Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2007 március kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

csá bunny; megpróbálok röviden fogalmazn...

Kérdés
csá bunny; megpróbálok röviden fogalmazni,a heyzet az h kb 2 éve eltörött a kulccsontom & szarul forrt össze és a jobb mellem kivátkép a felsőrész nem fejlődik olyan yól mint a bal, erre te azt montad h a zért mer a az egyik vállam másképp áll.Na lényeg h nem e tucc egy gyakorltot amivel fel tud zárkózni a jobb mellem a balhoz.Tnx a választ. Nagyon fain a BBtv.
J.
Válasz
jobbmellfelzárkozó gyakorlat nincs. a gengeélbbikre kel koncetrálni. ezer ilyen kérdés van és én kissé nem értem, mi ebben olyan bonyolult?
2007-03-31 13:49:24

szia! nemkérdeznék semmit csak leírnek e...

Kérdés
szia! nemkérdeznék semmit csak leírnek egy történetet... muterom pajzsmirigyébe 2 honappal ezelőtt talaltak borsó nagyságú göböket... az orvosok már leirtak hogy ez tuti daganat... gondoltam adok neki multi-xet rontani nem ront az állapotán... és láss csodát.. hétfőn volt megint vizsgálaton és a göbök ELTÜNTEK!!! az orvos nem hitt a szemének!!! ennyit az orvosokrol... MULTI-X KÖTELEZŐ MINDEKINEK!!
anonymous
Válasz
még moindig megdöbbenek, de ez az igazság!
2007-03-31 10:41:44

Hali! Megint én vagyok! Szerinted lenne ...

Kérdés
Hali! Megint én vagyok! Szerinted lenne e különösebb hatása a Tribulus Terrestrist-nek? szóval ez most legális szteroid vagy mi? nem szeretnék koxosnak tűnni. válaszod előre is kössz!
Tomo
Válasz
a tribuklis nem szteroid hanem természetes növényi kivonat. legális szteroid nincs.
2007-03-31 10:39:42

hello! vízzel oldva a kreatint elég sok ...

Kérdés
hello! vízzel oldva a kreatint elég sok marad a shéker alján ,én speciál berakom a számba a kanálall és úgy iszok rá vizet ez mér nem jó? szerintem meg jobban meg hamarabb felszívódik és nem is megy pocsékbe több része ! na erre kérnék vmi választ jo e vagy nem
Ádám Béla
Válasz
bélus, ugye te voltál tegnap is? na figyjejé' ha leirod mi a különbség a két mód között, válaszolok is!
2007-03-31 10:39:06

hello Bunny! zt szeretném kérdezni, hog...

Kérdés
hello Bunny! zt szeretném kérdezni, hogy a Biotech milk and egg terméke gyengébb lehet minőségben a többi fehérjével szemben, mert eddig a Biotech-ről sok jót nem hallottam (pontosabban jót i, rosszat is), tehát a fehérje az fehérje, és sok különbség nincs, vagy válasszak mondjuk Scitec terméket? árban egyébként korrekt, ha valóban használ, meg ez a legelérhetőbbb termék. köszi!
anonymous
Válasz
válassz tejsavó fehérjét, ott indul. én tej tojáés fehárjénekl értlemét nem látom. semmi előnye nincs a szilárd táplálékkel szemben. márkál tekintetében nem nyilaktozom, ha ügyes vagy megtaléálod a személyes holnapomon hogy mit ajénlok.
2007-03-31 10:37:58
bunny

heló bunny,az lenne a kérdésem hogy ,egy...

Kérdés
heló bunny,az lenne a kérdésem hogy ,egy újságban láttam egy új kiegészítőt a Scitec Nutritiontól,ez a Volumass 35 professional,és ez lenne a kérdésem :hogy meg -e tudod mondani mikorra lesz ez várható???a boltokban mert tudomásom szerint nincs még az országban,ha válassólsz előre is köszönöm!!
anonymous
Válasz
nem tudom, de megkérdezem!
2007-03-31 10:36:36

hi men kérdés: pár éve tej alergiát muta...

Kérdés
hi men kérdés: pár éve tej alergiát mutattak ki nálam amire erős gyógyszereket adtak a korházban , azt mondták 1hétig szedjem de a háziorvosom javaslatára 2hónapig szedtem de ez után meg már minden kijött belölem próbáltam protexint normaflort de nem sokat segítettek tudnál mondani valamilyen terméket ami esetleg segithet mert igy is csak 60 kg vagyok hiába zabálok és edzek
anonybusz
Válasz
azt nem próbáltad hogy nem iszol tejet? pro gastro 85 porbiotikum
2007-03-31 10:36:14

szia bunny a gyógyszertári fehérjéről mi...

Kérdés
szia bunny a gyógyszertári fehérjéről mi a véleményed, olcsón sokat tudnék szerezni. Már kérdeztem egyszer, de lehet benyelte a rendszer:)minden jót üdv
Coller
Válasz
nem. az éretelmi színvonal szűrő nyelte be!
2007-03-31 10:35:36

Szia Báni! Sikerült ujítani egy G-bombot...

Kérdés
Szia Báni! Sikerült ujítani egy G-bombot meg egy Attack-ot. A kérdésem az lenne, hogy jó ha úgy alkalmazom a kettőt , hogy Attack edzés elött(NO boost miatt) és G-bombot utána mint glutamin betöltés? Válaszod mint mindig köszönöm!
Joyee
Válasz
igen, de nem feledkezz meg a szénhidrétról sé a fehérjéről edzés után!
2007-03-31 00:07:07
bunny

Héé Bunny!Lehet, hogy ennek az oldalnak ...

Kérdés
Héé Bunny!Lehet, hogy ennek az oldalnak is fizetősnek kellene lennie?Belépéshez egyszeri sms!Aki szereti is és akarja az oldalt használni úgysem sajnálja rá!Végülis jó helyre menne!Ti két szempontból is jól jártok!Kiszűrődnek a nem csekély mennyiségű elmebetegek az ilyen fasz kérdéseikkel, hogy "gyorsan lenyelem a kreatint és iszok rá!Az nem jó???" és lesz egy kis tőkétek emivel fedezni tudjátok a versenyek egy töredéknyi részét!Bár gondolom ez nem ilyen egyszerű!De egy ötletnek jó a gyökerek ellen!
New Jack
Válasz
ötletnek jó, de mi nem akarunk pénzt kérni az oldalért. nomrális emberek számára ennek ingyenesnek kell lennie, a degenráltak meg kit érdekelnek?
2007-03-31 00:06:30

csőő mester !!az volna a kérdésem hogy m...

Kérdés
csőő mester !!az volna a kérdésem hogy mért nem lehet az embernek étvágya? talán vitamin hiány vagy valami?léci válaszolj mert igy nem lehet fejlödni :D:D vagy valami étvágy növelö cucost kellene enem vagy mit ? a válaszodat elöre is kösz,és bocs ha nagy faszságot kérdeztem,de erre megkén tudnom a választ.
kristályvitz
Válasz
meg kell tanulni enni. nekem se volt. ha nem vagy éhes, vedd el a szénhidrátot. nagy esélly sok szart eszel, amelyet nehezen emésztesz, ezért nem vagy éhes!
2007-03-31 00:05:15

szia bunny! 183/88 Versenydiétát csinálo...

Kérdés
szia bunny! 183/88 Versenydiétát csinálok, 50 gramm szénhidráton vagyok most. A zsírbevitelt mogyoróból oldom meg egyelőre, mennyit ehetnék meg egy nap? 100 gramm jó lesz? És amikor lecsökkentem nullára a ch-t? Köszi a segítséget!
Kopasz
Válasz
a mogyorónak szénmhidrátartalma is van! látatlanban túl sokat nem tudok mondani, de ez igy kb jó, ár én lenmagolajra koncetrálnék!
2007-03-31 00:04:18
bunny

Hello Bunny!Nincs túl sok lóvém és zsíré...

Kérdés
Hello Bunny!Nincs túl sok lóvém és zsírégetés címszó alatt találtam ,hogy Biotech Thermo cuts pak-nos(árban pont megfelel), az a baj hogy utána kerestem ,de senki semmit nem ír konkrétan arról hogy használ-e\és ha igen mit.Ha tudnál róla írni valamit az jó lenne.Válaszodat előre köszönöm.Tudom hülye kérdés ,de ezzel csak nyerhetek.Vagy megtudom hogy mit érek el vele ,vagy jól leugatsz és megszakadok a röhögéstől.(kész vagyok tőled :D:D).Tisztelettel:Egy tudatlan.
Ádám
Válasz
nem ismerem ezt a terméket. az alapszabályt vésd a fejedbe: a zsírégetők minimálisat segítenek, de a diétát nem helyettesítik. nincs olyan hogy a zsírégető "használ" tartok tőle hogy a nem túl sok lóvét nem kajára költöd! amúgy a te hozzállásod a megfelelő az oltást illetően!
2007-03-31 00:03:05
bunny

Szia! Az alapsimeretek fejezetet ki írta

Kérdés
Szia! Az alapsimeretek fejezetet ki írta? Mert ritka jó lett, még egy könyvben sem olvastam ennyire rendesen leírva.
anonymous
Válasz
én!
2007-03-31 00:00:07

hi!heti 3szor edzek, tömeget növelek, ke...

Kérdés
hi!heti 3szor edzek, tömeget növelek, kezdő vagyok. Van kb. havi 15ezrem a testépítésre szted ilyen szinten beillesszem a kajálásomba ezt a pénzt vagy kezdjek el vmilyen kiegészítőt szedni. fél éve gyúrok, 183cm 70kg. Kíváncsi vagyok a véleményedre. köszi
anonymous
Válasz
ez egy csomó rizs , csirke vagy hal. erre orinetálódj!
2007-03-30 23:59:56

Helló Bunny! Lenne 1 kérdésem amiért re...

Kérdés
Helló Bunny! Lenne 1 kérdésem amiért remélem nem leszel ideges de kicsit parázok miatta. Szal multivitamint szeretnék venni néztem VITA-X-et de abban vmi 400mg E vitamin van, namost olyat olvastam béres bácsi oldalán hogy ha naponta 800mg ot szedünk be az má qrva káros lehet. Tehát szted nem gáz ha ilyen "sokat" szedek be van inkább nézzek másikat? Köszi a választ, és ne haragudj a hülyeségem miatt.
anonymous
Válasz
a vita-x még l*fasz. ne a vitaminoktólk parázz. inkább a hülységtől! káros vitamin enneél nagyon elmebetegséget le lehet írni?
2007-03-30 23:56:42
bunny

Hello Bunny! Két kérdesem lenni. 1. A kö...

Kérdés
Hello Bunny! Két kérdesem lenni. 1. A körmömön fehér csíkok vannak, ami cink hiányra utal. Napi 10 mg 2 hónap alatt sem használt semmit. A kérdésem, h mennyire emelhetem meg a napi adagot, h lássam a hatását? 2. Amerikai focihoz milyen táp. kieget ajánlanál? Köszönöm vagy bocsánat!
agykombájn
Válasz
1. ne törődj a körmödön a csíkokkal. használj megfelelő vitamin ásványi anyag formulát, estleg zma formulát a megfelelő adagolásban. ezek a dolgok hosszú távon működnek! 2. amerikai focihoz semmi speciális nem kell a szokásos kikegésztőkön kívül néhány telejsitményfokozót, minta g kick érdemes kipróbálni.
2007-03-30 23:55:22

hello! ez az oldal valóban Kathi Béci h...

Kérdés
hello! ez az oldal valóban Kathi Béci honlapja? [link] csak mert szeretnék "rendelni" tőle egy személyre szóló edzés és étkezési tervet (azt írják a honlapon h anyagiak fejében van rá lehetőség) csak nem tudom hogy nem e kamu az oldal és valami 15 éves gyerek csinálta átbaszásból. remélem meg tudod erősíteni. Köszi
Tom
Válasz
igen, az övé!
2007-03-30 23:52:39
bunny

Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy dié...

Kérdés
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy diétázok és edzésnapon egyben van az edzés az aerobbal, 2 között megy a fehérje, de az lenne a kérdés, hogy miután végeztem mit lehet enni? Mert tudom hogy a CH nem mehet, de az a kérdés hogy hazamegyek akkor egyek csak csirkét rizs nélkül vagy mehet a rizs is? Illetve ha nemmehet a rizs akkor edzés után meddig nemmehet? Tudom hogy hülye a kérdés, de frankón nemtudom! Másik: diétához: multi-x, fehérja, carnitin meg bcaa az elég? Vagy glutamin fontosabb mint BCAA? Köszi a választ előre is!
hYpa
Válasz
csirke zöldség a koncepció!
2007-03-30 18:42:11

Hello.Azt szeretném megkérdezni hogy men...

Kérdés
Hello.Azt szeretném megkérdezni hogy mennyiben számít a kreatin bevitelnél hogy nem vízben oldom fel hanem csak gyorsan beveszem és iszokrá.Azt mondták nekem más kémia reakcio zajlik le a vízben meg a gyomromban.Szóval hogy is kell bevenni a kreatint?:)
anonymous
Válasz
neked is ajánlom a 300 című filmet, különösen azt a részt ahol a nyomikat lebasszák a szakadékba! valamint a van halen "jump" című számát!
2007-03-30 11:26:01

Szia Bunny!Csak jelzem hogy 500an vannak...

Kérdés
Szia Bunny!Csak jelzem hogy 500an vannak a klubbodban.....Ami szép teljesítmény pár hónap alatt,és még mindig szép számmal gyarapszunk!Köszi szépen hogy gondoltatok rám az "ajándékot" illetően nagyon jó lett és szerintem mindenki nagyon várni fogja a folytatást!Profi szinten sikerült!!Minden elismerésem a tietek! Tisztelettel:Sz.P
Sz.P
Válasz
köszi! amúgy holnaptól próbálkozok válszolgatni!
2007-03-30 00:12:28

....

Kérdés
....
anonymous
Válasz
az iwiwes es myvipes drugs bunny klub szervezoinek hogy keressnek meg melben: bunny@drugsbunny.net
2007-03-26 10:45:15
bunny

csak erdekessegkeppen, cimboram occse...

Kérdés

csak erdekessegkeppen, cimboram occse kijevben jart, es par kiraly kepet keszitett!

orosz (kijev) szabadteri edzoterem:

es amcsi tarsa (venice bics, los angeles):

a ruszkin tobben vannak, nagy kiralysag
orvil
Válasz
Van egy cikkünk is erről. A ruszkikná kikőtői hajólánccal kell a súlyt odakötni :))) - Vagy csak Pavel Tsatsulin valamelyik dropszettes edzésmódszerére van eleve tervezve a pad :)))))))
2007-03-25 09:40:54
Robi

Szia Bunny! Annyi lenne a kérdésem , ...

Kérdés
Szia Bunny! Annyi lenne a kérdésem , hogy szerinted heti 5 edzés mellett (csak viszonyításnak) a napi 14mg vas és 150mg magnézium elég lenne? Köszönöm válaszod
Joyee
Válasz
Az 14mg vas férfinak, hacsak nem anémiás (vagy más vérképzési betegsége van), aki testépítő és sok húst meg tojást eszik elég. A magnézium viszont kevés. 1000Ca / 500Mg, egy rendszeresen én intenzíven sportolónak nem árt. Sőt.
2007-03-25 09:33:44
Robi

hello bunny! 107kiló vagyok, fél hete...

Kérdés
hello bunny! 107kiló vagyok, fél hete kezdtem diétázni. lenne pár kérdésem: 1. savanyúságot lehet enni a rizs csirke mellé?? (cékla, uborka?) picit elriaszt h az van ráírva az üvegre h van benne cukor,. de gondolom amit abból beviszek egy nap az elenyésző.(remélem) 2. multix-et nemtok sehol venni. mondanál egy alternatívát? köszi előre is: üdv és kitartás a munkádhoz, János
János
Válasz
1. két uborkától valószínűleg nem halsz meg. és a diétád se megy tönkre. sajnos az ipari termelésben készülő mindenben van cukor, a párizsitól (legkomolyabb) a kovászos uborkáig.
De miért nem eszel NYERS uborkát, paradicsomot, paprikát? Miért kell olyan szart enni, amit félig megfőztek tartósítószeres vízben, majd fél évig állni hagyták, aztán kicsit zötykölték kamionon ide oda, végül kitették egy napsütötte kirakatba, hogy lehetőleg minden vitamin lebomoljon belőle (szinte minden vitamin hő- és feldolgozás érzékeny)? Piac? Nyers retek, uborka, paprika, paradicsom... Miért kell savanyított, feldolgozott, vitamintól megszabadított szart enni? (kivétel a savanyú káposzta, és talán a napon frissen kovászolt házi - nem bolti - uborka, abba a baktérimok valamiért C-vitamint gyártottak - bár, ha nem a nagymami csinálta, nem bíznék meg ebben sem, itt Szeged mellett valami tanyán egymillió liter romlott savanyúságot "főztek fel" valami mostanába divatos kaja-maffiózók).
2. multi-x alternatíva van több is: pl. ISS Pak (összetétele megegyezik az mx-ével), de van jobb is: Animal Pak vagy Multi Pak.
2007-03-25 09:30:54
Robi

kiírtam 2 giga zenét; pantera, clawfinge...

Kérdés
kiírtam 2 giga zenét; pantera, clawfinger, slayer, soad, sepu. levittem a terembe. betettem. 2 órás edzésem volt. senki sem vette ki. másnap benéztem de nem edzettem. az én dvd-met hallgatták. ez már teljesítmény. fejlődik a társadalom?
sawy
Válasz
kiváncsi voltam hány gyökétállat tett fel kérdést az után hogy fél négykor beirtam hogy AZ EDZŐ VÁLASZOL EGY HÉTIG SZÜNETEL! megtelt két oldal természetesen, toprongyok!
2007-03-20 21:14:17
bunny

Hello Bunny! Mikorra várható újabb BBTV?

Kérdés
Hello Bunny! Mikorra várható újabb BBTV?
anonymous
Válasz
egy héten belül biztos nem. 30 perccel ezelőtt fejeztük be a támadást. a jó hír hogy az edző válaszol mostantól egy hétig szünetel egyéb elfoglaltságaim miatt!
2007-03-20 15:47:03
bunny

Hello! Az előbbi kérdésem kicsit félr...

Kérdés
Hello! Az előbbi kérdésem kicsit félreérthető volt sorry.. Nem akarom az edzést megkerülni sőt azért kérdeztem mert nem is akartam volna kihagyni edzést olyan hihetetlen ez? Azért kérdeztem, hogy "szükséges-e beiktatni pihenhetet" mert én sem akartam elhinni amit néhány oldalon írnak a neten. Gondoltam megkérdezem olyantól aki ért hozzá. Ezek szerint kibaszott nagy hülyeség amit olvastam ennyi...
Roli
Válasz
jól látod!
2007-03-20 15:45:50
bunny

Szia Bunny! Azért az érdekes,hogy Te ...

Kérdés
Szia Bunny! Azért az érdekes,hogy Te aki kiállsz az egészséges táplálkozás,a sport mellett,valamint a drogok ellen nem igazán szerepelsz a közszolgálati,valamint a kereskedelmi csatornákon,viszont a Győzike,a Kiszel Tünde,Kelemen Anna s.t.b. meg non-stop!Pedig talán fontosabb lenne az, amin Te dolgozol,egy ilyen katasztrófális egészségi állapotú országban!Pedig a BB.Tv nézettsége alapján rájöhetnének,hogy hány embert érdekel a téma. Üdv
Grizzly150
Válasz
hát nem vagyok se együgyű kisebbségi fiatalember, se retard meg kurva se, úgyhogy nem vagyok érdekes! de amugy nemsokára felrakok egy rádióműsort!
2007-03-20 15:45:15
bunny

Szia Bunny!Én azt látom hogy mindenki pi...

Kérdés
Szia Bunny!Én azt látom hogy mindenki pihenőt akar tartani az edzéssel! Én 9hónapja edzek heti 5alkalommal plusz 3hete min 4kardió a héten a diéta miatt!De én úgy gondolom hogy nem kell pihennem teljesen jól érzem magam és ráadásul szemlátomást fejlődök,formásodok!De minden "gyúrós" ismerősöm ki van akadva hogy milyen sokat edzek szerintük elég a heti 3.....szerinted?
zsu.
Válasz
szeritem nem túledzed magas és nem fejlődsz majd smemit
2007-03-20 15:43:39
bunny

Helo! lehet tudni már valamit az MD kupa

Kérdés
Helo! lehet tudni már valamit az MD kupa dijazásairol? konkrétan a superbodyra gondolok... a superbody.hu-n még mindig a 2006.os kirást látom.
anonymous
Válasz
a superbody.hu-n nem lesz semmiféle kiírás, a kiírás itt van kint a főoldalon. a díjazás egyelőre titok. nem hiszem hogy a díjakért indul valaki, mindesetre nem reklámtoll lesz!
2007-03-20 15:42:37
bunny

Üdv. Versenydiétánál egy két étkezést le...

Kérdés
Üdv. Versenydiétánál egy két étkezést lehet helyettesíteni a rizst teljeskiörlésű lisztből készült tésztával, kenyérrel? A rizs+csirkemellel már ki lehet keregetni a világból! Köszi.
anonymous
Válasz
erősen nem ajánlom!
2007-03-20 08:41:48
bunny

valószínűleg azt már te se tudod, hogy m...

Kérdés
valószínűleg azt már te se tudod, hogy miért is hülyeség amit írtam, csak persze sokkal egyszerűbb leszolni a másikat, meg ilyen gyönyörű jelzőkkel illetni tök alaptalanul. Az szánalmas, amikor a hülye hülyének nézi a másikat, mert valamit nem fogott fel.
szafaládé
Válasz
nem bonyolult ám megállapítani: elolvastam amit írtál és röhögnöm kellett, de igen nagyon. de még magyarázd meg, faszkalap! ez a szánalmas! vádligörcs, biztos nem értjük! :DDDD
2007-03-19 23:45:15
bunny

hello bunny!véleményed szerint mennyire

Kérdés
hello bunny!véleményed szerint mennyire érdemes erőltetni a szűk fogású fekvenyomásokat/te mennyit csinálsz ezekből?
wer
Válasz
semennyit
2007-03-19 23:43:50
bunny

tisztelt bunny,kedves rovat olvasók ezut...

Kérdés
tisztelt bunny,kedves rovat olvasók ezuton szeretnék elnézést kérni a durván két héttel ezelőtti tévedésemért miszerint bunny a munkahelyemre tőrténő belépésekor nem köszönt bocsánat. ketten állítják köszönt .ugyhogy bocs eszt buktam.a második személyes találkozás alkalmával lényegesen szinpatikusabb volt mint elsőre. szeretem ha valaki kiáll a véleménye mellett meg ha nem is értünk mindenben egyet. szabadság bocs bemutatkozni elfelejtettünk na de majd harmadikra
norbidunakeszi
Válasz
így is lehet!
2007-03-19 22:57:21
bunny

Hello Bunny! 1.5éve járok edzeni, 17 év...

Kérdés
Hello Bunny! 1.5éve járok edzeni, 17 éves vagyok, 182cm, 56kilórol ( igen :s ) sikerült feltornásznom magam 81-2re, és csak VM35-t ittam, meg rendbe tettem a kajálásom...Mivel ugye nem cigiziek, drogozok, iszok, tudtam félre tenni 1 kis pénzt, hogy majd nyár elött dobbantok egyet az lenne a kérdésem hogy ez jó kombináció-e? VoluMass35 G-BOMB vagy Vitargo CRX? Myometh Amino 3600 és Déli ván ;) Köszönöm a válaszod!
Balu
Válasz
nem. gondolkodj!
2007-03-19 22:56:17
bunny

Hello Bunny! 42 éves vagyok, heti három...

Kérdés
Hello Bunny! 42 éves vagyok, heti háromszor edzem, hétfő péntek birkózás, szerda gyúrás.Most vettem egy Animal Pakot. Meg szeretném tudni, használjam é a hajtós, edzések előtt is,/itt is be lehet durranni/, vagy csak a súlyzózásnál? Másik, érdemes é mellé Hemo-not szedni? Remélem nem kérdeztem hülyeséget. Üdv: loker
anonymous
Válasz
mindegy mikor használod.a hemo-nio elvuleg növeli atejesítméyned.
2007-03-19 22:55:21
bunny

Hi! Testépítésen kívül milyen sportot sz

Kérdés
Hi! Testépítésen kívül milyen sportot szeretsz még?
anonymous
Válasz
nincs időm másra. minden sportot értékelek, egykettőt utálok csak.
2007-03-19 22:43:05
bunny

Szia Bunny! Van nekem egy Stimulant x zs...

Kérdés
Szia Bunny! Van nekem egy Stimulant x zsírégető tesztcsomagom melyben 4 kapszula van! Éppen diétázom és lassan el fog fogyni a Carni fx-em! Szerinted van értelme beszedni ezt a 4 kapszulát vagy nincs értelme! Köszi a választ!
body
Válasz
romszálka leszel 4 kapszulától az tuti!
2007-03-19 22:41:36
bunny

Szia! Van egy atléta barátom, aki sze...

Kérdés
Szia! Van egy atléta barátom, aki szeretne fehérjét venni, mit tudnál ajánlani neki? Ugyanolyat, mint a súlyzós edzést végzőknek? Én 100% Whey Prot ajánlottam neki, de ott van a Cytogen Whey Pro, esetleg Pro 360?? Válaszodat előre is köszönöm!
DDani
Válasz
semmi különbség
2007-03-19 22:41:01
bunny

Szia bunny! Diétában vagyok, napi 150 gr

Kérdés
Szia bunny! Diétában vagyok, napi 150 gramm ch-n, ezen kívül mennyi tökmagot ehetek zsírforrásnak? Kösz!
P.Zs.
Válasz
még szerencse hogy minden ember egyforma tesúlyú a földöon meg ilyesmi!
2007-03-19 22:39:17
bunny

Hali! Bocsi, hogy ide írok. Nem tervezed...

Kérdés
Hali! Bocsi, hogy ide írok. Nem tervezed egy saját könyv kiadását? Amit írtál diéáról az nagyon, nagyon komoly! Jó lenne egy ilyen könyv is, amiben a legfontosabb dolgok így le vannak írva. Biztos sikered lenne vele, és biztos anyagilag is meg lennél vele becsülve!
anonymous
Válasz
de igen, a pénz nem érdekel.
2007-03-19 22:38:26
bunny

Üdv! Az nagyon gáz, hogy ha egy izomcsop...

Kérdés
Üdv! Az nagyon gáz, hogy ha egy izomcsoportnak csak 6 nap pihiidőt adok, vagy még belefér? Csak mert 5-6 nap pihenés után az adott izmot teljesen pettyhüdtnek/tónustalannak érzem, mintha leeresztett volna... (régóta edzek, december óta normálisan:), növögetek is, kaja, vitaminok, tápkieg minden passzol, csak ez érdekelne)
Sz. G.
Válasz
leereszt peszre. mert az izom az edzéstől nő, ugye?
2007-03-19 22:38:04
bunny

Hi Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy az al...

Kérdés
Hi Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy az alapismerekben írod a telített zsírokra,hogy tartsuk lenn az étrendünkben(tehát gondolom szükség van erre is)a kérdés az,hogy én ha 80g zsírt viszek be kb naponta (szinte csak olaj) akkor elég az a kis mennyiségű telített zsír ami a lenmagolajban vagy a főzésnél használt olívában van?Válaszodat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
semmi szükség telitett zsírokra pluszban, mint amit beviszel alap tiszat táplálékból.
2007-03-19 22:37:19
bunny

szia bunny, a következő a problémám. a ...

Kérdés
szia bunny, a következő a problémám. a bicepszem igencsak egyben van a vállammal. mondhatni egy baszott nagy rönköt alkotnak :( ez lehet egy elbaszott genetika? vagy pedig azért van,mert a vállam jobban fejlődik? meg igazándiból a bicepszem is elég magasan van a könyökömhöz képest. már ha ez így érthető. üdv
Sz.
Válasz
zsíros vagy, ennyi!
2007-03-19 22:34:01
bunny

Hali ! Biztos tudsz nekem segíteni, sz...

Kérdés
Hali ! Biztos tudsz nekem segíteni, szeretnék lenmagolajat venni, de nem tudom melyiket - Solio, Ataisz, Bioplanet - válasszam a legútolsó elég drága meg éri az árát ? köszi..
Koloman
Válasz
én soliot használok
2007-03-19 22:33:30
bunny

Szia Bunny! Tom,h. a kérdésem nem ide va...

Kérdés
Szia Bunny! Tom,h. a kérdésem nem ide való, de mégis szeretnék feltenni ezt a kérdést, max. nem válaszolsz,de ha igen akkor nagyon megköszönném,azért is tőled kérdezném,mert te sokoldalú ember vagy,és regeteg tapasztalatod van szinte mindentéren. A kérdésem, h. ha idén nyáron hazautaznék(Kubába) és szeretnék magammal vinni pár kiló protein-t,kreatin-t,gmbom-t,és Multi-xt(azért viszek magammal mert arra felé nincsen),szted lesz vmi gondom a reptéren?(mert Kuba egy komcsi ország:D) Még sose vittem magammal,azért kérdeztem,legutóljára amikor otthon voltam,akkor még kicsi voltam,és még nem voltam gyúró:DHallottam,ami történt Sly-el Ausztráliában és kicsit félek(bár ezek mind légális dolgok,csak tod,félek a hülye komcsiktól:D) Régóta edzek,és ezek nélkülözhetetlenek számomra,úgy mint csirke rizs:) Nem muszáj válaszolnod, csak kiváncsi lennék a véleményedre.Köszi szépen Bunny!Éljen a BBTV!További jó munkát!
Jose19
Válasz
nem tudom. én ezt fankóba megkérdeznéma kubai nagykövetségen és ha azt mondjék nem lesz gond, írásba adatnám! sly hüyle volt, maradjunk ennyiben a te problémás sima élemiszer beviteli kérdés!
2007-03-19 22:32:52
bunny

Hello Bunny!!!Én rájötem valamire . szer...

Kérdés
Hello Bunny!!!Én rájötem valamire . szerintem ez a sok hülye csak az edzést akarja meg kerülni ezel a sok ****sággal.csak fel kéne fogni,hogy miböl is áll az az izomszövet..györcsöltetés(püff)Büdös a munka alapon dumálnak !!
"JoSepH,_
Válasz
persze. de franctuggya, elmebetegekben ne keress logikát!
2007-03-19 22:31:38
bunny

Szia. Diétára milyen fehérje kiegészitőt

Kérdés
Szia. Diétára milyen fehérje kiegészitőt ajánlasz? Izolátum, vagy sima koncentrátum vagy szója fehérje? Te melyiket etted?
Boss
Válasz
úgy gondoldo diétában váltoizik a fehérje fajta igény? mert én nem!
2007-03-19 22:31:04
bunny

Látom több cukorbeteg is kérdezett. (már...

Kérdés
Látom több cukorbeteg is kérdezett. (mármegint nem kérdezek, dehát azt megteszik mások) Én is ezzel élek, de nem küszködök. Bármelyik kiegészítőt szedheted, kivéve amelyikkel egyszerre sok (több mint 10 g) szőlőcukrot viszel be, mert azt nehéz inzulinnal korrigálni. Volumass35 tökéletes edzés után (1-2 egység inzulin kellhet mellé), Anabolic Whey vagy Cytogen Pro meg fehérjeként. De alap a jó kajálás (erről beszél bunny is mindig), hogy növelni kell a minőségi szénhidrát- és fehérjebevitelt. Én 80kg-ra 375g CH-ot eszek, és mégis stabil az anyagcserém, a HgA1C 5,9 volt. A több CH-hoz és nagyobb testtömeghez persze több inzulin is kell majd. És több húst kell enned. Többet az étkezés rovatban, de előre figyelmeztetlek, hogy ha betartod a bunny által ajánlott táplákozást, akkor megdöbbentően jó HgA1C értékeid lesznek. :) Mindenesetre ha nem ultragyors inzulint (Apidra, Humalog) használsz, akkor azonnal térj át. Követeld ki az orvostól, jogod van hozzá. A régi fajta gyorhatásúak (Humulin R, Actrapid) 4-6 órán keresztül hatnak, ezért edzés közben leeshet a vércukorszinted. A hosszúak közül pedig a naponta egyszer adandókat kérd (Levemir, Lantus).
femur
Válasz
köszi! ezt mindig az orvosal kell egyeztetni a hipóból nagy baj lehet!
2007-03-19 22:30:20
bunny

Hello! Szükséges-e beiktatni pl:1 hét...

Kérdés
Hello! Szükséges-e beiktatni pl:1 hét pihenőt 4 hónap(heti3x) edzést követően? Azért kérdezem mert sok helyen olvastam, hogy nem árt beiktatni bizonyos időnként "pihenő(hetet)".
Roli
Válasz
persze, mindent ki kel találni hogy ne kelljen edzeni, te valószínűleg amugy is olyan nagyon magas szinten vagy, hogy midne telejsne rendben van, az edzéskihagyásokkal foglakozz, az a legfontosabb! a mai nap ismét nem semmi!
2007-03-19 22:28:53
bunny

Szeva! 3 kanál por(tömegn.) van irva ami

Kérdés
Szeva! 3 kanál por(tömegn.) van irva ami = 25 g. Most evőkanállal vagy kiskanállal kell kimérni??
nyomi
Válasz
mérleggel!
2007-03-19 22:27:00
bunny

Szeva! Ha az edzés utáni kaját követően

Kérdés
Szeva! Ha az edzés utáni kaját követően cukros gyümölcsjoghurtot eszek, az jó helyre megy, és nem lesz belőle zsír?
D
Válasz
szerintem teveszart is egyél meg nyalókát, azek az értelmes dolgok igen fontosak!
2007-03-19 22:26:26
bunny

Hello Bunny! A döntött törzsű evezést sz...

Kérdés
Hello Bunny! A döntött törzsű evezést szabályosan teljesen a földdel párhuzamosan kell végezni a súlyt felülről átfogva vagy csak kevésbé bedőlve alulról átfogva a súlyt és "pucsítva" ? (Azért nem tom mert az edzés szekcióba a képen az 1ik van a videón a másik) Melyik a jobb? 2.Hátra most felhúzást,lehúzást,kábeles evezést csinálok..a döntött törzsűt bevegyem 4. gyakorlatnak vagy vmelyiket cseréljem erre? A választ előre is köszönöm,ha hülye a kérdés akkor bocs
Danesz
Válasz
az két különböző gyakorlat, de ne zavarjon! a derekat nem terhelheti az evezés! alapismeretek!
2007-03-19 22:25:40
bunny

Hello! A mellizom felső részének növelé...

Kérdés
Hello! A mellizom felső részének növelésére szeretnék valamilyen gyakorlatot.Igazából a problémám az, hogy eltört a kulcscsontom kb.2 éve , de miután nem műtötték meg ezért "kicsit" megvastagodott(de jol forrt össze), ez engem eléggé zavar sokmindenben,meg hát valljuk be, nem egy szép látvány.Arra gondoltam, ha valami olyan gyakorlatot végeznék , ami koncentráltan ezen a területen(kulcscsont körüli területen) lévő izmokat mozgatná meg, akkor megoldódna a problémám,de mindenképpen javítana a helyzeten. Úgy gondolom , nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyen problémája van.(Kerékpárosoknak, snowboardosoknak általában a kulcscsontjuk nyekken, ha törés van) Segítségedet is előre köszönöm! David
David
Válasz
ferde pados nyomások
2007-03-19 22:24:22
bunny

Hello bunny! Elég komoly kérdésem lenne:...

Kérdés
Hello bunny! Elég komoly kérdésem lenne: a felkaromon (tricepszemen) van egy elég nagy vágás(kb 8cm hosszú 1 cm széles). 5-6 éve volt egy balesetem. 1 éve edzek komolyan, karom 8 cm nőtt, és a heg is kitágult. Az lenne a kérdésem hogy lehet e ebből vmi próblémám, esetleg "szét nyílhat" e ez a seb a további növekedés hatására? Válaszodat előre is köszönöm!
vágás
Válasz
tényleg komoly kérdés. szerinted a bőr rugalmas, vagy csak ugy szétnyilik? mert akkor asszem minden császármetszéssel szült nő kezdhet izgulni, nehogy terhes legyen mégegyszer, hátha kiesika gyerek idő előtt a hasán!
2007-03-19 22:22:09
bunny

Szia Bunny, diétázom negyedik hete, de n...

Kérdés
Szia Bunny, diétázom negyedik hete, de nem működik igazán. Hetente mérem magam, a heti súlycsökkenésem minimális, inkább semmi. Azt írtad az alapelvekben, hogy 0,5 kg alatt nem jó a fogyás üteme. A ch-t - 2 g/tskg-ra a fehérjét 3 g/tskg-ra lőttem be. Ez az 57 kilómat nézve (ja, lány vagyok) 115g ch és 170 g fehérje. A napi étkezéseket az alapelvekben olvasott mintaétrend alapján osztottam el, zabpehely, protein turmix, rizs, csirke, és este egy ek lenmagolaj. Kő pontosan mérek mindent. Minden nap aerob, és természetesen súlyzós edzés - egy izomcsoport egyszer egy héten. Mit nem csinálok jól? Gondoltam arra, hogy a zsír nem elegendő. Esetleg igyem lejjebb a ch-t? Vagy? Segíts kérlek! Köszi
dilemma
Válasz
vidd lejjebb a ch-t!
2007-03-19 22:14:05
bunny

Poénos barátunk életvitele: "..ha agyvér...

Kérdés
Poénos barátunk életvitele: "..ha agyvérzést okoz akkor azt.." következő mondat: "Tökmindegy, a lényeg, hogy valamit csinál ami előnyös." ízlések és pofonok... nekem az agyvérzés neméppen pozitív :D
kalo
Válasz
nála ez a veszély nem áll fenn, kéne hozzá agy!
2007-03-19 22:13:16
bunny

Szia Bunny! Fej feletti nyomások nélkül...

Kérdés
Szia Bunny! Fej feletti nyomások nélkül (nyakból,mellről) lehet-e erős válla a buildernek? Ezeknél ropog-fáj a vállam kis súlynál is, egykezesnél is. Oldalemeléseknél, fekvenyomásoknál (+,vízszint,-) nincs gond. Köszi!
tibcsi
Válasz
meglátod, mert erősen ajéánlom hogy fájdalams mozdulatot ne csinálj!
2007-03-19 21:52:35
bunny

Szia bunny tudom hogy az edzést nem időb...

Kérdés
Szia bunny tudom hogy az edzést nem időbe mérjük de azért kb mi lenne az ideális? én általában 1 órát szoktam edzeni de sokan azt mondják hogy kevés ők másfél két órát is edzenek
Tibi
Válasz
ismét egy nagyon értelmes kérdés. mondjuk nemtom gondoltál-e arra, hogy az edzéspogramod pöcsölés nélküli végigcsinálása jelenti az ideális edzésidőt?
2007-03-19 21:51:42
bunny

senki sem mondta, hogy a pózolás izomtöm...

Kérdés
senki sem mondta, hogy a pózolás izomtömeget fejleszt. Ezt a baromságot nem tudom honnan vetted. Én csak azt mondtam, hogy NEM TUDOM, hogy milyen szempontból edzi az izmokat a feszítés. Tehát mégegyszer, hogy értsd: NEM azt mondtam, hogy izomtömeget fejleszt. Azt kérdeztem, hogy miért ne lehetne görcsöltetni az izmot ha az akármilyen szempontból is edzi a vádlit. Ha a szeparációt fokozza akkor azt, ha agyvérzést okoz akkor azt, ha fingasz tőle akkor azt. Tökmindegy, a lényeg, hogy valamit csinál ami előnyös. Mert ugyebár a szeparáció fokozása előnyös. De ha rájössz, hogy nincs igazad, akkor biztos nagyon jó húzás, hogy ezt nem fogod kirakni. Ja még valami: Azért mert a feszítésnél az ember nem használ súlyt, de mégis fejlődik valamilyen szempontból, az NEM AZT JELENTI, hogy akkor egyátalán nem kell súlyt használni. Te pedig azt hitted, hogy én ezt gondolom, holott erre egy büdös szóval nem utaltam. Gratulálok.
szafaládé
Válasz
faszaládéka te síkhülye vagy, de nembaj, gyűjtöm az ilyet! amugy általános iskoa első osztályban volt ám fogalmazás óra! te nekem csak ne gratulálj, gratulálj szépen magadnak, elég sokan röhögtek rajtad! tök aranyos, amikor síkbuta sötétállat iidóták még meg akarják magyarázni a hülyeségüket! a kis pöcsödet nem görcsölteted? :DDD
2007-03-19 21:48:27
bunny

Imádlak Bunny!!!

Kérdés
Imádlak Bunny!!!
egy lány
Válasz
**** lettél gyökér?
2007-03-19 21:43:15
bunny

Bunny mondták már, hogy most hogy győzik

Kérdés
Bunny mondták már, hogy most hogy győzike lefogyott leszivatta magát olyan a fejed mint neki
joker
Válasz
"jokerke", kis fasszopó, 16db kis ****ságot írtál be, én meg egy klikkre törlöm mindet mindamnellet hogy leszarom a szánalom kis erőlködésedet. jó lehet neked, hogy még egy rakás szarnak se vagy jelentős!
2007-03-19 21:38:26
bunny

Semmi köze az elmebetegséghez teljesen n...

Kérdés
Semmi köze az elmebetegséghez teljesen normális kérdés csak nem éppen ide .. Csinálj 1 olyan fórumot ahol IQ szintet mérés után lehet kérdezni. De te még is visza irsz az "elmebeteg embereknek akkor meg mi a baj...
Dani
Válasz
teljesen normálisnak nem neveznék olyat, aki az orra elé írt szöveget nem bírja elovasni! ez a baj. hogy a birkáknak az orra elé van írva hogy OLVASD EL A SZABÁLYZATOT, de ezt felfogni 90%-nak nem sikerül! az is elég aggasztó hogy te nem találtad meg azt a pontot, hogy dopping kérdésre nem válaszolunk. el se olvastam a kérdésedet, nem érdekel. azért írok vissza, hogy röhögjenek, akik olvassák!
2007-03-19 14:15:31
bunny

Helló! Nemrég írtam egy alpha burn-nel k...

Kérdés
Helló! Nemrég írtam egy alpha burn-nel kapcsolatos kérdést, de nem érkezett rá válasz (gondolom a kérdés színvonalával volt baj). Most leegyszerűsítve az előző kérdésem, azt szeretném megtudni, hogy az adott adag bevétele után mennyivel lehet kajálni? Illetve ami még mindig nem derült ki számomra az az, hogy ha edzés előtt veszek be egy adagot és úgy lemegyek éhgyomorral edzeni (súlyzós edzés) akkor az úgy ok? Vagy többet árt mint használ (izmot bontok)? Előre is kösz a választ!
Jani87
Válasz
semmi olyat nem kérdeztél amire nincs válsz az aplha burn dobozán vagy a leírásában.
2007-03-19 13:44:48
bunny

Helló Bunny!Bocs de ezt ell kell mondano...

Kérdés
Helló Bunny!Bocs de ezt ell kell mondanom!Kórházban feküdtem 1 hétig és közben nyomtam a kiegészítőket!Két ápolónő mondott okosságokat!Az egyik azt mondta hogy ha akarok gyereket,akkor hagyjam abba ezeket mert ettől nem lehet!Erre azt mondtam hogy nekem nem is,max a feleségemnek!A másik azt mondta hogy ezek döglött tehenekből készülnek,erre a szobatársaimmal együtt olyat röhögtünk a hülye fejébe,hogy egy jo darabig hozzánk se szólt!Még azt is megkérdeztem,hogy nem véletlenül ledarált tehenekből van!És ezek ápolók!Nevetséges!Egyenek szart!Azt persze nem nézik,hogy ezektől,meg a csirke rizstől pár nap alatt felépültem és az eredményeim is hibátlanok,pedig egy jo ideje már eszem ezeket!Csak ezt szerettem volna!
norbörg
Válasz
dölgött tehánből készüla protein, A NAP POÉNJA! :DDDD
2007-03-19 13:40:34
bunny

Szia ! Fél évvel ezelőtt volt Enantát kú...

Kérdés
Szia ! Fél évvel ezelőtt volt Enantát kúrám, most pedig Sustanont akarom kipróbálni valamivel keverve... A problémám az, hogy enantát-nál voltak gondjaim szinte elviselhetettlen izzadás roszúllét... Mivel a Susta is tesztoszteron ennél is evvel számoljak ? BOcs ha nem ...Szabályzatba nem találtam. Megértem ha pofánrugós választ kapok, de azért kössssz !
Dani
Válasz
a szabályzatba azt se találtad agykombájn hogy doppinggal nem foglakozunk? kötelezi valaki az elmebetegeket hogy ide írjanak vagy mivan?
2007-03-19 13:39:49
bunny

Bunny (...)

Kérdés
Bunny (...)
joker
Válasz
ez valami kibaszott csevegőrovat szerinted? gondolod itt fogom kitárgyalni mennyibe kerül a növi ronnie colemannek?
2007-03-19 13:38:33
bunny

Szia Bunny! Én egy 23 éves srác vagyok,...

Kérdés
Szia Bunny! Én egy 23 éves srác vagyok, nagyon tetszik a testépítés csak az a problémám hogy inzulinos cukorbeteg vagyok! Azt szeretném megkérdezni hogy attól szedhetek-e táplálékkiegészítőket? Sajna elég vékony vagyok ezért szeretnék szedni tömegnövelőt! Már 3 hónapja edzek de nem mertem még szedni semmit. Légyszi adj tanácsot. Válaszod előre is köszönöm! A munkádhoz további sok sikert kívánok!!
Krisz
Válasz
nem szedhetsz cukros tömegnövelőt, de ez egyáltalán nem jelent problémát! zabpelyhet hazsnálhatsz fehérjével!
2007-03-19 13:32:48
bunny

Hello bunny! Kapható multi-x a III.kerül

Kérdés
Hello bunny! Kapható multi-x a III.kerületbe a Kolosy tér 5.szám alatti Láng sportba. Gondoltam irok nektek, hogy ott lehet kapni én ma vettem. hali
carlosito
Válasz
köszi, már midnehol lehet kapni!
2007-03-19 13:28:00
bunny

Bunny olvastam egyik Kiss Jenővel készít...

Kérdés
Bunny olvastam egyik Kiss Jenővel készített interjúdban, hogy Jenőnek 1,5 millió Ft-ba kerülne havonta a felkészülés ha vissza akarna térni, akkor jay-nek meg ronnie-nak 2-3millió/hó egy versenyfelkészülés?
joker
Válasz
több!
2007-03-19 11:33:40
bunny

Hello Bunny! Ha 1 óra aerob edzés után m...

Kérdés
Hello Bunny! Ha 1 óra aerob edzés után már izmot bontunk, de módunkban áll (vagyis megoldom, hogy módomban álljon) napi több órát is az aerobra szánni, mennyit pihenjünk a kettő között? Gondolom egy kajálásnyit minimum, de kíváncsi vagyok egy szakember véleményére is. Köszönöm vagy bocsánat!
agykombájn
Válasz
FELESLEGES!
2007-03-19 10:12:38
bunny

Azt, hogy az izmot edzi a súly nélküli f...

Kérdés
Azt, hogy az izmot edzi a súly nélküli feszítése onnan vettem, hogy Arnold írja a könyvében, hogy először nem tudta, hogy miért nézett ki jobban a verseny után pár nappal, mint a magán a versenyen. Aztán rájött, hogy azért, mert a verseny napján a versenyen és azon kívül is rengeteget pózolt (feszített), és ennek hatására jobb formába került pár nappal későbbre. Miért került jobb formába a feszítéstől, ha annak semmi hatása nincs az izomra?
szafaládé
Válasz
tudod imádok értetlen idiótáknak írogatni. ha a könyvből nem forgtad fel, itt sem fogod. a pózolás nem izomtömeget fejleszt agykombájn, hanem a szeparációt fokozza, segít a vízet eltávolítania rostok közül VERSENYFORMÁBAN. de gondolom te azt olvastad ki ebből hogy anrold nem edzett súlyzóval, csak pózolt ugye? mondjétok strácok, mi okozhatja azt, hogy ennyi elmebeteg van a világon, valami káros sugárzás éri a földet? vagy agysejtpusztító méreg van a parizerben?
2007-03-19 09:56:10
bunny

Szia Bunny! Röviden, hogy mindent vágj, ...

Kérdés
Szia Bunny! Röviden, hogy mindent vágj, már a tájékozatlanságommal kapcsolatban. 35 éves vagyok kemény bagózás óta felszedtem pár kilót és az idei évtől az egészségnek élnék. Kaptam karácsonyra egy olyan nevásárlóközpontos gagyi gépet és azt használgatom (meg felülés egykezes súlyzó, éppen csak azt tudom, h hogyan kell szabályosan a gyakorlatokat végezni rajta. Nagyon bejött, de abszolút semmit nem szedek. Sajnos mivel csak ez a gép van mindent csinálok rajta, naponta kb egy órát, tehát nincs kimondottan hogy mell nap, stb nap. Nagy baj ez? 5x10-et csinálok mindenből, ez is baj-e? Köszi a választ, és bírom a kritikát!
amatör72
Válasz
ezt vedd átmoztgatásnak. le kel menned terembe hamarosan!
2007-03-19 09:47:36
bunny

Hello bunny! egy korábbi kérdéshez azt m...

Kérdés
Hello bunny! egy korábbi kérdéshez azt mondtad hogy a fagyival töltéstől szar lesz az ember a színpadon!a muscular első számába a show ideje cikkben azt írja hogy gyümölcsfagyival töltsünk(de csak a verseny napján reggel/délelőtt)?
anonymous
Válasz
én meg azt mondom, nem fagyizgatunk, verseny, nem cukrászda!
2007-03-19 09:46:53
bunny

Szia! Van egy számomra furcsa kérdésem, ...

Kérdés
Szia! Van egy számomra furcsa kérdésem, ami elsőre hülyén hangozhat. Azt tudom (remélem jól), hogy az izom feszítése edzi az izmokat akkor is, ha súlyt nem használnak. Azt nem tudom, hogy ez az edzés az izmot milyen szempontból edzi. De nem is ez a kérdésem. Ha az izom görcsbe van, akkor asszem feszül is egyben. Na most az ilyen folyamatos görcs edzi-e az izmot? Ezt csak azért kérdezem, mert a vádlimat akár mikor be tudom göröcsöltetni, és kibírom. Szóval ha időnként begörcsöltetem a vádlimat és úgy haqyom, az ezdi e a vádlit. Az elmúlt 4 hónapban nagyon nagy fejlődésnek idult a vádlim, és ezt a görcsöltetést is kb azóta csinálom. Igaz, felhúzást is fél éve végzek, lehet, hogy annak hatására nőtt meg.
szafaládé
Válasz
ez megy a best ofba ez egyértelmű! az izom feszítése NEM edzi az izmokat önmagában. nem tudom azt abromséágot honna vetted, de nem volt ganyús hogya kkor menki feszengene minta a hülye és nem használna súlyokat? az agyadat kéne görcsöltetni kicsit!
2007-03-18 21:43:23
bunny

Hali ! Tojásfehérje jobb mint a csirke...

Kérdés
Hali ! Tojásfehérje jobb mint a csirke/pulyka hús fehérjének ? Bocs tudom ez örökzöld kérdés csak [link] szerint a tojásfehérje biológia értéke magasabb mint a húsoké, nekem pedig van módóm rá hogy tojásfehérjéhez jussak nagy mennyiségben.Illetve olíva olaj jó + kalóriának vagy ha nem akkor meg tudod mondani hol lehet "normális" áron lenmagolajat venni ?
Koloman
Válasz
SZARD le a biloógiai értéket! lenmagolaj a bioboltban
2007-03-18 21:30:33
bunny

Hello!csak hogy tovább terjedjen a kultú

Kérdés
Hello!csak hogy tovább terjedjen a kultúra,lécci a zene címét ami az oldaladon jelenleg fut add már meg!örök hálám...
Kucsu
Válasz
jaded heart - feels like home bonfire-t nézd még meg!
2007-03-18 21:29:41
bunny

Hello bunny! Az lenne a kérdésem, hogy a...

Kérdés
Hello bunny! Az lenne a kérdésem, hogy aerob edzésnél a test csak zsirt használ még akkor is ha például 3 órán át keresztül sétálok egyfolytába? Vagy már a test izomból is használ fel egy idő után? köszia válaszod
carlosito
Válasz
1 óra után már kezdesz izmot bontani.
2007-03-18 20:21:33
bunny

Szia Bunny! Van valmi vééleményed a kap...

Kérdés
Szia Bunny! Van valmi vééleményed a kapszulás kreatinról?? Márkát nem írok, nem az a lényeg. Szerintem úgy is tudod, hogy meyikre gondolog. (A legjobbra)
T. Kristóf
Válasz
én csípem a kapszulás kreatint, a kapszula mindig jó kiszerelés.de ez csak kiszerelést jelent!
2007-03-18 20:21:09
bunny

ha nincs értelme a minusz fokos fekvenyo

Kérdés
ha nincs értelme a minusz fokos fekvenyomásnak, akkor minek van negatív pad?
anonymous
Válasz
nem tudom. gondolom azért, amiért a pinatátogató! gáborka, ideirhatod a neved nyugodtan egyrészt, másrészt azért ugye nem vagy túl okos? a második kérdésedet engedelmeddel nem méltatom inkább válaszra!
2007-03-18 16:14:32
bunny

Szia Bunny! Következő a kérdésem: Ma...

Kérdés
Szia Bunny! Következő a kérdésem: Ma dumáltam egy haverommal, megéheztünk, és kaja.Mindketten dobozból rizst ettünk, viszont én hússal ettem a rizst.Erre azt mondja, hogyő másfél óránként eszik egyik étkezés csak szénhidrát a másik csak fehérje.Merthogy sokkal jobban hasznosul és sokkal jobb az emésztése így a tápláléknak mintha az egészet zsupsz bevágjuk keverve. Namost ha szerinted ez tényleg jelent valamit, és érdemes vele foglalkozni, akkor én is elkezdenék így enni, ha már úgyis dobozozom, akkor max. másképp osztom el.De ha szerinted felesleges ezzel törődni, akkor hagyom.Neki az edzője mondta, hogy kajáljon így, aki egy általad is elismert versenyző. Köszönöm a választ, kitartást!
delicious
Válasz
vida módszer. én nem hiszek benne. tény hogy gyorsabb az emésztés. de ez nem biztos hogy jobb. kinek mi jön be dolog.
2007-03-18 15:33:44
bunny

Ja, még az előzőhöz, lehet, hogy rosszul

Kérdés
Ja, még az előzőhöz, lehet, hogy rosszul láttam, de mindha lett volna olyan is aki fagyival töltött fel, az jó? Abban is van cukor.
anonymous
Válasz
biztios módszer hogy szarul nézz ki a színpadon!
2007-03-18 15:32:14
bunny

üdv. Ch feltöltésnél lehet maltodextrin

Kérdés
üdv. Ch feltöltésnél lehet maltodextrin vagy szőlőcukrot használni? A Vitrgo lenne a legjobb gondolom, de hát a pénztárca.
anonymous
Válasz
hova akrzs tölteni? mikor? a cukor elég jó út a bevizesedéshez!
2007-03-18 15:13:39
bunny

Hali! Most rondákat fogsz gondolni, de ...

Kérdés
Hali! Most rondákat fogsz gondolni, de a távolbalátó képességedet teszem próbára. Több mint egy hete volt egy jó kis mell-váll edzésem és sikerült szétcsesznem a bal vállam. Azóta nyómó mozdulatoknál fáj, vagy ha valamit szemmagasságból le akarok venni a polcról. Volt már néhány hasonló sérülésem, de ilyen hosszan még soha. Mi a fene tud így megsérülni a vállban ami ennyire fáj. Nem hiszem, hogy huzódás lenne. Kérdés lehet-e egy hét után finoman edzeni, vagy pihentessem még egy hetet. Rohadtul hiányzik az edzés.
anonymous
Válasz
abszolúte ne hazsnáld a vállad, ez ízületi gyulladás lesz!
2007-03-18 14:20:41
bunny

Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy az á...

Kérdés
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy az ásványvizek közül melyik a jobb?/összes oldott ásványianyag-tartalom,magnézium.../ Mennyi a megfelelő mennyiség ezekből? Próbálok olyanokat inni, amiket a magyar testépítők kezében látok, de kíváncsi lennék, hogy mit miért./bár gondolom,hogy ha ásványvíz annyiraszar nem lehet/
Dávid
Válasz
az ásávnyi anygaot nem a vízből kel bevinni. teljesne mindegy melyik vizat hazsnálod, én nem adnék ezért ki komoylabb pénzt,amint amiben a gagyvizek kerülnek , tesco plus stb víz.
2007-03-18 13:50:02
bunny

hello.ha szedek multiX-et,amellé kell mé

Kérdés
hello.ha szedek multiX-et,amellé kell még valami,hogy elég vitamin és ásványi anyag kerüljön a szervezetembe?kösz
fred perry
Válasz
c vitamin nem árt.
2007-03-18 13:48:57
bunny

hi bunny régen olvastam, hogy a test ma...

Kérdés
hi bunny régen olvastam, hogy a test max 30 g fehérjét tud egyszerre feldolgozni hasznosan (weider biblia), ez nekem kicsit sántának tűnik. szerinted? azért kérdem mert jóval többet viszek be egyszerre (húsból is, illetve reggel este a zabpehely turmix kombóban is. thx válaszod.
sly and arnie the legend
Válasz
baromság
2007-03-18 13:48:39
bunny

üdv. baunny, verseny előtt három nappal ...

Kérdés
üdv. baunny, verseny előtt három nappal nem iszok vizet, akkor kiürül a szervezetből, vagy hetekkel, napokkal előbb el kell kezdeni csökkenteni a vízbevitelt?
anonymous
Válasz
ha a viízbevitelt csökkented önmagában ez azt jelenti hogy ellpaosodsz mint az állat. vízet az izmokban kell tartani, a vízmnegvonás egy nap, töltéssel kombinálva. igazából a vereny napján nem lehet inni de ez is egyéni.
2007-03-18 11:31:42
bunny

Hi, azt szeretném kérdezni, hogy te mily...

Kérdés
Hi, azt szeretném kérdezni, hogy te milyen zsírégetőt használsz (ha használsz) és melyik típusúra esküszöl? (persze megfelelő diéta és cardio edzés mellett) Kössz csá
anonim
Válasz
reform, l karnitin, hca, cla
2007-03-18 11:30:16
bunny

Hello Bunny ! Az lenne a kérdésem, hogy ...

Kérdés
Hello Bunny ! Az lenne a kérdésem, hogy az esti zöldség+hús étkezésnél megfelelő-e zöldségnek a párolt zöldborsó+kukorica+répa, vagy inkább cseréljem le karfiol+brokkolira esetleg vmi másra. köszi a választ
Kornél
Válasz
mindig az alkacsony cukortartalmú zölkdégere kell alapozni, a CUKORborsó és a répa nem valami jó, azt csak dísznek!
2007-03-18 11:28:57
bunny

Köszönöm a válaszodat! Egyébként a súlyc...

Kérdés
Köszönöm a válaszodat! Egyébként a súlycsökkenéssel normalizálódott a vércukorszintem(inzulint ez miatt nem kell használnom), illetve az orvos azt mondta, hogy a hasnyálmirigyem termel inzulint. Szóval szerinte ez nem cukorbetegség, de a hajlam meg van rá. Ja és az orvos kb. 165cm és 100 kg. :D
Áron
Válasz
a lényeg az hogy az étkezéseid glikémiás indexét lent kell tartani. ezért kel a rizshez fele arányban zöldség. a többire válaszolok mélben.
2007-03-18 00:29:44
bunny

IP Information 84.0.66.171

Kérdés
IP Information 84.0.66.171
anonymous
Válasz
hagyd már a butaságot, szánalom! ma más sokat röhögtem, ez meg már nagyon szar! :DDDD
2007-03-18 00:27:15
bunny

Hali Bunny mester! Két dologra szeretnék...

Kérdés
Hali Bunny mester! Két dologra szeretnék Tőled választ kapni. Először is, sajnos úgy alakult az elmúlt 7-8 hónap, h nem edzettem, és szépen híztam itthon. 3-4 éves edzés múlttal, ha lemegyek most újra a terembe, átmozgatással kezdjem? Ha igen, mennyi idő után ajánlatos visszatérni a rendes edzésre? Másodsorban pedig, sikerült is ez idő alatt elhíznom. 10-15 kg plusz felszaladt rám. Megfelelő táplálkozás-diéta, edzés és aerob mozgás mellett szerinted kb. milyen hosszúságú ciklust tűzhetek ki, h leadjam ezt a felesleget? Válaszaidat előre is köszönöm! Ja, és a BBTV nagy királyság!
Dave
Válasz
igen, vedd úgy hogy ujrakedzed! átmozgatás 4 hét! egylőre mardah a titszta,. de tömegelős kajánál!
2007-03-18 00:25:48
bunny

Helló Bunny! Most vettem Volumass 35-öt...

Kérdés
Helló Bunny! Most vettem Volumass 35-öt! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell ezt a finomságot szedni? Ne érts félre, nem vagyok kretén!!! :) -Csak a dobozon az áll hogy 3 dl vízben 100 g (2 adagolókanál). -A neten az áll hogy legalább 3 dl vízben 100 g de inkább 4-5 dl víz -Az egyik haver meg azt mondta hogy az az adagolókanál csak 30 grammos, így legalább három kanállal kell beletenni -Én már azt sem tudom mit gondoljak :D Gondoltam megkérdezlek Téged, TE biztos tudod!!! előre is köszi a választ
Pityesz
Válasz
pityesz, azért van bajod! :DDD 1. fogod, a sékert, beleraksz 3 deci vizet kb és 3 kanalat. pontoabban 3 kanálnyi VM35öt 2. megrázod 3. tezsteled kóstolás áltakl hogy iható-e vagy sűrű. 4. az adagolókanalat nem tudom. mérd le!
2007-03-17 22:50:32
bunny

Egy fantasztikus hír: néhány perccel eze...

Kérdés
Egy fantasztikus hír: néhány perccel ezelőtt Berkes László rendőr világbajnok lett ( immár harmadszor) Ausztráliában a 90 kg súlycsoportban, illetve megnyerte az Abszolút világbajnoki címet is!!!!!! GRATULÁLOK!!!!
ati
Válasz
ezúton gartulálok énis lacinak! nyomom hírbe!
2007-03-17 22:46:48
bunny

Szia bunny! mit gondolsz erröl?-->5x6 os...

Kérdés
Szia bunny! mit gondolsz erröl?-->5x6 os széria majd pár ezzéssel késöbb 5x7 majd máskor 5x8 ha ez megy akkor több sullyal ismét 5x6? Ennél jobb a 6x6 mindenböl vagy inkább 4x8/tömegeléshez/köszi
mókus
Válasz
hejjj! ez JÓ!!!! működö progresszív terv!
2007-03-17 22:45:54
bunny

Hello! Most lassú tömegelésen vagyok, a ...

Kérdés
Hello! Most lassú tömegelésen vagyok, a cél a zsírosodás elkerülése, és minimális fejlődés, ehhez 3-4g ch/tskg kajálok, a zsírt 70-80g mogyoróból, vagy pisztáciából viszem be, és azon filózgattam, hogy ez elég sok kalória zsírból, ennyi erővel mehetne egy kis lenmagolaj, és inkább még +50g ch, ami erő és izom szempontjából frankó lenne, de mégse nőne a napi kalória bevitelem. Tudom, hogy nem kalóriát kell számolgatni, de szerinted lehetséges, hogy ha így csökkentem a zsírt, és növelem a ch-t az célra vezetőbb lenne számomra?
ats
Válasz
semmi baj a zsírral, ne félj tőle! az összkalória beviteled 20%-30% a simán mehet zsírból főleg ha jó zsírforrásról van szó. én csak ilyen szinte veszem figyelmbe az öszkalóriát.
2007-03-17 22:45:29
bunny

Hello Bunny.Már vagy 1éve eddzem, és már...

Kérdés
Hello Bunny.Már vagy 1éve eddzem, és már nem nagyon tudok emelni a súlyon, az edzés is "unalmas",nem tudnál valami tanácsot adni, hogy átléphessem ezt a platót,valami ujjat belevinni az edzésbe, vagy nemtom.Köszi
anonymous
Válasz
vedd lejjeb a súlyt és lassítsd be az imétléseket, menj telejsen érzésre! vagy a másik: menj fel 20-30as ismétlésekre 2-4 hétig% visszasírod az eddigi edzést!
2007-03-17 22:43:45
bunny

Szevva. Én nyersen eszem a tojást, vagyi...

Kérdés
Szevva. Én nyersen eszem a tojást, vagyis iszom. Mert nemfélek a szalmonellától. Láttam a BBTV ben hogy teis csinálsz nyerstojásos turmixot(fehérje). Őőőő eddig csak a szalomonellától féltem, de van egy úgynevezett "avidin/biotin" mérgezés is ... Az avidin egy, a tojásban található glikoprotein (enzim), ami nem kívánt módon reagál az emberi testben fellelhető biotinra. A kölcsönhatás eredménye olyan mérgezéses állapot lesz, amely a B-vitamin hiányához hasonló tünetekkel jár, ráadásul megakadályozza a testünket abban, hogy a fehérjét megeméssze. Szerinted félni kell ettől? vagy legyünk kemények és igyuk nyersen a tojásfehérjét. Köszi a választ.
Chuck Norris
Válasz
én nem nyersen iszom a tojásfehérjét oylan értelmeben mint te. én kezelt tojásfehérjét iszom.
2007-03-17 22:42:43
bunny

Hello Bunny! 1. Diéta alatt a rizsbe kev...

Kérdés
Hello Bunny! 1. Diéta alatt a rizsbe keverhetek egy kis mazsolát a változatosság kedvéért? 2. Már hánynom kell a főtt zöldségtől. A növényi rostokat pótolhatom napi 1-2 almával? (Tudom, h ez is rost, de a fruktóztartalma miatt kérdezem.) Köszönöm vagy bocsánat!
agykombájn
Válasz
1. a maszola szar, nagyon cukros, de azt hiszem nem lesz gond! ha nem mega a diéta mert a tököd tele van trükközni kell! 2. egyél salátát, alma is mehet!
2007-03-17 22:41:42
bunny

Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy a

Kérdés
Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy a honlapod nyitóoldalán kinek a zenéje megy? Válaszod előre is köszönöm. Szia!
anonymous
Válasz
háhá, na erre szívesen válaszolok végre egy kulturális kérdés! ez andy timmons-tól a for god and country. (amugy pont ma cserélem le) iszonyat igényes zenézs az andy timmons, én meg örülök ha valaki végre rájön hogy valami gáz van a rádióban hallott hímringyóvinnyogással meg fekamakogással. persze midnekinek azt teszik amit akar, de azért bazeg, szerintetek egy férfi vinnyogó kurvákat meg buzzancsokat hallgat, amikor vanank igényes zenézsek is a világon?
2007-03-17 22:40:39
bunny

Hello, A problémám a következő lenne:...

Kérdés
Hello, A problémám a következő lenne: 1 év alatt kb. 35 kilótól szabadultam meg szénhidrát diétával(kiderült, hogy magas a cukrom). Most 70 kg környékén mozgok, de zsír még maradt rajtam főleg a comb, has és mell környékén. Sajnos az oldalatokat csak nem rég találtam rá. Szóval az egyik kérdésem az, hogy ilyen esetben próbáljak aerobbal és diétával megszabadulni a maradék zsírtól is, bár attól félek akkor már végképp elerőtlenedem, vagy belevághatok így a tömegnövelésbe. Több véleményt olvastam erről az oldalon és kiváncsi lennék a Te véleményedre is. A másik kérés pedig az, hogy szerinted a cukrommal nem lesz gáz ha az előírtak szerint étkezem(csirke, rízs, stb.). Bocs hogy kicsit hosszú lett. Válaszodat előre is köszönöm.
Áron
Válasz
én egyzserűen tiszat étlezéssel elkezedék izmot pakolni! a cukroddal bizony gáz lehet, nyilván ha inzulint hazsnálsz azt figyelembe kell venni. erről irhatnál bővebben! ha nem használsz inzluni, sok zöldésggel kel enned a rizst és érdemes lenmagolajat is nyomni étkezésenként, de ebben az estben is ajánalots mérneia vércukrot.
2007-03-17 22:36:33
bunny

szia bunny!a kerdesem az hogy 1 magasab

Kérdés
szia bunny!a kerdesem az hogy 1 magasab testepitonek nehezeb a tomeget novelni.
anonymous
Válasz
általában igen, de ez alkati kérdés.
2007-03-17 22:34:30
bunny

űdv bunny örülök hogy végre személyesen ...

Kérdés
űdv bunny örülök hogy végre személyesen is találkoztunk a hét végén be linkelnéd nekem azt a táp kieg nevét amiről beszéltünk hétvégén hogy ch át ne mzsirként tárolja hanem segit glikogénné alakitani űdv
Laci az Ibf ből
Válasz
szeva! jó volt ott lenni veletek! a HCA és a CLA amire szükséged van, a kék bogyó meg a vanadil szulfát! kox alternatíva a szar prohomrtonok helyett: peak anabolic stack és peak testo stack! ezek telejsen természetes növényi kvonatok!
2007-03-17 22:33:37
bunny

Szia Bunny! Ugy olvastam, hogy az izom...

Kérdés
Szia Bunny! Ugy olvastam, hogy az izomtömegnövelő gyakorlatok lényege, hogy a lehető legnagyobb súllyal végezzük őket, alacsony ismétlés ill. szériaszám melett (4x8). Viszont a minap nézegettem a bicepszgyakorlatok leírását itt az oldalon ami szerint óriási karokat csak 10-15 szériával lehet felépíteni! Én minőségi izomtömeget szeretnék felépíteni, mitévő legyek? Előre is köszi!
ádám
Válasz
matek bazeg! kar=bicepsz +tricopesz az két izom. 15 sorzat/2 az 7,5 sorozat, 10 sorozat/2 az 5 sorozat, vagyis 5-8 sorozat/izom. gratulálok!
2007-03-17 22:30:52
bunny

Szia Bunny! Szerinted a félgugolásokkal

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted a félgugolásokkal érhető-e el komolyabb erősödés? A teljes guggolást nem bírja a derekam.
anonymous
Válasz
ha nem éri el a vízszintest, az semmit sem ér! a derekadra ügyelj!
2007-03-17 22:27:15
bunny

üdv.mondták a tv-ben, hogy evés közbe in

Kérdés
üdv.mondták a tv-ben, hogy evés közbe inni az tök egészségtelen.utána kell fél órával(vagy valami ilyesmi).neked mi a véleményed erről?
G.
Válasz
ne nézz tv-t!
2007-03-16 23:43:46
bunny

hello, huzo gyakorlatoknal is kell a cs

Kérdés
hello, huzo gyakorlatoknal is kell a csuklobandazs? (mar aki hasznal)
anonymous
Válasz
bandázs nem KELL, bandázst akkor használunk ha egy mozdulat sérülésveszélyes vagy fáj.

MD kupasorozat versenkiírásoka honlapomon: [link]
2007-03-16 21:05:18
bunny

De haraposak vagyunk baszki:)Jolvan le s...

Kérdés
De haraposak vagyunk baszki:)Jolvan le se tagadthatnam,hogy amator vagyok,ennyi.Viszont gondolj bele abba,hogy teszem azt egy edzoteremben kurvara eltero velemenyek vannak es neha beleesik az ember abba a hibaba,hogy bogarat ultetnek a fejebe es nemi zavar tamad benne,ezt a zavart tisztazni kell es ekkor szoktam ideirni mert erdekel,hogy latod a dolgokat.Egyebkent ha meg nincs idegzeted ehez a rovathoz miert nem hagyod abba...Tudom,hogy az en koromban te is csak egy kis pocs voltal mint most en,csak gondolom neked nem volt semmi segitseged.Sokszor azt hiszem,hogy bunko fasz vagy akinek akkora arca van,hogy csak na DE es ez most szol az osszes kis hozzam hasonlo pocsnek is.KOSZONOM hogy veszed a faradsagot es segitesz nekem kis tudatlan pocsnek:)),hogy egyszer majd akkora fasz lehessen mint te:))Srácok ahelyett,hogy sirnánk amiatt,hogy Bunny nem valaszolt vagy,hogy szetoltott talán inkább meg kene koszonnunk neki a segitseget bazzeg.Szoval koszi szepen
mikulas
Válasz
GONDOLKODNI kell, és nem hallgatni minden gyíkpöcs hülyére. érte,d ha valakinek annyi esze van hogy 40 kilós iidóták véleményére hallgat, arra nem tudok mit modani akkor sem, ha tisztában vagyok azzal, hogy 40 kilós iidóták gátlás nélkül osztják az észt, mert ehhez mindenki ért! a barátnőm diétázik és a hülye nagymama simán nekiállt baszogatni hogy miért nem eszik sütit mert kell a változatos táplálkozás, mert ő aztán táplálkozási szakértő! de enyiből hallgathatunk rá is, nem?
2007-03-16 20:57:29
bunny

Üdv,Bunny!Nem tudnál nekem ajánlani egy ...

Kérdés
Üdv,Bunny!Nem tudnál nekem ajánlani egy olyan gyakorlatot alkalra ,ami nem terhelné me a csuklómat?Jó igen használnom kéne csuklószorítót ,de ennek megvétele is húzós lenne mert scitec bá' lehúzott ,+ otthonra vettem fekpadot és kézisúlyzókat.Többre sajnos egy darabig nem futja...Örülök hogyha nem halok éhen a hó végéig :)Válaszodat előre is köszönöm!
Gábor
Válasz
a csuklód terhelését csak ugy tudod elkerülni, ha fent tapad az alkarizmod és elég rövid behúzó mozdulat. próálkozz csigán is, simán felsőcsigáról lehuzni alkarral!
2007-03-16 20:54:22
bunny

Csáó Bunny! Nagyon királyok vagytok! Min...

Kérdés
Csáó Bunny! Nagyon királyok vagytok! Mindig nézem a bbtv adásait és nayon hasznos dolgokat mondtok el benne! Rengeteget tanultam belőle! Bognár Gergővel nem terveztek adást? Csak így tovább Bunny!
Tomi
Válasz
bognár gergővel már rég leforgattuk, de én se vagyok mindig a topon. a szereplők nem színészek, gyakran rajtam múlik mit hozok ki belőlük. ez egy olyn eset amikor elb*sztam.
2007-03-16 20:48:21
bunny

Hi! Szted magyar testépítőnek lesz valah

Kérdés
Hi! Szted magyar testépítőnek lesz valaha is esélye Mr Olympia cím közelébe jutnia?
anonymous
Válasz
abszolúte nem!
2007-03-16 20:46:02
bunny

szia Bunny! Segítenék én is feliratozni...

Kérdés
szia Bunny! Segítenék én is feliratozni, ha jól emlekszem annyi az egesz h begépelem adok neki kezdési időt, meg h milyen masodperccenkent kovesse a masik az elozot.kb ennyi ugye? mert ha igen akkor szeretnék segíteni .ha ennél bonyolultabb akkor is megpróbálnám! üdv
N-Power
Válasz
kösz d eazt hiszem el megoldva!
viszont keresem azt a srácot aki vektorgrafikát csinált nekem!
2007-03-16 13:44:25
bunny

Ha már itt vagyunk akkor megadhatnál vmi...

Kérdés
Ha már itt vagyunk akkor megadhatnál vmi privi címedet mert lenne 1 csomó kérdésem, és nem akarom ide irogatni, meg persze ha van türelmed hozzám és akarsz segíteni...köszike
bőrnyak
Válasz
drága barátom! 1. szerinted én még privátba ráérek foglalkozni veled? nem elég a rovat? ugye nem sikerült a szabályzatot elolvasni, ami amúgy KÖTELEZŐ ha választ akarsz? miért nem jössz rögtön a lakásomra? ide van írva hogy máltai szeretetszolgálat? te úgy mégis mit gondolsz, én mit csinálok, egész nap itt ülök és várom a hülyék méljeit? gondolod a mértéktelen hálából élek? milyen elképzeléseid lehetnek neked az életről? miért akarnék én segíteni? miért kéne hogy nekem fontosabb legyen mint neked, aki azt se vagy képes elolvasni ami az orrod elé van írva? 2. szerinted akarok olyan balfaszokkal foglakozni, akik a mélcímemet nem tudják megtalálni? 3. a teendőid: 1. szabályzat, 2. alapismeretek, 3. gyakran feltett kérdések, 4. GONDOLKOZZ mielőtt kérdezel!
2007-03-16 13:26:51
bunny

Bunny Van egy kerdesem.Tudod en heti 3 a...

Kérdés
Bunny Van egy kerdesem.Tudod en heti 3 alkalommal edzek.De az egyik haverom most csináltatott edzestervet es heti 6 alkalmas lenne.Ja meg leoltottak az edzok,hogy ki az a hulye aki heti csak egyszer edzi meg az egyik izomcsoportot.Szoval o most duplán csinál mindnet es heti 6 szor csak vasárnap pihen.Mondtam neki,hogy ez faszsag es szerintem fenn all a tuledzes veszeje is.Ja es nem tudom szamit e de epp csinal egy xxx kurat is.Mi a velemenyed Ja es van egy uj receptem amit egy testepito havertol kaptam. Sima fott rizs egy lábosba es ra 4 tojas minimum,lassu tőzon kevergetni mig suru nem lesz ezt napi 2* minimum.Igazabol sima tojasos rizs.Szenhidrat es feherje is van benne.Jonak tunik elore is koszonom
mikulas
Válasz
barátom. tojásos rizs napi 2x? mégis menyni? kinek? hány kilóhoz? dilettanizmus barátom. miért foglakozol hülyék véleményével? "ki az a hulye aki heti csak egyszer edzi meg az egyik izomcsoportot?" - az összes bajnok pl.
2007-03-16 10:40:10
bunny

szia bunny. utoljára vakerolok a rocky-r...

Kérdés
szia bunny. utoljára vakerolok a rocky-ról a sok gyengeelméjűnek, és tutter küldöm a pénzt az oktatásnak mert ez így nem állapot... 1. a filmről: az imdb a világ legmegbízhatóbb filmértékelő oldala, teljes mértékben semleges, csakis az olvasók/nézők szavaznak egy filmre: rocky balboa: 7.5 (nagyon magasnak számít); szerintetek érdekli az origo vagy más pancser magyar kritika a készítőket, miután a külföldi sajtó megemelte a kalapját a film előtt és még anyagilag is bombasiker lett?? loller 2. valami hasznos is: képzeld bunny mit találtam: zabkorpa, jobbak a mutatói mint a zabpehyelnek, több fehérje, kevesebb szénhidrát pár grammal, illetve kevesebb zsír, több rost, és olcsóbb. a képekről amiket beraktál: baaaazdmeeeeeeg :)
sly and arnie the legend
Válasz
1. én nem nézem meg azért, az a biztos! a kirikák engem sem érdekelnek, tök lényegtelen hogy mit lát néhány elvont nyomi egy.egy fimen, láttam én már jó filmet lehuzva és szart magasztalva. én barom jobb híván megnéztem az eléggé pozitiv kirikát kapott supermant, na igy hallgassatok rájuk! 2. a profik nem használnak zabkorpát. a többit én leszarom, nem érdekel a rizsa, nem vagyok náluk okosabb.
2007-03-16 10:36:41
bunny

Szia! CSak örömmel jelentem, hogy még e...

Kérdés
Szia! CSak örömmel jelentem, hogy még egy taggal bővült a feliratozó team! Már fel van osztva, ki mit csinál.Sajnos én elég lassan haladok, mert suli leköt, de dolgozunk az "ügyön"!
DDani
Válasz
szi! köszönom srácok, nagyon sokat segítetek nekem is és a rászorulóknak is! sajnos azenei élményen nem tudunk segíteni, de ha ez inspirációt ad hallássérült srácioknak, segít nekik akár az edzésben akár cél kiválasztásában, próbáljuk meg eljuttani hozzájuk!
2007-03-16 10:33:15
bunny

Hello! Egyik BBTV részben a diétáról ...

Kérdés
Hello! Egyik BBTV részben a diétáról volt szó, és azt mondtad h szar a káposztaleveses.. Nem védeni akarom csak (és most itt jön a mese)nekem bevált: anno baleset miatt szteroid tartalmú gyógyszereket kellett szednem, így meghíztam (1 nyár alatt 20 kilót 14 évesen) majd 3 évig nem sportolhattam. Mikor újrakezdtem sportolni, kipróbáltam ezt is, 9 kiló mínusz lett az eredménye. Úgy gondolom h ha kevés időnk van felkészülni pl versenyre és sok kilót kell leadni, L-Karnitinnal és vmi jó fehérjével megfelelő edzés mellett nem gáz megcsinálni ezt se, hisz csak 1 hét, max 2! Mi a véleményed?
paz
Válasz
persze hogy nem gáz, tök jó elveszteni az izmokat, kiüriteni a glikogénraktárakat, emiatt bevizesedni és ugy kinézni mint a fos, utána meg elkazendi zsrít raktérozni mint az állat. zseni vagy! mindig jön egykét hülyeállat aki megmagyarázza hogy neki jó kalapáccsal csapkodni a pöcsét! nem cserélek veled testet, nem baj?
2007-03-16 10:31:53
bunny

Hello bunny!Olvastam a muscular developm...

Kérdés
Hello bunny!Olvastam a muscular developmentbe h 1 profi azt írta h szerinte 6 ismétlés alatt inkább erőemelésről beszélhetünk.namost én fekvenyomásba szoktam olyan súlyra menni amibe 2 ismétlés megy, ezt hanyagoljam szted?remélem nem hülye a kérdés de érdekel a véleményed mer kitől mástól kérdezzem meg?köszi
anonymous
Válasz
igy van! teljsen lrtlemetlen 2 ismétléses fekvenyomás!
2007-03-16 10:29:31
bunny

Szia! na végre vmi pozitívat is olvashat...

Kérdés
Szia! na végre vmi pozitívat is olvashatunk a "gyúrás" pozitív előnyeiről a szennymédiában. [link]
Ne legyünk azé
Válasz
kibaszott nagy faszság ez is!
2007-03-15 23:34:58
bunny

Helló! Testzsír % mérésnél a tolómércés

Kérdés
Helló! Testzsír % mérésnél a tolómércés módszer 20at mér kb, "gépi" Pl a shopbuilderben 10 et. Miért van ez, melyik a pontosabb!
Gege
Válasz
miért van ez hogy ti felesleges baromságokal foglalkoztok? nem látod a tükörben hogy dagadt vagy e?
2007-03-15 23:33:59
bunny

megjelent az uj satriani dvd!úgy szól mi...

Kérdés
megjelent az uj satriani dvd!úgy szól mint a tavalyi pecsa buli !2006 jul,17,én a nyugatinál a tápszerbót melet a zeneáruházban árulják potom 6000 ért! mert ugyebár satriani a gitárotásban akkora mint ronnie a testépitésben
satriani
Válasz
bizony. terjedjen a kultúra!
2007-03-15 23:33:15
bunny

Kinek ajánljuk? A film garantáltan nem m...

Kérdés
Kinek ajánljuk? A film garantáltan nem mutat semmi újat, hacsak a löttyedt izmokat nem számítjuk ide, viszont a széria régi rajongóinak biztosan megmelengeti a szívét. Origo.hu -ról a cikk írójának a véleménye, azért én megnézném h ő ennyi idősen hány pinát tud gyúrni a testén....szánalmas h a magyar ember más fikázásából áll ki
anonymous
Válasz
eléggé. megnézhetnéd most is!
2007-03-15 22:03:00
bunny

Jól van köszi, de azért nem kéne flegmáz

Kérdés
Jól van köszi, de azért nem kéne flegmázni.Mért kell ezzel megbántani, meg másokat is???De azért azt értékelem hogy válaszoltál...
bőrnyak
Válasz
miért kell engem megbántani a sok sötét fasznak hogy fasz kérdéseket tesz fel? a rovatot az értelmesek miatt csinálom, nem a seggek miatt! de lehet azért, hogy idiótáknak magyarázzam hogy hogyan kell tumixot csinálni minden nap, az olvasók meg pont erre kíváncsiak! mellékesen egy bizonyos értelmi szint alatt TELJESEN FELESLEGES edzeni, nekem meg tanácsot adni! humorérzéket meg vegyél ha nincs!
2007-03-15 22:00:43
bunny

Szia Bunny! Sly indult valaha valamilyen

Kérdés
Szia Bunny! Sly indult valaha valamilyen versenyen vagy "csak" hobbyból edzett?
anonymous
Válasz
a többiknek: szerintetek ez normális?
2007-03-15 21:57:40
bunny

Válasz
szerinted ki a faszt érdekel ez? a recskázásos részt nem sikerült felfogni, ugye?
2007-03-15 19:53:07
bunny

Hali! Ezt olvastam a designer proteinekr...

Kérdés
Hali! Ezt olvastam a designer proteinekről itt: A különböző fehérjekészítési eljárások (koncentrálás, izolálás, mirkoszürés, ioncserélés, stb.) más-más kedvező tulajdonságokat hagynak meg, és károsítanak. Nem akarok kukacoskodni, de ezt az és károsítanak részt hogyan kell érteni? Bocs ha ugyanolyan faszságot kérdezek mint ált.-ban mindenki...
Mustang67
Válasz
ugy kel érteni hogy egyes eljárások a proteinek bizopnyos tulajdonságait rontják. nem ugy kel érteni hogy a protein káros lesz!
2007-03-15 19:14:12
bunny

szia,először is öszinte részvétem a sok ...

Kérdés
szia,először is öszinte részvétem a sok pancser kérdezők miatt!!!kérdesem a következő,nemrég megsérült a derekam felhuzás közben elég keményen meghuzodott ,most már jol vagyok és elkezdeném az edzés jo lenne pár tanács hogy mien gyakorlatokat kéne kerülnüm mert ugye már nem fáj de gondolom még nem100%-an gyogyult meg,de viszon nem akarok leálni az edzéssel,köszönöm.
n.dani
Válasz
dani jó hogy fikázod a pancser kérdezőket ahhoz képest hogy nem tudod magadtól, hogy mikor terheled a derakad! én se könyvből tudom, gondolkodom!
2007-03-15 18:52:47
bunny

Helló Bunny! Az lenne a kérdésem hozz...

Kérdés
Helló Bunny! Az lenne a kérdésem hozzád, hogy melyik a jobb edzésnél, ha eröltetem a dolgot, tehát pl. nagyobb súllyal megy 2X8 de utána már segítség kell a 3. és 4. sorozatnál, vagy az ha lejjebb veszem annyival a súlyokat hogy rendesen végig tudjam csinálni a szériákat?! Elöre is kösz a választ!
Jani Gogolák
Válasz
ez a szinttől függ. érdemes teljesen a nemrőltetés szinttől menni felfelé az erőltető szintig.
2007-03-15 18:51:41
bunny

Üdv! 80kg vagyok...edzés előtt 20 perce...

Kérdés
Üdv! 80kg vagyok...edzés előtt 20 percel 10g kreatin, edzés végén azonnal 10g 2dl vízzel, 20 perc múlva fehérje. namost: kreatin mellé bekeverni szénhidrátként (alapos kajálás mellett) boltban kapható szőlőcukor (dextróz) jó lesz? pihenőnapokon reggel 5g+fehérje, napközben 2x5g, este 5g kreatin baromság?
Joci
Válasz
abszolúte nem jó, egybe minent! a szőlőcukor az szőlőcukor! este kreatin nem kell
2007-03-15 18:44:55
bunny

Newl!jokerface hovatűnt a BB oldaláról??

Kérdés
Newl!jokerface hovatűnt a BB oldaláról???
anonymous
Válasz
ezer éve nincs, nem ér rá ilyesmire.
2007-03-15 18:40:41
bunny

sry bunny ismét nem kérdés: hahóó emberk...

Kérdés
sry bunny ismét nem kérdés: hahóó emberkék. nem azt kérdeztem koxol e, hanem hogy elérhető e az a fasza külső, amivel ő rendelkezik 60 évesen. funkcionális analfabéták vagytok vazze, ha így haladunk, fel kell vetnem a szenátusban, hogy több pénzt szánjanak az oktatásotokba innen kaliforniából...
sly and arnie the legend
Válasz
teljes mértékben egyetértek veled. amúgy egyértelműen nagyon tudatos táplálkozásla igen, olyan kiegészítők vannak ráadásul ma már, hogy eszméletlen. én biztos vagyok benne, hogy 50 évesen jobban fogok kinézni mint most!http://www.cbass.com/IMAGES/BB-C-abs.gif
ez a pali 65 és 70 között van valahol, tonnaszámra eszi a zabpelyhet! itt 69: [link]
2007-03-15 18:37:47
bunny

Tiszteletem bunny!Az élsport fogalmával ...

Kérdés
Tiszteletem bunny!Az élsport fogalmával tisztába vagyok mióta olvasom az oldalad,tehát van fogalmam mi kell hozzá hogy egy sportoló nyeregben maradjon.Valószínű értetlenségem abból fakadt hogy nem tudtam Matteo milyen szinten űzi ezt a sportot..A rózsaszín álomfelhők eltűntek minden világos. Tisztelettel
Wada fuck is goni
Válasz
nem olvastál figyelmesen, nemzeti bajnok!
2007-03-15 18:29:17
bunny

Multkor kérdezett egy gyerek Sly-ról, ho...

Kérdés
Multkor kérdezett egy gyerek Sly-ról, hogy koxol-e? Ezzel kapcsolatosan itt egy cikk: [link] üdv
anonymous
Válasz
nagyon örülök hogy számodra a blikk nevű hányásszemétszar mértékadó hírforrás. számomra nem az, a blikk azt az "értékrendet" képviseli, amire nagy ívben szarok, másrészt az információik hitelessége mezei hazugférgek kategóriájában van. kissé bosszantó hogy ez a téma ezt a dedószintű közös rejszolást váltja ki. emeljétek a színvonalatokat srácok!
2007-03-15 17:48:52
bunny

Hello ismét! 1. A tömegnövelő turmix ala...

Kérdés
Hello ismét! 1. A tömegnövelő turmix alatt az edzés utánira gondoltam (ezt nem írtam le egyértelműen). Azt hiszem te írtad valahol, hogy a mai korszerű tömegnövelő termékek ch része maltodextrin és szőlőcukor keverékéből állnak. Nyilván te nem vagy vegyész a Scitec-nél, de szerined mégis milyen arány lehet a legjobb? Hagynám a malto-t így utólag a francba, de ha már megvettem nem akarom lehúzni a klotyón, még akkor sem, ha nem volt olyan hihetetlenül drága, tudod ez elvi kérdés... :DD 2. A BBTV-ben megismert "Matyi"-ról mit lehet tudni? Láttam 1-2 versenyen készült képet, de semmi több, pedig szerintem eléggé fasza arányokkal rendelkező gyerek. Van vezetékneve is? Milyen versenyeken szokott indulni? Köszi!
viktor
Válasz
megmdom edzéls után milyen arány a legjobb: nulla malto 100% dextróz! perzse a vm35 egy jó kompromisszum! matyi neve matteo, olasz, itt él. indult a tavalyi trialton kupán. ez nem gyenge sztori. matyi nagyon para, még attól is fél hogy megtudjéka mubnkahelyén hogy testépítő. én beszéltem rá hogy induljon el. ehhez elnökségi tagok hozzájárulását keltt megszereznem. képzelheted amikor verseny közben közötlem vele, hogy futni kell, itt a wada. kitereltem őt is ás mindenkit, másztak szépen akerítésen, ő bepattant az autójába, remegett az idegtől, téppet el onnan és oylan ideges volt hogy átment egy piroson, erre elkezte szíráénézva követni egy rendőrautó, ő meg azt hitte a wada üldözi! :DDDD másnap kijött, egy szaros kupát nem akartak adni, nekem keltt elmennem érte. ezután egy héttel olasz bajnok lett 80kg súlycsoportban.
2007-03-15 17:46:35
bunny

Tiszteletem bunny!Nem vagyok járatos tes...

Kérdés
Tiszteletem bunny!Nem vagyok járatos testépítés versenyeket illetően,de érdekelne,hogy ezt mértírtad"közötlem vele, hogy futni kell, itt a wada."Mért kell a wada elől futni?Annyit tudok hogy ők egy dopping ellenőrző szervezet .A kérdésem lényege csak annyi ,hogyha valakinek nincs rejtegetnik valója akkor mi elől rohan?Félre ne éts nem kötekedek. Tisztelettel
Wada fuck is goin
Válasz
nem szeretnék erről a témáról beszélni. tudom hogy az átlagember álomvilágban él. de ez az ő bajuk. gondolkodj, mit jelent az ÉLSPORT!
2007-03-15 17:43:38
bunny

szia Bunny! a kérdésem a köv. lenne: akt...

Kérdés
szia Bunny! a kérdésem a köv. lenne: aktívan 3 éve edzek és mindig szedtem táp.kieget mellé (persze kaja is ok) és hát sajna kialakult nálam egyfajta intolerancia a fehérjékkel szemben. nemcsak laktóz érzékenységre gondolok, hanem tejfehérje és tojásfehérjére érzékenységre is, ami nagyon dúrva pattanásodásban és a táp.kieg elfogyasztása utáni wc-re rohanásban jelentkezik+ 2 éve megjelent az arcomon (a szemem alatt) egy ödéma ami nem nagyon akar elmúlni.jártam orvosokhoz, szinte mindenhol megfordultam, ezerféle vizsgálatot végeztek rajtam, de nem jutottak semmire (teljesen jók az értékeim, nincs góc a szervezetemben, szerintük nem vagyok allergiás semmire). mióta van ez a problémám, azóta szójafehérjét szedek (persze rendes kajabevitel mellett), de sztem nem valami jó testépítőknek + nálatok is sok rosszat olvastam róla (toxinok, női hormonok, stb...). 2 hónapja elhagytam a szóját és ultra whey prot használok (napi 2 adag) ami nekem nagyon bevált (látom áldásos hatását a fizikumomon) de sajnos a szervezetem nehezen tolerálja (reggelente feldagad az arcom, a bőröm tiszta pattanásos, stb...). szóval: nem tudok már mit kitalálni, mert tisztában vagyok azzal hogy szükségem van fehérjére, mégis gondba vagyok az étrendemmel. egyek csak húst, azzal betudnám vinni a megfelelő fehérjét, vagy válasszak valami tejsavó izolátumot? szerinted? sorry, hogy ilyen hosszúra sikeredett. üdv: F
anonymous
Válasz
ez nem biztos hogy kialakult, lehet hogy volt. nem midneki bír midnet emészteni, én a tejfehérjét nagyon nem cípem, a tojás se venném meg kocetrátumban. semmi baj nincs a szójafehérjével, ne aggódj! én keverném tajsavó kocetrétummal a helyedben! trükk: scitec 100% whey vagy cytogen whe pro 50%ban keverve cyteogen pro 360-nal: késza tökéletes fehérje! (ez edzés utánra nem alkalmas)
2007-03-15 17:38:51
bunny

Cső Bunny!Én már qrvára kész vagyok tőlü...

Kérdés
Cső Bunny!Én már qrvára kész vagyok tőlük, ekkora balfaszok a világon nincsennek!!!Én még nem írtam neked soha, mert tök fölösleges (jó értelemben), hiszen mindent elmondasz amit tudni kell, de ez már tényleg hihetetlen. Baszki ha vki nézi a BBTV-t és követi az írásaidat az nem kérdez ekkora hülyeségeket, aki meg nem az minek jár erre az oldalra??!!!!Bohóckodni?Hmmm... Csak ugy hozzátenném mellesleg, mivel még sose írtam, hogy amióta úgy csinálok mindent ahogy te mondod igazán jól fejlődök, lassan egy év telik el és híztam 15 kilot és baromira nem hasra, nagyon komoly, régóta edzek, de ez az év huu elég durva változásokat hozott.Kössz Bunny mindent!Várjuk a Vörös Zolis filmet, de nagyon! Na jó pihenést a hosszú hétvégére.Csaó!!!
sambala
Válasz
köszi, hogy leirtad, tudod nekem is jól jön minden motiváció! (bár én aljas módon még a férgekből is motivációt szerzek, tölti az energiámat a butaságuk). a film nagyon a legvégén van. apróbb pöcöslések vannak vissza, full dvd verzió is lesz!
2007-03-15 17:35:50
bunny

Bunny az igaz, hogy a szója nem jó a fit

Kérdés
Bunny az igaz, hogy a szója nem jó a fitoösztrogén tartalma miatt?
joker
Válasz
nem. más miatt nem jó, de nemis húde rossz
2007-03-15 17:32:18
bunny

CSő!A tömegnövelőt otthon keverem el mon...

Kérdés
CSő!A tömegnövelőt otthon keverem el mondjuk vizben(mega gainer 3100) és viszem magammal a konditerembe és edzés után rögtön megiszom.--Így nem "romlik" meg a lötty??:)) Köszi
bőrnyak
Válasz
hiába minden nem lehet megállitani az életképtelen töketlenállatok rohamát, most magyarázzam el neked is, hogy ha van egy garmma, agyad, narha bonyulult módon elviszed magaddal a tömegnövelődet és a teremben kevered be? tudod hogy nagy a doboz, ki kell tenni az adagot egy kicsibe, hihetetlen mi? én elbírom ezt a sok béna faszt, azt nem tudom, ti, olvasók hogy bírjátok!
2007-03-15 13:10:40
bunny

Bunny de azért láttad a 60 éves formáját...

Kérdés
Bunny de azért láttad a 60 éves formáját szeretnél úgy ki nézni (nem fejre) ennyi ennyi idősen nem?(iszonyat 60 évesen kockás has mellizom tömeg is ott van bár már eléggé megereszkedett(egyébként most 60évesen 100kg)?
joker
Válasz
abszolúte. de az élemtódját nem szeretném! keresd meg a hírrovatban van egy FIBON készült stallone video, amin azt mondja: hello hungary és megérted, miről beszélek!
2007-03-15 13:07:54
bunny

Szia Bunny!A márc.17.-éről szeretnék kér...

Kérdés
Szia Bunny!A márc.17.-éről szeretnék kérdezni:Szeminárium jellegű esemény lesz ,vagy a Zoli edzésébe nyerhetünk bepillantást?Bárki mehet?És ha belépős kb mennyire számítson az ember fia?Kössz! Minden Jót! Üdv
Ricsi
Válasz
mindkető, bárki mehet,nem belépős!
2007-03-15 12:37:42
bunny

Szia Bunny! Az a gondom, hogy melledz...

Kérdés
Szia Bunny! Az a gondom, hogy melledzésen a csukjás izmom is nagyon bekeményedik (természetesen a mell mellett). Ez normális, vagy nem koncentrálok megfelelően a mellre? Előre is kösz a válaszodat!
Seveniron
Válasz
nem. nagyon sználod a segéizmokat! lehet túlságosan "fel" enged a rudat!
2007-03-15 10:52:12
bunny

Bunny mondták már, hogy úgy nézel ki min...

Kérdés
Bunny mondták már, hogy úgy nézel ki mint sly stallone szinte pont olyan a paramétered mint neki volt fény korában 178cm 100kg és még a fejed is hasonlít rá persze nem a mostani 60évesen fejére?
JOKER
Válasz
te bazeg szerintem sly sosem volt 100kg! :DDD a törött orr stimmel! :DDD
2007-03-15 10:37:54
bunny

Szeva Bunny! Tudom, hogy utálod a papuc...

Kérdés
Szeva Bunny! Tudom, hogy utálod a papucsban edző balf..okat,de az van, hogy egyzserűen a ruganyos talpú cipőkben nem érzem a vádlizást, de papucsban igen. Sztem a modern sportcsukák valahogy "elnyelik" a közvetlen terhelést a vádliról. Amúgy minden mást cipőben csinálok. Segíts már légyszi, hogy melyik cipő az, amiben jól lehet vádlizni, vagy pl. a Crazee cipőt hol lehet kapni, mert a shop-ban nem. Köszi
Pisti
Válasz
vegyél a kínai piacon 2-3 ezerért sima edzőcipőt, abban lehet vádlizni. a crazee forgalmazójának a címét nem tudom, azt sem hogy a shopban miért nincs. hamarosan komlyab sportruha gyártót keresünk.

"társkereső" rovat: keresem továbbra is budapesti a téma iránt érdeklődő orvos, gyógyszerész, labortémákban jártas személyek társaságát tartalmas beszélgetések témában, nekem is van mit tanulnom!
2007-03-15 09:58:01
bunny

Csá!!!van egy barátnőm (18éves) szeretne...

Kérdés
Csá!!!van egy barátnőm (18éves) szeretne 2-3 kg leadni(sztem fölösleges de ragaszkodik hozzá)Az a lényeg,h színte nekem fáj,h hogy kínozza magát pl:1nap csak 1szer eszik ebédet(menzán ami egy nagy rakás szar)az alapokat nagyjából a te SZABÁLYOK című rovatból kiszedtem neki a diétával kapcsolatban és remélem jobb belátásra bírom!!!csak annyi lenne a fő kérdésem,h otthon mit végezzen,testmozgásra gondoltam mivel az is fontos??!!pl:szted megteszi ilyen tornás hülyeség is??véleményedre lennék kíváncsi??!!!amugy jó a BBTV sokat segített nekem is!!!!elöre is köszi!!!!
anonymous
Válasz
sima átmozgató szabadgakolrtokban gondolkozz: fekvőtámsz, guggolás, húzódzokás, tolódzkodás (leérheta lába), kitörés, bicepsz tricepsz ki súlyzóval. a tornát kenheti a hajára. nézd meg az edzés szekciót is!
2007-03-15 09:53:55
bunny

Szia! Még régebben olvastam valahol, hog...

Kérdés
Szia! Még régebben olvastam valahol, hogy csináltak valamilyen kreatin lapanyag tesztet. Asszem van 2 amerikai 2 japán és 1 német. Csak a németben nem találtak szennyeződéseket. Megtudnád mondani, hogy melyik gyártó használja a német alapanyagot? És mit értenek szennyeződés alatt? Én natural's best-et szedtem és semmi nem történt. Asszem az amerikai alapanyagot használ. Mi igaz ebből a híresztelésből? A scitec németet alkalmaz? Bocs a sok kérdésért
szilvásgombócosnokedli
Válasz
a kreatinban szennyeződés mértke valami hihetelen dolot jeletn, azt, hogy kémilag előállítani nagyn nehéz oylant ami teljesne tiszta, minimális szennyzezőés minőségtől függően van. ez nem azt jelenti hogy hat vagy nem hat, a kreatin nem úgy működisk hogy szedi a hülyegyerek és hűdeizmos lesz. nem tudom mellyik gyártó miylan kreatint használ, de kurva lényegtelen. a kínai kreatin az olcsó egyébként, ennyut a tesztről.
2007-03-15 09:52:34
bunny

Szia Mi amerikaban/-bol hol tudunk Tama

Kérdés
Szia Mi amerikaban/-bol hol tudunk Tamadas DVD-t venni?
JulianFL
Válasz
megoldjuk! ;)
2007-03-15 09:49:25
bunny

Nem kérdés sry Bunny, de basztatják a ke

Kérdés
Nem kérdés sry Bunny, de basztatják a kedvenceim... Endre. csak röviden hogy meg ne bántsalak, ki nem szarja le????????
sly and arnie the legend
Válasz
nekem pontosan ez a hozáállásom.
2007-03-15 09:49:04
bunny

Tiszteletem. Lehet hogy nem sok értelme...

Kérdés
Tiszteletem. Lehet hogy nem sok értelme van a kérdésemnek de engem foglalkoztat mostanában nagyon. Szóval: Az edzésem mellé táplálékkiegészítőnek aminósavat is szedek amit nagyon megszerettem mert könnyen alkalmazható és számomra hatalmas változásokat hoz mindig amikor elkezdem szedni (néha leállok vele pénzhiány vagy betegség miatt /pénzhiány=tanuló vagyok/) de mostanában sikerült megoldanom hogy fojamatosan meglegyen viszont az lenne a kérdésem hogy eggy idő után nem telítődik-e vele a szervezet vagy nem szokik-e hozzá tehát elveszti-e a hatását (vagy gyengül mert a szervezet hozzászokik a nagyobb mennyiségü aminóbevitelhez)? Ha esetleg a válasz igen akkor mi a tehendő ienkor, szüneteltetés? ha igen akkor mennyi idő? Vagy adagemelés? Bár ezt nem nagyon hiszem. Ez számomra fontos dolog mégha ez mást nemis foglalkoztat. Válaszát előre is köszönöm.
Jellemteenvagyok
Válasz
a levegőhöz hozzászoksz?
2007-03-14 23:38:59
bunny

Hello Bunny! A tömegnövelő turmixom házi...

Kérdés
Hello Bunny! A tömegnövelő turmixom házilag készítem el, mert anyagilag így tudok kijönni, ha még vitaminokra és kajára is költenem kell. 2 kanál whey pro + 50g ch (maltodextrin + szőlőcukor, 2:1 arányban). A szénhidrátok aránya jó szerinted, vagy változtassak rajta?
viktor
Válasz
én tömegnövelőnek zabpejhet tennék bele, edzés utáninak pedig dextrózt!
2007-03-14 22:55:14
bunny

Hello! A kérdésem a következő lenne: ...

Kérdés
Hello! A kérdésem a következő lenne: az L-Carnitin, mint kiegészítő emeli-e a vérnyomást? Nem találtam semmi ilyen jellegű infót a csoportleyírásban sem és a terméken sem? (Carni-X 500mg) Ha emeli, akkor ez időleges, vagy maradandó? MÁrmint amíg szedem marad, vagy kezdeti "nehézség"? Köszi!
Krisztián
Válasz
kizártnak tartom!
2007-03-14 22:54:26
bunny

"sly és arnie the legend"-nek: Sly bácsi...

Kérdés
"sly és arnie the legend"-nek: Sly bácsi megbukott, mikor Ausztáliába ment a film néhány jelenetét forgatni és a vámvizsgálatnál némi kox volt a táskájában, ami miatt egy nagy rakás pénzt kell majd fizetnie :))
Endre
Válasz
nagyon örülök hogy hatszázan beírátok ezt szart, ez olyan nagy hír? mellékesen idézek: sly gyáva, mert nem merte magát alávetni egy műtétnek ami azárt vált szükségessé, mert izmai életveszélyesen körbeszorítiották a mellkasát" kiskegyed, 1993
2007-03-14 22:53:03
bunny

Hello bunny csak egy érdekes történetet ...

Kérdés
Hello bunny csak egy érdekes történetet szeretnék mesélni,legjobb barátom már jó ideje drogozott ,de azért soha nem hagyta el nagyon magát ,judozott is.Aztán elkezdtünk edzeni közösen és mondtam neki hogy vegyen ő is tömegnövelőt ,mert szükséges ,de mondta ő nem szed ilyen "szereket" ,mondtam nézze a bodybuildert meg a bunnyt meg a bbtvt és komolyan mondom látta azt a részt amikor beszélsz a drogrol és egyik naprol a másikra abbahgyta ,ez már 2honapja volt ,tök faszán elkezdett kajálni ,nem volt neki gond elvinni az iskolába pedig ez az egyetemistáknak se sikerül és vett tömegnövelőt is. Tegnap éjjel hazajött az apja be volt baszva mint az állat és vaéhogyan észrevette a port és semmi kérdés bélkül úgy megverte hogy kitört a foga és eltört a bordája,nem csodálkoznék ha abbahagyná...
máté
Válasz
megverte az apja az ex drogos srácot azért, mert proteint talált nála? egyzeer adja meg az ég, higy egy ilyen szarházi patkánytmegtaláljak élőben! értesíts mi lett a sráccal!
2007-03-14 22:51:15
bunny

Hi Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy ebben...

Kérdés
Hi Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy ebben a hónapban vita-xet nyomok mert nem lehet kapni multi-x-et és hogy kéne szednem,mert 2őt szedek egy nap csak nem tudom hogyan kéne elosztani: 2őt reggel és estére vagy mind2őt egyszerre reggel vagy tökmind1?Válaszodat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
megjött a multi-x!!!!! a matek nem megy mi? 2 vita-= multi-x nálad? a multi-x et szétszeded? szerited van jeltntősége vagy bérmi különlegesség ami nincs árirva?
2007-03-14 22:48:21
bunny

Helloka! Lenne egy amatőr kérdésem. Térd...

Kérdés
Helloka! Lenne egy amatőr kérdésem. Térdbandázst szeretnék beszerezni és láttam a shopban többfélét is belőle. Mennyire használhatóak az olcsóbb 2-3 ezer forintos típusok. Kezdésnek megteszik, vagy érdemesebb beruházni egy komolyabba? Mondjuk TITAN vagy SCHIEK. Nem nagyon vagyok még otthon ezen a területen, most értem csak olyan szintre hogy gondoltam ideje lenne használni. (Guggolás: 80kg vagyok és optimális esetben 140 kg súllyal 6 ismétlést tudok) Köszi a tanácsot, hello!
Peet
Válasz
nem ismerem a schiek márkát. egyt mondok, a tiatn az profi cucc. kérdezd meg ezt a shopban!
2007-03-14 22:46:50
bunny

Helló Bunny Tiszteletem "...kivéve a ...

Kérdés
Helló Bunny Tiszteletem "...kivéve a személyes holnapom ahol rajta vannak..." ezt az egyik válaszodban olvastam, meg lehetne tudni ennek a honlapnak a címét?
tribal8906
Válasz
ismered a guglit? falramászok ettől bazeg, a kurva honlapomat olyan bonyolult megtalálni a neten?
2007-03-14 22:45:43
bunny

(...)egy kerdes is lenne talan tudsz tan...

Kérdés
(...)egy kerdes is lenne talan tudsz tanacsot adni. szkanderban ugyebar nem sokat szamit a karvastagsag mert kicsit mas a ozdulat, szal a technikan kivul megis hogy lehetne a legjobban celiranyosan erre is edzeni? szal hogy jobb legyek. masik dolog. mindket terdem totalisan szetvan, bazinagy porclevalasok miatt. eszembe nem jut meg suly nelkul se guggolni. de talan labnyujto es labtolo geppel fel lehet hozni olyan szintre hogy ne legyen satnya? mer amugy eleg kajak vagyok:P. nem strandra gyurok szal nem azert lenne fontos. csak magamnak bocsi ha tul sok szart hordtam ossze. ez van.
LO:
Válasz
szeva, kivágtram az elejét, mert nem szeretném ezt reklámozni,d e egyébként van még ennél komolyabb játék is, zorrodat is tisztíccsa! kénytelen vagy térdkímélősen edzeni, nem uygnaz de tedd meg amit tudsz! szkandert sajnos nem vágom. a mozdulatot utánozva csigán tudsz rá edzeni, vaklaminta szökséges váll, kar alkar hát izmokra. errőla nick árpit klne megkérdezned, mondjuka superbodyn!
2007-03-14 22:31:44
bunny

lol szegény..egy egész osztály előtt ..m...

Kérdés
lol szegény..egy egész osztály előtt ..megkérdezi az izgató helyettes(60 éves vagy ki tudja mennyi)Hát mi az ami nélkül nem élhet az ember?Hát a gyógyszer drágáim ....és nevet szegény hogy mien kis buták vagyunk...le is írta a táblára hogy alapvető szükséglet..én nem írtam le.
anonymous
Válasz
én azt hittem, agy nélkül, de tévedtem!
2007-03-14 22:28:31
bunny

Szia Bunny. Tegnap láttam a Rocky 6-ot. ...

Kérdés
Szia Bunny. Tegnap láttam a Rocky 6-ot. Szrtd kox nélkül lehet-e annyi idősen amennyi Sly (közel a 60-hoz) oan faszán kinézni ahogy ő? Amúgy nem őt támadom, hanem magamra gondolok, vajon ha elég kitartó vagyok és gyúrok 40-en éven át (már 6 lement:)), és koxellenes vagyok, akkor is van e élet 50-en túl?:)
sly és arnie the legend
Válasz
sly bácsi nem tudom hogy néz ki éppen most, de nagyon jól nézett ki sokáig. de elárulom, nézhetne ki jobban is. amugy kresd meg clarence basst a neten!
2007-03-14 18:20:34
bunny

Szia ! Melyik a jobb tömegnövelő?Creatin

Kérdés
Szia ! Melyik a jobb tömegnövelő?Creatine Monohydrat,Volumass 35 vagy a Big Power?Vagy melyiket érdemes megvenni?Köszi a választ.
S.O.S
Válasz
neked egyiket sem. szerinted melyik a jobb autó, az önjáró szalagfűrész, a trabant vagy a talicska?
2007-03-14 18:16:14
bunny

szevasz bunny! szted a PROLAB Trainig Pa...

Kérdés
szevasz bunny! szted a PROLAB Trainig Pack van olyan jó mint a Multi-X mert itt nállunk nemlehet kapni sehol.. tudom hogy nemvagy shopbiiilder :D vagy nyomjak inkább több szemet a Vita-xből ?:S köce a választ !
pali
Válasz
nem, a training pak ugynaza a kategória!
2007-03-14 18:15:19
bunny

Szia Nyúl! azt szeretném kérdezni, h m

Kérdés
Szia Nyúl! azt szeretném kérdezni, h miért nem jó az aerob a nehezen hízó vékony srácoknak? t
tom
Válasz
gondokodás? regenerálódás? amúgy nem tök mindegy miért? tudod mit nem értek? amikor valaki magától nem ért ilyen dolgokat, minek akar belekérdezni a részletekbe?
2007-03-14 13:40:36
bunny

hi Bunny ,szted mér van az hogy az eddzé...

Kérdés
hi Bunny ,szted mér van az hogy az eddzések legjaván álmos vagyok kovájgok,pedig előtte megy kreati &szőlőcukor is,rendesen bemelgítek+ mindennapi 6-7 óra alvás.
J.
Válasz
azért mert előtte megy kreatin meg szőlőcukor!

a bb.tv feliratozást a hallássérülkt srác részére bevállaló két srácnak üzenem: lenne mégegy meló hogy segítsünk, ti soronkívül kaptok támadás kópiát, meg tudjátok azt is csinálni hogy segíthessünk azokon akik ilyen problémákkal küzdenek!
2007-03-14 13:29:31
bunny

Szevasz Bunny, bocs ezt le kell írnom, m...

Kérdés
Szevasz Bunny, bocs ezt le kell írnom, mert beszartam rajta... Kapcsolgatom a tv-t és egy kviz kérdés. "Mit kell sokat enni TAVASSZAL? a) vitamint, b) szénhidrátot, c) fehérjét." Megmondanád kérlek a helyes megfejtést? :)))) Miért hülye mindenki.... Üdv
tönköly
Válasz
hóvirágot kell enni, vagy a seggünkbe dugva ugrálni és énekelni hog "éljen a média"
2007-03-14 12:34:45
bunny

Tisztelt Nyúl úr! Elolvastam az alapisme...

Kérdés
Tisztelt Nyúl úr! Elolvastam az alapismereteket (természetesen), és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy elméletileg ha valaki tömegelő diéta mellé beiktat napi 1 óra aerob edzést (itt konkréten egyszerű szoba bicikliről volna szó, amin nyugisan lehet ülve tvzni stb), akkor lehetséges lenne h mivel az étkezés által az izmok elegendő tápanyaghoz jutnak és mégis az aerob edzés optimális esetben a kevés izmokra irányzott terhelése miatt főként zsírt használ fel egy izomtömeg fejlődéssel karöltött zsírvesztés lépjen fel (testkompozíció változás mint mondtad, csak éppen kicsit nagyobb ütemben véve)?
Abronovics Béla
Válasz
elvileg működik, de ezt látatlanban nem tudom megmodani. az aerob a nezen hívó vékony srácoka kivételével csak jót tesz! egyet tudnod kell: az aerob edzls azért aerob mert csakis zsírt használ fel. ennek elenére nem oylan egszerű hogy egyzserre tömegelünk és fogyunk zsírból, csodák nincsenek rövid távon, hosszú távon viszton testkompozíció változás van.
2007-03-14 12:34:04
bunny

Hello! Igazábol nem kérdést akartam f...

Kérdés
Hello! Igazábol nem kérdést akartam feltenni, de a végére csak eszembe jutott egy. Először is elolvastam a szabályokat/alapismereteket, nagyon hasznos volt. Igaz a multkori kérdésemre nem ad választ, de már nem is érdekel. Sikerült meggyőznie, hogy ha törik, ha szakad ENNI KELL (rizset meg húst, nem azt a kibaszott szendvicset, amit én se szívesen ettem, de csak így tudtam megoldani). A kérdésem (és ez nem volt benne a FAQ-ban): Azt mondod, hogy te az ár/teljesítmény alpján tudsz termékeket ajánlani. És tudsz ajánlani egy olyan oldalt, ahol ilyen összehasonlítás van? Köszi
Norbi
Válasz
nincs ilyen oldal. kiváve a személyes holnapom ahol rajta vannak azok a termékek amiket én használok. scitec, cytogen és ami az első kettőben nincs az peak performance.
2007-03-14 12:31:23
bunny

Hello Bunny, ahogy olvastam az egyik "ké...

Kérdés
Hello Bunny, ahogy olvastam az egyik "kérdést" nekem támadt egy zseniális ötletem :D:D:D:D:D Szerintem a kérdésmezőt kellene jobban eldugni, hogy csak az értelmesebbje találja meg:D:D:D:D
Faust
Válasz
így van! :DDD
2007-03-14 09:35:28
bunny

Csá bunny! hogy áll a Támadás?már nagyon...

Kérdés
Csá bunny! hogy áll a Támadás?már nagyon várom! lehet hogy ez titkos infó vagy még nincs eldöntve de hogy lehet majd hozzájutni? (muscular előfizertő vagyok:), tényleg nagyon jó újság!!!)
anonymous
Válasz
neked mint musculatr előfieztő, élből jár a támadás! naygon a végén vagyunka klipes részeket vágja a humi, az egész össze van rakva főcím is kész!
2007-03-14 09:35:10
bunny

Szia Bunny! Te kit tartasz minden idők l

Kérdés
Szia Bunny! Te kit tartasz minden idők legnagyobb testépítőjének?
anonymous
Válasz
ronnie colemant
2007-03-14 00:09:29
bunny

szerintem nem lenne hülyeség az alapisme...

Kérdés
szerintem nem lenne hülyeség az alapismeretekre mutató linket vmijobban látható helyre rakni mert sokan emiatt nem veszik észre és kérdeznek hülyeséget(pl énis fél évig csak hümmögtem,h a válaszaidban mindig vmi "alapismeretek" dolgot emlegettél)
HATEBREED
Válasz
jobban látható helyre a kérdésmező annál, hogy most fölött fél centivel van??? fél centivel a fölött ahova te ezt a zseniális ötletedet beirtad???????? hova kéne írnom, az agyadba? szerinted én önhibájából vak életképtelen töketlenbarmoknak akarok bármilyen tanácsot adni? te bazeg csak nézel mint homályökör és nem látsz? nem jött elő egy ki szégyenérzet hogy ezt ide merted írni?
2007-03-14 00:09:11
bunny

Szép estét Bunny! (..)

Kérdés
Szép estét Bunny! (..)
anonymous
Válasz
írj mélt! a mélem nyilvános, magánügyekben válszolok, csak edző válszol kérdésekben nem!
2007-03-13 22:26:09
bunny

Szia! Nem ajánlottad a "Bill Pearl: Bajn

Kérdés
Szia! Nem ajánlottad a "Bill Pearl: Bajnoki testalkat, 20 hónap alatt" edzés programot egy srácnak, megkérdezhetném miért?
balta
Válasz
szeretném még 128 idiótának elmagyarázni! le vannak írva az edzés alapelvei a kibaszott alapismeretekben! amúgy: nem mindegy hogy miért?
2007-03-13 22:24:06
bunny

Helló bunny! Ha választanod kéne két sza...

Kérdés
Helló bunny! Ha választanod kéne két szar közül, melyik lenne? 1. az edzésnap előtt csak 5-6 óra alvás 2. kipihenten edzeni, s utána 5-6 óra alvás Hetente, kéthetente van 1 ilyen napom a hajnali meló miatt, ezért nem tudok átállni a nagyon korai lefekvésre Esetleg 3. lehetőség: két nap pihenő és sem a hajnali kelés előtti napon, sem aznap nem edzek. Kérlek segíts, köszi.
rördöm
Válasz
az első!
2007-03-13 21:36:09
bunny

Szia Bunny!Köszönöm a tanácsaidat,aszt h...

Kérdés
Szia Bunny!Köszönöm a tanácsaidat,aszt hittem szarrá fogsz majd savazni.Sajna egyenlőre csak így tudom megoldani a táplálkozásomat de igyekszem.Kurvára nem adom fel és eljön még az én időm:DMég az edzéstervemmel volt egy két gond de helyrehoztuk.Még egy kérdés a heti 3 nap nem kevés edzeni?????????????
mikulás
Válasz
alapban nem, regenerálóás, tudod!
2007-03-13 21:35:17
bunny

Bocs, ez egy kicsit off lesz, de érdekes...

Kérdés
Bocs, ez egy kicsit off lesz, de érdekes. Barátnőmet -elég könnyen- sikerült rábeszélni, hogy kezdjen el edzeni, de nem ám spinning, vagy valami ugra-bugra, hanem rendesen súlyzós edzés. Hál istennek nem nyavajog, és a kajálást is betartja rendesen, az edző akit találtam neki, még ő is büszke rá. A lényeg, hogy a minap a munkahelyén (értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozik) tolja befele éppen a kis csirke rízs adagját, amikor bement a szobába az egyik kislány. Róla azt kell tudni, hogy 16 éves, skizofrén, plusz még más sem stimmel szegénynél, és kis pufi volt mindig, mostanában viszont látszik rajta, hogy sokat fogyott. Kérdezi barátnőmet, hogy mit eszik, mire ő mondja, hogy rizst. Erre a szellemi fogyatékos kislány: az egészséges, én is azt eszek otthon, meg húst, hogy lefogyjak. De nem fogyokúrázom, hanem sokat eszek, nehogy az izmaim is elfogyjanak. Barátnőm majdnem leesett a székről, hogy egy zizzent gyerek magyarázza el neki, hogy hogy kell normálisan táplálkozni. És a kislányon látszik, hogy szépen kezd normális testfelépítése lenni. Bent az intézetben nem is eszik meg bármit. Azt nem tudni, hogy a kislány honnan szedte a dolgokat, otthonról biztos nem mert az anyja se százas, plusz amilyen körülmények között élnek, nemigen foglalkoznak ilyesmivel, hogy dagadt a gyerek. Viszont orvosi témájú könyveket szokott olvasgatni, úgyhogy elképzelhető, hogy teljesen magától jutott erre a dologra. Ha pedig tényleg így van, akkor egy-két ide írógatót nézve, akik még azt sem értk meg, amit a szájukba rágnak, igencsak szép eredmény. Üdv!
Fireblade
Válasz
eszméletlen bazeg! néha el kel gondolkodnunk, valójában kik is a fogyatékosak?
2007-03-13 21:34:50
bunny

Hello Bunny! Az utolsó étkezés közvetlen

Kérdés
Hello Bunny! Az utolsó étkezés közvetlenül lefekvés előtt vagy maximum mennyi idővel előtte lehet?
Danesz
Válasz
egy fogmosásnyival!
2007-03-13 21:33:26
bunny

Üdv Bunny! Diétám, hatodik hetében já...

Kérdés
Üdv Bunny! Diétám, hatodik hetében járok, de tegnap hatalmas "csoffadtságérzésem" volt edzésen, semmi tónus, minimális durranás és hát a tükörben is elég főzeléknek tűntem... Lehet, hogy a túlzott ütemű fogyás a gáz? 83 kg ról 76,5 ra mentem bő öt hét alatt. A használt súlyokban nem gyengültem, mert a fehérjebevitel OK. Zsírbevitelem érdemes lenne pár napig növelnem (ami eddig naponta 35-40g volt)? Gondoltam arra, hogy a szénhidrátot is lehetne emelni egy darabig ami most 115-120g/nap. Mit javasolsz? Köszönettel: Attila
Attila
Válasz
gáz van, növeld a ch-t! túl kevés! 200ra!
2007-03-13 21:32:51
bunny

Üdv Mester. 1 hete nulla az étvágyam, an...

Kérdés
Üdv Mester. 1 hete nulla az étvágyam, anyit eszek mint egy madár, a melo miatt állandóan fáradt vagyok és mikor hazaérek kajálás nélkül dőlök bele az ágyba. 3 éve edzek, rendberaktam ez idő alatt a táplákozást, edzést stb de most mintha épülnék lefele.1 hét alatt minusz 2 kilo. Mit tegyek?
anonymous
Válasz
vedd elé a szénhidrátot pár napra, éhes leszel rögtön! emésztőenzim s ehülység! amugy lehet hogy túledzett vagy!
2007-03-13 21:27:38
bunny

Szia Bunny!Az a problémám(?) h. tömegnék...

Kérdés
Szia Bunny!Az a problémám(?) h. tömegnék de a ch mindig kb egy 100assal kevesebb meg a fehérje sem elég 80 kg vok 400 ch+160 fehérje kéne de nemtok anyit +enni.de amenyit eszek az igy elég szal tele a hasam egész nap:D és vanenergiámis.Ez igy gáz h. nemtok annyit enni amenyit elvileg kéne?
mókus
Válasz
ha nem eszed meg, nem nősz! ez a meló, nem az edzés!
2007-03-13 21:26:20
bunny

Szia Bunny! Előszőr is kezdeném azzal, ...

Kérdés
Szia Bunny! Előszőr is kezdeném azzal, hogy nagyon szépen köszönjük a BB.Tv-nek és neked ezt a szinvonalas tájékoztatást ennek a gyönyörű sportnak az életéről, ha mindennap adnátok ki részt azt is megnézném, mert nagyon frankó :D csak így tovább és ne foglakozz a sok köcsöggel, akik szekálnak, mert azok nem értenek a dolgokhoz, csak a pofájuk nagy :) Szeretném megkérdezni tőled, hogy a tömegelő diétát meddig érdemes csinálni, mondjuk ha egy évben gondolkozom, akkor 8-9 hónap tömegelés, aztán 3-4 hónap szállkásító diéta az jó? A másik kérdésem az lenne, hogy mit javasolnál a megfelelő definíció kialakítására!? Arnold Schwarzenegger-Utam a csúcsra című könyvében azt olvastam, hogy a definíció megfelelő kialakítására a sorozatokat kellene megnövelnünk... szerinted ez helyes? Engedd meg, hogy egy utolsó kérdéssel "fárasszalak" olvastam, hogy voltál kint Ausztráliában. Hogyan befolyásolta ez az edzéseidet? Milyenek ott a körülmények? Én is megyek ki Szeptemberben egy évre, de nagyon félek, hogy mi lesz az edzéssel!? Semmiképpen sem akarom abbahagyni, mert mára már az életem részévé vált 2,5 éve csinálom, tudom ez nem sok idő még, de hiszem, hogy egyszer nagyon jó lesz minden és talán versenyezhetek is :) Mindenkinek jó egészséget kívánok és tartalmas örömteli edzéseket, neked pedig, hogy igazi KIRÁLY vagy BUNNY büszkék vagyunk rád itt Borsodban is :D Válaszodat előre is köszönöm, és mégegyszer sorry, ha valami butaságot kérdeztem volna, de szeretném megtudni, hogy helyesen csináljam :)
Dani
Válasz
az a helyzet dani, hogy ez aszntedtől függ. elméletileg mindekinek műkdöne igy ahogy írtad, ebbena két ciklusban, de nem árt előszöt elég izomtömeget szerezni. arnold utam a csúcsar könyve - vigyázat, szentségtőrés következik - hatalams butaságokkal van tele! a definicio útja a diéta, olvasd el az alapismereteket! ausztrrália olyan szinten befolyásolta az edzéseimet hogy nem edzettem! remélem neked több szerencséd lesz!
2007-03-13 21:25:36
bunny

szia Bunny!hát aszt mondják hogy tyuk me

Kérdés
szia Bunny!hát aszt mondják hogy tyuk mellem van.ez idö mulva szebb lesz ha sokat mellezek.vagy igy marad??ö te milyen kreatint ajálanál?,
feri
Válasz
igen, ha sokat mellezel,a tyúkmellből még lehet csirkemell! semmilyen kreatint nem ajánlanék!
2007-03-13 21:21:32
bunny

csá Bunny! forgattok is Fertődön vagy cs

Kérdés
csá Bunny! forgattok is Fertődön vagy csak lejöttök egyet ?
Haver van Amsterdam
Válasz
titok! ;)
2007-03-13 21:20:27
bunny

Norbinak üzenem, hogy egyetemista vagyok...

Kérdés
Norbinak üzenem, hogy egyetemista vagyok és reggeltől estig bent szopok és megtudom oldani mellette a normális kajálást.Regel telekúrom a tsákámat az előző este/éjjel elkészített kajával és mellébaszok pár jégakut és estig kitart a cucc.Ennyi.CSirkét 3naponta sütök előre, rizst és zöldséget minden nap főzök.Ez fél órát vesz igénybe.Ennyi ideje bárkinek van...Tudod nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
DDani
Válasz
ddani te rossz egyetemista vagy a jó egyetemistának ez bonyolult, én meg valami csodát tezsek hogy az idióták jól nézzenek ki a szendvicstől, már varázsolok is!
2007-03-13 21:19:57
bunny

Szia! Egy elég komoly kérdésem lenne am...

Kérdés
Szia! Egy elég komoly kérdésem lenne ami szerintem sokakat érint/foglalkoztat! A következő a kérdés.: mit tanácsolsz kb két év kihagyás után hogyan kezdjem újra az edzést!? Gondolom fokozatosan, de azért sokat segítene szakértői tanács! Előtte rendszeresen heti 4-5 alkalommal volt súlyzós edzésem és aerob. Természetesen az elmúlt két év alatt a testalkatom is "felpuhult"... erőszintem pedig lement... Étkezés, táplálék kiegészitőkkel kapcsolatos tanácsaidat és iránymutatásodat is szívesen várom! Válaszodat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
semmi extra. mintha tök kezdő lennél! étkezés tanács, mivan??? itt mindenki vak idióta és nem látja az alapismereteket?
2007-03-13 21:18:38
bunny

Szia Bunny! Csak a vitamintémához szólné...

Kérdés
Szia Bunny! Csak a vitamintémához szólnék kicsit hozzá. Minden nap megy zacsi Multi-X, mellé még kábé 4-5 gramm C-vitamin, 3 halolaj kapszula + szemétmentes étkezés.... ha úgy érzem hogy legyengültem vagy pl influenza járvány van, akkor kicsivel még több C-vitamin... és gyógyszerész vagyok... tehát nem mindenki reménytelen eset közülünk (csupán a 90%) :)) Amúgy a családon átment valami nagyon durva baktériumfertőzés nemrég (takonykór, köhögés..stb) és egyedül csak én nem kaptam el...
Bazsa
Válasz
örülök hogy vannak ilyen emberek!
2007-03-13 12:26:01
bunny

Hi bunny! Azt olvastam, hogy vékony t...

Kérdés
Hi bunny! Azt olvastam, hogy vékony testalkatúaknak napi 5x elég kajálni, mer ha gyakrabban eszem, akkor gyorsítom a már alapból gyors anyagcserémet. Ez igaz, vagy pedig 1 hatalmas baromság? Ja, amúgy kb. hány gramm zsír kell tskg-nként? (az oldalon lévő kalkulátor sztem túl sokat ír ki) Válaszaidat előre is köszönöm!
anonymous
Válasz
hatalmas baromság. minél gyorsbb az anyagcserás,annál több táplálékot tudsz bevinni, annál többször tudsz enni! aki vékony, annak keményen kell edzeni, állandóan enni, de ezen kívül a SEGGÉN MARADNI nyugodtan, nem focizgatni, rohangáln, hanem pihenni edzésidőn kívül! a zsírt nem kel számolni!
2007-03-13 12:25:27
bunny

Tiszteletem Bunny. Nem muszáj ezt betenn...

Kérdés
Tiszteletem Bunny. Nem muszáj ezt betenned, csak annyit írnék a "hülye fasz egyetemisták, és főiskolások" témájában, hogy az a baj nem csak ők ilyen faszok hanem az összes előadó és gyakorlatvezető tanár is, valamint az alkalmazottak is, és nekem is elegem van hogy a sok hülye seggnyaló átmegy olyan tárgyakból amit én jobban tudok, de ellentmondok a tanár szar véleményének ezért megbuktat, és most engem azért basztak ki a fősuliról mert harmadszor se sikerült megcsinálnom két tárgyat azért mert nem voltam hajlandó a tanárnak fejet hajtani, de SOHA NEM IS FOGOK! Másik a tanulmányi osztályon dolgozó nagy dagadt hörcsög kurvák meg csak cigiznek, és basznak bármit is csinálni, csak küldözgetnek a tanszékekre a tanszékek meg a tanulmányi osztályra, mert link geci az összes! Úgyhogy nem csodálni ha sok hülye fasz diák van, hogyha az oktatók is ilyen faszok! Meg a tanár (aki a tanszék vezető) munkásőr volt, meg most is párt tag, és úgy akarna terorizálni, meg feszít hogy milyen "izmos, erős" közbe meg 50 éves dagadt kis senki, hát neki is a szemébe röhögtem, és rábasztam az ajtót :D:D:D szeptemberben visszamegyek!:D de olyan reformokat bevágok!:D rájuk borítom az asztalt az tutti! :D:D:D de nem érdekelt hogy kibasztak, előnyt kovácsoltam belőlle, végre meg tudtam műttetni ugye a hasam:D Mellesleg most összeszedtem egy kurva arcüreg gyuszit:S amiből vitaminokkal 3-4 nap alatt kigyógyultam, viszont a köhögés az jót tett az alig 20 centis sebemnek:S majd beszartam:S meg az idegesít nagyon hogy a herémbe van amikor kiugárzik a fájdalom:S de azért már múlik, és 18 napja műtöttek, és mivel elég nagy, mondhatni ez "természetes". jövőhéten hétfőn kezdem a diétát, és áprilisban elkezdek úszni, erre jutottam, mert még rájöttem nem birok nagyon erőlködni a sebemmelmert nagy, de a mozgáshiányom is óriási :( Ha tanulságosnak tartod a sulis tapasztalatom berakhatod:) mert nekünk kell erő hogy rendbehozzuk ezt a szart! Üdv:
Faust
Válasz
persze hogy tanulságos!
2007-03-13 12:21:37
bunny

Helo! Gondolom, azért nem válaszoltál a ...

Kérdés
Helo! Gondolom, azért nem válaszoltál a glutaminos kérdésemre, mert nem olvastam el az alapismereteknél...na most megtettem, de nem lettem okosabb. Szóval a Prolab honlapján annyi van csak, h napi 5g, ennyi. Kérdésem csak az lenne, hogy miért nem írják, h edzés előtt-után, lefekvés előtt, esetleg még reggel is. Nem ez lenne a a kifizetődőbb nekik? Megköszönném, ha írnál vmi választ akérdésemre, mert nem akarok feleslegesen szedni túl sokat, persze ha van érteéme 20 g-okat, akkor nem számít a pénz!!!
ben
Válasz
működik a terror, nagyon helyes! nézzünk alap logikai dolgokat: ha nem írták rá, akkor enenk mi lehet az oka? a.) mindegy b.) felttelezik, hogy tudod, mikor van a legnagyobb szükség tápanagok bevitelére. amugy mindössze 600 féle leirás van a neten, amiben edzés előtti és után alkalmazásról van szó. persze te ebből most nem fogod tudni hogy melyik, de talán ad némi sugallatot az hogy az edzés utáni tumixban amugy is van fehérje. feleslegesen túl sokat nem lehet glutaminból szedni és akkor még nagyon finom voltam!
2007-03-13 10:28:20
bunny

Hello, hosszabb kihagyás után kezdtem ed...

Kérdés
Hello, hosszabb kihagyás után kezdtem edzeni. Fekvenyomásnál nyomás közben is érzem, de főleg az utolsó ismétlés után, amikor abbahagyom, hogy a szegycsontom iszonyatosan fáj. Olyan mintha tényleg a csont lenne, vagy legalábbis az izmok legbelső feltapadási pontja. A kihagyás előtt sosem volt ez. Mit gondolsz?
anonymous
Válasz
azt gondolom hogy nem jól hagzik, vegyél visza a súlyból egyelőre valahogy próbáld ekerülni ezt a fájdalmat!
2007-03-13 10:19:39
bunny

CSá bunny, jössz fertődre bátyja?

Kérdés
CSá bunny, jössz fertődre bátyja?
Goda 20as
Válasz
szeva! jövök asszem! ;)
2007-03-13 10:18:56
bunny

Szia Bunny! A FAQ szerint nem lehetsé...

Kérdés
Szia Bunny! A FAQ szerint nem lehetséges egyszerre zsírból fogyni és izmot növelni. Akkor hogy lehetséges az, hogy 8 hónap alatt 20 kilót leadva kb 20 cm-rel lett kisebb a hasam, viszont a bicepszem és a vállam pedig nőtt? Igaz nem elképesztő mértékben, de nőtt és nagyobb súlyokat tudok megemelni mint azelőtt. Az eltelt hónapok alatt próbáltam minél ésszerűbben kajálni (protein, zabkorpa, rizs, csirke..), rengeteget segítettek az itt fellelhető információk abban, hogy éhezés nélkül, súlyzózással ennyit tudtam fogyni. Még van hátra 10-15 kiló, elég dagadt voltam már mire észbekaptam, de innen szép győzni. Köszi.
iostream
Válasz
a tetskompozíció változás cimszóig nem jutottál el, ugye? ;)
2007-03-13 10:13:16
bunny

Szevasz. Mint minden ember valahonnan me...

Kérdés
Szevasz. Mint minden ember valahonnan megtanulja a dolgokat, mint pl: Te is a testépitést. Edzőterem vagy van könyv is amit ajánlasz? (gondolok itt pl: Zona, különféle étkezési tanácsok és testépitésre)
Toyota Corola
Válasz
sajna ez nehéz dolog. anita bean könyveit ajánlom, ezen kívül pla tetséíptés enciklopédiáját - ha lehetne kapni- vagy egybejket de csak a gyakorlatok körülbelüli megimsreéséhez. de egy éve belül mindez nem lesz gond!
2007-03-13 10:11:00
bunny

Hali! N-Power, te hülye vagy először ...

Kérdés
Hali! N-Power, te hülye vagy először is ha azt a szar Roa-t akarod szedni és még hülyébb ha sok A-vitamint szedsz mellette. Elvileg akkor sem ajánlott, ha sokág magas A-vitamin tartalmú készítményt szedtél. Nem beszélve arról, hogy az a gyógyszer szétbassza a májad és a veséd de persze használd csak. Én most úgy ahogy helyre jöttem több mint egy év után, de esküszöm majdnem megpusztultam. Egy szóval óva intelek attól a szartól, inkább használd akkor a krém változatát Isotrex-gél természetesen bőrgyógyász írja fel ezt is. De lehet, hogy elég lenne egy gyógyszertárban kapható Lubexyrol szappan is egy arcszesszel tarkítva, nem akarom hogy úgy járj mint én ezért kérlek gondolod át!!! Ezt rakd már be pls bunny, segíteni akarok neki! Ha kérdésed van hozzám esetleg N-Power, ide írhatsz: kaky-kukac-easymail-ponthú Thx!
Razer
Válasz
én is kinteném d enem hiszem hogy kompetens az ügyben. az öltetet köszi!
2007-03-13 10:09:52
bunny

Ki a faszom vagy te, hogy ismeretlenül l...

Kérdés
Ki a faszom vagy te, hogy ismeretlenül leköcsögözöd az embereket?! Felteszek normálisan egy kérdést, nem is válaszolsz rá rendesen. Egy következő válaszban meg egyetemista köcsögnek nevezel... Hát, akkor a picsának foglalkozol ilyesmivel És nem azt írtam, hogy szendvicsekkel+táp. kiegészítővel megfelelő lesz a táplálkozásom. Én sem élvezem, hogy azt a szart kell ennem. Mellesleg egy nagyon is hasonló problémával szemben álló embernek meg tudsz normális választ írni.
Norbi
Válasz
azért foglalkozom ezzel, mert percenként egymillió dollárt kapok, hogy arrogáns kis büdösgyökerelknek váalszoljak a butaságaikra, akik a kibaszott szabályzatot de főleg alapismereteket nem képesek elovasni. MINDENKINEK válaszolok, aki normálisan és normális dolgot kérdez, a seggek lelki problémái meg nem érdekelnek akkor sem, ha nem tudják megítélni hogy mi a normális kérdés. mindezt hatszázadszor írtam ide, LE VAN ÍRVA A SZABÁLYOKBAN amit MINDENKIEK KÖTEZELŐ ELOLVASNI, de ki is van írva a kérdésmezőbe hogy MIELŐTT KÉRDEZ ALAP ELVÁRÁS ELOLVASNI AZ ALAPISMERETEKET stb. ennél az ingyenes szolgáltatásnál! te elolvastad?
2007-03-13 10:08:37
bunny

Hello bunny!Lehet hulye kérdés csak anny

Kérdés
Hello bunny!Lehet hulye kérdés csak annyi lenne , hogy az alkart és a vádlit heti 2xer ajánlott edzeni vagy sok ??
reloaded
Válasz
az alkert nem felétlenül,a vádlit nyugidtan
2007-03-13 09:34:49
bunny

Hallo !A kérdésem:, hogy mikor érdemes p

Kérdés
Hallo !A kérdésem:, hogy mikor érdemes próbálkozni has edzéssel ->, Reggel, Vagy este edzés előtt, után ?
Dávid
Válasz
mindegy
2007-03-13 09:33:03
bunny

:D bingóóóó...lány vagyok igen és de amú...

Kérdés
:D bingóóóó...lány vagyok igen és de amúgy nem jöttél volna rá ha nem kérdezem meg...kukika még nincs de egyszer lehet h lesz :( ez az utolsó levelem mert nem akarlak sanyargatni meg idegesíteni...további JÓ válaszadásokat:) ui.:ha szeretnéd még h írjak jelezd nyugodtan! üdv:Kriszti
anonymous
Válasz
tegyül felé hogy lány vagy, szerencsétlen hülye picsa. na és akkor mi van? hú, nem jöttem rá, ennek örülsz? hogyan jöttem volna rá, nyomiállat? mindig ilyen sikereid vannak az életben? persze hogy szeretném hogy írj, de mélben és küldd a képedet, hadd lássalak, zsenike! remélem feltárjuka frusztráció gyökereit, kiváncsi vagyok mi lehet a baj, tán faszhiány? :DDD
2007-03-13 09:32:16
bunny

Hello Bunny ! Már nem olyan az edzés ...

Kérdés
Hello Bunny ! Már nem olyan az edzés mint az elején és szeretnék egy kis pihenőt tartani az edzésben ! Szerinted 1 hét elég ? Vagy talán több kell ? A kaja az maradhat a megszokott ugye ?
anonymous
Válasz
érezni fogod!
2007-03-12 22:47:50
bunny

Szia Bunny! Köszönöm a Roaccoutonos k...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a Roaccoutonos kérdésemre a válaszod. ezzel kapcsolatban lenne most is: írja a papírja, hogy A vitamin ne, ami nekem erdekes, de úgy vagyok vele hogy faszság mint ahogy az is h aki vitamint halált okoz. Jól látom a helyzetet? Azt írtad a kerdesemre, hogy G-Bombot meg Bcca át. 1: na már most jelenleg csak egyikre van pénzem. melyiket? meg még van egy fel vödör whey prom szal azt mar csak bepuszilom:D 2:Vitaminnal kapcsolatban,ha megszorúl a gagyamadzak akkor,Mehet a vita-x így mentőövként +persze minimum 2g C vagy inkább abban a honapban az Bcca rol vagy a G-bomról mondjak le? és maradjon a multi-x Remélem érthető és nem elcseszett lett a kérdésem . én is csak magasztalni tudom a munkád, mint minden értelmes.Oldalad meg tényleg ott van, jók az elején a képek. Jó munkát erőt és egészséget kivánok neked meg az egész BBtv-s stávnak! ja Bunny elkövettél egy vétket: kezdem megszeretni a Rock, Metal zenét:D vétek a szomszédaim ellen szegények örülhetnek mikor jó hangosan hallgatom mondjuk a Panterát meg a Clawfinger-t,
N-Power
Válasz
0. erre nem mernék egyértelműen azzal válszolni hogy nem gáz. valami oka lehet, nézz utána jobban! 1. attól függ hogy mit csinálsz épp. a bcaa jobb, de a g bomb élvezetesen gelhsználható eszköz! 2. ha nem diéta,a vitamin fontosabb!

az utolsó: áááááááá végre tettem valamit a kutúráért! komolyan szóla terembe a rádió és elképezstő az avernyigő fos, meg a makogó sok **** amit az meberek hallgatnak! justin timberlake és a többi vinnyogó buzzancs, ezek férfiak? én zenei inkvuzíciót vezetnék be, tűzzel-vassal irtanám ezt az agyrohasztó szart,. a black eyed peas énekesnőjét előbb agyonverném a bot lábával, majd agyonszúrnám vele a többieket!
2007-03-12 22:37:30
bunny

Helló Bunny! A múltkori kérdésemre nem ...

Kérdés
Helló Bunny! A múltkori kérdésemre nem válaszoltál, de nem is baj mert pontosítok rajta. Szóval műtötték a szemem és kb 2-3 hét pihenőt javasoltak az edzéssel. 5 éve edzek 175cm / 83kg vagyok. A kérdésem az lenne, hogy kezdő átmozgató edzést végezzek kb 4 hétig vagy egyből mehet az osztott is és csak a terhelésből vagyek le? (mell-bic-has / hát-tric-alkar / comb-váll-vádli) Egy nap edzés + egy nap pihi. Köszi
Ákos
Válasz
az utóbbit javaslom!
2007-03-12 22:32:24
bunny

szia!napi 250 gramm zabpehely az elfogad

Kérdés
szia!napi 250 gramm zabpehely az elfogadhato vagy tul sok? kettéosztva persze,reggel és este.köszi!!
anonymous
Válasz
miért lenne sok?
2007-03-12 22:31:56
bunny

Szia Bunny! Nos a következő problémával...

Kérdés
Szia Bunny! Nos a következő problémával kerültem szembe: van egy betegségem ez pedig az epe kövesség és hát az ezzel összefüggő epehólyag gyulladásos állapotai. Sokáig kellett kisérletezgetni, hogy mi az amitől nem durran be, és "normális" életet tudok élni. Sajna a zabpehely "tiltólistára" került nálam, mivel ennek elfogyasztása után mindig az orvosnál kötöttem ki. Ezek után ugye a rendes kajálás sem ment, kb. semmit nem lehetett enni amíg el nem múlt a gyulladás. Kipróbáltam több más ehhez hasonló ételt is (pl. árpapehely, stb.), de egyik sem volt OK. A zabpehelyt is különböző formákba (különböző elkészítés) is megpróbáltam bevinni, de nem működik. Na már most az lenne a kérdésem, te mit javasolnál a reggeli turmixba a fehérje mellé, nekem most speciel lövésem sincs. A kövek kivétele utáni is elég nehéz, mert ez nem nátha, ez nem múlik el, egy idő után visszajön. (tapasztalat). üdv.:
captain drake
Válasz
egyél rizst és kész! amugy tudod: vitaminásávnyi anyg bevitel!!
2007-03-12 22:31:19
bunny

Szia Bunny!Na most kitárulkozok...Most a...

Kérdés
Szia Bunny!Na most kitárulkozok...Most a kajáról szeretnék veled beszélni és tanácsot kérni.Bevallom nagyon szeretnék mindent úgy enni és csinálni ahogy kéne de nem mindig sikerül:((Tudom gyökér dolognak hangzik majd de előfordul,hogy sok szendvicset eszek:(((megjegyezném kurvára idegesítő)Valójában a suli melett melózok és minden pénzem szinte csak az edzésre költök de mivel még a szüleimmel élek és ők nem foglalkoznak a normális táplálkozással nehéz dolgom van.Próbáltam őket meggyőzni de lehetetlenség.Lényeg,hogy jó esetben napi 2* eszek rizst(már az agyamra megy,ezért volt,hogy mazsolát vagy kukoricát kevertem bele vagy főtttojást) napi 1* húst(sokszor disznot ami tudom kurva káros és tele van telített zsírokkal stb..) és a többi táplálkozásomat sokszor a szendvicsek jelentik.Megjegyezném,hogy nem vagyok idióta főiskolás:))Igyekszem a nap folyamán elfogyasztani reggelire és nap közben műzlit és műzliszeletet.(lehet szart sem ér)Még azt is kitaláltam,hogy ha szendvics akkor kurva sok tojást sütök bele és azt eszem zsömlével kiflivel.(ami szarráőrölt gabonából van persze:)) Este álltalában eszek egy nagy tállal abból amit anyukám csinált(lehet ez borsófőzelék-től a paprikáskrumpli-ig:( )Lefekvés elött pedig minden nap betolok turmixba 4 egész tojást egy banánt felöntöm tejjel(tudom nem éppen a kedvenced de ez rendes házitej) és ráküldök még egy adagolókanálnyi Cytogen Whey Prot(csokisat persze) turmix majd ledöntöm és tünök aludni. Reggelire akár szendvicset eszek akár műzlit leküldök egy adag Whey Prot és edzés után is természetesen.Vagyis napi 3-at iszok belőle.A napi 6*-i, 8*-i kajálás az megvan csak sajna szar,hulladék ételekből.Most ebben a hónapban az edzés utáni turmixomban van Vitargo Crx-is.Tudom lehet szánalmas amit csinálok de jólesne pár tanács.Sokmindenen kéne változtatnom tudom és igyekszem is kurvára de nem könnyű.Kb 2 éve edzek komolyan és az akkori alakomhoz képest sokat fejlődtem(22 éves vagyok és 185 cm magas és olyan 78-80 kg)Lehet gyerekesnek tünik a dolog de szeretnék késöbb suli után is edzeni és jó lenne olyan 90 kg-ra felhízni (((és résztvenni esetleg versenyen is)))nem tudom,hogy merészeltem ilyet kébzelni:D...tudom legalább 10 év kell ehez minimum és rengeteg önfeláldozás.Tudom aszt is,hogy ez a szint ahol állok picsafüst és a táplálkozásom kész katasztrófa.:(((((Remélem nem csak az idődet sikerült rabolnom és szerintem sokan vannak hasonló helyzetben mint én:( Várom megtisztelő szavaidat,tanácsaidat Még megjegyezném,hogy a BBTV nagyon állat és sokat tanultam belőle minden értelemben.Engem is körbevesznek a sok NAPOSIM-os idióták de én nem eszt az utat akarom választani mert tudom,hogy kurvára nem ér semmit.És ha valami nehezen megy nem baj mert a végén többet fog érni ha eléred...én így gondolom köszönöm mégegyszer
mikulás
Válasz
nyilván és és több ezer olvasó tudja hogy ez szar, te is tudod hogy ez szar, de azt hiszem hogy a körülményeket figelmeb véve megtezsel mindent amit lehet. én ezt nem nevezném szánalmasnak, én inkébb azt mondom hogy ügyesen csinálod! egyszerűen csináld tovább, és el fogd érni azt, hogy idővel megteheted hogy a saját lábadra állj és a saját kajádat edd! ha vannak barátaid, normális rokonaid, bárki, beszélj nekik a problémádról, segíteni fognak, sok rendes ember van, aki melléd állhat, segíthet apróságokban, megdob egykis csirkével vagy bármivel! nekem is rengeteg ember segített, voltam olyan szarban hogy netuddmeg! "ha valami nehezen megy nem baj mert a végén többet fog érni ha eléred." ARANY IGAZSÁG, barátom!
2007-03-12 22:30:11
bunny

(..)Minden jót!

Kérdés
(..)Minden jót!
Csabi
Válasz
köszi, de nem tudják piszkálni se őt, se mást!
2007-03-12 22:21:53
bunny

Hello Bunny!Érdekelne hogy neked hogy si...

Kérdés
Hello Bunny!Érdekelne hogy neked hogy sikerült elfogadtatnod a környezeteddel a testépítést mert mióta én elkezdtem azóta folyamatosan hülyének néznek.És az a legszomorúbb hogy pont a családom ítél el emiatt.Főleg hogy már egy ideje táplálkozásmódot változtattam.Rájöttem hogy a legroszabb az ha átlagemberekkel vagy körülvéve ,nemelég megküzdeni a hatalmas súlyokkal meg a kaját betartatni de ezzel a folyamatos gúnyolódással megvetéssel is harcolni kell ami rengeteg stresszel jár,hogy motivált maradj.És ráadásul pont a család az ami képtelen ezt elfogadni,szerintük szemetet zabálni az helyes az frankó,odafigyelni magadra már nem.Aztán csodálkoznak hogy pár év mulva kövérek mint egy disznó a sok szar kajától, jönnek a betegségek,derékfájás stb.Aki 30-40 évesen nem gyógyszereken él a társadalom szerint nemis él.Én kiskölyökként túlsúlyos voltam,a seggemet alid tudtam kitörölni nemhogy tesiórán kötélre másszak,a sok szar kaja miatt ami szomorú de pont ők etették velem.De miután 4 éve a testépítés felé fordultam,éreztem hogy visszatér belém az élet,önbizalmat adott amikor láttam magamon hogy fejlődöm,szinte ujjászülettem.Anyámék szerint hülye vagyok,az agyamra ment a testépítés,de nemérdekel ki mit mond mert ha van célod akkor a hitetlenek nemtudnak eltéríteni az utadról.Egy biztos a testépítés remek életmód,és nemszámít ki mit mond soha ne adjátok fel a céljaitokat,használjatok fel magatoknak minden negatív megnyilvánulást a környezetetek felől hajtóerőként.
Zoli
Válasz
nekem ilyen gondom nincs. a szüleim ugyan kiröhögtek, de nem érdekelt a véleményök és elpattantam amilyen hamtu tudtam.a gyúnyolódás nyugi, nem járhat stresszel, nézz már rájuk, ők gúnyolódnak? vicc! nyugi: NEM TE VAGY A HÜLYE! pont erről írtam az MD-be! amugy jól látod, mindent motivációnak kell felhasználni!
2007-03-12 22:19:34
bunny

szia bunny. ha 55kg-vagyok,és tömeget s...

Kérdés
szia bunny. ha 55kg-vagyok,és tömeget szeretnék növelni akkor ez yo? napi 250g rizs+500g csirkemell és reggel 50g zabpehely+20g protein. igy eszek napi 5ször,3oránként! kérlek ird meg hogy yo-e ez,mert csak a te véleményedre adok! király a bbtv csak igy tovább! resprect!
anonymous
Válasz
le van irva az alapsimeretkbe miből mennyi kell, asszem elég egyértelmű!
2007-03-12 22:15:44
bunny

Kifogtam rajtad mi?:D ...a nevemet akaro...

Kérdés
Kifogtam rajtad mi?:D ...a nevemet akarod?.........arra még várnod kell egy kicsit majd ha kiérdemled elárulom:) az az igazság h élőben nem szeretnélek látni mert nagyon rühellek....olyan kis okoskának meg kemény fiúnak adod elő magad pedig sztem egy agyhiányban szenvedő kisebbségi komlpexusokkal teli nyalóka vagy:)))...amúgy meg honnan veszed olyan biztosra h fiú vagyok ?már ha itt tartunk...csók baby
anonymous
Válasz
te, kisköcsög, komlyan? én irogatok neked szerencsétlen fasz, vagy te nekem? kinek van itt komplexusa? ugye tudod miért teszem ki, kisköcsög? élőben azért nem szetnél látni mert gyáva szar vagy. lány vagy az tuti, bár lehet van picike kukika!
2007-03-12 22:14:57
bunny

Szia Bunny! Ragadós Alpa túró megoldás:...

Kérdés
Szia Bunny! Ragadós Alpa túró megoldás: Adagolás előtt meleg vizzel öblítsd le a kanalat! Nekem bevált és könnyebben leht szedni nem ragad föl a kanálra!
T. Kristóf
Válasz
nem hülyeség?
2007-03-12 22:12:51
bunny

Heló Bunny! Tényleg nem akarlak olyan s...

Kérdés
Heló Bunny! Tényleg nem akarlak olyan sokat zargatni, de amit múltkor írtál, az kissé fura volt! Szóval azt mondod, hogy heti háromszor egy óra helyett, inkább egyszer három órát menjek le? Ne haragudj, de nem kevés ez? Na, de megfogadom ám, mert Te mondod:D De van egy másik is, amire gondoltam, kérlek írd meg, hogy erről mi a véleményed! Szóval: Lemegyek úgy, hogy hétfő, péntek, szerda, hétfő, péntek, szerda..... Mert akkor így lesz kétszer négy nap pihenő, és egyszer három nap!! Nah, előre is köszi, és bocs, ha hülyeséget kérdezek:)))
Totó
Válasz
tudod totó, nehéz iylenkor tudni és bizony nekem nem is kel hogy szórakozó kis büdsököcösg vagy e vagy csak hülye vagy alapban. ha ez utóbbi, olvasd már el a kibaszott alapismereteket!
2007-03-12 22:10:04
bunny

Hi Bunny!lehet enis hulyet kerdek bocs e...

Kérdés
Hi Bunny!lehet enis hulyet kerdek bocs elore is!Van ertelme szerinted a creatin monohidrad parhuzamos szedese creatin fosfattal?Ha nincs akkor a creatin fosfat szedesi modja erdekelne!Koszi bye
anonymousus
Válasz
semmi értleme is, és az ártalad írt kreatin FOSfát nevében minden benne van!
2007-03-12 22:08:30
bunny

Bunny! Ha pl. bicepszezik az embör fia é...

Kérdés
Bunny! Ha pl. bicepszezik az embör fia és nem tud megcsinálni 4-5 sorozatot csak max3at mer kész izombukás halál stb... akkor vegye lejjebb a sulyt és eröltesse azt a 5 sorozatot? Vagy tökéletesen jó ez így? Ugyanez vonatkozik tricepszre. Ja és sablonszöveg: Mind a bbtv mint a edzőválaszol hasznos&király!
töketlen
Válasz
nem. 3 sorozat elég, ha az alatt kész vagy,akkor csinálod jól!
2007-03-12 22:07:46
bunny

Bunny, egy ora edzo valaszol olvasgatas ...

Kérdés
Bunny, egy ora edzo valaszol olvasgatas utan csak gratulalni tudok a turelmedhez... Amugy az oldal nagyon franko nekem rengeteget segitett--> le is kellett cserelnem a ruhataram egy szammal nagyobbra!!! Kitartast!!! Udv:
Laci
Válasz
jó az ilyesmit hallani, halál a konfekcióra!
2007-03-12 22:07:08
bunny

hy bunny! .... átlagos banán kalóriatar

Kérdés
hy bunny! .... átlagos banán kalóriatartalma 140 kcal.... ez igaz? akkor az esti fehérjés turmixba ne turmixoljam?
anonymous
Válasz
CUKOR van benne, szerited?
2007-03-12 22:04:45
bunny

Drugs Bunny! Eddig felnéztem rád, de ...

Kérdés
Drugs Bunny! Eddig felnéztem rád, de nagyot csalódtam benned. Osztod itt az észt, nem is ismersz embereket, életkörülményeiket, de te aztán ugatsz itt. Ne legyél már annyira nagyra magaddal, mert a Szakács Sanyi úgy lenyom téged mint a szart a bakancsom! Mit képzelsz magadról? Azért gondolkozzál már el, azért mert egy ki(sem)gyurt állat vagy osztod itt a lapkat, holott jobb lenne ha magad lelkébe néznél meg a seggembe is előbb! Hy
emberke
Válasz
a szakács sanyi nagyon jó barátom kis****! mindenkit ismerek szinte, csak sajnoa a neten nagypofájú kis szarházi férgeket nem ismerem meg soha valamiért! keress meg, belenézek a seggedbe egy szabvány 20 kilós rúddal! ez amúgy egy etetemista kis köcsög, ez az oktatásunk színvonala! :DDD
2007-03-12 22:04:02
bunny

Ez csak egy üzenet amit az iwiwes klubbo...

Kérdés
Ez csak egy üzenet amit az iwiwes klubbodra küldtek és én továbbítom,mindtha nem éreztettem volna a klub oldalán hogy nem én vagyok Bunny:D Üdv Mester
Sz.p
Válasz
köszi! a srác azért nem százas szegény!
2007-03-12 22:00:28
bunny

Hello! Most először írok ide, és lehet,...

Kérdés
Hello! Most először írok ide, és lehet, h el is fogsz küldeni a **csába a kérdésemmel :))...de azért próba szerencse. A kérdésem táplálékkiegészítőkkel lesz kapcsolatos, de előtte magamrol néhány szót. 21 éves vagyok, 194 cm magas és 94 kg. 10 hónapja járok edzeni. Eredetileg heti 4 alkalommal jártam, de pár hónapja úgy alakultak a dolgok, hogy csak 3x tudok menni (szerencsére áprilistól újra lesz több időm). A legnagyobb problémám az evéssel van. Normális kajálás nélkül ugye az edzés alig ér többet egy kalap szarnál... Márpedig nem mindig jut időm a minőségi (fehérjében gazdag) ételek fogyasztására (suli+munka miatt...ott szinte csak szendvicseket eszek). Fel is tűnt, hogy bár erőbeni növekedést elértem, de látszatja nem nagyon van az edzésnek. Ezért januárban úgy döntöttem, hogy veszek valamilyen tömegnövelőt. A választás a BioTech - Sterol Gainerre esett. Ezt le is küldtem kb. egy hónap alatt. Különösebb változást nem vettem észre... Februárban gondoltam, hogy kipróbálom a Volumass 35-öt. Nagy változást itt sem tapasztaltam, de az tény, hogy jó hatással volt(ak) rám a termék(ek). Most ismét szeretnék venni valamit, de én úgy gondolom, hogy hatásosabb lenne, ha különböző termékekből állítanám össze a havi tömegnővelőmet. Ha te is inkább ezt javaslod, és nem a "kész" tömegnövelők vásárlását, akkor abban kérném a segítségedet, hogy milyen termékeket vásároljak. Tudom, hogy mindenkinek más jön be, de nekem az is elég ha azt mondod, hogy "szerintem ezek jó termékek". Válaszodat előre is köszönöm.
Norbi
Válasz
teljesen feleslegesn fecséreled az idődet, ha azt hiszed a szendvicseget táplálékkiegészítővel kiegészítve megfelelő lesz a táplálkozásod!
2007-03-12 14:09:31
bunny

Megszablyák mennyi vitamin lehet egy ter...

Kérdés
Megszablyák mennyi vitamin lehet egy termékben...gratula...de a cigi az mehet, meg a kóla...a kurva annyukat!!!! Kérdésem:1g matodextrin=1g CH , ugye?? Köszi!
ektomofffff
Válasz
pontosan erről van szó! a maltodexrin az ch, minden cukor ch, de nem minden ch cukor.
2007-03-12 11:44:23
bunny

Hello Bunny!szintén vitaminos téma. van ...

Kérdés
Hello Bunny!szintén vitaminos téma. van egy gyógyszerész rokonom és mikor megmuttattam a multi-xet neki totál kiakadt hogy ennyi vitamin ami egy tasakban van 3-4napra kell persze én csak mosolyogtam rajta és nem érdekelt mert egy gyógyszerész diplomától még lehet hülye akárki! most abbahagytam a multi-xet mondtam neki hogy átáltam másra. mikor találkoztunk megmutattam neki amit most szedek...elolvasta a tartalmát és azóta nem szól hozzám:) Animal Pak... :)
anonymous
Válasz
gyógyszerész: ez mindent elmond
2007-03-12 10:08:05
bunny

a vitaminhoz füzném hozzá hogy mindenkép...

Kérdés
a vitaminhoz füzném hozzá hogy mindenképp sokat segit kb 3 hónapja szedek régebben ha megerőltettem magam a sérvem előjőtt és az kb 3 nap tétlenséget jelent és sok fájdalmat,nem tudom mennyiben van köze ehhez a vitaminnak de amiótta szedem nem újúlt ki,és mindenféle betegség elkerül legalábbis nem betegszem meg komolyabban(pár verseny is volt benne már függeszkedő atlétikai...beleadva mindent persze jobban teljesit az ember mint vitamin nélkül),visszaolvasva a edző válaszolt ha tényleg megszablyák a vitaminnok hatóanyag tartalmát az tényleg bebaszna ...már tényleg mindent elvesznek tőlünk....nem vagyok testéptő csak egy ember leírtam észrevételeimet hogy más aki nem tartja jónak a vitamint(ne adj isten halálosnak ismeri)rájöjjön inkább megelőzni mint utána műteni kelljen vagy korházban fetrengeni csak mert nincs egy ezresünk havonta vitaminra!..egyébként eurovit-ot szedek erre van pénzem és mondom jobb mint a semmi persze 30 tableta nem sok főleg hogy van úgy 1+1/2 tabit tolok mikkor hogy igy kb 20-25 napra elég..sajnos pénzügyi dolgok miatt rizs +csirke nem megy igy eszem amit tudok meg ami van de egyre inkább probálok helyesen étkezni.olvasom itt a tömegelési kaja mennyiségeket gondolom nem baj ha átlag ember is ezt nyomja tehát 60kg=300-350g ch /120-150g fehérje,...a húsra meg amit én szoktam ha úgy adódik és tudok venni nem szoktam kicsire venni szerintem a semminél jobb kategoria a pulykaalsócombnál kezdődik ez kb 300-450ft/kg -persze csonttal és egyébbel -ebből áén kb 10-13 kg veszek..és mivel csak a szinhúst leszedni elválasztani az inaktól kész lehetlenség igy azt szoktam hogy vizbe bele hagyma bors,babérlevél ....és megfőzni kb 1.5-2 óra és igy jutunk kb 10kg-ból -4-6 kilo húshoz ehhez a rizs már potom összeg 150-250ft/kg...én ezt tudom megvenni :)egyébként ,jó a magán oldalad bunny ...nem meleg temponak szánnom ezt de jók a képeid is ha igy kinéznék szerintem elégedetten tengethetném napjaimat:)
mr 60 kg
Válasz
van hozzá köze. a risz és csirke pedig nem oylan drága mint gondolod! ha meg spórolni kell, akkor maradnbak az uylen trükkök amit te is csinálsz!
2007-03-12 08:59:09
bunny

csao bunny! multi-x mikorra várható kb??

Kérdés
csao bunny! multi-x mikorra várható kb?? tudom , hogy nem vagy shop@builder.hu, de biztos értelmesebb választ adsz, mint ők emailben :D
anonymous
Válasz
szerited én foglakozom kereskedelmi kérdésekkel vagy ők?
2007-03-12 08:55:48
bunny

Hello Bunny! Latom alakitgatjatok az

Kérdés
Hello Bunny! Latom alakitgatjatok az oldalt. Szerintem egy kepnezegeto nagyon kene.Ez igy eleg korulmenyes.
Miki
Válasz
képnézegető? mégis hogyan?
2007-03-12 08:54:44
bunny

Helló. Elkezdtem a diétát és ALpha burnt...

Kérdés
Helló. Elkezdtem a diétát és ALpha burnt toltam eddig. Fokozatosan növeltem az adagot addig amíg elértem napi 3 szemig. Ennél tovább nem mentem. Viszont a múltkor kb 10 perc alatt leforgása alatt roszul lettem 39 fokos lázam lett. Más semmi csak láz. Ez 2 napja van, azót kisebb naygobb lázam van de most nem szedem az Alpha burn-t. Szerinted attól van ez, vagy semmi köze hozzá? Egy sima nátha, vagy influenza szeritnem nemcsak ormótlan lázzal jár. köcce szépen. kitartás midenkinek aki diétázik.csa
Geri
Válasz
semmi köze hozzá
2007-03-12 08:54:18
bunny

Szia Bunny! A kezdő átmozgató eddzés ut...

Kérdés
Szia Bunny! A kezdő átmozgató eddzés után rátérnék az osztott programodra. Tömeget szeretnék növelni. Napi 5 étkezést tervezek. Napközben 3-szor csirke+rizs/zöldség. Eddzés után vm35 . Vitamin: multi-x + 1000 mg C. Kérdezném, hogy a reggeli és esti kajánál a zabpehelyhez milyen fehérjeport javasolsz. Köszi!
Lackó
Válasz
gondolod ahhoz valami speciális kell?
2007-03-12 08:52:44
bunny

Ismét üdvözöllek Agyatlan Nyúlfarok!ez e...

Kérdés
Ismét üdvözöllek Agyatlan Nyúlfarok!ez egy teszt lett volna számodra de megbuktál mivel a kérdésemre nem tudtál értelmest választ adni tehát a feladatod most az h haza szaladsz és telesírod a kispárnád te butus kutyus :-* (én tudom a választ csak megjegyezném zárójelben) ui.:ha forgatnak nálad előbb tegyél rendet mert lerí rólad milyen igényhuszár vagy:D
anonymous
Válasz
komolyan teszt volt kis fasszopó? hűűűűű azta, nem is sejtettem ám hogy valami kis buzeráns szórakozik. mondd, ti férgek miért nem élőben akartok tesztelni sosem? ja hogy gyáva szarok vagytok? mikor nagy pofád kis****, írd oda a kis köcsög nevedet és vállald fel a pofád, jellemhuszár, majd uténa osztogass neken tanácsokat! majd ha rendet akarok, áthívom anyádat!
2007-03-12 08:52:11
bunny

Szia Bunny!Whey prohoz dextrózt kell kev

Kérdés
Szia Bunny!Whey prohoz dextrózt kell keverni eddzés utáni turmixnak? Ha igen akkor 1adag wheyhez 40g jo?köszi:
mókus
Válasz
igen
2007-03-11 21:06:01
bunny

Hello Bunny! Most akarok elkezdeni komol...

Kérdés
Hello Bunny! Most akarok elkezdeni komolyabban edzeni. Olvastam, hogy kezdőknek először tömeget kell növelni és utána diétázni. Én kb 2 éve csinálok nagyon alap módon "edzést" ami fekvőtámaszból és egykezessel bicepszre ment. Mivel most komolyabban el akarom kezdeni nem tudom, hogy nekem is a tömegnöveléssel kellene-e kezdenem (185 cm és 94 kg vagyok) vagy nálam mehet a diéta? Előre is köszi!
anonymous
Válasz
a kérdést az alapján tuido eldönteni hogy megnézed, van e rajtad izom? valószínűleg nem nagyon!
2007-03-11 21:05:09
bunny

Helló Bunny! Köszönöm a választ az ezel...

Kérdés
Helló Bunny! Köszönöm a választ az ezelőtti kérdésemre, de most lenne még egy! Fekvenyomásban kinyomok egyszer 80 kilót, de már két hónapja, csak az a baj, hogy többet nem tudok elérni, pedig minden edzésen újra próbálom, szóval már szeretnék száz kiló feletti súlyokat nyomkodni, de valahogy...... :( Természetes az, hogy egy hónap alatt nem tudtam 90-re jutni? Milyen módszerek vannak, amivel ezt lehet gyorsítani? Válaszodat előre is köszönöm!
Totó
Válasz
én nem erőltetném ezt ennyire. egyébként próbálj meg nagyobb súllyal nyomni utolksó sorzatban de csak hatot! a férgeket irtani kéne ha már nem tezsi meg a terészt, csak sajnos ez a fránya btk.!
2007-03-11 21:04:00
bunny

helló Bunny! Egy hónapja csak rizst és c...

Kérdés
helló Bunny! Egy hónapja csak rizst és csirkemellet ettem, mellette kreatin,és no-burst-ot tolok. 4éve edzek kisebb nagyobb kihagyásokkal,és még soha ilyen erős nem voltam,mint most. De tegnap elmentem az egyik tetves hipermarketbe, és bűnbeestem. Vettem két pizzát,és betoltam. Ma reggelre úgy hazabasztam a gyomrom,hogy öröm volt nézni. Szégyellem a pofám,mert eddig mindig szót fogadtam neked,és követtem az alapismereted,mint a bibliát. Kérlek oldozz fel bűnöm alól.Előre is köszönöm. Azzal a sok kis köcsög kötekedő patkánnyal meg ne foglalkozz,mert árt az egészségednek.Ne hagyd hogy stresszeljenek.Mi lenne velünk nélküled???
d
Válasz
nem egy nagy tragédia ha nem diétázol. de most a sajét bőrödön taopsztaltram mibel különbözika szemét kaja a jótól! a kis köcsögök szórakoztatnak, de nagyon remélem hogy okultoka példájukből, azt szeretném ha sok EMBER olvasnéá ezt a rovatot,nem mindeféle patkány! sosem feledjétek: nem az izmosság számit hanem az ami a fejetekben van, a hozzáállás és a gerincesség!
2007-03-11 20:54:06
bunny

szia. milyen ételekben találhato cink?

Kérdés
szia. milyen ételekben találhato cink? mert azt hallottam h szabályozza a pajzsmirigy müködést! előre is kösz
anonymous
Válasz
nem de azt tudom hol található a tápaynagtáblázat. amúgy én kiegészíővel oldanám meg, ha épez lenne oylan fontos.
2007-03-11 20:52:02
bunny

Hello 15 éves srác vagyok és versenyszer...

Kérdés
Hello 15 éves srác vagyok és versenyszerűen vizilabdázom. Az egyik csapattársammal már kb 2 hónapja edzés előtt 1 órára bemegyünk a kondiba és fekvenyomunk és scottolunk, mind2en 184 centik vagyunk és még szeretnénk nőni. Ugye nem állunk meg a növésben? Ha igen hagyjuk abba kondit? vagy van más választás?
Pisti
Válasz
ezt hagyd abba nyugodtan mert semmi értelme.
2007-03-11 20:51:02
bunny

Hi Bunny! Az anyagcserém eléggé belassul...

Kérdés
Hi Bunny! Az anyagcserém eléggé belassult,ezért gondoltam kibróbálnám az Alpha Burnt,csak az érdekelne,hogy mennyire erősek az "adrenalin-szerű stimuláns hatásai". A fokozott székletürítés ok, mert pont ez kellene,de a hőhullámok stb. nem nagyon hiányzik! THX
okosodnék
Válasz
ki kel próbálnod. valaki érézkeny rá és gáz, de nekem pl megse kottyan
2007-03-11 20:39:14
bunny

Szar horpadt mellem van, ezért a mai nap...

Kérdés
Szar horpadt mellem van, ezért a mai napig parázok néha, hogy nem kapok levegőt. Meg régen asztmás kis beteges szar is voltam, hálistennek ma már nem. Viszont mikor mellezek,végre normálisan kapok levegőt, mintha kitágulna a tüdőm, de lehet csak beképzelem magamnak. Ez normális?
én
Válasz
igen. a tüdőd kapacitását növelik az erős légézzel járő gyakortlatok!
2007-03-11 20:38:11
bunny

kösz a választ, most asztán megtuttam tö

Kérdés
kösz a választ, most asztán megtuttam többet a termékről buizika
anonymous
Válasz
mondcsak fasszopó, nem írtm le elégszer nektek degenerált ki köcösgöknek hogy nem vagyokj termékinfoirmációs szolgálat? kéne villogó neonfelirat is? [link]
5. Nem vagyok sem a táplálékkiegészítő cégek, sem a Capriovus Kft., sem egyéb más cég ügyfélszolgálata. A velük kapcsolatos kérdéseket tedd fel nekik. Hol? Találd meg az oldalukat, keresd ki őket a link-ajánlóból, a gúgliból, stb.
melyik tápkieg. gyártó jobb? Nem ismerem az összes tápkieg gyártót. Nem áll módomban kipróbálni és tesztelgetni termékeket. Én a nekem bevált dolgokat használom és ajánlom. Számomra fontos a megfelelő ár/teljesítmény arány. Biztos, hogy van az általam ajánlottnál jobb termék, de jelentősen magasabb áron. 10%-al jobb termékért azonban nem érdemes kétszer annyit fizetni.
melyik a legjobb kiegészítő? Nem tudom melyik a legjobb kiegészítő. Nem ismerem a világ összes kiegészítőjét. Általában az ár/teljesítmény arány alapján szoktam javasolni lehetőleg általam is használt terméket.
ebből a 3 ból nem bírtál rájönni kis**** hogy nem válszolok ilyesmire? (persze ezt majd viszatölröm,d e hadd szórakozzak egy kicsit!)
2007-03-11 16:32:07
bunny

Na szevasz Drogos Matyi! A kitünő vál...

Kérdés
Na szevasz Drogos Matyi! A kitünő válaszaid láttán biztos továbbra is kitünő választ fox adni az én kérdésemre tehát a következőket kérdezném bár csodálkoznék ha vmi okosságot válaszolnál de veheted ezt tesztnek is szóval:milyen gyakorlatokat csináljak a lábarma h ne terheljem a gerincoszlopomat függőlegesen ugyan is gerincsérvem van?Remélem nem fogok benned ismét csalódni:D....muháhá...tégy ki magadért ha más nem használj a válaszadás előtt egy kis gyepet az biztos meghozza az ichletet aláírás:egy titkos hódolód
anonymous
Válasz
szevasz kis fasszopó! gyere oda hozzám és kérdezd meg személyesen! neked külön szóban bevállalom! persze hogy kitűnő választ adok a pofátlan segg kis köcsögöknek, hát mit gondoltál, patkány? mellékesen te kis segg, nem tudod magadtól, hogy mi nem terheli a gerincedet? szarni tudsz egyedül, vagy megkérdezed a mamit? nem hazsnálok gyepet kis****, drogmentes magyarországért mozgalom tagja vagyok, nem tűnt fel? na, ez volt a válasz, életed nagy sikere, most már kiverheted, nyomi!
2007-03-11 16:25:32
bunny

HI,Bnny kb két & fél éve volt egy kulccs...

Kérdés
HI,Bnny kb két & fél éve volt egy kulccsont törésem,és a jobb szaru forrt össze,már két éve eddzek & a jobb mellem kissebb mint a bal,meg nem is fejlődik olyan gyorsan,szerinted öszzefügg a jobb mell a szarul összefort kulccs csontal.Thx a választ. (ui:az ért nem az orvost kérdezem mert az lúfaszt se tudna mondani mert lúfaszt se ért a gyuráshoz,ezért kérdtelek téged)
J.
Válasz
sajnos lehetséges, mivel ha nem ugyanugy áll a két vállad , ez lehet gond.
2007-03-11 14:35:30
bunny

"vagy gondolod, ha mondjuk egy termék sz...

Kérdés
"vagy gondolod, ha mondjuk egy termék szar, le fogom itt nyilvánosan szarozni? teljesen hülye vagy?" "hát gain fazst mivel alpba az egyik legnagyob szar ami létezik" Egymást követő válaszaid!
calishu
Válasz
okos kislány vagy! van kivétel azért, az nem tűnt fel? de nem fogom itt a birkáknak soorlgatni hogy mi jó meg mi nemjó, ezt nem bírja felfogni pár gyengeelméjű?
2007-03-11 14:34:04
bunny

hali a főoldalon nem müxik az iron bull

Kérdés
hali a főoldalon nem müxik az iron bull linkje. csá
anonymous
Válasz
bazegg! köszi!http://www.ironbull_fitness.extra.hu/ mellékesen megjegyzem a takács gyuri FULL naturál és nagyon jó srác, egy reális naturál példakép!
2007-03-11 12:55:44
bunny

CSő bunny. Kérdés:mért nem tudsz válaszo

Kérdés
CSő bunny. Kérdés:mért nem tudsz válaszolni soha?????????????????????? 1 csomót irtam de egyre se jött válasz:S
SEGÍTS KÉRLEK!!!
Válasz
ott a szabályzat ha magadtól gyenge a felfogásod!
2007-03-11 12:52:58
bunny

hello, bunny! van egy marha vékony ismer...

Kérdés
hello, bunny! van egy marha vékony ismerősöm, aki ráadásul még kajálni se nagyon bir (főleg a ch résszel van gondja), most hozzám fordult tanácsért... mondtam h. szerintem azért erőltetni kéne kicsit azt a rizst, de gondoltam ez a termék mint kiegészités talán megfelelő lenne számára: [link] véleményed? előre is köszi a segitséget!
littlebro
Válasz
abezsolúte felesleges. hadd idézzem magamat: nem az a meló amikor a teremben bohóckodsz hanem amikor megeszed a kaját ami kell! tömje le kaját, EZ AZ ÁRA! (ha én megtanultam enni, ő is megtud)
2007-03-11 12:52:02
bunny

Hello! Ez a cukor és aspartam téma el...

Kérdés
Hello! Ez a cukor és aspartam téma elég kényes hiszen mindkettő méreg az emberi szervezet számára tehát nincs rá szüksége! Mindkét esetben káros savak keletkeznek a szevezetben. A cukor: Sajnos az összes cukor !finomított! cukor nem az ami pl: a cukorrépában természtetes úton megtalálható mert gyakorlatilag a finomítás során megfosztják az összes tápanyagtól(vitamin, stb, stb) Ugyanúgy az emberi szervezetben a cukor: Megfosztja szervezetet az enzimektől, fehérjéktől,vitaminktól, ásványi anyagoktól. Ami marad eredményként marad maximum a hízás. Egy kicsit gondoljunk bele: A cukor az emésztés során 1.alkohollá 2.szénsavvá 3.ecetsavvá alakul és ez kell a szervezetnek? fa*zt kell ez. Sorolhatnám melyik milyen károsító hatással bír,de az hosszú lenne. Elégedjünk meg annyival, hogy egyes népcsoportok kiba**ott sok cukrot esznek az átlag életkor pedig 40-50 év. Az aspartam: "cukor á-áá-áá no cukor canderel" biztos mindenki emlékszik erre a reklámra. Az aszpartam sajnos ugyanolyan sza*r mint a cukor. Miből is áll? methanol ,asparthic sav bla-bla ezek vegyipari "élelmiszeri" alapanyagok? na ne már... Szervezetnek erre van szüksége? nem. Bár nem csak erre, de az összes aromára,ízesítőre,szinezékre, stb rámondhatnánk, hogy rákkeltő-- mert az is! csak az egyik kevésbé a másik pedig erőssebb rákkeltő hatással bír. Sajnos ugyanígy vitatkozhatnánk ezeken is. "hány aszpartam által lett rákost ismersz, idióta? mert én elég sok cukorbeteget! bunny"---ez így igaz sajnos! Bár a mai orvosok azt nem állapítják meg, hogy az aszpartamtól lett-e rákos vagy sem csak azt, hogy gyomorrák vitte el...... !Mindeki maga dönti el, hogy melyiket vagy eszi vagy sem,melyikkel ízesít.! A magam részéről nagyon kevés cukrot és édesítőszert tartalmazó ételt fogyasztok. De az édesítőszereket és a cukrot teljesen elkerülni nem lehet. Ott van a közkedvelt rágókban, üdítőkben st,stb, de legalább kerüljük ezeket. Ezek károsító hatásai ellen a b-vitaminok(+magnézium..) kitően védenek Tehát a nagy "dózisú" multivitamin bevitelben szerintem itt mindenki egyetért. A hivatalos RDA% kb egy pocoknak elegendő napi vitamin. Ez csak egy vélemény a sok közül. Ha nincs kedved végigolvasni,berakni akkor töröld ki és kész. Minden jót!
Roli
Válasz
teljesen lényegtelena téma ilyen irányú feszegetése, ennyibőúl midne rákkeltő, ez az iidótaság teteje azony agalni, mi rákkeltő, megfelelő menyiségű antioxidán kell és nincs gond. a cukor jelentősége a cukorbetegségben van, nem abban hogy rákkeltő.
2007-03-11 12:49:34
bunny

Szia Bunny! A normál kazein(nem micel...

Kérdés
Szia Bunny! A normál kazein(nem micelláris) hány óra alatt szívódik fel teljesen? Utána olvastam a gugliban, de konkrét válasz csak annyi, hogy lassabban szívódik fel, mint a többi protein. Lefekvés előtt használnám! Nagyon jó a bb-tv, csak így tovább!! :-)
hardgainer
Válasz
nem mértem le. én utálom a kazeint egyébként.
2007-03-11 12:44:53
bunny

Mar mindenre rafogtak, hogy rakkelto, sz...

Kérdés
Mar mindenre rafogtak, hogy rakkelto, szoval ha tutira akarsz menni, taplalkozzal hegyi levegovel. Ja de inkabb megse, mert az is rakkelto, szal levegot se vegyel.
Kolos
Válasz
szerintem a sok okos egyen segget, az legalább sejtazonos a fejükkel! :DDD itt meg is jegyezném hogy a reformok szele nem csitult ám le abszolúte: hamarosan indula bulvár rovat, amihez kapcsolódóan lesz egy fórumtopik, és ODA várok minden hozzászólást, linkeket. bármit,a miről bezsélni akrotk,. az edző válaszol pedig szigorúan szakmai kérdezz-felelek marad.
2007-03-11 09:32:53
bunny

"...Edzések végén gyakorold a pózolást. ...

Kérdés
"...Edzések végén gyakorold a pózolást. Ha nem készülsz versenyre, a teremben „hülyének” fognak nézni, de nem az egód hanem az izomsűrűséged növelése a cél ezzel. Ha netán később mégis versenyzésre adod a fejed, akkor az agy-izom kapcsolat edzésében is előnyben leszel, ha pedig szakavatott edző is lát, akkor időben kijavíthatja a pózolási hibákat. Tartsd ki jól megfeszítve a pózokat 15-30 másodpercig, és ismételj el minden pózt 3-4x..." Szia Bunny! Ezt az edzéstippet itt olvastam az oldalon. Igaz az amit az izomsűrűséggel kapcsolatban ír? A pózolási rutinon és agyakorláson kívül tényleg ilyen fontos? Köszi!
anonymous
Válasz
tényleg fontos, de csak versenyzőknek.
2007-03-11 09:29:28
bunny

ciao bunny! mi a véleméyed arról, hogy ...

Kérdés
ciao bunny! mi a véleméyed arról, hogy mikortól lehet elkezdeni gyúrni? azt olvastam hogy a csontozat fejlődését befolyásolja (rossz irányba)! ha valaki már meg van elégedve a magasságával már szabad? gyúrás alatt a full gyúrást értem, nem az ilyen mozgasd át magad baromságot.. köszi választ, bb
Myllis
Válasz
énmeg semmit nem értek gyúrás alatt. fordulj ezügyben a gálvölgyi jánoshoz!
2007-03-11 09:28:54
bunny

Üdv! Okozhat-e vastúlterhelést, ha évek...

Kérdés
Üdv! Okozhat-e vastúlterhelést, ha évekig szedtem multivitaminban 18mg vasat (ez a 100% RDA), ráadásul a kajám is gazdag vasban? Ha jól tudom, a vasraktározási folyamat egyénileg változhat. Ráadásul férfiaknak jóval alacsonyabb a szükséglet, mint a nőknek... Köszi!
Laca
Válasz
egyet jegyezz meg: te mindig okosabb vagy mint a multivitamin gyártók, azok hülyék! de ne félj a vasmérgezéstől, ellenőrizheted mágnessel! vagy bekamuzhatod hogy te vagy a terminátor!
2007-03-11 09:27:38
bunny

szia bunni szellemileg teljesen kikészül...

Kérdés
szia bunni szellemileg teljesen kikészültem annyira rávagyok kattanva a testépítésre márt aludi sem tudok rendesen állandóan az az álom gyötör hogy mért nem növök mért nem hízok és míg alszom annyi energiát elégetek hogy reggelre fogyok két kilót ezt aztán egésznapi zabállással pótolom.azt mondják túl komojan veszem. még meg volt a baráti társaságom addig mentünk ide oda nem csak ez érdekelt de mióta mindenki barátnőzik rajtam kívül valahogy nem ojan mint rég. minden régi haverom szarik a fejemre.19 éves vagyok és nincs szórakozási lehetőség a közelben te mit tennél a hejemben?
anonymous
Válasz
szereznék egy csajt, és megnézném mi az a vessző!
2007-03-11 09:25:44
bunny

Akármit mondasz, az aszpartam káros, és ...

Kérdés
Akármit mondasz, az aszpartam káros, és rákkeltő. A nagy cégek lefizetik a kisembereket hogy ne merjenek semmi hírt adni arrol, hogy mennyire káros is az aszpartam. Hidee elé rég lenne aszpartambetegség, ha nem a pénz dirigálna. Le kell számolni az aszpartammal.
Bábel
Válasz
jólvan elmebeteg számolj, vele és zabálj cukrot! hány aszpartam által lett rákost ismersz, idióta? mert én elég sok cukorbeteget!
2007-03-10 22:58:36
bunny

hali, az miért van, hogy a normális kérd...

Kérdés
hali, az miért van, hogy a normális kérdésre nem vagy hajlandó válaszolni, benne van az alapszabályokba, hogy "nem válaszolok, táplálék kiegekkel kapcsolatban,..?sztem nincs!ja bekellet volan ütnöm google-be hogy vásárlói vélemények muscle juicról, hát 5 féle keresőben, probáltam, de tapasztalatokat, véleményt, akár a termékről vmi kis bővebb infót, a sablon szövegen kivül,Hogy ez egy hihetetlenül magas fehérje tartalommla,......gyorsan fejti ki hatását.....stb!!nem találtam!jééé!Szóval ha esetleg válaszolsz, felteszem mégegyszer a kérdést, probáltad e? ismerőseid probálták e, egyszóval vmi kis véleményt szeretnék hallani róla?Ui: tudom hogy aszt írnád hogy még nem értél oda meg hasonlok, de hát ugyebár egy másik gép, másik ipcím, arra jött válasz pedig egy nappal később tettem fel, ja és az direkt baromság volt csak kiványcsiságbol hogy arra válaszolsz e!szóval megköszönném ha válaszolnál, mert úgy érzem nem jogos, hogy ilyen szarságokra válaszolsz hogy "nem tok reggelizni, mit tegyek" ...stb!enyimre meg nem, pedig nekem fontos lenne!!kösz
muszkli dzsúz
Válasz
és az nem jött ki agykombájn a szabályokban, hogy nem vagyok termékinformáció szolgálat és nem próbáltam ki a világ összes kiegészítójét hogy hülyékenk válaszolni tudjak? de tovább megyek: tényleg vannak olyan hülyék akik azt hiszik kipróbálsz BÁRMI is múlik ezen, egy proteint csak úgy ki lehet próbálni és érzed hogy húdefasza vagy hudemegnőttél egy hét alatt? tényleg vannak még ennyi nagyonhülye toprongy állat aki nem fogja fel hogy ez KIEGÉSZÍTŐ nem csodaszer ami "hat"? szerinted a te kérdésed nem szarság? vagy gondolod, ha mondjuk egy termék szar, le fogom itt nyilvánosan szarozni? teljesen hülye vagy?
2007-03-10 22:57:03
bunny

Szia Bunny! Az az én problémám hogy a tá...

Kérdés
Szia Bunny! Az az én problémám hogy a tápkiegek sok savat termelnek nálam eddig három fajtát probáltam (gain fast, glucofast és most a super mass). Tudsz olyan kiegészitőt ami kevésbé savasit mert hiába szedek savlekötőt nem nagyon használnak csak ha nem iszom ezeket már probáltamebböl tudom. Vagy szerinted ne szedjek semmit és majd fejlödök de lassabban?
István
Válasz
hát gain fazst mivel alpba az egyik legnagyob szar ami létezik, nem csodálkozom hogy nem volt jó! hazsnálj vitargot tejsavóval!
2007-03-10 22:51:26
bunny

Szia bunny!Lenne pár kérdésem ha van ide...

Kérdés
Szia bunny!Lenne pár kérdésem ha van ideged hozzá:D Szal át szeretnék térni normális kajára/tömegeléshez/ 80 kg vok akkor az a lényeg tul.képpen h meglegyen a napi 400g ch és 160g fehérje nem több denemis kevesebb?.1enletesel elosztva.este lassan felszivodo.és minden étkezés tejjes.ezek legföképp zabpehely csirke marha pulyka rizs tonhal stb...És akkor csak számojjam ki azta kajamennyiséget amiböl megvaneza 400/160 1 napra Losztva??ennyi az egész?csak vmi +erösités köne h igy kell-e.Válaszod(?) elöre is kösszz.Amuiyg pedig sztem sokember példát vehetne rolad a fikázás hejett...köszi
Yay
Válasz
hátbaszki ennyi az egész! tömegléskor maximalizálni szigorúen nem kel, több mehet csak kevesebb nem, a felszívódással meg nem kel pöcsölni nagyon, edzés után gyors fehérje kell meg cukor - ennyi.
2007-03-10 09:32:10
bunny

Miért hiszik azt az embgerek hogy a Krea...

Kérdés
Miért hiszik azt az embgerek hogy a Kreatin szteroid???? In Balázs show nézihugom srác full nyomorék 170 cm 55 kiló aztmodja neki a Balázs nem látszik (hogy gyúr) gyerek: tudod a teremben kétfajta ember van a naturál meg a kreatinos....Miért élek idióták között? Te mit mondasz ha mindenki megkérdezi nem koxolsz -e???? AM te szedtél már vmit?Csak úgy kérdem....előre is köszi.. Csaba
anonymous
Válasz
az iz írogatók nagy része is kb azt hiszi, hogy szteorid, jönnek itt a hyüleségekkel mellékhatásorkól, a "kúra" utáni teendőkről, az összeeséről, kaparom magam! az hogy mit mondok,attól függ, ki kérdezi!
2007-03-10 09:24:15
bunny

Hi Bunny! Igazából én sem nagyon vágom a...

Kérdés
Hi Bunny! Igazából én sem nagyon vágom a csirkést kérdést, csak nem akarok faszságokat kérdezni. Szóval én diátozik, szoktam néha egész grillcsirkét csinálni, namost ha felesleget leszedem(bör, szárny, stb) akkor a comb meg a többi az gyakorlatilag ugyanolyan szín hús mint a mell. Rendben van ez így? Másik dolog ha már írok: a kajám az ami alapismeretekben van diétánál, 300g fehérje, 150 ch, 15-20g zsír, 97kg-ról indulok kb. Namost ugye a zöldség (brokkoli) rostok miatt, tápanyagtáblázatban nézem 0,5g rost/100g. Ez most mi, faszság? 3: EPA/DHA/GLA kapszulát használok esszenciális zsírsav bevitelre, akkor a kanál lenmagolaj elmaradhat így ugye? Köszi!
Peti
Válasz
1.abszolúte nem ugyanolyan szinhus a comb mint a mell, nem tűnik fel? a comb zsírtartalma magasabb. ezenkvül gyakorlati szinten sokkal többet kell pöcsölni vele. lehet hogy olcsóbb,mert kevesebb a hus a csontok miatt, nettóben meg ugyannnyira jön ki. én nem ennék combot dilétában az tuti. de ha válsztanod kel vakami relytélyes oknál fogva hiogy disznóhuts, praizert vagy csirkecomot egél, asszem tudod a választ.2. nem tudom, de a brokoli KELL, amugy rstot gramos menyiségben viszunk be, nem tonnaszámra. 3. a kapszula túl kevés menyiséget biztosít szerintem!
2007-03-10 09:22:30
bunny

Szia Bunny! Én írtam felirat ügyben. Olv...

Kérdés
Szia Bunny! Én írtam felirat ügyben. Olvastam hogy egy srác tudna segíteni. Itt a mélem: maseratti@vipmail.hu Jó hogy ilyen emberek is olvassák ezt a rovatot. KÖSZÖNÖM!
Attila
Válasz
hardcoor@msn.com most midnekinek megvan mindenki mélcíme! (néha kérdezik miért csinálom a rovatot. na az ilyen dolgokért!)
2007-03-10 09:18:18
bunny

Szia! Egy feltett kérdésre/kérésre reag...

Kérdés
Szia! Egy feltett kérdésre/kérésre reagálnék, ami a következő volt: "Kérdés 2007-03-08 18:36:16 Tiszteletem Bunny! Nem éppen szakmai kérdést fogok feltenni, ezért előre is bocsi. Erősen hallássérült vagyok, nézem a bbtv-t de sajna alig értem, bármilyen hangosra veszem. Nincs lehetőség rá hogy esetleg feliratozzátok a részeket? Fizetnék is érte. Tudom nagy baromság, de ha már egy válasszal is megtisztelsz, köszönöm! Több ilyen ember kéne mint amilyen te vagy! Csak így tovább! Attila" Nos mivel testnevelő tanárnak készülök és elkötelezett és lelkes vagyok, ezért szívesen segítenék Attilának a feliratozásban.Az e-mail címem: hardcoor@msn.com
DDani
Válasz
köszi dani, már ketten vagytok! én azt mondom hogy osszátok el a melót, mert most ez iylan apróságnak tűnhet hogy begépeljük oszt kész, de nem az! az amit nagyon sajnálok hogy a zenei hatásokat nem tudjuk attilának átültetni szövegbe! sok sikert és értesítsetek hogy mire jutottatok! az attila mélcíme: maseratti@vipmail
2007-03-10 09:16:34
bunny

Szia Bunny! Szerintem amin Raszkolnyikov...

Kérdés
Szia Bunny! Szerintem amin Raszkolnyikovval vitatkoztok, azt egyzserűbben úgy hívják hogy génexpresszió. Ezt rengeteg kémiai és fizikai dolog befolyásolja... és itt nem a gének átírásáról beszélünk, hanem különböző génszakaszok kifejeződéséről a szervezetben... értem etalatt példának, hogy a szteroid olyan szinten szól bele a génexpresszióba, hogy a DNS-ről olyan enzimek kódolódjanak az adott sejtekben, amik a proteinszintézist segítik... ilyen elven levezethetnénk az egész testet, mert minden ez alapján történik... ezért a hasnyálmirigy termeli pl az inzulint és nem a szív, pedig mindegyikben ugyanaz a DNS van. Drogos beszéded azonban szerintem nagyon hasznos... kellene még ilyen esetleg a piáról vagy a cigiről. Láttam az oldaladon amúgy, hogy Győrben a Drogmentes Napon lesz a következő találkozó... nemtudod véletlenül, hogy Pécsett is lesz ilyen Drogmentes Nap vagy csak megint átfutnak itt a városon? :) Köszi és minden jót.
Bazsa
Válasz
sajnos nem tudok ilyen rendezvényről pécsen, ennek oka valószínűleg az hogy nincs helyi szervező.
2007-03-10 09:16:10
bunny

Hát ne vesszünk össze, de a DNS nem íród...

Kérdés
Hát ne vesszünk össze, de a DNS nem íródik át csak úgy. Egyáltalán nem hencegésként mondom, de a suliban elég magasszinten tanuljuk a bioszt. Abban is igazad lehet, hogy egy jóltáplálkozó szülőnek valószínűleg egészségesebb gyereke lessz, mert a magzatikorban brozasztó sok dolog dől el. A szteroidokat nem pontosan tudom hogy hogyan működnek, csak azt tudom, hogy bizoyos lipid fajta, de az nem csak serkenti a protein transzkripciót. be is baszna ha egy inekció áttudná írni a DNS-t. A sok és körülményes génsebész eljárás seholsem csinálnák, ha egy inyekció átttudná írni.
Raszkolnyikov
Válasz
nem átírja, de dns szinten működik. ben nem gépelem neked ezt a szart, az tuti!
2007-03-09 22:50:45
bunny

Üdv.. béna lennék? évek ota nem reggeliz

Kérdés
Üdv.. béna lennék? évek ota nem reggelizem csak 10orai és 1ccerüen nem megy le a kaja reggel vagy ha leeröltetem akkormeg fája hasam állandoan:S
mókus
Válasz
ezek azok az apróságok amikkel meg kell küzdeni!
2007-03-09 22:49:44
bunny

Hello Bunny! A tojásfehérje vagy a csir

Kérdés
Hello Bunny! A tojásfehérje vagy a csirkemellben lévő fehérje szívódik fel hamarabb?
anonymous
Válasz
nemtom, mérd meg stopperrel, marhára izgulunk, ezek kibszott fontos dolgok ám!
2007-03-09 22:14:41
bunny

"A gyártók mostantól nem hivatkozhatnak ...

Kérdés
"A gyártók mostantól nem hivatkozhatnak arra, hogy a negatív eredménnyel záruló vizsgálatok nem voltak elég átfogóak, és a vitaminkészítmények forgalmazását is a gyógyszerekhez hasonlóan kellene szabályozni. A kormányok feladata az emberek megfelelő tájékoztatása, és annak elérése, hogy a jelenleg széles körben elterjedt, vitaminokkal történő táplálék-kiegészítés megszűnjön." ---------> forrás: [link] Hát hallod bunny ez már valami kegyetlen, de még is mit csinálnak majd? Szabályozni fogják a vitaminkészítményekben lévő vitaminok mennyiségét, hogy nehogy már hasson? Beszarok komolyan, bnőm apja gyógyszerész az is akkora segg, és ugye én szedem a Multi-X-et persze szarrá fikázott miatta, kedvem lett volna benyomni neki egyet csak akkor bukom a lányát azt meg nem akarom! :D:D:D Te mit mondasz ilyeneknek, ha hasonló gyökerekkel találkozol, vagy mit szólsz a cikkhez?
Razer
Válasz
semmit. el se olvasom ezt a szart. hülye embereknek felesleges magyarázni. te szedd a multi-x et, ő meg szedjen nyugattót.jut szembe, jövő hétre ígérték!
2007-03-09 22:13:21
bunny

Szia Bunny! Abban a ritka esetben ha nap...

Kérdés
Szia Bunny! Abban a ritka esetben ha napközben nem megoldható a minőségi kaja bevitele (sajna óhatatlanul előfordul néha ilyen eset), melyik a kevésbé rossz megoldás, enni valami szemetet vagy kihagyni az adott étkezést? Köszönettel
kp
Válasz
tömegeléskor enni kell, ha cska szemét van, akkor azt.
2007-03-09 22:11:10
bunny

Helló ! Egy 2-2.5 hónapos kreatinkúra ...

Kérdés
Helló ! Egy 2-2.5 hónapos kreatinkúra után kb. mennyi idő kell hogy a kreatinszintem visszaáljon, tehát érjen valamit a következő (túl sok külömböző dolgot hallottam és olvastam csak azért kérdem) ?A kreatin "pihit" olyan kis adagok mint ami a vm35-ben meg egyéb No fokozókban vannak mennyire befojásolják ? Köszi, csöcsö...
koala
Válasz
a kreatinszinted visszaáljon? anyám borogass!
2007-03-09 22:10:37
bunny

Szia Bunny! Teljesen kezdő vagyok, ez

Kérdés
Szia Bunny! Teljesen kezdő vagyok, ezért is kérdezek rá, hogy miért tartod rossznak a Bill Pearl féle edzésprogramot? Köszönöm a válaszod.
Iga Atti
Válasz
mert nem hagy elég regenerálódást.
2007-03-09 22:09:31
bunny

SZia Bunny! Volna 1 problémám, méghoz...

Kérdés
SZia Bunny! Volna 1 problémám, méghozzá h hosszú ideje nem fejlődik a bicepszem, tricepsz szépen növöked ( még ha csak mellezek egykezes súlyókkal is és külön nem gyúrok rá), de a bicepszem nem hajlandó nőni, az meg még csak hagyján, h van vagy 4 centi a könyökhajlat és a hús között.. Edzésem: Heti egyszer:V 3-4*8 állva egyenes rúddal, 3-4*8 scott padon és 3*8 egykezesekkel hátradölve ferde padon, (néha beiktatok kalapácsot is valamelyi khelyett) rendesen bedurran , több napig izomláz is van benne, sok húst és rízst is eszek főleg az ez utáni napokban (amódon, és oylan összeállításban, ahogy itt olvasgattam a fórumon a javaslataidból)edzés után leszoktam gurítani egy adag proteint. Szerdán még szoktam hátazni, ott is azért kicsit igénybe vevődik a bicepsz, és valamiért nem fejlődik de ez már így megy több mint 3/4 éve.. izomláz megvan, zabálok is amit kell, már hasam is lett egy kicsi:) de mire újra jön a vasárnap a bicepsz ugyanolyan kaki.. másfél éve edzem komolyabban, konditeremben. Mellem hátam tök király.. Nincs valami ötleted, javaslatod? Kreatinozni nem szeretnék, úgyis minden ismerősömből "kijött" miután abbahagyta. ÜDv Z
Z
Válasz
nem a gyakolrtok számitanak hanem a technika!
2007-03-09 22:08:27
bunny

szewa eccerüen nemtudok reggel kajálni /

Kérdés
szewa eccerüen nemtudok reggel kajálni /7-8 ora/ ez mia francért lehet? kösz.:D
mókus
Válasz
azért mert béna vagy!
2007-03-09 22:07:14
bunny

hi! most olvasom hogy a csirke többi rés...

Kérdés
hi! most olvasom hogy a csirke többi része csalókajának hetente egyszer megy el? én szárnyat is meg combot is szoktam enni, tömegelés alatt ez nem gond nem?! vagy a srác diétára gondolt?
zoli
Válasz
tömegelésbe van csalókaja?
2007-03-09 22:06:46
bunny

Helló Bunny! A hát alsó részének erősít

Kérdés
Helló Bunny! A hát alsó részének erősítésére milyen gyakorlatot javasolsz?
Geoff
Válasz
hiperhajítást
2007-03-09 22:06:17
bunny

Hello! Voltam vagy ötféle közért típusba

Kérdés
Hello! Voltam vagy ötféle közért típusban, bevásárlócentrumban, de sehol sem kaptam lennmagolajat. Megkérdezhetném hogy Te hol veszed? előre is köszi!
Janee
Válasz
bioboltban.
2007-03-09 22:06:04
bunny

A DNS szintjéig nem nyúlhat bele a koksz...

Kérdés
A DNS szintjéig nem nyúlhat bele a koksz, azonban ha egy drogos azthiszem hernyózik meg ópiumozik, akkor az a méhlepényen át bejut a magzatba és függőként születik.
Raszkolnyikov
Válasz
de belenyúlhat. épp ezaz hogy kémiai dolgok simán a dns szintjén működnek. pl an.szteroidok dns szinten indítják meg a proteinszintézist. sőt minden, amit csinálsz, beleírodik a dns-edbe. hogy átörökíted-e közvetlenül azonnal az kérdéses, de asszem nem nagyon kel gondolkozni hogy egy jól táplálkozó egészéges embernek nagyobb valószínűséggel lesz egyészéges gyareke mint egy szarul táplálkozó romnak és innetől kurva mindegy hogy az egyes tényezőknek mi az aránya
2007-03-09 22:04:48
bunny

Hello Bunny! Két kérdésem lenne feléd. A...

Kérdés
Hello Bunny! Két kérdésem lenne feléd. Az egyik az hogy diétán vagyok és azt szeretném kérdezni hogy ha egész nap fizikai munkát végzek akkor kivehetem az aerob vagy a súlyzós edzést? Vagy mindkettőt csináljam? A mási kérdés (személyesebb): milyen magas vagy? csupán kíváncsiság. Köszi a válaszodat!
Csirke
Válasz
nem hagyhatod el az edzéseket. 175 vagyok. (de az nem a testépíős verzió, hanem tényleg ennyi! :D)
2007-03-09 17:48:53
bunny

Szia Bunny! Egy nap edzés egy nap pihi, ...

Kérdés
Szia Bunny! Egy nap edzés egy nap pihi, ezt követem. Azt szeretném kérdezni, hogy a hátazásnál egyszer a "felső" részeket pl:húzódzkodás,széles lehúzás stb csinálom , máskor viszont a "derék" részt dolgozom meg :felhúzás, döntött törzsű evezés, T-rudas evezés. Szerinted ez nem hülyeség? Én úgy érzem,hogy egész értelmesen fejlődök. Válaszodat előre is köszönöm. További szép napot csáó
del-sol
Válasz
ott indul hogy ha a t rudas evezés neked a derakadat dologzza mneg akkor baj van!
2007-03-09 17:47:39
bunny

Hello Bunny! Azt szeretném megkérdezni, ...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném megkérdezni, h hetente egyszer(nem többször) elmegy csalókajának a csirke többi része,pl:comb-hát. vagy felejtsem el ezt?! kösz...
kisgyerek
Válasz
heti 1 étkezés szigorúan!
2007-03-09 17:45:07
bunny

Szeva Bunny! Az ízületek a súlyzós edzés...

Kérdés
Szeva Bunny! Az ízületek a súlyzós edzés hatására tudnak erősödni? Szerintem tudnak, de mindenhol ellenvéleménybe ütközök, kíváncsi lennék a véleményedre. kösz!
D
Válasz
tudnak. de nem kell csodát várni, álltkodásból baj lesz!
2007-03-09 17:43:03
bunny

Hali Bunny most kezdtem el az oldalon ta...

Kérdés
Hali Bunny most kezdtem el az oldalon talalható "Bill Pearl: Bajnoki testalkat, 20 hónap alatt" címü edzestervet de mar 2 eve testepítek es most jöttem rá sok olyan dolgot csinaltam ami szart sem ért eddig.Pl.sok ismétlés nem is szálkásít meg hasonlók,pedig azt hittem elég jól vagom mar a dolgokat.Szerinted hülyeség mindent előről kezdeni.Úgy érzem ártani nem árthat ha ezt az edzéstervet követem az alapoktól felfelé.Érdekelne a véleményed az edzestervről,bocs ha hülyén fogalmaztam...Ja és hozzászólnék kedves Raszkolnyikov irásához.Kimutatták,hogy a drogfüggő terhes nőknél a magzat DNS-e elváltozik és nem jó ertelemben:)Pl: Az LSD-t használóknal mindne gyerek "vízfejü volt" és még sorolhatnam.Előre is köszönöm a válaszodat...
mikulás vagy tündérmókus:D
Válasz
semmiképpen ne használd azt a programot! de nem hülyeség elölről kezdeni!
2007-03-09 17:42:03
bunny

Szia Bunny. Vörös Zoli "Támadás" c film-

Kérdés
Szia Bunny. Vörös Zoli "Támadás" c film-jét mikor készül el? Köszi.
casual
Válasz
jövő héten megvan! elégg megvágtuk, rövidebb lesz a tervezettnél!
2007-03-09 17:40:50
bunny

Cső Bunny! Voltam dokinál hormon vizsgál...

Kérdés
Cső Bunny! Voltam dokinál hormon vizsgálaton és kurva alacsony a tesztoszteron szntem jóval alatta van a minimumnak, vissza kell mennem még kontrollra ha továbbra is ilyen alacsony akkor adnak cuccot. Kb 1,5 éve kondizok, rendesen kajáltam és edzés is kemény volt és nem nőttem, szerinted lehet ez az oka? Esetleg lemehet a tesztoszteron szint az edzések miatt? vagy az hülyeség? tudom nem vagy doki csak a véleményed érdekel. Kösz
Balázs
Válasz
beflyáshatja. de en eggódj vagy felir valamit az orvos, vagy hazsnálhatsz tezstposzetron szont optimalizáló készítményeket: tribu x vagy a peak testo stack
2007-03-09 17:39:56
bunny

Csá Bunny! (..) Nincs kérdésem csak

Kérdés
Csá Bunny! (..) Nincs kérdésem csak érdekes a sötétség.
Máté
Válasz
ismerem a kedves nénit, asszem nem kl mondanom semmit! nyilván releváns a véleménye tuti annyi versenyzőt készített ,mint én! :D
2007-03-09 17:38:55
bunny

hella.azt szeretném megkérdezni hogy mi ...

Kérdés
hella.azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményed arról , hogy ha a kreatint nem éhgyomorra vesszük be,(avagy isszuk)akkor amig felszivodik tul sok időt lesz a gyomorban és átalakul kreatininná,ami egy káros vegyület a vesére nézve..ezt olvastam.én nem tudom,te mit mondasz?köszi csao
petyka
Válasz
igen, a természetben is orbazsájba találhato tiszta kreatin!
2007-03-09 17:37:16
bunny

szia bunny. edzés után ha betolok 1amin

Kérdés
szia bunny. edzés után ha betolok 1amino 3600-az yo?(nincs turmixom) előre is köszönöm
anonymous
Válasz
szarul megy matek, mi?
2007-03-09 17:35:25
bunny

Szia Bunny! Reggel, éhgyomorra is szo...

Kérdés
Szia Bunny! Reggel, éhgyomorra is szoktam Volumass 35-öt fogyasztani, de az ilyen alkalmakkor 2 hete egyre rosszabbul vagyok. S ma már majdnem hánytam:( Van tipped, hogy mi lehet a baj? Hallottál már ilyen panaszról? Előre is köszönöm a válaszod!
anonymous
Válasz
nem bírod a maltodextriont.
2007-03-09 17:35:07
bunny

Hello Bunny! Két kérdésem lenne: 1. Diét...

Kérdés
Hello Bunny! Két kérdésem lenne: 1. Diéta alatt, ha még 10 kilót kell letolnom, de nem akar mozdulni, jó-e, ha 100g rizs+50g zöldborsó arányt 50 rizs+100 borsóra fordítom? 2. Vagy csak a pihenőnapokon csökkentsem le így a bevitt CH mértékét? 3. Az oldalemelést úgy csinálom, ahogy mutattátok a BBTV-ben, viszont én nem engedem le a súlyt, hanem úgy 15-20 cm-vel a leengedés előtt megállítom, és vissza. Igaz, így nem megy, csak 9-10 kilóval, de pokolian ég tőle a vállam. Nem rángatom a súlyt. Szerinted ez a gyakorlat okozhat így sérülést? Köszi a türelmet és a választ!
büdös gyökér
Válasz
1. mivel nem tudok rólad semmit, nem tudok okosat mondani. én szednék bcaa-t és növeném a zsíbevitelt. 2.pihenőnapon leveheted 50g ra. 3. nem lesz sérülésed, végig fntmarad a feszülés, nem rossz ötlet! 4. nem tudtál egy normális nevet választani?
2007-03-09 11:06:55
bunny

Helló! Egy váratlan fogműtét miatt nem t...

Kérdés
Helló! Egy váratlan fogműtét miatt nem tudok edzeni minimum egy hétig, mert tuti, hogy szétmenne a számban az összevarrt seb. Rágni sem nagyon tudok, de mivel bármilyen kaját le lehet turmixolni vízzel, ez végülis mindegy. Nyilván attól, hogy nem edzek, a kaja marad ua. mint előtte. Kérdés: Szerinted mennyi idő után lehet újra "erőlködni"? (Hétfőn varratszedés; addig nyilván nem) Esetleg más tanács ilyen esetre? (C-vitamint megemeltem) Köszönet
calishu
Válasz
varratszedés utánmnér nagy gond nem lesz, de emugy se a fogadal erőlködsz!
2007-03-09 09:22:01
bunny

Szia bunny! A "pulyka medalion"-ról m

Kérdés
Szia bunny! A "pulyka medalion"-ról mi a vélményed? Lehet enni, vagy csak végszükésg esetén, ha nincs más?
Mihály
Válasz
miért ne lehetne? csokis?
2007-03-09 09:20:17
bunny

Szia Bunny, pár napja láttam meg ezt a r...

Kérdés
Szia Bunny, pár napja láttam meg ezt a rovetot, és felmerült 1 kérdés... Te tul. képpen miért segitesz "csak ugy" minenkinek?Nem mintha rossz lenne sőt,csak kevés ijen ember van aki önszántábol segit másoknak... 1ébként gratula bbtv stb..köszönnyük Bunny ...(:
Hajrá
Válasz
ezt néha énis megkérdezem magamtól látva hogy mennyi segg van. de a mikor látod hogy működik amit mondasz, visszajeleznek, akkor megéri. ez a rovat nem csak az izmokról szól. és ha tudod, hogy benne vana kezed abban hogy pár srácot motiválsz hogy normális ember legyen ebben a féreg világban, ahol egyre több komplett elmebetge van, akkor viszont nem kérdés miért csinálom. hozzáteszem, csak itt vagyok hajlandó kérdésekre válaszolni, mélben és személyesen nem nagyon. abból elegem lett hogy órákat magyarázok élőben és le se szarják amit mondok, mindig jön a kérdés hogy "de nincs valami tömegnövelő/zsírégető tabletta"? úgyhogy az ilyen felkérésekit úgy indítom: 15 ezer és akkor békén hagynak!
2007-03-09 09:19:23
bunny

Hello Bunny! Láttam azt a videódat ahol...

Kérdés
Hello Bunny! Láttam azt a videódat ahol azt a drogos futást mutattad. ott mondtál olyat, hogy a drogfogyasztónak kódolódik a DNS-sébe a hajlam és ezt fogja majd az utód örökölni. Nos ez az elmélet még az evolúciós elképzelések hajnaláról származik egy úgynevezett Lamarck-tól. A helyzet az hogy az evolúció egyik alapvető törvénye az hogy szerzett tulajdonság nem öröklődik (csak dúrván extrém esetekben és borzasztó ritkán és 20 húsz év narkó sem számít ennek.). Ez most olyan hogyha te levágatod a hajadat, akkor a gyerekednek is rövid lessz a haja. Az eleve meglévő hajlam az öröklődhet. Ezt nem is kell hogy berakd a rovatba, csak azért írtam, mert még kúrvára nincs kedvem törit tanulni és cseszem az időmet.
Raszkolnyikov
Válasz
én nem vagyok örökléstani szakértő, ellenben biztos vagyok benne, hogy öröklődik nagy eséllyel az élemtód. az asszem egyértelmű hogy a dns-ben kódolódik minden, az átöröklés a kérdés. teljesen egyértelmű a hajas analógiád, de a hajad mérete nem tárolódik el dns szinten. ezenkívül direktben, nem öröklés szinten is károsodást okozhat a dolog. de én nem a hajlam dns-be való kódolásáról beszélek, hanem a droghasználat direkt hatásairól. tehát nem elsz automatikusan a dolog gyereke drogos, de szenvedni fogja a drog káros következményeit valamilyen szinten. pl. hülye lesz mint a segg, bár ez még mindig nem felételnül örökléstani kérdés RÖVID távon, de hosszu távon igen, és ha jól emlékszem az emberi faj degenerálódásáról beszélltem.
2007-03-09 09:11:46
bunny

szia Bunny! az egész edző "táraság" nev...

Kérdés
szia Bunny! az egész edző "táraság" nevében köszönöm, h hasznos tanácsokkal látsz el minket! és h csinálod a bbtv-t! mióta betartom a tanácsaidat sokat fejlődtem! viszont lenne egy kérdésem! én edzés után 250 sovány túrót + 2 dl natur joghúrtot + 6 szem szőlőcukrot eszek! az egyik ismerősöm azt mondta h ez így nem jó! mi a véleményed róla? előre is köszi a választ
szabi
Válasz
szvai ez valóban nem jó. a túró túl lassan szívódik fel, edzés után pedig a legfontosabb gyorsan aminosavakat juttni az izmokba. ezért kell protein, minimum tejsavó kocetrátum, de az izolátum az igazi ilyenkor.
2007-03-09 08:58:33
bunny

Szia Bunny! Olvastam Attila kérését, meg...

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam Attila kérését, megkérhetlek ha Attila elküldi email címét berakd és felveszem vele a kapcsolatot, én szívesen feliratozom neki, ahogy időm engedi.. Tomi
Tomi
Válasz
ok, attila, várjuk a mélcímedet feliratozás ügyben! ksözi tomi ez komoly segítség!
2007-03-09 08:56:10
bunny

ciao Bunny! 1.st köszi pár napja kérdez...

Kérdés
ciao Bunny! 1.st köszi pár napja kérdeztem egy kt dolgot, karaj bevált. 2nd képzeld, mióta értelmesen kajálok, annak ellenére hogy csak rizsen húson és egy kis gyümölcsön élek, mintha több lenne a vizeletem, lehet méregtelenít a szervezetem... 3 ami a lényeg: (...)-t ismered?
csuszi
Válasz
szűnik megfelé a bőr alatti víz. termékinformációs világadatbank nem vagyok
2007-03-08 22:11:37
bunny

Hello Bunny!Rendeltem Createstont.Vélemé

Kérdés
Hello Bunny!Rendeltem Createstont.Véleményed szerint ez fullos,vagy kiegészítsem még valamivel?Köszönet!
Tampaboy
Válasz
azt nem igen kel egészítgetni
2007-03-08 22:09:33
bunny

Helló Bunny! Az előbb már kérdezte vala...

Kérdés
Helló Bunny! Az előbb már kérdezte valaki, hogy a heti 3 edzés egymár után jó-e, ugye erre azt válaszoltad, hogy nem. Én hétfőnként, szerdánként és péntekenként, 1 órákra járok el, az lenne a kérdésem, hogy ez így jó-e? Előre is köszönöm!
Totó
Válasz
nem jó. ugy csináljátok zsenikéim, hogy hétfőn eddzétek el mind a hármat egymás után akár egybe, ezt sugallja szerintem ajózan paraszti logika!
2007-03-08 22:08:46
bunny

hello meg tudná mondani valaki h h kell

Kérdés
hello meg tudná mondani valaki h h kell szedni az acid killert
anonymous
Válasz
végbélen át kel feltunkolni fakanállal heti 1x fél dobozt!
2007-03-08 22:07:49
bunny

Hello Bunny! Nekem egy olyan kérdésem le...

Kérdés
Hello Bunny! Nekem egy olyan kérdésem lenne,h érdemes illetve kell e az attackot edzés elött használva CH is bevinnem,mert erre a kérdésemre sehol sem találtam választ.Viszont más kreatin termékeknél kihangsúlyozzák a CH-val való használat fontosságát! Elörre is köszi segítséget!
Koni
Válasz
valszeg azért nem találtál választ mert még én se értem a kérdést!
2007-03-08 22:07:00
bunny

Szia Bunny! Most olyan kérdés követke...

Kérdés
Szia Bunny! Most olyan kérdés következik , ami a Best of edző válaszolba fog kerülni, de teljesen komoly. Amino xxxx -et szedek és egyszerüen nem tudom megemészteni (egybe gyün ki:S) . Próbáltam kaja közben, elött, után de sehogy nem jo, viszont annyira nem vagyok eleresztve zsével hogy megengedhessem a kidobását. Kérlek adj tippet , hogy hogyan tudnám elősegíteni az emeésztését, és ne anyázz egybül, mert komoly:-S Köszönöm a válaszod.
anonymous Joe
Válasz
ha egy amnisavat nem tusz megemészteni ott már kurva nagy baj van, valeszeg a termék minőségével.
2007-03-08 22:06:14
bunny

Szia Bunny ! Amikor megvettem az első do...

Kérdés
Szia Bunny ! Amikor megvettem az első doboz Whey Pro-mat az elárusitó nő azt mondta hogy hasonló táplálékkiegésszítőket csak 2 hónapig lehet szedni, mert utána másat kell, mivel a szervezet 2 hónapot követően már nem tudja 100%-osan beépíteni a szervezetbe. Szerintem ez egy baromság. Véleményed? Az üzlet Pécsen van. Remélem még válaszolsz. Szia
szabydok
Válasz
szabika, nem te voltál a múltkori elmebajnok? amugy persze hiogy baromség, bizos van valami idiótasági képzés bolti eladóknak!
2007-03-08 22:03:40
bunny

Csáó!eltört a kezem,és elég lassan csont...

Kérdés
Csáó!eltört a kezem,és elég lassan csontosodik sajna...(pedig még csak 17 vok)szted mien tápkieggel tok kicsit besegiteni?kálcium?Tom h nm v orvos(mert ők sajna nm értenek hozzá)!
88991123
Válasz
lakcium, vitanim ás ásványi anyag csomag, fehérje!
2007-03-08 22:02:35
bunny

Tiszteletem Bunny! Nem éppen szakmai kér...

Kérdés
Tiszteletem Bunny! Nem éppen szakmai kérdést fogok feltenni, ezért előre is bocsi. Erősen hallássérült vagyok, nézem a bbtv-t de sajna alig értem, bármilyen hangosra veszem. Nincs lehetőség rá hogy esetleg feliratozzátok a részeket? Fizetnék is érte. Tudom nagy baromság, de ha már egy válasszal is megtisztelsz, köszönöm! Több ilyen ember kéne mint amilyen te vagy! Csak így tovább!
Attila
Válasz
szia. nagyon gáz, megtennénk ha tundnák, de ez egyelőre lehetetlen, túl sok melónk van! próbálj meg egyszerűen megkérni valakit hogy írja le a szöveget!
2007-03-08 22:02:06
bunny

Bunny pusztán kíváncsiság képpen: te men

Kérdés
Bunny pusztán kíváncsiság képpen: te mennyivel bicepszezel franciaruddal/egykezessel?
anonymous
Válasz
30-40kg
2007-03-08 21:59:48
bunny

(...) Tehát a csirke az nemkirály...

Kérdés
(...) Tehát a csirke az nemkirály...
anonymous
Válasz
nem. te vagy segghülye. és a segghűlyéknek tudod mi a dolguk? kussolni!
2007-03-08 21:59:15
bunny

Hello Bunny!Rengeteget fejlődtem hála az...

Kérdés
Hello Bunny!Rengeteget fejlődtem hála az alapismereteknek és a Bb-tv nek köszönhetően ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek.Én minden kezdőnek ajánlom ezeket a dolgokat,már egy ideje testépítek de ezek a dolgok rengeteg plusszt adtak számomra.Csak jót tudok elmondani rólatok,remélem eléritek a célotokat hogy mindenki megismerhesse ennek a gyönyörű sportnak a szépségét.Csak így tovább Bunny!Csak egy kérdésem lenne,mégpedig az hogy mi annak a számnak a címe a 8. Bb-tv epizódban amelyikre a Lantos Johnny pózol? Előre is köszi a választ!
Zoli
Válasz
a trekklisták a honlapomon vannak.
2007-03-08 06:13:36
bunny

Hello Bunny! Nem találtam pontos választ...

Kérdés
Hello Bunny! Nem találtam pontos választ a kérdésemre, ezért felteszem neked! Szóval: Heti 3 alkalommal edzek, de csak úgy tudom megoldani, hogy 3 egymás utáni napra essen! A kérdésem az lenne, hogy az izmok regenerációja szempontjából baj, hogy nem tudok szünetet tartani az egyes edzésnapok között? Előre is köszi!
Joe
Válasz
baj, méghozzá elég nagy baj. szeritem próbáld ki hogy három napig eszel egymás után majd négy napig semmit, ha magadtól nem jöttél rá.
2007-03-08 06:10:58
bunny

Hello bunny! Ma megkérdezte az egyik hav...

Kérdés
Hello bunny! Ma megkérdezte az egyik haverom az edzőterembe az egyik személyi edzőtől, hogy neki fáj a válla néha amikor nyomja és h mit tanácsol neki. Ezt hallgasdd azt mondta erre h csinálja rendesen szabályosan emrt először a váll dolgozik, utánna a tricepsz és végül a mell :))))) Amikor ezt nekem elmondta a haver akkor akkorát röhögtem ezen a faszságon :) mondtam neki h próbálja meg úgy csinálni h csak a melle dolgozzon tehát kis piciket nyomjon bele szted ez igy jó ? hali
carlosito
Válasz
ismét egy anatómia zseni, jó hogy ezek az edzők! bbtv6!
2007-03-07 21:37:23
bunny

Szia Drugs! Általában azt javasolják, ho...

Kérdés
Szia Drugs! Általában azt javasolják, hogy kétkezes bicepszezés közben a könyöknek szorosan a test mellett kell maradnia, nem szabad szétnyitni őket. Néztem Coleman videóját ahogy franciarúddal csinálja a gyakorlatot és neki kurvára nem voltak a teste mellett, rendesen szétnyiltak neki. Van erre valami különösebb oka, vagy csak egyszerűen ő Big Ron és megteheti?
anonymous
Válasz
nem kell a profikat utánozni,nem mondta a mami? mert én mondtam pár százszor!
2007-03-07 21:36:29
bunny

Hello Bunny! A
Kérdés
Hello Bunny! A [link] -nél olvastam, hogy Jay Cutler napi 1. étkezése 1 csésze fekete kávét is tartalmaz. A kávé miért jó neki? Eddig azt hallottam mindenhol, hogy a kávé nem valami jó. Úgy tudom, hogy teli van koffeinnel, de ahogy olvasgattam a válaszaidat azt szűrtem le, hogy a koffein sem hasznos.
Daniel

Válasz
azért egy kávébe nem fog belehalni szegény jay!
2007-03-07 21:35:07
bunny

Hello Bunny! Mar egy jo ideje ket mun...

Kérdés
Hello Bunny! Mar egy jo ideje ket munkahelyem van es fel eve abba is hagytam az edzest emiatt, egyszeruen tul sok volt. Most ujra el akarom kezdeni. Az elso helyen nyomulok reggel 6-tol 2:30-ig. van ket kaja szunet 9-kor es delben. a masik du. 5-tol 8-ig tart. Kerdesem: Szerinted mikor lenne jobb edzeni, a ketto kozott vagy inkabb este? Koszi es bocs az ekezetek miatt.
Miki
Válasz
én abszolúte közte edzenék!
2007-03-07 21:34:06
bunny

Szia Bunny! Haverommal azon vitázunk,hog...

Kérdés
Szia Bunny! Haverommal azon vitázunk,hogy nagyból nyomásnál dolgozik-e a tricepsz? Az én állásponton az,hogy ha jól csinálja az ember nem szabad dolgoznia a tricepsznek. Szerinted?
anonymous
Válasz
nem dolgozhat. (nyilván full nem tudod kikacsolni, de asszem érted miről beszélek)
2007-03-07 16:25:33
bunny

hardgainernek üzennem,hogy itt Dajcsland...

Kérdés
hardgainernek üzennem,hogy itt Dajcslandban ahol lakok,egy deli tartomanyban egy "tudomanyos"kutatas kimutatta,hogy a csap viz EGESZSEGESEBB es BIZTONSAGOSABB,mint a bolti asvanyviz...Ezekutan lehet meg barmin is csodalkozni?????
anonymous
Válasz
én azt üzenem mindkinek hogy hamarosan elsz egy bujvár rovat ahova hozzá lejhet szólni ilyen témákban és az edző válaszol szigorúan szakmai kérdés felelek lesz!
2007-03-07 16:24:56
bunny

Szevasz Bunny! Tudom, hogy nem vagy o...

Kérdés
Szevasz Bunny! Tudom, hogy nem vagy orvos, de remélem hogy tudsz tanácsot adni. Szoval miota ujra edzek egyszerűen fáj a gerincem végig a felhúzásnál már kisebb súlynál is guggolásnál csak nagyobb súlynál. Anno ezért hagytam abba mert fekudni se tudtam. A gerincem az alapbol sem vmi normalis sok **** gépezés miatt, de mar jobb mint volt, gyogytornara nemjartam mert csak azt hallottam tornásztól hogy "hát igen gyengusz izom, nagyon vézna vagy". Orvosokrol meg annyit, hogy bementem ügyeletre mert nem kaptam levegot erre aszondja a nő hogy beképzelem meg kicsit torokgyulladás!!!!! MONDOM OK ! Szoval a kerdesem annyi lenne, hogy bizonyos határokon belul nembaj ha fáj? Kisebb súllyal érdemes, vagy pihentessem inkább? Válaszodat előre is köszönöm!
Krisztián
Válasz
hagyd el mindkét gyakorltot elég szigorúan! NEM fájhat!
2007-03-07 16:23:52
bunny

Szia Bunny! A múlt heti vitaminháború u...

Kérdés
Szia Bunny! A múlt heti vitaminháború után itt a következő. Most már meg is nevezik ezeket a "diplomás" köcsögöket. Ha van időd olvasd el, én már az első oldalon jót röhögtem! Mára már minden a gyógyszeripar kezében van? Hihetetlen!!http://egeszseg.origo.hu/cikk/0710/997948/eldontetlen_1.htm
hardgainer
Válasz
nincs időm elolvasni, hiába ketten is adtátok ezt a linket.a válsz: igen, mnden a gyógszeripar kezében van,meg a dohányipar stb.
2007-03-07 15:59:21
bunny

szia Bunny. kresegélem , de nem találom...

Kérdés
szia Bunny. kresegélem , de nem találom, a cikkeket, amiket írtál, pl alapismeretek ,étkezés stb. bemásolnád egy válaszba a linkeket? vagy nem lehetne ide az edző válaszolba is rakni linkekek, hogy könnyebb legyen az ollyan vakoknak , mint én ? :) köszi!
VakTom
Válasz
erre nem tudok mit mondani. te keresgélj inkább valami rituális öngyilkossági formát, mert aki ekkora balfasz annak nem sok jót jósolok az életben. rohangálok, hazaesek leülöka gép elé és ez az első amit meglátok! felháborító bazeg hogy valaki ekkora birka! és én ilyeneknek dolgozzak? lófaszt!
2007-03-07 15:55:13
bunny

Helló! Ha nincs segítő az edzéseimen, ak...

Kérdés
Helló! Ha nincs segítő az edzéseimen, akkor a nyomó gyakorlatokat (pl.:fekvenyomás) hogyan lehet a leghatékonyabban elvégezni? Próbáltam az "Arnold-féle" módon, miszerint ha nem megy a 3x10 csinálj 30-at (persze ez így nem pontos, de a lényeg ilyesmi), illetve próbáltam azt, hogy visszaveszek a súlyból és úgy próbálom elérni a max bedurranást (viszont itt is elkelne a segítő). Egyik módszerrel sem tudtam azt produkálni, mint segítővel. Van-e a fent leírtakon kívül valami hatékonyabb megoldás? (Persze van olyan gyakorlat ahol tudok egy picit csalni a végrehajtással és így "megoldható", de a fekvenyomásnál ez nem igazán áll fenn.) Ja, és keret sincs. Köszönöm. Üdv!
halee
Válasz
halee, bazeg, te is a "best of edzőválaszolba"-ba akarsz kerülni? ezt úgy veszem hogy meg se kérdezted, jó?
2007-03-07 11:50:17
bunny

Hy Bunny! Nemrég termet váltottam, a rég...

Kérdés
Hy Bunny! Nemrég termet váltottam, a régiben nem volt edző, és csak magamtól, saját edzésterv alapján edzettem, itt viszont kipróbáltam az edző által javasolt nyomó-húzó napok szerinti edzést mely szerint heti 4szer edzek és minden izmot 2szer egy héten. Ez úgy néz ki h egy nap négy izomcsoportot edzek és minden izomcspoprtra 2 gyakorlatot végzek. Az edző szerint 4 nap elég az izmok regenerálódásához, főleg mert fiatal (17) vagyok így 2szer is lehet egy izmot edzeni, de Te egy hetet szoktál ajánlani és eddig így is edzettem. Kb. egy éve edzek szóval a kérdés az lenne hogy szerinted jó e ez az edzésterv egy nem teljesen kezdőnek? És egyáltalán mi a véleményed a nyomó-húzó napok szerinti edzésről? Mert nekem ez inkább kicsit átmozgató jellegűnek tűnik és nem is durrantam be tőle úgy ahogy szoktam, amikor csak 2 izomcsoportot edzettem együtt, de lehet h én csináltam valamit rosszul...
Peter
Válasz
nyomó húzú napok szerinti edzés - kissé beszarok ilyenkor. szarni lehet húzó napon? :D 4 nap elég az izok regenerálódásához ha kezdő vagy én nem tudsz intezíven edzeni. amúgy az alapismereteket nehogy elolvasd!
2007-03-07 10:52:55
bunny

Helló! Olvastam a chitosanról, nekem ide...

Kérdés
Helló! Olvastam a chitosanról, nekem ideális választás lenne. A kérdésem ezzel kapcsolatban csak annyi hogy mennyi ideig lehet folyamatosan szedni. Lehet hogy hülyén hangzik de a célom a szálkás izomtömegem megtartása lenne, ezért is a kérdés. Válaszod előre is köszi! u.i.: a honlapodon lévő intróban nagyon ott vagy, bárcsak én is így néznék már ki! :))
Jani87
Válasz
sajnos azt gondolom abszolúte nem alkalmas erre a chitosan. a zsírt a szénhidrátok kontrollálásával lehet megfogni. a holnapomon az intro már a múlt, most éppen úgy nézek ki minta fos! :D
2007-03-07 10:50:20
bunny

Hello Bunny! már vki régebben is kérdezt...

Kérdés
Hello Bunny! már vki régebben is kérdezte hogy nem teszitek-e fel a bbtv soundtrackjeinek a listáját.csak azt szeretném kérdezni hogy lesz-e belöle valami? előre is köszi a válaszod!
anonymous
Válasz
ne zavarjon hogy rég kint van a honlapomon, de majd kiírom a házatok falára is!
2007-03-07 09:11:10
bunny

Szia Bunny! Lábazás közben szinte mindig...

Kérdés
Szia Bunny! Lábazás közben szinte mindig előfordul, hogy iszonyat módon begörcsöl a combhajlítóm (nem kell mondanom, hogy milyen frenetikus érzés a széria kellős közepén, mintha kést basznának mindkét combomba). Semmelyik másik izomcsoportnál nincs ilyen, csak a comhajlítómmal, ez mitől lehet? 4 szem Kalcium-magnéziumot tolok (2 edzés előtt és 2 után) külön a Multi-X mellé, hátha a magnézium-hiány, de sajnos nem segített.
Állat
Válasz
csak sejtéásem van, mintha nekem is lett volna ilyen. növeld a kacium magnéziumot 3x2-re. a görcök gyakran jelentik azt hoy erős "építő" fázisban vagy.
2007-03-07 08:36:41
bunn

A melledzésről szeretnék kérdezni,reméle...

Kérdés
A melledzésről szeretnék kérdezni,remélem, nem hülyeséget, de erre nem találtam sehol választ. Én is azok közé tartozom, akik nem szeretnének Mr. Olympia hatalmasságú izomtömegeket, viszont szeretnék, ha testük szikár, csupaizom, jól definiált lenne. Én úgy látom, hogy a melledzés eredménye kétféle lehet. Az egyik egy eléggé kerek forma, mintha egy félbevágott labda lenne a mell, általában a nagyon kigyúrt profi bodysok melle mind ilyen, de nemcsak az övéké. A másik is láthatóan tömeges mellizom, de mégis sokkal laposabb, ha oldalról nézzük, az alsó része szinte vízszintesbe fordulva érintkezik a mellkassal. Ezt a fajtát legtöbbször nem is tisztán testépítőkön, hanem szikárabb alkatú, de jól izmolt testeken látni. Kérdésem: ez utóbbi csak alkat kérdése, vagy lehet a mellet úgy edzeni, hogy speciálisan ilyen laposabb formára fejlődjön az izom? Ha igen, hogyan? Edzésre otthoni körülmények vannak (tehát pad, 180 cm rúd (széles fogású gyakszik lehetnek), kézisúlyzók vannak, de csilivili csigás gépek, meg kondicenter nincs). Sejtem, hogy a fekpad szögének változtatása lehet a dolog kulcsa, de nem tudom, hogy milyen arányt képviseljenek az egyes gyakorlatok. Erre a fajtára gondolok: [link] Talán mást is érdekel ez a kérdés, köszi, ha válaszoltok.
anonymous
Válasz
elképesztő milyen elképzeléseid vannak. a mellizom formája genetikailag meghtaározott. ezen belül a tömegén lehet változtatni illetve le lehet diétázni. remélem mást nem érdekel a kérdés, mert számomra mndig ijesztő amikor valaki ilyen szinten van elfoglva bizonyos értelmetlen dolgokkal. edzeni kéne és meglátni hogyan alakul, nem álmodozni hülyeségekről! ez nem autószalon hogy kiválasztod milyen kárpitot akarsz meg melizimot!
2007-03-07 08:27:35
bunny

Most olvastam el ezt a cikket. ha nincs ...

Kérdés
Most olvastam el ezt a cikket. ha nincs kedved 1 órát olvasni akkor csak ezt a részt olvasd el: "Miosztatin más néven GDF-8:" bazze. ez már brutális. mi lesz itt 10 év múlva...
SLYM
Válasz
semmi. mindez fikció!
2007-03-07 08:22:19
bunny

hello bunny!!! kapuvár felé nem jössz va

Kérdés
hello bunny!!! kapuvár felé nem jössz valamikor,pár nagyobb haverral???:) a multkor sokat állt a kocsid a terem elött.:) csá
.......
Válasz
az már nem az én autóm, megvette egy jó barátom!
2007-03-06 21:16:37
bunny

Diéta alatt mogyoró mehet?Ha igen a

Kérdés
Diéta alatt mogyoró mehet?Ha igen a sósmogyoró is jó? 150g CH-n vagyok,természetesen beleszámítanám....
anonymous
Válasz
a mogyoró kitűnő zsírforrás!
2007-03-06 21:14:53
bunny

Üdv! Lenne egy kérdésem! Valószínü nem l...

Kérdés
Üdv! Lenne egy kérdésem! Valószínü nem lesz olyan hülyeség. Bevallom nem kerestem rá sehol! A minap észrevettem egy kisebb dolgot, mégpedig, hogy a bicepszemet nem éreztem, hiába emeltem a sulyt - mármint hogy mintha ott sem lett volna! - (lehetséges hogy tul sok volt a súly) végülis érzéktelenné vált. Ez jónak vagy rossznak tudható be, és mitől lehetséges ? Előre is köszi a választ, ha érdemes - a kérdésem -! Üdv!
sures - Norbi
Válasz
nem tudom mitől lehetséges, de remélem a pöcsöd is érzéketlenné vált és nem jut eszebde szaporodni!
2007-03-06 17:25:01
bunny

Hello! 2kérdésem lenne: 1: kreatint mo...

Kérdés
Hello! 2kérdésem lenne: 1: kreatint monohidrátot szedek Biotech-es No. 1 proteinnek, ettől azt várom hogy szépen fokozatosan minőségi izmokat sikerül felszednem, szerinted ezzel sikerül? 2: Mivel suliba járok nem tudom mindig edzés előtt bekeverni a port, így van hogy 2-3 órával hamarabb keverem össze, így veszít az értékéből? Válaszod előre is köszi!
TeeBee
Válasz
1. izomkat megfelelpő táplálkozással lehet felszedni. ha te kreatin monohidrétot szedsz proteinnek akor gratulálok, ha nem, akkor tanulj meg írni! 2. nem, max büdös lesz, egyébként valóban logisztikailag iszonyatos feladat ez!

a kis fasszopónak üzenem: mélben írogass!
2007-03-06 16:51:36
bunny

Örülök, hogy ezt elmondtad, de a fő prob...

Kérdés
Örülök, hogy ezt elmondtad, de a fő problémám a következő volt: A combhajlítóm nem az erősségem és csak akkor érzem igazán ha lefeszítem a lábfejem. Erről sehol sem találtam cikket ti is annyit írtok h általában lefelé mutató lábujjakkal kell végrehajtani. Én úgy nem nagyon érzem, max. erőltetetteket csinálok úgy. Helytelen ez a végrahajtási mód? Ha lefeszítem a lábfejem a combhajlítóm melyik részét éri jobban a terhelés?
Mustang67
Válasz
ha lafeszíted a lábfejed akkor a vádlid feszül. az hogy te lefeszítet lábfejjel hogyan érzed a combahjlítóddal, ez lehet valami anatómiai csoda, én ugynis behajlított lábbal tudom a combhajlítómat megfeszíteni.
2007-03-06 16:36:49
bunny

Bunny: DANI-nak próbálok válaszolni, a ...

Kérdés
Bunny: DANI-nak próbálok válaszolni, a Multi X-be a legnagyobb sötét színű tabletta a lecitin (1200mg) a közepes az E vitamin (400mg) a legkisebb átlátszó pedig A&D vitamin. Halolaj szerintem nincs benne :)))
FBI
Válasz
szokott benne halolaj lenni, pont azért mert a és d vitamin forrás. én érztem már asz ízét párszor!
2007-03-06 12:57:10
bunny

Tiszteletem Bunny. Megvolt a műtétem ami...

Kérdés
Tiszteletem Bunny. Megvolt a műtétem ami lágyéksérv gyanúval indult, viszont nem talált a doki semmilyen sérvet, hanem az alsó hasfalamnál meg volt repedve a hasizmom, na most ezt cukin összevarták, még fáj is :( dehát 11 napja volt a műtét... Két kérdésem lenne az újrakezdésnél. 1. Guggolásnál szereztem ezt a sérülést, és most úgy akarok majd guggolni, hogy a negatív szakaszt elhagynám, és így csak a combom edzeném meg a seggem nem, így van értelme? vagy pl csak kis súllyal teszem azt a rúddal végezzek teljes guggolást? vagy esetleg kombináljam a kettőt? 2. Fekvenyomásnál eddig lent volt a lábam úgy ahogy kell támasznak, most úgy vélem lehet jobb lenne ha felraknám felhúzott térdel a padra, mert úgy nem terhelné egyáltalán a hasfalam szerintem. szerinted jó ez a két gyakorlat "módosítva"? köszi a választ, tisztelettel:
Faust
Válasz
1. van, de ezzel várj még! 2. ez nagyon rossz, de gerinc sérülésnél és a te esetednél nincs más megoldás!
2007-03-06 10:40:31
bunny

Szia Bunny! Egy érdekes kérdésem lenne ...

Kérdés
Szia Bunny! Egy érdekes kérdésem lenne a multi-x-el kapcsolatban, lehet hogy nem tudsz rá válaszolni. Úgy néz ki, hogy a 3 átlátszó, olajos kapszula közül vmelyiket/valamelyikeket nem bírja a gyomrom. A kérdésem az lenne, nem tudod e, hogy a 3 kapszula közül melyik mit tartalmaz, mert nem mindegy hogy mennyire fontos az, amelyiket nem veszem be. Az egyik kizárásos alapon az halolajos kapszula (de melyik?!). köszi, ha tudsz segíteni
DANI
Válasz
a haoolajos kapszulát könnyne megtalálod az íze alapján. a többirők gőzöm sincs!
2007-03-06 10:39:22
bunny

Hi Bunny! Már egyszer feltettem, de lehe...

Kérdés
Hi Bunny! Már egyszer feltettem, de lehet nem küldte el. Szóval régebben írtad, hogy allergiásoknak jó a C vitamin. Nos én eldöntöttem, hogy hagyom a faszba a gyógyszert (bár 2 napot nem bírok ki nélküle) és 10g C-t fogok nyomni. A shopban láttam az aszkorbinsavat por alakban. Kérdés: ezt vízben feloldva kell inni, és ha igen kb hány deciben? Nem fog gyomorsavat csinálni? Köszi Balázs
Balázs
Válasz
de elküldte, csak nem szokásom válszolni olyan kérdésekre amikor valami töketlen állat nem tud valamit feloldani vízben, mert marha bonyolult ám eldönteni, mennyi vízben oldódik fel! az meg hogy nem tudod eldönteni hogy fel kell-e oldani, szintén kiváló teljesítmény, edd meg kanállal és rájössz, melyik a kényelmesebb! tudod legszívesebben azt írnám neked is hogy végbélen át kell beszórni tölcsérrel! az aszkorbinsav gyomorsavat okoz. hihetetlen nehéz rájönni ha valami savasít. komoly előképzettség kell hozzá hogy megállapitsuk, hogy benne van a nevében hogy "sav". ha aszkorbinlúg lenne, na vajon savasítana-e?
2007-03-06 07:57:58
bunny

Szia Bunny! már 3 hete ( :-) ) diétáz...

Kérdés
Szia Bunny! már 3 hete ( :-) ) diétázom és észrevettem egy nagy változást! Sajnos a diéta elött nem étkeztem a legegészségesebben, de a diéta után tuti nem esek vissza , mert érzem a jótékony hatásait a " te féle" étrendednek:). Nos, az észrevételem annyi , hogy mióta nem bombázom magam cukorral (édesség, üccsi, stb) azóta sokkal fáradékonyabb vok. Ezt értsd pl. az estén: 2-3 orával elöbb meghalok , mint régen:S. Viszont nekem kellene ez "passziv állóképesség" , mert este élem az életem, mint minden diák:). Tudnál ajánlani valami olyan anergizálót, ami teljsen természetes(tudom a tápkieg is az , de én egy teljesen egyszerűre gondolok) . kávé, energiaital nem játszik. Köszönöm, és remélem nem kérdeztem taplósat:D
Joyee
Válasz
nem ajánlanék ilyet,. ha fáradt vagy nnak oka van. bár tény hogy a zsírégető stádium nem azt jelenti hogy húde energikus vagy, pont azért mert a zsírt használod üzemagyaként. az állóképességed a sima aerob edzés feljavíja!
2007-03-06 07:50:35
bunny

Cső Bunny! Most kezdem az 5. hetemet a d...

Kérdés
Cső Bunny! Most kezdem az 5. hetemet a diétámban. A sajtokat már kidobtam (ahogy montad) a ch.-t napi 250gr környékén tartom és ugyanennyi a fehérje adagom is (melynek fele tejsavó/. A zsír 30g alatt. Eredmények nem rosszak: -6cm derékból, -4kg tömeg,de a karom is majdnem visszaesett 1 cm-t. Mit javasolsz,hogy ne essek össze teljesen? A karom nagyon nehezen fejlődött és még 1-2cm mínusz és ott leszek ahonnan indultam tömegeléskor 8 hónapja! Köszi a segítséget!!!
Victor
Válasz
semmit. csináld végig a diétát!
2007-03-05 21:43:12
bunny

Hali Bunny! Csak mostanában kezdtem el a...

Kérdés
Hali Bunny! Csak mostanában kezdtem el aktívan BbTv-t nézni és egyszerűen kib***ott jó. Függő lettem. Nem is gondoltam hogy a magyar "elit testépítő gárda" tagjai ennyire jó arcok. És csak gartulálni tudok hogy ilyen jó kis műsorokat csinálsz és ily módon is foglakozol a néppel. :D Általában az ilyen kezdeményezések megmaradnak ötlet szinten vagy 1-2 rész és vége de kva jók vagytok!!! Csak így tovább!! Az viszont nem fér a fejembe, hogy Jóba Elek miért nem versenyez. Más a fél heréjét odaadná hogy IFBB Pro legyen. Egy évbe egy verseny simán beleférne azért neki is. Oks hogy elég kaka az ájefbíbí, de most ott van a PDI vagy ami neki tetszik. Jó, most egy mezei fasz mondja ezeket, de ő az egyik legjobb itthoni!! Na mind1. Edzés: A combhajlítóm nem az erősségem és csak akkor érzem igazán ha lefeszítem a lábfejem. Erről sehol sem találtam cikket ti is annyit írtok h általában lefelé mutató lábujjakkal kell végrehajtani. Én úgy nem nagyon érzem, max. erőltetetteket csinálok úgy. Helytelen ez a végrahajtási mód? Ha lefeszítem a lábfejem a combhajlítóm melyik részét éri jobban a terhelés? Köszi előre is!
Mustang67
Válasz
le vagy maradva időben. senki sem lesz fiatalabb és az éléetben a versenzésnél fontosabb dolgok is vannak!
2007-03-05 21:41:34
bunny

szia Bunny! Volna egy(vagy 2 :D ) furcs...

Kérdés
szia Bunny! Volna egy(vagy 2 :D ) furcsa kérdésem választ még nem láttam rá ezért bátorkodom megkérdezni :) Tehát a lényeg: mekkora az az izom"sérülés" edzésen ami normális...tehát a példám: alapbol pihenönapokon 42-es a karom edzéskor bedurran 44-re majd estére visszaesik 40-41 re! tehát nem az alapra megy vissza hanem összeesik totál. ez természetes, h összecsoffad az izom vagy egyszerüen szarul töltöm fel esetleg szénhidráttal, vizzel... a másik mégelvontabb kérdésem ezt ki is vághatod mert lehet hatalmas faszság :D mivel az edzés az egy stresszhelyzet és felhalmozodik a kortizol szint meg a sok marhaság ami gátol...na ha azaz ember edz aki szed antidepresszánst, szorongásoldot vagy stresszoldot azoknál az "edzés stresz" is csökken vagy ennek köze sincs ahoz a streszhez. lehet, h erre még nem is volt teszt csak nekem eszembe jutott...lehet a depreszios embereknek lesz egy elönyük is...fejlödnek mint állat mert a stresszet lenyomják gyogyszerrel innestöl kezdve nincs ami leépitse...na ezt még leirni is furcsa nem hogy olvasni.. :D Remélem nem anyázol ,de ha jobban belegondolunk lehetne valos alapja is....várom a válaszod! THX
G-unit
Válasz
ne aggódj az első is hatalmas faszság! nem kell méregetni, ez a titok! a glikogén teljes visszatöltődés 1 hét, nem öt perc! a másidk kérdésedhez tényleg egy borogatást szerezz be és gpondokozz el azon, hogy nem-e túl üres az életed?
2007-03-05 21:31:07
bunny

Hi buni! A legutóbbi bbtv-ben volt szó...

Kérdés
Hi buni! A legutóbbi bbtv-ben volt szó a vádliról. Nekem az szokott lenni, hogyha sietek valahová, tehát gyorsabban gyalogolok az átlagosnál (de nem kocogok), akkor bedurran a vádlim. Ez jó dolog? Vagy inkább próbáljak máshogy járni, hogy ne durranjon be a vádli? :)
GeR
Válasz
tök mindegy hogy jársz. ha ez jó dolog, akkor fejlett a vádlid!
2007-03-05 21:28:05
bunny

Szia Bunny! Nekem volt mostanában egy l...

Kérdés
Szia Bunny! Nekem volt mostanában egy lágyéksérv műtétem,ami persze az edzést jött ki. :) A doki mondta,hogy hagyjak ki, minimum bő két hónapot, és amikor elkezdem, akkor is moderált súlyokat használjak. Ezt tudnám is szerintem tartani egy pár hétig amíg visszarázódom,de később valószinűleg bekattanok,és akkor "elszabadul a pokol" !! :DDD A kérdés végül is az,hogy szerinted mennyi az a max ismétlés szám ameddig el szabad menni a használt súly rovására,hogy még az izomstimuláló hatás megmaradjon? Nyilván egy kilóval is be tudnám magam durrantani,mondjuk száz igen izolált ismétléssel,de azt meghagyom a Rubint Rékának inkább... :) Eddig 8 és 12 közé esett,majdnem minden sorozat,mindig addig csinálom amíg még egy szabályos ismétlést meg tudok csinnálni. Arra gondoltam hogy, felmegyek olyan 15-20-ra kb 3-4 hétre,aztán persze visszacsökkentem, amikor már lehet. Szerinted jó,vagy mit tanácsolsz? 174/87 vagyok 2-3 éve edzek megszakítás nélkül,kivéve ezt a 3 hónap kényszer pihenőt. Előre is köszi a választ! Üdv.: Ádám
Ádám
Válasz
ez se rossz öltet, mert a kondiciód jó lesz. utána se kel nagyon növelnia súlyt, ahnem ügyelj a nagyon koncetrált , lassú végrehajtásra és meglátod, jó lesz!
2007-03-05 14:24:00
bunny

Felmelegítés Egy trükk, amit a Team Sci...

Kérdés
Felmelegítés Egy trükk, amit a Team Scitec-Pécs sportolóinál alkalmazunk, a víz felmelegítése, amiben a kreatint elkeverjük. Legjobb, ha 2 di vizet felmelegítünk, addig, hogy az 5-10 g kreatint beletéve az egy-két keverés után színtelenül eltűnjön a folyadékban, ami azt jelenti, hogy feloldódott. Ha hideg vízbe tesszük, láthatjuk, hogy a kreatin fehér porként kevereg és leülepszik, tehát nem oldódott fel. Minél jobban oldottuk, annál jobban fel fog szívódni a kreatin. Miután elkevertük, a 2 dl kreatinos meleg vizet felengedhetjük további 3 dl-el és hozzáadjuk a dextrózt és azonnal fogyasztjuk. ÉS EZT ITT OLVASTAM A BODYBUILDEREN EZÉRT GONDOLTAM,HOGY MELEG VÍZBE KELL ELŐSZÖR TENNI! EZT A SOK KÖCSÖGNEK ÍROM AKI SZTEM HA ELOLVASSA EGY SZAKLAPON UGYANÍGY MEGGKÉRDEZTE VOLNA
anonymous
Válasz
hiába olvassa fel el mert felesleges faszság ez is!
2007-03-05 13:10:08
bunny

Éreztem hogy nem kerülöm el a leszidást,...

Kérdés
Éreztem hogy nem kerülöm el a leszidást, nem zavar:) ezt a hozzászólást nem kell leközölnöd, nem kötekedésből írom, és hogy megmutassam mien fasza gyere vagyok, de azért azt valljuk be hogy van némi ellentmondás a te FAQ-od és ugyanazon oldal!!!!! két irományxa közt. És nem pár gram, pár deka, hanem te dupla annyit írsz. Nem kötekedek értsd meg, csak ha ma meek a bótba rohadtul men mindegy mennyi húst is kajáljak per nap. És igen, nem vagyok degenerált, bár gondolom ahhoz vagy szokva, és el is hiszem hogy türelmetlen vagy, de azért nem egészen ugyanaz, hogy jövök neked egy egészen más oldal FAQ-jával, vagy Kiskegyeddel meg más barom újsággal, hanem a ti oldalatok táplálkozás rovatának két cikkével!!! Ez egy kicsit azért szrtm zavart okozhat. még mindig tisztelettel és köszönettel, csuszi
anonymous
Válasz
az van csuszi, hogy az oldal évek óta megy és mindenféle információt összegyűjött a robi anank idején. van egy csomó hülyeség is, ami nem kell, de nekem nincs arra időm hogy az egész oldalt átírjam. ezért van ellentmondás. de aszem most mér világos az én állaspontom az ügyben! amugy nem vagyok "ideges", csak sok dolgot poénra veszek, ezt is. ha gáz lett volna,nem válsazolok. ja és t táplálkozási rovatunk egykét cikke kb. kiskegyed szintű.
2007-03-05 12:30:20
bunny

Szia Bunny! Most szeretném a szálkásító ...

Kérdés
Szia Bunny! Most szeretném a szálkásító étrendemet összeáéélítani, és csak egy dolgot nem értek (1 nem is oan sok:)): a napi fehérjét nem vágom, hogy testsúlykilogrammonként kell számolni, vagy tiszta izomtömegenként, mert a FAQ (igen elolvastam:)) azt mondja: A fehérjebevitelt tartsuk magasan. 3g/tskg. Sovány testtömeget nem kell mérni, BMI-vel és egyéb baromságokkal nem kell foglakozni. Azaz egy 90 kg-os emberkénél ez a szám napi 270 g fehérje. De a másik FAQ tiszta izomtömeget ír, és táblázatból másolom: napi protein szükséglet 90 kg embernél: 115.6. Nem kötekedésből írogatok, hanem tisztán szeretnék látni, most akkor mennyi is az annyi? válaszodat megköszönve, ciao, csuszi
csuszi
Válasz
ez az edző válaszol rovat. mellyik FAQ-ot kel olvansi? az edző válaszol FAQ-t, ze eléggé alap logika! 3 lehetőség van: 1. az edző válszolhoz az edző válszol FAQ tartozik 2. az edző válszolhoz nem az edző válaszol FAQ tartozik csak viccből írtam valami hülységet hogy megtévesszelek 3. az ezdő válaszol alpismereteke és FAQ nem számít, a diéta és fitnessz magazint kell követni meg a kiskegyedet!
2007-03-05 12:19:39
bunny

Nem válaszoltál valszeg hülyének találta...

Kérdés
Nem válaszoltál valszeg hülyének találtatott a kérdésem. Pedig csak annyi lenn, hogy a FAQ-ok közt ellentmondás van. Ezt szeretném ha feloldanád. Amennyiben időhiány miatt nem válaszoltál, elnézést. Nem vagyok hülye, és tudom hogy szivességet teszel, sőt olvasni is tudok:) de az ellentmondás akkor is megvan, és nagyon nem mindegy, hogy naponta 1 kg csirkecickót egyek (te FAQ-od), vagy 40 dekát (másik két FAQ);) alá diéta
csuszi
Válasz
másik két faq? hol?
2007-03-05 12:11:09
bunny

(...). más: nem tudod véletlenül hogy ka...

Kérdés
(...). más: nem tudod véletlenül hogy kathi béci hány kilósan nyomta azt a 377,5kg-t amit a 21.bbtvben említesz? ui.:remélem béci még versenyezni fog nagyon jó!!! neked pedig további sok sikert a bbtv-hez meg ugy általában mindenhez!
anonymous
Válasz
a ló az bizony el bír szaladni az emberekkel, főleg akikkel sokat foglakoznak, ez egy ilyen egoista sportág és sokan nem tudják hova tenni magukat, nem egészen vannak tisztában azzal hogy azzal, hogy megnyertek valamit még nem olyan marha nagy sztárok, attól még nem jár alanyi jogon egymillió dollár, mindenki alapvetően magának testépít, egy megájult arrongáns fasznak pedig nincs se reklámértéke, se rajongói- legaláis csak oylanok vannak akik nem ismerik valójában. a viselkedés intelligencia vagy nevelés kérdése. ráadásul aki mindent könnyen megkap, az nem tanul meg semmit tisztelni. erről majd írok hosszabban, nem biztos hogy a tyúk vot előbb, lehet hogy a tojás, lehet hogy az ifbb is azért lett ilyen szar (nem magyar szinten) mert elegük volt a sok háláltlan köcsögből és leszarják, inkább pénzt keresnek.a béci készül idén is, szenzációs figura, azt a súlyt szeritem vagy 160 kilósan nyomta!
2007-03-05 11:47:03
bunny

Hello! Baromságot fogok kérdezni de ha l...

Kérdés
Hello! Baromságot fogok kérdezni de ha lebaszol hát lebaszol. Szóval lehet olyan hogy valakinek annyira szar alkata-genetikája vagy akármilyen van hogy képtelen mellre gyúrni ? :D Mer baze megnéztem a bbtv-n a fekvenyomos részt meg fogtam már szélesen-keskenyen mindenhogy de egyszerüen csak a tricepsz fárad még néha a váll. Esetleg súlyt kéne növelnem vagy ponthogy csökkentenem? Gondoltam arra hogy esetleg az lehet a gond hogy mellre még kicsi a suly, csak épp karbol nem birom még el vagy ilyesmi... Szoval ha van idöd válaszolj egy ilyen selejtesnek! Köszi elöre is.
anonymous
Válasz
a gond a hozzállással van. aki ezt így leirja hogy "mellre gyúrok" az barátom vagy sokal olvassa az fhm-t vagy nem látott még túl sokszor súlyzót, vagy szeret egyszerűen létezni. van olyan hogy genetikai hátrány, de olyan nincs, hogy semmi fejlődés nincs. ha nem érzed, nem jó csinálod. azt nem értem hogy élehet olyat kérdezni "esetleg a súlyt kéne növelnem" ez azt jelenti hogy kevesebbel edzel mint amennyivel bírsz? így túl sokat ne várj! karból nem igan kell bírni annyira az csak támazsték főleg. persze lehet hogy egy hónapja edzel és akor még az egészen rágódni felesleges!
2007-03-05 09:06:39
bunny

Hi, Mit kezdhetnék a csípőmmel? 16 avgyo...

Kérdés
Hi, Mit kezdhetnék a csípőmmel? 16 avgyok 180 magas de úgyérzem túl széles. 86-os :S é mit tehetnék hogy előnyösebé tegyem? azonkívül hogy növök még 10 cwentit?(van rá esély) Esetleg alsóhátedzéssel?Nagybaj ah a hátedzésemből az első hónapokban 4hónap kimaradt a alsóhátedzés?
anonymous
Válasz
törődj bele!
2007-03-05 09:00:27
bunny

cső bunny!lehet, hogy hülye kérdés mégis...

Kérdés
cső bunny!lehet, hogy hülye kérdés mégis felteszem:mit neveznek pontosan naturál testépítésnek?szednek-e tápkieg-et,fehérjét, vagy csak a kajákra hagyatkoznak?
anonymous
Válasz
maximálsian hülye kérdés. naturál testéíptés az amikor nem használnak doppingszereket. aki ilyet kérdez az azzal sincs tisztában hogy mi az a táplálékkiegészítő, ami valóban nehéz dolog 2007ben, itt az internet meg rá van írva a dobozra!
2007-03-05 08:59:51
bunny

Szeva! A kérdésem az lenne, hogy ha egys...

Kérdés
Szeva! A kérdésem az lenne, hogy ha egyszerű ch-t eszek akkor, amikor nincs hiány a szervezetemben, tehát pihenőnapon egy normális étkezéskor napközben, az először a májban tárolódik és ha az megtelt, csak utána megy zsírba, ugye? Az összetett meg több ideig a gyomorban marad -lassú felszívódása miatt-, és onnan használja fel a szervezet az emésztés során? Erre az elméletre vezetett józan paraszti eszem. :) Jól gondolom? Amúgy a máj glikogéntartalma ürül annyit 2 étkezés között 3 óra alatt, hogy 5-10-15 gramm cukrot még el tudjon tárolni (úgyértem ha pl minden étkezéskor becsúszik egy kis cukor valamilyen formában, az még nem megy zsírba)? Kíváncsi lennék ezekre a dolgokra. Ha hülyeségek, bocs!
DANI
Válasz
nem jól egészen gondolod. a máj glikogén raktárai mindig telítve vannak, ahogy van rá lehetőség. oda visszatöltődik. a dolog lényege ha nem sportolsz renderesen és cukrot eszel, tuti zsírba megy, egyébiránt attól függ. nekedm nem a máéj glikogénraktárai érdekesek, hanem az izmoké!
2007-03-04 21:15:46
bunny

csa mi van olyan az olyan magyar testépí...

Kérdés
csa mi van olyan az olyan magyar testépítőkkel mint mondjuk kormány misi, jóba elek v mondjuk serfőző mert mostanában nem nagyon lehet róluk hallani v csak én nem hallotan róla:)
anonymous
Válasz
nem publikus dolog ezek. amugy gyakorltilag semmi.
2007-03-04 20:11:39
bunny

Ciao Buny! Olvastam hogy neked is woltak...

Kérdés
Ciao Buny! Olvastam hogy neked is woltak derékpróblémáid, ezért fordulok hozzád. KB az ünnepek óta érzek a derekamban fájdalmat amikor lehajolok, általában nyújtott lábnál érzem csak. Jobb oldalon, gerincoszlop közelében, a derék csont mögött érzem . Azóta edzek alsóhátra és igyekszem nyújtani de egyrészt marhára be vagyok kötve (nyújtott lábbal nem birom a talajt megérinteni,20cm marad), másrészt meg fáj mint az állat nyújáts közben! Tudsz valamit ajánlani? Iss Vitapakkot szedek csak.Nyújtás:rúd segitségével,törökülésben előrehajolok,lábakat érintme terpeszben,kicsavarom magam jobbra-balra..Üdv:
Ben Sherman
Válasz
enniyre nem vagyok ezügyben specialista, fel kéne keresmed egyet!
2007-03-04 17:18:50
bunny

Kérdés
[link] olvasd el mit írnak rólad... tényleg összevesztel Steve Namat-al?
anonymous

Válasz
leszarom a kis toprongyokat, belolvastam 3 másodpercig, olyan emberek irkálnak akik olyan szinten seggek hogy azt hiszik a serfőző tamás támogatja a bbtv-t! :DDDDDD ugyanigy nem érdekel a németh pisti se, "a profi" ahogy versenyzői körökben hívják régóta, aki csak annyira van elszállva magától hogy neki nem ellenfél a tozó meg a tóth dani szerinte, igaz mindkettő agyonverte volna idén! "nyissátok ki a szemeteket, az egy dolog hogy a bírók 90%a vak!" hát kinyitottuk! ott van a bbtv szeghalmi részében a híres forma az olyan háttal "amit még nem látott az ország" - az összes ott lévő versenyző verte hátban! még jó hogy ki lehetett menni az amerikai fosversenyre barnítatlan emberek közé (meg kell csak nézni a képeket), mert itthon a mátra kupát se nyerte volna meg. ennyit a profi kártyáról. mindeközben persze a szerénység fontos, meg az őszinteség "mindent egyedül értem el" a pintér feri se adott milliókat meg lakást, pistike a bányában dolgozott valójában. ennyi az "összeveszés": nem foglakozom ilyen emberekkel, akik nagyképűek, hazudoznak összevissza és még emellett leszaroznak egy vörös zolit.

probléma csak egy dologgal van: EZT olvasni fogja mindenki, a kis pöcsfórumokon írtakat meg senki sem! (és aki esetleg nem érti: nekem , sem a bbtv-nem sem a bodybuilder webmagazinnak nem célja hogy minden seggnek megfeleljen. nekünk elég ha a normális nézőknek/olvasóknak megfelelünk. 3,2 millió lapletöltés, nyissátok ki a szemeteket!;)
2007-03-04 14:00:31
bunny

Hello Bunny! 4 napja folyamatosan rem...

Kérdés
Hello Bunny! 4 napja folyamatosan remeg a jobb mellizmom, és nem igazán tudom elképzelni ,hogy mi okozhatja ezt!? Azt hittem el fog múlni magától de mostmár nem valószínű... Van valami ötleted, hogy mit tegyek? Vitamin/ásványi anyag? Pihenés? Előre is köszönöm!
Lundgren
Válasz
semmi. ez valami idegi funkcionásis probléma ha nem múlik el. pl. sokat olvastad a rovatot és begolyóztál! :D
2007-03-04 13:42:00
bunny

Szia Bunny! Előfizetnék a Muscular Devel...

Kérdés
Szia Bunny! Előfizetnék a Muscular Developement-re, de nem tom hogy kell....kerestem az újságban és a shopban, nem találtam. Lehet , a fórumban megjelent valami erről, de onnan sajnos kibasztatok még ősszel.Kérlek segíts, mert nekem úgy is jó ha a shopból rendelem a többi cuccal együtt, de Te mondtad, hogy jobb a fix előfizető. Ha ezzel segíthetek az Ügynek, rajtam ne múljon... Előre is köszönöm! Player
Player
Válasz
shop@builder.hu
Na, akkor mindenkinek leírom ide is: a shop-ban meg kell rendelni mint terméket (be lehet jelölni Pesten veszi át-ot vagy GLS-t is annak aki vidéki). Sajnos a shop nincs felkészítve előfizetés kezelésére, ezért hozzászámol 1490.- szállítási költséget GLS-esetén, de ezzel NEM kell törődni, ezt mi amikor csomagoljuk kitöröljük, és a futárnak az első szám átvételekor CSAK 1790.-et kell kifizetni. Onnantól a többi számot már nem a futár viszi, postán küldjük, és azokér már nem kell fizetni. 6 szám, egy év. Most még az első két számtól lehet előfizetni, de amint megjelenik a 3mas szám, már csak a háromastól lehet +6számra, az első kettőt külön mint régi számot kell majd megrendelni. Az, hogy az előfizetés megújítás majd hogy fog menni, még nem tudjuk, majd ha oda jutunk agyalunk rajta. A mailcímek amikkel a shop-ba regisztráltok felkerülnek egy külön MD-s listára is, és az MD előfizetők így kapnak majd meghívást az MD-s és BB-s közös eseményekre. Pl. a közeljövőben bekövetkező Támadás ősbemutatóra. De lesznek más talik is - reméljük legalábbis. Akinek még kérdése lenne, az írjon a fenti címre.
Itt rendelhető meg!
Robi
2007-03-04 12:49:14
bunny

Üdv, mi lelte a fórumot?

Kérdés
Üdv, mi lelte a fórumot?
Torony
Válasz
frissítés!
Áttérünk egy új motorra, kicsit több látvány szolgáltatás lesz, és picit visszaenyhítünk a moderáláson is.
Robi
2007-03-04 12:07:37
bunny

Szia Bunny!Egyre klasszabbak az adások é...

Kérdés
Szia Bunny!Egyre klasszabbak az adások és egyre jobb az oldal is csak így tovább!3-4 éve járok fel a bodybuilder.hu-ra és ennek az oldalnak köszönhetően komolyodtam meg mint edzéssel mint sportal kapcsolatban!Nagyon sok a hasznos info és nagyon jó az oldal!Ahol élek (nagyatádon)kis pöcs város, kevés az olyan ember aki sportol nagy álltalánosságban a fiatalok isznak drogoznak... ebbe a társaságba én nem tuttam beilleszkedni!(HÁL ISTENNEK)amit akarok ebből kihozni hogy ha itt nincs is olyan társaság amilyenre vágyom az interneten találtam egyett olyanok vagytok nekem mintha ti lennétek a barátaim mintha egy család lennék!Köszönöm hogy támogattok és segítetek minket KÖSZÖNÖM! MD előfizetést rögtön rendeltem miels végignéztem a bbtv 23-at!Annyira szeretlek beneteket ha megtehetném rögtön rendelnék 100 előfizetést! Legyetek jók,és szagassátok a vasakat! K.Pisti!
17 éves atádi kölök!
Válasz
ismerem nagyatádot, jártam már ott. jó úton vagy, csak így tovább!
2007-03-04 09:44:45
bunny

Hi Bunny! Az első kérdésem az lenne, ho...

Kérdés
Hi Bunny! Az első kérdésem az lenne, hogy az aerob edzésnél a külső hőmérséklet mennyire befolyásolja a zsírégetés hatékonyságát? Arra szeretnék kilyukadni, ha nem befolyásolja érdemben, akkor a gyaloglásért nem mennék kondi terembe. A pulzusomat mind a teremben mind terepen mérem (pulzusmérőórával), azt folyamatosan a max. HR 65-70%-án tartom, ez nálam kb. 5-5,2km/h sebességet jelent. A másik kérdésem az, hogy a terepen történő gyalogláskor nem érzem szükségét annyi folyadék bevitelére, mint a teremben történő edzéskor. Igyak annyit mint amennyit a teremben szoktam (vag mindegy)?? (Ha már folyadéknál tartok, a víznél javasoltad a ganyi olcsó ásványvizeket, vagy víztisztító használatát. Ez utóbnbi esetében van konkrét tapasztalatod, javaslatod? Most készülők egy ilyesmit venni. Az olcsó ásványvizek - tudtommal - ugyanúgy csapvízből készülnek és a bennük lévő ásványianyag tartalom is necces.) Köszi a válaszkat.... Üdv ag
ag
Válasz
egyes tesztek szerint az olcsó ásványvizek voltak jók ésa drágák szarok. egy a lényeg hogy klór és szenyzeődés ne legyen benne, valamint hogy alacsony a nátrium tartalma. az arob edzés hatékonysáágnál a külső hőmérséklet fontos, mert ha hideg van, nem fogsz zsírhoz nyúlni, nehezebben indul a termogén folyamat mivel a hideg ellen a zsír véd meg. ezért kel marhára beöltözni ha hideg van kint. azért nem vagy szomjas, mert mindig hidegebb van kint vagy van hűtő tényező (levegő kerngés, szél stb) és nem izzadsz annyira. nem kel mérni, igyál és kész!
2007-03-04 01:23:59
bunny

hi, ez már kib. súlyos :DD az edző válas

Kérdés
hi, ez már kib. súlyos :DD az edző válaszol közönségtalálkozón is kéne forgatni... :D
zorro
Válasz
oda ezek nem jönnek!
2007-03-04 00:48:29
bunny

Szia Lehet, hogy buta a kérdés,egyszer m...

Kérdés
Szia Lehet, hogy buta a kérdés,egyszer már válaszoltál amikor azon izgultam, hogy mi lesz majd velem az USA ban.Köszi az akkori válaszod.Azt szeretném kérdezni, hogy a pufirizs mennyire helyetesíti a normál főzőtt rizst.Tudom nem kislányok sportja de ha már a tököm ki van a rizzsel, hogy építhetem be az étrendbe a pufirizst a " változatosság" kedvéért.Köszi
anonymous
Válasz
teljesen megegyezőnek tekintheted! amugy risz trükkök: zöldséges rizs, gyümölcsrizs, riszturmix, kefirres rizs, light sajtos rizs.
2007-03-04 00:27:41
bunny

Kérdés 2007-03-01 19:44:49 Szia Bunn...

Kérdés
Kérdés 2007-03-01 19:44:49 Szia Bunny ! olvasgatva a fórumot látom hogy már másnak is eszébe jutott hogy kiadhatnál egy könyvet, szerintem fogyna. Megnéztem a bbtv adásokat és ezt követően mikor elmentem a terembe akkor láttam hogy én is milyen baromságokat csináltam korábban, de temácsaid megfogadva már máshogy csinálom. megjegyzem nem vagyok egy kigyúrt alak de igyekszem . :-) Idén január óta 121 kg-ról lementem 114 re /197 cm/ sajna nagy edzés kihagyással, de a diéta bejött. Most is legalább 13 kgt le akarok adni. Már kérdeztem korábban is de nem adtál konkrét választ: Volumass 35 vagy nagyobb fehérjetartalmú kiegészítő, és ha igen akkor mi?????? -a te tanácsodban megbízom. Nem versenyezni akarok csak egy normális kinézetet. :-) Köszi a választod szabydok Válasz 2007-03-01 20:21:06 diétában tilos minden cukor, igy a tömenövelők is, hazsnálj sima whey pro-t! bunny te irtad: tilos minden cukor a diétában, a mintaétrendben pedig ott a rizs , az pedig szénhidrát.akkor miért vagyok elmebeteg?
szabydok
Válasz
a rizs az cukor, elmebeteg?
2007-03-03 23:55:53
bunny

Lassan vmi társkereső oldal lesz vagy mi

Kérdés
Lassan vmi társkereső oldal lesz vagy mi a szösz =)...
anonymous
Válasz
elképesztő bazeg, hogy a halom idióta mit izgul ezen a témán és most hallom vissza, hogy egyes csökkentértelműek nem tudnak olvasni, magas nekik a sztori és azt terjesztik, hogy a barátnőm mélcímét kérdezgeti valaki! kibaszottul röhögök! :DDDDDDDDD
2007-03-03 23:54:53
bunny

Szia Bunny. az lenne a kerdesem hogy a ...

Kérdés
Szia Bunny. az lenne a kerdesem hogy a Kreatin Ethyl Esther-rol (ha nem basztam el :P) tudnal-e valami hasznos tanacsot adni, pl ezt is lehet-e folyamatosan szedni, vagy inkabb ciklusokban, kell-e belole feltoltes, mennyi gr/tskg lehet a legjobb, volt e konkret tapasztalatod vele, amugy a google-t is nezegetem, de a legtobbszor az e-bay jon ki:D gondoltam megkerdezlek teged is. remelem nem borultal ki rajta. jo volt az utso video. a Misi marha kiralyul tud festeni mi? :D minden jokat. L
anonymous
Válasz
elméletileg nem kell belőle feltöltés, lehet ciklizálni és ne ciklizálni, és ciklusban nem szaroznék, töltenék! [link]
2007-03-03 23:49:30
bunny

Szia Bunny! Haverom 19éves sprinter vers...

Kérdés
Szia Bunny! Haverom 19éves sprinter versenyző és kérdezte tőlem h milyen táplálékkiegészítőt kéne szednie. Még multivitamint se szed... Te mit ajánlasz? (Multi-X, tejsavó, c-vitamin, tyrosine, Locomotive, Acid killer...???) Kéne neki valamilyen energializáló, meg hogy hamarabb regenerálódjon és ne savasodjon annyira. És szted egy sprinternek az étrendje mennyi proteint, CHt kéne tartalmaznia tskg-ként (nem akar tömegelni) ? Remélem nem kérdeztem nagyon hülyeségeket, csak nem vagyok tisztába a futással h miből mi kell. Előre is köszi!
Roli
Válasz
g kick!!! egy spinternek 3-4g ch és 2 g fehérje kell!
2007-03-03 23:42:54
bunny

Helló! A sérves srác vagyok, április kö...

Kérdés
Helló! A sérves srác vagyok, április közepén műtenek.4-6 hétig utána nem edzhetek.Tudsz ajánlani valami terméket mivel meggyorsíthatom a műtét utáni regenerációt?Jelenleg multivitamint (vita-x), plusz még mellé c-vitamint szedek (1g).
Pucsitóni
Válasz
rendes vitamin és bcaa amino!
2007-03-03 23:42:12
bunny

Ok ! Igazad van. Túl sok mindent akartam...

Kérdés
Ok ! Igazad van. Túl sok mindent akartam egyszerre, fogyni is meg izmot is. És ezek ütik egymást.Ez igy baromság. :-( Köszi No szénhidrát! OK! de azért hogy ne épüljön le az az izom amit eddig megszerezem arra jó a Whey P. edzés után. Még erre válaszolj légyszi! kösz!
szabydok
Válasz
ELMEBETEGEK ne írjanak, mostantól mindent degeneráltat törlünk, a szórakoztató jelleget az erre a célra létrehozott best of edzőválaszol rovatban vagy egyéb rovatban a drugsbunny rovatokon belül a [link] lesz, illetve az edző válaszol csevegőben, hozzászólások szintén CSAKIS OTT, aki ezt nem érti meg, tudom sajnálni!
2007-03-03 23:23:33
bunny

Bocsi Bunny. Nem fejeztem jól ki magam. ...

Kérdés
Bocsi Bunny. Nem fejeztem jól ki magam. A rizsre azért irtam hogy módjával mert diétában tilos a szénhidrát/e mondtad/, de a kaja egyhangúsága miatt párszor beiktatok egy kicsit. Aerob edzést meg azért nem tudok heti 2 alkalomnál többször mert 2xreggeltől másnap du.-ig melózok. Érek azzal valamit ha csak edzés után veszek be 2 adag Whey Prot ahogy a BBTV ben mondtad,a többi étkezés pedig a diéta szabálya szerint. Gondolom 3 hónap alatt le tudnánm adni azt a fölös 13 kg szaros hályam. Mit mondassz? Röviden te mit tennél a helyemben?köszi.
szabydok
Válasz
ÉN AZT MONDTAM SZABI bazeg hogy diétában tilos a szénhidrát? hadd fejezzem ki magam eme kérdéssel finoman hogy te mi a büdös picsát olvasol az én rovatom, az én alapismereteimet az én bbtv-met nézed? vagy nehéz értelmezni a szöveget? OTT A KIBASZOTT MINTAÉTREND, abban te nem látsz szénhidrátot? nem akarlak megbántani, de komolyan, te meg a hasolnó színvonalú emberek hogy tudtok életben maradni? asszem durvítom a moderációt!
2007-03-03 22:47:45
bunny

Csa Bunny. Lenne egy-ket kerdesem. Elolv...

Kérdés
Csa Bunny. Lenne egy-ket kerdesem. Elolvastam a Szabalyokat, orvendek hogy vegre egy helyre kerult minden informacio. Amikor az edzestervnel azt irja hogy 3x10, akkor az azt jelenti hogy azonos sullyal, vagy szeriankent novelem. amiota eddzek (eleg reg) mindig noveltem, de akkor csokkentettem az ismetlest. gondoltam most kiprobalom az itt feltuntetett eddzesprogramot, ugyanis kihagytam 2 honapot es igy kezdem elolrol :) Lehet hulyeseget kerdeztem, de sosem voltam tisztaban ezzel az azonos szamu ismetlessel. a masodik kerdes az lenne hogy en mar elegge unom a csirket:) te eddzes utanra azt ajanlod, az meg mondjuk ok-es lenne, de szeretnek atterni marhara -halra. mindegy mikor eszem a marhat es mindegy mikor a halat, vagy van egy idorend ra. mondjuk este inkabb halat stb. Bocs hogy zavartalak, ha van kedved valaszolsz, ha nem akkor tovabbi jo munkat, es kitartast. Tisztellek azert amit csinalsz, s kar hogy sokan nem tudjak ertekellni munkassagod. Bye.
Jay
Válasz
olvasd el mégegyszer! mindenre megvan a válasz!
2007-03-03 22:40:38
bunny

szia, szeretnék kérni egy konkrét nőknek...

Kérdés
szia, szeretnék kérni egy konkrét nőknek kialakitott menüt.Tudom sokmindentől függ, de nagy segítség lenne látni ez mennyiben más nöknél, Hány gramm fehérje-szénhidrát per kg javasolt nőknél szálkásításnál. heti 3szor sulyzos edzés ( személyi edzővel ) 2anaeorob, s 2 aerob, ha belefér.65kg vagyok 179 cm,s most épp 24 % a testzsírom. Tejet,tojást nem birja a gyomrom. S érdekes modon, ha zebpelyhes fehérjét iszom reggel, nagyon megfájdul a fejem, s éhes leszek, mig ha csak fehérjét ez nem lép fel, s megy az edzés is.Köszönettel Dorottya
Dóri
Válasz
drága dóri, ne olvasd ám el az alapismereteket, azt csakúgy irtam unalmamban azzal a céllal hogy senki ne olvassa el, ezért is rejettük el a linket fél centivel a kérdésmező fölé!
2007-03-03 22:34:08
bunny

A legutóbbi BB TV részben a Kálmán azt m

Kérdés
A legutóbbi BB TV részben a Kálmán azt mondja reggelire 100g fehérje kell. Erről mi a véleményed? Nem sok az?
anonymous
Válasz
a kálmán mondott valamit. ez egy kb. érték. értelmesebb emberek ebből a rovatból felfogták már, hogy mindenkinek magához kell belőni az étrendet!
2007-03-03 22:29:48
bunny

Üdv Bunny! a 23-dik adásban vádlizol, és...

Kérdés
Üdv Bunny! a 23-dik adásban vádlizol, és a felvételen nekem úgy jön le h a bal vádlid eltér a jobb lábadétól. ez sérülés v genetika? azért kérdezem, mert nekem is ilyen gondom ban, műtve volt a bal térdem, és azóta nem megy át negativ szögbe a lábam, ha kinyujtom teljesen, és szerintem ez a pár fok is nagyban hozzájárul ahhoz, h eltérő lett a vádlim, ami ráadásul 1centivel kisebb is. próbáltam már csak külön egylábazást csak a rosszabbik lábamra, de teljesen felesleges, sose fogja utolérni a jót. üdv
László
Válasz
ez egy idegbecsípődés eredménye, amit a következőképpen kezeltek a sportkórházban.1. bementemn,nem tudák hova küldjenek. eljutottam röntgenre, onnan vissza valahova ahol megmondták hogy nincs semmi baja a gerincemnek. 2. elküldtek a baleseteire aszem. onnan nem tudom hova, ott vértam megint. 3. megjött az orvos, viszaküldött azonnal a balesetire. 4- ott vártam tovább. 5 még vártam. 6. meguintam, megkérdeztem mi a büdös picsa van, mert 5 órája itt ülök idegbecsípődéssel , majd öszeszarom magam és már mindenki bement aki utánam jött. 7. vártam. 8 bememnte, fogadott a doktor báécsi egy dagadt halálhörgéses köcösg aki azzal kezdte hogy ne koxoljak, mondom nem kérdeztem ezügyben a véleményét. a vizsgálat eredménye az olt hogy feküdjek hat hétig és ne edzzek. a vádlimban és a bal hajlítómban ahúzódás amit érzek és ami miat nem tudom kinyújtani majd elmúlik. hogy mi a bajom erre azt tudta mondai: lumbágó. de hogy az mi és mitől azt nem. (rájöttem magamtól mondjuk később) 9. két hét múlva visszamentem kontrollra, egy órát vártam és a "kurva anyátok!" üdvözlő felkiáltással távoztam. addigra egyébként 3 nap alatt lenyújtottam a hátam és rendbejött a lumbágóm, elfelejtettem nem edzeni és hat hétig feküdni. a lábamban a húzódás érzés valóban elmúlt magától. csak közben lesorvadt a vádlim. hálás vagyok az orvostudománynak, SOHA nem lesz a két vádlim egyforma, már most brutális eredményeket értem el abban hogy az a bot ami maradt belőle, fejlődjön valamit, de SOHA nem lesz normális - kár hogy nem versenyzek - hála a büdösköcsög orvosnak. a te vádlid ezdése a tapadási helyétől függ. egyformán engedd le a vádlikat ne negedd az egyiket lejjebb! alapba akoctrakció a csúcsösszehúzódás a legfontosabb, nem kell negatv szögig lemenni!
2007-03-03 22:28:14
bunny

A tej lassitja a fehérjepor felszívódásá

Kérdés
A tej lassitja a fehérjepor felszívódását? mert te nagy antitejes vagy, de nekem meg inygyen van. Ugyhogy hiába fos a tej csakjobb mint a viz. nem ?
tejesember
Válasz
tudod mindig megdöbbent ez a sok iióita állat. persze a tej jobb mint a víz, a sör is jobb meg a kóla is meg a húgy is!
2007-03-03 22:15:47
bunny

szia megkaptam a tellyesen kielégítő vál...

Kérdés
szia megkaptam a tellyesen kielégítő válaszodat a multkori kérdésemre amiben írigy okoskodó seggfelynek tituláltál nagyon köszönöm látod nekem ez a szteroid csa lemegyek a terembe felidézem amit mondtál a nem kicsi arcodat a televert cotton alakodat és már tépem is a vasat hétfőn kar napom lessz ugyhogy írj valami ösztönzőt ja a szteroidok és az élsport én azt kérdeztem hogy benned mi volt és te messze nem vagy élsportoló de nem is értem ha valaki anyagozik mért ugrik rögtön ha megkérdezik mit használ ja és csak hogy ne mond hogy arc nélkül dumálok én vagyok az a nem magas viszont alacsony segfej akitől az animal sapkádat vetted és elfelejtettél köszönni egyből kétszer na szabadság
norbi
Válasz
norbika, hétfőn karnapon verd ki a kis pöcsödet, hátha ettől magasabb leszel! de addig kérdez meg mamit, hogy hova kell tenni a vesszőt! ha arra járok, bemegyek még sapkáért, érdekes élőben kisebb pofád volt! addig is olvasd el büdösgyökér a szabályzatban amit az értetlen kis köcsögöknek írtam, hogy válaszolok e bármilyen doppingal kapcsoltos kérdésre!
2007-03-03 22:14:05
bunny

Cső!ha te vagy az oldal főszerkesztője m

Kérdés
Cső!ha te vagy az oldal főszerkesztője miért vannak olyan dolgok ami neked nem tetszik vagy nem értesz vele eggyet?pl az edzéstippek!
anonymous
Válasz
azért drága bogaram, mert valahogy nincs időm átírni az egész oldalt, mert pl éppen marha fontos problémával hozzám forduló zseninek válaszolok!
2007-03-03 22:09:45
bunny

Szia Bunny ! heti 3 nap sújzós edzés, ez...

Kérdés
Szia Bunny ! heti 3 nap sújzós edzés, ezeken a napokon napi 2 x 1 adag Whey pro. 114-115 kg vagyok most .A hét 2 napján pedig 1 óra folytonos tekerés a bringán, ezeken a napokon nem szedem a Wheyt. Ez mellett fehér hús (hal, csirkemell)+ zöldség, rizs/módjával/. 13 kg-t le akarok adni, de ami izom megvan azt nem akarom elveszíteni. Jól csinálom? Kösz
szabydok
Válasz
nem. heti két aerob az ugye tudod mi? nagy és a lónak van olyan! ezenkívül mit kezdjek ezzel hogy hús meg rizs módjával?
2007-03-03 22:07:55
bunny

csa bunny ha mindennap tehát 7 szer hasa

Kérdés
csa bunny ha mindennap tehát 7 szer hasazok annak van értelme? nem lesz túledzés? kössz csao
hasas
Válasz
van. elmondhatod magadról hogy sok munkával szart sem értél el!
2007-03-03 22:00:11
bunny

Hi Bunny! Havi 15 rongyot tudok tápkieg-...

Kérdés
Hi Bunny! Havi 15 rongyot tudok tápkieg-re fordítani. Ebből 10 rongy a fehérje. Tehát marad öt és az lenne a kérdésem, hogy te mit javasolsz mire költsem. Edzés után tegyek a fehérjébe csak mezei dextrózt tegyek és költsem a maradékot glutaminra? Vagy inkább használjak az edzés utáni fehérjébe vitargo-t és a glutamin maradjon ki? Melyik fontosabb?
Peti
Válasz
a szőlőcukor olcsó, ami kel az multi-x!
2007-03-03 21:59:42
bunny

Hali! Egy tömegnövelési ciklusnál, ha...

Kérdés
Hali! Egy tömegnövelési ciklusnál, ha jól be van lőve a fehérje- és szénhidrátbevitel, akkor is törvényszerű, hogy a tömegelés végéig-ha lassan ütemben is- de folyamatosan nő a testzsír????Vagy ennek még az elején be kell állnia???
Joci
Válasz
nem törvényszerű, de elfogadható! szerencse kérdése is! be lehet lőni hogy ne zsírosodj, de a szírosodás kedvező a tömeg növeléséhez!
2007-03-03 21:59:18
bunny

szia bunny! letöltöttem 1 videot ahol ma...

Kérdés
szia bunny! letöltöttem 1 videot ahol markus ruhl bicepszezik és a 2kezes bicepsznél a rudat a homlókáig emeli. ennek van valami jelentősége? jobb mintha csak a vállamig emelném? lécci válaszolj. köszi. csáóó
passat
Válasz
számodra nincs! a profikat tilos utánozni!
2007-03-03 21:58:19
bunny

szia! szerinted ha a tömegnövelésnél (ki...

Kérdés
szia! szerinted ha a tömegnövelésnél (kiszámolva a súlyomra,hús rizs dominál) én akkor is éhes maradok ha megeszem 2-3óránként az adagom az normális?mert kezdem azt hinni h. mutáns vagyok..jah és ha még fiatalka/16/ révén fáj a térdem a guggolástól (még csak rúd)..inkább ne is csináljam?jah most szerzek be térdvédőt az csak segít lehet hamarabb kellett volna.
f.csaj
Válasz
semmit s ecsinálja minél ízület fáj! éhes maradsz? örülj neki!
2007-03-03 21:57:49
bunny

Tisztelt Nyúl Úr! A kérdésem nem egés...

Kérdés
Tisztelt Nyúl Úr! A kérdésem nem egészen a testépítéshez tartozik. Tehát ha normálisan kajálok rendes multivitamint szedek, és a sok szart kizárom az étrendemből egészségesebb lesz a bőröm? Gondolok itt pl a színére!
Evin
Válasz
mindened egészéges lesz!
2007-03-03 21:57:13
bunny

Szeva Volt itt egy izomlázas kérdés:D Ne...

Kérdés
Szeva Volt itt egy izomlázas kérdés:D Nekem 3 nappal edzés után is izomlázam van pedig nagyon szabályosan csinálok mindent (robbanékony mozdulatok; lassú negatív szakasz), nem megyek nagy súlyra, edzés után 150g volumass 1 órán belül kaja utána kaja meg sok kaja szóval tápanyagutántöltés rendbe Hol itt a gond? Mi a megoldás? Remélem nem egy izomlázelleni bogyó
Tommy
Válasz
nincs gond!
2007-03-03 15:36:02
bunny

Szia Bunny! A tojásfehérje(capriovus) +...

Kérdés
Szia Bunny! A tojásfehérje(capriovus) + WheyPro turmixba szabad tenni további kiegészítőket (pld glutamin BCAA, 2g kreatin), vagy ezeket csak a vízzel készített proteinturmixba érdemes? Köszi ! Player
Player
Válasz
bele lehet tenni, de én nem tennék bele, a tojásfejérjének pont az a lényege hogy nen szívódik fel olyan gyorsan, a bcaa glutaminnak pedig az hogy gyorsan jut el az izmokba., a kreatin az oké, a többit edzés utánra/előttre hagynám!
2007-03-03 15:33:17
bunny

heelo Bunny. szerinted melyik kreatin ér...

Kérdés
heelo Bunny. szerinted melyik kreatin ér többet? a monohydrate v. a phosphate? mert nekem a phospjate jobban bejött,de mindenki azt mondja h egy nagy szar! köszi...
anony07
Válasz
igazuk van! egyébitán máűtól elmebeteg-stopot rendelek el, elég volt a szórakozásból!
2007-03-03 08:36:28
bunny

Szia Bunny! Én évekig nem fejlődtem mert...

Kérdés
Szia Bunny! Én évekig nem fejlődtem mert rosszul idegződött be a gyakorlatok végrehajtása. Ennek oka , hogy egóra mentem rá mindig és például a mellemet sosem tudtam bedurrantani. De most sikerült edzésről edzésre éreznem az izmot. A tegnapi edzésnél a mellem majd leszakadt a fájdalomtól. Nagyon bedurrant. Ennyire még sosem. Viszont kételyim vannak. MErt amikor egós edzést végeztem akkor nem durrantam de a célizomban másnapra akkora izomláz volt hogy nehéz volt elviselni. Ettől az edzéstől ahol az izmot éreztem hiába csináltam bukásig és intenzíven egy csöppet sincs izomlázam. Szerinted jogosak a kételyeim?
Angel
Válasz
nem! az izomláz egy savas állapot, egyáltalán nem jelent jót!
2007-03-02 23:58:07
bunny

Szeva Bunny! Lenne egy kérdésem. A barát...

Kérdés
Szeva Bunny! Lenne egy kérdésem. A barátnőm neki akar állni edzeni és fingom sincs, hogy edzés mellé mit ajánljak neki a vitaminon és a fehérjén túl. Bár azt sem tudom, hogy pontosan milyen fehérjét ajánljak egy nőnek. Gondoltam megkérdezem mivel nők edzésével kapcsolatos tudásom egyenlő a nullával...
Gábor
Válasz
semmit. ezeken kívül rendes étrendet ajánlj neki!
2007-03-02 23:46:53
bunny

Hali! Csak azt szeretném tudni ,h. ha 30...

Kérdés
Hali! Csak azt szeretném tudni ,h. ha 30-50 perc aerob edzés (futópad 6-7 km/h v elipszis 3 fok. v cangla 10-12 km/h) után toljak-e 40-50 g fehérjét?V csak a szarnak adok egy pofont?
Nyögér a gyökér
Válasz
a kérdéssel adtál a szarnak egy pofont? meg kell ezt még kérdezni?
2007-03-02 23:46:25
bunny

Szeva Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy n...

Kérdés
Szeva Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy naponta kb hány gramm fruktózt lehet megenni (gyümölcsből), hogy az ne nagyon menjen zsírba? Valamint az időpontok számítanak vmit (pl ha este is eszek)?
DANI
Válasz
50g 24 óra alatt!
2007-03-02 23:45:43
bunny

csá bunny lehetséges hogy valamelyik vit...

Kérdés
csá bunny lehetséges hogy valamelyik vitamin megszínezze a vizeletemet(ilyen sötétsárgás) vita-x,c-vitamint(1000mg),e-vitami illetve ascorbin-savat(1-2gramm) használok válaszodat előre is köszi
anonymous
Válasz
nem, kicisn manók színezgetik a vizeletedet varázsecsetkéikkel? vagy az ufók! vagy te valójában földönkívüli vagy! vagy a sötétség hercege!
2007-03-02 21:11:56
bunny

...tök jó ha colin farell jó a csajnál.....

Kérdés
...tök jó ha colin farell jó a csajnál...Te pedig seggfej vagy.Majd pofára esel ha meglátod a csaj reakcióját.Mellesleg a csaj se lehet intelligensebb mint te mert ti bunkók egy kategóriát képezetk.Én az elején kulturált volta, de fajultattad idáig a dolgot és csak abban vagyok hunyó, hoyg felvettem a keszetyűt.Élvezkedjél csak a buta libák társaságában, ja és , hogy tudd a tegnapi nyomizásotokról a teremben van fotóm igaz, hogy telefonos, de arra elég, hogy hányás jöjjön rám ilyen nyomorék alaktalan pinától.Nemcsak öreg hanem siralmas, te pedig szánalmas vagy, hogy ilyenekre pocsékolod az idődet...Vagy mégis van az a pénz amiért elhiteted az ilyen béna szavaidat idézve recska csajokkal, hoghy lehet valami belőlük a rakás szaron kivűl?
anonymous
Válasz
nyomd a képet nyomi! :DDDD meg a tiedet is!
2007-03-02 21:10:32
bunny

Ukrajnai magyarok is nezik :) Legalabbis

Kérdés
Ukrajnai magyarok is nezik :) Legalabbis en es a haverjaim tuti :)
Kolos
Válasz
üdv az ukrajnai magyaroknak!!!
2007-03-02 21:08:12
bunny

Csá bunny! Van egy kis probléma a testsz...

Kérdés
Csá bunny! Van egy kis probléma a testszagommal. Nem szeretik :D Nem a tisztálkodással van baj, utána, edzés közben izzadok le, és állítólag indokolatlanul kellemetlen tőle a szagom. Nem az izzadásgátlás érdekel. Olvastam hogy a sok b-vitamin, vagy a fűszerek ronthatnak a helyzeten. Tudsz valami okosságot hogy ne izzadjak olyan nagyon büdöset? (én konkrétan nem érzem, de nem lehet kamu) Vagy csak egyszerűen használjak több dezodort, és reménykedjek hogy nem lesz baj? "Naturálba" kéne megoldani a problémát, ha lehet.
görény (nemzita)
Válasz
görény nemzita! :DDDD nincs semmi ötletem, de egyszerűen ,marha sokszor zuhanyozz és kész, ahogy mondod, edzés előtt is! kibírják!
2007-03-02 21:07:45
bunny

Szia Bunny!!! Tömegelek, és az lenne ...

Kérdés
Szia Bunny!!! Tömegelek, és az lenne akérdésem, hogy az izomglikongét mikor visszatöltöm gyúrás után, akkor honnan tudom, hogy már rendesen visszatöltődött, és nincs szükségem még ch-ra? 80kg vagyok, és 400g ch-t és 250g fehérjét eszem meg 1 nap 5étkezésre szétosztva. Üdv Dév
Dév
Válasz
ha 1g/tskg megvan az edzés utáni 2 órában akkor nagy gond nem lehet!
2007-03-02 21:05:39
bunny

Szia Bunny keservesen olvasom ezt a sok ...

Kérdés
Szia Bunny keservesen olvasom ezt a sok hülyeséget amiket beirogatnak sajnos túlsúlyban vannak már a szakmai kérdésekkel szemben... Mi van ha nem teszed be őket...??? Más: Kb fél éve edzem folyamatosan 62ről 72-re jöttem föl kg ban és kb 3500 Kalóriát eszem naponta ez szerinted meddíg elég a folyamatos tömegnöveléshez?? Üdv!!Bírom a nyers szövegedet itt:)
Stephen_King
Válasz
semmi, max nem szórakozunk olyan jól! de ennyiből a te kérdésedet se kéne betennem, azt ugye tudod? matekozzál!
2007-03-02 21:05:02
bunny

HELLÓ! Én nézem a bbtv-t és nagyon bejön...

Kérdés
HELLÓ! Én nézem a bbtv-t és nagyon bejön. 14 éves vagyok és nagyon szeretek edzeni. Az lenne a kérdésem hogy érdemes e valamilyen fehérjét vagy valami izomnövelőt szednem? (1héten 5 nap edzek).
Robi
Válasz
nem ártana za alapismereteket gtanulámyoznod!
2007-03-02 21:03:28
bunny

Két kérdésem van. Első: Szőlőmag kapszul...

Kérdés
Két kérdésem van. Első: Szőlőmag kapszula(ami a shopban is kapható) azt írják 20x erősebb antioxidáns mint a C-Vitamin no meg megannyi pozitív hatása van, úgy gondoltam 10g C-Vitamin mellé mehetne még, vélemény? Második: Most ugye bunny nem az van, hogy kibékültél ezzel a segg Colin gyerekkel. Idejön neked keménykedni, meg arcoskodni én a helyedben simán letéptem volna az arcát. Szóval nyugtass meg, hogy kicsit belelépsz majd az arcába ha lesz rá lehetőséged, na meg mi az, hogy bejövős a csajnál? Még ha néz is ki valahogy, akkor is egy patkány és 1-2 megbaszom aztán dobom a csajszit dumát nyomott, ha erre vevő az említett 39 éves csajszi akkor az már eléggé gáz. Kérlek nyugtass meg, hogy vannak még "normális" emberek is. Thx! :D
Razer
Válasz
biztos nem hülyeség de miodnenhez énse értek! bár 10g c vitamin az már atom erős anitoxidáns! a colin sztori sokal meredekell, mint amire gondolnátok, ha itt az ideje, elmondom az igazat! (persze nem jött, de ennek megvan az oka) :DDDD
2007-03-02 21:03:01
bunny

Szia Bunny! Van annak felső határa, h me...

Kérdés
Szia Bunny! Van annak felső határa, h mennyi az egy nap alatt végezhető aerob munka? Hülye ötlet, ha hétvégén, mikor 5-6 órára is ráérek, felülök a szobabiciklire a TV előtt és figyelve a 120-as pulzustartományra, tekerek? Persze 3 óra után leszállok enni, majd vissza. Köszi a választ, vagy bocsesz az okozott ősz hajszálért!
agykombájn
Válasz
nem hüyle ötlet, csak nem marad rajtad izom!
2007-03-02 21:00:11
bunny

csá Egyszer azt írtad hogy a táp.kieg.ne...

Kérdés
csá Egyszer azt írtad hogy a táp.kieg.ne legyen túl drága de ne is legyen gagyi!Mit értesz ez alatt hogy gagyi?A cégek egymás termékeit fikázzák ez eléggé elbizonytalanítja a vásárlót.
Lackó
Válasz
én azt hiszem elégszer irtam melyik gyártókat ajánlom!
2007-03-02 14:09:29
bunny

Hali Bunny!Tudom,hogy nem próbáltál mind...

Kérdés
Hali Bunny!Tudom,hogy nem próbáltál mindent de meg kérdezném a véleményed.Peak cell max vagy vitargo crx?A peak,prolab,twinlab,ultimate fehérjék amennyivel drágábbak annyival jobbak is az olcsóbb kategóriáknál,ha a plussz adalélokokat nem nézzük?Kössz ha válaszolsz!
Tampaboy
Válasz
egyéretlműen vitagri crx. nem jobbak a drágább fehérjék.
2007-03-02 14:08:29
bunny

Helló Bunny! Lefogadom azért mentél el A...

Kérdés
Helló Bunny! Lefogadom azért mentél el Ausztráliába, mert nem bírtad már ezt az országot. Engem is egyre többször fog el a "Nem bírok itt tovább élni" érzés. Egyszerűen siralmas mennyi idióta van Magyarországon, és ehhez még beszédbe se kell elegyedni velük, elég ha felszállsz a buszra és körbenézel. Az amerikaiak semmivel sem hülyébbek, sőt! Már valaki fölvetette, hogy írhatnál egy könyvet megadról, engem is nagyon érdekelne (szerintem még vagyunk így egy páran). Szóval gyűjtsd a történeteket aztán 20 év múlva...
zoli
Válasz
igen, a férgekből volt elegem. de sajnos ausztrália se jobb, túl egyszerűek az emberek ott semmilyen kapcsolatokat nem lehet kiépíteni, semmit nem lehet elintézni, mindki síkhülye, se egy autószerelőt se egy ügyvédet semmit nem tudnak ajánlani, ezek a dolgok, hogy nekem ma midnere megvan hogy kit hivjak, ott nem működnek! könyvet már most is írhatnék, akár a nőügyeimről egyet külön! :DDDDD
2007-03-02 14:04:56
bunny

Hello, kérdés most nincs, csak véleménye...

Kérdés
Hello, kérdés most nincs, csak véleményeznék kicsit, ha nem bánod, kislány az emailjével a honlapon:eggyet kell,hogy értsek az előző hozzászólóval, arra nézek,és azt akit akarok, amúgy meg nehiggye már ,hogy mindenki,pont ő rá van izgulva, 1xűen lehet az is, hogy csak ritkán lának az emberek ilyet, hogy 10en akáthány éves kislány komolyabb súlyzós edzést végez, és ezért nézik meg, úgyhogy félre lehet rakni azt a hatalmas női beképzeltséget, én amúgy nem nagyon nézek senkit de természetes emberi módon pihenő időben körbetekintek, vagy míg átmegyek a másik géphez/súlyzóhoz, BBTV 23: király volt, komoly arc ez a múmia:), kaméleonodat nem akarod berakni a következőbe, amúgy tényleg kitudja lőni a nyelvét és elkapja vele a legyet? emailes gyerek képére én is kiváncsi lennék, lehet azért gizdáik, mert gondolja egy 39éves nő már el van hanyagolva, és vágyik a friss új húsra:)) na ennyi, csumi
Kornél
Válasz
érdekes, nekek miért nem kell picsákat bámulnom? én miért aze dzésemmel vagyok elfoglalva? ti mikor értek rá nézelődni? én nem látok itt oylan nagy beképzeltséget, ellenben elés sok recskagépet látok a termekben. a kaméleonnak tényleg marha hosszú nyelve van, de a lövés az túlzás mert a kaméleon lusta, flegma fasz!
2007-03-02 14:04:01
bunny

Szia Bunny, kedves collin, anonymus...!B...

Kérdés
Szia Bunny, kedves collin, anonymus...!Bunny ez most neked.Ez egy olyan klasz forum ahol tényleg értékes és haszons infokat adhatnál közre,azoknak akik tényleg értik és megérdemlik.Nem régen vagyok látogatőja az edző válaszolnak, de megdöbbent, hogy néha fenőtt," gyúrós" emeberkéknek lassan abban is tanácsot kell adni, hogy nehogy kiskanállal egyék a protein porokat, esetleg könyebb lenyelni ha feloldják, de ad abszurdum azt ist megmonhatod, hogy a klo papír melyik felét használják,..végül is így tudsz csak a rajongóidnak full servicet nyújtani.Az, hogy te is csak egy ember vagy és a nap 24 órából áll kit érdekel,p...ba a részletekkel. A boltomat meg ne ronts ezzel a colin gyerekkel, igenis tessék jönni és segíteni a bugyit letolni, egyedül ugyanis nem megy mert még ott is izomlázam van ahol eddig izom se volt, tudod colin a lapos csontos valagamban:) Kedves ismeretelen, kisgyerek, ha szeretnél valamit gyere oda hozzaám és majd saját hatáskörben eldöntöm, hogy mikor és kivel állok szóba, olyannal semmi esetre aki egy nőt csak úgy lebigéz...Irigylem a barátnődet nagyon nagy perspektívák várnak rá melletted kiscsákó.Várom a nagy bemutatkozást...persze ha bunny addig beszerez egy full automata kerekesszéket, mert az izomlázas öreg csóka csotrogánynak valahogy el kell jutni a terembe_.Részemről díjaznám ha rendeltetsészerűen működne a rovat befejezőbe a köpködés..Üdv mindenkinek
anonymous
Válasz
közben beszéltünk is telefonon, úgyhogy megtudtam hogy colin farell tényleg bejövős, hallod kispöcs colin, hajts rá! :DDDDDD 81.183.96.96
2007-03-02 14:03:25
bunny

Csumi! Az lenne a problémám,hogy a melle...

Kérdés
Csumi! Az lenne a problémám,hogy a melledzésem végén áthuzást végzek és mostanában miota "nagy sulyt" használok olyan érzésem van mintha szétakarna szakadni a mellem. Ez jó vagy rossz jel?
anonim
Válasz
ha szúró fájdlaom van az izomban akkor rossz, ha a melkesod feszül nagyon akor jó!
2007-03-02 13:59:03
bunny

Hello Bunny! semmi közöm hozzá, de ugye ...

Kérdés
Hello Bunny! semmi közöm hozzá, de ugye az olyan diszkós szar zenéket nem szereted,mint ami a bbtv 22-ben is van! írtad régebbi válaszba hogy van egy új magyar kedvenc zenekarod!szerintem a Wisdom az,eltaláltam? (vagy a No Thanks:)))) Zoli Válasz 2007-03-02 10:44:27 sajnos nem tudom mik ezek, vagy jobb is? a bbtv-be azt a zenét én válsztottam, attól függetlenül hogy mit szeretek van ahhoz érzékem hogy hova milyen zenét krakjak! A Wisdom az egy új magyar metal zenekar, és qrva igényes,angolul énekelnek!ha gondolod érdemes meghallgatni őket!egyébként tényleg néha olyan zenék illenek oda,tudom én,csak az érdekelt,hogy neked se jönnek e be. és örülök neki hogy te is ezt a igényes metal dolgot kedveled!
Zoli
Válasz
köszi, megnézem DC-n!
2007-03-02 13:56:26
bunny

Helló! A könyököm elég érzékeny és sérü

Kérdés
Helló! A könyököm elég érzékeny és sérülékeny. Tudnál mondani pár tippet, hogy hogyan lehet jól bemelegíteni? Köszi! Trici
Trici
Válasz
semmi speckót nem tudok, de nem is kell, egyszerűen forgasd az alkrod és csinálj könnyű súllyal sok ismétlést!
2007-03-02 11:17:06
bunny

Drugsbunny tudod hogy a műsorodnak köszö...

Kérdés
Drugsbunny tudod hogy a műsorodnak köszönhetően hihetetlenül népszerű lettél? Viszont neheztelek rád mert a kérdéseimre ritkán válaszolsz. Bezzeg a sok mocskolódó üzire
anonymous
Válasz
sajnos vagy gáz volt a kérdéseiddel, vagy nem jutottam e oda!
2007-03-02 10:56:27
bunny

Szia Bunny! Hogy finoman fejezzem ki ma...

Kérdés
Szia Bunny! Hogy finoman fejezzem ki magam, egy kicsit idegesítenek, és nem csak itt az edző válaszolban, de az élet más területein is a "nyomi kis köcsögök" (a te szavaiddal élve). Nem tudom felfogni, hogy miért gondolják azt, hogy valakit is érdekel az agyament okoskodásuk. Az ilyen macsó kis ****k, akik csajokat mail-ben akarnak felszedni, azok meg maximum csak a Somára recskáznak. Persze egy ideig röhögök rajtuk, de egy idő után betelik a pohár, és akkor jön a bumm. Ezek meg jól meg vannak lepődve és nem értik. Na mindegy az Isten állatkertje baromi nagy, és hát a kerítés is alacsony. No és a kérdés: nyújtással kapcsolatban szeretnélek megkérdezni, hogy válledzés után milyen nyújtó gyakorlatokat javasolnál? Nekem kissé merevek az izmaim ezért, meg úgy egyébként is nyújtok, ha csak tehetem. Nem igazán tudok jó nyújtó gyakorlatot vállra. Üdv.
captain drake
Válasz
sajnos a vállat marha nehéz nyújtani! nézd meg a bbtv ide vonatkozó részét a kormos zolival!
2007-03-02 10:50:09
bunny

Hi Bunny! Kerdes nincs, de talan me...

Kérdés
Hi Bunny! Kerdes nincs, de talan megeri berakni. A lanyzo, aki a blogodban is megjelent az emailjenek koszonhetoen, valoban szimpi, de nekem nem igazan jon be ez a "mit bamultok" problema. Ha nem tetszik, hogy arra teved neha a tekintet (uram bocsa meg is akad...), akkor el kell menni a noi konditermekbe pinatatogatozni, arrol nem is szolva, hogy szerintem mindenki elvezi egy kicsit, ha latja, hogy bejon a nepnek. Szoval nekem kicsit alsagos ez az egesz... A masik, lecci okvetlen ird majd a blogodra, hogy mire jutott ez baromarcu nyomoronc a novel, mert nagyon erdekel.:):)
anonymous
Válasz
nem értek veled egyet. nem tudom miért ér rá a picsákat bámulni mindenki, miért nem edzenek? anniyra élvezik ezt hogy sokan le se mernek menni a terembe! a másiuk, trmészetesen nem véletlenül nem tölröl akis ****t szó nélkül, dokumentélva lesz az egész, gyűjtöm az anyagoit!
2007-03-02 10:49:16

Üdv. Verseny előtti időszakban vegyek sp...

Kérdés
Üdv. Verseny előtti időszakban vegyek speciális tápkiegeket pl. transx, vagy forditsam inkább pénzt több és jobb minőségű fehérjére? Natur készülök, diéta, aerob rendben, de még a hasamon van mitől megszabadulni.
anonymous
Válasz
elég komoly gond lesz a felkészüléseddel ha egy cukros transzportrendszer eszedbe jutott diétakor!
2007-03-02 10:45:49
bunny

Hello Bunny! semmi közöm hozzá, de ugye...

Kérdés
Hello Bunny! semmi közöm hozzá, de ugye az olyan diszkós szar zenéket nem szereted,mint ami a bbtv 22-ben is van! írtad régebbi válaszba hogy van egy új magyar kedvenc zenekarod!szerintem a Wisdom az,eltaláltam? (vagy a No Thanks:))))
Zoli
Válasz
sajnos nem tudom mik ezek, vagy jobb is? a bbtv-be azt a zenét én válsztottam, attól függetlenül hogy mit szeretek van ahhoz érzékem hogy hova milyen zenét krakjak!
2007-03-02 10:44:27
bunny

hatalmas nagy bunkó impotens állat vagy!...

Kérdés
hatalmas nagy bunkó impotens állat vagy!..ha neked letolja a bugyiját akkor nekem garantáltan.Ilyenkor nem áll a bráner, hogy itt irogatsz, miért nem a csajodat nyomod????
anonymous
Válasz
valami olyan érzésem van kis**** hogy mindenféle ürügyeket keresel. holnap megnézzük, ki milyen impotens, holnap lesz a nagy napod kis ****! ejnye, csak nem ráizgultál a csajszira? ném irigyiséget érzek, szar dolog ez, mi? szar hogy van amit nekem lehet, neked nem, ugye? hát holnap kíváncsian várom, lesz-e bugyitolás, megmutathatod nagycsávó, mennyire elájulnak tőled a nők! impotens mi? miért ezt szart nyomják a szánalomköcsögök, amikor már kibaszottul égnek? aztán holnap ne úgy gyere nyomi mint ahogy mélt írtál! (a csajomat csak bízd rám, köcsög, az még visszavan mára, későn kelő vagyok! ;))
2007-03-02 00:31:17
bunny

Részemről ok.Mikor lesztek ott?Kiváncsia...

Kérdés
Részemről ok.Mikor lesztek ott?Kiváncsian várom a pofára zúdulást,hozzád képest min.colin farell vagyok.Kiváncsian lesheted a csaj rakcióját.Mellesleg ki a picsa ez a nő. hogy eddig nem láttam még a powwerben?Egy biztos, hogy zsenge kis felfedzetted!
anonymous
Válasz
hát várunk, colin, bár én valami kis ****ra számítok, vajon miért? holnap 5-8-ig, mutasd meg, köcsög! (két fasszopó ritkán jön egyszerre egy tartományból, nyomi!) szerintem a csajszi rögtön sikítva letolja a bugyiját és kiabálni fog hogy "basszál meg colin, te vagy az isten!" szerintem a rovat női olvasói is rádizgultak már, kisköcsög!
2007-03-02 00:04:52
bunny

...lehet, hogy nem bomba nő, de fiatal é...

Kérdés
...lehet, hogy nem bomba nő, de fiatal és eyg öreg csóka soah nem veszi fel a versenyt fiatalokkal..jah és szerintem te menj szemészhesz, mert nagyon kis lapos csontos valaga van a pártfogoltadnak nem beszélve a kis béna pálcika labakről:D:D:D
anonymous
Válasz
igen a fiatal retkek akik kis féreg nyomikkal szóba állnak azok aztán kibaszott jók általában, már amennyi veled szóbaállt te kis szerencsecsomag! de megvan a lehetőséged patkány, gyere oda, mutasd meg a nagy pofádat élőben, megnézzük te vagy e brad pitt! :DDD ja, hogy gyáva szar vagy? 81.183.96.96, 81.182.169.132, 81.183.221.144
2007-03-01 23:44:17
bunny

Hi Bunny!!!!!!!!!!! Lattalak mikor Sydn...

Kérdés
Hi Bunny!!!!!!!!!!! Lattalak mikor Sydneyben motoroztal(BBTV).Hat,nem akarlak megbantani de ugy neztel ki mint az a bizonyos gumigyar babaja! Miert fordult meg veled a vilag? Mi volt az a motivacio ami alapjan te most igy nezel ki? Ha van celod az eletben barmit elersz!(ezt te megmutattad)(ezert jo a testepites,nem kell mindenkinek 120kg-os allatnak lenni(leszalkasitva)ahoz h elvezze ezt a sportot es erositse jellemet). Nalad mi volt? Hatha tanulunk mi is belole!!!!! (sok embernel ez a gond,de ha vkinek van akarata jobban fog kinezni szarkajaval is mint az aki csak megveszi a cuccot es neha edz,I think) And:Fogjuk 1szer latni Drugs Bunnyt versenyezni,vagy csak szervezni fog es normalisan kajalni?
my question
Válasz
hát tudod, valójában nem azért raktuk be a sydney részt mert olyan jól néztem ki és büszke vagyok rá! :DDDD motiváció? egyszerűen nem akarok oylan leni mint az átleg, más a felgásom , elképzelhetelennek tartom hogy úgy éljek! abszolúte nem kell minndenkinek 120 kg-os álltanak lenni, magunkhoz képest kell reális, normálisan tartható célokat elérni. ehhez azonban dolgozni kel, akor is ha kicsi a cél! versenyzeni nem fogok, nem vagyok jó hozzá, az adottságaim se jók. ráadásul felfoghatjuk úgyis, hogy visszalépés lenne. jelenleg nem tudok ennyi energiát erre áldozni főleg hogy semmi értelme nincs, amit viszont most csinálok annak igenis van! egy verseny az egy dolog, jövőre elfelejted, de ha feltámasztjuk a sportot az maradandó, abbtv maradanó sőt uttörő és a támadás is oylan amit még soha senki nem csinált! nekem ez a dolgom!
2007-03-01 23:09:40
bunny

...hát én még nem degeneráltoztalak, nem...

Kérdés
...hát én még nem degeneráltoztalak, nem butaállatoztalak le, mert nem erről szól a fórum, de ha te ettől jobban érzed magad akkor akár meg is tehetem.A csajom képe nem publikus, mint ahogy az enyém se..Én csak azt hittem,hogy szolidáris vagy egy másik pasival és én nem akartam többet egy két numeránál ezért kellett volna a csaj címe.De,így, hogy ilyen öreg csóka inkább kihagyom...megtartahatod magadnak kis perverz..Ja és az tök jö buli ha még fizet is és dugod is te baromarcú
anonymous
Válasz
nem, nem vagyok szolidáris semmilyen patkánnyal. szerinted az én ismerőseimet mindenféle patkánynak csakúgy kiközvetítem, te kis féreg? eszednél vagy? az a helyzet nyomorult fasz - tudom hogy egy féregnek hihetetlen - de én csak a barátnőmet dugom. ha nem igy van, akkor meg nem a háta mögött csinálom, hanem tud róla(bár ilyen nem fog előfordulni mostanában) de fordítsuk meg a kérdést! te, aki akkora rakás szar vagy hogy névtelenül írogatsz és nem mered a kis köcsög pofádat se felvállalni, miből gondolnád hogy egyáltalán szóbaáll veled valaki, te szerencsétlen? majd pont veled fog csakúgy kúrogatni, ugye? biztos pont te kellesz neki nyomoronc fasz! kibaszottul röhögök! kurva kíváncsi vagyok, mi lett volna az a marha nagy dumád te pöcs, amitől azt vártad hogy egy tök ismeretlen nő mélben pont veled, büdösgyökérrel fog szóbaállni? TANITS MINKET köcsög, hogyan csajozzunk! mutasd meg a bomba nődet nyomi, akit ezzel a szar patkány jellemeddel össze bírtál szedni!
2007-03-01 23:02:33
bunny

hello Bunny kurva jó A BB TV csak azé

Kérdés
hello Bunny kurva jó A BB TV csak azért írtam hogy tudd a BB TV -t szlovákiai magyarok is nézik !!! szóval csak így tovább
anonymous
Válasz
tudok róla, de köszi! igyekszünk!
2007-03-01 22:53:27
bunny

"Időnként elmegyek orvoshoz, kivizsgálta...

Kérdés
"Időnként elmegyek orvoshoz, kivizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akar ." ( Mark Twain ) - Ezt nem kell beraknod csak gondoltam megosztom veled ezt a bölcs mondást :)
Miki
Válasz
ezt be kel raknom!
2007-03-01 21:35:29
bunny

Üdv Drugs!Tanácsodat kérném!Edzés után a...

Kérdés
Üdv Drugs!Tanácsodat kérném!Edzés után az izolát fehérje a legjobb?Azt akarok nyomni,vagy amit te ajánlasz.Plusz még valamit de fingom sincs mit.Szerencsére baszott nagy a választék ezért se tudom mit kéne.Eddig Vitargo crx ment de szeretnék váltani.Gondoltam g bomb,kreatin transzport,valamilyen kreatin,vagy mit?95kg vagyok kaja ok,csirke+rizs,megy a vitamin is.Thx Maestro!!!!!
Benzin
Válasz
tudod, ezerszer elmondtam: gondolkozz! nem agyatlanul szedünk minden szart és majdcsaak lesz valami, hanem gondolkodunk hogy ezdés után MI AZ AMI KELL! zseniális öltet lenne leváltani a vitargo crx ez ami a lehető legojbb ezdés utáűn mer tmidne benne van ami kell, gratulálok. és igen ezdés után az izolátum alegjobb!
2007-03-01 20:43:35
bunny

csa bunny szted melyik a jobb gyakorlat

Kérdés
csa bunny szted melyik a jobb gyakorlat felső mellre? ferdepadon egykezessel v kétkezesrúddal?(tömegelek)
anonymous
Válasz
el kéne dönteni melkyiket érzed jobban amiy ilyeneket kell kérdezni, kurva nagy baj van!
2007-03-01 20:41:21
bunny

Hello Mr.Bunny:) Na itt van egy orosz Sz...

Kérdés
Hello Mr.Bunny:) Na itt van egy orosz Szakács Sanyi Gyurma:D Nézd végig,mert az eléjén még értelmesnek tűnt a csávó!:D [link] Ez a fajta pozólás most jött divatba?:D Az új BBTV jó volt, hát nagy arc ez a Misi bácsi, csak sajnos le kell lőni,mert cipő nélkül edzett:P Na szevasz Bunny!Mindejót!
Mr.Vu
Válasz
misi bácsit nem lűttük le mert bemutató edzés volt, nem igazi!
2007-03-01 20:40:15
bunny

bocsi h. ilyen kérdéssel fordulok hozzád...

Kérdés
bocsi h. ilyen kérdéssel fordulok hozzád de nem találtam meg hol írtad..akkor kellett volna lementenem:(Mennyi ch val kell megemelni az étrendet ha nem megy jobban a tömegelés?1 hónap 2kg az jó?tömegnövelő nélkül..csak szimplán a "te féle" étrended meg sz.cukor + cytopro
l...
Válasz
dobj rá 50-100g ot és nem lesz gond! 1 hónap alatt 2 kilónál többről ne is ábrándozz!
2007-03-01 20:39:09
bunny

Hello Bunny! Akartam venni g-bombot, de ...

Kérdés
Hello Bunny! Akartam venni g-bombot, de nem rég elkezdtem kreatint szedni, és most vettem vitargo crx-et, amiben láttam, hogy van glutamin is. Szerinted vitargo mellé menjen a g-bomb, vagy felesleges? Válaszodat előre is kössz!
Ninja
Válasz
ha van rá pénzed, edzé előtt jó,. de nem szükséges annyira.
2007-03-01 20:38:10
bunny

Szia, milesz belölem ha "nem számolgatom

Kérdés
Szia, milesz belölem ha "nem számolgatom" a ch-t fehérjét stb... csak eszek amenyit birok..és edzek rendesen?
anonymous
Válasz
szeritem kismókus elsz belőled! vagy tűzoltó!
2007-03-01 20:37:32
bunny

Hello!mikor lehet majd kappni nalatok po

Kérdés
Hello!mikor lehet majd kappni nalatok power house gym ruhazatot?
anonymous
Válasz
ide van írva hogy shop builder ügyfélszolgálat?
2007-03-01 20:36:54
bunny

szabadság multkor megnéztem az egyik f...

Kérdés
szabadság multkor megnéztem az egyik filmedet a min a drogokról és a szteroidokról beszéltél .elég vicces volt pont tőlled.a németh pistivel készült videon mennyi anyag volt benned,a pistinek üzenem nem fogjuk megpróbálni otthon de véetlenül tudom mennyi anyagot tol -igy már nem is olyan érdekes eggy naturál
norbi
Válasz
szerintem nem tudsz te lófazst se, mi visziont tudjuk hogy mindg van pár okosköcsög aki megmagyarázza. de lemezzük gyökér: mit is mondtam? 1. hol beszéltemn a drogokról és a szteroidokról egyben? 2. mit modtam a szetroidokról gyökér? ÉLSPORTOLÓKNAK, nem hobbistáknbak, kápíse seggfej? 3. örülök hogy te oylan kurva nagy szakértő vagy hogy szemre megmondod kiben mi van, főlag ahhoz képst hogy akkora kcöösg vagy hogy fel se fogtad a műsorban elhangzó mondatokat! 4. szar dolog irigy kis nyominak lenni!
2007-03-01 20:35:29
bunny

Köszi az email címet Bunny...nem szeretn...

Kérdés
Köszi az email címet Bunny...nem szeretném ha hűlyét csinálnék magamból, de szerintem ez a cím nem tuti, mert akkor nem adtad volna meg így nyílvánosan.2.Ha tényleg 39 éves akkor az már nagyon gáz, mert már maika korban van és arra se gerjedek, szerintem meg azért mondtat te jónak, mert te edzed és gáz lenne fikázni.Így van?Ha nem akkor meg a te csajod az viszont neked gáz, hogyha ilyan öreg csotrogánnyal vagy együtt és nem istenited...Valamelyik variáció csak beletalál...Ja és megeszem a kalapom ha valakik özel a 40 hez nem löttyedt massza.. és ettól még lehet trendi anorexiás!
anonymous
Válasz
1. de tuti. az egész nyilvános játék, te akartad, így a cím is az, bevállalta a csajszi. neked volt nagy arcod, a csajt nem érdekli - röhögött rajtad nyilván, de várja a nagy csajozós dumádat! szerinted rajtad kívül van olyan degenerált aki csakúgy írogatna?érdekes most visszakozol, gyávaköcsög? anonimba nagy a pofa mi? 2. én senkit nem fikázok ok nélkül kisparaszt. plusz engem nem érdekel ki hány éves. ezenkívül butaállat, ha én edzek valakit az egy kicsit valószínűbb hogy fizet érte, minthogy a csajom! 3. én rád vagyok kíváncsi gyökér, meg még pár ezren, hogy mire olyan nagy az arcod? ja a csajod képét is berakhatod, hogy megnézzük a te nagy színvonalad és hogy az enyhén okádék kis **** stílusoddal mit szedtél össze - de tudod, ne a jobb kezed képét rakd be! 4. szerinted meglepődött is bárki is azon hogy gyáva szar vagy?
2007-03-01 20:31:57
bunny

Szia Bunny ! olvasgatva a fórumot látom ...

Kérdés
Szia Bunny ! olvasgatva a fórumot látom hogy már másnak is eszébe jutott hogy kiadhatnál egy könyvet, szerintem fogyna. Megnéztem a bbtv adásokat és ezt követően mikor elmentem a terembe akkor láttam hogy én is milyen baromságokat csináltam korábban, de temácsaid megfogadva már máshogy csinálom. megjegyzem nem vagyok egy kigyúrt alak de igyekszem . :-) Idén január óta 121 kg-ról lementem 114 re /197 cm/ sajna nagy edzés kihagyással, de a diéta bejött. Most is legalább 13 kgt le akarok adni. Már kérdeztem korábban is de nem adtál konkrét választ: Volumass 35 vagy nagyobb fehérjetartalmú kiegészítő, és ha igen akkor mi?????? -a te tanácsodban megbízom. Nem versenyezni akarok csak egy normális kinézetet. :-) Köszi a választod
szabydok
Válasz
diétában tilos minden cukor, igy a tömenövelők is, hazsnálj sima whey pro-t!
2007-03-01 20:21:06
bunny

Van hevederes kesztyű a sopban? mert én

Kérdés
Van hevederes kesztyű a sopban? mert én nemtaláltam.
anonymous
Válasz
a shop.builder ügyfélszolgálat cimét se sikerült?
2007-03-01 17:28:06
humma

bunny!tanácsodra lenne szükségem.menyass...

Kérdés
bunny!tanácsodra lenne szükségem.menyasszonyom van, már 4éve együtt vagyunk, és azt mondta ha továbbra is ennyi pénzt (havi 30ezer) adok ki táp.kiegre akkor külön kell mennünk,mert így nem lehet gazdaságosan élni ha ilyen potya dolgora megy el a plusz pénz:S de hiába magyarázom mi is ez valójában,de semmi. mit tennél hjelyemben?
anonymous
Válasz
kibasznám a picsába szó nélkül! nem viccelek! se papucsban edzeni, se papucsként élni nem érdemes!
2007-03-01 13:26:55
bunny

Milyen jó első benyomást tehet egy nőre,...

Kérdés
Milyen jó első benyomást tehet egy nőre, ha ismeretlenül "lebigézik" egy nyilvános fórumon! Taníts minket, mester! Neked, pedig, nagybetűs Mester, egy kérdés. Diétázom. Az ölembe pottyant ma 5000 huf egy kis fusimelóval. Szerinted Thermodrine-Complex, Alpha Burn vagy egy G-Bomb legyen belőle? Nyugi, mindháromnak elolvastam az adagolását, nem fogok később rákérdezni! ;) Köszönöm a türelmet!
anonymous
Válasz
én a g bombot ajánlom! én is szerenék ettől a debreceni gyökértől tanulni, alig várom a csajszi beszámolóját hogy mire juottak!
2007-03-01 13:03:39
bunny

CSá bunny, a striás karomra akarok tetov

Kérdés
CSá bunny, a striás karomra akarok tetoválást csináltatni. neked mi a véleményed nem lehet belőle gáz?
félkarú
Válasz
én nem tetolváltattam soha, de van tetováló profi tetováló ismerősöm, megkérdezem. szerintem nem!
2007-03-01 13:02:34
bunny

drugs bunny.net.hu ? a bbtv mikor lesz

Kérdés
drugs bunny.net.hu ? a bbtv mikor lesz legközelebb és melyik adón? kössz
anonymous
Válasz
számodra a bbtv nem érdekes!
2007-03-01 13:01:14
bunny

...hova küldjem a mailt?a freemailedre v...

Kérdés
...hova küldjem a mailt?a freemailedre vagy az oldaladon ami van?Fotót majd küldök a csajszinak, pasik még nem érdekelnek, te meg úgy is láttál már párszpor:D:DFrankón 39 éves a bige????
anonymous
Válasz
elkértem a csaj méljét, megmutathatod mit tudsz, faszfej! adriennehajnal@freemail.hu
2007-03-01 11:07:49
bunny

Ha az utóbbi időben itt már többször eml...

Kérdés
Ha az utóbbi időben itt már többször emlegetett konditermi lány a barátnőd, érthető, h miért nem kell Neked TV! :D Ellenben az baromi nagy homály, h a XXI. században is vannak olyan szánalmas nyálcsorgató kis balfaszok, akik képtelenek köszönni egy nőnek és beszélgetni vele, ellenben azt hiszik, ha bemutatják őket, attól bármi is történik majd azon túl, h maszturbációs témaként feldolgozzák párszor a zuhany alatt! Vajon ha "Az edző A TESTÉPÍTŐS KÉRDÉSEKRE válaszol" lenne a rovat címe, segítene valamit? ----- Na de ha már itt vagyok, kérdezek én is egy hülyeséget! 89 kg vagyok, 11-et már letoltam, ÉS(!) rámjönnek olyan nadrágok is, amik annak idején csak 82-84 kilósan voltak jók.Hallottam a "testkompozíció-változás" kifejezést, de ha diéta alatt állítólag nem lehet izomtömeget növelni, csak kínkeservesen megtartani a meglévő nagy részét, akkor hogy lehet ez? Napi 500g csirke+4 adag Whey Pro, 100g rizs+100g zöldborsó,1 alma a kaja, teljes test edzése heti 3x bukásig. Ha hülyeséget kérdeztem, akkor: Te vagy a példaképem és jó a BBTV :D , ha nem AKKORA hülyeség, akkor köszönöm a rám fordított időt!
agykombájn
Válasz
nem segítene semmit. a kis **** frankón azt hiszi, hogy van esélye. amugy nem a barátnőm, de rühellem a megájult kis ****kat akik azt hiszik, minden picsa pont rájuk vár és majd én fogok pont az ilyen nyomorékoknak szervezkedni. az hogy a rovat "normális" legyen, reménytelen. hát hülyeséget kérdeztél, pontosabb semmi értleme nincs!
2007-03-01 11:05:44
bunny

Szeva Bunny! Azt szeretném kérdezni től...

Kérdés
Szeva Bunny! Azt szeretném kérdezni tőled,hogy hol tudnám beszerezni a Steroid X-files 2003-at mert raktáron nincs jelenleg???? Válaszod előre is köszi!
Mitya
Válasz
sehogy. elfogyott gondolom.
2007-03-01 10:57:23
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4 kg 
 / 4.8
 
23 990 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
3 990 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2006
GP2 - Tóth Dániel
Superbody 2006 GP2 - Tóth Dániel
Erich Meulli
Erich Meulli
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #77.
BB.Tv Episode #77.
Bemutató Kovács Ferivel és Tóth Danival
Bemutató Kovács Ferivel és Tóth Danival
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....