Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

bcaa és glutamin

Kérdés
Szia Bunny! Napi 15-15 gramm BCAA-t és Glutamint fogyasztok most 5-5 grammos adagokra osztva. Egyet megiszok edzés közben, a másik kettőt pedig előtte-utána, de csak úgy, hogy bekeverem 1 literbe és napközben amikor szomjas vagyok kortyolgatom. Van értelme így elnyújtva inni vagy inkább célszerűbb lenne egybe meginni az adagot? Köszönöm.
andras_c1fd
Válasz
Szia!

Én abban hiszek, hogy jobb nem bekeverni előre ezeket  a dolgokat. Előtte és utána kell az az 5 gramm, azonnal, nem egy óra alatt. A kortyolgatós megoldás elmegy edzés közben, ergo pont fordítva csinálod.

Én 5-10g-okat nyomok egyszerre.

Más: ha valaki mopszot keres, itt egy, akit meg lehet menteni: http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Mopsz_Kan_kutya_49678376.htm?first=1
2016-05-31 22:16:48
Bunny

Scitec vélemény

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy ismerős már a téma, lehet, hogy nem is idevaló, de úgy éreztem meg kell osszam. A Scitec híveként idáig kizárólag az Ő terméküket vásároltam (és jelen időben is). Hiszek abban, hogy egy termék kipróbálása után egy vevővélemény írása sokat segíthet másoknak eligazodni. Ennek szellemében írok is rendszeresen (megjegyzem hozzátok is a Shop Builderre). Nagyon elszomorító most, hogy az első negatív kommentem (a Protein Pudding-ra, mert nem ízlett) egyből nem került ki az oldalra, pedig már hetek óta megírtam. Ezek szerint csak a pozitív és esetleg a semleges kommentek kerülnek ki, ez erősen unfair és nagyot csalódtam az eddig általam korrektnek hitt vállalatban. Szerintem ez nagyon piti dolog, most már látom, hogy nincs kivétel, az összes nagyvállalat ugyanolyan, csak a pénz, csak a profit és a parasztvakítás. De, hogy valami pozitívat is tartalmazzon az írásom, szentül és töretlenül hiszem viszont, hogy Ti nem ilyenek vagytok, látom, hogy negatívan és pozitívan is értékeltek termékeket és az általatok összeállított termékek jók és korrekt dózisokat tartalmaznak.
bacher_ecb275
Válasz
Szia!

Ennek lehet bármi oka, de lehet az is, hogy egyszerűen ízlés kérdése a puding, ezért pozitív visszajelzést tesznek közzé inkább. Gondolj bele: te adnál felületet azért, hogy szarozzák a termékeidet? Mert én nem nagyon. 

Ez a sztori azért is érdekes, mert most zabáltam be egy dupla adag pudingot és én baromi nagy rajongója vagyok. Mindkét protein pudingot marhára csípem, ez egyenesen egy csoda diétában. 

A Shop.Builder ugyan nem én vagyok, nem látok bele az ott folyó dolgokba, de mindig is  a korrektségéről volt híres. Nem csak forgalomban, hanem korrektségben is piacvezető. 

2016-05-31 20:21:19
Bunny

Mogyoróvaj

Kérdés
Szia Bunny! Te milyen márkájú mogyoróvajat fogyasztasz, és hol veszed?
bendes_c85e5c
Válasz
2016-05-31 09:42:28
Bunny

szénhidrátbevitel diéta végén

Kérdés
Kedves Bunny! A diétám vége felé járok már, elég alacsony a napi szénhidrátbevitelem, 1,5 g/tsgk, azaz esetemben 120 gram. Azzal vagyok gondban, hogy edzésnapokon hogy osszam szét ezt az aránylag kis mennyiséget. Törekszem rá, hogy a 3 legfontosabb étkezés (reggeli, edzés előtt, edzés után) során mindig jusson kellő tápanyag, de nagyon keveslem az edzés utáni 40-50 gram ch-t. Az érdekelne, hogy mit javasolsz, fogyasszak el mondjuk 80 grammot az edzés után, és a maradék 40 gram maradjon a reggeli és edzés előtti étkezésre, vagy mit érdemes ilyenkor tenni? A másik kérdésem az, hogy az edzés utáni shakebe menjen gyors felszívódású ch a mihamarabbi tápanyagellátásért, vagy a szilárd kajában lévő ch legyen a domináns? Jelenleg a második verziót alkalmazom, mert nagyon könnyen zsírosodok, a window of opportunity szakaszban csak fehérjét iszom illetve glutamint. Előre is köszönöm.
andor_2077c3
Válasz
Szia! 

Edzés után közvetlenül 50g szénhidrát még tömegeléskor is bőven elég. Sok minden függ attól, hogy az edzés mikor van. Edzés előtt 1 vagy két étkezéssel mehet a szénhidrát másik része, a harmadiknak pedig nem kell az első étkezésben lennie, jobb a másodikban. Működik az is, hogy a szénhidrátbevitelt letudod délelőtt. Nem szükséges edzés utáni gyors szénhidrát, de ha mégis kell, elég kevés is, olyan 20g.
2016-05-30 18:02:26
Bunny

Üzemórás enduró

Kérdés
Tisztelt Kőbájker! Régóta használok egy Suzuki DR-Z 400S endurót. Különösebb baj sosem volt vele, viszont nem tudtam megszeretni és nehéz is. Azon gondolkozom, hogy eladom, ezen és félretett pénzemen vennék egy komolyabb motort. Két típus között vívódom: KTM EXC 300(2t) és KTM EXC 450(4t). Melyiknek olcsóbb a karbantartása, használható jobban? Ismerősök közül mindenki mást mond, vagyis inkább a sajátját dicséri. Előre is köszönöm a választ! Ui.: Nem a Deák tér körüli keringésre és polgárpukkasztásra használnám, hanem endurokrossz pályán.
istvan_94e650
Válasz
Szia! Ezeket sajnos nem ismerem, komolyabb endurózáshoz nem értek. A 2t-t én utálom.
2016-05-30 16:12:03
Bunny

Motor

Kérdés
Hello Bunny Motort szeretnék venni van ra kb 500-600 ezer forintom. 192 centi magas vagyok .Mit ajánlasz a magasságomhoz mi passzolna?Utcara szeretnék minimum 600ccm tol.Honda Hornetet neztem az viszonylag jól is néz ki.Köszi a választ Üdv
m__te_ac3ef7
Válasz
Szia! A Hornet teljesen oké, ha az tetszik, nincs kérdés. De ki kell próbálnod, hogy a testmagasságodhoz nem-e kicsi. A magasságodhoz sajnos endurók passzolnak, úgyhogy kompromisszum kell.
2016-05-29 18:20:35
Bunny

Edzés utáni kaja+Fászbuk

Kérdés
Szia, Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy igaz-e az a teória, miszerint az edzés utáni szokásos rizs+csirkemell kombót nem célszerű megspékelni brokolival, borsóval, kelbimbóval vagy egyéb más, emésztést elősegítő zöldséggel, ugyanis azok lassítják a fontos tápanyagok (Ch, fehérje) izmokba való jutásukat? A kérdésem másik fele a sokunk által kedvelt közösségi oldalra, a faszbukra (Direkt írom kisbetűvel) vonatkozik. Én magam is részese vagyok ennek a szennyoldalnak közel 6 éve, igaz, egyszer már sikerült magam letörölni róla. Aztán később visszaregisztráltam , és csak olyan emberek a partnereim az oldalon akiket face-to-face is ismerek. A gond, (ami számukra gond igazából) hogy egyszerűen vagy nem tudnak vagy nem akarnak vagy kibaszott lusták helyesen írni. Miért van ez? Szerintem az ember csak magának tesz szívességet azzal, hogy helyesen írnak, hiszen ezzel azt a képet festik magukról, hogy legalább az Általános iskolát kijárták, meg hogy nem funkcionális analfabéták.
asdikaaa
Válasz
Szia! A teóirát ismerem. Dr. Professzor Agyhalott Józsi terjeszti, tőle hallotta az a segghülye haverod, aki neked mondta. 

Fel lehetne lépni vele nemzetközi észlényfesztiválon. Értem én, a rost olyan izé, ne gondolkozzunk, szarjuk má' le, úgyse lesz belőle izom. Szar ez, mint a vitamin!

Nézzük már a logikát a te megfogalmazásod fényére tekintve, kérlek allássan. 

"emésztést elősegítő zöldség lassítja a fontos tápanyagok izmokba jutását."

Érezzük itt a paradoxont?

Segít, de lassít? Mint amikor a beszpídezett drogosok szívnak egy kis füvet hogy visszalassuljanak, mi?

Nos a helyzet az, hogy a rost az optimális emésztéshez kell. A tápanyag felszívódása rostokkal JOBB.  Rostokkal együtt a táplálék felhasználása HATÉKONYABB.

Pontosan arról van szó, hogy a rostok ballasztanyaga segíti a tápanyag felszívódást - ha lassít, akkor azt jelenti, hogy nem fog gyorsan, haszontalanul távozni például olyan formában, hogy a fele tápanyagot kiszarod ill. fosod. (Amely két szó egyébként érdekesen meghatározza a széklet ürítés sebességét és irodalomtöréneti érdekességként megemlíteném, hogy némiképp a szagát is.) 

Az, hogy a faszbúkon nem írnak helyesen az emberek, nem téma. Mivel a faszbúk egy pöcegödör, mit vártál? Shakespeare-i magasságokat? Rejtő Jenő humorát? "Szép magyar helyesírás" mozgalmat? Helyesen írt doktori disszertációkat?

Lehet szerinted jogos elvárásod? Agyhalottak platformján az agyhalottak szerinted hogy fognak írni?  

Van egy haverom, társkeresőn csajozik, állandóan szelfiző-pucsító-csücsörító picsákkal próbálkozik és mindig ki van akadva, amikor kiderül, hogy mind sötét kurvák.

Egyformán logikusan gondolkodtok.
2016-05-29 01:01:07
Bunny

szemberegség

Kérdés
Szia! Másfél éve kezdtem el edzeni, heti háromszor végeztem súlyzós edzést. Ma voltam szemorvosnál, és azt tanácsolta, hogy a szemfenéki elváltozásom miatt kerüljem a nagy súlyok emelését, ami a nyakat (nyaki ereket) terheli, illetve az erőlködést a szem deformálás elkerülése miatt. Mit érdemes csinálnom? Tudom valamilyen formában folytatni kis súlyokkal / saját testsúllyal / TRX-el az edzést, vagy inkább nézzek más sportágat magamnak? Köszi előre is a segítséget!
janos_854795
Válasz
Szia!

A szemorvosok gyakran riogatnak hülységekkel. Nem tudom a te esetedben mennyre jogos ez, de edzeni sosem úgy kell, hogy a fejed ledurran. Ehhez képest lehet erőlködni kis súllyal is, úgyhogy nem értem a logikát.

Okos, kontrollált edzést kell végezni, ez a titok. Nyilván, guggolás, felhúzás, válllvonogatás most nem kéne nagy súllyal.

A TRX jó ötlet, az eleve annak a rövidítése, hogy Tszemed nemeRőlködik baXdmeg. Szóval bazmeg, okos kérdés volt. Milyen sporágat szeretnél nézni? Tájfutó? Erobik? Öltönyösbuzik pinaedzés?
2016-05-29 00:45:09
Bunny

Baba-tervezés és edzés

Kérdés
Szia, Bunny! Egy korábbi kérdezőnél már kicsit szóba került a várandósság tervezése és az edzés összeegyeztethetősége. Akkor úgy emlékszem, azt tanácsoltad, hogy a kemény edzések ilyenkor nem célszerűek. Én egy éven belül tervezem, hogy kisbabát szeretnék. Szerinted milyen módon érdemes a rákészülés érdekében változtatni: kisebb súlyok, rövidebb vagy ritkább edzések, vagy esetleg más sportra váltás átmenetileg? Mert valamilyen edzésfajtát mindenképp szeretnék addig (és utána is) végezni. De alapvetően is a vékony alkatúak közé tartozom, pár kiló rám férne, és mindig csak szenvedések árán sikerült a tömegnövelés. A hormonoknak pedig szükségük lenne kicsit többre, és félek, hogy nehezebb a fogantatás, ha maradnak a viszonylag intenzív edzések. Ráadásul nem is a fiatal kismamák közé tartoznék. Az étrendre persze figyelek, tudom, hogy az az elsődleges. Köszi!
galdora
Válasz
Szia!

A terhesség alatt nyilván nem fogunk egyismétléses csúcsokat guggolni és felhúzni sem, de ettől még az edzés maradhat intenzív, amíg bírod. Én nem feltételezem senkiről em hogy tök hülye és nem érzi, hogy mikor kell visszavenni, de az esetlegesne minket olvasó kokein fogyasztók esetében nem vállalok felelősséget.

NEM KELL más sportra váltani. Mire váltanál? Krosszfit? Erobik? Elekromos fitness? Pontosan fogod érezni, hogy mikor kell visszavenned és mennyire.

A fogantatás kérdése más, úgyhogy jól elbasztam, hogy az előbb a terhességről írtam. Ahhoz, hogy összejönnön, vissza kell nőiesedni, azaz akár ki is kell hagyni edzést, ha amúgy nem jön össze. Be is kell zsírosodni sajnos.
2016-05-29 00:40:35
Bunny

Motor

Kérdés
Szia Kőbájker! Én előbb ismertelek Kőbájker-ként a totálcar-ról, mint Bunny-ként a testépítés világából. Lélekben mindig is motoros voltam. De az élet ugy hozta sajnos hogy 31 éves létemre még csak most kezdtem lerakni a jogsit. Kérdésem az lenne hozzád hogy nulla rutinal, szabad e kezdeni Honda vfr 800 vtec-el. Iszonyatosan tetszik ez a motor. Minden vágyam hogy magamének tudjak egyet. Ezzel kelek és fekszem. Bárki akinek elmondtam a projectem teljesen hülyének néztek. Gyakorlatilag már eltemettek hogy ugy is megdöglök rajta kezdőként. Pedig én hosszabb túrákra használnám, nem állatkodni és dugóban araszolni. 180cm és 100kg vagyok, szerintem elbirnám. Szerinted is hülye vagyok és elment az eszem? Szabad e kezdőként ilyen motorra űlni? Nincs még családom, senkim. Félek hogy ha nem lépem meg most, soha nemlesz már belőle semmi. Nagyon szeretem mikor a bb rádióban a motorozásró beszélsz. Teljesen átjön hogy a szenvedélyed. Én is ezt akarom átélni. Előre is köszönöm a válaszod!
gyula_2ff038
Válasz
Szia! A VFR 800 Vtec nem éppen ideális kezdőmotor. Jó lenne, ha ki tudnád próbálni, mielőtt megveszed. De ha tetszik, vedd meg nyugodtan, nem fogsz meghalni: a titok, hogy ésszel.
2016-05-28 01:56:15
Bunny

Kreatin

Kérdés
Szia! Lehet hülye kérdés lesz, de lehet a kreatint edzés közben inni? van értelme?
norbert_ab06fb
Válasz
Nincs.
2016-05-28 00:29:06
Bunny

Táplálékkiegészítők használata

Kérdés
Szia! Vettem 4 terméket, név szerint: kreatin monohidrát, aakg, taurin és béta-alanin (természetesen jó étrend és protein rendben van). A kreatinról és aakg-ról tudom hogy mikor mennyit kellene szednem. Az lenne a kérdésem, hogy egy monohidrát kúra alatt a béta-alanint illetve a taurint mikor és milyen dózisokban érdemes bevennem?
lajos_570ab0
Válasz
Amennyiben orvos másképp nem rendeli, el szabad olvasni, ami rá van írva.
2016-05-23 22:29:53
Bunny

robogó

Kérdés
Szia Bunny! Láttam az előbbi robogós kérdést. Igazság szerint nekem van egy eladó Aprilia sr50-em. Tudom nem csere-bere rovat, ha gondolod, ne rakd ezt be. http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Aprilia_sr_50_sport_pro_49647931.htm Egyszer beszeltem is veled, hogy mennyire szeretem, csak most kell a pénz. Üdv, Sensei
kristof_30800f
Válasz
Valóban nem az, de lehet hogy most mindkettőtöknek jó lehet. Idegentől nem mernék ilyet venni, de leinformálható tulaj az nagy előny.
2016-05-23 22:29:03
Bunny

diéta-rostbevitel

Kérdés
95 kg vagyok és 180 cm magas és azt szeretném kérdezni, hogy napi 3g/tskg fehérje és a csökkentett zsír és szénhidrátbevitel, természetesen teljes kiőrlésű tésztából mellett mennyi rosttartalmú zöldséget szükséges fogyasztani, hogy az az emésztőrendszernek jó legyen és na okozzon semmilyen egészségügyi problémát pl.:a túlzott arányú fehérje a rostbevitelhez képest?
Adam_49e985
Válasz
Abból kell kiindulni, hogy egy egészéges embernek napi 40g rostra van szüksége. Kiszámolgatni ezt neked nem fogom.
2016-05-23 20:50:23
Bunny

robogó

Kérdés
Kedves Bunny! Ha nem gond robogósat kérdeznék, mert körülöttem senki nem ért hozzá: Yamaha Aerox szerinted jó döntés? Sima városi közlekedésre kellene. Ezen gondolkodom, vagy Apriilia SR50-en, vagy esetleg Piaggio NRG50-en, szóval valami nagyobb testű robogón. Max. 150 e forintig. Tanácsodat megköszönöm! üdv András
wedge
Válasz
Szia! Elvileg jó, gyakorlatilag én nem keresnék ilyet, mert ezek tipikus hülyegyerek-robogók és nagy eséllyel szét vannak hajtva. Ráadásul népszerűek a tolvajoknál is.
2016-05-23 19:34:55
Bunny

Fotózás

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék fotózással foglalkozni, viszont se tapasztalatom se tudásom nincs benne. Kinéztem egy Nikon D7000-es gépet (tudom nem kezdő gép, de ha nekem erre futja miért ne, plusz későbbiekben szeretnék fotósként dolgozni mellékállásként) kérdéseim a következők lennének: Milyen objektívek szükségesek egy alap felszereléshez itt gondolok a kinti/benti nappali/esti fényekhez igazodva? Milyen vakut lenne érdemes választani? Milyen egyéb felszerelés lenne szükséges pl világítás, stb? Remélem írsz pár sort, hálás lennék! Előre is köszi! Alexander
alexander_9e006c
Válasz
Szia! A Nikon fényképezőket egyáltalán nem ismerem, Canonos vagyok.

Mindazonáltal ez nem olyan, mint a motorozás: nem kell kezdő gépet venni, itt nem fogsz meghalni azért, mert nagyobb géped van.

A jó hír, hogy egyelőre semmit nem kell venned. Gondolom kit obid van, kezdj el vele fotózni.

Ha már látod, mire és hogyan fogod használni, akkor kell kitalálni, hogyan tovább. Csak úgy felszerelést venni nem jó ötlet, mert a világ pénzét el lehet költeni.
2016-05-23 14:06:46
Bunny

Elköszönés

Kérdés
Kedves Bunny! PCOS-es kapcsolatban kerestelek fel. Csak azt hiszem, voltam olyan figyelmetlen, hogy nem köszöntem el a levél végén. Ne haragudj, mérgezett egérként rohangálok a munkahelyemen. Szóval várom válaszod. Üdv.: Móni
monika_bc648e
Válasz
Kedves Mónika! Ennek az égvilágon semmi jelentősége nincs itt.
2016-05-19 19:53:10
Bunny

májműködés

Kérdés
Bocs rosszul fogalmaztam úgy látom. Gyümölcsre / zöldségre gondoltam, amik segítenének ebben. Ezek jók erre a célra? Sárgarépa, spenót, dió, fokhagyma, citrom.
peter_84fb3d
Válasz
TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ.
2016-05-19 14:02:12
Bunny

májműködés

Kérdés
Szia Bunny! Elkezdtem nézni a BBTV-t és 51. részben főzött egy elég komoly szakács. Szó volt róla, hogy a magas fehérjebevitel miatt nekünk különösképpen fontos, hogy a májunk megfelelően működjön és a máj távolítsa el a mérgeket. Tudnál mondani kb. 5-10 olyan kaját, amik elősegítik a máj beindítását, szabályozását?
peter_84fb3d
Válasz
Kaját. Agykombájn vagy te is, ma ilyen nap van. Májkrém bazmeg. Marhalábszárpörkölt galuskával. A táplálékkiegészítőket még nem találták fel egyébként, de gondolom az okostelefont te se veted meg.
2016-05-19 13:30:19
Bunny

Izomláz

Kérdés
Kedves Bunny! Arra lennék kíváncsi, hogy ha edzés után nincs izomlázam az azt jelenti, hogy nem volt kellően nagy a terhelés? Vagy az izomláz nem feltétlen velejárója a kemény edzésnek? A válaszodat előre is nagyon köszönöm!
zsofia_0f4435

PCOS és a gyors ch

Kérdés
Kedves Bunny! Barátnőmnek PCOS szindrómája van. Azt tudja, miért fontos a szénhidrát bevitel súlyzós edzés után - amit banán formájában visz be -, de sajnos az is hazavágja az inzulin szintjét. Ajánlottam neki, hogy a banánt váltsa ki egyéb gyorsan felszívódó CH-ra (a banán gyümölcscukor tartalma miatt). Full Force-t az ára miatt javasoltam neki, Vitargo-t pedig... nem kell ebbe belemenni, szimplán kurva jó. Az ő válasza arra, hogy a gyors-gyors, neki mindegy. Ha én vagyok képzavarban, akkor kérlek világosíts fel, ha viszont jó a gondolatmenetem, akkor mivel tudnám őt rávenni?
monika_bc648e
Válasz
Szia!

Nagyon nagy baj kell, hogy legyen, ha valaki edzés után is iznulint rezisztens. Az izommunka az egyik legjobb módszer a rezisztencia leküzdésére, hiszen az izmok szénhidrátkészlete csökken, ezáltal szénhidrát bevitelre stimulálódnak. 

A gyümölcscukorral (banán ugye) azért nincs olyan nagy baj, mert edzéssel a májból is kiürül a glikogén, és a gyümölcscukor a májglikogént fogja feltölteni. (Ha túl sok és a máj "tele van", akkor viszont zsír képződik belőle.

Mindazonáltal és simán ketogén diétát javasolnék neki és nem használnék semmilyen szénhidrátot.
2016-05-18 21:32:27
Bunny

Telefon

Kérdés
Szia Bunny! Hallgatom a BB Rádiót és valamelyik újabb adásban szóba került, hogy rendeltél magadnak egy Motorola telefont(ha jól emlékszem). Megadta magát a jelenlegi - hi-tech - flip-es Sony Ericsonom és szeretnék helyette egy értelmes és használható telefont venni. Mivel jómagam is szívből gyűlölöm az okostelefonokat arra gondoltam, hogy szerzek egy olyat mint te mert dicsérted ezt a típust. Nem emlékszem pontosan, említetted-e az adásban azt, hogy honnan rendelted a telefont, ezért fordulnék itt hozzád az információért. Ha még megmondanád azt is, hogy pontosan mi a telefon típusmegnevezése, nagyon hálás lennék. A legutóbbi adásotok is nagyon komolyra sikeredett a rádióval, riszpekt. Köszi előre is a segítséget! Üdv, Andris
Kriptalako
Válasz
Szia! jofogas.hu, Motorola V3. Vagy innen.
2016-05-17 23:58:28
Bunny

Diéta és betegség

Kérdés
Szia! 3. hete diétázom. -3kg-nál járok minden jól megy erre ma beütött a hasmenés. Egyáltalán nem ettem félre, végig akarom csinálni rendesen de nem tudom mitévő legyek ilyenkor mit egyek, mit hogy csináljak! Köszi előre is a válaszod
nekrolog1k
Válasz
Szia!

Semmit ne csinálj. Próbálj meg a diétánál maradni, majd elmúlik.
2016-05-17 11:00:44
Bunny

lelki-fizikai állapot

Kérdés
Szia! A puszta tapasztalataid alapján szeretnék kérdezni egy talán egészen furát. Te észleltél már olyat, hogy egy meglehetősen szomorú lelkiállapot alatt a fizikai állapotod sem az igazi? Pl. jóval kisebb súlyokkal megy csak az edzés, vagy fáradékonyabb vagy?
SuperCharger
Válasz
Szia!

Ez nem fura. Kicsit nem érted az egészet. CSAKIS a mentális állapotod függvénye a fizikai teljesítőképességed.  Szar kedved van, nem tudsz odafigyelni, szal lesz az edzés is. És igen, gyengébb is leszel.
2016-05-17 11:00:09
Bunny

Bukósisak alakú tv

Kérdés
Szia BB rádióban említetted a reklámot rákerestem elvileg ez lesz az https://www.youtube.com/watch?v=OVYV0Wjg_YA Azért az asztal meg a fotel se gyenge. Kis infó még itt http://retronom.hu/node/21215 Üdv csebfsz.
Adam_f5d892
Válasz
Köszi Ádám, ez az. Nem értem miért nem találtam meg, pedig kerestem olyan tíz évig. Illetve értem, majd elmondom a rádióban. Beraktam a rádió alá.

Legközelebb ilyesmit azonban legyél szíves a rédió emailcímére írni.
2016-05-13 10:40:55
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek | Fórum

Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! Napi 15-15 gramm BCAA-t és Glutamint fogyasztok most 5-5 grammos adagokra osztva. Egyet ...
Szia!Én abban hiszek, hogy jobb nem bekeverni előre ezeket  a dolgokat. Előtte és utána kell

Szia Bunny! Lehet, hogy ismerős már a téma, lehet, hogy nem is idevaló, de úgy ...
Szia!Ennek lehet bármi oka, de lehet az is, hogy egyszerűen ízlés kérdése a puding, ezértDrugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Tom Platz - edzés
Tom Platz - edzés
Tajgetosz Kupa
Tajgetosz Kupa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőDexter Jackson nyerte az első Afrikai Arnold Classic-ot, méghozzá olyan formával, ami azonnal feledtette a korábbi halovány szereplését!
Dexter Jackson életében először nyerte meg a New York Pro-t, amit a szövetség legrangosabb címei között tartanak számon, de ez még csak a bemelegítés volt az egész mezőnynek!
Roelly Winklaar csont nélkül behúzta a Bodypower Pro bajnoki címét!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92357 fénykép található.
Topola Kupa 2009
Topola Kupa 2009
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőMegosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....