Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2005 december kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

van 17 éves fiúknak testépítő verseny?

Kérdés
van 17 éves fiúknak testépítő verseny?
dani
Válasz
Van. Superbody Tinédzser kategória, MTFSZ Junior Magyar Bajnokság. A Superbody-ról (ami a legutolsó hírek szerint legközelebb 2006 szeptemberében lesz) a 06-1-222-60-23-as telefonszámon érdeklődhetsz, a verseny szervezőjénél. Junior Magyar Testéípítő versenyt az MTFSZ szervez (www.ifbb.hu), de nem tudni még pontosan mikor lesz 2006-ban. A versenyek felől a szövetségnél érdeklődhetsz, de sajnos az új telefonszámukat én sem tudom, annyi viszont biztos, hogy regisztrált versenyzőnek kell lenned, ez az indulás feltétele. Keresd meg az ezen az oldalon [link] található tagok közül a hozzád legközelebb eső klubbot, és jelentkezz versenyzőnek.
2005-12-29 18:47:50
Sztípity Róbert

Kösz a választ, szerintem akkor elint...

Kérdés

Kösz a választ, szerintem akkor elintézhetted volna egy nyugodtan szedheted, nem volt még ezzel problémája a környezetemben senkinek aki ilyet szedett. De sebaj, ebből is leszűrtem a választ, csak magadnak írsz ezzel is egy kis szegénységibizonyítványt azok szemében akik ezt elolvassák. De azért tényleg kösz a választ ;)

Ja és még csak annyit h csak most láttam h nem is olyan régen egy srác írt , hogy fáj a fehérjétől a veséje, arra bezzeg tudtál normálisan válaszolni...no comment

Dany
Válasz
1) látod, ha utánna olvasol, nem kellett volna kérdezned.
2) az, hogy az én környezetemben nem volt problémája senkinek egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lesz neked
3) büszke vagyok a szegénységi bizonyítványaimra. az összesre!
4) szívesen máskor is, ezért vagyunk, és olyan jól esik, amikor valaki ilyen udvariasan megköszöni
5) ja, most látom csak, hogy lusta voltál kicsit keresni a keresőben, és ezért én vagyok a hülye.
2005-12-29 18:28:09
hülye robi

A Gilbert koros sraccal kapcsolatban ...

Kérdés

A Gilbert koros sraccal kapcsolatban csak annyit, hogy ezt is elintezhetted volna korrektebb modon is!

De hat jo pap is holtig tanul. Egyebkent a Gilbert kor az egy bizonyos majenzim csokkent mukodese miatt alakul ki. Mikor a maj lebontja a hemoglobint, keletkezik mellette egy ugynevezett "epefestek". Na most ennek az enzimnek az volna a feladata ,hogy kapcsolodik ehhez a festekanyaghoz es igy az konnyebben urul. Na most a Gilbert korosoknal ugye nem urul ez a festek, ez sargasaghoz vezet! Ennek merteke valtozo, van aki full sarga van akin eszre sem veszed. DE!!!! Erdekes mod a majfunkciokban ez nem jelentkezik. Sarga ugyan a gyerek de a fajfunkcioi jok! A betegseg nem szerezheto vagy kaphato csak oroklodes utjan. Nem vagyok orvos de en majdnem biztos vagyok benne ,hogy nyugodtan szedhet barmilyen taplalekkiegeszitot a srac, semmi osszefugges nincs kozottuk!!! Egyebkentis a Gilbert kort mint allapotot jellemzik es nem mint betegseget.

Roviden ennyi!
Válasz
.
2005-12-28 06:59:09
köszönjük

Szia Bunny! Ezt írtad az egyik válaszba...

Kérdés
Szia Bunny! Ezt írtad az egyik válaszban: "én napi 33 tojásfehérjéből készült egy kiló tojásfehérjelét eszem meg". Ki tudnád esetleg fejteni bővebben, hogy mi is ez pontosan? Kösz előre is!
33
Válasz
2005-12-28 06:55:44
Robi

..."Én tudtam hogy egyes termékeiket

Kérdés
..."Én tudtam hogy egyes termékeiket miből állították össze és azt ki szállította nekik!"...
egy igazi edző
Válasz

Szia, engem nagyon érdekelne. Ezért arra kérlek, hogy keress meg vagy mailben (robi@builder.hu), vagy a bolt központi telefonszámán, vagy a fórumon priviben. Komolyan mondom, nem akarok semmit, csak az érdekel, hogy ki vagy kik tudják az igazságot, és mi az igazság. Nekem priváte, aki ilyen régóta foglalkozom vele, meg kell egyszerűen tudnom. Sajnálom, hogy csak így, anonime írtál be (biztos megvan az okod, hogy miért nem vállalod magad nyilvánosan is), és csak ezen az üzeneten keresztül tudok veled kommunikálni. Remélem jelentkezel.

A leveled többi részét töröltem, mert sajnos, mint sokan mások, te sem tudtál átlátni a "stílus"-on, és meglátni az üzenetet mögötte.

2005-12-28 06:52:07
Robi

Hello BunnyMire jó a zabpehely?

Kérdés
Hello BunnyMire jó a zabpehely?
anonymous
Válasz
megenni
2005-12-28 06:43:01
Robi

Helo. Anabolic whey meg a 100% Whey Prot...

Kérdés
Helo. Anabolic whey meg a 100% Whey Protein között mi a különbség? Mindkettőhöz az van leirva hogy fehérje meg tejsavó, akkor árba miert olcsobb a 100%whey? Ér annyival többet az anabolic whey mint amennyivel többe kerül a 100 % whey nél? válaszodat előre is köszi
anonymous
Válasz

100% Whey Protein = tiszta tejsavó koncentrátum (tiszta=100%=nem tartalmaz más fehérjeforrást, csak tejsavót). koncentrátum=az olcsóbb eljárással készülő fehérje, aminél használnak hőt, és sérülhetnek a fehérje mikrofrakciók, viszont megőrzi a savó minden összetevőjét (a módszerrel a nemkívánt anyagot /zsír,laktóz/ vonják ki, minél jobb arányban, annál drágább a végtermék).

100% Whey Isolate = tiszta tejsaóv izolátum (tiszta=100%=nem tartalmaz más fehérjeforrást, csak tejsavót). izolátum=a drágább fehérjekészítési eljárás, ami megőrzi a mikrofrakciókat, azok nem vagy kevésbé sérülnek, viszont nem őrzi meg a teljes tejsavót, mert ebben az esetben a kívánt hasznos anyagot "emelik ki" úgymond a nemkívántból - így elérhető a teljes zsír- és laktózmentesség, viszont az eljárás drágább (direkte nem azt írtam, hogy jobb, hanem azt, hogy más).

Anabolic Whey = tejsavó koncentrátum ÉS izolátum keveréke. Azaz, mindkét eljárással készült fehérje van benne, mindkettőnek az előnyeit (és hátrányait) ötvözve. Az ára természetesen a kettő között van.

Mindez igaz más gyártók termékeire is, vannak csak koncentrátumot tartalmazó termékek, amik nem feltétlenül rosszak vagy rosszabbak, mint a csak izolátumot tartalmazók, és vannak keverékek.

És vannak olyan fehérjék, amik nem tisztán csak tejsavóból állnak, hanem más fehérjeforrások, pl. teljes tejfehérje, kazein, tojás, szója, rizs, zab, búza stb. kombinációjából állnak. Minden kombinálásnak megvan a maga célja, vagy az aminosav profilok kiegyenlítése, vagy éppen nem kiegyenlítése, hanem direkt megváltoztatása.

2005-12-28 06:39:52
Robi

Szia Bunny Optimum nutrition fehérjéről

Kérdés
Szia Bunny Optimum nutrition fehérjéről ha van időd egy rövid vélemény nyilvánitásra megköszönöm ÁDÁM
Powermen@freemail.hu
Válasz
Jó. Sőt. Az egyike az általam dícsért márkaneveknek.
2005-12-28 06:28:24
Robi

Ez nagyon gáz kérdés lesz, előre is bocs...

Kérdés
Ez nagyon gáz kérdés lesz, előre is bocsi! Miben van maltodextrin ill dextróz? Azt vágom, a malto össz, szénhidrát. De a dextróz az nem szőlőcukor? Ezekszerint edzés után érdemes szőlőcukrot bevinni?
anonymous
Válasz

Dextróz=szőlőcukor. Zacskóban van (katt ide). A maltodextrin összetett szénhidrát. Felszívódása lényegesen lassúbb, mint a szőlőcukoré (dextróz) vagy a gyümülcscukoré (fruktóz). Éppen ezért, lassabban emeli a vércukor- és inzulinszintet, ami lehetővé teszi, hogy a szervezet hosszabb időn át nyerjen belőle energiát, és kevésbé legyen rákényszerítve zsírként történő elraktározására. Szintén zacskóban van (katt ide).

A viccet félretéve: a tömegnövelők szénhidrát része dextróz vagy maltodextrin. Mint látható, olyan 2szeres szorzó van árban közöttük, ezért az olcsóbb tömegnövelőkben csak dextróz van, a drágábbakban egyre több maltodextrin, a legdrágábbakban pedig ezek megfelelő arányú keveréke. Hogy pontosan mi ez az arány, az ipari titok a gyártók részéről.

2005-12-28 06:27:28
Robi

bunny, ahogy olvasgatom ezt a rovatot, a...

Kérdés
bunny, ahogy olvasgatom ezt a rovatot, abbol azt lehet leszürni, hogy a te edzésed illetve a kajálásod nagyon hasonló ahhoz mint amit mindenkinek csinálni kéne, dobhatnál már egy képet magadról
anonymous
Válasz
minek? (ha érdekel a bunny, akkor olvasd el az interjút vele)
2005-12-28 06:22:43
Robi

Sziasztok. Kérdésem a következő.Kétnapo

Kérdés
Sziasztok. Kérdésem a következő.Kétnaponta járok edzésre és azután érdeklődök,hogy az un. pihenőidőben szabad-e aerob mozgást végezni?(futás,úszás)
norba
Válasz
nem csak szabad, de kell is!
2005-12-28 06:19:21
Robi

IGAZA VAN!!! ---->2005-12-19 09:01:28 O

Kérdés
IGAZA VAN!!! ---->2005-12-19 09:01:28 Otthoni edzők FOR ever!!!
Gizi a sarki ABC-vel szembe
Válasz
!
2005-12-28 06:18:55
hajrá!

Csákó Bunny! 17 éves vagyok, kb. 3 éve e...

Kérdés
Csákó Bunny! 17 éves vagyok, kb. 3 éve edzek rendszeresen, aztán most jutottam oda, h vmi fehérjét vásároljak. Be is vásároltam Anabolic Wheyből, csak nem tudom h mi a gáz. Az a szitu, h ha napi 2x legalább megiszom a turmixot, és pihenőnapokon is ugyanígy, kezd előjönni, mintha fájdogálna a vesém. (Sztem tuti nem a hátam, derekam, mert az más..) Szted mi a tököm velem a gond? Ilyesmin agyalok, h mi lenne, h ha egyszerre csak kisebb adagokat innék (pl. féladagoló kanálnyit) v akármi...? V pl konkrétan ezzel a termékkel lenne gondom? Hallottál már egyáltalán ilyenről? Vagy csak szimplán én vagyok a hülye? :) Előre is köszi a fontos válaszodat.
Dávid
Válasz
A magas fehérjebevitel okozhat vese- és máj problémákat. Bármennyire is próbáljuk nem tudomásul venni, sajnos ez tény. Egyet tudok tanácsolni: az normál kajálásból mint a hús próbáld meg növelni a protein beviteled, ha attól is hasonló mellékhatásokat tapasztalsz (előbb utóbb valószínű), akkor ez a sport nem neked való. Ez a szomorú tény. Az egészséged fontosabb, mint az, hogy nagyobb legyél mint egy átlagropi. Barátkozz a ténnyel, hogy a szervezeted ennyit enged, elérted a genetika határaid csúcsát.
2005-12-28 06:17:10
Robi

Hello Bunny! Tömegnövelésbe kezdek és a

Kérdés
Hello Bunny! Tömegnövelésbe kezdek és a véleményed kérdezném. Trans-x, 100%whey protein és GLM glutamin együtt jo vagy ne bonyolitsam :P ????
anonymouse
Válasz
Jó együtt.
2005-12-28 06:11:37
Bunny válaszát tolmácsolta: Robi

Szia! Az izom fejlődése szempontjából mi

Kérdés
Szia! Az izom fejlődése szempontjából mi a különbség akozott, hogy a hátgépes lehúzásnál egyenes rudat, vagy lefelé göbülő rudat használok?
peti
Válasz
Az izom fejlődése szempontjából semmi.
a csuklód fájdalma szempontjából lesz majd jelentősége.
2005-12-28 06:10:42
Robi

helo! 16 éves vagyok heti 4-szer edzek....

Kérdés
helo! 16 éves vagyok heti 4-szer edzek. kellene valami jó tápkiegészítő, ami nem túl drága, de hatásos. Eddig a big powert szedtem, vmi ilyesfajtára gondoltam. Köszi
kiló
Válasz
"Eddig a big powert szedtem, vmi ilyesfajtára gondoltam": tessék!
2005-12-28 06:09:45
Robi

Szia Bunny, Melyik a leghatásosabb legá

Kérdés
Szia Bunny, Melyik a leghatásosabb legális zsírégetőszer ma Magyarországon...a hölgyeknek..Hallottál valamit a Lipoxyl-ról???TIGHT???
adrienn
Válasz

"a leghatásosabb legális zsírégetőszer ma Magyarországon" - a jól megtervezett diéta. sokszori kajálás, fehérjedúsan, sok vízzel, kevés cukorral és cukros szarokkal (pl. gyümölcsjoghurt és társai), esetleg egy kis fehérje kiegészítéssel (lányoknak szója is kiváló).

A kapszulák csak segítenek egy kicsit a folyamat felgyorsításában. Ha éhezés (ez nőknél olyan jellemző) és kapszulák okozzák a fogyást, akkor a testösszetétel nem fog pozitíve megváltozni, akkor nem egy feszes, szép sportos testalkat lesz az eredmény, hanem egy anorexiás nevetséges lötyi, amire az eredeti kilók többszöröse vog visszajönni az éhezés és a kapszulák abbahagyásakor.

Ha mégis választani kellene valamilyen zsírégetőt, akkor az alapszabály, hogy a hatás növekedésével nőnek a mellékhatások is. A "legjobb hatást" a termogenikus zsírégetőktől lehet várni, ám ezek súrolják a kérdésben említett határt. A többi, pl. a karinitn, vagy a kolin-inozitol kombináció nem "olyan hatásos", viszont biztonságosabb (bár kaptunk már levelet olyantól, aki ÁLLÍTÁSA szerint a kolin-inozitoltól került kórházba és szorult majdnem májcserére).

Milyen kérdés az, hogy "hallottál valamit?" Igen. Hallottam. Mit lehet erre válaszolni? Azt, amit hallani akarsz, hogy igen, x vagy y a panacea, a csodaszer, ami minden problémádat megoldja? Vagy inkább azt, amit fentebb írtam, hogy nem kellen ilyen kétségbeesetten a csodát keresni, magadat kellene inkább megtalálni, és az őszinte és kemény kardió edzést valóban megcsinálni!

2005-12-28 06:07:54
Robi

A kurva anyád, hogy nem birsz arra a kur

Kérdés
A kurva anyád, hogy nem birsz arra a kurva kérdésekre válaszolni. Bisztos szétbaszta a fejed a sok szteroid.
anonymous
Válasz

:D - a tiédet vajjon mi baszhatta szét? Vagy soha nem is volt????

Kedvenc cikkünk így karácsony táján: a gyűlöletlevelekről szól.

Kellemes karácsony ünnepeket és boldog új évet Bunnynak és a body.builder.hu team-nek ;)

feco

De látod, ebből is kaptunk vagy 20-at, csak szerénységből nem tettük ki mind. A tiédet kitettük, mert ez a hangnem a TE és nem a MI szegénységi bizonyítványunk.

2005-12-28 05:56:38
idiótaszűrű mesterséges intelligencia modul!

Ayyo bunny! Az szted lehetséges h az Ame...

Kérdés
Ayyo bunny! Az szted lehetséges h az American Muscle monohidrátjaja jobban beválik nálam mint a Scitec féle? Mert scitecből már 2 kúrát is csináltam, de nagyon minimális eredményekkel. Viszont multkor egy ismerösömtöl kaptam egy kis maradék AM kreatint, nyomtam egy hétig (aztán el is fogyott) és tapasztaltam fejlödést, miközben mikor a scitecet használtam nem figyeltem fel rá ennyire! Bár az AM-on nincs rajta a creapure-os jelzés, de annak gondolom nem kell túl nagy jelentöséget tulajdonítani.. Na szóval ez lehetséges szituáció vagy csak beképzeltem magamnak? Köszi, és boldog karácsonyt! ;)
Souljah
Válasz
Minden szervezet egyedi. Én eddig szinte minden gyártó minden termékére találkoztam már olyannal, akinél ÁLLÍTÁSA szerint bevált, és olyannal is, akinál ÁLLÍTÁSA szerint nem használt. Ha neked az AM működött, használd azt. A kreatin az kreatin. A Creapure logó csak a maximális német tisztaságot (szennyeződés mentességet) garantálja.
2005-12-28 05:52:20
Robi

Hello! Szted, hogyha megcsinálok egy 7 ...

Kérdés
Hello! Szted, hogyha megcsinálok egy 7 hetes napo kúrát, mennyi esélye van, hogy valamilyen meredandó egészségkárosodást szenvedjek, előre is köszi.
Bazsi
Válasz
7,475%
2005-12-28 05:48:36
idiótaszűrű mesterséges intelligencia modul!

helló! Nagyon fontos kérdésem lenne, és ...

Kérdés
helló! Nagyon fontos kérdésem lenne, és szeretném ha őszinte választ kapnék rá. Ugyebár táplálékkkiegészítők nélkül szart se érhet el az ember...ez eddig oké, de milyen áron? Ezek a szerek, mint pl. fehérjepor+tömegnövelők tartalmaznak bármilyen káros(veszélyes anyagot) a szervezetre nézve? Akár hosszú akár rövid távon? Nagyon megköszönném a választ.
Dany
Válasz
Igen, Dany, neked, a te szinteden ezt a cikket ajánlom, és esetleg ki kellene próbálni a fénydiétát. Vannak anorexiás őrültek, időnként fel szoktak tűnni a Fókuszban, akik semmit nem esznek, az energiát meditációval a fényből nyerik. Szerintem ez a neked való szekta. Ott nem kell aggódnod a mellékhatások miatt, mi pedig megnyugodhatunk, ha jól csinálod, akkor röpke háróm hónap alatt szépen éhenhalsz - megvilágosodva.
2005-12-28 05:47:56
Robi

Fikázhatjuk itt az otthoni edzést eleget...

Kérdés
Fikázhatjuk itt az otthoni edzést eleget,viszont az is biztos,hogy sok előnye van a termi edzéssel szemben.Ugyan esztétikai szempontból kétségkivül előnyben van a termi,hisz otthon nem valószinű,hogy bárki is rendelkezik a fantasztikus,frenetikus sikerrel kecsegtető csigás gépekkel.Ugyanakkor egy fekpaddal,guggolóálvánnyal egy rúddal,esetleg scott paddal erőnövelésben ugyanakkor eredményt el lehet érni,mint egy teremben.Nem is beszélve arról,hogy teremben a 80 százalék nem guggol a 95 százalék meg azt sem tudja,mi az a felhúzás.Ott van még a Hinderniss effektus is,hisz a terembe járók többéségét nem lehet felfogni tréner szápiensznek,egyszerű akadályok,akik semmilyen más célt nem szolgának,mint hogy hátráltassák a munkádat.Meggyőződésem,hogy aki otthon edz,sokkal jobban megszeretheti az egész sportot,hiszen nincsenek zavaró illetve eltérítő tényezők ( havergecik,faszom zene,20kilótól hörgő faszkalapok ) .
anonymous
Válasz
te figyelj. amikor otthon van egy rendes komplett edzőtemed azt nem kéne ám összekeverni azzal, amikor van a nappaliban ruhaszárítónak valami kondigép! az otthoni edzés az én értelmezésemben otthoni eszközökkel háztartásba tervezett eszközökkel végzett ezdét jelent! (vizzel töhető súlyzók, tudod!)
2005-12-19 20:54:00
bunny

SZIA bunny maltodextrin is elmegy edzés

Kérdés
SZIA bunny maltodextrin is elmegy edzés után vagy ragaszkodjak a dextrozhoz. (épp ez van azért)
anonymous
Válasz
jobba dextróz, de malto is oké. én pl. nrm bírom a maltót.
2005-12-19 20:51:52
bunny

Hello! Mostanában sokat olvasni arról

Kérdés
Hello! Mostanában sokat olvasni arról, hogy az aszpartám rákkeltő hatású. Te mit gondolsz? A cukorlobbi szarakodik ezzel?
anonymous
Válasz
asszem az azspertám rákkeltő hatása a legkisebb dolog, amivel ennek a halom idiótának kéne törődni akik tömik magukba szart és közben beszélnek hülyeségeket!
2005-12-19 20:51:18
bunny

mikor lesz netje bunnynak ujra ?:\

Kérdés
mikor lesz netje bunnynak ujra ?:
anonymous
Válasz
hátbazski, az interware nem iygekszik válszolni, úghyhogy asszem má szolgáltató után nézek!
2005-12-19 20:50:07
bunny

Szia Bunny ! 1.Mit/miket szedjek ha nagy...

Kérdés
Szia Bunny ! 1.Mit/miket szedjek ha nagyon rá akarok menni a szálkásításra? 2.Megoldható e hogy tömegben ugyanakkor ne sokat essek vissza? Köszi !
Boyaka
Válasz
1. ha erre lehetene igy válszolni, akkor mindkei kurvajól nézne ki. 2. meg.
2005-12-19 20:49:37
bunny

Szia ! Arnold - tudod melyik - minden kö...

Kérdés
Szia ! Arnold - tudod melyik - minden könyvében azt írja, hogy a gyakorlatokat lassan kell végezni, a súlyt végig kontroll alatt kell tartani. Elkezdtem a testépítést, és az első nap mindenki kvázi lehülyézett az edzőteremben, hogy nem jól csinálom, mert a súlyt gyorsan, dinamikusan kell mozgatni. Te hogy csinálod?
peti
Válasz
a súlyt dinamikusan kel mozagtni az összehúzódás feázisában, de nem gyorsan. leengedni lassan. én igy csinálom- szard le hogy lehülyéznek.
2005-12-19 20:49:04
bunny

hello. A kókuszdió nagyon hízlal?(egész)

Kérdés
hello. A kókuszdió nagyon hízlal?(egész) Vagy félrehallottam? Mert ez a kedvencem. THX
GÁBOR
Válasz
az ételek nem hizlal vagy nem hizlal kategóriába tartoznak hanem szar meg nemszar. a kókuszdió nem szar. a somlói galuska szar, nemtom vágod e a kettő közötti különbséget?
2005-12-19 20:48:15
bunny

szia!a sorozat vagy az ismetlesszam a fo

Kérdés
szia!a sorozat vagy az ismetlesszam a fontosabb?
anonymous
Válasz
egyik se fontos. ne is gondolkozz ilyen dolgokon, tejesen nem erről szól ez az egész.
2005-12-16 20:40:35
bunny

Szeva Bunny! Szerinted edzés után mi a j

Kérdés
Szeva Bunny! Szerinted edzés után mi a jobb, a volumass 35 vagy egy adag trans-x és 40g tejsavóizolátum keveréke?
anonymous
Válasz
próbáld ki melyiket emészted jobban! elég lenne fél trabns x!
2005-12-16 20:39:52
bunny

hello bunny!! kb mikorra várható az ala...

Kérdés
hello bunny!! kb mikorra várható az alapdiéta???? az egyik haverom azt mondta h hülyeség meg nem szabad összeöntnei a fehérje turmixot meg a kreatint igaz ez???? ksözi hali
roberto
Válasz
elég nagy hüylség, ahverod biztos jobban tudja mint ez a kis pöcs senki milos sarcev meg chad nichols, de mondhatnám lantos johnnyt akik összeöntik...de hidd el, nem akarom megváltsni a világot, midneki csinálja ugy ahogy akarja, én leszarom. aki engem megkérdez annak elmondoma véleményem és ennyi.
2005-12-16 20:39:04
bunny

mióta olvasom az "edzőválaszol"-t, eddig...

Kérdés
mióta olvasom az "edzőválaszol"-t, eddig a kólás (kóla fehérjetartalma) kérdés volt a legidiótább. úristen! őszinte részvétem. viszont erre sikerült tényleg kimerítő választ adnod :) további rengeteg türelmet!
koschwarz
Válasz
ez éppen a robi volt, ez egy állat hogy képes volt erre a faszágra elemző választ adni!
2005-12-16 20:36:59
bunny

hi bunxos! újra itt vagyok veled(a fog...

Kérdés
hi bunxos! újra itt vagyok veled(a fogdában nincs net). Csinálhatná(nk) v.mikor egy olyan BB.tv adást melyben a vidéki "alvó" versenyzőket mutatnánk be. olyan cuccot tudok, hogy beszarás, de sajnos nagy az űr Bp. és a dunántúl között.(Nekem sem küldtél próbacuccot mer nem vagyok ott). Ha menne a dolog akkor reagálj csak annyit,hogy nyomjak e egy mélt. köcc
koko
Válasz
minden megy, én tevezek vidékre is menni. midez csak pénzkérdés és most épp oylan kurvajól állok hogy nincs netem otthon mert nem fizettem be. ezért iylen rövidek és sietősek a válszok!
2005-12-16 20:36:21
bunny

Szeva bunny! Szted tolhatom együtt a pum...

Kérdés
Szeva bunny! Szted tolhatom együtt a pumpot a sima por monohidráttal? Csak h feltöltésnél ne fogyjon el a pump fele.. Mondjuk edzés után atolnám a pumpot, a többi idöszakban meg a port! köszi! Beast
Beast
Válasz
edzés előtt pump , utána monohidrát!
2005-12-16 20:35:14
bunny

Hello bunny! Azt szerteném kérdezni,hogy...

Kérdés
Hello bunny! Azt szerteném kérdezni,hogy ha hízáscsíkok jelentek meg a lábamon +még egy-két helyen akkor alljak lea tömegnövelővel vagy minden mehet tovább úgy,mint eddig? ja,mégegy a testépítőkön is szokott jelentkezni?
Egy aggódó ember!!!
Válasz
nem tehetsz ellen semmit, a tömegnövelőnek meg aztán smemi köze ehhez!
2005-12-16 20:34:31
BUNNY

hali valaki irta h 1 tojasban 6 g feher...

Kérdés
hali valaki irta h 1 tojasban 6 g feherje van sargajaval egyutt... legalabb .... akkor ha naponta 20 -30 tojast megennek sargajaval egyutt akkor jol is lennek ?:) (nehezen szedek fel zsirt... nagyon vekony testalkatu vagyok) vagy a napi proteinemnek maximum hany % at teheti ki a tojas? remelem erted a kerdesem kocce valaszt csao
anonymous
Válasz
én napi 33 tojásfehérjéből készült egy kiló tojásfehérjelét eszem meg a többi mellé. ez 100g fehérje. tudom jire akrsz kulyukadni, de kell a hús, vagy hal, ez van!
2005-12-16 20:33:36
bunny

Hello bunny!A zabpelyhet miért ajánlod?É

Kérdés
Hello bunny!A zabpelyhet miért ajánlod?És mikorra?
Ata
Válasz
azért mert az egy tökéletes táplálék és bármikorra.
2005-12-16 20:32:22
bunny

szia ! Az lenne a kérdésem hogy a mel...

Kérdés
szia ! Az lenne a kérdésem hogy a mellizmom nincs arányban a testemmel tehát nemfejlődött annyira mint a többi izomcsoportom.Hogylehetne nagyobbá és teltebbé tenni a mellizmom.?Heti hányszor és milyen gyakorlatokat végezzek.Köszi a választ.
S.O.S
Válasz
edzésprogramok szekció. a mellizmot nem kel heti egynél többször edzeni.
2005-12-16 20:32:01
bunny

Szia Bunny! Vettem N-Large-t napi oly...

Kérdés
Szia Bunny! Vettem N-Large-t napi olyan 170 g megy.Kerdesem kell emelle meg plusz protein kiegbol?Ugye 170 g N-Large az mar 60 g feherje az ket turmix. A kajamban minden nap benne van fel kilo csirke,tokehal,vagy marhahus.Eleg ez a feherje mennyiseg vagy toljak be meg proteint?
walaky
Válasz
mivel nem tudom hány kiló vagy ezért a fehérjeigényeddel se vagyok tisztában. szeritem tök ki tudod számolni magadtól!
2005-12-16 20:31:33
bunny

SZIA!PÁR HÓNAPJA TÖBB SZÉNHIDRÁTOT ESZEK...

Kérdés
SZIA!PÁR HÓNAPJA TÖBB SZÉNHIDRÁTOT ESZEK MINT FEHÉRJÉT VAN ÚGY NAP HOGY BETOLOK 4ZACSKÓ RIST KUKORICÁVAL ESTE ISZOM CSAK TÖMEGNÖVELŐ TURMIXOT,EZ GÁZ IGY?ELÖRE IS KÖSZI!
anonymous
Válasz
a gáz az hogy nemtom mi afsznak kell csupa nagybetűvel írni? szerinted majd akkor fontosabb vagy? mert ez szeritem vamami fasz erőszakosság vagy arrogancia jele. tömegnövelőt edzés után kel inni, nem este.
2005-12-16 20:30:49
bunny

Csao!Kérdésem az lenne,hogy tömegnövelés

Kérdés
Csao!Kérdésem az lenne,hogy tömegnövelés időszakban1héten minden izomcsoportot egyszer edzek elég?
Gyuri
Válasz
bőven!
2005-12-16 20:29:47
bunny

mekkora gyökér vagy te bunny tanulhatnál

Kérdés
mekkora gyökér vagy te bunny tanulhatnál tiszteletet is más edzök iránt te vidéki paraszt!
anonymous
Válasz
nem te segg. tiszteletet azoknak kell adni akik megéredemlik, nem azoknak akik elmebeteg baromságokkal traktálnak másokat! amúgy pesten élek kisköcsög, de éltem vidéken is már, pl. sydneyben!
2005-12-16 20:29:37
bunny

hello Bunny.zabbal kapcsolatos de nem ké

Kérdés
hello Bunny.zabbal kapcsolatos de nem kérdés cak info,lehet kapni 100% teljes kiőrlésü zab korpát 500g=90ft (plus abc) és nem kell darálni!lompos
lompos
Válasz
a zabkorpa nem ugyanaz!
2005-12-16 20:28:25
bunny

helo, ti hogy készítitek el a zabpelyhet...

Kérdés
helo, ti hogy készítitek el a zabpelyhet? mindenhol látni meg hallani, egyszer elkezdtem főzni tejbe, olyan massza lett belőle hogy vakolni lehetett volna vele. milyen formában érdemes megvenni? pár receptet dobhatnátok köszi
anonymous
Válasz
nyers fomrában vedd meg. bár lehet van zabpehej kompót is meg rántott zabpehej csak én nem tudok róla. nyugodtan főzd, ha rossz lett akkor elb*sztad, ennyi. én darálom és tumixba teszem. le lehet önteni proteinnel, megszívja magát és jó lesz (várni kell) vagy proteinbe kel tenni és tumixolni simáén majd megvárni amig megszívja magát.
2005-12-14 22:46:05
bunny

bunny!!nem akarok okoskodni de te honnan...

Kérdés
bunny!!nem akarok okoskodni de te honnan vetted azt hogy 1 tojás=3g fehérje?? ez van a tojás dobozára írva.'100 g ben 12 g fehérje 11 g zsír.ugyea zsír a sárgája. 1 tojás (m es méretű kb 53-63 g) thát 6 g fehérjét minimum tartalmaz!!! nem kell megenni 10 tojást 30 gramm fehérjéhez. bocsi az okoskodásért. Zoli
anonymous
Válasz
ja, de a felét kiobod mert az a sárgája! mivel barétom az a 10 g zsír a sárgában van!
2005-12-14 22:42:18
bunny

Hi Bunny! Olvasgatva a kérdések és vá...

Kérdés
Hi Bunny! Olvasgatva a kérdések és válaszok ezreit, egy kérdés merült föl bennem. Tegyük fel, hogy van egy abszolút kezdő testépítő, aki életében először megy le a terembe. Rengeteget olvasott és frankó tervet készített az elkövetkezendő 5 hónapról, mert ugye nyárra el kell érnie a strandfazont.. :-) Pénze azonban kevés van, ezért kiegészítőként csak egy erős multivitamin és egy kreatin fér bele. A többit jól átgondolt, egészséges táplálékokkal próbálja meg fedezni anyuci konyhájában. A 2g/kg fehérjét gyorsan elfelejti, mert ugye az túl drága lenne, azonban szénhidrátokból van korlátlanul. Szóval ilyen háttérrel és kemény edzéssel mire lehet képes május végéig ez az átlagos 184/78-as fazon? Válaszod előre is köszi!
Lackó
Válasz
semmire. ha azt evszed hogy testéíptésről beszélünk, smemire. gyík strandfaszom meglesz, meg gentikai csodáknak több is, de ugy általánosságban a feltételek nélkkül az eredmény nulla. mennyél autóversenyre egy trabanttal, uyganaz.
2005-12-14 22:41:36
bunny

szia! hogy érteted hogy legroszab termél

Kérdés
szia! hogy érteted hogy legroszab termélet választottam a trans-x az rosz? köszi
István
Válasz
nem rossz. d enem tudom hogy értettem, nem emléskzem minden kérdésre meg válaszra
2005-12-14 22:38:41
bunny

szia bunny! én sciteces kiegészítőket ha...

Kérdés
szia bunny! én sciteces kiegészítőket használom sziguroan! és tegnap mellbevágó infot kaptam remélem rácáfolsz de azt is remélem ha mégis igaz akkor nem tagadod le és leirod amit tudzs effelől! szóval azt mondta egy edző hogy amit külfőldről hoznka be mint pl a scitecet azt nem mind vizsgálják be és egy csomo cuccot kisporolnak belőle szoval vegyük a v35 maondjuk felét rakják bele és kituldják vami szarral ez igaz???szerinted enyi embert be lehet kapcsolni bizom benne hogy nem baszol át mert nem szerete mszorni a pénzt a fosra! köszi
igaz-hamis?
Válasz
baromság. az edző nagyon okos. ma a hülye edzők napja van úgy néz ki!
2005-12-14 22:35:34
bunny

Szia! Az nem baj, hogy sokszor van olyan...

Kérdés
Szia! Az nem baj, hogy sokszor van olyan nap, amikor a szénhidrátbevitelem egész nap semmi más, csak mondjuk egy fél kiló rizs, meg edzés után, az én testtömegemnek (102kg) megfelelő mennyiségű VitarGo?
anonymous
Válasz
mi más kéne még?
2005-12-14 22:34:41
bunny

Szia Bunny! Egy különös ügyben kérném...

Kérdés
Szia Bunny! Egy különös ügyben kérném tanácsodat. Helyzet a következő: Van egy lány ismerősöm akinek hihetetlenül jó adottságai vannak a body-záshoz! Ránéz a súlyra és izmosodik. Ez elég ritka szerintem! Ráadásul egyáltalán nem egy dagadt picsa, teljesen korrekt vékony testalkat, jó magasság. Egyszerűen hiába pofázok neki és ha nekem nem is lehet könnyen hinni, de egyik cimborának nyugodtan lehetne mert ő elég komoly dolgokat elért ebben a sportban. De nem. Kibaszott makacs a csaj, nem hallgat ránk, inkább valami baromállatra ahova jár aki ilyeneket tanácsol neki: edzen, mint állat és bírja ki, hogy este semmi se egyen! A csajszika így most reggelire eszik egy kibaszott zsömlét és slussz!!! Akkor eszik valamit, ha elrángatjuk kajálni! Írd meg a véleményedet légyszíves, hogy meg tudjam neki mutatni: "nesze baszki komoly szakembereknek is az a véleménye, hogy baromság amit csinálsz! " - már ha egyezik a véleményünk. Én örülnék, ha komolyan és úgy foglalkozna ezzel a dologgal, ahogy kell. Eredményes lehetne. Köszi!
mike
Válasz
mike. öszinte leszek. hagyd a francba! az emberek hozzáállásán nem tussz változtatbni és nem vagy te máltai szeretezsolgálat. én már megtanultam ezt!
2005-12-14 22:34:24
bunny

szia bunny! zsirt kellene égetnem,de sok...

Kérdés
szia bunny! zsirt kellene égetnem,de sokat, és heti ötször súlyzózóm, figyelek a kajára, és mellette nyűzöm a bringát rendesen minden nap. Egy kis fogalom zavar alakult ki, mi a különbség a kardió és az aerob között? a kardió is aerob,nem? vagy csak az intenzitás más,?
anonymous
Válasz
az aerob és akrdió edzés mozgásforma szempkntjából uyganaz, a külünsbég az inzetitásban van. ha gyalogolsz vagy elispzitrénerezel vagy biciklizel alcson fokozaton hogy a pulzuisod nem megy 130 fölé az areob és akor zsírt égetsz. fölötte kardió és izmot bontasz ill glikogént hazsnálsz.
2005-12-14 22:33:05
bunny

Szervusz bunny ha bármien kérdésed van a

Kérdés
Szervusz bunny ha bármien kérdésed van a sportal kapcsolatban csak fordulj nyugodtan bárkihez mert bárki többet tud nálad.
bárki
Válasz
tökk vicces kis köcsög vagy. hahaha. köszönjük a többiek nevében is.
2005-12-14 22:31:26
bunny

Sziasztok! Olvasgattam itt a fórumot,...

Kérdés
Sziasztok! Olvasgattam itt a fórumot, olvasgattam az edzésekről itt és máshol is, megnézegettem az "edző válaszol"-t is, meglátogattam több más honlapot is, és a végére teljes képzavarban lettem. Elmondhatom, hogy több információval sokkal kevesebbet tudok, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Régen sokat sportoltam (tesi tagozat, labdajátékok, lovaglás), aztán amikor iskolából kikerülve ezek nagy része megszűnt, szépen hízni kezdtem. Pár hónappal ezelőtt sikerült megszabadulnom 18 kilótól, így most a 169 cm-es magasságomhoz 63 kg társul, és nem elhanyagolandó, hogy nőnemű vagyok. 15 éve hetente lovagolok 2 órát, úgy egy hónapja majdnem minden nap aerobikozok 1 órát, utána fél órát erősítek kézre, hasra, combra, fenékre felülésekkel, lábemelésekkel... Ugyanis szeretném a súlyomat megtartani (ami úgy tűnt, aerobik nélkül is elég jól ment), és szeretnék egy kicsit izmosododni, de csak olyan szép nőiesen. De most hirtelen az olvasmányokból tanulva nagyon úgy tűnik, hogy nekem erre esélyem nincs abban a formában, ahogyan azt elképzeltem. Ugyanis van még rajtam felesleg, főleg a hasamon, fenekemen, combomon. A combom meglehetősen puhány is kinézetre, meg narancsbőrös. De nem szeretnék többet fogyni, ugyanis caládtagjaim, barárátaim, ismerőseim szerint jobb, ha itt megálljt parancsolok magamnak, mert ha ennél véknyabb vagyok, szerintük úgy már nem leszek szép. Tény, hogy "összeesett" az arcom, a melleim kisebbek lettek, a barátom is azt hajtja, hogy ő a telt nőket szereti, és most az ő szemében sovány vagyok, de ezzel még megbékél, de több már nem mehet le, de izmosodni izmosodhatok. De ha jól értem, ez meg ebben a formában nem lehetséges, mert azt írjátok, hiába növesztem meg az izmaimat, ha a háj takarja. Ezek szerint az nem is lehetséges, hogy a zsír izommá alakul, csak úgy, ha előtte azt diétával leadom, és utána fejlesztem az izmaimat (vagy fordítva, de a lényeg a diétán van)? Nem azt akarom, hogy gofri-szerűen kirajzolódjon a hasizmom, csak hogy ne legyen löttyedt a testem. Olyan lehetséges, hogy a jelenlegi állapotomban "csinosodok", feszesedik a bőröm, picit izmosodok az edzésekkel, diéta nélkül? Renélem, értehtő, mire szeretnék kilyukadni. :) A másik, hogy az jó-e, ha heti háromszor fogok ezután aerobikozni, hetente háromszor (másodnaponta) erősítek (felülés, guggolás...), hetente egyszer lovagolok? Edzőterembe nincs alkalmam menni, kisvárosban élek, ahol nincs edzőterem. A másik, ami számomra totális káosz lett, az maga az edzés. Olvastam már olyat is, hogy nők, maximum 1 kg-os súlyzókkal dolgozzanak, de a gyakorlatokat nagyon sokszor ismételve, így lesznek csinosan, nőiesen izmosak, és csak akkor nyúljanak nehezebb súlyzókhoz, ráadásul rövidebb időre, ha nagy izomtömegeket szeretnének. Ugyanakkor más helyeken meg azt olvasom, hogy mi nők ne tartsunk a túlizmosodástól, mert minket nem nagyon fenyeget ez a veszély, a kis súlyzóval történő gyakran ismételt gyakorlatok felesleges időpocsékolások, mi is bátran nyúljunk a nagyobb súlyokhoz, azt viszont kevesebb ismétléssel, maximum 1 órán keresztül. Most akkor hogy is van ez? Tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a választ, és elnézést, ha nagyon nagy zagyvaságokat írtam.
Adrienn
Válasz
fordítva. előbb izmot csinálsz, utána adod le a zsírt. jó kajálással már közben is. aranyos kis regényt vársz most tőlem de sajna nincs időm. lesz erről cikk. az egykilós súlyzós dolog nőknek című baromságokkal NEm kell foglakozni. a diéta az nem éhezést jelnt, hanem nomrális táplálkozást, attól nem csakl fogyni lehet. edzőterem vagy minumum nomrális felszerelés eléggé szükséges! vannak itt női edzésprogramok, tranulmányozd!
2005-12-14 22:30:04
bunny

Szia Bunny ma vettem egy övet és az a ké...

Kérdés
Szia Bunny ma vettem egy övet és az a kérdésem hog melyik gyakorlatokhoz használjam. vagy melyik hez ne. Nehogymá hülyének nézzenek hogy még vádlizáskor is rajtam van :) kösz
Krampusz
Válasz
amelyiknél érzed a derekad, guggolás felhúzás. de kit érdekel hogy minek néznek? én hülyének nézem az össze papucsos idiótát, de őket se érdekli ez, hidd el.
2005-12-14 22:21:32
bunny

hali! elkezdtem szedni Biotech kreatin ...

Kérdés
hali! elkezdtem szedni Biotech kreatin pezsgőtablettát, és a kérdésem az hogy a szőlőcukorból mennyit kell szednem és belekeverhetem e a kreatinos italba köszi a helpet
Kiko
Válasz
nem kell bele szőlőcukor
2005-12-14 22:19:56
bunny

cytogen tejsavojaval te megvagy elegedve

Kérdés
cytogen tejsavojaval te megvagy elegedve?az ízén kivul?!
anonymous
Válasz
az árával meg főleg.
2005-12-14 22:18:30
bunny

Szia! Dieta alatt, 1 kardio edzes alatt ...

Kérdés
Szia! Dieta alatt, 1 kardio edzes alatt mennyi elegetett kaloria, az elviselheto, es a kivalo? Lehet szarul fogalmaztam, tehat meddig tekerjek en azona gepen, mikor hagyhatom abba? :) Masik. Edzo a teremben nem mondott pontos erteket, de azt mondta h a celul kituzott erteket minel lasabban erjuk el annal jobb. Pl ne fussak hanem setaljak es ugy erjem el a kituzott elegetett caloria erteket. Kivancsi lennek a Te velemenyedre! Koszonom
baky
Válasz
időre megy a játék. egy óra elég. SZARD le a kalóriát, remélem érthető vagyok?!
2005-12-14 22:17:39
bunny

Hi! Sztem a Robi továbbra is becsatlako...

Kérdés
Hi! Sztem a Robi továbbra is becsatlakozhatna néha az edzőválaszolba,vagy csak leírhatná az ő véleményét is "érdekesebb" témákban.Szvsz naon jó meglátásai vannak neki is.Még szeretném azt megkérdezni,hogy az alsó hasizmokat mivel lehet megdolgoztatni?Lábemelés esetleg?
UjioMark
Válasz
lábemelés. a robi meg tuti becsatlakozna ha lenne erre ideje.
2005-12-14 22:16:36
bunny

Hello mi a vélleményed a Carni-fx és a T

Kérdés
Hello mi a vélleményed a Carni-fx és a Thermo-fx pezsgó formulás zsirégetőkről? szted elég hatásosak?
fx
Válasz
igen
2005-12-14 22:16:01
bunny

Szervusz bunny!! rövid leszek és velős:-...

Kérdés
Szervusz bunny!! rövid leszek és velős:-)) "zsilbert" kórt állapítottak meg nálam.ami érdekelne hogy ennek ellenére szedhetek e tápkieget?vagy forduljak dokihoz? Tiszteletem.Zsilbert
anonymous
Válasz
forduljj, mivel fingom nincs mi az. legközelebb kérdezz valamit az építészetről légyszíves!
2005-12-14 22:15:49
bunny

hali!tehat,ha jol ertettem,hanincs meg a

Kérdés
hali!tehat,ha jol ertettem,hanincs meg a kivanatos pihi,akkor abba is lehet hagyni az edzest,ugysem er semmit?
anonymous
Válasz
de ér, amig túl neme dzed magad. de ha visszaoovasol, és mélyen belegondolsz akkor kibaszottul hülyét kérdeztél.
2005-12-14 22:14:48
bunny

Cső Bunny! Egy fitness edző faszi mondt...

Kérdés
Cső Bunny! Egy fitness edző faszi mondta nekem, hogy NE egyek szénhidrátot meg fehérjét egyszere, pl rizs+csirkemell, mert a rizs meg a hús különböző kémhatású és a gyomor egyszerre csak egyfajta kémhatású kaját tud lebontani. konkrétan: a húst lebontja a rizst meg zsírrá alakítja. Azt mondta neki ez bevállt! Nyugtass meg, hogy baromság! Köszi
buthe
Válasz
nem. a dolog majdnem igaz, annyiban hogy a rizs fordítva leirva tényleg zsír, de a többi faszság. a fitneszedzőnek meg mondd meg hogy csöndben fitneszezzen inkább.
2005-12-14 22:13:42
bunny

Üdv bunny! Már feltettem ezt a kérdést,...

Kérdés
Üdv bunny! Már feltettem ezt a kérdést, de ha jól látom nem válaszoltál rá. Lehet, hogy ennyire hülye kérdés volt?:) Szerintem nem. Tehát akkor még1x: van-e valami igazság abban, hogy nem érdemes az edzés utáni turmixot rögtön az edzés után meginni, mivel ilyenkor az izmok még telítődve vannak vérrel, ezért a tápanyag alig jut oda? Emiatt jobb-e egy kicsit várni, max. fél órát? Ha ez egy hatalmas baromság, akkor bocs:)
anonymous
Válasz
nem. cikra 150 kérédéssel le vagyok maradva. de erre válszoltam csak nem figylesz. baromság.
2005-12-14 22:08:15
bunny

üdv a hozzáértőknek! azért fordulok hozz...

Kérdés
üdv a hozzáértőknek! azért fordulok hozzátok, mert nem tudom eldönteni, hogy miként kezdjem a testépítést. Már vagy két-három hónapja járok konditerembe, de nem sok változást tapasztaltam(kivéve, hogy olyan szálkás a karom mintmég soha, csak nekem ez vékony sajna pl:bicepszem 30cm), hozzáteszem eddig nem szedtem semmilyen táplálék kiegészítőt. az lenne a fontos kérdés, hogy ha vastagodni szeretnék 183cm/67kg-ról akkor mit szedjek és hogyan edzek. szóval elég csak a fehérje(Whey Pro)? vagy inkább tömegnövelőt szedjek(Volumass35)? ja és akkor én már nem számítok a 3 hónapommal kezdőnek? mármint már mehet a heti 3-4 edzés és mindenből 2-3 sorozat? Nagyon megköszönném ha válaszolna erre vki! Tiszteletem! U.i.:az oldal szuper!
dany
Válasz
öt év alatt i számithatsz kedzőnek. fiygeld a cikkeket, nem tudok ide ennyit írni. d egy titkot mondok: táplálkozás.
2005-12-14 22:07:28
bunny

Hello! azt szeretném kérdezni hogy a Mi

Kérdés
Hello! azt szeretném kérdezni hogy a Micronteces kreatint??? beleönthetem az anaboic wheybe vagy külön igyam????? köszike elöre is...
Olleeee
Válasz
én beleöntöm
2005-12-14 22:06:25
bunny

Hello Bunny! arra gondoltam hogy veszek ...

Kérdés
Hello Bunny! arra gondoltam hogy veszek B komplexet de előbb még kicsit utánna akartam nézni. meg is történt és hát nincs is vele semmi baj, de egy oldalon amit kidobott a kereső egy csávó írt a b komplexről hogy az orvosa azt mondta hogy növeli a rákos sejtek számát. szerintem ez marhaság csak kiváncsiy vagyok a véleményedre. köszi!
anonymous
Válasz
perzse hogy marhaság. de egy multivitiin komplexnek több éretelme van.
2005-12-14 22:06:13
bunny

hali!bonyolúltabb ez az izom építés mint...

Kérdés
hali!bonyolúltabb ez az izom építés mint ahogy gondoltam.16 éves vagyok közel fél éve gyúrok. viszonyítási alapom még nem sok van de nem vagyok megelégedve magammal.igencsak meghíztam hasi tájékon.kevesebbet nem tudok enni mert 95 kiló vagyok meg edzek mint egy állat és baromira kell az energia.kardiózok heti 3-szor 30 percet mit tegyek hogy a derekamról és a hasamról lemenjen a zsír?köszönöm a választ!
paya
Válasz
ez igy nekem túől kevés info. de a kajára nem ártana fifyelni, ott lesza gond!
2005-12-14 22:05:48
bunny

Hol van az edzésprogramjaid??Irtad nemré

Kérdés
Hol van az edzésprogramjaid??Irtad nemrég hogy ottan lehet keresni..de nem találom!!Lécci!!
Xman
Válasz
Itt: [link], de még kicsit korai többes számban beszélni róluk, egy van meg: Kezdő átmozgató. A többit amint Bunny elkészül velük, közzé teszem, és majd ide is belinkelem őket....
2005-12-12 22:05:12
Robi

Kösz a választ Robi de akkor most az a k

Kérdés
Kösz a választ Robi de akkor most az a kérdés merült fel bennem hogy volumass 35 vagy 100% Kreatin monohidrát + kb 2 gramm Protein !?
anonymous
Válasz
100%kreatin + whey protein
2005-12-12 22:03:24
Robi

helo heti 4 edzés edzés előtt egy whey...

Kérdés
helo heti 4 edzés edzés előtt egy whey pro edzés után egy weight gainer lefekvés előtt közvetlen egy whey pro jo ez igy kb? glutaminról sok helyen hallani hogy ajánlott, mikor? mihez? mire?
anonymous
Válasz
jó de ez méág magában kevés!
2005-12-12 22:02:27
bunny

Helló nyúl! Nálunk a teremben csak álló...

Kérdés
Helló nyúl! Nálunk a teremben csak álló-, és ülővádli gép van. Nekem viszont olyan a vádlim, hogy tulajdonképpen nincs is. Sorozatszámok hogy legyenek? Jó az 5x20 álló, és 5x12 ülő? Vagy hogy jó szerinted?
noname
Válasz
5x50 vagy 100!!! nem viccelek!
2005-12-12 22:02:16
bunny

Szia! Nagyon jó a BBTV! Csak így tovább....

Kérdés
Szia! Nagyon jó a BBTV! Csak így tovább.Egy gyors kérdés: Hol tudom áttanulmányozni a technkiát amit írtál a fekvenyomásról??? Átnéztem az oldalt és nem lelem. Sorry, ha feltartottalak a kérdéssel.
anonymous
Válasz
énse tudom holvan, megkérdem a robit!
2005-12-12 22:01:57
bunny

hali! a pihenes mennyire fontos?Heti 7x1

Kérdés
hali! a pihenes mennyire fontos?Heti 7x12 orat dolgozom,heti 4x1 orat edzek,es napi 5-6 orat alszom.Minden jot!
anonymous
Válasz
ALAPVETŐ a pihenés, 5-6 óra nagyon gáz!
2005-12-12 22:01:42
bunny

Sziasztok!Kérdésem lenne,nagyon sokat ol...

Kérdés
Sziasztok!Kérdésem lenne,nagyon sokat olvastam a Protein Delite-röl,hogy nagyon finom meg nagyon szupi.....meg ilyesmi,de arra lennék kíváncsi,hogy nektek mi a vélemeényetek ólra:)??????????????? Segitségeteket elöre is köszönöm.laca
laca
Válasz
télleg finom, d enegygécske. a 100% whey delite az igazi.
2005-12-12 22:01:25
bunny

Sziasztok!A BB tv nagyon király,imént né...

Kérdés
Sziasztok!A BB tv nagyon király,imént néztem meg a 3.rész elözetesést,és már jár kezem lábam,alig várom hogy menek edzödi!!!!!!!!!!!!!!!Csak igy tovább
laca
Válasz
komolyan ezt úgy összevágta a humi hogy énis csak néztem, aztmodtam húbazzeg és ezt mi csinéátuzk! :D:D:D: (de titokban megsúgom kellett ám azért oda egy lantos johnny is! :DDD)
2005-12-12 22:00:55

SZia Bunny!!Olvastam mar tobszor is,hogy...

Kérdés
SZia Bunny!!Olvastam mar tobszor is,hogy nincs jo velemenyed az othoni edzesrol!Miert??A felszerelesembe nem tudnal belekotni csak profi konditermi szabadsulyos"gepek";powertec,megatuff stb.+egy rakas suly!Terembe nem mindig jutok le,ha sikerul akkor rengetegen vannak(gondolom rossz kifogas)!Sok sikert a BB.TV-hez KIRALY!!UDV.pici!!Nem gondolkoztal meg kulfoldi munkan??Itt szemelyi edzokent betegre keresned magad!!
anonymous
Válasz
az más baráétom, ha otthon van profi edzőtermi cuccod, de általában pina gumisúlyos meg egyéb gépekről bezsélünk 50 kiló súlylal mint otthoni terem! nemtom te hol vagy, de nem fenékig tejfel sehol sem! A BB.TVt meg nyomjuk mint az álat!!!
2005-12-12 22:00:08
bunny

Szia Bunny! Nemreg azt valaszoltad valak...

Kérdés
Szia Bunny! Nemreg azt valaszoltad valakinek, hogy az amino az nem mas mint tabletazott feherje. Most ebbe nem mennek bele ,de azert az igazi amino es a feherje kozotti kulonbseg nem elhanyagolando. Foleg az edzes utan , mivel az amino kb 30 percen belul a veraramba kerul mig a feherjenek ehez a legjobb esetben is tobb mint 1 orara van szukseg.Ehez meg hozza jon hogy az amino nagy resze felszivodik mig a feherjeporok eleg nagy szazaleka vizelettel urulhet. Az igazi amino eloallitasi koltsegei joval magasabbak mint a feherjenek . Raadas a tabletas amino tabletava preseles kozben keletkezo hotol veszit a minosegebol, ezert a kapszulas es folyekony aminok jobb valasztast jelentenek. Mindezek talan azert nem annyira ismert dolgok mert M.-on mindenki a Scitec buvoletebe el. A Scitec feherjei is jok lehetnek pl.: etkezesk kozott. Amugy nagyon jo az oldal. Es sok tisztelet amit ezert a sportert teszel. Jo munkat es sikert !
Agyalap
Válasz
ez igy ahogy van, komplett baromság amit modasz. az aminosav gyártástechnológiailag sima izesitetlen fehérje betablettázva. majd gondolod külön aminosavarkjrta biontják és összerakják egyesévfel? egy jó minőségű fehérje abszolúte felszívódik tökhamar. a különsbég az hogy 3 aminosavkapszula nem 40 g fehérje. a leggyorsabb niylván a folyákony amino, főleg ha cukor van benne. de a tejsavó izolátum feszívódása a villánygyors, ebben barétom biztos lehetsz! ezért kombinálom én edzés után kocltrátumvban és a jó tömegnövelőkben is igy van!
2005-12-12 21:58:57
bunny

szia Bunny.gratulálok a kitartó válaszok

Kérdés
szia Bunny.gratulálok a kitartó válaszokhoz.Lompos
anonymous
Válasz
köszi, le vagyok maradava nagyond e iygekszem.most éppen internet caféból! :DDDD
2005-12-12 21:55:43
bunny

SZevasz Bunny a kérdésem edzés utám menn...

Kérdés
SZevasz Bunny a kérdésem edzés utám mennyi ideig tart az izom épitő inger. Vagyis ha utolso edzésem péntek .akkor vasárnap érdemes magasan tartani a kcal-t,vagy akkorra már csak zsir lessz belőle
Borsi
Válasz
hogy egész pjtos leygek ezt ugyhivják "szakirodalomban" hogy "ablak". az eblak egy óránb át van nyitva edzéls után,akkor kell gyorsan kajéát benyomni. de az "inger" ha igy vesszük foylamtos. tejhárt nem csak edzénapokon on kell kajéálni!
2005-12-12 21:55:19
bunny

Helló én egy 19 éves srác vagyok elég sz...

Kérdés
Helló én egy 19 éves srác vagyok elég szálkás alak ui. 180cm és 65 kg vagyok. Mit tudnál ajánlani nekem mert nem tudom h érdemes e hozzá fogni a gyúráshoz(de csak szteroid mentesen) mit gondolsz szerinted próbáljam meg. Válaszod előre is köszönöm.
SrÁc 19
Válasz
hamarosan lesz erről egy cikk.
2005-12-12 21:53:59
bunny

Szia mester! Láttam a képeidet, egész jó...

Kérdés
Szia mester! Láttam a képeidet, egész jó fizikumod van. Mit gondolsz, kox nélkül el tudtad volna érni, vagy el tudnád néhány év múlva érni, ha teljesen naturál lettél volna mindezidáig? kösz
1 rajongód
Válasz
szia! határozottan IGEN!!! ehhez a fizikumhoz ami nekem van, kurvára nem kell kox, az a helyzet!
2005-12-12 21:53:37
bunny

szia mester! azt gondoltam ki hogy visza...

Kérdés
szia mester! azt gondoltam ki hogy viszaveszek turmixból és megprobálok szilárd kajára alapozni tehát arra gondoltam veszem ezta gainers protein delitét és edzések után 1 adagot iszom 100g minden másnap edzek és igykeszek majd tojást halat rist fogyasztani minél nagyob menyiéségben 70kg 170cm vagyok erről mit gondolsz?a másik hogy rávettem magam nagy nehezen hogy megveszem trans x et cska egy kis dobozal leprobálni és kellemeset csalodtam mert nem fostam tőle.sőt az ize is tetszet 1-2dl-ig de aztán mikor 5dl nél tartottam ot má ferdén ált a szám elég tömör gyönyör 50g fogyasztott 5dl meleg vizben!szoval nyáron trans x-et szeretnék venni és szerinted megteszi hatását egymagába a cucc +igykeszek amit irtam ojást halat meg rizst fogyazstani ez elég lesz mellé vagy inkkáb sporoljak mellé még egy kis anabolic wheyre?amugy 1 adag 50g ugy? köszi szépen bunny örülök hogy viszatrtél! kösz csocsi
István
Válasz
a legrosszabb terméket válsztiottad, jó érzéked van! :D:D vm35! a konecpicó jó. a trans x et plusz fehérjével összekeverve hazsnáld majd edzés után!
2005-12-12 21:52:54
bunny

Helló! 15 és fél éves vagyok és most sze...

Kérdés
Helló! 15 és fél éves vagyok és most szeretnék végigcsinállni egy kreatinkúrát. Én 600g kreatinra gondoltam 50 napra elosztva. Szerintetek ilyen idős korban ezt már szabad vagy még várjak !? És ha ezzel nincs gond, akkor napi hány g tejsavót szedhetek mellette ?? Előre is köszi a választ !!
anonymous
Válasz
nem kell. a a kajával foglakozz.
2005-12-12 21:51:23
bunny

helo BUNNY! Edzés után 3 tojásfehérje p...

Kérdés
helo BUNNY! Edzés után 3 tojásfehérje puffasztottrizzsel meg kukoricapehellyel. +magnéziumos plussz és magne b6 tabletta. Ez ér valamicskét? köszönöm... Gábor köszönöm
GÁBOR
Válasz
9 g fehérje...ez vicc.
2005-12-12 21:50:58
bunny

Szia! Segítségedet szeretném kérni! 75 ...

Kérdés
Szia! Segítségedet szeretném kérni! 75 kg 170magas nő vagyok, szállkásítok. Minden reggel 45 percet kardiózom, heti 4xer súlyzózom. Kb. 2400 kalóriát kell ennem egy nap, napi 7-szer étkezem. Hogyan számoljam ki, mennyi CH,mennyi fehérje és mennyi zsír legyen az optimális fogyáshoz, hogy az izomzatom megőrizzem? Kb. 10 kg felesleg lehet rajtam. Válaszod köszönöm!
anonymous
Válasz
az egész rossz úgy ahogy van, ne törőjd a kalóráiával a tápanyagigény számit. maradj 150g szénhidráton és 200g fehérjén a zsír nem oszt. modanoms e kell hogy a minpőség alapvetően számit.
2005-12-12 21:50:32
bunny

Hela bunny Szerinted mi a leghatekony

Kérdés
Hela bunny Szerinted mi a leghatekonyabb energizalo ? Gaz lenne ha keves efit nyomatnek edzes elott ? ( nem aerob termeszetesen )
anonymous
Válasz
soha ne nyomj efit edzés előtt. nemtom melyika legjobb neregizáló mert én sosem használok ilyet jó táplálkozás meltt tele vagy töltve glikogénnel és ninc sgond. nézz körüla shopban vagy érdeklődj az ügyfélszolgálaton.
2005-12-12 21:48:29
bunny

Tiszteletem bunny Guru!! kérdésem a köv...

Kérdés
Tiszteletem bunny Guru!! kérdésem a következő:100% Whey pro mellé mennyi Dextrózt kell bevenni.Feltett szándékom izom gyarapítás:-))) További sok sikert a BBtv -hez
anonymous
Válasz
edzés után 30-40g
2005-12-12 21:47:13
bunny

Nagyon jó a BBTV!!!Minden elismerésem ne...

Kérdés
Nagyon jó a BBTV!!!Minden elismerésem nektek srácok,csak így tovább!A Latos Johnny-s videó telitalálat,mert ő a példaképem!:)!Ő a legjobb!Remélem mindent megmutattok majd az edzéséből,és a késöbbi videókban is fog majd szerepellni,hogy tudjak tanullni belőle!Sok sikert a továbbiakban is!
Ata
Válasz
basszus ezt még énis csak most láttam,nem tudtam hogy a humi vágott egy előzetest. még énis beszartam az a helyzet, pedig én vettem fel! :DDDD
2005-12-11 22:27:33
bunny

Helo! 16 éves vagyok fél éve gyúrok. ot...

Kérdés
Helo! 16 éves vagyok fél éve gyúrok. otthon csinálom de a körülmények megfelelőek (súlyzók, súlyok stb.) A big powert szedem. Kérdésem: konditerem és egyéb szerek nélkül mit lehet elérni?
fer0
Válasz
nem túlozzunk. nem sokat. otthon nem lehet komoly edzésmunkát végezni!
2005-12-11 21:58:30
bunny

Tejpártinak üzenem, hogy napi 5 liter te

Kérdés
Tejpártinak üzenem, hogy napi 5 liter tej = napi 2 adag volumass 35 árával. Ha másért nem is, legalább ezért érdemes lenne megfontolni a dolgot :)
MiKe84
Válasz
várjunk csak. 1 liter tej=2 adag whey pro árával.
2005-12-11 21:55:09
bunny

Ja bocs, tényleg le lehet tölteni, valam...

Kérdés
Ja bocs, tényleg le lehet tölteni, valamit elnézhettem. Egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig a mellnapomba "sima" fekvenyomás gyanánt egy piramist raktam, viszont szinte semmit, vagy csak nagyon lassan fejlődök tőle. Mi a véleményed arról hogy egyik héten piramis, másik héten sima fekvenyomás u.olyan szériákkal? Vagy mit javasolnál? köszi
DANI
Válasz
szeritem ninc sértelme. én azért szertem a piramist mert igy sérülés nélkül tusdsz eljutni nagy súlyokig. tanul,mányozd a technkiát amit írtam a felvenoymásról az edzésprogranmokban.
2005-12-11 21:45:05
bunny

Szia Bunny!Ha kiprobáltam már a BT 200 d...

Kérdés
Szia Bunny!Ha kiprobáltam már a BT 200 db-os creatinet és a por formát is és nem ért semmit akkor van értelme tovább próbálgatni más gyártókét vagy nem?A barátnőm eléggé vékony(otthon edzeget) es szeretne hízni egy picit.Mit tudnál neki ajánlani?A vetkőző sorozat mellnél és bicnél tömegnövelésben jó?A választ kösz
ede
Válasz
van. én pl. nem csípem a "db-os" kreatint. a barétnpd ne eddzen mellet és nézzétek meg az edzésprogranmokat !
2005-12-11 21:32:42
bunny

Hello! van egy olyan gondom h edzéseim ...

Kérdés
Hello! van egy olyan gondom h edzéseim során a ball mellem jobban fejlödöt mint a job mellem egyszóval a jobmellem tejesen lemaradtt a fejlődésben , és az lenne a kérdésem h milyen gyakorlatokal lehetne felhozzni?
Thug life
Válasz
semmiylennnel. kénytelen elszel úgy edzeni, hogy teljes mértékben a jobb melledre koncetrálsz és a súlyt is igy válsztid meg.
2005-12-11 21:31:47
bunny

Szervusz bunny!! egy kérdéssel fordulok ...

Kérdés
Szervusz bunny!! egy kérdéssel fordulok hozzád:a nyaki gerinc melletti izmaim satnyák és ezért úgy nézek ki mintha a padlót bámulnám. tudsz e esetleg valami gyakorlatot rá amivel erősíthetném? Válaszod előre is köszönöm: Anonímusz:-))
anonymous
Válasz
lehetne ezt a nyakerősítő marhaságot csinálni, de azt mondom, simán vállvonogatás, rendes egykezes vállbólnyomás, jó oldalemelés mneg fojaák erősíteni anykai izmaidat!
2005-12-11 21:30:54
bunny

vádlim nagyon makacs mert allig reagál a...

Kérdés
vádlim nagyon makacs mert allig reagál a többi testrészemhez képest szembetünöen fejletlen a kérdésem tehát mit és mien gyakran és hogyan edzem a vádlimat a választ köszönöm öt éve edzek kissebb sikerekkel
borisz33
Válasz
miden nap és sok ismétlésel!
2005-12-11 21:27:23
bunny

Szervusz bunny!! egy kérdésem lenne (mil...

Kérdés
Szervusz bunny!! egy kérdésem lenne (milyen meglepő.-) szóval az interjúban olvastam hoigy a versenyzéshez kell a jó struktúra(csipő váll arány) ezt kifejtenéd nekem csak úgy röviden hoigy milyen a jó arány? én még nem áltam rá a gyúrásra de nekem 30/45ös a csv arány..ha válaszolsz megköszönöm:-)))
anonymous
Válasz
az arányt megmutatja a tükör!
2005-12-11 21:27:00
bunny

Szia, Bunny. Egy vm35-tel kapcsolatos rö...

Kérdés
Szia, Bunny. Egy vm35-tel kapcsolatos rövid kérdésem volna csak: edzés után iszom, olyan 3 dl vizzel, heti háromszor. Az nem gáz, hogy mióta szedem, olyan 3 - 3.5 literre nőtt a folyadékigényem, vagy ez természetes? Erről még nem olvastam sehol. Innék egyfolytában. Csak azért kérdezem, mert ha ez ok, akkor megveszem a következő kis pakkal is, most van elfogyóban, de ha nem, akkor fehérje + dextróz, oszt jónapotkivánok. Ennek ahhoz a pici kreatinhoz lehet köze? Csak nem gondoltam, hogy ennyire kéri a vizet. Bocsi, ha drabális hülyeségeket kérdeztem, ha tudsz, kérlek válaszolj! Köszönettel
Shaal. R. Tzoo.
Válasz
nem gáz, sőt ez már közelit a normális folyadékigényhez!a tested hány százaléka víz?
2005-12-11 21:26:30
bunny

bunny elhiszem , hogy a tököd televan má...

Kérdés
bunny elhiszem , hogy a tököd televan már a ménem növök meg ha bodizok nem növökeel, de tettem fel egy kérdést, és nekem baromi fontos lenne a válasz (edzésterv, olyan hogy ne álljon le a csontok hosszuirányu növekedése, + mit egyek ami kell az izom fejlödéshez, meg ahhoz hogy nöjek ha nönöm kell) és ez az egyetlen normális body oldal.( mondjuk inkább ugy hogy ZSÍÍR) . figy nekem ez baromi fontos mer nem akarok egész életemben 168 centi lenni! szal pls válaszolj, tudom sokan irnak és nincs kedved DE AKKOR IS!!!!!!!!! könyörögjek? :)
sonka
Válasz
mivan sonka??? bazeg NINÍCS oylan edzétzerv hogy ne állj mega növésben, ez gentikailag kódolt, hogy milyen magas leszel! pár centi erejéig ha nyújtasz - frankón lógzs meg ilyesmi - befolyásolni tudod!
2005-12-11 21:18:53
bunny

Te bunny! sok helyen kerestem, de nem jö...

Kérdés
Te bunny! sok helyen kerestem, de nem jöttem rá mi az a vízhajtás? :S testsulyom szeretném csökkenteni. akkkor most igyak sokat, vagy igyak keveset? sokat ugy hogy sokszor, vagy lehet ugyis hogy egy oraban megiszok 2 litert+ a nap folyamán a többi vizszükséglet. (persze egy nap egy ilyen ora) kösz a válaszod! ja bbtv 2 naon brutál! jó 5let volt a fekete-fehér Németh István alá. meg a Limp Bizkit is! kivánok még sok limp bizkites videot! :)
sonka
Válasz
jajjj! a vizhajtás az az amivel CSAK versenyzésnél kell foglakozni! SOKAT igyál, mert ha kevest iszol a tested tartalékolni fogja a vizet a bőröd altt!
2005-12-11 21:17:25
bunny

Helló! Egy elég összetett problémám van...

Kérdés
Helló! Egy elég összetett problémám van! Ha tudsz, kérlek, válaszolj rá! (Több, mint 2 éve edzek!) 1. Csípőficamom van (1 évesen műtöttek!), ezért a bal csípőcsontom nagyon rossz állapotban van, és nem terheltem a lábam! (Láb és has edzés tilos!) 2. A váll izületeim 2 hónapja nagyon fájnak, orvosom azt mondta, hogy ne erőltessem magam, fél gőzön edzem! (hál’ Istennek az edzéstől nem tiltott el, sőt!) A kérdésem: milyen edzéstervet kövessek, hogy ne essek össze, és egy kicsit szálkásodjak is (2 hónapja nem voltam a vállam miatt edzeni!), úgy, hogy az orvos előírásai is kövessem. Milyen táplálék kiegészítőket vegyek? Jelenleg 88 kg vagyok, amikor a „csúcson” voltam, akkor is ennyi voltam, csak lapos hassal! Tömeget nem szeretnék veszíteni! Mivel a súlyok növelésére nincs lehetőségem, nem tudom, hogy milyen ismétlésekkel dolgozzak! (Szeretek keményen edzeni!) Segítségedet előre is köszönöm! Üdv:
Gábor
Válasz
szia gábor! nincs oylan nagy baj azért! 1. erről igy nem sokat tudok mondani. d elehet van oyoan mozdulat ami nem bántja a csípőcsontod. a hasadnál különösen nem tudom hogy jön képbe? 2. menj rá ki súly, lassú koncetrált ismétlésre, mehet nagy ismétlésszám is.fájjon! nem kel más edzéterc, a preciz technikára menj rá! miden egyes ismétlésnél kőkeményen koncetrálj! ami nekd most kell: vitaminés ésványi anyag, valamint joint x. ha nagyon szara vállad, az orvos tudni figja mi az a diprophos ijnkeció
2005-12-11 21:15:35
bunny

Hello!19 éves srác vagyok és pár fontos ...

Kérdés
Hello!19 éves srác vagyok és pár fontos kérdéssel fordulnék hozzád:1.:5 hónapja gyúrok ,de sajna kezdek hasra is hízni.Annyi lenne a kérdésem ha bevezetek pihenőnapokra kardio edzést ugyanúgy maximálisan fog e majd fejlődni az izmom(ha odafigyelek a táplálkozásomra),és h korlátozva van -e a heti kardio edzések száma?Tehát lehet -e minden nap ilyet végezni tömegnövelés alatt úgy h ez ne legyen hátránnyal az izomzat növekedésére.2.:Olvastam h a kivételesen nagy izomzat már káros lehet az emésztőrendszerre nézve,mivel nagyon megnő a proteinigény.De mi számít kivételesen nagy izomnak már?Légyszi már ezekre mielőbb válaszolni, mert ezeket sehol nem találtam meg pontosan.Előre is köszi
Bottyi
Válasz
1. a kardió/aerob nem rossz, de ha hízol, ügyelja bevitt szénhidrát minőségére! nincs korlátozva ha aerobb fázisban maradszm, heti 7 óra simán belefér. 2. ez egy baromság. hadd ne válaszoljak bővebben. ne félj attól hogy kivételesen nagy zomzatiod lesz ami káros lesz az emésztőredszeredre!
2005-12-11 21:02:45
bunny

jónapot kivánok a kérdésem a következő ...

Kérdés
jónapot kivánok a kérdésem a következő : én egy 20 éves srác vagyok 173cm és 60kg hát igen nem egy kigyúrt állat:) szeretnék kérni egy tömegnevelö edzésprogramot ha meg lehet oldani a lényeg hogy minimum egy 10kg fel jöjjön rám 2-3 hónap alatt .és milyen táplálék kiegészitöt szedjek ? mass és mass20t már próbáltam mi a véleménye a kreatin monohidrátról válaszát elöre is köszönöm .
egy srác
Válasz
nem fog 2-3 hónap altt 10kg feljönni rád izomban. vm35öt hazsnálj és egyél annyit mint egy állat!
2005-12-11 20:54:00
bunny

Szia! Milyen szélesen érdemes fogni a ru

Kérdés
Szia! Milyen szélesen érdemes fogni a rudat? Eddig vállszélességben fogtam, de így túl sok megy tricepszre. Külön szoktam nyomni szűken is. Köszi
Tamás
Válasz
olyan szélesen hogy amikor leengeded, az alakrod függöleges legyen. gondolom fekvenyomásról beszélünk.
2005-12-11 20:53:05
bunny

Csákány!! Azt szeretném kérdezni hogy m...

Kérdés
Csákány!! Azt szeretném kérdezni hogy mennyi idő kell ahhoz hogy kipihenje magát az izomzatom gyúrás után? Elég ha egy napot pihen, vagy több kell keni?? Köszi!
anonymous
Válasz
egy nap edzés egy nap pihenő az elég jó. egész jól tanulsz tőlem gépelni, percekigy agyakltam hogy mi az hogy "keni", amig rájöttem hogy fordítva írtad, mkint ahogy én szoktam ilyesmit! :DDDD
2005-12-11 20:44:13
bunny

Ha zsírosodás nem számít és meg tudom e...

Kérdés
Ha zsírosodás nem számít és meg tudom emészteni a laktózt és sokat meg tudok belőle inni és az a tapasztalatom,h nem is allergizál, akkor így már lehet jó fehérjeforrás a tej?Énszerintem lehet( Szeretnék már valami helyeslő választ kicsalni belőled tejjel kapcsolatban).
Tejpárti
Válasz
ember MINEK??? megiszol 5 litert naponta??? vagy egy litert és azt hiszed tettél valamit azért hogy tápanyagot vigyél be röhejes 35 grammal, ami kevesebb mint 2 kanál ptotein?
2005-12-11 20:41:15
bunny

helo Több válaszodban is láttam, hogy l...

Kérdés
helo Több válaszodban is láttam, hogy leszólod az aminot, miért? Edzés előtt meg lefekvés előtt szedem. Fehérjét jobban megérné venni a hatás szempontjából? Vagy annyira nincs köze hozzá hogy ezt meg se válaszolod? Mi a szarra jo az amino ha má itt tartunk?
anonymous
Válasz
és minek? lásd előző kérdés, miből is áll a fehérje? aminosavakból! miből gyértják az aminosavat? a fehérjepor alapanyagából izesítés nélkül. tehát te megveszed sokkal drágábban taplettázva hogy picsa menyiséget tudj hazsnálni belőle! az aminosav felhsználása diétában fontos, amikor alacsony aklóriánl étlezések között meg kell előzni az izombontást!
2005-12-11 20:39:47
bunny

Hello bunny! Szerinted jo ez igy: cytoge

Kérdés
Hello bunny! Szerinted jo ez igy: cytogen whey pro+universal amino2700? Az aminot,hogy szedjem? (Bocs a hülye kérdésért)!
KEZDŐ TESTÉPÍTŐ
Válasz
NEMNEM!! nemértem az amino mániát!! az aminosav tablettázott fehérjepor, minek az?? multvivitamin csogato vegyél!
2005-12-11 20:37:04
bunny

Hello!!!110kg vok (183cm) és nem rég kez...

Kérdés
Hello!!!110kg vok (183cm) és nem rég kezdtem edzeni.Kérdéseim:heti hány edzést tartsak? továbbiakban szeretnék szedni Trans x-et és szted kezdhetem most avgy előtte kéne diétázni? köszönöm szépen!
N4GY
Válasz
nem eglszen látom át, miért kéne diétáznoid. ha megfelelő értenden vagy, eleve jobban fogsz kinézni és veszíthetsz zsírt az edzéstől és a tiszta kajától. heti 3 súlyzós edzés elég!
2005-12-11 20:36:25
bunny

Hi Bunny! Az lenne aproblémám h a karja...

Kérdés
Hi Bunny! Az lenne aproblémám h a karjaim eléggé el vannak maradva a többi testrészemhez képest...túl sztem tuti nem edzem..így néz ki kb egy karedzésem: bic.:bic egynesrúddal 3*8, egykezes bic scottpadon 3*8. tric.: tolockodás sullyal 3*8, homlokraengedés 3*8, a végén mindkettőnél szojktam ilyen csigás baromságokat csinálni beduranntásként, 1*2sorozatban nagy ismétlészsámmal... mind erőben mind méretben lényegesen szarabb a bic-tric mint a többi testrészem..tudnál vmit tanácsolni (gondolom ebben nagy szerepe van a genetikának de csak lehet vmit kezdeni ezzel)? eőre is köszi Xman
Xman
Válasz
igen. próbáld ki heti kétszer és úgyelj hogy rövid legyen , de nagyion fájjon!
2005-12-11 20:35:33
bunny

mennyi ido van meg kb a mintaetrendekig

Kérdés
mennyi ido van meg kb a mintaetrendekig ?:) mikor lesznek projectek ? mar kajak alig varom ^^ <3 BB.TV
anonymous
Válasz
projectet folyamtosan készülnek. bbtv 3 két hét, a humi vágja éppen, meg kel modjam, ez se lesz szar. intaétrendek is foylamtosan készülnmek, az edzésprogikat szeretném megírni és igen,megírom azta bizonyos könyvet is amit kértetek!
2005-12-11 20:34:50
bunny

Szia bunny! Tervezem egy animal pack meg...

Kérdés
Szia bunny! Tervezem egy animal pack megvásárlását. Kicsit jobban utánaolvastam a dolgoknak. Lehet, hogy alaptalan a félelmem, de 1 g C vitanim és 2 g kálcium mellé azt írják magnéziumot kell szedni, hogy teljes mértékben eltudja kerülni az ember a vesekőképződést. Kérdésem, hogy mennyi az annyi? Elég az a magnézium ami a pack-ban van, vagy esetleg, beruházzak plusz magnézium tablettákra? Köszi a türelmed.
MiKe84
Válasz
az aninal pak pon tosan oylan arányban tartlamzaza az ásványi anyagokat hogy tökéletes legyen!
2005-12-11 20:33:44
bunny

Hello! Régebben edzettem hasra, mostanáb...

Kérdés
Hello! Régebben edzettem hasra, mostanában már szinte egyáltalán nem. Ezóta a hasam egyre csak nö és nö, na nem nagyon csak zavar. Ugyis eltüntethetem diétával, ha nem edzek hasra?(ja egy másik kérdés: a kaloria égetései kalkulátorokban van minden, viszont a gördeszka kimaradt, 1 ora alatt ha intenziven nyomom az ugy mennyi? az elég "kardio"-nak, vagy csináljak mellette mást is?) válaszod elöre is köszönöm:
sonka
Válasz
sonka, az az igazság hogy azért hasra edzeni kell, nem árt a hasizomnak adni a zsírtól függetlenül! őszinte leszek: a kalória égetési táblázat nagyon aranyos dolog, de szard le, különsen a gördeszkakalória számítást. ez nem megfelelő kardiónak.
2005-12-11 20:33:08
bunny

Hello! 166cm, 70kg es 30 eves no vagyo...

Kérdés
Hello! 166cm, 70kg es 30 eves no vagyok. Sajnos a sulyfolosleg leginkabb a combjaimra rakodott. irodai munkat vegzek, de otthon gyakran biciklizek. mit ajanlasz a gyors fogyashoz es mi a velemenyed a zsiregeto tablettakrol! KERLEK VALASZOLJ
HENI
Válasz
a zsírégetp tabelták szarok és agyors fogyás lehetetlen. várj türelemmel. írok erről egy cikket és lesz diátés program is! jól kitalált diéta nélkül halott ügy!
2005-12-11 20:27:11
bunny

Üdvözletem!Szeretnék az edzésprogramomba...

Kérdés
Üdvözletem!Szeretnék az edzésprogramomba betenni egy kis aerob munkát pl:futás gépen ,kérdésem az lenne hogy edzésnapon edzés után vagy pihenőnapon tegyem ezt.Szeretnék legalább heti egyszer futni mert nagyon szeretek enni de viszont zsizosodni nem akarok meg persze ezzel a regenerálódást sem szeretném megzavarni ezért fordulok hozzád.Segítségedet elöre is köszönöm
András
Válasz
szia! jó ötlet!!!! pihenőnapon csinálj aerob edzsét, és enek egyr észe legyen kardió, tehát ne fiss azért egy órát hanem úgy 20 percet, a többit lazán! ez nagyon jót tesz!
2005-12-11 20:25:51
bunny

Szia Robi! Köszi a linket! Még lenne pár...

Kérdés
Szia Robi! Köszi a linket! Még lenne pár kérdésem a cinkkel kapcsolatban: "A cink sók felszívódása üres gyomorból 40-90% között van, ételekkel együtt fogyasztva ez jelentősen csökkenhet. " shopban pedig azt olvastam az egyik terméknél h. étkezés után kell bevenni. most akkor hogy is van ez? "A sportolók tehát cinkpótlásra szorulhatnak. Ajánlott adag számukra 15-20 mg/nap." Ha szedek Daily One-t (amibe 10 mg cink van/tabi) akkor nekem elég a 10 mg-os kiszerelés??? Köszi!!!
cink2
Válasz
én zinket és magnéziumot edzés után és este veszek be, 3-3 tabit és marhára nem jut eszembe hogy ez most hány mg. a dalily one komoly szinte karcsú. de amugy ne izgulj, nem ezen múlik.
2005-12-11 20:22:24
bunny

Bunny!! kösz az ajánlatot .100% Whey pr

Kérdés
Bunny!! kösz az ajánlatot .100% Whey pro-ról mi a véleményed.?az is jó?
anonymous
Válasz
bizony!
2005-12-11 20:21:04
bunny

Hello Bunny régebben ajánlottad hasmenés...

Kérdés
Hello Bunny régebben ajánlottad hasmenésre az acidophilis-t és rákerestem a shopban de se ott se a weben nem találtam róla semmit voltam vérvételen nem mutatott ki semmit de a doki azt mondja hogy a fehérjétől van(Whey pro) mit lehet ezzel kezdeni? nem akarom ráhagyni a szedését. Egyébként szerinted a jó kaja+ whey pro + edzés után cell max jo kombináció?kajából nem tudom bevinni a maximumot ezért könnyebb a turmixal megtoldani a kajámat.Ha van valami tuti ötleted akkor várom a tanácsod és előre is köszi. ja és 8 hónap alatt nem volt semmi bajom a fehérjétől lehet hogy most jött ki valami?köszi
Peti
Válasz
a doki simán lehet hülye. de lehet a whey proteint nem emészted jól, vagy azt az adott terméket. acidophilus vana shopban, highland is gyártja! ha nem találod mer bénázol, írj a shop@builder.hu -ra az ügyfélszolgálatnak! a kombinációd jó!
2005-12-11 20:17:28
bunny

Szia Bunny, vagy Robi. A fórumba avatarn...

Kérdés
Szia Bunny, vagy Robi. A fórumba avatarnak milyen képet lehet berakni? Az enyémet sehogy sem akarja elfogadni. Az oké , hogy 80 x 80-as, de mi? cm? pixel? Még kezdő netes vagyok, úgyhogy bocs az ostoba és nem ide illő kérdésért.
béna béla
Válasz
szia! semi baja kérdéssel, de ezt nem az edzőválszolba kéne! 80x80 pixel!
2005-12-11 20:16:05
bunny

Szia. Azt írtad edzés után a sima cukor ...

Kérdés
Szia. Azt írtad edzés után a sima cukor is elfogadható visszatöltésnek, ha nincs más. Én ilyenkor ösztönösen kólát szoktam inni (cukrosat). Elfogadható? Máskor LÁJT kólát iszok (2 L/nap), de persze vizet is. Ez baj?
egy beteges kólafüggő
Válasz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 2 liter abból a szarból??? szokj le róla! az edzés utáni az oké.
2005-12-11 20:15:30
bunny

Szervusz bunny!! edzsé utáni fehérje pó...

Kérdés
Szervusz bunny!! edzsé utáni fehérje pótlást kéne megoldanom.tudsz nekem segíteni a sok fehérje közül meg lenne jó megoldás? árban olyan 10-15 körül tudok ráfordítani
anonymous
Válasz
Mondjuk ez itt. Minél nagyobb, fajlagosan annál olcsóbb.
2005-12-11 15:17:13
Robi

Hello! Szerintetek az jó ha egyszerre sz...

Kérdés
Hello! Szerintetek az jó ha egyszerre szedek kreatint + proteint, nagyobb a hatás ?? És ha igen akkor 10 g kreatinhoz mennyi protein társulna ? Köszi !!
anonymous
Válasz

Ebben a cikkben írtunk arról, hogy lehetne kreatin+egyszerű szénhidrát+tejsavó fehérjét szedni - közismertebb nevén ez a volumass 35 vagy más 30-40% fehérjetartalmú tömegnövelő.

A kreatintól önmagában nem növekszenek az izmaid, ha magyarul kellene összefoglalni a hatását, akkor azt mondanám, hogy a kreatin szedése során hidratálódnak (vízzel telnek meg) az izomsejtjeid, ami kedvező környezetet biztosít a tápanyagok beépüléséhez. Éppen ezért a kreatinkúra alatt minősgesen kell táplálkoznod, azaz 1) rendszeresen (hogy ne kerüljenek az izmaid katabolikus állapotba) 2) nagy mennyiségben és 3) jó minőségben (lehetőleg magas biológiai értékű kajákkal és kiegészítőkkel). A kreatinkúra mellett ezért elengedhetetlenül fontos valamilyen tejsavó protein, de nem teáskanálnyi mennyiségben.

2005-12-11 15:15:19
Robi

Szia Bunny! Az van ráírva a Pepsi kolár...

Kérdés
Szia Bunny! Az van ráírva a Pepsi kolára ,hogy 6g/100ml. Ez azt jelenti, hogy 6 gramm fehérje van 1 deciben? Csak mert most komolyan képzavarban vagyok! Milyen minőségű fehérje ez? Remélem jó! Csak mert most, hogy ezt felfedeztem napi 2 liter kolát megiszok, igy kb. 120 gramm fehérjét viszek be vele, és mivel 62 kiló vagyok, legalább nagyon nem kell máshogy bevinnem fehérjét csak ami ugy jön a rendes kajából! Mindenki azt mondja, hogy ez hülyeség. Most az vagy sem?
Pepsi
Válasz

A buni úgy kezdené, hogy te állat...
igaza lenne, mert (először) meg kéne tanulni olvasni...
Én kicsit disztingváltabb leszek, és elárulom, hogy a kólában nincs egyetlen (mili)gramm protein sem.
Azért miligramm, mert a light-termékeket édesítőszerrel, pl. aszpartámmal édesítik, ez aminosavból áll, így a kémiai elemzésnél kijön 0,01-0,03g / 100ml "fehérje"-tartalom...

Először is a Pepsi kólának a "nutrition facts"-je a következő:

12 fl oz ~ 375ml
Calories: 150
Protein: 0 g
Carbs: 41 g
Fiber: 0 g
Fats: 0 g
Cholesterol: 0 mg
Sodium: 35 mg
Forrás: The Complete Book Of Food Counts
De itt sincs más: [link] - azokban a termékekben van protein, amiket édesítővel édesítenek, és a fenilalanint "fehérjének" számítják...

Másodszor a Coca Colájé (Coca Cola Classic):

8 fl oz ~ 250 ml
Calories: 97
Protein: 0 g
Carbs: 27 g
Fiber: 0 g
Fats: 0 g
Cholesterol: 0 mg
Sodium: 9 mg
Forrás: The Complete Book Of Food Counts
A Coke nem volt már olyan egyszerű, mert a saját honlapjukra nem rakják ki büszkén az összetételt, de az interneten szerencsére minden megtalálható: link1; link2; link3 és az ínyenceknek egy link a junkfood-ok tárházáról.

De minden "soft drink"-ké hasonló, azaz a protein rubrika mindenhol nulla. Sorry, ezt benézted. Amiből 6g/100ml van benne, az a szénsav :D :D :D - De az nem helyettesíti a fehérjebeviteled, csak szétbassza a gyomrod, és jól lesavasítja a szervezeted... Szóval asszem, tényleg komoly lehet a "képzavarod" :D

De egyáltalán miért iszol ilyen:

  • CUKROS
  • tartósítószeres
  • szénsavas
  • egyéb savas összetevőjű (pl. foszforsav)
  • stb.
SZAROKAT???? Testépítő CSAK vizet iszik, ilyen szarokat NEM!!!

Felejtsd el őket gyorsan.
2005-12-11 15:07:46
Robi

Szia Robi! A cink szedésével kapcsolatba

Kérdés
Szia Robi! A cink szedésével kapcsolatban kérdeznélek. Mikor, mennyit kell belöle szedni ill. tudnál ajánlani konkrét terméket? Köszi szépen!
Cink
Válasz
Szia,
itt egy részletes leírás a cinkről, és ami ott van az ajánlóba, szívem szerint azt ajánlanám.
2005-12-11 14:01:23
Robi

Hali! GH-Max vagy a ZMA Pro a jobb? Kösz

Kérdés
Hali! GH-Max vagy a ZMA Pro a jobb? Kösz!
pori
Válasz
Mire?
2005-12-11 13:59:53
robi

Szeva bunny!! milyen projectek is leszne

Kérdés
Szeva bunny!! milyen projectek is lesznek?hát nem elég a bb tv? így is elég BB függő vagyok:-))))))
anonymous
Válasz
olyan cikkeket szeretnék amilyen még nem volt. de ez legyne megleppi mer ha elpofázom nem sikerül.
2005-12-10 22:27:41
bunny

Tiszteletem bunny!!az előbb volt szó fel

Kérdés
Tiszteletem bunny!!az előbb volt szó felvágottról .szóval érdeklene hogy a csirkemell ,pulykamell sonkáról mi a véleményed?
anonymous
Válasz
leirom finoman, halkan: MINDEN SONKA ÉS EGYÉB MŰANYAGBA HÚZOTT LEDARÁLT SZEMÉT SZARNAK MINŐSÜL ÉS KERÜLENDŐ! vonaktoztassunk már el a kibaszott közértes-zsömlés kajálástól! lesznek elnnek ellenére sonakából és egyéb szarból kajaminták a teljesen reményteleneknek. ja és még egyéb projectek is vannak itotkban, nem csak abbtv az újdonság! kisebb dolog,d e nem elsz pite!
2005-12-10 20:58:46
bunny

Szia! én fekvenyomás közben a fejemet ne

Kérdés
Szia! én fekvenyomás közben a fejemet nem teszem le a padra teljesen , egy kicsit felemelve tartom. baj ez? ha igen miért?
anonymous
Válasz
nem baj, de erőemelésben nem adják meg!
2005-12-10 20:56:40
bunny

Te bunny !! megnéztem az edzés mintát t...

Kérdés
Te bunny !! megnéztem az edzés mintát tök tuti!! de azért mégis: a hasprést római széken Kell-ene végezni??na ne röhögtess -télleg te írtad vagy Radnai a fejedhez tartott 20 dkg gépsonkát? További sok sikert a BBtv.hez :-))) "csak semmi kommersz szart"
anonymous
Válasz
jaja, római szék, ezt kihagytam, az a tuti! a gépsonkán kurva nagyot röhögtem! :DDDDDDD a radanit felkeresem személyesen mert tarhatatlan ez az állapot, nekem sosem volt célom ellenségeskedni. nem lesz kommersz szar!
2005-12-10 20:54:43
bunny

Szervusz bunnymester!! egy rövid kérdés:

Kérdés
Szervusz bunnymester!! egy rövid kérdés:az úszás mért rossz kardio? BB tv -t meg csak így tovább
anonymous
Válasz
igazából az aerob edzésre utalt a kérdező zsírt akrt veszteni. azér tnem jó szírvesztéshez az úszás - és ez egy nagyon hülyének tűnő válsz - mert hideg a víz. és mi véd a hidegtől? a zsír! igy a tested nem fog a zsírhoz nyúlni!
2005-12-10 20:52:58
bunny

Hello! Nagyon jó a bb tv.Gratulálok.E

Kérdés
Hello! Nagyon jó a bb tv.Gratulálok.Egyedül az erő rovatot hiányoltam Németh Pistivel,ami az előzetesben volt.Az lesz a következőben vagy elmarad?
anonymous
Válasz
az nem erő rovat. csak egy felirat. erő és a klipben a pisti erős.
2005-12-10 20:49:36
bunny

csáó bunny írtad nincs összefüggés az i

Kérdés
csáó bunny írtad nincs összefüggés az izzadásés a zsírvesztésközött. Mehet akkor a szauna(nem infra) tömegnövelés alatt?
jani
Válasz
persze. szauna mindig lehet. csak tudod kell hog semit nem ér az általad említet szempkntokból.
2005-12-10 20:47:35
bunny

Szia Bunny! Van valami tapasztalatod az

Kérdés
Szia Bunny! Van valami tapasztalatod az új microntec kreatinról? Szted megéri a plusz pénzt,vagy olyan, mint az eddigi monohidrátok. Köszi
anonymous
Válasz
jobb szeritem. sokkal jobba felszívódása.
2005-12-10 20:46:41
bunny

Hi ! 1.:Szerinted nem jó ha fehérjeforrá...

Kérdés
Hi ! 1.:Szerinted nem jó ha fehérjeforrásként csirkemell helyett gépsonkát eszem?A fehérje alig kevesebb benne,a kicsit több zsír meg nem gond. 2.: 1 L tejben 34g fehérje van.Miért nem ajánlott mégse inni?A hízást leszámítva. + tudom hogy hőkezelt stb. Köszi:Arnold.
anonymous
Válasz
szia! 1 ülj le. gondolkozz. van a hús, amiből az állatok és a te tested áll. tudod, azt kell enni. meg vana gépsonka. tedd egymás mellé képzeletben. és gondolja esetleg a becsomagolt teveszarra amire én simán rányomtatom neked hogy 20% fehérje. egyébként okos vagy, sokkal drágább a gépsonka ahhoz képest hogy az egy miden szemétből összedarált szar! 2. azért mert szar, tele van allergénekkel stb. de nem is ez a lényeg, hány liter tejet kéne meginni?
2005-12-10 20:45:50
bunny

Hello! A kreatin termékeken azt írják h...

Kérdés
Hello! A kreatin termékeken azt írják hogy első legfontosabb bevitel ideje edzés után van,második ébredés után.Te azt írod edzés előtt.Most melyik? Köszi.
Martin
Válasz
pszt! edzés előtt tök jó a kreatin (ha nem ejti le a vércukrod) én nem szarakodnék vele reggel!
2005-12-10 20:42:56
bunny

Bunny! Megszűnt a rovat, vagy mi van? Cs...

Kérdés
Bunny! Megszűnt a rovat, vagy mi van? Csak mert már 4 napja semmi új tanács :-). Ember hozzászokik, meg napi olvasmány lesz, akkor nehezen megy a leszokás. Ne csináld ezt lécci. Sok sikert. Üdv,Ákos
Akos
Válasz
még pár nap szarakodás tuti lesz, de igyekszem!
2005-12-10 20:41:56
bunny

Szia Bunny! Az a gondom, hogy nem mindig...

Kérdés
Szia Bunny! Az a gondom, hogy nem mindig tudok csirkét enni, ezért kérdezném, hogy az edzés utáni (kb30 perccel) étkezés lehetne-e kb 150-170 gramm tojásfehérje zöldséggel? Tojás az van dögivel. Csirkemellet inkább délre, és/vagy edzés előttre tudnám beosztani. Köszi a választ.
tojásfehérje
Válasz
jó lesz,d e ne zölséggel ha nem diéta!
2005-12-10 20:34:14
bunny

Szia! Kokszolok,eszek,keményen edzek ,d

Kérdés
Szia! Kokszolok,eszek,keményen edzek ,de nem növök.Mi a baj?Fehérjét megfelelőnyit eszek.Köszi.
anonymous
Válasz
sok dolog lehet a baj. lehet megelelelő menyiségű fehérjét szel, és mi vana többivel? lehet túledzedd magad, lehet nem pihensz eleget.
2005-12-10 20:17:24
bunny

Hello! A felhúzásról mi a véleményed? S...

Kérdés
Hello! A felhúzásról mi a véleményed? Szerinted hát edzésnél jó lenne beilleszteni, hoyga utánna csinálnék húzószkodást szélesen, meg evezést szűken, előre is kösz.
Balázs
Válasz
nagyon jó gyakorlat! kivéve ha fáj tőle a derakad!FIGYELEM! AKI TÖRZSTAG ÉS TESZTRE JELENTEKEZETT DOBJON NEKEM EGY MÉLT, mert kavarodás vana postafiókomban! irjátok be tárgyba hogy scitec teszt!
2005-12-10 20:08:12
bunny

Szia Bunny! Engem az érdekelne hogy t...

Kérdés
Szia Bunny! Engem az érdekelne hogy te mit sportolsz/sportoltál életedben és milyen eredményket értél el? (gondolom ez mindenkit érdekelne) Üdv. Scarface
Scarface
Válasz
engem a szüleim nem engedtek sportolni, csak testépítést csináltam és nem versenyeztem soha. valszeg nem is fogok. magamnak csinálom csak.
2005-12-10 19:57:23
bunny

Helló Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy...

Kérdés
Helló Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy a koncentrált bicepsz gyaksit érdemes beépíteni a karprogiba? Vagy ezt inkább a profik használják a karjuk formálására? Köszi a választ. A bb.tv igen jó,gratula!!
fefe
Válasz
nem, a koceltreált bicepsz egy jó gyakolrat scak nehéz kivitelezni!
2005-12-10 19:52:19
bunny

Hello! Azt kérdezném, hogy egy sztereo ...

Kérdés
Hello! Azt kérdezném, hogy egy sztereo féle kezdő 7 hetes napo kúra után, lehet -e nagyobb májkárosodásom, mintha minden héten kétszer bebasznék? előre is köszi
Balázs
Válasz
MÉRD LE NAGYONHÜLYE!
2005-12-10 19:51:44
bunny

Szeva buny!! kibszott jó a BB.tv!!!lenne...

Kérdés
Szeva buny!! kibszott jó a BB.tv!!!lenne is vele kapcsolatban pár kérdésem' 1. tóth dani "titkos" receptje publikus? 2.Eszteró mért kapja be?:-)))) További soksikert
BB fan
Válasz
szia! 1. nem! :))) de ezt csak azért írom mert nem emlékszem! :))) 2. poénból!
2005-12-10 19:48:05
bunny

Szevasz mester! Jöjjenek a kérdések: 1...

Kérdés
Szevasz mester! Jöjjenek a kérdések: 1. 5. hete diétázok, eddig -6 kg. Mehet 50 g ch zabpehelyből, emellé, zöldségből+protein turmixból néhány g? 2. diéta alatt hány centit csökkent a derékbőséged? 105-85 kg-ra fogytál, elég komoly lehetett 3. versenyezni akarok majd, ezért érdekel, hogy van-e valamiféle orvosi kontrollja a koxosoknak ( felügyeli-e őket doki)? 4. egyelőre naturál vagyok, ha erőemelésre adnám a fejem, akkor 85 kg-osan fny:150 fh:190 gugg:150 eredményekkel érdemes elkezdeni a "versenyszerű" táplálkozást 23 éves vagyok, 8 éve edzek, jövőre már nem leszek csóró diák
mejjes
Válasz
1. mi a kérdés? 2. nem mértem, de nagyon sokat! 3. nem, ez a saját ügye mindenkinek.
2005-12-10 19:47:27
bunny

Szia Bunny! Átmeneti anyagi nehézséggel ...

Kérdés
Szia Bunny! Átmeneti anyagi nehézséggel küszködöm. Annyit tudok tenni, hogy ennivalót veszek rendesen, illetve egy hónapra vettem egy 2350g-os 100Whey proteint és a kérdésem, hogy aminosavat vagy tribu-x-et vennél hozzá, ha választanod kellene, mert a kettő már nem fér bele! Amúgy nagyon tetszett a BB TV!!!!!
anonymous
Válasz
amisoavat semiképp sem, tribu x inkább!
2005-12-10 19:46:10
bunny

Szevasz Testvérem! ne haragudj, hogy zav...

Kérdés
Szevasz Testvérem! ne haragudj, hogy zavarlak! egy rövid kérdésem lenne: kb. fél éve edzem heti 5 alkalommal és kezdek a kajálással is beállni! a fél év alatt jött rám 6kg plussz, persze nem csak tisztán izom, de nem is vagyok hájas... fogyasztottam eddig vm 35-öt meg fehérjét... szted érdemes lenne kreatinkúrába kezdenem, ha el szeretném érni a 90 kg-ot? mármint segítene a növekedésben? amúgy pump fx-re gondoltam. szted? jó lenne? vagy van más ötleted? köszi a választ előre is! üdvözlettel: Gabesz
anonymous
Válasz
igen a pump fx jó lesz! ha nem fejlődsz, eddz kevesebb napon!
2005-12-10 19:44:52
bunny

Hali!! Diétázok es heti 3xor kardiozok..

Kérdés
Hali!! Diétázok es heti 3xor kardiozok.. a kardiom uszas :) eleg a heti 3? vagy legyen tobb?
Krisztián
Válasz
nagyon rossz az úszás erre a célre, és leygen több!
2005-12-10 19:44:19
bunny

Szia Bunny. Megmondom neked őszintén mik...

Kérdés
Szia Bunny. Megmondom neked őszintén mikor először olvasgattam az oldaladat Azt gondoltam rólad te is csak egy Nagyszájú kigyúrt vizisikló vagy, De be kellett Látnom Fontos neked ez a sport és sziveden viseled a jövőjét. Engem a BB Tv adásod győzött meg hogy komoly ember vagy. Sok Sikert! E.M Média Referens.
MTV
Válasz
köszi. amugy tényleg nagy apofám, de ez élőben is, csak úgy máshogy jön le, az írt szöveg néha félreérthető. az igazság az hogy az oldal nem az enyém, nem vagyok tulajdonod és páran dolgozunk rajta hogy jó legyen. a bbtv marha bénán megy még de igyekszünk! meg szeretném mutani enek apsortnak egy oylan oldalát amit eddig sokan nmem láttak!
2005-12-10 19:43:44
bunny

hali, kira a bb tv :) legalabbis nekem b...

Kérdés
hali, kira a bb tv :) legalabbis nekem bejon... ize, tolockodasnal mennyire kell leengedni magad ? en regen mindig csak kb,derekszogig, max picit ala engedtem, es ilyen 40-50 kg -t raktam a derekamra, mostmeg leengedem amig engedi hogy leengedjem(amig mar kb faj ahol mar tenyleg nem lehet lejjebb :D ) , es sajat testsulyommal alig megy :D melyik a helyes? valaszod elore is koszi feco
feco
Válasz
tekjesne engedd le hogy melled kinyúljon!
2005-12-10 19:41:49
bunny

Szevasz Bunnykám ! Végre ti veszitek a f...

Kérdés
Szevasz Bunnykám ! Végre ti veszitek a fáradságot és végre csináltok valamit. Ennek örülök, mert legalább lesz valami motiváció. Nyomuljatok előrre. TSÁ
Joe Bácsi
Válasz
köci. sok mitovációt tervezünk!
2005-12-10 19:41:22
bunny

Szevasz bunny! Kicsit elbizonytalanított...

Kérdés
Szevasz bunny! Kicsit elbizonytalanítottik a Scitec új termékei. Több oldalon lehettet olvasni, hogy a creatin ethyl ester (CEE) csak egy felfújt valami és a jó "öreg" kreatin monohidrát sokkal jobb. Erre a Scitec kiadja most az új termékeit, mint pl. a Vitargo CRX-t, ami CEE-t tartalmaz. Nem tudom eldönteni, hogy melyik megoldás lenne a legjobb. Vegyem a jól bevált Myomax+Pump Fx+Anabolic Whey kombinációt vagy vállaljam be a VITARGO CRX+fehérjét ? Te melyiket választanád ? Előre is köszi a választ. Sokat teszel ezért a sportért, csak így tovább.
Csabee
Válasz
még énse tudom. ahogy valamit tudok, szólni fogok
2005-12-10 19:40:27
bunny

te bunny a szűzérmék(sertés) az nagyon s

Kérdés
te bunny a szűzérmék(sertés) az nagyon szar?
koko
Válasz
hát, végszükségre jó. jobb mint a semmi. ha igyne kapod, nem is rossz!
2005-12-10 19:39:19
bunny

hali! rögtön meló után szoktam edzeni é...

Kérdés
hali! rögtön meló után szoktam edzeni és nem érzek ellenállhatatlan vágyat hogy turmix géppel menjek melóba, tehát (mivel nem igazán vagyok tisztába a tápkiegek állagával) érdekelne hogyha reggel csinálom meg a turmixot az okés marad délutánig vagy esetleg turmix gép nélkül is simán össze lehet rázni helyben shaker módra?
vityesz
Válasz
a shaker funkciója pontosan ez
2005-12-10 19:38:49
bunny

Szia Bunny! Remélem nem kérdezek hüly...

Kérdés
Szia Bunny! Remélem nem kérdezek hülyeséget, és válaszolsz.. Jelenleg heti 3* edzem.. súlyzós edzést (hétfő, szerda, szombat) Szeretnék újra elkezdeni kung fu-zni . Kb 4-6 éve edzek kisebb nagyobb kihagyással. A kérdésem hogy a nagy nehezen megszerzett izomzatra milyen hatással lesz a kung-fus aerob edzés..?? Nagyon le fogok épülni? (elég pörgős kemény edzések szoktak lenni) Mit tehetek az esetleges kiégés ellen? Leépülés ellen? Köszi előre is! Sok Sikert Üdv: Zoli
Zoli
Válasz
mindenre válaszolok. a kung fi edzés imzot fog bontani ez egyértelmű, de ha jól kajálsz nem nagy para.a kaja a kulcs!
2005-12-10 19:38:31
bunny

Hello Az egyik Est lapban megjelent e...

Kérdés
Hello Az egyik Est lapban megjelent egy Chio Chips hirdetés, mely pontokba szedve fölsorolja a chipsek előnyeit és közli, hogy ha mozgok akkor bármit ehetek. Például olyanokat ír, hogy ugyan sós ízű a chips, de a kenyérben még több só van. De amin a legjobban megdöbbentem, azt írja, hogy ha egy zacsi (27 g) chipset betolsz, akkor 1,5 g értékes fehérjéhez jutsz! Mi a véleményed erről? Nyomul a multi? Igaza van? Szerintem egy elég nyilvánvaló átverés akar lenni. Üdv., Gábor
Gábor
Válasz
a multi ismét át akar kúrni!
2005-12-10 19:36:51
bunny

Grat a BB Tv-hez! Nagyon faintos!

Kérdés
Grat a BB Tv-hez! Nagyon faintos!
anonymous
Válasz
köszi midnekinek!nagyon amtőrök vagyunk, de iygekszünk és direkt amatőrök is maradunk!
2005-12-10 19:35:50
bunny

Tiszteletem Mester! Egy kérdésem lenn...

Kérdés
Tiszteletem Mester! Egy kérdésem lenne, mégpedig az hogy mos szeretnék elkezdeni edzeni, és van rajtam vagy 6-7 kg felesleg. Kezdjem el nyugodtan az edzést és ráérek később majd szálkásítani, avagy először diétával, kardióval stb... adjam le ezt a felesleget és letisztúltan kezdjek neki?
Denny
Válasz
nem, kedzj el edzeni, szükség van minél több izomra!
2005-12-10 19:35:19
bunny

Hello Bunny!!! szeretnék elkezdeni szálk...

Kérdés
Hello Bunny!!! szeretnék elkezdeni szálkásítani mert egy kicsit nagy sörhasam lett az utóbbi időben :(((( 175centi és 84 kg vagyok és szeretném kérnia tanácsodat h mit tegyek hogy a hasam lemenjen? leirom az étkezésem amit szeretnék alkalmazni és h ez jó lesz-e igy: reggeli : 75g müzli +tej; ebéd: 100g csirkemell és rizs vacsora pedig 3db sárgarépa szted ez igy jó lenne???? jah és nem szedek semmit fehérjét csak zsirégetőt szeretnék szted érdemes???? köszi a válaszod hali és jó a bb.tv :))))
Roberto
Válasz
ez katasztrófa. légy türelemmel, alapdiéta hamrosan!
2005-12-10 19:34:52
bunny

Szia Bunny! Most olvasgattam erről a s...

Kérdés
Szia Bunny! Most olvasgattam erről a scitec ATTACK! ról... Így előzetesben egész jól hangzik. Neked mi a véleményed róla? Ha az árat nem figyelem jobban megéri mint egy microntech, vagy csak parasztvakítás? Előre is köszi! U.I: Kurva jó volt a BB-TV első adása! :) Csak így tovább!
MiKe84
Válasz
mike, hamarosan kipróbálhatod!
2005-12-10 19:34:20
bunny

hello.vadlira milyen gyaksikat ajanlasz

Kérdés
hello.vadlira milyen gyaksikat ajanlasz ? mibol mennyit ? mer elegge nyurga szegenykem :D meg u.e hasra is, az is lenyeges lenne nekem, koszi
sk
Válasz
állóvádli. sok ismétléésel, felül jól megfeszítve. 50ek nyugodtan. hasra hasprés és lábemelés.
2005-12-10 19:33:24
bunny

Mert nem valaszoltok a steroidokkal kapc

Kérdés
Mert nem valaszoltok a steroidokkal kapcsolatba fel tett kerdesekre mar nov 15-ke ota. Vagyunk egy paran akik szamitunk a szaktudasotokra.
oliver
Válasz
mert ez nem a szteroid rovat,meg mert nem értem rá.igyekszem, remélem értlemes kérdések.
2005-12-10 19:29:40
bunny

Hy bunny! Mi a különbség,hogy folyékony ...

Kérdés
Hy bunny! Mi a különbség,hogy folyékony amino-t viszek be, vagy fehérje izolátumot? Az odáig ok,hogy bizti gyorsabb a felszivódás ha aminosavként viszem be,mert a fehérjét előbb lebontja,de ezen kivül? Ja, és még egy, diéta alatt is jöhet kreatin? Előre is köszi!
Csaba
Válasz
semmi. többe kerül. az aminosavat nem igy kell használni, igy semi értelme.
2005-12-10 19:28:38
bunny

szia bunny!azt szeretném kérdezni hogy n

Kérdés
szia bunny!azt szeretném kérdezni hogy nagy vállat pontosan milyen gyakorlatokkal lehet elérni??köszi
kis gyík
Válasz
vállból nyomás, oldalemelés
2005-12-10 19:27:49
bunny

Szia Bunny! Én egy 21 éves srác vagyok. ...

Kérdés
Szia Bunny! Én egy 21 éves srác vagyok. Van egy nagy tervem, amit szeretnék véghez vinni. Mondhatnám úgy is, hogy feltenni rá az életem, de mivel Te sokkal jártsabb vagy a bady világban, mint én szeretném a véleményedet kikérni. Megengeded, hogy írjak az emailedre, amit már többször is megadtál? Nem akarom itt hosszan tárgyalni! Köszönettel,Chris!
anonymous
Válasz
irj a mélemre de gyors válszt nem igérek!
2005-12-10 19:26:20
bunny

Szia Bunny!Szomorú világ ez ahol egy Ném...

Kérdés
Szia Bunny!Szomorú világ ez ahol egy Németh Pista nem talál szponzort.Azonban volt mögötte egy kép a riport alatt azt hiszem Shawn Ray,hát be kell látni Amerikától nem csak egy tenger választ el minket.tudom ,hogy pénz,orvostudomány stb,de valahogy úszóknak nézünk ki a profik mellett. gyermekmese,távolság,mint üveggolyó....
laci
Válasz
az van, hogy amerikában sem könnyű. én bizom benne hogy a pistinek folytatódni fog a szponzorációja a scitecnél és abban is hogy a pisti bizonyítani fog.
2005-12-10 19:25:43
bunny

Ha csak rizst eszem csirkével mgfelelő m...

Kérdés
Ha csak rizst eszem csirkével mgfelelő mennyiségben + multivitamint, az úgy már egészséges plusz (természetesen edzéssel) nagyfokú fejlődéshez vezet (nincs pénzem tápkiegre) ? szerintem igen
Gyuri
Válasz
igy van. de tápkeieggel olcsóbban jössz ki. a lényge hogy a kaja az alap.
2005-12-10 19:24:36
bunny

Szia Bunny, azt írtad lejjebb, hogy 40 p...

Kérdés
Szia Bunny, azt írtad lejjebb, hogy 40 perc minimum legyen a kardio (futógépen gyalogolok), mert onnantól kezd el a szervezet zsírt égetni kb. Kérdésem: ha először edzek kb. 1-1 és 1/4 órát, majd utána fehérjeturmix és utána kardio akkor az edzés időtartama valamennyit beleszámít a kardioba? Csak mert 1/2 órát szoktam gyalogolni, az is elég egy jó edzés után, de ha több kell akkor több kell, csak égjen a zsér! :-)))
Ákos
Válasz
nem onnan kedz el zsírt égetni, éget az már előbb is. ne agyalj ezen, semmi értleme, 40 perc és kész! az edzé semit nem számíti az aerob edzésbe mivel nem aerob edzés. ezt nincs időm most ragozni sajna.
2005-12-10 19:23:28
bunny

Hello Bunny, még 1 kérdésem van. Érdekes...

Kérdés
Hello Bunny, még 1 kérdésem van. Érdekes, hogy nézegetem pl. Arnold és régi testépítők képeit és nem találok róla olyat amin el vannak hízva, vagy nincsenek formában, míg a mostani testépítőkről sokszor találkozok olyan képekkel is amin szinte meg sem ismerni őket, annyira kövérek. Mi lehet ennek az oka? Más volt a technika, nem voltak ennyire csúcsrajáratva, vagy csak nem engedték magukat lefotózni amikor formán kívül voltak, vagy mi? Ákos
Ákos
Válasz
sok igazság van abban is amit mondasz, de a legnagyobb igazság a végén van!
2005-12-10 19:22:15
bunny

csáó bunnyi, robi ! A kérdés, hogy látt...

Kérdés
csáó bunnyi, robi ! A kérdés, hogy láttam az új scitec termékeket egy tetszik is az ATTACK! (jóvan na a vitargo is). Szóval edzés elött szedni oké de ha az ember szed még tömegnövelőt VM35 vagy Myo vagy ilyesmi akkor az edzés utánit, hogyan mimódon kell? Persze ugyanez az edzés kívüli napokon :D Bocs ha hülyevok Jó az oldal a BBtv is bár lehetne több edzés pl a danitól :DDD
Attack!
Válasz
a daniról oylan edzés lesz egy későbbi számban, hogy nyugodtan modhatom hogy be fogsz szarni. megmondom fanrkóün az attack annyira új hogy még éns etudok semit, most agyalok rajta ezt meg kel még kérdeznekd
2005-12-10 19:20:35
bunny

Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy szer...

Kérdés
Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy szerinted melyiket érdemesebb szedni a HMB-t vagy pedig a MyoMeth-et? Ja és hogy pontosan melyik mire is jó? És hogy mennyit kell szedni belőle? Még egy kérdés: a táplálékkiegészítős tesztekre hogyan lehet jelentkezni? A válaszokat előre is köszi. :)
Richie
Válasz
a kiegészítőt tesztekre csak törztsagoknak lehet jelentkjezni, mi válogatjuk ki. a hmb és myomath leirását megtalálod a katalógsuokban.
2005-12-10 19:19:13
bunny

Helló Kérdésem az lenne hogy, edzés u...

Kérdés
Helló Kérdésem az lenne hogy, edzés után milyen étel a legjobb a szénhidrát visszatöltésre? Ha lehet olyat mondjatok amit kisvárosi "Pennyben" is meglehet vásárolni Előre is köszi
Miki
Válasz
rizs, ha nem tudsz kiegészítőt venni.
2005-12-10 19:17:36
bunny

Üdv! Hallottam nemrég egy ilyet, hogy az...

Kérdés
Üdv! Hallottam nemrég egy ilyet, hogy az edzés utáni turmixszal érdemes várni kb. fél órát, nem kell azonnal meginni, mert közvetlenül edzés után (jó esetben) be vannak durranva az izmok, tele vannak vérrel, így nem jut oda rendesen a tápanyag. Így belegondolva lehet benne igazság, kíváncsi vagyok a Te véleményedre is. Köszi!
Dani
Válasz
nincs benne igazság, totál baromság. minél hamarabb jut a tápanyag az izmokba, annál jobb.
2005-12-10 19:17:15
bunny

Oldalemelést nem lehet helyettesíteni ál

Kérdés
Oldalemelést nem lehet helyettesíteni állig húzással ? az nekem jobban bejon(+jobban is érzem) fecó
fecó
Válasz
nem. nemjól csinálod az oldalemelést.
2005-12-10 19:16:45
bunny

Szia! Arra lennék kíváncsi, hogyha minél...

Kérdés
Szia! Arra lennék kíváncsi, hogyha minél nagyobb bicepszet szeretnék akkor milyen gyakorlatot ajánlanál a Kar-Váll napomra és milyen sorrendben.Segítségedet előre is köszönöm!
kíváncsi
Válasz
ez nem a bicpeszgyakoltatoktól függ. elárulok egy titkot, nem a szar gyakoltaokat rakjuk az edzésprogramokba, hogy hátha midneki kis bicepszet akar!
2005-12-10 19:16:27
bunny

Nagyon alapkérdéseim lennének. Ez részbe...

Kérdés
Nagyon alapkérdéseim lennének. Ez részben azért is van, mert annyi cikket olvastam már a témában, hogy kezdek belezavarodni. :-)) Szóval: 1. Hogy néz ki egy igazi, hatásos kardió edzés? 2. Mi a különbség az aerob intervallum edzés és a kardió között zsírégetés szempontjából? 3. alfa-kardió edzésről mi a véleményed? Én kb 7-10 kg felesleggel rendelkezem, nekem melyik zsírégető edzést ajánlod? Előre is köszi!
bazsa
Válasz
1. felmászol a gépre és hazsnálod. semmi hókuszpókusz. a pulzusod magas és izzadsz. 2. az intervallum szót ejsük ki, az anerob és a kardió közötti különbség hogy az előbbi alkalmas zsírégetésre. 3. gőzöm sinc smi ez.
2005-12-10 19:15:39
bunny

Helló Bunny! A segítségedre lenne szüksé...

Kérdés
Helló Bunny! A segítségedre lenne szükségem mert elég nagy szarban vagyok. Az a helyzet hogy az utóbbi időben enyhén szólva is gond van az étvágyammal. 2-3 óránként szoktam enni így sokszor előfordul hogy nem vagyok éhes mikor ismét kajálok és már nem bírja a gyomrom mert egyszerűen nem vagyok éhes. Nem azzal van gond hogy én nem akarok enni, mert én igencsak akarok, de az étvágyam kevés ehhez. Kérlek hogy segíts nekem mivel tudnék farkasétvágyra szert tenni? Ha van valami kiegészítő vagy valami amit megtudnék rendelni a shopotokból és segítene kérlek írd le! Válaszodat előre is köszönöm: Pe-ti
Pe-ti
Válasz
a trük az, hogy csökkentsd le a szénhidrátot. és természetesen midne szart hagyj el, csak rizs zöldség és zabpehej.
2005-12-10 19:13:10
bunny

Fogyjon csokoládéval és sült krumplival!...

Kérdés
Fogyjon csokoládéval és sült krumplival! Csokoládéval és sült krumplival is le lehet fogyni - állítja egy amerikai tanár. Steven Hawks módszere az, hogy a fogyni vágyó azt ehet, amit csak akar. Fontos, hogy akkor étkezzen, amikor valóban éhes, és azonnal hagyja abba, ha megtelt a gyomra. Ettől egy idő után elmúlik a kényszerevés, és a fölös kilók is eltűnnek. A utahi egyetemen önként jelentkező diákokon kipróbálták a módszert, és kiderült: akik Hawks módszerével ettek, azok nemcsak hogy vékonyabbak voltak, mint diétázó társaik, hanem kevésbé voltak hajlamosak a szív- és érrendszeri betegségekre is. (Weborvos/Magyar Hírlap)
noki
Válasz
brutálfaszság, hihetetlen!
2005-12-10 19:12:30
bunny

Hali!szted az lehetseges hogy ha nem isz...

Kérdés
Hali!szted az lehetseges hogy ha nem iszok huzamosabb ideig sok vizet, akkor mind a két könyököm ropog meg így érzem hogy vmi nemfranko veluk?mondjuk fajni halisten nem fáj
anonymous
Válasz
elvileg itt arról lenne szó hogy kevés az izületi folyadék. nincs időm ragozni, az öszefüggés nem iylen közvetelen, de elárulok egy titkot: amugy se, igy meg főleg ne csinálj olyat hogy nem iszol! én meg amugy képzled el hogy amikor huzamosabb ideig nem veszek levegőt, meghalok!
2005-12-10 19:08:09
bunny

a lenmagolaj egy barna üvegben van ( min...

Kérdés
a lenmagolaj egy barna üvegben van ( mint a kanalasgyógyszer) gyártó nincs rajta, csak a gyógyszertár neve. És az van ráírva hogy külsőleg. ez pedig elvette a kedvem
anonymous
Válasz
ne vegyél ojat, midne bioboltban van solio lenmagolaj!
2005-12-10 19:06:11
bunny

Helló drugs bunny! Az lenne a kérdésem,...

Kérdés
Helló drugs bunny! Az lenne a kérdésem,hogy most próbáltam ki az thaianabol 30-at+100%whey prteint napi 5 bogyó+ 3 turmix?Mit ajánlasz,mennyi szünetet tartsak két kúra között?mit kezdjek el utána szedni?
balázs19
Válasz
figyelj balázs. ne sértődj meg, de az ilyen segg színvonalú kérdésekre, hogy te a koxot proteinnel szeded bazeg, nem szeretnék válaszolni. ezeket aszetreoidválszolból si törlöm.
2005-12-10 19:05:41
bunny

Szia Bunny!!Mi a velemenyed az ISS Resea...

Kérdés
Szia Bunny!!Mi a velemenyed az ISS Research cegrol nem sokat reklamoznak,nem"divatos",de egy jo ideje mindent toluk veszek!Napkozbe pro m3-at iszogatok ez amolyan kevert feherje,hasznaltad valaha!!??Koszi szepen!!
anonymous
Válasz
nem hsználtam, csaka vitaminjukat, de ez egy jó cég szeritem.
2005-12-10 19:04:12
bunny

szia! 16 éves vagyok 72kg 2éve edzem! és...

Kérdés
szia! 16 éves vagyok 72kg 2éve edzem! és mivel elején nagyon eszetlenül edzettem és roszul is és túl fiatal is voltam mostanság már komolyan ropog vállam és térdem is!!! sok féle modszert kiprobáltam guggolásra és vállazásra is! igazándiból rohadtúl nem jöt be egyikse és nem enyhült a ropogás és esetenként fájás sem! és szeretnék szedni joint x!szeretném megkérdezni hogy szedhetem e és ha igen menyit!ez az 1. kérdésem a másik az hogy hogyan ajánlod a guggolást derekam elég szar! köszi szépen csa
porc
Válasz
szedheted és nyugiodtan marasokat, 2-3 szoros adagot lazán! a guggolás helyes technikájához nézd meg az edzésprogramok közül azokat amik most kerültek fel, részletes magyarázat van!
2005-12-10 19:03:40
bunny

Csácsá! 1 tanácsot szeretnék kérni hogy...

Kérdés
Csácsá! 1 tanácsot szeretnék kérni hogy a következő cuccokat hogyan adagoljam , szedjem. -Pump sport (20) -Creatine monohydrate -Protein szeletek és még van C-vitamin, Kalcium tablettáim. Köszi
TR
Válasz
pump sport edzés előtt 30 perccel, monohidrát utána tumixba, protein szelet édesség helyett c vitamin edzés után 1000-2000mg, lakcium is mehet akkor.
2005-12-10 18:59:21
bunny

Halohó!!!!!!!! Egy olyan kérdésem van.....

Kérdés
Halohó!!!!!!!! Egy olyan kérdésem van....hogy mégpedig......... 2 éve nem tartottam 3-4napnál nagyobb pihenést edzés terén (konditerem)! Most 1 hónapos pihit szeretnék....szerinted érdemes ekkora kihagyást megengedni? (nincs nagy esélye az összeeseésnek vagy hasonló?) Köszke Tomy
Tomex
Válasz
nem hagynék ki ennyit semmiképp sem! max 2 hét!
2005-12-10 18:57:12
bunny

Hello!Csak azt szeretném kérdezni h léte...

Kérdés
Hello!Csak azt szeretném kérdezni h létezik-e kék szinű sziv alakú szteroid!Nincs rajt semmi!Vagy h ez hamisitvány-e?Vagy ha esetleg tudsz vmit rola akkor leirhatnád!Kösz az infot
anonymous
Válasz
létezik, mint ahogy szteroid rovat is létezik. ja és uyganilyen hamisitvány is létezik.
2005-12-10 18:56:32
bunny

Naposin rol mit tudnáll mondani Napi men

Kérdés
Naposin rol mit tudnáll mondani Napi menyit kel érdemes vagy nem meg a mit lehet rola tudni?Zsalek@freemail.hu
Zsalek
Válasz
azt kell róla tudni, hogy egy szar.
2005-12-10 18:56:01
bunny

Főnök! Ha egy edzésen két izomcsoportot

Kérdés
Főnök! Ha egy edzésen két izomcsoportot akarsz edzeni, akkor melyikeket a legjobb együtt edzeni?
anonymous
Válasz
tök mindegy!
2005-12-10 18:55:33
bunny

Szia Bunny! Egy nagy kérdéssel fordul...

Kérdés
Szia Bunny! Egy nagy kérdéssel fordulok hozzád. Én egy 18 éves srác vagyok, aki 5 évig versenyszerűen kosarazott, de 4 hónapra sérülés miatt abba kellett hagynom. A 4 hónap alatt 14kg fölösleg jött fel rám. Most 184/85 vagyok, de 93kg-ig híztam fel. Elkezdtem diétázni, és lement rólam 8kg. Naponta min. 4 liter ásványvizet ittam meg, újból elkezdtem sportolni, de az utóbbi 2 hétben stagnál a súlyom. :(( Amúgy diétásan étkeztem, és figyeltem a fehérje bevitelre. Szerinted mit tegyek, hogy újból beinduljon a szervezetem zsírégető folyamata? Mit ajánlasz táp.kiegnek, és milyen mennyiségben? Válaszodat előre is köszönöm.
Iverson
Válasz
nem tudom az étrendedet, ezért nem tudom mit kéne módosítani!
2005-12-10 18:55:18
bunny

Tisztelt Szakértő! Mivel jelenleg töm...

Kérdés
Tisztelt Szakértő! Mivel jelenleg tömegnövelési időszakban vagyok, ezért a következő étrendet állítottam össze magamnak, ami az alábbiakat tartalnazza napi adagban (a testsúlyom 90kg): 500g zabpehely 250g fehér vagy barnarizs 750g halfilé (nyers súly) sok savanyúság a rostbevitelhez vitamin, ásványi anyagok, kreatin A problémám az, hogy ez az étrend nagyom megterheli az emésztésemet, rendszerint egy-két hét után nagyon rossz és puffadt a gyomrom, egy nap általában 2-3szor is kell mennem wc-re és a "végeredmény" is elég érdekes állagú szokott lenni. De ami a legrosszab hogy a gyomrom rohamos iramban tágul, amit én mindenképp el szertnék kerülni. ezért általában 1-2 hét után abba kell hagynom a fenti diétát és áttérni a "szemét" házikosztra, amitől rendbejön a gyomrom 1-2 nap alatt. már korábban is folytattam hasonló érkezést, csak akkor nem ekkora mennyiségben fogyasztottam, és akkor az emésztési problémák elmúltak jöttek amint elkezdtem savanyúságot enni, de most ez sem segít.És ami a legérthetetlenebb a számomra hogy az általam várt fejlődés is elmarad, például most a vizsáim miatt sokkal kevesebbet és gyengébb minőségűt eszek, és mégis ugyanúgy tudok edzeni mint korábban, és rosszabbul sem nézek ki, ráadásul a gyomrom is rendben van. Szerinted mit kéne tennem? Válaszodat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
cserélgetned kell akomponenseket, amely étkezés után felpuffadsz anak egy vagy több összemtevőjét nem emészted. én kb ugynaezt eszem csak valamivel többet és semmi bajom.
2005-12-10 18:51:00
bunny

Szia, Robi! Nagyon hülye kérdés: Honnan ...

Kérdés
Szia, Robi! Nagyon hülye kérdés: Honnan tudom, hogy valóban megemésztem - e a tejsavót? Csak mert a tejet magában nem tudom inni, csak forgatja a gyomrom. Köszi a választ.
anonymous
Válasz
Ponotsan ugyaninnen. hasmenés, puffadás. ja, ha arra célzol hoigy tejben iszod a tumicoxt azt fejeltsd el.
2005-12-10 18:49:26
bunny

Hi. Vettem a gyógyszertárban lenmagolaja...

Kérdés
Hi. Vettem a gyógyszertárban lenmagolajat, de csak most vettem észre, hogy az van ráírva: külsőleg. Ezt most vajon meg lehet enni, v. ez valami másféle lenmagolaj?
anonymous
Válasz
gőzöm sincs, ki a gyártó?

mindenkinek! NEM SZÜNT MEG AZ EDZŐVÁLASZOL ÉS ÉN SE SZÜNTEM MEG BENNE, az internetszolgáltatómmal vívok. éppen olyan megoldást keresek hogy ne kelljen nekünk fizetni a netért, hoszem 2-3 helyen álló magazin vagyunk a top 100ban. a forgatások lassan lecsökkennejk, ma meg holnap lenyomok egy csomó választ. remélhetőleg hamrosan minden nomrális kerékvágásban megy!
2005-12-10 18:48:40
bunny

Hello Bunny! Azt szeretném megkérdezn...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném megkérdezni hogy te milyen táplálékkiegésszitőt javasolnál annak aki gyors anyagcserével rendelkezik és szeretne egy kicsit izmosabb lenni. Én 60 kg vagyok és 185 cm magas tehát a magasságomhoz képet sovány vagyok. Eddig nekem a gaint fastot javasolták de nem vagyok benne biztos hogy az lenne-e a legjobb. előre is köszi
Zoli
Válasz
szia! a gain fast eléggé szar azt kell mondjam, d ejobb mint a semmi. azért valami komolyabb termékkel barátkozz meg, mondjuk VM35, Cellmax, myomax. de a kiegészítés csakis a kajádon múlik.
2005-12-10 18:44:59
bunny

Szia Robi! Szerinted a beta-ecdysterone...

Kérdés
Szia Robi! Szerinted a beta-ecdysterone és izoflavon-os cuccokból mennyit érdemes bevenni, hogy hasson, mert elég eltérőeket hallok felőle. Üdv és köszi
petyó
Válasz

Szerintem ahhoz, hogy hasson grammok kellenek. Olyan 2-4 gramm (2-4000 mg) hatóanyag naponta. Legalább. Bár csökkent némileg az áruk, de azért még így is húzós.

Bunny azt mondaná kár velük bohóckodni - ár/hatás arányban nem érik meg. Lehet kicsiti tömörebb lenne a fogalmazás.

Annó, egy cikkben körbejártuk a történetüket. Ez csak abból a szempontból érdekes, hogy az állattartásban hozamnövelőként soha nem voltak összehasonlíthatók a hormonokkal - a vágóállatok esetében nem foglalkoznak sokat a mellékhatásokkal, jók a hormonok. Az emberi kutatások a kezdetekben nem az anabolikus, hanem egyéb hatásokra terjedtek ki. Az anabolikus hatásukkkal akkortól foglalkoznak, amikortól a doppinglista szigorodott, és a nagy felvirágzásuk a prohormonok patikába száműzésének bejelentésétől számítható. Szóval van abban valami, hogy picit olyan a sorsuk, hogy: "ha ló nincs jó a szamár is" ;)

2005-12-09 23:58:41
Robi

Sziasztok !! Nos én elolvastam jópár cik...

Kérdés
Sziasztok !! Nos én elolvastam jópár cikket, de azért szeretnék 2 kérdésemre választ kapni ! Szóval azt szeretném tudni, hogy a kreatinnak van-e káros hatása, illetve egy kúrával milyen fejlődést tudok elérni !? Előre is köszönöm válaszotokat !! Nagyok vagytok !! :P
Anoním
Válasz

Általános esetben nincs. De egyes specifikus esetekben lehet. A minap írtam be ide egy, a fókuszban elhangzott bulvárhírt: hogy egy faszi megevett egy mogyorókrémes szendvicset, majd megcsókolta a barátnőjét, akiről nem tudta, hogy vészesen allergiás a mogyoróra. A barátnőt a mentők már nem tudták megmenteni. A mogyoróvajas szendvicsnek most akkor van-e halálos mellékhatása? Átalában nincs, ha te meg én megesszük semmi bajunk nem lesz. A fiam egyik osztálytársának azonban lehet (mert neki is ilyen allergiája van), és ha nem kap 40 percen belül egy kalcium injekciót a mentőstől, akkor megfulladhat. Erre a nikre, hogy "Anonim" szerinted mit tudok írni? Mivel még nem rendelkezünk, sem én, sem a bunny, természetfeletti telepatikus és telekinetikus képességekkel, így nem tudjuk megmondani, hogy a te vesédnek vajjon milyen mellékhatást tud okozni a kreatin. Ha parázol, menj el a helyileg illetékes sportorvoshoz (Szegeden és környékén ő dr. Mikulán Rita), és kérj tőle egy teljes vérképet, majd ezt ismételd meg a kúra közepén és végén. Ha bármilyen problémát észlel a három vérvételkor, akkor úgyis lebeszél a kreatin szedéséről. Ennél tutibbat most nem tudunk mondani, talán ha megérkezik az amazontól a "develop telepatic and telekinetic skills at home in 14 days" c. könyv.

A másik kérdésre, hogy milyen fejlődést tudsz elérni, ha őszinte akarnék lenni azt mondanám, szintén csak a könyv megérkezésekor tudunk választ adni. Ha nem lennék őszinte, akkor ideírnám a következő képletet:

ZSIRMENTESTOMEG = TESTSULY * (1-(TESTZSIR%/100));
IZOMTOMEG = ZSIRMENTESTOMEG*0.5;
PROTEINTOMEG = ZSIRMENTESTOMEG*0.21*1.27*1000/180
TOMEGNOVEKEDES = IZOMTOMEG*0,1*1,3
PROTEINIGENY = TOMEGNOVEKEDES*0.21*8*1000/180
OSSZPROTEIN = PROTEINIGENY + PROTEINTOMEG

KREATINTOMEG = KURANAPOKSZAMA * NAPIGRAMM
KREATINHATEKONYSAG = IZOMTOMEG / (TESTSULY - ZSIRMENTESTOMEG)
PROTEINHATEKONYSAG = NAPI_ATLAG_PROTEINBEVITEL / OSSZPROTEIN

KURAHATEKONYSAG = KREATINHATEKONYSAG*PROTEINHATEKONYSAG / ELFELEJTETTBESZEDESEK_SZAMA
VARHATO_TOMEGNOVEKEDES = TOMEGNOVEKEDES*KURAHATEKONYSAG + KREATINTOMEG*3,12
úgy körülbelül... :)
2005-12-09 23:56:51
Robi

helló!A segitségeteket kérném,szerintete...

Kérdés
helló!A segitségeteket kérném,szerintetek jelenleg melyik a piacon található legjobb ár-minöség viszonylatban található tejsavó fehérje???????? Én gondoltam cytogen-re,power whey vagy mi?????? Válaszotokat elöre is köszönöm
Perec
Válasz
nagyon nehéz lenne pontos ár/minőség arányt mondani. az, aki meg tudja fizetni a jobb minőséget, az aránypárban a minőséget jobban súlyozhatja, aki viszont azzal küzd, hogy az 56 nettójából marad-e három kiló proteinre vagy se, az kénytelen az árat jobban súlyozni. ha a kérdés felmerül, akkor már sejtem, hogy a te helyzeted az utóbbihoz van közel, és kénytelen vagy kompromisszumok kötésére. Ez van, ez komoly szinten a gazdagok kedvtelése.
2005-12-09 23:23:20
Robi

Üdv! Szerinted hihető, hogy Fekete Laci ...

Kérdés
Üdv! Szerinted hihető, hogy Fekete Laci nem kokszol? Én nem hiszem, de akkor mi a f*sznak szidja a szteroidot használókat. Nem lehet mindenkinek olyan jó genetikája, mint neki...
Magnus Magnusson
Válasz

Nem tudom. Én a saját szememmel láttam a negatív tesztet (sőt, több tesztet is, kb. 2-3 évre visszamenőleg), amit a Magyar Hivatalos Doppinglabor adott ki. Azért ott még nem tartunk, hogy egy magyar közhivatal dokumentumát így, "nicknevek mögül" meg lehetne kérdőjelezni. Ha mondjuk te nem egy álnevek mögül írkáló provokátor lennél, hanem olyan valaki, aki ismeri - esetleg nem csak egy sportágnak - a belső ügyeit, és mondjuk a súlyemelés vezetőihez hasonló módon állnál a nyilvánosság elé, na úgy és akkor - névvel, arccal, címmel, és bizonyítékokkal - talán megkérdőjelezhetnéd egy hivatal munkáját. Nem lehet csak így a levegőbe vádaskodni, hogy "én nem hiszem", "én mást hallottam". Ma, itt, ebben a bürokráciában, ha egy ilyen hivatal igazol valamit, akkor azt csak kőkemény bizonyítékokkal lehet cáfolni. Minden más sajnos csak (rosszindulatú) rágalom. Ha valaki fel tudja mutatni a tesztet, méghozzá A hivatalos tesztet, akkor nincs okom/jogom megkérdőjelezni azt. Sorry.

Én, aki közel nem vagyok ahhoz, hogy felemeljek egy akármekkora kőgolyót, csodálattal nézem bármelyikük teljesítményét, és igazából nem nagyon érdekel, hogy a Savickas Szegeden mivel és hogyan emelte fel azt a kétmázsa rönköt. Felemelte és kész, és közben egy halál szerény gyereknek mutatta magát a verseny közben, és utánna is. Nekem ez a hozzáállás szimpatikus, ugyanígy a "Dán Vaj" - René Minkwitz is az volt, közvetlen, nyílt, kétszer voltam vele együtt kicsit több időt. Amikor versenyről van szó, akkor azért ebbe a sportba keménynek kell lenni, és olyankor néha kicsit mogorvábbak, kicsit vulgárisabbak, és kicsit túloznak a versenyzők. De ez így normális.

A média viszonya a "sporthoz", mármint az erősember sporthoz (de a testépítéshez is), na az megint egy más téma, ami megérne egy külön misét. A média szemében ez az egész, a mai napig nem sokkal több, mint ami a század elején volt - vásári mutatvány. Aki kiszolgálja a médiának ezt a "mutatványos igényét" (akár erőben, akár extrém testalkatban - de mindenképpen kell feltűnési viszketegséggel), az a média kedvence lesz. Ma, amikor négyórás vitaműsorok mennek az olimpikonjaink doppingbotrányairól, amikor a kapcsolódó (orvos) szakértők többet vannak tévéstúdióban mint a kutatólaborjukban, akkor a médiának szinte igénye, valamilyen "ellenpólus" kihangsúlyozása. Másrészt azért arról kevés szó esik, hogy az elmúlt években mennyi erősportoló, elsősorban erősember halt meg olyan körülmények között, amiket, ha részletesebben megvizsgálnánk, bizony könnyen összeköthetők lennének a teljesítményfokozók használatával. Ha kicsit jobban és közelebbről megnézed ezt a sportot, akkor bizony nem kevés "érdekességet" találsz. Különösen a nemzetközi élvonalban. De akár a nem élvonalbeli versenyzők között is, elszkadt erek, izmok, inak, műtétek sora, hegek, kivágott kelések, véres vizeletek és hányás, gyógyszerfüggőség, "besűrűsödött vér" miatti kórházi kezelés, vesecsere, stb. stb. stb. Miért ne lehetne valakinek az a véleménye, még ha ezzel (szinte) teljesen egyedül van is, hogy ez nem az üdvözítő és a jó út??? Akkor viszont mi az? Az-e, hogy átlagostól nem sokkal erősebb emberek, gyakorlatilag ugyanazokkal az eredményekkel és ugyanazokon a szinteken "versenyezgessenek"? Ki tudja. De mi az ára a folyamatos teljesítmény, vagy a testépítésben méret hajhászásnak? Vajon nem egyre hihetetlenebbek és elérhetetlenebbek az "idol"-ok eredményei, teljesítményei? És nem csak az erősportokban, mindenhol. Nem elgondolkodtató alternatíva az, hogy valaki próbáljon meg nem a mások eredményei utáni hajszába belehalni, hanem a saját határait megdönteni csak? Itt van pl. a World Fitness Federation (egy 36 éves, főleg szovjet utódállamokban működö szövetség), akik a mottújukká tették azt, hogy nekik nem tetszik az az irányzat, amit az elmúlt tíz évben a Mr. Olympia és az IFBB Profizmus képvisel. Azért, mert ezt néhány igazán bevállalós genetikai szupermen kivételével élő ember már el nem érheti. Ők inkább egy olyan vonalat szeretnének képviselni, amiben a bajnok még valami elérhető szintet képvisel. Hogy ez utóbbinak van-e értelme, az a másik szemszögéből, a mindig legjobb, leggyorsabb és legnagyobb hajhászása szempontjából szintén megkérdőjelezhető.

Ha engem kérdezel, akkor azt mondom, hogy a világon van helye az egyiknek is, és a másiknak is. Mindaddig, amíg a versenyző saját döntése, hogy mit és mennyit vállal be a siker érdekében, addig rendben van a dolog. Aki szupermen, és bejön neki a nagy rizikó bevállalása, az csinálja azt, akinek többet ér a teljesen emberi erőre és képességekre támaszkodva elért cél, az pedig csinálj azt. Nem hiszem, hogy le kellene köpniük egymást azoknak, akik közül az egyik motoron vág át a Szaharán, a másik pedig csak a saját erejére támaszkodva gyalog. Mindkettőben megvan a kihívás, a teljesítmény. A kettőnek meg kellene férnie egymás mellett. Én nem vagyok, és soha nem is voltam híve pl. a Musclemania és IFBB szembeállításnak, hogy ha az egyiken van doppingteszt, akkor ők a "becsületesebb", a "naturál"(abb) vonal. Ugyanígy nem voltam híve a "tiltsukel mert máshol indult" témának sem. Sokszor nehéz elfogadnunk mások, a miénktől eltérő véleményét, a mi elveinkkel esetleg nem megegyező választását az életvitelében (pl. versenyzési módjában). Éppen ezért nem értek egyet, a strongmanben, a két fél vérmes szembenállásával sem. De azt meg kellett értenem, hogy évtizedes, vagy még régebbi sérelmeket már nem nagyon lehet orvosolni, és bizony vannak helyzetek, amikor a józan középenállás sem segít, mert mindkét oldalról rádlőnek. A strongmanben - de más szövetségek között is, a szembenállás már olyan "hagyomány", amit nem lehet megszüntetni. Nincs az a tárgyalóasztal, ahol és ami mellett ennyi és ilyen mértékű sérelem "kibeszélhető". (Illetve, hogy egész pontos legyek, egy ember picit gordiuszi módon, a saját szemszögéből csinált egyfajta "rendet" a vitában, mindenkivel aláíratta, hogy a másik "fasza gyerek", hogy a pénzt mindkét oldalró beszedhesse - ez pedig a nemzetközi szövetség elnöke volt.) Így nem marad más, mint az, hogy az egyik oldalk szidja a "kopasz izomagyú" kokszosokat, a másik meg szidja a médiának füllentő "kirakathuszárt". Én már egyszer megírtam, hogy nem vagyok Kalambó, hogy kinyomozzam ki kezdte és miért. Mindenkinek van vaj a történetben a füle mögött, így nincs más, mint hallgatni tovább a "vádaskodásokat", és a "kikéremmagamnakokat".

2005-12-09 23:20:06
Robi

Helo Robi ! Én azt szeretném kérdezni,

Kérdés
Helo Robi ! Én azt szeretném kérdezni, hogy szerinted melyik fehérjét érdemes venni, ami tényleg jó és megfizethető?
Robi
Válasz
Anabolic Whey, ha úgy általános fehérjére vágysz, de pl. az Optimum ON-Whey-e sem rossz szerintem, vagy akár az Ultimate Prostar-ja. Ha olcsóbbat akarsz ezeknél, akkor némi minőségi kompromisszumot kötni kell. Én személy szerint ezt a három gyártót minőségben nagyon jónak tartom, és árban nálam ez a még megfizethetőben van. Az íz minden esetben egyéni ízlés kérdése, egy anticsokisnak nem lehet csokist nyomni, én viszont csak csokiban látom a világot, szóval különbözőek vagyunk. Van akinek inkább más gyártók jönnek be az ízek miatt. Ha diétázol, urambocsá versenyre készülsz, ha a laktóz problémát okoz, ha a sűrűsödő proteinek problémát okoznak, akkor izolátum! Az azonban drágább - természetesen. Akinek nincs választási lehetősége (pl. a laktózérzékenység miatt), annak sajnos nem tudok mást tanácsolni, mint azt, hogy bizony neki többe kerül ez a sport, mint a szerencsésebb struccgyomrúaknak.
2005-12-09 22:16:40
Robi

Bunny-t akarjuk, hol a mi virtuális edző

Kérdés
Bunny-t akarjuk, hol a mi virtuális edzőnk?
Csóki
Válasz
Internetszolgáltatóval alkudozik. Ez a kamuszöveg. Egyébként kiábrándult belőletek, és hűtlen lett az edzőválaszolhoz :D:D:D:D
2005-12-07 16:34:23
admin

hali bunny ezt nem kell kirakni :) sze...

Kérdés
hali bunny ezt nem kell kirakni :) szerintem 1 regisztrálós edző válaszol nem lenne nagy hülyeség :) 1-2 állatot ki lehetne vele szűrni..... .... elveszik az idot azoktol akik tenyleg kerdezni akarnak, normalis dolgokat :D :) udv:)
feco
Válasz
Sok törlésre kerül. De szűrő nem lesz, mert egyetlen frusztrált emberről van szó csupán. Itt a szerkesztőségben vagy jót mulatnak rajta, vagy úgy sajnálják, mint a Föttyös Gyurit - a hetvenes évek végén Pestet járó bolondot.
2005-12-07 08:25:10
A szerkesztőség

reggelt :) vhol mintha azt olvastam vol...

Kérdés
reggelt :) vhol mintha azt olvastam volna h a feherjet kulon kell bevinni mert nagyon torekeny anyag, ch+viz+reatin onmagaban(lehet en emlekszem rosszul) . itt meg olvastam h feherjevel veszik be sokan... most akkor melyik a jobb ? vagy ez olyan "ki miben hisz" dolog ?:) udv.
feco
Válasz
Kreatincsúcs - a kreatint amikor megteremték vala kiegészítő formában, akkor mindenki jól oldva szedte vala. de később tudósok cukrot adtak hozzá vala, és nevezék el vala második generációnak, ami jobb vala. Később más tudósok más inzulinutánzó anyagokat is adtak hozzá vala, és a cukrot pezsgéssel helyettesíték vala, amit aztán harmadik generációnak nevezének vala. Aztán újabb tudósok megállapíták vala, hogy a kreatin és protein együtt üdvös, sőt, a cukor is jó hozzá ha egyszerű, és így a cukor+savó+kreatint (=volumass 35 és hasonlók) a legnépszerűbb kiegészítő vala. Ma a tudósok a kreatin és egzotikus molekulák szövetségéről beszélnek, és ez leszen már a kituggya hanyadik generáció a kreatinok legjobbját kutató úton. Vala.
2005-12-07 08:20:10
Robi

Helo bunny ! Szerinted melyik fehérjét ...

Kérdés
Helo bunny ! Szerinted melyik fehérjét érdemesebb venni ? és miért ? Power Protein -t vagy a Power Wey-t! A Power Protein feltünően olcsó, csak 3050ft / 1kg. Válaszod előre is köszi.
anonymous
Válasz
A Pwer Whey-t, mert az tiszta tejsavó fehérje (a tejsavónak a legmagasabb a biológiai értéke - magyarul azt hasznosítja legjobban a szervezeted). A Power Protein egy vegyes fehérje (szója és tejsavó keveréke - egy kis kazeinnel kiegészítve). Az ára azért alacsonyabb, met szójából van benne a legtöbb, viszont ennek a biológiai értéke nem éri el a tejsavóét (magyarul a benne található aminosavakat a szervezeted kevésbé hatékonyan tudja hasznosítani).
Ezt a cikket olvasd el.
2005-12-07 08:13:34
Robi

Te bunny, Jó az oldal! De nagyon kérle...

Kérdés
Te bunny, Jó az oldal! De nagyon kérlek. Tüntesd el azt a gusztustalan képet az edző Válaszol alol ahol 2 homokos Régi idők badija kép van rosszul vagyok mikor meglátom azt a tömény szerencsétlenséget. Köszönöm
anonymous
Válasz
barátom, te méág apád farkában se voltál amikor a szerited homokos képen levő Tasnádi Laci aki neked bácsi a magyar testépítősport születésénél munkálkodott maroknyi versenyzőtársával. menj oda anyádhoz, mondd hogy basszon nyakon és tanítson tiszteletet!

fecó, ez erősen elképzelhető!
2005-12-03 00:32:28
bunny

szia az lenne a kérdésem hogy van e érte...

Kérdés
szia az lenne a kérdésem hogy van e értelme annak hogy be vigyél 2g/testsulj fehérjét naponta ha tőmeget akarok épiteni persze meg van a napi kaloria szükséglet meg minden ami kell, csak azért kérdezem mert azt olvastam hogy amire nincs szüksége a szervezetnek vagy már nem tudja fel szivni az ugy is ki ürül. Akkor a sok fehérje a budiba kőt ki?
tommy
Válasz
2g fehérje a minimum!
2005-12-03 00:29:12
bunny

Szia! Csak annyit kérdeznék h kreatint l

Kérdés
Szia! Csak annyit kérdeznék h kreatint lehet e tejjel bevinni mer a proteint tejjel szeretem inkább, s igy mehetne e egybe?
Collin
Válasz
a tej kismacskáknak barátom!
2005-12-03 00:28:13
bunny

Mikor lesz kapható a G-Kick? 11.18-án ír

Kérdés
Mikor lesz kapható a G-Kick? 11.18-án írja a shop, hogy pár napon belül......
anonymous
Válasz
szerinted ide az van irva hogy shop ügyfélszolgálat?
2005-12-03 00:27:30
bunny

Csáó!Szabályos úgy a guggolás,hogy padot...

Kérdés
Csáó!Szabályos úgy a guggolás,hogy padot teszek a seggem alá?Kicsit jobban lemegyek annál ,hogy a lábam vízszintes lenne a talajjal.Te mennyivel guggolsz?
Z
Válasz
NE guggolj padra!!! én változó hogy menyivel guggolok 100 és 220 között. nem számíit a súly.
2005-12-02 15:50:37
bunny

Tisztelt Bunny! Azt szeretném tudni,hog...

Kérdés
Tisztelt Bunny! Azt szeretném tudni,hogy mit jelent pl. a 0.5 l kakaó italon levő jelölés, pl. a fehérjetartalomnál nem gr-ban van irva hanem,hogy fehérjetartalom:2,3m/m%,Zsírtartalom:4,3m/m%.Lefordítanád ezt nekem hogy kell értelmezni,szóval 100gr-ra vonatkoztatva,ill. átszámítva.Tisztelettel :Laci
Laci
Válasz
tökmindegy, ne igyál kakaót!
2005-12-02 15:49:43
bunny

Szia! Csak azt szeretném kérdezni,hogy

Kérdés
Szia! Csak azt szeretném kérdezni,hogy melyik gyakotlat/gyakorlatok formálják jòl a mell izmot??Elöre is köszi a választ!
Babo
Válasz
nemsokára kész elsznek az alapedzésprogramok, ott megtalálod! MIDEN ÉRDEKLŐDŐNEK: FULL ALAPEZÉDPROGRAMOK KÉSZÜLNEK LEÍRÁSOKKAL, ezen dolgozom most. sőt videókkal!
2005-12-02 15:47:16
bunny

Szia Bunny vagy Robi! Amúgy csajokra nem

Kérdés
Szia Bunny vagy Robi! Amúgy csajokra nem jellemzőek a gyors izomnövekedéssel férfiaknál sok esetben együttjáró striák?
Gyurika
Válasz
dede, sőt a striák fogyástól is előjöhetnek!
2005-12-02 15:46:23
bunny

multkor voltam a superbodyn és több vers...

Kérdés
multkor voltam a superbodyn és több versenyzőtől is hallottam hogy homoszexuális hajlamaid vannak,és azért jársz body versenyekre hogy láthasd a férfiak fedetlen testét igaz ez??
K.P.
Válasz
hát persze hogy igaz, téged is várlak cicafiú, illetve kisköcsög! FIGYELEM, AZ ÖSSZE SZARFASZÚT TÖRLÖM A KÉRDÉSEK TORLÓDÁSA MIATT! amint időm lesz, csinálok nektek köcsögfórumot!
2005-12-02 15:45:50
bunny

Tsákány bunny! Marha jó a bb tv, nagyon...

Kérdés
Tsákány bunny! Marha jó a bb tv, nagyon bejön, és tanulni is lehet belőle, ilélletve ötleteket szerezni. Ami jó lenne, ha le is lehetne tölteni a videókat, illetve netes nézés közben bele lehetne tekerni. Sok sikert, csak így tovább! :)
DANI
Válasz
le lehet tölteni!
2005-12-02 15:44:12
bunny

szia Bunny ! a bb-tv-n mikor vagy lát

Kérdés
szia Bunny ! a bb-tv-n mikor vagy látható? üdv.
Jocó
Válasz
töbször is! későbbikeben mint riporter sőt majd "élesben" is!
2005-12-02 15:43:38
bunny

a bbtv 2.részét nem lehet letölteni!!A t...

Kérdés
a bbtv 2.részét nem lehet letölteni!!A töltés nem megy le végig egyszer 160mb-nál fejezte be egyszer 180mb-nál harmadszor csak 4mb-ihg jutott el a 280mb-ból vagy mennyiből.Mér van ez?Pedig jobb gomb mentés másként-igy csináltam.Gyorsan válaszolj léci mer szeretném megnézni még a mai nap során kösz
david
Válasz
TÚLTERHELT A SZERVER!
2005-12-02 15:43:02
bunny

Szia Robi! Én csak annyit kérdetnék,hogy...

Kérdés
Szia Robi! Én csak annyit kérdetnék,hogy olvastam nemsokára lesz nálatok az új sciteces kreatin,ill. kreatinok. Ezek az új szerek miben különböznek a régiektől? Nincs esetleg vmi káros hatásuk ezeknek az új formációknak? Bocsi az amatőr kérdésért,de engem érdekelne,hogy érdemes e ilyenekbe beruházni. Válaszod előre is köszönöm!
Jozsó
Válasz
Szia,

A kreatinokban sem áll meg a kutatás. És minden vegyületnek lehetnek újonnan felfedezett, eddig ismeretlen hatásai és/vagy alkalmazási területei. Pl. a kreatinokat az agy különféle betegségein tesztelik, szklerózis multiplex, alzheimer, stb. Minden fejlődik. Az USA-ban egy étrendkiegésztő anyag vagy étel-adalékanyag forgalomba kerülhet, ha megkapja az ún. "usually safe for human administration"-t. Ez azt jelenti, hogy bár egyes embereknél lehetnek mellékhatásai (pl. most volt a hírekben egy csaj, akinek mogyoró allergiája volt és a fiújának a csókjától halt meg, aki megevett egy mogyoróvajas szendvicset - de ettől még nem tiltják be a mogyorót), de álatlánosságban biztonságos a használata. Az új kreatinok számtalan előnnyel bírnak: egyrészt kevésbé terhelik a gyomrot, kevesebb embernél okoznak hasmenést, másrészt minden kutatás arra irányul, hogy olyan vegyületet hozzanak össze, ami a gyomor és bélrendszer kegyetlenkedését minél jobban kibírja.
2005-12-01 11:24:48
Robi

Hello! A juniorok miért nem indultak

Kérdés
Hello! A juniorok miért nem indultak vb-n?Nem úgy volt hogy sokan arra készülnek?
anonymous
Válasz
Megvan ennek is az oka... ott keresendő, hogy az OB-n nem voltak fekete táskás napszemüveges ügynökök...
2005-12-01 11:16:07
anonymous

Szia ! Szerinted a BIG Power az jó töm

Kérdés
Szia ! Szerinted a BIG Power az jó tömegnövelőszer.?
S.O.S
Válasz
közepes.
2005-12-01 11:14:46
Robi

Hello! Szerinted hogyan tudnám legjobb

Kérdés
Hello! Szerinted hogyan tudnám legjobban növelni a masszámat? Köszi!
Markhus Rhül
Válasz
2005-12-01 11:14:06
Robi

Mire jó a szteroid?

Kérdés
Mire jó a szteroid?
anonymous
Válasz
a laikus közvélemény megzavarására. a szteroid egy vegyületfajta, amit az élő szervezet IS termel - nagyjából azt jelenti, hogy valami szteránvázas... nem csak anabolikus szteroidok vannak, hanem pl. kortikoszteroidok, stb. a gyógyászatban betegségek illetve azok tüneteinek kezelésére használják őket a szervezetben normálisan előfordulónál magasabb adagokban. Ezer féle szteroid létezik, ezer féle hatással, és még több mellékhatással. A sportolók észrevették, hogy egyes hatások kedvezően befolyásolják a teljesítményt: izomerőt, izomméretet, állóképességet. Ezért kezdték el őket, a rendeltetéstől eltérően is használni. Mára sajnos egy egész iparág nőtt rá arra, hogy eredetileg gyógyszereket nem az eredeti céljaikra használjanak.
További részletek: [link]
2005-12-01 11:09:48
Robi

Hello a kérdésem a következő lenne: mely

Kérdés
Hello a kérdésem a következő lenne: melyik zsirégetőt ajánlanád: CLA? vagy Reform? Előre is kösz a választ.
Metal
Válasz
Reform!
2005-12-01 11:04:13
Robi

Mik azok a gyakorlatok amelyek "veszélye

Kérdés
Mik azok a gyakorlatok amelyek "veszélyeztetik" a fiatalok magassági növekedését?
anonymous
Válasz
Amik "összenyomják". Tehát nagy súllyal guggolás, felhúzás, nyakból nyomás, hack-lábtoló...
De megoszlanak ezzel kapcsolatban a szakértők és orvosok véleményei is. Az edzők a "jobb a békesség" elve miatt mondják, hogy erőemelő edzéseket inkább csak 16-18 körül kell rekordok közelében erőltetni. De lehet, hogy semmit sem jelent, ilyet is olvastam (amerikai) orvostól...
2005-12-01 11:03:57
Robi

Szia Robi vagy Bunny, elolvastam volna a...

Kérdés
Szia Robi vagy Bunny, elolvastam volna az interjút veled ami a főoldal alján van de csak egy video jön be ahol egykezesekkel nyomsz...vagy nincs is interjú?
G.G
Válasz
[link]

hát, nem tudom milyen böngésződ van, de operába, firefoxba és IE-be nézve - bejön. A videó csak benne egy kis extra...
2005-12-01 11:00:47
Robi

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
0,908 kg 
 / 4.8
 
8 490 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Nestle Kupa 2003
Fitness Ritmus
Nestle Kupa 2003 Fitness Ritmus
Superbody 2003
U1 Eredményhirdetés
1. Csirmaz György
Superbody 2003 U1 Eredményhirdetés 1. Csirmaz György
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Hát nyújtás!
Hát nyújtás!
Mu-py 7.
Mu-py 7.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....