Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

BB.Tv

Kérdés
Szia Bunny! Az új BB.Tv-ben a Temple Gym-es részben jól láttam, hogy a háttérben fel fel bukkan Lewis Yates? Más téma Komolyan mondom, hogy az egyik legjobb dolog a neten az edző válaszolt olvasni. Ami már korántsem pusztán egy szakmai rovat. Szinte egy utolsó olyan hely, ahol nem a szivárványos elmebetegek és elfogadó aktivisták agyatlan locsogása dől az ember arcába, hanem tényleg olyan gondoltatok, meglátások az aktuális helyzetről amik normális világnézetet tükröznek. Mostanában olvastam Chris Kyle önéletrajzi könyvét az American Snipert, érdekes hogy a könyv megjelenése után az Usa-ban egyes jogvédő publicisták a könyv szavait kiforgatva milyen vérengző, vérszomjas embernek állítják be , mertugye nehogymár legyen egy normális példakép az emberek előtt.
baranyd
Válasz
Szia!

Jól láttad, ott volt Dorian fia. Amit egyébként eléggé behibáztam, hogy kifelejetetem at a poént, hogy nem árt, ha az ember érti az angol kiejtést, mert nem mindegy, hogy Temple gym vagy tempelfit. Ezenkívül jobban kellet volna hangsúlyozni a zene kérdést, amit direkt nem kapcsoltattunk le, mert nem akartam hamis illúziót kelteni: üvöltött a fos, mint az állat. (Nem volt olyan szar zene egylbként, csak nem terembe való.) 

Az American Snipert én is olvasom egy rádióhallgatónk tanácsára, de nem túl izgalmas. Viszont a vérszomjasság duma szánalmas. 

2015-07-05 13:47:21
Bunny

Gyökérség

Kérdés
Szia Bunny! Nem testépítés, de talán ideillik. 19 éves vagyok és az utóbbi időben konstatáltam, hogy egy hatalmas lúzer vagyok. Gyerekes külsőm van, nincs pénz étrendre és vacak adottságaim vannak ezért nem nagyon fejlődöm hiába edzek, de a fő baj hogy visszahúzódó vagyok,kis csendes-udvariasnak neveltek, nincsenek barátaim, a lányokkal való szerencsétlenkedéseim pedig egy amerikai vígjátékba illenének. Ti még a normális férfiképet képviselitek a prideos, elbuzult világban, ezért kérdezem tőled, hogy nincs valami tipped, hogy törhetnék ki ebből? Próbálkoztam, elmentem tánctanfolyamra, bulikra, fesztiválra de sose jött össze semmi, ugyanúgy láthatatlan maradtam és kiszorultam a közösségből. Kapcsolatok híján pedig már most komoly hátrányba kerülök másokkal szemben nem csak a magánéletben de a tanulásban és később a munkában is.. Üdvözlettel, Sándor
sandor_fac2a5
Válasz
Szia!

Vannak jó és rossz híreim. A legfőbb jó és rossz hírem az, hogy te döntöd el, hogy mi van. Ha lúzer akarsz lenni, az leszel. pedig nem kellene így látnod magad és így felállítani az elvárásokat magaddal szemben.

Mindez, amit te hiányolsz magadban, nem feltétlenül érték. Nem ezen dolgok megszrzésére kell törekedned. A bajod neked ne az, hogy a külsőd gyerekes, vagy nincs csajod, hanem az, hogy nincs célod és nincs önbizalmad. 

Az önbizalom megszerzéséhez egyetlen út van: a munka. A munkához cél kell. Ha egy célért dolgozol, azt eléred, akkor lesz önbizalmad, mert ettől vagy valaki, hogy valamiért megdolgozol.

(Ne keverd ezt össze a munka nélküli senkiháziak "önbizalmával", mert az nem önbizalom, hanem beképzeltség.) 

Az önbizalom az út a boldogsághoz. Ez a "boldogság" egy hülye szó, de mindannyian ezt keressük valójában, még akkor is, ha a sok agyhalott ezt nem fogja fel.

Abszolúte van ötletem, hogyan törhetnél ki ebből: kell találnod valamit, ami érdekel. El kell azt kezdened, csinálnod kell, dolgozni-szenvedni vele. É nem koncentrálni a tetves külsőségekre, amelyek az agyhalottakat hajtják és érdeklik. Totálisan elbaszódott a világ: csak a külsőség számít, a valódi tartalom nem. De ezzel ne foglalkozz. Tudomásul kell venni, hogy a többség sültgyökér. Nem kell lenézni őket, csak meg kell érteni, hogy nem várhatod egy birkától, hogy gitározzon, mert csak bégetni tud.

Ha az edzés annyira érdekel, tűzz ki célt. Először is tűzd ki azt a célt, hogy legyen rá pénzed és csináld meg. Ha nem akarsz ebbe ennyit ölni, megértem, és igazad is van, mert baromság. Akkor edzz az egézségért és a sportért. Ennek így van értelme, sőt kötelességed.

(Amúgy a nincs pénz étrendre dolgot én átgondolnám, mert ha kemény vagy és képes vagy aszkéta módon élni - ami már egy brutális komoly munka, én p. nem vagyok képes rá, mert mondjuk full diéta, csak zabbal meg csirkével két mondadot nem tudok leírni -  akkor sokat elérhetsz az edzésben is két forintból is.)

Ha más érdekel, foglalkozz mással. Van egy haverom a Zozo, dobálta egy darabig ide-oda az élet, jó nagy tróger volt (ezt ő maga mondta), ma bekattant és teljesítménytúrázik. És az a heppje, hogy elképesztő helyekre megy el.

Itt nem csak hobbiról van szó, hanem dolgokról, amik meghatároznak téged, hogy ki vagy te. Ezeket kell kiatakítani, mert így találod meg önmagad és a társaságodat.

Persze nagy hveri körröl ebben a féreg világban ne ábrándozz - és nincs is erre szükséged.

Az, hogy láthatatlan maradsz egy társaságban, nem biztos, hogy baj. Egyszerűen nem a  te társaságod, ráadásul nem mindenki társasági ember. Nem láthattalannak lenni egyébként nem nehéz: tudni kell beszélgetni, lehetőleg érdekes dolgokról. Ehhez sokat kell olvasni, képben kell lenni  a világgal. Ez az elmélet: a gyakorlatban mr nem egyszerű annyira, lévén ma már csak ganét tudsz olvasni mindenhol.

Ne gondolj úgy magadra, hogy hátrányban vagy azért, mert más vagy, mert nem tudsz beilleszkedni, mint ahogy sokan. Elképesztően sokan nem tudnak beilleszedni a mai drogos/hétvégén bebaszós/valóságsóról beszélgetős debil világba, de ettől nem ők a hülyék.

(Gondolj bele, mennyire paradox, amit írsz: hátrányosnak érzed, hogy más vagy, mint az általad ismert közösségek tagjai, miközben a társadalom "más" tagjai éppen hatalonra törnek és szátbasszák a világ normális értékrendjét.)  

Máshogyan közelítsd meg az egészet: próbálj meg egyre jobb embernek lenni. Ne akarj másoknak megfelelni, csak magadnak. 

Ha nagy probléma a kisfiú külső, változtass rajta: öltözködj máshogy, növessz szakállt, tökömtudja. (Persze itt nem a trendi beszartgatyás, kibrotvált buziszakállas, trenditetovált vonalra gondolok.)

Ha pedig megtalálod azt, ami érdekel, össze fog hozni hasonló érdeklődésű emberekkel. 

Nincs min aggódnod, még fiatal vagy. Az élet mindent meghoz magától és ne  a látszatra törekedj, mert nem szabad elfelejteni: mindenki azt kapja, amit megérdemel.

A magukat menőnek mutató nyálverő gyökerek valójában a legnagyobb lúzer férgek: nem véletlenül kell magukat kényszeresen mutogatniuk folyton, más örömük nincs.

2015-07-05 11:04:51
Bunny

folyadék mennyiség

Kérdés
Üdv! Ilyen melegben én 10 liter viz alatt egy nap nem nagyon állok meg, de télen is lemegy 6 liter.Edzés alatt 2,5-3 liter le szokott menni. Aerob előtt után fél-fél liter. Mikor erről beszéltem másoknak mindenki azt mondta, hogy víz mérgezést fogok kapni, meg felborul az elektron (?) háztartásom vagy mim. Meg olyat is mondtak, hogy biztos cukor beteg vagyok, az miatt iszok ennyit. Neked erről mi a véleményed? Valóban ki kéne vizsgáltatnom magam? Bennem fel se merült, hogy bajom lenne, érdekelne hogy szerinted is lehet-e valami gond. Üdvözlettel
zoltan_2c13c0
Válasz
Szia! ha parázol, mérj vércukorszintet, de szerintem semmi bajod, a hülyékre meg jobb nem hallgatni még akkor sem, ha ma már szinte mindenki az.
2015-07-04 21:05:14
Bunny

BBTV letöltése

Kérdés
Szia! (...)
peter_fc180e
Válasz
Szia! Működnie kellene. Hivatalosan ezt nem írjuk ki, de ennek így simán jobb egérgomb/mentés másként szinten mennie kéne.
2015-07-04 21:04:19
Bunny

bbtv új része+bodybuilder gym

Kérdés
Szia Bunny, örülök az új bbtvnek Ormándi Csabával,ugyanis már régóta szerettem volna neked itt írni,hogy milyen jó lenne egy bbtv Ormándival és Németh Robival (ennyi idő után hiszen volt velük egy nagyon jó bbtv amin mai napig jókat röhögök! most meg újra aktuális a téma hiszen mindketten újra veresenyznek,készülnek) de lett ilyen bbtv írnom sem kellett ez ügyben :) -másik: bodybuildergym, sajnálom a helyzetet, de remélem találtok egy bodybuildergym számára jobb helyet ugyanis én mindig furcsálltam,hogy valahogy a bb gym nem illik abba az elit gazdag marina parti negyedbe, sokkal inkább eltudnám képzelni a bb gymet egy munkás negyedben, valahol beljebb jó tömegközlekedés mellett a 13.kerületben. jó munkát!
gabor_aaa0d6
Válasz
Szia! A BodyBuilder Gym sosem a marina parti parasztoknak szólt, nem jellemző, hogy a helyiek járnak. Akadnak helyiek, de azok a normálisabbak. A marina parti féreg stílus az úgy néz ki, hogy bejön a paraszt, húzza a száját, hogy nincs szauna, vagy bejön és megkérdezi, mennyi kedvezmnyt kap, mert hogy ő itt lakik. Ha én ilyennel találkoztam éppen, megkérdeztem, hogy szerinted nem annak kéne kedvezményt adni, aki messziről jön? Megvan már az új helyszín, de erről majd akkor, ha aláírtam a szerződést.
2015-07-03 12:22:01
Bunny

Magánélet

Kérdés
Szia Hogy lehet egy szakítást túlélni a legkönnyebb módon? Bocs a szokatlan kérdésért. Üdv.
buskispanda
Válasz
Szia! Nem szokatlan kérdés ez itt. A részleteket nem tudom nyilván, úgyhogy csak nagyn általános válasz lesz: egyszerűen mással törődsz. Meg kell érteni, hogy ilyen azért történik, mert ezt adja a sorsod, más az utad, minthogy azzal legyél akivel voltál. Minden okkal történik. 

Nekem volt 1-2 ilyen a múltban, és ma már hálát adok mindennek, hogy így alakult, mert utólag bizony kiderült ez-az, pl. van egy konkrét elmebeteg görény.
2015-07-03 07:38:45
Bunny

ingyen ötlet

Kérdés
szevasz, a BBTV-ben már annyit tápkiegezel, a BBRádióban meg annyit nosztalgiázol,hogy ideje lenne össze kötni a kellemeset a hasznossal :D http://kepfeltoltes.hu/view/150702/sport_robi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bodo
Válasz
A nap poénjának jó lesz!
2015-07-02 21:19:20
Bunny

t 28 telefon

Kérdés
Szia Bunny! Azt hiszem a bb.rádióban beszéltél róla hogy rendeltél egy MOTOROLA T28 készüléket. Én is valami hasonló készüléken gondolkodom, viszont azt szeretném kérdezni tőled,hogy mennyire olvashatóak rajta az SMS-üzenetek? Mert néha a netbank, telebank szolgáltatás miatt szoktam kapni ellenőrző kódokat, és ha nem tudom a kis- nagybetű különbségeket olvasni rajta akkor nekem nem lenne megfelelő, további kérdésem még ,hogy angol nyelvű a készülék?
paznja
Válasz
Szia! Ennyire szerintem olvasható. Természetesen angol. Mondjuk nekem második telefon, az első egy Samsung Rugby, ami nem régi, de mindenki azt hiszi hogy az.
2015-07-02 21:19:01
Bunny

Derékgondok

Kérdés
Szia Bunny és Kares! Egy jó pár éve fáj a derekam, voltam orvosnál elvégeztettek sok vizsgálatot és kiderült, hogy egy fél csigolyával több van a derekamban ezáltal három nagyon közel van egymáshoz és nyomják az idegeket és ez a fájdalom oka( ... magyarul). Orvosok tornát(azt azóta is csinálom) és egyéb kezeléseket javasoltak melyeket megcsináltam de semmi haszna nem volt, műttetni nem akarom mert visszanőhet és újra kellene tanulnom járni. A kérdésem, hogy ilyen gondokkal végezhetek e súlyzós edzést vagy az egészségem miatt felejtsem el és térjek át a saját súlyos edzésre, ha maradhat az edzés melyek azok a gyakorlatok amelyeket mindenféleképpen kerüljek? Előre is köszönöm, ÜDV.
zoltan_ed4af3
Válasz
Szia! Nem, ennek amit leírsz, köze nincs sérvhez. A megfelelő és hanyagolandó gyakorlatok attól függnek, milyen irányú mozgásnál mi történik a gerincedben, mikor kerülnek nyomás alá a idegek és mikor nem. A gerinced hosszirányú nyújtása fontos számodra.

gyogyfogas.hu
2015-07-02 12:59:39
Kares

A büdös kurva életbe

Kérdés
(...)
molnarkravdaniel
Válasz
Ezek a dolgok nem nekünk szólnak, sima pénzkeresés. Röhögj rajta, ennyit tudsz tenni
2015-07-02 10:30:32
Bunny

Csuklótörés + köszönet

Kérdés
Szia Bunny! 10 napja sikeresen darabosra törtem a jobb csuklóm, meg is lett lemezelve. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Multi Pro-t szedek, plusz Ca+Mg, D-, és K2 vitamint, valamint A-, E-, C-vitamint és szelént. Ezeken kívül ajánlanál-e valamit? Lábat már edzettem úgy, hogy guggolás és kitörés súly nélkül, lábnyújtó és vádli. Ez gondolom, mehet továbbra is. Bal bicepszet, vállat és tricepszet lenne-e értelme edzeni? Az orvosok csak annyit mondtak, hogy ne lógassam a kezem, ebből kiindulva arra gondoltam, hogy vállból nyomás, oldalemelés, tricepsz fej fölött, stb. gyakorlatokat csinálnék, természetesen súly nélkül. (Illetve csináltam, de csak próba képen, gond nélkül megy.) Ez renden lenne-e, van-e értelme? Aerobbal kapcsolatban: kocogás vagy szobabicikli? És még a kaja: diéta után vagyok, jelenleg 3,5 gramm ch-n, ez ilyen mozgásszegény időszakban elég-, illetve nem sok-e? És ha már így alakult, hogy írok, mindenképpen szeretnék megköszönni mindent, de tényleg mindent! Három éve kezdtem edzeni, testkompozíció-változtatás céljából, és természetesen maradéktalanul sikerült, hála a Kapszulának és az E. V.-nek, vagyis neked. További jó munkát és kitartást ebben a buzi- és bevándorló áradatban!
miklos_b5417b
Válasz
Szia!

Csonttöréskor adjunk annyi regenerálódási időt, hogy kezdjenek el forrni összefele azok a csontok, mondjuk 2 hetet.  Azután lehet úgy edzeni, hogy ne terheld a sérült részt.

A másik oldalt nem edzzük, ilyen idióta ötletekért nyomj le egy tockosst magadnak. Jó neked, ha asszimetrikus vagy? Jó, hogy még gyengébb lesz a másikhoz képest a sérült oldal?

A kajából vissza kell venned, ha keveset mozogsz. 

A buzimentes világgal kapcsolatban már tervezem a STOP GAY LOBBY! pólót. 
2015-07-02 10:29:42
Bunny

bbtv 120.

Kérdés
Besírtam a gofri sütésen,néha én is elbaszom.A lényeg,hogy forró legyen a sütő mikor belerakod,és kicsit legyen sűrűbb a tészta.Amúgy én szoktam a tésztába rakni egy kis oliva olajat is.Leírom ide a saját receptemet amolyan parasztgofri:4 fehérjés kanál zabliszt,3 tojás(2 sárgája) 125 g cottage cheese,kis fahéj,némi víz ha túl sűrű,ebből 4 db gofri van összeszoktam forgatni 2 db-ot és úgy tolom befele.Jó étvágyat!
Á.D.Á.M
Válasz
A gofri sütésen mi is kurva jókat röhögtünk, sikerült teljesen elbaszni. De pont a hitelesség kedvéért nem vettük újra, ez így volt jó.
2015-07-02 10:25:12
Bunny

Otthoni lábedzés

Kérdés
Szia Bunny! Anyagi okok miatt otthon fogok edzeni egy ideig. A lábedzés a kritikus pont. Itthon sajnos csak kitöréseket és guggolásokat csinálhatok. (nem lábtolózhatok és más lábgép sincs) A kérdéseim: nincs guggolóállványom, és nincs sok pénzem: te mit ajánlanál? Hogyan oldanád meg a helyemben? Egy Kathi Béla-Szabó Zsoltis videóban láttam, hogy valami 3 lábú, egymástól külön mozgatható rúdtartó volt. Jó ötletnek tartom, csak utánanéztem és nem találtam olyat sehol. (hegeszteni meg nem tudok sajnos) Valamint a másik kérdés: még lenne valami a guggoláson és kitörésen kívül, amivel kiegészíthetem a lábedzést?
kisded
Válasz
Szia!

Én sétálós kitöréseket csinálnék hosszú távra. Amikor eléred a száz lépést, akkor megérted, hogy nem kell mindig lábgép.

Guggolni tudsz egykezessel is. 

 Ez a két gyakorlat egy ideig bőven elég lesz.
2015-07-02 10:23:44
Bunny

Xilit

Kérdés
Szia! Egy 16 éves lány vagyok. Már régóta edzem és egészségesen táplálkozom! Szerencsés alkat vagyok, úgyhogy nekem belefér a sok vagy több gyümölcs is...nehezen hízok: Nagyon vékony, szálkás alkat vagyok. Arról szeretnék kérdezni, hogy ilyen adottságok mellett a xilit megfelel-e,mint cukorhelyettesítő.
Eva_3fcb99
Válasz
Szia! Én jobbnak tartom a steviát, de a xillit is megteszi.
2015-06-30 23:02:52
Bunny

Hajhullás és fogamzásgátló

Kérdés
Kedves Bunny! Bár kicsit talán későn, a hajhullás-fogamzásgátló témakörhöz szeretnék tapasztalatot írni. Nekem konkrétan azért írták fel anno, mert hullott a hajam. Mondjuk nekem más tünetek is voltak, a bőröm is tönkrement, egyéb dolgok is előjöttek, amiről lerítt, hogy hormonális zavar. Létezik kifejezetten olyan fogamzásgátló-márka, aminek a dózisa az ilyen jellegű tünetekre van beállítva, a mai tablettapiacon elég erős szernek számít a többi, nagyon alacsony hormontartalmú szerhez képest. Lényeg a lényeg, hogy mire papírom lett róla, hogy hormonális zavar miatt hullik a hajam, végigmentem az egész focipályán. Ami pár dolgot én összeszedtem, orvosoktól és utánaolvasásból (plusz itt is a biológus józan ész, mikrobiológus vagyok): lehetséges a vitaminhiány (igen, az erős multi ALAP, de kifejezetten a B-vitamin és a D-vitamin hiánya okozhat hajhullást), ásványi anyagok hiánya is előhozhat ilyen jellegű gondot (a cink hiánytünete is ilyesmi, nem árt pótolni, bár valamennyi, ha jól tudom, a multiban is van), de lehet hormonális, lehet autoimmun betegség tünete is, lehet, hogy valami gyulladásos góc van a háttérben (ilyenkor fogászat, nőgyógyászat,gégészet meglátogatása rutin). Nem mindegy, hogy egyenletesen hullik-e vagy foltosan, nem mindegy, hogy volt-e előtte valami egyéb tünet, vagy fertőzés is esetleg... Summa summarum, érdemes felkeresni egy jó belgyógyászt, netán endokrinológust, aki ezekben profi. Magától a fogamzásgátlótól szerintem nem túl valószínű a hajhullás. De, persze, ezek az én tapasztalataim, és természetesen mindig a legjobb, ha egy jó orvos mondja rá az áment. Jobbulást a kérdezőnek! A.
andrea_1f9306
Válasz
Szia! Kösz az infót!
2015-06-30 23:02:13
Bunny

Európa halála

Kérdés
Szia Bunny!Remélem,hogy ezek a nyomorult liberálisok csak egy kurvahangos kisebbség,akik csak faszbukon vannak sokan.Nem értem őket,sokszor saját maguknak mondanak ellent,mert pl. ha ezek tényleg mindenkit beengednének ide Afrikából,szerintem azok a buzik fejét vágnák le először.Ezek csak agymosott férgek,ha a holnap az index vagy a 444 azt írná nekik hogy ugorjanak a kútba,biztos mennének.Mondjuk nekünk jobb is lenne,mert így hétmérföldes léptekkel haladunk Európa halála felé. Ui.:Nagyon várom az új audioblogot.
wentatt
Válasz
A faszbúkon, a médiában és a politikában vannak sokan. Ez épp elég, hogy pár százalék kisebbség az akaratát és s szaros buzi életmódját ráerőltesse a többségre.

Köszönhetjük ezt a féreg újságíróknak, a tetves közösségi médiának, de legfőképpen magunknak: az összes fasz, aki hagyja, hogy az okostelefonján elérje ez a szaráradat, hozzájárul a világ romlásához. Ezt a sok tetvet nem kéne meghallgatni egyáltalán.  Hiába hőzöngenének, ha le se szarná őket senki.

Az index meg a többi szemét féreg banda jelenleg simán hamisítják a híreket azzal kapcsolatban, hogy mi folyik a menekülttáborokban. De tíz napos buzifesztivál az kell.  

Keszüljetek, ez nem lesz gyenge menet. Európának vége. 

2015-06-30 14:07:35
Bunny

Zsírégető

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy a testépítő versenyzők (gondolom nem mindenki) miért nem használnak zsírégetőt segítségként vagy csak Én nem tudok róla? Persze a kaján múlik minden, de felpörgetni a diétát vagy nem tudom. Köszönöm a választ!
nandi1010
Válasz
Szia!

A testépítő versenyzők ugyanúgy használnak zsírégetőket, mint bárki más. KIvételes eset, ha az illető egyszerűen "okos", vagyis hülye, illetve ha koxol, de ez meg nem zárja ki, mert sok koxos is használ.

A a jó zsírégetők a zsírvesztés mechanizmusait fokozzák. Pl. stimulálják a zsírsejtek receptorait, amit úgy kell felfogni, hogy megnyitják a "kifelé" kapukat.

2015-06-30 07:17:26
Bunny

Kókuszolaj

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy van-e különbség a kókuszolaj és a kókuszzsír között. Valahol azt olvastam, hogy csak a megnevezés más, azonban amit kókuszzsír névvel árulnak szobahőmérsékleten szilárd. Van bármi lényeges különbség? Válaszodat előre is köszönöm.
va_szabi
Válasz
Szia! Nem szilárd az annyira. Ahogy meleg lesz, meglátod.
2015-06-29 23:03:37
Bunny

edzés utáni első étkezés

Kérdés
Szia! Nem tudom minden edzésnap megoldani a főzést, ilyenkor egy testépítő-tiszta alapanyogakkal dolgozó étteremtől szoktam rendelni. A problémám annyi, hogy mivel reggel edzek és legkorábban 11-re hozzák ki a kaját, későn jutok az „első adagomhoz”. Az a kérdésem, hogy edzés utáni első étkezésnek ebben az esetben mi lenne egy jó opció? Pl. tonhal/teljes kiőrlésű kenyér, esetleg pufirizs/cottage cheese? Köszi!
peter_fc180e
Válasz
Rendeld meg előző nap és tedd a hűtőbe.
2015-06-29 14:55:01
Bunny

Mellizom sérülés

Kérdés
Sziasztok, Bunny, Kares! A súlyzós edzések mellett időnként futni is szoktam. Kb. másfél hete egy ilyen alkalommal megbotlottam valami göröngyben és jól elhasaltam. A tenyeremen csak horzsolások, viszont a mellizmom valószínű meghúzódhatott amikor magam elé tettem a kezeimet a ráeséskor. Azóta is fáj, bizonyos mozdulatokra és érintésre/nyomásra. Amit eddig tettem vele, hogy megemeltem a vitamin-bevitelt, és Apámnak van egy mágnesterápiás BEMER készüléke, időnként azzal kezelem. Azóta egy láb-edzést csináltam, nem túl erőset, gondoltam, így azért ez az izom kímélve van. Szerintetek van még vele valami teendő, vagy csak pihenés, várakozás? Köszi!
galdora
Válasz
Szia! Semmi para, elmúlik. Jegelheted naponta a háromszor a gyulladás miatt, a Warmup! is jó a gyógynövények miatt (reggel és este), de ha semmit sem csinálsz, akkor sem lesz gond.
2015-06-29 10:47:45
Bunny

Arnold és a meleglobbi

Kérdés
Szia! A helyzet szerintem a következő: ezek a hollywoodi sztárok nem önjáróak, nekik bizony kiterjedt menedzsmentjük van (szerencsére ezeknek az embereknek az arcát nem látni). Az irányokat ők szabják meg, patikamérlegen kimérik, hogy mi az, ami a népszerűséget növeli - így történik ez egy Di Caprio vagy egy Schwarzenegger esetében is. Utóbbi ráadásul konzervatív politikus volt, ehhez képest beleállítják egy olyan kampányba, amely a semmit hirdeti, amely egy olyan jog mellett kardoskodik, amely jog semmilyen előremutató jelleggel nem rendelkezik. Én három férfival és öt nővel akarok élni: terjesszük hát ki a házasságot erre a kategóriára is! Van egy aranyos kutyám, el kívánnám venni - miért ne tehetném? Hiszen szeretjük egymást! Sokak szerint a meleglobbi nem értelmetlen, nem céltalan működésű: a társadalom gyengítését szolgálja, a fogyasztói kultúrának ugyanis a jövőbe nem tekintő emberek csoportjai sokkal termékenyebb táptalajt jelentenek. A homoszexualitás pedig a jövőtlenséget jelenti. Kezdünk kicsúszni az időből. A bevándorlásról majd talán máskor...
dv79
Válasz
Jól látod a kérdést. Ahogy mondtam: Arnold egy kurva. Szép karrier: a világ legjobb testépítője, a világ legnagyobb akciósztárja, Kalifornia kormányzója, majd buzillobista szánalmas vén köcsög. Én most köpök egyet.

Pontosan ez lesz: emberek el akarják majd venni a kutyájukat, az okostelefonjukat meg a faszbúkot.  

Én sem tudok nem arra gondolni, hogy valakik szándékosan teszik tönkre a világot Nem hiszel el, hogy ez a sok nyomorult féreg tényleg ennyire sötét, hogy puszta önzésből csinálja ezt.


2015-06-29 09:55:57
Bunny

buzik

Kérdés
Szia! Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkit egyből nácinak meg radikális jobboldalinak titulálni, akinek nem tetszik a buzilobbi, meg hogy rózsaszín tangás szőrősseggű férfiak vonulgatnak az Andrássy úton? Nagyon igaz az a megállapításod, hogy a normális embernek csak tűrni van joga. Akárhová néz az ember, akármelyik weboldalra téved fel, szinte mindegyik a pofájába tolja a buzi zászlót. Az index, meg a többi internetes szennylapocska recskázik erre, meg arra, hogy a sok agyhalott faszbúkon szivárványosra festi a pofáját és hogy Schwarzenegger is kvázibuzi lett. Lehet kicsit elvont gondolat, de teljesen olyan érzésem van, mintha a normális ember képébe röhögnének és gyaláznák ezzel a sok buziskodással, azt hirdetve, hogy ismét győzött az agyhalál, ti meg kussoljatok, tűrjétek a szart. Egyre szarabb ebben a világban élni és egyre több olyan embertől kapok hányingert, akire eddig felnéztem. Hol fog ez a dekadens tendencia megállni? Ott, hogy az agyhalottak a törvény keretein belül megbaszhatják a saját anyjukat, mert hogy az államnak nincs joga a szexuális szabadságodba beleszólni, illetve az államnak nincs joga arra, hogy a társadalom génstruktúráját javítsa, tehát vérfertőzésből is szabadon születhet testi/értelmi fogyatékos gyerek? Bocs, lehet ez kicsit durvának, esetleg sértőnek vagy értelmetlen kirohanásnak hangzik, de tényleg kivan az ember fasza már ettől és értelmes ember véleményét is szeretném olvasni erről, nem csak drogos agyhalottakét.
draven
Válasz
Szia!

Én abszolúte értem miért náci mindenki, akinek nem tetszik a buzilobbi. Nagyon egyszerű: mert nincs más érv. Nem tudják racionálisan ők maguk sem megmagyarázni, miért basszák tönkre a világot, miért hirdettek háborút a hagyományos európai/amerikai értékrend, vagyis a keresztény eredetű civilizáció ellen. (Nem vagyok vallásos, de azt hiszem mindenkinek érthető, hogy európa/USA keresztény, szemben mondjuk az iszlámmal, meg  a buzulással.)

Az, hogy az index meg a többi szennylap erre recskázik, nem csoda, mivel maguknak recskáznak: jelentős része az ott dolgozóknak/tulajdonosoknak maga is buzi. Meg persze drogos, de a tolerancia elmélete arról szól, hogy drogosnak, buzinak, tróger kisebbségnek mindent. 

Pontosan azt hirdetik, amire gondolsz: a normális ember képébe röhögnek ezzel. 

És ez nem a vége. Épp ellenkezőleg, ez még csak a kezdet. Nem olyan nagy poén ma már Hofi vicce, hogy kötelező lesz. Én szinte biztos vagyok benne, hogy hamarosan még keményebben megy a nyomulás a gyerekek irányába, nem lepőnék meg egyfajta buzioktatáson.

Minderről fogok beszélni majd audioblogban. Arnold Schwarzenegger pedig számomra egy kurva. Egy példaképnek nem csak a pénzt kell eltennie, hanem kutya kötelessége példaképnek maradni.  Csakhogy az ez esetben hazugság volt itt is. Ennyiből legyen a példaképünk egy rajzfilmfigura. 

Egyet azonban mondok: az ember először dühös lesz, amikor látja, mit csinálnak ezek a férgek. Aztán előjön az undoron felül (és nem a homoszexualitás által, hanem a féregség által kiváltott undorra gondolok) valami egész komoly, mély gyűlölet. Ezt az emberek értelmes része nem fogja ennyiben hagyni, és persze a vérbuta nácik sem, akiket persze össze fog mosni a buzivezérelt média. Elhiszem, hogy az agyhalott faszbúk generáció most ünnepel. De az emberiség nem csak faszbúkozó buzipajtásokból áll. Elmondtam elégszer: a közösségi oldalak az emberiség pöcegödre. A legalja most szopkodja a buzikat.

A legnagyobb vicc, hogy ezek ugyanazok az emberek, akik a bevándorlókat is sziváványos buziködben látják. Majd meglátjuk mi lesz, amikor az elbuzult nyugati civilizáció találkozik az iszlámmal, ahol a homoszexualitásért halál jár.  Engedjünk be pár millió bevándorlót, megnézzük, mit fognak szólni a buzifelvonuláshoz. Ez a sok segghülye barom egy dologban konzekvens: semmit nem gondol át.

Itt sem látja  a sok birka, hogy mások "szabadsága" miben korlátozza a többségét. Elképesztő, hogy törvényi erőre emelnek egy olyan dolgot, ami az emberek többségéből undort vált ki és kurva kényelmesen elfelejtik, hogy amíg valaki (elvileg) nem tehet róla, hogy homoszexuális, addig azok se tehetnek róla, akik undorodnak.

Kiváncsi vagyok, mi lesz a következő követelés: egyházi házasság? Minden munakelyen kötelező lesz 50% buzi? Lombikprogram hogy lehessen gyerekük?

A dühöt azonban félre kell tenni. 

Az undorod nem fáj ezeknek  a tetveknek. Épp ez hajtja őket, az undorod által tudják kiélni a szereplési vágyaikat, ez által akarnak jogalapot teremteni maguknak. Az undorodat eladják hátrányos megkülönböztetésnek. 

Sokkal jobb kinevetni ezt a szánalmas féreg társaságot, akinek az élete egyetlen büszksége, eredménye, sikere: az, hogy buzi.
2015-06-29 09:38:46
Bunny

Arnold

Kérdés
Szia! Szerinted mitől változik meg így egy ember, mint Arndold? Vagy mindig is ilyen volt? Ennyire megváltoztatná az embert a pénz, hatalom? Egy szint felett már semmi sem elég? Én azt gondolnám, hogy pont ennyi pénzzel és hatalommal már kicsit visszafoghatnék az abból, hogy fejet hajtok minden hülye előtt. Vagy ő tényleg hisz abban, amit mond? Miért van az, hogy előbb utóbb mindenkiről, akire felnézek kiderül, hogy szar alak? Talán ezért nem volt sosem egy igazi példaképem.
alexandrovich_b
Válasz
Szia! Olvasd el az önéletrajzát. Mindig is ilyen volt. Mi tettük példaképünkké, mert nem ismertük igazából. Más kérdés, hogy 1993-ig nem csinált hülyét magából. (Jó pár filmjét direkt meg se néztem az Utolsó Akcióhős után, ami zseniális vollt, de az volt a végszó.) 2010 után meg mintha kötelező lenne.

Nagyon lényeges kérdést tettél fel azzal, hogy hisz-e abban, amit mond. Szerintem nem, szerintem egy dologban hisz: mindig azt mondja, ami éppen az érdekeit szolgálja, ami éppen trendi, amivel most "népszerűnek" lehet lenni. Az se számít - ez is tipikus a mai világban - hogy pofánköpi  a régi rajongóit.

El tudtam valaha képzelni, hogy ez az ember valamikor szivérványos buzilobbista szarházi csicska köcsög lesz?

Nem értem, hogy tud valaki ennyire szar alak lenni. Az egy dolog, hogy simán felvette a kasmirpulóvert és zsúrpubi lett, amikor ez volt az érdeke, de ez már túlmegy minden határon.

A Béla azt mondja, neki a példaképe marad, mert kell egy példakép. Hát én inkébb köpök egyet. Szerintem IGAZI példakép kell. 

2015-06-28 23:01:40
Bunny

Autó vásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Többször kérdeztek már téged 500k körüli autó vásárlással kapcsolatban, de mi a helyzet a 2-2,5 millió körüli autókkal? Itt már azért gondolom jóval nagyobb a választék. Barátnőm kap a közeljövőben új kocsit, nagyjából ebben az árkategóriában, és érdekelne a véleményed, hogy miket lenne érdemes nézni. Az egyetlen fix kitétel, hogy dízel legyen, mert a fuvarozó cégük miatt nekik úgy jó, és olyan 7-8 évnél ne legyen idősebb. Én elsőre valami fasza újabb Honda Accord-ot ajánlottam neki, legalább is én tuti olyat vennék. Tetszik is neki, de nagyon nagynak találja, az első autója egy kis A-s merci volt, azt vezette három évig, és fél beleülni egy kétszer olyan nagy autóba. Ha tudnál mondani pár fajtát amiben érdemes lenne gondolkodni, annak örülnék. Előre is köszönöm! Imi
gymre
Válasz
Szia!

Én is az Accordot mondanám. Ha kicsi autó kell, Toyota Yaris. Ezen felül ebben a kategóriában nem nagyon vagyok képben.
2015-06-28 19:15:57
Bunny

Canon vagy Nikon

Kérdés
Szia Bunny! Azèrt írok mert szeretnè venni egy fènykèpezőgèpet, de annyira nem vagyok jàrtas az ügyben ès èrdekelne a vèlemènyed. Amatőr fotózásra, videózàsra használnám. Eddig a Nikon D3200 ès a Canon 600D modell jött nàlam szóba az ár/èrtèk arànyuk miatt. Megköszönnèm ha tanàcsot adnàl melyiket vennèd meg a helyemben vagy tudsz-e esetleg egy màsik modelt ami jobb választás lenne. Köszi mindent ès jó hètvègèt! Norbi
cutler88
Válasz
Szia! Én Canonos vagyok a fényévekkel jobb szervízháttér és egyebek miatt. Az objektívek is olcsóbbak. Nekem volt 600D, jó kis gép. Persze pénzfüggő a dolog. Eleve a 600d már nem kapható, csak 700d, és az újonnan drágább jóval. Nagyon mellé egyikkel sem tudsz nyúlni. 

Amúgy érdemes gondolkodni 100 ezres tartományban egy Sony MilC-en is.
2015-06-28 13:32:51
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek | Fórum

Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! Az új BB.Tv-ben a Temple Gym-es részben jól láttam, hogy a háttérben fel ...
Szia! Jól láttad, ott volt Dorian fia. Amit egyébként eléggé behibáztam, hogy kifelejetetem at a

Szia Bunny! Nem testépítés, de talán ideillik. 19 éves vagyok és az utóbbi időben konstatáltam, ...
Szia!Vannak jó és rossz híreim. A legfőbb jó és rossz hírem az, hogy te döntöd

Üdv! Ilyen melegben én 10 liter viz alatt egy nap nem nagyon állok meg, de ...
Szia! ha parázol, mérj vércukorszintet, de szerintem semmi bajod, a hülyékre meg jobb nem hallgatni


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
Doppingbéka
Doppingbéka
Debrecen Szuperkupa - 1
Debrecen Szuperkupa - 1
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőJon Delarosa első győzelme már régóta érik, és most végre sikerült összehoznia a Chicago Pro-n!
Kai Greene a versenydiétával együtt megkezdte a kampányt a Mr. Olympia címért. Talán idén eljön a "Predátor" ideje?
Jay Cutler életműdíjat kapott, ami elég biztos jele annak, hogy már nem lesz nagy csodavisszatérés. De lehetne?

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
92082 fénykép található.
Mátra Kupa 2005
Németh Róbert
Mátra Kupa 2005 Németh Róbert
Gyermek Fitness OB 2001
Gyermek Fitness OB 2001
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőMegosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....