Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2007 december kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Jó napot. Előrebocsátom, hogy ráér a vál...

Kérdés
Jó napot. Előrebocsátom, hogy ráér a válasz, kellemes ünnepeket. Elolvastam az alapismereteket, ennek ellenére szeretnék néhány kérdést - vagy inkább mivel semmi szórakoztató, vagy érdekes nem lesz abban, amit írok - kérést megfogalmazni. Sosem foglalkoztam testépítéssel, most lényegében tudom mit kéne csinálnom, de főleg az időtartamokat illetően lennének kérdéseim, kétségeim. Edzés: 30 éves vagyok, 180 cm magas, 90 kg a testsúlyom. Soha nem dolgoztam súlyokkal, nincs rajtam semmi izom. Közel 1 hónapja csinálom a kezdő alapprogramot, de pl. fekvenyomásnál a 2*5 kg + rúd súllyal küszködök. (Ezen akarok változtatni.) Tudom, hogy elkezdhetném az osztott edzést 3 hónap múlva, de arra gondoltam, hogy a teljes test edzést csinálnám 1 évig (heti 3-szor, nem megszakadva a súlyoktól, de 3-4 havonta növelve azokat). Nem versenyezni szeretnék, így hoznám be a 30 éves lemaradásomat, most nem érzem úgy, hogy pár hét után már edzésről edzésre tudnám növelni a nagy súlyokat. Ez hülyeség, véleményed? Táplálkozás: A fehérjékről szóló valamelyik cikk alapján évi 4-5 kg izomnövekedést számoltam. Idióta kérdés, de ez már szemmel látható mennyiség? Nem tudom megbecsülni. Azért kérdezem, mert mielőtt ezt az oldalt elovastam, fogyni szerettem volna. Most inkább "tömegelek", de a 12-16 hetes ciklus amit mondani szoktál, valószínű azokra vonatkozik, akik már megfelelő izomtömeggel rendelkeznek. Nekem 4 hónap alatt felszedett izmom mind eltűnne ha utána diétázok. Szóval kezdésként igazából 1.5-2 évig kéne tömegelnem? Ehhez 3000 kcal, 150 g fehérje, 450 g ch értékeket számoltam mivel kevés az izomtömegem és keveset mozgok. 3-szor annyi a ch, soknak tűnik még tömegeléskor is. Csökkentsem a ch-t és növeljem a fehérjét, hogy ne zsírosodjak azért nagyon, és egyszerűen tükörbenézek és ha már jónak látom akkor már diétázok?
Richárd
Válasz
nem hülység. sőt nagyon okos dolog! te megértetted a lényeget: türelem! ha nem akarsz testépítő babérokra nőni, nyugodtan maradhatsz egy évig az átmoztgatónál, persze lehet hogy majd egész kis pihenk lesznek a végére! 4-5 kg izomtömeg növekeés nem egyenlő 4-5 kg testsúlynövekedéssel. 4-5 kg tiszta izom az rengeteg! az izom nem tűnik el ha diétázol, de neked egy lassabb, tiszat táplálkozással és edzéssel elérhető célt kell kitűznöd: a testkompozíciód megváltoztatását. igen, egyzserre szí vesztés és izomtömeg növelés, persze ez lassú folyamat és nem leszel húdeizmos. én azt mondom, kezzd el iyg és meglátod egy hónap múlva mi változott. ha szírosodsz, csökkentsd a ch-t vagy dobj be aerob edzést. ki fogod tudni kisérletezni az arányt!
2007-12-31 21:53:54
bunny

Hello én egy aránylag kezdő vagyok így a...

Kérdés
Hello én egy aránylag kezdő vagyok így a testépítésben. Eddig kb.4 hónapja edzek semmi féle szisztéma szerint. és egy normális edzésterv szerint akarok edzeni. Az oldalon olvastam 2 edzéstervet az egyik: -Bill Pearl: Bajnoki testalkat, 20 hónap alatt a másik : -Joe Weider Body Building System Nem tudom hogy melyiket válasszam. Kérlek segíts hogy melyiket válasszam és hogy miért. A válaszodat előre is köszönöm.
bobi
Válasz
viccből írtam az alapismereteket!
2007-12-31 21:48:01
bunny

szeva bunny!te melyiket választanád ezek

Kérdés
szeva bunny!te melyiket választanád ezek közül? no-burst vagy attack? esetleg g-kick vagy g-bomb?köszi, fontos lenne!minden jót az ünnepekre!
anonymous
Válasz
no burts, mert attack nem kapható. a g kick nem lényeges tetséíptőknél, a g bomb nagy kedvencem!
2007-12-31 21:47:17
bunny

Szia Bunny! Egy nagyon nem idevágó kérdé...

Kérdés
Szia Bunny! Egy nagyon nem idevágó kérdést szeretnék kérdezni. Asszem prefekt angol vagy, vagy legalábbis elég magas szinten tudsz angolul. Az lenne a kérdés hogy ismered-e (biztos vagyok benne) a Systen Of A Down-Chop Suey című számát, és ha igen, leírnád hogy kb miről szól a dal szövege, csak 1-2 mondatban. Bocs ha zavartalak, és hogy ilyeneket kérdezgetek. Kellemes ünnepeket és jó egézséget!
Bogica
Válasz
a helyzet az higy kurva szarul beszélek anglolul, de megértetem magam. a számot nem ismerem és ninc sidőm erre sajnos, ha valakinek oylanja van, írja be!
2007-12-31 21:46:37
bunny

Fehérjedús karácsonyt és anabolizmusban ...

Kérdés
Fehérjedús karácsonyt és anabolizmusban gazdag új évet minden harcosnak és neked is Mesterünk ki szorgosan görnyedsz itt a gép előtt hogy hülyeségeinkre választ kaphassunk:P [link]
anonymous
Válasz
hopp ez lemeradt a multkor!
2007-12-31 21:43:28
bunny

Szia bunny, nem kérdésem van, csak ezt t...

Kérdés
Szia bunny, nem kérdésem van, csak ezt találtam origo-n: "Januártól tilos lesz cigizni a belvárosi játszótereken, Szekszárdon pedig azt tervezik, hogy minden közterületről kitiltják a füstölőket. Kiszorult a cigi a brit kocsmákból és munkahelyekről, de üldözőbe vették a füstölgőket Hongkongban és Franciaország is. Sőt, a világ legkeményebben dohányzó nemzetének számító Kína is szigorításról döntött: 2009-ben megjelennek az elrettentő képek és feliratok a kínai cigisdobozokon is. Az EU is tovább keménykedne: ha átmegy az unió által erőltetett terv, akkor az éttermekben, kocsmákban sem lehet majd cigizni."
sonka
Válasz
nagyon helyes!
2007-12-31 21:42:20
bunny

Szia Bunny!Szuper az új bbtv,régóta szer...

Kérdés
Szia Bunny!Szuper az új bbtv,régóta szerettem volna látni a Remzső Feritől egy edzést, nemsemmi fizikuma van nameg annak a két srácnak hát ruhában nemsokat néztem ki belőlük de amikor ledobták a pólót hát megdöbbentem mennyire érett szálkás izomformájuk van,le a kalappal előttük az edzőtermük meg zseniális.Hogy kérdezzek is valamit derékra érdemes csinálni azt a törzsfordítás nevű gyakorlatot amit a Feri is csinált?Mert a teremben ahova járok van pár olyan gép amin lehet végezni.Köszi ha válaszolsz, és tudom nem karácsonyozol azért kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Iceman
Válasz
igen, alénárd tesókat erre hegyeztük. nekem is tezszik az a fajta fizikum ami ruhában nem látszik, aztán levetközve döbbensz. a törzsfordítás nevű gyakorlat az oldal hasizmokat és a derék izamit edzi de NEM szedi le a zsírt!
2007-12-31 21:41:43
bunny

Szép karácsony alkalmából nem kívánok eg...

Kérdés
Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, Csak sok csirbemellet, brokkolit, s rizset, Szívedben béke, lelkedben nyugalom, Munkádhoz türelem és sok siker adasson! Legyen ez az "ünnep" sok body-snak békés, Drugs Bunny a mi "Jézusunk:D" ez nem is kérdés!
H.
Válasz
eze gy kicist durva volt, de kösz!
2007-12-31 21:39:54
bunny

Szia Bunny, 10 év edzés után 112 kilosa

Kérdés
Szia Bunny, 10 év edzés után 112 kilosan egy ujabb dieta elott allok, riszpekt az Alapismeretekert! Udv
Rocco Lampone
Válasz
sok sikert rocco!
2007-12-31 21:38:40
bunny

Hali. Király a BBTV, Azt néztem, hogy a ...

Kérdés
Hali. Király a BBTV, Azt néztem, hogy a Lénárd Lali kb. úgy néz ki felépitésre mint a Vékony Zoli, sőt jobb is. Genetikája is olyan, sztem. De maradjon igy ahogy most van, nagyságra, mert igy tökéletes. Sztem a legtökéletesebb fizikumú testépitő, akit valaha láttam. Full Arnold. A Superbody szobrot róla kellene mintázni.
pityu
Válasz
tény hogy lajos igen jó fizikum, de azért tömegbeli hiányosságai bőven vannak. más kérdés hogy egy átlagembernek kell ennél több?
2007-12-31 21:38:22
bunny

Szia bunny! először is had gratuláljak a...

Kérdés
Szia bunny! először is had gratuláljak a munkádhoz.az új bbtv kiba..ott állat lett..nem semmi.az lenne kérdésem hogy igaz tömegelés alatt vagyok de a derekamra jön általában a fölösleg.hiperhajlítással lehetne faragni rajta majd szálkásításnál? vagy milyen gyakorlatot ajánlanál.mert ez mindig egy szar pont.köszi a választ.további sok sikert.üdv csibe..
csibe
Válasz
nincs helyi zsírégetés!
2007-12-31 21:37:00
bunny

Szia bunny.Most nemrég készült el a test...

Kérdés
Szia bunny.Most nemrég készült el a testépítős oldalunk(ami szerintem marha jó) és érdekelne a véleményed... az oldal címe: [link] Vagy ide az edzőválaszolba írj véleményt légyszíves vagy erre a mailre: animalhardcore@gmail.com Előre is köszönöm edzőtársam nevében is és jobb évet!
Őrült Spanyol
Válasz
megnéztem, jópofa oldal, csak nem értem hogy mi értelme. te ahelyett hogy megkérdeznéd, tudsz-e nekünk segíteni és bedolgozni hozzánk, inkább csinálsz egy oldalt, de minek? nézettsége nem lesz. remlámozol inygen egy olyan gyártót akinek az irodájában 15 éve nem volt festés és tiszta retek minden. minek? mi a cél? 63-ik helyen el lehessen olvasni ugyanazt - már ha megtalálják?
2007-12-31 21:36:14
bunny

Hy Bunny! Láttam az Év Testépítője Díját...

Kérdés
Hy Bunny! Láttam az Év Testépítője Díjátadáson, hogy a Vörös Zolinak mindkét kezén volt vmi védő cucc, gondolom a műtét miatt. És ezektől most tud edzeni vagy teljesen le kellett állnia egy időre? Vagy esetleg kihagyja ezt az évet? És ha tömegelek Vm35-öt azt folyamatosan lehet szedni egész évben vagy 3 havonta szünetet kell tartani? Válaszod előre is köszönöm! Király a bbtv!!!!!
anonymous
Válasz
a zoki nem edz jelenleg, olyan két hét múlva már talán lesz valami! versenyezni nem fog jövőre valószínűleg! a táplálkozás nem olyan hogy szünetet kell tartani!
2007-12-31 21:33:25
bunny

Szia Bunny! Egy eléggé hosszadalmas kér...

Kérdés
Szia Bunny! Egy eléggé hosszadalmas kérdésem lenne, és nagyon remélem, h segítesz a helyes döntésben! Heti 5-ször tudok edzeni biztosan, és ökölvívok. Heti 3 szakmai, és heti 2 erősítő edzésre gondoltam( ezenkívül a szakmai edzésen is van keméyn erősítés, saját testsúllyal). Régebben kondiztam is, akkor 3 -4 alkalommal tudtam edzeni, de most a másik sportággal együtt kell végeznem egyszerre. A kérdésem lényege az lenne, hogy szted jó-e: 1. Hát-Mell-Bic-has 2. Váll- Tric- Láb-Has Tehát két napra osztanám be a súlyzós edzésemet, és fél piramisban edzenék, testrészenként 2-3 gyakorlattal,4 szériával. Kérdésem lényege az lenne, hogy tudok-e hatékonyan erősíteni ezzel aheti két alkalommal, mint régebben, vagy pedig mindenképpen próbáljam meg betartani a 3 edzést. Másik kérdés: Az edzőm a futás után írta össze nekem a kondizást.( intenzív 6-8 km) Van ebben vmi logika? Ezekkel a gyakorlatokkal: 1.nap -felhúzás, húzódzkodás, válból nyomás, állig húzás 2.nap fekve nyomás, 45 fokos ny., tolódzkodás, tricepsz fekve 3.nap guggolás, lábnyújtás, vádli állva, kétkezes bicepsz Szóval nem tudom eldönteni, hogy a kettő különböző megoldás közül, melyik edzéstervet csináljam? Kérlek segíts ebben, vagy esetleg csináljam úgy, ahogy régen, heti 3 alkalommal két-két izomcsoporttal? Nekem tetszik az edző által összeállított is, csak hát a heti egy bicepsz nagyon kevésnek tűnik, főleg, h egy gyakorlat..... és engem a boxon kívül azért az is érdekel, h milyen atestfelépítésem, sőt régebben a bicepsz edzés állt nálam aközéppontban. Remélem érthetően tettem fel akérdéseimet, és nagyon MEGKÖSZÖNNÉM, ha segítenél vhogy, vmi ötlettel, és elmondanád a véleményed. Gondoltamn arra, h az edző által összeállított terv esetleg azért ilyen, mert, h ettől nem leszek kötött...de lehet, h ez hülyeség.....nem tudom, h mit gondoljak
denis
Válasz
nyilván eldöntötted hogy mi a fontos. ez a szisztéma szerintem jó lesz! semmi logika nincs hogy futás után írta neked az edződ - testépítő szemszögből! d ete nem testépítő vagy. az edződ munkájába én nem ugatnék bele! egy dolog csak . lehet hogy állíghúzás nem a legjobb vállgyakorlat pl.!
2007-12-31 18:27:29
bunny

Szevasz volt egy komoly autobalesetem a ...

Kérdés
Szevasz volt egy komoly autobalesetem a nyáron jol osszetortem magam 3 hónapja újra edzek egyenlore kiss súlyokkal én sokkal joban érzem magam a tornátol azt szeretném kérdezni nem kezdtem e el korán a súlyzós edzést és valami tippet az izuletek végett. Elore is koszi ja és jok a BBTvs hirek sokat tanultam foleg a kajálásrol. Sok sikert a további munkához
János Szlovákiábol
Válasz
nem. a lényeg hogy fokozatosan kezdted újra!
2007-12-31 18:25:11
bunny

Respect Bunny! Emésztést segítő termé...

Kérdés
Respect Bunny! Emésztést segítő terméket keresek, mert kreatin kúrát nyomatok és a sok folyadék órákra eltelít és alig birok kajálni. Nemis beszélve az edzés utáni turmixról ami után is totál készvagyok. Utánna olvastam hogy a scitec-nek vagy egy Multi-Enzyme nevű terméke, szted ez megoldaná a problémámat? Mert láttam Bélbarát baktériumok - pro- és prebiotikumok nevű termékeket is... Melyik lenne jó ami használna?
Csabi
Válasz
mindkettő, de a kettő nem ugynaaz!
2007-12-31 18:21:22
bunny

Siklósi Józsi képét megnéztem nem egy na...

Kérdés
Siklósi Józsi képét megnéztem nem egy nagy szám. Mennyi ideje kondizhat szerinteed? nagyon kíváncsi lennék rá ! A tejsavófehérjét szeretnék venni tömegnöveléshez kérdésem , hogy nem okozz-e pattanásosodást. Vagy milyet ajánlanál ami kevés eséllyel okozza? köszi. Hali!
balázs
Válasz
a siklósi józsi legalább 10 éve sportol, szerintem súlyemelő volt. testéíptőnek elég rossz, de ő egy "furcsa" srác. a tejsavó nem okoz pattanásodást, kivéve ha hajlamos vagy rá!
2007-12-31 18:20:48
bunny

szeva bunny, edzés előttre melyik a legj...

Kérdés
szeva bunny, edzés előttre melyik a legjobb bedurrantó amit tudsz ajánlani?mert elég sokféle van és segíthetnél a választásban: no burst,hemo no,nr peak,attack(sajna sehol sem fellelhető),eésősorba állóképesség a cél!thnx
pisk
Válasz
no burstöt próbáld ki elsőnek!
2007-12-31 18:14:33
bunny

Kérdés
[link] Gondolom láttad már, de óriási! Ez lehet a kulcsa, hogy a testépítés ne underground sport legyen?! (Jó persze, ő azért lényegesen magasabb szinten van, mint a magyar testépítők 99%a, de egy ilyen pózolással szerintem sok nézőtt lehetne vonzani) Szerinted van értelme lényegesen kisebb izomtömeggel is ilyen szinten összerakni a szabadpózt,mert szeretnék teenagerben indulni, és mivel a genetikám igen messze van a jótól, ezzel talán lehetne korrigálni.
Atesz

Válasz
ez csak az egyik tényező. hogy a testépítés ne "underground" sport legyen ahhoz értelmes embereknek kéne vele foglalkozni szervezési szinten. ez az egész egy rohadt nagy vicc!
2007-12-31 18:13:47
bunny

szia bunny, igazabol labedzes temaban er...

Kérdés
szia bunny, igazabol labedzes temaban erdeklodok, szerinted van ertelme heti 4 kosaredzes mellett kulon labat edzeni? mert igy minimalisra csokken a regeneracios ido, szoval nagy fejlodest nem varhatok. ha szombatra raknam, akkor tudna 3 napot pihenni. erdemes?
cob
Válasz
a kosáredzés nem lábedzés!
2007-12-31 18:11:13
bunny

erről akartam kérdezni, de akkor ezek sz...

Kérdés
erről akartam kérdezni, de akkor ezek szerint ez még nagyon friss dolog: [link]
ffs
Válasz
miért engem kérdezel?
2007-12-31 18:10:35
bunny

Köszi a gratulációt Bunny. Látom, h kint...

Kérdés
Köszi a gratulációt Bunny. Látom, h kint van a főoldalon, de a Builderes trikó már csak fehérben kapható. Gondolom, mert már nincs belőle. Ráadásul L-es nincs is. Ezért kérdeztem, hogy akarják-e újra gyártani vagy még most vigyem el az utsó darabok egyikét. Thanks a választ!
Boldo
Válasz
amíg én nem terjesztem magamról hogy trikót gyártok, vagy shop.builder vevőszolgálat vagyok, addig nem vagyok az!
2007-12-31 18:05:51
bunny

hello bunny! lenne egy kérdésem . Te mit...

Kérdés
hello bunny! lenne egy kérdésem . Te mit gondolsz a tolodzkodásról ? mert elvileg a mellizom also részét edzi .és evvela gyakorlattal el lehet e érni h ugy lelogjon a mell mint swarczinak ?tudom h neki a genetika adottsága határozta meg részben de segithetet -e ez a gyakorlat vmenyire lelogatni a mellet ?köszi elöre a válaszod JA ÉS BB -tv MIHAMARABB!!!!!!
krisz000
Válasz
a mellizomnak nincs alsó része. a nagy mellizomtömeg nem összekeverendő az "alsó mellre" végezt hülye gyakorlatok által keltett bilibelógakezem jellegű álmokkal
2007-12-31 18:04:17
bunny

Hello Bunny! Náhány éve edzek, nem is er...

Kérdés
Hello Bunny! Náhány éve edzek, nem is eredménytelenül. A következő problémám van: a felkarom térfogata szépen nő de a bicepszem külső "feje", része nem fejlődik. Így hiába vastag elég hülyén néz ki az egész. Belül nő kivül nem. Szerinted ez genetikai hiba vagy vannak olyan gyakorlatok amik segítenek ezen? Nagyon tuti a BB TV mindig türelmetlenül várom a köv. számot. Boldog és Sikeres Új Évet!
ice
Válasz
genetikai oka is lehet. fordítsd ki egykezes bicepszgyakoraltoknál telejsne a súlyt!
2007-12-31 18:02:45
bunny

Ciao Bunny! GreenJoint-nak üzenem menje...

Kérdés
Ciao Bunny! GreenJoint-nak üzenem menjen be a body shopba talán tudnak segíteni. Nekem is volt ilyen problémám.Kathi Béci szeminárium lessz még valamikor? A Miskolcira nem tudtam elmennni.
anonymous
Válasz
szeminárium biztosan lesz, hogy a kathy bécivel-e azt nem tudom, de erősen valószínű hogy lesz vele is!
2007-12-31 18:02:07
bunny

Csáó Bunny! Érdeklődni szeretnék, hogy ...

Kérdés
Csáó Bunny! Érdeklődni szeretnék, hogy elmaradt izomcsoportra megéri e a heti 2szeri edzés? Egyelőre minden izomcsoportot heti egyszer edzek (kivéve vádli[2]). A mostani edzéstervem alapján minden kedden szoktam mellezni, megéri átállni hétfő-pénteki mellezésre? Előre is köszi a választ, Üdv Peti
Horváth Péter
Válasz
határozottan nem ajánlom, inkábba techikát nézd meg alaposan!
2007-12-31 18:01:01
bunny

hello Bunny!! Én még elég kezdő vagyok k...

Kérdés
hello Bunny!! Én még elég kezdő vagyok kb. 2-3 honapja csinálom 185 cm vagyok és 103 kg és azt szeretném kérdezni hogy milyen dolgokat szedjek hogy a felesleget izommá tudjam alakitani??mert már sokmindent mondtak de azért egy hozzá értő ember javaslatára is kiváncsi vagyok!!előre is köszi!!
djkun
Válasz
küldjem el esetleg limuzinnal az alapismereteket kinyomtatva díszkötésben hogy hajlandó legyél elovasni?
2007-12-31 18:00:14
bunny

Családom kitalálta,hogy vitaminokat szed...

Kérdés
Családom kitalálta,hogy vitaminokat szed.Jó ezzel még semmi baj...SŐT!!!De valami dr. xy vitamincsomagját,ami hátő...nem is tudom.Nem rossz,de nem tudom. Fogtam szépen a dobozát a cuccnak,beültem gép elé,es bebizonyítottam családnak,hogy jobban járunk Multi-x -el :P.Ma rendeltem is már 2 dobozzal(am tényleg jobban járunk,mert olcsóbb és kb ugyanaz van benne). Amúgy lehet,hogy baromállat vagyok(kondi terén biztos),de te miből élsz,ha nem sértelek meg?mert bbtvzésért meg edzőválaszolért szerintem nem nagyon kapsz juttatást,mással meg tudtommal nem foglalkozol.(2-3 személyi edzett ember meg nem fizet annyit).csak kíváncsi vagyok,bocs,ha túl kretén kérdés,vagy már vki kérdezte volna. üdv és jövőre tényleg többet gyúrj!
Őrült Spanyol
Válasz
a bbtv mögött kőkemény szponzori dolgok vannak, ebből élek nagyjából és már 4 hónapja van fizetésem a magazintól is. a versenyszervezésre viszont elég szépen költöttem az idén!
2007-12-31 17:59:24
bunny

Szevasz Bunny!Az karácsony alatt kicsit ...

Kérdés
Szevasz Bunny!Az karácsony alatt kicsit eleresztettem magam mert nagyon rég nem ettem semi "szart",és feljöt pár fölös kiló(istenem kicsit jól esett na:D). Jövő héttől kezdem megint a teljesen norma kajálást csalások nélkül de kezdem a kreatint is (...) Szerinted elképzelhető hogy miközben jön a sovány izomtömeg közben szálkásodok a norma étrend miatt?A választ előre is köszi,ja és nagyon ott van a BBTV,további jó munkát!:)
Carlos91
Válasz
egy szóval: igen!
2007-12-31 17:57:32
bunny

Sziasztok! kb január óta foglalkozok a ...

Kérdés
Sziasztok! kb január óta foglalkozok a testépítéssel. ekőtte is végeztem súlyzós edzéseket de azok ne m voltak komolyak.januártól márciusig felhoztam magam egy bizonyos szintre, vettem egy volumass20-t kezdésként.folyamatos edzés mellett szedtme de összes vissza ettem, még akkor hülye voltam meg néztem bbtv-t :D nah mindegy.. feljött rám igy szar kajálás mellett is kb 3-4 kiló. azonban október óta normálisan eszek(az eltel idő alatt volumass 35-szedtem még mindig teljesen szar kajálással) és még jelenleg is 35-t szedek multiXel. a kajálásom a szokásos regel zabpehly+ vitaminok, napi 4 étkezés(rizs csirkemell), napközben pufirizs, edzés utáni turmixba rakok kis darált zabpelyhet edzés után inkáébb ehérjét nyomok de szénhidrátot is viszek mivel még tömeget akarok pakolni. heti 4 edzés nah mindegy a próblémám az hogy normálisnak "tűnő" kajálás mellett plus avol.35 mellett max 3 kiló jött rá mazót amost 70kiló vok.Nemtom min javitsak tápkiegészítőn, vagy a kajálásomban:S előre is köszi a válaszosdat Bunny. (ha bármi hülyeséget irtam akkor előre is bocsi) király a bbtv csátok
anonymous
Válasz
most őszintén fogalmazok egy kicsit? nem tudom mi a büdös picsának kell az edzés utáni turmixba zabpehlyhet tenni, folyamatosan ezt a hülységet irjátok de honnan a francból szeditek? nomrálsinak "tűnő" táplálkozás az tuti szar, van még kérdés?
2007-12-31 17:56:50
bunny

A testveremnek becsipodott a gerince mel...

Kérdés
A testveremnek becsipodott a gerince melett egy ideg emeles kozben, ezert huz a bal oldalara erossen, es nagyon csunyan nez ki, meg faj is erossen! Sokszor alig tud jarni, ulo helyzetben nincs gond. Tehert meg egyaltalan nem bir. Orvosnal volt, fizioterapiara ajanlodtak, de nem segit! Sokat adok a velemenyedre ezert fordulok hozzad. Amugy megtisztelo turelmed es figyelmed koszonom!
Péter Botond
Válasz
nyújtás! simán ülésben felsőtestet előre, te meg segíts neki, nyomd le szép lassan! végezzetek derék forgatásos nyújtógyakorlatokat is!
2007-12-31 17:53:01
bunny

Bunny: Mindenkinek BUÉK, néztem volna e

Kérdés
Bunny: Mindenkinek BUÉK, néztem volna egy kis Superbody vagy SM-BB összefoglalót, így szilveszterre...gondolom nem vagyok egyedül :DD
FBI
Válasz
a superbody még odébb van, svsbb a héten!
2007-12-31 17:51:50
bunny

Szia Bunny azt mondtad lesz még feltéve ...

Kérdés
Szia Bunny azt mondtad lesz még feltéve vmi idén!Hát mitmondjak?Már csak egy napod van rá hogy feltegyél vmi videót gondolom az a Bodybuildung vs. Strongman show!DE jó lenne ha már fennt lenne!
anonymous
Válasz
ha nem zavar, élek azért magánéletet is, jó?
2007-12-31 17:51:01
bunny

Hellp Bunny! A CellMax-szal kapcsolatban...

Kérdés
Hellp Bunny! A CellMax-szal kapcsolatban lenne még egy égető kérdésem: miután megittam a turmixot marad az alján vmi sós ízű kristályos anyag de tuti nem só mer nem oldodik vízben. Nemtod mi az, és azt is meg kell inni ? nagyon fontos lenne....előre is köszönöm a válaszod
NoFeaR
Válasz
azt kell meginni amit meg lehet inni, nem kell sterlire nyalni a sékert!
2007-12-31 17:50:28
bunny

Szia kedves Bunny! 5éve edzek eddíg csa...

Kérdés
Szia kedves Bunny! 5éve edzek eddíg csak a felhúzástól lett akuddt derékfájásom, de már fél éve nem edzem az alsóhátam és rendbejött.Sajnos kb. 2hónapja elkezdtem érezni vmi ropogás szerűséget, először csak nyakmögül nyomásnál, aztán már evezésnél is, és utána már szinte mindennél, próbáltam nyagyon kis súllyal de úgysem jobb.2 hete nem edzettem, de semmí javulás.Kérlek segíts! (esetleg joint-x vagy animal flex?ha igen melyik?)előre is köszi
marci
Válasz
a nykamögül nyomás egy hanyagolandó, rossz gyakorlat. kerüld el az öszes derékbuzeráló gyakorlatot - bár nem irtad, fáj-e és hol. ne negedd hogy a gerincedet nyomás érje, végezz egykezes gyakorlatokat!
2007-12-31 17:49:33
bunny

Szia Bunny, kérdésem nincs csak ezzel k...

Kérdés
Szia Bunny, kérdésem nincs csak ezzel kívánok Neked és az egész Csapatank sikerekben gazdag boldog új évet! [link] , tisztelettel:
hannibal
Válasz
köszi! david gilmour bácsi elég komoly, régen nagy "pinkes" (haha) voltam, még a momentary lapse of reason időben! (a fakat viszont rühellem) a pink floyd a 70es évek elején már oylan hagzást hozoztt, ami hihetetlen és még ma is megállja a helyét!
2007-12-31 17:48:01
bunny

szia! marha jól sikerült az új bbtv, ked...

Kérdés
szia! marha jól sikerült az új bbtv, kedvet is kaptam h én is csináljak egy kis termet magamnak:D kezdenék lassan egy diétát, átnézegettem az alapismerteket de nem találtam arról semmit h milyen zöldségek férnek bele diétába?! ez lenne az első diétám, nem akarok teljesen lefogyni de egy olyan 5-6 kilótól meg kéne szabadulni. megköszönném ha leírnád. ja és boldog proteinben gazdag újévet kívánok:D
petya
Válasz
el tudod képzelni hogy a zöldésgek között húdenagy különbség van?
2007-12-31 17:46:19
bunny

Kérdés
[link] Hello bunny! erdemes megnezni!!
anonymous

Válasz
a szennylapok belineklésétól kíméljetek!
2007-12-31 17:45:38
bunny

Szia! Lenne egy olyan kérdésem, miszeri...

Kérdés
Szia! Lenne egy olyan kérdésem, miszerint mi a véleményed a szobabicikliről, mint aerob zsírégető eszköz, ugyanis nem tudom megoldani a futópados "intenzív séta" szóval a zsíréegtős módszert idő és egyébb gondok miatt. alapjáraton 3 szor kondizok egy héten, de le kéne már adni 4-5 kilót, és hát ilyen bicót már egész olcsn lehet venni otthonra... És estefelé a Barátok közt :D alatt ( naó csak vicceltem:) szóval tudnék pár óráckát azért tekerni, de ha totál szar és fosabb mint a futópad akkor..:( Köszi a válaszodat és előre is!
anonymous
Válasz
teljesen megfelelő a szobabicikli. de diétázni is kell! én megmondom frnakón, vettem egy majdnem uyganoylan horodzható dvd lejátszót, mint mait a vörös zoli kapott az év testépítője díjátadáson, és azzal foogk ellipszistrénerezni!
2007-12-31 17:43:57
bunny

Heló Bunny!Másfél éve edzek és itthon ki...

Kérdés
Heló Bunny!Másfél éve edzek és itthon kialakitottam magamnak 3 helységet konditeremnek!Nagyon szeretem ezt a sportot élek halok érte:)!és még nagyon sokáig szeretném is csinálni!Arra gondoltam hogy csinálok egy oldalt magamnak amin fent lesznek a a kondigépeim,én,általam használt táplálékkiegészitök!Ja és a BBTV-ben szereplök képei és mindenki alatt egy rövid életrajz!Arra gondoltam még hogy egy két dolgot átmásolok erröl az oldalrol is!:)pl:alapismeretek!persze ott lessz az is hogy te irtad!nem csak ugy elopom:)meg még egy két jo dolgot kitalálok az oldalra!Mit szolsz hozzá???Kapok rá engedélyt??Ha igen akkor amint készlessz szolok:)Sok sikert!igy továb!!
norbee05
Válasz
a bb.tv eredeti szándékunkkal ellentétben kicsit átment fikcióba. van pár szereplő akiben utólag csalódtunk és akik egyáltalán nem példaképként visekednek. nem fogom ezt részletezni, tudni fogjátok abból hogy ki az aki a jövőben is szerepelni fog az oldalunkon komolyabban.
2007-12-31 17:41:52
bunny

“Többet tenni a világért, mint amennyit ...

Kérdés
“Többet tenni a világért, mint amennyit a világ tesz érted – ez siker.” (Henry Ford) Sok sikert az egész body.builder.hu teamnek, és neked Bunny! Megváltoztattátok az életem, nélkületek nem tudom hogy hol lennék most. Csak ennyi. BUÉK!
anonymous
Válasz
köszi! jó ez a henry ford idézet, de nekem ez nem nehéz, mivel elég sokan próbálnak akadályozni olyanok akik a pitiáner önzőségükkel vannak elfoglalva meg az anyjukat megb*sszák két forintért.
2007-12-31 17:39:51
bunny

Hi Bunny! Ha sarok-alátéttel guggolok, a

Kérdés
Hi Bunny! Ha sarok-alátéttel guggolok, az baj?
Dani
Válasz
nem!
2007-12-31 17:38:02
bunny

Szia Bunny!olyan kérdésem lenne, hogy g...

Kérdés
Szia Bunny!olyan kérdésem lenne, hogy gyúrok és boxolók is egyszerre,egy héten 2 box edzésem van edzeni peddig 2 naponta szoktam,mell-bicepsz,hát-tricepsz,váll-láb.92-93kg vagyok 45-46cm kar! a kajálásommal mindden oké,kiegészitönek csak tejsavó fehérjét eszem igaz azt folyamatossan több éve már,6éve boxolók és már 8-10éve edzem,a kédés az lenne,hogy 100-102 kg-ra fel szertnék menni szerinted minek a segitségével tudnék 10kg izom magamra pakolni,ennyi idö edzés után,és bos melett?nem akarok 2 hónap alatt felhizni kokszal,van idöm csak mégis hogy kezdjek neki?válaszod köszönöm!
anonymous
Válasz
10 kilót felpakolni igy nem lesz egyszerű. szerintem 2 év. növeld a kaját, semmi más titok nincs!
2007-12-31 17:29:15
bunny

Csalódtam az mw2-ben, max ****knak való

Kérdés
Csalódtam az mw2-ben, max ****knak való ahogy zoli végig pózol!
joey
Válasz
az MW2 készítői, és a zoli sem tervezte hoigy az mw2 mindenkinek tetszeni fog a világon. úgyhogy ha nem bánod, azért mert neked nem testzik, senki nem lesz öngyilkos és nem zúzzuk be a 7 ezer dv dvd-t sem. ellenben nem értem a közléskényszeredet, az eddig itt elhangzott reakciók fényében szerinted érdekel valakit a te jóindulatú véleményed?
2007-12-31 17:27:43
bunny

Szia! Bocs, ha már láttad, csak mivel...

Kérdés
Szia! Bocs, ha már láttad, csak mivel nem magyar lap, gondoltam augusztus óta hátha még nem küldték el neked. :D Szal a lenti linken egy kis cikk, hogy nem csak nálunk vannak előítéletek és hülye zsaruk. Külön tetszett, hogy kiemelte a rendőrnő a jelentésében, hogy a nagy karok különös ismeretetőjelei a steroid használatnak. :D Amúgy azok kedvéért, akik nem tudnak angolul, arról szól a cikk, hogy Svédországban letartóztattak egy palit, mert túl nagy izmai voltak(ami a képek alapján totál nem is így van). A rendőrnő azzal vádolta meg a férfit, hogy akinek ekkora izami vannak(különösen karjai) az tutira drogozik, és bevitette vizeletvizsgálatra, ami persze negatív lett. Akkora LOL mint a ház!!! :D
nieghel
Válasz
a link lemaradt. sehol a világon nem tartóztatnak le valakit mert túl nagyok az izmai.
2007-12-31 17:24:52
bunny

helo Bunny! Kérdésem az lenne, hogy én ...

Kérdés
helo Bunny! Kérdésem az lenne, hogy én most diétázom, de miután elértem a kívánt súlyomat, mindenkéépen izmot fogok veszíteni. -na, ez most rendben is van, de semmi kedvem újból vissza hízni utána. Szóval létezik olyan, h lepucolom a felesleget, és azt tartván edzem? Tudok majd így is fejlődni? Maximum feljebb viszem picit a Ch-t....1 g-mal kb..vagy ez hülyeség?
deri
Válasz
csak a szar diétában vesztesz izmot. full szálkás (verseny)formát nem lehet tartani, de jó szálkás formát igen. próbáld meg lasan növelni a ch-t és meglátod mi lesz! én azt mondom, mindeképp ciklizálni kell!
2007-12-31 17:22:58
bunny

hali! Az a problémám h mell edzéseknél ...

Kérdés
hali! Az a problémám h mell edzéseknél 1-re kisebb sulyokat tudok használni ma már 50kg-val nyomtam fekve a 90(4*6) helyett elotte meg csak 80-ba birtam 4 bele nyomni. Mi baj lehet a mellemel? Ugyan ugy eszek mint eddig és a tobbi izom csoportban pedig egyre eosebb vok csak a mellem ilyen xar!
papo
Válasz
valószínűleg túl sokat edzed a melledet!
2007-12-31 17:19:08
bunny

Csáó Bunny!Már egy ideje olvasója vagyok...

Kérdés
Csáó Bunny!Már egy ideje olvasója vagyok az oldalnak,meg a bb tv-ket is nézem és szuper az egész,csak így tovább!A kérdésem pedig az lenne h 7 hónapja edzem komolyabban,kajára odafigyelek,szálkás alkat vagyok.Most szeretnék venni vm35-t,és azt akarom megtudni,hogy mennyire fogok szálkás maradni,illetve nem leszek-e pufi tőle.Köszi előre is!Boldog Új Évet neked és az egész csapatnak!!!
Adam
Válasz
lásd másik ádám!
2007-12-31 17:18:29
bunny

Szia Bunny ! Szeretném megkérdezni , ho...

Kérdés
Szia Bunny ! Szeretném megkérdezni , hogy izomtömeg növeléshez a Whey Pro-t ajánlod e vagy te mást ajánlanál inkább.Esetleg kell mellé szedni valamit a jó eredmény érdekében vagy nem fontos?Előre köszi.
Ádám
Válasz
két ádámnak is válaszolok egyszerre, meglepő hogy nem egy az IP cím! a válasz: se nem tömegnövelésnél, se nem a "pufi leszel tőle" nem úgy működik, hogy van x termék amitől növök vagy van y termék amitől pufi leszek. mindez egy komplex folyamat eredménye, amit az elepismeretek megíráés utáne léggé rühellek ötezredszer elmondani. az hiogy nő -e a tömeged, vagy elhízol-e a KOMPLETT tápanyagbeviteled és az általad végzett mozgás függvénye!
2007-12-31 17:17:05
bunny

szia bunny én 15éves vagyok és elakarom ...

Kérdés
szia bunny én 15éves vagyok és elakarom kezdeni szedni a volumass35öt és melette járok gyurni!és azt akarom kérdezni hogy a volumass35nek miylen mellékhatása van egy 15éves embernek???meg ajánlod-e egyáltalán
genius
Válasz
mitől lenne mellékhatása? minek néz ki szerinted? vélgbélkúpnak? fogamzásgátlónak?
2007-12-31 17:11:47
bunny

Hello Bunny!Nagyon kezdő vagyok még és a...

Kérdés
Hello Bunny!Nagyon kezdő vagyok még és azt szeretném kérdezni hogy tömegelés alatt mit kell enni(ch-t,fehérjét): reggel,edzés előtt és után!!! Bocs!!! ha hülyeséget kérdeztem.
anonymous
Válasz
amikor lemész a terembe, akkor is csak mész, bármelyik utvába, naki a falnak, vagy betalálsz az ajtón? OLVASD EL MI VAN A KÉRDÉSMEZŐ FÖLÉ ÍRVA!
2007-12-31 17:09:35
bunny

Szia Bunny! Már egy majdnem 1,5 éve edze...

Kérdés
Szia Bunny! Már egy majdnem 1,5 éve edzek, és kajálok rendesen. Túl vagyok egy diétán, viszont az alkarom egészen el van maradva. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e elkezdeni alkalra edzeni, vagy fölösleges? Válaszodat előre is köszi, és BÚÉK!
anonymous
Válasz
nyilván nem felesleges. ha azonban az alakrod fájni kezd, akkor abba kell hagynod!
2007-12-31 17:08:24
bunny

Boldog Újévet! Köszönet az eddig ÉRTÜNK

Kérdés
Boldog Újévet! Köszönet az eddig ÉRTÜNK végzett munkádért!
james80
Válasz
bujjék mindkeinek és jövőre még többet szándékozunk tenni értetek!
2007-12-31 17:07:18
bunny

Csá Bunny!Az lenne a kérdésem hogy a táp...

Kérdés
Csá Bunny!Az lenne a kérdésem hogy a táplálkozásom szerintem rendbe van 500gramm rízs +300gramm csirke+200 gramm hal. edzés után volumass 35 , napközbe 3 adag 100%whey pro +bio tech mega amino 3200+ vitacomplex +töltés alatt 30gramm kreatin mert 105 kg vagyok töltés után 20 gramm ez így jó vagy ajánlanál még valamit?
anonymous
Válasz
15g kreatin elég lesz és egy komolyabb vitamin kéne!
2007-12-31 17:06:10
bunny

szeva bunny ! egy szörnyű közölni valóm:...

Kérdés
szeva bunny ! egy szörnyű közölni valóm: anyukám azt mondta hogy ne egyek csirkét újév első napján mert a hiedelem szerint a csirke elkaparja a szerencsémet arra az évre! Asszem be is tartom, meggondolandó:D boldog új évet ha már szerencsénk nem is lesz
tomi
Válasz
igen, áfonyás teveszart kell enni, különben nem lesz szerencsétek!
2007-12-31 17:05:25
bunny

Képzeld Bunny multkor kajálok nyugadalma...

Kérdés
Képzeld Bunny multkor kajálok nyugadalmasan a konyhában amikor bejön anyám meg valami barátnője. Hú mondja anyám a nőnek, te gyógyszerész vagy nézd már meg, mik ezek a dolgok mert csak ezeket eszem. Pont lent volt az edzés utáni V35, ránéz, fordít rajta kettőt (a magyar felirat már rajta sem volt) és konstatálja a kurva nagy bölcsességet: hát ezt nagyon nem kéne. Ott volt a C-vitaminom is. Azt is nézi: hát ez legalább vitamin de ezt is ionizált formában kéne bevinni. Itt kezdtem ideges lenni már h az agyadat ionizáld. Erre felveszi a HMB-s dobozt is. "hát iyen hidroxi izéket sem kéne enni". Valamit ugatott még a multy-enzymes-re is:)))))) qrva nagy szakértő de legalább 110kg volt.... ja ma ezt kaptam... [link] ezt aki ezt kitalálta jól el kéne verni, kedvenc részem: A többi három héten, kávézhatsz, dohányozhatsz, ihatsz alkoholt, ehetsz bármit. kiváncsiságból lehet be is fizetek csak semmi kedvem támogatni.. Na BUÉK Bunny és sok jó edzést jövőre! ;)
benő
Válasz
és gyógszerész - ő adja a beteg embereknek a gyógyszert, ez a kemény! közsi, jövőre biztos több edzés lesz mint idén!
2007-12-31 16:56:25
bunny

Szia! Általában 40 guggolást szoktam cs...

Kérdés
Szia! Általában 40 guggolást szoktam csinálni. De legutóbbi két alkalommal csak 34-36ot csináltam (közben az utolsó sorozatra tettem +10 kilót is), és azt vettem észre, hogy sokkal kevésbé rombol le, fele annyi idő alatt regenerálódok. Ami nem hátrány, mert boxra is járok, ott pedig nem árt ha tudok lépni:) Kérdés az, hogy ha a regeneráció fele annyi időt igényel, akkor vajon a fejlődés is fele annyi lesz, vagy inkább elnyújtott gorbe, és közelebb van az eredetihez? BUÉK
Zolikaaa
Válasz
nem tudom elképzelni hogy miért csinálsz 40 ismétlést. az tuolsó ismétlések elhagyása pont az a rész, ami a fejlődéshez kellett volna. csökkent intezitás - csökkent fejlődés.
2007-12-31 16:54:46
bunny

Szia Bunny. Szerinted tervezik a Body Bu

Kérdés
Szia Bunny. Szerinted tervezik a Body Builderes trikók újra gyártását?Vagy kérdezzem inkább a vevőszolgálatot?
Boldo
Válasz
kint vannak a főoldalon, gratulálok!
2007-12-31 16:53:11
bunny

Szevasz Bunny grat a munkásságodhoz , íg...

Kérdés
Szevasz Bunny grat a munkásságodhoz , így tovább , kérdésem : kaptam egy szobabiciklit nem gagyi de tényleg, na mármsot ezzel emnynire lehet zsirégető edzéseket végezni mert a lényeg az lenne mint gyaloglásnál hogy minimális izom munka hogy ne szénhidrátotot égessűnk és figyelni a pulzust (ami 130 körüli ugye) tehát ha elennálás nálkül vagy minimális ellenállásal tekerek és megvan ez a pulzus akkor van értelme ennek????
1 ember
Válasz
köszi! ha diétában vagy, akkor minmális ellenállással használd a bringát! lehet figyelni a pulzust, én nem szoktam!
2007-12-31 16:52:39
bunny

Hello Mester! Nagyon király lett a BBTV3...

Kérdés
Hello Mester! Nagyon király lett a BBTV35 jó látni,h van olyan is aki nem holmi puccos helyen edz hanem mindent magának kell megoldanija és így is lehet eredményeket elérni gondolok itt Lénárd Lajosra grat neki! Noh de kérdés is van írtad az egyik váalszodban,h "bal oldali combtő fájdalom ami sugárzik" és mikor? mert nekem is hasonló problémám van csak éppen guggolásnál. Bemelegítek rendesen ahogy kell a gyakorlatot szabályosan végzem:válszélességű terpesz, lábfej enyhén kifelé 2-3cm sarokalá és legalább vízszintesig megyek le a felső combal,de utánna mikor állok fel combtőnél fálydalom van :S amit nem tok miért, vagy gyenge vagyok vagy nem jól csinálnék vmit vagy csak sok a súly? mi a véleményed? Választ előre is köszi!
david
Válasz
nekem még alvás közben is. neked lehet hogy csak sima húzódás, ez más lesz!
2007-12-31 16:50:44
bunny

Szia Bunny! Több mint másfél éve fekv...

Kérdés
Szia Bunny! Több mint másfél éve fekvőtámaszozok, elég keményen. (12 perc alatt 335 fekvő)Úgy érzem h keveset hagyom pihenni a testemet, heti 6 edzés, 1 nap pihenő... mindenki azt mondja h pihenjek többet, mert nincs ideje regenerálódni, neked mi a véleményed erről? Üdv. Ádám U.i. : Nagyon jó a BB tv, így tovább!!!
Ádám
Válasz
a fekvőtámszozáshoz nem kell különösebb regenerálódás!
2007-12-31 16:46:13
bunny

Kérdés
[link] Hogy tetszik az eszme futtatás?:D:D:D
Win

Válasz
iszonyat!
2007-12-31 15:47:14
bunny

Hát ebből a cikkből lófaszt se tudtam me...

Kérdés
Hát ebből a cikkből lófaszt se tudtam meg ,én eddig is ezt gondoltam rólad ! Amit mondtál hogy idén lesz még anyag az mikorra lesz meg ?mondjuk ha pihensz megértem jól teszed !Happy new year
tomi
Válasz
éppen csak azt tudtam megf amit kérdeztél, de ne zavarjon!
2007-12-31 13:31:58
bunny

Hali! A fix.tv-n is megy egy body builde

Kérdés
Hali! A fix.tv-n is megy egy body builder műsor, ismered őket?
anonymous
Válasz
nem, hülye vagyok, nem tudok semmiről, éppen téged akartalak megkérdezni!
2007-12-31 13:31:16
bunny

Csá Bunny! Most olvastam 2 perce egy ujs...

Kérdés
Csá Bunny! Most olvastam 2 perce egy ujságban, hogy az amerikaiak kifejlesztettek egy olyan "gyógyszert" amivel ugy fogyhat egy 70kg-os ember 7-8kg-ot hogy mellette nem diétázik!! A neve Alli és már 28 milliárdnyi forintot hozott a gyártónak!! Ez BAROMSÁG nem?? Ilyen nincs, ha van is marha jó lehet a szervezetnek,mint napi 5 adipex!! És a tápkieget támadják a szülök ők meg megveszik a nagy picsájukra a "HIRES" fogyitabit, meg fogyitapaszt!!! Akkor hogy is van ez??????????????????
Petya
Válasz
amerikában gyártanak egy nagyon híres terméket - tápkieg - amire rá van írva hogy növeli a karodat meg a melledet. az idióták országa, mit vársz?
2007-12-30 00:14:07
bunny

Hello Bunny! Tudom , hogy a kreatint cs...

Kérdés
Hello Bunny! Tudom , hogy a kreatint csak kreténiumnak neveznéd mert mindenki attól meg a vajaskenyerétől akar a nyárra izmos lenni:D de engem komolyan érdekel a dolog és nem akarok tévhitben élni vagy rosszul tudni dolgokat ezért fordulok hozzád a következővel...2 éve végzek tesépítő edzést és úgy gondoltam hogy kipróbálom a kreatint.Feltőltés ideje alatt 3 ,az egész kúra után 4-5 kgvel lettem több ez a súly maradt 3 hónap után is persze fejlődtem is plusszba...a kérdés a következő : ez a + 4-5kg ami rajtam van ez most izom vagy egyéb tápanyag és víz ami nem ürült ki a sejtekből és ha következő kúrát csinálom akkor megint ezt várjam ?...Légy oly kedves fejsd ki a lényeget mert már olvastam kérdezgettem utána nem is keveset de mindenhol vita megy hogy ez így van ez úgy van most hogy egyszer és mindenkorra megértsem válaszolj, sokat segítenél...köszi szépen előre is! Csáóó
Tomi
Válasz
az ami az izomsejtekben van, az izmaid részét képezi. ha víz, ha fehérje: az izom! ennek ellenére a kreatin kúra után némi csökkenés tapasztalható!
2007-12-30 00:12:26
bunny

Hello!Hogy jött ez a neved hogy Drugs Bu...

Kérdés
Hello!Hogy jött ez a neved hogy Drugs Bunny?Mert hallgattam a BB rádió első adását és ott azt mondták, hogy elmondják, de mégsem tették.Gondolom nekem sem fogod elárulni, ha mégis örülnék.A BBTV jó!Cáó
anonymous
Válasz
[link] , itt megtalálod a választ! (egyes dolgok erősen félre vanna gépelve!)
2007-12-30 00:10:50
bunny

Üdv Bunny.17éves vagyok 190cm 85kg, 15 é...

Kérdés
Üdv Bunny.17éves vagyok 190cm 85kg, 15 évesen 182cm lehettem és 115kg, akkor kezdtem el gyurni.Akkor másfél hónap alatt 30kg-t adtam le.Azóta folyamatosan sportolok és odafigyelek arra amit itt olvastam.Viszont azóta kicsit tág a bőröm, és félek h sose lesz már feszes.Létezik vmi krém ami tud ezen segíteni v vmilyen módszer?Azt olvastam h a rendszeres mozgás, a jó táplálkozás és a kellő folyadékbevitel segít a bőrnek! Sokat számítana a véleményed!Köszi
J.
Válasz
segít, de ha nagyon megnyúlt a bőröd és lóg, az palsztikai sebészeti móka lesz. de lehet hogy nem erről van szó csak eltúlzod a dologt. a bőr "alkalmazkodik" gyakran még a benne levő zsír miatt érzed tágnak. érdemes egyébkétn bőrápoló oljokat használni. ilyen a mandula olaj pl. a töbi amit írtál, alap!
2007-12-29 23:52:52
bunny

Szevasz Bunny! A kreatin abbahagyása utá

Kérdés
Szevasz Bunny! A kreatin abbahagyása után várható-e erő-tömeg-méretcsökkenés?
alien
Válasz
igen. de ne törődj vele!
2007-12-29 23:50:39
bunny

Szia Bunny! A 35 BBTV marha jó volt :D ...

Kérdés
Szia Bunny! A 35 BBTV marha jó volt :D Mikor beszélgetsz a masszőr csávóval kérdezed szereti-e a testépítőket mondja nem nagyon őket könyökkel szokta maszírozni ja igen ilyen BUMM neki mondondhaha :D nagy voltál anyámmal itt röhögtünk mert már ő is BBTV fun lett :D Grat hozzá gondolom van benne munkátok rendesen :) na ez volt a nyalizás haha :D most jön a kérdés :D Erröl a masszázs dologrol tudnál nekem valami segítséget adni pl hova érdemes menni vagy kihez mert ártani nem ártana meg kiváncsi is vagyok milyen lehet egy ilyen masszázs már régóta tervezem ,hogy kipróbálom. A választ köszi előre is! Sikerekben gazdag új évet!! Csabi.
Csabi
Válasz
van pár féreg aki nyalizásnak nevezi azt - mert irigy szánalom kis köcsög - ha valaki megdicséri a munkánkat. de ti nagyon jól tudjátok hogy mi nem pénzért csináljuk, hanem egyszerűen jót akarunk csinálni és elég sok munkát teszünk bele. én ezt nem tartom nyalizásnak. énis megmondom azt ha tetszik amit valaki csinál. pl. kaptam zenéket egy sráctól aki olvassa a rovatot, saját keverés, beszarás! a kérdésed: két masszőrt tudok, de nem írhatom ide a számukat, dobj egy mélt!
2007-12-29 23:50:06
bunny

Hy Bunny! A bulizásokat végleg befagy...

Kérdés
Hy Bunny! A bulizásokat végleg befagyasztottam. Elegem lett a sok pénzéhes ribanc kurvából. A véleményedre lennék kíváncsi! Szerinted hol lehet normálisabb nőkkel megismerkedni? Tudom, hogy nem testépítéshez kötödik a kérdésem, de fontos lenne.
evin
Válasz
nem a lokáció kérdése ez. jobbat mondok: majd jön! a titok, hogy nem kell azért eljárni valahova hogy ismerkedj, nem kell "erőlködni", nem kell semmit tenni érte - jön magától, meglátod! és ez nem vicc! én soha nem nőztem, nem jártma dizskóba semmi, mégis mindig összejöttem valakivel! (pár szívás lesz, de szarni rá, ami nem jön össze az nem neked való!)
2007-12-29 23:46:35
bunny

Csao Bunny! Kb 2 éve edzek, de mostanába...

Kérdés
Csao Bunny! Kb 2 éve edzek, de mostanában egyre gyakoribbak nálam az idegbecsípődések a jobb lapockámnál és a csípőm tájékán mindkét oldalt... Kérdésem a következő: Ezen lehet vmilyen gyakorlattal javítani? A guggolás és a hátazás árthat még? Kezdek aggódni...
pat
Válasz
spacifikus tanácsot nem tudok adni. kéne egy szakember. a megoldás a nyújtás! átérzuema problémáédat, nekem a legújabb bal oldali combtő fájdalom ami sugárzik!
2007-12-29 23:43:42
bunny

Kérdés
[link] XD XD na erre mitléptek? :D:D XD XD XD XD XD
sztiksz

Válasz
még jó hogy ez csak vicc! (szerintem azért mindenki szarjon ventillátorba!)
2007-12-29 23:40:18
bunny

Hi! Gerincferdülésem van, a medencém fer...

Kérdés
Hi! Gerincferdülésem van, a medencém ferde, ill fáj néha a térdem, derekam. Azt szeretném kérdezni, hogy az ortopédián kívül van-e valami más lehetőség a probléma kezeléséhez, illetve ha sikerül rendbe rakni a hátamat, akkor guggolhatok ismét nagy súllyal, vagy inkább ettől kezdve hanyagoljam? Milyen módon lehet kisebb súllyal masszát építeni a combra? Mit gondolsz beválna az erőfárasztás, lassú ismétlések, kevesebb pihenő a szériák között, illetve a magasabb ismétllésszám? Köszi a választ!
Scared Bear
Válasz
szükséges lesz egy orotpéd szakemberre. én azt mondom, felejtsd ela guggolás hagyományos módját és külön edzz akét lábadra: egylábas guggolások, lábtolás stb. tény hogy nbem tusza kkora súlyt hazsnálni, de izoláltabban tudod edzeni az izmokat. pontosan azokat atechikákat javaslom amit ideírtál!
2007-12-28 21:20:49
bunny

hali. ha behajlítom a kezemet kb 120foko...

Kérdés
hali. ha behajlítom a kezemet kb 120fokos szögben és megfeszítem akkor fáj a könyököm, illetve bicepszezés közben is érzem. van tipped? én teniszkönyökre gondoltam. multkor írtad h a vörös zolinak is az van. neki mik voltak a tünetei? és mit tudok csinálni? gondolom ne edzek. megköszönném ha válaszolnál
petya
Válasz
nem biztos hogy az, lehet sima ízületi gyulladás! a teniszkönyök az alkar mozgatáskor és nyomásra fájdalmas érzés a könyük környéki inak és izopm eredések vanna ilyenkor gyulladásban. pihentesd!
2007-12-28 21:18:57
bunny

Szia Bunny! - Illetve sziasztok! Segit...

Kérdés
Szia Bunny! - Illetve sziasztok! Segitseget szeretnek nyujtani, aki hasonlo problemaval kuzd, mert en vegigjartam a sz0p@st, a hulye a sajat karan tanul.. :P Hasmeneses problemam volt! Lenyeg osszefoglalva; a rost tabletta a kiraly! Most a [link] -n nezek olcsobb rost tablettat! Lassan ujra elkezdem szedni a taplalek kiegeszitot is ( csak es kizarolag volumas35!! ) Bovebben: (Gain Fast - Polusba a csaj adta, mar bunny is megmondta hogy semmit nem er, nekem csak osszeb@szta a hasamat), persze azonnal vegigolvastam 10ezer bunny edzo valaszol bejegyzest, par hetig eltartott( regen sokkal finomabb volt Bunny bacsi modora, csodalkoztam is, olvasatok a regebbieket ajanlom! ), igy talaltam a pro gastro 825 ot kiprobaltam, hat utana sirva ultem a wc-n(4edik nap utan es ossz visz 1 hetig szedtem), aztan kiprobaltam a pro gastro stportot(4edik nap utan es ossz visz 1 hetig szedtem). Valami kaja alergia, de negativ lett. Kovetkezo: Valami indiai tea keverek, 1 honapig szedtem, semmi valtozas. Normaflore 1 hetig szedtem, semmi valtozas. Kombucsa tea ( 1 ev utan hasznalt volna allitolag ) 3 honap utan abbahagytam. Munkatarsam aloeverakat "forgalmaz" ( tudom, nekem is ez volt, el van savasodva a szervezeted! mondom hat persze, jo reklamfogas ) 21 ropiert hozott is egy 2 honapra valo adagot ( Newvera-nagyon finom!! es 180 db ROST tabletta ) Valamit elkurhattam, mert mar csak a rost tabikat szedem ( es egyszerre kelett volna elfogyniuk ). Szoval kiemelve a lenyeget 3 het utan olyan kemenyet sz@.... hogy kette tort a wc csesze, nagyon durva, hogy az ember tud annak orulni hogy kemenyet.., hat igen,mert kb 1-1,5 ev telt el igy a tesztelessel, probalkozassal, es vegul sikerult!! Ha valaki meg olvasni szeretne: -Mondanom sem kell, hogy orvosokat is vegigjartam, szoval voltak holtavganyok is boven, kb 2 honapig csak viszgalgattak minden nap mashova mentem szuresre, vizsgalatra, aztan abbahagytam, mert mindenhol makk egeszsegesnek tuntem. -A dolgok csaladi fele: Mivel a szuleimmel lakok mondanom sem kell, hogy milyen oltogatasokat kaptam amikor osszegyult a csalad szulinapot, vagy nevnapot unnepelni! "En megmondtam, hogy ne szedjel szarokat" "Egyoldalu taplalkozasnak ez az eredmenye"stb-stb. De mar akkor is mondtam, hogy ez igy ujra be fog indulni, csak elb@sztam valamit, mert ez a tiszta kajalas nem szemet amit ok( is ) esznek. Nagyon tetszett, hogy logikusan el volt magyarazva, hogy mibol mi lesz, es miert kell szedni vagy enni. ( Nem vagyok egy nyalos csavo, de koszi BUNNY!!! MINDENT KOSZ!!! ) -Egy kis eloelet: Testepites kezdete: szedjunk valami tabikat es gyorsan megnovunk nyarra! Szoval szokasos homalyokor taktika. Programozo vagyok es realista szoval irany a net, hogy mibol allnak ezek a szerek mit hogy csinal az a tabi a szervezetben, hogy kellene szedni, es mi lesz ha a majam meghal meg nem all fel stb-stb. Nagyon sokat olvastam, es igy elobb utobb talalkoztam bunny oldalaval igy jott kepbe a bbtv. Ennek ellenere Gain Fast-ot zabaltam, mert akkor mar megvettem sajnos a legnagyobbat, hogy "sporoljak". Visszaterve bbtv-re a fold forgasa megvaltozott bennem, steroidokat elfelejtettem ugy ahhogy van! Megprobaltam az elhangzottak alapjan taplalkozni+tap.kieg+vitamin ( sutottem foztem magamra, vettem kulon bunny altal ajanlot elektromos pizzasuto lapot, hogy anyam ne ug@sson, hogy osszeb@szom a konyhat). Ekkor jott a hasmenes problemam amit fent leirtam. Tobbszor akartam mar irni a rovatba, hogy mit csinaljak, de akkor jott egy ujabb otlet vagy csodaszer ajanlas. Remelem segitettem valaki(k)nek! Udv:Zozz
Zozz
Válasz
nem véletlen ám a zabpehely és a zöldség az étrendben!
2007-12-28 21:14:08
bunny

Hi! A növényi olajos szardínia halkonzer

Kérdés
Hi! A növényi olajos szardínia halkonzerv alkalmas-e diétára? Van olyan is, hogy paradicsomos szardínia halkonzerv, az nem tartalmaz növényi oldajat.
Encsi
Válasz
inkább tohalat használj, lehetőleg lében levőt, ne olajosat, ha olajos, mosd le!
2007-12-28 21:11:31
bunny

szia Bunny! Denis vagyok, nemrég írtam, ...

Kérdés
szia Bunny! Denis vagyok, nemrég írtam, csak azt felejtettem ki, hogy most diétázom, és kb. 8-10 kilótol kell megszabadulnom. Napi 160-200 g Ch-t, és igyekszem kb. 200 g fehérjét bevinni. 79 kg a cél.Heti egyszer csalok is, mert már volt, hogy bekövetkezett nálam is a jó öreg jojó effektus, és híztam 15 kg-ot. Az általad írt diétát követtem, csak kicsit bele őrültem néhány hónap után. Veled még nem fordult elő ilyesmi? Remélem, h tudsz segíteni az edzéstervemet illetően( boksz+kondi). Ja, és mi a véleményed, ha heti egyszer eszem rendes kaját, esetleg egy szelet torta? Felejtsem el? kibírom, csak nem tudom, h mi a jobb..... BÚÉK
denis
Válasz
a diéta az nem leányálom! ne csalj!
2007-12-28 21:10:50
bunny

Hello a combomon olyan mintha repedezne ...

Kérdés
Hello a combomon olyan mintha repedezne a bőröm kis vörös csíkok vannak rajta.Ez gondolom a hirtelen fogyástól lehet,pedig nem vettem észre testsúly csökkenést.Tudsz valami módszert ezeknek az eltüntetésére,csökkentésére.Kösz.
lacko22
Válasz
gyakran feltett kérdések
2007-12-28 21:10:02
bunny

Szia Bnny!Én nem testépítő vagyok, de so...

Kérdés
Szia Bnny!Én nem testépítő vagyok, de sokszor olvasom az edzőválaszolt, mert jónak tartom.Fogyni szeretnék,nem vagyok dagi csak zsíros a felsőtestem(csípő,has,mell).Lébam izmos mert sokat biciklizek.Mit kéne csinálnom?Próbálok jól enni, rizsmeg jo husi, este nuku ch stb.Ha lemegyek edzőterembe mit csináljak?Köszi válaszod!
Leopold
Válasz
le van írva az alapismeretekbe.
2007-12-28 21:09:47
bunny

csáó,én jelentkezem, mint hülye barom!:D...

Kérdés
csáó,én jelentkezem, mint hülye barom!:Dnekem egyszer még úgy 7 évesen sikerült fogadásból meginni 2 litert..:D:D:Dde koomolyan....akkor úgyláccik mázlimvolt mert most noismális vagyok...8lehet hogy átmosta az agyamat isXD)további jó mmunkát, Hidetadát meg sajnálom!!!hello
Cs.Balázs
Válasz
lehet meghaltál!
2007-12-28 21:09:25
bunny

Hello Bunny! Jó pár éve edzek teljesen n...

Kérdés
Hello Bunny! Jó pár éve edzek teljesen naturál módon, minden izomcsoportot heti egy alkalommal (elég jó eredménnyel). Most olvasom egy testépítő magazinban hogy a naturáloknak jobb a hetente háromszor-négyszer a köredzés, minden izmot minden edzésen megdolgoztatni. Lehet hogy eddig hülyeséget csináltam? /A BB TV király./
leon
Válasz
nem jobb - te csinálod jól!
2007-12-28 21:09:00
bunny

mekkora szöveg Adolf:D:D:D:D persze nem...

Kérdés
mekkora szöveg Adolf:D:D:D:D persze nem a Bunnyinak kelett volna címezni!!!!!! Bunny neked meg Boldog sikerekben gazdag újévet kívánok!!! Aztán a következő évbe edzé többet;)!!!!
Geri
Válasz
köszi, igyekszem!
2007-12-28 21:08:39
bunny

Csá Bunny! Lehet h hülye kérdés lessz, d...

Kérdés
Csá Bunny! Lehet h hülye kérdés lessz, de mivel kell a CellMax-ot bevenni ? jó hozzá a 2,8-as tej ? vagy csak vízzel lehet ? köszi előre is a válaszod
NoFeaR
Válasz
a tej semmihez sem jó és nem bevenni kell, ez nem altató!
2007-12-28 21:08:12
bunny

Hello bunny!! Az előbb olvastam hogy egy...

Kérdés
Hello bunny!! Az előbb olvastam hogy egy srác irta hogy fel akarja osztani a melledzését,és te javasoltad neki hogy nem kell mert a felső rostok nem jelentősek. és ez nekem azért ütötte meg a fülemet mert az egyik tv csatornán megy egy testépítéssel foglakozó műsor és a melledzéssel kapcsolatban mondta a Németh István hogy a mellünk felső részét helyezzük előnybe mert így lessz vaskos a mellizmunk, ezért a gyakorlatokat ferde padon végezzük és csak néha eddzük az alsó részt. és hasonlót olvastam az egyik magazinban is hogy pl: Omar Deckard(mr.kalifornia) is ezt vallja hogy a felső részt eddzük előnyben. Szerinted ez hülyeség? Én már pár hete el is kezdtem ezt és most nem tudom hogy hogyan tovább, de gondoltam arra is hogy úgy csinálom mint a Lénárd Lajos hogy mindig edzés előtt döntöm el hogy egyenes vagy ferde padon kezdjek. Szeretném kikérni ezzel kapcsolatban a véleményedet. Előre is köszönöm a válaszodat. Üdv!
Ernő
Válasz
én ezt mondom kezdőként abszolúte NE a ferde pados nyomásokkal foglalkozz. a vízszintes oad se hygaolja el a felső rostokat teljesen, AZ az alapgyakorlat.
2007-12-28 21:07:16
bunny

SZILVESZTER. Mindenki úgy készül, hogy b...

Kérdés
SZILVESZTER. Mindenki úgy készül, hogy bulizik, jön a nagy nap... stb. Én meg kábé leszarom, csak én vagyok így vele vagy szerinted is a nagy semmit ünnepelik az emberek?! Aztán jön a Január és az áremelések... 1500 forintos mellfilé mégdrágább lesz, nagyszerű :-[
anonymous
Válasz
nem ünnepelnek. buliznak. én sem értem. szard le hogy áremelés lesz, nyilván senkinek se jó de nem lehet így élni hogy mindig csak a rosszat nézzük!
2007-12-28 21:05:43
bunny

Nemrég meghalt egy nő amerikában mert tú

Kérdés
Nemrég meghalt egy nő amerikában mert túl sok vizet ivott.(Vízivóverseny volt).Tehát belelehet halni:D
bambo
Válasz
persze. mert olvastad a kiskegyedben ezt a faszságot, azért ez így is van, tuti!
2007-12-28 21:04:35
bunny

helo bunny! többször mondtad már hogy a ...

Kérdés
helo bunny! többször mondtad már hogy a szilárd tápanyagoknak többségben kell maradniuk és nem szabad csak a táplálékiegészítőkre alapozni a fehérjebevitelt. nos nekem az a problémám hogy nekem nincs időm elkészíteni a csirkét rizst minden napra és a megevésére sem. túl nagy baj ha inkább evés helyett megiszok egy zabpelyhes szénhidrát és fehérjedús turmixot meg néha eszek egy kis pufirizst?
gyu
Válasz
a maradék idődben majd fosni jársz, de nagy baj nincs! a "nincs időd" kérdés nem érdekli az izmaidat meg az emésztőrendszeredet!
2007-12-28 16:40:14
bunny

El is feledtem boldog hanukát kívánni te

Kérdés
El is feledtem boldog hanukát kívánni te hámozottfaszú zsidógeci még mindig naon okos vagy csak így tovább hajrá !!!
Adolf
Válasz
gyere el a legközelebbi rendezvényre, betérdeltetlek, pofánhugyoznak és megnézheted hogy milyen a cerkám vége!
2007-12-28 16:39:12
bunny

Helló, Bunny! Nem akarok belepofázni (pe...

Kérdés
Helló, Bunny! Nem akarok belepofázni (pedig úgy tűnik, sikerült:-D), de tényleg agy- vagy tüdőödémát lehet kapni, ha egyszerre megiszol egy csomó vizet - ismétlem, egyszerre! - mondjuk 2-3 litert (úgy, hogy a szervezetedben nincs folyadékhiány; vagy úgy, hogy előtte komolyabbb vízhiánynak voltál kitéve), ilyen mennyiségnél már esélyes (ez a testtömegtől is függ). Persze nem tanácsos kísérletezni:-)
H2O
Válasz
te, szerinted ki az az elmebeteg barom aki egyszerre 2-3 liter vizet iszik? meg lehet inni ennyit szerinted? sugárfertőzést is lehet kapni ha feldugsz a seggedbe egy atombombát! ugye nem gondolod hogy értelmeset írtál?
2007-12-28 16:37:51
bunny

szia bunny...te ez a siklósi józsi hogy

Kérdés
szia bunny...te ez a siklósi józsi hogy lett bajnok????????
gyurma
Válasz
ez az ifbb színvonal!
2007-12-28 16:35:48
bunny

űdv bunny nem nem igazán a testépitésről...

Kérdés
űdv bunny nem nem igazán a testépitésről lessz szó de kiváncsi vagyok a véleményedre szerinted a mai nőknek milyen a férfi ideálja??? Sajnos a csajozás terén elég hadilábon állok s emiatt magamat okolom. 2 év járok edzeni tavaly lefogytam 17 kilot aztán elkezdem tömegelni majd anyagi okokbol kifolyolag nem tudtam csinálni a testépitő étrendet és sok szart ettem ekkor ment le izom s jött fel zsir aminek az eredménye az lett igy év végére hogy majdnem ott vagyok ahol tavaly elkezdtem diéta előtt 170cm/100kg enyhén szolva dagadt de azért látszik hogy edzek mert a felsőtestemnek van valami alakja de más testrészekröl ne is beszéljünk a kérdésem az lenne ha befogynék ugy 70kg ra és utánna elkezdenék tisztán étkezni s ovatosan bánni a ch val lehet majd ugy tömeget nővelni vagy dagatnak kell maradnom még jo pár évig mig fel nem pakolok elégg izmot és csak utánna nézek ki majd valahogy. nagyon zavar ez a sok zsir a derekamon seggemen hasamon kritikus pontok ezek szal tükörbe nézni nem nagyon szeretek a véleményedre lennék kiváncsi hogy mit kéne tennem lefogyni és aztán tömegelni vagy még erre ráhizni s izmot felpakolni majd tömegelés végén 40 kg ot leadni légyszives válaszolj nagyon fontos ez nekem!!!!!!
anonymous
Válasz
a mai nők férfiidelájának van pénze. más nem számít. a te dologd az hogy teálj az átéagkurvától eltérőt, akinek se az nem számít hogy mennyi pénzed van, se az nem hogy hogy nézel ki (ésszerű határokon belül) csak az ami a fejedben van! diétázz!
2007-12-28 16:35:21
bunny

Csa!Már nem dolgoznak régóta szakértők ...

Kérdés
Csa!Már nem dolgoznak régóta szakértők a szteroidos rovatban?Mert a legfrisebb válaszok is az archívumban csak 2006-os ok..?akkor nem strapálom magam h már megint nem válaszoltak......LÉGYSZI VÁLASZOLJ!!
anonymous
Válasz
gratulálok hgogy észrevetted! nem tűnik fel hogy ninc slink se rá?
2007-12-28 16:33:21
bunny

Szia Bunny!

Arra gondoltam, h...

Kérdés
Szia Bunny!

Arra gondoltam, hogy a Friss híreknél lehetne komment rész. Szerintem sokan írnának megjegyzéseket hozzájuk, biztos lenne rá igény. Nem utolsó sorban pedig a lapletöltések számát is növelné szerintem. Vélemény?
Gyuri
Válasz
megcsináltuk!
2007-12-28 16:32:43
bunny

Szia Bunny! Lenne egy érdekes kérdése...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy érdekes kérdésem. Arra gondoltam, hogy a melledzésemet megosztanám két részre. Az egyik nap az egyenespados jelleg, a másik nap a ferdepados dominálna. Az egynespadonál lenne fekvenyomás kézisúlyzóval, rúddal, tárogatás, tolódzkodás, míg a ferdepadosnál értelemszerűen ugyanez csak ferdepadon, esetleg a tolódzkodást kivéve, helyébe rakva az áthúzást. Azt figyeltem meg ugyanis magamon, és ezzel gondolom mindenki így van, hogyha egyenes pados gyakorlatokkal kezdek, úgy már nem marad annyi erőm a ferdepadosra, így csökken a súly, ha igazán szabályosan, koncentráltam végzem a gyakorlatot. Ez persze fordítva is igaz. Az is megfordult a fejemben, hogy esetleg a válledzést beiktatnám a ferdepados mellé, a bicepszet pedig az egyenespados mellé, de ez majd az első pár edzés után elválna. Mit szólsz ehhez? Szerinted volna ennek értelme? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! Köszönöm!
Balázs
Válasz
abszolúte rossz ötlet. a mellizom nem olyan nagy izom, hogy kétfelé kéen osztani. a felső rostok pedig anynira nem jelentősek hogy külön nap kelljen rá!
2007-12-27 14:49:59
bunny

respect bunny,mi a véleményed a kreatin

Kérdés
respect bunny,mi a véleményed a kreatin foszfátról mer nekem ezt hozta a jézuska :D dobozon jót írnak de lehet többet tucc
anonymous
Válasz
a foszfát nem alegjobb krreatin formula. de nem baj, azért szép ajándék, használd el!
2007-12-27 14:40:04
bunny

Szia Bunny! Boldog Karácsonyt neked!És a...

Kérdés
Szia Bunny! Boldog Karácsonyt neked!És azoknak is akik veled dolgoznak! Nem bírom már ki BBTV nélkül pedig még csak nem rég raktad fel a BBTV 35-öt!:D Na figyu mikor teszitek fel a STRONGMAN vs. BODYBUILDING SHOW-t?:)
anonymous
Válasz
készül!
2007-12-27 14:39:28
bunny

Csáó bunny! több képen/videoban is látta

Kérdés
Csáó bunny! több képen/videoban is láttam már hogy a versenyzők(?) padra/székre feltett lábbal pihennek-alaszanak. ennek milyen jelentősége van?
Danika
Válasz
elég nagy jelentősége van. amikor állsz, a lábad vizesebb a garvitáció miatt. verseny előtt azért polcolják fel, hogy az a kicsinyke bőr alattio víz se a lábba menjen, ugynais leronthatja a láb szárazságot!
2007-12-27 14:39:00
bunny

Üdv Bunny. Nem rabolnám az időd, csak...

Kérdés
Üdv Bunny. Nem rabolnám az időd, csak egy rövid, tömör kérdésem lesz hozzád. Szerinted melyiket válasszam? ( A táplálkozás rendben van! ) 2 doboz Bcaa Express/hó? Vagy 1 doboz Bcaa Express + egy doboz Creatim/hó?! Esetleg egy doboz Bcaa Express + egy doboz G- Bomb / hó?! Hosszú távra tervezek azzal a termékkel, termékkombinációval, amit ajánlasz. Válaszod előre is köszönöm. Békés boldog karácsonyt kívánok nekedm, a családodnak, és a csapatodnak. Nagy tisztelőd, Zotya.
Zotya
Válasz
nehéz kérdés! bcaa expressz az elég tuti, esteéleg g bombbal! a kreatin más téma!
2007-12-27 14:32:36
bunny

Tiszteletem. Figyelj Bunny.Kicsit meg...

Kérdés
Tiszteletem. Figyelj Bunny.Kicsit megakadtam.A tanácsod kérném nagy tisztelettel. Azon gondolkodom, hogyha én napi 6-10 adag BCAA Expresst fogyasztanék, azaz egy hónapban 2-3 dobozt használnék el, akkor nekem szükségem van még külön fehérje kiegészítőre? Mert elvileg az elágazóláncú aminosavak szükségesek az izomépítésért, és az izomlebontás megakadályozásáért. Ebből kiindulva gondoltam, hogy ha napi-6-10 adagot használnék a BCAA Expressből ( természetesen helyes táplálkozás mellett ), és akkor külön nem is kell vennem hozzá fehérjekészítményt! Válaszod előre is köszönöm. Nagy tisztelettel, Roland.
Roland
Válasz
nem jól gondolkozol. a bcaa az bcaa, a fehérje az fehérje. a bcaa amino nem helyettsti a fehérje kiegészítést. én edzés utánra mindenképpen javaslok fehárjét is!
2007-12-27 14:31:52
bunny

Ennek mekkora feelingje van már www.yo

Kérdés
Ennek mekkora feelingje van már www.youtube.com/watch?v=ycVfZuhTukY
Gigi D
Válasz
annak lenne fílingje, ha egy zárt szobában betérdelnél gigi barátod elé, és én bejönnék egy baltával!
2007-12-27 14:28:21
bunny

Hello! Ez igaz hogy ha a Kreatint belete

Kérdés
Hello! Ez igaz hogy ha a Kreatint beleteszem egy pohar vizbe, s lemerul akkor nem jo, s ha a viz tetejen marad akkor jo?
anonymous
Válasz
nem. ez a boszorkányoknál volt a középkorban. nem mintha nem lenen kurvamindegy hogy mit csinál a kreatin!
2007-12-27 14:27:36
bunny

hi bani mester , az lenne a kérdésem, ho...

Kérdés
hi bani mester , az lenne a kérdésem, hogy a fútópadon körülbelül mennyi az a frankó sebesség, és emelkedő amin nincs intenzív izommunka, és a legjob zsírégető hatású. 175 cm vok és 86 kiló , eddig ahogy számoltam 6 km/h, és 3as emelkedő(a max a 15) olyan 130 körüli pulzost hoz össze. DE mégis aggódok hogy a 6 km/h nem sok-e egy kicsit. Respect! thx ha valászolsz.
pityu
Válasz
nem, ez jónak tűnik!
2007-12-27 14:26:42
bunny

üdv Bunny! a rizsből származó fehérjét i

Kérdés
üdv Bunny! a rizsből származó fehérjét is érdemes beleszámolni a össz. mennyiségbe?
anonymous
Válasz
én nem szoktam
2007-12-27 14:26:21
bunny

üdv bunny! genetikailag a karjaim rossza...

Kérdés
üdv bunny! genetikailag a karjaim rosszak, 3 gyakorlattal edzem a bicepszet és a tricepszet is. 2x6-8 as ismétlésszámokkal. bicepszre: scott pad, váltott karú ferdepadon és állva falhoz támaszkodva; tricepszre: áthúzás-nyomás, tolódzkodás, egykezes nyújtás. ezekkel a gyakorlatokkal és ismétlésekkel tudtam alakitani a gyatra karjaimon, de a fejlődés nagyon lassú folyamat. olvastam egy irásban hogy a gyenge adottságú karú embereknek magasabb ismétlésszám a javasolt, 12-10-8, hogy hosszabb legyen a izom feszülési ideje, ami jobb a keresztmetszeti változásokhoz. segitséget kérném, mi a meglátásod? köszi
lacika
Válasz
abszolúte magasabb ismétlést javaslok. mégpedig azért, mert ha gynge a karod akkor velószínűéeg könnyne dolgozanka segédizmok, hatos ismétlésnél pedig túl nagy a súly, ezért pontosan nem a bicepszed fog dologzni.
2007-12-27 14:25:36
bunny

szevasz bunny te tudsz-e valakit Magyar

Kérdés
szevasz bunny te tudsz-e valakit Magyarországon, aki mellesleg ismertebb testépítő is, aki Dogcrapp-el edz..?
ffs
Válasz
nem, azt se tudom mi az.
2007-12-27 14:23:36
bunny

hali bunny először is kellemes ünnepeke

Kérdés
hali bunny először is kellemes ünnepeket neked, másodszor lenne egy kérdésem: te milyen cipőt ajánlanál/használsz láb edzéshez?
koxy
Válasz
az én lábedzésem jelenleg nem mérvadó, de crazee cipőt használok!
2007-12-27 14:23:14
bunny

Bazzeg Bunny ! Ilyen nincs ! Már tényleg...

Kérdés
Bazzeg Bunny ! Ilyen nincs ! Már tényleg kezdek összeomlani ettől az egész világtól ! Képzeld: karácsonyi ebédnél a nénikémnek mondta anyám hogy nem iszok semmit csak vizet, naponta min. 4 litert, erre meg nénikém: "ez túlzás, a túl sok víztől állítólag AGYÖDÉMÁT lehet kapni" !!! Nem akartam ezzel vitatkozni, mert felbaszom az agyam megint ilyen hülyéken aztán inkább hallgattam. A sok hülye meg itthon is a vitaminokkal van elfoglalva, hogy nem jó, meg túlzás amit csinálok (1 MULTI-X+4g C-vitamin naponta+ 1 Ca+Mg) ... tényleg elég szomorú ha az ember szülei idióták és a saját kis faszságuk létezik a számukra és semmi más...komolyan mondom már gondolkodok azon, hogy visszavonulok egy kis mediterrán szigetre, ahól egyszerűen élem le az életemet ... A BBTV továbbra is jó, elismerésem és köszönetem mások nevében is a sok munkádért és amit másokért teszel, jobbá tetted néhányak életét, köztük az enyémet is, köszönöm !
Jake
Válasz
a nénikéd rutionos az agyproblémákkal asszem. bazeg ezen kurva nagyot röhögtem! :DDDDDDD amúgy anyugi. az életed a sziget. nem kell foglakozni anegatív dolgokkal. ha én törődnék mindebféle gyp-sel szakmán kívül és belül kurva nagy baj lenne. fogadd el, az mebered nagy része degenerált - de nem kel velük foglalkozni!
2007-12-27 14:22:39
bunny

Üdv Bunny kérlek segits! az ősök tiltj...

Kérdés
Üdv Bunny kérlek segits! az ősök tiltják h kondizzak és h most diétázzak mert azt mondják h túl sok hülyeséget találtam már ki és a kést venné elő ha meglátná azt az embert aki kitalálta azt hogy-hogy kell diétázni aerob kell mellé stb. próbálom betartani h alacsony legyen a zsirbevitel de ugye nem lehet mert megetetik velem a zsiros szarjukat is...... nem engedik h saját pénzből magamnak csináljam a megfelelő kajákat mamánlál eszek mert ő aki megért és tudja h csak jót teszek a testemnek ha izmosabb leszek mutatom a bbtv-t mutatok neki ujságot mindent de ők rendithetetlenül akadályozzák hogy egyszer az életbe testépitő legyek azt mondták "majd ha befejezed a sulit és elmész a háztól és magadat tartod el akkor csináld" igaz h most is dolgozok és az átlagom is 4.8 de nem tudom miért akadályoznak..... még azt is jobban néznék ha minden este részegen feküdnék az árokparton.... aerobozok és Lipo 6x-et szedek ( Mátészalkán a bodyshop-ba ezt ajánlották) figyelek (amennyire csak tudok) a kajámra...de van egy nagyon rosz dolog : lassú az anyagcserém . 80 kilós vagyok 4-5 litert megiszok és mostanába hüvelyeseket eszek h gyorsitsa az anyagcserém de hiába.. nem tudom hol a hiba sok emberrel beszéltem és azt mondták h genetika és amit tudok azért tegyem meg jó lenne ha valahogy jobb belátásra téritenéd a szülőket akár ha tudsz még valami videot vagy szöveget aminek hátha hisznek. és mit csináljak az anyagcserémmel ? hadjam ugy vagy valamit tudsz valamit ami segitene ? előre is köszi "Peace
GreenJoint
Válasz
először is írd le az étrendedet, azt a szírégetőt meg használd el és nem elsz rá többet szükség!
2007-12-27 14:20:15
bunny

Csá Bunny! te most hogy jobban beleböngé...

Kérdés
Csá Bunny! te most hogy jobban beleböngésztem az oldalba! Konkrétan a "100 kérdés a szteroidokrol" Iszonyu hülyék vannak! Pl. belöttem egy sustát és már nincs libidom meg fáj a golyóm!!! Ekkora baromságot Lehet életébe elöször kiegyenesedett a cerkája és megijedt!! Nagyon nagy tévhitbe vannak az emberek a szteroidokról és a tápkieggel kapcsolatban is!!Ez hihetetlen fel is húztam magam a barmokon!! Az edző válaszolba is amiket irnak katasztrófa!! Ja valaki irta letöltöötte a BBTv35-öt és rossz a felvétel!! Ez nem igaz kb 3 napja töltöttem le!! Nekem jó, és kurva jó is!! Hajrá!!!!!
Petya
Válasz
erről eszembe jutott, hogy elkészült a bbtv szilveszteri kabaré különszáma, külsős vállkozásban, széjjelröhögtem magam rajta! :DDD
2007-12-27 14:18:22
bunny

20.000Ft felett ingeny házhoz megy, 5000...

Kérdés
20.000Ft felett ingeny házhoz megy, 5000Ft feletti rendelésnel előreutalásnál is. ha azt nézed, hogy egy vödör 100% whey 20rongy akkor nincs miről beszélni, vagy veszel egy multi-x et meg valamit, mondjuk egy c-t vagy kesztyűt, akkor 5000 felett van. Utalni meg, hát a mai világban szerintem lehetséges. üdv minden szépet és jót mindenkinek. Hajrá BBbTv Előre Bunny!

Hello! Erdekes nekem ingyen kihozzak a termekeket hazhoz, h is van ez? :)Zoli el kellene olvasni a kiszallitassal kapcsolatos irasokat is ugy mint az alapismereteket! HA 5000 Ft felett rendelsz es atutalod akko ingyenes a kiszallitas. Hu de kurwa draga.... HA nem rendelsz 5000 Ft-ert akko nem csinalod komolyan a dolgot es menjel C-vitamint venni a patikaba :D Udv

Azoknak a butaállatoknak akik nem képesek elolvasni a Shop.Builder oldalait üzenném, hogy INGYEN kiviszik a táplálékkiegészítőket HÁZHOZ a valaguk alá HA - és csakis - banki előreutalással egyenlítik ki a számla összegét (ami 5 rugó felet kell hogy legyen) . Innentől meg majd ön a rivás hogy jaaj de az utalás pénzbe kerül. Az ilyen gyökerek egyenek töpörtyűt. Boldog Karácsonyt...

Normális vagy Zoli? Ilyenek embereket komolyan mintha nem lenne magánál. Ez a GLS tarifája nem csak erről az oldalról ennyi a rendelés ez általános tarifa. Kellemes ünnepeket! Elnézést de nagyon kifakadtam ez miatt a barom miatt.
Norc Ams
Válasz
asszem erről ennyit! köszi mindenkinek!
2007-12-24 22:30:50
bunny

Hello! Bunny lenne egy rovidke kerdesem...

Kérdés
Hello! Bunny lenne egy rovidke kerdesem. Rendeltem a webshopbol termeket de nem kaptam melle Zolis DVD-t. Azt hittem automatikusan jar, mert nem lehetet sehol kulon kerni, meg ott sem ahol ajanlat van, mert a megrendelem gombra nem lehetett kattintani. Valaszodat elore is koszonom!
Jam
Válasz
mondjuk ha az ügyfélszolgálatot kérdeznéd esetleg? (pl. lehet hogy elfogyott?)
2007-12-24 22:28:54
bunny

Boldog Karit Bunny! Kívánom az összes te

Kérdés
Boldog Karit Bunny! Kívánom az összes testépítőnek hogy legyen dugig a karácsonyfa alja étrendkiegészítőkkel!:)
z
Válasz
énis ezt kívánom. köszönöm a rengeteg jókívánságot, ma sajnos nem sikerült edzőválaszolnom, hamarosan folytatom!
2007-12-24 16:38:01
bunny

hello!Lenne 1 kérésem.Tudod azért nem re...

Kérdés
hello!Lenne 1 kérésem.Tudod azért nem rendelünk semmit a haverokkal erről az oldalról mert kurva drága még kihozzák Debrecenbe.Pedig sok olyan cuccvan amit szeretnénk kipróbálni.Tehát az lenne a kérésem nem -e lehetne ezt a dolgot kompenzálni szerintem sok mindenkinek van baja ezzel.köszi a választ.
Zoli
Válasz
persze. én beülök az autóba is kiviszem neked ingyen!
2007-12-24 16:34:18
bunny

Nincs szándékotokabn feltenni a Muscle W

Kérdés
Nincs szándékotokabn feltenni a Muscle World 2-öt az oldalra???Hogy ingyenesen le lehessen tölteni :) LÉCCCCCIIIII!!!!!!!
Adee
Válasz
egyelelőre nem, megvárjuk amíg elfogy a - mellesleg ingyenes - dvd!
2007-12-24 16:27:49
bunny

hello bunny letöltötem az uj bb.tv-t és

Kérdés
hello bunny letöltötem az uj bb.tv-t és nagyon rosz a minőség most véletlen roszul lett felrakva vagy roszul jön le?
anonymous
Válasz
eddig is ilyen volt a minőség, de pár nap és fenn lesz aviban, a 34es már letölthető xviddel!
2007-12-23 19:08:15
humma

Hello bunny, köszönjük a BBTv 35.részét ...

Kérdés
Hello bunny, köszönjük a BBTv 35.részét szerintem az egyik legjobb lett. Lénárt Lajos egy igazi példakép,hihetetlen szálkás b.meg!A terme pedig zseniális! Alig várom a következő részt... remélem még sok BBTv lesz.
p. robi
Válasz
és ne tuddmeg, hány szánalom köpködi a lajost, mert fáj hogy naturálban így tud kinézni! (ez a genetika - akinek nincs meg,nem lesz első!)
2007-12-23 17:43:00
bunny

Szia Bunny! Probléma: a multi-x ből az á...

Kérdés
Szia Bunny! Probléma: a multi-x ből az ásványianyag tabi kijön egészbe, a mogyorót, hagymát, salátát, sőt még szerintem a rizst sem tudom teljesen megemészteni és kurvaszar érzés amikor magambatömöm és tudom hogy nem használja fel a szervezetem! Ha tudnál vmi okosat mondani hogy ne legyen többé ilyen problémám megköszönném!
Andros
Válasz
multi enzymes!!!
2007-12-23 17:41:32
bunny

Szia Bunny! Edzés előtt mennyivel a leg

Kérdés
Szia Bunny! Edzés előtt mennyivel a legoptimálisabb kajálni? Másfél v 1 órával edzés előtt? Köszönöm válaszod! Bye
Róóóberttt
Válasz
nincs szabály, próbáld ki, mikor emészted meg a kaját!
2007-12-23 11:45:04
bunny

Szia. 16 éves avgyok 50kg és szeretnék n...

Kérdés
Szia. 16 éves avgyok 50kg és szeretnék nyárra izmos lenni olyan 70kg. milyen szereket ajánlasz amik olcsók is? mert erre nem nagyon áldoznék mer szilveszteri buliba nagyon le fogok égni de már hamar el akarom kezedeni
anonymous
Válasz
szia. soha nem leszel izmos, nyárra meg főleg nem! jó bulizást!
2007-12-23 11:44:32
bunny

Hello, boccs a múltkori megfogalmazásért...

Kérdés
Hello, boccs a múltkori megfogalmazásért, lehet azért nem válaszoltál.. Próbáltam utánanézni a problémámnak, de sajnos nem jártam sikerrel. A hasazással volt kapcsolatos. Szal felüléstől, lábemeléstől alapvetően nem lesz hasmenés? (nálam ez hosszabb pihenő után jelentkezik) [szabályokat amúgy elolvastam]
Vili
Válasz
nem, szerintem nem értem még oda. alapvetően nem elsz hasmenés a hasaedzéstől - más kérdés hogy te kimeleted a két legszarabb gyakorlatot. abba azért belegondolhatunk hogy bizonyos gyakorlatoknak van a belső szerevkre is hatása.
2007-12-23 11:43:20
bunny

Üdv Bunny! Azért ennyit engedj meg karác...

Kérdés
Üdv Bunny! Azért ennyit engedj meg karácsony alkalmából:) [link]
Peti
Válasz
TE EGY ÁLLAT VAGY! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kellemes ünnepeket mindenkinek!
2007-12-23 11:42:06
bunny

Kérdés
[link] <- elég gáz Napi nyolc pohár vizet kell inni. Az elképzelést nem támasztják alá orvosi érvek. A nyolcpoharas elv már önmagában is furcsa, hiszen a folyadékszükséglet a kortól, a testsúlytól, a fizikai állapottól, a klímától és a mozgás mennyiségétől is függ. Átlagos mennyiségű testmozgás mellett, kiegyenlített klimatikus viszonyok közt egy átlagos testsúlyú felnőttnek egyébként nyolc pohárnál (1,6-2 liter) kevesebbre, egy liter folyadékra van szüksége. Ezt a mennyiséget ráadásul nagyjából a napi táplálék is tartalmazza, tehát még az is elmondható, hogy ivásra ilyen körülmények közt nincs is szükség. 65kiló vagyok, napi 4-5liter vizet iszok, úgyérzem ennyire van szükségem, ezek pedig azt állítják hogy nem is kell inni... szánalmas.. a másik kedvencem hogy a VESEBETEG tanárom, majdnem fegyelmit adott azért mert órán inni mertem, mekkora vétség, úristen, igaz? aztán be is szóltam neki hogy tanárúr ha maga is inna rendesen nemlenne vesebeteg :D na csak ennyit akartam, respect, mikorlesz már bb tv? mw2 kúl lett, márcsak a menüben szóló zenét kéne megszereznem :P
sztiksz

Válasz
szánalom bazeg, komolyan. az index is egy kalap szar sajnos. a menüben szóló zenét megkérdeztem és elfelejtettem! :DD
2007-12-23 11:34:48
bunny

Csáó Bunny! Bazzeg kurva jó lett a BBTV ...

Kérdés
Csáó Bunny! Bazzeg kurva jó lett a BBTV 35 sokkal jobb mint a 34! BBTV-ét akarok még!!!!!!Karácsonyra nem kaphatnánk 2 BBTV-ét?:DKurva jó lenne!!!Legyen a Bodysoknak is karácsony egy BBTV 36-ot Karácsonyra!:)Na további jó munkát Bunny!Remélem idán még lesz BBTV!:D Habár kétlem, de jó lenne!
anonymous
Válasz
szarok a karácsonyra de nyugi, éppen ezért mert lesz időm, még kaptok eztazt! elsejéig még lesz anyag!
2007-12-23 11:33:27
bunny

csáó hallod tátott szájjal néztem a L

Kérdés
csáó hallod tátott szájjal néztem a Lénárd Lajosékat! Eszméletlen ez a két srác!
balázs
Válasz
az biztos!
2007-12-23 11:32:11
bunny

helo bunny, fáj a térdem alatt rögtön a

Kérdés
helo bunny, fáj a térdem alatt rögtön a csont(?) [pénteken lábaztam]
anonymous
Válasz
nem tudom hogy fáj-e!
2007-12-23 11:31:56
bunny

Csá bunny. Azt szeretném kérdezni hogy 1

Kérdés
Csá bunny. Azt szeretném kérdezni hogy 105 kg vagyok egy eevésre nem e sok az 1 zacskó (125) gramm rízs köszi
anonymous
Válasz
étrend az alapismeretekben!
2007-12-22 13:46:25
bunny

szia. az előbbi szőlőcukros dolgot vissz...

Kérdés
szia. az előbbi szőlőcukros dolgot visszavontam, utánaolvasgattam a régebbi cikkekben, de nemtudom eldönteni h most mivan. egyikben ajánlod h jó tömegeléshez, másikban meg lehuzod h semmiképp ne együnk belőle. akkor hogyisvan ez?
anonymous
Válasz
az időpontjáról nem találtál semmit? pl. hogy nem csak öntögetünk összevissza mindent a tumixba mint a homályökör, hanem pl. cukor edzés után kell?
2007-12-22 13:45:56
bunny

Szia.Az utolso 2 hetem eleg gazos volt, ...

Kérdés
Szia.Az utolso 2 hetem eleg gazos volt, sajna szo szerint.De nem csak ez a baj hanem szokatlanul budos is.Mar mar azt hiszem ,hogy kezdek belulrol rodhadni.Es a csalad se nagyon birja.Nem kell 2 ora es telifingok 1 szobat. :(Akkor volt meg ilyen mikor gyomorfekejem volt,de most nincs semmi baj a gyomromal.AZ etrendemen valtoztattam mostanaban, tobb cht eszek es becsuszik 1 kis nasi is.Lehet ,hogy a tobb nasi vagy ch miatt van? Elore is kosz a tanacsot.
anonymous
Válasz
simán lehet, kénytelen leszel visszavenni!
2007-12-22 13:44:53
bunny

Bunny a vidóért bocs, de kíváncsi vagyok...

Kérdés
Bunny a vidóért bocs, de kíváncsi vagyok ehhez mit szólsz. Mert én köpni nyelni nem tudtam utána. [link]
hamsy
Válasz
addig kéne taposni a kis férget amíg pépes nem lesz!
2007-12-22 13:44:21
bunny

hali...nem tod,hogy honnan lehetne besze

Kérdés
hali...nem tod,hogy honnan lehetne beszerezni branch warren: unchained - raw-reality c. dvd-jét?Mert én sehol nem találom :(.
Őrült Spanyol
Válasz
www.branchwarren.com?
2007-12-22 13:43:47
bunny

Szevasz Bunny! Végre megint értelmes az...

Kérdés
Szevasz Bunny! Végre megint értelmes az edző válaszol! Nem politika és kultúra rovat! Hidd el minket is fáraszt, a sok ide nem illő kérdést olvasgatni, úgyhogy szerintem mindenki örülne, ha ezekekkel nem is foglalkoznál (delete-gomb), több időd maradna Neked is a testépítéssel kapcsolatos kérdésekre. Amiatt meg nem aggódok, hogy ebben a témában nem tudnád kiadni magadból a poénjaidat! A kérdésem: Belekezdek egy szálkásításba, kaja 100% alapismeretek, heti 4-szer súlyzós edzés. A gondom az aerob edzés. A szokásos időhiány (munka+második gyerek érkezése), ezért sajnos csak a súlyzós edzés után közvetlenül tudom beiktatni. Tudom, hogy ez így nem okés, de (remélem) jobb mint a semmi. Ha súlyzós edzés után, aerob előtt betolok egy 100%WheyPro+BCAA turmixot az segít, vagy rakjak mellé még valamit? Előre is kösz!
Fricc
Válasz
én meg annak örülnék ha venné a fáradtságot ez a sok fasz és az utasításoknak megfelelően elovasná az alapismereteket, mert roippantul unom a szokásos debil kérdéseket. az aerob edzés a súlyzós után azért nem nagy gond, sokan igy csináják és még senki nem halt bele! ;) a turmix úgy jó lesz!
2007-12-22 13:42:51
bunny

Hello Bunny! Olyan kérdéssel fordulnék h...

Kérdés
Hello Bunny! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy tavasszal milyen testépitö verseny lesz, és mikor ami nem ifbb-s? (supybody,bsn....) Válaszodat elöre is köszönöm...
nyenyec
Válasz
még nem tudom a versenynaptár év elején fog kialakulni. a "bsn" az ifbb-s!
2007-12-22 13:40:57
bunny

Csáó Bunny ! Volt ez az Év Testépítő Dí...

Kérdés
Csáó Bunny ! Volt ez az Év Testépítő Díj átadása..ebben egy dolgot nem értettem az Év naturál Testépítője lett Lénárd Lajos. Na már most sokak szerint ez eléggé kérdéses hogy tud vki igy leszáradni naturban komoly izomtömeg mellett ugy h felveszi a versenyt egy Major Zsolttal. A másik h honnan tudod biztosra h naturál ? elvégeztettélv vele egy komoyl doppingtesztet 10 ezer dollárért ami a növit is kimutatja ? A másik dolog ha még el is hiszem h naturál akkor is a díjátadon ez diszkrimináció a többi testépítővel szemben h Ő az év naturál testépitője ti meg mind koxosok vagytok ! Várom válaszodat !
Góliát
Válasz
még el is mondtam az év testépítője díjátadáson is, hogy van egy rakás hisztiző idióta, aki kitalálja hogy a lénárd lajos nem naturál - esetleg azért, mert éppen ő cuccal is szar volt! hogy honnan tudom hogy naturál? 1. voltam nála, láttam hogyan él. 2. biztos tele van, mint a déli busz, ha tőlünk a shopból universalos arbuterolt rendel vízhajtónak, mert ugyan tele van biztos, de vizhajtót nem használ! ennyit a doppingtesztről, agykombájn! a naturál testépítő az én értelmezésemben nem azt jelenti hogy valaki koxol, mi ugyanis a koxolás fogalmát hivatalosan nem ismerjük. a naturál testépítő az aki naturál testalkattal rendelkezik!(óvatosan bánj az ilyen idegen szavakkal mint diszkriminációs! :DDD) tény hogy a lajos igen szerencsés genetikai adottságokkal rendelkezik a testzsírját ás a struktúráját tekintve. de egy open kategóriához azért a tömege kevéske, ő jelenleg a szárazságával tud operálni, nem egy nagy tömegű hatalmas ember. viszont szezonon kívül is elég szálkás, nem is hiszem hogy a 70 kilót túlságosan elhagyja. a növiéárt engedd meg hogy itt nyilvánosan körberöhögjelek!
2007-12-22 13:38:05
bunny

Mi a véleményed a mézről? Elvileg egészs...

Kérdés
Mi a véleményed a mézről? Elvileg egészséges, de most ez sima cukornak számít makrotápanyagok szempontjából? Azért kérdem, mert a fájó torkomra betermeltem 2 nap alatt fél kilo mézt. Persze nem 2 nap alatt hízok el, (bár karácsony is mopst jön:D), csak elgondolkoztam rajta.
Zolikaaa
Válasz
a méz alapvetően nem jó a cukortartalma miatt, azonban van benn egykét kellemes ásvényi anyag, meg a torokra valamiélrt jó, pedig a cukjor nem frnakó amikor beteg vagy.. használható tápérétke azonban nincs, fogd fel ízesítőaynagnak!
2007-12-22 13:24:49
bunny

Hello Bunny! Azért írok, mert hosszas g...

Kérdés
Hello Bunny! Azért írok, mert hosszas gondolkodás és mérlegelés után a párommal együtt eldöntöttük, hogy átoperáltatom magam nővé. A pénz is összegyűlt már a műtétre, és a két ünnep között megyek elővizsgálatra. Tudom, ezt ellenezni fogod, de nem vagyok homokos ugyanis barátnőm van, csak éppen nagyon zavar már h mindenki férfiként tekint rám, miközben én női ruhákban járok és nőnek is tartom magam. Egy egész szép kis izomtömeget is felszedtem magamra, és nagyon ügyeltem mindig az alakomra (hála neked!), szóval a kérdésem arra menne ki, hogy szerinted hogyan tudnám megtartani nőként is a férfias test alkatomat. Mert hát ugye hormon kezelésen fogok átesni h nőiesedjek, legyen mellem, meg ugye a vagina miatt is. Viszont nekem nagyon szimpatikusak a Jana Linke-Sippl féle testépítő nők, és igazából nagy példaképként tekintek rá, viszont ahhoz az izomtömeghez ugye az eddig megszerzettet is valamilyen sziten megkéne tartani. Kaja, edzés, esetleg valami kiegészítők. Válaszold előre is köszönöm
anonymous
Válasz
nem kell aggódnod, semmiféle szükség nincsen homoninjekciókra! igyál csavizet és megoldódik minden, megmonta az okoscsávó a múlthéten! kellemes cerka nyisszantást kívánok!
2007-12-22 13:23:15
bunny

Hello Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy a

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy a váll hátsófejétt hogyan tudnám megedzeni a leggjobban.Milyen eddzésel?Elörre is köszi
kicsi
Válasz
hétósváll gyakorlatokkal talán?
2007-12-22 13:21:15
bunny

Hello Bunny! 22éves vagyok 6 éve edtem 5...

Kérdés
Hello Bunny! 22éves vagyok 6 éve edtem 57kg-ról 90-re nöttem! de az utobbi idöben megállt a fejlődésem! eddig scitec-es 100% whey fehérjét ettem csak, 5kg kb 6hétig elég! vegyek mellé szerinted Hypermass 5000-et!! Csak nem akarok zsirosodni!! A Vörös Zoli azt mondta nem vagyok rossz formában nincs kiemelkedő gyengém!! Ez akkora elszántságot adott hogy, leirni sem tudom!! Vagy milyen cuccot vegyek havi max 20-30 ezer forint de ez a plafon!! kösszi
Petya
Válasz
az étrrended ismeretének hiányában ntm tudom, miylen kiegészítőt kéne venned.
2007-12-22 13:20:34
bunny

Kérdezők, ha már a testetekkel foglalkoz...

Kérdés
Kérdezők, ha már a testetekkel foglalkoztok,tiszteljétek magatokat annyira,hogy a kezdetekkor olvassatok utánna mit egyetek, hogy eddzetek, és tényleg ALAPISMERETEK!!!Olvassatok,tanuljatok magatokért...és rájöttök mit hogy csináljatok,én is így kezdtem.Bunny RESPECT!!!
Attus
Válasz
a mostani 710 kérdésből is legalább a 20% szart rá, hogy az alspismereteket elovassa!
2007-12-22 13:19:19
bunny

Csá Bunny! Igen, elvittem suliba a dobo...

Kérdés
Csá Bunny! Igen, elvittem suliba a dobozos csirke-rizset, és nem röhögött ki senki! :-) hanem azt ecsetelték, hogy ők is így akarnak hozni kaját mindig, de az anyjuk nem engedi meg nekik, mert hogy nevetséges, meg ilyenek. Szóval az emberek igenis vevők a normális kajára, csak éppen mindig van, ami megakadályozza őket az evéstől. Ja amúgy volt egy, aki kiröhögött, hogy "ez nem kaja.." de azért a vajaspárizsis zsemle lapkasajttal ott virított a kezében. :-) Faszák a BBTV-k, a zene meg egyszerűen tökéletesen van alávágva. További jó munkát. Tisztelet
Väinamöinen
Válasz
rengeteg fasz rokon van, aki hátráltatja a srácokat. ez az igazi szánbalom, amikor a szülő a hülye!
2007-12-22 13:03:20
bunny

Szia Bunny! 1. Most fogom elkezdeni az e...

Kérdés
Szia Bunny! 1. Most fogom elkezdeni az első diétámat, és az elején ugye csökkenteni kell a szénhidrátot 200-150g-ra, fokozatosan (nálam 380g-ról). Ez a fokozatosság mit takar? Pl. naponta elveszek 50g-ot, vagy kétnaponta, amíg el nem érem a 150g-ot? 2. Nagy súlyos guggolást/felhúzást hány éves kortól lehet kezdeni? Nagy súlyos alatt 10-12 ismétléses sorozatokat értek. Köszi a választ!
sonka
Válasz
hetente csökkentsd! 18 éves korban már mehet nagy súlyos edzés.
2007-12-22 13:02:32
bunny

Szia bunny! Nem beszólás, csak kérdés: ...

Kérdés
Szia bunny! Nem beszólás, csak kérdés: Az, hogy a videón nincs rendesen kitakarva a srác feje, szándékos vagy véletlen? Csak mert így ugyanúgy személyiségi jogokat sért ez is... Imi egyébként szerintem sokunk szemében nagyot nőtt most.
anonymous
Válasz
köszi a rengeteg reakciót a bodó imi kontra kisebbségiérzés.blog ügyben. a videón nincs rendesen kitakarva a srác feje, mert két órát baszakodtam így is vele és többet nem vagyok hajlandó. a témában ne irjatok többet, köszi!
2007-12-22 13:01:33
bunny

Üdv! köszi, a bélflórám volt szar, de má

Kérdés
Üdv! köszi, a bélflórám volt szar, de már ok. még egy kérdés: ha kattog az állkapcsom, arra mit ajánlasz? thx
anonymous22
Válasz
orvost.
2007-12-22 12:59:26
bunny

Heló Bunny! Venni akarok GLM-t , és amik...

Kérdés
Heló Bunny! Venni akarok GLM-t , és amikor utánnaolvastam írta hogy napi 2 gramm glutamin is 4-szeresére növelhetí a növekedési hormon szintet. Ekkor kicsit megijjedtem hogy mi lessz ha basztatja a hormonjaimat meg ilyenek. Én 17 éves vagyok szted vegyek glutamint, lehet valami káros hatása (mivel megnöveli a növ. h. szintet) ? Előre is köszi
Energie
Válasz
a növekedési hormon szint növekedése csak előnyös lenne, nem károd, de nem is álmodozz erről. amúgy van még oylan hüyle aki azt hiszi hogy csakúgy a boltba besétálva káros termékeket lehet venni?
2007-12-22 12:58:02
bunny

Heló!!!Azt szeretném kérdezni,hogy tömeg...

Kérdés
Heló!!!Azt szeretném kérdezni,hogy tömegnöveléshez milyen modszereket kell alkalmazni.táplálkozos, edzés,milyen táplálépk kiegészitöket érdemes szedni ,hányszor kell enni egy nap, meg az edzés közben kis vagyNAGY sulyokkal kell e edzeni, és milyen szériákat kell alkalmazni??.Ha válaszolsz válaszodeat előre is köszönöm.Hali
anonymous
Válasz
alapismeretek
2007-12-22 12:55:21
bunny

Hali, szerinted van különbség az edzésmó...

Kérdés
Hali, szerinted van különbség az edzésmódszerek között olyan szempontból, hogy melyik pörgeti jobban a szívet/emeli a vérnyomást? Pl. lassú vs gyors ismétlések, kis vs nagy súly.
kekszi
Válasz
minél nagyob inzetzitás, annál nagyobb vérnyomás/pulzus.
2007-12-22 12:55:01
bunny

szia bunny!azt szeretném kérdezni hogy b

Kérdés
szia bunny!azt szeretném kérdezni hogy beszerezhető-e még valahol az x-files című könyv,ha igen akkor hol?válaszodat elöre is köszi!
pitkin
Válasz
nem hinném, de felesleges is!
2007-12-22 12:53:53
bunny

Szia bunny. Régeben(néha még most is) s...

Kérdés
Szia bunny. Régeben(néha még most is) sokat ropogtattam a gerintem. Ugy kihúztam magam, hogy nem egyenes voltam, hanem hátrahajlottam, és így kiropogtak a csigolyáim. De egy idő után elkezdett fájni, ha összegörnyedek, vagy nagyon kihúzom magam. Sőt néha nagy levegővételnél is fáj. Így belehasít, és bennakad a levegő. Szerinted joint-x vagy joint helat ot szedjek rá? Vagy mutassam meg orvosnak, vagy masszőr vagy csontkovács?
huncut
Válasz
orvos!
2007-12-22 12:53:34
bunny

Üdv Mester! Tegnap, felhúzás után fájt ...

Kérdés
Üdv Mester! Tegnap, felhúzás után fájt a derekam, na ez a fájdalom ma reggelre elviselhetetlen lett. Reggel a suliban a tesitenár(gyogytornasz is) atmaszirozta és fentről lefelé haladva a gerincemet megnyomta vagyis inkabb ilyen lokés szeru volt(derekmnal nagy roppanas) na utána egy ideig jó volt, de most megin kezd fájni. Mit ajánlasz? elmenjek orvoshoz vagy az is elég ha itthon pihenek? előre köszi a válaszod
Dani
Válasz
orvos!
2007-12-22 12:51:42
bunny

Szia Bunny!! A BBTV34 fantasztikusan sik...

Kérdés
Szia Bunny!! A BBTV34 fantasztikusan sikerült, én személyesen is ismerem Bécit (1terembe eddzünk) és sikerüllt őt úgy megmutatni az embereknek amilyen valójában!! A kérdésem pedig az lenne hozzád h. szöllőcukrot fogyasztok reggel a tiszta kreatinhoz eddzés előtt a glutaminhoz és az eddzés utáni fehéje turmixhoz!! szerinted ez legog e rakodni zsírként?? köszi a választ és csak így tovább!!
Szecsó
Válasz
kurva rosszul teszed hogy edzés előtt szőlőcukrot hazsnálsz, reggel még elmegy mer t ki vagy ürülve a tápanyagokból, de edzés előtt csak azt érde el vele hogy ugrála vércukorszinted.
2007-12-22 12:51:15
bunny

Szia! 2 hónapja kezdem el edzeni, kérdés...

Kérdés
Szia! 2 hónapja kezdem el edzeni, kérdésem az lenne hogy milyen mértékben szabad ezt csinálni magas vérnyomás mellett. Eredetileg 175/100 volt de 2 éve gyógyszerrel 130/80. Ez befolyásol valamit? Azonkívül tömegnövelni szeretnék, főleg mell és karizmot, de ez mellé elég nagy belem van. Most akkor tömjem a fehérjét, vagy előtte foggyak le?
Sanya
Válasz
130/80as vényomás teljesen jó. alapismeretek rovat
2007-12-22 12:50:02
bunny

(..)

Kérdés
(..)
Peti
Válasz
komolyan gondoltad hogy közzéteszem ezt a szart? mielőtt kinyitod a pofád, gondolkozzál hogy HOL TARTUNK most és hol tartottunk mindezek ellenére! én ezt mérlegbe tudtam tenni!
2007-12-22 12:44:16
bunny

BBradio10 \"...AZ ÉN GYEREKEIM...\" lenn

Kérdés
BBradio10 "...AZ ÉN GYEREKEIM..." lenne kitől tanulni a mai sport vezetőknek! Kérdés:miért nem teszik?
james80
Válasz
nincs itt már sportvezetés - pénzkeresés van!
2007-12-22 12:43:03
bunny

Szia B., A Fülöp Zsoltos BBTV-t sokx ...

Kérdés
Szia B., A Fülöp Zsoltos BBTV-t sokx megnéztem és szerintem még fogom is. Nagyon szálkás, nagyon durván néz ki.... és amit csinál, emberileg is tiszteletre méltó! Remélem lesz még vele edzés. :D Melyik edzőteremben dolgozik? Megadhatod ezt az információt? Robi
Robi
Válasz
megadhatom: a1 eurocenter!
2007-12-22 12:41:24
bunny

Csáo Bunny! Miért lehet az, hogy kb. 1 h...

Kérdés
Csáo Bunny! Miért lehet az, hogy kb. 1 hónapja minden lábedzésemnél rámjön a hányinger, szédülni kezdek...és jön a vukk!! Csak lábedzésnél van így! Nem eszek, iszok semmit az edzés előtti egy órában! Guggolás az első gyaksim! Amig nagy súllyal és 6os ismétlésszámmal guggolok, addig nagyobb probléma nincs, viszont utána kitörést csinálok, amit nagyobb ismétlésszámmal végzek...és itt végem van, kidobom a taccsot! Tegnap kissebb súllyal akartam guggolni viszont nagyobb ismétlésszámban, és már a második sori után rosszul lettem! Miért lehet ez? Válaszod előre is köszönöm!
Balu83
Válasz
lehet hogy jól edzed a lábad! azért vagy rosszul mert a guggolás rendkívül megrehlei a belkső szerveket is!
2007-12-22 12:40:48
bunny

Szia Bunny! Tudom, hogy nem szereted ...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem szereted a karácsonyt, de remélem kellemes ünnepekben lesz részed, mint ahogy a többieknek is itt a fórumon! Aztán csak óvatosan a beiglivel! :)
Balázs
Válasz
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, kellemes ünnepket NEKTEK, nálam semmiféle ünnep nem lesz, viszont megcsinálom a napoikban a mega edzőválaszol day-t, meg próbálok pihenni mert már unom hogy állandóan jár az agyam.
2007-12-22 12:38:53
bunny

Szia Bunny! Bocsi a kérdésért, de én már...

Kérdés
Szia Bunny! Bocsi a kérdésért, de én már ebben a témában is a Te véleményedre lennék kíkáncsi. Szóval, ha lenne egy nagy konyhád, amit Te rendezhetnél be, akkor milyen gépeket (pl. villany sütők, gáz sütők) tennél bele szigorúan testépítő szemszögből? Köszi a választ!
Knight
Válasz
ezen soha nem gondolkoztam. igazából egy szkácsot kéne megkérdezned.
2007-12-22 12:37:23
bunny

Hello Bunny! A melledzésem a következő: ...

Kérdés
Hello Bunny! A melledzésem a következő: kezdem bemelegítésnek 50 fekvővel( 2x25 db) , aztán fekvenyomás ferdepadon, majd kézisulyzóval is , tárogatás, és a végén egy kis csigás keresztezés levezetésképpen. Elég szerinted a mellizmot 1xer edzeni egy héten? Vki azt mondja többször kell, evvel nem vagyok tisztában. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok Bunnynak és az egész body builder stábnak! hali
balázs
Válasz
elég, de a csigás abromság példaául tök felesleges, miközben áthúzást pl. nem csinálsz!
2007-12-22 12:36:35
bunny

hogyan lehet összeegyeztetni az ősember

Kérdés
hogyan lehet összeegyeztetni az ősember diétát a testépítéssel?
anonymous
Válasz
az élefunkciók működtetését hoygan lehet összeegyeztetni azzal, hogy ennyi agyad van hogy ilyeneket kérdezel?
2007-12-22 12:35:44
bunny

hello bunny! Azt szeretném megkérdezni,...

Kérdés
hello bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy csináljak a Trans-x-el feltöltést akkor hogyha én most sima creatin kúrán vagyok (tehát egyszer már megvolt a feltöltés).Szóval a creatin kúra után szeretném kipróbálni a Trans-x-et csak nemtudoom hogy közvetlenül utána vagy tartsak 4-5 hét pihenőt. Válaszodat köszönöm
tihanyi
Válasz
azt neked kell eldöntenti hogy tartasz-e pihenőt. ha nem tartasz, nem kell tölteni! asszem világrekordkisérletet csináltok éppen, 710 kérdés!
2007-12-22 12:34:22
bunny

csá ! lesz még az idén bbtv ? vagy majd

Kérdés
csá ! lesz még az idén bbtv ? vagy majd csak 2008-ban ? amúgy előre is kellemes ünnepeket ! cső 4
Dzsoki
Válasz
ha minden jól megy, ma este fenn lesz!!!!
2007-12-22 09:52:31
humma

Hello bunny a szójárol szeretnék kérdez...

Kérdés
Hello bunny a szójárol szeretnék kérdezni.utana olvastam tudom hogy a hús sokkal jobb de a szója olcsobb.utanaolvastam és a szója tartalmazza az esszencialis aminosavakat tehahat 8 aminosavat amit a szervezetünk nem tud előállitani.még sem teljes értékű tehát vmilyen aminosavat nem tartalmaz.meg tudnad mondani melyik az akkor abbol aminosav készitménnyel kellene bevinni.válaszodat előre is köszönöm remélem nem volt nagy faszság a kérdésem
D
Válasz
a szója nem jó, csak kiegészítésnek, max 20%-ban kb. igy nem kell aggódni semmi miatt.
2007-12-19 22:35:29
bunny

Hy bunny!! A kérdésem az lenne hoyg a há...

Kérdés
Hy bunny!! A kérdésem az lenne hoyg a hátamon a gerincemnél (mellette inkább) érzek egy kis izomcsomot vagyis remelem hogy az... szted komoly menjek orvoshoz vagy edzek nyugodtan.. előre is thx
Ace
Válasz
masszőrhöz menj!
2007-12-19 22:34:39
bunny

ez szerinted megfelelő étrend? A 1\\ 1...

Kérdés
ez szerinted megfelelő étrend? A 1\ 100g zabpehely 3tojássárgája +volumass 35 azt nem vettem még ugyhogy nem tudom hányszor kell egy nap meg mennyit ugyhogy ezt még ne is figyeld 2\100g csirke 70g rizs 3\120gcsibu 70g rizs 4\100gcsibu 70g rizs 5\125g tonhal 50g rizs+zöldség B 1\100g zabo. 3 tojásfehérje szintén volumass35 ugyancsak nem tudom milyen elosztásban ... 2\100g csib. 70g rizs+zöldség 3\tejberizs ammennyi jól esik 4\tejberizs -"- 5\100g zabpehely 3 tojásfehérje ezeket ABABABA felosztásban -2.5liter víz+még amit evés közben cumizok+vitamin+hetente 1xkalcium pezsgőtabbletta kerstem valami turmixot ...de sehol sem találtam légyjszíves írnál egy receptet? köszönöm szépen! előre is köszönöm szeva
adam
Válasz
a szisztáma jó, a menyiséget ne tudom. Tumrmix: protein+víz!
2007-12-19 22:34:22
bunny

kb 1 hónapja tértem át a csirke-rizs étr...

Kérdés
kb 1 hónapja tértem át a csirke-rizs étrendre, és azóta fosok :S, reméltem h el fog mulni de eddig nem nagyon, szted van köze a csirke-rizsnek a fosáshoz?
anonymous
Válasz
valamit nem tudsz emészteni. elég ritka az iylen,d e valószínűleg bélflórád nem okés, keress valami prbiotikumot!
2007-12-19 22:33:27
bunny

Helló! Melledzéssel kapcsoltaban szeretn...

Kérdés
Helló! Melledzéssel kapcsoltaban szeretnék kérdezni. Az a problémám, hogy nem nagyon érzem a csúcsösszehúzódást, illetve a gyakorlatoknál a mellizom feszülését. Milyen izolációs gyakorlatokkal tudnék ezen javítani? Előre is köszi a választ!
Jani87
Válasz
ezen az egykezes nyomások segítenek!
2007-12-19 22:32:41
bunny

bunny! Andor azaz a sörös kérdéses gyer...

Kérdés
bunny! Andor azaz a sörös kérdéses gyerek a sör alkoholtartalma felől érdeklődött h mennyire befolyásolja a növekedésést, a többit (ásványiynaag hízlal stb..)csak hangos gondolkodásnak írta le..
anonymous
Válasz
nem, pro és kontra jelleggel irta le egyébirát nekem nem kel találgatnom hogy ki mit miért ír. de tudod mit? legyen a válsz anyi százalék amenyi a sör alkoholtartalma! :DDDD
2007-12-19 22:31:45
bunny

Szevasz! Van egy problémám, de a kondit...

Kérdés
Szevasz! Van egy problémám, de a konditeremben az "edző" nem tud ötletet adni. Mondjuk ezen nem is csodálkozok, mert az edzői tevékenysége abban teljesül ki, hogy reggel kinyit, este bezár, közben meg olvasgat. Szóval a prolémám: Hátgépes nyakhoz húzásnál jobban érem a mellizmomat mint a hátamat. Nem tudom mit csinálok rosszul, nem himbálózzok, nem dőlök nagyon előre, a hátam nem görbítem, szélesen fogok. Van valami ötleted?
Miki89
Válasz
egyszerű. rossz atechika, méghozzá nagyon rossz. kiforgatod anyira a vállad lehúzásnál hogy ráfeszítesz a mellizomra. akönyöködet húzod lefelé, nem pedig a lapockádat össz, lehet a könyököd is túl elöl van - ezen változtass!
2007-12-19 22:29:40
bunny

Szia!

Meg van a Multi-X + Cor...

Kérdés
Szia!

Meg van a Multi-X + Corall Calcium(lúgosító + 72 féle ásványi anyag), még is egy ideje izomrángásaim vannak. Teljesen véletlenszerű helyeken, comb térdhez közel, vállizomnál, hát izom felső része. Nem óriási de érezhető rángások. Mit tudsz erre mondani? Esetleg halmozott fáradság okozhat ilyet? Az utóbbi pár hónapban sokszor éjszakáztam(nem buli, hanem tanulás).

Valószínűleg laktóz érzékeny vagyok nézegettem Scitec termékeket, mit ajánlasz, hogy ha biztosra akarok menni?
Gyuri
Válasz
fáradtásg és stressz is okozhatja! ha biztosra akrsz menni akkor whey isolate az nagyon minimális laktózt tartalmaz!
2007-12-19 22:27:41
bunny

Hali! Tömegelés alatt a heti max. 3x30 p...

Kérdés
Hali! Tömegelés alatt a heti max. 3x30 perc aerob edzésnek van értelme a kevesebb zsír érdekében, vagy annyit nem ér, mert nem vagyok az a nagyon szálkás alkat:S jah és találtam olyan tonhal konzervet, amibe van 130g tonhal+víz+só és semmi más, csak darálva van, az probléma vagy keressek inkább amiben haltörzs van? Mert 4 ilyen konzerv 800ft, vis fél kg kész tonhal 800, ez szted jó ár? Előre is kösz csá
cav
Válasz
az aerob edzésnek mindig van értelme. az a tohal konzervnem darálva van, ahnem az egy szar tonhalkonzerv, aprólék dzsuva van benne. csak a törzs a jó!
2007-12-19 22:26:55
bunny

Nem tod,hogy ki volt olyan 1994 és 1997 ...

Kérdés
Nem tod,hogy ki volt olyan 1994 és 1997 között vagy ilyen időpontok körül a magyar bajnok?Mert egy idősödő úr (aki korához képest és ahhoz képest,hogy bagózik egész tűrhetően néz ki) azt magyarzágatta egy kis kókadtpöcsűnek,hogy ő mekkora magyar bajnok volt zsinórban 2-3x.
Smithie
Válasz
elég sok súlycsport van ehhez!
2007-12-19 22:25:59
bunny

Chao Bunny! Most kezdtem az ipart, és me

Kérdés
Chao Bunny! Most kezdtem az ipart, és meg szertném tudni, hogy jó-e a szőlőcukor, volumass 35-el turmixként? ha igen, mennyi szőlőcukrot tegyek bele?
Peti
Válasz
peti, áruld már el nekem - mivel nem egyedül kérdezel ilyen faszágot - hogy hogy találtad ezt ki?
2007-12-19 22:25:27
bunny

Mi a fasz, magyarországon csak fitnesszt

Kérdés
Mi a fasz, magyarországon csak fitnessztermek vannak, van igazi konditerem ? Rajtahagytam 50 kg-ot a lábtolón és odajon a teremedző.
anonymous
Válasz
ha felraktad rakd is le, ezenkívül én konditermembe se járok, mi van ott gmusúlyos gép meg expander?
2007-12-19 22:24:27
bunny

Váááá, készüljetek ez fájdalmas:D:
Kérdés
Váááá, készüljetek ez fájdalmas:D: [link] "A testsúlycsökkenés mértéke függ az induló súlytól valamint, hogy a tapasz használata mellett tudunk-e rendszeres testmozgást beiktatni (séta, gyaloglás, kocogás, úszás) Intenzívebb mozgással hatványozottan lehet növelni a tapasz testsúlycsökkentő hatását. Másik hatásfokozó lehet, ha az amúgy is lecsökkent étvágy mellett kicsit odafigyelünk arra, hogy az a kevesebb táplálék is egészséges legyen (rostos ételek, saláták, fehér húsok, stb.)." Mit is csinál ez a tapasz akkor?:D Mondjuk ők se nagyon írták, hog ybármi hatása lenne az a legszebb. (vagy én vagyok vak)
Zolikaaa
Válasz
agytapasz meg pöcstapasz nincs?
2007-12-19 22:23:37
bunny


szia bunny,egy tag írta h végső megoldás...

Kérdés
szia bunny,egy tag írta h végső megoldásba elmenne testépítő eddzőnek na én viszont komolyan ezt szertném választani,tudnál mondani valamit hogy mere és hogyan tovább mer gőzőm sincs
anonymous
Válasz
sajnos nekem se!
2007-12-19 22:23:08
bunny

Szia Bunny ! Fogyasztásnál súlyzós ed...

Kérdés
Szia Bunny ! Fogyasztásnál súlyzós edzés után csak fehérjeturmix sz.cukor nélkül , majd a köv. étkezés csirke-rizs ? / ezt alkalmazom a diéta megkezdése óta ,azonban ettől eltérő tanácsot kaptam- keverjek 50 g szőlőcukrot a proteinturm.-ba Aerob edzés után mikor és milyen összetételű kaja a legcélravezetőbb. / Természetesen a diétát betartva,ami nekem 3g feh/ t.t.kg , 130g ch.-tól indult be a 75-100 dkg/ hét fogyás , s már 5 hete így megy szépen / Kösz. Attis
attis
Válasz
írjam le mégegyzser az alapismereteket?
2007-12-19 22:22:23
bunny

szia bunny! az lenne a kérdésem, hogy...

Kérdés
szia bunny! az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed az ON proteinekről? mert itt magyarországon többnyire mindenki a scitectől, meg a cytogentől van elájulva, de pl. amerikában a scitec sehol sincs top listákat tekintve, ellentétben az ON-nel, ami az első helyen áll... az tény, hogy az ON drágább, de valóban annyival jobb is? válaszod előre is köszi
anonymous
Válasz
itt meg az on proteinek nincsenek sehol eladásban. és akkor mi van? amerikában egyébkétn nagy sikerrel adnak el hazsnált tiszítpott golflabdákat, sőt tudok oylanról, hogy golyóba formázott , lakkozott elefántszar is sikertermék. ellenben amerikában kurva kevés tibi csokit adnak el, pedig itt az elég sikertermék. ezt az amerikai imádat maszlag faszságot ideje már elfelejteni, vegyél amerikai autót és rájössz milyen fasza az amerikai ipar! az ON jó termék, azon kevsek közé tartozik akinek saját proteingyára van. de az íze szar pl.(legalábbis én egy hét alatt egyzser csak szenvedtem vele) és annyival nem jobb amennyivel több az ára.
2007-12-19 22:20:59
bunny

Helló Bunny ! Az aerob edzés alsó pulzu...

Kérdés
Helló Bunny ! Az aerob edzés alsó pulzusszámhatára mennyi ? Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamint, de az én reggeli nyugalmi pulzusom 55-60. Üdv Attis
Attis
Válasz
az edzés közbeni pulzusszámod számít!
2007-12-19 22:15:32
bunny

Hi Bunny! Mi a helyzet a pulyka hússal? ...

Kérdés
Hi Bunny! Mi a helyzet a pulyka hússal? Mindíg csak csirkéről hallani! A pulyka nem olyan tápláló? Mi a véleményed a halról? - tápanyagbevitel szempontjából! Köszi
moth
Válasz
alapismeretek
2007-12-19 22:15:13
bunny

Hi Bunny! Az számomra már biztos, hogy a...

Kérdés
Hi Bunny! Az számomra már biztos, hogy a pihenőnapokon a max. egy üveg sör nem szoltálja a fejlődést. Engem az érdekelne, hogy stresszhatás, mint katabolikus folyamat szemszögéből nézve, pihenőnapokon napi egy-maximum egy- horror film, stressz hatás szempontjából mennyire kataboliskus hatású. LOL ?:D
Dani
Válasz
ugye a rejszolást nem kérdezi meg már senki?
2007-12-19 22:14:51
bunny

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire...

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire befolyásolja a növekedésem, ha pihenőnapokon megiszok 1 üveg sört? (szigoruan max 1 üveg). Heti 3-4 szer járok edzeni. A táplálkozásom rendben van. Egyebkent azt olvastam, hogy napi max 1 üveg sör egészséges, mert sok benne az ásványi anyag, vértisztító hatású és csökkenti a vérnyomást. Igaz, tán hízlal. Nade én a te véleményedre vagyok kivancsi.
Andor
Válasz
figyelj ide, andor. én elhiszem hogy az rtlklubon meg a médiában egyszerű gondolkodás megy. de neked azért van agy a fejedben amit lehetne használni. az élet egy kicsit bonyolultabba nnál hogy mi hízlal meg mi nem. gondolkodni kéen mielőtt hülységet kérdezel. fogo az üveg söröd, emeld fel szemmagasságba és koncentrálj, majd kérdezd meg magadtól: van ebben számodra hasznos tápanyag? fehérje pl. vagy jó szénhidrát? telitetelen zsír? aztán kérdezd meg azt is hogy ilyen faszság hogy "hízlal" van-e? egyébiránt nem végeztem tudományos kisérleteket annak érdekében hogy ilyen hülyeségekre válaszoljak, próbáld ki szépen egy évig sör nélkül, majd sörrel egy 25 fokra temperált szobában ugyanolyan körülmények között, ugyanazzal az edzéssel és táplálkozással és majd meg tudod mondani, hogy nálad hány % a különbség! (mellékesen ha sörből kel bevinni az ásványi anyagokat akkor kurva nagy baj van!)
2007-12-18 11:23:27
bunny

(...) ezt nézzétek meg !!!tudom-tudom n

Kérdés
(...) ezt nézzétek meg !!!tudom-tudom nyomorékokon nem röhögünk na de... :D:D:D:D:D:D:D:Dkurva kemény a csávó
szani
Válasz
én az olyan nyomorékokat szánom inkább, akiknek ez a szar még új, és 650edszerre be kell ide tenni. minden héten legalább egy köcsög beteszi hogy kitöröljem a kibaszottul unalmas "szilveszter keményít" című szart a youtube-ról, ami mellesleg több éves történet, de nektek barlanglakó parasztoknaknak nehezetekre esik megnézni a kurva dátumot és elgondolkodni azon, hogy ha teszem azt csak fél éve töltötték fel, akkor vajon te vagy-e az első paraszt aki idemásolja ezt a szart?
2007-12-18 11:11:36
bunny

Üdv! Ez a BBrádió Fekete Ferenccel igazi...

Kérdés
Üdv! Ez a BBrádió Fekete Ferenccel igazi hardcore motivációs anyag, hatalmas alakja ennek a sportnak, amit ebből a beszélgetésből megtudhattam. Na és persze a storyk:) és mennyi versenyző volt hihetetlen. "Azt csináld, amit kell és ne azt amit szeretsz!" Még rengetegszer meg fogom hallgatni. Köszi Bunny
Péter
Válasz
én köszsönöm, ezek szerint fentvan!
2007-12-18 11:06:09
bunny

Tisztelet!A lenmagolajat az edzés utáni

Kérdés
Tisztelet!A lenmagolajat az edzés utáni tirmixba is nyugodtan bele lehet tenni? bbtv királyság!
marci love south park
Válasz
nem!
2007-12-18 11:05:08
bunny

Hello! Azt írod maltodextrin nem jó, ped...

Kérdés
Hello! Azt írod maltodextrin nem jó, pedig úgy tudom a tömegnövelők bizonyos százaléka abből áll. Én 50 g feherje 40g malto és 40g szőlőcukor turmixot ittam eddig. Ezekszerint mit kene valtoztassak rajta ?
sayni
Válasz
a tömegnövelők nem teljesen edzés utánra vannak oprimalizálva, hanem kompőromisszumos megoldásként mindre jók. edzés után csak dextrózt használj! 80g cukot túl sok, fele is elég!
2007-12-18 11:03:07
bunny

Tiszteletam Bunny. Mi a véleményed a (.....

Kérdés
Tiszteletam Bunny. Mi a véleményed a (...)( termékekről? Próbáltad már őket? Szerintem biztos nem lehetnek rosszak, mert rengeteg erősembert, és erőemelőt támogatnak, illetve azok ezt használják. Az A-Bomb terméküknél van pár dolog amit nem értek. "A termék fejlett összetevői nem a DNS szintjén, hanem a hormonális jelátvitelen keresztül fejtik ki hatásukat a legfontosabb izomnövekedés szabályozók manipulálásával." Ez mit jelentene? Egyszerűbben leírva az lenne hogy természetes tesztoszteron növelő? Meg ezt is írják még hogy "Anabolikus gén aktivátor " namost lehet hülye vagyok, de ha gén aktivátor akkor csak DNS-szinten működik... Légyszi ezeket magyarázd már el, előre is köszi, Üdv:
Faust
Válasz
a génaktivátor hülyeség, a másikat meg igen, felfoghatjuk természetes hormonszint növelőnek. nem ismerem a termékeket amugy, de roszat nem halottam róla.
2007-12-18 10:58:51
bunny

Nekem semmi bajom az aszpartámmal, de ab...

Kérdés
Nekem semmi bajom az aszpartámmal, de abban a kérdésben, hogy "te hány aszpartamtól rákos embert ismersz?" tul sok logika nincsen. Ennyi erővel ha egy testépitő (aki nyilván használ tápkieget) rákos lesz, akkor akár azt is mondhatjuk, hogy az aszpartámtól lett rákos. Hiszen nem fogjuk sose megtudni, hogy mitől lett az. Meg nyilván nem egy valamitől lesz vki rákos, még az is lehet, hogy a csapviz meg az aszpartám si hozzásegitette. Na mindegy, csak igy tovább! BBTV-t várjuk!
anonymous
Válasz
de, egy valamitől lesz rákos. ha faszságokkal foglakozunk, hogy rákos leszel-e az aszpartámtól akkor AZT KELL VIZSGÁLNUNK hogy rákos leszel-e az aszpartamtól, amire NINCSEN SEMMILYEN ORVOSI BIZONYÍTÉK vagy bármilyen precedens!
2007-12-18 10:47:31
bunny

Szia! Az IFBB tortenethez csak annyit...

Kérdés
Szia! Az IFBB tortenethez csak annyit szeretnek hozza fuzni, h sajna ez van ha idiotak vannak az egy szervezet elen. ennyi... Egyebkent szerintem eleg komoly problema van ez egesz magyar hozzallasal minden teren es ez csak tovabb romlik. Sajnos nem tudjuk elismerni a bajnokainkat, nem tekintjuk peldakepnek, nem tiszteljuk oket egesze. Tisztelet a kivetelnek. Ezek a hagyomanyok nalunk nincsennek megteremtve, pedig ha jo vmi amerikban az elismeresi rendszer kivaloan fel van epitve mar az altalanos iskolatol egeszen az egyetemekig es a profi bajnokságokig. Minden sportolo, aki Magyarorszagnak ermet/ermeket szerez legyen az sakk, labdajatekok, rubi kocka kirakasa :) fitnness, body, eroemeles stb sokkal nagyobb elismerest erdemelne, mind a reszunkrol, mind pedig a media reszerol. En a sok fejest akik a Tv-ket szerkesztik, megkerdeznem, h akar a hirekbol miert uztek el a sport hireket. Pozitiv dolgok nem szerepelnek ezeken a csatornakon, bezzeg, ha egy rally versenyen egy auto leesik az utrol vagy vmilyen versenyen eltorik vkinek vmilye, vagy "csak" bronz ermes lett vki azt fo hirkent hozzak! Szornyu egy vilag van! Nem is csodalom, h annyi degeneralt allat van es annyi buta gyerek kerul most az iskolakba. A nagy tobbseguk a tvt lesi es semmi tartalmasat nem tanulnak belole, hangsulyozom tisztelet a normalis musoroknak. Tovabbi jo munkat es kellemes unnepeket kivanok!
Jam
Válasz
az alapvető tisztelet hiányzik. "az anyámat megb*szom két forintért, de a másik szövetség versenyzője az nem bajnok, nem baj, ha az én versenyzőim óvoda színvonalon vannak hozzá képest!" sajnos a sport nem illszkedik be a mi társadalmunk értékrendjébe, de különösen az oktatáésunkba nem. egyetemi bajokságok? ugyanmár! amerika sportnemzet és ez így van jól. a sporthíreket elűzték, de te is, én is, mindnyájan tudjuk hogy mikor villantott pinát a degenerált britney spears. nem tudom mi lesz 20 év múlva!
2007-12-17 20:41:13
bunny

szia bunny lehet hogy már elöttem felte...

Kérdés
szia bunny lehet hogy már elöttem feltették a kérdést (visszaolvastam, nem találtam) de van ez az aszpartám ügy... most sok idiota sok baromsagot összehord rola, de mi az igazsg, komolyan rákot kapunk tőle, vagy habi az egész? te mit gondolsz errol, mert valaki öszintén leszarja más meg ugy fél tőle h nem is szed aszpartámos cuccot. azt megjegyzem h aszpartám a mai hétköznapi ember étrendjébe rendszeresen előfordul hálla az étkezés minőség romlásának
Marci
Válasz
te hány aszpartamtól rákos embert ismersz?
2007-12-17 20:37:00
bunny

\"rühellem az egyházat mint a szart, pls...

Kérdés
"rühellem az egyházat mint a szart, plsuz az egyész egy kurva jó kis népbutító baromság..." találós kérdés ? melyik cég festette pirosra a mikulást ? (igen... piros, cukros, iható lónyál...)
don_gato
Válasz
peeeeep... kokakóla!
2007-12-17 20:35:55
bunny

Szervusz Bunny!Lenne egy kérdésem.(milye...

Kérdés
Szervusz Bunny!Lenne egy kérdésem.(milyen meglepő,mi?:) Nah szóval,lassan-lassan le kell majd adni a jelentkezési lapokat,a tovább tanulással kapcsolatban.Meg van az esély arra,hogy ugye,nem vesznek fel oda,ahova szeretém.Ha ne adj isten,ez bekövetkezne,akkor végső megoldásként,elmennék egy olyan szakra,hogy testépítő-edző.Elvégeznék minden ilyen értelmes ,és értelmetlen szakokat,magával a testépítéssel kapcsolatban.Kérdésem az lenne,tudom,hogy ilyenekről nem írunk,meg minden,de nagyon érdekelne,ha minden stimmelne,s lenne olyan szerencsém,hogy felvesznek valamelyik terembe személyi edzőnek,vagy bárminek...Tudom,hogy nem beszélhetünk tetemes összegekről,de amennyiben,kihangsúlyozom amennyiben minden "klappolna" s én is eredményes lennék,meg lehet ebből jól élni,őszintén?!?Nagyon örülnék,ha a hasadra csapnál,s írnál nekem ide,egy minimum s maximum összeget,amit megkereshetnék itthon!Jó ez érdekesen jön ki,de nagyon nem vagyok képben az anyagiakkal kapcsolatban,s azért szeretném tudni,mivel számolhatok ;) Meg lesz-e a,napi proteinre való,ha érted mire gondolok...:P Bocs a hosszú monológért...Jujj tényleg ami pedig a Bodó Imit lejárató srácot illeti...hallod,én megkértem volna,hogy harapjon rá az egyik lépcső fokra,felemeltem volna a lábam,s a többit tudod.:) Ne add fel!Csak így tovább! Üdv!
Insan3
Válasz
meg lehet ebből élni, de ne kifejezetten azt várd, hogy oylan mintha 8-5ig dolgoznál és fix pénz. kicist lutri. van hogy elmegy midneki szabadságra és ott maradsz egy vas nélkül- legalábbis velem megtörtént. én azt mondom, nem egy nagy karrier, de legalább elég kemény munka tud lenni. akinek jól megy, reggeltől estig bent van és szépen keres vele - de ehhez oylan "pozícióba" kele jutni edzőtermileg és azon belül is. te döntesz!
2007-12-17 20:35:31
bunny

hello, body fit nadrágokat szeretnék ven...

Kérdés
hello, body fit nadrágokat szeretnék venni, láttam a shopon nem rendelhető, az lenne a kérdésem hogy pesten hol találok? Vagy konkrétan szerinted a Westend láng sportban van?
Pintér R.
Válasz
Néhány darabot még elcsíphetsz a pesti irodában, de előtte csörögj oda! 061 322 2447
2007-12-17 17:08:28
humma

Bunny most jut eszembe! Akkor ezt a Derr

Kérdés
Bunny most jut eszembe! Akkor ezt a Derrick gyereket is meglehetne keresni nem ? :D
Zoltan
Válasz
én nem keresek senkit. az más téma, elémhozza a sorsa úgyis! :DDD
2007-12-17 16:11:30
bunny

Üdv. lehet, hogy már nem emlékszel, egys...

Kérdés
Üdv. lehet, hogy már nem emlékszel, egyszer azt mondtad, hogy keresselek meg a következő versenyem előtt, mert nem tudtam, hogy a többek mitől voltak olyan szálkásak, én meg mindent megtettem és közelükbe se voltam, azt már mondtad, hogy az nem jó ha a verseny előtt nem iszok három napig, szóval remélem emlékszel és szeretnék ez ügyben veled beszélni.
b.b.lali
Válasz
írj mélt!
2007-12-17 16:10:52
bunny

Szia Bunny májsztró! Olyan kérdésem le...

Kérdés
Szia Bunny májsztró! Olyan kérdésem lenne hogy ez a turmix használható lenne e: zabpehely, szőlőcukor, semleges izű fehérje izolátum, hypermassből 1 adag, meg mellé 2-3 gram creatin. Tejjel isteni finom íze van, de a creához jobb lenne a víz? hogy ne keverjen a tej bele a crea oldodásába? Köszi ;)
Hozi
Válasz
ez egy meglehetősen értelmetlen turmix!
2007-12-17 16:10:24
bunny

Hali, az edzésmódszerek között van külön...

Kérdés
Hali, az edzésmódszerek között van különbség olyan szempontból, hogy melyik pörgeti jobban a szívet/emeli a vérnyomást? Pl. kis vs nagy súly, gyors vs lassú ismétlések. Szerinted ezek közül melyik lenne a legkedvezőbb a fenti szempontot figyelembe véve?
kekszi
Válasz
a nagy súly kell az edzéshez,d e ez realív nagy súly, nem biztos hogy abszolút nagy súly. ha ezer kilóval bicespzezel és már nema bicepszed dolgozik az semmit nem ér.
2007-12-17 16:10:08
bunny

Idézet a szövetség honlapjáról: " Sokan...

Kérdés
Idézet a szövetség honlapjáról: " Sokan ostromolják a Magyar Testépítő és Fitness Szövetséget azzal a kérdéssel, hogy mi a különbség az IFBB és a különböző NABBA, WABBA, PDI, Fit-Kid, Superbody között. Hogy mindenki tisztán lásson: sokan szeretnék a megtisztelő világbajnoki címet megszerezni, persze tudják, hogy ez számunkra csupán álom marad, ezért elkezdenek olyan valamiket szervezni, keresni, ahol hasonlóan az IFBB-hez megrendeznek különböző viadalokat, ami hasonlít az IFBB rendszeréhez, csupán egy nagy probléma van, sehol nem jegyzik, köze sincs semmiféle sporthoz." Egy ilyenért nem lehet perelni őket??? Szánalmas!!
Nókomment
Válasz
nem kell őket perelni. a kutya nem olvassa egyrészt, másrészt ezzel a szánalmas patkány hazug stílussal magukat járatják le. Az hogy valaki egy ilyen nevetséges jellemtelen gyökér, hogy degradálja az ország legnagyobb versenyét, amely megmentette a testépítő sportot 98-ban,(amit azóta megint sikerült majdnem tönkretenni a kedves szószólóknak), degradálja a legrégebbi szövetséget, a NABBÁT amely 1901-ben rendezett először versenyt és a testépítés legendái indultak általa (http://www.worldfitnessfederation.de/nabba/frame1/na_int4.html), sorolhatnám, nincs mit szólni. a versenyek presztízse a színvonalból adódik, meg lehet nézni a "kutyaúszás" PDI-t amit egyetlen ember szervez, meg a komoly budakalászi európai elit szart ahol testépítésben az össze súlycsoportban NÉGYEN indultak (ebből egy azért mert ott dolgozika helyszínen), ezért nem a teljes eredménylistát látod, hanem csak az első helyezettet! még jó hogy a superbodyt nem jegyzik, 1500 nézővel, többezer fényképpel, cikkekkel és komplett filmmel, miközben a magyar bajnokságon 6 induló volt (páros kép egyéniben is kategóriagyőztesekkel: [link]) és egy db fénykép nem készült, talán nem is véletlenül! egyébként 150 ezerért bármilyen versenyt jegyeznek! :DDDD ezek pofáznak: [link] , [link] és fikázzák le a Kathi Béci világbajnoki címét!
2007-12-17 13:09:29
bunny

Szia Bunny. Eddzés utáni turmixba hány

Kérdés
Szia Bunny. Eddzés utáni turmixba hány g maltodextrint kellene rakni? 40 g mehet bele egy 68 kg s embernek dextróz helyett?
huncut
Válasz
a maltodextrin nem jő!
2007-12-17 12:46:11
bunny

Csá Bunny. Most vettem egy 3kg os voluma...

Kérdés
Csá Bunny. Most vettem egy 3kg os volumass 35-öt szerinted úgy is ér ha csak edzésnapon edzés után iszok vagy csak akkor ha mindennap iszom. pihenőnapokon 100% whey pro
anonymous
Válasz
alapismeretek!
2007-12-17 12:44:39
bunny

Sziasztok! Bunny, az egészséges életmód...

Kérdés
Sziasztok! Bunny, az egészséges életmódról írsz, beszélsz. Sokmindenben igazat is adok neked. De mért vagytok benne biztosak, hogy a táplálékkiegészítők, amelyek számos olyan anyagot (színezék, édesítő, ízfokozó, tartósító, de maga a gyári fehérje is...) szóval, hogy ezek a cuccok nem baromi egészségtelenek? Üdv
matykó
Válasz
a szokásos hülyeséggel foglakozol. érdekel, hogy PONT a táplálékkiegészítők színezőtartalmávbal vagy eloglalva, a csoki, kóla, zacskósleves, kutyafasza az nem számít, PONT a táplálékiegészítők vannak aztán kurvára tele egészségtelen dolgokkal! ha mindenmben anyi lenne, nem itt tartanánk!
2007-12-17 12:44:29
bunny

Üdv Mester! Mi az optimális hossza egy

Kérdés
Üdv Mester! Mi az optimális hossza egy tömegnövelési periódusnak, illetve hány kg-os havi hízás elfogadható ezalatt a szénhidrát variálása nékül?
zoli
Válasz
nincs ilyen!
2007-12-17 12:42:02
bunny

Bunny, légyszi tedd meg azt a szíveséget...

Kérdés
Bunny, légyszi tedd meg azt a szíveséget, hogy legalább a politikai témákat szelektáld. Látom minden idiótát beteszel, amiken jót röhögök, de ha már itt is politika lesz akkor én bosszúból papucsra és szalonnára váltok, és folyamatosan közzéteszem a (vissza)fejlődésem képeit:D
Zolikaaa
Válasz
rühellem a politikát énis, úgyhogy kerüljük. de itt nem a politika volt a téma hanem a patkányság!
2007-12-17 12:41:49
bunny

Helló Bunny! Elég kezdő vagyok ebbena t...

Kérdés
Helló Bunny! Elég kezdő vagyok ebbena témában, szóval lenne egy kérdésem. Láttam számtalan edzéstervet és egykettőnél ott van egy gyakorlat szuperszettben és egy másik. Ez mit jelent? Megköszönném ha válaszolnál! Ja télleg most jut eszembe láttam a Támadást, nagyon jóra sikerült grat! üdv:Ricsi
Ricsi
Válasz
a szuperszett azt jelenti hogy pihenő nélkül valtaszt egyik gyakorlatról a másikra, tehát két izmot együtt edzel!
2007-12-16 20:35:02
bunny

BBTV-t akarunk!! ;) Nagyon hiányzik!!! ...

Kérdés
BBTV-t akarunk!! ;) Nagyon hiányzik!!! Amúgy Királyok vagytok! Korrekten rendeztétek az internetes-fikázós gyereket is!! RESPECT!!!! További jó munkát!
Tronnyeg
Válasz
a bbtv folyamatban van. elég sok anyagot fogtok kapni!
2007-12-16 20:33:34
bunny

Helo! a naturál dologra visszatérve, hog...

Kérdés
Helo! a naturál dologra visszatérve, hogy lehet megállapítani hogy valaki ténylegesen naturál ha már kiürült a szervezetből, vagy már rég abbahagyta? köszi
anonymous
Válasz
sehogy, de nem is érdekes ez. persze sokakról amugy is tudjuk, pl. ha shop vásárló, látszik specifikusan hogy mit rendel. avatott szem pedig látja hogy ki naturál és ki nem, már akinél nem mindegy. a doppingtezst snekit nem érdekel és kurva drága is. nálam anaturál kaetgória az svsbb-n egy szintet jelent, aki túl vastag oda, ha naturál ha nem, már open-be kell hogy menjen.
2007-12-16 20:33:11
bunny

Helló! Feleségül jönnél hozzám? Üdvözle

Kérdés
Helló! Feleségül jönnél hozzám? Üdvözlet: Baluka
Spályk
Válasz
élőben kérdezd meg, köcsög! ez az egykét beszólogató kis féreg nem látja hogy mennyire szar, ez komolyan, nem frusztráló dolog, nem rossz érzés, hogy büdös kis gyáva patkányok vagytok? nem gáz hogy mindenki rajtatok röhög és szánakozik, én meg főleg?
2007-12-16 20:29:58
bunny

csá bánni! ne foglalkozz ezekkell, ról...

Kérdés
csá bánni! ne foglalkozz ezekkell, róluk is virít az irigység! mér van az, hogyha valaki nem olyan mint a másik, már rögtön elkezdi fikázni?! fasz tele van már evvel! amugy meg a fasz kivan a karácsonnyal is, minden csatornán az megy, hogy szerencsétlen magyar polgárnak nincsen pénze ajándékra, elvileg ez a szeretet ünnepe, akkor az mér a pénzről szól? pénzért-szeretet? mivan ezekszerint mindneki egy büdös kurva?
anonymous
Válasz
pontosan ezt gondolom karácsonyról énis. amerikában nem kel toronyórát venni lánccal, mert karácsony van!
2007-12-16 20:28:26
bunny

Bunny! Szerintem ne válaszolj ezeknek a ...

Kérdés
Bunny! Szerintem ne válaszolj ezeknek a girnyóknak. Had irogassanak, erre élveznek. Így az "edző válaszol" oldal szinvonala csökken. Sokan vagyunk akik azért olvassuk az oldalt mert érdekelnek a kérdésekre a válaszok. Viszont amit 20-an megkérdeztek, azt nem kérdezem meg 21X.
Ecet
Válasz
tudom. de kell egy kis szórakozás!
2007-12-16 20:27:30
bunny

Szia Bunny! A Vitargo crx-ről kérdeznék...

Kérdés
Szia Bunny! A Vitargo crx-ről kérdeznék.Edzés utáni töltésre használnám a kérdés az csak hogy mennyit? Azt nem találtam meg sehol leírva hogy egy 85 kg -os testsúlyhoz elég e az 1 adag vagy a "hardcore" 2 kell?
zsolti
Válasz
kb 30-40g ch kell, igy számolj!
2007-12-16 20:26:53
bunny

Szia Bunny! Nem akar ram hatni semmi.Se...

Kérdés
Szia Bunny! Nem akar ram hatni semmi.Se a volumass 35,craetine phosphate 5000,NitrOX therapy se az NO Xplode.Milen tomegnovelot vegyek ami hat,nem csak hazugsag amit leirnak rola?valaszodat köszönöm !!!
pisti22
Válasz
semmilyen tömegnövelő nem hat. ez nem fogamzásgátló!
2007-12-16 20:26:10
bunny

Hello Bunny mester. Most kezdtem el a vé...

Kérdés
Hello Bunny mester. Most kezdtem el a vércsoport diétát. Mi a véleményed róla? A többiek kicsit furcsán néznek, de leszarom! Kúrvajók vagytok csak így tovább!
power
Válasz
nem hiszek benne. az elv okés, de szerintem nem vércsoportfüggő ez.
2007-12-16 20:25:25
bunny

Csákó Bunny!Az lenne a kérdésem hogy te ...

Kérdés
Csákó Bunny!Az lenne a kérdésem hogy te használtad már a Bad Ass Mass-t, Mass FX-t, Aplodan-t, Halodrol Liquigels-t, Pro Anabol-t, vagy a Hyperdrol-t? Vagy van véleményed róluk?Örülnék ha megosztanád velem. Előre is köszi a választ, ja és további sok sikert!;)
asafa
Válasz
én nem akakork semmilyen terméket fikázni. ezeket nem ismerem. de te megvennél egy autót aminek "gecijóautó" a neve?
2007-12-16 20:23:53
bunny

Szervusz buny!Egy kajás kérdésem lenne.A...

Kérdés
Szervusz buny!Egy kajás kérdésem lenne.A "Vörös Zoli fözösuli "az egy off szezon táplálkozást mutat be vagy versenydiétát?Csak azért kérdem mert nem vagyok egy nagy konyhatündér de amit a zoli csinált azt egy magamfajta halandó is meg tud csinálni. Thnx
anonimanus
Válasz
nem emlékszem, de nagy különbség nincs! és igen, bárki meg tudja csinálni!
2007-12-16 20:23:07
bunny

Tiszteletem Bunny. Eddig piramisban vége...

Kérdés
Tiszteletem Bunny. Eddig piramisban végeztem a fekvenyomást, az erő növekedés érdekében elég sokáig, jött is az erő növekedés szépen. Viszon nemrégiben vissza akartam térni az 5 X 8 as sorozatokra, és itt döbbentem meg. Legyen a súly 70, vagy akár 100 kiló is, rohamosan gyengülnek a szériáim. Tudom nem kell 20 ismétlést végezni, de kíváncsiságból kipróbáltam...első sorozatba 100 kilónál is megy 20 darab, következőnél 16, azt követően 14-12, majd az utolsónál épp hogy 8-10. És ez a probléma áll fent, hogyha leveszem kisebbre is a súlyt, akár 70-re is, első 10 ismétlésig minden szuper de utánna eltűnik a súlyérzetem, nyomom, nyomom, és egyszer rajtam marad, nem is érzem mikor elég. Tudom ez nem is lenne gond hogyha belőnék egy optimális súlyt 5 X 8-asra, de ez idegesít, úgy vélem az állóképességemmel lehet a baj. Arra gondoltam 7-8 napban 2X végzek melledzést, első megmarad piramisos, nagyobb súlyos, a második pedig inkább állóképességibb lenne 20 fölötti ismétlésszámmal közepes súly használatával. Szerinted ez így jó? Azzal is próbálkoztam hogy edzés előtt több szénhidrátot viszek be, úgyis tömegelek. Meg még arra hogy egy kis vitargo vgy vitargocrx is lehet segítene. Válaszod előre is köszönöm. Üdv:
Faust
Válasz
van egyfajta "beidegződés". ezért nem megy az 5x8. de ne térj rá vissza, nincs értelme! az állóképességeddel semmi baj, egyzserűen bedurran az izom és ez a jó!
2007-12-16 20:22:23
bunny

cső! bazmeg, ezt nem hiszem el. ezt a ki...

Kérdés
cső! bazmeg, ezt nem hiszem el. ezt a kis csicskát jól nyakon kellett volna baszni nem magyarázni neki...és akkor elkezd magyarázni és okoskodni...aztakurva sztem én jobban felhúztam magam mint ti... amugy fasza h megkerestétek...nah további jókat! cső
anonymous
Válasz
ilyen dolog miatt nem mennék bele se önbíráskodásba, se testi sértésbe. ez ahhoz ártalmatlan, mi nem bántani vagy megszivatni akartuk.
2007-12-16 20:20:18
bunny

Hy Bunny! Mi az oka, hogy nem foglalkozo

Kérdés
Hy Bunny! Mi az oka, hogy nem foglalkozol a karácsonnyal? Amúgy nem szereted? Erő, egészség!
moth
Válasz
rühellem az egyházat mint a szart, plsuz az egyész egy kurva jó kis népbutító baromság. nem ünneplem olyan cég ünnepét amely máglyára küldött embereket! ezt elszámítva is ez a röhej ahogy tülekedik a sok barom az ajándékokért meg amit összeproblémáznak meg idegeskednek a kurva karácsonyfán - szeretet ünnepe, röhej! azonkívül akit szeretek azt más napokon is szeretem, akit meg utálok az mndig utálom.
2007-12-16 20:18:48
bunny

Viszont azt ne feledd Bunny,hogy a szemé...

Kérdés
Viszont azt ne feledd Bunny,hogy a személyiségi jogokkal nem élhetsz vissza mert az is bűncselekmény !Hogy tudom hol laksz,hogy hívják anyád ....ezen a szemet szemért dolgon mindig felül kell tudni kerekedni ,még ha nehéz is!
Tomi
Válasz
hol van visszaélés a személyiségi jogokkal? az hogy tudom valakinek a nevét meg a címét mert közzétette az visszaélés az személyiségi jogaival? itt mindenki jogásznak képzeli magát?
2007-12-16 20:16:16
bunny

Hello Bunny! Nagyon jó volt a szminárium...

Kérdés
Hello Bunny! Nagyon jó volt a szminárium Kathi Bécivel:D.reméljük sok ilyen lesz még.megérte elmenni!!! Egy kérdésem is lenne:Most olvastam a shop.builder termékek között egy melatonin nevű termékről. Éjszakázás vagy kevés alvás esetén ajánlott. Mi a vélemyeédre róla?pl koliba sem lenne rossz,mivel ott nem igazán van meg a 8 óra alvás.s és lehet h jó lenne,ha segít. További sok sikert...
Dávid
Válasz
köszi! igen, ameltonin elősegíti a jó lavást, ezt szoktuk ajánlani!
2007-12-16 20:14:16
bunny

Csáó Bunny! Budapesten nemtudod hol leh...

Kérdés
Csáó Bunny! Budapesten nemtudod hol lehet kapni Mad Max Extreme övet? vagy esetleg tudnál valamilyen más típust ajánlani ami neked bevált, vagy esetleg mások jókat mondtak róla?
anonymous
Válasz
rózsa u 101!
2007-12-16 20:13:35
bunny

Szeva öreg sok jót csinálsz nem tagadhat...

Kérdés
Szeva öreg sok jót csinálsz nem tagadható de időnként visszatérnek mocskos debil komcsi politikai nézetre utaló megjegyzések. Valóban hithű sztahanov komcsi badis vagy ? Bár a fizimiskádat tekintva barna haj barna szem olajos bőr "profi orr " gondolom mi lehet a háttérben. Akárki előjön egy kormányváltásos szöveggel vagy hasonlóval jó öreg véresszájú komcsiként egyből ugatsz. Asszem hozzám hasonlóan te is jártál sok országban akkor nem vágom mi ez a gyógyegér szemlélet láttál fejlett országokat ahol az embernek nem 20 ropija van havonta badira te meg erre jössz ezzel a szánalom tv2 , rtl klubb demagóg faszsággal hogy a másik oldal ... Ne feledd ez Magyarország magyar badisokkal ... nem ÁVH land komcsi badisokkal Másik kérdés miért vagy ilymértékű elfogultsággal a scitec termékcsaláddal ami persze anno még "amerika piacvezető cége" volt nem mondom hogy vajkaramallát árulnak de messze áll a csúcstól és ráadásul magyartermék ! Akkor megértem ha a lánggyerekek televerik a zsebedet dellával de akkor sem igaz amiről beszéltek.
anonymous
Válasz
nem, én hithű ilyen degenerált kis szarféregeket szopató személy vagyok. menj ki gyújts fel valakinek a kocsiját amin tíz év hitel van, patkány! de kérdezek valami butaféreg: mi közöm nekem a lángékhoz? és ki mondta hogy a scitec amerika piacvezető cége? magyarország piacvezető cége (cégbírósági adat, gyökér!), tudod, ahova téged butus anyád ideszült! (választotta volna inkább az abortuszt!) tudod miért van "másik" oldal? mert ilyen férgekkel mint te, inkább nem közösködnek! jártam más országokban. ott nincsenek komcsizó patkányok. ha vannak is, az mind magyar! hiába írsz két néven fasszopó, látom hogy te vagy, lapítsd be szépen a nagy pofádat, le se szar senki! miért nem jöttél ma élőben pofázni?
2007-12-16 20:09:38
bunny

megnéztem a \"picidori\" nevezetü videot...

Kérdés
megnéztem a "picidori" nevezetü videot:DDDDDDDDD azért ezt nem kéne... Ismered a médiatörvényt Bunny?Ez a gyerek nem csinált semmi rosszat.Az o.k hogy helyeselt,mert be volt szarva csoro:) A Bodoimi jön itt a "hitelrontással",meg a beperellek szöveggel.A biroságon mindent lehet.Ö huzná a rövidebbet,mert megpisáltatnák,és kiderülne hogy nem irt hazugságokat a blogger.Akkor meg tarthatna személyi edzést...tudod hol... Az a fénymásolt szar is a kezében hogy "ö tud mindent"... Na no comment:) Lehet káromkodást kapok,vagy nem is válaszolsz,de ha fujsz egyet,és elszámolsz 3.-ig,rájössz hogy kinek van igaza,és lehet helyesirási hiba sem lesz a válaszodban:) Amugy meg én jot nevettem a blogon.Minek van szükség ilyen rozsaszin maszlagra?:) Aki ilyet csinál vállalja! Szép napot!Király a BBTV!
anonymous
Válasz
engem ne oktass ki a médiatörvényról. az hogy hülye vagy, mint a fasz és nem fogod fel a jelentőségét - szokás szerint fingod nincs a háttérről csak pofázol a levegőbe - annak hogy az index főoldalán vany egy link névvel és fényképpel való lejáratáshoz, az a te képességeidet mutatja. ha nem lépnénk ez már tendencia is lehetne, hogy valami szánalom kis **** recskázás közben kitalálja hogy rólad légbőlkapott faszságokat ír. a hitelrontás az hitelrontás! a fénymásolattal mi a baj kisbogár? talán nem hiszed el hogy rajta volt minden adat? teljesen nyiltan hozzáférhető volt a neten! épp ezaz hogy odament és normálisan szólt a srácnak hogy ennyiből megtalálhatja bárki és szétbaszhatja a fejét. ez probléma talán? pofán kellett volna verdesni? részemről én szépen megkérdztem tőle, mi volt a problémája a nevezett személyekkel. neki kérdései voltak, feltette egy nyilvános blogban, nekünk is kérdéseink voltak, feltettük személyesen! mi itt a probléma, köcsögök? a kritikus ha névvel fényképpel megjelölt személyt nyilvánosan kritzált, vállaja be élőben is a véleményét! az lenne a szopás kis barátom ha megpisáltatnák a bodó imit a bíróságon és üres lenne! :DDD de a bíróság nem fogja megpisáltani hanem megkérdezi hogy mire alapozta az állítását, mert ha semmire akkor ez rágalom, NEKI kell bizonyítani. részletkérdés egyébként, mert te meg egykét toprongy akik itt okoskodtok ha jól számolom hárman - a többinek nem válaszolok mert leszarom, közöltem egy videót és nem kérdeztem hogy akinek nem tetszik annak miért nem - nem bírja a szerény képsségeivel fefogni hogy az egész arról szól, hogy ennyiből mondjuk téged kipécéz valaki, felteszi a képeidet, odairja hogy ****pornózól vagy aids-es vagy, téged kibasznak a munkahelyedről aztán hápoghatsz, még ha meg is oldod a problémát később, megszivat egy szánalmas neten recskázó unatkozó kis **** mert éppen unatkozott. mert az hogy egy fórumban mit pofázik egy halom idióta az ki a faszt érdekel? de hogy egy országos szintű portál megengedi magának hogy ilyet leközöl a főoldalon az nonszensz! valamelyik baromarcú felevette hogy majd biztos erre megy a wada! hát a bodó imihez kötve hiszem mert nincs leigazolva, de ird csak meg egy napilapban húgyagyú egy sportolóról hogy doppingol, a legközelebbi hugyozása már mintaadás lesz, idióta! mit gondosz a wada ellenőrök otthon ülnek és direkt nem akarnak megbuktatni senkit jóhiszeműségből?
2007-12-16 19:58:23
bunny

Csá Bunny!Mit gondolsz norbi és felesége

Kérdés
Csá Bunny!Mit gondolsz norbi és felesége új műsorárol(Nagy Fogyás). Szerinted hol kezdték elhibázni ezt, mert sztem qrva szarul csinálják az egészet.
Volu
Válasz
nem nézek ilyen szart ezért nem gondolok semmit.
2007-12-16 19:38:34
bunny

Hali.Tudsz mondani egy jó ingyenes netsz...

Kérdés
Hali.Tudsz mondani egy jó ingyenes netszolgáltatót,aminél nem látszik,hogy ingyen van?Mert a .extra -nál meg a többinél látszik.Nekem meg nemsoká elkészül az oldalam,ami tartalmilag bealáz majd jó pár magyar testépitő sitet(majd meglátod...),csak ugye csöppet gáz,hogy egy fain oldal nevében ott fityeg pl,h. bodybuilders.gagyiszolgáltató. Mert a bérletre elég fizetni havonta a kest(tápkiegről már álmodni sem merek),nemhogy még fizessek havi 3-5 rugót,hogy az oldalam jó legyen...
Őrült Spanyol
Válasz
nem szolgáltató kjell, evgyél meg egy doménnevet, évi 5-10 rongy és kész, az arra mutata amire akarod.
2007-12-16 19:38:00
bunny

Hy!Gratulálok a muscle world 2 -höz!Nagy...

Kérdés
Hy!Gratulálok a muscle world 2 -höz!Nagyon komoly lett!Lenne 1 kérdésem is:Ki számít naturálnak,aki életében nem szedett semmilyen szteroidot vagy aki az adott verseny elött már jó idelye üres?(ezt roszszándék nélkül kérdezem!)
HERCZEG
Válasz
köszi, átadom! naturál az, aki soha!
2007-12-16 19:29:28
bunny

Hát az a helytelen, hogy Olso-t írtatok ...

Kérdés
Hát az a helytelen, hogy Olso-t írtatok Oslo helyett. Szerintem ha az igényességre törekedtek, nem olyan nagy elvárás megfelelöen írni Norvégia fövárosát...
anonymous
Válasz
fogd fel műveltségi vetélkedőnek, te észrevetted, te vagy az okos! ez most már így marad, bele kell törődni az élet kegyetlenségébe, együtt kell ezzel élni sőt azzal is hogy még mi sem vagyunk tökéletesek annak ellenére hogy folyton ezt híreszteljük magunkról!
2007-12-16 11:48:47
bunny

Hello Bunny. Az egyik bbtv adásban éppen...

Kérdés
Hello Bunny. Az egyik bbtv adásban éppen shaket csináltál, amikor azt mondtad, hogy a tejet felejtsük el és inkább vízzel csináljuk. Miért jobb vízzel mint tejjel?
R.
Válasz
mert a tej szar. miért kell ezt állandóan megmagyarázni? a somlói galuskát fel tudod fogni, a tejet miért nem?
2007-12-16 11:43:36
bunny

(...) Na kérdezek is mert ez eddzöválas...

Kérdés
(...) Na kérdezek is mert ez eddzöválaszol :D 1. "ha az izmot kisebb súllyal eddzük mint amivel szereztük akkor elvész" elv alapján kérdezném hogyha 2.nak eddzek egy izmot akkor az kevésbé fejlödik úgy mintha azzal kezdeném?? pl ha vállal kezdek mondjuk váll-tricepsz akkor 100 kiló körül nyomkodok vállból 10eket deha a váll a 2. mondjuk mell-váll akkor csak 70el megy igy kevesebbel eddzem a vállam tehát nemfejlödik maximálisan?? Ilyen alapon minden izomnak 1 napot kéne szánni és az nemnagyon jó :P 2. A szteroidok megváltoztatják az izmok sűrűségét? Van egy haverom aki szteroidokkal szerezte az izomtömegét. Magasságra és súlyra megegyezik velem még a tzs% is hasonló csak ő kétszerakkora mint én :D
anonymous
Válasz
1. nem 2. nem. valamit elnéztél annál a mérésnél. az izom az nem levegő, ha egy izomsejt nagyobb, akkor a tömege is nagyobb.
2007-12-16 11:39:44
bunny

Válasz
úgy hogy barlangban laksz. nézz utána a "szintol" kifejezésnek és gregg valentinonak
2007-12-16 11:35:35
bunny

Szia! Nem kell, hogy berakj, csak gratu...

Kérdés
Szia! Nem kell, hogy berakj, csak gratulálok ehhez az "akcióhoz"! Nagyon korrekt módon rendeztétek a Bodó Imi ügyét! Sajnos ezt nem rakja be az index, és így nem látják az emberek, milyenek is igazából a testépítők...Szóval le a kalappal!

cső! bazmeg, ezt nem hiszem el. ezt a kis csicskát jól nyakon kellett volna baszni nem magyarázni neki...és akkor elkezd magyarázni és okoskodni...aztakurva sztem én jobban felhúztam magam mint ti... amugy fasza h megkerestétek...nah további jókat! cső

Szia! Amikor mondtad, hogy csináltok videót a subbas gyerekről, kicsit megijedtem, hogy leszámolás lesz :d Nagyon korrektül intéztétek el, te is, de főleg ugye, akinek igazán lett volna oka , a Bodó Imi és a barátnője, eddig is tiszteltem Imit, mint sportoló, most emberként is nagyott nőtt a szememben. Nagyon jó volt! A gyerek meg csak hebegett-habogott, próbált valamit kitalálni... De elég egyértelmű a szándék, /szerintem/, irigység!

Szia bunci! megnéztem a videót hát én nemigy kezeltem volna a helyzetet. Az a gyerek 1 kibaszott mocskos féreg volt. Ott mentegetözött meg hazudozott a végén még ő a jógyerek mert ö csak kiváncsi és kérdésekre keres választ :D Az ilyenel nem beszélgetni kell hanem a pofájába taposni a kis szarnak. Látszott az arcán (amit úgy kitakartatok hogy csak a vak nem látta :DD) hogy 1 nyomorék otthonülö kis szar akiböl csak az irigység beszél és a rosszindulat. Sose lesz olyan testem mint az Iminek és sose lesz olyan nöm mint a Dóri hát akkor fikázom öket had legyen már 1 kis örömöm a szaros életembe.

ezt a szanalmas nyomorekot...en a masodik miertnel valoszinu elveszitettem volna a fejemet, es a nyakan eroltettem volna a karomat.egyszeruen egy unatkozo faszrol van szo, aki azt hitte h majd jopofa lesz...es akkor ugy csinal mintha a vilagot akarna jobba tenni ezzel!!!:D hat az agyam eldobom.nem volt benned h egy kicsit kipofozd?:D bar igy lehet meg jobban leegett szegenyem.respect h felkerestetek.

hatalmas :D:D:D:D Lesz következő rész? :D
Balázs
Válasz
az indexxel még van egy játszma, fel lettek jelentve. az arckitakarás a kis méret miatt gyenge, ezt elbasztam, de nem fogok ezzel fél napig szarakodni!
2007-12-16 11:33:44
bunny

Ezzel a picidori videoval végleg bebizon...

Kérdés
Ezzel a picidori videoval végleg bebizonyitották, hogy mekkora egy retardált buta emberek vagytok:). Csak azt sajnálom, hogy a csávó is egy kis hülye volt és nem tudta megmondani a frankót. Remegő kézzel nyomom meg az entert, mert fosok attól, hogy felkerestek engem is :DDDD.
anonymous
Válasz
rendkívül butának érzem magam most, hogy te, névtelen ki szarcsimbók megmondtad! majd ha írsz valami szart az indexre ami sérti a jó hírnévhez való jogunkat, felkeresünk téged is, patkány, egyébiránt le se szar téged senki, bár gondolom ez nem újdonság! bár egyébként jöhetsz, 15 óra slash klub, megmondhatod a frankót! olvasd el a többi véleményt is!
2007-12-16 11:29:47
bunny

te tiszta nyomorék vagy! rossz a térded,

Kérdés
te tiszta nyomorék vagy! rossz a térded, a könyököd stb! nagyapám jobb formában van! tiszta rehabos vagy!
papo
Válasz
a nyomorékság az agyban kezdődik. pl amikor ezt leirtad!
2007-12-16 11:23:24
bunny

Akkor ezek szerint Bodó Imi 100% natural

Kérdés
Akkor ezek szerint Bodó Imi 100% natural ? Nem inzultálásnak szánom.
anonymous
Válasz
most éppen az. hadd ne kelljen elmagyaráznom hogy mirőlk miért nem beszélünk!
2007-12-16 11:19:56
bunny

Hali! Ha jól látom nincs is már fenn az

Kérdés
Hali! Ha jól látom nincs is már fenn az iwiw extrém, pedig mekkora ötlet volt...Várom a videót...Végre egy nyakoncsípett féreg :D:D:D
quiz
Válasz
[link] lehet lemaradt a vége mert itt közben ármaszünet volt amikor töltötem fel. holnapm felrakom a jó verziót.
2007-12-15 14:26:33
bunny

Üdvözöllek. A Battle Of Giants video ele

Kérdés
Üdvözöllek. A Battle Of Giants video elején helytelenül jelenik meg Oslo, Norvégia... Csak ennyit szerettem volna közölni. Minden jót.
anonymous
Válasz
mi a szar helytelen ebben?:
2007-12-15 14:24:57
bunny

Szia Bunny.csak kiváncsiságbol:miért utá

Kérdés
Szia Bunny.csak kiváncsiságbol:miért utálod a disco shites szánalompatkányt?(hamvai)
Peti
Válasz
irritál a hangja,meg a fos zenéi. és sajnos ezt a szart nyomják egy csomó temrben!
2007-12-15 14:24:06
bunny

\"nem dohányzási jognak kéne lenni, hane...

Kérdés
"nem dohányzási jognak kéne lenni, hanem neked kéne jogodnak lenni arra, hogy az egészségedet károsító tényezőket ne kelljen tűrnöd." De ilyen nincs és nem is lesz, amíg ez a rohadék szarparaszt kormány "irányítja" az országot.
Laci
Válasz
miért, , gondolod a rohadák szarparazst másik odlal jobb lenne? lófaszt!
2007-12-15 14:22:06
bunny

Szia! Egy nagyon jó ötletet olvastam nem...

Kérdés
Szia! Egy nagyon jó ötletet olvastam nemrég, szerintem a többi kezdőnek is jó tanács, miszerint: végy elő egy fényképezőgépet, és készítsd el magadról a "before" ("előtte") képet MOST! A lehető leghátrányosabb módon, lógjon a pocak, elő a tokával, egy szál alsógatyában, hadd látszódjanak a hurkák! Pár hónap vagy év múlva rettenetesen büszke leszel majd erre a képre! Bánni fogod ha most kihagyod és nem láthatod később a saját szemeddel, hogy mekkora utat tettél meg, mit hagytál a hátad mögött... A fontosabb amiért írok, az az, hogy köszönjük a motivációt és a használható, bullshit-mentes információkat! A családom közérzete hétről hétre javul, hála az itt és a bbtv-ben átadott tudásodnak. Pl. a minap egy nagy svéd lakberendezési áruházban valahogy elkapott minket a nosztalgia és ráfanyalodtunk az ottani menzán kapható "hús"golyóra. Pocsék volt, és ami fura, az utóhatása még pocsékabb. Aznap az edzés se ment rendesen. Ekkor döbbentünk rá, milyen szarokkal mérgeztük, gyengítettük magunkat régebben... és hogy úgy néz ki, végleg leszoktunk róluk egy életre. Erről is te tehetsz, tehát mégegyszer köszönet a családom nevében!
zsolt
Válasz
köszönöm hogy leirtad, igy szinte oda-vissza motiváljuk egym-át - mert ti motiváltok hogy mégjobb dologkat csináljak - és persze prá tetű is, hiszen én mindent motivációnak hazsnálok! asszem énis csinálok képet ! :DDDDDD
2007-12-14 21:11:09
bunny

Nem mondod h a Bodó Imi-t lejárató faszk...

Kérdés
Nem mondod h a Bodó Imi-t lejárató faszkalapot felkerestétek? HAHAHA:))) És milyen arcot vágott? Valami nyegle kis majom volt? Videó mikor lesz? Alig várom. kis patkány.
benő
Válasz
meglátod, ma este vagy holnap reggel megvágom és feltöltöm!
2007-12-14 21:09:47
bunny

Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a szén...

Kérdés
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a szénhidrátból átalakuló glikogén és a bevitt fehérje egy sejtbe kerül-e be, vagy mind a 2 külön-külön, mert ugy tudom hogy fehérjeraktárak nincsenek a testben viszont glikogénraktárak igen és ez most kiváncsivá tett mert ugye mikor arról beszélünk hogy a kreatin megváltoztatja a sejt ozmotikus tulajdonságát ezáltal több víz és tapanyag kerül be, de ezek mind egy helyre kerülnek??A másik pedig hogy a kreatin azáltal növeli a sejt nagyságát hogy vizet vonz bele, vagy már előtte növeli és ezáltal kerül-e bele több víz??
norborg
Válasz
nincs külön fehérje és szénhidrát tároló sejt. a kreatin nem csak azáltal növeli a sejt nagyságát hogy vizet vonzz be, hanem tápanyagot is!
2007-12-14 21:09:06
bunny

Különleges igényeket kielégítő élelmisze...

Kérdés
Különleges igényeket kielégítő élelmiszer, na ilyen tábla alatt találtam cukormentes lekvárt. amugy lehet én vagyok a hülye, de én a cukrosat adnám drágábban: ) üdv Kellemes Ünnepeket Az Egész Magazinnak !
Norc AMsterdam
Válasz
bogica power! én nem ünneplek, de a többieknek átadom, köszi!
2007-12-14 21:06:40
bunny

Szia Bunny! Lelkes olvasója vagyok rova...

Kérdés
Szia Bunny! Lelkes olvasója vagyok rovatodnak és amióta jobban beleástam magam az ismeretekbe azt kell mondjam az egészségem, közérzetem mindenem sokkal jobb állapotban van mint előtt. Olyan bagatel hogy csak pár apróságot kell betartani egy egészséges fitt élethez és mindíg vannak emberek akik a munka rövidebb, könnyebb végével próbálkoznak majd jön a siránkozás hogy ez nem m működik stb... Kérdésem a következő lenne. Afrikába megyek ki fél évre a gyakorlatra( a sulimhoz kell) és érdekelne hogy mit tudnál javasolni amivel az inmun rendszeremet egy kicsit megtudnám erősíteni. Igaz ehhez nem sokat értek de úgy gondolkoztam hogy fél évre elegendő Multi-x vitamin csomagot viszek magammal + még mellé C-vitamint. Gondolom így a napi 2000 mg C-vitamin megfelelő lesz avagy szerinted akár 3000-re is felvihetem figyelembe véve hogy Afrika mégsem Európa és elég nehéz lesz ott beszerezni azokat az élelmiszereket amikre igazán szükségem lenne. :) Illetve te mit tudnál tanácsolni ezt illetően. Köszönöm előre is a válaszodat és kitartást a rovathoz.
Afrika
Válasz
igen, gaykorlatilag fogyni, kicist izmosnak elnni, egészségesen élni annyira csekély erőfeszítést igényel hogy sznte vicc, hogy ez egyeseknek probléma. (komolyabb telejsítmény nyilván már nem egyszerű) az iimunrendszeredhez nyilván vitamin és ásványianyag bevitel fontos : nyugodtan szedj napi 10g c-t és én bepokolnék fél évre greenst is!
2007-12-14 13:02:43
bunny

Szia! Most hallgatom a Lauter Viktorr...

Kérdés
Szia! Most hallgatom a Lauter Viktorral készült BBRádiót, és nem értek egyet veletek ebben a drogos témában. Mármint csak azzal a részével, hogy aki tehetősebb az biztos drogozni fog, vagy legalábbis könnyebben. Az én szüleim értelmiségiek, és igen jól keresnek, de mondjuk a felvételimet nagyban megkönnyítette volna, ha minimális összeget kifizetnek érte. Nem tették meg, így véreset pisilve kellett tanulnom, és azóta is véreset pisilve tanulok. Az az igazság, hogy nekem már jó néhány éve napi több órás elfoglaltságom a tanulás, utána megyek le edzeni nagyjából este kilenckor. Jó tudom, ezt csak az teheti meg, akinek van otthon terme, mert a szülei megengedhetik maguknak... De apukám lejön velem, ha kérem, hogy ne maradjon a nyakamon a 120 kilós rúd. Meg sem fordult a fejemben még csak a cigaretta sem, sőt megvetem a drogosokat, de még a bagósokat is! Edzek rendesen, tanulok, mint egy gép, egészséges nemzeti felfogásom van, és még a művelődésre is fordítok időt, ha máshogy nem, akkor a híreket két sorozat közötti pihenésként olvasom el... Pedig jómódúak vagyunk, mégis megküzdök azért, ami szeretnék lenni! Hidd el, ez nem a pénzen múlik! Kizárólag az emberen. Amúgy nagyon jó az az interjú, a melegek ügyében egyetértünk. Amikor meg kimegy a felvonulásra a hetvenéves bácsi a táblával, hogy: "Ide fajult Árpád népe", és a rendőrség őt viszi el... Hát igen, de akkor sem az ország a tragikus, csak akik vezetik! Az országhoz mi is hozzátartozunk, akik próbálnak változtatni, és normálisak maradni! Nem szeretem, hogy szlogen lett "leszarozni" ezt az országot. Persze egyszerűbb... No további sok sikert, így tovább! :)
Balázs
Válasz
azért, mert TE nem drogozol ilyen körülmények között sem, attól más még drogozik, elég sokan és ez tény. azt kell mondjam egészséges nemzeti gondolkodás nincs, a "nemzeti" gondolkodás pont olyan önző, mint ahogy te mindjárt magaddal kezdtél foglalkozni a bb rádió anyag alapján, semmibe véve másokat és úgy gondolva hogy te magad egyedül vagy a statisztika. persze nem ellenségeskedni akarok veled, csak gondolkodj el ezen és az "akinek nem inge, ne vegye magára" mondáson. de mesélek egy kicsit. tegnap volt alkalmam egy ismert testépítő nagypapájával beszélgetni. tudod mit mondott az öreg? neki ingyen van a bkv bérlet, de ő inkább fizetne, hogy segítsen a fiataloknak, miért nem kérnek egy fix, éves párazer forintos díjat a nyugdíjasbérletért? beszélgettünk a vizitdíjról, megmondta az öreg, hogy őt nem érdekli, tudja hogy nem lehet minden ingyen (mellesleg a drága gyógszereken amikor 90%-ot az állam fizet a közpénzből, el lehet gondolkodni hogy kinek drága amikor egy kis takonytól haldoklik mindenki és kiiratja magát) inkább a fiataloknak legyen olcsóbb! ILYEN emberek is vannak, nem csak olyanok akik magukkal vannak elfoglalva meg sírnak mindenért és az államtól várják hogy eltartja őket. a vasutas maikor sztárjkol a vonalért, kurvára leszarja hogy ha az ő megszöntetendő, mibe kerül másoknak, mekkora veszteség az egész. ha mindenki olyan lenne mint az öreg, nem itt tartanánk!
2007-12-14 12:58:53
bunny

Szia Bunny! Olyan gondom lenne,hogy gugg...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan gondom lenne,hogy guggolások után ugy leesik a vércukrom, hogy le kell hogy üljek mert különben össze esnék! tudsz ajánlani valami italt vagy kaját ami ezen segitene! amugy egy orával elötte eszek egy rizs csirkét! köszi!
Ricsi
Válasz
ha nagyon nem bírod, szénhidrátot sportiltal kell, amit te is el tudsz készíteni: citromlé, g bomb, 20g maltodextrin, 1g só, 2 liter víz.
2007-12-14 12:56:29
bunny

Üdvözlet Bunny! A felől érdeklődnék, h. ...

Kérdés
Üdvözlet Bunny! A felől érdeklődnék, h. van -e valamilyen véleményed az I.W.I Testépítő és fitness oktatói képzéséről, vagy egyáltalán a szóban forgó képzési központról? Tudom,h. Te egyik ilyen központnak sem akarsz a reklámembere lenni, de ha az a hely nem jó szted., akkor örülnék ha esetleg tudnál ajánlani másikat. De a Kedves Olvasók véleményét is szívesen fogadom. Köszönöm!
a zsóóte
Válasz
nem is tudnék, mert egyikről sem tudok semmit. valakinek megígértem hogy meglátodgatom ezügyben, de nem volt rá időm! maradjunk annyiban, mérjük fela terepet, MÉLBEn várok (bunny@drugsbunny.net) beszámolókat azoktól akinek van kedve erről írni!
2007-12-14 12:30:09
bunny

Szia Bunny! Valaki kérte a zabpelyhes t...

Kérdés
Szia Bunny! Valaki kérte a zabpelyhes tojásos palacsinta receptjét Kathi Béci módra! Most elküldeném nektek: 1. zabpehely ledarálva kávédarálóval 2. tojásfehérje (Béci 10-et rak hozzá) 3. 1 kanál proteinpor, ízesítő, fahéj Ezeket összekeverjük és ehhez még annyi tojásfehérjét adunk, hogy híg legyen, és kisütjük palacsintának :D Jó étvágyat!!! U.i.: Respect a munkádért Bunny!!!!!!!!
Molnár Roland
Válasz
köszi!!
2007-12-14 12:28:10
bunny

Válasz
na erről beszélek, a fasszopó kurva anyját hogy ilyen szar szenét alakok dolgaival kell foglakozni!
2007-12-14 11:46:06
bunny

Csapvíz: valamit azért lövök a témához, ...

Kérdés
Csapvíz: valamit azért lövök a témához, gyakorló környezetmérnök vagyok. De ajánlok egy nagyobb nevet a témában: [link] Amúgy nem b@szgatásból írok ide néha, de tényleg szar a helyzet körülöttünk, kaja, pia, miazmás terén is.
okostojás
Válasz
remek cikk, köszi, az idiótabarmok egy szóval sem foglalkoznak a táplálkozási anonáliákkal és a tesmozgás hiányával, ami ALAPVETŐ a hormonrendszer megfelelő működéséhez is. satnyul az emberi faj, fogjuk rá a vízra, mert bejut a nőkből a fogamzásgátó a vízbe - beszarok - a nulla bevitt tápanyagnak és a nulla izommunkának ehhez semmi köze sincs!
2007-12-14 11:43:23
bunny

Szia Bunny.Megmogyoroznad nekem kerlek e...

Kérdés
Szia Bunny.Megmogyoroznad nekem kerlek ezt a jelenseget: nincs 1 hete, hogy befejeztem a dietam es megint tobb ch-t eszek.Ma vettem eszre , hogy mar nem vagyok olyan eres mint a tegnap(oriasi nagy a kulombseg).En ugy tudom, hogy a ch az izmon belul koti le a vizet.Es ezert nem ertem ezt a dolgot.Javits ki ha roszul tudom.Koszi
ray
Válasz
nem. a vizet mindehol kötötd! de legjobban a nátrium felelős ezért!
2007-12-14 11:40:19
bunny

Hali. A kreatin mennyivel fontosabb a BC

Kérdés
Hali. A kreatin mennyivel fontosabb a BCAA-nál 1.tömegelésnél 2. diétánál?
bakonyi betyár
Válasz
semennyivel. a kreatin jóval kevésbé fontos mint sokan hiszik!
2007-12-14 11:39:21
bunny

mostanában a retró rádiót hallgatom kocs...

Kérdés
mostanában a retró rádiót hallgatom kocsiban ja és mp3 ról Bárányt:D a retrón mostnában cool zenéket adnak FASZA "Térdre geci moderntánz zene!!" :D:D Hamvai
adam$
Válasz
nem értme mit mondasz. a hamvait ismerem, egy félkilós disznózsírral kéne agyonverni azt a férget!
2007-12-14 11:38:47
bunny

Csak 1 megjegyzés, azoknak akik paráznak...

Kérdés
Csak 1 megjegyzés, azoknak akik paráznak: a hormonok elég nagy molekulák, és lehet hogy a bacik nem szeretik, de a legolcsóbb aktívszén-szűrőn is fennakadnak. Néhány ezer forintos beruházás, sztem megéri. Ezt amúgy egy vegyészmérnük ismerős mondta...
anonymous
Válasz
én meg azt mondom, a társadalom 99% -a szart eszik, szemét módon él amitől pl. a cukorbetegség népbetegség, az elhízás népbetgeség, a keringési rnedszeri és szívporblémák népbetegség, 50% dohányzik- a halálozási okok nagy része ehhez kapcsolódik -, jelentős rész alkoholista, a kábítószert legyintéssel elfogadják, mindenki tömi magát gyógyszerrel, nép hobbi az orvosohoz járás, fáj a fejed, már tömöd is az arcodba a gyógyszert - pedig persze hogy fáj, tápanyaghiányos vagy - ,reggel kávé nélkül fel sem tudnak ébredni , de van olyan elmebeteg állatbarom aki szerint a nők vizeletéből ürülő mikrogrammos mennyiségű ösztogénmaradvány a sokmilliárd liter ivóvízbe kerülve problémát okoz! (a legjobb amikor az ezt felfedező tudós közben szívja a cigit!)
2007-12-14 11:37:43
bunny

Csá Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy

Kérdés
Csá Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy a ch és a fehérje kiszámításánál a teljes tömegemmel számoljak
anonymous
Válasz
célszerűbb, mint a fél tömegeddel, nem?
2007-12-14 11:31:43
bunny

Respect Bunny! Én voltam a környezetórá...

Kérdés
Respect Bunny! Én voltam a környezetórás :D Nem irt be semmi, de lökte megin a hülyeségeit, inkább nem reagáltam rá semmit csak menekültem :D Végülis ő jobban ért hozzá mint én... A másik dolog amit kérdeznék az alga táplálék kiegészítőről hallottál már? WellStar cég forgalmazza, ismerősömék használják és nagyon dicsérik, nem olyan fáradékonyak, sokkal jobban érzik magukat stb. Kicsi kora óta bőrbetegsége van amit nemtudtak neki elmulasztani, de az algától kezd begyógyulni neki, pedig az orvosok meg senki sem tudta meggyógyítani... Ekkor figyeltem fel a dologra és most a "gyúrósoknak" is csinálnak valami algás terméket. Neked mi erről a véleményed? Ő azt ajánlja hogy térjek át az algára mert az sokkal olcsóbb, nemkell inni a szarjaimat (gébomba, hmb, anabolic whey) ami biztos nem egészséges dolog és szerinte csirke+rizs mindennapos fogyasztása se jó dolog!
Csabi
Válasz
az laga nyilván tartalmaz hazsnos tápaynagokat. sportélra, táplélékkiegészítőnek is jó addig a pontig, amig iidóták nem akarnak rábeszélni erre a komoly táplálékkiegészítől helyett!
2007-12-14 11:31:09
bunny

Hi Bunny mester. Eddig csak kerdesekkel ...

Kérdés
Hi Bunny mester. Eddig csak kerdesekkel bombaztalak, most irok egy picit masrol is. Nem szoktal csuklani neha? Gondolkodtal mar azon mennyi szulo szidhat teged ismeretlenul is, hogy pl: - Kepzeld anya Petike nem eszi meg a foztom, semmit, kikeszit... - Kepzeld a fiam meghibbant, mereget minden eggyes darab kajat amit megeszik, meg egy alamt is... - Igen az enyem is, van az a srac ,az az edzo gyerek a neten aki megmondja nekik mit hogy kell csinalni, mit kell enni az az oka... Azota tisztara belevan orulve a testepitesbe, masrol sem tud beszelni :-) En nem vagyok mar gyerek, edzem jopar eve, vilag eletemben sportcentrikus voltam, gyermekkorom ota ilyen emberekre neztem fel, ilyen embereket valasztottam peldakepnek, akik az egeszseges eletmodod kovetik, sportolnak, es elertek valamit ezen a teren. Miota ratalaltam erre a forumra, a bbtv-re ujraszitottad a tuzet bennem is, en is tisztara bevagyok zsongva, nagyon beleelem magam az edzesbe, kajalasba, meregetek, szamolok, fozok, es mindezt elvezem. Sikerult csinalnom egy sikeres dietat ero es izomvisszaeses nelkul, ledobtam jopar kilo zsirt az infok alapjan amit toled szereztem beleertve az alapismereteket es a bbtvt is. Termeszetesen a motivacioit es elszantsagot a hosszu es kemeny kinzasra(dieta) is innen meritettem. Ez elotte nem ment, bar tudtam, hogy kevesebbet kell enni tisztan, mozogni kell, feherjet magasan kell tartani, de nem volt ennyire egyertelmu es tiszta elottem, hogy is mukodik ez pontosan, 130 alatti pulzusszammal aerob, kb 150g ch csak es az is csak rizs zab lehet.... Valojaban amit igazan mondani szerettem volna, hogy sok hasonlo gondolkodasu kissracban ugyanigy felszitod ezt a tuzet, es sok kissrac rajong erted, es bar ez rossz kifejezes a fenhatosagod alatt all, ad a szavadra. Es biztos vagyok benne lesz az elkovetkezo evekben egy ket bajnok, aki majd ugy gondol vissza, - hat igen annak idejen mikor elkezdtem a drugs bunny munkaja adott nagy motivaciot es ismeretet hogy is kell ezt a sportot tokeletesen csinalni. Es az en velemenyem, hogy ezek a sracok jo embert valasztanak peldakepnek, jo ember szavara adnak, aki fuggetlenul attol , hogy "gyuros csavo" meg inteligens is, van humorerzeke, es tudja hol az egeszseges hatar, mikor kell komolynak lenni es mikor lehet lazabbra venni a dolgokat, megtalalja akozos szot mindenkivel. Tudnek meg rengeteget irni, de mar igy is hosszu lett. Sok sikert es kitartast a munkadhoz, egyre nagyobb a rajongotabor es nem veletlenul.
anonymous
Válasz
köszönöm hogy leirtad. nekem is kell a motiváció néha. az elmult napokban annyi szar volt hogy elég ideges voltam, tegnap nagyon elbasztam a diósgyőr rádiós anyagot is, túl voltam pörögve. az egyik amin nagyon kiakadtam:olvasom indexet, főoldalon oldalt blogok, iwiw extrém. van egy csávó, aki a subbát továbbgondolta és leszedett névvel, fényképpel csajokat az iwiről, hogy majd ő jól kifikázza őket. az egyik ilyen alany a bodó imi barátnője volt, akiről a srác úgy érezte okvetlenül kritkát kell írni a képei és iwiw reglapja alapján, ami gyakorlatilag hülyepicsázásba, a bodó imi fikázásába a hozzászóló férgekl között pedig telejsen nonszensz állításokba fajult. az ügyben feljeletés is történt, én azt hiszem a jó hírnévhez való joga mindenkinek megvan. az hogy egy névvel és fényképpel említett, közszereplést nem vállat, semmilyen kinyilatkoztatást nem tett (mellesleg hót intelligens, normális, a munkáját becsületesen és szívvel-lélekkel végző) élportolóra anonim patkányok olyanokat írjanak hogy strici, ez büncselekmény és szégyen hogy az index ilyennek helyt ad, sőt a szerkesztője a főoldalra helyezi. ezzel kapcsolatban is intézkedtünk, megkerestük a blog íróját, video hamarosan!
2007-12-14 11:29:16
bunny

csövi bunny! lattalak ma miskolcon!!!tis...

Kérdés
csövi bunny! lattalak ma miskolcon!!!tisztára örültem!:D Éppen sétálok befelé a bolond boltba, haverom vásárolt..., erre hallom a hangodat, mondom mi a picsa van, nem nézek bbtv-t, mondom ien nincs... Nézek hátra, bunny meg béci!!! Éppen azt magyaráztad, ha jól hallottam, h norbi úgy lefogyasztott vkit, h szívinfarktust(nem tom, h kell leírni) kapott!:D
Simi
Válasz
ez már tegnap és igen, jól láttál, szemináriumszerűséget tartottunk. a sztorit nem jól halottad, enneél sokkal jobb. ismert kövér sportolónk, közéleti személységünk szívproblémával kórházba került, ott ledobott egy harmincast, aztán kitalálták norbesszal, hogy előadják hogy le lett fogyasztva, ezt persze tálalták a médiának nagy elánnal - féreg egy világban élünk!
2007-12-14 11:07:04
bunny

Szevasz....Csak azt akarom kerdezni hogy...

Kérdés
Szevasz....Csak azt akarom kerdezni hogy mar megettem 2 vodor Volummast35 de meg nem hiztam egy dekat sem....pedig rendesen kajalok is melle`...amit kell!!! szerinted a heti 5 edzes az sok vagy mivel lehet a baj...azert elegge meghuzom az edzeseket...mindenbol 6 szeria meg 3 gyakorlat...meg minden izomcsoport 2x egy heten...ez sok szerinted vagy mi lehet a hiba....koszi elore is
tamas
Válasz
öt edzés biztos hogy sok, de a hiba a hozzáállásban van, amikor te azt képzeled, a volumass 35-től hízol. ez esetben el tudom képzelni mennyire komoly lehet az az étrend!
2007-12-14 10:53:35
bunny

hy Bunny! Mit ajánlasz egy 60kg-os gyere...

Kérdés
hy Bunny! Mit ajánlasz egy 60kg-os gyerek számára aki most akarja elkezdeni a testépítést, szeretne tiszta maradni, semmi kox meg ilyenek. Erre is tudnál valamit ajánlani? Étrend? Edzésterv?
Jaun
Válasz
ALAPISMERETEK ROVAT, ODA VAN ÍRVA AZ ORROD ELÉ!
2007-12-14 10:52:28
bunny

Asszem végig olvastam az alapismeket ,de...

Kérdés
Asszem végig olvastam az alapismeket ,de a kalóriáról nem tudtam meg mennyi kell naponta. 190körül vagyok és kb80 kiló,ha esetleg le van írva csak átsiklottam fölötte akkor bocsi.Ja és a BBtvs vidiket csak akadozva tudom megnézni ,lehet hogy más is így van vele.Nem lehetne esetleg youtubera fölpakolni?
mégpuding
Válasz
van egy különös észjárásod neked is! HA nem volt leirva a kalória akkor számít? MINEK a kalória ha a fehérje és ch bevitelt tudod? a bbtv-ket töltsd le ha nem megy a lejátszó!
2007-12-14 10:51:29
bunny

Bagós témához:1.Nem tudok reggel a Moszk...

Kérdés
Bagós témához:1.Nem tudok reggel a Moszkvatéren úgy végig menni a tömegnyomorban hogy ne fújná a pofámba ötven birka a füstjét,de a buszra felszállva sincs menekvés mert úgye felszálás előtt mikor csilingel az ajtó még jól teleszívja a pofáját majd felszáll és ott kifújja.2.Ki nem szarja le öket?Dögöljenek meg engem nem zavar,arról kéne beszélni hogy kimutatott tény a passzív dohányzás vagyis a pofádbafújás KÁROSABB mint az aktív!!!!!!!!!
anonymous
Válasz
nem dohányzási jognak kéne lenni, hanem neked kéne jogodnak lenni arra, hogy az egészségedet károsító tényezőket ne kelljen tűrnöd.
2007-12-14 10:49:53
bunny

Csáó bunny az lenne a kérdésem h ez lehe...

Kérdés
Csáó bunny az lenne a kérdésem h ez lehetséges [link] mert sztem nem... vagy a 200 az nem kiló hanem nem tom micsoda... NAGYON KIRÁLY A BBTV Grat!!!! Kathi Béci a legjobb tuti az övé Az Év Testépítője Díj ;) így tovább Guldiról mikor hallunk legközelebb?? Jah és Győrbe nem jöttök vmikor forgatni vagy csak vmi nyilvános programot csinálni?? még1szer grat a BBTVhez
Győri
Válasz
200 font, nem kiló. simán lehetséges, én angliában 140 kilós egykezest is láttam. ezek kb 90 kilósak. guldi nem tudom mikor lesz legközelebb. győrben nincs tervünk, ha meghív valaki, megyünk. azonban én versenyzőt nem viszek töbet ingyen, nem kérhetek állandóan szívességet, úgyhogy a szervezőknek gondoskodni kell némi tiszteletdíjról nem az én számomra, de a sztárvendég számára.
2007-12-14 10:48:14
bunny

Szia Bunny! Nagyon kedvellek és jó a st...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon kedvellek és jó a stílusod is (nem nyali, tény). A 31. episode első részében, amikor Matthias barátoddal készítessz interjút és miközben pózol-edz a számnak az előadójára és a címére szeretnék választ kapni. Én is készítek egy videót és légyszives nézz utána. Nagyon fontos lenne. Kössszi
Sepa Zsolt
Válasz
matteo, és billy idol- speed !
2007-12-14 10:43:47
bunny

Szevasz Bunny! Csak egy egyszerű kérdés...

Kérdés
Szevasz Bunny! Csak egy egyszerű kérdésem lenne: az "alapismeretek" mintaétrendjében megadott 100g csirkén nyers, vagy az elkészítés utáni súlyt kell érteni. Elég sokat veszít a hús a súlyából a párolás, sütés, főzés, stb. során. Előre is köszi.
Csab
Válasz
csab, hadd ne válszoljak - gondolkozz ezen a bonyolult problémán és írj vissza, mire jutottál. nekem ez döbbenet, hogy ilyet meg kell kérdezni!
2007-12-14 10:43:25
bunny

Olvastam melóba magazint, benne egy ripo...

Kérdés
Olvastam melóba magazint, benne egy riport: Kovács Ákos a kérdező, ugye ő a zenész és akit interjúvol egy fiatal kajakos srác. Leirom egyik kérdést és rá a választ(lényegét): "...Remélem te korodban még nem kell az edzéshez táplálékkiegészítőt szedni. A mai sportban egyre kevésbé lehet párizsis zsömlével nagy eredményt elérni, DE nagy árat fizethet aki korán a szerekhez nyúl. meg késöbb is." Válasz:..."Nálunk nincs rásegítés, de nem mondom hogy nem láttam még ilyet, pl a konditeremben."
Tomi
Válasz
a protein meg a vitamin az "rásegítés" , fujj, a zenészek meg nem szoktak kokainozni, meg különben is az fasza!
2007-12-14 10:42:17
bunny

cso bunny!4ik honapja van hogy elkezdtem...

Kérdés
cso bunny!4ik honapja van hogy elkezdtem tornázni.igen megtetszett ez a sport.elkezdtem egy osztoptt edzéstervet csak nem tudom hogy jol e párosítootam(hétfon:tricepsz,váll),(keddbicepsz,hát),(csutortok:mell,alkar,láb),(péntek:has,l áb,bicepsz)...Bicepszre elég lesz heti 2alkalommal edzeni???
R8888R
Válasz
sok lesz 2 alkalommal edzeni, nem azért "bi" mert kétszer kell edzeni, miért pont ezt edzenéd kétszer amúgy is? a párosítéásnak nincs jelentősége bizonyos alapelveken túl.
2007-12-14 10:41:20
bunny

hello bunny most 183 cm magas 82 kg vag...

Kérdés
hello bunny most 183 cm magas 82 kg vagyok 1 éve járok edzeni most American muscle tól a Mass power-t + Scitec től az Ultra amino-t szedem lassan elfogynak és váltani kéne valamire mit tudnál ajánlani maradjak ezeknél vagy esteleg gondoltam Scitec-től valami kreatinra + valami fehérje kombinációra célom nm a szálkás izmok az ráér tavasszal most télen a növekedés a cél. válaszod előre is köszönöm!
Redner
Válasz
teljesen lrtelmetlen amit csinálsz úgyhogy muszáj váltani. az am gyenge, vált volumass 35-re és vegyél mellé multi-x et!
2007-12-14 10:27:25
bunny

Szia Bunny! Amióta ujra elkezdtem tömeg...

Kérdés
Szia Bunny! Amióta ujra elkezdtem tömegelni, és fehérjebevitelt megnöveltem ahogy kell, elkezdtem pattanásosodni:( lehet -e ennek az oka,hogy -kb ahogy számolom- nincs meg az 5gramm ch/kg- a kevés szénhidráttal betöltött izmokban nem indul meg eléggé az anabolikus folyamat,és igy a sok fehérjétől,ami nem épül be, jönnek ki ezek a szarok az arcomon? Előre is köszi a választ! Shingwah
Shingwah
Válasz
sajnos valószínűleg inkább a fehérjét nem tolerálod: csökkentsd el inkább fél grAmmal és meglátjuk!
2007-12-12 22:15:24
BUNNY

Csáó Bunny ! Most írok ide először eddig...

Kérdés
Csáó Bunny ! Most írok ide először eddig nem volt gond semmivel , de most úgy gondolom, hogy lesérűltem egy picit, mert tricóbol rossz szögben húztam nagysúllyal és a vállam kiakadt úgy kb 5 másodpercre .. úgy kellett visszarakni. A mozgással nincs gond de érzem hogy nem frankó és fáj. Megemelem a c vitamin mennyiséget és a kálciumot megneziumot . Pihentessem egy kicsit vagy kissúllyal edzhetek rá , így durrantgatás céljábol hogy ne essek össze ? Esetleg valami más tanács ? Tudom hogy neked is volt váll problémád hátha tudsz valami okosat mondani. A muscleworld 2 meg nagyon sirály , Zolinak jó dolga volt!!!
jocapower
Válasz
nem szabad edzened sérüléssel soha, ami fáj azt ne csináld!
2007-12-12 22:09:30
bunny

Hello Bunny. Az alapismeretekben leírt ...

Kérdés
Hello Bunny. Az alapismeretekben leírt 3 napos edzéstervet csinálom majd 1 hónapja,( másfél éve edzek ) Kérdésem az lenne h: Tömegelés alatt vagyok azért is választottam ezt a tervet (eddig nálam működik ), tehát kedden szerinted mehet-e még egy váll ill csütörtökön egy teljes kar edzés mivel ezek kis izmok így gyorsabban regenerálódnak ezért gondoltam a h 2x edzeném meg őket. HA hülyeséget kérdeztem előre is bocsi !:) Én 14 éves korom óta nézem a BB.Tv-ét most 16 vagyok gyakorlatilag ezen" nőttem föl " minden értelemben :D További jó munkát én hálás vagyok nektek !
zsozsi
Válasz
szerintem nyugodtan kipróbálhatok és örülök hogy hozzájárultunk a fejlődésedhez!
2007-12-12 22:09:02
bunny

Szia Bunny! Bátyámnak agydaganata van...

Kérdés
Szia Bunny! Bátyámnak agydaganata van és januárban sugárkezelést fog kapni 6 hétig, mivel mással már nem tudják megállítani a daganatot. A kérdésem az lenne, hogy milyen táplálékkiegészítővel tudjuk(ha tudjuk) támogatni az immunrendszerét(30év/180/80kg).Természetesen konzultálunk az orvossal is ezekről, de szeretném a véleményed kikérni. Aloe szerinted hatásos lehet? Köszönjük a válaszod előre is!
joyee
Válasz
nem hinném, inkább vitaminok és főleg antioxidánsok, c, e vitamnin, 0 10 , érdeklődj ilyen temrékekről a shop.builder ügyfélszolgálaton, szakértők! elvilega colostrum is erre szolgál, hogy működik-e azt nem tudom! ha nem tiszat szólj, utánanézek jobban!
2007-12-12 22:07:59
bunny

Hülye vagyok :) (ez mondjuk tény) még az...

Kérdés
Hülye vagyok :) (ez mondjuk tény) még azt akartam mondani, hogy a teremben ahol edzek egy ilyen igazi betépős, trippelős altató szar mix szól mindig... rádió ellen meg lázadnak!
SzabG
Válasz
meg a csend ellen is! amugy a zene ízlés kérdése, de ami szar az szar!
2007-12-12 22:05:57
bunny

Egyetértek azzal, hogy a rádiókban fos z...

Kérdés
Egyetértek azzal, hogy a rádiókban fos zenét tolnak. De mi a helyzet az Mr2 Petőfivel? mert én már csak azt tudom meghallgatni... Egyszer az autópályán kapcsolgattam, mert nem találtam jó számokat és amikor meg találtam valami jót arról 20 perc múlva kiderült, hogy a Petőfi az. És már nincs Poptarisznya!!! :DDDD
SzabG
Válasz
igen, rohamosan javul!!!! ki gondolta volna? b tóthot kinyirta valaki? :DD
2007-12-12 22:05:15
bunny

Cső Bunny! A gorillák ereje után érdeklő...

Kérdés
Cső Bunny! A gorillák ereje után érdeklődő srácnak találtam egy képet, amin egész jól látszik, hogy egy átlagos gorilla milyen szintű hátizomzattal rendelkezik :DDD [link] ui.: a fűben lévő dologgal ne foglalkozzatok, az maradjon az "átlag" embernek :D
anonymous
Válasz
ronnie coleman azért közelít! :D a fűben lévő dolgohoz van egy sztorim, csak lusta vagyok beírni, meg élőben az igazi!
2007-12-12 22:04:31
bunny

na bunny! felkerültél a subbára!
Kérdés
na bunny! felkerültél a subbára! [link]
anonymous
Válasz
a guldi, egyre szánalmasabb ez a subba is! az hogy valamit buta emberek nem értenek, még nem jelenti hogy szar. eddig midneki betegre röhögte magát rajta, ennyire nem vicces!
2007-12-12 21:58:49
bunny


Hi Bunny. Sovasarlanal milyet erdemes va

Kérdés
Hi Bunny. Sovasarlanal milyet erdemes valasztani? Kosz
anonymous
Válasz
tengerit!
2007-12-12 21:57:47
bunny

szia bunny! Mi annak a számnak a címe a...

Kérdés
szia bunny! Mi annak a számnak a címe ami superbody-n ment a "közös pózolások" alatt. A Muscle World 2-nek az alapmenüjében is ez a szám hallható. És talán még a Battle of Giants -ben is. Köszönöm
tihanyi
Válasz
gőzöm sincs és a battle of goantben biztos nem, oda az én beteg zenéimet használtam!
2007-12-12 21:57:02
bunny

Hello! 1 év múlva szeretnék Superbody-n ...

Kérdés
Hello! 1 év múlva szeretnék Superbody-n indulni tinédzserben. Érdekelne mekkora felkar átmérő a minimum amivel érdemes is lenne. Jelenleg 39 cm úgy hogy 69 kilo és 175 magas vagyok. Egy 43-44-nek már örülnék, ugy talan magabiztosabb lennek!
anonymous
Válasz
láttál a színpadon valakit hogy kart méregetett?
2007-12-12 21:56:28
bunny

Hello! az lenne a kérdésem h ha nem olya...

Kérdés
Hello! az lenne a kérdésem h ha nem olyan jo az anyagcserém de tömegelni szeretnék akkor az jo megoldás lenne h a ch egy kicsit lejebb vinném a fehérje javára? vagy 5g/tskg az kell?
anonymous
Válasz
nem muszály 5g, neked kell igy belőni, ahogy mondod!
2007-12-12 21:56:05
bunny

Csapvízhez: az olaszoknál kimérték a viz...

Kérdés
Csapvízhez: az olaszoknál kimérték a vizek kokain-maradék szennyezettségét és brutál mennyiség jött ki, pedig azt is húgyozták. A hazai hormonmaradék is magas ott, ahol parti szűrésű (értsd, tisztított vagy tisztítatlan szennyvízzel érintkező) kutakból nyerik az ivóvizet. A hazai szennyvíztisztítók biológiai alapokon működnek, a bacik pedig nem szedik ki a hormonmaradékot (nem tápanyag), tehát marad. Minden elismerésem, de ne értsél már a szennyvíz tisztításhoz.
okostojás
Válasz
nem értek hozzá. de te sem értesz hozzá attól hogy olvasod a sok faszságot! megyek olaszba, szívok egykis vizet! te halottál valaha valakiről akinek bizonyíthatóan problémája lett, vagy terjesszünk még egy újabb légbőlkapott faszságot? kurvaélet hogy ez a legnagyobb probléma, az pl. nem sozt hogy a társadalom gyógyszerrel töm mindenkit!
2007-12-12 21:55:38
bunny

Szia Bunny! Karácsonyra tőletek a muscle

Kérdés
Szia Bunny! Karácsonyra tőletek a muscle world 2 letölthetőségét kérem! :)
Lelkes
Válasz
nemnem, ezt nem tehetem! (én amugy nem foglakozom a karácsonnyal, bbtv-ben se véárjatok ilyesmit) egyelőre kersd a dvd-n: ingyenes!
2007-12-12 21:53:02
bunny

Bunny, a hétvégén szőrös pinát dugtam, k...

Kérdés
Bunny, a hétvégén szőrös pinát dugtam, képzeld! :-)) Hamvas tökű középiskolás korom óta nem láttam ilyet :-)) Mondjuk vagy két percig csuklottam, hogy ne röhögjek, mert majdnem beszóltam a csajnak, hogy mi van bazze, már ide is betört a retró?! :DD Bár amióta Tibi Bácsi Lemezlovas ismét "sztár" lett, már nem lepődök meg semmin.. Tudom, hogy nem ide tartozik, de le kellett írnom :) Vigyázzatok! A szőrös pinák már a spájzban vannak! :DD
szetcsuszottfiu
Válasz
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2007-12-12 21:52:11
bunny

Cső Bunny! Nem kérdezek, csak tapasztala...

Kérdés
Cső Bunny! Nem kérdezek, csak tapasztalatot akarok megosztani, ha engeded. Multi-x-et szedek már több, mint 1 éve, korábban sem voltam beteg, max. orrfolyás télen, de így tavaly már az sem volt. Idén viszont kaptam jó kis vírusos-baktériumos mandulagyulladásos lófaszt, kb. 1 hónapig szenvedtem vele, toltam a Multi-x-et meg kb 3-4g C-t, de kevés volt. Orvos adott antibitikumot, 1 hetes kúra, végére el is múlt, másnap viszont megint kezdődött először. Irány ismét doki, azt mondta már nem antibiotikumot, hogy ne készüljön ki a gyomrom (nagyon helyes), viszont mást sem adott, asozndja szedjek szopogatós cukorkát meg sok C-vitamint. Na mivel már kurvára elegem volt az egészből, felvittem a C-t 10g-ra, másnapra enyhült a fájdalom, harmadnapra elmúlt, 1 hete tünetmentes vagyok...pedig én sosem éreztem, hogy a multi-x pl. engem nagyon megdob vagy ilyesmi, viszont ilyenkor meglátszik ezeknek az ereje, jelen esetben a C-nek...bocs a kisregényért, ha nem rakod ki, az sem para. Üdv.
Peti
Válasz
tanulságos, köszi! fel lehet menni még tovább is!
2007-12-12 21:51:21
bunny

Hello, nemtudom megnézni az új bb tv-t, ...

Kérdés
Hello, nemtudom megnézni az új bb tv-t, mert szar a gépem és állandóan lefagy a receptes résznél: a Béci palacsintareceptjét írd már le nekem légyszi. köszi
colos
Válasz
valaki írja be, nincs időm megnézni, most is bb rádiót vágok közben! baszd ki a gépet, vegyél macintosht, énis arra gyűjtök! :D
2007-12-12 21:50:32
bunny

még egy hülye kérdés !mára az utolsó:D...

Kérdés
még egy hülye kérdés !mára az utolsó:D mostanában töltöttem le a régebbi videókat a 15,14,13 azoknak nincs végük olyan hülyén fejeződnek be mint ha nem lenne vége a videónak vagy tudja a faszom 13 percesek nekem? alapból ilyenek vagy ? azé jó:) na csöcs
adam$
Válasz
biztos hogy nemm 13 percesek!
2007-12-12 21:49:41
bunny

Szia bunny. Egy 65 kilós embernek tömeg...

Kérdés
Szia bunny. Egy 65 kilós embernek tömegeléshez jó volumass 35 helyett ez a kombó eddzés utánra?: 100% whey protein + darált gabonapelyhek(mint lassú ch)+ szőlőcuki+BCAA-Xpress? Vagy jobb lenne kezdőnek a volumass 35?
huncut
Válasz
lassu ch NEM KELL edzés után!
2007-12-12 21:49:14
bunny

Szia Bunny! A térdem szokott olykor fájn...

Kérdés
Szia Bunny! A térdem szokott olykor fájni, kattogni. A doki aszonta, hogy elkezdett kopni, írt fel izületvédőt (kondroitint), de én még rendeltem mellé kis glükózamint is. Jelenleg diétáznék, de nem vagyok abban biztos, hogy melyik aerob edzés a leginkább térdkímélő. Mindenhol mást hallok, olvasok. És mégegy: láb edzésen melyik gyakorlatot szoktad ilyenkor javasolni? Tudom, hogy ami fáj, azt nem...de kíváncsi vagyok a véleményedre. Köszi!
Balu
Válasz
nem nagy ügy balu, egyszerűen érzed, ki kell próbálni!van pl. akinek, fáj a térde az ellipszitrénertől - nekem semmi bajok tőle! aerobank a sétálás tuti evszélytelen! guggolás a rizikós!
2007-12-12 21:48:38
bunny

Respect Bunny! Ma környezetórán az egész...

Kérdés
Respect Bunny! Ma környezetórán az egészséges táplálkozásról tanultunk, gondoltam megosztom veletek hogy milyen észkombájn tanárunk van...Elözször is szerinte a b-vitaminok vizben oldódnak, a fehérjét könnyen tul adagolhatjuk és akik "gyúrnak" azok csak felvannak fújva még akkoris ha naturál tápkiegeket kajáznak...a cévitamint nemtudjuk tuladagolni javasolja kajázzunk belőle amennyit birunk persze azt nem mondta h inni is kéne hozzá...és amikor említettem neki a hmb-t meg a kreatint akkor aszonta h koxolok meg az doppingszer :D és hogy ha nemállok le vele bele is halhatok...amikor mondtam neki hogy a reggeli kávéja is doppingszer ilyen erővel akkormeg elkérte az ellenörzőm :D elkellett magyaráznom neki hogy abszolúte nem ez a helyzet, de én már csak egy koxos köcsög leszek a szemébe...na mindegy itt tart az oktatás, erre tanítja a többi diákját is akik bekajázzák ezt...birom hogy ebben a témában mindenki szakértő...Egyébként nagyon jó a rovatod Bunny rengeteget lehet tanulni és persze röhögni :D Csak így tovább! Respect!
Csabi
Válasz
csabi: felététlenül ird be mit írt az ellenőrződbe!! :DDDDD
2007-12-12 21:46:33
bunny

Szia Bunny! Lesz a sulinkban egy 24 órá...

Kérdés
Szia Bunny! Lesz a sulinkban egy 24 órás foci néven zajló bajnokság. Ez arról szól h 24 órán keresztül tart a foci kisebb nagyobb pihikkel. Van mikor nincs pihenő van mikor 1 óra pihenő van 2 meccs között. Szeinted nagyon "leépülnék" egy ilyen bajnokság alatt, mert azt hallottam h gyilkos egy dolog. Válaszod előre is köszi, és további sok sikert a munkádhoz.
Norbi
Válasz
nem épülsz le nagyon egyrész - mivel ez csak egyszer vagy - másrészt megéri az élmény! ilyesmit nem szabad kihagyni!
2007-12-12 21:45:51
bunny

Szia Bunni! Véleményed szerint az ha val...

Kérdés
Szia Bunni! Véleményed szerint az ha valaki 1-órán keresztül fekvőtámaszozik(átlag 12 ism.) vagy húzóckodik(átlag 8 ism., utolsó ism.-eket kicsit lábbal ráásegítve) koncentrálva az izomra 1 és fél perces pihenőkkel az hozhat eredményt? Vagy egy nagy hülyeség?
Joey
Válasz
hozhat. nem lesz izmos!
2007-12-12 21:44:57
bunny

Hy Bunny! Pár dolog érdekelne! Lehet oly...

Kérdés
Hy Bunny! Pár dolog érdekelne! Lehet olyat hallani, hogy ha kihagyunk viszonylag hosszú időt, akkor az izom visszafejlődik, összemegy, elpunnyad stb...Ha ez így van, mennyi az az idő? És hogy tud visszaépülni az izomszövet, ha már egyszer elért egy bizonyos vastagágot? Köszi, előre is!
??
Válasz
nem érted a szisztémát! az emberi testnek egy nagy tömeget fenntartani macera. a testépítés megerőszakolja a természetet, d ezt csak ugy tudja, hogy stimulálja az edzés folyton az izmokat. ha ez megszűnik, nincs szükség izmokra, a test tudja a dolgát, leépíti az izmokat hiszen nem kell, kisebb izom=kevesebb tápanyagigény. ezt a hormonrendszer szabályozza. pillanantok alatt le lehet épülni, pár hónap kihagyás egész szar formát eredményzhet. de a lélegzést se hagyjuk abba, az edzést miért hagynánk?
2007-12-12 21:44:18
bunny

Hello Bunny! Cigis témához. Sztem is ...

Kérdés
Hello Bunny! Cigis témához. Sztem is kurva idegesítő tud lenni hogy sehova nem lehet elmenni anélkül hogy nem kéne azt a büdös cigi füstöt szívni:S Akáérhova megy az ember szórakozóhelyre mindenhool tiszta cigi füst minden egyszerüen nem tom hogy valaki hogy tudja egy olyan helyen jól érezni magát. Mi a franc jó benne hogy az ember füstöt fujhat ki a száján mi a faszt élveznek benne? Azt kéne csinálni amit nálunk a terem edző mondott összegyüjteni egy csomó cigist bezárni őket valahová valamilyen kamrába és nyomatni befele 1000-ela cigifüstött míg rosszul nem lesznek tőle:D:D:D:D
József
Válasz
leszarnák! inkább megdöglenek!
2007-12-12 21:36:17
bunny

Dohányosok bekaphatják, de engem nem csa...

Kérdés
Dohányosok bekaphatják, de engem nem csak ez zavar. Budapesti vagyok, belvárosi közlekedéshez sose ülök autoba. Akkor meg miért nekem kell szivnom a szmogot baszki? Áll a forgalom az egész belvárosban. Ne az én levegőmet basszák szét.
anonymous
Válasz
nem a belvárosiak autóznak, de át kell menni rajta!
2007-12-12 21:35:44
bunny

Szia Bunny! Két kérdésem lenne, ha sz...

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne, ha szánnál rám egy kis időt megköszönném. Az egyik az lenne,hogy mit tehetek az ellen ,hogy bicepszezésnél ne "durranjon be az alkarom" már kipróbáltam mindent, de a bicepszet alig érzem és az alkar már kő kemény.már lementem annyira ,hogy sima franciarúddal csinálom és próbálom megfeszíteni, de nem érzem bicepsznél a csúcsösszehúzódász rendesen.Érdekes módon ha csigán bicepszezek akkor többször bedurran a karom és érzem is?Ennek mi lehet az oka ."rosszul" ered a bicepszem? A második kérdésem pedig az lenne, hogy elég hátfájós vagyok ezért szeretném megerősíteni a derekamat.A kérdés az lenne hogy amiket ervin csinállt a múltkori BBTV-ben azokat lehet naponta vagy akár naponta többször csinálni? A derekat nem lehet túledzeni? A magyarok parasztságához engedj meg néhány példát.Múltkor álltam pirosnál egy olyan részen ahol az út mellett jobbra balra szép bokros fás rész volt.Az előttem lévő kocsiban amiben szólt a TUC_tuc zene két kis köcsög ült akik dohányoztak.Egyszer csak a jobb oldali ablakot leengedi, elsőnek repül a csikk aztán egy kólás doboz az út mellé a bokorba.Olyan természetes mozdulattal, mintha csak orrot fújt volna. olyan idegesség kapott el,hogy azt hittem kirángatom a gyereket és megetetem vele. A másik történetem akkor történt meg velem amikor elromlott a kocsim és kénytelen voltam vonattal utazni.Tél volt ezért gondoltam bemegyek a váróba hogy ne fázzak.Az ajtóra ki van írva ,hogy dohányozni tilos de amikor bementem úgy állt a füst hogy majd meg fulladtam.90%-a középiskolás volt.Amikor mérgesen kijöttem hallották a kinnt álló "ugyan csak nem dohányzók" hogy mérges vagyok és mondták hogy mindíg ez így van.Aki dohányzik az bennt melegszik aki meg nem az kinnt megfagy. ÜDV és további kitartást az "emberekhez"!!!
Péter
Válasz
told előrébb a könyököd!
2007-12-12 21:35:07
bunny

Szevasz! Mi a véleményed a súlyemelő ...

Kérdés
Szevasz! Mi a véleményed a súlyemelő guggolásról? Én sokat fostam a klasszikus testépítő (fél?) guggolástól, mert ha véletlenül túlzottan vízszint alá mentem nem volt biztos, hogy vissza is tudok jönni. Ezért kezdtem el teljes guggolásokat csinálni (majdnem bokára ülve), mert itt legalább volt egy kézzelfogható küszöb. Igaz így csak 140-ből megy 6, ami jó 20 kilóval kevesebb, mint azelőtt, és a láb se durran be olyan mértékben, viszont legalább nem frusztrál a gyakorlat. A kérdésem tehát az lenne: te melyiket javasolod inkább?
perrin
Válasz
azt amit most csinálsz!
2007-12-12 21:34:43
bunny

Hello Bunny! 4 éve kondizom 24 éves vag...

Kérdés
Hello Bunny! 4 éve kondizom 24 éves vagyok 185cm és 89kg A kérdésem az lenne hogyha hetente 3x tudok csak lemenni edzeni és minden izomcsoportot heti egyszer dolgoztatok meg, akkor szerinted alkalmanként hány gyakorlatot végezzek egy izomcsoportra? És ha esetleg sorozat/ismétlésszámot is tudnál ajánlani azt nagyon megköszönném!
miki
Válasz
3 gyakorlat általában elég 8-12es ismétléssel, nézd meg az alapismereteket!
2007-12-12 21:34:08
bunny

szia bunny, narancsborkezdemenyt vettem ...

Kérdés
szia bunny, narancsborkezdemenyt vettem eszre a combomon, pedig rendszeresen edzem es megfeleloen taplalkozom. kerdes, hogy a narancsbor az zsirkategoria, tehat dietaznom kell stb, vagy vannak egyeb dolgok amikre lehet figyelni megelozes szempontjabol? Az pl hozzajarulhat e ha nem iszom eleget? Fogyni nemigazan szeretnek!
lany
Válasz
mindeképpen hozzájárul, hogy nem iszol eleget!
2007-12-12 21:32:53
bunny

szeva bunny! kérdezném,hogy egy kezdőne...

Kérdés
szeva bunny! kérdezném,hogy egy kezdőnek milyen módszerrel érdemes edzeni?olvastam az alapismereteket,komolyabban 1,5hete járok konditerembe.elkezdtem egy edzéstervet aztán mondták,hogy a 4-5x8 nem jó mert egy kezdőnek a 3x12 kell,de erre is volt negatív reakció mert,hogy erősödnöm kell és edzek erőért 6x4,8x3-mal.nagy fejlődést nem várok most még,mivel pénzem nem lesz annyi,hogy betudjam tartani az étrendet,örülök ha megtudom venni a kondibérletet és rizst,halat csirkét.étkezésem eddig pocsék volt,alkoholt félretettem,maximum most szilveszter aztán látni sem akarom,cigiről is leállok(kis fasszopó korban rászoktam,most meg..legalább a gyúrás motivál ebben is) önerőből nyári vagy kicsit hamarabbi melóból akarom állni a tömegnövelést,másból nem tudnám,de nem akarok addig se leállni,legalább legyen 1 alapom.azt gondolom,hogy elég unalmas lehet ezekre válaszolni,de ha tudsz akkor írj vmi okosat,tényleg mindenki mond mindent,sokakan látszik,hogy van igazsága aztán..
zoli
Válasz
le van írva az alapismeretekben hogy mit kell csinálni! szard le hogy ki mit mondd!
2007-12-12 21:28:38
bunny

Szerbusz bunny!Itt ismét Péter a rossz m...

Kérdés
Szerbusz bunny!Itt ismét Péter a rossz matekos.Csak hogy ne kérdezzék meg hozzám hasonlók a jövőben, kérhetnék egy újra számlálást?(A tömegnövelő mintaétrendre gondolok)Vagy levezetni az "egyenletet" ,hogy neked hogy jött ki?Türelmedet köszönöm Tisztelettel Péter
Péter
Válasz
174g fehérje (~2g), 405 g ch(~5g), 80 kilónak, MI A PROBLÉMA????
2007-12-12 21:25:04
bunny

Szeva Bunny! Rendszeresen nézem a bbt...

Kérdés
Szeva Bunny! Rendszeresen nézem a bbtv-t és rákellett hogy jöjjek hoggy egy "kibaszottnagy hülye vagy":)Persze jó értelemben. Kérdésem az lenne hogy a rendszeres nemi élet mennyiben befolyásolja az növekedést?Most ez hülyén hangzik de utána összerogyok mint egy darab szar sőt még erőm sincs,ilyenkor nem vesztek izmot?Kössz előre is de nem veszek jegyet a tajgetoszra:D
FuuLee
Válasz
nem, nem vesztesz izmot. a tesztoszteron szinted csökken egy darabig. remélem elég tudományos voltam!
2007-12-12 21:17:17
bunny

Szia bunny! Bekaptam egy jó kis hányós ...

Kérdés
Szia bunny! Bekaptam egy jó kis hányós vírust, kb. 20 órája nem nagyon ettem, ebből az első 10 óra alatt kijött belőlem minden. Mit javasolsz, mit lehet ilyenkor enni? (Szívás, hogy végre rendben volt a kaja egy ideje, erre most borul minden)
Joz
Válasz
semmi gond, próbálj zöldséget és fehérjét!
2007-12-12 21:15:46
bunny

Szia, egy kérdés: ha teljesen betartom a...

Kérdés
Szia, egy kérdés: ha teljesen betartom az étrendet, akkor onnantól kezdve zombi hatás: az agyam sehogy nem működik, nem tudok se koncentrálni, se odafigyelni, az infok a fülem mellett elmennek, s ami a legrosszabb (érettségi előtt állok pont), hogy a tanulás sehogy sem megy, nem jegyzek meg semmit. Mintha 4 fal közé lenne zárva az agyam. Megfigyeltem ha eszek vmi cukrosat, akkor ez a 'hatás' feloldódik, s tudok tanulni, jár az agyam... stb. Nem hinném hogy ez normális lenne, meg rohadtul nem hiányzik a hízás sem, szóval vitamin hiányra gyanakszom. Szerinted mi okozhatja ezt? Eddig Supradyn F-eltem (s akkor is megvolt a fent leírt probléma), csak rájöttem h. ez mindenképp rossz, mert jó kis pattanásokat is hoz... Mit ajánlasz?
GuJo
Válasz
szerintem próbálj multi-x et hazsnálni. nem írtad hogy diétázol-e?
2007-12-12 21:15:23
bunny

Szia Bunny! A titan power-en nézegettem...

Kérdés
Szia Bunny! A titan power-en nézegettem a bandázsokat,térd meg csuklót.Ha már egyszer veszek nem akarok szart venni.Melyiket javasolnád?A red devilt néztem pl. ezt kimondottan edzésre javasolják vagy érdemesebb THP profit venni?Mennyire megbízható és tartós a red?
mexican
Válasz
szerintem a thp túl kemény, de nyugodtan hivd fel a lórit!
2007-12-12 21:14:32
bunny

szeva !ismét én vagyok az a 17 éves krea...

Kérdés
szeva !ismét én vagyok az a 17 éves kreatinos köcsög:D bocs hogy megint köcsögölök:)de a lehető leghamarabb szertném elérni a célom ! és ahogy olvasgattam a kreatint tartottam nekem megfelelőnek.tudnod kell hogy nagyon nehezen hizom :S és a kreatintól vártam eredményeket tudnál ajánlani valami nekem megfelelő hasonló hatásu tömegnövelő készítményt és persze hogy hol tudnék összeállítani egy megfelelő étrendet? az alapokat elolvastam már korábban a kreatinos kérdés előtt is ... mégegyszer bocs a baszogatásért előre is nagyon megköszön már azt is hogy az előzőre írtál !!!és még valami nagyon megszeretném csinálni !egy normális testformát kialakítani segíts légyszi !köszönöm !!!:)
adam$
Válasz
az alspimseretekben benne van hogy hoygan tudzs étrendet összeállítani. mi a probléma? volumass 35öt ajánlok!
2007-12-12 21:10:50
bunny

Hi Bunny! Vazze ez a pimpinkines video n...

Kérdés
Hi Bunny! Vazze ez a pimpinkines video nagyon kemény! Ma reggel néztem meg és utána ugy lesokkolt h azt hittem edzeni se tudok majd... de összeszedtem magam! Eddig a sean kingston beautiful girl vitte a pálmát, mármint a legnagyobb szar kategoriában de ez még azon is tultesz! Kérdésem is lenne: tömegelésnél 5 g/tskg ch-t irsz az alapismeretekben, de a kalkulátoroknál meg 9 g-mal számol az oldal. Ez miért van? Tisztelet!
Tamás_Szeged
Válasz
azért van mert nem basztuk még ki a kalkulátort a picsába! ;) foszenegyűjetmény van a fórumban is, de végülis csak be kell kacsolni a rádiót!
2007-12-11 23:30:25
bunny

Tiszteletem bunny!!Ezért a kérdésért meh...

Kérdés
Tiszteletem bunny!!Ezért a kérdésért mehkapon a tajgetosz+ kártyát ,de lesz amil lesz!!Szóval..érdekelne hogy a tömegnövelő mintaétrendben hogy jöttek ki azok a számok amik kijöttek.Bocs hogy ezzel a kérdéssel fárasztalak,de szeretnék "jó útra térni",de az ösvény még nincs meg,remélem segítesz Tisztelettel Péter
Péter
Válasz
két verzió van! 1. vagy elbasztam 2. vagy neked megy szarul a matek!
2007-12-11 23:29:18
bunny

Tiszteletem Bunny. Ma találkoztam egy ki...

Kérdés
Tiszteletem Bunny. Ma találkoztam egy kisöreggel olyan 65-70 év körül lehetett, a vonaton futottunk össze, és képzeld el pont tápkieget vett, meg izületvédőt :D:D:D és beszélgettem vele, és vegyész végzettségű, nagyon sok országban járt, és laborokban dolgozott, vitaminokat, és ásványianyagokat ellenőrzött stb. És 10g C-t tol naponta, valamint egészségesen étkezik, manapság is aktívan sportol, teremfocizik, kerékpározik, és mondanom sem kell semmi túlsúly és 40-50 közöttinek néz ki. Csak ennyit szerettem volna, mert szerintem ez nagyon tanúlságos. Multkor kérdeztem hogy 15 éves srác akire felfigyeltem tudod 110 kilót nyom fekve, na azóta már 115-öt, ha így halad lehet tényleg utoléri a Bécit :) Nem válaszoltál arra a kérdésre, tudom elfoglalt vagy, csak szerinted érdemes lenne a srácnak komolyabban foglalkozni a powerrel, adotságai első osztályúak, takarékossági okokból megelégedek egy IGEN-nel vagy NEM-el. ;) Előre is köszi, Üdv:
Faust
Válasz
az ilyen emberek az igazi példaképek! a srácnak: nemvagyok szakértő, de igen!
2007-12-11 23:28:44
bunny

Hello Bunny. Kezdő testépítő vagyok és

Kérdés
Hello Bunny. Kezdő testépítő vagyok és nem tom hogy kezdjek hozzá a szálkásításhoz.. Amúgy király BB tv.
takesz
Válasz
olvasd el az alapismereteket!
2007-12-11 23:27:56
bunny

Bunny, ne csak az éttermekben titlsák be...

Kérdés
Bunny, ne csak az éttermekben titlsák be a cigit, hanem minden nyilvános és szórakozóhelyen... durva, hogy a balfasz bagósok miatt nem lehet lemenni egy kocsmába meginni egy "turmixot" vagy dumálnia a haverjaiddal mert közben megfulladsz... a poén, hogy a hülye bagósok is érzekleik valamelyest a kibírhatatlan állapotot, de az önzésük és a függőségük erősebb mint a józan eszük... kitartásuk, akaraterejük meg nulla... (nekem sikerület leszoknom 3 éve, a sport segítségével)... komolyan mondom ez olyan mintha a strandon a vízbehúgyozás lenne az etalon, aki meg nem akar húgyban lubickolni az menjen a picsába haza... borzalmas, kulturálatlan ország ez bunny!
anonymous
Válasz
a problémám az hogy nincs hely, ahova be lehet ülni a haverokkal, vagy kajálni egyet. az egy dolog hogy otthagysz egy kajáért öt rongyot a kettőtöknek mnimum és éppencsakl megkarcoltad a gyomrod. de még a bűzt is el kell viselned. néha este van csak időm, vagy muszáj menni mert éhen vagyok halva, beülök a 24órásba ami törzshelyem is lehetne ha megérné pénzbe és nem lenne gyökér a személyzet, de ott ülnek a parasztok, kiszabadultak az egyetemről, 4 órán át izenak két kólát és szívják ezt a szart! a vízbehugyozós duma tizes! lehet gyűjtenünk kéne a kulturált éttermeket? ha lenne kedvetek írni róluk, csinálnánk egy blogot!
2007-12-11 23:23:36
bunny

hello, csak a cigis temahoz annyit,ho...

Kérdés
hello, csak a cigis temahoz annyit,hogy itt angliaban mar fel eve nem lehet cigizni sehol.(es mas kulturalt orszagokban sem)se etterembe,se disco,se kocsma,palyaudvarok stb.ugyhogy,szerintem tutira belessz tiltva otthon is az eu miatt.ami mindenkinek jo lessz.
anonymous
Válasz
reméljük! bár itt minden szarul működik!
2007-12-11 23:20:05
bunny

azt hiszem szerelmes vagyok mégpediga t...

Kérdés
azt hiszem szerelmes vagyok mégpediga testéptésbe ez nézd meg nagyon komoly: [link] ja és kevés vagy mint piskotába a fehérje :D:D:D
THIS IS SPARTAAAAAAA:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz
brutálszar!
2007-12-11 23:19:42
bunny

hello bunny a superbody-ról lessz valam

Kérdés
hello bunny a superbody-ról lessz valamikor különkiadás ???
tihanyi
Válasz
hogyne lenne!
2007-12-11 23:18:05
bunny

Szeva Bunny! Mely gyakorlatoknál kell a

Kérdés
Szeva Bunny! Mely gyakorlatoknál kell a legjobban parázni sérvtől?
sérvpara
Válasz
amelyeknél a hasfal feszül. ezt érezned kell!
2007-12-11 23:17:30
bunny

Hali Buny. A dohányos részhez hozzászólv...

Kérdés
Hali Buny. A dohányos részhez hozzászólva. Voltam étteremben egy plázában, és mellettem bagóztak. Megkérdeztem a pincértől, h szabad-e itt dohányozni, mert tudomásom szerint plázákban nem lehet. Azt mondja a pincérnő, h nem szabad, de gyújtsak rá nyugodtan, mert este meg szokták engedni. Mondom erre, én nem akarok, engem zavar a másik füstje. Válasz: nem tud mit tenni, az étterem főnöke engedélyezte. Igy jártam, törvény ide, tiltások oda... Majd ha erre is tudsz megoldást, kérlek oszd meg velem! Magyarország, olllé.
anonymous
Válasz
lelőni mindet! komolyan, ez röhej! itt megint az a probléma, nincs konzekvencia. tilos? ki nem szarja le, snem szól érte senki! nem a csórókat kéen vagyonviszgálattal szopatni,meg sarcolnia cégeket geciségekkel, meg az autósokat stb. - ezzel miért nem foglalkozik senki? rágyújtasz tilos helyen? 50 ezer! megengedte a tulaj? 1 milla! eldobod a csikket? 50 ezer! érdkes a társadalom is: belehugyozni a bokorba ciki, inkább hugyozd ösze magad: de a bagót belefujni a pofádba az oké!
2007-12-11 23:13:28
bunny

helo bunny!vettem 2 doboz Creatine Ethyl...

Kérdés
helo bunny!vettem 2 doboz Creatine Ethyl Ester-t!!a kérdésem az lenne hogy edzés után ir egy adagot! vagyis 3 kapszulát de én edzés után wolumast is iszok és abba is van kreatin nem lessz sok egyszerre?????köszi!helo
anonymous
Válasz
előtte legyen!
2007-12-11 23:10:28
bunny

Hy Bunny! A Pump-FX emet összekeverhetem...

Kérdés
Hy Bunny! A Pump-FX emet összekeverhetem a fehérjével? Ez nem rontja a creatin felszívódását vagy külön kölön toljam le és kész. A BBTV Nagyon kemény csak így tovább. köszi, csá
Attila
Válasz
keverd össze és többet nem fog eszedbe jutni!
2007-12-11 23:08:50
bunny

szevasz!nagyon frankó az oldal és a bbtv...

Kérdés
szevasz!nagyon frankó az oldal és a bbtv is meg minden..elég nyálazásból 17 éves vagyok 61 kg a kérdés a következő :olvastam még régebben az oldalon egy bizonyos kreatinkúráról ott fel volt sorolva alacsony közepes és fullos cucc .nekem abból meg is tettszett a közép stack és azt szeretném megkérdezni hogy most kezdtem a testépítest semmilyen versenycélom nincs csak magam és a csajok miatt szeretném ,szoal hogy az most hogy működik mert ott a kreatin mellett volt még más cucc is és ezeket most külön kell beszerezni és hogy ez egyáltalán jó e nekem .bocs hogy ha ugytűnik nem olvastam utánna de ugy normálisan sehol nem találtam de szeretném ha válaszolnál előre is köszönöm!!!!! szeva
adam$
Válasz
nincs szülséged kreatinra, csak az alap kiegészítőkre és nomrális étrendere. alapismeretek!
2007-12-11 23:08:33
bunny

Csá Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy

Kérdés
Csá Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy a házi kajákból melyik elfogadható. kolbász ,sonka,szalámi vagy ezek teljesen kilőve
anonymous
Válasz
ez csak íznek jó, minimális mennyiségben, vagyis felejtős.
2007-12-11 23:08:03
bunny

Hello Bunny! Olyan kérdéssel fordulok ho...

Kérdés
Hello Bunny! Olyan kérdéssel fordulok hozzád, hogy 16 éves vagyok és mi az a tömegnövelő vagy fehérjekészítmény ami nem ártana még a fejlődő szervezetemnek? És ha árt akkor mikor jön el az a korhatár amikor már elkezdhetném szedni eggyes fajtáit?
anonymous
Válasz
egyisk sem árt és nincs korhatár. szokás szernt a volumass 35-öt ajánlom!
2007-12-11 23:07:23
bunny

szia Bunny! én arra lennék kíváncsi hogy...

Kérdés
szia Bunny! én arra lennék kíváncsi hogy mi a külömbséga liszt és a BIO liszt között. a liszt egyértelmű hogy szar... a bio liszt is szar csak bio növényekből??
zoli
Válasz
igen, az bioszar!
2007-12-11 23:06:53
bunny

cső bunny! ez az Áfra Ákos ügy ez óriási...

Kérdés
cső bunny! ez az Áfra Ákos ügy ez óriási poén, ahogy az egész verseny dolog is. Nem szabad doppingolni, de azért van 60-as karunk, olyan lábunk -locsolócső erekkel-, mint egy 100 éves fatörzs, meg 5% testzsír. Persze. És ilyen 130 kilós állatokat mutogatnak szorgalmas amatőröknek, akik motivációként kezelik, és majd ráfanyalodnak a szteroidra. Itt elbukott az egész. A táplálék kiegek teljesen rendben vannak , de ezzel nem lesz az ember 120 kilo, hacsak nem 200cm és olyan fasza genetikája van. ABSZOLÚT Naturáloknak kellene versenyezni , nem olyanoknak akikbe van 2 köbméter cucc, és csak verseny előtt hagyják el. Kiss Jenő a fasza csávó , aki megmondta az egyik bbtv-be hogy 6 éve üres. legalább megmondta. a többi meg ha nem bir edzeni akkor majdcsak egyszer felfordul valami "veleszületett szarba" a sok faszságtól. konkrétan ismertem 1 embert aki meghalt a cucc miatt 29 évesen. erőemelő volt.srácok toljátok a vasat utána a proteint , aztan faszák lesztek! a legtöbb nőnek ugyse jönnek be a mázsa feletti pasik!!! tudom magamról, már megszólnak hogy 175 cm vok és 43as a karom , de nekem ilyen a genetikám nem tehetek róla , a mellem meg 1 nagy szar. na cső jó edzést, bocs báni de kijött, ha nem tanulságos ne tedd ki
Mephisto
Válasz
nem értem egészen, mire akarsz kilyukadni. a doppingról nem beszélünk. szabad doppingolni. kivéve a naturál versenyeken. áfra ákos pedig naturál, ez a nagy büdös helyzet. vannak fanatik naturálok, mint a lénárd - aki miatt vinnyog szintén a sok kis hisztziskurva, de a lénárd lajos arbuterolt használt víztelenítésre, saját szememmel láttam, az egy sima universal kiegészítő, biztos tele van csak nem vízhajtózik! :DDD illés norbi, vadász peti. érdekes, hogy gyakran a velük egy kategóriában induló nem naturálok véreznek el. kérdezd meg a lauter victrot, diétázni kell vagy cuccolni, mi a fontos? a 130 kilós állatok nem az átlagnak szólnak motivációs szinten. azért megnézheted a forma-1et ha csak utcán autózol, nem? nem kel mindenkinek testépítő bajnoknak lenni. MÉG NEKEM SEM! más a cél, más az üzenet. én senkit nem ismerek aki meghalt a cucctól, valszeg nem is fogok, kivéve dagadt illegális pörgetővel fogyni akaró éhező hülyéket. meglepődnél, egykét bajok mennyire nincs is tele. de részletkérdés! élsport az élsport, nautrál az naturál. én nagypon pártolom a naturál testéptést és az athetic szintet: de sajnos a mai athetic sem athetic, túl erős a színvonal.
2007-12-11 23:06:39
bunny

Szia Bunny! Minden tiszteletem a Tiéd, ...

Kérdés
Szia Bunny! Minden tiszteletem a Tiéd, köszönöm azt amit értünk és a sportért teszel! A kérdésem az lenne, hogy fáj a szegycsontom ha fekvenyomok vagy tárogatok. Most még csak egy kellemetlen érzés de aggódom h később baj lehet belőle. Mit csinálok rosszúl vagy mi lehet ennek az oka. Válaszodat előre köszönöm. Elnézést ha nagy hülyeséget kérdezek. Respect!
B. Dezső
Válasz
sajnos nem tudom mi lehet az oka, de nem szabd olyat csinlnod ami fáj! én megnézetném ezt orvossal!
2007-12-11 22:58:38
bunny

üdvözletem bunny! én nem konkrétan kérde...

Kérdés
üdvözletem bunny! én nem konkrétan kérdezni szeretnék csak a véleményed érdekel joe weider edzésprogramjaival kapcsolatban, ugyanis elég sok dolgot találtam benne ami elég röhejesen hangzik. például az, hogy a középhaladó edzésprogramban egyszerűen nincs hagyományos fekvenyomás, csak szűk fogású de az nem ugyanaz. Meg a másik amin meglepődtem, hogy szinte bármelyik programot nézem, mindegyikben egy napra van vagy 4-5 izom. Namost engem felettéb érdekelne, hogy egy ember 1 órás edzéssel, izmonként 1-2 gyakorlattal, hogy a picsába tud minden izmába izomlázat eröltetni?! Lehet hogy én vagyok a láma, még az első félévembe vagyok benne, de heti 6szor edzek, és ezenkivül nemsok minden érdekel, és édesapám is komolyan testépített egy idejig, de én ilyesmit, hogy "mindennap mindenizmot" még nem hallotam. Amugy respekt neked amiért a saját házadat megosztod azokkal akik komolyan szeretnének edzeni, és elismerésre méltó hogy hajlandóvagy egy halom kérdésre válaszolni naponta.
anonymous
Válasz
nem szeretem ezt a rendszert! sajnos nem tudok midnere válszolni csak töredékre. de lesz mega edzőválszol day hamarosan! (nem mondom meg mikor mer tmegszívattok és kepok még ötszáz kérést!)
2007-12-11 22:55:25
bunny

szia. én azt nem értem, hogy ezen az old...

Kérdés
szia. én azt nem értem, hogy ezen az oldalon találtam pár haladó edzésprogramot, ahol mindegyik gyakorlatnál 1-2 sorozat van előirva. én mindig a maximális súllyal edzek, amivel tudok 8 ismétlést csinálni, de egy izomra ebből kell 3-4 gyakorlat, legalább 5 ismétléssel az izomlázhoz. vagy ennyire nemis fontos az izomláz?
ádámka
Válasz
alapismeretek
2007-12-11 22:54:08
bunny

Kérdés
[link] Nem kövér, csak hat melle van
vn

Válasz
éppen szarnom kell, de most legalább már hányni is!
2007-12-11 22:53:21
bunny

szia! Magyar testépítés történetével fo...

Kérdés
szia! Magyar testépítés történetével foglalkozó könyv címet szeretnék kérni tőled,ha létezik ilyen, ha valaki már összefoglalta a magyar testépítést a kezdetektől?!köszi
hágé
Válasz
nincs ilyen könyv. ha lesz időpm, megírom! :D
2007-12-11 22:52:47
bunny

Üdv Bunny! Mostanában felébredek minden ...

Kérdés
Üdv Bunny! Mostanában felébredek minden éjjel 2-3 óra körül. Ez nem kellemetlen, mert rögtön vissza tudok aludni, csak arra gondoltam, mi lenne ha betolnék az arcba 1 lassu felszivodásu fehérjét, hamár ébren vagyok. Mi erről a véleményed? Hagyjam pihenni az emésztőrendszeremet éjjel, vagy érdemes? Köszi előre is
T. Dani
Válasz
jó ötlet!
2007-12-11 22:51:58
bunny

Üdv Bunny! Több mint 3 éve edzek,a kajáv...

Kérdés
Üdv Bunny! Több mint 3 éve edzek,a kajával és az edzéssel nincs gond,az alapismeretek és a bb.tv-k alaposan részletezik ezeket a témákat. Januártol végre tudom finanszírozni a tápokat,ugyhogy ezzel kapcsolatba lenne kérdésem: Multi-x , c-vitamin , greens , whey protein(reggel,edzés után) , vitargo crx(edzés elött és után) , creatin monohydrate(étkezések elött). Ez így oké vagy kéne még valami? Esetleg cseréljek le valamit?
Miki
Válasz
szerintem tökély!
2007-12-11 22:51:46
bunny

Helló Bunny! Olvastam az egyik hozzász...

Kérdés
Helló Bunny! Olvastam az egyik hozzászólást, mégpedig a csapvíz-nőiesedés dolgot, és ha nem is így, de van benne igazság! Manapság sokkal több nő használ fogamzásgátlót mint régebben, ami ugyebár hormonkészítmény, és a vizelettel távozik, amit szépen lehúznak a wcn, megy a csartornákban, elér a víztsztítóhoz, csakhogy ezeket az anyagokat nem tudja kiszűrni a rendszer, így benne maradnak az ivóvízben, és megisszuk a csapból. Annyi a hátránya, hogy ha sok csapvizet iszunk az meddőséget okozhat férfiaknál. Nem tudom ez menniyre szélsőséges eset... Tehát jobban járunk ha ásványvizet nyomunk, vagy pi-vizet, márcsak a klór és a baktériumok okozta problémák elkerülése végett, ennyi:)
poncso
Válasz
poncso, szóval baromság. mondjuk belepisil egymillió nő fejenkétn egy mikrogram fogamzásgátlót egymillió köbméter vízbe, te meg annak kémiai tisztitása után iszol ebből napi 5 litert - matekozzad már ki, mennyi hatóanyag jut be! ennyibőlé arra is vigyázhatnál hogy ne rakd a szájába a cerkát, hátha a tablettáról ott maradt egy kis hatóanyag! nem kel túldramatizálni, miért nem mentek mindjárt oxigénsátorba? aki ettől meddő lesz, az megérdemli, ne is szaporodjon!
2007-12-11 22:50:58
bunny

Szia Bunny! Ma valahogy eszembe jutot...

Kérdés
Szia Bunny! Ma valahogy eszembe jutott valami. Elég nagy hülyeség, de nem hagy nyugodni. Beteg vagyok és van időm... :S Egy gorilla mondjuk mennyivel lehet erősebb a Bécinél, az Ónozó Szabolcsnál, vagy mondjuk a Fekete Lacinál?
Balázs
Válasz
sokkal. nem viccelek! de ez azért elég irreális összehasonlítás!
2007-12-11 22:46:13
bunny

szia bunny!bocsi hogy ilyen hüje kérdéss...

Kérdés
szia bunny!bocsi hogy ilyen hüje kérdéssel zavarlak de van egy zene ami nagyon tetszik a muscle world 2-be .És azt szeretném kérdezni h lessz e a MW 2-nek soundtrack-je? válaszod nagyon köszi
anonymous
Válasz
nem lesz, estleg megkérdezhetem, de itt a külti kérdés hogy vajon eszmbe fog e jutni és a film rendezőjének vajon eszébe fog a jutni utána és lesz e ideje össszeírogatni?
2007-12-11 22:45:48
bunny

Szia Bunny! Azért írok Neked, mert nemré...

Kérdés
Szia Bunny! Azért írok Neked, mert nemrég elkezdődtek nálunk a vizsgák. Elég húzós lesz január végéig a program, napi 8-10óra tanulás, de azért edzeni van időm, ki nem hagynám. Viszont a sok itthon üléstől és tanulástól, egyszerűen nem vagyok képes arra, hogy úgy egyek, mint a szorgalmi időszakban. Egyszerűen nem tudok eléggé figyelni, ha teljesen tisztán eszem, ahogy egyébként szoktam. Szerinted próbáljam meg ezt, hogy bármi amit eszem (ami azért min 70-80% minőségi étel) tartalmazzon kevesebb szénhidrátot, hogy az össz mennyisége kevesebb legyen és tegyek be 3-4 aerob edzést? Mert ez belefér. Nem akarok nagyon elhízni, mert sajnos hajlamos vagyok rá! Válaszodat előre is köszönöm, további sikeres munkát!
T. Pityu
Válasz
abszolúte jó az ötleted!
2007-12-11 22:44:42
bunny

hy bunny! elég hülye kérdés de te mit te...

Kérdés
hy bunny! elég hülye kérdés de te mit tennél ha cukorbeteg lennél? 1 cukorbetegnek van esélye ebben a sportban, esetleg tucc rá példát aki sikeres cukorbetegen? vagy atól így is megoldható pl a tömegelés? köszi! Tomi
Tomi
Válasz
tudok, csak nem jut sezmeb. semmi baj ha cukorbeteg vagy: egy dologd van , alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat kell használni!
2007-12-11 22:44:09
bunny

hello Bunny fel eve tornazok 14 eves va...

Kérdés
hello Bunny fel eve tornazok 14 eves vagyok es sokat hallok ezekrol a tapl.kiegeszitokrol es szted ezeket mikor jo elkezdeni , vagy meg ha korai kajaban h lehet a legjobban bevinni mien kajaban????ja es a bb tv telleg igen jok
anonymous
Válasz
alapismeretek rovat
2007-12-11 22:43:31
bunny

Helo! Bunny feltudnál világosítani az as...

Kérdés
Helo! Bunny feltudnál világosítani az aszpartamról mert eddig csak szar dolgokat hallottam róla, viszont valahol azt olvastam, hogy jó dolog. Most akkor melyik igaz?
anonymous
Válasz
áááááá, 590 kérés! soem éreka végére!!! aszpartam: semmi gáz vele, a hüylségekkel ne foglalkozz!
2007-12-11 22:43:17
bunny

Hello bunny.Gratulálok a sok munkáért,eg...

Kérdés
Hello bunny.Gratulálok a sok munkáért,egyre jobbak a bb-tvs adások.Csak így tovább.Az lenne a kédésem hogy a derékon lerakódott zsírt milyen gyakorlattal lehetne eltűntetni?Hiperhajlításra és kitörésre gondoltam.Nem tudom okés e.Köszi a választ.
csibe
Válasz
köszi a dicséretet, de akkor tegyél meg mindkettőnknek egy szívességet és tanulmányozd jobban a bbtv-t, különösen a 11-es diétás részt hogy ne kelljen ilyen hülységeket kérdezned. az alapismereteket se viccből írtam!
2007-12-09 23:54:19
bunny

csáó csak azt szeretném kérdezni, hogy a...

Kérdés
csáó csak azt szeretném kérdezni, hogy a bbrádióval mivan?mert nemakarom beosztani az idődet,meg ilyesmi, mert tudom, sok dolgod van, csak az is király műsor(volt).a Bodó Imivel sikerült multkor nagon jól elbeszélgetnem a lángsportba..-és sokat segített, ha olvassa, ez úton is megköszönném neki(na ennyit a hyperbunkó testépítőkről:D)még azt szeretném kérdezni, hogy Imivel beszéltük, hogy még a centrumtól is allergás tüneteim vannak xD...azt mondta, a vivő anyag lehet a hibás...szerinted is?mondta, hogy szedjek kapszulást...a vita -x jó lessz szerinted?-1,5 éve edzek..köszi, további sok sikert
Cs.Balázs
Válasz
a bb rádió következő száma igazi kurózum lesz - de még nem volt időm megcsinálni! vitamin kérdés - mindeképpen vita-x inkább mint centrum, de próbáld ki. nyilván multi lenne az igazi!
2007-12-09 23:52:51
bunny

Szia bunny ! tom-nak üzenem hogy a fárad...

Kérdés
Szia bunny ! tom-nak üzenem hogy a fáradtsága oka simán lehet vitaminhiány úgyhogy ha nem teszi akkor mindenképpen szedjen multivitamint ! Nekem is volt ilyen problémám, és érdekes módon mióta szedem a multi-x-et elmúlt... A BBtv kurvajó, mikor lesz fent következő rész vagy különkiadás ? köszi, csá
maniacfish
Válasz
bbtv jövő héten, és stromgman vs bodybuilding show az azutáni héten!
2007-12-09 23:51:26
bunny

Üdv Bunny mester! Te milyen eredményeket

Kérdés
Üdv Bunny mester! Te milyen eredményeket értél el anno még mikor versenyeztél ?
anonymous
Válasz
sosem versenyztem
2007-12-09 23:50:53
bunny

Hello Bunny! Szeretném komolyabban elkez...

Kérdés
Hello Bunny! Szeretném komolyabban elkezdeni a testépítést, de ez szinte képtelenség a nagy pénzhiány miatt. 3 hónapja edzek, de annyiból áll az egész hogy heti 3 edzés után egy adag csirke-rizs, és kész. Erre még épp van pénz, sőt valamikor előfordul hogy hónap végére nem marad csirkére. Szemét kaján élek sajnos és már tököm tele van ezzel. Suli közben csak vasárnaponként tudnék dolgozni, de azért nem kapnék valami sokat, nem lenne elég a sok húsra és a tápkiegre. Szerinted mit kellene tennem? Várni még kb 5-6 évet amíg saját melóm lesz és önálló életet élek? mert csak akkor tudnék foglalkozni komolyan a sporttal. Vagy hogyha vasárnaponként dolgozok majd, abból a kevés pénzből próbáljam meg elkezdeni? (csak itt meg az a baj, hogy nem tudnék elegendő kaját venni, táplálékkiegészítőt meg főleg nem). Csak kíváncsi vagyok te mit mondanál erre a szitura....Köszi! csá
Zoli
Válasz
én azt mondom neked őszintefrankón, hogy csináld igy tovább ahogy most. nem baj, ha rámész állóképességre és megalapozod azt, hogy HA majd lesz lé, komolyan tudj edzeni. heti 3 edzés pár évig meg fogja alapozni alaposan a komolyabb időszakot! túl nagyot nem fogsz tudni fejlődni, de ne csüggedj, hűátha lesz közben megoldás!
2007-12-09 23:50:05
bunny

Hy Bunny! A sok igénytenger dohányosokna...

Kérdés
Hy Bunny! A sok igénytenger dohányosoknak ajánlanám a következő kis videót: [link] Sokkoló.. Ha volt már vagy felesleges,akkor hagyd ki/töröld,de szerintem elgondolkodtató..
Ciara
Válasz
nagyon durva és tanulságos. amugy azt nem értem - ma is voltam étteremben - hogy : 1 miért nem tilják be anyilvános dohányzást a picsába? 2. miért az a természetes hogy a paraszt rágyújt az étteremben hogy én szívjam a szagót és büdös legyen mindenem, miért nem az hogy nem gyújt rá?
2007-12-09 23:47:57
bunny

\"Tegnap világitott egy cim az egyik spo...

Kérdés
"Tegnap világitott egy cim az egyik sportújságban \"Szteroidos c-vitamin\", ebben arról irtak,hogy állitólag a távol keleten egy gépsoron készül a legális tápkieg és a szteroid, tehát a délelőtt műszak tápkieget gyárt, az éjszakai szteroidot. csak a két műszak között nem takaritják el a gépeket,igy kerülhet vétlen sportolók szerveztébe. És találtak már itthon egy nagy multi polcán lévő c-vitaminban is. Én ezt nem tudom elhinni, hogy ilyen létezhet valóban, szerinted?" Ezt már én is hallottam az egyik erőemelő versenyen magyarázott róla valami wadás nőce, ugyhoyg akár még igazságtartalma is lehet. Nem árt bevizsgált terméket venni :)
Mákos
Válasz
semmit nem higyj el az újságoknak, úhy hazudnak mint a vízfolyás!
2007-12-09 23:43:14
bunny

Kérdés
[link] megbasszák az anyjukat! az még hagyján,h irigykednek bodó imi csajára,de h őt is fikázni kell. mi a faszomért nem a saját nyomorukkal foglalkoznak? tudtammal(haverom ismeri Dórit) a csaj teljesen normális, valami kutya vagy milyen boltban dolgozik... bele-bele olvastam a kommentekbe. szégyen. mondjuk az index mindig is egy rakás szar volt tótaw-vel az élen,de ezekkel a szaros blogjaikkal,meg pláne. tudom bunny,h ez nem pont ide való,de ha ha 1-2 bodó imis bbtv-t megnéznek,vagy esetleg bemennének vásárolni hozzá,akkor lehet,h nem 'üzletembernek' titulálnák a férgek.. eh.. szánalmas. ilyenkor érzem csak igazán,h mekkora egy szar országban élek.
Sz.

Válasz
én a tóta w-t bírom. de az nem egy névtelen senkiházi kis fasz, mint ez a nyomi. mint látod, volt egykét megjegyzésem a kis férgeknek. mindenestre az index színvonalát eléggé mutatja, hogy egy iylan rakás szar címlapra kerülhet!
2007-12-09 23:42:36
bunny

a fölösleges vitamin lerakódhat vesekővé

Kérdés
a fölösleges vitamin lerakódhat vesekővé?
anonymous
Válasz
nem. ez egy baromság. a vesekövet főleg az elégtelen folyadékbevitel okozza.
2007-12-09 23:40:49
bunny

Bunny, szerinted gáz a heti edzés felosz...

Kérdés
Bunny, szerinted gáz a heti edzés felosztás, úgy hogy hétfő kedd szerda? mert csak ezeken a napokon tudok menni edzeni, csak nem tudom regenerálódás szempontjából nem e jelent problémát.
Elektromágnes
Válasz
abszolúte problémát jelent, de hát mit tudsz tenni? jobb mint a semmi!
2007-12-09 23:39:42
bunny

Szia Bunny! Szerinted érdemes edzés utá...

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted érdemes edzés utáni turmixba 1 kevés tengeri sót rakni? (ugyebár egy csomó elektrolitot kiizzadok edzéskor) Az Afra Ákosos hír a címlapon beszarás!! Ilyen létezik??
anonymous
Válasz
nem, van elég ásványi anyag a poteinben is! áfra ákos - lásd fent!
2007-12-09 23:39:03
bunny

De ugye ezt most nem gondoltak komolyan ...

Kérdés
De ugye ezt most nem gondoltak komolyan ,hogy ezzel a formaval """""verte meg""""" az Äfra Äkost?...az utcarol behivok vkit is eltudja dönteni ki a jobb...Egyre jobban kezdelek megerteni miert fikazod a rendezvenyeken a biraskodast...SZÄNALMAS!!!!!
Gyuros Pisti
Válasz
nem szokásom fikázni a bíráskodást de ez egyértelmű csalás. mellesleg nem véletlenül szíktotta meg a scitec annak idején a musclemania-val a a kapcsolatot!
2007-12-09 23:38:19
bunny

Hali! A Fekvenyomást body \"stílusban\...

Kérdés
Hali! A Fekvenyomást body "stílusban" csinálom szóval nem akasztom ki és távol tartom a könyököm a testemtől,guggolást ugyancsak nem dőlök bele,viszonylag szűk terpesz,mélyre guggolva.Most a kérdésem az lenne,hogy szerinted a sima erőemelő felhúzásnak van jelentősége egy bodysnak?Tudom neked szar a derekad és teljesen hanyagolod a felhúzúsát,de még a BBTV17.5ben láttam csináltad a "Román" felhúzást.Nekem ez nagyon bejön és nem is megyek nagy súlyra bár bírná a derekam. Alsóhátra ez meg felhomorítás.
anonymous
Válasz
van, szerintem tök jól tönkre lehet tenni vele a derekat. csak óvatosan!
2007-12-09 23:37:25
bunny

Hello Bunny. Áhh bocs hogy 2 nap alatt ...

Kérdés
Hello Bunny. Áhh bocs hogy 2 nap alatt másodjára írok, de ez most fontos! A székletemben megjelentek kis zöld hosszúkás izék, és a székletem összességében is zöldes árnyalatú,+ a seggem is viszket. Ez ugy 1 hete jelent meg. Szerinted ez mitöl lehet? A sok hústol lehet ilyen? Üdv.
huncut
Válasz
sajnos - vagy inkább szerecsére -nem tudom mi a hoszúkás izé. a hústól nem valószínű!
2007-12-09 23:36:37
bunny

Vettem MusclegenX L-Carnitine a honlapon...

Kérdés
Vettem MusclegenX L-Carnitine a honlapon az van írva h edzés elött 20-30pvel kell bevenni viszont a csomagolásra 1-1,5 óra van írva most akkor hogyan szedjem??? válaszodat köszi
Csiki
Válasz
30 perc!
2007-12-09 23:35:18
bunny

Szia! Bunny adódott egy kis problémám...

Kérdés
Szia! Bunny adódott egy kis problémám... Úgy alakult, hogy lehet, hogy huzamosabb ideig antibiotikumos gyógyszert kell szednem. Most Scitec Mass-t és Cytogen Whey Prot-t szedek, és azt szeretném kérdezni, hogy ez az antibiotikummal nem alkot káros kombinációt? Tehát szedhetem őket egyszerre? Fontos lenne a válasz, ez nagyon idegesít! Köszönöm! Szia!
Balázs
Válasz
balázs a kérdésed megfelelő szinten idióta ahhoz, hogy szívességből megkérj valaki egy kiadós nyakonbaszásra! a táplálék miért alkotna káros kombinációt bármivel is?
2007-12-09 23:35:02
bunny

Szeva! Már majdnem a tökéletesség útján ...

Kérdés
Szeva! Már majdnem a tökéletesség útján kezdesz járni, ami a rovatodat illeti, viszont szövegértésből hányas voltál? Mert néha nem nagyon megy, úgy látom! De ne csüggedj, nem komoly a baj. Üdv.
anonymous
Válasz
nekem egy kcisit több szöveget kell megértenem attól tartok, mint neked kis barátom. a kérdés inkább az, hogy te hanyas voltál fogalmazásból? bár tény, hogy néha biztos hibázok, ugynis pár gyengeelméjű elképzelése ellenére - akik azt hiszik, egyedül egy kérdés van az orrom előtt mert csakis az övék létezik - több mint 500 kérdés van előttem, úgyhogy igyekszem pörgetni!
2007-12-09 11:50:41
bunny

hi bunny! olyan problémám lenne, hogy a ...

Kérdés
hi bunny! olyan problémám lenne, hogy a kajám az rendben van, zabpehely, 4szer rízs + csirkemell+fehérjeturmix, viszont amint megszek egy csirke+rízs kombót, egyszerűen, rá egy 10 percre elfog a fáradság és sokszor elnyom az álom is ilyenkor...namost kb. olyan 6-7 körül megyek este edzeni és van hogy még az előző kaja "miatti fáradság" van rajtam és nem megy úgy az edzés...hiába szeretnék mindent beleadni fáradnak érzem magam...mit ajánlasz? vannak ezek az emésztést segítő sciteces termékek, szted ezek megoldások lehetnének a problémámra?
tom
Válasz
meglehet, de az is lehet hogy egy órával előréb kellene tenned. az álom két okból foghat el: vagy leesik a cukrod a sok szénhidrát után (ez általában cukor bevitelénél fordul elő, pl. jópáran ismerik ezt az érzés egy adag trans-x bevitele után - "reggel bevettem és viszamentem az ágyba remegni") vagy az emésztésedet nagyon igénybe veszi - jé ez pont akét véglet! szóval neked NEM JÓ csirke rizs edzés előtt, kérdés menyivel előtte? az emésztőenzimek sokat segítenek!
2007-12-09 11:48:50
bunny

Szia bunny!Az a helyzet, hogy 3 muszakba...

Kérdés
Szia bunny!Az a helyzet, hogy 3 muszakba kell dolgoznom.Ha ejszakas muszakba vagyok, mit ajanlasz?Reggel, munka utan mennyek edzeni, vagy meg munka elott?Nem fizikai munkat vegzek, de azer egy ejjelt vegig ulni nem tul kellemes...valaszod elore is koszonom!udv
s.oliver
Válasz
telejsen mindegy. ugy csináld ahogy nbeked kényelmes!
2007-12-09 11:44:27
bunny

Hello...én egy sportoló vagyok napi 2xmá...

Kérdés
Hello...én egy sportoló vagyok napi 2xmásfél órás edzésen veszek részt(JÉGKORONGOZOM)szóval a szervezet igénybevétele nagy...eddig nem szedtem táplálékkiegészítőt,de most érzem az hogy eljött az idő mivel a sima táplálkozással nem lehet bírni a tempót...ebben szeretném a segítségedet kérni hogy mégis milyen fajtát válasszak...én a volumass 35-re gondoltam...hozzá kell tennem hogy eléggé magas a vérnyomásom..nem befolyásolja a benne lévő taurin????18 éves 190cm vagyok 84kg és ezzel együtt szeertnék izmot felszedni kb 86-89 kg lenne az ideális
Melcihor
Válasz
én bátran ajnlom a vm35-öt, csekély kreatin tartalma vagy taurin tartaléma nem oszt. az étrendedet vioszont alaposna át kéne nézni ha magas a vérnyomás! ja és multi-x + c vitamin!!
2007-12-09 11:43:35
bunny

Szia Bunny! Csak annyit szeretnék, hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Csak annyit szeretnék, hogy Az év testépítője díj átadásáról szóló hírbren elírtátok a dátumot, december 16 helyett novembert írtatok. Bár az értelemesebbek úgyis rájönnek, hogy mikor lesz, de gondoltam azért szólok, ha esetleg más még nem jelezte.
DANI
Válasz
bazeg! :DDDDDDDDD
2007-12-09 11:41:28
bunny

Üdv Bunny!! Kicsit kikadtam. Egyik lá...

Kérdés
Üdv Bunny!! Kicsit kikadtam. Egyik lányismerősöm fogyni szeretne (van miből), és eljár terembe is, de éhezik, meg este lefekvés előtt nem eszik úgy három órával semmit. Amikor ezt elmondta kicsit széttörtem(volna) pár bútort itthon :D Megmutattam neki a honlapot, meg alapismereteket stb, még BBTV-t is nézettem vele, és meggyőzte. Aznap még digitális konyhai mérleget is vett, majd basszus hazamegy, és ki fordul ellene?!!?? a saját családja, hogy márpediglen ő járni fog menzára és nem fog csirkét meg rizst enni, a barátja is azzal támadta hogy annyi fehérjét lehetetlen megenni, mondjuk ő is dagadt mint az állat, az apjával meg úgy összeveszett hogy az mondta is neki hogy szeded akkor a sátorfádat és takarodsz (én is ott voltam):SSS NO COMMENT de tényleg, hogy ennyi begyepesedett ember él ebben az országban, na csak ezért nem szeretek itt élni, a sok hülye miatt. Sebaj nézzük a nagy fogyást chipset zabálva a TV előtt, attól majd egészségesek leszünk!!! agyrém komolyan, Csak a lányt sajnálom, hogy mivel még a szülei tartják el, diétázni nem fog tudni holott szeretne, és ahogy ismerem az elszántság is megvan benne, szerintem elfog menni dolgozni csak ezért ahogy ismerem. Csak anyira rossz hogy a saját családja fordul ellene, olyan dologban ami őt zavarja, ebből nekem az jön le hogy nem tisztelik és szeretik hogy neki igenis fontos lenne a fogyás. Muscle World 2 király !!! Szerencsére tulajdonosa vagyok egy példánynak. Tudományos rovat lesz valamikor a BBTV-ben??? nagyon hiányzik már!! Szerinted csináltok valaha is az Essentials termékcsaládról egy kis tud. rovatot a BBTV ben??vagy ez tökhülyeség????? csak így tovább üdv
Tibi
Válasz
szégyen ez. add át a csajnak üdvözletemet, együttérzésemet és mondd meg neki, hogy drukkolok neki hogy mégis sikerüljön! nincs szarabb annál ha a saját családod ellened fordul - nem egy narkós féregről beszélünk! - és iylenkor elgondolkodtató, hogy karácsony meg faszom, mega család szentsége mit ér! a család dolga az - apu és anyu azért csinál gyereket - hogy támogasson. amikor a család a saját önző hülyégével van elfoglalva és inkéább ellen fordul butaságból, sültparasztságból - hol van itt a szeretet? lesz tudományos rovat és adtál egy ötletet most!
2007-12-09 11:41:11
bunny

hello bunny jó reggelt, és legyen szé

Kérdés
hello bunny jó reggelt, és legyen szép napod. A többit most inkább nem részletezem.
bleamy
Válasz
köszi, nem tudom mire gondolsz, de megyünk ma segget áztatni csuriékkal!
2007-12-09 11:36:53
bunny

Amióta áttértem 2 hónapja arra hogy tisz...

Kérdés
Amióta áttértem 2 hónapja arra hogy tisztán eszem, nem növekedik a súlyom. Akármennyit ehetek egyszerűen semmi változás. Csirke, rizs, zabpehely egesz nap 2 orankent. Olyan gyors az anyagcserem hogy az lehetetlen. Létezik valami betegseg amiért ez lehetséges ? Mi tévő legyek? Tömegelnék de ez igy inkabb szalkasitas nekem ... lehet visszatérek a szemet kajakra és akkor lehet nem 70 lennek :-/ Jah mellesleg volt egyszer egy nap hogy alig tudtam enni valamit és olyankor minusz -2-3 kilo lejott. Komolyan mondom hogy nem viccelek. Hallottal mar ilyenrol ?
Sanyo
Válasz
növeld a szénhidrátot! nem kell aggódni!
2007-12-08 22:17:23
bunny

Üdv Bunny Az lenne a kérdésem, hogy mel...

Kérdés
Üdv Bunny Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb kreatin fajta ami nem okoz gyomorproblémákat és tömegben is lehet tőle fejlődni. Válaszod köszönöm
lajos
Válasz
elvileg egyik sem. a az kreatin etil észter elég tuti!
2007-12-08 21:48:29
bunny

Erő, egészség! Az érdekelne Bunny, hogy ...

Kérdés
Erő, egészség! Az érdekelne Bunny, hogy mi a különbség a HST és a HIT edzéselvek között, hiszen mindkettő feltételezi az egész testre kiterjedő edzést egy adott edzésen bellül, ezen kívül a progresszív súlynövelést és az alacsony szériaszámot is. Válaszod előre is köszönöm, remek a Bb.TV !! /Zsolti/
\"srácc\"
Válasz
teljesen más a két edzéselv. hst ügyben fordulj radnai tamáshoz www.tesztoszteron.hu, a hit kb. az amit mi csinálunk, tudomásom szerint szó sincs benne egész testes edzésről.
2007-12-08 21:47:50
bunny

Kérdés
[link] ehez nem lehet hozzászólni pimpinkin helyett énekelhetné h drugs bunny :D
D

Válasz
nem tudom hogy a kiscsajt ölném-e meg először, vagy aki ezt megcsinálta?
2007-12-08 21:46:08
bunny

Hi! Erről mi a véleményed? (A ti boltoto...

Kérdés
Hi! Erről mi a véleményed? (A ti boltotokból - MWP A provit masterprotol, magyar termék.) [link] Ráadásul ebbe semmiféle adalékanyag nincs!
Károly
Válasz
beszarok, ez még létezik? nem egy top fehérje, nagyon régi darab, ha másra ninc slé, jobb mint a semmi!
2007-12-08 21:44:27
bunny

Hy Bunny !! Kérdésem az lenne hogy izom...

Kérdés
Hy Bunny !! Kérdésem az lenne hogy izomtömeget hogy tudom hatásosabban növelni, az edzés módszerre gondolva, hogy a gyakorlatokat "piramisba" csinálom vagy adott súllyal végzem az adott sorozatot végig. A kettőt között van különbség ?
anonym
Válasz
a piramisnál tudud elérni a lehető legnagyobb súlyt,
2007-12-08 21:42:13
bunny

Cső, albérletben lakom. 2 lakótársam nem...

Kérdés
Cső, albérletben lakom. 2 lakótársam nem szokott enni, azaz napi kb. 1 zacskó csipsz, vagy 1-2 szendvics, 16 óra megfeszítő meló mellett (én ugyanettől fogytam 4-5 hónap alatt 8 kg-t, sajnos izomból is). Ők nem edzenek, egyik tök átlagos testalkatú, másik dagadt mint az állat. Esküszöm, hogy van olyan hogy napi egy pogácsa, meg ilyenek. Sőt a dagadt még hízik is (jelmondata: napi 2 zsömle oszt jóvan - sajnálja a kajára a pénzt). Én testépítő táplálkozást folytatok, mégis fogyok mióta ott dolgozok, kb. annyit eszek mint ők 1 hónap alatt, csak minőségben. Hogy van ez ??!!
nem értem
Válasz
nem eszel eleget. velük meg ne foglalkozz!
2007-12-08 21:41:30
bunny

esküszöm...a tv2 ben volt asszem az aktí

Kérdés
esküszöm...a tv2 ben volt asszem az aktívban :):)
petya
Válasz
a tévét elmebetegek csinálják!
2007-12-08 21:38:53
bunny

Hello Bunny! Szálkásításhoz hány kilogra

Kérdés
Hello Bunny! Szálkásításhoz hány kilogramm súlyt ajánlanál? fekvenyomás, bicepszezés, tricepszezés
Mark Dacascos
Válasz
200, 80, 50
2007-12-08 21:38:34
bunny

Szeva Bunny! 2 év edzés után hiztam köze...

Kérdés
Szeva Bunny! 2 év edzés után hiztam közel 30 kg-t (184/98). Tavaszra tervezem a diétámat és az lenne a kérdésem, hogy olvastam az MD-ben is és talán még a bb.tv-ben is láttam hogy jópár sportolo nemis kardiózott szálkásítás közben. Az a kérdésem hogyha betartom a szigoru détát tán még aerob nélkül is fedetlen lehetnék? Egyébként eléggé gyors az anyagcserém, nehezen fejlődök, ezért kérdme hogy az aerob neme hatna negatívan a majdan várt eredményre.
Tömeg Elek
Válasz
ha szerencséd van, aerob nélkül is befogyhatsz, ezt próbáld ki!
2007-12-08 21:38:07
bunny

Szia! Pihenni szeretnék mert rámférne....

Kérdés
Szia! Pihenni szeretnék mert rámférne.Most karácsony környéke tökéletes alkalom. Dekondícionáló hét(asszem ez a neve????)vagyis heteket tartanék mostantól Január 1.ig.Ezt úgy képzeltem el hogy két hetet a hónapból fele szériákkal fele terheléssel átmozgató jeleggel lennék,majd utólsó héten karácsony szileveszter stb. zárva a terem az egész héten teljes pihi.Tudom ez izomveszteséggel járna de szerinted alapba fele annyi széria fele annyi terheléssel persze nagyon kontroláltan,lassan,stb.Erre légyszi mondj valami véleményt!(köszi)Ja és egy kis történet:Srácok a terembe fogyni akarnak szóval a fogyi öv,meg az ötven széria hasprés mellé most bekerült a paprika krém is,ami nagyon csípi a hasukat meg éget,persze ez az jelenti hogy a zsír is ég,mondom nekik kenjék be petróleummal a hasukat és majd felgyújtom és akkor tényleg tuti lesz a hatás.Na csak ennyi köszi a segítségeT!
anonymous
Válasz
szerintem ezt kissé túlspirázod. ha pihenned kell, nyilván csökkentsd az intezitást átmoztgató jellegig. majd a ful pihenő után is igy térj vissza. a paprikakrémet mondd meg nekik, kenjék a seggükbe, mert akkor jobban szívódnak fel a tápanyagok!
2007-12-08 21:37:16
bunny

hi bunny! a közeljövőben jöttök vmikor f

Kérdés
hi bunny! a közeljövőben jöttök vmikor fehérvárra..? jó lenne már élőben látni titeket!!:P
én
Válasz
megyünk, de sajnos nem csinálunk nyilvános programot.
2007-12-08 21:34:54
bunny

Szia Bunny! Az ásványi anyagokról kérdez...

Kérdés
Szia Bunny! Az ásványi anyagokról kérdeznék? Konkrétan,h mennyit ajánlassz belőlük? Anita Bean a könyvben ugye azt írta,h max az RDA-t. Bár azért van a könyvben pár elvavult rész (mivel nem egy mai darab), ezért is kérdezem most tőled. Még egy: A pufi rizs egyenértékű-e a főtt rizzsel? Ugyanis van,h a husim mellé csak az megy. Köszi
Boldo
Válasz
nem szoktam számolni, nem is kell, mert a komplex vitamin ásványi anyg kiegészítők ki vannak megfelelően találva. a minimum adag egy zacskó multi-x! a pufirizs és a risz egyenértékű, de a pufirizs kb a feldoglozatlan rizsnek felel meg.
2007-12-08 21:34:23
bunny

Hello Bunny! 2 napja kezdtem el szedni a...

Kérdés
Hello Bunny! 2 napja kezdtem el szedni a Tightot , ami eléggé felnyomta a vérnyomásom. Az szerinted jó , hogy a vérnyomás csökkenése érdekében ( az extra E-vitamin kiegészítés mellé) Hemo-No-t szedek(mivel ebben is elég sok arginin van)? Ezt leginkább edzés előtt kéne szedni ,de a tightot reggel szedem be felkelés után és gondoltam ,hogy majd ezzel fogom beszedni. Szerinted jó ötlet? Vagy inkább igyak meg reggel 1 adag effergint a Tight mellé?
Lajos
Válasz
nem. ha valami felnyomja a vérnyomásod, akkor azt hagyd el, ne kezdj el valami máést szendi ami csökkenti! az no fokozók nem fogják a vérnyomásod csökkenteni mellesleg!
2007-12-08 21:32:47
bunny

Szia Bunny! Azt szertném kérdezni hogy m...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szertném kérdezni hogy most 110 kg vagyok nem túl izmos mit ajánlanál szálkásítjak vagy tömeget növeljek hogy jöjjön fel izom azt utánna szálkásítjak. napi 200 gramm rízst ehetek?
anonymous
Válasz
alapismeretek!
2007-12-08 21:30:37
bunny

Mester! Azt szeretném megkérdezni, h...

Kérdés
Mester! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt érdemes kihagyni az edzésben, a jobb fejlődés érdekében? A 3 hónap után 1 hét az reális? Illetve a profik, hogy csinálják?
Gábor
Válasz
nem kell kihagyni!
2007-12-08 21:25:44
bunny

Szeva Bunny,csakha infotok van rola eset...

Kérdés
Szeva Bunny,csakha infotok van rola esetleg.Gondolom nem tarthatjatok szamon mindig,de ha esetleg tudtok rola ki hol versenyez epp sztem irjatok ki nyugodtan.Hatha vkinel betalal. Üdv
Gyuros Pisti
Válasz
pisti, gondolhatod hogy kiirjuk. de nekem nem áll módomban mindkeit hivogatni. akinek fontos, hogy sztár legyen, hogy értesüljön mindenki az gondolkodik róla hogy tudjunk mindenről. annyit mondhatok - pár kulcsemberről mindig tudni fogunk, és nyilván a team scitec csapattagokról is.
2007-12-08 21:25:27
bunny

Bunny!!A sör nem jó csapvíz helyett mert...

Kérdés
Bunny!!A sör nem jó csapvíz helyett mert az még több női hormont tartalmaz...el is mondom mért...amikor haverok isznak mint a gödény elkezdenek midenféle hülyeséget beszélni autót sem bírnak vezetni és mind egyszerre mennek vizelni... ez a bizonyíték a sör női hormon tartalmára.:-DDD
antisör
Válasz
bazeg, télleg! :DDDDD
2007-12-08 21:23:47
bunny

Szeva Bunny, gratu a Szantai Dorinak....

Kérdés
Szeva Bunny, gratu a Szantai Dorinak.Egy ötlet:Ha tudjatok a magyar versenyzök hol versenyeznek europaban irjatok ki legyszi sztem sokakat erdekelne.Mert pl en epp hamburgban dolgozok es elek es ha tudom hgy a Dori itt versenyez megyek es megnezem,hamar a magyar versenyekre nemtudok elmenni emiatt. Üdv,tovabbi sok sikert.
Gyuros Pisti
Válasz
pisti, honna kéne tudnunk hogy ki hol versenyez?
2007-12-08 19:11:31
bunny

Hi there, kovetkezo dologban szeretnek t...

Kérdés
Hi there, kovetkezo dologban szeretnek tanacsot kerni. Dieta vegen vagyok, vagyis nem sikerult tokeletesen befejeznem, de kifutottam az idobol mivel utazom el es nem lesz lehetosegem a heti 6 nap 1 oras aerob edzest folytatni, es a sulyzos edzest is kezdetleges otthoni eszkozokkel tudom majd vegezni 3 hetig(fekpad, egykezes ketkezes sulyzok), plusz ami meg talan fontosabb a kajalast sem fogom tudni annyira precizen megoldani mint eddig (foleg hogy jonnek az unnepek, a makos belygli....). Eleg jo fotmat sikerult hoznom, olyan 150gr chn voltam es 250-300g feherjen 82kg a testsulyom most, a kockak elojottek... Unnepek utan viszont ismet utazom nyaralassal egybekotve. Szoval szeretnem kielvezni a kemenyen megszerzett munka eredmenyet, es megtartani mostani formamat. Ehhez mi lenne a legjobb startegia, mert ugye letezik olyan hogy versenyzok verseny utan kitoljak a dietat hogy a jo format megtartsak mint pl Matyi az eggyik bbtvben a kozonsegtalakozo miatt? Ez azt jelenti, hogy ugyanugy dietaznak mint versen elott aerobbal egybekotve, vagy csak kozepszinten tratjak a szenhidratot, mi a titok? Heti 3,4 nap atmozgato edzes, nuku aerob mellett ugye a 5g/tskg tomegeleskor mehetne 2g/tskg proteinnel. Nem varom el, hogy a 3 het alatt tomeg jojjon, celom hogy ne fedjem be magam. Varom tanacsodat. Kosz
anonymous
Válasz
neked uyganugy diétázni kell tovább a félrekajálások után. aztán ha már rendes edzés lesz, magasabb szénhidráttal de tiszta kajával tudod tartani a formát!
2007-12-08 19:10:49
bunny

Szia bunny!vettem egy doboz ecdysonet a ...

Kérdés
Szia bunny!vettem egy doboz ecdysonet a napi ajánlott fogyasztás 4 kapszula.a kérdésem hogy hogy szedjem ezt a 4et?reggeli után ebéd után edzés után és vacsora után?elölre is köszönöm a válaszodat.
b.lászló
Válasz
oszd el erányosan!
2007-12-08 19:09:02
bunny

Tegnap világitott egy cim az egyik sport...

Kérdés
Tegnap világitott egy cim az egyik sportújságban "Szteroidos c-vitamin", ebben arról irtak,hogy állitólag a távol keleten egy gépsoron készül a legális tápkieg és a szteroid, tehát a délelőtt műszak tápkieget gyárt, az éjszakai szteroidot. csak a két műszak között nem takaritják el a gépeket,igy kerülhet vétlen sportolók szerveztébe. És találtak már itthon egy nagy multi polcán lévő c-vitaminban is. Én ezt nem tudom elhinni, hogy ilyen létezhet valóban, szerinted?
Csabi
Válasz
szerintem ki kéne ínri az újságírónak hogy melyik cég volt ez, utána mi eljtttanánk a cikket a céghez, az szarráperelné az újságot és legközelebb meggondolná az elmeroggynat újságíró hogy miket írkál!
2007-12-08 19:08:45
bunny

Szia Bunny!!! Nagyon fasza a muscle wor

Kérdés
Szia Bunny!!! Nagyon fasza a muscle world 2!!!!!Van benne minden jó zenék,california,jó csajok,Vörös Zoli egyszóval fasza nagyon
anonymous
Válasz
köszi, átadtam az alkotóknak!
2007-12-08 19:07:34
bunny

hehe!!!!! szia bunny!! volt biosztanárom...

Kérdés
hehe!!!!! szia bunny!! volt biosztanárom szerint (HAHAHAHHHAHAHAHA) ha túl sok csapvizet iszol, kb 5 liter vagy többett, akkor a férfiak nőiesedni fognak, mit szólsz ehhez? NE IGYUNK CSAPVIZET:D
danii
Válasz
igaza van, igyatok meg egy láda sört! :D
2007-12-08 19:07:13
bunny

Üdv Bunny! Állandó olvasója vagyok a ...

Kérdés
Üdv Bunny! Állandó olvasója vagyok a rovatnak, sokérdekes dolgot lehet tanulni belőle és sokat lehet rajta szórakozni is ( bár Bunny szerintem nem biztos, hogy mindegyiken ugyanúgy mosolyogsz, amin én). Eddig nem éreztem, hogy érdemben hozzá tudnék tenni az oldfal színvonalához, azonban most talán segíthetek. Olvastam Gz hozzászólását, akinek fekvenyomás közben megsérült a válla. Pontosan ugyanígy jártam (azóta nem nyomok maximumot soha semmiből). A fekvenyomást rúddal azonnal elhagytam az edzésemből, mert a gyakorlat alatt nem tudtam az izomra figyelni, hiszen nagyon fájt a vállam. Az orvost addig halogattam (mint mindig), amíg csak lehetett, így ezt sem mutattam meg "szakembernek", halgattam az ösztönökre, meg a testemre. Az összes fájdalmat okozó gyakorlatot elhagytam, vagy olyan kicsi súlyra váltottam, ami nem okozott fájdalmat,, de megmozgatta az adott izmot. Eredmény: 2 hónapig fekvenyomás és döntött pados nyomás csak egykezesekkel (ezzel valahogy nem jelentkezett a fájdalomérzet), az általánosan használt súly 30 %-ával!!!!!. Persze a mellezésnél a tárogatást vagy el kellett hagynom, vagy csak 7 kg-val kellett végezzem. Mellről nyomás abszolút kimarad, (nekem itt is fájt rúddal), azonban egykezessel ezt is ki tudtam küszöbölni, illetve helyettesíteni. Ma már újra képes vagyok a vállamat a teljes mozgástartományban használni. Fontosnak tartom azonban megjegyezni, hogy ha nem éreztem volna hétről hétre a javulást, akkor biztos elmentem volna dokihoz, mert annak semmi értelmét nem látom, hogy séülést további hülyeségeimmel helyrehozhatatlanná tegyek. Szerencsére nem így történt, és volt tanulság is a dologban. Tudom, hogy a 4 ismélés is nagyon kevés, és nem éppen testépítő ismétlésszám tartományba esik, azonban ha egy gyakorlat nagyon megy, akkor addig emelem a súlyokat, amíg 4 (szabályos, amennyire lehet) ismétlést ki nem tudok csikarni magamból. az 1 ismétléses maximumot ma már kihagyom.
Banderas
Válasz
igy kellene csinálni mindenkinek!
2007-12-08 19:06:45
bunny

hi bunny, te mivel eteted a kutyád? n

Kérdés
hi bunny, te mivel eteted a kutyád? nyomja a rizs-csirkét ő is?:)
zergdefense
Válasz
nem egészen, a kutya csontot eszik!
2007-12-08 19:04:22
bunny

Szevasz Bunny! Nagyszüleimnek milyen vit

Kérdés
Szevasz Bunny! Nagyszüleimnek milyen vitamint ajánlassz? Vita-x vagy multi-x?
alien
Válasz
multi-x!
2007-12-08 16:19:22
bunny

hello! van itthon egy gépem, de valalmi ...

Kérdés
hello! van itthon egy gépem, de valalmi okból kifolyólag , a súly lehúzásához nagy erő kifejtés kell, de a visszaengedéskor nincs semmi ereje! így az edzésnek van értelme?
tozo
Válasz
szorul a gép, javítsd meg!
2007-12-08 16:19:09
bunny

Cső Bunny!!!! Sajnálattal vettem észre,h...

Kérdés
Cső Bunny!!!! Sajnálattal vettem észre,hogy se a Body Builderen se a scitec honlapján nem rendelhető ATTACK!!!Ez most mé' van??Pedig nagyon kéne mert állati egy cucc!!! :D
Adee
Válasz
mert kifogyott!
2007-12-08 16:18:46
bunny

Ciao Bunny Nem tudom idegesít-e rajtam ...

Kérdés
Ciao Bunny Nem tudom idegesít-e rajtam kívül mást is, de nem lehet megoldani, hogy ne induljon el a bb.hu főoldalon a bb.tv videoelőzetese ? Meg aztán, hogy loopol is...borzasztóan idegesítő.
mhakákó
Válasz
nem lehet!
2007-12-08 16:18:04
bunny

Bunny az mitöl lehet,hogy a Vörös Zolina

Kérdés
Bunny az mitöl lehet,hogy a Vörös Zolinak olyan izmok is vannak a karján amiknek nem kéne ott leniiük?vagy ez nem publikus?:)
Peti
Válasz
edzéstől!
2007-12-08 16:17:39
bunny

szia bunny van egy eselyem amivel megval...

Kérdés
szia bunny van egy eselyem amivel megvaltoztathatom az eletemet az pedig a francia idegenlegio az lenne a kerdesem hogy ott mennyire menne tonkre a testepito fizikumom? (10 kilometeres futasok ,50 km-es menetelesek stb). kerlek valaszolj !!! koszi elore is minden jot!
legionar
Válasz
teljesen!
2007-12-08 16:17:06
bunny

hello bunny a két karom között van 1 cen...

Kérdés
hello bunny a két karom között van 1 centi különbség gondolom nem egetverő nagy baj de a kisebbikkel nem is tok annyit húzni mint a másikkal gondolok itt egykezes bicepszre lehet ez ellen vmit tenni?
pítör
Válasz
nem kell vele foglalkozni!
2007-12-07 23:51:10
bunny

Hello!Véleményedre lenne szükségem.Gondo...

Kérdés
Hello!Véleményedre lenne szükségem.Gondom van a kreatinnal,vérnyomás stb...Mit tudnál helyette ajánlani, ami hasonló "dolgokra képes", most tribulust szedek.A Nitric Oxide cuccok tudtommal önmagukban nem jók, ezek mellé is kell a kreatin.Vagy mindent szarul tudok?
attus
Válasz
no cuccot különösen nem ajánlok ha gondod vana vérnyomással. de nem oylan fontos dolgok ezek!
2007-12-07 23:50:37
bunny

Szeva Bunny! Csatári Ervin vmi elképesz...

Kérdés
Szeva Bunny! Csatári Ervin vmi elképesztő ember, engem spec jobban megfogott mint Béci, nemsemmi,hogy olyan állapotból újra a színpadra állt,minden elismerésem az övé, jah és a tiétek a BBTv-k miatt! Lenne egy kérdésem is: Ki szeretném próbálni a Trans-x Proffesionalt, és olvasva az alkalmazását, írják,h edzés után használandó, akkor közvetlen igyam a fehérje(így ugye nem rakok bele cukrot,mert a trans-xben van 81g) után,esetleg keverjem össze a 2t? Bár legelőször én arra gondoltam,h edzés elött innám,mert ugye van benne bedurranás fokozó,meg edzéshez is betöltene,csakhát ugye ugy irják,h edzés után,szóval te mit javasolsz? Köszi
Force
Válasz
edzés előtt nem javaslom, utána is elég fél adag fehérjével összekeverve.
2007-12-07 23:49:48
bunny

szia bunny!rákerestem itt a vállsérülése...

Kérdés
szia bunny!rákerestem itt a vállsérüléses kérdésekre,főleg a rotátor izomköpennyel kapcsolatosakra,de nem igazán sikerult beazonositanom mi lehet a baj...az ugy tortent hogy egyszer kb 1,5 honapja fekvenyomasnal egy nagyon maxot akartam nyomni(mar banom...) es nem jott ossze viszont azota baszottul fáj a vállam.nem hiszem h szakadt volna valami,mert nagyon bemelegitettem es fokozatosan mentem fel a sulyig,es nem volt sokkal nagyobb a legutobbi maxomnal.nem tudom beazonositani pontosan a serulest mert erdekes mikor faj,mikor nem:vizszintes fekvenyomáskor fáj,ofkorsz.azota nem csinalom.de fáj még huzodzkodasnal,tolodzkodasnal is.de ami meglepo,oldalemelésnél,mellrol nyomasnal,allighuzasnal nem faj.ez szamomra erthetetlen.tudnal valamit segiteni,h mi lehet a problema es a kímélés és extra cvitamint+joint x mellett mit tehetek.köszönöm előre is és bocsi a hosszu levelert.max tisztelet
Gz
Válasz
én kivizsgáltanám először is!
2007-12-07 23:49:13
bunny

Szia Bunny! Mit lehet tudni erről a m...

Kérdés
Szia Bunny! Mit lehet tudni erről a műtétről, amin most esett át a V.Zoli? Sajnos nekem pár évi helytelen edzés miatt eléggé rossz állapotban van a könyököm.Pár injekciót kaptam már bele sportorvostól, de sajnos nem javított rajta sokat:( Edzeni azóta megtanultam már, de tricepsznél még érzem azért rendesen, ezért szűk nyomást, letolást hagynom is kell teljesen, lórúgás és tolóckodás ami nem zavarja. Annyira nem veszélyes, de ha van mód arra, hogy izületi fájdalom nélkül menjen az edzés, akkor miért ne..? Bár nálam sajnos nem találnának gigantikus soha nem látott izmokat:) Válaszodat előre is kösz!
megoldás könyökre?!
Válasz
keresd meg a hírben említett orvost.
2007-12-07 23:48:11
bunny

Szia Bunny,van egy érdekes történetem :)...

Kérdés
Szia Bunny,van egy érdekes történetem :) ma volt a suliban ilyen orvosi vizsgálat és utána önszorgalomból mindenkienk megnézte az orvos hogy mi jellemző a testalkatára,sajnos nem tudom neve de egy ilyen kis szar papírból amit beállítja hogy milyen magas vagyok és hány kiló ,nah szóval nekem kijött hogy túlsúlyos vagyok(184/90)erre látom az orvoson aki mellesleg 140centi és 110kiló hogy kezd vörösödni a feje és elkezdett kiabálni hogy ez a kurva szerkezet megin rossz(a darab papír)merthogy rajtam alig van zsír mégis túlsúlyos vagyok!!!!!!!!!aztán annyira ides lett hogy az assztensnek meg kellett mérnie a vérnyomását és felment neki 210/160ra és adtak neki gyógyszert,mikor lenyugodott engem elküldött szó szerint a picsába a papírt meg széttépte! Ha nem láttam volna el se hinném hogy mekkora birka.
tulsulyos
Válasz
előtte keltt volna gondolkozni, nem női magazinból kivágott szarokkal méregetni az embereket!
2007-12-07 23:47:39
bunny

Szénhidrát az pedig 5g/tskg ami 380 g CH...

Kérdés
Szénhidrát az pedig 5g/tskg ami 380 g CH ami 450g rizs amit megcsináltam lemérve szárazon faszául de gecisok szal reggel inditok inkáb zabpehejel és már máris kevesebb kell.Kérdéssem ezel kapcsolatba az lenne h a 380g CHba bele számoljam e az edzés utáni 50-60g szöllő cukrot?vagy azt ne? Kajával kapcsolatba enyi kérdésem lenne csak. Viszont még lenne 1 kérdésem, márciusba felvételiznék rendörnek ahol többek közt az alkalmasságin kell futni is 2km 7.5 perc alatt. Most jelenleg 9,5 perc alat van meg ugy h akkor még cigiztem (1hete már nem :) ) szóval szerinted menyit meg h kéne futnom h a súlyom az azért vmenyit növekedjen és lentebb faragjam azt a 9,5 percet?Tudom h alap h a futás gyilkolja az izmokat és 1xerre a 2ö nemmegy de hátha.Arnoldbácsi régi könyvébe azt olvastam h maximumheti 4-5 30perc amit én soknak tartok.Szerinted?Bocsi h ilyen sokat kérdeztem de ezeket fontosnak érzem :) 1ébként öszinte elismerésem,csak így tovább Egy mindennapi Edző válaszol olvasó:P
Sanyi
Válasz
ilyenkor statisztikailag kéne gondolkolzni hogy az 50g a 380g hoz képest jelentős-e? a futás miatt nemm kell agódnod, azut hiszem el lehet dönteni hogy mi a fontosabb!
2007-12-07 23:46:48
bunny

Hi there. Kulfoldon supermarketben talal...

Kérdés
Hi there. Kulfoldon supermarketben talaltam ket kulonbozo tipusu kinaiak altal gyartott tesztafelet. Mi a velemenyed ezekrol, lehetnek ezek egeszseges szenhidratforrasok? A ket termek: 1. protein enriched egg noodles es 2. rice noodlest Valoszinu lehet, hogy tojasbol vagy rizsbol nudlit csinaljanak? Te hasznalnad ezeket mint megbizhato jo szenhidratforrasokat tomegeleskor vagy kb egy szinten allnak a teljes kiorlesu tesztakkal? Kosz
anonymous
Válasz
semmiképpen sem!
2007-12-07 23:45:15
bunny

Szia bunny, Lassan elkezdem az első komo...

Kérdés
Szia bunny, Lassan elkezdem az első komolyabb diétámat. Elkezdem majd csökkenteni a szénhidrát mennyiségét, kérdésem, hogy az edzés utáni turmixból rögtön hagyjam el az összes ch-t, vagy azt is fokozatosan érdemes. üdv
Balázs
Válasz
azonnal hagyd el
2007-12-07 23:44:55
bunny

HElo Bunny! Édesanyámnak meghúzódott a v...

Kérdés
HElo Bunny! Édesanyámnak meghúzódott a vádlija fallabdázás közben. alig tud járni, a doktornő januárig pihit javasolt neki. Elég rég óta játszik már. Ajánltam neki a Joint-x et. Szerinted? Másik kérdésem az lenne, hogy kreatint fehérjével összeturmixolom akkor nagy bűnt követek el? Köszi
Gyuri
Válasz
a joint x egy izületvédő szr, nem izomhúzódásra való. a fallabdázás egy ilyen veszélyes játék. egy masszőr nem ártana. a kreatinos kérdéseden ülj le és gondolkozz egy kicsit!
2007-12-07 23:44:39
bunny

hy Bunny.az egyik haverom hashajtóval fo

Kérdés
hy Bunny.az egyik haverom hashajtóval fogyókurázik.szerinted normális?
Norbi
Válasz
semmin sem lepődök meg. küldd elmeorvoshoz!
2007-12-07 23:43:35
bunny

Hello, Ezuttal az lenne a kérdésem hogy...

Kérdés
Hello, Ezuttal az lenne a kérdésem hogy az ételek elkészitésénél a kivánt mennyiséget az étel elkészitése előtt vagy után mérjem ki? mert ugye pl a rizs főzés utan sokkal nehezbb lessz. válaszod előre is köszi, és azt is hogy a sok hülye kérdésem ellenére is válaszolsz
soted
Válasz
erre engedelmeddel nem fogok!
2007-12-07 23:43:10
bunny

hali. na hallod első értelmes dolog a tv...

Kérdés
hali. na hallod első értelmes dolog a tvbe!!! az emberek átütő sikert érteke el a táplálkozástudományban...!!! TUDÓSOK rájöttek h úgy kellene táplálkozni mint az ősember (hal, hús, zöldség, gyümölcs, köles, rízs, ilyesmik! amit mi eszünkk is és le is vagyunk érte szólva) és akkor nem híznánk el meg nem lennénk cukrosak meg magas vérnyomás stb! mekkora áttörés a tudományban... :):):)
petya
Válasz
ezt álmodtad, ilyen a tévében nem lehetett!
2007-12-07 23:42:52
bunny

Cső! Annyit mondok bambusz féreg és egyé...

Kérdés
Cső! Annyit mondok bambusz féreg és egyéb rovarfélék :D Elvileg a bambuszféreg 54%-ban tartalmaz fehérjét és jóval magasabb a tápértéke mint pl. a marhahúsnak. A szervezetük jobban átalakít fehérjéket.Nos a csirkemell akkor elbújhat, belegondolunk 100 g csirke vagy 20-25 g fehérje ez meg kétszerannyi, bár sajnos nem mehetek be egy boltba csókolom a kezeit 4 kg bambuszférget kérek. Én simán zabálnám őket :D nemtom Te hallottál már ilyenekről?
Gábor
Válasz
nem, de elmeorvosról hallottam már!
2007-12-07 23:41:28
bunny

Hali, respect! Most oké ez a vitamin do...

Kérdés
Hali, respect! Most oké ez a vitamin dolog, h nem lehet túladagolni meg stb, legalábbis ezt állítod, meg persze én is szedek multix-et, de mivan a zsíroldható vitaminokkal?! ADEK, ezek elvileg tényleg "nem kipisilhetők" ,raktározódnak most akko meva?!
Zoli
Válasz
igazad van, ne szedj vitamint, nekem az egyszerűbb mint hülyéknek magyarázni ötezredszer ugyanazt!
2007-12-07 23:39:46
bunny

hello!kb.2 honapja eszrevettem kis kidud...

Kérdés
hello!kb.2 honapja eszrevettem kis kidudorodast a hasamon lent jobb oldalt.. orvos azt mondta még nem serv nem operalhato,de kialakulhat belőle!vettem ma elszorito övet,de egy par gyakorlatot nemtudok benne vegezni..pl"hasgyakorlat..mi a tanacsod?szabad öv nelkul?elore kösz
anonymous
Válasz
szabad de fokozottna kel ügyelned arra hogy SOHA ne feszüljön a hasfalad
2007-12-06 12:22:35
bunny

Hello Bunny! Tudnál nekem abban segíteni...

Kérdés
Hello Bunny! Tudnál nekem abban segíteni, hogy hol tudnék beszerezni ilyen edzős cuccokat?(Pl Pesten.)Gondolok itt olyanokra, mint a Power House Gym...Shopbuilderen már nincsenek.Válaszod köszönöm!
bbfun
Válasz
1064 Budapest, Rózsa utca 101.
2007-12-06 12:18:42
bunny

Hi Bunny !Légyszi Mond meg Bélának hogy

Kérdés
Hi Bunny !Légyszi Mond meg Bélának hogy jöjjön Bp-re is mer bajok lesznek:)
Tomi
Válasz
én testépítője díjon 16-án itt lesz!
2007-12-06 12:15:33
bunny

Hát mióta normálisan táplálkozok, azóta ...

Kérdés
Hát mióta normálisan táplálkozok, azóta én is végig futkorászom a meccseket, kokain nélkül!:D:D:D Ja és azt vettem észre, mióta így kajálok, egyre többen kérdeznek táplálkozás felől suliban, meg csapatban is. Szóval szerintem az embereket érdekli h egészségesek legyenek, csak a tvben meg egyébb szar magazinokban ostobaságokat hallanak/olvasnak. Jöttek hozzánk vendégek a hétvégén és megszólal egy dagadt nő, hogy este 5 után nem szabad enni, mert akkor hízlal! Mondom neki, este 5 után kb csak 300g csirkét eszek, meg 125g túrót, meg rizst, és meg is látszik a különbség köztünk. Erre azt mondta h leszek én is kövérebb!:D:D:D
popeye
Válasz
popeye, terjeszd a vírust! :DDD
2007-12-06 12:15:12
bunny

Helo! Másfél hónap diéta után 4 kocka fa...

Kérdés
Helo! Másfél hónap diéta után 4 kocka faszán láccik a hasamon, 5kg-ot fogytam. Most 83 kg vagyok. Az étkezést faszán betartottam és izomból alig fogytam, és az erőm is megmaradt. Köszi az alapismeretekért. Kérdésem: most hogyan kajáljak h ne pattanjon rám vissza a zsír? Tudom h tömegnövelésnél nem baj ha feljön, de nem adom a kockáimat eltakarni.
Andrush
Válasz
ha tisztán kajálsz,nem fogsz zsírosodni!
2007-12-06 12:14:36
bunny

szia Bunny! Miért van az, hogy pl. a B1...

Kérdés
szia Bunny! Miért van az, hogy pl. a B1 vitamin leírásánál a napi szükséglet olyan alacsony? Miközben 100 mg-ot kéne bevenni naponta mindenkinek(pl. Multi-X-el). Légyszi javítsátok ki a minimális vitamin mennyiségeket, hogy legalább ezen az oldalon kapjon helyes információkat az, aki a téma után érdeklődik. Előre is köszi.
petike
Válasz
petike, az egész oldalat ki kéne javítanunk . egyelőre nincs rá idő.
2007-12-06 12:13:22
bunny

Helló bunny! Kondi mellé még kicsit a ke...

Kérdés
Helló bunny! Kondi mellé még kicsit a keringési rendszerre meg vitálkapacitásra dolgoznék, futásra gondoltam, de úgy olvastam, te nem ajánlod, mert izomveszteséget okoz(azt meg kerülném), helyette gyorsgyaloglás jó erre?
Bio
Válasz
ez az edzettségi szintedtől függ. próbáld ki, egy hónap alatt kiderül! nyilváén többet kell igy enni!
2007-12-06 12:11:54
bunny

Csá! Egy kisvárosban lakom, ahol a fiata...

Kérdés
Csá! Egy kisvárosban lakom, ahol a fiatalok számára nincs semmi. A zsírsámán polgármester néhány hete bezáratta a konditermet is, de nem baj, mert van nyócvanhat kocsma, majd járunk oda. Remélem az állam élén nem ilyen tajparasztok vannak. Csak ennyit akartam. Üdv.
anonymous
Válasz
de igen. és ezen semmilyen kormányváltás nem segít!
2007-12-06 12:09:19
bunny

Hy Bunny! A barátnőm is el szeretne menn

Kérdés
Hy Bunny! A barátnőm is el szeretne menni kondizni, hatással lesz ez az izmaim növekedésére!? :D
én
Válasz
igen, főlag ha főz is!
2007-12-06 12:08:10
bunny

Szia Bunny! Szerinted elég combhajlítóra

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted elég combhajlítóra a merev lábas felhúzás(idáig csak alapgyakorlatokat csináltam),vagy csináljak lábhajlításokat is?
Árpád
Válasz
semmiképpen sem elég!
2007-12-06 12:07:42
bunny

Hello! A BBTV 34-ben Kathi Béci vmi regg

Kérdés
Hello! A BBTV 34-ben Kathi Béci vmi reggeli "pörgető"-ről beszélt... Mit ért ez alatt valami speed féle drogot,mert a kox az nem pörget be... üdv,
Pd
Válasz
abszolúte legális dolgokról beszél, se kox, se speed!
2007-12-06 12:06:03
bunny

hi bunny! szted jó film A pillangóhatás?

Kérdés
hi bunny! szted jó film A pillangóhatás?
remény bajnoka
Válasz
jó ám!
2007-12-06 12:05:31
bunny

Capriovus árak (engem ezek érdekeltek, í

Kérdés
Capriovus árak (engem ezek érdekeltek, így ezt tudom): pasztőrözött tojásfehérje lé 350.- Ft/kg+ÁFA főzött tojásfehérje rúd 360.- Ft/kg+ÁFA
Pet
Válasz
UTOLJÁRA ideírom: NEM VAGYOK CAPRIOVUS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, ha valaki akkora balfaszállat hogy nem tudja őket felhívni vagy sajnál rá 50 forintot, az az ő problémája!
2007-12-06 12:05:18
bunny

Szeva Bunny! Neked mi a véleményed a táp...

Kérdés
Szeva Bunny! Neked mi a véleményed a tápkieg nélküli edzésről? Ha valaki megpróbálja normál kajálással nagyjából bevinni a tápanyagokat, az mennyire lehet eredményes? persze nem profi szintre gondolok...Köszi!
natur
Válasz
teljesen mértékben idióta a kérdésed. értelmetlen. KAJÁVAL kell bevinni a tápanyagokat és azt kiegészíteni. a kaja a lényeg. a tápkeg sokat segít, de kaja nélkül halott ügy.
2007-12-06 12:04:16
bunny

Szia Bunny! Igaz az, hogy ha van rajtam

Kérdés
Szia Bunny! Igaz az, hogy ha van rajtam zsír edzés közben nem égetek izmot? haljtáok szerintem hizzunk el mert az kibaszottul anabolikus!
anonymous
Válasz
nem igaz. ha elhízol az tényleg anabolikus, könnebb úgy tömeget növelni, mert oylanoka hormonális folyamatok, hogy özstrogenikus környezetbben erősebbek az androgén rakciók. a probléma ott van, ha diétánál elrontod és leveszted ezt a plsuz előnyt.
2007-12-06 12:03:06
bunny

Szia!Mi a véleményed a Super Slow edzésr

Kérdés
Szia!Mi a véleményed a Super Slow edzésről?Csak azért kérdezem,mert nem ismerek a nagyok közül senkit,aki így edzene.
anonymous
Válasz
én sem!
2007-12-06 12:01:27
bunny

Hello!elég étvagytalan vagyok (mindig is...

Kérdés
Hello!elég étvagytalan vagyok (mindig is azvoltam), csak így nem sokat fejlődök ha nem bírok enni.arra gondoltam hogy a vitaminom mellé szednék B-100-at pluszba, rásegítésnek!talán megjönne az étvágyam!jóötlet?hülyeötlet? köszi a valaszt elore is!
Ésa
Válasz
nem fog megjönni. prbáld ,meg apőránkétn növelni a kaja menyniséget!
2007-12-06 12:01:10
bunny

Szia Bunny! Azért irok mert a lakótárs...

Kérdés
Szia Bunny! Azért irok mert a lakótársam már az agyamra megy és nem akarom leütni, mert akkor el kellene költtönöm és kurva szar az ilyenkor télen... XD Szval, majd minden nap elmodnja h a Scitec termékek amiket szedek ( Multi-x , Volumass 35 prof. ) nagy szarok, károsak és majd rokkantnyugdijas leszek tőlük meg nem fog felállni a farkam! Pedig szemmel láthatoan szépen fejlődök köszönthetően a helyes táplálkozásnak, meg Neked is... Köszi! :) Na Te most mit tennél, hallgatnád tovább vagy vinnéd a tajgetoszra? Bár sejtem! JAhh és Nagyon jo volt a Vörös Zolival talalkozni (szeged - szegi fitnesz) személyesen, nagyon jó arc és full közvetlen!
Tamés _Szeged
Válasz
üsd le inkább!
2007-12-06 12:00:23
bunny

Szia Bunny! Megtudnád mondani , hogy a...

Kérdés
Szia Bunny! Megtudnád mondani , hogy az izomépítéshez mia jobb.Az ha több a fehérje és kevesebb a szénhidrát vagy több szénhidrát és kevesebb fehérje?Esetleg tudnál ajánlani egy jó étrendkiegészítőt izomépítéshez?Már felszedtem egy pár kiló tömeget de most inkább csak izmot szeretnék építeni.Köszönöm a segítséged.
S.O.S
Válasz
az alapismereteket nehoigy elovasd!
2007-12-06 11:59:57
bunny

szevasz.szerinted jo konyv az a.schwazen

Kérdés
szevasz.szerinted jo konyv az a.schwazeneggertol a testepites nagy enciklopediaja?
mayor
Válasz
jó.
2007-12-06 11:59:34
bunny

hello. 8 hónapja edzek rendszeressen het...

Kérdés
hello. 8 hónapja edzek rendszeressen heti 5 alkalommal és semmi izomtömeg növelőt, energia adót és egyéb készitményeket nem szedek, de az a gond, hogy van 1 kis súlyfelesleg a hasamon, nos ezt mindenféleképp szeretném leadni.ez olyan 5kg kb, de viszont nemszeretném, hogy a futással, vagy tornázással vagy bármivel ami fogyaszt befojásolyam az edzéssel nyert izomtömeget. Olvastam, hogy a futás vagy bermilyen sport űzése az edzés mellet, nem tesz jót az izomtömeg növelésében.nos az a kérdésem, hogy mit csináljak, hogy adjam le a felesleges kilókat. hallotam már olyat, hogy az edzés mellet szed proteint meg kreatint és ugy fut vagy sportol bármit és ezzel nem csökken az izomtömege! Remélem érthetően fejeztem ki magam. előre is köszi.
anonymous
Válasz
diéta?
2007-12-06 11:58:42
bunny

hello bunny! Van mikor gondolni sem tud...

Kérdés
hello bunny! Van mikor gondolni sem tudok a kajára mert teli van a gyomrom,vagy legalábbis úgy érzem ,reggel nincs étvágyam.Arra gondoltam hogy kipróbálom a multi-enzyme-t.Csak sehol nem találok leírást arról ,hogy mikor és mennyit használjak.Ebben kérném segítséged+még ha van saját tapasztalat akkor azt is:)előre is kössz
anonymous
Válasz
találsz rajta leirást a dobozon, ne félj! én minden étkezéshez 1 tablettát használok. ha nem emgy erggel akaja próbáld meg könnyű reggelivel!
2007-12-06 11:58:12
bunny

hello még nem volt alkalmam a testépíté...

Kérdés
hello még nem volt alkalmam a testépítéshez,de ugy erzem valamit kezdenem kell egy irodai berendezsseket gyartó cégnel dolgozok,vas asztalok székek, stb kb ezek olyan 6-12kilósak, szoval rakom őket a futószalagra, napi 8+4 órában.kérdésem hogy ha veszek tömegnövelőt akkor ugy tudom hogy csak akkor hozza ki a maximális teljesítmenyt ha lemegyek az edzőterembe és nagy sulyal sorozatokat csinalok.de amint látod egesz nap levagyok fáradva a sok kis súly sokra megy...., szóval ha veszek tömegnövelőt vagy fehérjét akkor a munkahelyi megterhelés elég lesz???
looserboy25
Válasz
nem. a munkahelyi megterhelés nem edzés. a súlyzós edzés telejsen máshogy terhel. a tömegnövelő í tápanyagbevitelben igy is segít ha nem edzel - de nem leszel izmos!
2007-12-06 11:54:47
bunny

Csá bunny!67kg vagyok es nem tudok hízni...

Kérdés
Csá bunny!67kg vagyok es nem tudok hízni.Megvan a napi 3x rizs meg 10dkg zabpehely,mégse elég.Miér?Nyomjak még egy adat zabit vagy egyek inkább hangyát?Rizs már nem fér belém több:D
anonymous
Válasz
ez szerinted hazsnálható informácó? háromszor 100g rizs vagy 3x1 g rizs?
2007-12-06 11:52:57
bunny

Ma szarás után ugyan olyan állapotban ta

Kérdés
Ma szarás után ugyan olyan állapotban találkoztam a Multi-X nagyobb, világos tablettájával, mint amikor lenyeltem. Ok lehet ez aggodalomra?
szerpentin
Válasz
igen. rágd össze előtte!
2007-12-06 11:52:06
bunny

Szevasz! Mire kell a gyógytornász? Ha ge

Kérdés
Szevasz! Mire kell a gyógytornász? Ha gerinc vagy bármi láb probléma akkor mail címet adjon és segítek neki! Üdv Win
Win
Válasz
köszi! figyelem, 3 napig nbem leszek, türelem! utána valamikor lesz egy megad-edzőválszol-day, mert le vagyok maradva!
2007-12-02 22:42:14
bunny

Szia. 2 órával edzés előtt eszek, edzés,...

Kérdés
Szia. 2 órával edzés előtt eszek, edzés, turmix, 3/4h mulva rizs-csirke. Azt szeretném kérdezni, hogy igyak-e fehérjét edzés elött? és mennyivel elött?
Peti 24
Válasz
én ne szoktam utálom ha lötyög valami a gyomromban. de ha bírod, fél órával előtte mehet simán.
2007-12-02 22:41:13
bunny

Csö!!! Az lenne a kérdésem Te milyen töm

Kérdés
Csö!!! Az lenne a kérdésem Te milyen tömegnövelöt és fehérjét ajánlanál.....Én a MyoMax-ra és a 100% Whey Protein -re gondoltam. Szerinted???????
Medve
Válasz
jó lesz!
2007-12-02 22:40:29
bunny

Szia Bunny!Kérlek adj erőt a gyökerekhez...

Kérdés
Szia Bunny!Kérlek adj erőt a gyökerekhez mert nehezen bírom!Minden nap állandóan kapom a faszságokat a suliban és a végén én érzem magam rosszul mert csirkerizst zabálok!Néha felállnék és szétbaszám az idioták fejét miko ilyet ugatnak hogy má csirke leszek én is mert ennyit eszek a többit a fantáziádra bízom!!Iszonyatos hogy a mai 20 évesek milyen degeneráltak!!Néha azon gondolkodom jobb lenne parizeres zsömlét ennni mint ahogy ők teszik!!!!!Vagy csak féltékenyek mert valaki jobban néz ki a másiknál?!Előre köszi hogyha elolvasod és válaszolsz nekem, sok erőt neked az edzéshez!
Atti
Válasz
szerintem basszál szét egykét gyökeret, hidd el, leszoknak róla hamar!
2007-12-02 22:40:08
bunny

Hello Bunny, most olvastam az okoskodó \...

Kérdés
Hello Bunny, most olvastam az okoskodó "művelt emberek" irásait, csak annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy a mi magyar tanárnőnk nagyon müveltnek tartja magát, mégis krétával dobált minket, mert nem figyeltünk orán , meg a tolltartóját dobálgatta.Ehez kell aztán a nagy tudás. Ennyi öröme van hogy 16-17 éves diákokkal szorakozzon. Nah mindegy, de lenne 1 kérdésem is, nem tudsz valamit arrol hogy mikorra várható volumass professional nagyobb kiszerelésben ?
exc
Válasz
hát mondjuk én tanár lennék, agyon is vernék midnekit ha nem figyel! :DDDD a professionalról ninc sinfóm még.
2007-12-02 22:39:13
bunny

Héhéhé! Azért álljunk meg egy szóra! Nem...

Kérdés
Héhéhé! Azért álljunk meg egy szóra! Nem gondolom h minden futballistát le kéne heroinos ****zni, mert ez kurvára nem igaz! Tény h a táplálkozásra (meg másra sem) figyelnek oda magyarországon, de ha pl megnéznél egy angol meccset, láthatnád h 90 percen keresztül szétfutják az agyukat, mérkőzésenként közel 12 km-t, átlagban heti 2szer! Lehet nemszeretni a focit (az különösebben nem érdekel h ti mit szerettek), de el kell ismerni, hogyha heroinos köcsögök volnának, akkor ez nem menne nekik! Ja és kivételek itt is vannak, de hol nem???
popeye
Válasz
van egy szép mondás: akinek nem inge, nem veszi magára! amúgy kokainos köcsögök, a hernyósok nem futkoznak! (ja, egy-két csík kokótól lehet te is futnál 90 percet mint a hülye! :DD) vannak itt tök jó fej focisták, ők pl. nem veszik ezt magukra.
2007-12-02 22:34:46
bunnyí

Szervusz (vagy Szerbusz) Bunny! Leccives...

Kérdés
Szervusz (vagy Szerbusz) Bunny! Leccives vallaszolj ,mert nekem 1 edzo a terembe ahova jarok azt mondta hogy fel evente 3-4 napig csak zoldseget kell enni hogy kiuruljon a feherje meg a szenhidrat a beleidbol, nekem elegge hulyen hangzott ez eloszor, de tenyleg igaz ez???csak mert en mar 2 eve nem hagytam ki semmit sem:D
Duke
Válasz
nem olyan nagy hülyeség amit mondott. ez egy béltsiztító kúra, érdemes megcsinálni. de én hal-brokkoli szisztémár ajánlanék.
2007-12-02 22:31:33
bunny

Helló Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Helló Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy heti 4 szer gyúrok 2 nap mell-kar+2 nap hát-váll szerinted ez jó vagy kurva sok 3 hete csinálom de úgy érzem inkább csak szálkásodok pedig kajálok meg volumass 35 öt is nyomom légyszi válaszolj
anonymous
Válasz
a láb hol van? tuti fasza az étrended is!
2007-12-02 22:30:31
bunny

üdv! régen írtam, de most sztem itt az i...

Kérdés
üdv! régen írtam, de most sztem itt az ideje. nem egészen a témához kapcsolódik, de látom, azért van benned egy kis háziorvos vér is. na, az a problémám, hogy nagyon sokszor megy a hasam. már nem tudom, mitől lehet, leálltam egy időre a tápkieggel is, de nem segített. kajám ugyanaz, mint eddig, talán több csirke-rizst eszek, de nem hiszem, hogy ettől van. szerinted mi lehet a gond?
anonymous22
Válasz
háát, orvos vér nemsok, nyilván nem vagyok szakképzett csak némi józan paraszti ész. a gond két dolog miatt van: 1. stresszelsz - lazitani kell. 2. a bélflórád nem jó. próbálkozz először is colon cleanserrel és multi enzimmel! (scitec)
2007-12-02 22:27:34
bunny

Helló Bunny!csak egy kérdésem lenne mert...

Kérdés
Helló Bunny!csak egy kérdésem lenne mert sajnos még a gugli se mondta meg nekem hogy a capriovus-nál a tojásfehérje rúd mennyibe kerül.a helyet tudom odajutást is meg mindent csak ezt nem.köszi a választ jó egészséget!
Jenő
Válasz
de mélben vagy telefonon megmondják! pontosan élnse tudom, úgy 320 körül.
2007-12-02 22:23:20
bunny

Szia Bunny! Én írtam annak idején, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Én írtam annak idején, hogy ennek a rovatnak a hatására(is) tettem le a cigarettát. (nem várom, hogy emlékezz rám. :D ) Akkor még csak kb egy hete nem dohányoztam......na most az a helyzet, hogy augusztus 20.-a óta egy kib@szott szál cigt sem szívtam el. :D Szóval köszi!!!!! És sokkal sokkal jobban megy az eddzés, jobb az étvágyam és növök végre megint. :D Szóval nyomik!: igen hatással van az eddzésre/fejlődésre a cigaretta. :) Most olvastam vissza az EV-t mert már régen voltam...ehhez a kúltúra dologhoz......Baszott büszke lehetsz a mostani társadalmora hülyegyerek! Az egész világ valami nagyon szar iránya halad.....mert tele van "kultúrált" emberekkel. Egyébként pedig tudod melyik nemzetet tartották a legkultúráltabbnak a II. vh előtt? A németet! pajtás. Szerinted???? (bár ami igaz az igaz, fontos szerepe volt a testkultúrának náluk! :) ) Szóval nem attól vagy kultúrált, hogy te nem mondod, hogy baszdmeg, hanem attól, hogy van fogalmad a világról. És neked nincs te kis pöcs! Amit a testépítés ad: kitartás, önuralom.......ezekkel mész többre szted az életben vagy a másodfokú egyenlet megoldóképletével? Vagy egy Ady verssel? Bocs Bunny, de ezen kicsit felhúztam magam. :) További sok sikert és kitartást kívánok a folytatáshoz! Mert remélem sokáig folytatod/ folytatjátok még!
nádi
Válasz
nádi, te egy fasza gyerek vagy! ilyenkor énis kicsit büszke vagyok! a másik részben írtakkal is mélységesen egyetértek! köszi, nem szándékozom nyugdíjba vonulni!
2007-12-02 22:22:43
bunny

Hello, a válaszod alapján ha jol értem ...

Kérdés
Hello, a válaszod alapján ha jol értem akkor, az egyiktestrész izomnövelése és a másik zsirégetése egyszerre nem megvalósithato? jelenleg heti 5 alaklommal edzem, minden egyes alkalommal sulyzós edzés majd utánuk hasazás ill masik nap futás felváltva. Ezek szerint hiába a hasazás meg a futás a hasam nem fog addig lemenni amig a terstem többi részére izomnövelő edzést csinlaok?
SOTED
Válasz
abszolúte nem.
2007-12-02 22:20:34
bunny

csáó,azt szeretném kérdezni, hogy én azo...

Kérdés
csáó,azt szeretném kérdezni, hogy én azon szerencsés emberek közé tartozom, akik az sm vs bb shown átvehettek egy muscle w2 előzetes dvd-t....namost azt szeretném kérdezni, hogy a kész változatba benne van-e a (...)?lécci tudd meg valahol, mert igazi Zoli fan vagyok és az interjú is érdekelne(md-ben írták hogy benne lessz)a másik kérdés, ha bennevan, hol vásárolható meg a dvd és mennyiért? köszi, csáó további jó munkát
Cs.Balázs
Válasz
balázs, az áldozatul esett a vágósztalnak - de a bb.tv ben benne lesz! a dvd ingyenes lesz az tuti, amint tudni fogjuk hol mikor és hogyna azonnal láthatod a főoldalon!
2007-12-02 22:19:44
bunny

hello bunny azt szeretnem kerdezni hogy...

Kérdés
hello bunny azt szeretnem kerdezni hogy napi 300g szója granulatum kocka az ösztrogén szintet jelentösen megemeli vagy ez is egy téves szóbeszéd mint pl. hogy a tömegnövelő káros:
anonymous
Válasz
nem emeli meg, ninc smitől félned!
2007-12-02 22:18:14
bunny

Szia Bunny! Igaz az, hogy ha van rajtam

Kérdés
Szia Bunny! Igaz az, hogy ha van rajtam zsír edzés közben nem égetek izmot?
anonímusz
Válasz
anámy borogass bazeg!
2007-12-02 22:14:35
bunny

Csá Bunny, most néztem meg a BBTV 34-et....

Kérdés
Csá Bunny, most néztem meg a BBTV 34-et. Kurva jó lett ez is, GRAT ;) Vörös Zoli nagyon állat benne :D "nem a faszt nem!" Köszi a válaszod az előző kérdésemre! Látom elég sok korombeli panaszkodik a szülő(k) tudatlansága miatt..:( Sajnos ahelyett h támogatnák a jövö generációit, ott fékezik ahol tudják :'( De nem baj, nem adom fel, TRAIN HARD FEEL GOOD!
Balázs90
Válasz
érdekes, a pornót, a drogot a férgek embereket,a valóságsóhős szaháziakat nem fékezi senki!
2007-12-02 22:14:06
bunny

tisztelet mester,ma rájöttem a nagyigazs...

Kérdés
tisztelet mester,ma rájöttem a nagyigazságra!..szeretném minden tapasztalt testépítővel tudatni,hogy ne szedjen semmiféle tápkieget.ugyanis a biológia tanárom szerint az 1 szerű fehérjébe is "növekedési hormon és különböző káros szteroid"van amitől a vesénk tönkremegy és albínó gyerekünk születik..ő 170 magas és mázsa feletti(nő!!),de ugy gondolja h tönkretettem magam(190 92)..és az iennek van diplomája..am a bb.tv me gaz egész amit teszel,király csak igy tovább!a sok kis pöcs aki meg magát alapműveltnek nevezi remélem ir még,mert annyira viccesek:D
walasz
Válasz
a növekedési hormon gyógyszerári ára havi szinten többszázezer forint minimális dózisban is, szobahőmérsékleten megromlik, szájon át hatástalan. de nyilván tele vannak vele a proteinek! :DDD nem is a dipoma a baj - hanem hogy ilynek tanitanak, sőt kéztetést érzenek arra hogy hozzászóljanak olyan dolgokhoz amihez nem értenek. pontosabban amihez segghülyék. bár gynítom ezzel a színvonallal az illető mindenhez az.
2007-12-02 22:12:20
bunny

Hi. Probaltam rakeresni de nem nagyon ta...

Kérdés
Hi. Probaltam rakeresni de nem nagyon talaltam ra valaszt, hogy a babbol, zoldbabbol milyen egeszseges modon elkeszitheto kajak vannak? Mert en csak a levest vagy esetleg a fozeleket ismerem. Kosz
anonymous
Válasz
megprárolod, vagy megfőzöd és megeszed!
2007-12-02 22:09:54
bunny

Én jelenlegi tf halgató vagyok és gyakor...

Kérdés
Én jelenlegi tf halgató vagyok és gyakorlatilag tudom hogy itt semmit nem tanítanak amit tudnál használni "élesben" Versenyzéssel és infórmációgyűjtéssel, tapsztalattal , érdeklődéssel lehet ezt a sportot igazán megtanúlni. A TF a papírt adja ami esetleg arra jó hogy bejelentett melóhelyed legyen...
TF
Válasz
így van!
2007-12-02 22:09:35
bunny

Szia Bunny!Muscle World 2 mikor érkezik

Kérdés
Szia Bunny!Muscle World 2 mikor érkezik mert elvileg azt mondtad hogy őszre!:S Dehát mér tél van!:S
anonymous
Válasz
ha figyeltéál, már soztogattunk a superbodyn is belőle. a végelges verzió gyártásban van, hamrosan hozzá lehet jutni.
2007-12-02 22:09:10
bunny

hi bunny!mi a véleményed a bedurranásfok

Kérdés
hi bunny!mi a véleményed a bedurranásfokozókról? érnek szted vmit?
tom
Válasz
abszolúte semmi izomtömegnövelő hatásuk nincs. csak másodlagosan hatnak, az "érzés miatt"
2007-12-02 22:08:27
bunny

aTomnak üzenem, hogy sok hentesnél elfog...

Kérdés
aTomnak üzenem, hogy sok hentesnél elfogadnak melegételutalványt is, így biztos a serfőzöéknél is. Nekem az a gond, hogy ahol halat lehet kapni, ott nem fogadnak el bakker! Nyilván azért mert az nem melegvérü:D DE ha valaki tud olyan helyet, ahol elfogadnak, az szóljon!
anonymous
Válasz
IGEN, elfogadják!
2007-12-02 22:07:56
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,h fek...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,h fekvenyomáskor kell humorítani? Mert itt az oldalon azt olvastam,h nem kell,de több helyen is mint pl: Arnold cikk, Fitmuscle újságba azt olvastam,h humorítani kell,a mellett annyira ki kell nyomni amenynire csak lehet,és így a vállakat le lehet szorítani. Melyik a helyes? Köszi
Robinho
Válasz
a segged nem emelkedhet fel.
2007-12-02 22:06:53
bunny

Hello Bunny! Csak annyit szeretnék mo...

Kérdés
Hello Bunny! Csak annyit szeretnék mondani, hogy lehet sokan szidnak téged, hogy miért beszélsz így káromkodsz stb...,de sztem ez a magányügyed. Volt 1-2 kérdésem amire nekem is így válaszoltál.. és akkor mivan? semmi Az a lényeg ,hogy a te hatásodra a vitaminbevitelt+megfelelő folyadékbevitel segítségével le tudtam csökkenteni a vérnyomásom! Mivel én kérdeztem te válaszoltál, hogy ezt tegyem. Igaz ez régebben volt, de mostanra jöttem helyre mivel ennek nem elég 2 hét.(bár folyamatosan javult). A másik még akkor is válaszoltál a kérdésemre mikor abszolút nem a testépítéshez kapcsolódott. Lelkisegély szolgálat bakker :D De válaszoltál, hogy ne foglalkozzak a rossz dolgokkal zárjam ki és kész. Szóval köszönöm!
Multi
Válasz
én úgy válaszolok ahogyan egy edzőnek tennie kell. kislányokat pedig nem vállalok. bár itt pár puhapöcs ha tudná hogy kiscsajokkal hogy beszélnek az edzőik komoly sportágakban, asszem elpityeregné magát. jól csináltad, szép munka!
2007-12-02 22:06:29
bunny

Szeva! Jóóóó hosszú ideje nem voltam gép...

Kérdés
Szeva! Jóóóó hosszú ideje nem voltam gép elött, tehát nem tudom hogy volt e már ilyen kérdés , csak volt egy BBTV aminek végén Remzső Feriről volt egy pár perc "előzetes". Lesz e ennek folytatása? Ha igen mikor? A LEGMÉLYEBB tiszteletem!
Gábor
Válasz
az nem konkrétan előzetes volt, hanem egy apró szivatás hogy beizguljatok. természetesen lesz!
2007-12-02 22:05:02
bunny

Csá Bunny! Szerinted az úgy rendbe van h...

Kérdés
Csá Bunny! Szerinted az úgy rendbe van hogy edzés után közvetlen 30g whey protein vízzel meg müzlivel megeszek? persze hazaérek és egyből csirkemell+rizs. Jah és olyan gondom van hogy ha vádlizok mindig begörcsöl a vádlim. mi csináljak vele?
Geri
Válasz
nincs rendben. alapismeretek
2007-12-02 22:03:42
bunny

halli, a BBTV-t milyen programokkal kész...

Kérdés
halli, a BBTV-t milyen programokkal készíted? próbáltam rákeresni, de überlassú a keresés nálam (fos a gép)! Emlékszem, hogy már leírtad,d e azért légyszíves még egyszer. Köszui, minden jót!
piskóta
Válasz
már hogy érted? mivel vágunk? én ediussal, a humi premiere-el.
2007-12-02 22:03:20
bunny

Szia Bunny!Gratula az oldalhoz!Már kb.20...

Kérdés
Szia Bunny!Gratula az oldalhoz!Már kb.20 éve edzem és még mindig találtam olyan infókat lásd bbtv.adásai melyek alapján további motivációkat kaptam.csak igy tovább!G.T.
g.t
Válasz
köszi!
2007-12-02 22:02:28
bunny

Csa Bunny!! az lenne a kerdesem ,hogy...

Kérdés
Csa Bunny!! az lenne a kerdesem ,hogy szerinted igaz e az hogy a Haladrol Liquigelstol valaki 4 het alatt folszedett 5 kg szalkas izmot, csak mellekhataskent impotens lett...xD Azert kerdezem mert azt mondtad, hogy minden prohormonos cucc szar, de ez ezek szerint megsem az:D
Duke
Válasz
ez egy kurvanagy faszság.
2007-12-02 22:02:19
bunny

Sziasztok!!! Én is a testépítős diétáva...

Kérdés
Sziasztok!!! Én is a testépítős diétával fogyok, és tetszik az egész. Tetszik ez a sport, majd fizikumot is akarok magamnak csinálni. Megszerettem a tesépítést. 7 hét alatt én 7 kilót fogyok, max. néha 8 kilót. Az hogy lehet, hogy a Nagy Fogyás című műsorban a Norbival az emberek, meg 7 hét alatt 33 kilót fogynak. Ezt magyarázza meg nekem valaki, ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Esetleg én rontok el valamit, és keveset fogyok? Ti mennyit tudtok fogyni a testépítős diétával? Köszi, és üdv. kellemes ünnepeket mindenkinek!! Aladár
Aladár
Válasz
nincs mit felfogni ezen.olvasd el az alapismeretek diétá részét.
2007-12-02 22:01:39
bunny

Szia én most szeretnék elkezdeni falat ...

Kérdés
Szia én most szeretnék elkezdeni falat mászni mert hallottam hogy nagyon erősíti a felsőtestet. A kérdésem az lenne hogy szerinted ez a mellizom erősítésére is jó lehet? ( kicsit már unom a fekvőtámaszokat) köszi
Gábor
Válasz
nem. az izmok fejlesztésére a testépítés nevű sporot találták ki, meglepő módon!
2007-12-02 22:01:05
bunny

Üdv Bunny. Durván jó a BB34. igazi motiv...

Kérdés
Üdv Bunny. Durván jó a BB34. igazi motivációs bomba!!!Nem tartozik ide de jó lenne ha válaszolnál, hogy a Kathi Béci féle anyag alatti zene kitől van? A szülői hozzáállásról annyit hogy amikor még 17 évesen dohányoztam apám vette nekem a cigit de a protein kiegtől tiltott, arra nem adott pénzt!!Ezért én titokban fogyasztottam, eldugtam..stb majd amikor már látszott a fejlődés és apám megszólalt hogy: "végre kezdesz úgy kinézni mint egy férfi" akkor elmondtam hogy mi segít ebben, onnantól már nem tiltották és nem kellett hazudnom. Ha megmondanád az együttest jó lenne... Thank
ufo
Válasz
rammstein gondolom a zene. apád nem smemi fazon bazeg!
2007-12-02 22:00:17
bunny

szia Bunny! a segítségedre lenne szükség...

Kérdés
szia Bunny! a segítségedre lenne szükségem elég fontos dologban! Anyu leforrázta a lábát és valamilyen olyan kiegészítőt szeretnék neki venni, ami hossza távon segíti a bőr gyógyulását. scitec E-vitamint találtam a shopban amire írták hogy hasznos lehet ilyen esetben is, de nem tudom mennyi menniségben kell ilyen esetben szedni, illetve emelett mi lenne még hasznos?
kicsibab
Válasz
3x400iu, 5000g c vitamin és napi 1 multi x!
2007-12-02 21:59:34
bunny

hello mi aza hiperextenzió?köszi

Kérdés
hello mi aza hiperextenzió?köszi
anonymous
Válasz
hipernyújtás
2007-12-02 21:58:50
bunny

szeva!20 eves wagyok.....nekem az lenne ...

Kérdés
szeva!20 eves wagyok.....nekem az lenne a problemam,hogy cukorbeteg meg lisztérzekeny wagyok...meg a vérnyomasom se a legjobb ajanlatos nekem a sulyzas?szehetek valami kiegeszitoket?vagy ne eröltessem?ma probalkozok 2 eve a sulyzassal..jol is kezdtem fejlodni,de mindig valami vegett megszakadt.most komolyan szeretnem kezdeni..otthoni sulyzotermet rendeztem be/vásároltam/.....válaszod előre is köszönöm!!!
anonymous
Válasz
abszolúte nem árt a súlyzós edzés egy jó étrenddel kombinálva - alapismeretek - sőt erősen javasolni tudom. valamint a w betű dedós használatáról való leszokást.
2007-12-02 21:57:47
bunny

Hi! Egyik haverom minden erejével azt ál

Kérdés
Hi! Egyik haverom minden erejével azt állítja ,hogy a tej jó, inni kell, az apja is ezen nőtt fel. Mit üzensz neki ,hogy elhidje ez nem jó?
Tamás
Válasz
nem akrom hogy elhiggye. szerinted hol érdekel engem?
2007-12-02 21:56:29
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
1 lit. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
5 kg 
 / 4.8
5%   26 990 Ft  
25 640 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
50 gr. 
 / 4.3
 
500 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
Testépítő Magyar Bajnokság 1974
Testépítő Magyar Bajnokság 1974
Inferno Trófea 2007
Fitness Forma
Kozma Zsuzsanna
Inferno Trófea 2007 Fitness Forma Kozma Zsuzsanna
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tonhalas poszáta
Tonhalas poszáta
BB.Tv Episode #121
BB.Tv Episode #121
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....