Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

válasz

Kérdés
Hellò Bunny! Irtam neked izületi probléma miatt, megkaptam a választ amit meg is fogadok. Tudom ez nem egy forum, hanem az edző válaszol(...) Köszönöm!
janos_1fed66
Válasz
Szia! Szívesen! Csak a pontosság kedvéért, mivel az izületi problémák az én területem, neked is én válaszoltam.
2014-08-27 22:12:10
Kares

térdek épsége

Kérdés
Szia Bunny! Kareshoz lenne egy kérdésem! Üdv, Kares az a helyzet, hogy gyengék a térdízületeim. Hétvégén voltam egy 80 km-es biciklitúrán, azóta kicsit fájnak a térdeim, NÉHA HA terhelés éri őket. Sokszor érzem azt, hogy a combom még bőven bírná, csak a térdek nem bírják. Mit ajánlasz? Egy ideig csak saját testsúllyal végezzem a guggolást? Hogyan erősíthetném a térdízületeimet? Van valami ötleted?
kisded
Válasz
Szia! Biztos hogy megfelelő technikával tekersz? Biciklizés közben minél több izmot kell bevonni a munkába. Vonatkozik ez a farizmokra, hátsó combizmokra, vádlira. SPD esetén pedig az elülső lábszárizmokra is. Gyakran előfordul térdfájdalom ha nem a pedál lenyomása, hanem a térd nyújtása történik. Amennyiben te hajlamosabb vagy erre, akkor a teremben is próbáld bekapcsolni a lehető legtöbb izmot az alsó végtagi gyakorlatokba.
2014-08-27 22:07:27
Kares

sport.manualterapia

Kérdés
Köszi, na már látszik nekem sem ártana egy kis pihenés észre se vettem , nálad a pont! Üdv : robi
paznja
Válasz
Hát, nekem meg főleg nem!
2014-08-27 20:29:49
Bunny

sport.manulaterapia

Kérdés
Köszi, de valami nem jó. Visszadobja a gmail az e mail címet sport.manulaterapia@gmail.com biztos hogy ez a helyes cím?
paznja
Válasz
Elgépeltem, maunalterapia, egyébként nehéz rájönni!
2014-08-27 18:27:45
Bunny

Pihenés

Kérdés
Tisztelt Bunny! Lassan 16 éves vagyok, ~162 cm 66kg. 2 éve edzem, heti legalább 4x de inkább 5-6x. Táplálékkiegészítők közül vitamin mindig ment, fehérje hébe-hóba. Mióta elkezdtem, nem volt kihagyásom, azon a 2 hónapon kívül amikor megfáztam.Sajnos alvásproblémáim voltak/vannak napi 5-6 órákat aludtam,hétvégén 10-12.Később 6-7 óra hétköznap, hétvége maradt. Szerintem ez nem volt elég az edzés kipihenésére és a testem növekedésére. Idén nyáron szintén voltak kisebb kihagyások a költözések miatt, de augusztus eleje óta eldöntöttem hogy szeptemberig nem edzem. Az alvásproblémára most megtaláltam a Tryptophant az EV-n.Szerinted ez az egy hónap elég, hogy kipihenjem magam? Az alvásom még mindig nem tökéletes,de legalább a 9 óra mindig megvan vagy másnap este be van pótolva a nyári szünet miatt. Valamint a tanácsodat kérném, hogy az én koromban körülbelül heti hányszor lehet edzeni a kisebb/nagyobb izomcsoportot a megfelelő fejlődéshez? Válaszodat előre is köszönöm!
t.mate9811
Válasz
Szerinted a Sárga Kapszulát miért kell elolvasni, gyökér?
2014-08-27 18:10:09
Bunny

edzés előtti formulák

Kérdés
Hello Bunny! Meg szeretném kérdezni mi a véleményed a manapság olyan divatos edzés előtti formulákról, vagy ahogy a köztudatban szerepel pörgetőkről? Hogy hasznos dolognak tartod-e őket az alap kiegészítők mellett, vagy hogy használsz/használtál-e ilyesmit. Én is próbáltam már néhányszor a hot bloodot, és meg is adta azt a bizonyos pluszt, ami a dolga, de mégis próbálom a használatát a lehető legkevesebbre szorítani, lehetőség szerint csak akkor, amikor szellemileg nem vagyok éppen a toppon. Mert egyre gyakrabban látom azt, hogy mindenki ezekre rezeg, és hogy a legtöbben pörgető nélkül már nem is tudnak edzeni(mondjuk még mindig jobb annál, amikor valaki koksz nélkül nem tud edzeni). Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy Arnoldéknak sem volt hot blood, Ronnie-nak, Doriannek, és ők valamiért mégis tudtak edzeni. Ezért kedvelem jobban a régi idők testépítését, ahol még valóban a kőkemény edzésre hagyatkoztak a sportolók, nem arra, hogy ülnek a teremben a telefonjukat nyomkodva, és majd a gyógyszerek úgyis elintéznek mindent. Ha már testépítés - a mostani fotók alapján amiket lehoztatok, mit gondolsz, Dexternek lehet esélye szerinted az idei Olympián a győzelemre? Elképesztő formában van, és nem semmi megkoronázása lenne a karrierjének, ha 2008 után immáron 44 évesen még egyszer győzni tudna. Ő igazán méltó képviselője a sportnak, én személy szerint neki drukkolok. Vagy Phil fogja ezt is behúzni?
elvistheking
Válasz
Szia!

 Az edzés előtt formulák nagyon népszerűek, sőt, túl népszerűek. Arra célzok, hogy előbb vesz edzés előtti formulát a sok agyatlan, mint ízületvédőt, mert a bedurranás a fontos, a gondolkodás kevésbé.

Az edzés előtti formulák a nem fontos kiegészítők közé tartoznak. Én is úgy használom, mint te: amikor gáz van, akkor kell. De önmagában nem okos dolgok edzéselőttiformula-függővé válni. Tény, hogy mentálisan segít sokaknak ráhagnolódni a procedúra, amikor keverik, megisszák, tehát mindenképp pozitív hatása van.

De akkor is azt mondom: akkor kell használni, ha minden egyéb oké, nem bedurrantózni, amikor még vitaminjuk sincs esetleg. Sokkal fontosabb, hogy az embernek legyen otthon egy Monster vagy Jumbo Pakja.

(Nyilván a kox nélkül nem tud edzeni valaki történet az kissé máshogy néz ki, meg nagyobb baj is. Bár valóban léteznek olyan agyhalottak, akik edzés előtt szedik be  a koxot, mert azt hiszik, akkor jobb az edzés.) 

Arnoldéknak nem volt bedurrantó, de volt más: akarat. Meg sajnps esélyes, hogy volt fú is, de erről nem akarunk tudni. Na annál minden edzés előtt formula jobb.

Tény, hogy a doppingszer használat elképesztő méreteket öltött. A különbség az, hogy valamikor az emberek állarok akartak lenni koxsszal, ma meg már csak szépek akarnak lenni, hogy tudjanak buziskodni a faszbúkon. Milyen paradox, amikor a Kathi Bélát majmoló nemvagyokbuzi emberek a tükörből fotózzák magukat, mi?

 Dexter "nemkardiózok" Jacksonnakk szerintem semmi esélye a Mr. Olympia címre, de bármi megtörténhez. Phil jóval esélyesebb és a hagyomány az, hogy a bajnokot nagyon nehéz legyőzni.
2014-08-27 17:25:00
Bunny

manualterapeuta

Kérdés
Szia KARES! Az elérhetőségedet szeretném elkérni , mert szeretnék egy konzultációt kérni tőled Budapesten. Üdv Robi
paznja
Válasz
sport.manulaterapia@gmail.com
2014-08-27 17:07:52
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Üdv!Arra gondoltam,hogy szeptembertől heti 4-5x elmegyek kondizni.Nagyon komolyan gondolom,és szeretnék normálisan kinézni.17 éves fiú vagyok 189 cm és 67 kg.Mindenféle tanácsok,étrendek érdekelnének amitől könnyebb lesz.Köszönöm előre is
daniel_2c763e
Válasz
Akkor olvasgass sokat, gyökér.
2014-08-26 21:59:06
Bunny

Zöldség nélkül

Kérdés
Hello Bunny! Problémám a következő: anti-vegetáriánus vagyok! Nem eszek meg semmilyen zöldséget, sem nyersen, sem elkészítve! Gyakorlatilag a krumpli amit meg tudok enni, azon kívűl semmi. Tömegnövelés a cél, így az étrendem nagy részét a csirkemell+rizs(ritkán durumtészta vagy krumpli) teszi ki. Mire számíthatok így a fejlődésem során? Esetleg mivel tudom pótolni a zöldségeket? Vitamin pótlásban a Mutli Pro segít, de gondolom más szerep is van a zöldségeknek. Köszönöm a válaszod!
kelo001
Válasz
Bírom az ilyen "fasz vagyok, tudom mit kell csinálni, de nem azt csinálom, mire számíthatok?" kérdéseket.

Nem tudom az agyhalottaknak miért nem tűnt fel a szabályzathoz tartozó Gyakran Feltett Kérdésekben az a passzus, miszerint "nem vagyok jövőbelátó." 

Mellesleg nem végezünk tudmományos kísérleteket arra vonatkozólag, hogy mi történik, ha nem azt csinálja valaki, amit kell. Főleg azért, mert leszarjuk. 

Ez egyébként a főoldalon éppen az ötödik cikk, de nehogy elolvasd!
2014-08-26 20:04:53
Bunny

Játék stream

Kérdés
Szia Bunny! Ma reggel olvastam ezt a cikket, hogy mennyi pénz van a játék streamelésben. Én nem igazán találok szavakat. http://hvg.hu/tudomany/20140826_230_milliard_forint_amazon_twitch#rss
molnarkravdaniel
Válasz
Nagy a baj!
2014-08-26 14:51:37
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia Bunny! Elég fura munkarendben dolgozom, mellette pedig főiskolát végzek. Heti kétszer 17-08 között, egyszer pedig 08-08 óra között dolgozom. Rendszertelen alvás és étkezés. Szeretném megkérdezni, hogy mikor érdemes edzenem? Munka előtt vagy inkább utána reggel , esetleg csak akkor, ha végig tudom aludni az éjszakát (3 éjjel hetente)? Éjjel ugyanúgy teljes étkezéseket csináljak, vagy csak könnyebb ételeket egyek? Egy kollégám testépítő versenyen országos második lett, de normális tanácsot nem tud adni, mert ha kérdezek, elkezdi kipakolni a szteroidokat a táskájából, hogy ezeket kell tolnom :D Mivel nem versenyzek ez kizárt, de szeretnék fejlődni. Légy szíves írd meg a véleményed. Köszi Zoli
zoltan_f051d7
Válasz
Szia!

Azt javaslom, ne engem kérdezz, mer tnem látok bele  a helyzetedbe. Egyszerűen próbáld ki 2 hétig az egyik, két hétig a másik időpontot.
2014-08-25 20:17:11
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Hol találom meg az audioblogokat amiket csinálsz? Nagyon tetszenek de nem találom őket. Válaszod előre is köszönöm! Üdv, Zsolt
sallaizsolt
Válasz
Hamarosan a drugsbunny.hu-n elérhető lesz. Ami még készül.

Nem szeretek fogorvosnál lenni egyébként.
2014-08-25 18:42:36
Bunny

a régi nagy öregek..

Kérdés
Szevasztok!40 éves vagyok! 18 éves koromban kerültem kapcsolatba a sulyzókkal..akkor 55 kg voltam nagykabátban! Csináltunk a haverokkal egy kis termet,a gépeket mind mi heggesztettük,(eléggé kezdetleges gépek voltak,de nekünk megfeleltek)a tárcsákat,rudakat esztergáltattuk..és hatalmas lelkesedésünk volt..emlékszem akkor szinte habzsoltuk a FLEX,és egyébb testépítő magazinokat,amiknek a képeikkel tele volt ragasztgatva a terem!Hosszú évekig ott gyúrtunk,volt aki átpártolt az erőemeléshez,és ott azóta elég szép eredményeket ért el..van aki kidobó lett egy discóban,de a társaság nagy része sajnos szét széledt..nekem is közbe szólt a sok meló..de most,így 40 évesen ismét szeretném komolyabban újrakezdeni..itthon berendeztem egy kis szobát,vettem egy többfunkciós gépet,amolyan alapgép,tárcsa súlyokkal,egy,és kétkezes rudakkal..nekem megfelel..Valahogy jobban tetszenek a szabad súlyos gépek..Próbálok a kajára is jobban odafigyelni..talán még valami fasza fehérjét+aminót is beszerzek innen..Ezzel csak azt akartam mondani,hogy szerintem sosem késő elkezdeni,illetve újrakezdeni..Sok sikert mindenkinek!Ja még annyit,hogy nekem is hiányoznak a régi nagy öregek..Pl Flex,Kevin Levrone,stb..
attila_d0fe73
Válasz
Teljes mértékben egyetértek veled. Én is így kezdtem. Én is úgy gondolom, hogy sosem késő elkezdeni.

De ez nem különösebben csevegóőrovat egyrészt, másrészt sosem késő elkezdeni abbahagyni a mondatok közötti kibaszott pontpontpontozást sem.
2014-08-25 18:04:56
Bunny

Nasser El-Sonbaty cikk

Kérdés
Szia Bunny. Igyekszem rövidre fogni. A 90-es évek testépítőinek vagyok a nagy rajongója. Itt Nasser El-Sonbaty-t Dorian Yates-et, Kenneth Wheelert (Flex), értem illetve ugye még ott volt Günter Schlierkamp, Shawn Ray és még sokan mások.. Közülük az első felsorolt három testépítő Nasser, Yates, és Flex a példaképeim minden olyan szempontból, amit jónak lehet nevezni. Rengeteg cikket, és interjút olvastam a bodybuilding.com-on amik róluk szóltak, illetve amiket találtam neten, és nem utolsó sorban amit itt a body.builderen tettetek közzé. A kérdésem afelé irányúlna hogy, láttam Nasser-ről az oldalon kint két cikk, pontosabban a 94-es Bajnokok Éjszakája interjút, és egy 7 részes interjút. Ha esetleg egy .doc-ban, teljesen lefordítva és képekkel átküldök neked egy ilyen fordítást, van rá némi lehetőség hogy a profilja alá kikerüljön? Szeretnék egy kicsit vissza adni mind a body.builder oldalnak evvel a kis önszorgalommal, illetve akik még nem ismernék Nassert, azok talán most egy kicsit jobban megismerhetnék őt, a mentalitását, és hogy valójában miről is szól(t) sok esetben a profi testépítés. Üdv, zweil
zweil
Válasz
Szia!

Kifejezetten mi  magunk is a 80-as 90-es évek testépítésének rajongói vagyunk és szándékunk, hogy külön figyelmet szenteljünk ezeknek a sportolóknak. (Főleg hogy az utánpótlás kevésbé érdekes.)

Nagyon szívesen látunk mindenféle anyagot ezzel kapcsolatban és közzé is tesszük.

Mivel a BodyBuilder.Hu gyakorlatilag 1-2 ember, kifejezetten örülök, ha nem keell azon rágódnom, hogy ma milyen cikket írjak.

A mélcímemet itt találod.

2014-08-25 13:51:54
Bunny

versike

Kérdés
Kitartás Kitartás mi erősít, kemény csak így leszel, Külsőség az nem számít, abban csak elveszel. Célokért küzdeni, ez ami felemel, Ember csak így leszel, nem csak egy pöcsfej. A sport mi taníthat, elérni célokat, Ha ebben nulla vagy, ne várjál nagyokat!
naturalis
Válasz
Az a helyzet, hogy valószínűleg sokkal jobb ez a versike, mint a Vörös összes, amelyet szerencsére nem olvastam, de olyan rémhíreket hallottam, miszerint van pár szépreményű szerelmes kínrím a faszbúkon, viszont hidd el, sokkal jobb verset nem írni, mint írni.
2014-08-25 09:16:46
Bunny

Izületi fájdalom.

Kérdés
Helló Bunny! 4hónapja kezdtem el edzeni első hónapba kis súlyokkal hogy szoktassam az izületeket meg inakat de ahogy jött a hatás hogy nyamvat kis testemen valami elkezdett látszódni beindult a gépezet és csak pakoltam pakoltam a súlyokat töbször figyelmeztettek ennek nem lesz jó vége... Persze a hülye gyerek miért is hallgatna másra és bamm a nagyoknak bejött a joslatuk most meg itt nyavajoghatok h ha már a polcra kell nyúlnom fáj recseg kattog a vállam.. :( elkezdtem szedni a Dona nevezetü glükozamin szulfát-ot. kicsit mint ha javulna várjam meg mig meg gyógyul és utána folytassam vagy kis súlyokkal folytathatom tovább???
janos_1fed66
Válasz
Szia! Néhány hétig végezz átmozgató edzést! Jó jel ha reagálsz a Donára, de ettől függetlenül ez a készítmény felejtős, mihamarabb válts Heavy Duty-ra vagy válaszd a NEM Fortét.
2014-08-25 09:04:41
Kares

Még mindig wifi

Kérdés
Szia! Sajnos a tiéd azok közé az egzotikumok közé tartozik, amiket nem támogat. Esetleg érdemes lenne lecserélni. Ha ilyesmiben gondolkoznál a TP-LINK TL-WR1043ND ideális megoldás, nekem is ilyen van már 3 éve, persze nem ettől jó. Ebből most jött a v2-es verzió, gyorsabb procival és nagyobb memóriával. Az olcsóbb kategóriába tartozik szintén TP-LINK-től a 741,841,941, amivel érdemes lehet még foglalkozni. A csere előtt érdemes lenne megnézni, ha társas házban laksz, hogy nem-e zavarja esetleg a szomszéd wifije a tiédet. 2.4 GHz sajnos csak 3 egymástól független csatorna sáv van, és eléggé esélyes, hogy az egyik belelóg a másikba. Erre az inSSIDer 4 programot tudod használni. Ha azonos, illetve szomszédos csatornán van a tiéd bármelyik közelben lévővel, akkor kell keresni egy olyan csatornát, amelyik még szabad és oda kell rakni. Ha nagyon sok hálózat van egy helyen, akkor 5 GHz-es routert kell venni. Ennek az a hátránya, hogy a magasabb frekvencia miatt a kisebb jelterjedés, illetve a kliens oldalnak tudnia kell az 5 GHz-es vételt. Elnézést a kisregényért, de ez sokszor nem egy egyszerű probléma.
istvan8989
Válasz
Szia! Azt hiszem egyelőre marad a naponkénti restart. Amúgy a mobilnetem szinte jobb.
2014-08-25 07:44:05
Bunny

BB TV technikai problema

Kérdés
Szia! Nekem sem indulnak el a filmecskek az uj lejatszo behozatala ota. Mozilla Firefox es Adobe Flash Player(version 14.0) frissites megtortent. Kiprobaltam mas bongeszoket is Internet Explorer , Comodo Dragon. (egyebb bongeszo?) Ez egy hírdetés. A kért tartalom másodperc múlva indul. 00:00 00:00 innen nem tortenik semmi . Romaniabol probalkozom . Esetleg valami firewall blokkolja ? Nagyon hianyoznak a motivacios videoid . Koszonom a turelmedet es barmijen otletet :)
norbert_893fdf
Válasz
Azt mondja a Robi, van egy tuti módszer, amivel mindenhogy megy: töltsd le az iTunes-t, és keresd meg a BB.Tv csatornára. Tuti működni fog. Nem kell hozzá Mac, windowson is megy.

Amúgy egyéb szar is lehet a gépeden. Lehet dzsuva van a registyben.
2014-08-25 07:28:10
Bunny

BB Tv tecnikai probléma

Kérdés
Szia Bunny! Ne haragudj,hogy ezzel zavarlak,de talán te csípőből tudsz valami okosságot mondani.Nem voltam jó ideje gép előtt úgyhogy most terveztem megnézni a legutóbbi BB tv-t. Olvastam hogy új lejátszót használtok. Hát nálam nem indul el.Konkrétan nem csinál semmit. Nem Opera-n próbálom, Firefox-ot használok. Nem vagyok egy nagy számítástechnikai guru úgyhogy ha lenne valami ötleted megköszönném.
devir
Válasz
Szia! Következő a lényeg: firefoxot frissíteni. Flash playert frissíteni. Innen már működnie kell.
2014-08-24 21:12:06
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem,hogy ugye zsirosodás nélkül nincs izom, és mégis milyen arányba rakodik le a zsir ,illetve izom? Vagy ez is egyénfüggő? pl ha valakinek nagy a zsirmentes izomtömege annak gondolom kevesebb zsir rakodhat le?! Érdemes-e a lassú tömegnövelésen gondolkozni,úgy értem mikor körübelül 0.5kg testsuly gyarapodás hetente? Köszönöm a válaszod! És neharagudj a bonyorult megfogalmazásért.
emma_19985f
Válasz
0.5kg az 2 kiló havonta, 24 kiló évente, észlény.

 A zsírosodás nem egyénfüggő és semmi köze ahhoz, hogy mennyi szart zabálsz össze, egzakt arány van megállapítva tudományosan, külön okostelefon appokkal kiszámolva hülyéknek.

Nem a megfogalmazásod a bonyolult, hanem a gondolkodásod egyszerű.  Nekem azonban nem áll módomban mások agyának lenni. A problémáidat viszont irigylem.
2014-08-24 12:03:28
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia Bunny! Elolvastam a könyvedet, tartom a diétát kb. egy hónapja. Működik, elkezdtem fogyni, erősödni. Két kérdésem van a táplálkozással kapcsolatban. Egyik a cukor, javasoltad a cukorpótló használatát, amiről azt tartják egyesek hogy narancsbőr kialakulását elősegíti. Mi ezzel kapcsolatban a véleményed, ez is egy újabb kacsa? Nagyon divatos most a nyírfacukor (Xilit) vagy a stevia, valóban jobb ha természetes cukrot használunk? A másik a só, te a tengeri sót ajánlod. Viszont van aki azt mondja hogy a só nem jó, mert megköti a vizet. Az iskolákban újabban tilos kirakni sót a menzán, mert állítólag nem egészséges (?) Köszi a válaszod!
bela_6c5113
Válasz
A narancsbőr nagyon nagy probléma, csak vigyázz, meg ne buzulj közben!

A tengeri só és az asztali sót nem ugyanaz, ez cseppet se zavarjon, kicsit se vagy értetlen, viszont ha ennyire izgulsz miatta, akkor minek sózol egyáltalán, agykombájn?  

Egyébként a "van, aki azt mondja" típusú emberektől kérdezz legközelebb, tőlem lehetőleg többet ne.
2014-08-24 11:57:06
Bunny

Wifi probléma

Kérdés
Szia Bunny! Nem akarok okos lenni, de a wifi problémádra megoldás lehet az OpenWrt. Ez egy lelkes közösség által fejlesztett Linux alapú firmware otthoni routerekre. Abszolút stabil, ezzel teljesen megszűnnek az általad vázolt állandó szívások a wifivel.
istvan8989
Válasz
Szia! Jól hangzik, de fogalmam sincs, hogyan lehetne rátelepíteni. Utánanézek. Köszi!

Update: Modecom MC-WR22 roterünk van, alap, hogy az OpenWrt nem fut rajta! :DDDD
2014-08-24 11:36:09
Bunny

Buzik mindenhol

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos kezd be igazolódni amit mondtál, buzik mindenhol, a jobb termeket el lepik a buzik a lábatlan buzik kategóriás szarok, az olcsó termek meg tele vannak cigányokkal. Ez után a sok meleg és cigány után, téged és kareszt hallgatni a rádióban nem csak felüdülés de maga a megváltás. Szóval arra jutottam hogy termet váltok, megyek is le a Cutlergoldba Bélához, sajna ott is vannak buzik, cigányt hál isten még nem láttam, remélem nem is engedik be őket oda. Kezd teljesen el korcsosulni minden, az utcán kövérek. a terembe kox matyik, és kezd átmenni az egész olyan háborúba, az irigység miatt, mind két oldalról. Te jól nézel ki akkor utállak, te csúnya kövér vagy, vagy sovány nem foglalkozom veled Szerinted mi lesz a következő lépés? Mindenki buzi lesz, tonna számra szedik majd a koxot? Nagyon örülök a nem régen bevezetett kox törvénynek hogy, ugyan úgy börtön jár a kox-ért mint a drogért, bár elég ki forratlan törvény még ahogy látom. Nekem nem a koxal van a gondom, hanem hogy mindenkinek hirtelen akkora arca lesz tőle hogy nem tud magáról, majd jön a depresszió amikor ürül a szervezetből és a fincsi mellékhatások. Én most jól nézek ki, hála isten nem a kox miatt, és látom az irigységet sokakban, pedig nem vagyok lenéző, nem bánt ha valaki dagadt geci vagy sovány, elfogadok mindenki. Mégis mindenki geci irigy mindenre. Ha fiatal lennél és lehetne lehetőséged elmennél külföldre élni? Mert én még ebben a helyzetben vagyok, és tudom hogy csak itthon magyarban van ez a gusztustalankodás.
Attilaahun
Válasz
Szia!

A Hurkát hallod velem a rádióban.

Más: itt az új AUDIOBLOG! 

Ezt még nem sikerült a drugsbunny.hu-ra tenni, de készül az új honlapom.

Más: ha valakinek van MX-5-ös Mazdája és bevállalós, vagy tud valakit, aki bérbeadja, dobjon egy mélt!

Hasonló módon keresek Honda Shadow 600-at is.
2014-08-23 12:22:18
Bunny

Tálpálékkiegészítő

Kérdés
Szia Bunny! Most szeretnék venni tömegnövelőt, és az lenne a kérdésem hogy az adagja 162g, de a kereteim miatt csak 100g-ot akarok bevinni edzések végén. Szerinted normális kaja mellett így is jöhet majd a tömeg ?
tamas_e4fb17
Válasz
Nehogy megnézd az összetételt, hogy elég-e a tápanyag benne úgy!
2014-08-23 12:18:19
Bunny

Fergeteges

Kérdés
Ennek a reakciódnak volt annyi haszna kedves nyuszi, mint egy vészkijáratnak a tengeralattjárón. A pontok mennyiségéről szerintem nem érdemes vitát kezdeményezni, hisz valószinűleg úgy is csak kirohanásod lenne belőle. A nemi identitásomat illetően nincsenek problémák, de köszönöm, hogy aggódsz értem. Remélem hamar le fog neked esni, hogy ezekkel a sértegetésekkel csak magadat alázod és nem engem, mert egyáltalán nem mérvadó a véleményed ezek után számomra. A fegyencedzés miatt meg ne aggódj, hisz a te drága kondigépeidhez nem kell hozzáérnem. De elmondhatom legalább magamról, hogy egy értelmes életmódom is van és mellette hobbi szinten űzhetem a sportot. Tehát mindent köszönök Drogos Nyúl Edző!
Axan.Spike
Válasz
Sanyika, kurva szánalmas vagy, ahogy erőlködsz. A te életmódod baromi értelmes, köcsög, már a "fegyencedzés" szóból is látszik, meg abból, hogy ennyira kibaszottul értelmes vagy.

Nem tudom neked, meg néha egy-két hozzád hasonló öntudatos kis rakás szarnak mi a nehéz abban, hogy a pofád befogod, elolvasod a szabályzatot, mert ez a felhasználás feltétele és ha nem tetszik, kussolsz/mész a picsába.

Nem, nem magam alázom, buzi. Komolyan ott ülsz és próbálod bemesélni magadnak, hogy nem égsz, mint a szar? Hogy nem röhögnek rajtad több ezren? Álmodik a nyomor, mi? 

Nagyon szívesen segítettem, de remélem az élet is még sok pofont fog adni, rád fér, ha már anyád nem baszott elégszer nyakon. Az ilyen értetlen köcsögökat ütni kell, talán abból értenek.  

Amúgy figyelj, barom: a tengeralattjárón nem épp haszontalan a vészkijárat, mert ha nincs mélyen, de süllyed, vészkijárat nélkül mindenki meghal. Igen esélyes, hogy VAN vészkijárat a tengeralattjárón, sötét fasz, mint a repülőn is. Csak kevés, mint amennyi agysejted neked van: 1-2.
2014-08-23 12:16:29
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Hellò Bunny! Irtam neked izületi probléma miatt, megkaptam a választ amit meg is fogadok. Tudom ez nem ...
Szia! Szívesen! Csak a pontosság kedvéért, mivel az izületi problémák az én területem, neked is

Szia Bunny! Kareshoz lenne egy kérdésem! Üdv, Kares az a helyzet, hogy gyengék a térdízületeim. ...
Szia! Biztos hogy megfelelő technikával tekersz? Biciklizés közben minél több izmot kell bevonni a munkába.Rövid híreink
Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Gulyás András
Magyar Bajnokság 2001 - Gulyás András
Tisza Kupa 2001 - Tozó
Tisza Kupa 2001 - Tozó
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőTito Raymond, a 1990-es évek egyik naturál sztártestépítője elárulta, hogy visszatérést forgat a fejében!
Branch Warren megmutatta magát alig öt héttel a Mr. Olympia előtt!
Marcus Haley visszatérésének erős - és negatív - visszhangja azt eredményezte, hogy a bajnok letisztázta az okot, és elárulta, hogy esze ágában sincs meghalni.

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
89745 fénykép található.
Miloš Šarèev
A When Shadows Die c. film forgatása
A gyilkos arcát ki kellett takarni... ilyen szigorú a filmipar :)
Miloš Šarèev A When Shadows Die c. film forgatása A gyilkos arcát ki kellett takarni... ilyen szigorú a filmipar :)
Superbody 2011Molnár Tamás
Superbody 2011Molnár Tamás
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....