Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2010 március kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia Bunny! félreértettél,egyáltalán nem...

Kérdés
Szia Bunny! félreértettél,egyáltalán nem szarok bele,csak nem bírja a vállam,mert fáj.ezt előre nem tudhattam ,mikor így osztotta fel,és őt se akarom basztatni az idióta kérdéseimmel állandóan,de akkor téged se basztatlak. Nem akartam ,hogy hülyének nézzél,vagy hogy nem tisztelem a a nagyok véleményét,amit ingyen kapok,csak egyszerűen nem bírja a vállam ,hogy szombaton vállat edzettem hétfőn mellet,ezért kérdeztelek egy másik felosztásról. Remélem nincs harag Üdv
Dwight Howard
Válasz
dwight, harag részemről biztosan nincs,d e ha az edződ megharagszik,a kkor ne csodálkozz. ellenben ha nem jó edző, pattintsd le, mert én nem szívesen beszélek bele más háta möött a munkájába! mielőbbi jobbulást!
2010-03-31 18:05:03
bunny

Ez célzás volt?:D

Kérdés
Ez célzás volt?:D
lasomaaa
Válasz
mint tudod én őszinte meber vagyok minden szándék nélkül, így ha azt kérdezed hogy arra céloztam-e hogy a blogod rettenetesen rossz, akkor bőszen bólogatva igent kell mondanom! :DDD (mondjuk hozzá kell tennem, ezzel együtt semmivel sem rosszabb mint a többi!)
2010-03-31 18:03:59
bunny

Hello! Az lenne a kérdésem h mi a külön...

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem h mi a különbség a 100%whey prot prof és a sima prot között?? mert megnéztem itt az oldalon az összetételüket és szinte ugyan az, de mégis azt mondják, hogy a prof az jobb...?
nasz0311
Válasz
a professionalban van emésztőenzim, ez azért nem annyira lényegtelen.
2010-03-31 14:10:30
bunny

Szia Bunny! Itt a body.builder változ...

Kérdés
Szia Bunny! Itt a body.builder változat! [link] Egyébként ha már írtam valamit lenne is egy kérdésem! Szóval a közeljövőben termet szeretnék váltani és a Domus közeli Power House Gym-re gondoltam. Úgy tudom te ebben a teremben edzettél (vagy edzel jelenleg is, ezt nem tudom). És érdekelne a véleményed a teremről! Főleg kézisúlyzók és a karbantartási idő szempontjából. Ezekben sajnos tré a mostani termem. Előre is köszi!
Shuttlesworth
Válasz
a powerhouse gym mint olyan fizikailag jó terem. a probléma nekem a beszélgetős barmokkal meg a diszkófílinggel volt, valamint a törzstagokkal való bánásmód se tökéletes. a felszerelés rendeben van, de ha a bérleted véletlenül otthonmarad, vehetsz napijegyet, a budi meg ha beszarik, nem szarsz pár hónapig. én rég jártam oda, jóban votlam a tulajjal, azóta nem tudom mi a helyzet, de amúgy ajánlom azt a termet, a környéken nincs más hasonló. ja a grafikát ksöz, használni fogom!
2010-03-31 14:08:51
bunny

Szia Bunny! Ilyenre gondoltál? :D
Kérdés
Szia Bunny! Ilyenre gondoltál? :D [link] (én csináltam :)) üdv.: lasoma
lasomaaa
Válasz
köszi, ez jobban megy mint a blogolás! :DDDD
2010-03-31 14:04:27
bunny


Szia Bunny! Elsősorban én is gratulálni...

Kérdés
Szia Bunny! Elsősorban én is gratulálni szeretnék a munkádhoz! csak így tovább! Hamarosan nyíló konditeremben fogok dolgozni és szeretnék a későbbiekben edzőként tevékenykedni. A kérdésem az lenne hogy mit javasolsz milyen iskolával kezdjem? Rengeteg hirdetést iskolát találtam de fogalmam sincs melyik lenne a megfelelő. Vagy egyáltalán kell-e végzettség egy konditerem működtetéséhez? A személyi edző, és a testépítő edző, között valamint a wellness-fitnesz sportoktató között mi a különbség? A főnököm a wellness- fitnesz sportoktató iskolát finanszírozza nekem mivel egyrészt az a legolcsóbb másrészt rövid időn belül meglenne, de én utána szeretnék komolyabb iskolát is elvégezni amit valószínű már én fogok fizetni. Ez ügyben szeretném kérni a tanácsod. Előre is köszönöm! Jocó
pocakli
Válasz
2010-03-31 14:02:58
Bunny

Hello Bunny! lenne pár kérdésem: 1.pih...

Kérdés
Hello Bunny! lenne pár kérdésem: 1.pihenőnapon elegendő az edzésnapon lévő edzés utáni nagy szénhidrátot elhagyni v lehet többet is visszavenni,akár a felére?ezzel a mennyiséggel kellően vissza lehet e töltődni egy pihenőnap alatt a következő kemény edzésre? 2.szeretnék majd tartani egy 1 hetes pihit mert olvastam hogy 3-4 havonta javasolt!elég e egy hét v esetleg többet javasolsz? 3.és ez alatt a pihenő alatt mennyire kell visszavenni a szénhidrátból?válaszod előre is köszönöm! U.I.: jártok valamikor Debrecenbe a közeljövőben?
elpé
Válasz
2010-03-31 14:02:56
Bunny

Hello! Most kezdtem el edzeni nem rég. ...

Kérdés
Hello! Most kezdtem el edzeni nem rég. 15 fiú éves vagyok 70kg 176cm magas nem mondhatom hogy kövér vagyok csak van egy télleg kicsi felesleg hasamnál+ a mellemnél. Én úgy szeretnék edzeni, hogy a testsúlyom ne nőjön hanem ezt ami most rajtam van azt gyúrjam át izomra (az még jobb lenne ha tudnál valamit javasolni hogy visszafogyjak 65-60kg-ra) Nem szeretnék 50-es bicepszet csak azt hogy kockás hasam legyen és szép mellizmom(most a nyárra szeretném kidolgozni a testemet de utána is folytatni szeretném) El akarok kezdeni egy diétát is de nem tudom hogy milyet, valami olyat szeretnék hogy a testsúlyom csökkenjen de izmosodjak is. Olyan vékony, de izmos alakot szeretnék, az alkatom meglenne hozzá. Otthon edzek. Te mit javasolsz mit csináljak és milyen diétát használjak hogy ezt elérjem. Válaszodat előre is köszönöm! -nagyon jó a hangfelvételes rovatod! :)
nano15
Válasz
2010-03-31 14:02:51
Bunny

Üdv Bunny! A kérdésem egyszerű: Van a...

Kérdés
Üdv Bunny! A kérdésem egyszerű: Van annak értelme -bármilyen téren-, ha minden reggel, melóba indulás előtt húzódzkodok párat (szélesen hátra+szűken bicepszre), vagy inkább csak kifejezett az edzéseimen csináljam, és ezt hagyjam a francba? Türelmedet előre is köszönöm!
habilis
Válasz
2010-03-31 14:02:48
Bunny

Üdv Bunny! Edzéstechnikai kérdésem lenne...

Kérdés
Üdv Bunny! Edzéstechnikai kérdésem lenne, azaz a véleményedre lennék kiváncsi. Pár hónapja kezdtem edzeni, személyi edzővel. Fekvenyomással kapcsolatos lenne a kérdés. Előfordult pár edzésen, hogy keretben padon kellett nyomnom, és érezhetően jobban megdolgoztam a mellizmom mint a normál fekvenyomásnál. Ez logikus is, hiszen magára a függőleges mozgásra nem kell energiát használni. Az edzőm egyértelműen a normál gyakorlat mellett van, én viszont azt gondolom, hogy tök mindegy hogy hol nyomsz fekve, ha az egyik gyakorlatnál jobb az izomérzet, jobban is fogok fejlődni. Mi a véleményed?
beeep
Válasz
2010-03-31 14:02:40
Bunny

Csáó Bunny!Eddig heti 4 napot edzettem,...

Kérdés
Csáó Bunny!Eddig heti 4 napot edzettem,egy nagy izomcsoport mellé egy kicsit,a lábnak külön nap. Sajnos genetikailag öröklődik ez acsaládban,hogy a a törzsön van a tömeg,pl a melem,és a hátam nagyon szépen fejlődik,míg a lábak,kar(bár rengeteget fejlődtek)el vannak maradva a törzstől. Bognár Gergőt blogjában kérdeztem,és azt tanácsolta,hogy edzek heti 2 kart,és úgy osztotta fel,hogy szombaton váll,hétfőn melledzés,hát sajnos ez a vállaimnak nem jön be. De a bicepsz tricepsz edzésre úgy veszem észre ,hogy jól reagál a karom,ez okból,és abból kiindulva,hogy lehet,hogy egy nap túl sok időt töltök a teremben elgondolkoztam azon,hogy egy nap egy izomcsoportot edzek,és a hét elején a végtagokat,a véleményedre lennék kiváncsi. hétfő:kar kedd:láb-vádli szerda: mell csütörtök:hát péntek egy nap pihenő a szombati váll edzésre,mert sajnos mostanában nem a legjobb a vállam szombaton váll, vádli(ez is egy igen lemaradt izomcsoportom) hasat bemelegítéskor szoktam edzeni. mi a véleményed?
Dwight Howard
Válasz
2010-03-31 14:02:36
Bunny

Hello Bunny! Hol lenne érdemes személyi

Kérdés
Hello Bunny! Hol lenne érdemes személyi edző tanfolyamot elvégezni? Eddig csak a fittness akadémiáról hallottam. Válaszodat előre is köszönöm!
gábor20
Válasz
2010-03-31 14:02:33
Bunny

Szia! A nyújtás nagyon fontos a testépí...

Kérdés
Szia! A nyújtás nagyon fontos a testépítésben, ezért én is sokat nyújtok. A kérdésem az lenne, hogy mikor kell nyújtani egy adott izomcsoportot? Edzés után, közben, a regenerálódó időben, bármikor(minden nap)? nem baj e ha minden nap nyújtok? Ja célom az izomtömeg növelése, testépítés! Válaszodat előre is köszönöm! Szia!
zsolt88b
Válasz
2010-03-31 14:02:30
Bunny

Szia Bunny! Szeretnék tőled tanácsot ké...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tőled tanácsot kérni tápkieg ügyben. Májustól tervezek egy nagyobb tömegelést, kb olyan 50kt tudok rászánni. Amit tudni kell rólam, 1 éve edzek voltak kisebb kihagyások.Most 80 kg vagyok 184 cm-hez. Elég nehezen hízók közé tartozok, kevés zsír jön fel rám, úgyhogy én olyasmibe gondolkodtam hogy sima jumbo + kreatin + fehérje. Kaja szerintem rendben van, napi 600g rizs, 500g csirke + reggelre zab. Kellhet még valami emellé vagy jó lesz így? Köszi válaszod.
Pandy
Válasz
2010-03-31 14:02:27
Bunny

Tiszteletem! A kérdésem a következő, ...

Kérdés
Tiszteletem! A kérdésem a következő, ami egy problémából fakad,többször kezdtem már neki az edzéseknek,általában konditermekben,elégedett is vagyok a jelenlegi formámmal,azonban a hasam hagy kívánni valót maga után:) A hasamon lévő zsírréteg minimális,vagyis nem zavar,azonban a hasam kerülete túl nagy,tehát alap helyzetben ha nem feszítek ernyedt ,vagy megnyúlt,olyan mintha sörhasam lenne,már egy hónapja abbahagytam a szénsavas italok fogyasztását,sört,meg pláne soha nem iszok,se alkoholt,abban kérném a segítséged,hogy ez mi miatt alakulhatott ki? Ebben az esetben a gyomor térfogatom nagy vagy a hasfal van ellazulva . ? Mit tanácsolsz nekem?Sok hasizom gyakorlat, no szénsav és inkább sokszor egyek keveset és lassan? ez hatásos lehet? Vagy ez valami más miatt alakulhatott ki? ha ráfeszítek szép feszes,definiált,de ha nem akkor hatalmas:) Válaszodat előre is köszönöm! Tisztelettel István.
firefigter
Válasz
2010-03-31 14:02:24
Bunny

Szia! Bunny ! Erőemeléssel szeretnék ...

Kérdés
Szia! Bunny ! Erőemeléssel szeretnék foglalkozni az erőm megvan hozzá sokak szerin!!!t 19 éves vagyok 139kg a súlyom ami nem kevés tudom de érzem az erőt magamban! 145kg-ot tudok guggolni 105kg-ot fekvenyomni és felhúzni láb segítség nélkül 120-at szerinted is jók ezek az eredmények? Mit gondolsz van bennem tehetség? Egy héten 1 szer maximum 2 szer edzek az edzéseim kb 3-4 órásak közben ápolom a kapcsolatokat meg néha kimegyek rágyújtani! Mert dohányzom sajnos.... Nem tudom az erő növelést befolyásolja a cigi meg a hétvégi alkohol fogyasztás?? üdv.: egy kezdő erőemelő
MrPowerlifting
Válasz
2010-03-31 14:02:21
Bunny

Üdv.Az lenne a kérdésem hogy nem olyan r...

Kérdés
Üdv.Az lenne a kérdésem hogy nem olyan régóta edzegetek!Fogadtam fel személyi edzőt,és ő azt mondta nekem hogy fekvenyomás közben feszítsem a vádlimat!Ezzel nem is lenne baj csak az a pobléma hogy múltkor lementem edzeni egyedül és mikor nyomtam iszonyatosan begörcsölt a vádlim a sor végére,és rajtam maradt a súly!47,5 kg-al nyomtam és ugye az már böhöm nagy súly és majdnem megfulladtam alatta!A pultos csajszi jött oda levenni rólam,mert a görcstől nem bírtam kinyomni annyira fájt!Tudnál nekem ajánlani valami görcsoldót vagy valami ötleted van ennek kiküszöbölése érdekében?Válaszod előre is köszönöm!
sniper21
Válasz
2010-03-31 14:02:17
Bunny

Hali, 20 éves vagyok és kb 1 évet kondi...

Kérdés
Hali, 20 éves vagyok és kb 1 évet kondiztan, annak idején felső testre kezdtem el leginkább edzeni, a lábam meg valahogy kimaradt, ebböl is adodik az a problámám h a lábam elvan maradva...:S Most meg pénzem nincsen rád h ujra kondira menjek és a lábamra koncentrájlak, igen ezt elkurtam régen, sajnos sok mindenre megy el a zsé... Itthon van egy-két megoldás h edzessek lábra, de kérdésem az mi célszerű lábedzésre otthon? Gondolom futás az nem mindenképp jó mert szálkásodnék töle, nekem meg tömeg kéne lábra.... Tudsz valami eshetőséget mondani? Előre köszi.
wudu89
Válasz
2010-03-31 14:02:11
Bunny

Szia bunny, én vagyok a derékfájós ameri...

Kérdés
Szia bunny, én vagyok a derékfájós amerikai focista. Elmentem egy jó csontkovácshoz és határozottan javult a helyzet, nem fáj csak ritkan, szerintem elmegyek még 1 alkalommal pihentetem és frankó lesz, közben csinalgatom a nyujtásodat amit az egyik adásban mutattál. Na, hogy kérdezzek is valamit, közelgő diétámmal kapcs. Mivel heti 6 edzésre jön ki, ha mindent összeszámolok, 3 sulyzós 2 amerikai foci 1 úszás ezért úgy gondoltam, hogy minden nap felkelek 5-kor és 1 órát aerobozok, itthon futópadon. Ha letudok feküdni mindennap 10kor szerintem ez így működhet, a reggeli turmixomat (zab, wheypro, lenmagolaj) szerinted előtte vagy utána igyam? Illetve Carni Matrixot aerob előtt mar nem igazan tudom beinni fel oraval, ha igy felkeles utan csinalom, akkor is jó ha símán minden más edzés előtt nyomom? A Tea-x-em menne úgy ahogy javasoltad, reggel, délben este. Valamint mennyire ajánlod a hüvelyeseket diéta alatt? Zöldségnek én brokkolit és zöldbabot gondoltam, ezek azok amik számomra nem a hányás kategória. Egyébként, ha van időd egy audioblogban szerintem nagyon sokan szívesen hallgatnánk egy anyagot a mostani diétádról :). Köszi a választ, bocs a sok kérdésért.
sereya
Válasz
2010-03-31 14:02:06
Bunny

Hello Bunny!Laci vagyok.Lenne egy olyan ...

Kérdés
Hello Bunny!Laci vagyok.Lenne egy olyan problémám hogy a térdemben van egy kis gumó.Voltam orvosnál is ő azt mondta túlterheltem de még az előtt mielőtt elkezdtem volna edzeni(mert ugye a gyúrás a parasztoké a kondizás meg a rokkantaké:D) és azt monda hogy pihentessem.Pihentettem is meg minden de ha guggolok vagy lábat edzek akkor fáj is meg a kis gumó is meg nő.Nem tudom mit tegyek neked hátha van valami jó ötleted!Le a kalappal az oldal előtt sok hasznát vettem!Válaszodat előre is köszönöm!További jó elfoglaltságot:)
boxing
Válasz
2010-03-31 14:02:03
Bunny

Helo Bunny Nem vagyok nagy fórumozgató,...

Kérdés
Helo Bunny Nem vagyok nagy fórumozgató, lehet hogy már többen is tettek fel ilyen jellegű kérdést.Thai-boxolok 2hónap múlva elég sok versenyem lesz.Jelenleg 77kg vagyok de a 70-75ös súlycsoportba kell hogy induljak.Magyarul szerenték max 75kiló lenni testzsírt csökkenteni és izomtömeget növelni.Heti 6 eddzés mellet valahogyan kivitelezhető lenne? Ha tudsz légyszives mondj pár praktikát , terméket ami ezt segítené.Válaszodat előre is köszönöm.
babci
Válasz
2010-03-31 14:01:59
Bunny

Hello Bunny. Egyszer tőled hallottam vag...

Kérdés
Hello Bunny. Egyszer tőled hallottam vagy olvastam már nem tudom, hogy a fekvőtámasztól nem fog soha nőni a mellizom, maximum vérbőséget tud okozni. De miért nem tud fejlődni ha egyszer bedurranni meg be tud? Nem kötekedni akarok csak tényleg érdekel a kérdés. Köszi.
attentiondeskjet
Válasz
2010-03-31 14:01:55
Bunny

Hali! Tanácsot szeretnék kérni zsírég...

Kérdés
Hali! Tanácsot szeretnék kérni zsírégetés/szálkásítás terén. Én jelenleg 17 éves, 117kg és 190cm vagyok. Hetente 3szor járok konditerembe, az étrendemen változtattam, vmint hetente egyszer fallabdázok. Emellett viszont a gyorsabb eredmények érdekében a véleményedre lennék kíváncsi, hogy hogyan viszonyuljak a tablettákhoz. Az egyik ami tetszik az az Atro-phex nevű zsírégető.(vélemény?) A másik kérdés pedig a stanazol felé irányulna, mivel egyik ismerősöm mindenáron rámakarja beszélni de én nemvagyok meggyőződve arról hogy jóttenne nekem. Mármint szerintem káros lehet a szervezetemre. Ha tudsz segíteni azt előre is köszöneöm! Minden jót!
bn92
Válasz
2010-03-31 14:01:52
Bunny

Üdv! 19 éves vagyok, kb 185cm magas és ...

Kérdés
Üdv! 19 éves vagyok, kb 185cm magas és 75-76 kg! 16évesen kezdtem el a testépítést. 17 éves koromig (1 évig) aktívan edzettem! Majd 1 évre(18 éves koromig) abbahagytam az iskola miatt! 18 évesen újrakezdtem de az iskola miatt megint abbahagytam, tehát kb 5hónapja nem járok edzésre! (ezt azért írtam hogy értsd!) Leegyszerűsítve: Minden alkalommal szedtem tömegnövelőt és eleinte használt is, de mivel "össze-vissza" edzettem, így nem tudtam megfelelően fejlődni gondolom! Most újra szeretném kezdeni és arra kérnélek hogy ajánlj nekem tömegnövelőt ami aránylag olcsó, és magas a kalóriatartalma (/100g) és a CH-tartalomban (/100g) a lehető legkevesebb a cukor! A választ előre is Köszönöm!!! Üdv.: vaskotamas
vaskotamas91
Válasz
2010-03-31 14:01:48
Bunny

Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni hog...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy 14 évesen használhatom azt az edzéstervet ami az oldalon van vagy ezmár sok?Ha igen akkor milyen gyakorlatokat csináljak fekvőtámasz,felülés stb. ilyeneket?Előre is köszönöm. jelszó:oekkab
speedlink
Válasz
2010-03-31 14:01:44
Bunny

üdvözöllek.a kérdésem a következő lenne,...

Kérdés
üdvözöllek.a kérdésem a következő lenne,olvastam itt valahol az oldalon hogy a lemaradt izomcsoportokat fellehet hozni a 10*10-es gyakorlattal.van ennek valami valóság alapja?mondjuk a mellem le van maradva 10ismétlés 10 szériával felhozhatom valamennyire?az baj ha két mell edzés van egy héten?hétvége előtt,amikor tényleg csak pihenek.más,ha még egy kérdést megengedsz.lassan befejezem a tömegelést,a hasamon van némi zsír,jelenleg 194/110 kg vagyok.arra godoltam hogy adipokillal és szigorú diétával azt onnan letudom pucolni?whey protein ebben segít,mármint hogy szálkásítsak.mennyi izmot veszít az ember ilyenkor.megtisztelő válaszod előre is köszönöm.
tibor13
Válasz
2010-03-31 14:01:41
Bunny

helló Bunny! 2 éve edzem elég szépen fej...

Kérdés
helló Bunny! 2 éve edzem elég szépen fejlődtem, de sajnos véget értek a boldog főiskolás évek amikor rengeteg időm volt edzeni. Találtam melót, kamionozni fogok és heti 4 napot távol leszek, szóval ez idő alatt nem tudok edzeni. Szerinted heti 3 egymást követő napon történő edzéssel lehet fejlődni? A kaja talán minden nap rendben lesz.Köszi
rollika
Válasz
2010-03-31 14:01:38
Bunny

Szia Bunny! 16 éves vagyok kb. 2 éve edz...

Kérdés
Szia Bunny! 16 éves vagyok kb. 2 éve edzek. Következő a problémám: a karom elvan maradva a többi testrészemtől, nem fejlődik úgy, egyszerűen vékony, nincs rajta tömeg kellő izomtömeg. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy magasan, rossz helyen tapad, tehát elvileg megedzeni is nehezebb. 3x12 ismétléses gyakorlatokat csinálok bicepszre és tricepszre is(mint ahogy a többitestrészemen is), nem nagy súllyal, de szabályosan, tehát érzem is a karom, edzésen faszán be is durran. A gyakorlataim is jól vannak megválasztva. Hát-tricepsz, mell-bicepsz, hát-váll elosztásban edzek. Tehát mit tegyek, hogy felhozzam a karom? Iktassak be egy külön kar napot? Csináljak szuper-szetteket? Vigyem fel még magasabbra az ismétlést? Törődjek bele?:-). Gondolom elsősorban ezeket fogod tudni tanácsolni, de reménykedem hátha tudsz valami tutit mondani. Köszi!
Balu94
Válasz
2010-03-31 14:01:35
Bunny

Szia Bunny! 16 éves vagyok, másfél éve e...

Kérdés
Szia Bunny! 16 éves vagyok, másfél éve edzek, de igazából január óta táplálkozom tömegnövelésnek megfelelően, de az elmúlt másfél évben így is rengeteget nőttem, erősödtem, és megtanultam szabályosan edzeni is, továbbá mindennap tanulok valami újat a bodybuilder.hu-n. :) Mikor elkezdtem edzeni, nagyon vékony voltam, mivel rengeteget futottam, kardióztam, keveset ettem, aludtam, stb... Az elmúlt egy évben direkt nem kardióztam semmit, tesiórán heti 2szer a lightos futkározás volt a kardió. Emelett sok és minőségi kaja volt, sok pihi, heti 4 ezdés, majd ennek hatására növekedés. Csakhogy mostanában vettem észre, hogy a tömegnövelésnek köszönhetően oda lettek a kockák, amit híztam zsírt az utóbbi időben, az mind a hasamra ment. Annyira még nem gázos, hiszen a hátam, karom, mellem sokkal nagyobb, és így nem aránytalan. Na a lényeg az, hogy elkezdek áprilistól futni, szabadban. Továbbra is tömegnövelek, de meg akarom állítani a hasam zsírosodását, és ha hetente kétszer futok 40-50 percet, akkor szerintem meg fog állni a zsírosodás. Na most annyi lenne a kérdésem hogy milyen tempóban? Mert én a futómúltam miatt szinte csak gyors tempóban tudok, nagyon utálok kocogni, de sok embertől hallottam, hogy csak kocogással lehet úgy zsírt égetni, hogy ne veszítsek izmot. Szerintem ez hülyeség. Ha rendesen kajálok, megvan a tápkieg is (tömegnövelő+multivitamin) akkor a gyors tempójú futástól nem lesz mondjuk kisebb a karom. Mi a véleményed? A másik meg az, hogy L-Karnitint futás előtt mikor kell bevenni, és milyen mennyiséget ajánlanál? (Csak futás előtt szednék, heti kétszer, hogy jobban pörögjön a zsíranyagcsere, mindennapos szedésre sajna nincs lóvé. :D A másik meg csak egy megjegyzés, annyi hogy mostanában hallgatom az audioblogjaidat, és kurváraaa igazad van minden téren. Amit legutóbb mondtál, hogy ha kimaradsz buliból, cigiből, piából, vagy az éjszakázásból, és nem cigire hanem tápkiegre költöd a pénzed, te vagy a hülye, a nyomorék, aki nem tud ellazulni. Mert ugye ebben az országban nincs buli bebaszás nélkül. Ha meg nősz, és mások látják, akkor meg jön hogy "konditermi műizom" vagy az "attól még gyenge vagy" beszólás. Annyi hülye ember van istenem...És csak egyre több lesz... Nah mindegy, ezt csak jó volt kiadni magamból, köszi a segítségedet, és mindent amit értünk teszel.
krissstof
Válasz
2010-03-31 14:01:32
Bunny

Szia Bunny. olyan problémám van,hogy val...

Kérdés
Szia Bunny. olyan problémám van,hogy valami oknál fogva nagyon sokat járok pisilni egy nap,de hihetetlen sokat, voltam dokinál azt mondta semmi bajom...megiszok 2deci vizet kipisilek 7decit... a kérdésem az lenne, hogy ez befolyásolhatja a fejlődésem? arra gondolok,hogy megiszom a fehérjét pl.. és mivel sokat pisilek azt is kipisilem?és így elmaradhat e a fejlődés?
ramos21111
Válasz
2010-03-31 14:01:29
Bunny

Helo Bunny! Korábban már kérdeztem, a...

Kérdés
Helo Bunny! Korábban már kérdeztem, a tanácsodat megfogadom, de most más: Egy hete összeszedtem v.mi rohadék vírust (valószínű calici) és nemhogy az evéssel, de a folyadékpótlással is erős gondjaim voltak jó néhány napig. Ezért biztos, ami biztos alapon ideiglenesen leálltam a kreatinnal. Mostanra helyrejöttem és szeretném a kúrát folytatni. A kérdés, hogy mehet továbbra is a szintentartó adag vagy megint feltöltés? Esetleg feltöltés kisebb adaggal vagy rövidebb ideig? Mit tanácsolsz? Nem tudom ez az 1hét kihagyás mit jelent... Előre is köszönöm a válaszod! Üdv.: muerte
muerte
Válasz
2010-03-31 14:01:25
Bunny

Szia Bunny.Mármegint én.Bocs hoyg ennyir...

Kérdés
Szia Bunny.Mármegint én.Bocs hoyg ennyire termelem a kérdéseket:) Ezuttal 2 kérdésem lenne.Az egyik az az,hogy az igaz e hogy edzés után glutaminból elég 8-10 g és az képes ugy visszatölteni mint pl 60g ch?A másik pedigerővel kapcsolatos.Tudom hogy testépítésben szinte lényegtelen hogy mennyivel edzel,ezzel kapcsolatban azt szeretném kétrdezni,hogy például ha felhúzásban,guggolásban erősödök elég szépen,akkor elvileg fekvenyomásban is kellene hogy tudjak emelni a súlyon?Ennyit szeretnék kérdezni.Köszönöm..További szép napot.
noresz90
Válasz
2010-03-31 14:01:22
Bunny

Szia Bunny! Ez az audio-edzőválaszol ...

Kérdés
Szia Bunny! Ez az audio-edzőválaszol hihetetlen jó. Sokkal jobban "átadod" ily módon azokat a válaszokat, amiket eddig írásban! Hát én akkorát röhögtem a protein kúrás válaszodon. "Mi a picsa az a protein kúra?" :D Esküszöm ez lehetne a legújabb edzős póló felirata! :D
daniip
Válasz
2010-03-31 14:01:19
Bunny

Szia bunny ! Találtam egy oldalt ahol Hi...

Kérdés
Szia bunny ! Találtam egy oldalt ahol Hirdetnek 2 terméket amiről azt állítják , hogy Hollywoodban ezzel készítik fel magukat a "sztárok" , hogy jobb és szebb izomzatuk legyen. Azt szeretném kérdezni , hgy te hallottál e már a Top Grade Acai illetve a Thermo Cleanse termékekről?
w368826
Válasz
húzd ki a kezed a biliből, ÁTBASZÁS!
2010-03-30 12:22:47
bunny

Hali Bunny! egy link a gyengebbek resze...

Kérdés
Hali Bunny! egy link a gyengebbek reszere,sztem hasznät veszed. ;) [link] Üdv Gyuros Pisti
kocos82
Válasz
valaki csinálja ezt meg edző válaszol szabályzattal is!
2010-03-30 12:22:34
bunny

Sya Bunny!A minap voltam vizeletet leadn...

Kérdés
Sya Bunny!A minap voltam vizeletet leadni és ketot,acetont+fehérjét is találtak a vizeletemben!Utánanéztem!Cukorbeteg nem vagyok, ez az egész kapcsolatban lehet azzal hogy erősen kerülöm a cukrokat a diétám miatt ami lassan 4 hete tart sikerrel!?A TE válaszod nyugtatna meg a legjobban!Előre is kösz!Üdw
adam121
Válasz
ha ketont, acetont és fehérjét találtak, az a diétád mellékterméke, ez jó jel! pl. ketogén diétában ezt mérni is szokák!
2010-03-27 13:04:53
bunny

üdvözletem! szeretnék érdeklődni! 24...

Kérdés
üdvözletem! szeretnék érdeklődni! 24 éves vagyok 2 hete kezdtem el "testépítéssel" foglalkozni az lenne a kérdésem hogy szeretném szedni az Anabol nevű dopping szert és kérnék egy kis tanácsot hogy hogyan is szedjem ezt h ne legyen bajom tölle illetve szeretném kérni hogy kb mik lehetnek a mellék hatások szeretnék látványos javulást látni hamar sok fórumot elolvastam már és tudom hogy nem 2 hét alatt fogom megváltani a világot de azért szeretnék gyorsan fel fejlődni 24 éves vagyok 82 kg 176cm magas fizikumom erős (kőműves munkának hála ) :D étkezésre ezidáig nem figyeltem szeretem a hasam
johnjr
Válasz
FELHÍVJUK MINDEN KEDVES FOGYATÉKOS OLVASÓNK FIGYELMÉT, HOGY A SZABÁLYZAT ÉS AZ ALAPISMERETEK ELOLVASÁSA ALÓL KIVÉTEL NINCS ÉS NEM VICCBŐL ÍRTUK KI, HOGY KÖTELEZŐ!
2010-03-26 18:32:54
bunny

Hello Bunny! az előbbi kérdésemre adott ...

Kérdés
Hello Bunny! az előbbi kérdésemre adott válaszod azt hiszem nem értem...szal ha pl koncentrált bicepszet vagy scott pados bicepszezést csinálok(szóval tenyérrel felfelé húzom) akkor kattog a jobb könyököm rendes bemelegedés után is!viszont ha pl kalapácsos bicepszezést akkor egyáltalán nem! a kérdésem az lenne h pihentessem csak azokat a gyakorlatokat aminél kattog vagy a többit is? azt mondták nincs elég kenés a porcnál v csak elmozdult ott vmi és egy kis pihivel meg Joint Health-al helyre jön de szeretném kikérni a tanácsodat!! előre is köszi! eLPé
elpé
Válasz
nem kell feltétlenül a tenyerednek teljesen felfelé állnia ezeknél a gyakorltoknál, mint pl. a rudas állva bicepszezésnél, ahol nem tud máshogy. könnyen lehet , hogy az ízületeid számára természetellenes a telejsen felfordított tenyér!
2010-03-26 10:33:23
bunny

Hali. A pikkelysömörrel kapcsolatban: az...

Kérdés
Hali. A pikkelysömörrel kapcsolatban: az egyik haverom fia is ilyen betegségben szenved és ő vett neki sciteces cápaporcot és azt mondja, hogy az kurva sokat segít.
Rottenbiller
Válasz
erre nem gondoltam, de próba cseresznye!
2010-03-26 10:24:53
bunny

Hello Bunny A kérdésem nem igazán tes...

Kérdés
Hello Bunny A kérdésem nem igazán testépítéssel kapcsolatos, de mivel pár éve ezt az életmódot követem így rendszeresen olvasom a rovatod és több esetben láttam, hogy voltak jó ötleteid "betegségek kezelésével" kapcsolatban is. Tudom, hogy nem vagy orvos de azokból már kicsit elegem van, hátha neked van valami tipped ami segíthet rajtam. Szóval ami az én életemet megkeseríti az a psoriasis nevű genetikai eredetű bőrbetegség. Tudom, hogy ezzel együtt kell élnem mivel maximum tünetmentesíteni lehet de kigyógyulni belőle nem. Kb. 10 éve jött elő ez a betegség azóta rendszeresen járok bőrgyógyászokhoz de általában valami steroid tartalmú kenőcsöt irkálnak fel ami káros a szervezetre standardba használva plusz vékonyitja a bőrt, ill. szart se ér. Emellett próbálkoztam homeopátiás készítményekkel de sajnos az sem jött be. Bízom benne, hogy lesz valami ötleted esetleg valami vitamin kombóra ami kicsit javíthat a dolgon. Válaszod előre is köszönöm. Tisztelettel: Hangya
Válasz
ez egy régi kérdés, nem tudja értlemezni a rendszer a kódot, ezért külön töltöttem fel a valaszt ide! [link]
2010-03-25 17:57:08
bunny

Szia Bunny!először is nagy respect a mun...

Kérdés
Szia Bunny!először is nagy respect a munkádért! eddig még nem írtam neked csak olvasgattam meg újabban hallgattam a válaszaidat,szuper az audiós téma! viszont lenne egy olyan problémám hogy kattog a jobb könyököm ha tenyérrel felfelé emelek! amennyiben a tenyerem befelé mutat pl.: kalapács bicepszezésnél akkor meg se nyikkan! egyáltalán nem fáj csak idegesítő meg hát csak nincs ez így rendjén! szerinted egy pihit megérne?vagy egy ideig bicepszezzek csak tenyérrel befelé?ugyanis csak bicepszezésnél jön elő,máskor nem! esetleg nyomassak rá vmi porcerősítőt? előre is köszi a válaszod! eLPé
elpé
Válasz
nem nagyon van oylan mozdulat, amikor tenyérrel felfelé kell emelned!
2010-03-25 17:54:24
bunny

A fulladós gyereknek: Pont ez volt nekem...

Kérdés
A fulladós gyereknek: Pont ez volt nekem is sok évvel ezelőtt, csak én nem gondoltam, hogy a sporttól van! Mivel allergiám van ezért először kivizsgáltattam magam egy tüdőgyógyásszal majd sok hónapos találgatás után egy pszichomókushoz küldtek. Kiderült, hogy a stressztől volt. Fél éves antidepresszáns kezelés teljesen rendbe hozott, de már az is sokat segített, hogy tudtam nincse szervi bajom csak a szerotonin szintem alacsony... A koffeint kerüld amíg nem leszel jobban! Bocs, hogy bele ugattam:) Hali
gerylaci
Válasz
ennyi!
2010-03-25 17:53:49
bunny

Szia! Olyan kérdéssel fordulok hozzád ...

Kérdés
Szia! Olyan kérdéssel fordulok hozzád hogy van e olyan módszer és ha igen mi az, amitől kisebb lesz a mellizmom. Aránytalanul nagy mellizmom van, pedig már lassan 2éve nem edzek célirányosan rá. Engem is nagyon zavar és a többiek is megszólnak. Köszi a segítséget
papadam
Válasz
2010-03-25 17:52:02
Bunny

Szia Bunny! Egy összetett kérdéssel ford...

Kérdés
Szia Bunny! Egy összetett kérdéssel fordulok hozzád. Először is az lenne a kérdésem, hogy én a testépítés mellett thai boxozom is. Heti 3-szor kondizok és egyszer boxolok. Az lenne az első kérdésem, hogy hogyan osszam be az edzéseket? Először nyomjam le a 3 kondit és aztán a box edzés? Vagy tegyem a 3 kondi közé? És, hogy az az egy nap box nem lessz e hátrány a tömegemre nézve? 65 kiló vagyok és nagyon nem tudok hízni. Vettem táplálék kiegészítőt is mostmár. És, hogy azt box után is ihatom e? Válaszodat előre is köszönöm!
lacinkacinka
Válasz
2010-03-25 17:51:59
Bunny

Szia! nem pont edzéssel kapcsolatos a ké...

Kérdés
Szia! nem pont edzéssel kapcsolatos a kérdésem, de nagyon érdekelne a tanácsod. nagypapám sajnos tüdőrákos, egyenlőre még nem kapott semmilyen orvosi kezelést, csak össze-vissza küldik mindenféle vizsgálatokra de már kezd nagyon rossz bőrben lenni...szeretnénk neki vmi kiegészítőt venni, a multi pro pakra és külön c-vitaminra gondoltunk elsősorban, ill. az interneten nagyon sok jót írtak a B17-ről kifejezetten daganatos betegeknek, és bár horror ára van, de ha segíthet...te mit ajánlanál? egy közel 80 éves bácsiról van szó, akinek kicsit már nehéz megreformosítani az életvitelét. kérdeztem egy orvos ismerősömet, ő ellenzi ezeket mind, mert szerinte ezzel csak ártanánk. (?)
mamuszéslumi
Válasz
2010-03-25 17:51:53
Bunny

Kosz Bunny!...a C vitamin segitett...a m...

Kérdés
Kosz Bunny!...a C vitamin segitett...a mandulamon...holnap kezdem az edzest!!ami a GFX(Pro Nutrition-os) tomegnovelot illeti ..:))odadtam egy baratomnak...sajnos nem jokedvembol vettem akkorsem…es hat ami masik dolog…nemis jo nekem hiszen Taurin creatin…felvisizi a vernyomasom…170/135 volt ma is…(sajnos regen is ezert kellet abbahagyjam meg szivritmus zavarom is volt..azota hejrejot..) Vettem ma egy 4kg-es Anabolic Wheyt-t(ez szmaomra kivalo semmi olyat nem tartalmaz ami felporgetne a sizvem..)+ melle Glutamine Powder a (Prolab-tol)..G bomb meg Bcaa nemvolt..sajnos…. elegge odabaszot most ez az osszeg is;)) sajnos nem melozok es hat napi egy (kg pulyka-csirke mell elegge kolcseges...deh hozaszoktam)...181cm-70kg vagyok 14% os a test zsirom..Regeben edzettem 90kg voltam de nem kosztoltam helyesen mar fel eve egezseges kajat eszek semi szemet :D!volt egy dietas fel evem amiben sok izmot is vesztettem…. Es most ujbol neki kezdek az edzesnek..! tanultabban…es tomeget akarnak novelni..!.kajalason mulik minden.!.tomegnovelot nem akarok venni..Kiszmaoltam 170gram feherje,es kb 330gram szenhidratot es 40gram zsirt kene bevigyek ha jol szmaoltam nagyabol….Tanacsert fordulok hozzad hogy Az anabolic Whey-hez edzes utan hozateszek meg 4gram glutamint es ha meg eszek 2 banant az elegge potolja mondjuk a szenhidratot?reggelire mindig 100gram zabpehelybol es 5tojasbol amibol 2sargaja..palacsintat csinalok fel kg turobol…ez a reggelim…aztan edzes…!es perszeh ha hazamegyek szilard kajaba betoltom eloszor a krumplit kb 3 darab fott krumpli..+pulykamell,es 2etkezesnel meg 100gram rizs+csirke+zoldseg stb…..este kb ugyanezz de szenhidratot nem viszek be ritkan teljes kiorlesu kenyer megpiritva husal meg salata zoldsegek…(felek a testcsirtol….pedig rendszersen …aerobozok..) vagy valami mas jobb otlet-javaslatod van amit pl teh hasnzalnal mikor menyit:)Minden tanacsodat orommel halgatom nyugodtan oktass!! megkonnyiti az eletemet a “Tanacsaid”:) varom valaszod!! Kosz:) Egyszer elkene nezek Pestre vagy valami mert nagyon becsulom a munkad!! Kitartas es kosz!Mindenki neveben:)amit ertunk teszel:!
adamaskus
Válasz
2010-03-25 17:51:50
Bunny

Szia bunny....Tudom hogy sok a dolgot ez...

Kérdés
Szia bunny....Tudom hogy sok a dolgot ezert megpróbáltam mindenfele tájékozódni de nem találtam sehol se választ a kérdésemre ezert megkérdezném tőled. 2 éve edzek előtte is edzettem csak pihennem kellett de újra sportolok 24 éves vagyok és szépen haladok a célom fele.185cm és 95-07kg vagyok kajálok rendesen és minden másnap edzek!!!A kerdesem az lenne hogy mivel 2 honapot kellett pihenni a vallam miatt es most ujra kis sulyokkal edzek 20-50kg,a mell edzesnel nagyon ovatos vagyok es probalom a 16-os ismetleseket csinalni ahogy te mondtad lassu negativval es 100%-ban figyelek mindenre ahogy a bbtv-ben mondtad.Egy dolgot nem mondtal el vagyis en nem talaltam ra hogy ha egykezes sulyzoval edzek vegig mellre az baj?Fekvenyomas 5*12-16 utana 45fok 5*12-16 majd tarogatas 5*12-16....ennyit csinalok mellre amennyi szépen es szabályosan megy.Nem edzek nagy sullyal es a kezi sulyzoval is erzem a bedurranast de nem nagyon latok igy edzeni embereket mindenki ruddal edz.Szerinted a kezi sulyzo is ugyanolyan jo vagy probaljam meg a rudat ha megy!!!Valaszod elolre is koszonom....es nagyon kiraly ez az uj valaszadas igy szavakban!!!! Koszi Devon
devon
Válasz
2010-03-25 17:51:46
Bunny

Ne haragudj, leírom érthetőbben! Szóval ...

Kérdés
Ne haragudj, leírom érthetőbben! Szóval június közepén lesz a tesi érettségi, arra készülök most. 3x járokék le edzeni, hétfőn mell-bicepsz, kedd hát-tricepsz, csütörtök láb-váll. Emellé szeretném péntekre betenni azt a "felkészítő" napot. Ez a nap így nézne ki: alapvetően sok hasazás van benne, hiperhajlítást is teszek bele, illetve edzenék alkarra két gyakorlattal, vádlit is edzenék egy-két gyakorlattal, és emellé jön még sok nyújtás erre a napra! Szűklehúzás a kötélmászás miatt kéne, illetve az plusz elülső váll azért kell, mert van súlylökés is (ilyen kis négykilós golyót kell fej mellől előredobni). Ehhez van egykezes szakítás, ami lényegében egy elülső váll gyakorlat, emellé még tennék valamilyen vállból nyomást. Szóval a kérdés: szerinted mehet külön arra a napra a szűklehúzás és valamilyen elülső váll gyakorlat úgy, hogy hát meg válledzésen ezek már vannak csak másik napon?? Remélem mostmár érthető, bocsi ha kicsit nehezen érthetően írok :)
cici
Válasz
2010-03-25 17:51:43
Bunny

Helo Bunny. AZ Eddy nevű barátodnak mi a

Kérdés
Helo Bunny. AZ Eddy nevű barátodnak mi a teljes neve?
attentiondeskjet
Válasz
eddie abbew
2010-03-25 15:22:50
bunny

Tegnap voltam első edzésen személyedzőve...

Kérdés
Tegnap voltam első edzésen személyedzővel és összerakott egy edzéstervet ami a következőkből áll: hasizom,comb,mell,váll,mell-váll-tricepsz, tricepsz,bicepsz,alkar. Sorozatszámokat most nemírok. Na és a lényeg az h. beszéltem haverommal aki 2éve gyúr és ő aztmondta hülyeség egy edzésen mindenre gyúrni és így nemis fogok fejlődni. Azt ajánlotta h. mindig csak 2izomcsoporta minden edzésen. De az edzésterven minden bennevan egy edzésre értve. Te mit gondolsz róla?
ibroo
Válasz
ha ez az első edzésed volt életedben és elolvastad volna az alapismereteket akkor tudnád mi az átmozgató edzás fogalma. nekem ezenfelül nem szokásom személyi edzők munkájába belepofázni, főleg látatlanban. ha nem bízol az edződben, akkor minek jársz hozzá? én részemről ha edző lennék, az ilyen klienst elküldeném a faszba, aki mástól kérdezősködik. persze több a rossz személyi edző mint a jó, de csak nem valami tök fogalmatlant választottál?
2010-03-25 10:25:07
bunny

szia Bunny. az lenne a kérdésem, ha túle

Kérdés
szia Bunny. az lenne a kérdésem, ha túledzettnek érzem magam... akkor mennyi időt ajánlatos pihenni 9-10 nap elegendő erre? előre is köszi
ramos21111
Válasz
annyit, hogy kipihentnek érzed magad! javaslom az aerob edzést, ha ez hosszú idő!
2010-03-25 10:21:23
bunny

Szia Bunny! 24-én összevarták a homloko...

Kérdés
Szia Bunny! 24-én összevarták a homlokom egy kis baleset miatt.:S Most álljak le az edzéssel míg kinem veszik a varratot vagy edzek tovább de ne nagy súlyokkal h ne erőlködjek és esetleg vmi történjen a varrattal?Te mit tanácsolnál,esetleg vmi kenőcs,gyógyszer,vitamin vagy csak egyszerűen hagyjam ki az edzést?Válaszopat előre is köszönöm!!!
csabbo
Válasz
én azt tanácsolnám, hogy a varratszedésig maradj a seggeden - esetleg olvass el egy-két könyvet!
2010-03-25 09:59:05
bunny

Hali! Előre is bocs, nem akarlak fölö...

Kérdés
Hali! Előre is bocs, nem akarlak fölöslegesen fárasztani, nagyon böki a szememet ebben a vitaminban az egyéb összetevők közt az uranium szó! [link] Ez most komoly lenne?mert ha igen akkor beszarás
zombieland
Válasz
nem kell beszarni, az urán is csak egy nyomelem. ugyan rendes mennyiségben kurvára mérgező - ez ijesztett meg téged is gondolom -, de nem ebben a mennyiségben! ez a mennyiség a természetes és szükséges, természetben meglévő mennyiség. (a nyomelem kifejezés azt jelenti egyébként, hogy ezek a vegyületek nagyon kis mennyiségben vannak jelen: asz ÖSSZES nyomelem együtt is milligrammos nagyságrendű, itt valszeg mikrogramról beszélünk, amennyi mennyiséget a talaj és a növények is tartalmaznak.) tehát ne félj, tutira nem leszel radioktív és bármekkorát szarsz is, nem lesz atomrobbanás, sőt megmérgeződni se fogsz: ez csak egy nyomelem, amit a kaja is tartalmaz!
2010-03-25 09:58:19
bunny

csá bunny! a mi mopszunk, így lazít :) <...

Kérdés
csá bunny! a mi mopszunk, így lazít :) [link]
caitanya
Válasz
:DDDDD
2010-03-25 09:38:59
bunny

Szia! Vádlizásnál az normális ha az utol...

Kérdés
Szia! Vádlizásnál az normális ha az utolsó pár sorozatnál majd kiszakad a talpam/lábfejem úgy fáj és sírni tudnék? Félek, hogy tönkreteszem a bokám, vagy az ott lévő ízületeket. Köszi a választ.
Tomics
Válasz
2010-03-24 11:51:40
Bunny

csáó Bunny! heti 4x edzem, hétfő kedd c...

Kérdés
csáó Bunny! heti 4x edzem, hétfő kedd csüt péntek felosztásban. hétfőn mell-bi kedd hát-tri csüt láb-váll, péntekre meg egy tesiérettségis felkészítő napot tettem, amiben van elülső váll, ezt úgy oldottam meg hogy a csütörtöki válledzésből kihagytam az első vállat. tennék ide péntekre egy szűklehúzást 4x10+10 (ejtő sorozat az összes). szerinted a keddi hátazás után belefér??illetve szerinted egymás utáni napokon jó vádlizni? én két gyakorlattal szoktam egy nap ha épp edzem, és ugye lábazáshoz van a vádli is, tehát ezért jönne két egymást követő nap, mert azt is tennék be péntekre. másik kérdésem a nyújtással kapcsolatos megint.egyrészt hogy érdemes nyújtani: gyakorlatok után vagy edzés után egyben (és akkor ugye több izomcsoportot)? érdemes külön nyújtani lemenni a terembe? ha igen, mindent nyújthatok? és ha igen, minden izmot úgy melegítsek be mint egy normál edzésen? köszi előre is!
cici
Válasz
2010-03-24 11:51:36
Bunny

Szeva Bunny! Olyannal fordulok hozzád, h...

Kérdés
Szeva Bunny! Olyannal fordulok hozzád, hogy lassan 1 éve, hogy edzek, 15 évesen kezdtem, és a nyár vége fele, egy olyan bajom lett, hogy egyik éjszaka majdnem megfulladtam, nem tudtam nagy levegőt venni. Semmi olyan dolgot nem csináltam ami miatt ez történhette volna, csak a gyúrás jöhet szóba. Igaz allergiás is vagyok sok mindenre, de az orvos azt mondta hogy nem attól van, és az edzést is csinálhatom tovább. Nos azóta ugyan úgy "nehézlégzésem" van, de van amikor 1 hétig nem jön elő. Mi lehet a baj, ilyen fiatalon lehet hogy túl edzettem magam, és lehet nem kéne még ilyen komolyan nyomni? Vagy valamit nem jól csinálhattam? És nem tudsz-e erre v.mit mondani? De nagyon rossz így edzeni, meg élni.. :D :S Üdv
hektor
Válasz
2010-03-24 11:51:32
Bunny

Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni,hogy h...

Kérdés
Szia Bunny!Azt szeretném kérdezni,hogy ha edzés előtt nem tudok 1-2 órával kajálni,akkor mit csináljak?Esetleg edzés előtt pár szem amino?Glutamin?Vagy gondoltam esetleg szőlőcukorra,de gondolom azt edzés előtt nemszabadna...esetleg szarul leszek edzés közben.. Az ok hogy nem tudok enni,az az,hogy a suliban sokszor egybe tartanak 2-3 tanórát,és igy nem tudok,enni,viszont ha vége az iskolának,azonnal kell mennem edzeni,hogy elérjem a vonatot,amivel haza tudok menni.Későbbi vonat pedig csak késő este van:S Mit tanácsolsz?Köszi ismét.
noresz90
Válasz
2010-03-24 11:51:29
Bunny

Szia Bunny! koszi a választ, és hogy ily...

Kérdés
Szia Bunny! koszi a választ, és hogy ilyen gyorsan sikerult. Egy ilyen kérdésem lenne még.Ez a vizesedés elmulhat a diétátol? Folyadekbevitelem naponta olyan 4-5 liter, ez maradhat igy? Amugy is terveztem egy 10-12 hetes diétát nyáron,igy most elorebb hozom. Ez igy nézne ki:napi 1kg csirke maradna, szenhidratot visszaveszem 100-150grammra naponta, idaig 450 volt.-ja amugy 170 cm vagyok, es 95 kg. kiegészitok:anabolic wheyröl áttérnék whey isolatera, G-bomb+BCAA xpress, zsirégetönek carni-X liquid+plusz meg akartam mellé vmit, de gondolom a thermogének kilöve a vernyomásom miatt. pedig alig vártam a nyarat, hogy kiprobaljam az Adipokill-t. szoval mit ajanlanal a carni X liquid mellé? elöre is köszi a választ.
cutler21
Válasz
2010-03-24 11:51:26
Bunny

Szia Bunny! A segítségedet szeretném ké...

Kérdés
Szia Bunny! A segítségedet szeretném kérni. A héten kezdtem el a szálkásítást, kaja természetesen belőve. A teremben ahová járok edzeni ott, nincs aerob edzésre lehetőség, ezért vettem egy szobabringát (tudom nem a legjobb, de erre volt keret). Du 5-tól fél 7-ig edzek, utána egyből megy a turmix (60g izolátum + 30 g dextróz), 7-re már otthon vagyok. Ilyenkor egyből mehet az aerob edzés, vagy inkább kajáljak és pihenjek egy órát és utána legyen az aerob? Illetve szálkásításkor maradhat a dextróz az edzés utáni turmixba vagy hagyjam el?
stefan83
Válasz
2010-03-24 11:51:22
Bunny

Szia Bunny!17 éves vagyok,2 éve edzek ko...

Kérdés
Szia Bunny!17 éves vagyok,2 éve edzek komolyabb szinten,193cm és 105kg vagyok.Eddig nem szedtem semmilyen kiegészítőt csak alapvitaminokat és odafigyelek a táplálkozásra.Az lenne a kérdésem,hogy kiegészítők nélkül mekkora izomtömeget lehet elérni,tudom hogy ez alapvetően sokmindentől függ,genetika stb. De azt hallottam a teremben hogy nagy izomtömeget csak kiegészítőkkel lehet elérni.Az nem elég,ha odafigyelek a táplálkozásra? Neked mi erről a véleményed?
HHHH
Válasz
2010-03-24 11:51:19
Bunny

Üdv! Szerinted 15 évesen vegyek fehérje

Kérdés
Üdv! Szerinted 15 évesen vegyek fehérje mellé valami mást ( pl. tömegnövelő teljesítményfokozó stb.), vagy meg ne?
Miami
Válasz
2010-03-24 11:51:16
Bunny

Köszönöm a gyors válaszodat Bunny,nevem ...

Kérdés
Köszönöm a gyors válaszodat Bunny,nevem mostantól Steve:)Akkor még 1 g C-vitamint is eszem hozzá és elvileg oksa lesz...Még egy kérdés,ha van időd:Igaziból az a lényeg,h minden télen pincérként melózom külföldön,decembertől áprilisig,napi12 óra kemény futás,konditerem sehol...A már leírt étrend-terv megvan és az edzésterv is..kb 3 hét múlva megyek haza és kezdem újra az edzést.Lényeg:mivel mostantól nem olyan kemény a meló,rá tudnék szánni 1 órát naponta a "felkészülésre":egyik nap fekvőtámaszok+tolózkodás 2szék között,másnap pl bicepszeznék (kézisúlyzóm van),aztán guggolnék,valamelyik nap meg vállaznék stb...röviden:minden nap finoman megmozgatnék egy-egy izomcsoportot...ilyen 3 hét után kezdhetném itthon a négynapos osztott edzést,vagy még azért pár átmozgató edzést javasolnál...előre is köszi,több kérdésem -talán- nem lesz:)....SteVe!!!
stewe
Válasz
2010-03-24 11:51:13
Bunny

Szia Bunny! Segítségedre lenne szüksé...

Kérdés
Szia Bunny! Segítségedre lenne szükségem, nem vagyok profi testépítő,de már lassan egy évtizede életem része és mellette küzdősportot is űzök. Nem tudom milyen irányba induljak el a mellizmomat illetően. Az utóbbi 2-3 évben elhanyagoltam, szinte csak vállra, hátra gyúrtam, illetve csináltam különböző mellizom gyakorlatokat relatív rendszeresen: áthúzás egykezes súlyzóval, tárogatás egyenes padon,valamint a küzdősportnak köszönhetően sok fekvőtámasz "szélesen", de a fekvenyomást teljesen elhagytam. Az utóbbi 1-1,5 évben vettem észre, hogy kicsit "férfi mellem" alakult ki,asszem így hívják, tudod ami még pólón keresztül is látszik és nem izomból, hanem zsírból van.Ez főleg a mell alsó-szélső részére jellemző. Persze nem súlyos a helyzet,de ha már ennyit edzem a testem ilyenekkel ne kelljen már szenvednem. Baszott idegesítő. Egyértelműen a rossz edzés miatt alakulhatott ez ki. Az utóbbi időben aztán el kezdtem fekvenyomni is,amitól javulni kezdett,ami azt jelenti, hogy a mellizmom megnőtt, amit viszont nem akarok. Tehát,amiben a segítségedet kérném az egy olyan "edzésterv" amivel a mellizmomról el tudom tüntetni teljesen a zsírt. Tudom, először tömegnövelés aztán szálkásítás, de már van megfelelő mellizmom, csak hangyafasznyit zsíros, Nem kell, hogy figyelembe vedd a küzdősportot, jelen esetben teljesen mindegy milyen gyakorlatokat írsz, mégha ez a sebességem rovására is megy, nem számít, a lényeg mellizmom zsírtalanítása. Válaszod előre is köszönöm... Tisztelettel, egy olvasó
Gringo
Válasz
2010-03-24 11:51:09
Bunny

szia bunny, az lenne kérdésem, hogy a b...

Kérdés
szia bunny, az lenne kérdésem, hogy a barátnőmnek mit javasolnál vérszegénység ellen? amit én szedek az jó lenne neki? multi-x reggel, napközben cvitamin+ca-mg, estére greens, plusz q10, illetve reserva power. de van-e valami plusz vitamin, ami kifejezetten elősegíti a vérgazdagságot :D köszönöm előre is, üdv,
attila
Válasz
2010-03-24 11:51:06
Bunny

szia bunny
Kérdés
szia bunny [link] mitszólsz? amúgy most szüneteltetem az edzést, meg a kajálást, váá dejó nemgondolni rá h mikor eszem, igaz még most is megvan a reggeli és a napi csmell csak sokkal kevesebb
kem

Válasz
2010-03-24 11:51:03
Bunny

Szia Bunny, Most kezdtem el komolyabb...

Kérdés
Szia Bunny, Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a testépítéssel és valamilyen vitamint szeretnék venni. Az az egy gondom, hogy egy olyan gyógyszert kell szednem rendszeresen aminek nagyon magas az A vitamin tartalma és ezért nem szedhetek mellé olyan multivitamint amiben van A vitamin (orvosom mondta, tehát nem az én agyszüleményem). Az lenne a kérdésem, hogy szerinted Multi-X-et vegyek és vegyem ki belőle az A vitamin kapszulát és azt ne vegyem be (úgy láttam külön van benne) vagy válogassam össze, külön a vitaminokat. Ha ez az opció a jobb miket ajánlasz? Köszönöm előre is! Az oldal nagyon jó, így tovább!
rgufsz
Válasz
2010-03-24 11:51:00
Bunny

Szervusz, Bunny! szereted a pacalt?

Kérdés
Szervusz, Bunny! szereted a pacalt?
tiv1988
Válasz
remélem ez számodra nagyon fontos információ: szerencsére soha életemben nem tudtam megenni semmi ilyesmit és nem is nagyon próbálkoztam. van azonban a repertoárban bőven általam kedvelt mocsok, hogy el tudjak hízni bármikor! mellékesen: a pók kedvence a pizza!
2010-03-24 08:21:32
bunny

hello (15 éves vagyok) mit csináljak el

Kérdés
hello (15 éves vagyok) mit csináljak elég csóró vagyok van két 5 kg súlyzóm csak anyit tegyek hogy emelgessem azokat és vagy hogy fejlődjek utána?
nandi95
Válasz
kedves nándi a 15 éves kor még nem mentség a szellemi fogyatékosságra. lűtom a sötét jövőt, hogy a hozzád hasonló észlényekkel kell majd vívnom, de neked most kedvességből elárulom, hogy ha szarsz bele hogy az amúgy jelzetten kötelező alapismereteket elolvasd, én is szarok bele hogy válaszoljak.
2010-03-23 22:30:39
bunny

Szeva Bunny! Én most 1 kondigépről kérde...

Kérdés
Szeva Bunny! Én most 1 kondigépről kérdeznék tőled mert csináltatok egyet hogy annak mekkorának kellene lennie?kb 175 cm vagyok és 68 kg tolódzkodásra való gép csak nemnagyon tudom h mekkorának kéne lennie remélem h nem baj h ilyen hülyeségekkel zavarlak :) Üdv jó munkát!
violabulls
Válasz
te baszki, erre mit vársz? hogy mondok valami hogy mondjuk: 1,5 méter? vagy iderittyentek egy műszaki rajzot?
2010-03-23 19:43:48
bunny

Szia Bunny! 17 éves vagyok,2éve edzek ko...

Kérdés
Szia Bunny! 17 éves vagyok,2éve edzek komolyabban,193cm és 105 kg vagyok.Eddig nem szedtem semmilyen kiegészítőt,csak nagyon figyelek a táplálkozásra.Az lenne a kérdésem,hogy kiegészítök nélkül mekkora izomtömeget lehet elérni,tudom hogy ez sok mindentől függ,genetika stb. De azt hallottam a konditeremben,hogy valamit muszály szedni az izomtömeg növekedéséhez,ez szerintem nem teljesen van így. Neked mi erről a véleményed?
HHHH
Válasz
a kiegészítők a TÁPLÁLKOZÁS RÉSZÉT KÉPEZIK!
2010-03-23 14:29:03
bunny

Szia Bunny! egy erdekes kerdessel fordul...

Kérdés
Szia Bunny! egy erdekes kerdessel fordulnek hozzad. tehat kb 5 eve edzek most 95 kg vagyok,persze van nemi felesleg,nem sok. napi kajam kb 1kg csirke+rizs,4 adag anabolic whey, ha kevesebb a csirke, mondjuk munka miatt nincs ido kajalni,lefekves elott 250g sovany turo. szoval a kerdes: legutobbi kreaton kuramnal(monohydrat) eszrevettem, h furan erzem magam, faj a fejem stb. megmertem a vernyomasom , tobbszor , olyan 180-210 kozott mozgott also ertek 140. hat a kurat gyorsan abba is hagytam , mar kb masfel honapja. a vernyomasom vmit csokkent, nem sokat most olyan 150/90 korul mozog. regebben is szedtem kreatint, kurakban, betertottam az adagolast,de ezt csak most vettem eszre. ezenkivul, eszrevettem, hogy estere, jol bedagadnak a bokaim mostanaban. elmentem a korzeti orvosomhoz, elmondtam mi a problema, erre azt mondta, hogy biztos feherjetuladagolasom van, es mindent hagyjak abba. a bokaim meg azert dagadnak be, mert nagyon be vagyok vizesedve. mit tanacsolsz?most tenyleg abba kell hagynom a feherjet? vagy vegyek vissza belole? bar sztem ez nem olyan sok . elore is koszi a valaszt, es bocs, hogy ilyen hosszura sikerult.
cutler21
Válasz
2010-03-23 11:30:08
Bunny

Szia Bunny!Kaja ügyben kérdeznélek:próbá...

Kérdés
Szia Bunny!Kaja ügyben kérdeznélek:próbálom belőni a napi 4 csirke-rizs párost,kb 5 liter vizet...ezt egészíteném ki így:reggel:anabolic whey;edzés előtt:vitagro crx;edzés után:anabolic whey és vitagro crx;lefekvés előtt:prolong...természetesen mindent a súlyomnak megfelelően "kiszámolva"...plusz szednék még multi pro-t...heti 4 nap edzés...hiányzik valami?Válaszodat előre is köszönöm!Jó munkát:)
stewe
Válasz
2010-03-23 11:30:02
Bunny

Üdv Bunny! Diétázom, 185 cm /100 kg, kaj...

Kérdés
Üdv Bunny! Diétázom, 185 cm /100 kg, kaja összesen 195g fehérje, 232g CH, 20g zsir, amiben benne van a protein zsír tartalma is :D + napi pár kanál lenmagolaj és sütéshez extraszűz olivaolaj. Természetesen normális alapanyagokból (zab, rizs, bab, kukorica, csirkemell, protein), minden grammra mérve. Multi Pro, C1100, Liquid Carni-X 100.000 a kiegészítők. Ez így rendben? Edzéssel kapcsolatban: Mivel a tricepszem és a hátam elég jó, ellenben a bicepszemmel és a vállammal, én a megszokottal ellentétben váll-tricepsz és bicepsz-hát kombinációt szoktam csinálni (bicepsz-hátnál bicepsz van elől). Van valami oka, hogy ezt így nem szokás, és rossz is így, vagy csak a másik párosítás a bevett? Előre is köszönöm a válaszokat! Viktor
vico2k5
Válasz
2010-03-23 11:29:54
Bunny

CSő Bunny. nekem olyan kérdésem lenne, h...

Kérdés
CSő Bunny. nekem olyan kérdésem lenne, hogy most diétázok én is a moti klubbal és munkanélküli voltam így mindig reggel edzettem. 6-szor eszem egy nap ebből 3 ch-s kaja 3 pedig nem plusz edzés után ment egy olyan turmix, hogy tejsavó plusz 25 g glutamin ch helyett. és most lehet hogy megyek egy tanfolyamra amin mittomén 8-tól 2-3ig lesz oktatás gondolom és így hogy osszom el a kaját. mert ugy eleve mondjuk ha így eszem akkor délután 2-re elfogynak a ch-s kajáim és még csak utána tudnék menni edzeni? vagy csináljam úgy, hogy egy ch-s kaja reggel egy edzés előtt egy utána és napközbe a tanfolyamon legyek ch nélkül?
Rottenbiller
Válasz
2010-03-23 11:29:47
Bunny

Szia bunny! Nem tudod mi a helyzet olya...

Kérdés
Szia bunny! Nem tudod mi a helyzet olyankor ha futás után fáj a bokám felett belül a lábam?rossz cipő?vagy valami lábfej gond? hosszabb távok után vagy néha focizok és nyom eléggé.Nem akarom,hogy zavarjon guggolásnál eddig még nemzavart csak fáj..KÖSZ elöre is
justice9
Válasz
2010-03-23 11:29:42
Bunny

Szia Bunny! 180/70-es lány vagyok 4 hón...

Kérdés
Szia Bunny! 180/70-es lány vagyok 4 hónapja edzek (torna kickbox) túl vagyok egy protein kúrán is de egyszerűen megállta fogyás pedig még egy 8 kilótól szeretnék megszabadulni a combom/fenekem egyszerűen akármit csinálok nem megy le pedig tekercselek úgy ellipszisezek úgy kickboxozok és semmi, az adipokill kúrán gondolkodom még de segíteni fog szerinted? köszi Mankita
mankita
Válasz
2010-03-23 11:29:30
Bunny

Szia Bunny! 19 éves 178cm 68 kg vagyok!...

Kérdés
Szia Bunny! 19 éves 178cm 68 kg vagyok!Most kezdenék egy tömegelést(nehezen hízó vagyok)!Edzéstervem:Hétfő:Mell-Vádli Kedd:Hát(Csuklya)-Comb Szerda:Pihenő Csütörtök:Bicepsz-Tricepsz-Alkar Péntek:Váll-Láb és minden edzés végén hasaznék!Szerinted ez jó vagy vmit változtatnál rajta?Étkezésem rendbe raktam!Kiegészítőként reggel multivitamin és Cvitamin,edzés előtt Attack,utánna Jumbo!Kérdesem az,hogy Attackba mehet-e glutamin és a Jumboba mehet-e plusszba zabpehely?Cvitamin adagolásáról milyen tanácsod tudnál adni?1,2,3,4,3,2,1 szem napokra osztva ez hüyleség szerinted? Válaszod előre is köszönöm Csaba!
csabbo
Válasz
2010-03-23 11:29:18
Bunny

Üdvözlet neked, ma vettem egy kis jumbo ...

Kérdés
Üdvözlet neked, ma vettem egy kis jumbo professionalt,meg mellé creatin-monohidrátot.Ezek segitségével szeretnék egy kis tömeget hozni magamra,szednék még mellé vitamint és pluszba BCAA exprest, a jumboban eleve van bcaa de gondolom nem baj ha egy kicsit rásegitek,a kreatint meg egy kis szőlőcukorral keverném.A kérdésem , a kreatin adagomba belekeverhetem a BCAA-t a szőlőcukor mellé?
nbalazs
Válasz
2010-03-23 11:28:59
Bunny

Szia bunny! Kajában lenne szükségem a se...

Kérdés
Szia bunny! Kajában lenne szükségem a segítségedre/tapasztalatodra hiszen te régebb óta üzöd a sportot mint én.(3hónap) 71kiló vagyok közepesen hizékony. 2 fontos kérdésem lenne. Először is: az étkezési táblázatban azt találtam hogy kb 125g rizs 10g fehérjét tartalmaz.Na most ez mijen fehérje ezt is beleszámolhatom a napi fehérjeszükségletembe (140g tehát már csak 100at kell megoldanom)? 4x van kaja nálam 4X125g rizs +100g csirke,reggeli turmix meg a vacsi is 22:30.Másodsorban:Az időbeosztásom miat csak 20:00tól22:00ig tudok edzeni sajnos. Ezt követően: 5percen belül elfogyasztom a turmixom mert por alakjában nálam van edzés végén vizet rá és már megy is lefele.A turmixom úgy néz ki:35g power protein és 12.5g dextróz 12.5g maltrodexin.A kérdésem attól félek hogy nem-e fogok ettől az esti turmixtól bezsírosodni eléggé gyorsan felszivodnak e ezek a szénhidrátok ahoz hogy ne rakódjanak le mert kb 15perc mulva fürdés és ágyban vagyok alszok.Ha esetleg igy be tudok zsírosodni milyen más megoldást ajánlanál erre a problémára.Semi más kiegészítőt nem szedek.Hálás köszönet egy kezdő
Xenzu
Válasz
2010-03-23 11:28:51
Bunny

Szia Bunny! 178 cm és 72 kg vagyok. ...

Kérdés
Szia Bunny! 178 cm és 72 kg vagyok. A hét elejétől kezdve elkezdtem tömegelni. A kajálásomat rendbe raktam az alapismereteknek megfelelően, a szükséges kalóriabevitelt az oldalon található kalkulátorral kiszámoltam, az ételek kalóriaértékét a tápanyag táblázatból nézem, a mennyiségeket konyhai mérlegen mérem nyers állapotban. A munkámból kifolyólag csak napi 5 étkezésre van lehetőségem, naponta 460 kcal fehérjét, 2600 kcal szénhidrátot és max. 690 kcal zsírt viszek be a szervezetembe. A zsír általában kevesebb, próbálom alacsonyabban tartani. Tudom, hogy zsírosodás nélkül nincs tömegnövelés, de akkor sem szeretnék túlságosan elzsírosodni, mert sajnos örökletesen a hasamra a seg*emre és a combomra hízok legelőször és ezt az ülőmunka még inkább elősegítheti. A kérdésem az lenne, hogy mivel irodában dolgozok és ülő munkát végzek, szükséges-e ennyi kalóriabevitel (ch és zsír), vagy elég kevesebb is mivel az edzéseken kívül sajnos nem sok testmozgásom van a nap folyamán. Bocs ha sokat írtam és előre is köszi a választ. Üdv, Kacsa
Duck
Válasz
2010-03-23 11:28:47
Bunny

Hello Bunny!Küzdősport mellett végzek sú...

Kérdés
Hello Bunny!Küzdősport mellett végzek súlyzós edzést,erőemelő jellegűt. Eddig folyamatosan fejlődtem súlyok tekintetében, egy fél éve viszont stagnálok.Súlyom is stagnál a súlycsoport miatt.Arra gondoltam hogy ha például csak guggolást végeznék heti 2x minden mást elhagynék akkor valószinűbb hogy legalább a guggolásom fejlődne?Aztán így variálnám fekvenyomással stb.Tehát hogy egyszerre csak egy nagy izomcsoportra állok rá.A kérdésem az lenne: hogy ez baromság és csak a súlyom növelésével tudok erősödni vagy egy próbát megér?ÜDV!
Imi
Válasz
2010-03-23 11:28:39
Bunny

Hello Bunny! 16 éves vagyok 189 centi és...

Kérdés
Hello Bunny! 16 éves vagyok 189 centi és 89-90 kiló. Egy éve járok kb edzeni, de augusztus óta csinálom normálisabban. Sajnos most se tökély, mert nembirok elég rendesen kajálni, nem vagyok sajnos milliomos. De a motiváció és az edzések intenzitása megvan! Áprilisban kezdenék egy diétát, 9héttel számoltam ki az adatokat. Napi 220-240fehérje menne, 170ch és 25 zsír. Emellé szeretnék venni lenmagolajat és L-karnitint bár szerintem a karnitinre már nem lesz pénz. Fehérjét vettem, Power Proteint, ami előző héten volt akciós, így 5 kilót vettem 4 áráért. Napi 3 adagot fogyasztanék, ez +60g fehérje, de ezt beleszámoltam a 240grammba. Az étkezésem most nem szeretném leírni, de küldök róla képet: [link] A 4.ik étkezés után lenne az edzés(heti 5), és 5-6odik között az aerob(50-60 perc minden nap). Szerinted ez így okés??Kaja rendben? Célom olyan 83 kiló. Előre is köszönöm ha válaszolsz, és köszönöm mind azt, amit erről az oldalról és tőled tanultam.És további sok sikert a munkádhoz!
akkezdet
Válasz
2010-03-23 11:28:28
Bunny

Üdv Bunny! Diétázom, 105 kg vagyok, anny...

Kérdés
Üdv Bunny! Diétázom, 105 kg vagyok, annyit kérdeznék, hogy jó-e így a kajám: reggel és edzés után 45g 100% whey protein prof. + 50g zab, valamint 4x 150g csirke, 37,5g rizs, 50g zöldbab. Húst extra szűz olívaolajban sütöm. Ez összesen kb. 200g CH, 240g fehérje. Vitaminnak multi pro + 3g C, edzés előtt L-Carnitin 2500 mg (100.000-es liquidből 1 adag). Köszönöm válaszodat!
Gabor
Válasz
2010-03-23 11:28:21
Bunny

Hali Bunny! A véleményedet szeretném ké...

Kérdés
Hali Bunny! A véleményedet szeretném kérni abban az ügyben hogy mától van a Tescoba 1190 ft/kg os csirkemell filé nagyon occsonak tűnik nekem meg annyira nem is hejzem a bizalmam a Tescoba.Mi a véleményed?Te vennél?
Fan
Válasz
2010-03-23 11:28:17
Bunny

cső Bunny! nemrég a flash-ben megnyertek...

Kérdés
cső Bunny! nemrég a flash-ben megnyertek két terméket, amire kíváncsi lennék hogy érkezett-e valami tapasztalat, hogy használták és segített-e valamit vagy szart se ér stb? Konkrétan a pentacarn-ra és az adipokill-re gondoltam. ezt a kettőt szeretném használni, de terméket csak úgy szeretek vásárolni, ha több véleményt is hallok/olvasok róla. esetleg neked van-e valami tapasztalatod, véletlenül nem használtad valamelyiekt?
anonymous
Válasz
2010-03-23 11:28:13
Bunny

Helló Bunny! A keddi lábedzésen guggolá...

Kérdés
Helló Bunny! A keddi lábedzésen guggolás után jól megküldtem a hack-gépet, az uccsó sorozatot bukásig akartam csinálni amíg kb nem bírok felállni belőle. Tiszta erőből toltam, és kb 18-19. ismétlésnél hirtelen megfájdult a fejem. De nem egyszerűen, kurvára fájt, hasogatott, szét akart szakadni. Ez normalizálódott egy fél óra alatt, de utána is éreztem, hogy nem teljesen oké. Ha elkezdek erőlködni, ugyanúgy előjön, bár a fájdalom nem tart sokáig. edzésen közel sem bírom teljes erőbedobással végezni a gyakorlatokat. Vigyáznom kell, hogy ne jöjjön elő megint egy erőlködésnél. Mondjuk az hozzá tartozik, hogy a keddi napon(lábazás előtt) dög melegben hordtam ki bringával az újságot a környéken, majd utána itthon takarítottam mint az állat, szal nem volt megállás kb egész nap. Van valami ötleted, hogy mi lehet ez? remélem semmi komoly:S előre is köszi a válaszodat!
poncso
Válasz
2010-03-23 11:28:07
Bunny

szia, én egy 188cm, 72kg kicsit vékonyab...

Kérdés
szia, én egy 188cm, 72kg kicsit vékonyabb alkatú, de kicsit izmosabb srác vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy te tömegnövelőt, vagy fehérjét javasolsz arra, ha izmot akarok fejleszteni. (Felesleg eléggé nincs rajtam.) Olyan mintha most megálltam volna a fejlődésben, egy éve kondizok, (májustól szeptemberig nem) a Fekvenyomást 30al kezdtem, most 50el szériázok. eddig két bodybuilder boltba mentem be, és az egyik a tömegnövelőt javasolta, a másik a fehérjét. Ezért nemtudom mitévő legyen, szoval megkérdezlek téged. Köszi, csáó
duff
Válasz
2010-03-23 10:06:32
Bunny

Szia Bunny! Két kérdésem lenne, az első:...

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne, az első: Egy éve edzem, 80 kg vagyok. Eddig nem szedtem semmilyen táplálék kiegészítőt és a kajám sem volt igazán rendben anyagi okok miatt, de most sikerült ezeket a dolgokat rendbe tennem. Napi kajám így néz ki: 4x100g csirkemell+100g rizs, reggel 100g zabpehely, reggel ébredés után és este lefekvés előtt 40 g 100% Whey protein, edzés után meg volumass 35 prof. 100g + Multi X+elkezdtem egy kreatin kúrát is.Ez így szerintem rendben is van. A probléma az hogy én ezt tömegnövelő étrendnek szántam viszont elkezdtem hasról és mellről szépen fogyni ami nem is baj, csak az alapismeretekben azt olvastam hogy, zsírt égetni és tömegnövelni nem lehet egyszerre, tehát ha ég a zsírom akkor nem nő a tömegem. A kérdés tehát az: Növeljem e meg a szénhidrát bevitelt, vagy talán elképzelhető az is hogy a fogyás az újfajta (tehát nem szemét) táplálkozás miatt indult meg de ettől még fog nőni az izomtömegem. A második kérdésem a kreatinnal kapcsolatos: Az 5 g kreatin monohydrat nem oldódik fel rendesen, viszont sajnos nem igazán érek rá 2 g-os adagokban szedni. Okozna e kárt a kreatin hatásában ha mondjuk az oldódás miatt meleg teában vagy vízben innám meg szőlőcukorral, esetleg simán kanállal enném és nem keverném el vízben. Válaszodat előre is köszönöm és tisztelet az eddig nyújtott segítségért.ÜDV.: Robi
sanita
Válasz
2010-03-23 10:06:29
Bunny

Szia Bunny ! Kezdőnek számitok még, kb....

Kérdés
Szia Bunny ! Kezdőnek számitok még, kb. fél éve edzem, és ebbol 4 hónap az ami igazábol kemény edzésekkel telt. Olvastam rengeteget a cikkekben, és nagyon tetszik a Mike Mentzer által alkalmazott HIT, vagy Heavy Duty eszésmódszer. Az lenne a kérdésem, hogy neked mia a véleményed erről a módszerről, sokat adok a szavadra:). Táplálkozásom rendben van, és a pihenés is. Köszönöm előre is válaszod, és elismerésem az egész csapatnak:). Minden jót.
Raymond333
Válasz
2010-03-23 10:06:25
Bunny

Cső! Bunny! Kösz a gyors válasz a kreati...

Kérdés
Cső! Bunny! Kösz a gyors válasz a kreatinkúrával kapcsolatban, még annyi írnék, az edzéstervem bodybuilder.hu segítségével állítottam össze, természetesen szedek gyors és lassú felszívódású fehérjét, ill gyors és lassú szénhidrátot is valamint vitaminbevitel is megvan, ennek fényében kérdeztem a kreatinkúrát, de válaszod alapján ezek után belekezdhetek, persze tudom én is, hogy instant izmot nem lehet kapni, ill a edzőteremben dől el a legjava! Üdv.
nickysantoro
Válasz
2010-03-23 10:06:21
Bunny

Kedves Bunny! Tanácsot szeretnék kérni ...

Kérdés
Kedves Bunny! Tanácsot szeretnék kérni Tőled tömegnövelő étrenddel kapcsolatban.A helyzet az, hogy alapból nagytestű vagyok (196cm/100kg), így 5000+ kalóriát meg kellene ennem naponta, ennyit pedig iszonyú nehéz rizsből/zabpehelyből bevinni.Mostanában mogyorót szoktam még fogyasztani, de még így is nehéz elérni ezt a mennyiséget.A kérdésem az lenne, hogy tudsz-e javasolni olyan szilárd ételt/alapanyagot ezeken kívül, ami még belefér a testépítő étrendbe (tehát nem cukor és szalonna, gondolom), és könnyen fogyasztható módon tartalmaz sok kalóriát? Válaszodat előre is köszönöm!
Tyler913
Válasz
2010-03-23 10:06:18
Bunny

Helo Bunny! Nekem kajával kapcsolatos ké...

Kérdés
Helo Bunny! Nekem kajával kapcsolatos kérdésem lenne. Mégpedig hogy 7- 14 ig melózok. És d.e. nincs időm enni egyáltalán. Tehát így oldanám meg: felkelek 100% Whey Protein + müzli + 1 banán aztán olyan fél10-10 felé benyomnék egy protein meal-t. És csak délben jutok ugymond normális kajához. Ez így nem gáz, hogy a d.e.-öt tápkiegészítőkből oldom meg?
pingu88
Válasz
2010-03-23 10:06:15
Bunny

Szia BUNNY!!! Sajna a jobb térdemben ...

Kérdés
Szia BUNNY!!! Sajna a jobb térdemben részelegesen szakadtak az oldal,ill,a keresztszalagok. Kaptam térdrögzítőt a gipsz helyett, hála istennek,szerinted mennyi idő szükséges ahhoz ,hogy újra guggolhassak??? Ez a 3.hét kényszerpihenőm,szerinted jövőhéttől felsőtestre végezhetnék olyan gyakorlatokat amelyek nem terhelik annyira a térdemet??? Válaszod előre is köszönöm!!!
gkick
Válasz
2010-03-23 10:06:11
Bunny

Szia Bunny!! Rovid leszek... 2 eve edze...

Kérdés
Szia Bunny!! Rovid leszek... 2 eve edzek es sajnos 1 honapja abba kellett hagynom mivel vall problemakkal kuzkodtem.Eloszor el kezdtem szedni a proenzi 3+ gyogyszert majd 2 het utan ujra nekifutottam kis sulyokkal de nem ment.Ezutan szedtem tovabb a proenzit mert hittem hogy az izuleteim vannak tropara menve,de voltam csontkovacsnal es azt mondta hogy a 6-os 7-es csigolyam kozott egy idegszal nem volt a helyen azt visszarakta es 2 alkalommal kiropogtatott majd mondta 3 het es kezdjek kis sulyokkal edzeni.Az elso heten nem ereztem semmit de most eltelt a 3.ik het is es a hatam ahol ropogtatott az kicsit faj ha rosszul ulok fekszek es a vallam is egesz nap picit salyog.Nem faj csak rossz mozdulatoknal egybol erzem.Nem hiszem hogy akar 5kg-ot is tudnek igy emelni mert meg a rizst is ugy fozom hogy alig merek emelni nehogy baj legyen. A pihenessel mar a pocsom kivan,de igy edzeni nem tudok... Letezik az hogy 2 honapja pihen valaki es egyre rosszabb?/????? Lehet jobb lesz egyszer de eleg turelmetlen vagyok mivel mindenem a sport es kello odafigyelessel edzettem etkeztem...... Valaszod elolre is koszonom.....Mike
anonymous
Válasz
2010-03-23 10:06:08
Bunny

Helló Bunny, ez tudom, hogy nem üzenőfal...

Kérdés
Helló Bunny, ez tudom, hogy nem üzenőfal meg kívánságműsor de az jutott eszembe, mi lenne ha a következő audioblog témája az Operabál lenne,olvastam az indexen egy online közvetítést(!!!!)és majd befostam a röhögéstől, ajánlom mindenkinek megtekintésre, igazi szánalom, ami ott lehetett, a média összes kurvája ott volt(hím és nőstény egyaránt) szívesen megnéztem volna ahogy körbemegy a BBTV kamerája, mint igazi példaképeken:)A másik a Valentin nap, szerintem azt is nagyon kedvelheted és csak úgy mint az Operabálról arról is lenne néhány verbális rózsaszirmokkal meghintett véleményed...
Balázs
Válasz
2010-03-23 10:06:03
Bunny

Szia! A melledzésem fekvenyomásból, ferd...

Kérdés
Szia! A melledzésem fekvenyomásból, ferdepados nyomásból és valamilyen típusú tárogatásból áll. A tárogatás típusát 8-12 hetente változtatom. Néha sima-, néha ferdepadon, máskor pedig peck-deck gépen. Az elmúlt hetekben peck-deck gépen dolgoztam. Két hete ismét sima padon tárogatok, vagyis próbálok, ugyanis van vele egy probléma: az alsó holtpont fölött egy picivel úgy érzem, mindjárt elroppan néhány izomrost a bal oldalon, a mellizmomban. Ez nekem teljesen új (8 éve edzek). A súly olyan kicsi volt, hogy 20 ismétlést meg tudtam volna csinálni normál esetben. Az volt az első gondolatom, hogy nem vagyok bemelegedve, de azok után, hogy piramisban nyomtam fekve, 140 kilóig felmenve, majd néhány sorozat ferdenyomás probléma nélkül, már durrant is a mellem, már csak a tárogatás hiányzott... hát, nem tudom... Tudom, nem szabad olyan gyakorlatot csinálni, aminél fáj, de mégis idegesít, hogy miért van ez. Van valami ötleted? Köszönöm a választ! Üdv.: Dávid
Dávid
Válasz
2010-03-23 10:06:00
Bunny

Helo bunny! Nekem olyan kérdésem lenne, ...

Kérdés
Helo bunny! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kretin kúrát szeretnék kezdeni (crea bomb)! Kaja rendben van de hízásra hajlamos vagyok ezért ritkán eszek csak rizst legtöbbször csak edzés utáni étkezéskor esetleg reggel, inkább a hüvelyeseket, barna rizst, durumtésztát szóval alacsonyabb GI-s ch forrásokat eszek! Szóval a kérdés az lenne, hogy szerinted annak van-e értelme hogy a creatin jobb hasznosulása érdekében abba a 2 hónapba ameddig nyomom a bombot visszatérnék a rizshez az alacsony GI-s ch források helyett mivel annak magasabb a GI-je és a kreatin hasznosulásához ugye jól jón a magas inzulinszint, dextrozt nem akarok feleslegesen tolni csak edzés utáni proteinturmixomba. Szóval szerinted érdemesebb a creát benyomása utána után rizzsel tolni a csirkét vagy ugyanugy megfelel pl lencsével vagy durumtésztával csak magas legyen a ch mennyisége? köszi a választ, király az oldal, sok okosságot tanultam már itt!!
ibrik
Válasz
2010-03-23 10:05:57
Bunny

hello! Olyan kérdésem lenne hogy 1 hónap...

Kérdés
hello! Olyan kérdésem lenne hogy 1 hónapja rendszeresen edzek heti 4-5ször konditerembe 1.nap hát-váll 2.npa láb+has 3.nap mell+kar kb. 4-5 gyakorlat/izomcsoport az edzés körlbelül 1,5-2 óra / nap. A dohányzásról is leszoktam a gyúrás elkezdésével. Táplálkozás szerintem rendben. 500g ch +160 g fehérje ennek fele szilárd kajából. 196 cm 81 kg. Nos a kvetkezőa kérdésem az elmúlt 2 hétben nehezn evszek mély levegőt egész nap ásítok ennek fele oylan hogy csak ásítok de nemtudok egy nagyon mély levegőt venni és normálisan ásítani amikor alszok napi 8-10 órát. Múlt hétena csuklóm is meghúzódott. haveromnak ugyanez a baja. Vajonmiért lehet? köszönöm a válszod
krisz
Válasz
2010-03-23 10:05:54
Bunny

Hali Mesterunk. Mar megint en vagyok:D R...

Kérdés
Hali Mesterunk. Mar megint en vagyok:D Remelem jol vagy. Jon egy kis kerdes ha nem baj:) Szoval 3het a dieteban....nem panaszkodom eleg jol megy. De most nem tudom hogy mi lett a kezemmel de most mind ket konyokom elkezdett fajni:( Reggel neha eleg szer erzes mikor felkelek. N amost nem tudom mi lehet vele de kicsit parazok hogy valami gyulladas vagy talan rosszabb:(: Holnap megyek az orvoshoz hogy azert nezze meg hogy mi tortent de felek hogy azt fogja mondani hogy vege az egesznek amit nem nagyon akarok,bar az orvosom nem egy hetkoznapi bunko akinek az az elso EDZES BEFEJEZVA EGY ELETRE MERT TONKRE MESZ!!!!!!!!!!!! De azert meg is felek. Szerinted komoly????Tudom igy lathatatlanban nem konnyu de hatha. A masik kostoltad mar a BCAA-bol a nme izesitetett???? Hat eleg keseru a cucc... Hogy a legjobb lenyomni feherjevel??? Es valami mas: Itt kint Angliaban most lesz egy ugy nevezett Bodypower verseny szeruseg de majd pontossan leirom csak meg futolag lattam. De mar gondolom te tudod:)... Tovabb nem is zavarok minden jot.. Remelem tudsz valami biztatot mondani megint:) Koszi mindent!!!!!!
Tavkapcs
Válasz
2010-03-23 10:05:50
Bunny

Üdv! Chris kérdésére, hogy mitől fáj a ...

Kérdés
Üdv! Chris kérdésére, hogy mitől fáj a nyaka, hát azt nem tudom mi az oka, de nekem is volt ilyen vagy ehhez hasonló 2 hete. Nekem is 3-4 napig fájt és nekem is bicepszezésnél jött elő...szerintem nagyon feszítettük a nyakunkat és azért volt. A lényeg, hogy egyszer csak elmúlott azt azóta semmi...Ne parázz!
Máté
Válasz
2010-03-23 10:05:46
Bunny

Na sziasztok megint. Csak szeretném le...

Kérdés
Na sziasztok megint. Csak szeretném leírni a fejleményeket, hogy mik történtek velem az első panaszok, vagyis csütörtök óta. Szóval én is arra gondoltam amit bunny mondott, hogy stresszgép vagyok. A körzeti orvos írt is fel egy erős a xanax-al egyenértékű nyugtatót. Ám semmi hatása. A tünetek továbbra is fennállnak. Néha még a szemem is bevérzik. Olvasgattam a neten (két rosszullét között) és arra gondoltam mi van ha fehérje érzékenységem van (anafilexiás sokk-nak) vannak hasonló tünetei. Ezért csütörtök óta alig pár gramm fehérjét fogyasztottam (krumpli, répa, gyümölcs...semmi hús, tej, tojás stb.) Ám a tünetek továbbra is fennállnak...sőt péntek óta már be is lázasodtam. Lehet csak jobban kibasztam magammal a hirtelen fehérje megvonás miatt. Szóval szerintem totál gáz vagyok... már én is nevetek magamon. :) Ezelőtt még soha semmi miatt nem volt halálfélelmem. Komolyabb betegségem is régen volt. Csak azt akartam ezzel leírni, hogy gáz ami itt Heves-megyében működik (Csődbe ment Hosp-Invest st.b.)....két orvosnál is voltam. Egyik sem vett vért, hogy nézzenek egy teljes vérképet, vagy vizeletet még csak beutalót sem adtak egy 24 órás megfigyelésre. Bár minek is adtak volna mikor erre felé hatvanban, még a rákos betegektől is megvonták a kemo-t mert költséges. Mindegy hétfőn irány a kerepesi kórház. Közben azért felmerült még egy kérdés. Szóval mennyi annak a lehetősége ( a családban a felmenőknél többször előfordult) , hogy a begyulladt mandula esetlegesen ráhúzódik a szívre és azt basztatja? Egyébként a nagy előre be nem tervezett diéta közben rájöttem, hogy a dió szilvával együtt isten finom. Mindenesetre fehérjét még nem merek nagyobb mennyiségben enni (ezt sikeresen elérte az orvos....meg a családtagok). Megvárom a majdani vérkép meg allergia teszt eredményét. Bár gondoltam arra is, hogy kibaszok az itteni kórházzal...bemegyek a várójukba aztán megiszok 1 liter tápláló finom tojásos, banános, lecitines, narancsdzsúzos, tejszínes turmixot. Aztán lesz ami lesz gyors allergia teszt. :D Előre is bocs a sok fárasztó szövegelésért. De amíg ezen sorokat írom addig is elvagyok meg "jókedvem van" és nem arra gondolok, hogy négy hónap szépen meglátszó munkája megy lassan pocsékba (még szerencse, hogy nem 5 évé). Már alig várom, hogy jobban legyek és edzhessek. üdv mindenkinek.
dongo
Válasz
2010-03-23 10:05:43
Bunny

Jóanyámat 53 évesen befogtam én is edzés...

Kérdés
Jóanyámat 53 évesen befogtam én is edzésre, most már hetente háromszor jár velem, aerobozik meg csinál egy kis súlyzós edzést, semmi megerőltetőt, életében nem sportolt. Az étkezésénél azonban van is egy kis gond: mivel edzésből olyan 6 körül érünk haza, akkor kéne ennie, mivel éhes edzés után, de ha eszik, nem bírja az emésztése, este nehezen alszik el, akármilyen könnyű kajáról is van szó Kérdés: van-e valami tápkieg erre, kifejezetten az öregedés miatt lelassult anyagcsere, nehéz emésztés hatásainak ellensúlyozására?
Sven
Válasz
2010-03-23 10:05:40
Bunny

Szia Bunny! Kollégiumi konditeremben edz...

Kérdés
Szia Bunny! Kollégiumi konditeremben edzek, és hát nincs valami nagy felszerelés. Mell edzésről kérdeznék. Fekvenyomást,ferdepados nyomást,tárogatást, és szűknyomást csinálok egy mell edzésen. de a szűknyomást nemigazán érzem, tudsz valami gyakorlatot amivel ezt leválthatnám és a vállat sem nyírja :) na előre is köszi, jó munkát
anonymous
Válasz
BB.Tv 59!
2010-03-23 09:56:54
bunny

Szia bunny! A Hasplasztikás csávónak üz...

Kérdés
Szia bunny! A Hasplasztikás csávónak üzenem, hogy ilyen komoly fogyás után a TB támogatja a műtétet. Csak kell lennie egy hivatalosan mért súlynak fogyás előttről. Háziorvosnál rá lehet kérdezni onnan pedig a megyén belűl egy plasztikai sebészhez irányítják...
revi
Válasz
meg lehet próbálni, de nem vennék erre mérget. mellékesen röhej, nem a fogyás előtti súly számít, hanem hogy hogy néz ki az illető bőre!
2010-03-23 08:35:29
bunny

Szia! 17 éves vagyok,3éve edzek.A kaja ...

Kérdés
Szia! 17 éves vagyok,3éve edzek.A kaja rendben van , jelenleg 100% Whey Protein-t szedek és gondolkozok a creatine fx-en. Nem akarom örökké szedni csak tartanék egy kreatin kúrát 7-10 naposat.Az lenne a kérdésem h káros e az egészségre és van e valamilyen mellékhatása. Válaszodat előre is köszönöm.
janoska1993
Válasz
jánoska, káros az egészségre az, ha valaki szimplán hülye. mellékesen egy kreatin kúra nem tíz napos, mint gondoltál zseniképzőből szabadult barátom, mi fog tíz nap altt történni, megváltod a világot? ezenfelül erősen érdekelne, mi abban olyan nehéz, hogy az alapismeretek, a szabályzat és a GYIK elolvasása kötelező? mert a amióta kivettük a jelszót, özönlenek az ebbe beleszaró parasztok, de mindenkit megnyugtatok: nem lesz válasz ez esetekben!
2010-03-23 08:33:46
bunny

Szia Bunny! Mostanában fájogat a vállam ...

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában fájogat a vállam fekvenyomás, és oldalemelés közben. Azt olvastam az egyik tesztoszteronos cikkben, hogy a "testépítő fekvenyomás" nem a legegészségesebb a vállaknak. Érdemes-e áttérni a erőemelő típusú fekvenyomásra (elvileg vállkímélő,de ahogy olvastam izomtömeget nem hoz..) vagy hagyjam el a francba egy ideig az egészet.
kismarkez
Válasz
ebből a szempontból a különbség csak a vállak, illetve akönyök pozíciójában van. a lényeg, hogy könyökeid engedd előre nyomáskor, ne tartsd a felkarodat merőlegesen a felsőtestedhez (felülről nézve), hanem engedd be magad mellé úgy, hogy a könyök a lábaid felé mutasson.
2010-03-23 08:28:39
bunny

hello! azt szeretnem kerdezni h a monst...

Kérdés
hello! azt szeretnem kerdezni h a monster pakkban levo 360 db kapszula azer nem terheli meg a májat?! + 100%whey protein,nitric oxide overdrive,hot blood. naponta meg iszom 2-2,5l vizet. a választ elore is kosz!
zolee92
Válasz
drága zoli, ne menjünk már le fogyatékosba - azért mert valami tabletta, az már a májat terheli? gyerekkorodban nem féltél az M&M golyók májat terheló hatásától? hülye vagy-e?
2010-03-22 22:38:09
bunny

Hali. Érdeklődnék, hogy neked az ismeret...

Kérdés
Hali. Érdeklődnék, hogy neked az ismerettségi körödben volt olyan akinek volt ilyen fogyás utáni bőrplasztikája illetőleg tudsz vkit ajánlani? Nekem lassan időszerű lenne felkeresni egy dokit egyenlőre még csak konzultáció szempontjából így 50 kg fogyás után :), de elég tanácstalan vagyok, hogy kire bízzam rá magam vagy merre keresgéljek. Pénz nem annyira számít inkább az eredmény. Kösz
Rottenbiller
Válasz
őszintén szóva ezt bármely palsztikai sebész elvégzi. ha kell utánanézek.
2010-03-22 22:02:14
bunny

Már megint én..Ez most lehet hogy hülyén...

Kérdés
Már megint én..Ez most lehet hogy hülyén fog hangzani...de ugyebár a koksz az illegális..na most ha én pl viszem x-től y-nak és neadjisten rendőrbe ütközök(bár ennek kicsi a valószínűsége)és pl legyen nálam valamiből pl 15 ampulla... milyen szankciókra számíthatok?Mert ha nagy a rizikó akkor hagyom a fenébe...bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok..ismét köszi a segítséget.
noresz90
Válasz
a koxkereskedelem önmagában nem illegális, de bizonytalan eredetű gyógszerászeti termékek kereskedelme már az. de azt hiszem ezen rovat kereteit kurvára kimerítettük.
2010-03-22 22:01:25
bunny

Szia Bunny! Ismét írok p90x-el kapcsolat...

Kérdés
Szia Bunny! Ismét írok p90x-el kapcsolatban. Mivel nem néztél utána leírom, hogy milyen ez. Sok dvd-re van osztva szinte minden dvd egy izomcsoport. 01 Chest & Back , 02 Plyometrics , 03 Shoulders & Arms , 04 Yoga X , 05 Legs & Back , 06 Kenpo X , 07 X Stretch , 08 Core Synergistics , 09 Chest, Shoulders, & Triceps , 10 Back & Biceps , 11 Cardio X , 12 Ab Ripper X. Persze kell hozzá felszerelés is: sulyzó, húzodzkodó, fekvőtámasz keret( amit itt elég jó áron be lehet szerezni). Igazából erre nem válszoltál: Szerinted milyen kiegészítőkkel lehetne fokozni ?
zalanszabo
Válasz
kiegészítő aggyal, barátom!
2010-03-22 22:00:11
bunny

cső Bunny! első kérdésem az lenne, hogy ...

Kérdés
cső Bunny! első kérdésem az lenne, hogy szeretném az adipokill-pentacarn kombinációt használni diétához, csak nemtudom hogy mikor és mennyit kell bevenni belőle? (a termékek alatt nincs ott) a Pentacarn-ból 2 vagy 3 szemet akarok edzés előtt. Ez így jó? a gondom inkább az adipokillel lenne, hogy úgytudom nem kell edzéshez kötni (tehát nem edzés előtt kell), de akkor mikor? reggel éhgyomorra 2-t, aztán a másik 2-t du vmikor? én így gondoltam de lehet hogy ez így szar. te hogy gondolod? Másik kérdésem pedig, hogy egyik haverom megy felvételzni (fekvő, fekvenyomás, futás, ilyesmik lesznek), és reggel előtte mit lenne érdemes enni hogy maximális energiát adjon neki? Illetve fekvenyomás lesz, hány napot lenne érdemes pihenni előtte? kicsit sok lett de remélem válaszolsz és remélem nem kérdeztem faszságot. További jó munkát!
laci14
Válasz
adipokill: 8kor, 12-kor és 16-kor, pentacarn étkezések és edzés előtt fél-egy órával. jó választás! a haverod zabpelyhet, telejs kirőlésű tésztás vagy ilyesmit egyen. fekvenyomni máér egy héttel előtte nem kell!
2010-03-22 21:58:45
bunny

hello rovid kerdesem lenne.Mi a velemen

Kérdés
hello rovid kerdesem lenne.Mi a velemenyed a felso mell es a mell kulon napon valo eddzesevel.erdemes kulon edzeni vagy folosleges. koszi a valaszt
csillus92
Válasz
baromság.
2010-03-22 21:56:29
bunny

szia Mester. nagyon jo volt az EZEROCSI...

Kérdés
szia Mester. nagyon jo volt az EZEROCSI rádioprogram,buszke voltam rátok. tegnap fizettem ki rendelésemet a shop builderen(86000 ft) amely hamarosan megérkezik ide ANGLIA-ba,amelynek persze barátnom nem orult hogy miért nem inkább MAKE UP és NOI RUHÁK-ra koltottem véres verejtékkel megkeresett pénzem ,de sebaj majd hozzászokik mert ez igy lesz a jovoben is!! nagyon boldog vagyok a SHOPBUILDER szolgáltatással, mindenkinek tudom ajánlani. kérdésem a kovetkezo:diétámból 2 hét van még hátra ami után elmondhatom hogy bement majdnem 60kg csirke 8 hét alatt és midossze 100-150 gramm ch/nap. Szerinted ezután ajánlatos a COLON CLEANSER-t bevetni vagy várjak inkább a tomegelés utánig? elore is koszonom válaszod. Kitartást és sok sikert a munkádhoz BUNNY! Tisztelettel:BLAISE(fórum:távgyógyító)
igazfaith
Válasz
blaise, te régi haver vagy, emlékszem rá a ködös anliábul mindig írsz valamit. köszi a dícsérő szavakat, át fogom adni a shop dolgozóinak is. a kédésedre térve: a colon clelanse nem hüylség kúra szerűen megelőzőleg sem, de az ideje nem biztos hogy most van. valszeg elég tisztán kajáltál ahhoz hogy ne legyen gond. ártani nem fog, sőt, de ha választanod kell két időpont közül, inkább tömegelés után. ha viszont belefér a büdzsébe, nem hülyeség kitúrni a csirke maradványokat a bojhokból, fujj! :DDDD
2010-03-22 14:53:08
bunny

Cső Bunny! Átlagos testalkatú (187 cm ...

Kérdés
Cső Bunny! Átlagos testalkatú (187 cm 86kg) srác vagyok! A kérdésem a következő lenne: 2 hónapja kezdem el edzeni, az étrendemre ill. napi fehérje szénhidrát bevitelre különösen figyelek, kérdezném hogy szerinted érdemes e elkezdeni egy kreatin kúrát vagy ezzel várjak még, ill. mikor érdemes elkezdeni kreatint szedni! Válaszod előre is kössz!
nickysantoro
Válasz
2010-03-22 11:01:34
Bunny

Szia Bunny! Van amerikában egy nagyon el...

Kérdés
Szia Bunny! Van amerikában egy nagyon elterjedt testépítő program a neve p90x ( itt egy link, hogy milyen is ez: [link]) Szerinted milyen kiegészítőval lehet gyorsítani a fejlődési folyamatot? És szerinted jó valamire? Youtube-on nagyon sok videó ami nagyon dícséri. Előre köszi a válaszod.
zalanszabo
Válasz
2010-03-22 11:01:30
Bunny

Szia! Diéta alatt befigyelhet napi 100g ...

Kérdés
Szia! Diéta alatt befigyelhet napi 100g szójagranulátum??(igazából a zsírtartalma miatt aggódom, bár növényi). A zöldségről blogban azt mondtad hogy bőven lehet enni belőle. Ha annyit eszem amennyitől elmúlik az éhség akkor az oké??(franciasalátaalap) Nagyon jók és tanulságosak a blogok ill. a bb rádió. Így tovább.
szoldzsör
Válasz
2010-03-22 11:01:27
Bunny

Szijo Bunny az lenne a kérdésem, h kreat...

Kérdés
Szijo Bunny az lenne a kérdésem, h kreatinkúrát szeretnék beiktatni(70kg vagyok) és rendeltem Crea bombot,attackot meg jumbot és most ugye 70/15=4,6*5 gramm kreatin amivel nem is lenne baj de mivel az attack is tartalmaz kreatint meg a jumbo is és mivel az attackban meg a jumboban is a teljes mátrix mg tömege van feltüntetve nem külön a kreatin ezáltal valószínű h jókis hasmenésem lenne mivel nemtudom, h a 4.6*5gramm kreatinon kívül mennyi jönne be a jumbobol meg az attackból...tanácsodat várom,Üdv Sanyi
galsanyi
Válasz
2010-03-22 11:01:24
Bunny

Hali Bunny! 172cm 62kg vagyok, tömegnöv...

Kérdés
Hali Bunny! 172cm 62kg vagyok, tömegnövelés lenne a célom. Még csak most kezdtem el ezt a sportot és még soha nem szedtem táplálékkiegészítőt. Már végeztem az átmozgató edzésprogrammal(amit itt olvastam. ezért is köszi!) és a komolyabb fejlődés érdekében szeretnék kipróbálni két terméket + egy nehezebb edzéstervet(már van). Mivel nem szeretnék Kreatin tartalmúakat használni, ezért erre a tömegnövelőre gondoltam: Pro Nutrition Pro Mass amit ezzel párosítanék: Power Protein Inkább a fehérje az amiből keveset bírok bevinni hiába a 4-5 néha 6 étkezés. Szerinted jó lenne ez a kettő együtt, ha igen milyen arányban? Ha nem te mit ajánlasz?! Bocsi, ha valami hülyeséget írtam mint mondtam nem igazán vagyok még jártas mindenben(elolvastam és ki is nyomtattam az alapismereteket:P)nem akarom az időd rabolni de sokat jelentene a véleményed! Előre is köszönöm, Krisz
k_krisz92
Válasz
2010-03-22 11:01:20
Bunny

Szia Bunny! Szerinted érdemes minden izo...

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted érdemes minden izomcsoportnál a magas ismétlés számot alkalmazni, vagy vannak olyan izomcsoportok, amelynél inkább alacsony ismétlés számot alkalmazzak? Gondolok itt például a vállra, hogy ott elég a 8-10...Tömegnövelés alatt lenmag olajból a 20g elég? Mellett reggelente olyan 20g diót szoktam enni. thx
gede
Válasz
2010-03-22 11:01:16
Bunny

Hello bunny! Nekem nem lehet A vitami...

Kérdés
Hello bunny! Nekem nem lehet A vitamin-t pluszba bevinni egyátalán, de szeretnék szedni valamilyen vitaminkészitményt testépitéshez. Tudnál ajánlani valami multi-x, multi-pro szintü vitaminkombót, ami nem tartalmaz A vitamint. Esetleg, ha meg tudod mondani melyik tabletta tartalmazza az A vitamint a multi-pro-ban, akkor azt kihagynám és úgy szedném. Vélemény? Elöre is köszönöm!
kovacsgyula
Válasz
2010-03-22 11:01:12
Bunny

Szia \"Bunny\"! GFX tomegnovelot szed...

Kérdés
Szia "Bunny"! GFX tomegnovelot szedek a Pro Nutritiontol ,es most megfaztam ugylatszik aerob edzes soran...eleinte csak a torkom kezdet fajni aztan lattam hogy kezd rahuzodni a mandulamra,felek hogy rahuzodik teljesen a mandulamra vagy komolyabb komplikacio lenne es az edzesem rovasara megy..nem akarok kihagyni egy edzest sem...ma vasarnap pihenek....Felemeltem a napi C vitamint 3-4 grammra hatha hamarabb helyrejovok..Az lenne a kerdesem hogy ha vettem ma egy aszpirint az nem e lenne gond?azert kerdem mert halottam hogy az ilyen hue gyogyszerek mint pl aszpirin vagy antibiotikumok nem szabad melette tomegnoveloket szedni..nem befolyasolja egyiket e a maisk?vagy nem e karos az egezsegre !Kosz a valaszt elore is !!!
adamaskus
Válasz
2010-03-22 11:01:09
Bunny

Szia, Bunny! Szerinted az jó elképzelés,...

Kérdés
Szia, Bunny! Szerinted az jó elképzelés, ha én a ch szükségleteimet csak zabpehelyből állnám, és egyedül az edzés utáni időpontban ennék meg egy csomag (125G) basmati rizst?. A zabpehely lassú felszívódási alacsony GI értékű tápanyag és mondjunk mikor nincs edzésem csak ezt eszem (1nap edzés 1nap pihi). Ez szerinted így jó? Így néz ki az étkezésem: 1, (edzésnap) 1db banán, 110g zabpehely, 20g lenmagolaj, 5 tojásfehérje, 20g dió, 120g hering (20gfehérje), brokkoli, spenót, multi pro, 2, 100g túró, 100g csirke, 90g zabpehely 3, 150g csirke, 80g zabpehely, brokkoli 4, edzés után vm35prof 5, 125g basmati rizs, 150g csirke, brokkoli 6, 60g zabpehely, 50g csirke, 100g túró, 5 tojásfehérje, spenót, brokkoli 7, lefekvés előtt egy 100%whey pro prof. Mi róla a véleményed?....Edzésnapon kívül ugyan ez csak a rizs helyett zabpehely megy! más... köszi
gede
Válasz
2010-03-22 11:01:02
Bunny

Üdv Bunny!Kicsit lehet hosszú leszek,de ...

Kérdés
Üdv Bunny!Kicsit lehet hosszú leszek,de nagyon nagyon fontos lenne a válaszod számomra,mert egy korrekt embernek tartalak és adok a szavadra.Egy kérdésem lenne,amelyet a te válaszod alapján fogok eldönteni.Szóval.Az a helyzet,hogy van egy haverom,aki sajnos kokszol,és neki is van jó néhány doppingoló haverja :S...Én nem kokszolok,soha nem is fogok, alkoholt sem iszom egyáltalán, és nem is dohányzom..A helyzet az hogy én termet váltottam,és egy másik városba járok edzeni,abba a városba ahova suliba járok.Ott elég sok erőemelő és doppingoló testépítő van, és a haverom megkért hogy szerezzek neki onnan szteroidokat, mert sokan vennének tőle stb...Itt jönne a kérdésem...Sajnos a tápkiegeket nem nagyon engedhetem meg magamnak és hát a kajámban is sajna elég sok szemét van...Arra gondoltam, hogy esetleg hoznék neki onnan amit kér, de úgy hogy én tennék rá az árára x ft-t és ebből a haszonból vennék minőségi kaját,és tápkieget..És azt szeretném kérdezni hogy szerinted ez nagyonnagy szemétség lenne??Úgyértem hogy azért nekem is lehet hogy kicsit lelkiismeret furdalásom lenne h tőlem is szerzik a cuccot..esetleg valakinek valami baja lesz és rajtam csattan az ostor..Szerinted ha ebből tudnék pénzt szerezni hogy x embertől elviszem y-nak a cuccot az nagyon nagy szégyen lenne??Mit javasolsz??Hagyjam a fenébe az ilyen ügyeket..vagy esetleg keressek egy kis pénzt?Fontos lenne a válaszod, mert ha nemet válaszolsz akkor nem vágok bele,de ha szerinted nem nagy ügy akkor egy kis pénzt csinálnék belőle tápkiegekre és rendes minőségi kajára.Köszönöm szépen a segítséged.
noresz90
Válasz
2010-03-22 11:00:57
Bunny

Szia bunny! 16 éves vagyok 186 centi és...

Kérdés
Szia bunny! 16 éves vagyok 186 centi és ~83 kiló. Kb 9 hónapja edzem, azóta sikeresen ledobtam 15 kilót és izmosodtam egy keveset. Amerikai focizom, ami heti 2 edzést jelent, emelett van heti 3 súlyzós edzésem síma mell-bi, hát-tri, láb-váll felosztásban... De 1 hónapja kb. egy csónya sérülésem lett a derekamban, pontosan nemtudom mi, nemvagyok egy orvoshoz járó típus. Idegbesípődésre gondoltam, nemsokat pihentettem es megint benyilalt de most a másik oldalon azóta eltelt ujabb 2,5 hét, úgy érzem jó és már szeretnék edzeni. Mit gondolsz mit kellene csinálnom h megerősítsem azt a területet? Heti 2x 1-1 edzés után mélyhátizom-has szuperszettek segíthetnének? Hanyagolom a guggolást, meg mindent ami fáj, nyilván. Másik kérdésem, hogy húsvét után szeretnék diétázni, kb 200g ch-val, sok zöldséggel és igyekszem 2g/tskg fehérjével. Lenmagolajjal mennyire kell csinján bánni, vagy beverhetek belőle több evőkanállal is nyugodtan? + Vettem Carni Matrixot és Tea-x-et, ezeket szedném közben, csak nem igazán tudom hogy kellene ezt elosztani, a 3 sulyzós edzés és 2 amerikai foci edzéshez, ja és heti 1-1 alkalommal amikor tudok eljárnék úszni a hátam miatt. Egyértelmű, hogy egy nap nem lenne 2 edzésem. Mellette aeroboznék amennyit az időm enged. Bocs, h hosszú voltam, előre is köszi.
sereya
Válasz
2010-03-22 11:00:53
Bunny

Helló Bunny! Szerinted ugyanolyan jó, ha...

Kérdés
Helló Bunny! Szerinted ugyanolyan jó, ha az egykezes nyomást úgy végzem, hogy csak az egyik kezembe van súlyzó?Így a másik kezemmel az utolsó 2ismétlésbe tudok saját magamnak segíteni+jobban érzem a vállam is.
mimbra24
Válasz
2010-03-22 11:00:48
Bunny

Hali Bunny!Azzal a kérdéssel fordulok ho...

Kérdés
Hali Bunny!Azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy mond el a véleményedet a következő diétás reggeliről!?1.Valóban jó ez diéta alatt?2.Csak reggelire vagy napközben bármikor!?40-50gr Promix fehérje+2dl 1,5-ös tej+60-100gr zabpehely a tartalma!fehérje+tej összeshaker ráöntöm a zabpeh.-re 20-30m.perc mikro hogy megpuhuljon a pehely és góó!3.a többi napközben elfogyasztott kajám:párolt brokk,cs.mell,barna és fehér rizs,tesco-s tönkölybuza kenyér+sajt!4.edzés után bekapok 3kiwit(banán helyett) +1fehérje turmixot!Várom rövid és bölcs tanácsodat!Előre is köszönöm!Üdw.
adam121
Válasz
2010-03-22 11:00:45
Bunny

Helló! Allergia gyógyszert szedek és me

Kérdés
Helló! Allergia gyógyszert szedek és mellette szedhetek e MultiPro-t ,Cvitamint és egyéb ilyen termékeket?Köszi a választ...
csabbo
Válasz
2010-03-22 11:00:41
Bunny

Szia! Körülbelül 5hónapja edzek rendsze...

Kérdés
Szia! Körülbelül 5hónapja edzek rendszeres, nem mondanám, hogy gyorsan, de fejlődök. 63kg-al kezdtem, most 68kg vagyok. Viszont a bicepszem nem igazán akar fejlődni. Gyakorlatilag 2 hónapja 34cm és nem igazán nő. 15kg-os egykezessel szoktam 5x12-t, meg bicepszgépen piramisban 30kgX20, 35X16...45X8. Az erőnövekedés fokozatos, ezzel nincs baj, minden héten picivel többet tudok csinálni, kajára is figyelek (2 fehérjeturmix, 3 rendes étkezés +kreatin) Mégis stagnál... Valahol olvastam (lehet butaság), hogy bizonyos gyakorlatokkal inkább az erőnlét növelhető, míg másokkal inkább az izomtömeg, azaz a méret... Mi a véleményed? Mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm a válaszod.
muerte
Válasz
2010-03-22 11:00:38
Bunny

Szia Bunny! Nem túl rég egy haverommal e...

Kérdés
Szia Bunny! Nem túl rég egy haverommal elmentünk edzeni a helyi terembe. Kértem, hogy segítsen a fekvenyomásban, beállt mögém és mikor az utolsó pár nyomásnál voltam az a barom az ujjaival lenyomta a rudat. Kérdeztem, hogy hát ő meg mit csinál mire azt a választ kaptam, hogy így sokkal jobban fejlődök majd. WTF? Én azért kértem, hogy álljon be mögém, hogy szedje le mielőtt beszarok ő pedig mint egy jóságos öregember lenyomja hogy majd ettől jobban fejlődök... Neked erről mi a véleményed? Van ennek értelme?
tsantsa
Válasz
2010-03-22 11:00:34
Bunny

hy mester!!elöször is tisztelet a munkás...

Kérdés
hy mester!!elöször is tisztelet a munkáságodért!szakmai kérdésel fordulok hozzád.:)hihetetlen modon.:)ellég régota edzem 5 éve.de diétázni még nem kellett illetve nem akartam.most eröt vettem magamon és már egy honapja nyomom kaja minden rendben (csirke ,rizs,brokkoli,spenot)napi 6szor,+turmix+ kiegészitök. a kérdés a következö lenne mennyire jelemzö a hasmenés a diéta alatt.ugyanis nekem van.nem az a durva de nem kemény a helyzet.:) gondoltam egy két nap elmulik de már egy hete tart.elég sokan edzenek felénk de a diéta nem divat.:)igy ebben a kérdésben nem tudtak segiteni.és bárhol olvasgattam (mert szoktam)erre a kérdésre nem találtam választ.válaszod köszönöm.kitartás a munkádhoz!!sok sikert az edzéshez!
viktor525d
Válasz
2010-03-22 11:00:31
Bunny

Hali Mester. Eloszor is szeretnek gratul...

Kérdés
Hali Mester. Eloszor is szeretnek gratulalni az audios edzo valaszolhoznagy aszok vagytok!!!!!! Lenne gyorssan par kerdesem. Kezdem dietaban v szeretnem kerni a velemenyed errol a kajarol;reggeli 100g zab=+25gprotein+L-glutamine+Bcaa +kis gyumolcs es kis mertekben magvak dio mandula... utanna 40-50perc mulva edzes kozben fogyasztok L-glutamine+Bcaa..edzes utan van 45min kardio es utanna egy turmix amiben 50g zab+protein+Bcaa+L-glutamine van...es utanna kb 2-3ora mulva van a maradek ch rizs+csirke+salmon +zoldseg es lefekves elott cottage cheese.... Szerinted rendben vagyok igy kaja szinten????? Azert csinaltam edzes utan igy a turmixomat mert ejszakas vagyok es igy tobb idom van pihenni es a napi kajat is elkesziteni. Ja azt meg nem irtam hogy reggeli elott van meg egy ampulla carni-x2000 is.. Hat remelem nincs nagyon elba-val a kajam... Bocsi hogy ilyen hosszu voltam. Mindent koszonok nektek. Ja a mell edzesed ami volt az utobi BBTV-BEN az nagyon ott van!!! Tovabbi sok sikert nektek\!!!
tavkapcs
Válasz
2010-03-22 11:00:27
Bunny

Hello Bunny! Na én vagyok a farmergatyá...

Kérdés
Hello Bunny! Na én vagyok a farmergatyás :D:D Koszi, hogy még ilyen ugyben is írtál, segítettél. Amugy én is igy gondoltam, hogy ez miatt nem fogok nem lábazni. Tehát említetted, hogy nem kell nagy vastag láb ? Szted miért szívás, monyguk sztem a futásnál vagy ilyen dolgoknál, te mire gondoltál? Valamint, ha meglhet ezt így mondani, habár ezt kéttem de igy elméletben, meglehet határozni, hogy pl egy magas 90kg folotti egyénnek méretben mekkora láb az amimár jonak tunik a szemszogunkbol. HA meglehet, amit szerintem nem lehet így megmodnai irj egy méretet légyszi...de gondolom az oszkép donti el mindezt! Valamint ha tegyuk fel nem szeretném vastagítani, de formára, meg kidolgozotsággra szeretném edzeni, nem magát a tomeget nagyon novelni, akkor hogyan edzem, milyen gyaksikkal...mondom mégegyszer ha van ilyen is. Illetve volt itt szó az ilyen természetes vitaminokról. és említetted az amway-t, akkor szerinted ez is marketingre épul, és megsem olyan hiperszónikusak a természetes pl csipkebogyobol vagy cseresznyébol nyert C vitaminuk, vagy a Világ egyik legjobb víztisztítoja, a Espring ? Tehát, hogy ezek a termékekik mégsem olyan jó mint azt sokan gondolják, nem akarok belemenni, cask ismerem a céget, hogy hogyan termesztik a novényeket pl, amibol aztán késobb a vitaminokat készitik / kulon teruret van erre, megvan mikor szedik, semmi permet stb / tehát h akkor ez mégsem olyan jo ??? Valamint említetted egyszer, hogy a zab magában nem gyors felszívódásu ch, de tejsavoval gyors lesz, ez hogy is van pontosan valamint, ez így van ?? koszi mindezt, most nevet nemírok, de sokat írok amugy nkeed ! KOsz mindent, nagy vagy !
anonymous
Válasz
2010-03-22 11:00:23
Bunny

Szia Bunny! Nyáron cirka 10 kilót sikerü...

Kérdés
Szia Bunny! Nyáron cirka 10 kilót sikerült fogynom. 72kilónál megállt a dolog, gondoltam most jött el az anyagcsere pörgetés ideje. Bő egy hónapig rendesen ettem, egy doboz jumbo pro-t is benyomtam, látszott a hatása. Szép fokozatosan visszavettem a kaját, -2kg lement, most ismét 72 vagyok.. már jó 3 hónapja. Kaja rendben van, 1200kalória, 170g fehére, 80g ch (eléggé érzékeny vagyok rá) (pár hétig ebből is vissszavettem, hátha megindul a fogyás, de ekkor sem történt semmi). Próbálgattam a Reformot, Alpha burn-t Mental Focussal, de nem csak nem sikerült 72kg alámenni. Wheyprot és Multi Prot folyamatosan megy.Heti 4szer súlyzós edzést csinálok. Fél éve edzek újra, hosszú kihagyás után. 21 vagyok és fiú. Tudom,hogy ennyi infóból nehéz érdemi tanácsot mondani, de mégis valamilyen iránymutatást tudnál adni, hogyan tudnám a bűvös 72őt átlépni? A motivációs klubba pedig biztosan be fogok lépni, nagyszerű ötlet!
anonymous
Válasz
2010-03-22 11:00:20
Bunny

Szia! egyszerü kérdés! akármit ir most a...

Kérdés
Szia! egyszerü kérdés! akármit ir most a csomagoláson, de te a monstert mikor vennéd be, én most edzés előtti étkezés után 10 percel ami 1,5 órával az edzés előtt volt. éhgyomorra félek azért 15 tabit bevenni, meg van sok olyan hatóanyag ami edzés előtt éppen nagyon felesleges! Ja, és most nem diétás kimenni az utcára, mert mindent sóznak mint az állat, szóval ne nyalogassátok a kocsigumikat:)
Pakos
Válasz
2010-03-22 11:00:17
Bunny

csáó bunny. Én írtam vip-be nemrég mondt...

Kérdés
csáó bunny. Én írtam vip-be nemrég mondtam hogy aortám enyhén szűkült. EZ ilyen visszakérdezeés jellegű lesz. Arginint mondtad, hgoy nem biztos hogy erőltetni kéne. Én meg kimondottan ezért szettem azthittem az tágítja a koszorú ereket. NEm így van ezek szerint? Ill. tudnál ajánlani valami kieget ami segíthet ezen. Amúgy meg az orvos azt mondta, hgoy nem lehet megállapítani, hogy velem született vagy meszesedő :D. ÚGyhogy fasza. Amúgy meg ez elég fura mert van amikor edzés közbe se fáj. Meg van hogy simá na székben ülve is mintha kicsit tompán szorítana. Egyébként azt nem tudom, hogy a hátam is szokott fájni ha ülök és akkor a szívem is érzem. Összefüggésbe lehet? AMúgy szerintem nem jó az alaptestartásom. Egyébkén írtam a jézuskának, hogy hozzon fit ball labdtá az állítólag ezen segít. Telítetlen zsírt mennyire nyomjam fel mert megy naponta 4 db omega 3 kapszula és kb. 20 g lenmagolaj és ehhez kb 20-30 g telített párosul csirkéből-marhából-túróból.
Válasz
2010-03-22 11:00:14
Bunny

Szia, most akarom elkezdeni a tömegnövel

Kérdés
Szia, most akarom elkezdeni a tömegnövelőzést csak nem tom hogy mit mivel hogyan szedjek! Ebben kéne nekem segítség! Előre is köszi
Boris Becker 88
Válasz
AZ ALAPISMERETEK ELOLVASÁSA KÖTELEZŐ!
2010-03-22 10:56:31
bunny

Szia Bunny!Az lenne a kérdésem,hogy mi a...

Kérdés
Szia Bunny!Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményed a spártai 300 edzésprogramról? "300" 25 húzódzkodás 50 elemelés 60 kilóval 50 fekvőtámasz 50 zsámolyra ugrás (60 centis) 50 "ablaktörlő" földön 60 kilós rudat tartva 50 Kettlebell (16 kg) felvétel és kinyomás (érintse a padlót ismétlések között) 25 húzódzkodás -------------------- 300 totál ismétlés
én56
Válasz
izomtömeg növelésre nem a legjobb módszer, de egyéb iránt fasza!
2010-03-21 20:47:41
bunny

a gyomortágulásról még...bocs, hogy megi

Kérdés
a gyomortágulásról még...bocs, hogy megint kérdezek.. de akkor is zsírról van szó,ha tiszta kemény a hasfalam? mintha puffadt lenne mindig
ramos21111
Válasz
zsír belül is lehet!
2010-03-21 20:46:43
bunny

Szia Bunny. Kérdésem az lenne, ha a gyom

Kérdés
Szia Bunny. Kérdésem az lenne, ha a gyomor kivan tágulva azzal mit lehet csinálni? Diéta és Aerob edzéssel orvosolható?
ramos21111
Válasz
az esetek 116,7 százalékában nem a gyomor van kitágulva, csak sok a zsír!
2010-03-21 18:56:38
bunny

Szia Bunny! Láttalak titeket az eze...

Kérdés
Szia Bunny! Láttalak titeket az ezeröcsiben. Igazából azt kérdezném hogy neked mi a véleményed a Winklerről? Sztem a műsor kicsit el lett baszva, a kérdései kb egy 10 éves gyerek színvonalán voltak. Pl.: mennyi fehérjét esztek ÉVENTE, meg mekkora Eddie karja. Ahogy próbáltál valamit normálisan magyarázni, közbevágott valami faszságért. Oké, a hallgatók nyilván nem kíváncsiak hosszú szakmai dolgokra, de ezt akkor is lehetett volna jobban csinálni az ő részéről. A szünetek után sosem tudta miről beszéltetek a szünet előtt, ezért nem volt "folyamatos" a műsor. Az egy dolog hogy sík hülye a sporthoz, de az más hogy nincs egy normális kérdése sem. Neked mi a véleményed erről? Amúgy ti frankók voltatok mint mindig!
dortmund
Válasz
én úgy gondolom, hogy kissé túlzott elvárásaid vannak egy rádióműsorral kapcsolatban szakmailag. ha a bbtv-ről lenne szó, vagy a bb rádióról akkor igazad lenne - így azonban teljsen természetes, hogy mezei bulvár kérdéseket kaptunk. a winkler tudja mit csinál, az idő pedig szűkös volt, mellékesen hadd áruljam el, hogy én is elfelejetettem mi volt ez előző blokkban, ezért sem tudtam folytatni: a lámpaláz az lámpaláz, persze ha előre gondolkozok, felírhattam volna. se neki, se nekem nem volt időm felkészülni a dologra, minden spontán volt, ígyekeztünk ebből ihozni élőben amit lehetett. én úgy gondolom nincs minden héten ilyen lehetőség, úgyhogy ezúton is köszönöm winkler róbertnek.
2010-03-21 18:56:01
bunny

Szia Ha edzés után kb 15-20 percel tudo

Kérdés
Szia Ha edzés után kb 15-20 percel tudok ennni szénhidrát + fehérje dús kaját, akkor is érdemes inni edzés után egy fehérje+szőlőcukor turmixot?
Krisz06
Válasz
az edzés utáni gyors szénhidrátos és fehérjés turmixot nem azért kell meginni, mert messze van a mekkdonáldsz, barátom, hanem mert gyorsabban jut a tápanyag az izmokba, mintha csirke-rizst kéne emészteni!
2010-03-21 15:41:53
bunny

Hali! Olvastam valahol, hogy nem érdemes...

Kérdés
Hali! Olvastam valahol, hogy nem érdemes csak azért megszakítani az alvást, hogy mondjuk éjszaka együnk egy kis túrót. De mi a helyzet, akkor amikor mondjuk pisilés miatt kell fel az ember?...Olyankor lehet egy kis túrót, turmixot enni/inni? Vagy ilyenkor inkább hagyjuk a testet építkezni, és ne az emésztésre koncentráltassuk? thx
gede
Válasz
a hugyozás miatt a budiig való kibotorkálás nálam nem egyenlő azzal, hogy leülsz eszegetni plusz, fogat mosol majd emésztesz is.
2010-03-21 15:39:55
bunny

csáó Bunny! szerinted mi az a maximum h...

Kérdés
csáó Bunny! szerinted mi az a maximum hajlékonyság amit el lehet érni, ha az ember 18évesen rendszeresen kezd a nyújtással foglalkozni?? szóval pl mint egy olyan ember, aki fitness-el vagy tornával foglalkozik, ahhoz hasonló hajlékonyságot már nem lehet összehozni gondolom nem? kicsit morbid kérdés, de kiváncsi lennék mit gondolsz erről! Köszi előre is a választ!
cici
Válasz
szerintem minden csak akarat kérdése! nyilván más, mintha 3 éves korodtól kedzted volna, de biztos hogy brutális eredményeket lehet elérni ebben is, megfelelő hozzállással és sok edzéssel.
2010-03-21 15:38:49
bunny

Szia Bunny! Köszönöm szépen a válaszoda...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm szépen a válaszodat. Már csak annyit szeretnék, hogy letudnád írni, hogy kb milyen széria számba dolgozzak? Vagy mit ajánlasz inkább helyette, mert tudom, hogy nem látsz élőbe, hogy hogyan szoktam edzeni. Ezért inkább menjek le egy edző terembe heti 3-x edzeni és beszéljek edzőkkel? Válaszod előre is köszönöm szépen üdv Gróf Gábor
groff93
Válasz
KÖTELEZŐ AZ ALAPISMERETEK ELOLVASÁSA!
2010-03-21 10:55:49
bunny

Szia Bunny!Kérdésem az lenne hogy ha meg...

Kérdés
Szia Bunny!Kérdésem az lenne hogy ha megvan a napi megfelelö mennyiségü és minöségi kaja akkor elég-e fehérjével+vitargo+multi pro vagy kell-e tömegnövelö is hozzá?tömeget kb még 5-6kg szeretnék felszedni most 183 vagyok és 80-81kg!Köszi válaszod
robixx
Válasz
nem, ha az edzés utáni gyors ch bevitel is megoldott.
2010-03-21 10:55:05
bunny

Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy ha eddzek otthon minden nap felhúzások fekvőtámasz súlyzózás felülések ezeket szoktam csinálni otthon mert elakarok kezdeni eddzeni 13 éves vagyok azt kérdezném hogyha ezeket csinálom akkor érek el valami változást addig amíg idősebb leszek és mehetek a konditerembe stb mer nem szeretném úgy elkezdeni h nemvagyok jó formába..válaszodat előre is köszi4 :) Jó munkát és sok sikert! ;)
violabulls
Válasz
amit csinálsz az egy jó alapozás a későbbi súlyzós edzéshez. csinálj ezen felül súly nélküli guggolásokat és sétálós kitöréseket is. mivel könnyűek, "torna szintűek" ezek a dolgozk, végehzeted naponta. szerintem ez a helyes út - a szabadgyakorltok - ahhoz, hogy a súlyzós edzés alapjai meglegyenek, különösen ha nincs előtte sportmúlt és 13 évesen ezt ajánlanám. és igen, látványosan tudsz fejlődni ezekkel is - ráadásul képzeld, el, ha pl. száz szabályos fekvőtámaszt már le tudsz nyomni amikro lemész először a terembe!
2010-03-21 09:51:16
bunny

Szia Bunny! Leírnád a guldi féle protein

Kérdés
Szia Bunny! Leírnád a guldi féle proteinsüti receptjét amit a flashben is igértél? vagy adnál egy linket rá?
mrspider
Válasz
a pontos arány még nincs meg sajnos: zab, tojásfehérje, édesítő, meggy, dió. ennyi az alapanyag, ebbből szemre kell összeütni, mi még kisérletezünk rajta, a mienk nem lett olyan jó, mint a guldié.
2010-03-21 09:42:57
bunny

Hello! Szeretnék pár kérdést feltenni az...

Kérdés
Hello! Szeretnék pár kérdést feltenni az edzés utáni étkezéssel kapcsolatban. Kutakodtam eddig utána de csak azt sikerült megtudnom hogy edzés után gyorsan felszívódó fehérjét és szénhidrátot kell bevinni. Az adagról vagy az arányról nem igazan talaltam semmit. Gondolom ez valtozik akkor ha az embernek tömegnövalés vagy zsirégetés a célja. Eddig scitec whey pro-t hasznaltam kb. 10 g szőlőcukorral, de gondolom ez kevés. Valami olyan tömegnövelőt keresek amiben benne van mindkettő, de ilyen bedurrantók, és kreatinek nincsnek benne. Gondoltam én a protein delite-ra vagy a myomax meal-re. A tanácsodat előre is köszönöm, remélem nem kerdztem nagy baromságot...
Neil
Válasz
tudod, amikor - főleg régebben - százával kaptam az olyan kérdéseket, mint a tied, hogy valaki kutakodott valami után, de a kibaszott KÖTELEZŐ alapismereteket nem olvasta el, mindig csak pislogtam (és azóta is) hogy ez emberiség tényleg ennyire - már ne is haragudj - gyökér? ez ilyen kérdéseket fogom most is százával kapni, amióta a regisztrációt bevezettük és nem kell használni az alapimseretekbe rejtett jelszót - ki is fogom mindet törölni szó nélkül. a tieddel kivételt tettem, mert szimpatikusan írtál!
2010-03-21 09:41:25
bunny

Szia Bunny! Kérdésem lenne hozzád. Ne...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem lenne hozzád. Nekem kurva gyenge combom van, és hosszúak is, mert magas vagyok, szóval nehéz dolgom van velük. Eddig csináltam rá lábtolót, hack-gépes guggolást, meg izolációs gyakorlatokat, hogy kicsit megerősödjenek, de mostmár úgy érzem, ezekből kihoztam a maximumot, és nem fejlődik tőlük tovább a combom, úgyhogy most ráállnék a guggolásra (de azért persze a lábtoló pl. maradna). Szóval a problémám csupán annyi, hogy ha eddig próbálgattam a guggolást, akkor akármilyen szépen egyenesre feszítve tartottam a hátam, ha nem álltam elég nagy terpeszbe, dőltem előre, mint az állat. Körülbelül 75 centire kell raknom egymástól a sarkaimat (185 cm magas vagyok) ahhoz, hogy minimalizáljam az előredőlést, és a derekam terhelését. Az lenne a kérdésem, hogy ez jó így? Eléggé kapják a terhelés így is a quadricepsek, vagy így már inkább a farizom dolgozik? Mert itt [link] pl. 30, meg 50 centis terpeszt javasol a leírás, de ahogy elnézem az illusztrációkat, azok a csákók is dőlnek előre fele rendesen, akik úgy csinálják. Az nem szar a derekamnak, meg a hátamnak? Mit javasolsz? Válaszod előre is köszönöm.
divine
Válasz
a megközelítés rossz. nem a gyakorlat a lényeg, hanem a technika. egyáltaklán nem biztos, hogy a nagysúlyos guggolás neked fekszik és egyre inkább azt gondolom, hogy sokaknak nem. próbáld meg aze ddigi gyakorlataidál a negatív szakaszt lassitani. vagy mondok más: lábnyújtás gépen, felemel, kirat 3 másopercig, leenged 3 másodperc alatt, csinálj ebből 30 ismétlést bármilyen kis súllyal, rögtön megérted miről beszélek!
2010-03-21 09:37:01
bunny

Szia Bunny! Igen bocsánat én csak maga...

Kérdés
Szia Bunny! Igen bocsánat én csak magamra gonoltam meg igyekeztem készülődni az edzésre. Azt szeretném kérdezni, hogy ha ezzel az edzés tervvel edzek otthon: Edzésterv Testnevelő Tanártól Hétfő (Mellizom edzése) • Fekvőtámasz: 4 x 25 • Fekvenyomás: 6 x 12 • Tárogatás ülve: 4 x 10 (két egykezes súlyzóval oldalemelésre hasonlít) • Szűkfogással fekvenyomás: 6 x 10 • Fekve tárogatás: 4 x 10 (Ugyan az, mint a ülve tárogatás csak fekve) • Felülés: 4x25 • Hasprés: 4x25 Szerda (Bicepsz és tricepsz edzése) • Bicepsz állva: 6 x 8 - 10 • Bicepsz ülve váltott karral: 5 x 20 • Bicepsz: 6 x 8 • Tricepsz hajlított karral (egy kézzel): 5 x 8 • Tricepsz hajlított karral (két kézzel): 5 x 8 • Fűrészelés: 5 x 8 Péntek (Hát edzése) • Szélesebb tárogatás: 5 x 10 • Fűrészelés: 5 x 10 • Előreemelés: 6 x 8 • Oldalemelés: 6 x 8 • Felülés: 4x25 • Hasprés: 4x2 Meg amit múltkor írtál azért edzek magas számmal, mert otthon csak két egykezes súlyzómra max 10 kg-ot tehetek. A két kezesre 30 kg-ot tudok tenni. Ugye nem ezt csinálom hiába? Ha megbeszéltük az edzés tervet akkor utána rátérek az étrendemre is :) Válaszod előre is köszönöm szépen üdv Gróf Gábor
groff93
Válasz
nekem semmi bajom a mags imétlésszámmal. régen hittem a 6-8as baromságban, ami sok millió meber iízüéeteit tette tönkre. az izmaid nem tudnak számolni! lehet más a stimuláció, ha kisebb a súly, de az izom nem csak az ellenállás leküzdésével, hanem a sok összehúzódássla is munkát végez, még ha nem is ugyanaz. nyilván itt nem rángatózásról beszélek.
2010-03-21 09:25:55
bunny

Szia bunny! láttalak Eddie-vel az Eze...

Kérdés
Szia bunny! láttalak Eddie-vel az Ezeröcsiben, nagyon jók voltatok! két új scitec termékkel kapcsolatban lenne kérdésem. Az egyik a D-Vitamin készítmény. mennyit ajánlasz belőle? A másik az EstroBlock. Ha nem kokszolok van-e szükségem rá? És ha érdemes beszerezni naturálként is, akkor ebből mennyit ajánlanál napi szinten? Válaszod előre is köszi! Kain
7036
Válasz
köszi! a kérdésedre: gondolom a D3 -ról van szó, amiről aszem írok egy külön cikket, de mind a csonmtrendszer, mind a bőr egészségi állapota szempontjából kedvező, sőt azon agalok hog van.-e köze a bőr kívánt bőrszínéhez hogy a hullabőrűeknek esetleg jó e abarnuléhoz, de bocs, vasárnap reggel ezt nem guglizom ki. nos tartsd a gyári adagolást, rajta van a dobozon. a másik: az estrobblock NEM koxsoknak van! EGYIK TERMÉK SEM azért készül a scitenél, hogy a koxoló idióták problémáit megolja, még akkor sem, ha esetleg megoldja akoxoló idióták problémáit. (tisztelet a kivételnek) az estroblock természetes készítmény és ternészetes módon segít a saját öszetrogénszinted csökkentésében. használom én is, mégpedig anynit, amennyi rá van írva!
2010-03-21 09:19:38
bunny

HelloBunny, Én 24 éves vagyok 173cm és 6...

Kérdés
HelloBunny, Én 24 éves vagyok 173cm és 65kg az lenne a kérdésem ,hogy egy teljesen kezdö srácnak aki otthon szeretne edzeni. Milyen gyakorlatot ajánlanál és azt hányszor ismételjem? És hetente hányszor végezem a gyakorlatokat? Föbb izmok amit szertnék meg dolgoztatni. Az a bicepsz, has, mellkas válszodat elöre is kösszönöm! ! !
medion1
Válasz
KÖTELEZŐ AZ ALAPISMERETEK ELOLVASÁSA!
2010-03-21 09:11:45
bunny

Hello Bunny ! A guggolással kapcsolatb...

Kérdés
Hello Bunny ! A guggolással kapcsolatba lenne egy kérdésem, mégpedig hogy milyen mélységig nem "káros" . Az alap az hogy lemegyek derékszögig de én alá szoktam még menni és erre mondták hogy nem kéne mert megynyújtja a szalagokat amik idővel meglazulnak és lazábban tartják az izületeket és ebből sérülés lehet. Neked mi a véleményed erről ?
kampfvogekanone
Válasz
nekem az a véleményem, ogy aguggolás nagy súlylal úgy szar ahogy van, de ha már guggolsz, akkor tedd telejs mélységig, mert épp a komplexitás a gyakorlt lényege. nyilván épelméjű súlyt kell választani, de a szalagos hüylséget hagyjuk. ennyiből a sok szarás is kilazítja a segget oszt baj lesz, gurulnak a kis kolbászkák maguktól!
2010-03-21 09:11:17
bunny

Szia Bunny! Mell-váll edzésem során a me...

Kérdés
Szia Bunny! Mell-váll edzésem során a mellet mindig előre teszem, de így a vállra kevesebb energiám jut és nem tudom nagyobb sulyokkal csinálni. Amivel viszont csinálom, az halál szabályos, de lehet, hogy ez így nem megfelelő stimuláció a vállizmaimnak (vállból nyomás egykezessel 5*12-16, oldalemelés 5*12-16, hátsóváll 3*10-12) A megoldás az lehetne, hogy a mell elé rakom a vállat, de akkor nem tudnám magam annyira odatenni magam a mellezéshez. Mindig szombaton szoktam mell-vállazni, így még arra gondoltam, hogy levállaznék pénteken, de akkor megint csak nem tudom, hogy az miként vetné vissza a teljesítményemet mellbe. Mi lehet a megoldás? thx
gede
Válasz
a megoldás annak tisztázásában rejlik, hogy van -e szükséged a melledésnél a vállad erejére - ugyanis nincs. van pár érvem, ami miatt én a vállat edzeném: 1 az előbb említett tény miatt a véll kifárasztása kedvező melledzés előtt, mert akkor valóban mellet edzzel. 2. a vállöv maximális bemelegítése így megoldva, csökkentve a melledzés vállgyilkoló hatását. 3. a melledzés van annyira nehéz, hogy utána vállat edzeni ne lehessen intenzíven, fordítva sokkal könnyebb. persze ennek elenée működik mell utáni vállal is, vagy váltogatva.
2010-03-21 09:08:42
bunny

Sziasztok! Na ettől behalok... Minek itt...

Kérdés
Sziasztok! Na ettől behalok... Minek itt éveket pazarolni meg pénzt? Itt a csávó 4 hét alatt kigyúrta magát. Nem mondjátok hogy ezt valaki elhiszi? Ekkora marhákat. [link] Neked Bunny további jó munkát és sikert, itt elég régen jártam de látom minden ugyan olyan tökéletes mint 4 hónapja!
105
Válasz
rengeteg hasonló szemétre számíthattok a jövőben! de könnyű rájönni, mind uyganaz a sma és először ingyen ad valamit!
2010-03-20 19:43:39
bunny

Szia Bunny! Köszönöm szépen a válaszoda...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm szépen a válaszodat! Azt szeretném kérdezni, hogy ha ezzel az edzés tervvel edzek otthon amit korábban írtam akkor ugye nem csinálom hiába? Te hát ha idősebb leszek még le megyek igazi edzőterembe de mivel középsulis vagyok nem nagyon tudok elmenni sehova. Így hát elhatároztam, hogy itthon edzek keményen :) A péksüteménnyel kapcsolatban igazad van az egy tár fogalom. Egyébként sajtos perecet szoktam enni. Válaszod előre is köszönöm szépen üdv Gróf Gábor
groff93
Válasz
nem tág fogalom a péksütemény, hanem szar fogalom. gőzöm sicns mit irtál, jópár edzéstervet meg iylemsit irnak, te emlékszel rá, mert én egy vagyok neked, de te nekem egy vagy a sok közül és valahogy a mamóriám nem tökély ennyire hogy harmincezer kérdező problémáját fejben tartsam. ugyhogy tán konkretizáljuk a kérdést!
2010-03-19 21:40:48
bunny

Hello! 2 hete fáj a lábam, a sípcsontomn...

Kérdés
Hello! 2 hete fáj a lábam, a sípcsontomnál egy pontban, és ez elég zavaró mert nem tudom az aerob edzéseket normálisan végigcsinálni, annyira fáj. A kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet, ill. mit kéne vele csinálni, hogy rendbe jöjjön? A választ előre is köszönöm!
sodom
Válasz
túlterhelés, pihi, jegelés, felpolclás, gugli: sípcsont fájdalom és a futószakemberek írásait szívleld meg, ugyanaz a gond!
2010-03-19 17:17:13
bunny

Hello Bunny! Már teljesen összezavart...

Kérdés
Hello Bunny! Már teljesen összezavartak az emberek, úgyhogy muszály volt ehhez a megbízható eszközhöz nyúlnom.:) Na szóval az lenne a helyzet, hogy genetikailag szar a vérnyomásom, de szerencsére nem vészes. Ezt úgy értem, hogy csak akkor jön elő, ha egy kicsit több plusz van rajtam (10 kiló az már húzós). Most másodjára tapasztaltam azt meg, hogy ha lefogyok akkor úgy ahogy beáll normálisra. Ez alatt azt értem, hogy most diétáztam és le is dobtam 12 kilót, és így most kb semmi felesleg nincs rajtam a vérnyomásom pedig átlagosan 130/60 körül mozog (a második érték mindig alacsony, és az első is ritkán 140, inkább lefelé húz már szerencsére). Erőben viszont rengeteget vesztettem és egy kis löketre lenne szükségem. Eléggé elkeseredtem amikor azt olvastam, hogy kb semmilyen "booster"-t nem használhatok, mert majdnem minden emeli a vérnyomást. Ezért elkezdtem nézelődni. Azt már meg is tudtam tőletek, hogy pl az Acid Killer szedhető. Ezek után még találtam egy pár terméket amire esetleg lenne lehetőség (Locomotive, Nitrodrive, G-Kick). Vagy ezt rosszul gondolom? Na és az összezavarás, hogy bementem a Scitec boltba és erre a problémámra az eladó azt mondta, hogy magában a kreatin nem emeli a vérnyomást, úgyhogy ő azt ajánlja. Pontosan az Alkaly-x, Creaxin és Krea-RX termékeket. Na gondoltam én ennek utána járok biztos ami biztos alapon. Te mit ajánlanál nekem elsősorban? Egyszerre több minden is jöhet, ha úgy a jó. Vagy egyáltalán mi szedhető azok közül amiket felsoroltam, és azok közül amikről nem is tudok?:) Ja és az IsoTech a kis vízvisszatartó hatása miatt használható? Ja és az eladó srác azt mondta, hogy csak a monohidrát tartja a vizet és csak azt ne szedjek... Bocsi, ha kicsit hosszú lett, vagy esetleg érthetetlen egy-két rész. Nagyon fontos lenne a segítség, válaszodat előre is köszi. Gábor
weidmann14
Válasz
az cid killer is jó neked és a locomotive is, úgyhogy nincs miért aggódnod. én elhagynáma sót az étrendmeből, a diasztolés vérnyomásod ugyan kicsit alacsonynak tűnik, de szerintem vitamin-ásávnyianyga-lenmagolaj plsuz lokomitív (huhhúúú vagy miez) fasza lesz! egyéb kétn a kreatin NEM elemi magában a vérnyomást valóban: amikor a kilókenéyr mega szalonna mellé kreatnoznak a gyerkek, az más játék. én is ajánlom ezeket a termékeket bátran. az isotech nem tartz vissza vizet és a monohidrát sem (ez is egy erős tévhit a szalonnázóktól) de miért használnál monohidrátot ha már baromi jó kreatinok vannak?
2010-03-19 17:14:38
bunny

Szia Bunny! Két kérdésem lenne! Első, ...

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne! Első, C vitaminnal kapcsolatos. Azt hallottam, hogy a tablettás verzió jobb, mivel folyamatos felszívódást biztosít, míg a kapszulás egyből felszívódik, és így a benne lévő c-t a szervezet csak rövid ideig tudja raktározni. Ez a rövid idő mégis mennyi, ha egyáltalán igaz ez a megállapítás? És ha igaz, akkor melyik kifizetődőbb a szervezetemnek, 500 mg-os tabletta, vagy 1g-s kapszula? Másik, a lábedzésem a következőképpen néz ki (tudom elég pina, dehát kezdő vok). 15 perc bicaj, utána nyújtás. Smith gépen szoktam guggolni, vhogy biztonságosabbnak érzem, a szabadsúlynál (ez gáz?), egy bemozgató sorozat után 4-5 széria 14-12-10... ismétléssel, növelt súlyokkal. Ezután combfeszítőt dolgozom meg gépen, és itt jön egy kis érdekes dolog. bemozgató sorozat után (10 kg), 15 kg-mal kezdem, de a 8-9. ismétlés után amikor felső holtponton vagyok és kitartom a súlyt, a combom bitang mód elkezd remegni, és ez a többi szériában is megvan, van amikor nem tudom elvégezni a kellő ismétlésszámban, pedig ez régebben nem volt jellemző rám. Kajálni egy-másfél órával edzés előtt szoktam, egy teljeset. Lehet hogy kevés? vagy dehidratáció? Nem tom, így ahogy leírtam kurvára úgytűnik, hogy elfogyott az üzemanyag a combfeszítőmből a guggolásnál, de azért mondj, te is vmi okosat kérlek:P Köszönöm!
MJ
Válasz
2010-03-19 14:28:59
Bunny

Helló Bunny! Szeretek horgászni és egy o...

Kérdés
Helló Bunny! Szeretek horgászni és egy olyan problémával fordulok hozzád, hogy az édesvizi halak jó fehérjeforrások-e? Nézegettem a kalóriatáblázatokat és ha nem is ponty, akkor a harcsa, keszeg, süllőbe elég alacsony a zsirtartalom. Lehetne a kellemest a hasznossal összekötni, vagy csak tengeri hal?/75kg/ A napi fehérjeforrásom: 250gr csirkemell, 3db tojásfehérje,(egy adag tejsavó/nap), 100gr sovány túró és a halakból lenne a maradék többi persze egyenletesen elosztva étkezésenként. Köszi szépen: M.
marcee06
Válasz
2010-03-19 14:28:55
Bunny

Üdvözletem mester! 175cm/70kg vagyok, m...

Kérdés
Üdvözletem mester! 175cm/70kg vagyok, most kezdtem egy tömegnövelési ciklusba. Étrend: 140-150g fehérje/nap (csirke, pulyka, néha hal és persze tojás); szénhidrát: 300-320 g (rizs, zabpehely, pufirizs, hüvelyesek). Emellett megfelelő zsírbevitel (lenmagolaj) és zöldségek rendszeresen. Folyadék napi 4l.Táplálékkiegészítők: Volumass 35, Daily one, C1100, multi mineral komplex, crea bomb. Edzés:hétfő:mell-bicepsz; kedd: láb szerda:pihenő, csüt: hát-tricepsz; péntek:váll-csuklya. Minden edzésnapon hasazok is ált. edzés végére beillesztve, heti 3*pedig kardiozom 15 percet kb. (Az alapismeretek + EV, kisebb részt pedig tapasztalatok alapján.) Kérdésem: Jó ez így szerinted, ha finomítani kéne vmit akkor mit (pl. kardiot hogyan, mennyit)? Más: Crea Bomb. Elsődlegesen ugye edzés után iszom, melyik lenne ezután a fontosabb, napközben egy szénhidrátos étkezés mellé vagy edzés előtt? (Ha napi 2 adaggal számolok.)? Válaszaidat előre is köszönöm. ui.: Elismerésem a rovatért. Gergő
Gergő
Válasz
2010-03-19 14:28:52
Bunny

Hello Bunny!Most löttem be az étkezéseme...

Kérdés
Hello Bunny!Most löttem be az étkezésemet szeretném kikérni a véleményedet.84kg vagyok reggel 7kor 1adag protein 5db aminosav glucosamin ugye zabot nemnagyon tudom megenni igy arra gondotlam hogy 7órakkor 1cs pufirizs (100g)+4tojás 9óra 125g rizs+100g csirke 5 aminosav 12óra 65g rizs+100g csirke 5 aminosav 15óra 65rizs+100csirke 5aminosav eddzés elött 1adag creatin transzport+glutamin+kaffein edz után protein+5aminosav+glutamin hazaérek 125g rizs+100csirke és utolso étkezés este 65grizs+100g csirke 5aminosav protein turmix és párolt 65g zöldség.ránézésre szeritned jó?jelenleg tömegelek.köszönöm a válaszodat csákó!
János
Válasz
2010-03-19 14:28:48
Bunny

Szia Bunny. 4 hete megerőltetem a bál vá...

Kérdés
Szia Bunny. 4 hete megerőltetem a bál vállamat fekve nyomás közbe, azóta pihentetem. Voltam orvosnál azt mondta semmi baja. Csak akkor fáj amikor épp terhelem és legjobban a fekve nyomás közbe fáj a többi gyakorlatnál tűrhető a fájdalom. Nem nagyon szeretnék már többet kihagyni az edzésekből, szerinted edzhetek kisebb súlyokkal vagy hagyjam még pihentetni? És ha el is kezdem az edzést a fekve nyomást hanyagoljam vagy mehet az is kisebb súlyokkal?
Bensz
Válasz
2010-03-19 14:28:44
Bunny

Hello Bunny! először is: olvastam a dro...

Kérdés
Hello Bunny! először is: olvastam a drogos cikked. jó olvasni, hogy valaki így áll hozzá ehhez a nagyon kényes témához, és jó látni, hogy Te más szemszögből látod mint a gondot rövid, és hosszú távon, ésa megoldást sem abban látod amiben a mostani"okosok"! nos a kérdésemre rátérek. 196 centi vagyok kb. 100 kiló, kosarazom és mellette próbálok magamból mindent kihozni az edzőteremben. egyenlőre a kosárhoz van finomhangolva a az edzésem, erősödni akarok (és erősödöm is) ám nem szabad kötöttnek lennie a mozgásomnak és nem is lassulhatok. szerencsére ígyis látom, látják rajtam a fejlődést a teremben edzők. a kajám nincs kiszámolva hajszálpontosan, de biztosítalak róla, hogy úgy eszem hogy az segít: csirke, néha marha rizs, hal, sok rost, vitamin(gyümölcs, és animal pak), és mindent időben eszem, a pihenés is megvan, szóval minden adott. most vettem egy apró csomagot hogy fejlődjek: nanovapor, anabolic od animal pak és gondolkodom egy scietec arginin-en is. tudom a nanovapor, és az arginin ugyanazt eredményezi, de pont ezt akartam kérdezni: szerinted érdemes lenne inkább a kondi edzés mellé a nanovapor, és a kosáredzés (vagy inkább a jobb pörgés/bemelegítés érdekében meccs ) előtt bevenni az arginint, vagy kockáztassam meg kondi edzéshez mindkettőt bevenni? egyiket mondjuk edzés előtt, másikat meg közben... vagy szerinted meccs előt ne toljak arginint? az energiaitalok lófaszt nem érnek, a kávétól görcsöl a gyomrom, ezért gondoltam erre a megoldásra. nanovaport, már próbáltam, ezért esett rá megin a döntés(no xplode, és no shotgun után). a másik kérdésem az edzéssel kapcsolatos. sokáig egy nap 2 izomcsoportot edzettem, de áttértem a napi egy izomcsoport megedzésére, plusz egy cardio nap. mind a két verziónál durranok, de azért mégis csak egy szakembert megkérdezek erről: szerinted jobb úgy hogy 2 különböző izmot edzek egy nap, vagy inkább maradjak a mostani napi 1 izom edzésénél? mellék infónak hozzáfűzném, hétfőtől csütörtökig kosáredzéseim is vannak, és hétfőtől szombatig kondizom. segítséged előre is köszönöm, remélem nem kérdeztem húhanagy hülyeséget! Locek
Locek
Válasz
2010-03-19 14:28:41
Bunny

Hello! (185cm/107kg-os srác vagyok) Pont...

Kérdés
Hello! (185cm/107kg-os srác vagyok) Pontosabban leírnám az elképzelt étrendet, kevesebbel számoltam, tehát: 150g kukoricapehely+1 adag Whey Pro vagy 3 tojásból rántotta+150g teljes kiörlésű kenyér 130g csirke+130g rizs 140g csirke+140g rizs 130g csirke+130g rizs 150g kukoricapehely+1 adag Whey Pro Ez ~140g fehérje és ~470g szénhidrát. Edzésnapokon a kaját picit átcsoportosítanám hogy edzés utánra nagyobb adag kaja essen (mindig más időpontban tudok edzeni)
szajcz
Válasz
2010-03-19 14:28:37
Bunny

üdv bunny! lenne egy kérdésem!kajak már...

Kérdés
üdv bunny! lenne egy kérdésem!kajak már lelki bajom van emiatt.... van a mellembe ilyen fenetudja mi amitöl kiáll a bibmbo és kurvára zavar!!!nem koxoltam sose, szoval nemtom mitöl jöhetett ki!17éves lehettem mikor észrevettem,meg fájt is, de akkor még nem tünt fel de most hogy kezdek jol kinézni meg izmosodni nagyon zavar, lerontja az összképemet:S van erre valami gyogyszer ami visszahúzza vagy kenőcs vagy kém vagy valami???műtééttel meg nem akarok szarakodni mert nincs rá pénzem! remélem tudsz ajánlani valamit!köszi a segítséget!pá
SZABI
Válasz
2010-03-19 14:28:34
Bunny

hello bunny! igaz az hogy az éveken át t...

Kérdés
hello bunny! igaz az hogy az éveken át tartó nagy súlyos edzéstől a vállöv csontozata "széthuzodik",szélesebb lesz mint amilyen alapesetben volna? gondolok itt a szegcsontokra lapockára. vagy csak arrol van szó hogy izom épül és ettöl tünik szélesebbnek? válaszodat elöre is köszönöm
anonymus
Válasz
2010-03-19 14:28:30
Bunny

Hello! Gratulálok, nagyon jó az oldal! M...

Kérdés
Hello! Gratulálok, nagyon jó az oldal! Most kezdtem a sportot, 21 éves 185cm/107kg vagyok 3 éve nem mozogtam komolyabban azóta 15 kg-ot fel is szedtem :(. Hetente 3 alakalommal járok, jelenleg az átmozgató edzést csinálom. Eddig ettem szemetet is, de szeretnék ezentúl rendesen enni. Az elképzelésem az hogy pár hónapig izomtömeget növelek, majd tavasszal elkezdek diétázni. A kalkulátor szerint 5500 kalóriához van szükségem ehez (170g fehérje és 960g szénh), edzés után 30g Power Whey-t innék fél liter tejjel (az edzőteremben ezt mondták, de az itt olvasottak alapján okosabb lenne egy adag Jumbo pro-t vízzel). Jó lesz-e így az étkezésem, fog-e így esetleg zsír is feljönni? Jól sejtem hogy valószínúleg a testtömegem nőni fog pár kilót az izom miatt?(bár gondom ez genetikafüggő is)
szajcz
Válasz
2010-03-19 14:28:27
Bunny

Hello 21 éves focista vagyok 2 éve kond...

Kérdés
Hello 21 éves focista vagyok 2 éve kondizom.Eddig csak felső testre gyúrtam fel is szedtem jó pár kilo izmot.De lelassultam előtte 7.4sec alatt futottam a 60 m-ert most 8.2 felett.Neki akarok állni csak lábra edzeni,semmi felső test.Nemcsak vissza akarom nyerni a robbanékonyságom és gyorsaságom de ha lehet fokozni is.Milyen gyakorlatokat ajánlanál?(széria+ism szám is).Mi a max gyakorisága a láb edzhetőségének?Eddig nem szedtem semmi tápkieget de most volumass35-öt akarok edzés után,és 100% proteint lefekvés előtt.Mit gondolsz erről,nem kéne hozzá még valami? UI.:Mellete heti 3 foci edzésem is van.
anonymous
Válasz
2010-03-19 14:28:24
Bunny

Cso Bunny!na szoval az van, hogy kb év e...

Kérdés
Cso Bunny!na szoval az van, hogy kb év elején meghúztam rendesen a jobb vállamat, vagy nemtudom milett vele, mert terembe aztmondták hogy nyakhoz kell a fekvenyomásnál a rudat leengedni, hát én igy is csináltam, és olyan szinten kinyirodott ott a vállam hogy majdbe szartam...aztán szedtem cápaporcot, közbe rendesen edzettem, reméltem majd elmúlik, de nem igy lett, csak aztvettem észre hogy enyhült a fájdalom, és volt egy edzés ahol simán ment is a fekvenyomás,minimális nagyon pici fájdalommal...aztán már csöppet idegesitett hogy nembirok normálisan mellezni... stb...és igy március 31-tol kihagytam 4 hetet, azóta is csak lábazok heti kétszer...szedtem multi-x-et... de semmit nemhasznált, a vállam még most is ugyanugy fáj,a sima fekvenyomástól is, nem nyakhoz engedve, mégha csak simán mozgatom a karom, akkor is érzem azt a pontot, ahol mindig belenyilal a fájdalom... most vettem megint multi-x-et meg cápaporcot, amugy nagyon televan már vele a tököm, hogy már 6 hónapja lof*szt nemkapott a mellem... nagyon feltud b*szni idegileg... merthátugye a terembe igymondták igy kell csinálni, én meg hülye fejemmel igy is csináltam, annak ellenére hogy fájt... amugy már voltam, nagyobb városba mint enyém ortopédnál, adott idopontot 12:15-re... na várjá, elmentünk pontosan akkorra... aztán vártunk egy órát, és még kise jött a novérke hogy beszedje a papirjaimat... és még ottvolt 1O öregember, akik már 2-3 órája várnak, és még fizettek is azért hogy hamarabb behívják oket, há milyen világ van má more??? aztán hazamentünk. 2009.09.22-t irunk ma és még mindig fáj... na elmesélem hogy azóta mivolt, voltam sebésznél a városomba, aztmondta részleges izomszakadás, ezt abból állapitotta meg hogy megnyomkotta, aztán mondtam hogy hol fáj és hogy hol nem fáj... aztán kaptam szurit, aztán aztmondta hogy mennyek vissza köv. héten. visszamentem aztmondta hogy jövőhéten kapok megint szurit, kaptam is, aztán kaptam mégegyet, aztán mondta hogy mennyek le edzeni és aztán mondjam meg hogy mennyire fájt stb mivolt... lementem edzeni, persze fájt mint az állat, nyomtam párat ruddal, már annál éreztem hogy a izom kattog vagy mi a retek... de ez mindig is igyvolt ... az izom kattogott vagy mi, nemtudom pontosan leirni, olyan érzés hogy engedem le a rudat, aztán érzem hogy picit fáj, mégjobban fáj aztán legjobban... ott vége is és már nemfáj, (ekkor persze leglent a rud) aztán amikor nyomom ki ismét ugyanigy fáj... a mai napig, pedig 6 hónapja probáltam utoljára... oké... lehet hogy izomszakadás is volt, de az ebbből fakadt, tehát szerintem ez az oka hogy igy átkattan vagy nemistudom hogymondjam...nagyon szar...tehát nem egy olyan fájdalom hogy jaj fáj picit, hanem ottvan egy pont ami sosem tűnik el és azon az egy ponton mindig fáj amikor átmegyek rajta... aztán aztmondta az orvos arra hogy még mindig fáj hogy mennyek el MRI-re ami ugye mágneses rezonancia... elmentem, persze erre kellett várnom 3-4 hónapot... elmentem rá, aztán most megjött az eredmény hogy semmi baja a vállamnak, de még midnig ugyanaz a problémám, csak most nemfáj még a vállizmom annyira mint fájt, de ha ismét edzenék rá akkor ismét elérném azt a pontot, és attol fájna megint... aztán mondtam orvosnak hogy még mindig fáj,... nemmondott rá semmit, aztmondta hogy gyurhatok ...és igy elküldött... szoval az a véleményem hogy nemtudja mi a bajom igy leszar... ja és még azt is érzem a vállamba hogy marha gyenge, ez gondolom a részleges izomszakadás miatt van. most éppen rehabilitácios edzéseket végzet nagyon minimális sullyal. de még igy is érzem azt a pontot, meg azt is érzem hogy kurvahamar elfárad a vállam mint a másik az egészséges... szoval ilyen nemmindennapi problémám lenne. és igy feléd fordulok. nemadom fel ezt a sportot. kérlek irjál vlmi véleményt hogy szerinted mi a fasz.. vagy bármi okosságot. ja és bocsi hogy ilyen sokat irtam.. előre is köszi .RESPECT!!!
István
Válasz
2010-03-19 14:28:20
Bunny

Hali, az itt elolvasott alapismeretek al...

Kérdés
Hali, az itt elolvasott alapismeretek alapján raktam össze magamnak az edzéstervemet és szeretném megkérdezni, hogy szerinted jó-e ez így, vagy változtassak valamin? Hétfő:Mell-kar Fekve nyomás 4x8 30fokos nyomás 4x10 Áthúzás vagy tárogatás 4x10 Utána szuper szettben a karokat: Scott-pados hajlítás+fekve tricepsz franciarúddal 4x8 Beforgatós bicepsz állva váltott kézzel+tricepsz lehúzás csigán 1 kézzel 4x10(karonként) Bicepsz állva rúddal+tricepsz letolás csigán 4x8 Szerda: Láb Sajnos ahova járok ott nem nagyon van lehetőségem lábazni mivel a guggolóállványon és a combhajlító gépen kívül más nem nagyon van, úgyhogy szerdára egy ilyen tervet siekrült faragnom: Guggolás 4x12 Combhajlító gép 4x10 Lábemelés 4x20 (vagy súllyal 4x10, de sztem súllyal jobban járok) Még egy sorozat combhajlító gép 4x8 Vádlizás állva 6x20 Péntek: Hát-Váll Lehúzás csigán tarkóhoz 4x10 Lehúzás csigán mellhez 4x10 Evezés rúddal 4x10 Hiperhajlítás 4x20 Oldalemelés 4x10 Vállból nyomás 4x10 Döntött törzsű oldalemelés 4x10 Kedden, csütörtökön és szombaton pedig egy másfél órás aerob edzés. Előre is köszi a válaszod!
Dani
Válasz
2010-03-19 14:28:16
Bunny

Hello, Bunny! Két kérdésem lenne: 1. Az ...

Kérdés
Hello, Bunny! Két kérdésem lenne: 1. Az egyik ismerősömnek egy 2 cm es követ találtak a húgyvezetékében és számos kisebbet is. Már volt kőtörésen is de azt mondja, hogy nem érez semmi változást(görcsöl a veséje). Ezzel kapcsolatban azt szeretném megtudni, hogy van e olyan vitamin vagy valamilyen készítmény ami nem gyógyszer, hogy a szedésével javulásnak induljon.(egyébként ilyenről még nem hallottam, de hátha létezik). Az illető kicsit túlsúlyos és nem is mozog eleget, meg a napi folyadékbevitele is max 1,5 liter. 2. A napi zöldségbevitelemet amíg lehet, paradicsommal oldom meg, mert ingyen jutok hozzá. Napi szinten kb 1 kg-ot szoktam megenni. Szerinted ez így ok vagy kell még mellé más zöldség is?
moku
Válasz
2010-03-19 14:28:12
Bunny

Hello Bunny! 3 éve kezdedődő vastagbélgy...

Kérdés
Hello Bunny! 3 éve kezdedődő vastagbélgyulladás következtében 96kg-ról 62-re fogytam 188cm magasságomhoz (3 hónap kórház). 8 év kemény edzés volt mire az ektomorf testalkatom kikupáltam ami szépen odaveszett. Az utobbi időben viszonylag jobban vagyok, újra edzeni szeretnék. A kérdésem az lenne, hogy milyen étrendet kövessek, ill. milyen tápkiegek jöhetnek szóba (kreatin volt a leghatásosabb, azóta nem szedtem semmilyen formában). A válaszodat nagyon megköszönném! Üdv.
Ádám
Válasz
2010-03-19 14:28:09
Bunny

hello Bunny! Szted ha olyan kozepesen hi...

Kérdés
hello Bunny! Szted ha olyan kozepesen hizékony vagyok a kkor tomegeléshez jumbo+vmi fehérje vagy vm35 prof??? nemtudom melyiket mondod de pl ha a vm35 prof-t akkor az mellé még mi ajálasz vitaminon kivul, vagy a jumbo+feherje mellé még mit ajánlanál...konkrét terméket ha tudsz irj...gondolok aminosavra/konkrétan milyet liquid vagy vmi bogyós/, esetleg attackra de nemtudom meik lenne a jo persze h árban is elfogadhato legyen....!Válaszodat elore is ksozonom.ui. osztol szeretnék kezdeni vmi utosebb tomegelést ezert is irtam neked ez ugyben irj kérlek kiegeészítoket!
Adam
Válasz
2010-03-19 14:28:05
Bunny

Szia Bunny! 4 hete edzek ezalatt felszed...

Kérdés
Szia Bunny! 4 hete edzek ezalatt felszedtem 4,2kg. Egy nap 5x eszem mindig 100g csirke + 90g rizs. Reggel Whey Protein Professional+Glutamin Edzés elött Hot blod+Glutamin közvetlenül elötte Nitro-X lefekvés elött Whey Protein Professional+Glutamin Edzés utáni turmixom pedig Jumbo Professional, Edzés alatt Glutaminos üdítőt iszok, Vitaminnak pedig Multi-X et használok. Mindegyik tápkieg scitec. Heti 3x edzek abban az elosztásban amit az alapismeretekben találtam. Jó ez így vagy lehetne-e még valamit finomítani rajta?
Laci
Válasz
2010-03-19 14:28:02
Bunny

Hello! Most nyáron nem edzettem 2 hónapo...

Kérdés
Hello! Most nyáron nem edzettem 2 hónapot, most elkezdtem megint. A bemelegítő hét utánn elkezdtem rendesen, de fekvenyomás közben éreztem egy tomba nyomást, kattanást a fejemben bal odlalon a nyakamtól kb a fülemig, és elkezdett rohadtul fájni, meg szédültem. Azóta nem tudok edzeni, ha elkezdek 'erölködi' egyből fáj, lüktet, és ha nem hagyom abba szédülök is. Te találkoztál már ilyennek? Vagy menjek orvoshoz? Egyik ismerősöm azt mondta, lehet elmozdult 1 csigolyám, bár ez is cask 1 tipp volt a részéről. Kössz.
vazzi
Válasz
2010-03-19 14:27:59
Bunny

Szia Bunny! Nem edzéssel kapcsolatban ír...

Kérdés
Szia Bunny! Nem edzéssel kapcsolatban írok, de úgyérzem muszály megosztanom veled az alábbiakat. Miért van az, hogy elutazol, de csak pár száz kilométert (Ausztriába), és a határ után hirtelen olyan, mintha egy másik bolygón lennél. Nem dobálják szét a szemetet, nem basszák ki a csikket a kocsiból menetközben, a közlekedési morál össze sem hasonlítható az itthonival, valódi, jó utak vannak kátyútenger helyett, az út mellett (és mindenütt) lenyírva a fű, nincsenek másfél méteres parlagfüvek, nem jönnek szembe az utcán ordítozva, tökrészegen 16 éves köcsögök, satöbbi. Miért van az, hogy ebben az országban csak a csűrés-csavarás meg a mutyizás megy, ahelyett, hogy tevőlegesen jobbá tennénk a dolgokat? Néha nagyon rámtör az érzés, hogy felkeredni, és menni innen a picsába, azt kell tenni... Csak sajna nem biztos, h. ez a jó megoldás. Na, kb. ennyi. Bocs, ha feltartottalak :)
ÁLLAMCSŐD!!!
Válasz
2010-03-19 14:27:56
Bunny

Helló!Most kivételesen nem az edzéssel é...

Kérdés
Helló!Most kivételesen nem az edzéssel és nem is az étkezéssel kapcsolatban kapod a kérdést(meglepő mi:).Az idén érettségiztem le és nem vettek fel a fősulira:(. Így gondoltam elmegyek egy 1 éves szakra.Gondoltam megpróbálok egy sportedző képzést (testépítő-fitness szakon.A kérdésem az lenne hogy van e szükség ilyen emberekre mostanság edzőtermekben vagy már így is sokan vannak vagy hol tudok ezzel majd dolgozni.Esetleg te tudsz ajánlani valami iskolát ezzel kapcsolatban azt is megköszönném?Én ezt a sulit néztem--->[link]
Kocka
Válasz
2010-03-19 14:27:53
Bunny

Szia Bunny! Nemrég nekiálltam ismét futn...

Kérdés
Szia Bunny! Nemrég nekiálltam ismét futni, de néhány alkalom után a bal csípőizületem/forgóm elkezdett rendetlenkedni. Azóta ez gyakran előjön, nem fáj, inkább csak "érzem". Pl. a fekvő lábhajlítás mindig előhozza, de a guggolásnál semmi gond. Azóta szüneteltetem a futást és Liquid Collagént iszom. Van ötleted, hogy mi ez és hogyan kezeljem? Üdv,
Dénes
Válasz
2010-03-19 14:27:50
Bunny

szép jo napot kívánok....3 kérdésem lenn...

Kérdés
szép jo napot kívánok....3 kérdésem lenne...1: friss válltetoválással lehet edzeni,ha nem,akkor kb meddig? 2: van egy halkonzerv,aminek magas a zsirtartalma, a kérdés,h : ha a napi kajamba a zsír ki van számolva,megoldhato e,vagyis ésszeru e,h 1-2 étkezés alkalmával vinném be ezt a nagyobb zsir mennyiséget? edzés elott,es kozvetlen utannra gondoltam......3: harom honap alatt hala neked,sikertul 10 kilot lefogynom..de valahogy most enyhén megállt a fogyás...ugyanolyan étkezéssel, a ch-t csokkentve...a kerdesem,h : ha egy kevés ideig tobb a ch bevitel,amivel sokkolom a szervezetem,es utana rogton a nagyobb ch megvonás helyre e allitana a fogyásom sebességét..............enis belebonyolodtam ebbe,remelem azért megérted...remelem nem baromságékat kerdeztem..valaszodat elore is koszonom...további jo munkat...
ghostrobo
Válasz
2010-03-19 14:27:47
Bunny

Hello Bunny! Két kérdésem lenne. Az ...

Kérdés
Hello Bunny! Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy egy korábbi BB.TV adásban ajánlottál GASP cuccokat, és én most éppen egy fekete GASP baseball sapkát szeretnék magamnak. Persze van webshop, több helyről is rendelhető, de ha Budapesten járnék, akkor kihagynám a postaköltséget, és személyesen mennék be valahová, ha tudnám, hol keresgéljek. Google nem nagyon segít. Ajánlj valahol egy boltot légyszi! A másik bajom pedig a guggolással kapcsolatos. Minden héten egy külön napot szánok a lábedzésre. Egy dolog az, hogy nem vagyok jó ebben a mutatványban, 4x6x130kg. Nem nagyon megy többel, és ráadásul nem is úgy durran ahogy kellene, és a legrosszabb, hogy a derekam a felénél elszáll. :( De a legnagyobb bajom, hogy a combom külső része nem akar alakulni. Máshol szerencsére formálódik, de oldalról lapos. Mit rontok el a guggolásban? Köszönöm mester! :) Üdv!
jokka
Válasz
gasp cuccokat a fitness planetnél kapsz: Budapest VI. ker. Eötvös utca 37. ne guggolj hatot, menj magasabb ismétlésre kevesebb súllyal. a külső részt meg lehet célozni más gyakorlttal (lábnyujtás megfelelően fordított lábfejjel) ha már azon a szinten vagy.

más: mevezettük azt a szolgáltatást hogy a kérdezők mélben is választ kapnak- ha nem felejtek el rányomni a csekkboxra!
2010-03-19 14:27:21
bunny

Szia Bunny, nemrég írt 1 srác aranyérrel...

Kérdés
Szia Bunny, nemrég írt 1 srác aranyérrel kapcsolatban... ma reggelre engem is megörvendeztetett... azt szeretném kérdezni, hogy mi az amit nem végezhetek a lábtolón kívül? hasazni hasazhatok? gondolok itt a hasprésre a lábemelésre és a futásra ill a kocogásra? meg a 15g C vitamin az nem sok? v csak 1,5g C vitamin lenne? köszi előre is a segítséget:)
davidka90
Válasz
1,5g - hülye vagy fiam? arannyérel a nagy súlyos guggoláson és haonslókon kívül semmi gond nincs, elmúlik. TIZENÖT BAZMEG, ha azt akarod hogy elmúljon!
2010-03-19 14:22:15
bunny

Szia Mester! Véleményed szeretném kikérn...

Kérdés
Szia Mester! Véleményed szeretném kikérni. Most nekifogtam egy 5 napra bontott edzéstervre, amit a következő képpen állitottam össze: hétfő - hát, azért raktam hét elejére mert kicsit elvan maradva, kedd - váll, vádli(nagy ismétlésszámmal), szerda - kar, alkar, csütörtök - mell, has péntek - combfeszitő,combhajlitó és vádli(kicsi ismétlésszámmal) szombat és vasarnap pihenő. Szerinted jó ez a beosztás vagy minn változtassak? az 5 napra bontás az maradna
14ninja
Válasz
szerintem frankó!
2010-03-18 22:52:47
bunny

Szia bunny ! Rendelni szeretnék a WPC 80...

Kérdés
Szia bunny ! Rendelni szeretnék a WPC 80 tejsavófehérje koncentrátumból de előtte szeretném kikérni a véleményed , hogy te mit gondolsz róla. Köszi a válaszod előre is.
w368826
Válasz
a szabályzat dísznek van?
2010-03-18 11:33:55
bunny

Hali Abban kérném segítséged, hogy mien...

Kérdés
Hali Abban kérném segítséged, hogy mien táplálék kiegészítőket ajánlanál, már 1 éve edzem heti 3 napot de most már be szeretné keményíteni, és mivel még nem igazán találom fel magam a táplálék kiegészítők között a segítségedet kérném. Válaszodat előre is köszönöm
nx86
Válasz
2010-03-17 23:00:27
Bunny

Heló! A következő problémám van: Fekve n...

Kérdés
Heló! A következő problémám van: Fekve nyomásnál ha nagyon rákoncentrálok, hogy a lehető legszabályosabban végezzem az ismétléseket, akkor mindig megfájdul a fejem. Gyanítom h az oxigén az izmokhoz áramlik, és ettől, de a légzésre is nagyon odafigyelek. Mitől lehet, mi lehet megoldás? Köszi a választ.
cnote
Válasz
2010-03-17 23:00:24
Bunny

Helo! Az lenne a kérdésem , hogy 15 éves...

Kérdés
Helo! Az lenne a kérdésem , hogy 15 éves vagyok és az elözö kérdezöhöz hasonloan énsem vagyok 1 magas srác , de énmár 6hónapja eddzek , és az lenne a kérdésem hogy ártana - e nekem napi 20gramm glutamin , 10gramm lizin , BCAA , és eddzi elött attack valamint 1 kreatin kúra a válaszodat köszönöm. Ja és amugy ez igy tömegnövelésnek naggyábol megfelel ? 320gramm fehérje , 714 szénhidrát , 21gramm zsír , 4300 energia .
asd123
Válasz
2010-03-17 23:00:21
Bunny

Üdvözlet neked, ma vettem egy kis jumbo ...

Kérdés
Üdvözlet neked, ma vettem egy kis jumbo professionalt,meg mellé creatin-monohidrátot.Ezek segitségével szeretnék egy kis tömeget hozni magamra,szednék még mellé vitamint és pluszba BCAA exprest, a jumboban eleve van bcaa de gondolom nem baj ha egy kicsit rásegitek,a kreatint meg egy kis szőlőcukorral keverném.A kérdésem , a kreatin adagomba belekeverhetem a BCAA-t a szőlőcukor mellé?
nbalazs
Válasz
2010-03-17 23:00:18
Bunny

Kedves Bunny! Én fogyni szeretnék (zsírt...

Kérdés
Kedves Bunny! Én fogyni szeretnék (zsírt eltüntetni :) ). Minden nap tornázok 1-1,5 órát (aerob, fitness edzés) kb olyan 1 hónapja kezdtem el, le is ment olyan 6-7 kg, persze figyeltem arra, hogy naponta többször egyek keveset, meg ne sok zsíros dolgot, de most megálltam. Miért lehet ez? Az lenne a kérédsem, hogy milyen ételeket kellene ennem, és az edés után milyen ételt kell enni az esetemben? Válaszodat előre is köszönöm!
Csajszi1989
Válasz
2010-03-17 23:00:08
Bunny

Szia Bunny! benned minden reményem,mosta...

Kérdés
Szia Bunny! benned minden reményem,mostanában sok a vállfájós kérdés,de nekem is kb 1 hónapja jött ki,eleinte annyira nem volt vészes,de mostmár eljutottam arra a pontra,hogy nem nagyon bírok fekvenyomni!fél éve edzek, mikor nem fájt akkor mondjuk 90el nyomtam az utolsó szériát! aztán egy idő után már a 80nál is annyira belenyilalt h abba kellett hagynom,most pedig ott tartok h 60al nyomtam ilyen 15ös ismétléseket de már annál is szúr! a vállam első része amúgy! szedtem joint x-et semmi haszna se volt,most vettem 1 hete ben-gay kenőcsöt,kenegetem vele,de ez se akar segíteni sajnos! mit tegyek? hanyagoljam pár hétig a fekvenyomást vagy orvos? pot a fekvenyomást?:) neee köszi a segítséget! Üdv.: Robi
Roberto22
Válasz
2010-03-17 22:59:59
Bunny

Szia! Pár évig (úgy 5-6) edzettem kond...

Kérdés
Szia! Pár évig (úgy 5-6) edzettem konditeremben, tök jól is néztem ki... majd 2 éve hallgattam az akkori hülye barátomra, aki szerint a súlyzós edzés eldeformálhatja egy nő testét. Megijedtem attól, amit mondott, hogy túl nagy a karom és ehhez képest szerinte kicsi a vállam, meg hogy tönkremegy a térdem meg ilyesmik... hát a minden féle Rubint Réka, Béres, kick-box, spinracing, yoga, pilates és az összes létező aerobik irányzatot azóta kipróbáltam, egyik-másikba bele is szerettem, de most már teljesen elkeseredtem. RR is csak arra jó, hogy kurvára fájjon az ember lába, de mindent egybevetve ma ott tartok, hogy leépültek az izmaim (még karban tartom őket valahogy), ma már 24-es testzsírt mértek, ami pont 5-tel több, mint 2 éve... :( A csípőm kikerekedett, teljesen narancsbőrös lett a combom és fenekem, leginkább a hátsóm aggaszt. No persze tudom én is mit kéne tenni: lejárni újból edzeni. Csakhogy az egyik termet épp pár hete bezárták, a másik meg csak valami alibi hely, mert dupla ajtó védi és hónapok óta még nem hallottam senkiről sem, aki a megadott számon be tudott volna jelentkezni. Ma reggel kilenc óta próbálkoztam... sajnos más városba nincs időm eljárni, messze van a legközelebbi nagyváros. Nem tudom, mit csináljak, teljesen el vagyok keseredve. Próbáltam itthon edzeni, de nincs sok súlyom, még a fitballon tudom leginkább kinyírni a combomat, meg van egy bizonyos Lotte Berk módszer... de ez megint nem izomépítés... komolyan mondom, nagyon haragszom volt barátomra. Pedig elég lett volna csak ránéznem és abból ítélni, milyen volt az ő teste... és nem értem, hogy a sok elvileg zsírégető edzés mellett hogyan lehet, hogy folyamatosan elzsírosodom??? Kben. akkor jöttem rá, hogy a súlyzózás a kulcs, mikor olvastam, hogy nincs nő, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Aztán kalkuláltam magamban: és mit nem csinál még szinte egyik sem? Nem emel nagy súlyokat!!! Kíváncsi vagyok, tudsz-e valamit ajánlani. Esetleg valami zsírégető tabi?? A futás lehet, hogy beválna? Köszi! Tanácsoddal egy teljes lelki világot mentenél meg.
cilaa
Válasz
2010-03-17 22:59:51
Bunny

Kedves Edző Úr! Elnézést kérek ha még e...

Kérdés
Kedves Edző Úr! Elnézést kérek ha még egyszer bekerült volna a kérdésekbe csak most megjelent ez a regisztrációs rész és nem tudta, hogy mit tegyek. 16 éves vagyok 4 éve súlyzózok. Az edzés tervemről és az étrendről szeretnék kérdezni illetve beszélni. Nos én csak otthon szoktam edzeni edzőterembe nem járok. Ezt az edzés tervet testépítők ajánlották, hogy beszéljek a testnevelő tanárommal, hogy vele készítsek edzés tervet. Étrendem nincs és írtad, hogy nem szeretnél erről senkinek "könyvet írni." Legalább annyit szeretnék, hogy reggel mindig péksüteményt szoktam enni. Mit tudnál ajánlani helyette? Pl:. joghurtot? Válaszod előre is köszönöm szépen üdv Gróf Gábor Itt az edzés tervem: Edzésterv Testnevelő Tanártól Hétfő (Mellizom edzése) • Fekvőtámasz: 4 x 25 • Fekvenyomás: 6 x 12 • Tárogatás ülve: 4 x 10 (két egykezes súlyzóval oldalemelésre hasonlít) • Szűkfogással fekvenyomás: 6 x 10 • Fekve tárogatás: 4 x 10 (Ugyan az, mint a ülve tárogatás csak fekve) • Felülés: 4x25 • Hasprés: 4x25 Szerda (Bicepsz és tricepsz edzése) • Bicepsz állva: 6 x 8 - 10 • Bicepsz ülve váltott karral: 5 x 20 • Bicepsz: 6 x 8 • Tricepsz hajlított karral (egy kézzel): 5 x 8 • Tricepsz hajlított karral (két kézzel): 5 x 8 • Fűrészelés: 5 x 8 Péntek (Hát edzése) • Szélesebb tárogatás: 5 x 10 • Fűrészelés: 5 x 10 • Előreemelés: 6 x 8 • Oldalemelés: 6 x 8 • Felülés: 4x25 • Hasprés: 4x25
groff93
Válasz
2010-03-17 22:59:43
Bunny

Helló Bunny!Olyan problémám van,hogy a b...

Kérdés
Helló Bunny!Olyan problémám van,hogy a bal csuklóm igen csak ropog,ez főleg fekvenyomás közben vehető észre és nagyobb súlynál elég szar is nem is erőltetem,de az lenne a kérdésem,hogy csuklószorító+izületvédő pl.:Arthroxon javítana a helyzeten? Válaszod előre is köszönöm.
taki91
Válasz
2010-03-17 22:59:35
Bunny

Szia Bunny! Annyi lenne a problémám,kér...

Kérdés
Szia Bunny! Annyi lenne a problémám,kérdésem,hogy nyáron beszereztem egy térd sérülést mégpedig hack guggolás közben,nem melegítettem be eléggé és azóta hol fáj hol nem fáj láb edzés közben a bal térdem,még pedig a térd kalácsom alján és a belső felén vagy talán kissé mellette,szóval vissza-vissza térő a dolog és igazából csak guggoló gyakorlatok közben zavar,ha bandázs rajtam van akkor nem fáj csak kicsit talán,de nélküle olyan érzés guggolnom mintha valaki nyomná tiszta erőből valamivel a térdem azon részét.Szóval kíváncsi lennék a véleményedre,hogy mi lehet ez,izületi probléma vagy stb...és mit javasolsz(gondolom pihenés alap). Előre is köszönöm Dávid! u.i.:További sok sikert!
denniswolf1991
Válasz
2010-03-17 22:59:30
Bunny

Szia Bunny! Én igaz felhagytam a test...

Kérdés
Szia Bunny! Én igaz felhagytam a testépítéssel, de a táplálkozást és hogy az életmódom megáltozott azt a sportnak és ennek az oldalnak köszönhetem, de ennek már három éve. Azóta már ítam párszor neked, és nagyon jó válaszokat kaptam. Kb. másfél éve állóképességi sportolok, futok és hegyikerékpározom versenyszinten. Sikerült jó sok feleslegtől megszabadulnom. A kérdésem a következő lenne. Most lehet túlspirázom, de van olyan időszak amikor a lenmagolajat célszerű bevinni, pl este lefekvés előtt, normál állóképességi edzés előtt stb? Eléggé tisztán eszem, basmati rizs, párolt zöldség stb, ezzel nincs gond. Eddig csak úgy kaja után egybe lenyomtam a lenmagolajat. Esetleg csak fehérjével vigyembe? csak ch-val? A második kérdésem: tengeri sót fogyasztok, igaz, hogy az állóképességi sportolóknak több sót kell fogyasztani, mint egy testépítőnek, vagy mégse kéne?! Továbbá mostanában egyre többet hallom, hogy a ch-t és a fehérjét külön vigyem be, ez gondolom hülyeség nem?! bár az izomglikogén visszatöltés nálam különösen fontos, na nem mintha a testépítőknél nem lenne az. Utolsó kérdésem, hogy a hétről hétre növekvő edzésterhelés többlet energia ráfordítással jár, és fog is járni, ennek okán az összkalória bevitelemet is növeljem ezzel párhuzamosan. Célom az aerob teljesítmény növelése. Csak mert anita bean könyve szerint számolva bőven kéne még növelnem. Az alvás segítő scitec essentials termékkel kapcsolatban vannak tapasztalataid, vagy esetleg hallottál már róla ezt- azt, fontos lenne a mély alvás a regenerációm szempontjából. előre is köszönöm a válaszod, és jó ez az audió válaszol, gondolom neked is gyorsabb így. :-)
iglrrc
Válasz
2010-03-17 22:59:17
Bunny

Szia Bunny! Bemelegitessel kapcsolatban ...

Kérdés
Szia Bunny! Bemelegitessel kapcsolatban kerdeznek töled. 5-10 perc kardio gep utan hogyan erdemes nekiesni mondjuk egy bemelegitesnek. Mostanaban 8-as sorozatokat csinalok 70-80kg-val fekvenyomasban. Egyszerüen nyomjak 10-et üres ruddal es durr neki, vagy apankent pakolgassam fel? Hogy lenne szerinted a legmegfelelöbb? Köszönöm szepen! Gabess
Gabess
Válasz
2010-03-17 22:59:10
Bunny

Szia! Felmerült bennem egy kérdés. A ka...

Kérdés
Szia! Felmerült bennem egy kérdés. A kardió edzés során az izmok első körben a véráramból(cukor), majd az izomból és a májból szereznek energiát. Hasonlóan alakul az aerob mozgás során is az energiafelhasználás, mivel a glikogén raktárakból fedezi a szervezet a mozgáshoz szükséges energiát, legalábbis az első 20-30 percben. Csak ezután indulnak be azok a folyamatok, amik a zsír bontásáért felelősek. Ha fogyókúrában intenzív, mondjuk 10 perces futással 'felélem' az izmokban tárolt energiát, és ezután megszakítás nélkül átállok az aerob mozgástartományra, akkor beindulhatnak az aerob folyamatok a szervezetben? Vagy ebben az esetben is csak 20-30 perc elteltével történik meg ez a váltás? Válaszod köszönöm!
Szilveszter
Válasz
2010-03-17 22:59:06
Bunny

Szia bunny ! Azt szeretném kérdezni , ho...

Kérdés
Szia bunny ! Azt szeretném kérdezni , hogy 300 g /fehérje és 221 g /szénhidrát izomtömeg növeléshez elegendő e vagy a szénhidrát lehet több is?115 kg vagyok.Illetve még annyit , hogy ilyen fehérje és szénhidrát mellett némi zsír lemenne még akkor is ha nem szálkásítok és kardiózok? Köszi a választ.
Ádi
Válasz
2010-03-17 22:59:00
Bunny

bocs!!az üres véletlen volt,egy nem az e...

Kérdés
bocs!!az üres véletlen volt,egy nem az edzéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Kathi Bécivel mi van??visszavonult a versenyszerű sporttól??vagy készül valamibe??milyen sportban?
Dwight Howard
Válasz
a béci éppen felvenyomó bajnokságra készül!
2010-03-16 17:49:41
bunny

Hello Bunny,én írtam rotátor néven még ...

Kérdés
Hello Bunny,én írtam rotátor néven még az "egykori" edző válaszolba:) Ebben lehet valami,mármint hogy nagyon szétállnak a könyökeim,erre nagyon fogok figyelni. kérdésem az lenne,hogy pl lehet bármilyen köze annak, hogy nem végzek előre emelést válledzésen?? mert mikor nyáron "kúrálgattam" a sérülésem,akkor úgy éreztem,hogy ez a gyakorlat jó neki. illetve a másik gond szerintem itt lesz.szóval pénteki válledzést bemelegítés után persze 4-5 sorozat nyak mögül nyomással kezdtem,teljesen leeresztve a nyakhoz, a második gyakorlat szintén 4-5 sorozat vállból nyomás volt. Ez így baromság volt ugye?? ez is lehet a problémám oka?? elhagyom a nyak mögül nyomást,helyette csak vállból nyomás lesz. köszi a segítséget üdv
Dwight Howard
Válasz
a nyakból nyomás a leg****bb gyakorlat amit végezthetsz, de nagy sikerrel alkalmazhatod a vállad szétbaszása érdekében.
2010-03-16 17:16:57
bunny

Ez egy VIP Próba kérdés?

Kérdés
Ez egy VIP Próba kérdés?
natesz
Válasz
próba válasz. colos nem találta.
2010-03-16 16:11:35
bunny

Hello Bunny a kérdésem az lenne hogy van...

Kérdés
Hello Bunny a kérdésem az lenne hogy van-e értelme intenzív has edzésnek tömegnövelés + kreatin kúra alatt? Vékonyabb testalkatú vagyok jól is fejlődök csak a kockákat szeretném előrébb hozni. Ha tényleg csak diétával lehetséges akkor nem szenvednék vele tömegelés alatt, mert ugye elég sok kalóriát viszek be most naponta.. köszönöm válaszodat!
bump3r
Válasz
a has ugyanolyan izom, mindig kell rá edzeni. különösen hogy ha nem edzed, hátsérülésed lehet. kockás ettől nem lesz, de a combodat se a keresztszálkák miat edzed, hasizomnak is kell tömeg!
2010-03-16 16:11:12
bunny

Ez egy Próba kérdés?

Kérdés
Ez egy Próba kérdés?
proba27
Válasz
ez egy próba válasz! MINDENKINEK: mint láthatjátok, elindult az audio edző válaszol. itt egyedülálló módon meg lehet hallgatni a válaszokat (ezt még nem koppintotta le senki, arra várjatok pár hetet :DD). ez hatalmas könnyebbség nekem, mert aerob edzés, kutyasétáltatás és utazás közben tudok időt szakítania válaszolásra és hangban sokkal gyorsabb számomra, mint legépelni. a minőség kb telefon szintű, nem kell sokat várni tőle és előforulhat hogy lihegek, emiatt nem kell felháborodni az esetleges fogyatékosoknak. más módon jelenleg képtelenség számomra nagy számban a válaszolással foglalkozni, de próbálok azért írni is néha.
2010-03-16 12:51:12
bunny

Szeva! tudnátok olyan gyakorlatot monda

Kérdés
Szeva! tudnátok olyan gyakorlatot mondani amivel jobban igénybe tudom venni a bicepszem külső részét is? választ előre is köszönöm. Üdv.Ricsi
Ricsi
Válasz
2010-03-16 12:13:17
Bunny

Szia Bunny! Azt szeretném megkérdezni, ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy ez így jó, ha a Testopump, illetve a CE extreme szedését így valósítanám meg: Edzés napon a Testopumpot szétbontanám úgy, hogy egy-egy kapszulát étkezéshez a nap folyamán, majd az edzés előtt beszednék 2 Testot + 3db CE-t. Majd edzés után megint 3 db CE-t. Pihenő napon pedig 3db CE-t reggeli előtt, + a 4db Testot egy-egy étkezéshez venném be. Azért gondoltam, hogy a Testot szétszedem edzés napon, mert mikor 4-et szedek be, edzésnél émelygés tör rám... Illetve az mennyire lenne gond, ha a 2 Testot az edzés előtti étkezésnél venném be, nem pedig 30 perccel előtte? Válaszod előre is köszönöm! Üdv
Scott
Válasz
2010-03-16 12:13:14
Bunny

ja és ne haragudj,bunkó paraszt módon e...

Kérdés
ja és ne haragudj,bunkó paraszt módon elfelejtetem megköszönni a segítséget!pedig mindent elénk raktok,nekünk csak le kel menni a terembe!Szóval nagyon szépen köszönöm! üdv
rotátor
Válasz
2010-03-16 12:13:11
Bunny

Szia Bunny!egy éve edzek,tavaly nyáron b...

Kérdés
Szia Bunny!egy éve edzek,tavaly nyáron bemelegítés hiány,túledzettség,és hülye fekvenyomás miatt megsérült a vállam. paraszt mód írom le,remélem érthető lesz: a vállam tetején kijött egy csont,ami nyomásoknál,illetve előre emelésnél(súly nélkül) tolódzkodásnál fájt, terheléses röntgenen voltam,azt mondták ,h nem tudják,talán részleges szalagszakadás,de hagyjam abba az edzést.meg nem tesznek jót neki a "porok" se:) pihentem egy hetet,majd 5-10 kilós nyomásokkal újrakezdtem az edzést.edzés után jég,majd fastum. 1 hónap múlva már csaknem fájdalommentesen ment ugyanaz a súly,két hónap múlva helyrejött. idáig semmi baj nem volt,most sincs nagy,de ahogy fejlődök egyre nagyobb súlyt használok,és érzem picit azt a csontot,mell edzésem hétfőn,váll pénteken van,lehet hogy közel van? vagy túledzem magam?illetve mostanában felraktam egy egy nagyobb súlyt,,lehet azt nem kéne erőltetnem? joint x megy,vitamin,mivel könyökömmel is küszködöm lassan fél éve,de az elviselhető,de a vállamtól félek,hogy viszajön,nincs még nagy baj,de érzem,hogy újul ki a sérülés. a táplálkozásom az itthoni hatalmas segítségnek köszönhtően nagyon okés,tavaly ilyenkor 80 kiló voltam ,most 100 vagyok. fekvenyomni úgy nyomok,ahogy a bb tv-ben mutattad,mellbimbó alá eresztem mindig lassú negatív szakasszal,gyakorlat közbe nem is fáj most(még,remélem nem is fog)csak edzés után,illetve úgy érzem,hogy nem regenerlódik,tegnap b.nőmnek segítettem edzeni és csak rúddal nyomtam éreztem egyből.. ma melledzésen nem fájt,d most nehezen mozog előre. illetve még egy kérdésem van,ha túledzem magam,akkor tudok fejlődni??vagy a túledzés jele, a fejlődés elmaradása?ű mert úgy érezem az izmaimnak oké,de az izületeknek sok heti négyszer edzek,napi 2 izomcsoport,mell-bic.,hát-trapéz,váll-tric.,láb-vádli,elosztásban
rotátor
Válasz
2010-03-16 12:13:08
Bunny

Üdv! Az a problémám, hogy kétkezes bicep...

Kérdés
Üdv! Az a problémám, hogy kétkezes bicepszezésnél belenyilal a fájdalom az alkaromba, és gyakran már a gyilkos alkari kín miatt nem tudom folytatni a kétkezes bicepszhajlítást. Tuti nem az izom merül ki, elég csak egyszer megemelnem a rudat és már kész is van az alkar. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Kisebb súllyal, és magasabb ismétlésszámmal dolgozzak, hogy az alkarom hozzászokjon az effajta terheléshez, vagy abszolút hanyagoljam a dolgot, és pihenjek? Előre is köszönöm a választ.
anonymous
Válasz
2010-03-16 12:13:04
Bunny

Szia Bunny!Egy rövid kérdésem lenne,remé...

Kérdés
Szia Bunny!Egy rövid kérdésem lenne,remélem tudsz segíteni.Az a problémám,hogy ha a bal kezemet behajlítom és a fejem fölé emelem, vagy csak simán tarkóra teszem a kezem, a bal vállam úgy elkezd lüktetni,hogy szó szerint rángatj a vállam, sőtt szinte az egész karomat.Ez szerinted mitől lehet?Előre is köszönöm a segítségedet,és köszönet a munkádért amit végzel.
norbi
Válasz
2010-03-16 12:13:01
Bunny

Hello Bunny! Egy határozott igenre vagy ...

Kérdés
Hello Bunny! Egy határozott igenre vagy nemre lenne szükségem! Szóval: Megrendeltem a protein poromat meg a vitamint, kaja is rendben lesz úgy érzem, mert eddig se kajáltam egészségtelenül, mostmár csak egy problémám van... Mégpedig: Hogy hova a búbánatos lópikulába menjek edzeni? Probléma a következő: kinéztem egy termet, női terem, a férfi rész külön van. De egy csomó gép hiányzik, ami a legtöbb edzéstervben benne van, kivéve a kezdő átmozgatót. Ismerősök is, meg egy fórumon is mondták, hagyjam a pi... a női termet, és menjek olyan helyre, ahol van minden. Szóval a kérdés ezekkel a gépekkel.: hasizom keret, combközelítő, combtávolító, lábhajlító, lábnyújtó, csigás lehúzógép, keresztkábeles erőgép, törzsfordító hasizomerősítő gép, néhány kézi súlyzó, egy egyenes pad, egy ferde pad, lehet-e valamilyen eredményt elérni hosszú távon, ( tömegnövelés a cél ),vagy tényleg hagyjam a fenébe? Cardio gép bőven van, csak nem soroltam. Nem szívesen mennék kezdésnek férfiak közé, nem szeretném, ha mindenki az én kezdő bénázásomon röhögne. Tudom, nem jó hozzáállás, de azért a legtöbb emberben ott van a para. Szóval, mit javasolsz? Köszi szépen ha válaszolsz! Timi
Timi
Válasz
2010-03-16 12:12:58
Bunny

Hello Bunny! 16 éves 174 cm magas, 78 k...

Kérdés
Hello Bunny! 16 éves 174 cm magas, 78 kilós, közepesen zsíros testalkatú srác vagyok. Most éppen szálkásítok, nyárra le szeretnék menni 70 kilóra, azonban emellett most keményen izmosodni is szeretnék. Tudom hogy a kettő nem megy együtt ugyanolyan hatásfokkal mint külön-külön, de azért alakulgat a dolog. Egyébként másfél éve edzek kisebb-nagyobb intenzitással, és most jutottam el arra a szintre, hogy valami étrend-kiegészítőt szedjek. A kérdéseim ezzel kapcsolatosak. Eddig teljesen biztos voltam benne hogy nincs ezekkel a cuccokkal, amiket itt forgalmaztok, semmi gáz, azonban szüleim nem igazán szeretnék, hogy elkezdjek ilyesmiket szedni. Tudom hogy más korombéli is használja, viszont már kissé elbizonytalanodtam. Ugye nem gáz hogy "fejlődő" szervezetként ilyesmit használnék? Esetleg van mellékhatása? (az izmosodáson kívül) :D A másik kérdés az volna, hogy ha megkapnám az engedélyt, akkor melyiket ajánlod? Valami közepes árú cuccra gondoltam. Megmondom őszintén a sok típus közül nem tudok választani... Gondolom nem testtömegnövelőt kell szedjek, de akkor mit? Tudsz konkrét terméket ajánlani? Vagy most amíg fogyni akarok addig fölösleges? Köszönöm előre is: Sanyi
Sanyi
Válasz
2010-03-16 12:12:55
Bunny

Heló kb. 8 hónapja edzek heti 4x (két fé...

Kérdés
Heló kb. 8 hónapja edzek heti 4x (két féle program kétszer ismételve hetente) de most hogy már nagyobb súlyokkal dolgozom eléggé durván kifáradnak az izmaim 1-másfél havonta kénytelen vagyok 1 hét pihit tartani. Kipróbálnám a heti 1x edzek 1 izomcsoport dolgot ehhez annyit szeretnék kérdezni hogy ez nem lesz kevés stimuláció az izmaimnak az előzmények után? Vagy esetleg inkább erre a 2hetes ABA - BAB edzés típusra lenne célszerű átálljak, mit javasolsz? Segítségedet nagyon köszönöm!
Károly
Válasz
2010-03-16 12:12:51
Bunny

Hello! Lassan 2 éve edzek. A bal karom k...

Kérdés
Hello! Lassan 2 éve edzek. A bal karom kisebb 1 cmrel mint a jobb és ez eléggé zavar engem . Hetente 1x edzek bicepszet 3x3- 10-12 ismétléssel. Ha növelem az ismétlésszámot a bal karomnál vagyis 14re felviszem a jobb karomnál meg 10re leviszem akkor így beéri majd a jobb karomat? Vagy te mit javasolsz? Ha igen akkor kb mennyi idő(tudom h genetikától meg kajától függ de mégis ...) Válaszodat előre is köszönöm.
kezdo
Válasz
2010-03-16 12:12:48
Bunny

Szia Bunny! Végeztem az átmozgatással, é...

Kérdés
Szia Bunny! Végeztem az átmozgatással, és most kezdek neki tömegelni majd 1 hónap tömegelés után neki belekezdek egy kreatin kúrába. Tömegnövelőnek először Volumass-t akartam, majd itt visszakerestem és írtad, hogy a Jumbo sokkal "alkalmasabb" nehezen hízoknak. 60 kg vagyok és én úgy terveztem, hogy napi 2x220g Jumbo, 6 étkezéssel (csirke + rizs), viszont a kalória egy kicsivel többre sikeredett (3900 ; 702 ch, 260 fehérje). Azt szeretném megkérdezni, hogy hagyjak el egy csirke+rizs étkezést, vagy jó ez így. Nem mintha gond lenne megenni, mert rohadt kajás vagyok minden második órában, csak azért még is soknak tűnik :)
anonymous
Válasz
2010-03-16 12:12:45
Bunny

Szia Bunny! Egy régebbi kérdéseddel kapc...

Kérdés
Szia Bunny! Egy régebbi kérdéseddel kapcsolatban kérdeznék. Íme a régi kérdés: "Hello, 15 éves vagyok viszonylag alacsony 161 cm és 54 kiló.Most kezdtem el edzeni de még csak az alapoknál járok. Zavar kicsit,hogy ilyen alacsony vagyok de azt hallottam ,hogy nemtúl kemény edzéssel és aminosavakkal növelni tudom az agyalapi mirigy áltál termelt növekedési hormont.Neked erről mi a véleményed szerinted jót tenne nekem az aminosav,hogy nőjjek? Köszi" Válasz:"nem fogsz nőni semmitől. ha az orvos nem ír fel neked növekedési hormon kezelést - márpedig nem fog - akkor nem fogsz nőni, de nagy eséllyel akkor sem. én 15 évesen mr elértem a végleges magasságom. vannak dolgok amiket el kell fogadni. nekem például kicsi a farkam , de elfogadtam, ezen nem lehet változtatni - ez mondjuk nem igaz, de inkább kicsit hazudj, mint nagyot! :DDD komolyra fordítva: ez az edottságod, ezzel kell élni. vigasztaljon az hogy rövidek az izmaid, hamar fogsz vastagnak kinézni! ha nagyon el vagy kenődve, keress meg aminosav terápia ügyben de se eredményt garantálni nem tudok, se olcsó nem lesz!" Csak annyi lenne a kérdésem, hogy megkeresett-e a srác, és ha igen, milyen eredményt értetek el? Köszi!
Zandvoort
Válasz
2010-03-16 12:12:42
Bunny

Kérdés
anonymous
Válasz
2010-03-16 12:12:38
Bunny

Szia Bunny! Tömegnövelés alatt így néz k...

Kérdés
Szia Bunny! Tömegnövelés alatt így néz ki az étkezésem--> Edzésnap: 1. 10g lenmagolaj, 130g hal (100g ban van 19.5g fehérje) 5 tojás, 70g zabpehely, brokkoli, paprika, paradicsom, spenót, multi pro. 2. 100g túró, 60g zabpehely, 100g csirke 3. 60g zabpehely 150g csirke, brokkoli (edzés+volumass35prof) 4. 150g csirke, 125g rizs (basmati), brokkoli 5. 5 tojás, 50g csirke, 60g zabpehely, 100g túró, paprika, paradicsom, brokkoli, spenót. 6, 100% whey pro prof Edzésnapon kívül annyi a helyzet hogy nem eszem rizst és csak zabpelyhet nyomok.. Ez így szerinted okés? A kérdés lényege is erre koncentrálódik, mintsem a ch és fehérje összsámára Köszi
Szabi
Válasz
2010-03-16 12:12:35
Bunny

Szia! 44 éves nő vagyok. Azzal a problém...

Kérdés
Szia! 44 éves nő vagyok. Azzal a problémával fordulok hozzád, hogy a sarkantyúm állandóan fáj, és a boka melletti idegszálak folyamatosan begyulladnak, időnként ez a gyulladás fellángol, és ilyenkor szinte lábra sem tudok állni. Régóta járok orvosokhoz, de nem találtak rá megoldást. Tudsz valamit mondani ezzel kapcsolatban? Esetleg valami táplálékkiegészítő, ami segíteni? Köszi!
AN
Válasz
2010-03-16 12:12:32
Bunny

Szia Bunny! Éppen diétázom, a hasamon l...

Kérdés
Szia Bunny! Éppen diétázom, a hasamon lévő kis pocakot szeretném ledolgozni. A kérdésem hogy edzés után mehet e egy kis dextróz visszatöltéshez, mert most anyagilag nem tudok glutaminra költeni, és ha igen kb mennyit ajánlasz? 180/80 vagyok 26éves.
Péter
Válasz
2010-03-16 12:12:17
Bunny

Hello Bunny! Éppen tömegelek és szépe...

Kérdés
Hello Bunny! Éppen tömegelek és szépen fejlődök is, viszont eléggé zsírosodom. Próbáltam csökkenteni a szénhidrátot, mert amúgy is ülőmunkát végzek és az edzésen kívül nem mozgok valami sokat. Valamint kitaláltam, hogy mivel lassan jó idő lesz majd bicajjal járok munkába 1 héten 5x fél-fél órát. Azt hallottam valahol, hogy kardiózásnál fél óra után indul meg igazán a zsírégetés, viszont én annyi idő alatt már célba is érek. Most hol az igazság? Még 1 kérdés. A VM35 Professional mennyivel jobb a simánál? Próbáltam 2 ízt, mind2 szar volt szerintem, a sima VM-ra régebbről még úgy emlékszem hogy fincsi... Köszönöm, üdv!
Sanyi
Válasz
2010-03-16 12:08:04
Bunny

Szia! A helyzet a következő: Ideje már d...

Kérdés
Szia! A helyzet a következő: Ideje már diétáznom. És aerob edzésként a gyaloglás a legszimpatikusabb. A sulim 1 óra hosszára van tőlünk gyalog, és arra gondoltam, hogy nem busszal vagy villamossal megyek odáig hanem gyalog, bár néha tömegközlekedéssel és kerül 1 órába. :D És az mennyire gáz, hogy ez az út egy négysávos útszakasz mellett van? Gondolok itt a kipufogógázra. :S
tamás
Válasz
2010-03-16 12:07:59
Bunny

Hello Bunny! Most kezdtem a szálkásítá...

Kérdés
Hello Bunny! Most kezdtem a szálkásítást, és szeretném kikérni a véleményedet, hogy kell-e valamin változtatnom. Leírnám tegnapi kajámat, ami többé-kevésbé sablonként ráhúzható a többi napra is. Reggel 7: 50g kenyér margarinnal, cytogen whey pro, 2 szem perfect fatloss. Nap közben suliban (8-15h) 3 szendvics a nap folyamán elosztva, zsömlében,margarinnal, sajttal, és téli szalámival. (ezen nehéz változtatni, szünetekben idő hiányában nem igazán tudok csirkézgetni).15 h: perfect fatloss, 2 kapszula 16h: 150-160g csirkemell, kevés rizzsel(főzve volt, a mérés nem lenne hiteles). 18:30: 150-160g csirkemell, kevés rizzsel(szintúgy). Este, edzés előtt 10 ml carni-x 100.000, edzés után, 21:30:cytogen whey pro. 18 éves vagyok,186 cm, 83 kg, és kb 75-ig szeretnék lemeni 2 hónap alatt. Észrevételeidet, tanácsaidat előre is hálásan köszönöm. Tisztelettel: András
András
Válasz
2010-03-16 12:07:56
Bunny

Szia mester.16éves vagyok,172cm,68.5kg.H...

Kérdés
Szia mester.16éves vagyok,172cm,68.5kg.Heti 4x járok edzeni,nehéz súlyos edzést takar.A vállam sikerült megerőltetni így egy ideje eléggé fáj...És az egyik kérdés az lenne hogy az izületeim karbantartására illetve főrészt a vállamra Joint-x -et tervezek,emelett Multi-prot a vitaminok rendes bevitelére.A kettőt ugye lehet együtt szedni?A másik kérdés viszont az hogy ezeket szedném.. amíg a vasat fogom...szóval ezt folyamatosan szedhetem?kihagyás nélkül? köszi a választ előre is!!!
anonymous
Válasz
2010-03-16 12:07:53
Bunny

Hali Mester. Lenne egy nagyon gyors es f...

Kérdés
Hali Mester. Lenne egy nagyon gyors es fontos kerdesem. Dieta 4hetebe vagyok lassan. De tortent egy olyan eset hogy valami betegseg megszalt...tunetek ordugulas,torokfajas es kis gyengeseg de semmi laz! Most mit tegyek nem akarom eldobni az egeszet. Pedig elejetol fogva a vitamint tartom 5-6000mg-on ?+a Multi-x Varom valaszod. Remelem hamarossan tudsz valaszolni. Mindent koszonok. Szep napot!!!!!!!
Tavkapcs
Válasz
2010-03-16 12:07:49
Bunny

halihó! 22 éves vagyok, 170 centi és 72 ...

Kérdés
halihó! 22 éves vagyok, 170 centi és 72 kiló. közelgő diétámhoz többek között Pentacarn-t is fogok használni. viszont sajnos nem találtam leírást, hogy ezt hogyan kéne enni. mit ajánlasz, mikor és hány kapszulát kellene ebből ennem? köszönöm. tényleg, az egyik flashben mondtad, hogy kipróbálod az arthroxon-t. enyhítette a vállproblémáidat? énis vettem egyet, betoltam eddig a fél dobozt, de sajnos eddig a térdeim ropogása még nem múlt el. persze gondoltam, hogy ha kb 20 doboz joint-x-től eddig nem múlt el, ezután se fog. az időnként megjelenő fájdalmakra meg az is jó volt, de még reménykedem :)
steve0001
Válasz
2010-03-16 12:07:40
Bunny

Szia Bunny! A hó végével indul a diét...

Kérdés
Szia Bunny! A hó végével indul a diétám 180cm/95kg-ról. A kaja belőve, néhány részletre kérdeznék rá. Mivel nincs sok zsír rajtam, ezért 3 hónapra gondoltam, hogy elkerüljem az izomvesztést. Végig heti 3 edzésnap lenne, a maradék 4 napon menne reggel az 1 óra aerob. Az első hónapban hetente 1g/tskg-mal venném le a ch-t a mostani 5-ről 1-re, a fő fehérjeforrás a marhabélszín, félreevés nincs még. A második hónapban végig 1 g/tskg ch és 3 g/tskg fehérje menne csirkemellből fokozatosan emelve mellette a lenmagolaj bevitelt, hetente egy félreevéssel, valamint a második hónaptól hajnalban 1 adag folyékony amino menne. A harmadik hónapban ha megvan a kívánt eredmény, akkor még pár hét visszatöltés edzés utáni tömegnövelővel, 2g/tskg ch és továbbra is 3 tskg fehérje mellett. Zsírégetőnek végig csak L-Karnitinra gondoltam. Vélemény? Köszi.
kocka
Válasz
2010-03-16 12:07:37
Bunny

Szia Bunny! Minap nézegetem az üveges sz...

Kérdés
Szia Bunny! Minap nézegetem az üveges szószokat régebben uncle bens szószt vettem (ízesíteni egy kicsit),de azokban sok a szénhidrát meg a cukor. Most néztem,hogy a knorr bolognai-ban 5gr/100gr cukor alig, mondjuk van benne egy kis főtt marha-sertés hús de minimális, vagy a globusz milánóiban 10gr/100gr (húsmentes) se tartósító se mesterséges dolog. Egy üveg 400gr kb 8-10 szer elég. Ami minimális szénhidráttal jár. Csak azért írtam le mert hátha másnak is segít egy kis szint vinni a kajálásba. Ha szerinted sem gáz!? Más/ meghalgattam hogy töltötted a szílvesztert. Eddig azt hittem csak én vagyok furcsa ,hogy nem lelkesít az ivás még olyankor sem, meg amiket ott elmodtál... szóval örülök ,hogy más is van aki hasonlóan látja a dolgogat. Eddig azt hittem ,hogy velem van probléma. További jó munkát! Alex
alex
Válasz
2010-03-16 12:07:34
Bunny

Hello. Kérdésem az lenne,hogy szálkásíta...

Kérdés
Hello. Kérdésem az lenne,hogy szálkásítani szeretnék és az úgy jó e,ha 3súlyzós edzés egy héten és 3-4 aerob? Másik kérdésem,hogy szálkásítás alatt hány gyakorlatot csináljak egy izomcsoportra? Tudom, hogy ez a kis súly sok ismétlés baromság... azért szeretném megtudni, hogy mennyit csináljak? előre is köszönöm
Ramos21
Válasz
2010-03-16 12:07:31
Bunny

Helló Bunny! Rízs, zab, tojás, csirke me...

Kérdés
Helló Bunny! Rízs, zab, tojás, csirke mell, sok zöldség, gyümölcs, daily one, edzés utáni fehérje szőlőcukorral megvan heti 4-5 edés mellett 8 óra esti alvással és mégis kiba..... fáradtnak érzem magam ez mitől lehet? Elég nyomasztó!
dennis wolf
Válasz
2010-03-16 12:07:27
Bunny

Helo Mester! Egy nagyon fontos kérdésem ...

Kérdés
Helo Mester! Egy nagyon fontos kérdésem lenne... Egyik hozzátartozómnál daganatot diagnoztizáltak, és a daganat magas lázzal járt ami miatt teljesen lefogyott... Meg szeretném kérdezni hogy te mit ajánlanál, hogy kicsit meghizzon. Én pl: Mannára gondoltam vagy myomaxra... VAGY inkábbaz orvosoknál érdeklődjek? köszi a választ
help
Válasz
2010-03-16 12:07:23
Bunny

Szia bunny,én azt szeretném kérdezni,hog...

Kérdés
Szia bunny,én azt szeretném kérdezni,hogy az antibiotikumnak mien hatása van a sport teljesítményemre?És azt,hogy nekem megvna zuzodba a lábujjam akkor azt meddig pihentessem?Még valami ha recseg a kezeme meg kb minden csontom arra jó a csont erösitő? Elöre is köszönöm válaszod és bocsi a zavarásért,további jó munkát!
Free.run
Válasz
2010-03-16 12:07:18
Bunny

Hello Mester! 31 éves vagyok, 196cm, ...

Kérdés
Hello Mester! 31 éves vagyok, 196cm, 114kg. A dokik azt mondják, hogy porckopásos a bal térdem ---> biciklizzek, ússzak +szedjem a Dona-t (http://bolthely.hu/arcanum/id/03027_Dona_kapszula_250mg_80x). Picit korainak tartom, de biztosan igazuk van, mert én is érzem, hogy szar. Már 1 éve kondizok és izületvédőt is szedek a kezdetektől (Animal Flex). Guggolás kivételével mindent csinálok lábra is, de csak lazán, mert nagyon fejlődik a lábam (a gatyáim meg nem jönnek fel). Én csak most találkoztam az Arthroxon-nal és épp most terveztem, hogy átállok rá. Csak ugye közbe jött a doki a Donával. Szóval a kérdésem az lenne, hogy Te melyiket ajánlanád ? Szedjem a Dona-t , ami 1884mg kristályos glükózamin szulfátot tartalmaz, vagy az Arthroxon-t, amit nagyon dícsérnek, csak nem tudjuk, hogy mi van benne pontosan. Előre is köszönöm a választ. Üdv, Peti
Válasz
Porckopásos térddel a bringa se a legjobb... A Dona-ban egyféle hatóanyag van, igaz, abból viszont jó adag. Az Arthroxon ennél összetettebb. Igazság szerint a kettőt együtt sem tartom soknak ha komoly ízületi panaszaid vannak. Jómagam az Arthroxont szedném, de nagy adagban, napi 2 teljes adagot is akár, egy hónapon keresztül, majd a tünetek enyhülésével fokozatosan lehetne csökkenteni az adagot.
2010-03-16 11:09:47
team builder

Hello Bunny! Most nyomom az első diét...

Kérdés
Hello Bunny! Most nyomom az első diétámat. Tömegelés termén már elgéggé képben vagyok, de a diéta még feltérképezetlen egy két területen): Diétában milyen tápkiegek játszanak főszerepet (fontossági sorrend) ? Gondolok itt arra, hogy pl. nem akarok vagyonokat költeni másodlagos fontosságú kiegekre, miközben az igazán fontosakat elhanyagolom (pl. most Glutamin-sr és bcaa expressz között vacillálok, de nem tudom, hogy mennyit áldozzak pl. zsírégetőre, teszto fokozóra, kreatin ,stb) Köszönöm a választ: Traky
Válasz
Vitamin, tejsavófehérje (ha futja rá akkor elsősorban izolátum lenne a jó), BCAA és glutamin, Ezek a legfontosabbak, még a zsírégetőnél is fontosabbak. Ha ezek megvannak akkor mehet egy termo zsírégető, de minden egyéb csak extra, ami abszolút nélkülözhető - persze jó, ha van, de fontossági listán hátrébb vannak. Hasznos lehet még a HMB és a saját tesztopszteron termelés fokozók is, ha az alapok már megvannak.
2010-03-16 11:04:03
team builder

Hello, Van elfekvő készleten még egy ...

Kérdés
Hello, Van elfekvő készleten még egy 750g-os Attack!-om. Brutal CreAtp mellé lehet edzés előtt nyomni egy adagot, NO fokozó céllal, vagy a kettő együtt már sok lenne ? Köszi a választ. Péter
Válasz
Nyugodtan mehet!
2010-03-16 11:00:48
team builder

Szia Bunny! Arra szeretnelek kerni, hog...

Kérdés
Szia Bunny! Arra szeretnelek kerni, hogy egy hatasos immunerositot ajanljal nekem legyszives. Ugy erzem a taplalkozasom (csirke, rizs), viatmin bevitelem (multi-x, 1100mg C, grape seed, vitamin e) es a pihenesem (8ora alvas) rendben van. Koszonom a segitsegedet!
Válasz
Még ezek mellett - mert látom, alapvetően rendben vannak itt a dolgok - esetleg szelént, esszenciális zsírsavakat (Omega-3, Flax), és probiotiukumokat (Bioflora) lehetne szedni. A probiotikumok immunrendszerre gyakorolt hatását hajlamosak sokan alábecsülni egyébként...
2010-03-16 11:00:22
team builder

Üdv Bunny. Hátfájással kapcsolatban szer...

Kérdés
Üdv Bunny. Hátfájással kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy mit arjánlasz. Nos olyan hátfájásom van ami olyankor jön elő, ha egyhelyben állok, vagy kényelmetlen esetleg háttámla nélküli széken ülök. Ha fekszek, fotelban/kocsiban ülök vagy gyaloglok akkor nincs semmi gáz még 5-6 órás hegyi túráknál sem viszont ahogy leülök egy hokedlira vagy egyhelyben kezdek ácsorogni előjön. Van mbt cipőm, de igazából nem tom még mennyire használ, mivel most nincs munkahelyem és ácsorgást nem igen végzek menet közben meg amúgy sem fáj. Gondolkodtam még a számítógép elő ien labda vagy párna beszerzésén is amit az mbt boltokban lehet kapni. Szerinted? Kösz
Válasz
Kipróbálhatod a labdát is, de a visszajelzések alapján a Kosmodisk is beválhat ilyen esetekben. Egyébként lehet, hogy nem ártana egy csontkovácsot és/vagy egy masszőrt meglátogatni, lehet, hogy pár alkalom és helyretesznek, ők rögtön érezni fogják, mi a baj, én meg csak itt a monitor mögül okoskodom...
2010-03-16 10:57:05
team builder

Szia Bunny! Először is szeretném megkös...

Kérdés
Szia Bunny! Először is szeretném megköszönni amit a motivációs klubbal kapcsolatban csinálsz, nagyon sokat segített a klub, a többiek és az üzeneteid is. December elején kezdtem a diétámat, azzal a céllal, hogy fizikailag olyan állapotba kerüljek, amivel van esélyem felkészülni a katonai egyetem fizikai felvételijére. Mindjárt befejezem a 3 hónapos diétát és úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, 82 kg-ról 70 alá sikerült mennem, bár nem vagyok romszálka, erezett, sőt kockahasam sem lett, de elég emberi formába hoztam magam. Sokat hibáztam, biztos izom is ment le, de első diétához képest én megfelelő eredménynek tartom amit elértem. Már 100g ch alatt vagyok, és a testem elfáradt, teljesen. Persze meg is értem, heti 3 súlyzós és heti 7 aerob+4-5 kardió mellett ez már a tűrőképesség határait feszegeti. Tehát a lényeg az, hogy szeretnék kiszállni, de okosan. A célom a továbbiakban nem a tömegnövelés, hanem az, hogy ezt a szintet megtartsam. Jól érzem magam így a bőrömben, persze még szeretnék formálódni, de hosszútávon. Most egy egészséges, fitt átlagember benyomását keltem és ezt akarom fenntartani a továbbiakban is (egész életemben). Jelenleg 90-120g szénhidrát megy egy nap (edzéstől függően) barna rizsből és zabpehelyből. A fehérje kb. 200g, ez csirkemellet meg pár adag 100% Whey Protein-t takar. Zsír egy kis lenolaj. Vitamin Multi Pro. Tehát ennyi lenne a kis étrendem, persze brokkolival kiegészítve. Na és a kérdésem: Te hogyan lépnél tovább a diétán a helyemben? Nem szeretnék súlyban felmenni, jó így ahogy van. Edzés az továbbra is alap, de étrendben mit csináljak? Milyen módon emelhetem a szénhidrátot, hogy ne kezdjek el zsírosodni? Félrezabálást továbbra sem fogok csinálni, viszont egy kis teljes kiőrlésű tönkölykenyér mehet? Alma, narancs? Esetleg még miket engednél meg magadnak a helyemben? Mit változtatnál, mit nem? Mire kell ilyenkor leginkább figyelni? Előre is köszönöm a választ és ne haragudj a hosszú levélért. Nagyon várjuk már a szemináriumos anyagot! Üdv, Adrián
Válasz
Nos, a szénhidrátot ha emelni akarod, akkor azt mindenképp összetett szénhidrátforrásokból tedd - de megjegyzem hogy ha az aerob edzés kiesik akkor a 120g szénhidrát napi szinten egész vállalható lesz, ha elég zsírt és fehérjét eszel mellé. Te teljes őrlésű gabonák, gyümölcsök, barna vagy basmati rizs, és zöldségek egész nyugodtan mehetnek. A tükör úgyis megmondja, ha esetleg elszállna a súlyod, de ez nem valószínű, ha nem kajálsz félre.
2010-03-16 10:53:05
team builder

Szia Bunny! 3 hónapja járok kondizni de...

Kérdés
Szia Bunny! 3 hónapja járok kondizni de nem nagyon fejlődök Következő az étrendem jelenleg: 1.Reggelire 4db tojás +kakaó2dl 2.Ebéd 80g csirke+100g rizs +kakaó 3.Kondi elött 2órával 80g csirke+40g rizs 4.Kondi elött 1órával 80g csirke+40g rizs Kondi után 30percel benyomok 1 bio tech nutrition turmixot 5. k.u. 80g csirke+100g rizs 6.kakaó... Jelenleg 71 kiló vagyok Ezzel az étrendel várható fejlődés? Miket iktassak ki az étrendből? Bill Pearl edzés terv alapján csinálom. Baj az ha az edzés végén nincs bedurranva a kezem? Kösssz!!
Válasz
Mi ez a sok kakaó, függő vagy ?:)))
Főleg lefekvéskor nem kakaózni kellene hanem egy fehérjeturmixot inni vagy sovány túrót enni. A Bill Pearl tervet felejtsd el, ahhoz csodagenetika kell hogy működjön és egyébként sem kezdőknek való.
A kajádban kevés a fehérje, több csirkét kellene enni. Étkezésenként 100g-ot minimum. És még így is kevés, ha a tojás adagon reggel nem növelsz, és este nem fehérjét iszol. A rizs is lehetne több, étkezésenként lehetne 100g
Attól függ, milyen edzés végén? Ha lábedzés végén nincs bedurranva az nem olyan nagy baj :) Ha edzettél karra és nem durran be akkor valamit nem jól csinálsz.
2010-03-16 10:49:17
team builder

hello! vettem kreatin monohydrat-ot. mos...

Kérdés
hello! vettem kreatin monohydrat-ot. most szedek először kreatint. olvastam, hogy itt van olyan, hogy feltöltési és szintentartási időszak. hétfőn, kedden bevettem 5db-ot(mert rágótablettás a kreatinom), mert akkor edzettem. ma nem edzem. és az a kérdésem, hogy olyankor is kell bevenni mikor nem edzés napom van? ezt nem csak a feltöltési időszakra értem, hanem majd a szintentartásosra is. mert ezt nemí írják sehol, eddig legalábbis nem találtam róla sehol infot. köszönöm válaszodat
Válasz
Kúraszerű kreatinszedés esetén MINDEN NAP kell szedni a kreatint! Más kérdés, hogy rágótablettából egy feltöltést nemigen tudsz megcsinálni úgy, hogy anyagilag ne legyen ráfizetés (már persze ha eleget szedsz belőle), mindig a por alakú monohidrátot válasszátok, az a leggazdaságosabb.
2010-03-16 10:43:28
team builder

Hello Bunny! Az lenne a problémám, hogy ...

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a problémám, hogy a csuklyám elég lassan fejlődik. Nem tudom mit csinálok rosszul. Heti 3 edzésem van, és vállazásnál csinálok 2 gyakorlatot csuklyára: kétkezes vállvonogatás és állig húzás francia rúddal. Mindkettőnél 3*15-20 ismétlést csinálok. Többször kéne megdolgoztatnom a héten hogy gyorsabban fejlődjön? Kérlek segíts!
Válasz
Lehet, hogy ez genetikailag gyengébb testrészed. Hátazáshoz illeszd be a felhúzást, ez az alapgyakorlat az egész hát mellett a csuklyát is elég rendesen megdolgozza. A vállvonogatásnál a felső, csúcsösszehúzódási ponton tartsd meg egy picit a súlyt, és lassan engedd vissza, így keményebben stimulálod az izmaidat.
2010-03-16 10:41:51
team builder

Szia Bunny! 15 éves srác vagyok már fél ...

Kérdés
Szia Bunny! 15 éves srác vagyok már fél éve edzek heti 4 alkalommal alkalmanként 1 vagy másfél órát most 178cm magas és 81 kg vagyok. Elhatároztam hogy szedni fogok valami táplálékkiegészítőt. Te milyen táplálékkiegészítőt használnál a helyemben? Légyszi ajánlj valami csomag félét a számomra.
Válasz
Egy alap tömegnövelőre és egy egyszerűbb multivitaminra lesz szükséges maximum, de elsősorban a kajától várd a megoldást, ne a kiegészítőktől. Mass 20 és Daily Vita-Min kezdésnek tökéletesen megfelel ebben az életkorban. Másra egyelőre NINCS szükséged, felejtsd el a kreatint meg a bedurrantókat és minden efféle sallangot! Inkább a helyes étrendre koncentrálj, ha az megvan, nem véthetsz hibát.
2010-03-16 10:38:54
team builder

Hello Bunny! 31 éves, 196cm és 115 Kg...

Kérdés
Hello Bunny! 31 éves, 196cm és 115 Kg vagyok. Közel 1 éve edzek. Úgy érzem, hogy eljött a szálkásítás ideje. A diétás útmutatást az alapismeretekből néztem ki, de lenne azért még 1-2 kérdésem, észrevételem: 1.) napi 200g ch-t és 210-240g fehérjét terveztem be. Napi ötször tudok étkezni 8-20 óráig 3 óránként. Az jó, ha az utolsó étkezés egy sima fehérje turmix (40g fehérje) ch nélkül (illetve csak az a kevés, ami a fehérje porban van) ? A többi étkezés 4x50g ch + 4x40g fehérje
2.) edzés előtti étkezéshez lehetne több ch-t csoportosítani (a többiből elvenni arányosan)
3.) edzés utáni protein turmixba lehet egy kis ch-t tenni ? 10-20g (darált zabpehely)
4.) 3g /ts fehérjét egyszerűen nem tudok bevinni. 5 étkezéssel ez étkezésenként 70g fehérjét jelentene (89g 80% fehérje por), aminek nincsen értelme, mivel étkezésenként 35-45g feletti rész úgyis csak simán elég a májban. Szerinted elég a max 240g naponta ? Zsír nélküli tömegem úgy is csak kb. 100-105kg. 5.) Picit magas a vérnyomásom. Milyen zsírégetőt ajánlanál ? Esetleg adagolási tanácsok ? Ja és az észrevételem az alapismeretek résznél: "Ha 0-1 kg a csökkenés, akkor rendben vagyunk, ha 1kg-nál több, kevés a szénhidrát, ha 0.5kg-nál kevesebb, sok a szénhidrát, 20g-al csökkentsük vagy növeljük" Az első résznél nem 0,5-1kg akart lenni ? Ja és mennyi idő alatt ? 1 hét ? Nagyon szépen köszönöm előre is, ha erre a zsák kérdésre válaszolsz. (ha kapok választ, küldök még 1 sms-t, de nem akartam 2 részre szedni) Üdv, Peti
Válasz
1: igen, jó.
2: Igen, mindenképp jó ötlet lenne
3: Inkább gyoprs ch-t tegyél bele, Vitargo-t leginkább, vagy ha nehezen szabadulsz a zsírtól akkor glutamint tegyél bele szénhidrát helyett
4: Nem ég el a májban, de egyébként ha még 200g ch-t beviszel akkor elég lesz a 240g fehérje, Ha azonban lejjebb viszed a ch-t ahogy haladsz, emelni kellene a fehérjebevitelt.
5: ez esetben minden termogén zsírégető kiesik, de szedhetsz L-karnitint és kolin-inozitol alapú zsírégetőket, valamint HCA-t is. KArnitinből edzések előtt szedj 2 grammot, a kolin-inozitol alapú zsírégetőket az adott termék adagolása szerint szedd.

Hetente. De igen, 0,5kg.
2010-03-16 10:36:38
team builder

Szeva Bunny!Mi a véleményed az izom stat...

Kérdés
Szeva Bunny!Mi a véleményed az izom statikus terheléséről?pl combnál 1 percig állok hajlított merev lábbal azt elég keményen érzem jó ez valamire?erő növelésre vagy ilyesmi?mit gondolsz ez a térdekre milyen hatással van?
gergő
Válasz
2010-03-15 23:08:20
Bunny

Hy Bunny tanácsod kérném.Combizom sérülé...

Kérdés
Hy Bunny tanácsod kérném.Combizom sérülés miatt kiestem pár hétig a lábedzésből.Ameddig helyrejön fel szeretném hozni a lemaradt testrészeket:vádli karok váll.Több lehetőség is van.Nem tudom melyik lenne a legjobb egy napon megedzeni mindegyiket 1-2 gyakorlattal vagy szenteljek nekik külön edzésnapot?Ha az egyszerre edzés a jobb megoldás mennyi idő legyen a pihenés az edzések között a tuledzettség elkerülése miatt?válaszod köszönöm
béla
Válasz
2010-03-15 23:07:52
Bunny

Hello bunny: A kérdés lehet hogy hülye d...

Kérdés
Hello bunny: A kérdés lehet hogy hülye de azért kíváncsi lennék hogy mi a külömbség (ha van) a tejsavó izolátum és a tej protein izolátum között? a választ kössz.
Ákos
Válasz
tej protein izolátum nincs.
2010-03-15 13:28:29
bunny

Hali Mester. Koszi a valaszodat...hat ig...

Kérdés
Hali Mester. Koszi a valaszodat...hat igen ez a ch kerdes eleg bonyolult igy dietaban. Igy arra a dontesre jutottam hogy most eppen a 6hetben vagyok mar mint a dietaban:) a sulyom az 91-rol indult es most 86-85kozott vagyok ami szerintem nem rossz Tehat a donetesem az hogy marad a ch kb ugy 130g korul es majd az utolso hetekben csokkentem 5-10g-kent szerinted jo ez a verzio?????? Koszi. Gyorssan kerdeznek egyet dietaban mehet neha egy protein csoki??? Aminmek leirnam az osszetetelet szoval;az egesz 82g-os ebbol a protein az 32g a ch 29 a fat az 8g es ebbol a telitett az 6g es a rost anyag pedig 9g?????? Szerinted ha beleszamolom akkor bele fer vagy egyaltalan nem???? Meg egyszer koszonok mindent. Tovabbi sok sikert...sziasztok
Tavkapcs
Válasz
a ch csökkenésével azt éred el, hogy izmot vesztesz, úgyhogy azt ésszel kéne csinálni. protein csoki nem mehet diétában sajnos.
2010-03-14 10:02:15
bunny

Szia Bunny!Grat az oldalhoz rengeteget l...

Kérdés
Szia Bunny!Grat az oldalhoz rengeteget lehet belőle tanulni!Olyan problémám van hogy izületi gyulladás van a csipőmben,de olyan hogy a fekpadról alig tudok felállni.Az orvosok irtak gyógyszert meg minden szart de nem sokat használt.Már 1hónapja nem edzek pihenek,javult egy kicsit de azért néha még olyat belenyilal hogy beszarok.Kérdés:Szerinted pihenjek még vagy lassan kezdjek edzeni még ha fáj is???Megőrjit a tétlenség és főleg az hogy nem tudok edzeni!!!Ja a másik aztmondták hogy ez a izületi gyulladás végig fog kisérni egész életemben.Szerinted???Tudom hogy nem vagy orvos,de többet adok a te véleményedre mint egy pénzéhes dokinak:)Válaszodat köszönöm.Üdv Peti
Válasz
Nézd, nem vagyunk orvosok. Én biztos megadózisban nyomnám a vitaminokat és az antioxidánsokat. C-E-és D-vitamin, szőlőmag-kivonat, ízületvédők, ezek tünetileg segíthetnek, ha másképp nem is. De gyulladással edzeni akkor sem jó ötlet.
2010-03-12 13:29:52
team builder

Szia Bunny! Gyorsan a kérdésem tárgyá...

Kérdés
Szia Bunny! Gyorsan a kérdésem tárgyára is térnék, ami a mellizmom középső része. Az vele a bajom, hogy nyilván a genetika és a megfelelő gyakorlatok hiánya, de fejletlenebb a külső résznél, ami már egész formás lenne. (Úsztam 7 évig versenyszerűen és már 2 éve testépítek rendszeresen.) A külső rész nagysága miatt homorú a mellkasom. Valószínűleg a csontozat másodlagos, mert a csontozatom azért normális ott, nem kiugró, de azért nincs is behorpadva. Arra nem volt nehéz rájönnöm, hogy mivel általában kívül és nem középen van izomlázam, ezért a mellgyakorlatokon kéne változtatnom. vagy arra is gondoltam, hogy elég széles melkassal vagyok megáldva, lehet azért a külső részre jut jobban a terhelés. Most annyit sikerült elérnem, hogy szinte csak középső mellrészt erősítő gyakorlatokat csinálok 1-2 hete. (Egykezes fekvenyomások, Negatív pad, Tolódzkodás). És azóta úgy fáj középen, hogy remélem így már rendben lesz a növekedése. Egyébként helyesen táplálkozom, heti egyszer edzem az izomcsoportokat. Kérlek javíts ki, ha valamit elhibáznék, segíts, hogy normális mellizomzatom legyen, mert msot nekem az az elsődleges, az a legfejletlenebb látszóra a középső rész miatt. Köszönöm előre is segítséged. Szabi
Válasz
Amellett, hogy vannak ezt a területet célzó gyakorlatok (bár a negatív pados nyomás nem tudom, hogy kerül ide), igazából a csúcsösszehúzódás kihangsúlyozását tudnám még javasolni. Tárogatásnál gépen középen megtartod a súlyt, kézisúlyzós nyomásnál a csúcsponton tudatosan ráfeszítesz, stb. Koncentrálj!
2010-03-12 13:25:37
team builder

Szia! Előszőr is megpróbálom összefog...

Kérdés
Szia! Előszőr is megpróbálom összefoglalni azt, amit szeretnék kérdezni/mondani, mert rengeteg dolog van amiben van egy kis kételyem, hogy jól csinálom-e, amit csinálok, vagy sem. Kezdjük ott, hogy 16 éves vagyok 182cm és 82 kiló,25% testzsír. A célom az, hogy leszálkásodjak, ezzel elérve azt, hogy beálljon a testzsír százalékom és elkezdhessek végre izmot növelni... Hosszútávon szeretnék testépítő lenni. Nyári szünet elkezdődött, vele együtt egy időben már ugye fél éve személy edző által megszabodt edzés tervel edzek (Megjegyezném, hogy azért nem a személyedzőmet kérdezem, mert ő nem híve a kiegészítőknek, meg az ilyen dolgoknak^^)... Nekem ami nagy problémám van az az, hogy nagy a testzsír százalékom, látszik a POCAK, kis úszógumi is, nincsenek meg azok a nagy kockák, persze tudom, hogy ez adottság kérdése,de szerős szálkás testet szeretnék és hát nem vagyok szálkás alak,meg ami még látszik rajtam az a mell,... tipikus zsír raktár helyek... viszont anblokk magával a testfelépítésemmel nincs probléma, elég erős csontozatú vagyok, azért nem úgy kell elképzelni, mint egy 500 kilós csak 100%os zsírpacnit^^. Szóval térjünk arra rá, hogy jókat szedek-e és mit ajánlasz... Mai napra már ott tartok, hogy már fél éve csinálom a heti 4 edzést, nyári szünetben heti 11 volt aerob-erő.-álló képesség növelés (még mindig) és nem látnám azt a DRASZTIKUS változást (persze tudom, hogy fél éve alatt nem lehet a világot megváltani) még kiegészítőkkel sem, hogy esetleg a zsírraktárhelyek kiürülnének EZÉRT KÉRNÉM A SEGÍTSÉGET, mert már ott tartok, hogy Stanazol aztán minden rendben van, persze NEM! EZT NEM AKAROM ezért szeretnék segítséget kérni és ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!:) szóval én úgy csinálom, hogy reggel kezdek egy kis kávéval, beveszek juice plus+ zöldség és gyümölcs terméket, tele vannak vitaminnal, Forever Nature Min vitamint, C-vitamin 1000mg, és még 1 Multivitamin, meg egy Biotechtől Lipotropic Fat Burnert és egy Acai Fruit dolgot, ami elvileg segít az anyag cserében... ebéd előtt 15-30 percel 2db HCA-Chitosan, rögtön ebéd után 1 Lipotropic Fat Burner és 1 BIO-C.L.A, ebéd után 1-1,5 órával néha még 1 kis kávé edzés előtt fél órával 1 Charge!, 2000mg L-carnitine (MEGA Carni-X), egy Lipotropic és közvetlen edzés előtt 1 adag TwinLab-től Amino Fuel-t, illetve edzés közben fél liter vízben feloldott VeroFit edzés után 1 adag Ugyan így Amino, aztán 3dl vízben 1 adag Dymatize Elite Whey Protein Isolate, este meg lefekvés előtt 1,5 - 2 órával vacsorára Biotech Ultra Loss Shake és a reggeli vitaminok aztán lefekvéskor 3dl vízben 1 adag Dymatize Elite Whey Protein Isolate. Megjegyezném, hogy a Lipotropic-ot, mint zsírégető 1 hónapja használom, kis zsir lement, de fogy el, most próbálom ki, ami elvileg elég jó ehelyett és talán (jobban)használ is, "Anadrox"(reggel 1 délben 1 tabletta?? ebben nem vagyok biztos) és L-Carnitine ami tablettás verzió most fogy el, úgyhogy rendeltem folyékonyat ami ugye jobb, Liquid Carni-X 40.000 Scitectől. Remélem tudnál abban segíteni, hogy végre felvilágosodjak, pl. a Fehérjét nem tudom, hogy jól adagolom-e (elfelejtettem mondani, hogy amikor nincs edzés nap akkor is délután és lefekvéskor iszok) tehát ebben sem vagyok biztos, szóval nagyon megköszönném, ha segítenél és megmondanád mit szedjek, mit ne és tanácsot adnál, tényleg rettentő boldog lennék!!! Mellékelem azért a termékek linkjét,hogy ha nem ismernél egyet, tudd miről beszélek. Juice Plus+ Forever Nature Min Biotech Lipotropic Fat Burner (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3627) Acai Fruit (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5957) Scitec HCA-Chitosan (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=608) L-carnitine (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6505) TwinLab Amino Fuel (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=670) Charge! (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2331) Dymatize Elite Whey Protein Isolate (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5308) Biotech Ultra Loss Shake (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=472) Verofit Anadrox (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4322) Nagyon szépen köszönöm már azt is, hogy egyáltalán ezt az elég hosszú irományt elolvastad és nagyon-nagyon remélem, hogy segítesz mert roppant bizonytalan vagyok!! Csak köszönni tudok előre is, Lukács Péter. ui.: a bal és jobb bicepszenél, illetve tricepszemnél, meg has tájékon vannak "kis" börszakadások... még mindig nem tart ott a tudomány, hogy van valami csoda kenőcs vagy valami ami segítene eltüntetni? Annyit tudok, hogy megelőzés képpen zuhanyzás után bekenem kis testápolóval.
Válasz
1: az Acai egy remek antioxidáns, de semmi több 2: Teljesen rossza hozzáállás. Miért? Mindent leírtál, millió meg egy kiegészítőt, de semmit az étrendedről. A diétával az a helyzet, hogy ah rendben van, akkor zsírégető nélkül is működik, ha nincs rendben, akkor viszont szedhetsz akármit, nem fogsz fogyni. Mivel semmit nem írtál a kajádról, segíteni sem igen tudok, de tuti, hogy itt a hiba. A szakadásokról: Szász Máténak van erre egy receptje, ami talán segít, idézem (remélem számára ez nem probléma): "végy a patikában 2 krémet: 1: cremor aquosa sine aetherolum citri 2:vaselin cholesterinum Ezeket keverd össze úgy, hogy a vazelinből kevesebbet, mondjuk felét-harmadát tegyél csak 1 adag cremorhoz. Ez lesz az alapanyag. A többi adalék rmlékony, ezért a végleges motyót minden nap frissen kell kikeverni. íme: Végy ki egy kis adagot a keverékből, amit csináltál. Ez kb eg(olcsót). Keverj bele 1 lágyzselékapszulányi E-vitamint (Scitec E-vit) és 1 lágyzselékapszulányi Q10-et. (SE CO-Q10 50mg) Ezeket összekevered. Szép sárga lesz. Ezzel kell bekenni a bőrödet. Én olyan voltam, mint a bengáli tigris.Teljesen elmúlt. Azért kell frissen kikeverni, mert így nem romlanak meg az összetevők. Azért kell magadnak csinálni, mert így tutira benne van a hatóanyag, és ténylegesen hatásos dózisban."
2010-03-12 13:22:32
team builder

Helo. 15 éves vagyok és az lenne a kérdé...

Kérdés
Helo. 15 éves vagyok és az lenne a kérdésem , hogy helyes e ez igy amit csinálok ? Étrend megvan ! Reggel : ON 100% whey protein (2 kanál) , jumbo professional (2kanál) , összekeverve. Multo Pro , Ca Mg Zn . Eddzés elött fél orával : 5gram L-Glutamin , 3 kapszula BCAA 1000 , 5gramm Lizin , 10gramm Attack Eddzés után : ON 100% whey protein (2kanál) , Jumbo professional (3kanál) , 5gramm glutamin , 3 kapszula BCAA 1000 , 5 gramm Lizin Lefekvés elött : ON 100% whey protein (2kanál) , 5gramm glutamin Az lenne a kérdésem hogy jo ez igy ? és ha nem akkor hogylenne helyes? Vagy baj hogy 15 évesen ennyire elszántan odafigyelek a dolgokra ? suly 50 kg . nem lehet valamelyikszertöl esetleg cerka nem áll ugy vagy ilyesmi? elöre is köszi !!
Válasz
Edzés után miért nem egy teljes adag Jumbo-t iszol? Így a fehérje sem kellene mellé. A két adag fehérje egyébként még a három kanál mellé is felesleges, egy bőven elég lenne. Egyébként nem rossz. Ezektől ne féltsd a cerkát :)
2010-03-12 13:15:26
team builder

Hello Bunny!21 éves focista vagyok.Rólam...

Kérdés
Hello Bunny!21 éves focista vagyok.Rólam:189cm 79kg.Volt egy kisebb balesetem amiatt 3 hónapot kihagytam,és le is fogytam 84kg ról.Most megint elkezdenék edzeni(csak egyedül most jelenleg nincs csapatom).Jártam sokat kondiba ezelőtt is de csak felső testre nyomtam.Most szeretnék csak lábazni.Elsődleges célom futó sebesség növelése,robbanékonyabbság,erősebb masszívabb lábak, akkor ehhez kapcsolodna első kérdésem.Elég hosszú a kérdéseim sora azt hiszem jobb lesz ha pontokba szedem. 1-Lehetséges hogy a súlyzós edzés miatt gyorsabb és robbanékonyabb leszek?(mellette természetesen gyorsasági futó edzéseket is végzek). 2-Menyit pihentessem a lábam egy súlyzós edzés után? 3-csináljam a gyakorlatokat nagyobb sullyal kevesebb ism számmal vagy maradjak 12 ism felett? 4-Edzés utan volumass 35öt akarok szedni(vagy van valami jobb számomra,fontos a magas fehérje tartalom)Lefekvés előtt 100%whey protein,vagy pedig lassu és gyors felszivodasu tojás és tej fehérjét toljam? 5-szeretnék elkezdeni kocogni is az erőnlétem miatt,reggelente 3km-re gondoltam vagy inkább kardiozzak az edzőteremben? 6-Milyen kreatint tudnál ajánlani,célom a legrövidebb regenerácios idő és izom teljesitmény fokozás? 7-pihenőnapon belefér a lightos testmozgás vagy többet árt mint használ?(lightos=labdázgatás) A válaszaidat előre köszönöm rengeteget segítesz velük.
Válasz
1: Igen, mivel ugyanazokat az izomrostokat használod a súlyzós edzéskor, mint pl. sprint közben 2: egy hetet 3: Ha erősödni, izmosodni szeretnél akkor ne 12-ket nyomj, mehet kevesebb. De legjobb ha piramisban edzel, így a magas és alacsony ismétlésszám előnyös hatásait egyszerre ki tudod használni 4: Este a lassabb felszívódás az előnyösebb, de ha nem akarsz többféle fehérjét venni akkor a 100% Whey is megfelel 5: Lényegében mindegy, az intenzitáson múlik minden, nem pedig azon, hogy fedett vagy fedetlen helyen végzed az aerob-ot. 6: A te céljaidhoz talán a CE-Xtreme lenne a legjobb, vagy az Alkaly-X. 7: A pihenőnap legyen pihenőnap, főleg hogy többféle sportot is űzöl.
2010-03-12 13:11:59
team builder

Hello Bunny,Péter vagyok!Kettő témám len...

Kérdés
Hello Bunny,Péter vagyok!Kettő témám lenne amikkel kapcsolatban kérdéseket tennék fel neked ha nem gond!Remélem tudsz nekem segíteni!Az egyik téma a szőlőmag kérdése lenne!Köztudott a szőlőmag jótékony hatása az emberi szervezetre!Mivel mostanság pénzszűkében vagyok és még suliba is járok nem tudok meg vásárolni magamnak minden fajta készítményt!Arra gondoltam ha már vidéki vagyok és "sajnos" szőlőnk is van,akkor nem áldozok pénzt szőlőmag kivonatra!Idén,szűret idején össze gyűjtöttem 3-4kg szőlőmagot,kiszárítottam és kávédarálóval ledaráltam!Az lenne a kérdésem,hogy szerinted egy átlagos embernek mennyit kell bevenni belőle egy nap?Mert ugye ez nem kivonat,hanem az egész mag!Vagy ha nem tudod,szerinted hol tudnék ezután nézi?Vagy arra is gondoltam,hogy veszek üres kapszulákat és abba töltöm bele,de azt se tudom lehet-e egyáltalán olyat vásárolni valahol!Aztán lehet ez a fajta mód semmit nem ér de azért egy próbát megér,mert olcsó!A másik témám a vállsérülésem!Úgy kb 2-3 éve járogatok terembe!A nyáron elhatároztam mivel nyári szünet-em volt,még keményebben és többet fogok edzeni!A fejlődés nem maradt el,hála a kemény edzésnek és a nagyszerű,hatásos táplálék kiegészítőknek,a scitek-nek!A nyár végén pont az utolsó héten az egyik melledzésem közben,negatív fekve nyomásnál egy enyhe melegséget kezdtem érezni a jobb vállízületemben!Az edzés végére már a rudat se bírtam kinyomni!Pedig soha nem volt gond a vállammal és mindig jól be is melegítettem de hát egy kis rossz mozdulat és vége!A két hónap pihenő és a porcerősítő se segített rajta!Hihetetlen de most ott vagyok ahol a nyáron elkezdtem vagy még ott se!Alaphelyzetbe egyáltalán nem fáj csak a nyomó mozdulatoknál!Fekve nyomni egyáltalán nem tudok meg még van egykét olyan izom csoport amit nem tudok rendesen edzeni!Múlt héten megpróbáltam de csak pár kg-ot tettem fel és fájt!De legalább lábazni tudok!:)Jah és ha csak simán megnyomom kézzel az ízületem felső részét akkor is fáj!Mintha ott fájna ahol a kulcscsont beékelődik a vállízületbe!Nem lenne ám vele gond tényleg ha nem edzenék meg ha 50 éves lennék,de még csak 19 vagyok és még sokáig szeretnék edzeni!Ha jól tudom neked is ilyesféle váll próblémád volt?Lenne egy két tipped vagy ötleted,hogy mit csináljak?Vagy talán valami erősebb készítményt kéne szednem?Ezer bocsánat a hosszadalmas-ra sikerült írásomért de mindent le akartam írni neked!Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm,a bbtv király,sok hasznos dolgot tanultam már onnan!Hello
Válasz
Azért ez nem ugyanaz, de egyébként az a vicc, hogy vannak ilyen termékek, ezekből napi 1-2 grammot javasolnak általában. Keverd bele valami joghurtba vagy ilyesmibe, nem kell kapszulázgatni.
A válaszom rövid lesz: az eszedbe se jutott, hogy ah ennyire nem múlik a fájdalom, akkor esetleg egy orvosnak illene megmutatni? Innen a monitor "másik oldaláról" szerinted hogy mondjam meg, hogy mi a baja a válladnak? Mindenképpen mars az orvoshoz, hogy legalább azt tudd, mi a baj. Amíg nem tudod, mitől fáj, addig hogy akarod kezelni? Ja, és egyértelmű, hogy semmit nem csinálunk ilyenkor ami fáj!
2010-03-12 12:38:56
team builder

Üdvözlöm! Én egy 19 éves, 180 centi m...

Kérdés
Üdvözlöm! Én egy 19 éves, 180 centi magas, 72-73 kilós srác vagyok. Egy éve járok konditerembe, de volna egy kis problémám. A karom csak befeszített állapotba nő. Vagyis, mikor elkezdtem gyúrni, akkor kiengedve 31-es, befeszítve 33-as karom volt. Most kiengedve 32,5, befeszítve 39-es. Ez miért lehet? Kiengedett állapotban miért nem nő? Az étrendem normális. Veszek magamhoz kellő szénhidrátot, fehérjét és zsírt is. Ezt kiegészítem Scitec Mass20-al és a Biotech Creatine pH-X-el, és dextrózzal is. Abba kezdek beletörődni, hogy nem igazán tudok hízni, akár mennyit eszek, de ebbe a karos témába nem szeretnék. Nincsen valami trükk, hogy hogy lehet ezt orvosolni? És lenne még egy olyan kérdésem, hogy mivel én nem engedhetem meg magamnak, hogy kilószámra egyem a táplálék kiegészítőket, én a következő módon adagoltam be őket. A Mass20-at 50g-t d.e. 10 órakor, és 50g-t + 50 dextrózt d.u. 5-kor edzés után. A Creatine pH-X-et pedig, reggel éhgyomorra, d.u.1-kor és edzés után 5-kor. Ez így jó? A válaszukat előre is köszönöm szépen. Egy lelkes kezdő testépítő
Válasz
Először is, ne törődj bele semmibe, mivel csak akkor nem hízol, ha nem viszel be elég kalóriát. ez így megy. Ha elég kalóriát viszel be, akkor híznod kell, egyszerűen a szervezetednek nincs más választása. Ha nem eleget, akkor értelemszerűen elmarad a hízás. Van akinek ehhez több kalória kell, van akinek kevesebb. Ha neked sok kell akkor próbáld ki a Jumbo-t, vagy más, nagy kalóriatartalmú tömegnövelőt, de a legfontosabb lenne a rendes kaja. A Mass+dextróz keverék majdnem csak cukor, mi lesz a fehérjével? Cukorból nem épül semmi, az izmok építőkövei az aminosavak (fehérjék). A kreatin szedése le van írva a terméknél, napi 8 kapszula kell belőle, pihenőnapokon is - na nem mintha a növekedésed ezen múlna egyébként, csak mondom. Tuti, hogy az étrendeddel lesz a fő gond, olvasd el ezt: [link]
2010-03-12 12:23:19
team builder

Szeva Bunny. A minap voltam háziorvosnál...

Kérdés
Szeva Bunny. A minap voltam háziorvosnál, mert már egy jó ideje gerincferdülésem van, és szeretném korrigálni, kértem beutalót a reumatológiára. (így látásból valami lapos hát szindrómáról beszélt, a háziorvos) Aztán jött a fatális kérdés : Ugye nem végzel ilyen hülye testépítő gyakorlatokat, meg súlyzózól mert az olyan nagyon káros, hogymár elsem lehet mondani. Itt gondoltam egy nagyot, majd képzeletben legyintettem egyet és mondtam, hogy NEM. Nincs kedvem ezen vitatkozni, biztos jobban tudja. Viszont a kérdésem az lenne, hogy a gyógytorna meg a hátedzés elfér-e egy kalap alatt? Van egy olyan érzésem, hogy ha elmondom a reumatológián, hogy edzek akkor rögtön az lenne, hogy hagyjam abba... Vélemény?
ksmk
Válasz
szerintem ideje lenn már, hogy nyugiodtan elküldjétek a picsába ezt a sok idiótát és megkérdezzétek, miféle szakmai tapasztalattal támasztják alá az idióta véleményüket. ezenfelül érekelne a felelősség kérdése is, hogy a sok húgagyú orvos nem e gondolja azt hogy önmagát is okolhatja a magyar lakosság egézségügyi állapotáért és azért, hogy az meberek 10% SEM sportol.
2010-03-11 10:17:06
bunny

Szia! AZ edzőm azt javasolta , h ugrálók...

Kérdés
Szia! AZ edzőm azt javasolta , h ugrálókötelezzek, mert az véknyítja a combom, ha heti 3x 40 percig csinálom, természetesen súlyzos edzés mellet, szerinted valóban használ? Mert mondjuk az igaz, h 5 perc után úgy izzadok, h majd meg halok.
Rita
Válasz
szerintem meg ne ugrókötelezz, mert ha a combod zsíros, ettől még az marad. az izzadás és a comb mérete közötti korellációt levezethetnéd nekem, ez még engem is érdekelne! ;) (most gúnyolódok egyébként!)
2010-03-11 10:14:43
bunny

Szervusz bunny! A 45 mp-s módszerről egy

Kérdés
Szervusz bunny! A 45 mp-s módszerről egy videó ..nem kell kitenni csak érdekelne hogy így is faszság-e?győzdd le minden ellenérzésed.-D
anonymous
Válasz
úgy őszintén: mi a szart nem értettél az előző válaszomban?
2010-03-11 10:13:04
bunny

Szia Bunny! Egy kérdésem lenne a edzés ...

Kérdés
Szia Bunny! Egy kérdésem lenne a edzés utáni szénhidrát bevitellel kapcsolatban.Mivel rám fér egy kis zsírégetés, szálkásítani szeretnék. Ebben az esetben is fontos az edzés utáni gyors szénhidrátbevitel vagy elég csak egy szénhidrát szegény fehérje turmix? Köszönöm a válaszod előre is,további jó munkát nektek! Üdv Predi
Predi
Válasz
én az almúlt évek tapazstalatából azt mondom, jó lenne, ha megtartanád az edzés utáni szénhidrátot!
2010-03-10 16:56:36
bunny

Hali Mester. Mar tobbszor irtam de gondo...

Kérdés
Hali Mester. Mar tobbszor irtam de gondolom van melo rendesen:) Lenne gyors 3kerdesem; Dietazom mar a 6.hete kerdes 150g-rol indult a ch..meddig lehet le menni a dieta vege fele??? vagy jobb ha fkozatossan kezdem csokkentni mondjuk 5-10g-kent??? Az lenne hogy a kondroitin-n-sz 800mg-ost lehet egyutt szedni a joint health??? Ezt meg regebben irta fel a doki aki azt mondta hogy 3honap pihi mindig legyen. Vagy kopasra eleg napi 3joint is???? Az utolso pedig nem is kerdes csak valamit szeretnek megosztani veled...ismeros aki nem edz dietazik egy het allatt majd 8kg adott le szerinted??? En csak neztem:) Bocsi hogy zavartalak. Jo heteget.
Tavkapcs
Válasz
á, meló az sosincs! most agylunk azon, hoygan tudnma robatot audiobal csinálni, mert pl. aerob közben felmondhatnék egy csomó választ. a ch-t nem kéen azért nagyon elvenni, mert baj lesz. h az öszkalória nagyon lecsökken, izmot vesztesz. majdnemhogy a súlycsökkenéssel arányoan kéne csökkenteni, de persze még ez sem igaz, hiszen zsír megy le, nem az izom, x tömegű izomnak pedig adott mennyiségű kalóriára van szüksége. az izülevédőket szedheted együtt, abból baj nem lesz. 1 hét alatt 8 kilogram, gratulálok. csak hogy értd: 1 g zsír 9 kcal, azaz 72.000 kcla deficitben kellene lenni ennek elégetéséhez egy hét alatt, azaz napi 10.000 kalória mínuszban. vagyis ha nem enne semmit, 10 óra erős kardiedzéssel lenne energetikailag rendben és akkor most nem beszélünk a katabolizmusról. ilynekor mindig elgondolkozom hogy a hülyék tényleg elhiszik, hogy 1 hét alatt lehet 8 kilót fogyni, illetve napi 1kg-ot? napi 1 kg ot disznópörzsölővel lehet elégetni.
2010-03-10 16:56:03
bunny

Szia Bunny! 7 évig élsportoló voltam, 1 ...

Kérdés
Szia Bunny! 7 évig élsportoló voltam, 1 komoly állóképességi sportot űztem, (amelyben ugye nincs szükség nagy izomtömegekre). Most vágok bele a testépítésbe. Korábban rendszeresen volt fekvenyomás, lábtolás, guggolás felhúzás, húzódszkodás, fekvehúzás, lábtolás az edzéstervemben, de kisebb súllyal 180-as pulzus felett. A kérdésem: Mennyire kell szigorúan betartanom az alap-edzéstervet? Vagyis nincs kedvem fél évig csak "tátogni" a konditerembe ha érted mi a gondom, persze amit be kell tartanom, azt betartom. Valami támpontot tudnál adni, hogy honnan induljak el? (17 éves, 66 kg, arányos, szálkás testalkat) Köszönöm előre is! Szabolcs
Szabolcs
Válasz
nyilván ha komoly sportoló voltál, nincs szükséged átmozgató edzésre - de ne feledd, az edzéstechnikát meg kell tanulni!
2010-03-10 16:49:58
bunny

szia! énis laktózérzékeny vagyok. szeret...

Kérdés
szia! énis laktózérzékeny vagyok. szeretnék venni fehérjét és a 100% whey p.-re írták hogy alacsony laktóztartalom, ugyanúgy, ahogy a 100% whey isolate-ra is az anabolic wheyről viszont ez nincs írva. Láttam hogy te is azt szeded/szedted neked kellett mellé rosttablettát bevenned, vagy az is jó anélkül? Meg eléggé fájnak az izületeim is, orvos még régebben írt fel egy kapszulás gyógyszert, DONA a neve. az viszont tele van baszva laktózzal és nem ér szart se. Mit tudnál erre a célra ajánlani amibe nincsen laktóz és neked is bevált? arthroxon az csak 20 napig elég de érdemes azt venni? vagy abból két doboz kell inkább? nagyon jó volt a legutóbbi AB, csak így tovább!
anonymous
Válasz
néha használok rosstablettát, de nem jelelmző, hogy bármelyik tejsavó rpotein meghajtana. ha mégis gondod van vele, dobj hozzá laktáz enzimet. ízületre egyrészt kedz el vitamint és ásvnyi anygaot nyomni, másrészt a folyékon joint x at javasoslnám, bár az athroxon szedem én magam. sajnos hosszú távon műkdönek csak.
2010-03-10 16:49:09
bunny

Szeva Bunny 2 hete elkezdtem a diétát és...

Kérdés
Szeva Bunny 2 hete elkezdtem a diétát és most beleestem valami szarba kurva gyenge vagyok és elég szépen megy a hasam edzésre nemtudok menni ... Mittegyek? kössz
jose raymond
Válasz
gyógyulj meg!
2010-03-10 16:47:00
bunny

Hello Bunny! Én egy 16 éves átlagos fiat...

Kérdés
Hello Bunny! Én egy 16 éves átlagos fiatal vagyok 2hónapja edzek rendszeresebben, heti 3x-4x. Azt lenne a kérdésem a Creatine Monohydrate szedése javasolt-e ebben a korban ha jelentősebb fejlődést szeretnék elérni? És ha igen milyen másik készitményt használjak mellé a szőlőcukron kívül? És ezt vagy ezeket milyen adagban javaslod? Válaszodat előre is köszi.
Gabi
Válasz
no gondolkodj "gyors" fejlődésben. ez a sport a türelemről, kitartásról és hosszú évek kemény munkájáról szól. és ne várj csodát a kiegészítőktől. először is kajálj rendesen, és ha ez ok, akkor a 2 legfontosabb kiegészítő a tejsavófehérje (vagy tömegnövelő) és valamilyen vitamincsomag. a kreatinnal ráérsz később foglalkozni.
2010-03-09 23:04:49
b.team

Hello Bunny!Épp nézem a BBtv-t és hallom...

Kérdés
Hello Bunny!Épp nézem a BBtv-t és hallom a véleményed a szűknyomásról. Mivel nagyon adok a szavadra,ezért megkérdezném,hogy tricepsz edzésre sem javaslod?Mikor elkezdtem edzeni azt mondta a teremben az edző,hogy kezdjem ezzel a tricepszedzéseim,és igazán úgy érzem,hogy hatása is megvolt.Illetve lenne még egy kérdésem,1.5 éve tömegelek és a diétáról idáig kevesebbet olvastam,de hamarosan itt lesz az ideje,mivel jócskán felment a testzsír is. Azt szeretném kérdezni,hogy diétakor edzés után milyen szénhidrát lenne a legjobb(gondolom vitargo)de sajnos nem vagyok eleresztve anyagilag.gondolom a dextróz kizárva!? Előre is köszi a választ,és további jó munkát,nagyon jó dolgot visztek itt véghez az oldalon!Üdv
Kevin Garnett
Válasz
az első kérdésedre nem válaszolok, nézd meg mégegyszer a bbtv-t, mielőtt lekaparom magam. edzés után diétakor lehet dextrózt hazsnálni, HA bele van számolva rendesen az étrendbe. vagy marad a zab.
2010-03-09 12:08:11
bunny

Szia, Az lenne a kérdésem, hogy mi a ...

Kérdés
Szia, Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed azon más oldalakon terjesztett információról, hogy nem számít hogy hány ismétlést végzünk, csak a gyakorlat 45 mp-ig tartson. Mennyi a valóságalapja? Köszönettel: hepri
hepri
Válasz
ótvar nagy faszság! egyébkétn lehetne ez is egy edzésmódszer: leheten néha igy edzeni. de hogy általános érvénnyel ilyet kijelentsünk, ez röhej. arról nem beszélve 45 másodperc alatt lehet 1 imsétlést is végezni, meg 80 rángatózást is
2010-03-09 10:41:00
bunny

Hello Bunny. 186 centi és 100 kilo vagyo

Kérdés
Hello Bunny. 186 centi és 100 kilo vagyok. Szerinted fogyás kéne vagy mehet nyugodtan az izomnövelés + kaja. Előre is köszi.
Jumbo
Válasz
nem lenne egyszerűb belenézni a tükörbe?
2010-03-09 10:35:58
bunny

hello bunny azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
hello bunny azt szeretném kérdezni hogy ha edzés ellőtt hot blood-ot, edzés után pedig jumbo-t szednék (rendes kaja, edzés és pihenés mellett) akkor érdemes-e mellé még attack-ot szedni, és ha igen akkor kúraszerűen ajánlott? köszi
norbi
Válasz
szerintem felesleges!
2010-03-08 17:12:29
bunny

Csá Bunny! kérdésem csak annyi lenne h

Kérdés
Csá Bunny! kérdésem csak annyi lenne h mehet e átmozgatóba fűrész a hátra? köszi respect
wheelmaster
Válasz
perzse!
2010-03-08 16:05:14
bunny

Szeva Bunny diétába aerob elött mehet a

Kérdés
Szeva Bunny diétába aerob elött mehet a Red Shot mert nemtalálok az oldalon semmit róla.. Kössz
Bömbi
Válasz
az az injekcióba töltött fos? te megveszel olyat, ami így van csmagolva?
2010-03-08 16:05:02
bunny

Szervusz Bunny! most kezdem a versenydi...

Kérdés
Szervusz Bunny! most kezdem a versenydiétám. pár kérdésem van, ha tudsz, légyszives válaszolj. Mi a véleményed, az izesitett BCAA-ról? a diéta legvégső szakaszában is lehet használni (gondolok itt a minimális ch tartalomra)? Ha a nap elején, bekeverem az egész adagot, és nap folyamán kortyolgatom, nem tesz jót neki az hogy áll egész nap? és ha behütöm? Másrészt mi a véleményed ha mondjuk ezt innám egész nap elosztva: fekete+zöld tea+30g bcaa+30g glutamin+pár szem édesitő(ha keserü bcaa-t fogyasztok). Mi a tapasztalatod a perfect fat lossal? mintha emiltetted volna hogy ezt használod. ad e egy kis lendületet mondjuk reggel, és napközben? nehezen hizó tipus vagyok, max 3-4 kilót kell leadnom az elkövetkező 2 hónapban, nincs szükségem drasztikus zsirégetőre. L carnitint is beiktatok, de valami reform, vagy ilyesmire is szükségem van, hogy egy kis lendületet adjon reggel, és napközben. Másrészt testoszteron fokozót is használok most a diétában, evvel próbálva megtartani az izomzatot. napi 80g zab, 180g rizs, 70 deka csirke, 8 tojásfehérje, 3 turmix(anabolic). Nagyon szépen köszönöm, kitartást a diétádhoz.
bodyup.
Válasz
én a legvlégén enm hazsnálnám akkro, amikor már a nátriumr ais figyelni kell. NE KEVERD BE a teljes adagot! hűtve még hagyján, de elárulhatnéd hogy mi értelme bekeverni, mert én nem vágom! a parfct fatloss egy nagyon komplex nagyon jó cucc, bátran ajánlhatom! én még az elején járok, nagyon lassan megy, k9övér vagyok igy nem tudok nyiltjkozni, de sok sikert neked is!
2010-03-08 16:04:23
bunny

Szia Bunny, LIQUID CARNI-X 100 000 szere...

Kérdés
Szia Bunny, LIQUID CARNI-X 100 000 szeretném inni zsírégetésre, viszont nem találok semmi olyan infot, hogy szoptatós anyukák is szedhetnék/ihatnák. (A kisfiam egyéves). A terhesség alatt felszedett kilók egy részétől már megszabadultam, viszont van még amit le szeretnék adni. Köszönöm válaszod. Szia
Lili
Válasz
nyugodtan!
2010-03-08 16:02:18
nummy

Hello Bunny! Csak annyi lenne a kérdésem

Kérdés
Hello Bunny! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy diétában mehet-e vitargo edzés után, illetve heti 2 birkozo edzés után még pluszban?
anonymous
Válasz
igen!
2010-03-08 16:02:01
bunny

Hi. Kb. 2hete megerőltettem a túl nagy s...

Kérdés
Hi. Kb. 2hete megerőltettem a túl nagy súllyal és szabálytalanul végzett mell-bic -váll gyakorlatokkal az elülső deltaizmom, ezért fáj és be is gyulladt . Jegelem és kenem a flektort illetve pihentem. Javulgat - legalább megtanultam lassan,koncentráltan szabályosan az adott izmot izolálva edzeni - de mellre semmilyen gyakorlatot míg vállra a mellről nyomást nem tudom még csinálni. Én nem találtam olyan gyakorlatot mellre aminél ne dolgozna az elülső deltaizmom is. Ebben kéne a segítséged. 1.Nincs valami edzés technikai módszer vagy gyakorlat amivel úgy dolgaztatnám a mellizmon h az elülsődeltát az nem dolgoztatja?2.Esetleg izomgyulladásra valami tuti kezelési tipp?3. edzésprogramom a-b-a felosztású.nem jobb a vállnak regenerálódási szempontból ha a mell-váll egy napon lenne?Bocs h hosszú voltam. Előre is köszönöm
Válasz
1. nincs ilyen gyakorltat, úgyhpgy szépen pihentesd. 2. csak a pihi. 3. nem rossz megooldás az sem. vagy együtt, vagy minél messzebb!
2010-03-05 16:10:04
bunny

Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hog...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hogy 1,5 hete iszok napi 1,5 adag jumbo-t , reggel, és délutáni edzés után egyformán elosztva, illetve napi 1 tasak multi pro-t szedek. Ezektől előfordulhat-e 1,5 hét eltelte után szem bedagadása? Ugyan is ma reggel úgy keltem fel, h a szemem körül minden be volt dagadva, meg fájtak is a szemeim. Ez jó pár óra alatt lejebb ment, de azért sikerült megijednem rendesen. Most kíváncsian várom a reggelt, remélem nem lesz megint ilyen… (még mindig kicsit be van dagadva) Üdv.
Válasz
hacsak nem vagy allergiás valamire, pl. a zebpehylre, akkor nem lehetséges.
2010-03-04 21:58:46
bunny

Szia Bunny!Minden nap olvasom az oldalt,...

Kérdés
Szia Bunny!Minden nap olvasom az oldalt, és hallgatom a flast is,ugyhogy tisztában vagyok azzal valamennyire..hogy milyen állásponton vagy az elkövetkezendő versenyszervezéssekkel kapcsolatban!Kérdésem az lenne,hogy látsz valamennyi esélyt a tavaszi minősítöre?Lehet túl korai kérdés..csak szeretnék felkészülten diétázni annak reményében,ha mégis lesz esetleg!Köszi szépen! Üdv.: Csabi
Válasz
nem, semennyi esély sincs. nem akarok vesenyt csinálni többet, kivéve a superbodyban segítek szervezni és a balmaz kupa ősszel, amin valszeg lesz rendes verseny és kedző is. arra készülj!
2010-03-04 21:57:41
bunny

üdv Bunny! 86kg-ról mentem le kemény dié...

Kérdés
üdv Bunny! 86kg-ról mentem le kemény diétával 66-ra, jó zsíros voltam, most meg sovány vagyok :) ezért szeretnék tömegelni; tudom, hogy nem lehet zsír nélkül csinálni, de vmiért parázok az 5g CH/kg-tól, ezért ilyen megoldásra gondoltam: ezdésnapon 5g CH/kg, ezdésnapon kívül 3 g CH/Kg (egyetemista vagyok, tehát edzésnapon kívüli meló gyakorlatilag abból áll, hogy ülök, meg hazasétálok, meg olvasok...); szerinted ez így jó, vagy hülyeség? nyomjak mondjuk minden nap inkább 4 g CH/Kg-ot? másik kérdés: lábedzésnél, guggolásnál jó egy így dolgozni: 24 ism.rúddal, majd 10 kg-okkal megyek fel, és 2-vel csökkentem az ismétlésszámokat, míg el nem érek 90-ig: akkor abból 3x8 ismétlés. nem okozhat ez túledzést? előre is köszi a válaszokat. üdv: Vili
Válasz
marha egyszerű: tegyük fel hogfy egy edzés 600kcal, oszd el néggyel, ennyivel kevesebb szénhdirátot kell enned. a guggolás igy értelmetlen túl sok sorozat.
2010-03-04 21:56:42
bunny

Üdvözlet! Férfiaknak ajánlott-e a lépcs

Kérdés
Üdvözlet! Férfiaknak ajánlott-e a lépcsőzőgép? Nem növeli-e a feneket?
Válasz
a kérdés ennyire nem egyszerű, de általában nem ajánlom a seggproblémákon kívül sem.
2010-03-04 21:56:38
bunny

Hello! Edzés után milyen szénhidrátot

Kérdés
Hello! Edzés után milyen szénhidrátot javasolnál? Elképzelésem a szőlőcukor fehérje turmixal!szerinted jó? És ezután mehet a vacsora is??
Válasz
edzés után vagy szőlőcukor, vagy vitergo a legjobb.
2010-03-04 21:54:34
bunny

Helo! Nem egy szokásos testépítéssel kap...

Kérdés
Helo! Nem egy szokásos testépítéssel kapcsolatos kérdésem lenne. 21 éves elmúltam és az arcom nem borostásodik, ami elég egyedi. Amúgy teljesen rendben nálam minden férfi jelleg, az egyetlen kivétel csak ez. Kérdésem hogy lenne-e olyan szer amivel ez megoldható lenne? Tribulus Maximust szedtem tesztoszteron fokozásra, de semmit nem hatott, és nem is éreztem tőle semmit. Ha esetleg nem lenne rá ötlet akkor milyen orvost keressek fel, hogy hívják az ilyesmivel foglalkozó specialástát?
anonymous
Válasz
nézd, az emberi hülyeség sötét bugyraiban kavargó zsírbarom gondolatokon és az ezekből születő kurvanagy problémákon mindig csodálkozom. örülj neki, hogy nem kell kibaszott pengékkel kaparásznod a képedet baszki! pszichiátert keress fel!
2010-03-04 21:51:36
bunny

Szia mester 1 egyszerű kérdésem lenne, v...

Kérdés
Szia mester 1 egyszerű kérdésem lenne, vagyis hogy váll, mell mehet egymást követő napon pl. péntek váll, szombat mell. mennyire befolyásolják egymást, hátrány lehet belőle, kaja minden redben van? azért is lennék kivancsi a válaszodra mert ez a program jönne be nekem válaszod előre is köx
ali
Válasz
lehetőség szerint ne igy csináld. a vál túl sokat kap melledzésen.
2010-03-04 21:48:46
bunny

Hello Bunny!Még nem írtam neked ,mivel m...

Kérdés
Hello Bunny!Még nem írtam neked ,mivel minden kérdésre választ kaptam az alapismeretekből. Most azonban egy igen érdekes dolog van velem.Szombatra szokott esni a lábedzésem,sajnos betegség miatt,múlt hét szerdától vasárnapig pihenő volt. Hétfőtől újra edzek,a táplálkozásom rendben,fejlődök minden oké,kivéve az alvás.Rengetegszer van,hogy nem tudok aludni.Ez mitől lehet?Illetve a lényeg,amiért írok,hogy combfeszítő izmom két napja megállás nélkül remeg(le-föl ugrál).Ez mitől van??fáradtságtól nem lehet,mivel másfél hete nem volt lábedzésem,vagy pont hiányolja?:) Ez a remegés rohadt zavaró,és aludni nem igen lehet tőle. lehet az az oka,hogy életem első kreatinkúráján vagyok?? köszi a választ !üdv
Ray Allen
Válasz
ennek oka lehet stressz, és túledzettség is. okozhatja a kreatin is akár marha áttételesen (ez olyan, mint egy rövidzárlat az idegekben, amit okozhat fokozott izomműködés) , de nem jellemző. kéne egy kis kalcium magnézium, este pedig ZMA lefekvés előtt - és nyugi, mert könnyen lehet hogy nagyopn pörögsz!
2010-03-04 13:45:47
bunny

Szia! 21 éves lány vagyok, több mint egy...

Kérdés
Szia! 21 éves lány vagyok, több mint egy éve edzek. 65kg-ról diétával+zsírégetővel sikerült a 173cmhez 59kgra lefogynom.A fogyás óta a fenekem lapos lett:S, hiába csinálok gugolásokat, kitöréseket nagy súllyal hetente és figyelek a fehérje bevitelre nem akar kerekedni.Heti 4x-5x edzem, 2nap láb&farizom. Minden edzés után taposok 20-30 percet. Most kreatinnal és tömegnövelővel(narancssárga-Jumbo felezve,hogy ne zsírosítson) szeretnék próbálkozni, megkérdeztem egy edzőt és ő azt mondta csajok nem szedhetnek kreatint.Te mit tanácsolnál nekem? A taposást hanyagoljam ha kerek popsit szeretnék?Előre is köszi a választ.
Anna
Válasz
szeretem az iylen edzőket akik szerint a csajok nem szedhetnek kreatint. hol találtad, a kisegítő iskolában? nyugodtan szedj kreatint, nincsen külön férfi és női izomsejt! a konrkét problámnál azt látom, hogy van esély arra, hogy túldzed a farizmod, de arra is, hogy technikai probléma van. én pl. nem látom jeltnőségét sem a nagysúlyos guggolásnak, em a nagysúlyos kitörésnek, ellenben igen fontosnak tartom a végrehajtást - hogy az amozdulat elégg mély legyen és tényleg dolgozzon a farizom. azt javasolnám, próbálj ki egy 300 lépéses frankón kontrollált méllyre ereszekdő sétálós kitörtét! a jumbo meg nem zsírosít - az össze táplálkozás által bevitt kalória és tápanyagaányok számítanak!
2010-03-04 13:43:05
bunny

Hello Bunny, Befog indulni a szteroid

Kérdés
Hello Bunny, Befog indulni a szteroid kerdez-valaszol rovat a VIP-ban? Es mivan a te konyveddel a szteroidokrol?
Válasz
nem, nem lesz semmiféle szteoridválaszol, én legalábbis ilyet nem vállalok. látok elég fogytékost így is, erre nem vagyok kíváncsi. még az edző válszol rovatot sem tudom nomrálisan csinálni. a könyvem majdnem kész, de le kel ülnöm és végleges formára írni.
2010-03-04 12:29:56
bunny

Hello Bunny! Diétázni kezdenék március ...

Kérdés
Hello Bunny! Diétázni kezdenék március végén, és érdekelne, hogy a kevert fehérjék(promix, power protein) jók-e hozzá, mert eddig tejsavót használtam, de mostanában nem állok túl jól anyagilag? Edzés utánra is jók ezek, vagy akkorra mindenképpen maradjon meg a tejsavó protein. És ezekből egyek kicsit többet, merthogy a növényi fehérje hasznosulása kicsit rosszabb, vagy elég ebből is annyit megenni, amennyire az étrendem alapján szükségem van?
Péter
Válasz
maradjunk az elsőnél és én azt mondom, nyugodtan diétázz kevert fehérjével, de ha teheted, térj majd vissza a tejsavóra!
2010-03-03 15:51:44
bunny

Szia Bunny! A kérdésem bizonyos táplálé...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem bizonyos táplálékkiegészítők szedésére vonatkozna, mivel hosszú kihagyás után(kb.12 év) ismét elkezdtem a testépítést.(korábban már 10 évet edzettem) Mostanra a kínálat elég széles skálán mozog,csak nézek mint "rozi a moziban",a régi favoritok(sport robi) és a weider termékek után. Jelenleg 97kg és 178cm magas vagyok,a célom hogy zsírt égessek úgy hogy az izomzatom megmarad.(gondolom ezzel nem vagyok egyedül) A megfelelő étkezés mellet, amit próbálok szigorúan betartani milyen táplálék kiegészítők rendszeres szedését javasolnád az alábbiakon kivül vagy helyettük? Jelenleg szedek: edzés előtt és után glutamint és BCAA aminosavat,valamint L-carnitint,Valamint edzés után egy alacsony szénhidrát tartalmú gyors felszívódású fehérjét. A vitaminok és ásványi anyagokat szintén napi rendszerességgel szedek.Van -e szükségem más kiegészítőkre,esetleg creatin szedésére,amit még soha nem próbáltam ki? Köszönettel, Gábor
anonymous
Válasz
igazából az alapok megvannak. "szükség" nincs a kreatinra, de érdemes használni!
2010-03-03 15:50:47
bunny

szia bunny, mi a véleményed az anabolic

Kérdés
szia bunny, mi a véleményed az anabolic kickstartról, ill a prolongról? Ezt a két fehérjét szeretném megvenni....
csabi
Válasz
próbáld ki bátran!
2010-03-03 15:49:46
bunny

Üdv Mester? Létezik olyan, hogy túledzet...

Kérdés
Üdv Mester? Létezik olyan, hogy túledzettség egy adott izomban, vagy az csak egész testben lehetséges? Mert úgy érzem, hogy a mellizmaimat túledzettem. Hétfőn van mell (tricepsszel együtt), és már két hónapja ugyanazzal a súllyal és darabszámmal edzek, és mégis minden szerdán még igencsak fáj, ha feszítem, vagy pl. húzódzkodásnál feszül. Mit javasolsz, a súlyból vegyek vissza, vagy a darabszámból? Vagy az normális, hogy egy hétfői edzés után szerdán még nyomásra még fáj (egy masszázst nem bírnék ki)? Más: 100% whey pro professional vettem, érdemes azt közvetlenül edzés után innom, vagy inkább máskor, mert a súlyzó letétele után 30-40 perccel már a vacsoraasztalnál ülök. Igazából diétázok, a fehérje azért kell, hogy ne legyen kevés a fehérje, ám anyagi okok miatt napi 20-40 gr fehérjét iszok ebből a forrásból (edzésnapon a többet, heti 4 edzés). Mit javasolsz, mikor igyam?
Nűnű
Válasz
létezik túledzettség, amelynek tünetei egy adott izomban jelentkeznek. azonba lehet hogy túldarmatizálod a kérdést, mert a melizom mindenkinél hajlamos nagyon fájni - sőt rendes edzésnél szerintem ez a normális. itt jön be az a pont, hogy felfoghatalan számomr,a miért akarja valaki kétszer edzeni!
2010-03-03 15:49:19
bunny

Szia! Kérdésem a hízás és az inzulin-érz...

Kérdés
Szia! Kérdésem a hízás és az inzulin-érzékenység közötti összefüggéssel kapcsolatos. Előzmények: 8 éve kezdtem edzeni, elég vékony voltam (186 cm, 70 kg), és úgy 5-6 év edzés után elértem egy 90 kilós testsúlyt, ami szerintem minimális fejlődésnek mondható. Akkoriban még az volt a problémám, hogy nehezen hízok, és a 2007-2008-as időszakban már szinte semmit nem is fejlődtem, egyértelmű, hogy rosszul étkeztem. Tavaly májusban aztán elhatároztam, hogy foggal-körömmel áthidalom ezt a hízás - problémát, és még keményebben edzek. Az eredeti terv az volt, hogy 85-ről 100 kg-ra növelem a súlyom 1 év alatt, de időközben annyi rizset tömtem a fejembe, hogy 9 hónap elteltével 110 kg lett a súlyom. Látszanak is ennek a 25 kilós fejlődésnek a pozitívumai: kar 50 cm (42-ről), comb 71 cm (60-ról), alkar 37 cm (31-ről). Ugyanakkor negatívumként itt domborodik a 100-as derekam is (85 cm volt, amikor még 85 kg voltam). Van, aki szerint biztos, hogy már annyira lecsökkent az inzulin-érzékenységem egy ekkora hízás után, hogy a további súlynövekedés csak zsír lesz. Ez egyrészt nem igaz, mert mindig ellenőrzöm és fotóztatom magam, ez utóbbit kb. kéthavonta, és mindig határozott a fejlődés minden részemen (talán egy kivételével :D), másrészt viszont aggódok, hogy tényleg romolhat az inzulin-érzékenységem. Június elején elkezdek diétázni, ezt már hónapokkal ezelőtt felvázoltam magamban (makro-mikrociklusok stb.), és most egy olyan ciklus következik, hogy az eddigi eredményeimet megfejelem életem eddigi első kreatinkúrájával, konkrétan a Scitec Megateszt 2008-at akarom végigcsinálni egyénített módon (+ egy kis G-Kick). A kérdés: ha esetleg tényleg lecsökkent valamennyire az inzulin-érzékenységem, azt visszanyerhetem-e 100%-ban egy normális versenydiétával (most úgy ítélem meg, hogy a kreatinkúra után kb. 30 kilót akarok leadni 5 hónap alatt, és extrém száraz akarok lenni)? Krómot szedek! Köszönöm a válaszodat és a munkádat! Üdv: Dávid
Dávid
Válasz
nem, ez teljs baromság, hogy csakugy elromlik az inzlulin rézékenységed. 100-as derék melékesen 186 centisen nem a világ problémája. no para, nincsen semmi bajod!
2010-03-03 15:47:31
bunny

cső Bunny! lenne két kérdésem: 1. mostan...

Kérdés
cső Bunny! lenne két kérdésem: 1. mostanában sokat iszok citromos vizet, és úgy érzem, mintha gyorsabb lenne az emésztésem. szerinted ez lehetséges, vagy csak én érzem így? 2. amikor csinálok egy gyakorlatot (főleg bicepszezésnél), és elengedem a rudat, akkor az alkaromban az izom egyből elkezd nyilalni. szerinted ez miért van? túl gyenge lenne az alkarom, vagy túledzettem volna, vagy esetleg csak megvuduztak? kössz a választ előre is!!
anonymous
Válasz
1. a citrom fokozza a gyomorsav termelődést, így meglehet könnyebben emésztesz. 2. túledzett vagy - de a vudu is lehetséges!
2010-03-02 17:52:30
bunny

Hello Bunny!30 éves vagyok 186 cm, 96 kg...

Kérdés
Hello Bunny!30 éves vagyok 186 cm, 96 kg. 1 hónapja kezdtem edzeni, még csak az alapozó edzéstervet csináltam, most szeretnék komolyabban edzeni. A sztereó féle kéthetes tetszik, ezt szeretném csinálni.Kérdésem az lenne, hogy véleményed szerint kezdjem el a táplálékiegészíők szedését (zsírégetőre és fehérjére gondoltam) vagy még ráérek ezzel? Ha igen melyik termélkeket javaslod?Az étrendemet kontroll alatt tarom. Üdv. Chris
Válasz
a tápkieg az csak kaja. amit az előbb is ismrtam: szerintem tejsavó protein nélkül (amiből a minimum egy adag edzés után kötelező) le se érdemes menni. nyilván van,aki tökéletesen táplálkozik, de akkor is szükséges. a legprofibb megoldás a scitec 100% whey isolate, utána jön a scitec anabolic whey, de a sima 100% whey is megteszi, jó a cytogen whey pro is, a peak whey fusion (peaknek is van izolátum) és itt még sorolhatnék egy csomó kevert proteint is. ezek amikben bízom én.
2010-03-01 17:10:51
bunny

Szia Bunny! Egy nagyon kínos problémám v...

Kérdés
Szia Bunny! Egy nagyon kínos problémám van. Aranyér. Huhhh, kimondtam :) A lényeg, hogy 7 napja jött ki, azóta kenem a Mastu nevű krémmel. Orvos még nem látott. Elvileg nem nagy, nem vérzik, nem is igazán érzem, csak ha ráülök, stb. Rengeteg rostot eszem, nagyon kevés zsírt, tehát szerintem az erőlködéstől jött ki, a nagy hasűri préstől. Lábtolóztam előtte délután nagy súllyal és másnap reggelre jött ki. Az lenne a kérdésem, hogy mit gondolsz, mennyi idő múlva kell orvoshoz menni, hogy lehet edzeni ezalatt(gondolom sehogy, semmit (???)), mennyit pihenjek, ilyesmi. Válaszodat köszönöm szépen, jó munkát Neked! -Gergő
Válasz
semennyi! ne csinálj lábtolót, menj fel 15 g c vitaminra és elmúlik! (nekem is van néha és az összes versenyzőnek, nyugi!)
2010-03-01 17:06:06
bunny

Szia Bunny, Sokat tanultam az oldalad j...

Kérdés
Szia Bunny, Sokat tanultam az oldalad jóvoltából , tehát először is köszönetet szeretnék mondani mindenért!Na, de amiért írtam. Egy kínos és egyben ciki nem is tudom hogy ragozzam még ,de elég kellemetlen problémám van! Tehát, az a problémám , hogy túlsúlyos vagyok (185 cm 95 kg ), és a melleim olyanok mintha gyneomastica -s lennének. Még serdülőkorba vagyok, de egyszerűen hatalmas teher pszihológiailag. Olvasgattam neten , és az volt írva hogy serdülőknél 3 év alatt elmúlik. Próbálkozom diétával , hátha csak zsír és sikerül pár hónap alatt eltüntetni. De kérlek segíts, szerinted mit kéne tennem? Köszönöm válaszod. üdv. Robi
Válasz
először is tisztázni kell hogy ez nem az "én odalam" hanem egy sajütermék aminek a főszerkesztője vagyok, de csak azért mert engem láttok, páran még dolgoznak itt a háttérben, valamint tulajdonjogilag sincs hozzá közöm. (na amagazin.builder az már az "enyém",krisz baráétom fejlesztette még a motorját is!) a problémád lehet hogy ginekomasztia IS, de alapvetően a zsírról van szó, ami diétában le tud menni. nekem is fasza zsírcsöcsöm van most, ez alkat kérdése - én ugyan nem oda hízok, de ebből is látszik hogy marha dagadt vagyok. ne parázz, nyomd a diétát, légy türelmes és eltűnik!
2010-03-01 17:04:41
bunny

Szia Bunny! Bocs, ha hülyeséget kérdezek...

Kérdés
Szia Bunny! Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de senki sem úgy születik, hogy mindent tud. Szóval, 21 éves lány vagyok, 170 centi, 66 kiló. Most szeretnék elkezdeni izomtömeget növelni ( eléggé rossz a tartásom, kezdek "púpos" lenni, és erre ezt javasolták, meg én is ezt látom legjobb megoldásnak),jobban mondva először kezdő átmozgatót csinálni így kezdésnek. Az lenne az egyik kérdésem, hogy ha heti 3 súlyzós edzés mellett nincs időm, vagy max.heti egy napom van cardiozni, akkor a súlyzós edzések után mennyit ajánlasz? Mert tudom, hogy ez fontos, de több napot nem biztos, hogy ki tudok szorítani edzésre:/ Lényeg a lényeg, szeretnék valami elfogadhatót kihozni ebből a bojler formából...Kellene / kell-e valamilyen táplálékiegészítőt szednem az edzések mellé, és ha igen, akkor mit javasolsz ( ne a csillagos ég legyen a mérce, azt nem tudom megengedni magamnak sajnos )? Köszi előre is a választ! Üdv! Timi
Timi
Válasz
nembaj ha hülyeséget kérdezel, amíg elolvasod az alapismereteket! :D ha izomtömeget akrsz növelni, akkor egylőre nincs szükséges kardio edzésre. pontosabban aerobra gondolom. ha mindenképpen akarod, edzés után mehet nyugodtan bármennyi. heti 3 nál több edzésre nincs szükséged jó darabig. tápkieg: az alap a tejsavó protein edzés utánra, enélkül le se érdemes menni. ezutána következő legfontosabb egy multivitamin, pl. multi-x vagy multi pro
2010-03-01 17:00:21
bunny

Kedves Bunny! Elösször is gratulálni sz...

Kérdés
Kedves Bunny! Elösször is gratulálni szeretnék az oldalhoz,szerintem ha valaki mindent elolvas-megnéz(videót) itt akkor teljesen képbe kerül ezzel a sportal kapcsolatban!Csak egy egyszerü kérdésem lenne:Nem tudod véletlenül hogy hogy hívják ezt a hölgyet?http://body.builder.hu/kepnagy.htm4?NAGYKEP=1232729994 Előre is köszi a választ és sok sikert kívánok neked mindenhez!
anonymous
Válasz
sajnos nem, nem mi fotózuk: nevezzük csak simán photoshopnak! :D köszi és viszont kívánom!
2010-03-01 16:55:55
bunny

szép napot Tisztelt Szakérto Ur...a hely...

Kérdés
szép napot Tisztelt Szakérto Ur...a helyzet a kovetkezo lenne....mivel energizálora es egyéb tápkiegészitore nincs penzem,edzés napokon (heti 3 nap) kávét iszom..pontosan 3 kávét 3-4 ora leforgása alatt...na most azt szeretném kérdezni,hogy nem e veszélyes az ilyen mennyiségu kávé,mert mar baszogatnak,h bele fogok dogleni...de valahol mintha itt az oldalon olvastam volna,h x mennyiségu koffein belefér...leegyszerusítve tehát : a 3-4 eros kávé edzésnapokon hosszutávon vezethet valami egészségugyi problémához??? valaszodat koszonom,es remelem nemvoltam barom...udvozlet
ghost-r
Válasz
az az igazság, hogy nincs szükség energizálókra az edzléshez. az "energizáló" egy plusz, amikor az ember hulla, de alapvetően az enrgia a szénhidrátból jön. semmiképpen sem javalsom a kávézást. a koffein hasznos dolog lehet diétában, de nem igy. ha nagyon hulla vagy, egy kávé edzés előtt, de több nem kell! a szokványos kávéfogyasztés nem frankó, elég ha simán csak felszívod magad! menni fog úgyis, hajrá!
2010-03-01 16:53:12
bunny

Szevasz! megint én....:D köszönöm a ...

Kérdés
Szevasz! megint én....:D köszönöm a gyors válaszodat. A mai kar edzésemen ki is probáltam:) És tanácsod bevált és egyben rámutatott egy problémára.30 ismétléstől már a jobb karomban is éreztem azt amit kell, viszont arra is rájöttem hogy jobb oldalt az elülső vállizmom jobban dolgozik bicepzesés közben mint maga a bicepszem.ez nyilván az én hibám.meg is probálom kiküszöbölni. cska nem értem hoyg ez baloldalt miért nem igy van? köszönöm a válaszod és hazsnos tanácsod ÜDV. Ricsi
Ricsi
Válasz
gőzöm sincs, de lehet az, hogy picit máshol vannak azon az odlalon a tapadások, cvagy gerinceferdülésed van, tartáshiba, bármi.
2010-03-01 16:48:28
bunny

Szia Bunny! 5 napra bontott edzésterv...

Kérdés
Szia Bunny! 5 napra bontott edzéstervet csinálok (nekem eddig ez vált be a leginkább): 1. nap: Váll+has 2. nap: Bicepsz+tricepsz / Tricepsz+bicepsz (hetente cserélgetem) 3. nap: Comb+vádli (+némi alkar és hiperhajlítás) 4. nap: pihenő 5. nap: Hát+has 6. nap: Mell+has 7. nap: pihenő Így néz ki egy hetem. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy szerinted jó így a sorrend, vagy esetleg bizonyos napokat meg kéne cserélnem az egyes izmok jobb regenerációja érdekében? Vagy a pihenő napokat kéne máshogy elosztanom? Válaszod előre is köszönöm. (Bocs, ha mégegyszer elküldtem ugyanazt, de valamit szarozott a böngészőm...)
Divine
Válasz
teljesen jó!
2010-03-01 16:47:08
bunny

Szia Bunny! Olyan gondom van ,hogy ízül...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan gondom van ,hogy ízületeim elég sokszor fájnak, szeptemberben kezdtem edzeni már előtte is fájtak (főképen a térdem).December végén abba hagytam az edzést mert nem akartam ,hogy még rosszabbak legyenek.De elszeretnék kezdeni újra edzeni. Szerinted érdemes lenne újra elkezdeni? Arra gondoltam hogy a lábedzést ki hagynám egy ideig és úsznék hogy erősítsem az ízületeket a súlyzós edzés mellet. Amiket szedek ízületekre : MSM gél , folyékony formában : Glukozamin , Kondroitin , Metil-szufonil-metán.
Válasz
sajnos az edzés abbahagyása nem mindig megoldás. amit javasolnékÍ: kis súlyos, nagy ismétléses, de kontrollált edzés, lassú negatívval és az, amit csinálsz ízületvédők!
2010-03-01 16:46:48
bunny

Helló Bunny!Olyan problémánk van,hogy a ...

Kérdés
Helló Bunny!Olyan problémánk van,hogy a barátnőm panaszkodik arra,hogy vékony és ,hogy hiába eszik nem hízik. Na ami a lényeg,hogy szerinted ha valami súlyzós átmozgató edzést végezne és kaja rendbe lenne,akkor azért várható lenne változás,igaz?
Norbi
Válasz
egyértelmű!
2010-03-01 16:17:49
bunny

Üdv! Hogy tudnám csökkenteni(ha lehetség

Kérdés
Üdv! Hogy tudnám csökkenteni(ha lehetséges) a két mellizmom közötti rést/hézagot? Eléggé zavaró. Válaszodat előre is köszi!
ongyujto
Válasz
sehogy! a nagy tömeg segít!
2010-03-01 16:15:29
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
108 kap. 
 / 4.3
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
330 gr. 
 / 4.7
 
4 590 Ft
2,27 kg 
 / 4.6
 
18 990 Ft
3,06 kg 
 / 4.4
5%   14 990 Ft  
14 240 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Denise Lynn Rutkowski
Denise Lynn Rutkowski
Superbody 2008Farkas Andrea
Superbody 2008Farkas Andrea
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Harcsafilé zellerpürével - Body.Builder Gasztro Rovat 50. rész
Harcsafilé zellerpürével - Body.Builder Gasztro Rovat 50. rész
Lou Ferrigno táncol
Lou Ferrigno táncol
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....