Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2011 július kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Helló! Karesnak üzenem ,hogy magas c és...

Kérdés
Helló! Karesnak üzenem ,hogy magas c és 2 hónap pihenést követően elmúlt a könyökfájdalom! Köszönöm! Túledzettségből fakadó gyulladás lehetett! Azonban a vállam rakoncátlankodik a rotátor köpenysérülés észlelésére kialakított gyakorlatokat (kisujj felfelé és kar felemel+ rotálások) fájdalom nélkül tudom megcsinálni! Csak a fej fölé nyomás okoz kellemetlenséget lehet ez attól ,hogy 2 hónapig semmit szinte semmit sem csináltam és bekötött a vállam?
kean
Válasz

örülök, hogy rendbe jött a könyököd. írd le részletesebben, hogy mit érzel, hol és pontosan milyen irányú mozdulatnál, hátha lesz valami megérzésem.

 

mikor kérdést tesztek fel, próbáljatok minél több hasznos infot írni. mintha beszélgetnénk. így jobb eséllyel tudunk értékes választ adni.

2011-07-31 22:11:31
kares

Szia Bunny/Kares! Úgy érzem fontos amit...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Úgy érzem fontos amit irni fogok. Nemrég voltam egy vizsgálaton, ami többek közt csontsűrűséget, csont-ásványianyag tartalmat mér. Kijött hogy van egy kis mészhiányom, csontritkulás, 80%os a csontsűrűségem,ennek 100% vagy a fölöttinek kéne lennie (100% az egészséges sűrűség alsó határa itt), 26 éves létemre, mondom baromi jó :( ... "Természetesen" csesztem a normális vitamin és ásványianyag bevitelre mint ahogy szerintem sajnos legtöbbünk. A helyzet hogy utánaolvastam, aki súlyzós edzést végez, mint mi, mondjuk intenziven, napi 1500-2000 mg kálciumra van szüksége...persze én ennek kis részét fedeztem csak... tehát egy multi pro pakk még mindig kevés... javaslom hogy aki teheti, Debrecenben menjen el egy ilyen vizsgálatra, DXA készülékkel végzi egy nagyon kedves doktornő, Dr Molnár Ildikó, aki úgymond a "mi oldalunkon áll" szóval tisztában van vele hogy szilárd táplálékból átlagembernek is kevés a vit és ásv mennyiség, beszélgettem vele erről többször is, és kiderült többek közt, pl tiszteli a testépitőknek a zsirpucoláshoz való szakértelmét, stb. szerintem megéri egy vizsgálat annak aki arra jár, mert nehogy idő előtt súlyos csontritkulás alakuljon ki! rájöttem, inkább a multivita+ ásv anyag a fontosabb mint egy tejsavóprotein vagy tömegnövelő, végig igazatok volt, persze ezek is nagyon fontosak, de ha nincs lóvéd, az egészség az első akkor is... mert szép egy kidolgozott fizikum...de ha nem stabil a váz-szerkezet....
theywith
Válasz
mit is mondok mindig? vitamin és ásványianyag az ALAP! aki ilyet nem használ, az nemhogy ne eddzen, hanem egyenesen menjen a picsába. szerinted a koxos idióták hányan tudják ezt?
2011-07-31 20:08:15
bunny

Hello buny! Figyelemmel követem a ½dolga...

Kérdés
Hello buny! Figyelemmel követem a ½dolgaidat½ elég hard core vagy, de nem baj. Végül is akinek nem tetszik ne olvassa ne nézze, ne hallgassa. Azért annak aki vasat nyom néha érdemes idekukkantania. Amúgy egy dolog biztos a rendszeres sport segit leszokni a dohányzásról, sőt a fűről is. gondoltam leírom az egyik barátom esetét,talán segíthet másoknak is. Kb. 7 évvel ezelőtt kezdett el füvezni és elég komolyan belesűlyedt. Naponta kellett neki és az utóbbi másfél évben már keményebb cuccal ütötte magát. 8 hónappal ezelőt szó szerint elcipeltem magammal az edzőterembe. Le akart szokni a szarokról és olvastam, hogy a sport segíthet. gondoltam ,lássuk mi lesz? 6 hónapja és 3 hete teljesen tiszta. Rendszeresen jár edzeni normális kaja meg minden. A rendszeres edzésprogram rengeteget segített neki, na meg persze akarta is (ez a legfontosabb). Ezzel nem azt akarom mondani,hogy a testépítés a legjobb, más sport is jó. Neki ez jött be. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert. Na és most jön a személyes kérdésem. Megint a vállammal van gond. Orvosnál is voltam de semmit nem tudtak mondani. Bocs hogy hosszú leszek de ezt még le kell írnom: 3 orvosnál voltam. Kettő közülük teljesen normális volt csak nem tudták kideríteni, hogy mi lehet a gond. Azt ajánlották, hogy forduljak olyan gyógytornászhoz aki ért ehez a sportághoz. A 3-ik (ettől beszartok) azt mondta, hogy a mozgáshiány az oka...!!! Ott álltam előtte és azt hittem nem hallok jól. Azzal kezdtem, hogy elmondtam neki : EDZÉS közben fáj. Heti 3-4 szer járok le a terembe rendszeresen, emellett a munkámból adódóan is sokat mozgok. Nem vitatkoztam vele. Nna.. szóval az a gond, hogy oldal és előreemelésnél néhány mozdulat után egy égő fájdalmat érzek a bal vállamban, kis súlyokkal is. Állighúzásnál és nyakból vagy mellrőlnyomásnál nem fáj. Gondoltam hátha találkoztál már hasonlóval. Előre is köszi.
jooc
Válasz
az a baj hogy annyira hardcore vagyok, hogy amíg nem regisztrálsz be tisztességesen hogy nekem ne mutassa egy jelzés hogy hiányos az űrlapod, addig nincs válasz. ezt kivételesen most beírtam. utoljára.
2011-07-31 14:39:51
bunny

Szia Bunny! Tanácsodat szeretném kérn...

Kérdés
Szia Bunny! Tanácsodat szeretném kérni. Mostmár 8.-ik hete nagyon fáj a jobb vállam, annyira hogy nem is tudok fekvenyomni sem fekpadon sem fekvenyomógépen. Éles, szúró fájdalom jelentkezik a vállamban minden ilyen mozdulatnál. Már 170-be nyomtam sorozatot, de most 50 kilónál is majdhogynem beszarok. Érdekes az, hogy nyakmögötti nyomásnál és előre illetve oldalemelésnél nem fáj egyáltalán! Proenzi+Multipro+2000mg C-vitamin+Omega3 megy rendesen, illetve mostmár napi 100mg diclofenac is, de nemigen javult a helyzet. Orvoshoz nem megyek, az mind idióta, Tőled kérek tanácsot, hogy pihentessem valamennyit, vagy hogyan edzek ahhoz hogy helyrejöjjön a vállam. Köszönöm ha válaszolsz, remélem a Te vállad jobban van már! Üdv!
fantomasz
Válasz
"Orvoshoz nem megyek, az mind idióta, Tőled kérek tanácsot, hogy pihentessem valamennyit, vagy hogyan edzek ahhoz hogy helyrejöjjön a vállam." Figyelem! Ilyen stílusú kérdésekre nincs és nem is lesz válasz. Kicsit el kéne gondolkodni, hogy amikor beleszaladsz egy vírusfertőzésbe, gyomorgyulladásba, eltörik egy csontod...stb ki fogja megmenteni az életed, ki teszi lehetővé hogy visszaállj a munkába...!!
2011-07-30 22:08:20
kares

válasz jaygab kérdésére, a zeneszám címe

Kérdés
válasz jaygab kérdésére, a zeneszám címe: Stroke69 - Beautiful Smile ui: köszönöm a válaszod bunny.
csabaati
Válasz
kivételesen ezt most it lejátszuk, de remélem nem lesz számkérősdi.
2011-07-30 20:02:41
bunny

Köszi a választ, már azt hittem kukában ...

Kérdés
Köszi a választ, már azt hittem kukában végezte. Használtam a keresést elég rendesen, de erre sehogy sem bukkantam rá az aerobos kérdéseknél. További minden jót, és néha legyél egy kicsit vajszívűbb. Inkább számolj el tízig, mielőtt nagyon csúnyát írnál a nagyon butusoknak. aloha :)
veronik
Válasz

nem, csak rengeteg kérdés volt és ma megtúrtam. az új rendszer most egészen más, pl. automatikusan kizárja, hogy olyanoknak válaszoljak, akik nincsenek rendesen regisztrálva, hiányos az űrlap. ezeket nekem jelzi és én kitöröltem ma mindet a picsába, sajnos egynémely normális kérdezőt/hozzászólót is.

nem szoktam butusokat írni. pontosan tudom mit írok és főleg hogy hogyan, csak bízd ide! ;)

 

2011-07-30 19:41:08
bunny

A gasztro-dokit kereső kérdezőnek ajánla...

Kérdés
A gasztro-dokit kereső kérdezőnek ajánlanám: Dr. Topa Lajos főorvos, Bp., Szent Imre kórház. Úgy tudom, nincs magánrendelése, a kórház számán kell keresni. Tapasztalatom, hogy normális és érti is a dolgát. Ha mégsem válik be, bocsánat, de nekem nagyon meggyőző és segítőkész volt.
galdora
Válasz
köszi!
2011-07-30 19:37:53
bunny

Szia Bunny! Kb. fél éve eddzek kaja,pihe...

Kérdés
Szia Bunny! Kb. fél éve eddzek kaja,pihenés,kiegek(vitamin,fehérje,tömegnöv)rendben vannak! Átmozgatás után kettéosztott edzést csináltam heti 3x...de ahogy mentem feljebb súlyokkal,intenzitással többször is előfordult hogy teljesen kikészítettem magam szédülés/hányinger homályos látás..de ez sajnos már az eddzés közepén megesett nem a végén..tehát onnantól a folytatás már csak "pinalegyezés" volt. Úgydöntöttem hogy talán ha 3as osztott eddzést csinálok úgy ugye kevesebb izomcsoport jut 1 napra és 1 izom heti 1x kerül majd sorra..talán jobban bírom a dolgot. De sajnos nincs így most is minden edzésen szinte beájulok! Szerinted mi lehet a probléma? Túleddzettség? Vagy 1x kicsináltam a közpoti idegrendszert nagyon és nemhagyom pihenni? Most már 1 hete pihenek hátha ez segít de azért kíváncsi lennék a véleményedre.Előre is köszönöm a válaszod!!
Nobu
Válasz

én egyelőre egy egészségügyi szűrést javaslok, vérnyomás mérés pl. ne ijedj meg, de amígy nem tudjuk minden oké-e, felselges sötétben tapogatózni.

 más: felkerült egy régi, de gigahosszú audioblog, nem is emlékeztem már, mi van benne, bele kelett hallgatnom, de elég sok minden.

http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=20&title=giga_audioblog_vailasz_da ividnak_sokmind&more=1&c=1&tb=1&pb=1

 

2011-07-30 15:01:45
bunny

Az eredeti kérdésem ez volt, amire meg i...

Kérdés
Az eredeti kérdésem ez volt, amire meg is kaptam a választ: Szia Bunny, egy kérdésem lenne. Lassan 1 éve edzek, a kajámat nehezen tudom megoldani, de azért jól haladok vele. Reggel szoktam edzeni, utána Whey prof megy Vitargoval, délután egy adag fehérje és este is egy. A kérdésem, ha vennék egy Jumbo profot, és innék egy adagot akkor, amikor kimarad egy étkezés, vagy inkább toljak be még egy adag fehérjét? 188cm és 85kg vagyok Köszönöm Ezt tovább fűzve, a napi 3 fehérje turmix mellé is ugyanúgy mehet a Mannából akár 2 adag is egy nap?
body8
Válasz
nem. összesen mehet max 3 turmix, több nem kéne, max nagyon ideiglenesen!
2011-07-30 13:54:21
bunny

szia, többször olvastam már, hogy súl...

Kérdés
szia, többször olvastam már, hogy súlyzós edzés előtt tilos aerob mozgást végezni. mi az oka ennek? csak amiatt, mert esetleg fáradtabb lesz az ember és nem marad elegendő erő a súlyzós edzésre, vagy teljesen más miatt? másik kérdésem lenne, hogy ha elérem azt a testsúlyt, amit szeretnék, akkor milyen táplálkozást kell folytatni?
veronik
Válasz

olvasd el ezt: http://magazin.builder .hu/testepites/cikkek/kerdesek-az-aerob-edzesrol

ha elérde azt a testsúlyt...ez rosszul kezdődik kicsit, mer tnem testsúlyt kel elérni, hanem formát, amit a tükör mutat. utána egy másik ciklus jön, ami kicsit lazább, de tartani kell a tiszta kajálást és megpróbálni izmot építeni. 

tudom hogy ez nem valami konkrétm de ez van.  

2011-07-30 13:41:18
bunny

Üdvözletem Bunny! Érdeklődnék, hogy T...

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Érdeklődnék, hogy Te ismersz-e esetleg valami megbízható gasztroenterológust!? Magánverzió is szóva jöhet. Azért kérdezem, mert már az agyamra megy "A porodtól van fiam!" faszság. Soha nem ütnék nőt, de ezektől annyira felmegy az agyvizem, hogy legszívesebben kiütném... Előre is köszönöm a választ!
Őrnagy
Válasz
sajnos nem, de üssed őket nyugodtan!
2011-07-30 13:38:28
bunny

Szia Bunny! Párszor írtam már Neked é...

Kérdés
Szia Bunny! Párszor írtam már Neked és eddig mindig segítettél. Bringázom versenyszerűen, a gond az, hogy amióta munkahelyet váltottam, és most már irodában ülök napi 8 órát a regenerálódásom rosszabb, mint amikor raktárban pakoltam. Paraszimpatikusan túl vagyok edzve állandóan, még csökkentett terhelésre is /ekg, szívultrahang, full vérkép is volt már /. Idegrendszerileg nem regenrálódok, izomzatilag teljesen jól megy a dolog. Folyamatosan álmos vagyok napközben is. Vashiányom volt, arra szedtem vas + folsav B12-t, és a kontroll vérképen ami egy hete volt már nem mutatott negatív értéket. Napi 8 órát is alszom és elég jól, de ennek ellenére nem tudok regenerálódni, a fehérjém magas, a szénhidrátom közepes szinten van - 65 kg vagyok, 200 g minőségi szénhdrát /csak zab, basmati, lencs/ - fehérje 120 g / nap félre nem zabálok - endomorf az alkatom, így 65 kg se lennék ha csalnék a kajával. Lehet hogy láttál már hasonló esetet, szerinted lehet valami oka?! Más: A shop builderen található tápanyagtervezőt közel 3 évig rendszeresen használtam, és nagyon jó, itt jött az ötlet, hogy kéne egy olyan szoftver amivel könnyebb összerakni a kaját napi szinten, nem kell papírral ba**kodni és persze vihetem akárhová , nem kell hozzá net. Aztán találtam egy baromi jó szoftvert /www.vidaone.com/. Full mobiltelefon kompatiblis, blackberry, iphone stb így a naponta mért testsúlyt adatokat stb elég egy héten egyszer telóról feltölteni a szoftverbe, + polar orával is kompatibilis, teljes tápanyag adatbázis - még a mekis kaják is benne vannak /lehet elrettentésül? :D/ + saját kaják taápanyag adatait is bele lehet menteni, elmenthető edzésfájlok, exportálható táblázatok, még vérképet is el lehet menteni benne, illetve a testparaméterket is, bicepsz körfogat stb., Szerintem azoknak hasznos, akik gyorsan akarnak táplálkozási tervet készíteni. Ha másnem erre, jó. Nem érdekem rekálmozni, csak szerintem rohadt hasznos egy program. Főleg az olyan kezdőknek akiknek tényleg fontos, hogy kontrollálják a tápanyagbevitelüket és látni akarják a fejlődést akár számokban. Van hasonló tapasztalatod közvetlenül, vagy közvetve ilyen szoftverekkel?! Köszi a választ! Üdvözlettel, Krisz
iglrrc
Válasz

először is nem tértél ki arra hogy vitamin és ásványi anyag bevitel van-rendesen. ez alapvető fontosságú, különösen a te problémádnál.

a másik dolog: én nem szeretek szoftverekkel szarakodni, halálra idegesít. ez a mentalitásom miatt van így, ha lenne iphone.om, két perc alatt falhoz basznám. van egy határ, amit nem tudok és nem akarok átlépni. ezért nincs tapasztalatom semmi ilyennel. 

2011-07-30 13:29:15
bunny

Kérdés: Szia! Én napont 8-9szer étkez...

Kérdés
Kérdés: Szia! Én napont 8-9szer étkezek, akkor is ha nem vagyok éhes. Zabpehely, hús, zöldség, szénhidrát stb.. ehhez 4-5 liter tiszta szűrt vizet iszok. Mindig rettentő telítettség érzetem van. Kérdésem az lenne hogy a sok kajálás nem árt meg a beleknek? Érdemes lenne szednem valamilyen pre-pro biotikumot vagy emésztés segítőt? Az anyagcserém elég gyors, pont azért eszek ennyit mert hízni akarok és az nem megy olyan könnyen. 22 éves vagyok 178 magas 70 kiló, kb 5-9 % a testzsírom. köszi előre is! Üdv, Máté Válasz: 9 étkezés az nagyon nem jön ki, mert nem tud végigmenni egy emésztési ciklus, ha túl rövid időközönként eszel. Nem akarok tiszteletlen lenni de ez nem volt válasz a kérdésemre! Azt sem tudom mi az az emésztési ciklus. Nem azért nem tudom mert fogyatékos vagyok, de beírtam a google-ba és nem találtam rá definíciót. Máté
sniiiz
Válasz

ha nem tudod mi az emésztési ciklus, akkor próbáld meg kitalálni, nem olyan nehéz az. ha nem megy, biztosan nem fogyatékos vagy, hanem szinte zseni.

annyit súgok, hogy a cserebogarakkal kapcsolatos, vagy a tévéműsorral, de lehet egyikkel sem. nézd meg a ciklus szót, hülye.

és ha az nem volt válasz a kérdésre amit írtam, akkor mi lenne a helyes válasz? anyám tyúkja?

2011-07-30 13:24:32
bunny

Szia Bunny! Diétázom, ezzel kapcsolatban...

Kérdés
Szia Bunny! Diétázom, ezzel kapcsolatban szeretnék tőled egy-két kérdésemre választ kapni. Kaja természetesen belőve. Aerob edzés melyik napszakban a legoptimálisabb? Eddig reggel, fél órával felkelés után csináltam, csak egy glutamin bcaa kombót iszom meg előtte és zsírégetőt. Utána egy szénhidrátos étkezés zabpehely és fehérje formájában. Ez így mennyire megfelelő? Továbbá a hétköznap minden reggel aerob (6-7 között), és este 6-7 között súlyzós edzés, 5 napra felbontva járható út? Vagy te hogy osztanád fel, ha nem vagyok indiszkrét? Válaszod előre is köszönöm. Bálint
mbalint
Válasz
ez teljesen jó: sárga!
2011-07-30 13:19:17
bunny

bexarás : DDDD bocsi, tudom, hogy nem k...

Kérdés
bexarás : DDDD bocsi, tudom, hogy nem kérdeztem "ha a kajálásból nem tudzs tömeget növelni, akkor felesleges erőlködni. még lehetsz balett-táncos!" "nem jó semmire. mielőtt valamelyik okosfogyatékos jön megmagyarázni, előre közlöm: leszarom, mit olvastatok a blikkben."
veronik
Válasz
most már megoszthatod ezeket a faszbúkon meg ahol akarod! ;)
2011-07-30 13:15:37
bunny

háj! nem találom a keresőben, régebben a...

Kérdés
háj! nem találom a keresőben, régebben ajánlottál vmi gyógyszertári injekciót asztmásoknak, vagy pollenallergiásoknak. mi ennek a neve? ez ételallergiára is működik(mustár pl.)? Bocs, elég lazán kapcsolódik a bodybuildinghez! Kösz a választ!
tonytorpedo
Válasz
diprophos, de ezt orvossal beszéld meg!
2011-07-30 13:09:19
bunny

Szia bunny!Már írtam ezzel a problémámma...

Kérdés
Szia bunny!Már írtam ezzel a problémámmal kapcsolatban.Arról van szó hogyha kihagyok 1 hét teljes edzést akkor már a következő héten teljesen más izomból dolgozok.A fekve nyomás idegesít a legjobban.Amikor nyomok akkor bal kezemnél csak mellizomból nyomok viszont a jobbnál nagyon beledolgozik a jobb első vállam pedig úgy tartom a kezem és a karom ahogy azt írjátok és ahogyan régebben ment a fekve nyomás.Ez a probléma azért zavar nagyon mert megnéztem a melloktatós videód hogy hova kell engedni a súlyt meg a leírást is elolvastam lementem edzeni és tökéletesen megedzettem a mellem a 30 fokos padhoz azért kellett 2 hét mire jól tudtam rajta nyomni de az is sikerült.Ez volt december körül utána 2-3 hónapig nem is volt ezekkel semmi baj.Na de kihagytam egy 1 hét teljes edzést.Most ott tartok hogy 30 fokos pad szóba sem jöhet mert a balnál egy nagyon pici feszülést érzek de a jobb az csak teljes első váll pedig ugyanúgy nyomok mint amikor eleinte ment .Az egyik legnagyobb hibám eleinte az volt a nyomásoknál hogy nyílegyenesen fölfelé nyomtam a rudat és nem pedig egy picit összeszorítottam a mellemmel.Ez is megvan de nagyon kell szenvednem hogy megedzem a jobb mellem de 30 fokos pad azért az kéne a teljes edzéshez.Régebben úgy nyomtam fekve hogy viszonylag szűken fogtam és bordákra tehát mell alá bárhova engedtem a súlyt a mellem dolgozott a 30 fokosnál viszonylag szélesen fogtam és mellközépre engedtem a súlyt.Szóval mellre most csak fekve nyomok áthúzok és összenyomok most a mellemet még megtudom oldani.Azonban a hátamnál is ez a probléma lépett fel mert együtt edzem a mellemmel.Régebben az evezést mindkét félét a döntöttet és a hagyományosat is széles hátizomra és gernic merevítő izomra csináltam jóval több súllyal mint most.Úgy érzem hogy ugyanúgy húzok mint akkor fele annyi súllyal és így sem bírom úgy bedurrantani ahogy én szeretném és ez nagyon felidegesít hogy nem tudom úgy megedzeni ahogy akkor.Úgy szint az van hogy a balt egy kicsit jobban megedzem.A legnagyobb baj hogy nincs edzőtársam aki tudna segíteni és az is lehet hogy nem egyformán tarom a kezem és a karom a hátazásnál ahogy a fekve nyomásnál sem.Tudom hogy ezek fényében nagyon nehéz segítséget tanácsot adni de ha lenne valami apró segítséged tanácsod azt megköszönném.A válaszod előre is köszönöm!
mate5550
Válasz

azt kel megérteni, hogy az edzés mozdulatokból áll. a technika mit használsz, az ezen hatásos mozdulatsorok összessége. ezt meg kell tanulni, de visszaidézni a berögzült mozdulatsort nem tudatosan fogod, inkább maga az idegrendszer "jegyzi meg."

nálad ez valamiért egy hét után nem megy, de nem tudom, egyáltalán bemelegítesz-e és piramisban edzel-e.

a piramis edzés lényege pont az, hogy a könnyű, bemelegítő sorozatoknál "előhívjuk" a nem tudatos memórinánkból a berögzült mozgáspályát, hogy aztán nagy terhelésnél rendesn tudjuk végrehajtani a gyakorlatot.

a dolgo az lenne, hogy edzés előtt kis súllyal vagy súly nélkül kojcetrált bemelegítést végzel, nem a divatos súlydobálást/súlyrángatást. magas isétélssel temrészetesen.

ennek feladata nem csak a vérbőség fokozása és ahajszálírek működésének beindítása, hanem az ingerületátviteli rendszer "bemelegítése" is, hogy pontosan azokat a mozdultokat végezd és azokat az izmokat dolgoztatsd, amit akarsz. 

 

 

2011-07-30 13:07:18
bunny

Szia Bunny! Morzsikának azért annyit ...

Kérdés
Szia Bunny! Morzsikának azért annyit üzennék, hogy Eminem zene volt, 2002-ig. És nem az zenetévékben nyomatott bugyuta, hülyéskedős számaihoz készült klippekből kell kiindulni, mert ő mindig csinált egy-két számot minden albumán, amit el lehet adni a médiának, de a többi száma totál igényes és jó volt. Sőt ahhoz képest, még az idióta számai is jók voltak. És szerintem ezt így nagyon jól csinálta, csak aztán ő is elkurvult, mint nagyjából mindenki szokott... A többi gondolatával nagyjából egyetértek az előttem szólónak. Az audioblog meg nekem is tetszett (a valóvilág alap, hogy egy fos, de nagyjából minden, ami a TV-ben megy), amelyik része meg nem, azzal nem szállok vitába, mert úgyis tudom, hogy te is olyasmi fazon vagy, mint én. Van egy kialakult világképed a saját tapasztalataid alapján, és nem nagyon lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. De szerintem ez így van rendjén, ha valakinek totál labilis nézetei vannak az életről, azzal nem megy messzire. Ami a legjobban tetszett, az az önkéntes ateizmusos megnyilatkozásod. Valahogy én is így érzem magamat, pedig mondjuk első blikkre nem ez jön le rólam. Vannak barátaim, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni őket, és ráadásul teljes egészében közéjük sem passzolok minden téren. De ettől még nagyon szeretem őket, meg ennyi belefér. Amiben ez inkább problémás, az a csajozás. Nem vagyok egy csúnya gyerek, se buta, van dumám, meg az edzés is már meglátszik rajtam, mégis baszott nehezen ismerkedek. Pedig mások szarabb alapanyaggal jobban dolgoznak... Ez pedig annak a számlájára írható, hogy kurvára nem nagyon találom meg a hangot a sok idióta picsával, a másik meg, ami még durvább, hogy ők nem is olyan csávóra vágynak, mint én. Mármint most ezt nagyképűség nélkül mondom, de sok csaj kajak nem szeret szellemi kihívást látni egy srácban, és inkább valami egyszerűbb, butácska cicafiúhoz csapódnak, mert ott nem merülnek fel olyan problémák, és gondolatok, amik összezavarhatnák az ő egyszerű lelküket. Volt mondjuk már azért egy pár barátnőm, szóval vannak kivételek, a legutóbbival is jártam 3 évet, csak aztán véget kellett vetnem a dolgoknak, mert eldurvult a szitu sajnos, és már folyton csak veszekedtünk. De a legtöbb csaj baromira nem olyan, mint mondjuk ő, meg valahol már a kedvem is elment az egésztől, hogy folyton tegyem a jópofát mindenféle sületlen picsának, csak hogy legyen kit kúrogatnom, meg legyen kivel megnéznem egy filmet, miközben legszívesebben lekaparnám magamat tőlük. Meg már nagyon előítéletes lettem, szóval ha látok egy csajt, aki csinos, már alapból kurvának titulálom, meg elkönyvelem, hogy tuti egy hülye picsa. Plusz a legtöbb lány nagyjából sértésnek veszi, ha egy szórakozóhelyen, vagy bárhol leszólítod. Kivéve persze, ha lejön rólad, hogy mocskosul gazdag vagy. Aztán az ilyenek akkor térnek csak észhez, amikor már kezd meglátszani rajtuk kor, meg elmúlnak 30, aztán a lóvés palik már nem rájuk, hanem az újabb huszonévesekre vadászgatnak, de akkor meg már késő. De ő bajuk. Szóval elég sok falba lehet ütközni szerintem a párkeresés terén, aminek a legfőbb veszélye az, hogy egy idő után az ember hajlamos feladni, és teljesen bezárkózni, ami nem sok jóra vezet. Bár aztán simán lehet, hogy aki passzol az emberhez, azt nem is kell "felszedni", hanem azzal csak úgy összeverődtök véletlenül. Nehéz ügy, úgyhogy ha a te asszonykád csinos, jó fej, és még nem is idegbeteg hisztis, akkor nézd el neki a kábeltévét. :D Jah, amúgy meg láttalak WABBÁ-n, meg te is engem szerintem, amikor hátramentem a székek mögé telefonálni, csak tutira nem emlékszel. Vagyis hát lehet, mert szerintem én voltam ott kb a legkisebb, meg az egyetlen srác, akinek félhosszú haja volt a sok kopasz, meg tüsi között. :D Na minden jót!
divine
Válasz

ízlések és pofonok, ez olyan. én sajnos eminemnek már akkor a tokára dugtam volna egy baltát (és nem nyélel előre) amikor először elkezdett mekegni. neked valószínűleg megvan az a nagy hátrányod, hogy már ebben a fosban nőttél fel.

másrészt érdeks amit ír. úgy gondolod hogy van egy világképem és nem lehet meggyőzni az elenkezőjéről. ez igaz is, meg nem is. nyilván ragaszkodom az álláspontomhoz, de nam azért, mert kurvafontos hogy nekem igazam legyen, hanem mert van mögöttem 38 évnyi éllettapasztalat és sok-sok tanulás. tanulás sok embertől, okulás sok szívásból. de továábra is tanulok, másoktól is - viszont megválogatom, kinek a véleménye érdekel és egyáltalán kit hallgatok meg.

a tc szerkesztőségen belül - pedig az nagy, komoly cég - is volt egy vita pl. a kommentelőkről. nekem az az aáálpsontom, hogy a gyökér kommentelőket ki kell baszni a picsába rögtön, örökre. van aki szerint miért ne lehetne más véleményük? hát azért nem lehet más véleményük - és ez magyarországon kurva sok internetezőnek magas - mert a kommentelés funkciója nem az ő véleményének közlése, hanem az, hogy valami értelmeset, érdemi információt hozzátegyen esetleg a cikkhez. az hogy odaszarja a kutyát nem érdeklő véleményét, az senkit nem érdekel, mert az ő véleménye nem hiteles. szemben mondjuk a cikk szerzőjével, akinek felhatalmazása van arra, hogy leírja. az, hogy fitymjózsi mit gondol a monitor mögül, szart se számít. ha fitymajózsinak nem tetszik egy cikk, nem odaszarni kell alá, hanem írni egy publikációt a témában, ami megcáfolja azt a cikket. csak ahhoz tudni kell írni, meg azon dolgozni kell.

ez persze elvont példa, de itt ugyanaz van: engem kurvára nem érdekel senkinek a kritikája és a negatív véleménye. maximum olyan meebré, aki hiteles előttem, az pedig nem faszjózsika anonim hülyegyerek lesz.

térjünk rá a csajozásra. erről már sokszor beszéltem és sokszor ugyanazt mondom: a csajozás irreleváns kérdés. marha sokan kezelik sajnos közonti, kiemelt fontosságú dolgoként, mert működnek a kis hormonjaik, meg vágynak bizonyos dolgokra a pinától az összebújásig vagy a csajjal való villantásig (legalábbis biztos van ilyen szánalom is.) de ez nagyon hibás hozzállás.

ez a dolog ugyanis magától megoldódik. minél kevesebbet görcölsz, annál könnyebben. egyszercsak szembe fog jönni valaki és kész, akivel megtalálod a hangot.

az idióta picsákkal ugyanis nem kell megtalálni a hangot. hülye példa, de az olyan hasznos, mint a drog: van benne élvezet, de többségében szenvedés és kurva káros, tönkre is tesz. az ilyenek találjanak csak szépen hozzájuk illő gyökeret.

sajnos az előítéleteid nem tévesek. marha sokat le lehet venni első benyomásból, öltözködésből. én egyszer jártam valakivel, akinek az volt a fixa ideája, hogy ő csak magassarkúban megy ki az utcára, találd ki, elmebeteg volt-e?

a szórakozóhely kilőve, abban biztos lehetsz, ott nem lehet ismerkedni, de ez mnt mondtam, nem gond, az élet megoldja. a titok, hogy nem kell ismerkedni és nem kell keresni. tele az internet szánalmas hülyékkel, akik a faszbúkot erre használják, vagy még maradi módon lovebox és társain szerencsétlenkednek, de ez csak az életük nyomorultságát és kolrátoltságát, valamnt felszínességét fémjelzi, ilyenekkel felesleges megismeredni.

ha egyedül érzed magad, ajánlom a mopszot. és ez nem vicc.

a wabbára már nem emlékszem, rég volt! :D

 

 

 

2011-07-30 12:59:36
bunny

Üdv BUNNY!!! Rég dumáltunk,örülök nek...

Kérdés
Üdv BUNNY!!! Rég dumáltunk,örülök neki ,h lassan azért gyógyul a vállad. Mivel sajna nem áltam anyagilag az elmúlt hónapokban fényesen,ezért elég sok tápkieget el kellett hagynom,ebből adódóan az emberi szervezet miért reagál úgy a vitamin és ásványianyag bevitelre(pár hónap nem szedés után) hogy ilyen megfázás szerű tünetek jelentkeznek legelábbis nálam mindig. Azért odafigyeltem arra ,h ne mindjárt az első napon 3g c vitaminnal kezdtem ,de mégis. Halálra röhögöm magam néha 1-2 jó kérdésem,de mindent visz az ,h KELL E A JUMBÓBA szőlőcukor.? áááááááááááá hihetetlen
gkick
Válasz
hopp, erre jó régóta kellett volna már válaszolnom, csak a rendszer még tele volt szeméttel. érdekes, hogy neked megjön a takonymanó a vitamintól, de mindannyian mások vagyunk. próbálj meg nem kihagyni, ha nincs lé, kétnaponta kel bevenni a tasakot, vagy marad az olcsó gagyivitamin. sajnos ez kell.
2011-07-30 12:30:10
bunny

HALI!Na, még annyit, hogy Neked kellene ...

Kérdés
HALI!Na, még annyit, hogy Neked kellene az országban városról-városra járni és "felvilágosítást" tartani a fiatalságnak az életről, életmódról, drogokról és egyéb káros szenvedélyekről nem pedig a különböző buta, szenny médiacelebeknek! A drogtémával is minden szavaddal egyetértek, maximális tiszteletem, és az, hogy ennyi hozzászólás, vélemény van a témával kapcsolatban, csak azt bizonyítja, hogy ez valóban probléma, igény lenne rá a közbeszédben is, és a kicsit is gondolkodó emberek az általad is képviselt véleménnyel értenek egyet! Sok erőt és kitartást a munkádhoz! ÜDV!
kamate87
Válasz

köszi a bizalmat, de ezt senki sem fizetné meg, bevállalni pedig nem tudom feladva a mostani dolgaimat. de itt van ez a kis platformunk. én nem hiszem, hogy sokaknak újat mondok ezzel a drog témával. nyilván van akinek igen és számomra minden egyes ember, aki visszajelez leszokott, akkora siker, mint Tóth Daninak egy VB. aki meg nem volt drogos, csak hasonlóan gondolja, legalább egy megerősítést kap, hogy nincs egyedül a hülyeségével. és ti is nagyon sokat tehettek azzal, hogy felnyitjátok azok szemét, akiét még lehet.

2011-07-30 12:17:53
bunny

Szia Bunny! Először is köszönöm a múl...

Kérdés
Szia Bunny! Először is köszönöm a múltkori gyors válaszodat. Viszont még mindig a lemaradt tricepszem a problémám. Végig gondolva tényleg hülyeség hogy edzésen a lemaradt oldalra többet csináljak, mert már olyan gyenge, hogy értelme nincs. Amit javasoltál, hogy a gyengébbik karomhoz igazítsam a súlyt faszának is tűnt, de valamilyen oknál fogva pont a lemaradott az erősebb (lehet pont ez a baj?). Komolyan az agyam már elszáll. Valami mutáns fasz vagyok. Iktassak be mondjuk két hetente egy bal tricepsz edzést? Tudom ez már a vicc kategória, de most már tényleg tanácstalan vagyok. Ui. Még nem volt alkalmam megköszönni a munkádat. Két éve edzem, és mindent innen tanultam meg. Tulajdonképpen ez az oldal adta a motivációt. Azóta több mint 20 kilot szedtem fel, s mivel nem a zsíros emberek közé tartozom, bátran mondhatom, ez szinte mind izom. Hihetetlen de az addigi lumpoló (züllött) életem, egyik percről a másikra megváltozott. Ennek a sportnak, és életformának köszönhetem, hogy pozitív irányba ment tovább az életem. Megtanított a kitartásra, önfegyelemre, és sokszor a lemondásra. Ezt veheti sok fiatal jó tanácsnak, egy 34 éves "öregembertől". Üdvözlettel! András
keriandras
Válasz

nem annyira vicc kategória: ha más nincs, beiktathatsz akár heti 1 plusz bal tricepsz edzést is, de a megoldást azért nem csak ebben látom. nem baj ha erősebb a bal tricepszed még ha kisebb is. a lényeg hogy a koncentráció ott legyen. feszítsd meg legalább 1 másodpercig, lassan engedd le és a gyengébbre koncentrál. szép lassan el fogod érni amit akarsz. remélem működni fog!

és kösz!

2011-07-30 12:05:05
bunny

Helló! Béltisztítást szeretnék végezni,

Kérdés
Helló! Béltisztítást szeretnék végezni, mit ajánlasz, hogyan építsem fel a kúrát ? Válaszodat előre is köszönöm !
dragezz
Válasz
kell egy darab karcher magasnyomású mosó, 5 liter brigéciol emulziós mosószer, egy segítő, lehetőleg 120 kiló feletti kannéger. azt tanácsolom, hogy lazítsd el a valagad, amikor bedugja a csövet!
2011-07-30 11:56:00
bunny

Helo Buny En voltam aki irtam h magas vo...

Kérdés
Helo Buny En voltam aki irtam h magas volt a vérnoymásom. KOzben volt vervetel azzal nemvolt gond. Na most mit ajánlasz mire figyeljek oda?MOndtad h azert ez csak az orvostol valo parátol nem igazán lehet. Amit most jelenleg teszek az ugyben, hogy foghagyma kivonatot szedek garlicprasley valamint omegat. Ezen kivul c vitamint. Gondolom meg egy multi nem ártana. C-t mennyit javasolsz ? Az edzés részhez jumbot használok. Az edzésen esetleg kellene valamire figyelnem, mivel gondolom ott alapbol is jobban felmegy a vérnyomás. Tehát intezitásbol vegyek esetleg vissza vagy mit mondasz. Említetted az aerobot. Abbol mennyit es mikor lenne jo ?Ezen kívul még azt kérdezném, hogy most mikor ilyen szép idejeink vannak és nem mindig lehet az edzésen a legjobb lenni, akkor mire figyeljunk ha nem kifejezetten az izom novelese a cel hanem hogy ne mennyunk ki a formábol, illetve megtarcsuk a tomeget. Sulyokat tarcsuk inkább esetleg az ismétlést, vagy ugyanugy kell mindent csinálni mint más esetben ? Válaszaidat koszonom
totoadam
Válasz
értsem úgy, hogy nem szedsz multivitamint? miről is beszélgetünk mi akkor?
2011-07-30 11:54:15
bunny

Kedves Bunny! (...)

Kérdés
Kedves Bunny! (...)
T.Betti
Válasz

gyerekek, baromi aranyosak azok a kérdezők, akiknek nem sikerült felfogni, hogy a kérdezés feltétele a shop.builder regisztráció. beszarok ezen a pitiségen, gondolom a faszbúkra tudsz a rendes adataiddal regisztrálni. a nikknév egy dolog, de a regisztráció valódi nevet, valódi címet jelent, amelyet a shop.builder bizalmasan kezel. ezek kihagyása nem regisztráció, törlöm is a picsába az ilyen kérdéseket.

2011-07-30 11:53:11
bunny

Szia Bunny! Diétázom, nem túl alacsony a...

Kérdés
Szia Bunny! Diétázom, nem túl alacsony a ch még ( 150 g a 80 kilómhoz), szerinted az edzés utáni szőlőcukrot megtarthatom? Eddig 40g ment a 60g Whey Pro mellé, most levittem 20 g-ra. Ez így ok? Tudom, hogy a glutamin lenne a profi megoldás, de arra már nincs keret. Illetve ezt a 150 g ch-t hogy érdemes elosztani? Úgy gondoltam, hogy csak reggeli, edzés előtti, és utáni étkezésem tartalmazna ch-t, viszont így az utolsó két étkezésemben már egyáltalán nem lenne ch, az nem gáz? A fehér rizst érdemes lenne lecserélnem barnára? Vagy edzés utáni étkezésben azért maradjon meg a fehér rizs a gyors visszatöltés miatt? Tömegelés alatt 40 g lenmagolajat fogyasztottam, ez maradhat, vagy csökkentsem, esetleg növeljem? Ezt a mennyiséget 10 grammonként szoktam betolni, az edzés utáni időpontot leszámítva most is mehet bármikor? Válaszod előre is köszönöm.
renneee
Válasz
szerintem nyugodtan maradhat. nem, a glutmain nem profi megoldás, az csak egy megoldás. a ch-t két módon tudod elosztani, de a te esetedben azt ajánlom, reggel, edzés előtt és után legyen ch, a többi étkezésben nem, vagy csak nagyon kevés. a fehér riszt érdemes barnára cserélni, több benne a rost. a lenmagolaj maradjon, alapvető fontosságú a szíranyagcsere jó működésében, mehet nyugodtan étkezésekhez.
2011-07-30 11:46:12
bunny

Üdv Bunny! Olvasgattam a facebook-os sho...

Kérdés
Üdv Bunny! Olvasgattam a facebook-os shop.builder-en,a Crohn betegséggel kapcsolatban volt feltéve egy cikk,mit érdemes enni,fehérjebevitel,ch-bevitel,és hasonlók!Na most konkrétan az érdekelne,hogy régóta edzettem,és most 2 hete műtöttek,lecsipentettek a vastag és a vékonybelemből,crohn miatt(gyulladás)...és mikor kezdhetnék el edzeni megint,a betegség miatt sokat fogytam,nem tudom mennyire ismered a betegséget,van aktív illetve passzív szakasz,na most tápkieget szedhetek aktív illetve passzív időszakban vagy csak passzívban,és hanyagoljam aktívban!?Mit gondolsz erről?most derült ki,2 hete tudom hogy ilyenem van,és szteroidos gyogszerekkel kezelnek....szoval röviden,bocsi...tápkieget szedhetek???és szteroidos gyógyszer hasonló hatás mint a szteroid???!!!teljesen laikus vagyok szteriodban!(budenofalk,medrol,immunal gyógyszer)köszönöm a tanácsod,előre is!Üdv
toncsy19
Válasz

az a baj hogy az orvosok barmok és saját maguk sem tudják értelmesen megfogalmazni a miről beszélnek. neked nem anabolikus szteroidot adtak, ami doppingszer, hanem gyulladáscsökkentőt. olvasd el ezt: http://magazin.builder.hu/testepites/cikkek/crohn-betegseg-vastagbelgyulladas-gyakorlatiasan

2011-07-30 11:42:17
bunny

Üdv. 19 éves, másfél-két éve testépítéss...

Kérdés
Üdv. 19 éves, másfél-két éve testépítéssel foglalkozó srác vagyok. Gondolkodtam azon hogy tömeget tömeget növeljek. 65-57 kg, és 172 cm magas vagyok. Az erőm már megvan úgy gondolom, ezzel a súllyal 110 kg-ot nyomtam fekve, szabályosan. Nincs gond a külsőmmel szerintem, de szeretnék több izmot magamon tudni. :) Változatos edzést tartok általában, sok gyakorlattal. Tisztába vagyok a gyakorlatokkal. Nézegettem híresebb emberek edzésterveit (Jake Gyllenhall, Jason Statham etc.). Úgy szeretnék tömeget növelni, hogy egészségesen, kockázat nélkül. Milyen termékeket szedjek (proteinszelet, fehérje, tömegnövelő? Konkrét termékekről kérnék választ.
williamcostigan
Válasz
bruce lee proteint szeggyél vindízel aminóval!
2011-07-30 11:38:23
bunny

Helló Bunny Tudom sokat kérdezek azt tu...

Kérdés
Helló Bunny Tudom sokat kérdezek azt tudom hogy a Jumbo Profi az a narancssárga Jumbo de az lenne a kérdésem hogy ha azt szedem és ha elérem azt a testsulyt amit szeretem volna nem fogok össze esni szoval az izomzat az nem fog össze esni meg ugy semmi baj nem lesz ha utána le teszem
hitmen
Válasz
ezt kurva egyszerűen kipróbálhatod. holnaptól ne egyél semmit, és nézd meg, változik-e valami. nem kell egyébként mindenkinek kötelezőnek érezni azt, hogy ezzel a sporttal foglalkozzon, agysebész se lesz mindenkiből.
2011-07-30 11:33:21
bunny

Szia Bunny! azt szeretnem kerdezni,hogy

Kérdés
Szia Bunny! azt szeretnem kerdezni,hogy honan szeded azokat a jo zeneket a videod-hoz?ha tudnal 1 par oldalt linkelni:D KOSzi!
mademan
Válasz
a viva tévéről, de még kérdezzé' hülyéket bátran! milyen oldalat linkeljek úgy mégis? ladygaga.hu? gondolom fel sem merül az, hogy a zenéket nem odafossuk valami weboldalról, hanem hihetetlen módon munka, pénz és idő van benne. a lényeg egyébként, hogy a szabályzatot sosem kell elolvasni!
2011-07-30 11:31:03
bunny

hello csak azt szeretném megkérdezni , ...

Kérdés
hello csak azt szeretném megkérdezni , hogy hazai kisebb amatör testépitö versenyekröl hol lehet valami informáciot találni, válaszodat elöre is köszönöm.
bosi
Válasz
amatorkisebbtestepitoversenyekinformacio.hu, a versenynaptárral, meg a hírek rovattal ne törődj, ezekt mindig dízsnek csináljuk, semmilyen hasznos információ nincs bennük. amúgy valóban vannak olyan versenyek amiről nem tudunk, mert a szervezők nem érzik úgy, hogy a sajtót is értesíteni kéne, nekünk meg minden bizonnyal ki kéne találni a varázsgömbből, de emellett jelentős azon versenyek száma is, amelyet leszarunk.
2011-07-30 11:26:56
bunny

Szia! Látom nyaralás közben is dolgozol,...

Kérdés
Szia! Látom nyaralás közben is dolgozol, pedig azt hittem tényleg nem fogsz válaszolgatni ameddig véget nem ér a pihenés:-) Viszont lenne egy kérdésem, hátha belefér még ez is az idődbe: több helyen írtad, hogy kezdők tömegeléssel kezdjenek, még akkor is ha sok rajtuk a zsír. A sógorom 175cm magas, 105 kg, kb 20-25 kg zsírral. Látja, hogy haladok a diétámmal meg az edzéssel, ezért ő is bele akar vágni az életmódváltásba. Hogy kezdjünk neki? Tömegeljen ő is először, vagy ekkora zsírmennyiséggel inkább diétával indítson? Valamennyi alap izomzata van, régebben rendszeresen sportolt, 5 éve hagyta abba.
tpapru
Válasz

nem jól látod, kedden hazajöttünk, nem sok értelme volt az esőben a balatonon ülni.

a sógorodnak is tömegelni kell, azaz nem kell erős kalóriamegvonásos diétát csinálni. állitsd rá 3g szénhdirtára, 2g fehérjére oszt cső.

 

2011-07-30 10:10:14
bunny

Hello! Pásztor Csaba Attilától kérdezem ...

Kérdés
Hello! Pásztor Csaba Attilától kérdezem (vagy bárki aki tudja), hogy az általa linkelt triálos videó alatt milyen zene megy? Előadó-számcím? A soundhound meg a shazam sem ismerte fel sajnos, a szövege alapján is vadásztam gugliban , de semmi:-(( Köszi, ha kiteszed Bunny! További szép napot!
jaygab
Válasz
nincs mit!
2011-07-30 10:08:15
bunny

Hello! Apám cukorbeteg, elég fiatal kor...

Kérdés
Hello! Apám cukorbeteg, elég fiatal kora óta. Ugye a betegség nem, de hajlam öröklődik. A kérdésem, hogy nekem emiatt mennyire kell vigyáznom tömegnövelővel? Jelenleg vm35 prof-t iszok edzésnapon edzés után egyből, pihenőnapon reggel. 16éves vagyok, nem hiányzik, hogy inzulinnal szúrjam magam. Köszi!
peteroler
Válasz
semennyire. a kajával kell vigyáznod.
2011-07-30 08:43:36
bunny

Szia Bunny, egy kérdésem lenne. Lassan ...

Kérdés
Szia Bunny, egy kérdésem lenne. Lassan 1 éve edzek, a kajámat nehezen tudom megoldani, de azért jól haladok vele. Reggel szoktam edzeni, utána Whey prof megy Vitargoval, délután egy adag fehérje és este is egy. A kérdésem, ha vennék egy Jumbo profot, és innék egy adagot akkor, amikor kimarad egy étkezés, vagy inkább toljak be még egy adag fehérjét? 188cm és 85kg vagyok Köszönöm
body8
Válasz
a kaja mindig is a legnehezebb része van/volt/lesz az egésznek. egy adag fehérje az nem étkezés, egyértelmű, hogy akkor már jumbo prof. esetleg manna.
2011-07-30 08:43:04
bunny

Hello Bunny, Volt már egy hasonló kér...

Kérdés
Hello Bunny, Volt már egy hasonló kérdésem pár hónapja, de az azóta történt változások gondolkodóba ejtettek. Tehát: 24 éves, 175 cm magas vagyok, a testtömegem 105 kg körül mozog. Régebben 'nagy' súlyokkal edzettem (fekve 150-ig, guggolás akár 200-zal), de nem fejlődtem semmit egy idő után, megpróbáltam növelni a kalórián, de lényegében csak zsir jött fel. A kajám röviden: reggelire zabpehely+fehérje+lenmagolaj, naponta ~750 g csirkemell, kb. ugyanennyi rizs, 2X40 g tejsavó koncentrátum, edzések után +50 g komplex CH (waxy maize starch), vitamint szedek. Namost pár hónapja kitaláltam, hogy kipróbálom a sok ismétléses, kisebb súlyos edzést, pl. fekvenyomásban áttértem a 30X60 kg, 20X70 kg, 15X75 kg, 10X80 kg módszerre, lassú negativ szakasszal, de az összes gyakorlatot ennek szellemében gondoltam át. A következőt tapasztalom: a súlyokon gyakorlatilag hetente kénytelen vagyok csökkenteni, mert hétről-hétre gyengébbnek érzem magam, viszont tömegben és térfogatban nem változtam, sőt talán a definiciom javult is. Az izmaim sikeresen szarrá durrannak minden edzésen, nem rég volt pl. először nálam, hogy kirepedt a bőröm edzés közben. Normális, hogy úgy érzem, hogy gyengülök és ne foglalkozzak vele, amig az izmok mérete marad vagy ez túledzés a túl nagy ismétlésszám miatt? Köszönöm, Pali
kirzoaktrt
Válasz
ha nősz és fejlődsz, akkor túledzés nem lehet klasszikus értelemben. ennek ellenére a nagy ismétléses edzés nagyon nehéz és fárasztó, leképzelhető hogy azért gyengülsz, mert idegrendszerileg túl sok, meg az ember bele is fásul. ilyenkor egy másik ciklust érdemes kezdeni növelt súllyal kisebb ismétlésszámmal, vagy a sebességen is lehet változtani. (nekem tele a tököm már a 100 ismétléses fekvenyomásokkal) ezekkel az állandó variálásokkal eléred, hogy mindig fejlődési szakaszban maradj. bár most így belekukkantva az ismétlésszámba, nem olyan magas ez - lehet hogy elég lenne egy kicsivel több ch edzés előtt.
2011-07-30 00:24:47
bunny

Szia Bunny! Másfél éve kondizok és fogl...

Kérdés
Szia Bunny! Másfél éve kondizok és foglalkozom versenyszerű fekvenyomással. Azt érzem, és többen mondták már, h valahogy az izomtömegem látványosabban és gyorsabban fejlődik, mint az erőm (nemcsak a felsőtestemen, pl. a combomnál is). Magyarul jócskán erősebbnek nézek ki, mint amilyen vagyok, pedig teljesen ugyanazok a módszerek szerint edzek, mint a csapat többi tagja, és náluk ez többnyire pont fordítva van ... Innen jött az ötlet, h ezt kamatoztathatnám valahol. A fekvenyomó edzést és versenyzést nem szeretném abbahagyni, ez inkább csak egy próba lenne, elindulnék egy-két kisebb versenyen( olyan időszakban, amikor a MERSZ-nél nincs verseny), hogy lássam, mit érek. Tápkieget nem nagyon használhatok (a fekvenyomó edzőm tiltja elég keményen a fehérjét, a kreatint és hasonlókat), ezért nem is várok nagy eredményt... Csak az egyébként precíz étrendre építhetek,ha belevágok. 15 éves vagyok, 157 centi magas és 52 kiló, persze ehhez fogynom is kéne... Egyáltalán, lehet így bármi értelme? Csak mert nyilván nem akarom kiröhögtetni se magam.
sz.agi
Válasz

a fekvenyomó edződ egy zseni. szerintem a csirkemellet is meg kellene tiltania, meg a villanykörtét, ördögtől való dolgok ezek a kreatinok meg fehérjék. megnézném én azt a precíz étrendet is ennyi észnél - gépsonka?

azt azonban nem nagyon értem, mit akartál kérdezni, de talán rájövök annyi idő alatt, amíg kitalálom, hogy hol akarnál indulni és miben és ezt nekem bemondásra hogyan kéne megítélnem. testépítésben amúgy indulnak páran akik anyu meg a haverok szerint tök jó, gyakran ki is röhögik őket. itt van pl. barbi, akinek megmondták a haverok, hogy azért lett utolsó, mert bunda volt, miközben a cikkben egy másik madár első lett, mert egyedül indult. ja ez testépítő magyar kupa.

hát ige, azóta a helyzet még durvább, a magyar testépítő szövetségnél egyébként bátran indulhatsz bármiben, ott könnyen lehetsz bajnok ha épp egyedül vagy a kategóriában. amire az esély nem csekély, és ott tök mindegy is, hogy nézel ki. gondolkodom is, hogy jövőre elindítom fitnesszben anyámat, soha nem sportolt, de az ott nem számít.

2011-07-29 23:53:22
bunny

Szia Bunny! 65kb vagyok, és 175 cm. Ne...

Kérdés
Szia Bunny! 65kb vagyok, és 175 cm. Nem tudom hogy ismered-e ezt az edzést: "Shaun T - Insanity" Itt van róla egy leírás: http://jegeskave.hu/cikkek/2010/06/29/insanity-60-napos-edzesprogram Ehhez keresek egy normális diétát. Én ezt találtam: http://href.hu/x/fraq A fehérje por ez hozzá: 100% Whey Protein Professional Az amino pedig ez: Amino 5600 Mi a véleményed erről az edzésről? Jó hozzá ez az étrend, ezekkel a kiegészítőkkel? Köszönöm a válaszod!!!!! Bolha
bolha09
Válasz
nem tudom rémlik-e a szabályzatból, hogy nincs időm fasz linkeket olvasgatni, ami már csak azért is előnyös, mert nem kell kaparnom magam, mellékesen le van írva az alapismeretekben hogy hogyan kell diétázni, de te azért szarják rá, én meg cserébe majd neked nyilván picsamagazinokat olvasgatod. menj szépen kérdezgetni a kiskegyed.hu-ra, meg oda ahol a baromságaidat olvasgatod.
2011-07-29 23:43:36
bunny

Üdv! Most lehet, hülye vagyok, de tényle

Kérdés
Üdv! Most lehet, hülye vagyok, de tényleg csak az utolsó 10 választ lehet látni?
pepperoni
Válasz
igen is meg nem is. ezt én is beszívtam először. klikkelj felül az "archívum"-ra. hamarosan megcsináljuk lapozósra, mint régebben.
2011-07-29 20:42:07
bunny

Szia Bunny! Mitől lehet az hogy a vállam...

Kérdés
Szia Bunny! Mitől lehet az hogy a vállamba edzés után soha nincs izomláz? Mit javasolnál? Mert nagy ismétlés számban kis súllyal edzek.A többi izom jól reagál csak ez nem. Valamit rosszul csinálok vagy ez a gyenge genetikai izmom? Válaszod előre is köszönöm!
Huszipityu
Válasz
a vállban szinte soha nincs izomláz senkinek.
2011-07-29 17:42:01
bunny

Hello! A testépítés és komolyabb spor

Kérdés
Hello! A testépítés és komolyabb sportolás végezhető-e asztmával?
jancsi8417
Válasz
egyértelműen igen, sőt ajánlott sportolni!
2011-07-29 17:41:42
bunny

Hello! A 70. BBTV-ben említetted a Crohn...

Kérdés
Hello! A 70. BBTV-ben említetted a Crohn-t és ez ügyben Tamás Attilát. Mivel betegség szempontjából sajnos hasonló cipőben járok, egy olyan kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzád, hogy vele bbtv,flash vagy cikk formájában lehet e számítani interjúra, hogyan is kajál, vitaminok pluszban, edzés amit a betegsége szerint alakított ki, mire figyel oda nagyon, bármi amit egy komolyabb sportóló csinál egészségének legalább szinten tartására. Köszönöm a segítséget. Üdv.
was

Hello! Multi-Pro vagy Brutal-Pak? Megéri

Kérdés
Hello! Multi-Pro vagy Brutal-Pak? Megéri az a 2000 Ft-os árkülönbözet? Mindenki multi-prot javasolja. Te is? Köszönöm
Wundi
Válasz

talán olvasd el először a szabályzatot, akkor talán kitalálod.

2011-07-29 11:38:18
bunny

Szia Bunny! Ne haragudj,hogy off lesz m...

Kérdés
Szia Bunny! Ne haragudj,hogy off lesz megint.Most megyek gólyatáborba majd augusztus 21.én,és egyik évben láttam egy hasonló kiírást.Nem szeretnék részt venni a bebaszós-hányós stb. szórakozási formába,úgyhogy ha van itt valaki akit esetleg szintén KJF turizmus-vendéglátásra vettek fel és ő is úgy gondolja mint én,az jelezzen: rago.vn@gmail.com Köszi,ha kirakod!!!
gora
Válasz

az ilyesmit szívesen!

2011-07-29 11:37:53
bunny

Hello bunny megesik hogy fekvő vagy űlő ...

Kérdés
Hello bunny megesik hogy fekvő vagy űlő pozicióbol való hírtelen felállás után erősen megszédülök , nemtudom mi lehet ez 16 éves vagyok és egyébként egy ideje diétázom Válaszodat előre is köszönöm
demee7
Válasz

ne aggódj, ez teljesen normális. hosszabb ülés/fekvés után fölálláskor kell néhány másodperc amíg rendeződnek a keringési viszonyok. ilyen ez a gravitáció.

2011-07-29 10:57:23
kares

Hello Bunny! Nem tudom láttad-e, de ha ...

Kérdés
Hello Bunny! Nem tudom láttad-e, de ha még nem akkor fogni fogod a fejed rendesen. http://legalisfu.hu/ IGEN!Kitalálták a legális füvet vagy nem tudom, hogy működik, de benne vagyunk rendesen a szarba, ha ilyenek is léteznek.
balazsegyed94
Válasz

nyilván nem láttam, mert messze esik az érdeklődési körömtől az ilyesmi. iszonyat átbaszás drogos szánalmaknak. pont a lényeget nem értik szegények: nem az számít, legális-e a fű vagy sem, hanem hogy milyen élet az, amiben a szánalmaknak be kell tépni, ahol az a szórakozás, hogy betépnek.

2011-07-29 10:26:01
bunny

Edzés utáni turmixnak 100% Whey Protein

Kérdés
Edzés utáni turmixnak 100% Whey Protein prof., vagy inkább Anabolic whey a nyerőbb?
monsterenergycitromailhu
Válasz

marah egyszerű: próbáld ki előbb az egyiket majd a másikat és amelyiket könnyebben emészted, az a jobb neked. de remélem nem kell így végigmennem a katalóguson!

2011-07-28 23:11:46
bunny

szia bunny! problémám van az izületeimme...

Kérdés
szia bunny! problémám van az izületeimmel ,mégpedig az hogy idöváltozáskor mostannában fájnak ,az ujjakban csuklóban könyékben és vállban ha jo az idö akkor minden ok. szörnyen zavar 28 éves vagyok és szerintem ez nem normális állapot. szándékomban áll elmenni az orvoshoz ,csak gondoltam megkérdezem h mi a véleményed, hátha van valami tipped ,esetleg vitaminhiány?vagy esetleg valaki az olvasok kozul tudja a megoldást .faszák az audioblogok várjuk az ujakat. respect
icecube
Válasz

ha nem használsz vitamin és ásványi anyga csomagot, nem nagyon van miről beszélni!

2011-07-28 23:07:50
bunny

Kedves Drugs Bunny! Azt szeretném kérdez...

Kérdés
Kedves Drugs Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy akinek fehérebb a foga az átlagosnál, az több fehérjét visz be? Mivel hallotam ma lent a teremben, hogy ki mutatja a fog a fehérjét. Gondolom fontos 1 testépitőnek hogy a foga is rendben legyen. Meik fog tudja kimutatni és hogy lehet ez? Köszi
Adele
Válasz

micsoda humorérzék! mondok egy hasonló viccese: szakadt volna anyádba a fejed, szerencsétlen szánalom. ezért beregisztráltál? izgalmas életed lehet! 

2011-07-28 20:14:49
bunny

Üdv., Bunny! Együttérzek a kútba esett ...

Kérdés
Üdv., Bunny! Együttérzek a kútba esett nyaralásod miatt, én is épp most töltöm egész évben várva várt egy hetemet a Balatonnál. Olyan vastag a szürke esőfüggöny, hogy a túlpartot sem látni. Legalább van egy kis edzőterem itt, nem az a hatalmas felszereltség, de a semminél jobb! Plusz egy medence. Úgyhogy nincs esélye az egész napos szobában tespedésnek. Remélem, Neked sikerül még bepótolni a szabadságot!
galdora
Válasz

az igazat megvallva én utálom a szabadságot. a nyaralás meg starndon rohadás iylen női dolgok, én hüylét apok, ha arra gondolok, mennyivel több melóval fogok elmaradni. 

2011-07-28 20:13:27
bunny

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy milyen...

Kérdés
Szia! Szeretném megkérdezni,hogy milyen vitamin pakk van nőknek?Régebben láttam olyat mint az aminál pakk de nőknek valót.Olyat szeretnék ami nem hizlal illetve nem lesz tölle nagy étvágyam.Viszont semilyen vitamint nem szedek és valamit kéne.Ráadásul mióta nem szedek zsírégetőt az edzés se megy. köszi
kinyo
Válasz

mielőtt válaszlnék a kérdésre, egy kis interaktívitással megfejelve válaszolj már egy kérdésre: hogyan hízlal a vitamin? nem lehet, hogy véletlenül a sok szar hízlal, amit megzabálsz, mivel a vitamin éhségérzetet okoz az amúhy jó tápanyagban elégtelen táplálkozásod által kiváltott tápanyaghiány miatt?

2011-07-28 17:59:41
bunny

Szia Bunny! Emésztőrendszeri problémá...

Kérdés
Szia Bunny! Emésztőrendszeri problémám adódott, orvosi javallatra búzakorpát eszek napi 2x1 evőkanállal joghurtban, de miután megiszok egy adag fehérjeturmixot, legyen az tejsavó vagy vegyes eredetű, rá 5 percre kényszert érzek hogy könnyítsek magamon, mivel rohamos hasmenést kapok! A kérdésem az lenne hogy mit tudná ajánlani hogy az emésztőrendszerem úgymond kicsit "lassuljon". Üdv!
Traki86
Válasz

nem az a baj hogy az emésztőrendszeres gyors, hanem hogy nem bírod hasznosítani a folyékony táplálékot, jelen eetben a tejsavó fehérjét. tekerj a tudományos rovathoz: http://body.builder.hu/video_lejatszas.ht m4?id=1777

2011-07-28 17:53:43
bunny

Helló!Bocs a multkori idegesítő kérdésem...

Kérdés
Helló!Bocs a multkori idegesítő kérdésemért, miután megnéztem a válaszodat ahogy mondtad elkezdtem nézni az alapismereteket és kb fél óra mulva mindent megtaláltam amit akartam ...csak balf*sz voltam és nem olvastam el. Nézegettem a BBtv-s epizódokat és a 11. ik részben megtaláltam azt dolgot amit én nagyon szarul csináltam. egy bizonyos Szakács Sándor azt mondta h a tstépítés 70% étkezésből és 30% edzésből áll. Én homlokegyenest mást csináltam....-.- A focit abba kell hagynom mert nem birja a térdem... viszont azt mondta a doki hogy edző terembe járhatok. étkezésekre odafigyelek lehet hogy egyszerre sokat ettem és ezért tűnt soknak DE kéves "ismétlészámmal" csak napi 3 esetleg 4x étkeztem hol ott 5-6x kellet volna... Pár napja összeírtam magam nak egy étkezést és bevallom majd szétrobbantam mikor egy nagy adag után meg kell ennem még 1 et 2 óra mulva.Nem dohányzok nem piálok(eddig se tettem max fél évente egy szer ittam) Nah mind1 röviden annyit hogy csak akkor kérdezek amikor muszály! És köszönet a munkátokért!
Bojtahun
Válasz

na végre valaki, aki nem puhapöcs és nem sértődik meg! namost képzeld el, hogy a kérezők 70% baszik elolvasni az alapismereteket, ami NEKIK lett megírva. vajon érdekel-e engem a nyűgjük?

2011-07-28 17:46:14
bunny

Szia Bunny !!! Azt szeretném megkérde...

Kérdés
Szia Bunny !!! Azt szeretném megkérdezni,hogy a két mellizom közti csíkot ferdenyomással lehet elérni vagy genetika és ha túl közel tapad a két mellizom egymáshoz akkor csak nagyon kidolgozott mellizomnál látszik? Milyen gyakorlatot ajánlanál,hogy felhozzam ezt a területet? Válaszodat előre is köszönöm!
imszo
Válasz

mivaaan? mi tapad hova, meg hol van csík?

2011-07-28 17:44:46
bunny

Hello.Gainert szeretnek venni es nemtudo...

Kérdés
Hello.Gainert szeretnek venni es nemtudok donteni a JUMBO PROFESSIONAL es a VOLUMASS 35 PROFESSIONAL kozott. Te melyiket valasztanad es miert?Kosz.
creatin999
Válasz

én a jumbo professionallel szimpatizálok jobban a kombinált szénhidráttartalma miatt. de a vm35 prof is elég jó, bár azt főleg edzés csak utánra ajánlanám.

2011-07-28 17:43:38
bunny

szia Bunny! a kérdésem nem testépítés té...

Kérdés
szia Bunny! a kérdésem nem testépítés témájú, de a táplálkozáshoz kapcsolódik. Szerinted miért van ennyi anorexiás/ bulémiás nemnormális idióta fiatal? Az ismerősöm mutatott 1 fórumot, és hát kaparom magam...ahogy te mondanád. Tippek, hogy hogyan, fogyhatnak 40-ről 30 kilóra, hogyan hánytassák magukat..satöbbi. olvastam már drogos blogot, és ez is teljesen olyan. mindenki aki ellent mond nekik, "irigy dagadt disznó", meg idióta, sőt...akaratgyengének neveznek mindenkit aki azt mondja, hogy nem normális az, ha egy 170 centis lány 35 kilós. Szerinted mitől van ma ennyi nemnormális ebben az elbaszott világban?
szabofighter
Válasz

érdekes kérdés és nagyon hosszú lenne erre válaszolni. van egyébkétn egy egyedüláló elméletem erre: nem csak azrt látják az anorexiások magukat kövérnek, mert baj van az agyukkal, hanem mert azok is. a testük arányaiban és az izomzatukhoz képest sok zsírt taralmaz. magyarul megfogja a kis testét és nem azt érzékeli, hogy kemény, hanem hogy löttyedt, puha. ennek fő oka a normális izomzat elvesztése. ő pedig ettől a löttyedt, puha dologtól akar megszabadulni. 

szerintem azért van enyni elbaszott ember, mert nincs normális példákép, nincs normális út, amit követhetnének. 

nem lehet elvonatkoztatni a média kulturális és élemtódra kiható romboló hatásáró, arról a szennyről, amit menőnek és követendőnek állítanak be. 

más: technikai okok miatt kénytelenek vagyunk rebootolni, mint  a batman. vagyis töröljük az összes eddig meg nem válaszolt kérdést, így aki nem kapott választ, újra fel kell tennie. (idióták kíméljenek! :D)  mint látjátok, új, nagyon komoly rendszer van épülőben: már most minden kérdést meg lehet osztani faszbúkon, vagy weben ha a válasz feliratra (ezt valami módon majd egyértleművé tesszük) kattintasz: minden egyes válasznak külön URL-je van, tehát megosztható. ha írok valami bődületes faszságot és meg akarod mutatni az ismerőeidnek, nem kell többé turkálni, megteheted.

igyekszem a válaszok színvonalán is javítani, de ehhez a szabályzat még szigorúbb betartása szükséges.

még más: új cikk, szinte kötelező, többen is kérdeztétek és kérdezitek folyamatosan: http://magazin.builder .hu/testepites/cikkek/kerdesek-az-aerob-edzesrol

  

 

 

2011-07-28 12:20:49
bunny

Hello Bunny! A véleményedre lennék kíván...

Kérdés
Hello Bunny! A véleményedre lennék kíváncsi. Az egyik nap edzés után megittam a szokásos fehérje(50g)+dextróz(60g) turmixomat, majd 1órán belül megvolt a rendes kaja is(csirekmell+rízs), aztán pihentem kb 2 órát, majd mikor felálltam, szédülni kezdtem, folyt a víz rólam....nem sok hiányzott hogy padlót fogjak. Valamilyen cukorprobláma lehetett szerintem, mert egyből megittam emiatt egy kis cukros löttyöt, és azonnal jobban lettem tőle. Szerinted lehetett a turmixtól avagy semmi köze nincs hozzá? Ha van akkor mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen több? Előre is köszi!
vinnor
Válasz

leesett a vércukrod. lehet nem ettél eleget egész nap. de azt a dextrózt én levenném 40g-ra. 

2011-07-28 11:11:54
bunny

Hello! Kb. 5 hete volt egy perforálódot...

Kérdés
Hello! Kb. 5 hete volt egy perforálódott vakbélműtét, amihez egy hashártyagyulladás is társult. A seb már gyógyul és a 6.ik héttől már elkezdhetek edzeni is. A kérdésem az milyen gyakorlatokkal érdemes kezdenem, kihez fordulhatok tanácsért?
rutgerstollen
Válasz

nagyon figyelj a légzésre, ne tartsd vissza a levegőt mert azzal fokoznád a hasűri nyomást. óvatosan kis súllyal próbálgasd végig a gyakorlatokat és amelyiknél feszül a műtéti terület azt hagyd ki egy hétig-akkor próbáld majd újra- a többi mehet.

2011-07-28 10:22:03
kares

Szia Bunny! Hobbi sportoló vagyok. Heti ...

Kérdés
Szia Bunny! Hobbi sportoló vagyok. Heti 3 súlyzós és aerob edzést szoktam végezni, hogy atletikusabb, fittebb és egészségesebb legyek. Csak proteint és vitaminokat szedek, illetve a kajára is odafigyelek. De messze nem vagyok testépítő. A kérdésem a proteinekkel kapcsolatban az lenne, hogy van-e értelme többet fizetni egy jobb minőségű tejsavó izolátumért, vagy ezen a szinten bőven elég egy tejsavó koncentrátum is? Gyanítom, hogy felesleges pluszban több ezer forintot kifizetnem olyan előnyökért, amiket igazából egy élsportoló, vagy komoly testépítő tud kihasználni, de kíváncsi vagyok a véleményedre. Előre is köszi a választ!
xgab
Válasz

nem, szerintem ezen a szinten elég a tejsavó koncentrátum. de amit csinálsz, mindenképpen jó! sőt, sárga!

2011-07-27 23:28:41
bunny

Cső Bunny! Múltkor néztem az Asterix ...

Kérdés
Cső Bunny! Múltkor néztem az Asterix és Obelix-et, hallod ezek doppingoltak (a varázsló adott nekik vmi szert amitől erősek lettek). Na, de komolyra fordítva a szót, múltkor írtad, h mennyien nem doppingolnak a magyar mezőnyből (ha jól emlékszem három nevet tudtál csak felsorolni). Minap fejeződött be a Tour de France, amelyből sikerült látnom pár futamot. Hihetetlen számomra, h több héten keresztül jóformán minden nap, több szász km-t tekernek, a legtöbbször hegynek fel, a legnagyobb erőbedobással. Kíváncsi lennék, h a kerékpáros mezőnyben mennyien nem nyúlnak illegális szerekhez, mert félek, h ott még három embert se találnánk. Üdv!
vakmero
Válasz

az élsportban doppingolnak. mindenki.

2011-07-27 23:27:47
bunny

Üdv! 5 hónapja kezdtem el edzeni első...

Kérdés
Üdv! 5 hónapja kezdtem el edzeni elsősorban fogyás céljából. Diétával egybekötbe megy is minden frankón. A gondom az hogy az emésztésem már azelőtt is elég lassú volt, legalábbis a körülöttem élők megfigyeléséből ezt szűrtem le. 3-4 naponta érzem csak szükségét, hogy a toalettet hosszabb időn keresztül bitoroljam. Normális ez, illetve probléma hogy ilyen lassan halad át a táplálék? Ha nem, van rá valami mód hogy ezen változtassak?
zamar
Válasz

nem normális. növeld meg a zöldség bevitelt, drasztikusan. és a lenmagolajat is.

2011-07-27 23:27:14
bunny

Szép napot Bunny ! Előszöris kellemes n...

Kérdés
Szép napot Bunny ! Előszöris kellemes nyarat kivánok.Másodszor pedig azt szeretném kérdezni, hogy napi 2-szer lehet aerob edzést csinalni ? (reggel másfél óra, este lefekvés előtt pedig egy óra)
magyarvirsli
Válasz

köszi! fasza az idő, de kemény vagyok és sáros! (felázik az út, érted.) lehet napi 2 aerob edzsét csinálnui, de ez kicsit sok. napi 2 óra elég, de tudni kell, hogy az már versenyzői szint. ha túl sok van még hátra de már túl sok az aerob, nem lesz jó, nem tudod hova fokozni. amúgy jön az aerobos cikk folytatása, kb. holnap.

2011-07-27 23:25:16
bunny

Helló!Én 17 éves vagyok 185 cm magas 125...

Kérdés
Helló!Én 17 éves vagyok 185 cm magas 125 kg szóval sok felesleggel az a baj hogy mindenki mást mond hogy most így edz az nem jó az hülyeség stb. Tudnál nekem segíteni edzéstervben hogy most akkor hogyan is edzek mennyit egyek meg hogy mennyit kell még is edzenem hány órát? Meg olyat is mondanak hogy minél gyorsabban edzek mert az zsírégető.Válasz előre is köszönöm!!
BOY94
Válasz

pár fogyatékosnak néha be kell linkelnem ezt, egyébként kurvára nem unom, gondolhatod. kérd meg anyut, olvassa fel. klikk ide!

2011-07-27 23:21:31
bunny

hello! azt szeretném kérdezni hogy az or...

Kérdés
hello! azt szeretném kérdezni hogy az országban merre és mikor vannak testépitő versenyek ? 14 éves vagyok és 77 kilo indulhatok ennyi idősen versenyen?
halfiu
Válasz

holnap lesz egy bükkösdarányban. a hírek rovatot, meg a versenynaptárt ne nézd sosem, tőlem kell egyesével megkérdezni. sőt gyere ide személyesen.

2011-07-27 23:19:37
bunny

Szép napot Bunny! Kb 2 éve edzek, gyakra...

Kérdés
Szép napot Bunny! Kb 2 éve edzek, gyakran nézegetem az oldalt és még sok más testépítéssel kapcsolatos információt próbálok gyűjteni annyi lenne a kérdésem, (lehet hogy hülyeség de biztos ami biztos ) voltam nyaralni rokonoknál Németországba és bevásároltam egy két dologból > Paraboiled Rice (hántolt, hosszúszemű, főzőtasakos rizs 10 perc alatt kész van) vettem belőle 4 kartonnal mert nagyon finom volt viszont egy ismerősöm írta hogy felesleges volt mert sokkal kisebb a tápértéke mint a sima rizsnek az előfőzés miatt meg meg mondott mindenfélét próbáltam "guglizni" róla de a tápértékről nem írnak semmit csak mondják hogy ízben veri a másikat ami mondjuk jogos. Ha tudsz valamit erről a dologról örülnék egy kis segítségnek, mással minden OK. szépen fejlődök próbálok lelkiismeretesen betartani mindent és tudatosan edzeni. Előre is köszönöm, Attila.
csavarx
Válasz

az előfőzőtt rizs tök ugyanaz, mint a nem előfőzőtt rizs. és nem nagyon kell érte németországba utazni. jóhogy banánt nem hoztál, meg dobozos kólát! :D én egyébként pont ezt utálom, a barátnőm meg ezt szereti.

2011-07-27 17:03:36
bunny

Szia! Én egy 16 éves fiú vagyok és 7 h...

Kérdés
Szia! Én egy 16 éves fiú vagyok és 7 hónapja edzek. Négy hónapja kezdtem el tömegnövelőket használni. 3 hónapig Biotech hypemass 5000-t használtam és most tértem rá a jumbo-ra. A problémám viszont nem ezekkel van hanem az anyámmal, aki szentül hiszi, hogy tönkreteszem a szerveimet ezekkel. Most épp azt találta ki, hogy elfog rángatni sportorvoshoz, aki majd jól megmondja, hogy ezek a tápkiegek csak a már 20 éve edző profi testépítőknek valók. A másik mondata, ami nagyon tetszett: Már beszéltem egy sportorvossal, aki megmondta, hogy napi maximum 1 shaket ihatsz ( persze úgy, hogy fogalma sincs róla, hogy mit iszok, arról végképp nincs fogalma, hogy amit iszok abban miből mennyi van, és persze arról sincs fogalma, hogy menyit iszok belőle. Szerinted ha elmegyek vele sportorvoshoz ott megmándjok neki, hogy ezektől nem fogok beteg lenni, vagy ott is pont azt fogják mondani, amit anyám hallani akar, hogy a tápkiegek így károsak meg úgy károsak? Válaszodat előre is köszönöm!
Ren
Válasz

jó hogy tegnap írtam erről cikket, de sebaj, nem kell nézni a  főoldalt, csak kérdezzé bazmeg, ráérek, a cikkeket meg dísznek írom, szarjá bele bátran.

2011-07-27 16:54:43
bunny

hello!jó fehrjebevitelnek a bab és a len

Kérdés
hello!jó fehrjebevitelnek a bab és a lencse időnkénti fogyasztása?
dodes96
Válasz

nem.

2011-07-27 11:06:00
bunny

Kedves Bunny! Segítséget szertnék kérni...

Kérdés
Kedves Bunny! Segítséget szertnék kérni. Lassan 2 éve foglalkozom a testépítéssel napi rendserességgel. Észrevétlenül, de kitörölhetetlenül az életem egyik meghatározó eleme lett. Viszont úgy érzem, hogy többet is ki tudnék magamból hozni. Nem vagyok telhetetlen hiszen a testalkatom teljesen megváltozott az edségek foyamán. Erősebb, jobb megjelnésű lettem. Mégis szeretnék még izmosabb még erősebb lenni. Azt hiszem Te tudod miről beszélek. A táplálkozásomat amennyire csaklehetett ennek szenteltem. Csak csirkemellet eszem rizzsel,zöldséggel. Reggel zabpehely. Estére edzés heti 5 alkalommal. 183cm vagyok és jelenleg a diétás időszakomban 82kg. Edzések után 2 adag volumasst fogyasztok. szóval! a lényeg: szertném a maximumot kihozni a testépítésből. 18-20Ezer Ft-ot tudok ráfordítani havonta. kérlek segíts, hogy mit szedjek, fogyasszak! Válaszodat előre is köszönöm!
ventura
Válasz

az a baj, hogy nem nagyon tudom fejből az árakat. amit én pluszba ajánlanék, az a monster pak. bővebben nem akarok belemenni, mert nem egészen értem, hogy plsuz 20 ezer vagy összesen.

2011-07-26 22:48:50
bunny

Szia azt szeretném kérdezni hogy mi a kü...

Kérdés
Szia azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a naposim és a roaccutane gyógyszer között? A roaccutane ról tudom hogy rohadt ártalmas . szerinted melyik a rosszabb??? A válaszodat előre is köszönöm
bucok1
Válasz
2011-07-26 19:53:19
bunny

Hi Bunny! Olvasgatom a rovatot, es la...

Kérdés
Hi Bunny! Olvasgatom a rovatot, es latom , hogy rengeteg embernek nehezere esik kiszamolni mennyi feherjet es cht zabaljon. Ehhez szeretnek segitseget nyujtani egy excel tablazattal. Ha gondolod kirakod, ha nem nem. http://dl.dropbox.com/u/3353980/etrend.xlsx Mindenki irja bele csopp teste sulyat, es attol fuggoen h epp tomegel, v dietazik allitsa be a fehere/ch szuksegletet. Utana toltse ki mibol mennyit eszik es egybol latszodni fog , hogy keveset/eleget/sokat termel e? be naponta.
evilkee
Válasz

köszi, de mindez hiába. 

2011-07-26 15:30:57
bunny

A HCA szedhető Attack-al együtt?

Kérdés
A HCA szedhető Attack-al együtt?
monsterenergycitromailhu
Válasz

nem. az utolsó betű mindig azt jelenti, hogy az azzal kezdődő nevűeket nem lehet együtt szedni. pl. multi-x -et nem lehet szedni xilofonnal.

2011-07-26 14:38:47
bunny

Hello Bunny, itt az irodaban ulve hallga...

Kérdés
Hello Bunny, itt az irodaban ulve hallgatgatom az audioblogjaidat es nagyon durva hogy azt a mentalitast es hozzaallast hallom ami 99%ban fedi az en gondolataimat a tarsadalmunkat illetoen. Gondoltam megosztom veled ezt, hatha nem lattad meg: [link] erdemes ezt a blogot a legelejetol elolvasni, en sose hasznaltam drogokat, de komolyan rosszul voltam mar az olvasasatol is Vegigolvastam az egeszet. 6 ev torteneseit lehet nyomon kovetni, aki ennek tudataban akar tudatot modositani az pusztuljon el. Amugy en meg mindig szenvedek itt kint a megfelelo etrendkiegeszitok megtalalasaval, egyszeruen nem tudok mihez viszonyitani, most megyek haza nyaralni 3 hetre, nem kizart hogy visszahozok 25kg proteint.
adambrisbane
Válasz

nem hiszem, hogy megéri kivinni proteint, biztos hogy lesz annyi csomagod, a felár meg horror. de a hozzállásról egy jó adalék: egés jó kérdések jöttek most, amit mind kitöröltem a picsába, mert kiírtam asszem elég értelmesen: NYARALOK és nem szeretnék kérdéseket. csakhogy a parasztok vagy leszarják, vagy annyira gyökerek, hogy még az oldalon található első kérdést se olvassák el. (uram bocsá hátha épp most válaszolják meg ugyanazt amit kérdezni akarok, de sebajj, szajunk bele, hadd dolgozzon a paraszt mégegyszer. igaz hogy én is később tudom meg az információt, de leszarom, mert nekem az kell, hogy nekem írja meg, mert a szaris kis egómnak csak az a megfelelő, ha csak velem foglalkoznak, mint egy hisztiző hülyegyerekkel.)

nos megszakítottam a nyaralát a kitűnő időjárás miatt, addig is írtam egy cikket a szülőkről, valamelyik kérdezőnek volt ilyen problémája: http://magazin.builder.h u/testepites/tapkieg/a-szulok-es-a-tapkieg

2011-07-26 12:42:41
bunny

Szia Bunny! Kb. 2 éve látogatom az ol...

Kérdés
Szia Bunny! Kb. 2 éve látogatom az oldalt és az edző válaszol rovatot. Sok mindenben segített az alapismeretek és sokszor jó szórakozás volt ezt a rovatot olvasni. Két évvel ezelőtt 113 kg voltam és 16 éves, tehát nagyon túlsúlyos. Ekkor határoztam el, hogy változtatok ezen. Az itt található információk szerint elhatároztam hogy végetvetek a rendszertelen kajálásnak és csakis csirke rizs burgonya zöldség gyümölcsöt eszek, miután beindult a fogyás (abbahagytam az édességzabálást, az üdítőzést a rendszertelen zabálást) heti két átmozgató edzést végeztem súlyokkal és elkezdtem kardió edzéseket is végezni (eleinte 1-2 km, amennyit kezdőként bírtam). Leadtam kb. 10 vagy 13 kg-ot amikor egy családi haláleset miatt (elveszítettem édesanyám) egyre több időt töltöttem az edzéssel, gyakran túledzve magamat (igazából egyedül a stadionban szaladva, avagy a konditeremben vagy bringázva éreztem magam kikapcsolva, később jöttem rá, hogy a túledzés sem pozitív dolog sőt éppen ellenkezőleg). Elfelejtettem említeni, hogy triálozom már 2007 óta, bringával. A sportról tudni kell, hogy hasonló a motortriálhoz (gondolom ezt ismered, mivel te is motorozol). Az idő múlásával és a csirke, rizs, burgonya, zöldség, gyümölcs étrend segítségével (kezdetben nem nagyon számolgattam, csupán arra törekedtem, hogy ne egyek szar kaját, mostmár rájöttem, hogy ez nem helyes és hogy bizony számolgatni kell) valamint a sok kardió és súlyozós edzés hatására sikerült 113kg-ról 75kg-ra lefogynom (ez gyakorlatilag úgy néz ki, hogy hétfőn súlyozós edzés (mell-láb-has), kedden kardió 8km futás és has, szerdán pihenő, csütörtökön súlyozós edzés (bicepsz-tricepsz-has), pénteken meg szintén 8km futás). Amint említettem ezek az edzések mellett, heti 5 alkalommal triálozom is (hogy mégis valami fogalmad legyen a bringatriálról itt egy rövid videó rólam, hogy lásd mégis kb mit jelent az edzés, mely alatt pulzusom 120-140 között van) [link] Egy triálos edzés kb 2 vagy 3 órát tart. Mivel már nem vagyok túlsúlyos és a bringa kontrolom is fejlődött idén triálban versenyeken is indultam és sikerült két első helyezést elérnem. Mivel gondolom ekkora fogyás mellett iszonyat sokat veszítettem izomból a kérdésem a következő lenne: Ha a következő edzéseket szeretném végezni (mivel bevállott és fejlődtem triálban nekik köszönhetően), mennyi szénhidrát és fehérjét számoljak az étrendembe ha most jelenleg 75 kg-os vagyok és célom, hogy megfelelően fejlődhessek a triálba, azaz legyen erőm napi szinten végigcsinálni az edzéseket? (a kardió és a súlyos edzés csak kiegészítő, de nagyon fontos a triál miatt) hétfő: mell és láb edzés (a guggolás kifejezetten fontos számomra, a triál miatt, 6x12 ismétléssel dolgozom 70kg-al) és emelett ami a legfontosabb a napi 2 vagy 3 óra triálozás kedd: kardió edzést szeretnék továbbra is végezni mivel a sport rendkívüli állóképességet igényel a koncentráció mellett (most ugyan valószínü nem szükséges 8km-t szaladnom, de 5km-nél kevesebbet nem szeretnék most sem futni, mivel ahogy irtad az edző válaszolban is vannak olyanok akik szeretnek futni és én is közéjük tartozom) és emelett ami a legfontosabb a napi 2 vagy 3 óra triálozás szerda: 2 vagy 3 óra triálozás csütörtök: bicepsz-tricepsz edzés illetve has meg 2 vagy 3 óra triál péntek: ugyanaz mint a keddi nap szombat: 2 vagy 3 óra triálozás vasárnap: full pihenés Elsődleges célom tehát, hogy a triálban nagyon jól teljesítsek és fejlődjek. Az oldalon keresgélve, végigolvastam az állóképességű sportolók táplálkozása cikket, de azért döntöttem végül úgy, hogy írok neked, mivel nem egyértelmű számomra, hogy ugyanaz-e pl a szükséges táplálékbevitel számomra, mint pl az országúti bringásoknak (valószínűnek tartom, hogy teljesen más). A második kérdésem, hogy a megfelelő mennyiségű szénhidrátot és fehérjét (aminek értékét tőled kérdezem) milyen táplálékból vigyem be, mi fontos a bringások és úgy általában a sok állóképességi sportot végzők számára? Továbbra is a csirke rizs zöldség zabpehely dominál ezt tudom, de mellette még milyen mennyiségben ehetek gyümölcsöt pl vagy tejterméket fogyaszthatok bringásként? (jelzem a két év alatt amíg lefogytam pékárút és tejterméket nem fogyasztottam, a pékárút a szénhidrát a tejterméket a zsír miatt.) A félreértések miatt hangsúlyoznám, hogy nem szeretnék testépítő lenni, nem ez a célom. Csupán megfelelő mennyiségű és minőségű kajával szeretnék táplálkozni annak érdekében, hogy még jobban fejlődhessek az általam imádott sportban. Egy hónapja, miután egy versenyen elbeszélgettem a többi sportolóval, rájöttem, hogy elmulaszottam, hogy a szervezetemnek megfelelő minőségű vitamint juttassak ezért az itt olvasottak alapján a Multi Pro mellett döntöttem, melyet 3 hete rendszeresen szedek és nagyon pozitív hatással van rám (jobb közérzet stb). Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett. Válaszodat előre is köszönöm.
csabaati
Válasz

először is gratulálok, igazi sportolóvá váltál. másodszor én nem nagyon fogalkoztam állóképeeségi sportolók táplálkozásával sosem, így a nagy okosságot nem tőlem fogod hallani, bár van esély hogy senkitől mert ott tartanak hogy csokit kell enni edzés közben.

hozzáteszem egy orszégúti bringás táplálkozása az időtényező miatt könnyen lehet más, tíz órás tekerés közben elég nehéz enni például. neked viszont a 2-3 órás edzés előtt és utá van lehetőséged táplálkozni.

úgy gondolom, talán nem lesz szükséged annyira sok szénhidrátra mintha tömegnövelnél. én 3g-al próbálkoznék és figyalném a teljesítményemet valamint a testsúly változást, eszerint esetleg növelnék. könnyen lehet ebből ugyanúgy 5g, amit tönmegeléshez ajánlunk, sőt még több is, mert sokat mozogsz. a táplálkozásod nem kell hogy eltérjen a  testépítő metódustól. tehát nem kel kifli és nem kell tej. a gyümölcs is egy viszonylag értlemetlen dolog, de a májglikogén raktárakat jól tölti, szerintem nyugiodtan egyél amennyit akarsz.

minden alacsony glikémiásn indexű szénhidrát jó a barátod, mert a teljestménysportban is akkor tudsz maximumot nyújtani, ha az izmaid töltöttek. edzés után ugyanúgy vissza lehet tltebni magas glikémiás indexxel, vagyis nálad is mehet tejsavó-vitargo turmix vagy akár tömegnövelő.

a vitamin és ásványianyga pótlás hiány különösen neked nagy hiba volt, szerencsére póroltad.

2011-07-26 12:36:51
bunny

Szia Bunny! Az isten áldjon meg nehogy b...

Kérdés
Szia Bunny! Az isten áldjon meg nehogy baszogatásnak vedd, vagy okoskodásnak, mert lefekszem hídba....Szal az a helyzet, hogy nem tudom, hogy másnak is ilyen, viszont meghallgattam már jó pár BBTv-t itthon is, és más gépen, és a szöveghez képest legalább 30%-kal hangosabb a clippek közötti zene.... Ordít. Vagy csak az én fülem ilyen degenerált?
Davee89
Válasz

igen, van esély, hogy a te füled problémás. vagy a kéne rendes hangszóró 5 forintért. 

más: most kéne indulnom nyaralni (esik az eső, mi tuunk élni!), de még össze kell vágnom valamit. töltöm fel a flasht is, most megmutatunk mindent a shop.builderről, asszem meg fogtok lepődni, hogyan működik ez. sajnos 52 perc körül, nem volt időm agyonvagdosni de nem is akartam. http://body.builder.hu/video_lejatszas.ht m4?id=1819

jövő hét utáni hétfőn jövök, addig köszönettel nem kérek kérdést. tudom hogy sokan annyira szarnak bele, hogy ezt se olvassák és ide fognak baszni egy csomót, de úgyis kitörlök mindent 23-tól, kivéve ha valaki szponzorálni akarja a rovatot egymillió dollárral.

 

2011-07-23 11:44:22
bunny

Üdv! A 73-as BB.Tv videóban mondtad, ...

Kérdés
Üdv! A 73-as BB.Tv videóban mondtad, hogy összeszedted, milyen vitaminból mennyi kell(ene). Ez a táblázat fellelhető valahol a weboldalon? Egyáltalán publikus?
gz78
Válasz

nem, de majd megírom egy cikkbe! amugy nálam a multi pro+greens+3xkalcaium-magnézium, 2xq10, szelén, 10g c fedte kb, mit elképzelek egy komolyabb sportolónak.

2011-07-22 22:06:25
bunny

Ezek az Erdős Csabás BB.Tv-k nagyon fasz...

Kérdés
Ezek az Erdős Csabás BB.Tv-k nagyon faszák lettek! Csaba nagy arc, nem az a kétajtós szekrény, pont jó izomzata van és jó tippeket is adott :) Egészen más, mint a gyémánt fülbevalós kölök előtte, aki még gyorsan bedurrantotta a mellét... :D
Asdabasd
Válasz

a csabát 10 éve ismerem és az egyik legjobb arc, akivel valaha találkoztam. nem egy hegyomlás, de igazi példakép és példaértékű az  egész élete. ezért hoztam össze a peakkel, így legalább nem kell tápkiegre költenie, mert amúgy ahhoz is ért. sok szó lesz még róla, mert agyaroggynat edzésötletei vannak, meg rengeteg sztorija. ha újraindul a rádió, többször szerepelni fog ott is. és 45 éves elmúlt, pont ma juott eszembe, hogy csaba bácsinak fogom hívni! :DDD

2011-07-22 20:48:05
bunny

kapcsolódóan elözőhöz: aki még hisz a fe...

Kérdés
kapcsolódóan elözőhöz: aki még hisz a felvilágosodás eszméiben annak kéne erről a rovatról egy archiv a kezdetek óta :D. tudományos szempontból legalább királyság ami itt megy
craft-star
Válasz

hát sok szempontból királyság ami it megy, például elmebaj szempontjából.

2011-07-22 20:39:06
bunny

Szia Bunny! Következő a gondom: Kb egy h...

Kérdés
Szia Bunny! Következő a gondom: Kb egy hónapja beszívtam egy vírust ami lázzal kezdődött, köhögéssel, fosással párosult. Láz elmúlt, köhögés elmúlt, de a beleim nem nagyon akarnak rendeződni. Voltam orvosnál kaptam gyógyszert elsőre sima hasmenésre aztán valami mást ami "irritábilis bélszindrómára" van plusz ezek mellé normafloret. Benyomtam mindet, nem használtak úgyhogy most elküldött gasztroenterológiára aminek rohadtul nem örülök mert kurva lassú folyamat lesz még kiderül egyátalán mi is a baj. Tisztán táplálkozom (a gyomrommal amúgy nincs gond), fehérjét Anabolic wheyt + Jumbot fogyasztok. Folytatnám a testépítő életvitelt, de így képtelenség hogy egész nap tekereg, csikar a belem meg wcre szaladgálok. Ma már a turmixot is elhagytam hátha az a gond, bár nem hinném ha eddig egy évig nem volt. Maradt a vitamin meg aminosav. Kezd a dolog idegtépő lenni, mert ugye szépen adom le a tömeget és edzeni sem tudok, közben semmi előrelépés az idő meg megy. Tudom, hogy nem vagy orvos, de gondoltam megkérdezlek hátha van valami tipped, tapasztalatod vagy javaslatod ezzel kapcsolatban. Köszönöm, hogy elolvastad. Üdv: Miki
CalibrasMiki
Válasz

próbáld ki azt, hogy csak halat eszel és zöldséget. ez nagy kalórideficit  lesz, de sebaj, fog fel méregtelenítésnek.

2011-07-22 20:37:32
bunny

Helló Bunny! 11 hete diétázom, eddig 113...

Kérdés
Helló Bunny! 11 hete diétázom, eddig 113 kilóról (203 cm) lement a súlyom 97-re, innen viszont már nehezen akar menni a dolog, annak ellenére, hogy még mindig akad zsír. Jelenleg minimális CH-n vagyok, napi 50-55 gramm, ami már érzésre is iszonyat kevés. Eközben a fehérje viszonylag magas, 230-240 gramm, főleg halból. Kérdésem az, hogy csökkentsem tovább a CH-t, egyfajta Atkins-diéta felé haladva, heti 1 visszatöltő nappal (ált. szombat szokott lenni)? Egyébként az aerobom napi 50 perc emelkedős séta futógépen... Esetleg ebből legyen még egy? (termogén zsírégető megy mellette)... Köszi a választ...
dunkerdave
Válasz

már most túl kevés a szénhidrát, ezért áll le az anyagcseréd. én azt javaslom, növeld inkább és ügyelj, hogy edzés előtt, után és reggel legyen ch bevitel,a lacsony GI-ből. az aerobot kerektsd egy órára, egyelőre elég lesz. ne kapkodj!

2011-07-22 20:34:22
bunny

Szia/sziasztok! Már többb mint 4 hóna...

Kérdés
Szia/sziasztok! Már többb mint 4 hónapja egyik edzésem elején egy furcsa fájdalom jelentkezett a csuklómban.Hosszas utánajárás után(mivel sztk-ban nem foglalkoztam velem csak elküldtek: h biztos ész nélkül edzettem stb nincssemmi bajom pihentesd azt gyere vissza 1 hónap mulva ha nem jó és ezt 3 alkalommal...)egy sportsebész megállapitotta hogy egy korábbi sérülésemből(ami lehet esés ütés vagy bármi ilyesmi) egy porc kikopott és rá több évre folyamatos mozgás után jött ki(kondi előtt évekig csak döglöttem...)3x fizioterápia és egy injekció hatására a fájdalom megszünt.Ma voltam utolsó alkalommal és mondta az orvos hogy 2-3 hét mulva akár ujra kezdhetek edzeni és addig szedjek porcerősitőt(gca2700). hogyha elkezdek edzeni akkor már legalább 5 hónapja lesz h nem edzettem, a doki mondta hogy ne eröltessem magam szép fokozatossan mindent.Kérdésem az lenne hogy ez az állapot kb meddig tartson milyen gyakorlatok sulyok stb lennének jók.(nyakbólnyomást pl hanyagolnom kell sajnos örökre pedig váll edzéseim alapgyakorlata volt:( Válaszod előre is köszönöm üdv : Tomek ui: Az inkább egyél mint igyál, és az antidohányos videóid segitettek abban h ne szokjak vissza a cigire ebben a 4 hónapban(tavaly augusztusig amig nem edzettem láncdohányos voltam és az edzés miatt szoktam le) amikért hálás köszönetem:):)
Tomek92
Válasz

5 hónap után úgy kell csinálni, mintha először mennél le a terembe. magyarul vissza kell térni nagyon könnyű edzésre, legalább 2-3 hétig. én javaslom, hogy barűátkozz meg aztán is magasabb ismétlészámű, kisebb súlyos, de koncetráltabb edzéssel. marha jó lenne, ha be tudnák ilyeneket mutatni, de sajnos a vállam ettől még messze van. gratulálok a leszokáshoz!

2011-07-22 20:32:18
bunny

helo sportolok egy ideje de szeretnek ko

Kérdés
helo sportolok egy ideje de szeretnek komojaban belemerulni mijen vitaminokal kene kezgyek hogy rovid ido alat legyen valtosas . KOSZ !!!
duhongo
Válasz

rövid idő alatt ebben a sportban nincs változás, és annak semmi köze a vitaminokhoz. vitamin KELL és kész, multi pro-val indul a történet.

2011-07-22 20:29:29
bunny

Üdv! Nemrég tettem fel egy kérdést a ...

Kérdés
Üdv! Nemrég tettem fel egy kérdést a zsírégetőkkel kapcsolatban. Az ajánlott link alatt lévő cikket el is olvastam annak rendje és módja szerint. Vettem is egy kezdő L-carnitine tartalmú készítményt. Két kérdésem lenne ezzel és ehhez kapcsolódóan. Az egyik, hogy edzésnapok kivételével, de van hogy azokon is, mivel nagyon szeretek és jól érzem magam közben szoktam kerékpározni. 30-40-50 kilómétereket tekerek egy ilyen alkalommal, szóval érdemes ez előtt is inni egy adag l-carnitinet vagy nem sok értelme van. A másik pedig éppen a kerékpározással kapcsolatos. Egyik BBTv adásban szó volt az aerob illetve a kardio edzésekről, ezek hatásáról. A kérdésem az, hogy én ezzekkel az elég intenzív bicajozgatásokkal mennyit ártok az izomzatomnak. Előre is köszi.
zamar
Válasz

az l-karnitin nyugodtan elvonatkoztathatod a sporttevékenységtől, az mindig hasznos, nem csak arra van, hogy ellőte bevegyük. de persze minden mozgásformához hasznos. a másik: http://magazin.builder.hu /testepites/cikkek/fussunk-vagy-ne-fussunk

2011-07-22 19:50:44
bunny

Pár napja nekiálltam Crea-bomb-ot inni.E...

Kérdés
Pár napja nekiálltam Crea-bomb-ot inni.Először langyos vízben kevergettem amíg teljesen fel nem oldodott a por,majd utána áttöltöttem egy tiszta 1,5 lt-es üvegbe.Ez tegnap este történt,akkor néztem és teljesen átlátszó,tiszta színe volt a folyadéknak.Na már most,este beraktam a hűtőbe,hogy holnapra vagyis mára frankón behűtöm a napi feltöltő adagomat,de reggel amikor ittam belőle akkor vettem észre,hogy valami kristályos anyag keletkezett az üveg alján,de elég sok!!4 adagolókanál Crea-bomb-ot tettem 1,5 liter vízbe.Nos a kérdésem az,hogy vajon ez az anyag a szervezetünkben is így megkristályosodik és lerakódik a vesében vagy a májban vagy... Vajon a szervezet ezt le tudja bontani?
Kimbojimbo
Válasz

az agyadban biztosan nem fog lerakódni, mert az nincs.

2011-07-22 19:48:00
bunny

Hello! Kb. egy hónapja durván karikás a ...

Kérdés
Hello! Kb. egy hónapja durván karikás a szemem alatt meg vörös is, edzés után meg pláne (alszom rendesen). Valószínűleg hülyeség, de lehet valami köze a túlterheltséghez, túledzettséghez? Köszi a választ
syunas
Válasz

lehet idegrendszeri kimerültség jele, vagyis nem vagy kipihenve.

2011-07-22 19:47:11
bunny

Hát köszönöm a kimerítő választ! Néha az

Kérdés
Hát köszönöm a kimerítő választ! Néha azért nem ártana agyra is gyúrni hogy normális választ is tudj adni! Üdv
ffmisi
Válasz

rendkívül meggyőző ez tőled gyökér, kár hogy szarabb szöveget nem tudtál kitalálni. ha nem esne le magadtól, mennyire szarok a véleményedre, olvasd el talán a szabályzatot. mindesetre beszédes, hogy még csak meg se értetted a válaszban a lényeget, te szánalom!

2011-07-22 19:46:25
bunny

Szia Bunny. azt szeretném megkérdezni ho...

Kérdés
Szia Bunny. azt szeretném megkérdezni hogy egy izomcsoportot lehet-e vagy érdemes megedzeni 1 héten 2x? Mondjuk karban eléggé levagyok maradva a többi izomcsoporthoz képest... Tehát mondjuk kedden és szombaton edzeném meg. regenerálós szempontjából ez megvalósítható vagy fölösleges erőltetnem? Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem csak erre nem találtam egyértelmű választ és te mivel profi vagy ezekben a kérdésekben hozzád fordulok ezzel. További szép napot kívánok és további sok sikert a BBTV-hez! Üdv.: Zsolt
biohazardxxx
Válasz
2011-07-22 08:48:13
bunny

Hello Bunny! Kb. 5 éve járok le edzen...

Kérdés
Hello Bunny! Kb. 5 éve járok le edzeni (edzegetni), és kisebb-nagyobb kihagyásokkal 58 kg-ról 78 kg (a mérlegem szerint 23,7 % zsír, 55,6 % víz, 34,1 % izom, 3,3 kg csontok) -ra sikerült "feltornásznom" magam. Most egy kicsit szeretném komolyabban belevetni magam a témába, és kiszámoltam a kalkulátorban, hogy mennyi tápanyagra van szükségem a további tömegnöveléshez. Az étrendendemet már összeállítottam, de abban nem vagyok biztos, hogy a turmixokat jó helyre tettem: 1. reggeli 2. tízórai 100% Whey Pro 3. ebéd 4. uzsonna 100% Whey Pro 5. edzés után Jumbo vagy Volumass 35 6. vacsora Edzés előtt még iszok egy Nitrox Therapy-t, edzés közben pedig Isotonic drink megy, plusz szedek még vitaminokat is. A kérdésem az lenne, hogy ez rendben lesz-e így, és szerinted a Jumbo-t vagy a Volumass 35-öt toljam edzés után? Köszi, Mikey
mmikey
Válasz

baszd ki a mérlegedet  a picsába először is. 3,3 kilós csontvázad van? hülye vagy, vagy 50 centis törpe? ez amit leírtál "étrend" jelzővel, ez mégis miafasz?

2011-07-22 07:55:10
bunny

Szia Bunny! Volt nem rég egy hasonló kér...

Kérdés
Szia Bunny! Volt nem rég egy hasonló kérdés, csak akkor asszem mogyoró olaj volt a kérdés, én meg a dió olajat kérdezem. Csak, hogy legyen viszonyítás, 100ml-ben 92g zsír van, ebből 6,7 g telített, 13,3g egyszeresen telítetlen,72g többszörösen telítetlen(címkéről). A többszörösen telítetlenből 80% linolsav, 20% linolénsav(gugliból). Néhány oldalon a lenmagolajjal említik együtt jótékony hatásai miatt. Ha a probléma az, hogy kis városkánkban nem lehet kapni lenmagolajat jó lehet ez helyette? Más: most nyílt scitec bolt nálunk szóval boldogság van. Köszi a válaszod előre is!
kislecso87
Válasz

kötve hiszem, hogy a közelben nincs interspar.

2011-07-22 07:48:34
bunny

Szia Bunny! Tömegnövelő étrendemben r...

Kérdés
Szia Bunny! Tömegnövelő étrendemben részben zabpehellyel kívánom megoldani a napközbeni ch bevitelemet. A problémám csupán annyi, hogy korábban írtad a zabpehely tejsavó fehérjével fogyasztva túlzott inzulin reakciót okoz, tehát így gondolom napközben nem igazán ideális. Mivel érdemes fogyasztani? Mehet tejsavó fehérjével? Vagy menjen kevert fehérjével? Vagy simán vízzel natúrba? (Ez utóbbi esetben viszont nincs fehérje az "étkezésben".) Illetve, hogy ha edzés előtt fogyasztok zabpelyhet az mivel menjen? Választ köszi előre is. Üdv.
drake05
Válasz

napi 63 darab zabpelyhes turmix nem jó, de egy belefér. és nem okoz túlzott inzulinrekaciót, csak magas a GI-je.  egyébiránt a zabpelyhet számtalan módon meg lehet enni, pl. szrazon, gyümölcsökkel megszórva, vagy megfőzve, de süthetsz belőle hamubasült pogácsát is. legyél bátran kreatív, és ha nincs fehérje az étkezésben, rágj el mellé egy sztéket, nem olyan bonyolult dolgok ezek, pl. semmiféle európai uniós törvény nincs arra, hogy a zabpelyhet csakis fehérjeporral lehet fogyasztani. 

2011-07-22 07:45:17
bunny

Szia Bunny! Mostanában fáradékonyabb erő...

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában fáradékonyabb erőtlenebb vagyok, mint szoktam. Az étkezésre, edzésre nagyon odafigyelek, de nemrég hajhullás miatt csináltak nálam egy hormonszint vizsgálatot, ami kimutatta, hogy kis mértékben alacsony a tesztoszteron szintem. Minden más hormonszint rendben van, az egyéb laborértékek is tökéletesek, ezt az egyet kivéve. Sosem kokszoltam. A kérdésem az, hogy a testopumpot szerinted próbáljam ki, esetleg van-e valamilyen egyéb természetes tesztoszteron szint növelő, amit Te eredménnyel alkalmaztál. Köszönöm előre is a válaszod.
medicineman
Válasz

szerintem a testopump baromi jó tesztoszeronszint növelő, te is tapasztalni fogod.

2011-07-22 07:40:42
bunny

hello! azért fordulok hozzád , mert so...

Kérdés
hello! azért fordulok hozzád , mert sokat okultam már itt a válaszaidból és általáam feltett kérdésre is kaptam értékes választ . most azt szeretném megkérdezni h erröl az össze állitásrol mi a véleményed : reggel G-bomb ébredés után, majd reggel edzés elött zabpehely és utána Attack, edzés után anabolic whey, kreatin monohidrát, délelött még egy adag Bcaa Xpress és vitamin, napközben egy adag Scitec MAnna, délután ismét kreatin monohidrát és szölöcukor, este lefekvés elött megint Bcaa Xpress( vagy ittjobb lenne megint esetleg Gbomb) elalvás elött GH surge és egy adag Pro long, heti 5X edzek és azért gondoltam ennyi félet kiegészitöre mert sokat dolgozok és igy menne talán a tömegelés , megtisztelö válaszodat elöre is köszönöm csao
bosi
Válasz

van probléma rendesen. edzés után nincs szénhidrát, amikor kellene, de napközben szőlőcukorral iszogatod a kreatint.  ezen az apróságon nem árt változtatni, a BCAA express jó este, de igen messze kell lennie időben a GH Surge-től és ez nem tudom hogy jön ki.

2011-07-22 07:38:53
bunny

Helllo! Bemutatkozom, Balázsnak hívna...

Kérdés
Helllo! Bemutatkozom, Balázsnak hívnak 17 éves vagyok és lenne egy kérdésem.6 éves korom óta intenzíven sportolok (mindennap volt edzés és le voltam mindig is igazolva) 8- 12 éves koromig vízilabdáztam és utána elkezdtem focizni. egészen 14 éves koromig egész átlagos testalkatom volt kb voltam 165 cm és 65 kg voltam de egyik nyáron rohamosan megnőttem (186cm mért a sportorvos) és nagyon lefogytam( mármint látszólag) aztán 16 éves koromban elhatároztam hogy meghízok és azt hittem hogy csak annyi kell hozzá hogy sokat eszek de nem használt és mindenki csodálkozott hogy többet eszek mint a 120 kg os apám és semmi látszata nincsen.Nem tudom h mit kéne ennem megkérdeztem apámat arról hogy ha aug-tusban elkezdek kondiba járni akkor használhatok e vmi tömegnövelőt s sok kaja mellet de szerinte fölösleges még nekem az... Neked mi a véleményed erről?????? próbálkoztam a suli konditermébe járni csak az volt a baj hogy tapasztalatlan voltam és rendszertelenül edzettem kb. fél évig és csak nagyon minimális változásokat tapasztaltam most jelenleg 191 cm vagyok és 75 kg ugyanugy intenzíven focizok egy csapatban(Budafok L.C.). régen az iskolába az edzéseket ugy oldottam meg hogy a tesi órákon kondiba jártam de most hétvégén is tudok menni és a amikor nincs foci edzés akkor azon a napon. És igazából az lenne a kérdésem hogy lehetséges- e a tömegnövelés a foci edzés mellet? nézegettem az edzés terveken a weblapon de teljesen tanácstalan vagyok... Ha tudnál nekem valami edzéstervet ajánlani azt nagyon megköszönném... Bármilyen tanácsot elfogadok bárkitől még azt is ha esetleg a focit abba kell hagynom vagy ha több edzésre van szükségen(edzőteremben). előre is köszönöm!
Bojtahun
Válasz

láttam én már karón varjút meg sokateszek típusú embereket, akiknek elkerekedett aszeme a rémülettől, amikor megláttak egy zacskó rizst és csodálkoztak hogy ezt nem egy hét alatt kell megenni.

lehetséges a tömegnövelés foci mellett, csak neked nehezen fog menni, mert elég hiperkatívnak tűnsz és nem érted a lényeget. azt hiszed a rendszertelen edzés miatt nem fejlődték, holott az elégtelen táplálkozás miatt és a pihenés elmulasztása miatt.

ha komoloy szinen focizol, ezt baromság abbahagyni emiatt. de te döntöd el, számodra mi a fontos. mellékesen az alapismereteket kellene nézegetni.

 

 

2011-07-22 07:33:40
bunny

Szia Bunny! Eddig úgy nézett ki az edzés...

Kérdés
Szia Bunny! Eddig úgy nézett ki az edzésem, hogy minden reggel 60perc aerob, heti 3x pedig este súlyzós edzés. Most úgy alakult az életem, hogy az esti edzések idő hiányában kivitelezhetetlen. Mit tanácsolsz, hogy ütemezzem most? minden reggel van szabad 1-1.5 órám, melyiket tartsam meg, az aerobot vagy a súlyzóst? hogy csináljam? Szeretnék zsírt veszíteni, eddig lement 6kg, még kb 16-18kg felesleg van rajtam (alap izomzat már megvan mert régen aktívan sportoltam, nem szeretnék belőle sokat veszíteni)?
tpapru
Válasz

kezd reggel súlyzóssal, hogy biztosan meglegyen, aztán csináld meg az aerobot amikor tudod.

2011-07-22 07:28:44
bunny

Hello Bunny! Egy olyan problémával fo...

Kérdés
Hello Bunny! Egy olyan problémával fordulnék önhöz, hogy úgy kb. 2 hete észrevettem, amikor 45 °-s padon nyomok kétkezes rúddal, a mellemnél és a vállam között elég erős, hangos ropogást hallok. Ez mitől lehet? Mit használjak a kezelésére? Válaszát előre is köszönöm! További szép estét!
sprite08
Válasz

reggel van, de aznap a vándorsólymok szélviharba kerültek, ez megzavarta a kozmikus energia áramlását így  a pénztárgépbe tévesen ütődött be a kifli, ami miatt megfázott a marika néni és a telepatikus ereje károsan hatott a tudatalattidra fekvenyomás közben. használj a kezelésre bézbólütőt. modhatnám hogy vegyél gyulldáscsökkentő hatású ízületvédőt, csak a probléma az, hogy ízületvédő se csodaszer, nem vég a nagymamák ellen.

2011-07-22 07:27:08
bunny

Helló Bunny. 20 éves 187 cm 94kg vagyok....

Kérdés
Helló Bunny. 20 éves 187 cm 94kg vagyok. 4 éve edzek kisebb nagyobb megszakitásokkal... Ahogy olvasgattam a isolate, l-glutamin, bcaa xpress lennének a legfontosabbak, de ne haragudj ha rosszul tudom! Az lenne a kérdésem h ezekből, h ajánlod a fogyasztást, gondolok itt arra h melyikből hányszor, esetleg lehet-e őket egy turmixba tenni. Az étrendre odafigyelek, reggeli müzli, ebéd csirke rizs, zöldség, néha bélszin, vacsi is csirke rizs. Megköszönném ha tudnál segíteni! Minden jót!
Lacko_O
Válasz

a legfontosabb kiegészítők a tejsavó protein edzés után és a vitamin,a mi a multi pro-nál kezdődik. ezek nélkül neki sem kéne állni az edzésnek. akinek fogalma nincs, annak jumbot javaslok protein helyett. 

2011-07-22 07:23:46
bunny

/Szia Bunny! csináltam egy edzéstervet a...

Kérdés
/Szia Bunny! csináltam egy edzéstervet ami így néz ki: 1.láb vádli hát derék hátsódelta bicepsz alkar 2.mell váll csuklya nyak tricepsz has. nincs napokhoz kötve 1.-es után jön a 2-es utána megint 1 és így tovább...ha szükségét érzem akkor tartok pihenőnapot. Szerinted nagyjából jó ez vagy változtatnom kéne valamit?/ -/igen, a hozzállásodon./ ezt hogy érted? komolyan állok hozzá, 1 éve edzek és most itthon vannak alapfelszereléseim ezért tudok akár minden nap edzeni. vagy arra gondolsz hogy értelmetlen a kérdés?
ligaroo
Válasz

tényleg, paréj? az alapismereteket elolvastad?

2011-07-22 07:10:34
bunny

Szia! Szeretnék zsírt égetni, elkezdtem ...

Kérdés
Szia! Szeretnék zsírt égetni, elkezdtem cardiózni, diétázni. Hetente 4x edzem. Vettem BCAA-t, milyen fehérjét ajánlasz mellé? Eddig Scitec 100% whey protein professional-t ettem. Megfelel továbbra is ez a termék? Mennyi fehérjét egyek naponta? Köszönöm
moland8
Válasz

nem felel meg, arany lófaszdíjas mekintosh fehérje kell hozzá. 1 g fehérjét egyél naponta, de legalább 16 ezer napig és siess!

2011-07-21 22:48:16
bunny

Szia Bunny! csináltam egy edzéstervet am...

Kérdés
Szia Bunny! csináltam egy edzéstervet ami így néz ki: 1.láb vádli hát derék hátsódelta bicepsz alkar 2.mell váll csuklya nyak tricepsz has. nincs napokhoz kötve 1.-es után jön a 2-es utána megint 1 és így tovább...ha szükségét érzem akkor tartok pihenőnapot. Szerinted nagyjából jó ez vagy változtatnom kéne valamit?
ligaroo
Válasz

igen, a hozzállásodon.

2011-07-21 22:46:53

Hello...Bocs hogy zavarlak a kérdésemmel...

Kérdés
Hello...Bocs hogy zavarlak a kérdésemmel, de 4 nap alatt felszedtem 3 Kg-ot, és azt mondta más egy blogon hogy jó sok víz lehet rajtam....pedig nem tehát most nem tudom hogy lehetséges -e felszedni ennyit, ilyen kis idő alatt.....16 éves múlottam 60 kg-ról ment fel 63-ra persze követtem az alap tömegnövelő edzést és nagyon komolyan elkezdtem kajálni sok szénhidráttal és fehérjével. Előre is köszönöm a válaszod....
Lacee000
Válasz

4 nap alatt 3 kiló színizom bazmeg, egy év múlva 333 kiló leszel, kiszámoltam, rendes vagyok ugye?

2011-07-21 22:45:57
bunny

Szia Bunny! Könnyen hízó alkat vagyok, ...

Kérdés
Szia Bunny! Könnyen hízó alkat vagyok, kérdésem az lenne, hogy mivel éhesen nem tudok elaludni, este mindig megiszok lefekvés előtt egy turmixot, persze azt amúgy is meginnám, szóval maga a turmix nem laktat túlságosan, ezért zabpelyhet rakok bele, és hízékonyan ez tömegeléskor belefér lefekvés előtt?
dortmund
Válasz

ha hízékony vagy, ha nem, muszáj minne étkezésnél ch-t enni. azazl belefér. de jobb lenne egyébkétn egy szilárd étkezés.

2011-07-21 21:12:21
bunny

Szia! Már egy ideje edzek rendesen (het...

Kérdés
Szia! Már egy ideje edzek rendesen (heti 3-szor),próbálok a kajára is figyelni nem mindig sikerül és eszem a Biotecnek a Nitro Pure Whey Gold fehérjéjét! eddig 3 ilyen 2,2 kgos zsákkal ettem meg! Fejlődtem izomzatilag, de azért nem az a húúú de nagy változás! Nem vagyok elhízva , éppen hogy csak egy kis felesleg van a hasamon. Az lenne a kérdésem , hogy mi történne, ha abbahagynám a kondit és áttérnék a futásra és a biciklizésre, de mellette maradna a mostani kaja és enném tovább a fehérjét?( 23 éves vagyok 71 kg-m és 180 cm) Válaszodat előre is köszönöm!!!
ffmisi
Válasz

ez érdekes kérdés, hadd kérdezzek vissza: milyen szempontból mi történne?

2011-07-21 20:24:17
bunny

Üdv Bunny! Kíváncsi vagyok a véleményedr...

Kérdés
Üdv Bunny! Kíváncsi vagyok a véleményedre , mit gondolsz mi lesz az idei Mr O-n? A másik, hogy lehet Kai Green-nek reaális esélye az első helyre a tavalyi szereplése után?
tomatoma
Válasz

másolom a hírszerkesztőnket:

A pillanatnyi forma dönt, és ennek semmi köze a tavalyi helyezéshez. Kai idén abszolút favorit.

hát arról oldalakat tudnék írni hogy amúgy mi lehet és mit várok

 Valószínűleg Jay, Kai és Phil lesz a top 3, de Branch is biztosan ott lesz ha bármelyikük formán kívül érkezik. Victor újra feljövőben van, Wolffal együtt, Dextert pedig semmiképpen nem szab leírni, George Farah segítségével biztosan tud még újat mutatni.

de ezt mindenki tudja aki olvassa a hírrovatot

 
2011-07-21 20:22:29
bunny

Üdv Bunny! 1éve edzek kisebb megszakí...

Kérdés
Üdv Bunny! 1éve edzek kisebb megszakításokkal de ezalatt az egy év alatt nemigazán volt lehetőségem a normális kajálásra de ennek ellenére meglátszik a fejlődés.Most a nyár folyamán rendbeteszem az étrendem és szeretnék tömegnövelőt is szedni.Már kinéztem magamnak a Volumass 35 Professionalt és szeretném a tanácsodat kérni hogy jó lesz e vagy inkább mást ajánlanál?? Emellett még egy kérdésem lenne mégpedig hogy tömegelés alatt egy izomcsoportot egy héten egyszer edzek meg, naponta egy izomcsoportra bontva vagy pedig egy héten kétszer egy nap több izomcsoportot?? Válaszodat előre is köszi!
leparkour
Válasz

az információk birtokában (értsd. szart se tudok)a  volumass 35 a célnak megfelel.

2011-07-21 19:33:21
bunny

Csáó Bunny! Olyan problémával fordulo...

Kérdés
Csáó Bunny! Olyan problémával fordulok feléd, hogy van-e olyan tápkieg ami a problémámon esetleg tudna segíteni... Körülbelül 2 hete éjszaka 3-4 de van hogy 5kor tudok csak elaludni és csak d.után 2-3körül sikerül felkelnem hiába felhúzom az órámat pl 12-re fél álomban lenyomom... ezt csak azóta tapasztalom amióta nincs sulim, és úgymond kicsit kötetlenebbek a napjaim. Így az edzést is csak este 7-8kor szoktam kezdeni (suli időszakban 5-6órakor volt). A legrosszabb az egészben hogy fáradt vagyok 10 óra alvás után is... eddig ilyen problémám nem nagyon volt. 100% whey prot, L-Glutaminet, Plutoniumot (erre gondoltam hogy mivel olyan fél8körül szoktam inni befolyásolhatja... de akkor ezelőtt miért nem befolyásolta?) fogyasztok. 19éves 80kg. Köszi a választ
szuszka
Válasz
2011-07-21 19:31:13
bunny

Szia Bunny! Kérdésem a mennyiségekre vo...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem a mennyiségekre vonatkozik, tömegnövelős edzés utánni turmixnak a 90 kilómhoz jó lenne szerinted : 50g 100%Whey Pro+50g Vitargo crx+10g kreatin? Esetleg meg gondoltam hozzá +50g zabpelyhet, vagy azt inkább felejtsem el? Köszönöm a válaszod!
gaboss86
Válasz

ezt gyebár tartalmazza az alapismeretek. én ebben nem szoktam tetsúly differenciálni 40-50g vitargo megteszi, 10g kreatin elég, de számold bele a crx adag tartalmát is. zabpehely NEM KELL pluszban!

2011-07-21 19:30:00
bunny

Sziasztok! Nekem egy olyan edzéstervr...

Kérdés
Sziasztok! Nekem egy olyan edzéstervre volna szükségem, ami kifejezetten "gyenge" embereknek lett tervezve. Ugyanis rendkívül gyenge vagyok és ezért szeretnék tenni valamit, hogy erősebb legyek. Elsősorban kockahasat szeretnék. Jelenleg 187 cm magas és 83 kg vagyok. (19 éves vagyok) Milyen edzésterv, illetve étrend-kiegészítő javasolt?
chrisrulzca
Válasz

vigasztaljon a tudat, hogy szellemileg is elég gyenge vagy. 

2011-07-21 19:18:51
bunny

Kedves Bunny! Ma reggel venni akartam d...

Kérdés
Kedves Bunny! Ma reggel venni akartam dextrózt a gyógyszertárban és egy glucosum anyhidricum nevű anyagot kaptam, ami ha jól tudom az a glükóz. Na most a kérdésem az lenne, hogy mehet-e ez is edzés utáni turmixba, vagy hagyjam a picsába és rendeljek inkább dextrózt a shopból? Válaszodat előre is köszönöm! Erőt egészséget, Mester!! :)
gyurok ura
Válasz

gyógyszertárban nem veszünk semmit, max lábgombakenőcsöt!

2011-07-21 17:33:42
bunny

HEllo ! lehet egy olyan melledzésem ahol...

Kérdés
HEllo ! lehet egy olyan melledzésem ahol csak kézisulyzokkal dolgozom? ( fekvenyomás vizszintesen, ferdepadon , tárogatás, negativ padon nyomás) megfelelő stimuláciot kapja majd a mell ?
dodes96
Válasz

lehet, csak általában ezzel az a baj, hogy kislányedzésbe torkollik, mert nincs megfelelő méretű kézisúlyzó. átlag eremben huszas a vége, azza meg mit akarsz? a negatív pad faszság, de sebaj.

2011-07-21 17:06:37
bunny

Üdv Bunny! 23 vagyok és Amsterdamban do...

Kérdés
Üdv Bunny! 23 vagyok és Amsterdamban dolgozom egy kávéházban, ebből kifolyólag heti 2-3x "betépek" mások füstjétől, az lenne a kérdésem, hogy van -e valami, az izomzatra(tudom hogy ellazítja az izmokat, de azon kívül) és az edzés hatékonyságára káros fizikai hatása a fűnek, próbáltam keresni a neten rá ezt-azt, de nem is tudom, hogy pontosan hogy keressek ilyesmire, meg amit találtam az inkább vita azok között akik élnek vele (és persze azt mondják semmi baj nincs vele) meg azok között akik ha káros, ha nem, szidják. Reméltem, hogy te mint szakértő tudsz valami értelmes infóval szolgálni. Nem foglalkozom komolyan testépítéssel, de azért szeretem csinálni. (heti 2-3x edzem, tisztességesen) Ha hülye a kérdésem előre is elnézést kérek, válaszodat köszönöm!
Aze
Válasz

nem kérdés hogy káros-e vagy sem. és legkevésbé sem az a baj, hogy a fejlődésedet hátráltatja. nyilván nem közvetlenül letüdőzve sehol sincs a hatás, de hosszú távon az idegrendszerre nincs jó hatással. a bezsvíott hülyéknek nem az izmai lazulnak el, hanem az agyuk kapcsol ki. keress más munkahelyet!

2011-07-21 16:38:16
bunny

HALI!Ezt nem állhatom meg szó nélkül:ez ...

Kérdés
HALI!Ezt nem állhatom meg szó nélkül:ez a gyöngy proteines babatusfürdős kérdés most komoly volt, vagy csak egy hecc?Első olvasásra nevettem, aztán belegondoltam hogy ha komolyan kérdezi a delikvens, akkor nem gyengén baja lehet az agyával, és nemhogy az edzés de még a kutyasétáltatás sem való neki!És az ilyeneknek ugyanolyan jogai vannak mint nekem vagy Neked!!Agyhalál, de komolyan!üdv!
kamate87
Válasz

nem tudom. régebben gondolkodtam azon, hogy az iylen kérdező vajon humoros-e és nekem van szar humorérzékem, vagy pedig mezei fogyatékos. de már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy se időpm nincs ezen töprengeni, se nem érdekel.

2011-07-21 16:00:53
bunny

Szeva Bunny, a teremben az utóbbi idő...

Kérdés
Szeva Bunny, a teremben az utóbbi időben egyre több kis szúnyogrambó olt le azzal a dumával, hogy nekem még véletlen sem a 2,5 éves napi szintű edzés miatt megy jól a fekvenyomás, hanem szerintük csak azért, mert alacsony vagyok és rövidebb a kezem, így lófaszt kell csak nyomnom. Kihangsúlyozom, hogy természetesen a pár hete gyúró szúnyogrambók jönnek ezzel mindig. De mivel többször is megkaptam már, kíváncsi volnék a véleményedre, mi igaz ebből a "rövid a kezed, könyebb a fekvenyomás" dologból? Köszi!
semtexadam
Válasz

ez igaz. és akkor mivan? nekem meg több agyam van, mint őpár hülyénenek aki itt kérdezi a kréemből felszívódó proeines baromságait, ezért én vagyok az edzőválaszol, nem a debilek. és akkor mi van?

másik adottságában önigazolást keresni szánalom. lehet hogy neked jó adottságod vana  fekvenyomáshoz, de azért dolgoznod is kell érte, a nyomoroncok pedig akik a te adottságaidat nézegetik, jobban tennék ha magukkal foglakoznának.

 

 

2011-07-21 13:59:27
bunny

Helló Bunny A problémám,hogy a hátam ba...

Kérdés
Helló Bunny A problémám,hogy a hátam bal oldala kissé szélesebb,mint a jobb,és jó lenne belőni az arányokat valahogy.Az lenne a kérdésem,hogy szerinted melyik hátgyakorlattal tudnám a leginkább elérni,hogy a széles hátizom mindkét fele nagyjából arányosan tudjon fejlődni?Köszi a segítséget(már ha erre létezik valami:D)
MESZY20
Válasz
2011-07-20 23:18:59
bunny

Szia bunny! Vennénk egy kondigépet otth...

Kérdés
Szia bunny! Vennénk egy kondigépet otthoni edzéshez, csak mivel még kezdő vagyok, ezért téged kérdezlek h melyik az amit te jó vételnek tartasz! Súlyzók és futógép már van, már csak a kondigép hiányzik:) thx
draco77
Válasz
a shop.builder ügyfélszolgálatán érdeklődj ez ügyben én nem használok otthoni gépeket.
2011-07-20 23:17:43
bunny

Kedves bunny! vettem baba márkájú tusfűr...

Kérdés
Kedves bunny! vettem baba márkájú tusfűrdőt, és az van ráirva, hogy gyöngy proteinnel megerősitve!! Ha edzés után közvetlenül megfürdök vele akkor felszivódik a belöle a fehérje? Ha igen, érdemes e többszőr fürdeni vele, esetleg bele számolni a napi fehérje szükségletbe? Köszi
Adele
Válasz
nyomd a seggedbe az egész tubussal, akkor felszívódik. nyomjál anyádba is!
2011-07-20 23:17:00
bunny

Bunny , én vagyok aki a hülyeségemet nyo...

Kérdés
Bunny , én vagyok aki a hülyeségemet nyomja? Fiatal korodat végigkoxoltad és leszólod aki néha iszik? Valami gond van veled is. Nem tudom hány éves lehetsz, de a szellemi képességeid egy 10 évestől is gyengébbek, olyan sötét vagy, hogy nem tudok rá mit mondani. Mindenki bírálsz, te meg nem értél el semmit. Bármit mondanak neked, nem hallgatod meg, csak mondod a faszságokat, na mindegy
fasször
Válasz
mert te ki vagy te gyökér az értelmes nikkeddel, hogy bárki is kérdezett. azt se tudod te paraszt hogy én ki vagyok és te oktatsz ki meg adsz tanácsokat másoknak? majd pont senkiházi büdösgyökerek hülyeségeit fogom ám meghallgatni!
2011-07-20 23:16:36
bunny

Üdv Bunny! A minap ráakadtam erre a vide...

Kérdés
Üdv Bunny! A minap ráakadtam erre a videóra, kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá. Szerintem undorító, hogy valaki a gyerekével ezt csinálja.. [link]
juventus1897
Válasz
lehet. de biztosan jobb annál, minthogy a valóvilágot nézesse vele, meg 2 forintos szarokat gyűjtsenek a chipsből.
2011-07-20 23:14:08
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy m...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy mennyiben befolyásolja egy ásványi anyag komplex felszívódását, hogy az adott ásványi anyagok milyen formában találhatók meg benne. Azt olvastam, hogy kelát formában hasznosulnak legjobban, meg hogy az ún. szintetikus vitaminok rosszabb hatásfokkal rendelkeznek a felszívódás terén, mint a növényekből kivont változat. Ez mennyire állja meg a helyét? Szívesen olvasnék a témával kapcsolatban részletesebben is, de sajnos nem találtam erről szóló cikkeket. Előre is köszönöm a válaszod, és sok sikert kívánok további munkádhoz! :D
ndtmt
Válasz
ezek kurva fontos dolgok mindenképpen. nemhogy megvennéd a kibaszott vitamint, rágódj hülyeségeken bátran. szerinted miért nem írunk ilyen baromságokról cikket, mint az MLM hálózatos átbaszócégek?
2011-07-20 23:12:18
bunny

Tudnál linkelni 1 oldalt ahol találok re

Kérdés
Tudnál linkelni 1 oldalt ahol találok rendes diétát férfiaknak 65-70kg körül
Karsai1
Válasz
nem, de tudok olyat, ahol fogyatékosok megsegítésével foglalkoznak: irmak.hu. esetleg probald meg ezt is: paraszttovabbkepzo.hu
2011-07-20 23:10:23
bunny

Szia! A sprinter kollégának írnám: én vo...

Kérdés
Szia! A sprinter kollégának írnám: én voltam már országos bajnok 60-on, 100-on, 200-on országos dobogós. Lábtolás, guggolás jó, de edzőteremben sprintre gyúrni, nagyon nem lehet. Repülő rajtok, intenzív maxra gyorsítás, majd kiengedés, ami a legjobb, bár az faszán megterheli a derekad, hogy valakit felkapsz, és sétálsz, kocogsz, amennyire tudsz guggolsz vele, persze ha van olyan zsákod, amit, mint egy hátizsák magadra kötsz, és húzol a földön súllyal, és azzal futsz(azaz nehezékkel), az a legjobb....
Davee89
Válasz
ja, hát reménykedem hogy ő se edzőteremben gondolta az sprintre való edzést, az erőálóképességen kívül!
2011-07-20 12:46:56
bunny

puma88 kérdésre válaszolnék.. a saját p...

Kérdés
puma88 kérdésre válaszolnék.. a saját példámat mondanám el először: edzek rendesen, a kajára nem figyelek oda, úgy ahogy elő van írva, de így is sokat változtattam az életemen. Viszont egyszer vagyok fiatal, és igenis kiélvezem ezt az időszakot, mert itt az ideje a bulinak, az alkoholnak és a ciginek(feltéve ha jól esik), mert 20 év múlva már úgyse lesz alkalmad bulizni. Én azt mondom, hogy meg kell találni az arany középutat, de nem szabad végletekbe esni, és ez mindkét oldalra igaz. A testépítő életmódot sem szabad túlzásba vinni és a testet/lelket roncsoló bulizgatást sem. Nem lesz mindenkiből profi testépítő, tisztelem azt, aki végigcsinálja ezt az utat, de Bunny, te is tartsd tiszteletben azokat, akik nem akarnak profik lenni. Ez így a helyes szerintem.
fasször
Válasz
tiszteletben tartani azokat kell, akik megérdemlik a tiszteletet, nem pedig azokat, akik nyilvánvalóan nem. egy idiótán aki szerint fiatalkorban dohányozni kell ha jól esik, és az ótvar sötét faszságát még hangoztatja is, nincs mit tisztelni. a dohányzás nem az arany középút, meg a részegen okádás sem. mellékesen aki azt hiszi, csak fiatal korban van élet, az egy vesztes hülye. ennek pont fordítva kéne lennie.
2011-07-20 12:46:12
bunny

És nincs is olyan ismerősöd, aki tudna e

Kérdés
És nincs is olyan ismerősöd, aki tudna ebben segíteni(sprint), Bunny? :D
kristofka
Válasz
nekem nincs, telefonálgatni nincs időm, de hátha beirja valaki az okosságot!
2011-07-20 10:05:19
bunny

Szia bunny! Nem tudom sok okosnak mi oly...

Kérdés
Szia bunny! Nem tudom sok okosnak mi olyan nehéz ebben "Mielőtt feltennél egy kérdést, használd a keresőt, mert szinte biztos lehetsz benne, hogy feltette már más is, így gyorsabban megkapod a választ!"... Egy ideje foglalkoztatott rendesen a dolog "vajon mitől fáj rohadt mód az alkarom tricepsz illetve bicepsz edzésnél?!" Így hát ma beírtam a kis mezőbe a túledzés szót melyről kapásból 7 oldalnyi megválaszolt kérdést adott ki melyekből rá is jöttem mit csinálok rosszul. Nem rég óta olvasom a blogot de már sok mindent tanultam itt. Igyekszem minél többet olvasni és tanulni. Köszönet a munkátokért!
patriotman
Válasz
igen, ez így van. köszi!
2011-07-20 09:53:54
bunny

Hello Bunny! Az új Sára Gyuris flesse...

Kérdés
Hello Bunny! Az új Sára Gyuris flessel kapcsolatban lenne kérdésem, mert a sima agyammal nem sikerült teljes mértékben felfogni. Tehát: Edzés előtt, közben a szőlőcukor fogyasztása ellenjavallt /ezt eddig is tudtam/, de edzés után vissza lehet tölteni vele? Ha az edzés utáni turmixom így néz ki: 60g fehérjepor + 50g dextróz - ez még belefér? A cukorbetegség meg a túlzott cukorfogyasztástól alakul ki, ha jól tudom. Tehát ha csak edzés után nyomok szőlőcukrot, de a nap egyéb szakában csak lassan felszívódó ch-t eszek, akkor nem vagyok veszélyeztetve a cukorbetegséggel? Glikémiás index tekintetében nagyon oda kell figyelni? Mert jelenleg sima fehér rizst nyomok egész nap, aminek ugye magas a GI-je. Sajnos csak ez fér bele, mert ez a legócsóbb. Egyébként még mindig látok olyanokat akik zabálják edzés közben a szőlőcukrot. Elhiszem, hogy vissza akarják tölteni a glikogént, de ezt meg lehet tenni edzés után is, másrészt meg akkor mért nem isznak glutamint edzés küzben, az is visszatölt...
andrás094
Válasz
a szőlőcukor edzés után is szar, de nincs jobb, leszámítva avitargot. igy ha vitargora nincs pénz, marad a szőlőcukor. a cukorbetegség attól alakul hogy, hogy nem tud a delikvens kis teste mit kezdeni a cukorral. az inzulin szállítaná a sejtekbe, de a sejtek nem tudják felvenni. a glikémiás index a komplett kajára vonatkozik, a fehér rizst pedig nem magában eszed. edzés közben szőlőcukorot eszegetni azért is baromság, mert az edzés CÉLJA, hogy kiürítsük a glikogént, baromság ezt megakadályozni.
2011-07-19 23:20:12
bunny

Szia Bunny!Meghallgattam a Fekete Feri b...

Kérdés
Szia Bunny!Meghallgattam a Fekete Feri bácsival készített interjúdat,fantasztikus szenzációs nálam ez a legjobb,ezer köszönet érte neked is neki is.Jellemző kishazánkra,hogy a konditerembe járók 90%-a nem ismeri az öreget,és az is elkeserítő,hogy egy ilyen ember nem a testépítő szövetség elnöke akkor talán te is jobb viszonyt ápolnál velük.Várható még ehhez hasonló interjú?
scot79
Válasz
sajnos kevés ilyen formátumú ember van, és persze feri bácsi sem volt tökéletes, azonban sokat tett le az asztalra. remélhetőleg lesznek még jó interjúk. a bb rádiót azonban át kell alakítanom technikailag, egyszerűen túl sok meló van vele így. van azonban egy új programozónk akihez nagy reményeket fűzök, szerintem vele össze fogunk hozni egy jobb rendszert, és lesz majd rendszeresen rádió.
2011-07-19 23:00:54
bunny

Szia Bunny! Sprinteléshez elég 3 gyakor...

Kérdés
Szia Bunny! Sprinteléshez elég 3 gyakorlatot végezni? (Lábtoló, Guggolás, Vádli) 3x10-es gyakorlatokban, és gyorsan hajtom végre a gyakorlatokat. Futóknak (100m) milyen sprint gyakorlatokat kéne végeznem? Rövidtávúakat, egyaránt hosszútávúakat? Mit ajánlasz? Multi pro pak, Hot Blood, Flex formula, 100 whey prof. ezeket szedem, kajám rendben van. Üdv.
kristofka
Válasz
sajnos nem értek ám milyen sporthoz, csak egyhez. de ez a 3 gyakorlat elégnek tűnik, viszont spint gyakorltokon nem tudom mit értesz.
2011-07-19 22:56:19
bunny

Hello Bunny! Sajnos minden nap talasztal...

Kérdés
Hello Bunny! Sajnos minden nap talasztalom hogy a mai fiatalság mennyire leszar mindent! Pont tegnap történt hogy találkoztam pár haverral és velük voltam. Kínáltak cigivel piával stb. Mikor mondtam h kössz nem, akkor kb. kivoltam közösítve, legalábbis a kis csitri csajok akik ránézésre 14-17 között voltak kb ugy néztek rám mint egy ufóra. Csak az lehet jófej és fasza gyerek aki piázik és cigizik vagy esetleg drogozik is mellé? Hobbiként fogom fel a testépítést, de az életmód nagyon tetszik, a kajálást betartom, ritkán eszek szemetet, alkoholt már csak elvből sem iszok, de nemis hiányzik. Rengeteget változtam külsőre amióta edzek, az ismerősök mindig megtalálnak hogy ők is izmosodni akarnak és amikor elmondom hogyan kéne csinálni teljesen elképednek! A csajokról nemis beszélve akiknek nagyrésze sport vagy hobbi nélkül tengenek lengenek...semmi életcél...mikor megkérdezem valamelyiket hogy mi a hobbija ezeket a válaszokat szoktam hallani:bulizás,pasizás,fészbúk. Ez nem hobbi sztem. Ha rákérdezek hogy sportol-e vmit akkor általába az a válasz hogy nem, és miért? Megmagyarázza hogy bal térde ment tropára, a csuklója nembirja, stb... Ja és tizenévesekről beszélünk nem 85 éves mamikról! Ja a diszkóba tud rángatózni este 10től hajnali 4ig... És hülyének néz amikor megtudja hogy hetente rendszeresen csinálsz valamit, nem muszály pont testépítést említeni, hanem mást amit komolyan csinálsz, költesz rá pénzt, energiát, időt. Ahogy a Lauter Viktor mondta, az a fontos nekik hogy legyen szép ruha, telefon ami okos és kitörli a segged is, legyen fészbúk ahol megbeszéled kit hogyan szoptál le tegnap este a wcbe, legyen pénz cigire és piára, parfümre és kozmetikusra, napszemcsire és gondoskodni róla hogy a napi/heti fasz adagját megkapja...ennyi a mai tizenéves csajoknak az élet, sajnos ugy látom hogy akik a huszas éveikben járnak azoknak is! Tisztelet a kivételnek mert mindig van. És akkor így próbáljon az ember normális barátnőt találni... Bocsi ha hosszú lett de ez kikivánkozott belőlem...
puma88
Válasz

félreérted a helyzetet: nem a mai fiatalság szar le mindent, hanem mindenki leszar mindent. a mai fiatalság a gyökér szülei és a gyökré haverjai hatására gyökér, de az idősebbek is gyökerek. a haverjaid pont azért ilyenek, mert nincs előttük normális viselkedésminta. ennyit lát a sok paréj: cigi, pia, drog, buli. persze nem baj, lelkül rajta, csak sanos mindenki szereti túldimenzinálni saját magát, mert úgy gondolja hogy ő alapból faszagyerek, tettek és elvek nélkül. vagy a tett náluk annyi, hogy bebasznak - mintha ahhoz ész kéne. szerintem 10 év múlva az lesz menő, aki büdösebbet szarik maga alá.

pont rátapintottál amúgy az "értékrend2 lényegére: menő mindenki akar lenni. izmos is. különb akar lenni a többi gyökérnél. de tenni érte? a lófaszt, szarnak bele. ugyanez a szint megvan azoknál a parasztoknál, akik nem képesek az alapismereteket elolvasni. saját magukért nem képesek tenni. ezeket nem érdekli a sport, meg semmi, leszarják, csak a szerencsétlen kis vágyaik után bandukolnak a lehető legkényelmesebb úton. a faszbúk az már fontos, mint a telefon. na ez nekem új, látszik le vagyok maradva a hajlott koromnál fogva.

nem tudod elképzelni, mekkora szívessáég az az élettől, hogy iylen társaságból nem találsz barátnőt. mit kezdenél egy gyökér picsával?

2011-07-19 19:21:49
bunny

Szia Bunny! Először is köszönöm Kares...

Kérdés
Szia Bunny! Először is köszönöm Kares múltkori válaszát. Lenne még egy kérdésem: olvastam hogy egy gyenge mellizom felhozására a heti 2x teljes mell edzést nem ajánlod, viszont szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed arról, hogy egy mell-bicepsz nap mellett kiegészítésnek a váll edzésemet kézisúlyzós fekvenyomással kezdeném? Segíthet felhozni egy gyenge mellet, vagy hülye ötlet? Válaszod köszönöm!
ebalage
Válasz
nem, de segíthet abban hogy még jobban ne fejlődjön.
2011-07-19 18:01:02
bunny

Kedves Bunny! Három éve van egy könyöksé...

Kérdés
Kedves Bunny! Három éve van egy könyöksérülésem. A részleteket nem írom le, mert elég sok lenne. Már végig jártam vele mindent, de egyenlőre nincs gyógyulás. Te vagy az utolsó reményem. Nem tudsz ajánlani egy orvost aki megkereshetnék? Köszönöm a válaszod!
fuzzy9
Válasz
én dr. koreny tamást tudom csak ajánlani, de ő pécsen van, guglizd ki!
2011-07-19 17:09:59
bunny

Helló! Hasmenés esetén mit kell/lehet fo...

Kérdés
Helló! Hasmenés esetén mit kell/lehet fogyasztani? Már 4 napja fennáll a helyzet, eddig csirkét, egy kevéske rizst, és zöldségeket ettem, de mind jött ki belőlem.
nandow
Válasz
erre különféle vajákos módszerek vannak a széntablettától a kekszig. rosttabletta és bélbarát baktérium megteszi, van ilyne kiegészítő.
2011-07-19 17:09:12
bunny

Semmiképp ne töröld a hozzászólásokat, e

Kérdés
Semmiképp ne töröld a hozzászólásokat, egyiken-másikon már sikerült elmorzsolnom egy könnycseppet jókedvemben :))
tetris
Válasz
én azért néha sírni tudnék. pár hülye szülei helyett.
2011-07-19 17:07:55
bunny

Szia Bunny! Lehet túl sokat aerobozni? M...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet túl sokat aerobozni? Mert ugye kb. 25perc után indul be a zsírsejtek kiürítése. Eddig 60percet aeroboztam (pulzus 120-130 között), de mi lenne ha tovább csinálnám, pl 75-80 percig? van értelme, vagy így már katabolikus lehet az edzés?
tpapru
Válasz
lehet, de nem nagyon ajánlom. inkább 2x 45 perc, és nem kell 25 perc.
2011-07-19 17:07:21
bunny

Szia Bunny! Ha jól értelmezem, akkor a t...

Kérdés
Szia Bunny! Ha jól értelmezem, akkor a testünk a proteint (szükség esetén) szénhidráttá alakítja. Pontosan milyen szénhidráttá alakítja? Ez ideális a testépítéshez?
erykee
Válasz
mars csokivá, agykombájn. a testedben milyen szénhidrát van?
2011-07-19 17:06:41
bunny

Sziasztok! Egy hete történik a követk...

Kérdés
Sziasztok! Egy hete történik a következő: reggel arra ébredek, hogy nincs vér egyik kezemben sem, teljesen elzsibbadt könyöktől az ujjakig.Nem fekszem rájuk éjszaka, normális testhelyzetben ébredek.Nem edzem túl ez is szinte biztos az másmilyen érzés szokott lenni. Alkarra hetek óta nem edzettem. Heti 3 súlyzós és 3 futós(aerob) edzést csinálok. Klaviatúrás munkát nyomok(évek óta) de erre sem gyanakszom. Pihenek eleget is(7-9óra alvás). Nincs több ötletem de eléggé aggaszt ez reggelente.Ha van ötletetek kérlek segítsetek. Köszönöm!
lacee02
Válasz
a jó hír, hogy ez lehet teljesen jó jel is, az edzés kiváltotta magas növekedési hormon szint okoz ilyen tüneteket. nekem régebben gyakran volt kemény edzés utáni reggeli zsibbadásom.
2011-07-18 19:13:26
bunny

Hello Bunny, Huszipityu kérdésére válas...

Kérdés
Hello Bunny, Huszipityu kérdésére válaszoltad, hogy kizárt, hogy megsérülhet a szem az erőlködéstől. A következőt azért irom, hogy nehogy legyen néhány hülye, akit ez a válasz bátorit majd irreális mutatványokra. Nekem van egy ismerősöm, akinek elszakadt a retinája a súlyzós edzés közben végzett erőlködéstől és fél szemére megvakult. De ehhez egyrészt szerencsétlennek, másrészt a saját korlátaival tisztában nem lévő beteg állatnak kell lenned. Tehát ha ezek nem teljesülnek, reálisan választod meg a súlyokat és igyekszel nyomás közben alkalmanként levegőt venni, akkor nem valószinű, hogy probléma lehet.
kirzoaktrt
Válasz
nem szeretném egy degenerált baromnak se leírni, hogy levegőt kell venni. az alapismeretek tartalmazza a légzéstechnikát, aki nem olvasta el, és van annyira hülye hogy dülledő szemmel és pofával erőlködik, tőlem mehet a picsába. nem kisegítő iskola vagyunk.
2011-07-18 19:12:20
bunny

Hello! Szeretném megkérdezni, hogy a súl...

Kérdés
Hello! Szeretném megkérdezni, hogy a súlyzós edzéstől romlik-e a látás. Hallottam egyet-mást de én a te szakmai véleményedre vagyok kíváncsi. Szemüveges vagyok és ha lehet nem szeretném az edzést abbahagyni. A válaszod előre is köszönöm!
Huszipityu
Válasz
ez már 1981-ben is baromság volt. akkor hallottam először, hogy az erőlködéstől leválik a látóhártya. kizárt.
2011-07-18 17:19:51
bunny

Üdv Bunny!Miért van az hogy csak 16éves ...

Kérdés
Üdv Bunny!Miért van az hogy csak 16éves vagyok és már több mint 1éve olvasom a blogodat,de nem kellett kérdeznem mert rendelkezésemre állt az összes információ amire szükségem volt.Csak az alapismeretekben választ kaptam a kérdéseim felére.És a többi?azt vajon honnan tudtam meg?Utána kerestem és mily meglepő mindre találtam választ. Sőt volt olyan kérdés is amire már 3szor-5ször is válaszoltál.Ez kb 15 percet vett el az életemből.Mások meg azon sírnak hogy tahó vagy meg oltogatod őket és nem válaszolsz nekik, holott teljesen jogosan.Én a helyedben törölném az összes hülye kérdést és csak a normális kérdésekre válaszolnék. És tisztelet a sok munkádért ami ebben a rovatban és a cikkjeidben van.
tomi958
Válasz
te egy különleges 16 éves vagy, mert a 16 évesek 99%-a csak faszságot tud kérdezni. amúgy engem nem érdekel, hogy ki sír, meg kinek van kínja, még as sem, hogy ki lesz izmos. a hülye kérdésekre csak azért válaszolok, hogy szopassam őket. az élettől is mindenki azt kapja, amit megérdemel, az olvasóink többsége pedig szórakozást és nevetést érdemel.
2011-07-18 12:24:05
bunny

Azt akarom kérdezni, hogy a sör miként h...

Kérdés
Azt akarom kérdezni, hogy a sör miként hat ártalmasan erre a sportra? A sok kalória ami benne van, vagy az alkohol is rossz? És miként fejti ki, miben nyilvánul meg "'kártékony" hatása? Szakács Sanyi cikkében is volt, hogy 1-2 sört megiszik 2-3 naponta az ember az nem baj.
monsterenergycitromailhu
Válasz
kérdezd meg anyádat, idióta!
2011-07-17 20:00:46
bunny

Szia Bunny! Egy váll problémával kapc...

Kérdés
Szia Bunny! Egy váll problémával kapcsolatban kérném tanácsod. Azt veszem észre hogy vállból nyomásnál, oldalemelésnél, döntött oldalemelésnél pattog a vállam. Nem ropog, inkább olyan mint amikor egy kis ágat eltörsz, olyan pattogó hangja van. Nem tudom mi okozza és már a bemelegítő sorozatoknál . Az lenne a kérdésem, hogy te mint váll-fájós találkoztál e már ilyennel, esetleg van e ötleted mi okozza, hogy szabadulhatnék meg tőle, esetleg semmi jelentősége, szarjam le? (Bemelegítésem 10 perc aerob+gimnasztika+ kis súlyos átmozgatás, ízület védőt szedek) Köszönöm válaszod, további jó munkát!
ebalage
Válasz
ezt a kérdést akár én is írhattam volna, mert ugyanez nálam is megvan. ha bemelegítesz, szedsz ízületvédőt és elég folyadékot fogyasztasz akkor megtetted amit tehetsz. bár nem versenysportról beszélünk, el kell fogadni, hogy a határainkat próbáljuk kitolni és ehhez a testünkön túl plusz súlyokat használunk. nem lehet 100%-ban egészségcentrikusan űzni ezt a sportot.
2011-07-16 22:35:57
kares

Szia Karesz Nekem körülbelül 2hete jele...

Kérdés
Szia Karesz Nekem körülbelül 2hete jelentkezett a reggeli derékfájás,olyan érzés mint ha ideg csípődött volna be vagy mint ha tűvel szúrkodnák az idegeket de kb 10perc után semmi baja és egész nap nem is fáj, a mellről nyomás állva gyakorlat után mert az utolsó ismétlés már nehezen ment és lehetséges hogy igen hátradőltem és ezáltal megsérült a derekam???mivel kezeljem? mi lehet a baja?
zulu0
Válasz
azt a gyakorlatot soha többet ne végezd (és mások se!!) mert az égvilágon semmi értelme nincs. másrészt nem hiszem, hogy ettől van a leírt problémád. szerintem inkább régóta folyamatosan fennálló nemkívánatos tényezők alakították ki. érdemes lenne megvizsgálni mondjuk a fekhelyed (pl nem túl puha-e már a szivacs...), a testtartásod munka és a többi gyakorlat közben...stb
2011-07-16 22:29:38
kares

Szia Bunny! Egyik ismerosomnek nyitott g

Kérdés
Szia Bunny! Egyik ismerosomnek nyitott gerince van, az lenne a kerdesem edzesnel milyen gyakorlatokot ne alkalmazunk, mire figyeljunk oda?
Fabrizio
Válasz
nyilván onnan tudjátok ezt, hogy orvos felállította a diagnózist. írjátok le a lelet eredményét és a statust. ezek ismeretében tudok válaszolni.
2011-07-16 22:13:44
kares

Szia Bunny. A kérdésem az lenne hogy a ...

Kérdés
Szia Bunny. A kérdésem az lenne hogy a lassított,koncentrált mozgásokkal lehet-e tömeget szerezni.Mert sajnos a gerincferdülésem miatt hanyagolni kéne ezt a sportot,de arra gondoltam hogy így talán folytathatnám ha könnyebb súlyokkal lasssú mozgást végeznék,csak tömegelés lenne nekem a lényeges még :) köszönöm.
SmoG16
Válasz
a helyes technika a lassú, kontrollált mozgás mindenképp, úgyhogy nem leszel különösebb hátrányban.
2011-07-16 10:10:31
bunny

Helló Bunny ! Ha megsütök 1 kg csirkeme...

Kérdés
Helló Bunny ! Ha megsütök 1 kg csirkemellet, abból nem marad meg mind az 1 kiló. 100g csirkemellben 23.5 gramm fhérje van elvileg. Azt a 100 grammot azt hogyan kell mérni sütés előt vagy után ? bocs ha hülyét kérdeztem. Válaszodat előre is köszönöm !
AkosSsS
Válasz
nem, zavar hogy fogyatékos vagy, de az már jobban hogy van pofád a kötelező rovatok elolvasása nélkül kérdezni.
2011-07-16 10:09:52
bunny

Hello ! a proteintől lehet hosszu távon

Kérdés
Hello ! a proteintől lehet hosszu távon baja valakinek , vannak mellékhatásai?
dodes96
Válasz
neked semmitől nem lesz már semmi bajod, ne félj!
2011-07-16 10:09:08
bunny

hello.én azt szeretném megkérdezni hogy ...

Kérdés
hello.én azt szeretném megkérdezni hogy ha tömegelek akkor a napi rendszeres futás az jóóó?? hogy ne hizzak el nagyon mert nagyon hizékony vagyok kösz a segitséget .
inad93
Válasz
2011-07-15 17:15:33
bunny

\"vannak doppingmentes versenyzők, akik ...

Kérdés
"vannak doppingmentes versenyzők, akik testépítésben is komoly eredményeket érnek el' a doppingoló profikat ne nevesítsük, de azokat akik a tőled idézett kategóriába tartoznak megérné kiemelni. Írnál néhány nevet, hogy kik azok akik doppingmentesen érnek el eredményeket? Csak össze tudjam hasonlítani azokkal, akik szerekkel eredményesek.
tpapru
Válasz
lénárd lajos, illés norbi. szűcs-doszpoly tibor. több nincs! :D
2011-07-15 13:57:04
bunny

Kérdés
[link] Na ez itt a paradicsom! Közel 6 hónapja olvasom az edző válaszolt, de én barom állat eddig erre valahogy nem találtam rá. Már az első egy - két írásban, az EV-ben feltett kérdésekre található válasz több, mint fele van benne.... Szerintem, ha ezt valaki A-tól Z-ig olvasná, hetente nem lenne több kérdésed kb. 5-6-nál.... Respect ezért a munkáért, elképesztő mennyiségű információ...
Davee89

Válasz
persze. de leszarják, érted? nehogy azt hidd, hogy a gyökér majd utánaolvas, vagy a kisujját megmozdítja az információért. oldjam meg a gondját én! kedvencem amikor megírok egy cikket, kint van a főoldalon és épp azt kérdezi meg a parasztya, amiről a cikket írtam, mert nem bírta észrevenni a főoldalon! jut eszembe: [link]
2011-07-15 13:31:01
bunny

szia Bunny!!!!! a mellem picit le van ma

Kérdés
szia Bunny!!!!! a mellem picit le van maradva a többi testrészemtől!!! Mit javasolnál hogy felhozzam?
lui925g
Válasz
kevesebb felkiáltójelet javaslok és alaposabb gyakran feltett kérdések olvasást!
2011-07-15 12:31:17
bunny

Hali bunny. 16 éves vagyok, 1 éve edzem,...

Kérdés
Hali bunny. 16 éves vagyok, 1 éve edzem, a hét minden napján, 3 napra bontott edzéstervvel: mell-kar, has-láb, váll-hát ezt ismételve. a problémám hogy már egy ideje alig, szinte smmit nem fejlődött a bicepszem, amire 3 gyakorlatban csinálok 4 sorozatot. Ez túl sok? inkább 3 gyakorlatban csak 3 sorozat legyen, ez lehet a gond, vagy ha nem akkor mi? kösz előre.
Balageee
Válasz
edzéstechnikai probléma van, nem egy-egy sorozattal kell szőrszálbaszni.
2011-07-15 12:27:37
bunny

Kedves Bunny! Én egy 20 éves, 178cm m...

Kérdés
Kedves Bunny! Én egy 20 éves, 178cm magas, 76 kilós srác vagyok. Nagyjából 4 és fél hónapja diétázok, rendben van az étkezésem és az edzésem is. Ha elértem a kívánt testsúlyt (70kg), tömegelésbe szeretnék kezdeni. Tisztában vagyok az alapokkal (izomnövekedés, táplálkozás, edzés), mégis ellentmondásba ütköztem a táplálkozás terén. Azt tudom, hogy tömegelés során 2g fehérjét és 4-5g ch-t kell bevinni testsúly kilogrammonként, de az energiaszükségletben nem vagyok teljesen tisztában. Itt a shop.builderen az egyik cikkben úgy olvastam, hogy tömegelés során 40kcal-t kell bevinni testsúly kilogrammonként, viszont a kalkulátor 3640-4200kcal-t ír, ami drasztikusan több, mintha testsúly kilogrammonként 40 kcal-al számolnék (70kg testsúllyal számolok). Hallottam olyan verziót is, hogy 15,3-mal megszorozzuk a testtömeget, hozzáadunk a kapott eredményhez 679-et, majd a kapott eredményt megszorozzuk 1,6-tal és az így kapott eredménynek vesszük a 120%-át. Azt hozzáteszem, hogy endomorf típus vagyok. Szeretném, ha segítenél, hogy hogyan számoljam ki a napi energiaszükségletemet tömegelésnél. Válaszodat előre is köszönöm.
robimusicmaker
Válasz
nem tök mindegy az energiaszükséglet? nem bírod felszorozni a ch-t és a fehérjét néggyel?
2011-07-15 12:27:00
bunny

Hello! Annyit szeretnék kérdezni, hogy 1...

Kérdés
Hello! Annyit szeretnék kérdezni, hogy 14 éves vagyok és elszeretnék kezdeni lejárni a konditerembe, de én ezt úgy gondoltam, hogy mindenféle tápkiegészitők és szerek nélkül csinálom. Gondolom az étrend betartása kötelező. Elég vékony vagyok valahogy híznom kellene, de sajnos nem tudom, hogy , hogy. azt szeretném még kérdezni, hogy mit kajáljak és mennyit... hányszor kajáljak egy nap? és hallotam, h tojásban sok a fehérje (ezt tudom is :D) azt megehetem magában...én bementem egy ilyen boltba és ott azt monták ,hogy nem szükséges szednem semmiféle tápkiegészitőt és igazából nem is szeretnék. Válaszodat előre is köszönöm :)
Duma3214
Válasz
az alapismeretek elolvasása is kötelező, ha ebben a rovatban bármiféle választ akarsz.
2011-07-15 12:22:41
bunny

Szia Bunny! Néhány hónapja a válledzése...

Kérdés
Szia Bunny! Néhány hónapja a válledzésekkor, elkezdett fájni a jobb vállam. Zsibbad mint az állat és nyilall is. Néha már annyira fáj hogy a falat kaparnám töle. És még edzés után is vagy 30 percig ha emelek valamit a jobb kezemel vagy csak tartom, iszonyatosan fáj. De a bal vállamnak semmi baja. Általában akkor szokott elkezdödni a fájdalom ha az oldalemeléshez eljutok. Te mit ajánlanál erre? Szerinted menjek orvoshoz vele?
kukesz001
Válasz
2011-07-15 12:21:37
bunny

Szia! Egy számomra fontos (de mások szám...

Kérdés
Szia! Egy számomra fontos (de mások számára talán kényes) kérdésem lenne. Erősen gondolkodom, hogy komolyabb szintre terelném az edzést, és belevágnék a versenyzésbe is. Egyetlen kérdésem, amire várnám az őszinte válaszod, hogy szerinted lehet-e eredményeket elérni doppingszerek nélkül? Bízom benne, hogy igen, ellenkező esetben nagyot csalódnék a példaképeimben. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez egy életmód (mármint a testépítés), de ha a kaja, edzés full precíz, kiegészítők is rendben vannak, meg a kitartás is megvan(?) akkor ez elég lesz-e, vagy sem. Előre is köszi a válaszodat
tpapru
Válasz
komoly szintű testépítés és semmilyen sport nincs dopping nélkül. ennek ellenére vannak doppingmentes versenyzők, akik testépítésben is komoly eredményeket érnek el. természetesen kompromissuzumokkal. és nagyon szeretnék naturál versenyt, de olyan szintű csalásdömping lenne a versenyzők részéről, hogy kriminálpszichológussal és hazugságvizsgálóval kéne mindenkit megviszgálni, és még az se lenne biztos. így pedig semmi értelme.
2011-07-15 12:20:18

Hello ! mivel hátedzéskor kap a hátsóv

Kérdés
Hello ! mivel hátedzéskor kap a hátsóváll is , ezért lehet a vállat másnap edzeni hátedzés után?
dodes96
Válasz
nem kap.
2011-07-15 11:58:50
bunny

Szia Bunny! Szeptemberben kezdődik a su...

Kérdés
Szia Bunny! Szeptemberben kezdődik a suli. Eddig dolgoztam és mindenféle jóval el tudtam látni magam, egy szavam se lehetett egy évig. Szeptembertől viszont, újra spórolhatok. Mit tanácsolsz? Ez egy rendészeti iskola, amiből adódik, hogy rengeteg futás és fizikai gyakorlat lesz terítéken nap mint nap. Van egy kevéske megtakarított pénzem, de az valószínűleg nem lesz elég a mostani életszínvonalamra. Szüleim is besegítenek majd valamennyivel. 95 kg vagyok, 5 éve edzek, remélem nem lesz nagy visszaesés. Csak kajára költsek, vagy nem ártana azért vitamin és valami fehérje is?
chemeest
Válasz
bazmeg, kaparni tudom magamat ilyenkor. emlékszem a nikknevedre, számtalan kérdésed volt, esélyes, hogy éve óta olvasod a rovatot. elvileg elolvastad az alapismereteket. és megkérdezed, költs-e vitaminra vagy fehérjére. most erre mi a náthás faszt válaszoljak?
2011-07-15 09:58:35
bunny

Csaó! 5 napja becsípődött a csípőm.... e...

Kérdés
Csaó! 5 napja becsípődött a csípőm.... elkezdtem kenegetni Flektor krémmel + szedek flektor port rá, nagyjából elmúlt a fájdalom, kivéve ha begörnyedek akkor nagyon feszül... A kérdésem annyi lenne, hogy véleményed szerint lehet ezzel edzeni? Persze ésszel, az olyan gyakorlatokat amelyek a derekat is dolgozzák hanyagolni. Ja és ilyenkor ha el is múlik, könyebben pecsípődhet újra, hogy már egyszer becsípődött? Köszi, jó munkát!!!!
fredy1031
Válasz
gyakorlatokból kb azokat érdemes végezned egy ideig mint akinek porckorongsérve van. [link] jó eséllyel könnyebben be fog csípődni a jövőben ha nem foglalkozol vele. ilyen esetekben megfelelő kimozgatással a probléma gyakran megoldható. [link]
2011-07-14 16:46:06
kares

Szia Bunny! Valószínű, hogy már felmerül...

Kérdés
Szia Bunny! Valószínű, hogy már felmerült az alábbi kérdés, de lusta voltam utána keresni. (Nem is haragszom, ha ezért lebaszol) Szóval, ugye van ez a tápanyagszükséglet kalkulátor, hogy miből mennyit kéne fogyasztanom, hogy a tömegnövélés müködjön. Nekem az jött ki, hogy 112 gr fehérje. Na már most én a brutal gainer turmixot iszom, amiben adagonként van 50gr fehérje. A doboza szerint. Kétszer iszok egy nap, az ugye már 100gr. Akkor ha még eszek mellé normálisan, mondjuk csirkét meg egyéb fehérjét, akkor túl sok lesz a fehérje bevitel? Vagy ne foglalkozzak vele, ha túllépem az ajánlott értéket? Köszi a választ
werebear24
Válasz
én az első mondatodig jutottam és eldöntöttem, lusta vagyok válaszolni.
2011-07-14 11:34:41
bunny

Hello Bunny!Olyan kérdésem lenne, 3 hóna...

Kérdés
Hello Bunny!Olyan kérdésem lenne, 3 hónapja eddzek rendszeresen és most jött elő olyan gond, hogy a bal mellem nagyobb mint a jobb szemmel láthatóan is!Az hogy lehet hogy jobban fejlődik mint a jobb mellem?Mivel lehet eddzeni a jobb mellem hogy utolérje fejlődésbe a bal-t?Előre is köszi!
Balint841227
Válasz
a jobbmellnövelővel. a teleshopban lehet kapni. [link]
2011-07-14 11:34:12
bunny

Szia Bunny! A napokban indulok Siófokra...

Kérdés
Szia Bunny! A napokban indulok Siófokra egy étterembe pincérkedni nyári munkaként. Ez azt jelenti hogy 9-este 11ig meló gyakorlatilag,ami eléggé megnehezíti az edzést. Nem szeretnék 1,5 hónapot kihagyni emiatt, légyszíves segíts ha tudsz,hogy hogy oldjam meg a problémát.kérdéseim a következők lennének: Előre is bocsi mert elég sok lesz. :D Mikor érdemes edzenem,este vagy reggel,vagy ez teljesen mindegy? én az estére gondoltam,a pihenés miatt,de lehet nem jó gondolaton vagyok:D érdemes-e belefognom egy diétába?(lenne mit lediétázni) ha a kb 12 óra folyamatos rohangálást "aerob edzésnek" vehetjük ... (ha igen, L-karnitint használjak,vagy perfect fatloss,vagy mit javasolnál? reggelente és edzés után whey pro-t gondoltam.) A kajálás nagyjából rendben van/ott is rendben lesz, csak a (sajnos) elég szar genetikám miatt aggódok,hogy 1,5 hónap kihagyással visszafejlődnék elég sokat. az edzéseimet milyen rendszer szerint rakjam össze? Edzéslehetőségem annyi lesz,hogy lesz 2 kézisúlyzóm és egy kétkezes rudam tárcsákkal,ami valljuk be kevés,de nem tudok egy edzőtermet magammal vinni Siófokra. Plusz a saját súllyal végezhető gyakorlatok. Emiatt pl mellre vagy hátra nem tudom hogy fogok tudni edzeni rendesen..:S Gondolom az egy nap edzés,egy nap pihenő rendben lesz,a felosztásra mit javasolsz? Köszönöm hogy végigolvastad,remélem sorra kerül a kérdésem még mielőtt megyek,vagy legalábbis nem olyan soká;) B.
benedek_0dbc
Válasz
én úgy gondolom, hogy a legkisebb bajod lesz az edzés, de ez így van jól, dolgozni KELL még akár kihagyás árán is, különben mibűl lesz pénz proteinre? hogy mikor érdemes edzeni, azt te fogod tudni, mert te tapasztalod meg, hogy mennyire vagy fáradt pl. meló után. én a reggeli edzésre tippelek. a 12 óra rohangálást nem veheted aerob edzésnek, mert nem lesz az. diétába csak azért lenne érdemes fogni, mert úgysem lesz időd rendesen enni. kérdés, hogy a melóval járó stressz mellett bírod-e. le kén porcióznod sok kis adagra a kaját, hogy gyorsan be tudd verni. a perfect fatloss tartalmaz l karnitint, ha nem is annyit, amennyi kéne. nyilvánvalóan jobb, mint az l karnitin magában, de ezt együtt kéne. namost az edzés kérdés gáz. ha te most nem tudsz terembe menni, súly alig lesz, nem tudsz intenzíven edzeni, akkor izomvesztés lesz. erre számítanod kell.
2011-07-13 08:03:13
bunny

Üdv BUNNY MESTER!!! A B.PETI jön majd a...

Kérdés
Üdv BUNNY MESTER!!! A B.PETI jön majd augusztus végén ide hozzánk melózni,ha nem lenne gond egy aláírást kérhetnék tőled vmilyen olcsó sciteces pólon,természetesen küldöm majd az árát a PETIVEL. Immár a 6.év telik el a testépítéssel,és az elmúlt 2hónapban jelentkezett egy olyan kis gond ,h lábedzésnél ,lábedzés közben kb.a 3.-4.munkasorozat után (guggolásról beszélek) elkezdek szédülni,remegni,és szinte minden lábedzésen hányok ,vagy öklendezek,tisztában vagyok vele,,h 1-1 keményebb láb edzés alkalmával az emberrel előfordul ilyesmi,na de hogy már a 2.hónapja minden héten. Esetleg ahogy beszéltünk arról hogyha edzést követően a hányingertől nem tudom meginni az edzés utánni turmixomat ,akkor aszt leucinnal,vagy izoleucinnal hidalhatnám át? de hány grammot? természetesen erre rá 30-40 percre rá jönne a masszív kis edzés utáni turmix. Létezik olyan szervezet ,amely pár év súlyzós edzés után az összes szénhidrátot képes izomba építeni,még akkor is h már az illető a testépítést abbahagyta kereken 1 éve. Boccs a hosszú levélért.Ha neked egyszerűbb hanggal válaszolni ,akkor aszt+köszönném.
gkick
Válasz
az edzés közbeni hányás előfordul, én valószínűnek tartom hogy összefüggésben van az időjárással. de én is jó ideje rühellem már az edzés utáni turmixot, úgyhogy a másik alternatívát használom: 5-10g glutamin és 5-10g leucin. nem izo, sima leucin, ezt külön készítményben lehet kapni. de ha bcaa van kéznél, az is megteszi, csak a külön leucin jobban hat. ezután fél órával jöhet a turmix, ilyenkor én több ch-t teszek bele és csak két óra múlva eszem.
az, hogy kinek építi a szénhidrátokat az izomba a szervezete, genetikai kérdés, de közvetlenül az ún. inzulin érzékenységgel függ össze. akinek gyárilag ez magas, annak sejtjei könnyen felveszik a szénhidrátokat, vagyis minden izomba megy, akinek nem, az faszán elhízik. de alapvetően az edzés stimuláció legtöbbünknek szükséges. audioban nem tudok sajnos válaszolni, mert beszart a diktafonom, nem tudom mi baja van azonkívül, hogy nem reagál a gombokra, de most nincs felesleges 25 rugóm. petinek majd szólok, hogy baszogasson a póló miatt, el ne felejtsem!
2011-07-13 07:29:54
bunny

Hello, ma vettem a scitecbe 100% whey pr...

Kérdés
Hello, ma vettem a scitecbe 100% whey proteint, és anyám kiakadt, mert, hogy ez milyen káros... Elvitte és azt mondta, hogy holnap megmutatja a házi orvosnak. Orvosok mennyire jártasak a táplálékkiegészítők terén? Vagy hogy a faszomba magyarázzam el neki, hogy ez nem káros? Amúgy 18 éves vagyok.
polyak14
Válasz
anyád hülye sajnos, és nagyon nem szívesen írok ilyet. nagy eséllyel az orvos is hülye lesz. figyeld a magazint, hamarosan írok egy cikket erről.
2011-07-13 07:22:28
bunny

Kedves Bunny! Miért van szükség szilárd...

Kérdés
Kedves Bunny! Miért van szükség szilárd táplálékra? Gondolok itt pl azokra,amiket a fehérje miatt eszünk. Az úgy miért nem lenne megfelelő,ha pl csak szénhidrátot,zsírt,meg gyümölcsöt-zöldséget vennék magamhoz, a fehérjét pedig kiváltanám a porral? Nőként (fogyás a cél) melyik fehérjeport ajánlanád? Mi a véleményed erről?Miért ilyen pofátlanul olcsó?Hiányzik belőle valami? (...) eredetileg szlovák az oldal, nem tudom, mennyire értelmes a fordítás...
moon
Válasz
azért van szükség szilárd táplálékra, mert az emésztőrendszered arra van kifejlesztve. egyébként egy egy gondolkodásbeli kérés is. gyanúsnak kellene lennie, hogy ha ilyen egyszerű megoldás létezne, akkor senki nem szarakodna hússal. a második kérdésedre azt tudom mondani, hogy 1. szabályzat, 2. én ugyan nem vagyok a shop.builder, de van bennem némi ún. tisztesség, vagyis nem szarok oda, ahonnan enni kapok, főleg a kedvedért nem. a közértbe is bemész megkérdezni az eladót a szomszéd boltban kapható valamiről?
2011-07-13 07:21:34
bunny

Helo! Amenyiben magas a vérnyomás, akkor

Kérdés
Helo! Amenyiben magas a vérnyomás, akkor az edzésen mire kell figyelni, vagy mehet ugy mint eddig? Válaszodat koszonom
totoadam
Válasz
arra, hogy magas vérnyomással ne eddzünk. rendbe kéne azt hozni először.
2011-07-13 07:16:57
bunny

Hi Bunny! Alkatfüggő, ki mennyi tejsavót...

Kérdés
Hi Bunny! Alkatfüggő, ki mennyi tejsavót tud megemészteni 1 nap? Ha én nehezen hízom, próbálkozhatom akár 3szor a turmix-szal egy nap (reggel zabpehellyel + edzés után + tiszta fehérje lefekvés előtt), csak figyeljem a székletem?
Swore
Válasz
3 trumix beleférhet, de a "nehezen hízom2 kérdésre nem ez a megoldás.
2011-07-13 07:15:28
bunny

A fekve nyomás számomra a legnehezebb gy...

Kérdés
A fekve nyomás számomra a legnehezebb gyakorlat és ebben fejlődök sajnos a leglassabban , amióta elkezdtem edzeni mindenben rohamosan tudtam növelni súlyokon , minden gyakorlatnál duplájára. Viszont a fekve nyomás eléggé nehézkes szinte megálltam 1 súlynál és ha próbálnék emelni 2.5 - 5 kg ot az már nem menne.Lehet erre úgymond valami úton módon rá erősíteni ? Több sorozattal , súlyok valami fajta változtatásával? Válaszodat előre is köszönöm ! !
zsolty21
Válasz
2011-07-13 07:14:29
bunny

Szia Bunny! A lenmagolajnak mi lehet ...

Kérdés
Szia Bunny! A lenmagolajnak mi lehet az alternatívája? Esetleg tökmagolaj? Láttam a RedRockReality-ben hogy a Zoli is azt iszogatja néha. Csak azért kérdem, mert nyárra hazaköltöztem vidékre, és itt mindenhol csak a szar 2 decis kiszerelés van, ha egyáltalán van, ami marhára nem éri meg árban. Köszi a választ!
divine
Válasz
a lenmagolaj zsírsavprofilja speciális, ezért kedves a zsírégetésnek és sokkal jobb , mint a többi olaj. én is kétdecis kiszerelésben veszem és jóval olcsóbb bármi másnál. de ha tökmagolajat használsz, katasztrófa azért nem lesz, bár nekem gőzöm sincs, hogy az jó-e. mert ennyiből akkor mehetünk a pálmaolajig, ami viszont biztosan szar.
2011-07-13 07:13:45
bunny

Hello Bunny mester:)! Próbálom rövidre ...

Kérdés
Hello Bunny mester:)! Próbálom rövidre fogni :) Az első kérdésem az lenne,hogy a nagy súlyoktól álltalában fáj mindem,és szeretnék kisebb súlyokkal edzeni mi az a minimális isméltési szám ami fölé nem érdemes menni?És ehhez a magasabb ismétlésszámhoz több sorozatot kéne csinálni,vagy ugyanúgy megfelel izomcsoportonként a 8-15 sorozat? A másik kérdésem meg,hogy megvettem a Testépítők Enciklopédiáját,és abba csupa olyan 4-6 napos programok voltak amiben 2x van edzve minden izomcsoport.És elvileg ez egy újabb elég naprakész könyv.Erről mi a véleményed? 167cm vagyok 90kilóhoz közelítek és 7 éve edzegetek már,és elég nyugis életem van,szóval tudok többet edzeni.Válaszod előre is köszönöm :)
KicsiSteve89
Válasz
már úgy értve, hogy maximális főlé nem megyünk, mielőtt megzavarodok. nincs ilyen. nyilván 300 ismétlésben nincs ráció nagyon. én normálisan 100 és 10 között edzek, sorozatból pedig ugyanannyi kell. semmiképpen sem több. meg fogsz lepődni, mennyivel több munkát végzel, ha nem hatos, hanem 30-as sorozataid lesznek pl. csak csinálj egy 100as széria fekvenyomást elsőnek, 30-ast másodiknak majd 20-15-10 és hsonlitsd ezt össze a 4x10-6-al, meg fogsz elpődni. főleg hogy a magas ismétlésnek is nehéznek kell lennie, lassú végrehjtással. a testépítők enciklopédiáját szarjuk már le, az a véleményem, hogy épelméjű ember nem kérdez olyat, amivel szembeállít a saját állításaimmal, ha nem akarja hogy a jóbüdös picsába elküldjem.
2011-07-13 07:11:33
bunny

Nincs izületi problémám még, csak a norm...

Kérdés
Nincs izületi problémám még, csak a normális sajgás fekvenyomás/haskerék után. Multivitamint szedek. Izületek megóvására elég ez: Scitec Ca-Mg+ Scitec Mega Glüközamin+ Scitec Mega MSM? Chondroitin nincs külön sajna, és így elég jó áron kijönnék.
xfrank04x
Válasz
megteszi!
2011-07-13 07:06:22
bunny

Hello ! Olvastam mindent mielőtt kérdezt...

Kérdés
Hello ! Olvastam mindent mielőtt kérdeztem és láttam kérdésemre 1 olyan választ,hogy 15 éves kortól lehet edzeni. Én 14 éves vagyok akkor még ne?Mert tiltani viszont nem tiltotta .
ando14
Válasz
ugye? képzeld el, ha nem olvastál volna el mindent!
2011-07-13 07:05:57
bunny

Hello! Azt szeretném megtudni hogy 14 é

Kérdés
Hello! Azt szeretném megtudni hogy 14 évesen szabad -e gyúrnom? 180 cm és 58 kg vagyok. Már elkezdtem de ha az egézszégem múlik rajta abba hagyom .
ando14
Válasz
nem szabad. de nem a korod miatt, hanem egy fejlettségi szintet el kel érni az edzéshez. agyilag.
2011-07-13 07:05:16
bunny

Hello Bunny ! Egy olyan kérdésem lenne h

Kérdés
Hello Bunny ! Egy olyan kérdésem lenne hogy a kockák a hasamon el vannak csúszva egy kicsit,hogy tudom egyenesbe hozni? Előre is köszi !
Loyd2.0
Válasz
azon az oldalon ahol feljebb vannak, ugrálj féllábon napi 1 órát.
2011-07-13 07:04:36
bunny

Kedves Bunny! Nemrég olvastam ezen az o...

Kérdés
Kedves Bunny! Nemrég olvastam ezen az oldalon, hogy éjszaka kerüljük a szénhidrátokat. Az lenne a kérdésem, hogy az éjszaka során kiürült glikogénraktárak miatt nem következik-e be izomvesztés?
tbeno
Válasz
éjszaka alszunk.
2011-07-13 07:03:53
bunny

Hello! itt a lábedzésem : folyamatos k...

Kérdés
Hello! itt a lábedzésem : folyamatos kitörés 4x50m , guggolás 5x10 , elölguggolás 4x10, merevlábú felhuzás 4x12 , előtte vádli . az a kérdésem hogy a két fajta guggolást lehet csinálni egy edzésen?
dodes96
Válasz
dodes nem adja fel sosem! amúgy miért ne lehetne?
2011-07-12 10:19:58
bunny

Hello Bunny! A sok ismetleses dologrol j...

Kérdés
Hello Bunny! A sok ismetleses dologrol jutott az eszembe az az olvasmany, ami az elsok kozott jutott a kezembe a testepitesrol, mar vagy 16 eve. Abban valami olyasmi volt, hogy a nagy sullyal vegzett, keves ismetleses trening a feher izomsejteket stimulalja, akik nem hasznalnak oxigent a mukodeshez, a kis sullyal, sok ismetlessel vegzett edzes meg a voros izomsejteket, akik oxigent hasznalnak. Es hogy a feher izomsejteknek nagy a terfogatuk, ezert lehet beloluk nagy izomzatot epiteni. Peldanak meg felhoztak a rovid vs. hosszutavfutokat. Ebbe a vilagkepbe nem igazan tudom beszuszakolni a kis sullyal vegzett nagy ismetlesszamu edzest izomtomegnoveles celjabol. Akkor mit tudok rosszul?
shadowbull
Válasz
szöveget értelmezni.
2011-07-12 07:30:42
bunny

HEllo! Az lenne a kérdésem, hogy a regg...

Kérdés
HEllo! Az lenne a kérdésem, hogy a reggeli ébredés utáni, de az első étkezés előtti sétálós aerob-ot fel lehet-e váltani laza, de persze monoton szobabiciklizéssel könnyű fokozaton?Mert személy szerint kényelmesebb lenne főleg, majd télen, sulis időszak alatt. Ha fel lehet, akkor van valami amire különösebben oda kell figyelnem?Illetve aerob után mehet a reggeli zabpehely? Köszönöm a válaszod!Üdv!Westbrook
westbrook
Válasz
teljesen mindegy, milyen formában végzed az aerob edzést. aerob után kezdődik a nap kajálás szempontjából is.
2011-07-11 19:36:17
bunny

Szia Bunny!Gyakori problémám hogy a regg...

Kérdés
Szia Bunny!Gyakori problémám hogy a reggeli zabpehely elküld vécére miután elfogyasztom!Nem megy a hasam tőle csak eltelik egy öt perc és go wc!80gr zabpehelyre öntök 40gr már vízzel bekevert fehérjét 20másodperc mikró és eszem!Szerinted nem tolerálom a zabot?
adam121
Válasz
egyértelmű, nem?

más: állandóan rezegtek a nyaralás miatt, olvassátok el! [link]
2011-07-11 19:35:31
bunny

Szia! Az új BBTv-ben Kökény Béla mondta,

Kérdés
Szia! Az új BBTv-ben Kökény Béla mondta, hogy a 21-ezés nem jó, ha minden bicepsz edzésnél csinálod, csak két - három hetente... Miért?
Davee89
Válasz
ilyenkor kéne gondolkodni, azért van az agy nevű készülék. de ha sejtésed sincs, és nem rémlik semmi az 2intezitásfokozó tevhnika" kifejezéstől sem, akkor bátran kezdheted alapjaitól tanulmányozni a sportot, mert közöd sincs hozzá. azt sem szoktam elmagyarázni, miért nem eszünk kenyeret, bár néha egy-egy hülye megkérdezi.
2011-07-11 10:14:06
bunny

különös... ha az ember nézegeti 1-2 term...

Kérdés
különös... ha az ember nézegeti 1-2 terméknek a vásárlók által alkotott véleményeit (pl bsn féle cellmass), rájön, hogy a ti oldalaitokat látogatja a legtöbb átlagon felüli képességekkel rendelkező strandficsúr: nekik hetek alatt színtiszta 2-3, esetenként 5-6 kg izmot hoznak a kreatinok, tömegnövelők, fehérjék, vagy akár még az NO fokozók is
vickeiy
Válasz
nem. a mi oldalunkat látogatják a legtöbben. ebben benne van mindenki, a strandficsúrok is. az emberek 99% segghülye, remélem ki bírod számolni, hogy a népszerűségünk mivel jár.
2011-07-11 10:07:43
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném meg kérdezn...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném meg kérdezni, hogy lefekvés előtt a fehérje turmixot, helyettesíthetném valami gyümölcsös túrós kajával? Reggel 5-kor: Power Protein+ Banán + garlic & parsley 8-kor melóhelyen kis zabpehely joghurttal, vagy tejjel. 12-kor ebéd+ daily one 14:30-kor edés elött egy Attack + müzli szelet 16:00-kor edzés után egy Anabolic why Lefekvés előtt 8-9 körül valami túrós "keverék" Segítségedet előre is köszönöm, üdv,
dani02
Válasz
én nem nevezném ezt helyettesítésnek. kell egy telejs étkezés és kész.

más: [link]
2011-07-10 17:08:33
bunny

Hello! én 24éves 2méter 120kilos pasi va...

Kérdés
Hello! én 24éves 2méter 120kilos pasi vagyok elég jo husban vagyok. Szeretném magam 100kilora leadni és zsirtol megszabadulni izommá növelni,szeretném tudni milyen táplálék kiegészitöt egyek hogy elérjem célom?,valoszínű hogy személyi edzövel csinálom de nem biztos.
sanyo00723
Válasz
talán beszéld meg a személyi edzővel először.
2011-07-10 16:51:52
bunny

Teoretikus kérdés: Hogy bírod h évek a

Kérdés
Teoretikus kérdés: Hogy bírod h évek alatt szart se változott ez a rovat és még most is a kérdezők 99%-a retardált?
craft-star
Válasz
nyomkodom a parasztokra a "törlés" gombot, megírok nekik faszságokat. látnád a totalcar kommentelőket. azok nagy részét irtani kéne.
2011-07-10 16:51:25
bunny

Üdv Bunny! Szeretnék a japán autók véde...

Kérdés
Üdv Bunny! Szeretnék a japán autók védelmében pár szót szólni.Az igaz,hogy az amerikai sport(os) autók erősek,masszívak és a nagy hengerűrtartalom miatt tekintélyt parancsolóak,de ez nem feltétlenül jelenti,hogy olyan megbízhatóak lennének.A japánok teljesen máshogy gondolkodnak, teljesen más szemszögből közelítik meg a nagy teljesítményt.A legtöbb sport kocsinál magas fordulatszámú,viszonylag alacsony hengerűrtartalmú pörgős motorokat használnak,de ettől még nincsenek "kihegyezve".Nyilván nem arról van szó,hogy fognak egy széria autót,és belepiszkálnak,hogy nagyobb teljesítményt adjon le,sőt épp ellenkezőleg.A ténylegesnél jóval magasabb igénybevételt is bírnak ezek a motorok,amiket később "lefojtanak",hogy hosszabb élettartamúak legyenek.Természetesen ez nem valami kivételes dolog,szinte minden autót így terveznek,miképp az iparban mindent.De a honda és a nissan is bizonyította,hogy ők valóban képesek a nagy teljesítmény mellé hosszú élettartamot párosítani.Ma már kiélezettebb a gyártók közötti "verseny",de nem véletlen,hogy egy 10 éves honda még mindig 20-30%-al drágább,mint egy ugyanolyan kategóriájú ugyanannyi idős nyugati autó.Az alkatrészre és a szervizre meg azt tudom mondani,mint honda tulajdonos,hogy igen valóban drágák,az olaj is és az alkatrész is.De ha valaki betartja az olaj,szűrő és egyéb kopóalkatrész cseréket,akkor szinte biztos,hogy nem lesz gondja vele(nem úgy mint pl. egy opelnél),ez a honda védjegye és ezt tudja minden honda tulajdonos.
fbazsa1
Válasz
ez mind igaz, csak te kissé kevered a dolgokat az átlag autókkal. amiről mi beszélünk az a 300+ lóerős kategória és az is lökettérfogat specifikusan. ne keverjük össze, hogy mennyit költ szervizre egy honda civic vti vagy egy honda s2000 tulaj és mennyit egy 400 lóerőra húzott impreza tulaja. én magam japánautó párti vagyok, de ebben az elmebeteg módra erős showcar kategóriában a japán nem buli az amerikaihoz képest pénzben.
2011-07-10 16:50:25
bunny

Kedves Bunny Az lenne a kérdésem egy ...

Kérdés
Kedves Bunny Az lenne a kérdésem egy ideig kondiztam de abba hagytam ujra el akarom kezdeni power proteinal 54kg azt szeretném meg kérdezni milyen étkezési rend kell ahozz hogy tugyak mire építeni
hitmen
Válasz
kedves hitmen. szerezd meg az ablak zsiráf című könyvet. olvasd el, utána nézd meg még egyszer, mi van a kérdésmező fölé írva. ha nem gyanús semmi, keresd meg a gugliban a funkcionális analfabetizmus kifejezést.
2011-07-09 19:30:10
bunny

Üdv Bunny! Az alábbi lenne a kérdésem. ...

Kérdés
Üdv Bunny! Az alábbi lenne a kérdésem. Kondizok már lassan 1 éve, eddig nem szedtem semmilyen kiegészítőt. Fejlődtem, de lassan, ha izomtömeget szeretnék növelni, jó az a terv, hogy a 100% Whey Protein Professional-t szedném, napi 2x 30 grammot, reggel és kondizás közben délután? Ettől látványosabb lesz az izomfejlődésem? 18 éves, 173 cm, 69 kg vagyok, és heti 4x kondizok, 4x futok, étrendtervem nincs, de sok húst eszek, főleg csirkemellet. Válaszod előre is köszönöm!
gyobali
Válasz
ha étrended nincs, feleslegesen erőlködsz. autót se vezetünk ész nélkül, hogy nem tudjuk a kreszt.
2011-07-09 14:12:59
bunny

Igazából a régebbi shelbykért vagyok oda...

Kérdés
Igazából a régebbi shelbykért vagyok oda, meg 850 LE hamar a fára csavarna. Viszont ha szóba jöhet egy magyar papíros, balkormányosra átépített(!!!) skyline r32 akkor lehet, hogy érdemes lenne beszélnünk.
tpapru
Válasz
a japán autók nagyon jók. de ami ennyire ki van hegyezve, az már kurva költséges. az alkatrész egy vagyon, szerviz gyakran kell és drága (mondjuk 3000kmenkétn olajcsere méregdrága olajjal)- és igen, elromlik, ez nem nissan sunny. az amerikai autó ilyen szempontból sokkal jobb.
2011-07-09 13:58:27
bunny

Helo Mit tanácsolnál annak aki porckor...

Kérdés
Helo Mit tanácsolnál annak aki porckorongsérvvel edz? Mit hagyjon el illetve szerinted mivel tudná megerosíteni még jobban a deréktályi izmokat? Esetleg mire figyeljen jobban ? Válaszodat koszi
totoadam
Válasz
2011-07-09 13:56:27
bunny

Hello! már két hete nem tudok aludni ped...

Kérdés
Hello! már két hete nem tudok aludni pedig nagyon fáradt vagyok! Elkezdtem járni box edzésekre de az sem segített, este hazaérek hullafáradtan beesek az ágyba de az elalvás mégse megy.. próbáltam elaludni nyitott ablaknál, csukottnál, tv mellett, anélkül, de semmi.. éjjel 1-2 óra körül elalszok de csak forgolódva és 6-7kor már fent vagyok. Szedek vitamint is, remélem tudsz adni valami tanácsot!köszi!
delpisch
Válasz
próbáld ki a tryptohant nagy dózisban!
2011-07-09 13:55:59
bunny

Üvd, Nemrég kezdtem el konditeremben já...

Kérdés
Üvd, Nemrég kezdtem el konditeremben járni,korábban vizilabdáztam,és van rajtam egy kis felesleg de nem vészes,én azt szeretném kérdezni hogyha én szeretném növelni a tömegemet úgy hogy zsirból fogyjak és izombol gyarapodjak az hogyan lehetséges?milyen edzéstervvel illetve milyen táplálkozás szükséges ehhez(és ha lehet táplálék-kiegészitők nélkül) válaszát előre is nagyon szépen köszönöm,minden jót!
domi22
Válasz
a vizilabdázók nem tudnak olvasni, vagy csak te nem tudsz?

2011-07-09 13:55:24
bunny

hello ! sokat olvasom a rovatot és le a ...

Kérdés
hello ! sokat olvasom a rovatot és le a kalappal ahogy vezeted ! csak igy tovább ! nekem az lenne a kérdésem , hogy sokat dolgozom és reggel edzek legtöbbet munka elött, edzés elött enni már nagyon ritákn tudok rendesen, ezér tprobálom tápkiegészitökkel kezdeni a napot. a kérdés az lenne h egy reggeli edzés után, fehérje, szénhidrát potlás megvan, és probálok nap közben rendesen enni és a kiegészitöket (vitamin, kreatint, glutamin, fehérje) is viszem magammal estig dolgozm utána már csak hullán az ágyba dölök , reggelre ki pihenem magam, heti 5X edzek és meloba biciklivle járok ( kb 8 km), szerinted mehet igy a tömegelés , mert lassan de alakul, csak kiváncsi voltam a véleményedre , válaszodat elöre is köszönöm
bosi
Válasz
én nem látok ebben semmi kivetni valót.
2011-07-09 13:53:52
bunny

Hello bunny! A kérdésem az lenne, h a ma

Kérdés
Hello bunny! A kérdésem az lenne, h a magas ismétlésszámot csak karnál és mellnél vagy hátnál ( esetleg lábnál) is lehet alkalmazni?
csaba231093
Válasz
mindennél lehet.
2011-07-09 13:53:13
bunny

Szia! Olvastam, amit andrás094 kérdésére...

Kérdés
Szia! Olvastam, amit andrás094 kérdésére válaszoltál, és engem az érdekelne, hogy hányas évjáratú a shelby, és mennyi az irányára? :-) előre is köszi:-)
tpapru
Válasz
2008-as és megbeszélés tárgya, de mivel egyedi darab, képzelheted! ha érdekel, írj mélt. egyébként ez az: [link]
2011-07-08 18:13:26
bunny

Üdv Bunny! Ezt az alapismeretek közt ol...

Kérdés
Üdv Bunny! Ezt az alapismeretek közt olvasni: "Amennyiben nem rendelkezünk megfelelő izomtömeggel, teljesen kezdők vagyunk, ajánlatosabb előbb tömeget növelni. Minél nagyobb az izomtömeg annál könnyebb a zsírtól megszabadulni. Kezdőknek nem megfelelő az "előbb szálkásítunk, utána tömegelünk" metódus!" Kezdő is vagyok, 0 izomzattal és jó sok testzsírral. A kérdésem pedig az volna, hogy a izomtömeg "felszedése" közben, azaz a súlyzós edzések után van-e értelme aerob edzést is végezni? Vagy várjak vele a majdani szálkásítási időszakig? Tehát tömegelés közbe szokás végezni aerob edzést?
kekfog2
Válasz
na ennek a második részében lesz erről szó. [link]
2011-07-08 17:49:04
bunny

Helló! A kérdésem Mauro di Pasqale anabo...

Kérdés
Helló! A kérdésem Mauro di Pasqale anabolikus étrendjére vonatkozik, ami testépítők számára izomépítő és egyben diétás étrendet jelent. A meghökkentő dolog az benne, hogy nagyon zsíros étrendről van szó, ami ráadásul verseny elötti diétának felel meg. Az étrend úgy nézne ki, hogy hétfőtöl péntekig magas zsírtartalmú ételeket kell fogyasztani 65-70% zsírtartalommal, a szénhidrátokat 5% alá kell nyomni a maradékot pedig fehérjék tegyék ki. Ezeket a százalék arányokat természetesen a napi kalória mennyiséghez kell viszonyítani. Szombaton és vasárnap pedig vissza az egész, kevés zsírt több szénhidrátot és fehérjét kell fogyasztani.Az étrend hátterében lévő logika abban rejlik, hogy míg a zsírok mennyiségének fokozása és a szénhidrátok megszorítása fennáll, a szervezetben a megszokott hormonszintek, név szerint a növekedési hormoné, az inzuliné és a glukagoné módosítható és arányuk megváltoztathatók. Az inzulin szint csökkentésével (a szénhidrát bevitel megszorításával ezt idézzük elő) emelkedik a növekedési hormon és a glukagon szintje, ez eredményezi a nagyobb fokú izomnövekedést és a szervezetben tárolt zsír fokozott sebességgel használódik fel "üzemanyagként". Ezt követően amikor két napra visszatérünk a magas szénhidrát tartalmú étrendhez az arányokat ismét megváltoztatjuk, ezzel az inzulin szintjét drámai módon megemeljük. Ez a szervezet számára ismét anabolikus hatást fejt ki.Tehát a nagy mennyiségű zsírt fogyasztó napokon, amikor a szénhidrát nem lehet napi 50 grammnál több elérjük, hogy a növekedési hormon szintünk magasabb legyen. Ennek a hormonnak a tulajdonságai közé tartozik a nagyobb izomnövekedés és zsírveszteség. Ha edzésünk alatt ezt a nagy mennyiségű zsírt felhasználjuk és többek között a kalória mennyiségünket is, de előidéztük még plusszba ennek a hormonnak a még fokozottabb zsírleadását, ami már testzsírunkból menne el. Ez így igaz lehet?- és egy olyan embernek akinek a terhelési vércukor szintje magasabb egy picit a kelleténél az alkalmazhatná ezt az étrendet, mert az öt nap alatt a vércukor szint csökkenne de utánna lévő két nap alatt növekedne. Ez az ingadozás káros lehet vagy nem? Az étrend egyébként hatásos zsír leadás céljából!
DMBB99
Válasz
ez egy ciklikus ketogén diéta, ami nagyon jól működik. de pasquale nagyon kedves 50g szénhdiráttal, én csináltam már ilyet, 0 grammal, és tök jó. persze kellemetlen melékhatásai lehetnek a ketózisnak. de ha belegondolsz, ez az étrend szénhdirát visszatötés nélkül a természetes étrend, amit az ősember követni tudott.
2011-07-08 11:47:00
bunny

a proteinnek kb. mennyi idő kell mig fel

Kérdés
a proteinnek kb. mennyi idő kell mig feloldodik vizben ?nincs rá irva a dobozra
dodes96
Válasz
kb. annyi, amennyi neked kellett volna, ha anyád inkább kiönt a kotonból.
2011-07-08 11:44:19
bunny

Azt akarom kérdezni, hogy az attack nem ...

Kérdés
Azt akarom kérdezni, hogy az attack nem befolyásolja ha gyógyszereket? Pl ha beteg vagyok és a dr. ír fel antibiotikumot akkor szedhetemn a kettőt együtt?
monsterenergycitromailhu
Válasz
elvileg nem, de ha anyira beteg vagy hogy antibiotikum kell, nem értem, mi szükség éppen akkor attackre.
2011-07-08 10:08:06
bunny

Szia! A segítségedet szeretném kérni, eg...

Kérdés
Szia! A segítségedet szeretném kérni, egy lány barátomnak összeállítottam edzéstervet, meg étrendet. Természetesen fogyni akar. Napi ötszöri kaja, az utolsó este 6kor, ezzel nincs is baj pihenőnapokon, de edzeni járni 8tól tudunk. A kérdésem az lenne, hogy este félt tízkor mit egyen edzés után, vagy csak egy fehérjeturmix, azt kész? Köszi.
pzkfw
Válasz
az étrend felkeléstől lefekvésig tart. "az utolsó este 6kor, ezzel nincs baj." - dehogy nincs! az alapismeretek elolvasásában mi olyan nehéz?
2011-07-08 10:07:15
bunny

Hello.BCAA-t szeretnek rendelni es talat...

Kérdés
Hello.BCAA-t szeretnek rendelni es talatam 2 fajtat ami nekem megtetszett. BCAA 6400 - SCITEC Nutrition es a Nitro - BCAA X - SCITEC Nutrition. Ahogy utana olvastam mind a kettoben ugyan azok a hatoanyagok vannak : L-Leucin,L-izoleucin,L-valin.Meg is a NITRO-ra jobb tulajdonsagokat irtak. Megkoszonem ha elmondanad a te velemenyedet a ket amisavrol......koszonom
creatin999
Válasz
ilyenekkel szopatnak téged és minket is a kedves gyártók. a kettő között z igazi különbség hogy az egyik kapszulás, a másik tablettás kiszerelés, így eszerint dönts, hogy melyik a szimpatikus.
2011-07-08 10:05:23
bunny

hello! mi a véleményed a napi kétedzésr

Kérdés
hello! mi a véleményed a napi kétedzésről ?jó v rossz?
dodes96
Válasz
dodesz, mennyé faszbúkra farmozni, vagy kezdj magaddal valami értelmeset.
2011-07-08 09:48:22
bunny

Szevasz Bunny! Két kérdésem van: 1...

Kérdés
Szevasz Bunny! Két kérdésem van: 1 - Olvastam itt , hogy súlyzós edzés előtt aerobot végezni tilos. Namost ha én a terembe biciklivel mennék / fél óra nyugodt tempóban, 10 km/ az már nem fasza, vagy még belefér? 2 - Aerob edzés gyanánt bicikliznék, /rendes biciklin, nem szobabiciklin, 20km-t kb. 55 perc alatt/ és ha nyugodt tempóban megyek, nem lihegek, normálisan veszem a levegőt, akkor még aerob tartományban lehetek - e? Köszi szépen!
andrás094
Válasz
1. van más lehetőséged? tudok egy ford mustand shelby cobra gt 500-at, eladó, pont jó edzésre járni, 850 lóerő. de szerintem nem kell. 2. [link]
2011-07-07 21:49:06
bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy s...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy szálkásításnál heti 4 súlyzós edzés mellett hányszor végezhetek kardió jellegű edzést? (Intenzív séta/bringázás a termen kívül.) Nem szeretném ha túledzettséghez vezetne a lelkesedésem, így gondoltam jobb ha kikérem a véleményed. Köszi előre is!
mate_8b17
Válasz
2011-07-07 21:47:37
bunny

Szia Bunny! Szeretnék tanácsot kérni. H...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tanácsot kérni. Hasizomra átlagos hasprést és felülést szoktam. Simán lefekszem a plédre és csinálom. A problémám az, hogy a gyakorlatok közben a nyakam elkezd fájni, görcsölni. Mintha nem is hasizomra edzenék hanem nyakra... Mit csinálok rosszul? Tudsz valami megoldást? :)
hojofor
Válasz
engedd el a nyakadat!
2011-07-07 20:39:27
bunny

hello! úgy néz ki, van egy kisebb rotáto...

Kérdés
hello! úgy néz ki, van egy kisebb rotátorköpeny-bajom, persze amint egyértelműen elkezdett fájni, rögtön elkezdtem jegelni + cataflamot tolni, és persze elhagyom a vállmozgatással járó gyakorlatokat. viszont az se egy jó érzés, amikor pl. guggoláshoz vállamra veszem vagy onnan le a megterhelt rudat. szerinted ilyen szinten se terhelhetek rá a vállamra vagy csak én parázom túl?
superma78
Válasz
a vállmozgással járó gyakorlatokat hagy el, de a válladat mozgasd, mert be fog fagyni mint az enyém!
2011-07-07 20:34:50
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy 16 éves korban lehet fehérjekészitményeket fogyasztani? Nem lesznek melékhatások?Előre is köszi.
ricsboy1
Válasz
idiótáknak nem kell fehérjekészítményeket fogyasztani, sohasem. még levegőt se kéne szívni
2011-07-07 20:34:07
bunny

nemhiszem hogy szövegértési gondjaim len...

Kérdés
nemhiszem hogy szövegértési gondjaim lennének csak azok az informaciok amiket leirtál pont azok amiket eddig is tudtam és ezek miatt érdekelt, hogy melyiket javaslod (te hogy csinálnád). más: [link] nemtudom mennyire vagy jó angolbol, de erről is érdekelne a véleményed. elég sokat ülök a gép előtt, szerinted milyen sürűn és milyen gyakorlatokkal szakitsam meg a sok ülést? megint más: [link] nem követtem tulzottan nyomon itt a vitát, de szerintem akinek tönkreteszi az életét a fű az egy gyenge ember akit ha nem lenne fű tönkretenne az alkohol vagy bármi más, felesleges ezért a "drogokat" okolni.
nuke
Válasz
azt érted esetleg hogy kopj le a faszba? mert azon nem csodálkozom, hogy nem érted, mi baj a fűvel. épp arra vágytam, hogy hazaesek végre, és valami értetlen fasznak magyarázhassam el, amit leírtam. szabályzat, mellesleg.
2011-07-07 20:33:25
bunny

Helo Buny! Nemrég voltam rutin vizsgálat...

Kérdés
Helo Buny! Nemrég voltam rutin vizsgálaton és vernyomásméréskor magas vernyomás volt. 18 vagyok. 170 volt 120 helyett. Ideges voltam, izgalom minden. Szerinted lehet ettol kizárolag? megmérték ujra akkoris ennyivolt, ma is megmérték akkoris. A pulzusom is magasabb volt. Ithon nyugodt korulmény korul nem mértuk, de megfogjuk. Kissé nemjo érzés, hogy mozgok heti háromszor, nem iszok,cigi semmi ilyen, figyelek azért h mit fogyasztok es megis ennyi lenne. Jumbot használok elotte vm 35 ment. De most csak edzés után megy. Irj kérlek valamit, hogy mi lehet, idegeseeg, vagy izgalomtol felmehet ennyire vagy mitol lehet. Vitamint javasolszo gondolom, amire gondoltam foghagyma meg omega. 197 cm es 95 kg vagyok. Hálásan koszonom a válaszodat. Adam
totoadam
Válasz
170-es vérnyomás nem lehet csupán idegesség miatt. hacsak nem baromira parázol az orvostól. lehet túl sok a ch, lehet aerob edzést kéne végezned, lehet túl kevés a zsír. mérje először magad vérnyomást, nyugalomban. nekem régen volt hasonló problémám, 20 éves korom körül, és már boncolni akartak, mire kiderült: minden nap 5kor edzettem és automatikusan megindult a vérnyomásom felfelé abban az időszakban. beszarás, mi?
2011-07-07 10:51:26
bunny

Hello Bunny! Te milyen étrend kiegészít...

Kérdés
Hello Bunny! Te milyen étrend kiegészítőkkel kezdenéd el a testépítést, izomtömeg növelést, ha 25éves férfi lennél, 178cm/68kg, kifejezetten vékony testalkatod lenne, kis pocakkal. A hízásra nem lennél hajlamos, és naponta hat étkezést terveznél, heti három edzéssel. (még soha nem edzettél) Kíváncsi lennék, hogy körülbelül mennyi fehérjét és szénhidrátot kellene bevinned a szervezetedbe naponta? Illetve, mire figyelnél oda legjobban, vagyis mit tartanál a legfontosabbnak? (elolvastam mindent, de nem tudom mi alapján döntsek jól) Előre is köszönöm...
Odaker
Válasz
pontosan annyi fehérjét és ch-t vinnék be, mint amennyit olvastál. nem nagyon van különbség kezdők és haladók kiegészítésében sem. az alap egy nagy dózisú multivitamin csomag. emellé kell egy edzés utáni tormix. kezdőknek legegyszerűbb a volumass 35 vagy a jumbo professional, de a skála terjedhet a peak createstonig.
2011-07-07 10:48:07
bunny

Akkor nem mondod meg melyiket javaslod ?

Kérdés
Akkor nem mondod meg melyiket javaslod ? :/
nuke
Válasz
kérj meg valakit, segítsen elolvasni mégegyszer!
2011-07-07 10:46:06
bunny

Üdv! Úgy vettem észre, hogy az utóbbi év...

Kérdés
Üdv! Úgy vettem észre, hogy az utóbbi évtizedben egyre több teret kap a magasabb ismétlésszámú edzés. Na de miért csak most? Addig miért súlykolták folyton, h az öt- hat ism. az igazi? Amúgy kipróbáltam én is a harminc- negyven ismétlést egyes testrészeknél (néha még ötven- hatvanat is) és többnyire működött. De erre régen nem lehetett rájönni?
tuschinger
Válasz
nálam ez nem évtized függvénye, hanem tapasztalaté. nem tudom, erre régebben miért nem jöttem rá. valószínűleg azért, mert kényelmesebb hatot nyomni, mint ötvenet. az is tény, hogy megfelelő genetikával a hat a helyes út. csak olyanom nekem sincs.
2011-07-07 10:43:18
bunny

szia. Véleményedre lennék kíváncsi. 3 év...

Kérdés
szia. Véleményedre lennék kíváncsi. 3 éve csinálom edzést 70 kilóról felmentem 95 re, 175 centi vagyok. Mostanában viszont nincs motivációm. Merev lettem ez műizomzat nem sok mindenre jó látványon kívül. Kajálást megszerettem jobban érzem magam normális étrendtől azzal nincs baj. Arra gondoltam felhagyok ezzel egész edzéssel és eljárok krav magára tanuljak meg harcolni ne csak primadonnáskodni később veszek ha lesz lém otthoni edzésre is alkalmas trx-et vagy ketlebelt. Mi véleményed erről?
petikeeee1988
Válasz
na ez faszság. edzz heti 3-at, a többi napion meg csinálj egyéb sportot, ez lesz a tökéletes.
2011-07-07 10:41:43
bunny

Szia Bunny! az lenne a problémám hogy ol

Kérdés
Szia Bunny! az lenne a problémám hogy oldalemelés közben kibaszottul fáj a csuklóm a hüvelykujjam fele. Mit lehet ezzel tenni ?:S
noszkillz
Válasz
semmit, ne csinálj oldalemelést, amig el nem múlik!
2011-07-06 23:06:41
bunny

Sziasztok! Azért az hihetetlen, hogy eg...

Kérdés
Sziasztok! Azért az hihetetlen, hogy egyes emberek milyen buták! Nem szeretnék ezzel senkit megsérteni, de másszóval ezt kifejezni nem tudom, mint hogy hülye! Mennyit fogyhatok/hízhatok egy csomag vagy doboz táplálékkiegészítőtől? Bunny te ehhez értesz. Neked kell tudni. Az ilyen kérdezőknél már keresem a dorongot és nyújtom Bunnynak! Kedves Zsuzsanna_ca8c mennyit hízhatok 5 fazék túróscsuszától, ha 2 nap alatt megeszem mindet? A Béla 2 kilót? A Józsi meg 3,9-et? Te lehet hogy 5-öt? Én meg semennyit? Na ugye, hogy bármelyik lehetséges? Vagy talán rá van írva a fazék oldalára? :-) Hát bunny, ha ezt nem rakod ki, nem baj! Annyira nem fontos. Úgysem változatat semmin. Ja, és ha ezt valaki sértésnek veszi, az vegye be! :-DDD Legyetek jók, egyetek, igyatok, edzetek, a szexet se vessétek meg és csináljatok még sok, más érdekes dolgot is!
dénes7260
Válasz
nem az a probléma hogy sötét, hanem az hogy szarik bele és azt hiszi, én vagyok a jótündér, aki megoldja a problémáját. hát a lófaszt!
2011-07-06 23:06:14
bunny

Hello. Az érdeklene, hogy az aerob edzés...

Kérdés
Hello. Az érdeklene, hogy az aerob edzés tényleg sokkal hatékonyabb-e reggeli előtt (inzulin szint miatt) illetve, hogy ébredés után mennyi időn belül kell reggelizni ahhoz hogy az ne menjen az anyagcsere rovására. Előre is köszi.
nuke
Válasz
ébredés után rögtön kell enni. kivéve ha előtte aerob edzés van. az aerob edzés mindig hatékonyabb ha, előtte nem volt szénhidrátos étkezés. de ennek túl nagy jelentősége nincs.
2011-07-06 20:14:25
bunny

Engem te ne sértegess!!! Láttom másoknak

Kérdés
Engem te ne sértegess!!! Láttom másoknak is szépen be szólogatsz csak azért mert tettek fel egy kérdést!!!Gratula!
zsuzsanna_ca8c
Válasz
nem. azért mert parasztok voltak és úgy gondolták szarhatnak a szabályzatba. szerintem olvasd vissza a kérdésedet, gondolkozz el és gratulálj inkább magadnak.
2011-07-06 20:12:50
bunny

Neharagudj! Én csak egy kérdést tettem f...

Kérdés
Neharagudj! Én csak egy kérdést tettem fel!!! Kitől kérdezem ha nem töled! Nem ugy gondoltam,hogy pontossan csak átlagba! Te értesz ehez ,nem én . Azt szeretném ha adnál választ!!! Kösz, az előzöért.
zsuzsanna_ca8c
Válasz
2011-07-06 19:37:09
bunny

hello Bunny! olvasgattam a magazin.build...

Kérdés
hello Bunny! olvasgattam a magazin.builderen egy jó kis cikket. Ez a sor eléggé meglepett: "Kevin Levrone mindig is hírhedt volt arról, hogy offszezonban a legkevésébe sem foglalkozott a testépítéssel" Ha van egy kis időd, légyszi irjál pár sort, hogy ez miben nyilvánult ki? Szart a tiszta táplálkozásra meg csak arra edzett amire kedve volt?
prolego
Válasz
mindenre szart. sem nem edzett, se nem evett rendesen. meglepődnél, hányan vannak még így!
2011-07-06 19:35:58
bunny

Hello! Azt szeretném megkérdezni mennyit...

Kérdés
Hello! Azt szeretném megkérdezni mennyit lehet fogyni a pentacarn-tól egy hónap alatt persze rendszeres edzés mellett és diéta mellett? Előre is köszönöm a válaszát.
zsuzsanna_ca8c
Válasz
ismét egy értelmes kérdés, köszönöm, köszönöm, már alig vártam. 42,56 kg-ot. de lehet tévedek, remeg a kezemben a logarléc.
2011-07-06 19:31:16
bunny

Szia Bunny, egyik nagy kedvencemről,

Kérdés
Szia Bunny, egyik nagy kedvencemről, GUSTAVO BADELL-ről van valami híred? Nagyon hírtelen eltűnt. Köszi!
semtexadam
Válasz
megkérdeztem hírszrekesztőket, a hurkát, aki a következőt mondta: badellről nem tudni semmit visszavonult személyi edz porto ricón és a családjával meg a gyerekeivel foglalkozik szterintem többet már ne mfog versenyezni
2011-07-06 15:35:43
bunny

Bunny, vitasd tovább ezeket a témákat, j...

Kérdés
Bunny, vitasd tovább ezeket a témákat, jól haladunk. Már legalizálták a füvet, és a cigi adóját is eltörölték. :D Kíváncsi vagyok, hogy még milyen ötleteik vannak a barmoknak
xfrank04x
Válasz
nem, nem legalizálták a füvet és a cigin is van adó, csak nem annyi amennyi kéne. de nehogy megijedjen valaki. a témába vág: [link]
2011-07-06 12:05:19
bunny

Hello Bunny! 10 hónapja edzek kb. Sokat ...

Kérdés
Hello Bunny! 10 hónapja edzek kb. Sokat izmosodtam, de a hasamon van egy kis felesleg(már az edzés előtt is megvolt) amit most elszeretnék tüntetni. Súlyzós edzés előtt jó lenne ha aeroboznák egy 30-40 percet reggel éhgyomorra és utána a súlyzós edzés izomcsoportokra bontva. Edzés után innák 30g 100% Whey Protein Professional-t és kevesebb szénhidrát lenne az étkezéseimben, vagy zsírégetőt is ehetnék az edzés előtt, hogy segítsen egy kicsit? A fehérjét azért innám, hogy több legyen a diéta alatt a fehérje a kevesebb izomveszteség érdekében. Ha te máshogy csinálnád akkor szívesen meghallgatom:) Válaszodat előre is köszönöm.
asdddsa252
Válasz
ha esetleg a kibaszott alapismereteket elolvasnád, nem kéne hülyeségeket kérdezni. lassan már csinálnom kéne egy statisztikát, hány birkának nem sikerül fefogni, hogy nem viccből van odairva hogy kötelező.
2011-07-06 10:21:46
bunny

En ismertem nehany sracot, akikrol tudta...

Kérdés
En ismertem nehany sracot, akikrol tudtam, hogy szoktak neha fuvet szivni. Mindannyian jartak rendesen dolgozni, nem is egyszeru munkakorokbe, teljesen megbizhato, normalis emberek voltak. Hogy fuggok voltak-e? Nem tudom, lehet. De hogy elso korben csak sajat maguknak okoztak kizarolag kart, az tuti. Es munka elott sohasem szivtak. Nem mondtam hogy veszelytelen a fuvezes, egyertelmuen csunyan ra lehet kattanni, ahogy mondjuk az alkoholra is... De barkit bortonbe zarni, mert elszivott egy fuves cigit...Haat, meredek. A bunozoket a profit erdekli. Nyilvan nem fognak megjavulni es hirtelen hetkoznapi tisztesseges foglalkozas utan nezni, de egy nyilvanvalo eszkoz ki lesz veve a kezukbol. A cigarettaval kapcsolatban milyen bunozes van? Csempeszet, esetleg, es azt is az adok miatti arkulonbseg hajtja. Ha annyi ado lenne egy doboz cigin, mint Ukrajnaban, a kutya sem csempeszne. Azert Lucas megcsinalta a kovetkzeo 3 reszt, ami nem is volt rossz. A felujitas a 90es evek vegen meg az uj reszek technologiai foprobaja volt. Hogy ki akar belole szedni egy csomo penzt? Hat istenem, mindannyian a profitbol elunk :) Ha extraprofit van, annal jobb :) Azert a teveben is vannak kifejezetten jo sorozatok. Gondolom szereted a sci-fit, na abbol van egy rakas kifejezetten jo, elso korben pl. a Stargate franchise-t emlitenem. Mas: ezt lattad mar? Asszony talalta es tolem kerdezte, hogy ilyen van? Ket ev alatt lehet ilyen fizikumot epiteni 50 evesen? Kapasbol azt mondtam, hogy nem, csak utana lattam, hogy a Kathi Bela az edzo, es a nenit is Kathinenak hivjak. [link] Lehet hogy a profizmus talalkozott a genetikai ostehetseggel, de a 2 evet akkor is nehezen hiszem…
shadowbull
Válasz
én meg ismerek pár srácot akinek fasza van, mégse pornósztár. mindenki ismer valakit, aki kivétel, rendes cigány is biztosan van, de ez ettől még nem változtat a tényeken és a függők számán. kurvára örülök, hogy te ismersz nem függő füveseket, csakhogy én meg függőket ismerek. meg olyanokat akiknek az egész élete el van baszva miatta. meg olyanokat akik előtte se voltak észlények, de amióta füveznek egy racionális döntést nem tudnak meghozni és csak faszságokat csinálnak. meg olyanokat, akivel ha megbeszéltem valamit, baszott rá, a telefont kikapcsolta vagy nem vette fel - és onnan tudhattam is rögtön, hogy épp be van szívva és szarik mindenbe, mert a fű mindig fontosabb. (ez füves jellegzetesség.) és ha két választás van (mondjuk legalizálni vagy sem) és a kettő közül az egyikben potenciális kockázat van, akkor csak a hülye választja azt. meg a drogos lobbista fasz.

mint mondta, demagóg faszságot beszélsz. a bűnözők kezéből semmilyen profitot nem veszel ki legalizálással, maximum legálisan csinálják tovább ugyanezt, okos ötlet bazmeg, gratulálok! a cigin pontosan az adók miatt van bűnözés. szerinted a legális, adózott fűn nem lenne adó? épp ez a drogoslobbisták egyik leghazugabb érve, hogy bevétel lenne a költségvetésnek - hát kurvára ugyanúgy kéz alól vennék olcsóbban a fekete árut, minthogy besétáljanak a fűboltba áfával és jövedéki adóval növelt árat fizetni. a dílerekre mutogató jellembajnokok biztos a kurva nagy adómoráljukat bizonyítanák! a rendőrség meg nem drogdílereket, hanem adócsalókat hajkurászna, nagy különbség, miközben pár büdösgyökér a kokaint akarná legalizálni, mert tudományosan bizonyították drogosok, hogy nem árt, sőt jót tesz.

namost lucasra visszatérve baszki: hány év telt el a III.rész óta? úgy 6, és semmi értlemes nem történt, csak szemetet gyártottak, leszámítva hogy azóta is volt dvd kiadás meg belengették a 3d lófaszt. a technológiia újítás egy kamu, amit megettél. azt kurvára ki lehetett volna próbálni új filmeken is, csak annak x költsége és y profitja van, miközben a kockázat magas. engem nem az zavar, hogy valaki pénzt keres: keressen mindenki minél többet. de lucas bácsinak már felelőssége van azzal, hogy teremtett egy univerzumot amin generációk nőttek fel. méghozzá az a felelőssége hogy jót csináljon, ne szart. ha akkor tudta tehetségből, nem pénzért csinálni, akkor próbáljon meg most nem mindent a pénznek alárendelni és ne ugyanazt a szart akarja átcsomagolni ötvenszer. tartozik azzal azoknak, akikből pénzt csinált, hogy valami újat tesz le az asztalra, és nem kibaszott rajfilmeket. de hát ennyi, nem éri meg: 2-300% haszonért nem érdemes filmet csinálni és benne van a bukta is.

a tévét mint műfajt utálom. kevés kivétellel a tévésorozatok mind időhúzó szarságok, látszik, hogy adott pénzből minél több műsoridőt akarbnak kihúzni semmitmondó fecsegéssel. egyedül a BSG-t néztem meg, meg pár sitcomot.

két év alatt nagyon sokat el lehet érni, különösen precíz kajálással. (főleg ha koxolsz, de azt ettől még nem ajánlom, mert akkor csak akkor nézel ki jól, ha épp van benned cucc.) de a tévének SEMMIT nem hiszünk el, ez alapszabály. még akkor sem, ha a tévében maga kathi béla mondja.
2011-07-06 10:18:12
bunny

Üdv Bunny! Lenne egy (számomra) fonto...

Kérdés
Üdv Bunny! Lenne egy (számomra) fontos kérdésem. Talán sokak vannak ebben a helyzetben, szóval én is szeretném a lehetőségeimnek megfelelően a legprofibban megoldani az edzés-kajálás kérdést, viszont sajna eléggé át kell gondolni a dolog pénzügyi részét. Az "általános" kajálást próbálom jól megoldani, de most nem is ezzel kapcsolatban kérdeznék, hanem az edzés utáni tápanyagvisszatöltéssel kapcsolatban. Az nem kérdés, hogy egy tejsavófehérjére van-e pénzem, inkább a villanyszámlát nem fizetném be :) Viszont tömegnövelőre úgymond nincs (az egységnyi fehérjetartalmat számolva a tömegnövelők jóval drágábbak, mint egy olcsóbb tejsavófehérje...), ezért elolvastam a tömegnövelők címkéjén, mégis, milyen szénhidrát van benne (egyszerű-összetett, lassan, gyorsan felszívódó) és ennek megfelelően próbálok kotyvasztani valamit és azt lenyomni a torkomon edzések után. A kérdésem, hogy erre a célra a darált zabpehely és szőlőcukor keveréke megfelelő-e? Ha így kb. 60-70g szénhidrátot szeretnék bevinni egy turmixszal, akkor kb. milyen legyen kb. a szőlőcukor/zabpehelypor aránya? A zabpehely ledarálása eredményez valamilyen minőségi romlást (mint pl. a gabonánál a feldolgozás, lásd finomliszt) vagy lényegében ugyanaz a tápanyag, csak iható formában? Más: Ha ugyancsak darált zabpehelyből és tejsavófehérjéből palacsintát csinálok, akkor ennek az egész cuccnak hogy alakul a minősége, glikémiás indexe? (olvastam már olyat, hogy a sütéstől a zabpehelyé elvileg csökken a hő hatására ki"oldódó" rostok miatt, meg olyat is, hogy a tejsavóval együtt fogyasztva meg nő...) Hogy is van ez? Bocs a hosszú írásért, remélem akad időd valamikor válaszolni, előre is köszi.
magezoli
Válasz
60-70g szénhidrátra nincs szükség. én zabpehellyel sem kisérleteznék, felesleges. ha a turmix után normális időn belül tudsz enni, hoggy 40-50g szőlőcukor kell a tejsavó mellé és kész. (én általában vitargoval oldom meg, de az nem költséghatékony. mondjuk most kevés kiegészítőt használok, de úgy is nézek ki.)
2011-07-06 09:45:42
bunny

Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a Guggolá

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a Guggolást, lehet e valamilyen gyakorlattal helyettesíteni. A választ köszönöm.
tomi.kajdi
Válasz
én sem guggolok mást. a lábtoló gép elég jó guggolás pótlék, de komplexen a lábat megedzeni lábotlóval, lábnyujtó/hajlító géppel és kitöréssel lehet.
2011-07-06 09:42:48
bunny

Hello.Azt szeretném megtudni hogy a krea

Kérdés
Hello.Azt szeretném megtudni hogy a kreatin hány éves kortól szedhető?
watafak
Válasz
18 éves kortól saját felelősségedre lehetsz hülye.
2011-07-06 09:41:43
bunny

Szia! \"A méz, cukor, finomított étele...

Kérdés
Szia! "A méz, cukor, finomított ételek, mint a fehér kenyér, fehér rizs – ezek tipikus egyszerű szénhidrátok, amelyek gyorsan és könnyen emésztődnek." Friss cikk itt az oldalon..... Csakhogy nem erős túlzás a fehér rizst egy kalap alá venni a fehér kenyérrel,és a mézzel?... Csak mert azt hiszem ,hogy pont itt az edző válaszol-ban olvastam ,hogy gyakorlatilag majdnem mindegy ,hogy fehér vagy barna rizs,gyakorlatilag ugyanaz a kettő és pont ,hogy lassú-szénhidrát a fehér rizs is ..:/Ne haragudj a zavarásért de pont ezen ment most a vita a shop.builder facebookos oldalán is a cikknél, de a legtöbbünknek szerintem úgyis a te véleményed a mérvadó;)
Dragon15
Válasz
csakhogy a rizst hússal eszed, ami módosítja a képletet, konkrétan a glikémiás indexet. önmagában a fehér rizs nem valami jó, konkrétan szar. a barna rizs azért mindenképpen jobb, valljuk be, csak az középundorító. de nem, a rizs nem lassú szénhidrát, semmiképpen sem, kevered a komplex szénhidrát fogalmával. egyébként a fehér és barna rizs ugyanaz, csak a barna rizs kevésbé van feldolgozva, több a tápanyag tartalma. a fehér rizsnek önmagában magas a glikémiás indexe. hogy értsd: múltkor mentünk pécsre, pufirizst majszolgattam. úgy lekúrta a vércukormat (előtte nyilván fel, csak kompenzálódott) hogy remegtem mint a hülye, meg kellett ennem a professors gymben egy tonna csokit.
2011-07-06 09:41:19
bunny

Hello.Heti 4 szer edzem a pihenőnapokon ...

Kérdés
Hello.Heti 4 szer edzem a pihenőnapokon le szoktam nyomni 100 fekvőt 100 úgynevezett börtön tricepszet amit már te is bemutattál egy régebbi tricepsz edzésedben.Ez hasznomra válik vagy pihenőnap az legyen pihenőnap?
tinke23
Válasz
ez fejlettségi szinttől függ. általában nem válik hasznára senkinek, aki nem érti, hogy pihenőnapon nem lehet izmot fejleszteni és az izomnak a pihenő KELL. ha ezt állóképességi, funkcionális edzésként csinálod, akkor nincs gond. de ha vékony vagy és a tömegnövelés a cél, akkor csak hátráltatod a regenerácót.
2011-07-06 09:33:29
bunny

Szia! Bocsi hogy ide írok, de nem ta...

Kérdés
Szia! Bocsi hogy ide írok, de nem találtam rendes fórumot, vagy csak béna vagyok. Nekem az a kérdésem lenne, hogy már körülbelül 1,5 éve nem edzettem és elég rendesen összeestem, előtte soha sem szedtem semmit, még fehérjét sem, de most rávett a lélek, mert szeretnék úgy sőt még jobban kinézni mint régen, és ebben szeretném a tanácsod kikérni. Szerinted mit szedjek, mi az ajánlott, hogyan, milyen időközönként stb? Még a szteroid sem kizárt. Válaszod előre is köszönöm. Üdv: Dávid
Hamcsi
Válasz
szeggyé csak szteroidot, ezen felül meg szarjál mindenbe. a szabályzatot meg olvastasd fel anyáddal.
2011-07-05 20:37:26
bunny

Szia! Szeretném a segítségedet kérni, h...

Kérdés
Szia! Szeretném a segítségedet kérni, hogy melyik étrend kiegészítőt ajánlanád Nekem roboráló diétához? Min. 10 kg. szeretnék hízni. Előre is köszönöm válaszod. Üdv,Évi
evica23
Válasz
jumbo professional!
2011-07-05 20:35:48
bunny

Válasz
[link] a képes sajnos beszartak.
2011-07-05 20:34:56
bunny

Helló Bunny ! A drogos témával kapcsolat...

Kérdés
Helló Bunny ! A drogos témával kapcsolatban: [link]
jakethemuss
Válasz
nem hogy rá lehet, rá is szoknak a legtöbben. elég rendszeresen hétvégenként szívogatni. láttam nem egy példát.
2011-07-05 15:41:44
bunny

Szia Bunny! Az egyik magazin.builder-es ...

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik magazin.builder-es cikkben (http://magazin.builder.hu/hirek/burneika-tomeget-akar-nem-eredmenyt) írták hogy George Farah magas szénhidrátos diétán tartja a versenyzőit. Mit jelent egész pontosan ez? Folyamatosan magas ch-n vannak? Ha igen, akkor hogyan fogynak normálisan, sok kardio edzéssel? Előre is köszi a választ!
hamoree89
Válasz
magas szénhidrátnak számít a 150g is. de van aki ennél sokkal többet használ.
2011-07-05 15:38:19
bunny

Szia!Nemrég regisztráltam az oldalra, ne...

Kérdés
Szia!Nemrég regisztráltam az oldalra, nem tudok sokat a testépítésről és nem is edzem. Nem magam miatt regisztráltam, egy olyan kérdéssel fordulok hozzád amire eddig nem kaptam értelmes választ. A páromnál egy pár éve felmerült a lágyéksérv-gyanú. Eddig nem nagyon okozott neki problémát, sokat sportolt de nem konditeremben (futás, úszás stb).Körülbelül egy éve elkezdett edzeni az egyik barátjával, vett itthonra egy kisebb többfunkciós kondigépet. Ezzel egy időben elkezdett egy masszázstanfolyamot, mert ezzel szeretne foglalkozni. Kb 3-4 hónapja kezdődtek a panaszok, hogy néha masszírozás vagy edzés után fájdalmai vannak. Én arra gondoltam, hogy talán kisebb súlyokkal kellene edzenie, vagy esetleg kevesebbet de többször, nem tudom. A kérdésem az lenne, hogy vannak-e vagy mik azok a gyakorlatok, amik ezt az izomcsoportot nem terhelik annyira. Vagy talán a kisebb súlyoknál kellene maradnia. Válaszodat előre is köszönöm.
aaliyah33
Válasz
először talán orvoshoz kellene fordulni.
2011-07-05 13:21:54
bunny

Üdv Bunny! Szerinted a nemsokára élet...

Kérdés
Üdv Bunny! Szerinted a nemsokára életbelépő "hamburger adó" veszélyeztetheti az étrend kiegészítőket pl.tömegnövelők,energizálók?Nem azért aggódom,mert félek,hogy mi van ha kiderül,hogy egészségtelen a volumass vagy a hot-blood,mert tudom h nem az,hanem mert ezek tartalmaznak olyan összetevőket amiket az "okosok" "károsnak" találhatnak.
fbazsa1
Válasz
elméletileg a hamburgeradó jó lenne, de itt, debilországban bármi megtörténhet sajnos.
2011-07-05 13:21:06
bunny

Tudom, hogy ez nem forum, de olvasom itt...

Kérdés
Tudom, hogy ez nem forum, de olvasom itt a hozzaszolasokat, vilagvege, drogok meg minden.... Na mindegy, legfeljebb kitorlod oszt jovan. En az egesz drogos kerdest a tarsadalomnak okozott kar oldalarol vizsgalnam. Tudom, hogy nem ertesz egyet, de szerintem egy neha elszivott fuves cigitol meg nem dol ossze a vilag. Plane ha azt sem felejtjuk ki az egyenletbol, hogy az alkohol, a kave, a cigaretta pontosan ugyanolyan drogok, mint a fu, a kokain, vagy a tobbi, drognak nevezett szer. Az egyetlen kulonbseg az az, hogy az elobbiek a kulturank szerves reszei, az utobbiak viszont nem. Az alkohol semmivel sem artalmatlanabb mint a fu. Ugyanugy roncsolja a szervezetet hosszu tavon, ugyanugy ra lehet szokni, ugyanugy elbassza az eleted, ha nem tartasz merteket. Megis az alkohol fogyasztasa a kultura resze, hovatovabb a borkostolas mar-mar sznob magaskultura. En bevallom neked ferfiasan, hogy bar fuvet sohasem szivtam, alkoholt mar ittam joparszor, volt hogy be is rugtam mint a redvesbeka. Tegye fel a kezet itt, aki meg nem volt reszeg soha, vagy nem ivott volna adott alkalommal egy-ket poharral. Ha azzal hulyitjuk a gyerekeket, hogy húúú, elszivsz egy fuves cigit, es maris egy fuggo roncs leszel, akkor jol atbasszuk oket, es amikor erre rajonnek, mar kurvara nem fogja erdekelni oket mint mondunk mondjuk a heroinrol. A tarsadalomra nem a fuvezos sracok a veszelyesek, mint ahogy a reszegeskedo sracok sem azok. Majd felnonek, beno a fejuk lagya, es teljesen normalis hetkoznapi ember lesz beloluk, persze lesz egy kis resz, akibol nem, de ok a hibaszazalek, az alja, a hulladek. A tarsadalomra a drogdiler a veszelyes. A kereskedok, a bunozok, a privat kis hadsegegukkel privat kis haborukat folytatok a veszelyesek. Ok le se szarjak, ha szigoritod a torvenyt. Hogy nem a drogdiler nyomja a drogos kezebe a tut? Ki eteti be a gyerekeket az iskolaban kemeny droggal? Ha legalis es allamilag ellenorzott lenne, akkor ha nem is csokkenne a drogosok szama (bar a svajci pelda ugy tunik mast mutat) de megszunne a bunozes. Nem erne meg, mert a kutyanak nem kene draga cucc, ha kapsz az allamtol ingyen, ha kell. Az emberek elnek a tudatmodosito szerekkel, akar elfogadjuk ezt, akar nem. Legyen ez alkohol, vagy fu, vagy barmi. Ez nem bunugyi kerdes elso korben. A bunozes viszont nem kotelezo hogy mellette legyen. Pont ezert jo az alkoholtilalmas pelda. Egyebkent Lucas meg nem kurvult el, csak mi oregedtunk meg. Amikor 6 evesen megneztuk a Star Wars-t, nem zavart az idiota android, meg a gyerekes ewok benne. Ma mar mas szemmel nezed, ennyi az egesz. Attol fuggetlenul SZVSZ jok ezek a filmek, en szeretem oket. Mondjuk sohasem ertettem azokat, akik allandoan azon rinyalnak, hogy ma milyen szar, regen minden jobb volt. Majd 80 evesen raerunk ezen hisztizni. bocs ez hosszu lett. sb
shadowbull
Válasz
énis a társadalomnak okozott kár szempontjából vizsgálom. a füveseknél nincsen néha elszívott cigi, de sokkal inkább van cigi nélkül nem tudok aludni, meg szarok mindenbe szívjunk egyet. a kávé és a cigi NEM ugyanolyan drogok, hiába roncsolja a szervezetet, nem okoz gyökeres változást a személyiségben.

a kultúrát nem kéne keverni a részegeskedéssel. a borkóstolás nem vedelést jelent még akkor sem, ha eetleg becsiccsentenek tőle. és nem napi szintet.

Nem a drogdíler nyomja a gyerek kezébe a drogot. nagyon le vagy te maradva, a drogok nem settenkedő ballonkabátos dílerekkel terjednek már ezer éve. a gyerek kezébe a barom haverjai adják a drogot, akik ki is közösítik, ha nem szív velük. aztán ha továbbmegy a fűtől, ő fogje felkeresni a dílert. ma már bárki tud 2 telefonból kábítószert szerezni , abban biztos lehetsz. kurvára nem kell beetetni senkit. ezt eredményezték a szarházi lobbisták.

a társadalomra a füvesek a LEGVESZÉLYESEBBEK, mert ők az alattomos réteg. egy heronista rögtön kihullik, mint ahogy egy masszív alkoholista is. azok már nem fognak füves degenerált gyerekeket nevelni. és mutass nekem egy rendszeres, napi szinten füvezőt, aki letette. egyet sem tudsz. én is csak párat. ennyire 2veszélytelen".

a bűnözés mindig mellette lenne, hiába legalizálnák. a cigaretta mellett nincs bűnözés? a drogbárók elmenének nyugdíjba, mert legális? demagóg faszságokon lovagolsz, ahelyett hogy gondolkodnál. a legalizálásra is meglenne a bűnözői válasz: vagy más termék, vagy árverseny. az alkoholtilalmas példa egyáltalán nem jó. 1920-as évekkel nem kéne a XXI században példálózni.

lucas bizony elkurvult. nem az idóta szereplők zvarnak, hanem a kreítivitás hiánya és hogy csak marcandising érdeklből készülnek a produkciók, már ha készülnek. star wars felújítás, majd felújított hang, majd újkakiadás, majd újrakiadás blue raynen, majd 3d..menjen már a picsába. közben amit meg csinálnak, a rajfzfilmsorozat egy buta gyerekmese, csak ki kellett volnaírni rá, hogy "pénzért csináljuk." és nem a kreativitás tűnt el, nézd meg a játékfejlesztésket. csakhogy a játékban van a pénz, már nem a moziban, pláne nem a tévében, oda csak az olcsó szar marad.
2011-07-05 13:20:07
bunny

Helo Bunny! enyhe izuletfajdalommal kuz...

Kérdés
Helo Bunny! enyhe izuletfajdalommal kuzkodom.szeretnelek megkerni h tudnal e javasolni vmilyen izuletvedot,mert ahogy neztem oket nemtudok donteni es eligazodni h melyik volna jo.nemkell vmi eros,inkabb vmi megelozesre v ugym. karbantartasra...lehet tobb is...szal valami kombinaciora gondolok,de ezt rad hagyom :) elore is koszi
jakab92
Válasz
ha már fájdlaommal küzdesz, akkor bizony erős kell. a normális vitamin és ásványi anyag bevitelt gondolom nem kel ragozni és mellé a megadózis c vitamint sem. minimum multi pro, 5g c, és mellé athroxon.
2011-07-05 13:05:58
bunny

Szia Bani! 37 éves vagyok, egy hete k...

Kérdés
Szia Bani! 37 éves vagyok, egy hete kezdtem el az edzést, segítségedre lenne szükségem. Van-e olyan szered ami egy hét alatt látványos kocka hasat csinál? Ha van mi az? És mennyiért adnád, kb. 20kg kellene... Válaszodat előre is köszi, üdv...béci
kunsagib
Válasz
ismét nem tudjuk, hogy a roppant humorérzék, vagy az elmebaj mezsgéin járunk, de le is szarom. neked kedvezményesen 5 milla.
2011-07-05 12:58:15
bunny

Szia!Én 14 éves vagyok és már másfél-2 é...

Kérdés
Szia!Én 14 éves vagyok és már másfél-2 éve edzek itthon súlyzók nélkül,húzódzkodások,felülések,tolódzkodások,felülések és futás segitségével. 1.mikortól kezdhetek el edzőterembe járni és keményebb súlyzós edzéseket végezni?2.a húzódzkodásnál melyik fajta erősíti jobban a bicepszet az amelyiknél az alkar magam felé van fordítva vagy a másik fajtából a szűk fogású? köszi a választ!
newpest
Válasz
1. most már elkezdheted. persze még mindig fokozatosan! 2. lásd 1. pont. először meg kell tanulni edzeni. pl. addig gondok vannak, amíg nem érzed, melyik izom dolgozik és ilyeneket kel kérdezni. a húzódzkodás mellékesen messze nem jó bicepszgyakorlat.
2011-07-05 12:57:06
bunny

Hello Bunny, ha mar drogok, meg \"glo...

Kérdés
Hello Bunny, ha mar drogok, meg "globalis nezopont", ahogy emlitetted, akkor azert erdemes elolvasni ezt, es vegiggondolni. http://www.origo.hu/nagyvilag/20070521kokaint.html Udv sb
shadowbull
Válasz
érdemes, csakhogy ez egy faszság. a dolog onnan indul, hogy a törvény az törvény. nem kell ezt rugalmasan kezelni: aki drogozik, tudja mit kap érte, van esélye mérlegelni. undorító féreg jellemre vall, hogy a drogosok a dílerekre mutogatnak, hogy őket büntessék, de közben tőlük veszik a cuccot. díler azért van, mert drogos is van, valahogy nem a dílerek kényszertik a drogokat a drogosokra. a cigány meg azt nem érti, miért nem szabad neki agyonverni a 90 éves mamit a nyugdíjából maradt ezer ft-ért, a drogosok pedig a saját felelősségüket nem értik. a szövegben a faszi saját magának mond ellent nem egy helyen. én úgy gondolom, kurvára téves a tiltás feloldása, sőt más platformokon is tiltani kéne. nonszensz, hogy amerikai filmekben menőnek állítják be a füvezést, miközben még illegális is. ennek kulturális pusztító hatása felbecsülhetetlen, mint ahogy a drogos lobbista szarháziak aknamunkája is. (akik közül nem tudhatjuk, kiket pénzelnek bűnözők).drogos blogok vannak bazmeg, drog népszerűsítő médatermékek léteznek, és senki nem szól semmit. csodálkozunk a jelenlegi droghelyzeten? amkor valaki végre elgondolkodna az életén, ezek a szarháziak csak visszahúzzák. mellékesen az, hogy a fű drágább mint az arany, nettó hazugság. én azt mondom, van megoldás a drogproblémára, de az nem a legalizálás, hanem a szegregáció. igenis tudja meg egy munkáltató, hogy egy füves akar nála dolgozni és mérlegelhessen. jelenleg a drogozásnak, főleg a könnyűdrogozásnak nincs tétje, ezért terjed, mint a futótűz és a drogmédia még meg is ideologizálja a törvénysértést is. ez egy kibaszott pestis, NEM lehet legalizálni, mert akkor a közértben fogja megvenni a gyereked és árnyéka sem vetül rá annak, hogy ezt nem kéne vagy nem szabad, uram bocsá' ez árt. és igen, a pali téved: 20 év múlva drogos idióta zombik országa lesz amerika. már most is az. elárulom: az egész mai médiamocsok és a doghelyzet között van ok-okozati összefüggés.
2011-07-04 11:08:27
bunny

HALI!Néhány napja hozzászóltam az audiob...

Kérdés
HALI!Néhány napja hozzászóltam az audioblogod kapcsán, aztán épp most láttam egy videót ami csak megerősíti mindazt amit elmondtál, leírtam, illetve még néhányan leírtak itt, és akinek lenne kétsége még az elhangzottakkal kapcsolatban, annak tanulságul itt ez a videó, ahol bepiált, bedrogozott tizenévesek verik magukat apuka pénzéből! Bocsánat hogy eltértem a rovat fő témájától, de szerintem itt kezdődik minden! ÜDV! [link]
kamate87
Válasz
igen, láttam énis, nem sokat lehet hozzáfűzni. pedig a szindex is bekussolhat drogtémában, de véletlenül most nem drogpárti az anyag.
2011-07-04 11:07:22
bunny

Üdv Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy a...

Kérdés
Üdv Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy a gynecomastia meddig tart kamaszkorban?15 éves vagyok és már 1 éve megvan és nagyon zavar.Hogyan lehetne gyorsítani az elmúlását?
dave15
Válasz
a ginkomasztia nem normális dolog, nem kell semeddig tartania. felkereshetsz egy orvost de az nagy eséllyel hülye. ha normálisna kajálsz, gyorsíthatod az eltűnését.
2011-07-04 10:52:50
bunny

Szia Bunny! A napokban egyik ismerősöm ...

Kérdés
Szia Bunny! A napokban egyik ismerősöm azt állította,hogy szaunától(hagyományos finn) le lehet fogyni.Mondtam,hogy igen,de az nem zsír,hanem víz(~ha celluxxal körbetekered a tested sem zsír jön le(ez volt a másik állítása).) Persze,ilyenkor jön az a szöveg,hogy "én aztán nagyon értek hozzá" meg ilyenek.Mondtam neki,hogy diéta,vagy aerob edzés ismerős-e,de engem nézett hülyének továbbra is. Eldöntöttem hát,hogy utánakeresek,és meglepő eredményre bukkantam. Azt írja egy cikk,hogy infraszaunával 30 perc alatt 6-800 kalóráit is el lehet égetni. Nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban,de mivel az infraszauna megnöveli (valamelyest) a belső hőmérsékletet nem tartom kizártnak,hogy a fogyást elősegítse,de a 6-800 kcal nekem hihetetlen.Főleg fél óra alatt. Ez azt jelentené,hogy azzal,hogy benn ÜLÖK egy fa dobozban több kalóriát égettem el,mint 2 óra kocogással(durván). [link] Itt a cikk. Érdekelne a véleményed! (Én mindenesetre maradok az aerob edzés+diéta kombónál.Az már bizonyított.) Köszönöm!
Sz.Tamas
Válasz
szaunázzon sokat a hülyéje, de et ezért ne várd féllábon a kockás hasát!
2011-07-04 10:51:40
bunny

Szia Bunny! Grat. a blogodhoz. Én nem né...

Kérdés
Szia Bunny! Grat. a blogodhoz. Én nem néztem a valóvilágot, mert valahogy nem érdekelt, persze mindenki körülöttem nézte, és azt hittem, hogy én valami hülye felfogású vagyok, de örülök, hogy nem vagyok egyedül. Ez a világ tényleg ki van fordulva. Régebbi filmeket, sorozatokat szoktam nézegetni, letöltöm neten stb, mert a mostaniak nem igazán tetszenek. Kár, hogy a filmipar is ide jutott. A fekevenyomó cikkednek is örültem. Bizony volt amit rosszul csináltam előtte. Bocs, hogy hosszúra sikerült, de nagyon boldog vagyok, hogy még vannak ilyen emberek mint, TE! Hajrá! Sok sikert!
grievous64
Válasz
a nevedről jut eszembe az ami igazán bosszantó: még lucas is elkurvult!
2011-07-04 10:50:56
bunny

Hello Bunny! Egy éve edzek, de az a prob...

Kérdés
Hello Bunny! Egy éve edzek, de az a problémám h nem csináltam előtte átmozgató edzést és valószínűleg emiatt kezdtek el ropogni az ízületeim. Most ha még nem késő akkor nyáron csinálnék egy ilyen edzést amit leírtál, de én pl. a fekvenyomásnál 60kg-al szériáztam és most ha az átmozgatóba 30kg-ot használok akkor nem fog vissza fejlődni az izomzatom? Válaszodat előre is köszönöm.
anonim
Válasz
anyám borogass bazmeg. szerinted most már minek? ha szétkúrtad az ízületeidet, akkor az átmozgatóval visszacsinálod? kezdje el akkor mindet fordtíva csinálni, hátrafelé járni, fordítva beszélni, hátha visszamész az időben! mondjuk a szarást megnézném!
2011-07-04 10:49:01
bunny

Heló, azt szeretném kérdezni, hogy diéta

Kérdés
Heló, azt szeretném kérdezni, hogy diéta alatt creatin-t érdemes-e szedni? nem szálkásodni akarok, hanem csak simán zsírtól megszabadulni.
Karsai1
Válasz
mer a szálkásodás az miafaszom, észlény?
2011-07-04 10:46:39
bunny

Szia! lehet, hogy triviális a kérdés, de...

Kérdés
Szia! lehet, hogy triviális a kérdés, de: diéta alatt, az esti súlyzós edzés után (kb. 20:00-kor) ehetek-e csirke-zöldség-rizs kombót? Számomra igazából csak a rizs a kérdéses. Edzés után szükség van a szénhidrátra, csak nem tudom, hogy a diéta ezt mennyire írja felül? (egyébként edzés után közvetlenül megy egy adag fehérjeturmix is, utána fél órával jönne ez az utolsó szilárd étkezés)
tpapru
Válasz
nem írja felül a diéta. van aki használ diétában edzés után ch-t, van aki nem.
2011-07-04 10:43:46
bunny

szia bunny, keresőben nem találtam erre ...

Kérdés
szia bunny, keresőben nem találtam erre irányuló korábbi kérdést, úgyhogy: napi 15-20 perc ugrálókötelezés segíti kordában tartani a testzsírt, vagy csak az állóképességem fejleszti? rengeteg jó fizikumú bokszoló használ ilyesmit. vagy a magasabb pulzus miatt nagyon húzza már le az izmot is? persze emellett heti 2-3x futás az meglenne a jövőben is. üdv!
viizo
Válasz
az ugrókötelezés nem alkalmas zsírégetésre, de energetikai szempontból hozzájárulhat.
2011-07-04 10:42:55
bunny

Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy most el...

Kérdés
Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy most elkezdtem szálkásítani (heti 4 aerob edzés HIIT, heti 6 súlyzós edzés) és a ch bevitelt 160 g-ban határoztam meg, emellett 200 g fehérjét fogyasztok naponta és 89 kg vagyok napi 2x25 g fehérjét porból viszek be és edzés előtt és után 5-5 g glutamint is szedek.Ez így megfelelő vagy esetleg rossz a ch/fehérje arány?A másik kérdésem az lenne, hogy mindenhol a lenmagolajat favorizálják, de nekünk volt itthon olivaolajunk és a reggeli zabpehelyre abból szoktam tenni 3-4 grammot, ez így jó? (Előre is elnézést, ha triviális dolgot vagy hülyeséget kérdeztem, nem rég kezdtem bele ezekbe a dolgokba)
greg92
Válasz
a lenmagolaj és az olivaolaj nem ugyanaz. a motorban sem keverjük a váltóolajat a motorolajjal. az olivaolaj sem rossz, de a lenmagolaj tulajdonságai jobbak a diétához. igaz, túl nagy jelentősége nincs. a többi jónak tűnik.
2011-07-04 10:41:37
bunny

Üdv Művészúr! Guggolás kapcsán lenne ...

Kérdés
Üdv Művészúr! Guggolás kapcsán lenne egy olyan problémám, hogy az istennek se érzem a lábamban edzés során azt a gatyaszaggató érzést mint bármi más testrész edzésekor. Anno mikor teremben keretes állvánnyal guggoltam pipiskedve toltam 100 kilóval is a squat-ot, mint egy kurva, érdekes mód akkor volt botorkálós szétbombázós érzésem. Egy év kihagyás után nekiálltam itthon szabad rúddal fullfull szabályosan nyomni a gyakorlatot, és 70 kg alatt is majd meg döglök. Az állapot permanens, több heti edzés eredményeként sem fejlődök, nincs izomlázam, és bár edzés alatt érzem rendesen, hogy fáradok, de a lábamba nyilaló jóleső izomfájdalom elmarad. Mi a tökömet balfaszkodhatok el? A hátam elég erősen beköt edzés utánra, hozzáteszem alapjáraton is kötöttebb ezen testrészem egy tinikori enyhe gerincferdülés eredményeként. Ezen utóbbi infót csak segítségként írtam, hátha segít guggolásos hibám megfejtésében. Pucsítok, homorítok, plafont nézek, van kisterpesz is enyhe kifele lábfejjel, tehát ezen rész terén talán nincs bibi. Köszönöm előre is türelmed! üdv Azmus
vasadibandi
Válasz
nem egészen értem mi a gond, de a guggolás nagyon komplex dolog, és hatékonysága könnyen lecsökken, ha beleszól az alsó hát a kérdésbe. nem tudom milyen ismétlés-tartományt használsz, érdemes ebben is magas ismétlésre menni és ugyanúgy fontos a lassú végrehajtás. egyébként ha nem megy, van megoldás: guggolás után csinálj súly nélkül 200 lépés sétálós kitörést. mondjuk kihagyás után nem kel rögtön überteljesítmányre törekedni, a fokozatosság mindig fontos!
2011-07-04 10:39:24
bunny

Szia Bunny! az endurence fuel mennyire b...

Kérdés
Szia Bunny! az endurence fuel mennyire birja a meleget? 30-35 fok melegre gondolok 4-5 orás idötartam melett.csak azért mert vannak cuccok amik jellentössen vesztenek az értékükböl meleg hatására.
robko66
Válasz
kezdjük talán ezzel:

2011-07-04 10:08:36
bunny

Szevasz! Nem szeretnék kérdezni,csak egy...

Kérdés
Szevasz! Nem szeretnék kérdezni,csak egy kis saját tapasztalatot megosztani. Eddig melledzésen nem nagyon éreztem a mellem legalább is a fekvenyomástól nem,a tárogatás kicsit jobb volt,de az viszont kevés volt a mellemnek,ezért változtattam az edzéstervemen és a mellemet a tricepszel egy napra raktam ugy hogy a mell előtt edzem a tricepszet,de ugy megedzem a tricepszet hogy totál kifáradjon,hullára.Ezután jön a mell,fekvenyomással kezdek,na most jön az érdekeség,mikor ezt először kipróbáltam fekvenyomáskor ugy fájt a mellem és égett hoyg nem tudtam mivan,mire rájöttem éles logikával hogy azért van ez mert a tricepsz semit nem segit csak mellből nyomom a sulyt és ez igy kegyetlenül megdolgoztatja mellemet.Ja és persze magas ismétlést használok,15 ket vagy többet és lassan kontroláltan végzem a gyakorlatot érezve hogy a mell dolgozik Ezt csak ajánlani tudom annak aki nem érzi a mellét.Azért is jó nekem a tricepsz a mell előtt mert a vállamat is uyg bemelegiti hoyg nem fáj fekvnyomáskor,pedig eddig rohadtul fájt.....A valóvilágos auiodóblogoddal teljesen egyetértek,de ez az egész azért van mert a tv szándékosan zülleszti a népet és a sok hülye ember benyeli és nem veszik észre hogy agymosottak lesznek,nézi a valóvilágot egész télen tavasszal meg kilakoltatják mert tartozása van és ahelyett hogy a saját problémájával törődne azt nézi más hogy szarik a tv ben.Különben mindnekinek joga hogy hülye legyen:) Jó munkát.Üdv Ukrajnábó.
sanci886
Válasz
ilyen kis apróságokat kellene mindenkinek saját magának kikísérletezni.
2011-07-04 10:03:06
bunny

Tiszteletem Bunny! A 72-es adás \"Szab...

Kérdés
Tiszteletem Bunny! A 72-es adás "Szabiedzés" részéhez szeretnék hozzászólni. Akinek nincs lehetősége szabadságon edzeni annak egy jó opció lehet egy gumiszalag. Félreértés ne essék ez nem fitness szalag annál jóval erősebb és ha nem is minősül teljes értékű edzésnek azért ad egy nem mindennapi impulzust a testnek.(...) Ha nem tetszik a hozzászólás nem kell kirakni csak egy ötlet volt. További sok sikert a BB-hez. Tisztelettel
Peter84
Válasz
lesz a műsorban ilyesmi, én használtam rehabhoz és ugyan ezzel a büsökurvaéletbe nem fogsz izomtömeget növelni, de túlélni jó.
2011-07-04 10:02:03
bunny

szia Bunny! látom h itt többen írták ...

Kérdés
szia Bunny! látom h itt többen írták h hallgatták az új audioblogot, namost én a szokásos helyen nemtalálom és ha ráguglizok akkor sincs meg, segítesz merre van, meghallgatnám? :) köszi
bandi92
Válasz
ez a blogmotor meg fog szűnni ezért nem raktam oda. amugy az edzőválaszolnak van saját keresője, énis úgyb találtam meg: [link]
2011-07-04 09:59:41
bunny

Szia bunny! most hallgattam meg az audio...

Kérdés
Szia bunny! most hallgattam meg az audio blogodat, és csak annyit akarok mondani, hogy jó érzés hogy vannak még értelmes emberek is a földön! ezer dolog eszembe jutott a témával kapcsolatban, de tök fölös lenne oldalakat gépelni, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy te is ugyanúgy gondolod. még csak annyi, hogy talán a köv audio blogra nem kell fél évet várni..jó munkát a totalcar-ban!
edM
Válasz
köszi, és nyilván nekem is jó érzés hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal meg az elbaszott világnézetemmel. a következő audioblog már kész, mert az ez előtt volt, de bazihosszú és félek unalmas is, így ezt raktam ki előbb a fél év szünet megszakításának.
2011-07-02 10:56:13
bunny

hello! huszonegyezés után még milyen gya

Kérdés
hello! huszonegyezés után még milyen gyakorlatokat célszerű végezni?
dodes96
Válasz
huszonkettezést. nem voltál jó matekbó'?
2011-07-02 10:54:47
bunny

Hello, Bunny! Mennyiben jobb sütéshez...

Kérdés
Hello, Bunny! Mennyiben jobb sütéshez az olívaolaj, mint a napraforgóolaj? Nézegettem e két termék zsírprofilját; egy hozzám hasonló fél-laikus számára egyáltalán nem nyert bizonyítást az "olíva a legjobb, csak olívát használjatok, gyerekek!!!" - maszlag. Kevesebb telített zsírt, és jóval több többszörösen telítetlent tartalmaz a szotyiolaj. Precíz étrendet szeretnék vinni, de nem basznám fölöslegesen a pénzt a jóval drágább olívaolajra, ha nem muszáj. Köszönöm a válaszod, Zsolt
mavoo
Válasz
semmivel sem jobb sütéshez az olivaolaj.
2011-07-01 15:32:43
bunny

Szia Bunny! A javaslatod szeretném ké...

Kérdés
Szia Bunny! A javaslatod szeretném kérni; kollégámat előbb ütötte el egy autó, a karjával betörte még a szélvédőt is. A könyöke nem valószínű, hogy megúszta épen az esetet. Törés, vagy bármilyen sérülés esetére, a mielőbbi gyógyulás segítésére mit javasolsz? Arthroxon, Joint-X, vagy egyéb készítmény? Kötözés után már kezdheti is szedni? Köszi előre is
Bombata
Válasz
előbb talán várjuk meg a diagnózist! nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy hiphop, tápkieggel azonnal gyógyulás van.
2011-07-01 14:54:32
bunny

Azt szeretném kérdezni, hogy szálkásítás...

Kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy szálkásítás alatt ( biciklizés, diéta) két étkezés között megfelelő ha 2 óra van? Az alábbi időpontokban étkezem: 5.30, 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 Reggel járok biciklizni. Ez így megfelel, vagy hogyan csináljam? Válaszodat előre is köszönöm! / nem találtam rá választ, átnéztem mindent. /
deathless23
Válasz
2-3 óránkénti étkezés jó. de 06.00 után már alszol?
2011-07-01 14:53:22
bunny

Sziasztok! lemaradt testrészekkel kapcs ...

Kérdés
Sziasztok! lemaradt testrészekkel kapcs lenne egy kérdésem érdemes e a rendes edzésen kívül mondjuk heti 2-3 nap alkalmával amikor épp van úgy időm beiktatni pár sorozatot a lemaradt testrészre? vagy ez túledzettséghez vezet és semmi haszna?
TesztoBoy
Válasz
ez ciklikusan működhet, hogy egy gyenge részt edzel heti kétszer mondjuk egy hónapig. de én jobban hiszek a gyenge testrészek edzéstechnikájának javításában. persze van kivétel, pl. has és vádli, azokat lehet gyötörni.
2011-07-01 11:59:19
bunny

Szia Bunny! Azt szeretném megkérdezni, ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire rossz ötlet lenne ha a vállamat úgy edzeném, hogy nem egybe mind a három részét, hanem külön-külön? Gondolok itt erre, hogy mell - oldalsó váll, hát - hátsó váll, és lenne egy elülső váll napom is. Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: Sven
sv3n12
Válasz
nem tartom jó ötletnek. a hátsó részt hozzá lehet csapni a háthoz, de én nem szedném ezt három napra. oldalsó vállat megedhzeted mell napon, én is azt csinálom.
2011-07-01 10:39:14
bunny

Hello Bunny! Én csak az audioblogodba...

Kérdés
Hello Bunny! Én csak az audioblogodban elhangzottakhoz szeretnék hozzászólni. Igazából az összes témával kapcsolatos álláspontodat maximálisan támogatni tudom és ha belegondol az ember, való igaz, hogy korábban ezek szinte közhelynek számítottak, hiszen az általánosan elfogadott erkölcsi normáknak megfelelőek voltak. Mostanra már azonban úgy tűnik, hogy kisebbségben vannak a hasonló nézeteket vallók, illetve még ha azt is állítja valaki, hogy osztja a fenti nézeteket, megnyilvánulásai egyáltalán nem ezt tükrözik, sőt... A legnagyobb örömömre mégis a filmiparral kapcsolatos véleményed szolgált, mert arról viszont tényleg azt hiszem, hogy szinte egyedül vagyok a meggyőződésemmel. Az ugyanis roppant elszomorító, hogy manapság ez a filmgyártás termékeiként aposztrofált szenny a kb. 7-14 éves korosztálynak szól, viszont ami még ennél is borzasztóbb, hogy nem csak ez a korosztály veszi ki a részét ezeknek a hulladékoknak a megtekintéséből. Nekem személy szerint tele van a f*om azzal, hogy ha rápillantok a moziműsorra, a folytatásokon, feldolgozásokon és a 3D-s ökörségeken kívül semmit nem találok. Sajnos megoldást azonban nemigen látok, mert ha egyszer erre van igény, hülye lenne valaki FILM-et csinálni. Elég, ha leül a számítógép elé és leanimálja, ahogy egy darázsember elpusztítja New Yorkot lézerrel... Bocsi a regényért és köszi, hogy megosztottad! Minden jót!
adster
Válasz
én nem vagyok kifejezetten művészfilm párti, maximálisan a szórakozás a cél számomra. kifejezetten szeretem az olyan filmeket, mint a resident evil. mármint az első rész, mert a többi hulladék. nézd meg, mi lett ebből a negyedik részre: mátrixos-rajfilmes gyökértörténet nulla eredetiséggel. amikor egy ilyen alaphelyzetből ennyit tudnak kihozni, csak gratulálni tudok. ott tartunk, hogy a super 8-at ünnepli mindenki, holott egy fos gyerekfilm. ajánlom a sanctumot: nincs übercgi, nincs halálrapörgés, klasszikus tempó van, de egy igazi példaképről szól!
2011-07-01 09:21:33
bunny

Basszus Bunny! ez a kontakt-grill cucc á...

Kérdés
Basszus Bunny! ez a kontakt-grill cucc állati jó! tök gyorsan megvan a csirke és millió variációban meg lehet csinálni, nem is tudom megunni. nincs pöcsölés a főzéssel, fél óra alatt megvan az egész napi kaja! köszi a tippet :-)
tpapru
Válasz
és a gagyi verzió 2 ezer ft...sőt el se romlik.
2011-07-01 09:17:14
bunny

Hello! Az eleje egy kis körítés lesz ...

Kérdés
Hello! Az eleje egy kis körítés lesz bocsi.Délelött sulyzós edzéseket csinálok a héten 4 szer izomcsoportokra lebontva.Reggel amino savval inditok mert a reggeli turmixtol rosszul vagyok,utánna rá 1 órára edzem majd edzés után jumbo professionalt fogyasztok.Ezután irány haza kaja(130g rizs 150g csirke)majd ezt egy fehérje turmixal öblitem.Ezt az étkezést még 2 szer ismételem meg azzal a kivétellel hogy azok mellé nem fogyasztok fehérjét.Az utolsó étkezésem körübelül olyan este 7 fele van.Ezután fél 9 től háromnegyed 11 ig vizilabda edzésen veszek részt ami igencsak kardio jellegü sport.Körübelül fél 12 re érek haza és csak egy fehérjét iszom az edzés után otthon.Kérdésem a következö:Nem vezethet izomveszteséghez az hogyha nem viszek be szilárd kaját az esti edzés után?Vagy egyátálán lehet e ilyenkor enni?Mert egyébként egy fél marhát megtudnék enni utánna.Egyébként 192 cm vagyok és 94 kg.Ha hülyeséget kérdeztem elöre is bocsánat.Válaszodat elöre is köszönöm.
tinke23
Válasz
nekem azzal nincs bajom, ha körítés van, azzal már annál inkább amikor táblázatokat meg étrendeket kéne silabizálgatnom és számolni más helyett, úgyhogy baszok is rá az olyan kérdésekre. nos, a kérdésedre egyértelmű a válasz: a víizilabda edzés után is KELL szénhidrtátos kaja, vagy legalább egy adag jumbo. ellenben a jumbo utáni első étkezésedhez nem kel meginnod egy turmixot, az túl sok fehérje egy étkezéshez. a reggeli amino után fél órával már mehet az edzés. be kéne iktatni még egy étkezést, vagy az első étkezés turmixodat műskor meginni külön étkezésként, úgy lenne az igazi.
2011-07-01 09:15:34
bunny

Szia Bunny! Én azzal a problémával \"sz...

Kérdés
Szia Bunny! Én azzal a problémával "szenvedek", hogy amikor egyenes rúddal csigán, vagy egyépként szabadon egyenes ill francia rúddal bicepszezek, eszméletlenül fáj az alkarom ami alapból nem lenne baj, csak ez nem mulik el, hanem több napig eltart. mit tegyek? hagyjam ezekt a gyakorlatokat vagy mehet tovább és akkor megerősödik? mert szétb*szni nem akarom magam. A másik kérdés pedig az lenne, hogy én a scitec essentialsos GREENS nevű multivitamint használom, abból mehet a rendes 3db=1adag? mert nekem a sciteces boltba azt mondták hogy mivel 70kiló vagyok 190centire, hogy még nemkell ennyi. Köszönöm szépen!
Kalmii
Válasz
hagyd ezeket a gyakorltokat, egyértlemű.
2011-07-01 09:10:19
bunny

Üdv! Az utolsó kérdező leszólós hozzáfűz...

Kérdés
Üdv! Az utolsó kérdező leszólós hozzáfűzése után félve kérdezek. Kezdő, nagyon kezdő vagyok. Nagyon gagyi, béna kérdés lesz. Készülj fel :D-Most kifejezetten bicepszre edzek, kedvenc gyakorlatom a koncentrált bicepsz. 4x 25-öt nyomok 5KG-al miután végzek a bicepsz bedurran, meg feszül, de kb 30 perc vagy 1 óra múlva elmúlik. A kérdés: Ez természetes? Nem tudom eldönteni használt-e a gyakorlat... :S Fejlődik az izom ilyenkor vagy csak simán megerőltetem? Remélem nem fárasztalak le a kérdésemmel. Várom a választ! Előre is köszönöm. Üdv: hojofor :)
hojofor
Válasz
ez ugyan überbéna kérdés, de legalább nem tartalmazza az alapismeretek, igaz, csak a szintje miatt. amikor edzel, az izom megtelik vérrel, ez az ún. bedurranás. hasonló a jelenség az ember pöcséhez, ott is vérbőség okozza a megkeményedett állapotot, igaz ez szexuális ingerre következik be és speciálisan kialakult szervben, ami képes fenntartani ezt az állapotot az izmokkal ellentétben. na most ehhez képest neked úgy marad?
2011-07-01 09:09:04
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
60 kap. 
 / 4.9
 
3 490 Ft
%
4 kg 
 / 4.1
19%   15 990 Ft  
12 990 Ft
90 kap. 
 / 1.0
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
WABBA World Championship 2009
Tall
Castello Camilo
WABBA World Championship 2009 Tall Castello Camilo
Proform Kupa 2003
Női Testépítés -52kg
Németh Erika, Cserhalmi Viktória
Proform Kupa 2003 Női Testépítés -52kg Németh Erika, Cserhalmi Viktória
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
PEAK Erőfesztivál 2.
PEAK Erőfesztivál 2.
Red Rock Reality 15.
Red Rock Reality 15.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....