Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2011 november kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szeva Bunny, először is köszi a Kapsz...

Kérdés
Szeva Bunny, először is köszi a Kapszulát, megérkezett. Nem mondom, hogy sok újat mondott (- há'listennek), de annak, aki komolyan érzi ezt a sportot, annak kötelező darab a polcon „Az erő műhelye” és a „Schwarzenegger Enciklopédia” és más egyéb szakirodalom mellett. Már csak a feléd tanusított respekt miatt is. Viszont jó másféléve váltottunk mailt egy tervezett könyvedről, amiben tényszerűen a „szerek” hatásairól és mellékhatásairól, teljes feltérképezéséről lett volna szó. Egy amolyan magyar „X-files” vagy „Zöld Könyv”. Érdeklődnék, hogy tervben van-e a „Sárga Kapszula” felnőtteknek szóló verziója? Ja és az általad gyártott vicces pólók (Deca,Napo) újranyomása estleg…? Köszi
semtexadam
Válasz

a kérdés jogos. azt a könyvet két éve kezdtem el, és az lesz a következő. DE nem x-files és nem zöld könyv lesz, vagyis nem gyógyszerbemutató, hanem arról fog szólni, hogy mi az a doppingolás, hogyan csinálják (de nem útmutatással) és mik a hatásai. kiábárndító módon alapvetően doppingellenes lesz.

a pólókat nem én gyártottam, ahogy a könyvet sem, én csak megírom.

 

2011-11-30 23:35:18
bunny

Hello Bunny! Lehet,hogy rossz helyen tes...

Kérdés
Hello Bunny! Lehet,hogy rossz helyen teszem fel a kérdésem,ha így van akkor elnézést. De remélem tudsz tanácsot adni. Az a problémám,hogy az étkezésem teljesen rendszertelen ,sokszor nincs étvágyam. Ez a munkarendemnek köszönhető mivel 3 műszakban dolgozom. Kb. 8 hónapja járok terembe súlyzós edzésre. Szeretném valahogy rendszeressé tenni a kajálásom ,mert ugye az az alapja az egésznek. Köszönöm előre is a segítséget!
csabcsi100
Válasz
hát ha szeretnéd rendszeressé tenni, akkor tedd rendszeressé!
2011-11-30 23:32:46
bunny

Sziasztok! Vásároltam 1 SCITEC PERFECT F...

Kérdés
Sziasztok! Vásároltam 1 SCITEC PERFECT FATLOSS-t, és az lenne a kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy fogamzásgátló mellett szedhetem e? Mert ezt olvastam róla: Figyelmeztetés: A készítmény fennálló testi vagy lelki betegségek, gyógyszerszedés alatt nem használható! Kérjük kerülje a készítmény szedését 21 éves kor alatt, illetve terhesség vagy szoptatás esetén! A termék felszívódást módosító hatóanyagot tartalmaz, mely hatással lehet az Ön által szedett egyéb gyógyszerek felszívódására is. Szívbetegeknek nem ajánlott! Válaszotokat ellőre is köszönöm!
cicavirag100
Válasz
nyugodtan használhatod. ezt tudni kell, hogy a fogamzásgátló nem segíti éppen a diétát, de a perfect fatloss működésére nincs hatással.
2011-11-30 23:31:25
bunny

Szia Bunny. Ki írta a BCAA vagy Glutamin...

Kérdés
Szia Bunny. Ki írta a BCAA vagy Glutamin című cikket az oldalon? Azt hiszem egy kis tévedés történt, ugyanis az eszenciális aminosavak közé sorolták a lizit. Helyette a valin kéne álljon. Kösz a Sárga kapszulát. További jó munkát kívánok a Vajdaságból.
rgyula
Válasz
nem tudom, én csak átírtam, de ettől még a lizn is esszenciális aminosav.
2011-11-30 23:30:12
bunny

Hello Bunny! Most néztem meg a BB tv 77...

Kérdés
Hello Bunny! Most néztem meg a BB tv 77. részét! Tulajdonképpen csak annyit szeretnék mondani, hogy az eddigiekhez képest sokkal összeszedettebben, sallangok, bonyolult körmondatok nélkül beszélsz, amit komolyan jó hallgatni! Eddig szerintem nem volt ilyen jó a beszédtechnikai vonulata a nyilatkozataidnak, de ebből most frankó meló sugárzik! Más. Számomra hihetetlen, hogy mennyi ökör van ebben a kis országban. Az hogy emberek nem tudnak összehasonlítani 2 táblázatot, és kiszámolni hogy nem basszák-e át őket ha az egyiken 100 grammban van megadva egy adag, a másikban meg 25 grammban... istenem, fájdalom. Munkám során rengeteg idétlen, ostoba, buta emberrel találkozom, és ez mindig elszomorít. A legtöbbje olyan hogy látod rajta hogy nem érti mit mondasz neki, pedig annál egyszerűbben már nem lehet fogalmazni... Na ilyennek aztán én is magyarázhatok, meg Te is írhatsz kapszulát...Van egy szint amin ez nem segít. De én a pozitív oldalát nézem a dolgoknak, mégpedig azt, hogy a Sárga Kapszulával ezrek fejében gyújtottál világosságot! Köszönöm az eddigi munkádat, a sok gyökér meg ne adja fel, panaszkodjon hogy bunkó vagy, írjon ide faszságokat, azzal is felvidít engem, és még pár ezer lelkes (és kevésbé fogyatékos) olvasódat! :) jah: kérdés az nincs mert MINDENT megtaláltam amit valaha is kerestem :D
lifegym88
Válasz

hát ez igen érdekes téma, amit felhoztál. egy dolgot elárulok: a BB.Tv koncepcionálisan kurvára igazi. lehet, hogy neked most összeszedettebbnek tűnt a szöveg, de ez a véletlen műve. lehetne marha összeszedett, profi, előre megírt is. de gyakorlatilag SOHA nem írom meg, sőt ki se találom, teljesen spontán. van egy téma, amiről beszélni akarunk és semmit nem készülök rá, fejből nyomom. mindez azért szándékosan ilyen, hogy teljesen hiteles legyen. ettől lehet a dolog beszédtechnikailag szar, de hangsúlyozom, ez szándékos, nem rtklub vagyunk. ha megnézed a sárga kapszula videót, az színészkedős, ott nem relaizmusra törekedtünk, ezért sima súgógép, megírtam a szöveget, kijavítottam olyanra, hogy nem hangzott hülyén és többfős közönség előtt felmondtam: fényévekkel könnyebb így dolgozni. csakhogy ennyiből könyvből is olvashatnám az okosságot, hol abban a frankó? úgyhogy inkább maradok az impovizálós,  lámpaláz miatt összevissza beszélős verziónál és megpróbálunk abból kihozni vaalmit.

bizony, ahogy mondod, van egy szint. láttunk erre példákat ma. a sárga kapszula NEKEM nagyon fontos, mert sokan egyszerűen csak tudtalanok, vagy félre vannak vezetve a média mérgezővizes meg debildiétás baromságaival. a sárga kapszula sem tökéletes, de próbálja megmutatni azt, hogy hogyan érdemes gondolkodni.

a táblázatos téma jellemző, számtalan példát láttam, de konkrétan az ötletet adó ügy még csak nem is magyarországról indult. 100g-ra vonatkoztatott olasz laborviszgálati eredményeket hasonlítottak a hülyék 1 kanalas adagokkal. hogy még gusztustalanabb legyen, ez konkurens forgalmazók szánalmas próbálkozása volt.

2011-11-29 22:03:57
bunny

Szia Bunny! A véleményedre volnék kív...

Kérdés
Szia Bunny! A véleményedre volnék kíváncsi.kb 8-éve foglalkozom nehéz súlyzós edzéssel és mostanában Crossfitt-el.Sajna utolért a gerinc probléma.Voltam dokinál aki azt javasolta,hogy hagyjak fel a nehéz edzésekkel mert műtét lesz a vége.Azt mondta,hogy az alsó csigolyák el vannak csúszva és szélsőséges esetben a porckorong kitüremkedik(ilyenkor szarik be az ember a fájdalomtól).Sok gyakorlatot mutatott amivel karban lehet tartani a gerincet,többek között homorítást és hídtartást is.Az edzéssel nem szeretnék felhagyni ha nem muszáj.Találtam egy Fegyencedzés nevezetű könyvet amit valszeg te is ismersz,ez a könyv a saját testsúlyos edzést taglalja oldalakon keresztül.Ebben a könyvben is szerepel a hídtartás jótékony hatása.Bújom az elérhető irodalmakat és videókat és az imént néztem meg Csatári Ervin videóját ami némi fényt gyújtott.Azonban ahogy kivettem a videóból a homorítást nem igazán ajánlja.Te mit gondolsz erről?Homorítás vs nem homorítás?? További szép napot és jó munkát kívánok!
.Pengeborisz.
Válasz

én azt gyanítom, nem homorítás, de erre a kares fog szakértő választ adni, majd figyelj, mert nem megy ki kétszer az értesítő!

 

itt vagyok, próbálnék valami értelmes választ adni, de lelet nélkül nem megy. sajnos az nem elég konkrét, hogy el vannak csúszva az alsó csigolyák. mennyi? melyik? merre? mennyire? látnom kellene téged.

2011-11-29 21:39:59
bunny, kares

Na Én vagyok a winstrol a vateráraól edz...

Kérdés
Na Én vagyok a winstrol a vateráraól edző "úr"... Ennyire szarul megy a bolt barátom, hogy holmi filléres (vagy nem is filléres) vaterás oldalakat reklámoztok?:) Lényegtelen, nem kötözködni jöttem, a postomat lehet is törölni. A lényeget írom, ugyanis a cikked bármilyen hihetetlen is, engem is meglepett. Mutatnám az urat akitől mi vesszük a terméket, természetesen szintén 80% osként, bár az sehol nem szerepel hogy a 80% az mire utal, de ez most nem is fontos. (...) Innen származik a történet, most akkor hogyan tovább, mert ezer meg ezer netes hirdetés van ami hirdet szintén ezer meg ezer gyártótól fehérjét, számlát persze senki sem ad... Ennyi a történet nagyjából!
winstrol88
Válasz

a mai nap egyre viccesebb! én nem vagyok boltos, nem kereskedek tápkieggel, más boltjáról meg nem nyilatkozom, de a hozzánk kapcsolódó webáruház egyelőre még ki tud fizetni bérleti díjakat és ilyesmit, hogy ne kelljen vaterán cigánykodni. sőt, színvonalasan, legálisan, adózva, számlát adva tud működni, a vevők és a hatóságok előtt felelősséget vállalva, mindezen költségeket kitermelve. így úgy gondolom - azonfelül, hogy garantáltan nem vagyok a barátod - tőled, komoly vaterás üzletembertől eléggé szánalmas erőlködni ezzel a "nem megy a bolt" dumával. 

itt a vevő azt kapja ami vásárolt, nem pedig kétes eredetű szart.

nem tudom, te hol láttad, hogy reklámoztam bármilyen vaterás oldalt, biztos eltérő a felfogásunk a reklámról. nem törlöm a posztodat, mert baromi tanulságos. "sehol sem szerepel, hogy a 80% mire utal" - ez kurva jó. ezt hívják átbaszásnak. 

engem nem érdekel, hogy ezer meg ezer netes hirdetés van. én az olvasóimat tájékoztatom: ez a dolgom, hogy az én olvasóim tájékozottak legyenek. de tőlem mindenki más azt vesz, amit akar, vehet teveszart is diszdobozban, vagy telefonálhat emeltdíjassal a gyurcsók józsefnek is, hogy küldjön izomnövesztő-energiát.

az, hogy te szarral, vagy akár csak ellenőrizetlen akármivel kereskedsz illegálisan, számla nélkül, a te bajod és a te felelősséged. aki pedig ilyet vesz, annak gratulálok, az meg az ő baja. azt persze ti leszarjátok, hogy ha valakinek valami baja lesz, azonnal a tisztességes kereskedőket fogják szivatni. ez ugyanis kvázi élelmiszer, nem wc kefe - kurvára nem mindegy, milyen minőséget adsz el és minek reklámozod.

a történet érdekessége, hogy ennyire magadra vetted, mert én konkrétan nem neveztelek meg sem téged, sem mást, konkrét személyeket ugyanis nem kívánok lejáratni. mi lehet ennek az oka?  miért feltételezed, hogy tőled van a minta? és vajon mi lehet az értelme, hogy ide írtál? megnyugszik a lelkiismereted? úgy gondolod, azoknak a tudatlan marháknak akik egy winstrol nevű valakitől képesek BÁRMIT rendelni, jobb lesz?

sőt, továbbmegyek, a te stílusodban: ennyire nem megy a biznisz a vaterán, hogy számít, amit itt írok?

persze küldhetsz bátran mintákat, megmondjuk a frankót neked is. 

2011-11-29 20:47:11
bunny

Szia Bunny! Először is gratulálok ehhez ...

Kérdés
Szia Bunny! Először is gratulálok ehhez az egész munkához amit már itt évek óta folytatsz! De a kérdés.Egyik ismerősöm 11 éve kosárlabdázik most már elég magas szinten.És eljutott odáig hogy tömeget kéne felpakolnia magára.én meséltem neki a normális kajálásrol meg hogy vmi féle kiegészitö is beleférne. de ö azt monta nem akar kokszos állat lenni és konditerem se nagyon érdekli.nah már most szerinted elég lesz a heti háromszori edzés mellet(egy edzés kb1,5 óra) rendes kajálás és valami kis tömegnövelö kkisebb tömeg fölszedésére?jah és még egy dolog:ajánlottam neki a sárga kapszulát de lusta olvasni ezt monta.bocs ha hosszu lett meg ha fáraszto hülyeség
Kiddy
Válasz
elméletileg elég lenne, de ha ő nem akarja, de hiába akarod helyette. persze írhatsz neki étrendet, amit úgysem tart be, de én azt tapasztaltam, hogy ilyenkor felesleges erőlködni.
2011-11-29 20:25:47
bunny

Hello! 14 éves 181,5 cm és 62 kg vagyok.

Kérdés
Hello! 14 éves 181,5 cm és 62 kg vagyok.A kérdésem : Lehet tömegnövelőt bevinnem? Lehet ennek az én koromban káros hatása?
ando14
Válasz
hello fogyaték. számodra rendkívül káros még a gondolat is, hogy edzéssel próbálkozz. káros hatása a fogamzásgátlónak volt anyádra, mert nem szedte be. keress egy másik sportot, de ne sakkot, mert ahhoz is kell agy.
2011-11-29 19:49:50
bunny

Szia! Azt szeretném megtudni, hogy ha én...

Kérdés
Szia! Azt szeretném megtudni, hogy ha én II. típusú cukorbeteg vagyok ( gyógyszeres ), és nem mellesleg 45 éves, akkor is követendő a Kapszulában leírt étrend? Köszi gore
gore66
Válasz
határozottan. különösen a ketogén diéta. és ne feleltsd: edzeni kell, mert a sejtek azért rezisztensek az inzulinra, mert nem végzel izommunkát.
2011-11-29 19:48:22
bunny

Hmm! Rendben van! Képzeld elolvastam a k...

Kérdés
Hmm! Rendben van! Képzeld elolvastam a kapszuládat 2x is! Csak megerősítést szerettem volna kérni hogy melyiket is válasszam! Full kezdő vagyok és nem szeretnék felesleges 1000-kel dobálózni! Ezért ugy gondoltam az a biztos ha megkérdezlek!! De ha ezt egy reménytelen nem bírja felfogni és normálisan válaszolni akkor sajt!!!!
Pyromnia
Válasz

le van írva fogyatékos, hogy mit csinálj. mi közül akarsz választani, agykombájn? mit kéne még elmagyarázni? gondolod, leírom mégegszser ugyanazt? vagy írok egy könyvet külön debileknek is? szerinted ráérek szellemi toprongyoknak elmagyarázni, mi van a kibaszott könyvben?

de megoldom a problémádat: így, ahogy vagy, bátran hagyd abba a picsába az egészet, el se kezdd, felesleges, te egy reménytelen hülye vagy!

2011-11-29 13:24:47
bunny

Szia Bunny! 22 éves 183cm 53-54kg vagyok...

Kérdés
Szia Bunny! 22 éves 183cm 53-54kg vagyok! Elég kevés ugye bár és emiatt jártam rengeteget orvosokhoz akik irtak minden hülyeséget és semmi sem használt! Próbálok figyelni az étrendemre de a munka miatt nem mindig sikerül! Szeretnék hízni és edzeni is! Sok mindent próbáltam már de semmi sem használt! Mi a véleményed mit próbáljak? Valaki a tömegnővelőt valaki pedig inkább a fehérjét mondja! Szerinted mi lenne a legjobb? Remélem kapok választ mert nagyon fontos ez számomra! Előre is köszönöm!!!
Pyromnia
Válasz
amikor bejössz egy ilyen oldalra, ahol a lap tetején lévő videóban elmondom, hogy ingyen letölthetsz egy 3500 ft-os könyvet, amiben minden benne van, de te ehelyett faszságokat kérdezel, akkor úgy gondolom, semmit ne csinálj, mert reménytelen vagy. törődj bele, hogy ilyen maradsz és abba is, hogy ezt magsdnak köszönheted.
2011-11-29 08:45:31
bunny

Szia Bunny! Édesanyumat 1 hét múlva m...

Kérdés
Szia Bunny! Édesanyumat 1 hét múlva műteni fogják (cisztát fognak eltávolítani a hasa környékéről). Arra gondoltam, hogy felépülését, valamilyen kiegészítőkkel támogatni szeretném. Alap lenne a Multi-Pro, csak anyum, ami nekem még nem nagy tabletta, azt nem tudja lenyelni. Folyékony formában gondoltam akkor a Scitec Liquid Mega-Vit-re, illetve azt, amit Te ajánlanál még mellé. Köszi szépen előre is! Üdv: István!
CRD_700781
Válasz

túl nagy extra nem kell. egy kis tejsavó protein (napi 20g), esetleg 10g glutamin már nagyon sokat segít.

más: megint alkottam hülységet: http://magazin.builde r.hu/humor-jegyzet/molnar-peti-extrem-izmos-lett

2011-11-28 15:23:04
bunny

Szia Bunny! Ma kaptam meg a Sárga Kapszu...

Kérdés
Szia Bunny! Ma kaptam meg a Sárga Kapszula dedikált példányát! A pdf-ben már elolvastam, gondoltam támogatom a munkádat! Egy lelki mélypont után merültem bele írásaidba és sikerült talpra állni (szóval nem a piálás a megoldás...). Megpróbálok okosan csinálni mindent. Ez előtt is jártam terembe "fogyókúra" jelleggel (105-ről 83 kilóra mentem le). Úgy gondolom, hogy a testépítésben nem az izmok a legfontosabbak, sokkal inkább az akarat és a kitartás. Erre segítettél rájönni, és azóta minden rendbe jött :) Köszi mindent!
vilinet
Válasz
köszi: pontosan erről szól minden!
2011-11-28 13:21:21
bunny

Nem bazd meg nem vagyok hülye, csak akko...

Kérdés
Nem bazd meg nem vagyok hülye, csak akkor jó lenne ha normálisan lenne szerkesztve a weboldal és nem mindenhol más érték szerepelne. Mert én honnan szopjam ki hogy melyik a jó?
violator
Válasz
de hülye vagy bazmeg. mint a segg. sajnos a sárga kapszulát nem bírtam teljesen szellemi fogyatékos szinten megírni, de talán olvastasd el egy kisegítő iskolai korrepetítorral.
2011-11-28 12:39:07
bunny

Szia Bunny! Először is gratula a kapszul...

Kérdés
Szia Bunny! Először is gratula a kapszulához patent lett, minden benne van ami kell, de sajnos mégis kérdeznem kell Tőled! A helyzet az, hogy 1.5 hónapja felhúzás során, egy villámszerű fájdalom állt a hátamba. Azóta próbáltam az övet elég jól bevált azonban ma a hiperhajlításnál újra kijött, azt hittem be..arok, aztán most ha ülök annyira nem érzem, de ha lehajtom a fejem akár állva akár ülve a lumbális szakasznál feszítő érzést érzek, hajolni meg szinte alig bírok, kezd elviselhetetlen lenni. Tudnál valami tanácsot adni, a hát edzéssel folyamat küszködök?! Előre is köszönöm! Üdv.: Márk
Márk2323
Válasz
ez sajnos idegbecsípődés lesz, azaz lumbágód van. erre szakorvos kéne, ha lenne olyan, kares be fog írni valami okosat, nekem most nincs időm, hogy 550edszer leírjam én mit csináltam. keresd a bbtv régabbi számai között a listában is.
2011-11-27 22:57:14
bunny

Helló Bunny! 15 éves fiú vagyok 176 cm ...

Kérdés
Helló Bunny! 15 éves fiú vagyok 176 cm és 82 kg, már több mint 1.5 éve edzek, de a mellem ez idö alatt elég lassan, sőt túl lassan fejlödik.Kiprobáltam már supersetteket, más gyakorlatokat, rengeteg mindent, de egyszerüen nem tudom felhozni a mellem.1.5 év edzés alatt 66kg-ról 82 kg-ra nőtt a súlyom, minden izomnak megvan az arányossága.Esetleg tudnál adni valami tanácsot?Előre is kössz! üdv.:Zoli
zozi1996
Válasz
csak ami a gyakran feltett kérdésekbe le van írva!
2011-11-27 16:33:00
bunny

Szia Bunny :) gratulálni szeretnék csak ...

Kérdés
Szia Bunny :) gratulálni szeretnék csak a könyvedhez! Évek óta olvasom az edző válaszol rovatot, nézem a BB.Tv-t, sok erőt és motivációt merítettem a munkádból :) Rendeltem már 4 db-ot is a könyvedből, szerintem ez egy tökéletes karácsonyi ajándék!
zoley
Válasz
köszi, te vagy a legjobb fej! :DDD
2011-11-27 16:30:44
bunny

Heló Bunny.!! Egy egyszerű kérdésem van

Kérdés
Heló Bunny.!! Egy egyszerű kérdésem van talán még elsem kell küldened a faszba.! Edzéstervet kb. mikor kell váltani? Előre is Kösz.!!
Bazsa199
Válasz
edzéstervet nem kell váltani, ez nem alsógatya. a terhelésnek kel folyamatosan növekednie, majd megváltoznia.
2011-11-27 16:30:18
bunny

Hello bunny! Az lenne a kérdésem hogy sz...

Kérdés
Hello bunny! Az lenne a kérdésem hogy számít-e hogy valaki milyen összetételű tömegnövelőt szed ha laktóz érzékeny (gondolok itt a tejsavóra pl.), vagy elhanyagolható? Ha igen tudnál esetleg egy tippet adni hogy milyen tömegnövelő lenne ideális nehezen hízó, laktóz érzékeny egyénnek? Előre is köszi és bocs ha faszságot kérdeztem.
Kayz
Válasz
én is laktóz érzékeny vagyok, még sincs semmi bajom a tejsavóval. próbáld ki a jumbo-t, abban ráadásul kevert fehárje van, nem hiszem, hogy gond lesz.
2011-11-27 16:29:07
bunny

Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy a ...

Kérdés
Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy a weboldalon az étkezés részben a csirkemell fehérjetartalmára 24g/100g van írva, a Sárga Kapszulában te pedig 20g/100gal számolsz. Sejtem hogy ez egy körülbelüli érték, de akkor most melyikkel számoljak, mert 500g csirkemellnél az már +20 g fehérje az első esetben és akkor könnyebb lenne a kajálás, mert a fehérjém meglenne napi 500g cs.mellből meg egy turmixból. Köszönöm a választ.
violator
Válasz
bazmeg, TŐLEM kérdezed, ugyanazt, amit egyszer már leírtam a sárga kapszulába. szerinted most mást mondok, hülye?
2011-11-27 16:26:35
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy a ...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy a 3 napos osztott edzéstervem mellé be lehetne-e iktatni calisthenics gyakorlatokat, anélkül hogy az negatívan befolyásolná az izomzat épülését? A calisthenicsel nem izom építés lenne a cél, hanem olyan izomerő szerzése amit a gépek segítségével nem lehet elérni. Válaszod előre is köszönöm!
iamjanos
Válasz
simán!
2011-11-27 16:24:49
bunny

Szia Bunny! Igaz pár órával ezelőtt írta...

Kérdés
Szia Bunny! Igaz pár órával ezelőtt írtam, de felvetődött bennem még egy kérdés, nem az edző válaszol rovat hatáskörébe tartozik, de ha valaki tud segíteni akkor az te lehetsz. Szóval elolvastam a Fehérjét a vateráról, észlényeknek! című cikkedet és mikor láttam hogy egy Scitec laborról volt szó akkor felkaptam a fejem. Én egy harmadéves biomérnök hallgató vagyok és nagy vágyam lenne a táplálékkiegészítők világában elhelyezkedni. Meg is kérdeztem a szegedi bb shoposokat van-e magyarországi kirendeltsége valamelyik gyártónak de ők Scitec laborról nem beszéltek nekem, azt mondták talán az (...) van gyára hazánkban. De nem sok jóval kecsegtettek, mert hogy külsőst nem nagyon engednének be. A Scitec meg minden mérési eredményét publikálta, többekközött Magyarország vezető étrendkiegészító gyártója, és nem utolsó sorban az én kedvenc gyártóm is. Látnál arra esélyt, hogy nyáron az egy hónapos gyakorlatomat tölthetném a Scitec laborban? Ebben kérném a segítséged és kérlek kezeld az üzenetem privátként, üdv: János
iamjanos
Válasz

én nem hiszem, hogy te a shop.builder szegedi boltjában egy beszabaduló szellemi fogyatékostól volt alkalmad kérdezni, mert az ilyenket a pityix agyonveri egy villáskulccal, vagy ha az nincs kéznéd, kiszereli e célból a budikilncset. az ott dolgozók pedig nem beszélnek faszságodat, azt garantálom, így nem mondanak olyanokat, hogy az általad említett gagyi cégnek gyára van. nincs ugyanis minden cégnek gyára, még a legtöbb nagy amerikai márkának sem. amiről sokan azt képzelik, hogy transformers robotok gyártják lcd kijelző rengetegben, az valójában bérgyártásban készül, gyakran nem is az usában, hanem kanadában. ezért büszke annyira a scitec a saját gyárára, a véleményem szerint kissé feleslegesen, mert ez senkit nem érdekel, a minőség annál inkább, viszont abba meg könnyű hazudni. a "scitec labor" mint olyan, egy másik történet: régebben volt, ilyen, ahol magadat tudtad megvizsgáltatni, de amiről én beszélek, az saját, önkéntes minőségellenőrzés, amire nem mondanám, hogy publikálják, inkább annyi, hogy megnézheted a sajátodat. ez egy józan válasz arra, hogy 15 éve terjesztik hülyegyerekek, akik a márkanevet kiejteni sem tudják, hogy "szar a szkálytek", és csak 10% fehérje van benne. hát ennyire szar, hogy magad csekkolhatod a mérési eredményt a gyártási szám alapján.

a leveledet már nem tudom privátként kezelni, mert megírtam a választ, kitörölni meg már nem fogom, de a lényeget tekitnve rákérdezek, bár sok esályt nem látok. ennek nem csak az az oka, hogy szigorú előírások vannak a gyárban, plusz olyan információka amik nem tartoznak másra, hogy aztán ballagjon a konkurenciához. (nem vicc: olyan ipari kémkedés dolgok vannak, hogy beszarsz, sőt, vannak szánalmak, akik bemennek a scitec boltokba megpróbálják beadni az eladóknak, hogy a scitecet megvették a kínaiak. fél órát röhögtem, amikor ezt meghallottam.)
a legnagyobb probléma ezzel az, hogy nem valószínű, hogy lenne arra kapacitás, hogy valaki menedzselje, hogy egy gyakornok dolgozzon a laborban. 

2011-11-27 16:24:29
bunny

Üdv! Kérdésem lenne a Scitec megatesztte...

Kérdés
Üdv! Kérdésem lenne a Scitec megateszttel kapcsolatban, hogy ugyebár van ez a facebookos jelentkezés ( amit már alapból nem értettem igazán hogy miért facebookon), de ha már így- akkor van lehetőségünk megnézni a többi jelentkezőt. A kérdésem igazából az lenne hogy mennyi esélyem van bejutni 1-2 éves edzéssel, az olyanokkal szemben akik rendesen be vannak cuccolva- mert 1részt látszódik a képükről-másrészt van is köztük akiről tudok( lényegtelen ). Minek kell így jelentkezni? De tegyük fel hogy semmiképp sem akar hozzányulni ha bejut, ő ugy sem fog ugy reagálni a tápkiegre mint mondjuk én, aki sosem látott még ..... mi a véleményed erről? (a bejutási esélyekről). Igazából mindenféleképpen meg fogom próbálni, mert nagyon szeretnék bekerülni.
markus92
Válasz

a bejutási esélyek nem feltétlenül rosszak 1-2 év edzésmúllttal sem. ugyanis nem versenyzőket keresünk, hanem átlagos sportolókat. ez egy ilyen volt-ilyen lett verseny, bárki bejuthat. nagyon nagy előnyt jelent, ha értelmes képet küldesz (amin látszik, hogy tetsileg hogy nézel ki, de nem feszengeni kell, mint a hülye), mert a faszbúkos degeneráltak még rosszabbak, mintha más platformon menne az egész, így rengeteg idióta fog használhatatlan képekkel jelentkezni, akik persze nem jutnak be.

szerintetek az arcképes hülyéket, vagy a cigivel a pofájában flegmázó gyökeret kiválasztjuk? nem hiszem!

2011-11-27 16:06:07
bunny

Kedves Bunny! Gerinc problémát diagno...

Kérdés
Kedves Bunny! Gerinc problémát diagnosztizáltak nálam(lábzsibbadás és mellkasi fájdalom miatt fordultam orvoshoz és kiderült, hogy s alakú görbület van a gerincemben és a csigolyák tolódnak el egymástól). Eddig heti szinten 2-3x edzettem, főleg lábra. Az lenne a kérdésem, hogy ez az edzés ilyen jellegű problémával folytatható-e vagy sem. Szakorvoshoz 2 hét múlvára kaptam időpontot, de érdekelne, hogy addig teljes egészében függesszem fel az edzést vagy azért folytathatom? Válaszodat előre is köszi!
Kriszti82
Válasz
ha nem romlik extrém gyorsan az állapotod akkor nem kell ilyen drasztikusan rögtön felfüggesztened az edzést, bár azzal a félmondattal nehéz valamit is kezdeni, hogy tolódnak el a csigolyák. csigolyaelcsúszásról van szó? ha igen, az bizony mozgásterápiát igényel! szólj majd, hogy mi volt a második vizsgálaton.
2011-11-26 15:30:03
kares

Ropog a csuklóm, az egyik vállam, és a t...

Kérdés
Ropog a csuklóm, az egyik vállam, és a térdem néha még a könyököm is kattan. A térdem már be is volt duzzadva, néha fáj is a vállammal eggyüt. Az lenne a kérdésem mit lehet ezzel kezdeni, mit tehetek ezek ellen?
SUCU

Szia! Kérdéssel most nem fordulok hozzá...

Kérdés
Szia! Kérdéssel most nem fordulok hozzád, csak érdekességképp: http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=509%3Aa-viz-nem-oltja-a-szom jusagot-&catid=81%3Aeuropa&Itemid=198 Nem tudom olvastad e ezt a cikket, ha nem akkor... még egy hülyeség, amiből lehet pénzt csinálnak valamikor. Üdv.
lorelej
Válasz

olvastam az indexen, szánalom.

más: vaterás fehérje téma: http://magazin .builder.hu/testepites/tapkieg/feherjet-a-vaterarol-eszlenyeknek

 

2011-11-22 21:14:14
bunny

Átmenetileg megoldás lehet a mindig bejö...

Kérdés
Átmenetileg megoldás lehet a mindig bejövő videón egy jobb klikk - Play kipipálás. Már egész rutinos lettem benne, a "szia"-ig sem jutsz el a videón :)
Shokyu
Válasz
vannak ám ezzel olyan tervek, hogy ha elolvastad az sárga kapszulát, kapsz egy kukit és nem indul el többet, de idáig még nem jutottunk el.
2011-11-22 21:12:21
bunny

Üdv! Tuti én vagyok béna, de az létez...

Kérdés
Üdv! Tuti én vagyok béna, de az létezik, hogy nem tudom rendesen elkönyvjelzőzni a ev-t? Jó a mátrixos videó, de már párszor végignéztem, hiába bejelentkezve rakom könyvjelzőbe.
pepperoni
Válasz
énis rühellem, hogy mindig bejön, de ez egyelőre így lesz.
2011-11-22 20:01:57
bunny

Szia Bunny! Becsülettel végigolvastam...

Kérdés
Szia Bunny! Becsülettel végigolvastam az alapismereteket, de egy árva szót sem láttam benne a versenyekről. Szerintem érdekes és hasznos cikket tudnál kreálni, ha összefoglalnád a versenyeket, szabályzatokat, kategóriákat. Elég kautikus ennek a résznek a publikálása.Egy-egy versenyről mindig csak utólag lehet megtudni valamit, nem igazán találtam még egy olyan írást sem, amiből kiderül, hogy melyek a Magyarországon rangosnak számító versenyek, vagy melyek azok amik akár válogató funkciót töltenek be, hogy mondjuk kijuss az Arnold-Classicra. (vagy oda csak benevez az ember??) A kategória leírásokról meg ne is beszéljünk... Gondolom nem csak engem érdekel és ha írnál/írnátok ezekről valamit nem csak én lennék roppant hálás érte! :D Egyébként a 2012-es versenyek időpontjai mikor lesznek meg? Köszönöm válaszod és azt is ha finoman küldesz el a sunyiba...
vikici
Válasz

te ugye lány vagy? mert máshogy nem tudom elképzelni, hogy valaki összefüggést lát az alapismeretek és a versenyzés között, de úgy meg is kérdezném tőled, hogy szerinted mi a náthás fasz köze van hozzá?

mellékesen nem vagyok az arnold classic, vagy az ifbb ügyfélszolgálata, és magyarországon egy rangos verseny van, a superbody, amivel nem jutsz ki az arnold classcira. meg valószínűleg sehogy máshogy sem. a 2012-es versenyek időpontjait én találom ki, kis is találtam már 1998-ban, csak lusta voltam kiírni.

ja mellékesen az arnold classic csak profiban rangos verseny, amatőrben nem.

 

 

2011-11-22 14:23:37
bunny

Hello! Kerékpárral járok dolgozni, ez na...

Kérdés
Hello! Kerékpárral járok dolgozni, ez napi 2 óra tekerés összesen, ami 1600 Kcal veszteséget jelent. Azt szeretném kérdezni, hogyha tömeget szeretnék növelni, akkor ezt a kalóriát vissza kell ennem és még ezen felül kell hozzáadni a kalória táblázatban megkapott, tömegeléshez szükséges egyéni kalória mennyiséget? Tehát x+1600 Kcal-át kellene ennem naponta a tömegeléshez? Válaszodat előre is köszönöm!
smoother
Válasz
igen!
2011-11-22 10:24:31
bunny

Szia. Csak egy kérdés: mit gondolsz az ...

Kérdés
Szia. Csak egy kérdés: mit gondolsz az ilyen ultrahangos zsirbontó izékről ? Nem vagyok kövér tipusu, sőtt.. csak annyit látom mostanság a hirdetéseit, hogy érdekel vajon tényleg működik-e ... ? köszi !
fearco
Válasz
persze hogy működik bazmeg. csaK az agyad nem nagyon.
2011-11-22 10:24:08
bunny

Szevasz Bunny! Két kérdésem lenne: 1...

Kérdés
Szevasz Bunny! Két kérdésem lenne: 1. Mikor lesz a következő audio blog? Hiányzik már a dumád hallgatva. Olvasva is sokat nevetek de ott egy halom korrekt gondolat is elhangzik általában, csak azért. 2. Sportedzőnek tanulok, úszóedző konkrétan és általánosságban vagyok kíváncsi a tapasztalatodra, véleményedre a "frissen" végzett edzőkkel kapcsolatban, mindegy mi a sportág. (Személyiség, szakmaiság stb.)
Őrnagy
Válasz

1. megtaláltam a diktafonom garancialevelét, úgyhogy remlem hamarosan megjavítják. az a helyzet, hogy beszart, és diktaon nélkül elég súlyos tökölés audioblogot csinálni.

2. nem nagyon ismerek edzőket, nyilván főleg testépítő területen láttam egysmást, amit jobb lett volna nem látni. de igazából úgy gondolom, neked tök mindegy, milyen a többi edző. az a lényeg, hogy te milyen leszel. biztos vagyok abban, hogy kiemelkedni, sőt még csak jónak lenni sem lehet tehetség, de legfőképp akarta nélkül. ezekben a dolgokban az iskolai tananyag a lófasz szint, aki valamit el is akar érni, az képzi magát.

egyébkétn ez az élet minden területére igaz. nem akarom steve jobsot idézni.

2011-11-21 20:50:30
bunny

Szevasz! Gondolom nem vagy könyvelő, de...

Kérdés
Szevasz! Gondolom nem vagy könyvelő, de hátha tudsz segíteni! Multivitamint egy vállalkozó le tud-e írni az adójából? Főnököm vissza adná az áfát de a könyvelőjének fogalma sincs le írható-e.(jó könyvelő) Ismerek viszont olyan nagy céget ahol a dolgozóknak különböző multi vitamin pezsgő tablettákat adnak, tehát valamilyen formában megoldják. Kösz, ha mégis tudnál segíteni! Szevasz!
sundibundi
Válasz
ezt sajnos csak a könyvelő fogja tudni, de szerintem nem megy.
2011-11-21 20:42:25
bunny

Heló Bunny! Köszönöm a tegnapi gyors,...

Kérdés
Heló Bunny! Köszönöm a tegnapi gyors, hasznos és korrekt válaszodat! Én úgy szeretek edzeni, hogy egyedül vagy maximum még egy ember. Ezért nem járok konditerembe, itthon kialakítottam egy kis sajátot. Van fekpad,haspad,scotpad,lábgép a fekpadon,súlyok 140kg ig,egy-két kezes rudak,franciarúd. Észrevehető, hogy nincs csigás gépem. Ez problémát jelent? Profi gépek nélkül is eltudom érni a kívánt hatást? Elolvastam A Sárga Kapszulát. Rájöttem, hogy egy-két dolgon változtatnom kell, de szerencsére meg is nyugtatott, hogy nagyon sok dolgot jól csinálok. Nagyon hasznos! További szép napot!
Huby0929
Válasz

csigás gyakorlatok nélkül is el lehet érni fejlődést, úgyhogy ez nem gond.

szegeden a cucc!

 

2011-11-21 17:42:23
bunny

Szia Bunny. Először is köszönöm a sárga ...

Kérdés
Szia Bunny. Először is köszönöm a sárga kapszulát, és a sok hasznos dolgot amit az oldalon olvastam, sokat segített nekem. 1 éve edzek, saját céljaim sikerült is elérnem, viszont kb 1 hónapja bicepsz edzés közben megfájdult az alkarom, 2 hétig csináltam úgy hogy fájt de leszartam, egyre rosszabb lett , aztán itt rákerestem, és írtad hogy ez gyakran a túledzettség jele. Pihentem 2 hetet, visszavettem az ismétlésszámot és a súlyt, és elkezdtem újra, de ugyan úgy fáj. Mindegy hogy franciarúd, egyenes, vagy egykezes. Vitamin és ásványi anyag rendben van. Napi 8-10 órát alszom. Természetesen a héten 1x bicepszezek mielőtt fogyatékosnak néznél. Mit csináljak hogy elmúljon a fájdalom? Mit javasolsz? (UI: Érdekes módon kalapács közben nem fáj.)
Hadi50
Válasz

ez sajnos túledzettség ígyis-úgyis. a gyulladás igen lassan múlik el, úgyhogy kénytelen vagy pihentetni azokat a gyakorlatokat, amelyekbnél érzed. (kalapács közben azért nem fáj, mert teljesen más terhelés ési az alkarodat.) 

más: csak hogy lássátok, milyen faszságokkal foglalkozom "szabadidőmben":  http://robogo.blog.hu/2011/11/20/robo goval_a_kulturaert

még másabb: a SÁRGA KAPSZULA holnap megérkezik, az első adagok pénteken kerülnek a futászolgálathoz! 

 

2011-11-21 12:43:56
bunny

Kedves Bunny! Köszi hogy megírtad,és elé

Kérdés
Kedves Bunny! Köszi hogy megírtad,és elérhető a Sárga kapszula .Üdv HC
HARDCORE77
Válasz

nem tudok nyilván mindenkinek válaszolni a köszönő üzenetekre, rengeteget kaptam és köszönöm ezúton is a visszajelzéseket, ez jó motiváció nekem, mert közben rengetek negatív szarral küzdök a színfalak mögött, amiről nem beszélek. (néha olyan, mintha hátulról tolnék egy autót, amíg a bent ülők nyomják a féket.)

köszönöm mindenkinek, aki megrendelte a sárga kapszulát. az előrendelés holnap lejár, már csak rendes áron lesz kapható. nem mondom, hogy elfogyott mind, de majdnem. a segítségetekkel nem bukunk az ügyön, a nullszaldó már megvan.

2011-11-20 21:46:00
bunny

Szia Bunny! Egy nehezen fejlődő mellizom...

Kérdés
Szia Bunny! Egy nehezen fejlődő mellizom esetén te minek látod több értelmét: tricepszel kezdeni az edzést, hogy lefáradjon, és a nyomásoknál a tricepsz ne tudjon annyit segíteni, vagy előfárasztani a mellet valamilyen izolációs gyakorlattal a nyomások előtt? vagy ez teljesen egyéni? Köszönöm a választ!
ebalage
Válasz
VÁLLAL kezdeni az edzést, és faszán, lassú negatívval végrehajtani, épelméjű súllyal.
2011-11-20 21:42:04
bunny

Szia, Zserbinek a proteinbüfis baja neke...

Kérdés
Szia, Zserbinek a proteinbüfis baja nekem reflux-nak tűnik, lehet, hogy így reagál a szervezete... Meg kellene próbálnia valami kis szárazat ennie utána, pl pufirizst. Én reggel edzek, felkelés utáni gyors fehérje, meg a Big Bang szokott hasonló tünetet okozni, de egy kis kaja segít.
jorvos
Válasz
ha a kaja segít, akkor sima savtúltengés.
2011-11-20 20:07:23
bunny

Szia bunny! Hallottál már olyanról, hogy...

Kérdés
Szia bunny! Hallottál már olyanról, hogy valakinek pokoli lesz a lehelete a proteinturmixtól? A helyzet a következő: az illető akármilyen fehérjeturmixot iszik, kurvabüdös lesz tőle a szája úgy, hogy akár 1-2 napig is eltart, mire elmúlik. A torkán kesernyés ízt érez... plusz az igazi, gyomorból jövő rohadásnak a szaga a tünet. Egyértelműen nem emészti jól (vagy leginkább sehogy), de lehet erre valami megoldást találni szerinted? Tejsavó volt az első, aminél jelentkezett ez, kazeinnél dettó, vegyes fehérjéktől és tojásproteintől ugyanez lesz. ELőször azt hittem, csak a tejalapú fehérjékkel van ez a probléma, de sajnos akármilyet próbál az illető, ugyanez a helyzet (még a fehérjeszeletek is ezt okozzák, bár nyilván ugyanaz a forrás). Emésztőenzim esetleg segjthet ezen? Ami még érdekes a dologban, hogy az első pár napban ez nem jelentkezik, csak kb. 1 hét után. Más magas fehérjetartalmú ételnél, húsoknál nem jelentkezik ez. Üdv.,
zserbi
Válasz
nem halottam ilyet, de ennek a történetnek nem a protien turmix az oka, a gyomrodból ugyanis nem jöhet visszafele "lehelet". ha a srácnál ilyen jelenség van, akkor valami gond van, méghozzá akár reflux is lehet. ha másnál nincs ilyen jelenség, csak a proteineknél, akkor neki ez nem való, próbálkozzon aminosavakal.
2011-11-20 16:05:00
bunny

\"Fél kiló csirke nagyjából 100g fehérjé...

Kérdés
"Fél kiló csirke nagyjából 100g fehérjét tartalmaz" by Sárga kapszula. Ez átlagban a csirkehús tápértékére értetted? Mert például Csirkemell filé 25 g fehérje/100 g. Vagyis fél kiló filé 125 gramm. Pontosan mire értetted ezt a 100g-ot? Nem szőrszálhasogatás, komolyan kérdezem. Köszi
Gixer92
Válasz
kakaós csigára bazmeg, meg fogyatékra.
2011-11-19 21:41:29
bunny

Szia! Ma használtam elsőre az edzésem...

Kérdés
Szia! Ma használtam elsőre az edzésemhez pulzusmérőt. Az 1.15 perces edzés eredménye: 148 as átlagos pulzus 1200 kj égettem el. Mi a véleményed kellene e az edzés hosszán vagy intenzitásán változtatni amennyiben izomtömeg növelés lenne a célom. (30 éves vagyok és 93kg.)
desmondka
Válasz
azon kéne változtatnod, hogy ne pulzusmérőt használj, hanem ló-végbélhőmérőt.
2011-11-19 18:16:48
bunny

Szia Bunny! Milyen márkájú pulzusmérő ka

Kérdés
Szia Bunny! Milyen márkájú pulzusmérő karorát ajánlasz.
tunyo903

Szia Bunny! A kérdésem a rizs pontos ...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem a rizs pontos kiporciózásával kapcsolatban lenne. Láttam a honlapon egy mintha tömegnövelő étrendet. Ez alapján egy napi adagom "nyersen" lemért rizsben 400 g. Ezt megfőztem,s körülbelül 1400g-ra dobta kia mérleg. Ezután szeretném étkezésenként kimérni magamnak a rizs adagokat. Vagyis közel 3,5x-es (1400:400=3,5) szorzóval kellene felszoroznom a táblázat szerinti rizs értékeket? Tehát ha az egyik étkezésem 125g rizs és 100g csirkemell,akkor az valójában 125x3,5=437,5g főtt rizst jelent,nem? Köszönöm szépen előre is válaszod!
pmiklos
Válasz

sosem gondoltam, higy matematika-fizika szakos korrepetítor leszek, de a válaszom igen, feltéve ha pontosan ugyanyanni vízben, ugyanolyan rizst főzöl, ugyanannyi ideig.

van persze néhány primkó állat, mint pl. én, aki nem szaorozgat, hanem nyersen mér, aztán ha a főtt adagot kell elosztani x felé, akkor a roppant bonyolult szemmelnézéses módszerrel megoldja.

de lehet neked van igazad, nekem meg ki kéne feljesztenem a Végső Rizsfőző Formulát. 

2011-11-18 18:33:12
bunny

Szia! Meg is néztem és tudom a nevét és ...

Kérdés
Szia! Meg is néztem és tudom a nevét és azt hogy hol él a flasből, de esetleg valami e-mail cím vagy telefonszám érdekelt volna mert szeretném felvenni vele a kapcsolatot. De ha nem adhatsz meg ilyet akkor megértem és bocs a kérdésért.
bigaboca
Válasz
megnézted, tényleg? és te mi a faszt néztél a flash lejátszása közben? a plafont? ;)
2011-11-18 16:00:05
bunny

Szia! Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki...

Kérdés
Szia! Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki gyártotta a gépeket a 76-os bbtv-ben, annak eltudnád e küldeni az elérhetőségét e-mailbe vagy a válaszba írva, mert szeretném vele felvenni a kapcsolatot mert érdekelne pár gép. Előre is köszi a választ.
bigaboca
Válasz
ott van a főoldalon a flashben, de ne zavarjon!
2011-11-18 13:04:08
bunny

Szervusz Bunny! Nem szoktam kérdezni, ed...

Kérdés
Szervusz Bunny! Nem szoktam kérdezni, eddig mindig mindenre megtaláltam a választ, de most muszáj megosztanom veled egy két dolgot. Először is szeretném megköszönni a sárga kapszulát, kötelező és nagyon hasznos darab és külön köszönet, hogy ingyenesen hozzáférhetővé tetted/tettétek! Nem vagyok naiv, sem pedig hiszékeny, gondoltam, hogy nem lesz mindenki egyből jó "tanuló" és keresi fel az irodalmat, de ma olyat hallottam a teremben, amin sajnos nem tudtam nem nevetni és egyben szomorkodni, sajnos kizökkentett. Egy papucsos srác két lánnyal edz, illetve ő edz és edzi a lányokat. A lényeg, amire először felkaptam a fejem az edzés elosztása egy napra, ami a mai nap hát,váll,láb volt, kevert sorozatban?! Megkérdezte tőle az egyik hölgy, hogy nem sok e ez egy napra, a srác kinevette és a válasz a következő volt:"A tested majd elosztja". Vajon ez mit jelenthet azt sajnos nem igazán tudom hová tenni. A következő a guggolás kizárásának oka a lábedzésből:"A combizmom el van használódva, mert az életem folyamán túl sokat sétáltam meg fociztam, a doki is megmondta, hogy ne edzek rá." Megtanultam, hogy kerüljem ezeket a dolgokat, de annyira elkeserítő, hogy mindamellett, hogy valaki ingyenesen segít, egyszerű, nem bonyolult nyelvezettel, életszerű példákkal, mindenki megértheti, de mégsem veszi a fáradtságot, hogy tegyen valamit. A legrosszabb, hogy tovább adja a rossz tudást, aminek a helyességéről szentül meg van győződve és mindenki más idióta. Ha pedig én megyek oda valakihez, megkapom a kedvenc arckifejezésemet, hogy ez a nagyképű fasz mit okoskodik itt. Hát leszarom, de továbbra is segítek, ha szükségét látom. Neked sok sikert a további munkáidhoz és az élethez! Továbbra is maradok őszinte híved, Péter.
landon
Válasz

ma egy kétnapos konferencia második napján vettem részt (egy rövid előadást is tartottam, ami poén volt, mert spontán jött a dolog), ahol olimpiai sportolókhoz köthető emberekkel beszélgettem az előadásokon kívül is. mindennek az volt a tanulsága, hogy tíz évig edző, sokmillió forintból készülő, edzői háttérrel rendelkező, államilag támogatott sportolóknak nincs annyi eszük, hogy mondjuk indiában nem kéne összevissza zabálni minden szart. és amikor ezt felhoztam, többen fel voltak háborodva hogy nemhogymá' ne kajáljon egy jót szegény sportoló. kérdeztem is, hallottak-e sporttáplálkozásról, arról, hogy precízen kiszámolt étrend, de persze ez hülyeség, a sportoló hadd egyen amit akar. mondom igen, amikor nem készül versenyre, akkor egyen amit akar. de nem verseny és különösen doppingteszt előtt, amikor tudni lehet hogy egotikusabb országokban a gyógyszerezett állatok húsa is produkálhat pozitív tesztet. (arra mondjuk most nem térek ki, hogy szegény sportlóknak mennyi mindenféle gyógyszert kell szedni, mert betegek szegények.)

ez a szint komoly sportokban is, úgyhogy ne csodálkozz az idiótákon.

és semmiképpen ne keseredj el. nem kell megváltanunk a világot, bátran lehet mindenki hülye, emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

a sárga kapszula elég jól fogy, lassan meglesz a nullszaldó, sőt talán még el is fogy.

2011-11-17 20:13:10
bunny

Hello Bunny! Már egy jó ideje edzek, ...

Kérdés
Hello Bunny! Már egy jó ideje edzek, nem versenyszerűen csak mégis, hogy formában tartsam magam. A kérdésem az lenne hogy a könyvben valamint a weboldalon leírtak mellett milyen edzés sort lehet alkalmazni a hasizmon található zsírpárnák eltüntetésére? Köszi
bazsi1989
Válasz
majd megmondom, ha elmondod, hol olvastad, hogy hasizom edzéssel kell eltüntetni a zsírt, idióta.
2011-11-17 15:11:17
bunny

Heló Bunny! A Scitec tesztel kapcsolatb...

Kérdés
Heló Bunny! A Scitec tesztel kapcsolatban lenne kérdésem.Ugye,1 ember a facebookos akció nyomán,úgymond soron kívül bekerülhet,ha jól értelmeztem.Azt szeretném kérdezni,hogy itt az a döntő,hogy ki mennyi szavazatot szed össze,vagy pedig,hogy ki milyen fizikummal rendelkezik?Gondolom inkább a szavazatok száma dönt. A -rendes- válogatás,mikorra várható? Köszi.
040589
Válasz

a rendes válogatás is kezdődik nemsokára. a faszbúkos beszavazásról annyit, hogy az elmebetegek biztosan nem jutnak be, de az kivételükkel a szavazás dönt.

bátran jelentkezeztek a tesztre, már nagy helyzeti előny, ha valakinek van agya és értékelhető képet küld.

 

2011-11-16 18:39:23
bunny

Hello Bunny/Kares! Ma voltam vérvételen...

Kérdés
Hello Bunny/Kares! Ma voltam vérvételen, és amikor nézegettem a leleten a vérképet feltűnt, hogy alacsony a neutrophil szám. Azért kellett mennem vérvételre, mert kb. egy hónapja voltam, és akkor is alacsony volt a fehér vérsejt és ezért kellett elmennem most is. Utána néztem láttam, hogy a neutrophil is a vehérvérsejt része(legalább is én így értelmeztem), és elég gáz hogyha kevés van. A táplálkozásommal kapcsolatban annyit, hogy szemetet csak akkor eszek ha muszáj. Vitamin és ásványi anyag bevitel rendben van és alap tápkiegeket. szedek csak. Mitől lehet alacsony a neutrophil szám, és mit lehet kezdeni vele. (1,29 g/l) Köszi.
atih
Válasz
épp azon beszélgetünk a karessal, hogy melyikünk a hematológus. én nem, úgy néz ki, ő sem, talán a pók? lehet a pók az, de ő nem mondja, mert nem tud beszélni. a krino se tud, ő viszont fingik.
2011-11-15 23:42:17
bunny

Szia Bunny. Elég régóta regisztrálva va...

Kérdés
Szia Bunny. Elég régóta regisztrálva vagyok, de ahogy jött a "körlevél", kattintottam egyből, hogy dobjanak meg engem is egy sárgával :D Nem kezdem leírni az életpályámat és nem kezdek filozófiai kiselőadásba, de szögezzük le, nem ismerek még egy olyan palit mint te (sajnos). Köszönet mindenért.
yirnf
Válasz

köszi. mondjuk a siker akkor teljes, ha elmondom: most írt egy gyopár, hogy teCik neki a könyven, tök jó, most már mindent ért, és hogy szaunázzon-e edzés után, az égeti-e a zsírt?

szóval: a világot nem váltjuk meg. kezdődik egyébként a scitec teszt, olyan képekkel jelentkeznek a jobbágyok, hogy azon agyalok, azokat is ki kéne tenni, hogy röhögjetek, mint a fél oszág a megasztáron.

más: sport1 TV-n mindjárt (17.45) superbody összefoglaló!

 

2011-11-15 17:14:50
bunny

Szia! Ne haragudj, még két kérdés a cik...

Kérdés
Szia! Ne haragudj, még két kérdés a ciklikus-ketogén diétával kapcsolatban, utána nekiugrok. :) 1: olvastam itt nálatok egy cikket, nagyon szép és átfogó biokémiai háttérrel, edzés és táplálkozással. Le a kalappal amúgy. Ebben olvastam, hogy miként érdemes edzeni a ketogén diétában. Két verzió van, ha minden héten végzünk ch feltöltést. 1. verzió: hétfő- mell/hát, kedd-láb/has, péntek-váll/kar. 2. verzió: hétfő-láb/hát/bicepsz kedd-mell/váll/tricepsz/has péntek-magas ismétlésszámú kimerítő köredzés. Így osszam be, vagy csináljam ahogy eddig. 4-5 részre osztva a test, rövid intenzív edzés és minden edzés után aerobozás. Második kérdés. Gondolom mindenféle tejtermék tilos, mert mindegyikben van tejcukor, ami szénhidrát?! Mégegyszer köszönöm, remélem más kérdés már nem merül fel :)
Spartan Warrior
Válasz

a második verzió a jobb, de szerintem akkor sincs gond, ha simán edzel ugyanúgy, mint eddig.

én erősen javaslok mindeféle tejtermék elkerülését, d eha nagyon nyűglődsz, beleférhet egy cottage cheese. természetesen tejsavó izolátum kéne, lehetőleg nullás, mint a scitec iso best, de a sima 100% whey protein is elmegy.

2011-11-15 15:56:29
bunny

Szia Bunny. Heti 3szor edzek hétfő szerd...

Kérdés
Szia Bunny. Heti 3szor edzek hétfő szerda pénteken, ha egy testrész kb 8-9 naponta kerül megedzésre az még belefér vagy az már sok pihenő? Mert így néz ki az edzésem: hétfő:bicepsz-tricepsz,szerda:mell, váll péntek:hát és következő héten hétfőn teljes láb és minden csúszik egy edzés nappal tehát minden testrész kb 8-9 naponta kerül megedzésre kérdésem h ez nem sok pihenő e? köszönöm
rmd7
Válasz
nem sok. komoly intezitás kell és kész.
2011-11-15 11:39:05
bunny

Hello, 184cm magas, 90kg, 32éves vagyok....

Kérdés
Hello, 184cm magas, 90kg, 32éves vagyok.Pár hete kezdtem edzeni, most az étrendemet szeretném rendbe tenni.Ezzel kapcsolatban kicsit összezavarodtam.(Tömegelni szeretnék, heti 4-szer edzek, mellette mást nem sportolok) Itt a body.builderen lévő kalkulator alapján kapott értékek egészen mások mint a shop.builderen lévő minta étrendekben lévők.(ott 90kg-hoz több a fehérje, kevesebb a ch) Melyik alapján állítsam össze az étrendem? 2g fehérje/tsk és 8g ch/tsk és kb 4500 kcal/nap jó vagy sok/kevés? Előre is kösz a választ
kornel790309
Válasz
végülis csak egy kibaszott könyvet írtam most, amit ingyen letölthetsz és minden benne van, de te csak baszkódj a kalkulátorral.
2011-11-15 11:38:23
bunny

Szia Bunny! Multi pro-t szedek vitamin/á...

Kérdés
Szia Bunny! Multi pro-t szedek vitamin/ásványi anyag szükségletem fedezésére. Megfigyeltem, hogy miután beveszem, kb. 3-4 óra múlva erősen sárga színű a vizeletem. Van e között és a vitaminok hatásfoka között valamiféle kapcsolat? Arra gondoltam, hogyha edzés előtt 2-3 órával venném be, akkor a vitamin "feldolgozása" a testemben akkor érné el a csúcspontját, amikor az edzés utáni 1 órás anabolikus állapotban vagyok. Nagy butaság? Mellesleg JÓ a könyv! Igazából szerintem ha valaki elolvassa, nem sok új dolgot lehet kérdezni, csak mondjuk ehhez hasonló szöszöket. Üdv.
saby0914
Válasz
ez azért van, mert a lelked mélyén kínai voltál az előző életedben. én azért kissé megijedek, hogy a könyv elolvasása után még ilyeneket kell kérdezni, igaz, ráhagytam néha a kedves olvasóra bizonyos dolgok tapasztalati úton való felfedezését is, pl. hogy vegyél fel edzőcuccot, ne meztelenül menj a terembe, télen hideg van, a vitamintól meg sárgát pisálsz.
2011-11-15 11:37:19
bunny

Kedves Bunny! Az lenne a kérdésem, hog...

Kérdés
Kedves Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy van-e tapasztalatod dr. Lenkei tejsavó proteinjeivel kapcsolatban? A Full Force Simple Whey-je helyett szeretném használni, de nem tudom melyiket érdemesebb. Itt vannak róla a legfontosabbak (nem szeretném az egészet idemásolni, mert tudom, hogy ez nem a reklám helye, és fárasztani sem akarlak): egy adagban: fehérje: 23.28g CH: 2,99g (2,63 g cukor+0,36 g keményítő) zsír: 1,92 g (1,2 g telített). Összetevők: Tejsavó-protein koncentrátum; tejsavó-protein izolátum;tejsavó-protein hidrolizátum; L-glutamin; vanília aroma; sűrítőanyag: guarmagliszt; L-leucin; L-izoleucin; L-valin; édesítőszer: szukralóz. Előre is nagyon köszönöm a válaszod és további sok sikert kívánok! (Külön grat. a sárga kapszulához!)
Agaka
Válasz

én nem láttam még lenkei doktor bácsit edzeni sosem és úgy gondolom, rutin nélkül. én éppen most kezdem tanulmányozni a full force cuccokat, amelyek olcsó kategóriásak és kezdőknek fogom javasolni, vagy épen pénzhiánnyal küzdőknek, illetve erősportolóknak.

namost félreértve azt, hogy a lenkeinek semmiféle tapasztalata nincs (jól látható marhaságokat is írnak a termékleírásban, nála 3 tojásban 25g fehérje van), miközben a full force a 2006-os év proteinjét gyártó cytogen utódja, nézd meg az árakat: a lenkei féle cucc 6000ft/kg, miközben a simple whey 4500ft.

belemehetnék még abba, hogy szerinted én fogok-e javasolni, vagy reklámozni nálunk nem kapható készítményt, fogok-e javasolni és reklámozni NEM tápkieggyártó által gyártott készítményt, kipróbáltam-e a lenkei szarját a saját pénzemen, hogy a hozzád hasonló észlényeknek javasolni tudjam, megkérdezhetném azt, hogy te, mint kvázi sportoló mi a büdös picsát keresel a lenkei boltjában és hogy úgy en bloc teljesen elment-e az eszed.

jó, hogy nem jössz nekem minden szarral, amiben belebotlasz a teszkóban.  

a sárga kapszulát talán olvasd VÉGIG, a mellékleteket is!

2011-11-15 11:34:24
bunny

Szia Bunny! Egy egyszerű és rövid kérdé...

Kérdés
Szia Bunny! Egy egyszerű és rövid kérdésem lenne, hogy a fekvenyomás előtti bemelegítésnél észlelt enyhe váll fájdalommal kell a foglalkozni, abban az esetben, ha az a bemelegítés után teljesen elmúlik? Még az 1 ism-es max. nyomásnál sem jön elő és semmilyen más gyakorlatnál egyébként nem jelentkezik még a bemelegítés szakaszban sem. Köszönöm válaszod!
csabika1444
Válasz
ilyenkor mindenképp javaslunk bemelegítő krémet, illetve a gimnasztikai melegítés legyen nagyon alapos.
2011-11-15 01:55:32
kares

Hello! Megvizsgáltam egy átlagos napi ét...

Kérdés
Hello! Megvizsgáltam egy átlagos napi étrendemet, ami fehérje dús (túró, sajt, hús) és összegezve azt tapasztaltam, hogy a fehérjeszükségletem fedezi a napi igényemet. Körülbelül 120 g fehérje jött ki a 72 kg-omra, ami az 1.7-es fehérje szorzó alapján pont jó. Inkább a szénhidrátom jött ki kicsit alacsonyra (376 g). A kérdésem az lenne, hogy ezek alapján akár fel is hagyhatok a fehérje kiegészítőkkel vagy azért egy kicsit biztosítsam túl a napi fehérje mennyiséget egy adaggal az edzések után? Plusz szénhidrátra mit javasolnál? Szeretnék tömegelni. Válaszodat előre is köszönöm!
smoother
Válasz
a fehérje kiegészítő nem csak azért kell, hogy elég legyen a fehérje, hanem azért, mert edzés után tejsavó proteinnel tudsz leggyorsabban fehérjét bevinni.
2011-11-14 11:44:07
bunny

Szia Bunny,Kares ! Anyukámmal kapcsola...

Kérdés
Szia Bunny,Kares ! Anyukámmal kapcsolatban írnék , pontosabban a könyökével kapcsolatban. Kb. 2 hónapja fáj neki, van, hogy fájdalomcsillapítót is szednie kell. Vitamin, ásványi anyag megvan, pluszba még szed glükozamint is. Olvastam Kares teniszkönyökös cikkét, és ,ha mindent jól értettem akkor ez teniszkönyök. ( akkor fáj neki leginkább, ha a kézfejet kifelé fordítja [ Ujj (és csukló) feszítők : kézhát közeledik az alkar külső felszínéhez : 11 db ] , de van , hogy nyugalmi állapotban is " belenyilal " a fájdalom. ) Súlyzós edzést nem végez , ilyen Béres Alexandra és társai tornát szokott csinálni, de mióta fáj már ezt sem nagyon. Túlerőltetve tehát nem hiszem, hogy van, a mindennapi életben sem kap különösebb terhelést. Azt szeretném kérdezni, hogy, mivel tudnánk valamiféle pozitív irányú változást elérni , illetve, hogy lehet-e egyáltalán, vagy csak műtéttel ? Köszönöm előre is.
dominiko
Válasz
gyógytornász nem mondhat olyat, hogy csak operáció, mivel mi nem műtünk. sajnos a teniszkönyök azon kevés problémák egyike, melyeket nem lehet mozgásterápiával kezelni. konzervatív kezelés persze van, ez csuklórögzítő alkalmazását jelenti. érdemes orvost keresni, főleg ha nincs a napi rutin során túlterhelve, hátha sikerül megoldani a gyulladást. a cikkek és válaszok sokszor azt a célt szolgálják, hogy felismerjétek a problémákat, hamarabb és célirányosabban keressetek megoldást.
2011-11-13 20:08:33
kares

Hello! Grat a sárga kapszuláért! Régóta ...

Kérdés
Hello! Grat a sárga kapszuláért! Régóta edzek már, de csak 2hónapja raktam rendbe az étrendemet,5g ch/tsk,2g f/tsk...1hónapja 5g lengamolaj is megy minden étkezéshez. Mindig inkább kicsivel több mint kevesebb. A 2hónap alatt csupán, 2-3kg jött fel. Edzés-kaja pedig rendben van. Kondi mellett nehéz fizikai munkát végzek és mennek küzdősportok is(intenzitásukbol visszavettem). Meddig emelhetem a ch-t, mert szerintem 1hónapra kevés az az 1kiló? vagy inkább legyek türelmes és ne emeljek? (Hard g. vagyok). Köszi
hofek
Válasz
úgy érzem, erősen el vagy tévedve, amikor azt hiszed, a tömegnövelés havi növekményben mérhető folyamat. ennél tüelmesebbnek kell lenned.
2011-11-13 17:39:02
bunny

Sziasztok! Nem edzéssel kapcsolatban í...

Kérdés
Sziasztok! Nem edzéssel kapcsolatban írok, kutyákkal kapcsolatban szeretnék megosztani egy kis infot. Kevés állatorvos tudja épp ezért kevesen is mondják, de főleg a kistestű kutyáknál, sok gondot okozhat a bűzmirigy telítődése és ha a mirigy nem tud ürülni (alapvetően a széklettel távozik). A most féléves törpetacskónknál vettük észre, hogy amikor leült, a mellső lábaival húzta magát a földön, illetve elkezdett tüsszögni és a szeme is begyulladt. Elvittük állatorvoshoz, aki igazolta a mirigy telítődését, enyhébb esetben egy mozdulattal tudja üríteni. A kutya azóta nem tüsszög, nem vakarózik, nem csipás a szeme és a fenekét sem húzza a földön. Ha a mirigy elzáródása miatt a gyulladás tovább gyűrűzik, abból súlyos szövődmények alakulhattak volna ki. Érdemes figyelni a tüneteket!
Bombata
Válasz
mi minden szervízen nyomatunk bűzmirigyet.
2011-11-13 16:54:06
bunny

Csao ! Pár hónappal ezelőtt elhatároztam...

Kérdés
Csao ! Pár hónappal ezelőtt elhatároztam magam, hogy igenis változtatok a testalkatomon, eljárok kondiba, szedek cuccokat többet kajálok stb, minden héten eljárok 3x-4x és imádom és látható a változás ! Egyedül annyit szeretnék megkérdezni, vigyázni szeretnék a hátamra , ezért kiváncsi lennék melyek azok a gyakorlatok, amelyek köztudottan terhelik a gerincet mondjuk ,mert azokat nem csinálnám? Vagy pl hogyan tudnám megerősiteni a hátam ,hogy ne romoljon a gerincem? Én konkréten a guggolás közben, nyakból nyomásnál és a súlyzós evezésnél érzem egy kicsit a hátam, vagy egyszerűen az izmok erősődnek és ne foglalkozzak vele ? Elnézést az idétlen kérdésért csak biztosra akarok menni és 1000 köszi !!
gunnarka
Válasz
igazából csak annyi dolgod van, hogy nem használsz eszetlen súlyokat. ha viszont mindenképp érzed a derekad, ne csináld az adott gyakorlatot.
2011-11-13 16:39:42
bunny

Hali.23éves 175cm és 80kg vagyok, nem zs...

Kérdés
Hali.23éves 175cm és 80kg vagyok, nem zsírosan. A napi 5kaja mellett amiben benne van 500gramm csirke vagy hal és 400 gramm rizs, iszok kettő fehérjét,+5gramm glutamin a fehérjékhez, egyett 8körül a másikat edzés után. Glutamint 5grammot még lefekvés előtt is, edzés előtt pedig hot bloodot iszom. Most vettem arginint és lizint a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenn hogy jó-e ha reggel 3gramm arginin, edzés előtt 2gramm arginin, lefekvés előtt pedig 1-2gramm lizin, vagy ha nem így akkor hogyan szedjem? Az edzés előtti hot blooddal szedhetem-e az arginint vagy más időpontban? Fehérje+szénhidrát megfelelő így vagy még több kellenne? (tömeget növelnék, de ha lehet nem zsírosan)
peti0528
Válasz
nyugodtan mehet hot blooddal az edzés előtti arginin, akár 5 g is, mert elég nagy dózis kell belőle. egyéb időpontokban pedig messze legyen a fehérjéktől.
2011-11-13 16:38:26
bunny

Hello! Nekem olyan problémám van,hogy m...

Kérdés
Hello! Nekem olyan problémám van,hogy már vagy 14 hónapja kondizok intenzíven,napi 5-6 szor eszek és havonta 1 hét pihenőt tartok,de nem fejlődök valami látványosan,pedig a gyakorlatok kivitelezésére ügyelek és minden másnap izomlázam van ahova dolgozok ,szóval izmok meg vannak terhelve rendesen.A mell alsó része semmit nem fejlődött szó szerint, nem tudom,hogy a negatív nyomás ér-e valamit ,mert a mell alsó részénél nem éreztem terhelést mint pl. az egyenes és ferde padú fekvenyomásnál.Szóval a fejlődéssel várnom kell vagy valami rosszat csinálok?A mell alsó részéhez az egyenes fekvenyomás elég lesz?
PGabor1994
Válasz
amíg ott tartasz, hogy szerinted a mellnek van alsó része, viszont havonta 1 hetet baszol edzeni, addig ne csodálkozz.
2011-11-12 23:48:34
bunny

Szia báni! Te vagy a legjobb, de tény...

Kérdés
Szia báni! Te vagy a legjobb, de tényleg, a rovatot olvasva mindig jobb lesz a kedvem! De ami miatt kivételesen írok az-az hogy, jövő hónapban szeretnék egy saját sárga kapszulát könyv formában rendelni, meg oldható hogy alá írd nekem? Az lenne a bibliám, nem csak a tudás miatt ami benne van, hanem attól az embertől olvashatnék aki gyakran, (sokszor akaratán kívül) meg nevettet, és kevesek közé tartozik akikre felnézek. Üdv Attila!
Attilaahun
Válasz
köszönöm az elismerést és igen, dedikálni fogom a sárga kapszulákat. cseppet sem nagyképűségből, magamtól eszembe sem jutna ilyesmi, hanem mert szinte mindenki kéri. így pedig kötelességem egy napot rászánni, legfeljebb lesz egy kis csukló-izomlázam.
2011-11-12 22:36:03
bunny

Hello, Egy olyan kérdésem lenne,hogy a ...

Kérdés
Hello, Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Capriovus által forgalmazott folyékony tojásfehérje fogyasztható-e nyersen vagy inkább rántottaként célszerűbb? Az emésztés és a végett érdekelne. Válaszodat Köszönöm.
Csabee76
Válasz
rántottatként nem lesz tökély, mivel pasztőrözött, ez a rendes tojással ellentében fogyasztható nyersen is.
2011-11-12 21:50:13
bunny

Sziasztok! Elsősorban Kares felé szere...

Kérdés
Sziasztok! Elsősorban Kares felé szeretném intézni a következő kérdést. Igaz, hogy a hanyagtartás okozta gerincferdülés(enyhébb) 20-22 éves kor felett már nem helyrehozható? Jártam ortopédián többször is(évekig), minden esetben azt mondták, hogy járjak rendszeresen úszni. Én pedig mondtam, h ez nem megoldható, mert a legközelebbi uszoda nagyjából 40km-re van tőlem. Erre mondták, hogy hát pedig kellene, satöbbi, és hazaküldtek. Nemaz, hogy na jó akkor próbáld meg a gyógytornát hülye, vagy valami ilyesmi, hanem csak elmondták, hogy márpedig úszni kell, mert az milyen jó, és jöhettem haza. A legnagyobb poén pedig most következik: Pár hete voltam legutóbb, és egyenesen megmondták, hogy mivel már huszonéves vagyok(21), úgysem lesz jobb a gerincem, ne is menjek oda többet. Mindezt úgy, hogy meg sem néztek. Igazából ez a dolog megilyesztett, főleg azért, mert egy ideje kb 90 percnél nemnagyon bírok többet egyhelyben állni anélkül, hogy ne kezdene fájni a hátam. A kérdésem az, hogy ilyen korban már tényleg ennyire reménytelen a helyzet, vagy valahogy lehet még segíteni? előreis köszönöm a választ. üdv
szabofighter
Válasz

próbálok objektív maradni. csak tényszerűen.

 

1. hanyagtartás ellen az úszás pontosan semmit nem ér. az úszóknak jellemzően szinte nincsenek lapockaközti izmaik. a hanyagtartás pedig pont itt kezdődik. gyakori viszont körükben is a hanyagtartás.

2. a kialakult gerincferdülés a csontosodás befejeződése után csontszerkezeti szinten logikusan nem befolyásolható (itt tartasz most te) de bármely életkoran lehet célzottan izomerősítést végezni . pl kozépkorú hölygeknek akik jó eséllyel csontritkulás előtt állnak ruinszerűen tartunk tartáskorrekciós tornákat. többnyire ők sem 20 évesek ám!

3. nem bírod a statikus testhelyzetet. ez izomgyngeség lesz. veled egyszerűen nem akartak fogallkozni.

 

jövő héten csütörtök reggelig pesten leszek, utána itthon debrecenben. keress meg, megtanítok neked edzőteremben végezhető célgyakorlatokat. vagy gyógytornát terem nélkül. ahogy megfelelőbb.

lightweight@gmail.hu (HU!!)

2011-11-12 15:47:32
kares

Szia Bunny! Vettem egy doboz Jumbo pak-o...

Kérdés
Szia Bunny! Vettem egy doboz Jumbo pak-ot egy szlovák boltból, (...) és ugye itt a shopbuilderen 12 kapszula van meghatározva egy csomagban, ebben pedig 13 kapszula illetve 10 kapszula és 3 tabletta van minden egyes csomagban. A csomagolás rendben volt a belső fólia rajta volt a külső plomba viszont nem, a doboz stimmel. A beltartalom ugyanaz lehet mint a Magyarországon forgalmazott Jumbo pakkban vajon? Vagy lehet itt valami turpisság?
chemeest
Válasz

szerencsére nem tartunk ott még, hogy a scitecet hamisítsák. (bár volt olyan gyártó, amelyik direkt megtévesztő dizájnnal, és hasonló terméknevekkel jött ki jött ki. mint az adonis cipő.)

amit most látsz, az egy gyártástechnológagi változtatás. az egyik tablettának a gyártását nem tudták elég jól megoldani, ezért felváltották két kapszulával. így most 13 darabból áll a jumbo pak.

ilyenek előfordulhatnak, mert állandó, folyamatos minőségellenőrzés van, és ha valamivel nem elégedettek a gyárban, fejlesztenek rajta.

2011-11-11 19:08:26
bunny

Olyan sovány vagyok, mint a bokád. Az a

Kérdés
Olyan sovány vagyok, mint a bokád. Az a 23g zsír sokat számitana? Egyébként a felszivodásra irányult a kérdés, nem hogy jót tesz e vagy sem.
Gixer92
Válasz
nem számít sokat. a hozzállás számít sokat, amelynek része, hogy felfogjuk: a boltban kapható mikiegeres cornflakes és tejcimejci-szarok a hétköznapi fogalmatlan idiótáknak valók, akik szarnak arra, hogy mit esznek. és az az élelmiszeripar gyártja nekik, aki szarik arra, hogy ezek mennyit járnak orvoshoz. attól, hogy vékony vagy, még nem szart kéne enned, 23g telített zsírral. főleg nem edzés után. a felszívódást nem hiszem, hogy el kéne magyarázni, 23g zsír kibaszott sok és pont elég ahhoz, hogy rezisztensebbé tedd a sejteket. de nem hiszem, hogy ebben a sportban léteznek annál hülyébb emberek, akik a drága pénzen vásárolt, bonyolult és drága technológiával viszonylag tejcukor és zsírmentessé tett tejsavó proteint beleöntik valami tejcukros-zsíros szarba.
2011-11-11 18:56:57
bunny

Szia Bunny! Először is köszönöm a Sárga ...

Kérdés
Szia Bunny! Először is köszönöm a Sárga kapszulát, és lehetőséget a térítés mentes olvasáshoz! Király:-) 24 évvel ezelőtt fogtam először súlyzót a kezembe, és bátran állíthatom, hogy önmagamhoz és a lehetőségeimhez képest sokat fejlődtem a kiindulási állapothoz képest. Most, hogy olvasgatom ezt a web oldal , rájöttem mennyi mindent rosszul csináltam, csináltunk:-( Folyamatosan rosszul kajáltam, rossz felfogásban szálkásítottam, és ami a lényege a mostani kérdésemnek, hogy folyamatosan túledzett lehettem. Már akkoriban is és most is, hogy egy éve újrakezdtem az alakformálást, folyamatos izomlázak gyötörnek, ennek ellenére többször egy héten edzettem egy-egy izmot.. Akkoriban azt mondták az jó, mert legalább tudod, hogy dolgozott az izmod:( Most sajnos ugyan az a helyzet, folyamatosan 2-3 napi tartó, izomláz gyötör persze a napok teltével csökkenő intenzitással, annyi különbséggel, hogy most egy alkalommal edzek meg egy izmot egy-egy héten. Kérdésem az lenne, mit lehet ezzel tenni? Ez abnormális dolog, vagy sok másnak is van ilyen, így ezzel együtt kell tudni élni? Nem elviselhetetlen a fájdalom, de nem is túl jó érzés a hét minden napján:-) A választ köszi!
Viktor73
Válasz

az ilyen erős izomláz a felfokozott ammóniatermelődés miatt van. ez egyáltalán nem jó dolog. sajnos az intenzív edzés (főleg a túledzés) könnyen vezethet az izmok savasodásához és ammóniatermelődéshez. az ammónia jó cucc, megízesíti a fingot, de a test összes sejtje számára mérgező, igaz ezt csak halkan merem leírni, mert valami fogyatékos újságíró lehozza holnap blik címlapon, hogy az edzés mérgező.

a legegyszerűbb megoldás a táplálékkiegészítőkben rejlik. célszerű pl. edzés előtt-után antioxidánsokat használni, mint  a c vitamin. az l kanritin szintén jó barátunk ebben is. ilyenkor különösen jól jönnek a speciális mainosavak mint az arginin, sőt azt ezt tartalmaző edzés előtti fogmulák is, mint  abigbang vagy hot blood. természetesen marha lényeges, hogy a vitamin és ásványianyag bevitel rendben legyen.

2011-11-11 18:49:44
bunny

Szia! Szeretném kipróbálni a ciklikus-k...

Kérdés
Szia! Szeretném kipróbálni a ciklikus-ketogén diétát, de olvastam olyat róla, (bár mondom őszintén nem tudom hol) hogy olyankor az embernek nehezebben forog az agya, fáradtabb is, kevésbé energikus, mint a "hagyományos" diétánál. Mivel most lesz vizsgaidőszak nem jönne jól. Viszont ilyenkor nem kell suliba járni, csak dolgozni és tanulni otthon, így sokkal könnyebb odafigyelnem a precíz étkezésre. Sajnos senkit nem tudok az ismerőseim közül, aki már kipróbálta volna és tudna mondani véleményt, Neked viszont úgy tudom van tapasztalatod. Köszi előre is a választ
Spartan Warrior
Válasz
van, és ez szerintem korántsem olyan vészes. lehet van olyan, aki nem bírja, de én azt mondom, nem rosszabb semmivel, mint bármelyik diéta. nem feltétlenül penge az agy mindig, de sokkal nagyobb gond inkább, hogy mondjuk sok meló mellett nehéz betartani és ha kimarad egy étkezés, könnyen kikészülsz. próbáld ki nyugodtan!
2011-11-11 18:23:24
bunny

Szia! Az lenne a kérdésem,hogy hány éves...

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem,hogy hány éves korig lehet az izmot növeszteni,és hány éves kortól nem tud fejlődni jelentősen?Sok oldalon kerestem a választ,és volt ahol 35 éves kornál írták,hogy utána már nem könnyű izomtömeget szerezni.Volt ahol későbbre tették ezt a kort.Igazából ahány oldal annyiféle válasz..... A te véleményedre lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban. A választ előre is köszönöm!
koke25
Válasz
az én véleményem az, hogy kurva felesleges ezen aggódni. ennyire komolyan nem lehetsz hülye, hogy azt hiszed, ha valaki 35,1 évesen nekiáll edzeni, nem tud felszedni tömeget. ha 70 évesen állsz neki, akkor is izmosabb leszel edzéssel, mint edzés nélkül. magyarázzam tovább, vagy rátérhetünk arra, hogy irigylem a problémáidat?
2011-11-11 18:21:03
bunny

Amennyiben az edzési utáni shake-be keve...

Kérdés
Amennyiben az edzési utáni shake-be keverek ebből (széndirát tartalom: 100g/68g), akkor rontja a fehérje felszivódását? A szénhidrát mellett tartalmaz még 23 g zsirt és 3 g fehérjét. Ez a cucc a tejet helyettesitő készitmény, amiből azért könnyebb bevinni szénhidrátot, mint rizsből vagy hajdinából. http://href.hu/x/ggb4
Gixer92
Válasz
23g zsír az kurva jó élből, okos ötlet, meg amúgy bébipapit meg minden szart kell eszegetni a boltból, az lesz a titok.
2011-11-11 18:19:22
bunny

szevasztok most végeztem ki egy doboz h

Kérdés
szevasztok most végeztem ki egy doboz hotblood-ot és választ...
bodo
Válasz
gondolkodj el a stíluson. a kérdésed pedig értelmetlen, ne tedd fel többször.
2011-11-11 14:45:11
kares

Hello! Elolvastam a sárga kapszulát és n...

Kérdés
Hello! Elolvastam a sárga kapszulát és nekem nagyon sokat segített. Sokmindent megértettem ami eddig nem volt világos. Az a kérdésem lenne most hozzád hogy a tőkehalmájban mennyi fehérje van? A konzervre nincs ráírva és az interneten se találok róla semmit. Köszi a választ
violator
Válasz
én sem tudom, de ez azért van, mert nem lényeges. tőkehalmájat ugyanis max. a zsírtartalma miatt fogyasztunk.
2011-11-11 08:20:38
bunny

Kedves Bunny. 3 hónapja tömegnövelő étre...

Kérdés
Kedves Bunny. 3 hónapja tömegnövelő étrendet és edzést folytatok, napi 400-450gramm szénhidrátot eszek meg, ez leginkább rizs, dextóz, és a tömegnövelőben lévő "cukorból" áll. Nem kerülöm a cukros ételeket (tejberizs, sütemények, kakó, brios...stb). Az a kérdésem lenne, hogy ez a túlzott cukorbevitel nem okozhat-e cukorbetegséget, vagy valamilyen károsodást a szervezetemben (pl:hasnyálmirigy)? Persze odafigyelek a megfelelő mennyiségü és minőségü fehérjére, és vitamin bevitelre is. Köszönöm válaszod.
tibbike
Válasz
de igen. a túlzott cukor cukorbetegséget okozhat és szerintem okoz is. ez az jelenti, hogy a normális étkezésbe nem férnek bele a cukros szarok, csak alkalmanként.
2011-11-10 21:37:57
bunny

Szia Bunny! Nagyon tetszett a Sárga Kaps...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon tetszett a Sárga Kapszula, igazán informatív! A kérdésem az lenne, hogy ha a súlyzós edzés után végzem az aerob edzést (1 óra), akkor is előnyös az általad is preferált 2. szálkásító mintaétrend (83. old.)? Köszönöm válaszod! (Amúgy valamelyik képen nagyon egyben voltál, remélem hamarosan meggyógyulsz és hasonló pakkot hozol össze!)
Troy83
Válasz

lehet hogy hihetetlen, de nem emlékszem, mi van a 83.-ik oldalon. az a helyzet, hogy mivel nincs kész még, a pdf-et nem nagyon van kedvem lapozgatni, de felesleges is, mert ezek mintaétrendek és neked kell az igényeidhez szabni. egyszerűen ha kell, át kell varálni az étkezéseket és kész. fizikailag nem azért nem nézek ki úgy mint régen, mert megslrültem, hanem mert rengeteg a munkám és az fontosabb.

2011-11-10 21:36:37
bunny

A térdes srácnak szeretnék annyit üzenni...

Kérdés
A térdes srácnak szeretnék annyit üzenni, hogy nekem nagyon hasonló leletet kreáltak a híres,szuper (Bp) János korházban letapogatás és röntgen után. Ami nyilván izületet és szalagokat pl. nem mutat ki. De az MR meg drága, oda nem küldjük a beteget... Lényeg: nekem keresztszalag szakadást állapítottak meg jóval később, MR-el. Keressen egyet nehogy úgy járjon mint én. L.
lacee02
Válasz
egyáltalán nem biztos, hogy akkor szakadt el az a keresztszalag. ugyanis keresztszalagra van fizikális teszt, teljes szakadáshoz nem kell mr. azzal persze egyetértek, hogy mindig az a legjobb választás, ha specialistához megyünk.
2011-11-10 15:45:09
kares

Szia! Szálkásítani szeretnék. Érdeke...

Kérdés
Szia! Szálkásítani szeretnék. Érdekelne, hogy mi a véleményed az EPOC-ról, itt olvastam róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Excess_post-exercise_oxygen_consumption itt egy videó is ami erre épül, elég nehéz végigcsinálni, de nem tudom van e értelme... http://www.youtube.com/watch?v=bkD9LwDBWW0 Jobb ez mint az aerob, ahogy állítják vagy hülyeség?
a86music
Válasz

ne tudom. a diétáról hallottál-e már. ez a kolléga hasonló, de nem tudom elég szálkás-e, igaz nem diétázik: http://www.youtube.com/watch?v=e1MxtTPm-Ek

végülis most írtam egy könyvet amibe le van írva, hogyan kell letltheted ingyen, de szarjál bele, kérdezgess faszságokat nyugodtan.

2011-11-10 11:19:51
bunny

Szia Bunny! (...) Én azt hittem az ő

Kérdés
Szia Bunny! (...) Én azt hittem az ő neve elég ahhoz hogy megbízható legyen. (...)
bzb
Válasz
nem tudom láttál-e nálunk cikket róla mostanában. nem és nem is fogsz. ezzé vált "az ő neve". ennyire megbízható személyről beszélünk, aki erre az igénytelenségre képes szaros pár ezer forintért. nyilván ezeket a dolgokat nem fogom leírni cikkekben meg nyíltan, csak azért mert valaki meghülyült.
2011-11-10 10:39:55
bunny

üdv! a térdes ember vagyok. ezt mondta a...

Kérdés
üdv! a térdes ember vagyok. ezt mondta a dokibá' : http://kephost.hu/image-2B64_4EBB8C41.jpg hordok térdrögzítőt, és pénteken megyek vissza. még annyit mondott hogy lehet lekell szivni a folyadékot vagy nem(ha felszívódik). szerény véleményem szerint sokat javult kedd óta a térdem.
pm93
Válasz
a feladat a rehab után: meg kel erősítened annyira az izmokat, hogy ne fordulhasson elő ez többször. lépcsőzés meg ilyesmi lesz alkalmas erre.
2011-11-10 10:28:20
bunny

Szia! A vaterás fehérjéhez csak anyit s...

Kérdés
Szia! A vaterás fehérjéhez csak anyit szeretnék hozzászólni, hogy bemérte egy ismerősöm, neki 20% volt a fehérjetartalma. :-D Viszont ha cikket írsz a témáról azért azt említsd meg, hogy nem mítosz a natúr tejsavófehérje, csak nem valami finom, nem jól oldódik, és nem 1500ft/kg. Én 3200-ért veszem (...) Márkanevet cégnevet nem kell említeni, csak hogy nem minden natúr fehérje vaterás. :-D Esetleg még annyi a srácnak aki izgul, hogy "valami" a turmixból a shaker aljára tapad, talán próbálja meg hogy előbb víz, csak aztán a por. :-D Gratula ahhoz amit csinálsz akárhogy is blamálnak, erre csak te vagy képes ma Magyarországon úgy látszik csak így tovább.
bzb
Válasz

igen, tudom. nekem meg a kutyám macskájának a nagykabátja mérte be. mindenkinek van egy haverja, akinek laborja van otthon a sufniban, vagy éppen élelmiszerbevizsgáló állomásra jár faszt verni szabadidejében. a legutóbbi "szar a szkálytek" gyökér a biolaborban "mérette be" a haverjával, kár, ahol ki tudja milyen (emberi) egészségügyi vizsgálatokat csinálnak.

örülök, hogy tanácsot adsz, hogy miről írjak cikket, de azért felvilágosítanálak: a 3200 forintos fehérjéd is szar. a komoly gyártók nem magyar kisipari alapanyagból dolgoznak, talán nem véletlenül. nem véletlen, hogy nem finom, komoly cég az, amelyik nem tudja ezt megoldani. de az főleg nem véletlen, hogy nem oldódik (és nem emésztődik) jól.

nem minden natúr fehérje vaterás, de tejüzemi/kisipari fehérjét is csak a hülyék vesznek. ez a szakma egy kicsit ennél bonyolultabb. van teszkó olaj is, azt is beöntheted az autóba, csak picit más a hatásfok. nem vagyunk ám teljesen hülyék, hogy nem 3000 ft-os fehérjét veszünk, ez gyanús lehetne.

táplálékkiegészítőt a táplálékkiegészítő gyártótól kell venni. a tejüzem a tejhez ért, meg a sütemény-adalékhoz, nem a sporthoz.

 

2011-11-09 20:41:00
bunny

hello 60 kilos kezdönek tömegnöveléshez

Kérdés
hello 60 kilos kezdönek tömegnöveléshez jo ez a bevitel?(kiegészitök nélkül) fehérje:132,25 gramm szénhidrát:225 gramm zsir:45gramm
Ggeri7
Válasz
én vagyok a kibaszott számológép?
2011-11-09 20:20:05
bunny

Helló! Az lenne a kérdésem, hogy a Bio...

Kérdés
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy a Bio CLA- kapszulát kúraszerűen szedjem, vagy lehet folyamatosan, egész évben? Ezzel kapcsolatos leírást még nem találtam sehol. Válaszodat előre is köszönöm!
bujdi78
Válasz
én sajnos csak az Artifical CLA kapszulákhoz értek.
2011-11-09 11:31:51
bunny

Üdv Bunny és Karesz; A kérdésem a követk...

Kérdés
Üdv Bunny és Karesz; A kérdésem a következő többször találkoztam már ezzel a helyzettel de most már megkérdezem. Pro Mix nevezetű fehérje turmix elkészítése után a shaker aljában marad valami /kicsi átmérőjű, fehér színű, rendkívül édes anyag / szerintem valami édesítő szer lehet és nem igazán szimpi. Ha találkoztatok hasonló szituval kíváncsi lennék rá. Valamiért bele tették a Scitec kémikusai tehát nem azt kérdőjelezem meg hogy ez nem hat csak hogy kell e fehérje felszívódásához vagy hogy mi a szösz az. Köszi a választ és kitartást mindkettőtöknek.
Zsufee
Válasz

rendkívül előrelátó vagy, mert pontosan az ilyen kérdésekhez kell a kitartás. de lásd, kivel van dolgod: ugyan tartalmazza ezt a részt a gyakran feltett kérdések (mivel igen sok debil van), elmagyarázom és tanítok neked egy kis gondolkodási módszertant, mivel gyanítom, nem vagy annyira intuitív személyiség, mint amennyire elsőre látszik.

gondokozz protein szempontból. de ne úgy, hogy mit tennél, ha protein lennél, hiszen akkor csak arra gondolnál, hogy megisznak, aztán kijössz a budiba valamikor kis kolbászka formában, ez pedig nem túl érdekes.

próbálok nem kémiaprofesszori mélységekbe menni, hogy megérts, ami könnyű lesz, mert ótvar módon hülye vagyok a kémiához. ijesztő lehet azonban az a tény, hogy így is ki tudok következtetni olyan baromi bonyolult összefügéseket, amelyek egy fagolyóval vetekszenek, neked mégsem megy.

miből áll egy protein? például tejsavó alapanyagból, hozzáadott plusz cuccokból, ami lehet emésztőenzim, aminók, kutyafasza (nem szó szerint értendő): akármi, ízesítés, esetleg valami, ami az állagot adja és az oldódásban segít. 

bármilyen hihetetlen is, ezek a különféle összetevők nem teljesen homogének, mondhatnám úgy is, nem mind tökegyforma és nem mind oldódik tök egyformán. (pl. a sósavba másképp oldódik az anyós, és egy acéltömb)

a gyártás úgy néz ki, hogy ezeket megfelelő arányban összekeverik. amikor te sékeled a proteinodat, egyes összetevők könnyebben oldódnak, mások nem, így elképzelhető, hogy valamiből egy kis rész megtapad a shakeren. (pl. a vitargo erre igen hajlamos, amikor a vitargos turmixot csinálom shakerben, egész komoly tömböt kell kapargatnom.)

szóval képzeld el, lehet hogy valami "kiválik" és ott marad. turományos kísérlet: ezt kapargasd le, mérd, nem lesz 1 g, miközben maga a turmix kitesz mondjuk 400g-ot, arányítsd össze a két számot. na bumm, kivált egy kis édesítő, vagy akármi, hovaszarjunk?

ami lehet, hogy neked nem szimpi, de akkor keress fel egy pszichológust. 

én csak azt remélem, hogy nem hasonlóan gondolkodsz az élet más területein, mert akkor egyrészt ritka nagy szőrszálbaszó vagy, másrészt ha ennyit nem tudsz kikövetkeztetni magadtől, akkor viszonylag komplett idióta, és így remélem nemvezetsz autót, mert a kreszt sem érted.

2011-11-09 11:08:24
bunny

Sziasztok! Csak annyit szeretnék írni, h...

Kérdés
Sziasztok! Csak annyit szeretnék írni, h szívesen látnám Adambrisbane (tylerdurden) írásait a magazinban vagy akárhol. Nagyon tetszettek és nagyon sokat segített és motivált. Sajnos a régi blogról kérésére levették a réggebi posztokat is. Remélem Adam is olvassa ezt, h lássa nem mindenki csak kritizálni tud! Köszi
mailovd
Válasz

meglesz - átküldte őket, ahogy lesz időm rakosgatom ki!

más: vaterás témában megjött az eredmény, és az a srác, aki a témát felhozta nem tévedett, ez valóban nem tejsavó koncentrátum, hanem valószínűleg mezei savópor, 12% fehérjetartalommal. (miközben 80 van ráírva.)

Mint mondtam: BOLTBAN kell vásárolni, csakis komoly gyártótól. ebből cikk lesz!

2011-11-09 10:52:44
bunny

Szia Bunny! Lenne egy olyan kérdésem, h...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy olyan kérdésem, hogy válthatnék e veled pár e-mailt, vagy valahol máshol privibe, mert szeretném kikérni a véleményedet és a segítségedet ha van erre lehetőség persze. Azért is nem itt akarom feltenni mert van egy kis "gondocska" velem de ezt majd úgyis leírnám. Ha nem nembaj, ha esetelg lehet róla szó itt az e-mailem: erdecash@citromail.hu Mellesleg a könyved 10-ből legalább 100-as :) üdv.
erdecash
Válasz

a mélcímemet megtalálod a saját honlapomon (drugsbunny.hu), de ha a dolog ide való lenne, akkor nem tudok vele privátban foglalkozni. nem igen hiszek a nem nyilvánosságra tartozó problémákban, hiszen itt is anonim vagy. privátban általában az engem érdeklő dolgok miatt érdemes írni. pl. "szia bunny, a sonynál dolgozom, szívesen látnánk egy sony feliratot a bbtv előtt, nesze itt egy kamera", vagy "szia bunny, ki kéne próbálnod a ferarimat" stb. :DDD

amúgy nem direkt tartunk "sárga kapszula" hetet, hanem szokász szerint el vagyok foglalva (a superbody összefoglalónak még neki sem álltam, de lesz egy sport1-es verzió is, amit ők csinálnak, és én szakkomentálok) és egyszerűen ennyien írtok miatta, a zömét ki sem tudom tenni, de mindenkinek köszönöm az elismerést, és meg is mondm mire jó: nagyon motiváltok a következőhöz. az ugyanis meg van már szinte írva, legalábbis a szakami része. már csak a szórakoztatást kell hozzátennem. 

2011-11-09 06:54:44
bunny

Üdv Bunny! Ritkán kérdezek, most is csak...

Kérdés
Üdv Bunny! Ritkán kérdezek, most is csak egy aktuális dolog, hátha van már tapasztalatod: Vizeletvizsgálatot kértek rajtam (rutinszerűen), számítsak arra hogy szarakodni fognak a normálistól esetleg eltérő eredmények miatt?a magas dózisú vitamin+ásv.anyag folyamatos bevitele mellett a kreatint kúrám is épp most van... ezért gondolom, hogy befolyásolhatja
fmilanf
Válasz
abszolúte nincs min szarakodni. nem hinném hogy gond lesz, ráadásul általában a vizeletvizsgálattal valamit keresnek. pl. drogot. ha nekem lenne egy nagy cégem, én is ezt csinálnám.
2011-11-08 23:39:33
bunny

Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék csak ...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék csak ajánlani egy - szerintem - nagyon jó filmet. A címe "I want to look like that guy". Adott egy dagi dokumentumfilmes fószer aki eldönti, hogy úgy akar kinézni mint egy testépítő. Felkeres egy IFBB pro-t hogy segítsen neki és annyira jól sikerül dolog, hogy a végén még elindul egy versenyen is. Nekem elég sokat segített a diétámban, hátha mást is tud motiválni. Itt meg lehet nézni online: http://megavideo.com/?v=NBELNQME Ha már ismerted akkor ne haragudj hogy raboltam az időd! Üdv.!
gaga543
Válasz
van egy-két bajom ezzel a történettel. először is jef willet nem ifbb pro versenyző, soha nem indult profi versenyen. ez már egy hazugság. a másik hazugság pedig az, hogy a filmben szereplő csávónak versenyen kéne indulni. pontosan ez bassza szét a testépítő sportot, hogy minden pár hónapja edző gyökér versenyzőnek képzeli magát. erősen vitatkoznék az "annyira jól sikerült a dolog" kifejezéssel. jól sikerült - de nem egy versenyen. nyomorékok közé beállni versenyezni, az nem versenyzés. fel nem foghatom, miért mindig a versenyzés, és ezzel a kibaszott magamutogatás a cél. versenyezni azoknak kéne, akik megfelelő genetikával endelkeznek és beletették azt a jópár év munkát.
2011-11-08 20:53:15
bunny

Hello! nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy...

Kérdés
Hello! nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy a napi étrendemben szerepel 250g túró és amilyet én eszek abban 14g Fehérje 3,0g Ch és 5,0g Zsír van (100g túróban) namost én ezt a túrót lefekvés előtt gondoltam hogy megeszem a fehérje(többnyire kazein tartalma miatt) dehogy annak a zsírnak nagyrésze lerakódhat-e a hasamon vagy ilyesmi? 80+kg vagyok (elhízásra nem "olyan" hajlamos)(kb 20:00kor kezdem el enni) vagy esetleg tegyem át a túrót a nap vmelyik más időszakába? remélem nem nagy hülyeséget kérdeztem és előre is köszönöm a választ!
lildalow
Válasz
nem kell paráznod. a zsír nem rakódik éjszaka jobban, mint nappal. az össz-étrend számít.
2011-11-08 20:41:26
bunny

Szia Bunny! Nem genyóságból írom, de let...

Kérdés
Szia Bunny! Nem genyóságból írom, de letöltöttem a Sárgakapszulát és az Aerob edzés utolsó előtti bekezdésében "üzemanyagként" helyett "üzemagyagként" lett írva. Gondoltam szólok, hátha lehet még a könyv kiadása előtt javítani. Még nem olvastam el az egészet, meg én is a "nem szeretek olvasni" emberek közé tartozok, de iszom a szavaid ba**meg. Szívom magamba az infót, mint az izom edzés után :-D. Köszi, hogy ennyi mindent megteszel értünk. Nélküled ilyen információkat nem hiszem, hogy bárhonnan is megtudtam volna szerezni. Egyszer remélem kezet foghatok veled!
dénes7260
Válasz

simán elképzelhető, hogy lesznek ilyen hibák. mint minden egyéb másra, erre se volt ennyi időnk, ami normálisan kellene egy ilyen munkához. én magam többször átolvastam és még rajtam kívül hárman, mégis garantálom, hogy lesz benne ilyen. mindenesetre továbbítom a robinak, hátha ki lehet javítani még. mindesetre köszi, hogy szóltál.

amúgy én jó pár évig nem olvastam könyveket, mer tnem volt időm. de úgy gondolom, a  könyv a legjobb műfaj, muszáj könyveket olvasni, főleg, hogy a filmek már szarok.

2011-11-08 19:00:45
bunny

szia bunny, a térdsérüléses srácnak üzen...

Kérdés
szia bunny, a térdsérüléses srácnak üzenem (nekem térdkalácsficamom volt volt az idén, kb. ugyanígy nézett ki): _azonnal_ menjen el térdspecialistához. a sima ortopéd orvos/baleseti sebész lutri, mert ha olyat fog ki, mint én, akkor megszívja. nekem a combizmom a térd fölött az ész nélküli térdgépezés (orvos mondta) miatt simán elsorvadt, és még mindig nem százas, pedig edzem rendesen. ha nincs szakadás, csak ficam, akkor gyógytorna. üdv, slr
sylaralys
Válasz
köszi!
2011-11-08 15:58:29
bunny

üdv megint! még egy dolog... hogyha fagy...

Kérdés
üdv megint! még egy dolog... hogyha fagyásról beszélünk akkor felmerül a kérdés(bennem) hogy melegiteni kell az adott területet vagy hűteni?most hűtöm de egyszer még szeretnék versenyképes lábakat szoval megkérdeztem. amugy lábtolóra comb feszítőre hajlitóra gondoltam sacperkb "0" kg-okal.
pm93
Válasz
a fagyás itt nem hideg állapot jelöl. épp ellenkezőleg, valószínűleg gyulladt a terület ficam után. egyelőre gyógytornában gondolkozz, ne edzésben. karesnek szólok, hogy figyeljen, be fogja írni a tutit.
2011-11-08 15:49:03
bunny

Sorry, de nem olvastam, hogy lényegtelen...

Kérdés
Sorry, de nem olvastam, hogy lényegtelen lenne a pulzus (lehet, hogy én vagyok figyelmetlen). Azt olvastam a sárga kapszulában, hogy ne legyen több 130-nál, továbbá azt, hogy az egyik kalkulátorotok szerint 111, a másik szerint meg 136 az alsó edzési pulzushatárom, ami azért elég durva ellentmondás. Azt mondod, hogy felejtsem el a kalkulátorokat és a pulzusszámot, és terheljem egyenletesen a szervezetem kb. 40 percig úgy, hogy közben még tudjak beszélgetni?
homeoffice76
Válasz
így van. a lényege az aerob edzésnek, hogy csináld.
2011-11-08 15:47:32
bunny

üdv! kifordult/ugrott a térdem(térd izül...

Kérdés
üdv! kifordult/ugrott a térdem(térd izület vagy mi, ami elől van) tesiórán(bal térd balra)... vissza pattintottuk. ez kb olyan mint a vállad nem? hogy nem szabad állva hagyni mert különben berohad.most jegelem meg mozgatom, c vitamint tolok sztem olyan 20grammot pluszba, viz 6+liter, kaja pipa. edzés meg gondolom sok ismétléses(50-100ism) gondoltam olyan hónapig. tehát a fő kérdés hogy mozgassam vagy "pihentessem"(azaz hagyjam állva)?
pm93
Válasz

nem egészen olyan de hasonló. a térdízület nem hajlamos annyira a befagyásra ha jól tudom. az biztos, hogy mozgatni kell. kares meg fogja mondani, lehet hogy kellene orvos is, hogy megnézze, nem-e pattant le valami. semmiképp se pihentesd, de a guggolást kurvára nem javaslom.

 

kares update: ortopédiát keress fel vele mindenképp. gondolom a térdkalácsod ficamodott. semmiképp nem biztató, hogy nem csak rándulás történt, hanem oldalt is maradt a csont. lelettel keress meg ismét minket.

2011-11-08 12:05:35
bunny, kares

Szia! Abban kérném a segítséged, hogy...

Kérdés
Szia! Abban kérném a segítséged, hogy ha fogyasztani szeretnék, milyen tartományba lőjem be a pulzusom? Olvastam a "sárga kapszulában" a kb. 130-as max-ot, ill. azt, hogy lihegve bár, de még tudjak beszélgetni. Ellenben a body.builder.hu-n is van 2 fajta kalkulátor, amelyek teljesen más eredményt adnak. A pulzuskapacitással számoló pl. 135,8 és 148,1 közé teszi a zsírégető tartományom (60-70%, 35 éves kor és 62-es nyugalmi pulzus mellett)), míg az első kalkulátorral ezek a számok 111 és 129,5 (http://body.builder.hu/prg_pulzus.htm4). Vannak emellett olyan oldalak, ahol nem a max. pulzusszám 60 és 70, hanem inkább 65 és 75%-a közé teszik a zsírégető tartományt - nehéz kiigazodni. Kösz előre is! Üdv:
homeoffice76
Válasz
azt hiszem azt is olvastad, hogy lényegtelen a pulzus.
2011-11-08 11:37:35
bunny

ok, milyen emailre? ha nem akarod kitenn

Kérdés
ok, milyen emailre? ha nem akarod kitenni ide irj az enyemre. Elkuldjem a legelso posttol mindet?
adambrisbane
Válasz
bazeg: bunnykukacdrugsbunny.hu nyomassad!
2011-11-08 00:13:44
bunny

ok, siman benne vagyok. ha gondolod lead...

Kérdés
ok, siman benne vagyok. ha gondolod leadhatjuk itt a sztorikat, a szamlalo ugyis mutatja nektek, hogy erdekli-e az embereket. Majd ird meg hogy hogy kene ezt kivitelezni.
adambrisbane
Válasz
simán küldd el mélben, dobom ki magazinba cikknek, hadd szóljon!
2011-11-08 00:11:06
bunny

Szia Bunny, a kérdésem a következő, edzé...

Kérdés
Szia Bunny, a kérdésem a következő, edzés után mehet az 1g/tskg szénhidrát vagy az 50g-t ne lépjem túl,most olvastam el a sárga kapszulát és ott 50g-t írsz,de régebben valakinek 1g/tskg-t javasoltál.
dgsmith
Válasz
soha nem javasoltam 1g/tskg-ot. 1g/tskg ÖSSZESEN, az edzés utáni két órában. olvasni tudni kell!
2011-11-07 22:17:35
bunny

Üdvözletem! Egyik ismerősöm ajánlott há...

Kérdés
Üdvözletem! Egyik ismerősöm ajánlott házi turmixot, mely a következőkből áll: fél liter tej, 200g darált háztartási keksz, 2 db nyers tojás, 3 csomag vaníliás cukor. A kérdésem hogy edésre két ilyen adagot vigyek, és egyet előtte egyet utána igyak meg, vagy elég csak edzés után? Továbbá edzés közben sok c-vitamint veszítünk, azt jó ha plussz pezsgőtablettával pótolom? U.i király az oldal nagyon sok hasznos információ van rajta, csak így tovább!
b.scheidl
Válasz
igen, király, meg sok hasznos információ van rajta. de mondjuk olyat még nem láttam, hogy elmebetegeknek háztartási kekszet kéne darálni. talán ezen a király oldalon mintha normális táplálkozásról esne szó. szerintem szarjál is bele a turmixodba. edzés közben maximum az agyad veszít c vitamint, de ez csak vicc, mert nem nagyon feltételezek ilyet. mármint agyat.
2011-11-07 22:16:40
bunny

Szia Bunny! Szeretném kérdezni, láttam ...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretném kérdezni, láttam a videóid között a helyes fekve nyomásról szóló videót ez eddig tiszta,vonatkoznak ezek a szabályok a negatív illetve a pozitív padokra is?
bucka84
Válasz
a ferdepadra igen, a negatív nyomást nem ajánlom!
2011-11-07 21:02:09
bunny

Üdv Bunny...Én nem kérdezek semmit amit ...

Kérdés
Üdv Bunny...Én nem kérdezek semmit amit tudni akartam azt mind megtaláltam..Csak szeretném megköszönni a munkádat a családom és a magam nevében is...Egy éve kezdtük el ezt az életmódot még a kisfiam is(7 éves) sportol(karate) és a kaja is rendben van.Kérdezték is Tavaly az óvodában,hogy mit csinálunk a gyerekkel,hogy mindenki más beteg ő meg soha...nálunk már más a helyzet az asszonyt egyenesen kibeszélik a háta mögött a melóhelyen,mert issza a turmixát,meg eszi a csirkerizst tehát hülye...én is "majom" vagyok bent..mert nem pizzázom meg sütizek ezerrel..de megéri mert már nem hányom el magam ha tükörbe nézek:D minden jót és remélem jobb már a vállad... Tibi
Tibi78
Válasz
tibi, megborzongok ha ilyen leveleket kapok. köszönöm hogy leírtad, ez az igazi motiváció nekem és fogadd elismerésemet!
2011-11-07 20:15:06
bunny

Hali Bunny, nem tudom, hogy Kares-től le...

Kérdés
Hali Bunny, nem tudom, hogy Kares-től lehet-e a rovatodon keresztül kérdezni, de lenne egy nagyon fontos szakmai kérdésem. Édesanyámnak ~fél éve elkezdett fájni a jobb válla, de olyan szinten, hogy aludni se tudott. Ekkor bejelentkezett a kórházba, ahova múlt hónapra kapott is időpontot (ez külön téma lehetne, de nokomment...) és megállapították, hogy befagyott váll szindrómája van a vállízületében, vagy mi a fasz... A doki azt mondta, hogy ez a betegség magától gyógyul cirka két év alatt, az idősödő nőket érinti főleg és szedjen fájdalomcsillapítót (mert gyakran beleőrülnek a nők a fájdalomba) és kerülje a fizikai munkát. De abszolút. Erre anyám elment valami maszek dokihoz is, aki apám haverja, ő azt mondta, hogy amikor tudja próbálja mozgatni, tornáztatni, különben le is bénulhat a karja, gyógyszert meg csak végső esetben szedjen rá. Ugyan ez nem sportsérülés, meg az életmódhoz semmi köze, de remélem tudtok valami bíztatót írni, hogy mit kéne kezdeni vele. A választ előre is köszönöm :)
mittu21
Válasz
persze hogy lehet, de már profi vagyok én is általa. először is közlöm hogy NEM gyógyul, ez egy nagy téveszme. gyógyulHAT, de inkább nem gyógyul, sőt egyre rosszabb lesz. ilyen az én vállam is. ha ne edzenék, beállna mégjobban, így is ijesztően néz ám ki! nem kell fájdalomcsillapító, maximum gyulladáscsökkentő, de a gyógytorna KÖTELEZŐ! keresd fel karest: lighweight@gportal.hu
2011-11-07 20:13:31
bunny

szia Bunny! nemrég olvastam az oldalon e...

Kérdés
szia Bunny! nemrég olvastam az oldalon egy olyan kérdést h csirke-rizs turmix mehet-e ha nincs arra idő h szilárd étkezésünk legyen. én is ebben a helyzetben vagyok mert csak ebédkor tudok szilárd kaját bevinni. az lenne a kérdésem h hogyan kell ezt a csirke-rizs turmixot elkésziteni?milyen folyadékkal?
stefano7643
Válasz
kőolajjal bazmeg vagy savanyúkáposzta-lével. ez utóbbit leszívhatód a fejedből.
2011-11-07 10:51:07
bunny

hello Bunny, megint leadtak egy sztorit,

Kérdés
hello Bunny, megint leadtak egy sztorit, itt már a 18as karika is kikerült. http://hataratkelo.postr.hu/havarju üdv Adam Brisbaneből
adambrisbane
Válasz

kibaszott jó. többször hangosan felröhögtem. és ezt a mondatot a magyar és nemzetközi web2 miatt kiszögezném a monitorokra:

"Amúgy az a legnagyobb pofon szerintem, amikor rájössz a lényegre, mégpedig arra, hogy senkit nem érdekel a nyomorod, a kis világod közepén helyet foglaló vízumproblémád, senkit nem érdekel a véleményed, az okoskodásod, a hülyéskedésed, egészen addig, amíg nem lesz itt kint is valaki belőled."

sajnos az internet azt az illúziót adja a nyomiknak, hogy számít a véleményük, miközben annak a véleménye számít csak, aki valamit letett az asztalra. a kommentelőgyökerek simán egyenrengúnak érzik magukat egy cikk szerzőjével és leugatják. ezért nincs nálunk kommentelés. és ezért fullad bele a saját szarába az index.  és most hadd ne térjek ki a sírásra is.

az írásaid kibaszott jók. nem is tudom jobban kifejezni magam annál, hogy azt írom, ennek a mostaninak is csak egy baja van csak: túl rövid. 

2011-11-07 10:31:57
bunny

Üdv, Bunny! Nem edzéssel kapcsolatban ír...

Kérdés
Üdv, Bunny! Nem edzéssel kapcsolatban írok, hanem egy morális kérdésről érdekelne a véleményed. Néhány napja egy ismerősöm felajánlotta, hogy elintéz nekem egy nyugdíjas bérletigazolványt. Ez jelentős megtakarítást jelentett volna nekem, mivel napi 1,5 órát BKV-zom Óbudáról a főváros közigazgatási határán kívülre, majd munka után ugyanennyit vissza, a bérlet pedig finoman fogalmazva nem olcsó, és a jelenlegi fizetésem sem éppen írigylésre méltó. A gond csak ott van, hogy 29 éves, makkegészséges sportember lévén, nem érzem sportszerűnek igénybe venni egy ilyen kedvezményt, amikor tök egyértelműen nem vagyok rá jogosult. Nem "jár" alanyi jogon csak azért, mert az ismeretségemben valaki rokoni kapcsolaton keresztül ki tudná nekem bumlizni. Így az ajánlatot köszönettel, de visszautasítottam. Inkább szeretnék a munkámban olyan szintre jutni (és erre van reális esélyem), hogy tudjam fizetni az autóval való közlekedést. Aki hallotta a történetet, nem érti, miért nem haraptam rá a horogra, és hülyének néz. Szerinted is hülyeség így viszonyulni a kérdéshez, ahogy én tettem? Jelentéktelen apróságnak tűnhet, de én úgy érzem, valahol itt kezdődik a jellem és integritás, amiről olyan sokat igyekeztek a fejünkbe verni. :) További jó munkát és sok sikert, jobbulást a válladnak! Gergő
gatsu
Válasz

nagyon jól tetted, hogy így döntöttél. ez megkülönböztet a piti átlaggyökértől. bár igen féreg cég az a bkv és egy rohadt fillért nem érdemelnek, egyrészt ez okirathamisítás, amivel nem biztos hogy érdemes játszani, másrészt - és ez a fontosabb - pitinánerség. nagyon jól gondolod, hogy sportemberként szánalmas azzal baszni a fillért, hogy kamu nyugdíjasigazolványod van.

amikor én húsz körül voltam és elvégeztem a középiskolát, az volt a divat, hogy mindenki azonnal munkanélkülire ment. elgondolkoztam én is rajta, mert egy büdös vasam se volt, munkám meg főleg nem. anyámék köben kiköltöztem a városból egy faluba és 10km-t gyalogoltam haza (bár az nekem nem otthonom volt) a sötétben, mert nem volt 40ft-om buszjegyre. de amikor egy haverom, egy jól menő ügyvéd fia is munkanélkülire ment, azt mondam, hogy ez vicc, és én nem fogok azért sem, nem leszek ilyen pitiáner.

pitináner emberek között nem pitinek lenni, ez már egy jó életcél. jobb annál is, mint izmosnak lenni, mert ettól vagy ember (az izmoktól meg a feszengéstől még nemigen)és attól vagy valaki, ha elveid vannak. én azt javaslom, ha meg tudod oldani, szerezz be egy robogót, így olcsóban jössz ki és nem kell BKV-val vesződni. 

(pár fasznak meg majd lesz a nagy vagányságből sírás amikor elkapják, és fogdából elviszik őket kihallgatni. a hülyének meg főleg, aki szerezte: lesz ellene pár tanúvalommás - úgy be fogják köpni, mint legyek a szart - egy fasza folytatólagos okitarhamisítási ügyben. elképesztő, hogy még most is ezzel szarakodnak emberek, amikor már mindent marhára kezdenek figyelni, többek között a kamu leszázalékolások felülviszgálatai folynak.)

de ami  a lényeg: én biztos vagyok benne, hogy jól döntöttél.

2011-11-07 10:21:17
bunny

Szia Bunny! 2 dolog miatt zavarnálak. 1....

Kérdés
Szia Bunny! 2 dolog miatt zavarnálak. 1. Köszönöm szépen a Sárga Kapszulát :-) 2. Kajával kapcsolatos "problémám" van: szálkásítás előtt szednék fel egy kis izomtömeget, mert még mindig sok a zsír rajtam, hátha így könnyebben megy. Ezért 3g/tskg ch és 2g/tskg fehérjére állnék be. Jó lesz így? Elletve mivel én mindig reggel tudok edzeni ébredés után (meló előtt), hogyan legyen a kaja? Nem igazán van lehetőségem edzés előtt enni a korai kezdés miatt. köszi: Rudi
tpapru
Válasz
én is reggel edzek, és nem eszem előtte semmit. kibírható. a trükk neke: növeld a zsírt! minden étkezéshez nyomj be 5g lenmagolajat!
2011-11-06 15:28:21
bunny

szevasz bunny, vitaminügybe lenne kérdés...

Kérdés
szevasz bunny, vitaminügybe lenne kérdésem. Ügye az van, hogy minden vitaminon ott van az RDA, ami, ha jól tudom, szerinted sem sportolók vitaminszükségét fedezi, hanem max az átlagemberét, de inkább azt sem. Ez addig nagyjából nem is probléma, amíg vízben oldódó vitaminokról beszélünk, mint a C - ha túltolja az ember, akkor max megfosat. Viszont vannak azok a zsírban oldódó vitmainok, amiket elvileg nem szabad túladagolni. (Azért írom, hogy elvileg, mert ez a hivatalos orvosi álláspont, lehet, hogy ez sem így van, nem tudom). Szóval az a kérdés, hogy napi egy multi pro mellé E-ből, D3-ból menyit szabad max szedni? és mi az, amit érdemes még (Ca-Mg, nyilván, meg omega3). Mondtad még régebben a Greenst, de azt mostanában nem láttam sehol. 2. Arthroxon mellé érdemes még valamilyen ízületvédőt, vagy abban minden benne van, ami kell? Nekem eléggé szétment a térdem, vállam, ezért érdekelne, hogy lehet-e fokozni a hatását. köszi
sylaralys
Válasz
a multi pro mellett én plusz c vitamin, 1000mg/500mg kalcium-magnéziumot, 50 mikrogramm q10-et, 800ME e vitamint szoktam javasolni. plusz D vitaminnak értelmét nem látom.
2011-11-06 15:16:27
bunny

Üdv. A Sárga Kapszula egy átfogó mű, mon...

Kérdés
Üdv. A Sárga Kapszula egy átfogó mű, mondhatni hiánypótló szakirodalom Magyarországon. Aki elolvassa, és nincsenek versenyzői ambíciói, annak nincs szüksége más könyvek bújására, mert ez számtalan könyv tudását összegzi, ráadásául hétköznapi nyelven. Ami ismeretet te összefoglaltál ebben a könyvben, azzal elég magas szintre el lehet jutni a gyakorlatban is. Külön emelem a kalapom, hogy bár a mai szenny világban mindenki gyorsan akar meggazdagodni, mégis ingyenesen bárki részére hozzáférhetővé tettétek az információkat (pedig több módon is megtudtátok volna oldani, hogy a letöltésért is fizetni kelljen). Ebből is látszik, hogy te és a magazin elköteleztétek magatoknak a sportnak, és bár nyilván meg kell élni valamiből, sokat is fektettek bele ebbe az egészbe (cikkek, edző válaszol, BBTV, S. Kapszula stb.) Olyanok vagytok az egészséges életmód, a sport és a testépítés területén, mint a hétköznapi életben egy jó autószerelő (aki telefonon keresztül megmondja a kocsid hibáját 99%-ra, és nem ver át sem az alkatrésszel, sem a munkadíjjal), vagy mint egy jó mosógép és fűtésszerelő (aki pl. nem számol fel kiszállási díjat, ha már nem tudja megszerelni a készüléket), és sorolhatnám még. Két szóval tudnám jellemezni a munkátokat: tudás és korrektség. *** Jó magam egész életemben sportoltam, mára sajnos keveset, mert sokat dolgozom. Hivatásomból kifolyólag (edző) nem csak tanítok, de olyan értékeket adok át tanítványaimnak, amik egyeznek a tiéddel és magazinéval. Ezek rendkívül fontos dolgok. Megmutatom neked a weboldalam, melynek ötletét a te bbtv-s munkádból merítettem még jó régen. Sőt, az arculatot is erre építettem. Tetszeni fog. www.swimwars.org (Ajánlom figyelmedbe a vendégkönyvbe beíró szülők véleményét, én innen szoktam erőt meríteni.) Ezt a csillagok közötti részt nyugodtan törölheted, nem magunkat akarom reklámozni! *** Folyamatosan falakba ütközöm én is, mint te (ti), és ha nem is lehet (még) lerombolni a falakat, kis réseket lehet rá ütni. Pl. pici, nagyot robbanó sárga kapszulákkal. És azért neked is csurrannak-cseppenek az elismerő szavak. Ezen hozzászólásomnak sem volt más célja, mint buzdítani téged a folytatásra, és hogy erőt merítsél a további munkádhoz. Így tovább!
kajakos
Válasz

köszönöm és neked is sok sikert kívánok, a projektedhez, minél többen vagyunk ilyenek, annál jobban vívhatjuk a kis szélmalomharcunkat.

mégegyszer leszögezem: a sárha kapszula célja az, hogy elolvassák, nem az, hogy pénzt keresünk.

persze mondanom sem kell, hogy amióta videóban is elmagyarázom, hogy szabályzatl, sárga kapszula satöbbi, UGYANÚGY jönnek a degeneráltak, akik basznak elolvasni, de nem küldöm el mindet ahova való (a jó kurva anyjába), csak kitörlöm.

a követlező könyvemet két éve kezdtem el írni, a szteroidokról szól, az már nem lesz ingyenes. 

2011-11-06 15:10:40
bunny

Bunny! Az igazság az, h a legkönnyebben ...

Kérdés
Bunny! Az igazság az, h a legkönnyebben a hülyékből lehet meggazdagodni… De komolyra fordítva a szót, mindig az elmaradottabb területi egységeket támogatja az állam is. Szerintem, ugyanez igaz lehet az értelmileg elmaradottakra is! Mindenképpen fel kell őket karolni és kézen fogva vezetni, de azért van egy határ… dex12 inkább megy iskola lenni pad vissza és tanul hejes írni mínímúm. Srácnak lehet elfogytak a pontjai a fila táskás akció miatt...nem nagyon tudta tagolni a gondolatait(kifejezni se). Pont az ilyenek miatt néznek sok értelmes gyúróst tirpák izomagynak!!!
shardcore
Válasz

igen, csakhogy a hülyékből úgy tudsz meggazdagodni, hogy mivel hülyék, átvágod őket, eladsz valami szart nekik. eleve a jót nem veszik meg. nézd meg, hogy vesznek ma magyarországon az emberek autót: aki el akar adni, kénytelen tekergetni az órát, mert ezek frankón azt hiszik, egy 20 éves autóban 150 ezer km-nek kéne lennie. a fogyókúrapiacon pedig 20 éve is elhitték a debilek, hogy valami szartól le lehet fogyni, és 20 év múlva is azt fogják választani ahelyett, hogy diétázzanak. 

meg aztán az még külön művészet is lenne, hogy ilyen degeneráltakból meggazdagodj, aki nem megrendeli, letölti ingyen, de lusta elolvasni, ezért a kis fogyatékos képeségeivel azt hiszi, majd én elmagyarázom neki ugyanazt, ami a könyvben van.

a lényeg, hogy nekem még  a hülyék átvágásában is morális gátjaim vannak. én nem verek át senkit és kész, úgyhogy nem fogok meggazdagodni.

2011-11-05 22:55:35
bunny

Üdv Bunny! Egy ideje olvasgatom itt a ...

Kérdés
Üdv Bunny! Egy ideje olvasgatom itt a történéseket, és most nagy nehezen sikerült rászánnom magam arra h én is írjak. Előre szólok, elég cink amit írok de pls ne olts le :D A problémám lényege: 20 éves vagyok. Túl vagyok egy öngyilkossági kísérleten (lány miatt), és az ezt követő kőkemény drogkorszakon. Régen elég helyesnek mondtak, de beesett az arcom meg a szemem, szal ez már a múlté. 60kg alatt vagyok, ami mondanom sem kell, elég szánalmas és ezáltal frusztráló is (nyáron is pulcsiba tolom) Most kaptam egy súlyzókészletet és arra lennék kíváncsi, h kb milyen edzést és milyen szert kéne tolnom és hogyan, h visszaalakuljon az ocsmány képem, és tényleg úgy nézzek ki, h ha tesiórán a pólótlanok csapatában játszom, akk ne kelljen meglógnom az óráról... Sok ismerősöm olvassa a siteodat és valószínűsítem h ezután kapom majd a savazást a suliban, de a legtöbb blogon komolytalan, okoskodó majmok írkálnak, csak h eljátszhassák a laikusok számára a "Janit".. Úgy gondolom, hogy ha nem neveted ki a kérdésem akk Tőled, profi választ fogok kapni, ezért is fárasztalak most inkább Téged :D. Remélem h az arc illetve szembeesés nem maradandó károsodás. Egyébként nem vagyok hízásra hajlamos és eddig a mozgás is távol állt tőlem (az eddigi életformámnak "köszönhetően") és fogalmam sincs milyen étrendhez, milyen edzéshez és ehhez milyen szerhez kell folyamodnom, de mindenképpen szeretném... Előre is köszönöm!
Savass2
Válasz

az arcod vissza fog alakulni normálisra, amint nomrálisan táplálkozol. arcvisszaalakító edzés és étrend nincs.

2011-11-05 22:16:07
bunny

Üdv! Már vagy 4 napja Kib***ottul fáj a...

Kérdés
Üdv! Már vagy 4 napja Kib***ottul fáj a torkom, valami kisebesíthette, vagy ilyen fekély szerűség lehet rajta. Enni szinte egyáltalán nem tudok, de ha iszok akkor is nagy fájdalmaim vannak. Voltam orvosnál felírt napi 3 antibiotikumot. Szerinted az jó megoldás lenne, ha meginnék napi 3 adag turmixot (volumass35), és ezzel fedezném a napi tápanyagbevitelt? A folyadék azért csak könnyebben lecsúszik mint a szilárd étel.
Gerisz252
Válasz
megteszi!
2011-11-05 16:33:45
bunny

Szia! Nagyon KÖSZÖNÖM! Íme: infomach...

Kérdés
Szia! Nagyon KÖSZÖNÖM! Íme: infomachojudit.hu vagy 20/ 96 57 909 Szia! Én egy 42 éves vén fasz vagyok, ami 11 éves kora óta foglalkozik vasakkal. Először súlyt emeltem, aztán erőemelés és body. Most falusi tapló lettem Tápszentmiklóson élek és innen jártam Győrbe szinte minden nap. Az ide 30km. Szeretném folytatni a gyúrást, de olyan kurva drága lett a benzin, hogy 3 gyerek mellett döntenem kellett:((( Az már eszembe jutott, hogy én is baszhatnám az anyám a kocsmába ennyi idősen, vagy dugnám asz asszonyt amíg megy a VV5, de inkább gyúrnék. Szóval társakat keresek, aki a környékben lakik és akikkel Győrbe járhatnék edzeni. Légyszives segíts nekem ebben!!! Nagyon jó a rovat sokat röhögök, főleg a kreténeken!
Ordoglakat
Válasz
nincs mit.
2011-11-05 16:33:24
bunny

Hali Bunny én tényleg nem olvastam el a ...

Kérdés
Hali Bunny én tényleg nem olvastam el a könyved alá írom de attól függetlenül lehet sokkal normálisabb hangnemben is válaszolni szerintem jól felettem a kérdést és ha az a hiba hogy nem olvastam végig akkor írd azt hogy benne van itt és itt a könyvben de te nem inkább oda lineksz más kérdéséhez mint valami kis nyomi aki a kérdéseivel nyaggat hát mikor meg találtam ezt az oldalt azt hittem hogy valami normális embertől kapok segítséget erre kapok egy ilyen választ és szerencsére azt is észre vettem hogy valakihez oda is linkelted ez nagyon szép köszönöm pedig én tényleg nem tettem fel olyan kérdést ami ennyire fel dühíthetett volna mind1 köszi ez nagyon jól esett a könyvet így is végig olvasom de kérdezni már nem fogok inkább face hát ha ott sokkal normálisabb emeberkel tok beszélni köszi ezt nagyon jól eset. Üdv.: Csaba
dex12
Válasz

a szabályzatot se olvastad el kis nyomi, úgyhogy húzz anyádba.

2011-11-05 16:32:08
bunny

Szia Bunny/ Kares! a problémám a követke...

Kérdés
Szia Bunny/ Kares! a problémám a következő, a lapockáim közötti izomban nagy fájdalom lép fel, ha a nyakamat előre nyújtom. MI lehet ez túledzettség? eddig úgy voltam vele elmúlik, de nem akar megszűnni a fájdalom. Válaszodat előre is köszönöm.
hbali91
Válasz
szerintem csak meghúzódott és el fog múlni, de ez eltarthat 1-2 hétig. rosszabb esetben becsípődés.
2011-11-05 15:51:45
bunny

Szia! Én egy 42 éves vén fasz vagyok, a...

Kérdés
Szia! Én egy 42 éves vén fasz vagyok, ami 11 éves kora óta foglalkozik vasakkal. Először súlyt emeltem, aztán erőemelés és body. Most falusi tapló lettem Tápszentmiklóson élek és innen jártam Győrbe szinte minden nap. Az ide 30km. Szeretném folytatni a gyúrást, de olyan kurva drága lett a benzin, hogy 3 gyerek mellett döntenem kellett:((( Az már eszembe jutott, hogy én is baszhatnám az anyám a kocsmába ennyi idősen, vagy dugnám asz asszonyt amíg megy a VV5, de inkább gyúrnék. Szóval társakat keresek, aki a környékben lakik és akikkel Győrbe járhatnék edzeni. Légyszives segíts nekem ebben!!! Nagyon jó a rovat sokat röhögök, főleg a kreténeken!
Ordoglakat
Válasz
igazából túl sokat nem tudok segíteni neked ebben, csak annyit, hogy ezt közzéteszem, viszont elkövetted azt az apró hibát, hogy nem adtál elérhetőséget, így ha találsz is jelentkezőket - amit nagyon remélek - nem tudom, hol fognak elérni.
2011-11-05 15:49:39
bunny

Hali!Gratulálok a könyvhöz, űűűberzsírki...

Kérdés
Hali!Gratulálok a könyvhöz, űűűberzsírkirály :D ! Elolvastam egy délelőtt alatt az egészet, és egy kérdés adódott bennem, amit nem találtam.Írod, hogy a rizst ugyemár mindig hússal(csirke, pulyka, marha) esszük. Akkor a rizs, önmagában, illetve pufirizs formájában szar ha nincs mellette hús, tehát fehérjeforrás is?Üdv!
kamate87
Válasz
persze hogy szar.
2011-11-05 15:43:46
bunny

Üdv Báni! Most kezdtem el testépítéssel...

Kérdés
Üdv Báni! Most kezdtem el testépítéssel foglalkozni, és mivel nincs pénzem a drága tömegnövelőkre, viszont van egy pidzériánk, ezért az étkezést onnan oldanám meg, szóval a kérdésem az lenne hogy ha fitneszpidzát eszek attól is tudok tömeget növelni? Továbbá edzés után mindig nagy izomlázam van, ha fastumgéllel bekenem akkor elmúlik?
b.scheidl
Válasz
inkább egyél fastumgélt és kenegesd az izomlázat pizzaszósszal.
2011-11-05 15:43:34
bunny

Helló Bunny neki álltam és el olvasni a ...

Kérdés
Helló Bunny neki álltam és el olvasni a sárga kapszulát nagyon jó csak szeretném a segítségedet kérni hogy hogyan tudnám a a mámora legjobb étrendet össze állítani 177 cm magas vagy és 71.5 kg heti 3 kondi termes edzésem van osztott edzéssel. Ez az edzés tervem : Hétfő: mell bicepsz mellre 4 gyakorlat (szerinted piramisban csináljam vagy hogy 70 kg ba 2x tok csak bele nyomni)bicepszre 3 gyakorlat Szerda: Hát tricepsz mind2 testrészre 4 -4 gyakorlatot csinálok Péntek: Váll comb és itt is mind2 4 gyakorlat. Ez így jó szerinted? Meg akkor tudsz tanácsot adni hogy mit menyit és mikor egyek és kellene a valami kiegészítő mellé? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségedet. Üdv.: Csaba
dex12
Válasz
bazmeg azért írtam a sárga kapszulát, hogy a debilek VÉGIG elolvassák és ne kelljen ugyanazt itt a hozzád hasonló hülyéknek újra leírnom. ne menjek el hozzád, hogy megfőzzem a kajádat, meg büfiztetni?
2011-11-05 15:42:24
bunny

Szia, Bunny! A Kapszula simán megállná ...

Kérdés
Szia, Bunny! A Kapszula simán megállná a helyét bármelyik Alexandra, Libri és társainál, főként Karácsony előtt. Tudom, nem azért írtad és a terjesztés amúgy is macerás, de mennyivel hasznosabb ajándék lenne bárkinek egy üresfejű plazmatévénél vagy hasonlónál. Én is sok-sok motivációt kaptam, nemcsak ebből de az elődjéből, Alapismeretek és persze a fórum! Talán még nem késő, és néhányan felfogják, az izmokhoz komoly munkával vezet az út. De épp ezért érdemes! Ha valaki azt mondja, holnaptól rám varázsol plusz tíz kiló izmot, nem is örülnék. Akkor nincs mögötte a saját "befektetésem", pedig csak erre lehetek büszke. Köszi mindent, remélem, még sokáig terelgetsz minket a megszokott humorral! Üdv.!
galdora
Válasz
köszi, jól esik az elismerés, főleg hogy úgy sejtem, lány vagy!
2011-11-05 00:23:15
bunny

Hello. A kérdésem, hogy napi rendszeress...

Kérdés
Hello. A kérdésem, hogy napi rendszerességgel 2x a csirke rizst turmix formájában "eszem" az baj-e? munkában csak ebédelni tudok leülni ezért turmixban oldanám meg a másik kettő kajázást.köszi
owen
Válasz
nem baj, mert ugyanaz a tápanyag, de hosszú távon lehetséges, hogy esetleg gondod lesz, hogy túl sok a folyékony táplálék.
2011-11-05 00:22:08
bunny

Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy h...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy hol és mikor tudom megrendelni, A Sárga Kapszula című könyvedet 3500ft-ért? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv:valesz17
valesz17
Válasz

sargakapszula.hu, érted! 

2011-11-05 00:21:14
bunny

Szia! Ez nem egy kérdés, csak figyelm...

Kérdés
Szia! Ez nem egy kérdés, csak figyelmeztetlek, hogy valaki csúnyán visszaél a könyveddel meg az oldal nevével, a Sárga Kapszula apropóján, minden bizonnyal mail-címeket gyűjt, itt: http://sargakapszula.hu/ Üdvözlettel
galambom90
Válasz
köszi, de ez mi vagyunk! :DDDD
2011-11-05 00:18:55
bunny

Szia Bunny, Évek teltek el azóta, hog...

Kérdés
Szia Bunny, Évek teltek el azóta, hogy utoljára írtam neked és ez alatt az idő alatt tudtod nélkül rengeteget segítettél abban, hogy végre elérjem a céljaimat. (Hogy pontosan mit is értek ez alatt azt December 1-én egy privát e-mail keretein belül bővebben is ki fogom fejteni). Az ok, amiért most billentyűzetet ragadtam, hogy megkérdezzem: van-e esetleg bármi módja annak, hogy a letölthető verzióért is kifizethessem az általad említett árat? Még egyszer köszönöm, és sok sikert kívánok az élet minden területén!
MiKe84
Válasz
az "árra" csak azért van szükség, mert a nyomda pénzbe kerül - sok pénzbe - és muszáj nyomtatott verziót csinálni, hogy komolyan vegyék. (nem tudjuk ingyen osztogatósba bevállalni, mert nem 50-100 ezer ft-os tétel, én meg különösen nem, mert most veszítettem egy egy 300e ft-os kamerát, mit még ki kell nyögnöm.) ha szeretnéd "kifizetni" a könyvet, simán adj le előrendelést és te is megkapod rendes könyv formátumban. várom a decemberi méledet!
2011-11-04 11:36:31
bunny

Szia Bunny! Csak a köszönetem szeretném ...

Kérdés
Szia Bunny! Csak a köszönetem szeretném kifejezni. Ennyire korrekt, összeszedett és komolyan mindent tartalmazó könyvet régen olvastam. Nagyon sok félig megfogalmazott kérdést és halvány gondolatot tett tisztába a fejemben. (Sőt, olyan dolgokat is amik fel sem merültek bennem, hogy még erre is oda kellene figyelnem). Úgyhogy hálás köszönetem a munkádért ismét, és nem csak azért, hogy ingyen a rendelkezésünkre bocsájtod, hanem azért is, mert egyáltalán egy ilyen mérvű anyagot odaadsz nekünk. Köszönöm az útmutatást! Remélem, egyszer személyesen is meg tudom tenni! További türelmet és jó munkát!
ebalage
Válasz

köszi hogy leírtad. én csak annyit kérek cserébe, hogy terjesszétek: mutassátok meg minél több embernek, hogy ne tök fogalmatlanul álljon neki az edzésnek!

talán egy napon elérjük, hogy nem káposztaleves diétával akarnak fogyni és nem szendvicstől akarnak izmosak lenni az emberek.

 

2011-11-04 10:51:36
bunny

Szeva Bunny... Szeretném megrendeli A S...

Kérdés
Szeva Bunny... Szeretném megrendeli A Sárga Kapszulát... Van rá mód, hogy dedikáld nekem? Sokat jelentene nekem... Te indítottál el az edzés világában az írásaiddal, válaszaiddal és tanácsaiddal... Ráadásul a válaszaid a legszarabb napomon is jó kedvre derítenek... Előre is köszönöm a válaszod illetve az eddigi tanácsaidat...
Stocy
Válasz
mindenképpen. ma éppen szegedre megyek és ott dedikálok. valószínűnek tartom, hogy valami összeröffenést fogunk csinálni pesten is!
2011-11-04 10:49:07
bunny

Szia Bunny ! Remek a könyv, de ezt lehe...

Kérdés
Szia Bunny ! Remek a könyv, de ezt lehetett tudni előre is. Egyvalamivel nem értek egyett, ezért most irnék egy kis elmélkedést (evel nem a szaktudásod akarom megkérdőjelezni, csupán kis eszmefuttatás, én meg kisember vagyok a nagy szaktudáshoz, hisz csak 2 éve edzek). Szóval: aval nem értek egyett, hogy az izom regenerációja egy hetet vesz igénybe. Van egy általános regeneráló rendszerünk, legalábbis ez az elmélet, igy elvilag minden izom egy hét alatt kéne regenerálódjon. De nem igy van. Pl. egy vádli, bicepsz regenerálódik napok alatt, sőt akár 32 óra alatt is. Sokan erre azt mondják: a méret miatt, ezek kis izmok. Ez is megcáfolandó, mert a mellizom sokkal később regenerálódik, mint pl. a combizom, vagy széles hátizom, pedig kisebb az emlitett izmoknál. Ellenben pl. a farizom nagyon hamar tud regenerálódni, pedig testünk legnagyobb izma. Véleményem szerint ez a mindennapi életvitelünktől függ. Eleinte mindenkinek mindenhol lesz izomláza, a vádliban is. De a vádliban ha van izomláz, ha nincs, azon járunk, mozgatjuk, igy akaratlanul is kicsit RÁDOLGOZUNK. Ezt kihagsúlyoztam, de nem ráedzünk, mert aval trapára menne a regenerálódás. Evel a rádolgozással az adott izom kap impulzust, ez idegrendszer pedig érzékeli ezt, ezért megnöveli a regenerációs képességet, hogy ne okozzon ez gondot a mindennapokban. Bicepsz esetében is hasonló a helyzet. Használjuk sokat. Pl. egy mellizmot nagyon keveset használjuk a hétköznapokban, ezért az mindig könnyen meglephető edzésen, ezért a nagy izomláz. Ha hasonlóan járunk el mint a vádlinál, akkor itt is növelhető a regenerációs képesség. Ha mondjuk valaki szériázott 80-ba 4 x 8-at, akkor rá 2 napra már csinálhat fekvenyomást 60-al átmozgatásképp. Vagy ha 7 napig tart az izomláz, akkor már az 5-6 napon edzhetünk rá. Igy gyakrabb lesz az edzés, többször kapja meg az izomzat a növekedéshez és erősödéshez szükséges stimulációt (persze igy 6-7 szériánál nem lenne érdemes többet csinálni). És akkor mondjuk nagy izmokat lehetne edzeni hetente 2-szer is, kis izmokat akár 3-4-szer (vádlit van aki minden nap edz). Megjegyem megint: ez egy vélemény volt, nem azt akarok mondani, hogy hülyeség a 7 napos regeneráció, mert NEM, tényleg annyi, csak csökkenthető (lehet ebbe direkt nem mentél bele, mert sokaknak az esne le, hogy ra kell EDZENI az izomlázra, de NEM). Csuoán vélemény volt. Anno te inditottál el ebben a sportban :) Kiváncsi vagyok véleményedre.
Raymond333
Válasz

most örülni fogsz, mert egy pár mondatban leírom, hogy miért ordenáré kurvanagyafaszág amit írsz. több okból:

1. nincs mindenkinek mindehol izomláza a kezdetekben sem, maximum azt hiszed. kiváncsi vagyok, volt-e valaha delta-izomlázad. a rádolgozásos elméleted egy baromság. a falusi vajákos "rádolgozásos" módszer annyit tesz, hogy az izomlázat okozó savasodás megszűnik, mert a "ráedzés" fokozza az anyagcserét az adott területen, így eltávoznak a savasodást okozó anyagok. ennek a regenerációhoz kurvára semmi köze nincs,  attól, hogy az izomláz megszűnik, még nem regenerálódtál, ettől a tápanyagok még nem épültek be az izomba, sőt.

2. nem növekszik meg a regenerációs képességed attól, hogy egy izmot sűrűn használsz, pl. a vádliddal mész. a folyamatosan használt izmok izomrost típusai mások, több vörös rost van bennük, ami folyamatos terhelés esetén sem fárad ki. ez adottság, nem az edzés váltja ki, az az izom arra van kitalálva. csak ez nem egyenlő mondjuk a vádliedzéssel.

3. az edzés és a hétköznapi motorikus mozgás nem ugyanaz. ha ugyanaz lenne, nem kéne ezdeni. a hétköznapi mozgásunk során nem "dolgozunk rá" az izmokra, mert a motorikus mozgás nem okoz semmféle plusz terhelést, amely bármiféle reakciót el kéne, hogy indítson.  a te roppant hülye elméleted szerint a bicepszedet gyakran használod, ezért hamar regenerálódik. csakhogy a bicepszedet motorikus mozgásra használod, lehúzod vele a wc-t, emeled a bögrét stb. ez egyrészt NEM bicepszedzés, mert a kompett mechanikai rendszert működteted, részegységenként igen kis terheléssel, nem pedig izoláltan a bicepszre ható munkát végzel, mint edzésen.

másrészt nem edzés, mert nem éri az adott izmot akkora terhelés, nem kell egységnyi időn belül túlterheléssel munkát végeznie.  hétköznapi mozgástól nincs semmiféle "impulzus, amit az idegrendszer érzékelne". azaz hiába húzogatod otthon gyakran a wc-t és mész ennek érdekében ötpercenként szarni, ezáltal nem javul a regenerációs képességed úgy, hogy aztán naponta tudj bicepszedet edzeni. a regenerációs képesség nem javul soha. inkább romlik, az edzés szintjének növelésével: minél jobban tudsz edzeni, minél keményebben, annál nehezebben regenerálódsz. elég logikus azt hiszem, hogy 60 kilós fekvenyomás és 160 kilós fekvenyomás között van különbség ebben is.

4. lehet edzeni 62-szer is hetente, az emberi test izomzati rendszere ugyanis faszán adaptálódik a terheléshez. csak ennek semmi köze az izomlázas hülyeségedhez, és ettől nem lesznek az izmok nagyobbak.

5. ha te "csökkenteni tudtad" a regenerációs idődet, akkor el kéne gondolkodni azon, hogy az edzésed progresszív-e. mert ha pinalegyezni jársz le a terembe, hozzászoksz a terheléshez, akkor elhiszem, hogy nem érzed szükségét egy hetes pihenőnek. más kérdés, hogy ennek mi értelme. mintha leírtam volna a kapszulában: ha egy izmot hetente többször akarsz edzeni, akkor gondolkodj el, hogy megedzetted-e rendesen.

"a mellizom sokkal később regenerálódik, mint pl. a combizom" - nem tudom, végeztél-e már életedben normális lábedzést, hogy ilyen baromságot le tudsz írni. mellékesen az edzésben a 60-80 kilós felvenyomás nem szint, ott nem okoskodni kell, hogy kevés az egy edzés, hanem el kéne jutni a kezdő szintről haladóra, vagy mondjuk két év után határozottan megijedni. (én a motorbalesetem előtt gyakran volt, hogy 80 kilóval nyomtam fekve, mert fizikailag 2006 óta szar vagyok, és nem is érdekel. ráadásul megfogadtam, hogy nem megyek 100 fölé. csakhogy én 50-et nyomtam bele. úgy, hogy szar vagyok és nem érdekel. vágod?)

a többi okosságot nem is kommentálom inkább, bár az átmozgató fekvenyomáson közel beszartam, ezt leírhatnád a "hogyan ne fejlődjünk" könyvben.

annyira nem örülök, hogy éppen az egyik fő lényegi kérdést nem értetted meg. pedig kurvára erőlködtem, hogy érthető legyen.

különösen ennek fényében adok egy tanácsot: ne akarj okosabb lenni. ebben a tetves országban mindenki kurva okos, ez a legnagyobb baj. én például a hozzáértő véleményét nem szoktam megkérdőjelezni, hanem örülök, hogy valaki megmondja, mi hogyan van és mit kell csinálni. ez manapság sajnos már nem divat. 

2011-11-04 07:33:16
bunny

Helló Bunny! Köszönöm az előzőekben a gy...

Kérdés
Helló Bunny! Köszönöm az előzőekben a gyors választ, lenne még egy kérdésem sry:). 70kg vagyok. Oda figyelek az étrendre, most így röviden/ rizs 500g/csirke800/napra elosztva, vagy több, közel egy éve, vitaminok, +fehérje,szénhidrát. Egyszerűen nem szedtem fel magamra egy kilót sem. Mivel tudnám megindítani, nem értem. Min kellene változtatni?üdv!
soder
Válasz
olvasd el a sárga kapszulát először is!
2011-11-03 22:50:52
bunny

Szia Bunny! Kicsit más típusú kérdés,...

Kérdés
Szia Bunny! Kicsit más típusú kérdés, de talán többeket is érdekel, és hiába kerestem a neten semmit nem találtam erről. Néztem a Superbody közvetítésed, de csak délután 4 felé tudtam bekapcsolódni és már nem láttam a döntőkben egyik kedvenc versenyzőm, Nagy Power Hunit, és a későbbi cikkekben se volt róla említés. Esetleg történt velel valami, elindult egyátalán, ha jól sejtem azért őt az elejére várták. Köszi a válaszod és respect a munkádért. Karcsi
i033758
Válasz
biztos történt vele valami, csak elfelejtette közölni. ami nem gáz, végülis csak alig harangoztuk be pár tízezer embernek, igazán nem számít ez. nem tudom észrevetted-e már, de a testépítők nem éppen médiaszakemberek, de önmenedzselési tanácsadásért se fordulj feltétlenül hozzájuk.
2011-11-03 22:48:46
bunny

Helló-halló! Szeretnék tanácsot kérni...

Kérdés
Helló-halló! Szeretnék tanácsot kérni, hogy mi a magyarázat arra, hogy eddig edzés után mindig betoltam valami egyszerű szénhidrátot, például egy cukros multivitamin üdítőt, majd rá fél órára csirkemellet, rizzsel és ettől viszonylag moderált növekedést értem el mindig: pl. két napra rá úgy nagyjából látszott, hogy voltam gyúrni, de kicsinek éreztem magam. A legutóbbi alkalommal viszont üdítő után egy lasagne-át toltam be, és most igaz, hogy vizesebb, meg puffadtabb fejű vagyok, de mintha az izmaim is jobban feltömegesedtek volna és ha most felhúzom ugyanazt a pólót, mint korábban, akkor érezhetően jobban kitöltöm, tehát tömegben most jobban nőttem, mint korábban, így érzem. Sejtem, hogy lesz valami magyarázat, hogy miért is szar ez hosszú távon, és miért a csirkemell és rizs a nyerő, de ha valaki csak gyorsan akar hétvégi buliba egy kis tömeget felszedni, akkor nem jobb egyet "betésztázni" néha?
Pit1
Válasz
az, aki gyorsan akar a hétvégi buliba tömeget felszedni, az menjen el pszichológushoz, bár igazából egy elmeorvos többet érne. szerintem tömd ki az alsógatyádat zoknival, hátha nagyobbnak látszik a kis pöcsöd.
2011-11-03 21:46:37
bunny

Hello Bunny, lejött a következő irásom, ...

Kérdés
Hello Bunny, lejött a következő irásom, amiben arról az emberfajtáról van, aki elhozza neked Jay Cutlert. http://hataratkelo.postr.hu/kocsogadam udv adam
adambrisbane
Válasz
sok szarjankót láttam már életemben, de mindig meglepődök. persze én is tudnék arról mesélni, hogy mi folyik itt gyöngyösön, asszem többen csak pislognátok. az a legdurvább, hogy elképesztő kis patkányok simán megvezetnek felnőtt embereket, de olyanokat is, hogy el se hinnétek. alapvető, hogy a nagydumás vetítős köcsögöket marha nagy ívben el kell kerülni, különösen, ha huszonéves taknyok. várom a következőt ádám!
2011-11-03 19:50:32
bunny

Szevasz ismét, tegnap én kérdeztem a láb...

Kérdés
Szevasz ismét, tegnap én kérdeztem a lábgépekkel kapcsolatban...te melyiket javaslod akkor? Mert egy árkategóriában van a horizontál leg press és a sima leg press is. Melyik dolgoztattja meg jobban a láb izomzatát? Ez mellé elég ha csinálok még egy lábhajlítás gyakorlatot? Mondjuk 4x8 a lábgépen és 4x8 lábhajlítás. Köszi
tarr
Válasz
egyik sem jobb. próbáld ki! kitörést is csinálj és nem lesz gond.
2011-11-03 16:39:38
bunny

Helló Bunny! Néztem egy C-vitamin reklá...

Kérdés
Helló Bunny! Néztem egy C-vitamin reklámot amibe azt hangoztatják, hogy "elnyújtott felszivodásu C-vitamin" na most ez tényleg igy van vagy csak parasztvakítás?Nem mindha megvenném nekem a skájtek cé is csak kivácsiság! Bocs, hogy ilyen faszságokkal traktállak:D
kovacs_c5fd
Válasz
az elnyújtott felszívódású c vitamin egy baromság. ez volt akérdés?
2011-11-03 16:39:06
bunny

2011-10-31 11:13:41 - Ezt pontosítanám.....

Kérdés
2011-10-31 11:13:41 - Ezt pontosítanám.. Egyszerű gerinc mobilizáló tornára járok heti 1x 45 perc, melynek célja a gerincet stabilizáló izmok erősítése, nyújtása, simán súlyzók nélkül, nyújtó gyakorlatokkal, lábemelgetés, lábfelhúzás, karnyújtások, törzsdöntés/nyújtás. Ezekben merül ki a gyakorlatsor. Mondjuk ettől a derékfájdalmam nem javult pár hónapja.. Simán fáj egész nap a deréktáji rész /olyan idegnyomós tompa fájdalom/, de mivel nem találnak semmi konkrétat, így nem csinálnak vele semmit. Ez van, meg szokod alapon, aztán, ha már nem tudsz járni, majd elkezdünk veled foglalkozni. Nem hülyülök, szó szerint így mondták.. :-/ Ezért gondoltam én, hogy a deréktáji izmokat meg szeretném erősítni súlyzós gyakorlatokkal, ill. alsó hátizomra/derékzimokra vonatkozó gyakorlatokkal kombinálnám, hogy az izmok, amik a 'gerincből' jönnek ki derék tájon megerősödjenek - pl. evezés ülve, a végén derék izmok ráfeszítésével és kissé hátradőléssel a végén - ilyenekre gondolok - hogy ezeket inkább ne erőltessem. Lehet teljesen hülyeség, amit gondolok, de az is az, hogy fogadjam el ez van, és szarjak a tornára, mert az rosssz dolog. :) Egy évig teremben tornáztam, de már itthon folytatom, egyszerű alapgyakorlatokkal egy kezes/két kezes súlyzókkal, fenti, lenti csiga minden izomcsoportra heti 2x 1-1,5 óra elosztva :1: kar mell, vádli, has 2: vállt, hát, comb, has.. Gyakorlatokat teremben sajátítottam el az ottani edzőktől.. Nem testépítő céljaim vannak, csupán egészséges test fentartása.
Laki_82
Válasz

heti 1 alkalom akkor sem elég, ha jó a torna. meglehetősen ritkán van olyan, h nem lehet okot találni. gyere el hozzám vagy keress további gyógytornászt. gyakorlatsort nem tudok így adni, lehet egyszerűen megfelelő izomnyújtásra van szükséged. a torna szót pedig ideje lenne elfelejteni a súlyzós edzéssel kapcsolatban, jövőre lesz olimpia, akkor mindenki meg tudja nézni mi is az a torna.

lightweight@gportal.hu

2011-11-03 16:01:26
kares

Hello, Biztos vagyok benne hogy jo lesz...

Kérdés
Hello, Biztos vagyok benne hogy jo lesz a konyved a fingas szo nelkul is, de valahogy gondolom nyomtathato formaba kellett hozni.Birom az ilyeneket mint te. Veszi a faradtsagot es felaldozza a sajat eletet, idejet penzet es energiajat, hogy megirja a total idiot-proof bibliajat valamilyen szaktudasnak.Kicsit szorakoztatobb formaban a lenyeget osszegerebjezve a tobb 10 ev alatt nehezen megszerzett tudasbol,hogy masoknak csak a gombot kelljen megnyomni.A bodybuilding.com foszerkesztoje es fotografusa, Kris Gethin is igy gondolta mikor ugy dontott hogy elkezdi a testepitest az egyszeregytol es a gyorsan munkanelkul sikerre vagyokat kielegiti a tobb ezer cikkjevel videojaval es konyvevel,habar nem ilyen szorakoztato obszcen izvilaggal,de a feladat celja ugyan ez volt.A stilus ugyan teljesen egyedi, de az elhivatottsag es a szakmaszeretet ugyan az nallad is.Tiszteletre melto.
Yellowduck
Válasz

az a vicc, hogy azért kellett létrehoznunk egy pénzért kapható könyvet, hogy a parasztok hajlandóak legyenek letölteni ingyen. mert ha azt mondod neki, megkaphat egy x értékű valamit ingyen, akkor talán elolvassa, de ha azt mondod kötelező, szarik bele, mint ahogy a mellékelt ábra - ez a komplett rovat - mutatja. hamarosan lesz egy video az EV elején, akkor meg fogod érteni és azt is, miért sárga kapszula a címe.

de ez még nem "a könyv" amit tervezek, ez csak a kezdet.

 

2011-11-03 08:58:47
bunny

Tiszteletem Bunny! Szerinted heti 3 s...

Kérdés
Tiszteletem Bunny! Szerinted heti 3 súlyzós és 2 úszó edzéssel megfelelő táplálkozás mellett (napi 5 étkezés csirke,pulyka,tonhal,rizs,durumtészta,zabpehye,hajdina. + Jumbo és Monster Pak) viszonylag látványos izomzatra és jó állóképességre szert tenni egy Ectomorph-nak? Válaszodat előre is köszönöm!
Rulex
Válasz
ektomorf, így mondják magyarul, ju nó! és elméletileg igen.
2011-11-03 01:06:16
bunny

Drugs Bunny!Lenne egy kerdesem,de elotte...

Kérdés
Drugs Bunny!Lenne egy kerdesem,de elotte gratulalnek a szabalyzat,alapismeretek, es a gyik megirasahoz,ugyanis halalra rohogtem magam rajta,mostmar kivancsi lennek a konyvedre is, gondolom az is kicsit Rejto Jenos lett.Reg nevettem ennyit.Habar kicsit elbizonytalalnodtam nem e fogsz engem is lehulyezni.Habar kedvenc foglalatossagom a testepites es etkezestudomany olvasasa es kb 10 eve olvasom a friss napi cikkeket minden nap a bodybuilding.com oldalon ott is van egy pont ilyen mint te, es a body.builder.hu is nagy kedvencem.Megis lenne ami erdekelne mert csak reszleges valaszt kaptam.Kb 10 eve edzek de mindig megszakitottam suli, csalad, vizsga, munka ,karrier egyeb miatt. 2 evvel ezellott ujra nekialltam es megfogadtam hogy nem hagyom abba ha vilagvege lesz akkor sem.Erre a szintre meg nem jutottam el,miutan tobbszor is 1 evecske utan abbahagytam.Elso evben szaladtak felfele a sulyok, es nottem mint a gomba de azota megallt az elet.Nem tudok egyszeruen nagyobb sulyokat mozgatni regota ket okbol.1 nem tudom akkor a feladatot szabalyosan kivitelezni .2 megall a mozdulat nem megy tovabb egyszeruen nem birom. 3 edzes utan nem vagyok bedurranva se elfaradva, nem erzek semmit. 4 de viszont az izuleteim megfajdulnak.Tipikusan guggolas ,felhuzas es fekfenyomas. A derekam es a csuklom hamarabb szettorik minthogy a labamat erezenem.Es meg azt sem mondhatom hogy nagy sulyokat emelek.Erdekes modon viszon vegtelen szamu sorozatot tudok csinalni.Alltalaban 6-8-10 ismetlesnel megall a karom es meg sem mozdul meg ha szetdurran a fejem sem,se nem tudok nagyobb sulyt emelni,de ha kell akkor 7 szettet is tudok csinalni,fel perces pihenokkel.Egy izmot egy heten csak egyszer edzek es nagyobb izmokat 3-4 ,kissebbeked 3 feladattal terhelem.Erdekes modon ennek hatasara elmult par honappal az osszes izuleti fajdalmam, minden edzes utan ugy ereztem magam mint Arni a terminator-kormanyzo fenykoraban.Megint visszatertem a 3*8 es 4* 10 es tomegnovelo szamokhoz, felemeltem a sulyt es ismet megfajdult az izuletem es csak rangattam a sulyt.Hol kovetem el a hibat? Mi okozhatja ezt a jelenseget? Es gond e ha magas sorozat szammal es keves ismetles szammal, kis sulyokal dolgozom.Es mielott azt mondod hogy elobb tanuljam meg az alapokat es tartsam be,csak azt tudom mondani kivulrol fujom, es en is masokon rohogtem milyen hulyek es ebbol kifolyolag komolyan is vettem.Leszoktam a dohanyzasrol 2 eve tobbnyire miattad meg a a felesegem miatt, lecsereletem a konyahamat,az eletvitelem az edzes korul forog.De most megakadtam.Volnal e kedves megirni a velemenyedet,hogyan tudnek ezen javitani.Vagy csak egyszeruen tudjak ra hogy en nem leszek az aki a testepites megasztarjaba bejut,mert nincs ra tehetsegem,genetikai okbol.Tovabbi jo munkat es sok turelmet
Yellowduck
Válasz

rejtő jenőt nagyon rég olvastam, de az amúgy elég nyomorék gyerekkoromat jobbá tette, az tény. a sárga kapszula nem olyan übervicces,d e azért igyekeztem szórakoztatóra írni, bár talán téged is mély szomorúsággal tölt el, hogy a szövegben azt hiszem nem szerepel pl. a fingás szó.

ha a bodybuilding.com-on, ami a világ legnagyobb bodybuilding oldsla és 100 millió dollárért adták el pár éve, van egy ilyen arc mint én at megtiszteltetés, főleg hogy én nem olvasom  a bodybuilding.com-ot, úgyhogy biztosan nem koppintok. 

a kérdésedre a válasz lehet túledzettség is, de azt javasolnám, próbáld ki magas ismétlésszámú edzést, és hagyd az ortodox módszert a pi... na jó, leírom, a picsába. 

2011-11-02 22:41:58
bunny

szia Bunny! már írtam régebben egy köny...

Kérdés
szia Bunny! már írtam régebben egy könyökfájós problémámmal. már tart kb 1 éve, az egyenesrudas bicepszezéstől kezdett fájni, akkor azzal le is álltam, de azóta fáj fekvőtámasz szerű mozdulatoknál, vagyis mikor a felkarom és az alkarom derékszöget zár be és innentől lefelé nyomom az alkaromat úgy hogy közben ellenttartok akkor érzek a bal könyönyökömben szúrást 1 ponton. még akkor is fáj ha evezek padon és közben támaszkodok a bal kezemmel. már voltam dokinál is régebben na ő természetesen aztmondta h ne edzzek de mivel hónapok múlva is fájt nem láttam értelmét a pihenésnek úgyhogy folytattam, azóta újra edzek már legalább fél éve, de fáj leginkább edzések után erősebben. mindenfajta krémmel kentem de semmi. neked vagy kares-nek vmi ötlet? köszi
bandi92
Válasz
szerintem karesnek lesz ötlete, én meg ha nem tévedek, üdvözöllek a teniszkönyök-klubban.
2011-11-02 22:34:00
bunny

Drága Barátom! Tudom, hogy talán szakmai...

Kérdés
Drága Barátom! Tudom, hogy talán szakmailag nem épp a legjobb helyen teszem föl ezeket a kérdéseket neked, dehát végül is ez a kérdez felelk rovat akkor talán mégis. Olvasva a 2011 SB-ról szóló Star Wars írásodat meg kell mondanom, hogy mélyen egyetértek veled. A superbody egy olyan versen (volt) amely egy évtizede nem hiányzott egy versenyző naptárjából sem. De ennek az időszaknak vége. Mint egy jó haldokló bálnának van még néhány csapkodása de aztán kimúlik létezni a testépítők világából. Ahogy írod is a nagyok már inkább a pénzdíjas svájci versenyre mentek. Kérdem én tőled , mint a scitec egyik emblematikus személyétől, hogy miért hagyod. Te sportoló voltál vagy és még az kell hogy mondjam hogy nem is a sipákolós kispicsa fajtából hanem a fece to face típúsú odamondom ami nem tetszik fajtából. Akkor miért hagyod hagyjátok, hogy az év egyik legszinvonalasabb versenyére ne essen ennyi odafigyelés , hogy profin rövid szünetekkel kevesebb fordulókkal egy fasza versenyt rakjatok össze? Idén vendégkén azaz kiísérőként voltam kint 10től a végéig. De azt hittem belepusztulok. El tudja azt bárki képzelni a versenyzők min mennek keresztül reggel 7től (ha bejutnak) este 21-ig ? , hogy milyen víz nélkül feküdni 5 órát csakhogy színpadra mehess először aztán 5 óra múlva esetleg másodszor? Sztem a szervezőknek fel kéne nyitni a szemüket... Bunnykám te jól látod ezt, addig lesz SB amíg valaki nem csinál jobbat. És lesz aki csinálni fog hidd el. Szóval ne engedd barim, minden erőddel légy azon hogy ez a verseny ne haljon ki. Baráti szeretettel: egy versenyző
vladár_tamás
Válasz
kis hal vagyok én ahhoz, hogy bármin is változtassak.
2011-11-02 22:32:42
bunny

Szevasz. Láb gépet szeretnék venni. Azt ...

Kérdés
Szevasz. Láb gépet szeretnék venni. Azt szeretném tudni hogy van e valami különbség a horizontális leg press és a sima leg press között, úgy értve hogy melyik helyettesíti jobban a guggolást, már amennyire helyettesíteni tudja...sajnos hát problémák miatt nem tudok guggolni. Köszi Itt vannak a képek. http://www.kupujemprodajem.com/oglasi.php?action=photo&ad_id=1076448&data[photo_num]=1 htt p://www.kupujemprodajem.com/oglasi.php?action=photo&ad_id=1002221&data[photo_num]=3
tarr
Válasz
a horizontális lábtolót ki kéne próbálnod először, mert az is elég komolyan terheli az alsó hátat. de tény hogy a guggoláshoz jobban hasonlít. de egyébként nem kell helyettesíteni, sima lábtoló is megteszi.
2011-11-02 22:30:49
bunny

Üdv! Már lassan egy éve edzek, de a m...

Kérdés
Üdv! Már lassan egy éve edzek, de a mellizmomban a mai napig elég nagy izomlázat érzek, más izomcsoportnál nem. Egy héten egyszer edzek mellre, a gyakorlatokat 2-3 hónaponként váltogatom. Kérdésem az lenne, hogy mi miatt lehet mellizomnál ilyen mértékű izomláz? G
Gerisz252
Válasz
egyszerűen a mellizom ilyen.
2011-11-02 22:29:15
bunny

Köszi az étrenddel kapcsolatos választ. ...

Kérdés
Köszi az étrenddel kapcsolatos választ. Igen, ez a vitamin dózis a pénz miatt van így, ahogy pénzem engedni fogja lecserélem erősebbre. Edzés után Pro Mix-et fogyasztok(amint tudom majd lecserélem Whey Pro-ra) 1 adagot, ez is a pénz miatt van így, és azért eszek 10 perc múlva, mert ugyan edzés után kap a szervezetem fehérjét, de ch-t nem, ami edzés után ugyanolyan fontos lenne. Így tudtam csak megoldani. De te mit ajánlanál a fehérje mellé edzés utánra? Amivel kibírom 30-40 percig és akkor utána kaja. Köszi előre is. Csáóóó!
fredy1031
Válasz
az edzés utáni fehérje mellé kell cukor, legolcsóbban szólőcukor, 30-40g.
2011-11-02 16:33:20
bunny

Szia Bunny es Karesz! Remelem tudtok seg...

Kérdés
Szia Bunny es Karesz! Remelem tudtok segiteni, egy olyan problemam lenne, hogy a mai nap elmentem edzeni, szokasos bemelegites termeszetesen megvolt (söt, meg hosszabb is, mint szokott..), majd elkezdtem edzeni. Ez eddig meg rendben is van, de az elsö gyakorlat vegen, ami ferdepados fekvenyomas, a 27-28. ismetles környeken (magas ismetlesszamu edzest kezdtem nehany hete) elkezdett görcsölni a nyakam/fejem. Egeszen pontosan a tarkom fölött ketoldalt, valahol ott, ahol a gerinc kapcsolodik a koponyahoz, gondolom. Nyomtam meg egyet, majd mivel eleg rossz erzes volt, letettem a sulyt. 1-2 perc pihenö utan elmult a fajdalom, gondoltam megprobalom megegyszer, de akkor mar a 12. ismetles környeken jelentkezett. Szoval ugy döntöttem, a mellett inkabb abbahagyom, mielött valami baj lesz, igy megprobalkoztam a bicepszszel, ami a mell utan jött volna. Sajnos ugyan ez volt a helyzet, az elsö sorozat közben eleg erös fajdalom, igy inkabb teljesen abba is hagytam az edzest a biztonsag kedveert. A fajdalom, bar mar tompabb, azota sem mult el (1-2 oraja). Azt szeretnem megkerdezni, van e valami ötletetek, hogy mi lehet ez, illetve talalkoztatok e mar ilyennel? Mar több, mint 4 eve edzek, de ilyen meg soha nem törtent, ezert kicsit meg is ilyedtem. Tegnap hataztam egyebkent, gondoltam esetleg ott meghuzodhatott valami, bar ketlem. Mit tanacsolnatok? Gondoltam ma pihenek, es holnap, mivel ugyis pihenönap lenne, visszamegyek a terembe es megprobalkozok megegyszer, hatha elmulik. Egyebkent most kezdem a tömegnövelest, a heten kezdtem el kreatint szedni, meg vitaminokat, bar nem hiszem, hogy ezeknek tul sok köze lenne hozza. Bocs ha kicsit hosszu lett, de probaltam minel reszletesebben leirni a körülmenyeket. Jah es az ekezetek miatt is bocs, de nem magyar billentyüzetröl irok. Elöre is köszi a valaszt! Üdv.: dani
dani3l
Válasz
lehet, hogy elfeküdted és a terhelést már nem tolerálta jól. lassú, mélyreható mozdulatokkal masszírozd/masszíroztasd át, aztán lassan, hosszan nyújtsd, majd jöhet az esti pihenő. ha nem javul 2-3 nap alatt akkor írj ismét.
2011-11-02 15:42:06
kares

Hello Bunny/Kares!2 napos favágás után a...

Kérdés
Hello Bunny/Kares!2 napos favágás után a hüvelykujjam és a mutatóujjam közötti kis izom meg van duzzadva, mozgásterjedelme korlátozott, illetve markolásnál, fogásnál eléggé fáj is.A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne ezzel csinálni illetve hogy edzeni elmenni van-e értelme?A választ előre köszönöm!
nandel
Válasz
figyeld, hogy begyullad-e. ha nem, akkor ne foglalkozz vele.
2011-11-02 15:37:35
kares

Csaó! A véleményedet szeretném kérni az ...

Kérdés
Csaó! A véleményedet szeretném kérni az étrendemmel kapcsolatban, hogy szerinted jó-e tömegnöveléshez. Csak a kaját írom, adagokat nem, azt magamnak ki tudom számolni. 1.étkezés: zabpehely+fehérje, 2.étkezés: rizs+csirke+brokkoli, 3.étkezés: rizs+csirke+brokkoli,ezután edzés (edzés után fehérjeturmix), utána kb 10 perc múlva jön a 4.étkezés: rizs + csirke +brokkoli, 5.étkezés: rizs+ csirke +brokkoli, 6.étkezés: 125g natúr túró+1 banán+ zabpehely+víz. Emelett napi 1g c-vitamin és 1 db daily one. naponta 4-5 liter víz. 80kg vagyok /188 cm. jó munkát és várjuk a kapszulát azt a sárágát :) csaóóóó
fredy1031
Válasz

találtam hibát. edzés után 10 perc múlva nem lehet étkezni, a turmix ennyire nem "gyors", legalább 30-40 perc kell. este ezenkívül én nem ennék curkot, tehát a banánt reggel vagy edzés után küldd be. remélem nem csak este iszol vizet 1g c vitamin és a daily one gondolom pénzügyi okokból van így, ezt lehetőség szerint majd váltsd komolyabb mennyiségekre. a nagyon minimum a 3g c vitamin és a multi pro.

a sárga kapszulát még nem kezdtük el reklámozni, de hamarosan megértitek, mi a szerepe. sokat nem fogunk belőle eladni, de a cél nem az, hogy eladjuk, hanem hogy elolvassa mindenki, aki még nem ért a sporthoz. (ezért van ingyenes letölthető is, annak ugyanis nincs nyomdaköltsége). már így is nagyon komoly érdeklődés van, tegnap kiraktam egy linket, és rengetegen regisztráltak rá, én bizom benne, hogy alapmű lesz. nem azért, mert én írtam, ezt a részt leszarom, hanem azért, mert még mindig elképesztő a sötétség a fejekben. mert amíg számotokra jó esetben maximum szórakozás lesz, vagy pár újdonságot tanultok belőle, addig ott tartunk, hogy tegnap is el kellett magyaráznom egy ismerősnek, hogy hiába erőlködik napi fél óra hasazással, attól még dagadt marad.

2011-11-02 08:43:59
bunny

Szeretnék valami olyasmit kérdezni ami E...

Kérdés
Szeretnék valami olyasmit kérdezni ami Engem de szerintem Téged is idegesít... Szoktam még mindig olvasgatni ezt a rovatot bár sajnos elég sok az ilyen fogyatékos aki faszságokat kérdez és ugyanazt megkérdezi amit már egy hozzá hasonló megkérdezett. Nem tudom h feltűnt e nekik h van egy olyan szó hogy KERESÉS és abba be kell írni egy kulcsszót és akkor talán elolvassák a kérdést és nem égnek be... de jobb ha inkább a alapismeretekkel kezdenek... De a másik mikor valaki ide ír egy ilyet: "(...)" ez mit jelent? vagy ez vmi tömörítéses dolog nem tudnak írni v mi, nem tudom...
Bojtahun
Válasz
nem, az azt jelenti, hogy kivágtam valamit a szövegből, mert nem tartozik a nyilvánosságra. pl. amikor a neveletlen gyökér szteroidoldalakat linkelget, vagy konkurens webáruházat, mert nem tőlük kér tanácsot, hogy megvegye-e a szarjukat, hanem tőlem. de lehet más privát dolog is.
2011-11-01 09:31:50
bunny

Szeva Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy

Kérdés
Szeva Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy kb. mikorra várható a könyved? És ha kijön milyen árba lehet majd kapni?
professional
Válasz
2011-11-01 09:15:36
bunny

Heló Bunny ! Sajnos csütörtökön meg fog...

Kérdés
Heló Bunny ! Sajnos csütörtökön meg fognak műteni,ezért 1 hónapot ki kell hagynom edzésből. Jelenleg tömegelési fázisban vagyok 5g/tskg szénhidráton. A kérdésem az lenne, hogy te a ch-ból mennyit vennél vissza ? A fehérjét és a zsírt nem piszkálom. Válaszodat előre is köszi !
AkosSsS
Válasz
baromi sokat, szinte diétás szintre.
2011-11-01 09:15:01
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
1 kg 
 / 4.9
20%   5 190 Ft  
4 150 Ft
1000 gr. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
600 gr. 
 / 4.7
5%   8 290 Ft  
7 875 Ft
100 kap. 
 / 4.6
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Savaria Kupa 2004
Őszi Ferenc
Savaria Kupa 2004 Őszi Ferenc
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Strongman OB utolsó rész és dextróz/maltodextrin
Strongman OB utolsó rész és dextróz/maltodextrin
Tonhalturmix
Tonhalturmix
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....