Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2012 március kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia Bunny és Kares! Sajnos megint kérde...

Kérdés
Szia Bunny és Kares! Sajnos megint kérdeznem kell, de most nem nekem kéne segítség. Nagymutter leesett a lépcsőn, a válla kificamodott, az orvos visszarakta Neki, röntgen a következő: "A jobb humerusfej caudal, medial és ventral felé luxalt". Orvos rögzítette (Repositio, Dessault kötés, karfelkötö) a kezét, jövő héten kell visszamenni, de sajnos nem lehet Neki megmagyarázni,hogy ne vegye le a kötést magáról! Kérdésem ,hogy ez nagyon cinkes? És most pihentesse vagy mikor kezdje el mozgatni? Nagyon köszönöm a választ és a segítségeiteket!
hobbibody
Válasz
bizony nagyon cinkes. egy hétig tényleg nem kellene levenni a rögzítést. írj majd, mi volt a kontrollon.
2012-03-30 23:33:04
kares

Szia Bunny ! Sérülésem van kersztszall...

Kérdés
Szia Bunny ! Sérülésem van kersztszallagszakadásom a térdemben és azt mondják az orvosok félévig nem futhatok nem erőltehetem tudsz vagy tudnál esteleg segíteni hogy milyen gyakorlatokat lehet végezni ahol ki tudom iktatni a térdemet hogy terhelést kapjon ? pl fekvenyomásnál azzal szoktunk kitámasztani vagy ellen tartani . ezzel kapcsolatosan tudnál segíteni mert edzeni szeretnék nem szeretnék olyan sokat kihagyni főleg nem fél évet csak hogy ne terheljem anyira a térdemet előreis köszönöm a választ hello
Deri178
Válasz
figyelj rá, hogy ne terheld. ennyi.
2012-03-30 20:14:26
kares

Sziasztok! öbb mint 30 éve asztaliten...

Kérdés
Sziasztok! öbb mint 30 éve asztaliteniszezem, ennek egyenes következménye a féloldalasság, egyenlőtlen terhelést kap a bal, és a jobb oldalam jó ideje. Súlyzós edzésnél ami az erősebbik oldalamnak nevetségesen könnyű, azzal a gyengébbik már nagyon erőlködik. Olvastam hogy a gyengébb oldalhoz kell belőni a súlyokat féloldalasság esetén, de azért szerintem ez speciális eset, leginkább nálunk, és a teniszezőknél jelentkezik. Ennél a megoldásnál maradjak ebben az esetben is? Köszi
bcsarli
Válasz
mindenképp!
2012-03-30 12:24:40
bunny

Szia kedves Drugs Bunny! Kipróbáltam m...

Kérdés
Szia kedves Drugs Bunny! Kipróbáltam már párféle Creatine készítményt, most hagyjuk a véleményeimet és hogy milyen termékeket próbáltam. Olyan kreatint keresek ami nem vizesít túlságosan, és lehetőség szerint nagyon jó minőségű legyen. Kissé tanácstalan is vagyok a kérdést illetően. Véleményed szerint milyen kreatint vásároljak, te melyik kreatint ajánlanád szívesen? Válaszodat előre is köszönöm!
gabolino18
Válasz
először azt javasolnám, hogy talán tanulmányozd, mi az az a kreatin.
2012-03-30 12:24:01
bunny

Baszki ez a pár madár már megint! háháhá...

Kérdés
Baszki ez a pár madár már megint! háháháhá Nézeget egy agyonretusált kamu fotot és van utána egy ilyen bőrreagálós kérdése? Hogyan lehet valaki ilyen degenerált barom? Az baj az országnak kb. a 80% a ilyen! Rtl-klub zombi celeb megmondja életvitelű semmire nemvaló szennyek! Röhej! D a válaszok miatt megéri olvasni ;D Le a kalappal, hogy képesek vagytok ezeket a hulladékokat elviselni nap, mint nap. :D
Yolsos
Válasz
nézd meg ezt az előző "vok"-ozó parasztot, ez se pite.
2012-03-29 22:04:02
bunny

Sya én egy 19 éves srác vok 100 kilógram

Kérdés
Sya én egy 19 éves srác vok 100 kilógramm és szeretnék tőlled valami jó kis szálkásító port vagy kapszulát,amit ajánlassz köszi szépen előre is
19920324
Válasz
szálkásító por az a fűrészpor, mert fából van, az meg szálkás. vokba meg lehet főzni.
2012-03-29 22:03:28
bunny

Hali! Most nem egy kérdéssel hanem egy ...

Kérdés
Hali! Most nem egy kérdéssel hanem egy kéréssel fordulnék hozzád.Jelenleg a szakdolgozatommal szenvedek ami egy üzleti terv lesz egy új edzőterem nyitásáról, arra gondoltam, hogy mivel rengetegen olvassák ezt az oldalt ráadásul pont az a réteg AZ EDZŐTEREMBE JÁRÓK akikre nekem szükségem lenne hogy kitöltsék a kérdőívemet. itt a link ahol 1 perc alatt pár kattintással ki lehet tölteni ezt az igen primitív kérdőívet. (...)
riccoo
Válasz

most írom be ezt először és utoljára: az összes fasz, aki nálunk akar a szakdolgozatával meg anyámkínjával baszkódni, KOPJON LE A FASZBA! kurvára elegem van már, hogy minden héten jön egy hülye valami hasonlóval.

mindenki zaklassa a hülységeivel bátran az ismerőseit, ne a mi olvasóinkat.

2012-03-29 15:00:02
bunny

Szia Bunny, bocsánat, ha zavarlak, csak ...

Kérdés
Szia Bunny, bocsánat, ha zavarlak, csak egy kérdés merült fel bennem. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564387_327072904021191_100001554511108_916152_7 06508979_n.jpg az interneten ezt a képet találtam. Szerinted ennek mennyi az igazságtartalma, és miért van az, hogy én nekem a bőröm nem reagál így, pedig kevesebb súlyfelesleggel kezdtem el a diétát?
rever
Válasz

majd belenézek a varázsgömbbe és kitalálom, birka, hogy "miért nem reagál a bőröd" úgy, mint egy reklámfotó.

valaki mondja meg, mitől van ennyi kibaszott hülye a földön?

2012-03-29 08:06:07
bunny

Szia! Nekem a csípőmmel van problémám. A...

Kérdés
Szia! Nekem a csípőmmel van problémám. A derekam szép nagyon de a csípőmnél van egy kis bemélyedés, nagyon zavar mert öv nélkül nem is vehetek fel nadrágot.(ha övet húzok nem látszik) Szerinted ez miért van ? (Lehet, hogy elszoríthattam feszes nadrágokkal?) És tudnál nekem valamilyen gyakorlatot ajánlani?..:)
cirmosss
Válasz
kisegítő iskolát ajánlanék inkább.
2012-03-29 08:02:33
bunny

Kedves Karesz! Már 4 hónapja abba kelle...

Kérdés
Kedves Karesz! Már 4 hónapja abba kellett hagynom az edzést rotátor köpeny sérülés miatt, ha minden igaz (az alábbi link alapján legalábbis: ... az infraspinatus és a teres minor izmok sérülése-gyulladása áll a háttérben. Látott ortopéd szakorvos, két hónapja gyógytornázom, kb egy hónapja Diprophos injekciót is kaptam. Mostanra a fájdalom elmúlt, az edzésbe való visszatéréssel kapcsolatban lenne két kérdésem. Az első, hogy a rotátor izmokat edző gyakorlatokat (pl: itt a „D” és az „E”: ... hogyan illesztenéd be az edzésbe (edzéssel együtt vagy külön, ha együtt, akkor melyik izomcsoporttal, illetve az edzés elején vagy végén), valamint hogy melyek azok a gyakorlatok, amelyeket nem ajánlanál egy ilyen sérülés után visszatérve az edzőterembe. Leginkább a fekvenyomástól félek, mivel a fájdalom ott jelentkezett a legintenzívebben, és volt, aki azt tanácsolta, hogy már csak ferdepadon nyomjak mostantól. (Heti kétszer edzek felsőtestre, mell-hát: fekvenyomás, ferdenyomás, tárogatás mellgépen/lehúzás-húzódzkodás, evezés csigán, T-rúd; váll-kar: válból nyomás egykezesekkel, oldalemelés, döntött oldalemelés csigán/bicepsz franciarúddal, bicepsz ferdepadon egykezesekkel, tricepszezés csigán, szűknyomás.) Nagyon köszönöm a segítséged, Gábor ... Kedves Kares, az előző kérdésembe elfelejtettem beleírni, hogy először természetesen átmozgató edzéseket végzek, már el is kezdtem. De a válaszod továbbra is nagy segítséget jelentene. Nagyon köszönöm, Gábor
fogab93
Válasz
nem egészen tiszta nekem a kép. ha gyulladás volt és gyógyszeresen sikerült megszüntetni, akkor nincs szükség célzott izomerősítésre. valószínűleg a nem megfelelő gyakorlat-kivitelezés idézte elő a gyulladást. ha minden igaz akkor az első link csak a képek miatt került ide, egyéb okból nem említetted az impingement syndromát. sérülés viszont említettél, de konkrétumot nem. ha valóban ez a helyzet, akkor én nem végeznék egyáltalán ilyen gyakorlatokat, a fekvenyomást és a ferdepadost is egykezessel végezném és nagyon figyelnék a vállam jelzéseire.
2012-03-28 17:12:57
kares

Szia Karesz ! ELŐZMÉNY: Jó 1 éve párszor...

Kérdés
Szia Karesz ! ELŐZMÉNY: Jó 1 éve párszor az utcán sietve az egyenetlen talajon kifordult a térdem és a bokám,aztán semmi negatívum hónapokig ment az edzés meg a futások . Persze Multi Pro,Kalcium Magnézium,C-1000,Arthroxon,Omega-3,stb ez alap . Aztán pár hónap múlva elkezdett baromira fájni futás meg guggolás kitörés közben . Azóta ezeket nem csináltam januárig . Január óta újra edzek lábra csak futás nincs de most is fáj . A kérdésem a következő . A jobb térdem alatt 5-6 cm-rel a középen csontot ha megnyomom, baromi kellemetlen . Ha guggolok akkor a függőleges helyzettől lefelé a mozgást ,ha a comb talajra párhuzamos részéig veszed egésznek akkor az első fele nem fáj a második fele viszont igen és onnantól lefelé megint nem fáj . Természetesen figyelek a mozgás szabályosságára(a térdem nem engedem a lábujj elé mozdulni),amúgy 10 éve edzek és soha nem volt semmilyen térd és hasonló problémám, pedig guggoltam 200-zal is . Ez szerinted valami porcleválás(bár nem tudok ilyet kitapintani),vagy hegesedés ami nyomhat ideget,vagy valami más ?Nincs és nem volt bedagadva,sem elszíneződve . Elnézést hogy hosszú lett ! Köszi előre is ha tudsz segíteni !
tűzkígyó
Válasz
ott tapad a quadriceps. nézesd meg ortopédián.
2012-03-28 16:59:49
kares

Sziasztok! (megint én vagyok, akinek f...

Kérdés
Sziasztok! (megint én vagyok, akinek fáj a válla tricepszezésnél) Először is köszi a választ. Ma voltam lent edzeni, mivel említetted, ma tricepsznyújtást végeztem állva francia rúddal és ennél a gyakorlatnál nem fájt a vállam. Szóval letolásnál és lórúgásnál fáj, nyújtásnál nem. Egyébként a fájdalom hamar elmúlik. Úgy néz ki, hogy a gyakorlat végeztével eresztem vissza csigán a súlyt és amikor megszűnik a terhelés a karomon akkor keletkezik egy éles fájdalom a vállamban, mintha beleszúrnának valamit, de nem tart tovább 10-15 mp-nél. Mindig megmozgatom picit és elmúlik. De a kövi sorozatnál megint ugyan így... Tehát egy viszonylag koncentrált, nyilalló fájdalom, leginkább a váll elülső és középső fej részénél. Valami gáz lehet a vállízületeimmel?
tomi_88
Válasz
valószínű nem jól tartod a karjaid a gyakorlatok közben. próbáld meg, hogy pihent vállal és tricepsszel kezdesz neki a tricepszezésnek (tehát pl pihenőnap után tricepsszel kezdesz) és keresed a vállad számára legpihentetőbb pozíciót.
2012-03-28 16:57:37
kares

Helló, milyen zsírégetőt ajánlassz egy...

Kérdés
Helló, milyen zsírégetőt ajánlassz egy 35 éves anyukának,akinél 2011-ben hypothyreosist állapítottak meg, erre Euthyrox 100 mg-ot szedek, és 20 mg paroxatot pánikra. Legalább 6 kg-tól szeretnék megszabadulni. Hetente egyszer spinningre is el tudok jutni. Továbbá kérdésem még, hogy a Host mennyi ideig lehet folyamatosan szedni? Ha elfogyott a doboz, lehet-e egy újat kezdeni?(párom szedi)Köszi.
doringo1
Válasz

ha a sportot a heti 1db spinning jelenti, diétáról szót sem ejtesz, de te tudod, hogy 6 kilót kell leadnod, mert szemre megmondod, mennyi zsír van rajtad, akkor azt hiszem nem javaslok semmiféle zsírégetőt, mert felesleges. a diétának és a testmozgásnak egyébként picit több köze van a zsír leadásához, mint a pánikgyógyszerednek, amely számomra irreleváns információ. 

a HOS-t lehet használni simán 3 hónapon át.

2012-03-27 22:04:13
bunny

Üdv! kaptam kb 2hete,unokatesómtól egy ...

Kérdés
Üdv! kaptam kb 2hete,unokatesómtól egy daily one multivitamint (még a régebbi 75 tablettás kiszerelés) már egy jó ideje nem használta.. Én viszont 2 hete már folyamatosan használom és az a bökkenő,hogy most néztem meg,2 hónapja már le járt a szavatossága! Eddig nem tapasztaltam semmi után ütőt,lehet tőle bármi bajom,ha be szedem a maradék 24 tablettát? Vagy ne szedjem tovább semmi képen?
csabi277
Válasz

játsszunk egy kis logikai érzék serkentő játékot. én kérdezek, te válaszolsz.

1. szerinted a gyár ki tudja számolni, hogy napra pontosan mikor jár le egy termék, vagy van egy szabványosított határidő marha nagy ráhagyással, amikor még biztosan nem, bármilyen körülmények között is van?

2. ha eddig két hete használtad és semmi bajod nem lett tőle, akkor vajon a maradék 24 tabletta romlott-e?

3. ha 24 darab maradt és eddig két hete hasnáltad, hány darab volt összesen? 

4. hány lába van a póknak?

2012-03-27 19:30:44
bunny

Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék. E...

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék. Egyetlen egy dolog van amiért most írok. Mégpedig az, hogy köszönetet mondjak Neked és a teljes csapatnak, akik a háttérben dolgoznak. 25 éves vagyok és 2,5 évvel ezelőtt egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nálam. Fél év kőkemény kemoterápiában volt részem a műtétem után. Szerencsére rendben ment minden és mára tünetmentesnek mondhatom magam. 2 éve a kezelés végére a 180 cm-es magasságomhoz párosult egy nem túl acélos 49 kg-os testsúly. Már előtte is követtem az oldalt és olvasgattam a különböző cikkeket, tanácsokat, de akkor jött el a pillanat, hogy a megszerzett tudást átültessem a gyakorlatba is. Azóta a tőletek szerzett információk alapján próbálom a lehetőségeimhez mérten alakítani az életvitelemet. Mára már 70 kg vagyok és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Remek a közérzetem, sokat túrázom, vettem egy kutyát :) , edzem rendszeresen és folyamatosan fejlődök(mind mentálisan, mind fizikálisan). Sok dolgot átértékel az ember egy ilyen dolog után. A lényeg, hogy hatalmas segítség volt az amit tőletek kaptam még akkor is, ha nem tudtatok róla. Biztos vagyok abban is, hogy ezzel nagyon sokan vannak így olyanok is, akik nem írnak. Szóval a lényeg, hogy köszönök mindent és további kitartó munkát és sok sikert kívánok nektek a munkában és a magánéletben. Remek az oldal és nagyon jó az audioblog is. Szórakoztató és hasznos is amit csináltok. Köszönöm!
Warhorse
Válasz
megint totál elfoglalt vagyok, ezt gondolom észleli mindenki. nos, a lényegre térve: sokan kérdezik, célozva a sok hülyére, hogy miért csinálom ezt a rovatot. hát ezért! köszönöm hogy leírtad. te megtaláltad a helyes utat: büszkék vagyunk rád, csak így tovább!
2012-03-27 12:59:24
bunny

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy sze...

Kérdés
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy szerinted mi okozhat világos (sárgás) székletet? Csak akkor van, ha tisztán kajálok (változatosan is). A neten azt olvastam, hogy túl gyors az emésztésem? Ha eszek valami tésztás dolgot, akkor elmúlik... Köszi!
csabicsacsa
Válasz
nem túl gyors az emésztésed, hanem nem emészted meg rendesen a kaját, ami nem mindegy. próbálj meg más szénhidráttípusokat használni.
2012-03-27 07:52:08
bunny

Szia nekem étkezéssel kapcsolatban lenne...

Kérdés
Szia nekem étkezéssel kapcsolatban lenne kérdésem . 250 g sovány turó + 1 doboz http://www.danone.hu/Markaink/?c2_7_goarticle=3425 a legalsó termékből (natúr joghurt) és egy kis citrom bele , lefekvés előtti étkezésnek illetve reggeli utáni( ami zabpehely + tejből áll ) 2. és 3. étkezésnek megfelel-e ? Lefekvés előtt azért nem vágok be 250g-ot de 2. és 3. étkezésnek együtt igen . JKöszönöm előre ! Üdv Dávid
ddavid11
Válasz
napi 3-szor túró? egy kis tejbepapi meg csokika nem kéne?
2012-03-27 07:48:19
bunny

Helló Bunny. Mi a véleményed a pangasius...

Kérdés
Helló Bunny. Mi a véleményed a pangasius filéről? Utálom a médiát de valamelyik nap mi közben nyomtam a kellemes kis diétás halamat benyomtam a tv-t és pont mit hallok? Így szar úgy szar a pangasius. Állítólag szar körülmények között tartják őket és rossz minőségű a húsa, azonban tudtommal csak azt engedik Magyarországra amiket leellenőriztek. Akkor hogy is van ez, ehetem vagy nem ehetem a pangasius filét? :) Válaszodat előre is köszönöm!
Dzsoo2
Válasz
a pangasius a legundorítóbb ocsmány szar hal, ami létezik. nekem soha nem jutott eszembe venni belőle. talán egyszer, amikor rájöttem hogy milyen az íze és kibasztam a kukába. sajnos a hal nem olcsó dolog.
2012-03-26 22:58:23
bunny

Hello! Én 15 éves, 180cm és 68,5 kg-os s...

Kérdés
Hello! Én 15 éves, 180cm és 68,5 kg-os srác vagyok. 2 kérdésem volna hozzád! 1.Most kezdem el érdeklődni komolyabban a testépítés után. Mivel volna érdemes kezdenem? Testépítéssel vagy erőnöveléssel? Én az erőnövelésre gondoltam mivel kolis vagyok és NEMTUDNÁM megoldani a szükséges tápanyagbevitelt naponta.Ha mégis a tömegnövelést javaslod akkor kérnék mellé 1 edzéstervet is :))) A 2. kérdésem pedig hogy mi a véleményed a kevert(gyors+lassú felszívódású egyben)fehérjéről?
nevemsenki
Válasz

1. ha nem tudod megoldani a tápanyagbevitelt, akkor ne foglalkozz ezzel a sporttal, ilyen egyszerű.

2. a kevert fehérje napközbenre való, meg ha nincs pénz tejsavóra.

2012-03-26 22:56:48
bunny

Helló! Én hízékony típusú kezdő testépí

Kérdés
Helló! Én hízékony típusú kezdő testépítő vagyok. Milyen étrendkiegészítőt ajánlanál?
Sz4b1
Válasz
ugyanazt mint másoknak, de az alacsonyabb szénhidráttartalmúakat.
2012-03-26 21:42:00
bunny

szia Drugs Bunny. 2008-ban szereztem egy...

Kérdés
szia Drugs Bunny. 2008-ban szereztem egy vállsérülést, megnyúlott a vállamban a szalag. Nemrég ajánlották nekem, hogy szedjek igf-1des-t, mellé pedig GHRP-6-ot. Ha jól tudom, ezek egyáltalán nem legálisak. Keveset tudok róluk, de állítólag nincs hatással a mellékvesékre és a herékre, mégis félek a mellékhatásoktól. Eleve rosszul hangzik hogy injekciózni kell a hasfalba és az izmokba............Esetleg tudnál adni valamilyen felvilágosítást a szer veszélyeiről, mellékhatásairól és arról, hogy mennyire érdemes ezt a szert elkezdeni? Vagy esetleg tudnál más megoldást ajánlani egy ilyen sérülésre? Nem vagyok a híve a szteroidoknak, még ha állítólag ez nem is sorolható közéjük. Előre is köszönöm a válaszod.
patrik_113
Válasz
én meg nem, vagyok híve a parasztoknak, akiknek nem sikerült elolvasni a szabályzatot.
2012-03-26 21:41:11
bunny

Szia. Lehet kurva nagy faszságot fogok i...

Kérdés
Szia. Lehet kurva nagy faszságot fogok ismét kérdezni. Tömegnövelésnél a fejlődésemet mennyire vetheti az vissza, hogy egy héten 5-6 napon tudom megoldani a minőségi kaját, maradék 1-2 napon marad a házikoszt, meg ami van? Sajnos csak így jövök ki egy hónapra. Nagy gáz? Esetleg van jelentősége, hogy mikor eszem a szemetet? egymás utáni két napon, vagy szétszedve egymástól, edzésnapon, nem edzésnapon?
zsoltika88
Válasz
mindenképp gáz, de jobb, mintha minden nap szemetet ennél. 1 nap egyébként még egészen beleférne.
2012-03-26 08:55:13
bunny

Szia! Pár hete a pull over-t végzem a m...

Kérdés
Szia! Pár hete a pull over-t végzem a melledzéseim végén akkora súllyal,amivel 3x8-10 ismétlés megy. Nagyon jól érzem tőle a mellemet,szépen előjön a fűrészizmom is.Annyi a gondom,hogy még négy nap múlva is izomlázam van tőle és fájdalmat érzek végig a szegycsontomban.A fájdalom nem folyamatos,inkább reggel felkelésnél nyilall bele,illetve ha kézzel megnyomom. Szerinted kisebb súllyal kéne végezni,vagy inkább tárogassak,vagy esetleg ez a fájdalom idővel megszűnik majd? Köszönöm előre a válaszodat!
vj82
Válasz
a két mozdulat kortántsem ugyanaz. a fájdalom a szegcsontodban azért van, mert a bordák és a szegcsont közötti ízesülést terheled, amikor az alsó holtponton vagy. próbáld ki, hogy beveszel edzés előtt 2 g c vitamint. amikor pedig fáj, jegeld 20 percig.
2012-03-26 08:35:42
bunny

Szia! Meg kell, hogy kövesselek. 2011...

Kérdés
Szia! Meg kell, hogy kövesselek. 2011.novemberében tettem fel kérdést utoljára, amiben a ciklikus ketogén diéta kapcsán írtad, hogy minden tejterméket kerüljek el. Egy pár hónapja ettől függetlenül hagytam el a tejtermékeket (elsősorban tejet!!!) és egyszerűen jobban vagyok. Az emésztésem a formám mindenem. Mintha egy hosszan ható méregtől mentettem volna meg magam. Kicsit nehezen jutott el az agyamig, de végül csak hallgattam Rád :D Két gyors kérdés. Lefekvés előtt BCAA amino + glutamin vagy kevert protein a jobb (pl pro mix)? Másik, hogy mivel diétázom, ha az edzés olyan késő esti órára esik, hogy utána hazaérek a teremből zuhanyzok és irány az ágy, akkor a diéta miatt inkább igyak egy összetettebb turmixot és alvás (jumbo), vagy csak egy kanál tejsavó, ami 10 perc alatt kiürül a gyomromból és még lefekvés előtt egyek valamilyen húsételt rizzsel? Köszi előre is
Spartan Warrior
Válasz

persze, ez egyszerűen azért van, mert a tej egy szar. lefekvés előttén nem használnék bcaa-t és glutamint, inkább fehérjét, abból is olyat, minek van lassabb felszívódású komponense. bcaa és glutamin inkább éjszaka jó, amikor kimész pisilni.

az edzés utáni étkezés a legfontosabb, függetlenül attól, hogy az edzés mikor van. ha tényleg nem telik el egy óra sem edzés vége és alvás között, akkor edzés után rögtön egy masszív turmix kell. diétában a jumbo nem jó, max  a professional, de az sem teljes adagban mert 86g szénhidrtát túl sok.

2012-03-26 08:33:19
bunny

Hello, Csupán egy tanácsot szeretnék ké...

Kérdés
Hello, Csupán egy tanácsot szeretnék kérni ahhoz, hogy mi tévő legyek a bal kezemmel. Ugyanis 3 évvel ezelőtt volt egy balesetem és akkor széttörtem a csontot nem egy helyen a karomban. Utána meg olyan szinten kíméltem a bal kezemet, hogy szépen lassan le is épült és most ott tartok, hogy a bal kezemmel alig birok felemelni egy 10 Kg.-os súlyzót amíg a jobb kezemmel meg egy 20 Kg.-os súlyzóval szériázni is tudok. Ebből kifolyólag a fekvenyomás sem megy mert a bal kezem nem tudja behozni a másikat. Pedig pont most szeretnék elkezdeni komolyabban venni a gyúrást. Te mit javasolnál nekem? Mit csináljak?
rocknrolla017
Válasz
gyógytornászt! ezt csak szakszerű segítséggel fogod tudni megoldani!
2012-03-26 08:26:10
bunny

Szia Bunny! Olvastam híreket a ginekomas...

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam híreket a ginekomasztikáról és feltételezem nekem is az van mellbimbóm alatt duzzanat van és csúcsos! Ki próbáltam az " Estro Dim"-et de sok mindent nem hatott! Tudsz valamit ajánlani, vagy valami ötletet mondani?
lapinnyo
Válasz
az estro dim abban jó, hogy az irritáló érzést tudja hamar megszüntetni, ha tudja. maga a mellduzzanat visszafordítása hosszú folyamat, nem tudom mennyire próbáltad ki, de egy hónap arra nem elég. persze lehet, hogy ezt csak orvos oldja meg.
2012-03-26 08:24:47
bunny

Szia Bunny! Leírok egy történetet, hát...

Kérdés
Szia Bunny! Leírok egy történetet, hátha tudok segíteni bárkinek. 10 éves Rottweiler -em van. Körülbelül 3 hét leforgása alatt nagyon megöregedett. Felállni alig tudott, egész nap csak feküdt, és lassan reagált rám, ha simogattam. Na, gondoltam itt a vég, jó esetben fél évet, ha kibír. Jönnek a fagyok, hozhatom be a lakásba, meg ne fagyjon. Egyik reggel olvastam az edző válaszolt, és arra gondoltam, hogy vajon Bunny mit tenne? Költői kérdés, nyilván telenyomná vitaminnal. Így is tettem. Multi-Pro, aminosav, Flax, Omega3, 5db 1100C, Kalcium-Magnezium, meg minden ami itthon még van készleten. Ezeket úgy szépen eladagolgattam egész nap. Nem is tudom, hogy mennyi mindent adtam neki a kajába keverve, de az előbb felsoroltakból 4 ilyen adagot kb. Másnap reggel mire kelek? A kutya dobálja a labdát, morog, és ugat. Nem lehetett rá haragudni, hisz HÁROM hónapnyi aktivitást kellet bepótolnia. A 3 hónap alatt kapott rendesen kaját, drága kutyatápokat, és csontokat, meg húst. Kell-e vitamint szedni? A kutya megmondja. Hiába kapott fasza ételeket, az még nem volt elég. Scitec & Bunny -Köszönöm.
Gajda
Válasz

az a helyzet, hogy a nagy kutyafanok nemhogy a kutya nevelésébe szarnak bele, hanem másodrendű élőlénynek tekintik. a kutya nem igazi élőlény, neki oda lehet adni a madarék szemetet, tojássárgáját, gagyi felvágottat stb. meg persze csokit és túrórudit, mert azt úgy szereti. amikor aztán 10 évesen tele van rákos daganatokkal és alig él, akkor betudjuk annak, hogy a kutyák már túltenyésztettek. ennyire segg köcsög állat az ember.

valójában a kutyának ugyanúgy jó minőségű táplálékra van szüksége. csúcsminőségű (és drága) táp mellé  a kutyának is főzni kell. kell neki a zöldség, a vitamin és ásványi anyag.

mi scitec vitamint adunk a kutyáknak, ugyanúgy, mint magunknak. a kutyavitamin jó nagy átbaszás, majdnem mint a baba ásványvíz, amit persze tonnaszámra megvesznek a hülyék.

mellesleg az orvos tanácsára egy ideig elég drága trovet antiallergén tápot adtunk, és semmi mást a mopszoknak, mert vakaróztak. le is gyengültek mint az állat, mert az antilallergén táp attól antiallergén, hogy nincs benne semmi tápanyag. ügyes.

jól tetted, hogy felismerted a helyzetet. a kutya ugyanúgy működik, mint mi magunk.

2012-03-24 08:35:49
bunny

Szia Bunny! Most valóban csak röviden...

Kérdés
Szia Bunny! Most valóban csak röviden: "sok dologban igazad van, de a toleranciában nem. nem tudom tolerálni a parasztokat. írtam nekik egy könyvet, megkapják ingyen, elmehetnek bátran a jó édes kurva anyjukba, ha ez nem elég." Én elfogadom. Ez a topic egy picit olyan, mint a Mátrix filmekben a vasutas "világa", ahol Ő volt az Isten. Ez most sarkítás természetesen, de itt Te vagy az "Isten" ez a Te világod a Te törvényeid szerint. (jelen esetben csakis a szó jó értelmében) Tolerancia: Arra céloztam, hogy Te itt sok embernek példakép vagy. (de ezt is írtam már korábban és Te is tudod jól) És ez teljesen független attól, hogy nem akarsz az lenni, vagy épp igen. Ez már csak ezzel jár. Sokan átveszik az érem ezen oldalát is. (anyázás) És itt azokra gondolok, akik követők és a közösség tagjai, nem azokra akiket elküldesz. És ez a fajta "probléma megoldás" nem mindenkinél működik jól, főleg nem a való életben. Na, mindegy. Hosszú távon igen, így egy nagyon jó közösségi gondolkodás alakulhat ki, de ehhez szükségeltetik, hogy az olvasók helyén kezeljék a dolgokat. Mint írtam, csak ezért nem is írtam volna - épp ezért, mert tudatában voltam, hogy Te ezt hogyan is gondolod. Ami írásra késztetett az ez elhintett mondat, hogy "nemsokára apa leszek ..." Azzal kapcsolatban, még korai a TV és a gyereknevelés gondolatain agyalni. Mire oda érsz az úton, tudni fogod. Egy biztos, a tiltás a gyereknél a legrosszabb választás. Kevés, de a TV-ben vannak értéket képviselő néznivalók is. (talán még lesznek akkor is) Szép hétvégét! Zoli.
kranazoli
Válasz

nyilván érzed a különbséget a saját gyerekem, és mások hülyegyerekei között, akik azzal kezdik a mondandójukat hogy "vok". úgy van ahogy mondod, ez az én világom, az én törvényeim, ami nem hatalmaskodó faszság, hanem technikai kérdés, ami előre le van tisztázva, FELTÉTETLE van a rovat használatának. nem vagyok máltai szeretetszolgálat, az időm drága és nekem nagyon sokba kerül, amikor fél napra lebénítja az agyamat egy-két fogyatékos.

soha nem mondtam, hogy ez a problémamegoldás követendő példa. a szegregáció viszont követendő példa: ne vedd körül magad köcsögökkal, hajtsd el őket a rákba. lehet, hogy durvána dom elő, de nem érdekel: ez egy fontos üzenet, ami jobbá teszi sokak életét.

a valósi életben is rengeteg léhűtó faszt látok, aki a környezetét szopatja, és nem hogy tolerálják ezt, hanem még magukat szivatják azzal, hogy a saját kárukra segítenek. 

sajnos ez olyan szint, hogy már-már elfogadott a drogosok faszágianak a tűrése, elfogadott, hogy a mai tizenével generáció nemhogy degenerált, de egy értlemes mondatot nem tud leírni.

én pedig nem akarom elfogadni, és azt akarom, hogy ti se fogadjátok el.

nem tudom, hogy tudni fogom-e  a gyereknevelés kérdésében, hogy mi a helyes út. az én apám egy gyökér volt, remélem nem leszek olyan. 

 

2012-03-24 08:29:08
bunny

Szia Bunny! Nagyon-nagyon rég nem pos...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon-nagyon rég nem posztoltam ide, csak követem az "eseményeket". (a főoldalt az edző válaszol rovatot; flash-eket és a blog kontenteid. Függetlenül attól, hogy szinte semmit nem ültetek már át ebből a Saját életembe - most ilyen időszak van) Gratulálok minden sikeredhez, legfőképp ahhoz amit az egyik audioblog-odban említettél meg amolyan érintőleges. Mégpedig azt, hogy "rövidesen" (konkrétabbat nem közöltél) apa leszel. Tudtam, hogy el fog jönni ez az időpont. Tudtam már akkor amikor meglett az első mopsz. Talán akkor is megírtam, kb. 2-3 éve, hogy ha már van kutya, akkor előbb-utóbb gyerek is lesz! E miatt döntöttem most úgy, hogy legalább egy hsz-t írok. Örülök Neki (komolyan), hogy kisebb-nagyobb zökkenőkkel a főbb "értelmei"(?! - relatív) az életnek beköszönnek a Te életedbe is. (Ti életetekbe is) Jó dolog, hogy sikerült megtalálnod a társad, a párod - emléxem ez régebben nagyon nem volt így. De ez is csak idő kérdése volt a kutya után. :) Tulajdonképpen mást nem is akartam írni. A motoros témák Engem hidegen hagynak. Nem a mögöttes tartalomra értem ezt (szintén audio blog); hanem a fizikai síkra. Bár(!) tizenévesen egyik kedvenc hobbim volt a Simson-ozás és az akkori egyéb motorfajták. De hát akkor, mint sok minden más - az is más volt. (Én is 40-hez közelítek már) Ergó a 70-es években nőttünk fel. De nem szándékozom itt nosztalgiázni. Egy vmit szerettem volna már korábban is írni Neked, de csak azért nem írtam volna. Ez pedig ehhez a topic-hoz, vagyis az Edző válaszol rovathoz tartozik (melyben annó Én is sok-sok felesleges kérdést tettem fel!). Hofi-nak volt egy olyasmi mondása, hogy miközben a másikra mutogatunk közben a többi ujjunk Magunk felé néz ám! Lehet Te kivétel voltál, de azért ezt mégsem hiszem - Magam részéről miről is szólna ez a mondás: Voltam Én is 14-16 éves és hittem, hogy lehetek Arnold és lehetek ilyen-olyan ezért hát próbáltam(tuk) volna kitalálni a spanyol viaszt, melyet már jól tudom nem lehet. Én pl. elkövettem olyan hülyeségeket, hogy dextróz a kreatinba és minden egyéb förtelem amiről azt hittem, hogy na ez forradalmi ötlet. Most már sok mindent másképp látok. Aminek egy fő oka van: Az évek és amik ezzel járnak... Ha Te nem követtél el semmi hülyeséget akkor Rád nem igaz a fenti mondás, ha igen - akkor viszont csak azt próbáld vhogyan szem előtt tartani, hogy Te is voltál 14-16 éves és csak úgy tippelem a többsége a kérdezőknek bizony ebbe a korosztályba tartozik. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz és ebben a topic-ban Neked nem az ilyen kérdezőkre van "szükséged". Ebben a fórumban hosszabb távon és akik úgymond "követők" nem az ilyen személyek kellenek. Ezt a mondatot vhogyan csak-csak nem sikerült értelmesen megfogalmaznom. :O Tolerancia. Talán ez lenne a legjobb kifejezés ide. Tolerálni kellene egy kicsit jobban az ilyen kérdezőket. Nem; nem Ő miattuk - hanem úgy érzem ez egy követhetőbb magatartás lenne - mint az édes anyázás ebben a fórumban. De tudom jól, mert korábban említetted így is nagyon meggondolod, hogy ki is az, akit elküldesz a jó édes anyjába. Ahhoz képest, hogy csak egy nagyon rövidet szándékoztam kommentelni, ebből egy eposz lett. És talán a végére kellett volna az kommentem elejét és akkor nem ilyen témával zártam volna a mondadóm. De ez már marad így. Minden jót Nektek! Zoli.
kranazoli
Válasz

sok dologban igazad van, de a toleranciában nem. nem tudom tolerálni a parasztokat. írtam nekik egy könyvet, megkapják ingyen, elmehetnek bátran a jó édes kurva anyjukba, ha ez nem elég.

a mai világ legnagyobb problémája a tolerancia: minden fasszopót tolerálni kell. hát én azt mondom, nem kell. itt biztosan nem. tanuljanak meg a parasztok viselkedni, nem nekünk kell a seggüket kinyalni.

én is csináltam hülyeséget 15 éves koromban. de a seggemet földhöz vertem volna, ha van egy könyv, amit elolvashatok és ami megmondja, mit kell csinálnom. elolvastam volna, nem beleszartam volna. mint ahogy el is olvastam minden szart, ami csak elérhető volt.

teljesen leszarom, hogy valaki csak 14 vagy 15 éves, vagy 90 évesen seggfej. 14 évesen már jár személyi, vége van az általánosnak, megtanult mindenki olvasni.

nem a játszópajtása vagyok ennek a sok gyökérnek. nem fogok megszakadni azért, mert ő szarik bele. de ami a legjobb: nem az én időmet akarják elvenni, hanem a többi kérdezőét. reménytelenül, mert aki ekkora paraszt, abból nem lesz semmi. engem meg pont nem izgat egy köcsög, aki leszarja a munkámat.

ez az oldal nem fogyatékosoknak szól és nem is fog nekik szólni soha. sem ingyen, sem pénzért, se semmiért nem foglalkozom semmirekellő emberekkel. az életkor nem érv. az nem az én problémám, hogy ezek egyre hülyébbek.

2012-03-23 22:38:02
bunny

Szia Bunny! A legutóbbi \"motoros\" a...

Kérdés
Szia Bunny! A legutóbbi "motoros" audioblogod hallgatása során újra éreztem hosszú idő óta, hogy vannak még hozzám hasonló emberek a világon, minden szavad megerősített ebben. A problémafelvetésed nagyon helytálló és a legfontosabbnak én is annak a melónak, tárgynak, hobbinak, személy(ek)nek a megtalálását tartom, melyek egy egészséges önbecsüléshez és elégedett élethez segítenek hozzá. Saját környezetemben is az általad elmondottakat tapasztalom: 1. A tizenéves generáció teljes mértékben értékek nélkül él, és ijesztő degeneráltságokat tartanak normálisnak, amit egyre jobban átvesznek. 2. Az én generációm (25 éves vagyok), akik a 80-, 90- es években nőtt fel, rengeteg mintát láthatott (leginkább filmeken keresztül, (amilyeneket ma már nem gyártanak) illetve ekkor még az emberek mentalitása is más volt), de a mai világban ezeket a mintákat nem tudjuk megvalósítani és gyökértelenül sodródunk ide-oda. Ezen minták hiányában az egyetlen útmutatók a szülők… Sajnos az építő minták hiánya miatt az én életem sem arra tart, amerre szeretném (értsd ez alatt a teljes érdektelenséget a munkában, amire éveket tanultam…, a meghunyászkodás, stb.), de ha több életmóddal, és annak kialakításával kapcsolatos írást, audioblogot, videót közzé tudnál tenni, szerintem jó pár hasonló cipőben levő fiatal meríthetne belőle erőt. További sok sikert kívánok mindentéren a tevékenységeidhez és munkádhoz!
redlion
Válasz

a szülőkkel meg úgy vagyok, hogy éppen elég látnom azokat a barom szülőket magam körül, akik se normálisan közlekedni, se viselkedni nem tudnak. elé nagy baj, ha ez a sok büdösparaszt marad az egyedüli minta. főleg a jólszituált kihanemén köcsögök.

a mai részben audioblog éppen arról szól, hogy az edzés és a sport iránti fanatizmus ellenére merre NE menjünk. klikk.

2012-03-23 11:51:43
bunny

Szia Bunny! A segítségedet szeretném ...

Kérdés
Szia Bunny! A segítségedet szeretném kérni. Sajnos elég gyakran aknés a bőröm, és ez a hétköznapokban is rengeteg kellemetlenséget okoz nekem, és mivel már jóval túl vagyok a pubertás koron, ezért szeretnék tenni ellene valamit. Voltam már vérvételen, minden értékem normális, voltam több bőrgyógyásznál is, felírtak kenőcsöket, de igazán nem használtak (és mivel véleményük szerint nem olyan vészes a dolog, ezért gyógyszert nem hajlandóak felírni, de én ezzel már legalább 6 éve szenvedek, ezért nagyon elegem van belőle). Az étrendem tiszta, erre különösen odafigyelek, a cikkeid alapján állítom össze. Olvastam, hogy milyen étrendkiegészítők lehetnek még hatásosak a pattanások ellen, az alapvető Mega Daily One mellé vettem még plusz C vitamint, E vitamint és szelént is. Amióta szedem őket, a helyzet valamennyit javult, de még így is sokszor gátlásossá tud tenni, ha kijön néhány az arcomon. Jó lenne egyszer és mindenkorra leszámolni ezzel. Próbáltam többféle tejsavófehérjét is, hátha attól van, de igazából már akkor is pattanásos volt az arcom, mielőtt elkezdtem edzeni, illetve ha egy időre abbahagytam a fogyasztását, akkor sem történt érdemi változás. Tudnál ajánlani esetleg még olyan kiegészítőket, amik jók lehetnek a bőr számára és a pattanások ellen? Válaszodat előre is köszönöm!
oreghaver
Válasz

szerintem jobban jártál, hogy nem írtak fel gyógyszert, mert ezek a gyógyszerek kemények.

próbáld ki esetleg a folyékony kollagént, az sokat segít a bőr egészségének javításában. 

nem tudom, használsz-e pl. tengeri szivacsot arcmosáshoz. 

az biztos, hogy profi bőrgyógász kéne, de ezt könnyű mondani. lehet, hogy páran be fognak írni ötleteket, mert nem csak te küzdesz ilyesmivel.

2012-03-23 11:48:39
bunny

Hali Bunny! Tervezgetem a következő diét...

Kérdés
Hali Bunny! Tervezgetem a következő diétámat, fél év tömegelésen vagyok túl viszonylag elégedett vagyok az eredménnyel csak egyetlen egy problémám van: ha kimondom azt a szót hogy csirkemell,rizs,teljeskiőrlésű kenyér vagy tonhalkonzerv (még sorolhatnám) akkor szó szerint a hányinger kerülget. Nagyon tisztán, (1-2 apróságot leszámítva) majdnem diétás szinten vittem végig a tömegelést amit félig nembánok mert nemlettem egy hízósertés így tél végére, hanem alig kell valamit lepucolnom. Hiába próbálok trükközni a gasztronómiával, sajnos az alapanyagok egy bizonyos szinten muszáj hogy maradjanak és egyszerűen nagyon megcsömörlöttem az egészből,két kezemen megtudom számolni,hogy az elmúlt egy évben hányszor ettem félre. A kérdésem a következő: még egy 2-3 hetet tervezek a tömegelésből aztán diéta és arra gondoltam hogy a diéta elkezdése előtt 3 napig CSAK szemetet ennék. Úgy érzem hatalmas lökést tudna ez adni, főleg mentálisan, olyan jó érzés lenne már ha én is vihetném a parizeres zsemlét meg a pogácsát suliba mint a többiek és nem az éthordónak kellene figyelnie a táskámban. A cukros dolgokért nem vagyok annyira oda azokat könnyen mellőzöm, igazából a fehérlisztes pékárúk rakják elém a legnagyobb csábítást, nagyrészt ez a 3 nap ezekről szólna. Szerinted mekkora \"kárt\" tudnék ezzel okozni 3 nap alatt zsírbácsi szempontjából?
barna91
Válasz
csináld meg, semmi gond, semekkora kárt nem okozol. csak a 3 nap után legyél kemény!
2012-03-23 11:12:16
bunny

Hello Diétázom + súlyzós edzés, heti 5 +...

Kérdés
Hello Diétázom + súlyzós edzés, heti 5 + aerob edzés, heti 3-4 alkalommal. Egy napi mintaétrendem: 40 gramm zabpehely, 3adag fehérje, 300 gramm csirkemell, 50gramm dió, 60 gramm teljeskiörlésű zsemle vagy kenyér, 60 gramm rizs+ zöldségek. Ez körülbelül 1700-1800 kalória naponta, 67 kiló vagyok. Kérdésem az lenne, hogy megyek hétvégén erdőre dolgozni, szombat-vasárnap 8 órát, szerinted módosítsam e az étrendem ez miatt a plusz mozgás miatt, és ha igen mihez tegyek hozzá és mennyit? Válaszodat és munkádat nagyon köszönöm!
kisssszucs
Válasz
mivel edzel hétközben, hétvégén meg nem, helyette pont fát vágsz, tudjuk ezt be kb. ugyanannak.
2012-03-23 11:11:17
bunny

Úgy szoktam edzeni hogy hétfőn -kondi az...

Kérdés
Úgy szoktam edzeni hogy hétfőn -kondi aztán jön a kosárlabda edzés az kb 1óra 45 perc kedden is ugyan ez . Aztán csütörtökön van kondi meg kosár 1ütt. Péntek csak edzés hétvégén meg mérkőzés. Tudnál valamit javasolni amit a súlyzós edzésen össze szedek ne veszítsem el a kosáredzésektől?
Taylor1
Válasz
muszáj lesz szétszedni, ez így túl sok.
2012-03-23 09:40:43
bunny

Hagyjuk meg ezt a kicsiny helyet az inte...

Kérdés
Hagyjuk meg ezt a kicsiny helyet az interneten, arra amire való, és ne süllyedjünk le mindenféle k. anyázós szintre. Kicsi ez a társadalom ehhez, hogy hülye pocskondiázással töltsük ki unalmas perceinket....
nagyspiller
Válasz
néha szopatni kell a parasztokat!
2012-03-22 23:56:17
bunny

Szia! Már járok egy pár éve edzőterembe...

Kérdés
Szia! Már járok egy pár éve edzőterembe. Tricepsz edzésnél mindig fáj a vállam és nem tudom miért? Bármilyen gyakorlatot végzek rá, legyen az lórúgás vagy letolás előjön a probléma. A vállamban a fájdalmat nem a gyakorlat közben, hanem utána érzem, egyből ahogy megszűnik a terhelés (elengedem a kézi súlyzót vagy felengedem a csigát). Próbáltam trükközni, hátha rosszul végzem a gyakorlatot, de szerintem jól csinálom és nem hiszem, hogy mondjuk 3/3 gyakorlatot rosszul végeznék, mert mindegyiknél jelentkezik a fájdalom. Szerinted mi lehet a probléma? Egyébként a váll másodlagos terhelést kap tricepszezésnél?
tomi_88
Válasz

jól látod, a váll terhelést kap a tricepsznél, hiszen lent/fent tartja a karodat. ezért fáj. de ez nem jó jel, valami ízületi probléma van. remélem kares olvassa ezt és updatel.

 

kares update: igen, itt vagyok. a lórúgás és a letolás eléggé hasonló gyakorlatok izom-ízülettanilag. ülő helyzetben fej fölött kézisúlyzóval végzett gyakorlat közben mi a helyzet?

illetve a fájdalom jellegéről nem írtál. nyilalló, tompa, égő? egy pontban érzed vagy kiterjed nagyobb területre? mozgatásra szűnik vagy pihenésre? vagy nem is próbáltad rögtön a jelentkezése után mozgatni a vállad?

2012-03-22 23:16:58
bunny, kares

Helló Bunny Azt akarom kérdezni hogy é...

Kérdés
Helló Bunny Azt akarom kérdezni hogy én verseny szinten kosárlabdázok, én heti 4szer van másfél órás edzésem.Azelőtt szoktam kondizni és a sárga kapszulába olvastam a 3napos intenzív edzésedet és azt kipróbálom. De a 4 edzés és a meccs nem fogja tönkretenni a súlyzós edzést? Kondi után iszok fehérjét szőlőcukorral és zabpehellyel, és kosár edzés végén is. De mikor nincs kondi de edzés van csak fehérjét iszok szőlőcukorral. Jó ez így hogy megtartsam amit nagy nehezen összeszedek ,vagy mit javasolnál? A válaszodat előre is köszönöm!!! Jó a könyv
Taylor1
Válasz

nem egészen bírlak követni. az edzési utáni turmixok rendben vannak, de hogy az edzésekkel mi van azt nem fogom.

más hamrosan új blogmotorunk lesz. addig a régibe nyomom  a hülyeséget, a mai. holnap jön audioblog is asszem.

2012-03-22 23:15:20
bunny

hello nekem az lenne a kérdésem h melyik...

Kérdés
hello nekem az lenne a kérdésem h melyik szer hatása lenne számomra a leghatássosab 21éves vok olyan 95 kg nem látszom kövérnem pont jo vagyok igy gyurtam mán több mint 1 évett simán de nem nagyon látszik nekem olyan szer kéne ami minéll hamarabb dob rajtam h azé olyan 15/20 kg náll többet azé ne hizzak, elöre is köszönöm jozsoo
jozsika01234
Válasz
egyél lekvároshagymát, ez a tuti. de a herédre is kenni kel belőle, hogy fokozza a tezstoszterontermelést. 1kiló lekvároshagyma/nap.
2012-03-22 22:27:53
bunny

...

Kérdés
...
bencebence
Válasz
nincs válasz
2012-03-22 16:11:20
kares

Szia, Bunny! Írtad egyszer, hogy bár lak...

Kérdés
Szia, Bunny! Írtad egyszer, hogy bár laktózérzékeny vagy, a tömegnövelők általában nem szoktak gondot okozni. A Jumbo-ra is igaz ez? Szívesen kipróbálnám - elég nehezen jönnek fel rám a kilók - de nekem is problémám van a laktózzal. Köszi!
galdora
Válasz
próbáld ki és kész, mást nem tudok mondani!
2012-03-22 14:49:43
bunny

Hali!Az lenne a kérdésem,hogy igaz-e ,ho...

Kérdés
Hali!Az lenne a kérdésem,hogy igaz-e ,hogy 25-éves kor felett már nem lehet látványos izomtömeget építeni,mert a sejtek már nem osztódnak tovább.24 évesen kezdtem el edzeni 64kg-os voltam,most 29 évesen 92kg vagyok elég sok izom is jött fel,viszont kb egy éve szinte semmit nem növök.Ugyan úgy táplálkozok,mint eddig ,csak a tápkieget variáltam.jelenleg Jumbo prof megy napi egy adag(164g)multi pro minden más nap.Az edés tervet 3 havonta váltom.A mostanit egy hónapja csinálom,heti négy alkalommal edzek.Lehetséges,hogy már nem tudok több izmot felszedni a hozzászokás miatt,vagy genetikailag ennyit tudtam?Vagy igaz lehet amit hallottam és amit eddig felszedtem,már nem gyarapszik.Kicsit elment a kedvem az egésztől mikor ezt hallottam,mert így sem volt mostanában motivációm,hogy nem fejlődtem,de hogy még ráadásul az összes befektetett munka és pénz hiába való,ezt nem akarom elhinni.Kérlek válaszolj!Van még valami módszer,lehetőség,hogy fejlődjek?Vagy már csak szinten tartani tudom magam.Válaszodat előre is köszönöm!
drasic
Válasz

majd szólok a 40 éves profi testépítőknek, hogy hagyják abba a picsába.

a gondolkodásmódodhoz azt tenném hozzá, hogy nem biztos, hogy  avilággal van baj, lehet, hogy te csinálsz rosszul valamit.

2012-03-22 09:08:51
bunny

Szia Bunny! Reggel válaszoltál a kérdés...

Kérdés
Szia Bunny! Reggel válaszoltál a kérdésemre, azóta összeraktam egy étrendet, így már jó/jobbab? 1. 50g zab/10gdió/10gribizli + Multi Pro Pak 2.100g csirkemell/50-70g rizs/200g zöldség 3.100g csirkemell/50-70g rizs/200g zöldség EDZÉS(Atlétika/Torna/Úszás) 4. 100%whey pro 30g 5. 4tojásos rántotta zöldséggel EDZÉS(súlyzós) 6. 100%wehy pro 30g (lefekvés előtt)
Potter6
Válasz
na, alakul! nézzük meg, mi történik 4 hét alatt!
2012-03-22 09:07:04
bunny

Ez aztán a nagy segitség

Kérdés
Ez aztán a nagy segitség
noresz85
Válasz
látsz itt vörös keresztet, vagy máltai szeretetszolgálat feliratot, nyomi?
2012-03-22 09:05:13
bunny

Szia Bunny/Kares! Érdekes derékproblé...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Érdekes derékproblémával fordulnék hozzátok. Tulajdonképpen egészen addig nincs problémám vele (a több mint évtizedes edzésmúlt alatt sem a felhúzás, sem a guggolás nem váltott ki még hasonlót, nagy súllyal sem), amíg huzamosabb ideig nem kell feküdnöm valamiért. Most legutóbb 4 napig gyötört 39 fok feletti láz, és ahogy szokott, úgy beállt a derekam, hogy négykézláb közlekedek a lakásban. Ennek már több mint egy hete, de úgy néz ki, hogy a nyújtás, nagy dózisú C, multi+mindenféle kenőcs ellenére sem javul semmit. Sőt, már odáig fajult, hogy éjszakánként többször felébredek, mert mozdultam egy rosszat, és percekbe telik, mire kitalálom, hogy merre kellene mozdulni, hogy ne ordítsak az éjszakába... Szerintetek mi lehet az oka? A segítséget előre is köszönöm.
dartonit
Válasz

többek között ilyen esetekre találták ki a manuálterápiát:

http://www.manualisterapia.hu/index.html

sok sikert!

2012-03-21 23:04:47
kares

Hello Bunny! Azzal a kérdéssel forduln...

Kérdés
Hello Bunny! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzá, (mivel anno BB.Tv-ben te mutattad be a HOS pakkot így gondolom kellően kompetens vagy a használatában), hogy miután végig szedtem a dobozon feltüntetett 25 napos kúrát és elfogyott, kell-e kihagyni valamennyi időt egy újabb kúra előtt, vagy lehet folytatni? Az ajánlott napi használat fel van tüntetve a dobozon, de a kúrára vonatkozóan nem találtam rajta leírást. Végig olvastam a scitec erre vonatkozó oldalát, valamint a dobozon az összes leírást, de csak a D-Test-re vonatkozó oszlopba volt odaírva, hogy újabb szedés esetén ajánlott az 1 hónap kihagyás. Javíts ki ha tévedek, de ez szerintem csak a D-testre vonatkozik, mivel nem az van ott, hogy a HOS pakk szedése után ajánlott kihagyni ennyit, hanem csak a D-Testet önálló szedés esetén (szerintem). Tehát, hogy lenne érdemes szedni, miután a 25 napos programot végig csináltam? Előre köszönöm szépen válaszod! :) ps.: eddig csak passzív olvasó voltam, ez az első kérdésem, úgyhogy, ezúton is szeretném megköszönni, hogy nagyon sokat tanulhattam tőled a sárgakapszulból valamint a cikkeid, videóidból, nagyon sokat segítettek! :)
darthsithh
Válasz

én maximum 3 hónapig javaslom folyamatosan, majd egy hónap szünet, de lehet egy hónap után is egy hónap szünetet tartani.

2012-03-21 20:59:32
bunny

Megtaláltam a kérdésemre a választ, a sá...

Kérdés
Megtaláltam a kérdésemre a választ, a sárga kapszuládban tényleg benne volt, köszönöm. Viszont, ha mint említetted, hogy a mondatokat ponttal zárjuk, igen igazad van. Én pedig annyit szeretnék neked mondani, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdjük. Üdv. :)
biotechsgym
Válasz
örülök, hogy okos vagy, de ÉN nem kezdem nagy kezdőbetűvel, mert ahogy a szabályzatban is írtam - amit szintén basztál elolvasni ezek szerint - nem vagyok egy gépelőbajnok, és nekem így egyszerűbb. bár elképzelhető, hogy nekem nagyobb rutinom van az írásban, mint neked ahhoz hogy kioktass, azért elárulom, a kisbetűs mondatkezdéstől nem tűnök kiabáló fasznak.
2012-03-21 16:42:36
bunny

Szia Bunny! Legmélyebb tiszteletem sz...

Kérdés
Szia Bunny! Legmélyebb tiszteletem szeretném kifejezni az oldallal, a BBTV-kel, a sárga kapszulával, és a hatalmas információözönnel kapcsolatban, amiket itt közzé tettetek. Az edzéssel és táplálkozással, táplálékkiegészítéssel kapcsolatos szinte minden ismeretem tőletek származik. Audioblogjaid is nagyra tartom, reméljük lesznek majd újabb hanganyagok is ha időd engedi! Jelen dilemmám nem edzéssel kapcsolatos, de tudom hogy te képben vagy a témában. Az lenne a probléma, 150.000 Ft félretett pénzem van, s egy robogót szeretnék vásárolni. Tudom, ennyiből nem lehet "normális vasat" kapni, ha tudnál tanácsolni mi lenne a "legkevésbé szar" választás nagyra értékelném! Lehetőségként szóbajött: 1) Keeway hacker kétütemű robogó http://www.topaukcio.hu/keeway-robogo/4921 Azt hiszem olcsóba meg lehetne itt kapni, kérdés ilyen noname márka nem-e megy nagyon hamar tönkre. Olyat hallottam, könnyen besülhetnek, nagyon gagyik a kétütemű blokkjaik. 2) Többéves használt robogó: jó öreg aprilia, piaggio, ilyenek Ha te ilyen problémával szembesülnél, milyen gépezet mellett tennéd le a voksod? Köszönöm megtisztelő válaszod, Balázs
wrx.sti
Válasz

szerencsére a kényszerűen rámbízott totalbike robogós téma miatt viszonylag értek hozzá.

1. ha távol kelet, keewyt pont nem vennék lehetőleg, ennyi pénzért hazsnáltan már kapsz jobbat, pl. kymco-t. vagy akár a magyar motowellt. persze ha ez valóban ÚJ és tényleg ennyi, akkor ingyen van. de szerintem átbaszás.

2. 150 rugó elég sok lóvé használt robogóra. ennyiért kapsz yamahát, ami minden motorban  top. ha tetszik a yamaha neos, 120 körül bele lehet ugrani egy szépbe és mindegy, hogy hány éves. nekem van ismerősöm, aki ilyeneket hoz be, csontra felújítja és 120 körül ad egy tök új robogót, 0 km-es blokkal. ha érdekel, öszehozlak vele.

 esetleg nézz ki neked tetzső tíusokat, küldd el és megmondom, érdemes-e vele fogalkozni. robogokukactotalcarponthu.

2012-03-21 10:45:14
bunny

Kedves Bunny! Utolsó témákhoz /stressz, ...

Kérdés
Kedves Bunny! Utolsó témákhoz /stressz, nevetés/ http://www.youtube.com/watch?v=9WrIbJC_C7A&feature=related LÉNYEG!! 46 mp-től... Filmhossz: 2p 23mp Sziasztok!
papillon
Válasz

válaszul a mai rövid bunny blogbejegyzés!

2012-03-21 10:39:41
bunny

Üdv Bunny! Hála a body.buildernek nagyo...

Kérdés
Üdv Bunny! Hála a body.buildernek nagyon jól haladok a fejlődésemmel, habár nem testépítő vagyok, viszont a táplálkozásomhoz innen szerzem az infókat! A kérdésem arra irányul, hogy hiába figyelek oda a kajára, nem tudom elérni a szálkásságot, amire vágyok. Kérlek fusd át dolgaim ha van egy perced, hátha tudsz vmi tippet adni!:) Hálás lennék! hétfő: atlétika kedd: 12km erdei futás(nehéz terep) szerda: atlétika csütörtök: torna péntek: úszás hétvége pihenő + heti 5 nap 100 húzódzkodás és néhány apcuk gyűrűn reggeli: zabkása, dió, ribizli kávé+méz 10órai: 2 alma ebéd: 80g rizs+ 200g csmell ; kávé+méz EDZÉS vacsora: 5tojásos omlett zöldségekkel lefekvés előtt ha éhes vagyok 1 pohár házi tej, vagy pár szem mogyorót török (nem földi) Szerintem nem eszek sokat, cukrot, lisztet totál kerülöm... semmi szenny 77kg/180cm Miért nem megy le a maradék 4-5 kg?
Potter6
Válasz

a szálkásságot két dolog miatt nem tudod elérni:

1. nincs súlyzós edzés, nem építesz izmot, nem irányítod az izmokba a tápanyagot.
2. a diétád szar.

csak ennyi a gond!

 

 

2012-03-21 10:38:51
bunny

Szia Bunny! Egy kérdéssel fordulnék hozz...

Kérdés
Szia Bunny! Egy kérdéssel fordulnék hozzád, nem fárasztani szeretnélek vele, nyilván nem ez a célom, mint egy pár "baromnak" itt az oldalon.. Természetesen Tisztelet a Kivételnek! Olvastam egy pár kérdést, és pár frappáns válaszod ezekre! Nem olvastam még ilyen korrekt oldalt.! Egy pár embernek tényleg erre van szüksége, hogy valaki kíméletlenül odamondja az igazságot nekik! Így tovább! A kérdésemre visszatérve.. 18 éves vagyok, és 60 kg. Most kezdtem el edzeni életemben először! 1,5 hónapja járok le, és nagyon megszerettem! Egyre jobban! A kitartásom úgy gondolom hibátlan, pontosan úgy ahogyan a hozzáállásom is ! Ahhoz képest hogy most kezdtem nagyon szépen fejlődöm annak rendje és módja szerint! Egy pici Problémát vettem észre magamon.. Az egyik oldalam sokkal gyengébb mint a másik.. Nekem a konditermes srác (tapasztalt) azt mondta hogy mindenkinek gyengébb az egyik oldala.. (nyilván való és világos ez mindenki számára).. Igazából a kérdésem nem is ez volna, hogy ez igaz e. Hanem mióta edzek, azóta a hátam leginkább, és a tricepsz-bicepsz-em a bal oldalamon jócskán gyengébb, illetve látványosan, esztétikailag is el van maradva a másik oldaltól! Én ezt be tudtam annak, hogy ("mindenkinek az egyik oldala stb.....")és annak hogy a gyakorlatokat nem megfelelően végzem el! Mióta jobban odafigyelek a gyakorlatok szabályosságára, picit javult a helyzet, de még mindig nem az igazi! Tehát a kérdésem az volna, hogy ugye a másik (gyengébbik) oldalam is idővel hozzá fog alakulni az erősebbik oldalhoz ? És ha igen, akkor hogyan segíthetném ezt elő én is, hogy hatásosabb legyen az együttműködés ? Nem tudom, hogy miért van ez így! (lehet, hogy mások számára magától értetődő lesz majd a válasz) De nekem még most nem az! Azért mertem feltenni a kérdést, mert még tapasztalatlan vagyok, és ha már van egy ilyen lehetőség akkor szerettem volna vele élni! Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra sikeredett a mondanivalóm! A válaszod előre is nagyon köszönöm! Üdv : M.
biotechsgym
Válasz
két dolog: először is megtanítalak írni. a mondatokat ponttal zárjuk be, nem felkiáltójellel. ha írsz valami, a felkiáltójel alkalmazást került, csak nagyon nyomatékos esetben használd. enélkül kb. az a hatás, mintha csupa nagybetűvel írnál, vagyis kiabálnál, ami jó esetben béna. a kérdésede a válasz a gyakran feltett kérdésekben van. el kellett volna olvasni.
2012-03-21 10:26:03
bunny

Szia! Varga Gábor hatóanyag kutató,halál...

Kérdés
Szia! Varga Gábor hatóanyag kutató,halálos veszélynek tartja a vitaminokat. A cikk http://max-immun.hu/hu/articles/show?from=1&id=146 Vélemény? Üdv HC77
HARDCORE77
Válasz
nem értem, miért érzi egy-két hülye kötelezőnek azt hogy elmetegek idióta cikkeit ide berakja. kurvára jól tudod a véleményemet, szerinted még ezerszer le akarom írni?
2012-03-21 10:23:00
bunny

Szia Kares! Olvastam Balazs1029 kérdését...

Kérdés
Szia Kares! Olvastam Balazs1029 kérdését, nekem is hasonló ez a problémám a sing csont fáj középtájt, - de leht hogy az izom, de ha csak simán megfeszítem akkor nem fáj - kizárólag bicepsz edzésnél érzem. Túlságosan nem hiszem, hogy megerőltetném, mert az elmúlt két és fél hónapban sajnos csak heti egyszer értem rá lemenni a terembe. A kesztyűm csuklószorítós, ez elég vagy kellene még valami?
SFTom
Válasz
mely gyakorlatoknál? linkeld ezt a kérdést.
2012-03-20 23:01:27
kares

...

Kérdés
...
fogab93
Válasz
van egy olyan érzésem, hogy kicsit túlzásba vitted ezt az eszmefuttatást, figyelembe véve, hogy nem itt szokásom lebaszni senkit, illetve nem átugorva azt a tényt, hogy mi ezt ingyen csináljuk. ezért nem jogos a számonkérés senkitől!! mivel az én magánéletemhez egyrészt senkinek semmi köze másrészt nem is érdekel senkit nem írom le miért, de előfordulhat, hogy akár egy hétig sem tudok belépni. lehet, hogy balszerencsés periódusban kérdeztél. mindazonáltal visszakerestem az említett kérdést és átfutva rajta érdekesnek és értelmesnek találtam, ezért hamarosan végiggondolom.
2012-03-20 23:00:04
kares

Sziasztok!Régóta látogatom az oldalt,ren...

Kérdés
Sziasztok!Régóta látogatom az oldalt,rengeteget tanulok tőletek,de mégis lenne egy kérdésem.Kb 2éve,hogy abbahagytam az edzést,és most egy két hónapja újrakezdtem.Otthoni edzésről van szó.Heti 4napot foglalkozom a testépitéssel.Hétfő bicepsz,tricepsz,váll.Kedd:mell hát láb,szerda pihi,csütörtök péntek ismétlés,nagy súlyokkal,kifulladásig.Kiegészitőként proteint szedek.Úgy veszem észre a hatás elég jó.Mi lenne ezekre a véleményed?Válaszod és segitséged előre is köszönöm.
noresz85
Válasz
hajrá kovács néni!
2012-03-20 21:33:18
bunny

ha edzek es nem feszulok meg mit tegyek?

Kérdés
ha edzek es nem feszulok meg mit tegyek? mi lehet az oka?
szabi2008
Válasz
az lehet az oka, hogy fogyatékos vagy. ne tegyél semmit.
2012-03-20 21:30:22
bunny

Szia Bunny! Motorvásárlással kapcsolatba...

Kérdés
Szia Bunny! Motorvásárlással kapcsolatban szeretném a tanácsod kérni. Egy olyan gépet keresek 200k Huf alatt ami 125 köbcentis, négyütemű és nem úgy néz ki rajta egy 189 centis ember mint majom a köszörűkövön. Tudsz esetleg valamit ajánlani ha létezik egyáltalán ilyen?
lolgcdhacker
Válasz

a 189 centi az probléma, és a 2 kiló is. ennyiért sajnos nagyon nehéz találni. yamaha xbr 125 ami elrhető, és a yamaha tw 125-öt tudom nagyon ajánlani. ez én vagyok, 175 centisen: http://totalbike.hu/tesztek/2011/12/30/peniszkisebbitovel_is_kiraly_vagyok/#gallery_2580152|2 580146

szerintem nincs a földön olyan 125-ös, amin nem nézel ki magasnak. de ez szerintem befér egy ennyire jó motornál. igaz, inkább 3 körül vannak, talán az enyémet eladja az új tulaja 250-ért.

2012-03-20 21:09:24
bunny

Helló! Ismét én, a dietetikushoz még ...

Kérdés
Helló! Ismét én, a dietetikushoz még egy gondolat. Ha gugliba beírod a "dietetikus személyi edző" szóhármast, MINDEN találat nő lesz, többségében le akarják szedni a popsidról a zsírt, és legalább háromszor szerepeltetik a fitt szót az oldalukon. Ember legyen a talpán, akinek van türelme a sztereotípiaszerűen összeforrott dietetikus-diéta-egészség-vitalitás és egyéb szétválaszthatatlan cuccok határmezsgyéjén türelmesen megkeresni, amire valójában kíváncsi. Ha ilyen kondi-témákban dolgoznék, néha biztos eldurranna az agyam, és keresetlen szavakat intéznék hülye kommentelőkhöz (gyorsan abba is hagyom)!
bronzpulyka
Válasz
leírtad a varázsszavakat, amelyek jelzik, hogy kivel nem szabad szóbaállni!
2012-03-20 18:09:07
bunny

Helló Bunny! Új hús vagyok, kérdésem ...

Kérdés
Helló Bunny! Új hús vagyok, kérdésem nem nagyon lesz (még), de néhány tapasztalatom szeretném megírni. Először is: köszi, hogy az oldal létezik, sokat lehet tanulni belőle (például nem föltenni az első 319 kérdést). Másodszor is: köszi, hogy az oldal létezik, és JÓ. Sok olvasással, kis guglival ez ember jó sok információt össze tud szedni, és jó esetben jól is hasznosítani. A táplálékallergiás táblázatért (még ha nem is saját mért, hanem bevallott adatokból) külön riszpekt, nekem, a génlottón cöliákiát nyert embernek nagyon sok idő megspórolását jelenti. Csak a dextrózt (ami ugye Európában sok esetben bontott búzakeményítő) kell máshonnan megoldani [ha kaptok ilyen kérdést, szívesen megmondom, hogyan beszerezhető, de itt semmiképp nem akarok ellenreklámot csinálni]. Annak mindenképp szeretnék hangot adni, hogy a könyvet a "mennyire drága az értelmes kajálás" résznél kifejezetten jó volt azt olvasni, amit magamtól is gondolok. Egy bizonyítottan gluténmentes vacsora (sic! sokadik étkezés) ki se hozható az edzés utáni folyékony kajálás árából. Ha valaki, hát egy lisztérzékeny ismeri a minőségi diétázást. Ellenben a mennyiségi diétázás új terület lesz, én is kíváncsian várom, mire megyek. Személyi edzőt már kerestem, a konkrét céljaim, a lelkesedésem (épp) megvan, de étkezéssel kapcsolatos kérdéseim mindenképpen lesznek a jövőben. Ha ez túllépi majd a fórum kereteit, keresek ehhez dietetikust is, de ez még a jövő zenéje. Üdv!
bronzpulyka
Válasz
a dietetikusokkal óvatosan, de pár keresztkérdés könnyen kiderítheti, ha bibi van. sok sikert!
2012-03-20 17:06:21
bunny

Üdv. Bunny! Gondoltam megkérdem mi a vél...

Kérdés
Üdv. Bunny! Gondoltam megkérdem mi a véleményed a jókedv és bántalom okozta stresszről. Szerinted van különbség a kettő között, ha pl. a kortizolt nézzük? Van ez a faszi a Manohar Aics indiai testépítő, most 100 éves és állítólag csak a jókedvnek köszönheti hosszú életét. Mondjuk szerintem ez több dologtól függ, de hátha valóban fontos szerepet játszik ez a tényező. Ha pl. én örülök, hogy sikerült valami, tehát örülök, az ugyanúgy hat-e az izomzatra, mintha gyötrődnék valamin? Vagyis mindkét esetben fennáll a katabolizmus?...ez a gondolat csak úgy jött, nem mintha ezzel foglalkoznék szabadidőmben,csak érdekel. :D ui.: az audioblog valamiért jó, nem tudom miért, de jó hallgatni...csumi
Hitman3
Válasz

a jókedv nem stressz. a stressz viszont katabolizmus, kőkeményen, egy az egyben hátráltatja a fejlődést és tönkre is tesz. úgyhogy néha sajnos be kell venni a leszarom tablettát.

 

az audioblog egy roppant igénytelen valami, ahol nem tudom színvonalasan megfogalmazni, amit akarok, de azért igykeszem értelmes üzenet közvetíten. örülök, hogy sokaknak tetszik!

2012-03-20 14:38:38
bunny

Hello Bunny! Ma voltam bőrgyógyásznál a...

Kérdés
Hello Bunny! Ma voltam bőrgyógyásznál a homlokomon gyulladt pattanások jelentek meg amik nem múltak el, az orvos rám nézett felírt 2 féle gyógyszert és azt mondta h ennek a kiváltója a fehérje(100% whey protein)amire azt mondta, hogy ez növényi szteroid,felfog fújni nem izmaim lesznek és 40 éves koromra impotens leszek! Azt mondta hagyjam abba a szedését mert ez egy szemét és azt mondta, hogy csúnya leszek tőle mert nem vagyok magas és aránytalan leszek tőle(170 centi vagyok és 72 kiló)kérdezni szeretném hogy mi a meglátásod ezzel kapcsolatban ,hogy csak bennem fordult meg a kérdés, hogy az illető mire kapta a diplomáját és miért került ez 12 ezer forintomba?tudomásom szerint ilyen nincs hogy:"felgyülemlett a szervezetemben a fehérje és azért lettek gyulladt pattanások a homlokamon". a fehérjét már iszom 8-9 hónap óta és nem voltak 1x sem ilyen panaszaim se hasonló. gondolom ha allergiás lennék valameik összetevőre már régóta kiütött volna nemcsak most , ha valami segítséget tudsz mondani azzal kapcsolatban, hogy lehet e valami köze mégis csak ehez vagy sem , mert ennél nagyobb marhaságot én még orvostól nem hallottam!!!! Válaszod előre is köszönöm!
richard_1a742c
Válasz

teljesen jogos a kérdésed, hogy miért fizettél 12 rongyot egy idióta fasznak. ennek ellenére okozhatja a fehérje is, próbáld ki, hogy elhagyod egy darabig.

más. ujraindítjuk a blog,buildert, oda kerülnek az audioblogok is, de lesz szöveg meg kép is. sőt, beintegrálom a totalcar cikkjeimet is. például ezt. 

 

2012-03-19 21:29:58
bunny

Szia Kares! Lehet, hogy faszság és hülyé...

Kérdés
Szia Kares! Lehet, hogy faszság és hülyén is írom le, de egy olyan kérdésem lenne,hogy a bal tricepszem alsó részén, van egy ilyen púp vagy duzzanat (valószínű,hogy izom) ami jóval nagyobb ,mint a jobb tricepsznél. Ez esztétikailag nem túl szép, mivel ha kinyujtom a karom, olyan, mint ha a tricepsz alsó része két részből állna (kidomborodik)! Ez mi vagy mitől lehet? A másik pedig, hogy felkeléskor, rendszeresen zsibbad a gyűrűs és kisujjam, itt egy pár embernek hasonló problémája volt. Orvos csak akkor szükségeltetik , ha nagyon zavar? Köszönöm a választ , további jó munkát Nektek!
hobbibody
Válasz

az első kérdésedre a választ nem tudom, lövésem sincs, miről beszélsz. a zsibbadás pedig nem probléma.

kares update: valószínűleg úgy szoktál aludni, hogy elnyomod az adott ideget. ilyen esetben nem kell orvost felkeresni.

2012-03-19 15:45:37
bunny, kares

Szia Kares!(előzmény: http://body.builde...

Kérdés
Szia Kares!(előzmény: http://body.builder.hu/edzo_valaszol_egyvalasz.htm4?id=1326376914&fb_source=message ) Már lassan 2hete, hogy újra 100%os edzésmunkát végzek, előtte a 2hónap alatt napi szinten gyógytornáztam és futottam heti háromszor. Kosarazni csak bokarögzítőben szoktam, teljesen fájdalommentes amikor sportolok(egyszer egy picit ráestem sajnos, az fájt) ám kosarazás után pár órára mintha kis fájdalmat éreznék. Ez mindenképpen rossz jel, vagy esetleg csak még a terhelés lett hirtelen túl nagy neki? Valamint a gyógytornát még szoktam végezni, amikor fájdalmam van, attól kb 5perc alatt elmúlik. A segítséged köszönöm!
csabiii
Válasz
szerintem ez egyszerűen azért van, mert néhány izom még nem erősödött vissza kellő mértékben, tehát kissé fel van borulva az izomegyensúly. eddz, adj még neki időt, jó lesz az. nagyon jól teszed, h gyt-gyakorlatokat végzel amikor nem ok minden.
2012-03-19 13:47:11
kares

Kedves Bunny, Kares! Sérüléssel kapcsola...

Kérdés
Kedves Bunny, Kares! Sérüléssel kapcsolatos kérdésem lenne. A probléma félévente 1-2x jelentkezik tricepsz edzés után. Könyék fölött 1-2 centivel induló, tricepszbe és csuklóig kisugárzó fájdalmat érzek, pihenő állapotban is, nem csak mozgatás hatására. Gyakorlataim általában fejfölé nyomás egykezessel, tolódzkodás, letolás kötéllel és/vagy egyenes rúddal. Voltaren és hasonló krémekkel szoktam kezelni, így nagyjából 1 hét pihentetés után megszűnik. Olvastam, hogy van egy ideg, amely körbeveszi a könyököt, ennek a sérüléséről lehet szó vagy esetleg másról? Köszönöm a segítséget
olom
Válasz

"Könyék fölött 1-2 centivel induló, tricepszbe és csuklóig kisugárzó fájdalmat érzek" nem nagyon értem hogyan indulhat ott a fájdalom úgy, hogy ettől fölfelé és lefelé egyránt érzed. ha pontosítod akkor enneka linkjét másold be a szövegbe.

2012-03-19 13:43:55
kares

Üdv Bunny, Kares! Először is meg szeret...

Kérdés
Üdv Bunny, Kares! Először is meg szeretném köszönni azt a rengeteg segítséget, és tapasztalatot, amit nap mint nap megosztotok az olvasókkal. Nagyon sokat lehet tanulni tőletek. Egy kis segítségre is lenne szükségem. Egy kisebb kihagyás után 2 hónapja ismét elkezdtem elég keményen edzeni. Nemrég arra lettem figyelmes, hogy főként néhány bicepsz gyakorlatnál (karhajlítás francia rúddal, scott-pad francia rúddal) nagyon fáj a jobb alkarom, illetve kattog a csuklóm, ami eddig nem történt meg.. Nem tudom, hogy mi lenne ilyenkor a teendő, kellene-e pihentetni egy ideig? Inkább mellőzöm az edzést egy-két hétig, minthogy komolyabb probléma alakuljon ki, ha szükséges. Egy hete szedek vitaminokat is, hátha az is segítene. Köszönöm előre is válaszod.
Balazs1029
Válasz
a vitaminok tápanyagok, nem ilyenkor kell szedni őket hanem mindig. nem vitted túlzásba a probléma részletezését, de ilyenkor általában túlerőltetés, vagy akár kezdődő ínhüvelygyulladás szokott lenni a háttérben. amikor visszatérsz a terembe egy csuklóbandázs jól jöhet.
2012-03-19 13:40:01
kares

szia Bunny.kérdésem kicsit összetett les...

Kérdés
szia Bunny.kérdésem kicsit összetett lesz,ezért ne haragudj.lassan 3 éve edzem,jelenleg szálkásítok,diétázom.kajám edzésem rendben van.3 súlyzós,és két aerob megy egy héten,a következő képen:h-mell-tricepsz-has,k-aerob kb.50-55 perc.sz-láb-váll,has,cs-aerob,p-hát-bicepsz-has.hétvégén pihenek mindig.a kérdésem a következő lenne,miért van az hogy a hétfői mell nap után olyan elviselhetetlen izomlázam van,még egy hét után is.de ez igaz a többi izom csoportra is.mi lehet a baj?egyszer edzem egy héten minden izmot,3-4 gyakorlattal.a másik kérdésem az lenne,hogy a hosszú karúaknak,amilyen én is vagyok,tényleg jobb mellre a 45 fokos nyomás,vagy ez hülyeség.valaki azt javasolta hogy csak ezt csináljam.ennek lenne értelme?és még egy kérdés a végére ha megengeded.36 vagyok valami tesztoszteron szint növelővel szeretnék próbálkozni,lehet értelme,mert a terem "főnök" szerint nem mert az csak pörget az edzésen,semmi mást nem csinál....válaszodat előre is köszönöm,és további jó munkát....
tibor13
Válasz
a mellizom hajlamos a savasodásra. ezen segíthetsz azzal, ha edzés előtt használsz 1-2g vitamint, esetleg citrullin malátot. a hosszú karúaknak nem jobb a 45 fokos nyomás, de legalább tudod, hogy nem kell foglalkozni azzal, amit valaki mond. a teremfőnök szintén egy észlény lehet, a tesztoszteron fokozók nem pörgetnek, összekeverte a zsírégetővel, de nem baj, a lényeg az okoskodás. próbáld ki a HOS csomagot!
2012-03-19 08:07:43
bunny

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a Cr

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a Creator mellé kell vmit szedni ?
bihariz
Válasz
nem tudom, kérdezz meg egy orvost, mivel tömik a fogyatékosokat, biztos van valami nyugtató.
2012-03-19 08:04:43
bunny

Szia! Azt szeretném kérdezni szükséges-...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni szükséges-e szünetet tartani a fehérje szedésével? Vagy a fehérjét lehet huzamosabb ideig szedni? (gondolok itt olyanra, hogy vese, máj stb bírja-e?) Egy kisebb szünet után lement egy 900grammos, 2X2 kilo. Előre is köszönöm!
SzaBa
Válasz
hagyd a picsába ezt a sportot, nem neked való!
2012-03-19 08:03:51
bunny

Szevasz Bunny! szoktam segíteni sráco...

Kérdés
Szevasz Bunny! szoktam segíteni srácoknak,a testépítéssel kapcsolatban,és persze ilyenkor leírom én is,hogy mit hogy tudok csinálni. szóval az a lényeg,hogy MEGÉRTEM,ha elküldöd azt a sok faszkalpot-embernek nem nevezném őket-a büdös picsába,mert ezek nem nézik semmibe a munkádat,meg másét sem. minden tekintetben gyengék,nullák. sok sikert a továbbiakban is!!!!!!!!!! Szevasz.
040589
Válasz
pontosan erről van szó!
2012-03-18 22:23:40
bunny

Szia Bunny! Egyik elárusító ismerősöm a...

Kérdés
Szia Bunny! Egyik elárusító ismerősöm azt mondta,hogy ha edzés előtt L-Carnitin-t nyomatok akkor nem a szénhidrátból veszi a testem fel az energiát,hanem a zsírból. Ez valóban igaz? Szerintem kicsit hülyeség...
JumboMan
Válasz
így van, kicsit hülyeség.
2012-03-18 17:44:34
bunny

HELO 100% CREATINE CAPS-ot akarok szedn

Kérdés
HELO 100% CREATINE CAPS-ot akarok szedni és azt szeretném tudni ,hogy kell adagolni! Elöre i kössz !
ricsi9
Válasz
majd ha megvetted, olvasd el a dobozon.
2012-03-18 17:44:07
bunny

Szia Kares! Ezt írtam Bunnynak múlt héte...

Kérdés
Szia Kares! Ezt írtam Bunnynak múlt héten: "Problémám a karommal van. Nem bírom 10 percnél tovább behajlítva tartani, mert elkezd zsibbadni a kézfejem. Este csak kinyújtott karokkal tudok elaludni, vagy arra ébredek, hogy simán levághatnám valamelyik ujjam, mert nem érzem. Másik gondom, edzésen, fekvenyomásnál, vagy csigás lehúzásnál próbálom a magasabb (15-20) ismétlésszámot tartani, lassan, koncentráltan csinálni, de a könyököm már kb. a felénél annyira elkezd fájni, hogy nem tudok a mozgásra koncentrálni. Próbálok a mozgáson változtatni, de nem vált be. Előre is köszi, ha kapok választ! Kitartást a munkádhoz!" Ő tanácsolta, hogy téged keresselek ezzel a problémával. Nem találtam meg az e-mailedet, azért itt érdeklődöm.
hatosgabor
Válasz
tartok tőle, hogy ez valami gyulladás lesz a könyököd környékén. nézesd meg orvossal.
2012-03-18 11:04:52
kares

Üdv bunny, kares! Eddig leginkább csak p...

Kérdés
Üdv bunny, kares! Eddig leginkább csak passzívan olvastalak titeket de gondoltam ideje pár sort írnom nekem is. Szeretnék köszönetet mondani, amiért elindítottátok az oldalt és szakadatlan lendülettel oktatjátok a népet. Kölyökkorom óta sportolok de a nálatok talált anyagok keltették fel az érdeklődésem a testépítés iránt. Megjött a kedvem hozzá és neki is estem némi szakirodalomnak (Arnold-féle enciklopédia, illetve táplálkozásról Anita Bean), végül mikor a fejemben összeállt nagyjából a kép elkezdtem rendszeresen súlyzós edzést is végezni. Ennek már nagyjából három éve. Több-kevesebb kihagyás után egy ideje végre újra hódolhatok ennek a hobbimnak és jobban élvezem, mint valaha. Sok sikert kívánok a továbbiakban is az oldalhoz és az életben egyaránt!
Manhattan
Válasz
köszi, ezekért az üzenetekért csináljuk.
2012-03-18 11:02:54
bunny, kares

szia Kares! Lenne egy kérdésem remélem t...

Kérdés
szia Kares! Lenne egy kérdésem remélem tudsz erre mondani valamit: bal könyökömön érdekes pici dudor, kinövést vettem észre gyors googlüzés után arra gondoltam, hogy a megerőltetéstől könyök artrózisom van vagy valami hasonló, amúgy semmi fájdalom nincsen és igazából abban sem vagyok biztos, hogy most jött ki mindenesetre érdekesen néz ki, szerinted ez mi lehet? lehet hogy már régóta ott van csak nem vettem észre?:D
ténylegapród
Válasz
hatalmas fogalomzavarban vagy, sőt fogalomzavar-rendszerben. az érdekes pici dudor pedig nem tűnik valami egzakt leírásnak. ne erőlködjünk ezzel.
2012-03-18 11:01:49
kares

Hello Kares! Könyök problémával fordulok...

Kérdés
Hello Kares! Könyök problémával fordulok hozzád. Néhány hónapja enyhén fáj a könyököm, főleg könyölésnél és behajlításnál. Ha sokáig van behajlítva (pl alvás közben) a kis és gyűrűsujjam teljessen érzéketlenre tud zsibbadni, ami elég zavaró. Sokszor napközben is érzek zsibbadást,bizsergést. Meg hirtelen kinyujtáskor sokszor roppan egyet. Neten nézelődtem. Lehet hogy könyök alagút szindróma? Okozhatja esetleg az egykezesekkel történő fekvenyomás ( kb azóta van ez, mióta átváltottam a rúdas fekvenyomásról egykezesekre a vállam miatt ) vagy a sok biciklizés? Amúgy az edzés közben nem igazán zavar, esetleg bicepzezésnél mikor teljesen behajlítom. Mit lehetne tenni hogy szünjön a zsibbadás? Könyökbandázs?
biggjoe
Válasz
én is alagút szindrómára gyanakszom, konkrétan a n. medianusod kerül nyomás alá (csak hogy legyen még minek utánanézned :D ) a probléma jellegéből adódóan a könyökbandázs igen rossz ötlet, mert az eleve nyomás alá került idegre jó eséllyel még jobban rászorítod a környező szöveteket. ha nagyon zavaró lesz akkor sebészet, ezeket többnyire minimális felszabadító operációkkal meg tudják oldani.
2012-03-18 10:58:28
kares

Csáó, olyan kérdésem lenne, hogy mitörté...

Kérdés
Csáó, olyan kérdésem lenne, hogy mitörténhetett a vállammal, két hete jelentkeztek először a "tünetek", akkor még csak súly emelésnél ropogott, utána könnyebb súlyokkal kezdtem el dolgozni, de mostmár ott tart a dolog, hogy pihentettem egy hetet de már ha alapból mozgatom is rettenetesen ropog és fáj. Megerőltettem? Vagy forduljak vele orvoshoz? Válaszodat előre is köszi
Matae01
Válasz
ha ez pillanatszerű hirtelenséggel megjelent probléma akkor mindenképpen orvos és addig menj amíg valami képalkotó eljárással meg nem nézik.
2012-03-18 10:55:11
kares

Üdv Bunny! Olyan kérdésem lenne,hogy...

Kérdés
Üdv Bunny! Olyan kérdésem lenne,hogy a fehérje és tömegnövelő porokat milyen gyártási technológiával készítik? Sokat keresgéltem,de csak a tejport találtam meg,de gondolom a jó minőségű tejsavó koncentrátumokat nem a szárított tejből vonják ki...Ebben kérnék némi infót ha tudsz.Előre is köszönöm!
fbazsa1
Válasz

magyarországon nem gyártanak tejsavó proteint. a tejsavó konctentrátum a tejipari felhasználás során maradt savó kiszárításából kapott 12% fehérjét tartalmazó savóporból készül. ezt különböző igen költséges és bonyolult eljárásokkal megszabadítják az amúgy alapban igen magas (80%) tejcukor és zsírtartalmától. ebből lesz a 60-80% körüli tejsavó koncentrátum. ehhez hozzáadnak ízesítést és egyéb emésztést elősegítő, vagy aminosav adalékokat, így lesz belőle késztermék. más, még drágább szűrési eljárásokkal még jobban megszabadíthatják a zsírtől és a tejcukortól, akár nullára csökkentve ezeket. ezek az izolátumok, amelyek jobbak, de jóval drágábbak.

magyarán ahogy nem gondolod, a jó minőségű tejsavó koncetrátumokat nem szárítptt tejből vonják ki, hanem szárított tejsavóból.

a tejsavó valamikor egy-az egyben melléktermék volt, gyakorltilag kiöntötték. először a gyógszeripar jött rá az előnyös tulajdonságaira és kezdett beőle adalékot gyártani, majd élelmiszeriparban dolgozó tudósok vették észre a tejsavóbol készített koncentrátum rendkívüli tulajdonságait.

akkor még a tejsavó olcsó volt, így rögtön lecsapott rá a tápkieg ipar. így lett a tejsavó protein a világ legjobb é legnépszerűbb fehérje kiegészítője.

a jó minőségű alapanyag ára száztonnás tételben is annyi, amennyiért páran a gagyit veszik. és akkor még nincs rajta árrés, amiből mellesleg el kell tartani egy gyárat és fizetni 300-400 ember munkabérét, hogy a többiről ne is beszéljek.

2012-03-18 09:38:31
bunny

Heló Buny. Sok sikert a babához!:) más

Kérdés
Heló Buny. Sok sikert a babához!:) más: ha van időd ajánlom ezt a dokumentumfilmet http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY
bombiboy
Válasz
köszönöm a bizalmat, hogy azt hitted, barlangban lakom és nem ismerem ezt a szart. a zeitgeistet és a hasonló filmeket igen károsnak tartom, mert annyit fognak fel belőle a jobbágyok, hogy a sorsukért mást kel hibáztatni. a valóságban ezzel szemben felesleges világösszesküvéseken agyalni: az energiáidat arra kell fordítani, hogy a jelen körülmények között hogyan tudod az életedet jobbá tenni.
2012-03-17 21:33:49
bunny

Hardgainerként néha összezavarnak az ily...

Kérdés
Hardgainerként néha összezavarnak az ilyen cikkek:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1010. A gond az, hogy láttam a melledzés-tippeidet hosszúvégtagú+kákabelűeknek, és extrém sok ismétlésszámot csinálok viszonylag kis súlyokkal- és ezt azóta minden testrészre kiterjesztettem.Az intenzitást és agy-izom kapcsolatot sokkal jobban érzem így, tényleg az dolgozik, ami kell, a fejlődés is látható az elmaradott testrészeimnél. Arra is figyelek, hogy az az extrém sok ismétlés azért sose legyen ugyanannyi, vagy mondjuk valamikor a negatívot még tovább húzom. De csinálhatom-e ezt életem végéig, lassan emelve a súlyokon- vagy egy idő után már ezek a cikkben említett puszta izolációs gyakorlatok lesznek? A választ köszönöm
Swore
Válasz
talán fel kéne végre fogni, hogy mi a kis súly és mi a nagy súly. a magas ismétlésszámú edzés sem kis súllyal történik ugyanis, de nem történik annyi súllyal, hogy már a segédizmok is bekapcsolódjanak. semmiféle ellentmondás nincs a két dologban. amiről a fenti cikk szól az az, hogy feleslegesen rángatóznak ötezer ismétléssel és 5 grammal a fogyatékok azt képzelvén, hogy ettől ég a zsír.
2012-03-17 21:30:45
bunny

Üdv! Hogyan lehet kiküszöbölni azt, h

Kérdés
Üdv! Hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy edzés után ne roncsolódjon a kreatin monohidrát szerkezete, felszívódása az ugyanakkor bevitt fehérjétől?
demolations
Válasz
mivan?
2012-03-17 14:52:03
bunny

Gratulálok a gyerekhez! :) A motorokkal ...

Kérdés
Gratulálok a gyerekhez! :) A motorokkal kapcsolatban csak annyit, hogy én 16 évesen, némi felnőtt gondolattal rájöttem (már jóval azelőtt hogy az audióblogot olvastam) arra, hogy csak a picsák miatt izzadok a teremben :D így volt ez 14 évesen is mikor futottam.. egy dolognak örülök, lefogytam, van önbizalmam, azaz nem baszogatnak, hanem köpök a gyökerekre, akik régen leszóltak :) a példaképekről csak annyit, hogy nekem a papám volt(elhalálozása óta még mindig) valamint édesapám akire fel tudok nézni. És meg kell hogy mondjam, Téged is oda kell sorolni, akik példát mutatnak:) A suliban sokszor megemlítem, hogy Bunny ezt és ezt mondaná erre ... :D Sok sikert a munkádban továbbra is :) Ja és még annyi, hogy nagyon jók az audióblogok sokkal egyszerűbb és jobban megmarad nekünk is :)
rever
Válasz
köszi és irigyellek, hogy volt rendes apád és nagypapád aki példakép lehetett.
2012-03-16 20:07:44
bunny

Szia Bunny. Nem szorosan az edzéssel kap...

Kérdés
Szia Bunny. Nem szorosan az edzéssel kapcsolatos, de egy történetet szeretnék megosztani veled. Jó orvosaimnak köszönhetően két hónapig úgy éltem, hogy két hónapnál nincs több időm, előrehaladott rákos vagyok. Írtam végrendeletet, a vagyontárgyaimat átirattam a feleségem nevére, meglátogattam minden távoli rokont. Mígnem tegnap kiderült, hogy félrenézték a tüdődaganatot és egy súlyos bakteriális fertőzésem van. Gondolhatod, mit éreztem. Arra akarok kilyukadni, hogy amíg teljesen egészséges voltam, állandóan az izmaimat bámultam, mint egy majom. "Jajj összement a karom, mert kihagytam egy kaját, edzést" stb. Most jöttem rá, amíg hogy ez mennyire nem számít és hogy mekkora tartást is ad az edzés. Lefogytam 8 kilót, de megyek és elölről kezdem. Ha 6 hónapba telik visszajönni, akkor annyi. Szóval azt üzenem azoknak akik álladóan azzal vannak elfoglalva, hogy kihagytak egy hónapot, mi lesz most, hogy foglalkozzanak az életükkel és kurvára nem az körül forog a világ, hogy ki milyen izmos. Nem attól lesztek emberek. A másik meg a koxos gyökerek. Most őszintén, én nem értem, hogy lehet valaki annyira önimádó, hogy bead magának valamit, amiről azt se tudja mi van benne, hogy izmosabb legyen. Ennyit akartam és köszi neked és az egész csapatnak azt a sok tudást, amit 10 év builder olvasással szereztem.
tommy06
Válasz

ez kurvakemény sztori, de a lényeg és a tanulság nem az, hogy az orvosok szokás szerint hülyék voltak, hanem hogy mit tanultál az egészből.

sajnos számtalan önimádó kis buznyák edz azért, hogy feszítsen a strandon és önmagát bámulja. bennem is volt ilyen: amikor jól néztem ki, ha nem is vittem túlzásba, nem szerveztem magamnak versenyt stb. de azért simán mutogattam a hasamat meg a lábamat, mintha ez bárkit érdekelne, pedig gecire nem érdekel senkit. szerencsére nekem nem kellett ilyen történet, hogy tanuljak,   és te se bánkódj, mert így kellett történnie, segített abban hogy jobbá válj.

nem azért edzünk, hogy egymás faszát szopkodjuk hogy ki milyen hardkór 20 évesen anyuci által eltartva, meg feszengős nyomorékképeket tegyünk a faszbúkra. hanem, ahogy írtad,  a tartás és a kitartás miatt.

(a sok kis faszmajom, aki az önmagát tükörből fényképező pucsító is csücsörítő kiskurvákkal van egy szinten inkább a szégyene ennek az egésznek.)

számtalan embert ismerek, aki marha kitartó önfényezésben, eledzeget, de azonkívül egy lajhár geci. nem kis részük versenyző, aki azon kívül, hogy mutogatni tudja magát, és azt csinálja, amit szeret: edz meg zabál és tartja a markát. ez aztán nagy teljesítmény. ezenkívül viszont esze nincs semmihez, és teljes mértékben semmirekellő ember.

azoknak forog csak az edzés körül a világ, akiknek kurva nagy defektjük van. az izmoktól senki nem lesz ember.

mi nem azért csináljuk, hogy több önimádó, feszengő gyökér legyen. mi azért csináljuk, hogy több normális, mentálisan és fizikailag egészséges ember legyen 

 

2012-03-16 20:06:26
bunny

Üdv Bunny. Korábban már irtam de lehet n...

Kérdés
Üdv Bunny. Korábban már irtam de lehet nem kaptad meg vagy én basztam el valamit,az is lehet továbbá hogy nem volt időd megnézni de most írok megint. Elérkezett az a pillanat 1.5 év után mikor megrekedtem a fejlődésben.Megnöveltem a tápanyag bevitelt hogy kiküszöböljem a határaim.Az érdekelne hogy véleményed szerint natural testépítésben elérhető e látványos forma(izomtömeg).Továbbá hogy tudsz e valami tanácsot adni valami edzéstechnika pl ismétlés szám növelése vagy a pihenőidő kontorrálása ilyenekre gondoltam ami új lökést adhatna az izmoknak a fejlődéshez. Táplálék kieget még nem használtam csak vitaminokat.Mit ajánlanál kezdésnek tömegnövelés szempontjából? 175 cm 80 kg vagyok jelenleg 17 éves. Válaszod előre is köszönöm.
Patrik822
Válasz

biztosan megkaotam, de baromi sok kérdés van, és nekem ezerszer fontosabb dolgokkal kell foglalkoznom, ráadásul meglátok pár itt tobzódó sültgyökér kérdést, és hagyom a picsába a válaszokat. ez van.

naturál testépítőként is elérhető látányos fizikum, ez nem kérdés. az edzéstechnikáról már volt szó cikkekben, nem fogom itt újra leírni. talán el kéne azon gondolkodni, hogy ha táplálékkiegészítőket nem használtál, akkor vajon mi a megoldás?

kezdésnek a jumbot ajánlom szinte mindig, akkor nem kell magyarázni semmit.

 

2012-03-16 19:50:29
bunny

Kedves Bunny! Egy kis segítséget, tanác...

Kérdés
Kedves Bunny! Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék tőled kérni. Korábban kezdtem konditerembe járni, melyet komolyan 1 évig csináltam, figyeltem a kajára is (fehérje, szénhidrát,rostok meg legyenek, elején volumass 35 ittam mivel tömegem nem volt 65 kg voltam, voluval kajával sikerült felvinnem 80 kg magamat. Sajnos munkám és suliba járás miatt eléggé elhanyagoltam az edzést és leadtam kicsit magamat. Ebben szeretném a tanácsodat kérni, hogyan hozhatnám vissza magam, súlyomat tartom még jött rám +5kg pluszba a semmittevés miatt. Mit javasolsz elsősorban? futást ismét elkezdtem és fogok járni terembe is. Szedjek megint volumasst vagy csak fehérjét? vagy esetleg mást javasolsz még? Válaszodat előre is köszönöm.
azure
Válasz
csináld ugyanazt, amit eddig.
2012-03-16 19:46:48
bunny

Hello.A mell edzésem a következő: Fekven...

Kérdés
Hello.A mell edzésem a következő: Fekvenyomás,45fokos nyomás és tárogatás.Láttam a mell gyakorlatok között a negatív padon nyomást.ezt valamelyik 3 gyakorlat helyett tegyem be az edzésterve vagy estetleg egy 4.nek?csak azért kérdezem mert a fekvenyomás,45fokos nyomás,és még a negatív nyomás soknak tűnik.Köszi a válaszod.
rol-and1994
Válasz
a negatív nyomás egy faszság.
2012-03-16 19:43:58
bunny

Hello! Szeretnék tanácsot kérni hogy önv...

Kérdés
Hello! Szeretnék tanácsot kérni hogy önvédelmi sport(Krav-maga,Systema) mellé milyen edzés formát érdemes csinálni. Remélem nem kérdeztem hülyeséget. A segítséget előre is köszönöm!
Kostas
Válasz
ha elárulod, milyen opciók vannak a testépítő edzésformákat tekintve, szívesen választok belőle.
2012-03-16 19:43:16
bunny

Sziasztok! Kb. másfél hónapja derült ki...

Kérdés
Sziasztok! Kb. másfél hónapja derült ki,hogy 1-es típusú cukorbeteg vagyok.Inzulint adok reggel és este.2éve éve edzek.Sajnos most a betegségnek köszönhetően lefogytam 10! kg-ot.Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy milyen táplálékkiegészítőt fogyaszthatnék.(Tömegnövelőt azt nem azt tudom.)Fehérjét azt szabad?Betegségem előtt Syntrax MATRIX 5.0 fehérjét szedtem éppen.Azt lehet e tovább fogyasztani?Vagy valami mást ajánlanátok? Tudom,hogy ezeket az orvosommal kellene megbeszélnem,de amikor erről kérdeztem csak annyit mondott,hogy nem kell az neked,hanyagold. Ugyanez volt amikor a kajáról kérdeztem a dietetikust.Kérdeztem a fehérje és szénhidrát bevitelről és azt mondta,hogy ó hát nem kell neked hatalmas izomembernek lenni,nem kell neked a sok szénhidrát. Bocsánat,ha túl hosszú voltam. Válaszotokat előre is nagyon! köszönöm.. :)
zsolt_9192
Válasz
ha cukorbeteg vagy, akkor neked valóban nem kell a szénhidrát. de fehérje igen. nem tudom mi az a syntrax matrix és mondhatnám, hogy csöppet sem zavar hogy te is a tipikus húgyagyú vagy, aki baszott elolvasni a szabályzatot, és hidd el, ezt tekintetbe véve én is pont annyira szarok bele, mint te, így kurvára nem fogom kiguglizni.
2012-03-16 19:41:32
bunny

Én másfél hete kezdtem el járni konditer...

Kérdés
Én másfél hete kezdtem el járni konditerembe. Az első héten voltam 4 alkalommal és a második héten meg fáztam és azt vettem észre,hogy nagyon fáradt vagyok másnapra.Most ez a megfázástól van vagy kezdek belefáradni?
Andrea_37
Válasz
ebbe most én is belefáradtam. vannak, akiknek nem való ez a sport. te is ilyen vagy. belefáradtál, kiégtél, másfél hát azért egy emberöltő szinte, ne pazarold az ífjúságod ilyen hülye sportokra. menj inkább agysebésznek, vagy írj könyvet a kitartásról.
2012-03-16 19:37:41
bunny

Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy valam...

Kérdés
Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy valami jó fehérje turmixot ami otthon elkézíthető, tudsz nekem mondani? És amugy ugy jó hogyha edzés előtt a tablettás amino-bol beveszek 1 tablettát és edzé után iszok egy fehérje turmixot , és lefekvés előtt egy amino tabletta?
25635566555
Válasz
minden fehérje turmixot otthon kell elkészíteni. vagy netán arra gondolsz, hogy otthon a spájzban található szarokból lesz fehérjeturmix: 1 amino tablettától mi a lófaszt vársz úgy mégis?
2012-03-16 19:35:56
bunny

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy több ...

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy több videódban is említed, hogy neked rossz a tapadásod (pl. tricepsz). Ez hogyan állapítható meg, hogy kinek hol van a tapadása, valamint befolyásolja-e valamilyen szempontból az edzést?
tibcsii
Válasz
belenézek a tükörbe és vagy jól néz ki az izom, vagy nem. az edzést eléggé befolyásolja, aki nem szerencsés, jobban oda kell figyelnie a szabályosságra stb.
2012-03-16 19:34:18
bunny

Sziasztok!ha nem gond csináltam egy kis ...

Kérdés
Sziasztok!ha nem gond csináltam egy kis reklámot az oldalnak:idő és pénz szűkében a helyi kondi termet látogatom hétfő óta és elég gyalázatos az ott edzők tudása.tudom hogy nem másokkal kell foglalkoznom,de ha már megkérdeztek,említettem az edző válaszol rovatot illetve a bodybuilder.hu-t.szép napot!
badboy3333
Válasz
köszi, de ez nem szükséges. akinek van igénye, megtalálja. hülyékből meg már bőven van elég, sőt.
2012-03-16 19:19:46
bunny

Szia! Most kezdek bele 8 hetes szálkás...

Kérdés
Szia! Most kezdek bele 8 hetes szálkásításomba tökéletes diétával, kardióval és persze edzéssel. A kérdésem az lenne, hogy a karom 39,5cm és a 8 hetes szálkásítás végére mekkora lesz? Nem izomtömegvesztésre gondolok, hanem ami zsír és víz lemegy belőle. Átlagos a karom nem is túl zsíros, vizes, de nem is száraz, ha számít valamit akkor egy 10 hetes kreatin kúrát fejeztem most be. Válaszod előre is nagyon köszönöm!
valentino46
Válasz
szerinted honnan a picsából kéne tudnom? tudományos kísérleteket végeztem vajon, hogy általam sosemlátott idiótáknak mekkora lesz a karja diéta után? mellesleg nem mindegy? pöcsödet is méregeted?
2012-03-16 18:57:24
bunny

Szervusz Bunny! Az osteophyta-s srácnak...

Kérdés
Szervusz Bunny! Az osteophyta-s srácnak üzenném, hogy nem kell abbahagyni az edzést, hanem sebészileg el kell távolíttatni ezt a képződményt. Kisműtét, másnap hazaengednek. Nekem egy nyíregyházi doki végezte, és gyakorlatilag jobb lett, mint előtte. Ha bővebb infó kellene, írjon a mélemre: mejjes@freemail.hu.
mejjess
Válasz
köszi!
2012-03-16 18:55:39
bunny

Szia Bunny! Belefutottam a Body Tojás...

Kérdés
Szia Bunny! Belefutottam a Body Tojás cikkbe, illetve egy régevvi BB.tv műsorban is szót ejtesz róla. Mivel a cikk 2009es, sok minden változhatott, a kérdésem az lenne, hogy hol lehet ehez hozzájutni? Még mindig elérhető a Capriovus Kft. által? vagy a Spárta Gymben? Budapesten lakom. Köszönöm segítséged!! :)
Szeti
Válasz
nyilván elérhető a capriovusnál, mivel ők gyártják. elvileg a spárta gymben is kapható.
2012-03-16 18:50:10
bunny

Üdv Bunny! Nagyon sokat idegesítenek ott...

Kérdés
Üdv Bunny! Nagyon sokat idegesítenek otthon a szüleim, hogy a testépítés így rossz meg úgy rossz, és hogy ez már túl sok. Folyamatosan jönnek az -úristen mennyit eszel és már megint!?-dumával, de alapvetően nem csak ők hanem mindenki körülöttem. Sok dolgot eltudok nekik magyarázni, hogy mit miért, de van,hogy egyszerűen nem tudok semmit sem mondani. Ilyen amikor édesanyám azt mondja, hogy ez a sok hús káros, meg hogy a zabpehely is, ami a lovaknak való:)Egyébként ezt a lovas dolgot egy profi kézilabdás mondta neki, aki ugyebár ért hozzá, mert profi, és inkább neki hisz. A kérdésem az, hogy mit mondjak neki arra, hogy a sok hús káros? Olvastam róla cikkeket is pl. ezt: http://albar.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=188477 ,mi a véleményed róla? Valami nagyon meggyőzőt kéne neki mondani, hogy végre átálljon az én oldalamra.(bár valószínűleg sosem fog:)
kulcsardavid
Válasz
semmi ne mondj neki. bele kell törődni, hogy hülyék és kész. esetleg mondd nekik hogy igazuk van, mostantól füvezni fogsz. én és mi tudjuk, hogy jól csinálod, csak ez számít.
2012-03-16 14:05:17
bunny

Üdv! Szerinted mit érdemes edzés u...

Kérdés
Üdv! Szerinted mit érdemes edzés után szedni Power Pro vagy MHN Whey Protein?Árban majdnem hasonló, de hatásban talán eltér, nagyon dicsérik mindkettőt, de sokan ódzkodnak a szójafehérjétől. Ha a kettő közül választani kellene, mit mondanál? köszi
vasslala
Válasz
azt hiába kérdezgettek fogyatékosok, faszomse tudja, mi az az MHN meg power pro.
2012-03-16 12:55:22
bunny

üdv! csúcsnyomás /fekvenyomás/ előtt eg...

Kérdés
üdv! csúcsnyomás /fekvenyomás/ előtt egy héttel inkább laza/lazább edzést csináljak vagy keményen dolgozzam le magam, hogy jobb eredményt érjek el? vagy nincs összefüggés? köszi
kristoffka94
Válasz
egyértelműen az előbbi.
2012-03-16 08:09:21
bunny

Szia Kares.Sajna osteophytát állapította

Kérdés
Szia Kares.Sajna osteophytát állapítottak meg a bal könyökömben,dokinéni mondta edzést bekellene fejezni,esetleg valami más lehetőség lenne?köszi robi
krobi66
Válasz
ha kérdeztél korábban akkor másold ide a linket, ha nem akkor pedig írj valami bővebbet.
2012-03-15 18:35:20
kares

Helló, szeretnék tanácsot kérni, szeretn...

Kérdés
Helló, szeretnék tanácsot kérni, szeretnék elkezdeni egy kreatin kúrát vitargo crx-el és mellette szednék whey proteint. Az lenne a kérdésem hogy a feltöltést mivel lenne célszerű végezni, mert a vitargoval a feltöltést drágának találom. Mikor és mennyit kellene szednem a vitargobol, és mit javasolsz még ezek a termékek mellé? Amikor pihentetem a kreatint, proteint és anabol x et szedek. Étkezésem rendben van 176 cm vagyok és 71 kg . Amikor szüneteltem a kreatint, jó az anabol x vagy mást javasolsz? Válaszodat köszönöm!
Szfrei
Válasz
bármilyen kreatin jó tölteni, sima monohidrát is. megvetted a vitargot és nem tudod mi az?
2012-03-15 13:45:34
bunny

Szia Bunny. Erdeklodnek, hogy vallalsz e...

Kérdés
Szia Bunny. Erdeklodnek, hogy vallalsz e interaktiv edzest (termeszetesen nem ingyen) Elmondom emailben pontosan mit szeretnek, mik a celjaim, jelenlegi kondiciom, lehetosegeim, es ossze allitanal e egy specifikus edzestervet. Tisztelettel, Csaba
gcsabika
Válasz
nem vállalok ilyesmit, nem tudnád megfizetni és nem érné meg.
2012-03-15 13:18:47
bunny

vicces mopsz https://fbcdn-sphotos-a.aka

Kérdés
vicces mopsz https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419090_366405363382627_100000394996487_1141982_ 1743160903_n.jpg
rever
Válasz

FIGYELEM! ha valaki mopszot szeretne és emberségből vizsgázni, van egy talált mopsz, akit meg kéne menteni! klikk!

2012-03-15 12:26:21
bunny

szevasztok! egy segítséget szeretnék kér...

Kérdés
szevasztok! egy segítséget szeretnék kérni... én 2 éve boxolok, 2 éve kondizok, persze a kondi a másodállás, azért írtam másodjára:D és ugye pénz, idő, nemmindig van az embernek mind a kettőre, a másik, meg néha össze se illik a kondi BÁRMILYEN sportal, mivel merev lessz az ember tőle.. ezért én azt terveztem, hogy most a kondival foglalkozom ideiglenesen, amíg elérem az ideállis súlyomat.. (83kg vagyok, 180cm és 90kg-ig akarok eljutni) meg az ideállis fekvenyomó erőmet.. (80al tudok szériázni is, de 100al is akarok a piramis utolsó részében..) és aztán meg mennék tovább a saját sportomra edzeni, meg kézisulyzókkal emelgetni, és a kérdés, hogy ilyenkor megmaradna az erőm, az izmom, meg a súlyom?! erre soha nem tudtam rájönni, de ha valaki segít, azt nagyon megköszönném...!
SmokeY93
Válasz
megmaradna, de csak egy darabig. működő rendszer ez, sok sportágban alapoznak szezonon kívül súlyzós edzéssel. nyilván az erő szép lassan eltűnik, de azért pl. az ütőerőd elég jól megmarad, hiszen azt a fajta edzést nem hagyod abba.
2012-03-15 08:13:28
bunny

Tehat akkor a JUMBO-t erdemes kiprobalja

Kérdés
Tehat akkor a JUMBO-t erdemes kiprobaljam?
bhunorka92
Válasz

nem érdemes. azért válaszoltam a "mitszeggyek" kérdésedre a jumbot, hogy ne próbáld ki. de mindenképpen szeretnék még erről beszélgetni,  atöbbiek is ráérnek várni a válaszra, amíg fogyatékosokkal cseverészek.

2012-03-15 07:51:40
bunny

helló még egyszer!!! fekvőtámaszhoz, meg...

Kérdés
helló még egyszer!!! fekvőtámaszhoz, meg hasizomhoz kell KIMONDOTTAN A LEGKOMOLYABB edzésterv!! meg itthoni súlyzós gyakorlatokhoz, ezekből is kimondottan a legkomolyabb, és több, mint haladóknak!:) az előző kérdésemen kívül, még ez a kettő érdekelne, előre is köszönöm!!!:)
SmokeY93
Válasz
mi csak komolytalan edzéstervekkel foglalkozunk (de azokat se áll módomban írogatni hülyéknek, ne zavarjon a szabályzat), ilyen kőporfik meg kőészlények magas igényeit nem tudjuk kielégíteni, akiknek edzésterv kell a fekvőtámaszhoz.
2012-03-15 07:50:04
bunny

Szia Bunny/Kares Ma bicepszedzés közben...

Kérdés
Szia Bunny/Kares Ma bicepszedzés közben(Scott padon) belenyilalt a fájdalom a könyökömbe. Ilyet eddig sosem tapasztaltam, az edzést persze azzal a mozdulatal befejeztem. Viszont még mindig fáj, ha behajlítom. Eddig C vitamint és Joint-x izületvédőt szedtem. Most mit csináljak hogy rendbejöjjön a könyököm? Persze a pihentetésen kívül. Köszi
sax192
Válasz
egyelőre semmit, csak pihentesd. nem kell minden kis sérüléstől rögtön fejre állni és két hétig csak azzal foglalkozni. volt egy rossz mozdulat, ennyi. ugyanezzel az erővel belerúghattál volna az ágy lábába is.
2012-03-14 23:49:30
kares

19 eves srac vagyok 170 cm magas es 62kg...

Kérdés
19 eves srac vagyok 170 cm magas es 62kg .Lassan fel eve jarok konditerembe de idaig meg nem szedtem semmi fele talpalekkiegeszitot csakis vitaminokat.Ugygondoltam hogy ideje lenne kiprobalni valamit amitol kicsit megtudnek hizni mert a kajaval semmi plusz nem jon ram.Esetleg valami tippeetek hogy melyik termeket erdemes kiprobalni.Tul sokat sem szeretnek kolteni azert ra.Elore is koszi a valaszotokat
bhunorka92
Válasz
ilyen esetekre van kitalálva a jumbo!
2012-03-14 23:37:24
bunny

Hello 18 éves vagyok. Helyes étkezés és ...

Kérdés
Hello 18 éves vagyok. Helyes étkezés és edzés mellett ez a pakk jó lenne? Vagy így nem ajánlatos? -Vitargo (edzés után) -Tesztopump -Kreaxin -Es full force (MPM Mixed Protein Matrix) Válaszod előre is köszönöm.
titok1234
Válasz
inkább whey protein force-ot használj az mpm helyett. ha a vitargo helyett az olcsóbb ff supercarb fast-et használod, elvileg kijön pénzben.
2012-03-14 21:47:49
bunny

Helló Bunny! Lassan 1 éve edzek és eddig...

Kérdés
Helló Bunny! Lassan 1 éve edzek és eddig csak fehérjét és vitamint szedtem. Azonban gondolkozok rajta, hogy ki kellene próbálnom valami mást is. A kérdésem az lenne, hogy Biotechnek van-e a Big banghez hasonló terméke (esetleg más gyártónak) vagy nem igazán van még1 ennyire úgymond összetett termék, mert én személy szerint nem igazán találtam.
adam1
Válasz
én vagyok a biotök ügyfélszolgálat, idióta?
2012-03-14 21:21:56
bunny

Hali!:D Tegnap délután elszakadt a vádl...

Kérdés
Hali!:D Tegnap délután elszakadt a vádlimon az izomzat és belső vérzésem lett így vérhígítót kell magamba oltani. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy felső testre miket csinálhatok meg miket nem?
mintamen02
Válasz
te teljesen hülye vagy?
2012-03-14 14:40:16
bunny

Szia! A problémám az lenne, hogy próbálo...

Kérdés
Szia! A problémám az lenne, hogy próbálok napi 8-9 órát aludni de egyszerűen bármikor fekszem le 6-7 óra után kipattan a szemem és utána ha órákig fekszem az ágyban sem tudok tovább aludni! Fáradt nem vagyok de szerinted ennyi regeneráció elég lehet? Próbálkoztam már délutáni alvással is de esélytelen... Válaszod előre is köszönöm, János.
iamjanos
Válasz
ha nem megy, nem megy, nem gond!
2012-03-14 10:42:22
bunny

Szia! Már közel 1 éve majdnem minden étk...

Kérdés
Szia! Már közel 1 éve majdnem minden étkezésemnek része a brokkoli. Az a helyzet, hogy kezdek rá undorral nézni. Mivel helyettesítsem (ha egyáltalán van még olyan zöldség, ami ilyen jó tápértékekkel bír)? köszi
tpapru
Válasz
nincs, de jó a zöldbab is.
2012-03-14 08:51:03
bunny

Hello, Red Rock Reality egyik részében ...

Kérdés
Hello, Red Rock Reality egyik részében ahol a glutaminról beszéltek említették hogy ha alvás előtt iszom növeli a növekedési hormonok számát és hogy emiatt elvileg magasabbra nőhetek,ezt máshol is olvastam ott azt írták hogy tejjel igyam 2órával lefekvés előtt.Érdekelne,hogy ez szerinted is lehetséges és mennyit kéne meginni belőle? Köszönöm válaszod,
elvis0515
Válasz
a red rock realityben sajnos sikerült tévedni, ha ezt mondták, de lehet, nem ezt mondták. nem tudom hol olvastad, hogy tejjel idd a glutamint, de azt a felületet inkább ne olvasd többé. a magasságodba törődj bele egyrészt, másrészt ha 175 centi problémás, akkor keress fel egy pszichológust.
2012-03-14 08:49:42
bunny

Hello! 1 éve kondizom észrevettem h az e...

Kérdés
Hello! 1 éve kondizom észrevettem h az egyik mellem kidolgozottabb mint a másik ! 1 Mi lehet az oka ? 2 Milyen gyakorlatokkal tudnám 1 szintre hozni őket ? Előre is köszi.
gerikee669
Válasz
1. isten megáldott, csak nem ésszel. 2. másikmellkidolgozó nyomással. 3. a gyakran feltett kérdések dísznek van, parasztoknak nem kötelező, hejehujahajj!
2012-03-13 20:44:13
bunny

Heló!2hónapja edzek rendszeresen.heti 3 ...

Kérdés
Heló!2hónapja edzek rendszeresen.heti 3 illetve 4 alkalommal.idáig szedtem fehérjét, volumass35 és kreatint ezek lassan elfogynak már csak pár hét van a kreatin kúrámból.ezek után mit javasolsz.mit használjak.előre is köszönöm!!
zsolesz327
Válasz
miért kéne mást használni, amit eddig?
2012-03-13 20:42:31
bunny

Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogy a...

Kérdés
Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogy a BCAA-Xpress aminosavat edzés után ha fehérjével együtt keverve veszem be az más hatást fejt-e ki, mint amikor külön-külön kikeverem és úgy iszom meg. Válaszodat előre is köszönöm!
getrippedordiemirin
Válasz
tudom, miért kérdezed, de ez esetben nem.
2012-03-13 20:42:05
bunny

hello ő az akinek látszik ? ;) http://

Kérdés
hello ő az akinek látszik ? ;) http://www.sg.hu/galeria/1301508170/13015081701331647903.jpg
bodo
Válasz
igen, de nem tudom tud-e róla.
2012-03-13 17:46:31
bunny

Szia Bunny/Kares! Ezúttal édesapám (67 é...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Ezúttal édesapám (67 éves)ügyében írok nektek, ugyanis történt egy kis baleset vele. A térde már korábban is szar volt, keresztszalagja sérült régebben, mikor még focizott....2 napja azonban elesett a lépcsőn, és ugyanarra a rossz térdére esett. Ma volt orvosnál, a következők szerepelnek a kórlapon: Status: bal térd nem duzzadt, mozgástartomány teljes, oldalsó instab. nem tap. Zohlen tünet poz. Elülső asztalfiók++, Lachmann++. Medialis tibia condylus felett suffusio. Rtg.: bal térd 2ir: medialis és patelaris izrés beszűkült, traumás eltérés nincs. Diagnózis: Dist.gen.1.s Javaslat: kímélet, jegelés, lioton gel, combizom erősítés, flector gél. Az lenne a kérdésem, hogy ezeken kívül BÁRMI MÁST tudnál-e esetleg még javasolni, mert apukám még nagyon aktív (3x teniszezik egy héten). Válaszod előre is köszönöm. Maradok tisztelettel
extraaa
Válasz

mozgás szempontjából megközelítve a dolgot legfontosabbnak a teljes combizomzat erősítését ítélem. erre több mód is van, ugyanis nem tömeget kel építenie, hanem úgy kell erősíteni, hogy közben a védő reflexek is javuljanak. ezt egyrészt magas ismétlésszámú tréning teszi lehetővé : lépcsőzőgép ("igazi" lépcsőt nem javaslom), illetve válogathattok ezekből a gyakorlatokból:

http://www.drknoll.hu/index. php?page=keresztszalagrehabilitacio1 (hetek szerint fel van osztva-tudom hogy nem vol operáció- válasszátok ki a nehezebbeket és hajrá)

sok sikert

2012-03-12 23:04:31
kares

Szia! Az mitől lehet hogy negativ szaka...

Kérdés
Szia! Az mitől lehet hogy negativ szakaszban fekvenyomáskor a bal könyököm állandóan kattan egyet (nem csak egyenes padon hanem 45 fokoson is)? Ha orvosolható mit ajánlasz? Köszi!
Waze

Helló!Azt szeretném kérdezni, hogy: zsír...

Kérdés
Helló!Azt szeretném kérdezni, hogy: zsírt szeretnék égetni/illetve felesleget ledolgozni.Rendszeresen járok edzeni és nem tudom melyik zsírégetőt lenne érdemes szedni, olvastam utána itt a leírásokban és ahogy én értelmeztem több célú zsírégető is van. Pl: CLA, L-karnitin..Melyiket lenne érdemes szedni ami energiát is ad? blade, thermo drine? És kreatint lehet ezek mellett szedni? pl: Thermo Drine+Creator megfelelő lenne? Előre is Köszönöm!
bigboy922
Válasz
nem tudom miafaszom a blade meg thermo drine, kezdhetném is megszokni, hogy a parasztok nem olvassák el a szabályzatot, de sebaj, szarok bele én is, mint te. mesélj inkább a szalacsiról, hogy van?
2012-03-12 21:04:13
bunny

Szia Bunny/Kares olyan problémával ford...

Kérdés
Szia Bunny/Kares olyan problémával fordulok feléd hogy a tegnapi melledzésnél valamilyen kellemetlen érzés kapta el a jobb vállamat, fekvenyomásban mikor kiemeltem a 80 kg-ot az állványról, akkor belenyilalt a fájdalom a vállamba,(bemelegítés megvolt,mint izuletre és izomra is és piramisban metńtem fel) már nyomtam ekkora súllyal fekve ezért furcsálltam is hogy megfájdult, azt hittem csak pillanatnyi rossz mozdulattól fáj, ezért folytatni akartam az edzédt de nem ment.Abban kérem segítségedet hogy érdemes e lenne megnézetni egy sportorvossal vagy elég pár hét piheno + arthroxon és c vitamin? egyébként napkozben nem fáj , vállkorzésnél sem de a hirtelen előre és hátra irányuló mozgásoknál viszont igen, mellesleg 16 éves vagyok és nagyon sokat jelent nekem ez a spoort, nem szeretném abbahgyni.Előre is köszi a választ !
bence55555
Válasz
nagyon szépen leírtad a problémát. próbáljunk meg első körben két hét pihenőt és amit írtál megadózisban. a pihenő tényleg az legyen, kerüld addig a termet és napközben is a lehető legkevésbé terheld. ha nem lesz jobb akkor sajnos orvos, de én bízom abban hogy nem lesz komolyabb gond.
2012-03-12 11:20:12
kares

Szia! 3 napos edzéstervem van. Emellett ...

Kérdés
Szia! 3 napos edzéstervem van. Emellett hetente egyszer eljárok kocogni. Kérdésem az lenne, hogy kondi mellett valamelyik pihenőnapon elfér-e még a falmászás, jut e elég idő az izmok regenerálódásának (hát-bicepsz(-alkar))?
varga.laszlo
Válasz
EDZENI nem kell pihenőnapokon, mást lehet csinálni!
2012-03-12 10:43:20
bunny

Helló !! Azt szeretném kérdezni ,hogy é...

Kérdés
Helló !! Azt szeretném kérdezni ,hogy én most kezdek el gyúrni és ,hogy milyen termékeket szedjek és milyen edzéstervet használjak a gyors növekedés/fejlődés érdekében ??? Válaszodat előre is köszönöm.
bocek
Válasz
egyszerűen szarjá bele mindenbe, gyúrjá ooszt kész, minek elolvasni a dolgokat, ugye?
2012-03-12 10:41:56
bunny

szevasztok van tapasztalat a köreitekbe...

Kérdés
szevasztok van tapasztalat a köreitekben az utóbbi időkben agyonreklámozott 1kg krumpli egy kanál olajjal működő keverőlapátos krumplisütőről, mert arra gondoltam, hogy kókuszzsírral lenne csinálva nem nagyon lehetne belekötni az étrendben való szereplésébe ? dobok egy linket a masináról hát ha nem vágjátok miről írok : http://img.jofogas.hu/images/84/8499185863.jpg
bodo
Válasz
nem egészen értem, mit csinál ez, de elméletileg igen, így jó a krumpli.
2012-03-11 21:50:11
bunny

Helló! Ha rizs helyett krumplit eszek ak

Kérdés
Helló! Ha rizs helyett krumplit eszek akkor is kell + zöldséget ennem rostforrás gyanánt?
tunyo903
Válasz
2012-03-11 21:49:22
bunny

Hello! Diéta mellé menyire passzolna a 1

Kérdés
Hello! Diéta mellé menyire passzolna a 100% monohidrát? Köszi
vass
Válasz
semmi köze a diétához, irreleváns.
2012-03-11 21:28:11
bunny

Sziasztok! Tömegnövelek és az lenne a ké...

Kérdés
Sziasztok! Tömegnövelek és az lenne a kérdésem, hogy megfelelő kaja és pihenés mellett, heti 3 súlyzós edzés mellé (hát-bicepsz, mell-tricepsz, láb-váll) betennék még egy cross fit szerű, pörgős edzést, állóképességi edzésnek (ja és mert tetszik és szeretem is :)). Emellet egyszer aerobozok... ez így 5 edzés, külön napokon, viszont 18 éves vagyok gyorsan regenerálódom. Szerinted mehet-e ez így vagy inkább legyen csak 3 súlyzós és 2 aerob edzés?
kjonathan92
Válasz
ez attól függ, mi a célod. alapvetően ez így jó, csak könnyen lehet lassabben izmosodsz. viszont így nem dísz izomzatod lesz.
2012-03-11 20:20:08
bunny

pár napja írtam néhány sort a dohányosok...

Kérdés
pár napja írtam néhány sort a dohányosok tevékenységéről nem dohányzó oldalon.teljesen jól gondolod,valóban a jogaikkal jönnek,hogy lassan már bújkálniuk kell,meg hogy akkor ennünk se kellene,mert az ételek is tele vannak szeméttel.ez a kajás rész a kedvencem,egyrészt had én válasszam meg mitől szeretnék meghalni,másrészt azért eszek tisztán hogy a kajával se legyen ilyen problémám.jogokról meg annyit,hogy nekünk van jogunk tisztább levegőt szívni.bocs ha hosszúra sikerült,de személyesen is érintve vagyok a témában,anyukám nagy dohányos,úgyh tanúsíthatom hogy közösségromboló hatása is van a ciginek,mivel nálam nem lehet rágyújtani így anyám nem nagyon jön hozzám és viszont(negyed órát nem bír ki cigi nélkül).lehet hogy gáz,de nem vagyok hajlandó kompromisszumra ebben a témában.
badboy3333
Válasz

mindig annak vannak jogai, akik beleszarnak mások jogaiba.

új a udioblog is van ma, kicsit az élet értelméről és önmagad megtalálásáról.

2012-03-11 13:30:11
bunny

Mopszos Móka :D http://nagyonallat.postr

Kérdés
Mopszos Móka :D http://nagyonallat.postr.hu/ezt-a-mopszot-ki-tanitottam-meg-igy-pisilni/
Yolsos
Válasz

igen, megvan, de még ez sem meglepő egy mopsztól! mutatok egy egyszerűt: http://www.youtube.com/watch?v=HErO1rqK4Bg

2012-03-11 11:06:45
bunny

Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne hogy...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne hogy tudnál-e nekem olyan könyveket ajánlani amelyben a táplálékkiegészítőkről írnak. Szakdolgozatom elkészítéséhez lenne ehhez szükségem. Esetleg milyen könyvet ajánlanál vagy ujságokat ehhez a téma cimhez: Táplálékkiegészítők fogyasztási szokásai nem versenyszerű testépítő sportolók körében. Első sorban könyvek érdekelnének. Köszi a segítséget! Helló
Kovcsu199
Válasz
nincsenek ilyen könyvek. ha tápkieg info kell, használd a shop.builder tápkieg encikopédiáját, MINDEN benne van, nem tudom mi a franc kellhet még. mindenki a szakdolgozatával jön vagy itt, vagy a fórumban. meg se próbálj kérdőíveket berakni oda se, kibasszuk rögtön. kénytelen leszel megdolgozni a szakdolgozatodért. egy remek módszertani trükköt mondok: végezz magad felmérést, írd össze 100 ismerősödet és kérdezd meg. kérdezd meg a srácokat a teremben. csinálj egy kérdőívet, amiben te magad rövid kérdés-rövid válasz formájában felmérheted az egyes érinteni kívánt pontokat. aztán írd bele a szakdolgozatba hogy te végezted a felmérést, nem könyvből másoltad.
2012-03-11 10:44:28
bunny

Kedves Bunny! Mellnagyobbításom volt,...

Kérdés
Kedves Bunny! Mellnagyobbításom volt, részlegesen izom alatt (pectoralis maior). A gyógyulási idő letelt, a sebész engedélyezte a sportot, kiemelve, hogy odafigyelve terheljem a műtéti területet. Részletesebben nem tudott segíteni, mondván inkább edzőtől kérdezzek. Műtét előtt 4 kg-os kézisúllyal tudtam edzeni (sima itthoni alakformálás, nem magas szintű!). A kérdésem az lenne, hogy mire figyeljek most? Két hónapig a sport minden formájáról le voltam tiltva, így el is puhultam. Mekkora súllyal eddzek, melyik mozdulatsornál figyeljek fokozottan, mert esetleg tudtomon kívül túlzottan terhelheti a mellizmot?
zombiee
Válasz
most mindnyájan reménykedünk, hogy lány vagy. szerencsére semmi extra nincs, ne kell odafigyelned a fokozatosságon kívül másra. kezdj a legkisebb súlyzóddal edzeni, ne a legnagyobb négykilóssal, amit lehet, végezz súly nélkül, átmozgató jelleggel és innen növeld a terhelést hétről hétre. a mellizmodat nem tudod túlterhelni. egy dolgot ne csinálj: fekvőtámaszt. lehet már nem is tudsz. ennyi az egész.
2012-03-11 10:38:40
bunny

lehet azért veszélyes mert 18 alatt nem ...

Kérdés
lehet azért veszélyes mert 18 alatt nem ajánlják :DDDDDD akkor nem figyeltem, tipikus hülye vásárló vagyok amit ajánl az eladó megveszem meg ebben a cikkben http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=85 olvastam ,hogy a mellékhatások ezek : nemkívánatos mellékhatásaik a megnövekedett vérnyomás és pulzusszám, alvászavarok, kézremegés, idegesség, ingerlékenység stb
rever
Válasz
a 18 éves kor alatti szöveg a felelősség kizárását jelenti a gyártók részéről, hogy ne kelljen a hülye szülőkkel vívni. a mellékhatások szót el kéne felejteni tápkieggel kapcsolatban, mert félreérthető. egy termogén zsírégető okozhat pl. alvászavart, mert felpörgeti az anyagcserét. hozzáteszem, 18 éves fejlődő, elvileg gyors anyagcseréjű kezdő szervezetében én nem látom egy zsírégető létjogosultságát.
2012-03-09 22:23:48
bunny

szia Bunny! 17 éves vagyok, és még fél é...

Kérdés
szia Bunny! 17 éves vagyok, és még fél éve vettem termogén zsírégetőt, mert azt ajánlotta a csaj a boltban. Veszélyes, ha minden reggel éhgyomorra egy kapszulát veszek be? Vagy szerinted ne használjam? Egyébként a BTU - Thermo Drine az, amit anno vettem.
rever
Válasz
az általad használt terméket én nem ismerem, fingom nincs milyen. de hogy mitől lenne veszélyes, az is rejtély. talán beleszart valaki dobozba?
2012-03-09 21:59:37
bunny

Kares, nem említettelek, mert a teljes n...

Kérdés
Kares, nem említettelek, mert a teljes neved nem tudom és annyit meg nem akartam mondani h a Kares küldött mert így lehet h nem tudják. Annyit mondtam h a bodybuilder.hu-n ajánlották ezt a helyet. Molnár Angélánál voltam. Legközelebb mondom h a 34es csoportból küldtek.
bandi92
Válasz
ok, köszi.
2012-03-09 20:18:19
kares

Szia!Bocsi,hogy ekezet nelkul irok,de ku...

Kérdés
Szia!Bocsi,hogy ekezet nelkul irok,de kulfoldon vagyok es nem az en gepem. Tenyer problemaval fordulok hozzad.A bal tenyerem faj,de csak bizonyos gyakorlatoknal,peldaul:szeles fogasu lehuzas mellhez vagy hathoz,szuk fogasu lehuzas mellhez,evezes gepen es bicepsz csulko forgatassal.A tobbi gyakorlat rendesen megy barmilyen izom csoportra.Nem edzek nagy sulyokkal,inkabb kis suly nagy ismetles szammal. Valaszodat elore is koszi.
zsolesz20866
Válasz
ha napközben észre veszel olyat, hogy nehéz az ujjak kinyújtása, feszül közben a tenyered akkor orvos, ha nem akkor valószínűleg csak túlerőltetés vagy nagyobb súly megnyomta és kicsit megtört a hús.
2012-03-09 20:17:25
kares

Szia Bunny! Én kérdeztem a TDR-t, hogy s...

Kérdés
Szia Bunny! Én kérdeztem a TDR-t, hogy szerinted megéri-e. Nem lett a dologból semmi, sajnos az utolsó pillanatban derült ki, hogy nincsenek meg a papírjai, így el se mentem megnézni.
ryzla
Válasz
azaz hatalmas nagy kamu volt, basszameg. túl szép volt ennyiért. ha lenne 250e-ed , marhára tudnám ajánlani a Yamaha Trailwayt. Örökéletű, szuperül motorozható motor.
2012-03-09 20:02:45
bunny

Szia! Nemrég kérdezték, hogy van-e jó tá...

Kérdés
Szia! Nemrég kérdezték, hogy van-e jó táplálkozástudománnyal kapcsolatos szakirodalom magyar nyelven, amire azt válaszoltad, hogy nincs. A kérdésem, vagy inkább a kérésem az lenne, hogy tudnál-e mondani/ajánlani néhány jó, hiteles idegennyelvű szakirodalmat ebben a témában!? Köszi!
pzkfw
Válasz
Dr. Michael Colgan: Optimum Sports Nutrition, ez az egy jut eszembe, de érdemes elolvasni a Body Opust is.
2012-03-09 17:53:31
bunny

Szia Bunny! 6 hónapja szárazon gyurok, ...

Kérdés
Szia Bunny! 6 hónapja szárazon gyurok, most vásároltam a Dymatize től Elite wheyt , , Super Amino 4800 , L-Glutamin , és szintén a Dymatize től tömegnövelőt , a kérdésem azlenne, hogy hogyan szedjem.
razorstarrr
Válasz
menj be a vízbe, oszt gyúrjá viezesen. szedjé 3x2-őt mindenből. ha esetleg feltűnne valamiből, hogy fogyatékos vagy, akkor olvasd el a szabályzatot.
2012-03-09 14:03:04
bunny

Szia Bunny! Adott Péter és Pál. Pál egés...

Kérdés
Szia Bunny! Adott Péter és Pál. Pál egész nap a tv előtt ül, és a tökeit vakargatja, míg Péter heti háromszor súlyzós edzést végez, és aerob edzéseket is tart. Mindkettő úgymond szemét kaját eszik( értem ezalatt a hagyományos Magyarországon elfogadott étrendet: reggeli szendvics kakaó, ebéd mama főztje, vacsora maradék, vagy egyéb). Ha egy év múlva megnézzük őket, nyílván szembetűnő lesz a különbség Péter javára. Tehát a kérdésem: hosszútávon az izom a "szemét kajából" is képes felvenni növekedéséhez szükséges tápanyagot, ha megfelelően van az edzések alatt stimulálva? Persze nem gondolok 5-10 kg növekedésnél többre. Köszönöm válaszod, további jó munkát!
Stark100
Válasz
nem. csak azért mert menni akarsz az autóval, még nem elég neki a víz a tankba. szembetűnő lehet péter és pál között a változás, de sokkal szembetűnőbb józsi, péter és pál között a változás, ha józsi odafigyel, mit eszik. szemét kajából nem lesz izom, bármennyit is edzel.
2012-03-08 23:16:54
bunny

Üdv bunny, kares! Nagyából 2 hónapja,...

Kérdés
Üdv bunny, kares! Nagyából 2 hónapja, de lehet, hogy előtte is csinálta csak nem vettem észre, a csuklóm kattog pattog mindenféle bizarr hangot ad ki, ha forgatom. Semennyire sem fáj, sőt ha nem figyelek rá annyira észre sem veszem, de azért nem vagyok benne biztos, hogy 18 évesen ilyesféle hangokat kéne produkálnia. Csuklószorítót rendszeresen használok edzés közben. Esetleg valamilyenféle ízületvédő jó ötlet lenne? Esetleg valami más javaslat? Köszönöm előre is.
kenny9311
Válasz

próbáld ki az arthroxont, bár ha nem fáj akkor nagy baj nincs:

http ://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van

2012-03-08 23:04:15
kares

szia Kares! én vagyok az aki kb 1hónapj...

Kérdés
szia Kares! én vagyok az aki kb 1hónapja írt a hátfájdalommal kapcs. elég hosszan írtam. te a manuálterápiát ajánlottad, pesten, és ma voltam is, a hátfájás oka:lúdtalp,gerincferüls, kissé helytelen tartás. megkaptam a megfelelő és szakszeerű kezelést, taornagyakorlatokat is kell végeznem és a teremben is figyelnem kell 1-2 gyakorlat kivitelezésének változatására. 3hét múlva ismét megyek , remélem segíteni fog. köszi
bandi92
Válasz
nagyon szívesen. biztos vagyok abban, hogy náluk jó kezekbe kerültél. pontosan kinél voltál? mondtad esetleg, hogy én ajánlottam őket? ha nem akkor megtennéd, hogy a következő alkalommal megemlíted, hogy a 34-es csoport egyik tagja küldött?
2012-03-08 22:58:04
kares

Üdv Bunny! Ez most rövid lesz, mopszosok

Kérdés
Üdv Bunny! Ez most rövid lesz, mopszosoknak kötelező, szép napot ! http://www.youtube.com/watch?v=u8KRKlWrztA
Lincoln56
Válasz
igazából a 20.-ik másodperctől érdekes!
2012-03-08 22:41:21
bunny

Szia Bunny. Iszonyat jól néz ki a motor ...

Kérdés
Szia Bunny. Iszonyat jól néz ki a motor amit végre sikerült megvenned, csak most láttam a képet. Én örülök neki, hogy neked ez végre összejött, aki ennyit melózik szerintem annak ez a minimum. Remélem látunk majd róla videót bb.tv-ben vagy esetleg flashbe, csinálhatnál róla egy bemutatót, persze csak ha lesz rá idő. Amúgy szerintem is jogos ez a koncepció hogy rengeteg részben van/volt autós, motoros teszt, vagy bemutató. más:A múltkori mopszos képeden nagyon nevettem. Találtam egy ilyet ami szintén vicces lehet :D http://kepgep.hu/2012/02/29/main/97.gif
Aldo_Raine
Válasz

marhára kivagyok, mert robogókat készítünk fel színházi előadásra, szétbasz az ideg, olyan undorító meló. poénból vállaltam be persze, át is megy gyorsan bukóba a dolog, mert kellett vennem még egy robogót. a robogókat pedig egyre jobba utálom, pedig eddig se szerettem. lesz újra autóteszt egyébként.

na a mopsz meg egyébként ilyen, feljön az ágyba simán, ilyenkor is. ha otthon edzel, hapsrésnél ráül a hasadra.

 

2012-03-08 22:36:18
bunny

Szia! Heti 4 szer edzek hétfő kedd csüt...

Kérdés
Szia! Heti 4 szer edzek hétfő kedd csüt péntek Beszeretnék iktatni futás az edzéstervembe ha szerdán és szombaton lemegyek futni kocogni 1 órát ? mi a véleményed erről?
gabolino18
Válasz
jó ötlet!
2012-03-07 22:40:12
bunny

Ne bántsd Zsoltikát mesterem, a turmixok

Kérdés
Ne bántsd Zsoltikát mesterem, a turmixok engem is megpisáltatnak! Lehet, hogy a hülyékre így hat. Szia
gen522966
Válasz
persze, mert víz bazeg! de ettől még nem hugyozod ki a fehérjét, mint közúti gyilkos zsolti!
2012-03-07 22:40:01
bunny

Szia Bunny! A véleményed szeretném ké...

Kérdés
Szia Bunny! A véleményed szeretném kérni motorvásárlással kapcsolatban. Újrakezdő motornak néztem ki az alábbi hirdetést: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tdr_125-5494684 Tudnál adni pár tanácsot adni, hogy mit érdemes nézni, hogy ne b*sszanak át nagyon? Előre is köszi, R
ryzla
Válasz

azt mondta volna, hogy ne, de megláttam az árát. ez enyiért rendszámmal ajándék. ha nincs durva kopogó hangja a blokknak, vagy erős csörgés nyugodtan vedd meg. forduljon mindkét oldalra egyformán, menetközben engedd el a kormány vagy fogd lazára hogy ne szitáljon, vázon ne legyenek sérülésnyomok. a képen jónak néz ki. sok sikert! irj hogy összejött-e!

pont szétzsvítam ma a tetves robogókkal, hogy dögölne meg az összes, utálom mint  a szart.

 

2012-03-07 22:39:27
bunny

Kár hogy egy nyomorék balfasz vagy és ké...

Kérdés
Kár hogy egy nyomorék balfasz vagy és képtelen vagy válaszolni egy szájbakúrt kérdésre. Nézzél már tükörbe te gyík!!!! Szerencsétlen lófasz. Nyilván nem poénból tettem fel a kérdést, arra nem is gondoltál? Kretén Bugs Bunny!!!
dorcsika
Válasz
nyilván azért tetted fel a kérdést, mert egy sötét gyökér paraszt vagy, aki kimaradt a kisegítő iskolából. az ilyen férgeknek meg nyilván két órán át fogok alapvető dolgokat magyarázni, mert megérdemlik, látszik a reakciódból is. pont leszarjak, kisköcsög.
2012-03-07 16:15:41
bunny

Szia Bunny, elolvastam a Sárga Kapszulá...

Kérdés
Szia Bunny, elolvastam a Sárga Kapszulámat. "MRP: Ennek ellenére rendszeresen napi egynél többet nem ajánlok, mert az emésztőrendszerünknek a szilárd kaja az igazi." Feltételezem, ez nem csak az MRP porokra, hanem a fehérjeporokra is igaz. Első kérdés: Értelmes kérdés az, hogy miért nem lehet a fehérjeszükségletet döntően porokból/szeletekből fedezni? (Értem a szó jelentését: táplálékKIEGÉSZÍTŐ, tehát nem táplálék.) Második kérdés: A fehérje vagy MRP szelet szilárd kajának minősíthető-e? Köszönöm szépen!
T-800
Válasz
nyilván, hiszen szilárd.
2012-03-07 16:13:04
bunny

Üdv. A turmixpisáló hülye vagyok. Korább...

Kérdés
Üdv. A turmixpisáló hülye vagyok. Korábban te írtad a vitaminokkal kapcsolatban, hogy ami felesleges, nem tudja a szervezet hasznosítani azt egyből kipisáljuk. Ezen logika mentén kezdtem el gondolkodni, ezekszerint tévesen.. Gondolom életed folyamán már neked is voltak "okos" beszólásaid, mégsem tartod magad hülyének. Ja és amúgy van jogsim és több éve vezetek ;) Maradok továbbra is tisztelettel
zsoltika88
Válasz
na az kurva nagy baj, ha vezetsz, kezdek félni! ;)
2012-03-07 16:12:33
bunny

üdv rocker! az izomszakadásról kérdez...

Kérdés
üdv rocker! az izomszakadásról kérdeznék most.arra lennék kiváncsi hogy inkább szteroid használók vonalán fordul elő több izomszakadás, vagy naturál vonalon. abból indulok ki, hogy a szteroid használóknál,feltéve ha orvosi felügyelet mellet használja elvileg jobb a kenés, és kevésbé érzi meddig mehet el,igy talán ők több szakadást szenvedhetnek el. az is érdekelne hogy melyik szakaszban nagyobb az iszomszakadás veszélye.negativ,vagy pozitív szakaszban. ma sem maradsz kurvajó zene nélül: http://www.youtube.com/watch?v=MhfotGKxA9A
basszameg
Válasz

egyértelmű, hogy a koxos vonalon jellemző az izomszakadás. ennek több oka is van a hirtelen erőnövekedéstől a túl sok mikrosérülésen át az eszetlenül használt súlyokig. de egyszerűen az is alapvető ok, hogy sokkal nagyobb súlyokat használnak.

izomszakadás mindkét szakaszban lehet, pozitívban is, sőt, szerintem az a gyakoribb. 

általában a testépítők karrierjének egy ilyennel vége is. persze vannak kivételek, meg vannak olyanok is, akik nem kivételek, de nem érzik, hogy nem kéne leszakadt mellizommal elindulni. 

2012-03-07 10:53:11
bunny

Hello Bunny! A kérdésem az lenne,ho...

Kérdés
Hello Bunny! A kérdésem az lenne,hogy diéta közben,az edzés utána szénhidrát bevitel szükséges? (egyébként este 8 órakor edzem általában) Elég csak a protein és a glutamin ?
bandi9321
Válasz
ez két eltérő módszer, te döntöd el, melyiket használod.
2012-03-07 10:08:09
bunny

Hello!nekem egy olyan problémám lenne,ho...

Kérdés
Hello!nekem egy olyan problémám lenne,hogy az utóbbi időben sajnos nem tudok edzeni,de viszont az étvágyam megmaradt.És eléggé meghíztam! 110-ről felmentem 130-ra mondjuk 186cm-vagyok annyira nem vészes,csak az a gáz,hogy zsír jött fel! és ha most elkezdek megint edzeni egyértelműen szálkásítani fogok,csak attol tartok hogy lemegy a zsír és a hasamon a bőr lógni fog!(tehát plasztikához kell folyamodni) ez meg történhet?????
zsoli0523
Válasz
nem hinném!
2012-03-07 09:13:05
bunny

Szia Bunny! Már elég régen írtam neked u...

Kérdés
Szia Bunny! Már elég régen írtam neked utoljára, inkább csak olvasom és nevetek a válaszokon. Problémám a karommal van. Nem bírom 10 percnél tovább behajlítva tartani, mert elkezd zsibbadni a kézfejem. Este csak kinyújtott karokkal tudok elaludni, vagy arra ébredek, hogy simán levághatnám valamelyik ujjam, mert nem érzem. Másik gondom, edzésen, fekvenyomásnál, vagy csigás lehúzásnál próbálom a magasabb (15-20) ismétlésszámot tartani, lassan, koncentráltan csinálni, de a könyököm már kb. a felénél annyira elkezd fájni, hogy nem tudok a mozgásra koncentrálni. Próbálok a mozgáson változtatni, de nem vált be. Előre is köszi, ha kapok választ! Kitartást a munkádhoz! Üdv! G.
hatosgabor
Válasz
ez sajnos probléma. teniszkönyök vagy ilyesmi, a karod behajlítása nyom egy ideget, orvoshoz kell menned, de konzultálj karessal is.
2012-03-06 21:41:26
bunny

Hello! Jó lett a Fibo-s videó, nem tudo...

Kérdés
Hello! Jó lett a Fibo-s videó, nem tudom, van értelmes találmány is vagy csak degeneráltak terveznek gépeket? A turmixot hugyozóról jutott eszembe, volt egy gyerek aki azt mondta nekem, hogy miután megissza a turmixot nem mer köpni, mert hátha pont kiköpi a fehérjét..Mondom ilyen nincs, ezek mindig tudnak valami újat mondani bazeg -.- Ui: szerinted a héten már meg lesznek a tesztelők nevei? Már tűkön ülök :)
AndaR
Válasz

az a baj, hogy kibaszott segghülyék az emberek, és nem értem, hogy miért. én sem vagyok okos, de bazmeg, ezek?! ennyire segg valaki, hogy nem bírja intuitíve elképzelni az emésztési folyamatot? nem tudta a szánalmas agyával megfigyelni a szánalmas kis testének működését? én vajon biológiaprofesszor vagyok, hogy megértem nagyjából - szigorúan nagyjából, de ennyi elég - a táplálkozás működését, a szarás és a hugyozás funkcióit és nem keverem össze őket?

elképesztő, hogy az egyik fajta debil leturmixol minden szart, mert azt hiszi, ha turmix, akkor abból izom lesz, mindegy, mi van benne. a másik idióta meg azt hiszi, ha turmix, akkor folyékony és ha pisál, kifolyik a protein. beszarok. 

komolyan ezeket le kéne lőni a picsába, nem személyit adni nekik meg jogokat. mi lesz ha ezek autót vezetnek?

2012-03-06 21:40:21
bunny

Üdv! A kérdésem a következő lenne: Fehé...

Kérdés
Üdv! A kérdésem a következő lenne: Fehérje turmix, Súlyos és aerob edzés között vagy mindezek után? Az edzésem általában 1 óra súlyos és 40 perc Aerob edzésből áll(közvetlen egymásután). Az elsődleges szempont a zsírégetés.
DinoR
Válasz
próbáld ki, ha lehánytad a futópadot, rájössz magadtól is.
2012-03-06 21:35:11
bunny

Szia! Egy 17 éves srác vagyok. Eléggé e...

Kérdés
Szia! Egy 17 éves srác vagyok. Eléggé elvagyok keseredve.14 évesen kezdtem az edzést, igaz csak fogyás miatt. 15 évesen is még folytattam a fogyókúrát. 16 éves koromtól edzek izomépítés céljából. Tavaly szeptemberben kezdtem, fel is szedtem 15kg-t, de nyáron 20at fogytam. Újra kezdtem most szeptemberben. Vettem 100% whey proteint, és csirke rizs, rántotta, banán és stb. gyülömcsöt elosztva naponta. De minden kijött belőlem, kb. 6szor voltam wc-n egy nap. De azért híztam 14kg-t, de nem látszik semmi. Majd kipróbáltam,hogy csak fehérjét szedtem, és csak szendvicset ettem, de így se jött össze az izomfejlődés látványosan. Most ott tartok,hogy adok egy utolsó esélyt, és ha nem jön össze fél év alatt látványosabb fejlődés, akkor VÉGLEG abbahagyom. Tudnál személyes étrendet és edzéstervet írni? Meg,h még mit szedhetnék? Adatok: magasság: 2m súly: 93kg kor: 17
Dani1995
Válasz
hagyd abba a picsába végleg, jobban jár mindenki.
2012-03-06 21:34:39
bunny

Hello bunny. Én egy 20 éves,(185cm mag...

Kérdés
Hello bunny. Én egy 20 éves,(185cm magasságú,54kg súlyú)sportolói múlttal rendelkező lány vagyok(triatlon,labdarúgás),de sajnos a sportolással töltött évek során nem sikerült elérnem a kellő testalkatot amit szerettem volna,ezért rászántam magam az edzésre.Az lenne a kérdésem,hogy véleményed szerint,ha magamtól nem tudok hízni és erősödni,akkor milyen kiegészítő szert javasolsz az edzés mellé. Előre is köszönöm a válaszod.
dorcsika
Válasz
nincs olyan, hogy magadtól nem tudsz hízni, és nem hízni akarsz disznóvá gondolom, hanem izmot felszedni. táplálkozásról hallottál?
2012-03-06 21:33:56
bunny

Kedves Bunny. Turmix elfogyasztása után ...

Kérdés
Kedves Bunny. Turmix elfogyasztása után 5-10-15 perccel, ha rám jön a pisilhetnék, akkor az gáz? Nem épül így be a szervezetbe? Vagy csak a hasmenés lenne a szar ügy?
zsoltika88
Válasz
turmixot pisálsz, hülye?
2012-03-06 14:49:45
bunny

csá bunny! így van ahogy írtad, a mopsz ...

Kérdés
csá bunny! így van ahogy írtad, a mopsz egy csoda:)) nem tudom Nálatok hogy van, nekünk egyetlen egy "gond" van vele, iszonyúan hullik a szőre. engem se hagy amúgy soha, leülök már jön az ölembe és 1 perc múlva horkol, mint az állat:)) http://kepfeltoltes.hu/120306/sonny_10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
madone
Válasz
nyírd meg kutyanyíróval, az sokat segít, és olyan, mintha tök új lenne! plüss!
2012-03-06 12:53:28
bunny

Köszöntem a válsaszod. kár,hogy a színp...

Kérdés
Köszöntem a válsaszod. kár,hogy a színpadon már nem látjuk őket viszont,de azért a seprbodykon remélem még sokáig fokozzák a hangulatot.-ami sajna mostanában igen lightos ,de szerintem a helyszín,nem a legfrankóbb- szevasz
040589
Válasz
remélhetőleg idén sokkal jobb lesz.
2012-03-06 11:03:16
bunny

csá bunny! nálunk ilyen az edzés utáni s

Kérdés
csá bunny! nálunk ilyen az edzés utáni szieszta:)) http://kepfeltoltes.hu/120306/sonny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
madone
Válasz

akinek mopsza van, az tudja, amit mi is tudunk: a mopsz tulajdonképpen ember. ő nem kutyaként gondolkodik, hanem mindig azt csinálja, amit te is. ezért akarom pl. a kathi bélát rábeszélni ahelyett hogy valami idegbeteg kis rúgnivaló geci pinanyaló kutyát vegyenek, mert a mopsszal semmi gond nincs. maximum nem hagy békén, mert neki okvetlenül rajtad kell feküdni. (ha elküldöd, megsértődik és felháborodottan szuszog.) a mopsz nem ül a földre, neki szék kell. a mopszember egyszerűen imád téged, veled akar lenni és kész. nálunk a pók főleg aki ilyen, ő atöbbi kutyát utálja is. a bröki jobban elvan a kutyákkal és idegen emberekkel antiszociálisabb, de eleve gonosz, mert fekete. engem a pók állandóan próbál nem hagyni dolgozni, most is az ölemben ül, ami elég nehézzé teszi a gépelést.

2012-03-06 11:02:39
bunny

Sokszor előkerült már a táplálékkiegészí...

Kérdés
Sokszor előkerült már a táplálékkiegészítők "piramisa" (mi mennyire fontos). Fehérje és vitamin az első, kreatin a végén, oké, de érdekelne, hogy általad is forradalminak tekintett HOS szerinted hol helyezkedik el - gondolva a véges pénztárcára. Kösz a választ előre is.
Swore
Válasz
ha véges a pénztárca, akkor nem fér bele a hos.
2012-03-05 21:16:42
bunny

Szia Bunny! miért nem kapok erre választ...

Kérdés
Szia Bunny! miért nem kapok erre választ? Szia Bunny! Reggel 07:50 Crea-Bomb 5 gramm 08:00 100gramm rizs+100 gramm csirkemell+ zöldség 09:50 Crea-Bomb 5 gramm 10:00 100gramm rizs + 100 gramm csirkemell + zöldség 11:50,13:50,15:50 Crea-Bomb 5 gramm 12:00,14:00,16:00 100gramm Csirke+100 gramm rizs+ zöldség 17:30 10 gramm Bcaa-Xpress ,4 koffein tabletta 18:00-19:30 gyúrás 19:40 Vitargo (90 kg vagyok tömegelek mehet 90 gramm belőle???) Crea-Bomb ból mehet 5 gramm Vitargoval? 19:45 1 adag 100%whey protein proffesional + 10 gramm l-glutamine lefekvés előtt 1 adag 100%Whey proti prof.+10 gramm l-glutamine Szerinted így jó? Próbáltam úgy összerakni,ahogy a sárga kapszulában van.
JumboMan
Válasz
talán kivárnád bazdmeg amíg odaérek, vagy valami? van valami fogalmad arról, hogy nem itt ülök egész nap az idióta kérdéseidre várva, és hogy mások is kérdeznek?
2012-03-05 20:41:01
bunny

Szia Bunny! Sokat olvastam itt az old...

Kérdés
Szia Bunny! Sokat olvastam itt az oldalon erről a sok ismétléses edzésről. a mellizmom nem igazán fejlődik az elmúlt időben(hónapok) szval úgygondoltam kipróbálok vmi teljesen mást. Tömegnövelő időszakban vagyok és azt krédezném hogy ez a nagy ismtléses edzés mennyire illik a tömegnöveléses időszakba?? (pl.: a 2*20 tárogatás lepett meg) ha orbitális fasságot kérdeztem bocsi:P üdv
loobdidoo
Válasz
elég nagy faszságot kérdeztél, mert mégis mibe illene, vagy mivan?
2012-03-05 20:05:08
bunny

Szia Bunny! Én kedden edzem a mellem ...

Kérdés
Szia Bunny! Én kedden edzem a mellem és bicepszem (3gyakorlat mellre, 2 bicepszre). Csütörtökön pedig hát és váll (3-3 gyakorlat). Kevés gyakorlat, de kemény edzés, és az lenne a kérdésem, hogy szerinted így nem erőltetem túl a vállam? Jobb lenne talán kedden mell, váll? Csütörtökön hát, bicepsz? Azért csinálom így, mert az első vállizmom sokkal fejlettebb, jobb szeretek hátedzés után vállazni.
attila_bf285f
Válasz
egyszerűen meglátod majd, hogy működik-e. a vállizmok kicsik, viszonylag gyorsan regenerálódnak, lehet, hogy így is jó lesz. ha nem, cseréld le úgy, hogy írtad. jogos a kérdés, de alapvetően jól csinálod!
2012-03-05 11:47:29
bunny

Szia Bunny!meghallgattam az audioblogot,...

Kérdés
Szia Bunny!meghallgattam az audioblogot,utánna elolvastam bodybulvaron a drogos cikket.maximálisan egyet értek a leírtakkal,én a dohányosokat is a drogosokhoz sorolom,egyszerüen undorítónak és elviselhetetlennek találom.az utcán már nem lehet úgy végig menni hogy ne fújnák azt a szart a pofámba,alig akad olyan csaj aki nem bűzlik a füsttöl.tagja vagyok egy nemdohányzós oldalnak,ahová dohányosok tömege ír,ami szerintem a bunkóság teteje.én se irogatok az ő oldalukra,akkor mit élveznek ők ebbe?jah,majdnem el is felejtettem:megoszthatom faxbúkon a drogos cikket?tudom h nyílvános,mivel blog,de szerintem úgy korrekt ha előtte megkérdezem.
badboy3333
Válasz
nyugodtan megoszthatsz bármit. na és a teteje tényleg a hittérítés, amikor a dohányzó még oktat a nemdohányzó oldalon, gondolom a jogairól.
2012-03-05 11:33:09
bunny

SZia! Szerintem véletlenül az előző audi

Kérdés
SZia! Szerintem véletlenül az előző audioblogot töltötted föl ma. Üdv, Ricsi
AndaR
Válasz

b@ssza meg a kurva anyját! javítom! na, ehun van az audioblog!

2012-03-05 11:30:24
bunny

Szevasz Bunny! Nem az edzéssel kapcso...

Kérdés
Szevasz Bunny! Nem az edzéssel kapcsolatos a következő kérdésem.De remélem azért válaszolsz rá,mert te mondtad,hogy minden értelmes kérdéssel fordulhatunk hozzád. Annyi lenne,hogy Eddie A. és Vörös Z. versenyzéssel kapcsolatos elképzeléseiről tudsz-e valamit?Fognak-e még versenyezni,vagy már nem,vagy te sem tudsz semmit :)? Ez lenne az egyik.A másik,hogy lehetne-e ?majd,valamikor csinálni egy rádiós adást,amiben a testépítés"hős"korszakáról beszélnétek,illetve a mai állapotokról,vagy éppen,hogy szerintetek van-e jövője a jelenlegi helyzetnek. köszöntem ha válaszolsz.szevasz.
040589
Válasz

vörös zoli jelenleg egy fotózásra készül őszre, de nem hiszem, hogy bodyban versenyezni fog. eddie abbew edzőtermet nyitott londonban és ezzel a versenyzéstől visszavonult.

a hőskorszakról túl sokat nem tudunk belülről, valószínűleg jobb is. csak annyit, amennyit akkoriban rajongóként láttam, teljesen elvakultan azt gondolva a testépítőkről, hogy ők valami istenek.

(nem azok.) külön részt nem tervezek ennek, de biztosan fel fogjuk hozni a témát.

más: audioblog annak, akit érdekel, ez most elég személyes.

2012-03-05 02:32:39
bunny

Helló! Az érdekelne ,hogy a HOS+Anadrox...

Kérdés
Helló! Az érdekelne ,hogy a HOS+Anadrox páros mehete?Mivel a Brutal Anadrol+Blade lassan elfogy és erre szeretnék váltani! +Szedem a Simple Whey-t a FullFocetol és érdekelne mi a véleményed rolla a multkori fehérjeteszted szerint ez minőségi-e vagy sem? Üdv
Black25
Válasz
a full force simple whey nem "minőségi" fehérje olyan értelemben, mint mondjuk a scitec fehérjék. "egyszerű" fehérje és gazdaságos. akinek nincs pénze jobbra, annak tömegeléshez tökéletesen megfelel. emészthetőségre jó, íze nem nagy cucc, finomnak nem mondanám, de nem rossz. több turmixot is ittam, meg is kóstoltatam több emberrel.
2012-03-05 01:24:10
bunny

Üdv! Épp diétába vagyok ami eddig sikere...

Kérdés
Üdv! Épp diétába vagyok ami eddig sikeres, de 2 hét múlva mandula műtétem lesz, és azt szeretném kérdezni szerinted akkor hogyan egyek, miket,hogy minimális izomveszteségem legyen abban a 2hétben.
irrdavid
Válasz
nem hiszem hogy az lesz a problémád hogy hogyan egyél, mert esélyes, hogy nem tudsz enni úgysem. turmix, glutamin, vitamin.
2012-03-05 01:17:01
bunny

Szia Bunny! Kérdésem előtt, először is m...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem előtt, először is megköszönöm munkásságod, mivel előbb az alapismeretek, később a Sárga kapszula (videók, cikkek stb...) által tetted lehetővé életminőségem drasztikus javítását! Az általad leírtakat gyakorlatba ültetve a testkompozícióm-megváltoztatásával -20 kg-ot vesztettem, helyreállt az önbizalmam és közérzetem, ami egész életfelfogásomra kihat és amiből erőt meríthetek az élet valamennyi területére. A kérdésem a következő: sajnos a munkám és a vizsgaidőszak alatt nem tudtam folytatni életmódomat így 2,5 hónapos kihagyásra kényszerültem és vissza is jött 3 kg. Az edzéshez való visszatérésről szóló videót megnéztem, tökéletesen érthető, még egy "bélrendszeri reebotolást" is végzek jelenleg, a cikked alapján, hogy javítsam a diétám eredményességét. Szóval most 80 kg vagyok, az eddigi ismeretek alapján úgy gondolom tskg x 3g (240 g) szénhidrát mennyiséggel kezdek, majd hetenként -20 grammal csökkentem az adagot, míg újra el nem érem a kapszulában kijelölt 150 grammot, az aerobot természetesen napi szinten végezve. Az általam eltervezetteket megfelelőnek találod? Válaszod előre is köszönöm, és minden további jót kívánok Neked!
Troy83
Válasz
szerintem ez jó, és azt mondom, fasza gyerek vagy, csak így tovább!
2012-03-05 01:14:53
bunny

Szia! Napi 3x iszom fehérjeturmixot ezz...

Kérdés
Szia! Napi 3x iszom fehérjeturmixot ezzel kiegészítem a fehérjebevitelemet. Heti 4-szer edzek és este járok le mindig tehát a vacsorám mindíg turmix edzés után este nem tudom a napi 3 turmixot hogy osszam el reggel délután este vagy reggel és este edzés után 2 adag. köszönöm a segítséget/ a véleményt!!
gabolino18
Válasz
ha 3 napi fehérjeturmixot iszol, akkor csak tudod, mikor iszod, nem?
2012-03-05 01:13:56
bunny

Szia! Edzés után fehérlisztes, cukros ké...

Kérdés
Szia! Edzés után fehérlisztes, cukros kérdés gazdája vagyok. Tehát akkor végülis a banán rosszabb is mint a többi gyümölcs? Pár videóban azt láttam, hogy napközben 1-1 kaját ki lehet egészíteni vele, vagy ha más nem akkor 1 banán is valami. De, az alapján amit írsz akkor ilyen célra egyáltalán nem jó, sőt akkor konkrétan semmire nem jó, csak zsírként lerakódik, ha jól értelmezem igaz? Persze edzés után CarboX+fehérje megy a turmixba!
pama
Válasz
ha tudnám mi a faszom az a carbo x, akkor biztosan megdicsérnélek, hogy faszagyerek vagy, de nem tudom és viszonylag le is szarom. kissé már kaparom magam a sok hülyétől, aki hülye terméknevekkel dobálózik, mintha én lennék a termék-enciklopédia. nem tudom, te milyen videóban láttad, hogy a banán jó étkezés kiegészítőnek, de ha ez annyira tetszik, akkor egyél helyette egy kanál kristálycukrot, az kisebb helyen elfér. a banán nem rosszabb, mint a többi gyümölcs, csak azokkal együtt tudni kell, mire jó: semmire. jó az íze és kész.
2012-03-05 01:13:11
bunny

Üdv Bunny! Az lenne a problémám, hogy am...

Kérdés
Üdv Bunny! Az lenne a problémám, hogy amikor a nyak mögüli nyomást végzem, mindegy hogy milyen súllyal, fájnak (szúrnak) oldalt bordáim. Próbáltam ülve, állva, sehogy sem jó. Más váll gyakorlatnál nem fájnak csak ennél. Remélem tudsz valami megoldást. Köszi!
bdani14
Válasz
problémádtól eltekintve is azt mondjuk egy ideje, hogy ezt a gyakorlatot el kellene felejteni. neked egyszerűen csak eggyel több okod van erre mint a többieknek.
2012-03-04 22:28:50
kares

Szia Bunny!! Lenne egy olyan kerdesem ho...

Kérdés
Szia Bunny!! Lenne egy olyan kerdesem hogy kb 2 hete gugoltam es ereztem egy szuro fajdalmat de gugoltam tovabb. Masnap megdagadt a terdem nagyon. 2 Hete pihentetem es apadt is egy adagot de ha egy nagyon picit megeroltetem akkor dagad vissza es szerinted mit tegyek ? (vajon helyre hoznae az Artroxon es a puhenes ? )
HadnagyHuni
Válasz
orvos!
2012-03-04 22:26:38
kares

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy mi...

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy mivel tudnám gyorsítani a javasolt 6 hét lábadozást a porckorongsérv műtétem után?Milyen alhát gyakorlatokkal,illetve itthon hogyan edzhetek karra a leghatékonyabban.Elolvastam a cikket,de terembe most nem jutok el. Köszönöm válaszod.
nagycsira
Válasz
ne akard meggyorsítani. nem tudom hogy jön ide a cikk, ilyesmiről nem volt szó, és nem is lesz, mert az egészségnél és a biztonságnál semmi sem fontosabb.
2012-03-04 22:25:51
kares

Üdv! Ezt meg kell, hogy osszam veletek: ...

Kérdés
Üdv! Ezt meg kell, hogy osszam veletek: "tolj egy kis zsirégetöt..ahoonnan kell elvesz ahova kell épít..izmot" mondta ezt egy olyan ember akit öröm hallgatni :D Amúgy meg Kibaszott jó ez az edző válaszol imádom a válaszokat meg főleg a fogyatékos kérdéseket!!! Nem telhet el nap, hogy ne olvassam el! Sárga kapszula is király így tovább!
Yolsos
Válasz
ma teljesült egy nagy, privát álmom. konkrétan 95 óta. a sárga kapszula újabb kiadása jön, de vannak még terveim, mert a sárga kapszula szükség, de nem álom volt. az csak a kezdet, folytatom tovább.
2012-03-04 21:51:09
bunny

Szia! Napokban olvastam egy cikket ezen ...

Kérdés
Szia! Napokban olvastam egy cikket ezen az oldalon, hogy izolációs gyakorlatokkal pl. karra felesleges túl sokat bajlódni, amíg nem alakult ki egy nagyobb izomtömeg. Na, most ez elgondolkodtatott. Nyílván ezt én tudom megállapítani a tükör előtt, de te ehhez mit szólsz, tudva, hogy nem feltétlenül értesz egyet mindig az itt leírtakkal? Full szarul edzem a bicepszemet, ha mondjuk koncentrált bicepszezést csinálok + csigán felhúzást? Ettől nem várhatok igazán növekedést, hanem inkább formálom? Ui.: Gratulálok innen is Tóth Daninak! Szegény Toldi Zsuzsi meg gondolom most nagyon el van keseredve... Sajnálom!
zsoltika88
Válasz
én nem hiszek az "izolációs gyakorlatok nem növelnek tömeget" faszságban.
2012-03-04 21:49:02
bunny

Szia Bunny! Edzés után ugye gyors felsz...

Kérdés
Szia Bunny! Edzés után ugye gyors felszívódású szénhidrátokat érdemes fogyasztani. Kérdésem az lenne, hogy ebben az időpontban, akár fehér lisztes ételek illetve cukros sütik is mehetnek? Valamint, sok helyen olvastam, hogy a banán a testépítők körében nagyon népszerű, magas szénhidráttartalma miatt, viszont másik helyeken pedig azt olvastam hogy a gyümölcsök nem jók mivel sok cukor van bennük. Neked mi az álláspontod? Előre is köszi, remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeséget:)
pama
Válasz
abszolúte nem, mehetnek, mert ilyenkor sem szemetet kell enni. a néha előforduló félrezabálásnak minősülő szart megenni nem rossz öltet ilyenkor, de remélem érzed a hozzálás közti különbséget. a banán ugyan gyümölcs, de nem minden gyümölcs tartalmaz ugyanolyan cukrot. a banánban speciel nem csak fruktóz (gyümölcscukor) van, hanem az erjedés miatt gyakoraltilag az asztali cukornak felel meg a cukortartalma. az edzés utáni banán mondjuk vitargos turmix helyett nem hiszem, hogy ragozni kell, milyen színvonalat képvisel.
2012-03-04 21:47:58
bunny

Üdv! Egyik barátom alkatilag és genet...

Kérdés
Üdv! Egyik barátom alkatilag és genetikailag alkalmas lenne a legtöbbünk (a teremben) szerint akár versenyzői pályára is. Van esetleg olyan szabály vagy valamiféle hátránnyal indulna, amennyiben több tetoválás is disziti a felsőtestét? (mell, váll teljesen)
Gixer92
Válasz
elvileg van, de gyakorlatilag abszolúte nincs. ezenkívül a barnító nagyjából el is takarja.
2012-03-04 21:37:16
bunny

Szia Bunny! Érdeklődni szeretnék, hogy a...

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődni szeretnék, hogy a HOS-t meddig érdemes szedni? Mehet 2-3 hónapig szerinted? Nem igazán szeretnék leállni a kánikuláig. ( Ja, tudom puha pöcs vagyok, hogy nyár közepén nem izzadok a vasakkal. )
Gajda
Válasz
3 hóbap szerintem okés.
2012-03-04 21:36:39
bunny

Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy ha...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy ha heti kétszer végzek hátedzést, mert szeretnék eljutni odáig, hogy saját súllyal húzódzkodom, akkor hamarabb elérem, mint heti egy alkalommal? (Olvastam a sárga kapszulában, hogy 1 izomcsoportom 1 héten max egysze eddzük)
rever
Válasz
nem. nem tudom miért olyan fontos ez, de a csigás lehúzást kéne erőltetni, majd ez erősít be annyira, hogy tudj húzódzkodni.
2012-03-04 21:36:16
bunny

Szia! Nagyon nagy hadilábon állok a húz...

Kérdés
Szia! Nagyon nagy hadilábon állok a húzódzkodás 3-4 db megy belőle de az is ilyen majom rángáshoz hasonlít . Tudom ,hogy nincsenek pókmajom adottságaim húzódzkodáshoz mert 198 cm magas vagyok és 90 kg hosszú végtagokkal ,de már 2 hónapja szenvedek vele és semmi valami cikket vagy tippet tudnál nyújtani hogy megtanuljam ezt a gyakorlatot . előre is köszönöm
cula5
Válasz
csigás lehúzással kezdeném, bár halkan megkérdezném azt is, hogy minek kell neked húzódzkodni?
2012-03-03 23:00:45
bunny

Szia. Aerobbal kapcsolatban kérdeznék. R

Kérdés
Szia. Aerobbal kapcsolatban kérdeznék. Reggel 7-8körül mehet ,ha délbe megyek edzeni vagy az már túl közeli, és edzés utánra tegyem?
Pellei77
Válasz
mehet.
2012-03-03 23:00:15
bunny

Üdv Bunny/Kares! Ritka kérdező vagyok, s...

Kérdés
Üdv Bunny/Kares! Ritka kérdező vagyok, s most sem távgyógyítást várok... kiegészítő sportként teremfocizom hetente egy alkalommal, és másfél hete a meccs után midnenféle előjel (rúgás, sérülés) nélkül elkezdett fájni a jobb bokám. Namost azóta fáj, nem igazán enyhül, járás megy, lépcsőzés szívás, estére általában bedagad. Várjak még, és pihentessem hátha elmúlik, vagy húzzak el orvoshoz?
fmilanf
Válasz
sport közben gyakran nem vesszük észre a sérülések pillanatát, illetve az is lehet, hogy egy adott mozdulatot hosszú ideje nem megfelelően végeztél és valamelyik szalag eddig bírta. mivel nem tudjuk pontosan hol fáj, inkább azt mondom kicsit még várj vele, de ha vészesnek érzed vagy sokat kell pl lépcsőznöd akkor orvos.
2012-03-03 21:38:32
kares

Szia! Nem szeretnék seggnek tűnni, de...

Kérdés
Szia! Nem szeretnék seggnek tűnni, de egyelőre még nem értek mindent, de olvasok ezerrel a témában. Tehát adott vagyok én 62 kg, 170 cm, 22 évesen. Voltam már 80kg is, ettől természetesen ma petyhüdt és striákkal tarkított a testem. Ebből szeretnék valami izmosat varázsolni. Egy hete súlyzós edzést nyomatok+ 3 óránként kajálom, amiket elvileg lehet a net szerint :) Fehérjeporom van, fogyasztom is. Az lenne a kérdés, hogy számomra mi lenne a leghatékonyabb ? Szálkásítanom kellene? VAgy izmot növelni először? Mi a sorrend? És, mielőtt megkérdeznéd......nem, valóban még sajnos nem nagyon vágom ezt a testépítést! :D Előre is köszönöm megtisztelő válaszod, üdv.:
Butterflyza
Válasz
nem azt kérdezem, hanem hogy elolvastad-e a sárga kapszulát.
2012-03-03 14:06:50
bunny

Szia ! Mi a véleményed a waxy maize-ról

Kérdés
Szia ! Mi a véleményed a waxy maize-ról?Ha jól tudom Amerikában elég nagyra tartsák !!:)
norsze
Válasz
itt is nagyra tarcsuk, részben ez van a full force supercarb fastben.
2012-03-03 11:10:44
bunny

Hello ! Az lenne a kerdesem hogy edzes u...

Kérdés
Hello ! Az lenne a kerdesem hogy edzes utan melyiket tartodd jobnak tomegelo idoszakban edzes utan a jumbo jobb vagy a 100% whey prof vitargoval keverve, tehat melyiket tartod elonyosebbnek ?
lmbbHuni
Válasz
az utóbbi, viszont ez csak edzés után használható, napközben nem.
2012-03-03 03:44:27
bunny

Szia! Azt szeretném kérdezni hogyha abba

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni hogyha abbahagyom az edzést akkor van-e rá esély hogy magasabb legyek. 15 éves vagyok és 160 centi.
ezagery
Válasz
nincs. legalábbis nincs összefüggés a magasságod és az edzés között. egyébként se fiatalon, se alacsonyan nem kötelező hülyének lenni, ez utóbbi ráadásul mindkettőnél rosszabb tulajdonság.
2012-03-03 03:43:49
bunny

Szia Bunny! Lenne egy olyan kerdesem, ho...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy olyan kerdesem, hogy ha most elkezdek egy kreatin kurat es 2 honap mulva pedig dietazok akkor dieta soran eltavozik az az izom amit a kreatinal szedtem fel?(meg sosem hasznaltam kreatint) valaszodat elore is koszonom!
ricsboy2
Válasz
nem igazán érted ezt a testépítés dolgot, ugye?
2012-03-02 21:47:15
bunny

Szia! Az interneten kutakodtam Frank Zan...

Kérdés
Szia! Az interneten kutakodtam Frank Zane könyvei iránt (http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Zane#Books_by_Frank_Zane) és nem találtam egy forrást sem ahonnan meg lehetne vásárolni. Nincs tudomásod róla honnan lehetne beszerezni - főleg a "Mind, Body, Spirit" érdekelne - vagy van-e egyáltalán magyar fordításban?
zolley
Válasz
nincs.
2012-03-02 21:46:43
bunny

Hello! a Testépítők Enciklopédiája c. k...

Kérdés
Hello! a Testépítők Enciklopédiája c. könyvben (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6698) olvastam hogy: "A magas fehérjetartalmú étrend óriási megterhelést jelent mind a májnak, mind a vesének, hiszen fel kell dolgozniuk és el kell távolítaniuk a fehérjeanyagcsere során keletkező melléktermékeket." "Ha túlzott mennyiségű zsírban oldódó(A,D,E,K)[megjegyezném hogy ezeket a vitamincsomagok tartalmazzák] vitamint fogyasztunk, felhalmozódnak és elraktározódnak későbbi felhasználásra. Ha a felhalmozott mennyiség túl nagy, toxikusak(károsak) lehetnek a tárolásra alkalmas területeken, például a májban. A túl sok D-vitamin például szívbetegséghez vezethet, illetve vesekövet és más rendellenességeket okozhat." Ez kicsit összezavaró. A világ legátfogóbb testépítőkönyvjében ez van leírva, de Te és sok más edző meg azt mondja hogy semmiféle káros hatásuk nincs a tápkiegeknek. Az a kérdésem, hogy van valami igazság abban hogy a túl sok bevitel káros a májnak?
ligaroo
Válasz
a világ legátfogóbb tetsépítő könyve tele van faszságokkal. sajnos ez van.
2012-03-02 21:46:27
bunny

sziasztok!Páldi Gábor nem semmi srác,enn...

Kérdés
sziasztok!Páldi Gábor nem semmi srác,ennyi családi tragédia és betegség után így felkészülni...mindnen elismerést megérdemel szerintem!!!ezek után úgy érzem hogy nincs jogom panaszkodni a fáradtság stb balfaszság miatt!adott egy lökést a motivációnak az tuti!más:nem tudom felfogni sok embernek mi olyan bonyolult a testépítésben,edzést becsülettel lenyomni,kaját kiszámolni,kimérni,megenni,lehetőség szerint nagyokat pihenni.szerintem ennél egyszerűbb dolog nincs a világon.szép napot!
badboy3333
Válasz
igen, többen írnak gábor miatt, még mélt is kaptam. nincs is mit hozzáfűzni!
2012-03-02 08:47:13
bunny

Helló! A kérdésem az lenne, hogy tömegnö...

Kérdés
Helló! A kérdésem az lenne, hogy tömegnövelő időszakban az súlyzós edzések utáni aerob edzésnek van-e értelme? Jelen pillanatban a súlyzós edzés után kb 35-45 perc aerob edzést ütemezek be (300-400 Kcal, zsírégető pulzus tartományban). Köszi! Dani
HD501
Válasz
ha nem vagy nagyon vékony, ártani nem árt, pörgeti az anyagcserét, eltávolítja a tejsavat, jót tesz.
2012-03-01 23:25:14
bunny

Szia Bunny! Írtam korábban a váll probl

Kérdés
Szia Bunny! Írtam korábban a váll problémámról,hogy kattog szerinted 2-3 doboz Joint-x segítene?
JumboMan
Válasz
nem biztos, de próbáld ki!
2012-03-01 23:23:47
bunny

Szia mester! A Hajós féle vádliedzésből ...

Kérdés
Szia mester! A Hajós féle vádliedzésből lesz valami? Más: van egy Dán filmsztár aki hasonlít rád némileg: http://www.youtube.com/watch?v=JEoWV_lLQvk Jó hétvégét!
gerylaci
Válasz

köszi a bókot, fél órát nézegettem mire rájöttem, hogy a dagadt kopasz arab bűnözőre gondolsz. :DDDD

szerencsére kurva jó hajam van. a hajós andrással sjanos nem siekrült felvennem a kapcsoltot, bár nem is nagyon erőlködtem. majd csak összefutok vele valahol.

 

2012-03-01 12:13:38
bunny

Szia! Este szoktam edzeni 8tól-fél 10-ig...

Kérdés
Szia! Este szoktam edzeni 8tól-fél 10-ig,és utána iszom egy adag 100%whey prot.prof-ot,és edzés előtt egy adag Attack-et. Éjszaka 3szor kell felkelnem vizelni. Melyiknek van ilyen vízhajtó hatása? Nem teszi valamelyik tönkre a vesémet? Válaszodat előre is köszönöm!
castor27
Válasz
amikor nem vizelsz, akkor megy tönkre a veséd. vizelj nyugodtan. de azért menj ki a klotyóig.
2012-03-01 12:11:42
bunny

Üdv Bunny! 17 éves vagyok. Nemrégiben ol...

Kérdés
Üdv Bunny! 17 éves vagyok. Nemrégiben olvastam a Sárga Kapszulát. Azt írtad, hogy az egy tévhit miszerint a sulyzós edzés megállítja a magasságnövekedést. Ezt tudtam eddig is, de nem egy embertől hallottam, hogy a nagy súllyal végzett lábedzés és nyak fölötti súlyzózás (vállból nyomás) valóban megállítja a magasságnövekedést. Ez igaz vagy egy alaptalan baromság. Válaszodat előre is köszönöm.
paszti82
Válasz
ha rátesznek a fejedre egy tonna súlyt, az is megállítja a magasságnövekedést. én eddig azt hittem, nem olyan bonyolult megkülönböztetni a súlyzós edzés fogalmát általánosságban annak egy specifikus részétől, az éveken át végzett 200 kilós guggolásoktól, ami nem jellemző ám azért a tizenévesek többségére. de úgy néz ki, nekem van beteges képzelőerőm. mennyi súllyal nyomsz vállból? hány percig?
2012-03-01 11:56:53
bunny

Ne haragudj, észrevettem az előbb hogy a...

Kérdés
Ne haragudj, észrevettem az előbb hogy az "a" billentyű beragadt, ilyen flexibilis billentyűzetem van (ez a gumibillentyűzet) na szóval azt akartam, megtudni ezt: (...)helyettesítheti e bármely gyógyszertárban kapható multivitamin. Én szigorú helyen élek, úgyhogy nem mehetek el csak úgy el plázába pl. ott úgy tudom van Bio-tech usa bolt. Tesóm akart venni nekem, de beijedt végül apámtól, mert ő sajnos bár a szakterületén zseni, amúgy nem egy túl okos és megértő személy, és keveri a tápkieget a szteroidokkal stb. Ezért nem mert tesóm venni ott multivitamint.
234ab
Válasz

a teendő az, hogy fogod és összehasonlítod a tartalmát. el kéne olvasni a kibaszott szabályzatot és fel kéne fogni, hogy nem foglalkozom se gyógyszertári cuccokkal, se a biotök és egyéb cégek ügyfélszolgálata nem vagyok, scitechez és full force-hoz értek, a többit leszarom.

nem fogom helyetted analizálgatni a címkéket, a máltai szeretszolgálat máshol van. gyógyszertárban nem kapsz normális vitamint, magad is rájöhettél volna, bár az is jobb, mint a semmi.

de ha magadtól nincs annyi eszed, hogy nyomtatod vagy leírod az általad kinézet termék beltartalmát és bemenj a gyógyszertárba megkérdezni, hogy mi hasonlít legjobban, akkor javasolnék egy nem retúr jegyet tajgetoszra, a töketlen kurvaistenfaszát már.

arról nem beszélve hogy gondolom roppant nehéz eldugni fater elől egy doboz vitamint, vagy átteni más dobozba.

2012-03-01 11:51:08
bunny

Szia Bunny! Lehet, hogy az előttem szól...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy az előttem szólóval egy munkahelyen dolgozunk, ugyanis egyik kollégám engem is a 90 napos „diétájával” fáraszt. Komolyan mondom annyira hihetetlen, mikor értelmes, több diplomás emberek, táplálkozás témában akkora baromságokat mondanak, hogy elképesztő. És a legborzasztóbb az hogy vitatkozni sem lehet velük, mert ebben a témában csak nekik lehet igazuk Érdekes a szakmában, érvekkel meg lehet győzni őket, de itt hiába mond nekik az ember bármit, mutat nekik bármilyen bizonyítékot nem számít. Az a baj, hogy borzasztó nagy gond van a fejekbe, a táplálékozással kapcsolatban. A környezetemben állandóan azt hallom-gondolom mindenkinek ismerős-„ez a sok rizs, csirke nem egészséges” „egyél inkább vajas kenyeret, párizsit…”. Gyökeres változásra lenne szükség. Bunny, amit a Sárga kapszulában írtál, véleményem szerint annyira alap és hiánypótló mű, hogy nem hogy a „testépítőknek” és az edző válaszol kérdezőinek, kellene megtanulni kívülről, hanem az iskolában kötelező tantervként kellene oktatni biológia/testnevelés órán. Ha ez megtörténne akkor a felnövekvő generációk talán nem mondanának ilyen eszméletlen baromságokat. Tudom, hogy elképzelhetetlennek hangzik, de úgy gondolom ez a társadalom érdeke is lenne. Ezért kérlek Bunny fojtasd a munkádat, hátha több és több embernek tudod megmutatni a helyes utat. Az edzőtársaimat pedig szintén arra buzdítom, hogy ne keseredjünk el ha ilyen kollégákkal, ismerősökkel találkozunk, nálunk van az igazság, és ezt a tükör, a vérkép, a betegségek hiánya, közérzet, stb.. bizonyítja.
momci
Válasz

egy dolgot tehettek ti ez ügyben. próbáljátok terjeszteni az igét, amíg lehet, de nagyon fontos, hogy a hülyékkel nem kell foglalkozni. nem te teszel szívességet másnak, erőltetni nem kell. ha neki a parizer ajó, akkor egye azt. persze tudom, hogy általában fordítva van és a környezeted néz téged hülyének, vagy próbálja ráderőltetni a sötétségét. alapszabály: ha bármiben kitűnsz a többiek közül, azonnal megpróbálnak visszahúzni. de ne törődjetek ezzel soha. nem kell közösségi embernek lenni, ha a közösség szar.

2012-03-01 10:34:37
bunny

Szia! Kb. 2 hónapja kezdtem el kondi te...

Kérdés
Szia! Kb. 2 hónapja kezdtem el kondi terembe járni,csak olyan problémám lenne hogy kezdek lebetegedni köhögni. mennyire hátrányos ha így eljárok edzeni? Persze gondolom hogy betegen nem tesz jót,de ha megint ki kell hagynom akkor amit eddig elértem az kárba megy. Igazából az én célom picit szálkásítani,feszesíteni mivel fotomodellkedéssel foglalkozom. Az lenne a kérdésem még hogy milyen vitaminokat ajánlasz? Van rengeteg féle ,és én teljesen új vagyok ezen a területen. Válaszodat előre is köszönöm.
verus85
Válasz
nincsenek "milyen vitaminok". komoly multivitamint kell használni (pl. scitec multi pro), esetleg kiegészítőként c vitamint. egy kis takony vagy ilyesmi nem akadályoz az edzésben, de torokfájás, láz és hasonló esetekben ágyban kel feküdni amíg el nem múlik.
2012-03-01 10:28:23
bunny

csá bunny! ma is feldobtad a napom:)) s...

Kérdés
csá bunny! ma is feldobtad a napom:)) sokszor nem vágják a kollégák mi a faszt röhögök itt reggel az irodában, de egyre jobbak itt a kérdések, de főleg a válaszok :)))) ebből is simán csinálhatnál egy könyvet, az lenne a "Paraszt kapszula"... pók meg a többiek jól vannak?
madone
Válasz
parasztkapszula, ez nem rossz ötlet! amúgy egy nagyonhülye emberek című könyvet kitaláltam már, igaz az kicsit másról szólna. mindenki jól van, de pontosabbat csak pár hónap múlva tudok meg! ;)
2012-03-01 09:19:14
bunny

Szia Bunny, ARNOLD CLASSIC live strea...

Kérdés
Szia Bunny, ARNOLD CLASSIC live stream várhatóan lesz valahol? még 1 kérdés, csak elfelejtettem. Az ARNOLD CLASSIC és a MR OLYMPIA zsűrijét kik, hányan és mi alapján alkotják? Köszi!
semtexadam
Válasz
már más is kérdezte: bodybuilding.com, a zsűriben 9 bírói végzettséggel rendelkező bíró van, a joe smith, a kovács pista, a többieket nem ismerem.
2012-03-01 09:16:55
bunny

Hello Bunny. Lenne egy olyan kérdésem...

Kérdés
Hello Bunny. Lenne egy olyan kérdésem hozzád , hogy most elkezdtem edzeni és baromi nehezen hízok már 1 hónapja edzek , és semmi súly nem jön fel rám pedig zabálom a csirke melet meg a rizst szóval kimért adagokkal táplálkozok és nem hízok egyszerűen ... Szerinted ha beleteszek az étrendembe sok gyümölcsöt akkor hízok ,vagy mit tanácsolsz ? ....mert látom hogy a testépítők nem szeretik a gyümölcsöket mert magas a cukortartalma .Előre is köszönöm a választ .
kiss94
Válasz
szerinted a gyümölcsben mi az a hasznos tápanyag amitől izmot szedsz fel? bár ha te "hízni" akarsz, akkor egyél sajtos-tejfölös tésztát napi ötször.
2012-03-01 07:17:01
bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 tab. 
 / 4.8
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
36 kap. 
 / 4.6
5%   4 990 Ft  
4 740 Ft
60 kap. 
 / 4.9
 
3 490 Ft
0,5 lit. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Superbody 2008Kovács Ferenc
Superbody 2008Kovács Ferenc
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Seres Attila
Magyar Bajnokság 2001 - Seres Attila
Lábnyújtás
Lábnyújtás
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....