Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

Tömegnövelés

Kérdés
Szia Bunny! Egy kis segítséget szeretnék kérni tömegnöveléssel kapcsolatban. A Sárga kapszulában írtad, hogy tömegnövelés során a napi szénhidrátbevitel legyen 5g/tskg. Mivel endomorf alkatú vagyok ezért 3g/tskg kezdtem a szénhidrát bevitelt. Most tartok 4g/tskg és úgy veszem észre hogy ez az a mennyiség amitől még nem zsírosodom túlságosan. A kérdésem az lenne, hogy azt a maradék 1g/tskg szénhidrátot azt helyettesítsem lenmagolajjal vagy a 4g/tskg szénhidrát is elég lesz? Előre is köszönöm a segítséget.
ssandor09
Válasz
Szia! Nézd meg a fejlődésed 4g szénhidráttal először.
2014-10-02 11:15:49
Bunny

Fóliás hozzászólás

Kérdés
Szia! Szia, A nagy műanyag fóliás sztorihoz szeretnék egy kis kiegészítést hozzáfűzni: Az összeszedett műanyag fóliát először bele kell rakni egy erre rendszeresített szelektív hulladékgyűjtő-zsákba, majd mindezek után intelligensen bebaszni a szomszéd kertjébe és/vagy ráhúzni a fejére. Én ilyen kis szelektíven gyűjtő hülyegyerek vagyok, van három e célra beüzemelt kukám (plusz zsákok), örömmel kölcsönadok a kérdezőnek egyet. Egyébként jogos, én dolgozni biciklivel járok, és az utam jelentős részét kiteszi a barmok felvilágosítása, hogy a szemetet/csikket/szalvétát kidobni az autóból nem előremutató magatartás, inkább tajparasztköcsögség. Erre mind megsértődik. Állatok.
ffodor
Válasz
Szia!

Az a nehéz, amikor visszaugatnak. Na azt kell jól kezelni. Mert ha a szíved szerint kezeled, hamar börtön lesz belőle.
2014-10-01 22:26:52
Bunny

Cutler

Kérdés
Szia Bunny! Ma épp csináltam a szokásos kardiómat a Cutler Goldban, és azon gondolkoztam, hogy téged még nem is láttalak ott, és - mivel olvastam twitteren, hogy ma is fogsz forgatni - gondoltam milyen jó lenne, ha pont ott forgatnál. Eltelt 25 másodperc ezután, és besétálsz az ajtón. :D Elmentem melletted, és baromira vigyorogtam, ne haragudj, hogy nem köszöntem, csak teljesen sokkban voltam, rajtad meg látszott, hogy mi a faszt néz ez? és hasonló gondolataid vannak. Szóval nagy élmény volt, még ha nem is beszéltünk! Fasza az új BBTv, köszi!
bence_39473a
Válasz
Szia!

Nem igazi forgatás volt, csak kellett pár vágókép meg fotó. A Dani most már nincs olyan passzban, hogy szerepeljen, így sok kis darabból lesz majd összerakva az anyag. 

Gyakran felismernek itt-ott, hozzá vagyok már szokva. Semmi probléma nincs ebből, meg abból sem, ha éppen nem köszönsz, hiszen nem ismerjük egymást, Volt egyébként, aki odajött hozzám, az se szokott gond lenni.

A Cutlerben néha sokkot kap az ember, ez van.

2014-10-01 17:55:08
Bunny

váll és derékfájdalom

Kérdés
Szia Kares! Rendszeresen követem a rovatot, remélem az én bajomra is lesz megoldás. Néhány hónapja a nyomó mozdulatok legfelső szakaszában (de csak itt, nyomáskor, leengedéskor viszont nem) fájdalmat érzek a vállam felső részén, valahol a csuklyásizom tapadásától kicsit előrébb. Van ötleted, hogy mi lehet a gond? A másik kérdésem a derekamra vonatkozik. Újabban egyre hamarabb beáll edzés közben. Nem elviselhetetlen a fájdalom, de egyre kevesebb terhelés kell neki hogy keményen feszüljön Nyújtások jót tesznek neki, de utána ismét hamar fájni kezd. Ülőmunkát végzek. Azt is olvastam korábbi válaszban, hogy elérhető vagy Pesten manuálterápiát vállalsz. Ha úgy látod hogy érdemes akkor bejelentkeznék hozzád ha megoldás lehet a problémámra. Köszönöm! Robi
robert_f2fd39
Válasz
Szia! Igen, nagyjából minden hétvégén elérhető vagyok Budapesten. Az időpont egyeztetése mélben megoldható.
Tapasztalat alapján így látatlanba azt mondanám, a vállaid nem megfelelő pozícióban tartod. Lehet hogy csak a nyomás végén, lehet közben végig. Nagyon sok vállfájdalmat a rossz pozíció okoz, a jó hír hogy amennyiben ez a gond, úgy némi odafigyeléssel enyhíthető a panasz.
A derekadra vonatkozóan most nem írnék hosszabb választ, mivel éppen tegnap este írtam cikket a deréktáji fájdalomról, amint Bunny odaér ki is fog kerülni. A rövid válaszom: érdemes lenne megkezelni és ha ennek alapján szükséges akkor terembe is  lemehetünk, edzéstechnikai oktatást is vállalok.

Időpont miatt írj mélt: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-09-30 21:38:30
Kares

emberi gyökérség!

Kérdés
Szia! Muszáj megosztanom veled-veletek a minap történteket mert felbasz az ideg az ilyen emberektől. Zsákutcában lakom és kb egy hete kerülgetek egy nagy műanyag fóliát az úttesten amit a hét végén összeszedtem a szomszédom elől a többi ott talált szeméttel együtt, és mivel szemétszállítási nap volt a következő napon beledobtam a kukájukba. Hazaérve a munkából mi történt? a szomszéd kiszedte a szemetet és kidobta az úttestre! Második nap ismét felszedtem mivel még mindig kint volt a kuka ismét beleraktam, erre ismét kidobja. Szerintetek ezt miért csinálja, mert én nem tudom felfogni, lehet hogy én vagyok a nemnormális? üdv: zoli
ara_6d2577
Válasz
Szia!

Elkövettél egy hibát: a kertjébe kellett volna bebaszni, de nem zsákban. Akkor talán értené  a sötét tahószar. 

Sosem fogjuk megérteni, hogy a buta férgek miiért csinálnak, de ez nem az a helyzet, amikor nem értjük az univerzumot, mert egyszerűen nem vagyunk hozzá elég fejlettek értelmileg.
2014-09-30 19:56:58
Bunny

Ezt is el lehet baszni.

Kérdés
Szia, Ezt lattad? Mi az elso benyomasod? Szomoruan latom hogy egyszemelyes lett a motor, cafe buzisag mindenhol. http://blog.motorcycle.com/2014/09/29/manufacturers/yamaha/2015-yamaha-xjr1300-xjr1300-racer-ann ounced/
minimalist
Válasz
Igen, tegnap kaptam meg a sajtóanyagot, nekem se tetszik. Bár már igazóból az injektoros se az igazi, külsőleg se.
2014-09-30 12:42:54
Bunny

szuperszett

Kérdés
Szia Bunny! Arról szeretnék kérdezni, hogy mi a véleményed a szuperszettes edzésről? Hatásosabb mint külön külön testrészeket edzeni? Pl: mell-váll, bicepsz-tricepsz. Előre is köszi.
attila_68eab7
Válasz
Az élet egyszerű, mint a fagolyó! A szuperszett jobb, hatékonyabb, csak több millió hülyének nem jutott eszébe, meg van, aki szeret nemhatékonyan edzeni.
2014-09-30 11:25:51
Bunny

Erő stagnálás

Kérdés
Szia Bunny. Már régebben kérdeztem, normálisat is meg gyökérséget is, de azóta csak figyelemmel követem az Edző Válaszolt, jókat röhögök egy-két idiótán. Most viszont egy olyan problémám van, - nem olyan nagy probléma, bár ez lenne a legnagyobb bajom - hogy az utóbbi nagyjából egy évben a guggolásom stagnál. Mindenben fejlődök lassan és biztosan, de guggolásban leragadtam 140kgnál, és pillanatnyi hangulat, kipihentség és hasonló tényezőktől függően megy 5-6 ismétlés, abból 2-4 segítséggel. Ami a kérdésem, hogy ez mitől lehet, illetve, ami még fontosabb, hogyan tudnék ezen túllépni? A választ előre is köszönöm, Bertalan.
TrainHard0216
Válasz
Szia! Ez egy egyszerű edzéstechnikai probléma. Arról van szó, hogy egyrészt a tested alkalmazkodik a terheléshez, másrést mindig van egy határ, amin túl nem tudsz menni. Ezért edzenek az erőemelők is ciklusokban. Ez nem fog úgy menni, hogy folyamatosan hatokat ismétlesz és mindig növeled a súlyt: elérsz egy platót, ahonnan nem fogsz tovább növelni.

Ezért kell ciklusokban edzeni és ciklusonkétn változtatni aze dzásmódszert: sembességet, ismétlésszámot, stb.  

Ilyenkor mindig azt mondom: felejstd el az alacsony ismétlést. Vedd el a súlyt, menj rá huszakra. Meglepődsz, hogy több fog menni 140-be, mint eőtte!
2014-09-29 21:07:18
Bunny

Re Csajozás

Kérdés
Szia(sztok)! Kettő dologra reagálnék, az első a csajozós téma. Feszültséglevezetés? Pl. Egy kemény lábazás után (ha jól csinálod) élni sincs kedved, nemhogy csajozni,meg agonizálni, örülsz, hogy hazakúszol. Na, de komolyra fordítva. Én is benne voltam ugyanebben a körben és a végén már-már megszállottul akartam csajozni, aztán sok csalódás után rájöttem, hogy bennem van a hiba. Ugyanezeket a dolgokat mondtam én is, hogy ezeknek csak a pénz kell, vagy a buzis kinézet vagy akármi, majd rá kellett jönnöm, hogy mindezt magamnak vonzottam be, én tehettem arról, hogy csak ilyen nőkkel találkoztam és a felismerés után hagytam az egészet és azt az energiát amit sopánkodásra és csajozásra fordítottam, inkább az edzésbe fektettem bele, aminek hála nőtt az önbizalmam, a jókedvem és az egész közérzetem. És amint nem hajtottam veszettül a kérdést, 2 hónapra rá megismerkedtem egy lánnyal (aki történetesen sportedző!!!!). Ennek immár több mint egy éve és azóta is boldog párkapcsolatban élünk, pedig nincsenek millióim és már autóm sincs, mert összetörték, sőt még csak az Arnold Classicon sem tudok indulni és 180 cm vagyok, nem épp Celvin Klein modell arccal. Szóval summa summarum, ne ez legyen a fő célod. Foglald el magad mással: tanulás, munka, edzés. És NEM!! Az elmegyünk bebaszni nem megoldás!! Amit meg Bunny javasolt, hogy ránts rá néha, nem is olyan marha nagy hülyeség... Tényleg sokat tud segíteni :D
Lethalis88
Válasz
Nem javasoltam komolyan a rárántást, de a "foglald el magad dolgot" igen.
2014-09-29 21:04:10
Bunny

nyomorékság

Kérdés
Akkor min múlik Mester? Feszültséglevezetésre létezik egy nagyon jó módszer,ami persze Bunny szerint nyomorék agyhalott gyökérség:haverjaiddal menjetek el valahová és basszatok be,mint az állat!A tanulás ilyen esetekben lószart sem ér!
antic
Válasz
Ezt azért még kirakom, hadd röhögjenek rajtad még jobban, szánalom.
2014-09-29 14:27:22
Bunny

magasság

Kérdés
A csajozós kérdésre reagálnék! Ha min. 10 centivel magasabb lennék, akkor talán több esélyem lenne. Ki kell ábrándítsalak,semmivel nem lenne több esélyed!Én 190cm vagyok,nem egy csúnya gyerek,de ugyanez a helyzet.Igaz én nem vagyok kigyúrt.Szóval azt tudom mondani,hogy minden egyes tényező nagyon számít,és már egynek a hiányát sem tolerálják.És amúgy a huszonéveseknél a pénz/kocsi dolog sem elhanyagolható szempont most már.
antic
Válasz
Amikor valaki azt hiszi, hogy a magasságán, az izmosságán vagy a pöcsméretén múlik, az elég erős nyomorékság. Aki azt hiszi, hogy a pénzen múlik, az is nagy nyomi, de annak még van esélye. Egy pénzéhes kis ringyóra.
2014-09-29 13:46:30
Bunny

csajozás kieg.

Kérdés
Szia Bunny! Még annyit fűznék hozzá, (mert a lényeg természetesen kimaradt) és ezt akár a többi olvasótól is kérdezem: mivel lehet levezetni az ilyen típusú feszültséget? Most éppen sokat kell tanulnom munka mellett, így most nem annyira zavar.
bello8806
Válasz
Hát erre a kézenfekvő megoldás az lenne, hogy rejszolással, de a komoly verzió az az, hogy máshol kell sikerélményt keresni. Audioblogban majd kitérek erre.

A csajozás egyébként csak látszólag jó dolog. Gondolj arra, mennyi gyökeret ismer meg az ember!
2014-09-29 13:29:56
Bunny

Laktózmentes fehérje

Kérdés
Szia, Laktózérzékeny vagyok, idáig a Carnivor fehérjét szedtem és most gondoltam váltok. Ezt néztem ki: Muscletech Iso Zero. Szerinted kipróbáljam, vagy maradjak a beváltnál?
tery
Válasz
Szerinted hány baromarcút fogok még kibaszkodni innen, aki nem fogja fel, hogy nem érdekel hogy melyik fos márkájú szart használja?

Szabályzat, agyhalott, ha magadtól hülye vagy. Szerinted minek kellett kipipálni?
2014-09-29 13:22:54
Bunny

koxos

Kérdés
Tudod ki a kis pondró meg a köcsög,aki köszönni sem tanított meg!Sztem állj le a cuccal,kicsit agresszív lettél tőle.
antic
Válasz
7 éve leálltam a cuccal, butageci. Nem köszönök szarjankóknak, de a "szerintem" szót ki tudom írni.
2014-09-29 13:21:00
Bunny

szteroidok

Kérdés
Hali Bunny! Ugye az nem igaz,hogy TE régen keményen kokszoltál?Mert eddig a te felfogásodat követtem testépítés terén,végignéztem,ahogy mások fél-egy év alatt kigyúrják magukat cuccolás mellett,én meg 13 éves korom óta csinálom,kemény edzések,étrend mellett,semmit nem szedek és még most sem mondanám magam olyan hú de kigyúrtnak. Mert azt hangoztatod,hogy nem az a lényeg,hogy minél gyorsabban kigyúrjuk és mutogassuk magunkat,hanem becsületesen megküzdeni az izmokért és az erőnlétért,ami velük jár. De ez így kicsit durva,hogy te is kokszolással elértél egy jó formát,aztán prédikálsz ez ellen.
antic
Válasz
De igaz, épp ebből tanultam meg, hogy baromság. Kicsit durva, hogy ekkora gyökér vagy, hogy ezt nem érted. 

(Arról nem beszélve, hogy nem fél év múlva nyúltam koxhoz, mint a mai kis buzik, hanem azért volt valami szintem, nem 60 kilós fekvenyomás. Mellékesen üresen néztem ki életemben a legjobban.  )

Egyébként az is durva, hogy ilyen jóindulatú kis pondró vagy. A tényeket nem ismered, de a pofád az már jár. Jó hogy nem képzeled, hogy te csak engem úgy kérdőre vonhatsz, köcsög. 


2014-09-29 13:04:29
Bunny

Értetlenkedés

Kérdés
Köszi a választ! Nincs kedvem 6 sorozatot nyomni,de így is le van maradva a mellem,hátha kicsit több sorozat segít felhozni. És bocs,hogy értetlenkedek,de akár az egykezes nyomás is elhagyható?
janos_a20de3
Válasz
Ha hat sorozatot le bírsz nyomni, akkor szart sem érnek azok a sorozatok. Az egykezes nyomást nem hagyhatod el.
2014-09-29 12:33:43
Bunny

fekvenyomás probléma

Kérdés
Szia Bunny! Mi a teendő,ha a rudas fekvenyomást egyáltalán nem érzem?Vagyis nem ott ahol kellene,hanem a vállamban.Kipróbáltam már minden javaslatot,módszert,technikát,nem vált be.Az alkatomból(magas,hosszú karok,széles váll) kifolyólag adódhat ez a probléma? Sokan ajánlották a döntött pados egykezes súlyzókkal történő nyomást.Ezzel lehet hasonlóan fejlődni,mint a rudas nyomásokkal?Ilyen mell edzésre gondoltam: bemelegítés:3-4 sorozat fekvôtámasz döntött padon nyomás egykezes súlyzókkal 6 sorozat 8-10 ismétlés tárogatás döntött padon 4 sorozat 10-12 ismétlés áthúzás 3-4 sorozat 12-15 ismétlés Egyébként a fekvőtámaszt nagyon érzem,csak azzal gondolom limitált fejlődést lehet elérni.
janos_a20de3
Válasz
Szia! A rövid válasz: ha a fekvenyomást nem érzed, ne nyomj fekve. Simán elhagyható gyakorlat. Legalább nem mennek tönkre a vállaid.

Mondjuk ha neked van kedved 6 munkasorozatot nyomni egykezessel, akkor elég buzi nyomásod lehet.
2014-09-29 11:28:56
Bunny

Hìzni szeretnèk!

Kérdés
Nehezen hizò tipus vagyok,de az ètvàgyaĺ nincs gond!Kìnai etterembe melozok&ott is kajalok (mit szedjek most kezdek edzeni)mit javasolsz mit kajaljak mennyit&milyen közönkènt!Nem cigizek,nem iszok alioholt!
ferenc_9cbca8
Válasz
Mivel totális szellemi toprongy vagy, jobb ha már most feladod.
2014-09-29 11:24:06
Bunny

csajozás

Kérdés
Szia Bunny! Nem témába vágó lesz a kérdésem. Mostanában eléggé frusztrál a probléma, mégpedig a női felszínesség (huszonéves vagyok, tehát a huszonéves korosztályról beszélek). Már ott tartunk, hogy egy 160 centis 90 kilós lány sem talál vonzónak, csak mert átlagos a magasságom, és az arcom. A kisportolt test a közhiedelemmel ellentétben szart se ér, ha 178 centis az ember. Ha min. 10 centivel magasabb lennék, akkor talán több esélyem lenne. Te mit gondolsz erről a témáról? Szerencsének tartod, hogy találtál egy normális nőt vagy úgy gondolod, hogy abban a generációban több normális ember van, mint a mai huszonéveseknél? Én már teljesen kiábrándultam belőlük.
bello8806
Válasz
Szia! Audioblogba jó téma lesz. Ha valakinek esetleg még ígértem ilyet, hogy audioblogba válaszolok, az írjon rám legyen szíves, mert nehezen tudom menedzselni ezeket a dolgokat.
2014-09-29 11:22:23
Bunny

Terhesen edzeni

Kérdés
Szia Bunny! Nemrég,egy hónapja kezdtem edzeni és odafigyelni az étrendre! Fehérjét szoktam inni kiegészítésként! A szálkásító diétátokat vettem fogyásomhoz alapul! Ami nagyon jól működik! Napi egy órát szovakerékpározok! Fogytam is már 3kg-ot! Ami nagyon jó és jól is érzem magam! Kérdésem,hogy terhesen is folytathatom a diétát,és a szobakerékpározást? Nem ártana a babának? Köszönöm
rikkancsa
Válasz
Szia!

Terhesen nem diétázni kell, hanem normálisan táplálkozni, normális szénhidrátbevitellel. Azaz folytathatod azt, amit eddig, de nem kell a szénhidrátot nagyon lecsökkenteni. 

Ezenfelül a mondatvégi írásjel a pont, nem a felkiáltójel.
2014-09-28 19:50:53
Bunny

padlón nyomás tricepszre

Kérdés
hello az érdekelne engem, hogy a padlón fekvenyomást érdemes tricepsz tömegnövelő gyakorlatnak használni , vagy inkább csak fekvenyomásnak a felsőszakaszi kiegészítő gyakorlata ? Amennyiben használható tömegelésre, vannak még benne csavarok, gondolok olyanra, mint franciarúd hsználata, esetleg a könyökpozíciók, ne adj isten egykezesekkel létezik verziója stb. köszi
bodo
Válasz
Ha értenéd, hogy az izommunka az izom maximális összehúzódása és kinyúlása, akkor nem kérdeznél ilyen baromságokat és nem keresnéd a csodagyakorlatot.
2014-09-28 12:47:18
Bunny

Fogyás

Kérdés
Kedves Bunny! Fogyás céljából milyen készítményt ajánlasz? Természetesen diéta mellé! Futás elegendő a fogyás érdekében? Esetleg vannak még hatékony gyakorlatok?
sandor_de9ad3
Válasz
Ott van a szabályzat az orrod előd, agyhalott fasz, még kis is pipáltad!
2014-09-28 12:45:40
Bunny

Felsőoktatás

Kérdés
Szia Bunny! Én sem kérdezni szeretnék, csak reagálnék egy felsőoktatásos kérdésre. Én is élelmiszermérnökként végeztem anno, még a diploma sem volt a kezemben és máris három munkalehetőséget ajánlottak, elég jó kezdőfizetéssel. És én meg pont, hogy ajánlom Szegedet. Itt tényleg színvonalas a képzés és gyakorlatorientált. És mellesleg a város is gyönyörű.
kolee86
Válasz
Kösz az infót!
2014-09-28 12:45:08
Bunny

Kérdező kérdésére válasz

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék, csak hátha tudok segíteni az egyik kérdezőnek (david_b2d674). Én már elég régóta a felsőoktatásban mozgok, most éppen az Élelmiszermérnökségnek járok a végefele. Elméletileg elég nagy a kereslet az élelmiszeripari szakemberek iránt, ugye beindult, be fog indulni az egészséges élelmiszerek, funkcionális élelmiszerek piaca. Talán ezek a dolgok, amelyeken el lehet majd lavírozni a következő években, akár valami kisebb cégnél keresve a piaci réseket, akár egy multinál. Viszont azt is látom, hogy mostanába elég sokan elkezdtek ebben az irányban tovább tanulni, szóval néhány év múlva lehet, hogy teli lesz a munkaerő piac ilyen téren. Mindenesetre, ha úgy döntesz, Szegedet nem ajánlom.
Gon
Válasz
köszönöm!
2014-09-27 20:10:04
Bunny

Mezőgazdaság

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tőled kérni egy tanácsot,mivel nagyon szimpatikus a gondolkodásod és érdekel a véleményed. Szóval a tovább tanulásomról lenne szó,bár még van pár évem addig,de szerinted milyen mezőgazdasági szakon érdemes főiskolát végezni,vagy egy Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnökként hogy lehet elhelyezkedni,mik a kilátások? Előre is köszönöm a választ.
david_b2d674
Válasz
Szia! Szívesen válaszolok ilyesmi kérdésekre ha tudok, de sajnos ehhez nem értek egyáltalán. Olyan hülye vagyok a mezőgazdasághoz, hogy csak akkor ismerem meg a krumplit, ha rá van írva, és nem értem az újburgonyát sem: ki a franc akar régit venni? Ha van új, minek van régi? Vagy ha nincs régi, akkor nyilván csak új van!

(Kérem az esetleges okos fogyatékosokat, el ne kezdjék ezt megmagyarázni!)
2014-09-27 09:52:31
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | EnglishDrugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
BB.Tv Episode #74.
BB.Tv Episode #74.
Red Rock Reality 24
Red Rock Reality 24
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőDexter Jackson a Dubai Pro-n emlékeztetett mindenkit arra ,hogy az öreg indián, egyáltalán nem vén indián!
Dennis Wolf úgy döntött, mégsem indul el a Dubai Pro-n!
Az IFBB profi ligájában is van olyan verseny, ami kakukktojásnak számít egész évben: a Dubai Pro!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
89756 fénykép található.
Strongman vs Bodybuilding Show 2007
Lénárd Gábor
Strongman vs Bodybuilding Show 2007 Lénárd Gábor
Strongman vs Bodybuilding Show 2007
Papp Zoltán
Strongman vs Bodybuilding Show 2007 Papp Zoltán
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....