Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2010 augusztus kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia, Bunny! Valószínű, hogy én is verse...

Kérdés
Szia, Bunny! Valószínű, hogy én is versenyzek majd a Nyíradony Kupán. Az imént olvastam a hivatalos versenyszabályzatot. Minden tiszta, egyvalami van, amit megkérdeznék. A szabadpózt mennyi időre kell elkészítenem, egy, vagy másfél perc, mennyit engednek? Egy korábbi cikkben olvastam, hogy írtad, hogy "egy percbe kb. 17 póz fér bele", csak ebből azt nem tudom, hogy akkor most az egész csak egy perc lehet-e, vagy pedig csak támpontnak adtad ezt, hogy nagyjából legyen fogalmunk róla, hogy egy percbe mennyi fér bele. Bocs, ha túl magától értetődő a dolog, és nem jöttem rá, csak én úgy vagyok vele, hogy inkább kérdezzek hülyeséget jóelőre, minthogy kellemetlen meglepetés érjen, és felsüljek... :D Még annyi, hogy azt tudom, hogy minden kötelező póznak benne kell lennie, meg egyéni pózoknak is, de az alapfordulatoknak is, vagy annak nem kell? A Superbody Athletic-ot is becéloztam; ott mennyi idő lehet a szabadpózra? Tudom, elég ökör kérdések ezek, csak egyrészt annyira nem vagyok még benne a dologban, másrészt eléggé izgatott vagyok már, szeretném, ha jól sikerülne, és vannak dolgok, amik a versenykiírásokban nem szerepelnek... Köszönöm a választ, aztán most már belevetem magam a koreográfiai tervezésbe (is)... Üdv.: Dávid
davidrnr
Válasz
semmiféle időkorlát nincs szabadpóz tekintetében a nyíradony kupán! alapfordulatoknak nem kell a szabadpózban lenni - lehet benne, de én nem tenném bele! superbodyn max másfél perc korlát lehet hogy van, de nem hiszem.
2010-08-31 22:53:24
bunny

Hello ! Tryptophan-t érdemes szedni ?

Kérdés
Hello ! Tryptophan-t érdemes szedni ? Tényleg javítja a hangulatod ? Próba ? Csá !
lagor
Válasz
nem tudom javítja-e, de az alvást segíti, az biztos. ha szeded, fehérjés étkezéstől távol!
2010-08-31 22:51:20
bunny

Helo Bunny! Úgyebár a vitaminokat szeri...

Kérdés
Helo Bunny! Úgyebár a vitaminokat szerinted nem lehet túladagolni,de ezt anyum nem hiszi el,meg szerinte felesleges ennyire komolyan szedni a vitaminokat,hogy például a napi szökségletnek több száz vagy több ezerszerese legyen!Eltudnád magyarázni légyszíves,hogy miért is van rá szükségük iylen mennyiségbe,mert én nem tudom vele megértetni.(Persze szerencsére nem tilt el a vitaminoktól) Válaszod köszi,és bocs ha túl gyökér a kérdés!
gora
Válasz
2010-08-31 22:48:23
Bunny

Szia Bunny!Nem az én problémámmal fordul...

Kérdés
Szia Bunny!Nem az én problémámmal fordulok hozzád hanem egy barátom problémájával 130kg a srác és csináltunk testzsír százalékos szarságot és 47%jött ki szálkásítani szeretne de szerintem fél év alatt tudna szálkás lenni mennyire kivitelezhető ez?
afedor
Válasz
2010-08-31 22:48:17
Bunny

Szia Bunny. Igazából nem kérdést szeretn...

Kérdés
Szia Bunny. Igazából nem kérdést szeretnék feltenni, csak megköszönni mindent amit itt csinálsz. Még nem is kérdeztem itt semmit, ugyanis mindig megtaláltam a szükséges válaszokat. 3 éve találtam rá erre az oldalra. Azelőtt is sokáig edzettem, de agyatlan módon, na meg a táplálkozás a hamburger és pizza kategóriában ki is merült nálam. Mióta megismertem ezt az oldalt, azóta gyökeres változáson mentem keresztül kívül-belül. Jelenleg 24 éves vagyok, de gyerekkoromban egy dagadt önbizalomhiányos szerencsétlen voltam. De ez szerencsére a múlté. Jelenleg az edzéseknek és a jól belőtt táplálkozásnak nagyon is megvan az eredménye, ugyanis a mostani külsőm nem is hasonlít a korábbi évekhez képest. Szinte minden válaszod elolvasom/meghallgatom, illetve a blogokat szintén. Ezekből is sokat merítettem főleg az önbizalom témában. Azóta másképp állok mindenhez, és természetesen az önbizalommal sincs gondom. Igazából ezt csak azért írtam le, hogy elmondjam rajtam kívül is még sokan vannak akik ugyanígy vannak ezzel mint én, és hogy mennyit segítesz az embereknek. Tehát majd amikor néhány hülyegyerek ír neked „anyázós” „köcsögözős” köpködős üzenetet, gondolj arra, hogy sokkal többen vannak akik pozitívan értékelik a munkádat. Minél hamarabbi gyógyulást kívánok neked! Szia.
ironman86
Válasz
2010-08-31 22:48:13
Bunny

Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy ig

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy igaz e az hogyha kevesebb folyadékot viszünk be mint amennyit kellene akkor vesekő képződhet? Üdv!
ben0ke
Válasz
2010-08-31 22:48:10
Bunny

Hello Bunny! Neten talált edzéstervben o...

Kérdés
Hello Bunny! Neten talált edzéstervben olvastam ilyen "mellkas tágítós" gyakorlatot: áthúzás-guggolás váltogatva pihenő nélkül, mély belégzéssel, mindkét gyakorlatnál 3X20 ismétlés. Még növésben vagyok, és azt mondják ilyenkor még simán lehet a csontozatot "fejleszteni". Nekem pl nagyon jól jönne a tágabb mellkas. Szerinted megéri rendszeresen csinálni? Nem hülyeség? Gondoltabb előbb megkérdezem, te biztos jobban tudod. :D
robar
Válasz
2010-08-31 22:48:08
Bunny

csá mester szeretném megkérdezni ho...

Kérdés
csá mester szeretném megkérdezni hogy szerinted miben más a DR.lenkei vitamincsomagok,a scitec MULTI-PRO VITAMINCSOMAGNÁL. EGGYIK CSALÁDTAGOMAT NEM TUDOM MEGGYŐZNI HOGY SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS,CSUPÁN MARKETING... ERŐSITSD MEG TE IS..
basszameg
Válasz
2010-08-31 22:48:04
Bunny

Szia Bunny! Azt vettem észre magamon hog...

Kérdés
Szia Bunny! Azt vettem észre magamon hogy a váll izom hátsó része lejjebb van mint az első. Tudom hogy így láthatatlanba nem tudod megmondani konkrétan de szerinted le lenne maradva vagy az izom tapadása nem olyan? Egy jó pár BBTV adásba említetted hogy amelyikbe edzettél hogy nem jók az ízületeid. Hogyan tetted tönkre? Nem mint ha én azt akarnám. Csak kiváncsi vagyok arra hogy újból fiatalon elkezdenéd a test építést akkor mit csinálnál másképp hogy meg óvd az ízületeket? Üdvözlettel: Gábor
tg1991
Válasz
2010-08-31 22:48:01
Bunny

Szia! 200 g chval diétázok, 104-ről eddi...

Kérdés
Szia! 200 g chval diétázok, 104-ről eddig lementem 98-ra, 2 hetente délelőtt edzek 10kor, 9kor pedig reggelizek, ami 30 g cytogen whey pro, 2 tojás fehérje 1 egész tojás és 50 g zab szokott lenni összesütve. Gáz lenne ha 3 egész tojást raknék bele a több energia miatt, vagy annyi zsír már baj lenne?
chemeest
Válasz
2010-08-31 22:47:58
Bunny

Üdv Bunny! Rendszeres látogatója vagyok ...

Kérdés
Üdv Bunny! Rendszeres látogatója vagyok a rovatnak, eddig sohasem kérdeztem, mindenre választ találtam az alapismeretekben. Most azonban én is gondban vagyok. Röviden, tömören: jelenleg diétázom, pontosan egy hete, és a heti 0.5-1 kg helyet 2.5-3 kg ment le az első hét alatt(93-94 helyett ma reggel már csak 90.6 voltam). Mindez 3 g/tskg CH, 3 g/tskg fehérje, napi 20 g lenmagolaj, 15 g glutamin, sok zöldség, sok folyadék mellett. Edzés alatt súlyban nem vettem vissza, gyengülni sem gyengültem szinte semmit, zsír nagyon kevés van rajtam, az egy hét alatt szálkásodtam is valamennyit, de ez a lement 3 kghoz képest sajnos lófasz, az eddig is meglévő kockák a hasamon valamivel jobban látszanak, és ennyi. Arra gondoltam, hogy ez a hirtelen súlyvesztés a glikogén kiürülése miatt lehet, de mint írtad az alapismeretekben, ha többet veszítek, mint 1 kg/hét, emeljem a CH-t. Tehát tanácstalan vagyok: elbasztam valamit és ez kőkemény izomvesztés, és emelni kell a CH-t vagy nincs gáz, ez csak a kiürülő szénhidrát és víz ami lejött? Ha faszság a kérdés, olts le nyugodtan, jót szoktam röhögni az ilyeneken :D Ha nem, akkor köszi a választ! ;)
fmilanf
Válasz
2010-08-31 22:47:55
Bunny

Jó reggelt Edzőtárs. Azt szeretném megk...

Kérdés
Jó reggelt Edzőtárs. Azt szeretném megkérdezni, hogy "hogy folytassam edzésem", mert 3-4 hete nincs konditerem felújítás miatt. És már majdnem 1 hónapos kihagyásom volt. Kezdjem első hetekbe kisebb súlyokkal a visszarázkódáshoz? Vagy mit javasolsz? Válaszod köszönöm: Bercy
bercy
Válasz
2010-08-31 22:47:51
Bunny

Szia Bunny! Kihagytam az edzést kickbox ...

Kérdés
Szia Bunny! Kihagytam az edzést kickbox miatt fél évig, de fogytam mint állat, inkább visszamentem sulyzozni. A könyököm viszont az első homlokra engedésnél majdnem leszakadt ugy fajt. Mindkettő pattog, kattog, bizonyos pozicioban nagyon faj, gondolom a sok monoton ütéstől ment szét. Vettem glükozamin-kondroitint, hatha jobb lesz, de mostmar alapbol is faj. Ez most a g+k hatása? Van ötleted hogy lehetne segiteni ezen? Ezer köszönet és respect!
krisztian17
Válasz
2010-08-31 22:47:48
Bunny

Szia Bunny! Kérdezni szeretnék! 1. Hány...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdezni szeretnék! 1. Hány kiló vagy jelenleg? Illetve irtad és mondtad hogy épp diéta közben ért téged ez a rohadt baleset,szóval mennyiről indultál és mennyi idő alatt érted el a baleset előtti formád, súlyod? 2. Most hogy nem tudsz súlyzós edzést végezni, napi hány gramm szénhidrátot és fehérjét eszel/ vagy kellene enned? Irtad hogy 0 ch-n vagy majdnem, de igy nem fogsz izmot veszteni? mert azért van rajtad egy jó nagy izomtömeg. és most ne gyere azzal hogy nincs :D szóval csak nem vontad meg magadtól teljesen ugye? 3. Aerob edzést tudsz végezni? 4. Bazzeg épülj fel, tömegelj picit vissza, aztán diétázz egyet, és mutasd meg hogy mi fán terem a Drugs Bunny izomzat! Győzd le a farkast, mint a 300ban Leonidász! Megcsinálod? remélem megnyered a pert, és a bűnös elnyeri méltó büntetését!
theywith
Válasz
2010-08-31 22:47:45
Bunny

Üdv Bunny. Nem kérdésem van csak egy neg...

Kérdés
Üdv Bunny. Nem kérdésem van csak egy negatív észrevételemet szeretném tudatni, bár sokak tapasztalhatták az általam említetteket. Tehát gyakorta, a gyúráshoz nem értő személyeknek meggyőződésük, hogy egy ember erős azért mert kövér. Múltkor verekedés volt egy városi rendezvényen a 2 felet próbálta szétválasztani egy kb. 180 cm, 90 kilós, konditerembe járó sportoló, mire az egyik verekedő fél anyukája hangosan kiabálta, hogy inkább hívjatok valami marcona legényt (Gyere Dani....gyere!-üvöltözte a nő) majd megjelent Dani egy 180 cm magas 120 kilós elhízott, mozgásmentes életet érő pasas akit átugrani egyszerűbb mint megkerülni. Meggyőződésem, hogy aki először próbálta szétválasztani a verekedőket, erősebb mint az akit ha a Duracell nyuszi körbe akar futni, 2-szer kell elemet cserélnie. Tavaly kezdtem el gyúrni, nagyon sovány voltam, amikor egy ismerősömmel közöltem, hogy az akkori 186 cm-emmel és 65 kilómmal szeretnék elkezden edzeni közölte, hogy előbb szedjek fel 10 kilót. Továbbra sem értem, hogy milyen előnyöm származott volna abból, hogy +10 kiló zsír lötyög rajtam. Most 80 kiló vagyok, és szintén 186 cm magad a konditerembe ahova járok pedig edz egy pasas akinek magassága megeggyezik az enyémmel de kb. 110 kiló ennek ellenére 2-szer annyival nyomok fekve mint ő. Tehát az erő nem a felhalmozott zsírmennyiség függvénye. Nos, ennyit akartam. További jobbulást.
Szerzetes
Válasz
2010-08-31 22:47:41
Bunny

Helo. Lenne egy problémám már próbáltam...

Kérdés
Helo. Lenne egy problémám már próbáltam magamnak megoldani de nem ment hátha te tudsz segíteni. Nos heti 3 súlyzós edzésem van. Hétfőn szerdán és pénteken. Ebből szerdán edzem a bicepszem aminél probléma van. 3 gyakorlattal edzettem eddig bicepszre. De edzés után olyan szinten görcsölt a karom ha csak egy picit is behajlítottam, hogy a mindennapi teendőimet sem tudtam elvégezni mert lényegében csak akkor nem görcsölt ha nyújtva volt a karom. Ezért átálltam arra, hogy csak 2 gyakorlattal edzem a bicepszem. De ez sem segített. 2 gyakorlattal is nagyon durván meg tudom edzeni a bicepszem maradtam is a 2 gyakorlatnál. Kajálásom rendben van uh sztem nem tápányag minőségétől van a probléma. Próbáltam azt h szerdán csak csirkemellet és rizst eszem mind az 5 étkezésemen hátha segít valamit de semmit. Nyújtani is szoktam rendesen. Multi pro-t C-1100-et Ca-Mg-t és 500-as niacint használok kiegészítőnek. Van valami tanácsod? Köszi! Dávid.
takacsdavid
Válasz
2010-08-31 22:47:38
Bunny

Szia egy régi kérdező azt kérdezte h \"M...

Kérdés
Szia egy régi kérdező azt kérdezte h "Mi a véleményed a világ mai kautikus helyzetéről" a válaszban említetted a zsidó összeesküvés elméletet de nem beszéltél róla .. kifejtenéd bővebben mi a véleményed erről ?
papi07
Válasz
2010-08-31 22:47:35
Bunny

Szia Bunny! Válaszoltad nemrég az egyik ...

Kérdés
Szia Bunny! Válaszoltad nemrég az egyik kérdezőnek, mikor a családodról kérdezett, hogy tulajdonképp nincs kire támaszkodnod, nincs hagyományos értelemben vett családod akire támaszkodhatnál. Maximális elismerésem, hogy mindezek ellenére, ennyire "jól nyomod az életet". Én egy 30 éves nagyszamár vagyok, de sokszor támaszkodom a szüleimre lelki, vagy egyéb (nem anyagi :D) problémák esetén, ami nagyban megkönnyíti az életet. Meg persze itt van a nejem, ez kb. olyan lehet ugye, mint neked a barátnő. No meg az ikrek, bár ők még 5 hónaposak sincsenek, de én meg miattuk nem adhatom fel. No de a lényeg: fel a fejjel, mindent bele! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! :) Üdv! (megint szarakodik ez a mocskos upc, szóval már magam sem tudom, hányszor próbáltam elküldeni, és ebből hányszor sikerült... ha 10-ből 10, akkor bocsi :))
valucky
Válasz
2010-08-31 22:46:53
Bunny

Szia Bunny! Esztétikával kapcsolatos kér...

Kérdés
Szia Bunny! Esztétikával kapcsolatos kérdésem lenne. Mivel a jóisten nem áldott meg tulzottan széles válakkal, ezen genetikai hátrányomra a következőt találtam ki: fokozom a delták edzését, és elhagyom a csuklya edzést teljes mértékben hogy a vállaim szélesebbnek hassanak.Ez az ötlet halva született vagy kivitelezhető? Vagy ha van erre más mód akkor aztis ird le, köszi. Üdv.: Gábor
Harakiri
Válasz
ez sajnos nem ilyen egyszerű: elméletileg ezt kellene tenned, de lehet hogy ellenkező hatást vált ki és túledzed a vállad, amitől pont nem fog fejlődni! a csuklya edzés amugy sem nagyon fontos tényező, elvleg a deltaizom jól regenerálódik, de nem tudsz mást csinálni mnt kipróbálni. alapnak az oldalemeléseket vedd!
2010-08-30 16:17:22
bunny

Kösy,ütős válasz volt :-).Mind1 azért bo

Kérdés
Kösy,ütős válasz volt :-).Mind1 azért boldogulok magam is csak jó lett vna kis biztatás. good bay
béybi
Válasz
kezd a boldogulást az alapismeretek és a szabályzat elolvasásával, így talán megérted a válaszom lényegét. ezen felül ne erőltessük az angolt ha nem megy, ellenben remélem a köszi ilyenformán csak egy elgépelés. ;)
2010-08-30 16:02:36
bunny

Hali. Csak egy rövid kérdés. Említetted,

Kérdés
Hali. Csak egy rövid kérdés. Említetted, hgoy a konzerves bab ch értéke nagyon gyér. Te egy konzervet mennyi ch-nak számoltál diétában? Köszi
Rottenbiller
Válasz
amennyi rá van írva! ;)
2010-08-30 13:48:33
bunny

Sya,Bunny! Én 1 csajszi vagyok,fél év al...

Kérdés
Sya,Bunny! Én 1 csajszi vagyok,fél év alatt sikerült 82 kg-ról 68-ra lefogynom. Sajnos nem sportoltam ezalatt igy inkább izmot mint zsirt veszitettem.Mivel 168 magas vok még 4 kg + van rajtam.Kérdésem az lenne tudok-e ugy sullyal edzeni hogy egyes izomcsoportot épitsek máshol fogyasszak? Ha mjuk 2000 kcal helyett csak 1500-t viszek be naponta akkor amire nagyobb sullyal dolgozok az fog fejlődni ennyi kcal mellett ? Ha van 5-leted hogy is csinálljam előre is kösy, :-)) Ja még azt ceretném kérdezni az itt leirt alapozó edzés nőknek , fejleszti az izmokat v.csak a haladó sulyzós edzési terv.Szerinted mi a hatásosabb, ha naponta más izomcsoportra edzek vagy ha minden alkalommal köredzést csinálok? köszönöm: Xenia,
béybi
Válasz
az alapismereteket anyámnak írtam meg a rokonoknak, basszál rá nyugodtan, majd írok neked egy könyvet is a zsálya mellé!
2010-08-30 13:48:00
bunny

Két-három hete zabpehelyliszt és kakaó/f...

Kérdés
Két-három hete zabpehelyliszt és kakaó/fahéj turmixokat keverek itthon kevés cukorral tömegnöveléshez. A tejet próbálom kerülni, ehhez is inkább kevés vizet használok és így sűrű sütitészta-állagú krém lesz. A gyomrom eddig teljesen rendben volt, viszont nem tudom, hosszabb távon meg lehet-e így oldani a szénhidrát-bevitelt? És teljesen egyenértékű pl. a 200g zabpehelyliszt a 200g zabpehellyel lebontás, gyomorterhelés, egyebek szempontjából vagy ez azért mégsem "szilárd kaja"? Szabad ugyanezzel a módszerrel kísérletezni rizsliszten is, vagy a rizst mindenképp főzni kell? Fősuli mellett, főleg kollégiumban elég körülményes naponta rizst párolni, dominálhatnak ezek szénhidrátként? Egyik válaszban a zabpehely turmixot említetted. Az ugyanennek a híg tejes változata? Köszi, és bocsi ha már előfordult a kérdés, de a keresőben nem sikerült megtalálnom.
fronsac
Válasz
egyértelműen nem jó öltet zabpehelyiszet használni zabpehely helyett.a lisztet verd ki a ejedből. ezenfelül egy szénhdirtát turmix öbmagában nem sokat ér fehérje nélkül: zabpehely turmix= zabpehely+tejsavó fehérje+víz. tejes a kismacskáknak, a fogytékosoknak meg a hülyéknek akik nem képesek elolvasni a kötelező rovatokat!
2010-08-30 13:46:27
bunny

Helló bunny! Úgy tervezem hogy belekezd

Kérdés
Helló bunny! Úgy tervezem hogy belekezdek egy szálkásításba. 100% Whey Pro Prof mellé szükséges Glutamint szedni ?
clinteastwood
Válasz
nem szükséges, csak nem árt. de tartok tőle hogy a szálkásítás nem ezeken a dolgokon múlik.
2010-08-30 13:43:20
bunny

Szia Bunny ! Halottál már a CHIA /span...

Kérdés
Szia Bunny ! Halottál már a CHIA /spanyol zsálya/ magról ? Ha igen , segits hol tudom megvenni ? Köszi
béybi
Válasz
igen, spanyol zsálya nélkül egy percig sem tudok élni, ez valami baromi fontos dolog lehet! zsályát a zsályaboltból! (hülyét meg a hülyeboltból - ez lenne logikus, de jönnek maguktól)
2010-08-30 13:42:41
bunny

Helló bunny! Szerinted van valami ért...

Kérdés
Helló bunny! Szerinted van valami értelme a szar tv-s teleshoppos cuccoknak ? gondolok pl. az Ab-Tronicra, tudod ami belédrakja az áramot... Nem akarok ilyeneket venni, csak gondoltam hátha tudod hogy életképes-e az az ötlet hogy áramos stimulációval olyan hasizmot lehet csinálni, hogy fát lehet rajta vágni...
clinteastwood
Válasz
nem tudom bazeg, hülyevagyok, az ötlet pedig legalább olyan életképes, mint a sügérek, akik kérdeznek róla!
2010-08-30 13:38:06
bunny

Szia Bunny! figyelj csak nem tudod valah...

Kérdés
Szia Bunny! figyelj csak nem tudod valahogy privát üzenetbe elküldeni, hogy ki az a két ember akiről szó van! cjtg kérdésére válaszóltál meg hallottam már erről a valakiről csak nem tudom ki az. Tudod aki drogos buli meg elmenekül a tartozásai miatt...stb
SiegeLoveDori
Válasz
ha le akarnám írni, leírnám!
2010-08-29 21:01:22
bunny

Heló Bunny! Érdeklődnék,hogy hallottál-e...

Kérdés
Heló Bunny! Érdeklődnék,hogy hallottál-e már az édesgyökérről és annak zsírégető hatásáról (pontosabban az édesgyökéréből készült tablettákról?) Állítólag sokan fogytak le úgy,hogy szedték és mellé nem mozogtak!!/Jáksó/(Persze én nem így tervezem a dolgot csak érdekelne,hogy igaz-e)Eddig még nem kérdeztek róla és a honlapon se találtam róla semmit.Más honlapokon pedig dicsérik és szidják is egyaránt. Körülbelül úgy egy éve kezdték el reklámozni mindenfele! Mi a véleményed róla? Köszönöm!
ring
Válasz
mi lenne a véleményem róla, észlény? a jáksó az etalon, meg a kiskegyed, az alapismereteket meg azért írtam meg, hogy fogyatékosok kérdezgetni tudják, hogy mi a véleményem az ellenkezőjéről!
2010-08-29 20:59:32
bunny

Szia Bunny. Az lenne a kérdésem,hogy sze...

Kérdés
Szia Bunny. Az lenne a kérdésem,hogy szerinted az mennyire lenne jó dolog, ha néha néha úgy edzeném a vállamat,hogy lenne vagy 6-8 sorozat oldal emelés és még mellette kb két gyakorlat! Vagy szerinted ennek nincs értelme? Válaszodat előre is köszönöm!
ramos21111
Válasz
mi a ráknak 6-8 sorozat oldamelelés? nem bírsz 3at normálisan megcsinálni?
2010-08-29 18:46:03
bunny

Szia Bunny! 17 éves vagyok és már elegem...

Kérdés
Szia Bunny! 17 éves vagyok és már elegem van a zsiros mellemből (már kezd hasonlitani egy nőéjez...). Mit javasolsz mit tegyek, hogy kontrollálni tudjam ezt? Köszönöm
yobbo1000
Válasz
nem tudom, de mindjárt nekiállok megírni neked a "zsíros mellkontroll" című könyvet. vagy setleg diétázz, bár az baromi hülye ötletnek tűnik és cseppet sem kézenfekvő!
2010-08-29 18:45:11
bunny

Csákány Bunny! A mostani flash vége elő...

Kérdés
Csákány Bunny! A mostani flash vége előtt 30min. a fehér pólós manus kitakarja az egész színpadot a hátával! Az nemigen a sok hülye kérdéstől dagadt meg így ,mi?
bizonytalan
Válasz
az a vörös zoli bazeg! (aki mellesleg vezetőbíró volt) aszitted azért hagytuk benne a képben, mert nem bírtuk kivágni?
2010-08-29 18:43:45
bunny

Hello Bunny! Tegnap tettem fel egy kérdé...

Kérdés
Hello Bunny! Tegnap tettem fel egy kérdést, de eddig nem válaszoltál. Gondoltam megkérdezem újra, hátha nem küldte el a rendszer, vagy csak szimplán nem adsz választ:) Szóval, otthoni kezdő konditeremhez szeretnék egy edzéstervet kérni, egy 22 éves nő számára, főként alakformálás céljára, nem tömegnövelésre. Eszközök: Fekpad, Scott-pad, római-pad,2 kezes rúd súlyokkal, 2db egykezes súlyzó szerelhető tárcsákkal, csigás hátgép(kábeles evezésre nem alkalmas csak széles és keskeny fogású mellhez húzásra), húzódzkodó állvány, ugrókötél. Kb. 3 hónapja jár le edzeni, de szeretne egy komolyabb edzéstervet, amit neten találtam nem jók teljesen mivel egyes gyakorlatokhoz nincs eszközünk. Illetve a zsírpárnák ledolgozásának mi a legjobb módja? Aerob/kardió edzés + diéta? Súlyzós edzés mellett mikor csináljam? Heti 4 alkalommal járok edzeni. Várom válaszod. Köszönöm.
gyuri86
Válasz
2010-08-28 14:40:20
bunny

Szia Bunny! A közlekedési anomáliákat...

Kérdés
Szia Bunny! A közlekedési anomáliákat hallgatva eszembe jutott még valami. Egy olyan szabály, amiről lehet kevesen tudnak: Ha a mentő/megkülönböztető jelzést használó autó elhaladt, akkor az elsőbbség azoké, akik lehúzódtak előle, elsőbbsége van az útról lehúzódó autónak a mögötte haladóval szemben pl. De hogy egyértelmű legyen, felhozom az én példám. Motoroztam, és egy lámpás kereszteződésnél keresztbe, balra akartam kanyarodni. Behajtottam a kereszteződésbe (természetesen zöldön), de a közepén megálltam, mert jött egy mentő (keresztbe). A mentő elment, de közben a lámpa váltott, és a keresztforgalomnak zöld lett. Én ott álltam a kereszteződés közepén (egy másik autóval együtt, aki még csikorgó kerekekkel befejezte a kanyarodását) már pirosban a mentőautó miatt, keresztbe meg mindkét irányból elindultak az autók, dudálás meg anyázás kíséretében. Kifejezetten örültem, hogy egy autó lelassított, hogy vissza tudjak gurulni a lámpámhoz.... Vissza lépegetni a motorral.... Korántsem olyan fontos szabály, mint pl hogy álljunk meg a zebránál, vagy a sokak által feledésbe merült "ha rákanyarodok egy útra, akkor az azt keresztező gyalogosoké az elsőbbség, még kanyarodó főút esetén IS", meg hogy álljunk meg a pirosnál/mentőt engedjük el, de szerintem ezt sem árt fejben tartani és alkalmazni.... Üdv! (4 éve vezetek autót, 2 éve motorozok, sosem okoztam és szenvedtem még balesetet ezalatt, de sokszor ezt magamnak és nem a közlekedési partnereknek köszönhettem. E kevés idő alatt végtelen sok hasonló dolog megtörtént velem.... Az az érzésem, hogy egyesek nem elfelejtik, hanem egyszerűen meg sem tanulták a kresz egyes részeit :S).
westside55555
Válasz
2010-08-28 14:13:31
Bunny

Üdv Bunny. Multkor írtam a diéta alatti ...

Kérdés
Üdv Bunny. Multkor írtam a diéta alatti cukor vágyrol, és azt hiszem találtam rá még 1 alternatívát amivel orvosolni lehet a dolgot és erröl érdekelne a véleményed. Szóval, járkáltam a piacon és megakadt a szemem 1 Süssli nevű kávéba rakható cukor helyettesítőn, 1200 tabi van benne, 1 tabi kevesebb mint 1 kcal, 40 mg nátriumcyklamát meg 4 mg szaharin-nátrium. És mikor úgy érzem hogy kezdek éhes lenni vagy cukor kell akkor bekapok 1et. Olyan édes hogy garantáltan nem kell semmi más. Németül van a dobozra írva minden, remélen nem pusztulok ki tőle :DD További szép napot.
blind_fish
Válasz
2010-08-28 14:13:27
Bunny

Szia Bunny! Véget ért a diétám, siker...

Kérdés
Szia Bunny! Véget ért a diétám, sikerült is, ment le végig a heti 1 kg. Most fokozatosan akarok átállni tömegnövelésre, 2ről 5g / tskg-ra. Kérdésem, hogy ha úgy nagyjából 2-3 hét alatt állok át, az elég idő, vagy még lassabban növeljem a ch-t? (150g ch-n diétáztam, és 365g-ra kell átállnom. így tervezem: egy hétig 230g ch, aztán 300g ch egy hétig, majd pedig indul a 360). Másik kérdésem abszolút nem ide vág: milyen "érzés" audióblogot, audió-edzőválaszolt csinálni? Pl egyedül ülni és úgymond magadban beszélni, vagy ami "durvább", akkor csinálni mikor mások is néznek, esetenként hülyének néznek. ? (most hallgattam meg a balesetes audióblogodat, és örülök hogy végre tudok olyan emberről a testépítést ("nem élsport szerűen") űzök közül, aki nem vakon cigányozik mindenre mindig... Sokszor helyt adok én is az ilyen előítéleteknek, de nem szeretem, amikor valaki minden helyzetben rögtön általánosít...) Üdv és jobbulást a válladnak!
westside55555
Válasz
2010-08-28 14:13:24
Bunny

Szia Bunny. Nemrég kérdeztelek a versen...

Kérdés
Szia Bunny. Nemrég kérdeztelek a versenyzéssel kapcsolatban, akkor javasoltad kezdőknek a közelgő Nyíradony kupát. Fontolgatom az indulást... van több kérdésem is :D 1. A hét kötelező pózt könyvekből tanulgatom, gyakorlom merre a láb merre a kéz stb... A kérdésem az lenne hogy ezeken a pózokon lehet e "apró" változtatásokat végezni pl: oldalsó mellpóznál felfele néz a csuklom amit a másik kezemmel lefelé szorítok igy előjön az alakrom és a bicepszem közti hézag de ha a csuklóm felfele néz akkor mindjárt másképp mutat...lehet ilyet? nem mi 2. A testzsírom nem hiszem h kellőkép letudom csökkenteni, a hasizmból pl: most csak a felső kettő látszik meg a ferdéből egy kevés... lábra pedig nem edzek túl régóta...gyakoriak az ilyen hibák kezdőkörben? persze a versenyig korigálok de ha nem sikerül inkább maradjak itthon? :D köszi!
songokulaci17
Válasz
2010-08-28 14:13:20
Bunny

Szia Bunny. Tanácstalan vagyok teljesen…...

Kérdés
Szia Bunny. Tanácstalan vagyok teljesen… 16 éves vagyok 66 kg 182cm, jelenleg karatézom, mellette 3hónapja súlyzós edzés, szeretnék tömeget növelni. heti 3x van karate és 4x pedig a súlyzós edzés (tudom h túl soka mozgás, de a karatét nem fogom abba hagyni.. a súly pedig kell) a karate edzés abból áll, hogy :6km futás és 1,5-2 óra szerintem elég intenzív edzés . A kérdések pedig : 1 hogy kéne felosztani az edzéseket előbb a karate és utána a súlyzós vagy fordítva 2 Ezt a mozgás mennyiséghez elég kaját kell enni de a szülök nem engedik a normális kajálást így arra gondoltam hogy tápkiegel megdobnám a kajámat (fél évig pofáztam, míg meghallgattak itthon) Jelenleg használok :Joint health, daily-vita-min,c-1100 és volt egy VM35öt azt is titokba vettem és a terembe tároltam -.-. Köszönöm
insi
Válasz
2010-08-28 14:13:16
Bunny

Szia Bunny! Zabpehellyel van egy kis pro...

Kérdés
Szia Bunny! Zabpehellyel van egy kis problémám, nem nagyon tudom bevinni, maximum valamilyen szar cukros ízesített joghurttal, az nem jó úgy. 100% Whey Protein Pro-val összeturmixolva fasza?
Jack Shephard
Válasz
2010-08-28 14:13:12
Bunny

Szia Bunny! - Lassan 3 hónapja edzek meg...

Kérdés
Szia Bunny! - Lassan 3 hónapja edzek megfelelő intenzitással, egy edzést nem hagytam ki, heti 3-ról van szó. Itt a szeptember, új étrend, megterhelőbb élet lesz iskola miatt, arra gondoltam, hogy jó ötlet lenne-e a jövő hetet kihagyni, pihenés céljából. Nem érzem fáradtnak magam, sem túledzettnek egyébként. Mit gondolsz erről?
Jack Shephard
Válasz
2010-08-28 14:13:09
Bunny

Szia Bunny! Köszönöm múltkori válaszo...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm múltkori válaszodat! Most nem edzéssel kapcsolatosan szeretnék kérdezni. Valójában nem tudom, hogy mi is a szteroidok működési mechanizmusa. Hozzáteszem, hogy semmi szín alatt nem szeretnék szedni szteroidot! Pusztán kíváncsiságból kérdezem: Hogy működnek ezek a "csodaszerek", és miért károsak olyannyira? Köszönöm, Csabi
chubbx
Válasz
2010-08-28 14:13:07
Bunny

Szia Bunny, Elég sajátos problémával...

Kérdés
Szia Bunny, Elég sajátos problémával, fordulok hozzád. Kb 10 éve foglalkozom testépítéssel, és kb fél éve folyamatosan gyengülök. pl. Guggolásban ment a 15x160, most pedig örülök, ha megcsinálom 120al. De ez igaz az összes gyakorlatra is, mindenütt legalább 20%os gyengülés, ugyanolyan koncentrált izomérzet mellett. Kajám, edzésem rendben, nem vagyok különösen stresszes helyzetben, és aludni sem alszok kevesebbet. Túledzettség gyanú miatt rápihentem majd egy hónapot, de azóta még rosszabb. Ráadásul a megemelt ch miatt (gondoltam biztos kevés) elkezdtem frankón zsírosodni. Talán csak annyi a különbség, hogy anyagi, és családi (gyerek) okok miatt tejsavóról egy olcsóbb, kevert fehérjére váltottam, de nem hiszem, hogy ez számít. Kieget csak fehérjét, és vitamin+ásványi anyagot fogyasztok. Kox sosem volt, úgyhogy tényleg nincs ötletem. Segítséged előre is köszönöm.
dartonit
Válasz
2010-08-28 14:13:03
Bunny

Szia Bunny! Az lenne a problémája a bará...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a problémája a barátnőmnek, hogy bedagadnak és fájnak a lábai a 12 órás meló után, ahol egész nap megy és áll. A vádlija dagad meg de reggelre ha pihenteti akkor lemegy a duzzanat. Olyan mintha bevizesedne. Hozzáteszem nem túlsúlyos ( 56 kg ) Nem értjük mitől lehet. Elment az orvoshoz aki ránézett a lábára és azt mondta, hogy nincs ez bedagadva és elküldte haza :) Ha felvesz a térdéig érő ilyen speciális harisnyát ami szorítja a lábát akkor nem dagad meg annyira. De ha pl. edz velem és guggol vagy épp hegyet mászunk semmi baja, csak mikor dolgozik. Nem tudom tudnál-e valamit ajánlani, esetleg megadózis c vitamint vagy valamit. Mert a c vitamin is segíti az erek rugalmasságát ha jól tudom. De bármilyen megoldás jó lenne ha tudnál tanácsot adni azt megköszönnénk.
tothrobert
Válasz
2010-08-28 14:13:00
Bunny

Mr Bunny! Lenne egy olyan kerdesem hogy...

Kérdés
Mr Bunny! Lenne egy olyan kerdesem hogy mikent lehet scitec szponzoralashoz jutni? En hivatalosan Hollandiaban elek ,dolgozok.Foglalkozok testepitessel hobbi szinten beszelek Hollandul,Angolul.Nem is rolam lenne szo hanem van egy eleg jol szereplo holland erossember haverom es hatha ossze lehetne hozni valamit neki!Korulneztem a kiegeszito piacon itt Rotterdam kornyeken es kurva draga na meg scitec nincs ! Esetlek meg lehetne jaccatni itt valami bizniszt is!Elteriteni a gym ek ben stb .... Kivancsian varom valaszod koszonettel csaba
vargacsaba
Válasz
2010-08-28 14:12:57
Bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni tő...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni tőled hogy van-e testvéred, és ha igen, akkor milyen a viszonyod vele? Illetve a szüleiddel milyen a kapcsolatod? Sok sok gyógyulást a válladnak, dehát te úgyis pontosan tudod mi kell a leggyorsabb felépüléshez :) Úgyhogy leszel te még a régi, ezt te is tudod! Fogsz te még nagy súlyokkal edzni, még ha ez már nem is annyira hajt téged! Vigyázz magadra! Ati
dortmund
Válasz
2010-08-28 14:12:53
Bunny

Szia! Nézd már meg őket:
Kérdés
Szia! Nézd már meg őket: [link] Szerintem nagyon komolyak. Ismerőseim szerint nem járnak konditerembe,de szerintem járnak. Neked mi a véleményed róluk full utcai edzés és full natural táplálkozás ? Meg ehhez szerintem négernek kell lenni mert europid embertől még nem láttam nagyon,de ha igen akkor nem tudta ezeket így kivitelezni...de mindenesetre jól néz ki.
metrion

Válasz
2010-08-28 14:12:45
Bunny

Szia Bunny!
Edzéstechnikai kérdés...

Kérdés
Szia Bunny!
Edzéstechnikai kérdésem van, ugye nyár elején kezdtem, lassan 3 hónapja, és ez az az időtartam, ami után érdemes lecserélni az edzéstervet. Idáig így nézett ki:
Hétfő: Mell - Tricepsz
Szerda: Hát - Bicepsz
Péntek: Váll - Alkar + láb edzése
Hogy érdemes variálni? Mert tudom, hogy mell-hát egy nap állatság, váll-mell sem jó, mert szar a vállam. Vagy ezzel felesleges foglalkozni, maradjon az eddigi? Mit gondolsz erről? Jack
Jack Shephard
Válasz
2010-08-28 14:12:42
Bunny

Helló Bunny! az normális,hogy egy év ed...

Kérdés
Helló Bunny! az normális,hogy egy év edzés után is izomlázam van egy-egy keményebb edzés után? persze nem a bicepszre gondolok,hanem az 'izomláz-érzékenyebb' pontokra,mellizom például. nem zavar egyébként,bár ha van valami speckó krém rá azt szívesen hallgatom,csak érdekel hogy ez mindenkinél így van-e.
duplaslukk
Válasz
2010-08-28 14:12:38
Bunny

Szia Bunny! nem annyira edzés inkább \"é...

Kérdés
Szia Bunny! nem annyira edzés inkább "életmód" kérdés... mit tudsz, mi a véleményed a ma nagyon népszerű "lúgosítási eljárásokról"... amennyiben elkezdeném, befolyásol e, ill milyen hatással van, lehet, ... az edzés mellett, szedve a szokásos "gyúrós" tápkiegeket. Hat tudsz erről pár szót, előre is köszi!
benithefirst
Válasz
2010-08-28 14:12:35
Bunny

Szia Bunny! Épp az egyik audioblogoda...

Kérdés
Szia Bunny! Épp az egyik audioblogodat hallgatom, és elgondolkodtam, hogy az egészségről elég sokrétű, és mély ismerettel rendelkezel. Mármár vegyészi ismeretekkel :). A kérdésem, hogyha valaki ezeket meg akarja tanulni legalább olyan szinten, mint ahogy te tudod, akkor össze kell guberálnia a tananyagokat, vagy van esetleg valami átfogó képzés, ahol hitelesen tanítják meg a dolgokat? Esetleg egy-két olyan könyv, amire alapozható a tudás? köszönöm!
westside55555
Válasz
nem tudok én szart se az az igazság. minél jobban belemészok egy témába, annál jobban rájövök hogy mennyire nem tudok semmit. de próbálok mindig tanulni másoktól, meg olvasgatni sokat.

más: ezt nézzétek meg, sok pénzembe és melómban volt, de soha többet: [link]
2010-08-27 23:15:40
bunny

Szia Bunny! Sokan kérdezték, hogy mit te...

Kérdés
Szia Bunny! Sokan kérdezték, hogy mit tegyenek, hogyha nem tudnak megküzdeni a sok kajával. ezzel kezdetben énis sokat szenvedtem, de nekem egy baromi kézenfekvő dolog bevált.étkezések között be kell vágni MINIMUM 3-4 szem rágót (mindenféleképpen mentolosat, nem ilyen ízesített szarokat) és rágni mint állat:D és ezáltal sokkal hamarabb megéhezel, és gyorsabb is lesz az emésztésed.Bence
mmbence
Válasz
ez bizony jó trükk, énis csináltam! és a fogadat is tisztíccsa!
2010-08-27 19:02:23
bunny

Helló Zsolti!Nem a testépítéshez kapcsol...

Kérdés
Helló Zsolti!Nem a testépítéshez kapcsolódik de hátha elmondanád a véleményed keresztapámnak vennék egy motort vagy ha nem jó akor mondhatnál egy másikat [link] válaszodat előre is köszi
afedor
Válasz
afedor, zsolti ám az apádfasza! ;) ha már apád szóba került, a kérdésedre is válaszolok, ha ez segít: a vfr 800 szerintem abszolúte jó motor, szerintem jó választás, és örülök, hogy megteheted hogy keresztfaternak ilyet veszel.
2010-08-27 19:01:57
bunny

Hello Bunny. Ma Személyi autó forgalmi o...

Kérdés
Hello Bunny. Ma Személyi autó forgalmi oktatáson voltam. De.. ez nem egy átlagos oktatás.. Az oktatóm állandóan kötekedik állandóan szivózik állandóan kivételezik velem.. De nemis azért mer tpancser vagyok.. hanem azért mert jólnézek ki (izmos vagyok) Ha egy pcit rosszul engedem a kuplungot akkor már miylen gyenge lábam van milyen szerencsétlen vagyok minek gyúr az iylen ember aki nembirja tartani a pedálon a lábát.. Nem értem.. ez most miért esik jól neki? Mert én edzek és teszek azért hogy jlnézzek ki.. Én nem értem hová süllyedünk manapság.. AZt kérdezném tőled.. hogy te mit mondanál neki ha veled eztcsinálná..?! Mert oké egydarabig kussban vagyok de mond olyanokat hogy inkább kiugrok az autóbol minthogy őt hallgassam. Kérlek ha tudol segits.:(
diegoo
Válasz
őszintén szólva én nem vagyok egy agresszív vagy kötekedő típus, de ott ülve mellette, nekem ilyet beszólna a csávó, könyökkel úgy basznám pofán, hogy csak zörögne. már persze ha felfognám a szitut időben, nem csak bambán csodálkoznék. de te ne tedd ezt, hanem köszönd meg szépen a munkáját és kérj egy másik oktatót, neki meg mondd meg, hogy az anyukájával beszélgessen ebben a hangnemben. te egelőre nem puszipajtása vagy, sőt ő nem az edződ, akinek ütnie kell, hanem te egy FIZETŐ ÜGYFÉL vagy.
2010-08-26 17:39:15
bunny

Szia! Valamelyik válaszban említetted...

Kérdés
Szia! Valamelyik válaszban említetted, hogy tömegnövelés esetén az edzés utáni szénhidrát vagy fehérje nélkülözhetetlen. Pedig mindenhol azt mondják, hogy 2g/tsk fehérje és 4-5g szénhidrát kell, ami meg is van de, akkor ez ezek szerint nem lesz elég (vagy csak lassan fejlődik az ember)?Most 2.3g fehérje és 4.2g van. Sajna nekem nem fér bele a kaja meg a vitamin mellé, csak szőlőcukorral és edzés utáni (1 órán belüli) csirke+rizzsel próbálom kompenzálni. Esetleg annak van értelme, hogy mindig csak edzés után vinnék be valami nagyobb százaléktartalmú fehérjét és így az jóval tovább kitart, vagy az csak pénzkidobás? köszi Zsolt
wind87
Válasz
zsolti, az isten f@aszát, hogy mentél át másodikba? mi olyan nehéz az írott szöveg megértésében? edzés után fehérje ÉS szénhidrát!!! ez pedig BELESZÁMOLANDÓ a napi bevitelbe!
2010-08-26 17:33:40
bunny

szia:bunny ez még az elözőhőz kapcsolódi

Kérdés
szia:bunny ez még az elözőhőz kapcsolódik (...)
cjtg
Válasz
ez jogos, de sajnos változnak az idők, kibújik a nyuszi a zsákból és elképzelhető, hogy kiderül egyesek valódi jelleme. és sajnos a testépítésben ez elég sok emberre vonatkozik! amúgy nem nagy szó, inkább szégyen a színvonalra nézve! mi pedig nyúltunk már mellé sokszor, én elég sokat öltem feleslegesen drogos vrsenyző segítésébe mert naiv fasz voltam, de a bb.tv-ben is volt már ****pornós, akiről nyilván utólag tudtuk meg, hogy egy videóban egy műásik fiúcskával "birkózik".
2010-08-26 16:42:53
bunny

Üdv Bunny! Egy hülye kérdésem lenne, tud...

Kérdés
Üdv Bunny! Egy hülye kérdésem lenne, tudom nem vagy vegyész, de hátha... Régebbről megmaradt kb. fél kg L-glutamin, vagyis egy olyan doboz, viszont a benne lévő fehér por nem tudom micsoda!? Ugyanis van egy olyan érzésem hogy Kreatin van benne. Ne kérdezd miért raktam glutaminos dobozba kreatint, mert már 3 éve ott van, valószínűleg helyhiány miatt, és ez volt üresen. Viszont ha az emlékezetem nem csal akkor a Biotech L-Glutamin olyan szerkezetű mint a liszt, a kreatin pedig durvább, és kicsit kristályos állagú. Megkóstoltam ami a dobozban van és szemcsés, ropog a fogaim között. Remélem nem fárasztottalak le:) Szerinted a szerkezetéből kiindulva mi lehet?
gyuri86
Válasz
nem tudom, de ne aggódj, egyszerűbb a kuka, mint kombinálni, úgyis lejárt!
2010-08-26 16:40:47
bunny

(...)

Kérdés
(...)
cjtg
Válasz
azért nem láttad a magazinban, mert az a véleményem, hogy leszarom. nem volt gyanús?
2010-08-26 14:35:32
bunny

Szia Bunny! (nem testépítéssel kapcsolat...

Kérdés
Szia Bunny! (nem testépítéssel kapcsolatos kérdés) Áruld már el a címét annak a drum and bass számnak, ami a kontakt grilles bb.tv flash alatt a háttérzene. Alapvetően nem vagyok dnb-s de esti meditálásra jók és ez a szám megtetszett csak nem találom sehol. Egyébként a flash nagyon praktikus. Pár egyetemre készülő ismerősömnek el is küldtem a linket!
cslevente
Válasz
sajnos nem tudom, nem csinálok ezekből trekklistát.
2010-08-26 14:32:37
bunny

Hello Buny! A kérdésem az, hogy tudná...

Kérdés
Hello Buny! A kérdésem az, hogy tudnál e ajánlani olyan sciteces kiegészítőt ami fociedzés elött tudok fogyasztani és erőnövekedést de főleg a fáradság kitolását szolgálja. Hot Blood-ot bróbáltam, nem rosz de a benne lévő koffeiintől egyszerűen nem tudok aludni aznap pedig olyan 5-6 körűl iszom meg. Tehát coffein nélküli cucc kéne. Nézegettem a shopbuildert én arra jutottam, hogy citrulin-malát + kreatin együtt jó páros lehetne. Te mit gondolsz mi a legjobb ár/érték arányban a fenti paraméterekhez? Köszi a választ! Üdv
curious_guy
Válasz
esetleg még a g-kick, de jó választás!
2010-08-26 14:31:41
bunny

Üdv Bunny Olyan kérdésem lenne , hogy e...

Kérdés
Üdv Bunny Olyan kérdésem lenne , hogy egy BB.Tv flash ben ( [link] ) azt mondtad , hogy a nyak mögül nyomás nem tesz jót a váll ízületeinek. Azt szeretném kérdezni , hogy a "Széles fogású húzódzkodás nyakhoz" nevű gyakorlat nem teszi-e ugyan ezt a váll ízületeivel? Egyébként nagyon jó az oldal és a válaszokból is elég sokat tanultam. Csak így tovább és remélem kezdesz felépülni.
Yama
Válasz
a nyak mögött húzódzkodás se egy leányálom, de azért van különbség a húzó és nyomó funkció között.
2010-08-26 14:30:36
bunny

Bunny, mi a szerény véleményed a követke...

Kérdés
Bunny, mi a szerény véleményed a következő kérdésről: állítólag az élelmiszerek tápanyagtartalma meg sem közelíti az ezelőtt 25-30 évvel termelt zöldségek, gyümölcsök, növények tápanyag-és vitamintartalmának mennyiségét. szerinted ez még meddig fajulhat? a sok vegyszerezés ,átbaszás stb…..nem lehet mást hallani a tv-ben hogy ilyen –olyan káros valamit találtak a termékben. tényleg az ember már parázik vásárolni,mert nem tudja hogy mit eszik valójában. és csak egyre rosszabb ,mert moindenki mindenen próbál meggazdagodni, pénzt csinálni ha van rá lehetősége.áááááááááááá
avagyte
Válasz
ezzel semmi probléma. nem a zöldségtől kell várni a vitamint és nem kell a hétköznapi szemetet használni táplálééknak - innnetől nem a mi gondunk!
2010-08-26 14:28:42
bunny

üdv Bunny! 6 éve edzek teremben (196cm...

Kérdés
üdv Bunny! 6 éve edzek teremben (196cm/78kg volt, most 196cm/104kg). de én már majd 10 éve kosárlabdázom is, és úgy vélem a Te tanácsod jól jönne. eddig 5 kondi és 4 kosár edzés volt. most 5 kosár lesz és min. 4 kondi elképzelésem szerint. a súlyzós edzések sajnos csak a kosár edzés után férnek bele a napomba. arra gondoltam beszereznék egy edzés előtti/utáni formulát is hogy bírjam majd az iramot(ezeket csak kondi edzés előtt/után innám), amúgy a kajám jó, fehérje, vitamin pipa. 1) erről mit gondolsz; érdemes lenne ezeket használni? 2) mennyire gond hogy ha a kosár edzések után, majdnem közvetlenül kezdeném el az edzőtermi gyakorlatokat?
fegyiii
Válasz
2010-08-26 14:24:31
Bunny

Helló Bunny. Lenne egy kérdésem, már sok...

Kérdés
Helló Bunny. Lenne egy kérdésem, már sokat kerestem róla a neten de még egyértelmű választ nem találtam. A kreatin monohidrát szedése kávéval hátrányt jelent, vagy nincs jelentősége? Mert én szeretek kávézni de ha kell le tudom tenni. Köszi a választ és javulást.
vento
Válasz
2010-08-26 14:24:27
Bunny

hello Bunny! az lenne a kérdésem hogy...

Kérdés
hello Bunny! az lenne a kérdésem hogy a kondizásnak és a futásnak lehet valamilyen köze a hát púposságához? Mert úgy veszem észre hogy enyhén púpos a hátam és tudni szeretném hogy az alábbiaknak köze lehet hozzá vagy máshol keressem a probléma forrását? előre is köszi a választ
bandi92
Válasz
2010-08-26 14:24:24
Bunny

Hi Bunny! Elkezdeném szedni a Wellstar g...

Kérdés
Hi Bunny! Elkezdeném szedni a Wellstar green gold forever young algát (testépítés mellett),csak elötte megkérdezném a véleményedet.! itt mindent leir rola : [link] elöre is köszi.
bandi9321
Válasz
2010-08-26 14:24:20
Bunny

Üdvözöllek Bunny! Fekvenyomás problémáva...

Kérdés
Üdvözöllek Bunny! Fekvenyomás problémával fordulok hozzád,mégpedig a problémám az lenne hogy akármit csinálok mellre annyira gyenge vagyok hogy nagyon szégyenlem magamat,de kezdem azt hinni hogy ez már nem az én hibám.Nem vagyok pici ember 187 cm magas vagyok és 100 kg,a testzsír%-om 12 körül mozog,ezt csak azért írom hogy ne valami elhízott 100 kilós embernek képzelj el,és 26 éves. Hat éve edzem de mell területén nem tudtam sikerre jutni,egyszerűen nincs benne erő. 100 kg-al egyszer nyomtam fekve mikor állt valaki a hátam mögött és akkor is csak 2 ismétlés ment..80-90 kg-al szoktam edzeni,de vannak olyan napjaim amikor a 90kg is nehézségeket okoz annak ellenére hogy rendesen töltve voltam.A mellem kinézete ennek ellenére nem rossz,de ez hogy ennyire gyenge nagyon zavar. Nem is merek együtt mellezni senkivel mert annyira szégyenlem hogy még a 100kg sem megy.Ha van valami ötleted hogy mit kéne kipróbálnom,hogy erősödjem akkor kérlek segíts.Tudom hogy van mindenkinek gyenge pontja,na de ennyire ?
get_right
Válasz
2010-08-26 14:24:17
Bunny

Szia!baratnomet akarom kicsit lefogyaszt...

Kérdés
Szia!baratnomet akarom kicsit lefogyasztani, de nam jar sehova edzeni, nem mozog max csak seta,meg tv,net.vmien zsiregetot szed fat burns-t ha jol tudom, de mozgas nelkul szted lefog adni par kilot?Meg multir is pizza, stb...Nekem nem hisz kérlek ird len neki az igazsagot!Köszönöm!
dreamliner
Válasz
2010-08-26 14:24:14
Bunny

Üdv Bunny!Az érdekelne engemet,hogy mi a...

Kérdés
Üdv Bunny!Az érdekelne engemet,hogy mi a véleményed erről a világvége dologról?!Totál hülyeség vagy lehet hogy van benne valami (sok természeti katasztrófa stb.)további szép napot!
gora
Válasz
2010-08-26 14:24:10
Bunny

Szia Bunny! Érdeklődöm hogy hogyan al...

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődöm hogy hogyan alakult a vállad és hogy jól vagy-e, tudsz-e vele már edzeni rendesen? Minden részlet érdekel ha van rám időd, mert én magam is átestem ezen az egész mizérián. Tudod, én vagyok az a sorstársad és sporttársad akinek szintén kificamodott a válla és magának tette helyre miközben a vállvápából letört egy 4 centis darabot. Üdvözlettel! Fantomasz
fantomasz
Válasz
2010-08-26 14:24:07
Bunny

szia bunny volt 1hét pihi és beakartam p...

Kérdés
szia bunny volt 1hét pihi és beakartam pótolni (mert ilyen hülye vagyok)és 7napon keresztül mindenap 2x edzettem most fosok meg edzeni sincs kedvem nem birtam megeni a csirkemellemet meg a rizsemet olyan barom vagyok hogy túledzett lettem?Üdv:afedor
afedor
Válasz
2010-08-26 14:24:03
Bunny

Szia Bunny! Több oldalon is olvastam, h...

Kérdés
Szia Bunny! Több oldalon is olvastam, hogy a nagy dózisú melatonin képes tesztoszteron szintet csökkenteni, valamint ha valaki ennek a segítségével alszik el, akkor az alvása során nem tud olyan mély "fázisba" kerülni, hogy a regenerációja kielégítő módon végrehajtódjon.. Ez mennyiben lehet igaz? Gondolkodván hülyeségnek tartom, mivel ezt a hormont, a szervezet is termeli... 3mg-os adagot szoktam edzésnap éjjelén beszedni.... Thx
gede
Válasz
2010-08-26 14:24:00
Bunny

Szia Bunny! Mi lehet annak az oka, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Mi lehet annak az oka, hogy szinte bármelyik izomcsoport edzése asszimetrikus.... Majdnem mindig jobban megedzem a jobb oldali izmaimat, mint a bal oldal izmait... Mell, tricpesz, hát, bicepsz..... Nagyon nagyon próbálok odafigyelni a szimmetrikus végrehajtásra, de ha már gyakorlat közben érzem, hogy az egyik jobban dolgozik, képes vagyok gyakorlat közben mondjuk a bal oldalamra jobban koncentrálni... Nem akarok ilyen aránytalan oldalú izmokat :) Annyira szignifikáns ez, hogy képes elrontani az edzésemet, mivel folyton azon filózom már edzés közben is hogy már megint mit baszhattam el....
gede
Válasz
2010-08-26 14:23:56
Bunny

Szia Bunny! Két kreatin kúra között menn

Kérdés
Szia Bunny! Két kreatin kúra között mennyi időt javasolsz (kreatin nélküli) pihenőnek? 1 hónap elég? thx
gede
Válasz
2010-08-26 14:23:53
Bunny

Szia Bunny! Az érdekelne, hogy mi a véle...

Kérdés
Szia Bunny! Az érdekelne, hogy mi a véleményed a véradásról. Nem az, hogy mit csinálnak a vérrel, felőlem a vámpírok is megihatják.:D Hanem, hogy azt hirdetik, hogy milyen jó, hogy újratermelődik a vér, meg stb. Ez igaz? ...és, hogy milyen befolyással van a szervezetre, és az izmok fejlődésére. A másik, hogy ilyenkor nem baj nekik, hogy milyen magas a creatinin, meg a többi a vérben?:D Most láttam az újságban, hogy a dagadt picsa celebek adják a vért, az biztos full fasza.:D Bocs, hogy ilyen faszsággal zavarlak.:) Köszi, Üdv.
tommy8819
Válasz
2010-08-26 14:23:49
Bunny

Szia Bunny! Mehet crea-bomb a reggeli z

Kérdés
Szia Bunny! Mehet crea-bomb a reggeli zab+fehérje turmixba? Előre is köszi a választ!
sv3n12
Válasz
2010-08-26 14:23:45
Bunny

Helló!14 éves vagyok 7 hónapja edzem és ...

Kérdés
Helló!14 éves vagyok 7 hónapja edzem és már rendesen meglátszik mindezt kajával szerintem többet nem fejlődnek tápkiegek nélkül hiszen a héten így is 5-ször edzem a lényeg 56kg 170 cm könnyen hízok akkor fehérjével napi 2X30g-al lényegesen megtudnám növelni az izmaimat vagy a tömegnövelő lenne a jobb választás?A választ előre is köszi!Tisztelőd:Máté
mate5550
Válasz
2010-08-26 14:23:42
Bunny

Szia!

Kezdő tömegnövelést vég...

Kérdés
Szia!

Kezdő tömegnövelést végzek (61kg), és az a bajom, hogy 3-4 hete rendesen fáj
a hasam illetve fosok úgy 2 hete egyfolytában. Igazából az lenne a kérdésem,
hogy neked meddig tartott megszokni ezt a fajta erőteljes kajálást?
Illetve ha tudod mi lehet a baj vagy mi segítene azt megköszönném.

Kajám :
- 150g body tojás + 50g rozskenyér
- 100g zabpehely gyümölccsel keverve
- 200g csirkemell + 100g rizs
- 200g zsírszegény túró + 50g trappista
- 200g csirkemell + 100g rizs
üdv Zsolt
wind87
Válasz
2010-08-26 14:23:39
Bunny

Szia megint, Bunny. Egy gyors, rövid kér...

Kérdés
Szia megint, Bunny. Egy gyors, rövid kérdésem van: volt régebben egy bbtv, amiben mondtad, hogy egy teljes kiörlésű kenyér szeletben körülbelül mennyi ch van, de sajnos nem találom, akármennyire is keresgélem. Tudnál segíteni ebben most? Tescos cuccra gondolok, arra a hosszúkás szeletekre. Neten próbáltam utánanézni, de semmi. Köszönöm!
Jack Shephard
Válasz
2010-08-26 14:23:35
Bunny

Szia Bunny! Több év elítben eltöltött év...

Kérdés
Szia Bunny! Több év elítben eltöltött év után a kerekpársportban már elég sok kiegészítőt kipróbáltam. Szeritned mit érdemes bedobni egy ~4 órás verseny előtt, hogy folyamatosan vigyen a lendület? A Hot Bloodot nagyon csípem, amikor sprintedzéseket csinálok, de hosszú versenyeken nem az igazi... Van valami tipped erre? Esetleg, hogy hogyan adagoljam verseny közben? 68 kiló vagyok by the way. köszi: B.
Borat Sz
Válasz
2010-08-26 14:23:32
Bunny

Szia Bunny! Egy-két rövid diétás kérd...

Kérdés
Szia Bunny! Egy-két rövid diétás kérdésem lenne glutaminnal kapcsolatban. - Szerinted melyik a jobb megoldás lefekvés előtt: 250g zsírszegény túró (kazein, lassú felsz feh.) vagy egy adag glutamin ? - jelenleg glutamin kiegészítést (g-b**b, glutamin S*) csak edzés előtt és után tolok. Este eddig inkább túró volt, reggel meg 50g Scitec Wh** 100*, amely mellé szerintem felesleges plusz glutamin, mivel a tejsavó adag rendesen tartalmaz. Legalábbi szerintem. Jól gondolkodom glutaminnal kapcsolatban, vagy téves a futtatásom ? Köszönöm. Üdv, Peti
traky
Válasz
2010-08-26 14:23:28
Bunny

Szia Bunny!Lehet ,hogy én vagyok rosszul...

Kérdés
Szia Bunny!Lehet ,hogy én vagyok rosszul informálódva de MD úgy tudom idén még meg sem jelent mármint én sehol se találok a legutóbbi az amikor Jay Cutler van a címlapon és citromsárga a háttér.Re,élem csak én tudom rosszul de ha mégsem akkor miért nincs MD és mikorra várható h lesz megint?Természetesen a Magyar MD re gondolok.Válaszodat előre is köszönöm ha megtisztelsz vele:üdv
cjtg
Válasz
2010-08-26 14:23:24
Bunny

Hello Bunny! Remélem csinálsz még jó pá...

Kérdés
Hello Bunny! Remélem csinálsz még jó pár audioblogot,mert szerintem nagyon jók! Bármilyen témájú is,mindegyiket érdekesen adod elő. Van olyan amit már többször is meghallgattam:) Szóval audioblogot még..még..még! :D ( üdv: Zsepy)
zsepy
Válasz
2010-08-26 14:23:19
Bunny

hello bunny! két kérdésem lenne ismét.i...

Kérdés
hello bunny! két kérdésem lenne ismét.illetve az egyiket megpróbálom megkérdezni mert szabályzatgyanús:)leszögezem natural vagyok de kiváncsi vagyok hogy tömegelés alatt ha valaki szteroidokat használ hány gramm fehérje szükséges és szénhidrát tskg-ként szoval mennyire tér el egy natural tömegeléstöl? a másik hogy a v.i.p-ben mindenféle szteroiddal kapcsolatos kérdésre válaszolsz mert engem ez a téma is érdekel minden szempontból!elölre is köszönöm!csaó
bigbone
Válasz
2010-08-26 14:23:17
Bunny

Szia Bunny! Ketogén diétával kapcsolatb...

Kérdés
Szia Bunny! Ketogén diétával kapcsolatban kérném a segítségedet. 1: Napi kalóriszükséglet kiszámítása. Helytálló az a képlet hogy: zsírmentes testsúly*24*1,6? Valóban szükség van az 1,6-os szorzó használatára vagy sem? Azért lenne ez fontos mert utána ebből kell számolni a szükséges zsír illetve a fehérjebevitelt. 2.Melyik arányt tartod reálisabbank? A 25 %fehérje-75% zsír, vagy 18%fehérje-82% zsír arányt? Vagy ezt mindenki tapasztalja ki magának? 3.Te milyen ételekből oldod meg a magas zsírbevitelt?Azért kérdezem, mert én főleg olyan magas zsírtartalmú ételeket találtam (amelyeknek kevés a szénhidráttartalmuk::túró,tejföl,tejszín, egész tojás, szalonna stb), amik szinte csak és kizárólag telített zsírokat tartalmaznak. Lehet-e, kell-e kompenzálni ezt telítetlen, többszörösen telítetlen zsírokkal (pl lenmagolaj), és ha igen milyen arányban? 4.Hány étkezésre érdemes tervezni a ketogén diéta alatt?Olvastam hogy 3-4..Ez nekem kevésnek tűnik.Ennek oka van (pl egy emésztséi ciklus itt 4-5 óra?) vagy ha meg tudom oldani, működik a napi 6-7 étkezés is? 5.Olvastam, hogy különböző tesztcsíkokkal lehet ellenőrizni hogy elérted-e a ketózist.Tudnál konkrét terméknevet mondani, hogy melyiket érdemes keresni? A segítségedet előre is köszönöm! Gábor
decado
Válasz
2010-08-26 14:23:10
Bunny

Hello Bunny!Olvastam egyik cikkben a tol...

Kérdés
Hello Bunny!Olvastam egyik cikkben a tolodzkodás,huzodzkodás,guuggolás pull-over szuperszetben 20-20 ismétléssel edzést heti 3 nappon,az egyik Mr.Amerika alkalmazta.Pontos leirást nem találtam rola,ezért kérem a segitségedet,hogy kell pontosan csinálni?Köszönöm válaszod
kukákat
Válasz
2010-08-26 14:23:05
Bunny

Szia Bunny! Érdekelne, hogy tömegnöve...

Kérdés
Szia Bunny! Érdekelne, hogy tömegnövelés közben, heti egy box edzés okozhat e izomveszteséget?Vagy ha tömeget növelek akkor felejtős?Heti 3-szor kondizom.Hétfő, Szerda, Szombat.Csütörtökre tenném a boxot.Válaszodat előre is köszönöm!
valaki107
Válasz
2010-08-26 14:23:02
Bunny

Szia Bunny! Vörös Zolit és Tóth Danit lá

Kérdés
Szia Bunny! Vörös Zolit és Tóth Danit láthatjuk majd vmikor a jövőben egy színpadon egymás ellenfeleként?
petmaldini
Válasz
2010-08-26 14:22:59
Bunny

Szia Bunny! Én egy dohányzó ember vol...

Kérdés
Szia Bunny! Én egy dohányzó ember voltam, de mikor 1,5 éve elkezdtem edzeni, többé nem esett jól a cigi, így letettem. Azóta egy-két vizsga előtt volt, hogy egy szálat elszívtam, szóval másfél év alatt kb 5-6ot, de már azok sem esnek jól, így azt hiszem, végleg befejeztem. Mi a véleményed a vizipipáról? Az is káros, de korántsem annyira, mint a cigi. Szerinted havonta - kéthavonta megengedhető a vizipipázás, vagy az is ugyanúgy tiltott, mint a cigi? (Most, másfél év füstmentesség után úgy adódott, hogy néha, társasággal vizipipázunk, abszolút függőség nélkül.) Köszönöm!
westside55555
Válasz
2010-08-26 14:22:54
Bunny

Szia bunny! 1.Ez a bbtv-flash -es kon...

Kérdés
Szia bunny! 1.Ez a bbtv-flash -es kontaktgill nagyon jó ötlet:).Én eddig 1,5kiló csirkemellel jártam vissza a koliba+ szerdától az ottani 20 éves villanyrezsón szerencsétlenkedtem. 2.Látom hogy most ilyen fekete nike pólót hordtál, de szokj vissza a világosabb jubora mert nagy a fejed:D.... erre ne válaszolj egy nővérem + egy hugom van, és néha ők is nézik. 3.Igazi szájbarágós tudományos rovatot akar a nép!Add meg neki ha már nincs gladiátoros cirkusz, kenyeret meg nem ehetünk.
llevi
Válasz
2010-08-26 14:22:51
Bunny

Csőváz Bunny mi a szitu mondjá\' valamit

Kérdés
Csőváz Bunny mi a szitu mondjá' valamit!? Mit csinálsz éppen? És lehetőleg hanggal!!! :D Aztán meg jobbulást persze!
project_build
Válasz
2010-08-26 14:22:48
Bunny

Szia tisztelt Bunny! Az lenne a kérdé...

Kérdés
Szia tisztelt Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy olvastad e Dr Robert O. Young PH csoda című könyvét és munkásságát és ha igen mi róla a véleményed. köszönettel : Sziszka
1sbbdba
Válasz
2010-08-26 14:22:44
Bunny

Bocsi nem fogalmaztam pontosan 1 hétre k...

Kérdés
Bocsi nem fogalmaztam pontosan 1 hétre kötötték fel a kezem. És az orvos azt javasolja hogy ezt követően 4-6 hétig még pihentessem. És azért kérdeztem hogy vásároljak-e vállrögzítőt mert most hogy lazább lett a szalag könnyen előfordulhat hogy ki ugrik az edzés során. Üdv:Teken
teken
Válasz
2010-08-26 14:22:41
Bunny

Szia Az lenne a kérdésem hogy ha pénte...

Kérdés
Szia Az lenne a kérdésem hogy ha pénteken .. Hát-Tricepsz-Mell gyakorlatot csinálok lesz ideje kipihenni a mellnek hétfőre ? ( heti edzés H:mell-kar-alkar Sz:Váll P:hát-tricepsz-mell V:comb-vádli) üdv.Patrik
papi07
Válasz
2010-08-26 14:22:38
Bunny

szia Bunny! olyan kérdésem lenne,hogy a ...

Kérdés
szia Bunny! olyan kérdésem lenne,hogy a nyáron eléggé kimaradt az edzés,és most szeptemberbe mennék vissza,egyrészt sérülés miatt is! a vádlim kicsit szétnyílt és hétfőn szednek belőle varratot,szétvágta egy öntött vas kerítés ami rámdőlt! szóval mit ajánlanál hogy minél előbb visszahozzam az elvesztett kilókat és erőt? én volumass 35 proffessionalra gondoltam napi 2 adag,multi pro,és persze a rendes étkezés mellette! kell még valami vagy esetleg mást ajánlanál? köszi a segítséged!
Roberto22
Válasz
2010-08-26 14:22:35
Bunny

Akkor meg nem értem bazmeg. miért mondja

Kérdés
Akkor meg nem értem bazmeg. miért mondja, (...) meg egy ilyen kinézetű gyerek drogozik? furi nekem minden esetre. ja vannak érdekes dolgok….
avagyte
Válasz
ha értenél egy kicsit a dolgohoz, látnád, hogy az "ilyen kinézetű gyerek" azért elég komoly hibákkal rendelkezik, többek közöt azzal, hogy sosem tud felkészülni, mert fontosabb a szívogatás. csak az, ha valakinek olyan genetikája van hogy nagy darab lesz, emellett meg szeret zabálni, még nem tesz sportolóvá. az hogy ki mit miért mond, az önmaguk idiotizmusának a tükre - meg hogy még nem húzta le őket sok pénzzel.
2010-08-25 07:59:36
bunny

Szia Tudom h sok dolgod van ezért rövid...

Kérdés
Szia Tudom h sok dolgod van ezért röviden.. Fogyni szeretnék 2-3 kg ot izom veszteség nélkül (futással) kérdés:az futás előtt egyek vmit vagy sem ? köszi Patrik!
papi07
Válasz
ne egyél semmit, etiópiában sem esznek és néz meg milyen szép soványak!
2010-08-25 07:53:18
bunny

Szia Bunny! Írtad itt az egyik előző srá...

Kérdés
Szia Bunny! Írtad itt az egyik előző srácnak, hogy fekvenyomásban 100 kilót elérni az nálad mekkora szégyen és phejj. Értem én, mit akarsz ezzel mondani, nyilván egy testépítőnek nem a 100 kilós fekvenyomás az elérendő végső cél, de ismerek pl. pár srácot a teremből, pár éve még 40-50 kilókkal bohóckodtak, most meg már bele-belemennek a 100-ba. Nem vasgyúrók nyilván, de rendszeresen járnak, fittek, nem cigiznek, nem isznak (vagy csak alkalmanként módjával) és mondhatjuk, hogy tisztán kajálnak. Nekik például ez nagy fejlődés. Ne érts félre, nem kritizálni akarlak, csak úgy érzem, az ehhez hasonló lelkes amatőröknek kissé lehangoló olyat olvasni, hogy a 100 kiló phejj és szégyen. Nyilván nem nekik céloztad az üzenetet, de simán magukra vehetik. Üdv!
valucky
Válasz
koxxal bazmeg koxxal, tanulj már meg olvasni! aki bazmeg 100 kilót koxxal tud csak kinyomni, vagy 100 kiló eléréséért képes koxolni, az menjen a picsába! inkább nyomjak egész életemben 50 kilóval, minthogy 100 kilóhoz koxolni kelljen! az hogy ki mit vesz magára, nem az én problémám, általános iskolában egyenlő eséllyel tanultunk olvasni!
2010-08-25 07:52:41
bunny

Üdv Bunny! 2hónapja járok le a teremb...

Kérdés
Üdv Bunny! 2hónapja járok le a terembe, minden másnap, Edzek tiszta erővel,látható a fejlődés is, persze messze állok még az igazságtól. = ) Egy viszonylag magas erő és fittségi szintet szeretnék, konkrét súlyokkal, mennyiségi elképzeléseim vannak., ( Pl 100 kg-ba 10 * fekve. majd valamikor a jövőben , stb, stb) KÉRDÉS: Az lehetséges, hogy bár naturál vonal szimpatikusabb, de néhány alap dolog pl kreatin meg fehérje használatával , kőkeményen edzve felviszem a szintem, megtartom X ideig " kokszal " = ) , és szépen lassan fokozatosan visszaveszem a mennyiséget, naturál szintig. Durva erőcsökkenés nélkül ? Nem érdekel a nagy izomméret, csak hogy az erőm nem csökken e le végzetesen, az izomtérfogat csökkenésével? Csak, mintegy szintugrás- ként lenne jó segítség. Ha nem járható az út, marad az A terv, de így vagy úgy, nem adom fel! : ) Hogy elérjem, gyorsabban azt a szintet. amivel már megelégszek, és amit aztán komolyabb fejlődéskényszer nélkül tervezek megtartani. Köszönöm a választ előre is!
Devil Guy NO1
Válasz
nem: ez egy barom ötlet. amit koxxal szedsz fel, nem tartod meg kox nélkül. és 100 kilós fekvenoymás elérni, az nálam olyan szégyen, hogy csak azt tudom mondani: phejj.
2010-08-23 17:51:54
bunny

Hello Bunny! Volt egy olyan kérdésem ...

Kérdés
Hello Bunny! Volt egy olyan kérdésem nem régen hogy tömegnövelést hogy csináljam viszonylag zsír mentesen, és mondtad hogy ehhez elég precízen kell kajálni, és találjam meg azt a mennyiséget amit már el kezdek fejlődni. Nos ezt a fejlődést lehet úgy mérlegen (vagy valahogy máshogy)nyomon követni mint mondjuk diétánál a heti 0,5-1kg-os fogyást? Vagy ezt csak majd később tapasztalom hogy elkezdek megerősödni a rendes kajálástól vagy valami ilyesmi? Vagy az a jó ha hízok mondjuk 0,5 kilót hetente rendes edzés mellett tiszta kajával és akkor biztos hogy nem csak a zsír jön felfele hanem némi izom is?
krix20
Válasz
nem is ragozom: pontosan erről van szó!
2010-08-23 17:50:54
bunny

Szia Bunny! Azzal zavarnálak, hogy javas...

Kérdés
Szia Bunny! Azzal zavarnálak, hogy javasoltad nekem, hogy tömegezéskor használjak chromium picolinate-ot, és itt is az Opti-SLlim-t ajánlottad. És ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a kettő közül melyiket lenne érdemesebb megvenni? Chromium Picolinate scitec termék vagy az Opti-Slim terméket? Előre is köszi a választ! Üdv: Sven
sv3n12
Válasz
az opti slin egy komplexebb cucc. én mindkettőt használom. kezd a témát az opti-slimmel és ha bírod, maradjon is az!
2010-08-23 17:50:28
bunny

Hello Bunny! Otthon csigás kondigépen ed...

Kérdés
Hello Bunny! Otthon csigás kondigépen edzek, de a chest press gépet használva nagyon hamar megfájdul a csuklóm és a vállam. Az a baj, hogy így nem tudok akkora ismétlést elérni, hogy érjen valamit a dolog. Sajnos az ülésen nem tudok változtatni, de arra gondoltam, hogy helyettesíthetném peck deckkel és széles fogású, nehezített fekvőtámasszal, mivel nagyon hosszú karjaim vannak, és sokkal hatékonyabbnak érzem ezeket. Szerinted működne a dolog?
robar
Válasz
a peck -deck gép nem helyettesíti a nyomást, de végezz sima rudas fekvenyomást, az eleve sokkal jobb!
2010-08-23 17:49:19
bunny

Hé Bunny ha lószarral bekenem a bicepsze

Kérdés
Hé Bunny ha lószarral bekenem a bicepszem jobban fejlődik???
mma-ryan
Válasz
igen - kend be vele a szádat is!
2010-08-23 17:48:36
bunny

Hi Bunny.nos, (...) a közeljövőben nem c...

Kérdés
Hi Bunny.nos, (...) a közeljövőben nem csináltok adást? szerintem a t.dani és (...) magyarország legjobb illetve legjobban fejlődő testépítői , persze ez az én szubjektív véleményem. a másik, hogy gombában milyen tápérték van? fehérje ,ásványi anyagok…. egy diétában gondolom lehet gombás ételeket zabálni. üdv avagyte
avagyte
Válasz
egyrészt szakmailag is marhára tévedsz, másrészt mindenit átbaszó, lehúzós full drogos köcsögökkel - mint jelen esetünk, akiknek már több városból menekülni kellett tartozás miatt - nem foglalkozunk a bb.tv-ben. a gombátnézd meg a táblázatban.
2010-08-22 08:04:07
bunny

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy szeri...

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy szerinted melyik a jobb a tojásfehérjelé vagy a body tojás ? Reggelire gondoltam 150g-ot valamelyikből a lét már kipróbáltam egész iható, de lehet a rúddal jobban megbarátkoznék (kezdő vagyok).Üdv Zsolt
wind87
Válasz
mindkettő tojás, teljesen mindegy. mellesleg a bodytojás drágább azért.
2010-08-20 12:30:27
bunny

Hello!Az lenne a kérdésem hogy pihenőnap...

Kérdés
Hello!Az lenne a kérdésem hogy pihenőnapokon mennyi fehérje és szénhidrát szükséges?Edzésnapokon sikerül általába csak a 2g fehérje testsúlykilógrammonként.De pihenőnapokno nem nagyon jön össze sőt van amikor egész nap csak hideg kaja van otthon.Az nem sokat ront edzésen ha pihenőnapokon kevesebb fehérjét és szénhidrátot fogyasztok? Szénhidrátot még szerintem megis tudnám oldani csak az meg nem rakódik le zsírként ha nem edzek utána?
rikkk
Válasz
kezdő szinten semmi különbség nincs.
2010-08-20 11:38:19
bunny

Kedves Bunny!lenne egy pár kérdésem.nos...

Kérdés
Kedves Bunny!lenne egy pár kérdésem.nos tulajdonképpen végülis.1.mennyi borsot,paprikát,sót szabad használni egy csirkmellhez, illetve milyen mértékben lehet fűszerezni mert imádom a fűszert, és szeretném kedvemre fűszerezni? hogy dolgozza fel a testünk a fűszert? 2. nagyon gyors az anyagcserém,(ami jó a testépítöknél),tehát majdnem minden étkezés után meglátogatom a mellékhelységet ez ügye nem baj? 3.szegeden a boci tejívó gyors étterem szerintem annyira nem is jó ahogyan beállítottad az egyik adásban,sőt aki bármiféle sporttal foglalkozik annak nem is javasolnám,mert semmi tápanyag nincs abban amit ott sütnek,főznek. vannak sokkal jobb helyek. nem tudom miért jött be neked ennyire a hely.szerintem a hely egy nulla. a műsorod király,óriási egy forma vagy. bazmeg egy ÁLLAT vagy.üdv avagyte
avagyte
Válasz
1. bármilyen mértékben lehet fűszerezni - normális léptékben gopndolkozva persze. 2. nem baj, szarjál nyugodtan sokat. 3. na itt voltál hülye, de közben már kidumáltad! :D (azt már nyilván nem teszem ki) amúgy én annak a híve vagyok hogy 1. legyne jó a táplálkozásod 2. ehetsz félre, az nem gond, de ne szeméten alapoljon és ne diétában, valamnt ne gyakran. 3. diétában szigor van, de egyébként nem kell aszkéta módon élni. 4. alkoholra a fentiek érvényesek: módjával. egy sörbe nem halsz bele, de nem kell az se naponta. 5. a cigi és drog a jellemed kivetülése - és nem éppen azt jelenti, hogy te vagy a legfaszább ember a világon! (az egészségügyi részét nem is ragoznám)
2010-08-20 11:37:47
bunny

Hello Bunny. Tegnap sikerült ki ficamít...

Kérdés
Hello Bunny. Tegnap sikerült ki ficamítani a vállam.És a következő kérdésekkel fordulnék hozzád. 1.Egy régebbi hozászolásban olvastam hogy tervezel beszerezni egy váll rögzítőt, kérdés hogy melyiket érdemes a kettő közül ? 2.Van-e valami amivel feltudnám gyorsítani a gyógyulást ? 3.Ha letelik a 6. hét akkor mit javasolsz milyen módon kezdjem el terhelni a vállamat a gyakorlatok során ,gondolok itt arra hogy fokozatosan kezdjem meg-e a terhelést ha igen akkor meddig tartson ez az időszak ? Előre is kösz
teken
Válasz
no, egy olyan kérdés, amihez viszonylag értek! :DDD 1. nem tudom milyen vállficamod volt, de nem mondanám, hogy "tervezek beszerezni vállrögzítőt", hanem már szinte a mentőből beszereztem (http://www.thuasne.hu/index.php?pid=prod&prodID=156&mroot=400). régebben úgy gondoltam, hogy majd lazák maradnak a szalagok és kell egy "hobbi" vállrögzítő is(http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4193), de azt hiszem erre nem lesz szükség, mivel úgy bevan kötve a vállam, hogy alig mozog. nézd meg a mostani flasht, hogy néz ki a vállam, úgy állok mint egy nyomorék. 2. nem tudom mennyire komoly ez a vállficam vagy egyáltalán az-e, mert ha az, akkor nem kell nagyon izgulni a gyógyulás miatt - nekem jó esetben egy év. 3. ha te most fel vagy kötve és azért kell a vállrögzítő, akkor a 6 hét után barátom gyógytorna lesz, nem edzés. a vállad meg se fog mozdulni és amíg teljes mozgástartomány nincs, nem lehet edzeni - nem hiszem hogy szeretnéd hogy úgy maradon a karod hogy nem tudod felemelni. ha setleg más eset áll fenn, írd le pontosabban. a rehabilitációmat amúgy követi a bb.tv, csak beszívtam, mivel azt hittem a folytatásra már tudok edzeni és ez nagy tévedés volt. amúgy vicces a neved hogy teken, mert a tekken című filmben a gyökér vállficam után másnap már karatéjozott és győzött.
2010-08-20 11:32:39
bunny

Szia Bunny! Azt vettem észre,hogy edzés ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt vettem észre,hogy edzés közben,de néha edzéseken kívül is kattog a jobb vállam,a jobb könyököm és a csuklóm. Nem fáj,nem érzek semmit,csak kattog. Ez mitől van? Érdemes lenne elkezdeni az Arthroxon szedését a Jumbo Pro és a Multi-Pro mellé? Válaszodat köszönöm! Üdv Antos!
Antos
Válasz
valőszínűleg kevés az ízületi folyadék, ezért erősen javalsom az ízületvédőt.
2010-08-20 11:14:55
bunny

Szia Bunny ! Annyi lenne a kérdésem, ho...

Kérdés
Szia Bunny ! Annyi lenne a kérdésem, hogy ma hát-váll edzés közben becsúszott egy kis hiba és sikerült meghúznom a hátam (fingom sincs hogyan történhetett, a szokásosnál is kevesebb súllyal dolgoztam, és azt is szabályosan). Szerinted a hát nyújtása segíthet vagy csak egyszerűen pihenjem ki ? Válaszodat is előre köszönöm :) .
Dávid0702
Válasz
a húzódáson a nyújtás nem nagyon fog segíteni, egyszerűen pihend ki!
2010-08-20 11:13:52
bunny

Egyébként még annyi h nemtudom mi a \"se

Kérdés
Egyébként még annyi h nemtudom mi a "seggnyalás" abba h normális ember módjára beszélünk az bunnyval ...
papi07
Válasz
ha velem egyetértesz egy gyökérrel szemben az seggnyalás, tanuld má meg! ;)
2010-08-20 11:13:19
bunny

Szia. Segítségedet kérném,fogyni sze...

Kérdés
Szia. Segítségedet kérném,fogyni szeretnék 116kiló vagyok. Súlyzós és kardió(futás) edzésre gondoltam. A problémám,hogy nem tudom mennyit edzek egy héten és,hogy mikor melyik testrészt edzem,mennyi ismétlés szám legyen,mennyi pihenő idő a szériák között. Viszont a mellre nagy hangsúlyt szeretnék fektetni. És,hogy kell szednem valami táplálék kiegészítőt vagy valami ilyesmit és mikor,menyit. Fizikai munkát végzek minden nap.Már mindent elolvastam de nem tudok dűlőre jutni.Tudnál segíteni? Köszönöm.
boobs011
Válasz
oda van írva hogy KÖTELEZŐ ELOLVASNI AZ ALAPISMERETEKET, legalább ne lenne pofád ideírni hogy te mindent elolvastál!
2010-08-20 11:12:22
bunny

szia bunny!Heti 5-6-7 edzés nagyon sok?m

Kérdés
szia bunny!Heti 5-6-7 edzés nagyon sok?mennyit javasolnál?Lessz a közeljövőben valami body.builderes találkozó?válaszodat előre is köszönöm!
afedor
Válasz
afedor, csak azért nem küldelek el a picsába ezzel a kérdéssel, mert már ismerlek. az alapismereteket mi az anyámnak írtam? body.builderes találkozó nem lesz, csak nyíradony kupa. az elfoglatságaim egyre sűrűbbek, úgyhogy mindenféle közönségtalálkozó és egyéb lehetőséget sajnos magam részéről nem fogok csinálni.
2010-08-20 11:10:26
bunny

Szia! Edzés utáni gyors szénhidrátot ...

Kérdés
Szia! Edzés utáni gyors szénhidrátot keresnék, sajna pénzügyileg nem fér bele egy Vitargo (pedig szemeztem vele:) ) , ugye van a szőlőcukor amitől viszont félek, hogy hosszútávon tönkreteszi a fogakat (így is elég rosszak sajna).Van esetleg valamilyen olcsóbb megoldás, ha ne is olyan jó mint ezek, vagy marad a csirke+risz kombo?köszi Zsolt
wind87
Válasz
egyszerűen ügyelned kell a fogmosásra és kész, más megoldás nincs.
2010-08-20 11:08:43
bunny

Szia Bunny! Nem rég kezdtem el kondiba j...

Kérdés
Szia Bunny! Nem rég kezdtem el kondiba járni 4 hónapja, és olyan problémám van, hogy amikor pl bicepszezek kétkezes rúddal és vízszintesen van még az alkarom akkor fáj a csuklómtól indulva a kezem a könyökömig. Ez mitől lehet szerinted? Mit tudok vele csinálni? üdv.
noreesh
Válasz
nem kell kétkezes rúddal bicepszezni, ez a titok.
2010-08-20 11:08:05
bunny

Mégis Bunny mi van a profi testépítés ku...

Kérdés
Mégis Bunny mi van a profi testépítés kulisszái mögött? érdekelne a dolog, mer sajna egy egyszerű „hobbi sportoló” sajna nem igazán lát bele, illetve nem mozog ilyen közegben. vagy nagyon kényes a kérdés…üdv:avagyte
avagyte
Válasz
ha el akarnám mondani, elmondanám.
2010-08-20 11:07:39
bunny

Bunny ? a hangfelvételek elején elmondot

Kérdés
Bunny ? a hangfelvételek elején elmondott számok milyen célt szolgálnak ?
papi07
Válasz
azt a célt szolgálják, hogy tudjam, melyik gyökér nem olvasta el a szabályzatot! ;)
2010-08-20 11:06:41
bunny

Bunny, azt hiszem az ilyet is kihagytad ...

Kérdés
Bunny, azt hiszem az ilyet is kihagytad a közlekedési anomáliákból: [link]! üdv: Zsepy
zsepy
Válasz
ez azért extrém ritka!
2010-08-19 19:17:30
bunny

Bár meg ígértem, hogy többet nem írok, d...

Kérdés
Bár meg ígértem, hogy többet nem írok, de reagálnom kell azoknak akik írtak. Mi a büdös faszom alapján mondtok ti rólam véleményt? Kik vagytok ti? Ismertek? Leírom a kérdésemet, aminek még az edzéshez is van köze meg a kajához. (ahogy vissza olvastam ennél bőven hülyébb kérdés is volt már, nem egyszer) Erre jönnek az oltások. 5 mondta alapján megmondjátok, hogy milyen sötét vagyok. Tudjátok aki a neten keresztül mond véleményt ennyi alapján, ráadásul névtelenül, közben fényesre nyalja Bunny picsáját az bassza meg.
Trabucco
Válasz
mert te nem mondtál véleményt a börtönviszonyokról, szánalmas nyomoronc köcsög a semmire, a nulla információdra, igaz? te nem a neten keresztül mondasz véleményt szánalmas hülye? a gyökér dumád alapján mondanak rólad véleményt - teljes joggal! az meg, hogy mi a hülye kérdés, nem a hozzád hasonló fogyatékosok döntik el, hanem ÉN!(ezt majd visszatörlöm, ****!)
2010-08-19 19:16:30
bunny

Szia bunny, van egy problémám és a vélem...

Kérdés
Szia bunny, van egy problémám és a véleményedre lennék kiváncsi. Kb 3 hete spontán véraláfutások keletkeztek a testemen, majd azonnal elmentem vérvételre és kiderült hogy a vérlemezkéim szinte teljesen eltűntek a véremből, ennek az is következménye volt ,hogy nemigen alvadt a vérem. Azóta 2hetet bentvoltam a kórházban és ITP nevű betegséget diagnosztizáltak, ami egy autoimmun betegség, okára is csak tippelni lehet, a lényeg hogy az immunrendszerem elpusztitja a vérlemezkéimet. Erre persze kaptam gyógyszert, a véreredményeim jók ,de amit szedek az egy metilprednizolon nevű szteroid aminek lehetnek csúnya mellékhatásai, hozzáteszem egyelőre nem lehet tudni meddig kell majd gyógyszert szednem, elképzelhető hogy teljesen magamtól is rendbejövök. Na szóval itt jönne a kérdésem, abban biztos vagyok ,hogy helyes táplálkozással és sporttal tudok a legtöbbet kompenzálni a mellékhatásokkal szemben. Már kb 4 éve edzek (19 vagyok), előtte versenyszerűen úsztam, 190 cm 92kg körül vagyok, zsír elég kevés, táplálkozásom szinte teljesen tiszta,bár nem eszek akkora adagokat ami a tömegnöveléshez kéne, ezen nem is akarok változtatni. Arra gondoltam hogy heti 3mat úsznék és 3mat edzenék teremben, ennék multi-xet , 10g c vitamint meg Ca-Mg-t .Az lenne a kérdésem hogy milyen egyéb életviteli tanácsot tudnál esetleg adni, gondolok itt táplálékkiegészítőre vagy bármi egyébre. Válaszodat előre is nagyon köszönöm! Jobbulást a karodnak! Máté
zombieland
Válasz
sajnos a lényeget tekintve az a helyzet, hogy ez egy kortikoszteroid - ami azt jelenti, hogy a fehérjebontást nagyban elősegíti. így alapban izomtömeg-veszteségre kell számítanod, de ezt meg kéne próbálnod kompenzálni nagy dózis glutaminnal, bcaa aminoval és fehérjével. a probléma az, hogy a gyógyszered célja az immunrendzser működésének elnyomása, azért nem biztos, hogy jó ötlet erősíteni pl. glutaminnal (bár kötve hiszem, hogy fel tudná venni a versenyt). az edzést sajnos alacsony szinten kell tartanod megelőzendő a katabolizmust és ha értelmes az orvosod, beszéld meg vele a problémát. nem kell parázni, de az elsőrendő dolog most enm az edzés, hanem hogy rendbejöjj, mert egy kortikoszteroid-kúra is megoldhatja a problémát - ha ennek izomvesztés az ára, ám legyen.
2010-08-19 17:15:09
bunny

Tiszteletem mester! Tóth Dani-rol szeret...

Kérdés
Tiszteletem mester! Tóth Dani-rol szeretnék kérdezni. Ugye azt tudjuk, hogy valami iszonyatosan durván néz ki, de szerinted ott lehet egyszer a legnagyobbak között? Értem ezalatt a Mr olimpiát... Vagy ez egy olyan kérdés, amit még ő maga sem tud? A másik kérdésem már edzéssel kapcsolatos. 4-szer edzek egy héten, ugyanis próbáltam berakni, valamelyik napra a lábat, amikor felsőtestet edzek, de egyszerűen elfogy az energia, így nem tudom olyan intenzíven megedzeni, mint ahogyan szeretném, úgy hogy egy teljesen külön napra raktam. Így az edzésem, hétfő, kedd, szerda, péntek. Ez még belefér? Végül szeretnék hatalmas köszönetet mondani mindazért amit csinálsz és sajnálom, hogy valószínűleg soha nem lehetünk haverok, pedig te egy értékes ember vagy és ez nagyon ritka...
sparta300
Válasz
hát baszki, a lábat rakd külön napra egyedül, tegyél mellé valami kis izmot és megvan oldva. 3 nap zsinórban nem szerencsés! a tóth dani simán mehetne profinak, csak nem hülye. a profi versenyzés kötségei ugyanis picit nagyobbak annál, mintha ki kéne autózni mondjuk olaszországba. egy db. verseny - amihez amerikába kell menni - könnyen beleszaladhat egymillió forintba - marhára megéri, hogy örüljön neki 1500 ember, a többi meg leszarja. a profi verenyzéstől nem lesz senkinek több vaj a kilfire, csak nyomorba dönti az életét anyagilag. a dani ennél hangyányit okosabban csinálja. mellesleg adminisztratív okok miatt sem nagyon lehet kimenni, de erről nem beszélnék - ha tudnátok mi folyik a háttérben, lehet behánynátok! a testépítés amerikában is a gazdag gyerekek sportja, húzzzuk ki a kezünket a biliből!
2010-08-19 17:03:39
bunny

Szia Bunny! Kreatinnal kapcsolatos kérd...

Kérdés
Szia Bunny! Kreatinnal kapcsolatos kérdésem lenne. Nemrég próbálkoztam a kreatin monohidráttal kúra szerűen a dobozon szereplő adagolással. Feltöltési szakasz, majd szinten tartó. A kávéfogyasztás teljesen abbahagytam, és a vízfogyasztást amennyire csak bírtam megnöveltem. Azt vettem észre, hogy feltöltési szakaszban az izmok feszesebbek voltak de aztán az első hét végeztével semmilyen szinten nem volt rám hatással. Sem erőben sem növekedésben. Csak néha émelygett a gyomrom tőle. (szinte hányinger szerűen) Lehetséges hogy szervezetem a monohidráttal nem tud mit kezdeni vagy fel sem szívódott ? Érdemes egy kis szünetet tartva később esetleg más jelegű komplexebb termékkel próbálkoznom? Itt a vitargo + kreatin kombinációval készült kiegészítőre gondolok. (pl: VitarGo XCL ) Válaszodat előre is köszönöm.
dogeba
Válasz
2010-08-19 16:55:17
Bunny

Szia Bunny, ne haragudj az offért. Rövi...

Kérdés
Szia Bunny, ne haragudj az offért. Rövidre fogom. 2010-07-29 14:26:49 kor válaszoltál obex egyik hozzászólására. Ehhez szeretnék hozzáfűzni. 1.: Kedves obex, ha Rád folyamatosan (akár több ezer kérdésen keresztül) nagyívben tesz az ember, és a Veled szembe kötelező alapszintű elvárásokat nem teljesíti, ami egyébként az ő tudását és fejlődését szolgálja, és amit Te kemény munkával, munkaórákkal összehoztál (gondolok szabályzat elolvasására és Bunnyra) és még ezek után hülyeséget is kérdez, akkor Te nem irányítanád vissza a szabályzat elolvasásához? 2.: És azon meg aztán főleg nem értem, hogy Te vagy bármelyik kérdező miért háborodik fel, hogy Bunny milyen hangnemben válaszol. Hiszen a szabályzat kimondja, hogy ez az ő rovata és olyan stílusban válaszol amilyenben csak akar. Miután Te ezt tudomásul vetted és elfogadtad (hiszen a kérdezéshez a szabályzat elolvasása és betartása kötelező, és Te természetesen elolvastad a szabályzatot igaz?) egy miliméternyi jogod sincs ahhoz, hogy Te vagy bármelyik kérdező felháborodjon. 3.: Ha úgy gondolod, hogy némelyik ember valóban értelmeset kérdezett és Te abszolút nem érted miért kapta azt a választ amit. Többet kellene látogatnod az id=43, id=44, id=45 végződésű oldalakat. Köszönöm.
XD4mn
Válasz
2010-08-19 16:55:14
Bunny

Szia Bunny!Begörcsöl a vádlim vagy a com

Kérdés
Szia Bunny!Begörcsöl a vádlim vagy a combom egyre sűrűbben ez mitől van és mit tudok tenni,szedni ellene?Egy héten nagyon sok 5-6 edzés?
afedor
Válasz
2010-08-19 16:55:11
Bunny

Kedves Bunny! továbbá érdekelnek a nézet...

Kérdés
Kedves Bunny! továbbá érdekelnek a nézeteid a világ jelenlegi kaotikus állapotáról.Mi a véleményed a hatalom a pénz egekig való felértékelődéséről, ami valójában a világ vezetőinek elméjében értékelődött fel ennyire?én nem tartom igazán bölcs dolognak.lehet talán hogy ők sem, de mégis hagyták elhatalmasodni magukon ezt az illúziót.ezzel sok konfliktust és háborút előidézve.illetőleg látol e reményt arra hogy ez változzon, avagy az emberek birkamód hagyják magukat tovább iráányítani?üdv:avagyte
avagyte
Válasz
2010-08-19 16:55:08
Bunny

Sziasztok.. Annak az "embernek" szeretn...

Kérdés
Sziasztok.. Annak az "embernek" szeretném írni aki állandóan a börtönös dolgokról kérdez . 1 azoknak az embereknek akik 10-15 évet kapnak mondhatnám úgy is h van idejük foglalkozni a "gyúrással" 2 egészségtelenül táplákoznak és elvannak hízva 3 te nagyon hülye vagy [link] a hülyéje ha nálad nem ment megkérdezte máshol ...
papi07
Válasz
szánalom bazmeg...éppen valaki hiányolta a fogyatékosokat, na itt van egy! feleslegesen magyarázok egy sötétállatnak, aki magától nem tudja kirakni, hogy nem ugyanaz évekig semmit nem csinálni csak dögleni meg edzeni, mint normális élet pl. munka mellett. mindenesetre irigylem az ilyen gyökerek szabadidejét és problémáit!
2010-08-19 15:38:46
bunny

Szevasz bunny! Jó nevettem az értetlen g...

Kérdés
Szevasz bunny! Jó nevettem az értetlen gyökeren az idióta börtönös kérdéseivel.:D Ha olvassa akkor üzenem neki, hogy a reszelő mellé teszik a koxot a tortába, és úgy csempészik be a luxuskörülmények közé. Mindezt azért, mert már unják az 50-es plazmát, és kell valami szórakozás két nyelv megtanulása között.:D Egy kérdésem lenne. Egyik nap egy válaszban mondtad, hogy, hogy aki könnyen hízik annak szar az inzulinérzékenysége, és nehezen tudja az izmokba szállítani a tápanyagokat. Eddig azt hittem, hogy azok akik kicsit zsírosabbak, könnyebben is építenek izmost, viszont nem értettem, hogy hova tűnik a sok zsemléből a szénhidrát amit a gyík gyerek megeszik. Én 55 kiló voltam amikor elkezdtem edzeni, és három év alatt 85 kg lettem(igaz 190 magad vagyok), úgy, hogy nagyon kevés zsír jött fel, az is már akkor mikor úgy tudtam zabálni mint egy állat, másfélszer annyit ettem mint amennyit kellett volna, plusz minden szemetet. Ezért úgy gondoltam, hogy én a nehezen izmosodó kategória vagyok. De akkor van két féle gyík gyerek, aki nehezen zsírosodik, de izmost fel tud szedni, meg van akinek minden dekáért meg kell küzdenie? Bocs az elmebeteg kombinálásért, majd legközelebb vissza fogom magam.:D Köszi, tommy
tommy8819
Válasz
látom, megindító volt a szerencsétlen hülye a börtönrerejszolásával. a kédésedre: igen, kétféle gyík van aszerint, ahogy leirtad. a zsírosabban könnyebben építenek izmot téveszme abból fakad, hogy gyakran a kövérebb emberek izomzatilag élből erősebbek - cipelni kell a hájat - ráadásul jó behízós zabálással valóban több izmot lehet talán(!) felszedni jó sok zsírral együtt - més kérdés, hog ez az előny a diétában könnyen elveszik.
2010-08-19 15:33:26
bunny

Szia Bunny! Én vagyok az éjszaka evős......

Kérdés
Szia Bunny! Én vagyok az éjszaka evős..... Azért nyomtam be múltkor két banánt mert míg kint voltam pisilni korgott a gyomrom, hát gondoltam benyomok egyet. Egyépként a banán megemésztésének beleszól a regenerálódás hatékonyságába? thx
gede
Válasz
mióta táplálkozunk aszerint, hogy éhesek vagyunk? nem a tápanyagtartalom számít, észlénypók? emellett szeretném a "múltkor épp mit csináltál" jellegű kérdéseket hanyagolni, az egyéni aprócsepró szarságokra az olavsók többsége kevéssé kíváncsi, ha érted mire gondolok! ;)
2010-08-19 15:30:08
bunny

Szia Bunny. Nekem nem kérdésem lenne csa...

Kérdés
Szia Bunny. Nekem nem kérdésem lenne csak meg szeretnék osztani valamit. Valamelyik nap böngésztem neten és ezt találtam : [link] Nem tudom te mennyire ismered ezt a fószert de én örülök annak, hogy végre sikerült neki ami a cikkben le van írva. Én nem vagyok ugyan híve a szcientológiának, sőt egy marha nagy baromság amiben ők hisznek szerintem, de a vitamonos része a dolgonak szerintem jó dolog. Én még emlékszem mikor 1-2 éve a magyar televízió meg egy másik tv csatorna is aminek a nevére nem emlékszem mutogatta lenkeit, hogy milyen ártalmasak a termékei. Volt vitaműsorban is többször, a média attól hanrsongott hogy mekkora sarlatán. Most meg mikor pert nyert nem hallani róla ezekban a médiákban. Én szerintem úgy lett volna korrekt, hogy legalább ezekben a vitaműsorokban amiben lehordák azokban most újra lehetőséget kap és elmondhatja a véleményét. Ebből is látszik h merre húz az összes tv csatorna. Csak ennyit akartam. Üdv: Dávid
takacsdavid
Válasz
személyesen ismerem a lenkeit. és bár kőkeményen üzlet van mögötte - amiben ő szerintem csak egy arc, de valójában nem sok köze van a dolgokhoz - engem az érdekel csak, hogy amit csinálnak az jó.a sajtóról a véleményemet akkor tudnám jól kifejezni, ha köpnék egyet.
2010-08-19 13:11:29
bunny

ez az utolsó amit írok, aztán hagyom a t...

Kérdés
ez az utolsó amit írok, aztán hagyom a témát. Csak arra még reagálnék, hogy mennyire félnek a börtöntől... látjuk, milyen a közbiztonság.. hát ennyire félnek. Én nem azt mondom, hogy arany életük van, persze aki x5-össel meg q7 el jár annak nagy vissza esés. De ahhoz képest, hogy BÖRTÖN.. nah mindegy. De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ, hogy mitől "nőnek" olyan nagyra, ha minden olyan szar.. ( még annyi, hogy nem értem minek kell oltogatni. Ha úgy gondolod, hogy szar a kérdés, vagy hülyeség, akkor miért nem törlöd a picsába? Egyébként meg mindenkinek csak az hülyeség, meg hülye kérdés amit nem tud. Persze ha le van írva az alap ismeretekben, meg a gyakori kérdésekben akkor tök fölösleges megkérdezni, de ez nem volt ott, és én csak mellé írtam a véleményemet/tényeket. )
Trabucco
Válasz
drága fogyatékos barátom. NEM KÍVÁNOK IDIÓTÁKNAK VÁLASZOLNI ARRA, HOGY MITŐL NŐNEK A BÖRTÖNBEN, VILÁGOS? NEM FÉR BELE AZ IDÓMBE, HOGY ÉRTETLEN FASZOKNAK ÍROGASSAK EGY ÓRÁN ÁT EME BAROMI FONTOS KÉRDÉSRŐL ÉS TUDOD LEGFŐKÉPP MIÉRT? MERT LE-SZA-ROM!
2010-08-19 13:09:40
bunny

Hello Bunny az lenne a kérdésem h mostan...

Kérdés
Hello Bunny az lenne a kérdésem h mostanában azt olvasom h a fruktóz amely ugye gyümölcsökben található nagyrészt a bevitel után nem kerül be a véráramba hanem a májba megy ott átlalakul glükozzá és az pedig zsirrá . De ez faszság sztem mert a szénhidrátok glükozz formájában szállitodnak a testben vagyis a kettö üti egymást. Te mit gondolsz erről?
totalwarrior17
Válasz
harcos, ne haragudj, de leírom az első gondolatomat, ami szembe juott, amikor elolvastam a beírásod: hülye vagy! :DDDD
2010-08-19 13:06:50
bunny

Helló Bunny! Nem testépítéssel, hanem é...

Kérdés
Helló Bunny! Nem testépítéssel, hanem életvitellel kapcsolatban lenne egy kérdésem. 17 éves vagyok és pollen allergiás. A napokban előjöttek a tünetek. Viszket a szemem meg egy kicsit be van dagadva, meg folyik az orrom. Nem vészes, egyelőre csak elég enyhén. Arra gondoltam, hogy nem váltom ki a gyógyszerem, hanem inkább valamilyen mega dózis vitaminnal oldanám meg. Jelenleg diétázok, a kajám rendben van. Scitec Daily One-t szedek és 100% Whey Protein Professional-t iszok. 67kg vagyok. Mit ajánlanál nekem és milyen dózisban? Előre is köszi a válaszodat!
blod001
Válasz
multi pro, 10g C vitamin, 800 Ie E vitamin, 50mg Q10 és glutamin korlátlan emnyniségben. régebben multi-x et ajánlottam valakinek, ahhioz még kelett pár plsuz dolog, de a multi-pro ban már megvannak.
2010-08-19 11:17:46
bunny

Kedves Bunny! Köszönöm szépen a válas...

Kérdés
Kedves Bunny! Köszönöm szépen a válaszodat! Kiegészítésnek még csak annyit tennék hozzá, hogy tudom, hogy a kajálás nagyon fontos, és már elég régóta a csirke+rizs a fő témám, egyrészt azért, mert szeretem, másrészt pedig azért, mert tudom, hogy ez a lehető legjobb, amit (t)ehetek. Csak sajnos elég gyakran félrekajálok... Igyekszem majd önuralmat gyakorolni. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a karnitin súlyzós edzésnél is ugyanúgy érvényesül-e, mint mondjuk kardiónál? Még egyszer köszi a gyors választ, és további sok sikert az ilyen gyökerekhez, mint én! :D
kisujj
Válasz
2010-08-19 11:14:15
bunny

Szia Bunny az lenne a kérdésem, hogy van...

Kérdés
Szia Bunny az lenne a kérdésem, hogy van egy csomag kreatinom, de szerintem nem zártam le jól a tetejét , állt vagy 2hónapot, és igy összeállt a kreatin. Megkötötte a levegőböl a vizet vagy nem tudom :D de össze tudom törni és akkor újra por lesz. Ezt még beszedhetem ugyanúgy vagy ez már kukás téma? Köszi a választ üdv
guluszem1990
Válasz
nem hinném, hogy bármi baja lenne. a vízben opldott kreatin pillanatok alatt megromlik, ennek se tesz jó a nedvesség, de valószínűleg azon kívül hogy összeáltt, semmi baja.
2010-08-19 11:13:10
bunny

Szia Bunny, minden elismerés az évek ...

Kérdés
Szia Bunny, minden elismerés az évek óta folytatott munkád miatt! A kérdésem az lenne, hogy 4. hete diétázom, kaja rendben, 3x terem, 5x aerob (este, lefekvés előtt), eddig kb 5 kg ment le, de most mintha megállt volna. Másik kérdésem, hogy aerob alatt nem megy a pulzusom 115 fölé, futásnál kb 135-140 között van. Tudom, hogy a futás nem a legmegfelelőbb, de nem lehetne inkább futni, vagy a 115-ös pulzus aerobnál normális, és lesz eredmény csak türelem kell. Kösz a választ előre is.
rakovicsjanos
Válasz
ha megállt változtatni kell a kaján, ilyen egyszerű. lehetne futni, csak 140es pulzussal izmot vesztesz. ilyen egyszerű.
2010-08-19 11:10:03
bunny

Hál istennek még nem jártam börtönben és...

Kérdés
Hál istennek még nem jártam börtönben és nem is ismerek olyat aki volt. Amerikai börtön filmeket láttam már, de az mint te is mondtad, csöppet ki van színezve. Hogy mire alapozom ezt a luxust? Télen mikor már hamarabb sötét van, menj el a maglódi úti börtön előtt, minden egyes kurva szobába megy a tv. Másik, ami a kérdésem is volt, az edés. Ha olyan szar a kaja akkor mitől nőnek olyan nagyra? Megint másik, naponta 3x kapnak kaját (az más kérdés, hogy milyet. Azt tudom, hogy egy monori pék hordta oda régebben a friss pékárút, de elküldték mert szar volt. Szerintem az egyik legjobb pékség..) Ebben nem vagyok biztos, de mintha úgy rémlene, hogy nem kötelező dolgozni. Nem egy olyan ember van aki úgy jön ki, hogy pl több nyelvet is megtanult. Fűtenek rájuk. ((vigyáznak rájuk)). Ha akar (!!) dolgozik. Ami pénzt megkeres bent azt szabaduláskor megkapja. Sportolási lehetőség. EZ NEM LUXUS???
Trabucco
Válasz
a maglódi úton egyes előzetes letartóztatottaknak van viszonylagos szerencséjük, ha oda kerülnek. máshol meg örülhetsz, ha fürödhetsz naponta, különösen ha fürödhetnek az etnikailag meghatározható egyedek, akiknek a szagát szívod. szerinted aki dolgozik, mennyit kap? havi 5 ezret? ha olyan jó lenen börtönben lenni agykombájn, akkor nem nagyon izgulni senki, hogy bekerül, ennyi eszed magadtól nincs? ne legyél már komplett hülye, akadj le szépen a témáról és azzal foglakozz hogy te mitől nősz, ne másokkal. inkább azon gondolkozz el, ha valamiről nem tudsz semmit, mi a fsznak nyilvánítasz róla "okos" véleményt? de gondolom amikor a testépítőket lehülyézik, meg vagy sértődve te is!
2010-08-19 11:07:45
bunny

Szia A motivációs klubos kérdésemre nem...

Kérdés
Szia A motivációs klubos kérdésemre nem szeretnél válaszolni, vagy ekkora hülyeséget kérdeztem? Ha már lefutott a dolog, nem szeretnéd megújítani? Nemtudom mennyire jött be és mik az eredmények ,mert nincs belátás a fórumba... Válaszod köszönöm
palpusztai
Válasz
ezt csak neked, a fogyatékoskurvaistenfaszát! "rovat műkódése" pont: [link] MAJD AKKOR VÁLASZOLOK HA ODAÉRTEM és affinitásom van, hogy épp arra válszoljak.
2010-08-19 11:05:54
bunny

Szia Bunny! Ha valaki éjjel többször fel...

Kérdés
Szia Bunny! Ha valaki éjjel többször felkel, és mondjuk egyszer bedob egy banánt alvás közben, akkor annak a megemésztése beleszól a regenerálódásba? UI: Tudom a fogmosás a hepped, de most ne hegyezd ezt ki:D
gede
Válasz
akkor kihegyezem arra, hogy mi a ráknak eszel banánt?
2010-08-19 10:51:30
bunny

Szia Bunny! Tudom hogy nem volt kint a ...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom hogy nem volt kint a tojásfehérje por, csak a rúd alakú tojás, de gondoltam hogy akkor a többit is jónak tartod, és ezért kérdeztem rá. Bocs ha hülyén hangzott! Üdv.: Dávid
skraby
Válasz
2010-08-19 10:49:45
Bunny

Szia Bunny! A kérdésemet talán páran ...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésemet talán páran már feltették, ha nem is ilyen konkrétan, és igyekszem nem butafasz módon leírni, tömören. 22 éves, 180cm magas, 84kg srác vagyok, 5 éve testépítek elég komolyan, naturál módon, 6 napos osztott edzéssel. Sosem cuccoltam, ezt fontos leszögeznem, és táplálékkiegészítőből is csak 100% wheyt nyomtam vízzel a kritikus napszakokban: ébredés után és edzés után,igaz 5 éven át. Minden mást megoldottam természetes kajákból. A problémám az, hogy volt egy gyulladásom a lágyékomban, és emiatt csináltak nekem egy vérképet. A gyulladás rég elmúlt, semmi para, de a vérképet kicsit nem tudtam hova tenni. Az ország egyik legjobb onkológus szakorvosa vizsgált meg, aki anyám barátnője, mivel ő csak belgyógyász, nem ért az ilyesmihez. A nő azt mondta, amikor ránézett a vérképemre, hogy doppingolok, és álljak le vele. Kicsit fennakadt a szemem, ugyanis a következő 4 tipikus referencia érték tért el: 1. albumin a serumban +50 max értéknél is magasabb 2. kreatinin +90 helyett max helyett 100 felett volt 3. a carbamid 8,1 mol helyett 8,4 mol volt 4. és vörösvértest számom 5,6 max érték helyett 6 Állítólag csak ezek és pont ezek a dopping jelei. Sűrű a vérem, kurva sok a vörösvértest, baszakszik a vesém és a májam. Arra gyanakodtam elsőre, hogy áhh, tuti csak túlterhelt a szervezetem, a vesém és a májam, mondtam a nőnek, hogy ez csak az edzés miatt, van, de ő rázta a fejét, hogy ilyen magas értékem nem lehet sima fehérjétől produkálni. A vörösvértestem nem ugorhat meg egyszerű proteintől. Érdekelne, mi a véleményed erről, és nem, nem vagyok befosva, de igazából nem tudok szarni a dologra. Hát ennyi lenne, megköszönöm ha megosztod velem a gondolataid. Lac
morals
Válasz
2010-08-19 10:49:41
Bunny

Szia Bunny! Én is a közlekedési audió...

Kérdés
Szia Bunny! Én is a közlekedési audióbloghoz szólnék hozzá! :) Kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok azzal, hogy alapvető szabályokat betartok a közlekedésben. Csak két apró dolgot említenék meg, tudom most mindenki amúgyis leírja a nyűgjét a vezetéssel :) 1. Ha vezetek és zebrához közeledek,és azt látom hogy valaki át akar menni, akkor nem satufékkel állok meg a zebra előtt, hanem messziről elkezdek fékezni, és messziről jelzem a lassítással és villogással, hogy nyugodtan átsétálhat, nem kell futnia, sőt, megköszönnie sem kell, hogy megkapja az őt megillető elsőbbséget. Fordított szituban: amikor én megyek át a zebrán azt így teszem: odaállok a zebrához, és ha jól, messziről látni engem, akkor megvárom a 3-4 autóst, ami közül az első nem tud, a második kettő már szimplán csak nem akar megállni, és úgy tesz mintha nem látna, majd szép lassan táskával előre elkezdek sétálni. Az átlag reakció a következő: 4-5 autós egyre nagyobb ívben kikerül (ha nincs szembeforgalom), majd a 6-7. autós kénytelen megállni, általában kicsit sem jelezve sebességével, hogy ő megadja az elsőbbséget.... Legtöbbször kikiabálással vagy dudálással jelezve, hogy ő ezt kicsit sem önszántából teszi... Ilyenkor nem értem, hogy miért fájna neki fékezni egy picit. ha olyan messziről lát, akkor megállnia sem kell, fékez, én átsétálok, és ő megy tovább... mind1, lassan hozzászokok ehhez is. Másik egy aranyos sztori: ültem az egyik haverom autójában. mögöttünk egy rendőrautó jött. közeledtünk a lámpához. A lámpa sárgára váltott, ha tartjuk a tempót, akkor teli-piroson keltünk volna át a lámpán. Megálltunk, viszonylag kényelmesen, cseppet sem erősen. A rendőrautó pedig belénkszaladt hátulról... (nem használt semmilyen megkülönböztető jelzést). A kiszálló rendőr első reakció ideje ez volt: "Miért nem mentek át?!?" De a legdurvább szabálysértések még mindig le tudnak úgy sokkolni, hogy dudát sem tudok nyomni, és csak nézek ki a fejemből, hogy ezt álmodom e... Mikor a jobbkezes utcából kiszalad elém balról egy autó, rámdudál, mert majdnem elütöm, stb stb stb stb....... Mindenki rengeteget tudna mesélni, de a lényeg, hogy a szabályok hiába nem tetszenek, be kéne tartani, és inkább az összeset, minthogy olyat ne tarts be, amivel mást akadályozol, neadjisten másnak kárt okozol a benemtartásával... ui: a gyalogos nem csak akkor akar átmenni, ha már lelépett, hanem akkor is, ha ott áll a zebra szélénél a járdán, és már akkor is megilleti az elsőbbség, és ez nem opcionális, hogy "ha észreveszem mert épp arra nézek", hanem előre meg kell nézni! (nem arra gondolok, hogyha épp akkor ér oda, mikor már elhaladunk mellette). kicsit hosszú lett, bocsi :)
westside55555
Válasz
2010-08-19 10:49:37
Bunny

Hali! Olyan problémám lenne hogy a ba...

Kérdés
Hali! Olyan problémám lenne hogy a bal könyököm megerőltetés miatt kb 2hónapja fáj, emiatt fekvőtámaszt, fekvenyomást, csigás letolást és olyan gyakorlatokat amik közben ilyen pozícióban használom a kezem sajnos nem tudok csinálni. Igazából a mell és a tricepszgyakorlatoknál van a gond mert mellre tárogatást és csigás keresztezést, tricepszre pedig lórugást tudok csinálni mert ezeken a gyakorlatokon kívül fáj a könyököm.(többi izomcsoportnál nincs gond) Na most az lenne a kérdés hogy tricepszre és mellre ugye ennyi nem elég, mi lenne a megoldás esetleg 1héten 2szer megcsinálni a mell és a tricepszgyakorlatokat? mert itt az oldalon a mell és tricepszgyakorlatok amik vannak azokat kipróbáltam de csak az előbb említetteknél nincs könyökfájás. előre is köszi a válaszod
bandi92
Válasz
2010-08-19 10:49:33
Bunny

Szia Bunny! Két kérdésem lenne! Írtad v...

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne! Írtad valakinek hogy a dextróz mennyivel sokkal szarabb mint a vitargo. Ha mindkettő ugyanolyan gyorsan szivódik fel akkor miért annyival jobb? Tudom hogy nem terheli a gyomrot meg hamarabb elhagyja azt.. De én például bírom edzés után az 50 gram dextrózt és utánna enni is simán bírok. Azért nekem is jobb lenne a Vitargo valami más dolog miatt?:D A másik kérdésem, hogy a magazin builderen írtad (gondolom te voltál) a palatinose-os cikkedben, hogy a palatinose sima szacharózból készül vagyis asztali cukorbol... na már most ennek fele kb fruktóz, amiről azt mondod hogy nem tölti az izmokat meg a májglikogént tölti aztán megy zsírba. Na már most ez a palatinose azon részére is igaz ami fruktozbol készült? Vagy ez faszság?:D Szóval a feldolgozás során ez már teljesen új dolog lesz és nem hordozza majd magában a fruktóz "kedvezőtlen" tulajdonságait? És az a helyzet hogy hozzájutottam 5 kiló tiszta palatinose-hoz, az eredetéről annyit hogy angliai tápkieg cég és megbízom bennük szerintem minden ok vele. Napi 2 étkezésem tömegnövelő turmix, és ezt magam keverném 100% whey proteinből meg palatinosból. A napi össz ch mennyiségem harmadát tenni ki palatinose.. ez sok? A ch többi része rizs. A zappehely alternativájaként gondoltam a viszonlyag magas palatinoz bevitelre mert a zabot sajnos nem birja a nyomrom. De elvileg a pal. glikémiás indexe még alacsonyabb mint a zabé, ugyhogy elvileg jobb is, bár ugye alaposan feldolgozott termék... Szóval a véleményedet kérdezem az ilyen szintű pal. bevitelről! Hogy szerinted oké -e? köszi
lecsi88
Válasz
2010-08-19 10:49:29
Bunny

Szia Bunny! Köszönöm a válaszodat, a ta...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a válaszodat, a tanácsokat, és velem megosztott tapasztalataidat!csodálatos, amilyen odaadással segítesz az embereknek. Regisztráltam a Vip-klubba, érdekel a ciklikus ketogén diétáról szóló hanganyag, és a könyv, melynek írásához bőséges ihletet, energiát, sok szabadidőt kívánok. A BBTV nekem is nagyon inspiráló volt, főként a Suzy Kellnerről és a te történetről szóló film.Ha nehézség jön, le lehet győzni, és kész... Még délelőtt írtam egy hosszabb üzenetet, de úgy tűnik, elszúrtam valamit, ha nem ment át..De lehet jobban jártál, mert most rövidebben írom.Abban étrendtől edzésmenetig, kórtörténeten át minden volt.. Kérdés: A ciklikus ketogén diéta ketogén szakaszában mi a fontosabb szempont? A minimum 70%-os zsírarány vagy a testsúlykilogrammonként 2 g fehérje bevitele? Kicsi a BMI-m, lepucolva 47-48 kiló vagyok, most 50, de a zsír-izom arányom nincs rendben. Klasszikus módon csinálom, 5nap/2 nap, de lehet, hogy variálni még kell rajta. Szűkös kalóriakeretből gazdálkodom, még ketogén körülmények között is képes vagyok zsírosodni, ha elvétem a kalóriát. (Évekkel ezelőtt jóval 100 kiló fölött voltam, 3 éve tartom a súlyom.) Napi 5 200 kalóriás étkezésem van + az esti fehérjepótlás, 2 tojásfehérje 10 g lenolajjal.(Minden mástól kiakad a mérleg, whey prot is beleértve, több tojásfehérjétől is...) A 2. étkezés turmix szokott lenni, azt több részletben fogyasztom el, van hogy óránként eszem, mozgásban vagyok munka közben, sokat kell beszélnem, és sok stressz is ér.Így összesen legalább 8-szor eszem. Az étlapomon olajos magvak (főként tökmag), tojás, whey pro (családi lázadás miatt most olcsó, 80%-os :( ), zsíros kis ch-jú sajtok, tejszín, zsíros tejföl, olívaolaj, lenolaj, néha vaj, sovány és zsíros túró szerepel. A délutáni súlyzós edzés utáni 4. nagy étkezéskor használok pár deka uborkát, spárgát, spenótot, jégsalátát, gombát, inkább ízesítőnek.A húst, halat nem bírom megenni, de számoltam, nem érnék el kedvezőbb arányokat. a szója emésztési gondokat okoz, nagynéha szójaprotein izolátumot is használok, de nem szeretem, és félek az ösztrogéntől. Mindent mérek, számolok. nagy áldás az oldalon található étrendtervező, mióta rátaláltam, lényegesen könnyebb a dolgom, köszönet érte! Ahhoz, hogy meglegyen a 2g/tkg fehérje inkább 60%-os arányt tudok kihozni. 3- naptól így is működik, de étvágy és terhelhetőség szintjén kicsit rezeg a léc, nagyobb zsíraránnyal stabilabb vagyok. De ezzel a testzsírproblémázgatással lassan 1 éve úgy épülök, mint Déva vára, nagyon meg kellene oldani... A feltöltésről legközelebb kérdezek inkább tkp. az a problémásabb, ez a fázis fixen megy, a kisebb fehérjebevitel aggályos...ha viszont csak ketogén diétára állok, 1 hét en belül befullad a dolog, lelessulok,nem vagyok jól terhelhető, és ez 2-3 hét után sem áll helyre. véletlenül vettem észre, hogy ha ilyenkor bezabálok, megtörök, mégha hülyeségeket is eszem 1-2 napig, újra működik a folyamat, ha a 3. napon visszaállok.+ Kipróbáltam 1X hosszútávfutó barátom csokinapját, ami vércukorszint és izomvesztés szempontjából butaság, de ehhez a tapasztalathoz jó volt, tényleg újraformázta rendszert.(Persze nem fogok hülyeségeket enni,zabpehely lesz, hüvelyesek, zöldségek,pl. répa, némi gyümölcs,több túró és protipor, biztosra akarok menni, amennyire lehet..) Csak picit lett rövidebb...bocsánat... Válaszodat előre is köszönöm, gyors felépülést, erőt, energiát! Marcsi
cintamani
Válasz
2010-08-19 10:49:26
Bunny

Szia, Bunny! Kérdésem elég furcsának tűn

Kérdés
Szia, Bunny! Kérdésem elég furcsának tűnik: az izmok, feszítésük közben nem fejlődnek? Szolányi Viktor
v49
Válasz
2010-08-19 10:49:23
Bunny

Hello Bunny az lenne a kérdésem hogy te ...

Kérdés
Hello Bunny az lenne a kérdésem hogy te hány éves korodban kezdted el a testépítést és milyen "célokkal" vágtál neki?Én is edzek itthon 13 vagyok kb 3-4 hónapja kezdtem neki azóta rengeteget fejlődtem a semmiből szinte a nyáron kockás hasam lett és a karom is sokat erősödött:) egyébként azelőtt is sportoltam focizok még:) és még azt hogy mikor kezdjek el komolyabban edzeni mert már kérdeztem valamit tőled és aztmondtad hogy amit csinálok az jó alapozás a későbbi súlyzós edzésekhez:) Köszi a választ! Sok sikert a munkádhoz!;)
ute1885
Válasz
2010-08-19 10:49:20
Bunny

Szia bunny!Fél éve imádom ezt a sportot ...

Kérdés
Szia bunny!Fél éve imádom ezt a sportot ahányszor csak meglátom vörös zolit vagy a bb tv-t rögtön fölángol benem a tűz és elmennék edzeni szeretnék komolyabban is hozáfogni a sporthoz igazából nem tudom elképzelni hogy hogyan kéne ezt megvalósítanom kaja rendben 100%whey pro+megoldottam a vitarGo problémát is megy a multi pro és joint x és az l-carnitine+chrome+mental focus edzés előtt hogyan tudnék komolyaban foglalkozni evvel a sportal?Bocsi ha vmit szarul irtam vagy ha hülyeséget mondtam jó edzéseket.
afedor
Válasz
2010-08-19 10:49:16
Bunny

Szia! Először is megköszönném az eddi...

Kérdés
Szia! Először is megköszönném az eddigi segítséget illetve jobbulást (nekem is volt gyógytornám és igen csak kellemetlen tud lenni hogy minden apró mozdulatnál leizzad az ember). A kérdésem, az lenne hogy a Daily Vita-Min + Calcium-Magnesium + Atrhroxon kombo mennyire jó szerinted? Illetve, ha jó hogyan kéne szedni (lehetne mindent egyből reggeli mellé)?Üdv Zsolt
wind87
Válasz
2010-08-19 10:49:13
Bunny

Üdvözletem Bunny! Kérdeztelek pár het...

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Kérdeztelek pár hete, hogy miért kell hagyni a fogyatékosokat lézengeni az edző válaszolban, mostanra már megértettem, jókat nevetek. Viszont amatőrtől amatőröknek készült blogot, fórumot nem nagyon találtam, olyat amiből valami érdekeset is lelehet szűrni. Idióta fórumozgatást kokszolásról igen, de azt röhejesnek találtam. Nekiálltam egynek: [link] Mi a véleményed erről? (A válaszban magukról a blogokról alkotott véleményed is érdekelne-természetesen az értelmes blogokra gondolok, nem a szellemi fogyatékosok baromságaira) Remélem nem találod feleslegesnek. :) A választ előre is köszönöm!
Őrnagy
Válasz
2010-08-19 10:49:10
Bunny

Szia Bunny! Hangoztatod sokszor, hogy he...

Kérdés
Szia Bunny! Hangoztatod sokszor, hogy heti három edzés elég. Nos én úgy járok edzeni, hogy "egy nap megyek egy nap pihi". 3 edzésre bontom az izomcsoportjaimat-> 1: mell, váll 2: tricpesz, láb, csukja 3:-> bicepsz, hát Ha kiszámolod, akkor ez heti 3,5 edzésre jön ki... Egy edzés másfél órás max (igen intenzív)... Gyakorlatilag edzésen kívül más fizikai műveletet nem végzem, edzések után egy kicsit bólintok is...Szériáim is ésszerűek (mell 16, váll 15, bicepsz 10, tricpesz 11, hát 16, láb 16), és egy izom ilyen szisztémában 6 naponta kerül megedzésre. A hasamat általában mindig megedzem... Szerinted ez így jó?
gede
Válasz
2010-08-19 10:49:07
Bunny

Hello Bunny. Amikor megvettem a kreatin ...

Kérdés
Hello Bunny. Amikor megvettem a kreatin monohidrátomat sokat azt tanácsolták, hogy az étkezéseimtől elkülönítve szedjem, mert a kaja rontja a felszívódását, viszont csináljak csak a monohidrátnak külön inzulin reakciót. Igy cukros vizzel ittam a monohidrátot külön. Nah ez be is vált de már hányingerem volt. Az egyik edzőválaszolba mondtad hogy te volt hogy rá is szórtad a kajára. Akkor rossz infokat kaptam és nyugodtan ehetem kajához a monohidrátot ? A másik kérdésem az lenne hogy azt is hallottam hogy jol fel kell oldani a monohidrátot vizbe, és csak ugy lehet bevinni. Vagy az ugy is jó hogyha rászorom a kajára mint te és utánna lehuzom rá a megfelelő mennyiségő vizet ? Még 1 dolog. Nekem A vitamin hiányom van ami abban jelentkezik meg hogy rohadt pattanásos vagyok. A bőrgyógyász adott egy gyogyszert ami 400 RDA-s volt ( sima A vitamin-t) Nah ez kibaszottdrága..Arra gondoltam hogy ezt a 400%-t ot a scitec essentialos A vitaminbol vinném be. Ez jo gondolat vagy bizzam magam az orvosokra ? Köszi :)
kissgabor92
Válasz
2010-08-19 10:49:04
Bunny

Szia Bunny, elolvastam többször is az a...

Kérdés
Szia Bunny, elolvastam többször is az alapismereteket, cikkeket, de ezek szerint valami felett átsiklottam, elnézésedet kérem, és hálás lennék, ha megmondanád mit rontottam el. A szituáció a következő: szeptembertől szórakoztam a konditeremben szar kajálással, azonban március utolsó hetétől rendes kaja, tejsavó fehérje, tudatos edzés, ahogy gondolom kell. bő 4 hónap alatt sokat fejlődtem, hihetetlen mennyit jelent a rendes kajálás+edzés... Viszont a gondom az, hogy el akartam kezdeni diétázni, kb 1,5-2 hónapja, de nem nagyon látok eredményt (persze tudom, hogy ennyi idő után nem is nagyon lenne mit látni). Itt az oldalon kiszámítottam, (~92kg vagyok) és általában olyan napi 220 gramm fehérje, 200gramm szénhidrátra vittem le diétakor. Azt írtad valahol, hogy diétánál izomveszteség van, de zsír is fogy, ezért megéri, ellenben (gondolom azért zsír is ment le) egyre erősebb vagyok (vállból nyomás egykezessel 16kg helyett már 26kg, guggolás 90kg helyett 115kg, stb)... Vagy az izomtömeg veszteség (ami diétánál van) nem egyenlő a gyengüléssel és csináljam tovább így, vagy vegyem le még jobban a szénhidrátot és hogy ne haljak éhen növeljem még a fehérjét? Előre is köszi a válaszod.
zdo
Válasz
2010-08-19 10:49:01
Bunny

szia! az előző kérdésemre köszönöm a vá...

Kérdés
szia! az előző kérdésemre köszönöm a válaszod nagyon sokat segítettél. Lenne még 1 kérdésem hogy a mellem felső része eléggé lemaradottnak kicsinek találom és arra a döntésre jutottam hogy a következőt gyakorlatokat fogom mell edzésnél csinálni hogy feltudjam hozni a felső mellem. kezdenék először 45fokos fekpadon , utána egykezes fekve nyomás ugyan így 45fokos padon ezután áthúzás 1kezes súlyzóval tollódzkodás majd végül tátogatás. Az lenne a kérdésem hogy ezek a gyakorlatok jók vagy mit ajánlasz és hogy sorrend hogy legyen vagy hogy jó -e így?
tojci
Válasz
2010-08-19 10:48:58
Bunny

teszt

Kérdés
teszt
proba
Válasz
teszt válasz
2010-08-18 10:05:43
bunny

Hali! Volt egy kérdésem pár napja a bör

Kérdés
Hali! Volt egy kérdésem pár napja a börtönös kondival kapcsolatban. Nem kaptad meg vagy direkt félre dobtad a kérdést?
Trabucco
Válasz
talán kis kéne nyitni a kis szemedet!
2010-08-18 10:04:39
bunny

Szia Bunny! Észrevettem, hogy valamiért ...

Kérdés
Szia Bunny! Észrevettem, hogy valamiért elkezdtem összemenni. Lehet az a gond, hogy az elmúlt 2 hétben nem tudtam normálisan aludni, vagy máshol keressem a problémát? Nah de nem fogom fel katasztrófaként, mert ilyenkor szoktam magam felbaszni, és még jobban odafigyelek a kajára, edzésre, illetve ilyenkor szoktam valami más kiegészítőt is venni fehérje mellé. Másik dolog pedig. Nem tudom, hogy te észrevetted-e magadon, de mintha ebben az évben megváltoztál volna, nem nagyon, picit? Gondolok itt arra, hogy segítőkészebb lettél, már nincs annyi anyázás, faszba elküldés. Bár az agyatlanoknak most is megmondod, ami nem baj, sőt rájuk is fér :). Igazából csak ennyit akartam. Üdv: Sven
sv3n12
Válasz
simán lehet hogy az alváshiány az oka. én nem változtam megy egyáltalán, mindössze a regisztráció bevezetése óta kevesebb a gyökér. ha akad, azt törlöm szó nélkül.
2010-08-18 10:04:19
bunny

Kedves Bunny! nos,mennyi borsot,papriká...

Kérdés
Kedves Bunny! nos,mennyi borsot,paprikát szabad használni egy csirkmellhez, illetve hogy lehet fűszerezni mert imádom a fűszert,illetve hogy dolgozza fel a testünk a fűszert? miért nem lehet kedvünkre. meg a szervezetünknek szüksége van a sóra. 2. nagyon gyors az anyagcserém,(ami jó a testépítöknél),tehát minden étkezés után meglátogatom a mellékhelységet ez ügye nem baj? köszönettel:avagyte
avagyte
Válasz
drága avagyte, legyél szíves nekifutni mégegyszer a kérdés megfogalmazásnak! úgy látom megint front van!
2010-08-17 23:48:53
bunny

Szia bunny! Volt közlekedési anomáliákh...

Kérdés
Szia bunny! Volt közlekedési anomáliákhoz kapcsolódó "kérdés", azért szeretném hozzáfűzni a zebrás részhez, hogy te nem igazán mehetnél 50 km/h-val zebrához, hisz, a gyalogosnak elsőbbsége vagyis továbbhaladási joga van, ergó neked kutya kötelességed, olyan sebességgel megközelíteni, hogy SZÜKSÉG esetén meg TUDJ állni. Bocs az E/2-ért, gondolom nem vetted zokon :). Gábor
gbr93
Válasz
abban vagy tévedésben, hogy a reakcióidón belül sajnos semmiféle kötelezettséged nincs - a jogosítvány a szabályok betartására kötelez, nem csodatevésre. ha egy méterre eléd leugrik a gyalogos, mehetsz te gyök kettővel is, akkor is elütöd. természetesen a gyalogost el kéne engedni, zebránál lassítani és egyéb civilizált dolgok, de neked nem mindig áll módodban a járdán szédelgó hülyék szándékait kitalálni, vagy merő óvatosságból 3km/h-ra lassítani mindig. én már majdnem kaptam telibe beszívott hülyét, igaz az nem zebrán volt. csak azt tudom mondani amit eddig is: úgy kéne közlekedni, mintha más is lenne a világon - ezzel a más által elkövetett hibákat is ki lehet védeni.
2010-08-17 23:47:20
bunny

Szia Bunny! Láttam a magazin.builder-en ...

Kérdés
Szia Bunny! Láttam a magazin.builder-en a tojásfehérjéről cikket, és a gyártónál láttam hogy van náluk 80% tojásfehérje por. Te ezt szedésre jónak tartod-e, és ha igen milyen időben legfőképp? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Dávid
skraby
Válasz
éjjel háromkor nagyonhülye - láttál a cikkben ilyen baromságot, hogy tojásfehérje port ajánlok? táplálékkiegészítőt a táplálékiegészítő szaküzletből! vajon életem folyamán hány idiótának kell ezt még leírnom? erre meg viccből írtam, hogy kötelező elolvasni! [link]
2010-08-17 22:07:47
bunny

Szia Bunny! Ha szereted a Honda Civic...

Kérdés
Szia Bunny! Ha szereted a Honda Civicet akkor nézd meg a Nyce1s csatornáját. :) [link] Üdv:Bence
metrion
Válasz
köszi, de igazából nem izgulok a valag pénzből szénné tuningolt autókra, a realitást kedvelem.
2010-08-17 22:06:35
bunny

Hali Bunny!Rövid kérdésem lenne:14 éves ...

Kérdés
Hali Bunny!Rövid kérdésem lenne:14 éves vagyok 170 magas 60 kg.1éve foglalkozom komolyabban az edzéssel.Napi 1 heti 5 edzés.1 év alatt közel 20 kg-ot szedtem fel.Az lenne a kérdésem hogy mit ajánlanál fehérje és tömegnövelő ügyben...Előre is köszi a válaszod üdv.:pol1n1
pol1n1
Válasz
jumbo és 100% whey
2010-08-17 22:05:59
bunny

A közlekedéses audiobloghoz pár gondolat...

Kérdés
A közlekedéses audiobloghoz pár gondolat: személyes helyzetem kettős, de inkább hármas a közlekedésben, ugyanis mint a tömegközlekedés/gyaloglás elszenvedő alanya vagyok gyakran, kerékpárt gyakran használok, és autót is vezetek. Ma a Belvárosban picit figyelgettem a jobbkezes kereszteződésekbe történő beérkezést, és elsőbbségadást, körbenézést.Hát, a nagymenők, azaz a lehúzott ablak, ki a kéz, fekszünk az autóban kaliberű embereknél ez az arány 0 volt, de tegyük hozzá, 10 percig nézegelődtem csak. Másik a sebességhatár: autópályán lehetne menni 150el is, nincs azzal semmi baj, mert mindenki előzés befejeztével a szélső sávba sorol vissza, és ennyi lenne(természetesen gyér forgalomnál csak). De azt nem értem, hogy minek kell öreg, szar vw passatal , úgy , hoy utánfutót is húz 85el a belső sávban feszülni?!?! Sajnos az emberek nem tudnak közlekedni, nincs meg a közlekedési érzékük, vagy még nem szenvedtek balesetet, azért viselkednek így. A hétvégi vezetők szintén a halálom, mert mivel nem használják rendszeresen az autót, ők elég balesetveszélyesek. Meg mikor a kis csicskagyerek az 20 éves bmwben azt hiszi , hogy ő vki az autópályán, előz 100al, közeledsz felé 130al, nem is érdekli, majd mikor a seggébe érkeztél, még egyet befékez, és élvezkedikk egye, hogy ő mekkora egy faszagyerek, csak ha 1mp-re is elbambul valaki, akkor ott a baleset, és nem ő lesz a hibás, mert nem tartottál megfelelő követési távolságot. Kerékpár: életveszély.leszorítanak, ledudálnak, és ez még a jó eset. Kedvenc szituációm, mikor mész biciklivel, szembe jön egy busz, és azt elkezdi előzni egy bmw-s(azért írok bmwst, mert legutoljára így szívtam meg), és kizárásos alapon marad az útról való menekülés. A mentő elengedéséről ne is beszéljünk...... Meg a másik kedvencem, látják, hogy be van dugulva a kereszteződés, de a paraszt állatja belehajt a kereszteződésbe, mert neki zöld jelzése van, nem érdekli, hogy emiatt még nagyobb dugó lesz, leszarja, mert ő nem bír 2 percet várni. Gyalogosoknál a zebra szintén életveszély, de sokan, a gyalogosok közül nem veszik figyelembe azt, hogy van olyan is hogy REAKCIÓIDŐ, és FÉKTÁVOLSÁG/FÉKÚT. Tömegközlekedésen pedig a harcoló nyugdíjasokat bírom, de ma a "kedvencem" egy 18év körüli hölgyemény volt, aki baszott átadni az ülőhelyét a ránézésre 80éves maminak. Visszatérve az autós témához, a tanulóvezető miért zavar mindenkit annyira???????? Erre valaki őszintén válaszoljon már. Elnézést, hogy ide az ev-be ment, de kíváncsi vagyok a véleményedre, gratulálok a munkásságodhoz, imádom az audioblogjaid, érdekesek, és egyben végre értelmes véleményt tükröznek, nem a média hulladékát. További szép napot
kocsitomi
Válasz
nem is van ehhez nagyot mit hozzászólni. egy adatot azért leirok gyalogosoknak, akik szeretnek autó elé ugrálni: a reakcióidó alatt megtett út 50km/h-nál 14 méter - és ehhez jön még a fékút!
2010-08-17 21:18:35
bunny

Szia, Bunny. Nevetséges kérdésem van, de...

Kérdés
Szia, Bunny. Nevetséges kérdésem van, de azért kíváncsi vagyok a válaszra. 2 hónapja kezdtem az edzést. Letoltam már egy 100% Whey Pro-t, most Jumbo van, szükség van a tömegre, viszont ezután, ha elfogy, és váltok megint Whey P.-re, akkor van esély a visszaesésre? Hiszen az izmaim nem kapják majd meg azt a ch mennyiséget, mint a Jumbo idejében. Maradjon Jumbo?
v49
Válasz
na, mit tippelsz úgy mégis?
2010-08-17 17:25:07
bunny

Boccsánat, az előbb kimaradt: zsíros tej...

Kérdés
Boccsánat, az előbb kimaradt: zsíros tejföl, főzőtejszín 20-30%-os, teavaj, szejtán is szokott menni, A szója emésztési gondokat okoz, de nem is szeretem.
cintamani
Válasz
én azt hiszem az egész kimaradt, az előbbit nem látom sehol.
2010-08-17 17:24:16

Sya bunny egy kérdésem lenne.Te melyik g...

Kérdés
Sya bunny egy kérdésem lenne.Te melyik gyakorlatot tartod a legjobbnak a váll oldalsó részének fejlesztésére:a 2 szer egykezes vállból nyomást ,vagy az oldal emelést??
grull02
Válasz
nem hiszek a "legjobb gyakorltokban", de egyértelműen az oldalemelés a jobb.
2010-08-17 17:22:39
bunny

Hali Bunny. Az lenne a kérdésem, hogy ni...

Kérdés
Hali Bunny. Az lenne a kérdésem, hogy nincs valami jó tipped alvászavarra ami abban testesül, meg hogy rohadtul nem tudok éjszaka egybefüggően mélyen aludni, és nem azért mert ne lennék fáradt vagy mittomén, hanem inkább pszichés zavarok miatt rémálmaim vannak meg ilyen baromságok. Melatonin nekem nem ért semmit. Egyszer kiváncsiságból kipróbáltam a xanaxot. Attól aludtam mint a bunda de azt meg nem szeretném szedni. Amúgy nappal megy az alvás rendesen csak valahogy éjjel nem. Valami tipp esetleg? Köszi.
Rottenbiller
Válasz
dhogynincs. a xanaxot és hasonló mocskokat felejstd el, szerezze be tryptophan aminosavat, vagyis triptofánt.
2010-08-17 17:21:58
bunny

Hello Bunny! Most hallgattam meg a közl...

Kérdés
Hello Bunny! Most hallgattam meg a közlekedési anomáliák című videóblogodat. Annyit fűznék hozzá hogy a KRESZ hivatalosan azt írja elő hogy KÉZZEL kell jelezni az elsőbbség lemondásáról. A fénykürt használata ebben az esetben tilos! Amúgy lehet hogy neked van igazad és ésszerűbb dolog lenne az amit te mondasz. Nyújtsd be a közlekedési hatóságnál az észrevételed hátha változtatnak valamit.:) Amúgy teljesen igazad van a közlekedéssel kapcsolatba nagyon sok embernek nem kéne jogosítvány. (bocs hogy nem a testépítéssel kapcsolatba kérdeztem)
kishajas
Válasz
ez a kreszben valóban így van: "A lemondást félre nem érthető karjelzéssel, intéssel kell jeleznie" csakhogy azt hiszem eléggé üti egy másik dolog: "A lemondást félreérthetetlen jelzéssel kell a másik jármű vezetője részére jelezni. ", nem flegma legyezgetéssel. a magyar - bár nem hivatalos - gyakorlat 10 éve még lazán a villogtatás volt. ezenfelül lehet letekerni az ablakot és kinyújtani a kezet, akinek ez jobban tetszik.
2010-08-17 17:20:53
bunny

szia bunny igazából egy rővid kérdésem l...

Kérdés
szia bunny igazából egy rővid kérdésem lenne ..16.éves vok 176 cm és dúrván 100kg:) most azt szeretném megtudni hogy ezt menyi idő allat tudám ledolgozni egy olyan 50 kg-ra szálkásitóval+fútás meg gyúrásal?? meg azért egy kocka has is jó lenne........válaszodat várom alex
2415468513265451
Válasz
meg egy agy is jó lenne. 16 éves korra sokaknak nem fejlődik ki úgylátom!
2010-08-17 17:09:42
bunny

Szia Bunny! Először is bocs a W miatt,s...

Kérdés
Szia Bunny! Először is bocs a W miatt,sajnos nem sikerült átírni az azonosítómat.Remélem nem harapod le a fejemet:)Kérdésem nem annyira a testépítéshez kapcsolódik,de -mivel Te elég tájékozott ember vagy- talán van véleményed ezekről a "hintástalpú" gyógycipőről...Nem akarok márkanevet írni,biztosan tudod miről beszélek:állítólag javítja a tartást,segít a hátproblémákon...és nagyon drága...Sokan ajánlják,kíváncsi lennék,Te mit gondolsz..Egyébként felszolgáló vagyok,dolgozni venném...Köszi:István
stewe
Válasz
2010-08-16 20:14:41
Bunny

Szia Bunny! 16 éves vagyok, és bár még c...

Kérdés
Szia Bunny! 16 éves vagyok, és bár még csak 2 hónapja kezdtem el komolyan ezt a sportot, mégis van egy-két információm, ami aggaszt picit. Tömegnövelés a célom, 170 cm magas vagyok, 68 kg jelenleg.
Genetikám elég gyökér, lábam-vádlim jó nagyon, karom szar, pedig nem vagyok egy vékony gyerek. Heti három alkalommal edzek, azzal minden rendben, kajálás viszont nem 100%-os, sajnos nem tudom megoldani jobban…
I. Étkezés zabpehely, ez után napi 3 alkalommal csirke-rizs kombó. Egy nap 150g fehérjét, és 300g ch körül beviszek, utóbbi nem konkrét. Táplálékkiegészítőnek Jumbo Prof. van. Ebből napi egy adag.
Na ez infók leírása után írom a problémát: Súlyom nem nagyon változik, inkább ingadozik. Lehetséges, hogy azért, mert a normál táplálkozásnak köszönhetően távozik a zsír? Sok ismerőssel, akivel összefutottam, mind azt mondták, szerintük le vagyok fogyva, lehet van benne egy kis igazság. 2 hónap ide- vagy oda, ez eléggé aggaszt.
Nem nyavajogni szerettem volna, csak kíváncsi vagyok a véleményedre. Kreatin ajánlott egyébként? Köszönöm szépen! Jobbulást kívánok!
Jack Shephard
Válasz
2010-08-16 20:14:38
Bunny

Helló Bunny!Olyan kérdésem lenne hogy an...

Kérdés
Helló Bunny!Olyan kérdésem lenne hogy anabolic whey vitarGOval ment edzés után de most termet váltotam és ot legjob esetben is csak 100%whey pro van dextrózzal ez is jó?ottszoktatok lenni a fit parádén?Ja igen és már 100%osan tudsz edzeni?(gondolok it arra hogy fáj még a vállad? vagy ilyesmi.)válaszodat előre is köszönöm!
afedor
Válasz
2010-08-16 20:14:35
Bunny

Szia Bunny! Lenne egy kérdésem,valószínű...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy kérdésem,valószínűleg nem szokványos,és nem is biztos hogy tudsz rá válaszolni,de gondoltam megkérdezem elvégre intelligens embernek tartalak és hátha.Fél évvel ezelőtt gondoltam elmegyek egyet vérképet csináltatni mert az sosem árthat,és szerencsémre jól tettem hogy mentem.Máj nagyobbodásom volt az enzimek magasabbak voltak a kelleténél. Az akkori súlyom 112 kg közül mozgott és végülis zsíros voltam,inkább néztem ki egy nagyfejű erőemelőnek mint testépítőnek.Azt tudnod kell hogy abban az időben a táplálékkiegészítő minden fajtáját nyomtam..nagyjából írom le hogy miket ettem akkoriban.Volumass 35 volt az alap amiből 3-4 x fogyasztottam egy nap (tejjel)..edzés előtt hot blood és creabomb összekeverve + edzés közben g-bomb.Napi egy zacskó multi-x,ezek voltak a számottevő kiegészítők.Rengeteg rizst ettem,hát volt amikor egy étkezéssel 400 grammot ettem,sőt biztos hogy volt annyi és kb fél kiló csirke. Bután kajáltam mert ebből 2-őt fogyasztottam egy nap és közben bombáztam be a süteményeket meg a jó ég tudja hogy még mit.. Szóval a lényeg hogy voltam minden fajta vizsgálaton és a szakértő orvos közölte hogy bezsírosodott a májam.Természetesen a túl sok fehérje bevitelt mondta elsőre,a háziorvosom meg különszám volt,azonnal letámadott hogy olvasta az interneten hogy mennyire károsak ezek a táplálékkiegészítők és hogy Amerikában mennyi per van ilyenekből mert emberek súlyosan károsodtak a szedésük miatt..(ezt csak érdekesség képen írtam le). Szakértő bácsi közölte velem hogy diéta kell nincs mese,mert gyógyszer ugye erre nincs. Javaslata az volt hogy csökkentsem a szénhidrát bevitelt,idézem "lehet hogy drasztikus lesz amit mondok,de napi 1 szemle legyen az a szénhidrát mennyiség amit bevihetsz,többet nagyon ne" Mivel be voltam fosva csináltam amit mondott,és le is dobtam 12kg-ot 2 hónap alatt aminek az lett a vége hogy összecsoffadtam,mert fehérje alig,szénhidrát meg szinte semmit nem kapott a szervezet,zöldségen éltem,mondjuk úgy. Na azóta kicsit okosabb lettem,és nem csinálnék többet ilyet. A kérdésem az lenne bár gondolom hogy sejted,a táplálék kiegészítőknek lehet e valami köze ehhez a májzsírosodáshoz,vagy a sok és részben rossz minőségű táplálékkal együtt okozhatták ezt nálam. Rohadt hosszú lett ez a levél,ne haragudj érte,de csak így tudtam leírni. Nyugodtan hülyézz le,csak a fejlődésemet szolgálja az is. Köszönöm,és további sok sikert!
gstone
Válasz
2010-08-16 20:14:32
Bunny

udv ! A baratnomnek alacsony a vernyo...

Kérdés
udv ! A baratnomnek alacsony a vernyomasa,mit lehet ilyenkor csinalni a hulye orvos azt mondta hogy egyen sok sot!Szerintem meg egy kicsit fel kene porgetni valahogy valami szerrel! Te mit javasolsz?Neha mar olyan alacsony a vernyomasa hogy szedul meg faj a feje olyan 90/60 meg ilyenek. Neha neha eljarkalt velem terembe de az sem ment valami jol mert nem porgott! Mit javasolsz? Thanx csaba
vargacsaba
Válasz
2010-08-16 20:14:29
Bunny

Szia! Egy elég komplex dologban lenne sz...

Kérdés
Szia! Egy elég komplex dologban lenne szükségem a segítségedre. 17 ves 179 cm, 65-66 kg. tehát nem túl nagydarab nem túl izmos, de van rajtem egy pár kg fölösleg. A helyzet a következő: most kezdtem el diétázni. De most felvetődött, hogy alig egy hónap mulva mennék félmaratont futni tehát arra is edzeni kell. Nem tudom erre mennyit segít az aerob edzés, de futnom biztos kell. Ezt valahogy izomvesztés nélkül kellene teljesítenem. De jó lenne zsírt is veszteni. Nem tom ez így mennyire reális cél. Még olyan kérdéseim lennének: ha futok és izmot vesztek az globális izomvesztés mint a zsírvesztés vagy esetleg csak a lábam vékonyodik el ami igazábol nem nagyon érdekelne csak fölsőtest ne vesszen izomtömeget. Ha úgy csinálnám, hogy egy nap 1 aerob és egy futó edzés akkor mikor jobb a futó edzés reggel vagy este? vagy lehet e így egynap a kettőt ? Futásnál mennyi idő múlva indul meg az izombontás ? Aerob edzésnél mennyi idő múlva indul be a zsírégetés ? s az mennyiben függ össze ha valaki könnyen zsírosodik az könnyen is izmosodik ? és még egy utolsó, hogy ketogén diétával kapcs valahol itt olvastam, hogy nem jó a 0 ch de valamelyik válaszodban írtad, hogy 0 ch-n vagy akkor most mi van. Bocsánat a sok kérdésért ha nem tudsz vagy nem akarsz mindenre válaszolgatni akkor inkább a futós részt részesítsd előnyben. Köszi Geri ui.: Minden elismerésem az oldal és a blog iránt.
mgergo
Válasz
2010-08-16 20:14:26
Bunny

Hali! Lehet, hogy egy kicsit fura kérdés...

Kérdés
Hali! Lehet, hogy egy kicsit fura kérdés lesz, de érdekel.. Arról lenne szó, hogy amikor a tudjuk kik (...) bekerülnek a börtönbe olyan 5-6 évre, akkor gyúrnak és ki jönnek "nagy állat" ként (persze jó adag zsírral). Nekik ott van normális étrendjük? Szednek táplálék kiegészítőket? (amilyen luxus ott megy ezt is eltudom sajnos képzelni)
Trabucco
Válasz
2010-08-16 20:14:23
Bunny

Szia Bunny! Kérdeztem már tőled egészség...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdeztem már tőled egészséges életmóddal, tömegnöveléssel, sőt fogyókúrával kapcsolatban is! Ez most nagyon nem a témába vágó kérdés lesz, ezért előre is elnézésedet kérem! Ha nagyon felhúzlak vele, akkor inkább lécci ne tedd ki! :) Na tehát... Mint normális értékrendű (számomra legalábbis) és autókhoz értő embert szeretnélek megkérdezni. Mi véleményed a Volvo régivágású benzines turbó motorjairól? Ugyanis valami ilyen jellegű járművet szeretnék venni, kizárólag hobby célokra (tehát nem mindennapi közlekedésre, azaz munkába nem ezzel járnék, viszont pl. egy tátrai körutat szívesen lebonyolítanák vele évente 1-2szer). Mindezt egy, a testépítés mellett autók iránt is elkötelezett rajongód kérdezi! Üdv: valucky
valucky
Válasz
2010-08-16 20:14:17
Bunny

Szia Bunny! Tegnap írtam a kérdést, d...

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap írtam a kérdést, de most inkább átfogalmaznám. Szóval. Ha rízsből és zabból nem tudom fedezni a CH szükségletet (mert már a fülemen jön ki és gyíkbelem is van), akkor milyen könnyen emészthető CH-t tudnál nekem javasolni. Háztartási keksz van itthon. Nagy baromság lenne azzal mondjuk egy 50-70g körül kiegészíteni? Kösz a választ!
madallan33
Válasz
2010-08-16 20:14:13
Bunny

Szia Bunny! Egy hónapja elkezdett fájni ...

Kérdés
Szia Bunny! Egy hónapja elkezdett fájni a derekam, sajnos nem vagyok benne biztos, hogy mitől, vagy a melótól (folytonos hajlongás a hamburger felett ;-) ) vagy pedig edzésen, edzés közben még nem jelentkezett a fájdalom, másnap kezdett el fájni. Minden esetre azóta ha megeröltetem másnap beszarok a fájdalomtól, azóta csak a húzódzkodás megy "biztonságosan". Kedden szeretnék menni egy csontkovácshoz. Te mit tanácsolsz, mit tegyek, hogy rendbe jöjjön a derekam?
tsantsa
Válasz
2010-08-16 20:14:11
Bunny

Hello Bunny! Bár csak a többi izmom is ...

Kérdés
Hello Bunny! Bár csak a többi izmom is olyan rohamosan fejlődne, mint a combom és a vádlim...akkor felül is egész jól nézhetnék már ki! Például a vádlimon és a combomon szinte minden edzés után látok fejlődést. Ennyire máshogy reagál az alsó test,mint a felső? vagy talán felülre is úgy kéne edzenem ahogy a lábamra? például,hogy a vádlinál minimum 20-30 -as ismétlés számba dolgozok.
zsepy
Válasz
2010-08-16 20:14:07
Bunny

Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy távgyóg...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy távgyógyász (pedig milyen jól kereshetnél vele :D), mégis a segítségedet kérném. Apukám bokája teljesen be van dagadva, rá sem bír állni, azt hiszem ez ízületi gyulladás. Orvoshoz szabályszerűen vontatni kéne, épp ezért próbálok így találni neki vmi segítséget... Tudnál valamiféle hathatós megoldást javasolni rá? Gondolok itt vitaminra vagy ízületvédőre...vagy jól sejtem, hogy ez már halottnak a csók ilyenkor, és próbáljam rábeszélni az orvosra mindenképp? köszi
maris
Válasz
2010-08-16 20:14:04
Bunny

Szia!Láttam már egész jól mozogsz:) miko...

Kérdés
Szia!Láttam már egész jól mozogsz:) mikor utoljára "beszéltünk"(itt edzőválaszolban) még nagyon gyér volt a helyzet,nagyon jól haladsz!innen már nincs is sok hátra:P sztem a nehezén már túl vagy(apum esetéből tanulva jegyzem ezt meg,akit igen csak feltoltak a másik buszra:S)Nade mint mindig most is kérdezek:) 1.Anyum nagyon 'bevolt' vízesedve,befeküdt a kórházba és jól lehajtották.Így ennek örömére lefogyott 15kg-t egy hét alatt.Azt mondták h egészen legyengült a szíve és h elkéne járnia 'kondizni' ahogy mondta a doki.A kérdésem azaz hogy esetleg edzésenkét 30p aerob segítene rajta vagy inkább csak tovább terhelné?Másrészt. Úgy emlékszem hogy Az L-carnitin is jóttesz a szív és vérkeringésnek,esetleg ilyet is érdemes lenne használnia?Vitaminokból esetleg vmi? most csak C-t szed,ezt is úgy kellett "ráerőltetnem" mert h az az 1g C vmi halálos adag:D ilyen pakkos dolgot biztos nem használna,az olyan soknak tűnik neki.2. kérdés.Most ezt az adipokill-t használom ami nem pörget túl,szerencsére:) viszont...egy bizonyos adagnál úgy érzem hogy elég tompa vagyok és mintha a látásom sem lenne az igazi..a vérnyomásom alapból 100/70 környékén szokott lenni.Na most a 2x2es adagolással már igencsak fent volt 140en.A napi 2x1 el tökéletes.már csináltam így 1,5-2 hétig,de a 2x2-t vhogy nem toleráltam túl jól,vagy csak én vagyok túl nyafogós?a kérdés tehát : mit csináljaK?:) Azaz érdekes hogy a fatloss-t szedtem már együtt reformmal és nagy mennyiségű carnitinnal mégsem volt semmi gondom.Válaszodat előre is köszönöm és csak További Jobbulást kívánok!:)
buu
Válasz
2010-08-16 20:14:01
Bunny

Szia Bunny! Jelenleg 2g/tskg ch-val é...

Kérdés
Szia Bunny! Jelenleg 2g/tskg ch-val és 3g/tskg fehérjével diétázok, már egy ideje, és szépen megy is le a zsír. Mától két hét múlva fejezem be a diétát, és kezdem a tömegnövelést. A kettő között (véletlenül így jött ki) megyek egy hétre nyaralni, és hiába kerestem a környéken termet, nincs... (alapvetően olyan helyre mennék, ahol van terem, de ez most kivételesen kedvező helyen van, nagyon olcsón...) A lehető legkevesebb izmot szeretném veszteni, ehhez kérném a segítséged: az egy hét alatt rögtön menjek fel 5g/tskg ch-ra, vagy legyen csak 3, vagy 4? Az étkezésem alapja tömegeléskor is rizs+csirke, de biztos hogy be fog csúszni mellé egy-két "szemét" kaja, mint pl fagyi, és tuti, hogy egy-két sört is megiszok végre... :) Aerob edzést csináljak e, van e úgy értelme aerobot csinálni, hogy nincs mellette súlyzós edzés? Az én meglátásom szerint csak izomvesztést okozna, de nem tudom :) Diéta alatt a banán jó ch forrás vagy hanyagoljam? Banános sültcsirkére gondoltam, természetesen annyival kevesebb rizst eszek, amennyi banánt belerakok (átszámolva ch-ra...), meg hogy aszalt/szárított banánt tennék a reggeli zab+fehérjébe (annyi ch-értékkel kevesebb zabbal persze...). Köszönöm! ui.: régen sokat küzdöttem a súlyommal, mikor még nem ismertem az oldalt, meg úgy a testépítést sem... Hatalmas marhaságokat csináltam diéta címszó alatt, és most, hogy tudom mire van szüksége a szervezetemnek, mi az az igazi diéta/tiszta kajálás, meg 6szor kajálni naponta... A különbség elmondhatatlan. Nem érzek éhségérzetet, a kilók mégis mennek le (kb heti 1), ami elég látványos is, főleg hogy most már van milyen izomnak kibújnia mögüle... Egyszóval: köszönöm az oldalt és a rengeteg hasznos információt!!! westside
westside55555
Válasz
2010-08-16 20:13:58
Bunny

Szia Bunny! Engem az érdekelne hogy mit ...

Kérdés
Szia Bunny! Engem az érdekelne hogy mit is kell pontosan érezni egy igazi diéta közben. Már kicsit több mint egy hónapja szálkásítok, és a mérleg, emberek szerint le is ment az elvárt 4 kiló, de nem küszködök egyáltalán és ez zavar. Úgy érzem többet is ki tudnék hozni az egészből. A napokban írtál egy választ a diéta alatti cukormániáról, de én egyáltalán nem kívánom az édességet, sőt az edzés utáni volumasst sem érzem jutalomfalatnak. Sokan említik hogy nagyon kellemetlen a diéta, állandó gyomorégésük van stb... Nincs könnyű dolgom a rendszeres fizikai munka mellett, de még egyszer sem korgott a gyomrom, sőt a maró érzés is csak ritkán jött elő. off: Megnéztem a legújabb bbtv-t, motivációból 5-ös. Én is csak azt tudom írni mint a többiek. Kitartás! Olyan jumbo labda kell nekem is! :)
cslevente
Válasz
2010-08-15 16:21:23
Bunny

Szia! Eddig csak néha-néha kattogott a ...

Kérdés
Szia! Eddig csak néha-néha kattogott a vállam, így vigyázva a mozdulatokra nem volt baj, de egy hete elkezdett fájni és a mindennapi mozdulatoknál is kattog (most már valamennyit enyhült). Ezen tud segíteni az Arthroxon? Vagy felesleges és nézzen meg doki egyből?Üdv Zsolt
wind87
Válasz
2010-08-15 16:21:20
Bunny

Szia Bunny! Egy hónapja használok kreati...

Kérdés
Szia Bunny! Egy hónapja használok kreatint(Attack,Hotblood) , az lenne a kérdésem hogy ezek mellé beférne e valamennyi alkohol? Nem alkoholizmusra gondolok itt, hanem 1-1 sör hétvégénként. Válaszod Köszönöm, üdv Gábor.
Harakiri
Válasz
2010-08-15 16:21:17
Bunny

Szia Bunny! Egy lány vagyok, és szeretn...

Kérdés
Szia Bunny! Egy lány vagyok, és szeretnék kicsit formásodni (46 kg vagyok és 163 cm). Mostanában ráálltam a bringázásra, hogy kicsit javuljon az állóképességem és a teherbírásom, és pár hét múlva szeretnék majd kondiba is lejárni és együtt csinálni a súlyzós edzést és a biciklizést. Azt szeretném megkérdezni, hogy heti 3 kondival és 1-2 alkalommal kb. 50 perc tekeréssel tényleg azt érem-e el, amit szeretnék, és javasolsz-e fehérjeturmixot az én céljaimhoz (ha igen, akkor milyet)? Válaszodat előre is köszönöm!
kisujj
Válasz
2010-08-15 16:21:14
Bunny

Szia Bunny! Lenne egy olyan problémám ho...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy olyan problémám hogy lábedzésnél (konkrétabban guggolásnál) a 2-3 vagy esetleg 4. sorozat után a pihenőidőben rosszul leszek (ez hol enyhébb, de volt már olyan hogy erős hányinger jött rám illetve alig tudtam nyitva tartani a szemem, magyarán majdnem összeestem). Elsőként egy erős lábedzésnél után volt ilyen, de most már úgy is előjön hogy ha kisebb súllyal és nem akkora intenzitással guggolok. Szénhidrát töltésem rendben ( 1-1,5 órával edzés előtt kajálok, illetve a napi kajám is okés), regenerálódás is rendben (szinte mindig tudok 8 órát aludni, hétvégente még többet is). Vérnyomásom (nyugalmi állapotban) 110/50, pulzusom 70 körül. Más okból kifolyólag voltam 1-2 éve teljeskörű kivizsgáláson (ekg, hasi ultrahang, agyi ct, vér-vizelet, terheléses vizsgálatok, stb...), de teljesen normálisak az értékeim, illetve rájöttem hogy a legtöbb orvos kontár a testépítéshez, úgyhogy tőlük nem szeretnék segítséget kérni... Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel,
fhorvath
Válasz
2010-08-15 16:21:11
Bunny

Szia Bunny! Diéta közepén vagyok és mive...

Kérdés
Szia Bunny! Diéta közepén vagyok és mivel már unom a rizst lecserélném lencsére. Jelenleg 100g rizst eszek egy nap, ugyanennyi ch-hoz ugye kb. 150g lencse kell. Azonban a lencse magasabb fehérje tartalma miatt több kalóriát jelent. Most 2040kcal vagyok, 150g lencsével 2190kcal lennék. Na és ugye a fogyáshoz egyre kevesebb kcal kell, így meg pont hogy nőne. Mivel ez az első diétám így elég tapasztalatlan vagyok. Mit csináljak? Másik kérdésem, nem tudod véletlenül, hogy zsírok szintjén mi a különbség a földimogyoró és a sima mogyoró (európai, amit a mókus is eszik/ami szerintem egy tök jó pofa állat/) között ? A tápanyag adatbázis szerint a sima mogyoróba ~15g-al több zsír van. Ez plusz is telítetlen lehet ? Köszönöm, Robi.
skylaner
Válasz
2010-08-15 16:21:08
Bunny

Üdv Bunny! Sajna összeszedtem 1 vírust a...

Kérdés
Üdv Bunny! Sajna összeszedtem 1 vírust ami aztjelenti hogy kb 10 percenként járok fosni, emellé még lázas is vagyok és semmi étvágyam nincs:S Edzeni természetesen nemtudok és aztmondta az orvos hogy ilyen esetben inkább diétázzak. Pedig alapjáraton tömegnövelő szakaszban vagyok (180 cm, 74 kg). Szeretném kérni a te véleményedet is hogy ilyen esetben mi a helyes táplálkozási mód? Nem szeretnék izmot ill. súlyt veszteni dehát szerintem ez elkerülhetetlen. Jumbo mehet ugyanúgy? Köszi és üdv: Dávid
boss429
Válasz
2010-08-15 16:21:04
Bunny

Szia Bunny! Köszönöm a válaszod a tenisz...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a válaszod a teniszkönyökkel kapcsolatban! Amiért az oldalemelést hibáztattam: ennél a gyakorlatnál jelentkezett a messze legerősebb fájdalom, hasonló pózban végzett legkisebb erőkifejtésre is érzékenyen reagált az edzés mentes időszakban is. „Teniszkönyök esetében a gyulladás azokat az inakat érinti, amelyek kiegyenesítik (feszítik) a csuklót (és az ujjakat).” Az oldalemelés felső részén a súlyzót tartó kezek lefelé néznek, és gravitációval szemben kézháti irányba meg kell tartani a súlyzót. A gyakorlat során STATIKUS erőt kell kifejteni a csuklóban kézháti irányba. Ezt az erőkifejtést pontosan az az ín közvetíti, amelyik a könyök külső oldalán indul. Erre alapult a feltételezésem, de nem akartam az első kérdésnek fél oldalt írni. Erről mi a véleményed? Elképzelhető? Amit Vörös Zoli mesélt a Támadás 1.2-ben, az megnyugtatott, van végső megoldás. Biztos tanulságos lesz bármi, amit hozzá tudsz fűzni. Köszönöm előre is!!! Balázs
csbalazs
Válasz
2010-08-15 16:21:01
Bunny

Hello Bunny! 20 éves vagyok, 2 éve edzek...

Kérdés
Hello Bunny! 20 éves vagyok, 2 éve edzek kaja kb rendben.Kb fél éve hetente négyszer addig háromszor. Most 1-2 napja volt egy olyan problémám h mellkasomban (bal oldalt) enyhén szúró fájdalmat éreztem. Elmentem a háziorvoshoz.(Montam mit sportolok meg használok tápkieget. Ekkor jöttek az értelmes mondatok- egyéletre tönkreteszed magad, meg a fehérjébe belekeverik a szteroidot.)Na végülés elküldött a kardiologiára .Ott az orvos azt mondta semmi köze szívemhez a fájdalomnkak. Túlterheltem az izmaimat és ezért van a fájdalom és ezért a vérnyomásom is magas ezért csökkenteni kell a fizikai terhelést.most még nincs baj de ha igy fojtatom abbol baj lesz.(párszor volt olyan is h este edzettem másnap mikor felkeltem ugy éreztem mintha futottam volna 20 kört a ház körül de ez nem egész nap és nem állandoan- lehet h tuledzettség jele?) Azt mondta h a heti 4 edzés az sok. Hetente edzek háromszor,de abbol is csak ketto legyen sulyzós és az is kis súlyokkal,na most nekem ezzel az a problémám h igy sztem majd nem tudok fejlődni.Erre kéne vmi jo megoldás h fejlödjek meg egészséges is maradjak. Más:Ahogy már fent emlitettem a háziorvos ugy beoltotta a szülöket a tápkieg ellen h az nagyon durva.mondtam nekik h ez faszság de azt mondják jobban hisznek egy orvosnak mint az internetnek.már nem tom h győzzem meg őket.találtam egy videot rólad ahol a szteroidrol és a tápkiegrol beszélsz .majd azt megmutatom nekik. [link] akinek ilyen problémája van az mutogassa a szüleinek a videt hátha… elöre is kösz. jobbulást
1990tamas1990
Válasz
2010-08-15 16:20:58
Bunny

szia Bunny! most néztem végig a legújabb...

Kérdés
szia Bunny! most néztem végig a legújabb BB. Tv-t....hát mit is mondjak...le a kalappal!azt hiszem hogy nagyon sokunknak segítettél eddig is, ez pedig a hab volt a tortán, ha fogalmazhatok így:) úgyhogy mindenki nevében szeretném megköszönni azt a tudást és motivációt amit eddig Tőled kaptunk( én személy szerint rengeteg dolgot tanultam Tőled:),sokan nem is értik hogy én honnan is tájékozódom ennyire jól, na ők azok akik nem olvasnak edző válaszolt!:) és ha már a motivációnál járunk,énis szeretnék picit hozzájárulni: [link] lehet már látták egy páran,de érdemes megnézni!:) Gyógyulj Bunny!:) remélem nem voltam túl hosszú! U.I.: a terembe ordibálós,üvöltözős hülyegyerekeknek pedig ajánlom a Guldi-s BB.Tv-t:D Peti
elpé
Válasz
2010-08-15 16:20:55
Bunny

Szia Bunny! Ez úton üzenném a többi közé...

Kérdés
Szia Bunny! Ez úton üzenném a többi középiskolás korban lévő testépítéssel-edzéssel foglalkozó embernek, hogy igenis meg lehet oldani a kaját, nekem is sikerült megbeszélnem a szüleimmel, megy korrekten a csirkerizs, nameg a zabpehely, szépen kiszámolva, majdnemhogy olcsóbban jön ki, mint a sima kajáltatásod, napi 1100-1300 ft ból korrekten ki lehet hozni. Persze ehez normális felfogású szülők kellenek, de egy próbát megér, hogy leülj ezt megbeszélni velük, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt a legegyszerűbb megoldást még meg se próbálta sok ember, mindig a bonyolult verziókat meg a kifogásokat keressük :) ui:. apropó, belépve a sorba, sok kérdező után én is megállapítom, hogy nagyon jó, hogy van ez a rovat, a BB TV, az audioblog, a magazin, ezek nélkül egyrészt meg se tudtam volna ismerkedni ezzel a sportal, másrészt még mindig balfasz módjára edzenék, az fix. a sok fikázó gyökér meg kushadhatna, Bunny igenis sokat tett már ezért a sportért.
baloghwa
Válasz
2010-08-15 16:20:52
Bunny

Szia bunny! Nagyon sokat köszönhetek nek...

Kérdés
Szia bunny! Nagyon sokat köszönhetek neked , nagyon sok hasznos infóhoz jutottam az oldal és a válaszaid által.Elég szar helyzetben vagyok szarul edzettem 2 évig sajnos fiatalon kezdtem(14 évesen) és nem néztem utána a dolgoknak.Izületeim szarrá mentek most vitamint és izületvédőt szedek elvileg 2-3 hónap alatt elmúlik a ropogás.A 2 év alatt nem jött fel nagy izomtömeg hála a szar táplálkozásnak és a szabálytalan 6 ismétléses barom edzésnek.Tudom hogyan kéne táplálkozni szálkásításkor de nekem nincs napi szinten 1200 ftom h meglegyen a kajám és a szüleimtől se várom el mert havi szinten elég szép összeg.Szóval nagyon úgy néz ki a dolog h "letúrok" mindent magamról és az általad tanultak alapján újrakezdem hisz csak 16 éves vagyok van még időm hogy jól nézzek ki.Suli közben majd dolgozok meg ami még hátravan a nyárból és megpróbálok odafigyelni a táplálkozásra. Nem is kérdést szerettem volna feltenni hanem vkinek elmondani ezt....... szerintem nagyon jó és hasznos dolog amit csinálsz és jobbulást a válladnak
janoska1993
Válasz
2010-08-15 16:20:49
Bunny

Üdv Bunny. Lehet hülye kérdés lesz de se...

Kérdés
Üdv Bunny. Lehet hülye kérdés lesz de sehol sem találtam semmiféle információt arról, hogy mikor kerül megrendezésre a 2010-es Superbody és mi lesz a pontos helyszíne. Légszíves le tudnád írni nekem és a többi olvasónak. Előre is köszi.
suchbalazs
Válasz
talán esetleg gyanakodhatnál, hogy azért nem találsz infot, mert a szervezők nem szándékoztak közzétenni. talán esetleg (ezt baromi halkan mondom, csak hipotetikusan) még szervezés alatt van a dolog.
2010-08-14 11:02:06
bunny

Üdv bunny! Kicsit lehet, hogy hülye k...

Kérdés
Üdv bunny! Kicsit lehet, hogy hülye kérdésem lenne... hétfőn kezdem a creatine kúrát, és itt a body.builder-en van egy cikk amiben azt irják, hogy napi 30g creatine mehet egy nap feltöltés alatt és 15 g szinten tartás alatt(100 kg felett). Én 115 kg vagyok. Crea-bomb-ot vettem. Én úgy szedém feltöltés alatt, hogy a nap folyamán 2x5g-ot fogyasztanák 2 étkezés mellett és este edzés előtt 10 g illetve edzés után 10 g. A szinten tartásnál pedig 3x5g-ra osztanám el. Ez igy szerinted jó, vagy teljes mértékben rossz? Ha hülyeséget kérdeztem vagy rosszul sikerült megfogalmaznom, akkor elnézést, próbáltam jól megfogalmazni. Köszönöm a segitséged!
polarbear88
Válasz
edzés előtt lehet sok lesz a 10g. jobb lenne ha azt is 2x5 g-ra dobnád szét és az egyik az edzés előtti étkezésben lenne, a másik közvetlenül edzés előtt vagy fél órával előtte. edzés után a turmixxal mehet 10g. a szintentartás reggel 5g, edzés előtt 5g, edzés után 5g lenne tökéletes.
2010-08-13 16:51:52
bunny

Szia Bunny. Lassan 2 hónapja táplálkozom...

Kérdés
Szia Bunny. Lassan 2 hónapja táplálkozom tisztán. Tökéletesen érzem magam. Egyre normálisabban nézek is ki, szépen lefogytam, és lassan át kell álnom tömegnövelésre. Az a problémám hogy az édes ízeket abnormálisan kívánom, mivel 2 hónapja a pezsgőtabin kívül semmi édeset nem éreztem. Valameik nap meg is ettem 1 szelet mákos rétest, szinte beleremegtem annyira ízlett, de utána szörnyen gyűlöltem magam miatta... Mit teszel ha diéta alatt elkap a vágy? Szóval mikor tényleg úgy érzed hogy muszály valami édesset vagy legalább kenyeret kajálni ? Sokan a meleg vizet, citromos vizet ajánlották. Idővel egyre jobban leszoksz a szemét kajárol ? Tömegnöveléshez már eszem a tömegnövelőt, majd valami finomabbat választok és nem kell a mákoskalácshoz nyúlni. Meg 200 g főtt rizs után nem hiszem hogy bármi más lefér. Várom a választ. Üdv
blind_fish
Válasz
amikor diétában ez az iszonyatos cukoréhség van - na akkor kell keménynek lenni. a jó hír, hogy úgy gondoom, ilyenkor égeted a zsírt mint az állat, úgyhogy ez egy nagyon jó állapot! kénytelen vagy nem félreenni - a trükk ilyenkor az édesítős italok pl. nekem most a kedvencem erre a carni matrix, előtt g-bombbal oldottam meg az ilyesmit - eleve a glutamin segít legyűrni a cukoréhséget. segít a turmix is, meg a light kóla. sőt a lenmagolaj is!
2010-08-13 16:49:46
bunny

Hello Bunny! Köszi az előző gyors válas...

Kérdés
Hello Bunny! Köszi az előző gyors válaszodat, sokat segítettél.De, most ismét lenne 2 kérdésem. 1.Nemrég észrevettem, hogy a bal bicepszem szinte egyáltalán nem csúcsosodik, míg a jobb elég rendesen, és ezzel kapcsolatos ez a kérdésem is , hogy hogyan lehetne körülbelül egy szintre hozni a bal bicepszemet a jobbal???? 2.Elég sokat olvasok a testépítéssel kapcsolatban( könyvekben, interneten stb.) és az egyik könyvben olvastam az un. lihegős guggolásról és a lihegős áthúzásról egykezes súlyzóval és ezeket dupla szettekben kell végezni.Azt a célt szolgálják, hogy növelik a mellkas térfogatát.Mivel nekem nincs valami nagy mellkasom és így nem keltem azt a "teltség" érzetet szerinted érdemes lenne beiktatni pár edzés végére, és akkor is hatásos lehet ha én már nem átmozgató edzéseket végzek??Amúgy az egész nem tart 15-20 percig mivel csak 3 dupla sorozatot kell végezni belőlük. Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm és jobbulást!!! UI.:Én is "motorbalesetet" szenvedtem, de én szerencsére megúsztam pár horzsolással, de a bal csuklóm elég rendesen megrándult, sőt oly annyira, hogy 2 hetet ki is hagytam miatta, mert egyszerűen, ha a kezembe vettem a súlyt nem bírtam rendesen tartani.Nekem ez a két hét edzés nélkül kurvára szar volt, szóval együtt tudok érezni veled.
CenaWin
Válasz
2010-08-13 15:46:04
Bunny

Szia! lenne pár kérdésem az egyik az len...

Kérdés
Szia! lenne pár kérdésem az egyik az lenne szeretnék aerob edzést csinálni és úgy tájékozódtam hogy akkor érdemes aerob edzést csinálni mikor az inzulin szintünk alacsony az reggel és edzés után időszak nálam az a probléma hogy cukorbeteg vagyok és inzulinozom magam és napi 4szer kel adnom az inzulint reggel délbe és este mikor érdemes akkor csinálnom az aerob edzést ? a másik kérdésem hogy lisztérzékeny vagyok és glutén mentes étkezésen vagyok már 18éve és a reggeli szénhidrát feltöltésem nem zab pehelyből lenne hanem puffasztott rizsből az is jó reggel feltöltésre? előre is köszönöm a válaszod és jobbulást a válladnak
tojci
Válasz
2010-08-13 15:46:01
Bunny

Szia Bunny! Köszönöm a gyors válaszodat...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a gyors válaszodat! (Én kapok be rendszeresen hasmenés és lázzal járó vírusokat) Már meg is rendeltem amiket javasoltál (Glutamin, Szelén, Co-Q10). Azt is mondtad, hogy lehet nem pihenek eleget. Ebbe lehet valami mert én hetente 2x focizok, 2x thaiboxolok és 2x súlyzós edzést végzek. Emellé január óta 5x40 percet tekertem hetente. A motivációs klubba is beléptem ugye, és így nyomtam a diétát. a ch-t azóta se vittem 250g felé, illetve a fehérje viszonylag magasan van (250g). Néha már éreztem, hogy jót tenne egy kis pihi. Érdemes lenne feljebb vinnem a ch-t ha ennyit sportolok, illetve pár aerob edzést kihagyni a jobb regenerálodásért? Vagy folyamatos szedése ezeknek az általad ajánlott tápkiegeknek (Glutamin, Szelén, Co-Q10) segíthet, hogy bírjam ezt a mennyiségű sportolást? A munkám ülőmunka, így az nem visz ki belőlem, max ha idegeskedek miatta. Illetve most, hogy a betegség elhúzodott 2 hétre, és gondolom a bélflórámnak annyi a szar antibiotikumtól, rendeltem még Bioflorát és Colon cleansert egy kis bélpucolásért. ja és még azt is kérdezted, hogy melyik fajta rost hajt meg. a gabona féle. a zöldségektől sosincs semmi bajom. Köszönöm ismét!
zlt
Válasz
2010-08-13 15:45:57
Bunny

Üdv Bunny! Hallottam tőled már többször,...

Kérdés
Üdv Bunny! Hallottam tőled már többször, hogy a magas 12, 15 ismétléstartománnyal érettebb izomzatot építhetünk fel. Ez azt jelenti hogy az izmok sűrűbbek lesznek,vagy a térfogatukhoz képest erősebbek? Illetve szívósabbak és hosszabb távon terhelhetőbbek? Remélem nem kérdeztem hülyeségeket, csak kíváncsi vagyok az efféle részletekre! András
animal grande
Válasz
2010-08-13 15:45:53
Bunny

Szia Bunny! Kérdésem nem igazán testépít...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem nem igazán testépítéssel kapcsolatos; annyi a sztori hogy én mindig is szkeptikusan álltam a vegákhoz illetve magához a vegetarianus életmódhoz (azokat akik meg ezt az egészet csupán divatból csinálják kurvára el is ítélem). Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy neked, mint "táplálkozási szakértőnek", mi a véleményed a témáról. Gondolok itt arra, hogy TE mondjuk mennyire tartod tévhitnek/ természetellenesnek/ egészségtelennek stb. (esetleg életképesnek) ezt az életmódot (és itt csak egy átlag ember szintjére gondolok, még csak nem is olyasvalakire aki mondjuk rendszeresen űz valamilyen sprtot. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Dávid
D4v1ds0n
Válasz
2010-08-13 15:45:50
Bunny

Szia Bunny! Azzal zaklatnálak, h heti 5x...

Kérdés
Szia Bunny! Azzal zaklatnálak, h heti 5x elkezdtem kardiozni, mivel eddig sportoltam, súlyzózás volt a kiegészítés, ám most már versenyszinten nem sportolok, de a mozgás hiányzik. Heti 3x edzek, arra gondoltam, h amikor súlyzós edzés van, akkor utána tejsavó+zab, 10-15perc pihi 20-25perc kardió (nem aerob!) majd utána zuhi, és mehet is a csirke+rizs??? Amikor pihenő nap van, akkormeg egyik kaja után 2órával, kardió, utána egy adag tejsavó, zab nélkül, majd 30-35perc múlva csirke-rizs? Még egy kis glutamin kortyolgatásra gondoltam kardió közbe, h n menjen el a tömeg. Bocsi ha zavartalak:) Minden jót, és jobbulást! Szia
csabiii
Válasz
2010-08-13 15:45:46
Bunny

Szia Bunny! Nem kérdésem van,csak szeret...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdésem van,csak szeretném megköszönni a testépítés iránt érdeklődők felé a teljes odaadásodat és gratulálni az oldalhoz. Nem semmi dolgot hoztál össze,nagyon sokat lehet tanulni az oldal tanulmányozásából. Személy szerint 2 hónapja edzem és 65 kilóról indultam,most vagyok 72 kg és iszonyú jól érzem magam a bőrömben! Mindig is frusztrálva éreztem magam a fos testalkatom miatt,korábban sokszor belekezdtem koca módjára,aminek mindig teljes leépülés lett a vége és túledzés. De mióta megtaláltam ezt az oldalt és téged,azóta minden más. Örömömet lelem ebben a sportban és talán picit szerencsés is vagyok alkatilag,mert igaz,hogy fos vékony voltam,de szinte csak izomtömeg jön rám a gyors anyagcsere miatt,zsír szinte alig. És azért 2 hónap még szinte csak az alapozás! Persze megtervezett pontos étrenddel és a kiegészítőkkel karöltve. Végre rám néznek az utcán,ami azért lássuk be nem elhanyagolható szempont még akkor is,ha ez a sport nem a magamutogatásról szól. Még egyszer köszönöm és további jó munkát és kitartást neked az oldalhoz! Üdv Antos!
Antos
Válasz
2010-08-13 15:45:43
Bunny

Szia Bunny! Utánaolvastam a témának itt ...

Kérdés
Szia Bunny! Utánaolvastam a témának itt és a neten is. Márc 20-án hagytam abba az edzést, mivel teniszkönyököm alakult ki. Ellenjavallt gyakorlatokat soha nem végzek, mindig alaposan bemelegítek. Én az oldalemelést okolom, el akarom hagyni ezentúl. A szakfőorvos és a gyógytornász tanácsai szerint azóta pihentetem, kímélem, diclofenac tartalmú kenőcsöt, tablettát használok, borogatom. Mostanra a fájdalom elmúlt, csak enyhe feszülést érzek néha. Mikorra ajánlanád a terembe visszatérést? Az lehet irányadó, hogy amíg nem fáj, addig nem okozok bajt? A versenyzők hogy kerülik el a teniszkönyököt olyan iszonyatos edzésmunka mellett? 5 hónap leépülés és tehetetlenség után alig várom a visszatérést… Nagyon köszönöm!!! Balázs
csbalazs
Válasz
2010-08-13 15:45:40
Bunny

Üdv Bunny! A kérdésem az lenne hogy látt...

Kérdés
Üdv Bunny! A kérdésem az lenne hogy láttam olyan fekpadot aminek a támlája egy vékony fém rúd fel-le helyezésével állítható. Ezeknek a fekpadoknak a teherbírása kb mennyi? Nem szeretném ha rámszakadna a súly :) Köszi!
pappee
Válasz
nosz ez egy okos kérdés volt. nyilván fejből ismerem az összeset. nehogy ott kérdezd meg, ahol láttad!
2010-08-12 21:27:34
bunny

Szia Bunny! Köszönöm a választ, és a kor...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a választ, és a korholást is, tényleg ritka stílustalanul és pontatlanul fogalmaztam visszaolvasva... Van még pár kérdésem, ha megengeded. :) Magam is tapasztaltam, hogy az alacsony szénhidráttartalmú , ketogén, ciklikus ketogén diéta megfelelőbb, rosszul tolerálom a szénhidrátokat, sajnos sokszor a zabpehely és a kis szénhidráttartalmú, elvileg alacsony glikémiás indexű zöldségek is bekavaranak, nagyon számolnom kell... Olvastam a szénhidrátok izommegtartó erejéről, ezzel kapcsolatban van kis aggályom. Nem tudom, alacsony szénhidrátbevitellel hosszabb távon mennyire tudok még fejlődni. Egyelőre rendben megy minden, láthatóan alakulnak, beindultak a dolgok, a bicepszem alatt már csak 1cm meglógás látható, ami a valamikori elhízásom emléke. Fog ez így menni tovább is? Ami problémás, hogy ketózisban egy fura drogszerű lebegést, feldobottságot érzek, ami az én munkakörömben nem túl előnyös..(Igaz még mindig jobb a vércukorszintingadozás miatti kedélyhullámzásnál és a kiszámíthatatlan terhelhetőségnél...).Lehet ezt valamivel enyhíteni? Mivel kicsi a BMI-m (17 és 18,7 között mozog) hiába vagyok a természetes szemlélet híve, szükségem van kiegészítő fehérjeporra. A legtöbb késítményben azonban szénhidrát is van. Jelenleg szimpla whey proteint használok, annak idején még a VPC 80-nal kezdtem, 38 éves vagyok, azóta vannak jobbak is. Te melyik készítményt javasolnád, mi a legbiztonságosabb, mely esetleg más hasznos összetevőket is tartalmaz? Az ösztogénszintem magas, így ha felszedek pár kilót, az egyből az alhason, altesten és a tricepsz alatt landol, ezt sem tornával, sem krémmel nem tudom befolyásolni, csak diétával. Jól látom? Másik problémám, hogy emiatt aránytalan a testzsírmegoszlásom, bár sokat javult. Nagyobb testsúllyal (60-65 kg/168 cm) előfordult, hogy fent mérve 18, lent 23% százalék mutatkozott, lent is jól fejlett izomzat mellett. Erre a problémára csalánteát és lenolajat használok, de nem tűnik elégnek. Az Estrodex biztonságosan alkalmazható, hatékony? vagy mást ajánlanál? Még egy:Míg lent szálkásításra van szükségem, fent már 65-70 kilósan is páronként kilátszottak a bordák a kulccsontom alatt. Most eléggé erőteljesen kezd látszani a mellizom felső része is, keresztben, ami nem túl nőies látvány.( Bár még mindig egészségesebb hatású...) Úgy olvasom,ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, szerinted sem? Nagyobb kebleket nem szeretnék, sportolni így kényelmesebb... Kicsit sok kérdés volt, köztük bizonyára mazsolák...Előre is köszönöm a türelmedet!
cintamani
Válasz
2010-08-12 21:26:48
bunny

Üdv. Most érkezem diétám végéhez és las...

Kérdés
Üdv. Most érkezem diétám végéhez és lassan kezdődne az újabb tömegelés. Eddig öt napokat edzettem egy héten teljes osztásban, de mivel egyre kevesebb időm van váltok a heti 4-re. Viszont tömegelés alatt is szeretnék aerobozgatni a viszonylagos alacsony zsír fenntartása miatt. 1 max 2 edzésre gondoltam. Ezt mikorra időzítsem pihenő napokra vagy inkább valamilyen edzésnapra?
Kartman
Válasz
2010-08-12 21:23:08
Bunny

Szia bunny! Nincs semmi kérdésem, csak ...

Kérdés
Szia bunny! Nincs semmi kérdésem, csak ha még most sem tudnád akkor mondom, hogy először megszűri a vizet utána feltölti a kiegyenlítő tartályt és csak akkor kezd el újra működni ha azt egy szintig kiüríted, úgy működik, mint egy kútnál a vízszivattyú. Egyébként mi cirka 3-4 de lehet már 5 éve is van, hogy nem használunk ásványvizet, igaz a miénk nem lugosit, de azt hiszem ezt túléljük. u.i..: fater üzeni, hogy az 50k az baromi jó ár egy lugositós vízszűrőért, lehet mi is beszerzünk egyet pluszba :D. Gábor
gbr93
Válasz
2010-08-12 21:23:04
Bunny

Szia Bunny! Láttam az új BBTV epizódot. ...

Kérdés
Szia Bunny! Láttam az új BBTV epizódot. Hát nem semmi, sajnálom ami veled történt, de már túl vagy a nehezén. Gondolom már várod, hogy újra edz. Ez után is fogsz még motorozni?
Annyira konkrét kérdésem tulajdonképpen nincsen, csak egy kis érdekesség. Vajon miért van az, hogy edzés közben, néha-néha remegek? Elég rossz érzés, pedig étkezés és minden rendben van, ugyhogy nem nagyon értem, de szerencsére ez nem rendszeres. A másik, hogy sajnos a dolgaim miatt későn kell lefeküdnöm, éjjel 1-2 óra fele, de így is megvan a 8 órás alvás, ez szerintem nem gátolja az izmok fejlődését, mert már átállt erre az egészre a szervezetem. Te mit gondolsz erről?

Egyébként ha emlékszel, én voltam az, aki a cigis- hazug barátnőről mesélt, tanácsot kérve. Eltelt azóta 3 hét, szerencsére megoldódtak a dolgok, persze nem vele. :) Köszi mindent!
lost
Válasz
2010-08-12 21:23:00
Bunny

Szia Bunny! Egy tápkieges kérdésem le...

Kérdés
Szia Bunny! Egy tápkieges kérdésem lenne. De nem olyan, hogy melyik a jobb. Annyi lenne, hogy a kreatine+tesztoszteronnak van e értelme együtt, vagy elég a kreatine vagy a tesztoszteron. Növekedés a cél. üdvözlettel, tisztelettel, köszönettel
dreefree
Válasz
2010-08-12 21:22:51
Bunny

Szia Bunny! Az a helyzet, hogy féléve...

Kérdés
Szia Bunny! Az a helyzet, hogy félévente-negyedévente bekapok valami szar vírust, amitől megy a hasam meg lázas leszek. a család persze a táplálkozásomra mutogat, hogy ki van a gyomrom és ezért kapok be könnyen ilyen szarokat. van valami ötleted, hogy mivel tudnám megerősíteni az immunrendszerem? probiotikum folyamatos szedése esetleg? a kajám kb így néz ki minden nap: reggel fehérje zabpehely gyümölcs. napközbe 5x rizs csirke mindig más zöldséggel + földimogyoró. este fehérje. edzések után fehérje szőlőcukorral. tápkiegből ezek mennek: ca-mg, c-1100, multi pro pak illetve izületvédő. érdemes lenne a rizst lecserélnem 1-2 étkezésnél pl. teljeskiőrlésű kenyérre vagy főtt krumplira? illetve délután egyik csirkét valamilyen halra cserélni. szóval csak tapogatozok a sötétbe, hogy mi a picsától lehet ilyen gyenge ez a részem. azt is megfigyeltem, hogy a rostos dolgokat nem bírom, és elégge "laza" lesz az utótermék tőle. tejtermékeket nem fogyasztok mert laktózérzékeny vagyok. illetve nagyon-nagyon ritkán soványtúrót. köszönöm a választ előre is!
zlt
Válasz
2010-08-12 21:22:48
Bunny

Szia Bunny.... Kreatin adagomat úgy iszo...

Kérdés
Szia Bunny.... Kreatin adagomat úgy iszom meg, hogy nem használok szőlőcukros vizet, helyette szénhidrátos étkezések előtt 5 perccel megiszom a 2g-os adagomat, és utánna megy a lencse stb... Ez így jó?
gede
Válasz
2010-08-12 21:22:45
Bunny

Szia Bunny! Kérdésem az alvással, és azz...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem az alvással, és azzal párhuzamosan a regenerálódásra vonatkozik. Ugye a regenerálódás alapja a 8 órás (folyamatos) alvás minimum. Na most én elég sok vizet iszom naponta (5l) mivel kreatint használok, valamint egy picit sósabban étkezem. Az a baj (ha baj?) a sok vízzel, hogy valamiért alvás alatt akar kiürülni belőlem....Pont akkor amikor regenerálódni szeretnék! Van úgy hogy éjszakánként akár 5-6 szor is felkelek wc-zni. Azt viszont megfigyeltem, hogy minden egyes alkalommal álmodom, mivel emlékszem mindegyikre, miközben kimegyek pisilni... Rendszeresen 21-21:30 körül megyek aludni és olyan 6 körül kelek.. THX UI: edzés után rendszeresen le szoktam feküdni, hátha elszundítom, de nem mindig sikerül.. Sokszor csak ilyen, "előalvós" állapotba kerülök (hallom a kinti zörejeket, de hogy is mondjam nem igen mozgok.. Ilyenkor is beindulnak a hormonális folyamatok?
gede
Válasz
2010-08-12 21:22:42
Bunny

Szia Mester. Hogy alakul a vallad??? Rem...

Kérdés
Szia Mester. Hogy alakul a vallad??? Remelem alakulsz. Hallod ez a vizszuros kis okossag nagyon komoly...Nekem nagyon bejon. Lenne egy olyan kerdesem hozzad hogy most mar lassan kezdek a gyugyulas vegere erni es szepen lassan szeretnek majd vissza terni a terembe. Szoval majd szeretnek tomegelni de nem azonnal majd szepen fokozatossan ahogy erzem mert a betegseg idejen szinte csak zoldseg hal csirke turo....volt es eleg kis ossze eset vagyok. Leirom hogy mit szretnek venni. volumass35+C-1000+multi-x+Joint health es egy kis creatine es itt kell egy kis segitseg szoval creatine ket termeken agyalok az egyik a creaxin a masik pedig a trans-x...szerinted melyik lenne a legjobb?? Eddig csak crea-bomb es a regi monohydrate ment de nem nagyon voltam vele elegedet. Remelem tudsz nekem tanacsot adni. Elore is koszonok minent. Minden jot nektek..udv;tavkapcs
tavkapcs
Válasz
2010-08-12 21:22:36
Bunny

Szia Bunny 2 látszólag elég hülye kérdés...

Kérdés
Szia Bunny 2 látszólag elég hülye kérdésem lenne. 1, Az audio válaszaidat minding egy hosszú számsorral kezded, mik ezek és miért kell mindig bemondani? (nem mintha zavarna) 2, Mivel a hasizom teljesen más rostokból felépülő izom, ezért joggal merül fel a kérdés (bennem), hogy a hasizom tömege is a fehérjétől nő? 3, Milyen a dolgok okkal történnek és nem véletlenül, te mit tanultál a vállsérülésedből? (nem a jobbkéz szabályra gondolok) 4, Visszatérve a Testképzavarra: Az egyik sportműsorban a műsorvezető megkérdezte a a vendégként meghívott testépítőtöl, hogy a színpadon hány kg-al voltál nehezebb, mikor mondta, hogy éppen fordítva van a dolog, nem akarta elhinni. Üdv,Dani és jobbulást
nowlez
Válasz
nekem egy, látszólag hülye kérdésem lenne - ki tartott vissza attól, hogy elolvasd a KÖTELEZŐ szabályzatot?
2010-08-12 20:36:04
bunny

Hello Bunny! 17 éves vagyok és 1-2 éve r...

Kérdés
Hello Bunny! 17 éves vagyok és 1-2 éve rengeteget nőttem, így aztán most marha sovány vagyok, 186cm és 61 kiló. Ki is néztem magamnak a kezdő átmozgató alapedzést az alapismeretekből. A kérdésem a kajával lenne kapcsolatos: nincsenek komoly testépítői szándékaim, de át szeretnék állni egy tiszta normális étkezésre, mert most keveset és rosszat eszem. Mivel iskolába járok és napi átlag 7 órám van, 3 előtt ebédre nincs idő, magammal hozott kajákkal kell gazdálkodnom, a büfében alig vannak normális kaják. Tudnál ajánlani valami könnyen szállítható kaját , amit órák között meg lehet enni, mert ugye csirkemellfilét rizzsel nem lehet hátizsákban cipelni. :D Esetleg gondoltam barna kenyér + sonkára is, esetleg győri jóreggelt, a lényeg hogy kis helyen elférjen és ne folyjon ki. :) Előre is köszi a válaszod, remélem nem kérdeztem hülyeséget. :)
robar
Válasz
csirkemellfilét risszel nem lehet hátizsákban cipelni, mert leszakad a pántja bazmeg (nehéz a csirke) és leesik kínába, ettől az össze kínai geciizmos lesz, idejönnek és agyonvernek mindenkit aki nem vesz sok zokni kéccázé' !
2010-08-12 20:32:58
bunny

Szia Bunny! Tudom, h nem vagy adatbázis...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, h nem vagy adatbázis meg nem mondasz véleményt termékekről de sztem ez még belefér.A szójafehérjéről kérdeznék, ugyanis hallani ezt azt róla én itt a negatív dolgokra vagyok kíváncsi, amit én hallottam az edzőterembe h sok vitamin felszívódását meggátolja, ami a dúrva h a fiatal sportolók közt akik elhunytak és nem tudják miért, az összefüggés, h mind használtak szóját bár tudományosan nem mutatták ki h az az oka de más összefüggés nincs...,valamint a fitoösztrogén miatt a férfiaknak nem ajánlják.. Ezekkel kapcsolatban tudsz mesélni vmit?? Örülnék neki mert az ára megfizethető a csóróbbaknak is és ha jó akk használnám..köszi, jobbulást és kitartást!
hancock
Válasz
őszntén szólva nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy nem általáénosságban nem beszélek kiegészítőkről, hanem adott nem scitec gyártó xy termékeirőkl nem beszélek. azaz ha jössz azzal hogy szerintem a lófasz nutrition végbélpunnyasztó aminokúpja jó-e, arra nem válaszolok- teccikérteni? a szójafehérjékkel kapcsolatos elmebetegekkel nem kel fogalkozni, komolyan enyni eszed van, hogy elhiszed, hogy aki fiatalon meghalt az mind szójafehérjét használt? mert ráírták a sírjukra ugye? vag szellemidézéskor mondták a józsinak, aki mondta neked a teremben! az emberek egyébként a szójafehérjébe halnak bele, az alkohol és cigi jót tesz! [link]
2010-08-12 20:30:25
bunny

Szia Bunny.Mostanában elég sok szó esik ...

Kérdés
Szia Bunny.Mostanában elég sok szó esik a sóbevitelről.Az lenne a kérdésem hogy kb hány gramm sót egyen egy 70 kilós testépítő?Olyanokat olvasni hogy 4-5g,máshol 0,5-1 grammról beszélnek de ezek mind egy "átlag" embernek szólnak.Egy testépítőnek többet kell ennie?
geri1994
Válasz
8 audio választ töröltem ki véletlenül a jó kulturált életbe! a kérdésedre: nem kell törődnöd a sóbevitellel. igyekezz NE agyonsózni a kajét, a sok nátrium egyáltalán nem ekdvező sem élettanilag sem a tejesítményedet nézve. de nem is kel megvonni magadtól. teljesen felesleges méregetni, az alapszabály klb annyi: riszt nem sózunk húst meg ésszel!
2010-08-11 23:11:52
bunny

Szia Bunny! Tudom nem kedveled a fe...

Kérdés
Szia Bunny! Tudom nem kedveled a felhúzás nevezető gyakorlatot, de mégis azzal kapcsolatban lenne kérdésem, elsősorban a helyes kivitelezést illetően. A gyakorlatot helyes kivitelezése kapcsán többnyire az alábbi módozat merül fel: a két lábad kb vállszélességben van, és a lábfejek előre néznek, valamint a rudat fogó két kezed a válladnál szélesebben helyezkedik el. Nekem azonban ez a testhelyzet jóval kényelmetklenebb mintha pont fordítva helyezkednék el, kb vállszélességben lennének a karjaim, és azokat ölelné körül a két lábam. Természetesen itt a lábaim vállszélességnél enyhén szélesebben helyezkednek el, illetve a lábfejeim kissé kifelé állnak. Nem a sumo felhúzásra gondolok, amikor full széles a gyakorlat közben az ember lábtartása, és szinte csak combból húzza fel a súlyt. Én annál jóval szűkebben helyezem el a lábaimat, annyi csak a különbség a konvencionális felhúzáshoz képest, hogy nekem a combjaim vannak kívül és a karjaim belül. Esetemben mindössze arról van szó, hogy sokkal jobban tudok koncentrálni a gyakorlat helyes kivitelezésére (full egyenes gerinc végig, csak derékból emelni, a hát görbületét mellőzve) mint abban az esetben ha át kell ölelnem a combjaimat a rúd megfogásához. Nem tudom mi ennek az oka, talán rövidek a karjaim. Mi a véleményed erről? Esetemben hangsúlyosabb a comb munkája? Vagy egyenértékű ez a mód a hát edzésére? Bízom benne hogy tudsz segíteni nekem. Köszönöm
Ihajj
Válasz
2010-08-11 23:08:07
Bunny

Szia! Több helyen olvastam, hogy mikor...

Kérdés
Szia! Több helyen olvastam, hogy mikor az étrendet összeállítom, akkor az összes fehérjébe a növényi eredetűt nem szabad bele kalkulálni. Viszont hallottam, olyat is, hogy ha valaki "ért hozzá" akkor össze tudja úgy is állítani, hogy azok is számítsanak. Ezt én nem igazán értem, hogy hogy is van. Esetleg van valami leírás, vagy táblázat ami alapján megtudnám én is magamnak csinálni? Előre is köszönöm, Tamás
Trabucco
Válasz
2010-08-11 23:04:48
Bunny

Szia a kalóriatáblázatban leírt \"telje

Kérdés
Szia a kalóriatáblázatban leírt "teljes tej" az tulajdonképpen a házi tej ?
papi07
Válasz
2010-08-11 23:04:45
Bunny

Csaó Bunny! Remélem gyógyul a vállad és ...

Kérdés
Csaó Bunny! Remélem gyógyul a vállad és hamar helyrejön. A kérdésem olyan jellegű, amire nem biztos hogy tudsz választ adni. Szeptembertől Pestre fogok járni suliba, és sikerült albérletet találni a 10. kerületbe, Üllői út 169, ez a Pöttyös utcai metrómegállónál van, ha így közelebbi. Azért gondoltam úgy, hogy megkérdezlek, mert hátha ismersz arra valami jó edzőtermet. Te egyébként melyikbe jársz? (vagyis fogsz ha rendben leszel) Hanyadik kerületbe? Az is jó nekem ha a közelben tudsz valami jót, a buszozás nem gond, metrózás sem. Ha nem tudsz az sem gond, úgyis körül nézek majd a környéken, és remélem hogy találok. Gyógyulgass!!!
fredy1031
Válasz
2010-08-11 23:04:42
Bunny

Hello Bunny! Nem kerdes jellegu az irom...

Kérdés
Hello Bunny! Nem kerdes jellegu az iromanyom, ha gondolod tedd ki a tobbieknek. Sajnos 5 evvel ezelott ert egy kis balaest, kilyukadt a jobb tudom csucsa, mint egy 5 forintos nagysagrol beszelek.orvosoknak lovesuk nem volt mitol 2hetig Gyorben fekudtem egyhelyben, semmi felkeles, seta, semmi aztan szombathely mutessel helyre hoztak.igy egy honapot voltam agyhoz lancolva, tomegem lecsokkent 62kg-ra 196cm vagyok!!orvos bacsik azt mondtak akkor az edzest uram tessek mellozni minimum 2 evig es utana sem latnak nagy eselyt arra h neki alljak, mert egy nagy terheles hatasara megint lehet valami.2ev piheno meg is volt tenyleg eselytelen voltam barmifele sulyzos edzesre, csak uszas semmi mas sport nem johetett szoba.De orvosokra racafolva 2eve elkezdtem ujra edzeni es soha nem voltam meg ilyen eroben es soha nem voltam meg ilyen egeszseges ja es tomeg is jott rendesen vissza(89kg)!!Lenyeg barmi is tortenjen az emberrel kepes ujra fel allni es csinalni, csak akarat kell hozza, ugyh mindenkinek uzenem aki serulessel kuzd minden rendbe jon majd, nem szabad feladni es elkeseredni sem, es amikor eljon az ido az edzesre tessek ujra komolyan neki allni!!!! Remelem tudtam vkit azert motivalni es biztatni, hogy 0-rol is fel lehet ujra allni! Jobbulast kivanok Neked Bunny, es fel a fejjel nagy harcos vagy:)
aren85
Válasz
2010-08-11 23:04:38
Bunny

Tiszteletem! Még tavaszi az eset. Suliba...

Kérdés
Tiszteletem! Még tavaszi az eset. Suliban egészségnap volt. Volt egy flancos mérleg ami kiszámolja a testtömegednek hány %a víz, zsír és izom. a dokinéni szerint vmi impulzust küld a testedbe és a sűrűségük alapján számolja ki vagy valami. A lényeg hogy én csak hobbyból edzek de heti 4szer de a dokinéni kielemezte az adataimat és azt mondta kicsit sok a zsír és lehetne többet mozgni. Hát nemazért de rosszabb adataim jöttek ki mint a kövér osztálytársaimnak pedig vékony sportos vagyok. heti 3szor 6km-t futok. Még a kockás hasamat is megmutattam neki hogy mutassa meg hol a zsír. Errre azt mondta hogy az izomszövetim közé van beépülve. Lehetséges ez vagy jövőre köpjem szembe? Köszönöm a választ!
violator
Válasz
2010-08-11 23:04:36
Bunny

Hello Bunny! Nyáron kezdtem el a testépí...

Kérdés
Hello Bunny! Nyáron kezdtem el a testépítés, és kezdésnek vettem fehérjét és multivitamint. Az lenne a kérdésem, hogy ha elfogy a fehérjém(whey pro 1kg) , én pedig nem fogom tovább szedni, akkor az eddigi munkám feleslegessé válik, és összeesek, vagy fent marad az akkori állapotom, mert a kondit tovább folytatom.
LM10
Válasz
2010-08-11 23:04:25
Bunny

Üdv BUNNY!!!!!!! Remélem már sokkal ...

Kérdés
Üdv BUNNY!!!!!!! Remélem már sokkal jobban vagy ,és már tudsz edzeni is . Nekem is volt egy elég komoly sérülésem 2 hónapja , a jobb térdemben elszakadt a keresztszalag,ill.az oldalsószalag. Azt az érzést ,hogy újra tréningezhettem aszt nem igazán lehetett leírni,gondolom téged is jó érzéssel töltött el az hogy újra edzhettél,ennél már csak az jobb ,hogy tudod aszt hogy felálltál és előlről kezdtél mindent akármekkorát is "estél",estünk az élet erről szól. Erre gondolok mai napig is ráz a hideg!!!!!!! Remélem egyszer tudunk találkozni élőben is!!!!!!!!!!!!!!!!
gkick
Válasz
2010-08-11 23:04:22
Bunny

Picit megkésve, de hozzá szeretnék szóln...

Kérdés
Picit megkésve, de hozzá szeretnék szólni a víztisztítós flashez. Mi is vettünk egy víztisztítót vagy 2 hónapja, mondjuk az messze nem ilyen profi, de a víznek már az íze is teljesen más(gondolok itt az undorító klór ízre).... a mindenféle mikrolyukakkal megáldott szivacsról nem is beszélve aminek a csap felé néző oldala már teljesen sárga(majd ha a sárgaság átér akkor cseréljük:D) mondjuk nálunk már kb virágot is csak abból lehet locsolni.Szóval ez az artu ditu féle víztisztító elég okos dolognak tűnik. A másik pedig mint motoroshoz lenne, hogy szerinted mennyire komolyak az ilyen márka újrateremtő próbálkozások?Ez alatt pedig az új danuviára gondolok, amiről az új pannóniával ellentétben lehet is valamit hallani, és egészen szépen haladnak...
llevi
Válasz
2010-08-11 23:04:19
Bunny

Szia Bunny! Kajálással kapcsolatos kérdé...

Kérdés
Szia Bunny! Kajálással kapcsolatos kérdésem lenne. Az a helyzet hogy néha már kicsit unom a reggeli zabpehely tejsavó protein kombót, pedig próbáltam már ízesíteni sokféleképpen. Nos itt jön képbe a mostanában sokat tárgyalt csirkemell sonka, de természetesen nem mint fehérje forrás hanem mint ízesítés. Tehát egy olyanra gondoltam hogy barna kenyér csirkemell sonka zöldség, és a végén letolnék egy tejsavóprotein turmixot. Heti egyszer egy ilyen belefér? Egyébként nem diétázok.
renneee
Válasz
2010-08-11 23:04:13
Bunny

Szia Bunny! Dreefree erősemberes kérdésé...

Kérdés
Szia Bunny! Dreefree erősemberes kérdésére olyan kimerítő választ adtál hogy ez engem is kérdésre össztönzött :D. 20 éves vagyok 85 kg két éve edzek rendszeresen, hogy csak egy adatot mondjak pl: 43 as karom van, rengeteg idő és munka áll mögötte de mind tudjuk hogy majd még csak ezután indul az élet. Na szóval azért érdeklődök, hogy arányaiban kezdő de még is évek óta küzdő testépítő indulhat-e valamilyen versenyen, mik azok a méretek amivel ringbe lehetne szálni?( Tudom hogy diléta, arányok, kidolgozottság, sűrűség, stb.. de gondolom a nagyságnak is van egy alapja) Szeretném megmutatni miért dolgoztam, persze önmagában a folyamatos hétköznapi dicséretek, a szép test, a jó közérzet és a sport öröme mindennél többet ér, de pl: néha úgy érzem magam mint mondjuk egy kosaras aki egész nap kosárra dobál de nem még egy meccsen nem játszott :D. Biztos rengeteg hibám van stb... de pont ezért lenne jó kipróbálni magam. Sok sport versengés nélkül szerintem már nem is lenne bátran állítom: foci ha nem lennének mérkőzések ki űzné profi szinten max kellemes időtöltés lenne néhanapján. Köszi!
songokulaci17
Válasz
2010-08-11 23:04:10
Bunny

Szia Mester....Szertnek gratulani a BBtv...

Kérdés
Szia Mester....Szertnek gratulani a BBtv 62-dik adasahoz nekem nagyon bejon...es az a rizs lisztes palacsinta turoval es dioval most ez a kedvenc izem:). Meg annyit szeretnek hozza szolni hogy a vegen az a kis video ami a balesetetdrol es a gyugyulasodrol szol na szerintem ennel nagyobb motivacio nem hiszem hogy letezik. Na es azok a gyakorlatok amiket el kell vegezned a tornan aki ebben nincs benne szerintem k.....a nehez elkepzelni hogy ezek az egyszeru gyakorlatok nem is olyan egyszeruek. Elismeresem neked es remelem mar jobban vagy. Vigyazz magadra es tovabbi jo gyogyulast es jo munkat a kovetkezo BBtv-hez:-)...Udv;tavkapcs
tavkapcs
Válasz
köszi. sajnos elbasztunk egy-két dolgot, ami engem kurvára idegesít, ugyhogy még most konvertálom a javított verziót, talán ma felkerül. egyébként a gyógytorna miatt akartam megmutatni, el se tudtam eddig képzelni, min mennek keresztül akik oda kerülnek.
2010-08-11 20:07:42
bunny

Szia Bunny, Bocs, tudom, hogy ez nem eg...

Kérdés
Szia Bunny, Bocs, tudom, hogy ez nem egy fórum, hanem a Te rovatod, csak a Sipovics „kétségbeesésén” kattogok. Mert szerintem sokan élik meg ugyanezt. Nyilván nem egy „öregasszony” okosságára vagytok kíváncsiak, de… ha elindulunk egy úton egy cél felé és úgy érezzük, hogy nem közeledünk a célhoz, akkor azt kell átgondolni, hogy az út nem jó vagy a cél… Szerintem a sport mindenképpen nagyon jó út, persze azon is közlekedni, tájékozódni kell, nem kóvályogni ész nélkül. Az emberek akkor csalódnak a sportban, amikor rossz célokat választanak. Mindenkinek a saját munkáját kell elvégezni és a saját eredményeit kell elérni, nem a Tóth Daniét vagy a Vörös Zoliét például, akiket egyébként tisztelünk, becsülünk. Mások is lesznek világbajnokok, sokan mások meg ugyanannyi melóval nem, ami nem kisebbíti utóbbiak érdemeit és küzdelmeik értékét. Még engem is motiválnak a Vörös Zoli edzéseiről szóló videók :), de 40 felé zuhanó nőként nyilván nem rá akarok hasonlítani :) (ha mégis megtörténne, akkor mindenkit perelni fogok :D ) Szóval, amikor az ember a tükör elé áll (ha ez a kényszere), a saját valós fejlődését kell látnia, vagy inkább éreznie. Hogy kihozta magából amit ki lehetett hozni, hozzáállásban, erőben, fejben és nem elsősorban látványban… Én 1 éve kezdtem el „komolyabban” edzeni, a magam szintjén. „Látványban” 1 év alatt annyit értem el, hogy az alföld laposságú fenekem kb 1-1,5 cm-t emelkedett :). Életminőségben viszont hosszasan sorolhatnám a pozitív változásokat… Ha csak a látvány érdekelne, plasztikai sebészhez mennék… Szóval biztosan nem igaz, hogy Sipovics semmit nem ért el a kemény melóval. Az persze nem baj, ha folyamatos igényünk a további fejlődésre. Vagyis ez a lényeg. (ui: pihenőidőszakban reggeli kutyasétáltatáskor sztem a Tóth Dani sem úgy néz ki, mint az akármilyen verseny döntőjének kötelező pózaiban... :) ) Bunny, jobbulást a válladnak!
emesh75
Válasz
nagyon fontos dolgot írtál le ezzel szerintem: mindenkinek a saját céljait kel megvalósítani, és megtalálni, nem másét. mint mondani szoktam: hiába akarok rocco schiffredi lenni, ha nem adott a genetikám 30 centis cerkát. kösz, hogy leirtad!
2010-08-10 19:07:15
bunny

sziasztok a papucs gyakorlati megjelené...

Kérdés
sziasztok a papucs gyakorlati megjelenése versenykörülmények közöztt , mai tesztoszteronos FAIL kép :D NO COMMENT ... [link]
bodo
Válasz
hát igen, ez no komment!
2010-08-10 19:05:07
bunny

Szia Bunny. Ha eleged van a sok hülye ké...

Kérdés
Szia Bunny. Ha eleged van a sok hülye kérdésből nézd meg ezt : [link] kegyetlenül durva :D
kissgabor92
Válasz
nagyon durva...és ezek tényleg ilyen hülyék. a breki pl. 3 lábon pisil, az nem iylen láványos, de nem jövök rá, miért.
2010-08-09 20:45:05
bunny

Szia Bunny. Nemrég kérdeztelek a majonéz...

Kérdés
Szia Bunny. Nemrég kérdeztelek a majonézről hogy belefér e a tömegelésbe és véletlen elirtam..90% a telítettlen zsir ..bocsi ... csak azért irok megint mert a válaszod vége valahogy lemaradt és pont a lényeget nem hallottam :S Leirnád nekem még 1x hogy belefér e a majonéz a tömegelésbe ? Köszi és bocsi.
kissgabor92
Válasz
IGEn, de light majonézt vegyél!
2010-08-09 20:39:44
bunny

Szia, az imént olvastam a halazós válasz...

Kérdés
Szia, az imént olvastam a halazós válaszod. Említetted, hogy ez annyira összetett dolog, hogy pontos dolgot úgysem lehet mondani, de mindenképpen jó, hogy válaszoltál, mert ezek szerint tényleg nagyon komoly lehet hetekig nátrium nélkül, így biztosan hülyeséget csináltam volna, szóval most csak meg szeretném köszönni, hogy válaszoltál. Egyébként soha eszembe sem jutna valaki mást hibáztatni, ha esetleg elrontom a formát (mint Dennis Wolf mostanában :D), egyértelmű, hogy nem lenne fair veled szemben, érthető, hogy megemlítetted, hogy nem vállalsz felelősséget... De amúgy lehet, hogy az volt a baj, hogy nagyon hosszan fogalmaztam meg ezt a kérdést, ami csak erre a "1,5 kg avagy 2 kg hal"-dologra vonatkozott, semmiképpen sem egy részletes leírásra, amiért elnézést kérek. De akkor, ha tényleg ilyen rövid időt tesz majd ki ez az utolsó időszaka a diétának, és tényleg ilyen esélyes az izomvesztés, akkor lehet, hogy 2 kg lesz, természetesen csak saját felelősségemre. Pár hete válaszoltad, hogy lesz majd a verseny után ilyen ökörködés, meg mindenféle baromkodás, várom már... :D Üdv: Dávid
davidrnr
Válasz
az utolsó hiszen kötve hiszem, hogy szükséged lesz 2kg halra!
2010-08-09 16:53:25
bunny

Szia Bunny! Az első dolog egy megjegy...

Kérdés
Szia Bunny! Az első dolog egy megjegyzés lenne: minden kis ****, aki értelmetlen gyökér, húzzon anyjába, meg fejtsen rejtvényt! Ezt nem segnyalásból írom, hanem nekem sincs kedvem végig olvasni a sok kis gyökér kérdést...mert én azért olvasom, hogy tanuljak belőle. A másik az erőemeléssel kapcsolatos. Voltam egy erősember versenyen, és nagyon megtetszett. Kérdésem az, hogy 24 évesen lehet e belefogni, vagy egyáltalán mi ennek a menete, vagy kihez lehetne ilyen kérdéssel fordulni. Mert gondolom, nem úgy indul, hogy traktor kereket emelgetek.:D Mennyire más az edzésszerkezet, illetve még szigorúbbnak kell lennni kaja terén?! Maximális respect és tisztelet mester!
dreefree
Válasz
2010-08-09 16:51:28
Bunny

Szia! Olyankor mi a teendő, mikor hosszú...

Kérdés
Szia! Olyankor mi a teendő, mikor hosszú idő múltán is ugyanaz a rakás szar köszön vissza a tükörből mint azelőtt? Belefeccelsz temérdek kőkemény edzést, eszed ugyanazokat az unott kajákat hónapokon át, eszed a vitamint, és mikor a a fejlődés keltette inspirációt várod akkor azt veszed észre, hogy baszhatod a munkádat. Ott ficeg a nőiessé tevő zsír a derekadon, a csöcsöd vége is a zsírtól lóg, és persze te csak tömegeltél (volna) de a várva várt testkompozíciós átalakulás elmarad, sőt a zsír alatt is csak sejthető izomréteg lappang. Legszívesebben minden nap nyomnál fekve csak történjen már valami, de persze regenerálódni kell... Vagyis kéne, csak épp ezt a testeddel felejtették el közölni... Fasza! Ha rájövök mi segít továbblépni megírom, de egyelőre ebből a rovatból és a BB TV-ből szerzett új ismeretekket használva próbálgatom az újabb praktikákat, hátha...
Sipovics
Válasz
2010-08-09 16:51:24
Bunny

Szia Bunny! Először is meg szeretném ...

Kérdés
Szia Bunny! Először is meg szeretném köszönni mindenki nevében, hogy ennyit foglalkozol velünk(a kérdéseinkkel) és teljesen ingyen! A lényeg, hogy sokan hálásak vagyunk neked! Persze leszámitva azt a sok idiótát, akik unnak elolvasni egy pár oldalt, meg nem érdekel őket semmi sem! Nos rátérve a lényegre olvasgattam egy kicsit az előző hozzászólások között és még jobban megértettem egy pár dolgot! Van egy pár kérdésem! Az első: Van olyan, hogy meg lehet határozni azt, hogy egy 1kg háj leadásához hány kalóriát kell elégetni! Csak mert egy gyerek erősködik a edzőteremben, hogy 1000 kalóriát kell elégetni egy 1kg leadásához! S ha tényleg van ilyen akkor mennyi kalória kell elégjen ahhoz, hogy 1kg fölösleget leadjak! A második kérdésem: Szeretnék egy pár kg fölösleget leadni, vagyis fogyni, ami inkább szállkásitás lenne! A kérdésem, hogy megfelelő diétával az aerob edzés mellett kell-e valamilyen súlyzós edzést is végezni?
wolflj
Válasz
2010-08-09 16:51:20
Bunny

Szia Bunny! most igazából csak egyetlen,...

Kérdés
Szia Bunny! most igazából csak egyetlen,egyszerű kérdésem lenne! ugye mondtad azt hogy mellezésnél inkább 30 fokba kéne nyomni mint 45 fokba,mert ez utóbbinál már elég nagy szerepet kap az elülső delta. a helyzet az hogy a terembe ahova járok,csak 45 fokos ferde pad van, viszont van erőkeret, ami alá be lehet passzintani egy sima állítható padot,amit már be lehet lőni 30 fokra. kérdésem az lenne hogy a keretes variáció jobb e?(csak mert nem sokan preferálják a "kötöttsége" miatt) vagy inkább maradjon a "szabad" 45 fok-os? válaszod előre is köszi! Peti
elpé
Válasz
2010-08-09 13:42:58
Bunny

szia bunny! azért a kullancsos srác (...

Kérdés
szia bunny! azért a kullancsos srác (blackjack00) helyében - biztos, ami biztos - elmennék orvoshoz, mivel az nem normális, hogy a csípés helyén sokáig megmarad egy duzzanat, ami néha fáj is. nem akarom megijeszteni, de a kullancs terjeszthet lyme-kórt, agyhártyagyulladást, agyvelőgyulladást. persze a legvalószínűbb, hogy a szakszerűtlen eltávolítás miatt "egyszerűen' csak elfertőződött a csípés helye. neked meg jobbulást!
koschwarz
Válasz
valószínűleg ha ez folytatólagos akkor ez már nem áll fenn, de nem lenen hülyeség orvossal beszélni, ha ezt kihagytam volna.
2010-08-09 13:42:12
bunny

Szia Bunny. Lesz hamarosan két rendez

Kérdés
Szia Bunny. Lesz hamarosan két rendezvény.Fitbalance és a Fitparade. Kint leszel valamelyiken? Üdv: Dió
dioss
Válasz
biztosan nem!
2010-08-09 13:41:31
bunny

Szia Bunny! Köszönöm a válaszodat a ...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a válaszodat a rovarcsípésekkel kapcsolatban. Lehet hogy az is közrejátszik a dologban,hogy a családban szinte mindenki allergiás valamire és genetikailag átvettem tőlük én is sajnos (picsába). De tolom a vitamint és a többit, a kis rohadékok,meg húzhatnak a picsába :) Egy kérdésem lenne,hogy hallgattam a Razor22-nek adott válaszodat a víztisztítóval kapcsolatban és említed,hogy majdnem foglalkoztál Britával is,csak az elsavasítja a vizet. Kicsit megijedtem,mert én meg Brita szűrővel szűrt vizet iszok. Nem a régebbi hosszúkás szűrő a classic, hanem már az újabb ovális alakú szűrőt használom. Nem olcsó mulatság és még szarságot is csinálok vele? Mert ha annyira elsavasítja a vizet,az nagyon gáz,én meg azt iszom! Köszi a választ! Üdv Antos
Antos
Válasz
2010-08-09 12:53:10
Bunny

Szia, Bunny! Azzal a bizonyos \"halazáss...

Kérdés
Szia, Bunny! Azzal a bizonyos "halazással" kapcsolatos a kérdésem, amivel a versenyzők úgymond' felteszik az i-re a pontot a diétánál az utolsó hetekben. Én 186 cm vagyok, május végén kezdtem a diétámat 115 kg-mal, most ott tartok, hogy 97 kg vagyok (meg is látszik, 500X jobban nézek már ki, testzsír tutira 15% alatt van, a derekam ugyanis keskenyebb és szálkásabb, mint egy éve 83 kilósan, 24 cm ment le belőle, szóval jött fel tömeg bőven ;D). Szeptember elején szeretném elkezdeni ezt a halazásos módszert, ekkor már megvonom a sót és minden fűszert; eddig nem fukarkodtam vele, de most már ideje bekeményíteni. A súlyom ekkor 93-94 kg lesz (várhatóan). Amikor kiiktatom a tejsavófehérjét (hiszen ilyenkor már a víztelenítés is cél, és ez egy kicsit vizesít), akkor ahhoz, hogy a fehérje bevitel konstans maradjon, elméletileg 1,5 kg halat kell majd megennem, mert eddig 1 kg csirkemell és 5 adag tejsavófehérje voltak a fehérjeforrásaim, és ez utóbbi mennyiség szerint ~0,5 kg húsnak felel meg, ezt pótolnám hozzá. A kérdésem lényegi része az, hogy tartsam-e ezen a szinten a fehérjét (~3 g/ttskg/nap), vagy ilyenkor érdemes feljebb vinni egy kicsit? (Ja, a ch most reggel 100 g zabpehely, szeptemberre ez kevesebb lesz, 10 naponta visszatöltök 350 g ch-tal, a zsír napi 4-5 evőkanál lenmagolaj, ennyire növeltem meg a diéta során.) A másik kérdésem, hogy mi a "sláger hal"? Tehát, milyen hallal szokták ezt csinálni a versenyzők? Azért gondolkodok az előbbi kérdésen, mert a BBTv.-ben láttam azt a részt, amikor tavaly tavasszal Nagy Ferenc Gábor készült versenyekre, és a 85 kg-jára 2 kg csirkemellet evett meg 6 tojásfehérjével, bár igaz, a zsírbeviteléről semmit nem árult el, lehet, hogy ~0, és azokat a kalóriákat fehérjével pótolja, a ch-ról pedig csak annyit mondott, hogy "ch-ot azt nagyon nem eszem". Vagy lehet, hogy folyamatosan versenyei voltak, és csak ezért a temérdek fehérje, nem tudom, bár az is igaz, hogy én nem vagyok Nagy Ferenc Gábor... Mindenesetre azt megkérdezném tőled, hogy ilyenkor általában mi a teendő. Szigorúan naturál vagyok, ez biztosan befolyásolja a makronutriensek alakulását. Mielőtt azt mondanád, hogy nem kell ilyesmivel foglalkoznom, ha nem akarok versenyezni, gyorsan elárulom, hogy a Nyíradony Kupára készülök, így értelemszerűen ez lesz az első versenyem (én tettem fel azt a kérdést a 2010-es versenynaptárral kapcsolatban, részben pont azért, hogy belőjem majd a halazás elkezdését :D). Mint ahogy levelem első feléből látszik, teljesen megvan az alapkoncepció, és az a pár apróság, ami még homály, az is majd biztosan kitisztul, ahogy egyre tapasztaltabb leszek. Végülis ebben van igazán a sava-borsa ennek a sportnak, hogy magunktól jövünk rá a nekünk működő módszerekre, így kérdezni sem igazán szoktam (bár volt már rá példa). Éppen ezért mosolygok mindig a bajszom alatt, amikor azt látom, hogy "rendszeres kérdezők" egyfolytában vagy minden hülyeségre rákérdeznek, vagy ugyanazt megkérdezik 5000X, más megfogalmazásban, hátha másodjára mást mondasz. Pl. ez a hasazós gyerek, akinek mondtad, hogy jobb, ha egész testre edz, de ezután is feltett még nem tudom, hány kérdést a hasazásról, és azt is rosszul... A Gábort meg lehet, hogy pont azért hoztam fel példának, mert hasonló a felépítésem, én is magas, vékony ízületű, tagolt izomzatú vagyok, és a testépítésben én is ezt az Athletic-os vonalat szeretném bejárni hosszabb távon is. És ha még nem mondták elégszer, hogy jobbulást a válladnak (amitől már gondolom, zsong a fejed :D), akkor fogadd az én jókívánságaimat is! Bár, szomorúan olvastam a minap, hogy még fél évig nem edzhetsz súly nélkül sem... Mindenesetre köszönöm a válaszod! Ui.: azért is szeretem a válaszaidat, mert tömörek, lényegretörőek, mindenféle áltudományos sallang nélkül, kizárólag lényegi információkkal, amiket ténylegesen lehet hasznosítani, úgyhogy szerintem nagyon jó, amit csinálsz, de amiért igazán tisztellek (mindenféle hízelgés nélkül), az az őszinteséged (amit egy páran bunkóságnak neveznek) és az, ahogy látod és kezeled az életet, illetve a világot, ez mindenképpen példaértékű. Ahogy hallgatom az audioblogjaidat, az az érzésem támad, hogy sok szükségtelen problémától fogok megszabadulni a jövőben. Én is estem már bele ugyanis olyan hibákba, mint az mlm, vagy a pénzéhes cicababa, stb., és képzeld, mindig röhögve ismertem korábbi önmagamra ezekben az audioblogokban (nem mindegyikben :D). Üdvözlettel: Dávid
davidrnr
Válasz
2010-08-09 12:53:08
Bunny

Szia Bunny! Schóbert Norbiról szeretnék ...

Kérdés
Szia Bunny! Schóbert Norbiról szeretnék kérdezni.tehát aki vmit ért a testépítéshez és nézi a bodybuilder annak világos h 1 kis 20kilós fasz 120cm és 20% a testzsírja mellé egy arogáns kis pöcs ajándékba. Az is egyértelmű számomra h abból van pénze h a lusta dagat emberek szarnak bele a diétába és inkább elhisznek minden fasz fogyókúrát és bírják 2 napig csinálni na és ugye ezt ö kihasználva meggazdagodott, de nem 1szer égette be magát meg a módszerét pl a nagy fogyásban disznópörköltet zabáltak és csodálkoztak h híznak:O ki gondolná?:D azt hinném h a disznó pörkölt az diétás kajaXD De a felesége az mindig csont szárazz és indult is már fitnessben ha jól tudom az md nemtom már melyik számából.meg h lehet ö köztiszteletben valamint az ország edzője a beceneve röhej:D.Szóval h lehet h még nem ugatták le ezt a kis suttyót? mármint testépítők akik szívbajt kapnak a hülyeségeitől?Személyes nagy kedvencem h Lauter Victor diétás listáján az elsö dolog az ami átvan húzva a norbi sütik ez is akkora baromság h teljes kiőrlésű és a testépítőknek készült diéta közben XDTehát botrány h mennyire fingja nincs erről beszarás.Tehát h lehet h még ugatták le és bárki képes neki hinni?előre is köszönöm h a válaszolsz:)
cjtg
Válasz
2010-08-09 12:53:05
Bunny

Szeva Bunny!Olyan kérdésem lenne hogy ha...

Kérdés
Szeva Bunny!Olyan kérdésem lenne hogy ha az 1 hetes edzéstervem úgy nézki hogy hétfő hát ,kedd mell ,szerda láb ,csütörtök váll péntek bicepsz tricepsz akkor nem jönne e jól esetleg mindegyik testrésznek beiktatni 1 pihenőhetet?tehát hétfői hát kimarad és utána lévő héten meg a mell és így tovább...így mindegyik testrész nyerne 1 hetes plusz regenerációs időt 5 hetente...ami szerintem jól jön főleg ha az ember már edz egy ideje.persze lehet hogy totális baromság a dolog ezért kérem a tanácsod mert ha felesleges nem erőltetem.Előre is köszi és bocs ha fárasztottalak!
martonkx250
Válasz
2010-08-09 12:53:02
Bunny

Üdv Bunny! (ha akarod kiteszed, ha nem a...

Kérdés
Üdv Bunny! (ha akarod kiteszed, ha nem akkor nem!) Csak azt akarom mondani hogy a nyáron ma mentem szórakozni másodszor, berugás stb...( mert a rendszeres ivást abba hagytam) és olyan undorító geci fasz állatokkal találkoztam, hogy meg jött a kedvem az emberöléshez! A régi ismerősök megkérdezték: "te ki vagy gyúrva gecc!?" mások ugattak ahogy a kis redvás pofájujból kifért. Mindenki kurvára nagyra van magával, főleg a napszemüvegben a szélvédő mögül pofákat vágó kis alultáplált geci drogos faszfejek. Hányingerem van a sok lelki nyomorult beteg féregtől, és a szar értékrenddel megáldott faszfejtől! PUSZTULJANAK! Örülök hogy létezik ez a weboldal, mert itt mindig otthon érzem magam! És örülök hogy ennek a nagyszerű sportnak köszönhetően én megváltozhattam! András
animal grande
Válasz
2010-08-09 12:52:59
Bunny

Hello! Az lenne a kérdésem ,hogy elegend...

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem ,hogy elegendő-e a pihenőidő a váll és mell edzés között ha a következőképpen csinálom: 1.hétfő:váll, has 2. szerda:hát, bicepsz 3.péntek:mell, tricepsz Vagy jobb lenne ha egy edzés alatt csinálnám inkább a mellet és vállat?(Mondjuk abban az esetben meg nem tudom olyan mértékben megedzeni a két izmot mintha külön napon csinálnám) Köszi a segítséget előre is!
Buba28
Válasz
2010-08-09 12:52:55
Bunny

Szia Bunny! Ha éppen elkészült vagy u...

Kérdés
Szia Bunny! Ha éppen elkészült vagy utómelegített, éppen forró kajára teszek 1-2 kanál lenmagolajat (pl rizsre), akkor az jó, vagy az már forró a lenmagolajnak és veszt a jó tulajdonságaiból? Másik kérdésem már inkább csak elméleti síkon mozog: az is ugyanolyan egészségtelen, ha pl olivaolajban sütök krumplit? (mármint úgy, hogy a krumpliszeletek elmerülnek a forró olivaolajban) :) Köszönöm!
karnitin
Válasz
2010-08-09 12:52:52
Bunny

Szia Bunny! Hatalmas Problémával fordul...

Kérdés
Szia Bunny! Hatalmas Problémával fordulok hozzád! Szeptembertől koliba megyek tegnap láttam, a szobákat meg körbevezettek. Edzőterem szerencsére van! Viszont az igazgató elmondta, hogy menza van csak és isten ments, hogy neki ott főzzenek a diákok ezért egy konyha van az iskolába ahol a menzát csinálják de oda nem mehetünk be. És a szobákban hűtő sincs! Ezek után merült fel bennem a kérdés, hogy, hogy a francba fogom én megoldani a kajálásomat? Kérlek segíts ez így nem maradhat! Első napokra az a tervem, hogy tudok szerezni olcsón kazeint és zabpelyhet ez oké egy ideig. Utána megpróbálok szerezni egy hűtőt valahonnan (de ez nagyon kétséges mivel nincs rá pénzem de ha úgy van összeteszem rá a pénzt pár hónap után.) Ezután jöhet szóba a túró,sajtsavó,tojásfehérjerúd, + tejsavó,kazein A másik terv, hogy megpróbálok kapcsolatot keresni a konyhások közül és megpróbálom elintézni, hogy főzhessek vagy megfőzzék nekem naponta sörért vagy elfogadható összegért. Ez elég valószínűtlen de mindent megteszek a siker érdekében. Viszont addig mi legyen Ameddig nincs hűtőm nincs valami ötleted mit egyek? Ha esetleg nem jön össze még a hűtő és sokáig vagyok Kazein+Zabpelyhen lehet valami bajom? Milyen magas fehérjetartalmú nem romlandó kaják vannak? HA meglesz a hűtő milyen +kajákat tudnék még betenni a leírtakon kívül aminek magas a fehérjetartalma? Légyszi segíts és válaszolj részletesen minden kérdésre mert ez nagy kibaszás velem és nem tudok így mit tenni. Köszi! UI: Akinek van használt hűtője mélyhűtővel esetleg még elfogadható áron is az írjon! longislandicetea@citromail.hu !
revi
Válasz
2010-08-09 12:52:49
Bunny

Hello bunny! Régen megcsípett egy kullan...

Kérdés
Hello bunny! Régen megcsípett egy kullancs a derekamon és a helyén maradt egy kis gömő vagy mittudomén mi ami nem akart eltűnni és néha fájt is. Kb. 4 hónapja szedek Multi Pro-t meg egy C-1000-t és láss csodát kezd eltűnni már alig kitapintható. Beszarás, hogy a rendes tálálkozás mennyit jelent mert régebben is ettem rendesen csak a vitamin nem volt meg olyan mennyiségben amire ezek szerint szükség lett volna. Az ilyen esetekből le lehet vonni a tanulságot, hogy megfelelő táplálkozás nélkül a test nem tudja magát regenerálni. Na csumi jobbulást a válladnak!
blackjack00
Válasz
igen, ilyen dolgok előfordulhatnak. lehet ez nálad valami folyamatos gyulladt szövet volt, amit most az vitaminok megoldottak.
2010-08-08 22:16:28
bunny

Szia! Két kérdésem lenne, megpróbálom é...

Kérdés
Szia! Két kérdésem lenne, megpróbálom értelmesen leírni egybe. Az első része az, hogy tényleg igaz-e az a tényállás, hogy az első 1-2 hónapban fejlődik sokat az ember, utána nem annyit. A második pedig az, hogy ha nincs sok pénzem igazából, mivel még 18 alatti munkanélküli fiatal deákember vagyok, a csirke-rizs elég lenne-e simán minden napi táplálkozásnak? Pl. csirke-rizs lenne a főétel, és ennék rizst 3 óránként, mondjuk olyan 10dkg-t. Köszönet!
cuccli
Válasz
az eslő kérdésedre egyszerűsítve nem a válaszom. a második esetben: ha nincs pénz tápkiegre - és ha van akkor is - a megfelelő táplálkozás az alap. ha ezt csirke-riszkétn tudod megoldani akkor inkább az legyen meg biztosan és HA van lé, mehet a tápkieg IS. 1 db csirke-rizs mint főétel azonban nem elég. az étkezések mindig fehérje+ch formában legyenek!
2010-08-08 22:15:35
bunny

Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy d...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy diétakor a sárgarépát párolva, vagy főzve, nagyobb mennyiségben brokkolival kombinálva esetleg, vagy akármi más alacsony tápanyagú körettel lehet-e? Magyarul testépítőknek diétakor a sárgarépa használható-e nagy mennyiségben. Válaszod előre is Köszönöm!:)
daffchy
Válasz
erre határozott nem a válaszom. sárgarépát csak ízesítésnek!
2010-08-08 22:13:13
bunny

Szia Bunny! Ha nem gond még egyszer elkü...

Kérdés
Szia Bunny! Ha nem gond még egyszer elküldöm a kérdésemet, mert rosszul lett feltöltve a válaszod, egy korábbi kérdés válasza van belinkelve. Alvás-regenerálódás-izomláz témakörben lenne egy kérdésem. Van kapcsolat az között, hogy az esti alvás, regenerálódás után másnapra megjelenik az izomláz, illetve ha nem alszunk eleget, nincs meg a regenerálódás akkor nem lesz izomláz ? Ugyanis most nyári meló miatt 2 műszakban dolgozok, így amikor délelőttös vagyok akkor 4-5 órákat alszom, amikor délutános akkor meg 8 órát. Ugyanis az van hogy ha eleget alszok, akkor pl. mell edzés után másnap izomlázam van, és ~3 napig meg van az a teltség érzet. Azonban ha csak 4-5 órát tudok aludni, akkor hiába dolgoztam meg ugyanúgy a mellizmomat nincs izomláz, illetve nem is érzem, hogy melleztem volna. Most látom én is, hogy mennyit is számít a megfelelő pihenés. Más témában, mivel most odafigyelek a kajámra és eszem a csirke-rizst, én is ugyanúgy hallgatom a szokásos egyoldalú táplálkozás szöveget otthon, de szerintem ez a még ősökkel együtt élő fiatalság 90%-nál így van. Mondtam én nekik ugyanazt mint amit te az egyik válaszodba, hogy nem attól lesz sokoldalú a kaja, hogy egyik nap finom főzeléket eszel, utána meg lekváros tésztát. Mondtam, hogy nagyon szívesen ennék marhahúst + tonhalat, de ha egyszer ezek jóval drágábbak mint a csirke, akkor nagyon nincs más, örülök ha erre meg van a pénzem. Amúgy nem tudom, hogy miért is lenne egyoldalú amikor eszek: zabpehelyt, gyümölcsöket,csirkét,rizst,lencsét,zöldségeket, túrót,tojást,mogyorót, néha tonhalat + persze Multivitamin, Ca/Mg, C. Na mind1, majd ha már kirepülünk a családi fészekből, nem kell hallgatni :) Robi.
skylaner
Válasz
2010-08-08 22:11:00
bunny

Hello! Bocsánat a zavarásért ,de kérnék ...

Kérdés
Hello! Bocsánat a zavarásért ,de kérnék tőled egy szivességet erre az email címre elküldenéd nekem az email címedet, vagyis hogy hol tudlak neten keresztül elérni, mert kellene nekem egy edzésterv, pontzos elképzeléseim vannak,persze tudom hogy ez nincs ingyen, bankszámlán esetleg postán küldök annyi pénzt amennyibe ez kerül. Szóval ha érdekelne egy ilyen kérlek keress meg ezen az email címen! Köszönöm! Ha komolyan gondolod hogy tudnál segíteni küldhetek pénzt és majd csak utána kell segítened ,mert tudom hogy nem nagyon bízol meg ilyen esetben valakiben! Köszi! email: (...)
adamo666
Válasz
először is: nem áll módomban e--mail írni senkinek, másodszor egy edzésterv nem old meg semmit, harmadszor látatlanban nem tudok foglalkozni senkivel pénzért sem és időm sincs ilyesmire, negyedszer szabályzat. de a lényeg a második pont: egy edzésterv nem old meg semmit!
2010-08-08 19:50:14
bunny

Szia Bunny! Lehet kapni patikába ilye...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet kapni patikába ilyen fehérjekészítményt, és hogy erről mi a véleményed ér valamit vagy hanyagoljam? Írok pár adatot: Nutricia Protifar Fölözött tehéntej-fehérje koncentrátumot tartalmaz (100g/90g fehérje) Ásványi anyagok:nátrium,kálium,klór,kálcium,foszfor,magnézium. Edzés előtt 1 órával csirkemell,rizs,répa a kaja, edzés után Jumbo, meg csirkemell, rizs répa. Pihenőnapokon szedném, a fehérjetartalma miatt, ha ér egyáltalán valamit. Köszi!
manhunter
Válasz
hány fogyatékosnak kell még leirni, hogy nem veszünk patikában, marinéninél, tejüzemben, vágóhídról, havertól minden szart? SZABÁLYZAT, BIRKA!
2010-08-08 19:44:11
bunny

Hello Bunny! Az első kérdésem az, hogy s...

Kérdés
Hello Bunny! Az első kérdésem az, hogy súlyzós edzés után mehet e 30perc aerob edzés, mert annyi cikket olvastam ezzel kapcsolatban, hogy jó, nem jó, hogy van e értelme. Heti 6szor edzek, abból 2 csak aerob reggel 45perc, gondoltam a diétás időszakomra való tekintettel beiktatok még 1 aerobot de azt súlyzós edzés utánra. Másik téma: mostanság észrevettem a halántékomon, hogy iszonyatosan duzzadnak az artériák, ami sokszor nem csak edzés közben látszik. Jelenthet e ez problémát ? Köszönöm a válaszodat előre is!
zse88
Válasz
2010-08-08 19:40:18
Bunny

Hello Bunny! egy kellemetlen kérdéssel f...

Kérdés
Hello Bunny! egy kellemetlen kérdéssel fordulok hozzád!már több mint 1éve edzek,és 190cm 96kg vagyok.ez idő alatt mindig fogyasztottam különböző márkájú tejsavó fehérjéket.napi 40-60g-al egészítem ki fehérjeszükségletem ezekből,így megvan a tskg 2g.az étrendem kiegyensúlyozott,rendben van.napi 4l vizet iszok.jelenleg diétán vagyok,amit 6-8hétre tervezek.az elmúlt pár hétben azt vettem észre hogy büdös a vizeletem.a színe normális és a vesém se fáj.okozhatja ezt a sok ammónia ami kiürül?jelentéktelen dologról van szó vagy vmi más!?bocs,ha baromságot kérdeztem!köszi a választ!
dani19771013
Válasz
2010-08-08 18:57:12
Bunny

Hello Bunny. Éppen ma nézegettem a hütő ...

Kérdés
Hello Bunny. Éppen ma nézegettem a hütő tartalmát és kezembe akadt egy majonéz. Megnéztem mi van benne. Elöször frászt kaptam hogy 80% a zsír, de miutan megnéztem a zsir 90% a telitett vagy többszörösen telített. Mi a véleményed tömegeléskor belefér ?
kissgabor92
Válasz
2010-08-08 18:57:09
Bunny

Hello Bunny!A te szakmai tapasztalatod s...

Kérdés
Hello Bunny!A te szakmai tapasztalatod segíthet nekem remélem.Most szeretnék elkezdeni edzeni.(az edzőtermi edző azt mondta hogy úgy csináljam ahogy érzem. mondom kösz hogy segítesz) 18 éves 178 centis és 72 kg-os vagyok! Szerinted először egy tömegnövelő edzést kellene csinálnom vagy mást csináljak? Nem szeretnék semmit szedni , persze tudom ,hogy a fehérjék és vitaminok nem károsak ,de mégsem nagyon szeretném. Lehet hogy nagyon hülyeséget mondok ,de én inkább erős szeretnék lenni. Persze izmos is ,ha lehet de tudom hogy ezek nem mennek rögtön! Válaszod előre is köszönöm!
adamo666
Válasz
2010-08-08 18:57:05
Bunny

Szia Bunny! Köszi a gyors választ! Bun...

Kérdés
Szia Bunny! Köszi a gyors választ! Bunkeszként nem mutatkoztam be, Barkóné Marcsi vok Békéscsabáról, nem testépítő, hormonzavaros vok, ennek ellenére megfeleztem a testsúlyomat, és tartom is 3 éve. Most tömegnövelés van, ill. testzsírarányjavítás, az út felénél tartok kb. épp a hipoglikémia problémám, tartottam tőle, hogy miképp a nagyon felkapott fruktóz totál tévút, úgy ez is az lehet... Azt látom, hogy leginkább ti vagytok képben ilyen ügyekben, nélkületek puszta szenvedés lett volna a diétám. Utólag is köszi minden sort és cikket! Szénhidrát: Akkor marad a zabpehely, meg a szintetikus édesítők, gondosan számolt és válogatott zöldségek, gyümölcsök... Kérdés: A Vitargo és a Palatinose ugye önmagukban nem édes ízűek, bár jó szénhidrátforrások? Picit félek a szintetikus édesítőktől, de használom őket, jó stevia készítményt eddig nem találtam... Teljes jobbulást, hamar! :) Előre is köszi: Marcsi
cintamani
Válasz
2010-08-08 18:57:02
Bunny

Szia Bunny! Először is jobbulást, ja...

Kérdés
Szia Bunny! Először is jobbulást, javulást a válladnak! Lehet hogy valami nagy hülyeséget fogok kérdezni. Kb. 2 hónapja kezdtem el edzeni. Jumbot-t és Multi-prot eszek. Ezzel egy időben az történt,hogy ha megcsíp egy rovar,akár szúnyog,akár más, iszonyúan feldagad a csípés. Legutóbb annyira,hogy belázasodtam és sürgősségire kellett mennem,haza sem engedtek,mert azt mondták,lehet vérmérgezést kaptam. Hálistennek nem kaptam,viszont a sok csípéstől valami bakteriális fertőzést kaptam és antibiotikumot kellett szedni. Ez elmúlt,de ugyanúgy ha megcsíp valami szintén feldagadok. Az a kérdés,hogy lehet ennek valami köze a Jumbo-nak esetleg a multi-pronak? Pl. a magas szénhidrát tartalmat megérzik a rovarok az emberen,vagy valami ilyesmi? Csak azért e hülye kérdés,mert ezelőtt ilyen bajom soha nem volt és azzal egyidőben jelentkezett,ahogy elkezdtem a tömegnövelőt és a vitaminokat enni. Bocs ha hülyeség, legalább röhögtök egy jót :) Üdv Antos
Antos
Válasz
2010-08-08 18:56:55
Bunny

Szia. Reszvetem a rossz hirhez. Legalab...

Kérdés
Szia. Reszvetem a rossz hirhez. Legalabb fel ev kihagyas, az kemeny dio. De nem szabad elkeseredni. Arnold is rossz hireket kapott az orvosoktol, amig nem talalkozott egy olyan specialistaval, aki rohogve osszerakta az osszekocolt terdet, miutan lebuckazott a dobogorol. A multkor irtam neked, hogy sokan nem fogjak fel, mit is jelent ez a sport. Ez egy eletforma. Onbizalmat ad, elegedettseget, erot. Nem csak fizikait, hanem szellemit is. Aki nincs benne ebben a korben, nem tudja mit jelent mondjuk egy ilyen serules, mint a tied. Nem is inkabb fizikailag faj, mint az hogy basszus nem csinalhatom azt teljes gozzel, amit szeretek. Nekem szerencsere csak anyagi oka van ideiglenesen, de amint tehetem meglatogatom a Monster Gym-et itt Londonban. 45£ havonta szerintem nem penz egy ilyen felszerelt teremert. Mert eddig 36 £-ot hagytam ott havonta az LA Fitnessben, de az testepitoknek, majdnem teljesen alkalmatlan. Ezzel ellentetben egeszn nap biciklizhetsz, kocoghatsz, meg pattoghatsz a gumilabdan. Miellobbi gyogyulast. Es ne felejtsd el a remeny hal meg utljara, meg a siraso.
emeric
Válasz
2010-08-08 18:56:51
Bunny

Szia Bunny! Látom, Te is vettél víztiszt...

Kérdés
Szia Bunny! Látom, Te is vettél víztisztítót. Nagyon jó dolog, egy kérdésem lenne, hogy honnan szerezted be, ill. mennyibe kerül (ha nem vagyok indiszkrét)? Már csak azért kérdem, mert én is foglalkozom víztisztító készülékek értékesítésével, ill. lúgosítóval is. De a "mi" lúgosítónk egy külön készülék, és a víztisztító után lehet kötni, hogy tudja ionizálni a vizet. Erre jó a sima csapvíz is, de nyilván jobb, ha nem a növényvédőszeres, gyógyszermaradványos vizet használjuk, hanem egy tiszta vizet. Ja, az ásványvízben tudomásom szerint szervetlen ásványok vannak, amit a szervezet nem tud beépíteni, és ez jelenik meg vesekő, érelmeszesedés formájában bennünk. Viszont a növények által előállított szerves ásványokat be tudjuk építeni. Én legalábbis így tudom. Javíts ki, ha tévedek. Remélem sokan megnézik a videódat, és sokan törődnek az egészségükkel, meg a környezetével, mert nem kell műanyag flakonokat kidobálni, hajrá csatos üvegek! :) Köszönöm, ha válaszolsz.
Razor22
Válasz
2010-08-08 18:56:48
Bunny

Hi Bunny! 8 év kihagyás után újra kez...

Kérdés
Hi Bunny! 8 év kihagyás után újra kezdtem edzeni, természetesen az alapoktól. De nem is ez a lényeg! többször elolvastam ezen az oldalon MINDENT!!!! Soha nem is kérdeztem, mert itt meg van mindenre a válasz! Viszont a minap hallgattam az edző válaszolba, mikor azt mondtad, hogy "sokan azt hiszik, hogy a sokával meg van oldva a fehérje bevitel" Hát eddig én is ezt gondoltam és sokszor vettem csirkemell sonka felvágottat,( a spárba ki is van írva a fehérje, zsír tartalma) mert hogy nekem az baromi jó! Most akkor mégsem annyira az igazi? És BOCS, ha csak valamit félreértettem! Köszi!
soltee
Válasz
őszintén szólva, nem álltál készer sorba amikor az észt osztották: a sonka friss húsnak néz ki? úgy néz ki ránézésre, mint ami 100%.ban húsból van? ráadásul nem zavar, hogy 2-3x annyiba kerül, mint a csirke? láttál ilyet az alapismeretekben hogy felvágott? jóhogynem csirkefarhátat eszel, mert abban is benne van hogy "csirke"!
2010-08-08 18:49:05
bunny

Szia Bunny! Azért írok neked, mert kívá...

Kérdés
Szia Bunny! Azért írok neked, mert kíváncsi vagyok egy szakértő véleményére. Na szóval tegnap kijöttek rajtam ilyen vörös foltok a testem elég nagy felületén össze-vissza. Néhol hólyagos, néhol csak piros és ég. Megkérdeztem egy orvost és ő azt mondta fehérje túltengés az oka. Napi 2-2,5g/tskg fehérjét eszek kb 3 hónapja. Nem tudom hogy most jól tudja-e az orvos vagy nem. Kíváncsi lennék a véleményedre és ha van valami tapasztalatod arra is. Ja és Scitec 100% Whey Prot Prof.-ot kb másfél hónapja, ha ez számít valamit. Előre is köszi a válaszodat és mihamarabbi felépülést.:)
davi1111
Válasz
igaza lesz az orvosnak, minden bizonnyal 3 hónapig alppangó fehárje túltengés az oka! :DDDD természetesen a világ minden bőrbetegtségét a fehérje okozza, bát talána drága és okos orvosok kivételt tesznek, ha ne sportoló az illető, de ha sportoló, akkor bazmeg az autóbalesetet is a fehérje okozza!
2010-08-08 18:44:10
bunny

Szia Bunny! Nagyon megörültem a vízti...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon megörültem a víztisztítós flash-nek, rögtön kérdeznék is róla :) Hol vetted, mennyibe került, és milyen sűrűn kell költeni rá (és akkor mennyit?). Ha más pont ugyanezt megkérdezte már (most még nincs a válaszok közt, de kérdések közt simán el tudom képzelni 10-15 példányban), vagy ha ezt egy külön bejegyzésben/cikkben fogod részletesen leírni, akkor légyszi töröld ezt a kérdést :) Köszönöm!! Karnitin ui.: a mopszok kurvaaranyosak!! :D (magain.builder-es videót láttam róluk)
karnitin
Válasz
én ezt a víztisztítót valszeg fogom nálunk reklámozni, de még nem kapható, szerintem szeptembertől lesz. 50 rugóba (!) kerül, a szűrőlet több lépcsőben két év alatt kell cserélni, de kitaláltak egy olyan rendszert, amely szerint havi 2500-fto-ot kell befizetni és ők automatikusan jönnek a féléves, éves és kétéves szűrőcserére., semmi mással nem kell törődnöd. na ebből a pénzből nyilván egy ásványvíz nem jön ki naponta. ezért tetszett meg marhára a dolog és ajánlom másoknak is. a beszerelés azonban kemény!
2010-08-07 10:07:12
bunny

Szia Bunny! Pár hónapja edzek konditere...

Kérdés
Szia Bunny! Pár hónapja edzek konditeremben, otthoni egykezesekkel viszont van másfél éves edzésmúltam. Amikor először elkezdtem a terembe járni a bőség zavarával küszködtem az eszközök terén. Mostanra lassan letisztultak bennem a lehetőségek, és mivel szeretném a leghatásosabb edzést végezni, szeretném a tanácsodat kérni. Szerinted tárogatás vagy chest-press gép vagy csigás keresztezés a leghatékonyabb? Mennyire fontos a 45-fokos nyomás? Csak mert én nemigen szeretem, de mindenütt látom hogy alkalmazzák. Váll: 4 sorozat oldalemelés, 4 sorozat fej fölé nyomás, 4 sorozat vállvonogatás. Csuklyám mindig bedurran, de a deltával nem tudok mit kezdeni. Mindig kemény, és mindig elfáradok, viszont másnap nemigen van izomlázam. Ez gáz? Mit tehetnék még be? (Az előrehajolt oldalemelés cseszi a gerincemet.) Bicepsz-alkarral még nincs is gáz, viszont a hátedzéssel megint problémám van. Szar a gerincem, így a felhúzás, a döntött törzsű evezés stb. kapásból kiesik. Kábellel szoktam evezni, széles fogással nyak mögé húzni, illetve a változatosság kedvéért mellhez húzni szűk fogással. A "szárnyaknál" elegendőnek érzem, viszont a lapockáim között szinte semmi. Mit tehetnék be, ami nem vágja tönkre a gerincemet? A csigás letolás nyújtott karral talán jó lenne? Köszönöm, Csabi Ja, és jobbulást a válladnak:)
chubbx
Válasz
2010-08-05 15:26:36
Bunny

Hello, Bunny. Olvasgattam a kulonfele...

Kérdés
Hello, Bunny. Olvasgattam a kulonfele tomegnovelokrol es proteinekrol. En kb.4-6 hete kezdtem ujra edzeni megint az alapoktol. Ezalatt foleg whey proteint es aminosavakat szedtem taplalek kiegeszitokent es edzesek utan.Mivel fogyoban a porom arra gondoltam, hogy ujitok es kiprobalok mas termekeket is. A fogyas nem annyira fontos nekem (~190cm, ~90kg) inkabb at szeretnem magam alakitani, novelni. Arra gondoltam hogy lecserelem a proteint izomtomeg-novelore, vagy arra is , hogy protein melle elkezdek kreatint szedni. Szerinted mi lenne a jobb-hatasosabb (persze nem kapkodok, raerek...) Vagy ha esetleg mas otlet is van orommel varom! Koszonettel Lazy Anchor...
lazy anchor
Válasz
2010-08-05 15:18:06
Bunny

Üdvözletem. Kössz az előző választ. Tény...

Kérdés
Üdvözletem. Kössz az előző választ. Tényleg nem ismerek senkit akinek a fehérjétöl ment el a mája. :) Táplálkozási zurzavarba keveredtem, kellene egy kis útbaigazítás... Az a helyzet hogy 6:00-kor kelek - első kajálásom, zabp. meg tojás, utána 9:00- zabp. tojás, 12:00- csirke, rizs. 14:00- csirke, rizs. 18:00- zabp. túró. 21:00 - zabp. túró. Na most én örültem is neki hogy a kajálásom így beált, és jól működik... máig, amikor a következőt találtam itt: [link] Hogy idézzem Eszteró Zsolt "edző" írását: "Este 6 óra körül legyen az utolsó étkezésed! Utána már csak rágcsálj ha éhes vagy". Most mikor a kurva anyámba egyek? :) Miért vannak egymásnak ellentmondó infók? Irtó sajnálom ami történt veled. Remélem gyorsan felépülsz.
blind_fish
Válasz
2010-08-05 15:18:03
Bunny

Hello, köszönöm az előző gyors válaszod....

Kérdés
Hello, köszönöm az előző gyors válaszod. Lassan kezdek ráállni majd a versenyfelkészülős edzéstervre ahogy ajánlottad, de sajnos akad majd egy kis probléma. Rendőr iskolába fogok járni szeptembertől és az első hónap alapkiképzés. Reggel 6 órakor kezdünk és este kb 19 óráig szopunk. Elég kevés időnk lesz kajálni. Arra gondoltam, hogy energia szeletet kéne dugni zsebbe, hogy ha nincs idő megállni full étkezésre akkor bedobok 2-3 darabot és elvagyok egy darabig. Viszont az fehérjés szeletből igencsak drága mulatság lenne, ezért úgy gondoltam, hogy próbálok majd folyékony úton fehérjéhez jutni valami gyors felszívódású fehérjével (pl anabolic whey, amit eddig is fogyasztottam) és reggel pedig bedobnék dupla adag lassú felszívódású fehérjét + izommegtartás miatt és a túlzott terhelés miatt még szednék jumbo professionalt is. fehérjés energiaszelet helyett pedig lenne nálam valamilyen műzliszelet, ami tudom, hogy nem a legjobb(bár gondolom jobb, mintha szaros twixet ennék), de muszáj lesz valamit bedobni, hogy ki ne dőljek. Szerinted ez jó lenne így? Vagy egészítsem ki inkább valamilyen aminósavval? És még egy utolsó kérdés, savasodás ellen milyen készítményt használjak, hogy jobban bírjam a strapát és később fáradjak? Bocsi a túl sok kérdésért, gondolom az ilyen kérdés tömkeleget nem nagyon preferálod. Tisztelet.
citlom
Válasz
2010-08-05 15:18:00
Bunny

Szia Bunny! A múltkor volt lapockánál be...

Kérdés
Szia Bunny! A múltkor volt lapockánál becsípődésem, ami szúrt a nyakamba és zsibbasztotta néhány ujjamat. Jelentem, egy szakértő thai masszázs megoldotta, ajánlom másoknak is: másfél óra alatt teljes kiropogtatás, energizálás, azóta a nyújtásoknál is egyre hajlékonyabb vagyok. Kérdésem a mai apróban megjelentekre vonatkozna: [link] Nekem összemosódni látszik benne a kardió és aerob fogalma. Diétás ciklus közepén járok, eddig majd' minden reggel (heti 5-7 alkalom) 1 óra AEROB szobabringa (120-as pulzus, konstans sebesség). Súlyzós edzések előtt pedig 6-9 perc KARDIO (150 körüli pulzus, meglehetősen konstans sebesség) bringa. Nem szándékozom ezt megváltoztatni, inkább hiszek neked, csak furának találom, hogy a napiapró 1 klikkel arrébb hoz a Flex magazinból valami eléggé eltérőt. Persze lehet, hogy rosszul értem, de nem arra akarnak "rávenni", hogy aerobom legyen ciklikus (aki neked eddig ezzel jött EV-ben, azt elküldted a pikácsuba) meg 20-30 perc meg heti 4 max és ráadásul inkább edzés után toljam le. Nem először vélem azt látni (juj-de-magyar-lett), hogy az általad elmondottak ütik az apróba beollózott cikkeket és gondoltam, most rákérdezek, hátha mást is érdekel, hogy (idézőjelben) "érdemes-e" a napiaprót forgatni ez ügyben vagy (már bocs) tojjunk rá. Bocs, hogy hosszú lett, véleményedet előre is köszönöm és... MOPSZOT A SÁRBA! (csatlakozom, kiestem a székből, amikor a válaszod közben offroad-osak lettek a jószágok) Üdv: egaMaD
egamad
Válasz
2010-08-05 15:17:54
Bunny

Szia Bunny! Megintcsak zavarnék egy kis...

Kérdés
Szia Bunny! Megintcsak zavarnék egy kis időre, nem unatkozom, csak nagyon hasznosak a tanácsaid, és érdekel a véleményed. Mostmár belátom, a nyújtással kapcsolatos gondolatmenetem elég gázos volt. Más kérdésem lenne. Vannak ugye az alapgyakorlatok, ahol több izomcsoport dolgozik, nagyobb a súly, jobb az izomfeszülés, nagyobb a növekedés (feltételezve helyes étrendet). Én is észrevettem, hogy 1 széria guggolás többet "tud", mint 5 széria lábnyújtás gépen. A kérdésem: a szük fogással kivitelezett húzódzkodás jobb tömegnövelő gyakorlat bicepsazre, mint a bicepsz állva rúddal ? Ugye húzodzkodásnál is több izom dolgozik, nagyobb a súly. Megint hülyeséged kérdeztem? :D Köszönöm türemled és válaszod.
Raymond333
Válasz
2010-08-05 15:17:50
Bunny

Szia Bunny! megint én,de ígérem nem zakl...

Kérdés
Szia Bunny! megint én,de ígérem nem zaklatlak többet ezen jellegű kérdésemmel csak kicsit már aggaszt a helyzetem, ugyanis 4. vagy 5. napja megy a hasam és nem marad meg bennem semmi,talán a korpás háztartási keksz úgy-ahogy, de azt is ha megeszem utána baszottul fáj a belem. szóval a tejsavó turmix,csirke,rizs,túró és társai most felejtősek számomra:S:( de szted mégis hogy tudnék ebből a "legjobban" kijönni,a legkevesebb izmot veszíteni mert ugye se a kalória mennyiség nincs meg,a fehérje bevitelről nem is beszélve:S vagy ez egy ilyen sakk-matt helyzet? és ki kell böjtölni?edzés most nincs,ilyen kaja mellett sztem csak jobban ártanék meg kurva gyenge is vagyok:S holnap megyek dokihoz vérvétel meg stb. de gondoltam Téged is megkérdezlek,úgyis mindig tudsz mondani valami okosat:) előre is köszi! Peti
elpé
Válasz
2010-08-05 15:17:47
Bunny

Szia Bunny! Tudtok valamit arról, hogy a

Kérdés
Szia Bunny! Tudtok valamit arról, hogy a xilitet hogyan használja fel a szervezet, mennyire használják fel az izmok, és hogyan/mennyi raktározódik?
cintamani
Válasz
2010-08-05 15:17:44
Bunny

A nemrég blind_fish által idézett cikkbő...

Kérdés
A nemrég blind_fish által idézett cikkből származó pár mondathoz ("Az emberi tápcsatorna emésztési rendszere alapvetően nem az állati eredetű fehérjék feldolgozására van kifejlődve, ezért a szükségesnél több állati fehérje felvétele során a fehérje-dús táplálék többet időz a vékonybélben és vastagbélben, mint az optimális lenne, és ezzel már az emésztési-felszívódási folyamathoz rothadásos folyamat is társul (→ savasító-lúgosító ételek). Mindezek a folyamatok felborítják a bélflóra egyensúlyi állapotát, és nagyban elősegítik pl. a candida albicans gomba elszaporodását a bélrendszerben, majd az egész szervezetben.") csak annyit fűznék hozzá, hogy én candida tekintetében azóta vagyok tünetmentes, mióta - néha kisebb kihágásokkal ugyan - de tisztán kajálok... üdv
maris
Válasz
erről van szó. igaz abból a válaszból kifelejtettem hogy a candida baktérium bizony cukorral táplálkozik, úgyhogy nem a fehérjétől kell fosni, hanem a szokásos szar szénhidátoktól! más: a nap nem jó híre: úgy néz ki, fél évig nem edzetek még súly nélkül sem!
2010-08-04 17:59:45
bunny

Szia Bunny. Ez nem kérdés, hanem a 35 é...

Kérdés
Szia Bunny. Ez nem kérdés, hanem a 35 éves Emesének adott válaszodra reagálnék, mert úgy éreztem, hogy kell. Azt hiszem, ha egy átlagos valakinek sikerül magáévá tennie azt a rengeteg infót, ami az oldalon található, kérdése nem is igazán lehet. A rovatodat régóta követem, és javarészt az itt olvasott tanácsok, tippek hatására az elmúlt időben jelentősen sikerült fejlődnöm fizikailag. Ennek hatására mostanában több nő talál meg, mint kéne (és többnyire nem olyanok, mint szeretném :)). Frissen vagyok túl egy ilyen kapcsolaton, amibe meggondolatlanul beleugrottam és eléggé el voltam keseredve. Mindegy, röviden: hallgattam a megmondásodat Emesének és teljesen elmúlt a rossz kedvem. Kurvajó érzés, hogy nem mindenki hülye még a világon és hogy néha nem csak a mostanában menő pénz/autók/szex témákat hallani. Remélem a tiédhez hasonló vélemények kicsit elterjedtebbé válnak hamarosan. Úgy gondolom, hogy ezek az edzőválaszok többet érnek néhányunknak, mint a szokásos mennyit egyek/hogyan edzzek dolgok és mindenképpen érdemes megjelentetni őket. Ez az igazi motivációs anyag. Gyógyulást neked, Emesének pedig további értelmes gondolatokat kívánok :). Pali.
kirzoaktrt
Válasz
igazából rajtatok múlik! ha tetszik az amit csinálok, hogy próbálok nyíltan és viszonylagértelmesen állni mindenféléhez - legyetek Ti is ilyenek!
2010-08-04 17:58:24
bunny

Szia Bunny! Megint én írok neked,msot a...

Kérdés
Szia Bunny! Megint én írok neked,msot az jutott eszembe,hogy megkéne kérdeznem,hogy 2011-ben mikor lessz drogmentes maraton vagy ezt még nemtudni?Mert google nem dobott ki semmit 2011-re nézve.Szívesen kimennék pár értelmesebb sráccal futni egyet.Köszi szépen további szép napot.
gora
Válasz
ezt még valszeg ők se tudják!
2010-08-04 17:56:54
bunny

Szia Bunny 3éve nézem a bbtv-t a magazin...

Kérdés
Szia Bunny 3éve nézem a bbtv-t a magazinbuildert a bodybuildert naponta vagy 40xmegnézem nagyon jó beszarás h milyen igényes és hogy mennyire jól csinálod a sérülésedhez gyors felépülést kívánok! én 4 éve edzem 19 éves vagyok,olyan szerencsés fasznak mondhatom magam h a kenyértől is növök 58 kilóról 105 vagyok 15% testzsírral nagyon sokat segít a bbtv az edzéssel kapcsolatban meg az audio válaszok meghallgatása a hypos Feri sztoriból teljesen magamra ismerek benne mármint h nálunk is rengeteg kis **** mocsok van a terem 98%-a mert ez fitness lófasz terem hozzánemértö személyi edzőkkel akiket naponta látok este hazamenni részegen az utcán hányni 20on éves picsák beszarás cigiznek mint atom a kis köcsögök meg szart se értenek a kondihoz ilyen pl h megkérdeztem miért nem ezd bicepszet hát után mert ugye az célszerű erre a válasz mert túlságosan elfárad a bicepsze hát közbenXD kb kibírhatalan a sok kamu szövegük közben miközben edzenek 1 gyakorlatot és a balfasz kamu szövegüket nyomják az ezdőtársam is majd meghülyül feszítgetnek a 34es karukkal cigiznek mellé plusz minden este atom részegre leisszák magukat legszívesebben kitépném a belüket tudnál mondani vmit h teremváltás nélkül h lehet ezeket túlélni? am elég szomorú h egyre kevesebb a hardcore gym és mindenhol hódít a lófasz fitness
cjtg
Válasz
2010-08-04 17:54:45
Bunny

Helo bunny! igazából nem szokványos kérd...

Kérdés
Helo bunny! igazából nem szokványos kérdésem lenne. azon gondolkoztam minap hogy ugye a csirke mell a leg tisztább és a leg fehérjedúsabb husi.de mitöl?az a kurva csirke nem futkos egész nap csak járkál,mit eszik gabonát növényeket bogarakat,szóval a táplálkozása viszonylag jó lehet ez miatt vagy szimplán a genetika igy lett teremtve és kész? a másik a tápkiegekkel kapcsolatban szerinted mennyire 100%-os az a dopping teszt amin a termékeket ellenőrzik juthat be oylan tápkieg illetve van lehet a boltokban ami nem tiszta?bocs ha fárasztottalak de érdekelnek az efféle dolgok is.
bigbone
Válasz
2010-08-04 17:49:26
Bunny

Szia bunny! karnitin kérdezett egyet a ...

Kérdés
Szia bunny! karnitin kérdezett egyet a testszaggal kapcsolatban. Faterom megrögzötten ellenez mindenféle hagyományos orvoslás dolgot, az oltásoktól kezdve a fáj a fejed vegyél be lófaszt dolgokig. A dezodorokat is ellenzi, ezért mi olyat használunk hogy, cink-oxid + víz, ez egy ilyen fehér valami lesz, bekened vele a hónaljad és ugyan utána is izzadsz mint a ló, de elveszi az izzadtság szagát, így nem fogsz akár órák múlva se bűzölögni. Azt hiszem patikában lehet kapni cink-oxidot. Remélem tudtam segíteni. Gábor
gbr93
Válasz
2010-08-04 17:49:23
Bunny

Szia Bunny! Fogyatékosnak tűnő kérdés...

Kérdés
Szia Bunny! Fogyatékosnak tűnő kérdés, igyekszem nem fogyatékos módon előadni. Az aerob edzés célszerű időtartama ugye kb. 40-60 perc, zsírégetéshez a 120-145 pulzustartományt érdemes belőni. Eddig a tények. Kérdés: azért kell az úgymond "bevezető" idő (első 10-20 perc), hogy elérjük a megfelelő pulzustartományt vagy ennyi idő kell ahhoz, hogy a szervezet egyáltalán felismerje, hogy "Hohó, eltelt 20 perc, ez a fasz még mindig tolja az ellipszis trénert, most már ideje lenne a zsírraktárhoz nyúlni"? Amiért ezt kérdezem, az az, hogy súlyzós edzés után, amikor alapból magasabb a pulzusom, némi BCAA fogyasztása után azonnal rápattanok valamelyik kardió gépre és tekerek 20 percet. Itt viszont ugye alapból magasabb pulzuson kezdek, nem kell felpörgetnem magam, mintha csak simán kardióznék, viszont nem is tekerek 40-60 percet, csak 20-at. Kérdés: ez a 20 perc felér-e egy normál (40 perces) kardió utolsó 20 percével, vagy ahhoz képest csak p*nalegyezés? Vagyis a magasabb pulzusszámon elkezdett aerob edzés rögtön a zsírkészlethez nyúl, vagy lóf*szt, és ugyanúgy kell bizonyos bevezető idő, hogy ez bekövetkezzen?
zag
Válasz
2010-08-04 17:49:20
Bunny

Szia Bunny! Tudod én voltam az aki azt h...

Kérdés
Szia Bunny! Tudod én voltam az aki azt hitte hülyeséget írtam és azért nem raktad be a rovatba. Nem tudom hogy időrendi sorrendbe válaszolsz-e de ahogy nézem igen, és ha nem haragszol nagyjából leírom mit írtam először. Bocsi ha ezt a üzenetet már egyszer megkaptad! Egy ideje nézegetem az oldalt és nagyon sokat tanultam belőle, és nagyon jól élvezhetőek a beszólásaid. Ja és szerintem ez a rovat is nagyon hasznos. Én 20 éves vagyok kb. 2 éve edzem nagyon sokat tanultam itt, étrend és edzések. Voltam egyszer egy fekve nyomó versenyen (megyei) és azóta nagyon megszállottan űzöm ezt a sportot. csak egy problémám van amit tudom szarul csinálok mégpedig: hátfőn és csütörtökön mellezek de néha még szombaton is mert nem tok leállni vele. Tom hogy a heti három az már nagyon sok, de hiába durrantom be rendesen a mellem, mindig jólesik vagy inkább buzgóság de nem tudom mit csináljak? Na mind egy, nem akarlak zaklatni hülyeségekkel mint a sok köcsög idióta emberke. Ezt a gondolataim megosztásakén írtam főként, remélem nem baj. jó gyógyulgatást a válladnak legyél újra nagy mint a bb.tv adásaiban! Üdv.: Dávid
skraby
Válasz
2010-08-04 17:49:16
Bunny

Üdv! Rákerestem de nem találtam ezzel...

Kérdés
Üdv! Rákerestem de nem találtam ezzel kapcsolatos kérdést-választ a rovatodban. Súlyemelő vagyok, amatőr szinten versenyezgetem. Táplálkozás , kaja-időzités és hasonlókkal már tisztában vagyok, vitamint is szedek, multi-pro-t vagy lenkei-t attól függ épp mihez jutok hozzá kedvezöbb áron. A kérdésem az lenne, ezen kivül milyen táplálék kiegészitök léteznek amik esetleg megdobnák a teljesitményemet?
szomszédok
Válasz
2010-08-04 17:49:13
Bunny

Szia! Kezdő vagyok 61kg, 181cm és 22 ...

Kérdés
Szia! Kezdő vagyok 61kg, 181cm és 22 éves vagyok. Lenne pár kérdésem az első hogy mi a vélemnyed az edzésemről és kajámról. Reggeli : 4 tojásfehérje, 2 sárgája + 50g rozskenyér 10 órai : 100g zabpehely gyümölccsel keverve Ebéd : 200g csirkemell + 100 g rizs Uzsonna : 200g zsírszegény túró + 50 trappista Vacsora : 200g csirkemell + 100g rizs Edzés : I: mellgép (nyomás) 3x15 tárogatás 3x15 húzodzkodás 3x8 nyak mögé húzás csigán 4x15 vállról nyomás géppel 3x15 oldalemelés 3x15 bicepsz 2 kezes rúddal 4x12 tolódzkodás 4x16 guggolás labdával 4x15 hasprés 4x20 térlendítás mellkashoz 2x15 II: fekvenyomás 4x15 tárogatás 4x15 lefüggésben húzódzkodás 3x15 lehúzás csigán kulcscsonzhoz 4x15 vállról nyomás 1 kezes súlyzóval 3x15 oldalemelés 3x15 bicepsz egykezes beforgatással 4x24 lórugás 4x14 váltott lábú kitörés 4x24 hasprés tarkókatartással 4x12 lábemelés 4x12 III: fekvenyomás egykezes súlyzóval 4x15 tárogatás 45 fokos padon 3x15 homorítás hasonfekve 4x15 oldalemelés 4x15 döntött törzses oldalemelés 4x12 kalapácsbicepsz 4x15 fejmögött könyéknyújtás tárcsával 4x15 lábtológép 4x12 hasprés Illetve még lenne 3 kérdésem 1:mi a vélényed a tojásfehérjeléről? mert így kényelmesebb lenne az elkészítés és a sok sárgája ne maradna meg. 2:eddig annyit ettem mint egy madár és ezzel a kajával normális hogy gyakran fáj a hasam illetve a szellentés is gyakoribb? 3:a válltológép esetén eléggé kattog mind két vállam és kiszeretném váltani de nem tudom mivel erre lenne ötleted? esetleg előreemelés? köszi előre is a választ.üdv Zsolt
wind87
Válasz
2010-08-04 17:49:10
Bunny

Szia Bunny! visszatérve erre a fosti dol...

Kérdés
Szia Bunny! visszatérve erre a fosti dologra amit tegnap kérdeztem...az ősök egytől egyig azzal csesztetnek h ez az egyoldalú táplálkozásnak köszönhető és h majd újra kell építeni az egész táplálkozásomat,kezdve a korpa kekszel,főtt krumpli,stb stb és ezt hetekig mire visszaáll a gyomrom! tény h még mindig fáj,óvatosan eszegetek és holnap már szeretnék is edzeni is bár normális kaja nélkül nemtudom mennyire lenne még értelme...szerinted? és miért van mindenki megáldva ezzel az egyoldalú táplálkozás dologgal?mert gondolom nem csak én hallgatom otthon.... előre is köszi! Peti
elpé
Válasz
2010-08-04 17:49:07
Bunny

Hello Bunny! Mivel te elég sok mindenhez...

Kérdés
Hello Bunny! Mivel te elég sok mindenhez értesz és van tapasztalatod a sportok terén, ezért a véleményedre lennék kíváncsi. Már nyár eleje óta végzek futó edzést heti kb 3 alkalommal, eddig terem foci cipőben futottam, terepen, tehát földúton. Eddig semmi bajom nincs a lábammal, térdemmel, próbálok ugy futni hogy ne egyenes lábbal érkezzek a sarkamra, tehát nem lépek magam elé annyira. Szerinted mennyire van létjogosultsága a futó cipőknek? Tényleg hasznos? Vagy csak pénz kidobás, és ha figyelek a futó technikára akkor elég egy sima edző cipő? Természetesen a teremben is edzem közben, de az álló képességemet szeretném növelni, hogy később jobban bírjam az edzéseket. Sokat olvasgattam cikkeket, néhol egekig magasztalják a futó cipőket, néhol a helyes futó technikát javasolják. Egy biztos hogy nem szeretném ha ebből később bajom lenne, hogy nem normális cipőben futok. Előre is köszönöm a segítségedet, ha hülye kérdés és ha nem ide tartozó akkor elnézést kérek. Üdv. Csaba!
pepe09
Válasz
2010-08-04 17:49:01
Bunny

Szia Bunny! 2 kérdéssel fordulok hozzád...

Kérdés
Szia Bunny! 2 kérdéssel fordulok hozzád. Elsőnek Kreatin Foszfátról akarok érdeklődni, mégpedig úgy, hogy érdemes-e foszfátot vásárolni? Ezt az indokolja hogy 4 kreatin kúrám már volt ( monohidrát ) az első kettőt még éreztem az utolsó kettőt már nemigazán. Olvastam hogy ez sokaknál megesik, hogy a monohidrát nem lesz hatásos egy idő után. Arra gondoltam, hogy új kreatint próbálok ki, és a foszfátra gondoltam, és ki szeretném kérdezni a te véleményedet is hogy a foszfát jó lesz-e a monohidrát helyett. Második kérdésem tömegelés közbeni aerob edzés lenne. Érdemes-e csinálni monjduk kb heti 3szor? Hogy a vérkeringésem, és szívem rendben legyen. És ekkor gondolom úgy kell emelni a kaja adagot hogy megfelelő legyen. Jól gondolom? Ha nem akkor javíts ki légyszíves mind a két kérdésemben :) További jó gyógyulást, és köszi előre is a választ! N.Bence
beencee
Válasz
2010-08-04 17:48:58
Bunny

Szia Bunny! egy elég idétlen kérdésem le...

Kérdés
Szia Bunny! egy elég idétlen kérdésem lesz,igaz ez se betervezett volt! szóval foggalmam nincs h mi a szart ettem de ma reggelre nem gyengén fostimosti volt,meg még azóta is. fáj is a hasam:S a mai edzés kimaradt,mert úgy gondoltam h felesleges szenvednem lent a teremben,arról nem is beszélve h egész nap egy fél csomag ilyen korpás kekszet ettem,mert kurvára nem vagyok éhes! ez ilyenkor miért v mitől van? tudom h nem vagy biológus de hátha tudod:) úgyhogy két fosás között ez a kérdés jutott ma eszembe:D Peti
elpé
Válasz
2010-08-04 17:48:48
Bunny

Szia Bunny! Ezt a kérdést csak akkor ted...

Kérdés
Szia Bunny! Ezt a kérdést csak akkor tedd be ha nem veszem el fontosabb kérdésektől a helyet. Tegnap volt egy hülye álmom, mégpedig az hogy a Mc Donald's-ban kondis kajákat lehetett csak venni. száraz húsokat,riszt, diétás ételeket táplálékkiegészítőket, brokkolit vitaminokat stb... Volt szálkásító menü meg tömegelős stb... meg ilyen hihetetlen dolgok. Felkeltem és nagyot röhögtem. :D Te már tapasztalt vagy, találkoztál már sok emberrel és hozzáállással. A kérdésem az hogy szerinted a világ eljuthat az álom szintjére egyszer?
cslevente
Válasz
2010-08-04 17:48:45
Bunny

Szia Bunny!Egyik nap a napi apróban olva...

Kérdés
Szia Bunny!Egyik nap a napi apróban olvastam a lineáris periodizációról.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: a sorozatszámot hogy kéne szerinted belőjem, met amíg 15 ismétléseket végzek abból lehet hogy elég 3 sorozat is de majd ha maximum terheléssel 3 ismétlést végzek és többet pihenek, lehet hogy nem lesz elég.Szerinted hány sorozatot kéne csináljak? Valamint azt hogy pl.: a húzódszkodásnál ugye nem fogok 3 ismétlést csinálni mer az nem jó semmire és az nem baj e ha megmarad abban a nagyobb ismétlésszám? Válaszod előre is köszönöm : Norbi
norbi93
Válasz
2010-08-04 17:48:41
Bunny

Szia Bunny! Diétában megfelel ch forr...

Kérdés
Szia Bunny! Diétában megfelel ch forrásnak a lencse esetleg bab (konzervből)? És akkor csak edzés utáni ennék rizst, a többi étkezésnél a ch főleg lencse lenne az alacsonyabb GI miatt... Viszont mivel a ch tartalma is alacsonyabb, akkor meg többet kéne enni belőle... Köszönöm!
westside55555
Válasz
2010-08-04 17:48:39
Bunny

Hello Bunny, erdekes volt par napja a...

Kérdés
Hello Bunny, erdekes volt par napja a valaszod a neved eredeterol. Erdekelne, hogyan tudod osszeegyeztetni a jelenlegi antidopping-natural iranyvonalat a profi versenyzok bemutatasaval, nepszerusitesevel? Hiszen itt nyilvanvaloan feszul nemi ellentmondas, a profi testepitok ugyanis a sajat bevallasod szerint is mind kokszolnak, de kemenyen. Hogyan lehet kiallni egy kozonsegtalalkozon egy nyilvanvaloan doppingolo sportolo mellett, es a sportot az amatorok szamara nepszerusiteni? Ne ertsd felre, alapvetoen semmi bajom nincs a profik doppingolasaval, minden teljesitmenysportban doppingolnak, ez igy megy. Csak kicsit ugy tunik a dolog, mintha a Greenpeace elnoke egy zoldmozgalmi kozonsegtalalkozora egy Ferrari 599 GTB-vel menne, es a volan mogul lazan kikonyokolve adna elo a "Mentsuk meg a Foldet, a jegesmedveket, meg a banati bazsarozsakat" mondokajat. Szet lehet egyaltalan valasztani ezt a sportot naturalra es kokszosra? Van egyaltalan valami erzekelheto hatar? Udv sb
shadowbull
Válasz
ellentmondás ebben csak akkor feszül, ha valaki értetlen fasz és szándékosan nem akarja megérteni, miről pofázok. én nem ítélem el a élsportolóknál (akik nyilván nem agyatlanok) a doppingot: a hobbisportolók doppingolását ítélem el és ez nagy különbség. és azt tanítom hogy hobbisták NE használjanak doppingot, mert nem elsz jobb tőle az életük! lehetne naturál versenyeket is csinálni, csakhogy a fél mezőny csalna, ennek pedig semmi értelme.
2010-08-03 22:38:39
bunny

Szia Bunny! Ha veszek egy konzerv len...

Kérdés
Szia Bunny! Ha veszek egy konzerv lencsét, akkor a kalóriatáblázatban leírt tápanyagok a töltősúlyra vagy a nettó súlyra vonatkoznak? Józan paraszti ésszel átgondolva a töltősúlyra vonatkozik, viszont egyes konzerveken a leírt tápanyagtartalom 100g-ra bontva nagyon kevésnek tűnik a kalóriatáblázathoz képest, ezért gondolom, hogy ott a nettó, vizes súlyra vonatkozik. Köszönöm!
westside55555
Válasz
nem. a kalóriatáblázatban nyers, nem főtt, és ez elég jelentős különbség.
2010-08-03 22:32:34
bunny

Hello Bunny! Megint nem kérdésem lenne ...

Kérdés
Hello Bunny! Megint nem kérdésem lenne vagyis nem az edzéssel kapcsolatos az amit kérdezek.Itthon feküdtem mert beteg vagyok,és néztem a tv-t ahol ment valami kártyajóslós magas színvonalú csodaműsor.Betelefonált valaki hogy ez bizony kamu és még őt oltották le,hogy a szülei nemtudták megnevelni,és hogy milyen bunkó stb.Rengetegen telefonáltak abba műsorba,nagyon sokan beveszik ezeket.Miért hiszmek az emebrek még mindig ebbe a 21.században?Neked mi a véleményed erről? ui:Bocsi ha olyat kérdeztem ami nagyon off.
gora
Válasz
nem ez a baj hogy emberek elhiszik. az a baj, hogy a btk-ban van egy "csalás" nevű bűncselekmény, amelyet folytatólagosan el lehet követni és senkit nem zavar!
2010-08-03 22:30:55
bunny

Üdv!Diéta alatt ugye érdemes alacsonyabb...

Kérdés
Üdv!Diéta alatt ugye érdemes alacsonyabb nártiumtartalmú ásványvíz fogyasztása. Most a kezemben van egy 10-11 mg/l - es amire azt írták, hogy "alkalmas nátriumszegény diétához". Ez fedi a valóságot, vagy mennyi az a nátriumtartalom ami még elfogadható egy versenydiétánál?
videas
Válasz
egyáltalán nem kell alacsony nátriumtartalmú vizet fogysztani diétánál. te összekevered a verseny előtti víztelenítéssel, ami teljesen más téma!
2010-08-03 22:29:47
bunny

Szia Bunny! Bocsi ha egy két napja írt l

Kérdés
Szia Bunny! Bocsi ha egy két napja írt levelemben hülyeséget írtam, megértem ha nem teszed ki! Gondolom tudod melyiket írtam. Üdv. Dávid
skraby
Válasz
gőzöm sincs, de egyáltalán nem tuti, hogy odaértme már!
2010-08-03 22:28:58
bunny

csa bunny! oldalemelés közbe elkezdett k...

Kérdés
csa bunny! oldalemelés közbe elkezdett kibaszottul fájni a gerincem a lapockáimnál abbakellett hagyni az edzést ez mitől lehet? azota egyre fosabb a helyzet :D amugy jobbulást a válladnak
noszkillz
Válasz
félek hogy becsípődés, tűnés orvoshoz!
2010-08-03 22:28:16
bunny

Szia Bunny :) Meg szeretném neked köszö...

Kérdés
Szia Bunny :) Meg szeretném neked köszönni a nagyszerű tanácsokat, én voltam a vérnyomásos fiú, aki 2-3 hete kérdezett meg téged ez ügyben. Betartottam a tanácsaid, telitetlen zsirsavakat bevittem, lennmagolajat, szénhidrátot levittem, megtartottam az edzést kicsit lazábban és maradt a relative sok fehérje, illetve ajánlották itt családon belűl a fokhagymát. Ma 110 / 50 volt, szinte kicsi:) köszönöm a tanácsokat, de ha már irok, egy kérdésem lenne. Sokat olvastam nállatok a nyújtásról és a flashben is láttam sokat rolla. Azt mondják, hogy segit az izomláz eltüntetésében. Nekem az a véleményem, hogy a nyújtás is okoz mikroszakadásokat, és maga az izomlázat nem a tejsav okozza, hanem a mikrosérülések, szóval lehet, hogy a nyújtás elősegiti. Én úgy vettem észre, hogy a nagy megnyúlást biztositú gyakorlatok nagy izomlázat okoznak (pl. fekvenyomástól nincs olyani mint tárogatástól). És ez alapján a nyújtás is okoz mikrosérülést, és ebből következik, hogy NAGYBAN hozzájárúl az izomnövekedéshez. A kérdés: teljesen rosszúl gondolom, vagy jó a gondolatmenet ? (nyújtok rendszeresen). Erőt, egészséget, köszönöm eddigi tanácsaid.
Raymond333
Válasz
ltod raymond, nekem ez a siker! a kérdésedre térve, úgy gondolom tévesz: a nyújtás NEm okoz mikroszakadásokat, ha be vagy melegítve és ésszel csinálod. a mikrosérülés önmagában nem jelent izomnövekedésre való felbújtást boldogtalan izmaidnak: a mikrosérülés megszerzésének módja számít. nagyon ótvarul rossza gondolatmeneted, de sebajj, egy kis vidásmág nem árt! ennek ellenére a nyújtás segít az izomnöbvekedésben - nyújtja a fasciának is nevezett izompólyát!
2010-08-03 22:27:53
bunny

Helló.először megszeretném kérdezni, hog...

Kérdés
Helló.először megszeretném kérdezni, hogy a vállad miként gyógyul?A másik kérdésem az lenne, hogy Te a csirkéhez milyen pácot csinálsz és azt miként csinálod meg vagy csak simán kisütöd pác nélkül?
vpatrik130
Válasz
köszönöm kérdésed, kicist tele a tököm a vállammal, nagyon messze van még attól, hogy motorra ülhessek - uram bocsá' eddzek, és ez utóbbi a nagyobb gáz. a kérdésedre a válaszom egyrészt kiábrándító, másrészt gusztistalan némiképp, de előtte leszögezném: nem muszáj a csirkét páclni, sima fűszerezés is megteszi. én pedig manapság sima fűszeres vízben főtt csirkét eszem!
2010-08-03 22:24:06
bunny

Kedves Bunny! Egy összeállított edzéste...

Kérdés
Kedves Bunny! Egy összeállított edzéstervet szeretnék kérni. Elkezdtem fogyókúrázni,elég jól megy. Szeretném a hasamat, fenekemet izmosabbá tenni az úszógumim ledolgozni,és szálkásítani a testem. Minél elöbb szeretném elkezdeni az edzéseket,de nem tudom,hogy milyen gyakorlatokat csinálja,mekkora súllyal és,hogy milyen ismétlésszámmal, heti hány edzéssel?! Kézilabdázom ezért heti 2 edzésem van+ 1 meccs Előre is köszönöm. Ha lehet ide küld az edzéstervet: elokinga@citromail.hu
Kinga84
Válasz
2010-08-03 22:21:34
bunny

Üdv, kétségbeesett kérdésem alább: A tá...

Kérdés
Üdv, kétségbeesett kérdésem alább: A társadalom eljutott arra a szintre, hogy annyi a deviáns, antiszociális, különc, értékrendjében ferdült ember, hogy kezd ismét az igazi érték értékké válni. Te vendégeskedtél már az Ezeröcsiben, ebből gondolom: a felkészültséged, az intelligenciád, stílusod, és nem utolsó sorban a szemléletmódod egyre inkább kezd "eladhatóvá" válni a médiában. A hedonista, érték- és embergyalázó reggeli rádiós műsorok rövidesen elérik azt, ahonnét már nincs lejjebb, és fel kell váltania őket valaminek. Ha ez a valami még a tudatos egészségre is nevel, csak plusz értéket ad a műsornak. Kérdésem tehát, ami lehet, hogy hülyén hangzik, de teljesen őszinte: Számíthatok(/tunk) arra, hogy egyszer korán reggel valaki azzal kezdi a műsort, hogy kétjegyű számokat mond be :D , és elárulja, hogy a kerek mellek titka a csöcshömbörgetés? :D ( UI.: A kérdésem nem naív, hanem halálosan kétségbeesett! :((( )
kagabor
Válasz
köszi gábor az elismerő szavakat. épp ma hallottam hogy a múklt héten a best of ezeröcsibe is beválogattak minket, ez igen megtisztelő. úgy gondolom azonban hogy a média ebbe a szenny irányba halad, nem jut eszembe melyik hollywoodi sztár lánya azzal akar ismert lenni, hogy házipornót ad ki - úgyhogy nagyon nagy baj van. a rádióműsorokban is egyet értek veled, ha véletlenül hallgatom a 3 majmot, percek alatt kiakadok. sajnos nem számíthatunk arra hogy én rádiós lehetősget kapok - de azért a havi egy b.rádió nagyjából meglesz!
2010-08-03 22:21:04
bunny

Szia Bunny! Két kérdésem lenne, az eg...

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne, az egyik táplálkozásról: diétán vagyok, szálkásodni szeretnék. Nagyjából 3g/tskg ch-t fogok bevinni naponta, aztán módosítok ha nem jó. A felkelést követő 40-50 perces aerob (tekerés) előtt és után mit egyek? előtte mehet a fehérje+zab, vagy a ch-t csak utána, vagy a ch-t hagyjam is ki reggel és csak fehérje előtte(utána?)? Intenzív edzés után 35g szőlőcukor a turmixal együtt mehet visszatöltésnek(70kg zsírmentes testtömeg), vagy inkább akkor is zabot egyet ch-forrásnak? Másik kérdésem: Sokat látom, hogy edzés előtt és után az öltözőben mindenki szétfújja magát izzadásgátlóval. Ezt sosem értettem, én a pólómra szoktam fújni egy kicsit, hogy azért mégse legyen nagyon büdös, magamra nem. Szerintem káros dolog, hogy elzárjuk a pórusainkat, alumíniumos vackot fújunk magunkra, gátoljuk a szervezetünket az izzadásban/méregtelenítésben. Én spilázom túl a dolgokat, és tényleg nincs semmi gáz ezzel, vagy tényleg nem ajánlott izzadásgátlót használni edzés előtt? Köszönöm! (több kérdés nem nyomja lelkemet (: , és köszönöm az eddigiekre adott választ is!!!)
karnitin
Válasz
2010-08-03 22:06:48
Bunny

Szia Bunny! Azzal a kérdéssel zavarnála...

Kérdés
Szia Bunny! Azzal a kérdéssel zavarnálak, hogy tapasztalataid szerint, melyik kreatint lenne érdemes megenni? Neked pl. melyik vált be úgymond a legjobban? Előre is köszönöm a válaszod! Üdv!
sv3n12
Válasz
2010-08-03 22:06:44
Bunny

Szia Bunny! A "májas" dologgal kapcsolat...

Kérdés
Szia Bunny! A "májas" dologgal kapcsolatban írnék. Egyik orvos ismerősöm mondta nekem, hogy jobban tenném, ha leállnék a fehérjedús táplálék kiegészítők "szedésével", mielőtt a végleg tönkretenném a májam.... Először csak lestem értetlenül, aztán rövid úton körberöhögtem... No de komolyra fordítva a szót, bár nem vagyok orvos, és mégcsak nem is vagyok túlzottan otthon az ilyesmi dolgokban, logikailag nemtudtam összerakni a dolgot, hogy miért is nyírnám ki a májamat ezen kiegészítők használatával. Ja, és még egy érdekesség, talán kapcsolódik ide: [link]
valucky
Válasz
2010-08-03 22:06:40
Bunny

Cső Bunny! Tudom, hogy a szabályzatban ...

Kérdés
Cső Bunny! Tudom, hogy a szabályzatban benne van, hogy "Doppingal kapcsolatos kérdésekre nem válaszolok, SEMMILYEN szinten!" , de az előző kérdésekben is őszintén beszéltél róla, és szerintem tanulságos lehet. Elmeséled, hogy te hogyan és milyen szinten kerültél kapcsolatba a koksszal? Remélem nem feszengetek tabukat... Válaszodat előre is köszönöm!
vakmero
Válasz
2010-08-03 22:06:37
Bunny

A máj dologgal kapcsolatban amit 2-3 nap...

Kérdés
A máj dologgal kapcsolatban amit 2-3 napja írtam, találtam 1 cikket a [link]. Itt a lényeg de még mindig nem tudom hogy mit kellene fogyasztani hogy jó legyen a májnak: "Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi táplálkozási szokásainkban és rendszerünkben igen magas a fehérje fogyasztása, ez szélsőséges esetben akár a napi 100-200 grammot is meghaladhatja (ún. fehérje-luxusbevitel). Napi 100 g feletti fehérjefogyasztása esetén 3 g körüli ammónia keletkezik a bélben, amit a májnak kell semlegesíteni, azaz méregteleníteni. Ez a májra igen nagy megterhelést ró, következményesen csökken a máj egyéb méregtelenítésre (gyógyszerek, tartósítószerek, stb. →szabadgyökök) vonatkozó munkájának energia mennyisége. Így a felhalmozódott méreganyagok a vérkeringéssel eljutnak a zsírszövetekbe (hirtelen történő fogyás, túlzott fogyókúra esetén visszakerülnek a vérkeringésbe!), csontokba, izületekbe és ott lerakódnak. Az emberi tápcsatorna emésztési rendszere alapvetően nem az állati eredetű fehérjék feldolgozására van kifejlődve, ezért a szükségesnél több állati fehérje felvétele során a fehérje-dús táplálék többet időz a vékonybélben és vastagbélben, mint az optimális lenne, és ezzel már az emésztési-felszívódási folyamathoz rothadásos folyamat is társul (→ savasító-lúgosító ételek). Mindezek a folyamatok felborítják a bélflóra egyensúlyi állapotát, és nagyban elősegítik pl. a candida albicans gomba elszaporodását a bélrendszerben, majd az egész szervezetben. "
blind_fish
Válasz
2010-08-03 22:06:35
Bunny

Üdvözlet Mester! 1. Az élet úgy hozta, ...

Kérdés
Üdvözlet Mester! 1. Az élet úgy hozta, hogy az edzést este 8-9 között tudom megoldani, 10kor már alvás van. Így a kérdésem az edzés utáni kajára vonatkozna: megy 40g fehérje turmixból, mellé zabpehely 70g. Jó ez edzés utáni és egyben utolsó kajának, vagy még kéne dobni vmit a rendszerbe lefekvés előtt? 2. Fontolgatom, hogy pár hónapra felhagyok a testépítéssel, helyette más sportot űznék, pl. úszás v. kettlebell Akármelyik is legyen úgy kell tekinteni rá mint testépítői edzésre, tehát kaja szempontjából ugyanúgy alakulnak a dolgok mint eddig? Úszás vagy kettlebell edzések, mind2 egy órás heti 3-4x. Ász a rovatod, csak így tovább. Jobbulást. Tiszelettel: dubaiduty (nem futtatok modelleket :)
dubaiduty
Válasz
2010-08-03 22:06:32
Bunny

Hello Bunny! Diéta alatt(nem verseny dié...

Kérdés
Hello Bunny! Diéta alatt(nem verseny diéta) mi menjen az edzés utáni turmixba a fehérje mellé vitargo crx vagy malto+dextróz vagy gyümölcs? Vagy nem kell egyáltalán ch-t visszatölteni? Glutamin meg bcaa-m nincs külön. Meg más mennyiséget kell tenni a súlyzós és az aerob edzés utáni turmixba?
azigazivik
Válasz
2010-08-03 22:06:29
Bunny

Szia Bunny, Nem kérdés, csak visszajel...

Kérdés
Szia Bunny, Nem kérdés, csak visszajelzés. Nekem is „meg kellett szoknom” a stílusodat :) De megérte :) Cserébe rengeteg hasznos infot kaptam. És motivációt nagy dózisban. A stílus ma már jórészt szórakoztat, ha meg nekem már meredek, akkor csak átsiklok felette :). A lényegre figyelek. Egy éve kezdtem olvasni az oldalt, amikor elkezdtem „tudatosan” élni, enni, edzeni egy összeomlás után, és valahogy ide keveredtem :). Rengeteget tanultam tőletek, pedig nem vagyok testépítő. :) Manapság heti 5-7-szer edzek, igyekszem betartani a normális táplálkozás arányait, adottságaimhoz és lehetőségeimhez mérten. Az életem rendezettebb és értelmesebb lett. Egy zenész srác mondta, hogy azért zenél, mert zenélni jobb, mint nem zenélni. Ennyi. Azért edzek, mert edzeni jobb, mint nem edzeni :) Amúgy 35 éves vagyok, vegetariánus és nő… Szóval ha engem tudtok motiválni – gondolok itt az oldalon és a bb.tv-n dolgozó és bennük szereplő többiekre is – akkor bárkit, aki legalább annyiban komolyan veszi a sportot és az életet, hogy a lényegre tud és akar koncentrálni. Az elvégzett munka örömére és a fejlődésre az élet bármely területén (hát ez egy rendes közhelyre sikerült :)). Kösz mindent és bocs a novelláért…
emesh75
Válasz
2010-08-03 22:06:25
Bunny

Szia Bunny! ismét lenne pár kérdésem. a...

Kérdés
Szia Bunny! ismét lenne pár kérdésem. az egyik hogy ugye tömegelési szakaszban vagyok és eléggé tisztán kajálok. és erre mondtad még régebben ha jól emléxem hogy ha minden tápanyag megfelelő mennyiségű akkor nem nagyon változik a testsúly,mert izom épülés közben akár a zsír is éghet, tehát definiáltabb lesz a forma. én most ezt tapasztalom,legalábbis hogy nem változik a súlyom,viszont ha nem is edzésről edzésre de minden második vagy harmadik edzésen többet bírok nyomni,húzni,stb. azt hogy izmosodok e, nyílván én nem veszem úgy észre,aki minden nap látom magam:D szóval arra akarok kilyukadni végre hogy kell e emelnem a kalória bevitelen? vagy figyelembe véve hogy egyre erősebb vagyok,megfelelő mennyiségű a kaja és tényleg definiálódás történik? vagy mi ilyenkor a teendő? mégis csak emeljek a CH-n?vagy az összkalória bevitelen? A másik kérdésem pedig ide kapcsolódik h ha mégis kéne emelni a kalórián akkor azt lenmagolajból oldanám meg. mondtad h írsz majd egy cikket a lenmagolajról és használatáról,ez mikorra várható?:) bocsi ha hosszú voltam! Peti
elpé
Válasz
2010-08-03 22:06:22
Bunny

Szia Bunny! Heti 3x megyek le konditerem...

Kérdés
Szia Bunny! Heti 3x megyek le konditerembe súlyzós edzésre. Vékony testalkat vagyok ebből kifolyólag tömegnövelés a célom. Na mármost tudom még egy hónap, csak már viszket a tenyerem, de szeptembertől kezdve lehetőségem nyílik suli által, heti 2x lejárni vagy úszni, vagy kettlebell edzésre. Kérdésem a következő, hogy Te melyiket ajánlanád kiegészítésnek és hogyan építsem be a heti 3 kondi közé? Úszás az úszás tudom, jó sport nagyon. Kicsit visszább olvastam, hogy Te meg a kettlebell-t annyira nem kedveled. Miért? Nem nagyon tudom igazából eldönteni, hogy most ez milyen edzésnek is számít. Mert van vállból nyomás, azt simán súlyzóval is csinálhatnád, de mondjuk a swing az már fogalmam sincs mi lenne. Az már inkább cardio vagy nem is tudom, az meg az én esetemben nem kéne hanem akkor már inkább pihenni vagy az úszást választani. Remélem érted mire akarok kilyukadni. Előre is köszönöm a segítségedet! u.i.: Azt hiszem 28-án volt egy válaszod amelyik közben a mopszok bementek a sárba, nah azon olyan jó izűt nevedtem, szakadtam a röhögéstől. Remélem azért a gyógytornáról nem késtél el. Jobbulást a továbbiakban! ;)))
Kilthor
Válasz
2010-08-03 22:06:19
Bunny

szeva bunny ez után a \"nagymuter savó ...

Kérdés
szeva bunny ez után a "nagymuter savó vagy sunalevét ivó" kedves érdeklődő után komolyan elgondolkodtam, hogy kellene csinálnototk egy olyan bbtv-t vagy minimum flash-t ahol ezt az összes szart (parízelszója, WPC35,tejpor,protein vs. fehérje, Gaintfast,Volumass35-höz mennyi szőlőcukor kell, a zsákos tojásport turmix-ként igyam vagy süssem meg rántottának, stb.) letesztelitek a "szerencsés" kiválasztottakon , tennétek bele egy kis FAKE before/after képeket és a végén ki lehetne osztani a Mr. Konyhamalac megtisztelő díjat :DDD
bodo
Válasz
2010-08-03 22:06:16
Bunny

Helló! Én azzal a problémával fordulnék ...

Kérdés
Helló! Én azzal a problémával fordulnék hozzád tanácsért amiért gondolom sokan mások, hogy edzünk meg kajálunk rendesen de mégsem fejlődünk. Én már hónapok óta kb. féléve semmit nem fejlődtem. Nem szedek szteroidot és táplálék kiegészítőket sem. Helyette a kajára figyelek oda. kevés szénhidrát max tészta és rizs és reggelente mondjuk zabpehely vagy az a teljes kiörlésű kenyér. Azon kívül csak csirkemell, vörös húsok, zöldségek mindenféle, tojásnak csak a fehérje, túró, kefir, stb. Szóval próbálok rendesen kajálni. Szóval zsírmentesen próbálok kajálni és szénhidrát szegényen. Szerinted miket kellene ennem a nagyobb fehérje mennyiség bevitelért? Ha jóltudom 2 óránként a szervezet 30 g fehérjét képes feldolgozni legalábbis annyit hasznosít, ezt próbálom szigorúan betartani de akkor sem fejlődöm. Vagy ezek nem jók? Tudnál adni valami hasznos tanácsot hogy miket egyek vagy egy étrendet is megköszönnék. Érdekelne olyan diétás étrend is amit versenyre való felkészüléskor ajánlanál. Előre is köszi a segítséget.
gabesz1818
Válasz
2010-08-03 22:06:13
Bunny

Hy Bunny! Most nem kajával kapcsolatos a...

Kérdés
Hy Bunny! Most nem kajával kapcsolatos a kérdésem hanem, hogy a jobb vállamba szépen elkopott a porc és kattog mint az állat fekve nyomás közben, persze nem fáj egy cseppet sem csak idegesítő, hogy kattog, meg hát így most a csontom kopik és ha ez így folytatódik akkor megszopom elég rendesen, na de nem ez a lényeg hanem az hogy, szeretném ezt helyretenni és megelőzni az ilyen eseteket és ezért szeretném a véleményedet kikérni, hogy a Flex Formula is jó lenne vagy inkább a Joint X lenne a jobb? Természetesen magas Vitamin bevitellel mert olvastam, hogy úgy ajánlatos. A Flex-et csak azért kérdezem mert ahol lakok van Biotech így nem kéne rendelgetnem hanem csak elmennék, megvenném és hazahoznám, na meg persze olcsóbb is talán mint a Joint. Válaszod előre is köszi, csak így tovább és MINDENKI OLVASSA EL ELŐSZÖR A SZABÁLYZATOT, ALAPISMERETEKET ÉS A GYIK-ot!!!! CSAK AZUTÁN KÉRDEZZEN, higgyétek el érdemes olvasgatni én is egy csomó mindent onnan tanulgatok ;) ja és érdemes a BBTv-t vagy a BBTv Flash-t is látogatni!!!! Bocsi Bunny hogy ilyen hosszúra sikeredett a mondani valóm. Hali
jocy0077
Válasz
2010-08-03 22:06:10
Bunny

Heló Bunny! 17 éves vagyok és 1 éve ...

Kérdés
Heló Bunny! 17 éves vagyok és 1 éve kezdtem el eddzeni. Egy haverommal mentem előszőr eddzeni, Erdélyben, tavaly nyáron, aki már két éve eddzett, így aztán én is 4-szer eddzettem egy héten, mell-bicepsz, hát-tricepsz, váll, láb-alkar. Aztán, amikor hazajöttem, nem hagytam abba az eddzést. Mivel elég sokat tanulok és egy kisvárosban lakok, ahol nincs konditerem, ezért aztán otthon tudok eddzeni, szerencsére tudtam szerezni egy fekvenyomó padot és egy hátgépet, amelyen combfeszítést is tudok végezni. Szeptember elején már 6 nap eddzettem: mell, bicepsz, tricepsz, láb-alkar, váll és hát. Sajnos, mivel matek, kémia és fizikaversenyre járok, így kénytelen voltam abbahagyni az eddzést január-május időszakban. Ez idő alatt kezdtem el a testépítésről olvasni és megtudtam, hogy heti 3 nap eddzhettem volna a kezdetekben. Végül most, július elején kezdtem el intenzíven az eddzést újra. Mivel egy "év" alatt szerintem sokat fejlődtem ( 24-es karom 31-es lett) és nem érztem magam sohasem túleddzettnek, ezért július óta így eddzek: Hétfő: -vádli 2 gyakorlat és has Kedd: -mell 4 gyakorlat és bicepsz 3 gyakorlat Szerda: -hát 4 gyakorlat és tricepsz 4 gyakorlat Csütörtök: -alkar 4 gyakorlat és has Péntek: -guggolás, combfeszítés lábgépen, lábhajlítás lábgépen és vádli 2 gyakorlat Szombat: -mell 4 gyakorlat és bicepsz 3 gyakorlat Vasárnap: -váll 7 gyakorlat Főleg a mellem és a felkarom fejlődik lassan, valamint fejletlenebb, mint a többi testrészem. A hátam, vállam és a lábam jól fejlődik. Nem akarok beképzeltnek tűnni, tudom, hogy a 31-es kar vékony, de komolyan, azért a 24-es karhoz képest sokkal jobb. Szeretném, ha segítenél, hogy jó-e ahogy eddzek. Valamint szeretném azt is megkérdezni, mivel ezzel kapcsolatban is sok mindent olvastam, hogy lehet-e mindennap hasprést csinálni? Ha nem akkor hány naponta érdemes? Mondtad, hogy a tej "nem jó kaja", viszont a tejtermékek igen. Akkor jokurtot lehet fogyasztani, vagy az is rossz? Nagyon kérlek, hogy segíts és válaszolj a kérdéseimre. Segítségedet előre is köszönöm, Csaba
csaba231093
Válasz
2010-08-03 22:06:07
Bunny

Szia Bunny! Az lenne a problémám, h fekv...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a problémám, h fekvenyomásban nem fejlődök. A kaja rendben van, szóval nem aza gond, a többi testrész is jól fejlődik, még guggolásban is sokat javultam, de mellben bakker nem látok fejlődést, pedig csak alapgyakorlatok vannak, fekvenyomás, ferde, tárogatás, tolódzkodás, van vmi tanácsod? Köszönöm
frank04
Válasz
2010-08-03 22:06:04
Bunny

Szia Bunny! A verseny előtti vízhajtá...

Kérdés
Szia Bunny! A verseny előtti vízhajtásról, ch ürítésről-töltésről szeretném kikérni a véleményed. Bár nem vagyok versenyző, mégis szeretném kipróbálni. Hozzáteszem, teljesen naturálba. Véleményem szerint, Neked ez a BBTV XI. adásában elég jól sikerült...:-) Szóval szeretném Tőled hallani, hogy is van ez!? Mondjuk, ha szombatra "kell" a forma, akkor mikor kezded az ürítést? 3 nap ürítés 2 nap töltés? Ilyenkor hány g fehérje? A ch az tényleg 0 g vagy 50-60 g mehet? Vízbevitel, hogyan alakul? Ha jól tudom ürítésnél megemelem, töltésnél visszaveszem...de mennyire? Valaki semmit nem iszik az utolsó napon, valaki még akár 1-1,5 litert is megiszik... Nátrium? Mikortól nincs? Mivel töltünk? Tiszta kaja? Rizs, durumtészta stb. vagy "szeméttel", babapiskóta, fonott kalács, nutellás pufirizs? Ki ezzel, ki azzal? Hány g ch a töltésnél naponta, hogy ne "csorduljon túl"? Azt hiszem, Te tiszta kajával töltöttél...Jól tudom? Ch töltésnél kell fehérje? Hány g? Az egész folyamatnál hogyan alakul a zsírbevitel? Olyat is hallottam/olvastam,hogy valaki nem is nagyon tölt... Szóval fogalmatlan vagyok! Szeretném, ha ezt elmondanád A-Z-ig. Előre is köszönöm a segítséget! Jobbulást a válladnak! Köszönöm a munkád! Üdv.: Dani
dieta
Válasz
nagyon szívesen elmesélnék ilyesmit, csak éppen nincs időm könyvet írni erről neked. tudom hogy hülyén hagzik, de egy kicsit ha kérhetném, tartsuk már a realitás talaján az edző válaszol kérdéseket, ugye azért nem sértődsz meg, ha komplett versenyfelkészítést nem vállalok online, főleg látatlanban? egyébiránt bírom én amikor valaki ír egy olyan kérdést amiben tulajdonképpen 126 kérdéses lista van, azok kerülnek a "majd egyszer válaszolok talán ha kurvaára unatkozom épp" kategóriába.
2010-08-02 09:36:52
bunny

Szia Bunny! Nem kérdéssel zaklatnálak, ...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdéssel zaklatnálak, csak szeretném ha kitennéd. Bgf-KKK gólyatáborba megyek majd augusztus 26-án. Mivel gondolom h ez igen nagyrészt a piáról és a hányásbanfetrengésről szól, aminek én nem vagyok nagy híve, arra gondoltam h hátha valaki aki olvassa a rovatot szintén megy a gólyatáborba, és esetleg lenne még ott valaki aki szolidabban bulizik, esetleg még rendesen is kajálgatna velem. az e-mail címem: aircsabeee@vipmail.hu Köszönöm, ha kiteszed, ha nem, akkor pedig elnézést a zavarásért. Szia
csabiii
Válasz
szerintem zsír ötlet, hogy ne csak a hányós-drogos csapatok tartsanak össze!
2010-08-02 09:27:43
bunny

Szia Bunny! :) Az lenne a kérdés, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! :) Az lenne a kérdés, hogy ugye azért iszunk sokat, hogy nyúljon a bőrünk az izom növekedésével...én megiszok naponta több, mint 3 liter vizet, és a bicepszemnél, és a karom tövénél, magyarul hónaljamnál megjelennek ilyen....terhességi csíkra hasonlító valamik...igyak még többet? vagy mit csinálok rosszul? Köszi előre is!
juhaszroli
Válasz
roli, őszintén. azt csinálod rosszul, hogy nem mész oda anyuhoz és kérdezed meg tőle könyörgő tekinrettel, hogy "anyám...MIÉRT????" . ennyire nem lehetsz hülye bazeg!
2010-08-02 09:26:50
bunny

A máj dologgal kapcsolatban amit 2-3 nap...

Kérdés
A máj dologgal kapcsolatban amit 2-3 napja írtam, találtam 1 cikket a [link]. Itt a lényeg de még mindig nem tudom hogy mit kellene fogyasztani hogy jó legyen a májnak: "Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi táplálkozási szokásainkban és rendszerünkben igen magas a fehérje fogyasztása, ez szélsőséges esetben akár a napi 100-200 grammot is meghaladhatja (ún. fehérje-luxusbevitel). Napi 100 g feletti fehérjefogyasztása esetén 3 g körüli ammónia keletkezik a bélben, amit a májnak kell semlegesíteni, azaz méregteleníteni. Ez a májra igen nagy megterhelést ró, következményesen csökken a máj egyéb méregtelenítésre (gyógyszerek, tartósítószerek, stb. →szabadgyökök) vonatkozó munkájának energia mennyisége. Így a felhalmozódott méreganyagok a vérkeringéssel eljutnak a zsírszövetekbe (hirtelen történő fogyás, túlzott fogyókúra esetén visszakerülnek a vérkeringésbe!), csontokba, izületekbe és ott lerakódnak. Az emberi tápcsatorna emésztési rendszere alapvetően nem az állati eredetű fehérjék feldolgozására van kifejlődve, ezért a szükségesnél több állati fehérje felvétele során a fehérje-dús táplálék többet időz a vékonybélben és vastagbélben, mint az optimális lenne, és ezzel már az emésztési-felszívódási folyamathoz rothadásos folyamat is társul (→ savasító-lúgosító ételek). Mindezek a folyamatok felborítják a bélflóra egyensúlyi állapotát, és nagyban elősegítik pl. a candida albicans gomba elszaporodását a bélrendszerben, majd az egész szervezetben. "
blind_fish
Válasz
tipikus baromság. a májadat nem a fehérjefogyasztás terheli, hanem az, hogy ha nem fogyasztasz antioxidánsokat. nem a májadnek kéne az oxidánsokat hatástalatani, hanem köllene enni egy kis c vitamint, meg nem kéne gyógszereket zabálni! bírom, amikor természetes élettani funkciónak tekintik a gyógyszerek okozta mérgezést! mint mondnai szoktam: a vitamin és ásványianyag kiegészítéssel kezdődik minden! mellékesen nem tudom mit fosol: hány májbeteg embert ismersz, aki magas fehérjebevitel miatt lett beteg? a lényeg: a fehérje májbetegséget okoz, de a cukor nem okoz ám cukorbetegséget! (mai egyébkétn valami tök ritka betegség, alig hallani róla!)hallottál orvostól olyat, hogy ne egyél cukrot? ;)
2010-08-01 10:28:33
bunny

Szia! Intervallum edzés mehet aerob \"he...

Kérdés
Szia! Intervallum edzés mehet aerob "helyett"? A tempós gyaloglástól kevésbé megy fel a pulzusom de egy 20-30 perces intervallum után már érzem rendesen, hogy dolgozik a szívem. Úgy szoktam ahogy a napi apróban írtátok, 5 perc gyaloglás aztán fél perc kocogás egy perc tempós séta(ebből 10 kör) végül levezetésnek 10 perc gyaloglás.
chemeest
Válasz
aerob edzés helyett akkor, ha valami perverzió folytán izmot akarsz veszíteni! (nekem kicist magas, hogy neked miért kell AEROB edzésnél érezni hogy dolgozik a szíved, de te tudod!)
2010-08-01 10:05:56
bunny

Üdv! a becso nevű kérdezőnek üzenem: a m

Kérdés
Üdv! a becso nevű kérdezőnek üzenem: a metamorfózis alatt hallható zene előadója és címe: Clawfinger, sick of myself!
animal grande
Válasz
na,a clwafinger nem juott eszembe...szégyen! köszi!
2010-08-01 00:19:28
bunny

Hello bunny!két kérdésem lenne az egyik ...

Kérdés
Hello bunny!két kérdésem lenne az egyik egyszerű.Kb 1hónapja evezés közben a csuklom megfájdult azóta pihentettem 2hetet csuklószorítóval ujra kezdtem edzeni szedek védőt is de ugyan úgy fáj.mit lehetne nézessem meg orvossal hogy mégis mi a baj?a másik kérdésem kicsit szabályzatba vágó de remélem még határ eset. (...) Üdv.: Jana
bigbone
Válasz
amíg a fájdalom el nem múlik, ne terheld a csuklódat. a másik kérdés szabályzatba vág, így csak annyit mondok: felejtsd el azt a szemét céget!
2010-08-01 00:19:03
bunny

Hello Bunny! Olyan problémám van,h a ...

Kérdés
Hello Bunny! Olyan problémám van,h a bordáim alsó része jobban kiáll,mint a melleim,így oldalról olyan,mintha nagy hasam lenne,pedig egyáltalán nincs.Ehhez jön még a felső hasizom,úgyhogy eléggé letört vagyok.Tudsz vmi megoldást erre? A másik dolog meg ülés közben bizsergést érzek a bal lapockámon,de csak ott.Ez mitől lehet?Esetleg vmi komolyabb problémának az előjele?
karako89
Válasz
a tömeg megoldja majd ezt a gondot!
2010-08-01 00:18:19
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
120 tab. 
 / 4.6
20%   4 990 Ft  
3 990 Ft
480 gr. 
 / 4.9
 
6 990 Ft
0,9 kg 
 / 4.9
5%   6 690 Ft  
6 355 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Remzső Ferenc
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Remzső Ferenc
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Lee Haney Edzővideójának reklámja
Lee Haney Edzővideójának reklámja
Magyar Bajnokság 2001 - Rodé Péter
Magyar Bajnokság 2001 - Rodé Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....