Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2003 november kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia! 186cm vagyok és 98kg. 1,5 éve edz...

Kérdés
Szia! 186cm vagyok és 98kg. 1,5 éve edzek, de most felszedtem pár kilót és szálkásításba kezdenék. Arra gondoltam hogy mivel heti 3x járok edzeni, (hétfőn, szerdán és pénteken) keddre, csütörtökre és szombatra berakok kardió edzéseket, hogy jobban égessem a zsírt. (A rendes edzésnapokon szálkásító edzést végzek) A kérdésem annyi, hogy kb 2 órás edzéseket szeretnék ilyenkor, de nem tudom mit csináljak. Erre gondoltam: fél óra kerékpár, fél óra sífutógép, hasedzés, twister és egy kis taposógép. Elég lesz ez? Tudom hogy lehetetlen, de minnél hamarabb le akarom adni a kis pocakomat. Táplálékkiegészítőnek amino tablettát szedek edzés előtt, után és reggel. Jó ez így? Mit javasolsz?
Cares
Válasz
Kardióedzésnek a kimaradó napokra futógépen való gyaloglást ajánlok hegymenetbe állítva folyamatosan egy órát. Nem leszel előrébb ha mindenbe belekapkodsz egy kicsit! A kajálásod rendbe? Az amino jó kiegészítő csak kérdem én napi 30 tablettákat beszedsz ahogy kellene,vagy költségkimélő módon 3 tablettát edzés előtt, hármat pedig edzés után? :-)
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! azt szeretném kérdezni, ogy ...

Kérdés
Szia Zsolt! azt szeretném kérdezni, ogy az oldalsó hasizmaimat eddig úgy edzettem, hogy egy seprűnyelet a nyakam mögé raktam és forogtam olyan "twisteresen". Ér ez valamit? Mert nem sok helyen prefereálják ezt, ráadásul az edzőm azt mondta, hogy ez nem jó, csak a derekam körüli izmokat lazitsa. Szerinted? Köszi
BiGu
Válasz
Jól mondta az edződ! Ez olyan lányoknak való akikkkel el tudják hitetni a "norbiguruk" és "Menszhelt" újságok a sok baromságot!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Hello! Hat, nem vagyok hivatasos, de pih...

Kérdés
Hello! Hat, nem vagyok hivatasos, de pihenokkel tenyleg estetol reggelig megy a dolog. :-) Az sajnos nem megy, hogy ne ejszaka csinaljuk, mert csak este talalkozhatunk. Igy az alvas semmi, vagy max. 1 ora, amit masnap sem potolok be. Viszont nem ritad, hogy mit kellene tobbet fogyasszak ilyenkor, vagy mehet barmi, csak kaloria legyen?
****************
Válasz
Legalább menetek közt egy szénhidrát és fehérjedús turmixot dobjál már be! Aztán hajrá!!!!!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Most olvastam a HST eddzésrendszerről, a...

Kérdés
Most olvastam a HST eddzésrendszerről, ami állítólag a tömegnövelő eddzésrendszerek között a legjobb! De ez a rendszer szerint hetente 3-szor kell eddzeni minden izomra! Tehát minden eddzésen minden izomra kell eddzeni mert hetente 3-szor eddzek! Nem túl gyakori kétnaponta ugyanarra az izomra gyúrni?
anonymous
Válasz
Kresd ki mit írtam rá régebben!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Azt szeretném kérdezni, hogy miért jó az

Kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy miért jó az nekem, hogy a táplálék kiegészítőktől felgyorsul az anyagcserém?(vagy ez csak következmény?)Köszi!
zoli
Válasz
A táplálékiegészítőktől nem gyorsul az anyagcsere,legfeljebb időszakosan a székletürítés gyakorisága nő meg. Az anyagcsere gyorsulása azért jó mert akkor nem rakodik le zsír és ami feljön tömeg az többé-kevésbé izom.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

szia.én 21 éves vagyok 176cm magas 70kg....

Kérdés
szia.én 21 éves vagyok 176cm magas 70kg.3 éve 1-es tipusu cukorbetegségem van.lassan 1 éve edzek és szeretnék táplálékkiegészitöt szedni.eddig probaltam a cytopro-t és most szeretnék mellé szedni creatin pump-ot.lehet e ennek rámnézve káros hatása vagy sem.ámúgy 250-300g szénhidrátot ehetek 1 nap.válaszod elöre is köszönöm.
krisztián
Válasz
Hú vigyázz mert így nagyon be vagy határolva. A kreatin tudod csak szénhidráttal működik. Inkább végy egy magasabb fehérje tartalmú készítményt. / Anabolic Whey / ...Mellé tudom ajánlani a Myometh kiegészítőt. A kreatinnal ne kísérletezz. A 250 gramm szénhidrátodat hagyd meg a rendes kajára.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia! Szeretnék veled haspadot! Néztem a

Kérdés
Szia! Szeretnék veled haspadot! Néztem a shop.builder.hu-n szerinted melyik a jó?
DoDolabs
Válasz
Ha felhívod a telefonos ügyfélszolgálatot akkor ők szívesen segítenek neked kiválasztani a legmegfelelőbbet. ...én nem nagyon értek hozzá!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia! Több mint 5 éve edzek rendszeresen...

Kérdés
Szia! Több mint 5 éve edzek rendszeresen heti 4 alkalommal! Jelenleg napi 3 izomcsoportot dolgozok meg és próbálok heti kétszer edzeni egy izomra. Próbáltam már 3 szori edzést is alacsonyabb intenzitással, igazából mindig variálok mert nem tudok rájönni melyik edzés felelne meg nekem a legjobban.3 edzéssel úgyérzem nem dolgoztam meg rendesen az izmokat. Kérdésem a következő lenne : 1. Szerinted sok a mostani edzéstervem ? 2. Szinte minden edzést követő napon van izomlázam, ez esetleg valaminek a hiánya vagy ilyenkor nő az izom ? 3. Akkor is fejlődik az izomzat ha nincs izomláz ? előre is köszönöm a választ !
Tommeeyy
Válasz
1.)Nagyon sok! Nem csodálom hogy az 5 év alatt nem igazán volt számodra elfogadható a fejlődés.Öt év alatt már rutinos gyúrósnak kellene számítanod ha jól edzettél volna. Nem jól kísérleteztél. 2.) Az izomláz nem függvénye semminek! 3)Igen! Biztos 5 éve edzel?
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Hello Zsolt! Kb 1,5 éve edzek rendszere...

Kérdés
Hello Zsolt! Kb 1,5 éve edzek rendszeresen, heti 4-5 alkalommal (összeségében van az 3-4 év is, de túl nagy kihagyások voltak, szóval mintha nem is lett volna). 180cm-hez most 90kg vagyok. Van rajtam már némi izomzat, amit a fedettség elrondít (főleg csípőtájékon). 75-80kg-mal már esztétikailag jl néznék ki. Ezt a 10-15-öt kéne leadni. Szóval egy intenzív hasprogramot kéne nekem beleszúrni az edzéstervembe (hétfő:mell-hát; kedd: váll-bicepsz; szerda:láb, tricepsz; csüt:mell-hát; péntek:váll, kar). Meg egy hülye kérdés: Naponta hány zsömlét ehetek meg sandwich formájában? Előre is Kössz!!
mucius
Válasz
Szerinted az intenzív hasprogramon múlik? Neeeem! Ezt már sokszor leírtam,de heti két egyszerű hasedzéssel +DIÉTÁVAL rendkívüli eredményeket lehet elérni kb....8-12 hét alatt. Hány zsömlét? Attól függ mekkora a zsömle,mi van benne, fehér vagy rozs...stb.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia! A túledzettség okairól szeretné...

Kérdés
Szia! A túledzettség okairól szeretnék kérdezni. Valaki azt állítja, hogy a magas számú szériákkal végzett edzés a túledzettség legfőbb okozója. Az illető 10-20 szériát említett edzésenként és nem testrészenként. Úgy vélem ez a szám igencsak alacsony, ha egy nagyobb testrész edzését pl. mell-tricepsz gyúrását veszem alapul... Neked erről mi a véleményed? köszönöm
dms
Válasz
A túledzettség okozója inkább a hiányos táplálkozás,és ezután lehetne szóbahozni hogy valaki egy héten 2-3-szor edz egy izomcsoportra.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! A videón látható Superbod

Kérdés
Szia Zsolt! A videón látható Superbody versenyen hány kilóval indultál? Üdv,
Robi
Válasz
A versenysúlyom mindig 80 kiló.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia!CytoGain,Glutamax,Creatine Chewable...

Kérdés
Szia!CytoGain,Glutamax,Creatine Chewable Tablets meg fehérje turmixot szeretnék ezekből mikor és mennyit szabad enni egy 16éves srácnak?Vagy kihadjak valamit közölük?
junhum
Válasz
Ezt mind hagyd ki és vegyél egy komplett készítményt ami tartalmaz kreatint,szénhidrátot és fehérjét. A Volumass termécsaládból bármelyik. Pl Volumass 35, Volumass 20.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

HELLÓ! CSAK EGY KÉRDÉS: A SZAUNÁZÁS BEF

Kérdés
HELLÓ! CSAK EGY KÉRDÉS: A SZAUNÁZÁS BEFOLYÁSOLJA VALAMELYEST A FIZIKUMOT? ELŐNYÖK - HÁTRÁNYOK? KÖSZI
ATI
Válasz
Heti két szauna biztos nem befolyásolja sőt még segít is. Sokan előnyben részesítik. Jómagam 5 percet nem bírnék ki de az okosok azt mondják hogy:A szaunában szándékosan túlfűtjük a testünket, és bizonyos szempontból lázas állapotba kerülünk. A forró fakamrában beálló "túlfűtött" állapot viszont a következő kedvező hatásokkal jár: A test mindent megtesz, hogy hűtse magát, így hőt ad le - a verejtékezéssel -, az intenzív hőleadással pedig sok-sok kalóriát eléget. Ezért mondható, hogy a szaunázás kiváló kiegészítő egy testsúlycsökkentő programhoz. Felgyorsulnak a fontos szervek anyagcsere folyamatai, nagy mennyiségű méreganyagtól válik meg a szervezet. Hasonlóképpen, mint kocogás közben vagy egy edzőtermi cardiogépen, edződik a cardiovasculáris rendszer, a szívverés erőteljesebbé válik, több vér kapcsolódik a keringésbe, az erek kitágulnak, a diastolés vérnyomás értéke pedig csökken. A "lázas" állapotban veszélyes vírusok és baktériumok pusztulnak el, a vérben található fehér vérsejtek száma nő, erősödik az immunrendszer. A szervezet ellenállása megnő a megfázás, rákos megbetegedések, influenzás megbetegedések ellen, valamint ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben is. A szervezetből olyan - nagy mennyiségben egészségkárosító - méreganyagok távoznak, mint a kadmium, az ólom, a cink, a nikkel, a nátrium, a kénsav és a koleszterin. A bőrhöz közeli - perifériás - véredények vérellátása fokozódik, ezáltal könnyebben gyógyulnak a ficamok, húzódások, a nyálkatömlő gyulladás, a perifériás érrendszeri problémák, az arthritis, valamint az intenzív edzésből származó izomfájdalmak, így például az izomláz is. A szaunázás elősegíti a növekedési hormon kiválasztását, amely fokozottan anabolikus hatást gyakorol a szervezetre. Valószínű, hogy nem is találhatnánk kellemesebb helyet egy alapos relaxáláshoz, mint a szauna félhomályát! A Nobel-díjas Dr. A. Lwoff francia virológus szerint az egy fertőzés során fellépő láz jelentősen hozzájárul az adott vírus leküzdéséhez. A mesterségesen előidézett láz - például a szaunában - rengeteg betegség gyógyításában alapvető szerepet játszhat. Még a rákos megbetegedéseknél is! Nem véletlen, hogy a maratonfutók között nincsenek rákosok. Az ő izzadságukban kadmium, ólom, cink és nikkel ürül a szervezetből, amelyek elsődleges rákokozónak számítanak. Az ideális az lenne, ha minden nap egyszer alaposan leizzadnánk, mert ez tartaná folyamatosan optimális egészségi szinten a szervezetet. Szörnyű arra gondolni, hogy vannak olyan emberek, akik évek óta nem izzadtak meg! Vajon az ő szervezetükben mennyi méreganyag gyűlhetett már fel?A szaunázás - akár infraszaunában 50 fok körül, akár 90-110 fok között - kívül-belül megfiatalítja és megtisztítja a testet. Az anyagcsere folyamatok következtében keletkező melléktermékeket, valamint a helytelen táplálkozási szokások következtében felgyülemlett káros anyagokat a szervezet az izzadással apránként kiveti magából. A bőr tisztulási mechanizmusa jelentősen javul, ezzel a bőr öregedési folyamatai is lelassíthatók. A kutatások eredményei szerint a felgyorsult gyógyulási folyamatok annak köszönhetőek, hogy a mesterségesen produkált lázas állapot hatására megnő a növekedési hormon szintje.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Helló! A kérdésem az lenne, hogy költ...

Kérdés
Helló! A kérdésem az lenne, hogy költségkímélés szempontjából vannak e olyan receptek amik alapján tudnék egy viszonylag jól használható táplálékkiegészítő turmixot csinálni házilag. Köszi!
anonymous
Válasz
Tej+banán+szőlőcukor....esetleg egy kis túróval megbolondítod.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

CSáó! Nagy az én problémám! Kb. két é...

Kérdés
CSáó! Nagy az én problémám! Kb. két éve edzek, hatalmas túlsúllyal kezdtem, de elegem lett, és 1 éve szigorú diétába fogtam, ami annyit tesz, hogy minden nassot és üdítőt megvontam magamtól. (még mindig) Ha a csak a mérleget nézném, elégedett lehetnék (1év alatt -20kg, közben pl. a fekvenyomó súlyt még növelni is tudtam), de a tükörbe nézve nem valami lenyűgöző. úszógumim még így is van, a vállcsontom pedig rendesen kilátszik! A másik dolog, (elég érdekes izomgenetikám van :((() hogy a karjaimon és a hátamon szinte képtelen vagyok fejleszteni! Most képzelj el, két éve szenvedélyesen nyomom - eddig por nélkül, - a mell és vállizon normális, de mindhárom kar-izomcsoport, és a hát.. mintha nem is edzenék... a karom 36os :((. csak hogy legyen még infod: 90-95kg a széria fekvenyomásban. Érdemes lenne már táplálékkiegészítőt fogyasztanom? A karokra és a hátra mit ajánlasz? Bocs, ha egy kicsit sok volt :))
ádám
Válasz
Ádám! Ne legyél elkeseredve. Ha te az utóbbi időben fogyóztál akkor nem igazán tudott a szervezeted azizmaid az épülés irányába tendálni. Ugyanis fogyni és izomban nőni egyszerre nem lehet! A fogyókúra alatt te kevesebb kalóriát juttattál be a szervezetedbe így az arra jó volt hogy elkezdj fogyni,de mivel az izomépítéshez ilyenkor már nem ált rendelkezésre extra kalória és szénhidrát így az izomzat stagnált vagy még fogyott is. :-( Tessék rengetg fehérjét bevinni. Akár húsból vagy tojásból akár egy jó minőségű tejsavóproteinből. A hát: Evezés csigán,egykezes evezés,lehúzás széles fogással tarkóra. Kar:bicepsz rúddal,scott pad, bicepsz váltott karral,tricepsz letolás csigán,francia rúd fekve vagy állva, tolódzkodás.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Hi Zsolt! Mekkora comb (kozepen merve) ...

Kérdés
Hi Zsolt! Mekkora comb (kozepen merve) dukal a kovetkezo meretekhez: 170/80, 116 mell, 80 derek, 42 bicepsz. Csak ezeket a fobb mereteket irtam le, gondolom mas nem is kell. Zsirszazalekom nem tudom, de van dogivel, amennyi egy jo tomegnoveleshez kell :)) De ez a meretekbol kitunik, teszem azt derekmeret. Kivancsi lennek ,hogy egyebkentis ehhez a 170-es magassaghoz hobbi szintem mi az idealis, ha ugy tetszik etalon!!! Mellkasra kene meg egy jo 5 centi, aszem panaszra nem lehetne okom! Edzesmult valamivel tobb mint 1,5 ev. Tehat?
Vega
Válasz
Kb 62-65-ös comb már megfelelőnek tűnhetne.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Nekem nem vágyam, hogy versenyszintű izm...

Kérdés
Nekem nem vágyam, hogy versenyszintű izmokat növesszek. CSak szeretnék egy kicsit férfiasabban kinézni. Ehez a pénztárcám is igen szűk. A szóját elvetettem, de az Ultra Whey Pro gondolkodom. Szedjem ezt mert van hatása, vagy gyüjtsek és kevesebbet szedjek valami másból?
lama
Válasz
Van hatása! Ha szűkös a pénztárcád akkor inkább a Cytopro nevű terméket. Bár majdnem biztos vagyok benne hogy nem ezen múlik a siker. Először nézd meg hogy megfelelően étkezel? Ha a válasz igen utána érdemes fontolóra venni a fehérjekiegészítést. De számolj azzal hogy ténylegesen heti kb fél kiló fehérjének el kell fogyni a sikerhez vezető úton. Tehát ezzel azt akarom mondeni hogy egy vagy két zacskótól az ég világon nem fog semmi változni!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia.Az a kerdesem hogy mi a velemenyed

Kérdés
Szia.Az a kerdesem hogy mi a velemenyed a cytogen HyperMass5000-rol?Es mennyit kell szedni belele? Valaszodat koszonom!
ROBI
Válasz
Szia Robi! ...hát mit mondjak. Jó sok szénhidrát minimális fehérjével. Amolyan "hizzunk valahogy" shake. Amikor hasznos lehet. Reggel és edzés előtt.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Köszönöm a korábbi választ! Lenne még eg...

Kérdés
Köszönöm a korábbi választ! Lenne még egy kérdésem. Az unokabátyám jó 25 évig aktívan gyúrta a vasat, minden szabadidejét kondi teremben töltötte. Körülbelül másfél évvel ezelőtt csak egyszerűen abbahagyta, azt mondta, hogy elmúlt 42 éves, minden más lefoglalja az idejét, és ennyi idő elteltével őszintén szólva egy kicsit "meg is unta". A probléma, hogy az egyik fiatal gyúrós haverja, aki orvos, azzal ijesztegeti, hogy mostmár "sport szíve" van, vagyis a hosszú éveken át tartó óriási terhelés miatt "természetes szívnagyobbodása" van, és ha akarja, akkor sem hagyhatja már abba, különben súlyos szív problémái alakulhatnak ki, kimondottan az edzés hiány miatt. Azt javasolta, hogy csináljon egy "kiszoktatási" edzés tervet legalább egy-két évig, folyamatsan csökkentett terhelésekkel. Bár még mindíg óriási nagy fazon, 194 centi magas, 137 kiló, hidegen edzés nélkül 56-os karral, már korántsem olyan hatalmas mint régen, amikor 154 kiló volt és 61-centis (!!!) volt a bicepsze. Szóval, neked mi a véleményed vagy tapasztalatod, ismereted a témáról, hogy ha valaki hosszú ideig csinálja és főleg "nagy" és nehéz személy, akkor valóban ajánlott-e egy fajta "kiszoktatási" időt beiktatni és tényleg veszélyes-e abbahagyni a gyúrást teljesen? Én javasoltam neki, hogy próbáljon ki küzdősportot, úszást meg kocogást a változatosság kedvéért, meg talán egy kis fogyókúra miatt is, de nincs kedve valahogy semmihez, meg őszintén szólva egy deka zsír nincs rajta. Kőkemény minden izma, oszlop szerű derék izmai vannak, hatalmas combok és vádli, olyan széles háta van hogy "leszálló pályának" is megfelelne :-) ,széles nagy mellizmok, a bicepsze valami óriási kerek dinnyére hasonlít, szóval annak ellenére hogy soha nem is érdekelte a versenyzés és nem "versenyszerűen szálkás", rendkívülien néz ki, és remekül érzi magát fizikailag és egészségügyileg, de ez a "szív ügy ijesztegetés" nagyon beültette a bogarat a fülébe, és szerintem ha nem is vallja be, egy kicsit meg is van ijedve a dologtól. Mi a véleményed, mit tudsz mondani hasonló esetekről és az "aktív edzés" utáni időszakról, vagy éppen annak esetleges veszélyeiről? Előre is köszönöm a szaktanácsadást.
harcos
Válasz
Hihetetlen! Van ilyen ember elrejtve Magyarországon? A sportszív valóban kialakul. A leszoktatásról még nem hallottam. Ki ez az ember! Nem sok 56-61-es karú ember mászkál magyarországon minimális testzsírral!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Mond meg nekem légyszíves h...

Kérdés
Szia Zsolt! Mond meg nekem légyszíves hogy mi a a különbség a kcal és a Cal között? Csak mert a gépek Cal-ban mérnek a termékekeken pedíg kcal-van. Bocs, de kezdő vagyok és szeretném tudni hogy mondjuk 500kcal-t hány Cal-al tudok ledolgozni. Bocs ha hülyeséget kérdeztem!
zizi
Válasz
Bár névlegesen mindig kalóriáról beszélünk mert ez terjedt el a köznyelvben is, de valójában mindenütt kilókalóriáról beszélhetünk.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

A cytogen whey pro -ja szerinted megfele

Kérdés
A cytogen whey pro -ja szerinted megfelelő táplálékkiegészítő. Hogy csak azt szedjem vagy inkább a CytoPro -t ?
anonymous
Válasz
Nkem még mindig a Cytopro az etalonabb a Cytogentől. De jó egyébként a whey pro-juk.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Tömegnövelőn vagyok,de NAGYO...

Kérdés
Szia Zsolt! Tömegnövelőn vagyok,de NAGYON megszaladt rajtam a zsír.86kg-ról 100-ra 3 hét alatt.Jött izom is,de NAGYON zavar a zsír.Lomhább lettem sokkal,hamarabb elfáradok,folyton melegem van. 1. Szerinted az edzések utáni 30 perces kardióval elérhető,h több zsír már ne jöjjön fel,miközben még szeretnék továbbra is tömeget növelni? Vagy a tömegnövi ezzel jár? 2. A teremben az edző azt mondta, h a zsirosabbak könnyebben növelnek tömeget,mint a szálkások. Ez a tömegnövelés a tényleges izomtömegre vonatkozik? Köszi!
Csaba
Válasz
A tömegnövi bár kicsi fedettséggel jár de azért a 14 kiló hízás elég keményre sikerült! A kardióval csak még egy kicsit az izomból is fogsz leszedni. Szerintem kicsit elcsúsztál a kajáláson. Az edzőnek pedig valamelyest igaza van. Valóban egy endomorf sokkal könyebben növel izomtömeget is mint egy soványabbb ektomorf alkat.
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt!kb.14 hónapja edzem és már el...

Kérdés
Szia Zsolt!kb.14 hónapja edzem és már elég jó formában vagyok.Most 72kg vagyok és 175 cm.Tömeget szeretnék még növelni és most vettem meg a második volumass 35-öt mióta gyúrok.Szerinted jó az edzéstervem?Ime:hétfő:mell,bicepsz Szerda:hát,váll,tricepsz.Pénteken ugyanazt csinálom, mint hétfőn szombaton ugyanazt, mint szerdán.Jó-e ez az edzésterv vagy jobb az a megosztás ,hogy:mell-hát másnap:váll-kar,csak azért,mert hallottam,hogy ha ellentétes izmokat dolgoztatunk egy napon, akkor úgy jobban lehet fejlődni.Válaszodat előre is köszönöm.
Ádám
Válasz
Inkább a második változat az ami számomra is elfogadhatóbb. Az jobban műkszik!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

Hello!Három hónapja edzem és arra lennék...

Kérdés
Hello!Három hónapja edzem és arra lennék kíváncsi,hogy a combbicepszem miiért nem fejlődik,ugyanis a combfeszítőn már +15 kg-mal többet bírok,de a hajlítón még egy kiloval se fejlödtem többet.lehet hogy több ídő kell hozzá?Segítséged köszi!!!
Balo
Válasz
A combhajlító edzésekor szerintem soha nem a nagy súlyra kell törekedni. Én inkább csak közepes súllyal végzem és nagy ismétlésszámmal. A combfeszítők már mehetnek nagyobb súllyal!
2003-11-28 00:00:00
Sztereó

A munkám miatt nem volt időm edzeni egy-...

Kérdés
A munkám miatt nem volt időm edzeni egy-két éve, ezért nem csupán gyengébb vagyok, de el is híztam. Egy érdekességet vettem viszont észre, hogy a karom és alkarom még mindíg elég jó maradt, alig esett össze az edzés hiány miatt. Most "hidegen" (edzés nélkül befeszítve) a bicepszem 46,5 az alkarom meg 36,5. Előtte csak 1,5 centivel volt nagyobb a karom és kb 1 centivel az alkarom, pedig minden nap tréningeltem és rengeteg proteint, aminosavakat, vitaminokat, sőt még tesztoszteront is nyomtam. A kérdésem, hogy hogyan lehet, hogy az óriási aktivitás különbség ellenére, és annak tekintetében, hogy már évek óta semmiféle izomnövelőt és egyéb "segéd anyagot" nem szedtem, alig van különbség az akkori és mostani méretek között? (a karom most is kemény, a felesleg csak a derekamon és a hasamon jelentkezik)
harcos
Válasz
...valószínűleg hihetelen jó izomgenetikád van. Ennek csak örülj! Én is ismerek ilyen embert! Totál gyúrós a fazonja van és előtte igencsak kevés választotta el attól hogy versenyszintű badisként akár színpadra is álljon,de ő átpártolt a harcművészetekre,és közel ugyanúgy néz ki már pár éve mint amikor gyúrt! Pedig súlyzót abszolút nem vesz a kezébe!
2003-11-27 00:00:00
Sztereó

Mit kéne szedmi hogy hasrol eltünjön a f

Kérdés
Mit kéne szedmi hogy hasrol eltünjön a felesleg??? A fogyiövröl mi a véleményed??
Hans
Válasz
Nincs olyan csodabogyó ami eltünteti a felesleget! Csak a szigorú diéta! A fogyiöv pedig esetleg egy pici víztől szabadít meg,de a zsírt nem tudod kiizzadni! :-( Tehát egy nagy átverés! Kamu! Csalás! Népámítás!
2003-11-27 00:00:00
Sztereó

szia! az lenne a kérdésam, hogy alsó hát

Kérdés
szia! az lenne a kérdésam, hogy alsó hátra (azaz a száles hátizom alsó részére) mit javasolsz? t rudas evezés, vagy egykezes? esetleg más?
Mákos
Válasz
Csigás evezés fentről,de az összes evezőgyakorlat nagyszerűen megdolgoztatja ezt a részt. Ne lehet így különbséget tenni. Evezés rúddal szintén jó!
2003-11-27 00:00:00
Sztereó

Helló! Az lenne a kérdésem, hogy szerint...

Kérdés
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy szerinted melyik a jobb választás: ha folyamatosan szedek fehérjét(napi 5adag whey proteint), vagy ha csak mondjuk 3 havonta csinálnék egy pump + fehérje kúrát??? Szerinted hosszabb távon melyik az eredményesebb?? És még 1 vmi: A carni tech jó???és mennyi kell belőle?
Jósika
Válasz
Ha folyamatosan szeded a fehérjét sokkal többet érsz el vele! A karnitinre épülő dolgok bár nem zsírégető hatásúak,de nagyon jók a nagyobb energizáltság elérésére. A benne lévő guarana és ginzeng még rásegít erre. A folyékony formula pedig csak jó lehet. Tehát bár én még nem próbáltam,láttatalanban is azt mondom jó választás!
2003-11-27 00:00:00
Sztereó

Hello! Most éppen kreatinozom! A kérdése...

Kérdés
Hello! Most éppen kreatinozom! A kérdésem az lenne, hogy meddig érdemes szedni? Mert úgy tudom 40 napig, de a boltos azt mondta hogy tovább szedjem (kb 60-70 nap), mert akkor jobb! A másik kérdésem az lenne, hogy mondjuk, ha HMB-t szedek utána az jó vagy tudsz valami jobbat, mert elég izmos ára van, ja és ha szedek akkor mennyi ideig minimum, aminek értelme van? Az utsó kérdésem pedig az, hogy a HMB és a HMB ultra között van valami kuülönbség, mert az egyik kb 2x annyiba kerül mint a másik, és az ultra még tovább is kitart! Válaszodat előre is köszi!
hYpa
Válasz
A kreatin szedését úgy 6-8 hétben szokták megállapítani. Énis inkább a 8 hetet javaslom. A HMB szerintem semmire nem jó. Próbáltam én is,próbálta más is. A "sima" HMB nem tartalmaz szőlőcukrot,míg az Ultra igen.
2003-11-27 00:00:00
Sztereó

Szia ! Lenne egy kérdésem 180 cm-es mag...

Kérdés
Szia ! Lenne egy kérdésem 180 cm-es magassághoz mekkora bicepsz és mell kell hogy jól nézzek ki ? Nem versenyezni akarok,csak jól kinézni ja és anyag nélkül, mert szeretnék már feszíteni egy body poloba de nem tudom mekkora legyek hogy ne rajtam röhögjön a fél falu jelenleg 112-es mellem és 36-os karom van és 82 kg vagyok pici pocival.mennyi lenne az ideális a körtérfogatokból? várom mihamarabbi válaszod.
Béla
Válasz
Egy 42-43-as kar megvalósíthatónak tűnik. Olyan 2-3 évet saccolok.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hello! Valami miatt nem jelent meg az eg...

Kérdés
Hello! Valami miatt nem jelent meg az egyik kérdésem, szóval mégegyszer: 1. kb. 80 kg vagyok, 3 éve edzek. TransX-ből elég naponta fél adag (50g, 6g kreatin), vagy kétszer fél? Ha utóbbi, akkor egyik fél délelőtt, másik fél délután edzés előtt(?)/után(?), vagy egyik edzés előtt 1/2-1 órával, másik edzés után? 2. Egy ismerősöm gondolkozik azon, hogy napi 3*100g Volumass35 mellé szedjen-e még valamit. Szerinted?
Marci
Válasz
Edzés előtt edzés után. Ha tömegnövel a cimbid akkor elég a Volumass 35 de akkor abból úgy emberesen 2-3 adagot naponta.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia SZTEREO.Volna egy fontos kerdesem!a...

Kérdés
Szia SZTEREO.Volna egy fontos kerdesem!az egyik baratnom tesoja kapott egy cegtol taplalek kiegeszitoket telyesen ingyen csak hogy tesztelje oket! Ilyen remek ajandekot barki kaphat vagy csak az akinek van ismerose a nnal a cegnel? mert enis tesztelnek akar mit! Valaszod koszonom. Mert o nem hajlando valaszolni!
TIBOR
Válasz
Melyik az a cég mert akkor én is bevágódok! :-) ...a Scitec-nek egyébként vannak tesztjei ami válogatások útján történik. Tehát vannak szerencsések akiket a fényképeik és eddigi edzésmúltjuk alapján beválasztanak egy tesztcsapatba.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Helló! A kolléganőm szeretne járni kondi...

Kérdés
Helló! A kolléganőm szeretne járni konditerembe heti két alkalommal. A segítségedet kérném valamilyen kezdő típusú edzésterv kialakításában, koncentrálva a női dolgokra, fenék, láb, has stb... Előre is köszi.
gyl
Válasz
Edzésterv:Heti kétszer a problémás helyekkel foglalkozz /has,fenék,comb/,és heti egyszer a fölsőtestet dolgoztasd meg! /mell,hát,váll,kar /Pl:Hétfő-Péntek: vádli állva vagy ülve 6×15,lábnyújtás 5×10,lábhajlítás 4×10,guggolás vagy lábtológép 6×10,kitörés 4×15,...pihenés képpen esetleg egy kis lábközelítő-lábtávolító gép 4×30. Hasprés 5×20,lábemelés 5×20. Szerda: 45'-os nyomás 4×10,áthúzás 4×15,evezés csigán 5×10,lehúzás nyak mögé 5×10,oldalemelés 5×8,bicepsz váltott karral 6×15,tricepsz letolás csigán vagy lórugás 5×10. Remélem tudtam segíteni!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Nemrég olvastam itt egy olyat, hogy a bi...

Kérdés
Nemrég olvastam itt egy olyat, hogy a bicepsznek és a vádlinak azonos átmérojunek kéne lennie. A versenyeken is ezeket az arányokat figyelik? Van a neten errol valami leírás?
izomzoli
Válasz
Nem azért annyira egy versenyen nem mennek rá. Tehát nem fogják méregetni! Arányos legyen ez a lényeg! Esztétikus. Nem üssön el egyik izomcsoport a másiktól. Ezt hívják szimmetriának.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia !! Van egy kis pocim de tömegnőv...

Kérdés
Szia !! Van egy kis pocim de tömegnővelek napi 1 adag 150g az Nlarge-ból ezt elosztom két részre de lefekvéskor valamilyen fehérje kellene -szerintem.Ez tejsavó vagy kevert legyen? Sitec anabolic whey vagy Cytopro kevert ? jo is legyen meg ne is drága előre is köszi
anony
Válasz
Inkább Scitec Anabolic Whey.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hali Sztereó. a naturálsággal kapcsolat...

Kérdés
Hali Sztereó. a naturálsággal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. 1.létezik olyan verseny ami valóban naturál? 2. anyag nélkül szerinted meddig lehet eljutni(erő, méret)? 3. a neten hozá lehet jutni a nagyok(mr.olimpia szintű) kúráihoz köszi a válaszokat.
Tappancs
Válasz
1)Nem! 2)Egy bizonyos hobbygyúrós szintig,ami színpadon még igencsak elvérzik,de a strandon megállja a helyét. 3)Nem! Ők ezt esetleg csak exkluzívba lenyilatkozzák egy egy magazínnak.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

nem baj ha a táplálékkiegészítő 2 órát á

Kérdés
nem baj ha a táplálékkiegészítő 2 órát áll a tejben mielőtt megiszom?
anonymous
Válasz
Nem baj! Kibírja!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! 3 kérdésem lenne: 1. mi...

Kérdés
Szia Sztereó! 3 kérdésem lenne: 1. mi a véleményed a pro lab termékeiről, mert abban a teremben ahol én edzek csak ilyeneket forgalmaznak? 2. milyen táplálékkiegészítőt, "fogyi bogyót" ajánlasz a diéta mellé (nem feltétlenül pro lab)? Beleértve egy-egy étkezést helyettesítő turmixot is. 3. ACE ( aspirin-coffein-effedrin) zsírégetőről mi a véleményed, beleértve a mellékhatásokat is? Válaszodat előre is köszönöm.
anonymous
Válasz
1)Az egyik kedvenc cégem! 2) Semmi nem kell! Vegyél egy Pure Wheyt és diétázz! 3)Olvass vissza... A Prolab Cuts terméke ilyen!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia! 16 éves vagyok. Már egy éve kon...

Kérdés
Szia! 16 éves vagyok. Már egy éve kondizok, de az elején csak azért, hogy lefogyjak... Sikerült is. Leadtam 78-ról, 60-ra magam, ez olyan április végén volt. Most viszont visszasirom a testsulyt. :) Most 67 kg vagyok, Anabolic Whey-t szedek. 1. kérdésem: Jó az hogy ha heti 4-5-ször eddzek (A hét: 2-szer láb hát vádli bicepsz tricepsz, 1-szer mell váll B hét: 2-szer láb hát vádli mell váll 1-szer bicepsz tricepsz)? Csak azért, mert régebben a láb, hát kivételével mindenre 2-szer gyurtam egy héten, de az nem jó tömegnövelőnek. Az új jobb mint a régi? 2. kérdésem: Írd le légyszi, hogy te naponta mit, és mennyit eszel... Én ehhez tudnám az én szükségletemet viszonyitani. 3. kérdésem: Mennyit kardiozol hetente, hogy ne hizz el? Mert a tul kevés kardio, illetve a tul sok is rossz, ugye?Ha tul sok akkor az izom is leépül, méghogyha eszek elég fehérjét is? KÖSZIKE
CSABA
Válasz
1) Mondjuk jó. 2) Most igen egyszerű! Tömegelek. 5 adag turmix. Napi kétszer rizs csirkemell...napközben kis hamlett meg túrórudi meg banán. Estenként nekiülök egy 6-8 tojásos rántottának. 3) Semennyit. Csak verseny előtt kardiózok. Alapjáraton az akrobatika edzéseim már önmagukban felérnek egy kardióedzéssel.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Tomegnovelni szeretnek,az edzestervem a ...

Kérdés
Tomegnovelni szeretnek,az edzestervem a kovetkezo:hetfo:mell,hat kedd:lab,alkar csutortok:bicepsz,tricepsz szombat:vall,has ez igy jo?es melle eszek majd vm35ot(napi egy turmix eleg belole edzes utan?)Koszonom
anonymous
Válasz
Az edzésterv jó,de a Volumass-ból legalább kettő adag kellene!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Jó-jó én is edzek betegen, de úgy tudom,

Kérdés
Jó-jó én is edzek betegen, de úgy tudom, hogy lázasan TILOS edzeni vagy nem??? Mert egy kis fejfájás az nem tarthat vissza egy igazi testépítőt! :-)
anonymous
Válasz
Tilos! De engem ez sem tántorít vissza! Ha edzésnap van akkor nincsen kifogás!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hello, Tömegnövelés alatt érdemes has...

Kérdés
Hello, Tömegnövelés alatt érdemes hasazni? Mi a véleményed Hi-tec termékekről és a hypermass5000-ről. Csak azért mert volumass-t szüneteltetek és addig szedném ezeket. Köszi
anonymous
Válasz
Tömegnövelés alatt én nem szokta hasazni. A Hi-Tech bár nem az ízéért kell venni de jó cuccokat hoz ki. A Hypermass egy szénhidrát dús termék. Önmagában nem elég az izomfejlesztéshez. Érdemes akkor keverni Pl Cytoproval.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia! Szerinted van értelme a kreatin kú...

Kérdés
Szia! Szerinted van értelme a kreatin kúrának? És ha igen, akkor milyen kreatinnal a legérdemesebb? (én egy teljesen szubjektív véleményt várok csak semmi mást) Előre is köszi!
anonymous
Válasz
Scitec vagy Prolab vagy Weider. Tessék választani!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hi Sztereó ! 1,5 éve edzek, 73 kiló vagy...

Kérdés
Hi Sztereó ! 1,5 éve edzek, 73 kiló vagyok és tömeget szeretnék növelni csak nem tudok. Az a problémám hogy fél éve nem vagy csak minimális mértékben fejlődök. Utánna olvastam a dolgoknak és emögött kettős okot találtam: az egyik az hogy nem ettem eleget /3500 kcal helyett talán jó ha 1000-1500-öt/ a másik pedig az hogy nem megy túl jól az alvás. Bár azt nem tudom hogy itt az alváson van a hangsúly a központi idegrendszer kimerültsége miatt, vagy ha csukott szemmel fekszek azzal már ugyanazt elérem a regeneráció terén ? Ha az alváson kívül mindent jól csinálnák akkor lehetne fejlődni ? 5-6 óra alvás nem elég ? Azt a régebbi kérdésekből látom már hogy az edzést átteszem délutánra már csak azért is mert ha lefekszek akkor nem sokkal edzés után katabolikus állapotba kerülök. Összeállítottam egy 3500 kcalos kajálást és nem bírtam megenni az adagokat, végül 8 részre osztva sikerült de 3 nap alatt felszedtem 1 kilo zsírt. Ebből sajna csak arra tudok következtetni hogy nincs anabolikus állapotban a szervezetem az edzés ellenére. Az anabolizmusnak jó visszajelzése lehet e hogy ledolgozom a +500 kcalt ? Mostanában szórakozott vagyok az edzésen pl. több sorozatot csinálok mint kellene vagy másik géphez megyek oda véletlenül. Huzamosabb ideig túledzettem magamat ? 1 hét kihagyás után valami normális kajálással szerinted jó eredményt érnék el ? A glutamint be kell számolni a fehérjebevitelbe ? /nem számoltam bele/ Vannak e olyan rossz genetikájú emberek akiknél az a max hogy 1 év edzéssel megizomsodank valamenyirre de kész ennyi, itt megállnak, rendesen kigyúrni soha sem tudják magukat kox nélkül ?
túledző
Válasz
Ember! Ennyi kérdést! A nemkajálás a főgond. Az alvást nekem sem sikerül betartani mert énis kb 5-6 órát alszok. A kajálásoban pedig kizárt hogy 3 nap alatt 1 kiló zsírt szedtél volna fel! Ez lehetetlen. Ez általában a visszartartott víz. mindent reformálj meg magadon! A hozzáállást,a kaját...meg olvass többet! Egyél sok színhúst,tejterméket,krumplit,tésztát,rizst...sokat. Ha nem tudsz enni akkor jobb ha valami új sportot keresel. A tollaslabdázásnak asszem kisebb a kalóriafelhasználása. :-) ...ja és vannak szar genetikájú emberek akiknek abszolút nem fekszik a badi.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Most olvastam, hogy a tejsav...

Kérdés
Szia Zsolt! Most olvastam, hogy a tejsavó csökkenti a testzsírt!!! Van ennek valami reális alapja? Mert szerintem ez akkora baromság, hogy csak na! :-) A másik kérdésem, hogy este 6-7 körül ha nagyon éhes vagyok akkor rántotta 6-8 tojásból mehet? (persze sárgából csak 2 marad) Ettől az esti kajálástól mndig rettegek! Ha nem eszek semmit akkor nagyon éhes leszek, ha eszek akkor meg zsír lesz belőle... ezekután megnézem valami nagymenő étrendjét és ott mindig találok valami kivetni valót! :?-) Pl: estére 4 piritos + halmáj + pároltzsöldés + 2 egész tojás. Hát nem is tudom nekem ez olyan minta azt mondanád este 10-kor hogy itt van egy családi pizza dupla sajttal "ne" edd meg! :-)
Béci
Válasz
A tejsavótól önmagában még senkinek nem csökknet a zsírja. A rántottát meg nyugodt lélekkel vállald be estére!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hello! Az edzés melleti fekvőtámaszok

Kérdés
Hello! Az edzés melleti fekvőtámaszoknak van-e értelme? Mely izmokra hat? Egyáltalán erősödök-e töle? Előre is kösz a segítséget!
sa
Válasz
Nem sok! Mell,váll,tricepsz és valamelyest a hát izmai is dolgoznak.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hello! 82kg vagyok 174cm. 5 hónapja eddz...

Kérdés
Hello! 82kg vagyok 174cm. 5 hónapja eddzek, látom érzem a változást. Fogyni akartam ezért elkezdtem diétázni, de olyan gyenge lettem hogy már alig volt kedvem lejárni a terembe. Van rajtam felesleg de már nem sok. De igaz az hogy ha tovább eddzek keményen, idővel úgymond a "zsir beépűl" és utólérem magam? Taníts MESTER :)))
Frank
Válasz
A zsír nem tud beépülni csak leépülni!Hogy ne legyél annyira gyenge a délelőtt folyamán kicsit fogyassz több szénhidrátot.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Most egy kreatin kúra előtt ...

Kérdés
Szia Zsolt! Most egy kreatin kúra előtt állok, csak észrevettem, hogy kezd szétrepedni a karom. Semmiképpen sem szeretném, hogy ez tovább nőjjön. Nem tudnál javasolni valami kenőcsöt rá? Várjak még a kreatinkúrával? Mit tegyek?
Endre
Válasz
A bőrrepedések vagy "striák" hasonló okok miatt keletkeznek mint a terhességi csíkok.Alkatilag is vannak akik hamarabb repednek.A legtöbb profi is teli van ezzel a szépséghibával.Általában a hirtelen súlyváltozástól alakul ki de közrejátszik az egyedi hajlam a bőr minősége és talán a vitaminhiány is.Először élénkvörös színű később elhalványodik és gyöngyház fényű lesz.Ekkor már nem olyan feltűnő.A mellizom külső részén,a hát szélességénél és a kar belső oldalán alakul ki leggyakrabban. Eltüntetni nem lehet talán csak plasztikával./ hasonlóan lecsiszolják mint ahogy a tetoválásoktól szabadulnak meg/.Vannak különböző krémek de ezek semmit nem érnek.Annak idején ez a szépséghiba nekem is sok álmatlan éjszakát okozott.Megrendeltem minden "csodaszert" amit hirdettek de eredemény sehol.Tehát marad a szomorú valóság:Meg kell tanulni velük együtt élni! Én ha kérdezik találóan csak azt szoktam mondani:"Adidas csíkok,kaptam szponzorálisan!"
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szeva Sztereó! Az áthúzásnál szerinte...

Kérdés
Szeva Sztereó! Az áthúzásnál szerinted melyik a jobb? 1. géppel 2.kézisulyzóval 3.mindegy, hogy melyik Másik: Mi a különbség a kettő között? Már ha van valami.. Köszi szépen!
Zo-Lee
Válasz
Kézisúlyzóval! Géppel hogy kell áthúzni?
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia, Én heti 2-szer 3-szor edzek. Elég...

Kérdés
Szia, Én heti 2-szer 3-szor edzek. Elég nehezen hízó tipus vagyok, most épp gain fast nevü csodaszerrel probálkozom táplálékkiegészítőnek.. de általában mire hazaérek edzés után (kb 7, 1/2 8) már nem igazán van nagy étvágyam 0.5 l turmix után.. egyébként is elég "gázos" vagyok tőle... másnál is ez van, vagy csak nálam? Mit javasolsz esti étkezéssel kapcsolatban? Tanácsodat köszi!!
anonymous
Válasz
A magas szénhidráttartalmú turmixok általábna felfujják az embert! A Gain Fast egyébként nem rossz erre a célra. Kicsit idejemúlt termék,de jó. Próbáld legközelenbb a Prolab N-Large készítményét. Az nem fingat és finom.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy azoka...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy azokat a videókat, amiket le lehet tölteni innen (különböző gyakorlatokról), azon nem te vagy véletlenül? Mert ha igen, akkor csalódott vagyok, ugyanis, aki azon a képen van, kicsit furcsán végzi a gyakorlatokat. Mármint nem a mozdulat, mert az tökéletes, hanem a sebességgel ven baj. a pozitív tartományt túl gyorsan végzi és ráadásul baromira kicsapja a végét, ami rossz az izületeknek. Én még csak 2 éve foglalkozom testépítéssel, de már egy ideje orvostanhallgató vagyok és azért merem jártatni a szám.
anonymous
Válasz
..de azon véletelenül én vagyok...és ne haragudj hogy úgy csinálom ahogy,de ezt egy Lee Haney nevű nyolcszoros Mr Olimpia srác javasolta nekem! És bevált az utóbbi tíz évben...az izületeim is rendben vannak. A negatív szakaszban rengeteg olyan izomrost bekapcsolódik ami a pozitív fázisban nem. Aszonta nekem ez a hozzánemértő fekete:"A pozitív fázist csinál robbanékonyan, a negatív fázist pedig lassabban!" Dr Höhn József az egyik versenyzőm. Ő sebész szakorvos...és ő is alkalmazza ezt az edzései során! ...ne törődj vele! Jó pap is holtig tanul!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Mi a véleményed az MLO ...

Kérdés
Szia Sztereó! Mi a véleményed az MLO Amino 2300 ról illetve az MLO Mus-L Blast 2000+ termékekről? Az MLO-ról alkotott általános véleményed is érdekelne. Köszönöm
anonymous
Válasz
Barátom bár dúl a cégek egymás elleni áskálódása és harca, meg kell hogy mondjam mivel nagyon sokáig csak MLO cuccot forgalmaztam nekem nagyon sok jó élményem is van róla. A Mus-L-Blast egy szénhidrát termék de amikor fogyasztottam olyan jólesően töltöttnek éreztem magam. Az aminójukról már nem mondanám ugyanezt. Én csak a kapszulázott vagy folyékony aminót szeretem!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia! Az egyik baratnom azt mondta, hogy...

Kérdés
Szia! Az egyik baratnom azt mondta, hogy nem minden lanynak lehet szep, szalkas teste, mert ez alkat kerdese! Egy masik baratnom viszont azt mondta, hogy kemeny munkaval es megfelelo dietaval BARKINEK lehet szep, szalkas teste! Most akkor kinek van igaza?
Judy
Válasz
Szép szálkás test amennyiben nem hormonális túlsúlyról van szó mindenki számára elérhető! Az alkat és arányok viszont sok mindent befolyásol! Pl: Ha valakinek vastag dereka van és széles a csípője,attól le tud szálkásítani de a vastag csipő és derék megmarad. Azt a jóistentől kapta,és változtatni nem tud rajta!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Lakóhelyemen nem jivasoljá...

Kérdés
Szia Sztereó! Lakóhelyemen nem jivasolják az ívóvíz fogyasztását betegeknek,kisgyerekeknek és várandós ill. szoptatós nőknek, mivel magas a nitráttartalma. Ebből a vízből én megiszom naponta legkevesebb 2 literrel(ha egész nap otthon vagyok,jóval többet). Tehetem? Egyáltalán mit jelent az ívóvíz magas nitráttartalma? Válaszod előre köszönöm!
Bogdán Péter
Válasz
Az ivóvíz ellátásban a felszíni illetve a felszín alatti vizekben oldott kémiai anyagok okozzák a legnagyobb gondot. Ezek közül elsősorban a nitrát-tartalom okoz problémát, ugyanis az emésztőrendszerben nitritté redukálódik és methaemoglobinémiát okoz, ami különösen csecsemők esetében végzetes kimenetelű lehet. Ezért ha a nitrát koncentráció meghaladja a 40 mg/l értéket, akkor a vizet csecsemők ételének vagy italának készítéséhez tilos felhasználni. A nitrát a felnőttekre is veszélyes, ugyanis emésztőrendszeri rákos megbetegedést okozhat. Említésre méltó, hogy a közvetlen hatásokon kívül hosszabb behatásra a nitrát és a nitrit a szervezetben a szekunder aminokkal karcinogén hatású nitróz- aminok képződnek.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szevasz Zsolt! Láttalak a Superbody-n.O...

Kérdés
Szevasz Zsolt! Láttalak a Superbody-n.Oda akartam menni kezelni a végén de síetnem kellett.Bíró voltál Lantos János mellett!!! Nagyon jó volt a verseny.Te mit szólsz ahhoz a sráchoz aki a 3-as számot viselte a teenegereknél?Mer nekem leesett az állam.
Leslie
Válasz
Odajöhettél volna! Fejből nem tudom ki volt de van egy sanda gyanúm hogy Németh Pisti! Hihetelen a srác! 20 éves és csak 77 kiló volt a versenyen! Szerintem nagy eredmények várnak még rá! Nézd meg hogy nézett ki a Bajnokok Éjszakáján Szegeden! Friss képek.
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Helló! Rá álltam a nehéz súlyok használa...

Kérdés
Helló! Rá álltam a nehéz súlyok használatára guggolás és lábtolás esetén!8*4-et guggolok(teljes)110 kg-al és lábtolózok kb250 kg-al 4*10-et,aztán jön 4*10 hajlítás fekve!Jónak találod ezt?Tömeget szeretnék!Eddig 5*10-es sorozatokat guggoltam!Másik problémám,hogy kezdenek fájni a térdeim guggolásnál4Mit csináljak?Vegyek vissza?
Laca
Válasz
Az 5×10-ek szimpatikusabbak. A térdet pedig óvni kell! Vegyél egy jó térdszorítót / Pl: Futurót...nekem az van /,vagy használ fáslit a térdedre. A nehézsúly valóban nemhasznál neki!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Hello, A 3 napos eddzéstervedben nem so

Kérdés
Hello, A 3 napos eddzéstervedben nem sok az 5 sorozat pl.a fekvenyomásnál, és pl. az Áthúzás: 3×15 ismétlés?
Lac
Válasz
Nem sok!!!! Az áthúzás pedig nemigazán súlyfüggő gyakorlat azért is lehet nagyobb ismétlésszámot alkalmazni!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Én csak a csigás letolásodat láttam, azo...

Kérdés
Én csak a csigás letolásodat láttam, azon nem éreztem, hogy annyira robbanékony lenne a pozitív szakasz, pont az én tempóm kb. Az lenne a kérdésem, hogy gond-e az, ha nem robbanékonyan, hanem normál tempóban végzem a pozitív szakaszt. (Az, hogy a negatí vlassan jó, egyértelmű, de van, amikor feláldozom inkább a nagyobb súlyért a negatív lassúságot.)
Tom
Válasz
...persze ez egyik sem aranyszabály csak én egy csomó gyakorlatnál alkalmazom mert bevált. Ez nem azt jelenti hogy mindenkinek beválik!
2003-11-24 00:00:00
Sztereó

Szia ! Arra szeretnék választ kapni,hog...

Kérdés
Szia ! Arra szeretnék választ kapni,hogy a zsírégető készítmények a hatásuk során a női mell zsírszöveteire,azaz,mellfogyasztóként nem hatnak -e ezek az anyagok.
star
Válasz
Átvitt értelemben de.Persze mivel a mell is zsírszövet. Egy diéta alkalmával a mell is fogy az összes többi "tájegységgel" egyetemben.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Sztereó :) Látok itt egy választ: "sza...

Kérdés
Sztereó :) Látok itt egy választ: "szargané" tojáspor... Van egy tojasgyár vagymifene, ahonnan hozunk 96%os tojasfeherjeport, 1kg porba 330tojas feherjeje van, es a gyarba ki van rakva valami olya hogy a Magyar Eröemelö és Testépítö Szövetség által ajánlott termék... Semmi izesites semmi extra cukor, csak a feherje... Szerintem tök jó dolog, te miért húzod le annyira??
Yakuza
Válasz
Egyétek! Ez olyan mint a tejsavó por. Ha megveszed elhiszed hogy tejsavót eszel mert az is,de azon kívűl hogy egy csomót fingassz tőle,semmire sem jó. Nincs biológiai értéke. Egy kevéske eljáráson még át kellene hogy menjen ahhoz hogy egy ízig-vérig badis kaja legyen belőle.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hi Sztereó! Két kérdésem lenne: 1.) El

Kérdés
Hi Sztereó! Két kérdésem lenne: 1.) Elég jó minőségüek a Power Track termékei? 2.) A Power Soy GMO mentes?
anonymous
Válasz
1)Közepes,de ez csak az én meglátásom! Bár próbáld ki azért hogy hosszabb távon mit mutat. 2)Elvileg igen! Szerintem a gyakorlatban is.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia! Köszönöm a választ! Természetese...

Kérdés
Szia! Köszönöm a választ! Természetesen csak viccz volt, hogy a glukotól fájnak az izületeim. :o) Van tipped, hol lehet kapni az Aloe Vera-s gélt? Még 1x köszönöm,
Belo
Válasz
Aloe gél. Kersesd a Forever Living forgalmazókat vagy látogatsd meg a honlapjukat.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello! Én egy 19éves srác vagyok. 188cm ...

Kérdés
Hello! Én egy 19éves srác vagyok. 188cm és 70kg, tehát egy kicsit vékony vagyok. Nem célom, hogy testépítő legyek, de szeretném, ha izmosabb lennék és főleg hogy a súlyom növekedjen. Akár mennyit is eszem nem tudom a 70kg-ot feljebb "tornászni". Szóval tanácsot szeretnék tőled kérni, hogy milyen edzés mellett, milyen étrendkiegészítőt szedjek. Segítséged előre is köszönöm!
Ryan
Válasz
Sztereó Féle 3-napos edzésterv Próbálj meg akkor is enni ha nem vagy éhes! Ilyen erőszakos módszer néha kell. Tápkieg ajánlat: Volumass 35.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia! 26 éves lány vagyok, több hónapja ...

Kérdés
Szia! 26 éves lány vagyok, több hónapja járok kondizni edző felügyelete mellett. A segítségedet szeretném kérni, ugyanis az edzés pont az ellenkezőjét váltotta ki, mint amit el szerettem volna érni: megvastagodtam.. Mit kellene másképp csinálnom? Az edző szerint jó az edzéstervem. Előre is köszi!
anonymous
Válasz
Talán a kajáláson változtatni! Így láttatlanban nem sokat tudok mondani! Étrend-Ajánlat
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Betegen lehet edzeni? Mo...

Kérdés
Kedves Sztereó! Betegen lehet edzeni? Most épp olyan beteg vagyok, hogy nem látok kia fejemből! Orr dugulás fej és torokfájás... étvágyam gyakorlatilag nincs! Ilyenkor mi van? Ha eszek szénhidrátot akkor abból zsír lesz nem mivel gyakorlatilag egész nap csak fekszem, vagy azért valamit erőltessek le? Fehérjét úgyanúgy nyomom sőt! Te mit csinálnál ilyenkor?
anonymous
Válasz
Én félőrült vagyok és betegen is edzek. Az edzés legalább az orromat is "tiszticcsa". A szénhidrát a pihenőnapon is kell, csak óvatosabban. Le az influenzával!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Mester! 3 éve edzek akooriban csak ...

Kérdés
Szia Mester! 3 éve edzek akooriban csak 63 kg voltam most elértem a 80-at és a zsírszázalékom sem túl magas! Kérdeésem: a munkámból kifolyolag igencsak kazánként égetem a kalóriákat (költöztető vagyok, 2ajtó szekrény 8.-ról le...) Mi van akkor ha nem viszek be elég szénhidrátot? Mert ahogy nézegettem ez a tevékenység kb 600-800 kalóriát éget el. Fehérjét napi kb 200 g-ot eszek. Ilyenkor ha fogyok mert ugye fogyok? akkor azt zsírból vagy nehezen megszerzett izomból fogyom??? Köszi előre is
"A Szállító"
Válasz
A fehérjebevitel ha megvan akkor nem lesz gong azzal hogy amit fogysz azt a zsírból fogod fogyni! Ilyen meló mellett viszont kell a szénhidrát is. Én is dolgoztam ezt,sőt készültem úgy versenyre hogy napi három költözttés volt. Olyan keresztcsíkos voltam mint az állat. Igaz a térdem tönkrement. De tudom mit jelent levinni egy páncélszekrényt vagy egy zongorát. :-)
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Minap vásároltam egy Trans-...

Kérdés
Szia Zsolt! Minap vásároltam egy Trans-X-et!! Na most ez mind szép és jó csakhát eléggé nem egyértelmű hogy mennyi egy adag. A dobozra angolul 50g v 100got ir egy adnak, de amit magyarul ráragasztottak arra az van irva hogy 80g egy adag(másfél adagoló kanál). Most elolvastam egy angol nyelvű oldalt és ott 100g van irva. Na most akkor mi az igazság? Előre is köszi a választ.
Gabik
Válasz
Vedd alapul az eredeti angol nyelvűt. Az angol nyelvű gondolo a minimális és maximális adgolást jelölte. A magyar utasítás az aranyközéputat.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia mester! Azt szeretném kérdezni, ho...

Kérdés
Szia mester! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami olyan jó gyakorlat, ami nagyon jó a mellkas tágítására? És a másik amit kérdeznék: Elsősorban tömegnövelés a célom.. szerinted sok, ha 10-es sorozatokat csinálok sokmindenből? Pl. oldalemelés, felnyomásnyakmögül, bicepsz. Jobb lenne talán ha 6-8 at csinálnék nagyobb súllyal? Köszi szépen!
Zo-Lee
Válasz
Áthúzás a mellkas növelésére. Nagy izomcsoportok max 15-18 sorozat legyen,kicsik max 14-16.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Helló! Én egy irreálisan vékony gyere...

Kérdés
Helló! Én egy irreálisan vékony gyerek voltam, mára teljesen naturál egy egyész jó tömeget kiépítettem, de gondolom nem meglepő, hogy itt nem akarok itt megállni. Viszont mostanra nagyon lelassult a növekedésem. Az oldal szteroidos cikkeit olvasgattam, és elgondolkodtam, hogy meddig lehet natural eljutni. Mik a tapasztalatok? Egyáltalán létezik olyan valaki, aki dopping nélkül igazi testépítői fizikumot szerzett meg, nem csak szép kis nyári formát?
Laci
Válasz
Nincs olyan ember aki "BIZONYÍTHATÓAN" soha nem szedett semmit és a testépítő elitbe tartozik. Sokan vannak olyanok akik bort isznak és vizet prédikálnak!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia! Megfogadtam, hogy nem zaklatlak, d...

Kérdés
Szia! Megfogadtam, hogy nem zaklatlak, de egyszerűen megőrülök, hogy a sok ember mást és mást mond. Én most 19 éves vagyok és régóta sportolok, de az, hogy ne legyen más, csak a testépítés az 3 hónapja van. 92kg vagyok kb 18% testzsírral (jó sok sajna). Az edző, aki abban a teremben van,ahová járok,azt mondta, hogy a következőképpen edzek: hétfő és csütörtök: mell, váll, tricepsz (mindegyikre 3 sorozat+has), kedd és péntek: láb, hát, bicepsz+has. Mert még ilyenkor kell a heti két edzés egy adott izomcsportra, de szerinte nem jó, ha mondjuk 6-szor jövök egy héten, mert amikor az ember még kezdő (vagy inkább középhaladó alsó szintje), akkor nem szabad 4-nél több edzés egy héten. Viszont így aegy nap nagyon sok a program. Na most akkor mi legyen.
anonymous
Válasz
Ő még egy régi vágású motoros! Old boys. A Swarciék idejében valóban ez a terv ment. Talán még ő is így készül a mai napig is. A többiben abszolút igaza van. Én tőle függetlenül még mindig a heti egyszer egy izomcsoportotjavaslom. A Bajnokok Éjszakája pontozólapjait és fényképeit légyszíves megnézni! Azt hiszem egyértelmű. Robi hatalmas,nagyon gömbölyű formákkal,de nem egy bajnok felkészültségével! Nem akarok belemenni hogy mik voltak a hibái de ha csak megkérdeznél egy nem részrehajló hozzáértőt akkor ugyanezt mondaná. Sajna Robi vizes volt nagyon,az elegancia messze volt tőle....a nagy gömbölyű izmok már nem elegek egy verseny megnyeréséhez! A pózolórutinról már nem is beszélek! Megnézel még 100-200 versenyt és egészen érteni is fogsz hozzá.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt!Lenne 1 számomra baromi fonto...

Kérdés
Szia Zsolt!Lenne 1 számomra baromi fontos kérdésem. Tömegnövelő kúrán vagyok,és szerintem NAGYON zsírosodok az izömtömeg mellett.Igaz h 90 kilóról felmentem 98-ra 2 hét alatt (kox nélkül) és majd 2 centi jött a karomon,mellemen,combomon,de a zsír kissé zavar. Eléggé sok lett az oldalamon meg a hasamon hirtelen. Napi kajálásaim: reggeli: 3 tükörtojás+3 csibetallér,3 zselme,fél liter tej.....3 óra múlva:krumplipüré vagy rizs+sajttal töltött pulykamell.....1,5 óra múlva: 30g fehérje+50g maltodextrin+dextróz keverék.....2 óra múlva: rizs v krumplipüré+sajttal tölt.pulykamell....1,5 óra múlva: 30 g fehérje + 50 g szénhidrát......2 óra múlva csirkemelles szendvics.... edzés....utána 30 g fehérje+50 g szénhidrát.....otthon meg még vmi kaja....lefekvés előtt 30 g fehérje + 50 g szénhidrát. Na. Ha idáig eljutottál és még képben vagy,kapsz 1 nagy vállveregetést. :) Szerinted sok ez a mennyiség naponta? Mit csináljak h ne zsírosodjak ennyire? Vagy ez normális? Köszi a választ és a türelmet!
Csaba
Válasz
Igazából csak a pipifasírtot, a sajtal töltött akármit,és a lefekvés előtti 50 gramm szénhidrátot kellene teljesen kiiktatni! Pároljál ezek helyett csirkemelet vagy kérj a menzán vagy valamelyik ételbárból natur csirkét,végső esetben grill csirkemellet.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

A minap vásároltam egy nagy doboz Mass-t...

Kérdés
A minap vásároltam egy nagy doboz Mass-t, mert olvastam ezen a honlapon, hogy hatásos (izom)tömegnövelő. A weblapon nem volt infó az összetvőkről, ezért itthon a dobozon olvastam, hogy az 50g-os adagból 39g cukor... most ettől fog nekem az IZOM tömegem nőni? Nyilván nem, hanem attól a fennamardó 11g összetevőtől, de akkor is egég druva, hogy 4500g Mass-al tulajdonképpen 3500g cukrot vettem... ehhez képest nem volt olcsó :( Miért kell ennyi cukrot nyomni mellé? Vmivel ki kell tölteni a dobozt?
anonymous
Válasz
A Mass egy szénhidrát dús testsúlynövelő. Azoknak ajánlott akik egy kicsit olyan anorexiás izomzattal rendelkeznek és lehjetetlen számukra a súlynövelés. A benne lévő cukor nem egyszerű kristálycukor. Maltodextrin és dextróz keveréke. A benne lévő fehérje pedig jó minőségű búza és tejsavó. Tehát ne legyél ennyire elszontyolodva. 2,25 kilóért 3980 Ft pedig abszolút nem sok pénz! Mi lenne ha a ténylegesen jó fehérjét vetted volna dupla ennyiért és fele ekkora súlyban?
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Két kérdesem lenne : 1....

Kérdés
Szia Zsolt! Két kérdesem lenne : 1. Melyik Glitamin-t ajánlod a sok közül ? Árkategóriák szerint. 2. A Glükozamin hatása kb mennyi idő után érezhető? (Kattognak az izületeim fájdalom nélkül) illetve itt is melyiket ajánlod? köszönöm a mihamarabbi válaszod ! Tamás
Tamás
Válasz
1)ANS Glutamin vagy Scitec Glutamin 2) Nekem kb 2 hét kellett.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia! A kérdésem a következő. Már rége...

Kérdés
Szia! A kérdésem a következő. Már régebb óta edzem és mindig, elejétől végéig végzem az edzéseket rendszeresen. A probléma az, hogy fekvenyomásban már jóideje nem bírok továbbfejlődni. Lehet az aprobléma nyitja, hogy van olyan nap amikor nagyon keveset eszem pl. 2alma és egy szendvics egész nap sőt van olyan nap is amikor szinte semmit nem kajálok. Többen is mondták, hogy az eredményes(látványos edzéshez)akkor is kell enni amikor nem vagyok éhes. Eddig azt hittem, hogy a baj az, hogy az alkatom ilyen és azért nem hizom semmit.Szóval lehet, hogy a nemkajálással vágom haza az egészet?Tudsz ajánlani vmi jó étrendet? Ha szedek Volumass35-öt, az helyettesítheti a kajálást vagy mindenképp csak kajálás mellet hasznos igazán.Válaszod előre is köszönöm!
Bandi
Válasz
Kajálás nélkül halott ez a sport! A Volumass 35 tényleg jó de kell mellette enni normál kaját is mert a nevében is benne van : Táplálékkiegészítő! Egyél minél több színhúst,tejterméket,tojást, rizst,krumplit,tésztát. Sokat és mindig! Ha ez nincs meg,ne is álmodj sikerről!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello. Az lenne a kérdésem hogy te pira...

Kérdés
Hello. Az lenne a kérdésem hogy te piramis jellegü edzéseknél a sorozatok között hányperc pihenőt javasolsz. variálgattam már én is. ha keveset pihenek akkor a következő sorozatban nem tudok maxot hozni, ha sokat pihenek(kb 2perc) akkor pedig nem érzem hogy pörögne az edzésem. te mennyit javasolsz?
Zolimester
Válasz
Hivatalosan 1 perc a javasolt. Én mindig pihenek legalább 2 percet. Francis Benfatto a 90-es évek egyik sztár testépítője azt mondta annyit kell pihenni amíg a légzés helyre nem áll!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello! Még egy kérdésem lenne fehérjékke...

Kérdés
Hello! Még egy kérdésem lenne fehérjékkel kapcsolatban. Melyik jobb szerinted? Az állati vagy a növényi.Jobb úgy szedni,hogy egy ideig azt aztán a másikat,vagy csak az egyiket.De akkor melyiket?
kettoattila
Válasz
Csak az állati. A növényi fehérjék nem teljes értékűek! Persze nem baj ha viszel be növényi fehérjéket is. Így tuti teljes értékű aminósav profilt kapunk.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hi! Még valamit szerettem volna! Lehet v...

Kérdés
Hi! Még valamit szerettem volna! Lehet valami hátrányos egészségügyi hatása, ha kb. heti 30 (napi 4-5) egész tojást eszem meg? Mármint a sok sárgájának, mert sajnálnám kidobni.
Marci
Válasz
Semmi bajod nem lehet. A 4-5 tojás nem mennyiség. Én 8-ból eszem a reggeli rántottát. :-)
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello Sztereó!Az edzésterveddel kapcsola...

Kérdés
Hello Sztereó!Az edzésterveddel kapcsolatban merült fel bennem a kérdés:nagy izomcsoporthoz egy kissebbet párosítani?Pl.mell-bicepsz,hát-tricepsz,láb-váll.Ok?A HST edzésről mi a véleményed?A Glukosamint étkezés elött v. után szedjem? Ez a termék=DONA-val?Válaszod köszi,király az oldal!
Tomi
Válasz
Az edzés összeállítás Ok. HST? Túlmisztifikált! A Glükozamint mindig reggel vettem be egyszerre. A Dona is egy glukozamin szulfát készítmény. De ezt a doki is felírhatja. Tehát nem badishopban kapható.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hi Sztereó!A mellemnek a belső része nem

Kérdés
Hi Sztereó!A mellemnek a belső része nem fejlődik megfelelően.Tudnál valami gyakorlatot,hogy kiküszöböljem ezt a hibámat?Előre is köszi!Csá!
mr.x
Válasz
Szűknyomások,áthúzások.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Hátgépen széles mellhezh...

Kérdés
Kedves Sztereó! Hátgépen széles mellhezhúzással kapcsolatban van kérdésem. Ha teljesen szabályosan csinálom (nem rángatom, homorítok, teljesen lehúzom), csak nevetségesen kicsi súllyal megy. Ér ez így vmit, vagy tegyek engedményeket, és ne húzzan le pl. teljesen? 2. Hova kell érinteni elvileg a fogantyút? Mellkas vagy kulcscsont, vagy hova? 3. Mennyire szélesít ez a gyakorlat? A sima evezés (T-rúd stb.) is szélesít vmennyit? Köszi szépen!
rizs
Válasz
1)A lehúzás egy olyan gyakorlat aminél semmi értelme nagy súlyt használni. Tessék odafigyelve szabályosan csinálni! Sokkal többet ér. Látok sok olyan embert akik 80-100 kilókkal csinálják és meglepődnek hogy én csak 50-60 kilóval. Ennél érzem a teljes összehúzódást. A tarkóhoz húzd. A T rúd a vastagságát növeli a hátnak. A szélesség csak a húzódzkodás széles fogással és lehúzás.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Segítségedet kérem, hogy ...

Kérdés
Szia Sztereó! Segítségedet kérem, hogy szálkásításhoz szeretnék venni fehérje port(persze diétás étkezés és rendszeres testedzés mellett).Nos felmerült a Power Track:Power Whey terméke.Mi a véleményed róla?Vagy esetleg mást ajánlanál? Előre is köszi!
Monesz
Válasz
Szia Monesz! Bár nagyon jók és jóízűek a Power Track termékei de hosszabb időn keresztül a Scitec termékeit fogyasztottam és nekem azok jobban beváltak. Jó választás lehet a 100% Whey Isolate vagy Anabolic Whey.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello Sztereo! Egy, talan megszokott ker...

Kérdés
Hello Sztereo! Egy, talan megszokott kerdessel fordulok hozzad: mennyire befolyasolja a szex a teljesitmenyt? Most itt nyilvan nem arra gondolok, hogy 5 perc szex, aztan egy turmix es 10 ora alvas, hanem mondjuk hetente 1-2-szer, keves kajaval es ejszaka szinte semmi alvas. Nekem igy egyaltalan nem megy az edzes sem, nemhogy novekedesre mernek gondolni. Mi itt a megoldas? Tobb fehejre, vagy szenhidrat? Kosz.
****************
Válasz
Megoldás? Ne este szeretkezz! Bár öreg vagyok de heti egy-kettőnél még én is többször csinálom! :-) Nekem eleddig nem járt teljesítménycsökkenéssel. De miért nincs alvás? Estétől reggelig megy a téma? Mi vagy te hivatásos? :-)
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereo! Lenne egy kérdésem:az egy...

Kérdés
Szia Sztereo! Lenne egy kérdésem:az egyik ismerősöm 14 évesen szeretne testépítéssel foglalkozni.Ajánlod-e? Egykezes sulyzókkal a bicepsz gyakorlatoknál(10kg-ossal) megfájdul a hasa.Kaphat e még sérvet vagy esetleg lehet ettől valami baja. Köszi JOE
Joe
Válasz
14 évesen még ne akarjon badizni. A saját testsúlyával végzett gyakiknak semmi baja. /fekvőtámaszok, húzódzkodások, az a kis bicepsz vagy tricepszgyakorlat sem árthat,de kerülnie kell még a komoly súlyokat! Csak árt vele magának! Nyugika! Türelem! ....hogy miként bicepszezik hogy megfájdul a hasa...rejtély.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Pár hónapja edzek, tömeget növelek, és a...

Kérdés
Pár hónapja edzek, tömeget növelek, és a leglátványossabb fejlődés a hasamon következett be, zsírban:). Azzal tisztában vagyok, hogy ha tömeget növelek, nem tudom közben csak a hasam szálkásítani, de mégis le lehetne adni ebből a zsírból több hasedzéssel (most heti 1szer hasazok), vagy ezt majd csak szálkásítással lehet "ledobni" ? Válaszod köszönöm
Sztereó-fan:)
Válasz
Csak szálkásítással tudod ledobni!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Helló! Szorgalmasan végzem az Általad...

Kérdés
Helló! Szorgalmasan végzem az Általad javasolt háromnapos edzéstervet és követem az étrend tanácsaidat. Hamarosan befejezem a kreatin (Trans-X) kúrát, és ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem: 1) A megszerzett erőnlét fenntartása érdekében érdemes-e Glutamint és Myometh-et szedni? (Természetesen a napi három tejsavó turmix mellett.) 2) A deréktájékon tapasztalható vastagodás enyhe csökkentése érdekében a Universal zsírégetőjét szedném az előbb említett készítmények mellett. Az edzéseim este 8-kor fejeződnek be. Estére már nem ajánlják a szénhidrátdús étkezést, ugyanakkor edzés utánra protein+szénhidrát javasolt. Megoldást jelenthet-e egy banán+Anabolic Whey+víz turmix, illetve az ezt követő kenyér és tészta mentes vacsora?
anonymous
Válasz
1) Az egyik legjobb megoldás lehet. 2) Igen! Itt szintán elég egy banán adta szénhidrát! Nem hiszem hogy csak szénhidráttal működne egy fehérjeturmix. Az Universal zsírégetője segíthet,de ne várd hogy lokálisan csak a deréktáj problémáját szüntetheted meg vele! Ha megy is le zsír, mindenhonnan leoson!
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Hello Zsolt!Én nemrég kezdtem foglalkozn...

Kérdés
Hello Zsolt!Én nemrég kezdtem foglalkozni a testépítéssel,csak van egy olyan problémám,hogy a leGuggolásnál minden egyes ismétlésnél a bal térdem roppan "csattan" egyet.De ez nemcsak a súlyzos edzésnél van,hanem pl itthon is.Fájdalmam nincs,csak eléggé zavar.Mi okozza ezt?Erre van valami gyógyír? Segítséged köszönöm.
Balázs
Válasz
Hiányzik az izületek kenése. Próbáld meg valamelyik glukozamin készítményt vagy írass fel dokival Dona-t. Ez is glukozamin szulfát. Az is megoldás lehet hogy a guggolás elé rakod a lábnyújtást mint gyakorlatot.
2003-11-19 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Most olvastam az egyik l...

Kérdés
Kedves Sztereó! Most olvastam az egyik legfrissebb magazinban egy 25 pontos táplálkozási útmutatót, amelynek csak egy pontját nem tartom be, és erről kérdeznélek. Azt írják ugyanis, hogy közvetlenül edzés után legyen ch+glutamin+kreatin, és rá fél órára jöhet a fehérje. Én meg ezt mind egybe le szoktam nyelni edzés után. Jó, ahogy csinálom, vagy jobb, ahogy írják? Köszi.
Totyi
Válasz
Mindenkinek van egy megszokott séma. A fehérje valóban várhat max 45' percet!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hello! A következő problémával kapcsola...

Kérdés
Hello! A következő problémával kapcsolatban szeretném a tanácsodat kérni. Nem a hagyományos értelemben vett testépítő vagyok. Egyszerűen "csak" sportolok, méghozzá 2-3 naponta 20-30 Km-t letekerek országúton, 1-2 naponta futok 6-8 Km-t, ezenkívűl falat mászok. Gondolom ebből már látod, hogy milyen testalkatra van szükségem! :) Minimális zsír, szálkás izomzat és emellett maximális kitartás. Az utóbbi lelkileg már megvan, de fizikailag még sok van hátra...... :) A kérdésem az, hogy egy ilyen életmódhoz milyen táplálkozási alternatívát javasolsz? Jelenlegi paramétereim: 185 cm, 78 Kg, hasi tájékon kis zsírtöbblettel. Saját olvasmányaim és tudásom alapján összeállított recept: - tejsavófehérje étkezés-kiegészítő céllal - lipotróp zsírégetők naponta (Kolin, Inozitol, Metionin, ...) - L-karnitin és koffein energizálásra, edzés idején Szerinted ez megfelelő vagy célszerű változtatni rajta? Ilyen jellegű sport tevékenység esetén mennyi fehérje ajánlott naponta? Segítséged előre is köszi
Laca
Válasz
Kedves Spiderman! Ehhez is szükséged van minimum 1,5 gramm fehérjére tastsúlykilógrammonként. A kiegészítők amit összeraktál jók! Kaja: Étrend-Ajánlat
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia! lenne egy kérdésem mi ér többet

Kérdés
Szia! lenne egy kérdésem mi ér többett egy hónap alatt a 4,5kg Prolabos Nlarge Vagy egy 4kg Cytogenes fehérje a kevert,ja tömeget akarok növelni
Zuhé
Válasz
Nehéz! Az megnyugtat ha azt mondom számold ki? :-) Van mikor nálam is csak a napi szájíz dönt!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt!Egy kicsit félresikerült kérd...

Kérdés
Szia Zsolt!Egy kicsit félresikerült kérdés de összevagyok zavarodva.Tehát,én Vm 35-öt szedek,király kaja,csak azt nem értem hogy most ezt meddig szedhetem,vagyis általában azt olvasom hogy azt nyolc hétig, ezt x-hétig,amazt meg... Szóval megvan mindegyiknek a "szedési határideje"?? Válaszod köszönöm.
Kezdő
Válasz
A kreatin miatt kell behatárolni mondjuk 8 hétben. Ha "sima" fehérje lenne azt folymatosan lehetne szedni de a kreatin 8 hét után elveszti hatásosságát. Ezért érdemes ilynkor más termékre váltani.
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hello! Négyszer járok le 1 héten,oly mód...

Kérdés
Hello! Négyszer járok le 1 héten,oly módon,hogy minden egyes izomcsoprtra 1 napot szánok,kivéve a has és a vádli.Azt mind a 4 nap csinálom.Melette szárított tojásfehérjét szedek.Kérdésem:szerinted milyen ez a módszer,és azt szeretném még megtudni, hogy tartsak-e szünetet a fehérje szedésében,vagy mehet végig. Ja abból napi kb.40 grammot szedek
kettoattila
Válasz
Rendben ez mind jó, de a kajálásod is rendben legyen. Bízom benne hogy nem amolyan gyárból kilopott dúsításra használt "szargané" tojásport használsz! Ha jó tojásfehéréd van (minimum Sato) akkor folymatosan szedhető és kell is!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolti! 1.eddig több helyen is azt...

Kérdés
Szia Zsolti! 1.eddig több helyen is azt olvastam, hogy a vádli és a felkar körméretének illendő azonosnak lennie.tudom, hogy a legtöbbeknél ez a probléma max.ellenkező előjellel jelentkezik, de ugye nem gond az, ha egy 175cm magas, 68kg-s lánynak 37-es bicóhoz 41-es vádlit sikerült építgetni? 2.diétánál rövid ideig (3-4hétig) mehet az a verzió, hogy reggel 1adag cytowhey+1adagIsopro keverve, napközben 3tojásból szójával zsírmentes rántotta némi zöldfélével, este pedig szintén a reggeli 2adagos fehérje mix?egyelőre nincs vele bajom és terveim szerint kb egy hónap elég a zavaró tényezők (4-5kg)kiiktatásához. hosszú lettem, bocsi! köszike!
dorka
Válasz
1) Ez a fiúkra vonatkozik. ;-)...37-es bicód van? azta! 2) Brutális vagy Dorka! Ha ez megy akkor te egy túlélő egy Survivor vagy! Kemény lesz az biztos! De szerintema spártaiság beválik!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia! A kérdésem a következő: Jobbkezes...

Kérdés
Szia! A kérdésem a következő: Jobbkezes vagyok, de mégis amikor a gyakorlatokat csinálom pl. fekvenyomás, mellről nyomás vagy akármilyen kétkezes gyakorlat, a bal oldal jobban érzem, jobban bedurran amiből az következik hogy jobban is fejlődik. Ez nem lenne baj de ha már az egyik nagyobb és jobb, akkor miért nem a jobb oldal. Tegyek rá plusszsúlyt vagy hagyjam majd megoldódik. Egyik ismerősöm azt mondta, azért van ez mert a bal kezem volt a z ügyetlenebb és nem használtam és emmiatt az új inger miatt van ez. Kérlek segíts. Előre is köszi.
Gábor
Válasz
Pont így vagyok vele én is. Jobbkezes vagyok de minden nagyobb feladatban a balomra számíthatok! Én nem törődök vele. Az meg hogy egyik oldalra több súlyt rakj szerintem felesleges. Az idő orvosolja!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hi sztereo! Az lenne a kérdésem, hogy a

Kérdés
Hi sztereo! Az lenne a kérdésem, hogy a Fitworldben van-e lehetőség 3-4 órás spinning-kerékpározásra spinningórán kívül?
Mthe
Válasz
Nincs! Talán megint lesznek majd délelőtti ingyenes órák..de folyamatos 3-4 órás edzésre biztos nincs lehetőség! Sorry!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Helló! Egy hete ért véget a kreatin kúrá...

Kérdés
Helló! Egy hete ért véget a kreatin kúrám, és már most érzem, hogy az erő nincs annyira velem mint a kreatinos időszak alatt. Napi három Cytoprot iszok, és a kajára is odafigyelek. A boltban a Weider féle Tribulus Terrestrist ajánlották, hogy majd ez korrigál valamennyit, ha napi 3*1-et szedek belőle. Szerinted? Vagy valami más tipp, hogy ne csússzak össze?
gyl
Válasz
Jó a Weider Tribullus! Megér egy próbát! Talán helyreránt egy kicsit!..esetleg a glutamin még!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hello!! Lenne egy kérdésem .Az Universa...

Kérdés
Hello!! Lenne egy kérdésem .Az Universaltol ajánlották nekem a Natural -Sterolt egy hónapos küra Kb10000 ft ér e ez enyit -melé a fehérje mint állat ahogy mondani szoktad,na szóval ez hozhat e több kilot 1 hó alatt ?Van e értelme vagy pénzkidobás,megéri e az árát fontos lenne mert nem tudunk dönteni a haverokkal.
mi legyen velük?
Válasz
Ez nagyon soktényezős dolog hogy hozhat e többkilót valami. Kérdezhetnéd ezt a kreatinra is,de ugyanezt válaszolnám. Nem tudom hogy megfelelően étkezel e, eleget alszol-e, milyen a felépítésed. Ami boztos hogy csak a Steroltól várni a "többkilót" nemszabad. Tudok olyat akinek bejött,és olyat is akinek szart sem ért. Te szerinted melyik csoportba fogsz tartozni. Na látod te sem tudod a választ....akkor én miből tudnék erre következtetni. :-(
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Már több mint egy éve járo...

Kérdés
Szia Sztereó! Már több mint egy éve járok edzeni, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ez idő alat sikerült ledobni kb. 35 kilót, emellett persze izom is rakodott rám. Most hogy már csak 4-5 kilót kéne átdolgoznom, egyre nehezebben megy. Nem tudok mit kezdeni a hasammal (elől és főleg oldalt) és a mellemmel. A célom nem az, hogy minnél nagyobb legyek, hanem egy arányos testet szeretnék. Mit ajánlasz? Kajázást, hogy igazítsam? Köszi a tanácsot!
Robi
Válasz
Gondolom hatalmas felesleg lehettet rajtad. És valóban a célbaérés az egyik legnagyobb feladat. Próbálj oldalsó felülésket és lábemeléseket.A mellre pedig a szokásos gyakik: fekvenyomás, 45'-os nyomás és tárogatás. A kaja pedig: Étrend-Ajánlat
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hello, mikor és hogyan kell szedni a kre

Kérdés
Hello, mikor és hogyan kell szedni a kreatin foszfátot?
anonymous
Válasz
"Szinte minden kreatin készítmény monohidrátot tartalmaz, és a tanulmányok legnagyobb része ennek hatásosságát bizonyította. A kreatin-foszfát hátránya az, hogy arányosan kevesebb kreatinmolekula mennyiséget tartalmaz, mint a monohidrát, valamint a foszfáttal való kötésben a felszívódás gátolt. Tehát hiába van kreatin-foszfátra szükség a sejtben, ennek növelése nem a kreatinfoszfát szedésével érhető el. Pont olyan ez, mint a proteinek esetében. A szervezet először kénytelen lebontani az elfogyasztott fehérjék hosszú aminosav láncait, hogy azok felszívódhassanak és az alkalmazási helyükre jussanak, ahol a szervezet újra fel kell hogy építse őket. Ez a jelenség a szájon át fogyasztott tápanyagok esetében kikerülhetetlen, az emésztőrendszer szinte mindent átalakít, hiába van esetleg az már a megfelelő formaban. Ennek kiküszöbölésére alkalmazzák az injekciós, vagy infúziós bejuttatási módszereket, de nyilván ez csak klinikai körülmények mellett alkalmazható. A továbbiakban a kreatin megnevezés alatt a kreatin-monohidrátot értjük." A cikk után elgondolkodik az ember. Elvileg ugyanúgy szedhető mint a monohidrát. És tanulmányok ide vagy oda nagyon sok embert ismerek aki hihetetlen változásokat mutatott fel a szedésével!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

A kokszos kérdésekre nem válaszolsz???

Kérdés
A kokszos kérdésekre nem válaszolsz???
sportoló
Válasz
A kokszos kérdéskre nem válaszolok! Egyrészt nem akarok ötleteket adni,másrészt ha valamelyik félőrült az itt olvasott "szteroid szedési útmutatás" során kipurcanna jó eséllyel pályázhatnék arra hogy egy kemény pert akasztanak a nyakamba! Szerinted kell ez nekem? Ugye megértessz?
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! 1. Már régóta töprengek azo...

Kérdés
Szia Zsolt! 1. Már régóta töprengek azon, hogy az edzés utáni azonnali turmixomat ( Anabolic Whey ) kb. 3/4 óra utazás után otthon megfejelem egy adag Twinlab Amino fuel-be bekevert pezsgő kreatinnal ( 2,5 gr ). Majd félóra elteltével egy light-osabb vacsival befejezem a napom ? Szerinted ez sok, felesleges, vagy jól is működhet??? 2. Egyébként heti háromszor edzem, heti egy izomcsoportot megdolgoztatva. Pl. hétfőn mellre, bicepszre 5-6 gyakorlat: - 4*8, majd ugyanez igaz vállra, lábra szerdán, pénteken hát és tricepsz. Tehát egy - egy edzés napomon 10 - 12 gyakorlat van beállítva. Mivel nincs személyi edzőm, így ezért kérdezlek téged. Köszi a választ.
Twinlab
Válasz
1. Jól működhet! Ebben a formában még én sem gondolkoztam rajta. :-) 2)Ez is jó! ...tehát mostmár ne töprengjél ezeken a nagyon fontos kérdéseken! :-)
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

hátedzés után mehet bicepsz 1 edzésen?

Kérdés
hátedzés után mehet bicepsz 1 edzésen?
anonymous
Válasz
Nem szerencsés.
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Helló! Sok kérdésem van. Jelenleg 18 éve...

Kérdés
Helló! Sok kérdésem van. Jelenleg 18 éves leszek (1 hónap) és 58 kg vagyok, első sorban hízni szeretnék, de szerintem az alkatom és szervezetem miatt nehéz helyzetben vagyok, ha tudsz valami ezzel foglalkozó oldalt/szakembert, vagy te is tudsz segíteni, légyszives írd meg. Másik kérdés, szintén ez a téma: milyen (olcsó <10000HUF) szerrel lehet legtöbb tömeget felszedni? Három: tudsz valami tuti étrendet javasolni? Hát ezek lennének, de ha van valami még ebben a témában, akkor szívesen várom. Köszi.
dögkeselyű
Válasz
Amíg nem sikerül azt megvalósítanod hogy ténylegesen sokat egyél egy nap,akkor nehéz dolgod lesz! A tuti étrend számodra a "sok és minden"! Régi trükk,de kajálások közt vagy után próbálj meg fél liter tejjel megenni annyi babapiskótát vagy háztartási kekeszet megenni amennyi csak beléd fér! Meg kell szoknod hogy ne csak akkor egyél amikor éhes vagy! Tápkieg pedig: Protein Delite Gainers a Scitec Nutritiontól.
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szervusz Sztereo! Látom, hogy elég sok ...

Kérdés
Szervusz Sztereo! Látom, hogy elég sok banánt eszel. Mi az oka? Én is nagyon szeretem, de eddig csak az íze és a ch tartalma(kis időre elűzi az éhségem) miatt ettem. Köszi a választ!
Csaba
Válasz
...nem olyan sok az. Ismerek olyan versenyzőt aki 1 kiló banánnal az edzőteremben lát neki az edzésnek. És ezt szépen megeszegeti. Én a napi adagomat nem érzem soknak! ..egyébként csak azért eszem mert egy időleges megoldás a szénhidrát pótlásásra, merthát krumplit és rizst a lányok még nem csinálnak nekem a pultban! :-)
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Jó ötletnek tartod, ha a

Kérdés
Kedves Sztereó! Jó ötletnek tartod, ha az ásványvizembe keverek úgy 10 gramm glutamint, és azt iszom az edzés alatt? (1.5 litert általában benyelek:)
anonymous
Válasz
Jó bár ne felejtsd el hogy a glutamin szereti a szénhidrát dús környezetet! Ilyen értelemben pedig jobb edzés végén egy turmixal bedobni!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereo! Megint itt vagyok, s új...

Kérdés
Kedves Sztereo! Megint itt vagyok, s újra kérdeznék: mostanában rengeteget rohangáltam, idegeskedtem, kicsit hanyagoltam az edzést, mert szó szerint nem volt erőm semmire amikor végre hazaértam este. Viszont ettem mellett fehérjeturmixot reggel délben és este, 3-4 adagot, néha még többet is, nem volt nálam más kaja, s így egyszerűbb is volt. Csakhogy elég rossz lett az emésztésem, s általában reggel l kg-mal több vagyok, ami de. vagy dél felé rohamszerű mellékhelyiség-felkeresésekben víz formájában, enyhe rosszulléttel kimegy. Mi ez? Olyan, mintha vízhajtót vennék be. /azt is rosszul viseltem, amikor egyszer kellett szednem/ Utána teljesen jól leszek. Talán sok a fehérje? Többféle cuccom van most itthon, kevergetem, hol ezt, hol azt. /Cytopro, Delite, Soy/ Vagy más lehet a gond, valami anyagcsereügy a sok fogyás miatt? /tudod már -65 kg/ Kaptam egy ajánlást, szerinted milyen a Forever Lite a Forever Living Product-tól, mert van,aki szerint csak az a jó, amit eszek, azt felejtsem el, mindenki másra esküszik. Fontos lenne a tanácsod, jó munkát Neked továbbra is! Csak nem sikerült megnéznem Téged, miért nem jön be az oldalad? Pedig Te bejössz nagyon, mint ember!!! üdvözlettel: adriana
adriana9
Válasz
A hasmenés lehet a stressztől is de lehet a rengeteg folyékony tápláléktól is. A Forever Livingel már volt egy vitám mikor a kezembe atták az ő "csoda diétás shake-jüket". Ránéztem az összetételre találomra levettem a polcról egy MLO Ultra Loss-t, és megkértem a képviselőt hogy hasonlítsa össze a tápanyagok mennyiségét. Rá kellet hogy eszméljen arra hogy az egyszerű Ultra Loss magasabb arányban tartalmazza a nyomelemeket mint a "foreveres". Ezek után még megpróbált egy elkeseredett "de a mi shake-ünk ár arányban is jó" ( asszem akkoriban volt 6-8 ezer náluk )...gyorsan megkontráztam az Ultra Loss 2000 forintos árával. "Nem mind arany ami fénylik" Egyél acidofiluszt!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Szia! 2 dolgot szeretnék. Ajánlottad a...

Kérdés
Szia! 2 dolgot szeretnék. Ajánlottad a glukosamint az izületekre. Nekem egyáltalán nem vált be, sőt. Nem állítom, hogy attól, de elkezdtem érezni a térdemet és a könyökömet...eddig ilyen nem volt. :o)) Valószínűleg ez olyen Murphi dolog lehet, de hát ez a vélemény is hozzá tartozik a szer megítéléshez. A másik az a bizonyos rotátor köpeny téma. Tulképpen emiatt kezdtem szedni a fent említett glukosamint. 1 ideje fáj a bal vállam és ez már az edzések kárára megy, mert bizonyos gyakorlatokat ( pl. tárogatás ) nem tudok csinálni és sok más gyakorlat is csak korlátozottan megy. Jóba Dönci is állandóan küszködik vele, tigris tapaszokkal próbálja ragasztgatni a hatalmas vállait... :o)) Tudnál vmi hatásos megoldást a fájdalom ( gyulladás ) megszüntetésére? Nagyon fontos lenne! Előre is szívből köszönöm,
Belo
Válasz
Nemtom írtam e már de a múlthéten nekem is a kezembe nyomtak egy csomó Forever Living MSM gélt. Csak próbaképp kipróbáltam....és megdölni láccik az a nézetem hogy "hiába kened kívűlről ami belül fáj". Egészen jól tudom most használni a vállam. Olvastam a Muscle Sportban hogy a Szilágyi Pisti is ( teljesen függetlenül egymástól) ugyenezt használta ugyanarra a problémára. Pedig esküszöm hogy nem beszéltem vele össze! :-) Ui: ...de hogy a glucosamintól kezdett el fájni mindened ez azért hülyeség!
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Beruháznék egy kis táplálék-kiegészítőbe...

Kérdés
Beruháznék egy kis táplálék-kiegészítőbe. Vagylagosan 1. Scitec Anabolic protein 4 kg. + kreatin monohidrát + lenmagolaj / ezt keverném össze / esetleg még egy kis szőlőcukor, az egész tejjel, vagy 2. volumass 35 tejjel.
philipe
Válasz
Ha tömegnövelsz akkor a Volumass 35...mitakarsz a lenmagolajjal? Jó tudom hogy mire jó de teljesen badarság belekeverni a turmixodba.
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

Hello Az izomláz szükséges feltétele-

Kérdés
Hello Az izomláz szükséges feltétele-e a hatékony edzésnek? Betudhatom-e hatékony edzésnek azt a napot ami után nem érzek másnap izomlázat?
dms
Válasz
Persze az izomláz jó,de nem mindenkinél jelentkezik. Tehát nem csak az az edzés jó ami után izomlázad van.
2003-11-14 00:00:00
Sztereó

hello! Az edzéstervem nem sok? 1nap:
Kérdés
hello! Az edzéstervem nem sok? 1nap:
mell, tricepsz: fekvenyomás, 45°nyomás, tárogatás, 45°tárogatás, hátsótolodzkodás, tricepsznyujtásállva.
2.nap
váll, bicepsz: egykezesnyomás, oldalemelés, elöreemelés, döntöttoldalemelés, bicepszruddalállva, egykezesbicepszülve, bicepszferdepadon.
3.nap.
csukja, hát,: vállvonogatás kétkezessúly, húzodzkodás, Trudasevezés, egykezesevezés.
4.nap: láb, vádli, has: guggolás, lábnyújtás, lábhajlítás, vádliállva. kell rajta vmit változtatni?
Zoli
Válasz
Csak az előreemelést vedd ki mert az első vállizmot a legtöbb gyakorlat is megdolgoztatja ezért én feleslegesnek tartom. Az összes nyomógyakorlatnál komoly szerepet kap!
2003-11-12 00:00:00
Sztereó


Farizomra milyen gyakorlatot tudsz ajanl...

Kérdés
Farizomra milyen gyakorlatot tudsz ajanlani es mennyit?Tomegnovelek de a seggem tiszta lottyedt. Volumasst lehet siman szedni vagy ajanlott e meg vmi melle? Meg egy kerdes:A vadligep elegge terheli a gerincet sajat testsullyal meg eleg sokat kell dolgozni h egyaltalan megerezzem.Mi tevo legyek? Koszi
géza
Válasz
Kitörés vagy harántlépés 6×20, merev lábas felhúzás 4×15, bármilyen farizomgép 4×15, mélyguggolások 5×15. A Volumas elég ha tömeget növelsz,viszont addig a "segged" is olyan marad mint volt. Próbáld vádlira a szamárvádlit vagy az ülővádlit!
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia! Széles fogású fekvenyomásnál a csu...

Kérdés
Szia! Széles fogású fekvenyomásnál a csuklom nagyobb súlynál elkezd fájni. Tehát amikor egyenes a kezem teljesen ki van nyútjva a csuklom nem tud annyira oldalra fordulni és fáj. Eddig nem volt ilyen problémám, csak mostanában kezdtem el ezt érezni. Mi lehet a baj, mit tudok ezzel kezdeni? (fekvenyomás a kedvenc gyakim ezért dühít ez annyira:( Kajálásról annyit hogy ha annyit akarok enni amennyi szükséges, (fehérje szénhidrát) akkor egész nap ennem kéne:) Tehát egész nap eszem tojit husit, túrórudit, meg tejet iszogatok, de így a hasam csak nő nő a sok kajától, ha mondjuk egy-két napig annyit eszem amennyit kívánok akkor normalizálódik. A köv kérdésem hogy olvastam egy cikkben hogy pl kemény láb edzés után hányni szoktak. Ez valami egyéni dolog, vagy egy kemény edzést miért követheti ez? (nyelőcső edzés?:) Köszi a válaszod, és türelmed!
Ottó
Válasz
A csuklót meg kéne mutatni orvosnak mivel én nem vagyok az. Az étrended egy jókis tömegnövelő étrend. :-) A hányás pedig nem kell,ezt valaki hülyén félreértelmezte. Egyszerűen előfordul és előfordult Arnoldék idejében is hogy a kemény edzés alatt elrókázták magukat. :-) Ez egyszerűen azért mert a légszomj és a "kiszáradás" rövid idő alatt ezt is tudja produkálni.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Hello.Azt szeretném kérdezni, hogy:163 c...

Kérdés
Hello.Azt szeretném kérdezni, hogy:163 cm magas 55 kg vagyok.Szeretnék felszedni egy kis izmot.Szoktam is egy 6 kg-os súlyzót emelni.De a mell izom és hát izomra nem jó.Mit tudsz ajánlani?Edzésileg illetve milyen szerek vannak amik elősegítik a gyors izmosodást.Köszönöm
péter
Válasz
Péter barátom. Csupán 6 kilós súlyzó emelgetésével nem leszel egy Swarci. :-) Ha betöltötted a 16-ot akkor mindenféleképp érdemes egy komoly konditermet meglátogatnod. Az egyetlen segítség a testépítésben a kemény edzés, atudatos táplálkozás, és megfelelő pihenés. Nem utolsósorban tényleg többéves kemény hozzállás! Nem 2-3 hónap! Minimum 2-3 év!
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Hi Sztereó ! Egyszer feltettem már ezt a

Kérdés
Hi Sztereó ! Egyszer feltettem már ezt a kérdést de nem válaszoltál rá. Az a kérdésem hogy mi a különbség a fehérje és az aminósav között ?
anonymous
Válasz
Egy ugyanaz! A fehérjéket ha lebontjuk apró építőkövekre akkor aminósavaknak hívjuk! Az aminókat jobb bevinni edzés után, viszont jóval zsebbenyúlósabb dolog mintha csak "álánátur" fehérét ennénk. Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Tessék elolvasni ezt: [link]
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia Mester! Mellről nyomás/nyakbólnyomá...

Kérdés
Szia Mester! Mellről nyomás/nyakbólnyomás, mellre húzás szélesen/nyak mögé húzás szélesen. Van külömbség? A másik kérdésem, hogy napi kb 3000 kalóriát ezsek meg és valahogy nem tudom egyenletesen elosztani. Az ebéd mindig nagyra a vacsi pedig kicsire sikerül ez nem baj? Ja és mnég valami: A párolt zöldség szálkásítás alatt mehet korlátlanul vagy inkább mellözem? Köszi és további sok sikert!
anonymous
Válasz
A mellről nyomás áthelyezi a terhelést a váll oldalsó fejéről az elsőre és a mellizomra. A nyk mögé és mellehez húzás pedig más helyken dolgoztatja meg a hátat. Mindkettő jó. A kaja jó, apárolt zöldség amennyi jól esik! Csak aztán bírják ki melletted a lakásba ha esetleg kicsit elgázosodsz! :-DDD
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Hy! A kerdesem az lenne, hogy miert van ...

Kérdés
Hy! A kerdesem az lenne, hogy miert van az, hogy minden izomcsop. fejlodik csak a vallam nem. Eronletileg megyek felfele (nyakbolnyomasnal a 70kiloba belenyomok 4x7-8at szabalyosan), de megis nagyon le van maradva a tobbi testreszemhez kepest. Heti 1x edzek vallra es aznap csak vallazok tehat a pioritast nem tudom fokozni, Edzestervem pedig a kovetkezo: nyakbolnyomas 4*8, oldalemeles 4*8, dontott torzsu o. emeles 4*8
JB
Válasz
Nehéz kérdés. Próbáld valami más megközelítésből. Próbálj ki extra lassú ismétléseket,vagy térj át egy kis időre a kis súlyokra és nagy ismétlésszámokra. Ez ad neki egy új ingert!
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia ezt nem találtam a kérdés válaszok ...

Kérdés
Szia ezt nem találtam a kérdés válaszok közt: te általában azt mondod hogy a scitec az a tényleges minöség, a cytopro pedig az olcsó megoldás. Most vettem észre hogy a scitec 100%whey pro ha 5 kilós kiszerelésbe venném talán egy hajszállal vagy még annyival sem lenne drágább a cytopronál. Már éppen a pötyögés helyett lóhalálában rohannék megvenni ebben a pillanatban az 5 kilós terméket, de mondtál olyat is hogy egy cég gyárt rosszat is meg jót is és ugye a scitecnek van még vagy 3 féle tejsavója amik drágábbak is és gondolom persze jobbak. Szóval szerinted járok valamivel jobban a 100% whey proteinnel? Eddig cytoprot ettem köszi a válaszod!
Ákos
Válasz
Ez olyan mintohy az egykori WPC és Cytopro közt kellene dönteni. Bár minőségileg a WPC jobb volt így a 100% Whey is az,de én mégis megmaradtam a Cytopro mellett. Olyan jó az íze, és én elégedett is voltam vele. Azt te is tudod hogy az egyik kevert fehérje a másik tiszta tejsavó.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Mi a véleményed a szuperszettekröl?

Kérdés
Mi a véleményed a szuperszettekröl?
Egy kokszos
Válasz
Nagyon jók! Érdemes alkalmazni. Én sokszor izomcsoportokon belüli szuperszetteket is alkalmazok. Brutálisan ki tudja készíteni az izmokat,de nem kezdőknek való. Kell hozzá egy lelki elszántság az biztos.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Azt kérdezném, hogy a fehérjét (tejsavó)...

Kérdés
Azt kérdezném, hogy a fehérjét (tejsavó), creatint, és szölőcukrot lehet-e egy kalapalatt beszedni? Ha nem milyen bontásba szedjem, és mikor? Egy 30-40 napos kúra után mennyi az ideális! pihenési(regerenálodási) idő, és hogy célszerű -e teljesen mást elkezdeni szedni utánna, hogy jobban dobjon az emberen?
zoli
Válasz
Teljesen jó egy kalap alatt. Erre épül pl a Volumas 34 és egyéb más termék is. Kb nyolc hétig szedd, és minimum 3-4 hét pihenő legyen. de a legbiztosabb hogy legalább annyit pihenj amennyi időt szedted. Utána már a saját magánügyed hogy ismét kipróbálod vagy kipróbálsz pl egy Glutamin vagy prohormon készítményt.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt!182 cm magas 76kg testsúlyú s...

Kérdés
Szia Zsolt!182 cm magas 76kg testsúlyú srác vagyok, most kezdtem a gyúrást, szóval még absz. kezdő vagyok! Egy kis izomtömeget akarok növelni a zsírosodás elkerülésével (mondjuk 80-83, max. 85kg.-ig fel akarok menni:-) Milyen étrendkiegészítőt ajánlasz a napi 3-5 kajálás mellé és a creatint mikor kezdjem el (ha egyáltalán elkezdjem) szedni? Ha elkezdem, akkor vízzel+szőlőcukorral vagy fehérjével vigyem be?Kell időt hagyni a fehérje és creatin bevétele között? Előre is KÖSZI!
VI
Válasz
A legcélravezetőbb neked is egy komplett készítményt szedni! Ilyen csúcstermék a Scitec Volumass 35. Ebben minden benne van:fehérje, kreatin,szénhidrát...stb
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia!ez a váll edzésem: nyakrol nyomás ...

Kérdés
Szia!ez a váll edzésem: nyakrol nyomás 5*8,oldalemelés 3*8,döntött törzs:3*8,előre emelés 3*8.soknak tünik de csak igy van megdolgoztatva minden része.vagy nem?várom a korrigálást!még annyi hogy ha body után fél orával "kötelező"aerob edzésem van kettő közt vagy után egyek?és ha közte akkor mit?ami nem hizlal de energiát ad..:-) thx
ANONYM
Válasz
A válledzés ezzel a sorozetszámmal nem gond. A kettő közt valami energizáló jót tesz. Pezsgőkreatin vagy Scitec Isotec. Ez utóbbi talán még jobb választás.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Hello! 19 éves vagyok, fél éve edzek. ...

Kérdés
Hello! 19 éves vagyok, fél éve edzek. Íme a programom: Hétfő: mell, hát, bicepsz Kedd: tricepsz, bicepsz, láb Csütörtök: mell, hát, bicepsz Péntek: tricepsz, bicepsz, láb Ez a program jó-e? Esetleg a lábat(mivel nagy izomcsoport tegyem egy külön napra?)? 19 évesen a csontnövekedés már befejezettnek tekinthető?
profi
Válasz
Ha az izomtömeg növelése a cél akkor célravezetőbb heti egyszer nyomni egy izomcsoportot! Én is edzettem ezzel a módszerrel,de hidd el hogy sokkal jobb fejlődéesn mentem keresztül mikor relatíve lecsökkentettem az edzés adagot.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia! Még kezdő vagyok, bocsáss meg a "...

Kérdés
Szia! Még kezdő vagyok, bocsáss meg a "kezdő" kérdéseimért! Baj-e ha az edzéseken nem igazán durrannak az éppen akkor edzett izmaim? Úgy is feltehetném a kérdést, hogy az edzéseken addig kell-e edzeni egy adott izomcsoportot amíg be nem durran?
Feri
Válasz
Ha nem lép fel vérbőség az izomben akkor valamit rosszul csunálsz. Ha az ember kevés szénhidrátot visz be olyankor is elő szokott ez a jelenség fordulni. Érdemes lenne egy hozzáértővel megnézetni az edzésedet!
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Nem akarlak terhelni, így cs...

Kérdés
Szia Zsolt! Nem akarlak terhelni, így csak röviden kérdeznék vmit. Melyik a jobb? Reform, Ripped fuel(nem tudom ismered-e) vagy az Universal "feketéje"??? És miért? Előre is köszi a választ.
anonymous
Válasz
A Ripped Fuel a legjobb ha épp lehet kapni. Az efedrin-koffein-aszpirin a javából. Ezután mondjuk fej-fej mellett a Reform és Fekete. A Reform még efedrinesnek számít de annak gyenge, és mint "legális" is kevésnek bizonyul. Olyan átmeneti köztes megoldás nem túlélőknek. A feketétől előfordul hogy fogy az ember folyamatos szedés közben. De ez abszolút efedrinmetes. Csak a hagyományos L-carnitine ,kolin, inozitol, króm, HCA...stb épül.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Hello Sztereo!Most vettem Cytogen Whey P...

Kérdés
Hello Sztereo!Most vettem Cytogen Whey Prot és az lenne a kérdésem,hogyan szedjem Creabose-vel?Ja és rendeltem még a Proform-tol Glukozamint/régebben rendszeresen fociztam és hát a térdem elég oda van/ amit tenyleg nem tudom hogyan,mikor,mennyit és mivel szedjek!A választ előre is köszi!
Tomi
Válasz
A whey prot napi minimum 2-3 adagot. Reggel, edzés után,lefekvés előtt. A Creabosból is mehet 10 napig 20 gramm,azután a továbbiakban 10 gramm. (..étkezések előtt, napközben 5 grammos adgokra elosztva )A Glucosaminból én napi 5-6 kapszulát nyomtam nepközben két részre eloszva,vagy reggel egyszerre bevéve.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó A kérdésem az lenne hogy

Kérdés
Szia Sztereó A kérdésem az lenne hogy Creatin és Guarana mehet együtt? Köszi.
Peter
Válasz
Nem szerencsés. Ez olyan mintha a kreatint kávéval nyomnád. Egymás ellen dolgoznak.
2003-11-11 00:00:00
Sztereó

Helló Zsolti! Két rövid kérdésem lenne: ...

Kérdés
Helló Zsolti! Két rövid kérdésem lenne: 1. Melyik a jobb Cytogen: MegaVit v Universal: Daily One? (kb egy árban van mindkettő) 2. Az Ultra Aminót elég ha úgy szedem, hogy edzés előtt és után 8-8 szem vagy szedjem pihenőnapokon is? És akkor mikor? (lefekvés előtt vagy elosztva a nap folyamán). Köszi
Gergő
Válasz
Universal Daily One. Én is az aminót csak edzésnapon szedem mert a többi napon ott van a fehérje turmix és az elég! Az a 8-8 szem tökéletes! Elosztva a nap folyamán.
2003-11-09 00:00:00
Sztereó

annyit olvasok mostanaban a "cardio" edz...

Kérdés
annyit olvasok mostanaban a "cardio" edzesrol , de semmi konkretumot ezzel kapcsolatban nem mond senki!!! vall , mell , stb , stb , mindenre van konkret tanacs , de a cardiora sehol nem talalok , sot esetleges "magyarazatot" sem , hogy mi is ez valojaban!! lehet ,hogy hulyeseget kerdezek , de megkerdezem , mert nem akarok hulye maradni!! annyit azert tudok , hogy a cardioedzes a sziv terhelhetoseget fokozza , ok , de mit csinaljak , es hogyan????????????
pityu
Válasz
A cardio edzés mint tudod pl a taposógép, futógép, bicikli. Amit én szeretek és javaslok az a taposógép vagy a hegymenetben való gyors gyaloglás futógépen.Amennyiben a zsírégetés a cél akkor olyan 130-140 pulzusszámot érdemes tartani! Afölött beszélünk már inkább cardióvaszkuláris edzésről.
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Kedves Mester! Természetesen tudom, hogy...

Kérdés
Kedves Mester! Természetesen tudom, hogy diéta nélkül nem ér semmit! Úgy gondoltam, hogy segít-e a diétán a Hca-chitosan, ha mondjuk kiegészítem vele az universal feketéjét? Vagy tiszta pénzkidobás?
Hurka
Válasz
Szerintem elég csak a fekete, ha valóban a legális jókból keresünk megoldást. A hca és rákpáncél miatt te nem fogsz hatásosabban fogyni ez tuti.
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Csá papa!!! 5 hónappal ezelőtt kezdtem ...

Kérdés
Csá papa!!! 5 hónappal ezelőtt kezdtem el gyúrni ,wolumass35-öt zabáltam meg egy kreatin kúrát is nyomtam mellé egy ízben híztam is tőle de a problémám az hogy én amúgy egy elég vékony gyerek voltam(vagyok) ami az évek során a számítógép előttelőtt eltöltött idő hatására "kis" úszógumival és hájseggel gyarapodott....rühellem :((( az csak tetézi hogy a sok szénhidráttól és a tömegnövelőtől ez csak nőtt (de a bickóm is:))célom :továbbra is a tömegnövelés lenne de nyárra szeretnék megszabadulni valahogy a kb 12 kg hájpárnáimtól.Kérdésem az lenne hogy szerinted ha most nyomom komolyba tovább kb mikortól és milyen diétát kellene nyomnom hogy legalább májusra ez a szutyi eltűnjön rólam? Edig a hétfő:hát ,mell szerda:láb has péntek:bic tric váll tervet nyomtam de érzem kezd lájtos lenni. szeretnék 4 naposra váltani,milyet javasolsz? Hallottam a ketogén diétáról ,ez pontosan mit takar, és ez jólenne nekem ? bírom a koplalást eléggé,mit javasolsz mit csináljak ?Kérésem az lenne hogy szeretném ha tudnál valami tanáccsal szolgálni hogy mikor kezdjek milyen diétába és milyen edzéstervel folytassam a kirándulást igy az 5.hónaptól. Köcci ,csááá
Dzsoneszku
Válasz
Az edzés dolgában próba: Sztereó Féle 3-napos edzésterv Az étkezés terén: Étrend-Ajánlat A ketogénról: [link]
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Körte alkattal vagyok me...

Kérdés
Kedves Sztereó! Körte alkattal vagyok megáldva. Nagyon fontos lenne, hogy szélesítsem a hátam, de húzodzkodni még nem tudok, ahhoz túl nagy a súlyom. Így hátgépen akarok lehúzni. Ha jól tudom, a széles fogás jó a szélesítésre, a szűk nem, igaz? Jó az, ha egyik héten szélesen tarkóhoz húzok, a másikon szélesen mellhez? Köszi szépen!
körte
Válasz
Tökéletes megoldás!
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Hello! 1/2 éve edzek. Kis túlsújjal kezd...

Kérdés
Hello! 1/2 éve edzek. Kis túlsújjal kezdtem, de sokat alakultam. Még szálkásítanom kéne, de kéne valami jó étrend. Érzem hogy van már izom a zsír alatt, de látni is szeretnám :) Mit tudnál tanácsolni?
Fatboy
Válasz
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Kedves Mester! A tricepszedzésem nagyon ...

Kérdés
Kedves Mester! A tricepszedzésem nagyon nincs rendben, nem tudom rendesen csinálni a gyakorlatokat, valahogy fájnak, vagy nem tetszik...nem jön ki, ezt nem tudom elmondani. A kérdésem az, hogy jó-e az, amíg kicsit felhozom, ha egy edzésen csak csiga van? Mondjuk így: 3x8 letolás fogantyúval + 2x8 egykaros letolás fordított fogással + 4x8 döntött törzsű köteles csiga. Ez elvileg mindhárom fejet igénybe venné. Néha kicserélném a kötelet lórugásra. 2. Letolás mehet normál tempóban szabályosan, vagy kifejezetten lassúnak kell lennie? (főleg a negatív szakaszban?) Köszi!
anonymous
Válasz
Persze hogy jó. Annyi a lényeg hogy azért legyen mondjuk két-három gyakorlat ami több oldalról dolgozza meg az izmot. A letolásnál mi a normál tempo? Én alapból lassan végzem normálisan. Ezen még mindig tudnék lassítani. :-)
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Üdv Sztereo, furcsa kérdésem lesz :) A t

Kérdés
Üdv Sztereo, furcsa kérdésem lesz :) A tudomány mai állása szerint a marihuana szívásnak van valamilyen katabolikus hatása?
anonymous
Válasz
Van! Bár egy hatalmas és ismert versenyző már kifejtette nekem az ellenkezőjét. :-) Testi tünetek Belövellt kötőhártyák („vörös szem”), pupillatágulat, szemtekerezgés, könnyfolyás, szemhéjremegés, fokozott tapintási érzékenység, szájszárazság („pamutszáj”), szomjúságérzés, gyorsult pul-zus, a vérnyomás esik, légvételek száma csökken, köhögési ingerelhetőség nő (köhögési roham), hányinger, hányás, fejfájás, szédülés, gyakori székelési és a vizelési inger, a végtagok nyugalmi remegése, izomerő-csökkenés, izomrángások, gyakori a okozott éhségérzet. A cannabinoidok hatása alatt az izzadás gátolt, mely a test hő-mérséklet-emelkedéséhez vezet, különösen akkor, ha a drogfogyasztó meleg környezetben, pl. diszkóban tartózkodik, s így nő a folyadékigénye is.
2003-11-08 00:00:00
Sztereó

Szia. Én, 78 kg vagyok, kb átl:2000kcal ...

Kérdés
Szia. Én, 78 kg vagyok, kb átl:2000kcal eszem naponta 6 étkezésre osztva + 3 adag Cyto Pro. Reggel 45 perc sz.bicaj (500 kcal) intenzíven. Délután ismét 45 perc. Este edzőterem 90 perc keményen. Zsírégetés lenne a célom, de emelett izomtömeget se szeretnék veszteni, sőt inkább azt növelni. Egy hete csinálom ezt a fajta edzést. Milyen eredményt várhatok? Mit ajánlanál ami tökéletesebb, hatékonyabb? Zsírégető, fehérje? Zsírmentes testtömeg kalkulátor által: 71 kg. Előre is köszi.
Krisz
Válasz
Bízom benne hogy nemcsak turmixon élsz! Elvileg ha elég a fehérjebevitel akkor meg tudod őrizni az izomtömeged. Ez egy eléggé pepcselős munka mire az ember rájön hogy mennyi az amitől már izomból veszít! Nézzed a tükröt!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! 1 dolog érdekelne engm mosta...

Kérdés
Szia Zsolt! 1 dolog érdekelne engm mostanában. Szóval OK h napi 5 evés meg szénhidrát hegyek,de egy evés pontosan mennyi kaját tartalmazzon? Te mit és mennyit eszel 1 alkalommal? Elég ha 3 óránként eszek? Napi 150 gramm tömegnövelő napi 3szori fehérjével együtt bevéve nem sok? 90 kiló vagyok, 180 cm. Köszi előre is!
Csaba
Válasz
Csaba. Mondom hogy mit eszek most! Tömegelek amúgy minőségre. Reggeli:rozskenyér+csirkemellsonka+fehérje turmix. Délelőtt: banánok+ fehérjeturmix. Edzés. Utána fehérjeturmix+banán, csirkemell+zöldséges rizs, napközben rágcsa hamlet+banán, estefelé turmix meg grill csikemell+kukorica befőtt...+ van hogy eszek mellé egy két-három doboz joghurtot. Tejet a nap folyamán iszok. Ilyenkor még nem félek tőle.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Diéta, amitől megváltozik 2003. n...

Kérdés
Diéta, amitől megváltozik 2003. november 3., hétfő A diétát amerikai sportorvosok dolgozták ki. Veszélye nincs, még a természetgyógyász is javasolja. Az eredmény 90 nap alatt 15-20 kg, és még a magas vérnyomást is megszünteti! A fogyókúra a felesleges kilók leadása mellett megváltoztatja a szervezet működését, amivel garantálja, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza. A fogyókúra 90 napig tart, ez idő alatt 18-25 kilót lehet fogyni. Ha kevesebb kilót kell leadni, a diétát előbb abba lehet hagyni, de a szervezetben nem jön létre a fent említett változás. A REGGELI minden nap ugyanaz: néhány gyümölcs (2 alma vagy körte, barack vagy egy marék apró gyümölcs. A diéta során protein-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcsnapok váltakoznak. A sorrendet nem szabad megváltoztatni! 1. nap: Protein-nap EBÉD: főtt vagy sült hús - 3 szelet (20 dkg) Hús helyett lehet 3 tojást sülve vagy főve elfogyasztani, vagy esetleg sajtot. 1 szelet kenyér, saláta korlátlan mennyiségben, olaj nélkül. Ebéd után 2 dl tészta nélküli leves kötelezően meg kell inni! Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni. VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd volt, csak leves nélkül. Ügyeljünk arra, hogy ugyanazt együk vacsorára is, amit ebédre ettünk. 2. nap: Keményítő-nap EBÉD: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab lencse, sárgarépa, burgonya...), kötelezően főzve! Ételízesítő, só, ketchup, főtt paradicsom használható! 1 szelet kenyér, saláta ízlés szerint. VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd, csak kisebb mennyiségben. 3. nap: Szénhidrát-nap EBÉD: Főtt tészta fűszerezve. Ez lehet pizza ketchuppal, spagetti szósszal, vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelően). VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 adag fagyi, és kötelezően 1 szelet főzőcsokoládé!!! 4. nap: Gyümölcs-nap EBÉD: Bármilyen gyümölcs, korlátlan mennyiségben. VACSORA: Bármilyen gyümölcs, minden mennyiségben! Egyéb tudnivalók: · A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely mindig a gyümölcsnap után következik, majd a proteinnappal folytatjuk. · Kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható, cukor és tej nélkül. · A diéta befejezése után normálisan ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli csak gyümölcs lehet még 90 napig. Ha ebben a 90 napban még 3 kilót leadunk, ez azt jelenti, hogy megtörént a változás a szervezetben. · Kicsit komplikáltnak hathat a diéta, de nem az! · Az étrendben semmit sem szabad átugorni, mert minden élelmiszernek megvan a maga feladata, és a szervezet nem lehet meg nélkülük. · Nem szokás, hogy reggelire gyümölcsöt együnk, de ebből a szervezet először az integrált cukrot használja fel, amely az idegrendszert táplálja. · Azok, akik magas vérnyomástól szenvednek, pár hét diéta után akár el is hagyhatják a gyógyszerüket, természetesen orvosi ellenőrzés mellett! Szia Sztereó! A fenti cikket az interneten találtam. Nem kimondottan testépítő témakör, de az, hogy sportorvosok állították össze, felkeltette az érdeklődésemet. Munkatársaimtól is hallottam már erről, többen elkezdték, egyikük végig is csinálta. Lefogyott 20 kilót, ám azóta nem győz orvoshoz járni, de nem tudják megmondani, hogy mi baja van. Én személy szerint nem hiszek ebben, sok kérdésem van, sok mindent nem látok logikusnak és betarthatónak (még hétköznapi emberként sem). Ha érdemes rá a téma, írd le a gondolataidat erről, mert szerintem nagyon veszélyes dolgot művel magával az, aki ezt megpróbálja, talán még időben elolvassák néhányan.
Addipapa
Válasz
Ez nem új dolog! Már többen jöttek vele! Annak a sportorvosnak tömném le a torkán aki megalkotta! Az ilyen barom mondvacsinált hozzáértők miatt alakul ki az emberekben a étreni téveszme! Sóbert úrral az élén. De ő azért tud okosat is javasolni! :-)
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia! 4. napja olvasom figyelmesen a vál...

Kérdés
Szia! 4. napja olvasom figyelmesen a válaszaidat, de sajna nem találtam választ a következő kérdésemre: Fogyókurázom és vacsorámat helyettesíteném egy fehérje turmixal. Melyik a jobb, a PROTEIN DELITE vagy valami (Scitec) SZÓJA készítmény? Tulajdonképpen mi a külömbség a kettő között? Nagyon várom válaszod, mert sajnos senkitől nem tudok erre tanácsot kapni és sürget az idő ;) Nagyon köszönöm!!!!!!
kece
Válasz
Figyu "kis kece lányom"! A protein delite egy kevert tejfehérje,a szójafehérje meg szójafehérje. Ez eddig ok? Az egyik a tehénből való, a szója pedig a szójabab terméséből. Én a Delite-ot nyomnám! A Delite-ba van szénhidrát is /ami nem jó/, a szója izolátumban elenyésző. A szója nem teljes értékű fehérje izomépítésre alkalmatlan.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia! HCA-Chitosan szerinted ér egyáltal

Kérdés
Szia! HCA-Chitosan szerinted ér egyáltalán valamit? Köszi.
Hurka
Válasz
Semmit! Olyan nehezen hiszitek el de csak a DIÉTA működik!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Hello!Lehet,hogy buta a kérdésem,de miér...

Kérdés
Hello!Lehet,hogy buta a kérdésem,de miért kell annyira hangsúlyozni a fehérje-bevitelt?Mi az,amit ez a többlet adhat egy átlagos,hobbi kondizó 70-80 kgos embernek?Jobb az izomdefiníció?Vagy miért is?Én ugyanis beszéltem erről(is) a háziorvosommal,aki azt mondta,hogy hülyeség ennyi fehérje,nem ettől nő az izom,csak a táp.kieg. cégek büdzséje. Ha lehet,ne tőmondatban magyarázd el ezt nekünk,mert bizonyára sokakban felmerült már ez a kérdés.Válaszod köszönöm:
Anti
Válasz
Senkiben nem merült fel a kérdés mert minden hobbybadis tudja hogy minimum 2 gramm fehérje kell az izomépítéshez testsúlykilógrammonként! A fehérjék (amik aminosavakból állnak) az izomzatunk fő építőkövei. A nem sportoló átlagember napi fehérjeszükséglete mindössze 30-40 gramm, amit a mindennapi táplálékával könnyen biztosítani tud. A sportolók napi fehérjeszükséglete rendszeres edzések mellett az izomzatuk megtartásához minimum 0,7-1,0 gramm testsúlykilogrammonként. Aki izomtömeget akar növelni, annak a napi fehérjebevitelét testsúlykilogrammonként 1,0 gramm fölé kell vinnie, haladó testépítőnek ajánlott a zsírmentes testtömeg kilogrammjanként 2,0 gramm fehérje bevitele Azt tudni kell, hogy a szervezetünk étkezésenként 30-40 gramm fehérjét képes megemészteni, tehát a naponta szükséges fehérjemennyiség elfogyasztása csak napi 6-8 étkezésre lebontva lehetséges. Általánosságban elmondható, hogy az állati eredetű fehérjék - mint pl. a tejsavó, a tojás, a tej és a hús - aminosav összetétele jobban kedvez az izomtömeg növelésnek (magasabb BCAA tartalmuk miatt), a növényi fehérjéké - mint pl. a szója vagy a búza - pedig a szálkásításnak (magasabb glutamin tartalmuk miatt). Az a sportorvos pedig aki ilyet állít,adja vissza a diplomáját vagy akassza fel magát!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó. Na szóval az a happenin...

Kérdés
Szia Sztereó. Na szóval az a happening, hogy vettem a Hi-tech tejsavófehérjét.Túlélő típus vagyok szintén, de ez valami hihetetlen szar moslék mód egy utóíze van. Találkoztam már pár gusztustalan ízűvel de EZ mindet űberelte.(az epresebbik fajta). Nem tudnál ezen okból kifolyólag valamit, hogy némileg tompítsam a kés élét? Köszi.
Conan
Válasz
Igen van ez! Egyébként most pártodat fogom mert egyre több ilyen termék van. A HI Tech egyébként felhívja a PR anygjaiba a figyelmet hogy ne az ízek szerelmesei vegyék a termékeket,hanem akik komolyan gondolják testépítést. ...rontsd el egy banánnal. Az mindenből finomat csinál!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia!hát edzésnél egykezes evezés vagy T...

Kérdés
Szia!hát edzésnél egykezes evezés vagy T rud? az baj ha a hátam nem igazán jön izomlázba egy kemény edzés után se? hogy lehet a bicepszet felhozni?mindem más Ok.thx
&&&Peter&&&
Válasz
T rúd. A hát izomlázát én is csak kemény húzódzkodással tudom előcsalni! Bicepszet felhozni? Kicsit elcsépelt kérdés. Bicepsz rúddal+váltott karral pl....vagy bármi amivel elfáradsz! Emberfüggő! Vagy keress egy kemény edzőtársat!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Kezdő vagyok, másfél hón...

Kérdés
Kedves Sztereó! Kezdő vagyok, másfél hónapja edzek, és követem a tervedet. Azt hiszem, nem lehet okom panaszra, hiszen ennyi idő alatt kb. 25%-os az erőnövekedésem a gyakorlatoknál. (Gondolom ez a normális az elején, 20 vagyok.) Ez egyetlen gyakorlatra nem igaz, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Lehúzás hátgépen típusú gyakiknál ugyanis egy hónapja nem fejlődök. Nem lehet, hogy ennek az az oka, hogy egyzser tarkóhoz húzom szélesen, egyszer (B hét) mellhez szűken, és emiatt annyira máshova megy a terhelés, hogy csak kéthetente megy egy helyre az edzés, és emiatt nincs benne fejlődés? Vagy miért lehet? Másik kérdésem, hogy az hogyan lehet, hogy olyan emberek is egész komoly súlyokkal dolgoznak, akiknek egyszerűen nincs izmuk?? Nem kicsi van nekik, hanem én spec. egyáltalán nem látok izmot, mégis nagy súlyokat mozgatnak. Hogyhogy?? Köszi.
Petya
Válasz
A lehúzásnál abszolút ne legyen szempont a használt súly nagysága. Itt csak finoman. Semmi értelme rángatni meg púpos háttal húzni! A mozgatott súlyok nagysága nem(csak) izomtömeg függő!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Bazi nagy cicikkel mit lehet kezdeni (az...

Kérdés
Bazi nagy cicikkel mit lehet kezdeni (azon kívül, hogy közlöm az elérhetőségemet)? :-)) Komolyra fordítva, hogy érdemes edzeni, hogy tartása maradjon? Picit mehet is le belőle. Volt, aki nem ajánlotta a fekvenyomást, csak 45°-os padon, negatívat meg pláne nem. Miért? Köszi!
anonymous
Válasz
Az első és legfontosabb teendő hogy a legrövidebb időn belül küldessz nekem telefonszámot,elérhetőségeket...csupán szakmai szempontból. ;-) Én is a 30 fokos padot vagy a 45 fokos padot ajánlom mert az inkább a mell felső részét erősíti ami egy nőnél ugye még annyira nem gond. A többi gyakorlat olyan helyen erősít ahol igazából nem veszed hasznát és nem látszik.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereo! Olvastam egy weboldalon, ...

Kérdés
Szia Sztereo! Olvastam egy weboldalon, hogy a tuti kar edzés abban rejlik, hogy megcsinálunk például egy bicepsz sorozatot (pl ruddal állva) utánna egy tricepszet (modjuk letolás) aztám megint egy bicepsz (pl scott pad) és így tovább. Mit gondolsz? Ez tényleg jó? És ha igen akkor pihenés közben ugyanúgy kell nyújtani? (ja és már csak annyi, hogy van olyan kar nyújtás ami nagyon tuti) Válszodat előre is köszönöm Hálám a ............. :-)
eddy
Válasz
Ez tényleg faszás,de baromi kimerítő. Én is szoktam alkalmazni de igencsak rá kell hangolódnom ilyenkor. A nyújtás fontos, de ilyenkor csak egy kis rövidere van idő a sorozatok közt. A többit a két gyaki után. Ilyenkor egy kis feszengés és nyújtás isteni.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

SZIA ZSOLTI!VOLNA EGY IGEN FONTOS KERDES...

Kérdés
SZIA ZSOLTI!VOLNA EGY IGEN FONTOS KERDESEM!! A VALLAIM KICSIK ES NEM SZELESEK A HATAMAL ES A TOBBI IZMOMCSOPORTOMAL NICS GOND!MIT AJANLANAL? HOGY A VALLAIM SZELESEK LEGYENEK? KOSZIKE ELORE IS!
NORBO
Válasz
Az oldalsó vállizom tömegét kell kihagsúlyozni! Erre pedig ott az oldalemelés kézisúlyzóval vagy csigán. Magát a szélességét nem tudod befolyásolni.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Helló! A véleményedre lennék kiváncsi: ...

Kérdés
Helló! A véleményedre lennék kiváncsi: Most vettem egy 5kg-os 100% whey proteint. Ezt napi 5 adaggal szedem plusz mellé kreatin. Ez így szerinted jó???
Józsi
Válasz
Brutális leszel én már látom!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Hali! Az lenne a kérdésem, hogy szerint...

Kérdés
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy szerinted egy 192 cm-es magasság milyen adottság, hátrány vagy nem?(amúgy 75kg vagyok). Ja és még vmi. Kb 14 éves koromig eléggé túlsúlyos voltam, ekkor fogytam le nagyon. Most 19 éves vagyok. És az a gondom, hogy a mellkasom(vagyis a bordám) nem eléggé széles, mert ennek az alsó része beljebb van mint a derekam. Remélem érted amit mondok.Tehát nemhogy v, de mégcsak nem is nagyon van egyvonalba ez a két rész. EZ SZERINTED IDŐVEL RENDEZŐDNI FOG? Vagy felejtsem el a V alakú felsőtestet???
Edgár
Válasz
Hát nehéz dolgod lesz mit mondjak! Kibaszott sok izmot kéne felpakolnod ahhoz hogy utolérd magad! A mellkas méretét valamelyest lehet tágítani,de 19 éves felnőtt fejjel már nem várhatsz csodákat. Tehát nem reménytelen de kemény harc lesz!
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Kb. 3hónap kihagyás után,h...

Kérdés
Szia Sztereó! Kb. 3hónap kihagyás után,hétfőn edzésbe állok újból. Azt megelőzően,a te általad is többször javallt,heti 5 edzés alkalmaztam. Természetesen egy testrész/1hét módszert! A kérdésem az lenne,hogy ennyi kihagyás után,ugyanúgy visszatérhetek a heti 5 edzéshez,persze lightosabb formába,vagy esetleg kevesebb napot kell edzenem? Válaszod előre is köszönöm!
Ursus
Válasz
Persze! 1-2 hetes felvezető súlyok amolyan rehabilitációs jelleggel, aztán mindent bele.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia ! Egy kínos kérdéssel fordulok hozz...

Kérdés
Szia ! Egy kínos kérdéssel fordulok hozzád sajna aranyerem van .Emiatt nem igazán tudok guggolni és nagy sulyokkal dolgozni .Azt mondták nekem hogy emiatt nem is kondizzak ,mert sokkal szarabb lesz,de én qurvára szeretnék jól kínézni.Mit ajánlsz nekem most mit tegyek ,szedjek ? várom mihamarabbi válaszod!!!!!!!!!!!!!!
nagy bajban!!!!!!!!!!!
Válasz
Kedves BIG Problem!Ha kisebb súlyokat használsz nemhiszem hogy gondod lesz. Kínos vagy nem, de elég sokakat érint ez a probléma! Tudod igazából az erőlködéssel kell vigyázni! Ezeket olvasgatsd el: [link]
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Szia! Egy emberke kérdezte tőlem, hogy e...

Kérdés
Szia! Egy emberke kérdezte tőlem, hogy ephedrint és koffeint szed együtt, ráadásul 300mg koffeint szed be!!!! Ez nagyon brutális és mondtam neki, hogy ne tegye, mert akkor rövidesen alulról szagolja majd az ibolyát. Ajánlottam neki, hogy kérdezze meg vkitől, de nem tudom, hogy megteszi-e, ezért fordulok hozzád, hogy mennyi az a normális mennyiség, ami még biztonságos, ha a két szert együtt szedi. Válaszodat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
Állítólag a még "biztonságosnak" mondható adag napi 3×25 mg. Efelett már számolni kell komolyabb szövódményekkel is.
2003-11-07 00:00:00
Sztereó

Helló!Mellet szeretném edzeni a tricepsz...

Kérdés
Helló!Mellet szeretném edzeni a tricepszemmel!Már le írtam neked a progimat,ésszerinted túledzem a tricepszem!Te mit ajánlanál???????Előre is köszönöm a sgítséged!!!!
Laca
Válasz
Tricepszre is max 3 gyki és gyakinkánt 4 sorozat legyen! A tricepsz egy kicsi izomcsoport és egyébként is mindig igénybe van véve a nyomógykorlatoknál. Gyaki példás: Letolás csigán, francia rúddal fekve vagy állva, tolódzkodás.
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Nagyon köszönöm a válasz...

Kérdés
Kedves Sztereó! Nagyon köszönöm a válaszod! Még lenne két kérdésem, és akkor megpróbállak nyugton hagyni!:) 1. Hát nyújtása: nem tetszenek a hát nyújtására vonatkozó gyakorlatok, és azt szeretném megkérdezni, hogy jó-e ez, amit kitaláltam: ha hátgépen húzok le, akkor a nyújtás annyi, hogy leveszem a súlyt kisebbre, és hagyom, hogy a fogantyú felhúzza a kezeimet egyenes háttal, és ezt kitartom 30 mp-ig; evezésnél ugyanez: tehát hagyom, hogy a csigás padon a fogantyú jól kihúzza a hátam. Ez jó?. 2. Mellre csak az egykezes nyújtás tudom csinálni (amelyik olyan, mint a bicepszé, csak hajlított könyökkel), ez elég?
Attila
Válasz
1) Én is ezt csinálom 2)Itt pedig nem túl széle a paletta. le tudod nyújtani a mellet szélességében és hosszában is.
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia! Két kérdésem lenne: 1. Miért nem j...

Kérdés
Szia! Két kérdésem lenne: 1. Miért nem jó állva sima rúddal tricepszezni, miért csak franciával? Mert én eddig simával toltam..:( 2. Ugyanez a kérdés scott padra: miért mindenki franciával scottozik? Ha simával csinálom, milyen fogást vegyek fel? Vagy simával nem jó?? Köszi szépen!
Tomas
Válasz
Jó az egyenes rúd csak sokaknak nem bírja a csuklója!
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Mellről nyomás állva szé

Kérdés
Kedves Sztereó! Mellről nyomás állva szélesíti a deltáimat? Milyen fogásszélességben szélesít a leginkább? (nyakból nem szeretek nyomni.) Köszi!
zsül
Válasz
Nemigazán. Ez inkább a vállizom alaptömegét növeli. Önmagában a váll szélességét nem tudjuk befolyásolni mivel az adott, és a csontozatot széthúzni nem tudjuk! Az oldalemelésssel viszont az oldalsó fejet nagyszerűen meg tudjuk növelni,így javul optikaiilag a hatás.
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Kedves Mester! Leirom a napi kajámat és ...

Kérdés
Kedves Mester! Leirom a napi kajámat és arra lennék kiváncsi, hogy ez jó-e tömegelni egy 70 kg-so emberkének vagy még valamit adjak hozzá? Reggel 1/2 7:kb200g teljes kiörlésű kenyér+sovány sajt 25g+pulyka sonka 60g, 8:100% Whey, 1/2 10: 100g t.k. kenyér+25g s.sajt+körözött+40g pulykasonak, 11:100% Whey, 1/2 1 100g barnarizs+200g csirkemell(árolva)+párolt zöldésg150-200g, 2:100% Whey 1/2 4 tejberizs 125g+müzli 50g+1 banán, (1/2 6 edzés) 1/2 7:V.M.35 1/2 10: 100% 3-4dl Whey 0,1-es tejjel. Na? Mit adnál hozzá vagy cserélnél ki? Köszi! És tudod??? Hálám a sírig... :-)
anonymous
Válasz
Tömegelni tökéletes!
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia Szereó! Szerinted egy lánynak a 13...

Kérdés
Szia Szereó! Szerinted egy lánynak a 13%-os testzsírszázalék milyen? Olvastam v.-hol, hogy az új kutatások szerint a zsírégetéshez elég 25 perces intenzív aerob mozgás,ez vajon mennyire igaz? Muscle Zym-ot lányoknak működik-e, ha mondjuk fogyni szeretne,de az izmokból nem szeretne leadni? Bocs, ha túl sokat kérdeztem. Köszi:T
Tigrincs
Válasz
Az a 13% alacsonynak számít az átlag 18-25-höz képest! A 25 percet nem támogatom, bár én is csak kb ennyit szoktam amikor aerobozok. :-) A Zyme nagyon jó. Bízom benne hogy még mindig olyan mint pár éve!
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia! Vettem egy vödör BIO-TECH-es Ameri...

Kérdés
Szia! Vettem egy vödör BIO-TECH-es American Weight Gain 2000-et. Meg lennék vele elégedve, de egyik ismerősöm miatt teljesen letargikus állapotba estem... Azt mondta, annak idején mikor gyúrt, ő is hasonló termékeket használt, ami fél év alatt hazavágta a fél veséjét, 1 hónapig feküd korházban vesezsugorodással, azóta csak meghatározott ételeket ehet, és a kondit is el kellett felejtenie. Közölte rám is ez a sors vár ha ezt beszedem, és akár már két vödör is teljesen leamortizálhat. Szeretnélek megkérdezni, Neked mi a véleményed ezzel a szerrel kapcsolatban, kell tartanom bármilyen maradandó egésségkárosodástól? Válaszodat előre is köszönöm.
adam
Válasz
A srác alapjáraton nem gondolkodik! Nincs az a tömegnövelő / főleg hogy az általad említett terméknek a 80%-a szőlőcukor/ ami ilyet okozna. Kérdezz meg egy orvost hogy napi két evőkanál szőlőcukor leamortizálhat e egy erős fiatal szervezetet! A srácnak meg vigyél egy pingpong ütőt meg egy sakk készletet ha mész látogtani! Bocs hogy ilyen cinikus vagyok de ez badarság ebben a formában!
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Cytogen whey pro, Scitec -A

Kérdés
Szia Zsolt! Cytogen whey pro, Scitec -Anabolic whey, Scitec-100% Whey Isolate, WPC. Melyiket ajánlod? Ultimate Anabolicról mi a véleményed? Köszönöm.
Lala
Válasz
Scitec-100% Whey Isolate.
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Azzal a kérdéssel fordulok h...

Kérdés
Szia Zsolt! Azzal a kérdéssel fordulok hozzád hogyha eszek fehérjét, meg kreatint vagy esetleg csak fehérjét, és rendszeresen futok a futogepen akkor elmeletileg lehet csokkenteni a far és combizmokrol a zsir mennyiségét? Esetleg lehet szedni egyszerre a kreatint meg valami zsirégetőt? Mi a véleményed, tapasztalatod erről ? Előre is köszi.
Shaper
Válasz
A csak fehérje szedésével és a diétával lehet javítani az izmok minőségén! Önmagában a fehérje nem fog zsírt égetni,de önmagában a "zsírégető" készítmények sem égetnek zsírt! Minden csak diéta mellet működik. Részedről a kreatin nem célravezető.
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Azt szeretném kérdezni, ...

Kérdés
Kedves Sztereó! Azt szeretném kérdezni, hogy ér-e vmit a volumassban, vagy myomaxban stb-ben lévő kreatin? Tehát ha én is keverek ilyet (fehérje + szénhidrát + creabose) akkor a kreatin vmennyire tud-e hasznosulni, vagy teljesen kárba vész a fehérje miatt? Köszi.
Boti
Válasz
A fehérje nem befolyásolja kreatin felszívódását,sőt! Az új tanulmányok ezt mutatták ki!
2003-11-05 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! Mindenekelőtt köszönöm a múl...

Kérdés
Szia Zsolt! Mindenekelőtt köszönöm a múltkori válaszodat! (mindegy melyik volt az!) :) És én is gratulálnék, mert tényleg nagyon jó, hogy "vagy nekünk", mert neked jobban hiszek, mint a konditermi edzőnek! (ha tudnád ki az, megértenéd) Azt szeretném kérdezni, hogy decemberben véget ér a volumass 35 + pump kúrám. Viszont sajnos súlyfelesleg még mindig van rajtam. Szeritned a Myometh használ?? Tényleg igaz, hogy csökkenti a proteolízist, vagyis hogy serkenti a proteinszintézist és mellette gyorsítja a szervezet metabolizmusát és segít a zsírszövet lebontásában. Ez már olyan, mintha koksz lenne, pedig nem az!!!!
anonymous
Válasz
Azért a Myometh sem csodaszer és amit leírtál az a jó propaganda szöveg! :-) Működik egész jól bizonyos embereknek,bizonyos korlátok közt! Vegyél most inkább egy kevésbé szénhidrátfajsúlyos terméket. Pl: Whey Isolate a Scitectől. Ez nagyon jó és finom!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Azt írtad,jó az A-Diol.Norandro complex,

Kérdés
Azt írtad,jó az A-Diol.Norandro complex, esetleg más???Te melyik anyagot ajánlod?
Anti
Válasz
A Norandro jó,bár már egyre kisebb a prohormon piac.
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Mester! Itthonra keresek valami ...

Kérdés
Szia Mester! Itthonra keresek valami jó kondigépet mert itthon akarok edzeni.Mult héten kérdeztem a véleményedet,hogy milyen márkájut vegyek:Kettlert vagy Arnold gépet vagy mást.Azt válaszoltad hogy ezek "hulladék"-ok, nézzem meg a ti shop-otokat.Nem értem miért mondod a Kettler-re a hulladékot hiszen egy professzionális kondigépeket gyártó német cég,az árai is 150000 Ft és nálatok is ez a márka a legdrágább.Nem értettél valamit el? Fontos lenne a válaszod,egyébként tök jó az oldal és az edzésterved.
Laci
Válasz
A kettler alaptipusait méltattam! Nekem is volt de alig tudtam rajta túladni bagóért! :-( Ebben érdemes lenni inkább shopot kérdezni,ebben nem vagyok otthon!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Csá Sztereó! Tudnál nekem ajánlani néhán

Kérdés
Csá Sztereó! Tudnál nekem ajánlani néhány hatásos szálkásítót? Előre is kösz!
anonymous
Válasz
Igen! Diétának hívják! Étrend-Ajánlat
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia!az lenne a kérdésem hogy a végtagok...

Kérdés
Szia!az lenne a kérdésem hogy a végtagok hosszuságának mennyi köze van fekvenyomáskor?segít a rövidebb kéz?mert ugye rövidebb utat tesz meg a rud?cikket hol találok erről? köszi üdv
Gergő
Válasz
Persze hogy rengeteg jelentősége van a végtaghossznak! Ha megnézel egy kis súlykategóriás erőemelő versenyt legtöbbször kis bolgár vagy ukrán törpék nyerik!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Hello Sztereó!Mi a véleményed az America

Kérdés
Hello Sztereó!Mi a véleményed az American Muscle Protein Power-röl.Köszi.
anonymous
Válasz
Az alsó kategória alatti kategóriát képviselik! Tehát jó minőségű! :-)
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia! Azt szeretném kérdezni hogy nem há...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni hogy nem hátráltat e a szaunázás a fejlődésben, merthogy közben rengeteg vizet kiizzadok amit igyekszem a szaunázás közben, és utána is pótolni, de utána mintha szó szerint kissebb lennék töle. Köszi!
Andris
Válasz
Ezt jól látod! Sok badis ezért is hanyagolja a szaunázást,bár szerintem / én utálom a szaunát és nem is bírom / heti egy-két alkalom nem árthat!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Hali! Ajánlottad működő zsírégetőnek az ...

Kérdés
Hali! Ajánlottad működő zsírégetőnek az Universal "fekete" zsírégetőjét, de sajnos nem találtam sehol! Megköszönném, ha még ideírnál egy párat.Köszönettel
Brekusz
Válasz
Erről van szó: [link]
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Most kezdeném az edzést és...

Kérdés
Szia Sztereó! Most kezdeném az edzést és kinéztem magamnak a Te kezdő tervedet. Vettem már egy Scitech Protein Delite-ot edzés utáni pótlásra. De közben kiürült a buxám. Na most a kérdésem, hogy a többi tápanyagot(gondolok itt szőlőcukor, C vitamin, B vit komplex, natúr korn flakes) mikor vegyem be. Vagy a felsoroltakon kívül még mit ajánlasz? Előre is köszi a válaszod! Üdvözlettel
Gábor
Válasz
A felsoroltakat nem kell megvenni! A natur kukoricapehely egy disznótáp, a szőlőcukor felesleges ha Protein Delite-ot löksz,a vitaminokat meg nyomelemeket egytablettás vitamin formájában érdemes szedni! Daily One az Universaltol. Most megdöbbentettelek mi? :-) Legyen elég a megfelelő fehérjebevitel! Ennyi a titok!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Metster! Lehet,hogy hülye kérdés le...

Kérdés
Szia Metster! Lehet,hogy hülye kérdés lesz, de azért felteszem: 75 Kg vagyok. A napi fehérje bevitelem bőven eléri a 150g-ot, a zsírfofyasztásom kevesebb, mint 20g, de szénhidrát nagyon ingadozik! 300 és 650 között! Ilyenkor mit csinál a szervezetem? (A szénhidrátok természetesen összetett szénhidrátok) Köszi előre is!
Egy nagy Tisztelőd
Válasz
Az edsémunkától függően felhasználható energia lesz belőle vagy ha nem használódik fel akkor egy idő után zsírrá alakul! Legyen ez egyszerű vagy összetett szénhidrát!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Csá. A baj az hogy az egyik felem jobban...

Kérdés
Csá. A baj az hogy az egyik felem jobban fejlődik mint a másik. Jobbkezes vagyok, de még is a bal a jobb. Ez zavar. Rakja plusszsúlyt a rúdra, mondjuk bicepsznél vagy ne. Vagy hagyjam, mondván hogy majd kiegyenlítődik. Az zavar hogy ha már az egyik jobb mint a másik akkor mért nem a jobbkezem az izmosabb amikor jobbkezes vagyok. miért a bal? Előre is köszi. Jó a weblap.
Izom
Válasz
Ne akarj többet feltenni a rúdra. Megnyugtat ha azt mondom hogy a badisok 80%-a valamilyen szinten asszimetrikus? Senki nemteljesen egyforma legyen az csak az erőnlétre vagy az izomformára, izomméretre vetíteve! Magamtól is megkérdezhetném hogy miért a bal a jobb mikor jobbos vagyok! :-) Nekem így jó! No para!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia! A Sports Nutrition International ...

Kérdés
Szia! A Sports Nutrition International termékeiről tudsz vmit? Szerinted ár érték arányban melyik cég a legjobb? Tudod, akit nem szponzorálnak... :o))) Köszönöm,
Belo
Válasz
Mint céget ismerem de a termékeit nem próbáltam! Sorry! Amolyan amcsi középcég!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

hi Sztereo.az lenne a kérdésem,hogy az ú...

Kérdés
hi Sztereo.az lenne a kérdésem,hogy az úszóguminak nevezett ""izomcsoportot"";) hogy lehetne leghatékonyabban eltávolítani,nem olyan nagy de engem zavar.előre is kösz üdv Kócos
Kócos
Válasz
Diéta a neve: Étrend-Ajánlat
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

szia mester. mit szólsz ahhoz, hogy 6 hé...

Kérdés
szia mester. mit szólsz ahhoz, hogy 6 hétig küldöm a natural sterolt, aztán ugyanennyi ideig a gh max-ot? vagy mennyit kéne a gh max-bol? a választ előre is köszi
NORCA
Válasz
A GH max -ból 6-10 tabletta kellene,de ha egy jótanácsot elfogadsz: Nincs az az aminosav ami hitelesen és valóban meg tudná növelni a növekedési hormon kibocsátást! Ez tuti! Ugye értessz?
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Zsolt! 175cm és 80kg vagyok, hete...

Kérdés
Szia Zsolt! 175cm és 80kg vagyok, hetente kétszer másfél órát kick-boxolok. Az lenne a kérdésem, hogy emellett milyen jellegű edzéstervet érdemes követni , ha nem célom a tömegelés hanem csak egy úgymond esztétikus strandfazon kialakítása. Idáig rendszertelenül végeztem súlyzós edzéseket és nem használok tápkiegészítőket. Válaszodat előre is köszönöm.
Atis
Válasz
Nyugodtan követheted akár az általam javasoltakat is mert egy edzésterv attól lesz tömegnövelő,alakformáló vagy szálkásító ha célirányosan étkezel mellette! Sztereó Féle 3-napos edzésterv
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

szeretném kérdezni,hol tudom beszerezni

Kérdés
szeretném kérdezni,hol tudom beszerezni a xenadrint?
anonymous
Válasz
Perpill sehol! Pesten szét kell nézni mert van még biztos egy két helyen raktáron!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Jo e egy olyan edzesterv ahol 1 hetet pi

Kérdés
Jo e egy olyan edzesterv ahol 1 hetet pihen egy izomcsoport?
anonymous
Válasz
A legjobb!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Halli!Én valamilyen tömegnövelöt v. vala...

Kérdés
Halli!Én valamilyen tömegnövelöt v. valami mást szeretnék szedni ami segítene a testsúlyomat növelni.178cm és csak 60kg vagyok.Már egy éve járok konditerembe heti 3-4alkalommal ,edzés tervel de nem érzem hogy rendesen fejlödnék.Az evésemmel nincsen baj mert annyi eszek mint egy "ló" és oda is figyelek hogy mit.Most volt egy 3-4honapos kimaradásom mert meguntam és nem hittem hogy lesz valami.De ujra elakarom kezdeni valami tömegnövelő szerrel.Tanácsod kérem hogy mit szedjek mit egyek meg hogy jól csinálom ezt az egészet?Elöre is köszi.
anonymous
Válasz
A sokat és sokszor jó lesz az étkezésnél! Az edzésterv az akár ez: Sztereó Féle 3-napos edzésterv A tápieg javaslatom pedig a Volumass 35 vagy ha futtya akkor egy Myomax 10 az egyben formula!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Az edzőm azt javasolta, ...

Kérdés
Szia Sztereó! Az edzőm azt javasolta, hogy szedjek zsírégetőt, hogy jobban menjen a fogyás, de én tartok tőle, hogy nem csak tesitleg, de lelkileg sem tenne jót (azt mondják az okosok). Egy nem ECA-típusú zsírégetőtől ugyanúgy nem kell félni, mint a fehérjeturmixtól? köszi((:
brekkancs
Válasz
Nyugodtan szedheted! Mitől félsz? Nem fogja befolyásolni a hormonháztartásod és pszihésen sem fog semmit befolyásolni! Nem tud kárt okozni!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szevasz! Szerinted milyen időközönként é...

Kérdés
Szevasz! Szerinted milyen időközönként érdemes egy kis pihenőt beiktatni az edzésbe? Várjam meg, amig úgy érzem, hogy muszáj pihennem 1-2 hetet, vagy esetleg érdemes ezt megelőzni, és mondjuk 2-3 (esetleg 4) havonta pihenni?
Laja
Válasz
Arnoldék azt javasolták hogy 4-5 havonta érdemes egykét hét pihenőt hagyni. Arnold arra is kitért hogy egy-egy verseny után ő volt hogy egy hónapig is mellőzte az edzőtermet. Én ezt azért soknak találom. Én ugyanúgy azt mondom hogy 4-5 havonta egy-két hét csak a hasznunkra válhat!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Hali! lenne pár kérdésem! Váll Szülesíté...

Kérdés
Hali! lenne pár kérdésem! Váll Szülesítésére és gömbölyűségére jó a tervem? Arnoldnyomás vagy egykezesnyomás(mert a nyakmögöttitöl ropog a vállam) 5×8 Oldalemelés 5×8-10? vagy rakjak hozzá valamit? A hát vastagitására melyik gyakolatokat csináljam(szabadsúlyos), T-rudas evezés meg egykezes evezés jó? a harmadikat elfelejtettem mindig ez van... mire leülök a géphez elfelejtem... na mind1. Előre is köszi a válaszokat! SZeva!!!!!
Jani
Válasz
Jani a válledzésed jó, a hát megintcsak..a harmadik kérdésedre nemigen tudok válaszoni mert nemigen tetted fel! :-)
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia, Fogyókúrám alatt, - természetese...

Kérdés
Szia, Fogyókúrám alatt, - természetesen napi edzés és diétás étrend mellett - vacsora helyettesítésére jó e ha Protein Deliteot fogyasztok? Vagy ez csak tömegnövelés céljából ajánlatos? Előre is köszönöm a válaszod!
anonymous
Válasz
A Protein Delite bár tartalmaz szénhidrátot, de alkalmas az esti kaja helyett mivel nem terheli le a gyomrot mert gyors felszívódású.
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Többeknek! Azokra a kérdésekre aminek c...

Kérdés
Többeknek! Azokra a kérdésekre aminek csak itt az oldalon utána tudsz nézni már nemigen válaszolok szívesen! :-( Tehát azokat a kérdéseket amelyek pl Volumass szedésére vonatkoznak,vagy hogy mi a jó kombó,esetleg a helyi zsírégetés csak elég a keresőbe bepötyögni és tonnaszám kapjátok a választ! Ha még így sem találtok választ abban az esetben írjatok ide be! Más kérdések közül azok kerülnek csak likvidálásra amelyek bődületesen nagy ostobaságot kérdeznek! Bízom a szíves megértésetekben!
Sztereó
Válasz
Többeknek! Azokra a kérdésekre aminek csak itt az oldalon utána tudsz nézni már nemigen válaszolok szívesen! :-( Tehát azokat a kérdéseket amelyek pl Volumass szedésére vonatkoznak,vagy hogy mi a jó kombó,esetleg a helyi zsírégetés csak elég a keresőbe bepötyögni és tonnaszám kapjátok a választ! Ha még így sem találtok választ abban az esetben írjatok ide be! Más kérdések közül azok kerülnek csak likvidálásra amelyek bődületesen nagy ostobaságot kérdeznek! Bízom a szíves megértésetekben!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Helló! Melyiket ajánlanád inkább szálkás

Kérdés
Helló! Melyiket ajánlanád inkább szálkásításhoz az Anabolic Whey-t vagy a Protein Delite-t?Köszi
Kriszti
Válasz
Anabolic Wheyt a kisebb szénhidráttartalom miatt!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Hello! A kérdésem az lenne hogy 7 hónapj...

Kérdés
Hello! A kérdésem az lenne hogy 7 hónapja edzem 185 cm 95 kg vagyok 17 éves most megy fekve 81kg kg és bicre kétkezes állva 47kg DE szinte teljesen megálltam a fejlődésben. eddig minden hónapban 10kg-mal tudtam növelni a súlyokat de most nem megy, szériázni is csak 60kg-val tudok 4x10 -at /KÉT hónapja csak ennyi!/ de 70kgval már csak 4x3 megy az edzéstervel lenne a gond? H:Mell-váll -fekvenyomás 4x10 60kg -45 fog 4x10 30kg tárogatás gépen 4x10 25kg váll:-nyak mögött nyomás 4x10 30kg vállvonogatás 4x10 50kg Sz:Kar Bicepsz: -kétkezes állva 4x3 40kg 4x5 30kg koncentrált ülve 10kg 6x10 Tricepsz: tric nyújtás fekve 4x10 20kg szűknyomás 40kg 4x10 csigás letolás 25kg 4x10 CS: Hát láb -mellhez húzás 40kg 4x10 nyakhoz húzás 40kg 4x10 csigás letolás 20kg 4x10 guggolás 40kg 4x15 Sz:Kar2-mell2 bicepsz ua. mell fekvenyom,és szűk fekvenyom +minden edzésnapon has mivel még zsíros vagyok Még annyi hogy ez milyen erőszintnek felel meg? köszönöm előre is!!
Reusch
Válasz
Az első hónapokban mindenki hihetelen robbanásszerűen fejlődésnek indul még akkor is ha relatíve szar edzéstervet vagy hiányos étkezést követ! Ez a fejlődés egy idő után lelassul! Ezt el kell fogadni! Ha ez ilyen állandó lenne akkor teli lennénk Mr Olimpiákkal! :-) Az edzésterveddel semmi gond!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Szia Sztereó! Mi a véleményed az L-Carn...

Kérdés
Szia Sztereó! Mi a véleményed az L-Carnitine-ról mint zsírégetőről, így önnállóan? Én korábban HCA+Chitosan-nal jó eredményt értem el, ez elég szarnak tűnik (két hete szedem).
Gaben
Válasz
Az L-Carnitine egy jól eladott humbuk ami ugyan működik de nem mint zsírégető hanem mint energizáló! Önmagában a Carnitintől ne várjon senki zsírégetést! ...egyébiránt 2 hét alatt semmitől nem lehet semmit remélni!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Kedves Sztereó! Tudom, hogy írtál már it...

Kérdés
Kedves Sztereó! Tudom, hogy írtál már itt a synephrine (vagy hogy kell írni) - ről, ne haragudj, de konkrét terméket szeretnék kérdezni. Nature's Best new burner, mennyire veszélyes? Ha igen, úgy tudom csökkenteni, ha nem napi 3-at szedek, hanem egyet, és kipótolom a fekete universallal? 2. Tudnál-e vmi olyan antikatabolikus anyagot mondani hmb-n és metoxin kívül, amivel csökkenthetem az izomvesztést diéta alatt? Köszi!
Péter
Válasz
A megfelelő mennyiségű fehérje! Ennél antikatabolikusabb nincs! BCAA amino nekem nagyon bejött! A New Burner is egy ECA. Mérlegelni kell! A bungi jumping mennyire veszélyes? Na pont annyira ez is. Nem tudni kinél szakad el a kötél,vagy kinek ered el az orra vére.... Az eca- zsírégetőből egy tabi semmit nem ér! A "fekete" sokkal biztonságosabb!
2003-11-04 00:00:00
Sztereó

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 tab. 
 / 4.8
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
%
390 gr. 
 / 4.8
20%   5 890 Ft  
4 710 Ft
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
Nemzetközi Erőfesztivál
Szeged, 2003
Nemzetközi Erőfesztivál Szeged, 2003
IFBB EB 2002
-57kg, Elődöntő
Magazzino, Tuboltseva, Hrinova, Marton
IFBB EB 2002 -57kg, Elődöntő Magazzino, Tuboltseva, Hrinova, Marton
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 18.
Red Rock Reality 18.
Kettyós erőemelő fiatalok kalandjai
Kettyós erőemelő fiatalok kalandjai
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....