Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

bbtv 100

Kérdés
Szia. Kérdezted, mi a véleményünk a 100-as epizód dvd-re kerüléséről. Mikor lehet rendelni ? :)
spoczon
Válasz
Sziasztok mindenki!

Nem tudok egyesével válaszolni. Elkezdtem szervezni az ügyet. Lesz extra anyag is, lehet hogy csak egy pár best of jellegű, de lesz.

Azt gondolom minndenki levette, hogy marha elfoglalt vagyok. Ez a sok karácsonyi bevásárlás! :DDDD
2014-12-17 23:16:19
Bunny

Molnár Peti

Kérdés
Szia Bunny! A Molnár Peti tényleg MR, Universe lett vagy rosszul hallottam?Sajnos a rádió csak fél hangon ment,sebaj mondom a Builderen meglesem erre semmi.Ez a múlt hét pénteken volt,ha félre hallottam akkor Anyám és bocsi!
windubb
Válasz
Szia! Igaz. WBPF VB-t nyert Indiában.
2014-12-16 15:44:42
Bunny

fotók

Kérdés
Üdv Bunny! Múlt héten Cutlerbe forgattál és nagyon meglepődtem mikor egyszer csak a mosdóban 5 centire tőlem feltűntél, kispöcs korom óta olvasom a munkáidat (még anno totalbike, robogo blog amikor közelében se jártam a testépítésnek) ezért élmény volt élőbe látni még az adott körülmények közt is :) Két kérdésem volna: az ott készült képek milyen csatornán lesznek elérhetők (ha elérhetőek lesznek) ? Másrészt pedig mennyire veszed tolakodásnak ha valaki szeretne veled egy képet csinálni, szigorúan faszbúk mentesen, saját emléknek ? :) u.i.: Grat a Támadáshoz, edzés előtt rendszeresen nézek belőle részeket ratyi jutyubos motivácios videok helyett Előre is köszi, Dávid
ovrdooze
Válasz
Szia! A múlt heti anyag a teretanavijesti.com-on lesz, és alapvetően Horvátországba készül demózni a Mens Mentis termékpalettáját.

A másik: gyakran odajönnek hozzám egy közös fotóra, semmi porbléma nincs ezzel, nem veszem tolakodásnak. Sőt, kár hogy nincs meg nekem az összes ilyen kép. 

Még másikabb:

Bodó Imi feldobta nekem, hogy adjuk ki a 100-as BBTv.-t is DVD-n. Azt mondja, nagyon nagy hatással volt rá a moziban. Gondolkodom rajta, hogy legyen egy kis szériás gyártás belőle. Nem tudom nektek mi a véleményetek erről.
2014-12-16 14:23:36
Bunny

Mostani audió blog

Kérdés
Jókat mondtatok az audió blogba. A villamost amikor még csak felújították és még nem járt a vonalon már akkor rámentek folyamatosan. Egyszer mentünk hazafele, mert arra lakok mi is ezen röhögtünk :D de ez már vicces, mint szégyen szerintem. A drogozásra térve pedig tapasztalatból mondom (munkámból kifolyólag) ma már olyan dolog, mintha az az ember elszív a cigit, és igen 14 évesen csinálják, mert ez a menő. Tetszett ez a téma. köszi
horvath5
Válasz
Konkrétan csak én mondom egyedül, de sebaj! :DDD

A drogozás ma már semmi. Épp ez nagyon nagy baj. Az agyhalottak az alkoholizmussal érvelnek és nem fogják fel, hogy a drogozást nem helyette, hanem mellé kapjuk. 

A fűre menés autóval dolog tényleg szégyen. Mondjuk az is, hogy a rendőrség szarik bele.
2014-12-16 14:19:32
Bunny

turbo

Kérdés
Szia Bunny! Találtam egy helyet a városban, 10ft a TURBO rágó darabja! Visszamentünk az időben, vagy mi?! Szilveszterkor megyek/mennék a Gym-be, vigyek? Laci
lacee02
Válasz
Szia!

Ezt én se értem. Lehet, hogy 20 éves, romlott cucc? Mindenképpen hozz, köszi!
2014-12-16 14:17:11
Bunny

Táplálék kiegészítő

Kérdés
Heló tudnál ajánlani viszonylag olcsó küzdősportolóknak által kifejlesztett táplálék kiegészítőt?
tamas_c84b3a
Válasz
Helló!

Most írhatnék erre vicces dolgokat és megkérdezhetném, hogy vajon csak egy féle kiegészítő kérdezik-e, tehát kb. azt kérdezted, mintha az autóalkatrész-boltban megkérdezted volna, hogy tudnak-e ajánlani alkatrészt autóhoz.  

De szerencséd van, mert a kérdést megoldotta a Scitec. 
2014-12-15 16:00:55
Bunny

WARMUP!

Kérdés
Szia Bunny! A WARMUP! felől érdeklődnék. Már jó ideje szemezek vele az oldalon, meg a gymben is, de még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam (pillanatnyilag ennek anyagi oka van). Viszont most eszembe jutott, hogy édesanyám már elég régóta küzd ízületi fájdalmakkal (főleg térd), amit már műtöttek is. Be volt gyulladva, ki kellett tisztítani, leszívták a cuccot, a levált porcdarabkákat belőle. Viszont ennek ellenére is nehezére esik a járás is sajnos elég gyakran. Na most itt ugye porcleválásról (is) van szó és a kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne neki kipróbálni a WARMUP!-ot? Neki még ki tudnám szorítani, magamnak meg nem sürgős. Izületvédőt már vittem neki (egy másik cég terméke, nem reklámozom), de nem igazán használt. A WARMUP! mellé gondoltam még neki a NEM Forte-t is, ha majd anyagilag egyenesbe jöttem. Előre is köszi a válaszod! Üdv. Ádám Ui.: A mopszoknak üzenem, ha még egyszer előfordul, hogy nem engednek oda a keresztcsigás géphez, kénytelen leszek megdögönyözni őket :) Nem tudom melyikük volt, talán a barna. Ő a Pók, vagy keverem?
wolverine007
Válasz
Szia!

A WARMUP-ot már elég sokan használják szerencsére. Ami nagyjéból azt jelenti, hogy ajövőben jóval kevesebb ízületi problémás sportoló lesz.

Kicsit olyan nekem, mint a Hot Blood volt annak idején, ami segített visszatalálni az edzéshez.

 A WARMUP-ot érdemes kipróbálni az általad vázolt esetben is, mert ízületi kopások, fájdalmak esetén hasznos a gyógynövény tartalma, plusz ugye akkor is rossz, ha az ember hideg ízülettel mozog.

A NEM Fortét én használom, de őszintén szólva azt nem én találtam meg. Érdektelen terméknek tartottam, de annyira jók voltak a visszajelzések, hogy én már mások tapasztalata alapján használon. Nálunk szerkesztőségen belül is használja mindenki.

 A WARMUP-pal egyébként nincs veszteni valód, hiszen ha nem válna be - amit kötve hiszek, mert elképesztő biztonságérzetet ad - akkor elhasználod te magad. Jelenleg a GYM-ben pár darab van csak, mert rohamosan fogy, a Shop.Builderhez megy egy szállítmány.

A Pókot kapd el nyugodtan, teljesen feltűnési viszketegséges, és a fő életcélja hogy  hasát simogattassa.

Egyébként az a vicces helyzet van, hogy ezek szerint a Gym-be jársz, biztos találkoztunk is, de fogalmam sincs ki vagy.
2014-12-15 11:51:28
Bunny

Szilveszteri külön adás

Kérdés
Helló Bunny! Szeretnék érdeklődni hogy lesz e ismét Szilveszteri külön adás kivágott jelenetek és a többi? :)
Rider89
Válasz
Szia!

A szilveszteri adás megint különleges lesz, az biztos.
2014-12-15 11:44:11
Bunny

Támadás 2. II.

Kérdés
Köszönöm a gyors választ, ez azért sokmindent elárul, de elsősorban nem technikai, hanem szakmai (filmes ill. sport-) körökből érkező bírálatra gondoltam. És természetesen hozzáértő személytől, nem az irigyektől.
zoltan_e0b503
Válasz
Senkit sem ismerek kifejezetten filmes körökből, nem dolgoztam ilyen ilyesmi szakmában, soha nem tanultam, semmi közöm sincs hozzá.  A "sportszakma" meg mi vagyunk.
2014-12-14 13:38:18
Bunny

aerob

Kérdés
Az aerob edzéseket most csinálom igazán úgy ahogy eddig is kellett volna, de van egy bosszantó dolog, aminek az okát nem tudom megfejteni. A súlyokkal végzett edzésprogramom után következik nálam az aerob, ami többnyire emelkedőnek gyaloglás. Általában a 25-32. perc közt elkezd rám jönni a szarullét, ami olyan érzés mint mielőtt esnél össze. Ilyenkor leszállok a gépről és azt veszem észre hogy el van tompulva az agyam, van hogy szédelgek kicsit. Elkezdtem kísérletezni, az izomcsoportonkénti gyakorlattípusok számát 4-ről 3-ra vettem vissza, kajához visszaadtam egy kis + szénhidrátot, hogy rájöjjek nem-e az a baj, de nem vagyok előrébb. Kipihentséggel sincs gond, szóval nem értem, lehet ez szimplán az erőnlét hiánya? Te mit tennél ebben az esetben?
norbert_931ebd
Válasz
Szia!

Nem lehet, hogy egyszerűen a teljes aerob fázisra való átállást érzed ennyire drámainak?
2014-12-14 11:02:58
Bunny

Támadás 2.

Kérdés
Szia! Kaptál már a Támadás 2-ről negatív kritikát, vagy eddig minden visszajelzés pozitív volt?
zoltan_e0b503
Válasz
Szia!

Szerencsére  nem. Néhány hibás lemezt garanciába cseréltünk, összesen 15db-ot, amiből 4 jó volt.
2014-12-13 21:30:51
Bunny

Király vagy!

Kérdés
Bunny!Én nem kérdezni akarok,csak tetszik ahogy kiosztod a sok agyhalott kérdezőt!Mindig jót nevetek azon ahogy leoltod a sok nyalgépet!Multkor megmutattam az asszonynak,hogy mit nevetek.Azóta Ő is olvassa a rovatot :)!Köszi,hogy megosztod ezeket velünk !Respect!
Nand
Válasz
2014-12-13 19:28:21
Bunny

szopatás

Kérdés
Nem ismerem a muteromat ez nem jött össze.
gabor_60f8e2
Válasz
Erre nincs pontos infóm - ha így van, őt megértem. De azért a kurva anyád, te szar! :DDDD

Akkor kihez mész, apuhoz? Vonattal vagy busszal?
2014-12-12 22:48:08
Bunny

Nem kérdés csak köszönet

Kérdés
Sziasztok! Bunny, csak most sikerült megrendelnem a Támadás 2-t dvd-n, s megnéznem. Gondolom, - vagy legalábbis remélem -, hogy tele mailboxod a Köszönöm levelekkel, s szeretnék ezzel az egy-két mondattal csatlakozni én is ehhez a táborhoz. Nagyon nem ereszteném bő lére a mondandóm, de Köszönöm Neked, a Csapatnak ezt a nagyszerű filmet. Más. Azon még mindig csak mosolyogni tudok, hogy még mindig bombáznak az agyament kérdésekkel, melyekre a válaszok ott vannak a könyvben, illetve az oldalon is fellelhetők. Az ilyen Tóth Úr pécsi egyetemi hallgatóktól meg egyenes fetrengek, de ha ezt még ötvözik ezoterikus elgondolással, hogy majd Ti Budapest Tv-hez hasonlóan távolról megmondjátok kinek mi a gondja, nah az az igazi vicces élmény. Mindent egybevetve nagyon jól csináljátok amit csináltok, kitartást kívánok Nektek még hozzá nagyon sokáig. Csak még egy gondolat, Panda mekkora arc már a 113-s epizódban! :) (Remélem nem lett nyálas, igyekeztem, de ha másképp nem is tudok köszönömöt mondani legalább itt. Mint tudjuk Hella Kathi szerint is nem vagyunk buzik!) Előre is BUÉK és HNY!
spoczon
Válasz
Szia!

Nem nagyon lehet megunni a Támadás 2. köszönő leveleket, hidd el!

Én sem tudom eléggé megköszönni azoknak, akik segítettek. 

A gyökerek meg nyilván viccesek, ezért rakom ki őket. Gáborka meg szánalmasan vicces kis patkány, aki még a T2 vetítésen is ott volt egyébként, még oda is jött hozzzám, itt meg férgeskedik.

Nem tajgetosz-pozitív az ilyen pondró?
2014-12-12 22:47:05
Bunny

szívatás

Kérdés
Oké én vagyok shrekk aki pólóba szarik lebuktam fenébe.
gabor_60f8e2
Válasz
Ne, te egy beteg kis geci vagy. Elég röhejes. Jókat fogunk nevetni! Mikor mész kecsóra mamihoz?
2014-12-12 22:42:33
Bunny

szopatás

Kérdés
Szaros kéz meg póló mi van?Beszívtál?
gabor_60f8e2
Válasz
Én inkább úgy mondanám, hogy beszoptad, de nagyon.
2014-12-12 22:37:30
Bunny

szopatás

Kérdés
Ez a mániád ,hogy az egyetemistákat a szülök tartják el?Gondolom ezzel magyarázod meg magadnak miért nem mentél egyetemre.Összeugattál szüleiddel mert azokkal sem fértél össze.Nem tartanak el dolgozom ,egyáltalán nem támogatnak,ettől még kisebb lesz a pöcsöd zsömi?
gabor_60f8e2
Válasz
A szaros kezedről mesélj, köcsög. Vigyek neked új pólót, shrekecske?

Valakinek kell, hogy támogasson agyhalott, mert magadtól nem sokra vagy képes, nem hiszem, hogy el bírsz menni a psziciáteredig.

Mióta is írogatsz ide, azaz mióta szopsz itt, nyomika? 

Nem látom a választ: miért is olvasgatsz itt? Az audiobolog sem férgeknek szól ám, be kellett volna mondanom az elején?
2014-12-12 22:28:40
Bunny

szopatás

Kérdés
Fáj ,hogy egyetemre járok?Ugyan zsömi,elég jól megy mellesleg.Nem kell egyetemre járni mindenkinek ,csak ha komolyan veszed és tényleg megakarod csinálni.Részemről annyi is elég ha valaki tud csinálni egy olyan audióblogot aminek a fele nem bazmegelés.Nem a műveltségeddel van a gond ,hanem azzal hogy bunkó paraszt vagy zsömike.
gabor_60f8e2
Válasz
Inkább viccesnek mondanám, hogy egy egyetemista ilyen kis gyökér, meg hogy egy ilyen magát el se tartó kis szarnak jár a pofája. De majd beleszarunk, jó?

Amúgy azon kívül, hogy kis beteg buzi vagy, miért is hallgatod, ha nem tetszik? Nem mondta még az elmeorvos, hogy nem kötelező? Reméljük ennyi ésszel jó tanuló vagy!

Mesélj még! Mennyi zsebpénzt ad anyu?

Te, hogy az az, pondró, hogy szarás után nem mosol kezet a teremben? Te parasztozol valakit?
2014-12-12 22:18:04
Bunny

hagyjuk már

Kérdés
Engem nem szopatsz,elmondtam hogy nem hat meg az anyázásod.Ha a közvetlen környezeted annyira vesz komolyan hogy faszbukozik ,akkor engem miért érdekeljen mit fröcsögsz zsömi?
gabor_60f8e2
Válasz
Te írkálsz nekem nyomorék, szerinted engem érdekelsz te, vagy te erőlködsz nálam? Nem szopsz, mi? :DDD

Hogy megy a suli, kisköcsög?

2014-12-12 22:01:47
Bunny

Mopszvásárláshoz

Kérdés
Ha már szóba került nemrég a mopsz-vásárlás kérdése: ha valaha kutyám lenne, akkor leginkább a mopsz-fajtamentőktől fogadnék örökbe. És nem azért, mert itt olcsóbb! Egy kutya lelkiismeretes felnevelése fényévekkel többe kerül, mint a vételi ára. Hanem azért választanék a mentett kutyák közül, mert ők eleve hátrányos helyzettel indulnak. És sokkal ragaszkodóbbak tudnak lenni, mint egy sima tenyészetből megvett kutya. Az sem kéne szempont legyen, hogy mindenképp kölyköt vegyünk magunkhoz. A kicsit érettebb kutya már önálló, jó esetben szobatiszta, nem szenved ha órákig egyedül kell maradjon (a kölyökkel ezt nem tenném szívesen). Szóval, legyen minél kevesebb gazdátlan kutya!
galdora
Válasz
A mentés mindig jobb, mint a sima vásárlás. A mentett kutyának nincs otthona, ez nem kérdés. Egy mopsznak meg főleg nem kell kölyöknek lennie. Ráadásul nem mindig hátrány, ha kimarad a könyökkor. 

Pont most hallottam egy mopszot, aki elvesztette a fél szemét egy kutyatámadásban, megmentették és gazdát keresnek neki. Remélem már találtak. 
2014-12-12 21:23:43
Bunny

szarok rád

Kérdés
Szarjál a magad szájába te kretén.Úgyis azt csinálod folyton.Annyira érdekel a válaszod ,mint amennyire komolyan lehet téged venni zsömi.Aki arról pofázik ,hogy facebookot mennyire utálja ,közbe a felesége folyton ott veri el az idejét (...) na kiteszed?Kötve hiszem zsömike.Mennyire kell komolyan venni egy embert aki folyton a saját szájába fosik?Utálod a tetkót de a nőd hátán ott a két kilométeres tetkó?Mellesleg erre vered magad?Na hát ennyire veszem komolyan az anyázásod meg az összes többi köpködésed.Egyél szépen Milkát zsömike.Nyugodtan anyázzál mert pont,leszarom bár előbb a sajátoddal kéne összespanolni.Lehet ha nem szöksz el otthonról megnevelnek és nem leszel egy ekkora címzetes faszfej.Na hajrá zsömi!
gabor_60f8e2
Válasz
Jajj, de mókás, amikor ennyire buta geci valaki.

Ugye tudod, hogy azért nem vagy kittiltva, hogy tudjalak szopatni? 

A többieknek: ez a kis elmebeteg talán évek óta itt recskázik. Amikor épp rájön, idefosik valamit, hadd röhögjünk.

Felvilágosításul patkányoknak:

1. A magánéletemhez senkinek semmi köze.
2. Leírtam már ide is, hogy a nejem hátán van tetoválás, már előttem megvolt, nem kértem tőle eltávolító műtétet, csak hogy kisbuzi gáborka ne tudjon beszólni.
3. Se hozzá, se a faszbúkjához sincs senkinek semmi köze (amit ugyan nem látok, de semmi sincs rajta szinte, nem írogat oda, mint az átlag kretén, de le is szarom), semmilyen ügyemhez mellékesen semmi köze,  de erről talán akkor kéne beszélgetni ha te kirakod ide  a pofádat, te féreg. 

Ha már a szülőknél tartunk: beszélj anyáddal, hogy menjen vissza a sarokra, és ne csak a zsebpénzedre gyűjtsön, hanem vegyen neked agyad, aztán gerincet.

És ne feledd: nem tiltalak ki. Szopjál még!

Egyébként ismeri valaki a Tóth Gábor nevű kis férget aki a pécsi tudományegyetemre jár iskolába? Jövök neki egy szájba szarással.
2014-12-12 21:09:20
Bunny

Gyomortükrözésen túl

Kérdés
Kedves Bunny!Segítségedet szeretném kérni. Hónapok óta küzdök savassággal, a tegnapi napon át is estem egy kevésbé kellemes vizsgálaton (gyomortükrözés). Részletekbe nem mennék bele, de beigazolódott, hogy túl sok a savam. Napi hatszor étkezem, mérve az adagokat sok zöldséggel, természetesen multi pro, d3 forte, e vitamin, c1000-el kiegészítve. Tudnál javasolni valamit, hogy mit kellene másképp tennem a táplálkozásban? Más téma: Névnapomra megkaptam (pénteken lesz) a Támadás 2 DVD-t (volt szerencsém a szegedi vetítésen részt venni) és ez volt a fájdalomdíj a tegnapi vizsgálatom után, persze szobába besötétítve, hangerő feltekerve sokat javított a hangulatomon. Jót alkottál és remélem még sok ilyen lesz. Üdvözlettel Gabi
CRD_701711
Válasz
Szia! Sajnos ezen a szinten már bele kell néznem az étrendedbe. Amit utálok ugye, de most elkerülhetlen. Írd le légyszíves!

És persze köszönöm, valamint boldog névnapot! Remélem sokat nevettél!
2014-12-11 23:19:13
Bunny

Doppingos kretén + BBTV

Kérdés
Szia Bunny! 1) Most néztem az EV-t, és hát látom, hogy valaki de kreténhülye, és ezt még a világ elé is tárja. Csak nekem szúrta ki a szemem, hogy 2 ponttól, egészen 4 pontig terjedt a mondatvégi írásjel, és még is kapott szép hosszú választ? Nem értem, hogy aki állítólag olvas titeket, meg hallgatja a rádiót, stb., az nem képes felfogni, hogy ti a hobbi szinten való doppingolás ellen vagytok, az ellen, hogy a kis pöcsösök már 16 évesen nyomják magukba a tesztoszteront. De minden egyes alkalommal azt is hozzáteszed, hogy az élsport az más, attól el kell vonatkoztatni. Ami valójában elkeserítő, az viszont az, hogy mindezek valószínűleg nem csak 1 emberben merülhetnek fel, tehát rémes, hogy mennyi eszméletlenül buta (szándékosan csak buta, szerintem jobban tükrözi ez a szó már azt, amit a hülye jelent) ember van. 2) Ha már írtam, gondoltam megemlítem, hogy a legutóbbi BBTV-ben nekem eszméletlenül tetszett a Pandás rész, mindig is érdekelt, hogy mi az eltérés a hagyományos body, és a poweres edzések/felkészülések között. Habár nem igazán érdekel, mint sport, de mégis jó volt látni az ő edzésüket is. Valamint még az az előtti részben meg a Kornélos rész. Jó volt az embert látni a testépítő mögött, az érzéseket, amik leolvashatóak az arcáról a színfalak mögött. Számomra sokkal több üzenete volt, mint amit lehet ti át akartatok vele adni. Node kitartást neked, azért vannak páran, akik megértik, mit akartok átadni.
Chris_c
Válasz
Szia!

Számomra is elég varázslatos teljesítmény, ha valaki, aki minket olvas, ilyen szintű baromságokkal van elfoglalva és még okoskodik is.

Az ember nyomorultsága egy olyan dolog, amit le kell küzdeni. És elkeserítően sok embernek nem megy.

Egyébként mindettől függetlenül az emberek nagy része buta. A mezei butától a frnakó elmebeteg férgekig terjed a skála, ami az emberiség nagy többségét alkotja.

Az emberek kb. 3%-a értelmes. Nekem az egyik célom az, hogy minél több olvasónk tartozzon ebbe.

2. Panda nagyon komoly sportoló és nagyon jó arc. Szerencsére mindig megismerkedek új, érdekes személyiségekkel. Kornéllal holnap is forgatok, de ez titok!

2014-12-11 22:30:55
Bunny

BB Rádió Fiatalokról

Kérdés
Szia Bunny! Épp hallgatom a BB rádiót, én csak azt kérdezném hogy ezeknek a sok kis fiatal suhancnak hol vannak a szülei? 10-12 évesen cigi,alkohol,drogok?! Elég nagy bajok vannak szerintem. Napi szinten látok ilyen kis köcsögöket és elszomorító! Ui: Kell ilyen téma is a BB rádióba. Üdv.
sancos
Válasz
Nem véletlenül hívnak néha iskolába előadást tartani. Most szombaton is megyek.
2014-12-11 21:20:25
Bunny

Emésztési zavar

Kérdés
Szia! Olyan problémával kapcsolatban írnék neked, hogy 2,5-3 hetente hajnaltól estig hasmenés és epegörcs gyötör. Véleményed szerint ezt okozhatja valamilyen formában a tejsavó fehérje? Az étrendem jó, elvileg az nem lehet gond. Kísérletezzek esetleg marha proteinnel? Üdv.:Márk
mark_724404
Válasz
Szia! Nem hiszem, hogy a tejsavó okozza, de a gondolatmeneted jó, kísérletezni kell, Hagyj el pár napra mindig egy-egy komponenst. A zsírbevitel kérdését nézném meg először.
2014-12-11 21:19:38
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia. Kérdezted, mi a véleményünk a 100-as epizód dvd-re kerüléséről. Mikor lehet rendelni ? :) ...
Sziasztok mindenki!Nem tudok egyesével válaszolni. Elkezdtem szervezni az ügyet. Lesz extra anyag is, lehet hogy


Üdv Bunny! Múlt héten Cutlerbe forgattál és nagyon meglepődtem mikor egyszer csak a mosdóban 5 centire ...
Szia! A múlt heti anyag a teretanavijesti.com-on lesz, és alapvetően Horvátországba készül demózni a Mens


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Tonhalturmix
Tonhalturmix
Cedric McMillan  - Operation Brasil
Cedric McMillan - Operation Brasil
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőNyilvánosságra került a 2015-ös Arnold Classic meghívottjainak listája, ami egyben végleges indulólistának is tekinthető.
Ronnie Coleman tovább készül 2016-ra, de már kezdenek józanabb szintre szelídülni az ambíciói.
Jon Delarosa megmutatta magát a Dexter Jackson Memphis Classic-on még a karácsonyi szezon előtt, miközben a verseny szervezője potenciálisan történelmi jelentőségű bejelentést tett.

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92034 fénykép található.
Lee Labrada
Lee Labrada
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....