Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2006 január kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Hello! A B.B. tv anyagot nem lehet letol

Kérdés
Hello! A B.B. tv anyagot nem lehet letolteni csak a honlapon nezheto ? Elgegge szaggat csak azert kerdezem, meg amugy is jo lenne archivalni. Thx
Thx
Válasz
de, oda van írva alá hogy hogyan. jobbklikk a csillagra és mentés
2006-01-31 22:20:36
humma

Csö!Az áthúzás tényleg tágítja a mellkas

Kérdés
Csö!Az áthúzás tényleg tágítja a mellkast? vagy ez is csak olyan faszság mint hogy a sok felüléstől lemegy a zsír a hasadról stb?
anonymous
Válasz
tágítja, de nem képzeld hogy húdemekkora mértékben!
2006-01-30 17:38:28
bunny

Hello beforgatásos hasprésről hol találo

Kérdés
Hello beforgatásos hasprésről hol találok valami leirást hogy kell helyesen végrehajtani?
anonymous
Válasz
a beforgatásos hasprésről leirás kell? MAGADTÓL BONYOLULT KITALÁLNI?
2006-01-30 17:38:05
bunny

Hello Bunny! Annyi lenne a problémám, h...

Kérdés
Hello Bunny! Annyi lenne a problémám, hogy : Eléggé szálkás vagyok, tehát keresztszálkás mellizom, erek az elülső vállban látszanak rendesen... De a farizmom, pontosabban a farizmom fölötti rész eléggé zsíros, meg tudom markolni. Nem értem mitől, hiszen mindenre edzek arányosan, sőt mostanában bebutultam és brutális lábedzéseket nyomatok. Félek belekezdeni egy szálkásító diétába, mert ugye ha fogyok, akkor mindenhonnan fogyok, de felsőtestnél ez már jórészt csak izom lenne :( Annyi lenne a kérdésem, hogy meg lehetne e ezt oldani egy olyan kis szénhidrát megszorítással, ami még nem okoz visszaesést se erőben, se izomtömegben, de azért nagyon lassan (nyárig ráérek :D ) a farizom felső részéről eltűnne a felesleg. Vagy esetleg csináljak több csípő domináns gyakorlatot? Esetleg szarjam le az egészet, és kezdjem el növelni a combhajlítók, és alsó hát méretét ezerrel, hogy ellensúlyozza valamelyest a valagam?? Bocs hogy ezzel a baromsággal zaklatlak, de nem szeretnék a saját fejem után menve feleslegesen izomtömeget veszíteni. Előre is köszi...
egy nagy segg...
Válasz
nenm. a diéta célja az hogy a zsír foigyjon, ne az izom. semmilyen gyakorlat nem tudja a zsírt eltüntetni.
2006-01-30 17:36:48
bunny

szia bunny!5g kreatin iszok 4dl teában.u

Kérdés
szia bunny!5g kreatin iszok 4dl teában.utánna kb:30 percre elkezd fájni a fejem meg szédülök egy kicsit.mitől lehet ez?leejti a vércukorszintet?
ákos
Válasz
nekem leejti. lehet hogy az.
2006-01-30 17:35:40
bunny

Végigolvastam a fórum első tíz oldalát, ...

Kérdés
Végigolvastam a fórum első tíz oldalát, és meglepődve láttam, hogy a bodysok azon tépelődnek, hogy miért hátráltatja a fejlődést az alkohol meg a cigi. Alkohol: Próbáld ki, hogy végigpiálsz egy estét. Ha nem hánysz, akkor is egy csomó vizet vesztessz, plussz másnap nem fogsz tudni normálisan enni, és egész éjjel nem alszol és pörög a szervezeted...ha ezt még megfejeled egy jó kis diszkóval is, akkor meg ha jóindulatúan számolsz, minimum annyi kalóriát égetsz el az este alatt, mintha egész idő alatt végig kocognál a futógépen. És nem hiszem a szórakozóhely bárpultjánál szénhidrátos turvmixot osztanak, hogy pótold a kalóriákat. Cigi: Csökken az oxigénfelvevő képesség, csökken a leadható teljesítmény, csökken az izom stimulációja. Ezenkívül pedig a cigarettában található méreganyagok gátolják a tápanyag hasznosítását(el ne kezdjétek megkérdezni, hogy és miért, megmondom, azért mert MÉRGEK!), vízelvonó hatású, anyagcserét gyorsítja. Végül pedig sportember nem dohányzik nem iszik. BAROMSÁG!!! Senkinek sem kell dohányoznia. Inni lehet, de alkalomszerűen, és akkor is módjával megválogatva hogy mit...állítólag a minőségi száraz vörösbor árt a legkevésbé...már nem tudom miért, de mindenképp legyen minőségi pia, és a cél nem a merevrészegség. Aki néha lazít is, csak az tud feszíteni!
Szerintem
Válasz
ez igy van. de akinek ezt el kell magyarázni, az asszem nem igen tárgyalóképes ezért felesleges magyarázni neki bármit is!
2006-01-30 17:35:18
bunny

Hali! Én egy nagyon vékony srác vagyok, ...

Kérdés
Hali! Én egy nagyon vékony srác vagyok, cingárak a lábaim stb.!Az elsö kérdésem az lenne hogy én 16 éves vagyok, és nem-e korai nekem ez a kondizás dolog? A második kérdésem az lenne, hogy mit tegyek az én 58 kilómmal? Hízzak először el valahogy, vagy folytassam tovább az edzést?
vékonyság
Válasz
"hízzek el valahogy" - maraja kíváncsi lennék hogy miylen kémiai foylamatok zajlanak azért valakinek az agyában hogy ekkora baromságot ki tud találni! ha zsírdisznó akarsz leni, hízz el, ha izmos akkor ne!
2006-01-29 13:52:35
bunny

Hi bunny!A szőlőcukortól lehet cukorbete

Kérdés
Hi bunny!A szőlőcukortól lehet cukorbetegséget kapni?
Bender
Válasz
lehet. de nem úgy, ahogy mi hazsnáljuk. a cukorbetegséget elsősorban attól a hihetelen mennyiségű cukros szeméttől lehet kapni, a kólától meg a többi szartól amit a közértben élemiszer címszó altt megvesznek az emberek.
2006-01-29 13:51:18
bunny

Hello! Arra a kérdésre szeretnék választ

Kérdés
Hello! Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy én 15 éves vagyok és a karom befeszítve 32-es! És semmi háj! Az jo vagy rossz?
Robby
Válasz
nemtom. én 32 éves vagyok és a farkam 8 centi az jó vagy rossz?
2006-01-29 13:50:07
bunny

helo, a hántolással a zabpehely kölső hé...

Kérdés
helo, a hántolással a zabpehely kölső héját "hántolják" le és ezt is lehet külön kapni, tápértéke ugyanaz mint a zabpehelynek, csak a lehántolt rész ha minden igaz a rosttartalom szempontjából előnyösebb. de a testépítőnek tökmind1 hogy a hántolt részt (darálva a zabkorpát) vagy a sima zabpelyhet eszi, mivel a tápértéke ugyanaz.
anonymous
Válasz
köszi!
2006-01-29 13:48:41
bunny

Szia Bunny!Multkor kérdeztelek már az an...

Kérdés
Szia Bunny!Multkor kérdeztelek már az anabolról és a vele járó vizesedésről.Most azt kérdezném,hogy penicilin érzékeny vagyok akkor szedhetem?Ja és mit jelent az ,hogy ne egyek szart?(pl:paizert,meg kurva fehéje dús saga sonak:DD)A nolvadexet/proviront mikor kell szedni a kura köszben/után?Ja és 100szemes menyiség faság?Elöre is köszi a választ!!!!!!
anonymous
Válasz
penicilines anabolt ne szedj semmiképp! most egy kicsit pihenek!
2006-01-29 13:48:23
bunny

Nem iszom, nem dohányzom. De csak furdal...

Kérdés
Nem iszom, nem dohányzom. De csak furdalja az oldalamat ez az "ivás-dohányzás káros az izomnövekedésre" téma. Azt úgy szerény véleményem szerint belátom, hogy az egészségre károsak ezek meg hogy nem használnak az izomnövekedésnek, de hogy kifejezetten akadályoznák az anabolizmust, abban nem vagyok biztos. Nem építhető izom alkohollal, meg cigizéssel (ez világos), de nem is roncsolja (gondolom én) azt. Rosszul gondolom? Kifejezetten roncsolja? Közvetlenül? Ez nem világos. Mondom ezt azért, mert ha dohányoznék, meg innék akkor azért potyára nem szoknék le valószínűleg csak azért, mert "sportember nem iszik/dohányzik", ha már bevállaltam az izomzatra nem biztos, hogy gyakorolt, de egyébként nyilvánvaló egészségkárosodást. Ha esetleg azért írtad azt, amit írtál eddig a dohányzásról/alk.fogyasztásról, mert úgy érzed, ilyen nyilvános helyen nem szabad neked méltatni az alkoholfogyasztókat/dohányosokat, akkor azt megértem, és nem kell erre válaszolnod. (Tehát csak úgy potyára nem lennék erősakaratú)
Gyuri nyaggat ismét
Válasz
nem, gyuri, az alkohol ami sejtusztulást okoz, mérgezi a májat és roncsolja az agyat, a cigi amivel kártáynt szívzs a tüdődbe és csökkented a véred oxigéntratlamát az kifejezetten jót, tesz, te most unalomból vagy ennyire hülye?
2006-01-29 13:46:57
bunny

Mondják, h nagy combhoz elkerülhetetlen ...

Kérdés
Mondják, h nagy combhoz elkerülhetetlen a guggolás. Nem áll szándékomban beléjük kötni, de számomra az logikusnak tűnik, h ha megedzem külön a feszítőt gépen, illetve külön a hajlítót, akkor ez nagy combot eredményez (nyilván megf. kajálással). A két fő izom a combon a kvadricepsz és a lábbicepsz tudomásom szerint, tehát ha ez a 2 megnő akkor csak nagy lesz az a comb. Miért nem ?
Gyuri
Válasz
mert nem. kurcára nem logikus, a comfeszítő gép sehol nem ad olyan stimulust combnak mint a guggolás. felesleges ürügyet keresni hogy pima gyakorlatokkal megúszd az edzést.
2006-01-29 13:44:49
bunny

sziasztok! 18 éves 176cm 59 kg csaj vag...

Kérdés
sziasztok! 18 éves 176cm 59 kg csaj vagyok és abban szeretném hogy segitsek hogy a csipömről való felesleget le szeretném dolgozni otthoni gyakorlattal esetleg tudsz segiteni?? elöre is köszi
ancica
Válasz
helyi zsírégetés nincs.
2006-01-29 13:43:14
bunny

Szia Bunny! Kérdésem a következő lenne....

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem a következő lenne. Ha tudod kérlek írd meg hogy mi a különbség a Volumass 35 és a 20 között. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érdemesebb szedni:? A Volumass 35-öt vagy a sima kreatint? Légyszi ird meg, hogy mi a differencia a kettő között.Bocsi az idióta kérdésekért!
x-ray
Válasz
az egyikben 35% fehérje van.amásikban 20. alapvetően ez a különbség.
2006-01-29 13:42:51
bunny

szia, bocs,hogy ide írok, a freemailes c

Kérdés
szia, bocs,hogy ide írok, a freemailes címed él még? makoska@vnet.hu
Mákos
Válasz
miért ne élne?
2006-01-29 13:42:17
bunny

Szeva Bunny! Figyelj, amit a bbtv4 végén...

Kérdés
Szeva Bunny! Figyelj, amit a bbtv4 végén mutogattok zabpelyhet...na én is olyat eszek, csak kék zacskósat. Ha jó tudom nincs semmi különbség, csak az már alapból kissebre van darálva, nem? Csak azért kérdezem, mert zöldet sosem vettem még, és ha van valami különbség, és a kék az szar, akkor felhomályosítanál? Kösz szépen!
Jana
Válasz
semi különsbég, az egyik hántolz, amásik nem, nemtom most hogy ez mit takar!
2006-01-28 12:09:13
bunny

Szia Bunny! Szeretném a segítséged kérn...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretném a segítséged kérni. 40 éves nő vagyok aki imádja a sportot (atléta voltam, sok éven keresztül jártam konditerembe, 6-8 éve otthon edzek). Kisebb-nagyobb kihagyások (pl. 2 szülés) után is mindíg gyorsan visszanyertem az alakom. (Mióta az eszem tudom, megfordulnak utánam a férfiak) A viszonylag rövid, de nagy intenzitású edzések híve vagyok, nem szeretem az aerob, monoton dolgokat, mert nem érzem tőle a kemény munka örömét. Az utóbbi hónapokban viszont folyamatosan nő a súlyom. Próbáltam zsírégetővel edzeni, kis súlyokkal, kardiogépekkel, kevés evéssel, különböző diétákkal, stb., de akár mit csinálok, a mérleg egyre többet mutat. Ez nő létemre már egyre kellemetlenebb. (A férjem szerint a lábam már olyan, mint egy római katonának, a karomról nem is beszélve.) Mit csinálok rosszul? Kérlek adj tanácsot.
anonymous
Válasz
szia! kicsit bővebben kéne írnod. vastagodsz izomra,m vagy zsírra hízol? a kevés evés nagyon nagy hoiba, a kjaját kéne átállitani! az aerob monoton, unalmas, de nagyon hasznos és egy mp3 lejátszó csodát tesz! irj bővebben!
2006-01-28 11:12:57
bunny

Szia Bunny! Először is az összes csetlő-...

Kérdés
Szia Bunny! Először is az összes csetlő-botló, bénázó amatőr-társam nevében köszi a rovatot, a röhögés mellett sok hasznos dolgot lehet összeszedni, én ezen az oldalon, illetve ebben a rovatban ismertem meg (már amennyire) az alapokat.. De most nekem is lenne két kérdésem: 1. Én kb 8 hónapja foglalkozom a testépítéssel, és hát nyílván még nagyon az elején tartok, de azért van már némi látszatja. Az elején a heti háromszor mindent szisztémát alkalmaztam, de úgy hat hónap után egyszerűen intenzív edzés mellett soknak tűnt, pedig nem használok iszonyat súlyokat. Mégis úgy éreztem, hogy nem tudják kipihenni magukat az izmaim (lehet, hogy tartatlan kis pöcs vagyok, de ez van:)))), ezért áttértem arra a megoldásra, hogy szintén hetente három edzés, de az izomcsoportokat ketté bontottam, így egyik héten az egyik izomcsoportot kétszer, a másikat egyszer edzem, majd a következő héten fordítva. Most úgy érzem , hogy így jobban fejlődök, és az izmok az előző kidöglöttséggel szemben már szinte könyörögnek az edzés után. Csak azt nem tudom, hogy ez középtávon nem zsákutca-e, illetve ilyen kezdőként nem nagyon korai-e az osztott edzésprogram. 2. Az elejétől fogva van rajtam 3-4 kiló felesleg (persze hason, hol máshol..), és nem tudom mi a jobb: szarni rá, amíg egyébként fejlődök, vagy leadni, és csak aztán továbbhaladni? Köszi!
Tamás
Válasz
szia tamás! jól csinálod. egyébként csetleni botalni stb midneki szokott, én 4 évig töketlenkedtem, a fontos azonban a HOZZÁÁLLÁS, a papucsban töketlenkedő beszélgető idiótáknak nem kell csodálkozni ha nem érnek el semmit. amit te csinálsz,m az az általam hazsnált rendszer is. először 3x átmozgatás, aztán heti 2x egy izom, ez amoylan tanulómkorzsak, majd heti 1x egy izom intezív. 8 hónap után nem vagy kedző osztott programhoz. ha mgtanulsz intezíven edzeni, mehet a heti 1x egy izom. én alapból ha edzésről ebszélek, aklkor erről a szakaszról ebszélek, ezt kell elérni midnekinek és itt kezdődik valójábana móka! 2. szard le. vagy lemegy, vagy elszeded majd időval ha van tömeg.
2006-01-28 11:11:32
bunny

Üdv! Láttam egy videót, a címe [Title B...

Kérdés
Üdv! Láttam egy videót, a címe [Title Boxing DVD] Vol 13 - Bigger And Stronger, egy bizonyos Michael Rutherford (aki vmi olimpiai csapat felkészítője) beszél benne egy kifejezetten ökölvíváshoz használható erő/tömegnövelő edzéstervről, ami a következőből áll: 3×10 guggolás súllyan a háton/guggolás súllyal elől a kézben (ezt edzésenként kell változtatni) 3×10 Fekvenyomás 3×10 Felhúzás döntött törzzsel 3×10 Melltől kinyomás állva 3×60 másodperc alkartámasz Bocs, ha a gyakorlatok nevei nem teljesen "hivatalosak", de mivel angolul volt, csak közelítőleg tudtam fordítani, mert nm ismerem a magyar neveket. Minden 10 után 1,5 perc szünet van. Ha meg tudom csinálni egy adott súllyal a 3×10-et, akkor a köv. edzésen 5 fonttal (kb. 2.2 kg) kell emelni a terhelést a fekvenyomásnál, a többinél nem tudom. Mindezzel heti 2 kg-os tömegnövekedést igér, természetesen megfelelő étkezéssel. A kérdésem az lenne, hogy szerinted ez működhet-e? Ha nem, akkor mit javasolsz helyette? Én már csinálom egy ideje, de azért ilyen mértékű tömegnövekedés nem következett be. kösz a választ előre is
tERRoR_pApRiKa
Válasz
nem tudok nyilatkozni. ez itt a bodybuilder.hu, nem a boxing.hu. méás sportok edzésporgramjaiban nem vagyok kompetens, bár nem látaom át miért kéne testéíptő céllal egy boxoló edzéseit követni. végülis mehetzs bvalettozni is, legfeljebb csodálkozol hogy nem leszel izmos.
2006-01-28 11:07:38
bunny

Hello szted 1 héten hányszor ideális 1 i

Kérdés
Hello szted 1 héten hányszor ideális 1 izomcsoportra edzeni és hány gyakorlattal?
anonymous
Válasz
nem tudom miért kel ezt mindennap valakinek megkérdezni. egy héten haladó szinten, intezív edzésnél egy izomcsoporta egyszer kel edzeni. a legközelebbi okos HST fannak pedig azt mondom (bár mellékesen a hst nem intezív edzés) hogy ha meg akrja nekem magyarázni az egy izomra 3 edzést, megmutathtaja, kimegyünk bbtv stáb és felvesszük, lehet sztárkodni!
2006-01-28 11:05:48
bunny

Hello.Azt akarom kérdezzni, hogy a hátfá...

Kérdés
Hello.Azt akarom kérdezzni, hogy a hátfájással mit lehet csinálni, mert most már elég nehezen viselem. Légyszi valami jo tanácsot adj mert ez szörnyű.Köszi (a BBTV igen jo, csak így tovább)csá!
tomi
Válasz
nem tudom hol fáj a hátad, az se midegy. de valszeg a nyújtás segít!
2006-01-28 11:04:03
bunny

Hello! amit a Németh Pisti viselt nadrág...

Kérdés
Hello! amit a Németh Pisti viselt nadrágot a videon, az vmi spéci guggoló nadrág, vagy sima passzos nadrág, és mit ajánlasz tédgumi, vagy rugalmas szalag, amit az erőemelők is használnak, előre is köszi.
Balázs
Válasz
a pisti rendes guggoló nadrágot hazsnál, ne kisérletezz házilag, csak gyári cuccal. nem könnyűá szerezni. a térdfáslija titan fasli speckó guggoláshoz, én sem tudok iylet szerezni. de nemrég vettem iylen tépőzáras body sculpture térdvédőt ami segít, meg asszem mlo nál van valami térdfásli, fehér piros csíkkal, nézd mega shopban. énis megnézném mert nekem is kel d esietek most.
2006-01-28 11:03:42
bunny

helo, 100 kilos testsulynál ha valaki ki...

Kérdés
helo, 100 kilos testsulynál ha valaki kicsit szálkásodni szeretne, akkor milyen összetételbe legyen a napi kaja? 200 g fehérje, 900 ch, 50 g zsir? nem versenyre akarok készülni csak szeretnék kicsit szálkásodni, ugy hogy közbe erő se mennyen el nagyon, meg az izom se. köszi
anonymous
Válasz
900g ch az messze tömegnövelés. 3-400g ch nál nincs szükséges többre az elején sem, a fehérje pedig min9imum 300g
2006-01-28 11:01:30
bunny

hello,bunny!lehet h.a kérdés überdiletán...

Kérdés
hello,bunny!lehet h.a kérdés überdiletáns,elöre is elnézést,de mi a különbség a dextróz és a maltodextrin között?(bevallom utóbbiról csak mostanában kezdtem hallani,errefelé azelőtt mindenki csak dextrózt nyomatott oszt kész.)melyik a "jobb"?-már ha van ilyen kategória(te melyiket favorizálod?).köszi a választ, +csak így "lapszélre":utóbbi időben feltünt,h.hála neked aszem lassan kezdem összefüggéseiben látni a dolgokat és egyre kevésbé adok a terembeli nagymenő észosztókra-sőt néha nagyokat röhögök rajtuk(bár azelőtt én is kérdeztem itt néhány szinvonalon alulit,de remélem ez csak tovább javul majd,mivel számomra új perspektívába helyezted ezt a sportot-ami talán kicsit több is egyszerű sportnál).üdv.:
Birdsong Jr.
Válasz
a kérdést tekintehténk deilttánsnak de nem az, inkább egy nagyon jogos kérdés. mindkettő cukor, csak kémiailag más a szerkezetük,a dextróz egyzserűbb cukor, hamarabb szívódik fel, gyakorlatilag a vércukorral megegyező. a maltodexrin komplexebb, többféle cukormolekulából áll - meg nem mondom fejből - igy lasabban szívódik fel és tovább tart, kisbbe inzulinreakciót okozva. a kettő kombinációja azért jó, mert gyarsan pótolod a szénhidrátot de nem fog utána leesni a vércukorod mert a matodexrin még "kitart". hülyén fogalmazok, remélem érted. én egyébként dextrózt illetve a még jobb vitargot hazsnálom, amelyek nagyon gyorsak. de az edzés utáni turmix után nem sokkal eszem. az összefüggésekről annit, azért írom most azokata bizonyos cikkeket, mert szeretném ha midneki értené.
2006-01-28 11:00:33
bunny

ja...a nagy hálamonológ közepedte majd e

Kérdés
ja...a nagy hálamonológ közepedte majd elfelejtettem:maltodextrint is simán kapni hipermarketben vagy patikában?(ennyit a szinvonalamról:D)
Birdsong Jr.
Válasz
nem, maltot tápkieg boltban tudsz venni.
2006-01-28 10:56:03
bunny

csak két dolog 1.: a zenenek mi koze a ...

Kérdés
csak két dolog 1.: a zenenek mi koze a testepiteshez ? 2.: mi osztonoz téged hogy ezt csináld?nem unod meg a sok hülye ismétlődő kérdéseit ? már érted hogy hogy értem... főleg hogy ingyen, saját idődből csinálod ... én nem tudok erre mit mondani, persze örülök neki, de biztos kell hozzá kis kitartás, nem lehet könnyű mindent leírni naponta 21839189389128392182391x (és akkor még keveset mondtam ;) amugy az edző válaszol a kedvenc olvasmányom :) cikkjeidet is alig várom... vagymiket(tudod mire gondolok :D ) Tiszteletem, de tényleg ;) Üdv FearCo
FearCo
Válasz
1. nemtom. én tökönzsúrom magam minig amikor midenki azzal van elfoglav a hogy szóljon a zene mert csendben nem bínrak edzeni, meg atetves "wolrd is mine"-t fel kell ám hagnposítani a gyíkpöcsnek, de nem érti miért néz ki szarul! 2. engem nem zavarnak a hülye kérdések. azért mert valaki nem tud valamit, még nem gáz. a gáz az arrogáns pöcsökkel van.
2006-01-28 10:55:39
bunny

Csá, nem versenydiétánál mi értelme a só

Kérdés
Csá, nem versenydiétánál mi értelme a sófogyasztást csökkenteni?
SliP
Válasz
semmi. csak a végén kell a sót csökkenteni, ugynais a nátrium okozza a bőr alatti vizvisszatartást.
2006-01-28 10:52:46
bunny

haliedzés előtt mehet szted 10g kreatin

Kérdés
haliedzés előtt mehet szted 10g kreatin egyszerre?mert hallottam azt is hogy felesleges mert kipisilem.
GA
Válasz
simán.
2006-01-28 10:52:15
bunny

Ha a hideg miatt vigyáz a szervezet a zs...

Kérdés
Ha a hideg miatt vigyáz a szervezet a zsírra, akkor honnan nyeri az energiát séta közben? Gondolom a glikogénből, úgy, hogy többet használ belőle. De A glikogénhasználat jele (hallottam asszem ebben a rovatban) az izom bedurranása, viszont séta közben nem durran be feltétlenül. Akkor mégsincs nagy glikogénhasználat? Akkor honnan nyeri az energiát?
Gyuri
Válasz
okos gondolat, de a glikogénhazsnálatnak NEM feltételenül jele a bedurranás. ha bedurransz, biztois hogy glikogént hazsnálsz, de ha gligogént hazsnálsz még nem biztso hogy bedurransz, tudod, nem minden bogár rovar vagy mi. tudsz jól beöltözve hidegben is termogenezist csinálni, de később éred el azt a pontot. ezért nem jó pl. az úszás, ahol a zsír védi a testedet a hidegtől.
2006-01-28 10:52:03
bunny

hali! a 4-5*10 es szériák valóban tömeg...

Kérdés
hali! a 4-5*10 es szériák valóban tömegnövekedésre valók?mert én azt hittem h nagy súlyba keveseket nyomni az hoz jobban tömeget vagy csak erőt??és ha pl vki szálkásítani akarna menynit kéne csinálnia kb!vagy atáplálkozásán kéne változtatnia?? köszi!
anonymous
Válasz
a szálásítás és a tömegnövelés között nmincs különbség. ha nekiállsz ezta régimódi baropmságot csinálni, hogy szálkásításkor sopk súllyal keveset, meglepődsz hogy milyen gyorsan veszatesz az izomtömegedből. természetesen az ember gyengül azért csökken a súly, de ennyi. a szálkásítás lányege a táplálkozás.
2006-01-28 10:49:24
bunny

Hi Bunny! Melyik cuccot ajánlod ami mega

Kérdés
Hi Bunny! Melyik cuccot ajánlod ami megakadályozza az izom-leépülését szálkásítás során?
anonymous
Válasz
a megfelelő diéta megakadályozza az izomleépülést. de ilyenkor a fehérjekiegészítők és a bcaa aminosavak is hasznosak. nem tudom, konkrétan mire gondolsz. természetesen az izom leéépülését az akdályozza meg ha nem esik le nagyon az összkalória, e célra még a lenmagolaj is jó.
2006-01-28 10:47:33
bunny

Szia Bunny! Olyan bbtv-s rész nem lesz

Kérdés
Szia Bunny! Olyan bbtv-s rész nem lesz ahol te edzel?Szerintem arra is sokan kíváncsiak lennének.Vannak pl akik miattad nézik szerintem az adást.
anonymous
Válasz
vigyázó szemeidet a bbtv 6ra vessed majd
2006-01-27 22:35:56
humma

Hali! Az hogy lehet hogy a ***-n hama

Kérdés
Hali! Az hogy lehet hogy a ***-n hamarabb látok Johnnys fotót mint nálatok?Szerintem a bbn lenne inkább a képek helye.
anonymous
Válasz
nálunk johnnys videot láthatsz, nem elég?
2006-01-27 15:20:04
humma

Szeva bunny!!én vagyok az körözöttes bar...

Kérdés
Szeva bunny!!én vagyok az körözöttes barom:-) szal a kérdésed jogos:háthogy mondjam a körözött az jó formán túró tejföl hagyma tehát mond6ni "szar" legalábbis a tejföl miatt.a pástétom meg pláne: főtt tojás kolozsvári szalonna megegyebek.szóval testépítő szempontból szar. de én nem vagyok az szóval néha becsúszhat egy kis hazai ...jobb mint a Mcdonald's :-)) ne hallgass a kis ****ra aki a zenét szapulta..nekem már a Blood line-től izomlázam lett. Csak a hangminőségre figyusszatok mert soxor nem érteni a kéedést.Csak így tovább
Pélter
Válasz
a kulcsszó a néha. de az tök midegy hogy testépítő vagy e vagy nem, ha nem megfelelően eszel, szarul fogsz kinézni. kolzsvári szalonna, jáááj! :DDDDDD a hangminőség technikai okok miatt oylan amilyen - de javul.
2006-01-27 12:19:06
bunny

Szia Bunny! Jó az aerob edzésnek, ha eb...

Kérdés
Szia Bunny! Jó az aerob edzésnek, ha ebben a hidegben jól felöltözve 1 órát sétálok gyors tempóban? A hideg miatt kérdezem, mert az köztudottan nem kedvez a zsírégetésnek.
anonymous
Válasz
ha méár kimelgedsz akor elvileg oké, de nem az igazi. énis szoktam sétálni de most nem.
2006-01-27 12:17:35
bunny

60 kilos csajnak 150 fehérje 150 ch 30 z...

Kérdés
60 kilos csajnak 150 fehérje 150 ch 30 zsir / nap? az kb 1500 kcal, a kalkulátor szerint kb 1900 2000 kalóri kéne ha diétázik, akkor ezek szerint elég a 1500kcal?
anonymous
Válasz
hagyjuk a kalkulátort! 300g ch túl sok diétához egy 60 kilós csajnak.
2006-01-27 12:17:03
bunny

helo bunny! párszor lehetett itt olvasni...

Kérdés
helo bunny! párszor lehetett itt olvasni vizelettel ürülö fehérjéról meg szar vérképekről, meg fájó veséről. nálam reggel turmixba 40 g tejsavó, edzés utan van 35 g tejvasó meg lefekvés előtt 40 g tejsavó, ami a napi "kiegészités". az érdekelne hogy ez nem sok e egészségügyi szempontból? persze ezeken kivül naponta még 3 vagy 4 sima kajálás van (100 kg testsúly) szal nem porokon élek, de azér nem akarom tulzásba se vinni., merhát az ember nem azér "szed "ilyeneket hogy kikurjon magával. köszi a válaszod
anonymous
Válasz
én elég gyakran eszek napi 500g fehérjét, ez nem sok egészségügyi szempontból? kérdezz meg egy hülye orvost, biztois azt modja hogy sok, de ha egyzer értelmesen le van egymillió helyre írva hogy 3g kell testúlyklilogrammonként, akkor mit kell parázni?
2006-01-27 12:16:30
bunny

Szia Bunny! Mikor jó szedni Antioxidáns

Kérdés
Szia Bunny! Mikor jó szedni Antioxidánst ?Mennyit? Te melyiket javaslod ?? Köszönöm előre is !!
Bugi
Válasz
én edzés után szedem, 3000mg c vitamin és 1200NE e vitamin.
2006-01-27 12:14:21
bunny

Szia Bunny! Egy intenzív tömegnövelő edz...

Kérdés
Szia Bunny! Egy intenzív tömegnövelő edzésszakaszban akár 3x is megmozgathatsz egy izmot hetente, pl ha HST-zel. És még mielőtt befejelnéd a képernyőt, tudom, hogy nem nagyon szimpatizálsz az ilyen cuccokkal, de vannak, akik szép nagyra nőttek vele.
Sam
Válasz
megnézném én azt az intenzív edzést, amit te heti 3x meg tudsz csinálni egy izomra! elárulomm az inteziv edzés nem pinalegyezés, mondjuk egy intenzív láb után örülhetsz ha csak pár napig nem tudsz menni!
2006-01-27 12:13:26
bunny

hello a kérdésem köv lenne 1 héten 2 x e

Kérdés
hello a kérdésem köv lenne 1 héten 2 x edzek 3 gyakolattal mellre 3 gyakorlattal bicepszre és 3 al tricepszre szted sok?
anonymous
Válasz
sok
2006-01-27 12:12:09
bunny

Tök jó! Ha lesz elég időm, én is nyitok ...

Kérdés
Tök jó! Ha lesz elég időm, én is nyitok egy fórumot, ahol lehet kérdezni és az lesz a válasz, hogy BOCS NEM. Az idióták kontra nemidióták mérkőzésről annyit, hogy nem feltétlenül az az idióta, aki szerinted az, csak szerintem túl nagy az arcod ahhoz, hogy ezt belásd. Ne értsd félre, nem azért írom ezt, hogy most jól leanyázzak valakit, hanem azért, mert nekem az az egész olyan "én vagyok a király és én mondom meg a frankót és aki mást mond az barom" jellegű.
steve
Válasz
igen, én vagyok a király, én mondom meg a frankót aki mást mond az barom. ez az én ingyenes rovatom, ingyen adok tanácsot mindenkinek, akinek nem tetszik, ne olvassa. aki mokoskodni akar, jöhet hozzám személyesen havi 30 ezerért személyi edzeni, ott okoskodhat, legfeljebb nem fejlődik az az ő baja. én csak a saját dolgaimért vállalok felelősséget. emllékesen arrogásn kis köcsögökkel nem fogok udvariaskodni.
2006-01-27 12:11:51
bunny

szeva. éppen a jól megérdemelt pihenőhet...

Kérdés
szeva. éppen a jól megérdemelt pihenőhetemet töltöm. ami súlyt ezen a héten felszedek, az a zsír oszlopba írható? egyáltalán ilyenkor hogy kell étkezni a tömegelő étkezéshez képest?
nIcE
Válasz
senki nem érdemel pihentetőhetet! :DDD nem kell parázni, ne változtatt a kaján.
2006-01-27 12:09:25
bunny

Jaj! Eszembe jutott még valami, miközben...

Kérdés
Jaj! Eszembe jutott még valami, miközben osztottalak orrbaszájba: a srácot, aki fikázta a zenét, azt megtalálom és leszálkásítom öt perc alatt úgy, hogy mehet balettozni. Mert azért azt tényleg szögezzük le, hogy ami ahova illik, azt oda kell. De én is elképzeltem, hogy mondjuk kiraktok fekve 150et, és utána megható zene, belépnek a vonósok, és a könnyes szemekre ráközelítés. The sum of all: rock az mindenhova mehet.
nIcE
Válasz
ha nekem lesz edzővideóm, valami micimackót válsztok alá és nyakkendőben leszek! és az operában forgatjuk!
2006-01-27 12:08:29
bunny

szia! egy hatásos /ami tényleg az/ hasiz...

Kérdés
szia! egy hatásos /ami tényleg az/ hasizom erösitö technikát szeretnék töled megtudni.mert a hasam "elmaradt "a többi testrészemtöl.már probáltam zsirégetöt is de nem vettem észre változást.köszi!
bam bam
Válasz
haiszom erősítéshez zsírégető. hát nem csoda hogy nem vált be. nemtom tisztában vagy e a hasizmod és azsír közötti különbséggel? semmi hűdetitkos hasizom edzési technika nincs. hasprés és kész.
2006-01-27 12:07:10
bunny

Szia Bunny! Fejembe vettem, hogy kéne eg...

Kérdés
Szia Bunny! Fejembe vettem, hogy kéne egy kis kardió edzés, nem vagyok túl zsíros, + a testalkatom is szerencsés, de kicsit le akarom magam szálkásítani, lassan, folyamatosan. Viszont izmot sem kéne veszíteni.. Tudom, hogy a tömegnövelés és a szálkásítás nem megoldható naturál módon, viszont szerinted jó módszer-e hossú távon, hogy sok szobabiciklizés, akár mindennap egy óra, viszont nagyon alacsony intenzitáson, hogy nem emelkedjen meg a pulzus. Az így leadott kalória ugye leginkább zsír? Mellette menne ugyanúgy a heti hármas osztott edzésterv, mint eddig, + kaja dögivel (minőségi kaja, ergó rizs, csirkemell, hal, zabpehlye, protein turmixok) Hosszútávon így szerinted elérhető egy jelenleginél szálkásabb testalkat, izomvesztés (sőt a lehetőségekhez képest lassú gyarapodás) nélkül? Köszi a választ!
Jéé
Válasz
de megoldható az helyzet. tehát nem úgy kel képzelni hogy romnszálka leszel meg nősz egyzserre, de megfelelő táplálkozással és edzéssel zsír le, izom fel. a koncepciód jó!
2006-01-27 12:06:07
bunny

"csá. fellépett nálam az a probléma,hogy...

Kérdés
"csá. fellépett nálam az a probléma,hogy nem áll fel a brém! mi a teendö ilyenkor? napo? " Atya világ! Komolyan ennyi hülye ember van? Az van barátom, hogy ezt elkúrtad. Sikerült leállítanod a tesztoszteron termelésedet, bravó. Most elkezdesz zsírosodni ahogy az ösztrogén képbe kerül és leépíted az izomzatodat mivel annak megtartásához azért kellene némi tesztó. Szóval irány a doki és mond el neki mekkora marha vagy és ne azon gondolkodjál, hogy megint hozzányúlsz egy olyan kibaszott szar anyaghoz, mint a napo! A teremben megjelent 1 hónapja egy kis sifli genya. Annak ellenére feltűnt, hogy megdagadt a kis pudvás, hogy nem is szoktam a pasikat stírölni (na de a retkeket igen hua!). Látszik a kis hülyén, hogy rátalált a napóra. Mit is látnak ilyenkor a droidok? Hű ez tök ócsó, a pista is nőtt tőle, mint a barom én is jól "bekoxolok". Nem értik meg az ilyenek, hogy a nulla izomzata a nulla edzésmúltjával képtelen szép formás és főleg nagy izommá fejlődni, de azért várják a csodát a cucctól. Rendre nem veszik komolyan mellé a zabát és azt, hogy a napó attól függetlenül, hogy c vitaminnak néz ki, elég kutya anyag! HCG-t gondolom nem vett ez a kis marha sem, hát majd jól rákúr vagyis nem kúr vagyis kúrni nem fog már de szerintem eddig sem na mindegy és amikor kimegy a víz akkor pontosan ugyan olyan fosul fog kinézni, mint előtte. Most persze úgy mászkál a teremben, mint ha 120 kiló lenne és baromi érdekes, tanácsokat is elkezdett osztogatni (hogy milyeneket abba ne menjünk bele). Néha úgy érzem magam, hogy köztünk vannak az agybogarak az Idő uraiból és kiszipkázzák a marhák fejéből a maradék taknyos agyvelőt is.
mike
Válasz
lehet hogy csak marhavicces csávó volt!
2006-01-27 12:04:56
bunny

Hi Bunny! Mi a véleményed arról, hogy ed...

Kérdés
Hi Bunny! Mi a véleményed arról, hogy edzés után tömegnövelés céljából csinálnék egy ilyen mixet: 35g Cytogen Whey Pro, és 40 gramm szénhidrát (amit dextrózból és maltodextrinből csinálnék) Szerinted jó ötlet? (gazdaságosság céljából) Vagy ne rontsam el ezzel a jó fehérjét? És ha jó ötlet, akkor milyen arányban keverjem össze a dextrózt + maltodextrint? Tudom, hogy ez "marha titkos" dolog, de nagyon fontos lenne... Előre is köszi! Balázs
Balázs
Válasz
ezzel nem rontod ela fehérjét, ez igy jó. pár 35 g whey prot nemtom hogy csinálsz, ha egy kanál 20g. a dextróz maletodextrin 50-50% legyen. a marha tikos dolog az nem ez.
2006-01-27 12:04:08
bunny

Hello! Segítségedre, tanácsodra lenne sz...

Kérdés
Hello! Segítségedre, tanácsodra lenne szükségem. Járom már 1-2 éve kondizni, de volt egy kis kihagyásom sérvműtét miatt. Pihenő után ismét elkezdtem (kb 2 hónapja). Most a barátnőm hagyott ott és elég depressziós vagyok. Próbálom elfoglalni magam, de ha valaki tudja, akkor megért, hogy nehéz nagyon. Alig alszom, alig eszek... Viszont kondizni lejárok. Az elmúlt hetekben fogytam is 2-3 kilót. Segíts, hogyan tudhatnék kilábalni ebből a veremből a kondi segítségével. Nem szeretném az alakomat sem elveszíteni, igaz eddgi csak a zsír jött le rólam (vagy ilyenkor a stressz hatására az izomból is veszít a test?). Segítséget kérek, mert ha elhagyom magam, tudom nem lesz jó vége. Nem akarok magam ellen fordulni. Bármilyen válaszod meghallgatom. Üdv: JJ
JJ
Válasz
kurva nagy hiba. alig alszol, alig eszel, igy az edzés ÁRT, nem használ. én nem hiszek a depresszióban, deprssszió nincs, csak akaratgyengeség. perzse a nőügyek marah szarok, velem is előfordult már hogy nyűglődtem. de túl leszel rajta, nem gondolj rá.
2006-01-27 12:02:49
bunny

Tisztelt Bunny! Mikor lesz már meg a ...

Kérdés
Tisztelt Bunny! Mikor lesz már meg a haladó edzésterv ami készül,már nagyon várom?Hányféle edzésterv készül?Középhaladó és haladó is lesz? és A kezdő átmozgató nagyon jó csak én már nem vagyok kezdő,nagyon jó a bbtv.Laci
Laci
Válasz
minden kész van, csak elég pöcsölős dolog leirni midnehez a magyrázatokat. otthioni kezdő, edzőtermi kezdő átmozgató, edzőtermi kezdő osztott (heti kétszer egy izom), edzőtermi inteziv (heti 1x egy izom) edzőtermi hiperintezív , kondicionáló programok lesznek, férfi és női.
2006-01-27 12:00:57
bunny

Csuma!Hiper kurva jó a BBtv!!!!!!!Kérdés...

Kérdés
Csuma!Hiper kurva jó a BBtv!!!!!!!Kérdésem sajnos nem ide tartozik,de olyan szerencsétlen vagyok,hogy a szteroid forumba nem tudok beirní:DDD Anabol szedésekor,hogy lehet kicsit a bevízesedés ellen tenni valamit?A kevés só fogyasztáson kivül?Válaszod elöre is kösz!Bocsi mégegyszer,hogy idde írtam!
Krumpli
Válasz
azért várlaszolok most itt mert a szteroid rovatot hanyagolom most. a bevizesedés ellen nem a sót kell elnevvnim, hanem nem kel szemetet enni. azonkívül nolvadex/proviron
2006-01-27 11:59:06
bunny

Hello mester!!Rengeteget olvasok a test...

Kérdés
Hello mester!!Rengeteget olvasok a testepitesrol probalok a magam modjan minnel tobbet megtudni rola es igaz csak 8 honapja de rendszeressen (kemenyen edzem)!Azt olvastam ha eros labakat,szep combokat szeretnek gugolas minden felett,es ez a tomegnovelest is segiti....A cicc ott van,hogy en megha nagyon kis sullyal is figyelve precizen a testtartasra csinalom akkor is megerzi a derekam ami mar evek ota rakoncatlankodik.Kerlek segits a problema lekuzdeseben. Maximalis tiszteletem Viktor
Viktor
Válasz
nem tudsz mit tenni. ha tök egyenes derékkal is fáj a derekad, akkor marad a smith gépes guggolás.
2006-01-27 11:58:17
bunny

Szia egy éve edzek és már másodszor van

Kérdés
Szia egy éve edzek és már másodszor van ínhüvelygyulladásom. El lehet valahogy kerülni?
anonymous
Válasz
el. kevesebb edzés,. több pihenő, több kaja!
2006-01-27 11:57:31
bunny

Sziasztok Srácok !!! egy elég gyakori ké...

Kérdés
Sziasztok Srácok !!! egy elég gyakori kérdéssel fordulnék hozzátok mégpedig a tömegnöveléssel !!!!tom h sokan kérdik,de létszi válaszoljatok majd !!!!szóval idén lesz 3.-éve h elkezdtem a testépitést üzni mint sportot elötte atléta voltam közel 8évig(térdsérülés és ennyi lett) és ugye ott nem nagyon kellet a zsír most meg marhára kéne !!!!!probálkoztam power x-massa myogeniccel meg mindne hiress cuccal a hyper mass 5000 vált be leginkább mint izre mint hatásra,most is azt szedem ,jelenleg 78 kg vok és 196cm magas(nem egy jo kivitel sztem) beszéltem a teremben lévő edzökkel az anabolic pak nevezetű táplálékiegészitőröl és mondták h rettetntöen jo !!!!!szerintetek is?ugy gondoltam a szedését h reggelire egy hyper mass ,edzés után egy zacsi PAK és este egy ujabb hyper !!!!!anyagi szempontbol szorulok a napi egy zacsira pedig tom h 2-t kéne !!!szóval létszi irjatok véleményt és javitasatok ki ha téveednék !!!Előre is Köszönöm !!! Ádám
K_Ádám
Válasz
zsír itt se kell. az egy másik sport, a szumó! próbálkozz kajával!
2006-01-27 11:56:54
bunny

hali!nem eszek dextrozt, es egybol vissz...

Kérdés
hali!nem eszek dextrozt, es egybol visszajott az etvagyam!vettem vitrago-t majd a kreatinhoz(kuraszeruen szednem).Feltolteni olyan 7 napot akarok, napi 4szer 5g-onként!ha ezzel töltök fel az napi 120g szal egy doboz tart pont 7 napig :-S ami szamomra csóri diáknak nem vmi jó móka (pénzügyileg)vagy ez egy ilyen játék? nincs vmi jó ötleted hogy hogy tudnam kihozni jól? válaszodat koszi
GA
Válasz
ez a sport nem olcsó, nem tidsz mit tenni. perzse nem is drága, amikor megy a rinya hogy drága a kaja, csak össze kell számolni hogy mennyit költesz hülyeségre.
2006-01-27 11:55:50
bunny

Szia' Az lenne a kérdésem, hogy mitöl v...

Kérdés
Szia' Az lenne a kérdésem, hogy mitöl van az, hogy egyiknap még ugylátom a tükörbe, hogy bagyon jol fejlődöm 2 nap mulva meg ugy, hogy "összementem" nagyon. Pedig ugyanugy edzek meg minden. Mit tegyek, hogy megváltozzon és ne lássam azt. De amugy rendes edzés mellett is szerintem fogyok lefelé. A karom nemrég 43cm volt most meg jó ha van 40-es és mind ez két hét alatt. Már teljesen belevagyok betegedve és már e-miatt szinte majdnem mindenkit eltaszitok magamtol. Nemrég elkezdtem cigizni de kb 1/5 hónapig cigiztem aztán most meg megit nem gyujtok rá. Szerinted van hozzá köze??? Jó lenne ha adnál valami tanácsot mert félek igy nem lesz jó vége. Köszi
Sanci
Válasz
ennek lelki okai vannak. de mielőtt pszihológiai mélységekbe merülnénk, ne aggódj,nem vagy 2 nap múlva kisebb, egyzserűen csak másképp látod. ja de ha a karod 3 centit csökkent akkor valamit erősen elrontasz! de mosta kkor két nap vagy két hét?
2006-01-27 11:54:39
bunny

Szia Bunny! Rajtam kívül álló okok miatt...

Kérdés
Szia Bunny! Rajtam kívül álló okok miatt (!) nem tudok márciusig igénybevenni kondigépet az edzésemhez. Osztott edzésterven vagyok már három hónapja, heti 3x edzek (tömegnövelés), (H:mell kar, SZE: váll-hát, P:has-láb). Szerencsére otthon vannak súlyaim és rúd is (egykezes+kétkezes). Tudnál valami segítséget adni, hogy nagyjából milyen edzéseket végezzek heti 3 alkalomra elosztva, DE sajnos gép nélkül? A hátedzéssel vannak gondjaim, ugyanis eddig csigán végeztem és az nagyon jól is ment. Semmiképp sem szeretnék leállni az edzéssel. Ez van, sajnos. Légyszíves segíts, köszönöm!
anonymous
Válasz
semmi gond: húzódzkodj! ha nem megy, segíteséggel!
2006-01-27 11:52:42
bunny

Hello! Nagyon nagy a BBTv,de a Zoli a 4

Kérdés
Hello! Nagyon nagy a BBTv,de a Zoli a 4.-ben baromi nagy taho! Szerinted?
anonymous
Válasz
szerintem kérj anyukádtól humorérzéket karácsonyra. ha valaki a testépítők közül kurva jó fej és normális, az éppen a vörös zoli.
2006-01-27 11:51:42
bunny

Helló! Edződés közben mit érdemes inn

Kérdés
Helló! Edződés közben mit érdemes inni? Én ilyen vitaminos pezsgőtablettákat szoktam vízbe,valahogy jobban csúszik mint a simavíz..
anonymous
Válasz
elmegy az is, szénhidrátos sportitalok is jók, de a vizzel nekem semmi bajom.
2006-01-27 11:50:34
bunny

hello.mennyire befolyásolja a fejlődést ...

Kérdés
hello.mennyire befolyásolja a fejlődést a haszált súlyok növelése.ha bukom a szériát emeljem a köv. edzésen a súlyt,vagy menjek rá a szabályosabb végrehalytásra?gáz ha pl fekvenyomásban havi1-2kg tárcsa megy fel?
anonymous
Válasz
a szabályosság a legfonbtosabb. a súly növelése pedig nem fog végtelenségig menni.
2006-01-27 11:49:56
bunny

hello!a dohányzás menyire befolyásolhat

Kérdés
hello!a dohányzás menyire befolyásolhat a tömegnövelésben?napi max5szál.ez kb50mg nikotin.
anonymous
Válasz
nem, ez jót tesz! igyatok , dohányozzatok és drogozzatok az kurva jó, ja és kérdezzetek faszságokat! elárulom: egyik idiótának se fogok igazolást adni a hülyeségeire, hiába kerestek ürügyet arra ha akaratgyenge faszok vagytok, tőlem nem kapjátok meg!
2006-01-27 11:49:13
bunny

Hello! A Johnnyról lesznek majd felké

Kérdés
Hello! A Johnnyról lesznek majd felkészülési fotók?Jó lenne látni hogy változik.
anonymous
Válasz
johnnyról egy nagyon komoly video is tervben van, ami a márciusi versenye előtt jönne ki nemsokkal a bbtv-7ben. fotózás is lesz sztem!
2006-01-26 16:51:31
humma

hella! 1) sztem azé teccig sokaknak a tu...

Kérdés
hella! 1) sztem azé teccig sokaknak a turmixos rész, mer végre lát6tunk téged és látszott, h nem vagy elszállva magadtól. sztem ezzel még hitelesebbé váltál. 2) gratulálok mindenkinek, aki részt vesz bbtv-adások készítésében, a 4től úgy felpörögtem, h nyomtam pár saját csúcsot aznap. V Zoli a kedvencem mióta láttam az1ik fmtv-ben. köszönjük nektek! így tovább!
KaReS
Válasz
igyekszünk!
2006-01-26 15:46:41
humma

Szia Bunny! Most néztem a BBTV 4. adásá...

Kérdés
Szia Bunny! Most néztem a BBTV 4. adását. Nagyon profi lett. Jók a vágások, minden összhangban van. A szereplőválasztás remek. Végre azt is lehet látni, hogy többről van szó, mint csupán a súly rángatásáról, és a menő versenyzőink nem azonosak az "kigyúrt" kidobófélékkel. A Daninál szinte érezni a koncentrációt és a Vörös Zoli is nagyon érzi a vasat. Nagyon feldobott a film. Ez az adás már bármelyik tv-ben megállná a helyét. Ezt nem akartam belevenni, de ha már püfölöm a billentyűket! A rovat is sokat javult és már a válaszaid is "emberbarát" formát mutatnak. Úgy gondolom ilyen válaszokra és filmekre van szükség, hogy tényleg népszerűbb legyen a sport. További sok Sikert és jó munkát a kis csapatnak (Te,Robi,Humma és akikről esetleg nem is tudunk)! Üdvözlettel; naturalJoe
naturalJoe
Válasz
bocs, ezeket be kell raknom :D
2006-01-26 15:44:19
humma

Szevasz! Olvastad a Cenzurazott Egeszseg...

Kérdés
Szevasz! Olvastad a Cenzurazott Egeszseg c. konyvet Lenkei Gabortol ? MINDENKINEK ajanlom! KURVAJOL leirja a vitaminok fontossagat,es meg sok minden mast. Ez most minden reklam nelkul
Be Open Way!
Válasz
nem olvastam DE NAGYON JÓ KÖNYV! meg kel szereznem!
2006-01-25 21:24:40
bunny

heheh hello. nagyon nagyon tetszett a

Kérdés
heheh hello. nagyon nagyon tetszett a bbtv legújabb adása. főleg a vége amikor mutattad a turmixokat. így tovább. nagyon tetszett,
Gábor
Válasz
engem meglep hogy midnekinek pont a tumixos rész tetszik! :DDDD
2006-01-25 20:08:40
bunny

haho! a suly nagysaga mennyire fontos?

Kérdés
haho! a suly nagysaga mennyire fontos?
anonymous
Válasz
eléggé. de csak annyira hogy csak a célizmot terhelje.
2006-01-25 20:08:16
bunny

helo! nemrég kezdtem el a felhúzást csi...

Kérdés
helo! nemrég kezdtem el a felhúzást csinálni, egyszer egy héten. próbálom helyesen végrehajtani a gyakorlatot, hát egyenes, felfelenézek, stb nagyobb sulynal a derekamat megse tudom egyene4sen tartani, és 3 4 napig annyira feszes marad a derék, mintha nem tudna az izom elernyedni, most ez természetes és kivánt hatás? vagy szarul csinálom és nem szabadna hogy ennyire megviselje a derekat? a hátamat annyira nem érzem közbe elre is köszi
anonymous
Válasz
ez természetes. én azt mondom, nyújts, mert nagyon merev lesz és können becsípődik. ne hazsnálj akkora súlyt ami görbíti a hátad
2006-01-25 19:51:32
bunny

Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni hogy a

Kérdés
Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni hogy a hason lévő zsirt hogyan lehetne a leghatékonyabban eltüntetni?Előre is Köszi.Szia.
anonymous
Válasz
a hason lévő zsírt nem lehet eltüntetni, csak mindet. diéta!!
2006-01-25 19:49:58
bunny

helo BUNNY! megyek majd ilyen függeszke...

Kérdés
helo BUNNY! megyek majd ilyen függeszkedő versenyre(még soká) itt kötelet kell mászni csak kézzel időre, de sztem hallottál már ilyenről. simán megmászom, de mire edzek kicsit jobban hogy mégjobban menjen? köszönöm
Gábor
Válasz
mindenre! hát kar egyértelmű!
2006-01-25 19:49:31
bunny

Szia Bunny nagyon jó lett a B.B. tv le a...

Kérdés
Szia Bunny nagyon jó lett a B.B. tv le a kallappal különösen a végén a kiegészítőkröl tartott előadás :DD Kérdés: Tudom már írtad egy párszor de még megkérdezem én is. Hogyan zsedjek kreatin transzportot úgy hogy minimális legyen a vízesedés (77 kg vagyok) Köszi
Meta
Válasz
ha edzés előtt és utűán hazsnálod, nem töltesz akor nem fogsz vizesedni!
2006-01-25 19:46:59
bunny

Hello Bunny! A bb.tv-ben mikor láthat

Kérdés
Hello Bunny! A bb.tv-ben mikor láthatjuk a fehér bölény edzését?:) Vagy pl krémer úrfit?
anonymous
Válasz
bölény elérhetőségét nem tudom sajnos. krémer úrfi számát elhagytam de szeritem nem fogja vállalni! :)))
2006-01-25 19:46:12
bunny

Szervusz bunny!!kurva jó az új adás!!Blo

Kérdés
Szervusz bunny!!kurva jó az új adás!!Blood line rules:-))) Tápkieg használat hülye gyerekeknek előadás überfasza.Csak így rtovább.!!
anonymous
Válasz
a tápkieg hazsnálat rész részben a szennysajtó és a tévé elmebetegésgeinek, részben a fórumon felett totális idióta kérdéseknek köszönhető. és inkáébb nem tértem ki arra,amikor azzal problémáznak hogy habzik a tumix!
2006-01-25 19:45:11
bunny

Két hét fehérjézés és sok minőségi kaja ...

Kérdés
Két hét fehérjézés és sok minőségi kaja után normális h nem fejlődtem ,pontosabban egy dekát nem híztam? 8 óra alvás megvan, heti 3x-i edzés és sok kaja meg protein meg vitaminok. Nem értem...vmi ötlet? Köszi helósztok. BBTV télleg jöhet, várjuk asszem nagyon sokan már.
Petya
Válasz
ó...most megdöbbentem. azt hittem két hét alatt te leszel ronnie coleman! akkor most próbálj meg két évet!
2006-01-25 19:44:08
bunny

szia bunny! állat a bbtv! de te honnan v...

Kérdés
szia bunny! állat a bbtv! de te honnan veszed ezt a fajta zabpelyhet ? mert voltam nemrég pesten az egyik plusba és azt mondták hogy ez az zöld zacskós zabpehely már nincsen mert ki van listázva! a fortunates meg sokkal többe kerül:(
Peti
Válasz
hát én minden nap veszek iylet a plusban, ugyhogy ez valami aljas átverés!
2006-01-25 19:43:23
bunny

Szeva bunny!! szimpla kérdésem van:ittho...

Kérdés
Szeva bunny!! szimpla kérdésem van:itthon készített körözött és pástétom Szarkajának minősül vagy fogyasztható tömegelés alatt?csak azért kérdezem mert mindegyikben van főttojás ami azért elég nem rossz. véleményed várom Péter
anonymous
Válasz
péter, ilyenkor megmarom magam, tudod a főttojásos szargolyóban is van főttojás de ettől még nem biztos hogy jó kaja. a kérdés lényege hogy mi van benne még?
2006-01-25 19:42:40
bunny

Az a kérdésem, hogy eddig tejsavó protei...

Kérdés
Az a kérdésem, hogy eddig tejsavó proteint vettem, és szeretnék a szójára áttérni... Milyen előnyei ill. hátrányai vannak a szójának a tejsavóval szmben? Fontos h tudjam(cikk is jó) köszi!
muss
Válasz
semmi értelme áttérnia szójára, ha a tesjavót jól emészed. növényi fehérje, csak hátránya van!
2006-01-25 19:41:39
bunny

Szia! Én még kezdő vagyok, még innen ne...

Kérdés
Szia! Én még kezdő vagyok, még innen nem is rendeltem, olyanok érdekelnének hogy postaköltség, pl ha rendelek egy 4,5 kg-os bödönt, vagy kettőt, akkor mennyibe lesz az nekem, én Miskolc mellett lakom, de ha nem éri meg megrendelni esetleg tudnál Miskolcon egy pár ilyen üzletet mondani, mert se neten, se újságokban címet nem találok, van a plázában egy sportbolt, de ahogy tudom nem nagy a választék, azon kívűl esetleg?? Köszi
anonymous
Válasz
shop@builder.hu
2006-01-25 19:40:52
bunny

hali bunny, nekem lenne egy olyan kérdés...

Kérdés
hali bunny, nekem lenne egy olyan kérdésem , hogy a tricepsz fejlsztésére milyen tuti gyakorlatokat tudnál javasolni ja és még annyit hogy a szálkásításnak,hogyan kezdjek neki?
david
Válasz
tricepsz letolások csigán, tricepsz fekve frnaciarúdal, egykezes triceosz fej felett és fekve, ezekből válogass! a szálkásításnak úgy kedzj neki hogy dobj össze egy diétát!
2006-01-25 19:40:11
bunny

Szia! 35 éves vagyok, én már nem szeret...

Kérdés
Szia! 35 éves vagyok, én már nem szeretnék testépítő lenni, de szeretnék egy kicsit kondizni. Fő problémám, hogy pocakosodom és oldalról nézve S alakú a tartásom. Nézegettem az edzésprogramokat, de csak komplex edzésprogramokat találtam és mint említettem én a vádlimat például nem akarom erősíteni. Segítenél nekem, hogy milyen gyakorlatokat végezzek milyen rendszerességgel és mekkora súlyokkal stb, hogy kiegyenesedjek? Ha erre esetleg megfelelő az oldalon található valamelyik edzésterv, kérlek egészítsd ki a súlyválasztással, illetve várom ezzel kapcsolatos tanácsaidat. Kérlek ne vedd humorosra, ne nézz hülyének, én csak amatőr vagyok, aki szeretne egy kicsit fogyni és csinosodni. Előre is köszönöm a válaszod!
Jancsi
Válasz
a tested kompklex rendzser. ha te kedzőként kitalálsz oylan dologta hogy bizonyos izmokat akarsz csak edzeni, nagyon ngay hibát követsz el! sima átmozgató kezdő edzésporgrammal kezdj!
2006-01-25 19:39:01
bunny

Szia! Nem is olyan nagyon régen megállta...

Kérdés
Szia! Nem is olyan nagyon régen megálltam a fejlődésben. Elkezdtem szabadidőmben olvasgatni a rovatod. Szépen kezdtem betartani, amiket leírtál és láss csodát, kimozdultam a gödörből. Megindult az izomgyarapodás folyamata. :) Remélem még sokáig segítesz nekünk! Jó egészséget és sikeres munkát a továbbiakban is!!!
anonymous
Válasz
köszi! most még rettenetes csatát vívok a szolgáltatókkal hogy legyne végre internetem, és lehessen napi szintű válasz! ja, az élet szép! ma megadta magát a tetvedék autóm, mehet a kukába!
2006-01-25 19:35:52
bunny

Csá Bunny!Kúrva jó az új bbtv.Esküszöm e...

Kérdés
Csá Bunny!Kúrva jó az új bbtv.Esküszöm egyre jobban csináljátok.Tetszik az egész!Jó ötlet volt a részetekről az h. a végén beszélj a tápkiegészítőkről, mert félelmetes h. az emberek körében mennyi tévhit terjeng ezekről.És még egy két poént is belevittetek!"Tej az a kismacskáknak!":D Nagyszerű!!!Egyébként a kérdésem csak az lenne h. melyik szám szólt a végén amikor Tóth Dani edzett?Mert az szerintem marha jó!További sok sikert a Body.Builder-nek!
Troy
Válasz
köszi! az a gáz hogy nemtom melyik szám volt az! majd megkérdezzük a humit! -------------------------------------- children of bodom - triple coprse de ezek szar zenék, ne hallgassá ilyet :DDDD
2006-01-25 19:30:10
bunny - humma

pázeeee bunny! kibaszottjóólett a a4es ...

Kérdés
pázeeee bunny! kibaszottjóólett a a4es bbtv. ÁÁÁÁ kurvanagy. eza végén az agyrovat vagy mi jöhet még kurvanagy )))))))))))))9 "mostpedig megmutatom, hogykell meginni" ááá komolylett így tovább "Igyatok turmixot"
makaveli
Válasz
hú, nagyondurvákat irtok már!
2006-01-25 19:28:12
bunny

sziasztok! lenne több kérdésem is! 1...

Kérdés
sziasztok! lenne több kérdésem is! 1. ha minden a helyén van, pihenés, edzés, és eszek mint a gép és fejlődök akkor meerre érdemes tovább lépni? ha az anyagiak nem számítanak. itt arra gondolok pl hogy próbáljam ki ezekeket a 'csodakreatinokat' vagy más készítményeeket vagy pedig észszerűbb ha inkább egyszerűen több kajára költök (de ez már így is meg van). 2. futás .ez érdekes. heti egyet - kettőt futok (lassú az anyagcserém ezért kell), de néha elviselhetetlen fájdalom keletkezik mindkét sípcsontom alsó részében. olyan mintha nem is csont lenne hanem papír ami elakar szakadni. ez mitől lehet? 3. tápkiegek. amit a reklámok állítanak mennyire igazak? 'vegyek ilyet mert csak ettől leszek erős' , 'x jobb mint y mert jobban felszívodik , a másik meg nem' ...stb. tehát kell egy átlagos sportoló embernek azzal foglalkoznia hogy pl a tejsavó amit vesz milyen extrahiper kifinomult eljárással készült? vagy ez már nagyon részlet kérdés? 4.diéta. olvasgattam sok testépítő oldalon- itt a fórumon is- hogy ha valaki fogyni akar akkor ahhoz külön étrendet állít össze magának. namármost. ha van egy alap tömegnövelő étrendem, ami tiszta (nincs szemét kaja), akkor nem ésszerűbb ha csak simán ebből az étrendből lentebb veszem a szénhidrát mennyiséget, minhogy teljesen új étrendet dolgozzak ki? kösz a válaszokat. sziasztok!
zoli
Válasz
szia! 1. ha ez igy van, nem kell lépni sehobvá, minek? 2. tudodm miről beszélsz. ismrem az érzést. ez a túlterheléstől van. 3. ponotsan: részletkérdés! 4. szénhidrát le, fehérje fel és kész!
2006-01-25 19:27:55
bunny

Szia, kérlek adj tanácsot kreatinnal kap...

Kérdés
Szia, kérlek adj tanácsot kreatinnal kapcsolatban. A Biotech pezsgőtablettáját próbáltam ki. Első nap 4 darabot oldottam fel kb 4x1,5 deci vízben, cukor nélkül, egyenletesen elosztva anap folyamán. semmi gond. Másnap viszont a második tablettáig juttottam csak amikor szörnyű hasmenés jött rám; és teljes bizonyossággal tudom, hogy a kreatin pezsgőtablettától van. Étkezésem amúgy OK, napi 130 g fehérjét viszek be 75 kg sovány testsúlyhoz, problémáim nincsenek az emésztésemmel. Mi nem stimmel? Hagyjam a pezsgőtablettát? (amúgy rettenetes íze van talán az aszpartam miatt...). Amúgy egy tabletta 1500 mg kreatint tartalmaz: naná. hogy nem tudnék 20 grammot bevinni az első napokban! Leálltam a kúrával. Kérlek adj tanácsot! Köszi
KG
Válasz
tök egyzserű: válssz másik kreatint! ez a pezsgőtabletta - hát ez vicc!
2006-01-25 19:26:04
bunny

Hali! Nagggggggggyon jo a 4. resz! Ez ma

Kérdés
Hali! Nagggggggggyon jo a 4. resz! Ez mar teljesen pro:) csak igy tovabb
MaTeh
Válasz
köszi! ezeket kirakom, mert úgy hallottam töksztar a műsor és senki se nézi! :DDDDD
2006-01-25 19:25:07
bunny

Csá! Most néztem meg a BB TV-t, és az ju...

Kérdés
Csá! Most néztem meg a BB TV-t, és az jutott eszembe, hogy rajtam kívűl talán másokat is érdekelne a súly nagysága, amellyel az adott testépítő éppen dolgozik, szóval arra gondoltam, hogy mi lenne ha kiírnátok mondjuk a kép aljára, vagy valami hasonló.
Ats
Válasz
ha érdekes a súly, akor beszélünk róla. de azért nem erőltetjük ezt mert nem szeretnénk ha midneki utánozná egyrészt, másrészt most télen pl. senki sincs jó erőben. de egy titkot mondok: a dani félmeztelen edzésén alig volt súly - de ez érthető, verseny utáni este volt!
2006-01-25 19:24:31
bunny

Hy. Mikortol kell övet horrdani és milye

Kérdés
Hy. Mikortol kell övet horrdani és milyen gyakorlatoknál érdemes?
anonymous
Válasz
6 éves kortól! ha magadtól erre nem jössz rá, ne erőltesd ezt a sportot!
2006-01-25 19:22:38
bunny

Ezt xxx mondta, de te miert raktad a p

Kérdés
Ezt xxx mondta, de te miert raktad a postjaid ala, ha szabad kerdeznem?
Be Open Way!
Válasz
mert kurva vicces!
2006-01-25 19:22:05
bunny

hello!hetente mennyi napot ajanlatos edz

Kérdés
hello!hetente mennyi napot ajanlatos edzeni, tomegnovelesre? sok oldalt vegigneztem, de sehol sem irnak konkretumot...
anonymous
Válasz
3
2006-01-25 19:21:23
bunny

Szia Bunny! Mindenki azt mondja, hogy a ...

Kérdés
Szia Bunny! Mindenki azt mondja, hogy a vádli az egy külön műfaj a testépítésben. Van annak értelme, hogy amikor a többi gyakorlatot 10 ismétléssel csinálom, a vádlit 15-tel?
anonymous
Válasz
én 50el csinálom, ha ez mond valamit!
2006-01-25 19:21:13
bunny

Hello Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy he...

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy heti 2-ször vagy elég heti egyszer átmozgatni egy testrészt ha tömeget akarsz növelni? Mert akiket kérdeztem-mindenki mást mond! Előre is köszi a választ!
Pump
Válasz
egy komoly, inzetzív tömegnövelő edzésszakaszban kizéárt, hogy heti kétszer meg tudsz edzeni egy izmot.
2006-01-25 19:18:41
bunny

csá. fellépett nálam az a probléma,hogy

Kérdés
csá. fellépett nálam az a probléma,hogy nem áll fel a brém! mi a teendö ilyenkor? napo?
G.T.
Válasz
a teendő ilyenkor az, hogy ülj le és sírj!
2006-01-25 19:18:02
bunny

Szia nemkaptam még választ,Clostyt gyógy

Kérdés
Szia nemkaptam még választ,Clostyt gyógyszertárban be lehet szerezni/mennyiért?fontos,köszi
NP
Válasz
menj be és kérdezd meg. de ha egy kicist gondolkodsz, akkor receptköteles!
2006-01-25 19:17:17
bunny

Hello! Az mit jelent h Pisti most kez

Kérdés
Hello! Az mit jelent h Pisti most kezdi el a tömegelést?Emel az adagokon vagy most von be egyebeket?Az hogy lehet h már most rekordsúlya van?
anonymous
Válasz
úgy lehet hogy a spisti ügyes, és tömegelőidőszakon kívül se szarik bele az edzésbe és nem bulizgatni jár!
2006-01-25 19:16:46
bunny

Üdv bunny! Nagyon jó ez a BB TV, és ez ...

Kérdés
Üdv bunny! Nagyon jó ez a BB TV, és ez a tudományos rovat a végén is jó ötlet. Egy kérdésem lenne: Melyiket ajánlod, Cytogen Pro vagy 100% Whey protein (láttam hogy te cytogent használsz) ? köszi
DANI
Válasz
mondok egy gusztustalan titkot, ami elég ciki nekem. de én tonhalat iszom, ezért megengedhetem maganak: szóval a két termék tökugyanaz, csak más az izesítőanyag és a whey pro ugyan a roszabb, de a finomabb. ezért hazsnálom azt. zabpehellyel valami hihettelen! nem bírom megunni!
2006-01-25 19:14:20
bunny

Hello Most vagyok ott, hogy elértem a...

Kérdés
Hello Most vagyok ott, hogy elértem azt a súlyt amit szeretnék, most már csak egyenlőbben kéne elosztani, kevesebbet a hasra, többet a karra, mellre hátra válra. Már ott is van izom, sőt ott csak az van, már csak formálni kéne, és a hasamat lejjebb vinni. Nem nagydarab akarok lenni, talán egy picit nőhetne az izom, de inkább csak azt szeretném, ha az ami van, az jobban ki legyen dolgozva, és a hasam menjen lejjebb. Remélem ez érthető. Otthon szoktam edzeni, egyelőre nem szedek semmit, szerintetek kéne szednem vmit? Egyébként 168 cm vagyok, 75 kg. Van otthon egy fekpadom, meg egy ferde haspadom, és hozzá súlyzók. Illetve rúd súlyokkal. Ezekkel próbálok kihozni vmit, ami elégedetséggel tölthet el. Válaszokat előre is köszönöm.
anonymous
Válasz
az a probléma hogy been a sportban nem súklyt kell elérni, hanem egy alakot,a mit a tükör mutat meg! az hogy kell a szedned valamit - ezt a "szedni valamit" kifejezést kurvára utálom attól függ, hogy milyen az étrended. ezért hivják táplálékkiegésuzítőnek. (ha koxra gondoltál, meg se hallottam a kérdést!)
2006-01-25 19:12:12
bunny

helo. kajam kb 2 honapja ugy ahogy rendb...

Kérdés
helo. kajam kb 2 honapja ugy ahogy rendbe van, reggeliree zabpehely proteinnel, edzés utan tömegnövelő, teljes kiörlésü kenyér csirke rizs stbstb, testzsirom 22 % ami elég magas, azon gondolkodom hogy ilyen mega carni x et veszek szerintetek ér valamit? vagy haggyam a gecibe? ha ér valamit hogy érdemes szedni? elöre is köszi
anonymous
Válasz
a mega carni x marha jó, de nem oldja meg a diétázás kérdését, de rondán beszélsz!
2006-01-25 19:09:58
bunny

Kérdésem az lenne, hogy egy tömegnövelés

Kérdés
Kérdésem az lenne, hogy egy tömegnövelési időszak meddig tart,ilyenkor elég 1héten egyszer megmozgatni 1izomcsoportot?Köszi
anonymous
Válasz
amig nem elég nagy a tömeged!
2006-01-25 19:08:41
bunny

Hello! Erről az American Weight Gain 20

Kérdés
Hello! Erről az American Weight Gain 2000-ről tudsz jót/rosszat mondani, gyanúsan olcsó. Esetleg kezdőknek+vékonyaknak megfelel? köszi.
anonymous
Válasz
gyanúsan olcsó. de jobb mint a semmi.
2006-01-25 19:08:18
bunny

helo, 60 kilos csajszinak diétázásnál: ...

Kérdés
helo, 60 kilos csajszinak diétázásnál: 100 fehérje, 300 szénhidrát, 30 zsir / nap heti 3 nap súlyzós edzés + 2 nap kardió jó ez igy kb? multivitaminnak mit ajánlotok? daily one mehet ? köszi
Zs
Válasz
300g szénhidrát túl sok lesz. 150ch 150 fehérje már jobban hangzik! 2 napő karidó majdnem jó, csak dobj hozzá még ötöt! stitec vita x inkább!
2006-01-25 19:07:39
bunny

Szia!tudnál ajánlani olyan proteinport,a

Kérdés
Szia!tudnál ajánlani olyan proteinport,amivel le lehet adni pár kilót?
anonymous
Válasz
nem. ha lenne ilyen, nem lenne senki dagadt!
2006-01-25 19:04:57
bunny

csá! eddig nem igazán értettem, hogy mié...

Kérdés
csá! eddig nem igazán értettem, hogy miért mondják a "gyúrósokra" hogy "izomagyú". én pont ez ellen próbálok harcolni, és ahol lehet, terjesztem az igét. (akinek ez sem használ az meg elmehet...). de most már kezdem érteni. ha leidiótázzátok itt a népet, akik egyébként olyan dolgokat írnak, amiben van ráció, akkor lehet hogy nem alaptalan a sztereotípia. mi erről a véleményed?
apostol
Válasz
az a véleményem, hogy nem a népet idiótázom le, hanem az idiótákat. ha neked az idióták véleményében van ráció, tudlak sajnálni!
2006-01-25 19:04:06
bunny

Hali! Sokakat érintő kérdés az alkohol (...

Kérdés
Hali! Sokakat érintő kérdés az alkohol (a fűről meg más baromságokról nem is beszélve), de én tényleg szeretném tudni, hogy mennyire gyakorol negatív hatást. (A szentbeszédet ismerem, hogy sportember nem iszik meg blabla). Tudtok erről infót adni, vagy valami cikket ajánlani? Kö$i
steve
Válasz
nem. fel se merül a kérdés.
2006-01-25 19:03:14
bunny

Okozhat a dextróz igen erős étvagytalans

Kérdés
Okozhat a dextróz igen erős étvagytalanságot?valaszodat koszi
GA
Válasz
igen, főleg közvetlenül utána! ezért jó a vitargo!
2006-01-25 19:01:37
bunny

Bunny! Válasz két perc alatt!!!!!!!!!!!

Kérdés
Bunny! Válasz két perc alatt!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))
anonymous
Válasz
ja! de ez csak heti kétszer jelenleg! és szeritem 200 kérédssel le vagyok maradva!
2006-01-25 19:01:10
bunny

Csá Bunny! Szerintem faszságot fogok kér...

Kérdés
Csá Bunny! Szerintem faszságot fogok kérdezni de engem erdekelne:Lehetséges az hogy a sok tejtől vagy a feherjeturmixtol fajdogálna a vesém és csak a jobb oldali vesém. Mert ugy erzem hogy mikor megiszom utána 10-20 percel mindha elkezdene fájni a job vesém és fajdogál utána 1-2 napig akkor is ha masnap nem iszok. Vagy kizart hogy attol lenne vagy ha fáj akkor mind a2 vesenek kellene fájnia. bocs hogy ilyen faszságokkal baszogatlak de mostanába ez eléggé idegesít és kezdek kétségbe esni.
anonymous
Válasz
igen! orvosohoz kéne menned, lehet a veséd nem bírja!
2006-01-25 19:00:40
bunny

Üdv, Víz jelentőség témában érdeklődn...

Kérdés
Üdv, Víz jelentőség témában érdeklődnék. Igaz e, hogy tényleg kell sok vízet inni, hogy az izmok megfelelően fejlődjenek? Ha igen mennyit mert úgy olvastam, hogy minden 1000 kalória után 1 liter víz ajánlatos. Csak mert elég ritkán iszom vízet, inkább gyümölcsleveket ill. egyéb üdítőitalokat fogyasztok. Köszi
Laca
Válasz
az üdiőtőitaloik - főleg a cukrok - a szemét kategóriába tartoznak, de az is víz, ha nem tűnt volna fel! 5 litert midnekinek meg kell inni!
2006-01-25 19:00:12
bunny

Hello! Reggel a fehérje + zabpehelybe m...

Kérdés
Hello! Reggel a fehérje + zabpehelybe milyen legyen az eloszlás? mennyire van kimerülve reggel "kimerülve" a szervezet? 50g 100 whey protein + 80 g Zabpehely jonak tűnik? köszi Csáó BBTV FOREVER:)
anonymous
Válasz
50-80 az okés!
2006-01-25 18:59:27
bunny

helo! az a bajom, hoyg oldalemeléskor...

Kérdés
helo! az a bajom, hoyg oldalemeléskor a csuklyám jobban dolgozik,mint az odlalsó vállam. vagyis abban szokott izomláz lenni. már midenféle módon kipróbáltam, ülv , állva, magam elől, magam mellől indítva a súlyt, lassan, gyorsan. kipróbálom, hogy minden sorozatban az állva végzett 10 ismétlés után ,még ülve megpróbálok 5-6 ismétlést fele-kétharmad akkroa súllyal, az segít e jobban bedurrantani a vállat. jah. az erőemelő gyakorlatokban a testsúly hány százaléka számít elfogadható eredménynek? én átlagban 150 et tudok. de vékony vagyok és magas :) (178/71)
Mákos
Válasz
ez azért van mert nem jó atechnikád. nehét ezt elmagyarázni. a deltaizmod iletve a vállad nem mozdulhat felfelé, a vállizüklet csak forogjon, de ne húzd a súlyt magasra mert dolgozik a csukja. az erőemelő gyakorlat hányzsázalékos kérdés nekem magas!
2006-01-25 18:59:09
bunny

Helló!Az lenne a kérdésem,hogy a fitness...

Kérdés
Helló!Az lenne a kérdésem,hogy a fitness formában mennyi a max testsúly a magassághoz képest?????187 cm magas vagyok.Én úgy tudtam hogy magasságból levonunk 100 at oszt annyi,de már valaki már mondta,hogy engednek 10%-ot!!Úgyhogy nemtom.Válaszotokat köszi
Laca
Válasz
nem, az már megszünt! testmagasság - 100!
2006-01-25 18:57:32
bunny

az lenne a problémém h van egy pici geri...

Kérdés
az lenne a problémém h van egy pici gerincferdülésem és edzéstervet szeretnék kérni felsőtester hát váll mell de nem tudom h fogjak neki mert sztem hátizommal kéne kezdeni vagyis megerősítenia gerinc melletti izmokat nem kéen terhelnem a gerincem mert annak még rossz vége lenne de mégis erősíteni szeretnék előre is köszi a tanácsot
anonymous
Válasz
nincs szükséged speciális edzétervre! akedző átmozgatót keresd meg az edzéterveknél!
2006-01-25 18:57:06
bunny

Hi, Eddig teremben edzettem, de most ...

Kérdés
Hi, Eddig teremben edzettem, de most otthonra berendeztem egy kis termet. Eddig heti 3X jártam edzeni. Mell-hát, váll-láb, bicepsz-tricepsz. Azt kérdezném, hogy jobb lenne e ha minden nap 1 testrészt edzenék, mert ugye eddig 1 nap 2 testrész volt. Vagy teljesen mindegy. Köszi
Lez
Válasz
én a helyedben maradnék az egy edzés-egy pihenő rendszernél!
2006-01-25 18:55:07
bunny

Helo! A kérdésem: melyik a leghatékonya...

Kérdés
Helo! A kérdésem: melyik a leghatékonyabb módja az oldalsó hasizmok megnövelésének. Mert első kockák megvannak és szeretném ha oldalt is lenne valami. Kösz szépen előre is!
Krisztián
Válasz
nem zsír van ott véletlenül? amugy a beforgatásos hasprés!
2006-01-25 18:54:14
bunny

Csá, bunny! Két hónapja kezdtem megint

Kérdés
Csá, bunny! Két hónapja kezdtem megint az edzést.170cm, 70kg. Zabálok rendesen.Myomax all in one+animal pak mellé érdemes még valamit szedni?
anonymous
Válasz
igazából ha a táplálkozásod oké, más nem kell!
2006-01-25 18:52:14
bunny

haliho hát rosz véleményt kell nyilváni...

Kérdés
haliho hát rosz véleményt kell nyilvánitanom a bbtv-röl ez már a negyedik adás és nem birtem végignézni ilyen szar zenéket aláválogatni, oké hogy kitartás meg minden de ezek az üvöltök és vagány vagyok meg turmixot keverek ezek a nagy dolgok.....
punk was death
Válasz
jó, ezentúl britney spears meg robbie williams lesz alatta és szmokingban fogunk az ilyen nyomik miatt edzeni jó? és lesz egy színházi különszám is! elárulok valamit faszkalap: NEKÜNK igy tetszik, ha nemtetszik, lehalkítod a hangot vagy nem nézed! vagy láttad a stáblistán hogy kívánságműsor? ja és ne keverj tumrixot, akkor izmos leszel!
2006-01-25 18:51:43
bunny

A B.B. tv legutobbi adásának a végén a t...

Kérdés
A B.B. tv legutobbi adásának a végén a táplálékkiegészítökről beszéltetek,a kérdésem az lenne,h hol lehet ahoz a zabpehelyhez hozzájutni amit bemutattatok!Köszi!
Gyuri
Válasz
PLUS
2006-01-25 18:48:56
bunny

Csá Bunny! Problémám: hosszabb kihagyás...

Kérdés
Csá Bunny! Problémám: hosszabb kihagyás után elkezdtem újra tolni a vasat és azt vettem észre, hogy a vérnyomásom megugrott. 140-160/60-80 között van. Régebben amikor szart se csináltam jó volt. Az orvosomat azért nem kérdezem meg, mert hülye és csak az okosságait nyomatá az edzés és a tápkiegek haszontalanságról. Szóval, szerinted ez normális? A NO FX megoldás lenne? Kössz a választ. További hasznos munkát!
atesz
Válasz
kérdés miylen naopszakban magas a vérnoymásod. mert asz edzés hatására nyilván a vérnomyás nő. érdekes de a tested rá tud állni arendszeres edzésre ugy, hogy ha pl. 5 kor edzel, a vérnyomásod már felmegy magától! A NO FX nek erre semmi hatása nincs! tehát: ha reggel az ágyban 160 a vérnomyásod az gáz, de ha edzés közben akor nem!
2006-01-25 18:46:16
bunny

hello! olvastam főoldalon, hogy Johnny F...

Kérdés
hello! olvastam főoldalon, hogy Johnny Fuller nyers májat tett a turmixjaiba, egy testépítőnek jó a máj? Mi van benne ami jót tesz a szervezetnek? Úgy tudom, hogy a máj az a szerv, ami tele van méreganyaggal. (meg hogy sok vas van benne :)) szóval egy testépítő ehet májat, vagy sem? üdv!
Clipboard
Válasz
a májban marha sok a zsír, ezért ezt bele kell kalkulálni az étrendbe! amúgy nem kell hülyeségeket keresgélni, ott vana csirke meg a hal!
2006-01-25 18:44:35
bunny

Szia!Tanácsot kérnék: Közel két hónapos ...

Kérdés
Szia!Tanácsot kérnék: Közel két hónapos kihagyás után(vizsgák,ünnepek,csökkenő lendület) újult erővel indulok a terembe jövőhéttől.Természetesen felszedtem egy-két kiló fölösleget,ezért a kérdésem az volna,hogy hogy érdemes újra elkezdenem,ne vegyek tudomást erről a fölöslegről,kezdjem el rendesen,és majd ledolgozódik magától,vagy érdemes vmilyen pucolást végezni,és ha igen,akkor az mi legyen?
Bali
Válasz
semmit nem kell csinálni, folytasd az edzést és kész!
2006-01-25 18:43:31
bunny

Hello! Szeretném megkérdezni hogy az oxi...

Kérdés
Hello! Szeretném megkérdezni hogy az oximetanolról el tudnál e mondani egy kis infot, mert sajnos csak külföldi oldalakon találtam róla, és sajnos angolul nem igazán tudok :( Például hogy van e valami veszélyes mellékhatása, meddig érdemes szedni stb...? Előre is köszi!
Norbi
Válasz
norbi. mit modjak az olyan béna faszoknak akik nem találják meg nálunk a szteroidrovatban? csak annyit: ne koxolj ezzel a hozzáállással!
2006-01-25 18:41:43
bunny

Hát mit is írhatnék....Egyre jobbak vagy

Kérdés
Hát mit is írhatnék....Egyre jobbak vagytok bunny!!!Egyre profibb a munkátok és ez nagyon király,már alig várom a következő videót!
Ata
Válasz
köszi! tök igyekszünk ám, hajajj!
2006-01-25 18:40:29
bunny

Háj Az edzés ront a helyzeten ha az e

Kérdés
Háj Az edzés ront a helyzeten ha az embernek aranyere van?!
Robocop
Válasz
szeritem nem. nekem is volt időszakosan - az edzéstől. ügyelj hogy ne erőlködj "teljes testtel" ha érted mire célzok, csak az adott izommal!
2006-01-25 18:37:20
bunny

Helo! Elkövettem a kezdők hibáját és nag...

Kérdés
Helo! Elkövettem a kezdők hibáját és nagy súlyokkal kezdtem az edzést! Most persze nem tudom a karomat sem felemelni, baromira fáj! De nem szeretnék edzést kihagyni! Mit lehet csinálni kis súlyokkal csinálni tovább, vagy egy pár napot pihenjek és ésszel folytassam az edzést?
Rooky
Válasz
pihenj és folytasd!
2006-01-25 18:36:22
bunny

helloka Beni vagyok 14 eves 75 kg vagyok...

Kérdés
helloka Beni vagyok 14 eves 75 kg vagyok 38 as karom van es a hasam is eleg kockas 1 eve edzem rendszeresen meg nem szedtem semmilyen taplalek kiegeszitot.A kerdesem az lenne hogy ha rendszeresen edzekk egykoron maj profi lehetek?Elore is koszi
Beni
Válasz
persze hogy profi lehetsz! csak ahhoz egy kicsit még több kell a renderes edzésnél! pl. sok-sok millió forint!
2006-01-25 18:35:59
bunny

Üdv Bunny! a multkor irtad azt hogy Schw...

Kérdés
Üdv Bunny! a multkor irtad azt hogy Schwarzenegger a könyvében sok marhaságot ír. Engem az érdekelne hogy ez miert van? akkoriban még sokmindent rosszul tudtak vagy maképp hittek? vagy az ő edzésmódszerei a tökéletes genetikával megáldott embereknek használ és nem az átlagnak? Ezt nem kötözködésképpen kérdezem csak érdekelne mert hát azert schwarzi nem ugy nézett ki meg nem olyan eredményeket ért el amik azt mutatnák hogy hülye lenne hozzá .Választ előre is köszi!
anonymous
Válasz
valahogy igy. sok mident rosszul tudtak. de működött egy olyan genetikájú embernél mint ő. abszolúte jól látod.
2006-01-25 18:35:18
bunny

Hello! Ha kurva gyökér mellem van, akkor...

Kérdés
Hello! Ha kurva gyökér mellem van, akkor csinálhatok rá 4 gyakorlatot 1 edzésen? heti 1x-er edzem. ezek a gyaksik: fekvenyomás egyenes padon 3x8 pozitív padon nyomás kézi súllyal 3x8 tárogatás v. áthúzás 3x8 tolódzkodás 3x12 Köszke!
Roli
Válasz
hát akkor lehet még gyökérebb melled lesz! de ezek agykorlatok jóük! a technikával ügyeskedj!
2006-01-25 18:34:16
bunny

hy! a lepkét melyik gyakorlattal lehet a

Kérdés
hy! a lepkét melyik gyakorlattal lehet a legjobban növelni? Koszi
anonymous
Válasz
nemtom. fogd meg hálóval és adj neki enni!
2006-01-25 18:33:39
bunny

Hello! Egy túlsúlyos lány ismerősömnek (...

Kérdés
Hello! Egy túlsúlyos lány ismerősömnek (16éves, eddig nem sportolt semmit) ajánlhatom ezt az edzéstervet: Darázs Detti edzésterve kezdők részére (heti 4 edzés: 2 felső test, 2 alsó) +mellette eljárna futni Köszi!
Feri
Válasz
ajánlj neki egy diétát is!
2006-01-25 18:33:19
bunny

srácnak akinek a golyói fájnak: mennyé ...

Kérdés
srácnak akinek a golyói fájnak: mennyé el urulógushoz, nézessed meg a viszeret a heréknél, hogy nincs e viszértágulat. u.i.: ja és kerüldd a kissámlikat :D
anonymous
Válasz
köszi a srác nevében is.
2006-01-22 17:57:15
admin

Szia! Lehet az, hogy a 100% Wheytől fájn

Kérdés
Szia! Lehet az, hogy a 100% Wheytől fájnak a golyóim?? Ezt nem bohóckodásnak szántam! Fontos volna a válaszod. Csáá
Bélabá
Válasz
Nem.
2006-01-22 17:27:33

Jónapot! NO-burst és az Attack nevu Scit

Kérdés
Jónapot! NO-burst és az Attack nevu Scitec termékek között mia különbség? mert nagyjábol hasonlónak vélem, melyiket mondanád? Kösz. Csé
Nonoboy
Válasz
Az Attack-ban kevesebb egy kicsit az egzotikus új hatóanyag, és az íze (részben ezért) finomabb. A NO-Burst az "az új cucc a placcon", abban minden benne van amit most a modern tápkieg divat diktál. Elvileg az a jobb. Az íze viszont a sokminden miatt lehet nem veszi fel a versenyt az Attack-kal.
2006-01-22 17:21:59
Robi

Szia! A Barna Robival fog készül BBTV-s

Kérdés
Szia! A Barna Robival fog készül BBTV-s adás? Bár úgy tudom nem vagytok valami nagy cimborák... :) Minden jót az egész csapatnak!
anonymous
Válasz
Ez nem igaz. Nagyon jó viszonyba vagyunk a Robival! De komolyan. Készül majd vele is adás, természetesen - pl. ott van a Danika rész végén is. Csak ő úgy szeretne bemutatkozni, hogy full versenyformában. Mivel a versenyszervezők az idén tavaszra nemnagyon készítettek versenyeket, ezért lehet, hogy formában majd csak ősszel látjuk.
2006-01-22 17:18:25
Robi

01Mért a tejsavó a legjobb minőségű fehé

Kérdés
01Mért a tejsavó a legjobb minőségű fehérje? Hogyhogy nem a húsban levő (hisz te is tudod,h a hús izom)?
Gyuri
Válasz
Ezt mondja a tudomány.

Ennek ellenére MINDEN testépítő csak kiegészíti a táplálkozását tejsavó porokkal. 1-2 olyat ismerek csak, aki a verseny előtti hetekben szinte csak turmixot isznak, de évközben az alap a hús+rizs. Eszteró mondta egyszer, hogy elbírna létezni pufirizsen meg turmixon, azért pár hét után már akadtak gondok a wc-n...

2006-01-22 17:16:16
Robi

14 éves korban gyorsabban izmosodik az e

Kérdés
14 éves korban gyorsabban izmosodik az ember mint amikor már mondjuk 25 éves???
anonymous
Válasz

Igen. A kamaszkorban természetesen magasabb a tesztoszteron szint, később sajnos évről évre csökken a termelése. Mondjuk A 14-25 évesen megalapozott - esetleg más sporttal is egy kicsit variált - "testépítő alap" eredményeiben a 20-as évek végén, a 30-as évek elejére érik be. 1-2 nagyon jó genetikájú kivétel van, de egy versenyzői test az a harminchoz közelebb érik be igazán.

De persze, ez csak általánosságban mondható el így, egyéni kivételek mindig vannak. A genetika az izmosodásban sokat számít.

2006-01-22 17:13:33
Robi

Azt szeretném kérdezni, hogy az alkohol

Kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy az alkohol árt-e az izomnövekedésnek?!?!?! köszönöm a válaszod
nemesis
Válasz
Igen.
2006-01-22 17:10:08
idiótaszűrű mesterséges intelligencia modul!

Szsiasztok! Szerintem ezt az edzo válasz...

Kérdés
Szsiasztok! Szerintem ezt az edzo válaszol rovatot szüntessétek +, mert a csiga ehez képest versenylo! Ha nincs elfogadom,de ez a tempo ez már gáz! Testépitő nem kifogást keres("nem tudok + 1ezni aszolgáltatoval") hanem lép! üdv.
XXXX
Válasz
:D:D:D:D
mondtam a buninak, hogy hiányzik a "népének"... már fél netes/gyúrós világnak elvonási tünetei vannak

Lehet, a bunidiszmorfia lesz a legújabb betegség, és két alfaja lesz, az egyik akinek azért hiányzik a buni, mert a rajongója, a másik pedig akinek azért, mert útálja mint a szarát, mégsem tud meglenni nélküle :D:D:D

2006-01-22 17:09:50
Robi

Hello! Nagy dilemmában vagyok, ugyanis a...

Kérdés
Hello! Nagy dilemmában vagyok, ugyanis a neten mindent leírnak, meg az ellenkezőjét is. (Itt van pl a vádli edzés mikéntje.) A tesztoszteronon írnak érdekes dolgokat, ezeket alátámasztják kutatásokkal, tanulmányokkal és hozzáértő emberek tapasztalataival. Itt pedig írjátok az ellenkezőjét, ezt alátámasztjátok azzal, hogy hülye mindenki, hö, király vagyok, hö. Most kinek higgyek?
Sam
Válasz
Akinek akarsz! De leginkább magadnak - próbáld ki neked mi használ. Pár év, és vezethetsz edzőválaszol rovatot!
2006-01-22 17:05:46
idiótaszűrű mesterséges intelligencia modul!

Hahooooooo!!Hol van már a B.BTv??? Ez m

Kérdés
Hahooooooo!!Hol van már a B.BTv??? Ez már kezd izés lenni...Bunny mondtad is hogy 17 vagy 18...szzooovvvaalll...:))Nah hajrá;)
anonymous
Válasz
nem a bunny mondta hanem én. Január elején össze kellett dobni egy laza 3 órás versenyanyagot, ugy hogy közben párszor elszállt a hardver, plusz a Bajnokok Éjszakája két kamerás felvételét is meg kell még vágni, szóval mostanába pár napos csúszások várhatók. Cserébe később ha nyugszik a helyzet gyakrabban lesz uj adás!
2006-01-19 19:09:22
humma

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni hogyha veszek egy v35-öt edzés utánra rögötn és reggelre egy 100% Whey Protein-t a normáis kaja mellé, akkor szerinted ez így megfelelő táplálék kiegészítő vagy még ajánlanál vmit ha tömegelni szeretnék?
tobi
Válasz
vitamint, az még fontos!
2006-01-19 15:56:32
bunny

Helló Bun!Figyelj már az úgy jó lenne, h...

Kérdés
Helló Bun!Figyelj már az úgy jó lenne, ha vennék 1 doboz whey proteint és még ehhez vennék dextrózt meg maltót meg kreatint ,é s így csinálnám a turmixot.Ez elég jó kis tömcsinövelő turmix lenne nem?Jó protein + hozzá még ch+ kreatin.Szerinted?
Troy
Válasz
ezt igy kell csinálni!
2006-01-19 15:56:12
bunny

azért az a vivás videoklipben futó csajs...

Kérdés
azért az a vivás videoklipben futó csajszi ANNYIRA nem rossz bőr, de mind1 :) viszont ahogy ma végigolvastam a válaszokat, egyikben említettél egy tozó nevű úriembert. az a vicc, hogy előtte kb. 10 perccel itt a munkahelyemen olvastam egy hirdetést, hogy megnyitotta a tápkieges boltját valahogy a XIV. kerületben, és speciel én nagy kedvezményekre számíthatok :). ezek előtt nem is hallottam róla. a lényeg a lényeg: ezek szerint egy hozzáértő emberhez fordulok, ha odamegyek vásárolni?
koschwarz
Válasz
az a vivás klipben fitó csajszi, izomtalan, puhatestű, fullzsír - nem veszünk össze a tied lehet! a tozó a tavaly bajnokok éjszakája győztese, biztos lehetsz benne hogy hozzáértő!
2006-01-19 15:55:45
bunny

helló!19 éves lány vagyok, csak fél éve ...

Kérdés
helló!19 éves lány vagyok, csak fél éve kezdtem "gyúrni".Persze előtte is sportoltam(napi3-4 óra aerobic), de azt vettem észre, h már semmit nem érnek a másfél kilós súlyzócskák...szeretném ha látszana rajtam, csinálok is vmit=szállkásodni szeretnék.Edzéstervem:45p karcdió, váll,hát, bicepsz, tricepsz,has(az erősítő rész kb másfél óra), a végén 20p futás(a másik nap ugyanez csak az erősítés combra és fenékre megy+has).az aerobicok nem hagytam abba ezért csak 2 nap a kondi terem a többi maradt aerobic.(heti 6nap edzés)kaja:regg.re szénhidrát(csümölcs, köles, teljes kiörlésű élesztő nélküli kenyér)ez után már csak fehérjét és zöldséget eszem, de abból annyit amennyi jól esik, nem éhezem, 3 óránként eszem. soya-pro turmixot iszom edzés után.(vízzel)szeretnék kb 5-6kg-t fogyni,de persze nem izomból...:)De nem nagyon alakulok!:(Szerinted mit rontok el?köszi szépen a válaszot!
ani
Válasz
szia ani! öszinte leszek! mindent elrontasz! aki kitalálta azt hogy karidózni kel súlyzós edzés előtt, azt tarkónlőném! másrészt műásfél órás edzés, alszol közben vagy mi? a végén még futás, hadd pusztuljon az izom? alapvetően rossz!a táplálkozás pedig nem "annyit eszem amenyi jól esik" szinten megy!
2006-01-19 15:53:40
bunny

Szia!Szerinted érdemes 34-évesen edzeni?

Kérdés
Szia!Szerinted érdemes 34-évesen edzeni?Tudok izmot növelni?Elöre is kösz a választ.
lord
Válasz
32 vagyok, nekem érdemes és tudok izmot növelni.
2006-01-19 15:50:42
bunny

edzéstervet kérnék halado szintre, amiko

Kérdés
edzéstervet kérnék halado szintre, amikor már nem érzed az izomlázat
tomee24
Válasz
ha nem érzed az izomlázad akkor haladó vagy?
2006-01-19 15:46:50
bunny

helo a maltodextrin 1 kilójába mennyi a...

Kérdés
helo a maltodextrin 1 kilójába mennyi a szénhidrát? ugy értem hogy 1000 g malto = 1000 g szénhidrát? shopban nincs a leirásnál erre vonatkozóan semmi. ezt hozzákeverni tejsavohoz jo edzés után? vagy kéne még bele valami?
anonymous
Válasz
helo. marlodextrin az egy szénhidrát.
2006-01-19 15:46:23
bunny

hy!neked szokott olyan lenni hogy egysze...

Kérdés
hy!neked szokott olyan lenni hogy egyszeruen semmi etvagyad nem tudsz enni, nem kivansz semmit...egyszeruen nem megy le semmi a torkodon?nincs erre vmi megoldás?vagy szoktak lenni ilyen időszakok?
anonymous
Válasz
de van. szét kell szedni a szénhidrátot külön étkezésre, külön a risz a csikrátől. ha ez sem elég, le kel drasztikusan csökkenteni a szénhidrátot pár napra amíg éhes nem leszel.
2006-01-19 15:45:36
bunny

Hello Bunny! Heti 3 nap edzés mellett...

Kérdés
Hello Bunny! Heti 3 nap edzés mellett a pihenőnapok egyikén szeretnék futni 1 órát. Hogyan érdemes ezt tennem, hogy lehetőleg ne sok izmot veszítsek? Gondolok arra pl. hogy milyen intenzitással érdemes futni, és előtte-utána mit érdemes enni-inni. kösz a válaszod
Miso
Válasz
a kérdésedre azért nem tudokm vűálszolni,mert nem tudom mi a cálod. ha fitnu akrsz a futás miatt akor az inzetitást te tudod. ha zsírégetés miatt, akor ne fuss és heti egy az nulla.
2006-01-19 15:44:24
bunny

Halihó! Az lenne a kérdésem, hogy a krea

Kérdés
Halihó! Az lenne a kérdésem, hogy a kreatin mellé ha veszek HEMO NO-t akkor az úgy jó ha a tömegnövelés a célom??? Vagy vegyek még mellé mást is?
LoLi
Válasz
úgy gobndolod, hemono meg kratin oszt elvan intézve?
2006-01-19 15:43:15
bunny

Hello Bunny, szted, ha úgy érzem, most-k...

Kérdés
Hello Bunny, szted, ha úgy érzem, most-kezdőként személyi edzőre van szükségem, mi segít eldönteni h. OK-e a választott perzon? PL.: homlokegyenest mást mond, mint Te ésakkor én má' vehetem is pörge kalapom (de azér előtte röhögök egy jót)... Tudod, ahol élek nemigazán vannak (értékelhető) Testépítő múltú emberek, akik ráadásul személyi edzenének is, én viszont most úgy érzem szükségeltetik egy darabig... Köszi a segítséget
Zolli
Válasz
zoli, ez nehéz ügy. de asszem ha homlokengyenest mást mond mit én, akkor sejted mit gondolok. nem szoktam azt gondolni magamra hogy én vagyok a hülye. vagy azt se, hogy okos vagyok de nektek direkt baromságokat írok. láttam én is pár személyi edzőt. az antómiát lehet végják úhy, hogy tujdák az izmok latin nevét, de azt se értik melyik mozdulat milen izmot mozgat. ülve végzett fekvenyomás egykezessel előrefelé meg hasonló elmebetegségek. ezt egy elég ismert személyi edzőtől láttam, kaparom is magam néha. pár jel azért van, ha tudod, nézd meg hogy edz. papucsos személyiedző, meg aki beszélget sorozatok közben amig edz stb. szóba sem jöhet. tegyél elé neki pár tesztkérdést, ha habos amit mond, akkor nem jó.
2006-01-19 15:42:50
bunny

Szia bunny! A borsó 7%os fehérjetartalma

Kérdés
Szia bunny! A borsó 7%os fehérjetartalma mennyire szívódik fel ? Érdemes beleszámolni a napi fehérjebevitelbe? Válaszodat előre is köszi !!!
Peti
Válasz
nem. én soem számolom be a növényi fehérjét.
2006-01-19 15:37:10
bunny

Üdv! Mindenhol lehet olvasni arról, hogy...

Kérdés
Üdv! Mindenhol lehet olvasni arról, hogy a megfelelő regenerálódás nagyon fontos, ezért sokan alkalmazzák a heti négy edzéses edzéstervet naponta egy, max két fő izomcsoportra, hetente általában egyszer jól átmozgatva egy fő izomcsoportot. Ennek ellenére az Arnold Schwarzeneggerrel készült cikkben ő egy 6 napos edzéstervet ír le, minden izomcsoportra heti kétszeri edzéssel, ahol sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve a szervezet. Akkor most mi az optimális az edzésnapok és az átmozgatott izomcsoportok számának tekintetében? Vagy Ő nagyobb igénybevétel mellett is képes a regenerálódásra? Várom válaszod! Előre is köszi!
Pisti
Válasz
arnold schwaerzenegger egy verseny előkészítő intezív 6 napos heti kétszi edzés/izom edzésprogramot ír le abban akönyvében ami nem kedzőknek való, de amugy az a könyv tele van hülyeségekkel. és igen, genetika, van aki könnyebben regenerálódik.
2006-01-19 15:36:54
bunny

Szia! Voltam vérvételen!Az egyik máj ér...

Kérdés
Szia! Voltam vérvételen!Az egyik máj értékem magasabb a megengedettnél! Ez az érték a GPT! Azt mondta az egyik orvos,hogy ez lehet az edzés okozta izom sérüléstől!Hallottál már valamit erről? Előre is köszi Tigris
Tigris
Válasz
ha ez nem sokkal magasabb - és tuti nem -akkor ez semmi problémát nem jelent. a vérkép értékeit nem sportoló, átléagosan táplálkozó emberekhez programozták.
2006-01-19 15:35:35
bunny

Cső bunny! Te hogy szoktál maximumot nyo...

Kérdés
Cső bunny! Te hogy szoktál maximumot nyomni felvenyomásban? Ezalatt azt értem h hány sorozat bemelegitést jó nyomni elötte h ne fáradjak el és milyen súlyokkal, meg hát ugye h a melledzést is tudjam folytatni utána rendesen! köszi
Hoodlum
Válasz
én noymok rúddal 30at, 60 kilóval 30at, 100al amenyi kedvem van, 120al, 140el, 160nal és 170el ha nem fáj a vállam annyira. ebből minimum az első 3 bemelegítésnek tekinthető.
2006-01-19 15:34:29
bunny

Üdv Bunny! A kérdésem annyi lenne, hogy...

Kérdés
Üdv Bunny! A kérdésem annyi lenne, hogy a tömegnövelés időszakában a pihenőnapokon is meg kell enni az a nagy mennyiségű szénhidrátot, zsírt, fehérjét, amit a kalkulátorok kiadtak, vagy elég kevesebbet?
Vakember
Válasz
nem számolunk pihenőnapon kevesebb táplálékot.
2006-01-19 15:33:01
bunny

Szia Bunny ! Lehet hogy egy oltári nagy...

Kérdés
Szia Bunny ! Lehet hogy egy oltári nagy baromságot kérdezek de megteszem mert motoszkál bennem.A plusz Protein elősegíti a Ca ürítést a szervezetből.Ha szedek napi 1 Daily One-t plusz 1 tabi Ca-Mg-ot az elég vagy túl sok? Mer vesekővet ill. epekövet se szeretnék kapni a sok Ca miatt. Előre is nagyon köszönöm !!
Bugi
Válasz
bugi! SZARD LE A CA ÜRÍTÉSES BAROMSÁGOT!
2006-01-19 15:32:40
bunny

sziasztok! problémám a következő: 21 év...

Kérdés
sziasztok! problémám a következő: 21 éves lány vagyok közepes mellekkel, és szeretnék popsi-combformálást, de amint kicsit is tornázok, lemegy a mellem! hogy lehetne ezt ésszel, és kevesebb áldozattal megoldani? előre is köszi!
Kis Virág
Válasz
szia virágocska. ne pospi meg combformálást akarj, ezt a hülye női magazinoknak hagyjuk meg. a pospiról liptai klaudia a jutott eszembe, akinek a szerveit ezúton szeretném is felajánlani, mert az ő valagából simán kijön a seggátülétetés egy buszbalesethez! szóval a tested egy egységes egész, miden izmot edzeni kell! a meled azért fogy le mert nem megfelelően táplálkozol- errők készülnek a cikkek!. sajnos ha zsírt veszítesz,mindeképpen fogsz a melledből is, ez megkerülhetetlen!
2006-01-19 15:32:12
bunny

Üdv! Most kezdtem el kiegészíteni az ...

Kérdés
Üdv! Most kezdtem el kiegészíteni az étrendem, egy kis kreatin-nal, a VitargoCRX kreatintranszporttal. Nos, a doboz jelölése szerint első pár napban több adag szükséges a feltöltés miatt, ill. az üzletben is azt javasoltál, hogy a szokásos feltöltési szabályok szerint kezdjek bele. Ez azt jelenti, hogy zsíros 100kg-os testemnek első 3 napban kb 30gr kreatin szükséges a feltöltési időszakban, majd 4-7 napig már csak 15gr aztán elég az 5gr. Namost ugye a VitargoCRX kiszerelése és adagleírása alapján nekem az első 3 napban 3szor kell egy DUPLA (2x40gr) adagot nyomatnom, mert csak így van meg a 30gr kreatin és mindezt egyből éhgyomorra. Namost már az első nap kissé furcsán éreztem magam, ill egy félóra múlva egyből jött egy "laza kaki", de nem adtam fel és nyomattam ebéd előtt ill. edzés után is. DE valahogy mintha beleült volna a gyomromba és nem volt olyan jó étvágyam....Most a 3. napnál tartok a reggeli adag után ugyanúgy jön egy fosás közeli állapot, szóval nem hasmenés van egész nap, de mintha túl nagy "vízürítésem" lenne, tehát a szokásos napi két "nagydolgom" tulságosan híg! (nyugi jobban nem fejtem ki:-) Most akkor nem bírom a kreatint? Vagy a Vitargo szénhidrátot? Vagy tul nagy nekem a dupla adag? Egyáltalán most ért valamit ez a 3 nap töltés? Valahogy szar az egész...Mi a véleményed?
Nem bírom a kreatint?
Válasz
a vitargo egy britálisan jó szénhidrtá, mindenki bírja! a kreatin túl sok, tölts öt napig 20 grammal majd napi 5-10 g elég bőven.
2006-01-19 15:29:14
bunny

Sziasztok!Helló Bunny! Azt szeretném kér...

Kérdés
Sziasztok!Helló Bunny! Azt szeretném kérdezni ,töled vagy töletek,hogy most kezdem el a testépitést és ki szeretném kérni a véleményeteket,hogy ez a étrend meg-e felel számomra,mivel túlsulyos vagyok azért akkarok kicsit jol kinézni.mivel az anyagiakat nézve ez lenne a következő,1.é:5db fött tojás,100gr hamlett(rizses),1db daily one.2.é:20dkg hal,rozskenyér,paradicsom,paprika,uborka,retek.3.é:20dkg csirkemell,barnarizs.4.é:fehérjeturmix,(3dl-tejjel)1-2 alma.5.é:20dkg pulykamell,200gr,mexikói vegyes zöldség,zöldbab,zöldborsó,kukorica,répa.6.é:fehérjeturmix,(3dl-tejjel)1-2 alma::A turmixot:A Gyártó:PowerTrack,A Termék:Power Protein lenne.a turmixba 50gr protein port tenék bele,várom válaszotokat köszönettel, tisztelettel Zoli.
Zozo
Válasz
szia zoli! a koncepció jó! a tejet add egy macskának, a tojásból dobd ki a sárgáját, max kettő maradjon! a proteint én egy drágább termékre cserélném!
2006-01-19 15:27:31
bunny

szia 16 éves vok és nagyon érdekel a fit

Kérdés
szia 16 éves vok és nagyon érdekel a fitnes modelkedés. mit kéne csinálni h legyen ebből vmi?
anonymous
Válasz
edzeni kéne például! elég sokan kérdeztek ilyet, erre nem tudok konkrétan mit modani! írja magadról és küldj képet mélben ha komolyan gondolod, ha nem,akkor nem kell!
2006-01-19 15:25:08
bunny

Sziasztok edzők (mikór ép ki) 2006 os am

Kérdés
Sziasztok edzők (mikór ép ki) 2006 os amatőr verseny naptár mikorra várható? és igaz e hogy a tavaszi szuperbody elmarad?
8 fejű combizom Csernobilból.
Válasz
nem tudok tavaszi scitec kupáról, a versenynaptár pedig nem a bodybuilder webmagazin, hanem a magyar testépítő és fitnessz szövetség hatásköre!
2006-01-19 15:23:56
bunny

Hello Bunny! Az a kérdésem, hogy edzés ...

Kérdés
Hello Bunny! Az a kérdésem, hogy edzés után ha izomlázam lesz, attól még fejlödik az izom? (Persze rendes edzés, ami után, ha nem lenne izomláz, fejlődne) Illetve még egy kérdés: Melyik izomcsoportot eddzem, hogy delta alakú legyen a felsőtestem? Felsőhát, mellizom és váll? Kösz: A húsdarab
sonka
Válasz
az edzés utáni izomláz az izom savasodásának a jele. semmi probléma ezzel, ez nem jeletni azt hogy nem fejlődsz. a Delta alakú test" genetikailag egy kifeljett izomzatú nomrális emberi test. MINDEN izomt kell edzeni, akor leszel arányos. ha valami strukturális problémád van, azt egy nmár meglévő komolyabb tömegnél látni fogod, akor kell célirányosan egyes izmokat jobban vagy kevésbé edzeni.
2006-01-19 15:23:14
bunny

Helo Bunny ! Én csak azt szeretném kérd...

Kérdés
Helo Bunny ! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy a kreatin viszi-e fel a vérnyomást? Engem nem annyira zavarna, csak az egyik ismerősöm ezért nem meri szedni. Válaszodat előre is kössz..
Robi
Válasz
nem, ilyen hatása nincs!
2006-01-19 15:21:11
bunny

Szia Bunny! az edzés utáni fehérjebevite...

Kérdés
Szia Bunny! az edzés utáni fehérjebevitel (turmixból) mennyisége mennyire függ össze a testsűllyal ? gondolom nem mindegy h mekkora izmokat kell táplálni.
ZeisS
Válasz
összefügg, de a szokásos 30-50g szénhidrát és 30-50g fehérjevevitel edzés után közvetlenül belefér az 50-130kg ig terjedő testúly intervallumba. de edzés utáni két órában összesen már 1g/tskg ch nak kell mennie a fehérjeigénnyel meg tisztában vagy.
2006-01-19 15:20:48
bunny

Szia Bunny.Azt szeretném kérdezni,hogy a...

Kérdés
Szia Bunny.Azt szeretném kérdezni,hogy a hason lévő zsirréteget hogy lehetne a leghatékonyabban eltávolítan? Azt olvastam hogy a hasizom edzés nem alkalmas a hason lévő zsir eltávolitására.Kösz!
Tamás
Válasz
egy dolgot értsd meg: vagy az összes zsír eltűnik, vagy sehonnan se! nem lehet helyileg leszedni a zsírt!
2006-01-19 15:19:01
bunny

Hello! A lábtológép káros a gerincre, me

Kérdés
Hello! A lábtológép káros a gerincre, mert van gerincferdülésem és 16 éves vagyok. Jelenleg 74kg vagyok és 180kg-al csinálom. Köszi!
Roli
Válasz
nem modanám hogy káros megfelelő technikával hazsnálva.
2006-01-19 15:17:48
bunny

Helló!Scitec Testépítő Magyar Bajnokságo

Kérdés
Helló!Scitec Testépítő Magyar Bajnokságon a -70-es kategóriában milyen feltételekkel lehet indulni és mikor lesz idén? Válaszodat elöre is köszönöm
Gábor
Válasz
a versenynaptár a www.ifbb.hu-n lesz látható majd és a feltétel az hogy 70kg legyen a maxiumum testsúlyod.
2006-01-19 15:17:28
bunny

Szia! Ha nincs izomlázam, és jól mennek

Kérdés
Szia! Ha nincs izomlázam, és jól mennek az edzések, attól még lehetek túledzett?
Franco84
Válasz
ha nem fejlődsz, túledzett vagy. semmi köze az izomlázhoz.
2006-01-19 15:16:46
bunny

Hi! Az a problémám hogy eddig pezsgős ...

Kérdés
Hi! Az a problémám hogy eddig pezsgős kreatint vettem és most gondoltam kiprobálom a scitec ujj kreatinját a CREATIM-ot amire azt irják hogy jobban oldódik, de nekem ez nem tünt fel mert ahogy beleöntöm a vizbe, egy masszaként összeragad és csak forróvizben hajlandó elkeveredni. Kérdésem az lenne hogy árt-e a kreatinnak ha forróvizbe keverem és csak azután fogyasztom el hogy már kihült? A választ előre is köszönöm
miki
Válasz
nem árt. de nem tudok nyilatkjozni még az új kreatinokról érdemben.
2006-01-19 15:16:26
bunny

16 évesen szedhetek kreatint vagy hmb-t?

Kérdés
16 évesen szedhetek kreatint vagy hmb-t?
anonymous
Válasz
igen. de nem fontos.
2006-01-19 15:15:49
bunny

Mire használhatok a boka súlyok?

Kérdés
Mire használhatok a boka súlyok?
baobab
Válasz
komoly dolgokra nemigen!
2006-01-19 15:15:28
bunny

Sziasztok, először is BUÉK, a kérdésem p...

Kérdés
Sziasztok, először is BUÉK, a kérdésem pedig az lenne hogy mit jelent a Universal-os Real Gains tömegnövelő aminosav összetevőinél az L-aspartic acid? Úgy tudtam hogy ez a tömegnövelő aszpartam mentes, vagy ez az aminosav mást jelent, nem az édesítőt? Ha aszpartamos tudtok olyan tömegnövelőt ajánlani amiben nincs ez a mesterséges édesítő? Köszi a választ előre is
lelkes amatőr
Válasz
gőzöm sincs. és a divat ellenére nem kell az aszpartamtól annyira fosni!
2006-01-14 14:06:16
bunny

Szia bunny! Csak érdeklődni szeretnék h...

Kérdés
Szia bunny! Csak érdeklődni szeretnék hogy mi a véleményed az anabolic pak-ról? Mert ugye írják róla hogy nem káros (sőt egészséges) , de hát mégis csak egy szteroid féleségről van szó. Válaszodat előre is köszönöm!
Miki
Válasz
áruld el nekem miki, hogy honnan a picsából hallasz ilyen irdatkan baromságokat hogy az anabolic pak szteroid féleség?
2006-01-14 14:05:15
bunny

,,rákérdezek erre egy értelmes orvosotól...

Kérdés
,,rákérdezek erre egy értelmes orvosotól" Hu, köszi szépen! Tényleg jó lenne tudni! - főleg, hogy még olyanokat is mondtak már az orvosok, hogy ,vesénszúrnak". Ezt azért jó lenne elkerülni. Csak van egy érdekes dolog: 4 éve iszom az Isopure-t, és ezalatt az idő alatt mindíg negatív vizeleteredményeim lettek. Namost egy hete meg észrevették azt a bizonyos 1,00g/L fehérjemennyiséget a vizeletben. Ezelőtt egy nappal még ittam a tápkieget, de más kaját nem nagyon ettem. De ez még így is csak 30g fehérje volt, az egésznap elfogyasztott fehérjemennyiség pedig kb. csak(!!) 50-60g, szóval tényleg színte semmi. Másnap nem ittam port és nem is ettem semmit sem. Újra megcsinálták a vizsgálatot és totál negatív volt az eredmény (gondolok itt arra, hogy miért is ürülne fehérje a vizelettel, ha nem vittem be fehérjét- ez vagy így van vagy nem, de a többi dolog ami még leírok erre enged következtetni). Na próbaképpen, hogy vajon tényleg a portól lehetne-e az elváltozás, újra ittam, pedig az orovos azt mondta sűrgősen áljak le vele (mert szerinte a por miatti túlzott fehérjebevitelt már nem bírta a vesém, de ugyanakkor más vesebetegségre utaló jel pedig nincs, így nem is mondta, hogy vesebeteg lennék, csak a porra hivatkozott), de hát muszály volt, hogy kiderüljön. Erre megint kijött az 1,00g/L-es fehérje eredmény. Ez idáig még sokat nem jelentene, de most jön a lényeg. Miután ez megtörtént, újra megvontam a port és magamba nyomtam normál fehérjeforrásokat. Az eredmény 0,30g/L fehérje lett. Hát ez meg azért gáz, mert még úgy is ürít fehérjét a vesém, hogy nem ittam a port. Az eredményből pedig az látszik, hogy ugyan nem 1g-ot, hanem annak kb a harmadát ürítette por nélkül, de mégiscsak ürített, amit nem lenne szabad. Ha az orvos feltételezése pedig az, hogy csak a porban lévő fehérje ürül ki a vizelettel, akkor az a leírtak értelemezéséből megdőlni látszik. Ugyanis amikor nem ettem semmit, tehát nem vittem be fehérjétm, negatív a lelet, de amikor normál fehérjeforrást vittem be és a port megvontam, akkor 0,3g az eredmény. Tehát por ide vagy oda, attól függetlennek látszik. A kérdés főként az, hogy ha vese beteg nem is vagyok, mert nicnsenek rá utaló jelek, akkor mi a franc történik. Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem a porban lévő fehérje ürül a vizelettel a vese nem teljesen jó működése miatt, hanem önmagában maga a fehérje, mindegy, hogy az miből származik. Már csak azért is, mert elég érdekes lenne, hogy ha a vese szelektálná az isopureban lévő fehérjét, és csak arra ,,mondaná" azt, hogy ,,na csak ez távozzon", amit meg gépsonkából eszem meg, azt meg bennt tartja (hát ki tudja, még ez is előfordúlhat, de mégiscsak furcsa lenne, ezt igazából orvos tudná megmondani, hogy ilyen létezik-e). Ha pedig a porban lévő fehérje, akkor mégis miféle fehérje van benne? Az orvos egyszerűen azt monda miközben rázza a fejét, hogy ,,hát ilyet még nem láttam, mi az, hogy egyik nap pozitív, másik nap negatív, aztán újra pozitív." Meg, hogy ,,ezt nem értem". Ja meg ugye azt mondják, hogy a por a por, a port hagyjam el. Csak ugye baromira nem mindegy, hogy most a por miatt van-e vagy sem, aztán amikor ezzel kapcsolatban kérdezek, akkor a válasz az, hogy ,,azt nem kell magának tudnia". Hát attól tartok ők sem tudják. Meg miért mondják, hogy sűrgősen hagyjam el. Önmagában az nem normális, hogy fehérje van a vizeletben. Tehát már ez mutat valamit. Namost ha tápkieg nélkül is benne van, akkor valószínűleg nem a tápkieg fehérjéje ürül. Tehát a vesével van valami gáz, csak tényleg semmi más jel nem utal rá, az összes többi eredmény negatív, egy-két baktérium van benne de az az orvos szerint elhanyagolható és nem befolyásol semmit sem, meg a szemcsés cilinder is pozitív, és a vizelet üledékben is vannak eltérések de ezekre is azt mondják, hogy ettől a vese még teljesen jó. A túlzott fehérjebevitel elmélet megint csak elég hülyén hangzik, igaz, csak egy ok miatt amit lehet, hogy könnyen megtudnának magyarázni. Szóval négy éven kereszttül a fehérjebevitelem 200g körül mozgott naponta a porral együtt, ami 60g-ot fedezett. Ezalatt végig negatív eredmények voltak. Aztán most, amikor pár hete a fehérjebevitelem 100g alatt van, hogy lehetne pont most azt mondani, hogy a túlzott fehérje. Szóval ez eléggé sántít. Mert már nem azért, de egy egészséges vesének, meg egy egészséges szervezetnek, a 100g fehérje meg se kéne, hogy kottyanjon és az nem lehet sok. De mi lehet a porban még pluszban, amit nem írnak rá, ami a vesét károsíthatja vagy valami megmagyarázhatatlan működést okoz? Mert mondjuk azt talán még megnézhetnék, hogy a vizelettel kiürült fehérje az az-e, mint ami a proban van de hát ugye ez elég sok akadályba ütközik, talán elméletileg és gyakorlatilag is lehetetlen, ha megváltoznak a polipeptid láncok közben. Meg ugye az ilyen összehasonlítósdi elég drága dolog, ha egyátalán csinálnak ilyet általános vizsgálatokban, mondjuk a pénz az most nem számít szerencsére, csak az egészség. Mert ha a porban lévő fehérje okozhat ilyet, akkor elvileg a csirkében lévő fehérje is, mert miért ne? Na, bocsánat a hosszú lére eresztésért, de rövidebben ezt nem lehet leírni. Ha valmilyet infot tudsz, azt megköszönném!
agyonvizsgált
Válasz
kizárt hogy a vese szelektálja hogy miből származó fehérjét ürít ki. a fehárját egyszer a fehérjeforrásból már megemészeted, az onnantól csak fehérje. a fehérjeporban semmi sincs ami a vesét károsíthatná.valami gond van itt.
2006-01-14 14:04:15
bunny

Szia Bunny, Boldog ujevet es csak igy t...

Kérdés
Szia Bunny, Boldog ujevet es csak igy tovabb! Egyszeru a kerdesem: a dieta alatt mennyi ch az optimalis? Edzotarsam fitness forma versenyen indult ket eve es Bernatka keszitette fel, nem mellekes, hogy full tisztan. Egeszen az utolso napokig napi 200! g ch-t tolt, rizset fokent. Emellett reggel es lefekves elott kardiozott, plusz delutan konditeremben edzettunk. Vegig eros volt, telt izmokkal es jol veszitett zsirt, a vegen pedig a viz is tobbe-kevesbe lejott, mar amennyire tisztan ez lehetseges. Ebbol azt veszem ki, hogy mehet a (szerintem) magas ch bevitel, amig negativ kaloriaegyensuly alakul ki a sok anaerob es aerob edzes miatt. Ezzel szemben a sajat formaba hozasom alatt napi egy kardio es anaerob mellett napi 50-100g ch-t fogyasztottam, emellett allandoan faradt es ingerlekeny voltam, az izmaim laposak es eroben is sokat estem vissza. Mindkettonk napi feherjefogyasztasa 250g felett jart, csirkemell, feherjeporok, glutamin, vitaminok, asvanyi anyagok, 2-3 orankenti kajalas okes. Annyi kulonbseg meg volt, hogy az edzotarsam semmilyen stimulanst sem szedett, en meg egy doboz clent, sajnos, igy utolag mondhatom, tul sok koffeinnel. Lenyeg a lenyeg, hogy bizonyara a legjobb, ha a formadhoz viszonyitod a bevitelt. Ha lapos vagy, tobbet, ha lassu a zsirfogyas, kevesebbet. Vagy megis legyen magas a ch es hajtsd ki a lelkedet napi tobb alkalommal, hogy meglegyen a negativ kaloriaegyensuly??? Munka mellett nem tunik konnyu feladvanynak! Koszi!
Rocco Lampone
Válasz
200g ch nem magas. 150-200g alá nem szabad menni. nem kell hűde "negatív" kalóriaegynesúly sem,mert az izombontáshoz vezet. az erob ezdést se kel túlspirázni azt inkább arra hazsnálod, hogy a testednek "megmutasd" hogy indítsa el szépen a zsír felhasználását.
2006-01-14 14:00:29
bunny

Szevasztok! Bunny-nak írtam egyszer,m...

Kérdés
Szevasztok! Bunny-nak írtam egyszer,miután látatlanban lehülyézett!Az én levelemet(amit emem jeles esemény után írtam) persze nem tettétek közzé,ami szerintem nem teljesen fair ha már egyszer ő engem lehurrogott!Pedig nem volt még csak bántó sem! Azt meg Robinak üzenem, hogy nem az volt a nevem, hogy " egy igazi edző", hanem "egy normális edző" van különbség itt is!Azt eltaláltad, hogy oka van,miért nem adom a nevemet ehhez a fórumhoz és miután én "nem látok át a stíluson" ahogy te írtad, így nem értem azt sem, hogy miért is kellene megosztanom veled/veletek bármilyen információmat is?Megtehetném, de inkább bunny stílusában válaszolok,mint ahogy pl. ő segített egy normális kérdésre egy szerencsétlen gyereknek( "hízlal-e a kókuszdió?......a kaják nem hízlal vagy nem hízlal kategóriájúak, hanem szar vagy nem szar.vágod a különbséget?" ) szóval aki veszi a fáradtságot és utánajár ennek a kérdésnek és vannak olyan helyen ismerősei, akik ezzel foglalkoznak, akkor az tudja is a választ, arra hogy mi az igazság!
egy normális edző
Válasz
ja, nomrális edző, köszi, ismét informativ voltál nagyon, gondolom a szakmádban is ilyen vagy, na akkor most mindenki ásított, lapozzunk! amugy szeretem a hizlal e akóksuzdió kérdéseket, hogy utána minden fasz végigkérdezze tölem az étlapot mert nincs magától annyi esze, hogy elgondolkozzon azon hogy egy adott kaja miből áll!
2006-01-14 13:57:39
bunny

Hello!16éves vagyok 72kg és 182cm.Másfél...

Kérdés
Hello!16éves vagyok 72kg és 182cm.Másfél éve tornázok rendszeresen és szépen fejlődök majdnem minden téren.A karom és a vádlim viszont eléggé le van maradva a többi testrészemhez képest,pedig becsületesen tornázok rájuk is.Az erejük viszont nagy,csak idegesít,hogy nem nőlnek.Mit tegyek?
Esteban
Válasz
fejezd be a tornázást. próbálkozz meg testépítő súlyzós edzéssel!
2006-01-14 13:54:45
bunny

Hello! Az szeretném kérdezni hogy az úgy...

Kérdés
Hello! Az szeretném kérdezni hogy az úgy jó ha reggel egy volumass 35 délbe pump fx délután a 100% whey protein majd edzés edzés után egy pump fx? Ez így elég vagy nagyobb adag kell ? 187cm 78 kg vagyok.
nite
Válasz
nem, egyáltalán nem jó igy. edzés utáns e fehérje, se szénhidrát, ezt nem tudom hogy bírtad kitalálni!
2006-01-14 13:53:56
bunny

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a 0...

Kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás vércsoportú embereknek a tejtermék kerülendő, és a protein porok nagyrésze is ( tejsavó, tojásfehérje, stb. ), de akkor melyik proteint ajánlanád és milyen formában?(mert én vízben nagyon rossz ízűnek találom az eféle porokat...) Kösz!
anonymous
Válasz
ha te vizben rossz izűnek találod a proteint, akkor szerintem menj el balettozni, vagy valami kislányos sportot keress magadnak.a vércsoportdiéta baromság hogy egyszerűen fogalmazzak.
2006-01-14 13:53:20
bunny

Szia bunny, köszi a választ a nutrendes ...

Kérdés
Szia bunny, köszi a választ a nutrendes bcaa-val kapcsolatban. Mivel pont diétázok, ezek szerint a lehető legszerencsésebb a dolog! Köszi még egyszer!
Balázs
Válasz
igen,akkor ez most nagyon jó pont ugy ahogy kitaláltad! ezzel akadályozod meg az izombontást!
2006-01-14 13:51:42
bunny

Szia Bunny! Zsírégetési periódusban fo...

Kérdés
Szia Bunny! Zsírégetési periódusban fogyok rendesen, csak a kényes helyekről (csípőtájék, küldök alatti has, fenék) iszonyat nehezen megy le a zsír. Te mit javasolsz?
bazsa
Válasz
semmit.csináld tovább.a kényes hely azért kényes, mert onnan megy le legnehezebben és ami a lényeg, legutoljára.
2006-01-14 13:51:09
bunny

Szia! Nekem lenne egy pár kérdésem: 1-...

Kérdés
Szia! Nekem lenne egy pár kérdésem: 1-most kezdenék rendszeresen konditerembe járni de eddíg is jártam de csak így nagyon ritkán.Te mit javasolsz elkezdhetem most a szálkásítást vagy még nem? 2- ha igen akkor letudnád írni hogy hogyan kezdjek hozzá?vagy tudsz mondani valami honlapot ahol találok ehez valami infót?(igazából én nem seretnék hozzá szedni semmi port vagy ilyesmit csak természetesen akarom ezt végezni. Egyépként én 17 éves srác vagyok éy 68kg
ffmisi
Válasz
szia! 1. ez mondjuk lehet hogy egy hangyányit attól függ, hog milyen állapotban vagy! de nem hiszem hogy olyan tömeggel rendelkezel hogy lenne mit szálkásítanod! 2. lesznek erről itt cikkek. port ne i szedj mert jönnek a porcicák!
2006-01-14 13:48:11
bunny

Hello! Váll edzés után másnap fáj a nya...

Kérdés
Hello! Váll edzés után másnap fáj a nyakam és alig bírom a fejemet normálisan tartani, olyan érzés, mintha éjjel elfeküdtem volna. Mi lehet ez idegbecsípődés? Mit javasolsz. Lehet, hogy a váll előtt hát gyakorlatokkal kellene bemelegítenem. Válaszodat várom. köszi.
anonymous
Válasz
merevek a váll és nyakizmaid. nyújtani kell. alaposan melegíts be válladzés előtt, se ez se oldja meg telejsen, csak a nyújtás.
2006-01-14 13:46:24
bunny

BUÉK az edzőuraknak és az egész csapatna...

Kérdés
BUÉK az edzőuraknak és az egész csapatnak! ;) Nem hiszem, hogy a kérdésem akkora jelentőségű hogy ez döntené el a jövő évi Mr.O.-t, mégis motoszkál az agyamban. Ha egy sportoló szed például HMB-t és/vagy Tribulust és Joint-X-et, króm tablettát, kreatint meg még mondjuk például egy gyógyszert is (pl. gyulladáscsökkentő), akkor ez a sok kis vacak mennyire "verseng" a felszívódásban illetve a sejtmembránon keresztüli transzportban? Azaz, ha ezeket pl. napi 3-szor kell bevenni, akkor mehetnek egyszerre (mini drogéria :) vagy jobb szépen elosztani és óránként beveszegetni külön?
Dave (Szeged)
Válasz
igen, nagyon praktikus lenne külön külön beszedni, de azért én valahogy nem félek hogy gond lenne e felszívódásból, ezért mivel tetséíptők vagyunk,nem filozófusok meg kislányok, be kel önteni a torkodba minden oszt kész.
2006-01-14 13:44:57
bunny

Szia! A következő kérdésekre szeretnék v...

Kérdés
Szia! A következő kérdésekre szeretnék választ kapni: melyik a legzsírégetőbb futás? A váltakozó intenzitású, a hosszabb ideig közepes tempójú, vagy a pulzus zsírégető tartományban tartása? Illetve a fehérjedús táplálkozás kiegészítésére melyik készítményt javaslod nőknek? Köszi!
Miss Fitt
Válasz
szia miss fitt.a futás nem a legzsírégetőbb, hanem a legizombontóbb. én egy évet voltam asztráliában és ott mindenki fut - és midenki dagadt. de nézz körül itt is a futógépeken. aranyos a csajszi akik fut a viván abban a klipben a háj testével. én nagyon-magyon korlátoznám az intezitást az izomvezstés elkerülése érdekében. a pulzudat ne vidd nagynfel mert izmot veszítesz. fehérjekiegészítőnek bármiylen protein megteszi,amiben nincs szénhidrát.
2006-01-14 13:43:23
bunny

SZIA bunny . Diétázok és reggelin kivűl...

Kérdés
SZIA bunny . Diétázok és reggelin kivűl nem fogyasztok gabonás (keményitős szénh. . cukrokat meg pláne . csak zőldségeket. és hűvejeseketPL:konzerv kukorica és bab a kérdésem ha ezeket tiszta vizzel kimosom (tartosito miatt ) ugy joszénhidrát forrás e a kukorica
beszélek itt zöldségeket!
Válasz
szia! a kukorica nem az igazi, nem nagyoin emészted, a glikémiás indexe se biztos hogy előnyös. d eizesitésnek jó, a bab, de főleg a zöldbab pedig abszlúőte frankó. ehetsz nyugodtan riszt is azért, magas a GI-je de jól betölti az izomokat,nem tesz az rosszat
2006-01-14 13:39:47
bunny

csinálhatok a tejsavó izolátumból forró

Kérdés
csinálhatok a tejsavó izolátumból forró csokit? :D vagy hidegen szabad csak?
anonymous
Válasz
meg fogsz elpődni, de ez egyáltalán nem rossz ötlet! ha az átéegember tejsavó izolátumból csinálna forró csokit, nem itt tartana egészségügyileg!
2006-01-14 13:38:16
bunny

Hola Robi és Bunny! Először is BUÉK! Má...

Kérdés
Hola Robi és Bunny! Először is BUÉK! Másodszor pedig lenne egy újabb kérdésem: olvastam illetve hallottam róla, hogy abban az esetben ha nagy a fehérjebevitel akkor a szervezet sav-bázis egyensúlya kibillenhet a savasság irányába. Azt szeretném megtudni, hogy ennek mik a következményei ennek a savasabb állapotnak illetve miből lehet arra következtetni hogy ez a savasság fenn áll. Úgy tudom hogy a zöldségekkel ez visszatolható. Van más táplálék esetleg a zöldségeken kívül is ami lúgosabb kémhatású? Igazából nagy figyelmet kell erre fordítani vagy annyira nem gáz? Kösz!
Bubee
Válasz
szia! nagyon reális a kérdés. ez a savasság dolog teljesen fennáll, főleg szenét kajás táplálkozás esetén. bizony ezért kelleneka zöldségek pl. ha nem okoz panaszt túl sokat nem érdemes ezzek foglalkozni, de akinek már savasodott be a gyomra, az tudja hogy van ennél jobb élmény is.
2006-01-14 13:37:23
bunny

Hello ! A tömegnövelők esetében a plusz

Kérdés
Hello ! A tömegnövelők esetében a plusz súly ( edzés mellett ) tiszta izomként jön fel ??
anonymous
Válasz
mi???
2006-01-14 13:35:10
bunny

helló! 197 cm-es vagyok és 98 kg,de van...

Kérdés
helló! 197 cm-es vagyok és 98 kg,de van egy kis zsír, főleg a hasamon. Ha tömegnövelőt szedek (volumass 35) akkor nagyobb lesz a hasam. Mit ajánlassz, ondolkodtam, hogy szedjek Carnitine-t, de viszont ha fogyok akkor mindenhonnan lemegy, ezért olyan kéne amivel egyszerre hízok, és zsírt égetek. Milyen edzéstervet és táplálékkiegészítőt ajánlassz???
petya
Válasz
petya: lasan és megfontosltan ird le mégegyszer hogy mi a rákot akarsz!
2006-01-14 13:34:51
bunny

Hello Bunny! Tömegelek és a kérdésem a k...

Kérdés
Hello Bunny! Tömegelek és a kérdésem a köv.: Lábra a köv. gyakorlatokat csinálom ebben a sorrendbe: Mivel a vádlim van a leginkább elmaradva ezért ezzel kezdem 1. álló vádli (1 bemelegító sorozat 15ism-sel, utána 2x8 a vádli külső részére majd 2x8 a vádli belső részére) 2. ülő vádli (u.a. mint állónál (külső,belső) + a vádlizás végén csinálok álló vádliból 1 sorozatot 12ism-sel. Utána kezdődik a fő láb. 1. kitörés (3x8) 2. combfeszítő (3x8) 3. combhajlító (3x8) 4. comb-közelítő,-távolító (3x12) 5. lábkitológép (3x8,10) 6. lépcsőzés 20min át (egy "sámlira" fellépek-lelépek) A végén nyújtok. Szerinted jó ez így? Mit változtatnál (sorrendet, ism.-,sorozat számot)??? Köszi!
Roli
Válasz
szia roli! 8 ismétlés a vádlidra nulla. én marah szar vádlival rendelkezem, és rá keltt jönnöm a rohadél vádli vörös rostokból áll, a struktúrám miatt sosem hazsnálom, de amugy is nagyon bírja terhelést. a megoldás: sok ismétlés. felesleges a külső belső részt külön edzeni amig nincs tömeged. de nyugotan 50 imsétlésre rámehetsz,m hadd fájjon! ha túl nagy súlyt használsz kevés imtétléssel, a combod át fogja venni a terhelést, nagyon fontos hogy fent jól megfeszítsd és lassan nyúljon ki. a fent tapad, nem kell nagyon lenyújtani meert csak az achilles inat nyújtod. én teljesen nmás lábedzést csinálnék. elve a vádli mehet miden edzésnap, az külön téma. a lábedzésnél a guggolás megkerülhetetlen alap. lánynújtó-tológép mehet, pinatátogtaóra kedzőként semmi szükséged nincs,max belemelgíteni jó. a lépcsőzés 20min. egy baromság, combot akrsz építeni,nem állóképességi edzésre van szükséged. a conbahjíltóra hajlítógép kell minimum 5 sorozattal és merevlábas felhúzás is.
2006-01-14 13:34:07
bunny

Csá Bunny,van egy gondom amin nemtok túl...

Kérdés
Csá Bunny,van egy gondom amin nemtok túllépni,2,5 éve edzek és nemtok mit kezdeni a bal vállammal,nemtok 1értelmeset edzeni rá,a bal feljebb tapad,a jobb gömbölyűbb és mivel a bal vállam gyengébb,a 2kezes bicót is inkább vállból húzom,bal brachialis elég fejlett de a jobb gyenge(és lejjebb tapad)!bocs ha zavaros, a bal karom szinte az összes gyakorlatnál bedurran l1en bármilyen(láb nem) ennek ellenére nem mondom azt h nem nézek ki 1általán jól csak a vállam nemtom szélesíteni normálisan!mi a szart csináljak?köszz
Dzsunior
Válasz
szia! dobj nekem egy képet, hátha okosabb leszek!
2006-01-14 13:28:18
bunny

Szia Bunny vagy Robi! Azt szeretném meg...

Kérdés
Szia Bunny vagy Robi! Azt szeretném megkérdezni hogy most kezdek el edzeni. 25 éves vagyok 189 cm magam 95 kg(tehát van rajtam felesleg is), és mint másnak válaszoltad nem is diétázok hanem elkezdtem izmot fölszedni magamra először. Hétfő-szeda-péntek és az itt olvasható kezdőknek való teljes test edzést csinálom.Pihenő napokon/illetve minden edzésnapokon is nem futás hanem laza kocogás(40 perc) kardiónak. Étkezésem a következő képpen alakúl. Nem írok időpontot mert van hogy eltér de szinte mindíg megvan a napi 5 étkezés. 1 étkezés zabpehely 75 g + 5 tojás fehérje és 1 kis natúr joghurt. 2. étkezés rízs+csirkemell, 3. étkezés rízs+csirkemell ezután jön az edzés délután majd rá 50 percre megint csak rízs +csirkemell és este ha éhes vagyok egy kis zöldség illetve gyümölcs.Illetve van hogy a rizset kiváltom burgonyával, vagy párolt zöldségekkel, vagy pedig magam készítésü tonhal salátával. A mennyiség az hozzávetőlegesen 85 deka csirkemell és 400g rizs(persze ezt főzés nélkül értem) amit egybe megcsinálok és kiporciózom egyenlő adagokba a napra. Azt szeretném kérdezni hogy ez így jó e illetve min kellene változtatnom?Úgy gondolkoztam hogy ebben az első hónapban még hagyom a táplálék kiegészítőket majd a következőtöl kezdek el beruházni vmilyen fehérjére, illetve minden nap reggel ezt a cetebe vitamint szedem addig utána meg persze a komolyabb változatot, vagy egyáltalán mit ajánlanál nekem ehhez a testsúlyhoz? Előre is köszönöm a segítséget!
anonymous
Válasz
szia! nagyon frankó vagy, tökéletesen jól csinálod! csak így tovább!
2006-01-14 13:27:44
bunny

a bbtv nagyon jo ezt nagyon eltalálták!

Kérdés
a bbtv nagyon jo ezt nagyon eltalálták! csá
Coleman
Válasz
kösz ronnie!
2006-01-14 13:26:11
bunny

Hello Bunny! Ha a tejsavó meghajt akkor

Kérdés
Hello Bunny! Ha a tejsavó meghajt akkor mi a legjobb fehérjeforrás helyette?
pet
Válasz
ha a tejsavó meghajt, még nem biztos hogy gáz van. most találtam egy terméket. méghozzá a tozó ajánlotta, mert neki is ilyesmi gondjai voltak:ez a gastro sport, egy probiotikum, amely rendbehozza a bélflórádat és megszünteni az ilyen panaszokat! érdeklődj a shop@builder.hu-n! ha nem segít - amit kétlek - akor próbáld végig a többi proteinfajtát!
2006-01-14 13:25:51
bunny

Hali!Ha,csak gyuras utan napokon iszom a

Kérdés
Hali!Ha,csak gyuras utan napokon iszom a whey-t az is jelent valamit,vagy nem jelent semmit?
anonymous
Válasz
a fehérjeigényednek megfelelően kell whey-t innod vagy nem innod. tápanyagigény nem edzésnapokon is van.
2006-01-14 13:23:21
bunny

Szijja! 14 éves vok és eléggé érdekel a ...

Kérdés
Szijja! 14 éves vok és eléggé érdekel a fitness modellkedés(versenyzés9 és azt szeretném megtudni h hogyan kezdjek neki?Mennyi idő múlva állhatnék színpadra? Kell e szednem vmit? Köszi pusz
Egy lány
Válasz
szia! hát neked sajna egy edző kell, mert ez amit kérdezel, elég tág fogalom! látatlanban nem tudok mit mondani! küldj képet és irj magadról (sportmúlt, iylesmi) a drugsbunny@freemail.hu-ra!
2006-01-14 13:20:43
bunny

Szia! Mi a véleményed az ATP Nutrition S...

Kérdés
Szia! Mi a véleményed az ATP Nutrition Super Whay proteinjéről és a Diosgeninről. Elsősorban a hasonló kategórájú más gyártók termékeivel összehasonlítva? Hogyan kell szedni a Diosgenint és van-é mellékhatás? Kösz
tom
Válasz
szia! nem nagyon ismerem az ATP-t. próbálok énis infókat gyűjteni, de senkis e okosabb. ha marha rossz lenne azt tudnánk. van egykét terméke ami másnak nincs, de ezek apróságok. a diosgeninről se tudok semmit.
2006-01-14 13:20:27
bu

Szia Bunny! Nem tudom mi lehet az oka, d...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom mi lehet az oka, de amikor láb nap van, utána kb 4 napig úgy megyek, mint aki besz@rt, olyan izomlázam van! Ennyire egyik testrészem sem érzékeny! mitől lehet ez? Én úgy gondolom,hogy nem edzem túl, mert 3éve edzek, kb 12-14sorozatot csinálok lábra, ami után annyira elfárad, hogy a lépcsőn alig bírok lemenni! Nincs valami ötleted? Lehet, hogy csak ennyire érzékeny a lábam? amúgy eléggé nehezen fejlődik, nálunk a vékony láb családi hagyomány sajnos :(
anonymous
Válasz
szia! nem hiszem hogy túledzed. nekem amellizmom iylen,d e a lábam is. abszolúte kemény edzés után iszonyat merev lesz és fáj, tudod, rádfekszik a barátnőd és visítasz. nekemis vékony családi lábam van! :DDDDDD
2006-01-14 13:17:19
bunny

szeva bunny! bocs, h ezzel zaklatlak, cs...

Kérdés
szeva bunny! bocs, h ezzel zaklatlak, csak azt szeretném kérdezni, h milyen szisztéma szerint válaszolsz a kérdésekre? mindig a legfrissebbekre, aztán majdcsak eljutsz1szer a régiekhez is, vagy esetleg elveszett pár kérdés? csak azé, mer még decemberben kérdeztem, h ismered-e az Isosource nevű Novartis-terméket és h mi a véleményed, ha igen. ya és még vmi: az lenne a minimum, h kht-nak nyilvánítanak1ilyen oldalt, mint ez. ebből persze ingyenes net-használat is következne. minden yot, üdv!
KaReS
Válasz
szia! az a baj, ha a régiekkel kezdek, válszook egyre és viszadob az újakhoz! ezért most, hogy sietek,nem tökölök, arögtön íroma válszt arra ami előttem van. mnég mindig jobb,mintha kihagynék! az isosourve ról sajna nem tudok semmit, kérdezd meg lécci a shop@builder- .hu-n a srácokat! nem testéíptők, de profik kiegészítőkben!
2006-01-14 13:15:50
bunny

Szia bunny! bő 10 éve elütött az autó,é...

Kérdés
Szia bunny! bő 10 éve elütött az autó,és kivették a lépemet. (5 éve edzek,amiből sikerült az első 3,5-et totálisan szarul csinálni,buta kajálással.. :(( )szerencsére nem gátol semmiben. kb 1 éve rájöttem,hogy mégis csak kéne hasazni(jobb később mint soha alapon),és nagyon lassan,de fejlődik. igen ám,de a baloldalon,ahol kivették a lépet,ott ugyebár átvágták a hasizmot(márha ezt lehet mondani??),és ha ráfeszítek hasra,akkor eléggé bután néz ki. jobb oldalon látszódik a hasizom formája,alakja,de a baloldalon,szinte alig van valami. tudom,hogy fejlődik és nő az izom,de lesz arra esély,hogy valaha is utolérje a jobbat? vagy van valami ötleted,hogy mivel erősítsem a baloldalt? romai padon döljek inkább balra? ha megnyomkodom a hasizmot,akkor azért érzem,hogy van ott valami,de eléggé picike :( tudom, nem máról holnapra lesz ott izom,de én ráérek :) Üdv
Attila
Válasz
szia! utol fogja érni. természetesen tudsz rá csvart pozicióban többet edzeni. én azt mondom, csinálj rá plsuz sorozatokat. nekem a vádlim iylen.
2006-01-14 13:13:50
bunny

Lehet, hogy feleslegesen kérdezem meg. T...

Kérdés
Lehet, hogy feleslegesen kérdezem meg. Tudnál mondani valamiféle természetes Gh serkentőt, ami elég erős? Ahogy olvastam, a GH max nem túl jó. Akkor van valami más alternatíva a Magyar piacon, ami ennél erősebb?
hyde
Válasz
GH-t szintet emelni csak GH val lehet hatásosan.a többi kamu.
2006-01-14 13:12:39
bunny

Szia Bunny! Azt írtad hogy készülnek ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt írtad hogy készülnek a cikkek,edzéstervek,még pár nap.Nagyon jó, alig várom.Kérdésem:Mit jelent a 2006-01-10-i 19.28 válaszodban ,hogy darabonként 5-10 ezer akrkater körül? Mi az a akrkater? Nem cseszegetni akarlak,tudom,hogy sok a kérdés,de nem tudok rájönni. Tisztelettel:Laci
Laci
Válasz
nem pár nap sajnos, sokkal több. ugy képzeld el, hogy megírom. utána gondolkozom hogy mit hagytam ki. utána átírom érthetőre, vagy betematizálom egyzerű és részleterse. utána rekrlotálja a humi mega robi és ha nem szúrják tökön magukat, kirakjuk. na ez egy cikk. a karakter az egy betű. 10 ezer karakter 4-5 oldal a muscle sportban nyomtatva. valami olyat szeretnék,a mi még nem volt. komplett leírás, hogy mit hyiagn miért, mind tömegnövelés, mind fogyás, mind kaja , edzés, elmélet és ygakorlati szinten.
2006-01-14 13:11:36
bunny

Szia Bunny! Csak egy technikai kérdésem ...

Kérdés
Szia Bunny! Csak egy technikai kérdésem lenne: ha elkészülnek ezek a bizonyos nagy cikkek, akkor azok melyik rovatban lesznek elérhetők? A szokásos edzés, illetve étkezés menüpontban, mint a többi leírás, vagy ez valami teljesen új dolog lesz?
Balázs
Válasz
lesz egy külön link oldal. én szeretném kicist elkülönsíteni,mert ezek SAJÁT anyagok,nem pedig innen-onan öszeszedett meg fordítás anyagok mint a többi. a robi régen iszonyat munkával összeszedett mident,amit tudott, most szeretnénk ha a saját módszereink - pontosabban az enyémek,m,ert marah sok dolgot tanultam az évek alatt - is hozzáférhetők lennének. midenz azért,mert oylan dologkat kérdeztem amire nem irhatok ide 10 ezer karaketeres cikkeket.
2006-01-14 13:07:41
bunny

Szia! Köszi a választ! Lenne még egy kér...

Kérdés
Szia! Köszi a választ! Lenne még egy kérdésem. Vettem egy Mass 20-at, de úgy látom nem sok jót írtok róla, de azért beszedem. Ezért vettem még egy Volumass 35-öt is edzés utánra. Szerinted az úgy jó, hogy edzés után Volumass 35, Napközben pedig Mass 20? Lefekvés előtt már ne igyak Mass 20-at, igaz?
Balázs
Válasz
ninc sbaj a mass20-al , csak gyenge. fehérjét keltt volna venned, hozzáadni amss20-hoz és akkor oké! :)) de midegy, használd el és utána állj rá a vm35-re!
2006-01-14 13:05:37
bunny

Szia Bunny! Ezt írják a ZMA szedésére: ...

Kérdés
Szia Bunny! Ezt írják a ZMA szedésére: ...lefekvés előtt 30-60 perccel üres gyomorra. Kerülni kálciumtartalmú ételek és étrendkiegészítőkkel együtt történő bevételét. Namármost én lefekvés előtt mindig iszok egy turmixot,általában kazeint. Mit javasolsz, hogy szedjem a ZMA-t hogy ne üsse a fehérjét, vagy hanyagoljam a cuccot esetleg mással pótoljam? Kösz!
mous
Válasz
zma-t szedhetsz ezés után is, de hoppá, ott is ott a fehérje! de ne aggódj, énis együtt szedem! mondjuk ha az esti tumix elé tezsed 30 perccela kor meg van oldva!
2006-01-14 13:04:23
bunny

szia bunny! kipróbáltam a zabpehely turm...

Kérdés
szia bunny! kipróbáltam a zabpehely turmixodat: kávédarálóval porrá darálom a zabpelyhet és reggel azt is teszek a fehérjeturmixba. A kérdésem, hogy ilyen zabpelyhes turmix jó-e edzés után, vagy ez a ch forrás lassú felszívódású és nem jó edzés után? esetleg tudnál ajánlani valami hasonló "tippet" a továbbiakban, esetleg az edzés utáni turmixba, szölőcukor helyett. Ha azt mondod, hogy a szölőcukor (házi megoldások terén) a legjobb edzés után, akkor egy 86 kg-os (tömegelő) emberkének kb. hány grammot érdemes beletenni a fehérjeturmixába? (Persze edzés után kajálok rizs+húst, valamikor csak tejberizst). Ja még egy kérdés: a kristálycukor malto-nak számít? Köszi a választ!
Gábor
Válasz
szia! NEm jó edzés után! a szőlőcukor a legjobb, illetve ami még jobb az a vitargo! 30-40g kell belőle! a kristálycukor nem malto, szerekeztileg egy dextróz és egy gyümölcscukor molekulát tartalmaz. a maltodextrinnél gyorsab felszívódású.
2006-01-14 13:03:05
bunny

Szia Bunny, lenne 2 kérdésem A Búzape...

Kérdés
Szia Bunny, lenne 2 kérdésem A Búzapehely nem jobb a zabpehelynél? Naggyából ugyanannyi ch és protein van benne csak jóval kevesebb zsír. Még régen olvastam, talán Lantos J. mondta hogy a kreatin port kanállal veszi be és iszik rá vizet. Rászoktam én is erre a módszerre és nekem tetszik (egyszerű és nagyszerű). Jó ez így szerinted? Köszi.
Süni
Válasz
szia! ne kiérdezd miért, de a zab jobb! a kanalas kreatin egy nagyon nagyon szimpatikus módszer. ez a helyes hozzáállás, a másik véglete annak, amikor az iidóták nyafognak hogy rossz a kreatin íze mert marha nehéz meginni 3 deci kreatinos vizet!
2006-01-14 13:01:07
bunny

Én úgy gondoltam ezt a kivételezést h Pi...

Kérdés
Én úgy gondoltam ezt a kivételezést h Pisti indulhatna a debrecenin is mint 2 éve Gaszt Ákos.Neki se volt profi kártyája mégis indulhatott.Erre gondoltam.Ilyen sem lehetséges?
anonymous
Válasz
nagyon rafkó vagy! erről még nem beszéljünk, meglátjuk!
2006-01-14 12:58:20
bunny

Szia Bunny! Nőtt egy doboz multipoweres ...

Kérdés
Szia Bunny! Nőtt egy doboz multipoweres glutaminom. Eddig egész testes edzést csináltam, mivel kezdőként ezt tűnt a legjobbnak, de most átálltam a heti egyszeri edzésre izomcsoportonként. Érzem is az eredményét, legalább is a bedurranás-izomláz vonalon egyelőre. Gondoltam elkezdeném bevinni a glutamint edzés után az Anabolic Whey-hez keverve. Átolvastam az eddigi válaszokat a glutaminnal kapcsolatban és elég sokszor együtt ajánlottad BCAA-val. Arra gondoltam, hogy ha edzés előtt és közben figyasztanék BCAA-t, azt legegyszerűbben folyékony formában tehetném. Konkrét kérdésem az lenne, hogy az egyetlen, a shopban kapható folyékony BCAA (nutrend féle Amino BCAA Liquid) megfelelő-e erre a célra, illetve a minősége jó-e. Persze, ha másképp javasonád szedni a bcaa-t, azt a tanácsodat is szívesen fogadnám. Köszönettel
Balázs
Válasz
szia! a nutrendes bcaa jó minsőség. nem lesz olcsó móka ez igy, de nem rossz. igazából azonban ez diétakor lenne fontos.
2006-01-14 12:57:34
bunny

Csak annyi, hogy kosz a valaszokat! reng...

Kérdés
Csak annyi, hogy kosz a valaszokat! rengeteget segitessz ezekkel a valaszokkal, szerintem nem csak nekem. ugyhogy a tovabbiakban is sok turelmet meg kitartast!
Zsolt
Válasz
az az igazság hogy már régóta dolgozom oylan alapcikkeken, amelyekne MINDEN benne lesz. csak marha nehéz egyzserűen érthetően megírni.
2006-01-14 12:54:01
bunny

Hallom, h a tápkiegek (pl. a scitec) csú...

Kérdés
Hallom, h a tápkiegek (pl. a scitec) csúcsminőségű élelmiszerek.Meg azt is hogy( mint ahogy azt nevük is jelzi) csak kiegészítők. Meg h a hús az alap. Ha csúcsminőségűek akkor magukban miért nem olyan jók? A hús még csúcsminőségűbb , hogy az kieg nélkül is (természetesen megfelelő mennyiségben elosztva) sokat ér? Vagy mert az izom is hús, ezért jobban hasznosul és ezért olyan jó a csirkemell?De akkor mitől CSÚCSminőségű élelmiszer a kieg. (mondjuk a scitec tömegnövelői)ha egyszer nem lehet tőle úgy fejlődni ui (nyilván a húst rizzsel gondoltam)
Szkepti
Válasz
jól mondod. a legcsúcsminőségűb a hús, ami kieg nélkül is legjobb. az izom is hús, ilyen egyszerű. ez a legjobb. DE nem tudsz megennyi annyit és edzés után nem tudod oylan gyorsan emészteni, mint kellene. a kiegészítőtől azért nem lehet úgy fejlődni, mert csak kiegészítő, NEM ekvivalens a hússal.
2006-01-14 12:53:10
bunny

Hello!A kerdes talan idiota,de gatolhatj...

Kérdés
Hello!A kerdes talan idiota,de gatolhatja-e az intenziv edzes(kb.2 ora) utani szauna es jacuzzi az izomfejlodest/novekedest,vagy nyugodt szivvel ajanlhato lazitas keppen? Koszi
anonymous
Válasz
nem gátolja, ha a kajába nem zavar bele és nem elszel rosszul, akkor abszlúte nem.
2006-01-14 12:50:53
bunny

Szia! Azt szeretném megkérdeni, hogy ...

Kérdés
Szia! Azt szeretném megkérdeni, hogy 1. a gyors rízs az ugyanolyan mint a sima rizs?Csak mert lehet olvasni sokfélét ahol azt írják nem a legjobb minőségüek ezek a gyors rizsek. 2.Ha tömegelek de emellé beiktatok a pihenőnapokon(3 alkalom) egy kis futást sőtt inkább kocogást akkor az izombontó hatásként fog nálam érvényesülni? 3.Ha a tojásfehérjét csak sütve tudom megenni egy minimális oliva olaj hozzáadásával reggelente az még belefér az elfogadtható kategóriába? Köszi a segítséget!
Tony
Válasz
a gyors risz az sima rizs csak gyorsabb, vagyis előfőzött. hazsnálhatod nyugodtan,nem tudják elrontani. 2. igen, de ha nem vagy nagyon vékony, akor nem gond, ezt a megfelelő táplálkozás kompenzálja, a kondicionáló hatás pedig előnyként érvényesül, beszarok milyen szép mondatot írtam! :DDDDDD
2006-01-14 12:50:07
bunny

Hello. Azt olvastam, hogyha szarokat esz...

Kérdés
Hello. Azt olvastam, hogyha szarokat eszünk és nem mozgunk akkor is jön az izomtömeg, csak ilyenkor minden plusz kiló háromnegyed részben zsír, negyed részben izom. Ez a kijelentés így ebben a formában megállja a helyét?
anonymous
Válasz
nem. ha nem edzel,nem stimulálod az izokat hogy tápanyagot vegyenek fel.
2006-01-14 12:48:28
bunny

Hello bello.Egy haveral beszélgettem és ...

Kérdés
Hello bello.Egy haveral beszélgettem és az ő állitása szerint egy nem versenyző embernek elég a kör edzés futás helyett kardiónak. Ez szerintem totál hülyeség,de ő hajtahatatlan ezért szeretnélek téged megkérdezni hogy ez a köredzéses kardió igaz e ?
eszméletlennagyproléma :D
Válasz
ha aerob edzésről beszélünk (szírégetés) akkor alkalmatlan a köredzés erre. de én amugy se ajánmlom, gondolj bele, a súlyzós edzés emllé még súlyzód ezés, enhogymár tudj pihenni?
2006-01-14 12:48:02
bunny

Szia Bunny! Lehet a kérdésem első hallá...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet a kérdésem első hallásra hülyeségnek hangzik, de én komolyan gondolom.4-5 éve edzzek rednszeresen, és sok izmot sikerült felszednem ezidő alatt, de a nyakam is nagyon megvastagodott(pedig sosem edzettem rá).Vissza lehet valahogy vékonyítani úgy,hogy közben a többi izmom megmaradjon?
Pucsitóni
Válasz
nem, de ha nyújtogatod a nyak és hátizmaidat, kényelmesebb lesz!
2006-01-14 12:47:01
bunny

Szia! foghúzás után meddig nem tanácsos

Kérdés
Szia! foghúzás után meddig nem tanácsos edzeni,súlyzózni? Köszi!
anonymous
Válasz
3 óra!
2006-01-14 12:46:30
bunny

Cső! nem tudod véletlenül hogy hol lehet

Kérdés
Cső! nem tudod véletlenül hogy hol lehet foszfatydylszerint kapni (kortozil szint csökkentésére használt tápkieg)?
anonymous
Válasz
shop@builder-hu-n kérdezd meg!
2006-01-14 12:46:00
bunny

Teljesen világos,h nem egyszerű eredmény...

Kérdés
Teljesen világos,h nem egyszerű eredményt elérni,de nem mondhatni h a magyar versenyzés is megérné.Tehát itt se a lóvéért versenyez valaki.Az igaz h tavaly csak amerikai versenyek voltak,de gondolom csak kivételes év volt.Láttam én a bb tv-t és Johnnyt is csak úgy gondoltam egy évben 2szer húzós felkészülni.A szervezet mennyire örülhet ennek...
anonymous
Válasz
húzós, de hogy hülye példát hozzak: a dani tavayl elindlult a mátrán, a maygaron, a bajnokok éjszakáján, ha elindult volna a tisza kupán, megnyeri azt is és a világkupán lett volna egy második helye. ez 4 győzelem egy második hely. profiban ennek utazási és egyéb költéségén egy versenyre se jutna ki, a profi kártya díja nem jönne ki szinte ebből a pénzből (a felkészülést most nem számítva) és ha ennek a költségén kijutbna, lenne egy "futottak még" kategóriás helyezése.
2006-01-14 12:45:36
bunny

szia bunny, jó hogy visszatértél. 1.szál...

Kérdés
szia bunny, jó hogy visszatértél. 1.szálkásításnál, aerob edzés közben mi számít olyan magas intenzitásnak, ami már ellenjavalt az izomvesztés miatt? honnan lehet tudni, hogy túl intenzív a mozgás: túl magas pulzusszám? esetleg bedurran az izom, pedig nem kellene neki? 2.előfordulhat olyan, hogy az intenzitás túl alacsony, és nem fogok szálkásodni, hiába van meg az 1 óra, monoton mozgás. (ami szobakerékpározás, mert az van kéznél otthon is, meg az edzőteremben is) a kajálás része ok, semmi szemét kaja és napi 170 g ch + 200 g fehérje megy, én kb 95 kg vagyok. nagyon köszi
joe
Válasz
szia! 1. ha túl magas a pulzusszám, oylan 130 felett akkor már túl intezív a mozgás, és akkor, ha béármiylen izmodat bedurranva érzed: bedurranás=glikogénhasználat az izomból! én egy időben fogyasztásnál taposógépeztem, mindig bedurrant a lábam, aztán megdöbbenve vettem észre hogy pálcikára is fogyott! 2. nem hiszem. a tested egyszerűen érzékeli, hogy most nincs szükség gyors energieforrásra (ch) , sok oxigént viszel be 8aerob mozgés) és szépen rááll ráál a zsír bontására mert van ideje vele "pöcsölni" hogy zsírsavakká bontsa stb. lehet kevesebb zsírt vesztesz, mint magas intenzításnál, de nem veszítesz izmot és a tested megszokja, hogy ilyenkor mindig a zsírkészletedhez nyúljon, "megtanítod rá" kicsit vidd feljebb a fehérjét!
2006-01-14 12:41:53
bunny

helo! a scitec-től akarom szedni a mass2...

Kérdés
helo! a scitec-től akarom szedni a mass20-at, és kérdésem hogy e mellé kell e vmi mást szednem ahhoz hogy nőjjön a tömegem.(62 kilo vagyok szeretnék 5-6 kilot felszedni, egyébként 16 éves) Előre is kösz!
deka
Válasz
én a vm35öt janálnom, a mass20 túl kevés fehérjét tartalmaz.
2006-01-14 12:37:03
bunny

Hello Bunny! Már régebben is írtam ide, ...

Kérdés
Hello Bunny! Már régebben is írtam ide, és szeretném megköszönni hogy válaszoltál. Most viszont lenne 1 újabb kérdésem! Egy 15 éves fiú vagyok ( jelenleg 56 kg ) és régebben ( 13-14 ) éves koromban már " gyúrtam " viszont most komolyabban szeretnék vele foglalkozni. Mint régebben tapasztaltam, kiegészítők nélkül nem nagyon lehet fejlődni. Így most arra gondoltam hogy veszek Volumuss 35-öt illetve valami vitamint, mondjuk legyen az a Vita-x. Nos azt szeretném megkérdezni, hogy Volumassból mennyit szedjek/nap ? És hogy ha megettem egy vödör vm 35-öt akkor utána hogyan tovább ?? Előrre is Köszönöm válaszod! Helló!
anonymous
Válasz
szia! van egy kis féreértés: ha egy vödör vm35 öt megettél,akor még nincs hogyan tovább! akkor jön a következő vödör! tápanyagra folyamatosan szükség van, egy vödör az amúgy is még lóf*sz! ezenkívül akajára nagy hangsúlyt kell fektetned, a vm35 öt pedig edzés után hazsnáld, esetleg reggel első étkezésnek!
2006-01-14 12:36:32
bunny

csáó bunny! az egykezes nykbólnyomás ki...

Kérdés
csáó bunny! az egykezes nykbólnyomás kiválthatja a ruddla való nyakbólnyomást? a hát edzésem:A.hét:vállvonogatás,felhúzás,evezés rúddal,fűrész egykezessel. B.hét:vállvonogatás,húzódzkodás(nyakra),majd csigánál mellre, és az a nemtom mi ami csogán van olyan szűk fogantyú azzal. ez így ok? előre is köszi Ui: BBTV-t akar a nép :)
Hátmájszter
Válasz
szia! kiváltj,a sőt szeritenm jobb. a nyakból nyomáskor a könyökök hátul vannak a fej mögött, a vállizület ki van fordulva és nagyon kopik. a B hléten remélem alsó csigás evezésre gondolsz! evező mozdulat mindig kell! bb.tv-t vágja a humi! elég ekluzív anyag ez is, de van egy csomó anag már vágás előtt, ezen kívül holnap forgatunk, keden forgatunk, csütörökön forgatunk, úgyhogy lesz anyag!
2006-01-14 12:34:37
bunny

Szia Bunny! 42 éves vagyok/nem túl fi...

Kérdés
Szia Bunny! 42 éves vagyok/nem túl fiatal,de szerintem még nem is nagyon öreg/. Évek óta edzek és szeretném magam kipróbálni testépítő versenyen is. Mit javasolsz, melyik versennyel kezdjem?(még nem vagyok egy "tóthdani" alkat)
Leslie
Válasz
szia! én a mátra kupa masters kategóráját javaslom, október végén lesz!
2006-01-14 12:32:14
bunny

Szia Bunny! A glutaminnal kapcsolatba...

Kérdés
Szia Bunny! A glutaminnal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Olastam, hogy a vázizomzat 60%-a glutamin. Mi lenne ha valaki a napi proteinbevitele nagyrészét glutaminból oldaná meg? Pl. egy napi 400 gramm proteinbevitelböl 200 gramm glutamin lenne? Ha jól tudom akkor a glutamin a vékonybélben szívódik fel. Nem tudom, hogy ennek mennyire van jelentösége. Létezik, hogy az emberek azért beszélnek napi 20-30 gramm glutaminról, mert drága? Vagy nincs értelme nagyágrendekkel növelni a dózist? Próbáltam utánajárni ennek, de nem sok sikerrel. Infót nem találtam csak a 20-30 grammról, ha meg valakitöl kérdeztem akkor nem tudtak okosat mondani. Elöre is köszönöm, tisztelettel: Péter
anonymous
Válasz
rossz ötlet. az izomfehérje nem scak gltaminból áll, ezért testednek elő kéne állítania többi aminosavat. a kölktséghatékonyésgről nem is beszélve! elég 20-30 gr glutamin, de ha tele vagy pénzzel, bármennyi mehet- a fehérje mellé!
2006-01-14 12:31:33
bunny

Csao Bunny! Ismet egy remek kerdessel f...

Kérdés
Csao Bunny! Ismet egy remek kerdessel fordulok hozzad. A napi feherjebevitelem teljesen rendbe van, de a szenhidrattal gondok vannak. Reggel felekelek, benyomom a csirket, ez olyan fel9 9 fele van. beerek melohelyre benyomok 1 banant, meg ragcsalok puffasztott rizst (kb 50g). 11-fel12 korul szojafeherje. 13kor ebed csirke rizs vagy krumplival (kb 100-200g) 16kor szoja +50g pufirizs. hazaerek 5 fel6 fele csirke +banan fel7-7fele edzes. 8kor szojafeherje+dextroz+malto (20-20). utana fel, 1 oraval csirke+ 100g rizs. ez igy eleg?
anonymous
Válasz
az oylan 250g ch, lehetne több is!
2006-01-14 12:30:05
bunny

Hello Bunny! Király az agymenésrovatod,...

Kérdés
Hello Bunny! Király az agymenésrovatod,mindet elolvastam. Lenne egy kérdésem a heti 2xer edzek egy izomra kérdéskörben.Én is kétszer edzek egy héten,de én úgy hogy mindíg más gyakorlatot csinálok második edzésen.Pl ha hétfőn egyenes padon csináltam a fekvenyomás meg a tárogatást meg a szűknyomást,akkor csütörtökön mindent a 45 fokos padon csinálok.Az erőm nő tőle,fejlődök is,mondjuk nem túl gyorsan.Szerinted ilyen bontásban sem jó a heti 2 edzés? Még egy kérdés:a 45 fokos padon a tárogatástól meg a nyomástol,meg a vállbólnyomásnál ropog a vállam,de nem fáj.Szted meg kéne probálnom vmi izületerősítőt?Ha igen akkor mit?
Pride
Válasz
a heti két edzésról azt kell tudod, hogyha heti kétszer tusz egy izmot edzeni, még nem vagy azon asznten hogy intezíven edzzél. a ropogás előjel lehet, joint x! az ízületi foyladék adja a hangot egyébként!
2006-01-14 12:28:58
bunny

Hali! Mindenhol azt olvasom h nem éri...

Kérdés
Hali! Mindenhol azt olvasom h nem éri meg a profi versenyzés .Na most miben más,több ha a versenyző az európai és pl a debreceni versenyekre készül?Vagy mi kerül többe azért mert profik közt indul(Cucc?)
anonymous
Válasz
miden profi verseny tavaly amerikában volt meg asuztráliában egy. szerited hova egyszerűbb utazni? és ami jelentős különbség: a profik között nem leher eredményt elérni, ott az az eredmény, ha fel tudsz közéjük állni a színpadra. ezt átlagembereknek elég nehéz eladni.
2006-01-14 12:27:37
bunny

Szia! cytopro whey vagy scitec anabol

Kérdés
Szia! cytopro whey vagy scitec anabolic whey? Ará közel a fele, sok kulonbseg van minőségben? Köszi
HT
Válasz
őszintén akkor húdenagy különbség nincs.
2006-01-14 12:25:34
bunny

szia bunny!én egy 16 éves srác vagyok.Ké...

Kérdés
szia bunny!én egy 16 éves srác vagyok.Kérdésem csak annyi lenne h szted a guggolás és a felhúzás ebben a korban mennyire egészséges gyakorlat és h mire kell figyelni a gyakorlatok közben?
anonymous
Válasz
semi baj ezekkel agyakorlatokkal, DE ne hazsnálj nagy súlyokat, akivitelezés a fontos!
2006-01-14 12:24:56
bunny

Ez igen bunny! Most kérdeztem és már ...

Kérdés
Ez igen bunny! Most kérdeztem és már 2-3 perc múlva válaszoltál is.Köszi. Méghogy nem gyors a rendszer...:) Olyat lehet csinálni,hogy Pisti elindulna a debrecenin és utána még a magyaron is?Nem kaphat ennyi kivételezést a szövetségtől?Vagy nem is akarna ott indulni a Flex classicon?
anonymous
Válasz
szia. nem gyirs arendszer, mert nem tudok midenkinek válszolni, nekem technukailag sajna a legfisebre gyoirabb és gyoirsa akrok lenni, de van vagy 200 kérdés amely hete sőt páran hónapok óta várnak. debrecenben nem indulhat a pisti profi kártya nélkül. profi kártáyval pedig miért indulna amtőrben? a pisti már magyar bajok, sokgyar bajokságon indulni sok értelme nincs. bb.tv. második adás!
2006-01-14 12:24:20
bunny

Hello! A Johnny felkészül az őszi eur

Kérdés
Hello! A Johnny felkészül az őszi európai versenyekre?Vagy csak azokra és kihagyja a tavaszit?
anonymous
Válasz
ejnye nem nézed a bb.tv-t? johnny március 11.-én a san francisco pro-n indul és debrecenben is tuti fog! ha lesz spanyol verseny,nem hiszem hogy kihagyja!
2006-01-14 12:22:15
bunny

Hello!Ha csak tiszta izomtömeget szeretn

Kérdés
Hello!Ha csak tiszta izomtömeget szeretnék növelni azt a kajában és az edzésben hogyan kell változtatni?Vagy elég ha nem zabálok annyit?Köszi
pal1ka
Válasz
nem. sokat kel zabálnmi, de nem szemetet.
2006-01-14 12:21:11
bunny

Helló Bunny ! Én is rotátorköpeny probl...

Kérdés
Helló Bunny ! Én is rotátorköpeny problémával küszködök a bal vállamban, mint Te. Kb. 4 éve, hogy fekvőtámasz gyakorlatok közben egyszer csak " megrogyott " a bal kezem, mert hirtelen erős fájdalmat éreztem a bal vállamban. Több héten keresztül képtelen voltam akár egy fekvőtámaszt megcsinálni. Természetesen azóta jelentősen javult a helyzet, de valahogy sehogy sem akaródzik teljesen helyre jönni. Pl. nem tudom a bal karomat a fejem mellé egyenesen felemelni, képtelen vagyok húzódszkodást megcsinálni, a nyak mögül nyomás is bénán megy ... Miután több éves ez a probléma és nagyon szeretnék már egy tisztességes felhúzódszkodást megcsinálni ... mit csináljak a bal vállammal, hogy rendbe jöjjön ? Nagyon kérem a segítséged, hogy akár egy edzés módszer, vagy bármi más terápia javaslat ..., ami segítene a vállam gyógyulásához ! Köszönöm.
Cement
Válasz
szia! félek hogy neked a rotátorköpenyeddel más probléma van mint nekem, lehet hogy megsérültél. nekem nem hirtelen jelenség volt, hanem kialakult szép lassan. lehet hog szakadásod van vagy ilyesmi. römtgen és ultrhangos viszgálat szükséges. a vállizmok lazsítása is segít. egy technikát mondok: álló helyzetben tárd szét két oldalra kezed vizszintesen, mint jézus a kereszten. egyik tenyered előre nézzen amásik hátra. fordítsd a fejed az előre néző tenyered felé teljesen, majd a másik irányba úgy, hogy most amősik tenyered nézzen előre, tehát forgasd a karod miközben afejed baléra jobrra fordul. eből csinál meg mondjuk 3x100 ismétlést. ha kel orvos, szólj!
2006-01-14 12:20:45
bunny

Csáó Bunny! Szerinted befolyásolhatja e...

Kérdés
Csáó Bunny! Szerinted befolyásolhatja e az étvágyat, ha valaki nem alussza ki magát? Vagy ez több minden dolog függvénye? Daily one + b komplex az megy rendesen. Meg hétvégeken tudok enni....
egy étvágygondokkal küzdő szerencsétlen :D
Válasz
befolyásolhatja. aludd ki magad, anélkül nem regenerálódsz.
2006-01-14 12:16:50
bunny

Hali! Dani vagy Pisti indul ősszel a

Kérdés
Hali! Dani vagy Pisti indul ősszel a debreceni GP-n?
anonymous
Válasz
a depbereci gp ifbb profi verseny,amelyhez ifbb profi kárty szülkséges. dani és pitis mint nemzeti bajnok kaphatna profi kártáyt, de a profi versenyzés költségei miatt ennek egylőre nincs értelme. dani idén pihen, pisti pedig a prof kártya előtt még fog amatőr versenyen indulni valószínűleg!
2006-01-14 12:16:17
bunny

Hello! Az mikor fog kiderülni?hogy Né

Kérdés
Hello! Az mikor fog kiderülni?hogy Németh Pisti a profik közt indul-e vagy a magyar versenyeken?
anonymous
Válasz
ez titok. a pistinek nincs profi kártyája, ez tény. indulhat idén a vb-n de ez is poltikai kérés, tudni kel hogy azért a vb szlovákiában lesz és a cseh, szlovák és legyen szövetség elég spanban vannak, azt kell modjam, nem lenne elég megynerni, oda is kell hogy adják, ha érted mire célzok. pisti készül, és pintlér ferenc, valamint remélhetőleg a scitec segítségével a legokosab döntést fogja hozni.
2006-01-14 12:14:46
bunny

Sziasztok Bárkiakiagépnélül!!!Ki az a Br...

Kérdés
Sziasztok Bárkiakiagépnélül!!!Ki az a Breki?és most már jussatok közös nevezőre felülés/hasprés ügyben?felülés télleg annira szart mint bunny mondja? mert azt láttam hogy Yvette is csinálja és nem éppen kockátlan a hasa:-))) szóval???
anonymous
Válasz
az yvette hasprést csinál! erről ennyit! a breki az egy béka vagymi.
2006-01-14 12:12:14
bunny

szeva ! annyi lenne a kérdésem h ha én 6...

Kérdés
szeva ! annyi lenne a kérdésem h ha én 65 kg vok akkor hány gramm fehérje tud hasznosulni bennem az edzés utáni turmixal ? elég 30gramm whey pro ??? kösz a választ.
anonymous
Válasz
30-40g az oké!
2006-01-14 12:11:21
bunny

Hello bunny! Még bontatlan, nem összemix

Kérdés
Hello bunny! Még bontatlan, nem összemixelt hcg-t lehet szobahőmérsékleten tárolni vagy hűtőben kell azt is? Kösz!
Tepsi
Válasz
rá van írva a dobozra, asszem hűtőben kell.
2006-01-14 12:11:07
bunny

hali 1.A rovid bicepszet lehet nyujtani,

Kérdés
hali 1.A rovid bicepszet lehet nyujtani,vagy nem?2.A multkor irtad,hogy nem a sorozat,es nem is az ismetles a lenyeg,de akkor mire gondoltal?
anonymous
Válasz
1, nem lehet nyújtani. a bicepsz hosza, az alsó és felső tapadási pontjai fixek. 2. az intenzitásra gondoltam. a lényeg hogy az izom minél többet dologzzon, minék keményebben ősszehúzódjon, minél több vér menjen bele,minél több mikorsérülés legyen rajta, hogy utána sok tápanyagot vegyen fel és nőjön.
2006-01-14 12:10:27
bunny

"Szóval az a nagy harcihelyzet, hogy bnő...

Kérdés
"Szóval az a nagy harcihelyzet, hogy bnőmnek is megtetszett ez a testépítés téma, és elkezdett ő is lejárni edzeni és nagyon jól is megy neki" Imádom az ilyen csajokat!!!
mike
Válasz
én is! sokkal jobban mint azokat a picsákat akik azt hiszik hogy ha nemtommilyen rucit vesznek a puha testükre akkor jól néznek ki! nincs szebb mint egy izmos női test, szebb dolog annál a tudatnál hogy kemény munka eredménye, hogy egy csajszi és képes megtenni ilyen szintű dolgokat, nem csak picsáskodni!
2006-01-14 12:08:52
bunny

csáó! eddig tévhitben éltem:D melyik a c...

Kérdés
csáó! eddig tévhitben éltem:D melyik a cytogén whey pro? vagy melyiket ajánlanád? [link] [link] [link] [link] ár nem számít, csak a minőség. nem vagyok gazdag ficsúr mielőtt tévesen ítélnél meg:D és nem is most kezdtem. és mindenképp 4-5 kilós kiszerelésben kéne, mer most van pénzem:D most kell megvennem mer nem lesz belőle semmi.D akkor szerinted melyik a nyerő? előre is köszi, jó munkát!
anonymous
Válasz
na pont az nincs amire gondoltam. én a scitec anabolic wheyt ajánlanám és nagyon jól látod, csak a nagy kiszerelés éri meg!
2006-01-14 12:03:52
bunny

Hi bunny! nem fejlődik a karom arányosan...

Kérdés
Hi bunny! nem fejlődik a karom arányosan a többi testrészemhez képest és több embernek javasoltad h edzék kétszer egy héten egy darabig..ez alapján összedobtam egy új edzéstervet és ha nem gond le tudnád csekkolni h megfelelő e?ugy gondoltam h a két karedzésen eccer a bic lenne keményeb több szabdsúlyos intenzívebb másik napon meg a tric..lehet h hülyeség v szar 5let.. nah a következő: 1.mell bic-tric: fekvenyomás4*8, nyomás 30fokos padon3*8, táogatás 3*8. bic állva egyenesrúddal 3*8, scott bic 3*8, kalapácsbic 2*8, tolockodás suly nélkül 4*10, csigás letolás 4*8. 2.hát láb: szélesfogásu huzodzkodás 3*8, szűken lehuzás 3*8, T-rudas evezés 3*8, csigán evezés 3*8, lábat még nem vágom pontosan de guggolás,comb-hajlító,feszítő meg vádli.. 3.váll bic tric: nyakbólnyomás kézisúlyzokkal4*8, odlalemelés 3*10, döntöttrzsű oldalemelés 3*8 v. állighúzás 3*8, bic állva fr rúddal 3*8, scottpad egykezesekkel 3*8, tolockodás sullyal 4*8, homlokraengedés 3*8, csigán letolás 2*8.. nemtom jo e ez így ezelőtt ugyan ez vot csak mellbi, hát láb, váll tric és a karom nagyon nem fejlődött..előre is köszi a választ LEO
LEO
Válasz
jó lesz ez, de ami fontosabb: nagyon figyelj oda a karedzésre, nagyon fájjon! megfigyeltem hogy a gynege részekre az ember hajlamos 2összecsapni2 az edzést, ezt el kell kerülni! fokozd az inztezitást, ha más nem, vágd ela pihenőket! ha totál ki8készüla akrod és beszarzs a fájdalomtól,akor megtetél mident hogy fejlődjön! egyébként nekem a karom gyorsan regenerálódik, mert kicsi izom, elbír heti 2 edzést, remélhetőleg neked is igy van. de nekem a karedésem persze nem pöcsölös, 10 perc és kész.
2006-01-14 12:01:16
bunny

Sziasztok szuperbody. tavasszal nem less

Kérdés
Sziasztok szuperbody. tavasszal nem lessz csak szeptemberben? igaz ez itt olvastam az edző válaszolban.
izomboy
Válasz
sosincs suoerbody tavasszal, csak scitec tavasz kupa volt tavaly. idén nem redez a scitec versenyt atvasszal tudomásom szerint.
2006-01-14 11:58:14
bunny

Szia bunny azt irtad kukoric bab nem emé...

Kérdés
Szia bunny azt irtad kukoric bab nem emészthető. ez azt jelenti hogy nem szivodik fel és nem hizlal. akkor elméletileg jo nem vagy van más is amiért nem jo? egy másik honlap ajánlotta mert lassu felszivodású és alacsony kcal. de mást is hallotam ezért kérdeztem.de
hüje hüvejes
Válasz
nem, akukorica héje túl vastag ezért nagy rlsze nem emészetődik meg. a baba más téma. "hizlal" már a szót is utálom. nincs oylan hogy hizlal vagy nem hizlal. a bab sokal jobb ch forrás,a kukoricát én csak izesítésnek hazsnálom. alacsony kclal,ez is baromság, nem kell alacsony kalóriának lenni, csak ne leygen szar. ha kevés kalóriát viszel be, úgy veszítesz izmot mint a pinty,állandóüan dobálóznak ezzel az acsony kalóra baromsággal, d emeg kel érteni hogy megeszel egy zsömlét és az kevés kalória, azzal sokkal többet ártsz mint ha megezsel egy csomó babot mai sok kalória de használhatóü, minőségi táplálék.
2006-01-14 11:57:01
bunny

szeva, az ugy jó ha szedek daily one-t +

Kérdés
szeva, az ugy jó ha szedek daily one-t + 1gr C-vitamint + 400mg E-vitamint naponta ??? vagy nem edzés napon vmelyiket hagyjam ki ?
CarlZ
Válasz
nem, jó ez igy, ez elég alap dózis.
2006-01-14 11:54:06
bunny

szia.cyclofenil= closti? vagy hasonló?

Kérdés
szia.cyclofenil= closti? vagy hasonló?
np
Válasz
nem
2006-01-14 11:53:44
bunny

Hy a hasam bal oldalán nagyobbak a koc

Kérdés
Hy a hasam bal oldalán nagyobbak a kockák mint a jobbon, mit lehet tenni hogy ugyanakkorák legyenek?
turbórudi
Válasz
semit ez genetika. nincs ezzel gond.a szíved se középen van.
2006-01-14 11:53:29
bunny

hi bunny. mit jelent az hogy sorosuveg v

Kérdés
hi bunny. mit jelent az hogy sorosuveg vall?
anonymous
Válasz
keskeny váll, de ez nem teljesen hivatalos kifejezés.
2006-01-14 11:53:09
bunny

csáó bunny/robi! a gurtniról kérdeznék....

Kérdés
csáó bunny/robi! a gurtniról kérdeznék. Igaz, hogyha használja az ember bizonyos izmok megállnak a fejlődésben?(gondolom alkar de ennyire?).Csak lassa kéne használjak, mert gyarapszik a súly :D előre is köszi
gurtni
Válasz
kénytelen vagy gurtnit hazsnálni ha bizonyos gyakorlatoknál nem elég erős a fogásod.
2006-01-14 11:52:28

Robi! A Tej csata sosem fog vegeterni! ...

Kérdés
Robi! A Tej csata sosem fog vegeterni! Ezzel a nem vagy borju meg tobbi dumaval senki ne jojjon...ugye ezt belatjuk, hogy hatalmas nagy hulyeseg...maskulonben ne egyel soha tobbet olyan taplalekot amihez rendes korulmenyek kozott sosem jutnal hozza...remelem garnelarakot sem eszel...es volumasst sem iszol....itt a karpatmedenceben nem sok ilyen taplalek uszkal a vizben es terem a fan.... az ember amiota letezik issza mas allatok tejet...ez egy rem gyenge labakon allo ellenpropagada amit segghulye diebetikusok talaltak ki...aki hasonloan gondolkodik az egyen fuvet es a disznohust is nyersen nyomja csak ,hogy hu maradjon az elveihez! Ez a laktoz enzim koruli hajciho is faszsag...felnott korban is LITER szamra lehet inni a tejet....mert igenis termelodik meg tobb liter lebontasara is alkalmas enzim meg 30 ev folot is...ha mar nem termelodik akkor 1 pohar utan is fosni fogsz...magyarul ki az a hugyagyu aki gyakorlatilag egesz nap fosik a tejtol es gyotrik a belgazok de azert issza a tejet...ha fosol nem iszod...ha nem fosol 5 litert is ihatsz... A tej meg tej...amirol te beszelsz a reggeli tejital...az keszul permeátumot...senki ne igya...csak a szineben hasonlit a tejre..
tej
Válasz
szia tej, te egy hülye vagy, de ne zavarjon, igyál tejet, marha izmos leszel tőle! 1. az ember az egyetlen barom,amely más állat tejét issza. semmilyen állat nem iszik felnőttkorban tejet, a tej arra való, hogy amikor még az emésztőrendszer nem kées szilárd táplálékot hazsnosítani, nincsenek fogak, stb, akkor tudjon mivel táplálkozni a csecsemő. de ez is csak specikfikusan az anyatej, amely az akkori homronális körülénmykenek megfelelő összetételű, tele van pl. zsírral, sokkal joban mint amit a boltban kapsz. 2. az ember amióta létezik, próbálja saját magát hülységekkel tönkretenni. az okos tejivós érved mellé tedd be nyugodtan a cukor és lisztfogasztást is, a cukorbetegség meg tök véletlenül alaluk ki, meg az elhízás és az azzal járó összes betegség. 3. az enzim LAKTÁZ és nem fazság, a laktáz ezin termelése legtöbbeknél leáll felőttkorban ez anomrális, de ez nem jelent rögötn automatikusan egy pohár tejtől hasmenést. Az a húgyagyú fosik egész nap a tejtől, akinek az ilyen hülyék mint te megmagyarázzák hogy a tej jó. 4. volumass stb. a tejnek vannak olyan részei amit ki tudnk nyerni és hazsnosak, a rossz részeit, alergéneket, szírt stb. kidobjuk. úgy működik midennel, én pl. nem ezsem meg a csirke csontját és a húsából is scak a mellét. ennyi előnye azért van a civilizációnak. 5. a tej legnagyobb hibája az, hogy a hülyékeknek mint te, illúziót ad táplálék szinten. semmilyen más táplálék nem szar enyire, hogy 1000g-jában enyire kevés a tápanyag. ha már tejszármazékot kel enni, vanak értelmes tejtermékek, mint a cottage cheese amelynek fehérjetartalma ötszöröse a tejének, zsírtarlatma meg a tizede. 5 liter, azaz 5k tej 150g fehérje és 70g-170g telitett zsír. 150g fehérjét 0,75 kg húsból viszel be elhagyaolható zsírral csirkéből vagy több, de JÓ, teliettlen zsírral halból. gratulálok, okos vagy! 6. igen, füvet eszünk majdnem. a zöldséget ugyanis nem kell szarráfőzni, majdnem nyers állapotban a legjobb, disznóhúst nem eszem, de pl. nem véletelnül annyira jó a marhahús amit max közepesen van átsütve és majdnem nyers. nem véletlenül van az hogy a tonhalkoznerv vagy fagyaztott tomhal kicsit megmikrózva, majdnem nyersen pillanatok alatt szárazzá teszi az embert. de te csak egyén tejet zsömlével meg parizerrel, meg milkacsokit!
2006-01-14 11:51:50
bunny

Szia! A fórumon már érdeklődtem, de azé...

Kérdés
Szia! A fórumon már érdeklődtem, de azért megkérdezlek téged is: napi 1 l tej mellé mennyi Ca kell még pluszban? Azért kérdezem, mert én még plusz 80 g fehérjét (laktalbumin és kazein) is beviszek, és mint ismeretes, ez fokozza a Ca-ürítést... Előre is köszi!
Franco84
Válasz
semmennyi. a tejet hagyad a francbam, ha veszel egy vitmain ásványi anyga formulát abban pontosan anyi kalcium lesz, amennyi kell!
2006-01-14 11:37:00
bunny

Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy t...

Kérdés
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy te melyiket ajánlanád: universl spa pak, prolab training pak, biotech vitamineral pak, néztem universal animal pakját, de az nekem drága, előre is köszi. hello
Balázs
Válasz
őszinte leszek! árban szeritem az iss pak és a vitalife ultra mega pakkal jársz legjobban! utána a prolab training pak, az animal pak drága nagyon, a biotech gyenge, a spa pak szintén!
2006-01-14 11:34:20
bunny

Hun van a mi kis Kokszos Nyuszink ? :)

Kérdés
Hun van a mi kis Kokszos Nyuszink ? :) (csak vicc)
anonymous
Válasz
szia! hát ittvagyok, csak még nem minden nap!
2006-01-14 11:33:09
bunny

Sziasztok!Szerinted gázos hogy ha Bolero...

Kérdés
Sziasztok!Szerinted gázos hogy ha Bolero szörpöt iszom,viz helyett,mert néha azért elég egyhangu:))(nincs benne cukor) Rajna Krisztiánrol mit gondoltok,mert sztem elég gáz:DD Rossz nézni ahogy szenved:D Nah további jo munkát.Üdv Endre
Endre
Válasz
szia! rajna krisztiánról hogy mit gondolok azt megtartanám magamnak. a boleró nem gáz, ugyan szar az is, de nem vonahtoid meg amagdtól telejsen az ízeket és százsor jobb mintha valami cukros szart innál. belefér! ha belegondolsz, ahhoz a brutális tényhez képest hogy meberek literszámra isznak vízben oldott ukrot, ez semmi!
2006-01-14 11:32:42
bunny

Szia bunny! A két vitamin közül szted me

Kérdés
Szia bunny! A két vitamin közül szted melyik a jobb: vita-x v. daily one? Köszi!
vitamin
Válasz
a vita x ha jól emlékszem, nagyobb dózisú!
2006-01-14 11:30:50
bunny

Szia!A BB tv nagyon jó jobb mint a Fitmu

Kérdés
Szia!A BB tv nagyon jó jobb mint a Fitmuscle tv!!!A BB tv 4. adása mikor lesz letölthető és ki fog szerepelni benne?Helló
G
Válasz
Az hogy mi lesz az mindig titok, 17-18.-a körül fenn lesz
2006-01-13 12:57:14
humma

Hey! AZt olvastam nem szabad gyümölcslev...

Kérdés
Hey! AZt olvastam nem szabad gyümölcsleveket inni, mert sok bennük a kalória, nos, a Topjoy Light termékeket lehet inni? Nincs benne cukor, csak édesítőszer, és csökkentett energiatartalom ( 40Kj (10Kcal))-1l , 0,05g zsír, vagy a Norbis italokat? vagy szerinted maradjak a víznél? :) cya!
anonymous
Válasz
A víz mindenesetre természetesebb. Az édesítő és tartósítószerek... egy másik "félnivaló" témát vetnek fel. Kalória szempontjából nyugodtan fogyaszthatod a szénhidrátmentes italokat.
2006-01-12 19:23:17
Robi

Azt mondod, tejet nem szabad inni mert a

Kérdés
Azt mondod, tejet nem szabad inni mert az is káros. Csecsemőkorodban anyatejet ittál vagy már akkor is Volumnass harmincötöt szedtél?
a
Válasz
1) a tehéntej nem emberi anyatej. ha borjú vagy, akkor nyugodtan ihatod.
2) nemtom nézted-e a Blöff-öt, ha nem nézd meg, ott közérthetően is elmagyarázták, miért nem jó a tej.
3) a boltban kapható fehér színű lé nem éppen tej. az egy szar. Járj utánna, hogy miért, esetleg menj el egy gyárlátogatásra, ahol találkozhatsz az adalékokkal, amikkel a leszeparált léből újra tejszerű valamit kapnak
4) A csecsemők szervezete termel még a tej lebontásához szükséges enzimeket. Ezen enzimek termelése egyes népcsoportoknál az életkor előrehaladtával leáll, így az idősebb emberek NEM TUDJÁK EMÉSZTENI a tejcukrot, és fosnak a tejtől. A kakukázusi népcsoportok között vannak kivételek, akik jól bírják a tejet, sőt.

Szóval, nem kéne hülyeségekkel provokálni, hanem utánna kellene először olvasni egy kicsit. A tejet a népegésség vagymire hivatkozva mint kalciumforrást javasolják hivatalosan, ám sajnos a benne lévő kalcium kevés is és nem is túl jól hasznosul, így az elmúlt pár évben orvosi és tudományos körökben ezt a tézist is sokan bírálják.
2006-01-12 19:21:32
Robi - aliász bé!

Szia Robi/Bunny! Megtennéd nekünk hogy

Kérdés
Szia Robi/Bunny! Megtennéd nekünk hogy leírod a daily one 1 tabira vonatkozó teljes vitaminmennyiségét? Köszönettel:
P.Aladár
Válasz
Ide nem, de szombaton az universal termékek összetételét terveztem felvinni a shop kalória adatbázisába. Reméljük nem jön közbe semmi, és az istenek is megsegítenek abban, hogy a nagy összetétel elmaradásból végre lefaragjak egy kicsit.
2006-01-12 19:12:48
Robi

Szia! A kalóriatáblázatnál olvastam, hog...

Kérdés
Szia! A kalóriatáblázatnál olvastam, hogy van olyan, hogy Tiger Sport szelet, meg Power szelet. Nem is olyan rossz a fehérje/szénhidrát/zsír arányuk. Ezeket lehet bárhol kapni, vagy csak ilyen fitness boltokban? azért kérdezem, mert ha csak ott lehet, akkor gondolom olyan 300ft körül mozog az meg kicsit drága....
anonymous
Válasz
Így van.
2006-01-12 19:09:16

Szia Bunny! Nekem az egyik gyakorlattal...

Kérdés
Szia Bunny! Nekem az egyik gyakorlattal kapcsolatban lenne kérdésem... A BB-TV-ben a csajszi mondja, hogy a hasára gyertyázik. Hogy kell helyesen végrehajtani a gyaksit, és mit eddz meg (hason kívűl :)) Próbáltam ellesni de nem sok sikerrel...
Geryí
Válasz
Akkor csinálja az Yvette a gyertyát amikor a kiscsávó bicepszezik a háttérbe. Érdemes padon csinálni, ugy hogy a fejed felett megfogod a pad szélét, láb függőlegesen, és emelgeted a derekad. Amire figyelni kell, hogy végig függőleges legyen a lábad, ne döntsd magad felé. Alsó hasra nagyon jó!
2006-01-11 12:10:34
humma

Válaszolj, ha kérdezlek te izomagyú baro

Kérdés
Válaszolj, ha kérdezlek te izomagyú barom, vagy tán szégyelled az igazságot
anonymous
Válasz
mire birka? szerited tudom melyik a te kérdésed?
2006-01-10 19:51:31
bunny

Hali ! Te honnan veszed a pasztőrözött t...

Kérdés
Hali ! Te honnan veszed a pasztőrözött tojáslét, tudsz mondani konkrét boltot vagy v.milyen üzletet. Egy jópár helyen már megkérdeztem de néztek mint a moziban. Köszike
rik
Válasz
capriovus kft Bp. XIV ker. varannó u.2. ez egy tojásfeldolgozó, bemész az ajtón, balra az irodában a csajoktól kérsz tojásfehérjelét, mondd hogy a bodybuildertől küldtek, örülni fognak! :))) térkép kelleni fog,nem egyzserű odajutni, át kel menni az m3 feljáratnák a hungária körút alatt a vidámpakr mögé!
2006-01-10 19:50:59
bunny

Hello!Ha teljese kezdő vagyok és csak er

Kérdés
Hello!Ha teljese kezdő vagyok és csak erősödni akarok,akkor szerinted melyik edzéstervet válasszam??
anonymous
Válasz
először a tök kezdő átmozgatót az edzéstevek közül!
2006-01-10 19:48:52
bunny

Szia Bunny! 2 éve edzek, mindenem fejlőd...

Kérdés
Szia Bunny! 2 éve edzek, mindenem fejlődik csak a gyökér bicepszem nem. Ráadásul genetikailag is fos, mert rövid és lapos. Heti egyszer edzettem eddig 2-3 gyakorlattal, de ezek szerint ez nem vált be. További érdekessége, hogy a bicepszem ez idő alatt alig erősődött valamit (pedig a többi részem sokat). Hogyan folytassam? Köszi
Ricsipók
Válasz
elképzelhető, hogy a bicepszedet vagy nem edzed elég inzetzíven, vagy elbír két edzést is. a bicepsz kis izom, gyorsab regenerálódik, próbáld meg kétszer és nagyon figyelj rá oda edzés közben! DE ez nem jelenti azt, hogy általánosságban kétszer kell edzeni az izmokat, hiába többeknek ez a mániája!
2006-01-10 19:48:21
bunny

Szia Bunny! Mi a véleményed arról hog...

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed arról hogy, Anita Bean könyvének első felében a zsírégetéshez mindenképpen a közepes intenzitású 45-60perces aerob gyakorlatokat javasolja, majd a zsírégetés fejezetében a 20-25 perces magas intenzitású aerob gyakorlatokat preferálja? Most akkor mi a követendő?
Money
Válasz
ez az, amivel anita bean könyvében nem értek egyet annak ellenére hogy az egy kurva jó könyv. a magas intezítású aerob több zsírt éget, de több izmot is bont. én azt ajánlom, csökkensük az izombontást nullára és égessünk inbkább kevesebb zsírt. így is épp elég nehéz feladat az izomzat megőrzése!
2006-01-10 19:46:21
bunny

Hello Problemat jelenthet a szervezetem

Kérdés
Hello Problemat jelenthet a szervezetem szamara az, hogy egy heten 2szer edzek egy izomcsoportra???
anonymous
Válasz
ha intezíven edzel, igen. nem fogsz fejlődni.
2006-01-10 19:44:45
bunny

szevasz/tok!! mondhaton kurva jófejek va...

Kérdés
szevasz/tok!! mondhaton kurva jófejek vagytok ti edzőfélék.most olvastam a Muscle builder faq-t és ott breki ajánlotta a felülést mint hasgyakot.szerinted meg szar.ez is egyén kérdése hogy kinek mlyen eredményt hoz egy gyakorlat vagy hogy van ez?
anonymous
Válasz
hát a brekit hagyjuk inkább! :DDDDDDDDDDDD a felülés szar. csinálj felülést és nézd meg melyik izmok dolgoznak. esősorbana csípő izmiai, a hasd meg kurvára nem. aztán próbáld ki a hasprést. nem kel ehhez húdenagy lsz, scak némi józan paraszti, meg oda kel fiygelni!
2006-01-10 19:44:21
bunny

Szia Bunny! 3 honapja edzegetek, szep...

Kérdés
Szia Bunny! 3 honapja edzegetek, szep lassan fejlodgetek, kiraly. Edzes utan protein turmixot iszok. Eddig a turmixba nem kevertem bele semmilyen gyorsan felszivodo szenhidratot (errol csak mostanaban olvasgattam), es csak a turmix utan vagy fel oraval vettem magamhoz tipikusan csirkemell rizst. Szal' az a kerdesem, hogy mekkora hulyeseget csinaltam, mekkora a jelentosege az edzes utani feherjet szenhidrattal keverni? A turmix igy az alacsony vercukorszint mellett nagyjabol ment a levesbe, vagy azert igy is hozzajarult az izomepiteshez? Szalkasitasnal is keverni kell az edzes utani turmixot szenhidrattal? Kb. milyen aranyban?
anonymous
Válasz
nem. nem nmet a levesbem, nem csináltál olyan nagy hülységet, azért ebből nagy tragédia nincs. az edzlés utáni két órában az optimális fejlődéshez testúlykilogramonként 1g ch kell, ennek egy rlszét célszerű rögtön edzlés után valamilyen cukor formájában bevinni. diétánál nem kell!
2006-01-10 19:43:03
bunny

Hello Bunny !! Kezdőnek mit ajánlasz ( h

Kérdés
Hello Bunny !! Kezdőnek mit ajánlasz ( ha már rendben a táplálkozás ) táplálék kiegészítőt, kreatint vagy mit ? légyszi márkát is mondj !! Köszi !!
anonymous
Válasz
az a baj, hogy nem tudom, mit kéne nálad kiegészíteni, érted? edzls utánra midenképpen kell egy tömegnövelő, scitec vm35 vagy scitec myomax! és mondjuk vita-x vitaminnak!
2006-01-10 19:41:18
bunny

Van egy elég "érdekes" problémám. Az orv...

Kérdés
Van egy elég "érdekes" problémám. Az orvosok rohadtul nem ismerik a táplálékkiegészítőket, és nem értik, hogy miért van vesebetegségre utaló eltérés a vizeletvizsgálatban. Az Isopure tápkiegről beszélek. Amikor iszom, akkor 1g fehérje ürül a vizelettel (aminek ugyebár nem lenne szabad megtörténnie), amikor meg nem, akkor negatív az eredmény. A kérdésem az lenne, hogy mi a szart csinál ez a por a vesével??? Hazavágja a működését vagy mi? Elvileg nem, de gyakorlatilag mi a nyavaja van? Hallott már valaki ilyenről, hogy a fehérje táplálékkiegészítő megmagyarázhatatlan vesebajt okozhat?? Bármilyen infora kiváncsi vagyok, illetve szükségem is van rá!! Ha lehet. agyonvizsgált Válasz 2006-01-02 20:26:18 szia! nem szabadna a vizelettel fehérját ürítened elvileg, de nem tudom. mindenstre a nagy feérjebevitel befolyásolja aveseműködést, de nem jelent porblémát. rákérdezek erre egy értelmes orvosotól Nem tudom, hogy sikerült-e már valamilyen orvost megkérdezned. Ja de ne keverj össze azzal a sok barommal akik olyanokat írnak, hogy a tápkieg kicsinálja a szervezetet!!!
anonymous
Válasz
nem keverlek össze. de nem kérdeztem még rá, ugyanis énse sok normális orvost ismerek! bár most van egy aki a vállamat megnézte, tanulságos sztori az is! az van hogy évek óta fáj a vállam, alig bírok fekevyomni meg vállazni, de csak a jobb. most elmentem végre egy orvoshoz. kiderült hogy a rotátoköpenyem vagy másféleszresére van vastagodva a nomrálishoz képest - ez egy ín ami a vállízület felett van és beborítja azt - és nem engedi funkcionálisan mozgtania vállamat, ezért fáj és oylan érzés mintha ki lenne akadva. a kezelés még nemtom mi lesz. sajna ilyen mellékhatások előfordulhatnak az intezív edzéstől, de a lényeg hogy tévedtem, ez nem sérülés, egyzserűen kialakult a túlterheléstól. testépítőknél ez gyakori.
2006-01-10 19:40:24
bunny

szevasz bunny! Egy testépítő számára a v

Kérdés
szevasz bunny! Egy testépítő számára a vékony v. a vastag csonotozat az előnyös? Köszi!
csontozat
Válasz
ez relatív. vékony csontozat de erős ízületek és vastag izmok, ez az előnyös.
2006-01-10 19:36:28
bunny

Szia bunny! Bocsi hogy hülyeséggel csesz...

Kérdés
Szia bunny! Bocsi hogy hülyeséggel csesztetlek, de apámnak mániája a tápkieg. ellenesség. Már ezerszer próbáltam meggyőzni de nem sikerült...egyszer valami idióta faszságot hallott (lehet valami dokitól) hogy ezek károsak. Nah most én tudom hogy ezeknek nem sok köze van a kárhoz, de azt kérném tőled, tudnál-e nekem olyan linkeket bedobni, vagy gyors leírni, hogy ki vizsgálja be Magyarországon ezeket, és milyen szűrőkön mennek át, stb...mert vettem multivitamint, arra rá tudtam beszélni, de azt mondta nincs rajta hogy ezt ki vizsgálta be, holott minden gyógyszertáras vitaminon rajta van. Már elolvastattam vele a "baby on board" című írásodat, de kevés sikerrel, abba is mindig belekötött, pedig ott kurvanagy igazságok vannak. Köszi szépen!
!@!
Válasz
hamarosan a bb-tv-ben beszélek a proteinekről! kérdezd meg fatert, a babatáp is rossz? a tejpor? és a zacskósleves ami tényleg egy rakás szar, az oké?
2006-01-10 19:36:02
bunny

Csao Bunny ismet! Elobb kerdeztem a ket...

Kérdés
Csao Bunny ismet! Elobb kerdeztem a kettler geprol, de olvasgatom a kerdeseket, hat csak megkerdezlek en is a kajarol. Reggel 8kor kelek, sutogetek 150-200g csirket magamnak bemegyek melozni ott eszek 2 sonkas szendvicset (ezen a heten veszek szoja proteint es azt fogok inni reggeli es ebed kozott, tehat ez lesz 2 szendvics helyett) utana hazamegyek ebedelni, krumplival vagy rizzsel 200g csirkemell. ez van 13kor. ugy 16kor benyomok meg1 szendvicset (e helyett is szojafeherje lesz). hazaerek 5-fel6 kozt melobol, sutogetek 150g csirket. ugy fel7 7fele edzek. utana (ezen a heten jon meg elvileg a dextroz es a malto, es akkor rogton edzes utan 20g dextroz, 20g malto + szojafeherje) es edzes utan 30 perccel meg 150g csirke. rohadtul kene rizst zabalnom meg gondolom... de annyira kuzdok reggel pl a csirkevel is.. szoval min valtoztassak kb? kosz
Zsolt
Válasz
szendvics. ez nem jó: szénhidrát risz, pufirizs, zabpehely , zöldés vagy krumpli legyen
2006-01-10 19:34:29
bunny

Szia bunny a kérdésem :kukorica jo szénh

Kérdés
Szia bunny a kérdésem :kukorica jo szénhidrát forrás? (Konzerv átmosva) . diéta alatt?. Valamint a BaB?
hüvejesek
Válasz
szia! nem! a kukorica nem jó, nemis emészted meg igazán! a bab, főleg a zöldbab jó!

MIDENKINEK! technikai okok miatt még lassú vagyok, még mindig vívok az internetszolgáltatómmal! ha nem sikerül megyeznem velük akkor váéltok és megint lesz naponta edzőválszol rendesen!
2006-01-10 19:33:42
bunny

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy milyen t...

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy milyen tejsavó fehérjét ajánlanál ami jó ízben is és jó minőség is? Úgy értem milyen márkát. 75 kg vagyok, 173 cm. Mass 20-hoz szeretném szedni. Köszi a választ.
fehérjé
Válasz
átlalában scitecet ajánlok, azzal tuti nincs gond, vagy cytogen whey pro ami egyébként szintén scitec termék.
2006-01-10 19:32:24
bunny

Szia! Mass 20-at és Anabolic Wheyt szede...

Kérdés
Szia! Mass 20-at és Anabolic Wheyt szedek. A kérdésem, hogy melyiket érdemes közvetlenül edzés után szedni, és melyiket lefekvés előtt? Én általában este edzek, edzés után Mass 20, Vacsora, majd lefekvés előtt 1 anabolic Whey. Szerinted jó ez így? köszi
Balázs
Válasz
keverd össze edzéls után amass 20at az anabolic wheyye- ugy hogy kb 40g szénhidrát és 40 g fehérje legyen. reggel mehet uyganez, este inkább csak anabolic whey.
2006-01-10 19:31:45
bunny

Hello 17 éves vagyok júliús óta eddzek r...

Kérdés
Hello 17 éves vagyok júliús óta eddzek rendszeresen eddig nem szedtem semmi tömegnövelőt meg ilyesmi viszont most szereném megpróbálni, az lenne a kérdésem hogy te milyen tömegnövelőt ajánlanál nekem és ha kellene még vmit beszereznem akkor leírnád nekem. Előre is kössz.
anonymous
Válasz
én a vm35 öt ajánlom,. ez egy megbízható és jó árú termék. vitamint szerezz még, legalább egy lapa vitamint mint a scitec vita-x
2006-01-10 19:30:46
bunny

Szia! Mi a véleményed a Prolab N-large 2

Kérdés
Szia! Mi a véleményed a Prolab N-large 2-ről? Ár/minőség/íz tekintetében a Volumass 35 sokkal jobb?
anonymous
Válasz
a prolab nlarge egy jó és finom termék. a vm35 kicsit azonban többet tud, kreatin és egyéb adalékok miatt.
2006-01-10 19:30:06
bunny

valakiirta hogy miert a kajalasról kérde...

Kérdés
valakiirta hogy miert a kajalasról kérdez mindenki, miert nem az edzés alényeg. az edzőterembe sokan nyomják a súlyokat, mégse lesz mindenki izmos, ez a kaja. ha valaki nem jol eszik, egy idő utan hiaba akar nagyobb sulyokat mozgatni mer ugyse fog nőni, akkor jön a kiégés, sikerélmény hiánya. 8. éve edzem, megfelelő kajával a mostani erőszint meg kinézet sztem 3 év lett volna, most akkor nem éri meg a kajaval foglalkozni? és az az 5 elvesztegetett, végig erőlködött év?
anonymous
Válasz
én 4 évig edzettem totál szarul. és amikor fiygeltem akajára, egy éva altt sokal többet értem el, moint akkor 4 alatt.
2006-01-10 19:29:29
bunny

Szia Bunny! Én csak azt nem értem,hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Én csak azt nem értem,hogy miért kell szerinted hetente csak egyszer edzeni minden izomcsoportot?Nyugi,nem vagyok HST-s,de Pl. ha mell-hátat edzem hétfőn akkor csütörtökig 72óra alatt regenerálódik az izom.Tehát nincs már izomláz,a hét második fele parlagon,kihasználatlanul van.Szerintem kétszer kéne edzeni hetente mindent,vádli és has mehet minden edzésen.Szóval nem lehetne valami átmenetet csinálni a heti 1 és a HST heti3-szori teljes testedzés között?Én kérdeztem egyébként,hogy mi a véleményed Arnold Utam a csucsra c. könyvében levő 4 ill. 6 napos edzéstervről kb. 2 hete,de még nem kaptam rá választ.Mikor lesz meg a haladó edzésterv amit készitesz?Semmi rossz szándék nincs bennem amit írtam csak ez az én véleményem.Jó a BBTV! Tisztelettel:Laci
anonymous
Válasz
nem regenerálódik az izom 72 óőra alattm, ez nagy tévedés. 72 óra alaltt alig kezd el regenárlódni. ha rendes intezív edzést végzel, 72 óra kevés. az izomláznak a regenerálódáshoz semmi köze, a regenerálódás az amikor az izom táapanygot vesz fel és a mikrosérülések megszűnnek. de szeritem ezdé hetente kétszer mindent és sose nősz meg, hidd el nekem. amigy ezt csináltam, 70 kiló voltam. az utam a csúcra sajnos csak támpontnak jó, jobb ha nem követed. a haladó és szuperintezív edzésprogram leírásai még nincsneke kész, pár nap. komplett cikkek készülnek egyébként midenről, darabonként 5-10 ezer akrkater körül, étklezés, edzéselmélet , minden, szeretnmém ha megértenétek hogy működik ez az egész!
2006-01-10 19:28:36
bunny

hello bunny! Én vagyok akinek szerinted ...

Kérdés
hello bunny! Én vagyok akinek szerinted rövid a bicepsze:))) De ugye ez nem baj? Nézd meg például Lee Priestet akinek szintén 2-2,5cm(kb) szünet és utána bicepsz!!!!!! Ezeket azért kérdezem mert a későbbiekben gondolkozom a versenyzésen. 17évesnek szerinted jók ezek a paraméterek: comb 50cm, vádli 35cm,bicepsz33cm, alkar28cm??????
KEZDŐ TESTÉPÍTŐ
Válasz
szia! nema ggódj a bicepszed miatt! ez genetikai adottság, nem probléma! a 17 évesen jók e ezek a paraméterke című kérdéseket utálom, nézz a tükörbe és dönttsd el hogy jó e neked! nekem jó! de lee priestnek 17 évesen majd 50es karja volt a 160 centijéhez, az se szar!
2006-01-10 19:25:05
bunny

Csao Bunny! Ugy nez ki az oreg "bortonp...

Kérdés
Csao Bunny! Ugy nez ki az oreg "bortonpadunkat" kicsereljuk egy masikra a pinyoban:D kineztuk ezt a kettler delta 300-as gepet. nekem korrektnek tunik nagyon. meg apammal felesben vennem, ugyhogy nekem 80ba fog kostalni csak:Dmi a velemenyed rola? meg neztem ilyen arnold gold iron gym-et az csak 110, de azon nem lehet negativba nyomni.. mondjuk eddig haspadon tarogattam helyette, ugyhogy nem tragedia. kosz
Zsolt
Válasz
szia! negatív nyomás nem kell, nem foglakozz vele! de az arnold gold sport...hát nem szeretek termékeket kritizálni, de kurva nagy fos. a kettler az minőség legalább. a shop@builder.hu-n érdeklődj az otthoni gépekről, a srácok szakértők!
2006-01-10 19:23:26
bunny

Köszi a gyors választ a "nem fejlődöm, d...

Kérdés
Köszi a gyors választ a "nem fejlődöm, de uszogumi nő" problémámra. Azt ajánlottad hogy hagyjak el minden szar kaját, kenyeret és csak minőségi zabát nyomjak...rizs, csirke, zöldség. Habár csakis 1 nap 1szer eszem csirkésszendót, azért megfogadom a tanácsod és még inkább odafigyelek a kajára... De közben gondolkodtam és ugye az is probléma lehet, hogy utóbbi időben pénzhiány miatt nem a legjobb cumót nyomattam edzés után, csak olcsó cukros gyümölcslét és Whey proteint...Szóval gondolkodtam vagy VM35-ön, vagy kreatinos cumon, hogy megnézzem mennyit lök rajtam a jobb cukor és egyebek, szóval hogy kipróbáljam. A kreatinos cumónak a Vitargo CRX -et néztem ki, de a nagy kérdés, hogy kell-e ezzel is feltöltés, mint a különálló kreatinnal? vagy csak az adagilási leírás szerint vigyem be (edzés előtt és/vagy után pihenőnapon reggel)? A másik megoldás hogy hagyom ezt az ujdonságot és VM35 mellé veszek kreatint....vagy VM35-ből nyomok 3szor egy nap és az 7gr kreatin :) Mennyi kibaszott variáció...Mi a véleményed Bunny?
Paragép
Válasz
nem kell tölteni a vitargo crx-el! két verzió, vagy a vitargo crx be tezsel ugy 40g proteint, vagy a vm35 be plsuz kreatint, bár ami benne van az szerintem elég!
2006-01-10 19:22:08
bunny

Szia bunny.Figyu,te hol veszed az Ultra ...

Kérdés
Szia bunny.Figyu,te hol veszed az Ultra Mega Pak-ot?Mert én sem neten,sem a Fitness Pont-okban nem találtam.Így maradt a Spa Pak.Sokkal gyengébb termék?Mert árban nem sok a differencia.
zoo
Válasz
a spa pak öszetételét nem tudom fejből, de genygébb, az inkább "női". ultra mega pakból most hiány van sajna, marad az iss pak addig.
2006-01-10 19:20:25
bunny

Egy kérdés:teljes guggolás(segg vádliig)...

Kérdés
Egy kérdés:teljes guggolás(segg vádliig) vagy párhuzamos? Én sokáig full squat-et csináltam,aztán áttértem a kicsivel párhuzamos alá stílusig,amivel ugyan tény,hogy nagyobb súlyt tudok megmozgatni,de az egész mozgást kicsit csalásnak érzem,plusz szerintem sokkal jobban besegít a derék is. Válaszodat előre is kösz.
anonymous
Válasz
teljes guggolás, ameddig megy!
2006-01-10 19:19:47
bunny

helo buny! szted melyiket egyem ebédre e...

Kérdés
helo buny! szted melyiket egyem ebédre edzésnapon? 1. krumplifőzelék 2 fasirozottal meg egy nagy karé kenyér vagy 2. krumplistészta uborkasalátával? mindkettő update 1 es nem?
anonymous
Válasz
kérdezd a norbit! www.norbi.hu
2006-01-10 19:19:27
bunny

halo most bontottuk le a karácsonyfát, ...

Kérdés
halo most bontottuk le a karácsonyfát, szted mikor érdemesebb megenni a szaloncukrokat? edzés utan lemehet pár szem nem vagyesetleg reggeli utan? kérlek válaszolja hamar, mer a végén a tesóm megeszi mindet
anonymous
Válasz
add a tesódnak vagy dobd a kukába!
2006-01-10 19:19:05
bunny

hellósztok! rég jártam már itt a honlapo...

Kérdés
hellósztok! rég jártam már itt a honlapon, sztereó vagyis Eszteró hova tűnt? űzi még a sportágat vagy már csak hobbi szinten...? U.i.:tényleg jó régen jártam már itt, lehet h nagy blődséget kérdeztem! Na üdv.
superman
Válasz
elég rég jártál itt. szteró űzis a sportágat. www.eszterozsolt.hu
2006-01-10 19:18:48
bunny

Hi Bunny! Figy, nem kezdem azzal, hog...

Kérdés
Hi Bunny! Figy, nem kezdem azzal, hogy Boldog karácsonyt meg ilyenek, mert szerintem már a könyöködön jön ki:D (de ha akarod akkor képzeld oda) Szóval az a nagy harcihelyzet, hogy bnőmnek is megtetszett ez a testépítés téma, és elkezdett ő is lejárni edzeni és nagyon jól is megy neki. Nahmost, az a kérdés, hogy minden gyakorlatot végezhet-e nő (persze kisebb súllyal), amit egy férfi is, mondjuk vegyünk egy 2-es vagy 3-as szuperszettet, de nem cifrázom én ezt a szöveget annyira, érted te mire gondolok: ) U.i.: Jóétvágyat 1 hétre:D
Poncius
Válasz
szia! a női és férfi anatómia között túl sok különbség nincs. a mellgyakorlatok kivételével mindent végezhet nyugodtan!
2006-01-09 15:13:00
bunny

szia. 10 hónapja edző srác vagyok.jelenl...

Kérdés
szia. 10 hónapja edző srác vagyok.jelenleg a súlyom 95 kg.24 kilót híztam tömegre és izomtömegre.amit használtam minden hónapban:trans-x,myomax,proform tnt,milk and egg protein,anabolic whey,glutamin,hmb,anabolic pack,tribulus.most szeretnék továbblépni mivel minőségibb tömeget akarok.személyi edzővel edzek de nem akarok kokszolni. mit tudnál ajánlani amivel át tudnám alakítani a meglévő tömeget és még egy 4-5 kilót is fejlődhetnék izomtömegre?23 éves vagyok,175cm,kar 47cm,comb68cm,vádli 43cm,mell 122cm,nyak 43cm,derék 90cm.egy nagy bajom van még.a csuklyámat nem edzem de szuper a genetikája és egybe van olvadva szinte a nyakammal.elég gömbölyü a vállam is de le van maradva.legalábbis én úgy érzem.sorry ha ilyen hosszúra sikeredett.válaszodat előre is köszönöm.
S.Robi
Válasz
ha személyi edzővel edzel, akkor ő mindent el fog mondani ami kell, valószínűleg jobban mint én látatlanban!
2006-01-09 15:11:53
bunny

én egy 17 éves lány vagyok, kiskorom óta...

Kérdés
én egy 17 éves lány vagyok, kiskorom óta sportolok (akrobatikus rock and rool/tornádó 2000 se.)és a tánc mellett régota érdekel a fitness. hallottam a fitness és testépítő versenyről és érdekelne hogy hogyan lehet egy ilyen versenyre elindúlni! válaszodat előre is köszönöm!
rockyscsaj@gmail.com
Válasz
semmi különös, odamész és nevezel. kérdés miben akarsz indulni. dobj mélt a drugsbunny@freemail.hu-ra.
2006-01-09 15:10:49
bunny

hello! a következő problémám lenne, egy ...

Kérdés
hello! a következő problémám lenne, egy hónapja kezdtem el edzeni és a guggolásnál (súllyal és nélkül is) nagyon ropog a térdem. Most kezdett erőteljesebben, pedig minden edzés elött futok és heti 1x dolgoztatom meg a lábam. Szerinted ez káros, ha igen akkor szted mit lehet tenni?
skizzo
Válasz
izületgvédő kell, joint x és nem ártana valami térdvédő!
2006-01-09 15:09:04
bunny

hello vádli edzéssel kapcsolatban lenn...

Kérdés
hello vádli edzéssel kapcsolatban lenne kérdéssem hogy amit elkezdem vádlira trénigezni az jo e vagy ha nem akkor kiegészitést kérnék köszönet 6x20 álló 6x20 ülö vádlizás alkalmanként ugrálókötelezés 15perc 3 perces szériákban a vádlit heti 3xor edzem 1xpedig ugrálókötél
anonymous
Válasz
jó, d emehet nagyonbb ismétlésszám is!
2006-01-09 15:08:24
bunny

Szia Bunny! Nem kívánlak zaklatni sem...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kívánlak zaklatni semmi faszsággal csak szeretnék gratulálni az eddigi kitartásodhoz amit tanusítottál ezzel a rovattal szemben (ha lehet ezt így mondani). Csodálom milyen kitartó vagy. Én már rég verném a fejem a falba némely ökör kérdéstől. Szóval csak így tovább és kitartás. Ja és még valami: te is annyit szoktál röhögni a kérdések olvasása közben mint én?
Conan
Válasz
köszi! szoktam bizony!a szteroidrovaton meg sírni!
2006-01-09 15:08:00
bunny

Szia! Szalkasitassal kapcsolatban lenne...

Kérdés
Szia! Szalkasitassal kapcsolatban lenne kerdesem, etrend ok lesz, edzes is, kiegeszitokkel kapcsolatban lenne kerdesem. 1. Napi 6 kajalast tervezek ebbol 3 Cytogen Whey Pro. Csak azt nem tudom mennyi szenhidratot keverjek hozza, gondolom Maltodextrin-t tolok hozza, csak az a kerdes mennyit? Vagy hasznos ha valamennyi szolocukor is van benne? Es edzes utani turmix amit iszom abba mennyi szenhidrat legyen? 2. Vitaminnak Daily One ? (tudom van amiben tobb cucc van csak ugye penztarca...) 3. Fat Burnert is szeretnek, de csak akkor kezdenem szedni ha leall amugy a fogyas. Kerdes milyen Fat Burnert ajanlasz, vagy inkabb valami termo cuccos?
feedback
Válasz
1. semennyit. 2. megteszi 3. termo cucc legyen, l-karnitnos. thermo fx pl.
2006-01-09 15:07:22
bunny

Hello! Én három hónapja, kezdtem el itth...

Kérdés
Hello! Én három hónapja, kezdtem el itthon a súlyzózást főkép bicepszre és eddig 15 kilóval tudok többet emelni. Ez jó eredmény? Hány kiló felemelt súlyra mondhatnám, hogy "ez igen!"? Egyáltalán mi az álló kétkezes bicepsz csúcs eredmény?
Bandi
Válasz
az álló kétkezes bicepsz gyakoltaban használt súly nem számít. az erőt az összetett erőemelő gyakorlatokon szokás lemérni, guggolás, fekvenyomás, felhúzás.
2006-01-09 15:06:17
bunny

Hello Izomsámánok A 100% Whey Protein...

Kérdés
Hello Izomsámánok A 100% Whey Proteinbe lévő glutamin elég edzés utánra? 3 adagra számolva 10 g körüli glutamin lenne elvileg. Csak olyan gyanus ez nekem, hogy akkor minek mégis a GLM stb.. Ja és a BB.Tv kurvanagy!!
and
Válasz
elég. a GLM azoknak kel akiknek plsuz glutaminra van szüksége és pénze.
2006-01-09 15:05:10
bunny

hy! Szerinted melyek gazdaságosabb a 4,5...

Kérdés
hy! Szerinted melyek gazdaságosabb a 4,54 kg-os Cellmax vagy a 6 kg-os volumass 35? a cellmax minőségileg jobb de ár/mennyiség függgvényében a volumass kedvezőbb.hülye kérdés de anyagilag most szarul állok és fontos lenne a véleményed!köszi előre is! BOLDOG (fejlődésben gazdag) ÚJ ÉVET!
Lackó
Válasz
maradj az olcsóbbnál!
2006-01-09 15:04:33
bunny

Hello olyan problémám lenne hogy a melli...

Kérdés
Hello olyan problémám lenne hogy a mellizmom a testem többi részéhez képest le van maradva heti 2x edzek rá akkor: fekvenyomás, fekvenyomás 45fok, meg tárogatás, tudnál ajánlani még esetleg vmi gyakorlatot vagy vmit ami segithetne nekem!
mellizom
Válasz
az segítene ha heti egyszer edzenél rá! nem kel több gyakorlat,keresd meg az edzésprogramok között a mellgyakorlatok leirásait!
2006-01-09 15:04:06
bunny

hhi, melyiket vennétek ti meg: vödör wh

Kérdés
hhi, melyiket vennétek ti meg: vödör whey pro a cytogentől vagy vödör 100 % whey protein? árba szinte nincs különbség
anonymous
Válasz
a 100% whey kicist drágább. de megsúgom majdnem tök ugyanaz a termék.
2006-01-09 15:02:29
bunny

tolockodni senki nem szokott ?:D nem jo ...

Kérdés
tolockodni senki nem szokott ?:D nem jo gyakorlat ? tokre atmozgat... szerintem.. .:D csak az h sehol nem latom hogy csinalnak, bb tv ben mondjuk még csak 3 adas volt, de amugyse nagyon latnam sehol hogy csinalnak.... szar gyaksi ?:D mit kene helyette ?:P
StalKer
Válasz
nem szar gyakorlat, de nem annyira fontos.
2006-01-09 15:01:33
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,ho...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy ha itthon szeretném edzeni a lábamat guggolással ,hosszúrúd és súlyok vannak,de nincs guggolóállvány ,akkor szerinted melyik a jobb megoldás? 1.megoldás:csináljam akkora sullyal a guggolást amit még feltudok emelni a földről ,fejem fölött átemelem,vállamra teszem a hosszú rudat és guggolok vele 20-at,mivel ugye nem elég nagy a súly és 20 ismétlésre is képes vagyok vagy 2.megoldás: inkább csináljak felhúzást olyan súllyal amivel 6-8 ismétlést tudok,amihez nem kell csak rúd és súly? És egy útókérdés:combedzés után a combátmérőjének meg kell nőnie mint pl.a karnak,mert nekem nem durran be a lábam szerintem,kicsi súly miatt vagy a kar egyszerüen máshogy viselkedik?
Laci
Válasz
ha jól érem azt kérdezed, hogy guggolást csinálj vagy felhúzást? lábra? mert a felhúzás nem lábgyakorlat igazából, illetve a merevlábas combhajlítóra megy,nem feszítőre, tehát nem ugyanaz!a 20 imsétléses guggolás nem rossz! a comb ugyanugy bedurran mint a kar. ha nem,nem jól csinálod, lassitsd le a mozgást és ügyelj hogy feszítsd!
2006-01-09 15:00:53
bunny

Szia! Az a gondom, hogy fekvenyomás közb...

Kérdés
Szia! Az a gondom, hogy fekvenyomás közben jobbra lejt a súly! A többiek azt mondják, hogy alig észrevehető. 70 kg-al nyomok. Érdemes vele foglalkozni, vagy majd elmúlik?
Endi
Válasz
nekem se teljesen egyenes, néha lemarad az egyik vállam. nem tudsz mást tenni minthogy odafigyelsz.
2006-01-09 14:58:26
bunny

Szia Bunny! Te miota is csinalod?vagyis ...

Kérdés
Szia Bunny! Te miota is csinalod?vagyis hat nem is ez erdekel valojaban,hanem az hogy az evek soran volt-e neked "feladasi rohamod",amikor ugy erezted kesz vagy,nem birod tovabb...???ha volt mi segitett tovabb jutni rajta?3 eve csinalom,most tomeget novelek,mert versenyre akarok menni,de tudom hogy ezzel a hozza allasal nem lehet!SEGITS!!!
"Támasz fel,kérlek!!!"
Válasz
nem volt feladási rohamom, de abba kellett hagynom többször is, bár ez nem fog többé előfordulni. kihatgytam egyszer 8 évet. most 3 éve edzek végre normálisan. ha átállitod az életedet ebbe az irányba, a napi programod a kajád elkészítésével kedződik,nem lesz gond.
2006-01-09 14:57:29
bunny

Sziasztok edzők a kérdésem az lenne mibő...

Kérdés
Sziasztok edzők a kérdésem az lenne miből tudom megállapitani meik fehérje termék mien minőségű a reklámokban általában a fehérjéről s fontosságáról irnak és nem a saját termékűk minőségéről. De ha azt elemeznék se lenne valosághű. Vagyis nincs miből kiindulnom. kérlek irj le egy szempontot vagy állagot vagy valamit ami által el lehet dönteni mi jó és mi szar. köszi
"elsőbbrendű"
Válasz
én azt mondom, nézd meg, melyik csinál versenyeket, miylen magazonkat adnak ki, miylen háttér van- ezek minősége mutraja a termék minőségét is. máshonnan nem tudhatod. amugy ki lehet próbálni, egyster iylket, egyzser oylatr veszel és megnézed melyiket emészetd jól!
2006-01-09 14:56:00
bunny

Sziasztok!! ki az a Hídvégi Norbert?azon

Kérdés
Sziasztok!! ki az a Hídvégi Norbert?azon kívül hogy amcsifocis? BBÚÉK
anonymous
Válasz
a johnny haverja!
2006-01-09 14:54:29
bunny

hello! Az nagy baj hogy ha nagyon csúcso...

Kérdés
hello! Az nagy baj hogy ha nagyon csúcsos a bicepszem?Ez azt jelenti,hogy amikor befeszitek (onnantol ahol hajlik a kezem )2,5cm szünet utána meg csúcsos mint atom!!! Bocs hogy hülyén fogalmaztam,de a kérdés tényleg nagyon komoly:Nagyon remélem,hogy válaszoltok rá!!!
KEZDŐ TESTÉPÍTŐ
Válasz
nem csúcsos a bicepszed, hanem rövid! :))))
2006-01-09 14:54:12
bunny

Szia Robi! Szerinted lehet kapcsolat ak...

Kérdés
Szia Robi! Szerinted lehet kapcsolat aközött hogy mióta tisztábban kajálok visszaesett az alvásigényem 5-6 órára?Hozzáteszem azelőtt se voltam nagy alvó Sry a hülye kérdésért válaszodat előre is köszi
Harvy
Válasz
lehet, de nem tudom mi az! :DDD
2006-01-09 14:53:45
bunny

Hali! Most komolybol jo ez a Pasztőrö...

Kérdés
Hali! Most komolybol jo ez a Pasztőrözött tojásfehérjelé??? Mennyibe kerul? Az ize rendes natur? Mint a takony? Mi van a tojasfeherje porral? Leirtak alapjan azaz 1 kg olyan 70%-os lehet...jo minosegu? vagy ez is olyan mint a sato, bunny allitasa szerint egy rakat szar vagy legjobb esetben is csak jobb mint a semmi...
Ize
Válasz
a tojésfehérjelét én régóta hazsnálom, de ronnie coleman is, ha ez megnyugtat. a tojásfehérje por emészthetetlen és rossz ízű, ezért marha szar, nem prótolja a proetint. a minőségével azonban gond nincs.
2006-01-09 14:53:15
bunny

Hello következő lenne a kérdésem zsirége...

Kérdés
Hello következő lenne a kérdésem zsirégetéshez melyik szert ajánlanád a legjobban, mert elég sokféle van aztán fogalmam sincs melyiket kéne választani?
fox
Válasz
semmiylen szerten nem ajámlok, a diétát ajánlom és valamiylen l-.karnitinos készítményt.
2006-01-09 14:51:17
bunny

Hello nagyon komoly a bb tv csak igy tov...

Kérdés
Hello nagyon komoly a bb tv csak igy tovább!! Az lenne a kérdésem hogy pl 1 adag volumass 20al vagy 35 el mennyi ideig taható anabilikus vagy anti katabolikusan a szervezet?
Zsolt
Válasz
köszi! a válasz: mass 20 karcsú, de kb. 2 óra!
2006-01-09 14:50:49
bunny

lenne egy kérdésem!hogy szokott lezajlan

Kérdés
lenne egy kérdésem!hogy szokott lezajlani egy verseny?kell-e nevezési díj?létszi írd le lehetô legrészletesebben?
anonymous
Válasz
ninc sidőm részletesen leirni. van nevezési díj de nem sok. odamséz, regisztrálsz, mérlegelés, bemész az öltözőbe, lebarnitózod magad. és vársz amig a te kategóriád elődöntője jön. négy alapfordulat után kötelező pózok jönnek, majd később a szabadgyakorlat, amit neked kel zenére összeállítanod. mondjuk rendelj meg a shopból egy versenyvideót és okosabb leszel!
2006-01-09 14:50:34
bunny

Szia Bunny!Én egy 30-as srác vagyok és k...

Kérdés
Szia Bunny!Én egy 30-as srác vagyok és kb 1 éve foglalkozom testépítéssel. Van is már látszatja, kar, mell, hát növöget.. De a vállam az istennek nem akar szélesedni, egészen pontosan a "váll-csúcsra" nem megy semmi és ettől tiszta csapott a vállam. Egyébként vállra nyak mögül nyomást, oldalemelést és döntött törzsű emelést szoktam csinálni. Én ugyan azt hiszem szabályosan csinálom a gyakorlatokat, de lehet hogy mégis elcseszek valamit.. Magasabbra kéne emelni oldalemeléskor a súlyokat, vagy más gyakorlatok (is) kellenének? Előre is köszi a segítséget!
Tamás
Válasz
én azt mondomn, próbálj meg egykezesel nyomni vállból úgy, hogy kiküszöbölöd a karod erejét! keresd meg az edzésprogramok között a leirásokban hogyan kell! iletve ne keresd, épp itt van, bemásolom: "Vállból nyomáshoz szükségünk lesz egy háttámlás padra, ezt állítsuk függőlegesre vagy az ahhoz legközelebbi fokozatba. Ha nincs ilyen pad, üljünk le simán egy padra és ügyeljünk a helyes tartásra, homorú derék! A súlyzót vegyük fel úgy, hogy tartsuk a vállunk magasságában, függőleges alkarral, olyan mélyen, ahogy a vállunk engedi. Innen nyomjuk fel levegő kifújása közben egyenes, kissé befelé mutató vonalban a fejünk fölé annyira, hogy érezzük a deltaizom feszülését. Engedjük lassan vissza addig, amíg engedi, érezzük a nyúlást! Leengedés közben vegyünk nagy levegőt. Lent egy pillanatra álljunk meg amíg kinyúlik és mehet a következő ismétlés! Amire figyelni kell, az a mozgáskoordináció, ugyanis a két súlyzó kezdetben nagyon könnyen akar összevissza mászkálni. Érdemes eleve a befelé mutató mozdulat miatt kissé befelé billenteni a súlyzókat. Vigyázzunk hogy kinyomáskor ne legyen ívelt a mozdulat és ne menjenek szét kifelé a súlyzók!"
2006-01-09 14:47:14
bunny

Szia Bunny! 1.Valahol azt olvastam hogy...

Kérdés
Szia Bunny! 1.Valahol azt olvastam hogy az ember teste szimmetriára és arányosságra törekszik.Ez azt jelenti, hogy ha valaki lábra is eddz, a felső teste is jobban fejlődik az edzéstől?Én rágóta véágzek guggolást is, de nem tudok viszonyítani mivel olyan meg nem volt hogy nem guggoltam. 2.Én sem vagyok táplálékkiegészítő párti, de ha valaki józan ésszel bele gondol, 2 dolog elengedhetetlen így is afejlődéshez egy idő után, legalább egy edzés utáni turmix, meg egy jó multivitamin. 3.Tényleg a whey pro az egyik leggazdaságosabb fehérje. de csak az iso whey után, az valamivel jobban megéri.De mindketőből ki lehet hozni egy edzés utáni turmixot dextrózzal 150-200 ft-ból.Ez egy gyengébb menzai ebéd árának fele vagy harmada.
Pucsitoni
Válasz
szia! 1. az azért túlzás hogy az ember teste arányosságra törekszik, de ha guggolsz, az a felsőtestedre is hat mert olyan hormonális folyamatokat gerjeszt, amelyek az izomzat fejlődésére globálisan hatnak. nagyon sarkitott példa: ha növelkedési homron termelést vált ki egy nehéz erőgyakorlat, akkor az minden izomra hat. természetesen abszolúte nem elég ez, elég csak az állandóan gúnyolódás céltábláként szereplő lábra edzeni lusta delikvensekre gondolni. 2. a táplálékkiegélszítő csak kiegészítő. de amikor gyors feszívódásra van szükség, verhetetlen. 3. az iso wheyről én azt hittem izolátum. de nem, iso whey a nevel, nem conc whey és mégis sima koncentrátum. iylen terméket én nem vennék meg.
2006-01-09 14:44:23
bunny

Szia Bunny! Eddig hosszútávú sportokkal ...

Kérdés
Szia Bunny! Eddig hosszútávú sportokkal (futás, úszás, triatlon) foglalkoztam közel 15 évig, de ezekbe most már kicsit belefáradtam és szeretnék egy kicsit nagyobb izmokat. A futás kisebb távokkal (kb. heti 3-4*8 km) azért ezután is mehet, vagy ez nagyon hátráltatja az izmok növekedését? Kösz a választ!
Seveniron
Válasz
hátráltat, de szeritem ezt nagy menyniségű kajával kompenzálod, ne hagyd abba a futást!
2006-01-09 14:39:34
bunny

Kérdés 2005-12-20 19:59:54 a napi kal...

Kérdés
Kérdés 2005-12-20 19:59:54 a napi kalória meg fehérje meg szénhidrátbevitelt azt most a testsúlyból számoljuk? vagy a zsirmente testsúlyból? 100 kilo vagyok 22 % os zsirral, tehat nem mind1 D:DD anonymous Válasz 2006-01-07 15:44:01 testsúlyból. kicist nehéz ugy mérni magad, hogy lefejted előtte a zsírt! bunny hmm, nemtom hogy hol lax, nálunk bőrredő méréssel, illetve egyéb módon megtudják mondani hogy a testsúly kb hány % -a a zsír.
anonymous
Válasz
ja, nálunk is meg tudják. csak kurva sokat tévednek és kurva lényegtelen! de tőlem méregesd nyugodtan a bőrredődet és örülj neki!
2006-01-09 14:38:53
bunny

Szervusz bunny!! kíváncsi lennék a gondo...

Kérdés
Szervusz bunny!! kíváncsi lennék a gondolatmenetedre :"hali bunny a sima felulesek tomege eleg a szep kockahas megcsinaalsahoz ?:) milyen gyakorlatokat kene ? es milyen ismetlesszammal? koszi scao feri Válasz 2006-01-07 15:50:23 nem. a has edzésének nincs köze a rajta levő zsírhoz. bunny " Hol beszélt itt a kérdező zsírrol? Üdv
anonymous
Válasz
kockahas kellett neki. mikor kockás a has? ha nincs rajta zsír. elárulom: alapban mindenkinek kockás a hasa, sőt kerezstszálkás a combja, csak hát uyge a fránya zsír rajta van!
2006-01-09 14:37:43
bunny

Tiszteletem Bunny!! hátedzésről kérdezné...

Kérdés
Tiszteletem Bunny!! hátedzésről kérdeznélek. próbálkoztam a széles húzódzkodássaé de a francnak sem ment,úgyérzem ehhez még nem elég erős a hátam.szóval ahhoz hogy erősödjön vagy is hogy hozzászokjon a húzódzkodáshoz jó e ha vállszélességű húzódzkodást csinálok ér e valamit?vagy jobb a lehúzás széles fogással? te mit ajánlasz? Tengermélytisztelem .Gaben
anonymous
Válasz
szia! maradj a csigás lehúzásnál addig, meg fog erősödni!
2006-01-09 14:36:32
bunny

Csá, Mester! Most olvastam, valaki a Cyt...

Kérdés
Csá, Mester! Most olvastam, valaki a Cytogen fehérjetartalmáról kérdezett, ez nekem is feltűnt, de mi a helyzet a szénhidráttal és a zsírral? Azokból mennyi van benne? Ja, és még valami: itthon edzek, tehát semmi gép meg ilyesmi, hasprést, húzódzkodást és fekvőtámaszt csinálok (tudom, hogy gáz, de ez van :-), ezeket hogy érdemes? Kezdjem el, csináljam, ameddig bírom, aztán pihi, és megint kifulladásig? Vagy minden menetben ugyanannyit csináljak? Esetleg piramist? Tudom, hogy nem vagy túl jó véleménnyel az otthoni edzésről, de azért örülnék, ha válaszolnál! Köszi, további jó munkát és kitartást: elképesztő, hogy egyesek:-) miket tudnak kérdezni...
Kari
Válasz
1.a legyegszerűbb választ adom, minden pöcsölés és elemezgetés nélkül: nem számit! 2. szabadgyakikat csinálsz, ez hamrosan nem lesz elég! nem tudsz mást, mint az imsétlésszámot növelni fokozatosan, majd a szériaszámot is, de nem élrdemes túl sokáiog mert totál állóképességibe megy át az edzés és nem lesz alakmlas izomtömeg növelésre! 100 ismétlés nem növel tömeget! el kell menned terembe hamarosan, vagy beszerezni egykét cuccot otthonra!
2006-01-09 14:36:00
bunny

Üdv Mesterek! Kb 9 hónapja edzem. A k...

Kérdés
Üdv Mesterek! Kb 9 hónapja edzem. A kajálásomról nem vezetek naplót, de viszonylag jónak tartottam (eddig). Kb igy néz ki: 7:00kor 100gr zabpehely 1 adag Whey 9:30 rántott húsos szendvics 12:30 ebéd, ami változó az melohely étkezőjében, de általában jó adag köret + 100-150gr csirke v. pulyka " zöldség 15:30 kb. 150gr rizs vagy krumpli + 100-200gr csirkemell 18:00kor edzés és utána valamilyen cukor + 30gr Whey, majd 40 perc mulva 100gr rizs + 150-200gr csirke ez ugye kb este 20:30 körül megy le, tehát nem éppen jó időben és pihenő napon is kb fél8 körül eszem. Lefekvés előtt pedig még egy adag Whey protein. Nos ez egy kicsit ingadozó, néha kihagyós, néha édességzabálós, de azért a napi 5-6szori étkezést igyekeztem betartani. Eredménye van, mert mikor kezdtem 85kg voltam, most pedig 100kg, 190cm-eres magaság mellett. Természetesen jött fel zsír is és ez nem tiszta izom, de ropi kategória vagyok(voltam). Lássuk a problémát! Nos, az utóbbi 2-3 hónapban úgy érzem nagyon nem fejődöm és megálltam, főleg fekvenyomásban nagy szar vagyok kb 90-nel fejezem be. A leállás mellett pedig most jobban hízom sokkal, megijedtem mert kész pocak kezdett nőni egy nagy bazi bendő és hájasodom keményen de geci módon csak körben pocak és úszogumira. Ez főleg úgy érdekes, hogy a Kalkulátorotok szerinti szénhidrát igényem még el sem ér a kívánatos szintet és még is zsírbél leszek :( Jah az edzésem heti hétfő-szerda-péntek, izomcsoportonként 1 edzés 1 héten, általában 4x8 -akat nyomok szinte mindenből. Mit lehetne tenni? Edzek többet? Kardiózzak pihenő napokon? Egyek még fegyelmezettebben? esetleg próbáljam a Kreatint? vagy más edzést? Nem hinném, hogy szarul edzem mert rendesen megdolgozommagam és megvan az izomláz is utána (kivéve mell). Vagy nekem nem kell az előírt kajamennyiségeket nézni? Mivel én igazából egész nap ülök, komolyan 8-12órát csak ülök és zabálok, és csak a heti 3 edzésen erőltetem meg magam. Mi a szart tegyek? Tiszta feszült lettem már...feleségem agyára megyek :) Előre is köszi az okosságokat!
Paragép
Válasz
azt kellene tenned, hogy jobb minőségú kajára váltasz, szendvics meg ilyen baromságokat el kell felejteni! a szénhidrátok csak rizsből, zabból és zöldségből legyenek!
2006-01-09 14:33:26
bunny

Szia bunny! Ki szeretném kérni a vélemén...

Kérdés
Szia bunny! Ki szeretném kérni a véleményed a power track power mass termékéről, meg úgy az egész power track-ről, egész olcsók és sok rosszat nem hallottam felőlük.köszi!
anonymous
Válasz
nem szeretnék kritizálni, olcsó húsnak híg a leve. népszerű protein de főleg az ára miatt. ah ez fére bele anyagilag, megteszi!
2006-01-09 14:31:15
bunny

Szia Bunny az lenne a kérdésem hogy fekv...

Kérdés
Szia Bunny az lenne a kérdésem hogy fekvenyomásnál van e különbség-növekedés szempontjából-a között hogyha 10 vagy 20 kilós rúddal nyomok fekve. Az ösztömeg mindkettőnél ugyanannyi.
csirkemell
Válasz
asz össztömeg ugyanannyi, megadtad a választ!
2006-01-09 14:30:15
bunny

Hello bunny!!! Alapdiéta kb mikorra várh

Kérdés
Hello bunny!!! Alapdiéta kb mikorra várható????? köszi
Roberto
Válasz
készül!
2006-01-09 14:29:32
bunny

tudod kit drága bogarazz!és,ha figyelmes...

Kérdés
tudod kit drága bogarazz!és,ha figyelmesenn elolvastad volna amit írtam akkor rájohettél volna,h mi a bajom tápkiegészítôkel.ha pontosítani akarnék,csak a proteinekkel van balyom,mert roncsolják a belsô szerveket és még,ha szakszeruen is szedik akkor is!én viszont az egészség mellet vagyok és a tartos izomzat mellett nem pedig a pár honapra felfújt izomzat mellett!
natural
Válasz
nem, a proteinek nem roncsolják a belső szerveket idióta, a te agyadat roncsolta valami. az egyik ilyen hülye mint te leirhatná már hogy hogyan kell izmot felfújni? a proteinek teljesen természetes módon természetes alapanyagokból készülnek, pl. tejből vagy tejsavóból, tudod honnan lehet tudni? rá van írva: tejsavó protein!
2006-01-09 14:29:13
bunny

Hi bunny! ( Bár erre a kérdésre lehet ho

Kérdés
Hi bunny! ( Bár erre a kérdésre lehet hogy Robi tudna inkább válaszolni) Van olyan fehérjepor amiben nincsen aszpartám és E-adalékok? Köszi!
FERR4J
Válasz
van. de nem kel fosni az aszpartámtól. vannak natúr izesítetlen fehérjék.
2006-01-09 14:27:08
bunny

Szia Bunny! Az itt található kalóriaszük...

Kérdés
Szia Bunny! Az itt található kalóriaszükséglet kalkulátor szerint ha tömeget szeretnék növelni, akkor testsúlykilogrammonként 1.6-1.8gramm fehérjét, kb. 765gramm szénhidrátot és 90-166gramm zsírt kellene elfogyasztanom. Nem sok ez a ch és zsír egy picit? + Milyen következménye lehet annak, ha több fehérjét eszem, mint az előírt mennyiség? Válaszodat előre is köszi.
csudri
Válasz
de sok és a fehérje kevés. nemszeretem a kalkulátorokat, de igény van rá azért van nálunk is. több fehérjétől gond nem lesz. az az egy kiló rizs durva
2006-01-09 14:26:24
bunny

Kérdés
[link] Na ilyen ronnie bal keze...volt vele valami serulese...na de ez azert tulzas :)...mr. o-ra ugy sem szedi ossze magat rendesen...ronnie leves...igy tuti nem nyer jo szokasahoz meltoan!
anonymous

Válasz
ja olyan mintha tricepszskadása lenne. nemtom mi ez.
2006-01-09 14:25:07
bunny

Mit ajánlasz otthon is elvégezhető hasiz

Kérdés
Mit ajánlasz otthon is elvégezhető hasizomgyakorlatot,ami a pocakot leviszi?Vagy mi az amit otthon is tudnák hatásosan végezni?
zsoleszsz
Válasz
a pocakot a diéta viszi le
2006-01-09 14:23:29
bunny

hello! lenne egy kérdésem, ez az "étrend...

Kérdés
hello! lenne egy kérdésem, ez az "étrend" jónak tűnik? mennyiséget nem írok, hisz a fehérjemennyiség függvényében változtatnám, de h így alapjában szerinted milyen? nem akarok tömegetnövelni és nagy sem akarok lenni:) msot 173 magas vaok és 80-83 kilo. viszonylag szálkásan. a célom 78-80 körül és min testzsírral. emailbe írd meg lécci ha tudod, köszi! zsakosember@freemail.hu napi: 8óra turmix banán + protein 12óra protein +edzésnapon hús/saláta nem edzés nap 14óra kefír 16óra turmix banán 18óra protein 20óra kefír
anonymous
Válasz
nem. ez a program karcsú. a kefír mint étkezés, az röhej! midnen étkezésnek fehérjét és szénhidrátot kell tartalmaznia.
2006-01-09 14:23:09
bunny

Kis H-nak ...

Kérdés
Kis H-nak ...
anonymous
Válasz
nem fogok ideírni ilyeneket te segg. és kérdezd meg az ismerőseidet a kóláról! én senkinek nem dobálózók a nevével, bár néha megemlítek egykét féreg ismerősömet akinek nem áll fel a pöcse meg ilyesmi.
2006-01-09 14:21:59
bunny

Hali!legyszi bunny mondj 1 jo megoldast ...

Kérdés
Hali!legyszi bunny mondj 1 jo megoldast a kreatin kimérésére, hogy hogy tudnam kimerni az 5g-ot...olvastam ezt a kaveskanalas dolgot itt az oldalon, de pl szemely szerint nekunk van vagy 5-6 fele kaveskanalunk :-) nincs vmi beszerezheto adagolokanal vagy vmi ilyesmi?mert mintha lattam mar vmi ilyesmit a proform-tol! elore is koszi
TSiSO
Válasz
3800 forint egy grammos mérleg a teszkóban!
2006-01-09 14:19:23
bunny

Hy! Fekvenyomásba a sorozatok közt men

Kérdés
Hy! Fekvenyomásba a sorozatok közt mennyit kell pihenni?
anonymous
Válasz
amig a pulzudos leesik annyira, hogy közelít a nomrálishoz és el tudod kezdeni a következőt. ha kezdő vagy és nem tudsz nagy súllyal ezdeni még, akkor 1perc.
2006-01-09 14:18:50
bunny

Még egy kérdés ezzel kapcsolatban: az el

Kérdés
Még egy kérdés ezzel kapcsolatban: az ellipszis tréner vagy a szobabringa a megfelelőbb erre a célra(persze a diéta mellett!!!) Köszii!
Chilll
Válasz
teljesen mindegy!
2006-01-09 14:17:45
bunny

Gondolom nem kerül bele,de azért nagyon ...

Kérdés
Gondolom nem kerül bele,de azért nagyon bírom,hogy itt boldogtalant csak az érdekli mit ,hogyan és mennyit zabáljon?Hogy fogják ezek megszeretni magát a sportot,az edzést a gyakorlatokat,ha kizárólag a pénzből vehető "eredmény" érdekli őket?Elfogadom én,hogy a táplálkozás itt abszolut priorítás,de az edzés szerete ,és a gyakorlatok végrehajtásának pontos ismerete nélkül nincs fejlődéd,és ami talán még fontosabb sikerélmény.Ennek hiányában,még atombombával a seggben is csak max stagnálás marad,majd az abbahagyés, utána a rinya,majd a legvégén rossz esetben a sportág alázása meg a renomé rontása.
jemand
Válasz
ajajj! ennek a sportnak a lényege bizony a zabálás, a meló kisebb része az, ami a teremben történik! nem lehet pénzen venni eredményt! persze sejtem mire akarsz utalni, de a kérdezők többsége azért - remélem-. nem azona színvonalon van, hogy csodaszert keres mert büdös a meló! amugy persze jólé sejted, sokan azt hiszik, lemennek a terembe beszélgetni, szednek valami tápkieget és csodálkoznak hogy semmi.
2006-01-09 14:17:25
bunny

Szia! Akkor Magyarországon nincs olyan v

Kérdés
Szia! Akkor Magyarországon nincs olyan verseny vagy kategória ahol csak naturál testépítok indulhatnak?Válaszogat előre is köszönöm! Helló!
Gábor
Válasz
nincs. igazából értelme se lenne, egy valag pénz elmenne a doppingtesztekre. van néha ehykét utánpótlás amatőr verseny, ez lenne érdekes, de nem mindről tudunk időben sajnos!
2006-01-09 14:13:08
bunny

Helló!! Ez így elég furcsa kérdés lesz, ...

Kérdés
Helló!! Ez így elég furcsa kérdés lesz, de szerinted melyik a jobb ha naponta szedek Volumass35-ből 100 grammot vagy naponta 50 grammot MyomaxbóL ?? Köszi !!
anonymous
Válasz
vm35 akkor inkább!
2006-01-09 14:11:48
bunny

szevasz! nem tudnál leirni hasra olyan ...

Kérdés
szevasz! nem tudnál leirni hasra olyan edzéstervet amivel a legrövidebb idö alatt kidolgozhatom kockásra?meghogy mennyi kaját egyek hogy ne zsirosodjak és mit!válaszodat elöre is köszöntem
anonymous
Válasz
nem irom le mert hosszu, készül a cikk erről!
2006-01-09 14:11:33
bunny

Hello, bunny! Anabolic whey tejsavót ha...

Kérdés
Hello, bunny! Anabolic whey tejsavót használok (2mérökanál edzés után, 1adag lefekvés elött). Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e aminosav kapszulát használni még plusszban ez mellé (pl. Amino 3600 vagy valami), segítve még inkább az izom épülését, vagy csak pénzkidobás? Köszi
Norbi
Válasz
szia! semmi értelme! a fehérje ugyanbugy aminosavakból áll!
2006-01-09 14:10:46
bunny

Hali Kérdés 2005-12-18 14:22:44 hali...

Kérdés
Hali Kérdés 2005-12-18 14:22:44 hali bunny a sima felulesek tomege eleg a szep kockahas megcsinaalsahoz ?:) milyen gyakorlatokat kene ? es milyen ismetlesszammal? koszi scao feri Válasz 2006-01-07 15:50:23 nem. a has edzésének nincs köze a rajta levő zsírhoz. bunny nekem nem az a para hogy zsír van rajta, hanem hogy kocka nem latszodik annyira :) igy mi lenne a valaszod ?
feri
Válasz
hát az hogy a zsírtől nem látszódik a kocka! :DDDDDDDDDD ha nem elég vastag ahasizmod, hasprés és lábemelés a megoldás. a felülés hazsontalan gyakorlat!
2006-01-09 14:09:09
bunny

Szia. Az anabolic pak-tol milyen eredmén...

Kérdés
Szia. Az anabolic pak-tol milyen eredményeket várjak? hány dobozzal kell bevenni belőle? látszani is fog rajtam vagy csak erőssebb leszek töle? Köszi a válaszodat!!!!
Szteroid Gyuri
Válasz
2 dobozal és 21,3465373 kg al nehezebb elszel tőle és marha izmos. de ha gondolod, kérdezz még valami hülyeséget, hátha én vagyom a jövőbelátó csodatévó varászló harry potterből (ha volt abban a gennyben olyan)
2006-01-07 15:51:43
bunny

hali bunny a sima felulesek tomege eleg

Kérdés
hali bunny a sima felulesek tomege eleg a szep kockahas megcsinaalsahoz ?:) milyen gyakorlatokat kene ? es milyen ismetlesszammal? koszi scao
feri
Válasz
nem. a has edzésének nincs köze a rajta levő zsírhoz.
2006-01-07 15:50:23
bunny

szia bunny! hogy van az hogy a spa egy p...

Kérdés
szia bunny! hogy van az hogy a spa egy pakjának a 24 összetevőjéből 17nek kisebb a dózisa mint a daily van egy tablettájában??? akkor miért jobb a spa, holott fajlagosan 3,5 X többe kerül mint a daily van??? Üdv.
Vargas
Válasz
nemtom. a dayli van terméket nem ismerem!
2006-01-07 15:49:42
bunny

csao!Tömegnövelésnél gaz ha több szénhid

Kérdés
csao!Tömegnövelésnél gaz ha több szénhidrátot eszek mint fehérjét,sok tésztát eszem és kevesebb húst?Turmixot inkább tönegnövelőt iszom?
anonymous
Válasz
nem gáz, legfeljebb dagadt leszel!
2006-01-07 15:48:32
bunny

szia bunny!A soya protein csak szálkásít

Kérdés
szia bunny!A soya protein csak szálkásításra jó?mondjuk a bt ultra whey pro tömegnövelésnél jobbi?Mi a külömbség?Kösz
ede
Válasz
nem. a szója és a whey protein között az a különsbég hogy az egyik szójából van, a másik tejsavóból. midnekttő protein, nincs oylan hogy azegy egyik csak erre a másik csak arra jó. a fehérje az izmok éptőköve, alap tápanyag. kb oylan értelmes a kérdésed, mintha azt kérdeznéd hogy a levegő között van e különbség. á, lefáradtam most!
2006-01-07 15:48:07
bunny

én most kezdtem el e test formálást 16 é...

Kérdés
én most kezdtem el e test formálást 16 éves lány vok. és szeretném tudni hogy szednem kéne e vmit hogy haladjak? mert már féléve csinálok mindent és nemsok jele van: (
anonymous
Válasz
nyugi, hamrosan konplett cikekk lezsnek erről.
2006-01-07 15:44:54
bunny

Hello, mi a lúró történt Ronnieval, mer

Kérdés
Hello, mi a lúró történt Ronnieval, mert a román képeken a bal karja nagyon nem oké?
cacao
Válasz
nem voltam romániában.
2006-01-07 15:44:33

Szevasz Robi/bunny! Miért van az,hogy a ...

Kérdés
Szevasz Robi/bunny! Miért van az,hogy a keresőben az új Scitec termékekre keresve (pl. No-burst,G-Kick, Attack!) szinte csak magyar oldalakat találok ? Ezek nincsenek forgalomban külfödön ? Kicsit furcsa, hogy egy ilyen jó nevű cég termékei csak Magyarországon kerülnek forgalomba.
anonymous
Válasz
ezek tök új termékek, itt vannak először!
2006-01-07 15:44:23
bunny

a napi kalória meg fehérje meg szénhidrá...

Kérdés
a napi kalória meg fehérje meg szénhidrátbevitelt azt most a testsúlyból számoljuk? vagy a zsirmente testsúlyból? 100 kilo vagyok 22 % os zsirral, tehat nem mind1 D:DD
anonymous
Válasz
testsúlyból. kicist nehéz ugy mérni magad, hogy lefejted előtte a zsírt!
2006-01-07 15:44:01
bunny

szia megint én vok 16 éves lány... és mé

Kérdés
szia megint én vok 16 éves lány... és még azt szeretném kérdezni hogy hast mennyi idő alatt tudnám kikockásítani?
anonymous
Válasz
16 hét, csak érteni kel hozzá!
2006-01-07 15:43:13
bunny

hello 16 éves lány vok és az lenne a kér...

Kérdés
hello 16 éves lány vok és az lenne a kérdésem hogy mennyit kéne egy 7en edzeni ahoz hogy érjek el vmit? a hasamat szeretném kinyomni"de nagyon hajlamos vok a hizásra hányszor kéne ennem egy nap hogy jó legyen?
tt
Válasz
heti 3, amugy mivan? mi az haskinyomás? szerintem ess teherbe!

FIGYELEM MIDENKI! KÉSZÜLNMEK a cikkek ezerrel, meglesz az a könyva miért nyaggatattatok, csak darabokban!
2006-01-07 15:41:47
bunny

Szia !Bicepszezés utánn nagyon fáj az al

Kérdés
Szia !Bicepszezés utánn nagyon fáj az alkarom.Mitől lehet? Köszi a választ.
S.O.S
Válasz
túledzés vagy egyszerűen gynege az alakrod., ha oylan mintha velóül fájna a csont, akkor túledzett vagy!
2006-01-07 15:40:28
bunny

Hello! Ha tömegelek, akkor kaja után (pl

Kérdés
Hello! Ha tömegelek, akkor kaja után (pl kiadós ebéd, reggeli...stb.) mennyi az az idő,ami után kondizhatok? Köszi!
Jani
Válasz
2 óra!
2006-01-07 15:39:59
bunny

Szia! Az jó, ha tömegnövelés alatt a sor...

Kérdés
Szia! Az jó, ha tömegnövelés alatt a sorozatok között 30sec-ot, míg a gyakorlatok között 1min-et pihenek? + Melyik a 3 legjobb gyakorlat, ami a legjobb a bicepsz fejlesztésére( most egyenes rúdas, madárfogásos és koncentrált bicepszet csinálok) Köszike!
Roli
Válasz
kezdőként ez igy jó, de ezután nem iylen egyértelműen igy megy, mondjuk egy 200 kilós guggolást fél perccel nem csinálsz meg. NINCs legjobb gyakorlat! rosszak vanank, amit csináslz az jó!
2006-01-07 15:39:47
bunny

szia! lenne pár kérdésem elsőroban a ...

Kérdés
szia! lenne pár kérdésem elsőroban a diétáról. ha kardiozom a gép szerint 1 óra alatt 500 kalóriát égetek el és számításaim szerint durván 2600-2800 kcal kéne diétakor (19 év 99kg kb 20% testzsír) akkor a kardio miatt 3300 kcal-t kéne ennem, vagy mivel 1kg zsír 8000 kcal ezért az 1:13-át ledolgoztam és maradjon a 2800 kcal. vagy nem értem :) másik: béna vagyok nem tudok kapszulát lenyelni, mindent próbáltam egyszerűen nem megy, mindig elrágom. ez mennyi probléma? ugyanaz, mintha nem is használtam volna? esetleg tudsz nem kapszulás zsírégetőt mondani a cutsII mellé, amit eddig is használtam. Üdvözlettel, Péter
Péter
Válasz
szia! 1. már rpsszul kedzed, törődj bvele hogy gépek az elégetett kalóriákról hülyeségeket írnak ki! amugy most mosta egy gyökér állat orvos a tévében hogy 20% az ideális testzsír, úgyhogy elvileg jó vagy igy ahogy vagy, de csak viccelek! 2. béna vagy, ez nem vitás. de elrághatod, tök mindegy! de fiygelj, elirom, atechnikát: kapszulák szájba, rá egy csomó viz, nagy nyelés és lentvan!
2006-01-07 15:38:41
bunny

Helló!BUÉK! Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Helló!BUÉK! Azt szeretném kérdezni hogy a Superbody Teenager kategóriájában csak naturál verszenyzők lehetnek vagy kokszosak is lehetnek? Válaszodat előre is köszönöm! Helló!
Gábor
Válasz
nincs naturál vagy nem naturál dolog. bárki indulhat, ha a nevezeési feltételeknek megfelel, a testúlya nem több mint a testmagasság-100+10% és nem múlt el 21 éves.
2006-01-07 15:35:56
bunny

Szevasztok edzők. A kérdésem az lenne a ...

Kérdés
Szevasztok edzők. A kérdésem az lenne a tojás kicsapodva tehát hőkezelve szilárd halmazvan veszit e valamit értékéből .én nyersen is megiszom. tudom hogy szalmanella ! de eddig semmi bajom
EGGzisztencia
Válasz
igen veszít. de ne idd meg nyersen. tudod szalmonella és majd a kórhűázban amikor sírsz, nem leszel ilyen laza. ehelyett pasztőrözött tojésfehérjelét ajánlatos szerezni.
2006-01-07 15:34:31
bunny

uff olyan gyorsak vagytok hogy kezdőként

Kérdés
uff olyan gyorsak vagytok hogy kezdőként feladok egy kérdést és Mr O ként meg elolvashatom a választ
rosszindulat
Válasz
csakhogy te sosem leszel mr.o, itt a hiba! amugy faszfej ingyenes rovat, de jöhetsz hozzám személyesen is a problémáiddal, havi 30 ezer!
2006-01-07 15:33:24
bunny

Szia Bunny a tömcsinövcsik dextrózt tart...

Kérdés
Szia Bunny a tömcsinövcsik dextrózt tartalmaznak tehát reggel és edzés utáni fogyasztásuk kivételével zsirban hizlalnak! Akkor méért ajánlod Pihenő Napokon 2 adagot?
"ne szarozzunk"
Válasz
csak olyanokanak ajánlom,a kik vékonyak.
2006-01-07 15:32:21
bunny

SziA! sZERETNÉK LEDOBNI EGY PÁR KILÓT A...

Kérdés
SziA! sZERETNÉK LEDOBNI EGY PÁR KILÓT A KRITIKUS HELYEKRŐL (FENÉK KÜLSŐ-BELSŐ COMB ,CSÍPŐ ÉS HAS) és gondoltam veszek egy ellipszis trénert ,mert fitnesz teremben nem igazán szertnék járni! lehet egy fogyni ezzel a módszerrel a fent említett testrészekről??
Chilll
Válasz
semmiylen módszerrel nem lehet célirányosan fogyni. a zsír a bőröd alatt van és mindehonnan fogysz ha fogysz. az ellipszis tréner jó eszköz, de a diéta nélkül semmit se ér.
2006-01-07 15:31:51
bunny

16 évesen szedhetek HMB-t és/vagy kreati

Kérdés
16 évesen szedhetek HMB-t és/vagy kreatint? ( utobbival kapcs. utánanéztem csak megoszlott a vélemény, kiv. vagyok te mit mondassz )
anonymous
Válasz
szedhetsz. de nem vagyok meggyőződve hogy a táplákozásod oylan szinten van hogy erre lenne szükséged!
2006-01-07 15:30:25
bunny

szia bunny! szeretném megtudni,hogy mit...

Kérdés
szia bunny! szeretném megtudni,hogy mitől van az hogy ha guggolok akkor szokott fályni a vádlim.mintha gyulládás lenne benne.már ha alapba leguggolok akkor is érzem.és hogy lehet a csukló vastagságát növelni?? thanks!!!
amatőr
Válasz
lehet valami ingyulladásod van a vádlidba, de ezt igy nem tudom! amugy guggolás közben érzed a vádlidat ez nomrális, de fájnia nem kéne. lehet meg kéne nézetned! a csukló vastagságát nem lehet nüvelni csakl az alakrét! nekem is olyan csuklóm van mint egy kislánynak!
2006-01-07 15:29:49
bunny

hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy m

Kérdés
hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy mijen táplálék kiegészítot ajánlanál. A legjobbat.Mert gondjaim vannak a testsujom novelésével!!
atosz
Válasz
könnyű kérdés! a legjobb a myomax, de ezt csak hasraütésre. a kajálásodat nem oldja meg!
2006-01-07 15:27:51
bunny

a veseműködéssel kapcsolatos kérdésre és...

Kérdés
a veseműködéssel kapcsolatos kérdésre és egy értelmes orvos válaszára én is kiváncsi lennék, bunny légyszi mindenképpen írd ki ha megtudsz ezzel kapcsolatosan vmi okosat. ja és egy kérdés még, a fiam nagyon akar fehérjézni pedig még csak 16 és fél éves, én nem tudom, nem akarom elvenni a kedvéd a gyúrástól, de én ennyi idősen még nem szedtem fehérjét meg egyáltalán semmit. mit mondjak neki szedheti-e vagy sem? amúgy már jó nagy cula 183centi és 70kiló körüli. Buék!
iron man
Válasz
szia! szehet fehérjét, de azt kell megérteni, hogy NEM CSODASZER, a fehérje kiegészítő a nomrális táplálkozás kiegészítője, tehát ha egyebkeből megvan a fehérjeigény fedezete, akkor nem szükséges! érted, 50 kilós kölök, kell neki 120g fehérje, megeszik fél kiló csikrét, akkor tök felesleges a fehérjepor!
2006-01-07 15:26:27
bunny

Szia! Szobakerékpár vásárlás elött va...

Kérdés
Szia! Szobakerékpár vásárlás elött vagyunk. Az lenne a kérdésem, hogy az ülő, vagy a sztendert kerékpár az ideális. A feleségem nemrég szült, nekem pedig szüneteltetnem kell az edzőtermet (zsírt kellene égetnem). Válaszodat előrre is köszönöm tanácsodat! Üdvözletem István
I
Válasz
nincs különbség! a kényelmi szempont döntő!
2006-01-07 15:24:43
bunny

HEllo Bunny! Volumass 35-öt hogy szedjem...

Kérdés
HEllo Bunny! Volumass 35-öt hogy szedjem pihenő napokon,reggel éhgyomorra az tiszta, de napközben mikor érdemes,hogy legjobban hasznosuljon? Előre is köszi a választ! Ritka jo ez a forum:)
Pump
Válasz
a fórum nem ez, hanem egy külön link vana főoldalon. tök midegy mikor hazsnálod a vm35 öt!
2006-01-07 15:24:13
bunny

lenne egy hozzászolásom ezekhez a táplál...

Kérdés
lenne egy hozzászolásom ezekhez a táplálék kiegészítôkhôz!1xcsak olyan embereknek ajánlanám,akik komolyan gondolják a testépítést és nem csak egy nyárra szolo kidolgozott izmokat szeretnének,mert aki egyszer elkezdi a mindenféle tápkiegészítôk szedését,már csak akkor jôn rá,h nem érte meg ha már késô!hajrá csirkemel és a teljes értéku kaják!tudom a kaják drágábak és én se tudok mindíg csirkemelet kajálni,meg fehérjében dús kajákat enni,de megprobálok a lehetoségekhez képest minnél tobb feherjet bevinni tápkiegészitok nélkul.szerintem nem nézek ki olyan rosszul!persze ez így nehezebb!robi és bunny válaszát váromNATURAL
natural
Válasz
és mi bajod a táplálékiegészítőkkel drága bogaram? mert én néha 500g fehéárjéig felmegyek és nem szeretnék azért 2 és fél kiló csirkét megenni! plusz edzés után amikor AZONAl kel a tápanmyag nem éppen vetekszik a csirke emésztése a tejsavó izolátum felszívódásával!
2006-01-07 15:23:37
bunny

Hello! Nem tudom mennyire lehet hinni...

Kérdés
Hello! Nem tudom mennyire lehet hinni ennek a hírnek,de ha igaz jól gondolom,hogy az élgárda itt lenne?Ez fantasztikus lenne.Valamelyik magyar nem készül fel arra?
anonymous
Válasz
MIVAN??? ha a profi versenyről ebszélsz, nem hiszem hogy az élgárda itt lesz, de lesznek itt kmnoly versenyzők, egy csomó európai versenyző csak a lehetőségre vár, és a johnny biztos elindul!
2006-01-07 15:21:55
bunny

hi bunny! végre kiengedtek a kórházból ...

Kérdés
hi bunny! végre kiengedtek a kórházból és neki is álltam edzeni felsőtestre. A jobb térdemet műtötték porccal, így nem tudok sem guggolni, sem vádlizni, sem hajlítózni. De v.mit kéne csinálnom lábra, mert amúgyis le van picit maradva most meg így még durvábban le fog. csak bal lábra tudnék dolgozni, mert az amúgy is gyengébb izomra mint a jobb, de egy-lábra milyen gyakorlat van? Tehát összeségében az a kérdés, hogy csak egy lábra tudsz-e ajánlani v.mit (legalább felhoznám egyszintre őket) és a műtött lábamra van-e v.mi kurvára kímélő ám mégis v.mennyire hatásos gyakorlat. köcc
koko
Válasz
koko, nyugi! NE EDDZ LÁBRA MÉG legaláb 6-8 hétig!
2006-01-07 15:21:02
bunny

Hali! A bb tvnek mikor lesz a következő

Kérdés
Hali! A bb tvnek mikor lesz a következő adása?Már nagyon várjuk.Sok sikert!A közeljövőben kik lesznek benne?
anonymous
Válasz
HAHA EZ TITOK!
2006-01-07 15:20:20
bunny

HI! A múltkor olvastam hogy Kis Horvá

Kérdés
HI! A múltkor olvastam hogy Kis Horváthnak lett valami baja.Tudtok róla valamit?Indul idén?
anonymous
Válasz
tuti hogy nem indul az idén. lett valami baja, de ez nem publikus, és nincs összefüggésben a versenyzéssel, ennyit mondhatok.
2006-01-07 15:20:03
bunny

Csao Bunny! Edzes utan rogton 200g csir...

Kérdés
Csao Bunny! Edzes utan rogton 200g csirkemell, +10-20 percen belul 20g malto es 20g dextroz + proform szoja protein oke? normal feherje nem megy (tejcukor erzekenyseg): probaltam tobb felet mar, de fosok toluk mint a gep. remelem ezek nem hajtanak majd meg. koszi
Zsolt
Válasz
nem. fordítva. előbb protein és malrodextrin a gyors felszivódás itt és olyan 40 perc mulva lehet enni! én tejcukor érzékeny vagyok és semmi bajóm a tejsavó proteinektől.
2006-01-07 15:19:12
bunny

Szevasz Erőemelőként szeretnék majd ver...

Kérdés
Szevasz Erőemelőként szeretnék majd versenyezni,ami a fekvenyomást ésa felhúzást illeti szarul állok ugyan,de legalább fejlődök(85 kg vagyok fny:145-150 kg mx körül,fh:230 körül),de a guggolás abszolute nem megy. Alátét nélkül guggolok illetve guggoltam mindig,de 120-130 között leálltam úgy,hogy 130-ba tudok 4 ismétlést . A combom vastag relatíve ezért sem értem ,hogy ennyire nincs érzékem hozzá. Testépítő stílusban guggolok,szóval nem helyezem hátra a súlyt annyira,mint az erőemelők.Ennek ellenére alig érzem a fáradtságot a lábamban guggolás után,pedig lemegyek párhuzamos alá.Arra gondolok talán túlságosan besegítek derékkal,mivel súly nélkül telitalppal le se tudok szinte addig menni,mint súllyal.Mi a véleményed:tegyek alátétet a sarkam alá,vagy hagyjam így és nyugodjak bele,hogy szar vagyok genetikailag?
jemand
Válasz
nem vennék rá mérget hogy lehet sarokalátéttel guggolni versenyen. próbálkozz valami guggolócipővel.
2006-01-07 15:17:36
bunny

figyi robi! probáltad már a decát? tudod

Kérdés
figyi robi! probáltad már a decát? tudod mi az? há?
ackány!?
Válasz
én tudom mi az. te meg tudom mi az az értelem?
2006-01-07 15:16:21
bunny

csá! szerintetek egy 17 éves csávónak,a

Kérdés
csá! szerintetek egy 17 éves csávónak,aki gyur hányas keze kéne lennie? ettem pár vödör tömegnövelőt!
Ackány!!!
Válasz
nem tudom. de ha lábat kérdezel, 41 és 45 között.
2006-01-07 15:15:58
bunny

mindenki összevissza kamuzgat,hogy igy-u...

Kérdés
mindenki összevissza kamuzgat,hogy igy-ugy tömegnövelök,meg fehérjék meg minden,aztán mindenki nyomatja össze-vissz a "cuccokat". nem fog senki a poroktol megnöni, esetleg zsirosodni fog töle!!! egyszer vki aszt mondta: "a por mindig por marad"!
Taylor
Válasz
ez baromság. a por barátom kocetrált élelmiszer., mint a babatáp amit anyuci adott neked annak idején. érdekes akkor amikor gyerekenek adnak tápeszert, akkor nem baj a por, igaz? de a levespor, ami egy igazi rakás szar, az se baj általában, hát nem hülyék az emberek kicsit?
2006-01-07 15:15:18
bunny

Szia, Bunny! A kérdésem akövetkező: iga...

Kérdés
Szia, Bunny! A kérdésem akövetkező: igaz, hogy a Cytogen Whey Pro fehérjetartalma csak 66 %? Mert ha így van, akkor nem is annyira jó az ára...Előre is kösz!
Marci
Válasz
de jó az ára! 30g os adagólókanálban 20g fehérje van, mi ebben a hiba?
2006-01-07 15:13:47
bunny

Cső uram Nekem az lenne a kérdésem, hog...

Kérdés
Cső uram Nekem az lenne a kérdésem, hogy én 25 éves 158cm 58kg vagyok sportoltam egész életembe és mostanában a futballról inkább a sulyok felé vettem az irányt Iszonyat gyors anyagcserém van és mindet feldolgozik a szervezetem ezért hízásra gyakorlatilag alkalmatlan vagyok(Legalábbis már rengeteg mindent megpróbáltam), el is fogadtam , hogy ez van.Kissé pörgős az életem :Heti 4 nap suli a heti 5-6 nap meló mellett de azért edzésre mindíg szoritok időt. A kérdés:Tyrosine + Maltodextrin + vita-x et adagolok magamnak, elég ez ahoz,hogy fittebnek érezzem magam és ne legyek annyira fáradékony? Előre is köszi a választ.
Juhász Zsolt
Válasz
én a vitam x helyet nagyobb dózisú vitamint választanék (vitalife mega 100 vagy inkább iltra mega pak), de elvilekben jó a dolog!
2006-01-07 15:12:55
bunny

mikó lesz má új bébétévé??

Kérdés
mikó lesz má új bébétévé??
egy BBTV fan
Válasz
nemsoká, nyugi!
2006-01-07 15:11:47
bunny

Hi! Van 1kis gondom : A bal bicepszem sz...

Kérdés
Hi! Van 1kis gondom : A bal bicepszem szemmel láthatóan kisebb mint a jobb, szerintetek vegyek vissza a jobb bicepsz edzéséből? ( pl. koncent. bic.-ből ), vagy inkább növeljem a bal bicepsz terhelését? esetleg mind2? plz segitsetek :) előre is kösz
anonymous00
Válasz
nem. próbáld meg a két bicepszedet egy szinten edzeni, tehát a vastagabbat a vékonyabb szintjén, ha érted hogy gondolom. koncetrálj jobban a balra!
2006-01-07 15:11:33
bunny

Helo.17 éves vagyok,180cm magas,63 kg.Sz...

Kérdés
Helo.17 éves vagyok,180cm magas,63 kg.Szeretnék elkezdeni tornázni.Milyen táplálékkiegészitőt javasolsz,mert gondolom elöször nem árt ha egy kis sulyt felszedek.
twilight
Válasz
először nem árt ha megismerkedsz a táplálkozási alapelvekkel!
2006-01-02 20:28:32
bunny

Szia Bunny! A terheléssel kapcsolatban. ...

Kérdés
Szia Bunny! A terheléssel kapcsolatban. Az jó-e, hogy én nem növelek súlyt, ha tudom úgy edzeni az izmaimat, hogy maximálisan megfeszítem azokat, így próbálok intenzívebb maradni. Ha már bármilyen koncentrálással sem érzem izmom "erölködését", csak akkor emelek a súlyokon? Köszi...
INtenzitás
Válasz
elvileg jó, de lehet hogy igy nagyon sokáig kevés súlyt hazsnálsz, ki kel kisérletezned! de mondok egy tikot: én tök váltogatom hogy pl. bicpoeszet mekkora súlylal edzek!
2006-01-02 20:27:41
bunny

Boldog új évet Bunny-nak, a BB csapatána

Kérdés
Boldog új évet Bunny-nak, a BB csapatának, és az oldalt látogató sporttársaknak
Öreg-Sam
Válasz
köszi és viszont!
2006-01-02 20:26:40
bunny

Van egy elég "érdekes" problémám. Az orv...

Kérdés
Van egy elég "érdekes" problémám. Az orvosok rohadtul nem ismerik a táplálékkiegészítőket, és nem értik, hogy miért van vesebetegségre utaló eltérés a vizeletvizsgálatban. Az Isopure tápkiegről beszélek. Amikor iszom, akkor 1g fehérje ürül a vizelettel (aminek ugyebár nem lenne szabad megtörténnie), amikor meg nem, akkor negatív az eredmény. A kérdésem az lenne, hogy mi a szart csinál ez a por a vesével??? Hazavágja a működését vagy mi? Elvileg nem, de gyakorlatilag mi a nyavaja van? Hallott már valaki ilyenről, hogy a fehérje táplálékkiegészítő megmagyarázhatatlan vesebajt okozhat?? Bármilyen infora kiváncsi vagyok, illetve szükségem is van rá!! Ha lehet.
agyonvizsgált
Válasz
szia! nem szabadna a vizelettel fehérját ürítened elvileg, de nem tudom. mindenstre a nagy feérjebevitel befolyásolja aveseműködést, de nem jelent porblémát. rákérdezek erre egy értelmes orvosotól
2006-01-02 20:26:18
bunny

Boldog Ùj Èvet Bunny!!!!!!!!!!

Kérdés
Boldog Ùj Èvet Bunny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy ismerlek! Légy jó!
anonymous
Válasz
köszi! neked is! nemtom ki vagy, de jó leszek!
2006-01-02 20:23:17
bunny

A véktagjaim elég vékonyak, de van egy k...

Kérdés
A véktagjaim elég vékonyak, de van egy kis pocakom ami elég nehezen akar lemenni, szerinted ha szép izmos testet akarok, akkor először adjam le a pocakom majd tömegnövelés aztán szálkásítás, vagy rögtön kezdhetem a tömegnöveléssel, a pocak majd késöbb lemegy?
anonymous
Válasz
nem!!! először izom kell!!!
2006-01-02 20:22:45
bunny

A tanácsodat szeretném kérni,abban h mil...

Kérdés
A tanácsodat szeretném kérni,abban h milyen evezőgépet vegyek.Harmincas éveiben járó sportos srác vagyok,régebben sportoltam,de már a munkám miatt nem érek rá edzőtermekbe se járni.Ezért gondoltam h otthon probálok edzeni,és úgy tudom h az evezőgép elég sokrétűen dolgozza meg az izmokat.Főleg a hasizom amit dolgoznom kellene,ugyanis a poci alakul és nem akarom.Előre is köszi. aanonym@vipmail.hu
zsolt
Válasz
sajna az evezőgép a pocin nem segít és nem dolgozza meg az izmokat egyáltalán teljes testre vonatkozóan. izomtömegnövelésre ne számits, jó kondihoz elég.
2006-01-02 20:20:10
bunny

Az lenne a kérdésem,hogy tömegnövelő idő...

Kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy tömegnövelő időszakban elég ha heti egyszer dolgozom meg minden izomcsoportomat,(1.nap mell tricepsz,2.nap váll,3.nap hát bicepsz,4.nap láb)jó ez a felosztás v.nagy szar,megköszönném ha szar átírnád nekem!!Előre is köszi!Gyuri voltam
anonymous
Válasz
tök mindegy milyen elosztás! csak tudjanak eleget pihennio az izmok! ha kezdő vagy, én a helyedben nem edzenék öt napot!
2006-01-02 20:16:39
bunny

Elég tömegnövelésnél bicepsz tricepszből

Kérdés
Elég tömegnövelésnél bicepsz tricepszből 3-3 gyakorlat v. inkább 4-4,és még v.mi a creatint jó ha összekeverem szölőcukorral,előre is köszi?!
anonymous
Válasz
3 gyaki elég, a kreatin szőlőcukorral jó
2006-01-02 20:15:53
bunny

Hello! Az lenne a kérdéssem,hogy voluma...

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdéssem,hogy volumass 35-öt hogy lenne érdemes szedni? HA 65 kilós vagyok,és enni is csak négyszer tudok egy nap. Arra v.ok kiváncsi,hogy pihenőnepokon is két adagot kell elfogyasztani,mint edzésnapokon,vagy elég csak egy is? Előre is köszi a választ!
Pump
Válasz
pihenőnapokon is nyugodtan menjen kettő! ne szarozzunk!
2006-01-02 20:15:20
bunny

Hello Robi! BUÉK! Tudom hogy kérdeztem m...

Kérdés
Hello Robi! BUÉK! Tudom hogy kérdeztem már de nem válaszoltál tudom hogy van fontossabb kérdés is de nekem ez is fontos én kérdeztem azt hogy te mit ajánlasz jobban a 6 kg os volumass 35 vagy a 4,54 cell max mert tudom hogy jobb a cell de a volumass 1,5 kg mal több és csak 1500 Ft tal drágább! Tudom hogy hülye kérdés de most akarom venni de nem tudok dönteni......... KÖSZÖNÖM
Peti
Válasz
neked kell mérlegelned, melyik éri meg jobban, nem dönthetünk helyetted! ha a pénz számit,m ako vm35!
2006-01-02 20:14:33
bunny

Szia bunny!Van egy elég gázos problémám,...

Kérdés
Szia bunny!Van egy elég gázos problémám, mióta elkezdtem szedni a Daliy One-t tiszta ragya lettem, először nem ennek tudtam be, mivel ez csak vitamin, de mostmár rekerestem neten, (mivel elég elviselhetetlenné vált a dolog) és azt írták kerülni kell a zsíros ételek és a bróm és jódtartalmú gyógyszerek szedését. A Daily-ben jód biztos van, nem is kevés, bróm-ról nem tudok. Most mit csináljak? Van olyan multivitamin, amiben ez a kettő nincs?Köszi a válszod!
EGEE
Válasz
Szia! át kell nézned vásárlás előtt a dobozon az össztételt! de lehet nem ez a gond!
MINDEKINEK! nem voltma most sokáig, 96 mélem volt, köszönöm a karácsonyi gennyet, remélem jövőre megkímélnek tőle akik még nem tudják hogy rühellem!
2006-01-02 20:13:49
bunny

hello,bunny!b.u.e.k. és a magam és sokan...

Kérdés
hello,bunny!b.u.e.k. és a magam és sokan mások nevében is kösz az eddigi munkásságodat,minden elismerésünk-igy tovább 2006-ban!(várjuk a könyved+egyéb projektjeidet,ha lesznek.)ja,b.u.e.k. a robinak és a többieknek is!
Birdsong Jr.
Válasz
Köszönjük. Bár szegény buninak még mindig nincs otthon netje, az is lehet, hogy megcsömörlött az internettől, és már olyat is hallottam, hogy szerzetesnek készül tibetbe....

azért bízzunk benne, hogy még visszatér a rovatához....
2006-01-02 16:22:13
Robi

szerintetek jo cucc a deca????

Kérdés
szerintetek jo cucc a deca????
Ackány
Válasz
nem. de másoknak ettől még lehet más a véleménye, szabad országban élünk.
2006-01-02 16:20:51
Robi

egy 17éves srácnak mennyi a versenyes te

Kérdés
egy 17éves srácnak mennyi a versenyes testzsirszázaléka?mennyinek kelli lennie kb:?????köszi
KIss Attila2.
Válasz
A tükör mondja meg. Nem lehet ezt zsír%-ban mérni. A bírók sem abban mérik. Arányok, stb. is fontosak. Nézd meg a Superbody T kategóriájának képeit a galériában, és meglátod, hogy mire lehet számítani.
2006-01-02 16:20:29
Robi

Hellllo. Lécii segítsetek mi az hogy tár

Kérdés
Hellllo. Lécii segítsetek mi az hogy tárogatás? egy kezdö vagyok. Lécci ne röhögjetek ki!!!! Előre is köszi.
anonymous
Válasz
2006-01-02 16:18:39
Robi

Sziasztok! Megtudnátok mondani h a tavas...

Kérdés
Sziasztok! Megtudnátok mondani h a tavaszon lesz-e Superbody Kupa, és ha igen mikor? lesz-e rajta FitForma? Mik a feltételek, vizsgálatok? Előre is kössz!
rockybalboa
Válasz
06 1 222-60-23, Proline Kft. Náluk kell érdeklődni. Mi úgy tudjuk, hogy az idén tavaszi kupát nem terveztek, csak nagy őszi Superbody-t, sok meglepetéssel meg minden, de ez nem hivatalos, hívd fel a számot, ott tudnak első kézből választ mondani.
2006-01-02 16:17:39
Robi

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
0,5 lit. 
 / 4.7
20%   4 190 Ft  
3 350 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
pár 
 / 4.3
 
2 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Határi József
Határi József
Sportolj Velünk 1977. május
Sportolj Velünk 1977. május
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Vörös Zoli a Kerékvárban - 2.
Vörös Zoli a Kerékvárban - 2.
SCITEC TESZT 2008 2.rész: Szabó Miklós
SCITEC TESZT 2008 2.rész: Szabó Miklós
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....