Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2012 október kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia Bunny! tömegeléskor lenmagolaj hely...

Kérdés
Szia Bunny! tömegeléskor lenmagolaj helyett használhatok olivaolajat lefekvés előtt hogy lassitsam a túró-fehérjekombóm felszivódásást? vagy zsírositana? köszi a választ előre is!
halfiu
Válasz
Nincs azon mit lassítani, és az egy téveszme, hogy a zsír lassít.
2012-10-31 23:22:33
Bunny

Szia! Egy szivességet szeretnék kérni. T...

Kérdés
Szia! Egy szivességet szeretnék kérni. Teganap voltunk a teremben, edzettünk egy jót, amíg a Béla bele nem kezdett az edzésbe. Az erről készült képeket(csoportképeket) szeretném ha elküldenéd nekem ha időd engedi az alábbi e-mail címre: (...) . Előre is köszi és várom a vasárnapi szemináriumot/ megnyitót !
csogyuri
Válasz

Szia Gyuri és mindenki! Bocs, de a megnyitó mégse most lesz, mert amíg nem csináltam meg az ÖSSZES apró szarságot, addig nem akarom. A pult eleje nincs kész, kosz van itt-ott, kábeéeket méretre kell vágni, rudakat leesztergálni stb. Muszáj az általam minimum elvárt szintűnek lennie. Zene már van, Béla módra megoldva.

 

 

2012-10-31 22:56:37
Bunny

Szia Bunny! Szerinted érdemes próbálko...

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted érdemes próbálkozni az Adipokillal? Célom:5kg-ot leadni. (jelenleg 75 vagyok,csak szeretnék 70kg-os versenysúlyba versenyezni,van 1 kis felesleg rajtam(küzdősport) Kaja rendben van,csak sokan mondták hogy az adipokill nagyon jó cucc,és inkább kikérem a véleményed. 18 éves vagyok Válaszodat előre is köszönöm:Attila
Clan
Válasz
Így is van! Mármint diéta mellett.
2012-10-31 20:01:46
Bunny

Szia Bunny! A (...)témával kapcsolatban...

Kérdés
Szia Bunny! A (...)témával kapcsolatban nem értem. hogy miért rá kell haragudni, hogy lejáratja a sportot, illetve miért neki kellene megváltozni? Nem ismerem őt, a sztorit is csak innen a rovatodból és nekem se szimpatikus ez a vonaglás, azonban ez a vonaglás egy első helyezést ért neki ha jól értem. Ezek után én semmin nem változtatnék a helyében, mer hülye lennék. Meglátásom szerint itt nem Etelka hibázott, hanem a zsűri, ők viszont hatalmasat. Egy szó mint száz, amíg veréb van, addig lószarból se lesz hiány!
balint_83c948
Válasz
Itt nem csak az SB-ről van szó.
2012-10-31 20:01:18
Bunny

Szia Bunny! Nem igazán testépítés, de...

Kérdés
Szia Bunny! Nem igazán testépítés, de az egészséghez hozzátartozik,sőt nagyon fontos része a vízfogyasztás. Ma idecsődített hozzánk valaki egy víztisztítós ügynököt. A sárga kapszulában te is kitértél erre, hogy ez a legjobb megoldás a folyadék bevitelre, így hát mivel itt volt, végighallgattam. Egészen érdekes, hihető dolgokkal próbált meggyőzni, hogy kell nekünk ez (az egyébként b**zott drága) termék, de aztán egy résznél felvontam a szemöldökömet. Miután ugyanis a család női tagjait már meggyőzte, én következtem és mivel gondolom, hogy a konyhában szemet szúrtak neki a tápkieges dobozok, azt mondta, hogy mióta Ő, ezzel a cuccal szűrt vízzel issza a kis turmixait, azóta jobban épül be, sőt a monohidrátja is sokkal jobban oldódik a szűrt vizében, mint a csapvízben. Sajnos mivel mono nincs itthon, ezt nem tudtuk tesztelni, de azért ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim. Nem hiszem, hogy attól az ~500mg ásványi anyagtól ami egy átlagos ásványvíz literjében van szarabbul oldódna a monohidrát, vagy akadályozná a gyomromban a tápkieg felszívódását. Azt sem értem, hogy az ásványi anyagok miért lennének ellenségek, ami az vízben van, végülis ennek a sokszorosát beviszem a vitamin pakkal. Tehát lehet -e igazság az oldódásban/felszívódásban amit mond, vagy csak így talált rajtam fogást, hogy befolyásoljon? Még, ha jó is a cucc, ha átbas*ni akart, akkor még inkább elgondolkodom, hogy kell -e ez nekem. Ti például, ha már nem anyatejezik majd a gyerkőc, milyen vízzel fogjátok itatni? Mert tény, hogy mi is felnőttünk valahogy ásványvíz meg víztisztító nélkül, sőt, régen a kútvíz is megtette, de az ember a gyerekének csak a legjobbat akarja... Üdv!
GAthersw
Válasz
Szia, Jól gondoltad, ez átbaszás lesz, ha valóban ezt mondta. A szűrt víz alapban a legjobb víz, de nem kell drágának lennie és nem épül be jobban semmi. Csak azt hitte, tud olyat mondani, ami hallani akarsz.
2012-10-31 00:48:56
Bunny

szia Bunny ! Egy kérdésem lenne a barna ...

Kérdés
szia Bunny ! Egy kérdésem lenne a barna rizzsel kapcsolatban: Eddig a sima Riceland-os előgőzölt barna rizst vettem ( 1 kilós kiszerelésben) , ami 22-25 perc alatt főtt meg. Láttam egy olyat, hogy Riceland Barna rizs expressz 10 perces zacskós rizs. A kérdésem az lenne, hogy ezt ugyebár könnyebb elkészíteni és gyorsabb is, mi a véleményed róla? Nem értem, hogy miért fő meg fele idő alatt. Lehet egyáltalán rossz rizst venni? tápanyagértékben nem láttam nagyobb változást: sima: 368,7 kcal, 8,6g fehérje, 77,39g ch, 2,75g zsír( 100gban) , a 10 percesnél pedig: 358,8 kcal, 7,7 g fehérje, 74,7 g ch, 2,4 g zsír) Köszönöm előre is a válaszodat . Olivér
Oli93
Válasz
Szia. Szerintem nem lehet gáz, elő van főzve, ennyi. De ha valaki tud okosabbat mondani, úgyis beírja. 10 perc alatt barnarizs önmagában főnyeremény.
2012-10-30 17:00:31
Bunny

Ez mind szép és jó amit írsz és nagyban ...

Kérdés
Ez mind szép és jó amit írsz és nagyban egyet is értek sok mindennel, viszont a köcsögke meg szutyok kurva stb kifejezéseid picit kiverik a biztosítékot ez itt a baj. ÉS nem vagy te kicsit se több mint bárki más, nem ítélkezhetsz senki felett ilyen stílusban. Az meg hogy ez követendő példa miről beszélsz???? itt most nem arról van szó amit a mai 17 éves csitrik művelnek a faszbúkon a drogos 20kg os kisfiukkal karöltve, hanem szidsz egy olyan embert aki elért jó helyezéseket a versenyen és nem tetszik az előadásmódja meg hogy túl sokat ír faszbúkra, ami nekem is zavaró viszont kétlem hogy etőtl bármilyen kiscsaj megállna a fejlődésben. Nézz már körül ebben az elbaszott világban mi megy... sokkal durvábban nyomatják az agyatlan tini csajok fiuk facebookon, meg úgy általában mindenhol, és nem hinném hogy a fitness versnyek miatt, meg hogy valaki leírja h épp edzeni megy stb. (ami lehet idegesítő de h káros lenne az erős túlzás) attól rosszra fordulna a világ. nem muszáj kitenni úgyse érted mivel van a probléma..
gabesz22
Válasz

Na, kapisgálod te, miről beszélek. És ez pont a hozzátok hasonló hülyék miatt van. De az, hogy egy 17 éves debil még nálatok is hülyébb, nem legitimál titeket. Van az a bizonyos "sport" nevű eszme, aminek kurvára nem az önimádatról kéne szólnia.

Leszarom mi veri ki a biztosítékot, anyádat bunnykázzad le gyökér először, majd nézd meg, mikortól lettél köcsögkének szólítva. Bírom, amikor 22 éves taknyoknak nagy az önbizalma.

Én nem szidtam senkit. Megemlítettem egy cikkben egy szánalmas fellépést, teljesen pártatlanul azt írtam le, amit láttam objektíve, és nem a véleményemet. Ti meg idejöttetek: házhoz jöttetek egy pofonért, mert ezek szerint mégiscsak kellett a véleményem. Hát itt sajnos nem működik az önsztárolás, nálunk érdemek számítanak csak. És fosversenyeken bohóckodástól nem esünk hasra, hangsúlyozva a bohóckodást. Be ne szarjak mellesleg, hogy a fitness modell olyan nagy sportteljesítmény ezen a szinten.

Úgy ítélkezek akárki felett, ahogy akarok, ez a nagy büdös helyzet. Aki nem akarja, hogy a faszbúkon mutatott idióta viselkedése, meg a versenyen való agyatlan picsarázása (és az alapján, hogy ehhez képest egy alapaállást nem volt képes megtanulni) ítéljék meg, az ne írkáljon és ne versenyezzen.

De értem, hogy mivel van probléma. Azzal van probléma, hogy mi nem azért szopunk a Superbodyval például, hogy miattatok égjünk és nem azért vagyunk, hogy idióták futtassák magukat. 

Ezzel a témát be is fejeztem.

2012-10-30 15:31:47
Bunny

Kedves Bunny! A heti 3 konditermi edz...

Kérdés
Kedves Bunny! A heti 3 konditermi edzés mellett, szeretnék a saját testsúlyommal történő edzést (fekvőtámasz,húzódzkodás,híd, lábemelés stb..) is végezni. Ezeket betoldhatom a heti 3 edzésnap közé (hétfő-szerda-péntek), vagy inkább végezzem őket edzésnapokon vagy hagyjam a francba az egészet mert fölösleges? Válaszod előre is köszönöm. gabesz22-vel ne foglalkozz, egy értelmes mondatot nem bír leírni, de az észt osztani tudja.
tmate0421
Válasz
Szia. Itt elég fontos tisztázni, hogy mi a célod. Ha testépítés, akkor ezt hülyeség csinálni. Ha csak jobb fizikumot akarsz, akkor nem. Én mindenképp teljesen más, állóképességi jellegű edzést végezni. Pl. na négyütemű fekvőtámaszokat és hasonló ugribugrit csinálsz, az jó.
2012-10-30 14:51:13
Bunny

bunnyka! mindenki gyökér csak TE nem! ez...

Kérdés
bunnyka! mindenki gyökér csak TE nem! ez itt a lényeg! Mindenki életébe belelátsz, sőt mindenkit ismersz személyesen. Engem is rohadtul ismerhetsz, megyek is recskázni bunnyka hiszen biztos rászorulok a szánalmas gyökér életemben. Te sértegedsz embereket, nyilván te is kiállnál a barátnőd, ismerősöd mellett ha le szutyok szar kurváznák mert épp nem szimpi színpadon és fáj hogy ő nyert, tudom erre az a válasz hogy a bnőd nem ír fészbúkra és a világ legjobb embere veled együtt.
gabesz22
Válasz

Én nem állnék ki egyetlen ártalmas gyökér mellett se soha, és ha ilyen lenne a barátnőm, agyonverném egy lapáttal.

Nem mindenki gyökér, de van belőle elég és kötelességünk a gyökereket a megfelelő módon kezelni, sőt, felhívni mindenki figyelmét, hogy nem ez a követendő értékrend.

Van ugyanis felelősség is a világon, és bizony nem biztos, hogy a következő fiatal generációnak orrbaszájba picsarázást és feszengést kéne mutatni, mintha az lenne a normális. Elég szomorú, hogy vannak emberek, akiknek az a fontos, hogy folyton magukat mutogassák, és még el is hiszik pár szerencsétlen miatt, aki őket szopkodja, hogy nem nézi őket sneki hülyének.

Mondjuk az önfényképezgetés helyett megtenné egy értelmesen leírt összetett mondat is. Egyébként sokan írnak a faszbúkra olyan különös módon, hogy az a benyomásod, mintha értelmesek lennének és nem magamutogató debilek.

Érdekes például, tudok egy kiscsajt, aki nagyon szép, és érdekes módon egyetlen darab húdeszexivagyok-nyomibeállás kép sincs róla.

Érted ezt, Köcsögke? Nem hiszem. Na kopj le szépen, elég volt a nyomikból, ez nem a faszbúk, ahol magatokat futtathatjátok. Hidd el, leszarlak nyomi téged is meg a csodálatos nődet is. De mindezt le kellett írnom, mert ettől a szemét divattól, amit ti, önimádó gyökerek teremtetek, el kell határolódni. Versenyzők hívnak fel hálálkodva, hogy végre valaki kimondta, amit ők is gondolnak.

Ez bazmeg, hogy van egy platform, amin senkiháziak verhetik magukat és a többiek pofájába tolhatják magukat nulla értelmes gondolattal, és belepofázhatnak mindenbe az nonszensz. És az is, hogy az emberek ebben a fosban tapicskolnak.

A többieknek a faszbúkkal kapcsolatban azt mondom, bár tudom, hogy nagyon sokan vagytok rajta, és normálisan is használjátok, de ez egy fertő, ami nem csak az adataiddal él vissza nagyon durván, hanem egy szeméttelep, ami csak rongálja az agyadat. Már-már rosszabb, mintha tévét néznél.

Csak Lenin szavait tudom ajánlani: "törölni, törölni, törölni." Vagy valami ilyesmi.

2012-10-30 14:35:41
Bunny

Szervusz, Bunny! Amikor pár barátommal m...

Kérdés
Szervusz, Bunny! Amikor pár barátommal megláttuk, hogy eljött végre a Builder Gym nyitás napja, egyből elfogott minket egy olyan hangulat, amit talán a Gyaloggaloppos ... és örvendeztek vala neki idézet fest le legjobban. :) A kérdés pusztán annyi, hogy november 1-2-én is nyitva vagytok netalán tán, vagy csak szombat-vasárnap, illetve az élelmiszer részleg (lenmagolaj, tojásfehérje rúd, stb.) fel van-e már töltve? Üdvözlettel: Gergő
gatsu
Válasz

Élelmiszerrészleg, tápkieg részleg üres, üdítő van, terem működik, pár apróság hiányzik, tükör kerete még nincs lefestve, egy-két kábelt le kell vágnom rövidebbre, zene nincs bekötve (nem lesz diszkó amúgy se), ilyesmi. De tegnap eldöntöttük, hogy nem várunk tovább.

2012-10-30 14:22:09
Bunny

Szia Bunny! Egy kurva nagy gratulacio ne...

Kérdés
Szia Bunny! Egy kurva nagy gratulacio neked! Csak sikerult megnyitni a termet,meg megszulni egy gyereket(oke,ott viszonylag keves volt az onresz,de ismerem az elso par het esemenyeit)+egy SB is belefert. Meg ki tudja meg mi minden. Es a hab a toftan a hozzam hasonlo balfaszok elfogyni keptelen kerdesei. Szerintem az elmult idoszak megerdemel,meg az utaloidtol is egy kalap emelest.
lupus-20
Válasz

Köszi. Ez egy közös válasz Lacinak is. Az a helyzet, hogy már én magam is roppantul unom, hogy retkekkel és köcsögökkel foglalkozok ebben a rovatban, meg azzal is, hogy a saját nyomoromat ecsetelgetem. De tudni kell, hogy akkor válaszolok, ha éppen van 5 percem leülni, vagy a gyerekre vigyázok 10 percig, mert az anyja épp intéz valamit, vagy hajat mos.

Semmi baj nincs az alvással a gyerek miatt, egyetlen rossz éjszakám nem volt.

Ami miatt nem alszom az az, hogy nincs időm aludni. Arnold, Superbody, Horvát Scitec Arnold anyag, BB.Tv, Magyar Arnold, Totalcar, SB beszámoló, SB Flash, közben forgatok egy filmet (titkos, de ki lehet találni), terem szarakodás, (még megyek burkolatváltókat és lapsúlytüskéket gyártani, jönnek még gépek, még a dizájnnal foglalkozni kell, szórólapokkal, bannert gyártani és ha bent vagyok és jön valaki, nyilván nem küldöm el azzal, hogy nem érek rá.)

Fel kéne készülnöm a vasárnapi teremnyitóra, szombaton meg megynézem a naturál Eb-t, ami kurvára nem érdekel, de legalább egy ilyen versenyről muszáj tudósítanunk.Ennyi szart fejben tartani elég durva, főleg, hogy elég hülye vagyok.

Az utálóimat egyébként leszarom. Ezt a metódust javaslom nektek is alkalmazni, nem kell minden köcsögnek megfelelni.

2012-10-30 14:18:58
Bunny

Szia Bunny. Először is elnézésedet kérem...

Kérdés
Szia Bunny. Először is elnézésedet kérem. Az a Dwight Howard vagyok,csak hogy ezt a kérdést nem én írtam, hiszen jó párszor beszéltünk már. Meg ugyan miért írták ki volna a nevem, meg a lakhelyem. Ezzel engem akartak lejáratni.. Van pár tippem.. Szóval elnézésedet kérem, de hát ezt nem én írtam. De más nevében is elnézést, hogy ilyen szarságokkal kell, hogy foglalkozz. Minden jót!
Dwight Howard
Válasz
Ha ezt a kérdést nem te írtad, akkor el kéne gondolkozni, hogy ki fér hozzá a regisztrációdhoz és a gépedhez.
2012-10-30 14:03:04
Bunny

Szia Bunny! Ma megnéztem a youtube-on a...

Kérdés
Szia Bunny! Ma megnéztem a youtube-on a 2012-es superbodyról egy összefoglalót. Kathi Béla tudom, hogy nem ma kezdte mint Etelka, sok év edzésmunka van mögötte és minden tiszteletem az övé, de éppenséggel az Ő viselkedése sem volt túl szimpatikus amit mutatott Dudás Ádám és Jenei Pisti mellett. Nem beszélve a tirpák bekiabálóról (persze erről Béla nem tehet), hogy a többinek ki sem kellett volna jönnie.. :( Tudom, hogy ő tényleg egy sztár és mellesleg jó barátod is, de szerinted (ha elfogulatlan tudsz maradni) az ordítozós, seggmutogatós viselkedésében mennyi alázat volt a sport, a nézők, a bírák irányában? Vagy Ő már bármit megtehet? Nem a helyre tett csaj védelmében írom ezt (azzal egyet kell értsek) , csupán elég aktuális volt a téma, hogy a fentebb leírtaktól eltekintve párhuzamot találjak a két eset között. És hangsúlyozom, a két ESET, nem a két EMBER között...
jaygab
Válasz

Ott se voltál, te gyökér, fingod se volt, hogy milyen hangulat volt és hogy reagált a közönség, de véleményed az kurvára van.

Csak tudod mi a baj ezzel? Hogy segg véleményed van. Párhuzam? Párhuzam egy fekvenyomó európabajnok, erősember magyar bajnok, testépítő világbajnok, versenyzők tömegeit inspiráló és direktben segítő versenyeket szervező élsportololó és egy két éve edző beteg picsa között?

Idióta.

A fogyatékos ügyében ne írjagtok többet, már unom,m meg nehogymár fontosnak érezze magát.

 

2012-10-30 11:25:52
Bunny

Szia Bunny! Mester!!! Megint Horváth ...

Kérdés
Szia Bunny! Mester!!! Megint Horváth Jani vagyok Sásdról. Tudom sok a dolgot SB,meg a terem. de nem kaptam választ,pedig múlt héten kérdeztem már..nos nekem versenyem lesz mint írtam,ezért nem érek annyira rá várni..készülnöm kell!! ebben kérném a segítsséged! bemásoloom a múltkorit: Szia Bunny! Előszőr is bemutatkozom.Horváth János vagyok. Sásdról. Nagy rajongód. Elolvastam a sárga kapszulát,és az alapismereteket, szabályzatot is!( nem is egyszer). A Brutal Challangre készülök. És ehhez kérnék egy kis segítséget! Most úgy gondoltam szüneteltetem a táplálékkiegészítőket,mivel verseny előtt megemelem őket, és hogy pihenjen a vese.. tudod. Ezért most olyan turmix megy, hogy tej,tejpor, élesztő( hiszek a térfogatnövelő hatásában) tojás. ezt te jónak látod pihenőidőszakban? a másik kérdés.jelenleg 60 kilóval szériázok guggolásban, hallottam,hogy mennyit segít a bandázs. szerinted segíthet annyit,hogy 80 kilósra tudjam fejleszteni a szériát?! és a naposimról is kérdeznélek. ismerősöm szerint ez egy hatékony táplálékkiegészítő,amit inkább edzés előtt használnék,teljesítményfokozásra. utánanéztem..sokan írják ,hogy szteroid,de nem az! megnéztem,régen még gyógyszertárba is lehetett kapni!úgy hogy ezzel nem sértem a szabályzatot. meg szeretnék naturál is maradni. és naturálon kihozni magamból a legjobbat! én még ezeket a porokat sem merem használni. hiszen azért ez nem természetes dolog, hogy az ember tolja magába a porokat. bár tény, hogy ezek nélkül nem lehet fejlődni, ezért verseny előtt majd én is tolom,de most rápihentetem a szervezetem. hot bloodot használnék majd. ez jó edzés utánra is? illetve még annyit kérdeznék, hogy az erőemelők az ammóniát hogy használják?!( gondolom nem nyelik le..vagy igen?! Köszönöm a válaszaid,meg a türelmed! sok a hülye a fórumon!! nem olvassák el a kapszulát! én rendeltem is kettőt! Remélem találkozunk majd egyszer valahol,mert te vagy a példaképem! nagyon sok jó dolgot teszel a sportért! a BBTV ket meg egész nap nyomatom! tisztelettel: Horváth János ( leendő versenyző) ui- remélem javul a sérülésed, húzzál bele Bunny,mert az új generáció jön:):) na persze ez utóbbit csak poénból írtam.
Dwight Howard
Válasz

Én meg nem érek rá válaszolni faszfej, aludni nincs időm, de gondolkm ez téged nem zavar. Mellesleg nem vállalok versenyfelkészítést és nem foglalkozom fogyatékosokkal, akiknek nem tűnik fel, hogy nem válaszolok dopping kérdésekre, de legalább basznak a szabályzatra is.

Eléggé csalódtam benned, gondolom nem ketten használják ezt a nikknevet. Elég sokat válaszoltam neked régebben, nem gondoltam, hogy ennyit ért.

Bár lehet ez egy másik Dwight Howard. Legalábbis remélem.

2012-10-30 11:17:12
Bunny

Szervusz! Tartom a tiszta kajálást. Ám a...

Kérdés
Szervusz! Tartom a tiszta kajálást. Ám az elosztott mennyiség után még éhes vagyok. A napi előírt fehérje bevitele után még éhes vagyok és eszem is többet a megengedett kajákból. Kezdő vagyok, igazából azt akarom kérdezni mi a helyzet azzal, ha többet eszek?
bqeuux
Válasz
Szia. Az csak jó. Egyél.
2012-10-29 23:02:24
Bunny

Fú Bunny, ezt most tényleg nagyon hálása...

Kérdés
Fú Bunny, ezt most tényleg nagyon hálásan köszönöm, végre lesz egy nyugisabb éjszakám, és egy falat párolt zöldség, amit nem rettegek lenyelni...:) Megnyugtat, mert hiteles, és mert tudom, hogy frankó, és igyekszem felnőni a leszarós attitűdhöz is. Bocs, ha nem bírod a csajos érzelgősséget, de örök hála, nagyölelés!
vkatka
Válasz
Sokan túlaggódják a dolgokat. A stressz katabolikus.
2012-10-29 21:54:31
Bunny

Üdv Bunny! Jól olvasom, hogy jössz a ...

Kérdés
Üdv Bunny! Jól olvasom, hogy jössz a naturál EB-re Tatabányára? VB-t írtál, de gondolom elírás. Ha eltaláltam, akkor ott leszek én is felmérni a naturál terepet. A seggrázásról csak annyit, hogy én megbocsátó lélek túltettem magam rajta, mivel a hölgy jelezte, hogy változtatni fog a dolgokon..... de elsőre az volt a benyomásom, hogy mivan?!?!! ja hogy ez a modellkategória? akkor vazzeg inkább mens physique :) Utólag persze átértékeltem és inkább egyik se. Ezt viszont nem bírtam ki....remélem még nem küldte be senki: Hauki Barbi pankrátor lett! http://www.hcw.hu/node/38 Good luck és kitartás! Miki, a matekos
djmiki
Válasz

Szia. Nem a seggrázással van gond, hanem az egésszel globálisan, ezzel az elbaszott értékrenddel, hogy a kurválkodást érzik a megfelleő viselkedésnek, ráadásul egy év edzésmúlttal bizonyos emberek kurva nagy sztárnak és kurva nagy sportolónak képzelik magukat, akkora hősnek, mintha végigharcoltak volna egy húsz éves háborút.

Miközben egy igazi sportoló tíz éven át kel reggel ötkor, hogy hatkor beugorjon a hideg vízbe, heti és heti 12-14 edzéssel készüljön egy olimpiára, mondjuk 15 évig. Na ezek a sportolók, de ezek nem raknak öt percenként képet magukról.

Ez a mai morális szenny nagyon gázos dolog és ha nem állítjuk meg, ha pár olyan hülye, mint én, nem emeli fel a szavát ez ellen, akkor ez lesz a normális, és szart sem fog érni egy Tóth Dani munkája, mert a hátán kapaszkodó senkiháziak lenyomják a nagy pofájukkal a francba. A világ meg semmit nem érő, csak magukkal foglalkozó beképzelt seggekből fog állni. Pont ahogy a tévében látod.

Miközben pont fel kéne nőni már mindenkinek, ebben az egyre szarabb, degenerált világban ideje végre nem csak a kibaszott külsőségekkel foglalkozni, és szánalmas pózőrként élni az életet, csak azzal törődve, hogy másoknak mutogassuk magunkat, meg hogy mink van. 

Egy kurva hosszú gazdasági válságban még mindig nem tanultak smemit, és azzal foglalkoznak a hülyék tömegei, hogy hogyan lesznek menők: sorbaállnak az ájfonért, feszengenek a faszbúkon, a bedőlt autóhitelük helyett pedig öreg fos BMW-t vesznek, mert azért BMW alá nem adjuk. Csak az a fontos, hogy mások előtt villogjunk. egy halom gyökérnek a testéptés csak ennyit jelent, nem magukért csinálják, hanem mások miatt.

Az igazi értékeket már rég leszarja mindenki. Hát nem, én ezt nem fogadom el.

Itt volt egy kibaszott jó Superbody végre, amit szenvedélyből csináltak meg páran. Ezt nem veheti el egy seggfej sem és nem használhatja fel a saját futtatására.

Nem jó tudod: a barbi mindig is pankrátor volt. Ezek a pankrátorok nagy emberek! :DDDD

A naturál EB (azt hittem VB) miatt megkeresett az Estók Endre jó régen, de azóta sem halottam róla, lehet talált fontosabb sajtóterméket. A hátam közepére nem hiányzik még egy verseny, de azért látnom kell, hogy milyen, mert fontos lenne, hogy a naturál testéptőknek is legyen valami ebben az országban. 

Ja és indul a fantosam is a Shop.Buildertől.

2012-10-29 21:35:03
Bunny

Szia Bunny, ne haragudj, ha erre a kérd...

Kérdés
Szia Bunny, ne haragudj, ha erre a kérdésre is találtam volna választ a SK-ban, egyelőre nem találtam... szóval én a megszállott fanatikus forma volnék, naponta erősítő+kardió edzéssel, nagyon tudatos kajálással, meg is volt az eredménye. Most hirtelen kórházba kerültem, elég nagy a gáz, már egy hete nem tudtam edzeni, és talán még 2 hétig nem is tudok még. Mennyi idő után kezd el izmot veszíteni+zsírt nyerni a testem, és hogy tudok a kaján csípni, ha amúgy is a 800-1000 kcal-el szálkásító-zsírégetőt nyomtam? Ki****tt 22-es csapdája, szűkölök, hiú csaj vagyok, plusz edzésfüggő, és már most nagyon durva elvonási tüneteim vannak. Nézzem végig, hogy vész el minden, amiért eddig melóztam, és majd onnan lesz szép győzni? (A lényeg a 3. mondat volt, a többi a picsogás) Köszi!
vkatka
Válasz
Szia. Igazán nagyot rottyanni már 4 hét alatt is lehet, de én azt mondom, ezt felnőtt fejjel kell kezelni, így szard le. Két hát alatt viszonylag normális kajálással, edzés nélkül semmi gond nem lesz.
2012-10-29 21:23:08
Bunny

Szia! Étkezéssel kapcsolatos kérdésem...

Kérdés
Szia! Étkezéssel kapcsolatos kérdésem lenne hozzád, mert tanácstalan vagyok ez ügyben. Mostanában rászoktam a Pangasius halfilére melyet nyakonöntök olivával és tepsiben kisütöm egyszerű, gyors és olcsóbb mint a csirkemell, természetesen többet eszek belőle, mert a fehérjetartalma kevesebb mint a csirkemellé. Mivel a cápaharcsa édesvízi hal ezért nem tudom eldönteni, hogy napi rendszerességel fogyaszthatom-e ( nem a botrányokra gondolok, halliszt, hormonok vietnámban) csak elég zsíros halfajta ránézésre adatlap szerint 8g/100g.
tamas21
Válasz
Szia. Elvileg nem lenne gond, de jó ideje olyan információk jönnek, hogy a pangasius nagyon szar halfajta, mert nagyon rossz körülmények között tartják őket, ahogy te is írod. Én nem erőltetném.
2012-10-29 21:21:27
Bunny

Hát Bunny mi már szarrá röhögtük magunka...

Kérdés
Hát Bunny mi már szarrá röhögtük magunkat ezen a nőszemélyen haverral. Sb-n is irritált már, hogy folyamat vonaglott, mint egy... Körülöttem ülőket is eléggé irritálta. - A Bunny hozzáállásáról és a stílusáról pedig csak annyit, hogy úgy látom sokaknak fáj ha valaki őszinte és megmondja a frankót. - Na, de ennyit erről. A kérdésem a Builder Gym-vel kapcsolatban lenne. Azt látom, hogy 7-kor kezdődik a megnyitó, de a kérdésem az lenne, hogy meddig tart? (lehet ez is le van írva csak szerencsétlen vagyok és nem találom) Nagyon szívesen elmennénk megnézni, hogy Megateszt óta mit változtattatok és hát szerintem a szeminárium se egy utolsó dolog, de sajna előadások vannak délelőtt egyetemen. Sok sikert egyébként a teremhez és jövő évtől remélhetőleg már mi is ott fogunk tudni edzeni.
adam1
Válasz

Szia. Nem lesz megnyitó, illetve nem holnap és nem hétkor, hanem vasárnap, és holnap eldöntjük mikor, mert szombaton még lehet megnézem a naturál VB-t, meg fel is kéne készülni valami előadással.

Konkrétan nyitás lesz, de még lesz némi szerelgetés, meg takarítás, mrt a Béla lezabálta a pultot. Kathi Béla itt lesz, ez a lényeg, meg nagyjából én is, csak én rohangálok.

Nem lesz meg a pultra tervezett hatalmas scitec világítótábla még, meg ilyen apróságok.

2012-10-29 19:32:10
Bunny

Szia. Örömmel olvastam ma , hogy nyílik ...

Kérdés
Szia. Örömmel olvastam ma , hogy nyílik holnap a terem,valamint a bérletakciókat is . Az lenne a kérdésem , hogy a 11400 Ft-os bérletár mindenkire vonatkozik majd , vagy pedig lesz diákbérlet is.
fanatical
Válasz

Szia. Nem lesz diákbérlet. Ez a terem sportolóknak van, nem diákoknak. Diákbérletet a könyvtárba! Érted a filozófiát, ugye? Nekünk mindegy, hogy ki diák és ki nem, próbálunk egy normális árat kitalálni, amivel ki tudjuk termelni a költségeket. Bodybuilder.hu olvasói bérlet lesz, jóval olcsóbban, mint a normál, de a kuponokat még meg kell csinálni. Érdemes figyelni a főoldalt, a lényeg még csak most jön. De nincs időnk tökölni, nyitni kell.

Ki fogom írni angolul is, mert sok külfödi jön be érdeklődni: BodyBuilder Gym: Sport. No Wellness.

2012-10-29 19:29:28
Bunny

f...nak foglalkozol ennyit ezzel a csajj

Kérdés
f...nak foglalkozol ennyit ezzel a csajjal , látod hülye mint a segg . Szerintem hagyd magára a picsába Bunny!
halfiu
Válasz
Egy dolog miatt: ez egy trend, amit meg kell állítani.
2012-10-29 18:50:13
Bunny

NAGYON örülök, hogy ezt ilyen stílusban ...

Kérdés
NAGYON örülök, hogy ezt ilyen stílusban kaptam vissza, ilyen kerek mondatokban. A fit parádén történtek miatt( túlmozgás) már elnézést kértem, és szeretnék tanulni a hibáimból. Én nem futtatom magam, ellenben sokan mások akik maguknak kikérik a sztárságot. Én privátban szerettem volna megkérdezni miért bántottál már a S.B- közvetítésén. Nem mocskolódtam nem ócsároltam senkit. Azt hiszem ez a stílus amit képviselsz nem engem minősít.. Nekem még nem volt problémám becsület sértésből, de úgy tudom másnak már igen.... Nagyon köszönöm a gúnyolódást, és örvendek, hogy örömöt leltek ebben! Szeretnék elhatárolódni, és elnézést kérni mindazoktól akiket megsértettem! A jövőben jobban figyelek a színpadi allűrökre! Az ember változik, próbál..van aki beismeri a hibáit szeretne változtatni...aki nem ismeri el az a lelki beteg..kérlek engem ne ócsároljatok a továbbiakban. A becsület sértést nem tűröm akkor máshol fogok érvényt szerezni! Köszönöm a munkádhoz sok sikert
etelka_a04165
Válasz

Mint mondtam, nem érted. De engem ez nem érdekel. Nem lelünk örömöt benne, hogy veled kell foglalkozni, vagy téged nézni.

Abban meg főleg nem, hogy így sikerült a pontozás. Megteszem azt a szívességet, hogy nem bocsájtom szavazásra, hogy az olvasók szerint is a bal szélső-e az első.

A fitparádét én leszarom, nem megyek ki, tök jól esett volna, ha te cserébe nem jössz Superbodyra. Te nekem ne okoskodj hogy kinek volt becsületsértési ügye meg ilyenek, kevés vagy ehhez, meg talán nézz utána, hogy engem elítéltek-e becsületsértésért valaha.

Azt hiszem ezen felül kevés vagy a stílus minősítéséhez is. Te beszélsz stílusról a produkciód után? Én ráztam a picsámat a színpadon?

Te nem ócsáróltál senkit? Nem érted? A komplett SB mezőnyt és a nézőteret ócsároltad a viselkedéseddel! Ez a baj, hogy ezt nem fogod fel, meg azt sem, hogy nem veled van mindenki elfogalva.

A folyamatos önimádatoddal, önmagad futtatásával, a lófasz szintedhez képest előadott önsztárolással azt váltod ki az emberekből, hogy behánynak ettől a sporttól, vagy kiröhögik. De nem vagyok az anyád, hogy én neveljelek. Mellesleg mitől akarsz elhatárolódni? Saját magadtól?

Messze nem csak a színpadi allűrökkel van probléma. De engem ez nem érdekel, mindenki lehet alanyi jogon hülye, csak ne képzeljen túl sokat magáról.

A helyedben csöndben maradnék és megvárnám, amíg elül a vihar a biliben, de úgy látom ennyi eszed sincs. Mint mondtam, nem körülötted forog a világ, bármilyen hihetetlen is. Maximum a mai nap poénja lehetsz, akin röhögnek pár ezren.

 Persze ez sajnos nem egyedüli eset, idézek egy mélből:

"persze a legtöbb modell picsa is megsértődött...istenem ha tudnád mennyire megértelek mostmár titeket csak kellett egy kis idő hozzá, de időnként a hajam hullik ki ettől az egésztől...sb óta nem győzöm tiltogatni az embereket mert az összes liba csak arról posztol h neki kellett volna nyernie..."

Egy biztos: én veled soha nem foglalkoztam eddig, és ezután sem fogok. Ez nem a Subba.

2012-10-29 15:45:19
Bunny

Etához, a baszk terroristához szeretnék ...

Kérdés
Etához, a baszk terroristához szeretnék szólni. Eta, Bunnytól már megkaptad a magadét, én egy jó gyógymódot szeretnék javasolni neked és a hozzád hasonló ego-kórban szenvedőknek, és ez nem vicc. Vágjatok neki külföldnek. Ez egyrészt az otthoni közegnek is jót tesz, másrészt kikerültök a komfortzónátokból. Egy idegen világba kerültök, ahol nincsenek látszatbarátok és hirtelen kiderül hogy ugyanakkora senkik vagytok, mint bárki más. Ha nem rohantok haza egy héten belül sirva, akkor az új közeg rá fog kényszeriteni, hogy teljesítményarányosan legyetek besorolva, és az úri valagatok reális mértékben legyen kinyalva. Én átestem egy ilyen kúrán, és nagyon rendbetette az önképemet, és az egómat. Itt szoktam rá a Harcosok Klubjára is. Neked is javaslom Eta. Hátha megérted belőle, hogy nem vagy egyedi hópihe. Én ezt az önértékelési problémát lelki betegségnek tartom, ami jogosan háborit fel olyanokat, akik reálisan értékelik magukat, de szerintem gyógyítható. Azt azonban előre bocsájtom, hogy fájdalmas egy kúra, de megéri.
adambrisbane
Válasz
Igen jó öltet, tízes. Persze Evetke és tsai Korlátolt Társaság menthetetlen, ezt tudjuk. Az egész üggyel azért foglalkozom, hogy mindenki lássa, KURVÁRA ELHATÁROLÓDUNK tőlük.
2012-10-29 13:23:55
Bunny

Szia Bunny! Először is én nagyon tisztel...

Kérdés
Szia Bunny! Először is én nagyon tisztellek mint szakembert, másodszor nem szeretném futtatni magam! Nagyon sok munkám van a testemben, ha te nem is látod, de ezzel nem csak én vagyok egyedül..mivel a new form oldalára írok ( felkértek korábban) ezért szoktam postolni! Ha negatív hatás jönne le elnézést mindenkitől. Harmadszor édes anyámat kérlek a szádra ne vedd, én sem szidom a család tagjaid. Nem csak Super Bodyt nyertem továbbá...de erre különösen büszke vagyok. A te szavaiddal élve: Nem pina tátogatok az edző teremben!!! Sajnálom ha valaki ezért rühell! Vagy nem ismer eléggé, és véleményt nyilvánít. Nyilvánosan azonban köszönöm a negatív kritikát...ebből is tanulok és elfogadom...egyet hagy mondjak azonban.. Lehet édesanyám nem tanított meg az alázatra, mondjuk ezt kétlem!!! Mert aki nem alázattal bír nem fakad sírva a sikerétől hanem peckesen elsétál! Nem tudod mi zajlik bennem! De és tudom ezzel mondatot nem kezdünk...téged sem tanítottak meg szépen beszélni, és nem ártana ha a szavaid megválogatnád... lehet valakit szidni megmondani a frankót...csak te azt mondod beképzelt vagyok és alázat nélküli...benned mennyi alázat van ha így nyilvánulsz meg? Továbbiakban elnézést kérek mindazoktól akiket megbántottam vagy esetleg a viselkedésem irritál, nem a beképzeltség vezérel! mindenkinek szép napot. Maradok Tisztelettel: Sipőcz Etelka
etelka_a04165
Válasz

Ha édesanyád megtanított volna olvasni, akkor nem rinyálnál itt anyád szájravételétől, hanem megértenéd, mit jelent, amit írtam. Az, hogy neked fingod nincs az alázatről és arról, hogy nem te szartad a testépítő sportot, abban biztos vagyok.

Nem tudom, mi zajlik benned, és hidd el, pont annyira is érdekel. Bennem pont annyi alázat van, hogy szégyennek tartsam a te viselkedésed mind a színpadon, mind  a kibaszott faszbúkon, és megalázónak azok számára, akik 15 éveket készülnek versenyre és az eredményeikkel próbálnak érvényesülni, nem az önfuttatással.

Ha nem lenne bennem alázat, lehet nekem is tetszene hogy összekevered a színpadot és a sportrendezvényt egy kuplerájjal.

(A többieknek: nem szívesen linkelek be ilyet már a rendezvény miatt sem, de ezt nézzétek meg bátran. Nem nehéz kitalálni, hogy a jobb oldali túlmozgásos, pályát tévesztett szerencsétlenről beszélünk.)

Csakhogy ez SPORT, nem faszverés, és nálam a sportolói viselkedés az elvárt. Mondanom sem kell, sokáig fingom se volt, hogy te vagy a vonagló idióta, de nem lepődtem meg, mert a "hírneved" megelőzött.

Nagyon érdekes, hogy sírva fakadtál a "sikeredtől", és erre nem írom azt, hogy nem véletlenül szoktam kimenni a modell kategóriáról (az alacsonyt is csak a Vivi és a Fanni miatt néztem), a tiedet is egy ismerősöm miatt figyeltem addig a 15 másodpercig, amíg meg nem láttam, mit művelsz. Hidd el, esküszöm neked, mi is sírva fakadtunk majdnem.

Ennél nagyobb bizonyíték nincs a korrekt pontozásra: amikor megtudtuk, hogy te lettél az első, legszívesebben felgyújtottuk volna az összes pontozólapot, de nem tettük. Lehet hogy éppen csak azért, mert nem volt kéznél benzines kanna.

Ha én pontoztam volna, a többiek fizikumától függetlenül lepontozlak a picsába, méghozzá oly módon, hogy kettéosztom a mezőnyt jobbakra és rosszabbakra, és ha a fizikumod jó volt (amit nem tudok, mert leszarom), akkor a rosszabbak közé helyezlek az ottani reális helyre, ezzel reálisan értékelve a totálisan balfasz alapállásod mellett a repetsarkúakra hajazó fellépésedet. Sajnos a bírói kar számomra rejtélyes szempontok szerint pontoz modellben. 

El tudom képzelni, hogy nem vagy tisztában a beképzeltség fogalmával. De ez senkit sem érdekel. 

Te magát a sportot bántottad meg, pontosabban a sportot égeted le, de embereket nem hiszem: egy különös lelkiállapotban ingadoznak aközött, hogy rajtad röhögnek és hogy irritálod őket.

(Halkan jegyzem meg, nem tudom, engem például mikor látott valaki BÁRMIBEN futtatni magam, mikor látott valaki feszengeni akár még akkor is, amikor nem úgy néztem ki mint a fos. Mikor írtam oda bármi anyag elé, amit én csináltam, hogy professzionállófasz, pedig mi nem remegőkezű jutub szarokat gyártunk, hanem hivatalos sajtótermék vagyunk és nem mobiltelefonnal forgatok, a nézettségről meg ne beszéljünk.)

És azt se tudom, hogy neked, meg a hozzád hasonló gyökereknek mi az isten fasza baja van, és miért nem tudjátok megérteni, hogy a "mindenhol verem magam" dolog az pont szart se ér azon kívül, hogy tudatjátok pár emberrel, mennyire önimádó, beképzelt idióták vagytok, és mennyire nincs semmi értelmes az életetekben.

Fel nem foghatom, miért képzeled te és még páran, hogy annyira fontos vagy, hogy ötpercenként képet kell szarnod magadról a faszbúkra, és hadd ne kételkedjek ebben az információban, mert ezt mondják. Ez talán egy komoly sportteljesítmény, ahogy kinézel? Érdekel ez valakit pár hozzád hasonló nyomorulton kívül? Nem beteg dolog ez egy kicsit, amikor valaki ennyire el van foglalva magával? Nem kéne elolvasnod egy könyvet, ha ennyi időd van? (A Zombiháborút ajánlom, vannak benne hasonló személyiségek, de nem a főszereplők között.) Nem hiszem, hogy egy átlagos, zörgőcsontú, nem dagadt nő ennyire érdekelne valakit még akkor sem, ha te nem érzed, hogy ez erősen lófasz egy tíz év alatt testépítővé vált sporotlóhoz, vagy bármilyen más sportolóhoz képest.

Szépségről meg nem kívánok állást foglalni, csak annyit említenék meg, hogy vannak az embernek lényeges alkatrészei, pl. a feje. Na olyanból volt a Superbodyn, aki rendben volt és akit szívesen nézeget az ember ha nagyon ráér. De azt sem ennyiszer.

Nem kell ám mindenkinek szépnek lenni, biztos én se vagyok az, csak ehhez mérten kell az embernek prezentálnia magát, és legfőképp ehhez mért mennyiségben.  

Tudom, hogy azért csinálod, mert kell az egódnak, hogy szopkodjanak az ismerőseid. De el kéne egy felnőtt embernek azon gondolkodni, hogy vajon ha ennyire erős az ezirányú nyomora, vajon egészséges-e a lelke. Meg az agya.

Kicsit más téma: amikor mi a háttérben, egy versenyszervezésben segítünk - amihez tudni kell, hogy nekem a Superbody hete jópár éve az év legrosszabb hete - majd végiszívjuk a rendezvényt, akkor az jut eszembe, hogy én ezt az ilyeneknek, mint te, nem akarom csinálni. Amikor sajtót csinálunk, nem az ilyenek miatt csináljuk, mint te. Sőt, ha kell, az ilyenek miatt nem csináljuk. Ha a versenyzők megfelelően nagy százaléka olyan lesz, mint te, én ezt abbahagyom a picsába.

Most egy hónapos a lányom, és tűzzel-vassal fogok küzdeni azért, hogy ebben az elbaszott világban ilyen embereket soha ne is lásson, a létezésükről se tudjon, vagy legalábbis megértse, hogy ezen röhögni kell.

Neked és a hozzád hasonlóknak több szerénységet és egy pszichológust kívánok. És köszönöm, ne tisztelj, ne vegyél rólam tudomást, én nem létezek számodra, úgyse értesz semmit.

Valójában mindenki tudja, hogy nem neked írok, hanem az olvasóknak.

2012-10-29 10:51:46
Bunny

Szia Bunny, gratulálni szeretnék, ugy...

Kérdés
Szia Bunny, gratulálni szeretnék, ugyanis most láttalak a Superbodyn és a Muscle Beach óta meglepően rengeteget fogytál! Kicsit részleteznéd, hogy mivel? Erre a válasz nyílván az lesz, hogy építsek fel egy konditermet és én is befogyok az idegeskedéstől, de engem inkább a kajád és az aerobod érdekelne, ha volt. Valamint tudom, hogy jó barátok vagytok Bécivel, aki fantasztikus formát hozott a Superbodyn! Ezért is merült fel bennem és a választ is tudod biztosan arra, hogy Béci és a profi kártya...? Eddig még miért nem? Köszi előre is
semtexadam
Válasz

Az Arnold Classicig normálisan tudtam kajálni, de aztán megint bejött a szokásos. Ma szénné zabáltuk magunkat Bécivel és Vivivek: ha ők verseny után kajálni akarnak, nekem sincs kedvem visszafogni magam, ráadásul nem gyengék fáradtam el, SB előtt 3 órát aludtam, csütörtökön kettőt.

Aztán este rányomtam még egy sztéket és 3 browniet, hiába lopta el a Cedric. Aki egyébként nagyon súlyosan hülye, szétröhögtük magunkat. Ott volt Blaire Moone is, aki szintén jó arc, és nagyon csodálkozó arcot bírt vágni, amikor a Béco meéslt neki egy-két dolgot. Persze ott volt Eddie is, aki Cedric fejét fényképezte.

A profi kártya nagyon súlyos probléma magyar ifbb miatt. Elég nehéz profi kártyát szerezni, hogy finom legyek, bár Béci talán kaphatna kis ügyességgel és általan nem részletezni kívánt módon, mert nem indult mostanában nem IFBB verseny, így nem tudjék visszamenőleges hatállyal sem eltiltani, ahogy a gyökér IFBB-nél szokás. Ugyanis az IFBB nem csak akkor tilt el, ha le vagy igazolva hozzájuk de máshol is elindulsz (és persze ezt is megkérdezhetnéd, hogy miért), hanem akkor is, ha IFBB-s szeretnél lenni, de előtte elindultál máshol.

Béci valószínűleg visszavonul.

2012-10-28 23:32:08
Bunny

szia lenne egy kérdésem ami elég magán j

Kérdés
szia lenne egy kérdésem ami elég magán jellegű hova írhatnám meg? köszönöm szépen! ui köszönöm ...
etelka_a04165
Válasz

Nem nagyon szeretnék a magánjellegű kérdéseddel foglalkozni, ami nyilván abból állna, hogy anyád helyett elmagyarázom, mi az alázat, honnan kezdődik a beképzeltség, és hogyan kéne úgy viselkedni hogy ne rühelljen mindenki, valamint hogy nem körülötted forog a világ akkor sem, ha egész nap a faszbúkon nyomod magad.

Sok, állandóan magát futtató fasz nem érti, miért nem csípem őket és miért okádok a gondolatra is, hogy valami szerencsétlen példaképnek, vagy egyáltalán relevánsnak tekintse őket. Bármilyen hihetetlen ugyanis, önmaga futtatásától senki sem lesz valaki. És van, akin egy Superbody győzelem se segít.

De engem nem érdekel a nyomoruk.

2012-10-28 23:19:32
Bunny

Szia! Superbody-val kapcsolatba lenne ké...

Kérdés
Szia! Superbody-val kapcsolatba lenne kérdésem. Semmiféle kiírást nem látok az oldalon. Élő közvetítés az idén is lesz itt az oldalon? Vagy hogy lesz mint lesz? Esetleg majd csináltok egy összefoglalót.
SiegeLoveDori
Válasz

Semmiféle információt nem kaptunk, ezért nincs nálunk kiírás. A főoldali hírrovatban volt az, ami van. Idén nem lesz élő közvetítés, nem tudom vállalni, nem tudom észleled-e, éjjel 3 óra van és reggel fél hatkor kelek.

Összefoglaló lesz, meg közben amolyan percről-percre szöveges rovat, feltéve, ha lesz internetem. A szervezésben részt veszek, de semmiféle felelősséget nem vállalok.

2012-10-27 03:01:17
Bunny

Most nézem 745 tetszik. Jézusom. Sírok B...

Kérdés
Most nézem 745 tetszik. Jézusom. Sírok Bunny. Látod milyen kérdést tettem fel? Jó volt a válasz, az előbb írtam megint. És ezt hol lájkolják a fészbukon?
leona11
Válasz
Tuti kirakta a colos a shop.builderre, mert az én olvasóim (szerencsére) nem faszbúkoznak.
2012-10-25 22:17:42
Bunny

A leona 11 kérdésére adott válaszod nagy...

Kérdés
A leona 11 kérdésére adott válaszod nagyon tetszett. Hálaistennek én sohasem használtam semilyen szteroidot.Nem tudom hogy csak beképzelem magamnak,de az edzőteremben szinte fel lehet ismerni,igaz nem 100%-osan,hogy ki nyomja magát valamivel(szinte megváltozik még a járása is,a viselkedésével eggyütt) De az tényleg igaz,hogy cucc nélkül szarnak érzi magát pár emberke. Ezt én is az eggyik ismerősöm szájából hallottam.
lacix76
Válasz

Aki cucc nélkül szarnak érzi magát, az cuccal is szar, és majd egyszer nagyon össze fog omlani az élete, mert nem lehet cuccolni életed végéig, hasak nem akarod, hogy rövid legyen.

Nem csak neked tetszett szerencsére, hanem sokaknak, a buzzancsok meg biztos hisztiznek, de sebaj.

2012-10-25 22:03:55
Bunny

Szia úgy döntöttem ,hogy ebben a hónapba...

Kérdés
Szia úgy döntöttem ,hogy ebben a hónapban kigyúrom magam ezzel http://www.laszloblog.com/?p=1 :))) de mit csináljak akkor a következő hónapban ? :)) Szegény az aki ígérni se tud hát ezek tudnak . :)
Joco32
Válasz

Tele van minden ezzel a fajta átbaszó marketingszeméttel, ráadásul a fele gugli fordító.

"Neked lenni kockás has ha betartani ez titkos szabáj."
"A seholsenki lófaszjóskapicsa személyi edző, Bözsike felfedi a sokkol igazságot."
"Az izomnövelő horoszkóp megmondja a frankót, nem baj, ha húgyagyú vagy, sőt, az a jó!"
"Mr Tanyavilág testépítő cím birtokosa, a Tiszarücskösi bajnok elmondja a 12 és fél titkot, amitől nagy lett a fasza és kurvaizmos lett, pedig nem csinált semmi, nem pénzért, hanem ingyen, ha leszámítjuk a kisebb postaköltséget, meg azért megadhatod a pin kódod."

Nem kell ezzel a sok szarral foglalkozni. 

2012-10-25 21:33:28
Bunny

Szia Bunny!Igen.Nehany kattintas utan le...

Kérdés
Szia Bunny!Igen.Nehany kattintas utan leesett,hogy hiba van az eroben.Es a Spada teszt csak beharangozo.Mondjuk azt nem tudtam,hogy szeretetbol irogatod ezeket a cikkeket.De igy mar ertem miert nem lehet talalni ertelmes tesztet a 90-es evek motorjairol.Vagy bennem van a hiba es en keresek nem trendi motorokat,amiket mar akkor se meltattak annyira sem,hogy teszteljek. Mert most azon agyalok,hogy a B125 es a nagyvas koze ulok egy tanulo jogsival.Autopalyazhatok,vihetek utast,van kis ero,hogy elozzek,turazzak,a jogsi+motor+fenntartasi koltsegek nevetsegesek.A masik oldalon viszont max 33loero 2evig. Mar csak a magasagomhoz(190centi) kell talanom valamit.Nem sietek,boven raerek.
lupus-20
Válasz

Szia. Még titoktartási szerződésem is van a TC-vel, nem beszélhetek részletekről, de a rendes cikkekért, amik TC vagy TB oldalon megjelennek, fizetnek. Épp ezért nem jelenik meg minden, mert van egy keretük és vannak szerkesztési elveik. Ami már megvan a tesztlistájukban, az biztosan nem kell nekik, csakúgy megjelenni meg nem engedik, akkor se, ha nem kérek pénzt, "igyenmunka nincs" jelszóval. Ezért csinálom a motoros blogot, mert ami nem érdekli őket, azt oda teszem, meg persze összegyűjtöm ott a megjelent cikkeimet. Nekem csak ez jutott, majd ezt mutogatom a gyereknek, nekem nincs annyi eszem, hogy  a faszbúkon feszengjek. :DDD

33 lóerő miatt ne aggódj, nagyon sok dologra elég. Nekem a TT 350 azt hiszem pont ennyi, tök jól lehet vele örömmotorozni, és meglepően morcos lesz magas fordulaton, akasztja a 140-es órát és szépen, agresszívan hörögve húz. Ennél gfyorsabban minek mennél? A magasságodhoz viszont ilyen NTV 650-ek nem jók, lehet enduro/túraenduró a megoldás. 

 

2012-10-25 17:41:53
Bunny

Szia Bunny!Ha nincs idegzeted,vagy idod ...

Kérdés
Szia Bunny!Ha nincs idegzeted,vagy idod inkabb el se olvasd! A balfasz mindenhol balfasz.(En vagyok az a kulfoldon elo marha,aki kuzd a B125 es az igazi motor vasarlasaval.Egyebkent pont jokor jott volna a blogra feltett Spada teszt...ami vegul nem adott semmi infot.Pedig nagyon megorultem neki.) Miert nem lehet bunkobaromarcupatkanyokat statarialisan fobe loni? Tortent, tegnap elszaladtam a tescoba. Csalados parkolot kerestem,mert a Hercegno hatul ult. Meglatom a helyet,fasza,mar dobom is a csoret az ivre. De,HOPP!Stop!Egy kibaszott agyatlanbaromparaszt a motorjaval parkol egy dupla szelessegu csalados parkolo helyen. Meg jo,hogy nem mentem nagyobb lendulettel,mert tuti magam ala gyurom a biciklijet a parasztnak. Talaltam egy helyet,gyerek kivesz,szekerbe belerak.Indulok a bejarat fele es osszefutok a motorossal.A kibaszott ATM miatt allt meg,hogy vegyen fel penzt. A vicc,hogy az ATM mogott ott a kurva motoroknak fenntartott parkolo.Nem,nem kell egy nyomorult meterrel tobbet lepdelnie a kenyelmes parasztjanak,sot! Mar a szamon volt,hogy megklerdezzem miert nem tolja az anyjat a motorjan el a picsaba?De a sisakot mar felrantotta a tepsi fejere es roffent a motor.Ordibalni meg nem fogok. Foleg egy 1eves gyerekkel a szekerben. Banom,hogy nem csinaltam egy fenykepet.De a falusi tescoba nem szoktam telefont vinni. Fenykepezogepet meg plane. Az elso gondolatom az volt,hogy miert nem vettem egy H1-et.(Bar,jobban atgondolva.Manapsag a kulfoldi terepjarok nem baratai a kozlekedoknek,foleg a motorosoknak.
lupus-20
Válasz

Szia! Benézted, ez nem a teszt volt, ez csak előrejelzése annak, hogy majd megírom. De az hagyján, a többit se tudom megírni, az havi x ezer mínusz, mellesleg. De hogy a kurvaAnrold Ckassic anyagra nincs időm, pedig hazavágta egy hétre a többi dolgomat, az nonszensz. És nyakamon a kibaszott Superbody, meg a teremnyitás.

A motorosok se jobbak, mint a többi paraszt. Itt nálunk az egyik tahógeci simán beáll egy autóhelyre parkolni, holott az utcában simán lenne hely.

2012-10-25 14:52:09
Bunny

Szia Bunny, most nézegetem a Fittpará

Kérdés
Szia Bunny, most nézegetem a Fittparádé képeket és befosok, V.I.P. volt a GYŐZIKE!! Ez még a Majkánál is durvább....
semtexadam
Válasz

Na vajon miért nem járok ilyen rendezvényekre? VIP, bazmeg. Mert celeb, az már VIP, mindegy, hogy milyen társaságban. És nem értik, hogy ez égő.

Idén is hívott ismerősöm, hogy kint vagyok-e valamelyik fos rendvényen, kérdeztem is tőle, hogy hülye vagy?

2012-10-25 10:56:23
Bunny

Szia Bunny. Írtam egy hosszabb levelet.

Kérdés
Szia Bunny. Írtam egy hosszabb levelet. Meg is érkezett vagy nem küldtem el? Köszönöm.
leona11
Válasz
Szia. Nem kaptam levelet.
2012-10-24 18:37:23
Bunny

HEllo! ma véletlenül dutrumtésztát főzte...

Kérdés
HEllo! ma véletlenül dutrumtésztát főztem , nem pedig teljes kiőrlésűt. Most akkor elrontottam a napi ch bevitelemet , vagy ez nem számít? Amúgy mért nem jó a durumtészta , hiszen nem finomitott lisztből van.?
kukker96
Válasz
Hányd ki gyorsan isten barma, mert felrobban a galaxis!
2012-10-24 15:59:51
Bunny

Köszönöm a korrekt választ \baromarcú\,

Kérdés
Köszönöm a korrekt választ baromarcú, nem is tudom miért vártam mást...
Djuree
Válasz
Mert fogyatékos vagy.
2012-10-24 12:39:50
Bunny

Szia! Ez az utóbbi néhány nap azért karc...

Kérdés
Szia! Ez az utóbbi néhány nap azért karcolt. Ennyi faszt wazze. Ezek hány évesek lehetnek? Milyen lesz a következő generáció, ha ezeknek gyereke lesz? Ájájjájj... A BBTV-ben említetted, hogy bőrdzsekit érdemesebb és olcsóbb motoros boltban venni. Tudnál ajánlani boltot, webáruházat, esetleg konkrét márkát? Nem értek hozzá. Köszi előre is! Üdv. Jani
diamond6
Válasz

Az hagyján. Ezek mellett a degeneráltak mellett BB.Tv forgatások, Superbody, teremnyitás. A motoros tereprallyt lemondtam, pedig egy éve vártam rá.

Ezeknek nem lesz gyerekük szerintem, mert nincsen tökük, nyafogó kislányok szegények, vagy búzák.

Dzseki: darazsgarazs.hu, parilla.hu, superzone.hu, bikers13.hu. Nem kell feltétlenül bőr. A darázsgarázsban olyan téli motors dzseki van 14 rugóért hogy ár/teljesítmény arányban beszarás. Igaz, sötétkék, de szerintem simán vállalható utcára.

A márkával ne törődj.

 

2012-10-24 12:18:29
Bunny

Szia Bunny! Érdeklődni szeretnék hogy a...

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődni szeretnék hogy a reggeli aerob edzés előtt/ 05.00-0630.-ig /, melyik l-karnitin terméket javasolnád. A LIQUID CARNI-X 80 000-et, vagy a PENTACARN-ot. Köszönöm!
hellomalna
Válasz
Szia. Igazából teljesen mindegy. Nekem a liquid a kedvencem.
2012-10-24 12:00:54
Bunny

Szia Bunny! Tanácsot szeretnék kérni di...

Kérdés
Szia Bunny! Tanácsot szeretnék kérni diéta ügyben. El szeretnék kezdeni diétázni, van egy pici úszógumim, sajnos az utóbbi időben nem nagyon tudok sportolni combsérülés miatt, ami remélhetőleg hamarosan megszűnik. Amúgy rendszeresen sportolok, futás, kosárlabda, úszás, biciklizés mikor mi. Hogyan és mit kéne ennem? Péksütiket eszek többnyire. Gondolom ezeket el kéne hagynom nagyjából. Reggelinek gabonapehely+tej (joghurt) vagy tojás jó lenne? Ebéd az házikoszt szokott lenni, jó lenne ha ez maradhatna, többi étkezés lehet bármi. Vacsora mi legyen? Válaszod előre is köszönöm. Gyuri.
Djuree
Válasz
Persze, hogy maradhat a házikoszt, baromarcú. A lényeg, hogy féllábon kell enni. (Te kérdezted, hogy hogyan.) A péksütiket csak nagyjából kell elhagyni, a torta meg napi másfél kiló kenyér belefér, de még jobb a zsömle, mer az kisebb. Egyél szalonnát is, hogy jobban csússzon, vagy májkrémet. Vacsorára búrkifli legyen, ez a titok.
2012-10-24 11:10:11
Bunny

Hello Bunny! Éppen átmozgató edzést v...

Kérdés
Hello Bunny! Éppen átmozgató edzést végzek és mellette kardiózok állóképesség növelés céljából. Régen teniszeztem intenzívem és ez jelentősen megviselte a térdem és bal vállam - könyököm. Most többféle készítményt (glucosamin~1-2gramm, kondroitin ~0,8gram, msm~1,2g, kollagén~változó) szedek ennek orvosolására és csak óvatosan alacsony súllyal nagyon hosszú bemelegítés után fogok neki bárminek is ami ezt érintené. Kérdésem az lenne, hogy javasolták nekem, hogy edzés előtt a forró vizes zuhany 1-2percig segíti az ízületek védelmét, igaz ez és használhatnám hatékonyan? Az edzés utáni szauna+hideg víz kombóról szintén sokat hallottam, de felkeltette a figyelmem a Kneipp-kúra(hideg-forró zuhany) mint érrendszer, szív és állóképesség(itt a megfázással szemben) erősítő. Ennek lenne értelme ténylegesen edzés után, vagy igazán teljesen mindegy mit csinálok ha az alap dolgok(Sárga kapszulád) rendben vannak? Köszönöm segítséged.
hoops
Válasz

Szia. nem vagyok egy nagy ízületvédelmi szakember, de a forró vizes kezelést ajánló észlény inkább javasolhatta volna a terület befedését mondjuk neoprén könyökvédővel, ami melegen tartja, és akkor nem kellene bohóckodni a zuhanyzóban. Meg ugye van bemelegítő krém is.

Hogy a szívet és az érrendszert egy súlyzós edzés után miért kellene hideg-meleg vízzel erősíteni (ezt talén funcionális testi működés?), azt kábé annyira értem, mint amiért az idióták árammal rázatják magukat, csak edzeni ne kelljen.

Edzés közben ügyelj a végrehajtás sebeségére is.

2012-10-23 20:47:13
Bunny

Szia! Csak meg szeretném köszönni wolfi-...

Kérdés
Szia! Csak meg szeretném köszönni wolfi-nak a választ a katonás kérdésemre, illetve neked is még egyszer. :) Szerencsére nem toltam szteroidokat soha - nem is áll szándékomban -, és igyekszem az állóképességemet fejleszteni, járok heti ötször futni, illetve néha bringázni is. Nem vagyok 100 kilogrammos nagyon izmos alkatú, csupán 80 kg. Bőven meglátszik, hogy edzek, habár én inkább az erőre hajtottam mindig. Sokan ki sem nézik belőlem, hogy milyen teljesítményre vagyok képes - nem csak súlyokkal. Jó lesz ez nekem egyre inkább úgy vélem; végre valami változás, még több kihívás. Igen, ennek adni kell egy esélyt! :)
Ylem+
Válasz
Szia. Akkor szerintem neked semmi gondod nem lesz!
2012-10-23 20:42:28
Bunny

\Kezdjük azzal, hogy egy A4-es méretú fü...

Kérdés
Kezdjük azzal, hogy egy A4-es méretú füzetet teleírsz a hogy és a valami szóval. Hello, a kérdés az, hogy milyen edzéstervet ajánlasz (főleg mellizmokra kéne gyúrnom, mert nagyon beesett a mellkasom), 182 cm vagyok és 60 kg 16 éves fiú, sportorvosin olyan papírt kaptam, hogy az alkatom miatt nagyon nehezen erősíthető vagyok, de a bicepszem és a hasizmom rendben van viszont a mellkasomra nagyon kéne valami hatékony tipp. Talán valami olyan edzésterv, ami szinte csak mellizomra van. kösz Átírva. Tehát van valamilyen tipped vagy hatékony edzésterved direkt mellizmokra?
chimerico
Válasz
Akkor folytassuk azzal, hogy elolvasod a szabályzatot.
2012-10-23 20:41:59
Bunny

Hello Bunny! Most nem kérdeznék inkább ...

Kérdés
Hello Bunny! Most nem kérdeznék inkább hanem egy észrevételt írnék amit vagy ki fogsz törölni vagy megint elküldesz az anyám picsájába. Nem keménykedni akarok és nem is fogok mert nem az én stílusom és abban is biztos vagyok hogy ha szembejönnél velem az utcán kettécsapnál egy ütésből. Elhiszem, hogy mivel ez a szakterületed lefáraszt a sok láma kérdés mint pl. az enyém nemrég, de úgy látom itt 10 emberből 8-at elküldesz az anyukájába. Nekem is van olyan területem amihez nagyon értek és igen nekem is tud nem kevés fejfájást okozni ha buta, szánalmas kérdésekkel bombáznak, de ettől még nem küldök el senkit oda ahonnan jött, meg nem eresztek alpári stílust. Ha ennyire nem bírod ezeket a kérdéseket akkor minek vállalod be hogy egy ilyen című rovatban válaszokat adj kezdőknek mint pl. én. Lehet, hogy valamelyik oldal valamelyik rovatának valamelyik bekezdésének valamelyik sorában részletezed hogy mi a különbség a tömegnövelő meg fehérje közt de ez a rovat pont arról szól, hogy az olyan hülye seggeknek mint pl. én vagyok, válaszolj a szánalmas kérdésére, hiszen ha olyan okos lenne mindenki hogy tudna építkezni az oldalon található cikkekből, akkor ezt az edző válaszol című rovatot úgy ahogy van le lehetne venni az oldalról. Többet nem fogok kérdezni, bocsánatot kérek a zavarásért. Tiszteletem: Dávid
dawe1337
Válasz

Az, hogy a rovat miről szól, a hozzád hasonló értetlen köcsögöknek is le van írva a szabályzatban. És ha egymillió agyatlan, beképzelt fasszopót kell még elküldenem az anyjába, hogy ne legyen ennyi sültgyökér a világon, akkor megteszem.

Nem egy cikk valahányadik bekezdésébe van leírva a fehérje és a tömegnövelő közötti különbség (bár senki nem tart piszolyt a fejedhez, hogy olvass, nem magunknak írjuk a cikkeket) hanem a lap teteján található INGYEN LETÖLTHETŐ KÖNYVBEN, amit ugyanúgy a barmoknak is írtam, mint ahogy az értelmes olvasóknak. Mi az anyámat kéne még tennem? Menjek ki hozzátok, olvassam fel? Edzzek helyettetek?

Ennyire kell okosnak lenni, idióta, hogy elolvasod. Ja, hogy nem látod a lap tetején a videót? Gondolom a szabályzat linket és a gyakran fellett kérdéseket azért látod, de majd kimegyek és még frissítem is a gépedet, akinek meg nincs annak veszek egyet, a lényeg, hogy ti csak szarjatok bele, nekem biztosan van kérdésenként fél napom arra, hogy minden egyes fogalmatlan hülyének komplett cikkeket írjak, mert nem bírja elolvasni, mi van a dobozon.

"nem vagyok rossz matekos mégis kicsit nehezemre esik számolgatni a kalóriákat, hiszen vagy nem találok meg bennük mindent, vagy épp nem tudom hogy mit jelent pl. 100g rizs" - hát elmész anyádba, vagy a kisegítőbe kis barátom. Majd biztos nekiállok magyarázni, mit jelent 100g rizs. 

Felfogod egyáltalán, miért nem törlöm ki az összes debil kérdést? Mert igény van rá: nem tudok olyan helyre menni az országban, ahol nem kérnek meg külön arra, hogy nehogy abbahagyjam ezt a rovatot, mert imádnak röhögni a hozzád hasonló debileken. A fél index szerkesztőség ezt olvassa napi szinten, és még sokan olyanok is, akik a sportban nem is érintettek.

Én nem debileknek csinálom ezt a rovatot. Nem kisegítő iskola. És nem, nem kívánok a hozzád hasonló szarokbele típusú hülyéknek megfelelni. A többieknek csinálom, akikkel érdemes foglalkozni, vagy akiket szórakoztat. Erről szól ez a rovat. És arról, ami a legjobb tanácsom lehet, amit az olvasóimnak adhatok: soha ne foglalkozzatok faszfejekkel.

2012-10-23 16:44:21
Bunny

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a ...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a termogenikus zsírégetőknek lehet-e káros mellékhatása? Én azon a véleményen vagyok, hogy nem..De ismerősömnek egy orvos ezt mondta, mert bement egy srác a dokihoz, hogy ő leadott 45 kilót, stb...aztán beteg lett, elküldték laborba, és nagyon rossz eredménye lett, nagyon sok adat eltért a normálistól. Mondta az orvosnak, hogy súlyzós edzést végzett, zsirégető tablettákat szedett, az orvos pedig egyből ráfogta ugyebár a zsírégetőre. Mi a véleményed?
martinez95
Válasz

A "zsírégető tabletta" kissé tág fogalom a köznyelvben. Nem hiszem, hogy értelmes embernek el kell magyarázni, hogy mi a helyzet a rendes boltban, legálisan kapható márkás termékekkel.

A pult alól hozott szirszarokkal meg a denegeráltak által használt illegális gyógyszerekkel kapcsolatban sem nagyon van miről beszélni.

De ha azt vártad, hogy elkezdem magyarázni, hogy egy általunk ajánlott terméknek van-e káros mellékhatára, fordulj te is orvoshoz. Meg anyádhoz.

2012-10-23 12:37:15
Bunny

Szia Bunny, affelől szeretnék érdeklő...

Kérdés
Szia Bunny, affelől szeretnék érdeklődni, hogy a gerincsérvnek van-e bármiféle előjele, vagy csak egy rossz mozdulatnál jön és odabasz ? Csak mert a múltheti hátnapomnál, normálsúlyos egykezes evezésnél kezdődött és néha azóta is érzek egy érdekes, csiklandozósan fáradságos érzést a derekam fölött a gerincemnél. Igazából nem tudom eldönteni, hogy csak a gerinc melletti izom-e az vagy a gerinc. Vagy az is lehet, hogy csak elfeküdtem vagy nem tudom. Szerdán megint hát-tricepsz. Kihagyjam szerinted a hátat vagy csak a normálnál is kevesebb súlyokkal csináljam végig? Vagy esetleg pihenjek egy hetet mondjuk? Mit javasolsz? Köszönöm előre is!
semtexadam
Válasz

Szia. Szerintem nem gerincsérv, az ugyanis hirtelen jön és nagyon fáj. A lumbágó sem ilyen, de az a hát sló szakaszának bemerevedéséből alakul ki, amit a túltehelés, a nyújtás hiánya és a hasedzés hanyagolása okoz. Az is lehet, hogy csak elfeküdted. Ha Kares ezt látja, majd pontosít, hogy van-e gerincsérvre előjel, mert szerintem nincs.

Én azt javaslom, semmit ne csinálja, minél fáj, vagy komolyabb diszkomfort érzésed van.

Más: Arnold Classic más szemszögből a Totalbike-on, érdemes elolvasni, a kajálásról is van benne szó.

Ja, és akit érdekel, ne felejtse el olvasni a motoros blogomat: kobajker.blog.hu

2012-10-23 12:07:39
Bunny

Szia! :) Lenne egy - általam érdekesn...

Kérdés
Szia! :) Lenne egy - általam érdekesnek vélt -, kérdésem. Szerinted érdemes ebben a mai világban bevonulni szerződéses katonának? Középfokú érettségim van csak. Testépítéssel foglalkozom már 4 éve. Az erőnlétem nem hiszem, hogy ide kevés lenne. Mindig is a kalandokra vágytam, és profitálni szeretnék a testépítéssel eltöltött időből. Ami visszatart az az, hogy ott hogyan fogok én edzeni, illetve normálisan táplálkozni? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, válaszodat előre is köszönöm!
Ylem+
Válasz

Szia. Gondolom felmérted a lehetőségeidet. Legtöbbeknek sajnos nem úgy működik, hogy van 27-féle jól fizető állás. Ha nincs, és ez a dolog érdekel, akkor szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni, pontosan, ahogy mondod, kalandnak. Biztos vagyok, hogy profitálsz belőle és hasznos dolgokat tanulsz.

Nem tudom, hogy lehet-e normálisan táplálkozni, valószínűleg megoldható, de ha van valakinek tapasztalata, úgyis beírja. Ha nem lehet, az se baj, nem a tükörnek élünk. Ha választhatsz, hogy ilyen legyél, vagy nézzél ki szarul, inkább nézz ki szarul.

2012-10-23 10:40:23
Bunny

Hello! A kérdésem/problémám a következő...

Kérdés
Hello! A kérdésem/problémám a következő lenne: 22 éves vagyok (férfi), 83kg. Kb. 2 hónapja járok kondizni heti 3-4 alkalommal (súlyzós edzések). Megtervezett étrendem nincs, nem igazán tudnám betartani, hiszen sajnos ami van otthon vagy amit főznek azt eszek szisztéma szerint étkezek napi 3x (reggeli, ebéd, vacsora) Kalóriatáblázatokkal is bajba vagyok mert bevallom őszintén bár nem vagyok rossz matekos mégis kicsit nehezemre esik számolgatni a kalóriákat, hiszen vagy nem találok meg bennük mindent, vagy épp nem tudom hogy mit jelent pl. 100g rizs... A célom természetesen az izomtömeg növelése, ugyanakkor nem igazán szeretnék hasra hízni, hisz ott már így is van egy pici felesleg. Most vettem nemrég egy Fehérje (Biotech Power Pro) Vitamin (Biotech Vitabolic) párost, ugyanis kezdőknek leggyakrabban ezt ajánlották. A fehérjéből pihenőnapokon 2x30g-os adagot veszek be (ébredés után reggeli előtt) valamint lefekvés előtt. Edzés napokon még egy adagot közvetlenül edzés után. A Vitabolicból minden nap veszek egy tablettát előírás szerint. A kérdésem az lenne tehát, hogy a fentiek alapján jó kiegészítőket választottam e, vagy inkább tömegnövelőt lenne érdemes szednem fehérje helyett, ugyanis vásárlásom óta kaptam pár megjegyzést, hogy tömegnövelőt kellett volna inkább vennem, így kicsit elbizonytalanodtam. Bocsánat a hosszú kérdésért, válaszodat pedig előre is nagyon köszönöm! Dávid
dawe1337
Válasz
Most itt az a helyzet áll fenn hogy egyrészt pont leszarom, milyen márkájú kiegészítőt sikerült venni, nem tudom, ezt miért kell az összes hülyének ideírni azon kívül, hogy a szabályzat értelmében az ilyen kéréseket ki is törlöm rögtön. Másrészt nem igazán értem, hogyan kéne tanácsot adnom abban, hogy hogyan kell szarul csinálni. Szerintem ne csak a táplálkozással ne törődj, edzeni se kéne és akkor meglátjuk, mi történik. Persze ennyire nem sarkított a helyzet, hiszen a tápkieg szar táplálkozás mellett is működik, de ez csak arra jó, hogy az ember pina eredményt érjen el. Csak nem értem, hogy ezen a szinten én mit tudnék segíteni, mert ha egyszer arra szintre szorulok, hogy a fehérje és a tömegnövelő közötti különbségeket magyarázzam miután írtam neked egy kibaszott könyvet, csak basztál elolvasni mert gyökér vagy, abbahagyom az egészet. A többieknek: pont most ecsetelem a barátaimnak a fórumon, hogy milyen jó a Zombiháború című könyv. Ez a rovat is ilyen, csak jönnek és jönnek az agyhalottak. Erre is csak azért válaszoltam, mert hajlamos vagyok elkezdeni gépelni a választ úgy, hogy közben olvasom a kérdést, és a végén jövök rá, hogy mivel állok szemben.
2012-10-23 10:22:23
Bunny

Hello, a kérdés az, h milyen edzéste...

Kérdés
Hello, a kérdés az, h milyen edzéstervet ajánlasz (főleg mellizmokra kéne gyúrnom, mert nagyon beesett a mellkasom), 182 cm vagyok és 60 kg 16 éves fiú, sportorvosin olyan papírt kaptam h az alkatom miatt nagyon nehezen erősíthető vagyok, de a bicepszem és a hasizmom rendben van viszont a mellkasomra nagyon kéne vmi hatékony tipp. Talán vmi olyan edzésterv ami szinte csak mellizomra van. kösz
chimerico
Válasz
Kezdjük azzal, hogy egy A4-es méretú füzetet teleírsz a "hogy" és a "valami" szóval.
2012-10-23 10:13:27
Bunny

Bocs még az lenne a kérdésem, h most akk...

Kérdés
Bocs még az lenne a kérdésem, h most akk mi a jobb a mindennapi edzés(v az csak inkább rontja az edzés hatását) vagy ha minden 2. nap edzünk , h az izmok regenerálódjanak?Tudom ez gyakori kérdés de baszki mindenhol mást írnak...kösz
chimerico
Válasz
És a sárga kapszulában mit írnak, birka?
2012-10-23 10:12:15
Bunny

Szia Bunny! Bocsánat az előző kérdésért....

Kérdés
Szia Bunny! Bocsánat az előző kérdésért... hülyeség volt.Most csak egy egyszerű tanácsot akarok kérni.Egyszerűen bármivel érvelek a táplálékkiegészítők mellett,a szüleim nem akarják elfogadni,hogy nem károsak.(Pl mutattam nekik az antidoppingot a bb.tv-ből) Ez önmagában nem lenne baj,de már pénzt se akarnak adni rá.Végre 1 normális sport szeretek,és erre fel nem állnak mellettem... Saját keresetem meg nincs,mivel diák vagyok. Mivel tudnám megértetni velük,hogy én ezt akarom csinálni úgy,hogy el is fogadják?
Lacikonyha
Válasz

Sehogy. Magaddal értesd meg, hogy a szüleid ilyenek. Nekem hasonló problémáim vannak, csak máshogy meg kellett értenem, hogy hiába baszogatok embereket, nem tuom megérteni velük, hogy ne induljanak fosversenyeken, ne faszbúkozzanak stb.

Nem most van itt az idő számora, hogy komolyan foglalkozz a testépítéssel. De alapozni tudsz, állóképességet növelni tudsz, ami jól jöhet, amikor később már meg tudod venni magadnak.

Persze van b terv is, de annyit nem ér, hogy párszor vattarészegen ordítozva menj haza, mint egy "rendes" diák.

Azért marha sajnálatos dolog ez, mert pont ez az időszak, amikor a testépítés nevelő hatása nagyon jól jön. Hiszen amíg az átlag baromnak a drogozás/piálás/buli háromszögben mozog az élete, te küzdeni tanulsz. De fogd fel úgy, hogy a szülői támogatás hiánya a kiképzés része.

Írtam egyébkétn erről cikket régebben.

2012-10-23 10:10:54
Bunny

Hello Bunny. Vérnyomásom és pulzusom kic...

Kérdés
Hello Bunny. Vérnyomásom és pulzusom kicsit megcsúszott, 141 vérnyomásom pulzusom 91 volt. Nagyszülőknél volt vérnyomás probléma. Ez magas vagy ez még belefér? Mit ajánlasz esetleg (ha magas),hogy csillapítsam? Előre is köszi!
Dzsoo2
Válasz
Szia. Én megmérném a 24 órás periódusban, mert lehet, hogy idegeskedsz a mérésnél. Ha gáz, akkor ch csökkentés, telítetlen zsír bevitel növelés.
2012-10-21 22:06:38
Bunny

Szia Bunny! Mostanában sokat nyílal a

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában sokat nyílal a sípcsontomnál,bokámnál,főleg ha leguggolok,és felállok.Lehetséges hogy kálcium/magnézium hiány van?
Clan
Válasz
Szia. Nem, ez mezei túlterhelés, mint amikor valaki elkezd futni.
2012-10-21 22:05:13
Bunny

Szia Bunny..Remelem nem leszek elkuldve ...

Kérdés
Szia Bunny..Remelem nem leszek elkuldve a faszba:-) Lenne egy gyors kerdesem itt mivel az email visszajott. Melyik otthoni versenyre erdemes felkeszulni Figure(forma)-ban. El akarok indulni egy-ket versenyen jovore. Koszi Annette
annette78
Válasz

Kizárólag Superbody.

 

Más, többieknek: elég sűrű lesz? 

BB Gym 1.

BB Gym 2.

És még jönnek gépek. Persze nem lesz olyan elmebeteg gigaterem, mint a Cutler Debrecenben, de sétálós kitörésnek nem lesz hely, az biztos. Még jó, hogy van egy kilométer Duna-parti sétány a ház előtt.

 

 

 

2012-10-21 16:34:31
Bunny

Szia bunny régóta edzek de valami miat k...

Kérdés
Szia bunny régóta edzek de valami miat kb 2 hónapja nem akar fejődni a bicepszem ez szerinted mért lehet vagy mit tudnál ajánlani amitől ujjra tudna fejlődni előre is köszönöm a válaszod aláírás:Hegyi Zoltán
győztesek657
Válasz

Ujjra úgy tudsz fejlődni, ha sokat ha belekasztod a segglukadba és megpróbálod magad elhúzni 5x10 szériában.

A bicepszedre a Maglioni-módszert ajánlom: sodrófával kell ütögetni. Vigyázz, hogy nehogy összekeverd a két metódust, érted, a sodrófa meg az ujjad ánuszban nem mindegy,

2012-10-20 17:04:03
Bunny

Szia! Ismerősömék nagyon sokszor csin...

Kérdés
Szia! Ismerősömék nagyon sokszor csinálnak házi túrót, mivel olyan helyen dolgozik ahonnan el tud hozni olcsón nagy mennyiségben zsírszegény túrót. A kérdés az lenne, hogy a kinyert tejsavó lé mennyire jó? Szóval hogy ennek ugyan olyan értéke van mint a többinek? Olvastam hogy vannak akik fogyasztják, kicsit kesernyés az íze stb.. Sok információm nincs róla, csak ma is láttam mikor készen lett és mondta, hogy ott a szűrő alatt az a lé a tejsavó. Köszi előre is!:)
istvan_a86e96
Válasz

Írtam már cikket a hozzád hasonló debileknek, akik nem értik, hogy a tejsavó meg a tejsavó proteinkoncetrátum nem egészen ugyanaz.

Magadtól is lehetne ennyi agyad, már csak azért is, mert feltűnhetne, hogy a tejsavó az halványfehér víznek néz ki. Utána jön, hogy a hozzád hasonló fogyatékosok beírják a kibaszott gugliba, hogy "tejsavó tápérték" és elgondolkoznak, hogy akkor ugye a tejsavó talán nem egyenló a tejsavó proteinnal.

Én sem végeztem el a Lomonoszov Egyetemet, nem vagyok különösebben okos ember sem, de az ilyen hülyéken mindig őszintén csodálkozom.

2012-10-20 17:01:33
Bunny

Anabolic Halo Hardcore Pro Series Az ...

Kérdés
Anabolic Halo Hardcore Pro Series Az Anabolic Halo Hardcore Pro Series a legkomplettebb és legfejlettebb edzés utáni formula, ami valaha is piacra került! Hét szabadalommal védett keverék és három tudományosan továbbfejlesztett, forradalmian új kulcsösszetevővel olyan anabolizmusba taszítja a tested, ami még a képzeleted határait és szétfeszíti. Már a legelső adag elfogyasztása után érezni fogod, ahogy a fagyos anabolizmus úrrá lesz a testeden! Készülj fel rá, hogy a folyamat megállíthatatlan! Anabolic Halo Hardcore Pro Series nyolc kritikus eleme: Maximalizálja a szabad tesztoszteron felhasználást: Az Anabloic Halo Pro Series első eleme, így a több-utas növekedési ciklus azzal indul, hogy az anabolikusan aktív szabad tesztoszteront az izomsejtekhez pumpáljuk. Egy kapcsolódó klinikai kutatás során az Anabloic Halo Pro Series kulcsösszetevői drámai mértékben fokozták az edzések előtt mért androgén receptorok számát, alig 21 nap alatt! Az androgén receptorok azok a speciális kikötők, melyekhez a szabad tesztoszteron kötődni képes és melyeken keresztül beindítja az anabolikus folyamatokat. A szabad-tesztoszteron felhasználás ilyen fokú növelése instant erő- és izomnövekedést generál! Optimalizálja az inzulin működését: Az Anabloic Halo Pro Series második eleme szabályozza testünk legerőteljesebb anabolikus hormonjának, az inzulinnak a működését. Kritikus sejt-transzporterek aktiválásával, az inzulin az izomsejtekbe pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat! Izomrost-keresztmetszet keresztmetszet növekedés: Az Anabloic Halo Pro Series harmadik eleme azonnali izomrost keresztmetszet növekedést produkál! Az Anabloic Halo Pro Series egy kulcsösszetevője egy klinikai vizsgálat során 16 hét alatt az izomrost-keresztmetszet terület 16,8 %-os növekedését eredményezett! A Medicine & Science in Sports & Exercise című szaklapban publikált kutatás során 22 férfit vizsgáltak, az alanyok az Anabloic Halo Pro Series egy kulcsösszetevőjét fogyasztva lényegesen nagyobb izomnövekedést produkáltak 12 hét alatt, mint a placebót fogyasztó társaik. Fokozza az erőszintet: Az Anabolic Halo Hardcore Pro Series negyedik eleme kulcsösszetevői instant erőnövekedést garantálnak. Egy klinikai kutatás során az Anabolic Halo egy kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok lényegesen nagyobb erőnövekedést produkáltak, mint a placebót fogyasztó csoport tagjai! Kritikus miogén faktorok aktiválása: Az Anabolic Halo Hardcore Pro Series ötödik eleme a miogén szabályozó faktorokat célozva fokozza az anabolikus választ. Egy kapcsolódó kutatás során a mátrix négy kulcsösszetevőjéből hármat fogyasztó alanyok szervezetéből izombiopszia segítségével vett mintában a miogenin és MRF-4 anabolikus faktorok szintje szignifikánsan magasabb volt, mint a placebót fogyasztó alanyok mintáiban! Izomsejt expanzió: Az Anabolic Halo Hardcore Pro Series hatodik eleme maximalizálja az izomsejt térfogatot, melynek nyomán fellépő sejtfalfeszülés a kapcsolódó kutatások szerint az izomnövekedés kiemelt ingere! Izomsejt regeneráció: Az Anabolic Halo Hardcore Pro Series hetedik eleme rekord sebességű sejtregenerációt garantál! Micro-Diffuse technológia: A nyolcadik elem egy forradalmi mikro-partikulációs rendszer, melynek segítségével a részecskeméret mikron méretűre csökkenthető, így maximalizálható a kulcsösszetevők felszívódása és hasznosulása! Adagolás: Az Anabolic Halo egy extrém erősségű anabolikus formula. A fogyasztás megkezdésekor, keverj el 1 adagolókanál Anabolic Halo-t 2 dl vízben, és fogyaszd közvetlenül edzés után. Ahogy tested adaptálódik a formula erejéhez, fokozatosan emeld az edzés után elfogyasztott dózis 3 adagolókanálra! Nem edzésnapokon a napi adagot reggel, közvetlenül felkelés után fogyaszd el! Ne fogyassz 3 adagolókanálnál többet 24 órán belül! Itt a leírása, remélem azért elolvasod a lényeget, de nem jókedvemben zaklatlak hanem mert tegnap a napi 6 menüből az első estig megtöltött a második se esett annyira jól és gőzöm nincs mitől fájt meg égett egész nap a gyomorszájam
TrainHard0216
Válasz
LE-SZA-ROM.
2012-10-20 11:33:34
Bunny

Szia Bunny! Az van,hogy hosszas keresgel...

Kérdés
Szia Bunny! Az van,hogy hosszas keresgeles utan talaunk tokeletesnek tuno diagnozist a neten. Bor-sporotrichosisnak hivjak es allitolag kurva ritka. Persze nekunk sikerult osszeszedni. Szoval,azt irjak kalium-jolid,vagy ketokonazol a lehetseges gyogymod. Ezekrol tudsz barmit mondani? Marmint hogyan,mibol honnan? A leiras szerint a szteroidok es az antibiotikumok nem hasznalnak a gomba ellen. Palinkas dktornak is megirtam,hatha tud valami okosat.
lupus-20
Válasz

Annyira vágom a témát, hogy éppen csak gőzöm sincs, miről beszélsz, lehet rosszat írtál be orvos válaszol helyett.

Más: sebességoltára poszt, a Zirig megint nem bírta értlemezni, miről szól, lásd a címet és az ajánlót. (A Totalcarnál a címeket nem én adom a cikkeknek.) Van benne vicces kép!

2012-10-20 02:21:18
Bunny

Hello Bunny.táplálkozással kapcsolatos k...

Kérdés
Hello Bunny.táplálkozással kapcsolatos kérdésem lenne. most vettem myo maxot. és ugye 200g kell belole naponta. és én így osztanám szét egy napra: reggel 100g zabpehlyhez egy adagolokanál myo, utána két normál kaja(80% ban csirke rizs, ha nem akkor pedig halat, vagy vadhúst eszek), utána pedig megint zabpehely egy adagolokanál myoval, ezután szoktam általában elérkezni tornázni.Torna után 2 adagolokanál myo, kicsivel késobb normál kaja. é lefekvés elott 1 adagolo kanál myo természetesen vízel.ez így jo vagy tegyem surubre a myo max bevitelét.pl. 2adagolo kanál reggel. 3 pedig torna után. és még annyi hogy mit ajánlanál a myo mellé hogy hatásosabb elgyen, vagy a myo úgy jo ahogy van. szedek mellé multi prot, meg joint x et.
rossi 46
Válasz

Így csinálja az, aki addig nem jutott el, hogy megnézze, mi van a termékben. Magas szénhidráttartalmú tömegnövelőt lefelezzük, nehogy legyen benne elég fehérje, majd eszünk még szénhidrátot, hogy még jobban el legyen rontva az arány.

Mondjuk tornához biztos jó.

2012-10-20 02:13:38
Bunny

Szia! Találtam a szekrényben egy kolin-i...

Kérdés
Szia! Találtam a szekrényben egy kolin-inozitol alapú zsírégetőt, az lenne a kérdésem, hogy a ketogén diétában van értelme szedni? Egyébként meg mióta újraszámoltam a kaját, szépen haladok, nincsenek éhség rohamok sem, közérzetem is sokkal jobb. Azt hiszem nekem ez a megfelelő diéta, a folyamatos szénhidrát megvonásos, kínszenvedés volt ehhez képest.
pityaa23
Válasz
Szia, ártani nem fog, nyugodtan. De persze túl sokat ne várj, a mai modern zsírégetők sokkal jobbak. Pl. Full Burn.
2012-10-20 02:10:23
Bunny

Szia Bunny. Nem akarom megsérteni a sza...

Kérdés
Szia Bunny. Nem akarom megsérteni a szabályzatot de muszáj hogy feltűntessek bizonyos termékneveket mert ez egy fontos kérdés. Szóval 16 éves vagyok másfél éve edzek abból kb 11 hónapja komolyan. Az étrendem reggelire zabpelyhes tojásfehérje,2. étkezés barnakenyér csirke,saláta 3. menzakaja mert ingyen kapom de ott is próbálok jót választani 4. csirke rizs 5. edzés előtt 1 órával kevés zabpehely meg tej 6. csirke rizs a táplálék kiegészítők edzés előtt ezen a héten kipróbálom az attack tasakokat, edzés közben bcaa xpress,l-glutamin edzés után anabolic halo hardcore pro series aztán elkortyolgatok mégegy bcaa xpress,l-glutamin mixet lefekvés előtt megint bcaa xpress,l-glutamin. A probléma az lenne, hogy 4 tasak attackot szedtem be eddig a héten és 4 adag halo-t szóval újak. Ma( pénteken ) nem voltam edzésképes mert reggelre megettem a zabpehely tojásfehérje mixemet amitől tele lettem estig, fáradt voltam egész nap, 2 órát aludtam is napközben, és rossz a gyomrom. Nem hiszem hogy az aminokkal van a baj mert azokat már másfélhónapja szedem és semmi tré nem volt. Esetleg ha tudod hogy az attack meg a halo nem megy együtt vagy valamelyikbe van olyan adalékanyag ami nem feltétlenül jó 18 alatt. Tudom, hogy a halo nem scitec hanem muscle tech és azért írtam hogyha nem ismered meg tudod nézni a leírást. Tudom, hogy nem dolgod ilyenek után nyomozni, de nagyon sokat segítenél ha tudnál válaszolni, már csak azért is mert akkor azt a terméket többet nem fogom megvenni hanem mást veszek helyette. attackot egyébként nem terveztem venni csak próbának vettem 5 tasakot. A haloval ha nincs baj tartom ha van valami komplex tömegnövelőre cserélem. A válaszodat előre is nagyon köszönöm.
TrainHard0216
Válasz
A Halo az egy számítógépes játék, ne? Értem én, hogy muszáj megsértened a szabályzatot, csak az a baj, hogy pont nem fogom semminek a leírását megnézni, mert leszarom. Hogy ebben mit olyan nehéz felfogni azt nem tudom.
2012-10-20 02:08:03
Bunny

Szia! Tudsz javasolni valamit 200as vérn

Kérdés
Szia! Tudsz javasolni valamit 200as vérnyomásra?:S
hhcsabi
Válasz
Orvost, mindjárt kétfélét. A másik az elme.
2012-10-19 01:20:14
Bunny

Szia Bunny! Mindenek előtt gratulálok a ...

Kérdés
Szia Bunny! Mindenek előtt gratulálok a gyerkőchöz és ahhoz, hogy a sok probléma és kínlódás ellenére kitartottál a BBgym mellett és megcsináltad. Amiért írok az inkább egy észrevétel mint kérdés. Láttam Majka, Curtis, BLR- Ezek a lányok c. klippjében egy edzőtermet. Ez az edzőterem mintha a BB gym lett volna. Jól láttam?
pogacsd
Válasz
Szia. Jól láttad, DE ez csak a helyszín volt, a BB. Gym minden tekintetben elhatárolódik a dologtól.
2012-10-19 01:19:21
Bunny

Hello Bunny! Remélem nem faszságot kérde...

Kérdés
Hello Bunny! Remélem nem faszságot kérdezek. Olvastam itt az EV-n, hogy te fiatalabbaknak nem ajánlod az alacsony ismétlésszámot nagy súlyokkal, mert ilyen fiatalon tönkreteheti az izületeket (azt hiszem ezt írtad, bár én melegítek rendesen és nincs izületfájásom). Nekem az edzőm személyesen mondta, hogy 8 ismétlést csináljak akkora súllyal, amivel megy a 8, amit be is tartok négy szériában gyakorlatonként. Naszóval a lényeg: 15 évesen szerinted mi a minimális ismétlésszám? (természetesen az ehhez való súllyal...)
SuperCharger
Válasz
Szerintem kezdd azzal, hogy mondd meg az edződnek, hogy megkérdezted itt is, azaz ugyanúgy szarsz arra, ami ő mond, mint ahogy itt a szabályzatra. Nem tudom, miért kedveli ezt a rovatot ennyi köcsög, biztos szeretnek elmenni a picsába.
2012-10-19 01:18:30
Bunny

Hello! Ha tömegnövelsénél a zsírok az ét...

Kérdés
Hello! Ha tömegnövelsénél a zsírok az étrendben 50%-ban vannak (étolaj formábam , lengmagolajra nincs pénz ) az beválhat? Ez naponta 30g telitett zsír az étolajból , nem bassza fel a koleszterinemet?
kukker96
Válasz
Egyél rögtön disznózsírt, isten barma. Minden zsír ugyanolyan, mi azért vesszük a drágábbat, mert nem vagyunk olyan okosak, min te.
2012-10-19 01:16:16
Bunny

Van a hasamon egy kisebb zsírréteg. Mily

Kérdés
Van a hasamon egy kisebb zsírréteg. Milyen módon tudnám ezt leadni rövid idő alatt, izom elvesztése nélkül?
hex94
Válasz

Fogyi tablettával. A FONIban lehet beszerzezni.

2012-10-19 01:14:31
Bunny

Sziasztok, keressétek már ki, mit kérde

Kérdés
Sziasztok, keressétek már ki, mit kérdezett Hepri, most már engem is érdekel. Vagy: Hepri, tedd fel még egyszer a kérdést!
szilardgulyas
Válasz
Nincs mód nikknév szerint keresni, végiglapozgatni pedig nem fogok 960 kérdést éjjel háromnegyed háromkor, igaz, nappal sem.
2012-10-18 02:46:10
Bunny

szia Bunny azt szeretném kérdezni hogy a...

Kérdés
szia Bunny azt szeretném kérdezni hogy azt az edzéstervet hova tennéd tömegnővelési idő szakra vagy utánna ? http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=853 edzés magas ismétlés számmal nagy súlyokkal előre is köszönöm a válaszod
Deri178
Válasz
Nincs tömegnövelő meg nem tömegnövelő edzésterv, illene ezt tudni.
2012-10-18 02:43:29
Bunny

Szia Bunny! Mit javasolsz arra az ese...

Kérdés
Szia Bunny! Mit javasolsz arra az esetre, ha valakinek korlátozott lehetőségei vannak a szükséges fehérjebevitelre? Nyilván minden nap be kell vinni a megfelelő tápanyagokat, de lássuk be, anyagila sajnos ez nem mindig jön össze. Te hogyan taktikáznál? Edzésnapokon megnyomnád, és pihenőnapokon amennyit tudsz beviszel, vagy fordítva? Vagy egyáltalán nem foglalkoznál vele, amennyit tudsz, ahogyan (nyilván a megfelelő időben és minőségben) sikerül bevinnéd. Nyilván buta kérdés, de a fejlődés szempontjából melyik lehetőség a rosszak közül a kevésbé rossz? Köszi
nieghel
Válasz
Szia! Én igen szigorúan 2g-on tartanám a bevitelt, ha dagadt vagyok, akkor 1,8-on. De minden nap, és a szénhidrát mennyiséggel játszanék. a tápkieg forrrást 50%-ra vinném fel, mert az a legolcsóbb.
2012-10-18 02:42:26
Bunny

Szia! Shokyu kérdésére és a te válaszodr...

Kérdés
Szia! Shokyu kérdésére és a te válaszodra szeretnék reagálni a cukorbetegséggel kapcsolatba. Én is megjártam már egypár orvost, mindegyik más és más véleményen volt, de egyben megegyeztek, az inzulin bevitelt csökkenteni(aminek szoros következménye a ch csökkentése is), ameddig lehet, persze ezt úgy hogy a vércukorszint normális maradjon. Saját magamból kiindulva, bár az orvos beállított egy étrendre és tudod hogy mikor hogyan kell inzulint beadnod, de amikor többet/kevesebb ch-t eszel illetve esetleg intenzíven sportolsz magadnak kell kitapasztalnod hogy mennyit kell beadni. Ha valaki elkezd tisztán étkezni, az első pár hét borzasztó nehéz lesz pontosan eltalálni hogy ne legyen se magas, se alacsony a vércukorszint, de megéri: 3 havi rendszerességgel járok ellenőrzésre és mindig akkor a legjobbak az értékeim amikor tisztán étkeztem. Nem kell szerintem ehhez orvos, nem tud ott állni melletted és megmondani hogy mennyi inzulint adj be, rettentően sok dologtól függ és egy-egy egység inzulin is sokat számít. Én elmegyek a dokihoz 3 havonta közli velem hogy minden értékem rendben van, gratulál hozzá, megkérdezi hogy mit csinálok, betartom az étrendet ennyi (jó nem az ő általa megadott étrendet, hanem egy jobbat) Arra kicsit felkaptam fejem hogy annyi a megoldás, hogy nem kell szénhidrátot enni. Legalábbi magas glikéiás indexűt nem. Sajnos ez az egyes típusú cukorbetegnél nem így működik, ha nem simán egy natúr csirkemell a étkezésed akkor van szénhidrátbevitel, tehát kell inzulin, persze azt mondják hogy salátával nem kell számolni, de nekünk kell bár a zöldségekbe 2-4 ch/100g van ami csekély mennyiség de 300-400g saláta 10-12 ch ami megdobja a cukorbetegek vércukorszintjét, amit minimális inzulinnal kell kompenzálni. Ha kettes típusú cukorbetegekről van szó, akkor nem tudom hogy érvényesülnek ezek a dolgok (bár ezt nem írták a kérdésben), illetve mivel ez csak a személyes tapasztalatom nem biztos hogy mindenkinél működik. Más: gratulálok a babához, illetve a teremhez.Tisztelettel rendszeres olvasod: Dávid
mdavid136
Válasz
A kettes típusú cukorbetegségnél a sejtek rezisztensek az inzulinra, az egyesnél pedig nem termelődik, ez a különbség. Csakhogy te brutálisan kevered azt, hogy mi történik 10g glükóz bevételekor, ami azonnal a véráramba kerül. Na akkor kell az inzulin. 10g salátából származó, a véráramba nagyon lassan és fokozatosan bekerülő szénhidrát bevitelekor vércukorszint méréssel lehet megállapítani, hogy mi történik és kell-e inzulint adagolni.
2012-10-18 02:40:11
Bunny

Szia Bunny!Ujra zargatlak a motor vasarl...

Kérdés
Szia Bunny!Ujra zargatlak a motor vasarlas miatt.Az van,hogy az elmult napokban nezelodtem ossze-vissza es meg kellett allapitsam a TW tulajok vagy komplett elmehaborodottak,vagy a TW a vilag legjobb kis(vicces,de olcsobban lehet fiatalabb,garancias YBR,CBF-ekhez jutni.Szinten 125cc-vel) motorja.8-10 eves gepekert kernek £1500-2000-okat!Ennyi penzert mar MOTORT is vehetnek.Sot,a jogsi is belefer.Csak a vicc kedveeret megneztem £800-1000-ert CB,GS,FZ es hasonlo 400-600-as gepek mennek.Itt lenne egy kerdesem is.VFR-rol valami okosat tudsz mondani?Kicsit felek visszulni egy igazi MOTORRA.Sok ev maradt ki,sajnos. Az viszont mar mas lapra tartozik,hogy a B125 egy szezonban(marcius eleje-oktober vege/november eleje es meg par extra nap a telen is) elfut biztositassal,muszakival,adoval,balalajkaval egyutt 1heti keresetembol... Na,ugyanez a nagyvasnal mar kozel 1honapos penzt emesztene fel. Szoval,dilemma van.Viszont nagy orom,hogy nem lehet rossz dontest hozni! Egyebkent,azt gondolom a szakbarbarokkal ellentetben ide tobb buddhasag kell neked.
lupus-20
Válasz

Szia. A VFR nagyon jó motor, bátran megveheted, a 750-esről beszélünk ugye. Ne félj tőle. Ha egy TW ára, nem kérdés, bármilyen jó is a TW. Ha a TW drága, ne szarozz a B125-el.

Az edző válaszol sokkal kevésbé idegestő dolog, mint gondoljátok. Inkább röhejes, meg néha szánakozik az ember. Felidegesíteni egész más dolgokon szoktam magam. 

 

2012-10-18 02:31:26
Bunny

Szevasz Bunny! Ha szálkásítás során a te...

Kérdés
Szevasz Bunny! Ha szálkásítás során a testsúlyom megfelelő ütemben csökken (heti kb. 0.8-1kg) és egyáltalán nem veszitek izomerőt, akkor ez azt jelenti, hogy jól lőttem be a tápanyagbevitelt, mert biztosan legfőképpen zsírt fogyok? Elképzelhető izomtömeg vesztés úgy, hogy azt erőben nem veszem észre? (A testzsírszázalék mérő össze-vissza mutat minden baromságot, ezért kérdezek)
T-800
Válasz
Szia. Ha így van, valószínűleg minden oké. De bizony lehet izomtömeget veszteni úgy, hogy erőben nem veszed észre.
2012-10-18 02:26:53
Bunny

Hello Bunny! kb 170 magas vagyok és 90 k...

Kérdés
Hello Bunny! kb 170 magas vagyok és 90 kg. Az lenne a kérdésem, hogy szerinted először zsírt égessek, vagy tömeget növeljek? A többiek szerint az lenne a jobb ha először még nagyobb izomzatot építtenék és csak utánna foglalkoznék zsírégetéssel, mivel akkor hatékonyabban tudnék izomzatot építtetni.
k0ck477
Válasz
Szerintem növelj izmot és égess zsírt egyszerre, minek szarozni? Lényeges az is, hogy szarjál bele, kérdezgessél mindenkit és ne olvasd el azt se, ami az orrod elé van írva, faszkalap.
2012-10-18 02:25:54
Bunny

Szia Bunny, íme egy mostani kép LEE P...

Kérdés
Szia Bunny, íme egy mostani kép LEE PRIEST-ről. Talán ezért nem indul sehol. Nincsen csúcsformában. A tetkók kopnak és az a balos is eléggé synthol-gyanús, bár tudtommal Lee nem nyúl ilyesmihez. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/429316_517861411575533_676645147_n.jpg Üdv!
semtexadam
Válasz
Szia. Semmi baj nincs a formájával. Sokan összekeverik a valódi életet a fotókkal, de az élet nem csillog annyira, meg nincs bevilágítva. határozottan jó formában van.
2012-10-17 14:28:20
Bunny

Üdvözlet! Az a problémám van hogy az egy...

Kérdés
Üdvözlet! Az a problémám van hogy az egyik karom(izomtömegben) nagyobb és a mellemmel kapcsolatban is így vagyok, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom kompenzálni ezt a problémát? Válaszod előre is köszönöm!
ZyzzZ
Válasz
Nekem sokkal nagyobb problémám van: a parasztok nem olvassák el gyakran feltett kérdéseket. Utána meg esetleg hisztiznek, amikor el lettek küldve a picsába.
2012-10-17 14:26:57
Bunny

Szia! Csak egy érdekes történet. Család...

Kérdés
Szia! Csak egy érdekes történet. Családunkban 2 cukorbeteg is van pár éve, akik próbálkoznának a helyes étrend betartásával. Egy gond van csak. Ahány orvosnál járnak MIND mást mond a megfelelő időben, mennyiségben stb. bevitt ételekről. Persze az előző orvost lehülyézik, megmondják újra a frankót, majd ha esetleg mégis furcsák az eredmények, akkor, jön egy másik tuti tipp. Ezt követően a harmadik doki meg megint csak mást mond. Elég ijesztő, hogy fogalmuk sincs a szakterületükről. Más, haverom spinning edző, és hétvégén begyulladt a térde, majd másnap egy 20 cm-s tűvel le is szívták, ami benne volt. Azóta pihenteti, és holnap megy majd vissza kontrollra. Tudnál ajánlani valamit neki, én az Arthroxonra gondoltam, mivel sokszor megjelent már itt a rovatban, de gondoltam megkérdezem itt is. Köszi!
Shokyu
Válasz

Szia. Én nem értem, mi probléma a cukorbetegséggel, amikor annyi a megoldás, hogy nem kell szénhidrátot enni. Legalábbi magas glikéiás indexűt nem. 

Az arthoroxn tartalmaz gyulladáscsökkentőt, jó lesz, sőt, mehet dupla adag az első 4 hétban.

2012-10-17 14:25:47
Bunny

Koszi a megtisztelo valaszt! latszik h e...

Kérdés
Koszi a megtisztelo valaszt! latszik h egy primitiv ember vagy! tudom mi amit vettem! csak a kulombseg h milyen! gondoltam h nem tudsz te se mindent. De megtistelo h igy valaszolsz! ezt remelem tudod h az internet oldalon kot ki a valaszod.
jobber78
Válasz

Valaki fejtse már meg, mit írt ez a szavak közé h betűket fosó gyökér, mert én nem értem! "Az internet oldalon köt ki a válaszom?" :DDDDD

Eleve nem válaszolok az olyan parasztoknak, akik nem képesek kiírni a "hogy" szót. Tudom hogy trendi, de leszarom.

2012-10-17 14:19:43
Bunny

Szia! Az ételfutár szolgáltatások minős...

Kérdés
Szia! Az ételfutár szolgáltatások minőségével kapcsolatban: Személyi edző vagyok, az egyik kliensem munkahelye miatt Norbi Update U14 menüre állt át amíg eléri a kívánt testsúlyt. A menü egész jó alapnak bizonyult, de kevés benne minden, ezért olyan kiegészítésre szorul, amit bárhová magával vihet és gyorsan megeheti, viszont ahhoz, hogy tudjam miből mennyi kell, tudnom kellene mit tartalmaz a menü. Következő levélváltás zajlott: Tiszteletem! Az iránt érdeklődöm, hogy az U14 Norbi Update életmód menünek mennyi a napi átlagos kalóriatartalma? Ezen kívül nagy segítség lenne, ha a fehérjetartalomra vonatkozóan is kaphatnék egy közelítő értéket grammban vagy kcal-ban, mindegy. Köszönettel: ************* Kedves ****** ******! Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az update1 étlapunkon szereplő ételek az Update1 követelményeknek megfelelve és Norbi jóváhagyásával illetve ellenőrzésével kerülnek elkészítésre. Az ételeknek adott a szénhidrát tartalma a főételek esetében, de az U14 menünél nem rendelkezünk számításokkal illetve Norbi és munkatársai nem számolnak az ételekben lévő kalóriatartalommal. Fentiek miatt sajnos nem áll módunkban információval szolgálni a kalóriatartalmat illetve a szénhidrát tartalmat illetően. Tájékoztató jelleggel egy hozzávetőleges értéket tudunk Önnek mondani: az U14-es menü esetében a CH tartalom nem haladja meg a napi 150 grammot. Amit el tudunk mondani a kalóriatartalmakról, hogy miután a szénhidrátok csökkentése a fehérje javára történik és mindkettő 1 grammjában ugyanannyi tehát 4,1 kcal van, ezért nem különböznek a kalóriatartalmak más ételekhez képest, csak a tápanyagarányok lesznek mások. Bízunk benne, hogy ennek ellenére továbbra is számíthatunk megtisztelő bizalmára. További szép napot kívánunk Önnek. Üdvözlettel: Bedö Erika Teletál Ételfutár Kft. Tel/Fax:+36-1/ 460-3663 Na erről ennyit.
hondacrx2
Válasz

Semmi extra nincs ebben. Nem ők a hülyék, hanem aki képes ezt rendelni. "Jó alapnak bizonyult." :D 

Vannak dolgok, amik épelméjű embernek akkor sem kellenek, ha jó, vagy ha ingyen van.

2012-10-17 12:23:57
Bunny

http://www.youtube.com/watch?v=eS-wwoK7i...

Kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=eS-wwoK7iKE&feature=plcp Hú basszus most látom ezen a videón,hogy Kathi Béci hogy fel van készülve. Ezt a beesett arcból és a bicepszén dudorodó erekből szűrtem le,remélem nem vagyok egyedül. Ha jól tudom már írtátok egyszer,hogy készül valamilyen versenyre. Sok szerencsét kívánok neki.
lacix76
Válasz
Hát én ott voltam, de észre se vettem. Mi lehet ezzel a Bécivel? Biztos megfázott!
2012-10-17 12:20:38
Bunny

Hello udvozolek! Az lenne a kerdesem ,ho...

Kérdés
Hello udvozolek! Az lenne a kerdesem ,hogy vettem itt kint kulfoldon egy tomegnovelot! aminek a neve Mass Tadon! az eladonak goze se h milyen anyag! es erre szeretnek valast kapni! mert itt az interneten nem sok minden derult ki rola! a masik! a Whwey isolate! az viszont izomnovelo?? vagy alkalmas testnovelesere is! melyiket hasznaljam! ? testsulyom 86kg 187-188cm! elore is koszonom! szep nepot. Robert.
jobber78
Válasz
Szerinted fogyatékos idióta, én honnan a picsából tudjam, mi az a szar, amit te ki tudja hol megvettél? Majd kiguglizom helyetted? Hülye vagy-e? Megvettél valamit debilállat és azt se tudod, mi az?
2012-10-17 12:19:34
Bunny

Szia! Rég kérdeztem már, igazából a kaps...

Kérdés
Szia! Rég kérdeztem már, igazából a kapszulában mindenre van válasz (köszi), de most a kisfiammal kapcsolatban kérdeznélek. Tök jó, hogy a barátnőm meg én is ráálltunk arra, hogy tisztán étkezzen a gyerek: semmi cukor, liszt, sok csirkemell, hal, zöldség, jó zsírok és szénhidrátok. Viszont nem minden szülő ilyen és így sikerült is szegénynek jól megfáznia. Eddig valami marslakócskák vitamint kapott, de én nem bízom benne. Mivel ajánlottad 10-12 kilós kutyáknak a Daily One Vitamint gondoltam a 11 kg-s gyereknek is jó lehet. Szerinted? Egyébként érdekes, hogy d és k vitamint csak receptre adnak a patikában... Köszi előre is! Rudi
tpapru
Válasz

Szia! Általánosságban ugyanazt mondom mint az előbb: nyugodtan adj Daily One-t a gyereknek. Nem a Megát, hanem a simát, DE arányítsd a testsúlyhoz. 

Persze lehet hogy fellépnek súlyos mellékhatások, pl. egészséges lesz.

A te esetedben viszont szerintem nem kell még, 11 kilós gyerek az kb. 2 éves. Én maximum liquid mega-vit -et használnék, kevéskét, 10ml-et naponta.

2012-10-16 23:17:58
Bunny

Üdv újra, nem tartom magam debilnek és e...

Kérdés
Üdv újra, nem tartom magam debilnek és elolvastam a szabályzatot. A használati utasítás 6. pontjában írod, hogy nem tudsz minden kérdésre válaszolni, ha esetleg régóta nem kaptunk választ és a kérdésünk szerintünk megfelel tegyük fel a kérdést újra. Nem a használati utasításból akarok neked idézgetni, Te írtad, csak ez alapján úgy éreztem, hogy a kérdésem jó ideje elhangzott. Tudom, hogy fáradt vagy, nem baszogatni akartalak, vagy válaszolsz vagy nem, de mea culpa. Üdv, hepri
hepri
Válasz
Az a helyzet Hepri, hogy fingom sincs miről van szó. Milyen kérdés, hol mikor, ezeket ha akarnám, se tudnám megjegyezni.
2012-10-16 23:04:37
Bunny

Szia Bunny! A testépítő étrendnek meg...

Kérdés
Szia Bunny! A testépítő étrendnek megfelelő menüt szállító ételfutár szolgáltatásra én is vevő lennék! Mielőtt végleg kukázzátok az ötletet érdemes lenne egy közvéleménykutatást végezni: pl. egy szavazás az oldalon.
pez
Válasz
Akkor már 3. Meg lenne egy közvéleménykutatás, ami szart sem ér, mert megbízhatatlan. Lelkesedés van, amikor rendelni kell, addigra elmúlik, erre nem lehet 10-20-30 milliós vállalkozást alapítani. Ez nem heti 3000 forintos menü parasztlevessel meg nokedlis lófasszal.
2012-10-15 20:57:29
Bunny

Hello Bunny! Látom sok hülye írogat neke...

Kérdés
Hello Bunny! Látom sok hülye írogat neked, mint mindíg. Nem akarok megsérteni a szabályzatot, de ezt szerintem meg kell mutatnom. http://testepites.mindenkilapja.hu/html/18930512/render/szteroidok-tipusai Itt le vannak írva ezek a szutykok, de ahogy én veszem le, az oldal szerkesztője bíztatja olvasóit eme szarok használatára... vagy én vagyok a hülye?
SuperCharger
Válasz
Túlspirázod. Ez egy jelentéktelen péniszke jelentéktelen, butus oldala. Ki nem szarja le?
2012-10-15 19:53:23
Bunny

Szia Bunny! Kérdésem nem egészen edzésse...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem nem egészen edzéssel vagy táplálkozással kapcsolatos bár eléggé hátráltatja mindkettőt.Egy olyan problémával találkozok minden ősz-tél időszakban hogy minimum 3 alkalommal megfázok annak ellenére hogy megfelelő a vitamin és ásványi anyag bevitelem és ebben az időszakban plusz dózis c vitamint is szedek.Nagyon odafigyelek az időjárásnak megfelelő öltözködésre és mindezek ellenére se tudom megúszni már évek óta.Bármi tipp, ötlet javaslat?
raxonone_
Válasz
Szia. Én kifejezetten rámennék az immunrendszert erősítő kiegészítők bevitelére, pl. glutamin. Kérdezd meg a Shop ügyfélszolgálatát, mit ajánlanak.
2012-10-15 19:47:29
Bunny

Üdv, Bunny! Korábban kérdeztem tőled, h...

Kérdés
Üdv, Bunny! Korábban kérdeztem tőled, hogy miért lehet az, hogy kb. kétszer akkora súllyal csinálom a felhúzást és a guggolást, mint a fekvenyomást. Írtad, hogy nem volt jó a rendszer, valószínűleg azért nem jött válasz, közben azért sikerült kideríteni az okot. Mindkét edző, aki nézett, balfasz volt, meg persze én is. Azt mondták, hogy jól nyomok, de túlzottan tricepszből nyomtam, a mellem ezért nem is fejlődött olyan jól. Most már szerencsére beindult a fejlődés. Csak egy példa arra, hogy mekkora barmok vannak a világon: A teremben egy fickó napi kétszer jár edzeni, délelőtt tömegel, délután szálkásít. Na én már itt meghaltam, de a többiek még adták alá a lovat, hogy mondja el részletesen, hogyan csinálja. Délelőtt súlyzós edzés, tömegnövelő, szalonna, stb, délután kardió és csak fehérje. 4 éve csinálja. Beszartam....
littlebobi
Válasz
Szia. Én is beszartam, de legalább jól néz ki, ugye? :DDDD
2012-10-15 19:45:52
Bunny

Szia Bunny! Először is beállnék a sorba...

Kérdés
Szia Bunny! Először is beállnék a sorba és gratulálnék a babáoz,valamint a teremhez. Majd csak összejönnek már a dolgaid. Azt szeretném megkérdezni,hogy miként kellene módosítanom a mozgáspályát guggolás közben ha történetesen X lábam van. Kis terhelésnél nem gond nem fáj nincs semmi probléma. Most,hogy elkezdtem erősödni és egyre több súlyt tudok használni észrevettem,hogy igencsak fura húzódó érzés jelenik meg a térdeimben. Nem mondhatnám fájdalmasnak csak idegesítőnek. Nem szeretném viszont ha hosszútávon ez kihatna bármilyen formában is. Próbáltam válltoztatni a terpesz szélességét,valamint a lábfejek szögét de nem sikerült belőnöm a pozíciót. Csak annyit kérnék,hogy egy irányszöget adsz,hogy mit merre érdemes próbálni és onnantól lassan kisilabizálom. Köszönöm.
belcure
Válasz
Szia! Köszönöm először is. A problémádra sajnos így nem bírok választ adni, túl fáradt az agyam, nézd csak vissza az előző pár hülyét, egymilliárd agysejtem pusztult el az előbb. De jó úton jársz, kísérletezni kell. Ha más nem, hagyd a guggolást a francba, vagy maradj kis súlyon. A láb csípi a sok ismétlést, arra mérget vehetsz.
2012-10-15 19:44:44
Bunny

Szia Bunny! Most nem kérdezni szeretnék...

Kérdés
Szia Bunny! Most nem kérdezni szeretnék, csak van egy ötletem, ami szerintem sokaknak segíthetne a megfelelő táplálkozásban, az étrend betartásában, viszont nekem sem a tőkém, sem szakmai tapasztalatom nincs meg ahhoz, hogy belekezdjek. Úgy gondolom, ha megfelelő emberekhez - hozzátok kerül az ötlet, talán sokat ki tudtok belőle hozni. Na de elég a rizsából: az alapötlet egy olyan ételfutár, ahol a rendelés elején megadod a testtömeged, és egyéb alap adatokat, és azt is, hogy most éppen fogyni, tömegelni akarsz, aztán felkínál különböző kajákat (x féle hús, x féle köret, x féle zöldség). Csak bepipálod, hogy például ma te három adag csirke-rizs-brokkoli kombót akarsz enni, és az oldal a megadott adatok alapján kiszámolja, hogy mennyi az ajánlott adag a kajából. Ezen változtathatsz - ha akarsz, és mellette feltünteti a kalória mellett a kaja fehérje, szénhidrát és zsír tartalmát. Ha kész a heti rendelés, leadod, és grammra pontosan kimérik, kiszállítják. Tudom, hogy így is rengeteg tennivalótok van, és bőven így is van vevőtök, a builder teremről nem is beszélve. De ha talán összefogtok egy ételfutár céggel, akinek van is kapacitása kiszolgálni az új vevőket, még akár lehetne is belőle valami. Én már lassan egy éve főzök magamnak két naponta előre meg minden kaját, és szívesen fizetnék egy ilyen szolgáltatásért. Remélem látsz benne fantáziát, és majd egyszer lesz egy food.builder.hu is!
molnarmate
Válasz
Szia. Ez egy olyan dolog, amiért te fizetnél, én is fizetnék, rajtunk kívül pedig senki más, így csődbe is menne. A legegyszerűbb bodys étlefutár volna is azonnal meghalt, bezzeg a rendelhető 90 napos elmebaj az biztosan megy.
2012-10-15 19:42:14
Bunny

Szia Bunny! Jógával kapcsolatos kérdésem...

Kérdés
Szia Bunny! Jógával kapcsolatos kérdésem lenne. Heti 3 súlyzós edzésem van, mellette kiegészítő sportnak futok hosszabb távokat (15-20km), heti 1-2 aerob edzés. Most a teremben ahová járok lenne lehetőség het 1-2 jógára. Igazából tetszene a dolog, de előtte szeretném kikérni a tanácsod, hogy érdemes-e súlyzós edzéssel kombinálni (az izületekre gyakorolt hatása miatt), és milyen hasznom-hátrányom lehet belőle? Köszi
pittti1982
Válasz
Szia! Ez egy jogos és jó kérdés, szinte látom magamat jóga-szakértőként, röhögök is egy kicsit a látványon, ergo sajnos nem tudok segíteni, mert nem értek hozzá semmit. De nyugi, a jóga hasznos. Ezt még én is tudom, de legalábbis sejtem.
2012-10-15 19:41:06
Bunny

Szia!Én egy 5 gyakorlatos versenyre kész...

Kérdés
Szia!Én egy 5 gyakorlatos versenyre készülök és azt szeretném kérdezni hogy én A-B napra ossztottam az edzéstervemet A napon:hát,mell,tricepsz B napon:váll,láb,kar!heti négy napot edzek!Ez jó így?vagy te mit tudnál nekem tanácsolni!?válaszodat előre is köszönöm!
koni773
Válasz
Nem tudom mi az az öt gyakorlatos verseny, de azt tanácsolnám, hogyha neked edzéstervről kell kérdezősködni akkor semmilyen versenyen ne indulj.
2012-10-15 19:38:31
Bunny

Szia Bunny! Elkezdem a zsírégetést......

Kérdés
Szia Bunny! Elkezdem a zsírégetést... beállítottam az új étrendet, stb... sajnos nagyon elkezdtem zsírosodni az utóbbi időben, ezért a zsírégetés. Kérdésem a következő lenne. Az egyik, hogy milyen arányú az izom vesztés kb, vagy lehetséges az, hogy csak kicsit kevesebb szénhidrátot viszek be, így a zsírosodás csökkenne talán. Előre is köszi a választ!
fogtechnika83
Válasz
Szia Fogtechnika, a mai találós kérdésünk az legyen, hogy mi az isten faszát szerettél volna kérdezni. Illetve isten péniszét, hogy ne legyek vulgáris.
2012-10-15 19:37:12
Bunny

Szia Bunny! A tejsavó és a laktózérzéke...

Kérdés
Szia Bunny! A tejsavó és a laktózérzékenység mennyire egyeztethető össze? Valószínűleg laktózérzékeny vagyok. Tudom, nem szokták ajánlani a tejcukor-érzékenyeknek a sima tejsavó proteint, mert meghajt. De mi van akkor, ha szedek nap mint nap valamilyen laktázenzimet? Azzal együtt mehetne tejsavó? És a kevert fehérje mennyire fér bele? Azok nagy része úgyis szója, de emellett kevés tejsavót is tartalmaznak. Izolátumra sajnos nincs pénzem, elég horribilis árak vannak, a tojásfehérjéről és a marhafehérjéről nem is beszélve, a sima szójafehérje meg ugye nem éppen a legjobb megoldás. A kérdésem tehát az, hogy összeegyeztethető-e valahogy a fehérjebevitel és a laktózérzékenység? Ha reggel zabpehellyel szóját innék, ami nem hajt meg, edzés után meg tejsavó+ch, az mennyire van rendben(laktózenzim pluszbevitelt is feltételezve)? Előre is nagyon köszönöm!
torpiri
Válasz
Szia. Megtaláltad a megoldást, de a tejsavó proteinekben nincs túl sok tejcukor, én is laktózérzékeny vagyok és semmi bajom vele.
2012-10-15 19:34:55
Bunny

Szia..Olyan kerdesem lenne h mar lassan ...

Kérdés
Szia..Olyan kerdesem lenne h mar lassan 2 éve hogy edzek,de meg mindig nincs meg az az igaz V-alak!Tudnal abba segiteni hogy mit csinálok rosszul vagy esetleg a forma kidolgozasara milyen gyakorlatok lennenek a legjobbak??Köszönöm válaszod...
Benett89
Válasz
A legjobb V alak gyakorlat a tölcsérbenállás.
2012-10-15 19:30:37
Bunny

Szia, jó pár napja kérdeztem tőled és ne...

Kérdés
Szia, jó pár napja kérdeztem tőled és nem jött rá válasz. Tudom elfoglalt vagy, illetve ha akkora hülyeség hogy még el se küldesz a picsába akkor azt is akceptálom. Csak nem tudtam el tűnt-e a süllyesztőbe, vagy szándékosan nem felelsz. Üdv, hepri
hepri
Válasz

Itt több pontban is leírhatnám, hogy miért gondolom azt hogy jéé, egy újabb kibaszott hülye, de maradjunk annyiban, hogy nyilván külön-külön egyesével emlékszem minden idióta nyűgjére, főleg, ha még nem is láttam a kérdését. Mert naponta nem 0.6 kérdés jön ám, bár a többiek nem kérdeznek, csak egy két enyhén fogyatékos fontosember.

Elképesztő, mennyi debil van, akinek a legkisebb realitásérzéke sincs. Csak tudnám, mi a faszért fáj annyira elolvasni és felfogni a szabályzatot.

Tök jó ez a rovat. Hullafáradt vagyok, péntek óta csak szart ettem,azt is ép anyit, hogy nem haltam éhen. Madridban okádék a kaja, már a mekkodáldnak is örültem volna mert nem szeretem a disznópatát. Alig aludtam, annyi melón van mint az állat, azt se tudom, mihez nyúljak és a debil itt nyünyög.

2012-10-15 19:28:58
Bunny

Szia Bunny! A kérdésem nem szigorúan a t...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem nem szigorúan a testépítéssel kapcsolatos, de ha valaki akkor te talán tudsz rá válaszolni. Az a helyzet, hogy idén vagyok végzős, ami nyilván öltönyvásárlással jár. Az egyetlen probléma, hogy a vállam elég széles, de a pocak hiányzik, ami azt jelenti, hogy amelyik zakó jó lenne vállban abban a hasi részen kétszer is elférnék. Abban reménykedem, hogy te vagy az ismerőseid is voltak már hasonló helyzetben és talán tudsz egy olyan boltot, ahol ilyen alkatú emberek is tudnak vásárolnI. A választ előre is köszi .
VargaMark1994
Válasz
Szia. Nincs ilyen bolt, de megoldja egy szabó a kérdést!
2012-10-15 02:05:47
Bunny

Szia. Azt szeretném mondani hogy én egy...

Kérdés
Szia. Azt szeretném mondani hogy én egy 14 éves fiú vagyok. 60 kg és nemrég elkezdtem a konditerembe járni.Az egyik boltban azt mondták nekem hogy a JUMBO professionalt vegyem meg.(zöld színü) 3-4 hete elkezdtem az edzéseket ezzel a tervel:http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 a lábat meg a hast kivettem. 25-ös karom van. Nem tudnád megmondani nekem hogy a jumbo-tol mennyit fogok változni? és mennyi ideig kell várnom h valamit észrevehessek magamon? Meg az edzésterv az szerinted milyen? A választ előre is köszönöm. Üdv Beni.
Benjamin98
Válasz

Jól csináltad, hogy a lábat meg a hast kivetted, csak ott rontotad el, hogy nem vetted ki a többit is. 14 éves szellemi fogyatékosoknak ugyanis nem kell edzeni. Vidd vissza a Jumbót és cseréld ki C vitaminra, az nem vész kárba.

Nem kell egyébként várnod, hogy észrevegyél vala,mot magadon: állj be a tükör elég és rögtön észreveheted, hogy segghülye vagy.

2012-10-15 02:04:31
Bunny

Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolat...

Kérdés
Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy régebben kondiztam(nem túl komolyan de valami izom azért van)és most megint elkezdtem és arra gondoltam hogy mivel van rajtam 1-2 kg felesleg azt leadnám és ennék edzések mellett fehérjét is.Vagy inkább tömeget növeljek?(bár táplálékkiegészítőkre nincs túl sok pénzem mivel tanuló vagyok még) Ha szálkásítok és nem vacsorázok az gond?
davetiesto
Válasz
Tömegelj és szálkásíts egyszerre, ne szarozz, és ne vacsorázz, az a legjobb. A nemvacsorázástól szálkás leszel. Szarni ne szarj soha, attól meg tömeges. Meg okos is.
2012-10-15 02:00:36
Bunny

Nagyon regi olvasod vagyok, es nagyon be...

Kérdés
Nagyon regi olvasod vagyok, es nagyon becsulom azt amit csinalsz rengeteget tanultam az itt leirtakbol, a Sarga Kapszula pedig eleg hianypotlo olvasvany. A velemenyedet kerdeznem egy mai hirrel kapcsolatban miszerint Fazekas Robert dobo atletank tudta nelkul jutott szteroidhoz, itt nem is azon van a hangsuly hogy doppingolt vagy nem, mert nincs elsport dopping nelkul, az erdekesebb dolog az hogy laborban bevizsgalt taplalekkiegeszitoben melybol adott le mintat Fazekas, illetve ugyanazon termek Magyarorszagon boltban kaphato random valtozabol vett mintaban is talaltak stanozolol-t. Egyebkent a labor eredmenyek is fenn vannak a neten, persze nincs rajta a termek neve. Tenyleg letezik hogy dopping szerek kerulnek a taplalekkiegeszitokbe akarmilyen mennyisegben is? Eddig totalisan megbiztam az itthon kaphato termekekben, de ez azert szamomra kicsit furcsa. Erdekelne a velemenyed. Elore is koszi!! Ja forras: http://www.origo.hu/sport/egyeb/atletika/20121012-fazekas-robert-nem-szandekosan-doppingolt.html
lng
Válasz

Te is tudod jó, hogy ez az egész szánalmas hazugság. Milyen táplálékkiegészítő az, amiben doppingot találhattak volna? C vitamin? Tejsavó?

Melyik gyártó tenne ilyet? Jó, vannak fos gyártók, ebben is, mint az autóiparban is, de egy komoly gyártónak megvannak a doppingmentességi igazolásai, MUSCLEKILLER BIGKUKIKA hiper izomrostdeszintetizáló génmodulátor nyomicsajozásserkentő tápkieget meg épeszű ember nem vesz meg, és ezt kurva jól tudja MINDEN sportoló, mert tökéletesen tájékoztatva van, sőt, megvan a lehetősége megkérdezni a MACS embereit, hogy egy adott termék bevizsgált-e,

De eddig sem kell elmenni, semmilyen tápkieg nincs itt szerintem, HAZUDNAK.

2012-10-13 02:28:49
Bunny

Hello! Edzéssel kapcsolatban lennének k...

Kérdés
Hello! Edzéssel kapcsolatban lennének kérdéseim. Szóval 174 cm vagyok és kb 58 kg, nem jó elosztásban, és ugye lány vagyok, feszesedni szeretnék, nem feltétlenül vékonyodni, tehát a kérdésem az lenne, milyen típusú sport lenne a megfelelő nekem és ehhez milyen étrendet kéne követnem? Alapvetően hetente többször sportolok, meg az étkezésre is odafigyelek, de mivel nincs változás, gondolom a hatékonyság nem az igazi, ezért kérem a tanácsodat. Előre is köszi a segítséget!
evygril
Válasz

Most érkeztem meg Madridba, itt ülök , dög meleg van, végig visított egy kis geci a repülőn, a taxis nem találta a címet, így majdnem befostam, dög meleg van, és most nézem, hogy te úgy mégis mi a büdös picsát szeretnél tőlem?

Milyen típusú sport lenne megfelelő? Melyik oldalra jöttél, hülye? Jazzbalett bazeg!

2012-10-13 00:29:00
Bunny

Szia Bunny! A kutya huszonegyket kilo,ez...

Kérdés
Szia Bunny! A kutya huszonegyket kilo,ezert gondoltam ketszer felet 1100mg-es tablettabol. A motorozas feelingje nalam (is) a motor birtoklasat jelenti. Ha nem is hajtom,de van! A csaladon vegig vandorolt egy 79-es CB750G,ami az utolso par evet nalam,a garazsban toltotte. Ritkan kivittem 1-1korre az Oreglanyt a kozel 300kilojaval igazi elmeny volt gurulni a minosegi magyar utakon...az ido es jogositvany hianyaban tobbet allt szegeny,mint ment. Aztan jott a koltozes es eladtam. Nagy barom voltam egy kozel tokeletes gyari allapotu motor volt nemi kozmetikai hibaval,de kellett a love a koltozeshez. Es innentol mar elter a tortenet a magyar szokasoktol. B125-re kb 3ora es £80-bol megoldhato. A motoros is ember,barmilyen szamaron is ul(foleg,itt videken). Az arakrol meg a tonhal konzerv utan nem is merek nyilatkozni,bar a magyar piac teljes sotet folt elottem. (Ja,es az alommotorhoz annyit,hogy nem akartam senki lelkebe be maszni a csilli-villi jelzovel. Egyszeruen tizeneves suhanckent akartam egy africa twint es ez egy olyan gyerekkori alom szarsag)
lupus-20
Válasz

Ja, most esik le, hogy te külföldön vagy! Esetleg civilizált országban. Nos, a CB 750 eladás marhahiba, szarvashiba, vagy valami ilyesmi volt, de hát mit kezdenél vele külföldön? A motor birtoklását tekintve azt hiszem messzemenőkig egyetértünk.

És innen ne legyek idegbeteg, hogy a kilométeres válaszom eltűnt, mert ez a kibaszott rendszer eddig a mondatig tartotta meg.

Bár nyilván nem ilyen szűk piacon mozogsz, mert nem hiszem, hogy Albániába telepedtél ki, a TW 125-öt fenntartom, igaz a videón a 200-as van, de az csak egy nagyobb henger.

Én a mai motorokat nem szeretem. Meg sem tudod különböztetni őket, annyira agyon vannak dizájnolva, hogy már épp ettől unalmasak. Nem tudnak már egy normális formát lerajzolni, aminek felismerhető sziluettja van. Bemenni a szalonba és venni egy újat hiába tök jó, mert technikailag a mai motorok nagyon ott vannak, de azért nem kell elfelejteni, hogy már nem az örökkévalóságnak készülnek.

Egy gyerekkori álmot megvenni, na az már valami. Engem sem véletlenül a 80-as 90-es évek érdekel. Találtam pár képet, még nem írtam még meg, de az általam 97 magasságában épített GSX vajon mire hasonlít? (Sajnos a kész verzióról nincs képem, ez még a tákolt változat.) 

Az engem érdeklő típusok, amiket szeretnék megírni és megfotózni, szinte mind gyerekkori ámok, amik ma már ritkasággá váltak. Az első rendes motorom egy fekete GPZ 600 (pontosabban egy osztrák piacos sornégyes GPZ 500R), álmaimban meg szoktam találni egy elfeledett garázsban.

2012-10-12 09:36:28
Bunny

Szia Bunny!Ujra a kutya miatt zaklatnala...

Kérdés
Szia Bunny!Ujra a kutya miatt zaklatnalak.A C vitamin mehet neki is?1000mg-os,de nem 5szem,csak mondjuk ketszer fel. Es meg egy veletlenul se testepitos.Motor vasarlasan torom a fejem es kene egy kis tanacs.MAr nagyon reg ota erlelodik bennem,hogy ujra kene vennem egy motort. Ket megoldason gondolkozom.Az egyik,hogy gyorsan megcsinalom a B125-os vizsgat es veszek egy libakergetot.Elvegre leginkabb meloba jarok vele napi 30km ketszer.Viszont erre tul sokat nem aldoznek,mert nem eri meg. Vagy dobjam ki az extrat es csinaljam vegre meg a nagyvas jogsit.Akkor meg egy elso generacios 600-as Hornet erdekelne.Esetleg,ha nagy szerencsem van egy Africa Twin.(Sajnos nekem csak ilyen lestrapalt alommotorjaim vannak.Semmi flanc,csilli-villi szarakodas.Egy szep,formas naked bike,nagy kerek fenyszoroval.Vagy egy dupla kor lampas,dakar festeses sivatagi hajo.)Csak nem tudom,hogy meg eri-e a befektetest,,mert a munkaba jarason kivul tul sokat nem biztos,hogy tudnam hasznalni.Egyenlore. Ha libakergeto mit javasolnal?NEzegettem pl a kinai(skyjet talan) kinalatot is,mert viccesen olcso es elvileg japan license.Vagy inkabb egy regebbi CG,XL,DT? A robogot nem eroltetnem,legalabb egy kis motor feelingje legyen. Koszi!Es maximalis tisztelet neked a buddhasagert...a kepek ujra es ujra letagloznak.
lupus-20
Válasz

Szia. A c vitamin is nyugodtan mehet a kutyának, de vedd figyelembe a testsúlyát. Ha 100kg-os embernek kel mondjuk 5 g c, akkor a 10 kg-os kutyának csak 0,5g, és ehhez még hozzá jön az is, hogy a kutya elő tudja a C vitamint állítani, csak az ember nem.

Annak mindig örülök, ha eggyel többen leszünk a motorosok, amivel nem  a motorosfíling-lófaszra gondolok, mert az egy baromság, hanem arra, hogy motorozni jó és jobbá teszi az életet.

A probléma veled kapcsoltban az, hogy az öltet jó is lehetne, csakhogy az egész B125 el van baszva, így gyors B125 vizsga nincs. Ez eléggél keresztbevágja a dolgokat, de persze minden attól függ, mennyi pénzed van.

Én nem szaroznék, rögtön nagymotorra mennék.  Akkor még mindig vehetsz 125-ös, csak nem biztos, hogy megéri.

125-ben egyetlen típust kavasolnék, illetve kettőt: a TW 125-öt, ami nekem is volt, de nem könnyű kifogni 300 környékén sem, én pedig még 200 körül vettem. (Lehet, hogy ezt a saját cikkemnek köszönhetem.) De a TW 125 nagyon jó motor és bizony elismerást vált ki azokból, akik értenek hozzá. Nem megy jó, de jó vele motorozni, keveset eszik és sosem romlik el. Igazi kultuszmotor és ez az árán is látszik.

A másik az SR 125, a postás-Yamaha. Ez egy béna szoftcsopper, ennek a blkkja van a TW-ben is. Soha nem romik el ez sem, ez is lassú, de jól motorozható, viszont a funbike jelleg nincs benne, mint a TW-ben, és szarba se vesz vele senki, bár a hozzáértők ezt is értékelik. Mostanában nem olcsó, de ki lehet még fogni 150 körül rendszámmal (egyre több a rendszám nélküli "ötvenes papíros", azokkal ne fogalkozz), 200-at csak akkor ér ha nagyon csilivili. Tudni kell, hogy a fekete hátsó rugóstagos biztosan postásmotor volt, így van benne kilométer. Ami nem feltétlenül baj, de mérlegelni kell.

125-ösben kétüteműt semmiképp ne vegyél, de igazából mást típust nem is érdemes, mint a fenti kettő.

Ha van lóvéd, hagyd ki ezt a kategóriát egy az egyben, menj nagy motor jogsira, és kis szerencsével 300 körül jó motort foghatsz ki: NTV 650, ami ronda, de nem nagy ügy tenni rá egy másik farokidomot, hogy állat legyen. A GS 500e alap, a GPZ 500 S is belefér.

Ha van még több lé, akkor mehet a Hornet, nem kérdés, vagy egy Sv 650, 600-as bandit, setleg 750 -es Suzuki Inazuma, ha kevéssé tucat motorra vágysz, de Ducati Monster is akad, bár az nyűgös.

Motorügyben olvassátok a blogomat: kobajker.blog.hu

A buddhaság az azért úgy van, hogy tréningezem magam, mert félóránként rámjön egy dügroham. Ha azt mondom, hogy a diétázó Kathi Béla nyugtatgat engem, az ugye nem pite. 

2012-10-12 00:24:43
Bunny

Szia Bunny! Szeretnem kerdezni hogy onl...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnem kerdezni hogy online szemelyi edzot nem e tudnal ajanlani akiben meg lehet bizni foleg a te ismeros koreidbol. paci001@hotmail.co.uk Koszi szepen.
les001
Válasz
Szia. Sajnos nincs ilyen ismerősöm, így ezt a módszert nem is ajánlom. Én pedig nem foglalkozom ilyesmivel, nincs pofám annyit elkérni, amennyiért csinálnám.
2012-10-11 23:54:23
Bunny

Szia Bunny! Azért zaklatnálak, mert kez...

Kérdés
Szia Bunny! Azért zaklatnálak, mert kezd herótom lenni a csirkétől és arra gondoltam, h ennék egy kis halat is, kérdezném, hogy mi a véleményed a pangasius halfiléről? Azt olvastam, hogy az ízét gusztustalannak tartod, nekem személy szerint bejön, de az tápértéke elvileg 8gzsír/100g fehérje 19-20g. Nem tudsz valamit erről, hogy ez telített v telítetlen zsír esetleg? Szóval, ha ízre bejön, akkor mehet, vagy szemét kaja és hagyjam a picsába? Köszi!
csabiii
Válasz

A pangasius ipari okok miatt egy rakás szar.

 

2012-10-11 13:10:23
Bunny

Köszönöm hogy nem küldtél a picsába...bá...

Kérdés
Köszönöm hogy nem küldtél a picsába...bár számítottam rá.Tudom hogy nem volt egy épületes kérdés.... de mivel megígértem,hogy rákérdek egy olyan embernél is,aki talán többet tud ezzel kapcsolatban mint én,így nem akartam segget csinálni a számból. Én is szóltam neki,hogy ez az odahaza edzés,súlyok nélkül igen macerás lesz,szerezni meg még nehezebb értelmes áron,rendes minőségben..... Nekem is van idehaza egy pár kézi súly,de az csak 10-10kg...Tesóból lett véve,mert volt ilyen akció,aztán a semmitől éppen jobb,ha mozogni akar az ember.... Szervusz!
040589
Válasz

Kis okossággal meg lehet oldani otthoni edzést egy kezdőnek is. Pl. a láb edzése sétálós kitöréssel és lépcsőzéssel igencsak megvan.

Más: BodyBuilder Gym hírek. Remélhetőleg jövő héten nyitás, a nyitóbuli pedig egy szeminárium lesz, ami vagy Superbody előtti hétvégén, azaz jövő hét szombaton (okt. 20.), vagy rögtön a Superbody utáni vasárnap (okt. 27.) lesz, valószínűleg délelőtt 10-11 magasságától. A felújítás folyamatban van addig is.

Pár kép:

Ilyen volt   - ilyen lett

Alien  - jéé, Alien eltűnt, meg lehet ezt normálisan is csinálni?

Ütéscsillapító padló

Az egyik raklap a négyből, 30 kiló darabja, öröm volt behordani, egy motor ára.

Ez nem hivatalos info, figyeljétek majd a híreket a főoldalon!

 

2012-10-11 12:12:27
Bunny

Hello Bunny! Rövid kérdésem lenne. A fej...

Kérdés
Hello Bunny! Rövid kérdésem lenne. A fejlődés elmaradásának oka lehet munkahelyi stressz következménye? Nem is beszélek az éjjeli rövid alvásról, alvászavarról. Mit javasolsz, mit tegyek hogy legalább vmilyen szinten történjen fejlődés? Enni úgy szek, ahogy a nagy könyvben megyrtad, + heti 3x kondi, stb... Köszönm válaszodat előre is.
lemmy
Válasz
Szia. Abszolúte. A sztressz közvetlenül bontja az izmokat, és ez bár hülyén hangzik, nem vicc. A megoldás csak az, hogy minél többet pihensz, napközben is alszol egy órát, stb. Ha más nem, filmeket kell nézni munkaidőn kívül, és nem idegeskedni. Be kell venned a leszarom tablettát, ha az ember idegeskedik folyton, előbb-utóbb begolyózik.
2012-10-11 10:59:48
Bunny

Szia! Ha rám (http://body.builder.hu/edz...

Kérdés
Szia! Ha rám (http://body.builder.hu/edzo_valaszol_egyvalasz.htm4?id=1334055316) gondoltál, nagyon szívesen rendelkezésedre állnék a mocival kapcsolatban, de sajnos még nem jött össze a vásárlás, előtte el kellene passzolnom ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_251-6249938 . Nem egyszerű feladat, most raktam vissza a hirdetést, nyáron próbálkoztam, de egy ember(?) jelentkezett összesen, ha megmutatnám a levelét, sírva röhögnél. Üdv, Tibi
sstubi
Válasz

Szia. Valószínűleg te voltál az. Nem örülök, hogy nem jött össze, főleg, hogy most kell motort venni, lent vannak az árak, de még van választék. Még az is megéri, ha leviszed az ETZ árát, mert bejön a túloldalon. A levélre kíváncsi vagyok mindenképp!

Konkrétan a TDM-en elgondolkoztam azóta, mi lenne ha kicsit lejjebb lenne engedve, kapna előre upside-down villákat, hátul széles kereket, lehajítanám a  fejidomot, esetleg más tank stb. szóval redizájn..lehet nem lenne szar.

Persze valahol a lelkem mélyén érzem, hogy mindenből MT-01-et akarok csinálni, csak olcsóba. Csak az kattintson ide, akinek erős idegei vannak! Nekem megvan a top motor, amire vágytam, az XJR,  de ez nem hagy nyugodni, hiába gyengébb.

2012-10-11 09:11:52
Bunny

Szervusz Bunny! Tudnál ajánlani olyan...

Kérdés
Szervusz Bunny! Tudnál ajánlani olyan oldalt,ahonnan esetleg megfelelő áron lehetne használható kézi súlyzót venni? Srácnak segítenék...de nem jut semmi eszembe.Gondolkodtam ilyen vaterán,meg hasonló oldalakon..vagy hogy esetleg keressen fel közelben termet és akkor hátha tud onnan használtat venni,jobb áron... jobb nem jutott eszembe.. De mondom téged még megkérdezlek,hátha van valami okosabb ötleted. Köszi előre is. Szervusz!
040589
Válasz

Ez azért valljuk be, nem volt okos kérdés, de most félreteszem a picsábaelküldős kedvemet, és lemegyek egy kicsit dedóba.

1. Ez a rovat a shop.builder pénzén működik, a shop.bulder által termelt bevétel tartja fent az egész magazin technikai hátterét a programozóktól a szerverekig. A shop.builderben kapható kézisúlyzó. Szerinted ajánlgatni fogok oldalakat?

2. Mit szeretnétek 1 pár kézisúlyzóval? Az edzéshez egy szett súlyzó kell, nomrális esetben 4 től 40 kilóig, ez alsó hangon egymillió forint.

3. Vagy lehet venni otthoni állítható szettet. Nemost  ate ötteted, hogy bemész egy terembe hogy van-e használt eladó. Használt eladó micsoda? Otthoni állítható súlyzószett? Nyilván nem lesz. Használt egy pár súlyzó? Szerinted kivesznek a szettből egy párat és eladják? És mit szeretenél 1 pár súlyzóval, lásd 2.-es pont? Nyilván nem adnak el egy súlyzót, csak az egészet. Ha eladják, mert a használt kézisúlyzószett drága kincs. Annyira, hogy én olaszországban várok, hogy az egyik termben eladja végre a tulaj, még kamionozni is megéri érte, mert nagyon jó áron kapom meg. Ha marha mázlista vagy és megkapod itthon 700ft/kilóban, az közelít a 600 ezer forinthoz.

Mindezt azért írtam le, hogy a problémamegoldó kézségedet kissé serkentsem. Nem marad más, mint használt, esetleg házi készítésű állítható: expressz, apronet, vatera, vagy körbenézni, mi van otthon a fészerben, ami nehéz.

 

2012-10-11 08:47:17
Bunny

szia Bunny, A legutóbbi 2 EV válaszho...

Kérdés
szia Bunny, A legutóbbi 2 EV válaszhoz kapcsolódva (pityaa23 user): A lenmaggal kapcsolatban valamit te félreértesz, annak a szénhidráttartalma döntő részben rost. 0-2% körül írják az emészthető szénhidráttartalmát. A csirkével lesz ott szerintem gond inkább, a glükoneogenezis simán csinál 55g glükózt 100g fehérjéből, persze, nem az összes fehérje megy glükoneogenezisbe, de egy 250g-os fehérjebevitelnél már simán csinál a szervezet 100g glükózt. Amúgy a Charles Poliquin lehet, hogy nem totál hülye, amikor azt mondja, hogy ketosis is overrated, de erről asszem egyikünknek sincs ideje vitát nyitni :) üdv, Áron ehhez kapcsolódik: a német DM-ben a saját márkás szemes lenmag (egy szarabb kávédarálót csak erre tartok) 1 euro/fél kiló, ami szerintem marha jó ár, tekintve, hogy ez nyersen is pöpecül ehető (magyar lenmagból 10g is komoly hasfájást okozott, ebből simán lemegy egyszerre 40g is) - szvsz nem lenne hülyeség ezt is árulni (magyar DM-ben 2 hónapja csak Alnatura lenmagot láttam, ami itt 2X ár, otthon meg kb. 3X)
vegyesz
Válasz

Szia. Ez valóban így van,mert én a fejemben szilárdam meg voltam, győződve, hogy a lenmagliszt vagy 30% szénhidráttartalommal rendelkezik. Ez van, én is tévedek néha. (Lásd. Bodybuilder Gym kivitelező, de az pár millióval jobban fáj, mint a lenmag.)

250g fehérjebevitel önmagában nem gond, ugyanis a ketózis lényege pont az, hogy a magas zsírbevitel hatására nincs szénhidrátra, nincs szükség arra, hogy fehérjéből szénhidrát alakuljon. Pont ez a jó  a ketogén diétában, hogy kiküszöböli az izomvesztést - ha jól csinálod. De túl magas fehérjebevitelre nincs szükség, az biztos, 2g elég.

Szerintem a ketosis nem overrated, egyáltalán nem. Rossz inzulinérzékenységű mebereknél nagyon jól működik, és bármilyen hihetetlen is, mivel az inzulin-ch rendszert effektíve kikapcsolja, és nem kell szarakodni a pontos 3 óránkénti étkezéssel, még könnyebb is. 

2012-10-11 08:46:02
Bunny

Lenmagliszt egyedül a rost miatt kellett...

Kérdés
Lenmagliszt egyedül a rost miatt kellett, de akkor helyette lesz a búzakorpa. Akkor újratervezem az étrendem és kitapasztalom, hogy lesz a legjobb. Köszönöm a segítséget!
pityaa23
Válasz
Még azzal is nagyon óvatosan. Ilyenkor a rostbevitel sajnos necces.
2012-10-10 21:40:06
Bunny

Szia Bunny! Nekifogtam újra a ketogén di...

Kérdés
Szia Bunny! Nekifogtam újra a ketogén diétának, mert sajnos a nyáron nem volt időm rá. Nagyjából 3 hete kezdtem. Az első héten még ettem szemét kaját is, csak szénhidrátot nem, mert ugye a lényeg az volt hogy átálljak a ketózisra. Ez úgy nézett ki, hogy megettem a csirkemennyiségem plusz mellé olajok, de még zsírbevitelnek majonéz, trapistasajt stb.. Tesztcsíkkal ellenőrizve szépen be is indult a folyamat. Onnantól átálltam hogy csak csirkemell, lenmag vagy olívaolaj, 3-4 tojás, 1-2 kigyóubi, 1-2 paprika, kb 30-40g lenmagliszt . Viszont azóta a tesztcsík nem mutatja a ketonokat, pedig a szénhidrát biztosan nem éri el a 20-30g-ot. A súlyom is az első héten -2kg, de ez gondolom víz, azóta viszont mindössze egy felet sikerült két hét alatt a szinte minden napos 60 perces aerobbal és heti 3 edzéssel. Persze még ezt is be tudhatom annak, hogy jó pár hónap kimaradt az edzésből és lehet izmosodom picit. Tükörben nézve ez lehet a titka, mert jobban nézek ki már most is ez a rövid idő alatt. Egyedül a keton dolgot nem értem. Visszanézve a kajanaplót, ha napi 100g zsírt vittem be szemétből is akkor volt ketózis, most hogy kb 50-60g-ot tisztán így nem nagyon. ( Mi a fenéből létezem akkor, ha szénhidrátot nem eszem, a ketózis meg nem akar működni? :) ) Emeljem meg a zsírbevitelt? Kicsit sokallom, a kb 73 kilómhoz a 100g körüli mennyiséget, főleg, hogy az aerobon és az edzéseken kívül viszem túlzásba a mozgást. Köszi és gratulálok a gyerkőchöz!
pityaa23
Válasz
Lenmagliszt. Nem is értem, ez hogy jutott eszedbe. 20g ch úgy összejön, hogy azt hiszed, nullát viszel be. Ezenkívül a ketózishoz KELL elég zsír.
2012-10-10 20:19:46
Bunny

Szia Bunny! 15 éves vagyok és 3-4 hónapj...

Kérdés
Szia Bunny! 15 éves vagyok és 3-4 hónapja járok konditerembe aktívan(heti 4x) sokat fejlődtem a kezdés óta de most úgy döntöttem,hogy szeretnék fehérjét szedni. Ajánlott ebben a korban a fehérje vagy akár a tömegnövelő?Ha igen akkor melyik fajtát javasolod? És van-e ennek valami mellékhatása?...hallottam már olyat,hogy valaki meg állt a növésben,de szerintem semmi káros nincs benne. Előre köszönöm a válaszod!
00001
Válasz

Amikor valaki annyira segg, hogy "szedni" akar valamit, de azt se tudja, mi az, annak kortól függetlenül semmi sem ajánlott. Mellékhatása a fogamzásgátlónak lett volna, ha anyád idejében beszedi, de az kellemes. 

Amikor valaki tipikus tizenéves gyökérként szarik bele, hogy olvasson, de faszságot kérdez, az elég általános, egyszerre három ilyen azonban nem semmi.

2012-10-10 19:57:46
Bunny

Helló ! Azt szeretném kérdezni, hogy 72

Kérdés
Helló ! Azt szeretném kérdezni, hogy 72 óra pihenő elég egy izom csoportnak ?
imre153
Válasz
A Sárga Kapszula elolvasására mindenestre nem volt elég.
2012-10-10 19:54:55
Bunny

Hali Bunny ! Vettem Creatin monohidrátot...

Kérdés
Hali Bunny ! Vettem Creatin monohidrátot (Biotecheset ). A feltöltési fázisban vagyok. Napi 20 g -ot eszek meg belőle 20g Carboxal; 2 részre bontva az étkezések előtt ; edzésnapokon edzés előtt meg reggel ; kaja előtt. A kérdésem az lenne hogy amikor összekeverem a mixerbe akkor várjak még hogy feloldódjon egy pár percig vagy csak keverjem össze azt igyam meg ?
Attila100
Válasz
Nem értek a biotök monohidráthoz, fáradj be a biotök boltba és kérdezd meg.
2012-10-10 17:57:47
Bunny

Hali Bunny! Rendszeres olvasód vagyok, i...

Kérdés
Hali Bunny! Rendszeres olvasód vagyok, ilyen jellegű kérdéssel még nem nagyon fordultam hozzád,de most úgy érzem,hogy elakadtam,illetve 1-2 dolog nagyon nem tiszta az emésztéssel kapcsolatban. Remélem nem túl nagy faszságot kérdezek, bár ha igen, akkor sem fogok megsértődni nem vagyok az a fajta. Ugye általánosan elfogadott tény hogy a testépítők 2-3 óránként esznek. Na de 2 vagy 3? Ha jól emlékszem a kapszulában is csak említés volt rá,hogy 2-3 óránként együnk tápanyagtól függően. Itt az EV ben találtam olyat amiben azt írtad hogy ha már bírsz enni ehetsz. Na most tömegnövelésnél nincs is problémám ezzel, még ha nem is nézem az órát akkor is tudom hogy ahogy lejár a kb 3 óra érzem hogy éhes leszek és eszek.Akinek van egy kis rutinja ebben szerintem érzi. ezt. Viszont diétában ha van egy olyan étkezésem amiben nincs szénhidrát, akkor semmi mást nem érzek, minthogy 10 perc múlva már olyan éhes vagyok,hogy az óra előtt térdelek és összetett kézzel várom a megváltót hogy kattanjon a mutató és leteljen a 2 óra. Na jó most erősen túloztam, hiszen ez teljesen normális dolog, aki diétázott már az tudja hogy nem arról híres,hogy kipukkadsz a telítettségtől. Mitől függ egyáltalán hogy 2 óra vagy 3? Nyilván gondolom az sem mindegy,hogy mit eszek gondolom egy magasabb zsírtartalmú vagy magas rosttartalmú étkezést sokkal nehezebben tudunk megemészteni mint mondjuk egy sima csirke rizst zöldség nélkül, aminek magasabb GI-je. Érdemes külön figyelni ezekre, az emésztési idő miatt? Soha nem szoktam két étkezés között bármit is enni, de egyáltalán mi történik ha eszünk valamit a két étkezés között? Megzavarjuk az emésztési ciklust? Szokták mondani,hogy ha gyümölcsöt vagy bármi ilyen jellegű dolgot eszünk, azt is étkezés végén tegyük meg egy kaján belül. Így is szoktam,viszont nem értem hogy miért. Mi történik az átlag emberrel aki mondjuk óránként eszik vagy csipeget valamit? Mert nyilván az emberek nagy része nem lesi az órát, ha megkívánnak valamit akkor esznek.Az oké,hogy az aminosavak illetve hasonló jellegű tápkiegek nem indítanak be emésztési ciklust,ezek ugye étkezések között is mehetnek , itt inkább a szilárd kajára vagyok kíváncsi. Nagy részben azért is kérdezem,mert nem tudom,hogy mennyire gáz ha mondjuk valamikor sűrűbben eszek ( 2 óránként) ,mert egyrészt így több tápanyagot is tudok bevinni a nap folyamán másrészt meg nehéz úgy időzíteni hogy mindig amikor pont letelik a három óra olyan helyen legyek vagy olyan pillanatban ahol letudom bonyolítani a komplex étkezésem. Illetve nyáron rengetegszer fordult elő meg fordul is,hogy azért nem fekszek le aludni, mert nem telt le a 3 óra és addig nem ehetem meg a túrómat meg a zabomat. Lehet,hogy kicsit túlspirázom a dolgot de ezek akkor sem tiszták. Egyébként egy élmény volt veled találkozni Siófokon, utoljára 2010 februárjában találkoztunk Esztergomban, de remélem lesz még ilyenre lehetőség. A csajokhoz meg kitartást a családban, mesélted hogy nincs \szerencséd\,hogy mindenki nőnemű de akkor is motorozni fog a leányzó! :)
barna91
Válasz

Szia, ez eléggé egyszerű ügy, homlokon fogod magad csapni, ha diétában éhes vagy 10 perc múlva, akkor két óra. A többi éhezés, ki kell bírni. Ha nagyon gáz, két étkezés között inni kell egy turmixot, de lehet glutamin, BCAA stb.

Hogy az átlag emberrel mi történik, azt szarjuk már le, majd szed gyógyszert és kész.

Az biztos, hogy túlspirázod. Este lefekvés előtt tök felesleges megvárni a 3 órát, ha már tudsz enni. A tested nem méri az időt, emészt és kész, utána lehet enni, ennyi a sztori, de mi nem tudjuk máshogy meghatározni.

Ja, és nagy tévedés, hogy a magas rosttartalmú étkezést nehezebb emészteni, éppenhogy könnyebb.

 

2012-10-10 16:48:28
Bunny

Szia Bunny! Tanácsot szeretnék kérni tő...

Kérdés
Szia Bunny! Tanácsot szeretnék kérni tőled! Nehezen hízó alkat vagyok, pedig megvan a napi 180g fehérjém és 450-500g szénhidrátom naponta, és emellé szedek még Omega 3 és 6 zsírsavakat és Multi Pro-t is. Emellé társul a 178 cm-m és 85 kilóm. Tudom, ez nem túl sok, de jó pár évig szenvedtem ezért a súlyért. Napi 3-4x járok székletüríteni és erre mondták, hogy ez sok és valószínű, hogy a legtöbb tápanyag kijön belőlem és szedjek valami emésztő enzimet. Gondoltam megkérdem tőled is, hogy te mit javasolnál. Válaszodat és tanácsodat előre is köszönöm!
Martinex
Válasz

Tegyél egy parafadugót a valagadba és csak egyszer szarj, isten barma, akkor biztos "nem jön ki a tápanyag." Üdvözlöm a fogyatékos ismerőseidet, nekik pedig javaslom ezt a módszert

2012-10-10 16:30:52
Bunny

ahelyett hogy ezeket a szép oltogatós sz...

Kérdés
ahelyett hogy ezeket a szép oltogatós szovegeket fogalmazod 2 x annyi ido alatt amennyit beleraksz, irhatná egy igen t ill egy nem et és el tudnám kezdeni;)
Pavlovka
Válasz
Nem foglalkozom fogyatékosokkal, főleg nem kamureges parasztokkal. Leszarom a problémádat akkor is, ha egy szó elég lenne válasznak.
2012-10-09 23:55:38
Bunny

Üdv azt szeretném megtudni hogy a protei...

Kérdés
Üdv azt szeretném megtudni hogy a protein meg e állit a novésben vagy esetleg novok e tole ? 16 éves vagyok175 cm a kornyezetemben levo emberek mnd magasabbak, keson ero tipus vagyok, kesobb jott a puberta is és még mindig hat ha befolyásolna a protein a novesem akkorinkább átteném kesobbre.
Pavlovka
Válasz

Aztat kéne csinálni, hogy megfogod anyukád kezét és elmész a kisegítő iskolába. Ne aggód, protein neked nem való. Nyomogassál egy telefont, inkább, faszbúkozzál szépen.

Látom, hogy későn érő típus vagy, félek is, hogy nem vár meg a Harvard agysebész szak. Azt is áttehetted volna későbbre, hogy ezt az oldalt látogatod, ráérsz olyan 170 év múlva, addigra már talán lesz külön robotunk fogyatékosok kezelésére.

2012-10-09 23:49:08
Bunny

Szia Bunny! Korábban már feltettem ezt ...

Kérdés
Szia Bunny! Korábban már feltettem ezt a kérdést.De nem reagáltál rá.Tudom millió dolgod van,sok a gyökér,közéjük tartozok én is...tápkieg nevekkel jövök,lehet h baromságot is kérdezek stb.Fel akartam tenni a kérdésem a tápkiegeknél is(ahol lehet rendelni)De ott nem tudom,mert bevan havazva az oldal a kérdésekkel,és nem engedi.Tehát ez volt a kérdésem. Szia Bunny! Először is gratulálok az eddigi munkáidhoz,illetve tetszik ahogy hozzá állsz a dolgokhoz.Nem régóta(1hónapja) kezdtem el edzeni,heti 4-5alkalommal.26 éves vagyok most 98kg és 182cm magas,eléggé zsíros vagyok..A célom az lenne hogy a zsírt leadjam,és izmot építsek.Az utánna olvasások után és a videók alapján ezeket fogyasztom.(Így eddig 2kg fogytam 3hét alatt) Napi kb 700g csirkemell és kb 250g rizs.4-5 értkezésre elosztva. Reggel felkelés után iszok 1adag 100% Whey protein professional Majd kb 1órára rá eszek csirke+rizs,illetve ilyenkor szoktam bevenni a multi-prot Aztán álltalában délután edzek,eddig még eszek 2× Edzés után iszok 1adag Vitargot+1adag IsoBest zero carbot Aztán rá 1órára megint kaja csirke+rizs Lefekvés előtt 1adag Power protein Pihenőnapokon kajám ugyan az,kivéve Vitargot és IsoBest zero carbot nem iszok. Az lenne a kérdésem,hogy jó az összeállítás és a mennyiségek?Lassan elfogynak a tápkiegek,mást ajánlanál vagy ezek jók,vagy ezek mellé még valami pluszt?Ha sok hülyeséget össze hordtam akkor bocsi!Válaszod előre is köszönöm.
hunyus
Válasz

1 napja tetted fel a kérdésedet. Hol élsz?

Más: ha a TDM 850-et vásárolni akaró srác olvas minket, írhatna, hogy összejött-e.

2012-10-09 23:43:03
Bunny

Szia Bunny! Kreatin kúrám közepén vagyok...

Kérdés
Szia Bunny! Kreatin kúrám közepén vagyok és sajnos sikerült összeszednem egy kis megfázást(láz, nátha).Próbáltam keresgélni a neten, hogy ilyenkor mi a teendő a táplálék kiegszítők terén, annyit megtudtam hogy a fehérjét betegség esetén nem túl jó erőltetni mivel a baktériumok is szeretik azt, meg persze a vitamin adagomat megdupláztam, de nem tudom a kreatinnal mi legyen. 5. hete szedem, sima monohidrát. Válaszodat előre is köszönöm!
pama
Válasz

Elég nagy tévedés: a cukrokat nem kell erőltetni, azt szereti a baktériumok. A fehérjék az immunrendszert támogatják, épp az a jó, ha beteg vagy.

A kreatint ne hagyd abba, ha csak pár napig nem edzel.

2012-10-09 22:39:50
Bunny

Tonhallal kapcsolatban szeretném írni, h...

Kérdés
Tonhallal kapcsolatban szeretném írni, hogy múltkor a józsefvárosin sétálva láttam tonhalat árulni 2-3 embert is, egyéb dolgok mellett. Fel is tűnt, hogy 7 olyan és akkora tonhal amiből a boltban 3 kerül 1200 forintba 900 forint. Nem tudom, hogy talált áru vagy valami másolat ezért nem is vettem, de ezek után igen csak elgondolkodtató, hogy a 7 darab megéri a 900-t. Nincs esetleg tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Más nem magamra vállalom a tesztelést és írok ha érdekel.
adam1
Válasz

A tonhalat nem lehet elrontani, vagy ha mégis, egyelőre nem tudunk róla. Nyugodtan megveheted, maximum macska van benne, tonmacska.

A jószefvárosira sajnos (vagy szerencsére?) be nem teszem a lábam, így nem tudok nyilatkozni.

2012-10-09 20:58:18
Bunny

Szia Bunny! Ezt a valaszt nem ertem saj...

Kérdés
Szia Bunny! Ezt a valaszt nem ertem sajnos. Szia Bunny! En a kolozsvari kauflandban (cora, auchan szeru nagy aruhaz) vettem a nyaron tonhalkonzervet valahol 160-180 ft kozott 130gr os, zabpelyhet olyan 95 ft korul fel kilos. Kaufland van Nagyvaradon pont a hatar utan. Vettem is 50 tonhalat meg 30 zabpelyhet. Ja es nem volt akcios tehat azota is annyi. Ezek szerint olcsobb mint felvideken, igaz 100 kilometerren tobb. valaszod: teszt
albertcsaba
Válasz

Ja, ez egy kissé rejtélyesnek tűnő válasz, de elmagyarázom. Én eddig otthon dolgoztam, de jött a Szipoly. Így most az irodában dolgozok, de hogy otthonról is tudjak dolgozni, van laptopom. Csakhogy túl gyenge volt, ezért vettem másikat, hogy vágni is tudjak. Azon hetes windóz van, amivel nemhogy nem enged be az edzőválaszol admin, hanem sokkal jobb: megírom a választ, és kibasz a picsába. Egyetlen egy válasz jelent meg, a tied, hogy "teszt", se előtte, se utána egy sem. Szép az élet, ugye? 

Van pár dolog, amit kurvára utálok, pl. a kábelek. De amit legjobban, az a kibaszott admin oldalakkal való tökölés. Az az undorító (elvobatkoztatva az Ev-től) hogy megcsinálsz valamit, és mégeyszer annyi idő, mire publikálod. 

2012-10-09 20:56:38
Bunny

Szia Bunny ! A ciklikus ketogén diétá...

Kérdés
Szia Bunny ! A ciklikus ketogén diétában ,a virtuálisan nulla CH-s napokon ,a Glutamin ,vagy a BCAA bevitele is ugyanúgy CH-nak számít ,vagyis kinyírja a ketózist ? Tekintve ,hogy a mostani idegállapotod legalábbis instabil ,egy igen/nem is megfelel . :)) Üdv !
deerzsolt
Válasz

Szia. Az idegállapotom igen jó, a Szipollyal sincs semmi gond, bár fél óránként rámjön az idegroham, és legszívesebben elindulnék, hogy belebasszak egy pár olyat a faszopó trógernorbi fejébe, hogy élete végéig dadogjon.

A kérdésedre a válasz az, hogy a glutamin és a BCAA nem ch, semmi ok nincs arra hogy CH-nak számítson, tehát elméletileg nem érít ki a ketózisból.

A gyakorlatban azonban lehetnek furcsaságok, ezért kell a ketózist mérni. Balagj be a gyógszertárba és vegyél ketophan tesztcsíkot. Rá kell brunyálni, és ha elszíneződik, akkor jó vagy. 

2012-10-09 20:51:30
Bunny

Hello. Arra lennék kiváncsi,ha pl 3200 k...

Kérdés
Hello. Arra lennék kiváncsi,ha pl 3200 kcal al súlyt tartok,akkor mennyi az a kcal mennyiség amitől a lehető legkevesebb zsírral jönne fel izom? 2-2,5 tskg fehérje megvan, többi mind ch(rizs,tk zsömle,durum tészta,zöldség stb..), és lehető legkevesebb zsír. Kb 3500-3600 kcal? 195/19f/83 kg és heti 3 súlyzós edzés.(Elötte 5 perc illetve utana 10 perc kardió)
belaakibela
Válasz

A lehető legkevesebb zsír akkor jön fel, ha az alapanyagcserénél kb. 10%-al több kalóriát viszel be, természetesen minőségi komponensekből. Más kérdés, hogy honnan fogod tudni, pontosan mennyi az alapanyagcseréd kalóriaértéke. 10 perc kardióval mit szeretnél?

Más: Napi Tróger rovat 

A teremben a szellőzőrendszer úgy sikerült, hogy nincs kiépítve teljesen, de szerencsére alul van méretezve, így az eddigi tróger verziót az öltözők szellőztetésére tudjuk cska használni.  Viszont legalább a hátulra, a terem sarkába bevezetett csőben működik a ventilátor. Az apró hiba az, hogy nem szív, vagy nem azt a csőrendszert, ami kéne, hanem fúj. 

Gyakorlatilag úgy működik, hogy bemész a wc-be, beszarsz egy jó büdöset, a légtechnika meg befújja a szagot a terem másik sarkába, az edző emberek közé.  

 

2012-10-09 10:32:13
Bunny

Nem nevezném magam hülyének... meglehet...

Kérdés
Nem nevezném magam hülyének... meglehet hogy rosszul fogalmaztam,de szerintem te értetted,hogy mire fel kérdezem... mások is mondták,-köztük te magad is,hogy odakint BKalászon nem a legjobb a helyszín.Nem éppen testépítő versenyre alkalmas vagy ideális vagy a tököm tudja hogy mondjam még... bár az is igaz,hogy a nézők többsége tényleg olyan mint a f...... amikor ott voltam versenyen,este jobban szurkoltam,mint az aki csak nézelődni jött be..(pedig a versenyzők már eléggé le vannak fáradva) Szóval ilyen értelemben kérdeztelek volna. Én még a büdös életben nem jártam ott,bár lehet te sem,nem tudom. Szevasz!
040589
Válasz

Na, én meg a Sportmaxban nem jártam a büdös életben, kapisgálod? Teljesen értettem, hogy mire akarsz kilyukadni, meg azt is, hogy jószándékúan érdeklődsz, de el kellett ütnöm ezt a dolgot valamivel, hogy kinyílvánítsam, mennyire fárasztóan értelmetlen dolog engem ezzel nyaggatni.

Pont arról beszégetünk a szerkesztőségben, hogy senki sem szeretne az SB szervezésében részt venni, mert ez évek óta úgy megy, hogy mi szopunk a háttérben, mindenki idegebeteg, azért hogy aztán buzeránsokat válasszanak tímtagnak és minket meg se kérdezzenek, miközben a GP abszolút bajnokot le se fotózzák, ami miatt tavaly kétszer szóltam, de hiába. Meg hogy köcsögöket hívjanak fel a színpadra sztárkodni. Soha nem derült ki például az, hogy a bilihajtogató faszmajom hogy került SB színpadra, egyáltalán a tímbe, miközben a sportberkekben mindenki utálja és nemhogy nem példakép, még lófasz eredménye sincs. Amikor tímtag lesz valaki Forma kategóriából, amely kategóriát én találtam ki és a lényege az, hogy nem versenyzői kategória, hanem egy betétszám verseny előtt, amit persze szigorúan el kéne választani a többitől, de tavaly is belekeverték, nem tudod elképzelni, mennyire ég a pofám. Miközben a GP bajnok le sincs fotózva, ugye.

Budakalász egy trágya volt, évekkel ezelőtt mondtam hogy ott nem szabad SB-t szervezni. Amikor az SVSBB Showt csináltam, megkaptam volna ingyen, inkább elvittem az A terembe.

Az idei SB sokkal színvonalasabb lesz, mint a tavalyi, de nekem se kedvem, sem energiám kiharcolni, hogy én szervezhessem, van elég bajom. Egy nagyon jó barátom az egyik főszervező, neki segítek, amit tudok, de ez is csak tegnap derült ki.

Ne keverjetek össze engem/minket a Superbodyval. 2008-ban volt közöm hozzá, azóta nem sok azon kívül, hogy valójában a mi csapatunk csinálta eddig a pontozás értékelése nevű szopó munkát. (Ezért is szoktam a kurva anyjába elküldeni azokat, akik csalást melegetnek az SB-n, mert olyan biztonsággal dologzunk, hogy a CIA elmehet a picsába. A helyezéseket kiszámoló ember nem is látja  a versenyt, nem tudja, ki kicsoda, csak helyezéseket és sorszámokat lát, de az idegállapotát el tudod képzelni 10 órás folyamatos excelbaszás után, amiben egy perc megállás sincs, szarni se tud kimenni.)

Élő közvetítés idén nem lesz, vagy ha igen, statikus kamerával, kommentár nélkül, viszont csinálunk egy fasza vágott anyagot végre.

Hangsúlyzom, a szervezésben nem leszek benne, és semmiféle felelősséget nem vállalok, mert nincs kedvem azért harcolni, hogy a dögunalmas elődöntőtdöntőősszetett meg összetettabszolút kategóriákat megszüntessék és normális struktúrában zajlódjon le az egész, 2012-höz méltó, kiszámítható előnevezéses rendszerben. 

És az biztos: ezt a 12 órás nyűglődést (ami előtt mi már éjjel a helyszínen voltunk eddig) én végig nem ülöm mégegyszer. Majd szépen ugyanúgy elmászkálok, mint mindenki más, elképzelhető, hogy velem meg a Karessel majd lehet valahol beszélgetni, de az is lehet, reggel kimegyek, szétnézek, dolgozok valamit, aztán majd kimegyek délután. 

Az biztos, hogy helyszín sokkal jobb lesz, és a szervezés is, még ha az alap struktúra marad is. Nagyon komoly versenyzők jönnek és itt lesznek az amerikaiak, amire tíz éve nem volt példa. Lesz olyan meglepetés, hogy konkrétan beszartok. Úgyhogy érdemes lesz kijönni. Csak ne nekem kelljen eligazítást tartani, amikor egy plakátot nem küldtek. Tudom, hogy kint volt a tetves faszbúkon, de én onnan semmit nem szedek le, SEMMIT.

2012-10-09 08:29:20
Bunny

Kedves Drugs Bunny Edző! Remélem term...

Kérdés
Kedves Drugs Bunny Edző! Remélem terméknevek leírásával nem sértem meg a szabályzatot.. Én a tonhalat a Lidl-ben szoktam vásárolni, ott 400 forintért lehet kapni 150g-os kiszerelésben (~130g-os nettó tömeg). Sajnos egyet tudok érteni felvidéki honfitársunkkal, a Sparban, sőt a CBA-ban is nagyon drága. Pl. nemrég jártam az Árkádban levő Intersparban, ott egy 3*30g-os Rio Mare pack került ~1100(!) forintba (akciósan), a CBA-ban pedig 800-900 forint volt egy 150g-os konzerv (valami Eva nevű márka). A Lidl-ben levő márka (NiXe) sós lében van (kapható olajban is, de az drágább), az került pár héttel ezelőtt még 400 forintba. Lehet, hogy csak le volt értékelve, de talán érdemes lenne megnézned: http://fddb.info/static/db/306/6RDSZTPZJNB40IA0FW6HTBEA_999x999.jpg Az is elképzelhető, hogy nemcsak tonhal van benne, hanem más halak is belekerülnek és azért ilyen olcsó, de nekem nem tűnt rossznak. Én ugyanitt veszem a zabpelyhet is.. Remélem tudtam segíteni, ha ismerted, akkor viszont elnézést :) Más: nekem nagyon bevált a Sárga Kapszula, összeállítottam egy szálkásító étrendet, mellé Kettlebellel végzek egyes napokon inkább kardió, más napokon inkább izomerősítő edzéseket, pihenőnapokon pedig futópadozok egy fitness teremben. Az eredmény: alig 2 hónapja kezdtem, de szemmel láthatóan szálkásodok, illetve rengeteg zsír lement rólam. Szedek ReFormot, Liquid Carni-X-et, valamint 100% Whey Protein Professional-t is, de ezek csak hab a tortán (eleinte csak ProMix fehérjét ittam edzés után és ugyanúgy látszott az eredmény). Elsősorban az étkezésen van a hangsúly, ezt most már én is belátom. Terjesztgetem is (a letöltési linket), reméljük másoknak is majd sikerélményt okoz. Köszönöm a nevükben is a munkádat!
stmarci
Válasz
Csak a tápkieg márkára vagyok háklis, amikor nem érti a sok seggfej, hogy a faszomse tudja, hogy a kutyátnemérdekli nutrition temréke milyen, az meg nem érdekel, hogy ő mit használ.
2012-10-09 00:19:10
Bunny

Szia! Egy 43 éves kemény fizikai munkát...

Kérdés
Szia! Egy 43 éves kemény fizikai munkát végző anyuka vagyok, több mint 50 kg-t adtam le. A fiam pár nappal ezelőtt írt, amire köszönöm szépen a választ az ő nevében is! Azonban hetek óta nem tudom mi történik velem, ugyanúgy pontról-pontra betartom a diétát. Egyik héten híztam 1.3 kg-t amit egy hét alatt le is fogytam, utána egy hét múlva rá híztam 1.7 kg-t amit megint csak egy hét múlva leadtam. Most az étrend 100%-os betartása mellett, csalás nélkül egy hét alatt 2.3 kg-t híztam. Az első ilyennél próbáltam a szénhidrát visszatöltést (hintáztatást) a fiam javaslatára, amit akkor kellett volna ha csak meg áll a fogyás, de megijedtünk és ehhez folyamodtunk, hátha... Igazából sok változás nem történt. De most ez az utolsó 2.3 kg-s hízásom az ilyen körülmények közt nagyon elszomorító, úgyhogy nem értjük az okát. 80g körüli ch-n vagyok már egy jó ideje, ami közt úgye volt egy-két szénhidrát visszatöltés. Nem értem ezt a helyzetet és most már tényleg nem tudok kihez fordulni, teljesen kétségbe vagyok esve, hiszen a kemény munkáért és verejtékért cserébe hízok! Esetleg csináljak még szénhidráthintáztatást? Ha igen, mivel? Vagy mit tudnál ajánlani? ... Nagyon szépen köszönöm a minél hamarabbi választ! További szép napot kívánok!
finalist
Válasz

Szia. Én úgy érzem, van azért zavar az erőben. Diétázol, növekszik a súlyod, de ami nagyon nem mindegy, hogy edzel-e azt nem írod. Szénhidrát töltés? Hova, minek?

Szénhidrát növelés akkor, amikor megy fel a súlyod? 2.3 kg-al egy hét alatt? Valami nagyon nem oké. Azt el tudom képzelni, hogy a rajtad levő víz ingadozik, d eazt ne nagyon képzeljük el, hogy a szar kajálástól vagy egy bizonyos szinten, majd amikor diétázol, még roszabb lesz, ilyen nincs.

2012-10-09 00:17:25
Bunny

Üdvözöllek Bunny. Hálásan köszönöm mind...

Kérdés
Üdvözöllek Bunny. Hálásan köszönöm mindazt a segítséget amit a Sárga kapszula nyújtott nekem és az őszinte, egyenes gondolkodásmódod, amivel jó pár embert,bele értve engem is,a helyes út irányába terelsz. Az életem mindig a sportról,a mozgásról szólt,de valahogy az ital átvette a hatalmat, amit nagyon sokáig nem vettem komolyan,buli volt,hepi,gondtalanság.10 évig bringáztam,amiből 6 évig versenyeztem beugróként a mountain bike downhill kategóriában.A társaság is olyan volt én is olyan lettem:nem egyszer részegen álltunk a rajtvonalhoz,ezért 8 csontom és pár négyzetméter bőröm bánta a történetet. Apám egy éves haldoklása fokozta a szomjúságom,napi szintre emelkedett a fogyasztásom.Tudtam hogy rossz úton járok, és a feleségem is tudta.Gyakorlatilag úgy éreztem nincs normális élet az ital nélkül.Apám halála után pár nappal véget vetettem addigi életemnek.Abba hagytam az egészet,és már 4 éve tiszta vagyok,zéró tolerancia,akkori haverok,csapattársak már nem foglalkoznak velem,mert addig jó voltam amig tintáztam és buli volt,de magasról leszarom. A feleségem és az igaz barátaim mellettem maradtak,és rohadt jól érzem magam a bőrömben,sokkal jobb így az élet.Csak azt bánom hogy nem elöbb hagytam abba.De az új életet sose késő elkezdeni,mint ahogy a testépítést amit kb. másfél éve aktívan végzek(most múltam 37),és ebben megtaláltam önmagam,mint ahogy a filmezésben,kertészkedésben,horgászat stb.(még a motorozás van hátra). Rohadt jó érzés kimászni a szaros gödörből és tisztára mosnia magát az embernek,célokat kreálni,megvalósítani, és értékelni az eredményt. Végezetül: tisztelet a munkádért, le a kalappal a tudásod,és az élethez való hozzáállásodért.És gratula a tökmagnak:) Köszönöm hogy elolvastad a történetem.Üdv:Turkus Csaba.
downhilltc
Válasz

Köszönöm hogy leírtad. Mindent elmondtál mert már mindent tudsz, amit leírhattam volna neked.

A motorozást próbáld ki, persze ésszel, én nem bírok lekattanni róla.

2012-10-09 00:08:44
Bunny

Üdv! (Aki nem érti, miért nálunk a legdr...

Kérdés
Üdv! (Aki nem érti, miért nálunk a legdrágább az ájfón meg úgy minden: nálunk a világon a legmagasabb az általános ÁFA kulcs, és ugye nem csak az áfát kell megfizetnünk. De ez nem baj, mert szerencsére az adócsalás nem divat itthon...) Na de kérdésem is lenne: a honlapodon olvastam, még régebben, hogy van (vagy volt) egy film projekted a STRONGMAN. Oké, hogy 2007 óta eltelt pár év, de én marha szívesen megnézném az ehhez felvett anyagokat, nem lehetne valahogy publikálni? Ha nem is összefüggő filmként, csak mondjuk a BB.Tv Flash-ben pár részletet? Imádom, hogy a BBTV-ben mostmár gyakran jelennek meg nem csak a testépítéshez kapcsolódó dolgok, hanem mondjuk más sportok és hobbi-tevékenységek is.
hrvp
Válasz
Pont ma néztem meg, 125 giga anyag van. Ez nekem jobban fáj, mint neked, mert egy motor árát költöttem utazásokra. Egyelőre átkonvertáltam, de ilyen "ha lesz időm" kezdetű hülyeséget nem merek leírni.
2012-10-09 00:07:11
Bunny

Szia Bunnny! Az lenne a kérdésem, hog...

Kérdés
Szia Bunnny! Az lenne a kérdésem, hogy most lesz az első erőemelő fekvenyomó versenyem, és 8-kor kell indulnom,(előtte reggeli persze) de a versenyem csak 15:00-kor kezdődik (+90-140 Súlycsop.) és kéne valamilyen termék amit a kajával a verseny előtt 2-3 órával megeszek/iszom, de mivel naturál vagyok ezért egyáltalán nincs tapasztalatom az étrend-kiegek között, ezért kérem a tanácsod. Koffein tartalmú dolog jutott eddig eszembe, de azt a magasvérnyomásom miatt nem lenne jó alkalmazni. Köszönettel: Bence
akhalosz
Válasz
Próbáld ki a Pump and Go-t, az egy nem stimuláns teljesítményfokozó és nincs benne koffein.
2012-10-09 00:03:17
Bunny

Szevasz! Bunny! Milyen lesz az új hely...

Kérdés
Szevasz! Bunny! Milyen lesz az új helyszín a Super Bodyra? Jobb lesz a légkör,mint kinn Kalászon? Nekem ott nem volt az igazi....olyan semmilyen. Remélem jó kis verseny lesz :)
040589
Válasz

Ma megint hülyeinvázió van úgy látom. Majd belenézek a jövőbe és válaszolok, hogy milyen lesz a légkör meg a helyszín.

Pesze igazad van, osztogathatnánk kokaint a balfaszoknak, hogy ne csak üljenek csendben, mint  a sült hal.

2012-10-08 23:59:35
Bunny

Szia Bunny.Erőemelésről szeretnék kérdez...

Kérdés
Szia Bunny.Erőemelésről szeretnék kérdezni minden érdekelne hogy a 3 fogásnem kőré még milyen direkt az erőemelésre jellemző gyakorlatok vannak,milyen sorozatok ismétlésekkel kell csinálni egy héten egy adott izom csoportot hányszor edzek ha tudnál linkeket az is érdekelne előre is kősz.
lacilukacs19
Válasz
Külön írok neked egy könyvet, nem gond, ráérek.
2012-10-08 23:57:14
Bunny

Szia Bunny :) elolvastam a sárga kapszu...

Kérdés
Szia Bunny :) elolvastam a sárga kapszula c. konyvedet.Nagyon érdekes volt,sokat tanultam belole.A megtanult dolgokat bevezettem a taplalkozasomba es az edzestervembe.4 hét alatt 7 kg-t sikerult felszedni.Szerintem ez egy nagyon jo eredmeny,azt nézve,hogy mielott olvastam a konyvedet egy csomo mindent szarul csinaltam es 1 év alatt szedtem fel 5 kg-t kb :D....tény mostmár nevetek ezen meg minden,de akkor is egy nagy bakinak szamit :D De lenne egy kerdésem: szerinted az nem art a szervezetemnek (nem lesz tole a jovobe semmi bajom),hogyha a jominosegu tomegeles miatt nagyon monotonan eszem? szoval nem e lesz semmi gond azzal h pl egy even at ugyanaz van reggelire(tojas meg zabpehely),vagy edzés utan(szilard kaja-tonhal es rizs),vagy lefekves elott(túró)?-(a szuleim miatt irtam ezt a kerdest,lehethogy nagyonnagy hulyeseget kerdeztem,de megiscsak megmutatnam nekik,hogy nincs benne semmi rossz.Es jo ha olyan hozzaerto ember ad ra valaszt mint te)....koszi
Rocky1995Marco
Válasz

Azt nem értem, hogy ha valaki elolvasta a Sárga Kapszulát, ami azért tényleg úgy lett megírva, hogy 62-es IQ felett bárki megértse, akkor hogy lehet valaki ilyen kibaszott hülye, hogy ilyet kérdez. Mondjuk ezt a kapszula elolvasása nélkül sem értem.

Ez a sport nem neked való. A szüleid meg a te problémád, nem vagyok kisegítő iskola felnőtteknek sem. Legalább olvastattad volna el velül is. De ennyi eszed sincs.

2012-10-08 23:56:40
Bunny

Szia Bunny, annyi csak, hogy amikor n...

Kérdés
Szia Bunny, annyi csak, hogy amikor nagyobb súlyokkal dolgozom, akkor automatikusan becsukom a szemem, ez magától jön. Jobban is tudok koncentrálni rá, jobb az agy-izom kapcsolat, érzem ahogy húzódik, ahogy dolgozik az izom. Viszont ma egy izomagy beszólt, hogy ne csukott szemmel csináljam, mert akkor elpattanhat egy ér a szememben. Nos, erről eddig sehol, sosem olvastam vagy hallottam még. :D Mi a véleményed? Van benne valami vagy faszság? Köszi
semtexadam
Válasz

Neki mindenesetre biztosan nem pattan el ér az agyában. Még jó, hogy a terembe járók 90%-a meg tükörért rinyál.

2012-10-08 23:52:02
Bunny

Üdvözletem. Ma vettem 2 zacskó Jumbo Pro...

Kérdés
Üdvözletem. Ma vettem 2 zacskó Jumbo Proffesional-t . Komolyabb tömegnövelésbe szeretnék kezdeni.( multivitamin;creatin megvan,étkezés,még nem 100%-osan megoldott, de igyekszem! ) Az lenne a kérdésem,hogy az idő múlásával kell-e valamit változtatnom az adagolásban? Tehát a napi 2 ( reggeli előtt és edzés utáni) felül igyak-e még. Egyéb tanácsodat is szivesen várom :) Előre is köszönöm ;)
mranabolic44
Válasz

Az a baj, hogy fogalmad sincs, hogy mit csinálsz. Ez nem potenciagyógyszer, hogy ha már egytől nem áll fel a faszod, akkor kettő kell.

2012-10-08 23:50:41
Bunny

Szia Bunny!Multi-Enzime miért nem kaphat...

Kérdés
Szia Bunny!Multi-Enzime miért nem kapható Magyarországon?Egy korábbi válaszodban említetted,hogy a hatóságoknak nem tetszett.A Scitec gyártja még?Egy külföldi oldalról tudtam rendelni.Azért választottam ezt a kiegészítőt,mert a Bromelainnal szemben ez a szénhidrátok és a zsírok hasznosulását is támogatja,vékony testalkatú vagyok,gondoltam ez hasznosabb számomra.Mi a véleményed a termékről?Gondolom van tapasztalatod róla,hiszen a Scitec teszten is használták.Hogy és mennyit érdemes használni belőle,ill. lehet folyamatosn szedni?Remélem,hogy gyártja még a Scitec,és nem valami régi dohos cuccot küldtek.Köszönöm a választ előre is.Jó egészséget neked és a családodnak! Tamás.
normi
Válasz

Szia. nem szeretem ezt a témát feszegetni, mert félreértésre adhat okot, de a magyar hatóságok mint tudjuk, nem kicsit hülyék. A Multi Enzyme itt nem jó, az EU-ban úgy néz ki, jó. (Bár az EU se tökély.)

Hogy mennyit érdemes használni belőle, az rá van írva. Gondolom gyártják még, de nem egy olyan marha bonyolult megnézni a lejárati dátumot.

2012-10-08 15:50:14
Bunny

Szeva Bunny! Ígérem nem basztatlak továb...

Kérdés
Szeva Bunny! Ígérem nem basztatlak tovább a hülye kérdéseimmel, csak még egy utolsó. ( És bocs a felkiáltó jelekért csak megszokás volt többet tenni a kelleténél.) Szóval a kérdésemre visszatérve, amiket felsoroltam neked tápkiegeim, (Mega Glutamin, BCAA-X, 100% Whey protein, Mega MSM, és persze a Multivitamin) Mi a véleményed, érdemes lenne még egy kis Tömegnövelőt is szednem ezek mellé, tömegnövelés céljából? Mégegyszer mondom, jelenlegi célom, az a kerekség és esztétika, formálás! Tehát jól jönne hozzá egy kis Jumbo? Vagy elegek ezek is? Na meg a megfelelő mennyiségű szénhidrát és fehérje kajába! Köszi Bazsy! És már várom az új BBTv epizódot!
Bazsy1118
Válasz

Szia. A felkiáltójel nem nekem gáz, hanem neked. Én azért szólok emiatt, hogy segítsek, mert ez fontosabb, mint izmosnak lenni.

Ezen a ponton azt hiszem, gondolkozz el a tömegnövelő funkcióján. ez nem elég-vagy nem elég kérdése, hanem az, hogy beviszel-e elég tápanyagot szilárd kajából.

2012-10-08 15:44:20
Bunny

Szia Bunny, Tegnap sajnos eltort a ki...

Kérdés
Szia Bunny, Tegnap sajnos eltort a kisujjam, ott ahol a butyok utan a tenyerbe csatlakozik az ujj. Harom honapja kezdtem el az etrendet, es a sulyzos edzest, (a Sarga Kapszula utmutatasa alapjan) annak erdekeben, hogy fejlodjek, egeszsegesebb legyek, es magamra szedjek nemi tomeget. Sajnos a kis akciom azt hiszem ilyen, vagy olyan formaban sajnos az edzest szuneteltetnem kell. A tanacsod szeretnem kerni, hogy mit javasolsz a sport valamilyen szintu folytatasara, hogy ne nagyon kelljen sokkal visszabb vennem a a taplalekbevitelt? Labedzes esetleg folytatodhat e? Vagy netan torekedjek arra, hogy probaljak meg minel tobbet pihenni? Jelenleg mikrotapanyag gyanant fogyasztok: Animal Pak, Flex, es Omega 3-6-9 (2000mg) Esetleg erdemes lenne e nagy mennyisegu kalcium es magnezium bevitelerol is gondoskodnom szerinted? Valaszod elore is koszonom, Gabor
minimalist
Válasz

Szia. Az eltört kisujj nem para, extra kalcium magnézium mehet, de a rendes multivitamin mellett nem oszt. nyugodtan edzz lábra, hasra és mindenre, ahol nincs útban a kisujjad.

Komolyabb törésnél 6 hét pihenőt javasolnék.

2012-10-08 15:42:23
Bunny

Szia Bunny! En a kolozsvari kauflandban...

Kérdés
Szia Bunny! En a kolozsvari kauflandban (cora, auchan szeru nagy aruhaz) vettem a nyaron tonhalkonzervet valahol 160-180 ft kozott 130gr os, zabpelyhet olyan 95 ft korul fel kilos. Kaufland van Nagyvaradon pont a hatar utan. Vettem is 50 tonhalat meg 30 zabpelyhet. Ja es nem volt akcios tehat azota is annyi. Ezek szerint olcsobb mint felvideken, igaz 100 kilometerren tobb.
albertcsaba
Válasz
teszt
2012-10-08 14:18:04

http://www.kepfeltoltes.hu/121006/ig_ret

Kérdés
http://www.kepfeltoltes.hu/121006/ig_ret_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Joco32
Válasz

Be is rakom nagyban:

2012-10-07 10:00:28
Bunny

Szia Bunny. Azt hallottam, hogy 16éves k...

Kérdés
Szia Bunny. Azt hallottam, hogy 16éves kor alatt, eggyáltalán nem lehet gugolni meg fekvenyomni a testsúlyodnál nagyobb súllyal. Azt szeretném kérdezni, hogy igaz-e vagy ezek is csak olyan faszságok mint hogy megálsz az edzéstôl a növésben meg stb.
csaba4498
Válasz

Szia!

Ebből a szempontból még nem közelítettem meg ezt a kérdést soha, azaz  használt súlyt nem arányítottam a testsúlyhoz, de a mendemondát sem hallottam. Nem akkora faszság azonban, ha egy kicsit is belegondolsz: mi szüksége van egy 16 éves kezdőnek, hogy nagysúlyos, hatos ismétléses edzéssel tönkretegye az ízületeit.

Nincsenek kőbe vésve az ilyen szabályok, de az biztos: alacsony ismétlésszámú edzést fiataloknak főleg nem ajánlok.

2012-10-07 09:59:03
Bunny

Szia Bunny! Az előző válaszodban megemlí...

Kérdés
Szia Bunny! Az előző válaszodban megemlítetted, hogy kihagytam a multivitaminokat a használt tápkiegeim közül.. és csupán csak azért nem említettem, mert azt alapvetőnek tartom!!! Viszont lenne egy olyan kérésem,- kérdésem hogy milyen osztott edzés lenne a legjobb, módja, hogy remekül meg lehessen formálni az izomcsoportokat!!! Minél jobban kihangsúlyozva őket!!! Sokszor váltogatom, pl.: jelenleg is, a Mell-tricepsz, Hát -bicepsz, Váll - Láb mert a munkám mellett sajnos csak heti 3-4 edzésre van időm!! ( a 4 edzésnap, az sajnos minden másodig héten jön össze....) Szóval ha tudnál valami jó elosztást annak nagyon örülnék!!! Előre is köszi!!! Bazsy
Bazsy1118
Válasz

Szia! Akkor jól gondoltam az előzőnél. Arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy 1 db felkiáltójelet írunk a mondat végére, de a felkiáltójeles mondatokat amúgy is célszerű kerülni.

Az nem baj, ha heti hármat tudsz edzeni, ez ugyanis nem kitudtöbbetedzeni sportág. regenráció ugyebár. A többi napon lehet más mozgést csinálni, pl. aerob edzést.  

2012-10-07 09:52:39
Bunny

Szia, lenne egy kérdésem! Tömegelek. Re...

Kérdés
Szia, lenne egy kérdésem! Tömegelek. Reggel 6-tol edzek! Ébredés után megiszom a zabpelyhes turmixomat, utána megyek edzeni majd edzés után már csak a tejsavós vitargot nyomom! Egyértelmű, hogy szilárd kaját idő hiányában nem tudok bevinni. Nem gond, ha durván másfél óra alatt két turmixot iszom, vagy reggel inkább oldjam meg a szilárd kaját? Köszönöm
body8
Válasz
Ha nincs hasmenésed, nem gond.
2012-10-07 09:40:37
Bunny

Szia Bunny! Szerinted érdemes verseny el...

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted érdemes verseny előtti időszakomba kreatin monohydrátot nyomni?(küzdősport,MMA) Célom erőnövekedés még,és formálódás.Kaja az rendbe van.Válaszodat előre is köszönöm!
Clan
Válasz
Szia! Simán, csak arra figyelj, hogy ha súlycsoportos vagy, a súlyod elmászhat. Ez eseben valami modernebb kreatint javaslok, mondjuk KIng Creatine-t.
2012-10-07 09:39:19
Bunny

A legutolsó BBTV-ben egy pillanatig felt

Kérdés
A legutolsó BBTV-ben egy pillanatig feltűnt barackos-túrós sütinek bedobhatnátok a receptjét! Köszi.
bangoh
Válasz
Hát, nem tudjuk, de majd kinyomozom.
2012-10-06 09:38:36
Bunny

Szia Bunny! Jómagam 8 hónap alatt, 36 k...

Kérdés
Szia Bunny! Jómagam 8 hónap alatt, 36 kg feleslegtől szabadultam meg, míg édesanyám 53 kg-mtól, (én két kg híján 100kg voltam, anyukám 110kg fölött mozgott.) Ez idő alatt tiszta táplálkozást folytattunk 110%-ban csalónap nélkül. Heti 4 kardio edzés simán meg volt, nekem pluszba hozzájöttek a súlyzós edzések is. Táplálékkiegészítőkből Multi Pro, Pentacarn, illete 100%Whey pro + gyors felszívódású szénhidrát ment. Az étrendünket testsúlykilogramm és fizikai aktivitás szerint én állítottam össze grammra pontosan,figyelve a szénhidrátok,fehérjék és a fehérjék pontos arányt. Minden táplálkozással és edzéssel kapcsolatos tudnivalót tőletek tanultam. És az eredmények úgy mutatják, jól hasznosítottam az anyagot. Sokan kételkedtek,hogy ennyi fogyás után is egészségesek tudtunk maradni, azaz nem lett semmi féle bajunk. Ebben én természetesen nem hittem,hisz bíztam magamban,hogy minden fontos táplálékot megkapott a szervezetünk a diéta során. Mikor kész lett a vérképünk az orvos nem hitt a szemének, olyan tökéletes a vérképünk, hogy az hihetetlen, hozzátette azt is,hogy anyukám lelete olyan mint egy tini lányé, pedig 44 éves. Anyukám nehéz fizikai munkát végez napi 14-15 órában, én iskolába járok, és a mai napig visszük magunkkal a kis csirke-saláta vagy rizs kombónkat. Csak mert sokan azt vallják nem lehet ezt kivitelezni,nekünk még is sikerült. Lehet,hogy téged annyira nem érdekel és nem érint meg ez a sztori és félre értés ne essék, nem sztárolást várok tőled, vagy elismerést, csupán csak szeretném, ha tudnád, hogy amikor elkezdtük ezt az egészet, 10 hónappal ezelőtt, még 16 éves voltam, és ezzel szeretném eloszlatni azt a tévhitet,hogy a 16-17 évesek között, csak retardált degenerált nutellás-kenyérrel tömegelni vágyók vannak. :) A mai napig tartjuk az étrendet, én áttértem tömegelésre, még anyukámnak a súlymegtartás a fő cél. Ez úton is szeretném megköszönni,hogy hogy te is hozzájárultál az eredményeinkhez! :) Azonban lenne egy kérdésem, mivel én áttértem tömegnövelésre így mi a véleményed kókuszolajjal(kókuszzsírral) kapcsolatban? Pár helyről hallottam, hogy alkalmas sütéshez is.(Természetesen tiszta testépítő étrendet követek) Mivel a szénhidrátszükségletemet barna rizsből, főtt krumpliból és zabból fedezem, felmerült bennem, hogy sütök ki hasábburgonyát kókuszolajjal. Mit szólsz? Mégegyszer köszönöm a segítséget és a türelmet,hogy elolvastad ezt a pár sort és további jó munkát és türelmet kívánok a teremhez! (Ahova szeretnék én is benézni majd:-)
rattle
Válasz

Szia! A kivétel erősíti a szabályt, te vagy erre a példa és azért engedd meg, hogy gratuláljak, mert te pontosan azt csinálod, amire a koncepciónk való: jobbá teszed a magad és családod életét. (Ami nyilván erősen messze esik a trendi tükörben feszengős buzulástól.)

A kókuszzsír az egyik legjobb dolog, ami létezik. Mindenkinek erősen javaslom. Itt olvashatsz róla.

Vicc, de a normális krumpiból kókuszzsírral készült hasábburgonya fényévekkel jobb, mint az eredeti. Persze ettől még ne diétás.

2012-10-06 09:33:10
Bunny

Szia! A tonhalkonzerv Felvidéken (saját...

Kérdés
Szia! A tonhalkonzerv Felvidéken (saját lében, aprított vagy darabos, 130-135g hústartalommal) nagyjából 250-300 forintnyi euró körül mozog (akár teszkó, akár más bolt). Én Gödöllőre járok egyetemre, de otthonról cipelem a temérdek konzervet, mivel legalább másfélszer drágábbak (spár, kóp...), nem beszélve arról, hogy csak olajosak meg ilyen zöldségesek vannak, saját lében nincsenek. A zabpehely a koli ABC-ben konkrétan 4x annyi, mint mifelénk. Nem tudom, hogy mi a faszért, de Ausztriában a lídlüben harmadannyiba kerül az élelmiszer (mármint a felvidéki árakhoz viszonyítva; 2 éve néztük, az igaz), szóval valakik valamit valahol kurvára elbasztak.
vaddisznou
Válasz
Szia. Lehet azért kerül az osztrák ár másfélszeresébe a tonhal nálunk, mert a tonhalak olvasták a magyar kormány álláspontját és azt hiszik, mivel éppen egy gazdasági csoda zajlik nálunk és minden kurvára rendben van, hogy mindenki tele van pénzzel. A világon talán nálunk a legdrágább az ájfon 5 is, de abban biztos vagyok, hogy ezt többen pont leszarjuk. Röhej, de könnyen lehet, hogy Párkányba fogok járni tonhalért, ha a terembe nem találok egy jó beszállítót, hogy 300-ért adhassam én, mocskos nagy haszonnal, mert a legfőbb célom, hogy ájfonnal tudjak telefonálni az X6-osban.
2012-10-06 09:25:14
Bunny

Szia Bunny! Komolyan kabaré, amit itt...

Kérdés
Szia Bunny! Komolyan kabaré, amit itt bizonyos emberek művelnek. 3 éve elváltam... lementem 52 kgra (idegi alapon), ekkor találtam rá a builder-re. Nem csak az egészségemet tette rendbe az itt olvasottak, látottak és hallottak nagy része, hanem rendszert, önbizalmat hozott az életembe, s aminek a legjobban örülök, hogy ezeket tovább közvetítve másoknak segíthettem a Tőletek tanultak alapján! Aki kötekedő, beszólogatós kérdést/véleményt ír erre az oldalra, az csak a KIFOGÁST keresi, hogy miért NE CSINÁLJA azt, ami az életünk! Megmondom őszintén, hogy sok a megmenthetetlen idióta, de akkor mi veszi rá, hogy a saját élete által generált csalódottságát így vezesse le...? Beír valamit, aztán bebassza a családipizzát... bravó gyökér... Minden negatív hozzáállású szerencsétlen végig gondolhatná, hogy amit itt kap (cikkek, bbtv, shop.builder, Sárga Kapszula!!! ... stb.) Mind-mind ingyenesen hozzáférhető segítség az életük meghosszabbítására és tartalmasabb leélésére. Személy szerint a legtöbbet a Sárga Kapszulából és a BBTV-ből tanultam, a Shop.Builder kiszolgálása pedig kifogástalan! Lehet, hogy furán hangzik, de nagyon hálás vagyok!
ppgyula
Válasz

De nem gondolja végig, mert a nyomorult fasz, akinek az a gondja, hogy "miért változik rövid időre UV zöld színűre a vizeletem a multipro vitamin bevétele után?", az úgy gondolja, hogy neki az én időm, és az ő faszága helyett egy normális kérdezőre szánt idő jár. Hát nem jár, ezért van a szabályzat, leszarom, hogy elolvassa-e a tahó: ezt úgy hivják, hogy a felelősség kizárása.

De ne ragozzuk ezt a témát, azért köszi, hogy leírtad. Rúghanánk még egyet ezzel a nyomiba, de ne hidd, hogy olvassa a rovatot, ezek basznak az egészre, arra nem képes a büdöstahó, hogy legalább az első oldal kérdés-válaszait megnézze. Én az ilyen emberekre igen nag ívben szarok, ez a rovat nektek, aggyal rendelkező, értelmes olvasóknak szól.

Azért edzünk, hogy emberek legyünk. Sőt, az se számít, hogy edzel-e vagy sem, izmos vagy-e vagy sem: az számít, hogy ember legyél és minden, amit csinálsz, jobbá tegye az életedet, mert a végső cél az, hogy boldog ember légy.

2012-10-06 09:17:31
Bunny

Helló Bunny!!! Csupán olyan kérdéssel ...

Kérdés
Helló Bunny!!! Csupán olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy mit szólsz egy olyan összeállításról, hogy, 100% Whey protein, AAKG, BCAA-X, Mega Glutamin, és persze Mega MSM, és a Whey proteinhez minden edzés után hozzákeverek egy kis gyors felszívódású szénhidrátot!!??? Hogy legyen egy kis viszonyítási alapod, elmondom, hogy 9 éve edzek, jelenleg 24 éves vagyok, erő megvan rendesen, ez mutatkozik, a fekve nyomásban, a felhúzásban és guggolásban is, emellé társul, hogy jelenleg 103 kg vagyok, nem csont száraz sajnos, de jelzem, hogy ezt mind hobby szinten űzöm, illetve a (munkámból kifolyólag is kell egy kis testi erő... ) igaz a súlyomat tartani szeretném, és esztétikára hajtok, jobban... persze az erő és tömeg sem baj...!! Annyit még , hogy az edzéssel töltött 9 évem alatt volt.. illetve van mellettem edző is de még mindig lehet újat tanulni, a BBTv-ből!! Remélem sokáig működtök még!! Előre is köszi.. Bazsy
Bazsy1118
Válasz
Igazából ez teljesen rendben van, túl sokat nem tudok hozzáfűzni, leszámítva, hogy gondolom a multivitamint véletlenül nem írtad ide, vagy csak nem sorolod ide.
2012-10-06 09:09:35
Bunny

na hallod...! bocs,de nem olvastam viss...

Kérdés
na hallod...! bocs,de nem olvastam vissza az előzőeket..tényleg 2 srác is kérdi hogy mi a helyzet a Jenővel! na még egyszer bocs,balfaszság volt...én se csípem az ilyet. a rizsás dolgot se írtam le teljesen pontosan...konkrétan a testépítők hanyagolják a fehér rizst,mert elősegíti a cukor bajt.....persze én is írtam,hogy akkor a sok-sok szemét abban a minutumban megöli az embert? vagy mi a faszom....(megint bocs) de nem értem ezeket a baromságokat,honnan szednek ilyeneket,hogy a fehér rizsát kerüljék a bodysok.....ráadásul ha minden igaz,egy általad is ismert bodys állította ezt...na de nem keverem a szart.
040589
Válasz

Hát a szarul kajáló bodysok, akik annyit tudnak, hogy rizs, de mellé lecsúszik minden szar, plusz ész nélkül megy a kox, bátran aggódhatnak.

Frissítettem a terem oldalt: klikk

2012-10-05 18:15:01

Szervusz Bunny! Te mit gondolsz Kiss Je...

Kérdés
Szervusz Bunny! Te mit gondolsz Kiss Jenő visszatérés-éről... ha minden igaz egész komoly tervei vannak....bár csak olvastam. Tudsz valamit erről,vagy van véleményed? ha módodban áll válaszolni...nem kell ide kitenni. Szervusz! még valami! képzeld a minap azt hallottam,hogy a fehér rizsa,idővel elősegíti a cukorbetegség kialakulását...nos én köpni nyelni nem tudtam....gondoltam beírom,hátha ma még nem olvastál elég ökörséget. na még egyszer Szevasz !
040589
Válasz
Tegnap írtam le, hogy semmit sem tudok Kiss Jenő visszatérésről. Felhívni sem tudom, mert állandóan változik a száma. De ha ő, vagy bárki más pont velünk nem akarja közölni a terveit, akkor nekem ez nem probléma. A fehér rizs, mint minden magas szénhidráttartalmú, magas glikémiás indexű étel elősegítheti a cukorbetegség kialakulását. Azoknál, akik ész nélkül zabálnak egy tonna rizst és nem sportolnak. Persze nyilván pont a rizs a legnagyobb probléma, véletlenül sem a cukor, meg a kenyér.
2012-10-05 17:32:39
Bunny

Szia! Az autószerelő mászter és a többi ...

Kérdés
Szia! Az autószerelő mászter és a többi kisfiú inspirált egy kis fárasztó agymenésre: Nekem van egy problémám, ami nagyon fontos, és szerintem Neked is fontos, ezért kérlek csak az én problémámmal foglalkozz, mert nekem jár a megoldás, sőt azonnal kell, hisz tudod: Loreál mert megérdemlem. Nem tudom, mit rontok el. Fogyni szeretnék, de az istennek sem megy, pedig betartok mindenkinek mindent. Két hét káposztaleves kúra alatt fogytam 5 kilót, de a levesre már nem bírok ránézni sem. Mostani étrendem a következő: reggeli két kakaócsiga meg egy túrórudi, a tízórai kis nasi: 3 túrós fornetti (a fehérje miatt), az ebéd magyaros: tődöttkápuszta barna kenyérrel, a fehér kenyeret minden szinten kerülöm. Ozsonna kis magyaros nasi: májkrémes kenyér Kadlott Karcsi aláfestéssel. Este 5 után már nem eszek semmit, ezt olvastam a szakirodalomban, a Story vagy Bory vagy nem is tudom, hogy melyik újságban. Neked ezekről a szaklapokról egyébként mi a véleményed? Komolyan érdekel, mert az ismerőseim a fészbúkon mind azt mondták, hogy ebben benne van az élet alfája és omegája, a szentgrál, és minden, amire csak szükségem lehet ebben az életben. Anyukám is ezt olvassa. Feszes étrendem miatt néha minden pénteken megengedek MAGAMNAK egy csalónapot, amikor eszek szalonnát oroszkrém tortával, mert annak nem tudok ellenállni, meg a haverokkal leisszuk magunkat állatra. Szerintem ez viszont belefér, mert a munkám során eleget mozgom, szerintem. Irodista vagyok, egész napos szemforgatás és billentyűverés több, mint elég kell, hogy legyen a bevitt kalória elégetéséhez, ráadásul a parkolóig gyalogolok, tehát az aerob edzés is rendben. A Szabályzatot és a Sárga kapszulát nem olvastam, de az én problémám annyira egyedi, hogy abban biztosan egy szó sem esik az én - nem tudom elégszer hangsúlyozni - egyedi problémám megoldására. Úgyhogy kérlek Téged, hogy mondd meg: mit rontok el? Szerintem szednem kellene valamit. Zsírégetőt, tömegnövelőt, vagy multivitamint? Nem nagyon ismerem ezeket, de a gyúrós haveromék ezt javasolták, és nagyon jól hangzanak, ráadásul itt az oldalon mindenki ezekről beszél. Mielőbb várom a mielőbbi válaszodat az én egyedi problémámra! Üdv. Na hát az emberiség nagy részénél sajnos ez ma a trend. Amúgy jó az oldal, jó a könyv, aki nem talál benne választ általános problémáira, az nem is igen kereste. Gratulálok a munkádhoz! Üdv. Jani
diamond6
Válasz

Pontosan erről van szó. És ez nem is zavarna, ha ebből élnék, és nem a többi, értelmes kérdező kárára próbálnék rabolni az időmet a pofátlan parasztok.

Más, kérdésem van a felvidékiekhez: mennyi nálatok a tonhalkonzerv ára?

2012-10-05 10:32:55
Bunny

Szia Bunny. Eddig szartam a telítetlen z...

Kérdés
Szia Bunny. Eddig szartam a telítetlen zsírok bevitelére, de úgy döntöttem, hogy változtatok és komolyan veszem végre a dolgokat. A lenmagolajjal kapcsolatban lenne pár kérdésem. A Sárga kapszulában olvastam, hogy a telítetlen zsírok nem akadályozzák meg, hogy a szénhidrát eljusson az izmokba. Az egyik megválaszolt kérdésre adott válaszodnál (habár ez még 2005-ből van) viszont még nem ajánlod a lenolaj szénhidráttal együtt történő fogyasztását az inzulinreakció miatt (pontosabban fogalmazva azt írtad, hogy ne kockáztassunk inkább). Kérdésem tehát az lenne, hogy: 1) Lehet-e reggel zabpehely mellé fogyasztani, ha az edzésem közvetlen 45 perccel reggeli után van, vagy jobban ajánlott étkezések között? 2) Megfelelő-e, ha a napi adagomat 2 részletben, 25 grammos adagokban viszem be reggel és este, vagy bontsam szét több részletre? 3) Normális/elfogadható dolog szimplán meginni a 25 grammnyi lenolajat vagy inkább keverjem ételhez? Előre is köszönöm a válaszaidat. Üdv, Csaba.
czombacs
Válasz
Lenmagolajat MINDEN étkezés mellé lehet fogyasztani, sőt jót is tesz, kivéve az edzés utáni. 25 gramm olaj egyszerre elég sok.
2012-10-04 20:15:07
Bunny

Üdv! Bunnyéknak gratulálok, sok boldogsá...

Kérdés
Üdv! Bunnyéknak gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindőtöknek. Ismét Kares-hez intézném a kérdésemet. Annyi fejlemény történt, hogy a traumatológus nem írt fel vérhigítót, kialakult egy trombózisom ami leszakadt és kétoldali tüdőembóliában végződött a sztori. Most a hétvégére kiengedtek, szigorú fekvéssel, kevés mozgással, tonnányi vérhigító tabletta szedésével. Hétfőn megyek vissza, ha minden oké, kapok egy zárójelentést, ha nem oké, akkor visszafekszem. Az volt a tervem, hogy miután leszedték a térdrögzítőt, valamint a gyógytornán is túl vagyok, szép lassan elkezdek ismét edzegetni. Most viszont közbeszólt ez az embólia probléma. Kérdeztem az orvost, hogy Ő mégis mit javasol, egyáltalán végezhetek-e súlyzós edzést valaha, ha igen, kb. mennyi idő múlva. Az igazság az, hogy eléggé bizonytalan volt amikor azt mondta, hogy Ő szerinte igen, egy bő 4 hónap múlva ismét konditerembe látogathatok. Viszont a bizonytalansága miatt azért téged is megkérdeznélek, hátha neked volt már hasonló esettel dolgod. Persze tudom, minden eset más és más, egyénfüggő. Jelenleg jól reagálok az injekciós utáni tablettás kezelésre, az INR értékem megfelelő. Elöljáróban azt mondta az orvos, hogy a kezelés előrehaladtával derül majd ki, meddig kell szednem. Ő azt mondta szíve szerint 2 évig szedetné, de több esetben elégséges az 1 év is, viszont előfordulhat, hogy életem végéig. Úgyhogy havi kontrollal igyekszem gyógyulni és kerülni a K vitamin tartalmú kajákat. Szóval az orvos bizonytalansága miatt kérdezném, hogy Te mit javasolsz. Lehet-e, illetve ha lehet, mire figyeljek oda, mennyi idő elteltével lehet elkezdeni ismét kondizni? Jó lenne, ha nem kéne letennem róla, mert kb. másfél éve szerves részét képezte az életemnek. Mindamellett, hogy bár a céljaimat közel sem értem még el, sikerült némi izomra szert tennem és nem kevés zsírtól megszabadulnom, ráadásul inzulinnal és tablettával kezelt cukorbetegségemet, sikerült olyan állapotba hoznom hogy a diétán kívül másra nem volt szükségem. Előre is köszönöm a válaszod. Üdv, Béci
snbeci
Válasz
Szia! Felejtsd el a négy hónapot! Abszolút egyénfüggő, fel kell mérni pár dolgot és kialakítani az ütemtervet. Persze ettől még lehet, hogy kb stimmelni fog a 4 hónap, de ezt most még nem tudhatjuk. Meg kellene oldanod, hogy személyesen konzultáljunk. Debrecenben vagy Pesten a fogadóórákon amint megnyitott a BB Gym.
2012-10-04 20:11:28
kares

Szia Bunny! Biztosan sokan kérdezték ...

Kérdés
Szia Bunny! Biztosan sokan kérdezték már, de remélem, hogy mégsem. Terhesen milyen kiegésíztőket szedhet az ember? A leendő anyuka jelenleg a 7. -ik hónapban van és nem nagyon tud rendesen enni. Értsd - szinte mindent kihány , illetve sokszor ég a gyomra, ami helytelen táplálkozásra utal leginkább. Lehet -e innia neki egy -egy tejsavó fehérjét és kreatint tartalmazó turmixot? Szedhet -e pl. emésztést segítő enzimeket? Válaszodat előre is köszönöm!
Greywood
Válasz
Kreatint nem javaslom, bromelain és digestaid segíthet. Protein persze mehet.
2012-10-04 20:02:37
kares

Szia Kares/Bunny! Előző hét szombaton si...

Kérdés
Szia Kares/Bunny! Előző hét szombaton sikeresen meglett életem első bokaszalag szakadása és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Vasárnap reggel mentem csak orvoshoz és ők azt mondták, hogy 6 hét bokarögzítő ebből 4 hét éjszaka is és 1 hónap múlva kontroll. (trombózis elleni injekciót is kaptam minden reggel 30 napon keresztül szúrom a hasamba) Korábbi edző válaszokat megkeresve azt találtam h edzés az nuku amíg helyre nem jön és segíthetnek a vitaminok és a komplex aminosavak is (rendeltem Multi-pro-t és Amino 5600-at is) A kérdéseim: Hány hét után kezdhetem el a rehabilitációt és milyen gyakorlatokkal? (vagy ha esetleg azért ennél bonyolultabb a dolog akkor bocsi a hülye kérdésért) Van e még esetleg olyan táplálékkiegészítő vagy vitamin/ antioxidáns amit érdemes lenne beszereznem? Igyekszem pihentetni minél többet. Különösebb terhelést nem kap sérülés nélkül sem 170cm és 63kg vagyok. Eddigi és ez utáni segítségeteket is köszönöm. Remélem minél hamarabb találkozunk a BB Gym-ben!
czuczy
Válasz
Szia! Ez nem hangzik jól mert kötve hiszem, hogy a dokik túlaggódnák a dolgot. Kontroll után írj majd, hogy mi a helyzet, addig is napi 5x2 arthroxont szedj két hétig majd csökkentsd 3x2-re. Több szalagszakadásnál is igen sikeresen alkalmaztuk már! A BB Gym-ben téged is várlak majd a Kathi Bécivel közös fogadóóráinkon. Figyeljétek a híreket!
2012-10-04 19:54:41
kares

Kares! Nagy valószínűséggel van egy c...

Kérdés
Kares! Nagy valószínűséggel van egy csonthártya gyulladásom a jobb felkarban. Pihentetésen kívül van valami ötleted mit csinálhatnék? Terhelhető ez egyáltalán a legkisebb mértékben is? köszönöm
dady3
Válasz
Szia! Tudd meg biztosra, és ha az akkor nagyon gyorsan hagyj el minden terhelést amit csak tudsz, a megmaradókhoz pedig erős fásli vagy gyenge bandázs.
2012-10-04 19:49:18
kares

Köszi a választ Bunny! még egy kérdés, h...

Kérdés
Köszi a választ Bunny! még egy kérdés, ha nem baj.. az Arnold Classicra készül a Jenő, na most az nem meghívásos verseny? vagy amatőrre? de akkor elveszti a kártyáját nem? jó lenne egy interjú vele!!mégiscsak a magyar testépítés legendája! köszi a választ!Bocsi hogy ilyenekről faggatlak. a legjobbakat!
Dwight Howard
Válasz
Nem tudok semmit. Utoljára arra kért, hogy segítsek neki a profi kártya intézését a Scitec-el összehozni, de azóta nem hallottam róla.
2012-10-04 12:39:37
Bunny

Szevasz Bunny! A Kiss Jenőről hogy hogy ...

Kérdés
Szevasz Bunny! A Kiss Jenőről hogy hogy nincs hír? visszatérést tervez,és készül.. nem vagytok már jóba?? illetve az utolsó BBTV-teken ami a Jenővel közös említetetk valami folytatást,projectet.. Bocs ha már nem vagytok jóba.. csak érdeklődtem. Üdv
Dwight Howard
Válasz

Nem beszélek túl gyakran a Jencivel. Amikor utoljára beszélgettünk, szó volt bizonyos dolgokról, amik egyelőre titkosak voltak, amíg nem biztosak. Azóta nem szólt, hogy mi van.

Elkezdtünk leforgatni valamit, de azóta más minőségi szintre álttunk rá, így előlről kell kezdeni majd, ha sikerül.

2012-10-04 12:23:14
Bunny

Szia Bunny es Kares! A munkatarsam fia ...

Kérdés
Szia Bunny es Kares! A munkatarsam fia 6honap alatt sikeresen masodszorra is kiugrasztotta(dislocate) a vallat -nem tort el- rugby meccsen.Az elso utan megmutottek neki es kapott 2csavart,hogy egyben tartsa.Aztan volt 4honap pihenes+gyogytorna. 2napja sikerult a masodik serulest osszeszednie,de most hatra fele ugrott szet a valla-az elso alkalommal elore-,az orvosok szerint ez nagyon ritka,a 2csavart is elorol kapta. A kerdesem csak annyi,hogy ilyen esetben is van ertelme az anthroxont szedni?Vagy valami mast ajanlatok?A srac 18eves a srac,eleg nagy remenyeket tapalal a rugby irant. Koszi a segitseget.
lupus-20
Válasz
Szia! Van értelem ízületvédőt szedni, de nagy csodát nem kell várni mivel igen erőteljes mechanikai hatásról beszélünk, ez okozza a problémát. Ez olyan, hogy tehetsz még egy szőnyeget a meglévőre de ha rádobod a 40-es súlyzót, csak kicsit kevésbé fog feltörni alatta a beton, de feltörik. Arthroxon szerintem felesleges, FF Collagen For Joints 10 szemmel mehet folyamatosan.
2012-10-04 10:18:37
kares

Sok mindent láttam már, én most a nemrég...

Kérdés
Sok mindent láttam már, én most a nemrég vett házunkat újítom fel, (amit egy román cigány brigád épített, mint utóbb kiderül), de a SZILIKONNAL KINYOMOTT lefolyó, azt hiszem mindent visz... Legalább elhúzta volna az ujjával a marhája, hogy ne legyen ilyen ocsmány-feltűnő! Kitartás, egyszer vége lesz! :)
kanpulyka
Válasz
Nem véletlenül teszem ezeket a dolgokat közzé. Ez tart vissza attól, hogy azt tegyem, amit tennék. Átlag 20 percenként jut eszembe. Amkor a Kathi Béla nyugtatgat engem, pedig ő készül versenyre és ő idegbeteg, az azért valami.
2012-10-04 08:33:16
Bunny

Hello Bunny! A problémám a következő: m...

Kérdés
Hello Bunny! A problémám a következő: mindkét alkaromban, csont mellett(benne,rajta?) fájdalmat érzek. Elég régóta ilyen már, de egyre elviselhetetlenebb. Volt, hogy már annyira fájt, hogy az asztalra sem tudtam letenni a kezem. Nyáron pihentettem 2 hónapot, majd augusztusban ujra neki áltam edzeni. Első 2 hétben semmi baj nem volt vele, de aztán megint jelentkezett ez a fájdalom. Leginkább a kétkezes bicepszezésnél fáj, amikor a sorozoat után lerakom a rudat. Próbáltam utána járni régebben, de nem sok mindent találtam, csak hogy probáljuk meg ilyen esetben a francia rúdat. Azóta csak azzal edzem, de ez sem segített. Beruháztam egy bandázsra is, azonban a helyzet változatlan. Úgyan úgy fáj amikor lerakom a rúdat, de annyira néha már, hogy majd beszarok és megdermedek pár másodpercre míg enyhűl a fájdalom.. Ez ugye bár lehet csonthártya gyulladás, ínhüvely gyulladás, túledzettség? Utóbbit néha elvetem, néha pedig bemagyarázom magamnak... eleget alszom, eszem(vitaminokat is szedek + edzés utáni fehérje/ch mix, szóval nincs gond ilyen téren szerintem ) és heti 4-5x edzek. Tehát józan ésszel átgondolva, nem túl valószínű a túledzés. Mit lehetne tenni ez ellen, hogy a következő kényszer pihenő után, ne alakuljon ki ismét? Ne haragudj, ha hosszú lett, így sikerült össze szednem bele mindent. További szép napot!
horvathadamkah
Válasz

Szia: túledzés-tünet lehet akkor is, ha egy mechanikai probléma miatt ingerelsz egy olyan részt, ami azt nem csípi. Gyakran előfordul ez egyenes rudas bicepszezésnél: addig basztatod az alkarodat a belekényszerített helyzetben, amíg begyullad a csonthártya vagy az ínhüvely, ezeket mindig keverem.

Először is, ez egy gyulladás, amin napi 20 perces jegeléssel és gyaulldáscsönnetővel lehet változtatni. Nem szvesen írok fel 500mg aszpirint, mert nem vagyok orvos, menj egy a gyogyóba és kérj valami. Emellett Arthroxont javasolnék, akár az első 10 napban dupla adagot. Az alkarodat teljesen pihentetni kell, még erős fogás se lehet.

És sajnos ezen felül lehet a túledzés is. Heti 5 edzéssel az nem túl nehéz.

2012-10-04 08:01:37
Bunny

Szia Bunny, Étrenddel kapcsolatban le...

Kérdés
Szia Bunny, Étrenddel kapcsolatban lenne kérdésem. Az izomtömegemmel rendben vagyok, szálkásodni szeretnék, kb. 10 kg mínusz kéne. Sajnos valamit nagyon elkúrok, mert semmi nem történik egy hónapja. Véleményeznéd az étrendemet? reggeli: fehérjeturmix, tea ebéd: magyaros (főzelék, hal rizzsel, sajttal sonkával töltött borda...ilyesmik) nasi: pufirizsből szendvics, 2 db-ot eszek meg egy nap elosztva a nap folyamán vacsi: magyaros, csökkentett adag az ebédhez képest. Fehérjeturmix, és Elasti Joint Krumplit, tésztát száműztem. Lisztes csak akkor, ha tényleg nincs más. Köretnek kölest vagy rizst eszek. Autószerelőként dolgozom (reggel 7-től este-6ig), szóval azért égetek is kalóriát rendesen. Edzés 2-szer egy héten, de sajnos csak hétvégén van rá energiám. Jelenlegi súlyom 102 kg. Csalónap van egyszer a héten, akkor csúszik egy kis pizza. Na igen, ezt lehet nem kéne. Azt vágom hogy valami nem jó, segítenél hogy mit változtassak? Köszönöm, Máté
mate_0129c6
Válasz

Hátbazmeg, én nem tudom, mit lehet főzelékkel meg sajttal-sonkával töltött bordával elkúrni. Meg nasival, meg szendviccsel.

Az a baj, nem jól állsz hozzá. Fogadd el, hogy jó vagy így, amilyen vagy dagadtan és debilen. 

Autót hozzád nem viszek, az kurvaélet, de megnyerted a hét hülyéje címet, az biztos. Csalónap egyszer van egy héten, beszarok.

Minden nap egy-egy meglepetés a fogyatékosok tengerében. Magyaros vacsi  bazeg, ez kész. Mit csinálok rosszul? Semmit bazeg, ülj le szépen tortával a szád szélén és nyugodja meg, mindjárt jön az ápoló.

Ja, figyejjé, nem jó az autóm, nem tudom, mit csinálok rosszul, pedig rendszeresen cserélem az olajat ötévente, egyszer teszkós akciósram egyszer étolajra, és tankolni úgy szoktam, hogy belehugyozok. Néha le is eresztem az olajat és járok vele kicsit úgy. Mit változtassak? Ugye ebből nem tűnik úgy, hogy alapvetően kibaszott hülye vagyok? A műszarfalon van valami könyv egyébként, adták a kocsihoz, kezelési útmutató vagy mi, de azt basztam elolvasni.

2012-10-04 07:37:22
Bunny

Szia Bunny!Az a kérdésem lenne hogy ha n...

Kérdés
Szia Bunny!Az a kérdésem lenne hogy ha nyomok fekve miért sötétül el minden sose tudom a helyére visszarakni a súlyt , mindig meg kell hogy kérjek valakit hogy álljon oda hogy rakja vissza a helyére mert miután leveszem nem látok..amikor meg bicepszezek akkor mindig lila foltokat látok magam előtt és szédülök. lehet hogy az étrend kiegészítő teszi ezt velem mert erre gondoltam a fehérje ami benne van a válaszodat előre is köszönöm
flassh
Válasz

Elsőre arra tippelnék, hogy fekvenyomás közben azért sötétül el minden, mert nálatok is az a tróger féreg szerelte a villanyt, mint nálunk, így már a kinyomott súlytól is zárlat lesz.

Az étredkiegészítős feltevésednél már arra gondolok, hogy gyenge lesz a processzor egy kicsit, 'oszt meghaladja a képességeidet a súly mozgatása meg a végbél-záróizmok kontrollja egyszerre.

Hánemérted, hülye? A fehérjétől világosodni kellene, hiszen fehér!

Mindenesetre menj orvoshoz, meg kisegítő iskolába is. 

2012-10-04 07:28:53
Bunny

Tiszta mázli, mert én sem olvasok sem Bl...

Kérdés
Tiszta mázli, mert én sem olvasok sem Blikket sem semmilyen bulvár magazint.Ori Hofmekler könyve, amit Jilly Dávid fordított magyarra.Szóval nem divat diétának tünik, ezért mivel a napokban belebotlottam egy évekkel ezelőtti cikkbe ami a 90 napos őrületről szólt az oldalon, gondoltam hátha erről van álláspont vagy ilyesmi.
Eleinor
Válasz
Pedig azt hittem, Stahl Judit könyve. A gyökér című könyvek nem divat diétákat takarnak.
2012-10-03 23:14:21
Bunny

Szia egy 2 napos edzestervre lenne szuks...

Kérdés
Szia egy 2 napos edzestervre lenne szuksegem strong man edzestervre. Mit etkezzek es milyen taplalekkiegeszitoket hasznaljak en magam 120 kg vagyok es 177 cm magas, a sulyomat nem szeretnem novelni csak az izom tomegemet sot fogyni szeretnek. Milyen zsiregetoket hasznaljak? Tobb kezi sulyzom van amirendelkezesemre all, es egy multifunkcionalis gepem. Elore is koszonom Robi.
szekrobi
Válasz
Esetleg ne vegyek neked egy autót?
2012-10-03 23:13:27
Bunny

Szia Bunny, a napokban írtam egy scheuer...

Kérdés
Szia Bunny, a napokban írtam egy scheuermannos kérdést, és Kareshez küldtél a Bodybuilder Gym megnyitása után Csak az lenne a kérdésem, hogy szerinted ez nagyjából mikor lesz? Az oldal szerint Nyitás: 2012 július, plusz az építőiparból adódód szokásos késések :)))) A választ előre is köszönöm
jeffp
Válasz

Most is az építőiparban szokásos késésnél tartunk, épp az október 1 van elbaszva, mert a tróger patkány geci volt üzlettársam "színvonalas" munkája nyomán egyre több szar derül ki. A mosogató lefolyóját körbekenték sziloplaszttal bazeg, és mellesleg nem folyik le. Minden nap kiderül valami szar. Még az a szerencsém, hogy a villany senkit nem vágott agyon.

2012-10-03 21:12:48
Bunny

Szia Bunny! Ha esetleg téged vagy valame...

Kérdés
Szia Bunny! Ha esetleg téged vagy valamelyik ismerősöd érdekelné.: http://www.hasznaltauto.hu/motor/babetta/babetta_210-6225786 (Bocs egyébként nem akarok hirdetőfalat csinálni a rovatból)
roob
Válasz
Ez speciel belefér, mert értékeljük a hasonló hobbikat. Amúgy meg két babetta ennyiért simán megéri.
2012-10-03 12:36:12
Bunny

Szia Bunny! Gondolom sokan írtak már ezz...

Kérdés
Szia Bunny! Gondolom sokan írtak már ezzel a témával kapcsolatban, de ha mégsem lehet pont jó lesz az én esetem, hogy leírd mivel lehet megelőzni, illetve mivel lehet kezelni otthon, doki nélkül. Sajnos a hétvégén vettem észre, hogy kijött az aranyerem, 21évesen nem gondoltam volna, hogy ez előfordulhat, de utána olvasva a dolgoknak, úgy értelmeztem, hogy ez egy vmilyen szinten örökletes dolog, mivel ez örökölt kötőszöveti gyengeség és sztem a múlt héten felhúzás közben (övet használtam!) indulhatott meg ez a folyamat. Külső nem túl méretes és hál istennek nem vérzik és nem fáj. Kenegetem körömvirág kenőccsel, de még nem nagyon használ. Edzeni ugyan úgy járok, de az eddigi nagysúlyos edzéseket felváltottam a kisebbtöbbet gyakorlatokkal, illetve a guggolás felhúzás és a hasizom erősítésére szolgáló gyakorlatokat hanyagolom. Van még esetleg vmilyen ötleted mit tegyek annak érdekében, hogy ne kelljen semmiféle orvosi beavatkozás?
gida91
Válasz

Semmiféle orvosi beavatakozásra nem lesz szükség, ha elkezdesz napi minimum 5 g C vitamint használni és rendes multivitamin csomagot.

Feltéve ha még nem használsz. Ha igen, akkor növeld a C vitamint, 10g-ig, ügyelj a sok vízre.

2012-10-03 12:29:48
Bunny

Hello Bunny! Kreatint szedek,Scitec att...

Kérdés
Hello Bunny! Kreatint szedek,Scitec attack-ot.A kérdésem az lenne hogy emellé szedhetek-e antibiotikumot?A bőrgyógyász írta fel mert pattanásos az arcom.Az antibiotikum hatóanyaga:50mg doxiciklin/kapszula(2-őt szedek egy nap,reggel-este).Gondoltam inkább megkérdezem mitnhogy valami bajom legyen! Válaszodat előre is köszönöm!
gabor.nagy
Válasz

Hello!

A kettő között semmi összefüggés nincs, úgyhogy nyugodtan használhatsz kreatint, bajod nem lesz, DE van egy szempont, ami miatt én nem tenném. Az antibiotikum gyulldáscsökkentő hatású, és én ilyenkor inkább az immunrendszert támogató kiegésztőket szednék, pl. glutamint.

Emellett próbálnék nagyon-nagyon tisztán, fűszermentesen étkezni és nem használnék semmiféle kiegészítőt a minimálisan szükségesen felül. 

 

2012-10-03 09:21:15
Bunny

Helo! 1 hónapja beszéltünk kb. egy fz...

Kérdés
Helo! 1 hónapja beszéltünk kb. egy fzr 400 rr-rel kapcsolatban. Sikerült eladnom viszonylag jó áron 450.000Ft-ért. Ennek az árából plusz pótlás tudtam venni egy 25kw-os 2004es R6ost egy arrow rendszeren kívül teljesen gyári állapotban. Teszteltél már ilyen motort? Mi a véleményed róla? 1 hete hajtom de brutál jó. 6ikban 50 simán megy rángatás nélkül, de 1esben emeli az elejét csutka gázon amihez még szokni kell, hogy ne ágaskodjon. Fogyasztás is 4.8 120-140 között. De viszont 2esben amikor nagyon odahúzom neki van hogy megugrik, nagy valószínűséggel a 2es fogaskerékpárt cserélni kell, amit ahogy olvastam tipikus R6os hiba. Mostanában milyen motorokat teszteltél? A totalbike-nál tesztelsz még? Minden jót!
balazs_a00c
Válasz

Szia! Bakker, eladtad a jó kis FZR-t és még tesztelni se tudtam! Na sebaj. Mondjuk 450e-ért komolyan mondom, művészet volt eladni, ügyes vagy. Tény, hogy a képen beszarás szép volt, tényleg kár, hogy nem láttam.

Az R6 nagyon jó motor, de nem nekem való. Mókázni jó, de ha azt nézzük, milyen k. jól éreztem magam a Harleyn, akkor már érthető, hogy nem izgulok  apucsításra, az R6 pedig pályára való.

A kettes fogaskerék miatt ne aggódj, esélyes, hogy kuka, de meg lehet oldani. Mindesetre én is örülök az új motorodnak, remélem sok jó élményed lesz vele. Ez már felnőtebb pálya, 120 ló az 120 ló.

Totalbike-nél ugyanúgy vagyok, csak az a helyzet, hogy nem tudnak annyi cikkemet megjelentetni, amennyit szeretnék, két okból is: 1. nincs időpm megírni, 2. nincs rá keret. Nem nagyon preferálják ugyanis az ingyenmunkát, hiába nem érdekel a pénz, a külsős keretük viszont korlátozott. 

Meg ugye én kifejezetten a 80-90-es évek autóira és motorjaira vagyok ráállva, nem is biztos, hogy érdkeli őket. De már megtaláltam a megoldást.

2012-10-03 09:16:32
Bunny

Szia Bunny!Basszus most mondja a radio a...

Kérdés
Szia Bunny!Basszus most mondja a radio a hireket es a legujabb baromsag,hogy kikiserleteztek a csokkentett feherje tartalmu tehentejet.MArmint eleve csokkentett feherje tartalommal jon ki az allatbol.A magyarazat szerint a gyerekek vedelmeben,mert a tejalergiat a tejben levo feherje okozza. En kurvara nem ertek a biologiahoz,de szerintem ez egy baromsag es tuti tobbet fog artani,mint hasznalni.
lupus-20
Válasz
Hát, ez nem pite. De a híreket jobb ignorálni.
2012-10-03 09:09:19
Bunny

Szia! Lacee02 csajos kérdésére reagál...

Kérdés
Szia! Lacee02 csajos kérdésére reagálnék, ha kiteszed. Szerintem ne próbálja megváltoztatni a csajt. Vagy fogadja el így, vagy hagyja a faszba, de ne baszkurálja, annál nincsen rosszabb. De amúgy arra hajlok, hogy ha tényleg szereti, és egyébként egy jó fej csaj, akkor nézze el neki a dolgokat, mert kevés a normális nő nagyon, főleg, aki még jól is néz ki és tetszik az embernek. Ha tényleg csak buliban dohányzik, és azok a bulik meg tényleg csak 2-3 hetente vannak, az lószar. Jó, nem frankó a dolog, de nem olyan vészes. Én sem vagyok egy partiállat (régebben azért az voltam valahol, de aztán én is kinőttem, amiben sokat segített az edzés), utoljára egy éve voltam bulizni, az is kár volt... Szóval én se mászkálok el, de felfogom, hogy nem mindenki ilyen. Nekem is volt egy csajom, ő hetente elment a barátnőivel szórakozni, de nem zavart. Nem vagyok féltékeny, meg nem is vagyok az apja sem, hogy beugassak neki, hogy mit csinál. Igaz, már nem vagyunk együtt (csak néha :P), de nem ezért lett vége. Azért is jó ez részben, mert legalább elfoglalja magát, és nem lóg a nyakadon, nem baszkurál, hogy miért mész ennyit, meg annyit gyúrni, mert nem teheti, mert te is elengeded oda, ahova el akar menni. Az a rosszabb eset, amikor el akar vinni magával, na az tényleg rémes, de ha nem nyaggat ilyesmivel, akkor hagyjad, hagy csinálja. Egyszer úgyis megunja, lehet, hogy kicsit később, mint szeretnéd, de meg fogja. Nem ezen múlik, hogy valaki milyen ember szerintem, bár tényleg baromság ott rázni magad, meg piázni, de hát nem lehet mindenki sportember. Meg azt írtad, még edzeni is le tudtad rángatni, szóval tényleg hagyd, hagy szórakozzon úgy, ahogy neki jól esik. Bár azt nem tudom, féltékeny is vagy-e esetleg, mert az mondjuk nem jó, de ha igen, akkor meg próbálj megbízni benne, ha érdemesnek látod rá.
divine
Válasz

Kinek mi az igénye és a tűrőképessége. Az én értékrendemben a dohányzás elég nagy jellemhiba, nem sok ismerősöm van, aki dohányzik. Ez a gyengeség kijön általában másban is ezért biztosan nem erőltetném. Nem arról van szó, hogy buli vagy nem buli, cigi vagy nem cigi, hanem a hozzállásról.

A féltékenység még külön bonyolítaná a dolgokat (és most itt nem megyek bele abba, hogy vajon egy nő egyedül vagy a barátnőivel miért rázza részegen a picsáját olyan helyen, ahova a férfiak becsajozni vagy kúrni járnak), de az meg azért értelmetlen dolog, mert akit el lehet vinni, azért nem kár, menjen szépen a faszba, vagyis nem vesztesz semmit.

De mindezen aggódni kurva felesleges, mert mint írtam, a dolog adja magát úgyis, ki fog derülni a frankó. A sorsod mindent megold.

2012-10-02 23:28:35
Bunny

Hello! Lehet hogy hülye kérdés, lehet h...

Kérdés
Hello! Lehet hogy hülye kérdés, lehet hogy elküldesz a picsába de akkor is felteszem mert mástól (akinek a válaszát használni is tudom) nem tudom megkérdezni.Inkább a te tapasztalatodra lennék kíváncsi (persze ha neked volt ilyen). Felhúzás utáni nap a derekam fájni szokott.Nem szúró fájdalom és egy nap alatt el is szokott múlni.Volt már hogy pecsípődött egy ideg az teljesen más volt és az nem múlt el 1 nap alatt (3hét)Gondolom te is húztál fel amikor még nem voltál ekkora bízva abban hogy ez majd hozza a tömeget.Azt szeretném kérdezni hogy te tapasztaltál-e ilyet magadon vagy esetleg más nem említett neked ilyet?Ez csak egyszerű izomláz miatt lehet vagy a nagy terhelés, vagy esetleg rossz kivitelezés(erre azért szoktam figyelni)?Nagyobb súlynál használok övet és alacsonyabb ismétléssel szoktam (6-10).Nem igazán akarok ettől eltérni mert a hátamat, gerincmerevítőket szépen ki tudtam ezzel a gyakorlattal dolgozni, persze ha muszály változtatok. 80 kg 184 cm és 1 éve kondizom intenzíven.
aki124
Válasz

Szia. Ez eléggé normális jelenség, ami azt mutatja, hogy nem tartozik a világ legjobb ötletei közé a felhúzás, a listában tuti nincs sokkal előrébb, mint mondjuk a saját pöcsödet ütlegelni kalapáccal. (Másét az már más kérdés.)

Két lehetőség van: abbahagyod vagy magsabba ismétléssel csinálod és nyújtasz is sokat. Érted: pont ellenkező mozdulat kell. 

2012-10-02 21:11:55
Bunny

Hello! Megint én vagyok,most az lenne a ...

Kérdés
Hello! Megint én vagyok,most az lenne a kérdésem,hogy amit most leírtál 20-20g fast és slow carb az érvényes kondi utánra is napközben? (akkor persze semmi kazein,csak tejsavó),mert azért kondiba is járok heti 2szer.
greg92
Válasz
Edzés után csak Fast legyen, és 40 perc múlva kaja.
2012-10-02 19:55:21
Bunny

Helló! Szabolcs0414-nek mondanám azt hog...

Kérdés
Helló! Szabolcs0414-nek mondanám azt hogy lehet rendelni a Caprivuostól 1dobozzal is, én múlthéten kettőt rendeltem de szerintem rohadtul fel van vizezve, persze ez közületeknél nem számít ahová szállítgatják általában, de nálunk kisembereknél már inkább, szóval én ezért nem is rendelek többet! Ja és az áraik áfa nélkül értendők!!! Üdv!
Bakter1977
Válasz
Kizárt, hogy fel van vizezve, ne legyél már hülye.
2012-10-02 17:28:14
Bunny

Hello! Érdeklődnék, hogy King kreatin e...

Kérdés
Hello! Érdeklődnék, hogy King kreatin előtt nem csinálok e hülyeséget, ha azért monohidráttal feltöltök 5 napig? Mert ezen az oldalon is, és scitec oldalán is olvastam ilyet, hogy nem árthat, ha feltöltök azért. Előre is köszi!
patyi
Válasz
Nem, ez működik.
2012-10-02 17:27:48
Bunny

Szia Bunny! Bocsánat ha hosszú lennék! E...

Kérdés
Szia Bunny! Bocsánat ha hosszú lennék! Először is gratulálok a Kisnyúl-hoz! Lassan fél éve van egy barátnőm, akit szeretek is (nem volt ez mindenkivel így korábban). Sok mindenben hozzám illik, de két dolog kikészít; dohányzás és buli. 26 éves és nem értem miért kell rázni a seggét másik 1000 drogos/piás között 2-3 hetente és persze hozzá berúgni és dohányozni. Mivel szeretem, olyan könnyen nem tudok megválni tőle, nem is akarok, de ezeket nem tudom elfogadni. A dohányzás csak bulihoz társul illetve, hogy is mondjam emésztés segítőnek. Már megy a terror ellene, hogy a ciginek vége legyen, még ha ritkán is, de nem tűröm meg főleg, hogy csak azzal a szarral lehessen elmenni budira… (nem is értem hogyan segít az de sokan csinálják) sajnos nem találtam ilyen tápkieget ami segíthetne e helyett. Zöldséggel tömjem esetleg? Korpa tablettát próbál, most de sokat nem hat. Heti 2-3-at edz utána EASY Diet-et iszik , és Daily VITA-MIN is megy. A buli kérdésre gondolom, sok tanácsot nem tudsz adni, nem is várom el, de remélem erről is leszokik, vagy legalább rájön, hogy jé lehet pia nélkül is fetrengeni mások között ha már muszáj táncolni. A facebook mint nagy kedvenc témád egy mondatra említeném csak, a hatásodra (is) töröltem magam onnan 3-4 év után , habár nem a feszengős felhasználó voltam de azt vettem észre ha összeszámolom egy 12 órás irodai műszak alatt akár 10-12 órán át is meg van nyitva nálam és nem szeretném az életem számolható százalékát erre pazarolni. Egyszóval köszönöm ezt is Neked! Tesóm 23kg mínusznál tart (majd küldök képet) a diétában szintén Neked köszönhetően 58kg most már. Muter -11kg-nál jár 55 évesen kezdett ebbe bele(bár sajnos neki valamiért nagyon lassan halad a dolog pedig nem csal), ezt is köszönjük Neked! Köszi előre mindent! Laci
lacee02
Válasz

Szia Laci! Nagyon nehezen írom ezt le neked, de jobb, ha őszinte vagyok: ez a csaj kuka. Ezen nem segít tápkieg, csak az akarat.

De ne aggódj, magától el fog dőlni minden, még az is lehet, hogy megváltozik, de ezügyben ne őröld fel magad, mert sokat tenni nem tudsz.

A faszbúk egyértelmű kérdés, főleg hogy napi 10-12 órán át értlemes dolgok is lehetnének nyitva, de persze az se jó. Én azon kapom magamat gyakran hogy olvasok valamit, abban megnyitom a hivatkozást és abban is és abban is, így elolvasok 16 cikket, amire időm nincs. 

2012-10-02 15:26:57
Bunny

Helló! Az érdekelne,hogy miért változ...

Kérdés
Helló! Az érdekelne,hogy miért változik rövid időre UV zöld színűre a vizeletem a multipro vitamin bevétele után? Már rengeteg oldalt megnéztem erről de csak szarságokat találtam.
gabrincs
Válasz
Azért, hogy ráérős fogyatékosoknak legyen valami problémája.
2012-10-02 12:51:39
Bunny

Szia Bunny!!! Először is reagálnék fu...

Kérdés
Szia Bunny!!! Először is reagálnék fullizom kérdésére , mert alapból leszarom hogy ki mennyire retardált meg hasonlók de hogy valaki ennyire gyökér legyen hogy a google-t ne tudja használni vagy megnézni valamit egy termék dobozán ez egyszerűen hihetetlen , egyen kapszulásba ciánt az majd használ neki látványosan !!!! Lenne egy kérdésem is mindenki fosik a tojás sárgájától ...kidobják ... miért kell kidobni könyörgök sok vitamin, fehérje szerinted is annyira ártalmas ??? Másik dolog de maradva a tojás vonalon pasztőrözött tojáslevet nem tudod véletlenül mekkora tételtől lehet rendelni a Capriovustól?? Halvány emlékem hogy ilyen tejesdobozos kiszerelés is van náluk írtam mailt nekik de nemnagyon válaszolnak .
Szabolcs0414
Válasz

Szia. A tojás sárgájától a telített zsír tartalma miatt kell "fosni", eléggé ártalmas, ha nem akarsz dagadt lenni és azt szeretnéd, hogy a bevitt szénhidrátok az izmaidba kerüljenek, ne a hájadba. Egyetlen kivétel a ketogén diéta, akkor nem számít.

A Capriovusnál lehet rendelni már 5 darabtól szerintem. A BodyBuilder Gymben és a Cutlerben kapható lesz rendesen.

2012-10-02 08:47:01
Bunny

Szia Bunny. Az utóbbi időben láttam ...

Kérdés
Szia Bunny. Az utóbbi időben láttam egyre több agyilag csökkent képességű ír neked fura kérdéseket és ezt te megfelelő módon le is reagálod egy jól átgondolt válasszal:). Szóval a kérdésem az lenne, hogy csinálhatnék e egy kis könyvecskét pdf formátumba ahova összegyűjtöm az összes elmebeteg kérdést a te segítőkész válaszaiddal? Szerintem van annyi anyag már hogy meglegyen 1-200 oldal képekkel illusztrálva. Szerintem remek ötlet és még lehet pénzt is keresünk majd vele ha befut kiadott könyvként. :) Ne feledjétek kezdő tornászok a szabályzat nem elolvasása nem ment fel az alól hogy gyíkok vagytok! Bunny, neked meg külön gratula a gyerkőchöz így utólag aztán nehogy elcsaklizza a fehérjéd :). Üdv.: Zsolt
biohazardxxx
Válasz

Ha összegyűjtenéd ezeket egyelőre csak szövegben, külön megköszönném, aztán majd meglátjuk, mi lesz vele.

Az audioblog kigördült, és nagyon úgy néz ki, nem láttátok elegen. A téma ijesztő, de garantáltan szórakoztató. Klikk!

2012-10-01 23:44:54
Bunny

Szia. Bunny! Nemrég felhúzáskor erős sz...

Kérdés
Szia. Bunny! Nemrég felhúzáskor erős szúrófájdalom keletkezett a hátam bal oldalán az edzést azonnal abba kellet hagynom és csak övvel elszorított derékkal tudtam menni aztán lassan elmúlt a fájdalom és majdnem meg is szűnt de sajnos újra visszajött egy rossz mozdulat miatt szerinted mellőzzem az edzést amíg meg nem szűnik a fájdalom vagy olyan gyakorlatokat végezhetek amelyek nem nagyon terhelik a fájdalmas részt? Válaszod előre is köszönöm!
makera
Válasz

Szia. Tudni kéne mi ez, lehet hogy sima idegbecsípődés, lehet hogy más. Sajnos szakember kell.

Mindent végezhetsz, aminél nem fáj, és semmit, aminél igen.

2012-10-01 22:40:20
Bunny

Szia! Azt olvastam egyik nap, hogy a ny...

Kérdés
Szia! Azt olvastam egyik nap, hogy a nyak mögül nyomás, ill. a nyak mögé lehúzás károsítja az izületeket. (http://metropolita.hu/nyomtatobarat-verzio/?cikk_id=7109) Igaz ez? Nem szabad ezeket a gyakorlatokat csinálni?
dmario96
Válasz
Igaz.
2012-10-01 22:24:26
Bunny

Tisztelt Edző úr! Én egy 17 éves srác v...

Kérdés
Tisztelt Edző úr! Én egy 17 éves srác vagyok, most kezdeném el az intenzíven a kondizást, előtte vízilabdáztam és szárazföldi edzésként heti 3x erősitettünk. Milyen táplálékkiegészítőt, milyen edzéstervet javasol? Itthoni kondizásra is van lehetőségem (fekvenyomópad 90 kg-val, két kari súlyzó, illetve egy ergóméter) még ilyen jó idő van nem mennék konditerembe.
ftc890
Válasz
Béres csepp, turbódiétapor, aerobik Norbival, 3x10 fekvőtámasz naponta és tévétorna. Ezt ajánlom általában debileknek.
2012-10-01 21:32:32
Bunny

Szia ! 17 vagyok,75kg,180cm.Egy kicsit t...

Kérdés
Szia ! 17 vagyok,75kg,180cm.Egy kicsit túlsúlyos vagyok,van rajtam egy kevés zsír,ezt hogy tudnám eltüntetni és majd egy kis izmot növelni ? Heti 3x focizok,futok és kondizni is szoktam.Szedjek esetleg valami zsírégetőt vagy egyéb más kiegészítőt ? Előre is köszi a válaszod !
tomi012
Válasz
A zsírt úgy próbáld eltüntetni, hogy mondogasd: csiribi-csiribá. Egy kis izmot úgy tudsz növelni, hogy többet adsz enni a kutyának.
2012-10-01 21:30:12
Bunny

Hé Bunkókám vissza vehetnél az arcodbol.

Kérdés
Hé Bunkókám vissza vehetnél az arcodbol. Ki jogosít fel rá hogy, másoknak ilyet írjt öcsisajt.
fullizom
Válasz
A szabályzat például, kiskancsó.
2012-10-01 17:51:35
Bunny

Üdv: A tömegnövelő szerektől mennyi idő ...

Kérdés
Üdv: A tömegnövelő szerektől mennyi idő alatt lehet izomtömeget magamra pakolni. Nekem a forced mass 5000-ret ajánlották kreatinnal. Szúrni nem akarom magam,maradok inkább ezeknél a kiegészítőknél. csővi
mizoizom
Válasz
Szúrjad magad nyugodtan, hülye. Vagy a spanodat, akinek az előbb válaszoltam.
2012-10-01 17:51:06
Bunny

Csumi! Kapszulás kreatint szeretnék szed...

Kérdés
Csumi! Kapszulás kreatint szeretnék szedni milyen, táplálékiegíszítőt ajánlassz hozzá. Gondolom kapszulás tápl.kiegészítő nincsen. válaszod előre is köszy csákány
fullizom
Válasz
Hú, mekkora kibaszott gyökér vagy te is, ha idiótát kéne rajzolnom, esélyes lennél modellnek.
2012-10-01 15:13:09
Bunny

Hello! 16 éves vagyok 175cm és 95 kg. Az...

Kérdés
Hello! 16 éves vagyok 175cm és 95 kg. Az lenne a kérdésem hogy,Adipokillt, G-Bombot és Pentacarnt szeretém szedni és hogy ezekből naponta mennyit és hogy a nap melyik időszakába vegyem be? Ezzel mi a meglátásod , elfogok-e érni valamit ezzel a meglátással ha, nem akkor, mit javasolsz? Válaszod előre köszünöm ! Előbbiért bocsi!!
pari100
Válasz
Beszarok, beír még egyszer, és másodszor is hülye. A dobozt nem bírtad elolvasni, ugye?
2012-10-01 08:58:31
Bunny

Hello! 16 éves vagyok 175cm és 95 kg. ...

Kérdés
Hello! 16 éves vagyok 175cm és 95 kg. Adipokillt, G-Bombot és Pentacarnt szedném (hogy melyikből mikor mennyit).<-- Ezek mellet már szedem a Multi-Pro-t és 100% whey isolate-t. Az lenne a kérdésem hogy ezek ütik-e egymást vagy megérie szedni mert le szeretnék adni pár kilót.Heti 3x járok edzeni (súlyemelés) és értendere odafigyelek.
pari100
Válasz

Anyádnak kellene ütnie téged inkább. Amikor valaki ilyen kibaszott debil látásmóddal rendelkezik, akkor semmi esélye, teljesen felesleges ezzel a sporttal foglalkozni. Mielőtt elhúzol innen a faszba végleg, adok még egy esélyt: írd le szépen, mit értesz "ütik egymást" alatt, és miből következtettél ennek a lehetőségére?

Egyébként nem tudom, megfigyeltétek-e, a szomorú statisztika az, hogy a 16 év körüli kérdezők szinte mind debilek. 

Aki 18 év alatt itt értelmeset kérdezett, bátran kihúzhatja magát.

 

2012-10-01 08:37:56
Bunny

Sziasztok én a Scheuermannal kapcsolatba...

Kérdés
Sziasztok én a Scheuermannal kapcsolatban szeretnék feltenni kérdést, a témából fakadóan főleg Karesznak. Lényegében a véleményedre lennék kíváncsi az alábbi esettel kapcsolatban. Úgy kezdődött a dolog, hogy először eléggé fájt a hátam ezért elmentem az orvoshoz. Amikor megcsinálták a röntgenemet a Scheuermannról, akkor először egy évig jártam gyógytornára, ahol egy csomó lány volt, szőnyegen kellett feküdni, és olyasmiket kellett csinálni, ami szerintem belefér a pinatátogatás kategóriába. Nem volt túl hasznos. Ezért szereztem egy beutalót elmentem vele a rendelőintézet gyógytornájára. Ez is rohadt gagyi volt. Mindkét helyen állandóan csak a nyújtottunk, erősítés nem volt, egyáltalán nem volt benne semmi személyre szabott, és nem derült ki hogy melyik gyakorlat mire jó. Ezért kerestem egy gerinctréner személyi edzőt. Azzal a megállapodással vágtam bele, hogy csinál egy edzéstervet, amibe scheuermannos gyakorlatok is bele vannak építve, ezeket megtanítja, aztán én csinálom egyedül, és ha valami problémám lesz, akkor újra veszek tőle órákat. De elkezdte húzni az időt az edzéstervvel, gondolom azért, hogy lehetőleg minél több órát vegyek tőle. Szóval otthagytam. Igaziból pénzhiány miatt is. Aztán amikor megint lett pénzem, akkor kerestem egy gyógytornászt. Ugyanaz volt a paraméter. Ő mutat nekem gyakorlatokat, amiket megtanulok, és a végén csinálom egyedül. Vele meg az volt a gond, hogy túl sokat szövegelt ilyenekről, hogy hol volt nyaralni, meg mit főzött a családnak, így kevés volt az idő a gyakorlatokra, közben meg sokba került. Viszont mire ide eljutottam tele lett az agyam mindenféle infókkal, amikben nem tudok rendet tenni. Amit mégis sikerült kisilabizálnom, hogy a gerincem alsó felében van a scheuermann, emiatt a csípőm előre billen, meg persze a vállam is előre esik. Aztán még az sikerült kihámozni, hogy ebben az esetben nekem az lenne a feladatom, hogy a hátam felső részét kinyújtsam, a csípőmet mobilizáljam, a derekamat meg támasszam meg az alsó törzsizmok erősítésével. Nekem ebből a képletből csak a hátam felső részének a kinyújtására van gyakorlatom. Tehát ha ez a képlet nem nagy hülyeség, akkor valahonnan be kellene szereznem a hiányzó gyakorlatokat. Viszont akár hülyeség is lehet, mert korábbi scheuermannos kérdéseknél láttam, hogy egész egyszerűen azt ajánlottátok, hogy szarja le hogy letiltotta az orvos a súlyzós edzésről, és csinálja nyugodtan, mert egy idő után megoldja a scheuermannos panaszokat. (én amúgy tök kezdő lennék, eddig csak 2x2 hónapot jártam konditerembe, ahol az edzőimmel szerencsétlenkedtem, és a kajálásomat is csak most alakítom ki) Tehát akkor kicsit konkrétabban a kérdés az, hogy keressek-e scheuermannos gyakorlatokat, vagy nem érdemes, és ha igen akkor hol lehetne ennek rendesen utánanézni. Esetleg ha jó a recept a csípőízület mobilizálásról meg a többiről, akkor tudnál-e mondani konkrét gyakorlatokat ( interneten már próbáltam keresni de nem értek hozzá annyira, hogy tudjak szelektálni). Bocsi a kisregényért, meg ha nagyon nagy hülyeség, a választ pedig előre is köszönöm.
jeffp
Válasz

Keresd meg a Karest, személyesen. A Bodybuilder Gym megnyitása után minden szombaton délelőtt fogadóórát tart ő és a Kathi Béla.

A Kares előtt időben (pre-kares) én is csak idiótákkal találkoztam a vállammal, de ő egy ilyen különös, furcsa állatfaj: ÉRDEKLI bazmeg, és nem szarik bele, meg akarja oldani a problémádat. (Meg szadista is, mellesleg) :DDD 

2012-10-01 08:34:24
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
120 tab. 
 / 4.6
20%   4 990 Ft  
3 990 Ft
1 lit. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
30 kap. 
 / 5.0
 
4 190 Ft
330 gr. 
 / 4.7
 
4 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
Muscle Beach
Gordon Mitchell
Muscle Beach Gordon Mitchell
NAC World Championship 2010

Molnár Péter
NAC World Championship 2010 Molnár Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #120
BB.Tv Episode #120
Magyar Bajnokság 2001 - Földi Zoltán
Magyar Bajnokság 2001 - Földi Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....