Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2002 március kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

A mellem elég nehezen fejlödik.Már renge

Kérdés
A mellem elég nehezen fejlödik.Már rengeteg gyakorlatot kiprobáltam.Talán a fekvenyomás alegjobb.Milyen gyakorlatot csináljak és mennyit?
Zsolt
Válasz
Kedves zsolt! A fekvenyomás tényleg a legjobb mellizomgyakorlat.Legalább is a méret és a sűrűség megszerzése tekintetében.Ha kezdő vagy,akkor piramis rendszerbe csinálj 6x15-5-öket 1 héten egyszer, max kétszer. Ha megszerezted a kellő tömeget és erőt, akkor végezz ferdenyomást, tolódzkodást és izolációs mellizomgyakorlatokat.
2002-03-31 00:00:00
gasti

SZIA!!En 14 eves vagyok.Kicsit nagydarab...

Kérdés
SZIA!!En 14 eves vagyok.Kicsit nagydarab,es szeretnek izmosabb lenni, nem olyan bodybuilder bajnok szeru,csak az atlagnal picivel izmosabb. Semmilyen gyogyszert es hasonlokat nem szeretnek szedni.Foleg hasra es karra szeretnek gyurni.Milyen gyakorlatot ajanlasz,illetve hol talalhatom meg ezek leirasat?Most 40-50 kg val szoktam mellgepen ,es 30-40 kg val feknyomast csinalni.Nem keves ez kicsit? bocsi a hulye fogalmazasert.Koszi
Charley
Válasz
Kedves Charley! Itt az oldalon is(az "EDZÉS" menüben) több edzéstervből válogathatsz és ugyanott megtalálod a gyakorlatok szabályos végrehajtásának leírását képes illusztrációval. Magadnak is összeírhatsz egy edzéstervet,csak ügyelj arra hogy minden izomcsoportra végezz alapgyakorlatot. Mell, tricepsz és váll:fekvenyomás Hát: húzódzkodás Bicepsz:kétkezes bicepsz állva Has:lábemelés(a legjobb függeszkedve), felülés Comb:guggolás Ezek idővel megadják a kellő izomsűrűséget, amit később továbbcsiszolhatsz... 14 évesen szerintem egyáltalán nem kevés 40kg-al fekvenyomni.Az viszont érdekes, hogy mellgépen (gondolom pec-deck) 50 kg-al tárogatsz, mert ált. jóval nagyobb súllyal szoktak fekvenyomni, mint gépen tárogatni.
2002-03-31 00:00:00
gasti

Hello Dönci! Kicsit meglepödtem amiko...

Kérdés
Hello Dönci! Kicsit meglepödtem amikor a megláttam, hogy te valaszolsz egyik-masik kérdesre, gondoltam azonnal kihasználom a lehetöseget, hátha megvalaszolod az én kérdesemet is. Svédorszagban elek, 8,5-9 éve edzek, persze az elsö egy, másfél év a klasszikus szerencsétlenkedesben merült ki...Mostanra viszont 102,5 kiló vagyok, a magassagom 179 cm. Szeretnék versenyezni. A problemám a következö. Ha befogyasztok -90 kg-ba, nem leszek-e ott a súlyomhoz kepest túl magas, hogy a legjobbak között legyek? (Bár tudom, ez igy látatlanban elég nehéz kérdés) Ha viszont a versenyre bekapkodnék valamit ahogy a nagytöbbseg, akkor attol félek a súlyom elmegy, es nem igazán férek majd bele a -90-be. A kérdésem a kövtkezö, véleményed szerint mit tegyek. Próbáljak meg a "tisztességtelen eszközök" széles tárházaval felszedni még 8 kilót, és abból fogyasszak vissza kb. 100-ra, ez esetben irany a +90 (Egyébként a +90-ben akkora szörnyek vannak, hogy az ember kiborul. Vagy pegig maradjak az eredeti tervemnél és a -90 kilót célozzam meg, de akkor attol félek elugrik a súlyom. Sajnos a fogyasztas, szálkasitas terén nincsenek tapasztalataim, mivel eddig meg nem versenyeztem. Válaszodat elöre is köszönöm.
Csaba
Válasz
Egy 179 cm magas embernél, ha testépítéssel foglalkozik, a -90 kg-os testsúlyhatár/csoport meglehetősen alacsony. Szerintem ehhez a magassághoz minimum 100 kg-nak kell lenned, hogy igazán izmosnak láttasd és érezd magad. Egyébként én szintén 179 cm magas vagyok, és amíg a 90 kg-os kategóriába való befogyással foglalkoztam, ugyanezekkel a problémákkal találkoztam. Te a +90 kg-os kategóriába tartozol a magasságod alapján és ezért felejtsd el a -90-et. Egyszerűen egyél annyit, amennyire szükséged van a soványabb izomzatod fejlődéséhez /természetesen itt a kifejezetten minőségi táplálékok nagymennyiségű feldolgozását értem/ és ne foglalkozz a súlyoddal, csak a tükörrel és a bőröd alatti zsírszövet lehető legvékonyabban való tartásával, hogy ne kelljen kockáztatnod az izomszövetedet a csúcsformába hozásnál! Ismered a mondást: "Minőségből mennyiséget!" - ez a lényeg és nem a koksz. A koksz csak azoknak a testépítőknek javasolt, akik egy plusz hatást szednek ki ezekből az amúgy igen káros mellékhatású anyagokból. Tehát minden természetes trükköt, aranyszabályt, életformát elsajátítottak már; önmegtartóztatásuk és tűrőképességük határát súrolják; és nem utolsósorban őrületesen vágynak arra, hogy jó eredménnyel versenyezzenek. Ezek az emberek minden bizonnyal nem ússzák meg a "tisztességtelen eszközök tárházának" teljes bevetését. Jó döntést kívánok!
2002-03-29 00:00:00
Dönci

Egy 15 éves fiú vagyok és az a gondom, h...

Kérdés
Egy 15 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy kb. 2cm-re vannak egymástól a mellizmaim. Közel egy éve edzek.Van-e olyan módszer amivel közelebb hozhatók, és mi az?
Elek
Válasz
Elek! Ha jól értem, mellizmaid középen hiányosak és ez kb. 2 cm. Szerintem 100 emberből 99 azt mondaná neked, hogy a szűknyomás a gyógyszer. Ha rám hallgatsz, egykezes nyomással próbálod korrigálni a hiányosságot (ferde, sima, visszapadon), attól függően, hol hiányos a mellizmod. A nyomás kivitelezéséhez egy jó tanács: az egykezes súlyzó leengedése a lehető legszélesebben történjen. Az összenyomás pillanatától kezdve a kisujj felőli súlyzó oldal emelkedik. A két súlyzó nem csapódik össze hanem egy súlyzónyi távolságra van egymástól; a könyök nincs kinyújtva!
2002-03-26 00:00:00
Dönci

A FRANCBA megírtam a kérdésemet már a mu

Kérdés
A FRANCBA megírtam a kérdésemet már a mult hét csutortokjén ma hétfo van de válasz sehol
anonymous
Válasz
A beérkező kérdések megválaszolása kb. 2-8 hétig is eltart. Minden kérdésre sajnos NEM tudunk válaszolni, egyrészt mert a feltett kérdések egy részében nem áll rendelkezésre elegendő információ a korrekt válaszadásra, másrészt mert egy csomó kérdés ismétlődik. A Válaszadóink jelen pillanatban Robi (étrendkiegészítők és web), Gasti, Eszteró (edzés) és Jóba Elek "Dönci" (edzés, kiegészítők, kox, ...).
2002-03-25 00:00:00
Robi

Én a táplálékkiegészítőkkel kapcsoaltban...

Kérdés
Én a táplálékkiegészítőkkel kapcsoaltban tennék fel néhány kérdést feléd.
1. kreatinfoszfátot és kreatinmonohidrátot lehet-e egyidejűleg fogyasztani?
2. mely cég isoflavonja a leghatásosabb (Scitec: Myotech, First: Isoxystack, vagy vmi más cégé?
3. Kreatin foszfát/monohidrát+isoflavon együttfogyasztása mennyire hatásos?
Magamról annyit, hogy 20 éves, 176/76 sportos, izmos testalkatú srác vagyok, másfél éves edzésmúlttal.
lacus
Válasz
1) lehet, de nem érdemes. A kreatinmonohidrát több kreatint tartalmaz (a monohidrát egy vízmolekulát jelent, ami méretét tekintve kisebb, mint a foszfátcsoport). Tapasztalati megfigyelések azt mutatják, hogy a foszfát (általában, de nem minden esetben) nem vizesít annyira, mint a monohidrát, tömegben nem, de erőben megközelítőleg ugyanolyan fejlődést eredményez. Olyanoknak ajánlott, akik csak minimális mértékben szeretnének a robbanékonyságukból veszíteni a kúra alatt.
2. A Scitec Myometh 100mg metilmetoxi-izoflavont, míg a Quantum cég IsoxyStack-je 125mg-ot tartalmaz kapszulánként. Véleményem szerint a két termék minősége megegyezik, ár/hatóanyag arányban is hasonlóak. A metoxi "hatásos" adagja 1 gramm (1000 mg) körüli napi adagnál van.
3. Mindkét terméknek erős antikatabolikus hatása van. Ha az alapok (megfelelő kalóriamennyiség, elegendő és jó minőségű fehérje, egy erős B-komplexet tartalmazó multivitamin) megvannak, akkor a metoxi és a kreatin együttes szedése a ma ismert legideálisabb naturál kiegészítő kombináció.
2002-03-25 00:00:00
Robi

Sziasztok! Én egy kicsit eltérő kérdést...

Kérdés
Sziasztok! Én egy kicsit eltérő kérdést tennék fel, de talán tud valaki segíteni. Cégünknél komoly pénzekért épült egy nagyon korszerű edzőterem és tényleg minőségi gépekkel, eszközökkel lett berendezve. Szükségem lenne konditerem etikettre, de a neten csak egyetlen egyre akadtam, ami csak 4 pontból áll. Ha netán valakinek van a birtokában ilyen nagyon szépen megköszönném, ha elküldene nekem egy példányt a kesigomu@freemail.hu címre. Több változatból biztosan ki tudnék alakítani egy olyat amelyik a kollégák és a főnökök igényeit is kielégíti. A segítséget előre is köszönöm!
Attila
Válasz
Tedd fel a kérdést a MuscleBuilder Fórumban, ott szerintem tudnak segíteni.
2002-03-20 00:00:00
Robi

Hello Robi ! Lenne egy - szerintem elé...

Kérdés
Hello Robi ! Lenne egy - szerintem elég komoly és sokakat érdeklő - kérdésem ! Mégpedig az , hogy a helyesen végzett súlyzós edzések mennyire károsítják a gerincet . Ha van már kismértékű gerincferdülésem, akkor a súlyzózással tényleg csak rontok rajta ?
sniper
Válasz
kedves sniper! Hol hallottad azt, hogy a helyesen végzett súlyzós edzések károsítják a gerincet?Mert ennek pont az ellenkezője igaz, a HELYESEN végzett hátizomgyakorlatok rendkívül hasznosak!Orvosok szokták a gerincbántalmakkal küszködő betegeket edzőterembe küldeni...mert nagyon sokat segít. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy kezdj el testépíteni, mert csak javíthatsz a gerincferdüléseden! (Persze ronthatsz is, ha nem sajátítod el a gyakorlatok helyes kivitelezését.Kérj meg a egy edzőt vagy egy tapasztaltabb testépítőt, hogy javítsa ki a hibáidat.De a legjobb ha van egy edzőpartnered, aki mindig oda tud figyelni rád.)
2002-03-20 00:00:00
gasti

Kb. másfél éve edzem.Már szedtedtem és s...

Kérdés
Kb. másfél éve edzem.Már szedtedtem és szedek is táplálékiegészítot.Azt ajánlották nekem,hogy a creatint tomegnovelovel szedjem,kb.2 hete csinálom ezt a kurát de nem vettem észre változást.Kérlek segíts.Koszi
anonymous
Válasz
Olvasd el az alapok és kreatin témában írt válaszaimat.

Sajnos itt meg kell említenem azt a szomorú tényt, hogy bizony vannak olyanok, akiknek a kreatin nem, vagy csak minimális mértékben használ. Több olyan esettel is találkoztam, akinél még a legjobban megtervezett kreatinkúra sem használt, sem transzportrendszerben, sem pezsgő formulákban, sem márkanévváltással..... Szóval azt kell mondanom, hogy sajnos van, akinek a legjobb jóakarat mellett sem használ a kreatin.

A kreatin ennek ellenére mégis a ma kapható leghatásosabb természetes, naturál készítmény. Az esetek 90%-ában, jól optimalizált szedésével, a használó típusára igazított edzésmódszerrel, látványos eredményeket hoz. Az egyik olyan kiegészítő, amit valóban mindenkinek ajánlhatunk.
2002-03-20 00:00:00
Robi

Hali! 16 éves vagyok, most fogok elkezde...

Kérdés
Hali! 16 éves vagyok, most fogok elkezdeni gyúrni. Elég vékony vagyok, így tömeget szeretnék növelni. Bill Pearl edzéstervébe szeretnék belekezdeni. Az lenne a kérdésem, hogy heti 2-3 edzés mellett ha a pihenőnapokon végzek egyéb testmozgást, az befolyásolja-e jelentősen a tömeggyarapodásomat? Vagy ezt lehet ellensúlyozni sok kajával? Ha igen, ezt mikor, melyik napokon, és milyen napszakokban kell megtenni? És lenne még egy kérésem/kérdésem. Tudnál nekem ehhez ajánlani egy megfelelő étrendet mindenféle szerek nélkül? Köszi szépen.
Marci
Válasz
Kedves marci! Mit értessz egyéb testmozgás alatt?Egy kimerítő fociedzés?Mert ha igen, akkor az bizony jelentősen befolyásolja a súlygyarapodásodat.A túl sok aerob edzés(főleg a futás), erősen hátráltatja a tömegnövekedést.Mindenféle "szer" nélkül összeírhatnék neked egy tömegnövelő étrendet, de az egy hónapban 3szor annyiba kerülne, mintha szednél valamilyen(az egészségre egyáltalán nem káros) táplálékkiegészítőt.Ha ilyesmire nincs pénzed, akkor mindennap csinálj magadnak egy tojás+banán(vagy valami más, a banán csak az íze miatt kell) turmixot, ami fedezné a fehérjebeviteledet.
2002-03-18 00:00:00
gasti

Hany masodpercet pihenjek gyismetlesek k

Kérdés
Hany masodpercet pihenjek gyismetlesek kozott?
Peter
Válasz
Kedves Peter! Kb 1.5-2perc az ideális pihenőidő egy intenzív edzéshez.
2002-03-15 00:00:00
gasti

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy 1...

Kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy 13 éves vagyok és szeretnék bodyzni hogy érdemes e elkezdeni ilyen korban? És hogy lehet-e valamilyen izom növelőt használnom , ha igen milyet és hol tudok venni mennyiéert?
Pall
Válasz
Kedves Pall! Az igazán komoly edzéssel még várhatsz 1-2 évet, hiszen még bőven növésben vagy és a csontjaid, izületeid eléggé gyengék.De alapozni már elkezdhetsz!Lassan, óvatosan elkezdhetsz KIS súlyokat "emelgetni", végezz aerob gyakorlatokat(futás, fekvőtámasz, stb).A lényeg , hogy még nem szabad nagy súlyokkal megerőltetned magad. Izomnövelőnek a tejet és tojást ajánlom, de szedhetsz mellé B-vitaminkomplexumot, C-vitamint, kálciumot.
2002-03-13 00:00:00
gasti

csáó!Kattog a térdem.Mit csináljak??Spro

Kérdés
csáó!Kattog a térdem.Mit csináljak??Sprotorvoshoz forduljak,vagy kenegessem valamivel?
anonymous
Válasz
Minden edzés elején lassan, és nagyon alaposan melegíts be. Kezdj pl. szobabringával, 10 perc alatt az egész test hőmérséklete megemelkedik. Az ízületek, különösen a térd, aminek nagy terhelést kell elviselnie súlyzós edzések alatt hidegen nem (jól) működik. Utánna csinálj specifikus bemelegítő gyakorlatokat, máshogy nem tudom szóban elmondani: térdkőrzést. Különösen a guggolás, de minden más gyakorlat előtt is csinálj 2-3 bemelegítő sorozatot kis súlyokkal, lassú ismétlésekkel. Ha hosszúk a pihenőidők a sorozatok között, akkor az ízületek kihűlnek, ezért érdemes hosszúnadrágban, vagy még inkább nem túl szoros fáslikötésben edzeni, ami melegen tartja az ízületeket.

Ha elkezd fájni, vagy már fáj is, akkor pihentetni kell egy ideig, glükozamint szedni rá, és esetleg orvoshoz fordulni vele.
2002-03-13 00:00:00
Robi

Sziasztok! 20 éves vagyok. Csongor a nev...

Kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok. Csongor a nevem. 4 és fél éve eddzek. Szedtem egy csomó tömegnövelőt. Kipróbáltam több gyártót is. Próbálkoztam a kreatinnal is. - csak fostam tőle. Gondoltam kipróbálom a Napozint. Megéri?
Emperor
Válasz
Kedves Emperor! Hogy megéri-e, azt neked kell eldöntened. A napo jó oldala: -rendkívül gyors és hatalmas erő- és izomnövekedés A rossz: -rendkívül káros a májra -huzamosabb szedésnél impotencia is felléphet -erős szőrösödés -agresszivitás -ha abbahagyod a szedését, óriási erő- és testsúlycsökkenés Viszont az is igaz, hogy egy kúra után több izom lessz rajtad, mint mikor elkezdted.Csak azt is látni kell, hogy ezidő alatt mennyire károsodott a szervezeted.
2002-03-11 00:00:00
gasti

Sziasztok! Kétkezes bicepszezésnél nagy...

Kérdés
Sziasztok! Kétkezes bicepszezésnél nagy fájdalmat érzek az alkaromban. Sem a sima, sem a francia rúd nem jött be, a fogásszélesség változtatása sem segít. Mi a megoldás, esetleg mivel tudom kiváltani?
Lütyő
Válasz
Kedves Lütyő! Erre a kérdésre valakinek egyszer már válszoltunk.Böngészd át a már megválaszolt kérdéseket. Egyébként idővel el fog múlni a fájdalom, csak ritkábban és kisebb súllyal kell végezni ezt a gyakorlatot.
2002-03-11 00:00:00
gasti

Sziasztok! 3,5 Honapja edzek, es azota s...

Kérdés
Sziasztok! 3,5 Honapja edzek, es azota sikerult felszednem 8 kilot (56-rol 64-re, fekvonyomas 25 kg-bol 50 re ). Nem szedtem semmit, kiveve B-vitamint. Kb 3 hete, hogy megaltam, es ugy dontotem, elkezdek kreatinozni. De sajnos nincs penzem. Max. 10 000 HUf amit meg tudom magamnak engedni Juniusig. Mit tanacsolsz, hogyan osszam be a penzt?
Krokisgyik
Válasz
500 gramm kreatin elég a 40 napos kúrához, vegyél mellé szőlőcukrot kb. 2 kg-t. Tiszta vízzel éhgyomorra szedd be, az első 10 napban napi 4x5 grammot, utánna 30 napont át napi 2x5 grammot, minden 5 grammhoz 25-30 gramm szőlőcukorral.
A maradék pénzen vegyél tejsavó proteint, olcsót és minél többet. 25-30 grammokat használj edzések után és minden olyan alkalommal, amikor nem tudsz elegendő húst, tojást vagy tejet enni.
2002-03-07 00:00:00
Robi

Sziasztok! Heti 3 alkalommal edzek 6. h...

Kérdés
Sziasztok! Heti 3 alkalommal edzek 6. hónapja,napi 4-5x étekzek ennek elenére az utobbi időben mintha látcatra fogyatkoznék én ezt nem értem. Mit csinálok rosszul?
Laci
Válasz
Lehet, hogy sok amit edzel. Rövidítsd az edzésed. A hardgainer (nehezen fejlődők) edzésprogramok egészen rövidek lehetnek, 3-4 gyakorlat, max. 10-12 sorozat. Nagy súlyok, nagyon fokozatos, és lassú növeléssel!!! Lehet, hogy a 3 edzés is sok. Lehet, hogy mellette van még 1-2 másfélórás foci? Lehet, hogy mostanában történt valami a családban, iskolában, munkahelyen, ami nyomaszt, ami miatt szorongsz, nem alszol rendesen, stb.

Egy rövidített program, amit öt naponta végezve szinte biztos a fejlődés:
  • Mellről nyomás, 2 sorozat, minden második edzésen kb. +1 kg-al növelve a súlyt (ha van 0,5 kilós tárcsa)
  • Guggolás, 2 bemelegítő 6-8 ismétléses sorozat után 20 ismétléses, ún. légző guggolás (minden ismétlés között 2-3 mély lélegzetvétel), minden 1-2 edzésen 0,5-2,5 kg növelés
  • Fekvenyomás, 2 bemelegítő sorozat után 1 munkasorozat
  • Merevlábú felhúzás, 2 bemelegítő sorozat után 1-2 munkasorozat
2002-03-05 00:00:00
Robi

Szia nagyon érdekelne, hogy az Andro kom...

Kérdés
Szia nagyon érdekelne, hogy az Andro komplex nevű biox termék nem tulzásbavitt szedése esetén tapasztalható e valami mellékhatás, vagy bármilyen egészségkárosító dolog. Mert ugyan betiltották, mégsem hiszem, hogy annyira veszélyes lenne, mint a steroid gyógyszerek, mert azoknak tényleg egyértelmű mellékhatásai vannak.
fogpiszkáló
Válasz
Nem, nem tapasztalható. A prohormonok és a hormontermelés katalizátorainak (cink, C-vitamin, Tribulus) bevitelével optimalizálható szervezet saját tesztoszteron termelése. A tapasztalat az, hogy fiatalabb korban, amikor a szervezet saját hormontermelése még megfelelő, akkor a prohormonok szedése nem jár különösebb előnyökkel. Idősebb korban (40 felett), amikor a szervezetnek már szüksége van erre a kis külső segítségre, az eredmények látványosak.

A válaszra visszatérve, az ajánlott adagban, ami napi 2 kapszula, nem jár szinte semmilyen mellékhatással a prohormonok, így az Andro Complex szedése sem. Fiatal korban azonban még ezek az adagok is feleslegesek, nem hoznak látványos eredményt.
2002-03-04 00:00:00
Robi

Hello! Elég sok helyen olvastam, hogy a...

Kérdés
Hello! Elég sok helyen olvastam, hogy a kávé jó zsírégető és nekem ez lenne a célom, de most éppen kreatinkúra alatt vagyok és azt is hallottam, hogy a koffein nagy mennyiségben lecsökkenti a kreatin hatását. Igaz ez? Ha igen, akkor mit tegyek? Milyen természetes dolgok segítik még elő a zsírégetést?
Alex
Válasz
A koffein vízhajtó hatású. A kreatin vízmegkötő hatású. Ellentétes hatásuk miatt rontják (kioltják) egymás hatását. A kreatinkúra lényege éppen az, hogy a kreatin vizet visz az izomsejtekbe, amitől azokon belül olyan környezet alakul ki, ami kedvez az építő (anabolikus) folyamatoknak, és nem kedvez a lebontó (vagy katabolikus) folyamatoknak.

A kreatinkúra alatt nem kellene különösebben foglalkozni a zsírégetéssel. Sokkal fontosabb a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje bevitele, hisz a kreatin csak hatékonyabbá teszi az elfogyasztott tápanyagok beépülését, maga nem épít izmot, csak kedvezően befolyásolja az "építő" folyamatokat. A kreatinkúra után célszerű tartani egy 2-3 hetes, ún. megtartó időszakot, amikor mégjobban ügyelünk az antikatabolikus anyagok (glutamin, BCAA, HMB, KIC, OKG, stb.) bevitelére, és a már stabilan megmaradt izomzattal tudunk nekikezdeni egy szálkásító ciklusnak.

A szálkásítás idejére fokozatosan vissza kell fogni a szénhidrátokat, növelni a (növényi) fehérje bevitelünket, az aerob edzéseket L-karnitinnel kiegészíteni, a mindennapi étkezésünket valamilyen kolin/inozitol alapú (ún. Fat Burners) zsírégetővel, és ha mindez nem elég, akkor érdemes csak ECA alapú zsírégetőkhöz nyúlni.
2002-03-04 00:00:00
Robi

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
300 kap. 
 / 4.9
11%   5 590 Ft  
4 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Sexy & Fit
Trish Stratus
Sexy & Fit Trish Stratus
WBPF Magyar Bajnokság 2013
WBPF Magyar Bajnokság 2013
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Mi a szték?
Mi a szték?
Scitec Strongest Team Challenge 1.rész
Scitec Strongest Team Challenge 1.rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....