Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2011 április kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia Bunny! Elszeretnék kezdeni proteint...

Kérdés
Szia Bunny! Elszeretnék kezdeni proteint inni, és a tanácsodat kérem, hogy melyiket ajánlod inkább, 100% whey protein professionalt vagy 100% whey isolatet?
gbn
Válasz
a 100% whey professional bármikor jó napközben, de edzés után rosszabb, mint az isolate. az isolate jobb edzés utáni tumrixnak, de rosszabb napközben, mint a sima whey. attól függ, hogy csak edzés után használod, vagy egyéb idpontokban is.
2011-04-30 19:43:50
bunny

csa bunny.az lenne a kerdesem h milyen f

Kérdés
csa bunny.az lenne a kerdesem h milyen flash lejatszot hasznalsz a bbtv videoknal?csak mert ha letudnam tolteni mennenek is
kuzdo
Válasz
a bbtv egy stream, nem lehet letölteni!
2011-04-30 19:42:00
bunny

Hello Bunny! Az orvos azt mondta hogy ré...

Kérdés
Hello Bunny! Az orvos azt mondta hogy részleges izomszakadásom van a mellizmomban. Na most ezzel mennyi időt kell várni mielőtt visszamegyek edzeni? Ha majd megint elkezdek edzeni alapos bemelegítés után folytathatom ott ahol abba hagytam vagy először kisebb súlyokkal csináljam?
toth_adam
Válasz
edzeni edzhetsz, csak nem mellett. a mellizmodnak minimum 4 hét kell!
2011-04-29 23:29:03
bunny

Háj! Sajnos még mindig nem kaptam válasz...

Kérdés
Háj! Sajnos még mindig nem kaptam választ a számomra fontos kérdésre: A Scitec tejsavó fehérje tartalmaz E200 ill. E220 jelzésű adalékot? thx még 1 szer. Bocs , hogy itt kérdezem de erre a honlapjukon sem ill. molecool-tól sem kapok választ...
begbie
Válasz
nem ém vagyok a scitec ügyfélszolgálata! 263 31 21!
2011-04-29 20:59:11
bunny

Szia Bunny Küldök két képet csak hogy ne...

Kérdés
Szia Bunny Küldök két képet csak hogy nevess egy picit hogy milyen idióták vannak Facebookon :) [link] [link]
doki1988
Válasz
kegyetlen! most eszembe is jutott, teletankolom kocsit, hátha gyorsabban megy!
2011-04-29 13:05:14
bunny

Hello Bunny.Egyik ismerősöm kérdését köz...

Kérdés
Hello Bunny.Egyik ismerősöm kérdését közvetítem neked, az előzményekről annyit hogy elég szar életmodót élt pia stb, és volt egy nagyobb gondja ebből konkrétan a mája nagyon legyengült besárgult a gyerek rendesen, de igazából az orvosok sem tudtak semmi érdemit mondani, azota eldöntötte hogy változtat a dolgokon és elkezdett edzeni rendes életet élni, a kérdése pedig az táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos lenne, mert szeretne szedni fehérjét és zsirégetőt de attol fél hogy a legyengült mája lehet nem tolerálná, neked mi a véleményed szedhet nyugodtan kiegészítőket és ha igen akkor mire kéne odafigyelnie?Köszönöm előre is a választ!
kisdé
Válasz
semmire. használjon nyugodtan kiegészítőket, de ne gasparit meg hasonló fos márkát.
2011-04-29 13:04:39
bunny

nem kéne 40centis fasz de baszki ségítsé...

Kérdés
nem kéne 40centis fasz de baszki ségítségeet kértem....xD akkor tudsz vagy nem? amúgy meg kosárhoz...és nem kérem itt a szöveget h jó az én magasságom meg így meg úgy a kosárban elsősorban a fizikum számít és utána a tehetség...persze vannak kivételek
paliii64
Válasz
általános, vagy kisegítő iskolai biológiatanár esetleg? anyu-apu? ha a válaszomból sem jöttél rá hogy lehet-e magasságot növelni, vagy sem!
2011-04-29 13:03:55
bunny

Szia! Azt szertném kérdezni hogy biceps...

Kérdés
Szia! Azt szertném kérdezni hogy bicepsz tornázása kôzben miért érzek szúró fájdalmat az alkaromban lévô érben??Am elégé duzadt is! Amindt leteszm a sújt ez az érzés elmúlik Viszonylag vékony típusú vagyok! Várom a válaszod :) Kôszônôm elôre is :)
Csabesz9287
Válasz
nem tudom, én nem értek a tornához, kérdezd meg sóbert norbit!
2011-04-29 10:02:12
bunny

Szia Bunny! Gravitációs csizmán való ...

Kérdés
Szia Bunny! Gravitációs csizmán való "lógás" vagy gravitációs állvány használata jót tenne e komoly gerincferdülésre, csigolyaelcsúszásra? A mindennapoktól hátfájás alakul ki, természetesen van mellette gyógytorna és úszás. Amennyiben hasznos (ár miatt elsősorban a gravitációs csizma jön szóba, mert bordásfal már adott), milyen sűrűn és mennyi ideig ajánlott használni? Van e valami, amire érdemes figyelni? Köszönöm!!!
l_karnitin
Válasz
nem tudom végzel-e súlyzós edzéseket. ha igen, akkor mindenképp össze kell hangolni a gyógytornával. a klasszikus szabályos gyakorlatkivitelezések nem tesznek jót neked. a lógás nem fog meggyógyítani, különösebb eredménye nem lesz de valamennyi pihenőt adhat a gerincednek. arra érdemes figyelni, hogy igen nehéz lemászni a gyakorlat végén. ha ragaszkodsz a fejjel lefelé lógáshoz akkor naponta 2-4 alkalommal maximum 5 percen át tedd ezt, de "Személy szerint én sokkal jobban preferálom a hátcsigát erre a célra. Kifejezetten kis súlyt (10-40 kg) állítsunk be, a combtámasz legyen szoros, pontos! Kb. párhuzamos nyújtott karokkal tartsuk a fogót. Húzzuk föl vállainkat egészen a fülekhez. Megtartva ezt a helyzetet hintázzunk kicsit előre-hátra, picit fordulhatunk jobbra-balra is. Hagyjuk, hogy az erőhatás állítsa meg a törzset! Koncentráljunk az összes hátizmok(nyaktól derékig), a gerincmelletti és csípőkörüli izmok ellazítására! Tartsuk meg ezt a helyzetet akár 2-3 percig. Fájdalom jelentkezése esetén azonnal le kell tenni a súlyt!! Érdemes gurtnit használni, hogy az alkarizmok feszülése ne vonja el a figyelmet a lazításról. Hosszú tud lenni az a néhány perc. Bármely edzésnapon, bármely gyakorlatok között, edzés végén érdemes rászánni azt a kis időt, de különösen mell, váll, és combnapon." (http://magazin.builder.hu/testepites/cikkek/gerincserv)
2011-04-28 23:44:22
kares

Szia! Két éve jóindulatú daganatokat tá...

Kérdés
Szia! Két éve jóindulatú daganatokat távolítottak el a mellemből. Az orvosok ekkor azt tanácsolták, hogy 2-5 kg-nál nehezebb súlyt ne emeljek. (A mai napig vannak panaszaim.) De ennek függvényében mégis szeretném valamilyen módon a felső testemet is formálni. Tudnál-e nekem erre tekintettel valamilyen gyakorlatot ajánlani? Köszönöm a válaszod.
honey0130
Válasz
ez bonyolultabb ügy, személyes találkozás, vizsgálat nélkül felelősségteljesen nem lehet erre válaszolni. gyógytornásszal kellene konzultálnod, akár néhány alkalommal tornáznod és figyelned a diktált gyakorlatokat majd megpróbálni hasonlókat kivitelezni a teremben, mindenképp magas ismétlésszámot preferálva.
2011-04-28 23:30:52
kares

Hello Bunny! Kb. 1,5 hónapja fájdalmat ...

Kérdés
Hello Bunny! Kb. 1,5 hónapja fájdalmat érzek edzés közben a könyökömben a tricepszgyakorlatok és fekvenyomás során, amikor megfeszül az izom a gyakorlat végpontjában. Neten utánanéztem, és az ott leírtak alapján vszínűleg megrándult a tricepszem, ami aztán be is igazolódott, mivel az eredésnél is fáj már nyomásra is, és visszaemlékezve, súllyal való tolódzkodásnál nem bírtam kinyomni magam az utolsó ismétlésnél, és le kellett "ugranom", ami picit szerencsétlenül sikerült. Tudom, hogy a megoldás az, hogy pihenjek, de sajnos ezt most nem tehetem meg, mivel fekvenyomó versenyre készülök. És az egészben az a vicc, h szűknyomásban kb. ugyan olyan erős vagyok, mint fekvenyomásban. Vszínűleg elnézek még az ortopédiára is, de félek az orvosok hozzáállásától. Eddig kentem mindenféle természetes gyulladáscsökkentő krémmel, még ilyen fájdalomcsillapító tapaszt is használtam rá, amik enyhítettek is, de teljesen nem oldották meg a problémát (gondolom azért is, mert mélyen van az eredés, és oda nehéz hatóanyagot bejuttatni). A segítségedet szeretném kérni, hogy esetleg van-e vmi más megoldás erre. Köszönöm válaszod!
CRD_700644
Válasz
próbálkozz szájon át szedhető gyulladáscsökkentővel. mellesleg nem tudom mit vársz annak tükrében, hogy "Tudom, hogy a megoldás az, hogy pihenjek, de sajnos ezt most nem tehetem meg..."
2011-04-28 23:24:37
kares

Szia Bunny! Pár hete bizonyos bicepszgya...

Kérdés
Szia Bunny! Pár hete bizonyos bicepszgyakorlatoknál (kalapács, illetve 2kezes fordított) amikor leengedem a súlyt a mozgás végén, amikor kinyúlik a jobb karom szúró fájdalmat érzek valahol az alkarom és a bicepszem között a hajlatban. Csak a jobb karomban leengedésnél. Olyan érzés, mintha valamik elpattannának egymáson. Izmok vagy nem is tudom. Korábban nem volt ilyen, bár a kalapácsbicepszet kb. 1 hónapja tettem bele az edzéstervembe. (A fájdalom az első pár alkalommal még nem jelentkezett). Van ötleted mitől lehet? (rendesen átnyújtom és ugyanúgy beszúr ha próbálkozom)
djpbcha
Válasz
kiábrándítalak: a kalapácsizé nem igazán bicepszgyakorlat, a fordított izéről nem is beszélve, csak bizonyos edzéselméleti pontatlanságok miatt így került be a köztudatba és sajnos így maradt. mivel ezek nélkül megedzhető a bicepsz inkább nem kezdek el találgatni, hogy mi lehet az általad leírt jelenség. ne csináld ezeket és kész.
2011-04-28 23:23:32
kares

Szeretnék magasságba nőni és szerinted e...

Kérdés
Szeretnék magasságba nőni és szerinted ezek közül melyik segíti elő a legjobban a növekedést???: secretagogue citrom, Hemogex, GHenerate+I-GH100c, Hemotropin vagy ezek igazából nem is magasságra növesztenek??és segíts megtalálni a legjobbat előre is köszönöm:)))
paliii64
Válasz
nem a magasságoddal van neked baj, hanem az agyaddal, de azzal nem kicsit. két méter akarsz lenni, hülyegyerek? minek? 40 centis fasz nem kéne?
2011-04-28 23:08:27
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy a fehérjét(100% whey protein professional) tejjel, vagy vízzel igyam meg? A BBTV-ben mondtad, hogy vízzel, tejet igyanak a kiscicák, de a dobozra is az van írva, hogy tejjel, vagy vízben. Most akkor miben oldjam, vagy teljesen mindegy?
monsterenergycitromailhu
Válasz
2 évig érlelt 100% lófaszlében idd meg, hülye!
2011-04-28 23:05:57
bunny

szia bunny. a kérdésem az étkezéssel kap...

Kérdés
szia bunny. a kérdésem az étkezéssel kapcsolatos. Valamelyik BB TV ben láttam, nem tudom pontosan ki mondta, azt hiszem Bodó Imi, hogy neki gyakorlatilag a tömegnöveléskor az étkezés azt jelenti hogy minden "szar kaját" bezabál. a kérdésem az lenne, hogy ennek mi a gyakorlati haszna? válaszodat előre is köszönöm!
gopro
Válasz
jól el lehet hízni tőle. de valszeg félrehallotad.
2011-04-28 20:13:30
bunny

Szia Bunny! A kisebb izmok erejét (gondo

Kérdés
Szia Bunny! A kisebb izmok erejét (gondolok itt a bicepszre) hogyan lehet növelni? Milyen ismétlésszámban kell dolgozni?
grievous64
Válasz
ugyanúgy, mint a nagyobbakét, de nem nagyon van szükség ilyesmire. eleve célzottan egy adott izom erejét nem szokás növelni, még akkor sem, ha valakinek az aheppje hogy erős fülcimpamozgató izmot akar.
2011-04-28 20:13:05
bunny

ÁVE Cézárok és Cézárinák! Két kérdésem l...

Kérdés
ÁVE Cézárok és Cézárinák! Két kérdésem lenne a legnagyobb tisztelettel. 1. Sok helyen olvastam, és a bb.tv-t is megnéztem (Bunny és Karesz a vállízületről), hogy a nyak mögül nyomás veszélyes a vállízületre, a váll helyzete miatt, és emiatt jobban ajánlanátok az egykezesekkel, vagy a mellről nyomást. De nekem mégis ez hoz viszonylag nagy eredményt, és az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy vmilyen ízületvédő segítene-e? (gyakorlatot szabályosan hajtom végre, kb. 90-os szög a karokkal, és nem húzom hátra a könyököt, próbálom egy vonalban tartani a vállal). (Ezt a gyakorlatot láttam Kiss Jenőnél, és Zsoltnál is, és ha minden igaz Zsolt mondta is, hogy volt vmi a vállával, ezért különösen figyel a bemelegítésre is. 2. Láttam a bb-tv egyik adásából, amikor az egyik erőemelő beszélt az edzéséről, hogy kis ismétlésszámban (1-4), és nagy súlyokkal edz, és az nem feltétlen az izom szépségét, nagyságát fokozza, hanem az erejét. Ezt Kiss Jenő is mondta, amikor a melledzésről beszélt (sárga pólóban). Ez valóban igaz? Mert az egyik haverom szerint nem feltétlen.
akhalosz
Válasz
1. az ízületvédő nem segít a direkt izületgyilkoláson. ha a tied bírja, akkor szerencséd van. 2. aklacsony ismétlésszámmal nem lehet izolálni egy izmot, tehát a mozdulahoz szükséges össze segédizom dolgozik, növelve az összesített erőt, miközben akár a látszólagos célizom aig kap terhelést, ergo nem fejlődik.
2011-04-28 20:07:06
bunny

Hello Bunny! Segítséget ill tanácsot sz...

Kérdés
Hello Bunny! Segítséget ill tanácsot szeretnék tőled kérni. 1,5 hónapja kezdtem el edzeni természetesen az első héten már vettem 1 volumass 35 ill ezután 1 jumbot amit napi 3x fél adaggal iszom is. Az lenne a kérdésem hogy ezen kívül mi az amit érdemes megvenni, szedni a kezdeti gyors növekedés érdekében. Rengeteg jó dolgot találtam a scitec katalógusban csak nemtudom hogy igazán melyiknek van értelme a kezdeti időszakban. Azt sikerült már letisztáznom hogy kreatin kúrán még legalább fél évig nem szükséges gondolkoznom. Amiben viszon a tanácsodat kérném: D-Test, G-Bomb, BCAA Xpress Hogy mi mire való azzal nagyjából tisztában vagyok, igazából arra lennék kiváncsi hogy a tömegnövelő melett melyiket érdemes még szedni 1,5 hónap kondi után? Vagy maradjak még most csak a Jumbonál?
nyker
Válasz
sem "kezdeti gyors növekedés", sem gyors növekedés nincs. nem a taáplálékkiegészítők tömésével kellene fogalkoznod, hanem a megfellő táplálkozással. az izmokat nem lehet megvenni!
2011-04-28 14:50:50
bunny

FIGYELEM!

Kérdés
FIGYELEM!
Válasz
elöször is: olvassa el mindenki, elég tanulságos főleg a zöldségek viszinylatában: [link]

más: tudományos kísérletet végzünk , ezért kérek mindenkit, szavazzon a főoldalon található "ki a legnagyobb király?" szavazáson!
2011-04-28 14:47:50
bunny

Üdv! Tudom, nem üzenetküldő szolgáltatás...

Kérdés
Üdv! Tudom, nem üzenetküldő szolgáltatás, de a távoli apukának javasolnám, hogy első körben csináltasson egy apasági tesztet, hátha! Nehogy úgy járjon, mint a David Duchovni a califorgiában, hogy néger gyereke született :D :D
pepperoni
Válasz
nem hülyeség, de jobb ez utólag, amikor látszik hogy nem hasonlít.
2011-04-28 10:08:44
bunny

Szia Bunny! A kérdésem a következő: Váll...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem a következő: Válledzésnél, szabad súlyos oldalemeléskor iszonyatosan fáj a bal csuklóm és mára ott tartok, hogy már képtelen vagyok csinálni, helyette kábeles oldalemelést végzek és egy hasonló mozgást imitáló gépen vállazom. 1: Kihagyhatom továbbra is ezt a gyakorlatot? Mert a vállamat ugyanúgy érzem, mint az oldalemeléstől. 2: Lehet-e kezdeni valamit genetikusan szar ízülettel? (gondolom erre már nem jók az ízületvédő tápkiegek)
dkiraly0821
Válasz
először alaposan nézd meg a tükörben, hogy a kábeles oldalemelést pontosan milyen tartásban és síkon végzed, hogyan áll a csuklód...majd próbáld leutánozni kicsi szabadsúllyal. ha nem ok, akkor ki kell hagynod a gyakorlatot. alapszabály, hogy nem csinálunk olyat ami fáj. ha kábellel is ugyanúgy meg tudod edzeni akkor különösen nincs miért aggódnod. a "genetikusan szar ízület" számomra nem értelmezhető.
2011-04-28 00:14:32
kares

Tiszteletem! Azt szeretném kérdezni, hog...

Kérdés
Tiszteletem! Azt szeretném kérdezni, hogy miképp kell eddzeni az alkaromat (milyen ismétlésszámmal pl.) ahhoz, hogy az ereje növekedjen, mert nagyobbat nem akarod, de erősebbet igen. Bocsánat, ha esetleg hülyeséget kérdeztem! Köszönöm!
grievous64
Válasz
a két, alkaron elhelyezkedő izomcsoport elsődleges funkciói az ujjak hajlítása így a fogás és az ujjak nyújtása. gondolom neked a fogás erősítése a lényeg, tehát súlytartások, cipelések amire szükséged van.
2011-04-28 00:03:13
kares

Szia Bunny! Azért írok, mert nem bíro...

Kérdés
Szia Bunny! Azért írok, mert nem bírom lenyelni a nagyobb gyógyszereket/vitaminokat, gyanítom pszichés eredetű a dolog, pláne mióta megakadt a torkomon és azt hittem, meghalok. Ötezer darabban beszedni viszont ugyanannyira szar és kínlódás, ezért azt szeretném kérdezni, hogy ha mondjuk porrátöröm és ráiszok, az nem baj? Csak azért kérdezem, mert én úgy tudom, hogy elvileg ezeknek az lenne a lényege, hogy késleltetve szívódjanak fel és ne egyszerre, hogy ne legyen egyszerre sok "felesleg", amit aztán jól kihugyoz az ember. Nyilván egy tabletta/kapszula hosszabb ideig oldódik, mint mondjuk bármilyen por formában a gyomorba juttatott vitamin. Ha a logikám teljesen szar és hülyeséget kérdeztem, bocsi.
ribizlicukor
Válasz
az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha szarni nem tudnál pszichés alapon? jönne a nagy kolbászka, te meg beparáznál, hogy nem fér ki, ezért a valagadon ugrálva próbálnád összetörni. szerintem a kedvünkért vedd fel videóra. és ne nézz annyi tv reklámot a késlelteve felszívódó faszságokról. persze nem haragszom, nem az én fiam vagy, hogy agyonverjelek!
2011-04-27 23:50:57
bunny

Szervusz Bunny! Miután annyi nehéz életű...

Kérdés
Szervusz Bunny! Miután annyi nehéz életű ember ír a rovatba, pl. az elcsúszott felső hasi két kockások, az asszimetrikus mellűek, a fos ízű a fehérjém, nem oldódik mit csináljak , meg a "faszom fogja elolvasni az alapismereteket, mert az vagy 6 oldal" emberek, szóval küldenék nekik egy videót hogy megnyugtassam őket, élnek olyanok a világban akik majdnem olyan kurva nagy problémákkal küszködnek mint ők: [link] Üdv.: Dávid
D4v1ds0n
Válasz
én ezeknek lófaszt küldenék a seggükbe, a manóhangú csávó úgyis csak az értelmeseket érdekli. ha torrent lenne, persze jönnének a parasztok, hogy mikor lesz felirat?
2011-04-27 23:20:15
bunny

Szia.Március közepén szívizomgyulladásom...

Kérdés
Szia.Március közepén szívizomgyulladásom lett, 49%on működött a szívem.Április elején ez 70% volt már.Azt mondta az orvos hogy nyáron már talán kezdhetem szoktatni.Remélem már június közepén.Kérdésem az lenne hogy kb mennyire megy fel a pulzusom egy edzésen.Alapból normális 70 körül van, az edzéseken 1 perc alatt van a pihenőidőm.A kérdésem hogy kb mettől meddig mozog a pulzus egy edzés alatt.Talán ezt nehéz lehet így megmondani, de sokat segítene ha kb tudnád.Például egy focizásnál meg futkosásnál 160 meg fölötte is úgy tudom.Szóval kb egy testépítő edzésen ez milyen ha alapból normális 70 körül.És hogy hogy kezdjem szoktatni. Köszi Ádám
kapitanyadam
Válasz
nehéz súlyzós edzésnáél simán elérheted a 200-as pulzusszámot, de persze ez még odébb van. az átmozgató az nem vészes ilyen szempontból sem, nem hiszem, hogy a futkosás szintjénél magasabb lenne, ráadásul rövidebb ideig.
2011-04-27 23:16:19
bunny

Üdv Bunny! Végigolvastam mindent, ami a...

Kérdés
Üdv Bunny! Végigolvastam mindent, ami az ellen kell, hogy átváltozzak elmeroggyantból félnormál emberré. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a kezdő átmozgató edzésről mikor térjek át az osztorra. Elég nagy az intervallum, ami meg van adva és nem tudom mi lenne a célszerű. Hogy döntsem el, hogy mostmár ideje lenne?
zamar
Válasz
az alapismeretek természetesen nagyon általános, ezért van nagy intervallum. van akinek sosem kéne átváltani, de 12 hét általában elég. énis 12 hétig csináltam most.
2011-04-27 23:15:06
bunny

Szia Bunny! csupán annyi kérdésem lenne ...

Kérdés
Szia Bunny! csupán annyi kérdésem lenne hogy diétába belefér e a tonhal amit faszán lemosok ettől az ipari fos olajtól és megeszem lenmagolajjal,valamint a sovány túró okés e?(mert olvastam valahol hogy a kazein lassítja az anyagcserét). Válaszod előre is köszi! Peti
elpé88
Válasz
jóhogy belefér!
2011-04-27 23:14:09
bunny

Szia Bunny!Diétás étrendemet tervezgette...

Kérdés
Szia Bunny!Diétás étrendemet tervezgettem egy úriemberrel(aki elvileg nagyon otthon van a szakmában)azt mondta hogy nem kell más mint napi 1 zacskó pufirizs+ napi 5*100gr. zabpehely, amelyhez minden adaghoz 20gr. tejsavó fehérje párosul és végül napi 2*200gramm csirkemell(párolva) zöldséggel elvileg ez napi 8-900 ft(a fehérje tápl.kieget nem számolva)Kérdésem:lehetséges hogy ez működik?Nem sok ez a CH(elvile 350 gr.+180gr. fehérje) Kérlek segíts előre is köszönöm! üdv.
adam121
Válasz
mondhatnám hogy szerintem is sok ennyi ch, de hát fingom sincs hány kiló vagy. napi 5 turmix jó ötlet, kiváncsi vagyok hány nap múlva fogsz fosni!
2011-04-27 23:13:33
bunny

Szia Bunny, segítségedet/véleményedet...

Kérdés
Szia Bunny, segítségedet/véleményedet kérném, ugyanis fekvenyomás felső szakaszában, a kiakasztás előtti ponton komolyan "végighúz" a karom, felkarban mélyen.Szinte a csontnál. Illetve amikor visszateszem a rudat és elengedném, szintén. Jól érzem, hogy túlerőltetés és csonthártyagyulladás? Megoldás? Pihentetés és/vagy minimális súlyok? Valami tápkieg esetleg?
semtexadam
Válasz
én inkább a könyök tájékán kezdenék el kutakodni. golfkönyök, kiterjedtebb gyulladás...jó sok c vitamintól biztosan nem lesz bajod.
2011-04-27 23:10:52
kares

Az előbb küldtem egy levelet, ne haragud...

Kérdés
Az előbb küldtem egy levelet, ne haragudj de ha már itt vagyok megkérdezném ezt a dolgot is. Tudom, nem vagy orvos, de tanácsot talán tudnál adni. Rettenetesen kattog a vállam bemelegítésnél, karkörzésnél, vállkörzésnél, és most, hogy elkezdtem intenzíven edzeni (fekvő, tolóc, húzóc mindenféle varriációi) elkezdett nyilalni a vállam. Ha egyenesen előre, vagy oldalra felemelem a kezem, írtózatosan nyilal. Szerintem itt valami nem smakkol. Sokak a csuklójukra panaszkodnak, hálisten nekem semmi bajom vele, de a vállam nagyon ócskának bizonyul. Hogy edzek úgy, hogy ne legyen fatális sérülés belőle? Ne haragudj a dupla levélért :]
kakter
Válasz
az alapos(!!!) bemelegítés nagyon fontos. próbáld ki erre a célra az ellipszis trénert, használj melegítőkrémet és olvasd el az ízületi kattogásról szóló cikkemet: [link]
2011-04-27 19:50:35
kares

Hello Bunny! Hétfői melledzésen nehezebb...

Kérdés
Hello Bunny! Hétfői melledzésen nehezebb súllyal csináltam a fekve nyomást. Az egész edzésen nagyon feszült. Azóta a jobboldali mellizmom terhelésre fáj (szúró érzés). Szerinted mi van az izmommal? Mit javasolnál?
toth_adam
Válasz
semmi, meghúzódott.
2011-04-27 19:19:57
bunny

Hello. Lenne egy kérdésem én egy kicsit ...

Kérdés
Hello. Lenne egy kérdésem én egy kicsit túlsúlyos vagyok de ezen változtatni szeretnék már egy éve fogyókurázok le is adtam nagyon sok felesleget de sajnos az izom tömegemből is vesztettem valószínű rossz diéta miatt. Most elhatároztam magam hogy ellkéne kezdenem edzeni hogy egy kicsit izmosodjak is. De sajnos nem tudom hogy milyen készítményeket szedjek az edzés mellé hogy valami hatása is legyen az edzésnek jó persze tudom ha nem szedek semmit akkor is van hatása de a gyorsabb fejlődés érdekében mindenhol azt látom hogy a ilyen olyan táplálék kiegészítőket kell szedni.De attól tartók hogy ezektől elkezdenék újra hízni és én izmosodni szeretnék.Esetleg tudsz e ajánlani valami olyan készítményt ami gyorsítja az izmosodást? Amugy fiú vagyok 176cm és 70 kg.
vitamin11
Válasz
igen, a hiperturbó izomgyorsítót, az alapismeretek rovatban lehet megrendelni!
2011-04-27 19:11:05
bunny

szia Bunny! szerinted mehet minden étkez

Kérdés
szia Bunny! szerinted mehet minden étkezésbe 10-15g lenmagolaj?Természetesen tömegelésnél vagy ez nagyban rontja az étel emészthetőségét?
tylerdurden
Válasz
a telítetlen szír vajon miért rontaná az étel emészthetőségét? nem kell megenni hozzá az üveget is!
2011-04-27 19:10:04
bunny

Szia Bunny! Fekve nyomást piramis elv...

Kérdés
Szia Bunny! Fekve nyomást piramis elven szoktam csinálni, de úgy nem tudok a végén akkora súllyal edzeni mint amekkorára képes lennék mert addigra elfáradok, a kérdésem az lenne hogy jó ötlet-e hogy az egyik héten piramis elvan 1x15; 1x12; 1x10; 1x8, másik héten pedig mondjuk 3x10-et nyomnák olyan súllyal amiből 10 megy max? Üdv Krix
krix20
Válasz
rakj fel 200 kilót, nyomj 3x10-et és gondolkodj, hogy ez jó ötlet-e?
2011-04-27 19:09:29
bunny

Szia Bunny! Egy Muscular Development mag...

Kérdés
Szia Bunny! Egy Muscular Development magazinban Markus Rühlnek tették fel azt a kérdést, hogyha 2 izomcsoportot edzel egy napon, akkor az első izomnak mennyire megy a kárára, hogy csak akkor kapja meg a fehérjét a turmixból, amikor a másodikkal is végeztél? Mennyire hülyeség az, hogy végzek a mellel, megiszom a turmix(fehérje,dextróz,gluta) felét, majd visszamegyek tricepszezni, és a végén megiszom a másik felét? Markus azt válaszolta, hogy abszolút jó ötletnek hangzik, és most én is nagyon elgondolkoztam rajta, hiszen hiába durran be mostanában remekül a mellem, még is elmarad a várt fejlődés. De mielőtt kipróbálom, mindenképpen szeretném hallani a véleményedet! köszönöm.
prolego
Válasz
kellemes okádást kivánok, észlény!
2011-04-27 19:08:55
bunny

Hello.Azt olvastam hogy ha izomtomeget s...

Kérdés
Hello.Azt olvastam hogy ha izomtomeget szeretnenk szerezni GARANTALTAN akkor 1 KG testsulyunkra 3 gram protein kell naponta.Szoval ha en 100KG vagyok akkor naponta 300 grammnyi proteint kell bevinnem? Egyet ertesz ezzel?Koszi....
creatin999
Válasz
nem!
2011-04-27 14:38:20
bunny

Szia Bunny! Tegnap volt egy hasonló kérd...

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap volt egy hasonló kérdés de nekem kicsit más. 1 éve kezdtem újra az edzést egész szépen fejlődök kivéve mellben. Sajnos 2szer is vállficamom volt és a másodiknél a eltört a kulcscsontom is ami nem tökéletesen forrt össze.(a szalagjaim úgyahogy rendberakták) A gondom az, hogy a rosszul összeforrt csont miatt néhány gyakorlattal problémám van, ami nagyon zavaró a fekvenyomás.(Nem fáj vagy ilyesmi egyszerűen más úton közlekedik a vállam mint ami a gyakorlathoz kellene) Tárogatni szoktam és áthúzásokat csinálni viszont elég gyengén fejlődök. Tudnál-e segíteni, hogy hogyan orvosoljam ezt a problémát esetleg milyen gyakorlatokkal tudnék jobban fejlődni.(A kulccsontomat emiatt nem szeretném megműttetni mert ezen kívül nincs vele sok bajom)
mefisztocska
Válasz
végezd kézisúlyzókkal a fekvenyomást. mehet 30 fok és 45 fok is ugyanígy ha nem fáj. gépet is használhatsz ha van olyan amelyiknél a két fogó egymástól függetlenül képes mozogni. amennyiben ez sem elég végezheted felváltva a jobb és bal oldali mellizom edzését. javaslom a magas ismétlésszámot, és a mozgáspálya variálását akár edzésenként(ne mindig ugyanabban a síkban mozogjon a súlyzó). ne fájjon!
2011-04-27 12:34:44
kares

Szia! Szeretnék egy kis segítséget kérn...

Kérdés
Szia! Szeretnék egy kis segítséget kérni tőled! November 19én műtöttek komplett elülső keresztszalag szakadással, és jövőhéttől kezdhetem (kezdhetem? lófaszt! KÖTELEZŐ!!) a konditermi edzést, persze először óvatosan, majd szép folyamatosan belelendülve. Sajnos az eddigi rehab alatt rásérültem, nagyon komolyan, így ha vissza akarok térni a focipályára, akkor extrém combizomra lesz szükségem. A lényeg hogy a combizom belső felét kell extrém, már-már ocsmány módon "túlnöveszteni" a a quadriceps többi izmához képest. Van-e rá megoldás, esetleg konkrét gyakorlat, esetleg valami személyes tanács? Lehetőleg olyan mozdulat sor kell, amely a térdet nem "fordítja ki", a szalag beépülési ideje ugyanis 8 hónap! Válaszod köszönöm, minden jót, szépet!
pazo
Válasz
nem ocsmány módon túlnövesztett, hanem különösen erős quadrira és azon belül vastus medialisra van szükséged. a következőket teheted: 1. nagyon koncentrálj a cálterületre 2. térdnyújtás, lábtolás magas ismétlésszámmal 3. javaslom az alábbi oldalt, sok hasznos gyakorlatot tartalmaz [link]
2011-04-27 12:33:12
kares

Helló Bunny!Egy olyan problémám van,hogy...

Kérdés
Helló Bunny!Egy olyan problémám van,hogy kurvára vékonyak a lábaim a felsőtestemhez képes!:S Sajnos amikor kb 2 éve elkezdtem kondizni, nem fektettem elég figyelmet a combok/vádlik edzésére,és igencsak ,,le van maradva"a felsőtestem fejlettségétől(az alkarom nagyobb,mint a vádlim:D)És van olyan érzésem,hogy a pipaszárjaim miatt nem megy fel a mérleg 76kg fölé,pedig 187 centi vagyok bassza meg!:S Szerinted van ebben valami,hogy most már ideje lenne combra is edzeni,különben marad a pehelysúlyom??:D Előre is köszi!
MESZY20
Válasz
ne egészen értem, mit szeretnél? mondjam azt hogy á' nem kell edzeni lábra, végülis csak a tested fele, vagy mondjam hogy eddzél lábra, mert ezt nagy ész lenne amúgy kitalálni?
2011-04-27 12:18:39
bunny

Hello Bunny! Nekem egy egészségügyi k...

Kérdés
Hello Bunny! Nekem egy egészségügyi kérdésem lenne!Tudom hogy nem vagy doki de azért remélem tudsz tanácsot adni. Na szóval az van, hogy nyitott gerincem van(tudom hogy ez nem egy ritka betegség és nem is súlyos) és a derekam elég sokat fáj, de nem szeretném abbahagyni a gyúrást mert elég szépen fejlődök és sok mindent beleöltem már! Ha tudsz javasolni valamit azt megköszönném.Segítséged előre is köszönöm!
anonyym
Válasz
mivel írod, hogy fejlődsz feltételezem neked is a legenyhébb fokozattal van dolgod akárcsak nekem, tehát a csigolyaív nem záródott de a többi gerincalkotó rendben van. ebben az esetben az érintett gerincszakasz mobilitását fenntartva és a gerinc melletti izmokat megfelelő nyújtottságban tartva az edzés folytatható. ezzel kapcsolatban olvasd el a porckorongsérvről szóló cikkemet! a vége felé leírt nyújtás helyesen és rendszeresen kivitelezve, erősítéssel együtt sokat fog segíteni. [link]
2011-04-27 10:51:50
kares

Szia bunny, egy fura kérdésem lenne. Leh...

Kérdés
Szia bunny, egy fura kérdésem lenne. Lehet marhaság de úgy érzem nem elég a diétában a séta. Régebben mikor marha dagadtról fogytam le 1 órás séta után 140 körül volt a pulzusom. Most ilyen 5-7 km/h sétával 100 felé sem tudom vinni. Persze mást is sportolok mellette, ezért javult ennyit az edzettségi szintem. Szerinted ilyenkor már lehet kocogni ill. lassabban futni és így is minimalizálhatom az izomvesztést? Előre is köszi, Gábor.
gbr93
Válasz
igen!
2011-04-26 23:56:35
bunny

Hello Bunny! Lenne egy kérdésem. 3 hó...

Kérdés
Hello Bunny! Lenne egy kérdésem. 3 hónapja kezdtem az edzést, ezen oldal segítségével. Azt írjátok, h nagy combokat guggolással lehet elérni. Csinálom is rendszeresen a leírtak alapján, de az én combom egyre vékonyabb lesz. Mit tanácsolsz? Nagyobb súllyal kevesebb ismétlés szám?
andyka92
Válasz
talán egyél is valamit néha!
2011-04-26 23:56:12
bunny

Szia Bunny! Édesapám kettes típusú cukor...

Kérdés
Szia Bunny! Édesapám kettes típusú cukorbetegségben szenved, kb 10éve,amióta elkezdtem foglalkozni komolyabban a testépítéssel rávettem a helyes táplálkozásra, ami sokat javított a cukrán, de az orvos így is át akarja tenni a gyógyszerről az inzulinra, ha nem lesz még jobb a cukra. Opti-slint szeretnék neki venni, és ebben szeretném kikérni a tanácsodat, hogy jó ötlet-e?
fenomen
Válasz
nagyon is jó ötlet! használjatok króm pikolinátot minden szénhdrátos étkezéshez és vidd le erősen a ch-t, nem fog keleni inzulin.
2011-04-26 23:55:30
bunny

Hello. Új vagyok még és nem merek belevá

Kérdés
Hello. Új vagyok még és nem merek belevágni míg nem tudom biztosra, hogy hány éves kortól lehet és ajánlod a gyúrást ?
lorder
Válasz
én ne nem merek válaszolni, mert nem tudom hány éves vagy és félek hogy megállsz a fejlődésben az információtól.
2011-04-26 23:54:08
bunny

Szia Bunny!a régi nagyokról szóló cikkrő...

Kérdés
Szia Bunny!a régi nagyokról szóló cikkről írok illetve kérdezek.Először is Arnoldról már írtatok fél éve h jó formában van ismét ezek a képek még mielőtt újra elkezdett edzeni akkor készültek amik a mostani cikkben vannak.Lou is tök jó formát tart ezt te is mondtad a mr.o összefoglalóban.Te írtad ezt a cikket?Ha nem akkor mi a véleményed erről amit most írtam?Illetve hogy lehet itt neked képet küldeni az edzőválaszolban?Köszönöm ha válaszolsz szia!
the_returner
Válasz
lou tök jó formát tart, de meg sem közelíti a régit. arnold nem. az izom múlandó, ezt el kell fogadni, erről szól a cikk.
2011-04-26 18:32:43
bunny

szia bunny, nincs kérdésem, csak egy é...

Kérdés
szia bunny, nincs kérdésem, csak egy észrevételemet szeretném leírni. akárkinek akármilyen baja van amit orvosnak kell kezelnie, soha nem hallottam még hogy az orvos adott volna vitamint a betegnek. mindig csak a gyógyszer. én nem azt mondom hogy nem kell gyógyszer de szerintem ha pl egy beteg a kórházba fekszik az egyik vénájában valami gyógyszerrel és ez mellet még kapna nagy dózis vitamint és ásványi anyagot, és talán még glutamint is, szerintem az orvos lepődne meg legjobban a változáson. egy másik amikor nekem volt egy szakállas agámám és beteg volt, elvittem állatkorházba és rögtön adtak neki kurva sok vitamint és jobban lett, pedig azt se tudták igazán mi a baja. csak ennyit szerettem volna, köszi
kuluk
Válasz
ez nem egészen így van. ugyan nem hallasz róla, de amikor nagyon nagy baj van, akkor adnak infúzióban vitaminokat és aminosavakat, épp annyit, hogy túlélje a beteg.
2011-04-26 18:31:30
bunny

Bunny te már indultál valaha testépítő v

Kérdés
Bunny te már indultál valaha testépítő versenyen, mint versenyző?
egno
Válasz
volt ilyen tervem régen, de megjött az eszem.
2011-04-26 18:30:39
bunny

Szia Bunny! 19 éves vagyok. 2 hónapja...

Kérdés
Szia Bunny! 19 éves vagyok. 2 hónapja diétázok, ugyanis életem első testépítő versenyére készülök, ami 2 hét múlva lesz. A fehérje bevitelem 3 g/testsúlykilogramm, a szénhidrát pedig már nagyon alacsony. Táplálék kiegészítők: napi 3 adag bcaa xpress, 2 adag fehérje isolatum, 1 adag glutamin, és zsírégetőnek yohimbe. Ma többen észrevették, hogy sárga a szemem ( én nem látom magamon ). Utánanéztem és azt olvastam, hogy a máj túlterhelése okozza. Teljesen tiszta vagyok dopping szempontjából, soha nem szedtem semmi doppingszert. 2 hét múlva lesz a verseny és nem tudom mit tegyek. Sok energiát belefektettem és nagyon szeretnék indulni, de az egészségem fontosabb. Te mit tennél a helyemben? Köszönöm szépen a válaszod!
Cortez777
Válasz
semmit. vegyél vissza a fehérjéből 2g-ra, ennyi. de szerintme valamit benéztek.
2011-04-26 14:04:45
bunny

hali Régebben csináltam a Guggolást láb...

Kérdés
hali Régebben csináltam a Guggolást lábra,de azóta szokott fájni a térdem ezért nemtudom azt csinálni . Milyen tornát javasolsz ami esetleg megkíméli?Jobban ha tudnál egykezes vagy kétkezes sulyzós gyakorlatot mondani..köszi
Djkid
Válasz
2011-04-26 13:44:18
bunny

Szia Bunny, annyi csak, hogy idén tén

Kérdés
Szia Bunny, annyi csak, hogy idén tényleg elmarad a tabi testépítő kupa? Sehol semmi infó róla.
semtexadam
Válasz
mivel szövetségi szarságokkal nem foglakozom, gőzöm sincs.
2011-04-26 13:43:48
bunny

Szia Bunny! Vladár Tamás hány éve

Kérdés
Szia Bunny! Vladár Tamás hány éves?
dortmund
Válasz
nálam jóval fiatalabb, az biztos!
2011-04-26 13:39:02
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy a ...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy a hasizom edzésére miért magas ismétlésszámot szoktak megadni, miért nem a szokásos alacsonyat mint más izmoknál?
gbn
Válasz
ugyanannyit szoktak megadni, mint más izomra, már ha elvonakoztatunk a 6-8-as ősi, primkó modszerektől. kivéve amikor hülyék oltanak másokat hogy sok ismétléstől leég a zsír.
2011-04-26 13:37:45
bunny

A (...) mikor indul? Ha jól gondolom akk

Kérdés
A (...) mikor indul? Ha jól gondolom akkor a tiétek lesz?!
Gajda
Válasz
titok!
2011-04-26 13:36:43
bunny

Szeva! 1 héttel ezelőtt elkaptam egy hán...

Kérdés
Szeva! 1 héttel ezelőtt elkaptam egy hányásos hasmenéses nyavaját amiből 2nap alatt sikeresen kilábaltam, viszont azóta egyszerűen nem tudok enni.Idáig kajáltam rendesen most viszont egy falat sem megy le a torkomon. érzem hogy éhes vagyok de akkor sem tudok rendesen enni csak pár falatot...Van esetleg valami ötlet hogy ez mitől lehet és mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is a választ!
riccoo
Válasz
2011-04-26 13:35:42
bunny

helló! az lenne a kérdésem hogy én mo...

Kérdés
helló! az lenne a kérdésem hogy én most kezdtem el gyurni és vettem 1 csomag nitro gain-t és igazábol azt kéne tudnom hogyan és mikor igyam edzés előtt vagy edzés után hatásosabb?
NesKan
Válasz
ha majd egyszer ha ráérek (2086 körül), megnézem, mi a faszom az a nitro gain és küldök dísztáviratot az összes parasztnak, aki nem olvasta el a szabályzatot.
2011-04-26 13:34:49
bunny

Hali! 17 éves vagyok, 192cm, 80kg Regg

Kérdés
Hali! 17 éves vagyok, 192cm, 80kg Reggel egy adag Jumbo, edzés előtt PH-x, edzés után Jumbo + PH-x Ez így rendben van? A választ előre is köszi!
Thunderball
Válasz
mihez képest?
2011-04-26 13:32:23
bunny

Szia Bunny! Már végzem egy jó ideje e...

Kérdés
Szia Bunny! Már végzem egy jó ideje ezt a csukló behúzást és csukló felhúzást de nem igazán látom eredményét. Erős fogást szeretnék és persze alkar izom növekedést. Van ez a Wrist Roller eszköz ami állítólag a legjobb. Szerinted megéri azt meg venni vagy az előbb leírt csukló edzés meg fogja hozni az eredményét ( mert mikor csinálom ugye 20-30-as ismétléssel akkor eléggé be szokott durranni az alkarom, de annyira hogy a rudat alig bírom letenni) ?
krix20
Válasz
a wrist roller biztosan jobb a csuklóbehúzásnál, mert az szart sem ér. ez legalább miniműlisan hasonlít arra a funcióra, amit az alkarjaid végeznek. az akarokkal ugyanis fogunk, nem a csuklót hajlítjuk, csukló hajlítástól nem lesz vastagabb. (kivéve a szerecséseknek)
2011-04-26 13:32:02
bunny

Hello Bunny! Az egy napodat bemutató ...

Kérdés
Hello Bunny! Az egy napodat bemutató BB TV epizódban felkelés után csak iszol (és kidobod a nőt :D), utána pedig mész 1 óra aerob gyaloglásra. Miután hazaértél, eszel. Reggel mielőbb meg kell fordítani a katabolizmust, olvasom sok helyen. Ez az 1 óra aerob belefér előtte? Szemmel láthatóan fejlődnek az izmaim, azonban kezd rengeni rajtam a zsír, így szeretnék aerobot is csinálni. Mehet reggeli előtt? Köszönöm és további sok sikert!
spiritof
Válasz
a reggeli alacsony iznulinszint miatt jó éhgyomorra aerobozni. a "csak iszom" az fehérjét jelent, a katabolizmus megelőzésére.
2011-04-26 13:30:04
bunny

Heló! Olyan kérdésem lenne hogy milyen a...

Kérdés
Heló! Olyan kérdésem lenne hogy milyen adagokat ajánlanál a jumbo szedésével és milyen idő közönként? mert a dobozon azt írja hogy 1 adag:4 és 1/4 kanál!!! és én ezt kicsit soknak tartom!!! ugyan is tömeget szeretnék növelni! Méreteim: 173/57 17éves!!! Válaszodat előre is köszönöm!!! Tisztelettel!!! Mádi Dániel
DaNy94
Válasz
logikus hogy ha tönmeget akarsz növelni akkor kevés kell. próbáld ki ezt: napi 100 kávéskanál!
2011-04-26 13:28:52
bunny

Hali Bunny! Azt szeretném megkérdezni, ...

Kérdés
Hali Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy vettem 4gk-os (...) (kevert) fehérjét, vanília ízűt és egyszerűen magában ihatatlan. Fűrészpor massza íze van. Vettem cukormentes kakaóport, vanília aromát illetve fahéjport. Csináltam vízben kakaóitalt édesítőszerrel, majd ebbe tettem bele a fehérjét. Így elviselhető az íze, elnyomja azt a fűrészpor ízt, viszont nem tudom hogy ezzel a diétának ártok? A kakaóban 2x annyi a fehérje mint a ch illetve a zsír 100g-ban a doboza alapján. A fahéj portban sok a rost, a vanília aromával nem vagyok tisztában,de ezekből az összetevőkből keveset használtam ugye. 3-4 deci vízben 1-2 evőkanálnyi kakaóport, kevés fahéj, minimális vanília aroma + a fehérjepor. Szerinted diéta alatt ez így mehet? Köszi a válaszod előre is!
resident
Válasz
2011-04-22 18:22:34
NesquikBunny

Szia Bunny!Két problémám lenne.Az első a...

Kérdés
Szia Bunny!Két problémám lenne.Az első az lenne, hogy van egy elég csúnya gerincferdülésem és azt szeretném kérdezni, hogy milyen hátgyakorlatokat lehet csinálni, hogy korrigáljam. A másik pedig az lenne, hogy nemrég észrevettem, hogy az egyik csuklyás izmom nagyobb mint a másik illetve a mögötte lévő izom is nagyobb(elég idétlenül mutat:S)és hogy ezt hogy tudnám korrigálni. Válaszod előre is köszi!Üdv Ditech
ditech
Válasz
2011-04-22 18:11:23
Bunny

Hello Bunny! Már több mint fél éve edze...

Kérdés
Hello Bunny! Már több mint fél éve edzek, elég jól is haladok szerencsére, de 2 héttel ezelőtt vasárnap egy foci illetve egy rönkpakolás alkalmával meghúztam a hátam. Eleinte nagyon szar volt és alig tudtam felállni, de azt hittem majd helyrejön hamar, ezért orvoshoz nem is mentem. Az ilyenkor használatos kecsőnöket alkalmaztam, de kb 4 napja egy bizonyos mértékű fájdalomérzet stagnálni kezdett. Mint mondottam a húzódás 2 hete történt. Kérdezném, hogy szted amíg nem jön rendbe teljesen, addig ne is kezdjek még finoman se edzeni, vagy valamennyi belefér? Hideg vagy melegvizes borogatás jót tesz-e neki vagy fölösleges? Válaszod előre is köszönöm!
pinya94
Válasz
2011-04-22 18:11:15
Bunny

Hali Bunny! Egyik pillanatról a másik...

Kérdés
Hali Bunny! Egyik pillanatról a másikra egy betegség miatt abba kellett hagynom a diétát. 9 nap (ha holnap folytatnám) maradt ki. Ebből a 9 napból az első 4 napon szinte semmit sem ettem, a maradék 5 napban pedig bőven túlléptem a diétában kimért mennyiséget és a kaja is szemét volt nagyrészt. Most már jobban vagyok, úgy gondolom, hogy folytatom a diétát. Március 1-től Június 1-ig terveztem egyébként, ami most félbe szakadt. A kérdésem, hogy most hogyan tovább? Újra fokozatosan csökkentsem az adagokat, vagy mehet tovább onnan ahol abbahagytam? Nem találtam infót arról, hogy az ilyenkor mit kell tenni. Köszönöm a választ, minden jót.
steve0001
Válasz
2011-04-22 18:11:09
Bunny

Szia! Elolvastam minden segédanyagot pl ...

Kérdés
Szia! Elolvastam minden segédanyagot pl gy.i.k. de sajnos nem találtam választ a problémámra, ezért írom most ide hátha nem én néztem el és tudnál nekem segíteni. A széles hátizmom 2 évnyi edzés után sem gyarapszik vagy csak minimálisan tömegben. Ennek az oka gondolom az alacsony testalkatom sajnos. Heti egyszeri edzéssel fejlődget minimálisat pedíg a fehérjebevitelem és az étkezésem rendben van a gyakorlatokat helyesen végzem( maximum 3 gyakorlatot végzek egy edzés alkalmával 4-5szériát 6-10 ismétléssel,a húzódszkodás mint alapgyakorlat mindig szerepel a repertoárban). Az volna a kérdésem, hogy genetikusan rontottak el avagy valamit én csinálok e nagyon rosszul? Esetleg dolgozzak más ismétlésszámmal vagy végezzek rá több gyakorlatot? Válaszodat előre is köszönöm,ha hülyeséget írtam akkor meg sorry hogy raboltam az idődet!
caramis
Válasz
2011-04-22 18:10:46
Bunny

Hello Bunny! (elore is bocs,de nincs ek...

Kérdés
Hello Bunny! (elore is bocs,de nincs ekezetem) a kovetkezo lenne a kerdesem/problemam: hefon,kedden,csutortokon boxolni jarok, es nem igazan tudom a maradek napokra ugy elosztani a kulonbozo testreszeket hogy rendesen tudjak regeneralodni, nagyon durvan fogy a vallam. valami tanacs? esetleg az egyik box helyett legyen pihi? a kajam rendben van. elore is koszi.
TKAdam
Válasz
2011-04-22 18:10:39
Bunny

Szia bunny! Tömegnövelés időszakában vag...

Kérdés
Szia bunny! Tömegnövelés időszakában vagyok, és tartok a zsírosodástól, ezért az étrendem szénhidrátos részéről szeretnék kérdezni. Arra gondoltam hogy a ch 3/4 részét bab, lencse ill. sárgaborsó tenné ki, és a maradék 25% lenne csak rizs. Jó ez az elgondolás? Valamint tömegnövelő helyett anabolic whey-t + vitargot(kizárólag edzés után) használnék, valamint reggel 100% whey-t zabpehellyel. A zab csak reggel menne természetesen. Eredményre vezető ez a módszer? köszönöm
fori
Válasz
2011-04-22 18:10:23
Bunny

szia Bunny! 17éves vagyok, és körülbelü...

Kérdés
szia Bunny! 17éves vagyok, és körülbelül másfél éve edzek. A kajám teljesen rendben van, az edzés is megfelelő, de mégsem fejlődök szinte semmit az utóbbi pár hónapban. Elképzelhető, hogy a tesztoszteron szintem alacsony,és ebből adódik ez a probléma? Másra már nem nagyon tudok gondolni, max arra hogy ótvar szar genetikám van... köszönöm válaszod!
argenius
Válasz
2011-04-22 18:10:16
Bunny

Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni, hog...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy a bicepszezésnél számít-e ha kisebb súllyal csinálok tobb ismétlést mint nagyobb súllyal kevesebbet? Azért kérdem mert ha több súlyt rakok a rúdra, akkor megcsinálok kb 5 ismétlést és nem bírom tovább, ha viszont kisebb súllyal megcsinálok kb 20 ismétlést akkor jól be is durran és érzem, hogy dolgozott is. Ezt nagy súlynál nem érzem. Köszi
zulu0
Válasz
2011-04-22 18:10:10
Bunny

hello! a váll mögött nyomásnál ellehet ...

Kérdés
hello! a váll mögött nyomásnál ellehet érni hogy jobban terhelje a deltákat mint a tricepszet. Ugyanezt hogyan lehet elérni hogy a deltákat jobban terhelje mit a tricepszet a mellről nyomásnál? 2. edzéstervem hasra: 200 felülés 3x30 lábemelés 3x20 térdemelés 2x20 törzsforditás , ennyi ismétlés elég hasra ha minden másnap edzem? kösz
dodes96
Válasz
2011-04-22 18:10:01
Bunny

Üdv Mester! Barátnőm 2 hónapja diétáz...

Kérdés
Üdv Mester! Barátnőm 2 hónapja diétázik kaja rendben, edzés rendben. Viszont a fogyás az utóbbi időben ekezdett lelassulni, és mivel már ígyis elég alacsony CH-on van, ezért elkezdett 1000 mg L-karnitint szedni edzés előtt 1 órával. Az utóbbi 2 napban viszont elkezdett tikkelni az egyik szeme, ami mondanom sem kell nagyon idegesítő lehet, és egyáltalán nem normális dolog. Ma reggelre viszont elmúlt neki a tikkelés, utána beszedte az L-karnitint, letolta az 1 óra intenzív gyaloglást, és újra előjött. Én azt javasoltam neki hogy hagyja abba az L-karnitint 1 hétre, és nézze meg hátha elmúlik, de azért a te véleményedre is kíváncsi lennék. Találkoztál már ilyennel? Vagy nem kell ettől parázni? Válaszodat előre is köszi. Üdv
mazseeee
Válasz
2011-04-22 18:09:55
Bunny

Bazmeg Bunny, nézd már meg, hogy miknek ...

Kérdés
Bazmeg Bunny, nézd már meg, hogy miknek a szedését ajánlod itt: [link] Leszarom, hogy nem fogsz magyarázatot adni a cikkre, de remélem a többiek okulásnak elolvassák!!!
sunshine567
Válasz
2011-04-22 18:06:32
Bunny

Szia Bunny, Nagy tiszteletem az oldal...

Kérdés
Szia Bunny, Nagy tiszteletem az oldal készítőinek,rengeteg hasznos infót lehet itt megtalálni :) a véleményedre lennék kíváncsi.2éve edzek rendszeresen,kaja edzésterv tökéletes,viszont pár hónapja elkezdett fájni a jobb könyököm és a vállam is.Azt gondoltam talán megerőltettem és ezért egy kis pihenőt tartottam.de 1hónap pihenő után nemhogy javult rosszabb lett a dolog.Ezért elmentem orvoshoz és a vizsgálatok szerint(ami nem volt 2nap)van egy kis teniszkönyök és ízületi gyulladás a vállamban,erre most kapok elektrolízist még pár hétig :( a kérdésem a következő lenne:érdemes addig is folytatni az edzés,de csak lábazni és hasazni(lévén minden máshoz kelleni fog a karom),vagy maradjak a seggemen és pihenjek a teljes gyógyulásig?válaszodat előre is köszönöm.
gnat
Válasz
2011-04-22 18:05:09
Bunny

szia bunny! lassan több mint egy éve küz...

Kérdés
szia bunny! lassan több mint egy éve küzdök nyaki gerinc gondokkal. nagyon merevnek érzem folyton, televan csomóval szóval kurvaidegesitő. orvos természetesen azt javasolta hogy hagyjam abba az edzést és gyogytornázzak ami meg is történt 1honapig nem edzettem aztán rájöttem hogy totál faszság volt abbahagyni, gyogytornát csinálom már többmint féléve de szart sem használt, elküldtek gyogymasszázsra (sztk szinvonal) ami annyit tesz hogy a doktornő szerencsétlenkedett a hátamon 15percig és kedves egészségemre.... ráadásul neméreztem utána semmi változást :/ uszásra gondoltam, csak egyrészt pénzem nincs bérletre lepra helyre nemszeretnék menni, strand kizárva mivel nagyon rühellem. jah, és azt kifelejtettem hogy nyakkörzésnél kibaszottul recsegropog és változo hogy mennyire merev mert van olyan nap amikor pl nemis érzem. segitségedet előre is köszönöm.
noszkillz
Válasz
2011-04-22 18:04:36
Bunny

Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni, hog...

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy az mért van hogy áthúzásnál és fekvenyomásnál egykezes súlyzókkal fájó érzés érzek a vállaimban? Olyan mintha kiugorna vagy kiakarna ugorni a helyéről, mindíg abba kell hagynom a sorozatot ha jelentkezik és pár percet pihennem hogy áttmenjen a fájdalom. Ilyen lila foltok nincsenek a vállaimnál sosem és izomláz se szokott lenni tőle. Jah és csak akkor szok jelentkezni, ha már megcsináltam pár sorozatot és kezdek fáradni. Köszi!
zulu0
Válasz
2011-04-22 18:04:27
Bunny

Szervusz bunny Először kösz, hogy fog...

Kérdés
Szervusz bunny Először kösz, hogy foglalkozol ezzel, és válaszolsz a kérdésekre. Másodszor szeretnélek megkérni, hogy az általad fogyatékosnak titulált kérdéseket ne tedd ki az oldalra, válasszal együtt se, mert én nem vicc rovatot szeretnék olvasni(azaz engem nem szórakoztat, arra megannyi más oldalt ismerek, ha gondolod írok párat). Úgy érzem kellemetlenül sok időt pazarolok el azzal, hogy ha félig el is olvasom ezeket a kérdéseket jóhiszeműen. Gondolom érted mi a problémám. Nem szeretnék 30 perccel többet tölteni azzal, hogy bogarászom a kérdéseket válaszokat, ahelyett, hogy csak a hasznos kérdezz-feleleket olvasnám, ami fél perc. Megoldás lehet egy külön vicc rovat, ahol csak ezek a jóvágású kérdések vannak, és ezekre jófejkedhetsz kedvedre, kiélheted magad. Esetleg színekkel jeleznéd a gyökér kérdéseket, szép esztétikusan lehetne ZÖLD a jóság, PIROS a gyökérség, pont mint az oviban, a szemnek is könnyebb elkülöníteni. Nem kell válaszolni, nem kell erőlködni se, ha lesz változás azt úgy is észreveszem. Tisztelettel
UltraZord
Válasz
2011-04-22 18:02:53
Bunny

Hello Bunny! Az lenne a problemam, ho...

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a problemam, hogy sikerult egy gerinc servet osszeszednem (a porc korong az 5. csigolyanal 5-6 mm, a 3. es 4. csigolyanal 3-4 mm kimozdult). Ez december elejen tortent es meg most is van kissebb sugarzo fajdalom a bal combbicepszemben amikor megakarom emelni a ballabam. A dokik termeszetesen azt mondtak hogy az edzest felejtsem el, sot lehetoleg ne is hajoljak. Ezt el is fogadnam, ha nem tudnek egy par testepitorol, akiknek ugyan ilyen problemalyuk volt es tovabbra is edzenek. A kerdesem az lenne hogy tudnal-e valamit javasolni a problemammal kapcsolatban, ugymint edzhetek-e, mikor probaljam meg ujra, milyen gyakorlatokat csinalhatok labra....? Tudom nem vagy orvos, meg latnok sem, de sokmindent lattal mar ebben a sportban es az eszed is a helyen van. Elnezest az ekezetek miatt, de kulfoldrol irok. Elore is koszonom!
argentino4
Válasz
2011-04-22 18:02:47
Bunny

Szia Bunny! Nagyjából 2 hónapja izomszak...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyjából 2 hónapja izomszakadást szenvedtem. Edzés közbe nem éreztem semmi furát. Edzés után nem volt semmi bajom, másnap ébredés után 2 óra múlva kezdtem el érezni, hogy valami gond van a jobb oldali lapockám környékén. Aztán baromira elkezdett fájni. El is mentem orvoshoz aki akkor annyit mondott, hogy megerőltettem, ne járjak terembe, és utána is olyan gyakorlatokat csináljak amiben nem használom a karjaimat, majd miután rendbejövök el lehet kezdeni edzeni de először mindent csak kis súllyal. Eltelt 2 hónap és szinte semmi javulás nem történt, a terembe jártam ugyan edzeni de nem edzettem a vállaimat. Elmentem traumatológiára ahol megállapították, hogy izomszakadásom volt, de ezt nem lehet rögzíteni, se műteni. A háziorvoshoz visszavittem az eredményt, aki többet nem tudott mondani mint a traumatológián. Kérdeztem hogy esetleg valami gyógyszer van e erre ami javítja a gyógyulást de erre se tudott semmit se válaszolni. Annyit mondott, hogy a Sportkórháznál tegyek egy próbát, mert ott nagyobb tapasztalattal rendelkeznek. A hátam jobb oldalt ha felemelem a karjaimat 2x akkora mint a másik oldalt. A kérdésem az lenne, hogy mit tehetek, mert félek hogy így maradok. Ha esetleg neked már volt hasonló sérülésed vagy ismersz olyat akinek volt, mit tudsz erről mondani vagy javasolni.
milcsi92
Válasz
2011-04-22 18:02:13
Bunny

Heló bunny! Eddig nem kérdeztem semmit, ...

Kérdés
Heló bunny! Eddig nem kérdeztem semmit, megtaláltam minden infót, ami kellett, de most eléggé tanácstalan vagyok, úgyhogy kénytelen leszek fárasztani egy kicsit téged. Az a vidám helyzet állt elő, hogy kb. 5 hónapja elkezdett fájni a nyakam, főleg az intenzívebb fejforgatásokra. Mindig is hát és derékfájós voltam (ami közel 2 méteres magasságomból is ered nyilván), de most éreztem, hogy valami nem fasza, úgyhogy elmentem egy magánrendelős neurológushoz, aki felvetette, hogy erős a gyanú egy ún. protrusio, vagyis porckorongkopás irányába. Ezt a később az MR vizsgálat is megerősítette. Teljesen hülye nem vagyok ám én sem, nem akarok 19 évesen lenyomorodni, úgyhogy felocsúdva a kezdeti nebazmámeg reakcióból, nekifogtam átgondolni az edzésemet:15-20-25 akár 50-es ismétlésszám, hangyafasznyi súlyok, alapos, néha már az edzésnél is hosszabb bemelegítések, úszás heti 1-2x, porcpótló kúraszerűen. Na, ez idáig nem is lenne gáz, még így is fejlődök, de az igazi pofán csapás ma ért. Elmentem egy manuálterapeutához, aki, miután megvizsgált és kis híján tőből kiszakította a fejem(egyébként frankón helyretette a csigolyákat), megmondta, hogy NE SPORTOLJAK SEMMIT, de így ahogy mondom. Diagnózisa szerint, bár az MR felvételeket nem nézte meg, csak végigtapogatott, scheurmann kórban szenvedek. Utánanéztem ennek, már órák óta itt tanulmányozom a neten, és valóban rám illik a tünetegyüttes, de ilyet sehol nem olvastam és a józan paraszti ész is azt diktálná, hogy ilyenkor az ésszel végzett izomfejlesztő sport nemhogy tilos, de éltmentő, sőt amióta ráálltam a gyp-s edzésre, még javulást is éreztem. Csak hát elég nagy szaktekintély ez a professzor, akinél voltam és hát cseppet beszartam. Azért elmegyek más dokihoz is hátha több álláspontból össze tudok valamit gyúrni magamnak..... Na mindegy, tudom, hogy nem vagy ortopéd sebész, de munkádból adódóan biztos vagyok benne, hogy találkoztál már hasonlóval (mint Csatári Ervin pl.), és érdekelne, hogy szerinted valóban elő állhat-e olyan helyzet, hogy valaki egyáltalán nem sportolhat, mert én a halálon meg az éber kómán kívül nem tudnék most felsorolni többet. Ez most jó hosszú lett, de muszáj voltam kiírni magamból, mert hát fel is baszott egy kicsit, mindenesetre nem állok le, ha kell új sportágat fejlesztek ki magamnak:) Köszönöm, hogy végigolvastad, kitartást a másik 3000 kérdéshez, a válladdal meg remélem már tudsz hamarosan tockosokat osztogatni az arra érdemeseknek
zoltánó
Válasz
2011-04-22 18:02:03
Bunny

Szia! Tanácsot szeretnék kérni. A pro...

Kérdés
Szia! Tanácsot szeretnék kérni. A problémám a következő: tegnapelőtt megmértem a vérnyomásom, és elég magas volt(180/80), ezért tegnap elmentem orvoshoz, és ott is hasonló értéket mutatott a műszer. Az orvos semmi konkrétat nem mondott, hogy mitől lehet, csak annyit, hogy lehet, hogy az edzés az oka. Most egy 4,4 kilós jumbot szedek, abból még 3 napnyi adag van, emelett joint x-et is szedek, illetve edzés közben szőlőcukrot is szoktam enni. Lehetséges, hogy a jumbo okozza? Lehet edzeni ilyen magas vérnyomással? 3 éve edzek, 70 kilóról 98ra mentem fel szteroidok nélkül, és most sincs sok zsír rajtam. Én arra gondoltam, hogy abbahagyom a szőlőcukor és a jumbo szedését, és elkezdek diétázni, hogy csökkentsem a szénhidrát bevitelem. Előre is köszi a választ!
yamahacross
Válasz
2011-04-22 17:47:51
Bunny

Üdv Bunny! Múltkor nem röhögted halálra...

Kérdés
Üdv Bunny! Múltkor nem röhögted halálra magad a poénomon, úgyhogy most egy kevésbé tréfás dolgot mondanék/kérdeznék. Bal vállam hat-nyolc év óta kisebb-nagyobb megszakításokkal fáj. Vannak gyakorlatok amiket muszáj kerülnöm, mert kis súllyal is simán meghúzom ami után hetekig gyötör. Kérdésem: hogyan tudnám edzeni a mellkasom belső részét úgy, hogy nem tudok szűken nyomni rúddal (30kilónál is beszarok két ismétlés után úgy fáj és francia rúddal se megy) és se súlyzóval se gépen nem tudok tárogatni sem. Mi marad még? Egyáltalán mit lehet kezdeni egy konstans vállfájdalommal? Voltam vállspecialistánál aki annyit mondott, hogy: "tökéletes a bal vállam csak a rotátor köpeny ki-és befelé mozgató része gyenge és meg kell erősítenem gumiszalaggal" Azt mondta két hónap alatt pikk-pakk rendbe jön. Nyilván nem jött. Injekcióztatni érdemes? Ismersz esetleg valakit aki ezzel foglalkozik? Mármint egy olyan vállal foglalkozó orvost akinek nem az az egyetlen tanácsa, hogy hagyjam abba a sportot hanem minden további nélkül adna szurit? Köszönöm.
morzsika
Válasz
2011-04-22 17:47:40
Bunny

Szia Bunny! Miben különbözik a férfi edz...

Kérdés
Szia Bunny! Miben különbözik a férfi edzésterv, a női edzéstervtől? Szálkásításnál ha nem megy úgy olyan jól az edzés az alacsony ch miatt akkor baj ha kevesebb sorozatot csinálok? Vagy ilyenkor te hogy csinálnád? Köszi. üdv: Gábor
tg1991
Válasz
a férfi és a női edzésterv abban különbözik, hogy a nőknek semmilyen mozdulanál nem kell félni attól, hogy becsípődik a zacsi. ha nem megy az edzés és kevesebbet csinálsz, az két dolog miatt nem okos: 1. ha ez kérdés, lehet hogy eleve túl sokat csinálsz. 2. ennyiből se se kell menni edzeni - na vajon mi történik, ha az edzésintezitás csökkented? szerinted mi lesz az izmokkal? örülnek?
2011-04-22 17:43:35
bunny

Hello Bunny! 1.5 éve minden reggel zabot...

Kérdés
Hello Bunny! 1.5 éve minden reggel zabot eszek és nem szokott vele semmi gond lenni, de mostanában 7-kor ébreszt az órám, az ágy mellé van készítve a víz a multi vitamin és a zab+whey pro, ezt gyorsan belököm és utána visszaalszok 9-ig, de amikor felkelek egyből megyek WC-re mert jön a fosti-mosti(nem az a rohanós de azért mennem kell:D). A kérdésem az hogy ez mitől lehet? eddig nem aludtam utána vissza és nem volt probléma. Inkább ne aludjak vissza utána? de nem értem mi lehet az összefüggés. Üdv,
mtbbike
Válasz
az a helyzet hogy épp most döntötted meg a vércsoport diéta elméletét. próbáld ki hogy nem elszol vissza, lehet hogy alvás közben nem működik jól az emésztőrenszered (ez nomrális dolog amúgy). ha nem ez a gond, akkor kezded nem tolerálni azabot, ilyen előfordul.
2011-04-22 17:43:13
bunny

Szia Bunny ! Nagyon fasz kérdéssel zakl...

Kérdés
Szia Bunny ! Nagyon fasz kérdéssel zaklatnak, tulajdonképpen nem csak tőlled, de itt a többiektől is kérdem aki tudja a választ, hogy a régebbi BB.TV adások elején az intro zene (pl. 55ös adásnál), annak m a cime, melyik szám az ? Nagyon tetszik, és a fórumon nem találtam meg ezt a számot.. Nagyon jó az új BB.TV, irtad egyik válaszodban, hogy ha több idpd lenne, akkor jobban összedobnád, de szerintem igy is érdekes témákat hoztok fel, érdemes nézni. Minden jót és bocs a hülye kérdésért :)
Raymond333
Válasz
vannak olyan zenei alapok, amiket úgy veszünk meg, hogy kifejezetten indusztriális céllal készültek. tehét ezek nem számok, nincsen előadójuk, ezek csakis filmes projektekhez vannak. a bbtv-ből én ha tehetném mozifilmet csinálnék horror kamerabeállításokkal, fahrtkocsival, rendes bevilgításal, komoly operatőri munkával, de a szereplők sem színészek, ráadásul pár óránk van forgatni, nem pár napunk. de azért ha valakinek van jó kapcsolata a sonyhoz, írjon! :D
2011-04-22 14:23:38
bunny

Hello.. Van 1.5 kg scitec 100% fehérjém,...

Kérdés
Hello.. Van 1.5 kg scitec 100% fehérjém, meg fél kiló bioteches creatin meg fél kiló carbox(benne van a malto,dextró,vitargó) és azt leirnád nekem hogy edzésnapon és pihenőnapon hogyan szedjem és mennyit?:) Köszi
xjocis
Válasz
edd meg mindet egyben és akkor nem kell szarakodni!
2011-04-22 14:17:22
bunny

Most olvastam a cikket a nyers tojással ...

Kérdés
Most olvastam a cikket a nyers tojással kapcsolatban. Én a Capriovus-os fehérje levet nyersen fogyasztom. Jól sejtem, hogy a a pasztőrözési eljárásnak köszönhetően erre a termékre nem vonatkoznak a cikkben leírtak vagy inkább süssem ki?
Kartman
Válasz
lehet hogy eddig gyanús, hogy a tojásfehéje lét én eddig is kifejezetten ajánlottam, de ha ez nem elég, talán ha kirekesnéd a pasztőrözést a gugliban, akkor nem kéne hülyeségeket kérdezni.
2011-04-22 14:16:37
bunny

Szevasz Bunny! Mi ez a lejmold le a nag...

Kérdés
Szevasz Bunny! Mi ez a lejmold le a nagymamát? :D Mondjam meg neki hogy kell a péz proteinre, szabad e locsolni? Vagy hogy értettétek ezt a reklámot/felhívást/nem tudom minek nevezzemet?
andrás094
Válasz
nem én csináltam a reklámot, de gondolom úgy értették, hogy azoknak a többsége, akik látják, nem értelmi fogyatékos.
2011-04-22 11:23:12
bunny

Szia Bunny! (...)

Kérdés
Szia Bunny! (...)
athos1974
Válasz
nem vagyok ennek a cégnek az ügyfélszolgálata, oldják meg a problémáikat más platformon.
2011-04-21 14:08:25
bunny

Hi Bunny! Arkhorrl írta, hogy szerinte v...

Kérdés
Hi Bunny! Arkhorrl írta, hogy szerinte vizezik a lenmagolajat. Hát, olajat nem nagyon lehet vizezni :) Amúgy a minap én is voltam intersparban és tényleg sötétebb a lenmagolaj, mint eddig. Az is lehet, hogy nem védték a napfénytől és egy része tönkrement?
NKing
Válasz
de lehet vizezni, csak nem lesz belőle oldat. sötétebbnek sötétebb, ez nekem is feltűnt. de én azt figyeltem meg, hogy az oxidáció során lesz világosabb, ha pl. elöl hagyod, persze lehet hogy tévedek. nem hinném egyébként hogy gáz van vele, de lehet unalmamban felhívom az ügyfélszolgálatot. :D
2011-04-21 14:07:22
bunny

Szia Bunny!Az lenne a kérdésem ,hogy a t...

Kérdés
Szia Bunny!Az lenne a kérdésem ,hogy a tavalyi fibos videót amikor te a Palatinus Tünde és egy lány végig nézitek a fibot meg a gépeket stbstb tehát az a videó a flashek között elérhető e mert nem találtam de átnézem megint.Vagy az is eltűnt mint a többi dolog a világbajnok 2ik része előttről?Köszönöm ha válaszolsz.
the_returner
Válasz
2011-04-21 10:19:30
bunny

Hali! Az újabban vásárolt Solio lenolaja...

Kérdés
Hali! Az újabban vásárolt Solio lenolajaknak legalább 2 árnyalattal sötétebb a színe, viszont teljesen íztelen/szagtalan és olyan, mint a víz... Próbaképp megnéztem mit csinál hőre (mert főzni nem szoktam vele) és kb. a fél konyhát beterítette. Lehet, hogy nagy rá az igény és vizezik??? MIndenesetre én váltok egy másikra, mert ez elég trágya így. Szerinted?
arkhorrl
Válasz
hát ez elég nagy para, de lehet csak egy szállítmány nem sikerült jól! a cikkedet a héten elvileg kirakom!
2011-04-21 09:51:27
bunny

Szia nyuszi! A haránt hasizomra van vala

Kérdés
Szia nyuszi! A haránt hasizomra van valami spéci gyakorlat?
tundra
Válasz
[link]

más: egy kis kultúra: [link]
2011-04-20 20:07:47
bunny

Hello Bunny! Remélem nem én leszek a ...

Kérdés
Hello Bunny! Remélem nem én leszek a 100000.ik aki felteszi a kérdést, de írj már nekem valamit arra, hogy ha 170cm magasan vagyok 54 kg, "kicsit soványka", tudok-e úgy felszedni pár kg-t, hogy hasra ne menjen? Annyi sok szép fitneszest látok, akiknek van fenekük és combjuk, de has semmi, hát én felejtsem-el ha nem olyan az alkatom vagy mi? Amúgy szálkásító zöldség fehérje diéta után lettem ilyen sovány, heti 2-szer 3-szor futok 4km-t, plusz súlyzós torna dvd.
glilla
Válasz
minden a precíz táplálkozáson múlik. ez általában nem a szálksító zöldés-fehérje diétát jelenti.
2011-04-20 19:55:37
bunny

Ja igen :) és nem fárasztani akarlak, va...

Kérdés
Ja igen :) és nem fárasztani akarlak, valamint tökéletesen elismerem a tudásod és szakképzettséged, de ez az orvoselleneséged nem biztos hogy nyerő lesz. Tudom hogy neked elbaszták, de attól még másnak lehet hogy jót mondott a doki és megfelelő információ hiányában pont te fogod neki a gondot okozni, ha rád hallgat. Üdv és minden tiszteletem
Taiy
Válasz
az orvos, különösen a gyógyszerellenesség mindig nyerő! az meg különösen nyerő, ha te magad akarod megoldani a problémáidat, nem mástól várod.
2011-04-20 18:56:32
bunny

Üdv! Egy fontos dolgot szeretnék megemlí...

Kérdés
Üdv! Egy fontos dolgot szeretnék megemlíteni. Az testépítés tiszteletének, és megbecsülésének az abszolút hiánya eszméletlen. Ez még ok, mert nem különösebben érdekel mások véleménye. Viszont elszomorítónak tartom h rejtegetni, majdhogynem titkolni kell azt h testépítesz, vagy egykoron foglalkoztál vele. Mert akkor egyből skatulya, klisék, előítéletek. Ez sem érdekel. Atletizáltam, tornásztam, majd egyetemen kondiztam/erőemeltem...egy évet totál kihagytam és 5 kilót fogytam (170/75 vagyok most), de még így is ki vagyok b*szva :). Egy ideje dolgozok, azt kell h mondjam, 100x elfogadottabb hha egy behízott disznó vagy, mint hha izmosabb vagy az átlagosnál. Kisarkítva: izompóló, neadj isten proteinturmix, vagy csak egy magamutogatásnak ítélt nyújtás is ellenszenvet kelthet a főnökeidben, munkatársaidban, de hha egész nap bagózol meg eszed a zsíros sz*rt az átlagos, az elfogadott, az etalon. És ilyen munkaerőpiaci feltételek mellett meg kell húznod magad, nincs mese. Kb ennyit akartam, tudjátok mi vár rátok edzőtársaim :) (Az aerob-os kérdésem sztornó, átnyálaztam mindent úgyh képben vagyok. Meglepő h 35k megválaszolt kérdés után is van mit kérdezni az embereknek :D)
Andreijj
Válasz
ennyit a testépítésről: [link]
2011-04-20 18:03:00
bunny

Hello Bunny!En vagyok az anadrolos kerd...

Kérdés
Hello Bunny!En vagyok az anadrolos kerdezo.Koszi a valaszod ehez doktoratus kellett,hogy megvalaszold vagy spontan ilyen nagyra tartod magad.Ha nem birod a kikepzest inkabb add at a rovatot masnak!En is birkakkal dolgozom megis tudok veluk beszelni normalisan.
kazse
Válasz
2011-04-20 16:23:47
bunny

Szia Bunny. 2 Hétig használtam a D test ...

Kérdés
Szia Bunny. 2 Hétig használtam a D test et és majdnem mindeggyik bölcsességfogam elkezdett nőni! azt éreztem mindjárt széttörik az álkapcsom, kaptam beutalót szájsebészetre kihuzzák majd őket. ahogy abbahagytam a D test et 3-4 nap mulva nem feszültek. Hallottál már ilyet? lehetséges ez?
vilosz
Válasz
nem, de ezek szerint a D-test kurva jó! :D
2011-04-20 13:37:38
bunny

Szia! Bocsi az off témáért, de 1. Úgy g...

Kérdés
Szia! Bocsi az off témáért, de 1. Úgy gondolom, hogy az alapismeretek/fórum olvasása után már nincs mit kérdezni, csak esetleg spec. esetekben, 2. Régen intenzíven edzettem, de fősuli, új környezet, és elment minden motivációm, de ezek az új BBTV-k jobbak, mint bármikor, köszönöm szépen a munkádat/munkátokat (szerintem a többiek nevében is) 3. Személyes megjegyzés: A vállsérülésedhez képest (meg amúgy is) szerintem teljesen jó formában vagy, jól tartod magad :) ! Egyéb: A hülyéknek pedig egy teljesen új faját ismertem meg itt: Olvasni nem, de írni tud? Ez nekem új, de ezek szerint mégis van. :D Minden jót, remélem a vállad -úgy-ahogy- rendbe jön! Üdv!!
herogabi
Válasz
köszi gabi a biztató szavakat, igazából egy dolog miatt válaszolok, hogy megértessek veled valamit. a testépítés egy eszköz az életedben. nem a testépítésért kell élni, hanem a testépítés van az életért, vagyis az a célja a sportnak hogy az életedet jobbá tegye.az én életemet jobbá tette már rég, még akkor is, ha vagy 5 éve nem néztem ki jól. azt általa adott kitartást viszont nap mint nap használom másban. kösz hogy biztatsz, de tisztában vagyok vele hogy geci szarul nézek ki, sérülés ide vagy oda. erre nincs mentség, de nagyon fontos dolog megérteni, hogy LESZAROM. nyilván ha érdekelne, tartanék valami jó formát. (oké, ebbe a baleset most bebaszott rendesen). de nekem nem az a fontos, hogy nézegessem magam a tükörben hogy milyen faszán nézek ki. kb. hat cégnek dolgozom, olyan dolgokat értem el, amit nem gondoltam volna. pl. az a hobbim hogy robogóblogot csinálok a totalcarnak (ami egy másik platform, ahol kurva sokan olvassák a faszságaimat), de megjelennek ott egyébb cikkeim is néha és még fizetnek is érte. aztán ott a bbtv és a többi, amit még mindig nem tudok olyan szinten megcsinálni, ahogy szeretném. a bbtv az én mércém szerint nem elég jó, de jelenleg ennyit tudok kihozni belőle, nyilván ha csak azzal foglalkoznék két adás között, és nem rohanva kéne forgatni, komolyabb lenne. de így is reggeltől estig dolgozom, gyakran éjfélig és otthon állandó hiszti van belőle. rühellem a megbeszéléseket és az ügyintézést épp azért, mert megy az időm és nehezem szedem össze magam utána kreatív munkára.(pedig elképesztő dolgokkal kel küzdeni néha a háttérben) nekem ezek - hogy letegyek valami produktumot az asztalra - a fontos dolgok, hogy elmondhassam hogy x cikket én írtam és az esetleg y embernek segít, vagy z ember röhögött rajta és szórakoztatta. (inkább ezen szórakozzatok, minthogy a tv mossa az agyatokat mellesleg, amit csinálunk kicsit szélmalomharc a mainstream médiamocsokkal szemben, ahol a hírekben az van, hogy senkiházi nyomoroncok leszopták egymást). nekem nem cél, hogy feszenghessek az utcán és nézzenek, hogy milyen jól nézek ki. ezen már rég túlvagyok még a minimális hiúsági kérdés szintjén is, konkrétan - mint mondtam - leszarom. ennek ellenére edzek heti 5-6-szor azon a szinten, amire most képes vagyok. példát fogok mutatni a gyógyulásban is, mert lehet hogy nem lesz tökéletes, de nem fogom feladni és nem fogtok bennem csalódni. (tartozom ezzel nektek és a karesnek is mellesleg.) tehát így, a mostani szar állapotomban is kihozom ebből a sportból azt, ami nekem kell. azt viszont nem hagyom, hogy a fontosabb dolgaim rovására menjen. az én tehetségem nem a fizikumomban van, ráadásul ezt a fajta tehetséget túl sokra nem tartom. a hülyéknek egyébként olyan vállfaját ismertem meg, aki se olvasni se írni nem tud, csak pötyög valami értelmetlen szart a billentyűn. elképesztő, hogy hogyan írnak az emberek. nem a gépelési hibákra gondolok, hanem arra, hogy hirdeti a paraszt az autóját, és nem bírja helyesen leírni a típust, pedig csak le kéne olvasni a hátuljáról. na az például értelmesebb cél, hogy az ember tudjon írni/olvasni, minthogy diszfunkcionális izomzata legyen.
2011-04-20 12:43:44
bunny

Szia bunny Nem kötözködni akarok de Az ...

Kérdés
Szia bunny Nem kötözködni akarok de Az egyik kérdezőnek azt írtad hogy az antidepresszánst dobja a kukába, kivácsi lennék hogy miért. Te mit javasolnál milyen táplálékkiegészitőt szedjen, vagy mit csináljon helyette. Bocs ha hülye volt a kérdés Zoltán
Horn
Válasz
álljon úgy hozzá, hogy nem taplettákkal akarja megoldani a problémáit. én nem hiszek a depresszióban, de az emberi akaratban igen.
2011-04-20 12:08:34
bunny

Szia Bunny! ismét érdekességképpen és ki...

Kérdés
Szia Bunny! ismét érdekességképpen és kicsit felháborodásból is írok most neked,nem kérdés miatt,bár az előző kérdésemre ezúton is köszönöm a választ. szóval barátnőm diétázik már 3 hete,kaja,kiegészítők és edzés faszán belőve a Tőled tanultak alapján:)halad is szépen ahogy kell,heti 1kg minusz. De sajnos nem egy terembe edzünk,mert ő ilyen női fitness terembe tolja és a hozzá nem értő idióták ugye megtalálják szegényt ahogy magányosan gyalogol a futópadon és egyrészt hülyének nézik h más sprintel a futópadon és kiköpi a tüdejét,ő meg szépen aerob fázisba.arról nem is beszélve hogy a minap odament hozzá az egyik "teremedző" csajszi és meredekre állította neki a padot szó nélkül,mert hogy vízszintesbe semmit nem ér ilyen sebességen,meghogy tekejre magát körbe folpakkal oszt akkor úgy kurva jó lesz. és a telefonját se nyomkodja közbe mert úgy nem ég olyan hatékonyan a zsír hogyha nem arra koncentrál. kérdezem én h az ilyen segghülye hozzánemértő balfasz minek szól bele?ráadásul kérdezés nélkül. és hát én ezen nagyon felháborodtam,most fog majd neki másik edzéstervet írni meg elbeszélgetni vele ez a "teremedző" de barátnőm mondta hogy az a kukába fog kikötni!:) bocsi ha hosszú lettem,nem muszáj kitenned csak kíváncsi lennék azért a véleményedre! üdv.: Peti
elpé88
Válasz
természetesen vannak másféle módszerek is, nem csak amit én mondok. létezik relatív magas ch diéta, ciklikus ketogén diéta, izokalorikus diéta. lehet aeob edzést végezni súlyzóssal )ami szerontem a legjobb) lehet kadiózni (annak aki szerencsés)- de egy biztos: csak az idióták tekergetik be magukat fóliával annak reményében, hogy attól majd fogynak. sajnos alegtöbb edző síkhülye. a barátnődnek valóban kel emelnie (majd) a szögön, én sem arobozok már vízszintesen ré, vagy hogy 20%-on megyek, de ez edzettég függő. koncentrálni meg a fogytaékosoknak kell a vizelet visszatartásra megf az életfunkciókra, aerob edzésnél nem ajánlom, mert belehülyülsz, ha kettőnél több agysejted van. én mostanába olvasok, mert kurvára rühellem amúgy. sok sikert a barátnődnek és szarjátok le bátran a hülyéket, főleg a közléskényszereseket akiket nem kérdeztetek.
2011-04-20 12:06:37
bunny

Szia! Heti három edzés mellé, heti másik...

Kérdés
Szia! Heti három edzés mellé, heti másik három küzdősport eredményezhet túledzettséget, vagy mennyire szól bele a fejlődésbe? Vagy ez már a szezont a fazonnal kategória, és egyszerre csak vagy egyik, vagy másik? Köszi válaszod
Davee89
Válasz
minden eredményezhet túledzettséget, ami akadályoz a regenerálódásban. ez egyénfüggő.
2011-04-20 12:01:48
bunny

Szia Bunny! Gyors leszek és tömör. 5 év...

Kérdés
Szia Bunny! Gyors leszek és tömör. 5 éve edzem, 188 centi vagyok, 58 kilóról indultam akkor, most márciusban 87 voltam már egy 8 hetes téli tömegelés után. 40-es bicepsz, vádli, nyak volt a a cél, amelyet sikerült elérnem. Nagyon arányos testalkat vagyok, nem panaszkodhatom, de sajnos eléggé hard-gainer ektomorf vagyok (nagyon megszenvedek minden egyes plussz izomért), de inkább ekto-endomorf, mert az (al)hasam az istenért sem akar szálkásodni, miközben már tiszta eres mindenem. A diétámat betartom (1800-2000kcal, 3,3tskg, 150g ch, 40g zsír), elhagytam a lisztet, cukrot, csinálok visszatöltést is hetente, de most is sokkal gyorsabban fogy a karom, hátam, combom, miközben a alhasam alig zsírmentesedik. Van bármi ötleted, javaslatod? Vagy el kell fogadnom, hogy genetika van a dologban és sok izmot kellene veszítenem ahhoz, hogy kockahasam legyen? Ez az a tipikus alhasi makacs zsír...
csabicsacsa
Válasz
én is gyors leszek és tömör. a probléma szerintem ott lesz, hogy 8 hét alatt nem lehet tömegelni, diétázni meg akkor kéne, amikor megfelelő mennyiségű izom van, különösen ha hardgainer vagy.
2011-04-20 12:01:09
bunny

Hello Bunny!A brutal anadrolrol kerdezné...

Kérdés
Hello Bunny!A brutal anadrolrol kerdeznélek.Két nappal ezelőtt edzés előtt beszedtem 4 tablettát, tudom, csak hármat mond az utasítas.A lényeg, edzettem fél órát és a fejem elkezdett bizseregni és olyan vörös lett, mint egy tűzoltó autó! És a felső testem is! A tablettát egy kis szénsavas üdítővel vettem be!Argininre tudtommal nincs allergiám,mert már szedtem. Szerinted miért lett ez az egész azonkívül,hogy 4-et szedtem be!!köszi
kazse
Válasz
ez azért lett, mert nem olvastad el a szabályzatot. a többi hülyének meg remélem leszáradt a pöcse is!
2011-04-20 12:00:19
bunny

Szia Bunny! Kérdésem, hogyha a napi 4...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem, hogyha a napi 4 csirkét tartalmazó étkezésemből 1et vagy 2-t lecserélek szójára, akkor ér e valami hátrány? (diétázok, és ezt a szójadolgot anyagi megfontolásból vettem számításba) Köszönöm!
l_karnitin
Válasz
ha muszáj, jobb mint ha szemetet ennél. javasolném egyébként inkább 2 étkezésnél a fele csirke-fele szója felállást.
2011-04-20 11:18:04
bunny

Üdvözletem Bunny! Most néztem az webo...

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Most néztem az weboldalukat, ha jól láttam 23-án, szombaton van a drogmentes maraton. Te jössz futni? (Fekete Balázs meg Vladár Tamás milyen nyugodt emberek, meglepődtem rajtuk a BBTV-ben látottaknál, ez nem mindennapi.) Jobbulást!
Őrnagy
Válasz
sajnos nem, épp ma beszéltem velük telefon, két munkám is van aznapra, különböző városokban, még ne tudom azt is hogy oldom meg!
2011-04-19 20:09:33
bunny

Szia Bunny! Ha már kifáradtál a válaszo...

Kérdés
Szia Bunny! Ha már kifáradtál a válaszolgatásban és még nem hallottad volna, akkor: [link]
daniphoenix
Válasz
köszi, nemis rossz! más: sokan nyaggattok a bbtv pólók miatt, a robiék végre gyártottak belőle, nem is lett rossz. egy csodálatos modellt találtunk, én vagyok az sajnos, (fuj!) de majd igykezsünk jobbat szerezni. a kedvetekért al bundy tochdown beállásban, a bodys archerhez hasonlóan mutatom be a pólót, csak labda helyett kamerával, és a vállam se megy fel annyira, mint kéne. [link] [link]
2011-04-19 14:34:56
bunny

Szia Bunny!Köszönöm a válaszaidat reméle...

Kérdés
Szia Bunny!Köszönöm a válaszaidat remélem minél gyorsabban eléred majd azt az egészségi állapotot ami neked megfelelő és ennél már csak jobban leszel! Nem nyalizásból írom ezt csak tényleg így gondolom illetve remélem hogyha lesz valaha igényed rá újra edzhess de legalább addig is nem kell hogy emiatt is emészd magad.Évek óta nézem ugye a bb fórumot és néha nem értettem ,hogy azoknak a hülyéknek is elég ronda módon szólsz vissza akik nem pofáznak csak hülyék.Az elmúlt héten viszont teljesen megértettelek.Írtad hogy épp akkor értél haza a FIBOról és már neki is láttál válaszolgatni.Ennyi vezetés meg alvás után a fasznak se hiányzik a sok hülye kérdés és mégis válaszoltál rá.Most már teljesen világos számomra ,hogy miért ilyen hangulatú pár válaszod!Sok sikert kívánok a további munkádhoz hiába ócsárolja sok fasz.Az tegye aki mindezt bevállalja! Ez mindenképpen példaértékű számomra.További szép napot üdv!
the_returner
Válasz
ugyan most sem érek rá, de erre válaszolok, ugyanis félreérted a helyzetet. egyrészt edzek én most is, már revideáltam az álláspontomat arról, hogy a hülye orvos letiltott. csak ezt edzésnek nevezni - amire jelenleg képes vagyok -, nem teljesen korrekt. a múltkor nyomtam 8 ismétlés 40 kilóba. nem az erőmmel van a gond meg azzal, hogy a jobb karom összevissza áll és leengedni is alig tudom, hanem azzal, hogy olyan érzés, mintha egy kést forgatna valaki a vállamban. ezt persze kibírom, csak nem valami megnyugtató: ugyebár az első tanács, amit mindenkinek adok, hogy ha fáj, akkor tilos csinálni. a "ronda módon beszélek" dolog egyáltalán nem úgy működik, ahogy te gondolod. nem az az oka, hogy fáradt vagyok, mert fibon voltam, vagy akármi, hanem az, hogy rühellem a parasztokat. ennek a rovatnak van egy szabályzata, akinek nem tetszik az nem olvassa és nem kérdez. aki meg szarik rá és ezáltal rám is, az olyan választ is fog kapni.
2011-04-19 14:01:32
bunny

Heló Bunny! Döntött törzsű evezés után ...

Kérdés
Heló Bunny! Döntött törzsű evezés után és közbe sokszor fáj a derekam, tudsz ajánlani valami módszert, ahol a derék nem kap nagy terhelést? Próbáltam már úgy, hogy nem homorítok annyira, akkor viszont nem is érzem a hátamat közben, nem tudok rákoncentrálni.
tuto558
Válasz
egy apró trükk: támaszd meg a fejed valamiben. de egyébkétn egykezessel végezve az evezés sokkal jobb!
2011-04-19 12:57:50
bunny

Szia Bunny! csak annyit szeretnék kérdez...

Kérdés
Szia Bunny! csak annyit szeretnék kérdezni h nemsoká diéta. ugye kb 150g ch az ami mindenkinél működik,persze nyílván lehet több és kevesebb is.én így tömegelés alatt olyan 390-410g ch-n vagyok. sose diétáztam még,ez lesz az első:) és gondolom nem jó ötlet egyik napról a másikra 150re levinnem a ch-t. a kérdésem annyi lenne hogy mennyi ch-t vehetek el napi v heti szinten ami még nem vezet drasztikus izomvesztéshez amíg mondjuk elérem a 150et?20-30g? remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget:) előre is köszi! Peti
elpé88
Válasz
amikor diétáa van, akkor diéta van, igazából indulhatsz rögtön egy diétás rendszerrel, de nem kell megjedni hogy hirtelen esik a súlyod. ez még nem izomvesztés az első héten.
2011-04-19 09:38:15
bunny

Szia Bunny. A segítségedet szeretném kér...

Kérdés
Szia Bunny. A segítségedet szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy már elég régóta járok edzeni de a bicepszem nem hajlandó a növekedésre. Szedtem Jumbo-t is híztam is tőle 6 kilót de a bicepszem csak erősödött de nem nőt. Eddig heti 3-szor gyúrtam rá most visszaveszem kettőre hátha ez segít. És ami még furcsa, hogy hiába gyúrok rá bármennyit, bedurran de másnap semmi izomláz. Remélem tudsz segíteni válaszodat előre is köszönöm.
Mate011
Válasz
talán nem kellett volna túledzeni?
2011-04-19 09:36:23
bunny

helo bunny ezt muszály megosztanom veled

Kérdés
helo bunny ezt muszály megosztanom veled: [link]
noszkillz
Válasz
ezek létező dolgok, de semmivel sem rosszabbak annál, mint amikor a türelmetlen kis gyökereknek büdös a meló és azonnal koxolnak.
2011-04-19 09:35:30
bunny

Kedves Bunny! Heti négyszer edzek (ka...

Kérdés
Kedves Bunny! Heti négyszer edzek (kardió és súlyzós edzés) és szedek karnitint (Scitec liquid-et korábban, most Pentacarn-t). Közben vérvizsgálatom volt. (Az edzés és a karnitin vasárnap délelőtt volt, a labor hétfőn délelőtt) Ekkor magas 284-es értékű CK-t állapítottak meg nálam. Szerinted ez lehet az edzés miatt? Kell valamit tennem ezzel? Nagyon köszönöm a válaszodat!
Bunny81
Válasz
a magas kreatin kináéz szint az edzés okozta mikrosérülések eredménye, nem kell vele foglalkozni.
2011-04-19 09:33:20
bunny

hello! válledzésem: nyaakból nyomás ké...

Kérdés
hello! válledzésem: nyaakból nyomás kétkezes és egykezes 5x10 , 4x12 oldalemelés, előre emelés 5x12 , 4x10 oldalemelés döntött törzzsel , forditott felhzuás 4x10 , 3x12 és a kérdésem hogy nincsen sok gyakorlat?
dodes96
Válasz
de sok van.
2011-04-19 09:31:38
bunny

Szia Bunny! Alvás zavaraim vannak már eg...

Kérdés
Szia Bunny! Alvás zavaraim vannak már egy ideje. Azt tapasztalom amikor edzek akkor aznap nem alszok jól. Ez azt jelenti hogy eltudok aludni de alap felkelésem előtt kb 2 órával előbb felébredek és nem tudok visszaaludni. Napközbe fáradt vagyok és edzeni sincs kedvem. 16 éves vagyok. Több mint 1 éve edzek. Ha túledzeném magam nem fejlődnék. De ezzel nincs gondom. Gondoltam már arra hogy az esti evés de nem ez az oka. Pl. ezen a héten hétfőn és kedden nem tudtam edzeni menni mert akadt más dolgom és aznap jól aludtam. Szerdán elmentem lábaztam és aznap megint nem aludtam jól. Mit tehetnék ez ellen? Köszi
manutd94
Válasz
több tényező is számít. van akit felpörget az edzés, de általáben nem elég intezví az izommunka, mert egy kemény edzés után úgy kéne aludnod, mint egy kismókusnak a rajzfilmben amikor mogyoróról álmodik. lehet túl későn van az edzésed. segít egyébként a melatonin és a tripotfán is, az utolsó étklezésedben pedig ne legyne sok ch.
2011-04-19 09:30:55
bunny

Hello bunny! Az egyik válaszodba írtad 1...

Kérdés
Hello bunny! Az egyik válaszodba írtad 1 srácnak aki kiköltözik Amerikába hogy a (....) és a (...)-t kerülje. Szeretném megtudni mért szarok ezek a gyártók? Én dymatize elite whey-t használok pillanatnyilag, és ízre is és oldódásra is tökéletes. De ugyanígy a (...) is jónak tűnik. Sokkal jobban oldódnak mint a sciteces cuccok és nem is habzik... Összetételét nézve is jónak tűnnek. Akkor mivel rosszabbak mint a sciteces cuccok? Olvastam szabályzatot és tudom hogy nem válaszolsz táplálék kiegészítős kérdésekre. De ezt légyszives indokold meg. Eddig sokat adtam a szavadra. :)
bagdan01
Válasz
mert bőr az egér bazmeg, hidd el, én leszarom, hogy te melyik fost használod, de az értetlenfaszkodást nehezen viselem. ha egyszer leírtam hogy nem beszélek erről, akkor nem beszélek erről, ez nem cégek lejáratására szolgáló platform. ha neked nem elég információ, hogy x cég termékeit betiltották amerikában kétes beltartalma miatt, akkor gratulálok.
2011-04-19 09:28:54
bunny

Kedves Bunny! Néhány napja sikerült ame...

Kérdés
Kedves Bunny! Néhány napja sikerült amerikai foci közben eltörnöm az egyik ujjamat, így most gipszben van a bal alkarom. A kaja teljes mértékben rendben van (rizs, csirke, zöldségek), úgyhogy a mennyiségeket illetően az alábbiak az elképzeléseim: úgy tervezem hogy visszavenném a szénhidrátot és feltolnám a fehérje meg a telítetlen zsír bevitelét, valamint kiegészítőként l-glutamint szednék. A kérdésem pedig az lenne, hogy jó lesz-e így, és hogy ajánlasz-e valami mást is hogy a lehető legkevesebb izmot veszítsek? Előre is köszönöm a válaszod, és jobbulást kívánok a válladnak!
gyurok ura
Válasz
nem kell feltolnod semminek a bevitelét ha nem edzel, mert abból csak zsír lesz. ha az orvos nem mond extrém értéket, tartsd be, nyilván hat hétog nem tudsz fogni, de a többi alaktrészre edzhetsz nyugudtan.
2011-04-19 09:28:33
bunny

A fosós :) emberkének üzenem nekem is ug...

Kérdés
A fosós :) emberkének üzenem nekem is ugyanez volt vettem gyógyszertárba bélfertőtlenítőt meg valami bélflórás bogyót és az rendbe tett de sztem nem a turmixhoz van köze max akkor ha kismacska vagy és tejjel iszod
doki1988
Válasz
hát igen, erre is van esély, de akkor is azonnal jönne, bnem másfél óa után.
2011-04-19 09:25:55
bunny

Kérdezted, hogy fosok-e, igen fosok! Nem

Kérdés
Kérdezted, hogy fosok-e, igen fosok! Nem mindig, de elég gyakran.
tibbike
Válasz
mielőtt egészen hülyének tűnsz, igazság szerint nem a végbeled kalandjai érdekelnek, hanem hogy a hivatkozott másfél óra múlva hasmenésed van-e, vagy rendben van a kakika, mert a hasmenés az akkor gáz főleg, ha kaja után azonnal jön, ha másfél órát várakozik és nincs súlyos puffadás, akkor az a turmix bizony hasznosuli látszik.
2011-04-18 20:12:13
bunny

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy...

Kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy kis koromban műtöttek a vesémmel. És évente már csak 1x kell ilyen vizsgálatra járnom. A kérdésem az lenne, hogy ez valamibe akadályozza a vesémet? Mert valahol azt olvastam, hogy nem ajánlott szedni.. (creatin)
kupak9
Válasz
az a helyzet, hogy mi itt egyedül vagyunk, de nem tudjuk, a vizsgálat akadályozza-e a vesédet. én nem olvastam, hogy ajánlott-e szedni vesét, de az általánost tutir érdemes kijárni, ott van a fogalmazásóra. káér hogy szövegértésóra nincs, hogy a fogyatékosok megértésk, mit jelent a "kötelező" szó. (soundblaster)
2011-04-18 20:09:50
bunny

Szia Buny! Még azt kérdezném ,hogy a fel...

Kérdés
Szia Buny! Még azt kérdezném ,hogy a felépülésed hogy áll mennyire tudsz edzeni sokat utaltál már erre tudom de engem érdekelne a jelenlegi állapotod illetve a kilátásaid a gyógyulást illetően mennyire kecsegtetőek? űdv!
the_returner
Válasz
köszönöm kérdésed, én inkább egyes kérdezők felépülése maitt aggódnék, már amennyiben nem agysorvadással születtek. a jelenlegi állapotom is szar, de sokkal jobb, mint volt és ezt mind a karesnek köszönhetem. a karom még nem mozog oldalra 90 fokot sem, előre már tudok felfelé nyúlni, de érdekes módon megfigyeltem, hogy gondolkodom azon, hogy használjam-e a jobb karom, így a beidegződés még nem jó. azt még enm tudom lesz-e műtét vagy sem, nemokára megyek kórházba vele, még próbálkozunk egylőre gyógytornával. az biztos hogy legalább egy év lesz még és azt is tudom hogy soha nem lesz tökéletes, de ez van.
2011-04-18 19:57:41
bunny

Megint én vagyok szroli1000.Akkor milyen

Kérdés
Megint én vagyok szroli1000.Akkor milyen fajta tömegnövelőt ajánlasz?
szroli1000
Válasz
jumbot szoktam ajánlani, de hogy le ne lassulj, próbáld meg a turbospeed 2000-et!
2011-04-18 19:11:47
bunny

hello nemrég megkérdeztem hogy lehe...

Kérdés
hello nemrég megkérdeztem hogy lehet e szedni a creatint a tesztoszteron növelővel azt mondtad hogy nem most azt akarom tudni hogy miért nem mert ahol vettem a tesztoszteron növelőt ott azt mondták hogy lehet de csak lehet hogy azért mondták hogy legyen bevétel ezért kérdezlek meg téged hogy miért is nem lehet? üdv
massgainer1991
Válasz
megsemmisül a galaxis, hát nem érted????
2011-04-18 19:11:01
bunny

Hello Bunny.14 éves vagyok 55kg.Elég neh...

Kérdés
Hello Bunny.14 éves vagyok 55kg.Elég nehezen hízó típus vagyok.Azt akarom kérdezni hogy ilyen idősen nem károsít ha szednék valamit?És ha nem akkor mit ajánlanál?
szroli1000
Válasz
mindenképpen van biztonságos megoldás erre, ami semmiképen sem károsodja azokat a szerveidet, amelyek nem károsodtak, vagy nem feljődtek ki eléggé. szeggyé' hangyát! (egyébkétn ha valamely kedves olvsónk tudja eme mondás eredetét, remélem megosztja velünk!)
2011-04-18 18:34:03
bunny

Szia! Edzés előtt egy fél adag hot blood...

Kérdés
Szia! Edzés előtt egy fél adag hot blood-ot iszok, edzés után pedig egy teljes adag Jumbo prof-ot, miután megittam másfél órán belül wc-re kell mennem üriteni. Zavaró, mintha nem szívódna fel a jumbo, gyorsan át megy rajtam. Mitől lehet ez? Kevesebb vizet igyak? Vagy van valami felszívódást segítő ajánlatod? üdv
tibbike
Válasz
másfél órát én nem neveznék gyorsnak. a kérdés hogy fosol vagy nem fosol?
2011-04-18 17:03:40
bunny

Szia Bunny! Ezt neked fényképeztem az e...

Kérdés
Szia Bunny! Ezt neked fényképeztem az edzőteremből hazajövet az újságosbódé falán. [link] Biztos értékelni fogod a képet tudom, hogy szereted az ilyen fogyasztós módszereket (van itt minden az önhipnózistól a 220Voltos diétán keresztül a mindenféle sztárdiétáig) :D Ja mondjuk csirke-rizs diéta lehet nincs benne :)
otvosricsi
Válasz
köszi, innen küldenék egy nagyfaszú néger análdiétát a kiadvány szerkesztőjének és remélem nem nő!
2011-04-18 16:55:14
bunny

Üdv Bunny! Szerinted elégnek bizonyulha...

Kérdés
Üdv Bunny! Szerinted elégnek bizonyulhat 3 gyakorlat(lábnyújtás,lábhajlítás,guggolás) comfeszítőre és hajlítóra? A guggolás után már alig tudok járni úgy bedurran a lábam és nincs erőm 4. gyakorlathoz. Jobbulást a válladhoz,remélem meg se állsz a 180fok-ig :)
Naturalmen85
Válasz
ha ennyire bedurran, akkor bizony elég! köszi! (ma egy szinttel feljebb lépek az edzésben, már nem csak 100 ismétlés lesz.)
2011-04-18 16:36:26
bunny

szia Bunny ! Azt szeretném kérdezni hog...

Kérdés
szia Bunny ! Azt szeretném kérdezni hogy most keztem el konditerembe járni pár hete azért ho nyáron valhogy nézek ki azt szeretném kérdezni hogy szerinted jo az ha zsirégetőt,proteint,aminosavat szednék (15 éves 175cm körül 75kg, kicsit duci)Válaszodat meg köszöném,Üdv
kukigumi
Válasz
persze hogy jó, az a lényeg hpgy a shop.builder-nél vásárold meg, mindenből jó sokat és gazdagok leszünk!
2011-04-18 16:35:34
bunny

Szia bunny!Már rég nem írtam de most úja...

Kérdés
Szia bunny!Már rég nem írtam de most újabb problémám van 1 hétre kihagytam a mell hátat.A baj az az hogy mellemnél átvette az elsőváll a munkát.Ugye ilyenkor az lenne a tehendő hogy súlyt lejebb és nagyon pontos kivitelezés de ezt akárhogy csinálom akármilyen szabályosan a mellemm képtelen dolgozni és az mellemnek az alsó része már eléggé "elsorvadt".Mit tehetek?Ja és a mellemet ezért csak 30 fokos padon edzem és tárogatok de ezeken sem megy túl fényesen az egyenespad nagyon hiányzik.A válaszod előre is köszi!
mate5550
Válasz
1. a mellednek nincs alsó része. 2. egy hát nemedzéstől nem sorvad le egy izom. 3. ha nem nyomsz vízszintesen és csak a felső rész erősödik, min csodálkozol?
2011-04-18 12:13:34
bunny

Hello Bunny! Az érdekelne, hogy mikortó...

Kérdés
Hello Bunny! Az érdekelne, hogy mikortól javasolt használni övet? Guggolás, felhúzás, evezésekhez. Tudom nincs általános érvényű szabály erre, hogy na x kilótól, de tudom egy ideig jó, ha nincs használva, mert erősödik a törzs, de azért egy sérvet annyira nem szeretnék megkockáztatni. Köszi
petyaboy
Válasz
én sosem használtam övet semmihez. ennyire nincs szabály erre. ha nem érzed, nem tudok semmi okosat mondani, akkor jobb ha le se veszed.
2011-04-18 12:12:00
bunny

Szia! Az lenne a kérdésem ,hogy 178cent...

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem ,hogy 178centi / 52 kilóval danabol + Jumbo mehet ? 80 szemet vennék csak és napi 2 -t az mennyire cseszheti el a májam ? Utána átváltanék kreatin monohydrátra marad valamennyi eredmény rajta ? Természetesen táplálkozásra figyelnék mellette havi 15 edzéssel! Előre is köszönöm : Csaba
M.csaba93
Válasz
2011-04-18 12:10:15
bunny

Kérdés
[link] 2:47 nél ezért elég rendesen összeszartam magam a röhögéstől, "nagy az isten állatkertje" :D:D:D:D:D:D::D:
egno

Válasz
én ezen inkább sírok.
2011-04-18 12:10:04
bunny

Szia! A táplálkozást rendre betartottam,...

Kérdés
Szia! A táplálkozást rendre betartottam, igaz partizánkodtam néha... Egy kis süti, egy kis zsíros pörkölt, de a kötelező mindig megvolt. Edzés előtt DarkRage-t, után Volumass35-öt használtam. Amelyik nap nem edzettem, ott nem ittam semmit. Egy héten háromszor járok kondiba. Fejlődök szépen, sokan mondják, hogy kinézetre, én meg tudom, hogy gyakorlatonként, súlyra, mennyivel többet tudok megmozgatni. (Ne gondolj nagy dolgokra, inkább igényesen csinálok egy gyakorlatot, mintsem el tudjam mondani, hogy nagyobb súllyal, bődületes lendületvétellel tudok "gyúrni"). A kérdésem egyszerű: Elképzelhető, hogy a fent említett kieg.-ek közül valamelyik tartalmaz bármiféle étvágy fokozót? Két hete elfogytak, még nem rendeltem után, azóta egyszerűen a hányás szélén állok, ha megpróbálom CSAK a kötelező kajálást betartani. Két hét= -4 kg.... Köszi válaszod, remélem nem kérdeztem ortodox faszságot, ha igen, így jártam.
Davee89
Válasz
a volumass 35 biztos nem, amásikat meg nem ismerem.
2011-04-18 12:08:22
bunny

Szia.Itt azt olvastam ahol az alvásról í...

Kérdés
Szia.Itt azt olvastam ahol az alvásról írnak,hogy nem jó ha napi többször edzel még ha sokat alszol eszel is.De akkor miért vannak olyan testépítők akik napi 2szer gyúrnak?Én nem tudom ,hogy hogy csináljam,napi 1x vagy heti 3x?
formasrác
Válasz
de jó ha napi kétszer edzel, feltéve ha profi vagy és evésen,e dzésen és alváson kívül nem csinálsz mást.
2011-04-18 12:07:44
bunny

Szeva Bunny, az lenne a kérdésem, hogy m...

Kérdés
Szeva Bunny, az lenne a kérdésem, hogy mivel a vállam rohadtul fáj és még fekvenyomni se tudok meg semmi, azt mondták, hogy pihentessem, de attól még lehet olyan gyakorlatokat végezni, amik nem veszik igénybe a váll izmokat? pl letolás csigán ticepszre, bicepsz scott padon meg ilyesmi?
Maxgraham
Válasz
egyértelmű!
2011-04-18 12:06:47
bunny

szia!eltud pattani a ér gyúrás közben ha

Kérdés
szia!eltud pattani a ér gyúrás közben ha nagyon bedurranok?
formasrác
Válasz
hajszálér maximum.
2011-04-18 12:06:23
bunny

Szia! Privátban van lehetőség kérdezni?

Kérdés
Szia! Privátban van lehetőség kérdezni? Köszönöm, Kata
ladybird007
Válasz
effektíve nincs, kivéve csak ha nagyon nem publikus, mérlegelve, hogy itt sem tudjék, hogy ki vagy. és lehet fél év múlva válaszolok.
2011-04-18 12:06:01
bunny

Szia! A gondom az, hogy beraktam a lábn...

Kérdés
Szia! A gondom az, hogy beraktam a lábnyújtást a combgyakorlatok közé, és mikor végzem, egyszerűen beremeg a lábam. Viszont érzem hogy az izom még bírna nagyobb súlyt is, nem fárad eléggé, gondolom ez azért lehet mert az ízület gyengébb. Más gyakorlatoknál sosem volt ilyen problémám. Mit tanácsolsz? Üdv.: Roland
compton187
Válasz
nem az ízület gyenge, hanem valmelyik stabilizáló izom elfárad.
2011-04-18 11:46:27
bunny

Szia Bunny!Évek óta napi rendszerességge...

Kérdés
Szia Bunny!Évek óta napi rendszerességgel látogatom a bb oldalt ,még sose írtam de most rászántam magam.A kérdésem a következő:az idei fiboról lesz e valami videós anyag?Tisztában vagyok vele h elfoglalt vagy nem követelőzés képen írom ezeket a sorokat csak tetszett a beszámoló és kíváncsi vagyok rá h lehet e majd videós anyagra számítani ha lesz rá időd? Kösz ha válaszolsz és üdv!
the_returner
Válasz
lesz, tegnap jöttem haza a fiborol, összevágni ott a helyszínen meg sem próbáltam de ma nekiállok. lesz benne egy-két exkluzív cucc!
2011-04-18 11:44:45
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy m...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy milyen tömegnövelőt ajánlasz nekem. A kondizásban kezdő vagyok, de 12 évig táncoltam komoly(heti 5X5 óra) próbák voltak,ebből kifolyólag állóképességem és egyfajta alap kondícióm van. Nekem is a teljesen kezdőknek pl.:mass ajánlott vagy esetleg más?187 cm 72kg vagyok. Most hogy abba hagytam már márciusban a próbákat heti 3,4szer tudok majd eljárni edzeni.Ha még esetleg tudnál ajánlani egy Bp-i termet azt megköszönném. előre is köszi: k.gábor
gabor987789
Válasz
a mass egy szar. használj jumbot!
2011-04-18 10:53:45
bunny

Üdv Bunny. Az lenne a kérdésem, hogy L-k...

Kérdés
Üdv Bunny. Az lenne a kérdésem, hogy L-karnitines zsírégető mellé érdemes-e szedni még egyéb zsírégetőt? Ha igen, tudnál ajánlani egy scitec terméket, amit mondjuk te is használtál? A választ köszi előre is.
mate_8b17
Válasz
igen, mert az l krnaitin önmagában nem igazi zsírégető. a perfect fatlosst ajánlanám.
2011-04-18 10:53:28
bunny

hello! a NO-Xplode szert ismered? hatáso...

Kérdés
hello! a NO-Xplode szert ismered? hatásos? persze a sok rizsát én is el tudom olvasni az oldalán de a véleményedre vagyok kíváncsi. Mostanában nem edzek, de a munkám miatt napi 10 órában majdnem minden izmomat megmozgató és megdolgoztató melót végzek. Segíti az izomnövekedést? köszi
Lori2626
Válasz
és a szabályzatot mi a faszért nem tudod elolvasni?
2011-04-18 10:20:16
bunny

szevasz bunny! lenne egy problemam..reme...

Kérdés
szevasz bunny! lenne egy problemam..remelem tudsz segeteni..mellemben van egy kisseb duzzanat, magam sem tudom mi az.. (pontosan a mell-bimbomtol 3-4 cm-re jobbra a honaljam fele talalthato) neha jobban felduzzad neha kevesbe venni eszre,,kellemetlen erzes, picit faj is..izom huzodas kizart..edzek ra rendesen,, ugy gondolom valami mirigy lehet..interneten nem talaltam semmit ezzel kapcsolatosan ezert is kerdezlek teged meg mieleott elmennek dokihoz..van miert aggodnom? koszi elore is
palko1988
Válasz
én nem tudok segíteni, de remélhetőleg az orvos tudni fog. ha hülye az orvos, keress másikat!
2011-04-13 19:49:40
bunny

Szia Bunny!Diéta mellé ki szeretném prób...

Kérdés
Szia Bunny!Diéta mellé ki szeretném próbálni az L-karnitint és azt szeretném kérdezni hogy megemeli e a pluzust mint pl a koffeines készítmények mert sajna antidepresszánst szedek és nemtudom hogy nem e lesz gond belőle. Előre is köszi!
limewax
Válasz
az l kanritin nem emeli a pulzust. antidepresszást dobd a kukába!
2011-04-13 19:49:00
bunny

hello! egy rovid kerdes 3 nap edzem es s

Kérdés
hello! egy rovid kerdes 3 nap edzem es szerdara tetem a labnapot,kerdes hasat lehet edzeni velle, vagy nem igen ajanlott.szerintem lehet.szerinted?
gyorgycsatlos
Válasz
szerintem is.
2011-04-13 19:48:05
bunny

Szia Bunny! Bocsánat a hülye kérdésért e...

Kérdés
Szia Bunny! Bocsánat a hülye kérdésért előre is! Utol ért valami dögvész, és hatalmasra dagadtak a manduláim (csak turmix megy le), a kérdésem az lenne, hogy ront e a hatásán a b-100-as vitamin complex tablettának, ha összetöröm és kanállal vízben oldva eszem/iszom meg? köszi és mégegyszer bocs ha fájt a kérdés. :D Minden jót!
gatta
Válasz
valóban hülye kérdés volt, de biztosan lázas is vagy. teljesen mindegy, hogyan juttatod le a gyomrodba a vitamin, ugye ezt valahol mélyen érzed?
2011-04-12 22:47:15
bunny

Szia Bunny! most kivételesen nem kérdezn...

Kérdés
Szia Bunny! most kivételesen nem kérdezni szeretnék csak megírni pár dolgot,ha gondolod akkor kiteszed,ha nem, az sem baj! szóval majdnem egy évig dolgoztam edzőteremben mint pultos és teremedző és hát amit én ott tapasztaltam az az emberi parasztság legfelső foka!az még hagyján hogy a súlyok sose kerültek vissza a helyükre,papucsba és zokniba csoszogó idiótákkal volt tele a terem vagy cipőbe csak az a cipő utcai amivel 5 kiló sarat hozott be és persze úgy nyom fekve h felteszi a lábát a padra ami nyílván sáros lesz.arról nem is beszélve hogy egy hétig ugyanabba a pólóba edz ami kurva büdös de ez még télleg hagyján.mivel nekem is kellett takarítani ezért mindig meglepődve tapasztaltam hogy a kukától fél méterre szeméthalmokat találtam,a rágók is olyan lehetetlen helyen voltak hogy biztos véletlenül kiesett a szájukból vagy nemtudom,a wc széthugyozva meg szétfosva...és én értetlenül álltam ezekkel szemben mindig. aztán most h már nem dolgozok ott,átmentem edzeni egy másik terembe ahol is találkoztam egy olyan emberfajjal aki igyekszik magának kisajátítani az egész termet,3 gépen dolgozik egyszerre de nem lehet hozzá beszállni,ne kérdezd miért:) szóval én ezt az egészet csak felháborítónak tartom,bár biztos vagyok benne hogy Te is találkoztál már ilyenekkel hisz edzettél már pár teremben azért. csak gondoltam megosztom veled. Köszi hogy elolvastad!:) Peti
elpé88
Válasz
ezt nem tudom, láttad-e? [link] nálunk is van sokféle anomália, ami engem csaki azért zavar, mert egy barátomé a terem és kurvára idegesít, hogy leszarják páran az egészet és őt is, pedig az össze köcsösggel hót normális.
2011-04-12 22:45:37
bunny

Bunny! Kurvára kéne ide is egy\" like g...

Kérdés
Bunny! Kurvára kéne ide is egy" like gomb" szerintem az összes tróger kérdésre adott válaszodat kedvelnék :D! Hatalmasakat lehet rajtuk nevetni:D! Csáó minden jót!
buktibor
Válasz
az nem jó, mert a faszbúk és egyéb közösségi oldal undorommal inkompatibilis megoldás lenne!
2011-04-12 22:42:55
bunny

Heló Bunny! 4 hónapja kezdtem tömeget n...

Kérdés
Heló Bunny! 4 hónapja kezdtem tömeget növelni, az átlagosnál kissé kövérebb testalkattal. két és fél doboz 1,6 kg-os JUMBO-t használtam és 11 kg-al nőtt a testsúlyom. most 80 kg vagyok (16 évesen). Most minden ismerős, tanár stb... észreveszi, hogy "gyúrok" de ugyan úgy kövér vagyok. És mivel még bőven van időm a testépítésre, elkezdenék szálkásítani, majd később biztos visszatérnék a tömegnövelésre. Tudom, ha szépen ledobom a fölösleget utána sokkal nehezebb lesz tömeget növelni, de így döntöttem... Több kérdésem lenne: Először is, hogy mennyire tartod hülye ötletnek a szálkásítást. A másik kérdésem az lenne, (mivel csak a tömegnövelőket ismerem), hogy milyen táplálékkiegészítőt ajánlanál a szálkásításhoz. Mivel az alapismereteket többször végigolvastam, és ma ismét inkább a szálkásítás részt, nagyjából képben vagyok. Még azt szeretném kérdezni, hogy heti 4 súlyzós edzés után mehet mindig a kardió, vagy szerinted ha hétfő kedd-csütörtök-pénteken van súlyzós edzés akkor tegyem más napokra a kardiót? Ha hülyesége(ke)t sikerült kérdeztem, bocsi :) Minden jót! Üdv, Szilárd
szilard25
Válasz
nézd mega star warst, ess transzba és kérdezd meg yodát a türelemről. utána gondolkozz el, hogy neked pont ujmbo-ra volt-e szükséged és az étrend rendben van-e? mert diétára még tutira ráérsz.
2011-04-12 21:02:02
bunny

Szia! Kerestem, de nem találtam választ ...

Kérdés
Szia! Kerestem, de nem találtam választ a kérdésemre, szóval felteszem itt. Az a kérdésem, hogy a közvetlenül a lengőbordák alatti területre hogyan lehet erősíteni? Az egyenes hasizmom alakul, de nyilván valamit nem csinálok, amit kellene, mert kicsit oldalt, a bordák alatti részen kb. nincs izom. Nem tudom, így érthető-e.
ftakacs
Válasz
ferde hasizom gyakorlatokkal.
2011-04-12 21:00:37
bunny

Hali Bunny. Lenne egy kis probléma, k...

Kérdés
Hali Bunny. Lenne egy kis probléma, kerestem válaszokat, de nem igazán találtam. A legutóbbi bicepsz-tricepsz edzésemnél valószinűleg nagyon megerőltettem az alkarom. Már észrevettem mostanában, hogy mikor Scott-padozok, és az utolsó sorozat után leteszem a súlyt, akkor nemtudom elengedni a rudat, mert olyan hihetetlen kurva szar érzés nyilal bele az alkaromba hogy belepusztulok. Aztán homlokraeresztésnél vasárnap már majdnem meghaltam. Szóval most úgy döntöttem, hogy 1 hónapig nem erőltetem a karomat, csak lábazok. Nem tudom hogy fogom kibírni, de megpróbálom:) Szerinted jó ötlet? Vagy te mit tanácsolsz? Utána csinálhatom ugyanugy a scott-padot meg bármi mást? Félek, hogy ínhüvelygyulladás lesz ebből:\ Orvoshoz nem megyek ki, mert annál rosszabb lesz. Jegelem, meg kenegetem. Várom válaszod! Üdv: Bercy
petya2012
Válasz
ez már az, nem izgulj, sima túledzettségi tübet, csak hatezren kérdezték eddig.
2011-04-12 20:59:48
bunny

Szia Bunny,lenne egy olyan kérdésem lehe...

Kérdés
Szia Bunny,lenne egy olyan kérdésem lehet hogy hallottál felőle valamit:D arról a mendemondáról lenne szó hogy némely gyúrós,akár testépítő bébi táppal próbálja próbálta az étkezéseit kiegészíteni!?Lehet ennek valami alapja is akár?Bocs a hülye kérdésért,remélem nem kapod fel a vizet,nem az volt a cél.
darmingert
Válasz
van. de azok fogyatékosok!
2011-04-12 20:59:03
bunny

Szia Bunny! Bocsi,ha fogyatékos lesz a ...

Kérdés
Szia Bunny! Bocsi,ha fogyatékos lesz a kérdés,vagy már kérdezték.A legtöbb tablettás scitec termékre allergén információként rá van írva,hogy tej,szója,tojásfehérje és mogyoró feldolgozó üzemben készült.Nos,nekem egy barátom allergiás a mogyoróra,lehet baja pl. a mental focustol?Nekem az lenne a logikus,hogy igen,de azért megkérdezem. minden jót
gora
Válasz
kizárt hogy baja legyen, ez egy kötelező szarság, ami rá kell írni. nem nagyon tudom elképzelni hogy a kapszulázó gépbe akár nyomokban is mogyoró kerül, főleg hogy soha nem gyártottak kapszulázott mogyorót.
2011-04-12 00:09:11
bunny

Szia! azt hallottam hogy a kétkezes kar...

Kérdés
Szia! azt hallottam hogy a kétkezes karhajlitás egyenes rudon az év minden bicepsz edzésén csináljuk akkor tuledzett leszel tőle. Van ennek valóságalapja?
dodes96
Válasz
van, megmondták a hangok a kifliből!
2011-04-12 00:04:07
bunny

Üdv Bunny! Shop-ban sodexo vagy valami

Kérdés
Üdv Bunny! Shop-ban sodexo vagy valami utalványt elfogadnak,vagy ezt a shoptól kérdezzem inkább?
fbazsa1
Válasz
na szerinted? de azért biztos ami biztos, menj el a MÁV jegyirodába és kérdezd meg ott is!
2011-04-12 00:03:30
bunny

szia Bunny! olyan problémám van h a sipc...

Kérdés
szia Bunny! olyan problémám van h a sipcsontom mellett(vagy talán a sípcsontom) futástol, lépcsőzéstől, ugrélókötelezéstöl erős fájdalom szokott jelentkezni mindkét lábamban. néha már gyaloglás közben is fáj. most sajnos egy hétre kikellett hagynom az edzést betegség miatt, de a pihenő ellenére is fájt. nem folyamatos a fájdalom, csak néha előjön de elég kellemetlen. lehet azt az izmot valahogy megerősíteni? vádlizás közben nem fáj, csak az ugrálásoktol. előre is köszi. üdv, Ádám
adamjee
Válasz
ez egy nomrális állapot, nekem is ez van, ha elkezdek futni. de egy idő után elmúlik.
2011-04-12 00:02:40
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hog

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy HST edzéshez érdemes-e jumbo professionalt használni?
mr jack
Válasz
nem, jumbo professionalt csa aerobikhoz és seggrepecsihoz érdemes.
2011-04-12 00:01:38
bunny

Szeva! Tényleg csak kis apróság csak a p...

Kérdés
Szeva! Tényleg csak kis apróság csak a problémám: hónalj tájékban van 1-2 centis makacs zsír, amit nem tudok lediétázni sem (a combom már keresztszálkás, de ez még mindig itt "lötyög"). :D Már ifjú titán korom óta ilyen, már amennyire emlékszem. Ilyenkor mi van? Szar ügy?
arkhorrl
Válasz
lehet ám, hogy kiadós testképzavar lesz, nem?
2011-04-12 00:01:01
bunny

Hello! Kezdő révén az alábbi kérdésem...

Kérdés
Hello! Kezdő révén az alábbi kérdésem lenne: Kb 8 hónapja folyamatosan edzettem. Sajnos abba kellett hagynom, igy az erőmből sokat veszettem (magamhoz képest). Pl fekvenyomás -25,30 kg. A kérdésem az lenne, hogy most, hogy újrakezdtem, megint ugyan annyi munkám lesz, h visszatérjek arra a szintre, ahol abbahagytam, vagy pár hét alatt visszaszerezhető az az állapot ? Köszi!
IamGabor
Válasz
nem, elég hamar vissza fog jönni!
2011-04-11 14:17:34
bunny

Szia Bunny! Nekem 10 éves koromban meg ...

Kérdés
Szia Bunny! Nekem 10 éves koromban meg állapították hogy növekedési hormon hiányban szenvedek, azóta minden nap kell szednem injekció formájában. Az a kérdésen lenne ezzel kapcsolatban hogy ez nem számít előnynek ebben a sportban, és mi a véleményed erről? mivel már kb. 2éve tornázom.
zulu0
Válasz
előnynek nem valószínű, hiszen a természetes mennyiség hiányzik!
2011-04-11 14:16:53
bunny

Hello! az áthúzás hajlitott karral gyak

Kérdés
Hello! az áthúzás hajlitott karral gyakorlatot a háthoz v a mellhez tegyem? melyik testrészet erősíti jobban?
dodes96
Válasz
talán amelyikre csinálod, sőt amelyiket érzed tőle?
2011-04-10 12:38:03
bunny

Szia Bunny! Hallottam több helyről, meg ...

Kérdés
Szia Bunny! Hallottam több helyről, meg asszem te is mondtad, hogy sok étteremben amit bélszínként adnak az nem is bélszín. Kipróbáltam, és a hátszínt 4 napig pácoltam, és tényleg fasza omlós lett én sok különbséget nem éreztem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy bár tudom beltarttalomban mégse egy bélszín, de az ára miatt egy-két étkezésnél beiktathatok hátszínt? Esetleg fehérpecsenye vagy felsál jobb lenne? Ha igen, akkor nem gáz ha edzés utáni étkezésem az, mer megmondom őszintén akkor esik legjobban, de ugye a telítetlen zsír tartalma gátolhatja a ch visszatöltést?
renneee
Válasz
szerintem van olyan jó a marhahús, hogy ne érdeklejen a telített zsír tartalma, nyugodtan nyomjad!
2011-04-09 20:48:27
bunny

hello azt akarom kérdezni hogy a tesz...

Kérdés
hello azt akarom kérdezni hogy a tesztoszteron növelő mellet lehet e szedni aminot vagy tömegnövelőt vagy fehérjét ja meg azt hogy szerinted a tojásfehérje por alakban használna e valamit előre is köszi üdv
massgainer1991
Válasz
2011-04-09 19:49:34
bunny

Üdv Bunny! Érdekelne a véleményed az ...

Kérdés
Üdv Bunny! Érdekelne a véleményed az édesítőkről, illetve úgy általában az energia italokról. Van valami negatív hatásuk? Vagy ez is csak a médiában / neten elterjedt faszság? Köszönöm szépen a válaszod. Jobbulást a válladnak.
lacckovics
Válasz
[link] az energiaitaloknak értelmes hatásuk nincs, élvezeti cikk. kivéve ha cukros, mert az gáz.
2011-04-09 13:17:12
bunny

Szia Bunny! Tudnál valami ötletet adni m...

Kérdés
Szia Bunny! Tudnál valami ötletet adni mell edzéssel kapcsolatban, elég formátlan, kicsit zsíros, csúcsos formájuak a melleim, ami elég kellemetlen, és zavaró tud lenni. Azt a kis zsírfelesleget milyen technikával lehetne eltüntetni? Van rá valamilyen gyakorlat, vagy módszer? Köszönöm válaszod! Üdv Tibi
tibbike
Válasz
mindenképpen a legjobb helyre jöttél! a mell zsírtalanító edzése egy különleges technika, amelyet a nagy oxigénfelvétel miatt szabadban kell végrehajtani. pl. egy parkban vagy akár egy erkélyen - ha nincs erkényed, menj fel egy ismerősödhöz. a módszer a következő: félmeztelenül kiállsz vigyázzállásban, mamajd akét kezeddel elkedzed pödörgetni a mellbimbóidat 10 percig belefé, majd tíz pecig kifelé. ezt kell háromszor megismételni, de minden ciklus vége felé erős, hirtelen kilégzést kell alkamazni. pl. kiálthatsz is!
2011-04-09 13:09:18
bunny

a kreabombtól fosósoknak üzenném hogy me...

Kérdés
a kreabombtól fosósoknak üzenném hogy meg kell várni amíg SZEMMELLÁTHATÓLAG feloldódik a termék a vízben utána "szabad" csak meginni , magyarán teljesen átlátszó folyadék semmi szálló részecske meg szemcse ne legyen, ennek elérése érdekében 40 fokos vízben oldandó és mint már kitárgyaltuk az egésznapi adag egyszerre bekeverhető nem kell "fosni" :D nem romlik meg !!!
bodo
Válasz
örülök hogy faszságokat tanácsolsz, a kreatin vízban azonnal elkezd bomlani haszontalan kreatininné, a gyomrod funkcjója pedig az, hogy tökéletesen feldolgozhatóvá tegye, kurvamindegy, hogy homogén oldat formában jut oda vagy sem, a belekben már úgyis az lesz. a fogyatékosok elképzeléseivell ellentétben víz csak azért kell, hogy kényelmesen lejusson gyomorba, már csak azt nem értem, ki a f@sz kérdezett?
2011-04-09 11:11:41
bunny

Hello. Olavstam mikor egy srac kerdeser...

Kérdés
Hello. Olavstam mikor egy srac kerdesere valaszolva azt irtad h a 'SZOLOCUKOR nem a baratunk'Nos nekem azt mondjak a tolem tapasztaltabbak h ha szedek Aminot vagy creatin-t akkor vegyek be melle szolocukrut mivel az Segit jobban beepiteni a tapanyagokat.Ez mennyire igaz szerinted? En 2-2,5 orat edzek,es a nagy izomcsoport utan mar kezdek kiegni.Sajna akkor mar kevesebb energiam marad a bicepszre peldaul.En ezert kezdtem el edzes kozben szedni a szolocukort is,mivel a cukor tartalma miatt lesz erom.Es gyakroltaban tenleg segit!En adok a szavadra es kivamcsi vagyok a te velemenyedre is ....Koszi......
creatin999
Válasz
talán ha méltóztatnál elolvasni a gyakran feltett kérdéseket!
2011-04-09 10:44:34
bunny

Helló! Azt szeretném kérdezni hogy neke...

Kérdés
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy neked mi a véleményed a Protein 80 fehérjéről? Tesco-ba van leárazva 5000 ft-ról. (750g) Azt írja kiemelten magas tejsavófehérje. Ezek lehetnek szerinted hamis termékek is? Válaszod előre is köszönöm.
Istvan186
Válasz
mellékesen kérdezd meg anyádat, parasztság-e itt érdeklődni arról, amit máshol akarsz megvásárolni. miért nem rögtön az ügyfélszolgálattól kérdezed?
2011-04-09 10:35:31
bunny

Hello Bunny!ez nem kérdés lesz csak egy ...

Kérdés
Hello Bunny!ez nem kérdés lesz csak egy kis segitség kicsijohn részere "Üdv! Valahol láttam az oldalon egy otthon edzős videót, vagy bbtv-t, de most nem találom, és szükség lenne rá... hol találom ezt? Köszi szépen" az 59-es BB.Tv.
igor92
Válasz
köszi! nekünk épp elég probléma megjegyezni ami lesz, nemhogy ami volt!
2011-04-09 10:15:48
bunny

Szia Bunny! Vettem Crea-Bombot és úgy né...

Kérdés
Szia Bunny! Vettem Crea-Bombot és úgy néz ki nem jól emésztem mivel olyan fos zuhatag jött ki belőlem, hogy azt el nem tudod képzelni. Kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne kipróbálni más terméket is, vagy inkább felejtsem el a kreatint mert ugyan ez lesz? Nem szivesen élném át ezt újra, eléggé megszenvedte a hátsó felem:D Kösz!
swehi
Válasz
sajnos kisérletezni kell, de a fájdalmas seggluk azért nem egy sima hasmenéstől van, a durva pedig elég ritkán fordul elő. lehet hogy tényleg nem bírod a kreatint, emrt acre-abomb a legjobb formulák között van. persze ha közben nem kaptál be egy vírust mondjuk.
2011-04-09 10:14:00
bunny

Szia Bunny! 16 éves vagyok és 1,5 hónapj...

Kérdés
Szia Bunny! 16 éves vagyok és 1,5 hónapja edzek. Röntgen szerint enyhe s alakú gerincferdülésem van. Ha folytatom az edzést szerinted romlik vagy esetleg javul? Van olyan gyakorlat amit ne csináljak? Vagy van valami mágneses termék amit szerinted érdemes lenne használni? Köszi!
toth_adam
Válasz
a mágneses termékeket hagyjuk meg a beépítettszekrény ajtónak.
2011-04-09 10:12:35
bunny

Szia Bunny! azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Szia Bunny! azt szeretném kérdezni hogy létezik hogy a perfect fatlosstól hasmenés jelentkezik?napi 4 szem megy belőle,leírás alapján 2*2. vissza kéne venni belőle v ez természetes dolog? ezen kívül csak az L-carnitin jöhet még szóba mert ezek eddig nem mentek.ezen felül a kaja természetesen rizs,zöldség és csirkehús. válaszod előre is köszi! Peti
elpé88
Válasz
nem halottam még sosem ilyesmiről, de a hasmenés egy varázslatos dolog.
2011-04-09 10:09:27
bunny

Hello. megszeretném kérdezni hogy ez szá

Kérdés
Hello. megszeretném kérdezni hogy ez szájon át megiszom milyen hatása/melékhatása lesz? (...)
pikner
Válasz
2011-04-09 10:04:43
bunny

Üdv Bunny! Kösz a biztatást és válaszod!...

Kérdés
Üdv Bunny! Kösz a biztatást és válaszod! Egy mmbence nevű sportársammal szeretném felvenni a kapcsolatot eddig sikertelenül.Tudom ez nem a reklám helye sem közösségi oldal, de azt monta tudna segíteni.a címem: (reaperlife@freemail.hu) Kösz mégegyszer!
reaperlife
Válasz
nincs mit!
2011-04-09 10:03:57
bunny

Kedves Bunny! A napi folyadékbevitellel ...

Kérdés
Kedves Bunny! A napi folyadékbevitellel kapcsolatos a kérdésem. Builder új cikkjében olvastam, hogy a tea hozzájárul a dehidratáltsághoz, vízhajtó hatású. Én a napi öt liter folyadékom teában iszom meg (3 filter zöldtea van bekeverve), igazság szerint így jobban csúszik + erre jön még rá a fehérjével bevitt víz. Hátráltat ez a módszer/próbáljam tiszta vízzel inkább? (87 kg-ra) A másik kérdésem az lenne, hogy egy kérdezőnek írtad, hogy rizs helyett zabpehelybe is beviheti a szénhidrátmennyiséget, de vigyázzon az így megnövekedett zsírral. Namármost, ha egy bizonyos (kisebb) részét én is pótolnám, az így megnövekedett zsírmennyiséget érdemes levonni a napi lenmagolaj adagból, vagy mivel az más összetételű, maradjon benne a napi étrendbe? Köszönöm válaszod.
sickboy182
Válasz
szerinted napi 5 litert folyadékkal dehidrált lehetsz? a zabpehely zsírtartalma jó, nem feltétlenül szükséges levonni, ha tömegelsz.
2011-04-09 10:03:15
bunny

1301537052 szia Bunny! Olyan kérdésem l...

Kérdés
1301537052 szia Bunny! Olyan kérdésem lenne,hogy a kétfejű karizmot milyen gyakorlattal tudom szélesíteni.Tudom,hogy genetika meg minden,de akkor is biztos van rá speciális gyakorlat.Sok embert megkérdeztem,mindenki mást mond... kétkezessel szűkbe,szélesbe,francia rúddal,francia rúddal szűkbe... olyan is volt aki azt mondta h inkább triceps-et fejlesszem a biceps nem fontos...Tudom,hogy hasonlóan hülye kérdés mint a "mit szedjek?",de ez azért mégsem olyan,hogy egyiknek ez vált be,másiknak meg az ellenkezője,harmadiknak meg az,hogy seggtörléssel szélesiti a bicepset... Előre is köszönöm
fbazsa1
Válasz
nincs bazmeg, NINCS! milyn iránba motog a bicepszed, nem kéne ezen gondolkodni?
2011-04-08 07:16:32
bunny

Igen! mert nem fér bele a keretbe a töme

Kérdés
Igen! mert nem fér bele a keretbe a tömegnövelő és inkább proteint vesszek akkor..
Usher01
Válasz
ez a jó döntés!
2011-04-07 23:24:32
bunny

Hello...Latom mar,hogy a terd problemamr

Kérdés
Hello...Latom mar,hogy a terd problemamra nem kapok valaszt toled!!!! Pedig jo lenne, mert 600 dolcsi egy MRI. Legy oly kedves segits. Kossszzz
annette78
Válasz
írtam mailt!
2011-04-07 23:20:07
bunny

Szia Bunny! 165 centiméter magas vagyok...

Kérdés
Szia Bunny! 165 centiméter magas vagyok körül belül amihez mondhatni h száéles a vállam(15 éves és 46 kilogramm) szerinted mennyi lenne az optimális súly fekvenyomásnál (széles fogás) ha izmot szeretnék növeszteni de mellete dinamikusnak kell maradnom hiszen mellette ökölvívok..? a 2. kérdésem az lenne h tudnám-e helyetesíteni az itthon megtalálható alap élelmiszerekkel a tömegnöveléő porokat? Köszönöm a válaszod.És bocs ha sok hülyeséget kérdeztem..
Usher01
Válasz
1. az optimális súlyt nem hasra szokták meghatátozni ét adatból, azt neked kell érdezned. 2. jól értem hogy a táplálékot akarod helyettesíteni, de nem táplálékkiegészítővel, mert azt is helyettesíteni akarod?
2011-04-07 20:01:58
bunny

Üdv! Valahol láttam az oldalon egy ottho

Kérdés
Üdv! Valahol láttam az oldalon egy otthon edzős videót, vagy bbtv-t, de most nem találom, és szükség lenne rá... hol találom ezt? Köszi szépen
kicsijohn
Válasz
350 flash van és 69 bbtv. szerinted én fejből tudom?
2011-04-07 20:00:44
bunny

Szia Bunny! A kérdésem a gyümölcsevés...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem a gyümölcsevésre vonatkozik. A táplálékok listája szerint a gyümölcsök többsége testépítő tiszta, tehát bátran fogyasztható, viszont a nők számára feltett példaétrendek egyike sem tartalmaz gyümölcsöt. A kérdésem az lenne, hogy mikor, mennyit lehet gyümölcsöt fogyasztani a diéta során. Lehet fogyasztani az étkezéseken felül? Válaszod előre is köszi!
timikefit88
Válasz
a gyümölcs egy felesleges dolog, csakis az élvezeti értékéért fogyasztjuk. nem véletlenül krülik a diéták: némi roston kívül hasznos tápanyagot nem tartalmaz, ellenben sem a gyümölcscukor, sem a szőlőcukor nem a barátunk.
2011-04-07 20:00:00
bunny

Szia Bunny! Az amcsiba utazó srácnak eg...

Kérdés
Szia Bunny! Az amcsiba utazó srácnak egy jó tanács,minden élelmiszert tilos bevinni,elég nagy az esély hogy kidobják,még akkor is ha felbontatlan dobozban van! (...)
scot79
Válasz
idióta, nem kivinni akar, hanem kint vásárolni, attól meg valószínűleg elég messze állunk, hogy te mondd meg, hogy mi a jó cucc és mi nem!
2011-04-07 19:58:30
bunny

Tiszteletem, Bunny! Azt szeretném kérdez

Kérdés
Tiszteletem, Bunny! Azt szeretném kérdezni: Hogyan eddzem az alkaromat, ha már csak az erejét, és nem a méretét akarom növelni? Köszönöm!
grievous64
Válasz
marha jó hogy erre írtam egy félórás választ és eltűnt, miközben a búzacsírás srácnak elkedzett válaszom kiment, amit el sem akartam küldeni, mert közben rájöttem hogy félreértem a kérdést. na mindegy, leirom gyorsan: az alkar funkcionálsian nem azokat a mozgásokat csinálja, amit a hagyományos alkagyarkorltokkal erőltetnénk neki, így nem csoda, ha ne fejlődik. milyen mozgés során húzogatod be a csuklódat? ntudom hogy a rejszolás jut eszetekbe először, de az sem. az alakrod hosszú szalagszerű izmai tudjék hajlítania csuklód, de nem ez a fű funkciójuk, hanem a fogás ás tartás. magyarul erősíteni nehéz tárgyak ujjaid szorításából való tartásával lehete, pl. úgy hogy jó vastag a súlyzó nyele. de minden nehéz gyakorlat használja az alakrt, aminékl szorítani kell. pl. ha kalapács bicepszet végeznél vastag nyalű súlyzóval, ez egy jó gyakorlat lenne. sajnoa az edzőtermekben nincs erre felszerelés.
2011-04-07 11:55:42
bunny

Szeva Bunny! Másfél éve edzek, problémám...

Kérdés
Szeva Bunny! Másfél éve edzek, problémám a következő: a bal mellizmom szemmel láthatóan nagyobb, mint a jobb, tudom hogy testünk nem szimmetrikus, de szeretném ha ajánlanál valami edzésmódot ennek korigálására, ha van rá lehetőség. Köszi!!!
kiskucsi
Válasz
nekem meg az a problémám már sokkal több éve, hogy a parasztok nem képesek elolvasni a gyakran feltett kérdéseket.
2011-04-06 22:55:08
bunny

Szia Bunny, azt szeretném kérdezni, hogy...

Kérdés
Szia Bunny, azt szeretném kérdezni, hogy ha szálkásító edzésen vagyok és szedek alacsony szénhidrát tartalmú fehérjét és aminosavat is (izomcsökkenés elkerülése végett) akkor ha veszek adipokill-t az nem e zárja ki egymást vagyis van e értelme szedni ezek mellett?
Fege
Válasz
nincsen, a zsírégetőt dísznek találták ki, és a múltkor valaki együtt szedte aminosavval és nézd meg mi lett japánban. persze biztos van kizáró zsírégető is és én nehogy azt nem értem, hogy hogy a büdös picsába nincs valakinek ennyi logikai és intuitív képessége, hanem azt sem, hogy miért adnak mindenkinek személyit?
2011-04-06 22:51:43
bunny

Szia Bunny! Egyik válaszodban azt javaso...

Kérdés
Szia Bunny! Egyik válaszodban azt javasoltad a srácnak aki Amerikába utazik, hogy kerülje a (...) termékeket. Gondolom majd kipontozod a gyártókat mert nem szeretnék itt hírnévrontást csinálni. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért jobb kerülni ezeket? Én mindig is scitecet szedtem és bevállt, de sok ismerősöm dicséri az előbbi gyártókat is és én is gondolkoztam már hogy bepróbálok valamit. De pl az edzés előtti energizálóikban az összetevők közt olyan érdekesen csengő vegyületeket látok, amikről még sosem hallottam, úgyhogy inkább úgy döntöttem kihagyom. És arra lennék kívácsi, hogy neked is ezek "nem szimpatikusak" bennük, meg a sokat igérő hangzatos reklámszövegek, vagy pedig nincs baj az összetevőkkel szimplán szar a minőségük? A magazinban írt egyik cikked után is meg akartam kérdezni kíváncsiságból, hogy melyik az gyártó akit szopat az FDA, de nem kérdeztem, mert nyílván nem fogsz hírnevet rontani, de most annyit segíthetnél, hogy ebben a háromban benne van? :)
miomaksz
Válasz
okos kérdés bazmeg, azért valljuk be. mert szarok, azért kell kerülni őket. a háromban benne van amelyikről a cikk szól, de mondhatnék más istenített márkát is, csak nem nagyon akarom lehúzni a piacot pár fasz gyártó miatt, így is győzzük megmagyarázni egyes fogyatékos szülőknek hogy ez kaja, nem doppingszer.
2011-04-06 22:49:15
bunny

Hello Bunny. Kérdésem az lenne, hogy me...

Kérdés
Hello Bunny. Kérdésem az lenne, hogy megfelelően szedem a tápkieg. és, hogy nem-e edzem túl magam? Reggel: Multivitamin,Fehérje Edzés előtt 20-30percel Hot Blood. Edzés után 30percel Fehérje. Az étkezésekkel semmi gond nincs.(Max. annyi, hogy reggel nincs étvágyam) Napi 5-6 bőséges étkezés. Az edzésem pedig,heti 5-6 edzés, 30-45perc.
asd924
Válasz
és szerinted én ezt ennyiből tudni fogom? belenézek a varázslófaszba?
2011-04-06 17:39:23
bunny

Hello Bunny! 20 éves vagyok, 190cm magas...

Kérdés
Hello Bunny! 20 éves vagyok, 190cm magas,117kg és 2 éve edzek. Tavaly április óta térfájdalmakkal küzdök(jobb térd külső fele). Porclágyulást állapítottak meg, a Sportkorházban "kezelnek". Az orvos gyógytornát (300 combfeszítés/nap+úszást), illetve izületvédők szedését ajánlotta. A "gyógytornát" betartva, 3 hét után rettenetesen fájtak a térdeim, ezért súllyal is elkezdtem terhelni. 4hónap alatt combfeszítő és combhajlításban visszanyertem korábbi erőszintemet, lábtolásban meghaladtam azt. Guggolás, futás vagy 20 percnél több séta nem megy, mivel ezektől fáj a térdem. Sajnos fél év alatt feljött 12kg. Elég nehezen, de sikerült visszavenni a kajából, így talán normalizálódott a helyzet. Pár napja voltam kontrollon, szépen gyógyulok. Megemlítettem(bár ne tettem volna), hogy nem tartottam be a gyógytornát, mert az csak rontott a helyzeten, de ezt valami oknál fogna nem akarta felfogni. Az orvos szerint, ha folytatom továbbra is, akkor nem fogok teljesen meggyógyulni. Nagy nehezen sikerült kicsikarnom hialuronsav receptet, véleménye szerint ártani nem árt, de ne várjak tőle túl sokat. Az elmúlt évben több mint 30eFt ment el izületvédőkre, ennek fényében nem hiszem, hogy ne érné meg. Elég nehezen viselem el a jelenlegi helyzetet, nem tudom mit tegyek. Válaszodat előre is köszönöm! Karesz
berceskaroly
Válasz
maradjunk annyiban, hogy engem is a sportkórházban kezeltek és kb szart sme ért. amikor azt mondta a gyógytornász, hogy gyenge a lapocka záró izmom és ezért nem tudom felemelni a karom, akkor hagytam ott apicsába az egészet. azóta a kares kezel és lassan, de javulok. persze a legnagyobb szart azzal csináltam, hogy rovosi utasításra abbahagytam az edzést. ne aggódj, az orvos hülye, jó úton vagy. esetleg karessel konzultálok majd erről az ügyről, csak el ne felejtsem.
2011-04-06 11:00:43
bunny

Üdv Bunny! Én egy 17 éves srác vagyok m...

Kérdés
Üdv Bunny! Én egy 17 éves srác vagyok másfél éve edzek.A felsőtestem egész szépen alakul, de a lábamra nem nagyon tudok edzeni mivel porc problémáim vannak szedek porcerősítőt amit az orvos irt fel de nem igazán érzem a hatását. Kérdésem: Nem tudsz valami jó porcerősítőt ami segithet a problémámon ill. Tanácsodat kérem hogy edzek a combomra úgy hogy a térdemet a lehető legkevesebb terhelés érje. Előre is nagyon köszönöm a válaszodat. / Laci
Gettosrac
Válasz
amígy a porcproblémád meg nem szűnik, sajnos nem tudsz lábra edzeni!
2011-04-06 10:57:14
bunny

Hello ! hátedzésem igy néz ki: 4x huz...

Kérdés
Hello ! hátedzésem igy néz ki: 4x huzodzkodás bukásig 5x8 evezés 5x8 t-rudas 5x10 egykezes evezés. A háromfajta evezés lehet csinálni egy edzéseN?
dodes96
Válasz
lehet csak nem biztos hogy van értelme. ráadásul a húzódzkodással könnyen bedurrantod a karod, amelynek következtében nem nehéz 3 evezést szarul csinálni. de egyébkétn lehet ennyit.
2011-04-06 10:55:14
bunny

Szia Bunny, Lehet le vagyok maradva, ...

Kérdés
Szia Bunny, Lehet le vagyok maradva, de egyik videodon láttam hogy vállad meg van sérülve. Rehabilitácios szakaszban lévő klienseket ezzel a tréninggel is segítjük hogy visszanyerjék a váll mobilitásukat, ha van időd lesd meg ezt a videot. Indian ClubBells (egyik legősibb edzés módszer 1000 évre visszatekint) [link] Nagyon nagyon hatásos, 200grammostól 50kiloig van mindenféle méretben, egyértelműen kis súllyal kell kezdeni. Itt Írországban most kezd visszajönni divatba mint test edzés, de a physiotherapiában sok helyen használják. Bocsi a magyartalanságomért, de réges rég nem beszéltem. Gyors felépülést
levi.szte
Válasz
köszi, de ha én ilyen mozgásokat tudnék a vállalam csinálni, akkor csak simán edzenék már!
2011-04-06 10:51:55
bunny

helo szeretnem megkerdezni azt hogy ha ...

Kérdés
helo szeretnem megkerdezni azt hogy ha nem hasznalok semilyen tomegnovelot az izomzatom nem fog fejlodni? es ha igen menyi az az ido ami alat elkezd nolni az izom mert kiseb nagyob kihagyasokal mar kb 1 honapja edzek es semien valtozast nem tapasztalok nem nolnek az izmaim . elore is kosz
csabika1994
Válasz
nem is fogsz ezzel a hozzállásal.
2011-04-06 10:51:08
bunny

Szia Bunny! 165cm és 80 kg vagyok. 4 éve...

Kérdés
Szia Bunny! 165cm és 80 kg vagyok. 4 éve edzek. A guggolásnál 15ös ismétléseket csinálok és amikor végzek egy munkasorozattal akkor eléggé el kezdem kapkodni a levegőt. De amikor felmegyek a második emeletre akkor is ilyesmit érzek. Ez természetes vagy szar az állóképességem? Hogyan javítsam az állóképességemet? köszi
tg1991
Válasz
az állóképességed ég nem szar attól hogy ha felmész a lépcsőn akkor kapkodod a levegőt- ez egy téveszme. az állóképességed akkor szar, ha gondod van azzal, hogy felmenj a lépcsőn. a lépcsőzés nem könnyű fizikai aktivitás egyáltalán, edzésnek se rossz. a levegő kapkodása azt jelenti, hogy nagy oxigénbevitel igényed van, tehát erős aerob tevékenységet végzel (a lépcsőzés az), amihez hamar lekezdesz erősen lélegezni. ez a normális állapot!
2011-04-06 10:50:30
bunny

Szia! Jobb minőségű laktózmentes tömegn

Kérdés
Szia! Jobb minőségű laktózmentes tömegnövelőre van szükségem,mit ajánlasz? Köszönöm előre is. Tibi
london79
Válasz
shop@builder.hu , itt érdeklődj! az én szintemen minden tömegnövelő elég laktózmentes, bővebben a shop szakemberi fogják tudni.
2011-04-06 10:47:22
bunny

Szia Bunny! Érdekes kérdéssel fordulnék ...

Kérdés
Szia Bunny! Érdekes kérdéssel fordulnék hozzád. Durván nagy mennyiségű kaján voltam eddig, izom is jött, és kevés zsír is, de ennek ellenére a hasam hatalmas ha nem húzom be. Felül még a kockák is láthatók rajta feszítésnél, de ha elengedem magam, nagyon kidűled. Körülbelül már egy hónapja csökkenttem a bevitt kaja mennyiségét, mégse javult kellőképpen a helyzet. Sok versenyzőnél is látom ezt az "etióp" hasat, és emellett ők is kockásak.Meg tudnád mondani, hogy ez pontosan hogy is van? ui. Minden elismerésem a tiéd, kíváló munkát végzel! ;)
argenius
Válasz
a probléma ott van, hogy az meberekben van vaalmi rajzfilm szintű elkpzelés az emberi testről. a valóság az hogy nagy tömeg=nagy has, legalábbis a horpadt modellfiú hasikát a 20 kilós buzernákyokról el kell felejteni, főleg hogy a képeken még be is húzzák.
2011-04-06 10:45:57
bunny

Szia bunny! Gratulálok az oldalhoz, é...

Kérdés
Szia bunny! Gratulálok az oldalhoz, és ahhoz, amit csinálsz, sok embernek példakép vagy! Én az oldalon található étkezési és edzési információk segítségével szabadultam meg közel 20 kiló feleslegtől, amiért örökké hálás leszek. Van azonban egy problémám, ami kamaszkorom óta magával kísér, a gynecomastia. Sajnos fogyás után is cickós maradtam, a vérképem rendben van. Milyen gyakorlatokkal lehetne esetleg ezen segíteni, vagy kevésbé feltűnővé tenni? Válaszod előre is köszönöm! Üdv Öreghaver
oreghaver
Válasz
nem biztos hogy ez ginekomasztia, meglehet nem adtál még le elég zsírt. de vanak bizonyos táplálékkieglszítők, mint pl. az extro block, amelyek természetesn módon beállítják az ösztrogén szintet. érdemes a diétát folytatni és ezt bedobni.
2011-04-06 10:33:10
bunny

Szia Bunny! Mielött feltenném a kérdése...

Kérdés
Szia Bunny! Mielött feltenném a kérdésem,tisztába vagyok vele,hogy tápkiegek terén a fontossági sorrend : Vitaminok,Fehérje/tömegnövelő,ízületvédő,amino,kreatin stb.... Eddig tömegnövelőket használtam ,de nem igazán tudtam "nőni" A kajám persze nem volt mindig tiszta,de most legutóbb csak kreatin-t és glutamint vettem kb ugyanolyan kajálás mellett és meglepő módon szépen megy felfelé a súlyom és töltve érzem magam egyfolytában. Mivel jelenleg nem tudok túl sokat költeni erre sajnos,a kérdésem az lenne,hogy szerinted maradjak a tömegnövelőknél,vagy vegyek csak glutamint és kreatint? (sajnos csak az egyik verzió jöhet szóba az anyagi korlátoltság miatt) Szóval tudom,hogy elsősorban a kaja és fehérje/tömegnövelő turmix a fontosabb,de én mégis a glutamin+kreatin használatkor kezdtem el tömegesedni.... ZSEPY
zsepy.
Válasz
szerinted a tápanyag építi az izmot, vagy a kreatin (és azt általa az izomba vonzott víz)?
2011-04-06 10:22:39
bunny

Szia Bunny. Am csak gratulálok ezek audi...

Kérdés
Szia Bunny. Am csak gratulálok ezek audioblogok nagyok jók Éjjel jobb hallgatni mint olvasni már folyik ki szemem(dolgozom ha otthon vagyok alszom) Am húsos az nagyon komoly:D A HÚÚSS:D
petikeeee1988
Válasz
az igazság az hogy az audiboblog nem ez, ez az audio Ev, de van bb.rádió is, már nekem is nehéz követni néha. HÚÚS!
2011-04-06 10:07:36
bunny

Szia Bunny! Megpróbálom dióhéjban,de az...

Kérdés
Szia Bunny! Megpróbálom dióhéjban,de azért érthetően leírni... Anyukámat műtötték kb 1,5 éve bőrrákkal.Kapott sugárkezelést is,ezután szépen gyógyulgatott,úgy nézett ki semmi gond,de... egy hónapja úgy nézki kiújult neki ( bár még várunk a szövettani eredményre) A lényeg ,hogy végre sikerült rábeszélnem hogy alap lenne hogy szedjen vitaminokat, anyám adott pár webcímet,hogy hol nézzek körül,mert hogy valami gombás alapanyagú mittudomén milyen készítményröl hallott stb..stb....de én mindenképp Scitec-töl akarok valamit neki ( én is azt használom) A kérdésem ,hogy E-vitaminon kívül mit ajánlasz még az ő problémájára? köszi : ZSEPY
gorillabácsi
Válasz
mindent, ami anitoxidáns. c vitamin megadózis, e vitamin, multi, q10 stb. vedd fel nyugodtan a kapcsoltot a shop@builder.hu ügyfélszolgálattal, ők mindeből a legjobbat fogjék neked ajánlani, profik az ilyen dogokban. szükség lehet glutaminra is.
2011-04-06 10:06:49
bunny

Szia Bunny,diétázni szeretnék elkezdeni ...

Kérdés
Szia Bunny,diétázni szeretnék elkezdeni és a segítségedet és a véleményedet szeretném kérni most 90 kg vagyok jó lenne lemenni 80kg-ra,heti 4X járok kondiba kicsit mackós alkat vagyok szeretnék megszabadulni úgy 10kg-tól sajna kardió edzést nem tudok végezni egyéb okok végett:-( leírnák neked ide egy diétás étrendet amit neten találtam amiről szeretném kikérni a véleményedet Hétfő R: 2db kocka sajt 5dkg párizsi 2dl tej E: 1db zsemle 1db főtt virsli 2dbalma V: 2 szelet pirítos 1db banán kedd R: 3db abonett kenyér 5dkg trapista sajt 3dl tea cukor nélkül E: 20dkg hal roston saláta V: 1 db zsemle 1db kefir 1db főtt tojás szerda R: 2 db tükörtojás 2db piritós 1db paradicsom E: 20dkg zöldségköret 5dkg reszelt sajt V: 5dkg pulykamell sonka 1db alma 3dl tea csütörtök R: 2db főtt virsli 2db piritos 2dl tej E: 20dkg párolt csirke 1adag gyors rizs V: 2db alma péntek R: 2db kocka sajt 5dkg gépsonka 3dl tea E: 3 tojásból rántotta 1db paradicsom V: 1db zsemle 1 kefir 1db alma szombat R: 1 főtt tojás 5dkg párizsi 2 piritós E: 22dkg főtt marha krumpli saláta V: 3dl tej 1db alma vasárnap R: 2 db virsli 1 zsemle 1db paprika E: húsleves üresen 20dkg csirke roston+züldségköret V: a hetiből bármelyik Ennyi lenne:)Ehez kérném a véleményed és segítséged,tudom vannak hiányosságok ökörségek benne pl: a párizsi:),szeretnélek megkérni hogy javítsál bele ahogy te csinálnád,esetleg valami táplálékkiegészítőt vitamint mellé ajánlanál izom megtartás céljára előre is nagyon köszönöm a türelmed segitségedet!!!
darmingert
Válasz
2011-04-06 09:29:11
bunny

Szia Bunny! Tömegnövelés alatt 85kilómh...

Kérdés
Szia Bunny! Tömegnövelés alatt 85kilómhoz edzés után jó a 30g vitargo +30g glükóz szénhidrátnak? Én tömegelések alatt a 1.5liter vizembe glutamint,BCAA-t és szőlőcukrot kevertem.Azt mondtad hogy nem jó a cukor edzés alatt.Légyszíves írd le hogy miért! Egyik csávó irt az "alsó mellről".A mell alsó ívére gondolt.ami tulajdonképpen megadja a formát.Szerintem mindenkinek megvan az, csak alacsony testzsír mellett jön ki.Másrészt kell egy jó genetika ehhez.Vannak ismeröseim alig edzenek és megvan szépen az ív."Lapátmell" Ugy tudom a - pados edzések jobban hatnak alulra.Ez igy van? Köszi a válaszokat!Te egy igazi példa értékű manusz vagy!:)
kecsi91
Válasz
örülök hogy megmagyarázod, hogy mire gondolt a fogyatékos, nem jöttem ám rá magamtól, de nyilván ráérek fogalmatlan hülyéknek magyarázni olyan alap dolgokat, hogy a melledzéstől nem ég le a zsír, azért írtam meg az alapismereteket!
2011-04-05 10:44:54
bunny

Szia Most újult erővel vetem bele mag...

Kérdés
Szia Most újult erővel vetem bele magam a diétába ezért újra jön a számolgatás méricskélés. (Eddig is megvolt csak nem grammra pontosan). Szóval a kérdés ami lehet hogy egyáltalán nem oszt nem szoroz inkább csak kíváncsiságból kérdezem. Alap ismeretekben le van írva hogy mennyi ch és fehérje szükséglet-e van az emberi szervezetnek, mivel fogyni szeretnék (120-ról 95-re) ezért a ch és fehérje szükségletemet a jelenlegi 120 kilómhoz lőjem be, vagy az elérni kívánt 95 kilómhoz? A tápanyag különbözet nem eget verő főleg hogy nem verseny diétáról és versenytestépítésről beszélünk, sőt.
Doran
Válasz
2011-04-05 10:33:26
Bunny

Hello! Fáj a mellkasom, valahol a szegyc...

Kérdés
Hello! Fáj a mellkasom, valahol a szegycsont mögött, ennek mi lehet az oka? Két napja nyomtam melledzést, lehet valamit elcsesztem? Esetleg az áthúzásnál? Köszi.
tundra
Válasz
2011-04-05 10:33:18
Bunny

Hello Bunny, Két kérdéssel fordulok m...

Kérdés
Hello Bunny, Két kérdéssel fordulok most hozzád. 1. Kb egy hete rendszeresen fogyasztok napi 3 csésze zöld teát. (anyagcsere gyorsításának reményében) Az anyagcserémben semmi változás nem lépett fel. (persze nem vártam csodát és ez még változhat is akár) Viszont más hatása már jelentkezett, leaglábbis én ennek tudom be az azóta fellépő bél"gázosodást". Godnolom nem kell mondanom hogy elég kellemetlen. A konkrét kérdes az lenne hogy ez normális-e zöld tea fogyasztásánál vagy csak az én szervezetem reagál így rá? 2. Valószínűleg csontkinövésem lett a lábfejemen, a külső részén. Nem túl nagy és eddig nem is fájt. Az utóbbi két napban viszont igen. kérdésem az lenne hogy van-e más megoldás a műtiti beavatkozáson kívül vagy ha a fájdalom elmúlik akkoris műttessem meg? Előre is köszönöm a válaszaidat. Csak így tovább! ;)
veeegh
Válasz
2011-04-05 10:33:12
Bunny

Üdv! Olyan kérésem lenne,hogy a napi fe...

Kérdés
Üdv! Olyan kérésem lenne,hogy a napi fehérjebevitel hány %-át kell (vagy lehet) "por" formájában bevinni?Elvégeztem a számításokat,pontosabban az oldalon a kalkulátor és 75kg-os testsúlyomra napi 4 étkezésnél(csak súlyzós edzés) 120g a tömegnövelős adag. 100% Pure Platinum Whey van a birtokomban,és okosan szeretném beosztani,ezért jó lenne,ha nem ebből kellene az egészet fedezni.Egyéb fehérjeforrás ami rendelkezésemre áll az a tojás és a pirított sózott mogyoró.Remélem nem hülyeség amit kérdeztem,mentségemre szóljon,hogy fehérje mellett használok NO shotgun energizálót és L-glutamint is. Előre is köszönöm.Üdv és békesség!
fbazsa1
Válasz
2011-04-05 10:33:04
Bunny

Szia bunny! Két hónapja kezdtem újra az ...

Kérdés
Szia bunny! Két hónapja kezdtem újra az edzéseket, 96kg-val, nem voltam különsebben hájas, de azért jól e néztem ki, a testzsírszázalék mérő 16%körül mutatott, bár valószínűleg az nem teljesen pontos.Most 91 kg vagyok. Na szóval tömeget semmiképp sem akartam növelni, de diétázni sem, úgyhogy azóta napi 2,5g/tskg fehérjét és ugyanennyi ch-t eszem meg, szinte csak csirkét, rizst, zöldséget, meg anbolic wheyt eszek. 1. A kérdésem az lenne, hogy szerinted a főtt krumpli gáz-e, mondjuk napi 40dkg, ami 80g ch? 2. A kreatin fogyasztása elsősegítheti e zsírból való fogyást, erre azért gondoltam, mert a kreatintól erősödik az ember , tehát nagyobb súlyokat használ, és több miunkát végez, adott tápanyagbevitel mellet? Vagy ez hülyeség? A választ köszi!
zombieland
Válasz
2011-04-05 10:32:57
Bunny

hello Bunny!köszi a multkori tippet az é...

Kérdés
hello Bunny!köszi a multkori tippet az édesburgonyáról. kipróbáltam és bejött! lene egy orvosi jellegű kérdésem bár tudom hogy nem vagy orvos! edzépartneremnek kb fél éve ideggyulladása van (az orvosok szerint) vagyis egy szúra fájdalmat érez a lapockájától a melkasa közepéig , és ez a fájdalom már a legkisebb erőltetésnél is jelentkezik! már több orvoshoz is volt de eddig egyik sem irt olyan kezeláést ami segitett volna! jelenleg pihenteti az edzést de igy sem nagyon mulik el! szóval azt szeretném kérdezni hogy te tudnál e valamit ajánlani erre a problémára! válaszodat előre is köszönöm ! jó munkát
igor92
Válasz
2011-04-05 10:32:51
Bunny

Cső Bunny! fekvenyomásnál, Fekvőtámaszná...

Kérdés
Cső Bunny! fekvenyomásnál, Fekvőtámasznál tárogatásnál Előre emelésnél nagyon fájlalom a bal elülső vállamat más gyakorlatnál egyáltalán enm fáj csak ezeknél erős szúró fájdalmat tudahtok a vállamba gyakorlat végzése közben. Azt mondják Joint X és megemelt c vitamin szedése javasolt! szerinted? Pihentessem? előre is köszi!
diegoo
Válasz
2011-04-05 10:32:46
Bunny

Üdvözletem Bunny! Azzal kapcsolatban ...

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Azzal kapcsolatban szeretném kikérni a véleményedet, hogy az edzés utáni 2. étkezés után még miért érzem mindig laposnak az izomzatot? Iszom egy turmixot: Whey Fusion, 75 gramm zabpehely (egyszerű ch-t nem nagyon viszek be, mert legutóbb is már 6 fölött volt a glükózom vérvételnél, ezért próbálom visszafogni) aztán kb 45 perc múlva 200 gramm csirkemell és 75 gramm rizs vagy (ennél több) burgonya. 186 cm vagyok és jelenleg csak 80 kg. Anyagi okokból nem tudok többet bevinni sajnos. Lehetséges, hogy nem elég a szénhidrát bevitelem vagy szar az inzulin-háztartásom (reakcióm)? Várom már a könyvedet! :) A választ előre is köszönöm.
Őrnagy
Válasz
2011-04-05 10:32:40
Bunny

Szia Bunny! 25 éves nő vagyok. Az len...

Kérdés
Szia Bunny! 25 éves nő vagyok. Az lenne a kérdésem , hogy egyre több seprűér ellen mit lehetne tenni? Nincs visszerem, tehát nem durva a helyzet, de egyre jobban zavar , mert egyre több látszódik (mindkét comb külső és hátsó oldalán). Interneten utánanéztem és egy ideje alkalmazom a hideg-meleg váltófürdőt, kerülöm a meleg fürdőzést és vadgesztenyét tartalmazó kenőccsel kenem a lábam(elvileg ez is használ). Jelenleg heti 4szer edzem (aerobik). Szerinted mit lehetne tenni , hogy megakadályozzam azt, hogy még több jöjjön elő vagy a meglévőket el lehet valahogy tüntetni? Létezik bármi vitamin vagy készítmény speciálisan erre a problémára? Előre is köszi a válaszod!
kisamarilla
Válasz
2011-04-05 10:32:34
Bunny

Hello. Szeretném újrakezdeni az edzés...

Kérdés
Hello. Szeretném újrakezdeni az edzést.Az igazság az,hogy a munkám miatt nem nagyon jut idő kajára.1-2 szenyát betolok és meló ezerrel.Sajnos csak késő délután érek haza,akkor meg aztán felfalok mindent ami itthon van.Nem válogatok.A kérdésem az lenne,ha elkezdenék edzeni,milyen étrendkiegészítőt tudnának ajánlani,hogy jó eredményt érjek el.Inkább formálódni szeretnék izomzatilag,de nemtudom hogyan érhetném el,mivel kevés tápanyagot viszek be a kajával napi szinten:s Köszönöm előre is a választ!
Nagyi17
Válasz
2011-04-05 10:32:27
Bunny

Szia Bunny! Tervezem (már vagy három ...

Kérdés
Szia Bunny! Tervezem (már vagy három hete :D), hogy újra eljárok futni, mert nyár óta nem voltam, pedig jó volt az, még a súlyzós edzés is jobban megy, ha rendben van az állóképesség. Szóval azt akarom kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy futás után is megfelelő egy 40 gramm tejsavófehérjét és 50 gramm gyorsan szívódó szénhidrátot tartalmazó turmix (pont, mint gyúrás után), vagy teljesen felesleges, esetleg valami mást ajánlanál (normál csirkerizs étkezést mondjuk?), vagy ugyanezt más arányokkal? Józan paraszti ésszel gondolkodva én a fehérjét érzem egy picit soknak, mert futás után lehet, hogy nincs akkora fehérjeigénye az izmoknak, mivel egészen más jellegű terhelést kaptak, de azért érdekelne a véleményed. Köszi a választ!
divine
Válasz
2011-04-05 10:32:20
Bunny

Cső Bunny! 2,5 éve edzek, folyamatosan m...

Kérdés
Cső Bunny! 2,5 éve edzek, folyamatosan minden izomcsoportra... elég jól haladok, kb 30 kg-t szedtem fel amiből a zsír elég kevés, mert szálkás típus vagyok. Csak az a gond hogy a vállam nagyon nehezen fejlődik, pontosabban a vállamnak a külső feje. kicsit idegesítő, hogy a karom már kezd jól kinézni de már nagyobb mint a vállam. Szeretném ha segítenél. Egy időre álljak le a bicepszel és a tricepszel? Már mindenféle edzéstípust kipróbáltam, elég jól be is durran a vállam, de sosincs benne izomláz és a fejlődés is elég rossz. Előre is köszönöm.
Shawn777
Válasz
2011-04-05 10:32:14
Bunny

Hello Bunny! Áttértem a csak (barna)r...

Kérdés
Hello Bunny! Áttértem a csak (barna)rizs és csirkemell evésére. A gondom az, hogy hiába tömök le belőle fél-fél kg-ot (mellette persze 1-2 apróságot), a gyomromban hamarosan jelentkezik a szinte korgó éhség. (5 részletben eszem, evés után 1 órával már van!) Sőt, úgy érzem nem is tölt fel annyira. Azért lehet, mert hozzászoktam a sokkal lassabb felszívódású szénhidrátokhoz a tömegelés előtt? Köszi!
spiritof
Válasz
2011-04-05 10:32:08
Bunny

Helló Bunny! Nem rég kezdtem újra edz...

Kérdés
Helló Bunny! Nem rég kezdtem újra edzeni 3-4 év kihagyása utan. Van egy gyakorlat, amit nagyon szeretek, az áthúzást, mivel erről a gyakorlatról tudom, hogy segít tágítani a bordakosarat. Azonban egyik edzés közben miután végeztem a szettel, elég nehezen kaptam levegőt és elég kellemetlen fájdalmat éreztem a bordáimban. Már egy hete történt de még mindig fáj, felülést nem is tudok csinálni. Ez lehet a csontok alakulása miatt esetleg, vagy ez valami sérülésnek tekinthető? Valamint mennyire látványos ennek a gyakorlatnak a bordatágító hatása? Több év kell hozzá mire néhány cm növekedést elér az ember, vagy viszonylag látványos eredményeket lehet vele elérni? Valamint van e valami más gyakorlat, aminek hasonló mellkastágító a hatása. Válaszaidat előre is köszönöm!
junknnk
Válasz
2011-04-05 10:32:00
Bunny

Szia Bunny! A kérdésem a következő. Kb ...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem a következő. Kb 1 éve edzek rendszeresen először kezdtem 1nap 3 izomcsoporttal aztán 2 , és most egy hetet átálltam 1 izomcsoportra. Hétfő a mellezős napom, tehát 1 hete edzettem meg elég rendesen éreztem is hogy 1 hétig kitart, de ma mikor megint edzettem akkor a fekvenyomás kicsit nehezebben ment, a súly megmaradt de mégis nehezebben nyomtam ki. A többi gyakorlattal nem volt gondom. De 1 hete sokkal simábban ment az a fekvenyomás, szóval most csak egy kis idő kell a szervezetemnek hogy megszokjam az 1 izomcsoportot és hagyjak neki kb 1-2 hónapot mig átállok és esetleg jobb lesz ? Szerintem nem kéne visszaállnom erre hogy 1nap/2 izomcsoport mert a jobbak és a profik is igy nyomják. Válaszodat köszönöm szépen
fogorvos321
Válasz
2011-04-05 10:31:53
Bunny

Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy fekven...

Kérdés
Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy fekvenyomáskor a könyököm ben olyan érzés van mintharepedzne(nem ropog meg ijesmi csak érzésolyan) nagyobb súlynál az a 10. nyomásnál jön elő kisebbel a 30. nál Válaszodat előreis köszönöm! Üdv.
kicsig128
Válasz
2011-04-05 10:31:48
Bunny

Hali! Nos sikerült végére érnem minden k...

Kérdés
Hali! Nos sikerült végére érnem minden kötelező dolognak(többször is). Térdszalag (jobb, első kereszt)szakdásom van (nem bírta a 15 év focit). Nem kell pihentetnem a combom/térdem különösképpen már a műtétig, erősíthetem csak oldalirányba nem szabad mozgatnom. Guggolni, futni, kerékpározni szabad sőt kell is mert elgyengült a jobb combom eléggé. Viszont ott tartok, hogy a jobb kattog de nem fáj viszont a bal alig kattog de fáj ha guggolok már a saját súlyommal is(174cm,84kg,26év)! A másik gondomon nem hiszem, hogy tudsz segíteni de ha mégis akkor örülök. Rendes térd orvost keresnék, mert sok a simlis meg megbízhatatlan meg laza 100-200e ft egy műtét még az SZTK-ban is ZSEBBE kérik...! Kérdések tehát: A guggolást hagyjam el avagy helyettesítsem valamivel? Tudsz e tán "térdorvost"? Köszönöm!
lacee02
Válasz
2011-04-05 10:31:41
Bunny

Hello Bunny! Én egy 56 éves régebben ...

Kérdés
Hello Bunny! Én egy 56 éves régebben izmos,most elpuhult 192 cm-es 130 kilós pali vagyok. A párom nagyon noszogat,hogy kezdjek már valamit el ,mert szörnyű, ahogy kezdek kinézni(pocak) Jó lenne találni egy kellemes helyet,ahol helyrehozhatnám a testem.Egész életemben sportoltam,de tíz éve semmi.24 évesen is 125 kg voltam,tehát a helyzet nem olyan rossz,de érzem muszáj tennem valamit az egészségem és a kinézetem miatt. Várom tanácsod,köszönettel Szikla
fehery
Válasz
2011-04-05 10:31:35
Bunny

Helló Bunny! 25 éves férfi vagyok, 130 ...

Kérdés
Helló Bunny! 25 éves férfi vagyok, 130 kiló, nem kertelek: elhízott. Anno 8 évig kajakoztam, kiegészítésként pedig futottunk, és súlyzóztunk is. Hiba volt, de 16 évesen abbahagytam, biza a kilók csak jöttek észrevétlenül. Túl vagyok már jó néhány diétán (90napos, vércsoport,stb.), de átütő eredményt egyik sem hozott. Hiába dobtam le 15 kilót, pár hónap és visszatért. Úgy döntöttem adok még egy esélyt magamnak, 3 hónapig félreteszem a megszokott zsíros falatokat,és tunyulást. Azt gondolom a mozgás és a táplálkozás helyes megválasztásával sikerül eredményt elérnem. Elkezdtem járni egy ugrabugrálós mozgásórára heti két alkalommal. E mellett szeretnék kondizni is. Sok helyen utánanéztem, de nem találtam olyan átmozgató edzést, ahol ne a tömegnövelés lenne a cél. Lehet hogy rosszul értelmezem, de nekem nincs szükségem tömegnövelésre, kizárólag szálkásításra. Tévedek? Kell e ez az átmozgató edzés, ha igen, elegendő belőle 1 hónap, vagy egyből mehet a szálkásítás kis súllyal sok ismétléssel? Olvastam napi 8-10 alkalommal történő étkezésről. Ez lebontva 16 óra esetén 2 óránkénti kajálást jelent. Megoldható ez? Mit fogyasszak a 3 fő étkezés között? Valószínű sok baromságot sikerült leírnom, kérem megértésedet, és köszönöm válaszodat!
kezdő86
Válasz
2011-04-05 10:28:15
Bunny

CSő Bunny. Azt szeretném kérdezni, hogy ...

Kérdés
CSő Bunny. Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted hosszú távon (meló külföldön 12 órás + kocsikázás) mennyire működik, hogy ha az ember legalábbis hétköznaponként csak olyan kajákat eszik amit nem kell főzni. (halkonzervek, ruszli, babkonzerv, csirkemellsonka, pufirizs, tk. kenyér, sajt, túró, zöldség, gyümölcs, olajos magvak stb.). Nem a testépítésre gyakorolt hatására vagyok kiváncsi, mert az nem annyira érdekel, hanem inkább egészségügyileg. köszi
Rottenbiller
Válasz
2011-04-05 10:28:08
Bunny

Szevasz Bunny! Grat a rovatodhoz, eddig ...

Kérdés
Szevasz Bunny! Grat a rovatodhoz, eddig is rengeteget segitett. Tavaly vegigcsinaltam egy 5 honapos intenziv tömegnövelest, mindent betartva amiket irtal es az eredmeny +11kg volt. Most 176/78 vagyok nem sok zsirral. Sajnos viszont ugy vettem eszre, hogy az allokepessegem elegge leromlott, gondolom ezt kardioedzessel tudnam javitani. Mit ajanlasz, heti 3 sulyzos edzes melle mennyi kardio mehet, mekkora pulzusszammal, hany percig, mennyi idövel kaja elött/utan? Kell-e többet ennem emiatt? Ja es tömegelek, 150 g feherje, 300g ch. Elöre is köszi a valaszt.
silver22
Válasz
2011-04-05 10:27:53
Bunny

Szia Bunny! A büdös-pólós srácnak üze...

Kérdés
Szia Bunny! A büdös-pólós srácnak üzenem, hogy az izzadtságfolt és szag ellen kiváló az ecet! Persze jól ki kell öblíteni, hogy nehogy az egyik erős szagról átváltson a másik erős szagra. Kérdésem: normális az, hogy a Cuts II-től melegem lesz, izzadok, pörget, stb. ? Direkt nem termogén zsírégetőt vettem, mert korábban kipróbáltam a Perfect Fatlosst, és túl erős volt. De ennek nagyon hasonló a hatása, pedig nincs benne koffein, se nátrium-glutamát, ami nálam nagy mennyiségben szintén hasonló hatást ér el. Hallottál már olyanról, hogy valaki érzékeny a Cuts II összetevőire? Létezik ilyen? Köszönöm előre a választ!
ryana
Válasz
a cuts II-ről azért tudok véletlenül, mert régen használtam, amikor a scitenek még enm volt zsírégetője. sokan pörgnek ettől is, mert eleve sokan pörögnek az l-karnitintól. ez lehet az l kanritin puszta zsírmobilizáló hatása is.

más: mindjárt töltök fel új audiókat, akad benne mókás, érdemes meghallgatni!
2011-04-05 10:19:02
bunny

Hello! 169 cm vagyok és 65kg, fél éve já...

Kérdés
Hello! 169 cm vagyok és 65kg, fél éve járok kondiba. Tömeget szeretnék növelni, de nem tudom hogy erre melyik termék lenne az alkalmasabb. A Power Protein amiből ha napi 4 adagot iszok, akkor is kibírja 1 hónapig, vannak benne vitaminok, viszont kevés benne a szénhidrát. A másik a 4,4kg-os Jumbo, ami ha napi 1 adagot iszok meg, akkor is csak 20 napig bírja ki, kevesebb benne a fehérje mintha 4 adagot innék meg a Power Proteinből, nincsenek benne annyi vitamin, de sokkal több benne a szénhidrát ami tömegnöveléshez nekem jó lenne. A Jumbot ha elosztanám valahogy 1 hónapra akkor is megérné? Szóval szerinted melyik lenne a jobb a Jumbo vagy a Power Protein, 1 hónapra?
dani321
Válasz
te most megkérdezted tőlem, hogy gazdasági alapon egy adott márka fehérjéje, vagy egy másik márka tömegnövelője éri-e meg jobban. szerinted ez okos kérdés volt? talán előbb tisztázni kéne, hogy fehérje kiegészítésre van szükséged, vagy tömegnövelőre, nem?
2011-04-05 10:16:53
bunny

Szia Bunny! ismét lenne egy kérdésem: a...

Kérdés
Szia Bunny! ismét lenne egy kérdésem: amivel kapcsolatos azt a tegnapi kérdésembe is beleírtam.szóval a barátnőm egy hete elkezdett diétázni. heti 4 súlyzós és 5 aerob edzés azok alapján amiket tőled tanultam.100% whey protein,perfect fatloss és liquid carni-x 80.000mg-os megy,carnitinből napi egy adag,a zsírégetőből 2*2 kapszula. a szénhidrátos étkezések reggel,edzés előtt és edzés után vannak,természetesen rizs-csirke és zöldség,utolsó étkezésből rizs kimarad. 100-110g szénhidráton van. na most az lenne a kérdésem h mindezek előtt mikor még se diéta se edzés se semmi akkor a napi kajája az kb egy alma volt,energiaital meg szerintem fénnyel táplálkozott:) és egy hét után most be van pánikolva hogy a súllya nem mozdult lefelé,stagnál. viszont emléxem egy régebbi válaszodra amikor is azt írtad hogy a diéta elején előfordulhat ilyen,sőt akár súlynövekedés is a tiszta kaja miatt mert h növekedik az izom.(meg most csak több kalóriát visz be egy almánál) szóval én mindezt hiába próbáltam neki elmagyarázni,szerinte ő még hízott is:) úgyh inkább megkérdezlek téged h szerinted így minden ok e? vagy esetleg vigyük lentebb a ch-t?vagy mit változtassunk? válaszod megnyugtató lenne:) amit előre is köszönök! bocs ha hosszú voltam! Peti
elpé88
Válasz
igen, reális hogy a súly stagnál, sőt lehet növekedni fog. ilyenkor kell bevetni a terrort és nyakonverni ha a mérlegre mer állni. szóval mondd meg enki hogy csipu van, nyavajgást fejeste el és csinálja, majd 12 hét múlva ráér nézegetni magát.
2011-04-05 10:15:11
bunny

Szia Bunny! Mennyire alkalmas a sótlan p...

Kérdés
Szia Bunny! Mennyire alkalmas a sótlan pörkölt földimogyoró telítetlen zsír bevitelre? (lenmagolaj társaságában). A pörkölés során nem roncsolódik az olajának minősége? nem "válik" telítetté? Köszönöm!
l_karnitin
Válasz
a pörkölés kívül van, az olaj a mogyoróban belül. de egyébként nem tesz jót, mert szar olajban pörkölik. csakhát kinek van ideje pörköletlen mogyorót hámozgatni?
2011-04-05 10:12:03
bunny

Helló Bunny! 3,5-4 éve kondizok rends...

Kérdés
Helló Bunny! 3,5-4 éve kondizok rendszeresen és úgy gondolom, hogy ennek az eredménye meg is van. Persze a számomra megfelelőtől még messze van. Viszont van egy problémám amit nem bírok kiküszöbölni ez pedig a hátam. Hiába próbálkozom többféle edzésmódszerrel, gyakorlat kombinációval egyszerűen nem jutok düllőre a hátam szélességével. Persze lehet, hogy csak számomra tűnik keskenynek, de úgy gondolom aki komolyan veszi ezt a sportot sosem elégedett magával, mindig van mit alakítani. Jelenlegi hátedzésem úgy néz ki, hogy bemelegítésként húzódzkodás jön 4 sorozat amennyi megy. Utána szélesen húzok mellhez (nekem ez jobban bejön mint a nyakhoz húzás). Ezután döntött törzsű evezés jön, majd felső evezés jön és végül felhúzás. Az evezéseknél szoktam cserélgetni a gyakorlatokat T-rúd és kábeles evezésekkel. A kajámat amennyire nekem megy rendbe tettem és figyelek rá. Mégis akkor hol hibáztam el? Mivel variáljak szerinted? A válaszodat előre is köszönöm!
Deniel72
Válasz
az edzéstrechnika nem lesz jó. nem tudom érzed -e a hátadat edzés közben, de valószínűleg nem. a probláma ott lehet hogy nem a lapocka mozgatására figylesz. én elhagynám eleve a húzódzkodás, mert ezzel bedurrantod a karodat és utána mindent karból húzol.
2011-04-05 10:10:26
bunny

Szia..most vagyok 25..pár éve edzek...ki...

Kérdés
Szia..most vagyok 25..pár éve edzek...kihagyásokkal..most kb 3 hónapot hagytam ki és 1 hónapja kezdtem ujra az edzést..A problémám hogy mikor bicepsz tricepsz és hasprés edzés napom van..akkor már a második hete estére kicsit elkezd fájni a hasam bal alsó része,majdnem a herékig...ha köhögök nem fáj....csak ha pl állva nagyon előre tolom a hasam..vagy ha kézzel megnyomom a hasfalam..olyan mintha valami huzódna előrehajoláskor..ha kézzel nyomom akkor szuró érzés....ez csak bicepsz tri. haspr napokon van...ha másnapokon más izomcsoportokad ezdzek akkor nincs ilyen..edzés alatt nem fáj semmi..utánna pá órával..estére és másnap egy kicsit..utánna elmullik..nagyon zavar hogy mi lehet..esetleg sérv?..vagy belül valamit meghuzhattam a nagy biceosz tricepsz edzésben?..mert elég intenziven edzek...de érdekes hogy csak a hasam egyik oldalán..a másikon nem fáj.köszi a türelmet.
sanci886
Válasz
lehet sérv, menj el orvoshoz és ezeket a ...-kat hagyd a picsába mert kurva idegesítő.
2011-04-05 09:54:48
bunny

Szia Bunny! Több,mint 3 éve edzek,és ...

Kérdés
Szia Bunny! Több,mint 3 éve edzek,és látszik is.Kérdésem az lenne,hogy szerinted nagyképűség vagy felvágás, ha én jó időben trikóban járok iskolába,dolgozni vagy akárhova?Mert úgy vettem észre,hogy a lányokon kívül,mintha ez a többi ember számára felháborító lenne.Esetleg a trikó az nem iskolába,munkahelyre,utcára való ruhadarab?Tudom,hogy nem kimondottan edzéssel kapcsolatos kérdés,remélem ez nem gond. Előre is köszönöm.
fbazsa1
Válasz
ha balagondolsz, mindeféle gyíktestű fasz járhat trikóban, de te nem, mert rajtad van némi izom, mifelée elbaszott diszkrimináció lenne ez? természetsen az átlag paraszt úgy fog rád nézni mint egy darab szarra, de az átlgagparaszt és a valóvilágon művelődik, ki nem szarja le, mit gondol?
2011-04-05 08:57:45
bunny

Szia Mester! Lenne egy kérdésem, ha h...

Kérdés
Szia Mester! Lenne egy kérdésem, ha hülyeség, olts le a gecibe... Sikerült feltömegelnem, boldog és büszke vagyok, mert tisztán, tudatos kajálással és tápkiegekkel elértem azt, hogy lassan de lassan tetszik a fizimiskám. Lényeg, hogy így a belem is megnőtt, ami ezzel jár...diétázni kezdtem, és szerintem kaja rendben, viszonylag alacsony ch, minnél magasabb fehérje bevitel, vitamin, izület-regeneráló stb... Úgy osztottam el a ch bevitelt, hogy reggel, illetve edzés előtt és után eszem. A többi kaja fehérje meg zöldség kombó. Ez összesen, meg a fehérjék ch tartalma, kb. 20 dkg lehet, a 115 kilómhoz. Fehérjét nem számolom csak tolom magamba! Na a kérdésem az lenne, hogy energizálót és vagy kreatint (nem monot) és vagy tesztoszteron szint fokozót érdemes e szedni diétánál? Vagy csak fehérje, L karnitin vitmin? Mert fosok mint egy galamb, hogy izomból vesztek, és tényleg megszenvedtem a tömegért, nekem nagy álmom a 45-ös kar, és meglett teljesen amatőr szinten. Mivel a fentebb említett tápkiegek megnövelik az erőszintet, megnő a teljesítményem, ezért több energia kell a testnek a z edzés során, ha jól tudom...na most attól fosok, hogy mivel szerintem ez is kevés ch, izomból fog energiát nyerni a testem, vagyis izom épül le, amit nm szeretnék. És ha jól tuom, pl a tesztoszteron meg segít a fehérje feldolgozásában (de ezt lehet benéztem) Vagyis pro és kontra. Tehát összefoglalva, mind gondolsz ezen tápkiegek használatáról diétakor...? Köszönöm
dreefree
Válasz
az energizálók és a kreatin nem függnek attól, hogy diétás vagy tömegnövelő ciklusban vagy-e. a kreatin egy tápanyag, pórolni mindig lehet. kreatinkúrát persze nem ajánlok feltétlenül, de itt meg is kel különböztetni a kreatin pótlást és akúraszerű használatot. [link] a tesztoszteronszint fokozók szintén hasznosak diétában is, sőt talán még hazsnosabbak.
2011-04-05 08:56:04
bunny

Szeva.kérdésem a következő lenne.a karom...

Kérdés
Szeva.kérdésem a következő lenne.a karom nem nagyon akar mostanában fejlődni és azt terveztem,hogy a vasárnapi hátedzés után nyomok egy kis kart is,persze nem egy teljes karedzést. Mondjuk két gyakorlat bicepsz/tricepszre. Amúgy szerdán edzek karra. Nem lenne sok egy héten kétszer. Igaz a vasárnapi mondjuk egy fél edzés lenne rá. Vagy mivel a vasárnapi nem lenne teljeskörú, így felesleges lenne? Előre is köszi!!!
klaya
Válasz
nem, ebben a konstrukcióban jó lesz szerintem!
2011-04-05 08:39:50
bunny

Üdv! Egy olyan problámám lenne, hogy jú...

Kérdés
Üdv! Egy olyan problámám lenne, hogy június 1.-én keresztszalg műtétem lesz. Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e felsőtestre edzeni a műtét után és ha igen akkor mennyi idő múltán?
keval94
Válasz
mindenképpen lehet, csak annyit ekl várnod azért, hogy ne terheld le a szervezetedet az edzéssel, amikor a gyógyulásra kell koncetrálnia, úgyhogy bátran hagyj ki 2 hetet. utána csak arra kell ügyelni, hogy annak ellenére hogy nem edzed a lábad, ne is terheld a térded semmivel. (pl mellről nyoms ezer kilóval állva nem lábedzés, de azért nem jó.) persze hallgasd meg az orvost: ha nem mond nagy ótvarságot, bátran kövesd az utasítását, de szerintem ugyanezt fogja mondani.
2011-04-05 08:39:28
bunny

Kedves Bunny! Képzelődöm, vagy annak ide...

Kérdés
Kedves Bunny! Képzelődöm, vagy annak idején volt a Testopumpban yohimbe, most viszont már nincs? Lehetséges, hogy időközben kikerült az összetevők közül? És ha igen, ez azt jelenti, h azok is szedhetik, akik kevésbé tolerálják a pörgetős cuccokat? Köszönöm.
DeeD
Válasz
ez simán lehet, mert az eu-ban kitalálja egy hülye, hogy ne lehet yohimbet használni a gyártásban, akkor nem lehet. így kinek yohimbevel volt problémája, annak most nem lesz.
2011-04-05 08:37:01
bunny

Bunny, nem haragszol meg, ha valaszolok ...

Kérdés
Bunny, nem haragszol meg, ha valaszolok a "keksztot" nevu fickonak? Szivesen olvasom a Tajgetosz pozitivok dumait de ez elegge felkurta az agyamat. azt irod kislanyom, hogy "Nem akarok testépítéssel foglalkozni, nem is érdekel a dolog, csak egy kicsit izmosodni szeretnék" Ha nem akarsz testepitessel foglalkozni, akkor mi a kinkeserves uristenert irsz egy kifejezetten testepitessel foglalkozo portalra? Ha nem erdekel a dolog, akkor miert rabolod annak az idejet, akit erdekel? Haver, mi akik ezt komolyan vesszuk, nem a strandszezonra akarunk kondikazni, hanem hosszu evek kitarto munkajaval, es a sport iranti alazattal uzzuk ezt a mufajt. Megtiszteljuk a sportagunkat tamogato publicistakat azzal, hogy ELOLVASSUK AZ ALAPISMERETEKET, es megtiszteljuk a normalis olvasokat, hogy a sportunkrol szolo forumon nem ugy kerdezunk, hogy ja amugy engem ez nem is erdekel. Szerintem egyel tragyat.
adambrisbane
Válasz
én ezt nem szívesen magyarázom ám el, elvileg beszámítható meberek írnak ide, akiknek elég kellene hogy legyen az az egy mondat a kérdésmező felett.
2011-04-05 08:31:04
bunny

Hi bunny! Ha úgy néz ki az edzés napom h...

Kérdés
Hi bunny! Ha úgy néz ki az edzés napom hogy mell,váll,tricepsz akkor szerinted a tricepszezést tudjam le rögtön mellezés után,vagy előbb vállazak és csak utána térjek rá a tricepszre?(tricepsz edzéstervembe beletartozik a szűknyomás és a tolódzkodás is)előre is köszi a választ/p.s: nagyon fasza a rovat,a napom fénypontja mikor leoltasz egy-egy hülyét:D Csak így tovább sok sikert és még több türelmet kívánok. Üdv:Blind
blinddiesel
Válasz
igazából nincs jelentősége, mert mindkettő belemegszik a fekvenyomástól. variálhatod is, de mondok valami durvát: próbáld ki néha, hogy tricepsz vállat leedzed melledzés előtt, mindjárt nem kell aggódnod, hogy karból/vállból nyomsz!
2011-04-05 08:17:25
bunny

Hello Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy m...

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy milyen vitamint ajánlanál nekem? Kezdő vagyok még és valami olcsó multis vitamint keresnék, amiben minden fontos benne van. Nem szedek semmilyen táplálék kiegészítőt és ahogy mondtam kezdő vagyok, így is érdemes vitamint szedni? Köszi
zulu0
Válasz
igen, ez a legfontosabb. a vitamin a multi pro-nál kezdőik!
2011-04-04 19:33:00
bunny

Szeva! Annyi lenne a kérdésem, napközben...

Kérdés
Szeva! Annyi lenne a kérdésem, napközben edzem és este otthon még aerob mozgásként végzek 30-40 perc szobabiciklizést az nagy mértékben lassítaná a regenerálódást? a választ előre is köszönöm! Üdv.
riccoo
Válasz
a könnyű aerob nem lassítja a regenerálódást!
2011-04-04 16:54:34
bunny

Sziasztok! Nem akarok hülyének tűnni, de...

Kérdés
Sziasztok! Nem akarok hülyének tűnni, de nekem mindenki mást mond ebben a témában. Szóval van rajtam egy kis felesleg (inkább a hasamon)........majdnem minden nap hasazom, de sajnos nem megy le semmi. Természetesen nem zabálok, mint egy disznó, hanem csak rizs és natur csirke- vagy pulykamell. Azt mondják, hogy a hasunkon lévő felesleg leghatékonyabban a futással megy le......... Egy héten 4szer megyek edzeni, rendesen megcsinálom az edzést, és most úgy terveztem, hogy edzés után futok, hogy a hasamról a felesleg lemenjen. Viszont engem ijesztgettek azzal, hogy ha futok, akkor összeesem. Ez igaz vagy nem?
kissbazsi87
Válasz
egyáltalán nem tűnsz hülyének hogy sziasztokkal köszönsz nekem, min tha nem tudom hányan lennék, meg amiatt sem, hogy nem tűnt fel, hogy kötelező elolvasni az alapismereteket. szinte okosnak tűnsz! látom jön a tavasz, özönlenek a szarokbele típusú idióták!
2011-04-04 13:00:55
bunny

182 cm vagyok és 63 kg szóval egy kicsit...

Kérdés
182 cm vagyok és 63 kg szóval egy kicsit vékony vagyok. Hogyan szerezzek egy kis izmot? Nem akarok testépítéssel foglalkozni, nem is érdekel a dolog, csak egy kicsit izmosodni szeretnék. Hogyan étkezzek és mit csináljak ennek érdekében?
keksztot
Válasz
elsősorban szarjál bele mindenbe. ez a legfontosabb. utána ugrálj egyhelyben napi 1 órát, majd gurigass similabdát. közben egyél vajas-mézed kenyeret. de egyre ügyelj: mindenképpen szarjál bele!
2011-04-03 21:03:09
bunny

Szia! Már egyszer megkérdeztem csak akko...

Kérdés
Szia! Már egyszer megkérdeztem csak akkor volt valami baj a rovattal ezért lehet hogy nem kaptad meg vagy csak még nem válaszoltál mindegy most még egyszer megkérdezem hátha: Az edző pólóimat hiába mosom ki büdösek maradnak. Nincs neked vagy valakinek valami tippje erre? köszi
mazinga7
Válasz
na, én ehhez hülyevagyok, de hátha valaki unalmában mosási szakértő lett és beír! (vagy csajozzál be oszt cső!)
2011-04-03 19:33:42
bunny

Bocs Bunny, biztosan én vagyok a balfasz...

Kérdés
Bocs Bunny, biztosan én vagyok a balfasz, hogy nem találom a tagok elérhetőségét és ezért itt offolom a rovatodat (ami amúgy keep on rockin'), de kontaktolnom kéne MMBENCE-vel, úgyhogy itt szeretném megkérni, hogy dobjon egy mailt a ribizlicukor@gmail.com címre. Rohadtul köszönném neked is hogy ezt láthatóvá teszed meg neki is, ha ír! És még egyszer mély elnézésem az offért.
ribizlicukor
Válasz
nincs a tagoknak elérhetősége, ez nem a faszbúk, úgyhogy ezt kirakom, hátha jelentkezik.
2011-04-03 19:32:56
bunny

hello!186cm magas vagyok 75kg 3 honapja

Kérdés
hello!186cm magas vagyok 75kg 3 honapja edzek, és tömegnövelő szert szeretnék venni de fogalmam sincs melyik lenne jo, tudnál ebben segiteni?
lalipapi
Válasz
jumbo!
2011-04-03 19:32:09
bunny

Hello. ugye lassan itt a nyár,vége a töm...

Kérdés
Hello. ugye lassan itt a nyár,vége a tömegelésnek.lekell adnia felesleget arra lennék kiváncsi hogy a szálkásitást mikortól érdemes elkezdeni? vagy ezt nem kell időhöz kötni? bármikor ellehet kezdeni és ledolgoznia felesleget?
csabikaa
Válasz
a szálkásítást májusban kell elkezdeni, hogy a kisebbségi érzéses faszok nyáron tudjanak villantani a strandon, mert ez az élet legnagyobb problémája.
2011-04-03 19:31:49
bunny

szia Bunny! légyszí segíts hogy mien pr...

Kérdés
szia Bunny! légyszí segíts hogy mien proteint és tömegnövelőt vegyek.. 15 éves vagyok és versenyszerűen boxolok de mellete szeretnék eljárni súlyzózni.. előre is köszönöm a válaszodat!
Usher01
Válasz
vegyél jumbot professionalt és 100% whey proteint.
2011-04-03 19:30:51
bunny

Szia Bunny! 4 éve edzek. Mostanában gépe...

Kérdés
Szia Bunny! 4 éve edzek. Mostanában gépen csinálom a tárogatást, kis súllyal és eléggé hátraengedem, a kezem hogy jól megnyúljon a mellizmom, és azt vettem észre hogy mell edzés utáni 2-3 napban nagyon izomlázam van a mell izmomban. Nem csinálok valamit rosszul? Köszi. Üdv: Gábor
tg1991
Válasz
nem. de érdekes, hogy kétfajta kérdezőp mlétezik: az egyiknek az a baja hogy nincs izomláza, a másiknak meg hogy van.
2011-04-03 19:29:15
bunny

Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a...

Kérdés
Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy alsó mellre mivel tudok edzeni ? Mert az iszonyatosan levan maradva ott még „puhos” viszont 2 oldalt és felső része pedig már megvan, de alul iszonyatosan levan maradva… hogy mikkel tudnék rá edzeni mert így kezd iszonyatosan hülyén kinézni … Köszönöm előre is a segítséget!
aagery
Válasz
majd ha belinkelsz nekem egy antómia ábrát amin van alsó mell, akkor megmondom.
2011-04-03 19:28:44
bunny

Szia Bunny, megragadom a lehetőséget és ...

Kérdés
Szia Bunny, megragadom a lehetőséget és kérem tanácsodat. 50 éves lettem, sokak szerint a jó alakomat vissza kellene hoznom, valóban felszedtem egy tizest. Lusta is lettem,-- elhatároztam magam. Heti 3xra. Van már egy kis magasvérnyomás, cégvezető vagyok stessz egekig. Te mit javasolnál számomra.
Stogy
Válasz
talánj olvasd el az alapismereteket, ez ebben a rovatban még cégvezetőknek is kötelező. a sztresszt ne nálam vezed le beleszarással.
2011-04-03 19:27:55
bunny

Hello Az edzéstervem vállra: vállból ...

Kérdés
Hello Az edzéstervem vállra: vállból nyomás 8x8 oldalemelés 8x8 vállvonogatás 5x25 forditott felhuzás 5x10 hátra: huzodzkodás evezés 10x6 t -rudas 5x8 felhuzás 8x5 bicepszre: 5x6 kalapács bicepsz 5x6 koncentrált 10x6 kétkezes egyenes ruddal mell: 10x6 fekvenyomás 5x10 dontöt padon 5x10 tárogatás comb: 10x6 guggolás tricepsz: 10x6 tricepsznyujtás 5x10 lorugás melyik testrész van tulerőltetve , és ha igen akkor mond meg hogy hogyan lehet elkerülni a tuledzést. köszi
dodes96
Válasz
mondjuk úgy lehet elekrülni a túledzést, hogy nem elmebeteg mennyiségű sorozatot csinálsz gyakorlatonként, bár én azt hiszem be vagy biztosítva, mert aki 8 sorozat oldalemlést meg tud csinálni, az kurvaélet hogy annyira faszán végzi a gyakorlatot, hogy még csak terhelés sem éri az izmot.
2011-04-02 12:57:21
bunny

Szia! Az evezés , felhúzás...stb már ön

Kérdés
Szia! Az evezés , felhúzás...stb már önmagában megedzi a csuklyásizmot. Kell vállvonogatásokat csinálni ?
dodes96
Válasz
jól látod a kérdést, nem feltétlenül! én pl. nem nagyon szoktam!
2011-04-02 10:40:23
bunny

Szia Bunny. Azt szeretném kérdezni hogy

Kérdés
Szia Bunny. Azt szeretném kérdezni hogy oldjam meg az edzés előtti kajálást ha Hot Blood-ot szedek edzés elott? Mivel az éhgyomorra ajánlott
zulu0
Válasz
nem tudom gondoltál-e esetleg arra, hogy nem közvetlenül kell edzés előtt enni, hanem egy emésztési ciklus hosszával korábban.

a mai nap kínzó kérdése számomra: vajon hányan vették komolyan a mai híreket és hányan jöttek rá, hogy április elseje van?
2011-04-01 23:05:59
bunny

Szia Bunny! Olyan problémám lenne, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan problémám lenne, hogy magas vérnyomással vmint systoles zörejjel küszködök. Többször előfordult ájulás, fejfájás, szédülés, szemem előtt elsötétül minden ilyesmi. Voltam vele dokinál, írt fel vérnyomáscsökkentőt, szedem is becsülettel és a tünetek elmúltak. Viszont, az edzés nem megy úgy, mint előtte. Könnyen fáradok, hamarabb kimerülök. Nem-e tudnál vmit ajánlani ami nem emeli meg drasztikusan a vérnyomást, de vhogy mégis felpörgetne. Tehát amiben koffein,taurin van azok kilőve. Gondoltam a ginseng-re, mit gondolsz az jó lenne, vagy az is emeli a vérnyomást? Vitamin pak természetesen megvan, rendesen táplálkozok. Semmi zsíros vagy koleszterindús étel. 20 éves vagyok, vérvétel eredményem teljesen negatív volt. Üdv!
Kilthor
Válasz
viccesl dolgot mondok, próbáld ki: ígyál meg edzés előtt 10-20g lenmagolajat!
2011-04-01 22:54:08
bunny

Szia Bunny!Én csak azért írok,hogy elmon...

Kérdés
Szia Bunny!Én csak azért írok,hogy elmondjam nagyon sokat tanultam és tanulok tőled!!Kurva jók a tanácsaid,a bb tv,bb flash,és jó tudni azért,hogy van kire számítani még ha néha le is köcsögölöd az embert,de aki figyelt az tudja miért van így!És hiába vannak akik lenéznek mert azok tényleg köcsögök,de tudd többen vannak azok akik csipáznak téged!Nekem azok is tettszenek amikben megmutatod mit,hogy kell főzni és elkészíteni!!!Nemhogy csinálnál valami főző rovatot kajákkal,meg receptekkel!!Na de én köszönök mindent amit tőled tanulhattam és remélem még sokat fogok!!Boccs ha untatalak!!!!!!!!
pakito23
Válasz
köszi! okés, csinálok még főzős cuccokat, undorítóskodni a konyhában mindig tudok!
2011-04-01 22:53:34
bunny

szia Bunny. Múltkor írtál egy olyat hogy...

Kérdés
szia Bunny. Múltkor írtál egy olyat hogyha telítetlen zsírral együtt viszek be szénhidrátot akkor az nem engedi felszívódni a szénhidrátot vagyis szénhidrát is zsírként raktározódik. Ez felvettet bennem olyan kérdést ha mondjuk csinálok 50 g zab 20 fehérje 1 evőkanál lenmagolaj keveréket akkor zab kalóriája is zsír lesz magyarán felesleges a zab és inkább 2 kanál lenmagolaj? Bocs ha rosszul értelmeztem a tudásodat:) Üdv Péter.
petikeeee1988
Válasz
kevered a telített zsírt a telítetlen zsírral! (vagy én kevertem őssze a multkor)
2011-04-01 22:52:56
bunny

szevasz Bunny! Egy dagadt gyerek vagyok...

Kérdés
szevasz Bunny! Egy dagadt gyerek vagyok, de ezen változtatni szeretnék! Pár hete a netet bújom, étrendek, mozgástippek, mindent lecsekkolok. Kérdésem, hogy csak aerob mozgást végezzek, vagy ráállhatok a súlyzózásra is? Érdemes számolnom a kalóriákat/zsírt/fehérjét, vagy hagyjam a picsába, és csak arra figyeljek hogy ne zabáljak este annyit? Esetleg valamilyen zsírégetőnek hasznát venném? Remélem kapok választ a kérdéseimre, üdv!
kezdő86
Válasz
az ilyen hülyék mi a náthás faszért nem tudják az alapismereteket bújni? mit olvasgattál helyette? nők lapja fórumot? ducifogyi.hu-t? mozgástippekhülyéknek.hu? nem feltűnő a felirat, ugye?minden mély együttérzésem ellenére miért nem mész a picsába? kérdezgess ott, ahol az eddigi baromságaidat összeolvastad!

2011-04-01 18:39:25
bunny

Szia! Az utóbbi időben azt tapasztaltam,...

Kérdés
Szia! Az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy rohamosan veszítek a súlyomból, mindenféle indok nélkül. A kalóriabevitelem szinte megegyezik a fogyás előtti értékekkel. 80 kg volt a max. súlyom(kicsi pocakkal), jelenleg 72 kg vagyok. Mostanában lenmagolajjal próbálkozom plusz kalóriát bevinni, de nem segít.Stressz nincs,edzés heti 2 alkalommal, aerob mozgást nem végzek, nincs szükségem rá.... Kérdés:mi lehet az egész hátterében? Köszi a választ!
vizipisztoly
Válasz
ha ez valóban így van, első körben nem ártana egy orvosi kivizsgálás!
2011-04-01 18:26:09
bunny

Szia Bunny! reaperlife nevű sporttásu...

Kérdés
Szia Bunny! reaperlife nevű sporttásunknak szeretnék segíteni. Édesanyám pánikbeteg volt, a végére már napi 4 pánikrohama volt. a sok idióta barom tapló állat orvos őt is benyomta volna pszichiátriára, meg adta volna neki a nyugtatókat. nem engedte, a helyzet egyre súlyosabb lett. míg aztán valaki ajánlott egy doktornőt, aki egy maga bár orvos, de ő maga is utálja az orvosokat, mert szerinte a 99%uk idióta barom. a lényeg, hogy az elején mi is szkeptikusan mentünk el hozzá, de (igaz hosszú idő alatt, majdnem 2 év) De édesanyámat teljesen rendbehozta az elmúlt 3 évben összesen 2 kisebb rosszulléte ha volt. nem szeretnék tolakodni, csak segíteni, mert láttam, hogy édesanyám hogy szenvedett, milyen állapotba volt (mert ez ugy indul, hogy eleinte havonta egy roham, majd szépen lassan kikötsz a napi 3-4 nél...), és ma újra makk egészséges, sportol, boldog stb. szóval ha tudok segíteni, valahogy teremtsünk kapcsolatot! elnézést az off témáért, Bence
mmbence
Válasz
köszi!
2011-04-01 18:23:01
bunny

Hello Van olyan kiegészitö ami csökken...

Kérdés
Hello Van olyan kiegészitö ami csökkenti az étvágyat?legalább diéta alatt jó lenn,állandóan zabálnák:) ha tele vagyok még akkor is ennék..pedig nem Bud Spencer vagyok..
atom anti
Válasz
2011-04-01 16:57:53
bunny

Bunny! 17 éves vagyok, lassan 1 éves edz...

Kérdés
Bunny! 17 éves vagyok, lassan 1 éves edzésmúlttal a hátam mögött :D 20 kg jött fel, látszik is szépen az eredmény, kaja rendben van, nagy mennyiségeket fogyasztottam végig, kiegészítők vannak, viszont has is nőtt rendesen, amit most szeretnék leadni. Nem végeztem aerob edzéseket, meg ugye hatalmas mennyiségű ch fogyasztás volt, ami miatt zsír is jött fel. A kérdésem annyi, hogy belekezdhetek szerinted egy kisebb diétába, ami 1-2 hónapot tenne ki, heti 5 aerobbal + 3 súlyzós edzéssel, levinni ch-t 150g alá, fehérjét feltolni, mellé l-glutamin, aminosavak? Vélemény?
Jack Shephard
Válasz
12 hét legyen és hadd szóljon!
2011-04-01 00:26:21
bunny

Üdvözöllek! 3 hete hirtelen csak rosszul...

Kérdés
Üdvözöllek! 3 hete hirtelen csak rosszulettem kórházba kerültem azthittem szívrohamot kaptam(szapora szívverés fulládésérzés,halálfélelem) azután elküdtek pszihiáterhez pánikbeteg vagyok.Ő egyből nyugtatót írt fel de nem szedem az a szart.szenvedek min atom de próbálok erős maradni.(talán kurva sok minden összejött mostanában)(ekg minden rendben). Kurva szar érzés, de ugy tudom a megfelelő táplákozás, vitaminok, és az edzés jót tesz nekem. Mostanába ezrerrel ver a szívem de tudom hogy semmi baja.Szerinted ugyanugy edzhetek tovább intenziven és folytahatom az edzéseket ennek ellenére?
reaperlife
Válasz
igen. és ne aggódj, nem kell ideírnom hogy ne puhapöcsködj és szedd össze magad, mert már jó úton jársz! nem csak próbálsz erős maradni, hanem erős vagy és még erősebb leszel!
2011-04-01 00:25:33
bunny

Cső Bunny! Ha eddig nem dobtad még el a...

Kérdés
Cső Bunny! Ha eddig nem dobtad még el az agyad a sok idiótától akkor most meglesz: [link]
h4xOr
Válasz
feljtsd el, én rá nem kattintok erre a fosra!

más: hamarosan jönnek megint audiók!
2011-04-01 00:24:06
bunny

Szia Bunny! Csak egy rövid kérdés. Tud...

Kérdés
Szia Bunny! Csak egy rövid kérdés. Tudsz még azon nevetni, hogy pl. valaki megkérdezi, hogyha megsüti a tojást, akkor mi van, vagy azért ilyenkor néha elsírod magad kínodban? :)
Jenő1986
Válasz
kurvára nem vicces, inkább sírnék és sajnálom a szüleit!
2011-04-01 00:23:06
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
100 g.k. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
100 tab. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
%
340 gr. 
 / 4.4
20%   4 690 Ft  
3 750 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
2004 Ms. Olympia
Bonny Priest
2004 Ms. Olympia Bonny Priest
Steve Reeves
Steve Reeves
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Erősemberek 1. rész
Erősemberek 1. rész
Újraindítás
Újraindítás
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....