Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2009 november kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Hali! Ismét én vagyok a felső melles csá...

Kérdés
Hali! Ismét én vagyok a felső melles csávó. Köszi a gyors választ, azt hittem, hogy 1 hetet kell rá várnom minimum. De pont ez a gáz, hogy a technika faszán megy, már a vállamat is sikerült ugy ahogy kikapcsolni, faszán meg is nyulik. Szerinted lenne értelme annak, ha ferdenyomással kezdenék, utána fekvenyomás, aztán tárogatás? Az áthuzás sokat változtatna?
roekjozsi
Válasz
á, csak szerencséd volt, nem is hitegetek senkit, éppen megláttam és gyorsan jtt a válasz. van érteleme ferdenyomással kedzeni,d e magas imsétlésnek is, sőt a negatív szakasz sebességét is érdemel revideálni! áthúzás is jó, d emindig variálni kell!
2009-11-30 18:56:23
bunny

Szia Bunny! Milyen gyakorlattal lehet, \...

Kérdés
Szia Bunny! Milyen gyakorlattal lehet, "amerikai film" tipusú mellizmot csinálni? Arra gondolok, vékony testalkatu emberek, kevés izommal, és a mellizmom etttöl függetlenül teljesen elválik a hastól és a bordáktól. A mellizom alsó része szinte egy vizszintes vonalat képez. Tolodzskodásra gondolok, Arnold könyvbe irt valami hasónlót. Kösz Z.P.
Válasz
semmilyennel! sokat gondolkoztam ezen, mindig is szerettem volna amerikai pornósztár típusú faszt és kislányokat ilyesztgetni vele a homokózóban, mert másra nem igen jó, hasonlóan az amerikai film típusú mellizomhoz! ne ratyiskodjunk, edzzél szépen, szedj fel tömeget, diétázz le és próbáld megérteni hogy más iszmok is vannak, a test egységben működik!
2009-11-30 17:52:17
bunny

Helló! Az lenne a problémám, hogy a mel...

Kérdés
Helló! Az lenne a problémám, hogy a mellem felső része durván el van maradva az alsóhoz képest. Eddig úgy edzettem, hogy fekvenyomás-ferdenyomás-tárogatás. Mi a véleményed, mit változtassak? Előre is köszi.
roekjozsi
Válasz
a technkát. nem elég ferdény nyomni, ugy is kel nyomni, hogy valóban dolgozzoanak felső rostok! koncentráció!
2009-11-30 17:50:10
bunny

szia! szerinted sokat számit, hogy a sco...

Kérdés
szia! szerinted sokat számit, hogy a scott bicepszet súlyzóval, vagy géppel csinálom? Ha súlyzóval, akkor egykezessel vagy kétkezessel? Igazából a gépet azért szeretem jobban, mert akkor jobban érzem a bicepszemet
Szűcs.Gábor
Válasz
azt csináld amit a legjobban érzel!
2009-11-30 17:49:39
bunny

Tiszteletem Mester! Lehet butaságot kér...

Kérdés
Tiszteletem Mester! Lehet butaságot kérdezek, de a Vörös Zoli miért nem indult a bajnokok éjszakáján? Vagy ő már más kategória? Mondták azt is, hogy a Danit nem nagyon fogják mostanában megverni, és a Zoli? Én úgy gondolom, hogy ő a legjobb. Rosszul gondolom? Válaszod előre is köszönöm.
Válasz
rosszul gondolod, nem a zoli a legjobb. nem is állította ezt sem ő, sem más. a dani verhetetlen. a zoli a wabbán szarul volot igy nem volt kedve tovább készülni.
2009-11-30 17:49:16
bunny

Szia bunny. Én kérdeztem ma az inhüvely...

Kérdés
Szia bunny. Én kérdeztem ma az inhüvelygyúlladást meg írtam az edzéstervem. Tudom,hogy hülye voltam és sajnálom is,hogy nem pihentettem jobban. Bocsi ha értetlen vagyok. :D Az edzéssel kapcsolatba akkor szerinted melyik gyakorlatok maradjanak? Vagy ahogy szoktad mondani azt csináld amit érzel? :D De bemáslom megint: Hétfő: Mell > Fekvenyomás,30 fokos nyomás(egykezes),Tárogatás 30 fokon,Tárogatás egyenes padon.Ehhez szoktam rakni még válltogatva szűkönnyomást,tolódszkodást vagy csigás keresztezést Bicepsz > Egykezes bicepsz ülve, és a 2. és 3. gyarkolat mindig más ezek kalapács,koncentrált,csigás bicepsz fej mellett,szűkön húzódszkodás. Kedd: Láb > Combhajlitó egylábbal majd két lábbal,Gugolás,Lábtolás,Merev lábas felhúzás vagy lábhajlító és ülő vádli. Tricepsz > Fejfölött tricpesznyujtás,lórugás, a 3. letolás kötéllel vagy pedig tolódszkodás Szerda: Hát > Mellehz húzás,Evezés rúddal,T rudas evezés rúddal,Felhúzás,Húzódszkodás mellhez vagy tarkóhoz,Hiperhajlitás és a 7. ik gyakorlat minden héten más ezek : Szűkön húzás mellhez,evezés csigán,áthuzás,fűrész,forditott fogású lehuzás mellhez. Péntek: Vál > Oldalemelés,Vállból nyomás(kézi súlyzó),Nyakból nyomás(Kézi súlyzó),Döntött oldalemelés,hát mögött rúd felhuzás(hátsó váll),Csukja rúddal és ehhez még előre emelés vagy pedig állighúzás. Köszi a választ.
anonymouse
Válasz
minden gyakorlatot hagyj el aminél csak megnyikkan az alkarod, ennyi az egész!
2009-11-25 21:06:40
bunny

Hello Bunny. Hogy vagy? Eloszor is szere...

Kérdés
Hello Bunny. Hogy vagy? Eloszor is szeretnek gratulalni az 57-dik epizodhoz, kiraly lett. Lenne egy gyors kerdesem, az edzesem ugy nez ki hogy; 1mell-vall,2tricepsz-bicepsz,3lab,4hat heti szinten cserelem 3x12-8 es neha 4x10-8 ami a problemam hogy a mell az egyszeruen nem akar eroszintben novekedni es egyszeruen nem tudok feljebb menni 85-90kg-nal! Szerinted ez az edzes amit csinalok az meg felel a tomegeleshez? vagy szart sem er? a kaja nagyon rendben van a pihenesre is oda figyelek. Remelem lesz idod valaszolni halas lennek. Tovabbi jo munkat nektek. Bocsi ha f.....l zavartalak. Minden jot:)
Tavkapcs
Válasz
annak az oka hogy nem erősödsz más edzéstechnikai oka is lehet. vedd el a súlyt és kezdj el NEHÉZ 30-as sorozatokat nyomni - meg fogsz lepődni hamarosan!
2009-11-25 21:06:01
bunny

Helló Bunny! Annyi lenne csak a kérdésem...

Kérdés
Helló Bunny! Annyi lenne csak a kérdésem, hogy itt állok fehérjevásár előtt, és valami kevert fehérjére lenne szükségem. Eddig pro 360 és cytopro volt amit használtam, de láttam, hogy megjelent a scitectől több új kevert ill. designer protein is, közülük a promix igen jó áron van (21 e a 7 kg-os). Nyilván mivel új termékről van szó nem biztos, hogy találkoztál már vele, de lenne valami tipped egy jó kevert fehérjére a pro 360 helyett? (anyagiak miatt iszom a tejsavó helyett).
Ilic
Válasz
nem ismerem, de próbáld ki nyugodtan!
2009-11-25 21:04:25
bunny

szia bunny!Edzésem jo és utána megennék

Kérdés
szia bunny!Edzésem jo és utána megennék egy fej salátát meg 10dkg párizsit meg 1liter tejet attól nőne az izom?válaszodat köszi!
alehandro
Válasz
mindeképpen, de tumixold le! és tegyél bele nutellát!
2009-11-25 21:02:53
bunny

Szia Bunny! Beszéltünk magazin builderrő...

Kérdés
Szia Bunny! Beszéltünk magazin builderről, és az lenne a kérdésem, hogy írjak-e valami cikket, ami alapján "tesztelhetsz" :D:D vagy már nem aktuális? Köszi
lasoma
Válasz
dehogyem! kapok néha cikekket, de egy részük sajnos rettenetes! az enyémek is szarok, de az a minimumszint!
2009-11-25 21:01:34
bunny

Szeva Bunny!Laci vagyok Debrecenből!Egy ...

Kérdés
Szeva Bunny!Laci vagyok Debrecenből!Egy rövid, remélem egy szavas válaszig zavarnálak!Szóval 80 kg vok, diétázom és így néz ki minden napom!1.étkezés:35g Whey Pro, 50g zabpehely,2.3.4.5.étkezések 100g cs.mell, 40g rizs, 50g brokkoli, paradicsom és paprika étkezésenként egy-egy darab, h jobban csússzon!Utolsó ch-s kaja után 1 órával edzés, edzés előtt Liquid L-Carnitin 100.000, egy adag Hemo-NO, Nitro-X, edzés után közvetlenül Whey Pro, utána 6. étkezés 150g cs.mell+50g brokkoli, ucso étkezés lefekvés előtt 1 adag Whey Pro!Esetleg javítani való?Köszönöm válaszod!
Laca
Válasz
nincs! ;)
2009-11-24 11:20:19
bunny

Szia bunny. Már régebben írtam de biz...

Kérdés
Szia bunny. Már régebben írtam de biztos nem emlékszel. :) A problémám,hogy még mindig fáj az alkarom bicepszezés közbe elvileg ez még mindig az inhüvelygyulladás tünete. Voltam orvosnál még nyáron adott rá kenőcsöt,gyógyszer,pakolás-t.Szerintem egyedül pakolás ért valamit azt használtam elis múlt úgy,ahogy előről kezdtem bicózni,hogy erősődjenek meg alkaromba az inak vagy mik :) .Pihenettem is kezem vagy 1 hónapig de most megint fáj. Pedig nem eröltettem meg szóval nem éreztem alkarom gyakorlatt közbe. Fájdalom lehet azért jött vissaz mert 21-eztem francia ruddal és nem is nagy sullyal összesen volt 25 kg.És megint előjött és nem tudom mi legyen mert így nem tudom erőltetni bicót. Annyival jobb,hogy 17 kg al tudok egykezes bicepszet tólni így még nem fáj de egy nagyon kicsit érzem. Gondolkozok injekcion met azt mondták,hogy aki már kapott ilyen annak már másnap nem fájt és tudot rendesen edzeni.Alkarra olyan értelemben van értelme edzeni,hogy ne fájjon bicó közbe mert elég nagy így is alkarom szóval külön nem edzeném ha nincs pozitiv hatása inhüvelygyúladásra. Erről véleményed? Ha már itt vagyok írok edzéstervemről is. :) Mostanába már 4*8 hanem probálok 4*12 és probálom tartani a 1 vagy 1,5 perces pihenő időt. Has > Hétfő,Péntek : Hasprés,Lábemelés,Harangozás, néha van még az a gép amivel pörögni kell. :)) Hétfő: Mell > Fekvenyomás,30 fokos nyomás(egykezes),Tárogatás 30 fokon,Tárogatás egyenes padon.Ehhez szoktam rakni még válltogatva szűkönnyomást,tolódszkodást vagy csigás keresztezést Bicepsz > Egykezes bicepsz ülve, és a 2. és 3. gyarkolat mindig más ezek kalapács,koncentrált,csigás bicepsz fej mellett,szűkön húzódszkodás. Kedd: Láb > Combhajlitó egylábbal majd két lábbal,Gugolás,Lábtolás,Merev lábas felhúzás vagy lábhajlító és ülő vádli. Tricepsz > Fejfölött tricpesznyujtás,lórugás, a 3. letolás kötéllel vagy pedig tolódszkodás Szerda: Hát > Mellehz húzás,Evezés rúddal,T rudas evezés rúddal,Felhúzás,Húzódszkodás mellhez vagy tarkóhoz,Hiperhajlitás és a 7. ik gyakorlat minden héten más ezek : Szűkön húzás mellhez,evezés csigán,áthuzás,fűrész,forditott fogású lehuzás mellhez. Péntek: Vál > Oldalemelés,Vállból nyomás(kézi súlyzó),Nyakból nyomás(Kézi súlyzó),Döntött oldalemelés,hát mögött rúd felhuzás(hátsó váll),Csukja rúddal és ehhez még előre emelés vagy pedig állighúzás. Ezen változtatnál valamit? Köszi a választ.
anonymouse
Válasz
őszintén szólva hülye voltál. inhüvegyulldás után alkart igénybevevő gyakorltot csinálni, erre nem sokat lehet mondani a mély gratuláción kívül. felejtsd el az idióta rudas gyakorltokat! az edzésprogramodban az iylejk 5 mellgyakorlat dolgok számomra felfoghatatlanok. hátra is 7 gyakorlat, minek? 8 vállgyakorlat, MINEK? hogy a picsába lehet ennyi gyakorltot megcsinálni, alszol közben?
2009-11-24 11:19:31
bunny

Hello Bunny! December 10én a Zoli komár...

Kérdés
Hello Bunny! December 10én a Zoli komáromban szemináriumozik, nem tartasz vele? Ez elérheto lenne nekunk, Szlovákiaiaknak is jo lenne ha elmennél, esetleg egy ksi eloadást tartani. Gondold át, ha idod engedi. További Szép Napot!
Ádám Szlovákia
Válasz
megpróbálom,c ak el ne felejtsem!
2009-11-24 11:13:41
bunny

Szia Bunny, Ha megis lenne egy kis idöd ...

Kérdés
Szia Bunny, Ha megis lenne egy kis idöd nagyon ertekelnem a valaszod. Azon gondolkodtam hogy a szervezet ha nem kap taplalekot, elösször izmot kezd bontani. 1, Akkor miert van zsir az emberen es mikor kezd el az leepülni? 2, Felmerült bennem az is, hogy ha vilagvege lenne es nem kapnak enni, ki halna elöbb ehen? Az atlagember, a dagadt playstation-ös köcsög, vagy egy szalkas profi testepitö? 3, Mit nyer a szervezet a zsir leepüleseböl pontosan? Nagyon szepen köszönöm valaszod.
Gabess
Válasz
1. a zsír az aerob folyamatok üzemanyaga 2. az átlagember. egy izmos embernek ugyan sokkal több az üzemanyagigénye, de ez hamar lecsökken és van mit lebontani. a kövér emberek szintén tovább huznák valamivel talán. 3. a zsír az oxidatív (aerob) energiafolyamatokhoz kell. a komolyabb izommunka nem oxidatív (anaerob) energiafolyamat, de minden más igen. erre tökéletes üzemanyag a zsír, és jó a hideg elleni védelemként is. de a zsírfelhalmozódás mértéke normális életmódnál nem jelentős. képzeld el egyszrűen azt hogy az agyad és az izmaid terheléksor szénhidráttal működnek, de egyébirátn a zsríkészletedet használod. ez a két folyamat együtt működik mindig. más kérés hogy zsírt oylan alacsony intezitású dolgoknál használsz, ami alig igényel energiát és a zsír fűtőértéke még kétszer nagyobb is.
2009-11-24 11:13:22
bunny

Szia Bunny! Érzésem szerint nyáron alapo...

Kérdés
Szia Bunny! Érzésem szerint nyáron alaposan túledzettem (nem volt észrevehető jele (pl: ínhüvelygyulladás) csak egyszerűen nem fejlődtem) magam! 2 és fél órákat edzettem, nem ettem eleget, 4 naponta került megedzésre egy izomcsoport. Ez így volt egész nyáron. Amióta utánaolvastam a kaja teljesen be lett lőve, egy edzés 1 óráig tart, úgy hogy 1 nap edzés(mell-váll, láb-tricepsz, hát-bicepsz) egy nap pihenő. Ésszerű volumennel dolgozok (mell:14, váll:12, láb:14, tricepsz:9, hát:16, bicepsz:10) Pár kérdésem lenne. 1-> Elég a 2 hét pihenő a túledzés után? 2->Jó az edzésterv elosztásom? (alapgyakorlatok vannak) 3->Nem kell így túledzéstől tartanom? 4->Jók a volumenek? Köszönöm a válaszod
Szabolcs
Válasz
1. két hét pihenő talán elég lesz. de a t esetdben nagyon igaz a monddás: "nincs túledzés, csak kevés kaja vagy pihanő" 2. megteszi. 3. ez általában nem az edéstől függ, ezér kell. 4. nem tökély: tricepsz nagyobb izom, miért kevesebb a sorozat? melled és a lábad is egyfirma méretű izom?
2009-11-23 11:15:44
bunny

Üdv Bunny!22 éves vagyok, 63kg, 172cm ma...

Kérdés
Üdv Bunny!22 éves vagyok, 63kg, 172cm magas, egy éve edzek, kb két hónappal ezelőttig semmi gondom sem volt, az utóbbi időben viszont nyak mögül nyomásnál fájdalmat érzek a lapockám belső részében , ami leginkább a rúd kivételekor és visszatételekor jelentkezik. Kezdetben csak az egykezes súlyzós nyak mögül nyomásnál jelentkezett, ezért azt nem is csináltam, de most már a kétkezes rúdnál is fáj, estére ez a fájdalom áttevődik a vállam hátsó részére, nyomásra nem érzékeny, de belégzéskor húzódik és erősödik a szúró fájdalom. Szerinted mi lehet a gond? Csak a fej fölött végzett gyakorlatoknál jelentkezik, oldal és előreemelésnél, állighúzásnál nem. A nyak mögül nyomás alapgyakorlat, gondolom nem lehet kihagyni, vagy helyettesíteni.Köszi!
Válasz
a nyak mögött nyomás nem alapgyakorlat hanem egy szar gyakorlat ami tönkreteszi az ízületeidet. nyak mögött egykezessel művészet nyomni, egyébként, mert semmi sem kényszíriti hátra a könyöködet - egykezessel a fej nonalában nyomunk.lassan felejtsük el ezt a7 "alapgyakorlat-nem alapgyakorlat" baromságot: az izmaid munkát tudnak végezni, d a gyakorltokat nem ismerik! ne végezz olyan gyakorltot ami fájdalmat okoz!
2009-11-23 11:12:09
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne hogy mik...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne hogy mik a házilag elkészitett turmixnak az összetevői (amolyan Rocky koktél),szóval ami magas fehérje és szénhidrát tartalommal bir,ezáltal tápláló,pl a (kora) reggeli edzés előtt vagy után (erőnléti) ,futás,fekvő,huzozkodás,has,stb ihatnék..szóval ilyen összetevőkre lennék igazából kiváncsi amit összeturmixolva megiszok és ezeket adják amit irtam(magas fehérje,szénhidrát tartalom,és tápláló,iz nem fontos),mit ajánlasz?(és az egyes alapanyagokból mekkora mennyiséget?)...köszönöm előre a választ
Válasz
semmit. táplálékiegészítőt kell turmixolni, másnak nincs értelme. pl. a tejsavó protein azért hasznos, mert gyorsabban szívódik fel, azt elég kínos lenne megenni por alakban. ellenben semmilyen más normálisan fogysztható táplálék hasznosulása nem elsz gyorsabb ha leturmixolod. azért mert "turmix" még nem lesz értelme! kifejezetten akkor van még értelme turmixolni (legendássá vált a tonhal konzerv turmixom) ha nem bírod megenni amugy. megteheted csikrével is, de a turmixolt tonhal vagy csirke ettől még tonhal vagy csikre marad.
2009-11-20 15:23:40
bunny

Szia Bunny! Nem kérdést szeretnék felten...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdést szeretnék feltenni, hanem egyszerűen csak egy tényt megosztani Veled, és minden kedves BB-sel! Ugye felmerül itt a H1N1-es okosság... semmi esetre sem éri meg beoltatni magunkat, mert annyira tök jó a vakcina, hogy igaz, hogy bevéd egy olyan dolog ellen, amire kb 1% esély sincs, hogy elkapjuk, hogy közben legyengíti az immunrendszert. Na, itt jön be az okosság, mert pont ez volt az egésszel a célja az orvosoknak (többségüket lehetne hívni akár gyógyszer-maffiózóknak), hogy ezért minden más szart elkapjon az ember, és fizetheti a sok gyógyszert... persze alapból egyeseknek már a vakcina is pénzbe kerül... Tehát elképzelhető, hogy hamarosan majd jön a halpestis - mert az még nem volt - és akkor majd arra is vehetünk sok-sok pénzért mérget magunknak. Ennyit erről, nagyon jó az oldal, emiatt kezdek már kilábalni a "teleszart-zokni" efektusból:D Üdv: egy testépítő
Válasz
én azért ennyire nem mennék bel az összeesküvés-elméletbe!
2009-11-19 17:28:29
bunny

Hello Bunny! kb 1,5 éve edzek, fél éve i...

Kérdés
Hello Bunny! kb 1,5 éve edzek, fél éve intenzíven. Egy-két hete észrevettem, hogy pl oldalemelésnél, vagy tárogatásnál a negatív szakaszban kattan egyet a jobb vállam. Fájdalom nincs, csak a hang. Bármilyen lassan csinálom, bármilyen tartással. Már bemelegítés alatt is (karkörzés hátra) kattan. Mit lehet vele kezdeni? Szerintem a bemelegítésem megfelelő, sohasem hagyom ki! Várom válaszod!
sepusz
Válasz
lassitsd le a negatív szakaszt, talán úgy ki tudod küszöbölni a kattanást!
2009-11-19 17:27:30
bunny

szia bunny, 185 cm magas vagyok, és 89 k...

Kérdés
szia bunny, 185 cm magas vagyok, és 89 kg. A kérdésem elméleti. 2 éve edzegetek, de eddig nem ástam el magam mélyebben a témában. Mostantól, (kb. 2 hónapja) figyelek oda nagyon mindenre (kaja, edzés, regeneráció). Mit gondolsz, mennyi idő szükséges ahhoz, hogy zsírmentes izomtömegben 100kg-ra felmenjek? Tudom, hogy ostoba kérdés, de hátha tudsz vmit mondani rá. Köszönöm szépen!
extraaa
Válasz
10 év!
2009-11-19 16:57:06
bunny

Szia Bunny! Olyan problémám lenne, hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan problémám lenne, hogy rengetek gázt eregetek napközbe, ami igencsak zavaró, suliba is elég égö.. egy ideig visszalehet tartani, meg el lehet poénkodni, de már zavaró. Lehet a sok fehérje-bevitel miatt? Tömegelek, mondjuk annyira sokat nem eszek. A reggelim 100 g zab, meg 50 gramm biotech fehérje, lehet hogy attól? Egész nap? :( Jah, és sok a gyomorsavam, gyakran feljön, ilyenkor segít a zöldárpa, vagy az optacid nevü termék. Lehet ezzel összefüggésben? Mit tanácsolsz?
Béci
Válasz
valamelik összetevő gázosít. önmagábana fingás nem túl nagy probléma, csak kellemetlen, így egy szinten ezzel együtt kell élni. ha anynira elviselhetetlen, kisérletezd ki, hogy mitől vagy fingós - jól látod, mind a protein, mind a zab lehet ludas ebben! egyél sok sok rostot és zöldésget az a savasodás ellen is jó!
2009-11-19 16:56:22
bunny

Szia Bunny! 2 hónapja edzek, diétázok...

Kérdés
Szia Bunny! 2 hónapja edzek, diétázok, most pedig szeretném megosztani tapasztalataimat. Mindenek előtt tudni kell, hogy 20kg-ot szerettem volna, szeretnék leadni, s a pizza/kóla helyett 2 hónapja már főtt cuccokon élek:). Edzésem 3 kemény/ebb súlyzós edzés kiegészülve 1, olykor 2 futással + 1 úszással hetente. Edzések előtt -melyek reggel 6kor vannak, tehát éh gyomorra-, (s értem ezalatt a súlyzós edzéseket), be szoktam venni 2 db mega carni-x tablettát, edzés után pedig közvetlenül anabolic fehérjét az előrelátható napi fehérjeszükségletem mértékében. Elég jó eredményeket értem el eddig, 11kg ment le, s rengeteget izmosodtam, a súlyok legalább másfélszeresét nyomom a 2 hónappal ezelőttihez. Bár ez nem is annyira fontos!? Azonban 1 hónap múlva elfogy a fehérjém, a carni-x tablettám, s mivel az elmúlt 2-3 hétben a fogyás meg-megállt (pedig volt eddig össz. 2-3 "becsapós napom"), nem tudom, mire ruházzak be a következőkben (a diétát ugye folytatom). Szívem szerint ugyan ezt a kombinációt alkalmaznám, azonban mivel még mindig van rajtam egy 5, inkább 10kg felesleg, tétlen vagyok. Mit gondolsz, talán eljött volna az az időszak, amikor a fogyás megáll, s ezentúl inkább szálkásodás következik be? Esetleg más termék után kellene néznem? Őszintén szólva, maradnék ezek mellett. Várom tanácsaidat!:) Minden jót kívánok! Marci u.i.: küldtem sms-t is:)
Válasz
drága marci, ha nem küldtél volna sms-t, nem piros keretben jelenne meg a kérdésed, úgyhogy tudom, ki küld sms-t és ki nem. a fogyás meg a szálkásodás mint szó ugyanaz, csak az előbbit dagatd emberekre alkalmazzuk, vicces lenne őket ugyanis szálkásítást végzőnek beállítani. a cél a zsír elvesztése, a szlkásítás azonban izomzatot is feltételez. az általad hazsnált termékek jók, esetleg a rsformot érdmes kipróbálni, bár hamarosan lesz egy brutál zsírégetője a scitecnek. az étrendet kell mindig megviszgálni, ha megáll a fogyás!
2009-11-19 15:23:39
bunny

Szia! Konnyen hizo embereknek ajanlottad...

Kérdés
Szia! Konnyen hizo embereknek ajanlottad az alacsony GI-vel rendelkezo ch forrasok alkalmazasat etrendben, rizs helyett. Neztem a lencsek, babok tapanyagtartalmat es a rizshez kepest eleg nagy feherjetartalommal rendelkeznek. Te is irtad itt, en is ugy szamolom az etrendet, hogy a feherjet csak az allati eredetut szamolom, de ha rizst cserelnem huvelyesekre az olyan lenne, mintha egy plusz szojafeherje kiegeszitot hasznalnek es nem szamolnam bele a feherjetartalmat. Ilyen mennyisegu plusz novenyi feherjet azert mar erdemes figyelembe venni az etrendben? Vegyem esetleg a 50%-at bele az etrendbe es a tobbi menjen a szokasos forrasokbol? Szerinted hogy esszeru ilyen esetben eljarni? Koszonom!
Válasz
szerintem nem kel beleszámolnod igy sem, perzse maradj 2g /tskg-n. az ha töb ehérhjét viszal be, nem lesz nagy tragédia!
2009-11-19 15:07:20
bunny

Szia Bunny! Érdekelne a véleményed, ugya...

Kérdés
Szia Bunny! Érdekelne a véleményed, ugyanis majd' mindenki mást mond a témában. Tehát a hétfő-szerda-péntek délutánjaim általában így néznek ki: hazaérek melóból, első az amino, aztán a fehérjeturmix, majd jól beebédelek. (Aztán persze a kávé, sajna nem tudom elhagyni, Sokszor nem is a kávé, hanem maga a procedúra hiányzik :)). Ezután megyek edzeni. Telehassal. Mondták már, hogy ez így nem oké, mert az emésztésre megy el az energia. Próbáltam már úgy is, hogy csak egy keveset eszem éhség csillapítás címszó alatt, meg olyat is, hogy ebéd után 2-3 órát várok, és csak aztán edzés. Igazából nem vettem észre különbséget, az edzés kb. ugyanúgy ment minden esetben. A fejlődést szem előtt tartva, mely megoldás lenne a legjobb? Köszi! Üdv!
Geronimo
Válasz
edzés előtt egy órával kéne enni. de nekem pl a világ legnagyobb rejtélyei közé tartozik, hogy minek hazsnál valaki fehérjeturmix előtt aminosavat?
2009-11-19 15:06:08
bunny

Hello tudom hogy nem ide tartozik de egy...

Kérdés
Hello tudom hogy nem ide tartozik de egy kicsit mégis. milyen geciség már az állam részéről hogy megszüntetik a danubiust meg a slágert. Olyan jókat edzettem rá kora reggel mikor balázsék elkezdték a hülyeséget, lehet hogy kicsit el is terelték a figyelmem az edzésről de nem érdekel foggyak 2 kilót izomból csak adják vissza a rádiónkat. csá mindenkinek és gyúrjatok ezerrrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Válasz
ez butaság barátom. én nem vagyok a témába éppen elméjedve, de 12 éve tudjuk, hogy meddig szól a frekvencia szerződés. nen hidd, hogy a másik ráédiók rosszabbak lesznek!
2009-11-19 15:05:06
bunny

Szia Bunny! again from Serbia! MEnnyire...

Kérdés
Szia Bunny! again from Serbia! MEnnyire érdekes a viz témájával foglalkozni? Én nem iszom meg a csapvizet, sőt, még főzni se merek vele. Nemrégiben vásároltunk 1 ilyen ionizáló, ezüstvizet csináló masinát. nemkis gépezet, meg is volt az ára. Ez a viz izre is kellemessebb és jobban oltja a szomjat is, meglepődve tapasztalom, hogy van mikor 6 vagy több liter vizet is megiszok 1 nap. Megmértük, a karbonátokat teljes mértékben kivonja a vizből, Natrium tartalma ha jól emléxem 0,1mg/l, a pH is olyan 6,5 de inkább 7hez közeli. A Klorid tartalma is majdnem 0. Fater benne kémiában, azt mondja nem átverés. Az árusitó szerint az ásványi anyagokat, vagyis azokat, ami a vizből ki lett vonva, simán pótolja a rendes étkezés. Az ezüst kolloid tartalma meg tán antibakteriális hatású. "Szinre" is különbség van a csap és e viz között. Megjegyzem a csapviz sem esik már jól... Csak annyit hogy átbaszás, vagyis ugyértem érdemes e ilyesmire hangsulyt fektetni? Esetleg jó "diétás" viznek az utolsó kéthétben, mondjuk versenyfelkészülésen? Boccs, nem akarlak terhelni. A választ köszi.
Ákos
Válasz
alegjobb víz a szűrt víz. ha nektek komoly vízszűrötök van, akkor a legjobb vizet iszod. énis kartam venni, egy cég adta volna tök jó havi részlettel : csak a vége öt kiló volt, az meg vicc! attól hogy í vaz szűrt, még nem biztos hogy nátrummentes annyira menyire kell, igy verseny előtt enm biztos hogy jó. utána kéne érdeklődni a gyártónál.
2009-11-18 13:42:37
bunny

Szevasz Bunny. Szerinted, mitől van az, ...

Kérdés
Szevasz Bunny. Szerinted, mitől van az, hogy edzés közben a sorozatok közti szünetekben ilyen böfögő rohamok jönnek rám. Tehát mindig kitolódik a pihenőidő, mert elkezdek böfögni és amég nem tudok egy olyan igazán mélyről jövőt produkálni (mint pl. kólaivás után) addig nem megy tovább. És ez elég gyakori. Szinte az egész edzésen a pihenőidőket végig böfögöm :) Van valami tipped? Köszi
Válasz
nos ez igen érdekes kérdés. arra gondolok, hogy a légzéstechnikád nem jó, vagy valami oknál fogva túl sok levegtőt szívsz be a gyakorlatok közben. hülyén hangzik, de ha túl sok levegő kerül a gyomorba, böfögés vagy fingás lesz belőle (a szánsavas szarok abszolúte gázokat termelnek a gykmorban, ezért böfögünk, nem azért mert parazstok vagyunk.) lehet hogy szájon át lélegzel be és "félrenyeled"a levegőt. próbálj nagyon koncetrálni az orr légzéste!
2009-11-18 10:11:21
bunny

Kedves Bunny! Otthonra tervezem egy húz...

Kérdés
Kedves Bunny! Otthonra tervezem egy húzódzkodó rúd vételét és azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy szerinted a sima egyenes vasrúd vagy a két végén kb120fokban "lekunkorodó" rúd a jobb. KÖszi: ZB
Válasz
egyenes rudat használj. án utálom a szokványos kunkor rudat, a mozdulat legfelső részét kapcsolja ki faszán!
2009-11-17 21:01:27
bunny

Csáó! érdekel, h szénhidrátforrásként me...

Kérdés
Csáó! érdekel, h szénhidrátforrásként mennyire ajánlanád a házikekszet (ch: 73), a ropit ch: (70) és a fehér kenyeret (ch: 53). továbbá mit üzensz annak a haveromnak, aki tejbeáztatott házikekszet eszik minden edzés után? :)
Sharkhunter
Válasz
azt hogy "sok sikert!"
2009-11-17 21:00:41
bunny

Szia Bunny! Kérdés: szerinted ha már mi...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdés: szerinted ha már minden egyéb (kaja, vitamin, stb...) rendben, akkor van értelme az ecdysteron kiegészítésnek? Kérdezem mindezt azért mert teljesen ellentmondóak a magazinban írtak a shopban írtakkal... Van személyes tapasztalatod?
Válasz
ezek mindig olyan dolgok, amiket ki kell próbálni. van akinek bejön az ekdiszteron, van akinek nem! én próbáltam és nőttem, de minden máés tényező is megvolt, igy nem tudom mennyi volt ennek a szerepe. én azt mondom, 3 hónapos ciklusokban érdemes kirpóbálni!
2009-11-17 16:00:43
bunny

Hello Bunny! Most teljesen komolyan fog...

Kérdés
Hello Bunny! Most teljesen komolyan fogok valamit kérdezni, kérlek próbálj meg válaszolni! Tehát szeretnék otleteket elcsípni a Lénárd - féle otthoni edzoterembol, nem kellene konkrét tervrajz vagy ilyesmi, csak képek illetve amin látszódnak a berendezések! Nem tudom te ebben tudsz a segíteni, de mit tennél a helyemben, esetleg valami kapcsolatot a Lajosékre, de mivel ugytudom, hogy o már nem edzik otthon, ezért nem tudom! Vagy szerinted megtenné értem h lefényképezi, vagy segít ilyesmiben?? Mit tanácsolsz? Válaszodat elore is koszi!
Adam Szlovákia
Válasz
a lajost el tudod érni a blogjában ami a fórumon belül van és biztos vagyok benne hogy segíteni fog!
2009-11-17 10:04:53
bunny

Hello Bunny! Tegnap voltam egy fitness ...

Kérdés
Hello Bunny! Tegnap voltam egy fitness boltba és ajánlották hogy ha tömeget akarok növelni akkor 4x5-ös ismétlésekkel csináljam és nagyobb súllyal mint eddig például eddig csináltam a bicepszet 4 széri 8as ismétléssel 50 kilóval és azt javasolta csináljak 4 szériát 4 ismétléssel 60 kilóval. Ez mennyire jó mert azt mondták sokan hogy ez nem jó csak a boltos ajánlotta. Vettem jumbot meg monohidrátot a kettöt össze lehet keverni ha beveszem és nagy növekedésre számithatok ha az étkezésem is rendbe van? Vagy te mit ajánlasz mit csináljak 5-10 kiló pluszt szeretnék fleszedni? Köszi a választ
Válasz
nem tudom hogy az ilyen fitness boltokban a 60 évesk fintessboltosmamik ajánlják ezeket az okosságokat, vagy esteleg van bent valami másik fogyatékos. sajnos a boltosok nagyobb része nem hozzáértő, azért ,kell oda menni ahol nem traktálnak baromságokkal. egyébirátn: [link]
2009-11-16 08:51:28
bunny

Helo Bunny! Aszerint kezdtem átmozgatóz...

Kérdés
Helo Bunny! Aszerint kezdtem átmozgatózni,ahogy tanácsoltad,de fel is merült bennem két kérdés: 1.Normális-e,hogy egy ilyen edzés nállam két órát és 15 percet vesz igénybe? (Igyekszem nem túlhajtani magam,de arra is figyelek,hogy ne legyen belőlle wellness.) 2.Húzódzkodni még sem tudok (kiderült,alkalmatlan az eszköz),helyette egykezessel evezek("fűrészelek") közepes súllyal. Baromságot csinálok-e, lehet-e mást? Remélem nem fárasztottalak hülyeséggel.
K.Jenő
Válasz
1. nem 2. az biztos, hogy én húzódzkodást nem javasoltam átmozgató edzésbe.
2009-11-16 08:46:30
bunny

Szeva Bunny! Te ott voltál a motivációs ...

Kérdés
Szeva Bunny! Te ott voltál a motivációs konferencián? Én sajnos nem, de megnéztem volna ahogy pár száz testépítö egymásra dölve zokog mikor felállt a lábatlan fazon... :)
Gabess
Válasz
nem voltam ott különösebben, mindössze csak én voltam az egyik előaó!
2009-11-16 08:45:40
bunny

Csá Bunny!Én nem akarok kérdezni semmit,...

Kérdés
Csá Bunny!Én nem akarok kérdezni semmit, ellenben gratulálnék az oldalhoz, neked a munkádhoz és példaképemnek Vörös Zooltooonnak a WABBA VB-n elért eredményéhez!Grat Zoli! Elég régen jártam már errefelé, elég nehéz is volt megszerezni a jelszót!Még anno régen már átolvastam az alapokat!De nagyon cseles!:D Mondjuk maximálisan megértelek! U.i.:Minden jót neked EDZŐ!:) Remélem ha legközelebb Debrecenben jársz találkozunk!Az biztos ha találkozunk csapsz egy kört a mocimmal!:)http://www.bikepics.com/pictures/1665941/ A következő "Edzős, moccos BBTV!" mint Mikey BoY-al!:)Jó rész lett!Nagyon sokat fejlődtetek az utóbbi két évben, mind a videók, mind a rovatok alapján! Ja mégis van egy kérdésem!Épp diétázom, még nem készülök versenyre csak visszahozom a fazonom!Szóval aerob reggel és este is mehet egy nap, vagy elég csak reggel, ahogy most csinálom, vagy mehet este is edzés után ucso étkezés előtt?
Lackó
Válasz
köszi! más: sokan váérjátok a bbtv-t, a vesenyke miatt tökültünk vele annyit, így lesz komplett!
2009-11-16 08:44:50
bunny

Szevasz Bunny! Elolvastam minden cikked,...

Kérdés
Szevasz Bunny! Elolvastam minden cikked, és nagyon jók! Köszi, nagy segítség! Lenne egy remélem nem ostoba kérdésem! Tudom, hogy vízzel alap és hogy 1 óra alatt felszívódik az edzés utáni tápkieg, de mi van ha tejsavó-val (most arra gondolok, ami megmarad ha sajtot csinálsz othon) shékelem? Erre az elvetemült dologra csak azért gondoltam, hogy még több tejsavót nyomassak edzés után. Illetve még annyi, hogy ránéztem ezzel kapcsolatban a googlire, de sehol nem találtam, hogy mennyit javasolnak napi szinten fogyasztani belőle. Munka melett nem akarom összefosni magam :) Köszi szépen! Üdv, Csana.
Csana
Válasz
teljesen jó ötlet lenne az elmeosztályon, de így is tetszik - csak minimum 130 liter tejsavót ígyál meg! tejsavóból senki nem javasol semmi, tehjsavó PROTEINT használunk, ami tejsavóból készült koncetrátum vagy izolátum!
2009-11-16 08:43:34
bunny

Üdv Bunny! 22éves, 173cm magas, 65kg vag...

Kérdés
Üdv Bunny! 22éves, 173cm magas, 65kg vagyok, egy éve edzek.Az lenne a problémám, hogy kb.3 hónapja kezdtem el nagyobb mennyiségben fehérje koncentrátumot inni, 2hónapig napi 100g-ot (1x40g+2x30g) utána napi 120g-ot (3x40g). Eddig minden rendben ment, elég jól fejlődtem, most viszont minden bajom van a fehérjeportól, ha megiszok egy adagot úgy érzem, mintha telezabáltam volna magam, néha hasfájás, diszkomfort érzet + még az orrom is elkezd folyni (tipikus elsavasodásos orrfolyás,tüsszögés), mire elmúlik már ihatom is a következő adagot, így az egész napom ilyen szarul telik. Szerinted egy kicsit besokalltam tőle?Mit kellene csinálnom?Rendes kajából nem tudok elegendő fehérjét bevinni, mert húsból csak halat eszek, túróval,sajttal elvagyok (a szénhidráttal, zsírral minden ok, általában rizs, zabpehely, teljes kiőrlésű tészta és rozskenyér, olíva és szőlőmag olaj, napi 2500-3000kcal, 120-150g fehérje)
Válasz
először si probálj meg legalább részben más típusú fehérjére váltani. lehet simán nem emészted jó, és ez bizony nem azonnal jön ki!

más: köszönöm azoknak akik jelentkeztem flash ügyben! lehet nem válszoltam de ez nem azér tvan mert parzst vagyok, hanem mert annyi mélt akpk hogy azt s etudom kivel mit beszéltem meg! ha függőben levő ügyünk van, irjatok!
2009-11-13 19:18:59
bunny

Heló! én voltam akinek problémája volt a...

Kérdés
Heló! én voltam akinek problémája volt a szarással és ment orvoshoz:) Első kérdése az volt, hogy szedek-e ilyen szar fehérjéket. azt mondta az orvos hogy ő májproblémákra gyanakszik, és talán ez miatt nem tud rendesen felszívódni a táplálék. elküldött vizsgálatra természetesen csak februárra van időpontom... nem várom ki, addig veszek tömegnövelőt és ha attól sem sikerül híznom akkor tényleg a felszívódással lehet gond. De mindenesetre kipróbálom a zab mellőzését egy időre. meg megpróbálok minél több rostosat az étrendembe rakni. köszönöm szépen a tanácsot!
anonymous
Válasz
ja, a májad miatt ne szívódik a táplálék a gyomrodból, mert szar a gyomrodban levő tápkieg! :DDDDDD elég a kaja melléksen? tömegnövelés = megfelelő mennyiségű és minőségű táplálék+megfelelő edzés+megfelelő regenerációs idő és megfelelő mennyiségű alvás!
2009-11-13 17:36:58
bunny

Szia Bunny. Szerbiából irok, megprobalo...

Kérdés
Szia Bunny. Szerbiából irok, megprobalom, hatha valaszolsz. Édesapám szeretném hetente 1x elvinni edzőterembe, csak ekkor vagyok itthon, és tudok vele elmenni edzeni. Túl van már 1 idegbecsipődésena gerincében, ami persze mütve is lett, a mütét el is lett baszva, azóta zsibbad pár lábujja. És számitógépes munkája révén, ami ülő munka, 1,5 éve összejött neki 1 trombózis, amiből már persze "kigyógyult". Szóval alkalmankét: 1 mellgyakorlat, 1 váll, 1 hát, és esetleg egy 1szerübb lábgyakorlat. 4-es sorozatok. Az ismétlésszámot meg magasra tenném, mert még ráadásul derékfájós, gerince miatt. kb olyan 15-ös ismétlésekre gondoltam. 4-5 héten keresztül ezt csináltatnám vele. esetleg edzés után egy rövid kardió edzes olyan 10 perces, mondjuk bicikli. Mit gondolsz erről, a tervről? A másik meg 1 gerincnyujtó álvány(igy függeni kell rajta), amit most vettünk itt a shopban, ezt szinte napi rendszerességgel használja. Választ, ha lesz előre is köszönöm. Király a magazin, csak kár h mindent kiolvastam már:) Holnap Bajnokok éjszakája ;)
Ákos
Válasz
hát szerbiából is elér az internet szerencsére idáig :D abszolúte jó a terved, de ne felejstd el hogy ügyelni kell a kajára is, teltetlen szírokat fel kel nyomni az étrendjében. mehetsz egyébkétn magasab ismétlésszámra is bátran! remélem a magazin.buldet is olvasod, sajnos egy cikk megírása több óra, úgyhogy sosem lesz egy index, mert páran csináljuk csak! (effektíve én, meg pár srác küdözget be cikkeket!)
2009-11-13 17:17:30
bunny

Hello! 8 hónapja gyúrok 180 cm és 84kg ...

Kérdés
Hello! 8 hónapja gyúrok 180 cm és 84kg és a kondiba azt mondják hogy kicsit zsíros vagyok,de 8 hónap alatt nagyon jó fejlődtem! Szerinted a tömegnövelést folytassam? Olvastam hogy aki gyakran éhes gyors az anyagcseréje és lehet hogy nekem gyors mert sokszor éhes vagyok viszont ez azt jelentheti hogy gyorsabban fejlődik és ez jobb????
Válasz
nem jobb. ezt nem lehet így tudni. ja és nem is biztos hogy gyors az anygaseréd, énis gyakran hes vagyok. a gyors anyagcserét inkább onnan lehet tudni hogy levéssé zsírosodsz. szard le hogy mit mondanak a "kondiba", egyél tisztán és szedj fel izmot!
2009-11-13 11:57:24
bunny

Szia, Bunny! Mióta eszemet tudom mindi...

Kérdés
Szia, Bunny! Mióta eszemet tudom mindig is fújom az orrom, allergiás vagyok sokmindenre. Elég zavaró az egyfolytába torkomon lefolyó turha, meg hogy sokszor el van dugulva az orrom, nagyon ritkán tisztulok ki, akkor se sok idöre. 18 éves vagyok, és má elegem van. Multi-x, 10-20 gramm glutamin, 5 gramm C, 30 mg q10, sok-sok magnézium-cink-kalcium alaphangon megy, de nem jobb azzal se. Anti-allergén is hatástalan, az Aerials-ot próbáltam, de 2 hónap hatástalan szedés után abbahagytam Mit tudnál tanácsolni! Grat a munkádhoz, mikor lesz újabb BBTV? :)
Jaki
Válasz
nem tudom mennyi ideje szeded a vitaminokat, mert ez nem két nap alatt jön rendbe, hanem jópár hónap alatt. nyomhatod a c-t feljebb, 100mg q10, szelén, 1200 NE e vitamin nyugodtan mehet!
2009-11-13 11:55:54
bunny

Helló Bunny. Hobbi testépítő vagyok és ...

Kérdés
Helló Bunny. Hobbi testépítő vagyok és gerinc sérvet állapítottak meg nálam. Nem akarom abba hagyni az edzéseket, ám azt se szeretném, ha bele rokkannék. Az a kérdésem ,hogy milyen hátizom gyakorlatokat lehet végezni szerinted, ami nem terheli meg annyira gerincem? Válaszodat előre is köszönöm, Zsolt
zsolt
Válasz
ha abbahagyod az ezdést az olyan, mintha befeküdnéla kopopsódba: attól csak rosszabb lesz! nem gykorlat specifikusan kell hozzáállni, hanem gondolkozni kell hogy melyik mozdulat terheli a gerincedet rosszul és azt kiiktatni. ezt pedig érzed: ha nem, akkor nem tudsz edzeni és ideje megtanulni!
2009-11-13 11:54:23
bunny

Helló Bunny! Én egy 15 éves 190cm magas ...

Kérdés
Helló Bunny! Én egy 15 éves 190cm magas 68 kg-os fiatalember vagyok, és minden nap járok gyúrni keményen és azt mondta tesóm hogy ha hazajövök csináljak 3dl tejjel 50g(1kanál v. pikli) SCITEC Nutrition VOLUMASS 35 PROFESSIONAL turmixot és igyam meg. Ez elég lenne a tömegnöveléshez, vagy néztem ezt a Scitec Mass-t (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=1388) tiszta izomtömeg növelőt és egyszerre szedhetem a kettőt étkezések mellett? Ha igen, akkor hogy? Mit szedjek még hozzá? Előre is köszönöm válaszodat!
Válasz
ne gyúrjál mert bunkó leszel, maradj csak az edzésnél. 15 évesen nem kell napont edzeni járni, mivel kezdő vagy, eég heti 3. tejjel a hülyék isszák a tömegnövelőt, gratulálok a rokonsághoz. a tömegnövelés az étrenden múlik. a mass gyenge termék, a volumass sokkal jobb. beszltem az ügyedben jay cutlerrel és azt üzeni hogy olvasd el ezt: [link]
2009-11-13 11:52:46
bunny

Szia Bunny! kicsit gusztustalan lesze...

Kérdés
Szia Bunny! kicsit gusztustalan leszek, gond van az anyagcserémmel. (napi 5X eszek, ebbe benne van túró, zabpehely, rizs, vmilyen hús, + egyéb változatos dolog.) Napi 3 X megyek WC-re, ez még nem lenne gond, ha csak egy szimpla gyors anyagcsere lenne, de mióta ezeket a cuccokat eszem furcsa a széklet színe is, és bár nem hasmenés de eléggé furcsa. mióta így kajázok, nem is hízok semmit. Mondták már hogy lehet a zabpehelytől van, meg hogy fehérjeérzékeny vagyok, vagy a túró miatt... Így külsőleg gyanakszol valamire? Holnap megyek orvoshoz is, ha esetleg valami érdekeset mond, azt megírom. További jó munkát!
anonymous
Válasz
á, a szarás nem gusztustalan, az az élet velejérója. gusztustalan az emberek viselkedése, nem az hogy szarnak. nos dizájn szempontjából a szar színe uygan számíthat, de egyébkétn nem oszt. az állag jobban számít, ha nagyon híg a cucc, egyél több rostot, esetleg rosttablettát. van egyébkétn aki nem bírja a zabot, van aki a túrót. ez vagy hamsneésben, vagy puffadásban jelentkezik. az orvos sok értelmeset nem fog tudni mondani, max azt hogy egyé' rednesen szalonnát és könyeret! híznod nem kell, izomtömeget kell felszedni, ha zsír nem jön annak csak örülj. ha tömegs em, akkor nem elég a kaja!
2009-11-13 11:50:13
bunny

Üdv Mester! Mit gondolsz erről a H1N1 h

Kérdés
Üdv Mester! Mit gondolsz erről a H1N1 hisztériáról? Szerinted érdemes beadatni az védőoltást vagy átverés?
Válasz
na végre eljutottam ide, tudjátok, magazin.builder.hu meg egebeke lekötnek, főleg a versenyszezon. nos h1n1 itt két dolgot kel tudomásul venni: 1. az egész egy hatalmas parasztvakítás, kurva nagy üzlet eladni egy csomó gyógyszert hülyéknek. az immunredszered meg dísznek van. DE! 2. az emberek többsége nem egészséges és nem él egészégesen, sőt eleve hipchonder vagy csak az ürügyet keresi a lógásra - lásd "kiíratom magam" nép hobby, amelynek következtében ha lát egy náthás embert a tévében már rohan az orvoshoz - ingyé van ugye, annyi agya meg a legtöbbeknek nincs, hogy iylen dolgok miatt veszi el az állam élből a fél fizetésüket, amit ők nem is látnak. tehát azért KELL egy csomó oltást beadni (de nem nektek!) az átalegmeberknek, hogy egyáltalán bemenjenek dolgozni, mert komoly gazdasági károjkat okoz, ha 1-2 millió ember megbetegszik vagy szimulál.
2009-11-13 11:38:09
bunny

Üdv Bunny. A mellem zsíros de nem most l...

Kérdés
Üdv Bunny. A mellem zsíros de nem most lett az hanem már régebb óta zsíros és nagyon idegesít mert sokkal "szebb" lenne a mellem ha nem lenne ott az a kis zsír...Nem tudom hogy tudnám lepucolni?(most tömegelek)Majd ha egyszer diétázok egy normálisat akkor fog normálisan lejönni?Mert mondtak nekem olyat is,hogy csináljak bemelegítésnél kis súllyal sok ismétlést gyosan és majd leég a zsír. Választ előre is köszi egyébként király az oldal ;)
dzsó
Válasz
sehogy nem tudod lepucolni a melled. vagy mindent lepucolsz (magyarul diétázol), vagy semmit. remélem megjegyezted hogy ki mondta hogy csinálj kis súllyal sokat, mert itt az ideje, hogy feldugj neki egy kisebb kézsúlyzót!
2009-11-09 17:19:30
bunny

Szia bunny.Egy héten három aerob edzésem...

Kérdés
Szia bunny.Egy héten három aerob edzésem van(thaibox) hétfő,kedd,csütörtök.Szeretnék izomtömeget növelni, csak azt nem tudom hogy hányszor és mennyit lenne érdemes lejárnom sulyzós edzésekre hogy maradjon pihenőnapom regenerálódni, és szerinted milyen tápkieget kellene szednem hogy javítsak a helyzeten?Segítséged előre is köszönöm
Válasz
a thaibox edzés sok minden, de nem aerob ezdés. én nem látok nagy esélyt hogy hűdenagy tömeget fel tudsz mellette szedni, főleg szétrugdalt combokkal. szeda-péntek-vasárnap kéne súlyzód edzést csinálnod. az hogy miyen táplkieget hazsnálj, meghaladja e arovat kereteit, úgyhogy egyszerűen jumbo!
2009-11-09 17:18:04
bunny

Szia Báni! A körmömön vannak ilyen fehé...

Kérdés
Szia Báni! A körmömön vannak ilyen fehér foltok néha, ami ismereteim szerint a cink hiányt mutatja. Szedem a multi X-et, vegyek még mellé egy 50 mg-os szájtek cinket is? Vitaminokat így szedek: 1 csomag multi, +2g c+camg
MJ
Válasz
cinkiány, vashiány, midnen lóf*sz hiány anép orvoslás szerint - há nekem is van néha, még akkaor is hafulln nyomom a vitamin. a cink egyébkétn nem árt, d vegyél inkább ZMAt!
2009-11-09 17:16:22
bunny

Szia Bunny! Úgy érzem, hogy a mellem ...

Kérdés
Szia Bunny! Úgy érzem, hogy a mellem le van maradva a többi izomcsoporthoz képest, arra gondoltam, hogy két részre szedném az edzést és így heti kétszer edzeném meg. Te mit gondolsz erről az edzéstervről? mell"A": fekvenyomás, egykezesnyomás, áthúzás mell"B": 45fokos nyomás, előreemelés tenyérrel előre mellre koncentrálva (Scorus Bernát csináta BBTV16-ban), tárogatás 30fokon H: mell"A", tricepsz, has K: hát, bicepsz, vádli (SZ: pihi) CS: comb, has P: mell"B" váll, vádli (szombat vasárnap pihi) vagy esetleg olyan, hogy teljes mell edzés mindig, de "A" edzés nagy súly kevés ismétlés, "B" edzés kis súly sok ismétlés melyik lehet a jobb? esetleg egyéb ötlet? köszi
Válasz
szerintem ez telejsen rossz hozzállás. az edzéstechnikán kellene javítani: mondok egy egszerűt: a negatív szakasz tartson 4 máésodpecig és 15 feletti ismétlést csinálj!
2009-11-05 22:29:54
bunny

Szia Bunny. Láttam a BBTv egyik adásában...

Kérdés
Szia Bunny. Láttam a BBTv egyik adásában, hogy tojásfehérje rudat fogyasztottál. Azt szeretném kérdezni, hogy a capriovus-tól lehet-e net-en rendelni, mert itt a környéken sehol nem tudnak szerezni, a cég leírásában pedig nem találtam erre utaló információt. Köszönettel: Ressinka
ressinka025
Válasz
kiküldik ha megrendeled! hivd fel őket, egy heti adagot elküldnek, legalábis nagyobb városokba. újabban ternekben is lehet kapni!
2009-11-05 17:14:20
bunny

Üdv Bunny! 9 hónap kihagyás után most új...

Kérdés
Üdv Bunny! 9 hónap kihagyás után most újra elkezdtem az edzést. Ésszel csinálom, voltak átmozgató edzések, és fokozatosan emelem a súlyokat. Viszont egyes gyakorlatoknál, főleg tricepsz edzésénél égető érzést jelentkezik a könyökömben. kicsit olyan érzés, mintha kicsi lenne ott az izületem, vagy száraz, vagy hogy mondjam... nem tudom jobban leírni. Ez csak a gyakorlatnál jelentkezik, a többi testrész edzésénél, meg edzésen kívül nem. Van ötleted, hogy mit tehetnék ez ellen? Nem merem erőltetni jobban, mert nem hiányzik most egy sérülés. Másik kérdésem nem egészen idevág, de kíváncsi vagyok: Tudom, hogy mostanában eléggé elfoglalt vagy, meg úgy általában, de ha mégis úgy adódik, hová mész el szórakozni, kikapcsolódni? Csak azért kérdezem, mert múltkor elmentünk egy igényesnek mondott diszkóba. Kicsit korán mentünk, de idővel elkezdett beáramlani a nép, jött a sok műmájer, játszották az arcukat, a menőjani 10 percenként kiment felnyitni az a8 csomagtartóját minden oké e, meg beülni kicsit telefonálni. néhány csaj is igyekezett kitűnni a tömegből, szürcsölgették a koktélokat, játszották az igényest, még magukkal sem álltak szóba. Ott lógott ki a lóláb, hogy már mikor vágni lehetett a cigifüstöt, az valahogy nem zavarta őket. Nem vagok sznob, de már olyan intenzíven marta a szemem mint állat, meg egyébként is. Nemsokkal később már bokáig gázoltunk az elhajigált csikkekben is a tánctéren. Hová jutottunk? De szerintem ha mindenki odaszarna a tánctérre, térdig érne a szar, az se zavarná a nagytöbbséget. Na mindegy, nem sír a szám, végülis senki nem küldött engem oda, szabad akaratomból mentem, úgyhogy kussoljak. Eléggé elképedtem, hogy mi a szar van, ez aztán kultúra a javából, és én évekig ilyen helyekre jártam, és hogy nem vettem ezt észre. Szóval egy kicsit megcsömöltem az egésztől. Úgy döntöttem inkább más szórakozási lehetőségek után nézek, mert vannak sokkal kultúráltabb alternatívák is. Még valami: hogy megy az edzés? Be tudod ütemezni ennyi elfoglaltság mellett?
anonymous
Válasz
érdekes amit irsz. ha az égető érzés nem kifejezett fájdalom, akkor nem tudom mi lehet. az izóleti probléma általában szúró érzés, úgyhogy nem hiszem hogy baj van. a másik kérdésedre kiábrándító válaszom van: soha nem szórakozom. az általad említett helyekkel kapcsolatban évekig azt hittem én vagyoka hüyle hogy rühellem őket. lehet hogy így van, de az biztos, hogy effajte helyekkel nem vagyunk kompatibilisek ezért már tudom, hogy nem kell ezt nekem erőltetni. én ilyen helyre nem járok, meg általában sehova sem - kivétel a mozi, meg néha étterem. most basztam el 12 ronygot sztékre, ez kissé megütött, írok is erről hamarosan. az edzés már megy - edzőtársam van és szigorúan nyomjuk. már csak a kaja nem megy, de előbb utóbb az is fog!
2009-11-04 23:32:15
bunny

Hello Bunny! Lenne egy olyan problémám,...

Kérdés
Hello Bunny! Lenne egy olyan problémám, hogy majd fogyni szeretnék, mert baromi dagadt vagyok(120 kg), de gondoltam, akkor inkább előtte tömegelnék még egy kicsit, hogy izom is maradjon. Tömegeléshez viszont olvastam, hogy 5g ch meg 2g fehérje kellene. MIvel pénzügyileg nem állok túl jól, kiegekre inkább fehérjére költenék, hogy meglegyen a napi 240g. Az étrend ezen részét rendbe tettem(napi 600 g csirke+kevés csirkesonka+tojás+turmix). De a ch-val gondba vagyok, mert azt egyszerűen nem tudom 450-500 grammról feljebb vinni, mert egyszerűen nem bírok többet enni. Reggel zabpehyely, aztán teljes kiörlésű kenyér 10kor, napközben megeszek 100 g pufirizst, vagy puffasztott búzát, délután3x80g rizs, meg este a turmix. Szerinted ez a kajálási mód, meg heti 3 intenzív edzés elég, vagy valahogy vigyek be még több ch-t? Már azon gondolkodtam, hogy naponta megiszom 1l gyümölcslevet, az kb 90 g szénhidrát lenne, csak az meg tutti, hogy cukor, bár nincs feltüntetve a dobozokon.Ja, egyébként elég könnyen hízok, ezért félek is kicsit a napi 600 g ch-tól.Köszi a válaszodat!
Gergő
Válasz
a gyümölcslében cukor van, ez kb olyan okos megoldás, mint éleviteli tanácsokat kérni benkő lászlótól. (akit rúgjatok fel helyettem is, ha látjátok) nincs szükséges 600g ch-ra, bátran állj meg 250g magaságában és csak jó minőségű, alacsony GI-jűt fogyassz, bab, stb.
2009-11-04 23:28:12
bunny

Hello! Edzés utáninak innék egy dupla ad...

Kérdés
Hello! Edzés utáninak innék egy dupla adag "olcsó" tejsavó fehérjét (pl:Whey Pro) 10g szőlőcukorral és 50g zabpehellyel összeturmixolva, vagy ez így hülyeség, vegyek inkább tömegnövelőt?
Zoli
Válasz
10g szőlőcukor kevés, legalább 30g kell. a tömegnővelők ennél komolyabban nyilván, de az is egy kompromisszum.
2009-11-04 23:26:10
bunny

Helo! A jelszót úgy h végigolvastam szór...

Kérdés
Helo! A jelszót úgy h végigolvastam szóról szóra az egészet! Lehet h ennyire hülye vagyok,de hát ez van! Úgy szól a dolog h van súlyfeleslegem és azt jó lenne mondjuk átdolgozni csak ötletem sincs h hogyan kezdjem! Tudom étrenden változtatnom kellene meg edzeni edzeni edzeni anélkül nem megy én ezzel tisztába vagyok!
vilmos
Válasz
baszki le van irva mit kell csinálni!
2009-11-03 20:53:19
bunny

Szia, En ket honapja kezdtem el gyoke...

Kérdés
Szia, En ket honapja kezdtem el gyokeresen megvaltoztatni az eletmodom, es nyilvan a tartossagra torekszem. Eloszor kezdodott azzal, hogy elkezdtem eljarni naponta uszni (igazabol ez beallt heti 4-5 alkalomra) eleinte sokat usztam 2.5-3.5 orat, de ettol fajt a vallam stb. Igazabol bealltam az 1-1.5 ora melluszasra mostanra. Kozben atalakitottam az etrendet. Kivagtam minden gyors kajat, es minden szemetet, es elkezdtem napi 5-6szor enni, de ezt csak nagyon rovid ideig tudtam tartani. Elkezdett csokkeni az etvagyam, elkezdtem taplalek kiegeszitoket szedni (BTU Mega Fat Burner eloszor, aztan most lipotropic fat burner-t, Fat controll etkezesek elott, bar ezt nem mindig veszem be es L-Carnitin edzesek elott), es iszonyatosan lecsokkent az etvagyam. Hala az egnek, csak volt egy ket het, amikor 1000 kaloria kornyeken ettem, es teljesen leallt a fogyas. Az az igazsag, hogy nehez nekem nagyon ezekbol az egeszseges etelekbol 1800 kalorianyit enni.. egyszeruen sok, tele leszek es kesz, az ido meg az eletmod meg totalisan el lehetetleniti neha. Sot nehez 5-6szor is egyek, bar szeretnek, de mindig elokesziteni stb. Szoval valami egyszerubb kene. Vettem ilyen BTU Ultra Loss shake-et, de az eletmodom miatt (ilyen oltonyos nyakkednos "uzletember", plusz nappalis suli melle + edzesek) nehez ezt bedobni akkor amikor szukseg lenne ra. Leginkabb valami protein szelet lenne szerintem nekem a jo. Nezegettem es probaltam okositani magam, es mintha a legjobban nekem vagy a nitro tech protein bar (eper cheese cake) vagy a complete pro42 bar felelne meg. Nem tudom. Igazabol azt kellene megoldani hogy tenyleg konnyen tudjak napkozben 2 orankent enni ezt azt, mert 6szor egyszeruen keptelen vagyok megoldani.. fogok venni turmixot az irodaba (merleg mar van ott is), de ebbol a shake-bol is napi 300 kaloria a max amit be tudok vinni. Szoval nem vagyok sokkal kozelebb. Mezomorf testalkatu vagyok, 123 kilorol indultam egeszen pontosan 2 honapja es most vagyok 110-nel es 28 eves vagyok. Fontos hogy nincsenek konkret nagyravagyo celjaim, hogy fitness modell legyek vagy ilyesmi (nem szeretnek pl nyers tojast reggelizni), sokkal inkabb arrol szol a dolog nekem, hogy hianyzott a mozgas - regen versenyszeruen kajakoztam de ezt 10 eve abbahagytam es el is hiztam utana - es ha mar mozgok, akkor szeretnem hogy a leheto leghatekonyabban dolgozzon nekem a dolog, es egeszsegesen szeretnek etkezni. Idovel sulyzozni is el akarok kezdeni, de egyelore az uszas boven eleg, es nem holnapra akarom az eredmenyeket, tisztaban vagyok vele, hogy ez legalabb egy kb masfel eves folyamat lesz, meg akkor is ha most az elejen egeszen jol beindult. A kerdeseim tehat: ezekkel a protein szeletekkel tudok e javitani a helyzetemen? Ha igen, te melyiket ajanlod nekem? Tudom nem tudsz mindent letesztelni de hatha van valamelyikkel kapcsolatban valami velemenyed. A protein turmixon az van, hogy edzes utan es lefekves elott (nekem ez egyszerre van) igyak egyet egyet. Attol meg van ertelme napkozben? Fogyashoz melyiket ajanlod? Ha lenne valami mod arra, szivesen kifizetnem neked egy konzultacio arat, hogy eloben is el tudjunk beszelgetni ezekrol, mert pofatlansag lenne itt 40 millio kerdest feltenni ingyér.. Ha erdekel kerlek jelezd. Sajnalom, ha olyat kerdeztem, ami benne van akar az alapismeretekben, akar a GYIK-ban, mindent elolvastam, csak hat elegge tomeny volt. Udv! G
Válasz
értem én hogy úgy kellene jól kinézni hogy neked nics időd főzni meg étvágyad se meg csokika lenne jó, meg valaki aki büfiztet - de ez nem működik. sőt megmondom mi a baj: fogalmad nincs, hétköznapi szterotíp idiótaságban gondolkodsz. 1. a protein szelet számodta szar. 2. konzultációban benne vagyok, de hidd el, elég húzós ára van. 3. nagyon szeretznék neked egyszerű megoldást adni, de nincs. nem kell egylébkétn 2 óránként enned, elég 3 is. a kalóriát nem kell számoldnod. minimális 1g fehérjebevitel mellett jó minőségű szénhidrátokkal kéne táplálkoznod. a súlyzós edzés egyszerűbb és hatékonyabb, mint az úszás. nem kell félnia súlyzótól! azt ajánlom, olvasgasd még az alapismereteket, rá fogsz jönni mit kell tenned. ha szükséges, segítek személyesen, de ez - mint említettem - nem kétezer forintos óradíj. (a mélemet a honlapomon: drugsbunny.net)
2009-11-03 17:51:08
bunny

Csaó Bunny! Nálunk elég drága a tojás, é...

Kérdés
Csaó Bunny! Nálunk elég drága a tojás, és utánaszámoltam, hogy olcsóbban kijönnék ha 1 nap nem enném meg a tojásadagomat (10 db), hanem whey pro-val pótolnám. Kérdésem annyi lenne, hogy rendben lenne-e ez így, vagy felejtsem el mert a szilárd kaja fontosabb mint a kieg. Tojás mellett így is iszok naponta whey prot de csak napi 1 adagot tudok(pénz miatt), ha pedig így helyettesiteném akkor napi 3 adagot innék. Reggel, edzés után és lefekvés előtt. A csirke meg minden más kivan számolva mellé. Köszi előre is, és tényleg baromi jó az oldal, csak így tovább;)
Dávid
Válasz
nyilván nem tragédia ha igy csinálod. amugy a capriovus főzött tojásfehérje rúd sokkal jobban megéri, mint a tojás! már lehet kapni egyes termekben is, "body tojás2 néven!
2009-11-03 17:41:48
bunny

Hello Bunny! Elkezdtem konditerembe járn...

Kérdés
Hello Bunny! Elkezdtem konditerembe járni szeretnék fogyni használok L-Carnitine 1000-et,de szeretnék izmot növelni akkor fehérjét v. aminosavat ajánlasz? És abból melyiket? köszi
vilmos
Válasz
el kéne dönteni először hogy fogyni akarsz vagy tözmeget növelni. egyébirátn érdekelne hogy hogyan szerezted mega jelszót?
2009-11-03 17:40:20
bunny

Egy néhány évvel ezelőtti testépítő maga...

Kérdés
Egy néhány évvel ezelőtti testépítő magazin "Kérdezz-Felelek" rovatában olvastam, hogy az egyik kérdező valamilyen teremben, valamilyen géppel lemérette a testzsír%-át. Az a kérdésem, hogy te találkoztál-e már ilyen géppel, és hol lehet ilyet találni? Mert így csak megtippelni tudom, leírások alapján, hogy talán 15% körül vagyok, de nagyon kíváncsi vagyok a pontos értékre. A másik, hogy minden bizonnyal ízületi gyulladás van a könyökhajlatomban, mert úgy bicepszeztem, mint egy félőrült. Nőtt is a karom, mint a gomba, 47-est már meghaladta, csak hát kikészült az ízületem. Tehát: korábbi válaszaid közül úgy rémlik, hogy napi 10 g C vitamin rengeteget segíthet. Ha mondjuk én csinálnék egy olyan "kúrát", hogy megy a 10 g C (term. vitamincsomaggal együtt), plussz még 4 flakon Scitec Joint-X Liquid (amiről már olvastam nem is egy szuperlatívuszt), akkor van esély, hogy legalább "majdnem teljesen" megjavul az ízületem? Tudni kell, hogy orvosi utasításra voltam már elektroterápiás kezelésen, ami legalább annyit ért, mint halottnak a Káma Szutra. Diclac 5 % gél, tapaszok, kenőcsök szintúgy. A kezelés alatt nem edzettem, előtte napokkal sem, meg utána egy hétig sem, egyébként meg hetek óta nem is bicepszezek. Most elmegyek ugyan megint orvoshoz, mivel nincs javulás, de ezt a "kúrát" meg akarnám csinálni. Számíthatok valami jóra?
Válasz
vannak ilyen eszközök, de feleseges velük bohóckodni. ettől nem lesz kevesebb zsírod! a tükör mindnt megmond, amit tudnod kell!
2009-11-03 09:53:50
bunny

Respect! Lehet hogy hülyeség de szerinte...

Kérdés
Respect! Lehet hogy hülyeség de szerintem sokan úgy vagyunk vele, hogy reggel muszáj kávét innom felkelés után h magamhoz térjek. Ezt követi a reggeli "rutin" majd a a reggeli fehérje turmix és a vitamin Azt hallottam nem jó ez így mert a kávé gátolja a felszívódást vmennyire és igy nem hatékony a turmix,vitamin. Foglalkozzak vele h időben ne "egyszerre" igyam őket vagy átlagos nem versenyző testépítőként ezt szarjam le.Kösz
Válasz
igen, ti vagytok a hétköznapi "drogosok". ez egy egsezrű hülye szokás miatt kialakult függőség eredménye. túl nagy baj vele nincs, hiszen sokan egszrűen aprocedúrát is szeretik. nekem is van függőségem, spar blue bear energiaital, de anélkül azért fel tudok kelni. a kávé nem gátolja a felszívódást. ne aggódj!
2009-11-02 10:40:34
bunny

Hello, Bunny! Aki személyi edzéssel akar...

Kérdés
Hello, Bunny! Aki személyi edzéssel akar foglalkozni, az gondolkodhat alkalmazotti viszonyban, vagy inkább csak azok érvényesülnek, akik saját maguk hozzák az "ügyfeleket"? Azért érdekel, mert ez utóbbi megoldás nem biztos, hogy mindenkinek sikerül egyedüli megélhetési forrásként, és nem igazán vagyok otthon a témában, de érdekel ez a vonal. Kár, hogy Magyarországon maga a versenyszerű testépítés nem államilag elismert sport, bár ennek talán az az egy előnye van, hogy így legalább nincsenek önjelölt, "megélhetési" testépítők; csak az igzán fanatikusak maradnak meg. Nem egyszerű ez! Amúgy meg kitartást és sok lélekjelenlétet kívánok neked az olykor már óvodai napközis foglalkozássá fajuló rovatodhoz (természetesen nem te teszed azzá, hanem a fekvenyomó rudat a seggükbe feldugó "mocskos kis hímribancok", meg apró tűszúrást érző, mégis teljes izomszakadásra gyanakvó hipochonderek stb.) "Baszhatod a cápaporcot." :DDDDDDD Ezért szeretek én ide járni, mindig megnevettetnek a látottak. :DDD Számomra már körvonalazódik az az időszak, amikor olyan kérdések lesznek, hogy "Hol érdemes megfogni a kézisúlyzót?", "A kislábujjam felfelé vagy lefelé nézzen fekvenyomáskor?", "Megvakarhatom az orrom súlyemelő öv nélkül, nem lesz gerincsérvem?", "Kakilás közben meghúzódott a kvadricepszem. Guggolhatok holnap, vagy hagyjam a francba, és menjek orvoshoz?", "A paradicsom nem zöld, az 'Alapismeretek'-ben mégis a zöldség kategóriába soroljátok. Miért van ez?" "Ha kihagyok egy étkezést és úgy edzek, akkor fennál a végzetes glikogénürülés veszélye?"... Jó munkát a Superbody-ra!
Válasz
szerintem a személyi edző elég sok teremben az utolsó csicska alja geci a takaritók után. a mai vállakozói világban jobb, ha te is vállakozó vagy, mint alkamazott. ne adóügyileg érdetm, de ha te szerzed az ügyfelet, magadnak és nekik kell megfelelni, nem egy idióta teremtulajdonosnak. megélhetési testéptők nicsenek,de annáél több megélhetési edző! szóval: vagy nagyon megnézed hova mész, vagy maszekban csinálod - ez utóbbi jobb és papír se kel hozzá!
2009-11-02 10:38:37
bunny

Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet...

Kérdés
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet- e keverni, a szójafehérje izolátumot (SOY PRO), és a CITOGEN WHEY PRO tejsavófehérjét. Azt hallottam, hogy fele - fele arányban keverve elég jó, mert a szója lassabban, a tejsavófehérje pedig gyorsan felszívódva kiegészítik egymást. Te mit szólsz ehhez a témához? Válaszod köszönöm, és további jó, és sikeres munkát kívánok. Üdv.
ressinka025
Válasz
lehet keverni, de a felszívódási sebbességek nem igy vannak, a szója izolátum is elég gyors. anyagi okok miatt érdemes keverni, de a szójának vannak pozitív tulajdonságai is. napközbeni fehérjének nem rossz a kevert.
2009-11-02 10:35:45
bunny

Tisztelem, mester! A kérdésem: reggeli ...

Kérdés
Tisztelem, mester! A kérdésem: reggeli turmixomba anyagi dolgok miatt 10 db tojás fehérjéjét szoktam beletenni 100 gramm zab és egy banán társaságában. A tojás jó nekünk nyersen? Vagy jobb lenne kisütni, vagy alternatívának az a capriovusos dobozos fehérjelé? sütögetni má reggel nemnagyon van idöm.
Jaki
Válasz
nem,a tojás nem jó nyersen, a pasztőrözött tojásfehérje lét kellene venned. vagy süsd meg és kész, 2 perc!
2009-11-02 10:34:50
bunny

Helló Bunny! Kicsit más témájú a kérdése...

Kérdés
Helló Bunny! Kicsit más témájú a kérdésem mint a testépítés, de mivel példaértékűnek találom azt amit csinálsz, és ahogyan ismered a dolgokat és azok hátterét, nagyon sokat adok a véleményedre. Barátnőm elakarja kezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni (18 éves). Én próbálom lebeszélni, hogy nem kell mert van más védekezés is ugye, meg félek hogy nehogy valamit tegyen a hormonjaival, de igazából ebben a dologban kérném a tanácsodat, hogy szerinted szedheti-e vagy nem-e lesz tőle nagy baja... neten olvasgattam de kurva sok helyen irnak hülyeséget átbaszást stb... szeretnélek téged megkérdezni, ha lesz időd rá válaszolni, tudom kurva sok a munkád. Köszi előre is . Csaóóóó
Péter
Válasz
kéne erre egy jó szakorvos. a félelmeid jogosak,a hormon az hormon. de vannak már nagyon jó fogamzásgától és bizony van amikor ezzel lehet csak normálisan beállítani a menzeszt. ha ilyen gond nincs és meg tudjátok máshogy is oldani, akkor felesleges : de ha kihúzod az nem elég! :DDD
2009-11-02 10:33:55
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
4 kg 
 / 4.1
19%   15 990 Ft  
12 990 Ft
%
500 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft +1000 pont
200 tab. 
 / 4.5
 
5 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #54.
BB.Tv Episode #54.
Dorian Yates 2008-as FIBO-n
Dorian Yates 2008-as FIBO-n
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....