Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

Hátprobléma

Kérdés
Hello Bunny! Valószínű az ész nélkül guggolás miatt összeszedtem egy enyhe sérvet a hátamban mert napközben húzódik és hirtelen hajolgatásnál fáj is egy kicsit. Ami viszont jobban zavar hogy elkezdett ropogni a gerincem reggel meg este miután sokat voltam egy helyben. Fel kéne keresnem orvost vagy pár hét kihagyás megoldja a dolgot? Jelenleg ízületi problémákra orvos ismerős által megszerzett Condrosulf 800-at szedek ami sajnos nem komplex formula. Előre is köszi a válaszod!! Ádám
Adam_5c0607
Válasz
Szia! Nincs olyan fogalom, hogy enyhe sérv. Inkább izomhúzódás vagy helyéről elmozdult csigolya lesz ez. Ha 2 héten belül nem javul akkor keress fel: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-04-24 07:19:46
Kares

csuklófájdalom

Kérdés
Helló! Folyamatos csuklófájdalommal küzdök, de szinte semelyik gyakorlatnál nem éreztem fájdalmat csupán fekvőtámasznál olyannyira, hogy ekkora fájdalmat még nem tapasztaltam. Pihentettem, de nem javult, sőt utána más gyakorlatoknál is előjött. Szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlasz a problémámra? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv: Martin, 19
erzsebet_mini_es__97d437
Válasz
Szia! Ha kéztőcsont-ficamod van akkor vissza kell tenni a helyére a csontokat, ha szalaghúzódásod van akkor bandázs és kíméletes terhelés amit tenned kell.
2014-04-24 07:16:39
Kares

unatkozás

Kérdés
Sziasztok! Az egyetemista srácnak javasolnám, ha már egyszer úgyis iskolába jár tanuljon idegen nyelvet, nyelveket. Mikor főiskoĺás voltma elhanyagoltam ezt, így az államvizsga után 2 év múlva kaptam meg az oklevelet. Mivel szakmában helyezkedtem el a diploma hiánya miatt ezalatt a 2 év alatt elég fasza kis pénztől estem el.
gabor_sandor_ff7d3f
Válasz
Szia!

Elég sok válasz jött és mind jó ötlet. Mindet ki fogom rakni. A nyelvtanulás nagyon jó, de nem annyira triviális, ugyanis az embernek ez kicsit kényszer, cseppet sem szórakoztató. Úgyhogy egy ötletnek jó, de önmagában nem oldja meg a problémát. Viszont mindenképp nagyon hasznos.
2014-04-23 22:54:30
Bunny

unaloműzés

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában sűrűn előfordul velem, hogy unatkozom. Legtöbbször akkor van ez, amikor pihenőnapom van, tehát nincs semmifajta edzés. Legszívesebben ilyenkor is mennék a terembe, mert akkor nem kellene gondolkoznom mit csináljak, csak ugye, mint tudjuk muszáj pihenni is. Egyetemre járok, szerencsés órarendem van, így a délutánok általában szabadok. Azért jutott eszembe, hogy írok neked, mert te biztosan tudsz javasolni, valami olyan dolgot, ami után nem érzem azt, hogy ez a nap is elment a semmibe. Sajnos a környezetemben a legtöbb állítólagos barátnak az a program, ha isznak, vagy kimennek a városba semmit tenni,de ebbe nem is mennék bele tudod miről beszélek. Joggal gondolhatod, hogy de nagyon jó nekem, hogy arra van időm, hogy unatkozzak, viszont ilyenkor szorgalmi időszakban nem sok dolog van a sulival kapcsolatban, máskérdés, hogy vizsgaidőszakban megdöglünk, mert minden egyben van, de ilyen az egyetem. Míg volt barátnőm, legalább kitöltötte ezeket a jukakat, de mostanában a nőkkel sincs szerencsém, vagyis egyszerűbben nem jön össze.Száz szónak is egy a vége, jól jönne valami ötlet, hogy a napnak a végén, azt mondhassam, ma is tettem valami hasznosat, nem a tv-t néztem vagy a telefonom nyomkodtam, miközben az ágyban fetrengtem.
aszilard
Válasz
Szia!

Ez a probléma sokkal komolyabb, mint gondolnád. Annyira, hogy tömegjelenség és társadalamakat tesz tönkre. Sok minden baromság okozója az életben az unalom. Nekem is volt olyan korszakom, amikor úgy éreztem, nincs értelme az életemnek, mert nem volt semmi dolgom, és ugyanúgy mint te, üresnek éreztem a napjaimat. Különösen akkor van ez így, amikor az ember egyedül van. Ilyenkor ér rá az ember minden apró-cseprő hülyeségre, és arra is, hogy komlyan edzzen és táplálozzon. De ez nem old meg mindent, mert belehülyülni az edzésbe nem valami jó opció.

Nyilvánvaló porbléma a társaság hiánya. De még mindig jobb ez, mint vedelni az egyszerű szerkezetekkel, vagy füvezni, mert sajnos nagyon sokaknak ez a program, Főleg vidéken, ahol semmit nem lehet csinálni.

Nem gondolom azt, hogy de jó neked, mert ráérsz unatkozni. Ettől nem vagy rossz. ha apuci isfia lennél tele pénzzel és így is unatkoznál, mint ahogy jó pár ilyen nyomorék fasz van, az ár más kérdés.    

Nehéz megmondani, mit tegyél. A sport nem rossz megoldás, hiszen te is abban a félreértésben érsz, hogy a heti 3 edzés mellé teljes pihenő kell. Semmi nem tiltja azonban, hogy végezz heti 4 aerobot is. Így mindjárt van okod lemenni  a terembe, vagy kimenni a természetbe.    

Mondhatnám a szokásos kliséimet, mint hogy ilyenkor kell venni motort vagy mopszot vagy bringát, de az is lehet, hogy van hasonló helyzetben levő olvasónk, akinek van ötlete. Mert gondolom te sem vagy olyan helyzetben, hogy olyan ölteteim legyenek, hogy minden nap próbálj ki egy új éttermet.
2014-04-23 06:43:00
Bunny

betegségek

Kérdés
Szia, Bunny! Tudtommal te jártas vagy ebben a témában, ezért kérdezem. Köztudott, hogy idősebb korban (vagy akár 30-40 év felett is) az ember ki van téve minden szív- és érrendszeri betegségnek, leginkább, ha rossz az életvitele. De egy 16-17 éves gyerek milyen körülmények között kell féljen ezektől? Erős dohányzás/ivászat, helytelen táplálkozás, a rendszeres mozgás hiánya és esetleg rossz lelkiállapot esetén? Rosszul gondolom? Előre köszönöm a válaszod.
SuperCharger
Válasz
Dehogy. 17 évesen a vuduzástól kell félni. Meg a hülye kérdésektől.
2014-04-22 14:28:30
Bunny

diétás módszerben a turmix

Kérdés
Szia! Egy barátom nevében írok, mert még nem volt ideje elolvasni az egész Sárga Kapszulát, én pedig elolvastam. Azt a könyben szereplő diétás módszert követi már egy ideje, ahol szénhidrátbevitel a nap első felében történik meg. A turmix itt nem tartalmaz szénhidrátot. Az egyik builderes cikkben ( https://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=429 ) viszont azt olvasni, hogy valamennyi szénhidrát edzés után mindenképp kell, különben a fehérje egy része glikogénpótlásra pocsékolódik el. Az előbbire tudnál adni magyarázatot? Hogy miért nincs ch a turmixban ebben az esetben, meg hogy ez miért nem gáz? Mert emiatt az ellentmondás miatt nem érti hogy mi van. Meg én sem. Köszi szépen.
laszlo_fb7bac
Válasz
Magyaráztasd meg azzal a fasszal, aki a shop.builderre írta. Majd biztos én magyarázkodok amiatt, amit máshol olvasol.
2014-04-22 14:02:01
Bunny

Általános

Kérdés
Tiszteletem! 17 éves vagyok koleszos bár ez senkit nem érdekel. 10 éve Országútizok és 1 éve elkezdtem súlyzós edzést végezni. Heti 3x súlyzós, 1x1 WOD, 3x biciklizek ebből 2 hosszabb( 4-5 óra) 1 pedig rövid kardió céllal( háromnegyed óra 170-es pulzuson.. mind 3 bicikli hétvégén) Általában futok reggelente 20-40 percet... Nem szeretnék nagy lenni, viszont annál inkább erős és kitartó tehát jó lenne ha az 5 órás bicikli után letudnék nyomni még 1 spríntet... Eddig csak multivitamin szedtem omega 3-mal.. Az étkezéseim eléggé kevertek napi 1.5g fehérje/tskg hétköznaponként inkább rizs hétvégenként sok-sok tészta no meg persze sok-sok zöldség, gyümölcs ... Tehát tudnál-e ajánlani valamilyen packot ami az állóképességet fejleszti? És így az edzésem rendben van-e ? És az étkezésem mehet-e így ? Köszi a rámszánt időt. ui.: Mondtad hogy felső csatolású a vádlid és, hogy ha biciklizel se dolgozik eléggé... Próbáld ki, hogy úgy állítod be a nyerget, hogy lábujjhegyen érd el a pedált...
mate_9492e6
Válasz
Mivel erre értelmesen válaszolni nem lehet, legyen itt egy kis módszertan.

1988 körül kezdtem el testépítéssel foglalkozni. Ugyan kimaradt néha pár év - egyszer egyben tíz - nem hiszem, hogy sok ember van ebben az országban, aki nálam jobban ért ehhez a sporthoz.

Mivel éveket kísérleteztem a vádliedzéssel, biztos nem jutott eszembe, hogy lábujjheggyel nyomjam a pedált a biciklin. Biztos működik pont a legkönnyebb holtponton.

Ezen felül kezdésnek olvasd el szépen ezt a cikket, négyes pont. Nem hiszem el, hogy amikor visszaolvasod ezt, amit leítál, nem hánysz oda  a monitorra a pontpontpontjaid közé.

Ez amit leírtál, nem étkezés. "Sok-Sok tészta", ezzel mit kezdjek?

Egyébiránt olvasd vissza bátran ezt a szart, és gondolkozz azon, hogy létezik-e olyan barom a földön, aki nekiáll silabizálgatni, ha te nem tudod értelmesen leírni hogy mi a faszt akarsz. 

2014-04-22 13:59:19
Bunny

Zsírégetés

Kérdés
Szia Bunny!Őszintén szólva sokáig vacilláltam, hogy feltegyem-e ezt a kérdést hisz szerintem erre nem lehet egzakt útmutatást adni, éppen ezért a személyes tapasztalatodra lennék kíváncsi abból kiindulva, hogy neked is van hajlamod a hízásra és ennek ellenére láttalak romszálkás formában tehát valahogy csak sikerült neked is.Lassan 8 hónapja diétázom és eddig 27 kilótól szabadultam meg.Hetente egyszer szoktam méredzkedni, ugyanekkor feljegyzem a derékméretem és három további, kritikus ponton mért kerület méretét csak azért, hogy mégis csak képben legyek a változásról.A problémám az, hogy már több mint 4 hete nem változott semmit a derekam mérete, holott csökken a súlyom és más területekről is lassan de biztosan olvad le a zsír.Eddig is azt tapasztaltam, hogy lassul a zsírvesztés üteme a test középső részéről de azt nem vártam, hogy heti 12-14X45-50 perc aerob edzés végzése, a szénhidrátbevitel 2-3 napra való megemelése 4-5g/tskg-ra és a Full Blast nevű zsírégető maximális, 3X3-as napi dózisa ellenére a világon semmi sem fog történni több mint 1 hónapja.A szénhidrátot lejjebb nem tudom vinni, így is 1,6g/tskg naponta.Odáig süllyedtem, hogy fontolóra vettem a zsírleszívás lehetőségét is de utána rájöttem, hogy ez baromság és mivel nem kemény munka van mögötte egy esetleges sikert sem tudnék úgy értékelni, nem utolsó sorban ez egy durva, természetellenes beavatkozás.Te tapasztaltál-e ilyet amikor komolyabban foglalkoztál az étrenddel és az edzéssel?Folytassam tovább alázattal reménykedve abban, hogy túljutok a holtponton és kvázi eljutok a problémás területekig vagy fogadjam el, hogy alkatilag alkalmatlan vagyok arra, hogy normális, férfias derékmérettel, ne nőies homokóra alakra hasonlító testtel rendelkezzek?Köszönöm szépen, hogy elolvastad és remélem nem kérdeztem túl nagy faszságot.
tibor_fdbd6b
Válasz
Szia!

Amikor megáll a fogyás, valami radikális változás kell. Keményebb, vagy több súlyzós edzés. De válthatsz akár ketogén diétáta is.
2014-04-22 13:22:49
Bunny

elmélkedések

Kérdés
Szia! Azért írok, mert megfogalmazódott bennem néhány gondolat, amiről kikérném a véleményed. Az életemben nagyon sokat segített a testépítés. Megtanította, hogy ne az eredményeket hajhásszam eszetlenül stresszesen, hanem élvezzem az oda vezető utat. Ezt remekül át tudtam ültetni a munkámba, élvezem, motiválnak a hétköznapok, egyáltalán nem zavar, hogy éppen hétfő van, sőt. Emellett új hobbikat is találtam, amelyeknek szintén örülök és még egy csomó tervem van a jövőben, egyre jobban élvezem az életet, és ez részben a hozzáállásom változása miatt történt, amit a rengeteg ismeretnek köszönhetek, amit itt tanultam. A gondom az, hogy párkapcsolat terén valahogy nem tudom ezt alkalmazni. Nem találok egyszerűen egy olyan nőt, akire fel tudnék nézni, vagy esetleg akivel ellennék és ne kellene megalkudnom. Folyamatosan kiütköznek a kólönbségek és ami jónak tűnt elsőre, arról kiderül, hogy az egész csak illúzió volt. Szóval nemtudom, hogyan munkálkodjak ezen, nem tudom, hogy mit fektessek bele. Nem vagyok beszari, tudok beszélgetni, de egyrészt már szinte új nőket sem ismerek meg, másrészt ha netán elbeszélgetek valamelyikkel, rögtön megszólal a belső hang, hogy menekülj!. És ezt időpazarlásnak érzem. Beszélek egy nővel, hogy felszedjem, de egyáltalán nem élvezem a társaságát, kényszeres az egész. Az élet, a sors majd meghozza, én szeretnék ebben hinni, elvagyok igazából a dolgaimmal, de néha jó lenne abszolut kiiktatni az érzelmeket és egy ideig csak ösztönlényként üzemelni. Ezért megy könnyen a tahóknak, mert amikor ledudálják a másikat a pirosban, nincs 3 napig lelkiismeret furdalásuk. Nekünk minden sokkal nehezebb :D.
CRD_701714
Válasz
Szia!

Nagy aggodalomra nincs ok, mert az életed a leírtak alapján jó irányba halad. Nagyjából ez az, amit én mindenkinél el akarok érni, aki megfelelő hozzállással áll ehhez a sporthoz. Szinte etalon vagy, ahogy csinálod.

Egy dolgot hibázol el: az élet egyetlen területén nem így kell hozzáálni. Persze a hozzállásod elméletileg jó, mert ugyanaz, mint mindenhez, csak valószínűleg még nem magyarázta el senki, hogy itt nekem nem kell akarnod semmit, hanem az  a lényeg, hogy téged akarjanak. 

A nökért nem kell és nem szabad tenni semmit. Őket ugyanis nem az vonzza, hogy te görcsölsz értük, hanem a többi más dolog az életedben, amiért erősnek látnak.

Gyakran kérdeznek tőlem ilyesmit és nem tudok egzakt tanácsot adni, mert már más világ van, nem nagyon tudok arra a kérdésre válaszolni, hogy mit csináljunk, ha a mai csajok mind agyhalottak.

Apró recept, hogy a kifent misszpicsákat kurva nagy ívben kerüljük, akkor is, ha tetszik. Ha valakinek az az élete és az érdeklődési köre, hogy ő szép, ne várj tőle sokat. 

Ismerem az érzést, amit írsz: "menekülj". Ezek a belső megérzések nagyon jók, mindig hallgass rájuk. A kényszeres szarból soha nem lesz semmi, nem kell erőltetni, de lesz olyan, akivel nem így fog menni.

Én már effektíve nős vagyok (nem hivatalosan, de annak tartom magam) és egyáltalán nem indult komolynak a dolog, két hét múlva mégis összeköltöztünk.  

Előtte tudtam ösztönlény lenni, de akkor sem sültgyökerekkel. (Illetve volt olyan is, de volt jó oldala is.) Viszont nem voltam teljesen ösztönlény, ahogy te szeretnéd. Az neked se fog menni.

Az egész ezen való gondolkodást kéne kiiktatnod. Ha belül ezen jár az eszed hogy kell valaki, megérzik. Ha leszarod, jönni fognak tömegével.  Úgy gondolom nem könnyű, de van elég dolog az életedben, amivel elvagy, csak egy dolgot kell betartanod: ne keresd a csajokat. Majd ők megtalálnak. Lehet ez hosszú idő, még én is volt, hogy nyűglődtem ezzel. (Utálok egyedül aludni ugyanis, ráadásul nekem nincs családom sem, így teljesen egyedül voltam.) Persze mondhatnám a szokásosat: egy mopsz mindent megold, pláne kettő.

A tahóknak nyilván könnyű. Azért kéne mindet pofán baszni, mert csak abból tanul, lelkiismeret-furdalása, reális önképe nincs egyiknek sem. valóban ösztönlények ezek, de a véglény kifejezés jobb.
2014-04-22 08:37:01
Bunny

Lesukov

Kérdés
A tweetek közt szerepel egy olyan videó, hogy Lesukov összement mosásban? Annyit szeretnék kérdezni, hogy ez friss hír? Tényleg ennyire visszafejlődött? ha igen mi történt vele? Vagy archív felvétel?
bello8806
Válasz
Humorérzéket ismered? Tudod, az embernek van olyan, jó esetben.
2014-04-22 08:15:07
Bunny

Testépito filmek

Kérdés
Hello Bunny (...)
janos_147383
Válasz
Nem tudom miből gondolod, hogy az engem majmoló kis buzik jutub szarjairól akarok beszélgetni. Elment az eszed vagy nem is volt?
2014-04-22 08:03:47
Bunny

Gerinc.

Kérdés
Sziasztok! Sajnos nem igazan talalok autentikus szemelyt a kornyezetemben, ezert fordulok hozzatok talan utba tudtok igazitani. 24 eves vagyok 186cm/96kg. Magneses rezonancia vizsgalat utan az alabbi az eredmenyem: L5-S1 degenerativ es kisebb gerincserv, valamint D11-D12, D12-L1, degenerativ csigolyafelszin es porckorong beszukules. Ha szukseges E-mailen tudok kuldeni a vizsgalatrol keszult fotokat. A kerdesem az, hogy elsosorban viszajara szeretnem forditani a jelenseget amde minden orvos es minden interneten levo cikk mas-mas dolgokat ajanl. Mihez kezdjek? A masik fontos kerdesem, hogy az intenziv (60-150km) bringaturakat abba kellene hagynom? Illetve magat a kerekparozast teljesen abbahagyni? A testepites az menni fog mert az edzestervem atrendezem, kihagyok par gyakorlatot es nem hasznalok nagy sulyokat. Amugy is az eleterzes miatt muvelem. Nem szeretnek lemondani semmikepp a sportrol. Nagyon megkoszonnem ha egy eletmento utbaigazitast es allapotomat velemenyeznetek a ti szemszogetekbol. A problemam kialakulasa a gerincferdulesem, es az evek alatti folyamatos terheles (tippem szerint). Sajnos orvosugyileg az atlag kocsoghoz kerulok mindig ne sportolj meg artroxont minek szedsz? De ezt nem kell bemutatnom, mindenikunk jol ismeri a helyzetet. Megtisztelo figyelmeteket es turelmeteket koszonom!
botond_40ebdd
Válasz
Szia! Idézem az Asszonyt: "A kerékpározást most teljesen el kellene hagynod, legalábbis amíg az a leírt sérv nem rendeződik, mert igen valószínű hogy azzal a testhelyzettel csak erősíted. A rendeződésért azt teheted, hogy felkeresel egy McKenzie-vel foglalkozó gyógytornászt. Az edzést ne hagyd abba, de kicsit módosítsd a gyakorlatokat."
Most pedig én: Porckorongsérvben az Asszony az általad keresett autentikus személy, mivel az edzéssel és a problémával is képben van. Ha van rá mód Őt keresd fel, addig is a cikk: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/edzes-porckorongservvel

Mélt írhatsz nekem: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-04-22 06:19:56
Kares

Edzés utáni turmix diétában

Kérdés
Üdv! Most kezdeném első diétámat. Erősen ektomorf alkatú vagyok. A kérdésem az lenne, hogy edzés utáni turmixomba menjen-e szénhidrát? ( 80 kiló vagyok és bőven 2 után jutok el edzeni. Edzés követő étkezésben ugye legyen még szénhidrát? Ha jól vettem ki a Sárga Kapszulából Köszönöm válaszod :)
dobsapeter
Válasz
Ha ektomorf vagy, hova diétázol?
2014-04-21 20:27:17
Bunny

100 felett

Kérdés
Szia Bunny.Elolvastam a Gyors izomnövekedés aranyszabàlyai és a Kezdő testépítő kiskönyveteket amiből rengeteget lehet tanulni de hisz ezt tudjàtok.Viszont nem tért ki arra,hogy az elhízott 100 kg feletti dagadt disznók,mint amilyen én is vagyok hogy kezdjenek neki?Itt természetesen az étrendre gondolok nem arra,hogy menjél le a terembe edzeni.Van-e itt az oldalon olyan étrend amit elhízottaknak ajànlsz.Vàlaszodat előre is köszönöm még ha el is küldesz a p-be üdv Csabi
hecsa77
Válasz
Mondjuk ha a Sárga Kapszulát is elolvastad volna, ami ennek a rovatnak a felhasználási feltétele, balfasz állat és amiről nyilatkoztál, hogy megtetted, akkor nem kéne hülyéket kérdezni.
2014-04-21 20:25:54
Bunny

fehérje

Kérdés
Hello,tudsz ajánlani egy jó fehérjét? kb 9 hónapja edzek,3 féle fehérjét ettem és szeretnék újat kipróbálni ami jó is.
kley
Válasz
Sajnos az én tudásomat meghaladja, hogy ilyen nagyigényű top-sportolók rejtélyes táplálékkiegészítő-igényeit átlássam. Gondolom a táplálkozásról sok fogalmad van.
2014-04-21 19:41:27
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szia Bunny Egy hosszabb tömegnövelésbe kezdtem,jelenleg 5 hónapja kezdtem el.A bajom az,hogy nagyon zsírosodok.Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e egy kisebb diétát beiktatni,vagy hagyjam a végére? Válaszod előre köszönöm! Máté
gorog_f8f074
Válasz
Érdemes lenne anyádat megkérdezni, hogy ha akkora féreg vagy, hogy hamis címmel regisztrálsz, vajon baj-e, ha dagadt maradsz?
2014-04-21 10:46:50
Bunny

Étrend

Kérdés
te mit gondolsz erről az étrendről? 18éves, 48 kilós lány vagyok, heti 5x edzek, és izmot szeretnék építeni, esetleg fitnessmodell lenni. Hétfő: tea, v.frissen facsart narancslé 1 szelet rozskenyér natúr csirkemellsonka zöldség turmix natúr csirkemell rizs banán EDZÉS turmix saláta natúr csirkemell Kedd: tea, v. narancslé tojásránotta (2-3 fehérje, 1 sárga) zöldség kefír protein szelet banán EDZÉS turmix tonhalsaláta szerda: tea, v.n narancslé zabpehely natúr joghurt műzli szelet protein szelet banán EDZÉS turmix cottage cheese paradicsom Ezt egy személyi edző állította össze, nem írom le az összes napot, de szerintem nem jó. össze vissza vannak benne a tápanyag mennyiségek. Előre is köszi, Nóri
nori_697fb7
Válasz
Vagy fogyatékosfitnessmodell kategória is?

Gratulálok a személyi edződhöz! Magadtól vagy ilyen hülye, vagy ő nem írt mennyiségeket?

A személyi edződet interneten kell ellenőrizgteni? Te vagy gerinctelen, vagy az edződ ennyire szar? Az edzőnek fizetsz, de én javítsam ki, amit szarul csinál, ingyen? 

Te és a hozzád hasonlók milyen nyomorult álomvilágban éltek?
2014-04-21 10:12:31
Bunny

Generation Búbánat

Kérdés
Bernadettnek, csak mert közvetve, de meg lettem szólítva, ugyanis én voltam az összes fikázó. Én nem vagyok hivatásos testépítő, valószínűleg soha nem is leszek, de így közel 100 BBTV, két Támadás, a Pumping és a Generation Iron után úgy érzem, valamivel több fogalmam van a témáról, mint a totál laikusnak. Így ki merem jelenteni, hogy a testépítés nem arról szól, amit a Generation Iron mutat. Nem vártam propagandát (nem is értem, ez honnan jött le), de ez a búbánatos siralom pont a másik véglet. Szóval a Generation Iron vagy egyoldalú, vagy hazudik. Melyik jobb? Egy dokumentumfilmnél elég nagy szopás mindkettő. Ha jársz terembe és ismered a közeget, akkor ezt pontosan tudnod kell (vagy kurva szar helyre jársz, ahol depressziós mindenki). Plusz ez egy egyéni vélemény, a film visszhangja nem rossz, de ez inkább csak elszomorító, mert félrevezető az egész. A Támadás 2-nek meg az introja többet ér, hiába nem picsogja végig Mickey Rourke.
csepeti83
Válasz
Ha a testépítés arról szól, amit a Generation Iron mutat, akkor ideje mindenkinek gyorsan abbahagyni.
2014-04-19 19:34:35
Bunny

ugyan már

Kérdés
Szia Bunny! Ez van ha valaki nem akarja bő lére ereszteni a sztorit!A divatnál arra gondoltam ,hogy hallom a teremben azt meg se nézem mer azt mondták szar másiknak azért szar mert nincs hozzá felirat meg ilyenek.A kecske szarósat megnézem ha te csinálod mert tuti jó lesz, eddig minden munkád tetszett!A filmben lévő igen bölcs elszólásokról meg annyit,hogy elő szokott ez fordulni máshol is például: Értik?Olyan érzés amikor gyúrok mintha nővel élveznék!Vagy testépítő szarás közben kikiabál az ajtón,hogy Jön,jön mehet tovább a töltés!Bocs ha nem szó szerint van csak emlékezetből van meg.Azt meg jól tudom e,hogy a dokumentum filmezésnek bemutató jellege van így nem kell elvárni tőle szórakoztató történetet? A Támadás 2-t tuti megveszem dvd-n és akkor majd azt fogom nézni!
bernadett_7a04
Válasz
Igen, az általad említett két idézet két pozitív, vidám hangulatú filmből van és vicces, a másik meg egy búvalbaszott szarból és szánalmas.

A dokumentum filmezésnek nem "bemutató jellege van", ez nem riport.

Nem szórakoztató történetet kell elvárni, hanem szórakoztatást bármilyen módon, vagy érdekességet, vagy ismeretterjesztést. Én egyiket se látom, csak béna művészkedést és drámázást. 

http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/bbradio/toth-dani-generation-iron-es-jay-a-teheneszlany
2014-04-19 19:03:38
Bunny

Barnitas

Kérdés
Szia! Juniusban lesz egy testepito verseny ahol lehet azt a fujos barnitast kerni, markanavet nem irok. Azt ajanlod vagy hasznaljam az alomtan-t, amit kiirtak hogy ne igen alkalmazzunk a helyszinen. Oszinten szolva legutobb a tubusos nem jott be annyira, kepeken okes volt a sotetseg es a fedes, de idegesitett hogy ha hozzaertem szetkenodott. Hozzateszem nem vagyok nagy de igy is alig volt eleg egy tubus. Persze en hulye eleg feher borre kentem verseny elott. Penz nem szamit csak legyek sotet.
nonix88
Válasz
Szia! A szétkenődésre vigyázni kell, de a Dream Tan II. a legjobb.
2014-04-19 16:35:52
Bunny

miért

Kérdés
Szia Bunny! Úgy látom divat lett fikázni a Generation Iron-t,mert ez nem hozza meg a kedvet a sporthoz meg nyomasztó stb.Szerintem sehol nem hangoztatták,hogy propaganda filmet akart a nézők elé tárni nem is lett az.Nekem azért tetszik, mert különbözik a sok Best Ever Bodybuilding Motivation videótól.Olyan képeket is látunk a világ Top testépítőiről amit máshol nem és a végén tisztelettel adózik annak három embernek, akik nélkül minden más lenne!Remélem Arnold neve mellé még sokáig nem kerülnek évszámok!Szóval azért leene csicska a film mert mást mutat mint a nézők számitottak?
bernadett_7a04
Válasz
Én úgy látom, egyvalaki fikázta, ennyire lett "divat."

Az, hogy egy film jó-e vagy rossz, a nézők döntik el. Nem kell egy filmnek propagandafilmnek lennie, de unalmas fosnak sem. Itt is dönteni fognak a nézők, mert a gympatkányokon kívül senki nem fogja megnézni szinte és csak nekik fog tetszeni. Kérdezz meg egy rendezőt, hogy amúgy ő közönségfilmet szeretne-e csinálni, vagy olyat, amit csak a világ szellemi elitját alkotó gyúrósók néznek, akik bármire recskáznak, amiben benne van egy profi testépítő.

Gratulálok, hogy neked azért tetszik, mert ez nem jutub videó. Jó életed lehet ilyen szofisztikált ízléssel. Neked akkor ennyiből bármi jó, mindjárt neki is állok a "hogyan szarnak a kecskék?" című két és fél órás dokumentumfilmek - az se lesz jutub motivációs videó, így neked tuti tetszeni fog. 

Végülis nem tudom, mit várt ez a sok hülye néző. Ilyen apróságok, hogy legyen történet, legyen benne valami érdekes, szóljon valamiről, uram bocsá' szórakoztató legyen, az azért tényleg mind eretnek dolog. Mi a francnak legyen ilyen egy film?

Az még jobb, ha kívülállók annyit vesznek le, hogy egy halom idióta egy ilyen hülyeségért görcsöl, amikor mindene megvan és élhetne normális életet, de tanulságként legalább a gazdag gyerek nyer, mire a szimpatikus vesztes ilyeneket beszél, hogy "a bajnok vérzik, aki vérzik azt meg lehet ölni", hátha megjelennek az ápolók. 

Annyira maradandó volt az élmény egyébként, hogy fogalmam sincs, miről beszélsz a végén. Csak nem a szokásos Weider benyalásról, ami 30 éves szánalmas hagyomány és megirigyelhetnék a még az elmúlt évszázad kommunista diktárorai is?
2014-04-19 16:07:13
Bunny

mellizom

Kérdés
Üdvözlöm.Szeretnék nagyobb mellizmot.Lassan fejlödő szervezetü vagyok.köszönöm a választ..
peteripi74
Válasz
Kérj a nyuszitól húsvétra, hülye fasz.
2014-04-19 03:14:26
Bunny

Támadás 2!

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy ezren leírták már korábban, de egyszerűen muszáj nekem is: olyan szinten kibaszott jó volt a Támadás 2, hogy arra szavak nincsenek. Most értem haza a celldömölki vetítésről, teljesen kész vagyok. Nyilván a rendező máshogy értékeli, a hibáit látja, vagy egész más szemmel nézi a készítés körülményei miatt, amiről a film után meséltél is (trabantos sztori hatalmas!), de ez messze felülmúlta azt, amire számítottam, pedig láttam majdnem az összes BBTV-t és persze az első Támadást is. Talán a 100. adás van közel hozzá színvonalban, de nem éri el. A csicska Generation Iron egy tragikus vicc ehhez képest, nektek sikerült mindent megfogni: a szenvedést, a munkát, az örömöt, a kurva hosszú és nehéz utat, mindent! Annyira átjön belőle az elhivatottság, olyan jól visszaadja, milyen Kathi Béla. Könnyedén sikerült úgy túllépni a róla kialakult nyomjadbuzivagy közhelyeken úgy, hogy ez az oldala is be lett mutatva, minden oldalról! Életemben nem nyaltam senkinek, úgyhogy ez most inkább csak a maximális elismerés: olyan kurva jól fel lett építve az egész film, annyira jó az üteme, a jelenetek hossza, a vágás, ahogy szép lassan elér a csúcspontig, a befejezés, hogy legszívesebben nézném újra és újra. Kissrác korom óta imádom a filmeket, kiszúrom, ha valami kiemelkedően jó, és ez az volt! Már az intronál teljesen szétmentem, az a zene, ahogy látjuk közben a gépeket, egy Terminator vagy Expendables film is bátran megirigyelhetné! Utána már nem akartunk közös fényképpel basztatni, nyilván nem haraptad volna le a fejünket, de láthatóan fáradt voltál, és mindennek megvan a maga ideje, majd a szeminárium-sorozaton kerítünk rá sort! Köszönjük az élményt még egyszer, óriási volt. Kultfilm lesz belőle testépítő körökben, örülök, hogy moziban láthattam!
csepeti83
Válasz
Szia! Kurva mérges vagyok (szerintem tudod miért), ezért külön köszönöm, amit leírtál, mert ez már megvilágításba helyezi a mai napot. Egy ilyen véleményt elolvasni mindent megért. Remélem a képet tudjuk majd pótolni.
2014-04-19 03:05:23
Bunny

kiegészítők

Kérdés
Szia! Arról szeretnélek kérdezni, hogy szerinted mi lenne a jobb választás ízületvédelemre? Szerencsére megelőzésre használom. Amit jelenleg alkalmazok: reggel éhgyomorra 1 adag Collagen Liquid, majd reggelivel a vitaminok, halolaj és ásványi anyagok mellett 1-1 szem Mega MSM és Mega Glucosamine és 2 szem Shark Cartilage kerül bele a pofámba. Olcsósítani szeretnék, de fő a biztonság. Az alternatíva: Collagen Liquid+2 szem J-X Complex vagy napi 2 szem Heavy Duty. Természetesen a vitaminok és nyomelemek maradnak. Köszönöm a segítséget.
Patrik30
Válasz
Szia!

Nem állok  most neki kiszámolni a dózisokat helyetted. Szerintem önmagában a J-x komplex vagy a Heavy Duty megteszi megelőző karbantartásnak rendes dózisban.
2014-04-18 11:42:06
Bunny

Allergia

Kérdés
Szia Bunny! Nem vagyok benne biztos de kb 1-2 hete mintha azt olvastam volna itt, hogy az allergiára a szőlőmag kivonatot ajánlod, jól emlékszem? Másrészt szeretnék köszönetet mondani Krisztian_92b52a-nak a tanácsért! (Mellesleg kösz az infót, Bunny a Five Finger Death Punchról)
Ripzer93
Válasz
Igen ez volt: Grape Seed
2014-04-18 10:30:31
Robi

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Hello Bunny! Valószínű az ész nélkül guggolás miatt összeszedtem egy enyhe sérvet a hátamban mert ...
Szia! Nincs olyan fogalom, hogy enyhe sérv. Inkább izomhúzódás vagy helyéről elmozdult csigolya lesz ez.

Helló! Folyamatos csuklófájdalommal küzdök, de szinte semelyik gyakorlatnál nem éreztem fájdalmat csupán fekvőtámasznál olyannyira, hogy ekkora ...
Szia! Ha kéztőcsont-ficamod van akkor vissza kell tenni a helyére a csontokat, ha szalaghúzódásod van

Sziasztok! Az egyetemista srácnak javasolnám, ha már egyszer úgyis iskolába jár tanuljon idegen nyelvet, nyelveket. ...
Szia!Elég sok válasz jött és mind jó ötlet. Mindet ki fogom rakni. A nyelvtanulás nagyon


Rövid híreink
Videó Ajánló
Red Rock Reality 30.
Red Rock Reality 30.
Hol edz Vörös Zoli?
Hol edz Vörös Zoli?
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőKai Greene és Dana Linn Bailey Dániában járt a hétvégén, ahol lenyomtak egy agyament show-t.
Jon Delarosa, Juan Morel és Akim Williams megmutatta magát az elmúlt hétvégén, alig egy héttel a Brazil Arnold Classic előtt.
Phil Heath nemrég elejtette azt az infót, hogy már most megvannak a tervei a visszavonulása időpontjára!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
87406 fénykép található.
Superbody 2012
Superbody 2012
Magyar Bajnokság 2003
+95kg bajnoka:
Barna Róbert
Magyar Bajnokság 2003 +95kg bajnoka: Barna Róbert
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő
Megosztás


Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....