Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

vázizom erősítés

Kérdés
Szia Bunny! Rendszeresen jártam edzeni, de sajnos az egyetem miatt nem volt időm már hónapok óta. Most egy erős hátfájással küzdök melyet a háziorvosommal kivizsgáltattam. Gerinctornát írt fel. Illetve az edzésekről azt mondta, hogy újra kezdésnél vázizomzat erősítéssel kezdjek, majd csak ennek megerősítése után térjek tovább a végtagokra. Sajnos nem találtam sem elengendő, sem megfelelő tudásanyagot amivel összetudnék állítani egy vázizomerősítő edzésnapot/kat. Kérlek, ha nem nagy fáradság neked, segíts problémámban. Előre is köszönöm!
patrik_1d98b5
Válasz
Szia!

Gratulálok az orvosodnak. Remélem téged cseppet sem fog feliztagni az a tény, hogy minden izom, ami a tested mozgatásához kell, vázizom.   

Nem csak azért, hanem amúgy is minden izomra kell edzeni, mert nagy okosság lenne, ha még aránytalan fejlődéssel is tetéznéd a probémát. Abba már bele sem megyek, hogy a végtagok mozgatása nélkül hogyan lehet valamit megedzeni. 

Keresd fel a Koreny dokit a Preofessor's Gymben, esetleg egy ottani edzőt.  A háziorvosod esélyesen segghülye.
2015-01-31 20:54:02
Bunny

kultmotor

Kérdés
Üdv Bunny! A kultmotoron tervezel használni gopro jellegű sportkamerát? A cbr 1100 xx-et például jó lett volna akcióban látni. Van egy sydney-i tag aki így audioblogol az R1-esén, ha esetleg érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=fHafYruLS-I
deakpeter
Válasz
Szia!

Kifejezetten nem célom a Kultmotoron videós motortesztek készítése. A Kultmotor videók ötlete abból jött, hogy bármit keresel a motoron, nem képpesek az agyhalottak egy normális videót csinálni, amin látod is, hogy hogy néz ki az a motor. A Kultmoto videók célja csak a típus jól megnézhető bemutatása.

Nincs kapacitásom menet közbeni tesztet csinálni. Kölön stáb kéne hozzá, egész napos baszkódás lenne. Nincs erre időm se, ez nekem csak hobbi és nem ez a cél sem.

A Gopro-t rühellem  amúgy: mind használni, mind az ilyen sisakkamerás felvételeket. Én végig nem bírnék nézni egy ilyet, tipikus jutubszar.

2015-01-31 13:48:58
Bunny

Célok és elfoglaltság

Kérdés
Szia Bunny! Egy számomra releváns kérdéssel kapcsolatban zavarnálak. Jelenleg 23 éves vagyok, 3 éve vagyok együtt barátnőmmel. Ő előtte viszonylag otthonülős csávó voltam voltam, viszont az utóbbi 3 évben főleg barátnőm unszolására, de persze saját akaratomból is tucatnyi alkalommal jártunk Európa számos országában. Mostanra azt kell mondjam, hogy teljesen megragadott a dolog, gyakorlatilag csak ezen jár az agyam, hogy hova kéne legközelebb menni. Bár a pénzügyi háttér megvan hozzá, mégis felmerül bennem, hogy nem lenne-e érdemes elrakosgatni a pénzt és később befektetnem (van egy csomó ötletem) és normális-e folyton ezen gondolkodnom, érdemes-e ilyesmire költeni éves szinten akár milliós nagyságrendű összeget. Barátnőm szerint fiatalok vagyunk még és majd foglalkozunk a takarékoskodással később, belőlem viszont időnként előjön a kétely. Neked mi a véleményed az utazásról, mint hobbiról? Te a mai fejeddel, ha fiatal felnőtt lennél, akkor milyen célokat fogalmaznál meg magadnak? Előre is köszönöm a válaszod!
zsolt_96481b
Válasz
Szia!

Erre a kérdésre napok óta próbálok válaszolni, de nem sikerült eddig. Legalább volt időm gondolkodni, de nem lettem sokkal okosabb.

Az embernek az életben szerintem három dolgok a legfontosabb: a biztonság, hogy legyen élete (élmények) és a boldogság. Nagyjából az első kettő tényező a harmadikban.

Az utazás nagyon jó hobbi, és amit csinálsz az jó. Élményeket gyűjtesz. Ez nagyon fontos. Élményeket sok szinten lehet gyűjteni, sok módon, az egyik ez és mivel ezt meg tudod valósítani minden stimmel. (Nekem a motorozás az egyik ilyen, ezzel nem mondtam újat: a szél, az út, a fű illata, a motor rotyogása, a benzinszag.)

Viszont másrészről nagyon fontos, hogy használod az eszedet és racionálisan gondolkodsz. Nagyon sokan voltunk úgy, hogy éltünk, és nem feltétlenül a hobbinknak vagy a szenvedélyünknek, hanem sokan a munkájukba forgatnak vissza mindent - és ez abból a szempontból egy szar, mintha elbuliznánk, mert nem gondolunk a jövőre, nem teszünk félre semmit. És ez nem jó.

Érdemes  a kiszámologó blogot olvasgatni. Azt írja a Miki, hogy mindig tedd félre  ajövedelmed 10%-át, a legelső megkeresett pénzedtől fogva, tök mindegy mennyi az. Lehet ez persze 20 is.

Szóval tök jó, hogy utazgatsz, van is rá pénzed, de ne nullázd ki magad ezzel: kell félretenni lóvét.

Ezt én is elbasztam végülis: tök jól élek, de nincs semmim, ha úgy veszem. Talán mert sosem érdekelt, de akkor is, ha ennyi eszem lett volna 20 éve, jobb lett volna. Tehát pontosan ezt csinálnám a mai eszemmel, ha most lennék fiatal, mint amit leírtam.
2015-01-30 22:43:25
Bunny

Gazdasági hanyatlás

Kérdés
Szia! Kérdésem rövid és tömör, viszont a megszokott, jól kifejtett, logikus érvelésedet szeretném hallani/olvasni! :D Szerinted jó vagy rossz-e az, hogy a dohánytermelőktől megvonják ez évtől kezdve az uniós támogatást? Nyilván a keleti országrész megélhetésére és gazdaságára gondolok itt, és szeretném, ha erre térnél ki. Válaszodat előre is köszönöm! :)
Ylem+
Válasz
Szia!

Nagyon szívesen válaszolnék erre, ha értenék hozzá. De sajnos nem így van.
2015-01-30 22:28:46
Bunny

Honda Prelude

Kérdés
Szia Bunny! Említetted, hogy feleségednek V. generációs Prelude-a van.(Az egyik EV válaszban azt írtad, hogy IV. generációs, de a novemberi audioblog alapján feltételezem, hogy csak elírás) A Prelude nálam is bakancslistás téma, szóval érdekelne, hogy amit sikerült kifognod azt milyen motorral vetted (2.0 vagy 2.2)? És tudom a fogyasztás az relatív dolog, de egy vegyes-fogyasztást tudsz már róla mondani, kb. hány litert eszik?. Illetve a BBTV-ben volt már sok autós teszt, tervezel valami hasonlót a Prelude-ról? Régebben már bátyámnak volt egy II. generációs Prelude-a, egy nyáron rendbe is hoztuk: http://kepfeltoltes.hu/120523/Saj_t_el_tte_www.kepfeltoltes.hu_.jpg , http://kepfeltoltes.hu/120523/Saj_t_ut_na2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (Ehhez hasonló volt a Kiss Jenőé is, bár szerintem az egy generációval már újabb volt és azok szebbek is). Most is Hondám van, egy 98-as /amerikai/ hülyegyerek civic coupé. Én pont kifogtam egy jó(!) civic-et (bár elmentem érte a halál f.szára), ez egy kisebb álom beteljesülése volt, úgy ahogy valószínűleg a Prelude is lesz. Egyébként nincs a civic-emen I love civic matrica és nagyon meg vagyok minden tekintetben elégedve vele, de hobbim is egyben és nagyon meg tudja hálálni a ráfordított időt, költséget. Sajnos ezt a típust már én sem tudom ajánlani, egyszerűen szét vannak hajszolva (bár, azért ki lehet még fogni belőle 1-2 kiváló állapotút). Civic-ből VTI-t akartam venni mielőtt a coupé-ba botlottam, de a normális állapotban lévőt csillagászati összegért akarták adni, nálam kereskedő meg szóba sem jöhet. Gondolom, ugyanezt a kört le kell futnom a Prelude-nál is (vagy még hosszabbat). Előre is köszönöm a választ! Üdv.
valaki107
Válasz
Szia!
 
Igazad van, V. generációsról van szó, ami egyébként vicces módon szinte ugyanaz, mint a II. generációs Prelude, legalábbis a kaszni.

Az a helyzet, hogy a II. gerenáción (ezek a híres bukólámpások) belül négy(!) féle van: a hátul kislámpás, jűtőrácsos, a hátul nagylámpás, hűtőrácsos de púpos motorháztatós, a redizájnolt hűtőrács nélküli, hátul sárga indexes és 1990-tól a legszebb (az összes közül, nem csak generáción belül) a hátul fehér indexes, nagylámpás, nagy első lökhárítós. Ilyet szerettem volna legjobban, de az asszonynak  a IV. és V.: generáció tetszett, ráadásul reménytelen ezekből jót szerezni. Talán restaurált akad horror áron (bár azok is megérik).

A IV. generáció felejtő: abből szinte mind roncs. Nagyon keményen biztosítózták azokat annak idején, esélytelen nem tákolmányt találni emberi áron.

Úgyhogy maradt az V. generáció, abból akadnak még jók. Eleve japán autó, ha nincs tuntingszarral tele, nem lesz gond.

A mienk 2.0, sima sornégy egyvezértengelyes 16 szereleps 133 lóerős blokk, ami régebben az Accordban volt. (Itt már kidobták a régi 140 lóerős blokkot valamiért.)  Nem volt szempont hogy VTI legyne, ilyet találtunk és kész, ráadásul nem izgulok arra, hogy 170 lóerős legyen, nem száguldozunk, viszont ha egy VTI elromlik az nem biztos hogy gyerekjáték.

Iyen II/1 generációs Prelude-om nekem is volt. Ezek még dupla karbisok. Imádtam. Ma ki lehet fogni olcsón, de sajnos roncsok.

Küldj képet a Civicedről!

2015-01-30 09:58:21
Bunny

edzéstechnika

Kérdés
Szia Bunny, kérdezném ,hogy szerinted a gumiszalagos edzésnek van értelme, ha otthon edzek és a súlyzós,rudas gyakorlatokat szeretném kiegésziteni vele. És ha van akkor te milyet ajánlanál ? Előre is köszönöm válaszod.
J-C
Válasz
Szia!

A gumiszalag egy rehabilitációs eszköz főleg. Bele lehet dobni az edzésbe, legfőképp bemelegítés részbe.  Esetleg gumiszalaggal lehet nehezívetni a súlyzós gyakorlatokat. Eddig tiszta sor. a Kérdést azonban nem értem.
2015-01-30 09:11:10
Bunny

moderáld ki az egészet

Kérdés
Szia Bunny! Nyugodtan töröld, pontozd ki az egész kérdést, (...)Én nem tudom mi veszi rá az embereket, hogy egy ilyen fogyatéknak adják az arcukat, de elég szomorú ez az egész. Megértem, ha nem válaszolsz, de ezek olyan dolgok, ami miatt az ember újból és újból megkérdezi, hogy mi a szar van ezzel az országgal? Üdv.
draven
Válasz
Szia! Felhívtam a Ferit, elmondtam neki, hogy mi van és hogy a pöccsel való spansága miatt nem áll módunkban foglalkozni a dolgaival ezentúl.

Normális srác, normálisan megbeszéltük ő azt mondta, tudja, hogy mindenki utálja, de vele normális. Mondtam, hogy nem az én dolgom, hogy kivel haverkodik, de talán érdemes elgondolkodni, hogy ki ez a kis féreg és miért utálják, mint a szart, különösen a normális emberek.

Mint magánember én továbbra is kedvelem a Ferit, ezen ez ne változtat, de éppen most akartam megjelentetni a cikkét és emiatt lelőttem.
2015-01-29 17:54:40
Bunny

Motoros rádió

Kérdés
Szia Bunny! Egy korábbi BB rádióadásban említetted, hogy tervben van véve a motoros weboldaladra egy rádióműsor, amiben sztorizgatnátok a többiekkel motors témában. Amióta meghallottam ezt, azóta rá vagyok kattanva a témára és már alig várom, hogy mikor fog ez megvalósulni, mert a BB rádióval is már több fél éve úgy vagyok, hogy naponta lesem az oldalt, hátha ki jött már az új rész, sőt most elkezdtem elöről hallgatni, hogy a zenéket is kiírjam magamnak mert nagyon megkedveltem a rádióhallgatás közben ezt a zenei stílust, amit le szoktatok játszani. Nem is nagyon hallgatok már mai zenéket, rászoktam az ACDC-re, Guns N Roses-ra, Led Zeppelinre és hasonlókra, ezért is köszönet nektek! Szóval a kérdésem az lenne, hogy aktuális-e még ez a téma és hogy áll a megvalósításban, mert nagyon kiváncsi lennék, milyen motoros élményeitek/tanulságaitok vannak még.
istvan_b68c09
Válasz
Szia!

Ez a kultmotor.hu része lesz, de nagyon lassan haladok azzal is.  

Amúgy én is sokat hallgatok nyilván 80-as 90-es évek beli zenéket, és baromi jó az életérzés, ami jön belőlük. Ezt próbáljuk átadni.

Nem titkolt cél, hogy sziget legyünk ebben a szar világban.
2015-01-29 15:20:00
Bunny

Házasság

Kérdés
Szia! Valamelyik válaszodban olvastam, hogy a feleséged... Ti össze vagytok házasodva? Ne értsd félre, semmi közöm hozzá, leírom, miért kérdezem. A barátnőmmel most lesz 5. éve, hogy együtt vagyunk, tervben van már gyerek is, közösen vettünk szinte mindent és kurva jól kijövünk. Úgy gondolom, megtaláltuk egymást ( amiben mellesleg nagy szereped volt). De valahogy leszarjuk a házasságot. Szülők eleinte kérdezték, hogy: na,na,na, és most, na, jövő hónap, mikor lesz a házasság? De le lettek építve, mondtuk, hogy majd ha úgy gondoljuk, szólunk. Látok pár házas embert magam körül, és mintha ilyen megfelelés lenne a világ felé. Meg, hogy majd akkor lenyugszik az ember (ergo nem kúr félre), meg ilyenek. De ezeket baromságnak gondolom, és nem látom, mi az egész értelme? Érdekelne a véleményed a témáról. Üdv.
moly21
Válasz
Szia!

Nagyon jó kérdések vannak mostanában. Van lejjeb is egy csomó régebbi, amire még nem tudtam válaszolni.

Először is, el kell mondanom azt a tényt, hogy mi nem vagyunk házasok. A házasságot én baromságnak tartom, felesleges papír, amire nincs szükség. Nálam a "feleségem" dolog egy szófordulat, mivel ezer éve együtt élünk, nem ugyanaz, mint a barátnő és én nem kacsintgatok sehova. Felfoghatjuk ezt viccesnek is, de annak fenntartom a "sárkányom" kifejezést. 

Úgyhogy nagyjából ugyanaz a véleményünk. Nekünk van gyűrűnk, de az se eljegyzés volt, semmi hivatalos, hanem egy jelzés a külvilág felé, hogy nem kéne próbálkozni. 

Szerintem ennyi bőven elég. Ez nem papír, pláne nem egyház kérdése. Megjegyzem ennek a tetű államnak sincs semmi köze ahhoz, hogy én kivel élek. 

Házasság nélkül is öszetartoztok, egy család vagytok. Ez bennetek dől el.

Úgyhogy szarjátok le bátran a házasságot. Ráadásul van egy babonám, legalábbis azt látom mindenhol, hogy a házasság el is bassza az egészet. 

Ez a "nagy szerepem volt, hogy megtaláltok egymást", az eléggé hihetetlenül hangzik, mert egyikőtöket sem ismerem! Ennyire nagy hatással azért nem lehet a BBTV senkire! :DDDD
2015-01-29 13:34:46
Bunny

Autó

Kérdés
Autó vásárlás témájában kérdeznélek. Tavaly vettem egy Corollát, legfőképpen az itt olvasottak hatására. Az autó a klasszikus jó vétel volt, ugyan 15 éves, de első tulajtól, 450.000 ft-ért vettem, 260.000 km volt benne akkor. Itt ott azért a rozsda már megjelent, de tavaly ősz óta már raktam bele 15000 Km-t, és stabilan hoz-visz az autó, 6 litert fogyaszt az 1.4-es motor, indul, megy, működik rajta minden, semmi extra. Tehát elvileg semmi okom a cserére, csak szar emlékek kötnek az autó vásárlásához ( kényszerből, gyorsan kellett venni valamit ), a magasságomhoz szűknek, kényelmetlennek érzem, és csúnya, de nagyon... Ja és az autóstársak az utakon rohadtul lenézik ezt a típust, dudálnak, villognak, tolakodnak mögöttem. Tavasszal viszont cserélni szeretném, sőt tavasz előtt, mielőtt beindul az autópiac, jó lenne kifogni egy jó vételt. Szervízzel, átírással együtt 1 M Ft-ot szánok a dologra, vagyis az új autó árát 800.000 Ft körülire tervezem. Újabb Corolla vagy Avensis, Octavia vagy ami nagyon tetszik, formára, felszereltségre az az S 40-es Volvo, persze mindegyikből a benzines. A totalcaros teszteket, népítéleteket olvasva viszont pont az utóbbi az amitől távol kellene tartanom magamat. Te milyen sorrendet állítanál fel ezek közül, és a Volvoról mi a véleményed esetleg tapasztalatod?
laszlo_94b0e3
Válasz
Szia!

Egyszerű: Volvót fejetsd el. Az Octavia helyett is Avensisnél maradnék, vagy újabb Corolla, esetleg, Honda Accord. 

A Corolla valóban szűkös még nekem is, pedig csak 175 centi vagyok, de együtt lehet vele élni és ha eladod, vissza fogod sírni. Én nem tapasztaltam, hogy lenézik egyébként.  

A rozsda japán autóknál probléma lehet, de megéri  megcsináltatni. Rozsdás autót egyébként alapban nem veszünk.  99-es Corolla az békalámpás, 450-ért baromi  jó vétel volt. Ha nem tetszik, kell rá négy alufelni meg bele egy sportkormány és fasza lesz, bár gondolom mindenképp eladod.
2015-01-29 13:26:29
Bunny

futás2

Kérdés
De gyors volt a válasz, köszi! :) Akkor az lazaságot tartva, időtartamot lehet majd növelnem, ahogy edződik az állóképesség? Kérdés, meddig növelhetem, vagy maximáljam 12 percben mondjuk? Köszönöm!
Prom
Válasz
Én úgy gondolom, hogy a futás távokról szól. Adj magadnak két kilométert először, aztán növelgesd.
2015-01-28 22:28:53
Bunny

Autók és egyéb

Kérdés
Szia, Bunny! Jó és hasznos is olvasni az autós kérdés-válaszokat, nem csak a milyen autót vegyek pár kilóért kérdésekre való segítség miatt, hanem a gondolkodásmódoddal kapcsolatban is ezekről a dolgokról. Azt kifejezetten jó volt látni, hogy a Humi E36-osáról (amit olykor látok is a Gym-nél) is írtál egy mondatot. Kicsit megnyugtatott, mert nekem egy ilyen kupé az álmom hobbiautónak. Mivel szép állapotút szeretnék majd (legalábbis a korához képest) ami nyilván kicsit növeli a költségvetést, amire még egy lapát a hobbi jelleg, ezért sokat segített amiket írtál, mert habár a közeljövőben meg tudnám valósítani, rámenne a megtakarításaim nagy része, amit mérlegelve inkább még várok vele. Gondolom Humi tapasztalatai alapján írtad, hogy ez az egy típus, amit meg lehet venni. Megbízhatóbb, kisebb szervizelési költségek mint a többinél? Várom a jövőheti audioblogot, mert talán egy régebbi kérdésemre ott válaszolsz. Üdv. D.
daniip
Válasz
Szia!

Az E 36 egy egyszerű kontrsukció, talán az egyetlen BMW, ami nekem tetszik. A Huminak egyébként 318 IS van, ami talán a legjobb motor. 316-ot nem szabad venni.  

Az ilyesmi vásárlásnak úgy kell nekimenni, hogy nem szabad ráizgulni semmire, ami nem tuti, aminél kétség van, azt ne vedd meg. Ha nem sürgős, akkor jó helyzetben vagy.
2015-01-28 22:28:10
Bunny

Kreatin

Kérdés
Üdv Bunny Az lenne a kérdesem , hogy elkezdtem Kreatint szedni 5. napba vagyok a feltöltésnél és 3,5 kg-al vagyok több(persze tudom zsirba nem jöhet fel ennyi idő alatt ennyi ) mint mikor elkezdtem. Szerinted érdemes lenne pihenőnapokon aerob edzést végezni? Azért kérdezem mert nagyon félek a bezsírosodástól, szőlőcukrot csak edzés után viszek be 25g-ot, a többi Kreatint rendes kajával viszem be 5g os adagokba.Napi 3 adag feherjét viszek be.Szóval szerinted el lehet zsirosodni a Kreatintól?
levente_6b2132
Válasz
Ha nem tudod mi az a kreatin, miért használod? Ennyiből a picsádba is tömködheted tölcséren keresztül, hátha több lesz az eszed.
2015-01-28 22:25:56
Bunny

Hulyek mindenhol

Kérdés
Szia Bunny! Az audioblogban emlitetted,hogy hulyek nem csak Magyarorszagon vannak. Illetve a magyar egy kulonos hulye. Azt gondolom,hogy a hulyenel van rosszabb. A fereghulye. En egy kis varos,durvan 10ezer fo,kis edzo termebe jarok. Nem egy csilli-villi fitness fos. Ahogy a neve is mutatja-Real Steel-,ez egy olyan pince jellegu terem. Nem pinceben. De minden van! Meg egy MMA sarok is. Merthogy a tulaj ugy 20eve a helyi kidobok egyike. Es kedden ejszaka ide,ebbe az edzo terembe tortek be es vittek el az osszes feherjet,tomegnovelot stb. Ide,ahol mindenkit nevrol ismer a tulaj,egy vegtelenul normalis ember. Ide,ahol a havi berlet £10,azert azt erezzuk,hogy nem ebbol lesz milliomos. de nem baj. Egy ilyen kis kozossegben nem sok hulye foglalkozik ilyesmivel,a cuccot meg ugyis megprobalja eladni elobb-utobb. Az elet pofonokat,ize igazsagot fog szolgaltatni. Szoval,ovakodjatok a fereghulyektol!
lupus-20
Válasz
A férgek a hülye emberek alja. Ahogy hülyéből, féregből is egyre több van.
2015-01-28 22:24:29
Bunny

kamera

Kérdés
Szia Bunny! Nem tervezel esetleg az oldaladra egy rovatot a kamerákról, egyéb filmes kellékekről, amik nálad beváltak, amikkel a mindennapokban dolgozol? Nem tudom, hogy lenne-e rá igény mások részéről is, mindenesetre engem nagyon érdekel ez a téma is a sporton túl. Ha kreténség a dolog előre is elnézést! Üdv JéÜgynök
nagy_d3ee1a
Válasz
Szia!

Nem hiszem, hogy ez annyira érdekes téma, de lesz ilyesmiről szó a BBTv 100 DVD-n.
2015-01-28 16:13:02
Bunny

futás

Kérdés
Szia Bunny! Tömegnövelésbe hajlik át lassan,fokozatosan az étrendem, az emésztőrendszer szoktatása miatt, és amikor elérek egy bizonyos ch mennyiséget, be szeretnék iktatni heti egy futást futópadon, állóképességet szeretnék, mert mondjuk ki: kurva szar. Sokszor írtad, hogy ektomorf vékonylábúak ne nagyon ugráljanak ezzel, éppen ezért gondoltam a heti egyetlen alkalomra. Pénteken lenne lábedzés, ezért szerdán, előtte futnék, amikor már kb ki van pihenve a láb az előző edzésből, plussz két napja még legyen a lábnak a futásból is pihenni. Kérdés: fussak Cooper-t, vagyis 12 percet, egyre növekvő intenzitással az idő folyamán, esetleg rövidebb tartamot, vagy pedig az alacsonyabb intenzitás hosszabb ideig kombináció lenne a kevésbé combizom-fejlődés hátráltató. Természetesen aznap nem lenne súlyzós edzés, maximum has. Ha válaszolsz, megköszönöm, de ráérsz, mert jelenleg pár percet bírnék futni, ami nem hiszem, hogy gondot okozna egyelőre :D Ha esetleg teljesen máshogy javasolnád a futást, esetleg többlet szénhidrátot javasolsz, szivesen módosítok ( h: mell-bic, k: hát, szerda lenne futás, csüt: váll-tric, pént: láb+vádli, péntek szombat pihi). Előre is köszönöm!
Prom
Válasz
Szia! Csakis laza, kocogó tempójú, kényelmes futás legyen.
2015-01-28 16:07:09
Bunny

Audióblog

Kérdés
Szia! A legutóbbi audióbloghoz szeretném hozzáfűzni, hogy az indexesek nem csak szakkifejezésekkel dobálóznak, hanem régebben láttam kirakva olyan cikket, hogy kipróbáltuk a mefet és ehhez hasonlók.Először azt hittem rosszul látok, de nem.Tényleg ez a színvonal.Gondolom azóta is hébe-hóba kipróbálgatnak dolgokat.
Glainbrak
Válasz
Egészen hihetetlen, hogy ebbe a kurva edző válaszolba mindent kétszer kell beirni.

Egyértelmű történet, hogy a drogokért lobbizó seggfejek nem puszta együttérzésből támogatják a drogosokat. (Nem tudom a buzikkal hogy van, remélem ugyanígy.) 

Jól mondod, ez a színvonak. Sajnos az újabb generációs "újságírók" nagy része drogos.  A legtöbb ezen felül tipikus agyatlan kávé, cigi, alkohol és egy szemét-fogyasztó nyomorult.
2015-01-28 13:31:07
Bunny

Jaguar XJ 4.0

Kérdés
Hello Bunny! Teljesen egyetértek a kocsis üggyel, én is anno vettem 500eft egy régebbi Mercedest, és kb. kétszer annyit költöttem rá mostanra, de nem azért mert nem ment volna A-ból-B-be, hanem hobbiból. Lehetne ez és az edzés is ösztönző opció más fiataloknak is, mert így a pénzt nem cigire, spanglira, italra, McDonaldsra vagy a legújabb Iphonra költenék, hanem egy értelmes hobbira. Ellenben te is elcsábultál, mert hallottam a BB rádióban, hogy régen egy csodás Jaguar XJ tulaja voltál ha jól emlékszem, amiből ellopták a kazettáid. Azt miért adtad el ha publikus? Nekem álmaim autója lenne egy régebbi sötét-metal-zöld Jaguar XJ 4.0 vagy hasonló, de szerinted itthon egyáltalán mennyiből lehetne fenntartani, illetve ami fontosabb talán, mennyire szokott baj lenni vele? Azért kérdezem mert nincs olyan ismerősöm akinek Jag-ja lett volna. Sok sikert a továbbiakban!
baltico10
Válasz
Szia!

A te hobbiból költésed eléggé különbözik attól, amikor az autó szar és kénytelen vagy lapáttal hányni bele  a pénzt. És az az esetek 99%-a, különösen a kezdő autóvásárlóknál.

Hogy tiszta legyen: annak idején a Jaguaromat 4,5 M Ft-ért vásároltam. Így nem nagyon kellett rá költeni. Az egy kicsit más tészta volt és ez eleve 15 évvel ezelőtti történet. 

Ezek az autók most már olcsóbbak: én x300-ast vennék, az XJ 40 utánit. Az XJ 40 már túl öreg, nem hiszem, hogy találsz jót, hacsak nem valami hobbistától vagyonokért. 

Úgy gondolom, ezek azok az autók, amivel gyakran vannak apró-csepró nyűgök. Még nekem is volt, pedig az enyém hat éves volt csak. 500 ezer forinttal nem szabad belekezdeni, az tuti, arról meg nincs fogalmam, mennyiért vannak most jók.

Annyira nagy szívás talán nincs vele, mint mondjuk egy 140-es Mercivel, nem túl bonyolult technika. Érdekes, hogy Peugeot 406 fékbetét volt bele való.

Ha van egy jó szerelőd, meg bőven pénzed, talán fenntartható a dolog. E-bayen gondolom van hozzá minden Angliából. De itt messze nem a "mit vegyek első autónak" szint. 

A kazettáimat nem ebből lopták el. Eleve volt mellé egy Suzukim, azzal jártam, de az már ausztrália utámn volt, amikor is egy nagyon komolyan fosztalicska E Kadett, pontosabban Pontiac Le Mans boldogtalan tulajdonosa voltam.
2015-01-28 13:21:30
Bunny

Bicepsz

Kérdés
Szia! Bicepsz edzés során általában a brachioradialis (ha jól kerestem ki) izmom fárad ki és hátráltat. Előre kinyújtott és felfelé fordított tenyér esetében a karhajlatomnál lévő külső izom. Próbáltam variálni a gyakorlatokat. Francia rúd szűken vagy szélesen fogva, egykezessel kalapács vagy vízszintes. Lapsúlyos scottpadon mivel fix a fogó ezért ott, ha azt csinálom, hogy nem markolom, hanem csuklóra teszem a markolatot és úgy emelek akkor jobban érzem a bicepszet. Többet kellene foglalkoznom az alkarom erősítésével, vagy mást változtassak? Powerballról mi a véleményed? Vagy maradjak az orosz gumikarikánál, esetleg a sodrófára aggatott súlytekergetésnél?
peter_4c8f8b
Válasz
Szia! Nem látom az összefüggést az alkarra vonatkozó rész és a többi között. Próbáld meg szűkíteni a mozgástartományt, kevésbé nyújtsd ki a könyököd minden gyakorlatnál.
2015-01-27 22:56:58
Kares

továbbra is autók

Kérdés
Ismét köszönöm, tényleg nagy segítség, mert nekem nincs a környezetemben olyan, akitől ezeket meg tudnám kérdezni. Éppen ezért még rengeteg kérdésem lenne, mint pl. lehet-e határozott választ adni arra a kérdésre, hogy benzin vagy dízel, de nem akarom a felületet erre használni, azért ez mégiscsak egy testépítő oldal. Ha úgy hozza a sors, hogy egyszer találkozunk, majd felteszem mindet. Minden jót és kösz mégegyszer.
zoltan_e0b503
Válasz
Mindig benzin, és nincs gond.
2015-01-27 20:15:20
Bunny

Mopsz-macska 2.0

Kérdés
Szia, Bunny! Először is, köszönet, hogy minden mopszos dilemmámat figyelemmel kísérted! Szóval, végül úgy döntöttem, mégsem fogadom örökbe a kis mopszkeveréket. Bár fáj a szívem érte nagyon, de úgy érzem, pont az érte való felelősség miatt jobb így. A hét pár napján nem tudnám megoldani a napközbeni sétát, kínlódni meg nem hagynám őt szívesen. A macskám (aki majdnem mopsz, csak macskabőrben http://kepfeltoltes.hu/view/150126/G_mb_ly_dve_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) szintén gond lehet az összeszokás miatt, ahogy múltkor beszéltünk róla. Úgyhogy annak drukkolok nagyon, hogy szerető gazdihoz kerüljön a kismopsz, most ideiglenes befogadóknál van, műtik még a sérült lábát és utána kerül végleges helyre. Természetesen nem a láb-baja miatt nem veszem magamhoz, ez eszembe sem jutna, sőt!
galdora
Válasz
Szia!

elég brutális egy macskád van, csak azt nem tudom, ez az eleje vagy ahátulja?

A mopsz-kérdés felelősség. Ha te nem tudod örökbe fogadni, majd örökbe fogadja más, ebből ne csinálj lelki problémát. Amúgy a mopsz eleve kettesével az igazi.

Más:

Nagyon régóta lógók az audiobloggal. Marha gáz, de több, mint egy hónapja ígértem meg. Kettő is fel van véve, most jön az első, jövő héten meg még egy.

Audioblog

2015-01-27 19:50:03
Bunny

Predator

Kérdés
Szia! Nem tudom hallottad e már a hírt,de új Predator film készül.Egyik érdekessége,hogy Shane Black fogja rendezni,ő játszott az Arnold féle verzióban,ő volt Hawkins,őt ölte meg elsőnek a ragadozó.Azt még nem tudni,hogy új sztorit írnak vagy reboot készül,remélem nem az utóbbi.Ez volt az első film amit láttam Arnoldtól,nem is tudom hányszor néztem már meg,de számomra megunhatatlan. Ez az egyik dolog aminek örülök,a másik pedig,hogy nem lesz Ikrek 2.Az egy se jött be,se az Oviapu meg a Junior.Nem álltak jól Arnoldnak ezek a szerepek.Ő az akciófilmekben volt jó,nem a vígjátékokban.Az akciófilmekben voltak elég Arnold féle poénok. Ami még viszont félelemmel tölt el az az új Terminátor film.Miért kell ezt erőltetni?Ez még mindig a pénzről szól?
zsolesz20866
Válasz
Szia!

Shane Black legfóképpen forgatókönyvíró, hogy egy kiemelkedő példát hozzaK: "Az utolsó cserkész."

El tudom képzelni, hogy jó filemt csinál, de azárt Hollywoodban már bárkivel és bármiből tudnak szart csinálni.

Arnoldnak már vége. Ha olvastad az önéletrajzát, annak idején is befeküldt, amibe kellett, most is ezzel erőlködik, folymatosan csinál hülyét magából trendi szarságokkal, de ez zsákutca. Mint ahogy a filmjei is. Ne várjunk már sokat az Arnold-filmektől. Nem lesz több Kommandó!

Az utolsó akcióhős címe sajnos eltalálta a valóságot.
2015-01-27 14:55:44
Bunny

Citroen autó

Kérdés
Szia Bunny! Tetszett a legutóbbi BB rádió, főleg a Citroen BX-es rész. Köszönöm neked, végre tudom, hogy gecire sok pénzem van, hisz BX-szel járok. Remélem érted az iróniát, hiszen nem beszólni akarok, csak néhány tényt közölni és a tévképzeteket eloszlatni. Mindezt csak akkor ha érdekel. Ha nem érdekel, nem jelenteted meg. Nekem egy 1989-es évjáratú 1.9 Turbodiesel BX-em van, a motor már átalakítás, hiszen ezekben nem volt 1.9 L-es TD. A motor egy 1998-as Xsarából jött, mert nekem kevés volt a szívódízel 60 lóereje. A hirdopneumatikus rendszer abszólúte egyszerű rendszer, csak nyilván egy baja van. Öreg. Az összes fémcsövet újra cserélni olyan 50 ezer Ft, plusz ha eltörik benne a gumiból lévő résolaj visszafolyó gyűjtó csőrendszer, amit polipnak hívunk, az 13 ezer Ft, viszont az évekig bírja. 60 ezer km-enként nem árt kitisztítani a szintszabályzókat, ami gyakorlott embernek nem nagy művelet. A gömbökben a nyomást érdemes évente ellenőriztetni, nekem 1500-ért töltik darabját, összesen 5 található a rendszerben. Mindegyik kerékhez tartozik 1, valamint a központi nyomástároló. Az elterjedt tévhit, hogy ezek az autók szarok, meg megbízhatatlanok, szerintem azért alakult ki, mert a keletnémet autócsodákhoz szokott szerelők csak barmolni tudták, szervízelni nem. Sok olyat láttam, hogy egyes szakbarbárok az LHM olaj helyett étolajat tettek a rendszerbe. Vagy ha elment egy nyomócső, akkor a teljesen leült autóval közlekedtek és akkor még csodálkozik, hogy átszakad az összes gömb. Szóval ne haragudj, hogyha zavartalak a hülyeségemmel, de ezt szerettem volna megosztani veled. Úgy érzem, én örökké Citroenes maradok. Ha netalán mégis érdekelne a kocsi, e-mailben küldhetek róla képeket. Tisztelettel: Szabolcs
szantoszabi
Válasz
Szia!

Igen, te egy igazi fanatik vagy. Köszi hogy leírtad. Abszlúte igazad is van a szakbarmokkal kapcsolatban, de az a tény is benne van a pakliban, hogy a francia az francia. Érted, azért nem lehet okolni egy szerelőt, vagy a karbantartás hiányát, hogy olyan gagyi a műanyag, hogy letörik a kilincs. És hát a barmolás miatt abszolútértékben is az van, ami: egy ilyen autót venni gazdasági öngyilkosság.

Én egyébként nagyra értékelem a hozzád hasonló fanatikusokat. Ezerszer többet ér, amit csinálsz,  mintha lenne egy menő BMW/Audi szarod. Kár, hogy messze laksz, meg is írnám az autódat.  A képeket mindenképp várom. 

Pont ma ajánlott egyébként fel egy kedves olvasónk egy gyönyörű 79-es BMW motort.
2015-01-27 14:26:08
Bunny

étkezés mozi előtt

Kérdés
Üdv! Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni hogyha tegyük fel van egy 4-5 órás hosszú programom (pl. mozi ) ahol nem megoldható az étkezés, vagy csak szar kaját tudok enni akkor mit javasolnál hogy mit egyek/igyak előtte hogy ne épüljek le, melyik lenne a legjobb megoldás? Próbáljak meg előtte enni egy teljes étkezést, és közbe mondjuk 20g bcaa? Vagy pl. mozi előtt 1 adag WPP + 1 adag Casein? Esetleg valami más?
benju77
Válasz
Szia!

Kicsit túldramatizálod a dolgot. Van BÁRMI különbség, hogy moziba mész vagy sem?

Azért barátom a mozi előtt BCAA ötletednél elkélne egy pszichológus, nem? Lépülsz attól, hogy ülsz a moziban?

Én régen rendesen bevittem a dobozolt kajámat, ha úgy alakult, de ma már azt mondom, faszmajomkodás az ilyesmi.

Kell enni, amikor az étrendedben van, ha ütközik a mozival, na bumm, előtte vagy utána, két óra egy film. Mi ebben a bonyolult?


2015-01-27 14:18:36
Bunny

Alvaevés

Kérdés
Szevasz Bunny! A kérdésem az alábbi lenne: Mivel lehetne megszűntetni azt a jelenséget, hogy éjszaka felkelek és elkezdem kizabálni a hűtőszekrényt kómás üzemmódban. A táplálék bevitellel nem lehet gond úgy gondolom mivel 176 cm magassághoz és 84 kilóhoz napi 420 gramm ch (rizs-zab-bab) bevitel párosul szóval nem éppen diétás üzemmódban vagyok jelen pillanatban. Szóval nem értem miért van az, hogy egyszer csak felkelek az éjszaka közepén, mint egy alvajáró barom és tudatom kivűl elkezdem kizabálni a fridzsidert és reggel meg nézek , hogy hogyan kerültek csirkecsontok az ágyamba. Most még nem is annyira para a helyzet de régebben diétánál is előfordult ez és azért ott egy-két szelet zserbó nem éppen jót tett. Ha kemény fizikai munkát végeznék még megérteném de így nem. Tudsz rá valami megoldást?
Cirmoskutya
Válasz
Tegyél egy kurva nagy lakatot a hűtőre és dugd el a kulcsot!
2015-01-27 14:13:30
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! Rendszeresen jártam edzeni, de sajnos az egyetem miatt nem volt időm már hónapok óta. ...
Szia!Gratulálok az orvosodnak. Remélem téged cseppet sem fog feliztagni az a tény, hogy minden izom,

Üdv Bunny! A kultmotoron tervezel használni gopro jellegű sportkamerát? A cbr 1100 xx-et például lett volna ...
Szia!Kifejezetten nem célom a Kultmotoron videós motortesztek készítése. A Kultmotor videók ötlete abból jött, hogy

Szia Bunny! Egy számomra releváns kérdéssel kapcsolatban zavarnálak. Jelenleg 23 éves vagyok, 3 éve vagyok ...
Szia!Erre a kérdésre napok óta próbálok válaszolni, de nem sikerült eddig. Legalább volt időm gondolkodni,


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Szeminárium Mupy 3.
Szeminárium Mupy 3.
Flex magazine - hát edzés
Flex magazine - hát edzés
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőBejelentésre került az Amatőr Mr. Olympia Europe végleges időpontja a 2015-ös versenynaptárban, így mostantól aligha vitatható, melyik Európa legjobb városa, ha testépítésről van szó.
Phil Heath érdekes anomáliát fedezett fel, Kai Greene letiltotta az internetről!
Senki nem lepődött meg túlságosan azon, hogy a legutóbbi Arnold Schwarzenegger kép hamisnak bizonyult.

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92034 fénykép található.
Dennis James
Dennis James
Ironman 2006
Ahmad Haidar
Ironman 2006 Ahmad Haidar
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....