Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

rágó

Kérdés
Szia, annyi csak, hogy rájöttél, mi volt az audioblogos rágó? :) Illetve a régi leveles rágó teljesen eltűntek? Sehol nem kapni már? Én évek óta hajtom őket, de mindenütt csak drazsé van. Üdv, Á.
semtexadam
Válasz
Persze!

http://www.youtube.com/watch?v=bGv2w3qFOHE

Szerintem külföldön van leveles rágó, nálunk meg csak drazsé, ezt viszi a paraszt.
2014-11-20 22:48:45
Bunny

koncertek

Kérdés
Szia! Meghallgattam kvázi az összes audioblogot az évek során, valamint olvasom az EV-t is immáron közel 3 éve. Egy dolog viszont nem derült ki rólad. Szoktál koncertekre járni? :D Tudom, hogy elfoglalt vagy, de ha mostanság nem, régen jártál?
Ylem+
Válasz
Szia! 1-2 koncerten voltam életemben talán, Ami konkrét: pár éve ott voltam a Satriani-koncerten, felejthetetlen élmény volt. De alapvetően nem szeretem a tömeget.
2014-11-20 22:46:00
Bunny

WARM UP

Kérdés
Szia Bunny, tisztába teszed, hogy miért lesz jobb a WARM UP, mint a NICOFLEX vagy a BEN GAY, meg a többi kapszaicines vagy kámforos edzés előtti kenőcs? Igaziból én is a WARM UP-ot fogom használni, amint tudom, csak amúgy is ez lesz mindenkinek az első kérdése, hogy mivel tud ez többet, mint a Nicó? Köszi
semtexadam
Válasz
Olvasd el a termékleírást a shop.builderen, holnaptól fenn lesz. Fényévekkel odébb van, mint a felsorolt bőrpirosító szarok. A WARMUP az ízületet melegíti, belül, nem a bőrödet égeti kívül. Nincs nicoflex bűz. Nincs bőr égés, nincs baleset, hogy bekened magad, utána elmés pisilni, megfogod a cerkát és visítasz. (A csajok a wv papírral szokták ugyanezt a műveletet: letépik, törölnek és pont belekenik.)

Én nicoflexet és hasonlókat nagyon régen használtam és mindig utáltam, le is szoktam róluk gyorsan. Viszont most már hónapok óta WARMUPPAL edzek. És GUGGOLOK a szar térdemmel. 

Elég nagy érdeklődés van egyébként. A Cutler Goldban már kapható. Nem filléres cucc, de több havi adagos kiszerelés.
2014-11-20 22:32:34
Bunny

egészséges táplálkozás

Kérdés
Szia! Régóta olvasom az oldalt. Nagyon jók vagytok, sokat tanulunk tőletek. Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség arra, hogy közületek valaki ellátogasson iskolánkba és előadást tartson az egészséges táplálkozásról 12-15 éves gyerekeknek? Tisztelettel: Kocsis János, Tápiószele
wanya25
Válasz
Szia! Engem elég gyakran hívnak ilyen fellépésekre. drugsbunny.hu/kapcsolat, keress meg.
2014-11-20 22:28:40
Bunny

Audioblog

Kérdés
Szia Bunny. Még csak most tudtam meghallgatni az utolsó audioblogod , le kell mentenem hogy ott legyen valahol mellettem mikor már azt hiszem én vagyok hülye vagy ennyire hülye a világ .Példa : 1 éve nem volt munkája a parasztnak, sírt hogy bármit elvállalna és mikor sikerül neki elhelyezkednie ,nem kell két hónap már fúrja a másikat .De nem pénzért csak azért hogy a főnök szebbnek lássa. Vagy ezer egyéb szar hogy ne tolja rád a bevásárló kocsit a jó képességű .Vagy ha nyájasan mosolygok a gazdag parasztra ? Mi lesz ad neked 1 millió forintot ? Vagy ha a kis csajt megdugják egy bmw be övé lesz az autó ?Nem értem! Látom hogy olyan típusú emberre mint te vagy Béla hogy másznak rá férgek . Remélve valami hátha le esik, nem tudom .Én nem értem ha kisfiam megszületik hogy mondom el neki hogy mért van ez . ÉBRESZTŐ emberek . Köszönöm Bunny ! üdv:Tamás
mallasolte
Válasz
Szia!

Millió példa van, a bevásárlókocsi annyira tipikus, hogy elképesztő.

Meg a kapaszkodó férgek is. Nem hinnéd el, hány kis patkány van például, aki úgy akar érvényesülni, hogy engem köpköd a szaros blogján vagy faszbúkján.

Az emberek sajnos nem ébrendek fel. Csak egy részük. A többség azt kapja, amit megérdemel.

És egyébként itt az ÚJ AUDIOBLOG!
2014-11-20 13:08:17
Bunny

köteles tricepsz térdelve

Kérdés
Szia Bunny, jó ideje látom termekben, de az utóbbi időben főleg, a címben szereplő gyakorlatot. Köteles tricepsz csigán, de térdelve(!!) . Ez most csak szerintem buziskodás és feltűnési viszketegség vagy tényleg hatékonyabb, mint állva, a normális köteles? Csak mert akárhogy is nézem, a tricepsz mozgástartománya nem változik attól, hogy térdelve, avagy állva csinálod. Szerintem szimplán csak egyik okos összetévesztette a köteles csigás hasazást a tricepszezéssel. Kötél-kötél, mindegy az... Köszi előre is
semtexadam
Válasz
Szia!

Nem hatékonyabb, de van aki az adottságai (pl. magassága) miatt így jobban tudja végezni a gyakorlatot.
2014-11-20 12:12:07
Bunny

bemelegítő krém

Kérdés
Bunny,a WARMUP! krémet esetleg tudnám rendelni a shopon keresztül is mert felutazni érte kicsit húzós?
krobi66
Válasz
Szia! Nemsokára, még ma szállítunk nekik.
2014-11-20 11:19:14
Bunny

Vérnyomás

Kérdés
Szia Bunny! A következő kérdéssel fordulnék hozzád: Szisztolés értékem 140 - 150 között mozog. Azonban a diasztolés értékem normál, 75 és 85 között mozog. Ez utalhat valamilyen vérnyomás problémára? Minden edzésemet magas intenzitással végzem, kb. az öltözőig alig jutok el (némi túlzással persze.) Vérnyomásomat napközben szoktam mérni, és mindig ezek az értékek. Esetleg túl edzés jöhet szóba? Nem tudom az jelent-e valamit, hogy napi szinten érzek extra szisztoléseket. Előre is köszönöm a válaszod!
hektor
Válasz
Szia!

Mielőtt elkezdesz aggódni, fontos lenne, hogy naponta több időpontban is mérj vérnyomást.  Van olyan móka, hogy már órákkal edzés előtt elkezd felfelé menni az ember vérnyomása. Úgyhogy lehet ezzel az értékkel semmi baj nincs. Ha reggel felkeléskor is ennyit mérsz, akkor már nem örülünk.
2014-11-19 22:35:27
Bunny

Edzés sapkába

Kérdés
Szia Bunny! Meglehet, hogy Én vagyok értetlen, de muszáj megkérdeznem. A terembe egy tucat embert látok, akik sapkába edzenek. Baseball sapkába, vagy ebbe a sima téli sapkába. Persze, ha tegyük fel, a szponzor sapkája lenne, oké, reklámfelületnek betudható, de nem. Szerinted csak a divat kedvéért, vagy van egyéb funkciója is? Ma meghallhattam a BB rádiót. Csak egy történetet hozzátennék. Egy srác megkérdezte (igen, buzique féle objektum, az ausztrál tetovált gyík klónja), van-e példaképem. Én erre válaszoltam, hogy persze, Tom Platz számomra óriási alak. Válasz: Az meg ki? Nagyon megkésve, de jobb mint soha: BBTV 112, nincs rá szó!
peter_369341
Válasz
Szia!

Ez a sztori olyan, amire ez jutott eszembe: a kurva anyját a kis buzijának.

Tom Platz, az meg ki? Lapáttal kéne agyonverni az ilyen kis  nyomorult férget.

 Sapka: 1% arról szól, hogy hideg van és melegedjen be mindenhol, 99% buziskodás. Baseball sapka 100% A legjobb a trikó-sapka, az 200% buzulás. 

2014-11-19 22:30:05
Bunny

táplálkozás

Kérdés
Hali azt szeretném kérdezni mit tudsz ajánlani a vese védelmére?3 éve edzek és taplalkozom testepito módjára és nem régen kiderult baj van a vesemmel.Termeszetesen az orvos azt mondta alljak le a fehérje ivassal és h ne edzek túl sokat-.- de én abba hagyni nem szeretném semmiképp.
csaba_eef563
Válasz
Szia!

Ha nekem veseproblémám lenne, elkezdeneém nem nagyvonalúan kezelni a fehérjefogyasztást, hanem minimalizálnám. Azaz: 2g-ot használj, de tiszta izomtömegre számolva. A tiszta izomtömeg meghatározása nem para, azt azért saccolhatod is.   

A turmixot is levenném csak edzés utánira. A vizet nagyon szigorúen figyelném, hogy elég legyen. Használnék vesevédő teát meg ilyesmit.

A kieső kalóriát pótolnám telítetlen zsírral.

Persze nem értana tudni, hogy mi baja a vesédnek és hogy ez egyáltalán valós-e, vagy hülye az orvos.  

2014-11-19 20:26:44
Bunny

bemelegítés megint

Kérdés
Szia Bunny! Tömegelek, nemrég kezdtem. Rendesen bemelegítek: 10 perc aerob (intenzív gyaloglás treadmillen, a végére meg is izzadok), aztán az adott, edzeni kívánt testrész helyi bemelegítése könnyű sorozatokkal, alapos átmozgatással. A Sárga Kapszulában is ezt a módszert ajánlod, a tanácsadó edzőm is hasonlót javasolt. Az érdekes azonban az, hogy mikor a terembe megérkeznek a nagyok, ők sosem ezt a rezsimet követik. Helyi bemelegítést végeznek csak, általánosat sosem. Se kocogás, se bicaj, semmi. Nem is nagyon látom izzadni őket. Ez persze az Ő dolguk, csak talán én nem csinálom a bemelegítést helyesen? Rosszul értelmeztem valamit, és felesleges ennyi energiát fecölni az általános bemelegítésbe? Vagy talán egy bizonyos szinten a haladóknak nincs szükségük már rá? Mondd meg a tutit kérlek! Te hogyan szoktad?
zolesch
Válasz
Szia!

Ne törődj azzal, hogy mások mit csinálnak. Te csinálod jól.
2014-11-19 20:20:14
Bunny

váltás

Kérdés
Szia! Jelenleg tömegnövelési periódusban vagyok és 2hét mulvára terveztem a szálkásítást. Az lenne a kérdésem,hogy most vagyok 4/tsk ch-n ennyi mennyiséggel alig zsírosodtam el(nő létemre) mennyi legyen a ch az aktuális szálkásítási szakaszban? 3/tsk? és hogy egyik napról a másikra csökkenthetem vagy érdemesebb lenne szép fokozatosan rászoktatnom a szervezetemet a kevesebb szénhidráthoz? Előlre is köszönöm!
emma_19985f
Válasz
Szia!

Részben vicces választa adok. 

Először is tudni kell, hogy két fle állapot van. Az egyik, amikor az ember viszonlyag radikálisan diétázik, tehát nagy a változás az étrendben. A másik, amikor finom az átmenet. Ez teljesen egyéntől függ. Azoknak, akik nem túl zsírosak, tökéletesen elég a második eset. (Ez inzulin érzékenység függő is.)

Nem tudok egzakt tanácsot adni látatlanban, meg nyilván nem is ez a dolgom. Azt javaslom, maradj a fokozatosságnál. De annyira, hogy ha tényleg nem vagy zsíros, akkor  az első 1-2 hétben ne változtass a kaján, csak kezdj el aerobozni. 

Az eredmény függvényéban csökkents egy vagy fél gramma utána.
2014-11-19 20:19:15
Bunny

Kathi Béla előadás 2.

Kérdés
Szia Bunny. Köszönöm a választ, sajnálom, pedig szívesen megnéztem volna, nagyon sajnálom, hogy lemaradtam. Üdv. Attila
batika111
Válasz
Nem maradtál le semmiről, nem a mi szervezésünk volt és én is csak az utolsó pillanatban tudtam meg.
2014-11-19 14:55:09
Bunny

térd

Kérdés
Kedves Bunny! A fiam amikor guggoló gyakorlatokat végez, sokszor fáj és ropog a térde, de ez a hétköznapi dolgaiban is ismétlődik. Mit tudnál ajánlani? Valamint még az is érdekelne, hogy heti 3-4 edzés + 1 alkalommal uszoda és emellett sajnos rendkívül fáradékony, nincs állóképessége mint említettem 16 éves. Milyen mozgást kellene végeznie? Köszönöm válaszodat.
zsoltne_15ed7c
Válasz
Szia!

1. Alapos bemelegítés.

2. WARMUP. Ez egy bemelegítő krém, gyógynövényes, elképesztően jó, annyira, hogy mi gyártjuk. Nem olcsó, szart se keresünk rajta, de sokáig elég és nagyon jó. Ennek köszönhetően tudok újra guggolni. Hamarosan kapható lesz. Egyelőre csak a BodyBuilder Gymben van.

3. Scitec MEM Forte. Sok embernél tett csodát, szintén használom.

4. Kevés lesz a kaja és a pihenés, az a baj. Állóképességre jó az aerob edzés. Van rendes multivitamin?
2014-11-19 11:58:16
Bunny

Kathi Béla előadás

Kérdés
Szia Bunny. Lesz esetleg lehetőség arra, hogy flash formájában esetleg megcsináld Béla mai vállalkozós előadását? Már persze, ha rögzítetted. Üdv. Attila
batika111
Válasz
Szia! Felvettem, de ezt nem szánjuk publikus anyagnak.
2014-11-19 10:01:01
Bunny

tv2 aktív

Kérdés
Üdv! Sose tettem fel kérdést,és most se fogok! Egyik ismerősöm küldte ezt http://tv2.hu/musoraink/tenyek/162717_fulladasos_halalt_okozhat_a_vitamin.html Amikor a Tribu x-et mutatja,tömegnövelőt mond,már ezért megéri megnézni.Jó szórakozást!
pasztorb
Válasz
Az a helyzet Bence, hogy jobb lett volna, ha kérdezel, mert a TV 2 fogyatékos szarjára senki sem kíváncsi.
2014-11-18 19:52:26
Bunny

Fogyási gyakorlatok

Kérdés
Helló azt azt akarom kérdezni h hogyan tudnék hasból fogyni gyorsan és egyszerüen?? Vagy miket kéne ennem?
benedek_04c318
Válasz
Anyádat.
2014-11-18 18:41:50
Bunny

ántsz és a b6 vitamin

Kérdés
Szia Bunny! Úgy érzem, fontos, hogy ezt kitedd! 50 mg b6 vitamin adagon problémázik az ÁNTSZ, nekem egy doki egy bizonyos problémára b-komplexet írt fel, önmagában, és nem is tudott arról hogy sportolok súlyzós edzést, szóval átlagként kezelt ebből a szempontból,nem is magasabb mikrotápanyag igényűnek, és amit felírt, az b1-b6-b12 vitaminokat tartalmazott, ebből a b6 napi mennyiségem 400 mg volt, a b1 200 mg, és 400 mikrogramm b12-t. Egy hónapig kellet ezt tolnom. A másik dolog, hogy Lenkei ellen annó az ÁNTSZ pert vesztett amiről kussolt a tetves mainstream ( bezzeg előtte, amikor a rendőrök lefoglalták az áruit, akkor harsogott), pont mert nem tudta bizonyítani, ami nincsen: károsan magas vitamin tartalmak.
Prom
Válasz
Szerintem ti teljesen képben vagytok, hogy mi folyik a médiában és mi folyik a gyógyszeriparban.
2014-11-18 15:35:17
Bunny

fehérje mellékhatásai

Kérdés
Szia! Még korábban egy kérdező megkérdezte tőled, hogy milyen mellékhatásai lehetnek a tejsavó fehérje szedésének és te azt válaszoltad, hogy mellékhatásként nőhet egy f@sz a hátra. Én akkor ezt nem vettem komolyan bevallom őszintén és elkezdtem fehérjét szedni. Ma reggel észrevettem, hogy nőtt egy fasz a hátamra. Ha abbahagyom a fehérje szedését akkor elmúlhat? Illeve lehet, hogy ez nem is a fehérje mellékhatása hanem a testem így büntet meg amiért tegnap ellógtam az edzést? Válaszodat előre is köszönöm.
gergely_3cb6
Válasz
Nem múlik el és a "jó" humorodért kaptad.
2014-11-18 15:34:13
Bunny

ANTSZ - betiltott termekek

Kérdés
Hello, https://www.antsz.hu/hir1/rasff_kulonleges_tapl_celu_elelmiszerek_20141114.html Ezt nezted? Eleg sok termek fent van, en pl az OptiMen-t szedem mert itt nincs scitec(kikoltoztem az USA-ba). Itt mondjuk nincs betiltva ez a termek... Lehet megint csak az europai tulszabalyozas aldozatava estek ezek a termekek. Minden estere aggaszto, lehet keresnem kene valami masik multivitaim termeket. Udv,
vavhab
Válasz
http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1416224445
2014-11-17 17:03:11
Bunny

B6 vitamin

Kérdés
Most viszont kérdeznék egyet... A b6 vitamin napi 2-10g szedése mellett okoz(hat) problémát. Vízben oldódó vitamin, nem raktározódik, a napi 500!!!! mg szedése mellett sem káros, mert ürül a szervezetből vizelet, verejték útján. Ezek a pöcsömöccsék meg kijelentik, hogy túl magas a Multi Pro Plus b6 vitamin tartalma, mert 100g-ra vetítve van 543 mg benne. Mintha bárki is beverne egy nap alatt 30 napi adagot... És kérdés: miért jó ez nekik?
Lethalis88
Válasz
Ezt nagyon sokan nem értjük. Valószínűleg nem jó, ha egészséges vagy.
2014-11-17 15:40:36
Bunny

étrendkiegészítő

Kérdés
Kedves Bunny! Szeretném megkérdezni, hogy 16 évesen milyen étrendkiegészítőt és milyen mennyiségben lehet szedni. Fiam ennyi idős heti 4-szer jár edzeni, nagyon elszánt tudatos gyerek, de nem vagyok biztos benne, hogy a King kreatin, és a Soya Pro (bocs, ha rosszul írtam, de fejből nem tudom) szedése akár csak kúra szerűen is helyes. Előre is köszönöm válaszodat.
zsoltne_15ed7c
Válasz
Szia!

Ajánlom figyelmedbe

ezt a cikket,

utána pedig  ezt.

A táplálékkiegészítők nem korhoz kötöttek általában, de a kreatin valóban messze nem az, amivel kezdeni kell. 

2014-11-17 14:16:12
Bunny

Fogyaték hírportál

Kérdés
Szia bunny! Komolyan mondom, hogy a fasz kivan már ezekkel a mainstream, fogyatékos internetes hírportálokkal, megfogadtam, hogy a mai naptól nem nézem őket többet, elég. Olyan dolgokról írnak, amikről fogalmuk sincs, olyan emberek, akik ultrasötétek. Ha nem így lenne, megkérdeznének valakit, aki esetleg ért hozzá, vagy ha nem, legalább szerényebben nyilvánulnának meg. Ha egy tudományos cikk ennyi utánajárással és lektrolással kerül lehozatalra, akkor a többivel mi a helyzet? Minek olvassam a szart? Ezen ma jót röhögtem: http://index.hu/tudomany/2014/11/17/lassuk_ma_eppen_mi_gyogyitja_a_rakot/ Ők fikáznak másokat? Jó, most pont nem az indexről, hanem az origo-ról van szó, de egykutya fos.
bl4ckf0xi
Válasz
Az indexet már rég letiltottam a picsába, mint  a faszbúkot. Az indexhez kapcsolódó blog.hu-n levő blogjaimat megszüntetttem, részben az index, részben az ott blogoló férgek miatt, akikkkel én nem vegyülök.  

Az origónál is rezeg a léc.

Igazából egyáltalán nem kéne olyen oldalt olvasni, ami azon a szinten van, hogy valóságsóköcsögökkal foglalkozik. 

Jelenleg a 444.-et olvasom csak, de azok is drogosok.

A helyzet az, hogy az újságírónál sötétebb féreg nem nagyon van. A relativitás a dologban az, hogy őket léne hogy érdekelje a téma, de maximálisan szarnak bele, annyira se érdekli őket, mint a legprosztóbb olvasót.

Látnád az indexes bandát, akkor röhögnél csak igazán, hogy kik osztják az észt!
2014-11-17 14:04:10
Bunny

ÁNTSZ

Kérdés
Szia Bunny, csak egy rövid hír: http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20141117-etrend-kiegeszitoket-tiltott-be-az-antsz.html Az ÁNTSZ betiltotta többek között a Multi Pro-t is... Tudsz valamit erről?
andras_e1fd57
Válasz
Szia!

Utánanéztem: annyira vannak ezek a dolgok "betiltva" hogy ez egy tavalyi riasztás. Tavaly 50mg B-vitamin volt még a Multi Pro-ban, idén ez csak 25mg a hülye előírások miatt. (Abba most ne menjünk bele, hogy hány embernek lett bármiféle problémája a magas B vitamint beviteltől. Nyilván egész kórházakat tartanak fenn a B-vitamin károsultak gyógyítására.)

Idézek innen:

Az alábbi táblázatban megtalálható készítmények nagy része az ellenőrzések időpontjában már nem volt forgalomban, a forgalmazók raktárkészlettel már nem rendelkeztek. Azokban az esetekben, ahol még megtalálható volt a készítmény, ott az egészségügyi hatóság – az azonosító adat nélküli készítmények esetében valamennyinek, azonosító adattal rendelkezőknél a beazonosított tételeknek – a további forgalmazását megtiltotta, a szükséges intézkedéseket megtette.

Magyarul az akkor kifogásolt összetételű termékek MÁR NEM LÉTEZNEK, legalábbis a jobb gyártók módosították az összetételt ez újabb hülye előírásnak megfelelően.

Tehát Árpád faszán írt egy cikket egy ellenőrzéseket összegző ANTSZ közlemény alapján, amelyet megint el sem olvasott és amely a 2013-ban forgalomban levő kiegészítőkről szól. (Beszéltem vele egyébként, ismerem, ex-Totalbike főszerkesztő.) 

Egyébként a gyártókat állandóan szopatják hülyeségekkel. Például azzal, hogy 100g-ra megadott határértékeket állítanak fel, miközben az adott hatóanyagú termékből 5g-ot fogyasztasz.

Egy biztos: a Scitec minden hatósági baromságra azonnal reagál és az előírásoknak megfelelő termékeket gyárt csak.  

Tehát no para: nincs betiltva a Multi Pro, csak megint van pár nemokos tényező.
2014-11-17 13:10:20
Bunny

guggolás

Kérdés
Szia Bunny,Kares! Guggoláshoz lenne kérdésem, mégpedig: Miben érdemes guggolni? Én eddig zárt cipőben szoktam, de van aki azt mondja, hogy jó mezítláb is. Ma láttam egy Fouad Abiad videóban valami lábtyű féleséget, amiben ő guggolt. Ti mit gondoltok, érdemes esetleg kipróbálni egy olyat? Vagy inkább hagyjam, mert sérülés veszélyes? Köszi a választ.
gyufa333
Válasz
Mezítláb? Lábtyű? Fogyatékos-e vagy? Guggolj fasszal!
2014-11-17 10:57:20
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia, annyi csak, hogy rájöttél, mi volt az audioblogos rágó? :) Illetve a régi leveles rágó ...
külföldön van leveles rágó, nálunk meg csak drazsé, ezt viszi a paraszt.

Szia! Meghallgattam kvázi az összes audioblogot az évek során, valamint olvasom az EV-t is immáron közel ...
Szia! 1-2 koncerten voltam életemben talán, Ami konkrét: pár éve ott voltam a Satriani-koncerten, felejthetetlen élmény

Szia Bunny, tisztába teszed, hogy miért lesz jobb a WARM UP, mint a NICOFLEX vagy a ...
Olvasd el a termékleírást a shop.builderen, holnaptól fenn lesz. Fényévekkel odébb van, mint a felsorolt


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Indiai csirke - Builder Gasztro
Indiai csirke - Builder Gasztro
Tom Platz - edzés
Tom Platz - edzés
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőRonnie Coleman állapota egyre javul, olyan mértékben, hogy már egészen meredek ígéreteket is sikerült tennie.
Will Harris újra visszatér, méghozzá a jövő hétvégén esedékes Ferrigno Legacy-n.
Baj lehet az MD háza táján: a napokban ejtették Jon Delarosa-t is!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92053 fénykép található.
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Junior OB 2004, +80kg
Újházy Roland
Junior OB 2004, +80kg Újházy Roland
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....