Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

Támadás DVD

Kérdés
Szia Bunny! Arra gondoltatok esetleg, hogy a DVD-re simán kiírtok egy media file-t? Nagy kár lenne, ha a 720x576-ban (DVD formatum) kellene megnézni a filmet.
tamas_4f4e49
Válasz
Ma van a hülye ötletek világnapja? GYÁRI, SZABVÁNYOS DVD lesz.
2014-09-02 20:48:45
Bunny

Támadás 2. DVD

Kérdés
Szia Bunny, tájékoztatásul. Levelem az n-core staff-nak: A közeljövőben fog magánkiadásban piacra kerülni egy szellemi termék, jelesül egy DVD, amely szeretném, ha nem kerülhetne fel az oldalra. Amennyiben a kiadótól ilyen kérés érkezik Hozzátok, van lehetőség az anyag tiltólistára helyezésére? webmaster@ncore.cc válasza: Szia! Ideiglenesen tudjuk tiltani. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Szia! Van kapcsolatom és amúgy is letiltatnám, de azért kösz. Amúgy szedettem már le cuccot, sima ügy. Ami kint van most, azt mi hagytuk, hogy kint legyen.
2014-09-02 16:16:19
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Az jutott eszembe, hogy a Támadás 2-t a DVD megvásárlóinak nem akarjátok-e letölthető formában is hozzáférhetővé tenni? (Ha nem akarod elolvasni az okoskodásom, akkor itt állj is meg, nem rabolnám az időd.) Ha valaki megveszi a DVD-t, akkor nyilván érdeklődik és tiszteli annyira a munkátokat, hogy nem fogja feltenni máshová ingyen - ha viszont mégis ekkora gyökér lenne, az ellen a DVD formátum sem véd meg. Viszont egy csomó időt és energiát megspórolnátok a rajongóknak, ha nem kéne az átkonvertálással szórakozni. Bevallom, annak kapcsán jutott ez eszembe, hogy ha megveszem a lemezt, hát igencsak vakarnom kell a fejem, hol játszam le. Nyilván a gépen, mert dvd-lejátszóm külön már nincs, de az egérmozit nem szeretem, a tévével összekötni meg ugyan lehet, de macerás. Úgy gondolom, a Builder shop rendszerébe kuponkód formájába lehetne beilleszteni a dolgot, a kódot viszont csak a DVD-vel együtt lehetne megszerezni. Így talán nem lehetne orrba-szájba tölteni se. Ha meg valaki átküldi a haverjának az kb. olyan, mint amikor anno kölcsönadtuk egymásnak a cd-ket. Nagyon nagy faszság amire gondolok? Üdv: Feri
ferenc_f579b9
Válasz
Igen, nagyon nagy faszság.

A DVD formátumtól én is ódzkodtam, de nincs jobb. Nincs más megoldás arra, hogy fizikailag a polcra tehető emlék legyen.  Ez volt a szempont.  

2014-09-02 10:21:02
Bunny

zzr 250

Kérdés
Szia Bunny! A véleményed szeretném kikérni motorvásárlással kapcsolatban. A2-es kategóriájú jogosítványról beszélünk esetemben. Egy megbízható, kezes de mégis azért valami erővel rendelkező motort szeretnék kezdésnek amire nem unok rá egyhamar. Elsőre gsf 250-es Banditot néztem ki magamnak, csak aztán hamar lebeszéltek ilyen kis köbcentinél a sor 4-es motorokról. A GS500-ról hallottam sok jót de sajnos egyszerűen nem tetszik, még ha motorikusan nagyon jó kis gép is. Most a zzr 250-es látszik járható útnak számomra. Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményed, hogy szerinted 4 kilót megér-e a motor, és nem fogom-e megbánni később. Köszönettel Tomi
tom1234567
Válasz
Szia! ha jól emlékszem a ZZR 250 ugyanaz, mint a GPZ 250, azaz kéthengeres. Az már jó lesz, bár 4 kiló nem csekély pénz. Annyiért NAGYON jónak kell lennie.

Ezt egyébként minden motorosnak érdemes elolvasni. 
2014-09-01 22:24:24
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia Bunny! Elkezdtem egy heti 4 napos edzést izomtömegnövelés céljából. Otthon kell edzenem mert terembe sajna nem tudok lejárni idő hiányában. Étrendet is összeállítottam magamnak, próbáltam a legkisebb összegből kihozni mert másra is kéne a lóvé. Íme: Reggel: Turmix (100g zabpehely, 30g dextróz, 50 g tejsavó protein) Délben: 5-6 tojás, 125g rizs, multi pro Délután( edzés előtt fél órával): 125 g rizs Edzés után: Turmix (50g zabpehely, 30g dextróz, 50 g tejsavófehérje) Lefekvés előtt: 250g zsírszegény túró. A protein amit használok 80 százalékos, tehát az az 50 g a turmixban az úgy 40 g a tiszta fehérje. 190cm vagyok és 90 kg. Kiszámoltam, ez így 150g fehérje lenne naponta, ami kb 1,7g/tsk. Mi erről a véleményed? Szar ez így, vagy egészítsem még ki valamivel? Tudom, hogy a csirkehús lenne a legjobb, de annyi kiadást nem engedhetek meg magamnak napi szinten. Köszi a válaszod előre is.
dév
Válasz
Érdekes a matek: a túróra van pénzed, csirkemellre nincs. Ez hogy jött ki?
2014-09-01 21:17:16
Bunny

Daganat műtét utáni utókezelés

Kérdés
Szia Bunny! A 72 éves édesanyámat a közelmúltban megműtötték, mert a jobb mellében daganatot találtak. A műtét jól sikerült, de sajnos utókezelésekre van szükség, reméljük kemóig nem jut el a dolog. Valami vitaminkészítménnyel gondolnám elősegíteni a gyógyulását. Ebben a korban is mehet a Biulder Pack, vagy a Multi Pro, vagy egy gyengébbet javasolsz?
bcsarli
Válasz
Szia! Én erőset javasolnék, nem gyengét. És sok antioxidánst. Valamint glutamint és fehérjét. Nyugodtan kérdezz rá a shop.builder ügyfélszolgálaton, profik a srácok. Én a Scitec Multi Pro, C és E vitamin, Q10, Resvartrol és valamelyik glutamin termékét simán javasolnám.
2014-09-01 15:22:51
Bunny

Evolúció

Kérdés
Szia Bunny! Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy szerinted mire érdemes figyelni akkor, ha az elérendő fizikum nem a mai gigászi mutáns szörnyeteg kinézet, hanem egy 70-es évekbeli fizikum? Gondolok itt az izmok arányára, a hát alakjára és a váll kerekségére is. A válaszod az köszönöm!
thebiggest
Válasz
Szia! Nem kell aggódnod, a mai gigászi fizikum nem jön csak úgy magától. Kell hozzá genetika, sok pénz, sok idő és a gyógyszertár.

A gond manapság az, hogy a fos fizikumot is gyógyszertárral érik el, még a fos fitnessz modellek is.  

2014-09-01 14:57:33
Bunny

80-as 90-es évek

Kérdés
Szia bunny! Gyakran mondod/írod, hogy a 80-as, 90-es évek fordulóinál nem találni szebb korszakot a történelemben. Ezen belül a 80-as évek testépítését igen gyakran méltatod. Én fiatal vagyok, a 90-es években még gyermekecske voltam, de az iternet lehetővé teszi, hogy átfogó képet kapjak én is ezen időszakról. Valamiért én is érzem ezt a magasabb rendű kisugárzást. Vajon mi okozhatja mindezt? Nekem van egy elképzelésem: az élet különféle területei valószínűsíthetően még tiszták és mentesek voltak a divat összegányoló erejétől és a sport, a zene, a filmgyártás, de még az informatika is rendelkezett valami teljesen egyedi, mondhatni szakbarbár jellegezetességgel. Mi a véleményed?
bl4ckf0xi
Válasz
Szia!

Rádióban vagy audioblogban beszélek majd erről. Szerintem a tenni akarás, a pozitív hozzállás és  a pénzéhség aránya volt akkor sokkal jobb.
2014-09-01 14:55:49
Bunny

Példaképek

Kérdés
Szia! Küldtek ma egy videót , ahol Tóth Dani jeget önt a fejére,és kihívja Vöröst,Bodót,stb.. Mi jöhet még? Valaki kitalálja feküdjenek tehénszarba, és a testépítő elit, szarba fog fetrengeni faszbúkon? Az utolsó példaképek is beolvadtak, az agyhalottak közé.Sajnálom a mai fiatalokat! Üdv
HARDCORE77
Válasz
No komment.
2014-09-01 14:54:46
Bunny

BUNNY

Kérdés
Szevasz agyalott fasz. Mi azt a nitrix? Hol érdekel engem? Mit pipáltál ki, amikor beléptél ide? Miért nem mész a picsába? Miért nem? Nem kell Téged minősíteni. Megteszed te ezt önmagadtól is kérés nélkül. Nem mindenki rohad a gép előtt és olvassa el a könyved, meg a sok bejegyzést...szóval az oltás helyett lehetett volna annyi intelligenciád hogy korrekten közlöd ha faszságot kérdezek....de hát te ennyit tudtál...köszönöm! További sikeres karriert! Szevasz
vaskotamass
Válasz
Le van írva büdös gyökér, hogy mi a felhasználás feltétele. Mi lehet ebben a nehéz?

Ennyit tudtam? ÉN?

Neked jár a pofád? Írj még sok pontot, szánalom.
2014-08-31 23:23:51
Bunny

BSN TrueMass CellMass NITRIX

Kérdés
Üdv! 23 éves vagyok. 19 éves koromban edzettem 1-2 évig és tömegeltem, Volumess 35, whey gainer, meg még stb. Ami a legjobban bevált az a BNS Truemass és Cellmass volt együtt, szépen fejlődtem tőle és gyorsan. Most 23 évesen kicsit visszahoznám a régi formámat, és megint a BSN-re gondoltam. Viszont a NITRIXET is szeretném használni, kiváncsi vagyok mit dobna rajtam, viszont a cellmasst kihagynám, mert a true, cell és nitrix már túl drága. Szóval a KÉRDÉS: Szerinted elég ha csak a TrueMass-t szedem és a NITRIX-et? Miért igen? miért nem? Vagy fontos lenne a CellMass is? Miért igen? miért nem? Köszönöm a válaszodat! Tomi
vaskotamass
Válasz
Szevasz agyalott fasz. Mi azt a nitrix? Hol érdekel engem? Mit pipáltál ki, amikor beléptél ide? Miért nem mész a picsába? Miért nem?
2014-08-31 22:11:10
Bunny

ismétlés

Kérdés
Szia! Ugye általában a 8-12es ismétlési számot célozzuk be olyan 3-4sorozatba és az lenne a kérdésem,hogy az utolso sorozatot bukásig kell végezni. Az általában olyan 15-20ismétlég közé esik az ugy rendben van? vagy emeljek a sullyon,hogy max. 12 tudjak megcsinálni. Köszönöm!
emma_19985f
Válasz
Nincs olyan, hogy általában a 8-12-es imétlésszámot célozzuk meg. Én 50 és 10 között ismétlek.
2014-08-31 15:17:35
Bunny

Kupon

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a Ye Nutrition Rush Instant WPI termék tesztelésére jelentkeztem de nem engem választottak ezért kaptam egy 2e ft-s kupont és arra lennék kíváncsi hogy ezt bármilyen termék vásárlásakor ad kedvezményt vagy csak Ye Nutrition Rush Instant WPI termékre ?
ypsilon
Válasz
Miről beszélsz, agyhalott?
2014-08-31 14:51:00
Bunny

derék problémák

Kérdés
Szia Bunny! Néhány hónapja olyan problémák nehezítik az edzéseim, hogy az alsó hátam nagyon hamar beáll. Föleg guggolásoknál, felhúzásoknál, döntött törzsü evezéseknél jött elö ez a probléma. Ez késöbb egyre jobban rosszabbodott és már a munkában is kezdem tapasztalni ezt a problémát, ha kicsit jobban megeröltetem magam, illetve ha hosszabb idön át álló munkát végzek. Gondoltam arra, hogy az lehet a probléma oka, hogy felszedtem elég rövid idön belül 10kg súlyt és ez megterheli a hátamat, illetve nagyon keveset nyújtok és ezis lehet a probléma. Szeretném kikérni a véleményed. Esetleg találkoztál már ilyen fajta problémával?
adrian_4b1821
Válasz
Szia! Igen általános probléma ez. Kezdj el nyújtani, melegítésnél minél nagyobb tartományban végezd a hajolásokat minden irányba, a problémás súlyzós gyakorlatok mozgástartományait pedig csökkentsd le ha szükséges.
2014-08-31 11:56:03
Kares

bicepsz fájás

Kérdés
Szia Bunny, cirka 2 hónapja rendesen fáj a könyököm belső fele. Muscle Beachen Kares megfejtette, hogy valszeg a bicepsz tapadási pontjánál lehet a bibi. Azt javasolta, hogy több vállat vigyek a bicepsz gyakorlatokba és ne nyújtsam ki teljesen. Viszont még mindig baromira fáj. VOlt, hogy kihagytam 1 hetet, de utána sem lett jobb. Sőt, most már pl. oldalemelésnél vagy pl. fekvenyomásnál is érzem rendesen. Mit javasolnátok rá ? Mihez kezdjek vele? Nem nagyon szeretnék hónapokat kihagyni. Fájdalomcsillapítóból esetleg melyik volna hatásos edzésekhez ? Köszönöm előre is
semtexadam
Válasz
Szia! Fájdalomcsillapítót nem használunk csak azért, hogy tudjunk edzeni. Számomra ez csak a versenyfelkészülés utolsó szakaszában férhet bele. Haladjunk tovább úgy, hogy jelentősen lecsökkented a könyököd kinyújtását minden gyakorlatnál!
2014-08-30 08:53:08
Kares

Sérv gyanú

Kérdés
Szia ! Segítségedet szeretném kérni illetve tanácsodat. Az elmúlt hónapban herevisszér tágulatot diagnosztizáltak bár én is kézzel kitapintottam a bal here mellett húzódó 3-4 mm vastag eret. Az urológus úr óva intett az edzéstől nem tudom én bagatellizáltam el de 1 hónap pihenés után folytattam az edzést. Aztán pár hete a bal comb hajlítóm érdekesen zsibbadt sose tapasztaltam előtte ilyet. Azóta pszihés alapon is de gyakran érzem a far izmom és a hajlítom zsibbadását főleg üllő pozícióban. Valószínű a sérv gyanúja vagy a visszér tágulatom hathat esetleg ki rá ? Előre is köszönöm a válaszod!
Szabolcs1991000
Válasz
Szia! Operáltasd meg és ha nincs szövődmény akkor mehet tovább az edzés.
2014-08-30 08:48:28
Kares

BB web

Kérdés
Bunny bammeg, utállak, légy szíves ajánlani valami Szájtek terméket a Shop Builderből BB TV + flash és BB Rádió + Kőbájker függőség ellen. Nem marad időm a faszbúkra meg a maónika saóra se. nekem ez a weboldal a stand up comedy maga. Más: Rooterről: A linux alapú firmvare-k felejtősek, egy napig tartott helyrepofozni utána az eszközt. Nem ajánlom. Ellenben: Linksys vagy D-link, esetleg TP Link-re csere az esetek többségében minőségi előrelépés, és a legtöbb konfigurációs problémára megoldást jelent. (TP linket akkor rebootolom, ha nyaralásból hazajövök.) A Szigetről: Főszervező apucija politikai körökben ismert. Mit számít az Egyén nyugalma, véleménye? Mindenki kapja be, a pénz az isten. Ezek Mammon-hoz imádkoznak este, mielőtt lefekszenek. mint más Ronnie Colemanhoz vagy Cutlethez. Ennyi a matek. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Nincs jó hírem: le sem írom, mennyi dolog készül.

Többek között a Támadás DVD. A mastert most tesztelem, persze nincs egy kurva dvd lejátszóm, ami meg van, nem találom a távirányítóját. De úgy néz ki, működik.

2014-08-29 11:02:54
Bunny

kardió

Kérdés
Üdv Bunny! egy olyan kérdésem lenne hog sulyzós edzés után szoktam focizni és sokan mondták hogy nem kéne... edzés után megiszom a turmixomat,haza jövök eszek kis pihi és utána foci :) ez szerinted jó így?? :) válaszod előre is köszönöm!
daniel_11c2dd
Válasz
Milyen edzés az, ami után még van kedved focizni?
2014-08-29 11:01:38
Bunny

súlyzózás korlátozott csípővel

Kérdés
Szia! Nekem egy elég speciális kérdésem lenne. Csípőízületi kopásom van, előre haladott stádiumban (valószínűleg két évem van egy protézisig...)Szeretném felerősíteni magam, mire oda kerül a sor, hogy megműtenek,amennyire csak lehetséges,hogy a terhelést az izmok vegyék át és kb. 8-10 kg zsírt is szeretnék veszíteni (167 cm-hez 65 kg vagyok). Nemrég kezdtem el a hot iron órákon látott gyakorlatokat otthon is csinálni heti kétszer háromszor, ill. az étkezésemet is igyekeztem rendbe rakni a Sárga kapszulában leírtak szerint. A kérdésem az lenne, hogy ilyen korlátozott csípővel szerinted hány kiló emeléséig mehetek majd el,hogy izmosodjak is de ne ártsak nagyon az ízületemnek? Jelenleg egy 6kg-os súlyzó rudat használok, egyenlőre még ezzel is izzadok rendesen. Válaszodat előre is köszönöm!
olivia_23bdd9
Válasz
Szia! Ebben az esetben gyógytornára kellene járnod. Az protézis előtti izomerősítés köszönő viszonyban sincs a súlyzós edzéssel és az aerobik irányzatokkal.
2014-08-29 07:56:13
Kares

válasz

Kérdés
Hellò Bunny! Irtam neked izületi probléma miatt, megkaptam a választ amit meg is fogadok. Tudom ez nem egy forum, hanem az edző válaszol(...) Köszönöm!
janos_1fed66
Válasz
Szia! Szívesen! Csak a pontosság kedvéért, mivel az izületi problémák az én területem, neked is én válaszoltam.
2014-08-27 22:12:10
Kares

térdek épsége

Kérdés
Szia Bunny! Kareshoz lenne egy kérdésem! Üdv, Kares az a helyzet, hogy gyengék a térdízületeim. Hétvégén voltam egy 80 km-es biciklitúrán, azóta kicsit fájnak a térdeim, NÉHA HA terhelés éri őket. Sokszor érzem azt, hogy a combom még bőven bírná, csak a térdek nem bírják. Mit ajánlasz? Egy ideig csak saját testsúllyal végezzem a guggolást? Hogyan erősíthetném a térdízületeimet? Van valami ötleted?
kisded
Válasz
Szia! Biztos hogy megfelelő technikával tekersz? Biciklizés közben minél több izmot kell bevonni a munkába. Vonatkozik ez a farizmokra, hátsó combizmokra, vádlira. SPD esetén pedig az elülső lábszárizmokra is. Gyakran előfordul térdfájdalom ha nem a pedál lenyomása, hanem a térd nyújtása történik. Amennyiben te hajlamosabb vagy erre, akkor a teremben is próbáld bekapcsolni a lehető legtöbb izmot az alsó végtagi gyakorlatokba.
2014-08-27 22:07:27
Kares

sport.manualterapia

Kérdés
Köszi, na már látszik nekem sem ártana egy kis pihenés észre se vettem , nálad a pont! Üdv : robi
paznja
Válasz
Hát, nekem meg főleg nem!
2014-08-27 20:29:49
Bunny

sport.manulaterapia

Kérdés
Köszi, de valami nem jó. Visszadobja a gmail az e mail címet sport.manulaterapia@gmail.com biztos hogy ez a helyes cím?
paznja
Válasz
Elgépeltem, maunalterapia, egyébként nehéz rájönni!
2014-08-27 18:27:45
Bunny

Pihenés

Kérdés
Tisztelt Bunny! Lassan 16 éves vagyok, ~162 cm 66kg. 2 éve edzem, heti legalább 4x de inkább 5-6x. Táplálékkiegészítők közül vitamin mindig ment, fehérje hébe-hóba. Mióta elkezdtem, nem volt kihagyásom, azon a 2 hónapon kívül amikor megfáztam.Sajnos alvásproblémáim voltak/vannak napi 5-6 órákat aludtam,hétvégén 10-12.Később 6-7 óra hétköznap, hétvége maradt. Szerintem ez nem volt elég az edzés kipihenésére és a testem növekedésére. Idén nyáron szintén voltak kisebb kihagyások a költözések miatt, de augusztus eleje óta eldöntöttem hogy szeptemberig nem edzem. Az alvásproblémára most megtaláltam a Tryptophant az EV-n.Szerinted ez az egy hónap elég, hogy kipihenjem magam? Az alvásom még mindig nem tökéletes,de legalább a 9 óra mindig megvan vagy másnap este be van pótolva a nyári szünet miatt. Valamint a tanácsodat kérném, hogy az én koromban körülbelül heti hányszor lehet edzeni a kisebb/nagyobb izomcsoportot a megfelelő fejlődéshez? Válaszodat előre is köszönöm!
t.mate9811
Válasz
Szerinted a Sárga Kapszulát miért kell elolvasni, gyökér?
2014-08-27 18:10:09
Bunny

edzés előtti formulák

Kérdés
Hello Bunny! Meg szeretném kérdezni mi a véleményed a manapság olyan divatos edzés előtti formulákról, vagy ahogy a köztudatban szerepel pörgetőkről? Hogy hasznos dolognak tartod-e őket az alap kiegészítők mellett, vagy hogy használsz/használtál-e ilyesmit. Én is próbáltam már néhányszor a hot bloodot, és meg is adta azt a bizonyos pluszt, ami a dolga, de mégis próbálom a használatát a lehető legkevesebbre szorítani, lehetőség szerint csak akkor, amikor szellemileg nem vagyok éppen a toppon. Mert egyre gyakrabban látom azt, hogy mindenki ezekre rezeg, és hogy a legtöbben pörgető nélkül már nem is tudnak edzeni(mondjuk még mindig jobb annál, amikor valaki koksz nélkül nem tud edzeni). Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy Arnoldéknak sem volt hot blood, Ronnie-nak, Doriannek, és ők valamiért mégis tudtak edzeni. Ezért kedvelem jobban a régi idők testépítését, ahol még valóban a kőkemény edzésre hagyatkoztak a sportolók, nem arra, hogy ülnek a teremben a telefonjukat nyomkodva, és majd a gyógyszerek úgyis elintéznek mindent. Ha már testépítés - a mostani fotók alapján amiket lehoztatok, mit gondolsz, Dexternek lehet esélye szerinted az idei Olympián a győzelemre? Elképesztő formában van, és nem semmi megkoronázása lenne a karrierjének, ha 2008 után immáron 44 évesen még egyszer győzni tudna. Ő igazán méltó képviselője a sportnak, én személy szerint neki drukkolok. Vagy Phil fogja ezt is behúzni?
elvistheking
Válasz
Szia!

 Az edzés előtt formulák nagyon népszerűek, sőt, túl népszerűek. Arra célzok, hogy előbb vesz edzés előtti formulát a sok agyatlan, mint ízületvédőt, mert a bedurranás a fontos, a gondolkodás kevésbé.

Az edzés előtti formulák a nem fontos kiegészítők közé tartoznak. Én is úgy használom, mint te: amikor gáz van, akkor kell. De önmagában nem okos dolgok edzéselőttiformula-függővé válni. Tény, hogy mentálisan segít sokaknak ráhagnolódni a procedúra, amikor keverik, megisszák, tehát mindenképp pozitív hatása van.

De akkor is azt mondom: akkor kell használni, ha minden egyéb oké, nem bedurrantózni, amikor még vitaminjuk sincs esetleg. Sokkal fontosabb, hogy az embernek legyen otthon egy Monster vagy Jumbo Pakja.

(Nyilván a kox nélkül nem tud edzeni valaki történet az kissé máshogy néz ki, meg nagyobb baj is. Bár valóban léteznek olyan agyhalottak, akik edzés előtt szedik be  a koxot, mert azt hiszik, akkor jobb az edzés.) 

Arnoldéknak nem volt bedurrantó, de volt más: akarat. Meg sajnps esélyes, hogy volt fú is, de erről nem akarunk tudni. Na annál minden edzés előtt formula jobb.

Tény, hogy a doppingszer használat elképesztő méreteket öltött. A különbség az, hogy valamikor az emberek állarok akartak lenni koxsszal, ma meg már csak szépek akarnak lenni, hogy tudjanak buziskodni a faszbúkon. Milyen paradox, amikor a Kathi Bélát majmoló nemvagyokbuzi emberek a tükörből fotózzák magukat, mi?

 Dexter "nemkardiózok" Jacksonnakk szerintem semmi esélye a Mr. Olympia címre, de bármi megtörténhez. Phil jóval esélyesebb és a hagyomány az, hogy a bajnokot nagyon nehéz legyőzni.
2014-08-27 17:25:00
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! Arra gondoltatok esetleg, hogy a DVD-re simán kiírtok egy media file-t? Nagy kár lenne, ...
Ma van a hülye ötletek világnapja? GYÁRI, SZABVÁNYOS DVD lesz.

Szia Bunny, tájékoztatásul. Levelem az n-core staff-nak: A közeljövőben fog magánkiadásban piacra kerülni egy ...
Szia! Van kapcsolatom és amúgy is letiltatnám, de azért kösz. Amúgy szedettem már le cuccot,

Szia Bunny! Az jutott eszembe, hogy a Támadás 2-t a DVD megvásárlóinak nem akarjátok-e letölthető formában ...
Igen, nagyon nagy faszság.A DVD formátumtól én is ódzkodtam, de nincs jobb. Nincs más megoldás


Rövid híreink
Videó Ajánló
Bihać Open 2009 - 2. rész!
Bihać Open 2009 - 2. rész!
Mr. Olympia 2005
Mr. Olympia 2005
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőBár az IFBB végre elérte, hogy komoly sportcsatornák is foglalkozzanak a Mr. Olympia-val, a webcast ennek ellenére marad!
A Pittsburgh Pro Masters végre egy igazi masters verseny volt az IFBB profi ligájában, nem pedig kiöregedőben lévő másodvonalas profik játszótere.
Tito Raymond, a 1990-es évek egyik naturál sztártestépítője elárulta, hogy visszatérést forgat a fejében!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
89745 fénykép található.
IFSA Hungarian GP Szeged 2005
Dávid János
IFSA Hungarian GP Szeged 2005 Dávid János
Tisza Kupa 2003
Testépítés +80kg
Pengő, Kokovai
Tisza Kupa 2003 Testépítés +80kg Pengő, Kokovai
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....