Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2009 április kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia! Edzés után szoktam inni 20-30g 10...

Kérdés
Szia! Edzés után szoktam inni 20-30g 100% whey pro-t, és láttam, hogy van benne L-glutamin is. A kérdésem az lenne hogy szükség van-e még plusz glutaminra, g-bombra gondoltam. Tudom abba többféle glutamin is van, ezért is kérdezem. Nyáron szeretnék venni még mymax-ot, amellé vegyek még g-bombot?
Jaki
Válasz
a glutamin fehérje alkotórész. a külön adagolt glutaminnak plsuz pozitív hatása van!
2009-04-30 22:19:44
bunny

Hello! Sokszor hallok olyat, hogy: \"Ak...

Kérdés
Hello! Sokszor hallok olyat, hogy: "Aki izmos az nem erős" és ezekhez hasonló dolgokat. Én ezt teljességgel logikátlannak tartom, mivel ahogy nő az izom, erősödik, ahogy például mikor kezdtem 30 kg-ot voltam kinyomni fekve, most pedig 9 kemény hónap után 75kg-nál tartok, ami szerintem nemrossz. Tehát a lényeg mégegyszer: van ebben valami? hogy hiába leszel izmosabb erősebb nem leszel?
NTom
Válasz
nyilván az ennyire kurvára hozzáértő fogyatékos idiótabarmokkal kell erről beszélgetni! ha valaki azt mondja, hogy ha nem eszed meg a taknyodat, hülye leszel, azon se gondolkodsz annyira el, hogy kizárod a kétségeket?
2009-04-30 22:19:11
bunny

Szia Bunny. Nekem lábedzéssel lenne gond...

Kérdés
Szia Bunny. Nekem lábedzéssel lenne gondom. 4 gyakorlatot csinálok összesen és a munkasorozatok azok 15-12-10-8 ismétlésből állnak. Szabályosan végzem, és koncentrálok is! Viszont egyszerűen nem érzem, nem durran, és nem is fejlődik igazán. Kérdésem h mit csinálhatnék? Esetleg ha felmegyek 15-25-ös ismétlés tartományba az megoldás lenne, vagy az nem jó? Tömegelek! Kössz! Dani
Danus
Válasz
szeribntem EZ a megoldás, próbáld csak ki! következő bb.tv ben pont az iylen problémákról elsz szó (az extrában)
2009-04-29 20:54:10
bunny

Helo!Csak egy egyszerű kérdésem lenne.16...

Kérdés
Helo!Csak egy egyszerű kérdésem lenne.16éves175cm/78kg vagyok. Cvitamin bevitelt menyire tegyem.most 2gC-t szedek/nap,mehet több is vagy elég nekem ennyi is?kösszi a választ és fáradozásod a rovatért
Arnold
Válasz
ha nem végzel még nagyon komoyl edzéseket akor jó a 2g !
2009-04-29 20:53:29
bunny

Szia! Mennyire gondoltál pár fő alatt? 1

Kérdés
Szia! Mennyire gondoltál pár fő alatt? 10 fő kb? Leszel majd valamikor CHAT-en?:)
lasoma
Válasz
edzőtábor az kb 10 fő, 8-10 el szoktuk (nem mintha l sok lett volna eddig) de nagyon megterlhelő és ez a közös főzéses dolog hatalams szívás, máshoygan kell kitalálnom, ami nektek is olcsóbb és amiben van némi idő is.
2009-04-29 20:52:55
bunny

a beharangozott új zsírégető....(amit le...

Kérdés
a beharangozott új zsírégető....(amit lehet venni gyógszertárakban külföldön vény nélkül mert ugye a túlsúly már nem elszigetelt probléma a társadalomban) [link] van egy kisvideó is amit megnéztem és jól nyitott (nincsenek csodapirulák...stb. viszont ennyi....parasztvakítás....egyél kevesebbett és a háttérben a hamburger...almával meg vízzel. kevesebb zsírt vigyél be de hogy a hamburgerbe mennyi van az mindegy... [link] tudom hogy otthon megy-e de ma szabadnapomon sétálva egy gyógszertár mellett megfogadtam hogy rákeresek...gondoltam érdekességképp megosztom veletek.
rohamkukac
Válasz
MINDIG lesz ilyen!
2009-04-29 20:51:51
bunny

Hali Bunny! Teljes elismerésem amit "é...

Kérdés
Hali Bunny! Teljes elismerésem amit "értünk" teszel! Mióta olvasom ezt az oldalt, sok mindenben megvilágosodtam, és az, hogy az emberek többsége nem fog soha megváltozni, egészségesen élni, vagy erre a sportra ugy nézni mint a focira, abban biztos vagyok. Pont barátnőmön kell ezt tapasztalnom. A C-vitaminról vitatkozunk állandóan, mert szerinte káros az a mennyiség, amit én szedek(3gramm/nap+multivitamin). Hiába mondom neki, h. nem lehet ezt túladagolni, akkor is azt állítja, ö azt tanulta, h. káros lehet a túlzott mennyiség. Már mindent próbáltam, mutattam neki Dr. Lenkei-t is a C-vitaminról(http://www.youtube.com/watch?v=zAyilJtlUL8), de semmi nem hatja meg. Mivel kicsit elhízott, most ugy diétázik, h. nem eszik "csak" energiaitalt iszik. Megemlitettem neki, h. nem hinném jó diéta ez, csak tönkreteszed magad. Válasz:Te meg vitaminnal tömöd magad hiába mondom, h. káros. Egyszerüen nem érti meg, inkább hisz a napi 60mg-os baromságban! Azt hiszem kicsit mellé nyúltam nő terén.... Rajta látom, h. hiába állitasz tényeket, akkor sem fog hinni nekem, és megváltozni. És nagyon sok ilyen ember van! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gondolom neked is sok ilyen emberrel van dolgod, éppen ezért kitartást a munkádhoz!
Hatos G.
Válasz
őszintén szólva pont azt akartam mondani, hogy mellényúltál. nekem abszolúte nincs ilyen emberekkel dolgom azonban. nekem olyan mebrekkel van dolgom akik szarnak az egészbe és azt képzelik én ingyen megoldom a problémájukat itt az EV-ban úgy, hogy nekik egy szaros oldalt se kell elolvasniuk. de a jelszavas rendszer jót tett! sanos nagy jövőd nincs ezzel a csajjal, szerintem simán idióta - és ha ebben az másban is az!
2009-04-29 20:51:34
bunny

Köszi!:D:D:D Haverom kérdezi mikor le

Kérdés
Köszi!:D:D:D Haverom kérdezi mikor lesz újra edzőtábor mert szívesen menne!
lasoma
Válasz
nem tudom. elfoglalt vagyok. lehet kellene gyűjteni pár jelentkezőt?
2009-04-28 13:38:18
bunny

Helo,én csak meg szerentém köszönni ,h v...

Kérdés
Helo,én csak meg szerentém köszönni ,h van ez a rovat az itt olvasottaknak köszönhetően sokat fejlődtem még igy szar kajával(1 év alatt 12 kilo) is én nem zsirosodok lehet ilyen a genetikám.Csak még 1x köszi hogy van ez az oldal,és szerintem is van értelme a fáradozásaitoknak.Én már látom a fényt az alagút végén . :D
balazs
Válasz
nagyon szívesen! további sok sikert!
2009-04-28 13:36:35
bunny

Ez sajna nem elhízás, tapintható, hogy m...

Kérdés
Ez sajna nem elhízás, tapintható, hogy más ott a szövet, érzem is, és látszik is egy kicsit. Nem tudom ez mennyire gyakori, nem nagyon hallottam ismerőstől, de gondolom nem is szívesen beszélnek ilyesmiről. De nem is forgok komoly testépítő körökben,nálunk nem divat a koksz, én is kinőttem már ezt a hülyeséget, csak sajnos nem úsztam meg büntetlenül. Mik a kilátásaim véleményed szerint?
Mohojojo
Válasz
előfordul ez kox nélkül is. meg kell műteni és kész!
2009-04-28 13:36:15
bunny

Üdv! Én írtam a testsúly és a fejlődés ...

Kérdés
Üdv! Én írtam a testsúly és a fejlődés dologról nem rég és ugye azt a választ kaptam,hogy a zsír lement az izom meg fel! Ha zsíros lettem volna akkor nem is kérdeztem volna ilyen hülyeséget mert azért ezzel tisztába vagyok, csak hogy az a helyzet áll fenn hogy zsír alig volt van rajtam, észrevehetetlen mértékben. Erre az esetre mi a válaszod?
Hori
Válasz
vagy testképzavaros vagy mint midenki és nem tudod mikor van rajtad zsír. persze az is lehet hogy csoda történt!

más: nincs avalakinek egy vhs-c adapter kazija? kéne kölcsön!
2009-04-28 13:35:40
bunny

Üdv! Én 3 hónapja kezdtem edzeni. Kez...

Kérdés
Üdv! Én 3 hónapja kezdtem edzeni. Kezdéskor lemértem a súlyom (70 kg) és lefényképeztem magam, hogy legyen összehasonlítási alapom. NA már most 3 hónap után a tömegem szinte semmit (ugyan abban a ruhában, ugyan abban a napszakban mérve) nem változott viszont a kinézetem jelentősen. Ez hogy lehetséges mert elméletileg ellentmond egymásnak? Esetleg az a magyarázat, hogy formára változtak az izmaim melyek ezáltal nagyobbnak látszanak? Üdv!
Hori
Válasz
húbaszki. most meg fogsz döbbenni. megváltozot a testözetételed : zsír le, izom fel. (erre hiszik a fogytékosok hogy a zsírt át lehet alakítani izommá!)
2009-04-27 21:02:50
bunny

Üdv Bunny! Egy kis \"orvosi\" tanácsra l...

Kérdés
Üdv Bunny! Egy kis "orvosi" tanácsra lenne szükségem! Volt egy nagy ötletem olyan 18 éves koromban (8 éve), bekapkodtam 200szem Naposimot, (marhára szükségem volt rá... tudom) na meg is lett a következménye, fejlődött pár köbcenti emlőszövet a jobb mellemben! Mammográfián már sejtette a doktronő h mitől lehet, kérdzete gyúrás megy-e, mondom megy, volt okosság is! Azt mondta h ha nem zavar maradhat, ha zavar kiveszik! Igazából nem nagy, szóval abszolút nem látványos, de engem zavar, főleg mivel most elkezdtem újra edzeni, most jutottam oda h kellő energiát, időt és pénzt tudok a dologba fektetni. Az lenne a kérdésem, hogy véleményed szerint, illetve ha láttál-hallottál már ilyesmit, van-e rá esélyem, hogy megússzam a sebészetet? Segíthetne-e egy teszto-serkentő tápkieg, esetleg visszafejlődhet-e? A lebaszást megspórolhatod, már magamba szálltam mélyen :), és legyen ez intő példa a kisérletezgető lusta "sporttársaknak"!! Illetve hallottam egy Femara nevű gyógyszerről, amit elvileg ilyenkor használtak, természetesen orvos nélkül nem eszek meg már semmit! Be vagyok jelentkezve orvoshoz is, de csak júni végéra kaptam időpontot! Remélem ez így inkább egy doppingellenes levél, és válaszolsz rá! Minden jót!
Mohojojo
Válasz
konkrétan ginekomsztiáról beszélünk biztosan? nem csak sima elhízás?
2009-04-27 21:01:43
bunny

Szia! Kérlek ne tedd be a mellizmos hüly

Kérdés
Szia! Kérlek ne tedd be a mellizmos hülye kérdésemet mert szerintem nagy faszság!
lasoma
Válasz
háháhhá! :DDD
2009-04-27 21:00:41
bunny

Hello Bunny, 16 éves, 176 cm, 82 kg vagy...

Kérdés
Hello Bunny, 16 éves, 176 cm, 82 kg vagyok. Elkezdtem a testépítéssel foglalkozni 2 és fél hónapja és heti 4-szer edzek és mellette kardiózom. És 2 és fél hónapja eszek napi fél kiló húst és 250g rizst, meg mellette reggelire müzli, tojás, gyümölcs, kenyér, felvágott és persze sok zöldség. És heti 1 alkalommal tartok egy olyan napot amikor mindent eszek. Ön szerint ez a táplálkozás egészséges-e, akár több évig is ?
Bence
Válasz
ebben a rovatban tegeződünk! nem árt belenézni a többi válszba és ott ellesni a szokásokat. mellesleg: [link] a felvágott és a kenyér nyilván szar, ezt dobni kéne, így éesz igazán egészséges az étrended!
2009-04-27 21:00:28
bunny

Szia bunny! Nagy problémával fordulnék ...

Kérdés
Szia bunny! Nagy problémával fordulnék hozzád. A derekam már évek óta fáj a korábban végzett (magamhoz képest nagy súlyos) szabálytalan guggolás miatt. Megtanultam együtt élni vele, úgy edzeni, hogy ne kapjon terhelést. Nem guggolok rúddal, csak a Csatári Ervin féle labdás guggolást alkalmazom, nem evezek, csak egykezesekkel, merevlábas felhúzást kezdtem el csinálni, de a derekam nem durran be, maximálisan koncentrálok a combhajlítókra. Edzés közben annyira nem is fáj. Ami otthon van, az kibírhatatlan. Lefekszem az ágyra 10 percre és jóformán felállni sem tudok. Borzasztóan belenyilal a beállt alsóhátamba a fájdalom. Lassan megkeseríti az életem. Kint alszom a nappaliban, ott még viszonylag kevésbé fáj reggelente, mert a szobámban a rugós ágyon halott vagyok reggelre. 100 ezer Ft-s matracra sajnos nincs pénzünk :( Szoktam nyújtogatni, de édeskevés. Séta közben is nyilal mostanában már. Mit tegyek? Menjek el orvoshoz? Mit tudna mondani? Van egyáltalán erre valami kenőcs, vagy gyulladáscsökkentő gyógyszer? Esetleg hagyjam abba a sportot? :( Tudom, hogy nem vagy távolbalátó csodaorvos, de tudom, hogy te is derékproblémákkal küzködtél/küzködsz, nem tudnál valamit tanácsolni nekem? Nagyon hálás lennék!
Sz. Tamás
Válasz
egyetlen józan tippem van: ne aludj vízszintesen! tegyál nagypárnát a hátad alá, így egy szöget fog bezárni a felsőtested a lábadal és nem tud kifeszülni az alsóhátad!
2009-04-27 20:57:31
bunny

helo..nem kérdést szeretnék feltenni,miv...

Kérdés
helo..nem kérdést szeretnék feltenni,mivel ugyis elkuldenél a picsába a szar kaja miatt..de hat anyáméknal élek..es rájuk vagyuk szorulva...no szoval a lényeg....nemrég irt itt egy fiu,akinek a huga kosarazik es az orvosok vizet talaltak a lábába,es nemtudtak,hogy mi is az ott valojában....az unokatesom is hasonlo helyzetben jart...siman kihuzták injekciostuvel a vizet..kb 2x..mert kesobb megtelt ismet vizzel a térde...nekem pedig vért huztak onnan,de az egy torés eredménye volt,ugyhogy az lofasz...a lényeg az,hogy nemkell felni attol a viztol..azt egyszeruen lecsapoljak es annyi..folytathatja tovabb a sportot gond nelkul..maximum parszor lecsapoljak...a betegség nevét magyarul nemtudom,mivel szlovak orvosokhoz jart a unokatesom es enis....jo a rovat..heloo
ghostrobo
Válasz
ez azért nem ilyen egyszerű! a kaja miatt nem küldelek el picsába, azokat szoktam elküdleni a picsába akiknek szar kaja mellett elvárásaik vannak. sokaknak nincs megfelelő anyagi helyzetük sajnos: ez van!
2009-04-27 20:56:11
bunny

Szia Bunny! Két problémában szeretném...

Kérdés
Szia Bunny! Két problémában szeretném a segítséged kérni. Öt éve edzem, de a mell izmom nagyon le van maradva a többihez képest és nehezen fejlődik. A mell edzésemen fekvenyomást, 30 fokos nyomást és tárogatást végzek rá. Van valami ötleted mit építsek még be az edzésbe? Illetve arra, hogy hogyan kéne a fekvenyomást csinálnom (hány sorozat, mekkora súly és hány ismétlés) hogy fejlődjön (100 kg-al tudok 2-3at teljesíteni, most 4 szériát szoktam 90-ből mint munkasorozat). Kérlek, ha tudsz, segíts nekem. addig is a legjobbakat kívánom neked!
Bazsi
Válasz
a titok a koncetráció. mondok egy vicceset: kezdj el 50-30-20-15 ös sorozatban fevenyomni. természetesen lassan, koncetrálva. más dimenzió lesz!
2009-04-26 20:32:20
bunny

Hi Bunny! Respect az oldalért és az itt ...

Kérdés
Hi Bunny! Respect az oldalért és az itt felhalmozott segítségért, tudásanyagért. Én csak 1 hete kezdtem el a kondizást kizárólag ezen az honlapon megtalálható infók alapján. Főleg megerősítést szeretnék kérni tőled, hogy jól csinálom-e a dolgokat. 1,96 magas vagyok és 109 kg. Étkezés: reggelire 8 tojás + 2 szelet barna kenyér (itt folyamatban van az átállás zabpehelyre) majd 5x-i étkezésre elosztva 560g rizs, 600-650g csirkemell. Edzés után közvetlenül tömegnövelő turmix (volumass 35). Napi 5L vízet iszom. Edzés: átmozgató edzés egy az egyben az alapismeretekből Az átmozgató edzést 1 hónapig tervezem csinálni, mivel szerintem viszonlyag jó alapom van (korábban kosaraztam), majd áttérnék osztottra. Kérdéseim: 1.) Átmozgató edzés során is szükség van a fenti tápanyag bevitelre? Nem fogok elhízni ? 2.) hús/rizs/zabpehely/edzés utáni tömegnövelőn kívül még vitamin és ásványi anyag csomagot tervezek szedni. Mindkettőből komplexet. Szükségem van-e esetleg másra is, vagy így már teljes lenne az étkezési szükségletem ? Esetleg tudsz javasolni ajánlott csomagokat (nem nagyon tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb). 3.) magas vérnyomásomat állandó gyógyszer szedéssel tartom lent. Származat ebből hátrányom a kondizásban ? Mondjuk azt már olvastam, hogy zsírégetőt nem tanácsos szedni (pedig van úgy kb. 5kg zsír a hasamon, mellemen) Előre is köszönöm a válaszokat! Bocs ha idiótaságokat kérdeztem. Nyugodtan b*s*z*l le! Üdv, Traky
Traky
Válasz
1. igen, szükség van. nem fogsz elhízni, de ha jön zsír, az nem baj. max visszaveszel a ch-ból! 2. alapvető a plusz c vitamin. egy komoly csomag mint a multi-x és a plsuz c már elég alap! 3. ha ügyes vagy, magas vérnyomásod a sport és a normális táplálkozás hatására megszűnik és nem kell gyógyszer!
2009-04-26 20:31:02
bunny

Hello! Kreatin monohidrát szedésével tis...

Kérdés
Hello! Kreatin monohidrát szedésével tisztában vagyok, de az ethyl-estert hogy kéne szedni? A dobozra azt írták csupán "edzés előtt 20 perccel 5 g"... úgy sejtem ez nem teljesen korrekt utasítás így... vagy tévedek?
pacsirta
Válasz
ugyanúgy!
2009-04-26 20:27:31
bunny

hello Bunny!Ismét Adam szlovákiabol...mu...

Kérdés
hello Bunny!Ismét Adam szlovákiabol...multkor en irtam az anuykámmal kapcsolatban szal az a helyzet h talán nem komoly a dolog...igaz nem volt orvosnál mondjuk meg is ertem....o azt mondja h ugy érzi h a stressztol van meg az idegessegtol....hát nemtudom...persze ha komolyodna biŸtos h orvoshoz fordulna de remeljuk h nem!en pedig most azzal fordulok hozzád h ma egy nagyon jó lábedzés kozben épp az utolso gyakorlatnál elkezdett vérezni az orrom!hasonfekvelábhajliton....eddig meg nem fordult elo velem hasonlo...igaz h csak egy idelye tanultam meg edzeni igazán es azota csinalok ilyen jo edzéseket....mi lenne errol a velemenyed???azért kicsit vegyek vissza?mire figyeljek???enni ettem elotte rendesen szal tulhajtottam magam vagy mitol lehetett...remélem nem komoly...szal a véleményedre tanácsodra lennek kivancsi!Koszonom Adam ui:tudom h nagyon elfoglalt vagy de régebben emlitetted a szlovákia szeminárium es eleg csond van rola...tudom h vhogy szervezni kéne de mongyuk igy igen nehéz foleg h 16 leszek...szal erre is kérnék egy kis véleményt!KOSzonom hálásan!
anonymous
Válasz
simán lehet a stressztől is! az hogy az orrod vérzik nem jelent még semmit: edzés közben magas a vérnyomás és lehet gyenge egy ér az orrodban. kéne vitamin! szlovákiában nem lesz szeminárium, de esztergomban lesz - nektek szlovákiaiaknak! még nem tudom mikor, kb juniusra tippelek! (hamarosan rendelni tudtoka shop.buildertől is!)
2009-04-26 20:24:59
bunny

Szia! Két kérdésem lenne. 1. 6 hónapja...

Kérdés
Szia! Két kérdésem lenne. 1. 6 hónapja kezdtem olyan 70 kg-mal, most 73 vagyok, nem szálkásítottam, így ennyit szedtem fel. Épült némi izomzat, csak nem vagyok biztos megfelelő fejlődés-e ez vagy csicska. Kreatint nem használok, csak fehérjét iszok, edzés után szőlőcukorral. A táplálkozásom asszem rendben van, azzal a kivétellel, hogy én 3g/tskg ch-t számoltam, mert sok helyen ezt írták, nálad látom 5 vagy több. Gondolom ha látnál, tudnál igazán véleményt mondani, de így mi a véleményed? Jó ez a 3 kiló plusz amiből asszem elég szép rész az izom, mert egyáltalán nem lettem zsírosabb mint voltam. Vagy több ch jobban segítette volna a fehérje hasznosulását is? Nem, nem hiszem hogy fél év alatt duplájára lehet nőni, de azért szeretném a legtöbbet kihozni magamból. 2. Olyan 2 hónapja kezdtem el a vállaim oldalsó részét edzeni oldalemeléssel, de a vállaim egy elég kellemetlen "kattanással" reagálnak a súllyal való mozgatásukra. Nem hallható kattanás, hanem úgy érzem, mintha helyre ugrana az ízület. Próbáltam úgy, hogy csak addig emelem, amíg még nem kattan, de ez elég kicsi összehúzódás. A fejfölé nyomás egykezessel megfelelő helyettesítő gyakorlat, vagy tudsz valami mást javasolni? Lényeg hogy szép, széles vállakat tudjak kihozni belőle. :) Ja, ahol edzek ott gépek nincsenek, csak szabad súlyok, meg fekpad, meg dönthető pad. Csak azért írom, hogy ha vmi gépet ajánlanál az kilőve. Előre is köszi a válaszokat!
Greg
Válasz
1. "csicska" kifejezést barátom nem használunk ebben a sportban, meg amúgy is hagyjuk meg a tájszólást a műfekáknak. 3 kiló plusz mindenképp jó, de 3 és 5 g között jelentős különbség van. 2. a fejfplé nyomás nem helyettesíti az oldalemelást. kérdés milyen szögnél kattan a vállad, mert vízszintesnél már bőven eléggé megfeszül. próbáld meg a csigás oldalemelést, ott jobban lentről húz. igaz, ez kilőve, most látom. próbálkozz meg a ferde padra oldalra dőléssel végzett olamemeléssel, ha tudod miről beszélek!
2009-04-26 20:22:58
bunny

szia bunny újra kezdtem az edzést 1. n...

Kérdés
szia bunny újra kezdtem az edzést 1. nap felsőtest 2. nap láb has derék 4-5hét után megbontom 3 naposra ez az átmozgató edzés megvan 1 óra alatt kicsi izmokra 1gyakorlat, nagyokra 2 nem tudom mennyire kell ennek lightosnak lennie csak sokan basztatnak h nem eddzek rendesen :)
kem
Válasz
szard le őket, nagyon lightosnak kell lennie!
2009-04-26 20:18:27
bunny

Szia bunny! Javits ki ha tévedek de ha ...

Kérdés
Szia bunny! Javits ki ha tévedek de ha a kalória mennyiségem "+"-os akkor tömegelek tehát nő a tömegem és az izomzat megfelelő edzsés mellett. HA "-"-os a kaloriám és nem eszek szemetet akkor szálkásítok! NA akkor mi van ha edzsek kb.2 hónapja ujra heti 4 edzsés elég kemények (nem vagyok a pinalegyezés híve)XD és a súlyom változatlan a kajára figyelek de mivel otthon lakom megy a házikoszt is sajna a válságban igy megy ez de kb-re számlok. és minden edzsés után whey professional + ch , most kreatin kúrán vagyok de még ez alatt sem ugrott a súlyom. Látszik rajtam h erősödök az izmaim formásabbak és mintha tünnek el a zsírpárnák mert van rajtam cirka 10 kiló +. Igy folytassam vagy valamit változtatnom kéne az edzsést edzsővel raktam össze az tuti de szeretnék nőni mint a gomba:D mit ajánlanál előre is köszönömh válaszolsz és bocsi ha hülyeséget kérdeztem meg a helyesírásért is. Tisztelet azért amit csinálsz nem semmi!
ricsi(18)
Válasz
ricsi, először is hadd tegyek egy stilisztikai megjegyzést baszki, a "nem vagyok a pinalegyezés híve" a netes ****gyerek szmájival ( XD) nagyon ellentmondó, erre ügyelj! namost ezenkívül egy apró biológiai-matematikai feladványt bíznák rád. ha a súlyod változatlan, de a zsírod csökken, akkor vajon mi történik? na ha erre rájössz - márpedig rá fogsz - akkor láthatod, hogy nem kell izgulni!
2009-04-26 20:17:51
bunny

Szia Bunny! Úgy egy hónapja írtam Nek...

Kérdés
Szia Bunny! Úgy egy hónapja írtam Neked, hogy sokat fogytam, és erősítéshez kértem tanácsokat. Három kérdésem lenne: 1: Mostanában fáj a térdem. Az edzések után kis pihivel szoktam 25 percet taposni. Illetve guggolást is csinálok. A taposás mennyire terheli meg a térdet ? (szerintem 30-35 leguggolás egy 7 kilós sima rúddal, saroktámasszal, odafigyelve nem okozhat ilyet) 2: A taposógépről sok össze nem egyeztethetőt olvastam. Hogy nagy kerek feneket csinál, hogy pont nem csinál, hogy vékony lábat csinál.. stb. Most mi ebből az igaz ? 3:Lassan vége van a „kezdő átmozgató alapnak”, és én tök hozzáértetlen módon nekiálltam csinálni egy hátorientált edzéstervet. Szeretnénk 1-2 éven belül babát, így a törzs erősítésére koncentráltam. Szeretném kikérni róla a véleményed, hogy mehet-e így?: 1. nap: alsótest, has 1. Guggolás 3x12 2. Lábhajlítás: 3x12 ismétlés 3. Lábnyújtás:: 3x12 ismétlés 4. Combtávolító: 3x12 ismétlés 5. Combközelítő: 3x12 ismétlés 6. Vádli állva: 3x12 ismétlés 7. Farizom csigán 3x12 ismétlés 8. Ingás fenékgép 3x12 ismétlés 9. Hasprés: 3x20 ismétlés 10. Felülés törzsfordítással: 3x15 ismétlés 11. Hasprésgép 3x12 ismétlés 12. Törzsfordítás Twistgépen: 2x100 2. nap: felsőtest, has 1. 30o-os nyomás: 3x10 2. vállból nyomás egykezessel 3. lehúzás csigán tarkóhoz 3x20 ismétlés 4. Evezés csigán: 3x10 5. hiperhajlítás 3x12 ismétlés 6. Váltott oldalú törzsdöntés kétkezes súlyzóval 3x20 ismétlés 7. Törzshajlítás 3x20 ismétlés 8. Bicepsz ferdepadon egykezes súlyzókkal 3x12 ismétlés 9. Tricepsznyújtás egykezes súlyzóval: 2-3x12 10. Hasprés: 3x20 ismétlés 11. Hasprésgép 3x12 ismétlés 12. Felülés törzsfordítással: 3x15 ismétlés Amúgy köszi a biztató szavakat a főzős blogomban :) További jó munkát, Szilvi
Szilvi
Válasz
1. megterhelheti a taposógép is, van aki nem birja! 2. a legtöbbeknél a taposógép túl sok izommunkával jár ahhoz hogy normális aerob edzés lehessen, így faszául izmot vesztenek vele. 3. a farizom csigán és az ingás fenékgép nevű trágya gyakorltok helett inkább végezz kitörést. a felülést szintén bátran dobd a twistgéppel egyetemben. a törzsdöntést nem értem mi. a törzshajlítást szintén, ez asszem tv tornából ismerős. felülés mint mondtam kuka, lábemelést végezz helyette! az általam nem értett kérdéseket írd meg! a blogod szuper! ajánlom mindenki figylmében szilvi főzőslogját a főoldali blogrovatban!
2009-04-26 20:14:37
bunny

Szia Bunny! Szálkásítást tervezek: Edzés...

Kérdés
Szia Bunny! Szálkásítást tervezek: Edzés előtt 2000mg L-carnitine, edzés utánra viszont csak egy adag fehérjére van most pénzem. Másfél óra edzés + fél óra kardiót tervezek. A feherjét kardió előtt vegyem be, hogy a másfél óra után bekövetkező katabolizmust gátoljam, vagy elég a kardió után ? Köszi előre is, jo munkát, helló! ;)
János24
Válasz
a fehérje ez esetben edzés után fog kelleni!
2009-04-26 20:09:32
bunny

Helló Bunny, a kérdésem a következő: Elő...

Kérdés
Helló Bunny, a kérdésem a következő: Előfordul, hogy abban az estben ha nincs kedvem vagy esetleg pénzem edzőteremre, akkor leugrok a pincében berendezett konditerembe edzeni, ami mellesleg elektromos szellőzőrendszerrel van ellátva de mégis megvan az a jellegzetes ,,pinceszag” ami hát nem túl kellemes. Befolyásolhatja ez az edzés minőségét, vagy nem egészségtelen a pincelevegő? Egyébként a rovat nagyon jó és hasznos. Respect
Boby
Válasz
az hogy büdös van, igazából nem oszt, de a nem megfelelő oxigénellátás alapvetően befolyásolja a teljesítményt. állandóra nem jó, néha meg tökmindegy!
2009-04-26 20:08:56
bunny

SZERBUSZ B! sajnaos nem tudtam elmenni a...

Kérdés
SZERBUSZ B! sajnaos nem tudtam elmenni a topola kupára,(pedig adán lakom), pedig itt van tőlem 40 km-re. remélem jó volt! ja nézőnek mentem volna:D egyenlőre majd akkor minősitőn találkozunk. szal lesz flash majd belőle, vagy BB.tv? a válaszodat előre köszi. gondolom egyenlőre még nem várható mivel irtad h sok dolgod van. üdv
Ákos(bodyupgrader)
Válasz
nagyon szar volt, szerencséd hogy nem tudtál eljönni. szegény peti kiadta a kezéből az irányítást - olyan is lett. lesz flash és nem érdekel, most nem fogok finomkodni!
2009-04-26 20:08:01
bunny

Hy bunny! Tudnál segíteni abban, hogy mi...

Kérdés
Hy bunny! Tudnál segíteni abban, hogy mit tegyek az ellen, hogy: Szokott olyan lenni hogy nagyon "kutyorog" a hasam, sokszor hangosan és ha pl sokáig nem eszek (persze nem önszántamból, hanem egy egy ritka bulin) van, hogy úgy hangzik mintha finganék, de ez most tök komoly! Nagyon zavarba tud ez hozni. :S Képzeld milyen kellemetlen, ha ez pl egy csaj jelenlétében történik! :S Mit tudsz tanácsolni?
fleknis pete
Válasz
találd meg önmagadat és tanulj önbizalmat! a csajok is finganak, szarnak büdöset és kutyorog a hasuk. nem kell ezzel foglalkozni, ha egy csajnak ez lesz veled a problémája, menjen a picsába! ha nagyon tré, mesélj valamit, hogy milyen nehéz megemészteni ezt a sok kaját, mert te ugye sportolgatsz vagy valami és kész!
2009-04-26 20:06:47
bunny

Hello. Hallottam,hogy régen szedték a s...

Kérdés
Hello. Hallottam,hogy régen szedték a sót kúra szerüen edzés mellett annak mi értelme volt ,gondolom annyi vizet ittak mellé mint a teve,de millyen hatása lehetet a sónak ezen kivül?
Soma
Válasz
az, hogy azokon a hülyéken röhögött mindenki, aki ez bevette és annyi esze volt hogy kipróbálja! ugye érzed hogy nálad is rezeg a léc?
2009-04-26 20:04:19
bunny

Szevasz Bunny! 250g zsírszegény túró egy

Kérdés
Szevasz Bunny! 250g zsírszegény túró egy almával illetve egy körtével + zabpehellyel jó reggelire?
lasoma
Válasz
jó!
2009-04-26 20:03:22
bunny

Hello Bunny! Az lenne a kérdésem, h...

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy te egy mell-biceps nap után mit tennél inkább? Hát-triceps vagy váll-láb? (tudom, hogy baromság a vállat a lábbal párosítani de sajna idő szűke miatt nincs jobb.) Előre is köszi ha válaszolsz! További jó munkát és türelmet neked!
Roland
Válasz
én inkább lábat tennék, mert nem szeretem ha mellizomlázzal kell hátat edzenem!
2009-04-24 21:35:02
bunny

Szia Bunny! Jó hírem van azoknak, akik b...

Kérdés
Szia Bunny! Jó hírem van azoknak, akik bőrrepedéssel küzdenek. Saját magamon kipróbálva, 1600-2000 NE E-vitamin (többi vitamin melletti) szedése jelentősen javított a bőrrepedésem állapotán. Ajánlom mindenkinek.
HB
Válasz
én ebben nem bíznék, de próbáljkátok ki! (huazmosabb ideog azonban nem kell 2000NE e vitamin!)

más:http://bunnyftp.uw.hu/dm1.jpg, [link] erről hamarosan, jelenleg bazi elfoglalt vagyok, holnap topola kupa!
2009-04-24 21:16:58
bunny

csáó Bunny, ha nem edzel, de rendesen od...

Kérdés
csáó Bunny, ha nem edzel, de rendesen odafigyelsz tömegnövelős kajára akkor ugyebár nőni fog testtömeged, de mivé? (azt tom hogy edzés nélkül nincs izom, de akkor mi lesz) bocsi ha nagy faszság csak kiváncsiságból kérdem, köszi a választ hello Bunny
Gyurma
Válasz
kérdés hogy mit nevezel "rendesen odafigyelsz a kajára"- nak, mert ha annyi kajét viszel be mintha edzenél is, akkor elhízol. sima energetikei kérdés!
2009-04-24 21:05:00
bunny

Szia Bunny! Diétába jó a zabkása ugy h?:...

Kérdés
Szia Bunny! Diétába jó a zabkása ugy h?: víz+zab+édesítő+fahéj és ez összefőzve 2 perc alatt. Amugy a sovány túróba pontosan mennyi fehérje van? Mert én valahonnan 20-22grammra emlékszem 100grammban, de a kalória táblázat 14et mond.
Thoomas
Válasz
tökéletesen. a sovány túróban 12g körüli fehérje van. 20-22 grammot szerintem álmodtad!
2009-04-22 08:53:45
bunny

Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy orvos,...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy orvos, és látatlanban még annyira se lehet tanácsot adni, de annyit segítettél már nekünk/nekem ezen az oldalon, hogy gondoltam teszek egy próbát. Szóval a testvérem(16 éves, lány, 185cm magas 70kg körül van)kézilabdázik, és nemrég elkezdett fájni a lába. Volt orvosnál, csomó vizsgálatot végeztek, és azt mondta a doki, hogy az ugrócsontja körül folyadék van. Viszont a dokik ilyet még nem láttak.... Esetleg neked, vagy valakinek, aki olvassa nincs valami tippje mi lehet ez?
anonymous
Válasz
sajnos nekem ilyesmiben nincs rutinom, nem is értem, miért lehet ot ödéma, de lehet hogy valami gyulladás okozza, lehet mechanikai túlterheléstől is, bár ne feledjük, általában mindennek okda valami tápanyaghiáby. vitamin ásványianyag vajon rendben van-e? mindenesetre jobulást!

a napi jóhír: ma sikerült úhy levernem az egyik küldő merevlemezt hogy annak kuka. az svsbb show volt rajta, kezdhetem elölről, de ráadásul nem is csak ez bassza az agyamat hanem az hogy merevlmezből sosem elég és ez amúgy se hiányzott. úgyhogy bocs, erre még várnotok kell!
2009-04-21 21:40:32
bunny

Szia bunny! 3 db tojás bugyantva , 12 dk...

Kérdés
Szia bunny! 3 db tojás bugyantva , 12 dkg hal vagy hus és 2 dl tej.Szerinted ez van kb 52 g fehérje? Lehet kapni olyan tápkiegészítőt ami 100% fehérjét tartalmaz vagy amiben 26 g fehérje van egy adagban?Ha van kérlek írd meg melyik az. KÖSZI.
Ádám
Válasz
ez nincs 52 g fehérje, de magadtól nem tudod kiszámolni, vagy nincs otthon számológép? nincs 100%-os fehérje és nincs is értelme. teljesen mindegy mennyi fehérje van egy adagban, nem szakad le az ég, ha méred a mennyiséget és nem hagyatkozol a kanálra!
2009-04-21 12:12:44
bunny

Helló Bunny!Két kérdéssel zavarnálak, az...

Kérdés
Helló Bunny!Két kérdéssel zavarnálak, az egyik, hogy mennyire kell vigyázni a külömböző sajtok fogyasztásával?A félzsírosak 100g-ja tartalmaz 23 g zsírt és gondolom nem a legjobb fajta zsírból természetesen.Nekem 10 deka körül lecsúszik néha(bár nem minden nap)menyire gond ez?(nem diétázok és nem a fehérjetartalma miatt eszem mint az idióták, hanem csak az íze miatt).A másik kérdés:mennyire okozhat könnyen izomvesztést a futás?Azért kérdezem mert egy éve aeroboztam utoljára, ma nyomtam egy 50 perces intenzív gyaloglást és mintha nem nagyon lett volna magas a pulzusom, egy laza kis kimelegedésen és pár csepp izzadságon kívül nem történt semmi.Érdemes lenne e a futásra áttérni, figyelve a testem változásait és ha esetleg nagy a súlyvesztés akkor gyanakodjak hogy izomvesztés is történt?Jó a rovat egyébként, régóta olvasom,bár várom már az sms rendszert hogy még az enyémnél is degeneráltabb kérdésekkel szórakoztasd a vasak szerelmeseit!
Balázs
Válasz
sőt nemhogy a legjobb hanem a legrosszabb fajta zsírból. a telitete zsírokat telejsen kerülni kellene, persze ezt nem sokan vállaják be. ha sajtot használsz, cskais sovány sajtot vegyél, annak zsírtartalma 10% körüli. a futás annak okoz izomvesztést - hogy ne menjünk bele túlzásosan - aki elve nehezen szed fel izmot. az erob edzésnél nem az a cél hogy nem tudom menynire izzadj, hanem hogy zsírt használj. én azt mondo egy jó diéta mllett nem nagyon van futkorászásra szükség, más kérdés hogy van aki egyszerűen szeret futni. próbáld ki, a testúlyváltozással talán kontorllálható a dolog!
2009-04-21 12:10:16
bunny

Hello Bunny! A problémám a következő: ma...

Kérdés
Hello Bunny! A problémám a következő: magas vérnyomásom van, amire gyógyszert is szedek. Pár hónapja elkezdtem a testépítést, kajára próbálok odafigyelni. El szeretnék kezdeni egy kreatin kúrát (Crea Bomb), csak nem tudom, hogy a kreatin nem e fogja a vérnyomásom befolyásolni (nem fogja e emelni?) Köszi a választ
ati77
Válasz
gyógszerrel kezelt magas vérnyomással tilos kreatint szedni!
2009-04-21 09:53:46
bunny

Hello Bunny! Lehet, hogy abszolút lúz...

Kérdés
Hello Bunny! Lehet, hogy abszolút lúzer és kezdő kérdés, de van értelme annak, hogy minden gyakorlatot úgy végezzek, hogy minden sorozatban növelek a súlyon, ugyanakkor csökkentek az ismétlésen? pl, hogy 20 ismétlésről kezdek, és folyamatosan növekvő súllyal lemegyek 10-ig? Köszi ha válaszolsz
Lelkes kezdő
Válasz
konkrétan igy kell csinálni!
2009-04-21 09:50:44
bunny

Szia Bunny! Az alacsony GI-vel rendelke...

Kérdés
Szia Bunny! Az alacsony GI-vel rendelkező étel lassítja a magas GI-jü étel felszívódását is? Konkrétan (tömegeléskor), ha elhatározom, hogy eszek valami szemetet (pld. 100 g. csokit), akkor jobb, ha azt közvetlenül egy csirke-rizs után eszem meg? (Szemben azzal az esettel amikor éhgyomorra (két étkezés között) eszem meg?) Köszönöm válaszod.
F.Krisztián
Válasz
abszolúte nem javít a csokin semmit az, ha csirke rizzsel eszed meg. két különböző Gi kombinációja az össze Gi-t (hiszen az számít) megváltoztathatja, csak nem mindig úgy ahogy mi hisszük.
2009-04-20 21:38:02
bunny

Szia! lovas témához: én már láttam lovak...

Kérdés
Szia! lovas témához: én már láttam lovaknak kifejlesztett tápkieget, nevelőapám lovakat edz, és némely gazdag lótulajdonos megteheti h vásárol ilyet! azt kell mondanom az ára elég durva. na de az összetétele is, ha azt nézzük, hogy hogy 1 lo 5x-7x akkor tömeggel rendelkezik mint az ember. zabhoz teszik hozzá. fehérjedús adagonként 50-100g glutamin, L carnitint tartalmaz (adagondkét 12000-16000 mg), creatin 20 000 mg, vitaminom, ásványianyagok. Ez egy a sok közül amit láttam. bocsi nem ide illik de érdekesnek találtam! üdv
Ákos(bodyupgrader)
Válasz
de ide illik. és hidd el, van olyan hülye lovász aki maga soha nem használna saját részre tápkieget!
2009-04-20 21:36:44
bunny

Hi Bunny! A bemelegítő sorozatokkal k...

Kérdés
Hi Bunny! A bemelegítő sorozatokkal kapcsolatban szeretnék tőled kérdezni. Az egyik kérdésem az, hogy mekkora súlytól kell bemelegítő széria? pl. ha a váltott karú bicepset 15 kg-os kézi súlyzóval végzem, a triceps nyújtást kötélen meg 40 kilóval, ezek elé kell, vagy az aerob bemelegítés és gimnasztika után mehet egyből a munka széria? A másik, hogy minden gyakorlat elé kell bemelegítő széria vagy csak az első elé? pl, ha fekve tárogatást csinálok fekvenyomás után, a tárogatáshoz is kell bemelegítő széria, vagy ott már egyből neki lehet állni a munka szériáknak? Válaszod előre is köszönöm!
Kruger
Válasz
a belemelgítő sorozatnak akkora súlynak kell lennie, ami minimális izommunkát okoz. ennyi. célszerű minden gyakorlat előt legalább egy bemelegítő sorozat már csak a mozdulat bejáródása miatt is!
2009-04-20 21:35:58
bunny

Szeavassztok!
Kérdés
Szeavassztok! [link] Vélemény? Szerintem azért ez már nagyon gáz, hogy ilyenekről egyáltalán szó lehet!
Albika

Válasz
az a gáz, hogy hülye emberek idióta összeesküvésleméletekkel próbálják igazolni a sajét nyomorukat, ahelyett hogy tennének valamit a saját balfaszságuk ellen. d tegyük fel, hogy mindez igaz. és akkor mi van?
2009-04-20 21:35:05
bunny

Hello Bunny! Volt egy kis sérülésem...

Kérdés
Hello Bunny! Volt egy kis sérülésem (kulcscsont-váll), így most pihentetem, kenegetem. Kalciumot szeretnék még venni a napokban, de gondoltam megkérdezlek előtte, hogy Te melyiket ajánlanád (pezsgőtabletta, kapszula, márka?). Előre is köszi a segítséget!
C
Válasz
scite essential kalcium magnézium.
2009-04-20 21:33:34
bunny

szia bunny! Nem rég vágtam bele a testép...

Kérdés
szia bunny! Nem rég vágtam bele a testépítő életmódba (kb 2 hónapja), és édesanyám tiszta bolondnak néz, hogy állandóan csirke+rizst nyomatok. 59kg és 178 cm vagyok, és ő szerinte ettől az étrendtől nem fogok hízni, sőt fogyni fogok tőle. Szerinte összevissza kéne egyek minden szart, ameddig bírom napi 6x (érted ilyen tepertő kolbásszal meg omg..) :\ Meg a rizsben nincs szénhidrát stb... Na már most én a legújabb étrendemmel napi 225g fehérjét és 534.84g szénhidrátot 3300 kalóriával viszek be (20g zsírral) 6 étkezés mellett étrendkiegészítővel megfűszerezve. Nyugtass meg kérlek, hogy ettől hízni fogok és hogy szarjam le magasról azt aki ilyeneket mond :)
kism
Válasz
ráérek ám idiótákat nyugtatgatni, hogy nem viccből irtam meg az alapismereteket és nem, nem anyádra kell hallgatni! majd a hülye osztálytársaid, meg a tanáraid a rokonok és a nagymama miatt is beirsz hogy nyugtatgassalak? férfi vagy te bazdmeg? mi ez, óvoda? tudod mit? higyj anyádnak, meg a többi hülyének, szarom le!
2009-04-19 20:38:44
bunny

Helló Bunny, Én hobbyként extrém sporto...

Kérdés
Helló Bunny, Én hobbyként extrém sportot is űzök bringával (BMX). Egy alkalommal 4-5 órát szoktam gyakorolni. A kérdésem az lenne, hogy hogyan oldjam meg a kaját? Eddig úgy csináltam, hogy csirke-rizs, rá 1 órára kimentem bringázni, valamikor a gyakorlás felénél betoltam még egy csirke-rizst és a végén egy turmixot (szőlőcukor + tejsavó). Jó ez így? A bringázás közben megevett csirke-rizstől bár épp nem hányom el magam, de azért kellemetlen (de valamit muszáj egyek, 5 órán keresztül nem bírom kaja nélkül). Nincs valami jobb megoldás?
Biker
Válasz
tökéletes!
2009-04-19 20:18:35
bunny

Hello! Ha Multi x et szedek akkor szerin

Kérdés
Hello! Ha Multi x et szedek akkor szerinted szükségem van e még más vitaminra, (pl c vitamin) vagy ez elegendő?
edy
Válasz
igen, 1000mg c az kevés. alapban legalább 3 g v kell és az nagyon minmum. teljes listát ne kérj, mert tudnák mit irni!
2009-04-19 20:18:08
bunny

Szia bunny! Nem kérdés, csak egy kurv...

Kérdés
Szia bunny! Nem kérdés, csak egy kurva nagy KÖSZÖNET, hogy minden kérdésemre választ kaptam az alapismeretek és a GYIK elolvasása után! Nagyon jók a videók, egyesek tanulságosak, másokon szénné röhögöm magam :P A lényeg, hogy rendbetettem a kajálást az edzést és meg is lett az eredménye... a céljaim közeledni látszanak ;) Lelkes body.builder.hu olvasótok : Jim
Jim-X
Válasz
reméljük nem vagy egyedül ;)
2009-04-19 18:47:11

hello Bunny!az után érdeklődnék hogy hon...

Kérdés
hello Bunny!az után érdeklődnék hogy honnan lehet tudni hogy megérkezett-e a nevezés (minősítőre)?lesz esetleg vmi névsor közzétéve vagy vmi visszajelzés hogy sikerült nevezni?
Nevezés
Válasz
viszzaigazolát fog kapni mindenki!
2009-04-18 23:07:27
bunny

Hello Bunny! Tudom nem ide tartozik, de...

Kérdés
Hello Bunny! Tudom nem ide tartozik, de mivel épp Overdose-ról volt szó, gondoltam belinkelek egy videót róla, és egy általunk "mélyen szeretett" emberről! :) Én nagyot röhögtem, és derültem rajta. A lovak állítólag érzik ki a jó és ki a "csúnya-bácsi" - kitől mit fogadjanak el! :) A lényeg a 12.-ik másodpercben kezdődik! (...) Overdose belopta magát a szívembe. :) Ja még valami, ma volt a teremben egy csávó, kb. 20 éves lehetett, és edzésnek nem nevezhető lábgyakorlatokat, guggolásokat csinált FARMERBEN. Csakhogy ne döglődjön az EV., és lehessen röhögni is! :P
OverdoseFan
Válasz
lehet hogy otthon hagyta az edzőcuccát csak! a linket töörltem az idióták miatt, de jót röhögtem!
2009-04-18 12:43:45
bunny

Hello bunny!Ujra adam es megszeretném ko...

Kérdés
Hello bunny!Ujra adam es megszeretném koszonni a gyors válaszodat az anyukám szivproblemajaval kapcsolatban...es ennyibol is nagyon teccik ez a jelszavas változás h nem kell a sok hulye miatt várni napokat heteket ill választ sem kapni hanem tudsz a fontos kerdesekre válaszolni...szal koszonomés meg annyit h probálok vele beszelni mert az orvosoktol irtózik mint sokan mások...ismerve a legtobbet:(meg kuldik ide oda amoda....Szal egy nagy Koszonom! Ui:tudom h a cukor az cukor de mi a véleményed a barnacukorrol...nem csak számomra hanem csalodomban is szal egyszeru hétkoznapi emberenken...h jobb e a sime fehér kristálycukornal erdemes eztvenni...es ha igen akkor mien fajtát mert ebben is lattam tobb felet...pl...cukornádszirupbol meg stb...szal erre gondolok h ha jo vagy jobb akkor miet ajanlasz!Koszonom
Adam
Válasz
remélem az orvos jó hírekkel fog szolgálni és nincs baj! a barnacukor gyakorltilag tök midnegy, a cukor az cukor! én a cukor teljes kiiktatását ajánlom
2009-04-18 12:40:54
bunny

Szia Bunny. Súlyzós edzés mellet eljárn...

Kérdés
Szia Bunny. Súlyzós edzés mellet eljárnék futni is heti 2-3 alkalommal a pihenőnapokon,ezután ugyanannyi fejérjét+dextrózt vigyek be mint edzés után vagy esetleg többet,nem szeretnék az izomtömegből veszteni?
Soma
Válasz
alkalmazd asiména z edzés után turmnixot. nem kell azért ettől nagyon félni, minden kiegészítő port jót tesz, kivéve a nagyon vékonyaknak!
2009-04-18 12:39:42
bunny

hello Bunny!SZlovákiabol irok ismet Adam...

Kérdés
hello Bunny!SZlovákiabol irok ismet Adam rendszeres olvasod...es most mas jellegu kerdessel fordulnek hozzad!Nem rólam van szó, hanem édesanyámrol!Az a jelenseg tortenik mar egy ideje vele h amikor lefekszik igy estenkent a TV ele vagy csak simán lefekszik, egy ido után szapora szívverés jon rá!Ahogy fekszik, fekszik egyszer csak elkezd szaporán verni a szive, es idonkent mongya h mintha szorítanák a szivét...es olyasmi az a szapora szívverés az elmondása szerint, mint mikor fut az ember esetleg hajtják es utána majd ki ugrik a szive!Tudom, hogy nem vagy orvso de volt már rá pelda h tuttál az ilyen fokú kerdésre is kielégíto választ adni!Hálás koszonot Adam
Adam
Válasz
sajnos erre nem tudok mit mondani. én azt mondom ezek a tünetek bőven elegek ahhoz hogy azonnal orvoshoz kelljen menni. lehet ez akár szívkoszorúér probléma is, nem játék!
2009-04-17 21:14:58
bunny

SZia BUnny ! nem tudom láttad-e ezt az O...

Kérdés
SZia BUnny ! nem tudom láttad-e ezt az Overdose nevű versenylovat a reklámokban de nagyon brutál ahogy kinéz .. olyam lábai vannak meg full ér mint egy testépítő. szerinted mivel etetik ezeket?? biztos adnak nekik plusz fehérjét, gondolom szóját mivel az növényi eredetű és ugye a ló növényevő valszeg azt jobban tudja hasznosítani. esetleg egyéb teljesítményfokozó szerek?? tudom hülyeség mert ez nem a LÓ.hu de gondoltam te tuti vágod hogy műxik a ló és mik vannak nincsennek? köszi előre is.
dhvanczi
Válasz
nincsenek erről pontos információim, de biztos lehetsz benne, hogy a ló és az ember között sportáplálkozásban nincs különbség. van pl. lovaknak lenmagolaj ugyanúgy mint embereknek. ugyanez igaz a "tejesítményfokozásra" is. a ló egyébkétn mindettől elvonatkoztatva arra jó példa, hogy hogyan kéne kinéznie egy emlős áltatnak amelynek nincsen biológuiai szükégelete nagyob zsírmennysiég tárolására - mint az ember pl. a ló csak azt eszi, amire szüksége van. nincs lóliszt, lócukor, lócsoki: és a ló erezett, mert kevés zsír van rajta. ez a lovaknál a nomrális - a hülye meberi társadalom szerint pedig az erezett meberi test gusztustalan!
2009-04-17 21:10:21
bunny

Hello.Amíg az ember nem találkozik a val...

Kérdés
Hello.Amíg az ember nem találkozik a valóságban az itt már oly sokszor említett orvos-páciens helyzetekkel nem hiszi el...:múlt héten lerobbantam,orvosnál kb 3 .alkalommal voltam összesen.Este 7 kor a rendelőben folyamatosan odabent DOHÁNYZÓ púposra rakott hamutálca mellett ülő kb 65 éves orvosnő azt mondta hagyjam abba,mert nem tesz jót a sulyzózás az izmoknak,és az izületeknek!(ja és azt ecsetelte hogy ortócipője van 40 éve.)
novo
Válasz
igen. az a durva hogy ez ilyen burleszkbe illő, ahogy az emberi hulladék, a vén roncs kioktat téged, miközben a bagó lóg a pofájából. eleve az egész ilyen absztrakt szituáció, hogy egy orvos dohányzik, főleg rendelés közben! biztos ezt nem tanították az orvosi egyetemen!
2009-04-17 18:20:45
bunny

Üdv! egy olyan hülye kérdésem lenne, hog...

Kérdés
Üdv! egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy mennyivel szarabb ha az 5g-os kreatin-adagokat közvetlenül étkezés után iszom, és nem előtte? nem rendszeresen, csak néha.. vagy basszam meg, és bírjam már meginni kaja előtt?
Válasz
ÉTKEZÉSSEL EGYÜTT! szerinted számít hogy előtte vagy utána? gondolkozz már egy kicist agyilag, játszd le magadban, mi történik!
2009-04-17 18:18:22
bunny

Szia Bunny! Azt tudom, hogy Te a glutami...

Kérdés
Szia Bunny! Azt tudom, hogy Te a glutamin esetében előnyben részesíted a g-bombot, a sima l-glutaminnal szemben. Ugyanakkor az lenne a kérdésem, hogy szoktál e sima l-glutamint is használni, vagy nem. Azért kérdem mert, ennek a felszívódása sokkal rosszabb, tehát jóval többet is kell használni egyszerrre, akár 20 gr-ot is, így ez nem épp költségkímélő, tehát bár nem számoltam még utánna nem hinném, hogy olcsóbb lenne, mint a g-bomb? Tehát a lényeg megéri sima l-glutamint használni? Köszi a választ, további jó munkát!
Dávid
Válasz
nem feltétlenül. elméletileg a glutamin mátrix jobb, de szoktam sina glutamint i hazsnálni, már csak azért is mert az ízesítés se mindig jön jól. nem tudom neked megmondani, hogy a felszívódás annyival jobb-e hogy kevesebbet kell használni. van hogy pl. a g bombot nem is bírja a gyomrom. ha a költésgcsökkentés a cél, hazsnáld bátran a sima g bombot!

MÁS: mint látjátok, a kérdések száma draztikusan lecsökkent. ez azért volt szükséges, mert se én, s emás nem tud napi 8 órákat itt ülni hogy százszor leirt hótfeleselgesen megválszolnadó iidóta kérdésekre válszoljon. ahogy száűmtottam rá, a rovat nézettsége csökkent, uyganis azok, akik basznak az egészre, elmennek, ez kb 30%-ot jelent. amit sajnálnék ha azok az olvasók eltűttének akik a pioénok miatt járnak ide. lehet hogy nem elsz anyi hülye akik lehet röhögni, d ebízom benne, hogy olvasható lesz még a rovat, főleg ha lesz sms-es rendszer. (azt tervezzük ugyanis, hogy fizetősbe lehet bárki hülye, optt nem kötelező elolvasni semmit. ) ami miatt most írok az a GYFK nézettségi grafikonja. eddig NULLA volt kb, a csekkboxok ellenére SENKI em olvasta el. érted, a hülyélye lusta elolvansi, pedig rögtön megtalálná a választ, inkább vár napokat-heteket - vagy inkább kérdez éss leszarja az egészet. namost a "nevelő munkánk" eredményét a következő grafikonon látjátok: [link] asszem no kommnet. elolvasod, megtalálod a választ és nincs mit kérdezni, te is elégedett vagy és nekünk s ekell ötszázszor ugyanazt leirnunk!

megint más: van egykis teknikai gondom, ha valaki ért a számítógépekhez jól jönne némi segítség: [link]
2009-04-17 13:04:14
bunny

Bunny, mi a véleményed az új \" agyonrek

Kérdés
Bunny, mi a véleményed az új " agyonreklámozott " Wallmark : Ca-Mg-Czink Vitaminról ?
anonymous
Válasz
sima vitamin, de én nem nézek reklámokat úgyhogy nem tudom! ;)
2009-04-17 12:29:00
bunny

Szia!Szeretném az ismétlésszámaimat felj...

Kérdés
Szia!Szeretném az ismétlésszámaimat feljebb vinni jóval és ezáltal a súlyokat ugyebár lejjebb.A kérdésem:Ez visszafelé fordítja az eddigi erdeményeimet mind erőben mind méretekben?Vagy ilyentől nem kell tartanom, mert az izom nem érzékeli, hogy mitől van kifárasztva teljesen, a nagy súlyoktól, vagy pedig az intenzív sok ismétléstől?A lényeg a kifárasztás nem?Előre is köszönöm a választ!
anonymous
Válasz
nem, de a kocetráció-intezitás ne csökkenjen!
2009-04-17 12:28:39
bunny

Szia Bunny!Említed a legutobbi bb flashb...

Kérdés
Szia Bunny!Említed a legutobbi bb flashbe hogy lenmagolaj és halolaj...kérdésem az lenne hogy az is jó halolaj ha pl a szardínia konzervemről nem öntöm le az olajat hanem megiszom???
matyi
Válasz
az nem halolaj, az valami hozzáadott iparihulladék szintű olaj!
2009-04-17 12:28:09
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, h...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy ha úgy tudok edzeni, hogy heti 4 súlyzós edzés + heti 3 aerob (70 perc ellipszis tréner) az megfelelő-e? Szeretnék minőségi izmot felpakolni és zsírt leadni(kaja rendben). Régebben a pihenő napjaimon és a súlyzós edzés után is végeztem aerob mozgást de nagyon elfáradtam. Most így jobbnak érzem. A súlyzós szét van szedve úgy, hogy egy héten egy izomcsoportot csak egyszer dolgozok meg. Az aerob éhgyomorra megy reggel, ezt hatékonynak érzem de nem tudom nem okoz-e nagy izomvesztést, hogy csak az aerob után eszem először? Aerob előtt betolok egy hot blood-ot, arra gondoltam, hogy a termogén hatás miatt lenyomok egy feles pohárnyi lenmag olajat is. Ez így nem gáz? Bocs a sok faszságért! Ja és elértem a 46. kiló mínuszt (157-ről 110.8kg-ra) ezért örök hála!!!
G.Laci
Válasz
abszolúte jó ez így, hajrá!
2009-04-17 12:27:39
bunny

Hello Bunny!40 éves vagyok és1hónapja ke...

Kérdés
Hello Bunny!40 éves vagyok és1hónapja kezdtem az átmozgató edzést. Táplálékkiegészitőt egyenlőre nem szedek,mivel a hat étkezésem tökélete- sen megvan/csirkemell,hal,marhahús,rizs,krumpli,zöldségek/Viszont van egy nagy gondom:a hasamon elég sok zsir van,és ugy veszem észre ,hogy még jött hozzá.Azt szeretném kérdezni,hogy idővel az edzések intenzitásával rendeződik a probléma vagy vegyek vissza egy kicsit a szénhidrátból?Válaszodat előre is köszönöm,Tisztelettel:
ákos
Válasz
mindkettő megoldás elképzelehető. egyébként az se baj ha nem vezel vizam, felszedsz izmot, aztán majd jön a diéta!
2009-04-17 12:26:55
bunny

csáó Bunny...elolvastam itt amiket kelle...

Kérdés
csáó Bunny...elolvastam itt amiket kellett és nem értem h ha kreatin szedésnél a feltöltési időszak hozza a látványosabb eredményt akkor utána minek szintentartás? Mérnem lehet szedni ugyanannyit mint feltöltésnél? Az nem hozna nagyobb eredményt?
anonymous
Válasz
azért, drága nem túl okos, már már a fogyatékosság vékony határait feszegető barátom, mert ha nincs szintertartás, akkort kiürül a kreatin és baszhatod. tudodm ezek hitetelen bonyolult elképzelehetetlen dolgok, de azért nem kell annyit szedni mint feltöltésnél, mert ha fel van töltve, akkor már nincs értelme feltölteni (elérted a maximum szintet) a sejtek ugyanis nem képesek végtelenségig felvenni a kreatint.
2009-04-17 12:20:09
bunny

Szia!Én vagy túl gyorsan edzek,vagy szar...

Kérdés
Szia!Én vagy túl gyorsan edzek,vagy szarul mert nekem pl egy bicepsz-tricepsz edzés fél óra alatt megvan.Mindkettőre csinálok 3-3 fajta gyakorlatot,3x10 ismétléssel.Tudom,hogy hogy nem időben mérjük az edzést,de nekem ez mégis kevésnek tűnik.Te,hogy gondolod Bunny?
ßanonymous$
Válasz
ennyinek kellene elnnie elvileg!
2009-04-17 12:17:34
bunny

Cs bunny! annyi kérdésem lenne h ha a gy...

Kérdés
Cs bunny! annyi kérdésem lenne h ha a gyakorlatoknál aminél 8-10 ismétlésszámot csinálok van e annak értelme hogyha piramisban csinálom h felmegyek 1 oyan szintre amiböl csak 4-5öt tudok utána visszaveszem és megin probálok kisebbel csinálni 8at? v inkább maradjak ugyanott és probáljak töbet?
anonymous
Válasz
nem nagyon ajánlok 8 alatti ismétlésszámot!
2009-04-17 12:17:14
bunny

Hi Bunny! Amolyan edzéstechnikai kérdés...

Kérdés
Hi Bunny! Amolyan edzéstechnikai kérdésem lenne, mégpedig, hogy valóban igaz e az, hogyha nagy ismétlésszámmal dolgozok, akkor kevésbé leszek "kötöttebb"? Úgy értem, hogy nem lassulok be annyira, mintha csak mondjuk 6-os ismétlésekkel edzenék? Én ugyanis nagyon jól érzem az izmaimat 10-15ös ismétlésekkel. Ez azért érdekel, mert nem szeretném, ha a karjaim belassulnának, most, hogy újra terembe járok (eddig küzdősportot űztem), és azt sem, hogy a lábaim bemerevedjenek. Köszi a választ előre is!
Sipi
Válasz
csak részben igaz, a mozdulat robbanékonysága is számit. én nem javaslom azért hopgy rángatózva edzz, de a magas imttlést bátran csinálhatod!
2009-04-17 12:16:24
bunny

Üdv! kezdő lévén igyekeztem minden \'...

Kérdés
Üdv! kezdő lévén igyekeztem minden 'nekünk' szóló tanulmányt, cikket elolvasni itt az oldalon, de mégis maradt bennem egy megválaszolatlan kérdés ( természetesen lehet hogy elkerülte a figyelmemet, amennyiben így van, előre elnézést kérek ), mégpedig az, hogy pihenőnapokon is 'szükséges'-e a fehérjeturmix fogyasztása. ( Kezdő edzésterv, heti 3 alkalom ). A segítséget előre is köszönöm, üdv:
dil
Válasz
valahogy a nagy olvasgatás közben az egésznek a lényegét nem sikerült megértened. van x fehérje és y ch igényünk, és tökmindegy, hogy edzésnap van-.e vagy sem! nőni akarz vagy ürügyeket keresni?
2009-04-17 12:15:15
bunny

Szia Bunny! Zsírmentes vagy zsírszegé

Kérdés
Szia Bunny! Zsírmentes vagy zsírszegény sajtot merre szoktál venni? Tesco-ba van? Nálunk plus-ba, lidl-be, reál-ba nincs!
Zandvoort
Válasz
a tescóban van, d elidlben is van úgy emlékszem!
2009-04-17 12:13:47
bunny

vitargo ugye mehet edzés után diétában?

Kérdés
vitargo ugye mehet edzés után diétában?
anonymous
Válasz
ez egyálltalán nem biztos, én van amikor szokrtam, van amikor nem!
2009-04-17 12:13:27
bunny

Hi all, épp az imént esett meg velem, cs...

Kérdés
Hi all, épp az imént esett meg velem, csak gondoltam megosztom tükrözvén az átlagszínvonalat, hogy felhívott egy haverom erősen ittas állapotban, hogy ott van vele egy csóka aki testépítő akar lenni, és úgy gyorsba ugyan mondjam már el neki, hogy ezt hogyan is kéne... Mondom: mivaan? Erre átadja neki a kagylót beleszól valami muki és elkezdi osztani, hogy szerintem hogyan gyúrja most ki magát mert vett már 3 féle injekciót de most fáj a veséje meg nem nő.... :D Na jóvan mondom. Az átlagszínvonal. :) Itt le is raktam :D
Rotika
Válasz
ez. én csak egyet rühellek ennél jobban, hogy az ilyen hülyék ráadásul fizetni azt nem akarnak semmiért!
2009-04-17 12:12:54
bunny

Szeva Bunny amióta edzek 9 hónapja 18 k...

Kérdés
Szeva Bunny amióta edzek 9 hónapja 18 kilóval több vagyok és mostanában horkolok.Engem nem zavar csak :D csak szüleim mondják. Most tömegelek és heti 4 napot edzek kardiózzak vagy aerobozzak és hetente hányszor?köszi bye
Ádám
Válasz
a horkolás miatt feleslegeen aerobozol!
2009-04-17 12:11:58
bunny

üdvözletem! Olvasgatok már egy idelye a ...

Kérdés
üdvözletem! Olvasgatok már egy idelye a kreatinnal kapcsolatban, és arról írnak, hogy tejjel ne keverje az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha étkezés elött fogyasztom a kreatint, akkor a kaja után menyi időt várjak, ha a proteinturmixomat tejjel szerném készíteni.
Myke
Válasz
tejjel csak az idióták isszák a turmixot. ennek fényében teljesen mindegy!
2009-04-17 12:11:35
bunny

Üdv! Kérdésem a következő: 17 éves 18...

Kérdés
Üdv! Kérdésem a következő: 17 éves 189 cm magas vgyok, 84 kg, vékony testalkatú, egy ideje nem nagyon megy a hízás, pedig ugyanugy eddzek, kajálok, meg minden ... hogy lehetne ezen segíteni?
anonymous
Válasz
sehogy!
2009-04-17 12:10:16
bunny

Üdv Bunny ! A pisztáciát sorolhatjuk az

Kérdés
Üdv Bunny ! A pisztáciát sorolhatjuk az olajos magvak közé ?
Homályökör
Válasz
igen!
2009-04-17 12:09:54
bunny

Csá Bunny! Én most 14 éves vagyok és kb...

Kérdés
Csá Bunny! Én most 14 éves vagyok és kb. 3 hónapja gyúrok. Megvan az étrendem, iszok fehérje turmixokat, és kreatin kúrát tartok. Eddig a fekvenyomást 40 kg-al csináltam, egykezes bicepszezést 10kg-al, és most egy Ismerősöm aki 12 éve gyúr, azt mondta hogy 16 éves koromig nem szabadna súllyal, eddzeni mert nemfejlődnek ki rendesen a csontok! Vagy csak kis súllyal eddzeni. Írt nekem egy eddzéstervet, amibe a fekvenyomást fekvőtámasszal helyettesíti, és max 3,5 kg-os súlyzókkal a bicepszezést, több ismétlésszámban. táhát mindent szinte súlyok nélkül. Ez Igaz Hogy visszahathatnak a fejlődésbe a nagyobb súlyok? És az is igaz hogy így nagyobb eredményt érek el, hogyha 16 éves koromig így eddzek? Mert ha igaz akkor így csinálom, nem leszek olyan mint a többi idióta haverom akik 80 kiloval csinálják a fekvenyomást, meg cigiznek,isznak,szexelnek,füveznek, Én normális egészséges, és izmos akarok lenni, nem egy alkoholista,vagy izületes nyomorék. Szóval arra lennék kíváncsi hogy te mit szólsz ehhez? előre is köszi! és imádom a bb.tv-t!
viktor
Válasz
alapvetően diiótaság az hogy nem szabad súlylal edzeni 1 évesen. szabad, csak ésszel, viszionylag magas ismétlésszámmal. nyilván a fekvőtámasz és társai jellegű szabadgyakorltok szükségesek az alapozáshoz, nem jó rögötn súlyzóval edzeni, de ne felejtsük el azt sem hogy atested nem tudja hogy te súlyzóvale dzekl vagy fekvőtámazt nyomsz, ezéárt nem fog beperelni az tuti! a csontok kifejlődnek, ettől nem kell fosni, mást állítani nagy butaság!
2009-04-17 12:06:25
bunny

Szia Bunny, Egy héten 2x edzek mellre...

Kérdés
Szia Bunny, Egy héten 2x edzek mellre (mert eléggé le van maradva, a többi izomcsoportra csak 1x edzem egy héten) és egy nap 3 gyakorlatot végzek rá. Hogyan célszerű véleményed szerint kombinálni ezeket a gyakorlatokat? Pl. az egyik nap edzzem meg az alsó és középső régióját a mellnek, a másik nap pedig a felső régiót, vagy mindkét nap edzzem meg a teljes mellizmot, csak más és más gyakorlatokkal? Jelenleg így néz ki a melledzésem: 1. nap: fekvenyomás, 30 fokos nyomás, tárogatás, 2. nap: fekvenyomás egykezes súlyzókkal, 30 fokos nyomás egykezes súlyzókkal, 30 fokos tárogatás. Jó ez így szerinted, vagy más bontást javasolnál esetleg más gyakorlatokat? Köszi előre is
Attila
Válasz
élből nem érdemes kétszer edzeni a meliizomra. egyszerűen ez egy túl nagy izom, nem fog tudni regenerálódni. sosem a többször edzés a megoldás hanem a helyes technika!
2009-04-17 12:03:58
bunny

szia Bunny. egy rövid kérdésem lenne. mo...

Kérdés
szia Bunny. egy rövid kérdésem lenne. most pénzügyi okok miatt edzés után fehérje + maltodextrin kombinációt iszok, és elfogyott a maltóm és az is jó lenne egy ideig ha edzés után turmixba fehérje mellé zabpelyhett tennek egy ideig? vagy az nem megfelelő felszívódású edzés után? Köszi a válaszodat.
globusz
Válasz
a maltodextrin amugy sem jóü edzés után, csak a dextróz, de természetesen ez esteben megteszi a zabpehely is!
2009-04-17 11:32:46
bunny

helo,bunny abba a virtuális bajnokságba ...

Kérdés
helo,bunny abba a virtuális bajnokságba elég ha bekuldom a képeket április végén?ha jol tudom májusban kezdodik el a verseny.thx a választ.Amúgy a BB.TV. király!!!!!!!!!!!!!
tucok88
Válasz
okos kérdés: mivel nincs hova képeket küldeni jelenleg, teljesen mindegy, nem?
2009-04-15 09:26:58
bunny

Hello Bunny ! Van egy olyan problémám h

Kérdés
Hello Bunny ! Van egy olyan problémám hogyha borotválom a lábam mindíg kiütéses lesz a combfeszítőimnél :S . Nem tudnál vmi megoldást erre ?
Peti 17
Válasz
kemény tengeri szivaccsal át kell dörzsölni másnap, de nagy csoda nem lesz!
2009-04-15 09:26:23
bunny

Sziasztok . Ezt a GLS-es dolgot én se n...

Kérdés
Sziasztok . Ezt a GLS-es dolgot én se naon értem. Annak ingyenes aki 28-án rendelte vagy annak akinek a csomagját 28-án vették át??? Köszi a válaszod.
anonymous
Válasz
ez már nem aktuális, de nem lehetsz ennyire sötét bazmeg! olvasni tanulni első osztályban kellett!
2009-04-15 09:25:26
bunny

Hello Bunny! A kérdésem a következő l...

Kérdés
Hello Bunny! A kérdésem a következő lenne,a széles hátizmom bal és jobb oldala nem egyformán fejlődik,ezt lehetne valahogy korrigálni?Mondjuk valami plusz egykezes gyakorlattal?Ha igen akkor írd le légyszíves hogy milyen gyakorlattal. Előre is kösz
P.S.
Válasz
2009-04-15 09:24:11
bunny

Hello Bunny .Azt szeretnám kérdezni tüle...

Kérdés
Hello Bunny .Azt szeretnám kérdezni tüled hogy a lehúzás nyakhoz pontosan milyen izomcsoportokat dolgoz meg.Mert az oldal edzések részén nem találtam errül semmit
anonymous
Válasz
a lehúzás "nyakhoz" gyakorlatról direkt nem írtuunk semmit, ez egy titkos gyakorlat, amiről a zsidó világösszesküvés részeként nem beszélhetünk. (célunk a zsidó világuralom, június 1-jén átvesszük a halatmat és mindenkinek önként el kell távoltania a saját fitymáját, de te már megteheted ma is!) a lényeg az agy-izom kapcsolat, és ha agy nincs, az még nagyibb baj, mintha izom se lenne, bár nálad meglehet az sincs. a lehúzás nyakhoz a fölcimpamozgató izmokat edzi!
2009-04-15 09:20:46
bunny

Üdv! A kérdésem a következő: Csinálhat...

Kérdés
Üdv! A kérdésem a következő: Csinálhatok-e guggolást, és ha igen, akkor hogyan? Azért kérdezem mert az esetem egy kicsit specifikus: többfajta gerincproblémám van, nem bír el tul nagy terhelés, 8 hónapja kezdtem az edzést, 17 éves vagyok, de eddig csak átmozgatóedzéseim voltak, heti 3x, és abba combra csak lábnyujtást csináltam, és esetleg lábtolót. Most szeretnék heti egy csak láb-edzést, esetleg még valamivel kombinálva, és hát ennek egyik alapja a guggolás. A hátam igencsak S alaku, már erősödik, de még nem merek nagyobb súlyokkal dolgozni, meg nem is hiszem hogy menne. Csináljak inkább kis súllyal 20-as ismétléseket, vagy találjak ki más gyakorlatot combra? Hallottam még olyat, hogy 18 év alatt nem kéne guggolni, de ez szerintem baromság, de biztos ami biztos - ha van megmondhatója, akkor az Te vagy. Köszi!
Jaki
Válasz
egyértelműen baromság hogy 18 év alatt nem lehet guggolni. 18 év alatt cigit nem lehet vásárolni meg piát, aztán nézz körül egy középiskolai szünetben! a megodlsát is kapisgálod: 20, vagy akár 30as imsétlésekkel guggolás, egy jól meghajtott lábnyujtás után eléggé kikészíti a combod ahhoz hogy ne keljen nagy súly. vannak még játékok súly nélkül: sétálós kitörés 100 lépés, padra lépegetés huszasával, sisy guggolás 20ával stb.!
2009-04-15 09:08:36
bunny

Hello Bunny! Élsportoló lévén szeretném...

Kérdés
Hello Bunny! Élsportoló lévén szeretném a testzsírszázalékomat egész évben 5-6% körül tartani.Azzal nincsen gond, hogy lediátázzak erre a szintre, csak azt hogy oldjam meg, hogy megmaradjon ugyanaz az erőszintem ugyanolyan szinten legyek képes teljesíteni.Jól gondolom, hogy megkéne emelnem jelentősen a zsírbevitelem a ch marad 50g-on a fehérje meg 250gramm.80kg vagyok.
g
Válasz
nem hinném hogy ez jó ötlet. a ch-t kell megemelned, mert 50gaz vicc, szerintem hosszú távon nem fenntartható a telejsítmény és az izomzat így, de majd meglátod. nyilván a zsírt kell megemelni alacsony ch-nál, és fontos, hogy telitetlen legyen! magyarul jól gondolod, csak hosszútávon ez lehet nem lesz jó!
2009-04-15 09:04:56
bunny

Nők miért nem vehetnek részt scitec tesz

Kérdés
Nők miért nem vehetnek részt scitec tesztben?
anonymous
Válasz
abban a tesztben ami nem lesz, vagy abban ami már volt? mondjuk azért, mert a szervezől nem kívánnak női kategóritiát csinálni. remélem erről a válsztól boldog vagy!
2009-04-15 09:00:27
bunny

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy, Az ...

Kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy, Az utolsó kajálásom (este 9) tolhatom a zsírszegény túrót diabetikus lekvár+édesitőszer kombót? Nem fogok zsírosodni? Csirke+rizst eszem 4x,vacsorára vmi más? Fehérje turmix megy edzés után este 8-kor! Köszi szépen..
Tamás
Válasz
A lekvárral ésszel, mert a diabetikus lekvárok általában fruktózzal vannak tele, azt meg csak a máj glikogénraktárait tölti, a többi szépen megy a zsírbácsinak.
2009-04-15 00:06:59
team builder

Szia Bunny! Általában amikor bicepszeze...

Kérdés
Szia Bunny! Általában amikor bicepszezem scottpadon franciaruddal vagy álva franciaruddal és a gyakorlatok után lerakom a sujt nyilaló fájdalmat érzek a bal alkarom alsó részébe!Ez szerinted mitől lehet??Calcium tablettát szedtem egy ideig de nemhatott!Előre is köszönöm válaszod!
Arnold
Válasz
Túlvagy edzve, ezen csak a pihentetés segít.
2009-04-15 00:02:05
team builder

hello! nekem olyan gondom van hogy az

Kérdés
hello! nekem olyan gondom van hogy az egyik vállam fáj fekve nyomásnál de kilehet bírni szerinted csinálhatom a fekve nyomást a vállfájástól?
anonymous
Válasz
Alapszabály, hogy semmi olyan gyakorlatot nem végzünk ami fájdalommal jár.
2009-04-14 23:44:53
team builder

Nem válaszoltál a kreatinos kérdésemre,

Kérdés
Nem válaszoltál a kreatinos kérdésemre, tegnap előtt reggel adtam fel. Nemtudom ez a geci net fosakszik elküldte-e egyáltalán...
rabius
Válasz
Türelem , akármilyen hihetetlen nincs non-stop ügyelet, sorra fog kerülni, amennyiben nem faszságot kérdeztél.
2009-04-14 23:29:36
team builder

Hy!!Azt szeretném kérdezni hogy eddig 5 ...

Kérdés
Hy!!Azt szeretném kérdezni hogy eddig 5 nap jártam edzeni de multhét óta 24 órázom és csak heti 3 szor tudok menni mell bicepsz tricepsz,hát-váll- és láb megfelelő így az elosztás? nagyon visszafogok esnni a 24 órázás miatt? válszodat előre is thx
T.M.
Válasz
Jó igen, és nem fogsz visszaesni ne aggódj, csak a kajád legyen rendben!
2009-04-14 22:38:16
team builder

Szia Bunny! Véleményed szerint mennyire...

Kérdés
Szia Bunny! Véleményed szerint mennyire gáz az ha pl tegnap mell-váll nap volt de csak a melet tudtam befejezni a teremben mert idő előtt bezárt és kb 17percel később otthon csináltam meg a váll részét pici hassal karöltve és utána nyomattam a turmixot(fehérve,kreatin,vitargo)? A kieső időben nem ettem ittam semmit.
Gabor
Válasz
Nem a legjobb , de nyilván a semminél több. Rendszert ne csinálj ebből.
2009-04-14 22:33:51
team builder

Na még1x... Mind1 milyen zabpelyhet ves...

Kérdés
Na még1x... Mind1 milyen zabpelyhet veszek ,mert csak a szénhidrát miatt kell ,vagy nézzem meg mit veszek és ha nézem mit nézzek benne (milyen tápanag vitamin stb. kell benne lennie) ?
Tommm
Válasz
mondf csak. mi a náthás faszt tudsz nézni egy zabpelyhen? mi lenne benne, citromsav meg színezék?
2009-04-14 22:29:22
bunny

Szia Bunny!! Gondoltam megkérdezlek tége...

Kérdés
Szia Bunny!! Gondoltam megkérdezlek téged, megtanultam az alapismereteket, mindent, már csak arra van szükségem hogy rámond jó állitottam össze a kaját vagy sem. A tények: 177 cm magas, 65 kg vagyok, 15 éves. A napi kajám igy néz ki: 1. 200g zabpehely + 20 g fehérje, gyümölcs 2. 100g rizs + kb 5 tojásfehérje 3. 100g rizs + 100g csirkemell, zöldség 4. 100g rizs + 50g csirkemell, zöldség 5. 100g rizs + 50g csirkemell, zöldség 6. 20g fehérje vagy 200g túró ahogy jön. Edzés után mindig megy egy fehérjeturmix is. Vitamint szedek (c-vitamin, Ca-Mg, ásványi anyag, licium..) A szemetet abszolut nem kivánom, néha becsuszik egy egy jughurt, majonéz, de nem számottevő. Az edzés: hetente háromszor járok edzeni, mivel kezdő vagyok nem dolgozom nagy sulyokkal hogy hozzászokjanak az izülteim, megtanuljam helyesen végezni a gyakorlatokat. Hétfő: mell-váll Szerda: komplett láb Péntek: hát-kar-has Próbálok minnél többet pihenni, aludni jól alszom, sokszor 9 órákat is. A kérdésem hogy ez igy nagyjából jó-e igy tömeget növelni?? Köszi ha válaszolsz!!
KK
Válasz
Kevés a fehérje, a két 50g csirkét emeldd 100-ra és kb jó lesz.
2009-04-14 22:28:18
team builder

Az onimádás kérdésben igazad van mert ak...

Kérdés
Az onimádás kérdésben igazad van mert aki jol néz ki és elvár olyan dolgokat amit nem kellene ennyi erovel aki szarul néz ki ugyanugy elvárhatná a dolgokat szerintem.
alexmax
Válasz
sajnos a társadalom úgy működik, hogy sokaknak vannak elvárásai a semmire: a ****knak is elávársaik vannak, az emós tetveknek is elvárásaik vannak, a drogosoknak is elvárásaik vannak. kötelezettségeik persze nincsenek!
2009-04-14 22:27:50
bunny

Olajos pácban lévő hús hány napig tartha

Kérdés
Olajos pácban lévő hús hány napig tartható hűtőben? köszi
Béla
Válasz
ha nem éri levegő, elég sokáig, akár két hét is! (attól függ, milyen hús!)
2009-04-14 22:25:09
bunny

hi bunny! szted melyik a legjobb fehé

Kérdés
hi bunny! szted melyik a legjobb fehérjegyártó ár/érték arányban? köszi
anonymous
Válasz
okos kérdés: scitec
2009-04-14 22:24:12
bunny

Válasz
a büdösszájú szutyok még amikor a haverom nője volt (sajnos) és amikor még nem basztuk ki a fórumunkból. ne nézegess szennylapokat!
2009-04-14 22:23:51
bunny

Hali! A kérdésem a következő lenne: ...

Kérdés
Hali! A kérdésem a következő lenne: Nem ismered véletlenül azt a logót ott Wolf mögött? :-) [link] Hali
FK
Válasz
jogos! a scitec kiállított ezen az expon és az egyik szponzor volt!
2009-04-14 22:21:04
bunny

Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hog

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hogy részletes flash ismertető esetleg nem lesz Carni-X; Collagen; Joint-X -ről mint az Amino 50-ről?
triax
Válasz
valszeg lesz!
2009-04-14 22:19:50
bunny

Hello Bunny. Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Hello Bunny. Azt szeretném kérdezni hogy súlyzós edzés mellett szeretnék futni is. melyik lenne a jobb edzés után vagy keljek fel reggel hamarabb? 2000m-t kell futni időre a suliban és ezt szeretném futni heti 3x minnél gyorsabban hogy javuljon az idő ami alatt lefutom. Ettől még nem lehet olyan sok izmot veszteni?? Mit ajánlasz?? edzéseim délután 4-5 körül kezdem kaja rendben
Karcsi
Válasz
teljesen külön legyen a úlyzós edzéstől a futóedzéés és nem lesz gond!
2009-04-14 16:59:09
bunny

Hy Bunny! Mi a véleményed erről az új kö...

Kérdés
Hy Bunny! Mi a véleményed erről az új könyvről: THORNE, GERARD; EMBLETON, PHIL: TESTÉPÍTŐK ENCIKLOPÉDIÁJA itt a link:http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=150017
dody
Válasz
nem olvastam! (valószínűleg ártani nem árt senkinek)
2009-04-14 16:58:22
bunny

A Vitargo tud szar minőségu lenni? ugyér

Kérdés
A Vitargo tud szar minőségu lenni? ugyértem, hogy nállunk nincs Scitec csak valami román gyártmány (kb 3600 ft-nak megfelelo lei - 900 g).
Nagyvárad
Válasz
a vitargo kizárólag eredeti, védett termék lehet, svéd vitargo alapanyagból. ha nem az van benne, átbasztak! [link]
2009-04-14 16:57:10
bunny

Valamikor szó volt itt egy ásványvízről,

Kérdés
Valamikor szó volt itt egy ásványvízről, ami állítólag megnöveli az étvágyat. Kiderült már h melyik az, és h tényleg jó-e?
Frank
Válasz
nem, de az étvágyadat könnyen megnövelheted ha egy pár napra kiiktatod a szénhidrátot!
2009-04-13 20:43:50
bunny

hi bunny! Voltál már úgy hogy olyan szar...

Kérdés
hi bunny! Voltál már úgy hogy olyan szar kaját sikerült csinálnod hogy majdnem elhánytad magad mikor megérezted a szagát, de lenyomtad mert csak az volt? :D na én ki is hánytam... Esetleg tudsz olyan fűszert ami még a szarból is ehetőt csinál? :D
Joe
Válasz
hogyne! meglepőt mondok: só és bors!
2009-04-13 20:43:08
bunny

Hello Bunny! Pár nappal ezelőtt feltette...

Kérdés
Hello Bunny! Pár nappal ezelőtt feltettem egy kérdést, amire nem kaptam rendes választ csak egy linket a gyakran feltett kérdésekre, gondolom azért mert a fárasztó kategóriába esett...:) Ez azért lehetett mert diszlexiás vagyok és nem sok mindent fogok fel abból amit olvasok. Kb. ötször olvastam el mindent mire ki tudtam rakni a jelszót...:) (Ettől még nem vagyok degenerált.) Lehet, ezt az üzit nem is kéne közzé tenni, mert rohamosan növekedni fog a diszlexiások száma az oldalon hogy választ kapjanak...:DD Szóval károsodhat a májam vagy a vesém a kreatintól? Válaszodat nagyon megköszönném. Üdv
AT
Válasz
de degererált vagy azért nyugodj meg! eleve aki ilyet tud kérdezni bazmeg, az segghülye kategória: kb egy hangya szintjén vagy agyilag, bár az legalább szorgalmas, nem szarik bele. nem, a jelszót kell keresgélni meg kirakni idióta, hanem elolvasni, értlemezni és felfogni a rovatok tartalmát! én még ezen kívül mi az anyámat kellene hogy tegyek? a fogyatékos kérdésedre ott a válasz a gyakran feltett kérdésekben, ha már magadtól ennyire hülye vagy! én leszarom ki diszlexiás, nincs időm olyanokkal foglalkozni akik nem tudnak egy írott szöveget értelmezni - leszarom, hogy ennek az átlag beleszarás és fogyatékosság, vagy komolyabb oka van-e! mondjam fel hangoskönybe, csináljak belőle akciófilemt, színházi előadást, menjek hozzád limuzinnal, vagy élből találjam ki a kínod és alakítsam hozzá a magazint?vakoknak legyen braille írás, meg hagos EV? fogyatékosknak meg színes fakocka? estleg ****knak rózsaszín dizájn? ezenkívül nem azért baszkódtam a gyfk-val megint 3 napot, hogy újra folyamatosan leirjam 500szor ugyanazt. isten barma, ha itt válaszolok, itt felfogod, csak a gyfk-ban nem? olvastasd fel anyáddal vagy csinálj akármit, oldd meg bazmeg! (gecire elegem van az egészből, kurvára lehet szarok bele, kérdezzetek amit akartok, nem lesz gyfk, de 1000ft os sms lesz aztán azért annyi hülye jön, amennyi akar!)
2009-04-11 11:59:25
bunny

Hello Bunny! Én nem a testépítéssel kapc...

Kérdés
Hello Bunny! Én nem a testépítéssel kapcsolatban írok most neked, bár én is elég komolyan foglalkozom vele( rendszeresen edzek, rendesen kajálok, nem is vok olyan nagyon kicsi). Avval kapcsolatban írok neked, hogy egyszer valahol olvastam, vagy hallottam, hogy te fiatalabb korodban nagyon önbizalomhiányos voltál. Én most 20 vagyok és teljesen önbizalomhiányos vagyok, és szorongó. Nem tudok csajozni, amikor lányokkal beszélek zavarban vagyok. A gyúrás nem oldotta meg a problémámat. Kívülről izmosodtam, de belülről ugyanúgy Nyuszi maradtam. Szóval azt szeretném kérdezni, ha te is voltál ilyen, akkor te ezt hogy oldottad meg ? Mert nekem valahogy nagyon nehéz, nem tudok odamenni a csajokhoz sem. Nem sajnáltatni akarom magam, csak érdekelne, hogy hogyan oldottad ezt meg, ha egyáltalán teljesen sikerült... Köszi ha válaszolsz, te ezelőtt is sokat segítettél a BBTV-vel és az írásos anyagokkal nekem. Hátha ebben is tudsz. Köszi
anonymous
Válasz
erre már rég akartam válaszolni, de valahogy nem sikerült. tele is van a tököm ma ezzel a sok torpongy gecivel: elképesztő, hogy a fórumba özönlenek a pofátlan kis parasztok az ingyenes terméktesztek miatt és van pofájuk csak ezért beregelni! elképesztő, hogy a végre lecsökkent kérdésszámból a fele még mindig csal - mert megrohadna ám a kis tetű, ha elolvasná amit kell, hogy ne maradjon hülye! és elképesztő, hogy a szellemi fogyatékosok méleket írogatnak meg a fórumban kérdezgetik az idiótaságaikat a virtuális versenyről, amelyről értelmesen el lett mondva hogy ugyan beharangoztuk, de még se a rendszer nem készült el, sem a kiírás - ezért nem lehet rá jelentkezni, amire abból is rá lehet jönni, hogy nem írtunk sehol olyat hogy hol és mikortól lehet! isten barmainak a másik fele pedig a scitec cyberbodyjával keveri, ami csak annyiban különbözik hogy nem a bodybuilderen van, más a neve és úgy en bloc teljesen más verseny, de hát általános iskola első osztályban úgy néz ki az utóbbi tíz évben csak faszt verni tanulnak, olvasni nem! na térjünk a lényegre! próbálom röviden írni mert késő van és a kutyák is lemennének már szarni! kezdjük azzal hogy NE akarj csajozni és ne akarj csajozni tudni, azt ugyanis nem kell tudni! a csajok ugyanolyan emberek mint te (max pinájuk van, nem pöcsük) tehát neked sem valami istennek vagy felsőbbrendű lénynek nem kell tekintened őket akikhez speciális módszertannal kell szólni, sem gépnek, akikhez valami használati technika kell! a csajokkal csak beszélgetni kell - ennyi! ha nincs témád, kezdj el olvasni sokat, hogy széles látóköröd legyen, informált legyél és mindig tudj miről beszélgetni. nincs különbség hogy fiúval beszélsz vagy lánnyal (buzzancsok kushadjatok!) , nem kell attól megijedni ha lány az illető. az a baj hogy azt hiszed hogy meg kell felelned, de ne akarj megfelelni: ha nem tudsz vele miről beszélgetni, hagyd a francba, keress olyat akivel tudsz! odamenni meg főleg nem kell: az élet ezeket a dolgokat megoldja. ne akarj "csajozni" úgy hogy leszólitasz valakit az utcán. ne akarj csajozni diszkóban "jössztáncóóni?", ez szar. ne dőlj be akülsőnek, ne izgulj ár valakire csak azért mert szép, hiszen 90%- hogy ótvar nagy seggfej! az élet és a sorsod megoldja, megismerkedsz emberekkel mindenféle cél nélkül és rengeteg kommunikációs lehetőséged akad, majd megismerkedés UTÁN tudsz dönteni, hogy kivel akarsz kezdeni! itt az internet: de nem csetelni kell húgyagyú magát lányak kiadó nyomorékokkal, viszont netes közösségekben (értelmes fórumokon) meg lehet ismerni szimaptikus embereket akár. (bár a többésg kurva nagy seggfej valljuk be) van mégegy tényező: a görcs. ha te görcsösen akarsz valamit nem jön össsze. ez a sors egyrészt, másrészt a csajok megérzik. (gecik ezek:DDD) úgyhogy lazulj be szépen. ne görcsölj, ne erőlködj, bizd az életre a dolgokat. én sosem csajoztam, sosem görcsöltem és egy szar fél évet leszámítva sosem voltam egyedül. sosem mentem oda csak úgy senkihez: miért fogalkozzak egy potenciális hülyepicsával, ha nem ismerem? ha megismered valahogyan, véletlenül anélkül hogy görcsölnél érte és érdekel, akkor már lehet a projekttel foglalkozni: beszélgetni, kommunikálni és minden tök magától kialakul! (vagy nem, de ha nem, ki nem szarja le?) ezt jegyezd meg: minden MAGÁTÓL megy, nem kell semmit tenned!
2009-04-09 23:49:32
bunny

Bunny! mostanában az edzést követően a h...

Kérdés
Bunny! mostanában az edzést követően a hirtelen 50g dextróz+40-50g fehérje után szédülök, mint a picsa, valami inzulin reakciót magyarázhattál(gyorsan változik a szintje, nemtudom), nade az a kérdésem, hogy nem lehetne ezt elkerülni vhogy? (pesze mindkettőt bevíve) szép hétvégét! Bé
Válasz
leesik a vércukord a dextróztól, vagy beköt a gyomrodba. két verzió van: vagy leülsz nyugton és 30 perc múlva eszel vagy csökkented a dextrózt. esetleg nézd meg, elég ch-t vizel-e be napközben!
2009-04-09 23:36:02
bunny

Szia Bunny! Te mit gondolsz a nincsde.hu...

Kérdés
Szia Bunny! Te mit gondolsz a nincsde.hu-s reklámokról :DD? Imádom őket! Végre 1 dolog a TV-ben, aminek értelme van. Ha még BBtv is menne.... De mások is ide dobják... De megérdemelte, mer' szemezett... De én bírom a piát... Böáááhhh!!! De nincs nekem időm mozogni... :D:D:D:D
Sz.Á.
Válasz
nekem is tetszenek. egyébkétn ha már erről van szó, mi a véleméyned azokról a seggfejekről, akik a szabályzat szövegét nem tudják értelmezni? (utalok itt a másik kérdésedre, amit töröltem a picsába)
2009-04-09 23:06:40
bunny

Hali Bunny> Szoval az en problemam az ho...

Kérdés
Hali Bunny> Szoval az en problemam az hogy ejszakas sofor vagyok Angliaban. Es neha kurvara faj a derekam az ulestol. Es neha gyengenek erzem az egesz testem! Voltam dokinal! Mert azert a derek az nem jatek! A dokis reszt most nem irom le! Most epp a 3dik dokinal voltam! Aki azt mondta hogy az izmaim le vannak tapadval es hogy eleg merev az egesz testem! Ez lehet???? Ami az ulo munkatol van! Bar neha eleg kimerultnek erzem magam ,mert nem mindig tudok normalisan aludni! Es ha nem tudok akkor ugy erzem hogy a labaim nem birnak el es nincs semmihez kedvem! Edzeni heti 3alkalommal jarok, kaja nagyon rendben! Talan kene piheni egy hetet vagy tobbet? Kicsit parazok mert a derek azert nem jatek! Remelem nem zavartalak ezzel! Tudom igy nehez barmit is mondani de azert bizom benne hogy valamit tudsz mondani nekem! Mar regota proballom elkuldeni de soha nem sikerult! Ezt remelem elmegy! Minden jot nektek! Csak igy tovabb mesterunk!!:)
Tavkapcs
Válasz
valószínűleg az alsó hátizamid túl merevek. kezdj el amsszőrhóz járni és nyújtani!
2009-04-09 22:09:38
bunny

Hello Bunny! Nekem olyan gondom van, kre...

Kérdés
Hello Bunny! Nekem olyan gondom van, kreatin kúrára készülök, de most 1 hétig kórházban voltam, de ezt most nem részletezném..:) A lényeg az, hogy írtak fel gyógyszert, amit hónapokig szednem kell, és én megkérdeztem az orvosomat, hogy szedhetek-e mellette fehérjét meg kreatint. A válasz az volt, hogy igen, de van egy kis gond. Az orvos azt mondta, hogy a kreatin roncsolhatja a vesét és a májat. Na most én úgy tudtam, hogy a kreatin (mint a többi tápkieg) az csak kaja. Tényleg lehet káros vagy nyugodtan belevághatok a kúrába? Válaszodat köszönöm
AT
Válasz
kezdődik! [link]
2009-04-09 22:08:48
bunny

Igen mert ez rovid!!!!!! De amit irtam a...

Kérdés
Igen mert ez rovid!!!!!! De amit irtam az eleg hosszu volt es valami miatt nem engedi! Mert azt irja ki hogy az adatok hibassak probaljam ujra!!!!! De a rovidet mindig el tudom kuldeni!!!! Szoval? otlet???
Tavkapcs
Válasz
írj rövidet baszki!
2009-04-09 21:42:54
bunny

Szia! Ha nagyon gyenge a derekam, csinál

Kérdés
Szia! Ha nagyon gyenge a derekam, csinálhatok minden nap 4x20 hiperhajlítást? Vagy attól még nem lesz feltétlen erősebb? Mit ajánlasz?
Jaki
Válasz
nem kell minden nap, heti 2x elég! egy hátnapon, egy lábnapon!
2009-04-09 21:39:46
bunny

Szia Bunny. Nálam is ugyanaz jelent meg ...

Kérdés
Szia Bunny. Nálam is ugyanaz jelent meg mint Lm-nél, rózsaszín csíkok vannak a bicepszemen. Először arra gondoltam hogy belső vérzés de már lassan 3 hónapja ilyen. Sok weboldalon kutattam a megoldás után de sehol se tudják hogy mi ez… Ha esetleg valaki tudja hogyan lehet ezt orvosolni annak megköszönném ha leírná, mert biztos vagyok benne hogy nem csak kettőnknél merült fel. :(
lue
Válasz
belső vérzés :DDDDDDDDDDDD
2009-04-09 21:39:18
bunny

A fölözött tej kiváló edzés utáni ital, ...

Kérdés
A fölözött tej kiváló edzés utáni ital, ha valaki nem engedheti meg magának az úgynevezett "regeneráló italporokat". Ha megiszol belőle 7 decit, azzal 30 gramm proteint és 40 gramm szénhidrátot veszel magadhoz. Ha a csokoládés verzióra szavazol, akkor a 7 decivel 30 gramm fehérjét és 80 gramm szénhidrátot kapsz. Ha éppen nem fogyózol válaszd a csokis változatot.-Ironman 2009/2 ATYAVILÁG!!! Én hülye meg már évek óta veszem a "regeneráló italporokat". :))
Diesel
Válasz
ezt és a gratulációmat sok sszeretettel továbbítom a főszerkesztőnek külön kiemelve, hogy ezt egy tápkieg gyártó cég okos magazinjában olvashatod! :DDD
2009-04-08 19:45:34
bunny

Hello Bunny! Ismét Lm vagyok. Nem, nem ...

Kérdés
Hello Bunny! Ismét Lm vagyok. Nem, nem bőrrepedésről van szó. Fura rózsaszínes-piros csíkok jelentek meg a karomon. Az előző kérdésnél elfelejtettem írni, hogy a hasamon is vannak.
Lm
Válasz
akkor sajnos tippem sinc mi ez, lehet valammi allergiás reakció is!
2009-04-08 19:44:15
bunny

Szia Bunny először is azzal kezdeném h h...

Kérdés
Szia Bunny először is azzal kezdeném h ha továbbra is rengeteg a dolgod tegyél várólistára nyugodtan,mivel múlt héten már 2szer is válaszoltál-szinte azonnal és egyedüliként(igaz az csak hozzászólás volt).Ekkora a pangás a barmok kiszűrése miatt(nem bánom mondjuk).Szóval most kérdezni szeretnék,lehet faszság de megszokhattad már::))nem húzom az idődet,Tehát:a székletem mennyisége fordított arányban van a tápanyagok hasznosulásának mértékével?Vagyis:5-6szor eszem 1nap,ehhez viszonyítva kevés jön...szinte kizárólag tiszta,könnyen emészthető kajákat eszek,kevés feldolgozott vagy nehéz étel(zab,rizs,hús,némi teljes k.kenyér stb)valszeg az ürítésnél is az az elv érvényesül mint az étkezésnél?(sokszor kevés)érdekelne a rálátásod erre.Más:(ha még megengeded)kutyatéma:én is úgy voltam mint te,sosem akartam kutyát,a bnőm hónapokig könyörgött,így sem mentem bele végül váratlanul beállított eggyel......akkkor nagyon visszakoztam mert az előző kutyája neveletlen volt,hajnalban kezdett vinnyogni de mint ha disznót ölnének,kezelhetetlen volt(idiota kis terriereket NE vegyen senki-westie,yorki)Szóval mostmár ugy vok mint te,rémálmaim vannak h mi lenne velem nélküle!!Másik kutya sem lenne jó,csakis ő!hihetetlen milyen más 1kutya ha nevelve van és érzi a szeretetet!tisztel,kedves,azt csinálja amit mondok,tudja h ki a falkavezér:D(máltai különben)Sokkal többre tartom mint sok embert,sosem gondoltam volna ezidáig......csak ennyit akartam bocs ha hosszú.Köszönjük az oldalt,reméljük sokáig megmarad még nekünk ebben a romlott gennyes országban-ide menekülök mindig ha van időm....
Ákos87
Válasz
nos a szarararánytényező megállpítása érdekes dolog :DDDD, de nem biztos hogy ez így van. tény, hogy nagyon tiszta könnyen emészethető kajánál kevesebb lesz a kuller mennyisége , de nem akarok ebből következtetéseket levonni, mert akkor itt fognak ijedezni azok, akik amúgy teljesen nomrális módon sokat szarnak! kutya: a terrierek gázosak, bár núlunk itt van a szomszédben steve aki egy kurva aranyos nagyyorki, meg mózes is aki egy miniyorki - bár a westiket utálom mint a szart, nagyjából felrugdalnám az összeset, igaz erről meg nyilván mindig a hülye gazdájuk tehet. én biztos vagyok abban hogy nem kel félnünk hogy ez a rovat kiapad és még mindig van 450 kérdés, d e meg kel érteni hogy nem bírom: eleve másfél tera vágatlan anyga van a gépemen, már a flasht e tudom napont csinálni!
2009-04-08 19:44:01
bunny

szia buny. Az online versennyel kapcsola...

Kérdés
szia buny. Az online versennyel kapcsolatba kérdeznélek h érdemes e nekem jelentkznem rá, mert nemrég elkezdtem egy napozim kúrát amit 2 hét után abbahagytam, mert bűntudatom volt vagy nemistudom... A kérdés az lenne h most akkor ne is álmodjak arrol h indulhatok a versenyen a doppingteszt miatt? Ez a verseny nagyon motiváló de msot elment az életkedvem kicsit. :(
anonymous
Válasz
valószínűleg kiürül addigra!
2009-04-08 19:43:31
bunny

Hi Bunny. Sajna meg mindig nem tudttam e...

Kérdés
Hi Bunny. Sajna meg mindig nem tudttam elkuldeni az uzenetet mindig azt irja ki hogy valami hibas! Pedig mar vagy 10szer megirtam de semmi! Pedig fontos lenne amit kerdeztem! Mar tobb hete probalom! Nem tudnak mailt irni???? Hatha az sikerul! Persze ha lehetseges! Elore is koszi! Csak igy tovabb!!!!!!
Tavkapcs
Válasz
ezt el tudtad küldeni!
2009-04-08 19:43:01
bunny

Bunny, az okés dolog hogy diéta alatt ne

Kérdés
Bunny, az okés dolog hogy diéta alatt nemvagyok éhes? sőt a nap végére már alig megy le a kaja.. kevés ch-n vagyok pedig.
Laci
Válasz
ha ez ugyanaz amikor már undorodsz a kajától, akkor biztos hogy okés! :DDD kicist azonban félek hogy belassult az anyagcseréd, de ha fogysz, gond nem lehet!
2009-04-08 19:42:26
bunny

Szia Bunny! Láttam a Relentlessben hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Láttam a Relentlessben hogy Ronnie a grízt mindig egy Molly McButter nevű cuccal ízesíti. Rá is kerestem neten ez egy "fat free" sajt. Magyar lapokon sajnos semmit nem találtam róla. Kérdésem hogy szerinted lehet-e itthon kapni ilyet, vagy valami hasonlót? Köszi a választ!
pista
Válasz
nálunk egykét diszkontban alacsony zsírtartalmú ssjtot lehet kapni, pl. a pluszban, de ezek is olyan 5-10 % körüliek.
2009-04-07 22:17:26
bunny

Hello Bunny! A napokban újra megnéztem p...

Kérdés
Hello Bunny! A napokban újra megnéztem pár régebbi BBTV-t, annyit kérdeznék, hogy a "metamorfózis" videó készítésekor Te milyen súlyban voltál? Ha esetleg privát adat, akkor nyugodtan ugord át a kérdést!
kayaköyök
Válasz
85 kiló vagyok jó formában, 175 centihez. de ez semmit se jelent, ne vedd magadra nézve irányadónak, főleg hogy testépítpő szinten kevés.
2009-04-07 16:19:53
bunny

Szia Bunny!Olvastam az edzéstervekbe az ...

Kérdés
Szia Bunny!Olvastam az edzéstervekbe az alap tömegnövelőt..Na és ott ugye van egy sorrend,és az nem baj ha megcserélem?Pl.:Kedd kar-ha Csütörtök mell-láb Szombat hát-váll..Mert olvastam,hogy nem mind1 hogy hogy edzed az izmokat.!Üdv.(Milyen kevés kérdés van a jelszós rendszer óta!!:D:D)Üdv.
Andris
Válasz
mell láb elég nagy butaság lenne barátom!
2009-04-07 16:18:47
bunny

ejnye Bunny látom te nem olvasol nők lap...

Kérdés
ejnye Bunny látom te nem olvasol nők lapját és nem akarsz a talpadon kersztül fogyni 1kilót::)bazeg ha nem látom a képet nem hinném el h ilyet mernek reklámozni de tudod mit mondok?Aki ezt beveszi az megérdemli h lerántottak róla egy huszast.Ja most olvasom:ajánlanak hozzá egy speciális kapszulát eamivel megduplázhatod "erőfeszítéseidet"..hopp ez így már más:DDBocsi h zavartalak megint de ez kijött hirtelen.minden jót
Ákos87
Válasz
én ilyet sosem csinálnék, de egyetértek: megérdemli!
2009-04-06 21:11:01
bunny

Megnyertem a sulis fekvenyomóversenyt.

Kérdés
Megnyertem a sulis fekvenyomóversenyt. 2 év kondi után minden kiegészítő nélkül 75 kilósan 130 kiment :) nektek köszönhetem, minden innen indult...
Ádám
Válasz
gratulálok, szép volt!
2009-04-06 20:44:59
bunny

Szia bunny ez a jelszavas belépés hatalm

Kérdés
Szia bunny ez a jelszavas belépés hatalmas ötlet volt
Akos87
Válasz
már most próbálnak vele csalni egy csomóan, röhej! bazeg arra nem képesek a szánalmak hogy a saját érdekükben elolvassák a kurva anyagot, ennyire szarnak az egészbe! és azt hiszik a fogyatékok, hogy nem veszem le, hogy csak átfutották az egészet a jelszóért!
2009-04-06 19:44:58
bunny

Hello Bunny! A következő problémám van:...

Kérdés
Hello Bunny! A következő problémám van: kb 4 hónapja kezdtem el edzeni, és úgy másfél-két hete piros csíkok kezdtek el megjelenni mindkét karomon, egész pontosan ott, ahol a kar csatlakozik az elülső vállhoz. Szerinted mi okozhatja, és mivel lehet elmulasztani, vagy szerinted forduljak inkább orvoshoz? Előre is köszi a választ.
Lm
Válasz
nem bőrrepedésről van szó?
2009-04-06 19:40:50
bunny

Kétszer végig kellett olvasnom, hogy elh...

Kérdés
Kétszer végig kellett olvasnom, hogy elhigyjem valaki mer ilyet hirdetni. Asszem egy nők lapja hátoldalán volt, vagy valami hasonló magazinon. Lefotóztam, nem bírtam nem megmutatni. [link]
attila
Válasz
ez sima mezei tudatos átbaszás. a statisztikák szerint nem sokan fogalkoznak azzal, hogy behajtság a pénzüket. eleve akaratgynege emeberekről van szó akik nem képesek diétázni se vagy valamit tenni azért hogy ne legyenek kövérek - sima pszichológia ez, ezek az emberek az érdekérvényesítésben se lesznek túl kitartók. ezt büntetni kéne, de senki sem fogalkozik vele.
2009-04-06 19:40:25
bunny

Szia, másik kérdésem az lenne, hogy a cs...

Kérdés
Szia, másik kérdésem az lenne, hogy a csirkemellet szabad-e füszerezni erre készült füszerkészítménnyel, pl grill füszerkeverék, egyebek, vagy csak sót és borsot használjak?
Jaki
Válasz
szabad, legyen finom a kajád!
2009-04-06 19:38:40
bunny

Hali! A glutamin /G-BOMB/ nincs hatással

Kérdés
Hali! A glutamin /G-BOMB/ nincs hatással a magas vérnyomásra,mint a kreatin?
anonymous
Válasz
nincs!
2009-04-06 19:38:01
bunny

Köszi a gyors választ Bunny! Majd kiokos

Kérdés
Köszi a gyors választ Bunny! Majd kiokoskodok neki valamit! :) Egyébként tejtermékeket fogyaszt, szóval így talán némileg könnyebb a helyzete...
colonel21
Válasz
akkor a tejsavó prortein és a soványtúró élből mehet!
2009-04-05 00:07:10
bunny

Szia Bunny!A véleményedre lennék kíváncs...

Kérdés
Szia Bunny!A véleményedre lennék kíváncsi.Olyan problémám volt,hogy a vállaimat nem tudtam rendesen edzeni,mert nem éreztem kellő vérbőséget a gyakorlatok során,ezáltal nem is mutatott szinte semmi fejlődést.Ellenben minden más izom már a bemelegítés alatt kezd bedurranni és jól fejlődik.Egy éve átalakítottam a válledzésem,az itt tanultak alapján.Külön napra tettem és 15-30 as lassú koncenrált szabályos ismétlésekkel gyötröm a deltákat könnyű súllyal,mindhárom fejre két gyakorlattal és változatosan.Ennek eredményeként szépen bedurran és gömbölyödik.Vagyis elértem amit akartam,növekedésre bírtam ezt a makacs izomcsoportot,amit csak nektek köszönhetek mert a tizensok év alatt nem jöttem rá.Mi lehet ennek az oka? Tisztelettel és köszönettel.
Norbi
Válasz
az lehet az oka hogy titokban drukkoltunk! :DDD
2009-04-04 18:44:56
bunny

hy bunny! azt szeretném megtudni, hogy a...

Kérdés
hy bunny! azt szeretném megtudni, hogy a gyakorlatok sorrendjét miként állítsam össze ! tehát pl: hát: kábeles evezés, nyakhoz húzás, húzódzkódás, szal honnan tudjam mivel kezdjem? előre is thx!
anonymous
Válasz
teljeen mindegy mivel kedzed, annyi a lényeg hogy a kisebb terheléssel érdemes kedzeni, hogy bemeleged!
2009-04-04 18:43:50
bunny

Helló! Két kérdésem lenne: Az egyi...

Kérdés
Helló! Két kérdésem lenne: Az egyik hogy a mell felső részére, úgy a kulcscsont körüli részre gondolok, oda van olyan speciális gyakorlat amellyel lehet edzeni, mert fekvenyomás oda nem hat, se ferdepadon, se tárogatás, és tolódzkodás se :( A másik problémás rész a hasam oldala, szóval a törzsem oldala. Csinálok elég sok hasgyakorlatot a haspréstől kezdve a lábemelésig, az oldalsó hídon keresztül mindent ami találtam, még a tanárom által ajánlott jobbra-balra billegést is súlyokkal, de a hasam már olyan kockás mitn atom, de a hasam oldalán semmi sem látszik, pedig néztem sok testedző képét, és gyönörűen kirajzolódnak az ottani izmok nekik. Gondoltam már arra, hogy magas a testzsírszázalékom, de minden más látszik rendesen a legkisebb szarok is, csak ezzel van baj :( Válaszod előre is köszönöm
Ádám
Válasz
a hasad oldalán avlószínűleg az már csak víz, így nem kell piszkálni, nem fogod tudni állandóra eltüntetni. az első kérddássedben nézd mega GYFK-ban mit írtam erre!
2009-04-04 18:43:08
bunny

Helló Bunny! :) Az utóbbi időben sokat o...

Kérdés
Helló Bunny! :) Az utóbbi időben sokat olvastam a testépítés témakörröl... itt a rovatodat (ami nagyon hasznos a hozzám hasonló kezdőknek!) és a fórumokat is. Azonban valamire igazából nem találok választ! Az unokatesóm is szeretne elkezdeni kondizni és megkért, hogy az étrendjét segítsek neki kialakítani... De Ő vegetáriánus! Lehet így igazából űzni ezt a sportot? Mivel helyettesítse a csirkét, halat, illetve a húsokat? Tudsz olyanról aki így csinálja a testépítést magas szinten? Válaszaidat előre is köszi!
colonel21
Válasz
most nem fejetegeném a véleményemet a vegatarianizmusról, főleg hogy annak különböző változatai is, mint a kamuvegák pl. akik halat esznek azért, vagy tejterméket. azzt kéne tuisztáznodotk hogy ő hova tartozik. ha full nem ehte állati eredetű ételt akkor magas fehérja és alacsony szénhidráttartalmű növényeket kell keresni ami nem elsz könnyű. azt hiszem a fő tápláléka a szója lesz, egyébirátn meg ugorjatok neki egy kalóriatáblázatnak! (volt a testéptés gtörténetében vega versnezyő egyébkéntn nem is egy)
2009-04-04 18:41:02
bunny

tiszteletem mester abba szeretném a seg...

Kérdés
tiszteletem mester abba szeretném a segítséged kérni, hogy hát edzéskor, az alsó hátam igencsak fájni szokott.. főleg ha evezek, t rudas vagy sima az mindegy ugyanúgy...hozzáteszem hogy figyelek az egyenes hátra talán még túl is homorítom! tudom nem vagy távolbalátó, de talán találkoztál már evvel... az a baj hogy itthon edzem, és más hát gyakorlatot nem igen tudok végezni, de félek h azt mondod hogy hagyjam el a picsába ezt a gyakorlatot mer nem tesz jót nekem. másik kérdésem pedig az lenne hogy ugytudom hogy reggel lehet nyomatni a ch-t, és hogy vm 35prof erre megfelelő, vagy még valamivel meglehetne támogatni a ch részét? köszönöm türelmed ,üdv
Miki
Válasz
nagyon egyszerű a probléma. jól csinálod hogy homortasz, ezzel nincsen gond: de attól még az alsó hátad tartja a felsőtestedet és a súlyt! (vagyis itt most pont a homorítás a probléma de máhogy nem lehet!) vagy támaszd meg a fejed, mellkasod valamibe, vagy hagyd el az evezést! a vm35 prog jó erre is!
2009-04-03 22:00:29
bunny

hehe jó dolog ez a jelszó :D

Kérdés
hehe jó dolog ez a jelszó :D
sztiksz
Válasz
jelszótól függeltenül úgy kibővítettem a gyakran feltett kérdéseket (őpár napomba telt, html-ben, rohadna meg!), hogy a szokásos idiótaságok 90%-ára tuti van válasz! olvassátok végig, érdemes, lehet rajta röhögni!

figyelem régi törzskérdezők! legyetek szívesek ti is véginyálazni AZ EGÉSZET, nem árt egy kis ismétlés. akit ismerek, annak megadom persze a jelszót!
2009-04-03 21:52:19
bunny

Szia bunny! Peak Performance - SuperMass...

Kérdés
Szia bunny! Peak Performance - SuperMass-ról mi a véleményed? Érdemes tenni vele egy próbát vagy a szegény egyetemistáknak való kiegészítők közé tartozik mint pl. a Mass vagy esetleg a Mass20, Volumass20? Edzés után 100grammos adagokban elég jó a F és CH mennyisége. Köszi!
Dénes_
Válasz
a supermass közel 30% fehérjetartalmú, úgyhogy jobb a mas 20 nál. én a 20% os dolgokat amuigy em csípem, alacsony fehérjatratalmű tömegnövelőben egyedül a jumbo a jó, mert annak nagyon jó szénhidrát összetevői vannak.
2009-04-03 21:51:09
bunny

szia buny. az online versenyben a csajo

Kérdés
szia buny. az online versenyben a csajokrol beszéljetek kicsit többet mert sokaknak csak egy kis biztatásra van szükségük! kösz
tibi
Válasz
talán meg kéne várni a kiírást meg a kampányt!a csajokra nagyon számítunk, most először van nomrális lehetőségük!
2009-04-03 21:51:03
bunny

Szia Bunny!le van maradva a hátam meg a ...

Kérdés
Szia Bunny!le van maradva a hátam meg a vállam és hiába próbálok vele bármit csinálni nem akar feljönni,de igy meg kurva szarul nézek ki h a mell kar láb viszonylag nagy a hát váll meg sehol pedig oldalemelésre,kampókéz hátnál,koncentrácio szinte mindenre figyelek kaja eggyértelmüen rendben és nem megy.szted melyik edzés lenne rá jobb? 1.hétfö(mell bic.) szerda(teljes váll csuklya vádli) péntek(hát tric.) szombat(comb vádli). 2.hétfö(mell bic.) szerda(hát,hátsó váll,csuklya) péntek(elsö oldalso váll tric.) szombat(comb vádli).tulajdonképp az edzés részét azért kérdeztem meg hogy lehet hogy a felosztásban van hiba!elöre is köszi a választ!jo az 53as bbtv;)
Oli
Válasz
a felsiztás nem nagyon oszt, inkább az edzéstechnika. mondok egy meglepőt: vidd fel az imsétlésszámot. csainálj az első sorozatban 30at, és ne menj 15 alá, perzse lasssan, végig koncetrálva!
2009-04-03 09:14:55
bunny

Üdv! 21 éves, 177cm magas, 78 kilós fiú...

Kérdés
Üdv! 21 éves, 177cm magas, 78 kilós fiú vagyok. Sajnos melleimen elég sok a zsír, ami nagyon zavar, nem érzem így jól magam. Belgyógyásznál is voltam, hormonális problémám nincs, "csupán" a genetika babrált ki velem. Amikor vékonyabb voltam, akkor zsíros volt. Jelenleg diétázok, kardiozok és Animal Cutsot szedek. A kilóg gyorsan távoznak, de a mellem változatlan. Segítségedet kérném, milyen gyakorlatokkal tudnám úgy megerősíteni a mellizmaim, hogy ne legyen olyan feltűnő a zsírosságuk? Válaszodat előre is köszönöm! Endy
Endy
Válasz
helyi zsrégetés nincs. gyakorlattal nem lehet a zsírt leszedni. el fog tűnni, ha már kevés zsír van rajtad!
2009-04-02 22:12:52
bunny

Szia! Feltöltöttem a kreatint 6 napon ke...

Kérdés
Szia! Feltöltöttem a kreatint 6 napon keresztül, majd szintentartottam 3 napig, de jött egy betegség, ami miatt 6 napig nem tudtam szedni ( a gyógyszerek felszívódása miatt). Az lenne a kérdésem, hogy szükséges-e újra feltöltenem és ha igen, hány napig? Előre is köszi válaszod!
Nándi
Válasz
sajnos újra kell töltened!
2009-04-02 22:11:05
bunny

Hello Bunny! Ez a jelszo komoly :D Nah...

Kérdés
Hello Bunny! Ez a jelszo komoly :D Nah a kérdés: Most szedni fogok tömegnövelőt és Aminosavat. Ha nem szedem utána majd ezeket leeresztek? Mert mondják hogy igy felfuj meg ugy. ez igaz? Kössz
Tomi
Válasz
örülök a kérdésednek, maximálisan fogyatékos, de legalább tudom mit kell még a gyakran feltett kérdésekbe betenni! gyaanítom hogy trükköztél kisbogár, mert ennyire nem lehetsz hülye ha mindet elolvastál. na akkor gondolkozzál szépen: ha nem eszel, mi történik? ugyanolyan maradsz? anyagcsere vágod? etiópoknál nincs kaja, lefogytak, vágod?
2009-04-02 21:42:03
bunny

Szia Bunny. Az lenne a kérdésem hogy én ...

Kérdés
Szia Bunny. Az lenne a kérdésem hogy én annyira nem vagyok jó barátságban a rizzsel, és elég nehezen tudom legyűrni a nagyobb mennyiséget, ezért ha 5 étkezésből 3-nál tésztát ennék rizs helyett (a 2 rizses edzés előtt és után lenne, mert akkor nagyobb az étvágy, könnyebben megy). A 6. étkezés zabpehely reggel, este pedig túró. Tömegelésben vagyok. Köszi a választ.
globusz
Válasz
tömegeléskor telejs kirőlésű tészte jó és sokkal könnyebben tudod lenyomni. sajnos az meberek 90% zsíroodik tőle így is. amúgy sopk egyéb ch forrás van: krumpli, hajdina stb.
2009-04-02 20:53:52
bunny

Helló Bunny! Tényleg sokkal kevesebb kér...

Kérdés
Helló Bunny! Tényleg sokkal kevesebb kérdező lesz ezentúl.Én már többször elolvastam az alapismereteket,a GYFK-eket is átnéztem,most nem volt kedvem elolvasni az egészet, csak átfutottam és a harmadik kód-karaktert sehol sem találtam..annyira tele lett a tököm,már majdnem befejeltem a monitort.Aztán addig-addig olvastam míg csak meglett,olyan érzés volt mint valami tombola nyeremény!Kérdezni már nem is maradt erőm.Igazából aki ez után az 5-6 oldal után nem érti a dolgokat az eddzen ahogy akar és egyen sok tokaszalonnát, lecsókóbászt kenyérrel,meg nyomja a tejgyárból lopott ipari proteint(gyogyósok részére kifejlesztve).A verseny egyébként tényleg jó ötlet,gondolkodok rajta én is hogy küldök valami képet bár a 82 kilóm ölég gyík testsúly de majd faragunk belőle baltával kicsit, hátha...További sok sikert!
Balázs
Válasz
igazából én azt tanácsolom mindenkinek, bátran olvassa át újra az egészet, egyrészt nem árt az ismétlés, másrészt ki van bővítve pl.a GYFK, harmarészt teleírtam hüylséggel amin remélhetőleg röhögni fogtok! a versenyhez nyugi: ez TÖMEGSPORT verseny, az igaz, hogy a legjobbat válzzuk ki, de itt inkább a részvétel a fontos! a hírlevelemben egyébkétn a törzsolvasóknak kiküldöm a jelszót valszeg, bár ismétlem: senkinek se árt újra elolvasni!
2009-04-02 14:52:26
bunny

Hali! 1. Max jó szándékkal írtam neke...

Kérdés
Hali! 1. Max jó szándékkal írtam neked póló ügyben. 2. Nem tehetek róla, hogy nem ismered ezt a mondást.(Ha valaki csúnyán beszél akkor szokták mondani, hogy mosd ki a szád.) 3. Nem tudom hogy kerül a képbe édesanyám, de örülnék ha törölnéd az anyázásodat, mert már nem él, és amíg élt úgy élt, hogy nem érdemli meg, hogy bárki így beszéljen róla. Köszönöm. Hali.
FK
Válasz
1. az nem baj. de a szándék nem mindig úgy látszik, ahogy te gondolod - ezügyben olvass tovább! 2. látod, te meg az én mondásaimat nem ismered. de ezzel azt hiszem jeleztem, hogy nem vagyunk azért puszipajtások!a csúnya beszédről nekem külön teóriám van egyébként. 3. ez egy is csak mondás, nem ismerem a családi viszonyaidat, sem édesanyádat nem ismertem (részvétem így utólag), de örülök hogy jó ember volt. nem róla beszéltem: ez csak egy mondás! úgyhogy nem megsértődni!
2009-04-02 14:49:38
bunny

Hello Bunny! A probléma a következő: fel...

Kérdés
Hello Bunny! A probléma a következő: felső mellem le van maradva nagyon. Megoldást a következőben látom: melledzésem nem fekvenyomással, hanem 30fokos nyomással kezdeném 5 akár 6 sorozat, 15-14-es ismétlésszámok, nagyon lassu negatív szakaszokkal, utána fekvenyomás 4 sorozat szintén hasonló ismétlés számmal, majd harmadik gyakorlatnak tárogatás kézi sulyzóval, vagy szűknyomás, esetleg mind kettő és így 4 gyakorlatot végeznék. Vagy a másik ötletem : ketté szedném a melledzésem, hétfőn felső mell 30fokos nyomás 5 sorozat illetve kézi sulyzoval 30 fokban 4 sorozat, majd szerdán vagy csütörtökön fekvenyomás és szükennyomás. Szerinted melyik lenne a megfelelőbb ? Köszi a választ előre is!
anonymous
Válasz
szerintem ne szedd kettő, de berakhatsz a ferdepados nyomás után egykezes ferdepados nyomást is. a lényeg a koncetráció! a 15 ös ismétlés jó ötlet!
2009-04-02 08:26:07
bunny

hy! jumbo polo kapható lesz majd valami

Kérdés
hy! jumbo polo kapható lesz majd valamikor,vagy már nm is gyártanak?
zionn
Válasz
szerintem kapható, de megkérdezem! lehet éppen elfogyiott, d emintha valami utánrendelésről hallottam volna!
2009-04-02 08:25:00
bunny

HI Bunny! Nagyon ott van a válaszod a

Kérdés
HI Bunny! Nagyon ott van a válaszod amit Jakenek adtál. Minden tiszteletem hogy ilyen őszintén válaszoltál neki. Továbbbi jo munkát.hello
anonymous
Válasz
már nem tudom mi volt az, de köszi!
2009-04-02 08:22:07
bunny

csá bunny. nemsokáa megyek felvételizni ...

Kérdés
csá bunny. nemsokáa megyek felvételizni és 60kg-al kell nyomni 25öt. Nem vagyok még egy nagyon izmos srác igaz csak karácsony fele kezdtem az edzést. most ugy vagyok hogy 60kg-al tudok nyomni vagy 14-15-öt. 1-2 hónap múlva lesz a felvételi. lehet már nem érem el a 25öt de szterinted mien módon edzhetnék erre? a másik pedig hogy a felvételin meiket válasszam: hotblood vagy acid killer vagy attack vagy mind a 3-om esteleg? elöre is kösz a segítséget csákó!
Bobby
Válasz
nem tudom hova feklvételizel, hogy ilyen laza követelmény van. én eddig 3 fevőtámyszokat hallottam. edzeni úgy edzz, hogy kisebb súllyal csinálsz nagyon sok ismétlést, tehát pl. rúddal nyomj 50 felett, majd 40kg-al is sokat, de ne menj rá a 60ra egyelőre. utána rendes piramis széria 8-10 ismétlésekkel felfele ami megy. a felvételin hot blood legyen és esetléeg acid killer!
2009-04-02 08:21:40
bunny

Szia Bunny! Jelenleg dagadt vagyok, késő...

Kérdés
Szia Bunny! Jelenleg dagadt vagyok, későbbre terveztem a diétát, de ha most indulnék ezen a virtuál bajnokságon (ami egyébként óriási ötlet), akkor nem nagy probléma, ha ezalatt az 1 hónap alatt nem sikerülne csontra lepucolnom magam? Mert ez az idő nem nagyon elég ahhoz, így is durva üzemmódban kéne csinálnom az egészet. A lehetőség egyébként azért fantasztikus, mert a megmérettetésen én is mindig gondolkoztam, de naturálként nem biztos, hogy mindenhol tudnék olyan jól érvényesülni. Itt viszont lesz egy ilyen külön kategória! Köszönöm!
cadik
Válasz
abszolúte nem probléma. nem elvárás semnkitől sem, hogy húde jól nézzen ki. próbáljuk ezt másképp értelmezni mint egy igazi versenyt. nyilvána ti szempontotokból kicsit a szerencsén is múlik!
2009-04-02 08:19:15
bunny

Szia. Bunny nem jó ez a rendszer vazzeg....

Kérdés
Szia. Bunny nem jó ez a rendszer vazzeg. Ha elfogynak a hülye kérdések, akkor kit fogsz elküldeni a picsába? Én már csak azért olvastam az EV-t :D (amugy kiváncsi vagyok hány kérdés fog igy menni.. max heti 3) :)
peti
Válasz
jelenleg van 540, azzal elvagyok! van egyéb dolgom is, gondolhatod, úgyhogy ha napi 3 kérdés lesz én azt se bánom!
2009-04-02 08:17:17
bunny

Hali! 188 cm magas és 116 kg vagyok é...

Kérdés
Hali! 188 cm magas és 116 kg vagyok és rám jött a mopszos póló. Igaz kicsit tapis, de ha nem vagy túl zsíros elmegy. Ne beszélj ilyen csúnyán mert kimosom a szád. Hali!
FK
Válasz
jó, akkor találkozzunk és megbeszéljük hogy ki az anyád picsájának fogod a száját kimosni!
2009-04-02 08:16:31
bunny

Kedves Body Builder Team! Az internet...

Kérdés
Kedves Body Builder Team! Az interneten ujabban sokfele protein matrix termeket lattam, ami azt irja hogy tobbfele protein forras osszemixszelve a folyamatos felszivodasert. A kerdesem az volna, hogy ezek mire jok, mivel edzes utan ugye ott a tiszta whey protein, alvas elott a casein, a tobbi kajalas megy ugye csirke. Koszonom a magyarazatot, es elnezest ha volt a kerdes mar sokszor!
anonymous
Válasz
én nem csípem az ilyesmit. nem látom értelmét a "folyamatos" felszívódásnak, hiszen két óra múlva ott a következő étkezés! van 8 órás protein is: minek?
2009-04-01 23:00:13
bunny

Hy én 16 éves vagyok 174 cm magas és 80k...

Kérdés
Hy én 16 éves vagyok 174 cm magas és 80kg.Most akarok elkezdeni edzeni.Igazából az a kérdésem hogy milyen ételeket fogyaszak és mennyit mert ha keveset eszek akkor meg erőm nincs.köszi a választ
Roli
Válasz
3 mackósajtot fogyassz. ja most látom, ha keveset eszel akkor nincs erőd - akkor négyet! ( a régi kérdésekre válszolok egyébkétn most, vagy vagy 540, érdekes, a mai naptól nem nagyon jönnek idióta kérdések! :DDD)
2009-04-01 21:01:21
bunny

sziasztok! a Scheuermann koros,gerinc...

Kérdés
sziasztok! a Scheuermann koros,gerincproblemas sracnak es a hasonloknak uzenem,hogy nekem is ugyanez a problemam az orvosok azt mondtak tilos edzenem,nem halgattam rajuk,es igazam lett! tobb mint 1 eve edzek es minden gyaorlatot csinalok(kiveve felhuzast) annyi gond volt csak,hogy guggolasrol at kellett mennem smith-keretre guggolni mert sima guggolasnal voltak problemak de a smith az biztosabb, ott is 130al guggolok es nincsen problemam. szerintem az edzes hatasara a hatizmok megerosodnek es jobban tartak a gerincet ami igy kepesebb elviselni a terhelest megha alapbol serult is,lehe minde gyakorlatot csinalni gerincproblemaval csak szakszeruen es nagyon oda kell figyelni a sulyok fokozatos emelesere,terheles valtoztatasara.
Endre
Válasz
no komment!
2009-04-01 20:59:43
bunny

heló meikkel lehet jobb eredményre szémí

Kérdés
heló meikkel lehet jobb eredményre szémítani szted scitec 100%whey protein vagy pedig az anabolic wheyel?????? fontos lenne köszi a választ
bognar 2
Válasz
eredményre nem a proteintől kell számítani. de visszakérdezek: szerinted melyik motorlajtól kopik el laabban a kocsim? valvoline synpower 5w 40 vagy Q8 Formula Excel 5W-40?
2009-04-01 20:58:45
bunny

Helo Bunny.Nagyon gratula a rovater kua ...

Kérdés
Helo Bunny.Nagyon gratula a rovater kua jo sokat tanultam belöle.Az van hogy ha lefekszem ako kuara elzsibbadnak a kezeim meg a labam is ha bevannak hajtva de legfökkepen a kezem reggel kelek fel es nemtom megmozditani muszaj egyenesen tartani es ugy elaludni is de ez alvas közben nemnagyon megy nagyon szar.en gondolom hogy ha nagyobb izom lesz a kezemen ako majd elmulik szerinted?köszi
zolee
Válasz
ha nagyobb izom lesz a kezeden és oylan lesz mint egy lapát attól még nem múlik el a zsibbadás. egy vagy jót jelent és fejlődsz, vagy beteg vagy, más tippem nincs!
2009-04-01 20:54:49
bunny

Hello és szereném kérdezni egy ideje jár...

Kérdés
Hello és szereném kérdezni egy ideje járok kondia és nem szedek semmit és mikor elkeztem akor látam hogy fejlődök de egy idő után már alig erősödök milehet az oka?? előre is kössz
mile
Válasz
ez a horoszkópod miatt van! nem jó az aszcendened! menj el azonnal egy sámánhoz aki leveszi a rontást! itt a cím [link] (bonyoluilt ám ez a biológia vazeg!)
2009-04-01 20:53:19
bunny

Szeva Bunny , általában este járok edzés...

Kérdés
Szeva Bunny , általában este járok edzésre és edzés végén megiszok 1 fehérje, szőlőcukor turmixot és nem tudok tőle vacsizni, annyira telít :S , tudsz vmi megoldást ?
s
Válasz
le kell nyomni a kaját!
2009-04-01 20:51:33
bunny

Szia Bunny! Vettem Biotech kreatin malát...

Kérdés
Szia Bunny! Vettem Biotech kreatin malátot, és ugyan olyan szarul oldódik a vízben, mint a monohidrát. Hideg vizben lehetetlen feloldani. Mindenhol azt írják milyen faszán oldódik. Szar a Bioteches? Sciteces jól oldódik? Várom válaszod! Előre is köszi!
anonymous
Válasz
minden szar! amerikai génaktivátor kreatint vegyél, ami akkor is izmot növezst ha nem akarod! vagy betonkeverőt, mert a kreatinoldás bonyolult dolog! (kíváncsi vagyok, miért akarja a sok fogyaték okvetlenül fullra oldani a kreatint, ez m.g gy este lefekvé előtt gecire érdekelne. jobb lesz ettől az életük, ha fullhomogén az oldat, vagy kinő az agyuk?)
2009-04-01 20:51:03
bunny

Hello Bunny! 60kg vagyok, és tömeget sze...

Kérdés
Hello Bunny! 60kg vagyok, és tömeget szeretnék növelni. az étrendem: reggel(6-8 óra között): 100g zabpehely 65g CH 7g fehérje 2. étkezés(8-10 ó) 100g csirke, 50g rizs 38g CH 29g fehérje 3. étkezés(10-12 ó) 100g csirke, 50g rizs 38g CH 29g fehérje 4. étkezés (12-14 ó) 100g csirke, 50g rizs 38g CH 29g fehérje ebéd(14-16 ó) 200g csirke, 100g rizs 76g CH 58 fehérje edzés elött: 2/5 adag jumbo 60g CH 20g fehérje edzés után: 2/5 adag jumbo, 50g zab 94g CH 23g fehérje vacsora(21-23ó ó) 4 tojás, 200g teljes kiőrlésű kenyér ?g CH 27g fehérje összesen: 409+?g CH és 222g fehérje az idő attól függ hányra megyek suliba, mert az teljesen változó. (a 1. 2. 3. étkezés a suliban történik. holnap viszek mikrót mert már meguntuk a hideg rizst:D) néha az 50g rizs helyett 200g krumpli, a változatosság kedvéért és lenne pár kérdésem: reggel gondolom nem elég a fehérje bevitel a zabból. de mit egyek mellé? elképzelésem sincs mi illene a zabpehelyhez a proteinporon kívűl, de azt meg csak végső esetben szeretném, mert nem akarok + pénzt költeni csak fehérjére, jumbot meg fölöslegesnek találom a nagy CH tartalom miatt. 2. kérdés: teljes kiörlésű kenyérben mennyi CH van? mert azt nem találtam sehol :S és általánosságban rendben van az étrendem? ha nem, mit kéne változtatni rajta? UI: próbáltam rendezetten írni, remélem így is fog megjelenni, nem összetömörítve:S
Tamás
Válasz
reggel tojást, túrót vagy proteint egyél. mindegy hogy priteinre költöd vagy egyébre egyébként, egyik sincs ingyen! 2. nem tudom, mert ezek is általában szarok. nekem úgy rémlik rá van írva a szeletet zacskós verzióra és 8-10g körüli egy szelet. edzés után se ártana 20g nál több fehérje, de alapjeiban elég jó, ha igy hagyod azzal se lesz gond! hiába írsz rendezetten, ez egy olyan fassza rendszer, hogy nekem is html kóddla kéne tördelnem hogy normálisan nézzen ki!
2009-04-01 20:48:21
bunny

Hali! van 1 ilyen gondom, hogy esett vá...

Kérdés
Hali! van 1 ilyen gondom, hogy esett vállaim vannak, nemtudom a pontos jelzot rá "elore eso vállak" na mindegy gondolom tudod mirol beszélek, és melledzéskor, a vállaim érzem...:S fekvenyomásnál kulonosen a vállaim :S de nemcsak ezel a gyakorlattal van gond, pedig odafigyelek... kértem már pár tanácsot de senki nemadott használlhatót... kosz elore is
rocs
Válasz
ha így kérted akkor nem csodálkozom. a strukturális adottságaidon változtatni nem lehet, ehhez kell alkamaznod az edzéstechnikát. egy nagy tömeg sok hibát elrejt! nyomj felve rövidnyomásssal, csak addig kinyomva a súlyt hogy nbe dolgozzon a vállad!
2009-04-01 20:43:27
bunny

Csá Bunny.Szeretnék csinálni egy kreatin...

Kérdés
Csá Bunny.Szeretnék csinálni egy kreatin kúrát .Az étkezésem rendben van 78 kg vagyok, napi 180 gramm fehérje,450-500 gramm szénhidrát. Crea-bombot és Attackot vettem. Szerinted melyikkel jobb feltölteni illetve szintentartani? A válaszodat előre is köszönöm
bence
Válasz
teljesen mindegy melyikkel töltesz fel és tartasz szinten, a lényeg hogy meglegyen a mennyiség! mondjuk attackkel feltölteni érdekes lenne!
2009-04-01 20:40:53
bunny

hello!azt szeretném megkérdezni hogy az ...

Kérdés
hello!azt szeretném megkérdezni hogy az szerinted mitöl lehet hogy a bicepszem már vagy 5 napja lüktet!magátol mozog!már nagyon idegesit,nem fáj semmi csak furcsa!nem tudom h ez most jo vagy rossz! szerinted??? köszi!
Ati
Válasz
valószínűleg stresszelsz!
2009-04-01 20:39:59
bunny

szia bunny! kérdésem arra irányulna, ho

Kérdés
szia bunny! kérdésem arra irányulna, hogy milyen különbségek vannak a zabpehely és az árpapehely között tápértékileg? köszi előre is, minden jót
pityu
Válasz
gőzöm sincs!
2009-04-01 20:39:37
bunny

Üdv bunny! Többszöri kisérletezés során...

Kérdés
Üdv bunny! Többszöri kisérletezés során, azt tapasztaltam, hogy 2-3 hónapos edzés után telel leszek pattanással. Arra gondolok, hogy a megnövekedett fevérje bevitel lehet a kiváltó oka ennek jelenségnek, és talán a májam nem képes rendesen lebontani a fehérjét. Tudnál ajánlani olyan zöldséget, gyömölcsöt, készítményt, amely serkenti és optimalizálja a máj működését? Előre is kössz!
anonymous
Válasz
nem érdmemes ezzel kisérletezni, próbálj kiegészírőt keresni, pl. liver aid!
2009-04-01 17:53:08
bunny

Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni hogy s...

Kérdés
Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni hogy szted melyik a jobb fehérje a cytogen whey pro vagy a scitec whey pro tömegnöveléshez?előre is köszi a választ
anonymous
Válasz
telejesen mindegy. a scitec whey pro kicsit több fehérjét tartalmaz, a cytogen finomabb!
2009-04-01 17:51:59
bunny

Szeva Bunny!Rendesen fejlődik a hátam,me...

Kérdés
Szeva Bunny!Rendesen fejlődik a hátam,mellem és a vállam viszont a karom nem igazán akar vele arányosan alakulni.Heti 3 edzés van 3 gyakorlat nagy izomcsoportra és 2 kicsire (bicepsz,tricepsz). Megoldás lenne ha a változtatnék az arányokon és a kar izmaira jutna 3 gyakorlat és a nyagyra 2 edzésenként. Köszi a választ előre is. További jó munkát!
Peti
Válasz
nem, az edzéstechnikát nézd át, ha jól edzel, két kargyakorlattól is beszarsz!
2009-04-01 17:51:07
bunny

A lelkisegítségnyújtás vonalhoz csatlako...

Kérdés
A lelkisegítségnyújtás vonalhoz csatlakozva azért azt hozzátenném, hogy szerintem nem kell összekeverni a magabiztosságot és az erőmutatást a taktikázással- ha szereted a lányt, sokszor egy jól irányzott férfiasan megmondom mit érzekkel a nőknél imponálni lehet (az érettebb fajtáknál)- EZUTÁN kell őket hagyni a francba, ha erre nem reagálnak pozitívan. "Döntsd el mit akarsz. Na szia."
tamás
Válasz
teljesen jó amit írsz, a probléma csak ot van hogy ehhez meg kell dugni először. ennek hiányában tuti bukta!
2009-04-01 17:50:13
bunny

üdv bunny! az én érdeklődésemet is felk...

Kérdés
üdv bunny! az én érdeklődésemet is felkeltette virtuális versenyetek. kérdésem: azt írtad vmelyik nap h ti soroljátok majd be az embereket(valszeg). ne érts félre, nem félek én ettől csak érdeklődök :DDD : nem elég az ha az ember leírja h igen, ő naturál. ha hazudik, úgyis megbukik ha eljut addig. szal még van1hónap...irány a szoli :D üdv u.i.:köszönjük!
kares (debrecen)
Válasz
megmondom őszintém, cuccal telebazsott gyíkfaszoknak nem szeretnénk versenyt csinálni. nem baj ha valaki nem nagy, de naturálban legyen nem nagy!
2009-04-01 17:39:44
bunny

Szia Bunny! Az 53.-as BBTV-ről eszemb...

Kérdés
Szia Bunny! Az 53.-as BBTV-ről eszembe jutott egy kis történet: Egy volt haverom, lehettünk olyan 15-6 évesek, folyton azt kérdezgette tőlem, hogy bagózom-e. Én persze soha nem próbáltam még ki, és mindig azt feleltem hogy nem. Erre ő minden egyes alkalommal elmondta, hogy már több haverja is megesküdött neki hogy nem cigizik, de előbb-utóbb lebuktak :) Meg azt is hozzátette, hogy ő sem él vele. Pár hónap múlva mentem haza suliból busszal, és az egyik buszmegállóban mit látok? :) A haveromat egy másik gyerekkel, amint éppen pöfékelnek és köpködnek. Nem vágtam a fejéhez, vártam, hogy mikor mondja el magától. Jópár hónap eltelt, mire azt mondta van valami amit nem tudok róla.. Mire én: de tudok :DDD Utána kérdem tőle: és mire jó bagózni? Mire ő: Hát.. MERT MENŐ :DDDDDDDD Bocs ha untattalak, de mikor a "suli után bagózunk mermenő" szöveget láttam tőled, egyből eszembe jutott a volt haverom :D Egy kis más: csatlakozom az előttem szólókhoz, hatalmas köszönet a virtuális bajnokság megszervezéséért! Engem is nagyon felcsigázott, annak ellenére, hogy mindig is azt mondtam, csak magam ellen akarok versenyezni. Sőt, már az sem izgat ha tök utolsó leszek, a lényeg, hogy magamhoz képest a legjobb képekkel tudjak előállni. Tudom, hogy még nagyon alakulóban van a dolog, és egyre többen ezzel piszkálnak, de hátha erről már lehet tudni valamit: a flashben mondtad, hogy páros bicepsz és csípő-hát pózos képek kellenek. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a teljes testről, vagy deréktól felfelé kell ezeket megejteni? A másik pedig, hogy szemből, vagy hátulról is kell majd feltölteni a két pózról? Ha korai ilyeneket kérdezni, megyek tajgetoszra :D
Gourcuff
Válasz
teljes testes képek kellenek. pontos instrukciókat fogok adni, hogy hoygan kell fényképezni. cseppet sem bonyolult mondjuk, de a scitec tezstre annyi bénafasz kép jött hogy hihetetlen! acigis témánál pontosan a lényeget irtad le! a menőség fogalmával azonban van egy kis baj: sonak azt hiszik, menőnek lenni jó. ebben az értelemben a menőség azonban másoknak csicska módon megfelelni vágyás.
2009-04-01 17:37:18
bunny

Hali! Túrkálóban túrtunk egy mopsz-os...

Kérdés
Hali! Túrkálóban túrtunk egy mopsz-os pólót. Nagyon zsír.Áll a cerkája a mopsznak. Elküldöm, ha felveszed (ha nem akor is) az egyik bbtv-ben. Mondjuk M-es, de szerintem csak rád megy. Hali!
FK
Válasz
köszi, de M es póló az kurvainsten, hogy nem megy rám! ;)
2009-04-01 17:34:34
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy egy 180egynéhány cm magas 85 kg-os erősport és edzés múlttal rendelkező lánynál a diétát mennyi szénhidráttal lenne érdemes kezdeni, ha a munkája ráadásul viszonylag "pörgős". Az alapismeretekben 100g van ajánlva és kb. 1g/tskg fehérje a mintaétrendben. Arra gondoltam, hogy fehérjéből menne 2g vagy több /tskg + olajok + vitaminok, de a szénhidrátot kevésnek érzem. Tudom, hogy nincs óriási jelentősége, hogy kezdésnek mennyivel térek el a 100g-tól, de mondjuk jó lenne ha nem esne össze az első nap (kis túlzással). Javíts ki lécci ha nem jól látom! Köszönöm!
halee
Válasz
el lehet kedzeni 150-el, de aztán csökkenteni kell - sajnos a csajoknál éjezősebb a játék!
2009-04-01 17:34:02
bunny

húúú bazmeg de hatással lett rám az új f...

Kérdés
húúú bazmeg de hatással lett rám az új flash! én soha nem akartam versenyezni úgymond, de ez a virtuális dolog kecsegteti a figyelmemet! valahogy olyan vagyok mint te, inkább foglalkozom mással mint magammal, de ezt nem fogom kihagyni! köszönjük szépen bunny & Scitec Nutrition! büszke vagyok rátok!
realpain
Válasz
az a jó a virtuálban hogy nem kel különösebb erőfeszítést beletenni!
2009-04-01 17:33:01
bunny

Csövi!Csak annyit szeretnék ékrdezni,hog...

Kérdés
Csövi!Csak annyit szeretnék ékrdezni,hogy a napi szénhidrátmenyiség több mint felét bevihetem zabpehellyel?Vagy inkább erőltessem a rizst? Nekem 350g a szénhidrátszükségletem,ebből olyan 200-250et megeszek zabpehelyből az nagy gond?Előre is köszönöm a segítséget!
anonymous
Válasz
nyugodtan, a zabpehely kitűnő tápanyag!
2009-04-01 17:28:34
bunny

Hello Bunny! Válasz 2009-03-30 21:29...

Kérdés
Hello Bunny! Válasz 2009-03-30 21:29:04 (...) 2. igen. a joint x ben levő anyagok egítik az izületi folyadék felgyülemléét az ízületben. (...) bunny Ezek szerint ha be van dagadva a térdem (már vagy 3 hónapja, valszeg folyadék van benne), az izületvédő csak ront rajta? (Vagy tockos ezér a kédrésért :D) amúgy Joint Health-et szedek, meg persze térdgumi. Lábazni most minden edzésemen kell, de nem nagy súlyokkal. Köszi és hajrá!
verocs
Válasz
tockos! az ízületi folydék és az ödéma nem ugyanaz!
2009-04-01 17:28:00
bunny

szia bunny! 23 éves csaj vagyok és engem...

Kérdés
szia bunny! 23 éves csaj vagyok és engem érdekel ez a virtuális testépítő bajnokság! az lenne a kérdésem h mennyire kell a csajoknak szálkásnak lenni? tudom h őszig is eltarthat ez az egész és azért kérdem h az első fordulóra mennyire kell hozni a formát? köszi!
sz.e.
Válasz
semennyire! nem várunk el csúcsformát - formát hozni majd végén, az élő versenyben érdemes!
2009-04-01 17:27:25
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
1,904 kg 
 / 4.3
11%   18 900 Ft  
16 890 Ft
36 kap. 
 / 4.6
5%   4 990 Ft  
4 740 Ft
%
60 tab. 
 / 4.8
40%   3 990 Ft  
2 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Remzső Ferenc
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Remzső Ferenc
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Scitec Muscle Fest 2009 - 1. rész
Scitec Muscle Fest 2009 - 1. rész
Red Rock Reality 4.
Red Rock Reality 4.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....