Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2011 december kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Helló! Biztos ,hogy jelezték már de ha ...

Kérdés
Helló! Biztos ,hogy jelezték már de ha még nem akkor: a szofisztikált mintaétrendnél a 4. étkezésnél lévő 100g lencse már nem szerepel az összesítésben! Mindez a letölthető verzióban. Egyébként hiánypótló az alkotás!
kean
Válasz
lehet hogy elbasztam. előfordul.
2011-12-31 11:47:57
bunny

14 éves lesz a gyermekem. Személyi edzőh...

Kérdés
14 éves lesz a gyermekem. Személyi edzőhöz jár, aki a (...)proteint javasolta számára táplálékkiegészítőnek. Kérdésem: Adható gyermeknek az említett termék? Nem lehet egészségügyi problémája tőle? Milyen adagolást javasoltok?
Ica0514
Válasz
ha nem bíztok meg a személyi edzőben, akkor komoly baj van. azért adtok neki pénzt, hogy szakmailag irányítson. nekem nem áll módomban személyi edzők javaslatait felülbírálni.
2011-12-31 11:27:43
bunny

Egészségügyi szempontból melyik megoldás...

Kérdés
Egészségügyi szempontból melyik megoldás lenne a jobb? 1: Egy fasza minőségű tejsavó rendszeres fogyasztása. 2: Egy kevert fehérje rendszerese fogyasztása + a felszabadult keretből több multivitamin (így 3 kapszula mega daily one, multi pro sehogy nem jön ki) + 1el több ca-mg (így 2 db) + 1el több omega 3 (így 3 kapszula). 3: félévente cserélgetve 1es és 2es.
xfrank04x
Válasz
a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel elengedhetlen, még a protein minőségének árán is.
2011-12-31 11:02:58
bunny

Csáó! Úgy veszem észre kicsit túl van l...

Kérdés
Csáó! Úgy veszem észre kicsit túl van lihegve ez a márkátlan-vaterás fehérje dolog. Persze kénytelenek vagytok erről írni, mert ebbe van most beleb*zulva a testépítés "krémje". Én csak hobbi szinten testépítek, és nekem is volt olyan ötletem, hogy mi lenne ha kipróbálnám. Írtam az ürgének, de hozzákamuztam, hogy anyum vegyész, és megkérem hogy méresse be. Már ahhoz is h*lyének kell lenni, hogy ezt bevegye. Mindenesetre elhitte, mert azt írta, hogy nem tud felelősséget vállalni, és ezért nem küld, sőt a postaköltséget is visszautalta, pedig így bukott 2000 forintot, mert elfelejtettem átvenni időben. Erről ennyit, ezzel aláírta hogy kamu. Ja, és érdekességként jelzem, hogy egy (egyébként alsókategóriás) gyártó facebookjára azt írta ki, hogy felháborítja a bemérési cikketek a wpc80 és társairól. Lehet, hogy épp lesz*rod, de azért tudjatok róla. A végére pedig egy kérdés? Igaz, hogy az A-s vércsoportúak jobban emésztik a szójafehérjét?
sypsup
Válasz

szerintem meg nincs túllihegve és egyelőre még az én véleményem számít. emberek becsapását nem lehet túllihegni. bár persze aki hülye, az meg is érdemli.

az én célom a tájékoztatás: az olvasóimnak jár az, hogy tudják, miért nem lehet ellenőrizetlen szarral bohóckodni. nem a degeneráltak érdekelnek, akik képesek ilyesmit megvenni, hanem a többiek kétségeit akarom eloszlatni és biztosítani őket, hogy jól csinálják, jó termékeket használnak.

az igen: alsó, sőt aljakategóriás gyártó faszbúk oldalán található okosságokra az előbb válaszoltam. csak ezt nem értem, ti hogy találtok meg ilyen oldalakat?

mondjuk nem csoda, ha sírnak, mert a "komoly" importőrök nem tudnak még egy boltot sem fenntartani, így magukra vették szegények. pedig ha lenne eszük, tudnák: jobb kussolni. 

a kérdésedre: nem hiszek a vércsoport diétában. próbáld ki, melyik fehérjét emészted jobban, csak akkor tudod meg.

2011-12-31 11:01:34
bunny

Szia Kares! 2 hónapja tartó derékfájdal...

Kérdés
Szia Kares! 2 hónapja tartó derékfájdalmam miatt elmentem röntgenre, ahol az eredmény: L5-S1 közti porcrés mérsékelt fokban szűkebb. A kérdésem az, hogy a témában az általad leírtakat követve és gyógytornát végezve van-e esély súlyemelő gyakorlatokra a későbbiek folyamán visszatérni, vagy hanyagoljam már ezeket. Továbbá egy csontkovács kezelése használ vagy árt egy ilyen porckorongsérvnek. Előre is köszönöm válaszod!
János88
Válasz
a kis mértékben szűkült csigolyák közötti rés egyáltalán nem jelent porckorongsérvet. ha rendszeresen és jól nyújtasz akkor szerintem vissza fogsz tudni térni az áhított gyakorlatokhoz.
2011-12-29 22:42:37
kares

Hali!Lerágott csont kérdésem lenne, amir...

Kérdés
Hali!Lerágott csont kérdésem lenne, amire nem találtam egyértelmű választ. Nagy baj e az, ha feltöltési időszakban napi 2*5 garmm kreatint közvetlenül kajálás(csirke-rizs) előtt iszok meg? Meló miatt 2 adagot csak úgy tudnék megoldani, hogy közvetlenül kajálás előtt, mivel az ebédszünet igen rövid 15 perc, ebből 2 van egy műszak alatt. A maradék 3 adagnál nincs ilyen gond, illetve a szinten tartáskor sem, mivel akkor meló előtt/után nyomom le az adagot, illetve edzés után, amikor meg tudom várni a néhány helyen említett 15-20 percet. Lényegében tehát ez a 15-20perc betartása a kreatin hasznosulása szempontjából fontos vagy elhanyagolható? Üdv!
kamate87
Válasz
a kreatin tápanyag, tökmindegy.
2011-12-29 14:59:17
kares

Hello Bunny! Tanácsodat kérem abban, ...

Kérdés
Hello Bunny! Tanácsodat kérem abban, milyen táplálékkiegészítőt vehetnék apámnak, aki 48 évesen még mindig nehéz fizika munkát végez, és elmondása szerint 'kezdi érezni az ízületeit'. Tehát egy olyan kieg. kellene, ami az ízületeket védi és/vagy regenerálja, emellett megfelelő egy nem-testépítőnek. Előre is köszi!
Lala333

Én vagyok a gerinces :D, írtad hogy írja...

Kérdés
Én vagyok a gerinces :D, írtad hogy írjam le a pontos bajomat a leletemről hát ilyet nem találtam a legfrisebb lapom az MR arról bemásolom a szöveget remélem így már konkrétum is lesz! szóval: Natív lumbalis gerinc MR vizsgálat: A lumbalis lordosis megtartott. A csontos gerinccsatorna tágassága normális. A conus az L.I.csigolya felső zárólemezének szintjében végződik. A myelon ábrázolódott szakaszán kóros nem látható. A sacrum dőlésszöge kissé fokozott. Az L.IV.-V. és L.V.-S.I. intervertebralis rés kissé szűkebb. Az L.V.-S.I. szintben a csigolyatestek dorsalis kontúrján között 5mm-es dislocatio van, azonban ez inkább a csigolyatest fejlődési zavarának következménye lehet, semmint listhesis következménye. A discusok jelintenzitása megtartott. Az L.IV.-V. discuson kis fokú protrusio látszik. Hernia egyik szintben sem igazolódott. Érdemi spondylosis nem látható. Ennyi. És amit a bi-,tricepsz edzésről kérdeztem gondolom hülyeség volt azért nem válaszoltál okés köszönööm! :D :)
3karakter
Válasz

ez a lelet a következőt írja le: egy porckorongon "kezdődő sérvesedés", kicsit nagyobb ívű a gerinc deréki hajlata, valószínűleg kissé túlterhelt medence. szó sincs kóros számú csigolyáról, ez valami félreértés lehetett.

ajánlom figyelmedbe a porckorongsérvről szóló cikkeimet:

http://magazin.builder.hu/cimke/kares

2011-12-29 14:13:07
kares

szia Kares!! segítségedre lenne szüksége...

Kérdés
szia Kares!! segítségedre lenne szükségem: történt ma a munkahelyemen egy kis baleset melynek következtében sikeresen eltört a jobb oldali hüvelykujjam felső perce. Az alsó hál istennek nem, ezt a röntgen is kimutatta, továbbá tőből fájdalommentesen tudom mozgatin.(természetesen a körömnek is annyi...) Érdeklődnék hogy szerinted mikor kezdhetem el újra terhelni? Van erről valami hozzávetőleges tapasztalatod?? Munkahely és az edzés szempontjából is fontos lenne. Több orvost is megkérdeztem erről, de egyik sem mondott konkrétumot, az ellátó orvos sem aki rám sem nézett, csak megkérdezte h tudom e mozgatni, majd rátetetett egy fedőkötést. Jelenleg kurvára zsibbad, ennyit érzek. Multi pro mellé plusz 6 g c vitamint tolok, plusz még calciumot is. Válaszodat előre is köszön,öm.
danxx
Válasz
biztató, hogy nem kellett operálni, túl súlyos nem lehet a probléma. a fedőkötés extrémen hangzik, ha eltört akkor nyilván kaptál rá rögzítést. 1-1 ujjperc törésénél már nem alkalmaznak gipszet. a törés pontos helyét, lefutását viszont nem ismerem, így csak annyit tudok mondani, hogy majd amikor az orvos engedi.
2011-12-29 13:52:43
kares

Szia Karesz! Tőled kérnék segítséget oly...

Kérdés
Szia Karesz! Tőled kérnék segítséget olyan kérdésben, hogy nagyanyám már 80 év felett van, eléggé előregörnyedve jár már, kifózisa is van, és ami mostanában előjött, hogy frontoktól függetlenül ba vannak gyulladva az ízületei, könyök, váll, térd, csípő. a háziorvos felírt neki proenzit, mg-t, meg izomlazítót. én adtam neki tőgykenőcsöt, ami nagyon jó gyulladáscsökkentő, de ezek is kevesek. gondoltuk, hogy be kellene íratni fizikoterápiás kezelésekre, de nem tudjuk megoldani, hogy minden nap valaki elmenjen és megvárja, kérdésem az lenne, hogy mit tudnál javasolni, hogy legalább a gyulladások csökkenjenek? még több ízületvédő, magas c vitaminbevitel? előre is köszönöm
6310
Válasz
mivel ez polyarthritisnek hangzik, nem tudsz jobbat mint keresni egy jó hírű reumatológiát. a háziorvost nem értem, ez nem ilyen szintű probléma.
2011-12-29 13:49:15
kares

Szia Bunny,Kares!személyes tapasztalatai...

Kérdés
Szia Bunny,Kares!személyes tapasztalataimat osztanám meg,hátha valakinek hasznos lesz.az étrendemben a fehérje és a szénhidrát grammra be van tartva,de ott hibáztam,hogy a rostokra és a telítetlen zsírokra nem figyeltem.ennek következménye lett h a vastag beleim szépen belassultak,állandó hasfájás,szorulás.tanultam a hülyeségemből,így már minden ok.remélem lesz aki okulni tud belőle(rajtam kívül) :)
badboy3333
Válasz
én úgy oldom meg a rostigényem, hogy napi 400 g zabpelyhet betolok az arcomba (200g a reggeli turmixban, 200g az edzés utániban). ezután már csak a zsírra kell külön figyelni. de nem véletlen, hogy a magazinokban is a testépítő tányérján mindig ott figyel a zöldség.
2011-12-29 10:02:34
kares

Szia Bunny! Csak nekem tűnik úgy, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Csak nekem tűnik úgy, hogy ez a szerencsétlen egy az egyben a te stílusodat próbálja lekoppintani? http://www.youtube.com/watch?v=ur-SRMgDGEc&feature=related Beszarás a kölyök, pár hónapja edz és úgy döntött, hogy csinál egy csomó felvilágosító videót, illetve már szponzort is akart keresni magának, mert hát ő valaki :D Érdemes megnézni mennyi tápkieg van a szobájában és mégis mennyire hurka a srác... Alapvetően leszarnám az ilyen önjelölt gurukat, de nekem teljesen az jön le, hogy téged próbál majmolni. Csak tudnám, hogy ez miért jó neki...
Marui
Válasz

ezért rühellem a web2-őt, mert mindenki minden szart fel tud tölteni és mindennek be tudja képzelni magát. nekem egyébként különösebb bajom nincs ezzel, és knkrétan ezzel a kicsávóval sem. inkább engem utaánozzanak, vagy azt amit képvielek, mint a mai "celeb példaképeket". feltéve ha értik, hogy mit képviselek.

bár olyan köcsögök is engem majmolnak, akik közben engem fikáznak, az a legjobb! :DDDD

egyébként sosem lettem versenyző, időben megjött az eszem, és amikor muszáj volt, félre tudtam tenni a sportot annak érdekében, hogy elérjem azt, ahol most tartok. 23 éve foglalkozom ezzel a sporttal, ragadt rám ez-az. de nekem nem csak azért van múltam, mert már 15 évesen a teremben bohóckodtam, hanem ezer más dolog miatt is. miközben pár takony faszbúkon recskázik ész osztja az észt, én 19 évesen stoppal jártam európát, stb., előtte meg teherattót rakodtam. na ezért nem osztottam az észt 20 évesen, mert akkor még nem volt élettapasztalataom hozzá, meg időm se volt rá! ;)

 

2011-12-29 09:28:54
bunny

Üdv Bunny! Két hónapja edzek és kb. egy ...

Kérdés
Üdv Bunny! Két hónapja edzek és kb. egy hete gyakran feszül a szegycsontom körüli terület, olyan érzés, mintha ki akarna roppanni. Nyújtásnál van hogy roppan is egyet (ekkor egy időre megszűnik a feszülő érzés). Lehet ez túlzott mell-edzéstől vagy rosszul végzett gyakorlattól? Esetleg a növés (ha van egyáltalán ennyi idő alatt) következménye? Válaszodat előre is köszönöm!
kapitany27
Válasz
simán lehet a mellizom erősödése miatt. a borda-szegycsonti ízületek közül roppan egy vagy több.
2011-12-28 12:51:08
kares

Hello Bunny! Mi a véleményed a virágporr

Kérdés
Hello Bunny! Mi a véleményed a virágporról,mire is jó az egyáltalán???
Gabor17
Válasz
kenegetni a picsádat, hogy rászálljanak a lepkék.
2011-12-28 12:43:36
bunny

Ciao! Mit tegyek hogy örökre elfelejthe

Kérdés
Ciao! Mit tegyek hogy örökre elfelejthessem az edzés miatti aranyeret?
boli111
Válasz
szedj vitamint.
2011-12-28 10:34:31
bunny

Kutya Ügyben: séta előtt érdemes bekenni...

Kérdés
Kutya Ügyben: séta előtt érdemes bekenni a talpát valami zsíros krémmel (valami filléres babakrém). nekünk bevált, előtte néha véresre marta-szárította a rohadék só a tappancsát, sántított, meg minden, azóta semmi para (de séta végén le kell törölgetni).
sylaralys
Válasz
és ha megcsúszik? :D :D :D
2011-12-28 10:15:51
bunny

Olvastam a mai cikket erről a wpc80ról, ...

Kérdés
Olvastam a mai cikket erről a wpc80ról, és emlékeztem még néhány évvel ezelőttről: (...) érdekes a téma, mert nagyon sok ilyen wpc80 nevű cucc van. Egy balfasz haverom is rágta a fülem, h próbáljunk, de már akkor is volt pár gyanús pontja a témának: "6. Felhasználási javaslat: 5 kanál terméket (47g) keverjen el 500ml zsírszegény tejben, vagy használjon kézi shakert. Fogyassza 2 -3 -szor naponta! 7. Ízesítés: Fogyassza kakaóval, ízesítse nesquick kakaóporral, cappuccino porral, vagy vaníliás cukorral, vanília darabkával, szőlőcukorral,vagy készítsen banános ill., málnás (gyümölcsös) turmixot belőle. Az elkészített natúr fehérje turmixhoz, keverjen zabpelyhet, vagy müzlit!" + (...), bazzeg az mi a fasz?
xfrank04x
Válasz
namost bazeg amire odaírják, hogy tegyél bele cukrot, meg nequick kakaót, az már milyen komoly cucc? tegyél bele májrémes kenyeret! de az általad említett cég messze nem a legrosszabb, az legalább tényleg tejsavó.
2011-12-27 19:23:11
bunny

Szeva Bunny! Most nem edzéssel kapcsolat...

Kérdés
Szeva Bunny! Most nem edzéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Remélem tudsz segíteni. Nekem egy pici fehér havanese fajtájú kutyusom van. És hiába szobakutya meg kertes ház (tehát tud futkározni), én minden nap elviszem minimum fél-1óra hosszára sétálni. Sajnos így a tél beálltával sózzák az utakat, járdákat. És valószínűnek tartom, hogy a só nem egészséges a kis lábuknak. Ezért minden séta után megmosom neki, nehogy marja vagy ilyesmi a talpát. Te ezt hogy oldod meg a mopszokkal? Vagy nem foglalkozol ilyen aprósággal, csak én fújom fel nagyra a dolgot? A másik kérdésem pedig, hogy mikor várhatók újra audioválaszok? Szívesen hallgatom inkább. És Te is írtad még régebben, hogy kényelmesebb, mert akár vezetés közben is válaszolgathatsz. (Lehet, hogy írtál már erre valami magyarázatot, ha elkerülte a figyelmem, akkor ne haragudj!) Üdv: Kilthor
Kilthor
Válasz

én próbálom elkerülni a járdákat, de néja látszik, hogy marja őket, akkor még ott, rögtön kipiszkálom a lábukból a sós havat. nem hülység megmosni sem. érzékeny a bőrük, nem tesz jót a só.

audioválaszok azért nincsenek, mert beszart a diktafonom. már visszavittem, mert szerencsére meglett a jótállás jegye. ahogy kicserélik, indul újra a téma.  (komolyab audiorögzítővel túl macerás)

2011-12-27 17:46:46
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hog...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy egyik BBTV adásban mondtál egy nevet aki colitis ulcerosában szenved és testépítő, jól tudhatja, hogy miket kell enni, stb... Én is ebben szenvedek sajnos. Pár kérdést szeretnék tőle csak, ha esetleg ismerősöd létszíves segíts kicsit, elérhetőség vagy valami, nem zavarnám csak elég szar állapotban vagyok, kórház meg ilyen szarokon túlvagyok, gyógyszer kezelés, alga... és nem múlik. Előre is köszönöm a válaszod!
Atika25

Boldog Karcsit utólag is Bunny és a Több...

Kérdés
Boldog Karcsit utólag is Bunny és a Többieknek is! Olvasgattam az oldalt végre ismét, és olvastam olyat hogy a tömegnövelőt ajánlatos reggel felkelés után is inni mert ugye akkor is kivan "éhezve" a test a tápanyagpótlásra és ebből kifolyólag (most Jumbo-t szedek) elhatároztam hogy az 1ik adagomat reggel fogom inni. Az lenne a kérdésem hogy lehet kaja mellé inni vagy étkezés előtt vagy után igyam a turmixom ? Előre is köszi! (:
3karakter
Válasz

azt is elolvashattad volna, hogy rühellem a karácsonyt, mint a szart. kaja mellé mi a fasznak jumbo? egy kaja mellé megeszed a másikat? van egyáltalén fogalmad arról, hogy mit csinálsz?

2011-12-27 12:42:54
bunny

Szia Bunny! Én 25 éves, 165 cm, 50 kg-os...

Kérdés
Szia Bunny! Én 25 éves, 165 cm, 50 kg-os lány vagyok. Nagyon szeretnék"gyorsan" hízni, de nem megy, hiába eszem. Tudnál nekem olyan vitaminokat, étrend-kiegészítőt, esetleg étrendet javasolni, amitől tudnék felszedni pár kilót? Válaszod előre is köszönöm!
Kriszta56
Válasz
pszichológust keress inkább.
2011-12-27 10:14:51
bunny

Szia Bunny! A segítségedet szeretném kér...

Kérdés
Szia Bunny! A segítségedet szeretném kérni abban, hogy már több éve edzek de most kb. 3 hónapja intenzívebben. Ez azt jelenti, h heti 4 alkalom és mivel vékonyodás ill. fogyás a célom ezért több kardió edzést is beiktattam, leginkább futást ( kb. 3-szor 5km / 30 perc -8 km/ 50 perc és egyszer csak 20 perc egyéb kardio, bemelegítésképp ). A rövidebb kardio edzések után lábra heti 1, kar-hát heti 1, igaz, nagyobb súlyokkal, mint eddig. Lábra pl. combközelítő-távolító 35-40 kg, lábkitolás 50-60 kg, combfeszítő 20-30 kg. Viszont a várt eredménnyel ellentétben kb. 4kg-val többet mutat a mérleg, mint amennyi voltam! A kajára is nagyjából figyelek, úgy 80 %-ban! L-carnitine-t ( ~ 1200 mg ) is iszok edzés előtt, fehérjét edzés után. Tehát a kérdésem az volna, h ez normális, v vmit rosszul csinálok? ( 178 cm vagyok, 68 kg voltam, cél: 62-64, ehelyett most 72 ) Előre is köszönöm válaszod, üdv: Betty
berbe82
Válasz
a "kajára nagyjából" figyelek dologgal meg az ész nélküli kardiózással van elbaszva az egész.
2011-12-27 10:14:20
bunny

Szia Bunny! Először is Boldog Karácso...

Kérdés
Szia Bunny! Először is Boldog Karácsonyt a részedre. Másodsorban pedig a segítségedre lenne szükségem. Az őszi naturál versenyek alaposan odavágtak az ízületeimnek, gerincemnek, amik amúgy is elég ramaty állapotban vannak. Anno láttam a BB.Flash egyik adását, melyben a függesztőrács terápiáról volt szó, ahol egy Karesz nevű srác segített a válladat rendbehozni. Nagyon szeretném én is felkeresni ezt a srácot, hogy a segítségét kérje, de hiába kerestem rá az interneten, nem találtam semmit. Meg tudnád adni az elérhetőségét, hogy fel tudjam minél hamarabb hívni időpontegyeztetés végett? Nagyon sokat segítenél vele, mert az egy dolog hogy az edzéseket is felfüggesztettem a fájdalmak miatt, de a mindennapi életben is nagy nehézségeket okoznak a fájdalmak, s ezt így 36 éves fejjel nem tudom felfogni, mindenképpen megoldást akarok rá találni. Köszönettel: Csaba Ui: A könyvedet még nem olvastam, de belelapozgattam, s elég átfogónak tűnik. Gratulálok hozzá!
nagyscsaba
Válasz

szia! úgy látom nem olvasod rendszeresen a rovatot, ugyanis itt vagyok, a mélem is rendszeresen kikerül a válszokba.

lightweight@gmail.hu

írj!

2011-12-26 12:05:14
kares

Szia Bunny! Mostkaptam meg karácsonyra ...

Kérdés
Szia Bunny! Mostkaptam meg karácsonyra a könyvedet ami alávan irva! Nem hittem volnah hogy ezt kapom mert csak mondogattam itthon, hogy fúúh milyen jólenne, de hát Anyának nincs lehetetlen. :D Olvastam a Testkompozíció-megváltoztatást és az engem érdekelne mert van rajtam egy kis zsír amit a tavaszra terveztem leadni de ha erre is van mód hogy izomnövelés+zsírcsökentés akor kiprobálnám! Irtad, hogy kicsit a diéta felé hajazva, tehát kevés szénhidrát és sok fehérje. Az étrendemet ennek alapján megcsinálnám akkor mehetne táplálékkiegészitőként a PowerProtein + L-Carnitine Ampula 3000 vagy Thermo Drine Liquid? Válaszod előre is köszönöm!
mozsonyi
Válasz

ha valaki azt mondja nekem korábban hogy az én könyvemből karácsonyi ajándék lesz, magam sem hittem volna el!

a testkompozíció változással kapcsolatban azonban rossz hírem van, azt a részt nem jól értelmezted: tavaszig ilyet nem tusz csinálni. tavaszik egy nomrál diéta fér bele: amit én testkompozíció változásnak hívok, az hosszú folyamat eredménye.

az általad említett kiegésztőket nem ismerem.

2011-12-26 10:30:31
bunny

Szia Bunny! 42 éves vagyok, több mint...

Kérdés
Szia Bunny! 42 éves vagyok, több mint 30 éve sportolok. A súlyzós edzést kb fél éve kezdtem újra több évi kihagyás után. 172 centi, és 71 kiló vagyok Olvastam a könyvedben, hogy a sorozatok közti pihenőt érdemes a pulzusszám alapján meghatározni, ezért vettem egy pulzusszámlálós órát. Az alap pulzusszámom 70 körül van, a max 178. Mell edzésénél próbáltam ki, a sorozatok végére felmegy a pulzusom 140-145-re. Elképzelhető, hogy valami kisebb izomnál nem megy fel eddig, nem tudom. 2 kérdésem lenne: 1: meghatározható-e gyakorlatonként a sorozatvégi pulzusszám? Gondolom guggolásnál magasabb mint egykezes bicepsznél, de lehet hogy tévedek. 2: meghatározható-e hogy mekkora pulzusszámnál lehet elkezdeni a következő sorozatot. Ha rosszul értelmeztem a könyvedet, és hülyeségeket kérdeztem akkor egyszerűen ne válaszolj. Üdv
bcsarli
Válasz
meghatározható a pulzusszám, csak nincs értelme. egyszerűen érzed, mikor csökkent a pulzusod (és a légzésszámod) le annyira, hogy kezdheted a következő sorozatot. nem értelmezted félre a dolgot, csak túlspiráztad. ha nem tudod eldönteni, marad a stopper, a pulzusmérés felesleges. (nyilván a nyugalmi pulzusodat sosem éred el edzés alatt)
2011-12-26 10:15:06
bunny

sziasztok eritritol a testépítésben ?

Kérdés
sziasztok eritritol a testépítésben ?
bodo
Válasz
nem jellemző.
2011-12-25 18:14:50
bunny

Szia Báni! Megjött a könyv aláírva! A...

Kérdés
Szia Báni! Megjött a könyv aláírva! Azt kértem karácsonyra azért nem vettem meg idáig. Hatalmas! Szövegeken sírtam. Egyben vicces és drámai, hogy ennyi hülye van. Napozimos gyereken egyenesen le estem fotelbol! Na de a lényeg hogy a stílus a tudás és az oltás ami benne van verhetetlen! Nagyát tudtam a könyvnek, de hát ismétlés a tudás anyja ezt sokan elfelejtik! További sok sikert az életben! Maradok hű olvasód Attila!
Attilaahun
Válasz

köszi! jelentem nincs több: páran befoglalták, nekik még kimegy, de nincs. nekem se maradt, anyámnak se! :DDDD

más. tegnap totalcar ügyeletet tartottam, felkérek, hogy oszam a trollokat 10-től éjfélig. a trollok nem mertek jönni.

 

2011-12-25 11:55:09
bunny

Szia! Egy hónapja edzem, 172cm vagyok és...

Kérdés
Szia! Egy hónapja edzem, 172cm vagyok és kb 72kg. Eddig hyper mass 5000et használtam táplálék kiegészítőnek, viszont most hozzá jutottam egy Power System Pure Creatine nevű termékhez (kreatin monohidrát). Ezzel kapcsolatban szeretnék némi nemű tájékoztatást kérni, hogy jó ez a termék, ha igen, milyen adagokban szedjem(a bodybuilderes kreatinról szóló cikket elovastam, csak a dobozon és a cikkben eltérő volt az adagolás), vagy esetleg még ne is szedjem? stb. Tényleg fontos lenne a tájékoztatás a számomra, mert még csak most kezdtem a testépítést (természetesen izomtömegnövelés a cél :) ), de ugyanakkor szeretném minél komolyabban venni, és nem akarok minden sz*rt beszedni, illetve elkapkodni sem akarom a dolgokat. Köszönöm előre is a felvilágosítást! :)
deeran
Válasz
honnan a náthás faszból tudjam hogy jó-e, idióta?
2011-12-24 23:51:06
bunny

Szia Bunny! Mi a véleményed a nyírfacuko...

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed a nyírfacukorról? Diétában mehet? Csak jót hallani/olvasni róla, azt leszámítva, hogy az ára kb ötszöröse a hétköznapi cukoréhoz képest...de komolyan elgondolkoztam, hogy lehet, hogy megéri édesítő helyett...
tsziszi85
Válasz
cukor bazmeg. mit nem értesz ezen?
2011-12-24 22:28:33
bunny

Szia Kares! Szerencsére haza bírtam j...

Kérdés
Szia Kares! Szerencsére haza bírtam jönni karácsonyra, meghitt családi hangulat meg is volt az elsö napon, második napon jöttek a baszogatások, minek veszel be 500mgnal több c vitamint, minek iszod azt a sok szart( tejsavo ) ugye ami már roppant káros az egészségre..... na és a második napon kaptam 1 20oldalas pakkot amit elkellett olvasni, orvosok véleménye a tápkiegekröl észlények kérdezgetése hova tünt a faszon jeligére: probalom idézni 12évesen még 16centi most meg összement 11re lehet az edzéstöl? persze gyakori eset, ilyen válaszok- na én megnéztem de még az enyém megbolt a fehérjém elött és után is:) na de amit tényleg kérdezni szeretnék: van valami tiltolista szerüség vitaminokrol pl narancsizut nem szabad meg lenkei c vitaminját sem- és odairják még is forgalmazzák pedig tilos volna, na hogy ez mi a fos- mert én kaptam ajándékba lenkeiset már meg narancsosat kidobni nem dobtam ki semmit, söt még van is belöle persze megeszem, neked mi a véleményed ezekről? talán a narancsos azért lehet szar mert valami szintetikus cucc van benne?
markus92
Válasz

nem szar a narancsos sem, kamu az egész, az antsz betiltotta a lenkei vitaminokat, aztán ezt megsemmisítették, mert a lenkei pert nyert ellenük, az antsz faszságai nem álltak meg legfelsőbb bíróságon. nem véletlenül virulnak a lenkei boltok. http://www.gazda sagiportal.hu/2011/lenkei-gyozott-a-legfelsobb-birosagon-is/

2011-12-24 12:57:11
bunny

A barátom allergiás a szojára és a mogyo...

Kérdés
A barátom allergiás a szojára és a mogyoróra is szedett valamien fehérjét szerintem valami ratyi szart mert netudta felfogni h nem barátoktol kell venni 1000-ér a fehérjét hanem boltbol ,mindegy megígértem neki hogy megkérdezem tőled hogy ismersz e ilyen fehérjét ami egyáltalán nem tartalmaz szóját meg esetleg mogyorót.Nagyon szépen köszönöm békés áldott karácsonyt Bunny!
dome77
Válasz

amikor karácsony van és hallom a sok karácsonyi zenét, látom a készülődést, a szívem nagyon hamar csordultig telik gyűlölettel.

sok év alatt értem el az olvasóim és barátaim körében azt, hogy már megtisztelnek azzal, hogy nem szpemmelnek a karácsonyi gennyel. köszönettel veszel, ha ti sem teszitek.

az okos haverodnak ajánlom a mai cikket a magazinban, és ezt a régebbit. 

egy tejsavó fehérje nem tartalmaz szóját. ez olyan, mint hogy a kóla sem tartalmaz tejet.  a mogyoró már más kérdés, hiszen létezik mogyorós ízesítés, így más ízben is nyomokban (ami nagyon is mennyiség, de egy allergiához elég lehet) tartalmazhat mogyorót.

én azt mondom, ha amogyoró nem nagy veszély, próbáljátok ki bármelyik scitec whey proteint.  

 

2011-12-24 12:26:56
bunny

Szia Kares! előzmény http://body.builder...

Kérdés
Szia Kares! előzmény http://body.builder.hu/edzo_valaszol_egyvalasz.htm4?id=1323971716 a leleten ez szerepel: rupt.part.lig.talofb.l.d. Azóta az egész lábfejem bekékült, nem csak a boka tájékán, a külbokatájékon még mindig van duzzanat, légpárnás rögzítőben a járás már megy, viszonylag fájdalommentesen. üdv.
csabiii
Válasz
attól tartok kb ki kell hagynod az 1 hónapot, utána pedig türelmesen körbe kell erősíteni a bokát stabilizáló izmokat. bokarögzítőben csinálhatsz lábujjhegyre állásokat, sarokra állásokat, figyelmesen lábujjhegyen járást és mindezt puha, instabil felületen is(polifoam-ok, takarók...). fájdalmat ne provokáld. a sportodban jellemzően sok kitámasztás miatt óvatosnak kell lenned.
2011-12-24 12:17:04
kares

Szia! Jól bevált trükk, hogy txt.be kiir...

Kérdés
Szia! Jól bevált trükk, hogy txt.be kiird a megírandó szöveget, és amikor rakod be ide egyetlen beillesztéssel (crtl+v) megoldod ami a félórás limitből kb fél percet vesz igénybe(ez kb őskori szint amikor-te is szoktad irni, "kijöttél a barlangból?"),de ha imádod a progamozókat, én tudok ajánlani olyanokat akik nem balfaszok....viccen kivül!
theywith
Válasz
az indexen így csinálom, sőt a html kódot mentem ki, mert ott akkora fos a rendszer, hogy lehet, 10 mentéssel korábbi verziót fogsz látni, amikor azt hiszed, hogy kész vagy, pedig az előnézet is jó, de amikor később belépsz, koppansz.
2011-12-24 00:43:59
bunny

Teljesen egyetértek az élet teljességéve...

Kérdés
Teljesen egyetértek az élet teljességével kapcsolatban. Az edzés csak egy része. de innen az edzéshez, ami a túlélésemhez kell, annyi mindent találtam, hogy oxigén palack helyett teljes értékű életet élhessek/család, gyermek, barátok, munka, szórakozás, kutya labdáztatás stb/, hogy az hihetetlen. A jelenlegi szaksegítséget is innen találtam. Személyes történetem bonyolult és lényegtelen. FONTOS Igazságot mondtál ki az orvosokról. A mi betegségeink ritkák és ha nem találkozom a kezelő orvosommal, akkor most nem írnék. Sorstársaim meséltek egy-két horrort. A jó mesteredző is létfontosságú!! Bízom benne, hogy a beteg kissrác megérti,hogy jó orvossal, jó edzővel, akaraterővel TELJESebb ÉLETET élhet. Abban is nagy igazságod van, hogy segíteni csak annak lehet, aki akarja. Most már nem tartalak fel tovább, mert sokakkal foglalkozol. Igyekszem majd ha írok lényegretőrően fogalmazni. Viktor
papillon
Válasz

a kibaszott időkorlát miatt elveszett a válasz, amit fél óráig irtam. néha meg tudnám ölni a programozókat.

más: a múltkori vaterán kereskedő észlény barátunk beírt ide nekem egy választ a vaterán kapható gagyifehérjékről szóló cikkemre, mert magára vette: azt hitte, az általa árusított valamiről van szó. a sors apró fintora, hogy amikor válaszoltam neki, még aznap megjött tőle is a csodálatos zacskós whey protein conctentrate 80% protein, amit megmértünk, és jelentem: ez is 12%-os savópor, amelynek kellemes tulajdonsága a 80% tejcukor tartalom. (biztos erre utal a 80%) hamarosan lesz cikk!

 

2011-12-23 15:53:31
bunny

Szia Bunny! Lenne ket kerdesem: 1. Jo...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne ket kerdesem: 1. Jol sejtem hogy ha egy feherje (FullForce kevert) puffaszt vagy tul hamar korbeer akkor az nem is emesztodik? Tehat kidobott penz. 2. Tudjuk hogy a tejsavo koncentratum zabpehely keverek (30g tejsavo+50g zab pl) magas lessz a G indexe, de mi a helyzet mas feherjekkel? Pl szoja, vagy promix? (promix egy resze tejsavo, hogy mennyi azt sose tudjuk meg, tehat ha zabbal keverem akkor magasabb lesz a G indexe mint a szojafeherjevel keverve). Koszonom a valaszt elore is, es kellemes unnepeket.
albertcsaba
Válasz

1. nagy eséllyel igen. a full force kevert nyilván több komponensű, amelynek egyik komponenségre érzékeny vagy. amúgy az nem rossz fehérje, de kompromisszumos, inkább tejsavó érzékenység vagy pénzhiány esetén ajánlom, vagy napközbeni fehérjének.

2. ezeket sajnos nem tudjuk. az biztos, hogy a tejsavó+zab magasabb GI lesz, mint az alkotóelemei önmagukban. de ez csak a tejsavóval érvényes. lehet, kéne csinálnom erre teszteket. szúrkálhatom össze az ujjamat!

 

2011-12-23 15:32:47
bunny

Hello Bunny! Elolvastam \"A-sarga-kap...

Kérdés
Hello Bunny! Elolvastam "A-sarga-kapszula" c. írást tényleg nagyon jó lett, de 1 kérdés mi az a cottage cheese?? Kevéske angol tudásom szerint, valamint a szótárak szerint is túrót jelent. A könyvben pedig vannak olyan mondatok, hogy "cottage cheese vagy sovány túró". Most akkor mi is az? :S Mégegyszer köszi a könyvet! Üdv.
gabordx
Válasz

menj be a teszkóba vagy a lidlbe és meglátod. a cottage cheese nem túró, mégha hasonlít is rá kicsit. más eljárással készül, szemcsés sajtnak is nevezik.

http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=17&c=1&more=1&pb=1&tb=1&title=cottage_cheese_kaprka cp

a sárga kapszula elfogyott. nincs egy darab sem. a nagy kérdés, hogy utánnyomjuk-e? ezen még agyalunk.

2011-12-23 12:40:41
bunny

Szia! Eddig Volumass 35 Professional-t

Kérdés
Szia! Eddig Volumass 35 Professional-t szedtem, de elkezdenék mellette kreatint is szedni. Mi a különbség a kreatinok között és melyiket ajánlanád?
CRD_700859
Válasz

a kreatin arra jó, hogy szopassanak minket a gyártók, mert nem egyféle tetves kreatint gyártanak, hanem húszfélét. hogy mi a különbség, erről nem szeretnék disszertációt írni most. hogy melyiket ajánlanám, az sem könnyű kérdés, maradjunk inkább annál, hogy elvileg melyik a legjobb. a creaxin egy kreatin mátrix, sokféle kötésű kreatinnal, amely így jobban hasznosul. az új swolex pedig kreatin nitrátot tartalmaz, amelyet forradalmi hatóanyagnak tartanak.

ezt azért olvasd el: http://magazin.builder.hu/testepites/tap kieg/kreatin

2011-12-23 08:07:43
bunny

Szia Bunny!Engem érdekelne a Greens.Több

Kérdés
Szia Bunny!Engem érdekelne a Greens.Többet is vásárolnék.Megtudnánk oldani? Köszi!
kecsi91
Válasz
én nem vagyok kereskedő. de általában van nekik. írj mélt és meglátom, mit tehetek.
2011-12-23 07:52:47
bunny

Kedves Bunny! Andor-22 kérdezte/2011-...

Kérdés
Kedves Bunny! Andor-22 kérdezte/2011-12-07/, veleszületett szívbeteg barátja edzés lehetőségét, én is ilyen tipusú betegséggel edzek. Nem puha történet. Specialista orvosaimat, edzőimet tudom felajánlani meg a személyes lelki segítségemet. Kb. egy "de jól nézel ki" kategóriáig el lehet jutni. Ez a terület mostanában kezd fejlődni. Régen pihentettek minket. Ez a Vég! cím: qw2er@freemail.hu Mindenkinek szép ünnepet! Fodor viktor
papillon
Válasz

a nem sportolás halál a testnek.

a karácsonyról ennyit.

2011-12-22 18:01:01
bunny

Szia Bunny! Múlthéten edzésre menet eset...

Kérdés
Szia Bunny! Múlthéten edzésre menet esett az eső beálltam a buszmegállóba ne ázzak el egy csaj meg beállt mellém de csak azért, hogy rá tudjon gyújtani és ne ázzon el a cigije, gondolom én vagyok a paraszt ha szólok neki és inkább álljak ki az esőre én. Igazából ezt az egész dohányzós témát nem értem egyszerűen pl. elhívnak buliba/összejövetelre, ahol mondjuk eleve nem iszom alkoholt, amin röhögnek, persze ezt rohadtul leszarom, de az, hogy folyamatosan egyik cigiről a másikra gyújtanak rá a cigisek és egyszerűen leszarják, hogy a jelenlévők többsége nem dohányzik, kérdés nélkül fújja a pofámba a füstöt az már engem eléggé zavar meg persze mást is ,de ha az illető szóváteszi hogy zavarja a füst akkor ez "milyen gáz", ha meg nem megyek el a haverokkal akkor meg persze jön az, hogy antiszociális vagyok, mert nem akarok órákon keresztül cigifüstöt szívni. Gondoltam megkérdem tőled, hogy hogyan kezelnéd az ilyen dolgokat.
csabi92
Válasz
ezeket a dolgokat nem lehet kezelni, csakúgy mint a többi faszparasztot sem. ha nekiállsz ugyanis "kezelni" a tahókat, esetleg fizikailag a kezeddel, akkor az egész életed egy küzdelem lesz. 5 percenként lehet egy büdösbunkóba belefutni az utakon közlekedve, vagy olyanba aki a pofádba fújja a füstöt, vagy az utcára szarik. a probléma persze a haverok esetében van, ami én úgy oldottam meg, hogy nincsenek ilyen haverjaim.
2011-12-22 13:31:31
bunny

Szia Bunny! A kérdésem nem az edzésse...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem nem az edzéssel kapcsolatos és tudom ez nem egy nőgyógyász fórum,de remélem azért válaszolsz.:) Mit ajánlanál egy nőnek fogamzóképességének növelése érdekében? Gondolok itt akár étrendre,vitaminokra vagy esetleg gyógynövényekre? Multi-pro+cvitamin megy alaphangon. Esetleg nagyon magas dózis cvitamniból segíthet? Étrend jelenleg testépítő szempontból okés.:) Válaszodat előre is köszönöm!
australien
Válasz
kifejezetten semmit sem ajánlanék erre, csak azt hogy legyen optimális a vitamin és ásványi anyag bevitel, hogy minden jól működjön. próbáld ki a multo pro+greens+c+omega 3 (vagy lenmagolaj) kiegészítést. (greenst csak "okosba" lehet kapni sajnos.) ha gond van, írj, okoskodunk valamit.
2011-12-22 13:29:01
bunny

Tiszteletem! Most olvastam el a könyved...

Kérdés
Tiszteletem! Most olvastam el a könyvedet, nagyon hasznos volt, grat hozzá. A kérdésem az lenne hogy kb. 2 éve edzek, de csak 5 hónapja komolyan, de fekvenyomásban már 1 éve nem tudok fejlődni. folyamatosan 60-70 kiló között tudok csak nyomni, feljebb nem tudok menni. Mit kéne változtatnom? A másik kérdésem hogy tejsavó proteint szedek és hatásos meg minden, csak kurvára fel vagyok puffadva tőle, ami engem nem zavar csak az embereket körülöttem, ez káros és váltsak fehérjét, vagy tanuljak meg együtt élni vele? Előre is köszi szépen.
suburban
Válasz

1. http://magazin.builder.hu /testepites/cikkek/hogyan-kell-fekvenyomni

2. ha puffadsz, akkor az emésztőrendszered nem bírja a tejsavó proteint, más fehérjefajtát kell választanod.

 

2011-12-22 13:25:56
bunny

Szia Bunny! Kérlek válaszold meg az alá...

Kérdés
Szia Bunny! Kérlek válaszold meg az alábbi kérdéseket. 1, Tömegnövelő edzést csinálok éppen. Mehet - e edzés után egy fél óra kardió, utána meg hasazás? 2, Látványos különbség van a két karom között. Szintre lehet -e hozni valamilyen edzés módszerrel? Vagy teljesen természetes az eltérés, ugyanúgy, mint alapestben mindenkinél... Köszönöm.
Greywood
Válasz

1. kardió után hasazás, minek?

2. van egy gyakran feltett kérdések rovat, el kellett volna olvasni. 

2011-12-22 13:23:41
bunny

szia Bunny! Sajnálatos módon eltörtem...

Kérdés
szia Bunny! Sajnálatos módon eltörtem az egyik csontom a kézfejemen. Amíg ki nem veszik a rögzítő szeget és nem tudok edzeni, tehetek valamit az izomleépülés ellen? Pl: fehérjedús táplálkozás folytatása+bcaa+aminosav segít? vagy ilyenkor teljesen mindegy és csak pénzkidobás?
oszi_ii
Válasz
sajnos nem. nem akarlak hitegetni. a probléma az, hogy ha nem mozogsz, az izmok leépülnek. de ne aggódj, visszajön hamar.
2011-12-22 13:22:47
bunny

Szia Bunny! Köszi a Kapszulát,2x elolvas...

Kérdés
Szia Bunny! Köszi a Kapszulát,2x elolvastam és most már remélhetőleg rendesen tudok nekiállni a sportnak,de lenne egy kérdésem.Kiszámoltam a napi kaja mennyiséget,beosztottam étkezésekre.Méregetem a kaját tehát azért odafigyelek,meg szart sem kajálok.Az lenne a kérdésem hogy az normális-e ha kevésnek érzem ezt a kaját, vagy csak azért mert eddig rendszertelenül kajáltam és mindig annnyit amennyi belémfér? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Krisztián
krisztian_2a06
Válasz
itt az a fő kérdés, hogy tömegelsz-e vagy diétázol?
2011-12-22 13:22:01
bunny

Szia Bunny/Kares! 3 hét múlva műtenek...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! 3 hét múlva műtenek térd-keresztszalag szakadással(pótlás lesz). Jelenleg diétában vagyok, lassan de alakul is a dolog. Azonban biztosan a műtét után hetekig nem fogok tudni edzeni. A kérdésem, hogy függesszem fel a diétát(nem tudom a felépülést az alacsony szénhidrát pl. hogyan befolyásolja) vagy sem? A vitamin bevitelt megemelném illetve a napi fehérje utánpótlást is már megkértem a fa alá :) Joint X-t váltsam vajon Arthroxonra? Ezt pedig Karesnak üzenném: kértek vérképet, vizeletet és mellkas röntgent a műtéthez remélem ott lefotózzák a bal vállamat is amiről beszéltünk pár hete(remélem emlékszel, Pesten jártál épp az edzőteremben találkoztunk), mert mint kiderült egy sima röntgenhez 3 helyre kell elmenjek ma ha bármi bajom van (háziorvos, ortopédia és külön RTG terem máshol) és ennyi szabadnapom sajnos nincs. Ha ez megvan akkor küldöm neked a felvételt, egyre több pózban fáj a vállam sajnos. Kellemes ünnepeket nektek!
lacee02
Válasz
nem kell felfüggesztened a diétát. a gyógyuláshoz a fehérjebevitel a fontos.
2011-12-22 13:19:25
bunny

Szia! Létezik ilyen, hogy \"Best Of\" E...

Kérdés
Szia! Létezik ilyen, hogy "Best Of" Edző Válaszol? Emlékszem 2006/2007 körül ilyesmi kérdésekre, hogy a srác a sertések növesztő tápját akarta kajálni meg valaki meg akart zabálni egy karton lejárt bébiételt amit ingyen szerzett a fehérje miatt, szakadtam a röhögéstől. Ezeket gyüjteni kéne valahol.
Sallen-Key
Válasz
2011-12-22 13:14:43
bunny

Üdv, Bunny! A véleményedet szeretném ...

Kérdés
Üdv, Bunny! A véleményedet szeretném kikérni azzal kapcsolatban, hogy szeretnék a közeljövőben egy JUMBO-t venni, de anyagi megfontolásból 50 grammos adagokat ennék, de mivel nehezen fejlődő "hardgainer" vagyok, érdemes lenne-e feltölteni plusz szőlőcukorral, hogy legalább a gyorsan felszívódó szénhidrát optimális mértékben legyen? Előre is köszönöm a választ!
den162
Válasz
erre azt tudom mondani, hogy nem ész nélkül kéne gondolkodni, hanem meg kéne nézni, mi van a termékben. szerinted egy full szénhidrátos termékbe mi a náthás fasznak kéne szőlőcukrot öntögetni? ha egy normál 220g-os adag jumboban, 50g fehérje van, akkor 50g-ban mennyi van? abba szerinted szőlőcukrot kell öntögetni?
2011-12-22 13:13:55
bunny

Szia Bunny! Kulcsár Dávid levelére reagá...

Kérdés
Szia Bunny! Kulcsár Dávid levelére reagálva elmondanám, hogy volt nem szerencsém végig hallgatni egy ilyen előadást. A gépről és a mérésről. Műszaki végzettségű vagyok és ebben a szakmában is dolgozok, így amikor megláttam a gépet és a mérési elvet egyből gyanús lett. A gép kb 10 gramm, ami ha egy komoly gép lenne, akkor abban lenne benne anyag a különböző információk feldolgozására, de ez egy üres szar, amiben csak egy lámpa van. Egy „lézer” fény segítségével, a kezemet megvilágítva kb. 2 perc alatt felmérte az egészségi állapotomat, le sem írom milyen szakmai leírással szolgáltak a gép működéséről, röhej. Persze miközben mért a gép beírta az adatokat, sportol-e, eszik-e gyümölcsöt, cigizik-e, stb. amiből még egy gyerek is megsaccolja, hogy valaki egészségesen él-e vagy sem. És láss csodát pont mire beírtuk az adatokat, a gép végzett is, gondolom a begépelt infók alapján adott egy értéket. Természetesen magas pontszám jött ki, ami még tovább fokozható a termékükkel. A vitamin bogyójuk, egy teljesen átlagos multivitamin kapszula, mondtam is, hogy ilyesmit szedek csak abban nagyobb dózis van, kérdem az árát, 18 eFT, tyűha én a negyedéért veszem mondtam, igen, de az övüké szuper jól felszívódik. Persze jól elmondta a szokásos szöveget is, hogy napi 2 órás munkával milliókat keres, egzotikus szigeteken nyaral, blabla… A szokásos néplehúzós faszság!! Ajánlom mindenkinek, hogy az ilyen embereket kerülje messziről és inkább neten olvasson és érdeklődjön utána, hol lehet kapni normális termékeket, normális áron. Ja és a mérés 2000 Ft-ba került, na de megérdemeltem ha már az elején nem tudtam elhajtani az embert :) Nem szabad ilyeneknek bedőlni!!!
smoother
Válasz
no komment, köszi!
2011-12-21 23:37:07
bunny

\"a fekvő tricepszezésnél és -lórúgásnál...

Kérdés
"a fekvő tricepszezésnél és -lórúgásnál valóban jobban tönkrevágja a franciarúd a könyökömet, mintha egy kézisúlyzóval csinálnám; vagy ez egy marhaság?" "ez nem marhaság, garantáltan tönkrevágja." és a franciarudas szűknyomás, amikor nagyon szűken fogjuk, ill. amikor szélesebben?
xfrank04x
Válasz
a lényeg, hogy nem szabad párhuzamosba kényszeríteni a könyöködet.
2011-12-21 12:05:38
bunny

Szeva Bunny! Először is nagyon jó a sárg...

Kérdés
Szeva Bunny! Először is nagyon jó a sárga kapszula.Új nem volt számomra benne de felfrissítette egy kicsit az alapokat. Kezdőknek kötelező!! Na mármost, a témára térve: Az új flashben volt szó erről a bizonyos antioxidánst mérő cégről.Nekem az egyik rokonom már régóta benne van és egész sok "kis rántotthús" van alatta.Nagyanyámékat már régebb óta befűzte, de engem, valamint a szüleimet csak mostanában keresett fel édesanyám kérésére, mivel az öcsén eléggé el van punnyadva táplálkozás és sport terén egyaránt.Éppen ezért gondolta anyám, hogy majd ez a bizonyos rokonom jól megméri és ha alacsony akkor ajánlhatna neki vmit, "amitől "egészségesebb lesz.Hozta is a cuccot, rokon létére elkezdte a hülye marketinges szövegét és már az első infók között elsütötte, hogy ez a gép 6 milliót ér és hogy milyen jó..blabla.Én már mielőtt megjött megfogadtam magamnak, hogy nem fogok kérdezni csak ráhagyom a baromságait. Azt tudni kell, hogy ennek az embernek semmi köze nem volt ezelőtt a céges sztorija előtt kapcsolata semmilyen szinten a biológiával se az egészséges táplálkozással, de már úgy kezte, hogy akkor gyerekek most tartok nektek egy kis biológia órát.Anyám bisztanár szóval gondolhatod:)Nah mindegy elmondta és jött maga a mérés: engem is lemért természetesen.Rátettem a kezem erre a borzasztóan drága szerkezetre ami pillanatok alatt kielemezte testem minden porcikáját.Előtte persze beütött pár adatot:kérdezgette, hogy mennyi gyümölcsöt eszek, dohányzok-e, nah meg a lényeg, hogy szedek e táplálél kiegészítőket, mondtam, hogy igen, mondtam a fajtáját is.Erre ő:jah én nem ezekre a szar anabolikus szteroidokra gondoltam, hanem vmi normális kiegészítőre.Nála a multi pro is műanyag szar ami fel se szívódik:) Megjegyezném, hogy nála a normális kiegészítő fogalma csak az ő cége által méregdrágán eldott termékekben merül ki.Itt már egy kicsit bedurrant az agyan de kibírtam egy jól álcázott utálattal teli mosollyal.És képzeld a végén kiderült, hogy egy japán átlag vagyok mert a szintem 48000.Deeee, ezt még fel lehet tornázni simán a cuccaival akár 70-90000-re is.Hát nem nagyszerű?Hogy lehetne, -ha nem is őt(menthetetlen)- de anyámékat meggyőzni arról, hogy a termék amit forgalmaz egy rakat szar? Amikor én próbálok érvelni, mindig azzal jönnek, hogy ebben se lehetsz biztos, meg abban sem,hogy honnan van, szóval ez se jobb mint az.Nevetséges az egész.Nah mindegy.Csak gondoltam megosztom.Egy kicsit hosszú, de azért remélem van benne valami érdekes.
kulcsardavid
Válasz
2011-12-20 23:26:20
bunny

Szia Bunny! Karácsonyra Kosmodisket szer

Kérdés
Szia Bunny! Karácsonyra Kosmodisket szeretnék venni a szüleimnek mert nagyon fáj a hátuk és a derekuk, szerinted ér valamit? Köszönöm
eszgabi1
Válasz

van aki esküszik rá, én nem hiszek benne. kares megmonjda.

 

kares update: én is ismerek többeket akik esküsznek rá,... egy ideig. nagyon ésszel kell használni különben annyit érsz vele, hogy a meglévő iztomerőből is veszítesz(mert valami passzívan tart, így az izmok pihennek), ekkor pedig csak rosszabb lesz. na erre nem képes sajnos az átlegember, hogy kontrolláltan alkalmazza.

2011-12-20 23:04:43
bunny, kares

Üdv! Kb. másfél-2 hónapja melledzés lem...

Kérdés
Üdv! Kb. másfél-2 hónapja melledzés lement és pár órával edzés után elkezdett fájni a bal vállam gondoltam kicsit megterhelte fekvenyomás. De sajnos azóta nem tudok fekvenyomni mert eléggé fáj a vállam kenegettem diclac kenőccsel szedtem flector port is rá de semmi javulás néha már magától is fájt. Elmentem reumatológushoz nem tudja mi baja lehet..... De azért beadott 1 depo-medrol injekciót izületbe 40mg-ot és közölte h ha nem javulna akkor ultrahang (lehet hülye vagyok de inkább ultrahang után kellene beadni akármilyen kortikoszteroidot...) A másik érdekesség, hogy a most muscular póznál nem a vállam fáj hanem a csuklyámban érzek 1 furcsa húzást mintha feszítenék/szakítanának 1 szállat a vállamtól végig a csuklyámba. Válledzést végigcsinálom úgy h nem fáj vagy csak nagyon picit de ha fekvenyomok 100kg felett már minden nyomásnál érzem így tehát melledzést abba is hagytam. Bocs hogy ilyen hosszú lett remélem érthető és van rá valami magyarázat mit csináljak és, hogy legyen tovább. További szép napot!
janee91
Válasz
nézesd meg másokkal is.
2011-12-20 22:22:26
kares

Szia Bunny! Nekem igazából 2 kérdésem i...

Kérdés
Szia Bunny! Nekem igazából 2 kérdésem is lenne. Az első a bemelegítéssel kapcsolatos, nyilván nem az alapvető bemelegítő és nyújtó gyakorlatokról kérdeznélek, azokkal tisztában vagyok. Volt 2 komolyabb sportsérülésem az egyik a térdeimet érintette, mindkettőt, a másik pedig a jobb könyökömet. Természetesen voltam vele sportorvosnál, nem is egynél, súlyzós edzésre alkalmasnak találták a térdem és a könyököm is. Persze óvatosságra intettek. Azt szeretném kérdezni tőled, hogy tudsz e olyan speciális bemelegítő gyakorlatot javasolni, amit kifejezetten könyökre, illetve térdre tudok alkalmazni edzések előtt? Az átlagosnál jóval nagyobb figyelmet szeretnék szentelni a térdemnek és a könyökömnek. Egyébként 31 éves férfi vagyok, 178cm és 75kg, jelenleg kezdő a testépítésben. Választ előre is köszi! Üdv. Hagymásbab.
Hagymásbab
Válasz
nem a bemelegítő gyakorlatokat kell variálni. általános melegítés, minimális súllyal 2-3 óriásszéria és gyakorlatváltásoknál a következő gyakorlat előtt 1 hasonló óriásszéria elé kell, hogy legyen. használj nicoflexet.
2011-12-20 22:18:41
kares

sziasztok. előrebocsátom, hogy ez egy na...

Kérdés
sziasztok. előrebocsátom, hogy ez egy nagyon felelőtlen kérdés lesz: kb. 2 hete guggolásnál kicsit kicsúsztam oldalra, amitől ott és akkor befájdult a térdem, de pár csak pár percig tartott, utána nem is foglalkoztam vele egészen múlt hétfőig, amikor szintén guggolásnál rohadtul elkezdett fájni, szépen fel is dagadt. érzésem szerint a combfeszítő letapadása környékén sérülhetett meg. mozgásfunkcióban nem érzékeltem változást. ezt házilag kezelgettem - jég, polc, fásli, cataflam - amitől péntekre már gyakorlatilag fájdalommentessé és normál alakúvá varázsolódott vissza, ám ma délre azt vettem észre, hogy ugyanazon oldali bokám vizesedett fel bucira. namost szerintetek ez lehet a fáslitól, vagy húzzak orvoshoz rögtön, mert trombózisom van és már most késő? köszi a türelmet :)
superma78
Válasz
simán lehet a nem megfelelően feltett fáslitól. a térd sérülései elég makacsak tudnak lenni. ha belefér, nézesd meg.
2011-12-20 22:14:36
kares

Szia nemrég kezdtem el foglalkozni kom...

Kérdés
Szia nemrég kezdtem el foglalkozni komolyabban a testépitéssel az a nagy bajom h ropog meg kattog a vállam pedig nem örült módon kezdtem h kapásból amennyivel tudom annyival nyomom mit tehetek h jobb legyen a vállam ?
slimshady2525
Válasz
http://magazin.builder.hu/cimke/kares
2011-12-20 22:09:24
kares

Szia! 1 problémám lenne és ezzel kapcsol...

Kérdés
Szia! 1 problémám lenne és ezzel kapcsolatban van pár kérdésem! A minap pontosabban vasárnap fizikai munka végzése közben, munka végére iszonyatosan elkezdett fájni a derekam, gerincemtől jobbra 3-4 centivel de csakis a jobb oldal. leginkább akkor fáj amikor ülök és teljesen elengedem magam és ránehezedek. na most a kérdések: mi lehet ez? az oké, hogy pihentetni kell a hátazást, de kar mell edzés mehet? + ha van valami tippet, hogy mitől múlhat el, szívesen elolvasom azt is. Köszi előre is!
maddman007
Válasz
valószínűleg meghúzódtál. minél inkább piheneted, annál hamarabb fog javulni.
2011-12-20 22:07:56
kares

Szia Bunny! A bal csuklóm eléggé odavan,...

Kérdés
Szia Bunny! A bal csuklóm eléggé odavan, már 1,5 hónapja kínlódok vele. Csak az olyan típusú terhelésnél fáj, mint például a bicepszezés kétkezes rúddal, és társai, ezért ezt ki is iktattam már. Ha más irányból jön a terhelés mint pl fekvenyomásnál akkor nincs gond. Nem emlékszem, hogy konkrétan hogyan sérült meg. Igyekszem kímélni, de a munkám során gyakran elkerülhetetlen, hogy 40-60 kilós táblákat, és csomagokat kell mozgatnom, szóval ott nincs mese. Találtam itthon nem testépítős izületvédőt, ezt szedem most, bár gondolom utólag már nem sokat ér. Ha elfogy, az Anthroxont gondoltam kipróbálni. Van valami ötleted mit tehetnék még? Érdemes fáslizni a munka során, vagy létezik valami csuklószorító, ami csökkenti a terhelést?
kovpet
Válasz
csuklóbandázst simán használhatsz meló közben is. az arthroxon gyulladáscsökkentőt is tartalmaz, ezért jó ötlet.
2011-12-20 22:06:15
kares

Szia. Egy pár év kihagyás után ismét vi...

Kérdés
Szia. Egy pár év kihagyás után ismét visszatértem a konditerembe. A kérdésem az lenne hogy mit csináljak hogy ne fájjanak az ízületeim, főleg a vállamnál? Minden két hét edzés után ki kell hagynom legalább öt napot, hogy elmúljon a fájdalom, mert nem tudom szabályosan végigcsinálni a sorozatokat. Kellően bemelegítek persze! Most 27 éves vagyok, szerintem nem kellene hogy ennyire, vagy hogy egyáltalán fájjon! Mi lenne erre a megoldás? Vagy gyógyszeres segítség kell? Válaszod előre is köszöntem. Szia
motomix
Válasz
kezdő átmozgató edzéstervvel kell újrakezdeni, 20 tskg-onként 1 L víz, ízületvédők.
2011-12-20 22:02:35
kares

Szia Bunny/Kares! Kosarazás közben egy ...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Kosarazás közben egy kis sérülést sikerült összeszednem, részlegesen szakadt az oldalsó bokaszalagom. Az orvos azt mondta, hogy 1hónapig bokarögzítőben járhatok csak, utána kezdhetem terhelni, engem érdekelne Kares véleménye is, mennyi kb. az az idő amikor már szépen fokozatosan, de lehet terhelni, nem csak séta szintjén. 19éves vagyok, szóval remélem, h hamar regenerálódni fog. Valamint amikor már a rögzítővel rendesen tudok járni edzeni elkezdhetek-e újra? Nem szeretnék 1 hónapot teljesen kihagyni. (MSM glüközamin kollagén cápaporc esetleg mennyire segíthetik a gyógyulást?) Köszi előre is, üdv.
csabiii
Válasz
sajnos ennyi info nem elég, van ott szalag bőven. olyan választ pedig nem adok amit nem vállalnék bármikor.
2011-12-20 21:59:47
kares

Szia! A nyár folyamán kialakult nálam...

Kérdés
Szia! A nyár folyamán kialakult nálam a "tennisz könyök"-nek becézett betegség a jobb könyökömnél, illetve szintén a jobb vállam izülete is begyulladt, legalábbis a reumatológus szerint. A könyökömre kaptam kezelést, gyógyszereket, szintúgy a vállamra is. Szépen javulok, de még nem gyógyultam meg teljesen. A terápia folymatban van még. Remélhetőleg január végére lezajlik. Hobbi szinten edzettem január elejétől. valószínűleg a probléma az lehetett, hogy kissé túlterhelhettem magam, illetve irodai ülő munkát végzek számítógép mellett már több, mint 10 éve. 34 éves férfi vagyok. Szeptember eleje óta egyáltalán nem edzettem. Viszont szeretném folytatni. A kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék, hogy a gyógyulásom elősegítsem? Illetve ha visszatérek az edzőterembe, akkor mire ügyeljek? Mivel előzhetem meg, hogy újra visszaessek? stb? Gondolok itt kiegészítőkre, esetleg valamilyen gyakorlatokat mellőzzek? Pl. anno úgy vettem észre, hogy scott padon ferde rúddal végzett bicepsz nem igazán tett jót a jobb alkaromnak, ezt hanyagoltam is, viszont amikor javultam, bevezettem a bicepsz állva váltott karral egykezes súlyzóval ferde padon megtámasztott felkarral gyakorlatot, ami úgy tünt, hogy nem terheli úgy az alkaromat... Szóval minden jó tanácsot szívesen várok! :) Válaszod előre is köszönöm! Tamás
tom1_25
Válasz
http://magazin.builder.hu/cimke/kares
2011-12-20 21:56:07
kares

Szeva Bunny és Kares. Az érdekelne, hogy...

Kérdés
Szeva Bunny és Kares. Az érdekelne, hogy fekvő tricepszezésnél és -lórúgásnál valóban jobban tönkrevágja a franciarúd a könyökömet, mintha egy kézisúlyzóval csinálnám; vagy ez egy marhaság? Köszi, kellemes ünnepeket előre is és jó pihenést! :)
Nando Nandini
Válasz
ez nem marhaság, garantáltan tönkrevágja.
2011-12-20 18:16:50
bunny

Szia Bunny! Nekem olyan kérdésem lenne ...

Kérdés
Szia Bunny! Nekem olyan kérdésem lenne hogy kezdésnek milyen táplálék kiegészítőt ajánlasz nekem?! Súlyom: 87kg magasságom: 174cm. Írsz nekem egy megfelelő összeállítást amitől leadhatok néhány kiló zsírt, izmosodhatok, erősödhetek?! Árban 20.000Ft +1-2ezer a felső határ! Válaszodat előre is köszönöm!
Zosi
Válasz
nem!
2011-12-19 20:09:03
bunny

Szeva Bunny! Először is szeretnék gra...

Kérdés
Szeva Bunny! Először is szeretnék gratulálni a munkásságodhoz, és a fáradozásokért. Válladdal mi a helyzet? Én is sajnos hasonló cipőben járok, nekem egy éve volt ferde pados nyomás közben egykarosokkal egy részleges vállficamom. A doki műtétet javasolt egyből, de elkezdtem újra edzeni szépen lassan és javul szerencsére. Fekvőtámaszozni még nem tudok, csak falnak dőlve magas ismétlésszámmal. ( 3-4x40-60 ism. ) Nekem sokkal jobban bejött ez a magas ismétlésszámú edzés, mint amikor régen nagy súlyokkal erőlködtem, meg hát rá is lettem erre kényszerülve. Jó lenne sok tévhitben élő személyi edző szemét felnyitni, hogy nem a nagy súly jelenti a nagy izmot feltétlenül. Sok erőt és kitartást kívánok!
Crossfit007
Válasz
köszi. a vállam nem változott semmit, továbbra is szar, de a fekvőtámaszok már mennek. a személyi edzők nevelése nem hiszem, hogy a mi feladatunk, mindenki abban hisz, amiben akar.
2011-12-18 21:36:24
bunny

Szia! Nem, nem keverem, azt tudom hogy c...

Kérdés
Szia! Nem, nem keverem, azt tudom hogy ch töltésnél bemegy akár 1,5 kg is, de hát az ugye csak egyszeri alkalom, meg előtte kevés volt a ch, de hát itt étrendről van szó, ezért is csodálkoztam. A Bereczki Krisztián az biztos hogy ennyit eszik, mert ugye a team tagok felírják az ilyeneket a scitec facebook oldalára, de azt hittem hogy ez csak egyedi eset, de cikk a Sanyinál is 1 kg-t ír, ezért is kérdeztem hogy ez mennyire általános, de ezek szerint annyira nem az :D Ja, és remélem lesz ilyen előadás, mert érdekes dolgok ezek.
renneee
Válasz
nem, általában az 5g/tskg jellemző náluk is.
2011-12-18 18:40:54
bunny

Üdv Bunny! Kiváncsi vagyok a véleményedr...

Kérdés
Üdv Bunny! Kiváncsi vagyok a véleményedre ebben a dologban. "A szénhidrátdús táplálkozás rengeteg vizet köt meg, és óhatatlanul zsírban is raktározódik valamennyi. 1g szénhidrát 4g vizet tud megkötni egyébként! Tehát ha ti a haveroddal felszedtetek 7 kilo izmot 4 hónap alatt akkor annak nagy része víz némi zsír és egy kevés izom."
leparkour
Válasz
'zsírban raktározódik a víz.' véletlenül se arról van szó, hogy a sok szénhidrát zsírosdást okoz, dehogy. a vizet a szénhidrát az izomban köti meg, de sebaj, az pedig izomgyarapodást jelent. valaki nagyon okos volt. de az igaz, hogy a nettó izomnövekedés mindig kevesebb, mint amennyinek látszik.
2011-12-18 14:49:38
bunny

Köszi a választ és a kérdést is. Most k...

Kérdés
Köszi a választ és a kérdést is. Most kinesiotappel edzek,és eddig az egész jó,nem fáj,bár akaratlanul is vigyázok rá sokszor,és nem merek maxot beletenni 1-1ugrásba,de holnap meccsen már muszaj lesz! A nyújtás nagyon kemény meló,olyan merev az első combom,hogy tényleg nagyon keményen tud fájni nyújtásnál,de jól esik. Remélem1-2hónap alatt lelazul,a hátsó combizmaim is nagyon merevek voltak,de azokat pár honap koncentrált nyújtással szép sikerült helyretenni. Erősítő edzést is toltam hétfőn lábra,igaz lightosabbat csak,bepróbáltam a lábtolot kis súllyal,de aztan azt abba is hagytam,viszont a fellépés meg hajlításokkal nem volt gond,ugyhogy remélem jó lesz ez!
milanello
Válasz
ez jó hír, úgy tűnik megfelelő irányba indultál el. hajrá!
2011-12-17 23:58:47
kares

http://magazin.builder.hu/testepites/ver...

Kérdés
http://magazin.builder.hu/testepites/versenyzok/szakacs-sanyi-etrendje 1 kg rizs+ a zabpehely, az majdnem annyi, mondjuk a scitec oldalán Bereczki Krisztián írta, hogy ő is betol napi 1 kg-t, de hát ez embertelen mennyiség, ezért is kérdeztem mennyire általános ez.
renneee
Válasz
én gyanítom, hogy te kevered az étrendet a szénhidráttöltéssel. de erről személyesen majd mesélek egy előadás alkalmával, ha lesz ilyen.
2011-12-17 21:49:59
bunny

Szia Bunny! Jól láttam az egyik cikkben,...

Kérdés
Szia Bunny! Jól láttam az egyik cikkben, ami Szakács Sanyi étkezéséről szól, hogy tömegeléskor majdnem 1 kg ch-t betol naponta? Azért ez embertelen mennyiség, vagy versenyzőknél ez normális?
renneee
Válasz
szerintem benéztél valamit!
2011-12-17 19:55:30
bunny

Szia! Nagyon jó a könyved, sokat tanult...

Kérdés
Szia! Nagyon jó a könyved, sokat tanultam belőle. Egy kérdésem van csak: ugye jön a karácsony amikor pár napig zárva lesz a terem. Ilyenkor mit érdemes? Kihagyni pár nap edzést, vagy jobb ha közben edz az ember otthon amit tud?
sax192
Válasz
pihenni
2011-12-16 23:41:03
kares

Ha pl.: szar a térdem és \"szedek\" hozz...

Kérdés
Ha pl.: szar a térdem és "szedek" hozzá Arthroxon-t, de közbe csúcsba guggolok úgy hogy szétpattog az egész lábam akkor ér egyáltalán valamit az Arthroxon? Fog "javulni" az ízület? Így már érted?
SUCU
Válasz
ha szétpattog akkor valószínű márványból vagy. inkább add el magad.
2011-12-16 23:39:55
kares

Szia Bunny! A véleményedre vagyok pár d...

Kérdés
Szia Bunny! A véleményedre vagyok pár dologgal kapcsolatban kiváncsi. Egy ideje refluxom van(nem zár rendesen a nyelőcső és visszajön a sav,marja a nyelőcsövet,és kurvára nehéz enni így) és a doki mondta,h pl a lefekvés előtti evéstől is lehet. Aztan ezzel kapcsolatban eszembe jutott,h Te mit gondolsz az ilyen lugosító meg méregtelenitő "kúrákról"? szerinted kellenek az ilyenek,v hülyeség?Nekem szimpi dolognak tunnek,de biztos nem csinalnam azt h nem eszek 1hétig.Másik: a húzodzkodásra eléggé ráálltam már lassan két éve és most ugy vagyok,hogy szélesfogással,rángatás nélkül szép lassan hát edzés elején 10X10,de utana még menne jo pár.szted mit kene csinalnom, a fejlődés érdekében megemelni az ismétlés számot és csökkenteni a sorozatok számát v toljak amennyit tudok,v toljam súllyal? (ahol régebben edzettem ott volt öv meg minden faszán tudtam tolni 10kg plusszal,de ahol most ezdek ott sajnos,nincs hozzá semmi) .Szoval Te mit gondolsz a legjobbnak? Köszi,ha leírod a véleményed. Csáó!
milanello
Válasz

1. fogyassz lúgos vizet! ha elérhető felétek akkor mindenképp ezt javaslom:  http://lugos-asvanyviz.hu/ böngészd át az oldalt

2. vegyél övet

térded hogy van?

2011-12-16 23:38:40
kares

Nagy dilemmám van. Ha edzek és folyamato...

Kérdés
Nagy dilemmám van. Ha edzek és folyamatosan terhelődnek az ízületek, akkor az számít az ízület erősítő termék használatával? Vagyis ha terhelem az ízületeket és közbe használok valamilyen ízület erősítőt akkor nem javul annyira az ízület mint terhelés nélkül?
SUCU
Válasz
te mi azt isten faszát akarsz?
2011-12-16 19:36:17
bunny

http://videa.hu/videok/film-animacio/the

Kérdés
http://videa.hu/videok/film-animacio/the-expendables-2-trailer-bruce-willis-sylvester-stallone-6OIMH HqHT6VQkRX3 :)))))))
stewe
Válasz
jóreggelt! http://magazin.builder.hu/teszt/megvan-az-expendbales-2-elso-trelere
2011-12-16 17:53:44
bunny

Szia Bunny!! Kérdésem az lenne , hogy v...

Kérdés
Szia Bunny!! Kérdésem az lenne , hogy van e jelentősége ha fekve nyomásnál madárfogásban fogom a rudat vagy a rúd alá teszem a hüvelykujjam?? nálam ha madárfogásban nyomok a 3. szériánál szét akar szakadni a vállam!! vagy lehet hogy a vállam szar!?
luigi87
Válasz
nem hiszem hogy a vállad szar, egyszerűen a technikád rossz. én is madárfogásban nyomok, mert úgy sokkal egyértelműbb a nyomó mozdulat. de javasolni a hüvelykujjal való átfogást szoktam, mert így nem ejtik magukra a rudat.
2011-12-16 10:19:15
bunny

Szia. Remek kis olvasmány volt a könyv...

Kérdés
Szia. Remek kis olvasmány volt a könyved. Valami másik színű kapszula is lehetne a jövőben. Új dolog nagyon nem volt benne, de lekötötte a figyelmem. Köszöntem.
Amoonre17
Válasz

örülj neki, akkor te már tudod az alapokat - ezek szigorúan csak a legalapabb dolgok. más színű nem lesz, mert nálunk a sárga filozófiát jelöl: azért lett a kapszula sárga, mert az oldal is sárga, és mi a szeekesztőségben is sárgák vagyunk. frankónk ki van nálunk írva, mik a cég értékei, mit takar az, hogy sárga. a kedvenc motorom is sárga. 

a következő dolog is inkább sárga lesz, mint kapszula. sárga lófasz, vagy nem tudom. sárga kox biztos nem, mert a kox nem sárga.

2011-12-14 21:33:46
bunny

Szia. Kérnék 1 kis segítséget! Elég vé...

Kérdés
Szia. Kérnék 1 kis segítséget! Elég vékony,szálkás 22éves srác vagyok(178cm/56kg) Többször nekiálltam gyúrni,de 1-2hó után abbamaradt.... Szeretnék most nekirugaszkodni újjra,de nehezen hízok.Mi lenne az a készítmény ami segítene ebben,de megfizethető,természetesen rendszeres edzés mellett... Köszönöm előre is. Üdv:Dédé
gery125
Válasz
jumbo!
2011-12-14 19:30:36
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni hogy a gyneomastia az le "diétázható"? igazából nem vagyok dagadt 192cm és 100 kg vagyok van egy kis pocak, a sárga kapszula segítségével elkezdtem szépen diétázni ami meg is látszik, csak a csöcsöm nem fogy és így teljesen hülyén néz ki h kicsi a hasam a csöcsöm meg zsíros csúcsos tehát nem is lógós, tehát tök gáz... 21 éves vagyok így már a serdülésnek vége van serdülő korom óta ez van, azt mondták az orvosok elmúlik hát nem múlt... Mondtak már nekem olyat h szedjek tesztoszteron szint fokozót, de szerintem ennek nincs értelme mert h a tesztóm is mintha magasan lenne mert h kopaszodom is (szép gyerek lehetek mi? :) (nem kokszolok tehát arra nem lehet fogni)), vagy mondták h próbálkozzak provironnal hátha az segít. Szóval ez lenne a kérdés h hogyan tudnám lefogyasztani a csöcsöm :) én arra gondoltam h ha fullra lediétázom akkor csak eltünik elvégre a lányoknak is "lefogy", vagy nem tudom.
mrric
Válasz
semiképpen ne próbálkozz provironnal, de legalább tudod, hogy nem kel szóbaállni azzal a paraszttal, aki ezt mondta. gyógyszereket nem szedünk csakúgy ész nélkül. ne parázz, nem biztos, hogy ez ginekomasztia, azért az egy mirigyes elváltozást is feltételez. a diéta nagy eséllyel megoldja, az ilyen dolgok eltűnnek, persze lehet tömeg is kell ehhez. meg türelem.
2011-12-14 19:29:45
bunny

Kedves Bunny! más: vendégposztom van ...

Kérdés
Kedves Bunny! más: vendégposztom van a medwe blogban: http://medwe.blog.hu/2011/12/14/gazdagodj_a_suzukiddal Érdemes lenne szerintem megemlíteni azt is, hogy ahhoz hogy te kereskedhess bármivel is, céget kell alapítani EV, BT, KFT formában. Majd a termék eladása után akár 500Ft akár 100.000Ft a cucc, számlát kell adni, vagyis ÁFÁT kell fizetni az államnak. Ennek elmulasztása a termék árától független (Nyilván nem milliók) akár 500Ft akár 100.000Ft, súlyos pénzbírságot von maga után, ami 200.000Ft is lehet. Általánosan elmondható hogy a bírság 100.000-150.000Ft első alkalom esetén. Bár 200.000Ft -ig nem vagy adóköteles, de ez inkább csak elmélet. Gyakorlatilag 3 munkanapon belül kell jelenteni az APEH-ban hogy kerestél pl.: 500Ft-ot. Ez azért elég sok idő.. Bárki teljesen legálisan árulhat MLM rendszerben vitaminokat, vagy teveszart :-), amennyiben be van jelentve, vagyis a munkáltatóval köt szerződést hogy xyMLM cégben dolgozik értékesítőként. Máskülönben erősen azt gondolom hogy az esetek 99,9% -ában egyszerű adócsalásról van szó. Üdv.: Gábor
Gajda
Válasz
így van!
2011-12-14 17:23:45
bunny

Hello. Van egy kérdésem és gondoltam ne...

Kérdés
Hello. Van egy kérdésem és gondoltam neked teszem fel, mert te már láttál rengeteg sok testépitőt. A kérdésem az, hogy...Eröltetéstől jelenhet-e meg a bőr alatt, az izomban borsó nagyságú duzzanat? Annyit akarok tudni , hogy láttál már ilyet? Voltam a családi orvosomnál, nem tudja mi ez, de már elküldött plasztikai sebészhez, hogy kivágják. Ha tudsz valamit ezekrol a duzzanatokrol irj, lehet hogy másokat is érdekel. Koszi.
norbi_r
Válasz

az izomban borsó nagyságú duzzanat az elég durva lenne, főleg ha ezt még ki is kéne vágni. az izmok be tudnak csomósodni, amit a masszírozáskor úgy érzékelsz, mintha golyók lennének a hátadban, de az azért nem borsó és nem kell kivágni. el kéne döntened, hogy abőr alatt, vagy az izomban van-e. plasztikai sebész nem vagdos ám izmot!

más: vendégposztom van a medwe blogban: http://medwe.blog.hu/2011/12/14/gazdag odj_a_suzukiddal

 

2011-12-14 10:49:57
bunny

Hello Bunny! Egy olyan kérdésem lenne...

Kérdés
Hello Bunny! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit esznek a vegetáriánus testépítők csirke helyett? Itt olyanokra gondolok akik semmiféle húst nem hajlandóak megenni.
rosenberg
Válasz
2011-12-14 10:31:50
kares

Szia Bunny. Elég későn jutott sajna e...

Kérdés
Szia Bunny. Elég későn jutott sajna eszembe megkérdezni Tőled, de talán még időben lesz időd válaszolni, hogy felhasználhassam a véleményed. Egy olyan gondom akadt, hogy ~8 hete diétázom, szépen alakulnak a dolgok, viszont a hét közepén fogászat miatt pár napig az orvos szerint várhatóan fájni fog (fogszabályzó), és azt tanácsolta, hogy joghurt, kefír, főzelék, hasonló puha ételeket fogyasszak. Viszont diétában ha csak pár napig is, de szinte nullára redukálódik a fehérje, akkor tudtommal esélyes a katasztrófa. A rizset szét lehet főzni, így ch adott is lenne, de a fehérjét nem tudom hogy lehetne. Gondoltam a túróra, de sok zsír van benne, így az se hiszem, hogy túl jó lenne. Ilyenkor mit lehet tenni? Fehérje van Power Protein és 100% Whey Protein is, de abból mindig csak 50%-ot javasoltok. Éljek addig fehérjeporon, nem foglalkozva ezzel? Vagy emeljem meg a szénhidrátot? (van még BCAA-m is, ha ezzel lehet valamit alkotni). Persze nem tudom, hogy mennyire fog kiütni a dolog kaja ügyileg, de jobb előre felkészülni :) Sajna ha a kaját nem tudom megoldani, akkor ráadásul edzeni se lenne túl jó, pedig az a napjam fénypontja. Köszi előre is a választ, Zoli
zdo
Válasz
élj addig fehérjeporon, ez belefér!
2011-12-13 15:36:08
bunny

Nagyon köszönöm a választ,tényleg óriási...

Kérdés
Nagyon köszönöm a választ,tényleg óriási segítség ez most. És valóban rendkívúl rossz a nyújthatósága a quadricepszemnek,pedig a lábam többi része(hátul főleg) elég hajlékony,és a nyújtást eléggé rugozva végzem.Kinesiotapet a kérdésem óta kipróbáltam igaz nem szakember helyzete fel,de meglepetésemre,elég jol megfogja a térdet és bár igazan élesbe még nem teszteltem,lazább edzéseknél nem éreztem az enyhe szúró fájdalmat. Mégegyszer köszönöm,"örülök",hogy tudok rajta javítani.
milanello
Válasz

nagyon szívesen, mindkettőnk nevében!

 

a többieknek: kicsit elkeverte a rendszer az előző milanellonak írt választ de az érdeklődőbbek az alábbi linken elolvashatják. röviden annyi, hogy milanello versenyszerűen kosarazik és egy ideje a térdkalácsa kiugrál a helyéről, ami jelentős probléma. erre keresett megoldást, én pedig felkerestem egy gyógytornász ismerősömet aki szintén kosárlabdázó, ő válaszolt, a válaszából én is tanultam.

http://body.builder.hu/edzo _valaszol_egyvalasz.htm4?id=1322825389

ha esetleg további kosarasok vagy más dinamikus sportokat űzők (röplabda, kézilabda, futball...) is olvassák a rovatot írjanak bátran, debrecenben és néha pesten ő is elérhető!

2011-12-12 23:19:31
kares

Szia Bunny! 15 éves vagyok 82 kg és több...

Kérdés
Szia Bunny! 15 éves vagyok 82 kg és több kérdésem is lenne, és eddig nem találtam rájuk értelmes választ szóval. Aki fiatal az valmailyen oknál fogva "kisebb" mint azonos súlyú felnőttek. Lauther Viktor említette az egyik Flashben hogy -Tizen akárhány évesen nem lehet olyan izomérettséget elérni. Ennek mi az oka, vagy mégis mit jelent az izomérettség, hogy működik stb. A másik kérdésem a versenydiétával kapcsolatos. A formával is ugyan az a helyzet mint a tömeggel? Tehát aki naturálban nyomja az olyanszintű szárazságot sem érhet el? Jó tudom, ebben is nagy szerepe van a genetikának, de mondjuk elméletben 2 teljesen azonos genetikájú, azonosan edző ember közül mennyi hátránya lessz annak aki naturál, remélem érthető, értelemes kérdések, és megválaszolod őket, előre is köszi!
zsangtiger
Válasz

az izomérettség azt jelenti, hogy nem két hete kezdtél el edzeni. Az izmok formája, mélysége, vastagsága mutatja, hogy mennyire sok év munkája van benne.

a testépítés arról szól, hogy egy-két nagyon szerencsés kivételével lehetetlen elérni azt a szárazságot naturálban ami kell. (aki viszont naturálban marha száraz tud lenni, annak nincs tömege.) természetesen az a szárazság csakis arra a napra és arra a pár órára szól, amikor a vesenyző a színpadon van. 

a naturál és nemnaturálon edzők közül a naturál elég nagy hátrányban van, legalábbis akkor, ha a nemnaturálban éppen van cucc. a probléma abban áll, hogy nem versenyző szinten mennyi értelme van annak, hogy valaki csak azért néz ki jól, mert tele van baszva? mi ebben a sport? egész éves ki tud több gyógyszert szedni hobbibajnokság? 

a legjobb ebben az, hogy a cuccolók 99%-a még naturálnak is erősen szar: olyan emberek nyúlnak hozzá, akik életükben fél kiló csirkét meg nem ettek egy napon.

2011-12-12 21:17:22
bunny

Szia Bunny! viszonylag kétségbeesetten f...

Kérdés
Szia Bunny! viszonylag kétségbeesetten fordulok hozzád ,nem biztos hogy fogsz tudni segíteni ,az a helyzet hogy egy hete elkaptam valami ocsmány járványszerüséget (az egész családot megfertözte ) , és szinte 3 napig nem tudtam normális kaját enni mert hánytam és a székletem sem volt rendben orvosnál voltam mondta hogy tényleg van ez a járvány de nem tudott segiteni kulonosebben, már 3 napja próbálok tisztán étkezni napi fehérjét is felvittem és már jobban vagyok de viszont az lenne a problémám, hogy mielött elkaptam ezt a szart elég szálkás voltam tömegelés közepén, de ezalatt az egy hét alatt leadtam 7 kg izmot , és nem tudom mi tévö legyek. Étvágyom nagyn nincs amennyire tudom tartsam magasan a fehérjét és pihenjek (ne edzek ) ? vagy esetleg kezdjek újra edzeni ? van más javaslatod talán ?
bence55555
Válasz
2011-12-12 21:03:50
bunny

Sziasztok! Mavoo-nak üzenem, hogy ha nin

Kérdés
Sziasztok! Mavoo-nak üzenem, hogy ha nincs ötlete mit főzzön, látogasson el erre az oldalra. (...)
evilkonyha
Válasz
nekem meg az az öltetem, hogy ha nem tudod, hol a pofátlanság határa, vagy hol lehet hirdetni, kérdezz meg valakit. vagy talán engem, hogy mit lehet és mit nem.
2011-12-12 19:30:24
bunny

Szia Bunny! Azt szeretnem kerdezni, h to

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretnem kerdezni, h tomegnoveleskor kajalhatok sertes hust csirke helyett? vagy atol tul zsiros leszek?
ricsboy2
Válasz
a felvágottnál jobb.
2011-12-12 18:16:16
bunny

Hali. Karestól szeretnék kérdezni... Az ...

Kérdés
Hali. Karestól szeretnék kérdezni... Az alkarom felsőrészével vannak gondok,pontosabban a könyököm alatt . Végig a könyéktől lefelé a csontnál erős nyilaló fájdalom van ha nagy súlyokat mozgatok,és hát sajnos ez néha előfordul a munkából kifolyólag. A legerősebb fájdalom akkor lép fel ha 1súlyt hirtelen eleresztek vagy leteszek,olyankor egy 2másodpercig nagyon kellemetlen nyilaló érzés van benne. Ahogy tudom pihentetem,edzést is hanyagolom már 2hete,plusz melón is próbálom kimélni. Azóta picit javult a helyzet. A pihentetés előtt volt hogy csak ültem és elkezdett fájni magától,semmilyen megterhelés nélkül... Valami elképzelésed van hogy mi lehet ez? Túledzettem magam,vagy eseteleg valami komolyabb? Köszi szépen előre is !! Üdv nektek !!
wheypro88
Válasz
könnyen lehet csonthártya-probléma. a rossz hír, hogy ez annyira mélyen van és kikapcsolhatatlan, hogy kizárólag a pihentetés segíthet. ne juss el műtétig! (mellesleg utána is pihenni kell)
2011-12-12 16:10:36
kares

Szia.Szeretnék érdeklödni tudsz-e nekem ...

Kérdés
Szia.Szeretnék érdeklödni tudsz-e nekem segiteni abban hogy milyen erösitöket végezhetek amivel a gerinc izmait tudom erösiteni mert sajnos gerincsérvem van,de nem igazán tudom mit lehet és mit nem.Az orvosok nem ajánlanak semmit Elöre is köszi
jezabell
Válasz
2011-12-12 16:07:14
kares

Szia Kares! Azzal szeretném a segítsége...

Kérdés
Szia Kares! Azzal szeretném a segítséget kérni, hogy hátazásnál mellhez húzásnál mikor engedem fel a súlyt, olyan érzés, mintha a vállizület kiugrana a helyéről, húzásnál pedig mikor visszakattan, akkor fáj. (Eddig nem foglalkoztam vele, mert azt mondták, h ameddig nem fáj, semmi baj). Joint-x + mellhez húzás kihagyása elég, v vmi más kéne? A másik kérdésem, h fekvenyomásnál mikor engedem le a súlyt és majdnem teljesen leengedtem, kattan egyet kinyomásnál pedig visszakattan. Ezzel mit lehet csinálni? (Rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, de ez nem tudom mitől lehet) Előre is köszi a választ!
PAPP95
Válasz

ezt meg kell nézni élőben. valószínűleg instabil a vállízületed az pedig jó eséllyel kezelhető, de speciális felszerelés kellhet hozzá.

 

lightweight@gmail.hu

2011-12-12 16:05:40
kares

szia Bunny! Elsősorban megszeretném nek...

Kérdés
szia Bunny! Elsősorban megszeretném neked köszönni a sárga kapszulát, igaz, tekintve hogy összes bbtv-t többször is láttam és folyamatosan követem az oldalon a cikkeket, sok újdonságot nem találtam benne, viszont mindenképpen nagyon hasznos, kötelező olvasmány! nagyon szépen összeszedve , közérthető nyelvezettel! Minden tiszteletem a tiéd. Kérdésem lenne, emésztéssel kapcsolatosan. Egy ideje emésztési problémám van, ami gyakorlatilag abban nyilvánúl meg, (és előre is elnézést a kifejezésért) hogy egy normálisat nem tudok szarni, gyakorlatilag mindig fosok, hol napi 1szer , hol 2-3szor is. Kajám teljesen rendben van, rizset, krumplit(ch 4-5g-tskg), csirkét(fehérje 2g/tskg) eszem, sok zöldség, rosttabletta, vitamin, omega 3. Turmixot abszolút nem tudok inni, ahogy elfogyasztom, kb rá másfél órára fosnom kell, függetlenűl attól milyen turmix. Próbálltam szója proteiint, tejsavót, abszolút mindent. Aztán nagyon megúntam hogy igy megy ez, és elmentem dokihoz, aki nagyon okos és hozzáértő módon, miután megkérdezte, neme használok "porokat" , rögtön azokra fogta a gondot. A második pedig az volt hogy megkérdezte, mennyi vizet fogyasztok egy nap, mire mondtam hogy 4-5 l viz az megy. Erre úgy reagált, mintha megvilágosodott volna, és egyből azt mondta, hogy a sok viz a probléma, na meg a kiegészitők. Sajnos úgy látom dokihoz nem érdemes menni, ezért fordulok hozzád, már nem igazán tudom mit tehetnék. Kérlek segits! Válaszodat előre is köszönöm!
gopro
Válasz

nagy szerencséd van, éppen most okosodtam ki a témában a judextől, aki nálunk az egyik fórumos. hamarosan cikk lesz a magazinban erről, majd figyelj!

addig is, ha még nem olvastátok ádám asuztráliai kalandjait: http://bodybulvar.blog.hu/2011/12/ 12/megelhetesi_bunozes_9

 

2011-12-12 11:53:53
bunny

szia bunny, két gyors kérdésem lenne: ...

Kérdés
szia bunny, két gyors kérdésem lenne: Még 4 hét van a diétámból (10 hétből) és azon gondolkozom hogy napi 3szor megy rizs és ebből egyer leváltanék vmi durumtésztára vagy inkább gabonafélére (köles, árpa...) és mindennek az az egyszerű oka van hogy szó szerint hányok tőle (bocsánat), tehát heti szinten vissza jön a kaja az undoromból fakadóan, és a kérdésem az hogy ez mennyit rontana szerinted? Másik kérdésem a teákkal kapcsolat konkrétan a natúr teaboltban kapható zöldteáról, te mit gondolsz róla? (nem a fogyasztós faszságokról nyilván) Köszi
ellington
Válasz

a zöld tea jó dolog, segít a zsírégetésben és a zsírosodás kiküszöbölésében. olvasd el ezt: http://shop.builder.hu/enciklopedia_ reszletes.htm4?id=65

a diétában a rizs nem kötelező elem, sőt mégcsak nem is  a legjobb. a rizs lényege, hogy kevés pénzért, kis mennyiségben relatív magas a szénhidráttartalom. de tömegeléshez sem a legjobb, diétához meg főleg nem. rengeteg ebyéb forrás van: hüvelyesek (lencse, bab) gabonák (zabpehely, köles, hajdina) úgyhogy leválthatod bármire, de azt vedd figyelmbe, hogy míg a rizs zsírtartalma nulla, addig egy másik forrásé nem biztos.

(a rizs népszerűsége valahol azért alakult ki, mer tnincs benne zsír és azt hitték, a zsír felelős a zsírerakódásért, csakhogy ez nem így van.)

 

2011-12-12 10:41:37
bunny

Sziasztok! Őrnagynak üzenem, kb. 800F...

Kérdés
Sziasztok! Őrnagynak üzenem, kb. 800Ft körül mozog 100g Lapacho kéreg (kb. egy havi adag, 4-5g kell kifőzni 1-1,5 literbe) és herbáriákban és tea kis-és nagykerben szinte mindenhol van! Üdv!
davwe
Válasz
köszi!
2011-12-12 10:22:54
bunny

Szevasz, Bunny! A helyzet az, hogy mi...

Kérdés
Szevasz, Bunny! A helyzet az, hogy minimális gasztro-élmény nélkül hosszútávon képtelen vagyok étkezni; valamilyen egyszerűen elkészíthető, finom és nutriens tartalmában sem szar alternatíva után kutatok. A sült, panírozott pulykamellet, rizzsel, salátával tudnám vállalni hosszútávon. Arra gondoltam, hogy a panírt teljes kiőrlésű (rozs)lisztből, tojásból és zabpehelyből oldanám meg. Összetevő szinten nem tűnik rossznak, az olajban sütés az ami bizonytalan: mennyi olajat vesz fel, mennyivel nő meg a GI-értéke, ilyesmi. Mennyire működőképes ez szerinted? Vállalható ez hosszútávon?
mavoo
Válasz
tömegnöveléskor nem szabad szenvedni a kajával semmiképp. egy ilyen rántott verzió bele kell, hogy férjen. nem lehet cél, hogy teljesen kiégj és sajnos meg kell tanulni főzni. különben pár év után megcsömörlesz az egésztől.
2011-12-11 18:18:18
bunny

Szia Bunny! Néztem a Sára Gyuris szem...

Kérdés
Szia Bunny! Néztem a Sára Gyuris szemináriumot és ott elmíti a Lapacho tea fogyasztását. Utána néztem ennek a témának és találtam több helyen. Nem említette esetleg neked Gyuri, hogy melyik verziót szokta vásárolni? Találtam multik polcán. Ott emberi árral rendelkezik a tea, 4-500 Ft egy kis doboz, sima filteres. Viszont láttam gyógynövény boltban kivonatot, csak kéreg és gyökér, ott viszont már 15.000 Ft. Így meg ez a 14.000-res diff. elég gyilkos, azért érdeklődöm. (A mennyiségben nem volt nagy különbség, 10-15 gramm eltérés.)
Őrnagy
Válasz
gőzöm sincs, ebben a gyuri a szakértő. sajnos valószínűnek tartom, hogy a drágábbik az igazi. de alkalomadtán megkérdezem.
2011-12-11 18:16:22
bunny

Hello Bunny! Volt egy kis light-os műt...

Kérdés
Hello Bunny! Volt egy kis light-os műtétem. Távozáskor a dokit megkérdeztem, hogy súlyzós edzést végezhetek-e? Majd eldobta az agyát. Azt mondta csak a varrat szedés után! Kérdésem az lenne, hogy az edzéshez visszatérve a már elért súlyokon ne csökkentsek, legfeljebb kevesebb ismétlést csináljak, vagy épp fordítva tartsak ki a magasabb ismétlés mellett és amíg összeszedem magam csökkentsek a súlyok nagyságán. Válaszod előre is köszi! U.i.: Megvan a könyv, bárkinek ajánlani tudom. Rövid, tömör és én nem szégyeltem visszatérni az általad leírt kezdő osztott edzéstervedre. Bevallom a 12 ismétlések végére beszarok!
hubi
Válasz
az embernek egy műtét után nyugton kel maradnia a picsáján. alapvető, hogy törött kézzel, meg varratokkal nem edzünk. kihagyás után legalább az első héten könnyű edzést kell csinálni, szinte átmozgatót.
2011-12-11 18:12:57
bunny

Szia Bunny. Meghúztam a vállamat (mikor ...

Kérdés
Szia Bunny. Meghúztam a vállamat (mikor előre felé probálom emelni a karomat iszonyat fáj a vállam elülső, oldalsó része) és most tervezek minimum 1 hét pihenőt. Viszont most tömegnövelés alatt vagyok (kaja, vitamin rendben van) és röviden az lenne a kérdésem, hogy a kajában vissza vegyek a szénhidrátból erre az 1 hétre, amíg nem tudok lejárni? Illetve ajánlották a Joint-X et, szerinted elősegítené a gyógyulást? Válaszod előre is köszönöm. Szép napot!
iTis
Válasz
ez szerintem nem aktuális, de mindenképp vissza kell venned a szénhidrátból. igaz, edzhetsz olyat is, ami nem veszi igénybe a vállad. a joint x inkább megelőző cucc, az arthorxont ajánlom.
2011-12-11 18:11:19
bunny

Szia Bunny! Olvasgattam egy kicsit Doria...

Kérdés
Szia Bunny! Olvasgattam egy kicsit Dorian-ról és az ő edzésfilozófiájáról ,és ezzel kapcsolatban merült fel bennem a következő kérdés: Te minek látod több értelmét, minek lehet élettanilag több alapja: Felmenni egy olyan súlyig, ahol végzel egy sorozatot bukásig és annyi, következő gyak (Dorian szerint ez ugye elég sérülést okoz az izomban...) Vagy egy bukásig végzett sorozat után csökkenteni a súlyon és végezni még egy sorozatot (Hogy a maradék raktárát is kimerítsd az izomnak)? Szerinted melyik jobb stimuláció az izomnak, melyiknek van több értelme? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget...Köszi a választ!
ebalage
Válasz

dorian edzésfilozófiája azért érdekes, mert ezt már önmaga is felülbírálta. maga az elv abszolúte jó és azon alapul, hogy kevés, rövid, de baromi intenzív és nagy súlyos edzéssel csináljuk ki az izmokat, majd hagyjuk őket regenerálódni. ezt természetesen bukásig végett kevés sorozatot jelent kevés ismétéssel. ami nem egyetlen sorozatot jelent a gyakorlatban, csak ő a "rávezetést", amíg piramisban a súly közelébe ment, nem számola.

ez nekem igen szimpatikus, régen én is így edzettem, csak persze más szinten és három sorozattal. 

ma már dorian is tisztában van azzal, hogy így tudod a lehető legjobban szétbaszni magad.

én jó ideje a viszonylag magas ismétlésszámban hiszek, ráadásul azzal biztosan stimulálni tudod az izmokat. 

a piramis csúcsán a macimális súllyal végzett sorozat után lehet végezni még egy sorozatot, de annak célja nem a maximális kiürítés - ahhoz más technikával kellene edzeni eleve - hanem a vérbőség növelése, hogy az izompólya minél jobban táguljon.

2011-12-11 18:09:37
bunny

Egyébként még az előző írásomhoz, hogy n...

Kérdés
Egyébként még az előző írásomhoz, hogy nagyon örültem, amikor megláttam, hogy letölthető a könyved. Valószínűleg a rendes változatot is megveszem majd, mert ez alap...ott kell lennie a polcon.
bl4ckf0xi
Válasz
a "majd" az nem nagyon sokáig reális, mert alig van belőle.
2011-12-11 18:02:39
bunny

Kedves Bunny! Elmondhatom magamról...

Kérdés
Kedves Bunny! Elmondhatom magamról, hogy nagy kedvelője vagyok a builderes tudományos cikkeknek, azonban felmerült bennem egy kérdés, amire úgy gondoltam, ki más tudhatná jobban a választ, mint te?! Olvasgattam a fehérjebevitellel kapcsolatos alap tudnivalókat és ott ugye van egy táblázat, ami a tiszta izomtömeg alapján adja meg a növekedéshez (pozitív nitrogénegyensúlyhoz) szükséges napi fehérjemennyiséget. Mondjuk, hogy ez nálam 150g lenne. A nagy kérdés, hogy ez egy átlagos táplálkozással bevitt (közepes biológiai értékű) sertés, marha, csirke xy eredetű fehérjére vonatkozik, vagy tejsavó izolátumra? Imádok különféle táplálékkiegészítőkre költeni (haverommal szoktam rendelni egy rakatot a shop builderről), de azért ez így igen komolyan megnövelné a kiadásokat. Mi a teendő? Előre is köszi.
bl4ckf0xi
Válasz
a testsúly alapján megadott fehérjebevitel mindig az össz. bevitt fehérje mennyiségre vonatkozik, tehát összesen, az összes forrást kell nézni.
2011-12-11 18:02:01
bunny

Tisztelt Bunny! Sajnos még tanuló vagyo...

Kérdés
Tisztelt Bunny! Sajnos még tanuló vagyok, és nincs anyagi keretem normális étrendre, és kiegészítőkre sem. Menzán eszem. Egyedül egy tápszert tudnék megengedni magamnak (ensure plus) Magas a fehérje, ill. szénhidrát tartalma. Kezdésnek nem tenné meg? Hobbi szintem űzöm az egészet! Köszi a választ előre is!
K.zoltan
Válasz
el nem tudom képzelni, hogy jut valakinek ilyen faszság az eszébe. erre van pénz, kajára nincs? vagy lerabolod a nagyit? mi akadályoz meg abban, hogy elolvasd az összetételt? mért nem rögtön iskolatej? ha valami folyékony, meg tápszer, akkor már jó?
2011-12-11 18:00:31
bunny

Üdv!Sajnos munkahelyi problémák miatt az...

Kérdés
Üdv!Sajnos munkahelyi problémák miatt az étkezésem reggel 7 órától délután 1óráig nem tudom megoldani.Működne az a megoldás hogy reggel elfogyasztanám az 1.kajaadagom és a következőket majd csak 1óra után? Vagy ez így túl nagy időkihagyás?Tudsz esetleg valamit javasolni?
leparkour
Válasz
ha nem agyműtétet végzel reggeél 7 és du. 1 között, akkor turmix. nincs olyan, hogy az ember ne tudna meginni egy turmixot.
2011-12-11 11:17:03
bunny

Szia Bunny. Térdízületi problémáim vanna...

Kérdés
Szia Bunny. Térdízületi problémáim vannak, orvoshoz már nem megyek el mert párszor voltam, felírt egy gyógyszert, amit x ideig kellett szednem. Bevettem normálisan nem hatott semmit, visszamentem felírt egy újabb fölöslegeset. Ezt még egyszer és úgy döntöttem hogy nem megyek visza többet. Láttam az Arthroxont és gondoltam megkérdezem, hogy az Arthroxon segíthet-e rajtam? (térdproblémáim előtt, több mint 10évig fociztam) Válaszodat előre is köszönöm!
whiteprotein
Válasz
az arthorxon elég jó cucc, érdemes kipróbálni. de önmagában nem biztos hogy elé, lehet a kares szakértelme is szükséges lesz.
2011-12-11 11:10:56
bunny

szia nekem csak az lenne a kérdésem hogy

Kérdés
szia nekem csak az lenne a kérdésem hogy L-Carnitine Ampule 3000-et és L-Glutamine szedhetek-e egyszerre ?
istvan_1cd4
Válasz

nem szedhetsz, amíg nem vagy körülmetélve.

2011-12-11 10:07:11
bunny

Helló Bunny! Az lenne a kérdésem hogy am

Kérdés
Helló Bunny! Az lenne a kérdésem hogy ami fel van tüntetve szénhidrátoknál cukor, abba benne van-e mondjuk a dextróz vagy maltodextrin?
szabolcs_4203b8
Válasz
egyáltalán nem biztos, hogy a maltodexrint is cukorként tüntetik fel. pl. egy kamu diétás lófaszban biztosan nem. mindig az össz. szénhidráttartalmat nézd.
2011-12-11 10:06:01
bunny

Videóidban emlegeted, hogy ne együnk sze...

Kérdés
Videóidban emlegeted, hogy ne együnk szemetet, ehhez próbáljuk magunkat tartani a baráti körben. Az ember használ táplálék kiegészítőket, és próbál minél minőségibb terméket venni, ami nem hulladék. Kezdtek elterjedni az aszpartám mentes készítmények, ezekből szoktunk vásárolni, viszont, fent akadtunk azon, hogy a legnagyobb gyártók legfelsőbb kategóriás termékei is, amik astpartame free szöveggel futnak, tartalmaznak Acesulfame potassium -ot, máshogy emlegetve (acesulfam k, Acesulfam - Kalium). Tudom van sok írás a neten aki pánikoltatja a népet hogy így E betű megy úgy, de erről több helyen írnak hogy állat kísérlettel bizonyítottan rák keltő, vagy akár károsabb mint az aszpartám vagy a szacharin. Szóval az emberbe mégis beültetik a bogarat, hogy át lettünk b*szva az aszpartám free szöveggel mert ők kedves módon raktak bele újabb kémiai retket.
lasali
Válasz

és akkor most mi a fasz van? mellesleg: ki nem szarja le az aszpartamot? te láttál valakit, aki acesulfam k-tól rákos lett? mert én már láttam pár cukorbeteget.

2011-12-11 10:02:00
bunny

Hello!Azt szeretném kérdezni hogy mitől ...

Kérdés
Hello!Azt szeretném kérdezni hogy mitől tudnák hízni mert az étrendem az jó de mégsem hízok mit tudnál ajánlani mitől tudnák esetleg hízni? A válaszodat köszönöm előre is!
krisz0201
Válasz
zsíroskenyér bazmeg. az étrended biztos kurva jó.
2011-12-10 21:29:15
bunny

Hali, bocs, hogy megint irkálok, de még ...

Kérdés
Hali, bocs, hogy megint irkálok, de még annyi, hogy ki akarnám próbálni a Kapszulában megírt edzéstervet, de egy edző azt mondta nekem anno, hogy azért érdemes egy napra tenni a tricepszet, meg a mell edzést, mert a mellnél így is, úgy is edzed a tricepszet is, és ha azután, vagy az előtti edzésen csinálsz teljes kar edzést, akkor túl edzed a tricepszet. És ez vonatkozik a hát-bicepsz párosítás szempontjából is. Nem tudom érted-e, hogy mire akarok kilyukadni, de ha igen, érdekelne a véleményed.
peredhil-thor
Válasz
az érdekelne, hogy mit nem lehetett ebben a témában megérteni a könyvből?
2011-12-09 15:32:16
bunny

Hello Bunny! El szeretném kezdeni ezt...

Kérdés
Hello Bunny! El szeretném kezdeni ezt a sportot. 23éves 192cm és 100kg -os fiú vagyok! Otthon szeretném elkezdeni. Vidéki vagyok és problémás lenne mindig elutazni terembe. 1.Van értelme otthon elkezdeni vagy inkább várjak még ? 2.Első körben mit érdemes beszereznem, milyen felszerelések nélkülözhetetlenek alap dolgokra? 3. Elsőnek mivel kezdjek ha lesz értelme? Szálkásítsak mert van sörhasam , meg mellem sem kockás még vagy inkább izomtömeget növeljem ? Remélem nem tettem fel nevetséges kérdést. Elkezdtem már olvasni a sárga kapszulámat :) ! Válaszod előre is köszi. Segítséged és megértésed is mert fontos lenne nekem egy olyan véleménye aki ért hozzá és eltud látni tanácsokkal!! Válaszodat köszönöm. További szép napot ! Üdv.
Avelius36
Válasz
talán olvasd végig bazmeg először, mielőtt fáeasztasz a hülyeségeiddel, nem?
2011-12-08 16:42:17
bunny

Hi, bocsanat, csak losami88-nak szeretne...

Kérdés
Hi, bocsanat, csak losami88-nak szeretnek valaszolni. En Londonban elek es errol az oldalrol: http://www.scitecsupplements.co.uk/index.asp szoktam rendelni a scitec termekeket, ez a hivatalos brit scitec oldal, 90%-ban megtalalhato minden ami otthon, viszont van olyan ami itt van, otthon meg meg nincs. Boltban meg en sem lattam, a GNC boltokban meg kenyszermegoldaskent lehet ON termekeket is kapni, vagy innen lerendelni: http://www.onacademy.co.uk/ Mindket oldalon van 'next day delivery' . Remelem tudtam segiteni. Bunny a konyv isten, ezt kellene osztogatni mindenhol, nem a Bibliat, alapbol minden konditeremben a kondiberlet melle kotelezoen. Karacsonyra megyek haza, rendelek egy peldanyt tuti (autogrammal :P), mert csak a pdf. valtozat van meg. Koszonjuk! Amen
h4rds7yl3r
Válasz
köszi!
2011-12-08 08:50:50
bunny

Szia Bunny! Ma megtaláltak ezzel az MLM...

Kérdés
Szia Bunny! Ma megtaláltak ezzel az MLM-es csoda antioxidáns dologgal. Annyira rámenős,nagyon felépített pszihó ráhatásos szöveggel jöttek,hogy tájékozatlan embereket simán megvezetnek.Írhatnál erről egy cikket ,mivel hiteles ember vagy a tápkiegek világában. Hátha kevesebb embert, sikerülne megvezetniük.Üdv HC
HARDCORE77
Válasz
2011-12-08 08:49:37
bunny

Szia BUNNY, a hétvégi IFBB PRO WORLD

Kérdés
Szia BUNNY, a hétvégi IFBB PRO WORLD MASTERS-t Nálatok vagy bárhol lehet majd "élőben" nézni? Várható közvetítés? Köszi
semtexadam
Válasz
igazából nem tudom, ezzel a nemzetközi ügyekkel a hurka, a hírszerkesztőnk foglalkozik. ha lesz élő közvetítés, ő ki fogja írni.
2011-12-08 08:48:49
bunny

hello bunny! legutóbb azt kérdeztem tőle...

Kérdés
hello bunny! legutóbb azt kérdeztem tőled, hogy egy Whey protein force és egy forced mass 5000 együt yo lenne e. azt mondtad h nyugottan tólja. már meg id rendeltem és várom. de azóta láttam valamit ami szintén full force. ezt az MPM Mixed Protein Matrix-ot. ha yol értettem ez is tartalmas hosszan és gyorsan fel szívódo fehérjéket is ami yo a tömegeléshez de meg kapom a kondi utáni adagot is belőle. szerinted ez nem lenne yobb nekem? nem az ár alapján szeretném meg itélni azt amit szedek hanem hatékonyság szerint. köszi szépen
crudy
Válasz
alapvetően nem rosszak a kevert fehérjék, de én inkább szükségmegoldásnak tartom, ha nincs pénz, hiszen ebben olcsóbb komponensek vannak és csak kis része tejsavó. napközbeni fehérjének jó, ne edzés utánra. lehet így spórolni, de akkor már 3 féle teméket kell megvenned. én a kevertet csak akkor ajánlom edzés után, ha nincs pénz, mert a semminél jobb.
2011-12-08 08:31:13
buny

Szia Bunny! \"a táplákozás strukturál...

Kérdés
Szia Bunny! "a táplákozás strukturálisan nem nagyon tér el, és mennyiségben sem... főleg állóképességi sportokban nem kell ennyi kaja elvileg, mert nem építesz izmot - csakhogy sokkal több munkát végzel. ha energetikailag nézzük, marhára több munkét végzel." Egy kísérletnek jó-e, ha 375 g ch helyett 500-at viszek be, 150 g feh. helyett 120-30-at? (Étrendem sose volt még, így nálam a rossz is nagy áttörés. Emlékeztetőleg: sprint-kajak sportágról van szó)
olympics2008
Válasz
nem tudom hány kiló vagy, bár lehet, rájöttem, hogy 75. valószínűleg elég lesz a 130g, de alapvetően magas fehérjebevitelben gondolkozz. az edzés utáni turmix nálad ugyanúgy működik, és a sokat segít a BCAA amino és a glutamin is.
2011-12-08 08:28:43
bunny

Szia Bunny! A videóban látható \"zabpely...

Kérdés
Szia Bunny! A videóban látható "zabpelyhes, proteines túrótorta" -val kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy ti honnan rendeltétek vagy van e elérhető recept ennek elkészítéséhez. Ne haragudj a hülye kérdésért, csak a videóbol nem tudtam teljesen tisztán rájönni. Válaszodat elöre is köszönöm.ui: nagyon király a könyv:) várom a további müveket is!gen88901137shop
gen88901137shop
Válasz

a pepe neroból rendelte a kares. (össze ne téveszd: nem pepe nerobol! :DD)

ez a debreceni bodysok egyik kedvenc helye, órisáhamburgerrel meg mindennel, jó árakkal. pepenero.hu

 

2011-12-07 13:39:47
bunny

Szia! Vízhajtós kérdező ismét. Köszi az ...

Kérdés
Szia! Vízhajtós kérdező ismét. Köszi az előző választ és előre is bocs az értetlenkedésért de ez az első ilyen próbálkozásom: A lefekvés előtti Prolongot is cseréljem csirke-zöldségre? Maradhat-e a multi-pro és az omega 3? Illetve Ce-extreme, l-carnitin mehet-e edzések előtt, és fotózás napján kell-e valamilyen bedurrantó? Köszi! Ui.: bocs ha 2x küldte el
gaga543
Válasz
a vízhajtás hetében és semmiféle kiegészítőt nem használnék, hiszen nem lehet tudni, mi az, ami megköti az a minimális vizet a bőr alatt és mi nem. gyakorlatilag semmit nem lehet enni, aminek íze van. de ez fizikum kérdése is, mert ha nem vagy teljesen szálkás, akkor ez nem segít. (kurva röhej, amikor hótzsíros emberek még gyorsan vízhajtóznak verseny előtt, amitől egyáltalán nem lesz jobb.) bedurrantó előtte már mehet. egy fotózásra (ha arról van szó) teljesen felesleges versenyszinten bekészülni, csak azt éred el, hogy nem bírod.
2011-12-07 11:41:40
bunny

Üdv! Ne haragudj, hogy téged traktállak...

Kérdés
Üdv! Ne haragudj, hogy téged traktállak ezzel, de úgy gondolom a sok BBTv nézése, meg a rengeteg általad olvasott motyó által, ezt a kérdést bátran feltehetem neked. Egy féléve nagyon fájt a derekam legfőképp hát edzés után, na ekkor elkezdtem övet használni minden olyan gyakorlatnál aminél kicsit is éreztem, hogy fájhat a derekam. Mostanában már sokkal jobban érzem magam, a derekammal sincs probléma a hát edzés utáni napokon. Viszont a bajom ami miatt hozzád fordulok, pontosabban a véleményed kérném ki, mit gondolsz, reggelente mitől fáj úgy a derekam, hogy nem birok lehajolni, hogy megmossam az arcom? Pár hónapja vettem észre, először azt gondoltam, elfeküdtem.. de, hogy minden nap fájjon?! Utána el is múlok rá 1-2 órával. De engem mégis idegesít mitől lehet. Szerinted? Kihez kéne ezzel fordulnom? A válaszod előre is köszönöm. Üdv! Viktor
viktorz
Válasz

egyszerűbb a válasz, mint gondolnád. az alsó hátizmaid vannak bemerevedve: tartják egész nap a tested, minden függőleges terhelés rájuk hárul, de még a fekvenyomás is. nyilván nem nyújtasz, de lehet elhanyagoltad a hasedzést is. a probléma ezzel az, hogy már vízszintes fekvéskor is feszül, hiszen a gerincnek van egy íve. ez azért van, mert nem süpped be az ágyad.

a megoldás a rendes matrac. nem olcsó, de sajnos meg kell venni. nekem is van, de nem 200 ezerért vettem, viszonylag mebei áron is lehet kapni. végig kell próbálgatni, mondjuk a jysk-ben.

2011-12-07 11:36:39
bunny

Üdv A Sárga Kapszulában közzé tetted,...

Kérdés
Üdv A Sárga Kapszulában közzé tetted, hogy a Mell-Váll és a Hát-Kar a két legjobb kombó. Intenzíven edzem, hetente 3x a fent említett izomcsoportokra, hozzáadva egy pénteki lábedzést. Egyetlen egy kérdésem lenne, amit lehet, hogy már korábban kérdeztek, de a Sárga Kapszulában nem véltem felfedezni. Írtad, hogy ezek a kombók azért hatásosak, mert másodlagos terhelést kapnak az izomcsoportok: Ha 5 napra bontom az edzéstervem,( teszem azt: váll-mell-hát-kar-láb) akkor milyen hatást fejtek ki az izmokra? (Azért kérdezem ezt, mert még senkitől nem hallottam, hogy bevált volna ez a metódus. Köszönöm a türelmed Üdv
Wundi
Válasz

nem mondtam ilyet, hogy mell-váll a "legjobb kombó". éppen arról szólt a sárga kapszula - azt kellett volna megárteni belőle - hogy NINCS "legjobb kombó." vannak érvek, vannak módszerek, ami alapján neked kell meghatározni, hogyan kombinálod össze a programot. a kérdésedet tekintve, te az alapvető lényegét nem érted az egésznek, a regeneráció fogalmát. teljesen mindegy, hogy hány napra bontod az edzést, ha tudnak regenerálódni az izmok és az egész test. de általában nem tudnak.

próbálok egy érzékletes példát adni: egész nap heverésző és nem zabáló, nem stresszelő embereknek jó az 5 nap, kezdőknek kevésbé.

2011-12-07 11:30:13
bunny

Szia Bunny! Először is gratulálok a kön...

Kérdés
Szia Bunny! Először is gratulálok a könyvhöz, hasznos kis olvasmány ez szerintem mindenki számára. Eléggé fasza lett! Más: Miért van az, hogy bizonyos gyártók termékei nem szerezhetőek be Magyarországon kívül szinte sehol máshol?! Én a ködös Albionban élek és itt pl. a Magyarországon nagyon elterjedt gyártó (Scitec) termékeihez egyáltalán nem, vagy méreg drágán, vagy kurva sok várakozási idő után tudok hozzájutni. És ezt csak egyetlen forrásból. Sehol máshol nem ismerik a gyártót. Az ebay is tele van velük de horror áron, üzletekben még sehol nem láttam, pedig már nem egy üzletet végig jártam. BioTech termékekkel ugyan ez a helyzet. Illetve a nagy amerikai oldalon sincs fent a 2 gyártó közül egyik sem, és a helyik nagy warehouse-ok sem ismerik a céget. Viszont mi a helyzet fordítva? Rengeteg, számomra ismeretlen gyártóval sikerült idekint megismerkednem. Sok olyan gyártóval aki - személyes véleményem szerint - nagyon jó termékeket gyárt. Ilyen volt pl. a Trec Nutrition. Ezt egy nagyon kicsi cég forgalmazza Angliában, a sok nagy bodybuilder warehouse szintén nem jegyzi ezt a céget, beszerzése ennek is nehézkes, viszont országszerte több üzlete van. Ez a gyártó nagy meglepőöttségemre viszont jelen van Magyarországon is. Be lehet szerezni a termékeit. Röviden: a gyártó aki itt jelen van, az jelen van otthon is, fordítva ugyan ez már viszont nem igaz. Miért van ez?! Rengeteg olyan termék van ami nálam régebben kurvára bevált és használnám, ha hozzátudnék jutni. Köszi a választ előre is!
losami88
Válasz

a scitec helyzetéről tudok nyilatkatkozni. a scitec 2007-ben kivonult az amerikai piacról, főleg európában van elterjedve, ahol jelenleg a 3.(!!) helyen áll. de asszem 70 országban kapható.

a paic nagyon nem egyszerű, országonként változatos a helyzet. pl. a németországban talán piacvezető multipower nálunk sehol nincs, de ők teljesen más csatornákon is forgalmaznak.

anglia különösen speciális piac. oda a scitecnek nem sikerült még betörnie, mert több, mint 90 gyártó van. angliában az edzőtermi forgalmazás működik, boltok szinte nincsenek, és még legutolsó szar termek és képesek saját márkát gyártatni. így scitec-kel nagy tömegben angliában nem fogsz találkozni egyelőre, de pl. londonban a monster gymben kapható.

a kapható termékek választéka nagyban függ az adott országtól, a forgalmazó stratégiájától és egyáltalán a szokásoktól is. én dolgozom a horvát scitecnek is, netuddmeg, ott mi van!

2011-12-07 11:23:21
bunny

Szeretnék érdeklődni, hogy a barátom is ...

Kérdés
Szeretnék érdeklődni, hogy a barátom is elszeretné kezdeni ezt a sportot de vele született szívműtétje volt és nincs sportorvosa aki ezt meg tudná mondani, hogy edzhet-e így . Szerinted mit tegyen ?
Andor_22
Válasz

felelősséggel nem jelenthetem ki, hogy teljesen biztonságos, hiszen nem tudom, milyen szívműtétje volt, mivel nem írtál részleteket, csak anyit, hogy a szívműtétje vele született, ami nem túl biztató, mármint az információ pontosságát illetően.

ha most egészséges, akkor mindenképpe elkezdhet edzeni, sőt ajánlott is. ha még nem, akkor fel kell keresni specialistát.

2011-12-07 11:06:49
bunny

Üdv! Választ keresek arra,hogy mitől le...

Kérdés
Üdv! Választ keresek arra,hogy mitől lehet,hogy az izmaim edzés alatt nem "kellemesen bedurrannak" tehát nem jön az a bizonyos érzés,hogy érzem a testem,hanem egyszerűen csak elkezdik "elengedni magukat"? Tehát az X-ediket húzom bicepszre és mintegy akaratlanul leengedem a felénél. Sok lenne neki? Tanácsolsz valamit ez ügyben,vagy csak szokni kell? Köszönöm! Egy újrakezdő
NeChrome
Válasz

ez egyszerű fáradtság, más kérdés, hogy miért nem érzed a vérbőség és a tejsav hatásait. én akkor tapasztaltam ilyesmit, ha alacsony volt a szénhidrát. persze ha ez teljesen akaratlan akkor irány a neurolóia! de szerintem csak rosszul fogalmaztad meg a kérdést.

ja, nem írtad bele, de az aláírás lényeges: újrakezdésnél edzeni szar, nincsenek meg a normális érzések. nem durran, ízület fáj, szar az egész, gyenge vagy, mintha nem is edzenél. 6 éve minden kibaszott tavaszi és őszi versenyszezon után átélem. (bár idén nem hagytam ki.) ez normális, ne törődj vele!

 

2011-12-07 00:09:04
bunny

Szia Bunny, először is mindent köszönök,...

Kérdés
Szia Bunny, először is mindent köszönök, amit eddig tőled tanultam. Mindent igyekszek úgy csinálni, ahogy a Sárga Kapszulában le van írva. Ami eddig nem volt a helyén, most sikerült rendbe tennem. A kérdésem nem is ezzel kapcsolatos, hanem ezzel: http://www.xbody.hu/ Ez mi???? ezt komolyan gondolják? Megtennéd, hogy végigolvasod? Én megtettem, és hát...az összes ilyen témával mindig is szkeptikus voltam, és nem hittem bennük, hiszen úgy gondolom, hogy "no pain, no gain"...:) Csak a NORMÁLIS edzésben hiszek. Neked erről mi a véleményed? Köszönöm a válaszod, maradok olvasód. u.i. talán másoknak is hasznos lehet a válaszod, mert sajnos nagyon kezd elterjedni.
extraaa
Válasz

nem túl szerencsés, amikor egy üzleti vállalkozást kell fikáznom, hiszen emögött legalább van valami - értsd infrastruktúra és marketing - nem úgy, mint az csodakarkötő mögött.

azonban tudni kell, hogy természetesen a fitnesszipar arról szól, hogy mindig kitalálnak valami faszságot. több cég is forgalmaz elekromos stimuláló szart, a pöcsére kötném annak a hülyének, aki kitalálta. nyilván kurvára nem működik, noha hasznos lehet kómában fekvő betegeknek.  

maga az egész ötlet a sport lényegét öli meg, még filozófiailag is. de nyugodj meg, nem te vagy a hülye, a statikus terhelés nem elég és az elektromos stimuláció sem.

akinek ez tetszik, használja: álljon fosóállásba és erőlködjön magában. értelmes emberek meg sportoljanak valamit.

(a "no pain no gain" nagy igazság!)

2011-12-06 23:45:07
bunny

http://kepfeltoltes.hu/111206/a_f_z_s_ti...

Kérdés
http://kepfeltoltes.hu/111206/a_f_z_s_titka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Gratulálok!! Egy újabb kérdésem lenne, amely talán többeknek is hasznos lehet. Sportáganként eltérnek-e az étkezési szokások? Én kajakos vagyok, ami azt jelenti, hogy heti 10-12 edzés, ennek az 50%-a kemény állóképességi munka: futás, úszás. A kondit is valamivel kisebb súllyal végezzük, mint a testépítők, de gyorsabban, dinamikusabban, robbanékonyabban, nem edzünk kifejezetten külön kis izomcsoportokat. Egy konditermi edzés 1 óráig tart, ezalatt folyamatosan dolgozunk, gyakorlatonként kb 10 mp pihenővel, szóval igencsak állóképességi, a pulzus nagyon fent van végig. A pihenőidő sokkal kevesebb (napi 2 edzés), mi a mellet is minden nap eddzük, mert itt az a lényeg, hogy annyira savasodjunk és fájjon, amennyire csak lehet. Szóval ilyen igénybevétel mellett is kőbevésett szabály-e a 2 fehérje/tskg és 5 ch/tskg elv. Nyilván itt is a tömegnövelés a cél, de kisebb mértékben, a kinézet meg abszolút nem fontos. Azt tudom, hogy az úszók kb 10-szer annyi ch-ot fogyasztanak vagy még többet mint egy átlagember (napi 6 óra úszás). Mi a véleményed?
olympics2008
Válasz

ne gratulálj és mások sem, már lentebb leírtam, hogy ebben semmi nincs, különösen hogy 3 éve hordom.

a táplákozás strukturálisan nem nagyon tér el, és mennyiségben sem. ha begondolsz, tömegnöveléskor rövid, intenzív edzéssel túlterheled az izmokat, majd egy adott, nagy mennyiségű kajával izmot építesz. egyéb, főleg állóképességi sportokban nem kell ennyi kaja elvileg, mert nem építesz izmot - csakhogy sokkal több munkát végzel. ha energetikailag nézzük, marhára több munkét végzel, ha hat óra edzés van, mintha egy. különösen ha ez intenzív is. nehéz ezt kiszámolni, kísérletezni kell, de biztos lehetsz benne, hogy nem nagyon van szükség kevesebb kajára.

2011-12-06 23:23:03
bunny

szia Bunny! 0-ás a vércsoportom és azt ...

Kérdés
szia Bunny! 0-ás a vércsoportom és azt mondták hogy 0-ásnak nem valók a tejtermékek. muszáj a tejsavós proteint átváltani ilyenkor másra vagy az maradhat?
Mismanc
Válasz
én nem hiszek a vércsoportdiétában. ne hagyd magad megvezetni. mellékesen nem tudom, miért nem a faszkalap mondja meg, hogy mit csinálj, aki szerint nem jó a tejsavó.
2011-12-06 23:09:24
bunny

Szia Bunny! Láttam az új flesh-t az M...

Kérdés
Szia Bunny! Láttam az új flesh-t az MLM-ről, konkrétabban a (...)ról. Régen karnitin néven írtam neked azzal kapcsolatban, hogy közeli rokonomat is beszervezték. Szomorú, de jól felépítették és kitalálták az egészet. Nem elég, hogy belépésnél 300k, ezenkívül havi 25k minimum fogyasztás, még jegyet is vesznek saját szervezésű előadásokra, (szektázásnak szoktam hívni), ahol folytatják a "lelkesítést", magyarul manipulációt. Könnyű lehet elhinni és nem belegondolni logikusan, hogyha azt mondják, hogy 1-2 év és utána hátradőlhetsz egy életre. Aki meg bekerül, és folyamatosan eljár ilyen előadásokra, végighallgatja a temérdek mp3 "hanganyagot", az szinte hipnózisba esik, és teljesen elvakultan csinálja. A hanganyagok mondanivalója, hogy az alany olvasson minél több pszichológiai/manipulációs/kommunikációt könyvet, és ne kövesse el a legnagyobb hibát, hogy kilép. A legszomorúbb, hogy tényleg elhiszik, hogy ezzel az egészséget terjesztik, hogy nagy lehetőséget adnak másoknak a gazdagságra. Akiket képesek így belefűzni, azokból egy teljesen elvakult embert kreálnak, akik minden emberi kapcsolatukban potenciális fogyasztót látnak (tisztelet a kivételnek?). Megtanítják őket "agresszívan" kommunikálni, minden mondatban, "diplomatikus lerázásban" ellentmondást keresni, de abból látszik, hogy ez betanult, hogy a saját mondandójukban a temérdek ellentmondást képtelenek felfedezni. A méréshez annyit tennék hozzá: akinek van (...) ismerőse aki zargatja, az próbálja ki 2 hónapig a scitec beta-karotint. (1700forint 3 havi adag). a mérési eredmény a maximumot fogja megütni, ami bizony jobb mint az ő eredményük, holott ők a "legmodernebb, legjobb minőségű, legokosabb tudósdoktorok által pontosan kikísérletezett arányokkal rendelkező vitamint" fogyasztották. Vicces, embertípustól függően szerteágazó reakciók jönnek erre... A flesh nagyon tetszett!
westside55555
Válasz

engem is megtaláltak ám ezek a faszok, mert valami idióta megadta a számomat, fél évig hívogattak, a végén már szopattam őket. egy dolog kimaradt: a folyamatos továbbképzés is pénzbe kerül :DDD volt egy ismerősöm,a ki először marha jól keresett ezzel, aztán 2 év múlva ez elmúlt, a mérleg meg erős mínusz, így mehetett munkát keresni. ami könnyű, mivel az összes létező ismerősöd már utál! :DDD

nézzétek a lejátszóban az új toldi zsuzsi reklámot

2011-12-06 19:48:03
bunny

Ez nem kérdés... de ha a honlapon feltöl...

Kérdés
Ez nem kérdés... de ha a honlapon feltöltött legutóbbi válaszod mellékletében (www.kepfeltoltes.hu) egy jegygyűrű látható, amelyet Te viselsz, akkor GRATULA HOZZÁ :)
totemya
Válasz
a dolog félreértésre adhat okot, mer nem nősültem meg, nem hiszek az efféle népi faszságokban. ez nálunk összetartozást jelképez. és persze praktikus is tud lenni, mert ha például egy minden bizonnyal vak, rokkant, süket és fogyatékos nő betalálna, nem kell nagyon ragoznom a helyzetet. én már kvázi családos vagyok, asszony meg 3 gyerek. az egyik fingós és ormótlanul nagy.
2011-12-06 19:12:11
bunny

Szia! Ismételten én volnék. A Csirke-mel...

Kérdés
Szia! Ismételten én volnék. A Csirke-mell kajálást te hogyan szoktad ízesíteni? Nekem napi 4-szer fog szerepelni az étrendemben és félő, hogy nagyon megutálom. Nem szeretném megutálni a csirkét. Szóval az érdekelne konkrétan, hogy Te hogy csinálod. pl leöntöd majonézzel, vagy egyszer így, máskor meg úgy sütöd ki stb., minden érdekel, és fontos lenne. Köszönöm!
olympics2008
Válasz

sosem voltam egy nagy gasztronómiai művész. olvasgasd a magazin cikkeit, vagy gasztro rovat, ott találhatsz egy-két ötletet, nem olyan nagy ügy ez. azt, hogy jelenleg hogy oldom meg, elég jól illusztrálja ez a kép: http://kepfeltoltes.hu/1 11206/a_f_z_s_titka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2011-12-06 15:58:10
bunny

Szia Bunny! Gyors kérdés: Vízhajtáskor a

Kérdés
Szia Bunny! Gyors kérdés: Vízhajtáskor a 100% Whey Pro-t is el kell hagyni a nátrium miatt (1 adag --> 43mg) Előre is köszi!
gaga543
Válasz
igen, sőt ilyenkor semmilyen protein nem jó, mert a tejsavó köti a vizet. többieknek: ez nem nem versenyzőknek lényegtelen információ, nehogy azt szűrjétek le, hogy nem jó a tejsavó protein!
2011-12-06 15:29:07
bunny

Szia Bunny, talán faszságokkal zaklat...

Kérdés
Szia Bunny, talán faszságokkal zaklatlak, talán nem. Úgyis elég gyorsan kiderül. Először is, érdekes dolog, de amióta napi szinten gyúrok (cirka 3 éve), azóta reggelente, van , hogy alig bírok kikászálódni az ágyból. Mint egy rozsdás terminátor. Fizikai fájdalmaim vannak az első pár percben, de utána már minden beindul, „olajozottan megy”. Ez a gyúrás és a sport számlájára írható, vagy esetleg még szarabb lenne ha harmincévesen nem sportolnék semmit? Továbbá, szinte minden ismerősöm, aki komolyan, több éve gyúrja a vasakat, elkerülhetetlenül belefutott már egy lágyék,- netán egy gerincsérvbe. Ezek megelőzhetőek, vagy elkerülhetőek valahogy? Mi a véleményed, javaslatod? Köszi!
semtexadam
Válasz

ezek abszolúte jogos kérdések. a reggel olyan vagy mint a droid érzést én is ismerem. ez igazáéból nem nagy baj és a nyújtás, levezetés hiányának tudható be talán, de lehet hogy normális.

a sérv dolog nem törvényszerű, a többségnek sosem lesz. hajlam kel rá - agyban is, vagyis gyakran hüylségeket kel hozzá csinálni. van egy ismerősöm, akinek mániája volt, hogy ráfaszített a hasára guggoláskor, mert az milyen jó.

2011-12-06 12:36:40
bunny

Helló! A kérdésem a következő lenne:...

Kérdés
Helló! A kérdésem a következő lenne: diéta alatt elég lehet szerinted 1,5 g/tskg fehérje, meg 1 g/tskg ch, némi zsírral? Baromira szarul állok anyagilag, és ahogy számoltam kb. ennyi jönne ki napi 1000 Ft-ból(mivel 120kg vagyok). Ez reggel fehérjét zabbal, 10kor 5 tojást, 2 körül és 4 körül csirkerizst, vagy halrizst, edzés (6tól 7ig) után 50g Jumbo+1 adag fehérje és este egy kis túrót jelentene. Vagy ez így nagyon kevés lenne? Köszi a választ
tulock
Válasz
van rá esély, hogy izmot veszítesz, próbáld meg elérni a 200g-ot azért. én kiiktatnám a tojást mert drága, a túrót és a halat is. a csirke ár/fehérjetartalom arányban elég jó. jumbo sem kell. legyen csirke-rizs-zöldség-tejsavó az alap.
2011-12-06 12:31:15
bunny

Szia! A kérdésem: Napi szinten kb me...

Kérdés
Szia! A kérdésem: Napi szinten kb mennyi pénzt igényel, hogy "rengeteg zöldséget" együnk (a csirke-mellhez) és milyen zöldségek szerepeljenek a listán? (Miket ajánlasz/Te miket használsz/esetleg hogy készíted el.) Nem várom el, hogy regényeket írj, elég pl. ennyi: paradicsom, paprika, összekeverve, 500 ft. Ez 4 szó, remélem ennyi belefér. Köszönöm.
olympics2008
Válasz

ez nagyon egyszerű. nem tökéletes, de vegyél sima fagyasztott zöldbabot, verj be belőle fél kilót minimum. lehet variálni brokkolival is.

ezeket rövid ideig főzni vagy párolni kell, a zöldbab öt perc mikrózás után is jó.

paprika, paradicsom, stb mehet persze mellé. ezek nem kerülnek sokba.

2011-12-05 21:49:36
bunny

Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy a

Kérdés
Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy a tojást hogyan kell , hányat és mikor kell fogyasztani (tyúk tojás)? Köszi
lorant92
Válasz

az első tojást azt reggel 3 kor kell. menj el előtte szarni, de fontos, hogy ne töröld ki a segged. utána filctollal jelöld be a tojás hegyesebbik felét, körben. ott kell leharapnod. rágd elé a felső részt, a maradékba alul tegyél egy kanál mustárt és edd meg. héjastul mindet, kell a kalcium.

utána 8.45-kor kell a következő tojás. fúrd ki a tetejét fúróval, jól rázd meg, majcs csorgasd ki a levet. a héját most nem kell megenned,  levet nyalogasd fel az asztalról.

15.00-kor jön a harmadik tojás. ezt mikróban meg kell sütni. helyezd be  a mikróba, főzd 10 percig. kicsit furcsa állagú lesz, de edd meg bátran. ha esetleg nincs nálatok mikró  a koleszban (mert biztosra veszem, hogy egyetemista vagy, a stanfordról) akkor kérj kölcsön egyet.

az utolsó tojást lefekvés előtt kell fogyasztani közlvetlenül, de nem kell megenned. törd fel, tedd a tojást a turmixgépbe, önts bele 20g lisztet és kend fel az egészet a bal herédre, majd tekerd körbe fóliával és sziglszalaggal. ez egy nagyon komoly, titkos trükk, a tesztoszteronszintet fokozza, nem mondd el senkinek. én is láthatatlan tintával írom, csak te látod, senki más!

2011-12-05 18:10:11
bunny

Köszi, nagyon kedves vagy, ez nyilvánval

Kérdés
Köszi, nagyon kedves vagy, ez nyilvánvalóan látszik a válaszodból is...... A pinát te keresd, szerintem rád férne.
Julis1973
Válasz
a gyökér öntudatpicsákra is vonatkozik ám a szabályzat! nekem nincs időm fogyatékosokkal foglalkozni sajnos.
2011-12-05 17:05:30
bunny

Szia:) Abban szeretném a segítséged kér...

Kérdés
Szia:) Abban szeretném a segítséged kérni, hogy minden nap szeretnék edzeni. Tudom, ugyanarra a részre nem ajánlott, pihentetni kell egy napot. Viszont az én edzésem nem túl hoszzú:) Összesen bő fél órát vagyok a teremben, ebből 2*15 perc lépcsőzés, 4*20 felülés, 4*20 hasprés, 2*20 belsőcomb, 2*20 külső comb. 1 kilós súllyal kis kargyakorlat:) Szóval ennyi az edzésem. Lehet ezt minden nap, vagy én is pihenjek egy-egy napot az edzések között? Előre is köszönöm kedvességed.
Julis1973
Válasz
ez egy testépítő oldal. javaslom, keresd fel a fitnesswellnesspina.hu-t.
2011-12-05 14:15:31
bunny

Üdv Bunny! egy edzés elmélettel lenne eg...

Kérdés
Üdv Bunny! egy edzés elmélettel lenne egy kérdésem...(hogy fogyatékos-e azt rád bízom). ha a bemelegítő sorozatokat nem számítom,melyik munka sorozat az ideálisabb? ha a maxom.75%-val csinálok 10 ismétlést kimerülésig,majd ugyanezzel a súllyal a 2.sorozatban,már csak 7 megy,szintén bukásig,és összesen 17 ismétlés csináltam abban a gyakorlatban. Vagy 3 sorozatos végzek szintén a maxom 75%-val de bukás előtt 1-2 ismétléssel megállok,tehát 8, 7,5 ismétlés összesen 20-at. itt többször húzódott össze az izom,de bukás nélkül! Én mind a két verziót érzem...melyiket érdemes inkább csinálni,és melyiknek kell hosszabb regenerálódási idő? a válaszodat előre is köszönöm! Üdv!
dani19771013
Válasz

én ennél sokkal magasabb ismétlésszám tartományt ajánlok, mindig növelt súllyal.

a mai flash az MLM rendszerű átbaszásokról.http://body.builder.hu/video_lejatszas.ht m4?id=1832

2011-12-05 13:39:17
bunny

Üdv, a CLENBUTEROL nevű zsírégetőt, hogy

Kérdés
Üdv, a CLENBUTEROL nevű zsírégetőt, hogyan kell használni?Naponta mennyi tablettát?Köszi
dzsulio
Válasz
biztos nem mondták neked a kisegítő iskolában, hogy a clenbuterol doppingszer, nem pedig zsírégető. talán feltűnt, hogy valami gyökér hozta, nem boltban vetted, és talán az is, hogy gyógyszerre hasonlít, nem táplálékkiegészítőre. mi doppingszerekkel nem foglalkozunk. jövőre majd foglalkozik vele a rendőrség..
2011-12-05 12:21:14
bunny

Szia Kares! Igazad van így elég nehéz...

Kérdés
Szia Kares! Igazad van így elég nehéz bármit is mondani.Küldenék egy leletet a gerincemről,neked biztos többet mond mint nekem.Ha tudsz dobj egy elérhetőséget a pengeborisz1981@citromail-re és elküldöm neked. Köszönettel és jó munkát kívánok!
.Pengeborisz.
Válasz
lightweight@gmail.hu -ra küldd, de ne blöffölj! ;)
2011-12-05 00:27:13
kares

http://www.origo.hu/tudomany/20111203-a-

Kérdés
http://www.origo.hu/tudomany/20111203-a-novenyi-mikrornsek-befolyasoljak-az-allatok-es-az-ember-genm ukodeset.html Szerinted?
saby0914
Válasz
szerintem ne olvass ilyen szarokat. persze irigylem azokat a faszfejeket, akik ilyen baromságokkal keresik a pénzüket (ergo nem csinálnak semmit, csak hülyítik a népet tudomány címén), de azért gondolom az élete végén mindenki elszámol magával, és remélem, a hülye újságírók is.
2011-12-04 21:36:39
bunny

szai, úgy emlékszem már feltették régebb...

Kérdés
szai, úgy emlékszem már feltették régebben ezt a kérdést de az istennek sem találtam meg. Na szóval az a helyzet hogy most talán jobban odatudok figyelni az anyagi dolgokra a munkám miatt, nade viszont ebből adódik is néhány probléma. A melóhelyen napi 8 órát kell állnom, fizikai munkát igazából nem végzek nehéz dolgokat nem kell pakolásznom, futnom sem , csak állni sétálni és pofázni, el nem fáradok nagyon, néha a térdem meg a vádlim kikészül, de miután hazajövök még eddzeni is van kedvem szóval ezzel nincs gond. De azért az mégiscsak 8 óra. Nem vagyok túl vastag testalkatú de már régebben beruháztam pár kilógram fehérjére és elég jól megdobott annak ellenére hogy kaja igazából nemvolt rendben, szóval tudok azért felszedni. Itt jön a kérdés! Az ilyen típusú munkavégzésnél körübelül mennyi többlet kalóriát kellene bevinnem? fehérje , szénhidrát? köszi.
TDD
Válasz
az ilyen típusú munkavégzésnél semmilyen többletre nincs szükség.
2011-12-04 21:31:02
bunny

Üdv Bunny! (...) http://www.facebook...

Kérdés
Üdv Bunny! (...) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=287430037966614&set=a.167050256671260.31489. 167048850004734&type=1&ref=nf Norbert Halmai úrról aki mint 5ödik hozzászólásával jelezte hogy a közeljövőben berobban a közéletbe remek testi adottságaival!
markus92
Válasz

etikai okokból kivettem a szöveged elejéről a nyílt rasszizmust, amellyel természetesen abszolúte egyetértek, hiszen tudom, hogy nem faji alapon bélyegez meg "embereket", hanem a viselkedésük alapján. nem tudom, azt tudod-e, hogy amikor volt a motorbalesetem, a jobbkezet meg nem adó autónak se műszakija, se biztosítása, de azonnal jött a gyorsan jöttem, meg hogy ő gyerekkel van duma. amikor mondtam, hogy nem baj, ha nincs biztosítása, adjon betétlapot, a mabisz majd fizet, akkor azt mondta, adjak százezret. az nem baj, hogy a motorom szarrátörve és egy életre szétbaszódott a vállam, meg az se, hogy van egy bizonyos KRESZ. találd ki, melyik etnikai csoporthoz tartozott?

azt nem tudom az általad megnevezett fiatalember ezen csoport tagja-e. tudok az ügyről annak ellenére, hogy szigorúan nem vagyok faszbúkon és nem olvasom senki szánalmas szarságait.

úgy gondolom az, hogy ekkora önbizalommal van megáldva szegény, az ő baja. ezeknek most van egy platformja, ahol kitombolhatják magukat. de ez teljesen lényegtelen, nem kel rajta fennakdani, mert van több tízezer ugyanilyen debil.

nem ez a baj, hanem hogy ez a szenny ömlik be mindehol. közléskényszeres barmok írogatják a fogyatékos véleményüket. és aki ezt hagyja, sőt ennek felületet csinál, véleményen szerint az a hülye. ha bemész a diszóolba, ne várd, hogy nem lesz szaros a lábad. 

a web2 jó működésének a titka a távolmaradás a web2 bizonyos funkcióitól, mint pl. komment, vagy a szigorú moderálás, ami viszont roppant erőforrásigényes.

2011-12-04 07:51:07
bunny

Szia Bunny! Technikai kérdés: Hallgatva ...

Kérdés
Szia Bunny! Technikai kérdés: Hallgatva hogy mi volt/van Szakács Sanyi, meg a te válladdal, ilyen befagyott vállal hogy tudtok vállra edzeni? MIlyen gyakorlatokat tudtok végezni? Elsősorban az érdekel, hogy pl oldalsó deltára mivel, mert lehet hogy én látom rosszul de úgy gondolom, befagyott vállal nem nagyon lehet oldalemelni... Köszi a választ!
ebalage
Válasz
de lehet. részemről én viszont nem tudom felemelni vízszintesig sem. nyomáskor pedig nem tudom kinyújtani. és előrefelé áll a karom, amikor függőlegesen próbálom emelni, nem megy tovább. de ha nem edzek, még rosszabb.
2011-12-03 22:37:55
bunny

Szia Bunny! Megjött pénteken a kapszu...

Kérdés
Szia Bunny! Megjött pénteken a kapszula de sárga. Át is futottam. Nagy gondban vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy 14 vagyok most és mit mondanál, danát, napot vagy sustát? Viccet félre téve, a könyv hátlapjával kezdtem, nagyon tetszettek a tőmondatok! Ütős! Aztán egyet visszább lapoztam és ott volt ez az ugrálj meg turmixolj 16 cukrot, azon beszartam a nevetéstől. Holnap nekiülök és átolvasom az egészet. Jó, hogy letettél az asztalra egy ilyet is, a stílus is tetszik benne, más nem tudta volna így szerintem. Jobban is esik, mintha valami homokost olvasnék. :D Mai észrevételem akár neked is meg a nagyközönségnek is: A Vámháznál (Vámház krt. 1-3.) lent az alagsorban kegyetlen szép, jóképű lazacfiléket árulnak, 3800 kg-ja, kaporral, fokhagymával fantasztikus ebéd! Üdvözlettel,
Őrnagy
Válasz
2011-12-03 20:32:23
bunny

Szia Bunny! Köszönöm a sárga kapszulát, ...

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a sárga kapszulát, nagyon hasznosnak találtam és rengeteg plusz infot kaptam belőle. Most már más szempontból látom a táplálkozást, edzést, egészséget. Mióta elolvastam a könyvedet új életet kezdtem és új célokat tűztem ki magamnak. Köszi De kérdésem is lenne vagy problémám.? 92kg vagyok van mit le adni (100 szériázok), a diéta 2. csinálom napi 5 étkezéssel. Sokszor túl soknak érzem az adagokat és nem bírom mindet megenni pedig rendesen mérem. pl.: 200g csirke + 60 g rizs , a reggeliről nem is beszélve. Baj lenne ha csökkenteném az adagokat?
vitezg
Válasz
ilyenkor ezt javaslom, hogy csökkentsd el a adagokat, de ne az étkezés számát, majd fokozatosan próbáld meg visszanövelni.
2011-12-03 19:46:47
bunny

Szia Bunny! Most nyeltem le a Sárga kaps...

Kérdés
Szia Bunny! Most nyeltem le a Sárga kapszulát, nagyon hasznos volt és finom :) Ami hiányosságot találtam benne, hogy a vegetáriánus testépítőknek nem tanácsoltál semmit, már ami a kajálást illeti. Gondolom vagyunk páran, akik ezen életmód mellett szeretnének sportolni/izmosodni. Nekem az volt az egyéni gondolatom ezzel kapcsolatban, hogy az esetünkben több fehérje kiegészítő fogyasztása lenne a kedvező, de a könyvben azt írod, hogy az emberi szervezet főleg szilárd táplálékból szeret fehérjét kinyerni. Te mit tanácsolnál? Remélem nem azt, hogy menjünk inkább sakkozni répát ropogtatva :) Az én esetemben a túró még belefér az étkezésembe. A válaszodat előre is köszönöm!
smoother
Válasz
hadd legyek őszinte: a vegetarianizmust ótvar nagy baromságnak tartom. különösen, hogy nekem kéne találgatni, hogy a hülyevega most mennyire vegetariánus, mert van amelyik azért halat eszik, a másik meg tojást azért eszik, a harmadik meg nutellás kenyeret is csak akkor, ha nincsenek madarak az égen. így sajnos nem állt módomban még 74 féle étrendet kitalálni, ami mindenki egyéni kínjának megfelel. jó egyébként, hogy a túró belefér, mert az sokkal tovább rohad beledben, mint a csirkemell! ;)
2011-12-03 16:55:00
bunny

Na még zsibbadok egy kicsit,valószinü ne...

Kérdés
Na még zsibbadok egy kicsit,valószinü nem volt teljesen érthetö, h mire is gondolok,végkepp nem érdekel hogy hány % a testzsirom ,meg hasonlo baromságok... Edzöt keresek akinek lehet adni a szavára,tudom ez a 1,5 év nem nagy idö ,de egyedül nem megy mondjuk ha felakarnek keszüli egy fittnesz versenyre a jövöben...Gondolom neked is volt,van ilyenfalyta edzöd.Olyan vmi az ötletem h mondjuk 2 havonta tudnek vele talalkozni, edzeni ,es ilyenkor tudna korigálni ,vagy ez igy nagy hülyeség? :D
Babylon818
Válasz
nekem egyszer volt edzőm, marha rég, de az nem fitnessz versenyre készített. úgy érzem neked valami fogalomzavaraid vannak. el kéne dönteni hogy mit akarsz és leírni normálisan.
2011-12-03 16:50:49
bunny

Szia! Először is köszönöm szépen a válas...

Kérdés
Szia! Először is köszönöm szépen a választ. A fájdalom a mindennapokban nem igazan érezhető,annyi,hogy kisebb ütésre,nyomásra érzékeny. A nagy fájdalom,ami után necces járni vele,akkor jön ki amikor (kosarazás közben) erőből elugrom(elugrás pillanatában semmi gond,minden fasza) és leérkezem.A leérkezésnél van nagy gáz,nem tudom közre játszik-e a szuper sportpályáink linoleum talaja,ami alatt centikre van a beton. szoval erőből felugrás utáni földet érésnél szokott eljönni a pillanat,hogy oké akkor akispadról nézem tovább a dolgokat és 2-3napig járás közben is érzem. Sajnos a lábam a felsőtestemhez képest(a saját hülyeségemnek köszönhetően) igen le van maradva.sajnos ugy gondoltam h a kosár edzésen valo ugrálgatás elég lesz nekem lábra,míg a felső testem edzésébe mindent beleraktam.Köszönöm,ha bármilyen tanáccsal tudsz segíteni,hogy mit-hogyan kéne tennem az ügy érdekében!
milanello
Válasz

szerencsédre van olyan gyógytornász ismerősöm aki tizensokéve kosarazik, sokáig szintén versenyszerűen tette. annak érdekében, hogy a lehető legszakszerűbb választ kaphasd felkerestem a problémáddal. simán bemásolom ide amit írt. ha valami nem tiszta kérdezz bátran tovább!

Azért faj leerkezesnel mert az izom ott kapja a legnagyobb terhelést, excentrikusan dolgozik. Ez jellemzője. A legfontosabb hogy az ilyen problemaban szenvedőknek nagyon rossz a quadriceps nyujthatosaga. Tehát nyujtas! Itt több fele helyzet lehetséges, de a legfontosabb hogy tartsd fenn a feszulest 20-30 mp-ig. Tehat hosszu kitarto nyujtas, nem rugoztatas.  Ennél nincs fontosabb, jó nyujtassal el lehet mulasztani. Ha mar gyulladáscsökkentő akkor Movalis legyen. Iletve nagyon ajánlom kinesio tape szakember(!) általi felhelyezeset! Lehetőség szerint kerüld egyenlőre a melybeugrasos feladatokat és méginkább a nehéz 45-90 fokos quadri gyakorlatokat. 90 fok felettirol nem beszélek mert az túl "terdkimelo". Sport masszázs a quadrin sokat jelenthet. Ha izmot akarsz edzeni akkor inkább a hatulso combizmokat. Ha ezekkel mind végeztél akkor nyújts!:) még 1 valami! a bemelegitsek során nagyon oda kene figyelni a quadri jó bemelegitesere és dinamikus nyujtasara. Ezen kívül ajánlok még jegelest. 15-20 perc napi 3-4 szer nem közvetlenül a bőrre, inkább vékony konyharuhaval a fájdalmas területen. A gyulladáscsökkentő krémek estére hasznalhatoak. Ennyi bőven eleg!"

ezt írta tehát egy a te esetedben tőlem szakemberebb szakember :)

ha esetleg további kosarasok vagy más dinamikus sportokat űzők (röplabda, kézilabda, futball...) is olvassák a rovatot írjanak bátran, debrecenben és néha pesten ő is elérhető!

2011-12-03 10:04:46
kares

Szia! Először is, köszi a kapszulát, ...

Kérdés
Szia! Először is, köszi a kapszulát, nagyon hasznos! Reagálva erre a válaszra: 2011-12-02 23:46:30 Az abszolút bajnok nem Debreczeni Gábor lett? Végül is tök mindegy, 1. vagy 2. mert hatalmas eredmény mindkettő főleg a szubjektivitás miatt, csak a pontosság kedvéért.... :)
tamastomi
Válasz
igazad van, gp1 bajnok, de éjszaka már nem vagyok agyamnál. igaz nappal sem.
2011-12-03 10:04:45
bunny

Szia! Olyan kérdésem lenne ,hogy az lét...

Kérdés
Szia! Olyan kérdésem lenne ,hogy az létezhet ,hogy az UltraAmino-tól ne tudjak aludni? Ugyanis pár napja újra elkezdtem szedni Ultra Aminot és azóta nagyon nehet alszok el. Szerinted lehet a kettőnek köze egymáshoz?
professional
Válasz
kizártnak tartom.
2011-12-03 08:59:25
bunny

Helló Bunny! Nem kérdezni, csak gratulál...

Kérdés
Helló Bunny! Nem kérdezni, csak gratulálni szeretnék. Ma kaptam kézhez a Sárga Kapszula c. könyvet. Amikor megrendeltem, nem tudtam mire számítsak, csak a kíváncsiság hajtott. Most, hogy belelapoztam, nem is nagyon akartam letenni. Olyan érzés volt, mint amikor egy régi tankönyvet találsz, ami olyan ismereteket tartalmaz, amik csak azt hiszed, hogy a kisujjadban vannak, aztán ahogy beleolvasol rájössz, hogy van még mit tanulnod -vagy legalább is átismételned. Éppen ezért mindenkinek ajánlanám ezt a könyvet, az abszolut kezdőtől -nekik kötelező olvasmány!- akár a versenyző testépítőkig, mert sokan közülük is csak azt hiszik, hogy mindent tudnak, aztán kiderül, hogy mégsem... A könyv stílusát kifejezetten szórakoztatónak találom, persze lehet, hogy van, aki nem ért velem egyet, dehát ez mindenkinek szíve joga. (szerintem aki a stíluson van fennakadva, az sznob vagy csak szimplán hülye) A lényeg, hogy ez egy olyan könyv, ami remekül összefoglalja a testépítéssel kapcsolatos ismereteket, és szerintem ez az, ami számít. Üdv! Nagy Levente
nagylevente
Válasz

az az igazság, hogy tudomásom szerint senkinek nem volt gondja a sítlussal (a következő is ilyen lesz), sőt, egyetlen kritika volt a shopban. valaki szerint ezek az információk fél óra alatt kideríthetők a neten. szerintem meg kb. hat másodperc alatt, mert le lehet tölteni a könyvet ingyen. úgyhogy a stílus is csekkolható volt előre. a shop.builder ügyfélszolgálat felajánlotta, hogy visszaveszi teljes áron (az még előrendeléses volt), de aztán mégsem küldte vissza.

mindenesetre köszönöm, nagy elismerés ez, főleg hogy gyanítom, éppen az idei superbody abszolút bajnoknak válaszolok.

2011-12-02 23:46:30
bunny

Szia Bunny! Van egy olyan dolog, ami ne...

Kérdés
Szia Bunny! Van egy olyan dolog, ami nekem nem teljesen tiszta a kreatin monohidráttal kapcsolatban. Az oldalon van egy ilyen állítás: "Ha valaki fehérjével vagy zsírokkal veszi be a kreatint, akkor annak nagy része a gyomorban tönkremegy, és nem fogja kifejteni a hatását!" De ugye edzés után jó lenne a fehérjét is meg a kreatint is meginni. Meg ugye vannak olyan készítmények is amiben egyszerre van kreatin monohidrát és fehérje is. Akkor most összekeverhetem a monohidrátot a fehérjével, vagy nem túl célszerű? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Norbi.
n0rbert0
Válasz
nem tudom hol találtad azt a mondatot, de jó nagy faszság. ilyenkor szegény marhahús jut eszembe.
2011-12-02 23:35:35
bunny

Szervusz Bunny! Nagyon fasza a Sárga Kap

Kérdés
Szervusz Bunny! Nagyon fasza a Sárga Kapszula, hiánypótló mű. És egyúttal nagyon sajnálom, de azt hiszem már nincs visszaút: celeb lettél.
uzsito
Válasz
dehogy, nincs az a pénz, hogy én majomkodjak.
2011-12-02 23:34:36
bunny

szia bunny. azt szeretném kérdezni h egy...

Kérdés
szia bunny. azt szeretném kérdezni h egy Whey Protein Force és egy Forced Mass 5000 kombináció yo lesz e nekem. tömeget szeretnék növelni ami ugyan tudom h a étrendnél kezdődik de az jelenleg nagyon rossz és egy darabig nem is tudom ki küszöbölni. remélem nem baj h scitec-en kívül más termékre vonatkozik a kérdésem de remélem tudsz segíteni. jelenleg 58-60 kiló vagyok és szeretném el érni a 65-68 at. nos? köszönöm
crudy
Válasz

nagyon ráéréztél, mert most kezdek fullforce-al foglalkozni. ez egy régi-új márka: a cytogen utódja, illetve továbbfejlesztése. ez egy olcsóbb márka, mint a scitec, kezdőknek és erősportolóknak ajánlott, elsősorban tömegeléshez. 

úgy használd őket, hogy edzés után másfél kanál forced masshoz teszel egy adag (kb 30g) whey protein force-ot.

2011-12-02 23:09:40
bunny

Csá! steve8d (2011-12-02 10:50:48) valós...

Kérdés
Csá! steve8d (2011-12-02 10:50:48) valószínűleg arra gondolt hogy tölcsérmelle van (pectus excavatum), azért van luk a melle közepén :) Nekem is ilyen, nem lehet vele mit csinálni. Elég ocsmány, de ez van, akinek nem tetszik bekaphatja!
tundra
Válasz

dehogynem lehet, tömeg köll és kész. tudom hogy mire gondolt, csak hülye. nekem is beljebb van a szegycsontom, figyejjed, itt látszik, mert régebben nem voltam dagadt (első kép): http://drugsbunny.hu/galeria-4

2011-12-02 22:38:50
bunny

Kedves Kares, Pár hónapja volt egy té...

Kérdés
Kedves Kares, Pár hónapja volt egy térdkalácsficamom. Utána térdgép, aztán gyógytorna. Mostanra nagyjából a térdem rendbejött, viszont: a térdmerevítő miatt a combizmom alsó része elsorvadt, és a kvadricó külső fele konkrétan 2-3 centivel rövidebb, mint a másik lábamon levő izom, hiába erősítem. mit lehet ezzel csinálni, hova menjek? ortopéd? további gyógytorna? köszi,
sylaralys
Válasz
amennyiben gyógytornával frankón sikerült stabilizálni a térdkalácsot akkor a nehezebb feladatot megoldottátok, ehhez gratulálok. a tömeghiány megoldására azt tudom javasolni, hogy változatlanul folytasd a bevált gyógytornát, ha a vége felé is progresszív volt akkor ugyanezen a görbén kell továbbhaladni és emellett kell elkezdeni a tömeget építeni, ugyanúgy ahogy az ember visszatér hosszabb kihagyás után, tehát a kezdő átmozgató edzéstervvel, óvatosan és türelmesen. sok sikert!
2011-12-02 21:46:10
kares

Hello!Elösször is grat. a könyvért,olvas...

Kérdés
Hello!Elösször is grat. a könyvért,olvastam, és tényleg fasza , egyszerü tömör. Közel 1,5 éve tornázom, aminek az utóbbi féléve a komolyabb,de itt a környékemen (Esztergom) nem ismerek senki olyat kinek mernék a véleményére adni,pedig jó volna olyan ki tud valamennyire segíteni,állapotfelmerésre ,pár okosságra gondolok ,mit hogyan is kellene,hogy jobb legyen. Tudom Te ilyennel nem foglalkozol,de gondolom ismersz ilyet,Pest környékén kivel idönként érdemes egyeztetni Köszönet,bár lehet a hülye kategóriába sorolódom, és várhatok az idök végzetéig a válaszra,vagy csak simán leoltasz... Minden jót !
Babylon818
Válasz

köszi a gratulációt. nyilván nem foglak leoltani, hiszen nem olyan súlyos a helyzet, de azért a tények a következők:

az állapotfelmérés egy faszság. régebben edzősködtem, és előfordult, hogy jöttek oda hozzám ilyen baromságokkal. pl. emlékszem, egy csajnak készítettem egy profi állapotfelmérést, ami viszonylag hosszú időbe telt, a kidolgozása majdnem elérte az 1 másodpercet. azt mondtam neki: dagadt vagy, az állapotod fel van mérve.

az állapotfelmérés és a többi wellnesslófasz szolgáltatás azért van, mert lehet pénzt keresni vele  a hülyéken. és ez nem baj: akinek ez az igénye, hogy méregesék rajta a semmit, totál haszontalanul, az fizessen érte. aki ezt el tudja adni, az keressen rajta. így lesznek boldogok az emberek.

de valójában senkinek nem lesz jobb még attól sem - hogy egy példát kiemeljek- ha megméri, hány százalék a testzsírja. a diétázóknak a mániája az a hülyeség. ott a tükör, az megmondja: ha dagadt vagy, az látszik. esztétikai célból csinálod, nem azért, hogy mutasson valamit egy műszer. ki nem szarja le, hogy mennyi a testzsíszázalék? jól nézel ki vagy szarul, ez a kérdés!

pontosan ez a helyzet a komplett állapotfelméréssel. nem a te szinted, hagyd meg ezt a reménytelen-szakosztálynak, aki komoly sportolás helyett szaunázgat. 

2011-12-02 11:53:01
bunny

Hello! Cirka 3hónapja ugrótérd szindróm...

Kérdés
Hello! Cirka 3hónapja ugrótérd szindrómát diagnosztizáltak nálam,a doki akkor azt mondta h szerencsére még nem olyan súlyos hogy műteni kelljen.Felírt 75mg-os Voltarent,és azt mondta h ettől majd jó lesz. Hát nem lett jó.Kosárlabdázom versenyszerűen a kondi mellett és a kondi edzésem is elég funkcionális(lábra fellépések,ugrások stb..) és ez most eléggé kinyírja az edzéseimet. Bírja a térdem a terhelést de ahogy egy extra terhelést kap( teljes erőből felugrás,nagyobb súly stb..) elkezd iszonyat fájni. Valahol azt írják nem kell műteni,valahol meg azt hogy igen.Nem találkoztatok esetleg ilyennel,vagy bármi tapasztalat valakinek? szerintetek egy "térdvédő" (asszem patella gyűrűnek hívják vagy mi) vagy bármilyen kenőcs,gyógytorna stb. elég lehet? nagyon nem akarom beszívni a műtétet,vagyis nem is a műtét zavar hanem a kihagyás,és a vele járó izomleépülés+edzés nélküliség. Köszi!
milanello
Válasz
persze hogy nem lett jó, a fájdalom csillapítás nem oldja meg a strukturális problémákat, izomtani eltéréseket. célzott izomerősítés szükséges, de mivel nem írtál eleget a problémáról, egyelőre nem tudok segíteni. mikor, milyen gyakran, merre ugrál az a patella? maga a műtét is zavarjon!!!
2011-12-02 11:51:26
kares

Sziasztok! Én csak meg akarom köszönni ...

Kérdés
Sziasztok! Én csak meg akarom köszönni ezt a nagyszerű könyvet, A Sárga Kapszulát! Pyromnianak meg üzenem, hogy ne okoskodjon, hisz látszik, hogy nem olvasta kétszer, de még egyszer sem! Ilyen emberekre kár az időt is pazarolni. Én szó nélkül töröltem volna a kérdést.
Blackstar83
Válasz
igazad is van, de nektek is jár ennyi szórakozás, hogy lássatok egy hülyét!
2011-12-02 10:55:39
bunny

hello azt szeretnem megkerdezni hogy mit

Kérdés
hello azt szeretnem megkerdezni hogy mit csinaljak akkor hogy ha a bellsö mellem nem nöl csak a külsö és ha befeszitem szinte lyuk van :)
steve8d
Válasz
le kell vasalni a külső melledet is gőzölős vasalóval, és így fasza sima bojlertested lesz. a lukba tegyél egy nagy zöld smaragdot!
2011-12-02 10:50:48
bunny

1. étkezés: tej: 2,5dl tojás: 1 db z...

Kérdés
1. étkezés: tej: 2,5dl tojás: 1 db zabpehej: 100g szöllőcukor: 30g fehérje: 30g 2. étkezés: csirkemell:100g rizs:80g 3. étkezés: hering: teljjes kiö. K. gyümölcs 4. étkezés:(edzés u.) víz: 2,5dl tojás: 1 db zabpehej: 100g szöllőcukor: 60g fehérje: 30g 5. étkezés: tej: 2,5dl tojás: 1db zabpehej: 100g szöllőcukor: 30g 6.étkezés csirkemell: 100g rizs:80g sajt: 7. étkezés(lefekvés e.) tej: 2,5dl tojás: 1db zabpehej: 100g szöllőcukor: 30g Az lenne a kérdésem, hogy ez a napi étkezés jó e egy 78 kgos férfinak, tömegnövelés céljából? Válaszod előre is köszönöm
dns198
Válasz
ez egy szar. hol lehet ilyen idiótaságokat hallani, hogy kétpofára kell zabálni a szőlőcukrot?
2011-12-02 10:24:02
bunny

Hoppá hoppá! Érdemes volt kivárni! Most ...

Kérdés
Hoppá hoppá! Érdemes volt kivárni! Most nagyon örülök! Bár te biztos előbb tudtál róla, mint én! Egyszer már volt itt téma és épp ezért nem csináltam meg ebben az évben a jogsit. B-s már van. Most már csak a gyorstalpaló árakra leszek kíváncsi, meg arra, hogy mennyivel dobja meg a 125-ösök piaci árát. http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12/02/atment_a_totalcar_nepi_kezdemenyezese/ Más: Tudsz-e arról info-t, hogy melyik fehérje típusnak legalacsonyabb a purin tartalma? Mert köszvény diétát szeretnék összeállítani, ami alacsony fehérje bevitelt igényel, azt is inkább tejtermékekből kell megoldani. Viszont az edzés utáni fehérje turmixot nem szeretném elhagyni. Ha nem tudsz segíteni az sem, baj, csak hátha. Ne haragudj, hogy az elején nem köszöntem, de hülyén nézett volna ki a "hoppá,hoppá" előtt bármi is. Így most duplán köszönök! Hello szia :D
kislecso87
Válasz

igen, előbb tudtam: 8 órával! :DDDD ez hatalmas meglepetés volt a totalcar csapatnak is. azt hiszem sok minden megváltozik, de rossz hírem így is van: normális, rendszámos 125-ös robogó vagy motor most sem olcsó. sőt, a rendszám nélküliek sem, elképesztő árak vannak. 

a köszvény diéta kérdésnél azt javaslom, nagyon ne vidd le azért a fehérjét, de válrioztasd meg az arányt. legyen 20% csirke, a maradék tojás, tejsavó és zsírszegény túró. úgy gondolom, a tejsavó protein purintartalma nem lehet sok. amit sokan nem tudnak, a köszvény szinte mindig mozgásmentes életmódot élők zsíros húszabálása során alakul ki. te meg nyilván nem kolbászon és szalonnán élsz. nem hiszem, hogy létezik nem k9vér köszvényes beteg.

nem tudom, egyáltalán ez miért jutott eszedbe, de ez az egyik fő ijesztegtőfaszság, amit fel szoktak hozni a testépítő étrend ellen - én még egyetlen köszvényes sportolóról sem hallottam. 

egyáltalán ezt összefüggésbe hozni olyan értlemes, mint amikor az idióta testsúlytáblázatok szerint valaki fullszálkásan is "elhízott", mert a sötétség logikája csak a testsúlyt nézi.

énse köszönök, mert már a fejenben a gondolat, és ez csak újabb hibalehetőség, ami az én gépelési kvalitásaimmal elég rizikós. természetesen mindenkinek úgy kell venni, hogy köszöntem, ez a fejemben meg is történik. majd odaíratok egy "sziát" fixre a programozóval, csak mindig elfelejtem.

más: egy béta verzió: http://bodybulvar.blog.hu/2011/12/01/szint olbarmok

2011-12-02 08:16:14
bunny

Ez a Sárga kapszula, bazmeg, hihetetlen....

Kérdés
Ez a Sárga kapszula, bazmeg, hihetetlen. 2 éve próbálom anyámmal és kolléganőjével (aki azóta "diétázik") az alapismereteket elolvastatni. Néha beleolvasott, mondhattam bármit, totál leszarta, meg se hatotta. Esténként olvastam pdf-ről a sárga kapszulát, és kérdezte mit csinálok. Mondtam neki h ez egy könyv, mutattam neki h itt le van írva, hogyan kell diétázni normálisan. Már jobban érdekelte. A héten megjött a nyomtatott verzió is, mutattam neki a képed, és h dedikált példányt kaptam. A héten már a kolléganője is elolvasta!
xfrank04x
Válasz
na ezért csináltuk meg könyvnek. ami ki van nyomtatva, azt elhiszik!
2011-12-02 00:07:18
bunny

Húú, ez gyors válasz volt, köszi ! A re...

Kérdés
Húú, ez gyors válasz volt, köszi ! A reggeli edzéssel kapcsolatban csak kérdezem mert "nemvágom": Nem ürül ki alvás alatt minden belőled ? nem vagy így gyengébb meg merülsz ki hamarabb ? Még soha nem edzettem tök éhgyomorra, azért kérdezem. Tömegelés alatt is mehet így ?
fearco
Válasz
hát szar először, de meg lehet szokni! amúgy 10g aminó megteszi edzés előtt, HA nincs idő enni. de én kajálásért nem fogok még korábban kelni.
2011-12-02 00:06:31
bunny

Nos, mostanában kezdtem el megint relati...

Kérdés
Nos, mostanában kezdtem el megint relativ komolyan edzeni(rendbe raktam az edzésem és az étkezésem NAGYJÁBÓL, mostmár remélhetőleg véglegesen tudom tartani legalább ezt, de még jó lenne picit jobban rámenni) igy nézegetni is elkezdtem újra az oldalt, ugye kérdeztem is 1-1 hülyeséget régi szokásomhoz képest :) Most, hogy nézem, ez az oldal nagyon profi lett, nagyon tetszenek a builder hirek, a google bejelentkezés is hatalmas, a shop nagyon korrekt(már vásároltam is pár apróságot itt is), jól működik, lényegében tetszik nagyon minden ! A válaszaid néha kicsit bunkók, amit nem tagadok, sokszor kell is(bár nem mindig), de jó sokat mosolygok rajtuk, meg van 1-1 facepalm is néhány "kérdező", mint például a vaterás arc :)) Szóval NAGYON JÓ, le a kalappal a teamnek !!! (Ezeket kitörölheted, ha gondolod, hogy ne legyen hosszú) Csak hogy kérdés is legyen: Azt irtad(sarga), hogy 1 turmixot ajánlasz normál esetben, de pl mint mondtam és ahogy Te is edzel mint mondtad, reggel turmix, majd edzés, majd megint turmix... Téged ez nem hajt meg, hogy két egymásutáni étkezés is folyékony ? Csinálom ahogy bírom(napi 0.5kg brokkoli megy most nemtudom, lehet kevés.. ?), de elég sokszor megesik hogy meghajt :( Te hogy csinálod, hogy téged nem ? A másik: Magnéziumból is Calciumból mennyit érdemes szedni ? Érdemes külön b vitamin komplexet is szedni szerinted ? mit ? (remélem ez nem annyira hülye kérdés!) Köszi, F
fearco
Válasz

engem azért nem hajt meg, mert benézted. nekem reggel NINCS turmix, én totál éhgyomorra edzek. de ha profin csinálnám, használnék valamennyi aminot. csak edzés után van turmix.

kalcium magnéziumból elég alapesetben az, ami  a multivan van. én, ha keményen edzenék, még plsuzban nyomnék 2 tabletta scitec kacium-magnéziumot. (nem tudom fejből most, mennyi van benne, de így számoltam ki.) nincs szükség plusz b komplexre sem.

2011-12-01 23:22:41
bunny

Üdv Bunny! Már 4 éve \"edzegetek\" spor...

Kérdés
Üdv Bunny! Már 4 éve "edzegetek" sport mellett, (amerikai foci ) . Sport mellett a célom erőnövelése, és izomtömeg felépítése! De fontos az atletikusság a sportba. A normális tömegelő edzésterv nem jött be nagyon merev lettem. Milyen edzés formát ajánlasz nekem! Olvastam az oldalon egy cikket mell edzésről igazából ilyen piramis szerint működött, kis súllyal 30 at következőbe 20-at nagyobb súllyal aztán 10-et majd 5-öt. Az ehhez hasonló edzés megfelelő lenne? Előre köszi a válaszod!
Zsiti
Válasz
simán csak emeld meg az imsétlésszámot, ne menj 20 alá és kész, ezenfelül nyújtás.
2011-12-01 21:29:01
bunny

Szia Bunny ! Igazából csinálom egy idej...

Kérdés
Szia Bunny ! Igazából csinálom egy ideje ezt az edzés témát de sok "nem jó " dolgot örököltem, pl.: nagy comb,nagy has. Elkezdtem egy fogyókúrás diétás programot amit igazából én állítottam magamnak össze eddigi ismeretekből. 2 részre osztanám az első az étrend ami abból áll, hogy reggel eszek egy zabpelyhet vagy rizs,csirkemellet, 10 óraira rizscsirkemell, délbe pedig a mamámnál valami levest plusz valami másodikat de itt is figyel arra h valami "fogyókúrás" legyen azt étrendemet kiegészítem napi 2 (edzésnapon 3) fehérje turmixal, calcium-magnezium tablettával ,daily vit.-el ,glutamin sr-rel, és amino magic-kel.(nem felejtettem el a délutáni étkezéseket hanem nem eszek már delután csak egy turmixot iszok). A másik dolog pedig az edzés lenne ilyenkor marad az izom edzés kicsit több futópaddal, és a végén tapasógéppel. A kérdésem igazábol az lenne h ha kell mit változtassak ezen.. köszi a válaszod előre!
stakee
Válasz

mindent, mert ez nem diéta és nem edzésprogram. amikor az emberek házat építenek, nem úgy csinálják, hogy egy kis téglát tesznek ide, egy kicsit oda oszt majd lesz valahogy. hanem van TERVük. mit edzel, mikor, mennyit aerobozol hozzá és milyen tápanyagból mennyit eszel. ez a terv. enélkül halott ügy.

más: csináltam végre audioblogot, klikk ide!

 

2011-12-01 20:46:48
bunny

Üdv! Már vagy 8-9éve edzek rendszere...

Kérdés
Üdv! Már vagy 8-9éve edzek rendszeresen,és sajnos eddig inkább a fehérjék, vitamin ásványi anyagok mellett (és persze a kaja) nem fordítottam nagy hangsúlyt az izületvédőkre. Most kb 5-6 hete nem tudok edzeni sajna teniszkönyök miatt (ami talán nem a sok recskázástól lett). Ezért úgy gondoltam beszerzek pluszba egy ütős izületvédő kombót hogy kicsit rendbetegyen /persze nem a teniszkönyököt sajnos/. Terv a következő amit már el is kezdtem: 3 részre elosztva szedek a nap folyamán: 3X1 Mega Glucosamin,Mega MSM,Omega3,Vitamin C(C-böl néha 5-6is lecsúszik egy nap). Plusz 3X2 Nutrend Flexit Gelacoll,Full Force Collagen for Joints Ezt tolnám kb 3 hónapig aztán kb a felével szintentartó mennyiségként folytatanám ahogy a vitamin és ásványi anyagokat is -folyamatosan szedve. Talán jobban is hat most hogy nincsenek annyira terhelve az izületek az edzéseken?! Szerinted mit változtassak rajta? vagy mi az amiből több/kevesebb kellene? Illetve ha van valami tanácsod/tapasztalatod evvel a sérüléssel kapcsolatban szívesen meghallgatnám mivel a gyógyszeres kezelés nem hatott sem a tapaszok most jön az injekció aztán meg a műtét... a legszomorúbb az hogy amíg a dokik tökölnek az lesz a vége hogy fél év múlva sem foghatok vasat... Köszi a választ és frankó a könyv a megszokott stílusban de kissé finomítva :DD Üdv: Imi
Imi156
Válasz

én úgy gondolom, hogy azért ez nem olyan nagy hiba, mert a vitaminok és az ásványianyag kiegészítők megléte a legfontosabb.

különösen, hogy a teniszkönyök nem egyértelműen ízületi probléma, itt nem az ízület felülete sérül vagy ilyesmi, tehát a porcépítő tápanyagok bevitele nem old meg semmit. hanem az izmok túlterhelése miatt a csonthártya kerül gyulladt állapotba. én simán arthoxont használnék, mert gyulladáscsökkentő hatóanyagok tartalmaz. emellé persze mehetne omega 3 is, a c vitamin meg amúgy is alap. nagyon halkan mondom, hogy aszpirin, 500mg.

persze várjuk meg karest, ő fogja megmondani a frnakót.

 

amennyire tudod nyugodtan terhelheted az ízületeket, ez nem gátolja a porcok táplálkozását, sőt, mivel ilyenkor több ízületi nedv termelődik, van esélyük jobban táplálkozni. egyébként egyetértek bunnyval, nem rossz az az arthroxon, más hasonló nem nagyon kell  mellé.

2011-12-01 20:44:16
bunny, kares

Helló Bunny! Tóth Dani tényleg kilépett ...

Kérdés
Helló Bunny! Tóth Dani tényleg kilépett a Team Scitec-ből? Amúgy le a kalappal jó lett a sárga kapszula legalább a sok defektes hátha megért egy két dolgot ! Cak így tovább üdv
Adam_a0a1
Válasz
Hivatalosan az Év Testépítője Díjátadáson búcsúztatja el a Danit a Scitec. ő mostantól egy német érdekeltségbe fog tartozni, akik szerintem a MAC-vel kapcsolatban figyeltek fel rá, (SOHA nem volt még az NAC-ben danihoz hasonló kvalitású versenyző) és külföldön kívánják versenyeztetni, amiből talán IFBB profi irány is lehet.
2011-12-01 12:07:57
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
%
2,2 kg 
 / 4.1
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
30 gr. 
 / 4.6
 
300 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Bihaæ Open 2007
-80kg I.
Darko Belušiæ
Bihaæ Open 2007 -80kg I. Darko Belušiæ
Nasser el Sonbaty
Nasser el Sonbaty
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Csirkenyér - Body.Builder Gasztro Rovat 6. rész
Csirkenyér - Body.Builder Gasztro Rovat 6. rész
Csirkepástétom gyúrós szendvicshez - Body.Builder Gasztro Rovat 35. rész
Csirkepástétom gyúrós szendvicshez - Body.Builder Gasztro Rovat 35. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....