Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2012 július kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Üdv! Köszi akpi reagálásának továbbítá...

Kérdés
Üdv! Köszi akpi reagálásának továbbítását. A kerékpár egy monti illetve egy XC bringa, mérettel nincs gond és elvileg a nyereg is úgy van beállítva ahogy a "nagykönyvek" írják, legalábbis szemre. Most megy a centizgetés az üléssel, mert bizony pár centivel eltéréssel (fel, le előre hátra) ég és föld lehet egy nyereg "kényelmessége" és a térdfájdalom is. Egyébként nagyon érdekes mert ha pörgetve tekerek -tehát kis terheléssel nagyobb csapásszámmal- (ahogy kell) nem fáj. Akkor kezd amikor nő a terhelés, jellemzően nagyobb gyorsításnál illetve hegyen. Bunny: Nekem nagyon bejött mert hosszú távon "megfelelőbb" pulzustartományt tudok tartani síkban, így tömegelés mellett is megférhet hétvégente egy bringás kirándulás ha már egyszer nyár van. Nem mellesleg Budapestől Nagymarosig végig bicikli út van, nagyon sok helyen a Duna mellett. És akkor még a pilisről nem is beszéltünk.. Ahogy az előbbi BBTVben a kisköbcentis motorozas ez is remek kinti program a faszbuk helyett..
rekid
Válasz
Ja, hát ezért lesz a mai BB.Tv-ben a biciklizés, érted.
2012-07-31 15:42:44
Bunny

Szia Bunny! Ha lehetséges rekid-nek sze...

Kérdés
Szia Bunny! Ha lehetséges rekid-nek szeretnék üzeni. Ha jól értelmeztem az üzenetét országúti kerékpárral tekert. Nekem is voltak ilyen gondjaim, és a megoldás a kerékpár pontos beállítása volt (főképpen a nyereg magassága, bár lehet a váz mérete is probléma.) Nekem miután szakember beállította, nem volt gondom a térdeimmel. (se a derekammal, mert előtte az is fájt edzés közben.) Ha vallóban országútival vagy akkor javaslom, hogy egy szervizbe kérd meg ,hogy állítsák be neked méretedre. tudom, hogy ez nem fórum, de mivel velem is volt ilyen gondoltam írok.
akpi
Válasz
Köszi! Ehhez én nem értek, de remélem majd fogok mert szeretnék egy bringát én is. (Behányok a futógép gondolatától is.) Szerencsére nem olyan drága dolog ez, pont lesz róla szó a BB.Tv-ben, mert van egy elég lelkes bringásmókus, akiről nem tudtátok.
2012-07-31 10:03:36
Bunny

Bunny! Néhány kérdéssel ezelőtt válaszol...

Kérdés
Bunny! Néhány kérdéssel ezelőtt válaszoltál deeppurple666-nak. Az én kérdésem hasonló lenne. Barátnőm aki szintén edz, lassan 2 hónapja paleózik. Én is elkezdtem olvasgatni az erről szóló könyveket. Ugye a paleóban nincs se rizs, tészta stb. Ez tömegelés (egész évben ez van mert lassan fejlődök, nehezen zsírosodok) szempontjából elvileg rossz, mert ugye ez az üzemanyag, másrészt ennek hiányában lelaposodik az ember. Ennek ellenére asszony inkább erősödött és szemre mintha zsírból fogyott is volna egy kicsit. Nekem ez a paleo valahol a ketogén diétához hasonlít mivel ott sincs (vagyis nagyon kevés) szénhidrát van. Tudom, hogy az alapismeretekben más van, de szerinted meg lehet vonni hosszabb távon a szénhidrátot az összkalória megtartásával (több zsír) tömegelés mellett vagy ennek csak diétában van értelme? Arra is gondoltam, hogy maradna valamilyen szinten a szénhidrát de kizárólag csak alacsony glikémiás indexűek, esetleg paleo mellett lenne szénhidráttöltés. Mit gondolsz erről, illetve magáról a paleóról és szerinted össze lehet-e egyeztetni az edzéssel, ezen belül a tömegeléssel? Üdv
exi
Válasz
Határozottan igen. Nem olvastam a paleobaromságot, de az elv ugyanaz: természetes étrend. Koránt sincs őrült szénhidrátmennyiségre szükségünk. Fontosabb, hogy minőségi szénhidrátforrások legyenek. Biztos vagyok benne, hogy alacsony CH-magas zsír vonalon is lehet izmot növelni.
2012-07-30 23:05:18
Bunny

\"Hali ! 172 cm vagyok és 80 kiló, kézil...

Kérdés
"Hali ! 172 cm vagyok és 80 kiló, kézilabdázom heti 2-3 alkalommal, szeretnék fogyni egy 5-10 kilót körülbelül. Melyik terméket ajánlod ahhoz hogy így sportolás előtt szedjem és jobban befolyásolja a fogyásomat, természetesen tudom megfelelő diéta mellet nem ér semmit. Köszönöm szépen ! 17/F" Köszönöm a válaszodat, annyi lenne még a kérdésem, hogy jelenleg nem szeretnék ilyen drágábbat venni, de úgy hallottam, hogy a Full Burn is nagyon jó, ez mennyiben igaz? Köszönöm!
199506
Válasz
Teljesen igaz!
2012-07-30 23:02:30
Bunny

Helló! Ha eddig még nem oltottál le, mos...

Kérdés
Helló! Ha eddig még nem oltottál le, most lehet hogy le fogsz! Arról van szó, hogy az étrendünknek csak maximum az 50%-át fedezzük tápkiegből turmixból és legalább 50% legyen a szilárd táplálék! Most szó szerint értve ha én összekeverek egy tálba például wheyt vagy valamilyen fehérjét aprószemű zabpehellyel és mondjuk filmnézés közben eszegetem mint nasit persze víz nélkül, akkor ez minősülhet szilárd táplálékként!? Ha azt nem veszem figyelembe hogy néha muszáj inni rá egy kicsit de az belefér... Próbáltam és szerintem alkalmazható alternatíva ha valaki szereti!
Bakter1977
Válasz

Bazeg...visszajöttél Zizi bolygóról? Te vagy az Agyalá Gyula? Azért mert a proteinre nem öntesz vizet, még nem lesz belőlőle csirkemell!

2012-07-30 16:53:25
Bunny

Hello Bunny! Izületi problémával kapcs...

Kérdés
Hello Bunny! Izületi problémával kapcsolatban lenne kérdésem. Tavaly szeptemberben kezdem el konditerembe járni miután elolvastam a szabályzatot illetve később a könyved. 2 hónapig szigorúan a szokatató edzéseket csináltam. Azóta -az ott olvasott- 3 napra bontott edzéstervet csinálom. Fejlődéssel nincs gond -illetve pont annyira fejlődök amennyire sikerül a kaját tartani. Minden edzést minimum 10-15 perc melegítéssel kezdek. Edzés végén nyujtás. 190cm vagyok 88 kilóval kezdtem edzeni (mitán 102ről lefogytam) és most ismét 102 vagyok. Guggolásokat most 80kg-al végzem 15-ös sorozatokkal teljesen beleülve. (Soha semmim nem rándult meg és nem fájt ez idő alatt, övet használok) Nyár elején kiegészítő edzésként -illetve remek párkapcsolati programként - hétvégente kerékpározom. (kb. 60km / nap). (Mindezt spd -kötött- pedállal) A problémám a következő: Elkezdett fájni a jobb térdem, eleinte, úgy éreztem székből felállásnál mintha egy porcdarab ugrálna, majd kerékpározásnál tompa fájdalmat, nyomást és mintha egy "tok" lenne az izületnél. Ez dombról lefelé sétálásnál különösen előjött. Edzés közben nem volt ilyen gondom, igaz az első ilyen kerékpáros fájdalom óta hanyagolom a guggolást -gondolván hátha csak megerőltettem, de ezidáig nem javult sokat. Goldoltam mielőtt orvoshoz fordulnék megkérdem hátha van valmi tipped mi lehet a gond. Ok ami eszembejutott, hogy talán rosszul csinálom a gugolást vagy kerékpár ülésmagasság helytelen beállítás. (Bringáztam azelőtt is de nem volt ilyen gondom.) Azért ezek mert határozott pillanatra nem emlékszem, amikor megreccsent volna. A továbbiakban amin elgondolkodtam az mindenképp térdbandázs, esetleg melegítőkrém. Van ötleted a felsoroltakon kívül mit ronthatok el vagy hogyan kezelhetnem a problémát? Üdv: L.
rekid
Válasz

Szia! Igazából te az iskolapéldája lehetnél annak, hogy hogyan kell jól csinálni, így elsősorban semmiképpen se okold magad. Ennek ellenére simán előfordul, hogy túlterheled a térded és innen nem nagyon tudom megmondani, hogy miért. 

Sajnos kénytelen leszel megnézetni orvossal, akkor talán okosabbak leszünk.

2012-07-30 16:13:07
Bunny

Üdv. Bunny, A shopban sajna nem tudok...

Kérdés
Üdv. Bunny, A shopban sajna nem tudok kérdezni, nincs több helyetek. Jelenleg Nitro-Techet iszom, napi két trumix két adagolókanállal készítve. A gondom az íze, meg hogy habzik. Az ízét még csak-csak elviselem nade a habzás...mint a hóember úgy nézek ki tőle. Sok jót olvastam viszont az ON Gold Standard-ről ízt és hatást tekintve, de nekem úgy tűnik, hogy a Nitro-Techben a fehérje mellett egy csomó egyéb hatóanyag is van ami a Gold Standardben nincs. Mit ajánlanál, maradjak a Nitro-Technél vagy ON GoldStandard? Kitartást, Máté
mate_0129c6
Válasz

Bazmeg hülye fasz, és akkor én majd átveszem a shop válaszolt is? Nekik nincs idejük, nekem van? Mellékesen: SZABÁLYZAT, kettes és nyolcas pontot küldöm neked szeretettel, meg a többi  debilnek is.

Te mondod, hogy kitartást?

2012-07-30 14:46:28
Bunny

miért most jobb ha megadom a címem meg i

Kérdés
miért most jobb ha megadom a címem meg ilyeneket? ha rendelni akarok úgy is megadom de a kedvedért megcsinálom ha ez kell hogy válaszolj :-)
lacihu
Válasz
Menj inkább a picsába. Tudom, hogy nektek, kis beképzelt fasszopóknak nem számít, hogy szabályzat van, szartok bele, de én épp ezért is szarok rátok. Kérdezgess anyádtól. Ez a teszt, gyökér, hogy kinek válaszoljak, és kinek ne.
2012-07-30 13:58:35
Bunny

NPC Usa bajnokság 2012 Las Vegas Július ...

Kérdés
NPC Usa bajnokság 2012 Las Vegas Július 27-29. Gál Peti barátom. A formaidőzítés nem igazán sikerült, de talán majd legközelebb. http://pics.musculardevelopment.com/index.php?mode=browse&id=33580&eventcode=1563
lalah
Válasz
Hallottam én is, hogy a Gál Peti sok év után ismét versenyez. Ő valaha fitness 2000 versenyző volt, talán junior világbajnoki dobogóig vitte.
2012-07-30 13:52:25
Bunny

Szia Bunny! A Sárga Kapszulában ez ál...

Kérdés
Szia Bunny! A Sárga Kapszulában ez áll a zsíroknál: "A telítetlen zsírok viszont nem térítik el a szénhidrátokat: csak pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek. Sőt, hihetetlen módon segítenek zsírt bontani: fokozzák a zsíranyagcserét és a zsíroxidációt, közismertebb, de kissé eszetlenül használt nevén a zsírégetést." Viszont rengeteg CH-t tartalmaznak, 100g mogyoróban 690CH van a táblázat szerint és szeretném a pozitív hatásai miatt napi 100-200g -ot elfogyasztani diót ill. mogyorót. Valamikor olvastam, hogy profibb szinten kísérleteznek is a sportolók a CH-Zsír arányok változtatásával. A kérdésem: Lenne előnye ill. hátránya annak, ha az étkezéseim nagyrészét dió, mogyoró, csirkemell, zab, zödségek, kevés gyümölcs és fehérje-shake tenné ki, elhagyva a rizst (igazából unom is). Kalóriában bőven 3000-fölé mennék, de mennyiségileg sokkal kevesebb kaja ez így. (180cm, 77kg, kb, 5kg felesleg testkomp.átalakítás van). Előre is köszönöm a válaszod, ha hülye a kérdés akkor ne is válaszolj. Üdv!
deeppurple666
Válasz
Szia. Ennek csak előnye lenne. Gondolj arra, hogy a természetben mihez jutnál hozzá.
2012-07-30 13:50:29
Bunny

Szevasz Mester. Gyors így szombat reggel...

Kérdés
Szevasz Mester. Gyors így szombat reggel elvenném a kedved a hülyeséggemmel.Ezért előre is sorry. A tojásfehéréről és a micelláris kazeinről, mi a véleményed? Reggel 20-20 gramm meget illetve lefekvés előtt? Állítólag magas a biologiai értékük viszont eszméletlen lassan szívódik ezért folyamatos az aminosav adagolása a véráramba. Válaszodat köszönöm előre is
colic
Válasz

Szia.

Én szombat reggel Perkupán voltam Totalcar belsőség találkozón, és a kedvemet az vette el kicsit, amikor délután megzúztam magam terepen, de szerencsére nem törtek el a bordáim.

A tojásprotein kiegészítőt őszintén szólva hülyeségnek tartom. Semmilyen előnye nincs az igazi tojással szemben. Remélem értitek az analógiát: a tejsavó protein valahol tejből készül, de sokkal jobb a végeredmény, viszont a tojás protein csak szárított tojásfehérje. 

A kazein már értelmesebb dolog, annak aki bírja, de azt is főleg éjszakára javasolnám, vagy komplett érkezésnek. A tejsavó kazeint keverék jó edzés után is, ha nem eszel 40 perc múlva és sok szénhidrát van a turmixban.

 

2012-07-30 10:06:06
Bunny

helló én most kezdem az edzést!! ŐŐ mit

Kérdés
helló én most kezdem az edzést!! ŐŐ mit javasolsz mert csak egy egykezes 15 kg sulyzóm van. előszőr jó nagyal vagy fokozatosan?
dave111
Válasz
Először menj el szarni, az a biztos.
2012-07-30 09:42:35
Bunny

Szia Bunny! Nem rég írta a Vörös Zoli a

Kérdés
Szia Bunny! Nem rég írta a Vörös Zoli a facebook-on, hogy lesz majd a BB.TV-ben. Esetleg Victor is feltűnik majd? Ezer éve nem hallatott magáról...
alphakennybody
Válasz
Nem lesz, és ez nem véletlen.
2012-07-30 09:40:49
Bunny

Elnézést,nem cardio-t,hanem aerob edzést

Kérdés
Elnézést,nem cardio-t,hanem aerob edzést akartam írni ...
stuci
Válasz

A köznyelv keveri, nekem az is elég, ha cardio helyett kardiót írsz, mert ugyan nálam senki sem áll messzebb a nyelvnáciskodástól meg a nagymagyagkodástól, de nehányok attól, hogy nem lehet normálisan magyarul leírni bizonyos szavakat. (Tipikus eset, amikor kimegy a magyar paraszt külfödre, és két hát múlva ő Californiában meg Canadában van, mert már nem íbrja magyarul leírni, ha Kanada.) 

2012-07-30 09:38:03
Bunny

Kedves Bunny! Nekem a problémám a 11 ...

Kérdés
Kedves Bunny! Nekem a problémám a 11 éves gyerköcömmel lenne,mert mint sokan manapság,a tv-hez ragad,nem mozog,és hízik.Ebböl szeretném kirobbantani,és elkezdtem vele edzeni,de sajnos én nem vagyok hozzáértö,és kissé féltem,mert itt nálunk edzöterembe csak 16 éves kortól járhatnak.Nem tudtam,hogy esetleg valami kárt okozok neki.Ekkor találtam rá itt egy cikkre,a "Számoljuk fel a gyerekkori elhízást testépítő edzés segítségével",ami rengeteget segített nekem,és kösöznet érte az oldalnak,de a cikk végén írják,hogy a cikknek van második része,ami a vidám cardio-król szól,és a táplálkozásról szontén gyerekeknek,de ezt a részt sehol sem találom,pedig nagyon szeretném elolvasni! Ha már itt vagyok,akkor rákérdeznék,mivel a cikk azt írja,gyerekeknek 2 testépítö edzés között kell 2 nap szünet,okés e az,ha ez alatt az elsö nap intervallumos edzést csinálok vele,a másik nap pedig cardio-t? Elöre is köszö a választ! Üdv!Tündi
stuci
Válasz

Szia! 11 éves gyereknek én nem javaslom a testépítő edzést. Nem azért, mert megáll a növekedésben és egyéb faszságok, hanem mert nincs megerősödve hozzá az ízületi és egyéb rendszere. Amit lehet csinálni, azért pedig nem érdemes edzőterembe menni: gimnasztika, szabadgyakorlatok. (Fekvőtámasz stb.)

Én azt javasolnám: fekvőtámaszozzatok, (hasprés. húzódkodás, tolódzkodás stb.) biciklizzetek, fussatok. Ez alapozza meg azt, hogy 16 éves kortól le lehessen menni a terembe.

Kéne írnom egy ilyen cikket.

2012-07-30 09:34:52
Bunny

Szia!Megyünk nyaralni Horvátországba és ...

Kérdés
Szia!Megyünk nyaralni Horvátországba és diéta alatt vagyok,az lenne a kérdésem , hogy a táplálék kiegészítők átvitele a határon engedélyezett-e?Keresgéltem a Googleben-de semmit sem találtam erről.Üdv
miklOs_02419e
Válasz
Meg sem fogják kérdezni, hogy mi az.
2012-07-30 09:29:15
Bunny

Hali ! 172 cm vagyok és 80 kiló, kézilab...

Kérdés
Hali ! 172 cm vagyok és 80 kiló, kézilabdázom heti 2-3 alkalommal, szeretnék fogyni egy 5-10 kilót körülbelül. Melyik terméket ajánlod ahhoz hogy így sportolás előtt szedjem és jobban befolyásolja a fogyásomat, természetesen tudom megfelelő diéta mellet nem ér semmit. Köszönöm szépen ! 17/F
199506
Válasz
Szia. Az a helyzet, hogy a fogyást elősegítő, zsírégető tápkiegeket NEM edzés előtt kell használni, tehát nincs összefüggés. A perfect fatlosst próbáld ki nyugodtan, és használj mellé napi 4g l-karnitint.
2012-07-30 09:28:49
Bunny

Szia!Ma voltam orvosnál,lumbágom és kett...

Kérdés
Szia!Ma voltam orvosnál,lumbágom és kettős gerinc ferdülésem van.S alakban van a gerincem,a felső csigolyáim jobbra az ágyéki résziek(vagy mik azok)pedig balra állnak.A doki mondta hogy menjek el úszni mert ezzel meg is tudnám tartani az izomzat nagy részét+jót tenne a gerincnek.Jövő héttől el is kezdem.Kérdésem,hogy mennyit usszak?Amennyit birok vagy itt is kéne egy "edzésterv" szerűség?
markbobo
Válasz

Szia. Az idióta orvosok kábé mindenre azt mondják, hogy menj úszni, a lúdtalptól az agyrákig. Biztosan jót tesz, de ez nem elég. Keress fel egy profi gyógytornászt, lehetőleg Karest.

2012-07-27 12:23:10
Bunny

Szia Bunny! Szerinted melyik a hát edzés...

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted melyik a hát edzésére szolgáló gyakorlatot a legkönnyebb szabályosan végrehajtani? Tudnál valami olyat ajánlani amit tényleg nagyon nehéz rosszul csinálni?
lolgcdhacker
Válasz
Szia. Ilyen szempontból sosem kategorizáltam még. Mindegyiket könnyű rosszul végrehajtani.
2012-07-27 12:20:50
Bunny

2 dolog miatt irok, az eggyik hogy aug 1...

Kérdés
2 dolog miatt irok, az eggyik hogy aug 1, G3 KONCERT a sportarénába,satriani,steve vai ,steve morse felállásban. a másik meg hogy meghalgattam az audioblogot, és emlitetted hogy nincs ajzatbetonozva és hangos amikor a súlyt ledobjátok,,itt rá egy hangcsillapító alternatva,nem 10000 ft négyzetmétere.gumitégla .talán megfelel nektek árba is : http://www.frankokft.hu/behaton-gumitegla/index.php?termek=179
basszameg
Válasz

Tudok róla, de sajnos nem tudok elmenni. Padlón vagyok anyagilag is, meg lent leszek a Scitec Muscle Beachen, igaz, ott legalább motorral.

A gumitégla nem hiszem, hogy megoldás,és tényleg enm 10 rugó, csak 7! (100nm 700 ezer) :DDD

2012-07-26 12:57:13
Bunny

Szia Bunny! Szerintem a kérdésem tegn...

Kérdés
Szia Bunny! Szerintem a kérdésem tegnap nem ment el mert a gomb lenyomásakor kilépett a felhasználónevem.. A kérdés arra irányult, hogy a 83. bbtv-ben lévő Joe Donnelly interjú esetleg megtekinthető-e valahol a neten, mert elbaszott jó szerintem a gyerek felfogása. Meghallgatnám eredeti nyelven is. (nem mintha az alámondással gond lenne az is jó lett..:)) A másik, hogy mostanában megint egész aktív vagy a válaszok tekintetében, jól áll a terem, hogy kicsit több időd van? Köszi a választ! Üdv
nines
Válasz

Szia. Nem, nem vagyok aktív, 1-2 választ beírok, de 700 elmaradt kérdés van, zöme soha nem lesz megválaszolva.

A Joe Donnelly interjút sokan kérték, kirakom majd BB- Rádióba, egyébként az alámondás igen szar, 36-szor mondtam fel újra (nem vicc), aztán azt mondtam, jó, leszarom, nincs erre több időm. (Gyűlölöm ezt csinálni.)

A teremmel kapcsolatban annyira komoly problémák vanank, hogy le se írhatom ide. 

2012-07-26 12:36:09
Bunny

Szia Bunny ! Szeretném tiszteletem nyilv...

Kérdés
Szia Bunny ! Szeretném tiszteletem nyilvánítani mindazért amit értünk olvasokért tették legfőképp, a sárga kapszuláért ! Kérdésem nem is lenne csak örűlni tudok hogy rátaláltam erre az oldalra kb két éve. Nagyon tisztellek azért hogy annyit foglalkozol a bbtv vel ami szuper, bb rádio, bb flash és cikkeket is írsz ami ténleg tiszteletremélto ugyis hogy tudod hogy minden nap kapsz olyan kérdéseket ami még válaszra se méltók csak rosszindulatból írnak vagy sötétek mind a középkor. Amit még szeretnék írni hogy nagyon szeretem ezt a sportot de elment egyfele unom én is ezt a faszbukos megnyilvanulást, ha valaki gyúr azt muszály kitegye hogy milyen kemény, szart se érdekli csak a pucsitó libákat , ezek szerintem csak a testükre s a gyúrásra gondolnak ami hogyha izmos is vagy magába szart se ér , attol még egy senki vagy nem tudom miért kell ezzel feszíteni is de ilyen a világ is erre haladunk hogy egyre butábbak leszünk s nem is érdekel senkit ez csak nagyzolni s minél több pénzed legyen mert nélküle egy senki vagy. Kár hogy ez a világ s csak egyre szarabb is lessz. Na még az élsportrol vonatkozzon csak a testépitésre az is kár h nincs teljesen csak naturál kategória , milyen fasza lenne ha nem lenne koksz és mindenki úgy versenyezne ,hogy mit tud összehozni teljesen naturálba étrendkiegészitőkkel csak az Istenadta genetikával :). Az a baj hogy túl előre vagyunk haladva és túl fejlettek vagyunk ami a hátrányunk is egybe szerintem . Sose hagyd abba amit csinálsz mert remélem sokan vagyunk akik ezt értékelik !! Üdvözlet Erdély országából !!
Killaz
Válasz

A világ gané. erről lesz audioblog hamarosan. Neked viszont felhívom a figyelmedet, hogy ha nem akarsz ennek részese lenni, akkor kurva fontos, hogy ÍRJ rendesen. Felikátójel csak szükség esetén, abból is csak egy, ilyen szó nincs, hogy "h" és sorolhatnám. Te is és mindenki legyen igényes arra, amit mond és ír!

Amióta rádöbbentem, hogy miféle igénytelen szar világ lett körülöttem, hogy már írástudatlan, senkiházi szarjankóknak is pénzt keresnek azzal, hogy semmi mást nem csinlnak, csak magukat fényezik, azóta eldöntöttem, hogy még a gépelésre is megpróbálok fokozotan ügyelni.

Naturál verseny sosem lesz, mert az emberek egyszerűen szar, csaló gecik. Ennyiből a mai hivatalos, testéptésnek csak röhögőgörcsben fetrengve nevezhető magyar bajnokság nevű szánalom is naturál, mert ki vannak téve doppingteszt veszélyének. ezért van az, higy kizárólag nyomorékok indulnak, 1-2 fős mezőnyökben, aztán verik magukat a magyar bajnoki címre. 

A faszbúkos megnyilvánulásra van gyógyír: töröld magad. A pöcegödörbe sem nézegetsz be minden nap, hogy mi folyik ott.

2012-07-26 12:32:48
Bunny

A peeto által bemásolt hangfelvétel érin...

Kérdés
A peeto által bemásolt hangfelvétel érintett részét meghallgattam: már akkor éreztem, hogy itt valami gyanús. Véletlenül szcientológusok a srácok - milyen meglepő. Ügyet sem kell rájuk vetni. Elég megnézni az arcukat (nem akarok képeket linkelni ezekről az alakokról).
dv79
Válasz

Ezek a szcientológusok elfelejtették megbeszélni a vitamin és fehérjeforgalmazó scientológusokkal (Lenkei, stb.), hogy mi okozza végül is a rákot.

2012-07-25 20:31:43
Bunny

Bunny, totál riszpekt, Te egy állat vagy...

Kérdés
Bunny, totál riszpekt, Te egy állat vagy! :D Ettől konkrétan visszaköptem az ebédem a kirobbanó röhögéstől! [ http://cat.body.builder.hu.meowbify.com/ ] Csak így tovább, még több kretént az "edzőválaszolba"!!!
tpityu
Válasz

Totalcar levlistáról nyúltam az ötletet.

Jut eszembe, ezt lehet érdemes elolvasni: http://robogo.blog.hu/2012/07/25/suzuki_gem ma_125

2012-07-25 13:59:04
Bunny

Szia bunny! lehetséges hogy diéta közben

Kérdés
Szia bunny! lehetséges hogy diéta közben jobban besavasodokmint tömegelésnél??. Mert kétszer akkora izomlázat érzek edzés után mint tömegelésnél...
halfiu
Válasz
Szia. Ez bizony előfordul!
2012-07-25 13:57:11
Bunny

Hello! Ma megmuttatták nekem egy előadás...

Kérdés
Hello! Ma megmuttatták nekem egy előadás hangfelvételét és egyszerűen nem tudtam rá mit mondani. Kérlek hallgassátok meg Ti is és mondjátok el a véleményeiteket! Röviden arról szól, hogy a magas feheérjebevitel növeli a rák kialakulásának kockázatát. 10:36-tól 14:14ig http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VmPXmmwtUEM
peeto
Válasz

Kurvára nem érdekel. A magas fehérjebevitel mellesleg csökkenti a rák kockázatát, mint ahogy más, immunrendszert segítő tápanyagok bevitele is.

Hogy mi a fasznak kell állandóan rugózni, hogy elmebetegek mit bezsélnek, azt fel nem foghatom. Attól jobban érzed magad, ha összeborulunk és egymás faszát szopva bizonygatjuk, hogy mi milyen okosok vagyunk, ezek meg milyen hülyék? Mert engem nem nagyon motivál.

2012-07-24 22:08:52
Bunny

Igen, Bunny a lapodat feltörték és elhel...

Kérdés
Igen, Bunny a lapodat feltörték és elhelyeztek rajt egy káros kódot. Ha mást is tároltál azon a tárhelyen, akkor gond lehet. Ha pedig az FTP jelszavadat máshol is használod akkor megint csak gond lehet. A lapod forráskódjából csak simán töröld ki azt a 6 sort.
Gajda
Válasz
Beszéltem közben Krisszel, megoldotta. Sajnos nincs időm a honlapommal foglalkozni.
2012-07-24 21:48:37
Bunny

Szia Bunny! Vitargo helyett mehet F2 Sup

Kérdés
Szia Bunny! Vitargo helyett mehet F2 Super Carb Fast csóróknak edzés utáni feltöltésre? A szőlőcukornál jobb nem? Köszönöm!
benjirogenji
Válasz
Szia. Sőt,a Super Carb Fast egyenesen szuper. Nem mondanék olyan durvát, hogy nem érdemes Vitargot venni, de ha a pénz gond, akkor biztosan nem. A szőlőcukor egy szar, az F2 SCF árban is agyonveri.
2012-07-24 21:47:58
Bunny

Hello. Nem tudom, hogy jó helyen kérdező...

Kérdés
Hello. Nem tudom, hogy jó helyen kérdezősködök ilyenekről meg lehet, hogy hülyeséget is kérdezek de biztos ami biztos megkérdezem. Régebben 100% creatin monohodrátot szedtem és attól nagyon pattanásos lett az arcom.. ami nagyon rossz volt kinézetre is, de attól függetlenül nekem adta az erőt és éppen ezért szeretném is szedni továbbra is, de nem ebben a 100% formában(a pattanásaim miatt). Szóval a kérdésem az volna hogy van-e olyan kreatin fajta amitől esetleg nem leszek pattanásos? por vagy tabletta formájában? Lehet hogy ez is a szervezettől függ? A választ előre is köszönöm.
tibby123
Válasz
Szia. Ez sok mindentől függ, így nem lehet biztosan tudni. Én azt javasolnám, hogy valami modernebb fajtát próbálj ki, konkrétan a Swolexet vagy a King kreatint.
2012-07-24 21:45:36
Bunny

szia! kb 2 éve rendszeresen edzem a has...

Kérdés
szia! kb 2 éve rendszeresen edzem a hasam mégsem olyan mint amilyennek lenni kéne gondolom a táplálkozással van baj! A lisztet és a cukrot mivel helyettesítsem? Remélem tudsz segíteni mert még eddig mindenki az update zéro cukorral jön de szerintem az átverés!
ildicsicso22
Válasz

Ezt küldöm neked szeretettel: http://cat.body.builder.hu.meowbify.com/

2012-07-24 18:55:14
Bunny

Hali! Remélem nem rabolom az idődet, ...

Kérdés
Hali! Remélem nem rabolom az idődet, csak olvastam párszor és hallgattam a bbrádióban, hogy te is motorozol. Van egy Yamaha Fzr 400 RR Sp-m 1996 gyári, szép állapotú, mindig a legjobb minőségű alkatrészekkel ellátva, papíron 21kw-os:). Teljesítményre teljesen megfelel számomra, hangja is ütős(Finster), mindig is egy ilyen egyedi sportmotorra vágytam. Mostanában elgondolkoztam, hogy most még 16éves, az még úgy elmegy, de egyre jobban fog közeledni a 20hoz, ami valljuk be mindenki szemében öregnek számít. Én még 2 éve 500.000Ft-ért vásároltam és ennyiért egy 600 1999 gixxert is lehetne venni. Szerinted érdemesebb lenne eladni ár szempontjából még most vagy meghagyni és akkor 4-5 év múlva már ritka "műkincsnek" fog számítani és megtartja az értékét? Félek, hogy az ára le fog csökkenni 300.000Ft körülire, nekem az rengeteg pénzveszteség.
balazs_a00c
Válasz

Szia!

Az, hogy a motorod ki szemében minek számít, tök mindegy. Ha mások öregnek nézik, azt szard le bátran. Én a mai napig elfogadnék egy 90-es FZR 1000-est.

Tény, hogy az ára egyre lejjebb megy, és az is tény, hogy egy 400-as azért nem a világ vége sor négyben, a nyomaték azér hiányzik ezekből akis bringákból, én pl. nem szeretnék 14 ezerig forgatni semmit. De ha te ezt szereted és megvagy vele elégedve, akkor felesleges másra vágyni. Ritka műkincsnek sajnos nem fog számítani: talán az ezres az lenne, de pl az én előző motorm, az ezres Thunderace sem éppen trendi, csak a hozzáértők tudják, hogy milyen kibaszott jó motor, ezért elég mértsékelt az ára. Sajnos a tied - nem akarlak elkeseríteni - ára már most lecsökkent 3 kiló körülire. Annyiért meg pont nem érdemes eladni.

5 kilóért bizony ma már nagyon jó motorokat kapsz. Én nem biztos, hogy pont a SRAD Gixxerre izgulnék rá, mert ronda mint a dög és ezek általában kaptak is rendesen, de ennyiért bizony van egy-két jó vétel. Láttam Triumph Daytonát is ennyiért, de akad GSXR 1100W (ez nem hiszem hogy kell neked), Yamaha Thundercat, Suzuki RF 600 és egyebek dögivel, sőt, kicsit drágábban már Hornetek és SV 650-ek is vannak.

Én azt mondom, hirdesd meg a motorodat drágán. Ha valaki beleszeret és elviszi annyiért, amennyiért neked megéri, add oda, ha nem, tartsd meg.

Szívesen megnézném egyébként.

2012-07-24 18:36:05
Bunny

Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy ...

Kérdés
Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy a véradás és a testépítés között létezik kapcsolat? Arra gondolok, hogy visszavetheti, mert rövid távon tápanyagot veszít a szervezet és a lecsökkent hemoglobin-szint miatt kevesebb az oxigénszállítás, vagy esetleg erősiti, mert véradás után a testben egy építőjellegű folyamat indul el? Egyáltalán van ennek gyakorlati jelentősége, vagy olyan gyors a felépülés, hogy nem számít? Köszi, ha válaszoltok! Csabi
becker.csaba.laszlo
Válasz

Szia!

Semmi jelentősége nincs, bátran adhatsz vért!

2012-07-24 18:25:45
Bunny

Szia! Beírtam a gépbe a keresőbe hogy: w...

Kérdés
Szia! Beírtam a gépbe a keresőbe hogy: www.drugsbunny.hu A vírusírtóm azonnal blokkolta és azt írta hogy ez egy támadó webhely! Valamiről lemaradtam? Ez csak nekem újdonság az egész országban? Amúgy azt a zöld kis lefikázott Corsát akartam megnézni! Üdv!
Bakter1977
Válasz
A zöld okádék Corsát a jajdecsúnya blogon találod. A holnapom jelenleg nem működik valóban, de nincs időm vele foglalkozni.
2012-07-24 15:41:48
Bunny

Szia bunny! El kezdtem lassan 4 hete já...

Kérdés
Szia bunny! El kezdtem lassan 4 hete járni kondiba, kicsit átformálódni, olyan problémám van, ha bicepszezek kétkezes súlyzóval, akkor eléggé fáj a jobb alkarom, csuklóm, és így nem tudom rendesen végezni ezt a gyakorlatot. 3-4 éve volt 2X törve csuklóm... lehet hogy ez annak a hatása, és mit lehetne vele kezdeni? Előre is köszi!
laci1892
Válasz
Szia. ez valamilyen szinten normális. Egyelőre ne végezz kétkezes súlyzós bicepszgyakorlatot.
2012-07-23 22:49:21
Bunny

most 65 körül vagyok és azért krédeztem

Kérdés
most 65 körül vagyok és azért krédeztem h igy jó e
jumbo45
Válasz

Ilyen idős korban szép dolog, hogy edzel!

kares update: ebben az esetben kicsit jobban el kellene mélyülnünk abban, hogy mit hogyan csinálsz. 11 g fehérje akkor is kevés reggel és tréning után, ha 65 vagy.

2012-07-23 22:48:36
Bunny, kares

szia bunny szerined jo az ha reggel besz

Kérdés
szia bunny szerined jo az ha reggel beszedek 50g jumbot pihenő napokon és edzés napokon reggel 50 g és edzés után 50g először szedek jumbot
jumbo45
Válasz
szia! nem rossz, ha 30 kg vagy.
2012-07-23 19:55:36
kares

Sziasztok! Igyekszem rövidre fogni, m...

Kérdés
Sziasztok! Igyekszem rövidre fogni, mert hármat szeretnék kérdezni. 1. A testvérem a 14. hete csinálja a diétát, nagyon jól halad de még 6-8kg hátra volna neki. Tartson egy rövid szünetet mondjuk 2g ch-val 4g fehérjével vagy menjen a diéta végig akár 20-22 hétig is? 2. A 6. hónapban járok a keresztszalag-szakadás műtétem után. Sajnos nem rég sikerült 4-5kg-tól megszabadulnom egy betegséggel, ami látszik nagyon a combizmaimon és érzem is. Megy a fehérje megint de szeretnék glutamint vagy BCAA-t vagy valami aminosav komplexet is. Mit ajánlasz? 3. Van olyan kiegészítő ami vas pótlásra megfelelő és ajánlod? (ez nem nekem kéne) Továbbra is köszönök mindent! Laci
lacee02
Válasz

Szia!

1. A diétában a 12-16 hét az irányadó, az alatt nem érdemes diétázni, de nyugodtan lehet folytatni tovább. ha bírja, ne tartson szünetet, menjen tovább, majd szüneteljen 22 hét után. 

2. Nem tudm konkrét ermékre gondolsz-e, de glutamin és BCAA-n kívül nem nagyon van szükség másra a te problémádat illetően.

3. Vas pórtlást önmagában nem ajánlok. Komplex vitamin és ásványi anyga kiegészítőt érdemes használni, amiben elég vas is van.

2012-07-23 19:37:41
Bunny

Szia Bunny! Először is szeretném megkösz...

Kérdés
Szia Bunny! Először is szeretném megköszönni, hogy jó ideje gyökeresen sikerült változtatni az életmódomon, hála neked. A sárga kapszulával feltetted a pontot az i-re, minden háztartásba elkelne egy darab, és valószínűleg nem így néznének ki a mai világ emberei. Másodszor egy nem témába vágó kérdést szeretnék feltenni, amire értelmest választ sehol sem kaptam eddig. Motorvásárlás előtt állok, ez lesz az első vas amit elkezdek szelídíteni és ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsod. A problémám az, hogy 195 centi magassággal és 100 kiló körüli testsúlyal rendelkezem. A suzuki GS500-asát, illetve a Kawasaki ER5-ösét néztem ki (meg előtte jópárat), de bárki akivel eddig beszéltem ugyanazt mondta, túl kicsik... Persze mikor visszakérdezek, hogy akkor mégis mi lenne a jó, egyetlen értelmest választ sem tudnak adni. Tudnál írni nekem 1-2 motort, ami megfelelne a méreteimhez, és nem nőném ki pár hónapon belül (tejesítmény tekintetében)? Tudom hogy rá kell ülni, ki kell próbálni ésatöbbi, de legalább valamilyen támpontom lesz, hogy milyen irányban induljak el. Válaszodat előre is köszönöm, azt is megértem ha nem reagálsz, tudom hogy kurva sok dolgod van. A parasztokkal ne foglalkozz, folytasd amit csinálsz!
astrawaganza
Válasz

Szia. A mai világban nem az emberek kinézetével van a fő baj, hanem az agyukkal. Erről szól az audioblog is, mindjárt rakok egy linket. majd lesz egy audioblog arról is, hogy soha ennyi trágya ember és ennyi szar nem volt még a világon: az utóbbi pár évben olyan morális hanyatlásba kezdünk, hogy el nem tudom képzelni, mi lesz a vége. Nagyon elfoglalt vagyok és nagyon tele van a tököm, dogozni is alig van időm, ráadásul 3 órányi hanganyaggal vagyok elmaradva a Sárga Kapszula extrából, de de erre a kibaszott terem miatt bele sem tudtam kezdeni a nyárra tervezett könyvembe.

A kérdésedre viszont könnyű válaszolni: egyik motort sem lehet kinőni teljesítményre. Épp azért szoktam ilyesmi motorokat ajánlani kezdőmotornak, mert nem kell jövőre eladni amiatt, hogy idegesítően nyomatékszegény, meg 10 ezres fordualton is gyökk kettővel megy. Ezért jók a kéthengeresek. A méretet meg simán próbáld ki: nézz ki egy motort, amit megvennél, menj vele egy kört és ha műszakilag rendben van, de kényelmetlen, ne vedd meg.

A "túl kicsi" duma motorteljesítmény tekintetében a túl kicsi pöcsűeknél van. A fizikai méreteket meg simán kipróbálhatod. 

 

Audioblog

2012-07-23 19:34:03
Bunny

Hello! ...

Kérdés
Hello! ...
lewente95
Válasz

Azért szeretjük a hülye kérdéseket, mert ezeket ki lehet pontozni és egyéb infókat írni a válaszba, tehát...

 

más: remélhetőleg sokan láttátok, hogy tegnap óta kint van az oldalon a MUSCLE BEACH programja. Ami azóta alakult: a kares is végig ott lesz, lehet keresni. Élőben úgyis jobban tud válaszolni a problmáitokra. Gyertek minél többen!

 

kares update: ha valaki már tudja hogy ott lesz és szeretne megkeresni, ha egy mód van rá jelezze mélben! lightweight@gmail.hu

2012-07-22 20:46:51
Bunny, kares

Szia Bunny! Már 2.edzésem hogy nem du...

Kérdés
Szia Bunny! Már 2.edzésem hogy nem durranok szinte semmit sem,ennek mi lehet az oka?? Ugyanúgy szabályosan végzem a gyakorlatokat,sőtt a végén már meggyorsítottam az edzést is,és csak annyit éreztem hogy fárad az izom,de nem akar durranni..ennek mi lehet az oka?? Megfelelően táplálkozok(igyekszem sok húst enni,igaz nem sikerül mindig csirkét,néha-néha sertéshúst,de rengetek zöldséget,gyümölcsöt,rizset fogyasztok,estére túró,és sok vizet iszok) Tápkiegek közül: full burn,lenmagolaj,glutamin,izületvédő,és fehérje megy. fehérjét 3 napja iszom,ez baromi hülyeség szerintem,de azóta nem tudok bedurranni rendesen(musletech nitro tech hardcore fehérje) és nem tudom hogy mi lehet a gubanc,egy héten 4x edzek Válaszodat előre is köszönöm!
Clan
Válasz
Biztos bedurranásgátló van a nitrotök hardkórban. De cserébe egy vagy azon sok ember közül, akinek irigylem a problémáit.
2012-07-22 18:59:14
Bunny

Szia Bunny! Ha az edzés utáni turmixba

Kérdés
Szia Bunny! Ha az edzés utáni turmixba teszek búzakorpát az befolyásolja a fehérje és a ch felszívódását?
ligaroo
Válasz

Edzés utáni turmixba nem kell búzakorba, de ha hasmenéses vagy, akkor jót tesz. De a többibe mehet bátran, a búzakorpa rosttartalma 50%, nagyon jót tesz az emésztésnek.

Más, mint látjátok, nem érek rá. Bruttó két-három hete szerelgetem össze  a gépeket és javítgatom azt a hányadék munkát, amit az észlény üzlettársam féreg haverjai fényezés címén műveltek. A két csávóval jobb, ha nem futok össze sehol.

Egyet tudjatok: ha építőipari munkát végeztettek, az csak úgy működik, ha minden kurva percben ott álltok a parasztok mögött és nézitek, hogy mit csinálnak. Kibaszottul elegem van.

Írt egy-két srác, hogy jönne segíteni, amit nagyon köszönök, de ezt koordinálni is bonyolult, ami abból is látszik, hogy időm se volt válaszolni. Ha lesz valami komolyabb pakolás, akkor szólok. 

 

2012-07-22 08:45:00
Bunny

helló Bunny már egyszer leírtam a kérdés...

Kérdés
helló Bunny már egyszer leírtam a kérdést de ezek szerint nem küldte el mert sehol sem találom... adataim:176-77centi vagyok karom 37-es 70-71 kiló vagyok max nyomásom 100KG fekve ja és 14 éves vagyok kb 1-2 hónapja gyúrok rendszeresen a kérésem egy edzés terv lenne ha lehet rám szabva vagy ha van olyan edzés terv ami megfelelne annak hogy kicsivel jobban rákoncentrálva a vállamra akkor azt szeretném kérni hogy küld el. És még annyit hogy ha lehet jó tanácsot tudsz adni annak örülnék Üdv: Ádám
adamax
Válasz
De elküldte, csak nem szoktam válaszolni a fogyatékosoknak, akik nem olvassák el a szabályzatot.
2012-07-21 08:47:04
Bunny

Helló! Most kezdtem el olvasni a sárga k...

Kérdés
Helló! Most kezdtem el olvasni a sárga kapszulát.Aztán rögtön fel is ötlött bennem az a kérdés,hogy én valóban jól csinálom?Mivel heti 3szor edzem, ugyan azon izmokra és a pihenő napon pedig hasra.Egy barátommal végezzük közösen,szóval felváltva csináljuk kb 1-1,5 perc pihenőkkel,nagyjából olyan súllyal amit éppen elbírok,annál a gyakorlatnál,kivéve mell,ott menne több is,de jelenleg 50kg a max súlyom. Szóval Fekvenyomok: 4x15 (50kg) Döntött törzsű evezés, kétkezes súlyzóval: 4x10 (50kg) Nyak mögül nyomás állva, kétkezes súlyzóval:4x8 (40kg) Váll vonogatás, kétkezes súlyzóval: 4x25 (50kg) Bicepsz kétkezes súlyzóval:4x8 (30kg) Az étkezésre próbálok odafigyelni,már amennyire tudok munka mellett,de a napi 4 étkezés mindig megvan,emellett szedek,power proteint ,multivitamint,valamint jumbot.Tömegnövelés a célom,nem diéte sem szállkásítás.Tehát az érdekelne,hogy ilyen inetenzitású edzésterv megfelelő vagy túl sok,kevés a pihenő illetve a gyakorlatszámon vagy sorozatokon kellene változtatnom,hogy minél jobban haladjak izomnövelés terén?Jelenleg 70kg vagyok és 176-178cm kb.
Greg0015
Válasz
Te csinálod jól, a Sárga Kapszula szar, az a lényeg. Kérdezhetnél valami faszságot is, mert ez eddig túl értelmes volt.
2012-07-20 17:31:38
Bunny

szia Bunny! Segítségedet szeretném kérn...

Kérdés
szia Bunny! Segítségedet szeretném kérni, mégpedig abban hogy van e információd arról hogy Siófokon a Muscle Beach-es rendezvény pontosan hol lesz, tehát hogyan találok oda, mert nem vagyok Siófokon ismerős?
bandi92
Válasz
Talán figyeld a híreket.
2012-07-20 17:30:19
Bunny

Sziasztok. Most szeretnék diétázni, és ...

Kérdés
Sziasztok. Most szeretnék diétázni, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom rávenni a szüleimet, hogy nem jó az a kajálás, hogy csak kevesebbet eszek. Egyszerűen nem értik meg, hogy kiszámolt kajálással sokkal többet érek el, mint hogy nem eszek és megnő a belem... Valami ötletetek lenne erre, hogy beleverjem a fejükbe, hogy mi a jó? Előre is köszi :)
Adam_0052
Válasz
Szia. Öld meg őket 'oszt kész, a fasznak vitatkoznak. Amúgy nem unom ám a családterápiás tanácsadást, gondolhatod.
2012-07-20 17:29:14
Bunny

Szia Bunny! Lenne egy fontos kérdésem re...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy fontos kérdésem remélem tudsz majd nekem tanácsot adni. Nos arról lenne szó, hogy ha reggel éhgyomorra iszom tömegnövelőt(eddig szinte az összesnél amit próbáltam) eléggé kikészíti a napomat,hányinger,hasmenés tör rám. Ha napközben iszom pl. edzés előtt/után a hányinger nem jön elő csak mintha felfújták volna a gyomrom és ez egészen estig kitart. Lehetséges, hogy a benne lévő creatin-okra vagyok esetleg érzékeny? Előre is köszönöm!
balint_f4289c
Válasz
Inkább a maltodextrinre.
2012-07-20 17:27:28
Bunny

Üdv Az lenne a kérdésem vagyok 96 kg...

Kérdés
Üdv Az lenne a kérdésem vagyok 96 kg 190cm és le akarnék szálkásítani . Miket csináljak mekkora ismétlés számmal mert idáig úgy tudtam kevés súlyból többet de olvastam cikkeket hogy nehézből keveset . Meg tudnád nekem mondani légyszíves . Előre is köszönöm válaszod . Üdvözlettel : Bialek Dániel.
Kaliber94
Válasz
2012-07-20 17:21:14
Bunny

Hali Bunny. Kérdésem lenne mi a vélemény...

Kérdés
Hali Bunny. Kérdésem lenne mi a véleményed a pezsgőtabletták hatékonyságáról a testépítésben. Naponta szedek, magnézium és kálcium tablettákat, ezek mellett persze sciteces multivitamin is megy. Érdemes e egyáltalán szedni ezeket a pezsgőtablettákat, vagy így kiegészítésnek megteszi?
Berzerker
Válasz

Sokáig nem voltam most, mert költöztetem az irodámat és nincs netem. Most is ideiglenesen vagyok csak. Látom, közben dúlt az észlényháború.

Dugd fel a pezsgőtablettáidat magadnak, hülye.

2012-07-20 17:14:52
Bunny

Sziasztok Bunny/Kares! Igen... megint ...

Kérdés
Sziasztok Bunny/Kares! Igen... megint én... Nos, a múltkori kézremegésem semmiség volt ahhoz képest, ami most történt. Mell/Váll edzésem után 2 nappal vállfájdalmaim vannak, ha megemelem a karom. Feltudom emelni, de fej fölött már érzem, hogy fáj. Azóta, ha mozgatom akkor elég csúnyán ropog is, ami eddig nem volt.. Egyébként vicces, mert az eddiginél még jobban odafigyeltem a bemelegítésre, edzés alatt nem is éreztem semmit, viszont edzés után 2 nappal már érezhető a probléma - és véleményem szerint egyre rosszabb. Lehetséges, hogy a rotátor köpeny rakoncátlankodik? :/
mrobi77
Válasz
szia! ezt meg kell nézetned.
2012-07-15 23:45:43
kares

Hello bunny! Igaz, hogy...

Kérdés
Hello bunny! Igaz, hogy...
Asdabasd
Válasz
a gyógynövényeket is sorban tiltólistára teszik, példákat most nem sorolok. a jogszabályok folyamatosan változnak, folyamatosan kell alkalmazkodni hozzájuk. elárulom, hogy az adipokillban is ugyanaz volt, és most fejből simán fel tudok sorolni másik 5 gyártó 7 termékét melyekben szintén. ez azért lehet, mert ápr.1-gyel bővült a c-lista, addig nem volt benne az a vegyület, amit egyébként nem találtál el. vásárlói visszajelzések alapján mind az új adipokill mind pedig az új big bang ugyanolyan jól működik mint a régi.
2012-07-15 15:01:58
kares

Hello Kares! Egy olyan deréktáji problém...

Kérdés
Hello Kares! Egy olyan deréktáji problémám van ami már elég régóta megvan. Fél éve volt olyan is, hogy lépni, meg ágyból felkelni is alig tudtam a derékfájástól. Ezek a nagyon erős fájások kb néhány napig tartottak aztán szünet. Szerencsére most már fél éve nincs ilyen erős fájdalmam, de egy enyhe állandósult megvan. Edzések alkalmával valamivel erősebb, de két hónapos pihenés után is érzem. Ezért gondolom hogy nem feltétlenül az edzés az oka. Szerinted elmúlik véglegesen vagy érdemes vele orvoshoz menni? ( régebben voltam más miatt gerincröntgenen, ahol írtak egy olyat a leletben, hogy lumbalis lordosis fokozott, de nem mondott rá semmit a doki. Ennek van köze hozzá?)
biggjoe
Válasz

szia! van köze, ez a lumbago krónikus szakasza lesz. próbáld meg az itt leírt nyújtást alkalamazni:

http://bod y.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/edzes-porckorongservvel

2012-07-13 10:26:06
kares

Sziasztok Bunny/Kares! Az utóbbi néhá...

Kérdés
Sziasztok Bunny/Kares! Az utóbbi néhány edzésem során arra lettem figyelmes, hogy fekvenyomás alatt a bal karom remeg. Pontosabban nem az egész karom, hanem könyéktől csuklóig. Körülbelül annyira remeg, mintha direkt ráznám. Egyébként nem edzek nagy súlyokkal, de ebből is vissza kellett vennem, mert attól féltem, hogy kimegy a vállam, vagy sérülés lesz a vége, amire nincs szükségem.. Fájdalmat nem éreztem még és csak az 5-6. ismétlés után kezd el remegni a kezem. Szerintetek mi lehet a probléma és mit tehetnék, hogy ez a probléma megszűnjön ?
mrobi77
Válasz
szia! magas ismétlésszám.
2012-07-13 10:23:06
kares

Szia Kares! Derékfájással kapcsolatban s...

Kérdés
Szia Kares! Derékfájással kapcsolatban szeretném kérni a tanácsod: kb. 1,5 hete megfázott, begyulladt a derekam jobb oldala(fürdés majd kb. 3 óra klímás autóban) – orvos Rantudil-t és Miderizone-t írt fel+ Aflamin-nal kentem. Vasárnapra már jobban voltam, amikor egy szerencsétlen mozdulat után még jobban elkezdett fájni a derekam mint előtte. Mostanra hajolni óvatosan tudok de a fájdalom folyamatosan megvan, még fekve is alig találok nyugodt pozíciót, ülve meg nagyon rossz. A fájdalmat a farcsontomban érzem, mintha erős ütés érte volna. A gyógyszerek úgy érzem semmit sem segítenek. El kellene mennem vele reumatológiára vagy egyszerűen várjak és majd helyrejön? Mi a jobb ha próbálom nyújtani vagy pihentessem? Ha gyulladás akkor hideg vízben hűteni kellene vagy az csak ront a helyzeten? Előre is köszönöm!
ravil81
Válasz
szia!nyújtani, hűteni sem érdemes. ez számomra is lumbagonak tűnik, tehát örüljünk ha nem fekszel le tőle. ennek gyógyszeres kezelése van, pontosan ahogy neked is felírták. majd ha már jól leszel akkor kell elkezdeni azzal foglalkozni, hogy megelőzd az újbóli kialakulást.
2012-07-10 18:48:07
kares

Helló Bunny .Azt szeretném kérdezni hogy...

Kérdés
Helló Bunny .Azt szeretném kérdezni hogy a gericem mellet nagyon fáj amikor lehajolok szuró fájdalom nem tudok miatta edzeni .Milyen kenőcsel kéne kennem ,vagy erősiteni kéne .meg ,akkor szokot megfájdulni mikor lehajolok a nagy súlyért . nem szeretném abbahagyni az edzés de eddig ez a fájdalom ami kifogot és nem találom rá a választ.
Roli6908
Válasz
szia! pontosabb leírásra lesz szükség.
2012-07-10 18:41:35
kares

Szia! 2 napja edzésen kipróbáltam egy il...

Kérdés
Szia! 2 napja edzésen kipróbáltam egy ilyesféle gépet: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6045q=tbn:ANd9GcQQj8j9zv0Ud627BaxZyI1Nl5I9PRCXwgW1 pIa11gY1EpTGbapr0A Életemben nem használtam ilyet, nem tudom, hogy mit ronthattam el, de totál kikészítette a vállaim. Eleinte csak sajogtak, gondoltam, hogy csak meghúzhattam az izmokat, és mivel mell-elsőváll-tricepsz nap volt, annyira nem is sajnáltam. Egyre csak jobban fájtak, főleg a jobb, majd elkezdett picit ugrálni az ízületem, és eléggé befájdult egyes mozdulatoknál. Azóta felkötöttem (vagy hogy nevezik) a karom, hogy ne mozogjon az ízület, és próbálok mindent bal kézzel csinálni. Arthroxont szedek minden étkezéshez már egy ideje, most is, megemeltem a szénhidrát bevitelt, mert eddig diétán voltam, stb. Az lenne a kérdésem, hogy te már biztos találkoztál ilyenekkel a közeledben, és mit tudsz tanácsolni? Jó így, ahogy csinálom? Kb. mennyi időre kéne elfelejtenem a felsőtestem edzését? Tudom, hogy 2 nap után nem kéne csodát várnom még izomláznál sem, de szerintem azért ez a kérdés nem olyan kategória, mint a hánysörtihatokmegedzésután, és az orvos se tudott sokat mondani, szóval megkérdeztem tőled. A választ előre is köszi.
vaddisznou
Válasz
szia! valószínű nem jól állítottad be a magasságokat, illetve mivel régebben nem használtál ilyet, igen kis súllyal kellett volna kezdened, hogy megérezd mely tartományban dolgozik igazán a célizom. ez kifejezetten izolációs gép.
2012-07-10 18:39:03
kares

Hello Bunny!!:D Azt szeretném kérdezni

Kérdés
Hello Bunny!!:D Azt szeretném kérdezni hogy a 100%whey protein prof piros doboz ugyan az e mint a 100% whey protein profesionak kék doboz??? :D
PunK
Válasz
színtévesztő vagy? olvasd el alaposabban a címkéket vagy a címpirosat.
2012-07-10 18:21:07
kares

Szia! Így készül a mopsz: http://d24w6bs

Kérdés
Szia! Így készül a mopsz: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4723231_700b.jpg
tpapru
Válasz
Legalábbis jobb ebben hinni, mint a másik verzió. Próbáltam, nem valami kellemes a fedeztetés, szerelni kell, mint a For,a 1-ben.
2012-07-10 11:25:29
Bunny

hello bunny! egy ismerősőm járt a 2011 e...

Kérdés
hello bunny! egy ismerősőm járt a 2011 es fibo-n és egy holland testépítőtől hallotta hogy már nem a v alak a divat hanem a w , szoval dupla v , és ezt ugy lehet elérni hogy miközben nyak mögé húzást csinálsz a gerincedet hátrafelé feszíted és felengedésnél erős hasprést csinálsz. szerinted működhet ez a módszer?
lambert
Válasz
Szerintem itt valaki idióta.
2012-07-10 11:22:14
Bunny

Egy-két hónapig nem tudok teremben edzen...

Kérdés
Egy-két hónapig nem tudok teremben edzeni, milyen gyakorlatokat javasolsz amit itthol is meg tudok csinálni, súlyzók nélkül? (felülés, tolódzkodás, fekvőtámasz)
lazar2
Válasz
Felülés, tolódzkodás, fekvőtámasz.
2012-07-09 15:02:23
Bunny

Szia Bunny! Mi a véleményed a Dr. Lenk

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed a Dr. Lenkei féle tápkiegekről, és a C-vitamin fontosságáról alkotott nézeteiről ?
felde95
Válasz
Te mit válaszolnál egy olyan hülyének, aki megkérdezi azt, amit x éve hirdetsz és amivel tele van a magazin, ezen felül amit leírtam a Sárga Kapszulában? Azt hogy jóreggelt, idióta? Ezenfelül szerinted és Lenkei tápkiegeket próbálgatok unalmamban?
2012-07-09 12:42:55
Bunny

Szia. Nem rég kezdtem el a diétát (él...

Kérdés
Szia. Nem rég kezdtem el a diétát (életemben először), és sokat olvastam a kardió, intervallum, stb. edzésekről. Mindenhol az intervallum edzést tartják a legjobbnak, de ha elolvasom a nagy testépítők (pl. Cutler, Coleman) módszereit, ott nem találok intervallum edzéseket. Elgondolkodtató, hogy miért nem használják?
terence86
Válasz
Az az igazán elgondolkodtató, amikor idejön néhány fasz okoskodni, de az orra elé tett Sárga kapszulát baszik elolvasni.
2012-07-07 21:16:59
Bunny

Szia Bunny! diétába néha napján változat

Kérdés
Szia Bunny! diétába néha napján változatosság kedvéért a rizst lecserélhetem lencsére?
halfiu
Válasz
A lencse jobb, mint a rizs.
2012-07-06 13:39:57
Bunny

Szia Bunny! Célom a nem tiszta izomtömeg...

Kérdés
Szia Bunny! Célom a nem tiszta izomtömeg növelése!Reggelire nutellás kenyeret eszek az baj?100g-ban van 2000 kcal kb és ezért is szeretnék zsirosodni hogy majd tudjak diétázni!Oké igy?
Dreamliner25
Válasz
Szerintem vágd le baltával a pöcsödet, hogy tudd majd növeszteni.
2012-07-06 07:47:58
Bunny

Szia! Az új teremmel kapcsolatban szeret...

Kérdés
Szia! Az új teremmel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy nagyjából milyen árban lesznek a bérletek? Szeptemberben költözök Budapestre, vidéken nyilván valamivel olcsóbbak a termek, és Pesten sem nagyon engedhetek meg magamnak 10-15.000 Ft-t egy bérletért... Válaszodat köszönöm!
fzoli92
Válasz

Szia! Az a helyzet, hogy nem tudunk hűde olcsó bérletárat csinálni. Egyszerűen nem megy, csődbe megyünk, a költségek magasak, bérleti díj horror, beruházás horror. Jó, nincs 40 millás géppark, de akkor is.

A bérletár nektek, Bodybuilder.hu olvasóknak, Scitec nemzet kártyásoknak, különösen a shop.builder vásárlóknak kedvezményes lesz, jóval 10 ezer alatt. A normál bérletás 11.500,- lesz, ez is jóval az átlag alatt.

Egyébként itt van Kornél (lásd. BB.Tv), ketten csináljuk most a gépeket. Nem untakozunk, így a következő pár napban nem sokat válaszolok.

 

2012-07-05 20:47:54
Bunny

Szia Kares! Írtad, hogy a varicolkelémm...

Kérdés
Szia Kares! Írtad, hogy a varicolkelémmel azért nem kellene nagy súlyokat mozgatni. Ha átállok min. 10-12 ismétlésre gyakorlatonként(kisebb súlyokkal), akkor az jobb lenne? Az orvos mondta, meg is lehetne műttetni, nem olyan komoly műtét, de én nem akartam addig kés alá feküdni, ameddig nem muszáj. Neked mi a véleményed a műtétről? Előre is köszönöm a választ!
batika111
Válasz
szia! 12-15 ismétlésnél kezdd, ettől inkább többeket csinálj. figyelni kell a hasűri nyomásra is mind hasazásnál mind a súlyzós gyakorlatoknál. sajnos valószínű, hogy mindezekkel is csak késleltetni fogod a műtétet, de mindenképp jobb ha lassan jutsz el addig, mintha szétterhelnéd magad aztán egyszer csak hirtelen lefeküdnél a fájdalomtól. egyébként az a véleményem, hogy ez olyan eset amikor igenis szükséges lehet az operáció.
2012-07-05 19:24:16
kares

Hello! Ha az interneten több helyen i...

Kérdés
Hello! Ha az interneten több helyen is azt írják, hogy a túlzott fehérjefogyasztás (>0,8g/tskg) magas vérnyomáshoz vezet, akkor ezeket a cikkeket hozzá nem értők írják? Vagy az összes testépítő magas vérnyomással küzd?
kicsibruce
Válasz
Sőt az összes testépítő meg is halt, hülye.
2012-07-05 16:20:59
Bunny

Szia Bunny! Multkor említetted h már maj...

Kérdés
Szia Bunny! Multkor említetted h már majdnem készen vagy a másik könyveddel ami a kokszokról szól majd... Csak érdekelne h mikorra várható a könyv. A kapszulát már olvastam de szeretném megvenni és ujra ugyis elolvasni. Remélem hamarosan jön ez is megvenném egyszerre iket.
eric999
Válasz

Szia. Amíg a terem nincs kész, semmi időm. Idén nyáron szeretnék több ilyen dolgot befejezni.

Amúgy már ilyen legendákat hallok, hogy ez milyen terem lesz. Nem akarom, hogy csalódjatok, ez nem lesz a világ legjobb terme és nem lesz olyan nagy, és olyan jól felszerelt, mint a Fitness 2000. De az biztos: olyan lesz, ahova én is szívesen járnék edzeni. A héten már szereljük össze a gépeket. Egyik sem rózsaszín.

2012-07-03 22:44:03
Bunny

Szia Bunny! Mostanság elég nehezen megy ...

Kérdés
Szia Bunny! Mostanság elég nehezen megy a tömegnövelés, sajnos nem tudok mindig eleget kajálni, ezért szeretném kérdezni, hogy esetleg tudnál valamilyen étvágyjavítót/étvágyfokozót ajánlani? Napi 5-6x próbálok étkezni + tömegnövelő és multivitamin, de sajnos nagyon nincs étvágyam és ezért ez nem mindig sikerül betartani. Választ előre is köszi!
szilard27
Válasz
Szia! Vedd el 3 napra a szénhidrátot, nullára, olyan étvágyad lesz, hogy ihaj!
2012-07-03 22:41:02
Bunny

Hali! Ha naponta 10 órán át végzek fizi...

Kérdés
Hali! Ha naponta 10 órán át végzek fizikai munkát, akkor el kell térnem a sárga kapszulában leírt edzéstervtől és/vagy étrendtől a fejlődés érdekében ? (zsírt égetnék, lassab izomtömeg növekedéssel, te ezt testkompozícó váltásnak nevezted) Köszönöm válaszod!
Sanqo
Válasz
Szia. Nem értem, mire célzol pontosan, de minél több a fizikai munka, annál rövidebb, intenzív edzéseket kell végezni, heti 3-nál nem többször. A Sárga Kapszula csak iránymutatás, a magad igényeid szerint kell kialakítanod.
2012-07-03 20:19:09
Bunny

Szia Bunny! Jelenleg külföldön dolgozom,...

Kérdés
Szia Bunny! Jelenleg külföldön dolgozom, és a munka közben egy étkezést tudok biztosítani szilárd táplálékból. Két étkezést 30 g kevert fehérjéből és 50 g super carb slow-ból oldok meg. A kérdés az lenne , hogy fenntartható-e ez az állapot? Köszönöm válaszod!
hbali91
Válasz
Szia. Fenntartható, de csak egy darabig.
2012-07-03 19:24:36
Bunny

Szevasz Bunny. A BBTV-t valahonnan le le

Kérdés
Szevasz Bunny. A BBTV-t valahonnan le lehet tölteni?
Tibor01
Válasz
Le lehet, csak titkoljuk bazmeg.
2012-07-03 14:14:00
Bunny

Egyszerűbb lett volna, ha nem is válaszo

Kérdés
Egyszerűbb lett volna, ha nem is válaszolsz. :-) Gratula!
yorker
Válasz
Egyszerűbb lett volna, ha nem szarnál bele és írogatnál mint a bambafasz, hanem elolvasnád a szabályzatot. Végül is csak egy video van az oldal tetején, de majd limuzinnal kiküldjük a parasztoknak külön a kérelmet, hogy méltóztassanak nem beleszarni, ha már szívességet kérnek.
2012-07-03 12:48:43
Bunny

Helló Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy e...

Kérdés
Helló Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy elfogadható az még, hogy a turmixot nem rögtön edzés után iszom meg, hanem 45 perccel később? Turmix tartalma: 100% WPP, Vitargo, BCAA, Creatin. Köszi, előre is!
bpeti1
Válasz
Elég későn van. 30 perc még beleférne, de akkor használj edzés után közvetlenül leucint és l karinitin, esetleg glutamint.
2012-07-03 12:46:22
Bunny

Szia! Kicsit furcsa kérdéssel fordulo...

Kérdés
Szia! Kicsit furcsa kérdéssel fordulok hozzád...remélem, ha máshogy nem privátban megválaszolod. Nemrég költöztem át Amerikába és ezen a részen nem találtam Scitec üzletet. Lehet, hogy csak én nem voltam elég kitartó...passz. Helyette ezt találtam: http://www.gnc.com/home/index.jsp A kérdésem egy kicsit furcsa, de kihez fordulhatna az ember ha táplálékkiegészítővel kapcsolatban tanácsot szeretne kérni?! No-szóval tudnál ajánlani erről a termékpalettáról egy jó proteint és zsírégetőt? Ezek a termékek nincsenek jelen Magyarországon nem konkurens Nektek.
yorker
Válasz

1. Nem válaszolok privátban SENKINEK.

2. SZABÁLYZAT.

3. Fogyaték.

2012-07-02 23:25:49
Bunny

Szia Bunny! Az egyik kolléga ezt írta...

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik kolléga ezt írta neked: "Szia Bunny! Kösz a sárga kapszulát, kötelező olvasmánnyá tenném az edzőtermi belépő megszerzéséhez. A kérdésem: Most ttkg onként 2 g ch n vagyok és mellé aerobozok. Az első 30 perc egy kibaszott örökkévalóság mert minden porcikámat ólomnak érzem. Utána viszont nem tudom miért mint ha elvágták volna megszűnik a gyengeség és van energiám vele lelkesedés meg minden. Ez mitől lehet? Neked volt hasonló? Esetleg van köze ahoz, hogy talán annyi idő kell a szervezetemnek a zsírhoz nyúlni? 1 órát szoktam nyomni az aerob edzést, volna értelme ezek szerint emelnem 10 -20 perccel? köszi" Azzal a kérdéssel fordulnék most hozzád,hogy 2 hetem van még hátra a tömegelésből aztán diéta,3 szor edzek egy héten és már most pihenőnapokon az edzések között menjen az aerob? hogy hozzá szokjon a szervezetem? Tömegelésnél legalább az benne a haszon,hogy tejsavat eltávolítja ugye? NAGYON KÖSZÖNÖM előre is !!! ÜDV!
JumboMan
Válasz
Az aerob edzés mindig mehet, abból baj nem lesz.
2012-07-02 18:25:44
Bunny

Üdv, Bunny! A bal kezem kissé megzúzódo...

Kérdés
Üdv, Bunny! A bal kezem kissé megzúzódott , sínbe kell tenni 1 hétre és utána következő héten fáslizni és "nem megerőltetni" ...attól félek ha várok két és fél hetet össze fogok esni...azon tűnődtem nem-e lehetne valamicske mozgást mondjuk lazább átmozgató edzést tartanom az anti-katabolizáció érdekében 1 hét elteltével a fáslizós időszakban?. Ha a rendes kajálásom megvan, de kimarad a fájdalom miatt 2.5-3 hét edzés mekkora mértékben esnék vissza? Esetleg tudsz ajánlani valamiféle mozgást amivel nem jár nagyobb csuklóterhelés, de viszonylag jó az izommunka hogy a stimulust is megadjam az izomrostoknak (úszásra gondoltam vagy ilyesmi). Köszi ,hogy végig olvastad! Várom válaszod!
marianna_4dca50
Válasz

Szia! Nem fogsz összeesni. Az izomzat nem olyan, hogy csak eltűnik két hét alatt, legalábbis naturálban nem. Edzhetsz lábra a pihenőidőben, és csinálhatsz aerob edzést, ebben nincs semmi para.

Erre szoktam amúgy azt mondani, hogy nem kell szándékoltan pihenőket iktatni az edzésbe, az élet megoldja.

Más kérdés, hogy tegyük fel, rosszabbul nézel ki 3 után, és akkor mi van? Semmi. Én 8 hónapja nem edzettem, nem is fogok, amíg meg nem nyit  a terem. Úgy nézek ki, mint egy rakás szar, de mégis őszintén szánom azokat, akik mindig a kinézetükkel vannak elfoglalva.

Mondjuk könnyen pofázok, egy XJR 1300-al bárki izmos. 

 

2012-07-02 15:45:56
Bunny

Szia! A következő lenne a problémám. Egy...

Kérdés
Szia! A következő lenne a problémám. Egy pár hónapja ismerkedek ezzel a számomra tetsző sportággal, a testépítéssel. Nem vagyok egy atletikus alkat :) 182cm magas és 98kg vagyok. Utánaolvastam mégis, hogyan néz ki ez a sport és mindenhol a kaját tartják a legfontosabbnak. Összeállítottam egy szerintem korrekt étrendet, de szeretném a véleményed kérni. Nagyjából betartom a 3óránkénti étkezést de van többször, hogy az utolsó kaja kimarad. Én ezzel az étrenddel elsősorban fogyni szeretnék (lehetőleg nem izomból). Két hete tartom be szigorúan és mellette az első héten volt 2 súlyzós edzés és 3 kardio (futás+foci, nagyjából 1 óra időtartammal) és ezzel fogytam az első héten 1,2 kilót. A második hét annyiból más, hogy 3 súlyzós edzés volt és 2 kardio, de most az egy hét alatt kerek 0kg-ot fogytam. Arra gondoltam esetleg, hogy talán valamennyi izmot sikerült összeszednem és mivel nehezebb mint a zsír ezért stagnál a súlyom. Vagy ez hülyeség lehet? Hozzáteszem, hogy viszonylag könnyen hízok és 12 órában végzek ülőmunkát (1-ik héten 4 napot másik héten 3-at). Most rendeltem tőletek Liquid Carni-X 100.000-et és ezt szeretném edzések előtt tolni (súlyzós és kardio előtt is), eddig Carni Matrixot nyomtam. Termogén zsírégetőt nem merek bevállalni mert a vérnyomásom nem teljesen korrekt. Igaz kicsit hosszú lett de így talán érthetőbb, hogy mire vagyok kíváncsi. Itt az étrend amit össszeállítottam, ja és király az oldal ;)! http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=11622&act=mutat
balu882
Válasz

Szia. Az étrend alapvetően jó, olyasmi baki van benne, hogy lenmagolajat eszel reggel a zabpehelyhez, hót feleslegesen, amikor annak vagy 7-8% zsírtartalma van, így nyilván a lenmagolajat másik étkezéshez kell tenni.

2 hét alatt nem nagyon kéne messzemenő következtetéseket levonni arról, hogy a diéta működik-e vagy sem.

2012-07-02 15:28:05
Bunny

Hi Bunny Könyvedben nem találtam vála...

Kérdés
Hi Bunny Könyvedben nem találtam választ a problémámra, ezért fordulok hozzád. Már 3 éve edzek, szterodiok nélkül, csupán egy-két kiegészítőt szedtem eddig. Nagyon jól fejlődök, de gynecomastiás problémám van. Elmentem orvoshoz ahol kiderült, hogy alacsony a tesztoszteron szintem, ennek következtében pedig a mellem "kihegyesedett". Sok helyen utána jártam már, de eddig nem tudtam megoldást találni. Az orvos aztmondta, hogy elmúlik. 15-16 évesen még azt is modnanám, hogy oké tényleg elfog múlni, de így 23 évesen nem sok esélyt látok rá. Azon gondolkodom, hogy tesztoszteronszint növelőt fogok szedni, amelynek következtében a tesztoszteronszintem megnő-helyreáll, és így talán a mellem is normálisan fog kinézni. Erről mi a véleményed, látsz esélyt arra, hogy ez beváljon? vagy van esetleg más mód erre? válaszodat előre is köszönöm
pbuilder
Válasz
Szia. Igazából nem tesztószint növelőt kell keresned, hanem ösztrogénszint-optimalizálót. Ilyen pl. az Estro Dim.
2012-07-02 15:22:38
Bunny

Üdv, Nálunk elég sokan kortyolgatnak ed...

Kérdés
Üdv, Nálunk elég sokan kortyolgatnak edzés közben isostar, és hasonló izotóniás italokat. Szerinted ennek van értelme? Én úgy tudtam, hogy edzés során az izomszövet roncsolásán kívül a glikogénraktárak kimerítése is cél, és csak edzés után töltődjenek vissza, szénhidrát utánpótlással ez nyilván nem valósul meg. Én tudom rosszul vagy szimplán hülyék?
rotacioskapa
Válasz
Szia. A sportitalok és az izotóniás italok két különböző halmaz. Az izotóniás italok NEM szénhidrát visszatöltésre valók, hanem - mint a nevük is mutatja - olyan beltartalmuk van, ami által a víz könnyebben távozik a gyomrodból, így hamarabb rehidratálódsz, valamint az elvesztett ásványi anyagok pótlásában segítenek.
2012-07-02 15:21:15
Bunny

Üdv Bunny! Mennyire gáz ha edzés után

Kérdés
Üdv Bunny! Mennyire gáz ha edzés után megiszok pár sört?
leparkour
Válasz
Nem nagyobb gáz, mint hogy valakinek ennyi agya van.
2012-07-02 15:18:31
Bunny

Üdv Bunny! A kérdésem a következő:19 év...

Kérdés
Üdv Bunny! A kérdésem a következő:19 éves srác vagyok 192cm magas és most 96 kg,de két és fél évvel ezelőtt 137 kg voltam,namármost 2011 ápr-ra leadtam -40-et, és azóta edzek,de a lényeg, a kérdésem:az,hogy nagyon lóg a bőröm,és kur.vára zavar,meg idegesít,nem tudom mit kezdhetnék vele,szerinted egyből plasztika?mert hogy én hamarabb döglök bele bármibe mint hogy ezt megszokjam az hótziher.. előre is köszi,ja és ne küldjél már el a jó k**a édesanyámba:D mert tényleg vannak parasztok,de én azért nem sorolnám magamat is a ő soraik köze
bozontos
Válasz

Szia. Szerintem sajnos plasztika. Ha gondolod küldj képet privátban és megmondom, de 90% esély mindenhogy.

2012-07-02 15:17:45
Bunny

ne haragudj ha kétszer küldte el !

Kérdés
ne haragudj ha kétszer küldte el !
halfiu
Válasz
Van, akinek tízszer küldi el, nem tudom, hogy csinálják.
2012-07-02 10:10:20
Bunny

Szia Bunny! diétánál mehet tömegnövelő e

Kérdés
Szia Bunny! diétánál mehet tömegnövelő edzés után igaz?vitargo helyett nyomnám
halfiu
Válasz
Szia. Csak akkor, ha nagyon meg van fogva a szénhidrát. Scitec teszten Myomax Hardcore-al is szálkásodtak, csak tudni kell, hogy táplálkozol mellé. A napi össz. ch bevitel számít.
2012-07-02 10:09:55
Bunny

Szia Bunny! A xilit-ről, mint cukorhe...

Kérdés
Szia Bunny! A xilit-ről, mint cukorhelyettesítőről mi a véleményed? http://www.vital.hu/xilit_fogyas_fogszuvasodas Edzés utáni szénhidrátbevitelhez jó lehet pl szőlőcukor helyett? Alacsony a glikémiás indexe, ezért a magamfajta édesszájú sportolóknak mindenképp jó lehet cukor helyett :-) A kajához fogyasztott nyers zöldség kiváltható alkalmanként savanyított cuccokkal (uborka, karfiol, káposzta)? Minden jót Neked.
bcsarli
Válasz

Szia.

A xilit jó dolog, mint édesítő, de ha edzés utáni szénhidrátbevitelnek ez eszedbe jutott, akkor alapvetően nem értesz semmi. Mellékesen nézd meg az árát is, mondjuk a Full Force Super Carb Fasthez képest, ami egy kitűnő edzés utáni szénhidrát és valahol nem is értem, miért nem lett még piacvezető termék. (Bár lehet az lett, nem tudom.)

A savanyítot cuccal nem váltható ki a zöldség. 

2012-07-02 09:38:36
Bunny

Szia Bunny! Kösz a sárga kapszulát, köte...

Kérdés
Szia Bunny! Kösz a sárga kapszulát, kötelező olvasmánnyá tenném az edzőtermi belépő megszerzéséhez. A kérdésem: Most ttkg onként 2 g ch n vagyok és mellé aerobozok. Az első 30 perc egy kibaszott örökkévalóság mert minden porcikámat ólomnak érzem. Utána viszont nem tudom miért mint ha elvágták volna megszűnik a gyengeség és van energiám vele lelkesedés meg minden. Ez mitől lehet? Neked volt hasonló? Esetleg van köze ahoz, hogy talán annyi idő kell a szervezetemnek a zsírhoz nyúlni? 1 órát szoktam nyomni az aerob edzést, volna értelme ezek szerint emelnem 10 -20 perccel? köszi
gabriel.71
Válasz

Szia. az első tippem az, hogy még nincs meg az aerob edzettséged, így nagyon lassan állsz csak rá a zsír üzemmódra. Amikor szarul megy, még szénhidrátot használsz. Ezen egyébként túl lehet esni idővel. Főleg ha lekötöd magad valamivel, mert az aerob edzés kuuurva unalmas, és ezért is szenved vele az ember reggel, álmosan. Jó trükk, ha aerob előtt beviszel 5g lenmagolajat.

Én azt gondolom, 4 hét alatt hozzá foksz annyira szokni, hogy 5 per után már réezni fogod, hogy melegszik a derekad, ami a zsíranyagcsere megindulásának a jele.

 

2012-07-02 09:14:01
Bunny

Helló Bunny/Kares!2 napja volt bicepsz e...

Kérdés
Helló Bunny/Kares!2 napja volt bicepsz edzésem,azóta nagyon fáj az alkarom felső része,mikor ki akarom nyújtani a karom.Szerinted ez szimpla izomláz vagy húzódás/szakadás?Meddig pihentessem?Köszi a válaszod!
andras_3c3d4b
Válasz
Szia. Ez simán az az eset, amikor túlterhelted az alkarod inait, mert ne jó technikával végzed a bicepsz gyakorlatot. Gyakran előfordul.
2012-07-02 07:25:03
Bunny

Hello Bunny/Kares! Egy szomorú dolog mi...

Kérdés
Hello Bunny/Kares! Egy szomorú dolog miatt vagyok kénytelek kérdezni. Az egyik barátomnál hasnyálmirigy problémát diagnosztizáltak. Rá 2 napra mellé jött még máj enzim túltermelés és epekő. A szörnyű az, hogy a srác személyedző/testépítő és az orvosok 2 hetet adtak még neki. A kérdésem az lenne, hogy tudnál e ajánlani egy orvost/kórházat akihez bizalommal fordulhatunk. Mivel a barátomról van szó ezért próbálok minden lehetséges fórumon tanácsokat kérni. Elnézést, ha nem a megfelelő helyre írok, de máshogy nem tudlak elérni. Előre is köszönöm a válaszodat.
roy2050
Válasz
szia! a probléma kifejezéssel nem tudunk mit kezdeni. ha tumor, akkor a http://oncology.deoec.hu/info.aspx?sp=1 jó hírű intézmény.
2012-07-01 18:36:06
kares

Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hogy ...

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne, hogy az Estro-DIM nevű készítmény jó hatással lehet-e gynecomastia kezelésére, mivel a mellem kissé megnövekedett és pszichésen ez nagyon megvisel. Műteni egyelőre nem akarom, ezért is kérem a segítségedet, hogy te mit javasolnál. Van valami egyéb ötleted, miként lehetne ezt kezelni? Válaszod lőre is köszönöm. Üdv: András
kokszy18
Válasz

szia! az estro-dimről többek visszajelzései alapján bátran jelentjük ki, hogy igen, működik a gynecomastia ellen. ha még komolyabban akarod akkor hos.

http://b ody.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/minden-a-ginekomasztiarol

2012-07-01 18:23:22
kares

Helló!Kb másfél éve edzek és eljutottam ...

Kérdés
Helló!Kb másfél éve edzek és eljutottam arra a pontra amikor a karom már nm fejlődik( vastagszik). Volt 2 hónap ebben az évben amikor kis súllyal 15-17 eket húztam tricepszre és bicepszre is.Akkor fejlődtem egy kicsit még, majd amikor áttértem nagy súlyra akkor elkezdtek fájni az izomtapadások.Mit tudnál ajánlani?Esetleg van valami amivel ki lehet küszöbölni az izomtapadás fájást???Előre is köszönöm!Üdv Atesz
evinrud70
Válasz
szia! 1,5 év? ti látjátok amit leírtok? 1,5 év arra nem elég, hogy a nagyon kezdő szintről kezdőre lépj. kezdj el edzeni!
2012-07-01 18:20:56
kares

Szia Bunny! Szeretnék megfelelő alter...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék megfelelő alternatívát találni tojás fehérje fogyasztására, mert nem akarom, hogy kárba menjen a sárgája. Mivel ha napi 5-8 tojást elfogyasztanék annyi sárgáját nem tudnék hasznosítani. Mi a véleményed a pasztőrözött tojásfehérje lé vagy tojásfehérje porról? http://capriovus.eu/node/20 http://capriovus.eu/node/40 Ugyan olyan tápértékkel rendelkezik mint a hagyományos tojásfehérje? Előre is köszönöm a válaszod!
Ripley756
Válasz
http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=153
2012-07-01 18:17:12
kares

Üdv! Tudom, hogy elfoglalt vagy, de len...

Kérdés
Üdv! Tudom, hogy elfoglalt vagy, de lenne 2 kérdésem! 1.: Varicokelém(here visszértágulata) van, és érdekelne, hogy valamilyen vitamint vagy kiegészítőt tudnál ajánlani pluszba, nagyobb dózisban visszér ellen?(orvos szerint nem lehet többet nagy súlyt emelnem, de ez nyilván nem kivitelezhető és a mozgás szerintem csak javíthat a helyzeten) 2.: Tudom nem tűnik nagy problémának, de engem már nagyon zavar, hogy igen erőteljesen szőrösödök. És már a vállaim és a hátam is eléggé szőrös(nem beszélve a karomról és lábamról, mellkasomról), és bár sokáig nem zavart, mert a férfi legyen szőrös, de ez már nekem is sok. Lehet tenni valamit, hogy kisebb legyen a tesztoszteron szintem(már ha ez azzal van összefüggésben?) és megálljon a növekedése, vagy ez teljesen genetikus és nem tudok ellene tenni semmit? Előre is köszönöm.
batika111
Válasz
szia! varicocelével én nem emberkednék, hogy a nagy súly nem elhagyható. valóban gyakran nem értünk egyet az orvosokkal, és az ember tényleg mozgásra van kitalálva de meglepő módon a herék venái valahogy nem a mozgatórendszerhez tartoznak. a teszto szintedet meg ne akard csökkenteni, fog az még kelleni. szőrtelenítés.
2012-07-01 18:14:03
kares

Bunny, Kares! Kisebb, nagyobb megszak...

Kérdés
Bunny, Kares! Kisebb, nagyobb megszakításokkal lassan 20 éve szorongatom a vasat a termekben (37 vagyok) Tavaly volt egy mélyvénás trombózis a bal vádlimban 3 vérröggel, 1 hét fekvés, vérhígító stb .... azóta syncumart szedek. Egy darabig semmi gond nem volt, de itt a nyár és rohadtul fáj a vádlim megint. Hozzáértők szerint a meleg miatt és jó lesz ha hozzászokom, mert ez már így marad. Kérdésem az, hogy hogy edzek lábra, lehet e így egyáltalán bármilyen lábizom erősítő gyakorlatot végezni? Gondolok itt comb hajlításra, feszítésre, lábtolásra, ami talán nem veszi igénybe annyira a vádlit. Úgy gondolom, hogy amíg el tudok menni a teremig legalább a felsőtestet nem hanyagolnám el semmiképpen, de a lábazással bajban vagyok. Ha van valami ötletetek, tanácsotok azon kívül, hogy egy őskövület vagy, lehetőleg ne szaporodj és azonnal haljál ki, örülnék neki. Köszönöm.
dady3
Válasz
viszonylag könnyen tolerálható fájdalom szintjéig terhelheted a végtagot. erekre, vérkeringésre ható tápkieget továbbra se szedj és figyeld az esetleges vérömlenyeket. ha edzés közben elkezdenél görcsölni akkor újra kell gondolni a teendőket.
2012-07-01 18:02:19
kares

Szia Bunny / Karesz, Az egyik ismerősöm...

Kérdés
Szia Bunny / Karesz, Az egyik ismerősöm problémájával kapcsolatban fordulnék hozzátok. Ő egy 33 éves csaj, és ma derült ki, hogy gerincsérve van 4 és 5. csigolya között, 5-6 mm nagyságú. Pontosan nem tudom, hogy megy ez, de azt mondta, műtve valószínűleg nem lesz, gyógytorna kötelező. Egészen jól elvolt eddig vele, hébe-hóba fájt, de például nemrég futóverseny volt (anélkül, hogy tudta volna mi baja van), és folyamatosan aerobikozik is. A mozgást nagyon nem akarja abbahagyni, de a korábbi sportokat (box, kosár) valószínűleg nem fogja tudni folytatni. Konditerembe szeretne elkezdeni járni, hogy erősítse kicsit az izomzatát, hátha jót tenne. Mondtam neki, hogy várjon egy kicsit, mert biztos vagyok benne, hogy ha ész nélkül lemegy edzeni (ha fog bírni egyáltalán) tuti nagyobb bajt csinál. Van ötlet, hogy hogyan közelítse meg a termet? Nyilván nagyon óvatosan, de valami konkrétabb jó lenne. Esetleg kiegészítő? Nagyon köszi!
pittti1982
Válasz
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/edzes-porckorongservvel
2012-07-01 17:42:18
kares

Szia Bunny. Izülettel kapcsolatban kérde...

Kérdés
Szia Bunny. Izülettel kapcsolatban kérdeznék. Főleg a vállam "ropog" nem csak edzésen, hanem úgy általában, de csak mióta rendszeresen járok edzeni. Valószínűleg a túlterheltségtől, de a könyököm akkor is ropog, amikor saját súllyal dolgozom. Van e valamilyen módszer amivel lehetne ezt kezelni?
Berzerker
Válasz
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van
2012-07-01 17:38:00
kares

Szia elolvastam a sárga kapszulát és eml...

Kérdés
Szia elolvastam a sárga kapszulát és emlékszem hogy valahol olvastam benne egy olyan kiegészítőt ami segíti az alvás közbeni regenerációt már átbujtam párszor de mivel sokat melózok nincs időm ujra végig olvasni .egyébként sok mindenvben segírtet a könyved igaz fájt hogy mekkora paraszt voltam eddig hogy csomó pénzt költöttem felesleges kiegekre egyébként az L karnitinre emlékszem jól emlékszem e olvastam a tájékoztatóját de ott nem szerepelt az alvás elősegítése a választ előrre is köszi!!!
burpeti
Válasz
Tryprophan, melatonin
2012-07-01 10:12:49
Bunny

Szeva Bunny Amióta a BBTV-ben egyre tö...

Kérdés
Szeva Bunny Amióta a BBTV-ben egyre többször mutatjátok a különböző más sportágakból jeleskedő versenyzőket és Kares munkáit, egyre gyakrabban halljuk a különböző testépítő gyakorlatok káros hatásait az emberi test funkciójának rovására, az élen természetesen a fekvenyomással ami gyakorlatilag több kárt csinál mint hasznot azzal , hogy a vállat teljesen lemerevíti úgy hogy az ember csak vízszintesen széttárt karokkal képes guggolni úgy hogy ne dőljön bele a gyakorlatba stb. A kérdésem az lenne , hogy ezeket a káros dolgokat lehet-e utólagosan orvosolni spéci gyaksikkal vagy a rossz gyakorlatok elhagyásával vagy ezt már csak gyógytornászkodással lehetne helyrehozni mert attól félek hogy előbb utóbb komoly sérülésem lesz abból hogy az ember a civil életben akar valami nagyobbat mozdítani/tartani/húzni/vonni de az ugye más mozgástartományban fog történni mint amihez edzés közben az izom/izület/inak/szalagok szoktak, naa szóval van visszaút innen, köszi
bodo
Válasz
Szia. Persze hogy van. Nyilván egy gallyratett ízülettel csoda már nem történik, de sokat lehet javulni épelméjű súlyhasználattal, magasabb ismétlésszámokkal, bemelegítéssel, más típusú mozgásokkal, tehát egyéb sportokkal. Ha kameraképes leszek egyszer, elkezdünk majd technikákat mutogatni.
2012-07-01 09:48:49
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
100 tab. 
 / 4.8
 
2 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Ironman 2006
Dragan Paunoviæ
www.flexonline.com
Ironman 2006 Dragan Paunoviæ www.flexonline.com
Hungarian Pro 2004
Free Poses
Emmanouil Tzinidis
Hungarian Pro 2004 Free Poses Emmanouil Tzinidis
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 33.
Red Rock Reality 33.
Scitec Muscle Fest - 4. rész
Scitec Muscle Fest - 4. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....