Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

Ketogén diéta

Kérdés
Szia Bunny! Ezzel a korábbi válaszoddal kapcsolatban jutott eszembe egy kérdés: http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1413479657 Valószínűleg nálam is ez (inzulin rezisztancia) áll fenn. Ilyen esetben különösen indokolt a szénhidrátos diéta helyett a ketogén kipróbálása? Köszönettel:
krulos
Válasz
Szia! Határozottan.
2014-10-26 00:10:35
Bunny

Audioblog

Kérdés
Szia Bunny Volt egy kérdésem-történetem korábban, amire azt ígérted, hogy válaszolsz valami audio-blogban. Valahogy sikerült megtalálni azt az audio blogot és találtam rajta egy 1-2 órás beszédet is, de az enyém nem volt közte, de nem is ezért írok, hanem azért, hogy linkeld már be kérlek azt az oldalt, mert azóta sem találom meg. Előre is köszönöm!
laszlo_99de1d
Válasz
Szia. Nem tudom sejted-e, hogy fogalmam sincs, mint kérdeztél és arról sem, hogy ki vagy, nem vagyok autista ugyanis, hogy meg tudjak jegyezni több ezer embert a kérdéseivel együtt.

Ha a régi audioblog oldalt találod, az megszűnt, az újra pedig majd felpakolászom a régieket, ha lesz időm.
2014-10-25 23:55:42
Bunny

Edzéssel és DVD-vel

Kérdés
Szia bunny! Lassan 1 éve edzek rendszeresen, és kb 2-3 hónapja jelentkezett az a problémám hogy bicepszezésnél amikor ülve egykezesekkel dolgozom a tenyerem egy bizonyos súly után oltárian elkezd fájni, és volt hogy emiatt töbször nem tudtam befejezni a sorozatot, mondjuk 12 ment volna de 8nál ledobtam mert annyira fájt, ennek mi lehet az oka ? Szép nagy tenyerem van, lehet hogy azért mert a vékony rudat nagyon meg kell szorítanom ? A másik kérdésem az lenne, hogy mi a helyzet a DVDkkel ? Még most se kaptam e-mailt. Válaszodat előre köszönöm !
tamas_c07064
Válasz
A gyengébbek kedvéért: shop.builder ügyfélszolgálat.

(Nem én vagyok a shop.builder, sem az ügyfélszolgálata ha esetleg az sem gyanús, hogy nem tőlem rendelted, mivel hihetetlen módon tőlem venni, csak a kereskedőktől.)  

A még gyengébbeknek: a héten nemzeti ünnep miatt nem dolgoznak, mint ahogy más sem.2014-10-24 18:52:45
Bunny

magazinok

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon van-e valami hely ahonnan be lehet szerezni a legfrissebb amerikai magazinokat (pl. Flex, MD stb.) vagy jobban járok ha nem is keresgélem tovább és megrendelem egyenesen Amerikából egy évre? Ha Te olvasod ezeket, honnan szerzed be? (a kézzel fogható verziót jobban preferálom) Előre is köszönöm.
der_dominik
Válasz
Szia! Néhány újságosnál előfordul, de szerintem sokkal egyszerűbb megrendelni. Nekem az MD jár, egy barátom rendelte meg nekem.
2014-10-24 16:07:54
Bunny

gyúrás

Kérdés
Hello:) Azt szeretném kérdezni hogy ha 14 évesen gyúrok otthon az 5kg-s egykezes súlyzómmal,haspadon haspréseket csinálok ebbol kifolyólag lehet e valamilyen egészségugyi bajom,mert sok helyen hallottam olyat hogy meglehet állni például a novésben és azt nem szeretném.Elore is koszonom a választ:)
edgar_rakoczi
Válasz
Agyhalott már nem leszel, az tuti.
2014-10-24 15:26:04
Bunny

csakbarát

Kérdés
Szia Bunny! Csajozás témakörében kérdeznék. Van egy lány aki már 2 éve tetszik, közös témák, közös érdeklődési kör megvan, jól eltudunk beszélgetni, de ezeken túlmenően már nem volt meg a kölcsönös vonzalom egymás iránt, így jött a klasszikus maradjunk barátok szöveg. Neki és nekem sem volt ezalatt a 2év alatt senkim, aminek az volt a legnagyobb akadálya, hogy szeretem ezt a lányt. Érdekelne a véleményed, hogy szerinted ennyi idő után lehet még esély arra, hogy valami változzon, valami megmozduljon ebben a lányban, vagy ha a nők beletesznek valakit a csakbarát kategóriába akkor onnan esélytelen ki-túlmozdulni bármit is tennék? Minden haverom, barátom azt mondja, hogy tiszta hülye vagyok, hogy ilyen sokáig várok a semmire, és el kellene felejtenem végre, mert egyszerűen nem működött. Láttál-hallottál már ilyet, hogy egy páréves barátból lassan ennél sokkal több lett? Bocs, hogy egy ilyen kicsit nyálas témával, kérdéssel fordulok hozzád. Várom válaszod, üdv: G (27)
kiss_g
Válasz
Szia!

Nem nagyon van időm, de jó hírem sem: ez az ügy sajnos kuka.

Szinte biztos vagyok, hogy ebből nem lesz semmi. El kell fogadnod ezt a helyzetet és továbblépni.  

Belemehetnék itt a részletekbe, ragozhatnám, hogy mikor majd rájön, hogy megszűntek az érzelmeid, próbál kaparni, amitől te hülye módon azt hiszed, hogy mégis van esély, de mindez csak arról szól, hogy ő rohadtul élvezi ezt a helyzetet stb. De felesleges. Ha nagy erőlködéssel összejönne, ez akkor sem lenne olyan valószínűleg. Ami két év alatt nem alakul ki, az már nem is fog.

Tedd be te is a barát fiókba a csajt és szerezz egy barátnőt.
2014-10-22 10:36:43
Bunny

Sárga kapszula

Kérdés
Ebben nem kételkedem. Egyszer mar nekiálltam fordítani egy könyvet, de feladtam. Mondjuk a lektorálással nem lenne gond, kint lakom, körbe vagyok véve oroszokkal. Majd odaadom Lesukovnak. Hátha megtanulja belőle, hogyan legyen rendesen száraz versenyeken.
alexandrovich_b
Válasz
Nem szabad odaadni Lesukovnak, mert lefingja!
2014-10-22 10:24:23
Bunny

Superbody+Sárga Kapszula

Kérdés
Szia! Köszönöm a gyors választ. Amúgy a magyar már fent van, jelképes összegért letölthető. Mindenesetre köszönöm. Majd, ha nagyon ráérek lefordítom oroszra. Nem ma lesz. Jó munkát Superbodyn!
alexandrovich_b
Válasz
Egy ilyen fordítás horror. Ez Macsek több hónapos munkája volt, és az amerikai nagykövetség egyik munkatársa lektorálta nyelvileg.
2014-10-22 09:38:40
Bunny

Támadás+Sárga Kapszula

Kérdés
Szia Bunny! Lenne kettő darab kérdésem. Az egyik, hogy Superbodyn lehet-e majd venni Támadás 2 dvd-t, vagy csak dedikálni lesz lehetőség? A második: Írtad, hogy Amazonra feltoltátok a Sárga Kapszulát angolul, de nem vagyok képes megtalálni (lehet fogyatékos és humorérzékkel nem rendelkező vagyok, azért) csak a magyar változatot. Tudsz adni linket, vagy valamit, ahonnan le tudom tölteni? Barátnőmnek szeretném megmutatni, aki most kezdett el edzeni, de nem beszél magyarul, jobb összefoglaló könyvet meg nem nagyon olvastam még. Köszönöm szépen előre is. Üdv: Robi
alexandrovich_b
Válasz
Szia!

A terv az, hogy Superbodyn lesz egy kis Támadás 2 DVD stand (egy asztalt kell elképzelni kb, nincs időnk építkezni), ahol dedikálni fogunk 14 órától. Tehát lehet ott is venni, más kérdés, hogy marad-e, de remélem igen, hiszen addig már nem lesz munkanap és a Gymben lehet csak kapni meg a Cutler Gymekben. A Sárga Kapszula Amazon verziója kész van, hogy fel van-e rakva már, azt nem tudom, ezt már nem én intézem.

Annyira népszerű a Támadás 2. hogy már azon gondolkozom, kellene valami pólót is gyártani.
2014-10-22 08:49:50
Bunny

Izzadás

Kérdés
Szia! Az elmúlt 2-3 hétben kezdtem el - az állóképességem javítása érdekében - az edzés után biciklizni. Kb. fél órát szoktam tekerni igen intenzíven úgy, hogy a végére teljesen kikészüljek. Rendszerint este edzek, mely után még kb. 2 órát vagyok ébren. Arra lettem figyelmes, hogy az ilyen biciklizős edzések után, éjszaka rendre arra ébredek, hogy levert a víz. Nem vagyok rosszul, nem vagyok lázas, csak kellemetlen a dolog. Nyilván az edzés utáni cardio miatt van az egész, csak nem tudom, hogy jó vagy rossz. Mi a véleményed? Természetes reakció vagy a túlterhelés egy jele? Más. Szerinted mi okozza az ammónia szagú izzadságot? 4 éve edzek, de csak kb. 1,5 tapasztalom. Köszi a válaszod! Üdv, Drake
drake05
Válasz
Szia!

Mindez - az ammóniaszagot is beleértve- természetes állapot, ha az ember anyagcseréje pörög. Inkább jó, mint rossz.
2014-10-21 21:59:34
Bunny

aláírás

Kérdés
HI! Alá szeretném íratni veled a támadás 2 dvd-t majd. Ott a kondiba mikor szoktál lenni? Vagy változó?
horvath5
Válasz
Ez nem működik sajnos: Superbody vagy rendezvény, amit ajánlok. Sokan bejönnek a BodyBuilder Gymbe egy közös fotóra vagy egy autogramra, de én nem dolgozom ott, alkalmazottak viszik, ergo sajnos hiába jönnek. nyilván én is dolgozom, mint mindenki más, csak én az irodámban, vagy forgatok valahol.
2014-10-21 21:56:04
Bunny

Támadás 2 DVD

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap este rendeltem meg a Támadás 2 DVD-t és a végén fehér hátérrel ott írja hogy hova lesz címezve, nevem stb, és az is hogy majd kapok egy e-mailt(g-mailom van). De azóta sem érkezett meg. Lehetséges hogy valamit én rontottam el, vagy majd idővel meg érkezik ? Válaszodat előre köszönöm !
tamas_c07064
Válasz
Szia!

No para, kifogyott, holnap jön szállítmány, megkapod hamarosan!
2014-10-21 20:21:23
Bunny

Pattanás folytatás +stria

Kérdés
Helló! Örülök, hogy feljött ez a téma, igazából csak összefoglalni szeretnék néhány dolgot, illetve a saját tapasztalataimat megosztani. Én már nem mondanám magam tininek, a 30hoz közelebb vagyok, de a probléma már tini koromtól kezdve megmaradt. Annyi biztos, hogy szerintem ezzel kár orvoshoz menni, sajnos nem olyan hozzáállásuk, mint amilyet elvárna az ember egy homo sapienstől. Esetemben 8-9 helyen, különböző orvosoknál jártam, ebből 1 kivételével mindegyik egyből meggyanúsított azzal, hogy én kokszolok (mert ő ezt látja), hagyjam abba és elmúlnak a pattanások. Hiába bizonygattam az ellenkezőjét, volt ahol még személyeskedésbe is átment a dolog (mit szedek pontosan), az az egy kivétel meg hazaküldött valami krémmel, ami persze semmire nem volt jó. Azért vicces ez, mert közel sem mondanám magam olyan valakinek, akire rá lehetne mondani, hogy testépítő, de a striák miatt, amik a vállamon, karomon, hátamon vannak egyből a kokszolásra következtetett. Ezzel át is tértem a másik olyan dologra, ami megint egy érdekes kérdés. Ahogy látom ez a srácokat sokkal jobban zavarja, mint a csajokat (kb. minden másodikon van/volt). Lényegében ezzel csak azt szeretném mondani, hogy kár ilyen dolgok miatt aggódni. Aki hajlamos a pattanásosodásra, az a magas fehérjebeviteltől úgyis pattanásos marad, illetve akinek olyan szar a bőre, mint pl. nekem az úgyis szét fog szakadni, kenheti magát bármilyen csodakrémmel, de nem hiszem, hogy ezzel komolyabban foglalkozni kéne. Nem ti vagytok az egyedüliek, akik ezekkel a gondokkal küzdenek. Nagyobb gond az, ha valaki szarul kajál és a tv előtt fossa tele az agyát a kereskedelmi csatornákkal. Én inkább leszek pattanásos, striás sportember. Üdv.
jani87
Válasz
Szia! Bár sosem voltam pattanásos, a szívemből szóltál!
2014-10-21 19:55:46
Bunny

T2 DVD

Kérdés
Szia Bunny! Annyi lenne csupán a kérdésem hogyha a Támadás 2 DVD-t karácsonyi ajándéknak szeretnémadni akkor rendeljem e meg most vagy lessz utánpótlás nem kell sietni ?
Arpi_51c836
Válasz
Szia! Megmondom a frankót: nem lehet tudni mi lesz. Én nem várnék. Sőt, én aláíratnám a Superbodyn a Bélával. Mert lesz ott egy dedikálás.
2014-10-21 16:59:50
Bunny

kapszula

Kérdés
Szia Bunny ! Lehet nem érdekes,de most tolták fel a sárga kapszula e-book ot az ncorra.Mintha nem lenne ingyenes.... :-)
solomaster
Válasz
Ja, ezek ám az okos dolgok! :DDDD

Mondjuk mi meg az Amazonra toltuk fel, angolul.
2014-10-21 16:34:36
Bunny

PAttanás

Kérdés
Szia Bunny! Igazából csak a pattanásos téma miatt regisztráltam, de már két éve passzív olvasója vagyok a rovatnak/oldalnak. Köszönöm neked a rengeteg információt. Nem csak a testépítéssel kapcsolatban hanem a hozzáállással és értékrendel kapcsolatban is. És ne feledd: Mindig azt baszogatják aki a legnagyobb, aki sikeres. Ti vagytok a vezető testépítő média, sőt igazából az egyetlen. Az ilyen szirszar azért nézek le mindenkit mert én egy szar vagyok meg a koxal könnyű blogok esetleg faszbuk oldalakat igazából én nem javasolnám senkinek. A pattanásos témához: Sanos engem is érint. 21 vagyok de tiszta retek az arcom, hátam, mellkasom. De még így sem merem beszedni azt a szart. Mióta edzek (2 év) csak szarabb egyébként. Gondolom a megnövelt fehérje bevtel miatt. Sok mindennel próbálkoztam pl.: mannaszappan, ilyen-olyan kenőcs, schüssler só. Igazából semmi sem segített. Nem rég majdnem elmentem a bőrgyógyászhoz leküzdöttem magamba, mondom csak nem halok bele. Előtte este elkezdtem olvasgatni, hogy mik a mellékhatások, mondom leszarom. Ezután mondom csak megnézem, hogy lehet-e vele edzeni. Hát nem. Nem halok bele ha nem edzhetek, de a sok fos mellékhatás mellett még ez is. A hobbim, a sport amit szeretek. A lényeg, hogy nem mentem el a bőrgyógyászhoz :D. A kicsit pattanásos srácnak: Szerintem próbáld meg a mannaszappant, vagy van egy ilyen Ezüstkolloid-os bőrre való cucc. A környezetemben rengeteg embrenek segítettek akinek kicsit volt pattanásos a bőre.
andras_344ca8
Válasz
Szia! 

Azt gondolom rengeted fiatalnak komoly problémája ez, ezért megpróbálunk összeszedni egy cikkre valót ebből.  

A másik témában én a Kathi Bélának mondom ezt folyton, aki néha panaszkodik, hogy mennyien utálják már: ez a siker jele. Minél többen utálnak annál jobb, mivel ez mindig egy töredéke a normális embereknek. 

Persze nyilván ott van győzike, birkarkrisztián meg a többi tróger, akiket minenki utál, csak a fogyatékosok meg az érdek seggnyalók nem, és nekik nyilván az a töredék, aki nem utálja őket, de nagyon egyszerű megállapítani, ki melyik kasztba tartozik: meg kell nézni, ki mit tett le az asztalra. Az önmagukat futattó senkiháziak alanyi jogon akarnak valakik lenni. Ha csak Kathi Bélát veszem: a senkikkel szemben annyit tett ezért a sportért, amennyit senki más. 

Ha csak a Cutler hálózatot veszem: ez nem csak egy teremhálózat, hanem az a mozgalom, ami sok ezer új embert fog behozni a sportba. Olyanok fognak sportolni, akiknek eddig eszébe sem jutott. Az őt köpködő edzőterem konkurens idióták nem is értik, hogy az ő termeik is jobban fognak menni. Erre van konkrét példa.  

A celebköcsögökre nyilván a fenti állítás nem érvényes: őket a normális emberek utálják, hiszen a szar alakoknak a buta emberek a rajongóik.  

Fel kéne fogni az embereknek, hogy celebmajomkat meg bloggerköcsögöket úgy kell kezelni, ahogy érdemeik alapján szükséges. Általában sehogy. 

Mellékes kérdés, hogy nemsokára indítom a motoros oldalamat, és az se egy szaros kis blog lesz, pedig hidd el, egyszerűbbb lenne blogolni. Csak az nem szint.
2014-10-21 14:32:50
Bunny

Köszönet!

Kérdés
Szia Bunny! Én nem akarok semmit kérdezni csakis köszönetet mondani Neked! 10 éve kezdtem ezzel a sporttal foglalkozni, amikor még semmi nem érdekelt csak hogy minél nagyobb legyek, erős, stb... nyúltam tiltott szerekhez is, szép nagy lettem, elfogyott és a nagyság is eltűnt, helyette maradt zsír! Utána találtam a rovatodra, a BBTv-re, cikkeidre! Ennek 6-7 éve, a kajám még nem volt rendben, de mégis sokkal jobban fejlődtem, s néztem ki Neked köszönhetően és írásaidnak! 2 éve lelki eredetű problémám adódott, jöttek a kilók, de sajna zsír formájában mivel az edzést is feladtam! 1,5 éven keresztül nem is követtelek már Téged sem! DE!!!! Fél éve az elejéről elkezdtem mindent, összes adás megnézése, mindent elolvastam újra, ekkor akadtam a Sárga Kapszulára is, és elkezdtem a benne leírtak szerint élni! Kajámat teljesen rendbe tettem, kiegészítőket vásároltam, újra kezdtem az edzéseket is! Azóta 22 kg mínuszt értem el (118kg voltam), jól érzem magam, egészséges vagyok, forma is kezd visszatérni, sőt, még jobb is! És ezt mind a munkásságodnak köszönhetem! Sokan utálnak Téged, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kit hogyan ítél meg, de egy valami megkérdőjelezhetetlen! Mégpedig az, hogy amit te letettél az asztalra ezzel az országgal, a sporttal kapcsolatban, ez nem mindennapi, tiszteletre méltó! Lehet pár embernek majd ez nyalásnak fog hatni (be is kaphatják), de aki ezt az utat járta mint én, az tudja hogy miről beszélek! A jövőben képekkel is fogok szolgálni, hogy így szemléltessem, hogy mit is ér az a munka amit te végzel! Remélem egyszer személyesen is alkalmam nyílik arra, hogy megköszönhessem! Egyszóval KÖSZÖNÖM BUNNY! Üdv, Ferenc (28)
ferenc_a59f18
Válasz
Szia!

Hogy kinek nem tetszik az, hogy én kapok egy ilyen levelet, az engem nem nagyon érdekel. Én örülök neki. Nekem ez a siker. Ez a célom, hogy jobbá tegyem a világot, hogy jobbá tegyem a ti életeteket. Nagy szavak tudom, de ez van. Kinek ekkora céljai vannak, nekem ekkora. 

Örülök, hogy leírtad, a te sikered nekem is öröm és a te sikered az én sikerem is, ilyen egyszerű.

Ráaádásul gyűjtöm az ilyesmit.

Más: ezúton köszönöm azoknak is, akik a Támadás2 DVD-t megvásárolják. Nem gondoltuk, hogy ennyire fog fogyni. Látszik, hogy nagyon sokan fanatikusok és birtokolni akarnak egy darab sporttörténelmet. Na ezt fel is fogom használni. Így jönnek létre a szlogenek!

És bizony sok szívás, nyűglődés, küzdés után baromi jó dolog a siker. Pontosan olyan ez, mint a sport. 

Egyébként hétvégén Superbody, hó végén BB.Tv, kicsit sem vagyok elfoglalt. Halkan mondom: Superbodyn lehet hogy lesz egy T2 dedikálás.
2014-10-21 11:37:08
Bunny

Második része

Kérdés
(...)
richard_62e9ff
Válasz
Írd már le nekem ezt egyben és csinálunk egy cikket belőle! drugsbunny.hu/kapcsolat
2014-10-20 21:35:24
Bunny

gyors növés

Kérdés
Szia Kares! Ismerősöm fia 12 évesen 178 cm magas,az utóbbi egy évben hirtelen nőtt 20 cm-t.Viccesen kérdeztük,hogy nem fáj-e,amire azt válaszolta:DE!Voltak már orvosnál is vele, elsősorban a térde ami fáj.Segíthet e neki a fájdalom elviselésében bármelyik izület védő szer?A másik kérdés a magnéziumról olvastam egy orvosi szaklapban,hogy rontja a calcium felszívódását, igaz lehet-e?
bernadett_7a04
Válasz
Szia! Határozottan igen. Amikor Karesszal szemináriumozunk, az első dolog amit elmond, hogy az "ízületvédő" kifejezés tulajdonképpen nem jó, mert ezek ízületi tápanyagok valójában. Szerintem ebből már érted is a választ: ez az, ami neki most kell.

A magnéziumos okosság az "orvosi szaklapban" nem semmi, nyilván ezért rakják őket egy termékbe! Sőt, amikor temrészetes élemiszerben van, vigyázni kell, hogy azt a felét együk meg, amelyikben az egyik van, mert együtt rossz :DDD
2014-10-20 15:07:45
Bunny

Gyógyszer reply

Kérdés
A pattanásos srácnak üzenem, hogy Isotretinoin hatóanyagú gyógyszereket tényleg csak súlyos, komolyan indokolt esetben kéne adnia az orvosnak, mert tényleg nagyon erős cuccok. Ha valóban ENYHÉk a pattanásaid akkor az orvosod kurvára nem gondolta ezt át. Menj el inkább kozmetikushoz, akármennyire is buzisan hangzik. Nekem 4-5 éve gimiben volt annyira kurvára aknés - a legrosszabb fajta - a hátam, ill. az arcom, hogy sajnos meg is maradtak a hegek a hátamon, mert nem mentem el időben orvoshoz és kezdtem el szedni. Az én állapotomban elkerülhetetlen volt a gyógyszeres kezelés, így november környékétől féléves kúrát kellett végigcsinálnom. Azonban rengeteg mellékhatása van a gyógyszernek, a teljesség igénye nélkül én ezeket tapasztaltam: kiszárad a bőröd, a szád, pillanatok alatt felrepedezik és viszket az egész pofád. Egyfolytában krémezni meg szőlőzsírozni kell. Továbbá fényérzékennyé teszi a bőrödet, ezért is szokták leginkább téli időszakban felírni, ez ugye rátesz egy lapáttal, mert a hideg, csípős szél súlyosbítja a fentieket. Megnövel/csökkent/elbasz jó pár enzimet a szervezetedben. És ami a legfontosabb egy súlyzós edzést végző számára: az ízületi folyadék mennyiségét is csökkenti a cucc, nekem például rohadtul elkezdett fájni a bal vállam, amit azóta is érzek ha nem melegítek be eléggé. Ezekért cserébe egy év után TELJESEN elmulasztotta a hátamról a kis geciket, viszont mint mondtam azért elég soknak maradt nyoma, nem is edzem trikóban. Tehát mégegyszer hangsúlyozom: CSAK VÉGSTÁDIUMBAN, VALÓBAN INDOKOLT esetben (ha nem hatott se tisztítás, helyi kezelés, vagy antibiotikumos kúra sem) ajánlom bárkinek is. Guglizás után találsz jópár infót a cuccról, megéri elolvasni a mellékhatások további listáját is!
jozsef_073afb
Válasz
Köszönöm. Ez a hiteles, professzionális válasz.
2014-10-20 15:01:08
Bunny

Verseny

Kérdés
Szia! Naturál testépìtő versenyeken valóban számít a genetika? Persze az is attol függ,hogy hány kockád van illetve mekkora a bicepszed. De azt is nézik,hogy nagyonb a felsőtest,mint az alsó? Köszönöm! Remélem nem kérdeztem baromságot
emma_19985f
Válasz
De!
2014-10-20 13:57:45
Bunny

Kezdo motor

Kérdés
Szia Bunny, megtalaltam Firenzeben, az idealis motort kezdoknek. Hatalmas. http://i.imgur.com/xwAoLYz.jpg
minimalist
Válasz
Nem rossz!
2014-10-20 13:30:57
Bunny

erőemelés ketogén diétában

Kérdés
Szia Bunny! Abban szeretném a véleményedet kikérni, hogy ha elsősorban erőemelő jellegű edzést végez az ember (kiegészítő gyakorlatok ugyanúgy megvannak magasabb ismétléssel, csak nagyobb hangsúlyt kap a guggolás/felhúzás/nyomás), hogy lehet értelmesen elosztani az edzést, ha ciklikus ketogén diétába fogok. Arra a 8-10 hétre felejtsem el a dolgot és edzek úgy, mint régebben a ckd alatt vagy van esetleg valami ötlet? Még arra gondoltam, hogy első hét hétfő guggolás, kedd nyomás péntek kimerítő köredzés, következő hét hétfő felhúzás kedd gugglás péntek köredzés és így tovább. Előre is köszi a választ.
Spartan Warrior
Válasz
Szia! Sehogy. Nem javaslom az erőemelést ketogén diétában.
2014-10-20 10:38:43
Bunny

Támadás 2.

Kérdés
Üdvözlet! Lehet már kérdezték ezt korábban, vagy nem, a Támadás 2. c. DVD-t Angliába is eltudjátok juttatni? Ha tudok majd rendelni sajnos Angliából tudok.
twish
Válasz
Szia!

Ez shop.builder illetékesség, de szerintem igen. Tudomésom szerint Angliából is elég sokan rendelnek.

Kares azt mondja, jókat röhögött az "így készült" kisfilmen, azt ugyanis senki sem látta a DVD megjelenésig, ahogy a kivágott jeleneteket sem. Ezek a Bélának is újak voltak, ő is megnézte a DVD-t.
2014-10-19 21:05:26
Bunny

bcaa val kapcsoltos kérdés

Kérdés
Szia Bunny! Nincs túl sok időm úgyhogy bocsi a kb 100. ilyen vagy ehhez hasonló kérdéshez... BCAA-t tablettában (bcaa 6400), vagy por (bcaa xpress) formájában jobb/hatásosabb szedni ? ha esetleg egyiket másik tömegelésnél vagy diétában jobb. érdemesebb akkor azt a választ is köszi. ( már előre látom ahogy szétoltasz:D )
juhasz_78a9d0
Válasz
Szia! Teljesen mindegy hatás szempontjából. A kiszerelés kényelmi kérdés. Van aki utálja  a port, ezért neki jobba  kapszula. Van aki belekeveri italba, annak jobb a por, ilyesmi.
2014-10-19 21:01:49
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | EnglishDrugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Frankó guggolás!
Frankó guggolás!
Arnold Schwarzenegger: Rhe Real Training
Arnold Schwarzenegger: Rhe Real Training
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőVictor Martinez vendégszerepléseken is lelkesen mutogatja, hogy sikerült visszaszednie az elvesztett tömeget, de mi lesz a következő lépés?
Úgy tűnik, a női testépítés intézményes szinten újabb lépést tett a teljes kipusztulás felé - vagy éppen ellenkezőleg?
A megújult Phoenix Pro-val folytatódik az évad, de a mezőnyön már érződik, hogy az csúcsszezonnak vége.

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
90388 fénykép található.
Mari Kudla-Donnelly
Mari Kudla-Donnelly
Brutal Challenge 2010 Döntő
Brutal Challenge 2010 Döntő
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....