Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Rovata

 

Hogyan kezdjem

Kérdés
Szia, a segítséged szeretném kérni! 22 éves 160cm magas, 54kg-os lány vagyok.Szeretnék sokkal izmosabb lenni és néhány kg felesleget leadni. Milyen diétát, edzést, ill táplálékkiegészítőket javasolsz, hogy mihamarabb változhassak? Nagyon kitartó vagyok. Csak nem tudom, hogy kezdjem el.... :-( Köszönettel:Merida
Agnes_a962f6
Válasz
Csinálj meg először ezer fekvőtámaszt, ha már kitartó vagy, majd nyisd meg újra ezt az oldalt a homályökör üzemmód mellőzésével és gondolkodj el.
2014-09-16 22:56:10
Bunny

anyajegy

Kérdés
Hello! Én Dr. Trkala Miklósnál voltam tavasszal a 13. kerületi SZTK-n, de magán dokiként is elérhető (google majd segít). Nagyon jó arc és normálisan vágja ki az anyajegyeket, sajnos tele vagyok anyajegyekkel és volt szerencsém rossz dokihoz régebben, azóta is fasza hólyagos sebek vannak a lábamon. Ő viszont az erősen ajánlott kategória.
Shokyu
Válasz
Köszönöm!

Lehet kivágatom vele a zsírmirigyemet!
2014-09-16 22:54:55
Bunny

Anyajegy eltávolítás

Kérdés
Hello Buny! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy nem ismersz-e valami(vagy hátha a többi EV olvasónak van már tapasztalata) megbízható, jól dolgozó plasztikai sebészt, klinikát, stb., anyajegy eltávolítás céljából(arcról)? Köszi!
horvathadamkah
Válasz
Szia! Sajnos nem, de tuti akad olvasónk, aki igen. Egyébként én meg köldöksérvhez keresek szakembert.
2014-09-16 19:10:08
Bunny

EV végigböngészése

Kérdés
Szia Bunny! Én nagyon szívesen végignézem neked, napi 4-5 órát tudok rászánni, ha megmondod milyen témák és mikorra legyen meg, akkor nagyon szívesen segítek. Az e-mail címem gondolom látod, ha elfogadod a segítségemet akkor kapcsolatba tudsz velem lépni. Üdv: Gábor
Mpgabor
Válasz
Szia! Nem látom az e-mail címedet, a shop.builder egy külön cég. A drugsbunny.hu oldalon keresd meg az e-mail címemet. Többen jelentkeztek, évenként osztottam ki a melót. A 2009-es ja bevállalod, írj.
2014-09-16 18:36:30
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Tiszteletem! 3 nap munka és 3 nap pihenés mellett melyik edzés terveket javaslod? Vagy bármelyik mérvadó megfelelő táplálkozás és alvás mellett?
norbert_a68ee9
Válasz
"A 3 nap munka 3 nap pihenés" edzétervet, és küldöm neked ezt a számot!
2014-09-16 17:12:14
Bunny

EV best of

Kérdés
Szia Bunny! Ez az előbbi EV best of ötleted meglehetősen felcsigázott, s-amennyiben senki nem csapott le reá-én megpróbálkoznék vele (Tudom, Yoda mester is megmondta: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!). Annyi kérdésem lenne csak, mielőtt önfejűen belerohannék: 1. Hozzá lehet ehhez férni valami dokumentum formában is (hogy ne kelljen mindet egyenként megnyitni) 2. Milyen határidőt akasztanál fejem fölé (egyetemista vagyok, így nem tudom épp hogy érek rá, de igyekeznék becsületesen folytatni, ha már felelősség)
Protorp
Válasz
Szia!

1. Nem, ez a gond.

2. Nincs határidő.

Itt keress meg légyszíves: http://drugsbunny.hu/elerhetoseg/

Ketten jelentkeztetek, elvileg így össze fog jönni. lehet összehozlak egymással, érdemes évenként átnézni és leosztani a melót.

2014-09-16 09:45:28
Bunny

EV fanatik

Kérdés
Szia Bunny! Én végigolvasnám a rovatot a hasznos válaszok kigyűjtésének érdekében.
szabolcs_238a06
Válasz
Szia!

Kemény meló lesz. Itt keress meg légyszíves: http://drugsbunny.hu/elerhetoseg/
2014-09-16 09:43:32
Bunny

audioblog

Kérdés
Hello Bunny! Már egy ideje hallgatom az audioblogjaidat, de közel sem a kezdetek óta. Esetleg érdekességképpen egy pár mondatban összefoglalnád, hogy hogy indult ez az egész, honnét jött maga az ötlet?
elvistheking
Válasz
Szia!

Ezen most nagyon elgondolkodtam, de nem emlékszem. Az biztos, hogy mindennek az alapja az, hogy könnyebb elmondani, mint leírni és ebbe beleértandő az időhiány is. (Az audioblogot meg tudom csinálni vezetés közben. Írni nyilván nem. Az audioválaszolt azért hagytam abba, mert ahhoz olvasni kell a kérdést, és egyszer a dugóban lekoccoltam valakit háturlól.)  Szerencsére valamennyire tudok beszélni, bár ezt is folyamatosan fejlesztem.

Ellentétben az átlagemberrel, aki próbál visszamászni a fára.
2014-09-16 09:41:25
Bunny

Nyáktömlő gyulladás

Kérdés
Kedves Kares! A jobb könyökömön könyökcsúcsi nyáktömlő gyulladás alakult ki. Ha minden igaz, nem baktériumos eredetű (bőrpír nem jelentkezik), hanem a sok könyöklés okozhatta. Szeretném megkérdezni, hogy mivel tudnám megtámogatni gyógyulását, az edzést pihentessem-e vagy kerüljek-e bizonyos mozgásokat? Köszönöm előre is!
ercon
Válasz
Szia! Először is biztosra kell menned hogy valóban traumás eredetű. Mivel a bursa feladata a könyökcsúcs mechanikus védelme és az inak elmozdulásának megkönnyítése, mindenképp ki kell várni a teljes gyógyulást. Szerencsére felületesen helyezkedik el, ezért itt érdemes Flector, Activon... stb gélekkel is próbálkozni. Illetve természetesen ki kell iktatnod a könyöklést.
2014-09-16 08:04:59
Kares

Sérülés mit tegyek

Kérdés
Hali Bunny! kiment a bokám a 2 hete tegnap vették le a gipszet most kaptam ilyen sínt de eléggé fáj a bokám de már elég egy mankó a járáshoz rálépni nehezen tudok. A szalagok nem szakadtak,csak nyúltak. Mit tegyek, hogy ne gyengüljön el az érintett lábam a kajára már oda figyelek mert ugye minimális mozgást tudok csinálni. Üdv: Laca
laszlo_0cb0ef
Válasz
Szia! Kíméld amennyire szükséges, nem most kell hősnek lenni, és azonnal kezdj el J-X Complexet használni! 2x20 ml-t naponta.
2014-09-16 07:52:27
Kares

edzés

Kérdés
Szevasz Bunny! Most végzős vagyok, tehát az emelt szintű érettségire rengeteget kell tanulnom, sok szakkor és külön óra. Már kisebb nagyobb szünetekkel 2 éve edzek. Viszont most az a helyzet áll fent, hogy suliból haza, majd órára és rögtön haza jönni tanulni van időm, lefekvés előtt tudnék 1 órát szakítani az edzésre, de ugye akkor már kondiba nem tudok eljutni. Megpróbálkoznék itthon edzeni, hogy legalább az ne vesszen el amit eddig felépítettem, vagy ne teljes mértékben. Tehát arra gondoltam, hogy tolóckodás, huzóckodás, guggolás, és fekvőtámasz segítségével próbálnák minden izmot megerőltetni. Arra gondoltam, hogy ha ilyen 8-10 sorozatot csinálok, nagyon lassú negatív szakasszal és a két végponton kb 1-3 mp-es feszítéssel elég szépen megtudnám ölni magam. Ami a lényeg, hogy az összes izomcsoportot egyszerre edzem meg 3-5sorozatonként/izom, vagy osszam fel 3 napra és 8-10sorozat/izom? Ezzel kapcsolatos információt sehol nem tudtam találni a neten. Előre is köszi a választ :)
leaderhun
Válasz
Szia!

Az ötlet nem rossz. Azt javaslom, először oszd el 3 felé, mert nem biztos, hogy ez könnyű lesz, és prórbáld ki így. Adtál egy cikk ötletet.

Más: azon gondolkodom, hogy ki kellene gyűjtenem az EV best of-ot. Nem a picsába elküldéseket, hanem amikor hasznos és megvas gondolatokat írtam. Szerintem egy könyv kijönne belőle.

Van-e köztetek olyan fanatik állat, aki képes lenne végignézni és kigyűjteni?
2014-09-15 20:47:45
Bunny

edzőterem

Kérdés
Szia Bunny! A haverokkal pár éve összedobtunk egy kis edzőtermet a faluban miután kirámolták a kedves megélhetési bűnözők az előzőt, vittek mindent ami vas volt benne. Na már most, az új teremben az elmúlt két évben olyan alpári bunkó módon megy pár embernél az edzés, hogy tesz rá magasról, hogy rendet kéne vágni maguk után. Ezalatt azt értem, hogy az a többszázkiló súly ami van, az mind összevissza hever a padlón mikor odaérek edzeni. Ne is tudd meg mi van akkor, ha egy hétig nem tolom oda az arcomat. Ma is konkrétan fél órát töltöttem az összepakolással valamelyik fasz után, aki siet haza edzés után a fehérjét rázni a farkából, és ez így telik minden edzés előtt. Hiába beszéltem mindegyikkel, mind azt mondja, hogy ő összepakolt mikor végzett és rendben hagyta ott a termet. De lehet én vagyok a hülye mikor kitöröm majdnem a bokám, mikor rálépek egy tárcsára a padlón, mert össze van ott pakolva. Csak azt akarom mondani ezzel, hogy aki nem képes 10 percet áldozni az idejéből arra, hogy a következő ember, aki utána jön kényelmesen eddzen, az rohadjon meg ott ahol van, vagy küldje le anyucit összepakolni helyette ide is. Ezzel nem tudom, hogy lehet-e valami kezdeni, mert sok embernek van kulcsa a teremhez vagyis 0-24-ben tudnak menni edzeni és kiszűrni így lehetetlen, max úgy, hogy új zárat dobunk fel és csak csekély mennyiségű ember kap kulcsot hozzá (4-5 fő) és így jobban vissza lehetne követni. Látod a gyökerek elől sehova sem lehet menekülni, főleg sötét Zalába nem. Jövőhéten meg esztergálhatok egy szorítócsavart a rúdra, mert valaki kurvasikeresen eltüntette az egyiket. Ennyit akartam csak, köszönöm a figyelmedet!
Dradooo
Válasz
Szia!

Nem nagyon akarok beleavatkozni a teremvezetési módszereidbe, meg kívülről marha okosnak lenni. 

Egy kérdés merül fel: fizetnek az oda járó emberek valamit? Van valami értelme, hogy nyílt a terem?

Ha nem fizetnek, én a picsába zárat cserélnék, az biztos. Lehet, hogy ha fizetnek, akkor is. Kijelölnék valakiket, akiknek van kulcsuk adott intervallumban lent vannak és felügyelnek, sőt, FELELNEK a rendért. Anélkül nem megy sajnos. Mert a pofádba hazudnak, ez nem kérdés.

Abszolúte megértelek, hogy enyire idegesítő, hogy te teszel szívességet és szarnak a munkádba.2014-09-15 19:57:05
Bunny

Fekvenyomás

Kérdés
Szia Bunny! Arról szeretnék kérdezni, hogy a fekvenyomás keretben, vagy sima fekpadon a hatásosabb? A teremben már kaptam mindenféle önjelölt segítőtől tippet de inkább tőled kérdeznék. Előre is köszi!
attila_68eab7
Válasz
Szia! A fekvenyomás határozottan smith-gépen (ugyanis te a smith-gépről beszélsz, nem az erőkeretről, ezt meg is írom cikkbe) a lehető legrosszabb megoldás.

Van reális ok, hogy valaki miért nyom smith-gépen (vállfájdalom, változatosság, speckó technika, ilyesmi), de általánosságban smith-gépen fekvenyomni sima puhapöcsűség: akkor csinálják, ha ott nagyobb súllyal megy.
2014-09-15 15:36:48
Bunny

étkezés

Kérdés
Hello, Most fogok bele egy tömegnövelő időszakba,bár nehezen hízó lévén,nekem majdnem mindig az van. Sajnos az a problémám,hogy minden kiadósabb étkezés után,legalább 1 óráig totálisan megvagyok lőve,elkap a kajakóma,használhatatlan az agyam. Ezt sajnos ,mivel szellemi munkát végzek nem tehetem meg,egyszerűen nincs időm arra,hogy a napomból ennyi ideig ne pörögjön az agyam. Van esetleg valami tipped,hogy lehetne ezt elkerülni vagy legalább csökkenteni? Mit kéne elhagyni vagy mit kéne emelni? Illetve hogy ez pontosan mitől van? Természetesen tisztán étkezem. Köszi.
Hardaway
Válasz
Szia!

Ez viszonylag komoly probléma.

Első körben próbálj meg kisebb étkezéseket csinálni. Azt gondolom, hogy a problémádat a sok szénhidrát okozza. Lehet, hogy érdemes lenne csökkenteni a mennyiséget. Lehet, hogy több telítetlen zsír kellene.

Érdemes okosító kiegészítőkkel próbálkozni, mint taurin, tirozin, Scitec mental focus.

Hogy mitől van, azt nem tudom. lehet az emésztőrendszerednek nehéz. Lehet túl vagy edzzve. Lehet leesik a vércukrod a szénhidráttól (kompenzció) és beálmosodsz.
2014-09-15 12:51:23
Bunny

Diéta

Kérdés
Helló Bunny! 16 éves vagyok és elkezdtem a diétát mert elég nagy a hasam, napi 1300-1400 kcal-t eszek ami, kb. 450g csirkemell, 120g barna rizs, 200g zsírszegény túró, 150g sovány csirkemell sonka, 200g párolt zöldség és edzés utáni turmix napi 5 étkezésre elosztva . Szüleim szerint ez így nem egészséges több kalóriát kéne ennem. Szerinted ez az étrend renben van így vagy szerinted is nagyon sokat fogok izomból fogyni a diéta végére amit kb 2,5 hónaposra terveztem. Előre is köszönöm a válaszod amennyiben megütöttem a szintet.
soma_e5ec85
Válasz
Szia. Nem nagyon értem a kérdésed. Az, hogy a szüleid szerint mit kéne csinálnod, eléggé irreleváns,a mennyiben egyikük sem táplálkozási szakértő, és gondolom nem tévedek abban, hogy nem az. A csirkemell sonka meg ilyen szemétre kidobott pénzt költsd értelmes tápanyagra.

Hogy mi fog veled történni diéta vágán azt több okból sem tudom:

1. fingom sincs, honnan indulsz és ott nem arra gondolok, hogy mondjuk Miskolc, hanem hogy hogyan nézel ki.

2. Kurvára nem fogom senkinek a diétáját számolgatni.
2014-09-15 12:48:23
Bunny

Széles vállöv fogalma

Kérdés
Szia Bunny, Kares! Többszöri keresgélés után sem találtam az interneten arra nekem megfelelő választ, hogy pontosan mit jelent a széles vállöv, illetve ehhez kapcsolódóan a keskeny derék/csípő fogalma. Ebben főképp számmal is leírható arányokra gondolok. Persze abszolút értékben átlagosan a magasabb embereknek szélesebb a vállöve, ezt tudom. Viszont azt nem, hogy a magassághoz vagy csípőhöz viszonyítva mekkora az a vállöv, amit már szélesnek hívunk. Gondolom erre nincs természetesen egy egyértelmű érték, viszont közelítőleg lehet számszerűsíteni. Válaszod előre is köszönöm tisztelettel.
Mogrodas
Válasz
Nincsenek számmal leírható arányok. Esztétikát hogyan írnál le számokkal?
2014-09-15 12:44:36
Bunny

Kondi mellé karate edzés

Kérdés
Szia Bunny! Heti 3 edzés mellett (hétfő, szerda, péntek) tudok hétfőn és szerdán karate edzésre menni úgy, hogy ne legyen gond a regenerációval,pihenés mennyiségével?
bence_676ee2
Válasz
Szia! Tedd a lehető legtávolabbi időpontba a nap sorána kétféle edzést.
2014-09-15 12:43:53
Bunny

Csirkemáj hatása

Kérdés
Szia! Először is nagyon köszönöm azt a tudást amit az oldalon kaptam, októberbe kezdtem el edzeni, előtte lerészegedés, cigizés rendszeresen ment, szóval elég szenny életet éltem. amióta edzek figyelek a kajámra, bár ez kicsit még nehézkes mert egyetemistaként a szüleimtöl is függök anyagilag még részben de a körülményekhez képest figyelek mindenre. Azonban most felmerült egy kérdés amire mindenféle választ kaptam ésnem tudom melyik igaz. A csirkemáj fogyasztásával kapcsolatosan hallottam hogy nagyon egészséges mert nagy a vitamintartalma, gazdag fehérjeforrás és az ára is barátibb mint a csirkemellnek. Viszont vannak rémhírek hogy káros mert nagy az A vitamin tartalma és ezt ha tulzásba visszük az káros. ez kicsit érthetetlen számomra mert nem hallottam még vitamin túladagolásrol, de azért biztos ami biztos megkérdezem. Mi a véleményed ha napi rendszerességgel eszek csirkemájat is? Köszönöm előre is a választ! Peti
peter_340fb5
Válasz
Szia! Én nem költeném a pénzem csirkemájra meg ilyen baromságokra. HÚS, nem belsőség kell.
2014-09-15 12:43:17
Bunny

Konditerem

Kérdés
Kedves Bunny! Egyetlen problémám van a konditermekkel, hogy sokan /tisztelet a kivételnek/ kisajátítják a gépeket. Próbálok olyan időpontokat találni, amikor nagyon kevesen vannak, mert idegesítő amikor valakire többször rá kell szólni, hogy ne ücsörögjön a gépen a telefonjával/vigye el a törölközőjét stb. Be kellene vezetni, hogy konditerembe telefont ne lehessen bevinni, ez a facebookozás az agyamra megy. Abba most nem megyek bele hogy a többség hogy edz, abból már eleve le lehet szűrni mennyire intelligens. Aki ezzel a sporttal akar foglalkozni, először keressen egy szakembert, figyelje a profikat, mert abból lehet igazán tanulni .
erika_04b5ff
Válasz
A titok az, hogy kell keresni egy normális termet. A BodyBuilder Gym nagyrészt azért jött létre, mert nem volt már egy normális terem, amiben tudtam volna edzeni anélkül, hogy seggfejeket kellett volna kerülgetni. Innen indult minden, innen vadul meg a Béla és csinált Cutler-hálózatot.
2014-09-15 12:42:05
Bunny

Bunny

Kérdés
Tudom, hogy nem szereted a verseket, azért én írogatok. Bunny Bunny az izmoknak tudora, Gyakorlatok és étkezés bajnoka. Filmez és tanít, nevel az életre, Pontból elég egy is a végére... Isten éltessen sokáig!
naturalis
Válasz
Csak hogy értsétek, ez ez a köcsög:

1.

2.

A félelmetes az ilyen egyik nap verset író/jópofizó, másnap meg már férgeskedő kis buzikban az, hogy nincsenek bezárva a pszichiátriára.

Ebben a nyomorult sportágban különösen sok hasonló féreg van, mert eleve önbizalomproblémás lelki nyomorékok kezdenek ezzel a sporttal foglalkozni nagyrészt.


2014-09-15 10:52:40
Bunny

Hegyi magaslati edzés

Kérdés
Üdv Drugs Bunny! Valószínűleg én vagyok b@lf@sz de nem találtam ebben a témában túl sok infót, gondoltam felteszem ide a kérdésem. Novembertől Áprilisig egy elég magas helyen 2600 méteren fogok dolgozni, az edzést természetesen nem vagyok hajlandó feladni, de kicsit fosok milyen hatással lesz rám a magaslat. Van valami fontos dolog amit be kell tartanom, kell egy kis felvezető edzés mielőtt ugyan azt csinálnám mint ebben a magasságban? (Fegyenc és súlyzós edzés kombinációt csinálok.) Előre is köszi!
stark
Válasz
A fasz fegyencedzésen kívül nem kell semmitől tartanod.
2014-09-15 10:15:12
Bunny

táplálék kiegészítők

Kérdés
Szia Bunny Azt szeretném kérdezni mi az amit mindenképp ajánlasz szedni az edzések mellé? Jelenleg MultiPro és WPP megy. Ezen kívül izületvédőt, aminosav, plusz vitamint stb. ilyesmire gondolok... Előre is köszi, Miki
miklos_9f5327

Csalás

Kérdés
Szia Bunny! A véleményedre lennék kíváncsi. Egy barátommal eldöntöttük, megtörjük a jeget a csirke és rizs szisztémán egy napra. Mivel tudom, te a gofriért oda vagy, kikérném a véleményed, Budapesten hol vannak a legjobb helyek, ahol lehet enni gofrit, kürtös kalácsot, gyrost vagy valami levesféléket? Vagy tudsz-e olyan helyet Pesten, ami azt a balatoni hekkező stílust kelti? Más: Boldog születésnapot kívánok Bunny!
peter_369341
Válasz
Szia! Marha rossz hírem van: sehol sincs jó gofri Budapesten. Balatonföldváron ettem jót.

A másik hogy nem nagyon tudok jó helyeket sajnos. Egy ötletem van így hirtelen: burgerezni érdemes kimenni Alsónémedibe a Sasburgerbe, főleg, hogy Alsónémedi elején van egy baromi jó fagyizó is.

Úgy gondolom, ha van olvasóinknak ötlete, közzé is tehetjük. 

Köszi!
2014-09-14 20:52:08
Bunny

Biotech usa daily pack multivitamin

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kėrdėsem, hogy a Biotech usa daily pack multivitamin csomagból lehet -e napi kettőt bevenni? Versenyszerűen küzdősportolok ės van , hogy egy nap kėtszer is edzem. Vagy az lehetsėges, hogy verseny előtt egy hėttel kezdek el napi kettő csomagot szedni? köszönöm
zita_2789ae
Válasz
Szia agyhalott! Figyeld ezt a linket!
2014-09-14 18:04:38
Bunny

edzés után

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos személyes okok miatt nem tudok edzés után fehérjeturmixot inni (szüleim tőből elutasítják a dolgot, hidd el próbáltam, az ész érvek sem segítenek, menthetetlen a dolog). Van esetleg olyan étel, ami elég gyorsan felszívódik ahhoz, hogy edzés után megérje bevinni, vagy egyek csirkemellt rizzsel jobb híján? Bocsi, ha hülyeség a kérdés, csak most kezdtem az egészet. Köszönöm!
laszlo_9681e5
Válasz
Szia! Nincs! Marad a csirke+rizs.
2014-09-14 18:02:18
Bunny

Címoldal | Edzés | Kalóriatáblázat | Versenyek | Galéria | Sexy & Fit | Magazinok | Videók
Strongestman | Étkezés | Kalkulátorok | Sztárprofil | Edzőtermek | Könyvajánló
Edző válaszol | BB.Tv | Linkek | Fórum | Shop.Builder | Keresők | Deutsch | English


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia, a segítséged szeretném kérni! 22 éves 160cm magas, 54kg-os lány vagyok.Szeretnék sokkal izmosabb lenni ...
Csinálj meg először ezer fekvőtámaszt, ha már kitartó vagy, majd nyisd meg újra ezt az


Hello Buny! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy nem ismersz-e valami(vagy hátha a többi EV olvasónak van ...
Szia! Sajnos nem, de tuti akad olvasónk, aki igen. Egyébként én meg köldöksérvhez keresek szakembert.


Drugs Bunny Twitter
Videó Ajánló
BB.Tv Episode #44.
BB.Tv Episode #44.
Edzés Dorian Yates-el
Edzés Dorian Yates-el
Legjobb |  Nézettség |  VidIndex |  KeresőA Mr. Olympia előtti izgalomban a 2015-ös Arnold Classic-ról is megérkeztek az első hírek!
Kai Greene-ről napvilágot látott néhány új fotó, a Mr. Olympia hetén, csupán napokkal az évad csúcsa előtt!
Baitollah Abbaspour adott némi ízelítőt abból, hogy mi várható tőle egy hét múlva, a Mr. Olympia színpadán!

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
89749 fénykép található.
Superbody 2006
A2 2. helyezett
Piroska Balázs
Superbody 2006 A2 2. helyezett Piroska Balázs
Bruce Patterson
Bruce Patterson
Kereső |  HaviTop |  HetiTop |  Abszolút |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás
Médiaajánlat | Impresszum
Loading..

Please wait....