Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

kezdő motorok

Kérdés
Szia Bunny! Motorokról érdeklődöm, korábban olvastam, hogy van egy alapvető képed arról hogy kezdőknek mi az ami ajánlott. Én a chopperek iránt érdeklődöm. Szeretném megcsinálni az A korlátlan jogosítványt és utána belevágni a motorozásba. A chopper motorok érdekelnek, nézegettem sok videót yamaha, harley davidson motorokról. Leginkább a Harley Sportster Iron 883 fogott meg, de úgy gondolom kezdőknek nyílván nem kéne belevágni egyből a mélyvízbe. Egy barátom ajánlotta a Keeway márkát, egyes oldalakon használtan relatív elég olcsón lehet kapni. Nekem az ár max. 300.000 Ft lenne. Én személy szerint nem bízom az ilyen noname márkákban, viszont azt mondták, hogy kezdő motorosnak 2-3 évre megéri ilyesmire beruházni, aztán majd tovább lépni egy komolyabb kategóriára. Mit javasolsz? Más: Köszönöm, amit a sárga kapszulában leírtál, röviden: elolvastam, felfogtam, életmódot és tartást adtál az életemnek, amit nagyon köszönök!
tamas_60b981
Válasz
Szia!

A H-D Sportster 883 teljesen jó kezdőknek, haladóknak, mindenkinek. Simán megveheted kezdőként, nem fogsz meghalni vele. A bibi az, hogy úgy érzem a probléma a kerettel lesz, mert 300 ezerért ugyanúgy nincs Szpori, mint amennyire nem alternatíva a Keeway márka. Kicsit nagy kontrasztokban gondolkodsz.

3 kilóért van használható motor. De a motormárkák közül az összes kínai csingcsang gecit felejtsük el és a Keewayt is. 

2015-11-27 20:41:08
Bunny

Mr Olympia - Markus Rühl

Kérdés
Szia Bunny. Nézegettem régi felvételeket korábi olimpiákról és elgondolkodtam, hogy Markus Rühl miért végzett mindig olyan rossz helyen? (7, 14, 8, 5, 15 ,8, 15 ha jol olvastam) Szerintem tömegben abszolút a legnagyobbak között volt és szárazságban sem volt nagy probléma vele. Ez csak az én szubjektív véleményem, nem értek hozzá ezért kérdezlek téged! Válaszodat előre is köszönöm!
istvan_cd7c75
Válasz
Szia!
 
Abszolút értékben Markus Rühl nem volt jó versenyző. A szimmetria volt a gyengéje: egyszerűen nem arányos, nem esztétikus. 
 
Egyáltalán nem a tömeg számít, hiszen akkor Frank Zane soha nem lehetett volna Mr. Olympia, de lehet Dexter sem.
 
Sajnos ez nagyrészt esztétikai sport. Az esztétika pedig genetikai adottság, bár kétségtelen, hogy a szabálytalan, túl nagy súlyos edzés (amit sok profi csinál, mint pl. Markus) nem kedves a szép izomformáknak. 
 
Markus Rühl izomzata szögletes, arányai nem jók, ezért hiába látod marha izmosnak, sőt hiába tetszik a fizikuma, vannak nála esztétikusabb versenyzők, akik meg tudták verni.
 
Valahol elég nagy hülyeség, hogy olyan adottságokat pontoznak, amin nem lehet változtatni. Igazságtalan, hogy valaki fele annyi munkával s győzhet, mert jobb a struktúrája. 
 
De egyrészt mi mést pontoznának? Muszáj valamit figyelembe venni, nem lehet csak azt pontozni, hogy ki az izmosabb, mert egymás mellé áll két groteszk állat, és nincs mi alapján dönteni.
 
Ezen felül ez az igazságtalannak tűnő dolog minden sportban megvan ezen a magas (élsport) szinten: biztos lehetsz benne, hogy a futáshoz legjobb adottságokkal rendelkező futó fog nyerni a futóversenyen. Hiszen itt már mindenki maximálisan felkészült, a beletett munkában olyan nüansznyi különbságek vannak, hogy bizony a genetika dönt. 
 
Hopp, ezt lehet átdolgozom cikknek.
2015-11-27 19:22:52
Bunny

Motor válasz

Kérdés
Igen, kiszámoltam természetesen. Ugyanannyi mintha itthon vennéd csak ezért a pénzért nem egy bontószökevényt kapsz.
Hiwe
Válasz
Én ezt eléggé kizártnak tartom. Ahogy én néztem, az árak kb. ugyanazok mint itt, ehhez jön még a forgalombahelyezés és a szállítás, amire számolj nyugodtan 250-et és még futhestz lukra is. Egy motort nem éri meg behozni.
2015-11-26 22:08:23
Bunny

És még mindig motor

Kérdés
Szia Bunny! Köszi hogy privátba is foglalkoztál volna velem de az orrom elöl vitték el a vasat amit kinéztem és ezért nem írtam neked semmit. Amúgy letettem a GS500-asról és CB500-asokat nézegetek, igaz nem itthon hanem a mobile.de-n. Kicsit mások a gépek és más a piac mint idehaza. Pld képzeld a 20-30ezres futásteljesítménnyel meghírdetett vasak tényleg úgy néznem ki mint amik 20-30ezret futottak. Elképesztő hogy mik vannak! Lehet hogy a németek nem akarják átbaszni mindenáron a másikat? Valami ilyesmire gyanakodok. :D
Hiwe
Válasz
Szia! Azt azért kiszámoltad, hogy egy 300 ezret érő CB 500-at mennyiért veszel meg kint, mennyibe kerül behozni és mennyi lesz a forgalombahelyezés?
2015-11-26 21:14:53
Bunny

Tesztoszteronból ösztrogén

Kérdés
Szia Bunny! Pár hete járok orvoshoz, hogy elintézzek egy gynecomastia műtétet. Vérvétel során kiderült, hogy magas a tesztoszteron szintem (29-et mértek 34 a felső határ), és emellett az ösztradiol szintem is (44 a felső határ és 43-at mértek). Az endokrinológus szerint a magas tesztoszteron szint miatt, az androgén hormon átalakul női hormonná, ezért magas az ösztradiol szint is. Emiatt nem tudok könnyen szálkásodni, még szigorú diétával sem. Kérdeztem az orvost, hogy lehet-e blokkolni az ösztrogéné alakulását a tesztoszteronnak. Ő azt mondta, hogy nem akar belenyúlni és természetes úton nem nagyon lehet. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám csökkenteni, megakadályozni a túlzott női hormon szintet? Természetesen a sárga kapszulában leírtakat betartom. Köszönöm a válaszod előre is!
m.sanya
Válasz
Szia!

Én nem látom azt, hogy para lenne az értékeiddel. Nem vagyok orvos, de nem vennék mérget arra, hogy az aromatizáció számítana ilyen értéknél. Nem kőórosan magas a tesztoszteron szinted.

Léteznek ösztrogén blokkoló táppkiegek, amelyek természetesn módon működnek. Pl. a MACATRON.
2015-11-26 21:13:19
Bunny

Tömegnövelő étrend

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy egy tömegnövelő étrendnél fel lehetne e dobni a pulykamell-brokkoli-rizs triót valamilyen öntettel, sajtszósszal pl., hogy mégse tűnjön annyira kötelezőnek tőle az étkezés és az ízén is dobjon azért vagy nem ajánlott ilyennel feldobni a kaját(veszít a értékéből/hatásából a tömegnövelés kapcsán)? Előre is köszönöm a választ!
chimerico
Válasz
Szia! Igen!
2015-11-25 20:44:22
Bunny

Otthoni edzés

Kérdés
Hello Bunny! Otthoni edzésről szeretném megtudni a véleményed. Munkám miatt (6:00-tól 18:00-ig) sajnos nincs lehetőségem eljárni terembe egy ideje, mivel minden nap -kivéve szombaton és vasárnap- 19:00 érek haza. A környéken lévő terem is 21:00-ig van nyitva, és akkor még nem készítettem másnapra kaját és nem végeztem el a többi dolgom. Szóval sajnos nincs időm. Viszont most módon van megvásárolni egy 2x20kg-os kézi súlyzó készletet, ami szerelhető. Szerinted lehetséges - közel- teljes értékűen edzeni ezek segítségével, nélkülözve az edzésteremben lévő speciális gépeket? Kezdőnek számítok a testépítés terén, szóval szerintem a súlyzók súlya megfelelő lenne, csak azt nem tudom, hogy minden izomcsoportot át lehet-e edzeni rendesen kizárólag kézi súlyzókkal. Válaszodat előre is köszönöm! Béla
bela_0c9b57
Válasz
Szia! Gyakorlatilag nem. El tudsz kezdeni edzeni - nyilvánvalóan fényévekkel jobba, mintha nem csinálnál semmit - de edzőterem nélkül edzeni normálisan nem nagyon lehet. A 2x20 kilós állítható szettel nem lesz gond. Mindent meg lehet edzeni kézisúlyzókkal. De ez ideig-óráig elég. Egy állítható pad, egy erőkeret és egy rendes súlykészlet sokat segítene, de ez többszázezer forint. Mondjuk 19 és 21 óra között van két óra.
2015-11-25 15:11:06
Bunny

Vidéki vagy fővárosi élet

Kérdés
Üdv., Bunny! Mivel időről időre előkerülnek itt életvezetési kérdések is, így én is ilyesmiben kérném most a véleményedet. Úgy alakult, hogy jövő tavasztól felépül egy családi nyaraló Balatonon, a déli part elején, ami lakásnak is megfelelne. Apám építteti, és nem nagy a rokonság, szóval alig lenne más használója. Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e az év nagy részét (vagy akár az egészet) ott töltenem, kiköltöznöm oda. A munkámat többnyire itthonról tudom végezni, szóval ez kevésbé befolyásol. Olykor elegem is van a fővárosi zsúfoltságból. Csak az is lehet, hogy egy idő múlva elunnám magam ott, azzal együtt, hogy imádom a természetet, bringázást, kertészkedést. Ha mégis ott lennék, kiadhatnám a bp-i lakásomat – eladni azt hiszem nem lenne okos dolog, mégha pénzben átmeneti segítség is lenne, de hosszú távon azért jó dolog ha van egy ingatlan. Ha meg simán megtartom úgy, hogy senki nem költözik oda, akkor megtehetem, hogy bármikor visszajövök Balatonról. Szóval, kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy inkább csak pár hetes nyaralásra gondoljak a balatoni házra, vagy érdemes egy életmódváltás-félén gondolkodjak, vidékies berendezkedéssel. Köszi előre is!
galdora
Válasz
Szia!

Ilyen helyzetben én biztosan mennék. Nem tudom Budapesten belül hol élsz, de a város nagyrészt élhettelen. Semmi olyan nincs itt, ami miatt annyira maradni kéne.

Komolyan, 20 éve élek itt, de szinte nincs egy normális étterem, ami a törzshelyem lenne például. (Van pár hely persze, se semmi, amit ne bírnák itthagyni.)

Kaja meglesz, edzőterem legyen, ha el akarsz menni moziba, maximum utazol.

Cserébe nem kell faszparasztokat kerülgetni. Saját kerted lesz. Mehetsz endurózni a természetbe. (Ez lehet nálad nem szempont.) És nem fog senki felrobbantani.

Nem akarok helyetted dönteni, de én belevágnék.  Elunni nem fogod magad, abban szinte biztos vagyok.
2015-11-25 10:37:53
Bunny

Star Wars

Kérdés
Írd be google-be: A long time ago in a galaxy far, far away
elvistheking
Válasz
A vicces az, hogy semmi nem történik.
2015-11-25 10:31:58
Bunny

Motor téma segítség

Kérdés
Van egy konkrét motor amúgy amit kinéztem és nagyon érdekelne a véleményed de túlmutat az edzőválaszol keretein az infó illetve küldenék neked fotókat is. Csak azért kellene ennyire körülményesnek lenni mert messze található és nem szívesen vezetnék 500 km és vinném le a barátomat linkre. Írhatok neked esetleg privátban? Megtudnád nézni?
Hiwe
Válasz
drugsbunny.hu/kapcsolat
2015-11-21 16:04:26
Bunny

Még mindig motor 3

Kérdés
Hát ezt a családtagos dolgot látnod kellett volna. Nem írom le mert hosszú de a lényege hogy a valós tulajdonos tudta nélkül akartak nekem motort eladni, a papírra meg azt írnak amit akarnak aztán futhatsz a fél milliód után amikor bíróságra kerül az ügy. Lehet hogy jogilag el lehet adni így gépjárművet, de látva (egy ideig nem kellett szembesülnöm ezzel ennyire) hogy milyen ki-mit tud megy kishazánkban, én már abban is kételkedek amit a másik kérdez!
Hiwe
Válasz
Nem, ez közokirat-hamisítás! Meg persze bizonyos népcsoporttól nem veszünk SEMMIT és nem adunk el nekik semmit.
2015-11-21 11:41:26
Bunny

Még mindig motor 2

Kérdés
Szia! Nincs bajom az ER-5 formájával. Igazság szerint jó lenne nekem bármelyik csak eddig folyamatosan átbaszásokba futottam bele. Még szerencse hogy van egy barátom aki elkísért és tesztelte a gépeket. Elképesztő hogy mi van a használt motorpiacon. Érdekes pld hogy a mobile.de-n 50-60ezres futásteljesítményekkel vannak fenn a motorok amit megtudnék venni, de varázslatos módon nálunk a Németországból behozott vasak egytől-egyig 10-20ezer km futottak. De belefutottam olyanba is hogy egy családtag akart eladni nekem motort, aki a tulajdonjog átruházása felől nem is dönthetett volna. És ezek a storyk mind többszöri beszélgetések email-ezgetések után állnak össze. Én mindig tájékoztattam mindenről a vevőt amikor eladtam neki pld a kocsimat. Nem zavart hogy nem kerestem rajta vagy nem jött vissza a szervizelésre fordított összeg. De sajnos én vagyok a kisebbség...
Hiwe
Válasz
A szervizelés bukó. Jó hogy nem akarjuk felszámolni a beletenkolt benzint!

Magyarország varázslatos hely, itt fiatalodnak a motorok, kevesebb lesz a kilométer, vagy hátrafelé motoroznak vele.

Pont ezért lényegtelen adat a kilométer óra állás. 

A családtag eladhatja neked a motort meghatalmazással, saját aláírással (más nevében nem írhat alá!) és törzskönyvvel.
2015-11-21 10:56:55
Bunny

fekvenyomás

Kérdés
Szia Bunny! Nekem nem kérdésem lenne, csak annyit mondanék, hogy kipróbáltam azt a tippet amit valamelyik BBTv-ben adtál a fekvenyomásról, vagyis hogy úgy toljuk ki a súlyt, mintha össze akarnánk nyomni a rudat. Először kicsit furcsa volt így, de a második-harmadik sorozatra már úgy bedurrant a mellem, mint előtte szinte még soha. Szóval remek tipp volt, köszi, kíváncsian várom hosszabb távon az eredményt!
peter7410
Válasz
Szia! Köszi, sokan írtak emiatt, de nem tudok általában válaszolni! Hamarosan jön egy cikk aminek ez lesz a címe: full kontroll.
2015-11-21 10:44:07
Bunny

Vállfájás

Kérdés
Üdv, szeretnék tanácsot kérni a vállfájásom miatt. Úgy körülbelül 3 éve volt egy kisebb balesetem, kétszer megröntgenezték a vállam, mert az elsőt elbénázták. Azt mondták nem tört el csak zúzódott, de utólag kiderült, hogy eltört. Rosszul forrt össze, de nem vészes szerencsére. Edzés előtt jól bemelegítek, de még mindig sűrűn fáj gyakorlatok közbe, után. Gondolom az ízületek sincsenek rendben, és érdeklődnék, hogy mit javasolsz, vállízületre, esetleg egyéb tanács ? Válaszodat előre is köszönöm!
richard_67a57c
Válasz
2015-11-21 07:04:03
Bunny

Még mindig motor

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm az eddigi segítségedet! Még nincs motor és a tanácsodra nézek ER-5-ösöket is. Most van egy alkalmas darab amit úgy gondolom érdemes lenne megnézni. Olvastam a cikkedet a Kawáról. Lenne pár kérdésem: Fő vonalakban mi a különbség a GS500 és az ER-5 között? Amit eddig leírtál, azt természetesen megértettem illetve tudom hogy a Kawa vízhűtéses. Alkatrészárakban illetve ellátásban hasonló? Szerelhetőségben? Általánosságban miért olcsóbbak a Kawák? Szóval érdekelne minden főbb vonalakban (nem akarlak azért nagyon feltartani). Amúgy elolvastam jó sok cikket és népítéletet de nagyon érdekelne a te véleményed is. Előre is köszi!
Hiwe
Válasz
Szia!

A fő különbség, hogy az Kawasaki ER-5 komolyabb motor. Jobb a futóműve, a kidolgozása, jóval erősebb és kulturáltabb a blokkja. A nagyon kiforrott 60 lóerős GPZ 500S-t fojtották vissza 50-re, így egészen nyomatékos lett. (A GS 500 alul gyenge, de legalább nem szeret forogni és felül se erős.) 

Nem hiszem, hogy különösebben olcsóbb az ER-5, mint a GS 500, de ha azonos évjáratban igen, akkor azt kell mondjam: hülye a piac.  Pár éve az ER-5 még jóval drágább volt, kétszer annyit pedig nem ért, de most hogy közeledtek az árak és azt választanám. 

4 kilónál többet egyikért se adj. Sőt, GS 500-ért annyit se, ráadásul abból csak csutkakormányos évjáratot kapsz ennyiért. Akkor már inkább egy GPZ 500S. (Nem az 500R, mert az négyhengeres!)

Majd elfelejtettem: ízlések és pofonok, de kétségtelen, hogy a GS 500 jobban néz ki a letisztult formáival, az ER-5 túl hangsúlyos váza pedig elsőre ijesztő. De korántsem néz ki olyan bénán élőben, mint a képeken: nem kell félni, az ER-5 nem csúnya motor.
2015-11-20 21:09:25
Bunny

teljes agyhalál

Kérdés
Szia Bunny! (...)
draven
Válasz
Szia!

Az első általad felvetett témáról nem akarok beszélni, mert kerülöm a kvázi politikai témákat, ugyanis ha nem tenném, orrba-szájba ez menne és megölné a maradék szakmaiságot is.

Mindesenestre hogy az embernek ebben igaza legyen, vagy hogy megmondja előre, mi lesz, ahhoz nem kell nagy ész.

A másik dolog a jellemről és  a gerincességről: Magyarországon két irritáló celebféreg van, akivel nem szabad szóba állni. És csakazértis csinálják. Versenyzők is. Részemről úgy gondolom, embert a barátjáról. Aki lefotóztatja magát egy szardarabbal és azt hiszi, ezzel kell reklámozni a vállalkozását, annak ez a szintje. Én ezen a szinten levő emberekkel nem foglalkozom és a szolgáltatásaikat nem veszem igénybe. Csakúgy, mint te sem. 


2015-11-20 14:12:33
Bunny

Emberek

Kérdés
Szia! Eléggé off és hosszú kérdést szeretnék feltenni, de az egyik válaszodban olvastam a témáról, valamint a te véleményedet intelligensnek tartom. Van ötleted, mitől integrálódhatott az emberek többségébe az a negatív tulajdonsági tömb, amit például te is utálsz? Többek között a képmutatás, bár lehet, a magamutogatás jobb szó (előbbiről olvastam, pontosabban.) A csekély 18 évemmel nem tudom felfogni ép ésszel azt, hogy miért kell jobbnak mutatni magunkat, miközben tudjuk, hogy nem vagyunk azok (persze, kivételek vannak)? A korosztályomból rendkívül sokan pózerkednek, hogy teszem azt milyen menők, miket kaptak a szülők pénzéből, mások nyálcsorgatására várva, amit meg is kapnak. Ez idősebbeknél is igaz lehet, pl. az általad ismert szelfik a konditeremben. Most komolyan, ezek az alfahímek arra verik magukat, hogy lemennek a terembe és most az összes Facebook ismerősnek tudnia kell erről? (Magáról az oldalról inkább nem is érdemes beszélni.) De jó példának tartom az intelligens véleménynyílvánitás képességének hiányát. Ha valamit nem szeret, illetve nem ért vele egyet, az alapból szar? Számomra hihetetlen. (És ezek az egyének érdekes módon gyakrabban találnak párt maguknak. Igaz, én csak azért nem, mert személyen vagy nem ismerek olyat, akihez vonzódnék, vagy nem tudom/merem megfogni, az internet pedig sajnos kiöli azt az érzést belőle, mint ahogy egyszer írtad az internetes társkeresőkkel kapcsolatban.) Ismét elnézést a hosszú és off kérdésért.
SuperCharger
Válasz
Szia!

Az emberek segghülyék. A legtöbbjük egyenes undorító féreg. Ez a helyzet manapság.

A képmutatásnak és  a magamutogatásnak megvan a két kiváltó oka: a média és az internet. (Pontosabban a web2 és a közösségi ganédomb.)

A média sok év aknamunkával elintézte hogy az embereknek ki legyen mosva az agya teljesen. Hogy gerinctelen, elvtelen senki szarokká váljanak, hiszen senki sem rak eléjük normális példát, példaképeket, életcélokat - csak a mocskot. 

A közösségi gané pedig platformot ad az agyhalottak "önkifejezésére."

A buta paraszt azért veri magát a semmire, azért posztol mindent, mert ezt látja a médiában és a többi birkától.

A társadalom olyan szinten szar, hogy az agyhalált elfogadta és legitimizálta. Ennyit tudnak az agyhalottak szülei is. Nem röhögjük körbe a szánalmas, önmagukat fotózó nyomorékokat, hanem ezt tekintjük sztenderdnek. A mai ember nem fotóz le dolgokat, hanem magát fotózza kézből, amitől úgy néz ki a perspektíva miatt mint egy szánalmas idióta, de ez jelenleg menő.

Ez egy öngerjesztő folyamat. 

Az átlag agyhalottnál magasabb szellemi nívón élő emberek pedig ennek bepucsítanak sok lúd disznót győz alapon. "Ilyen világ van, el kell fogadni" - mantrázzák, mint valami gyáva, gerinctelen gyenge szarok, akik arra sem képesek, hogy ilyen pitiáner dolgokban kiálljanak magukért és a normalitásért. 

Az egyszerű válasz a kérdésedre: ez a sok szánalmas majomfasz pózőr gyökér azért ilyen, mert nem lát mást. Ezt látja a többiektől és a képességei az utánzást teszik csak lehetővé, kb. mint egy majomnak.

Már nincsenek példaképek, nincs normalitás, senkitől sem látnak normális viselkedést. Csak ez a mocskos szar van. Ennyit tudnak a nyomorékok, ez az életük, nem látnak normális célt, nem érnek el sikereket, elég nekik a kibaszott posztolás, meg a remegés a lájkokért. Az agyukba fogják kötni a faszbúkot a mindent nyomorba döntő pénzemberek a nagyobb profit érdekében, meglátod. 

Kibaszott komoly mentális és morális válságban van a világ, totálisan meg van buzulva, dől is össze minden.

A túl nagy jólét nem tanította meg a kis buzikat küzdeni, dolgozni, de legfőképpen férfinak, sőt embernek lenni. (A nők külön kaszt lehetne, mert amennyi naponta önmagát fényképező és posztolgató prosztó kurva létezik a világon, az elképesztő. De le se köpöm őket, nemhogy írjak róluk. Viszont ez legalább arra jó, hogy tudd, kivel nem kell szóbaállni.)

Ma a világ a teljesítmény nélküli gyökereké. Legalábbis látszat az, mert valójában a világ azoké, akik ezekből a balek hülyékből élnek. 

Konzumidióta = ész nélkül fogyasztó/vásároló hülye. Ez kell a mai rendszernek. Faszbúkrabszolgák. 

Egy dolgot értsd meg: nem te vagy a hülye. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki neked megmondja, de hidd el, így van. Próbáld meg kizárni magadól ezt a világot, ne vegyülj közéjük. Esetleg használd ki őket, adj el nekik te is szart, ez kell nekik úgyis.

Én ezt nem tudom megtenni, pedig ezt kéne csinálnom. Engem csak a normális emberek érdekelnek. És ne hidd, hogy nem kapom az ívet a pofámba: nincs nap, hogy ne kapnék egy e-mailt arról, hogy melyik, általam eddig valamire tartott - magából épp lelkesen hülyét csináló - ismerősöm fényképezkedett le épp a díszcigány szarcelebbel, mert annyira segg, hogy azt hiszi, ez valamire jó lesz. Mindenki kurva, a "gerinc" mint olyan már nem létezik. Simán odaállnak bármilyen mocskos féreg mellé csak azért, mert benne volt a tévében.  A nagy "példaképek" is. 

Becsülj meg mindenkit, aki nem szar ember. Ha szerencsés vagy, akkor a szüleidet is. Nem fogsz már könnyen sok normális embert találni. 

Csajozási tuti ötlet: aki nincs fenn a faszbúkon, vagy legalábbis nem szarja tele naponta, az lesz a jó. Az, hogy az önimádó nyomi könnyen talál magának önimádó nyomit, neked tök mindegy.

Ezt hallgassátok meg: a Puzsér szerintem gyogyós, de vannak jó pillanatai. 

2015-11-20 12:46:55
Bunny

Sarokalátét

Kérdés
Szia Bunny! Mik az előnyei/hátrányai ha guggolás során sarokalátétet használunk? Melyik módszerrel lehet jobban megdolgoztatni a combot és melyik kevésbé sérülésveszélyes? Régebben mindig beraktam egy-egy 2,5 kg-s tárcsát a sarkam alá, de aztán leszoktam róla. A legutóbbi rádió kapcsán merült fel bennem a dolog, mert ott fél percig szó volt róla, de annyira nem tértetek ki rá.
Voluntary_Autist
Válasz
Szia! Megírom ezt cikknek, majd figyeld a címlapot!
2015-11-18 21:10:56
Bunny

Tejfogyasztás- puffadás

Kérdés
Szia Bunny. A véleményedet kérném ki a tejfogyasztásról. Olvastam sok pro és kontrát. A kávéhoz szoktam inni...olyan latte machiattosan, tehát nem egy cseppet...hasmenésem nincs tőle. Viszont mostanában puffadásom van. Ez lehet mástól is, de tejtől is. Szerinted mi a legjobb módszer puffadás ellen és a tejet felejtsem el? Köszi szépen Bunny. Szia, Berna
bernahorvath
Válasz
Szia! A pontozást felejtsd el mondat közben. Nem hiszem, hogy a világ legfontosabb dolga a kávézás, főleg nem hiszem, hogy a hozzá való tej, de jelentősége sincs a diétán kívüli világban, úgyhogy nem kell róla lemondani. Ha puffadsz , használj laktáz enzmimet és megoldódik.
2015-11-17 17:33:35
Bunny

Diéta-Inzulinrezisztencia folyt.

Kérdés
Bocsi lehet rosszul fogalmaztam, de azt akartam volna írni hogy az megoldható, viszi magával a kaját. Köszönöm a választ!
daniel_fc7938
Válasz
Ja, oké, így már más!
2015-11-16 12:24:32
Bunny

Diéta-Inzulinrezisztencia

Kérdés
Szia Bunny! Öcsémről lenne szó: 12 éves 163 cm 72kg, inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála. Egy megfelelő étrendre lenne szükségem, amiben a segítséged szeretném kérni. Mert számára a nekem bevált diétás étrend lehetséges hogy nem működne. Az elképzelés a következő: amit tartatni is fogok vele.: reggel 6:20-7:00 szoba bicikli (intervall), utána suli kb.2 kor végez így áll össze a napja. Heti 2x1,5 (Hétfő-Csütörtök) óra nagyon intenzív karate edzés(19:30-21:00) és 5x40 perc kardió. Az esti edzések utáni étkezést hogy oldjam meg nála? Edzés végére nagyon elfárad. ezért gondolkoztam közben mehet e izotóniás ital? (F2 BCAA Force+ Fruktóz+Maltodextrin) edzés után pedig: 100% WPP+Super Carb Slow, én így gondoltam. A nap közbeni étkezés az iskolában megoldható számára. Válaszod előre is köszönöm! Dani.
daniel_fc7938
Válasz
Szia!

Inzlunrezisztens emberrel az a feladat, hogy kevés szénhidrátot egyen és az is legyen jó minőségű, alacsony GI-jű. A szénhidrátbevitelt fizikai aktivitás utánra kell programozni. Sok legyen az étrendben a rost és mehet telítetlen zsír is. Edzés közben próbáljátok ki az új AminNO expresszt. Az iskolai étkezés miatt aggódnék a legjobban.
2015-11-16 11:47:47
Bunny

GS500E folyt.

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a gyors választ! Vasárnap megnézek(ünk) egy nagyon szép darabot. Az ára magasabb mint 300ezer forint. A héten néztünk ilyet is (pont 300ezer+honosítás) és nehéz volt egyben lévő dolgot találni rajta. Sajnos a jó állapotúak 4-500 ezer forint között mozognak vagy mehet ki az ember Németországba. Ez alatt az ár alatt sok a leharcolt darab. Abszolút értem amit mondasz de úgy látom a piac szépen beárazza ezt is. Ezek a kis gépek nagyon tartják az árukat, nincs mit tenni. Ha gondolod küldhetek majd neked fotókat a bodybuilderradios emailre a most kinézettről. Nem fogod azt mondani hogy kár volt azért a plusz összegért.
Hiwe
Válasz
Kizártnak tartom, hogy nem találsz Er-5-öst 500-ért, vagy BÁRMI komolyabb motort. Egy 600-as Bandit, vagy egy VFR árán ne vegyél GS 500-at. Ha csak nem ez tetszik a legjobban.
2015-11-15 19:22:54
Bunny

Multi vitamin és ásványi anygag pór

Kérdés
Szia Buny! Azt szeretném kérdezni, hogy tudnál-e ajánlani olyan multi vitamint és ásványi anyagot, ami por alakban van és folyadékba keverhető, ugyan is a Multi-pro-t nem szívesen szedném szét és önteném vízbe mivel az direkt egy ilyen emésztőrendszert tűrő, vagy nyelőcső irritálására hajlamos dolgok vannak benne (legalábbis én így értelmezem a kapszula létét). Mert szeretnék csinálni egy edzés közbeni „iso” folyadékot: maltodextrinnel, Glutaminnal, BCAA(2:1:1)-val, Argininnel, Beta-Alanine-al és egy kis multi vitaminnal és ásványi anyagokkal. Amúgy próbáltam már tablettát ledarálni kávédarálóval, az őrlemény nagyon jó lett csak a halálért se akart feloldódni a vízben. Szóval az érdekelne, hogy lehet-e ilyen por állagú csak multi vitamint és ásványi anyagot kapni a piacon és Te mit ajánlanál alternatívának?
Rophek
Válasz
Szia! Ha azt hiszed, hogy tudsz olcsóbbat és jobbat csinálni, mint a gyártók, akkor húzd ki a kezed a biliből.
2015-11-15 16:56:16
Bunny

Testépítés adatok

Kérdés
Helo! Egy olyan kérdésem lenne, hogy körülbelül ma az országban hányan foglalkoznak testépítéssel, illetve hány profi magyar versenyzőt tartunk számon 2015-ben ? Válaszodat előre is köszönöm mert nagy szükségem lenne ezekre az adatokra mivel a nyelvvizsgámhoz kell , és nem találtam sehol ilyen adatokat az interneten ! :/
krisztian_918ec6
Válasz
Szia! Nem látom át, hogy egy nyelvvizsgához miért ne tudnál bekamuzni bármit is. Fogalmam sincs, hányan foglalkoznak testépítéssel. Sokan járnak terembe, aztán hogy ebből mi a testépítés, ezt lehetne ragozni. 200 ezer ember biztosan jár terembe. Profi testépítőnk 2 db van.    

Adatokat azért nem találsz, mert nincsenek. Senki sem érdekel eleve.  

Amúgy marha sok levelet kapok olyan ügyben, hogy segítsek diplomamunkában. Ezek ma már válasz nélkül törlöm.
2015-11-15 16:54:50
Bunny

Alvás probléma

Kérdés
Szia Bunny! Néhány hónapja stressz miatt kialakult egy súlyos alvási probléma, melynek következtében nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerült napokig aludnom. A stresszelő tényezőket sikerült kiiktatnom teljesen, már nem görcsölök semmin, viszont a probléma megmaradt. Hiába vagyok álmos, lefekszem, és 1.5 - 2 óra eltelik legalább mire elalszom, és szabályosan, óránként felébredek, utána nehéz újra elaludni, és képtelen vagyok 5 óránál többet aludni. A regeneráció hiánya miatt az edzés már szinte lehetetlenné vált, állandó jellegű fejfájásaim vannak, folyamatosan hízok, a munkateljesítményem is romlik. Próbáltam triptofánt, GABA-t, macskagyökér teát, semmi nem használ. Egyedül a gyógyszerek, de azoktól irtózom. Ha tudnál valamit ajánlani, nagyon megköszönném. Üdv. Gabesz
gabexka123
Válasz
Szia! Amit először ki kéne próbálnod, hogy a triptofánt megadózisban használod. Ami a dobozra van írva, az vicc. Minimum 5 g.
2015-11-15 16:48:50
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek | Fórum

Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! Motorokról érdeklődöm, korábban olvastam, hogy van egy alapvető képed arról hogy kezdőknek mi ...
Szia!A H-D Sportster 883 teljesen jó kezdőknek, haladóknak, mindenkinek. Simán megveheted kezdőként, nem fogsz meghalni

Szia Bunny. Nézegettem régi felvételeket korábi olimpiákról és elgondolkodtam, hogy Markus Rühl miért végzett mindig ...
Szia!   Abszolút értékben Markus Rühl nem volt jó versenyző. A szimmetria volt a gyengéje: egyszerűen nem

Igen, kiszámoltam természetesen. Ugyanannyi mintha itthon vennéd csak ezért a pénzért nem egy bontószökevényt kapsz. ...
Én ezt eléggé kizártnak tartom. Ahogy én néztem, az árak kb. ugyanazok mint itt, ehhez


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Due Torri 13.rész
Due Torri 13.rész
Tom Platz
Tom Platz
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőDwayne "The Rock" Johnson lecserélte eddigi guruját, George Farah-t, de nem sodródott messzire az elit testépítők köreitől!
Kiss Jenő nemcsak a versenyzésre koncentrál a szezon alatt, hanem a nemzetközi testépítő média bénaságát is igyekszik ellensúlyozni!
Josh Lenartowicz, miután egy héttel ezelőtt a semmiből megérkezett a profi bajnokok elit klubjába, a Ferrigno Legacy-n újabb első helyet gyűjtött be!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92297 fénykép található.
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
Kocsis Csaba
Kocsis Csaba
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőMegosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....