Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2002 július kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia! A vállamat akarom szélesíteni mert...

Kérdés
Szia! A vállamat akarom szélesíteni mert nagyon le van maradva(keskeny). Tudom hogy az oldalsó vállakat kell erősíteni de pontosan melyek ezek a gyakorlatok? Egyébbként vannak olyan nem vállgyakorlatok pl. fekvenyomás , 45' nyomás amitől jobban "bedurran" az oldalsó vállam mint az igazi vállgyakorlatoktól! Miért van ez? Igaz az ha valakinek nagyobb a karja szélesebbnek is látszik a válla?
pepe
Válasz
Oldalemelés kézisúlyzóval vagy csigán. A 45'-os nyomás rendkívűl megdolgozza a vállakat is!Ezért szokták mondani hogy a fekvenyomás egy univerzális gyakorlat! Az hogy valakinek nagyobb a karja nem jelenti azt hogy szélesebbnek látszik a válla. A versenyző magyar badisok közt is több olyan van aki hatalmas karokkal rendelkezik,viszont ha szemből ránézel láthatod hogy szűk a vállszélessége.
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Szia! Úgyérzem szörnyű tévedésbe vagyok!...

Kérdés
Szia! Úgyérzem szörnyű tévedésbe vagyok! 1 éve edzek de eddig minden izomcsoportra addig edzettem amíg az adott izom be nem durrant. PL:a bicepszet addig "gyűrtem" ameddig jól be nem durrant. Egy srác azt mondta a teremben, hogy túl sokat csinálok egy izomcsoportra! MI a véleményed erről? Akkor is nő az izom ha úgy edzem hogy az még nem durrant be, és én ennek ellenére befejezem az edzését?
gábor
Válasz
Valamit rosszul csinálsz ha az 5-6. sorozatban még nem durrant be az izom! A nagyobb izomcsoportok 12-15 sorozatot igényelnek összesen,a kisebbek 12-14 sorozatot.Ez mondjuk 3 gyakorlatot feltételez izomcsoportonként! Felesleges többet csinálni!Ha valóban nem durran be,próbáld lelassítani a mozdulatot és a mozgások negatív szakaszát is fogni!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Szia! Hol találom a Jokerface privát old

Kérdés
Szia! Hol találom a Jokerface privát oldalát. Én kérdeztem HCG-vel kapcsolazosan. Kura után mennyi idövel kell szedni és mennyi ideig?
Foreszt
Válasz
www.extra.hu/jokerface/ vagy a "Szteroidokra" klikkelj rá!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Helló :) Köszike s tényleg számítok rád...

Kérdés
Helló :) Köszike s tényleg számítok rád :) A szabid alatt napsugaras napokat, rengeteg új élményt s ebből adódóan igazi kikapcsolódást kívánok :) Tudom a sport ugyan úgy része lesz az életednek :) Egy két "félre"kajálást azért engedj meg magadnak :) Minden jót :)
Évi
Válasz
Kössz!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Szia. Fekvenyomásban szeretnék nagy ered...

Kérdés
Szia. Fekvenyomásban szeretnék nagy eredményeket elérni (ki tudom nyomni a saját sullyomat seria-ba 58-60kg kis segítséggel). Hetente mellre 1x edzem és akkor így: 1.) fekvenyomás /8x/-piramis- 2.) plusz-pad (30fokos) /6xv.7x/-piramis- 3.) mínusz-pad /6xv.7x/-piramis- 4.) egykezes kézisúllyal vízszintes padon /6x8/ -20kg-os kézis.- 5.) tárogatás kézisúllyal vízszintes padon /6x12/ -12.5kg-os kézis.- plusz még tricepszből 2 gyakorlát általában letolás csigán /6x/, és tolódzkodás /bukásig/ töbször kéne edzenem mellre hetente hogy jobban fejlődjek vagy igy ahogy leírtam jó és folytassam ezt ??? kösszke
Durmy
Válasz
Ettől az edzéstől nem biztos hogy az erőd fog fejlődni! Nagyon sok a sorozatszám!!! Végy 3,maximum 4 gyakorlatot!Rendelj magad mögé egy tásat aki segít!Így jobban el tudom képzelni! A heti egy alkalom az szuper. A sorozatszám az össz 15 sorozat legyen!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Három hónapja kezdtem el a testedzést, e...

Kérdés
Három hónapja kezdtem el a testedzést, ez időszak alatt sikerült 17 kilót fogynom! Roppant nagy figyelemmel edzem tovább és figyelem az étkezéseket is, de sajnos mintegy két hete a súlycsökkenés teljesen megállt pedig még kb. 10 kiló felesleg van még! Valami nem jól csinálok? Természetes a megállás?? Kérek szépen választ!
anonymous
Válasz
Nem tudom miből állapítottad meg a 10 kg felesleget,de szerintem az nincs tíz kiló.A szervezeted elérte azt a testsúlyt amit komfortos és kényelmes számára fenntartani! Az étkezésedet nem ismerem,de feltételezem hogy majdnem hibátlan.Nézd át kritikus szemmel!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Hi ! Kb. 6 hónapja kondizok és a legtöbb...

Kérdés
Hi ! Kb. 6 hónapja kondizok és a legtöbb gyakorlatnál szépen fejlődök de a ferde padon nyomásnál nem fejelődtem már 3-4 hónapja. Ez miért van ? Ennél a gyakorlatnál nehezen fejlődő vagyok ? Ha igen csináljak -e helyette mást ? Meg eccer írtam már, hogy a vádlim fáj ha nagyobb súllyal edzem. Mostanában kissebb súllyal edzek de lassan és a végén baromira elfáradok. Ezt jól csinálom ?
Fireball
Válasz
Három havonta én sem fejlődök,mégsem vagyok kétségbe esve.Maradj a 45'-os nyomásnál az egy szuper kis gyakorlat! A vádlidban az izomfájdalom / égés / jó jel!Szinte tüzelnie kell akkor jó! A vádlit jól meg lehet dolgozni!Bírja!
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

JULIUS 26-TOL AUGUSZTUS 4-IG SZÜNETELEK!

Kérdés
JULIUS 26-TOL AUGUSZTUS 4-IG SZÜNETELEK!!! KÖSZI A MEGÉRTÉST!!! SZTEREÓ
Sztereó
Válasz
JULIUS 26-TÓL AUGUSZTUS 4-IG SZÜNETELEK!!! KÖSZI A MEGÉRTÉST!!! SZTEREÓ
2002-07-25 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereo! Szerintem TE vagy az Es...

Kérdés
Szia Sztereo! Szerintem TE vagy az Esztero Zsolt. Na mindegy! Szoval:117kg voltam, es most 76 kg vagyok de meg igy is van rajtam 6.5 kg zsir es alatta izom semmi! Szerinted folytassam meg ezt a kib....tt dietat 5-6-7 hetig es utanna kezdjem el a zsirmentes tomegnovelest vagy elkezdhetnek mar egy rendes megtervezett sulyzos edzest akar kreatinnal is ? Maskeppen kerdezem. En csak fittness testalkatot szeretnek szoval a 177 cm magassagomhoz kb 77-79 kg (zsirmentes de nem versenysuly) tomeget. Tehat nem tervezek igazi "nagy" edzeseket,csak szepen normalisan. Lenyegre terek: lehet-e egyszere izomnovekedest es zsiregetest elernem a jelenlegi parametereimmel? Valaszodat elore is nagyon megkoszonom. Maximalis tisztelettel: Jan.
Jan
Válasz
Szerintem is! Egyszerre tömeget növelni és szálkásítani nem lehet!!! Vagy kitalálod hogy most már szálkásítasz / a te esetedben ez már nem célravezető /vagy megpróbálsz úgy tömeget növelni hogy minél kevesebb zsír kerüljön a szervezetedbe! / magas fehérjetartalmú étrend / Ha megvan egy alap izombázis,abból lenne érdemes visszafogyasztani! A mostani álláspont szerint a végeredmény egy "csontkollekció" lenne,izom nélkül!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

sziasztok nekem elég kicsi a gondom, ...

Kérdés
sziasztok nekem elég kicsi a gondom, de hátha lesz időtök válaszolni rá. augusztus végén egy bizonyos rendezvényen szükségem lenne arra, hogy egy 30m-es majomlétrán végigmenjek. a létra emlekedik, tehát ha a végén fáradok el, akkor 6-7 métert is zuhanhatok. javítski, ha rosszul tudom, de a kifelé tenyérrel végzett huzodzkodás szükszéges ide, és az alkar. van e rá lehetőség, hogy valahogy feltornázzam magam 10-12 huzodzkodásig? még az is baj, hogy 4 kilós bakancsban kell tudnom végigcsinálni. most 5 huzodzkodást tudok. van még 30-40 adag kreatinom, meg vagy 20-25db aminotablettám. sok tojás és tej (zsír & C-hidrátok nuku) szedése mellett van esélyem a kitűzött cél elérésére? vagy a kreatint be se szedjem, mert csak még több kilót kéne emelni? KÖSZ
táboros
Válasz
Kezd el a kreatint!Az a 20-25 amino nem sok vizet zavar! Kezdj neki a kemény edzésnek,szerintem az a 10 húzódzkodás nem megvalósíthatatlan!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

helo supradyn drazsét szedtem. de sze...

Kérdés
helo supradyn drazsét szedtem. de szerintem valamelyik vitaminból túl sokat viszek így be (vagy más forrásbóL. aminotabletta (B6) gain fast), na mindegy a lényeg, hogy nagyon fáj a fejem utána egész nap. ha nem veszem be, akkor jó. ja és egyébként a Gain Fast hátán feltüntetett ANABOLIC GAINING AGENTS (boron, fucosterol, stigmasterol, campesterol beta-sitosterol stb...) és METABOLIC OPTIMIZERS AND PERFORMANCE FACTORS (papin, gimseng, bromelain) és LIPOTROPICS AND ERGOGENICS (inositol, cholin complex, linoleic acid, oleic acid, stearic acid) micsodák? Ezek nem tiltott kokszok? vagy mi? vagy katalizátorként működnek a sejtépítéskor lezajló reakciókban? vagy mi? kösszépen
kisveréb
Válasz
Ha úgy érzed hogy jobb nélküle akkor ne szedd! /...bár most a fejfájások időszakát éljük,frontok.../ A Gain Fast hátulján feltüntetett kiegészítők közül egyik sem koksz!Egy része a természetes férfihormon szintet emeli / ginseng,bor,szterolok/...növényi alapú/ Emésztést segítő enzimek: papain,bromelain Zsírégetők és ergogenetikus anyagok:inositol,cholin complex,linolénsav.... Szóval ne aggódj!Egyébként sem egy nagy dózis van benne! Sőt szerintem ennyi pénzért kész csoda hogy ennyi mindet kapsz egyszerre!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Sziasztok. A gondom az hogy annak idején...

Kérdés
Sziasztok. A gondom az hogy annak idején allergiás voltam a k-foszfátra. A tanácsotokra más táp.kiegeket ettem és klassz minden. KÖSZI! Most vettem scitekes wpc -t és van benn foszfor. Meg lehett enni vagy dobjam a .....ba? Válaszotok előre is köszi!
anonymous
Válasz
A foszfornak semmi köze a foszfáthoz!!! Bátran láss neki! A kreatin foszfátban a nikotinsavtól /B 3 vitamin/ volt az allergiás reakció!
Keress rá az edzőválaszolban, a foszfátról sokszor volt szó, és arról is, mit kell tenni az allergiás reakció megelőzésére (a nemszedésen kívül)
a szerkszető
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereo! Egy korabbi valaszodban ol...

Kérdés
Szia Sztereo! Egy korabbi valaszodban olvastam, hogy az aerob mozgas viszi az izomtomeget is. (Gondolom bizonyos esetekben.) Egyszer egy heten nyomok fekvotamaszokat, 3 set-ben osszesen 340 -et, 14 perc az egesz, jelenleg. (Meg heti ketszer kondi edzes.) Ha erosodni akarok, akkor ezt hagyjam, es max. egy-kezeseket csinaljak csak belole?
Tamas
Válasz
Az a heti egyszeri fekvőtámaszozás nem sok vizet zavar!Talán még segít is!Kizökkenti egy kis időre az izmot a megszokott terheléstől./ Weider féle "izomösszezavarási elv"/ Szerintem hagyhatod!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Szia! Emlitetted, hogy mivel nem eszek h

Kérdés
Szia! Emlitetted, hogy mivel nem eszek hust, a teszta, kumpi, rizs, tejtermekek, stb. jo nekem. Mi a helyzet a banannal, sokat eszem, az mire jol?
Tamas
Válasz
Rengeteg egyszerű szénhidrátot tartalmaz,ami nagyobb mennyiségnél zsírlerakódáshoz vezet. Egész nap három darab nem probléma,de ne kilószám! Edzés előtt hasznos lehet,megemeli az energia szintet.
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Sziasztok! Kérdésem a táplálkozásról szó...

Kérdés
Sziasztok! Kérdésem a táplálkozásról szólna, mivel nagyon vékony vagyok és semmi sem hízlal( egy kilót sem tudok hízni akármit eszem). 2 hónapja járok kondizni és félek hogy a maradék izom lemegy rólam mivel a zsír nem tud mert nincs. Az a kérdésem mivel tudnám növelni az izmaimat. Ez szerintem a géneken alapul mert én akámennyi szénhidrátot eszem nem nagyon hat.
anonymous
Válasz
Te magad adtál választ! Csak a genetikát lehet okolni! Az izmaid nem fognak "lefogyni"!Ha pedig megfelelő kalóriamennyiséget viszel be,akkor az beépül az izomba! Tehát bátran láss neki kondizni!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Szia Ismét :))) A "langyos" csokis rizs...

Kérdés
Szia Ismét :))) A "langyos" csokis rizstől feldobva ismét itt vagyok :) Köszi. Reggel a futás közben azon filóztam, hogy mivel ez egy tapasztalatokkal tűzdelt sport talán gondolkodhatnánk együtt :) 1 hétig napi rendszerességgel jelentkezem majd, szívesen venném ha bizonyos dolgokat megvitathatnánk.Előre is köszi :) Rólam annyit, hogy most a derekamon van egy picike plussz, meg a nők kényes testrészén.Eltüntetése végett reggelente üres gyomorral futok kb. 30 percet.Elötte elrágok 2 db Carnitin rágó-tablettát.A kérdésem, hogy futás után szerinted helyes a fehérje turmix elfogyasztása az izmaim óvása érdekében????A második étkezésem a kedvenc rizs :) Edzeni este szoktam. Napsütésés Napot!
Évi
Válasz
Tetszik amit csinálsz!Futás után is biztos szüksége van a szervezetnek a fehérjeutánpótlásra. / ...én nem szoktam futni / Most ugyan tíz napig nem vagyok,de utána számíthatsz rám! Jó edzést! Szia! Örülök hogy vannak ilyen fanatikus lányok!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Köszi a választ! Több testépítéssel kapc...

Kérdés
Köszi a választ! Több testépítéssel kapcsolatos oldalon probáltam utánanézni már nőknek szóló edzésterveknek, sajnos nem túl sok sikerrel. Kérlek pár jótanácsot adjál azzal kapcsolatban, hogy az edzéseken milyen mell-hát-váll-kar, valamint láb-far-hasizom gyakorlatokat végezzek, vagy legalább hol nézhetek utánna? Köszi és nagyyon jó napot!
Angie
Válasz
Két-három nappal ezelőtt írtam egy leánynak edzéstervet!Ha a legutolsó válaszaim közt böngészel szerintem megtalálod! Te is nyugodtan átveheted "egy az egybe". Bármi kérdésed van jelentkezz!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Heló Sztereó! Gyakran veszek zabpelyhet,...

Kérdés
Heló Sztereó! Gyakran veszek zabpelyhet, vagy ha véletlenül nincs, akkor mittomén búzapelyhet, árpapelyhet stb., sőt, ezeknek ilyen keveréke is létezik. Viszonylag olcsó, 1 csomag 250g, százegynéhány Ft, azaz 1 kg kb. 5-600 Ft. Ezt csak azoknak mondom, akik esetleg nem tudnák, hogy a zabpehely és társai igen hasznos szénhidrátforrások a bodysoknak - én pl. tömegnővelő turmix helyett zabpelyhet+tiszta fehérjeturmixot eszem/iszom. Na, a kérdésem viszont annyi lenne - hátha az évek alatt rájöttél valami praktikára -, hogy ahelyett, hogy állandóan több órára (4-5 min.) beáztatom tejbe/vízbe, hogy megpuhujlon, hogy lehet egyszerűbben megenni ezeket a pelyheket? Merthogy csak úgy simán elég nehezen rágható cuccok, pedig napi 1 csomagot (kb. 175 g szénhidrát) simán le tudnék nyomni, ami kb. annyiba kerül, mint egy száraz szalámis zsemle egy büfében. Szóval, hogy lehet ezeket fogyaszthatóbbá tenni? Köszi!
Bob
Válasz
Kapaszkodj!Én a zabpelyhet sokszor ledarálom!Olyan lesz mint a tejbegríz!Én is amiatt szántam magam erre a lépésre,hogy a rágóizmaim már fájtak,és ha két-három hétig folytattam volna az állkapcsom kezdett volna "Schwarciéra" hasonlítani! Jó zabolást!
2002-07-24 00:00:00
Sztereó

Sziasztok! egy 7 hetes Volumass es Creat...

Kérdés
Sziasztok! egy 7 hetes Volumass es Creatin kuraba kezdtem, amibol mar most tartok az 5ik hetnel. Eddig elofordult, 2 alkalommal, (beszerzesi okokbol) hogy volumass elfogyott, es 1, iletve 2 napig nem birtam szedni csak creatint. Most az 5ik hetet viszont mar ugy kezdtem, hogy nem volumasst hanem MassPowert szedek, az dobozon feltuntetett adagolas (100g/nap) helyet 130-135g -al. Ezek a kihagyasok, es a valtas sokat art a kuranak? egyaltalan art e valamit? Valaszodat elore is koszonom
Roketeer
Válasz
Nem sokat árt!De azért legközelebb ügyelj ezekre az apró technikai hibákra!
2002-07-23 00:00:00
Sztereó

Szép Napot :) Mostanában a meleg rizs a...

Kérdés
Szép Napot :) Mostanában a meleg rizs a reggeli kedvenc eledelem :) Mi a véleményed a forró rízsbe kevert fehérjeporról???Szerinted kárbavesznek egyes alkotórészei vagy nincs nagy jelentősége??? Kostold meg annyira finom :) pudingossá válik az egész :) mennyei. Köszi a választ. Szióka
Évi
Válasz
Szoktam én is ilyen őrületeket kotyvasztani!Ez tényleg finom egyébként! Belerakhatod a rizsbe,de ne addig amíg forró! Várj vele amíg langyossá nem válik!A forró roncsolhatja a fehérje alkotórészeit! Neked is legyen szép a napod!
2002-07-23 00:00:00
Sztereó

Mindenekelőtt köszi Sztereo a választ!Sz...

Kérdés
Mindenekelőtt köszi Sztereo a választ!Szeretnélek megkérdezni, hogy milyen edzéstervet ajánlanál, főleg szálkásítani szeretnék.Mindig sportoltam és az utóbbi időben keményen aerobicozom, ám szeretnék beiktatni súlyzos edzést is, kb 3x egy héten az aerobic mellet. Ilyenkor is célszerű egy-egy izomcsoportot külön megdolgozni? A másik kérdésem, hogy speciális diétán vagyok - orvosi javaslatra ( lisztérzékenység...)kevés kalória,sok fehérje.Mivel nem szeretnék izomból fogyni, nem lenne-e célszerűbb komplex, több fehérjeforrásból származó izolátumot fogyasztani?(Az megengedett kalória miatt szinte csak fehérje izolátumot fogyasztok...)Ebben az esetben is maradjak a szója fehérjénél? Írtad, hogy hozzá kell szokni a nem kívánt mellékhatásokhoz a szója izolátum esetében..Ez kb mennyi időt jelent, míg az emésztőrendszer hozzászokik?Nagyon köszi
Angie
Válasz
Mindenekelőtt szívesen!A javaslatom heti háromszori edzésre:Hétfő:láb-farizom-has / izomcsoportonként 3 gyakorlat /, Szerda:mell-hát-váll-kar / izomcsoportonként 2 gyakorlat. / Az ismétlésszámok 12-15 körül legyenek. Péntek:..mint hétfőn Darázs Bernadett kolléganőm / többszörös fitness forma bajnok / a szója és tejsavó fehérjét szokta mixelni,és az eredmények őt igazolják!Nézd meg a képeit a sztárprofilban. A szójához biztos hozzá lehet szokni,de nekem még nem sikerült! Maradj továbbra is hűséges olvasónk!Üdv!
2002-07-23 00:00:00
Sztereó

Ha abbahagyom a fehérje(vpc) szedését,az

Kérdés
Ha abbahagyom a fehérje(vpc) szedését,az milyen hatással lesz az izomzatomra?
hurry
Válasz
Beindul az ördögi kör!Amíg plusszot adsz az izmoknak ők plusszal reagálnak,ha megvonod tőlük,ők is hasonlóan tesznek!
2002-07-23 00:00:00
Sztereó

Szia! Az elmúlt pár hónapban nagyon eler...

Kérdés
Szia! Az elmúlt pár hónapban nagyon eleresztettem magam (pia ,éjszakázás ,nemedzés,nemkajálás) emiatt sajnos elég sok izom tömeget veszítettem. Mi az a táplálékkiegészítő , kaja illetve edzésmódszer amivel kb. 2-3 hét alatt meg tudnám magam dobni izomtömegben? (Legalább a nyár végén nézzek ki valahogy! Természetesen csak tisztán no dopping!!!
Jani
Válasz
Nincs az a táplálékiegészítő vagy ANABOLIKUS SZTEROID aminek a segítségével 2 hét alatt csodát tehetnél! Röviden:Adj magadnak minimum 6-8 hetet,kreatin vagy izoflavon vagy prohormon... Heti három nap edzés,egy izomcsoportot heti egyszer edzeni! Fehérje és kalóriadús táplálkozás! Sok sikert!
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

Szia! Bocs ha tul kezdo a kerdesem. 189 ...

Kérdés
Szia! Bocs ha tul kezdo a kerdesem. 189 cm vagyok, 72 kilo. Heti ketszer edzek a kondiban, plussz egyszer fekvotamaszokkal. Fekvenyomasban 88 kilo a maximumom, ketszer. Most 74 kiloval edzek, egy edzesen 6 "szeriat" csinalok, utoljara ilyen volt: 8,5,5,2,2,2 . Edzes vegen 81 kiloval nyomok meg 2 "szeriat". 4,2 volt utoljara. Utana nyomok egy ket nagyon szuk fekvotamaszt. kb. 16-ot. Milyen edzessel tudnek jobban fejlodni fekvenyomasban? Mennyi a realis ido, ami alatt elerhetem hogy a 95 kilot kitudom nyomni, 1-2 szer?
Tamas
Válasz
Ez sok mindentől függ!Étkezésed,pihenés minősége,stresszmentes életvitel...stb. Amit csinálsz az teljesen jó az erőszint növelésére! Adj magadnak időt!És gondolt át hogy minden klappol-e amit leírtam. /...a nyár egyébként nem kedvez az erősportoknak./
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

Szia! vegetarianus vagyok, de mivel neha...

Kérdés
Szia! vegetarianus vagyok, de mivel neha sulyokkal is edzek, ezert mostanabn tobb csokit es mogyoro felet ettem. 1 honapban kb. 380 g csokit es 1.4 kilo mogyorofelet, mogyorot, kesu diot, mandulat. Egy ismerosom azt mondta, hogy sok ezekbol nem egeszseges. Amugy az elmult par honapban 4 kiloval nehezebb lettem. Probaljak mas energia forras utan nezni? reggelente eszem joghurtot is, meg altalaban sok szojat. Koszonom a valaszt elore is!
Tamas
Válasz
A csokit mellőzd!!! A sok mogyorótól és társaitól pedig nem izomban fosz hízni hanem ZSÍRBAN! Edzés előtti energia forrásnak ott van a szőlőcukor,míg a napi étkezések alkalmával bevitt összetett szénhidrát RIZS,BURGONYA vagy TÉSZTA legyen.A megfelelő fehérjemennyiség pótlása számodra a legfontosabb és egyben legnehezebb. Amit fogyassz:Tejtermékek,sajt,tojás,szója Egy vegetárius /...így kell leírni helyesen / profi testépítő Andreas Cahling mondta :"Mi lehet erősebb egy orrszarvúnál,és gyorsabb egy versenylónál"
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

szia sztereo! neked mi a véleményed a cl...

Kérdés
szia sztereo! neked mi a véleményed a cla tápl. kiegről? tényleg javítja a bevitt kaja " izommá épülési hatásfokát", vagy ez csak habisty duma, vegyek helyette még 1 kg fehérjét? köszi
masspeti
Válasz
Habisty!!! Vegyél fehérjét!
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

Hello Sztereó. Az a 15 éves srác vagyok ...

Kérdés
Hello Sztereó. Az a 15 éves srác vagyok aki a kreatinról kérdezgetett. Úgy döntöttem veszek egy "kúrára" elég kreatint (56 nap, feltöltéssel együtt). El kezdtem szedni...sokat iszok mellé és azt az 5gr-ot is 0,5-0,6liter vizzel veszembe. 2 -Kérdésem-: Feltétlen kell mellé fehérjét is szedni ??? (whey proteinre gondoltam napi 1x edzés után fél órával mivel a kreatint egyből edzés után veszembe). A másik: sokat járok a WCre kicsavarni a gyíkot :) de ennek nem igy kéne lennije ahogy olvastam (éppen fordítva) - ez mitől lehet - ??? a kreatin nem köt meg v. nem tud megkötni annyi vizet amennyit iszok ??? min. 5-6 liter folyadék naponta...
Lami
Válasz
Ha a kreatin annyi vizet kötne meg amennyit iszol,akkor naponta 5-6 kilóval nőne a súlyod!Az nem baj ha sűrűn jársz a mellékhelyiségbe.Nem az izmaid fognak csökkenni miatta! Ha be tudod vinni normális étkezéssel a megfelelő fehérje mennyiséget akkor nem muszály kiegészítés. / 2gr/testsúlykilógramm / Ellenkező esetben igen! / a napi egy alkalommal fehérje igen "szűk",de jobb mint a semmi! /
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

Szia! Meg szeretném kérdezni, hogy a szó...

Kérdés
Szia! Meg szeretném kérdezni, hogy a szója fehérjének lehetnek-e, nem kívánt mellékhatásai?( puffadás...) Nőknek diétán melyik fehérjét ajánlod - tejsavó-,vagy szója-, esetleg keverve??Köszönöm
Angie
Válasz
Lehetnek!!!Ez van!Meg kell tanulni vele(d) együttélni! A nőknek a szója a legjobb megoldás!/ de csak izolátum!/
A shop-ban kapható Aminogen, és Carbogen. Ezek segíthetnek a puffadás és a magas fehérjebevitel okozta kellemetlen gázok megszüntetésében
a szerk.
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

Szia! Megszeretném kérdezni, hogy mi a v...

Kérdés
Szia! Megszeretném kérdezni, hogy mi a véleményed a teljes test edzéséről kezdők részére. A szakirodalom ezt javasolja az első 2 hónapban, főleg, ha nincs semilyen sportmultja az illetőnek. Itt találtam egy választ egy 51 éves kezdő férfi részére, amiben napi 2 izomcsoport edzését javasoltad. Vagy a teljes test edzés csak a wellnessben igaz. Kiváncsi vagyok az őszinte véleményedre és a tapasztalataidra.
Laci
Válasz
A Weider féle könyvekben van kultusza ezeknek az egész testre kiterjedő edzéseknek.A kezdők részére szerintem sokkal jobb ha hagyunk pihenőt az izmoknak.A napi 2 izomcsoport edzése nálad is jobban be fog válni!Pl:hétfő-szerda-péntek Hétfő:mell-hát Szerda:láb-has Péntek:váll-kar
2002-07-22 00:00:00
Sztereó

helo nekem az a bajom, hogy nyaralás ...

Kérdés
helo nekem az a bajom, hogy nyaralás miatt kihagytam a kreatin kurában 12 napot és ezalatt a fehérje táplálkozásom is elég szar volt. mit tegyek most? mit tanácsos? még van vagy 200gr. kreatinom.ű kösz
zso
Válasz
Minél hamarabb vissza az eredeti kerékvágásba!!! Lökd be a maradék 200 grammot!
Szerintem viszont vegyél hozzá még egy kis kreatint, és kezd előlről a kúrát, most valóban rászánva azt a 40 napot a rendes edzésre és rendszeres kajálásra.

Robi
2002-07-21 00:00:00
Sztereó

Hi. Egy kérdésem lenne: A tárogatás egye...

Kérdés
Hi. Egy kérdésem lenne: A tárogatás egyenespadon kézis.-val ugye izolációs gyakorlat és az a feladata, hogy kidolgozza a mell izmait/izmát. Én ezt eddig 6x20as ismétlés számmal csináltam 10kg-os kézis.-val (azért ennyit mert a kidolgozás a lényege - minnél többet -). Vagy rosszul tudom ????? emeljem meg a súlyt és csináljak 6x10,12-t ??? 12.5kg-os kézis.-val ??? Nem tudom hogy csinlájam (mert eddig semmi bajom nem volt a 6x20sal de mostmár tömeget növelek)... kösz
LeaN
Válasz
A tárogatás a legjobb tömegnövelő gyakorlatok egyike! A "Nagy" Arnold ennek a gyakorlatnak köszönhette hogy mellizmai hatalmasak és nagy kiterjedésűek lettek. /...állítása szerint / .Szerintem emeld a súlyt,és maradj a 8-10 ismétlésnél!
2002-07-21 00:00:00
Sztereó

A következő (talán nem szokványos) probl...

Kérdés
A következő (talán nem szokványos) problémám van: 185 cm magas vagyok, jelenleg 93 kg. 6 év aktív henyélés után belevágtam a súlyzóz edzésbe (heti 3 alkalom, alapprogram). Szeretnék lefogyni 82 kg körülire. A gond az, hogy cukorbeteg vagyok (diétával karban tudom tartani), a mozgás melletti napi kalórimennyiség 1500 kcal lehet, ebben a szénhidrát legfeljebb 150 g/nap. Hogyan tudnám elérni a kívánt testsúlycsökkenést izomtömeg veszteség nélkül (mert azért izom is van rajtam)? gondolom szubintenzív aerob mozgás mindenképpen kell. Hányszor célszerű szt megtenni hetente? És ami a LÉNYEG, hogyan kellene megfelelően étkezni a kívánt eredmény eléréséhez? Előre is hálás köszönetem: András E-mail címem: andhorv@enternet.hu
Horváth András
Válasz
Nehéz dió!A te testsúlyodhoz az 1500 kcal nagyon "szűk".Ilyen alacsony kalória bevitel mellett számolnod kell azzal is hogy az izomtömeg is megcsappan.Próbáld a fehérjebevitelet a lehető legmagasabban tartani!Így talán meg tudod valamelyest gátolni az izomleépülést./ csirkemell,pulykamell,natúr joghurt,tojás,halfilé.../ Lehetőség szerint mindent zsírmentesen készíts el./ főzve,párolva,grillezve,roston.../ A szénhidrát részt rizsböl vagy burgonyából fedezd! Ha pedig valóban meg akarod tartani az izomtömeget:AZ AEROB MOZGÁST CSÖKKENTSD MINIMÁLISRA!Viszi az izomtömeget. Sok sikert!
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

SZIAsztok! Hogy érdemes szedni a WHEY

Kérdés
SZIAsztok! Hogy érdemes szedni a WHEY PROTEINt (MusclegenX termékre gondolok) pihenő és edzés.....napokon 1aránt???CPX-et IS szedek. Üdv.
Köszi
Válasz
Napi 2-3 alkalommal javasolt a fogyasztása.Pihenő napokon elég az 1-2 adag. Fontos időpontok:Reggel felkelés után,edzés után,lefekvés előtt.
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

Hi! De az nem érthető számomra hogy u...

Kérdés
Hi! De az nem érthető számomra hogy ugy.azan idöben kelllllene szedni a kreatint is !!!(azt pedig üres gyommmorrra kellllene)Akkor hogy lehet a kettöt egggggyüt hogy ne legyen a protein a kreatin KÁRÁRA???(Ha lehetne 1 edzés és 1 pihenő napi kompletttt KREATIN és WHEY PRO fogyasztást KÖSZI) Kérdés: SZIAsztok! Hogy érdemes szedni a WHEY PROTEINt (MusclegenX termékre gondolok) pihenő és edzés.....napokon 1aránt???CPX-et IS szedek. Üdv. Köszi Válasz: 2002-07-20 Napi 2-3 alkalommal javasolt a fogyasztása.Pihenő napokon elég az 1-2 adag. Fontos időpontok:Reggel felkelés után,edzés után,lefekvés előtt. Sztereó
anonymous
Válasz
Nem vagy egyszerű! Edzés nap:Reggel felkelek....kreatin...tökölök félórát Whey Pro. Edzés előtt félórával kreatin. Edzés után kreatin...tökölök fél órát Whey Pro. Lefekvés előtt kreatin...tökölök fél órát...Whey Pro. Pihenőnap:A kreatin ugyanúgy mint az előbb,attól függően hogy töltés fázisában vagy-e,vagy szintentartásnál.Whey Pro reggel,este.... Kicsit SZÁJBARÁGÓS magyarázat,de te így kérted! Minden tiszta? Nálam ez így működik.
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

Szeva! A kérdésem hogy vállra eddig csin...

Kérdés
Szeva! A kérdésem hogy vállra eddig csináltam nyak mögül nyomást, oldalemelést, és döntött törzsű oldalemelést és meg akarok csinálni 2x8 állig húzást rúddal így már sok-e vállra és hagyjam vagy lehet ezt is.Köszi!Csákó!
anonymous
Válasz
Sok! A váll egy kis izomcsoport,és a legkönyebb túledzeni!Két-három gyakorlat untig elég a fejlesztéséhez! ...mondjuk az a 2×8 állighúzás nem sok vizet zavar ide vagy oda.
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

Köszi az előző választ de még valami nem...

Kérdés
Köszi az előző választ de még valami nem tiszta azzal kapcsolatban, hogy ugyebár fogok szedni Myomethet és WPC fehérjét együtt. Mindkettőnél úgy kéne, hogy edzés után és lefekvés előtt melyik legyen az első amelyiket beszedem pl. edzés után először igyam a fehérjét és utána a kapszulákat vagy fordítva és este?Vagy teljesen mindegy.Kösz!Szeva!
anonymous
Válasz
Nincs jelentősége! Akár együtt is beszedheted. Itt nincsenek azok az íratlan szabályok mint a kreatin használatánál.
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

hello. Melyik a legjobb a 3 közül kreati

Kérdés
hello. Melyik a legjobb a 3 közül kreatin mellé ? : (Proform termékekről van szó) - Egg protein - Milk&Egg - Whey Protein-A hmmm... ???
Cea
Válasz
Hmmm...!Whey Protein!
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

Kösz a tanácsokat! Még egy kérdésem lenn...

Kérdés
Kösz a tanácsokat! Még egy kérdésem lenne: ha a fogyás a kívánt módon sikerül (optimista alaptermészetem van :)), utána a diéta betartása mellett lehetséges-e egyáltalán az izomtömeg növelése? Ha igen, hogyan? Ha nem, mennyire kellene "átírni" a diétát? Kösz!!
Horváth András
Válasz
A ún. "minőségi tömegnövelést" nehéz megvalósítani mert az ember a kalóriák bűvöletében egy pengeélen táncol.Könnyű átbillenni! Meg kell találni azt a fehérjebevitelet és kalória értéket ami még nem vezet zsírlerakódáshoz,de már elég az izomgyarapodáshoz.Nem egyszerű! A testépítők nagyrésze ezért csinál egy TÖMEGNÖVELŐ fázist, és egy SZÁLKÁSÍTÓ fázist.Egyszerűbb!
2002-07-20 00:00:00
Sztereó

Szia! Szerintem marha drágák a BCAA kész...

Kérdés
Szia! Szerintem marha drágák a BCAA készítmények (most akár a tablettás akár a folyékony)! Szerinted érnek annyit amennyit az áruk mutat? Szerintem pénzkidobás mondjuk egy Universalos AMINO BCAA megvásárlása!
pepe
Válasz
Én a Hi-Tech féle Bcaa-t használom és meg vagyok vele elégedve.A többi készítménnyel szemben az az előnye hogy:nem tablettás hanem KAPSZULÁS formula,olcsóbb mint az általad említett termék,megbízható. Szerintem érdemes rá benevezni!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Szia! Napozim mellett mi az a táplálékki

Kérdés
Szia! Napozim mellett mi az a táplálékkiegészítő amit okvetlen szedjek?
maci
Válasz
A megfelelő fehérje mennyiség biztosítása a legfontosabb.A szervezetben így tudjuk kihasználni a "pozitív nitrogénmérleg" nyújtotta lehetőségeket! / WHEY PRO /
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Hello! Azt mondják ha valaki kreatint sz

Kérdés
Hello! Azt mondják ha valaki kreatint szed egy kicsit felpuffad az arca ! Igaz ez?
T.K.O.
Válasz
Vizet köt meg de nem a bőr alá, hanem az izomsejtbe!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Helo! Creatin-monohydrat-ot ha szedek a...

Kérdés
Helo! Creatin-monohydrat-ot ha szedek akkor a fehérjét hogy szedjem mellé ??? reggel és edzésután 5gr creatin a fehérjét meg este ??? (tej-tojás fehérje) feltöltő időszakban hogy ??? mert akkor a creatint nyomom reggel, edzés után meg este, késő delután is... köszke !
BeEzZ
Válasz
A fehérjebevitel az mindig állandó!Fontos időszakok :reggel felkelés után,edzés után,lefekvés előtt. Ha a kreatinnal egyidőbe esik a fehérjebevitel,akkor a kreatin élvezzen egy fél óra lépéselőnyt!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Üdvözlöm! Mit tanácsolna nekem, aki 51 ...

Kérdés
Üdvözlöm! Mit tanácsolna nekem, aki 51 éves múltam és kezdőként szertnék testépíteni? Főleg a fokozatosságra, gyakorlatokra és étkezésre gondolok. /6-8 kg feleslegem van/ Válaszát előre is köszönöm.
saosen
Válasz
Üdvözlöm! Heti három alkalommal mindenféleképpen érdemes lenne lejárni a konditerembe.Izomcsoportonként két-három gyakorlatot lenne érdemes végezni.Feltételezem hogy nincs semmilyen mozgásszervi problémája.Közepes súlyokat használjon! Pl:Hétfő Mell-hát :fekvenyomás 5×10,mellizomgép 5×10,lehúzás széles fogással csigán,evezés ülve csigán. Szerda Láb-has :Lábtológép 5×10,lábnyújtás 5×10,lábhajlítás 4×10,vádli gyakorlat ülve 6×15,hasgép 4×20,lábemelés 4×? Péntek Váll-kar :Vállgép 5×8,oldalemelés 5×8,Bicepszezés rúddal 5×8,bicepsz váltott karral 5×8,tricepszletolás csigán 5×8 Próbáljon meg cukor és zsírmentesen étkezni.Csirkemell,pulykamell,rizs,burgonya,tészta,zöldséköret,saláták,barnakenyér,tojás,na túr joghurt-kefír. Sajnos ha fejlődni akarunk az lemondásokkal jár! Szurkolok Önnek! Ha bármi problémája van bizalommal forduljon hozzám!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Hello szeptemberben el szeretném kezdeni...

Kérdés
Hello szeptemberben el szeretném kezdeni a Myomethet szedni a WPC fehérjével és ezt hány hétig érdemes szedni kell-e feltöltés vagy nem és levezetés? Hány szemet szedjek a Myomethből? köszi! Csá!
Joe
Válasz
A cimke szerint 2 kapszula elég,de a valós hatás érdekében érdemes 6-8 kapszulát bevenni! A kúra időtartamát határozd meg 6-8 hétben.Feltöltés,levezetés nincs.
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Csá a Myometh nem 120 kapszulás hanem 50

Kérdés
Csá a Myometh nem 120 kapszulás hanem 50.
anonymous
Válasz
Bocs, elírtam a számok bűvöletében! Sorry!Apró technikai hiba minden tökéletes rendszerben előfordul!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Szia,megtalaltam a valaszt.Kosz szepen!R

Kérdés
Szia,megtalaltam a valaszt.Kosz szepen!Rendes vagy!
ronald
Válasz
Örülök ha segíthettem!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Ahoy! A Creatin-monohydratot ha szedem a...

Kérdés
Ahoy! A Creatin-monohydratot ha szedem akkor mit ehetek mellé ??? a zsírosat kerülni kell meg a nagy mennyiséget, valamint sok vizet kell inni + sósabban étkezni. Ennyit tudok. Ja meg 20-30 percel a beszedés után ne keveredjen semmivel ! de a gyümölcs levet meg a kristálycukros, vaniliacukros ételeket ehetem ??? JA és a TEJJEL mi a helyzet ??? (sokat ihatok vagy inkább az ásványvizet) ??? előre is köszi kicsit sok a kérdés de jó lenne ha tudnál mindre válaszolni.
Wou
Válasz
Bármit ehetsz mellette!A sok folyadék az stimmel de a só az nem! Nyugodtan ihatsz gyümölcsleveket is és cukros ételeket is de akkor minőségi izomgyarapodás átcsap egy kis minőségtelen hízásba is!Étkezz viszonylag zsír és cukormentesen.Ez a fontos.A tej is mehet.Kreatin éhgyomorra.Ez is fontos!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Hali így néz ki az edzéstervem: Hétfő: ...

Kérdés
Hali így néz ki az edzéstervem: Hétfő: mell, bicepsz Mell: 1.fekvenyomás 1x10 bemelegítő 1x4-6 max súllyal 2x6-8 kemény súllyal 2.tárogatás vízszintes padon egykezes súlyokkal 3x8 3. 30-os nyomás egykezes súlyokkal 3x8 köv. hét ugyanez csak keretben Bicepsz: 1. Kétkaros karhajlítás rúddal állva egy bemelegitő meg 2x8 +1x4-6 max súly 2.váltott karú karhajlítás 3x8 3.koncentrált bicepsz 3x8 4. kalapács 2x8 Kedd:Láb,has: Láb:1.álló vádli 3x8 2.ülő vádli 2x8 3.gugolás 4x8 4.combfeszítő 3x8 5.lábtoló 2x8 Has: 4xmax felülés Szerda: pihenő 2x20 perc szobabicikli Csütörtök:Hát,tricepsz Hát:1. Egy bemelegítő lehúzás nyak mögé 3x8 húzódzkodás 2.lehúzás 3x8 nyak mögé 3.széles fogású evezés gépen 2x8 4.alsó csigás evezés 3x8 Tricepsz: 1.letolás rúddal 4x8 2.tolódzkodás 3x10 3. Homlokra engedés francia rúddal 3x8 Péntek.:váll,alkar,has Váll:1.nyak mögül nyomás egy bemelegítő 1x10 +3x8 növekvő súllyal 2.oldalemelés 3x8 3.egykezes nyomás ülve 2x8 4.felhúzás 3x8 Alkar:1.csuklóhajlítás 4x10 Has: 3xmax felülés Szombat: szobabicikli 2x30 perc Vasárnap: pihenő A kérdésem pedig, hogy szerintetek jó ez így vagy változtassak esetleg valamit Egyébként 85 kg és 188 cm vagyok 2éve eddzek. Köszi előre is a választ és bocs a hosszú kérdésért!Szevasztok!
Bandita
Válasz
A guggolást és lábtolást egy napon nem csinálnám mert az sok!Vagy egyik, vagy másik!A bicepsznél a kalapács gyakorlatot kiiktatnám.Vállnál az egykezes nyomást felcserélném döntött törzsű oldalemelésre./ ...a felhúzás nem vállgyakorlat...én azt sem erőltetném /.Hashoz egy lábemelést is iktass be hogy az alsó hasizmok is munkát kapjanak jobban! Szeva!
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Szija! Tömeget kezdtem el növelni és nap...

Kérdés
Szija! Tömeget kezdtem el növelni és naponta 4x, 5x eszem de állandóan kajás vagyok (ez azt jelenti hogy a testem elégeti azt a mennyiséget amit egyszerre beviszek ???). Ugy szoktam kajázni, hogy soxor kevesebbet, v. 1x 1x kicsit többet (komplett ebéd)... nem tudom miért vagyok állandóan éhes. 1 hete eszem rendszeresen mert azelőtt meg fogyóztam (elég keményen) választ elre is kösz.
BIGee
Válasz
Nem, ez nem azt jelenti hogy a tested elégeti az összes bevitt kaját!Ez két dolog lehet.Az egyik:Nekem ha vége a versenyszezonnak és nem kell tovább diétáznom,az első két-három hetem írdatlan "zabálásból" áll.Én ezt már megszoktam de neked ez lehet hogy még új!Egyszerűen kívánja a szevezetem a sok kaját.Utána általában minden visszaáll a normális kerékvágásba! A másik lehetőség hogy gyors anyagcserével vagy megáldva.
2002-07-19 00:00:00
Sztereó

Hi! Melyik JÓ minöségü "FEHÉRJE" és "G...

Kérdés
Hi! Melyik JÓ minöségü "FEHÉRJE" és "GLUTAMIN" készitményt javaslod? És még mit javasolsz ??(heti 4 alkalommmmal edzés "szakadásig")Tápl. Kiegészitökre gondolok. Üdv.
AnonymousKa
Válasz
Olcsó verzió: Musclegenx :Whey Protein Drágább verzió:Natures best :Isopure A glutaminok közül a Scitec,Multipower vagy Twinlab glutaminját válaszd!
2002-07-18 00:00:00
Sztereó

Szia én is 15 éves vagyok és 55-57 kiló ...

Kérdés
Szia én is 15 éves vagyok és 55-57 kiló és láttam hogy egy "ugyan ilyen" srác kérdezett a kreatinról...a válaszodból azt vettem ki hogy nyomhatja... Nyomhatja ??? - semmi máj, vese stb. bántalom - ??? és ha nyomhatjuk akkor hogy ???
15évesen (Kreatin?)
Válasz
A teljes kezdést én is mindig mindenféle kiegészítő nélkül javaslom.Fél-egy év után szerintem semmi akadálya egy kis kreatin kúrának.Ha pl napjában eszel egyszer vagy kétszer vörös húst akkor azt is mondhatjuk "károsnak",mert kiváló forrása a kreatinnak. Feltöltés 10 napig 10 gr,a továbbiakban 5 gr.Szőlőcukorral és vízzel elkeverve. Sajnos a kreatinról mást mond az orvostudomány,és mást mond az edzéselmélet. Ön dönt!
2002-07-18 00:00:00
Sztereó

Bocs megint én vagyok (a kreatinos 15 év...

Kérdés
Bocs megint én vagyok (a kreatinos 15 éves kis lami) - feltöltési fázis: 10gr 10 napon keresztül, ez idáig OK, de 10gr az két 5ös gr-ra (reggel éhgyomorra 5gr meg edzés után 5gr ???) osztva vagy 2x 10gr az első 10 napban ??? (reggel éhgyomorra 10gr meg edzés után 10gr ???), vagy hogy ??? - ja és pihenőnapokon hogy kell ? (reggel éhgyomorra 2-3dl szőlőcukros víz. (mennyire legyen szőlőcukros??? - 10gr) kösz és bocsi
értetlen :( kis lami
Válasz
2×5 gramm természetesen.Itt nincsenek pihenőnapok. A kreatinról abszolút minden információt megtalálsz az "étkezés" címszó alatt.Hogyan hat,"mellékhatások",mennyit kell enni,mért pont szőlőcukorral.....stb
2002-07-18 00:00:00
Sztereó

Hello! kreatin monohidrate tablettat sze...

Kérdés
Hello! kreatin monohidrate tablettat szedek lassan letelik az egy kura idoszaka ha a szunet utan nem szedek ujra kreatint de utanna is rendszeresen edzem akkor is csokken a sulyom és az izom nagysága?Válaszodat előre is köszönöm fontos lenne!
Rio
Válasz
Csökken!Ameddig pluszt adsz az izmaidnak ő plusszal reagál,de ha megvonod tőle ő is hasonlóan reagál!Erre mondom én hogy:"Ördögi kör"
2002-07-18 00:00:00
Sztereó

Túlsúlyomtól szeretnék megszabadulni. Az...

Kérdés
Túlsúlyomtól szeretnék megszabadulni. Az edzés és a diéta mellett milyen táplálékkiegészítőt szedjek a legjobb eredmény eléréséhez? Légyszives pontos névvel válaszolni! Köszi!
meatloaf
Válasz
Twinlab: Ripped Fuel ! Genetic Force: Zena Trim . Egy jó minőségű tejsavó IZOLÁTUM-nak is jó hasznát vennéd! / Multipower : Super Formula 100 / Próbáltam szem előtt tartani az "ár-megbízhatóság" arányának elvét.
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Hi! 16 éves vagyok és most kezdtem el gy...

Kérdés
Hi! 16 éves vagyok és most kezdtem el gyúrni természetesen szerrel akarok. Sok hawerom a kreatint ajálja de ők idősebbek és nem tudják megmondani hogy én hogy szedjem. Milyen mértékben. Itt olvastam hogy szőlőcukorral érdemes. Ez mit jelent? Az hogy a szerhez keverjek szőlőcukrot? Vagy egyek mellé? Mit gondolsz erről a szerről? Ha kezdő testépítő vagyok (nagyon kezdő) és ráadásul hobbiból csinálom (de komolyan) milyen szert tudsz ajánlani amit érdemes lenne szedni és hogy? A creatin megfelelő? Ja igen valaki azt ajánlotta hogy 100g edzés után és 100g lefekvés előtt. Ez így jó? Sok - kevés? Nagyon távol állok a témától szóval ne lepődj meg a hülyeséget kérdezek...Türelem:) Kösz a választ!
Tomyka
Válasz
Egy jó minőségű WHEY PROTEIN és KREATIN készítmény hasznos lehet számodra. A kreatinhoz és vízhez keverve szokták a szőlőcukrot alkalmazni. Az adagolást egy nullával elírtad! 10 gr az egyszeri megfelelő adag,bár jobb több kisebb részben elfogyasztani.Az adagolás mennyisége pedig függ a testsúlyodtól. Bővebb infó a kreatinról az "étkezés" címszó alatt!
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Sziasztok! Szeretném kérni a vélemény...

Kérdés
Sziasztok! Szeretném kérni a véleményed "ISOXY STACK"-al kapcsolatban hogy mik a tapasztalatok és mikor ajánlotttt???(Mert nem valami olcso) Igaz hogy jobb "ERŐ"nővelő mint a CPX???? (Bocsi a hülye fogalmazásért)
AnonymousKA
Válasz
Az Isoxy Stack az első izoflavon készítmények egyike. A cimkén ajánlott adagolás napi 2 kapszula, az értékelhető hatás eléréséhez viszont legalább 6-8 tablettát be kell szedni! A CPX és ISOXY STACK két különböző hatásmechanizmus alapján működik így nem lehet összehasonlítani a kettőt. Itt a kinek melyik válik be jobban."Kinek a pap,kinek a papné". Mindkettő jó és hatásos termék,de ha az adagolás ár függvényét nézzük a CPX-el jobban jársz.Ha a pénz nem lényeges tényező ugorj bele mindkettőbe.
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Szia! Az a problémám, hogy a karom nem f...

Kérdés
Szia! Az a problémám, hogy a karom nem fejlődik arányosan a felső testemmel. Hetente mind a felsőtestemet mind a karomat 2x edzem meg. MIT TUDSZ JAVASOLNI??? a felsőtestem rendszeresen és ütemesen fejlődik, a karom is de az nem akkora mértékben. Szerintem nem is edzem túl. kösz
BaD FeKa
Válasz
Vedd le az edzés adagot!Heti egyszer eddz karra,baromi nagy intenzitással.Próbáld ki a negatív ismétléseket és a lassú végrehajtásokat.Nekem bevált! A táplálékkiegészítők közül a BCAA aminó hasznodra lehetne, mert a bicepsz izomszövet nagy része ezekből az aminókból épűl fel.Tehát egy karedzés után minél többet viszel be belőle annál jobb!
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Hello! Van egy gyakorlat tricepszre (fej...

Kérdés
Hello! Van egy gyakorlat tricepszre (fej feletti koncentrált tricepszezés egykezes súlyzóval) amit ha csinálok nem a tricepszem durran be hanem az oldalsó vállam! Én csinálom rosszul?
petya
Válasz
Próbáld úgy hogy a másik kezeddel fogod és támasztod a felkarodat.Lehet hogy túl nagy súlyt használsz és a tartása miatt durran be a vállad. Ha végképp nem működik próbáld ki ugyanezt csigán kötéllel.
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Szia!En par hete megkerdeztem, hogy szed...

Kérdés
Szia!En par hete megkerdeztem, hogy szedhetek creatint, es azt mondtad, hogy :nyugodtan mert nincs semmilyen mellekhatasa!Es ma az edzoteremben azt monda az edzom ,hogy nem ajanlja mert meg novesben vagyok!azt mondta, hogy megis halhatok tole !(15 eves vagyok ,55kg)Most szedhetek creatint vagy nem?
ronald
Válasz
Nekem is van egy 15 éves "kuncsaftom",és ő is szenved a kreatin mellékhatásaitól!A mellékhatásai a következők:5 kg tömegnövekedés,250 kg teljesítése a lábtoló gépen,jó kedélyállapot,...és néha szeles egy kicsit. Hogy a kreatin szedésébe bele lehet halni?Nekem ez új! Mond neki hogy tájékozódjon egy kicsit a szakirodalomban! Gyomorproblémákon kívűl más igazi mellékhatás nem jelentkezhet!
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Szia Robi! Először is főhajtás illet mi...

Kérdés
Szia Robi! Először is főhajtás illet minadzért ami itt található. Mit tanácsolsz annak aki kreatin nélkül akar tömeget építeni? A legnagyobb rálátásom a scitec termékekre van, így gondoltam pl. edzés előtt 1 adag MASS + edzés után 1 adag WPC. Pihenőnapokon este 1-1 adag mindkettőből. A kajára odafigyelek (sonka, csirke-pulykamell, barnakenyér stb napi 5x-i étkezés és multivitamin), heti 3 kemény edzés. Ez így OK-e, ill. milyen más termékkombinációkat ajánlasz (jöhetnek az anyagilag húzósabb megoldások is, de kreatin nélkül). Végig olvastam a kreatin fórumot és mivel érvek és ellenérvek tömkelege - ez nem baj - úgy döntöttem, hogy inkább nélküle "építkeznék". Előre köszönöm válaszod.
TOMCAT
Válasz
Szia!Nem Robi vagyok hanem Sztereó.Ezek szerint engem illet a dícséret.Köszönöm! A kaja és táplálékkiegészítés ahogy "míveled" jó. A következő befektetésed lehetne valamilyen Metoxyizoflavon készítmény.Scitec:MyoMeth 4980.-Ft.A megfelelő hatás érdekében 6-8 kapszulát be kéne tápolni. /...a termék 120 kapszulás /.Tehát egy hónapban 2 és 1/2 dobozra lenne szükséged.
2002-07-17 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó. Azt szeretném kérdezni, ho

Kérdés
Szia Sztereó. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni és mennyiért a mezoxyizoflavont? Köszi.
Laci
Válasz
Az ország bármelyik jobban felszerelt "Body Shopjában". A legnagyobb választékkal a szegedi Universal body shop rendelkezik. / shop.builder.hu / 4980.-Ft-tól kezdődik az ára. / Scitec MyoMeth, Iproxy /
2002-07-16 00:00:00
Sztereó

Sziasztok! Melyik termeket ajánlanátok e

Kérdés
Sziasztok! Melyik termeket ajánlanátok egy leendő versenyzőnek???Lehet-e jó eredményekkel versenyezni koksz nélkül???
Killer
Válasz
Nem írtad le hogy hol laksz.De feltételezem hogy Pesten. A legtöbb versenyzőt kinevelő klubbok:FITNESS 2000,KOKO GYM,VIDA FITNESS,PRO FITNESS GYM..... Hogy lehet-e jó eredménnyel versenyezni "tisztán"?Sajna ez a sport "fekete" oldala.A válaszom sajnos egyértelműen:NEM! Bocs!
2002-07-16 00:00:00
Sztereó

Szia!Tudnál nekem egy nhéz, kemény edzés

Kérdés
Szia!Tudnál nekem egy nhéz, kemény edzést írni vádlira.Magasan van a tapadási pontja és nagyon nehezen fejlődik.Előre is köszi!
cinege
Válasz
A genetikán változtatni nem lehet!Izomcsoportot ide-oda tologatni nem lehet! A vádli egyébként is egy makacs izomcsoport,sűrű izomrostokból áll+az egésznapos járástól hozzászokott a kemény igénybevételhez! Állva vádlizás gépen 6×15 Ülve vádli gépen vagy "csacsi" vádlizás 6×15 Szedd szét!
2002-07-16 00:00:00
Sztereó

Hia ! Tömeget szeretnék növelni, de sajn...

Kérdés
Hia ! Tömeget szeretnék növelni, de sajnos hízékony vagyok (most nem vagyok kövér de az voltam). És tudom hogy sok szénhidrátot kell bevinni (testsúly szorozva 5el - 6al = ennyi gramm) - lejárok heti 5x edzeni. De nem mindig izzadok csak levegő után kell kapkodnom meg vörösödök (erőlködöm) - ez is jó ? vagy ha nem izzadok akkor le se dolgozom azt a sok szénhidrátot ??? a korpáskiflit, zsömlét nyomhatom meg a sok tejet, ásványvizet ? (fehérkenyeret nem eszek !) Jó ahogy elkezdtem ??? kérlek válaszolj (szerintem ez nem csak engem érint) köszi !
Q
Válasz
A tömegnövelés nem egyenlő a hízással!Attól hogy nyomod a sok rozsos cuccot még nem fogsz izomban gyarapodni!A megfelelő fehérje bevitelre figyelj! A szénhidrát ledolgozásának semmi köze az izzadáshoz!Az hogy nem izzadsz,lehet alkati tényező is! Próbáld ezt:Fehérjék:Tej,túró,vörös húsok,hal,csirke,tojás. Szénhidrátok:rizs,krumpli,durumtészta,rozsos cuccok DE NEM ÉSZ NÉLKÜL! Ami fontos: A TÖMEGNÖVELÉS NEM EGYENLŐ A HÍZÁSSAL!
2002-07-16 00:00:00
Sztereó

Szia ! Ki szeretném kérni a véleményedet...

Kérdés
Szia ! Ki szeretném kérni a véleményedet Az ANS (Advanced Nutritional Supplements) által gyártott és forgalombahozott FIFTY-FIFTY tömegnövelő / 1 adag (3 féle fehérje tojás-, tejsavófehérje és kazein) és maltodextrin (összetett szénhidrát) / 25gramm fehérje 25gramm szénhidrát... Aminosav összesen: 24650 (mg) magas BCAA (leucin, isoleucin, valin) tartalom. vitaminok, ásványi anyagok. ajánlatos e egy 15(!) évesnek ??? (most szedtem előtte fehérjét ! - tej-, tojásfehérje ! Nem most kezdem az edzést ! már egy éve nyomom... Remélem reagálsz és AZ IGAZAT írd kérlek nem szeretném ha károsan hatna...de remélem nem az ! és nyomhatom (napi 2x szeretném) Előre is köszi (bízom benned)
.CyP.
Válasz
Bízhatsz bennem az extra gyors válaszomból ezt láthatod is! A FIFTY-FIFTY jó temék,de önmagában használva alacsony fehérjebevitelt tudsz vele végrehajtani. A TE ÉLETKORODNAK ÉS CÉLJAIDNAK SZERINTEM MEGFELEL! A termékeket a forgalomba kerülés előtt és alatt az illetékes hatóságok szigórúan bevizsgálják!Igy én is, és a temék gyártója is nyugodt lelkiismerettel tudjuk neked ajánlani! Sok sikert!Használd egészséggel!
2002-07-16 00:00:00
Sztereó

Hello-szia! Én is ilyen Milk&Egg-et szed...

Kérdés
Hello-szia! Én is ilyen Milk&Egg-et szedek...lassan végé (ez az első szer amit szedek), utánna jó lenne az ANS áltál gyártott Mass Pro ??? - ha igen akkor magába vagy mellé még valamit ? (pl.: továbbra is szedem mellé a Milk&Egg-et) - ha nem akkor mit ? - Mass, Mass 20 ??? v. esetleg ANS-től a Fifty-fifty ??? -köszike-
Fan(t)a(sz)tikus
Válasz
A Milk&Egg egy alacsony szénhidráttartalmú termék,a többi amit felsoroltál egy viszonylag nagyobb szénhidráttartalommal rendelkezik.Nem tudom mi a célod? Én azt szoktam javasolni ha valaki venni szeretne valamilyen terméket,hogy mérlegelje :megfelelő mennyiségű szénhidrátot,fehérjét be tud-e vinni a szervezetébe.A szénhidrát bevitellel könyebb dolgunk van,de megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét bevinni már sokkal nehezebb. A fehérje készítmény legyen mindig az alap. /...pl tejsavó izolátum vagy koncetrátum /,ezt meg lehet "tunkolni" egy kis kreatinnal. Szénhidrátok:rizs,burgonya,tészta....
2002-07-15 00:00:00
Sztereó

heti 500mg sustat adokbe magamnak. Kérdé...

Kérdés
heti 500mg sustat adokbe magamnak. Kérdésem a következö: Az utolso adag után mennyi idővel kezdjem el szedni a HCG-t? Menny ideig szedjem,és mekkora adagot? Ha lehet erre a cimre szeretném a választ: ecetere@freemail.hu
anonymous
Válasz
Itt ilyen jellegű kérdésekre nem válaszolhatok! Okos infót találsz a "szteroidok" címszó alatt,vagy Jokerface privát oldalán.Bocs!
2002-07-15 00:00:00
Sztereó

Tömegnövelés a célom ! és a Mass Pro-ban...

Kérdés
Tömegnövelés a célom ! és a Mass Pro-ban van 3 féle fehérje (gyors és lassan felszivódó) - kazein, tejsavó-, tojásfehérje - meg 2 féle szénhidrát - dextróz, maltodextrin - 1 adagban (50g) 34% fehérje 64% szénhidrát és 2 % egyéb (vitaminok, ásványi anyagok) található ! ---> na szóval ha ezt szedném akkor szedjem továbbra is mellé a Milk&Egg-et ? vagy elég csak magában... ha a 2 szedném akkor igy nézne ki: EDZÉS NAPON: Reggel a Milk&Egg, Edzés után a Mass Pro, majd este megint a Milk&Egg! PIHENŐNAPON: Reggel Milk&Egg, Este Milk&Egg. Hogy szedjem ? Mass Pro magában v. mellé a Milk&Egg ? - ha mellé szedem akkor hoy szedjem a kettőt ??? KÖSZ előre is...nagyon fontos lenne ez számomra
Fan(t)a(sz)tikus
Válasz
A sját kreációm.Csinálj belőle egy "designer" fehérjét. Felkelés után:Mass Pro+Milk&Egg "mix" Edzés előtt:Mass Pro Edzés után:Milk&Egg+Mass Pro Lefekvés előtt:Mass Pro A Mass Pro fehérjerésze kevés az izomfejlesztéshez,ezért tanácsolom hogy a kettő keverékéből csinálj egy hatásosabb "designer" / kevert / fehérjét.Így szerintem ütőképesebb!
2002-07-15 00:00:00
Sztereó

Szia. 15 éves fiú vagyok és tömeget szer...

Kérdés
Szia. 15 éves fiú vagyok és tömeget szeretnék növelni. - 169 cm 57 kg - 50kg-al nyomok fekve Seria-ba (ez jo ???) de felkéne magamat "nyomni" 70 kilóra és legalább 65kg-ra a fekvenyomást... LEHETŐLEG MINNÁL HAMARABB persze nem csak arra akarok menni hogy fekvenyomja többet, de ez a legjobb viszonyítás...na szóval én most vettem Milk&Egg-et (kezdésnek jo nem ???), naponta 2x szedem: - reggel az az elso ahogy kiérek a konyhába már meg is ittam, majd 1.5 óra múlva edzés és az édzés végeztével ismét iszom egy adaggal. (Ez igy helyes ???) Esténként meg a nap folyamán sok ásványvizet iszom, meg tejet... enni pedig mindent amit elém tesznek .....jó úton járok ??? Ha elfogyott a tej, tojásfehérje mit vegyek ??? (ez a legfontosabb kérdésem) - légyszives a többi kérdésre is válaszolj ne csak az utolsóra... KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!
BP.
Válasz
A 70 kg "felnyomása" nem olyan egyszerű dolog!A megfelelő edzés,étkezés,és pihenés kombinációja hozhatja meg csak a sikert! Az hogy ötven kilóval nyomsz szériában,...viszonyítás kérdése.Ismerek olyan 15 éves srácot aki 80-nal nyom! Tehát ez relatív.A súlyodhoz képest megfelelőnek tűnik. A tej-tojás jó, és megfelelően is kajázod. A következő dolog a kreatin és egy jó minőségű tejsavó fehérje legyen.
2002-07-14 00:00:00
Sztereó

Szia én egy viszonylag vékony alkatu lán...

Kérdés
Szia én egy viszonylag vékony alkatu lány vagyok,de az a problémám hogy a hasam/és a popsim/ hájas .Szeretnék feszes hasat és popsit de Úgy hogy a mellem se foggyon le!!!!!Mit tegyek /ha fogyózok akkor is csökken a mérete/? És napi hány kalória elfogyasztása az egészséges?Válaszodat elöre is köszönöm fontos lenne!!
hajni
Válasz
Szia Hajni! Ha diétázol akkor az ember / ha jól csinálja / akkor a zsírszövetből veszít, legyen az a test bármely részén.Tehát óhatatlanul a melleid mérete is csökken.Reménykedem hogy nem csak 4-5 hetet adtál magadnak a popsi és has "renoválására". Ha hosszabb időt szánsz a diétára,kisebb az esélye hogy ez a "baleset" megtörténjen! Ne kapkodd el! A kalóriatáblázat résznél találsz választ az elfogyasztható kalóriák tekintetében is. / ez ugyanis több összetevőböl áll,amit te nem adtál meg....testsúly,magasság,életmód...stb/ Az idő neked dolgozik!
2002-07-14 00:00:00
Sztereó

Csáo TÖMEGET SZERETNÉK NÖVELNI Heti 5 ...

Kérdés
Csáo TÖMEGET SZERETNÉK NÖVELNI Heti 5 alkalommal megyek le edzeni Hétfő váll,vádli Kedd hát,bicepsz(1-2 gyakorlat a végén) Szerda mell,tricepsz(1-2 gyakorlat a végén) Csütörtök pihenő Péntek váll,vádli Szombat bicepsz tricepsz Vasárnap pihenő
pubee
Válasz
Próbáld ki az izomcsoportok heti EGY alkalommal való edzését! Többet ér! Rövid,kemény,intenzív edzések! Ez vezet a siker felé!
2002-07-14 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Reggelente félórát bicikl...

Kérdés
Szia Sztereó! Reggelente félórát biciklizem, délután egyórás gyúrás (heti 4 nap- 2nap felsőtest+2 nap alsótest, 12-es ism.szám, szuperszettek, 60 mp-s pih.idők), utána 15 perc szobabicikli. Esténként rányomok még pár óra focit vagy kosárlabdázást. Naponta 4-szer kajálok, no fat, Super Fat Burners-t szedek. A hatás: izomzatom kikeményedett, még nőttem is, valószínűleg az újfajta terhelés miatt. DE ÉN FOGYNI AKAROK!!! Folytassam kitartóan és majd meglátom? Mindig gondom volt a kitartással, adj tanácsot!!!
Rocco Lampone
Válasz
A megfelelő fogyáshoz minimálisan is 8-10 hétre van szükség!Ha nem tartassz még itt akkor kitartás!Az idő neked dolgozik! A kitartás növelésére még nem találtam ki semmilyen edzéstervet,de megígérem hogy dolgozom a témán!
2002-07-13 00:00:00
Sztereó

Helo! Bicepszre utálom csinálni egyene...

Kérdés
Helo! Bicepszre utálom csinálni egyenesruddal állva a gyakorlatot, de franciával se vagyok oda érte. De tudom hogy ezek a legjobb tömegnövelő gyakorlatok bicepszre és én most kezdtem el tömegetnövelni. Baj-e ha kihagyom őket, mert helyette csinálok mást (Scott-pad kézisulyzóval, 90fokos Scott-pad kézisulyzóval, állva kézisulyzóval...) - ezeket pedig kifejezetten szeretem és élvezem...szerintem jobb ha olyanokat csinálok amiket szeretek mert nagyobb odaadással csinálom végig. - VAGY NEM ??? (azért azok is jól bedurrantják...) Előre is köszi
Masslag-
Válasz
Az alapgyakorlat a rúddal végzett bicepszezés,tehát elvileg az a leghatásosabb is.De ha belegondolsz az izom nem lát, és nem tud számolni!Ezzel azt hiszem mindent elmagyaráztam.Vagyis pótolhatatlan gyakorlat nincs!Azért hogy magadat és engem is megyugtass, 2 hetente próbálj beiktatni egy kis rúddal bicepszezést!
2002-07-13 00:00:00
Sztereó

Hello!!! Érdeklődnék, hogy érdemes-e áll...

Kérdés
Hello!!! Érdeklődnék, hogy érdemes-e állandó személyi edzőt alkalmazni, ha versenyzőnek készül valaki???Érdemes-e a nagynevű termek egyikében edzeni(pl: Koko-gym) vagy megfelelő lehet egy átlegos nevenincs terem is??? Előre is köszi!
Béla
Válasz
Megfelelő lehet egy átlag nevesincs terem is, de a "menő" klubbokból sajnos lépéselőnnyel indulnak! / bocs de ez az igazság / Állandó személyi edzőre nincs szükség mert egy bizonyos idő után már remekül átlátod nélküle is az edzés rejtelmeit.Szerezz be egy megbízható edzőtársat! Sok sikert!
2002-07-12 00:00:00
Sztereó

Köszönöm a válaszod Sztereó! Remélem bev

Kérdés
Köszönöm a válaszod Sztereó! Remélem beválik a javaslatod.
Purki
Válasz
Ámen!
2002-07-12 00:00:00
Sztereó

SZIA SZTEREO! TÖMEGET SZERETNÉK NÖVELNI,...

Kérdés
SZIA SZTEREO! TÖMEGET SZERETNÉK NÖVELNI, ÉS OLVASTAM EGY CIKKET, HOGYAN CSPJUK BE TESTÜNKET ISTENTELEN ZABÁLÁSSAL KÉT HÉTIG, +RENGETEG VÍZ. MEGPRÓBÁLTAM( AZ EDZÉSEM AMÚGY IS 20-AS GUGGOLÁSRA FELHÚZÁSRA, MEG FEKVENYOMÁS, TOLÓDZKODÁSRA ÉPÜL)DE EZT A KAJAMENNYISÉGET, MINT PL 3L TEJ 5 TOJÁS, TURMIX + STB LEHETETLEN BEVINNI. A SOK VIZ LÁTSZIK, BELESEDEM IS, DE A NAGY TÖMEGNÖVEKEDÉS AZÉRT NEM. MIT CSESZTEM EL? ÉRDEMES EGYÁTALÁN IGY SZENVEDNI, VAGY CSAK ZSÍROSODNI FOGOK(AMUGY IS 11-12%)
MASSPETI
Válasz
Szerintem ne trüközz!Maradj a jól bevált hagyományos tesépítő diétánál. Tömegnövelés: Marhahús,csirke,tejtermékek,burgonya,rizs,durumtészta... Nagyon egyszerű a tömegnövelés.Ha huzamosabb ideig / nem két hétig / több kalóriát viszel be mint amit a szervezeted a nap folyamán felhasznál már anabolikus állapotot teremtettél az izmaidnak.A tömegnövelés idejét is szabd meg.Kb 10-12 hét legyen.Ennyi ideig legyél célirényos magaddal szembe.Megfelelő edzés,kaja,pihenés! A sok ásványvíz maradhat.
2002-07-12 00:00:00
Sztereó

Heló! Általában heti 2-3x edzek kb. 1 ór...

Kérdés
Heló! Általában heti 2-3x edzek kb. 1 órákat, osztott rendszerben, tehát heti 1x egy adott izomra. Nem is ez a lényeg, hanem, az lenne a kérdésem, hogy az ún. pihenőnapokon, pontosabban az edzés másnapján úszom mondjuk 1 órát. Mert jól esni jól esik, de ha emiatt kisebb az esélyem, hogy nagydarab legyek, akkor inkább nem erőltetném...
Bob
Válasz
Ne aggódj! Szerintem az úszás az egyik legjobb aktív pihenés egy badis számára.Az egész testet átmozgatja és relaxálja. A futásról már ugyanezt nem tudnám elmondani! Szóval le ne mondj róla!
2002-07-12 00:00:00
Sztereó

SZIA! 2 hete elkapott egy szörnyű víruso...

Kérdés
SZIA! 2 hete elkapott egy szörnyű vírusos hasmenés. Közel 10 napig csak fostam és hánytam! Persze kaja szinte semmi! Le is fogytam min.5Kg-ot. Hogyan leszek újra a régi ? Lehet hogy a túl kemény edzéseimtől lettem beteg? (Legyengült az immunrendszerem?)???
zoli
Válasz
Nem az edzéstől van! A vírus több emberen is átment.Az edzés pedig inkább erősíti az immunrendszert. Ilyen a nyár! Szép fokozatosan térj vissza az eredeti kerékvágásba.Türelem,hamarosan újra a régi leszel! Kitartás!!!
2002-07-12 00:00:00
Sztereó

Helló! Már írtam egyszer de még nem kap...

Kérdés
Helló! Már írtam egyszer de még nem kaptam választ, úgyhogy újra felteszem a kérdést: inzulinfüggő cukorbeteg vagyok 175 magas 65kg.Nem szedhetek kreatint, mégis tömeget szeretnék növelni.19 éves vagyok és heti 3-szor jut időm edzeni.Szeretnék 5-8kg-ot felszedni 1 év alatt. A problémám gyökere: napi 200gramm CH-t ehetek csupán, viszont fehérjét és zsírt csaknem korlátlanul fogyaszthatok.Mi a véleményetek, érdemes tömegnövelésre gondolnom? (A testtömegindexem alapján igen.) Tudnátok valamit tanácsolni, hogyan edzzek, mit egyek? Válaszotokat előre is köszönöm.
Purki
Válasz
Már válaszoltam egyszer de még egyszer válaszolok. Próbáld ki a metoxyizoflavont. Az étkezésed sok fehérjét tartalmazzon! /marhahús,tejtermékek,csirke,hal,tojás...stb/ Edzés:Hétfő:mell-hát, Szerda:láb-has,Péntek:váll-kar Az étkezésednél a szénhidrátrész rizsből vagy krumpliból álljon. Készülj fel hogy nagy küzdelem lesz az áhított kilókért!
2002-07-11 00:00:00
Sztereó

Olyan edzésprogramom van amiben egy izom

Kérdés
Olyan edzésprogramom van amiben egy izomcsoprt hetente egyszer van megdolgoztatva. Elég ez?
zoli
Válasz
Mondok pár embert akik ezt alkalmazzák:Dorián Yates / Mr Olympia /, Jóba Elek / Profi testépítő /, Tóth Zoltán / Magyar bajnok,nemzetközi bajnok /,...és jómagam. De a sort folytathatnám a végtelenségig.Hidd el akik kételkedtek a rövid,ritka,de kőkemény edzés hasznosságában, három hónap után belátták hogy ez működik a legjobban!....én ha szálkásítok is ezt az edzésprogramot használom! Sok sikert! "Train Hard!"
2002-07-10 00:00:00
Sztereó

Szia ! Többen tanácsolták - pl. : Lee...

Kérdés
Szia ! Többen tanácsolták - pl. : Lee Labrada :-) - hogy a súlyzós edzést követően hetente háromszor iktassak be 45 percnyi aerob mozgást, mivel a súlyzós edzést követően a test már eleve zsírégető állapotban van. Ugyanakkor alapszabály, hogy az edzést követő proteinitalt 30 percen belül fogyasszam el. A fenti esetben az aerob mozgás után van értelme a dolognak, vagy akkor már bezárult az a 30 perces "biologiai ablak " ?
domper
Válasz
Lee Labrada egy nagyon precíz ember.Minden kalóriát számol,mindent mér,minden pontosan be van lőve nála.Egy átlagbadis számára ez kicsit nehézkes. Én lehet hogy hülyén csinálom de amikor befejeztem az edzést bedobom a turmixot,pihenek egy pár percet és utána kezdek lépcsőzni.Nekem így vált be!
2002-07-10 00:00:00
Sztereó

Szia! Fogytam 55 kilót, most 85 kiló ...

Kérdés
Szia! Fogytam 55 kilót, most 85 kiló vagyok, de még mindig nagy hasam van, és nagy hátsóm. Egyesek szerint ez már csak a megereszkedett bőröm. Mit tanácsolsz? Mit tegyek? Fogyjak még? 187 cm magas vagyok, az Ideális testsúly kalkulátor szerint 79 kilónak kéne lennem.
DoDo labs...
Válasz
Az ideális testsúly kalkulátor adatait nem "extrém emberekhez" méretezték.Tehát tesépítők és nagy súllyal megáldott emberek nem biztos hogy a leghitelesebb adatot meríthetnék belőle. Ha látnék rólad képeket könnyebben mondanék véleményt,de így nem sok mindent tudok javasolni. Egyébként a 85 kilós testsúly teljesen normálisnak tűnik a magasságodhoz.
2002-07-10 00:00:00
Sztereó

Tisztelt Edző Úr! Azt szeretném kérdezn...

Kérdés
Tisztelt Edző Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy a creatint a glutaminnal szedhetem?Ha igen hogyan?Milyen időpontokban?(most akaraom elkezdeni szedni,eggyütt)Reggel délben vagy este?Hogyan ?Hány grammot(glutaminból és mennit creatinból) 15 éves vagyok 55kg,175cm! Előre is köszi !
anonymous
Válasz
Kreatin: 15 grammot szedj 10 napig folyamatosan / egy teáskanál=5 gr / oszd el három részre: reggel,edzés előtt,edzés után./ éhgyomorra / A további napokon 7 grammot szedj pl: edzés előtt és felkeléskor. GLUTAMIN:Napi kétszer 5 grammot egyél edzésnapokon / edzés után és lefekvés előtt,pihenőnapokon egyszer 5 grammot lefekvés előtt. Bővebb infót a kreatinról és glutaminról az "ÉTKEZÉS" címszó alatt találsz! Jó edzést!
2002-07-10 00:00:00
Sztereó

KEDVES Sztereo! egy 13-14 éves srác vag...

Kérdés
KEDVES Sztereo! egy 13-14 éves srác vagyok!! és a hasamon zsirpárnák vannak!eddig nem foglakoztam a testemmel de most hogy már kamaszkor meg midne szeretném azokat a zsirpárnákat eltüönteni onnan!!181 cm avgyok!! kérlek irdd meg mit ajánlassz ajegjobban aminek segiccségével leghamarabb el tudom tüntetni a zsirpárnákat!elöre isköszi Balázs
egy srác
Válasz
Először is ügyelj egy kicsit jobban a helyesírásra. A zsírpárnák csak megfelelő diétával tüntethetők el,de mivel te még fiatal vagy ezért nem foghatlak drasztikus diétára.Ügyelj arra hogy az étkezésed viszonylag zsír és cukormentes legyen.Kösd össze egy kis felüléssel és lábemeléssel mondjuk kétnaponta. Adj magadnak 8-12 hetet,és meglátod látszani fognak a hasizmaid.
2002-07-10 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Köszi a gyors választ a

Kérdés
Szia Sztereó! Köszi a gyors választ az edzéstervvel kapcsolatban. Pit
Pit
Válasz
Örülök hogy segíthettem!
2002-07-09 00:00:00
Sztereó

kedves szterejó! Jók a válaszaid

Kérdés
kedves szterejó! Jók a válaszaid
jokerkirály
Válasz
A királytól ilyet hallani kitüntetés! Kösz!
2002-07-09 00:00:00
Sztereó

Szióka! Kellene a barátnőmnek egy edz...

Kérdés
Szióka! Kellene a barátnőmnek egy edzésterv. Kb. 5 kg-ot szeretne leadni. Az "edzője" azt tanácsolta, hogy 6-8 ismétléseket végezzen. Ettől szerintem csak erősödne, nem szálkásodna. Esetleg az edzés mellett szedjen zsírégetőt? Ha tudsz, tegyél fel légyszi nőknek szóló edzésterveket (persze legjobb a szex) kezdőtől a haladóig. Vagy ha egyszerűbb, küld el légyszi a címemre: rpeti@jamaicans.com Előre is köszönöm!! Pit Ui.: a Retabolillal kapcsolatban is lesz ismertető?
Pit
Válasz
A 6-8 ismétlés valóban nem a legideálisabb.12-15 ismétlés szerintem megfelelőbb. Próbálja ki ezt: Hétfő-péntek: láb,farizom,has, Szerda: mell,hát,váll,kar. 4*12 vagy 5*12-15 szériákkal. Hétfő-péntek:lábtológép,lábnyújtás,lábhajlítás,vádli állva vagy ülve,farizomgép vagy kitörés,lábtávolító és lábközelítő gép. Szerda:"chest-press"gép vagy 45 fokos padon nyomás,mellizomgép,lehúzás csigán tarkóhoz,hashoz húzás csigán,vállgép,oldalemelés,váltott karú bicepszezés,tricepsz letolás csigán,"lórugás. Zsírégető használata segíthet./ Kérd így:"valami E.C.A típusú zsírégetőt kérek!" / /pl: Zena Trim....ez jó és "olcsó"! / A "retáról" itt nem beszélhetünk!!! Látogatsd meg Jokerface oldalát, vagy informálódj a "szteroidok" címszó alatt! / nyitóoldal / Ott van infó!
2002-07-08 00:00:00
Sztereó

Szia! Mult heti kerdesemre azt valaszolt...

Kérdés
Szia! Mult heti kerdesemre azt valaszoltad, hogy nagyon elcsesztem valamit az etkezesen. (tomegnoveles kozben csokkent a sulyom) Mit tanacsolsz, akkor mit tegyek? Ha lehet pelda alapjan mond el nekem, hogy miket fogyasszak es mennyit a nap folyaman, mivel nekem a szenhidrat, feherje, stb kifejezes nemigen segit...elore is koszonom!
Nyuszmusz
Válasz
Nyuszmusz!Annyi a gondom hogy semmi konkrétat nem tudok rólad! Hány kiló vagy,milyen felépítésű,mióta edzessz,miket eszel,eleget pihensz-e...stb Egyébként itt a rovatban a régebbi kérdések-válaszok közt találsz étrend mintát is,csak legyél figyelmes! Én azt szoktam javasolni hogy ne a kajával és a mérleggel törődj, hanem a TÜKÖR legyen a mérvadó!
2002-07-08 00:00:00
Sztereó

Hali a kérdésem: most szeretnék venni va...

Kérdés
Hali a kérdésem: most szeretnék venni valami jó kis táplálék-kiegészítőt, és nem tudom, hogy ezek jók-e gondolkozok Muscle-Zyme, Mega BCAA protein valamint a BIO CPX között sajna könnyen felszedek egy kis fölösleget úgyhogy oda kell figyelnem most olvastam Muscle-Zyme-ről, hogy testzsírt is csökkenti és az izom gyarapodását eredményezi te melyiket ajánlanád vagy ha van jobb ötleted akkor légyszi írd le. A másik kérdésem melyik a jobb foszfát vagy a monohidrát a kreatinból mindenhol mást olvasok és nem tudom.Milyen kombinációt ajánlasz hogy zsír se jöjjön fel,de nőjenek az izmaim köszi!
Bandi
Válasz
Ha izomtömeget akarsz növelni legjobb ha egy jó minőségű fehérje izolátumot veszel! A Muscle Zyme az! Nekem bevált! De az "rizsa" hogy egy "egyszerű" fehérjekészítmény csökkenti a testzsírt. A kreatin valóban érdekes téma.Szerintem mindkét fajtája működik csak egyeseknél az egyik,másoknál a másik válik be.Kezdj monohidráttal. Ha azt akarod hogy "zsír se jöjjön fel de nőjenek az izmaid" ne a táplálékkiegészítőkben keresd a megoldást,hanem az ÉTKEZÉSEDBEN!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

CSá! A MyoMeth jó kombinálva egy WPC fe

Kérdés
CSá! A MyoMeth jó kombinálva egy WPC fehérjével? Kösz!
K.Z.
Válasz
Tökéletes! Csá!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Nézelődve az archívumba...

Kérdés
Kedves Sztereó! Nézelődve az archívumban láttam, hogy szót ejtesz bizonyos metoxyizoflavon nevű termékről.Tudnál róla pár szót mondani,illetve arról, hogy ajánlatos a szedése heti 3*-i tömegnövelő jellegű edzés esetén?Köszönöm
Chemical
Válasz
Ajánlatos! Pillanatnyilag a szegedi UNIVERSAL body shop /ill SHOP.BUILDER.HU / rendelkezik a legnagyobb izoflavon választékkal Magyarországon.Röviden annyit hogy ezek növényi hatóanyagok,nem hormonálisan hatnak.Erős anabolikus és antikatabolikus hatással rendelkezik. Ha többet meg akarsz tuni róluk, a termékkatalógusban utána olvashatsz.
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Szia sztereo! Nagyon megkoszonom gyors ...

Kérdés
Szia sztereo! Nagyon megkoszonom gyors valaszodat! Bocs ABED vagyok tavol kozel keletrol! Az az igazsag hogy mielott feltettem kerdeseimet el kellett volna olvasnom a weblap etkezesrol szolo nagyon hasznos tudnivalokkal is szolgalo "rovatait" Kerdesemre azt valaszoltad tomegnovelo szert meg ne szedjek! Meddig? Mikor kezdhetem el az oldalaitokon leirt tomegnovelo etkezessel egybekotott edzest? Ja es a tegnepi nap lattam egy helyi "testepitot" aki szetcsattant az egeszsegtol de nagyon csunyan!(stria) Szerinted ha elkezdenem azt a bizonyos etrendet nem fogok en is "repedezni"? Hogy kerulhetjuk el? Kedves "sorstarsaim es Sztereo!!! Komolyan ne legyetek ram idegesek,hogy ennyit kerdezek de szeretnem a dolgokat komolyan csinalni es itt a testepitesnek a sporynak SEMMI kulturaja nincsen!!!!! VALLAS VALLAS ... Elore is nagyon megkoszonom! Maradok tisztelettel: Abed
Abed
Válasz
Bocs Abed hogy egy kicsit későn válszolok!Nem arra gondoltam hogy most ne szedj "tömegnövlő" kiegészítőket, hanem úgy egyébként nem nagy szükség van rá.Szénhidrátot bevinni könnyű de megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét nehéz! Stria. Alkati adottságok és a bőr minősége határozza meg hogy kialakul-e. Én úgy gondolom hogy nem lehet meggátolni a kialakulását.Sajnos ez egy tipikus testépítő "szépséghiba"! Jó edzést!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Szia!A kerdeseim a kovatkezok:1;nekem se...

Kérdés
Szia!A kerdeseim a kovatkezok:1;nekem semmi lehetosegem az edzotermi edzesre(sulyokkal,stb.)van-e igy eselyem az izomnovelesre egyaltalan?persze akkor is tovabb csinalom az eddigi edzeseimet mert elvezem,ha esetleg nem.2;ha megis mik a legjobb mell es deltaizom fejleszto gyakorlatok? 3;feluleseket es hasprest csinalhatok-e mindennap?4;irtad hogy a has"kockasitasara"mashogy kell etkezni,nem zavarja ez a tomegnovelo etrendet?
widow
Válasz
Nem olvastad elég figyelmesen amit írtam! Tömegnövelés és szálkásítás együtt NEM LEHETSÉGES! Komoly fejlődésre ne számíts! Sajnos ahhoz hogy az izom fejlődjön,túl kell terhelni.Ez fekvőtámasszal nem nagyon megvalósítható. Szerencsés esetben egy jó strandfazont ki tudsz hozni magadból!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Érdeklődnék, hogy a hetente minden izomc...

Kérdés
Érdeklődnék, hogy a hetente minden izomcsoportot 3 alkalommal megmozgató program (8*8-as ismétlésekkel) kezdők és testsúly csökkentők számára hasznos-e? Mikor érdemes áttérni a heti 3 két-két izomcsoportot edző, piramis rendszerű edzéstervre.
Gábor
Válasz
Az izmok heti háromszori edzését felejtsd el!!! Térj át a heti háromszori alkalomra,és egy izomcsoportot heti egy alkalommal dolgoztass meg!A kajával manipulálj! Bocs az előbb rosszul fogalmaztam!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Hello! A kerdesem az lenne hogy most fej...

Kérdés
Hello! A kerdesem az lenne hogy most fejeztem be a 3 honapos creatin monohidrat kuramat es kozbe szedtem egy ket doboz feherjet is. Egeszen 64g-rol 76ra fel nyomtam magam. Most venni szeretnek valamit de nem igazan tudom hogy mit?!? Createc Gold-a gondoltam de nem tudom hogy bevalna e? szerinted? vagy tudsz jobbat?
Tricky
Válasz
Próbáld ki a METOXYIZOFLAVONT!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Helló!Király az oladal!!Azt szeretné kér...

Kérdés
Helló!Király az oladal!!Azt szeretné kérdzni,hogy többször hallottam itt az oldalon a tojás-banán turmixról,de én nem nagyon tudom,hogy néz ki??Arra gondolok,hogy pl. milyen arányban kell egyik és másik,meg ilyesmik?elmagyaráznád nekem??Előre is köszi!!!
7
Válasz
Ezt komolyan kérdezed? ....Veszel egy banánt és fél liter tejet.Eddig o.k.?Összeturmixolod és kész! /...a turmixgép mindegy milyen márkájú / Jó kavarást!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Számos webolalon olvastam olyan komoly t...

Kérdés
Számos webolalon olvastam olyan komoly testépítők edzésterveit amelyek akár 4-5 naponkénti edzést is ajánlanak és ezzel együtt azt is hogy egy izomcsoportot akár 21! naponta dolgozzunk meg. És ezt nemcsak profik számára írják hanem kezdők illetve középhaladók számára is. Azt is mondják hogy egy izomcsoport csak a 28. nem edzett nap után fog csökkenni. Mi erről a véleményed? Ajánlod- e ezt nekem (2 éve edzek)?
TOTTI
Válasz
A 4-5-6-7 naponkénti edzést én szuprnek tartom a 21 napot egy kicsit soknak tartom.Ha pedig valóban fanatikus vagy akkor nem hiszem hogy egy hét után nem hiányozna egy jó kis fekvenyomás.
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

CSá!Hogyan érdemes adagolni a MyoMeth-et

Kérdés
CSá!Hogyan érdemes adagolni a MyoMeth-et napi hányat lenne érdemes és mikor? Köszi!
Andris
Válasz
Edzés után és lefekvés előtt a legideálisabb bevenni.Én azt mondom legalább 6 kapszulát érdemes bevenni naponta hogy a megfelelő hatást elérjük.
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Tisztelt Edző Úr ! Én egy 15 éves ektom...

Kérdés
Tisztelt Edző Úr ! Én egy 15 éves ektomorf tipusu sovány (testépitő) fiu vagyok.Az lenne a kérdésem, hogy ha egy nap (többszöris)szedek glutamint,creatint,tömegnövelőt,tejsavófehérjét akkor lehet e bármilyen mellékhatása ?És hogy jó ez a rendszer?
ronald
Válasz
Semmilyen mellékhatástól nem kell félned.Ezek nem szteroidok / "kokszok" / amik hormonálisan "bekavarhatnának"! Nem értem mit értesz rendszer alatt,de jó!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Szia! Tomegnoveles megkezdese elott 77 k...

Kérdés
Szia! Tomegnoveles megkezdese elott 77 kilo voltam, es kicsit zsiros. Elkezdtem szedni volumass 35+creatine monohidratot. Mindent betartartok, etkezes stb. most tartok a kura 3ik heteben, de 76 kilo vagyok mar csak. Igaz, sok valtozas tortent a testemen. Mitol lehet az, hogy tomegnoveles kozben csokken a sullyom, es a hasam is kockasodik?
Nyuszmusz
Válasz
Valamit nagyon elcsesztél az étkezésen!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Hello! most kezdek bele a komolyabb edzé...

Kérdés
Hello! most kezdek bele a komolyabb edzésbe, edzéstervvel meg mindennel (de "táplálékkiegészítők" nélkül), és tudva hogy enyhe gerincferdülésem (skoliozis) van, tanácsot kérnék tőled, hogy milyen gyakorlatokat hagyjak ki (azokon kívül, amit már "gerinces" sorstársam is leírt itt), milyeneket részesítsek előnyben, annak érdekében, hogy has-hát-vállizmaim erősen tudják tartani gerincemet. Válaszodat előre is köszönöm!
egy másik gerinces
Válasz
Minden olyan mozgást mellőzz,ami függőleges nyomást mér a gerincoszlopra.Amik jók :Hashoz húzás csigán,lehúzás széles fogással csigán,hasgép,lábemelés.
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Szeva ! Az lenne a kérdésem, hogy kell -...

Kérdés
Szeva ! Az lenne a kérdésem, hogy kell -e szünetet tartani a kreatin szedésben. Eddig egyszer tartottam szünetet 2 hétig, de elég volt mert rosszul ment az edzés. Ha nem tartok szünetet annak van-e valami következménye ? Pl: nem lesz hatásos egy idő után.
Fireball
Válasz
Te magad válaszoltál a kérdésedre.6-8 hét az átlagos kreatinkúra időtartama.Utána az ún. kreatinszállító sejtek ellustulnak.
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy mit...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudsz a Masterpro illetvea Provit termékcsládról ?Használ valamit ?Jók valamire?Érdemes venni?Mert tömeget akatok növelni és nincs valami sok pénzem !Ami van is táplálékkiegészitőkre költöm !Most például az American Muscle termékeit használtam egy csomó ideig de nem használt semmit!Ólcsó volt és szar !Pénz kidobás !Te tudsz ajánlani nekem valami izomtömegnövelőt ?(ami használ is). 15 éves vagyok,52 kg,175cm. Előre is köszi !
ronnye
Válasz
A Mastrerpro tej vagy tojás alapú, a Provit szója. Én a kilecvenes évek elején mázsaszám ettem a Masterpro-t,és csúcstermékek ide vagy oda nekem használt.A Masterpro 50 teméket válaszd!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

A TWINLAB cég hirdetései szerint gyógysz...

Kérdés
A TWINLAB cég hirdetései szerint gyógyszergyári minőségű termékek találhatók dobozaiban. Igaz ez ? Most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megengedhetem magamnak a drágább proteint, jó választás a Twinlab ?
domper
Válasz
TWINLAB! THE BEST!
2002-07-07 00:00:00
Sztereó

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
50 gr. 
 / 4.3
 
500 Ft
120 tab. 
 / 4.7
 
5 790 Ft
100 kap. 
 / 5.0
5%   2 990 Ft  
2 840 Ft
60 tab. 
 / 4.6
 
4 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Junior Magyar Bajnokság 1980
Junior Magyar Bajnokság 1980
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #29.
BB.Tv Episode #29.
Grand Prix Due Torri 14.
Grand Prix Due Torri 14.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....