Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2012 szeptember kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Hello Bunny! Csak annyi lenne a kérdésem...

Kérdés
Hello Bunny! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy eddig csirkemellből oldottam meg a napi fehérje mennyiséget plusz edzés utáni turmixból. Most szeretném kicserélni anyagi okokból tojásfehérjére. Ez is jó megoldás ha csak tojásfehérjéből oldom meg a fehérje bevitelt? Vagy inkább felesbe kéne? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
Adam2332
Válasz
Teljes mértékben tojásfehérje nem jó. De a kombináció még jobb, mintha csak csirke lenne. Mármint tojásfehérje alatt tojás fehérjéje, nem tápkieg értendő.
2012-09-30 20:22:44
Bunny

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2...

Kérdés
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240527092731981&set=pb.100003240775684.-2207520000. A faszbúk Shop.Builder -en ilyenek kérdezgetnek.Ilyenkor látszik milyen hasznos a te munkád,hogy küldöd a picsába az ilyeneket.A gatyája .....
HARDCORE77
Válasz
A retkes kurva anyját a kis patkánynak. Na ezért nem kell faszbúkozni. És a legszomorúbb, hogy "ezek" a jövő testépítői. Legalábbis a faszbúkon.
2012-09-30 19:32:07
Bunny

Szia Bunny. A gány munka témakörhöz szer...

Kérdés
Szia Bunny. A gány munka témakörhöz szeretnék hozzászólni. Én is beleestem abba a hibába amikor lakásfelújításkor elfogadtam a rokonok ajánlását. Jót akartak, de nem úgy sült el. ajánlottak egy olcsó és szépen (utóbbit döntse el mindenki maga) dolgozó ismerősüket. Minden megtakarított pénz jól jött, úgyhogy felfogattam a fürdőszoba felújításhoz. Meg is lett az eredménye: http://kepfeltoltes.hu/view/120930/P1050115_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/12 0930/P1050116_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120930/P1050117_www.kepfeltoltes .hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120930/P1050118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes. hu/view/120930/P1050119_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120930/P1050121_www.ke pfeltoltes.hu_.jpg Az is baj volt, hogy nem tudtam rá figyelni minden percben. Nem értem, hogy a picsába lehet ennyire elcsúszni egyforma szélességű csempékkel. A csaptelep is gány lett, és a kád/csempe összeeresztés is. Az utolsó képen (nem tudom mennyire kivehető) sötétebb felül a fuga. Kérdeztem, hogy mi történt. azt mondta, hogy elfogyott a fuga és csemperagasztóval fugázta a végét. Nem szólt volna, hogy vegyek, inkább összebaszta. Gondolhatod milyen öröm volt hazamenve látni. a megbeszélt 20000 forintot nem kapta meg. Nem is köszön azóta ha összefutunk, de leszarom. Nekem mindennap az Ő szép munkáját kell látnom. Mindenkinek ajánlom, hogy mindenképp saját szemmel győződjenek meg előző munkáiról a szakiknak.
trebi
Válasz

Az a baj, hogy ezeknek bazmeg NINCS AGYA, így, ahogy mondom. Felmérni nem tud semmit, esztétikai érzék nulla, ha meg nem tud dönteni, el nem hívna, inkább összebassza.

Hozzáteszem, 20 rugóért sokat ne várj. Verd le és csináld meg magad, jobban jársz. 

A teremben az újraburkolt férfiöltöző kék padlólappal, mattfehér csempével és kék fugával állat lett, pont így képzeltem el egy sportlétesítmény öltözőjét.

2012-09-30 19:29:05
Bunny

Szia. Egy viszonylag hülyének tűnő, de...

Kérdés
Szia. Egy viszonylag hülyének tűnő, de számomra nagyon fontos kérdést vetnék fel. Tudsz bármit arról, hogy az alábbi Scitec termékekben lehet-e bármiféle dopping vagy egyéb vér teszten buktató anyag? Multi-Pro Pack Q-10 50mg 100% Whey Complex 100% Whey Isolate SuperCarb Fast Átnéztem az összesnek az összetevőjét, tudom melyik mire való de akkor is nagyon fontos lenne. Mert egy elég komoly katonai felvételire gyúrok és nem szeretném, ha ott a dopping teszt kidobna bármit is. Csak ezeket szedem... Előre is köszi. Barna
sandor.barnabas
Válasz

NEM lehet. A Scitec kifejezetten ügyel arra, hogy semmilyen gázos, nem engedélyezett hatóanyag nem kerülhet a termékekbe. Cirka 10 millát költöttek el doppingmentességi igazolásokra ha jól tudom, de ez nem hivatalos információ és nem biztos, hogy el szabad mondanom.

Nyilván így sincs meg minden szarra a vizsgálat, mert nem előírás, és c vitaminra mondjuk nincs értelme, de húzótermékekre megvan.

Bármelyik Scitec és Full Force termékkel nyugodtan lehet menni doppingvizsgálatra. 

2012-09-30 14:38:57
Bunny

Szia Bunny!Meg Te se fogod erre tudni a ...

Kérdés
Szia Bunny!Meg Te se fogod erre tudni a valaszt.Miert nem birja a sok baromkocsog visszapakolni a kurva sulyt az allvanyra hasznalat utan?Ertem en,hogy mindenkinek latnia kell,megha 3oraval utana is edz,hogy o kibaszottkurva eros es 60-80kilokkal is kepes fekvenyomni.Vagy en vagyok csak ennyire sirankozospicsa es nekem bassza az agyamat,hogy minden nyomorult gyakorlat elott keresgelnem kell a tarcsakat? Egyebkent az elozo hozzaszolashoz csak annyit,hogy en napont benezek(sot,akar tobsszor is) es nem edzesi tanacsokert!Szeretem az itt uralkodo legkort,hangulatot es az elethez,emberekhez valo viszonyulasunk nagyon hasonlo. Ja,es a kerdezz-felekhez.En mar kaptam toled ugy valaszt,hogy nem valaszoltal.Amit,egyebkent koszonok.
lupus-20
Válasz

Szia. Az a helyzet, hogy a "miért nem pakolja vissza a sok gyökér a súlyt a helyére, hiszen ugyanúgy szív vele ő is, amikor a hasonló parasztok miatt találja a helyén, azaz amenyni időt megspórol a vissza nem rakással, azt elveszti a keresgéléssel" kérdéskör a világ nagy rejtélyei közé tartozik számomra. Mint minden más dolog, amiben nem érti a tahó, hogy úgy kéne viselkedni, ahogy elvárja, hogy mások viselkedjenek vele.

És tartok tőle, ezt nem fogom olyan könnyen megfejteni, mint mondjuk azt, hogy "miért van mindenki oda a Harley Davidsonokért", amire már tudom a választ.

A parasztok megfejtése sajnos azon lehetetlen feladat szintjén van, mint a "miért hülyék a nők" téma.

2012-09-30 14:25:01
Bunny

Szia Bunny! Bocs hogy megint nem ide vág...

Kérdés
Szia Bunny! Bocs hogy megint nem ide vágó témában írok, de hát tényleg érdekesebbnek tartom a veled megtörtént dolgokat, mint hogy feltegyek egy 100x átrágott body-s kérdést. Szóval: amit tapasztalsz a termeddel vagy a kislányod születésének körülményeivel kapcsolatban az annyira kardinális probléma hogy tényleg nem ártana ha pld. ilyesmi menne a híradóban a sok hülyeség helyett. Tudod sír a sok építőiparban dolgozó emberke hogy nincs munka, de talán ha nem ilyen gányul végeznék a dolgukat akkor talán nem félnének emberek belevágni pld. egy építkezésbe. Ez egyszerűen egy röhej hogy tök mindegy hogy megbízol egy kompetens embert hogy felügyelje a munkafolyamatokat vagy nem bízol meg, attól még ugyanolyan szar lesz a produktum! Magyarán: neked ott kell lenned folyamatosan hogy NÉZD hogy mi a szart csinálnak és nem árt elvégezni egy gyorstalpalót hogyan és minként építkezzünk témában. (ilyen amúgy pld az autószerelés is). Egészségügy: Attól hogy az orvos társadalom fennhéjázva azt az üzenetet küldi az ember arcába hogy te egy paraszt vagy, úgysem érted meg amit mondani akarnak, mert az annyira bonyolult, az meg szimplán egy kommunikációs anomália (tisztelet a kivételnek). Nekik kötelességük lenne normálisan tájékoztatni az ügyfelet (igen, több száz ezer forintocskánál már bőven kijelenthetjük hogy te egy ügyfél vagy) mindenről ami történik. De hát ők még a 89 előtti állapotokat szeretnék konzerválni úgy hogy mintha valami különlegeset tennének tartják a markukat a semmiért. És itt sem az a baj hogy zsebbe nyúlós a dolog, hanem az hogy hitetlenkedve, mi a fasz? ábrázattal távozik tőlük az ember. Úgyhogy nagyon megértem a felháborodásod! Egyszerűen egy vicc hogy mindenkinek kell a pénz de cserében baszik normálisan végezni a munkáját (nemhogy esetleg még valami extrát nyújtana az ügyfélnek). Ja, amúgy ha gáz hogy nem testépítős témában írok neked, jelezd kérlek és abbahagyom (nem fogok megsértődni)! Üdv,
fhorvath
Válasz

Szia. Egyáltalán nem gáz, ha nem testépítés témában írsz, mert bár ez nem fórum, úgy gondolom, hogy a a legfontosabb informatívnak lenni az élet minden területén érintő kérdésekben, másrészt a szórakoztatás, bízom benne, hogy sneki sem azért olvassa a rovatot hogy éppen unatkozzon. A testépítés is az életünkért és a személyiségünk fejlődése miatt van, ezért beszélek nektek és adok tanácsot az engem érdeklő moto/autó és egyéb kérdésekben is, amiről most eszembe jutott, hogy a videokamerákról érdeklő srác kérdése kigördült, pedig valószínűleg nem volt nagyon ráérős.

A lényeget tekintve, ez az ország gány. És erre ki fogok térni a BB.Tv-ben is, bevállalom, mert hasznos, és segt nektek a megfelelő hozzállásban: SENKIBEN sem bízni, mindenen 100% kontroll és nem tűrni a hibákat, ez csak így megy.

Persze meg lehet különböztetni a két típust: az eleve flegmaparasztot, akivel szóba se kell állni, meg azt, aki behízelgi magát aztán elédszarik.

Olvass egy kis Izomtibort.

2012-09-30 09:52:22
Bunny

udv. mi a velemenyed az ILLUMIANTI -rol

Kérdés
udv. mi a velemenyed az ILLUMIANTI -rol ???
stonerboy
Válasz

Hát ezt annak a fényében kérdezed, hogy viszonlyag nem tudom, mi a faszról beszélsz, vagy csak úgy általánosságban érdekel?

Egyébként miért ír valaki három kérdőjelet. Kisebbségi érzés, hátha egy kérdőjelnből nem veszem észre hogy kérdés? Vagy ez valami nyomatékosítás, hogy most aztán kurvára meg van kérdezve?

2012-09-30 09:26:08
Bunny

Szia Bunny! Ha lesz időd, válaszban küld...

Kérdés
Szia Bunny! Ha lesz időd, válaszban küldd el kérlek az audio válaszok linkjét/linkjeit, ha még megvannak valahol. Csak az utolsó tizet találom. Visszahallgatnám a régieket, köszi!
Mitch_McDeere
Válasz
Nekem nincs meg. Újabb programozói baki.
2012-09-29 23:34:14
Bunny

Szia!Azt szeretnem kérdezni,hogy milyen ...

Kérdés
Szia!Azt szeretnem kérdezni,hogy milyen egyszerű módszerrel hízzak sokat? Tapkiegre nincs pénzem,szóval valami egyszerűbbel kéne próbálkoznom,bármennyit is eszek alig hízok...mitől lehet ez?
1998.
Válasz
Szalonna, kenyér, sajtos-tejfölös tészta, somlói galuska, mi a gond? Ja és ne mozog, nézz tévét egész nap, ráadásul neked már az sem árt.
2012-09-29 23:06:16
Bunny

Szia Bunny! Sajnálatos hírt kell közöln...

Kérdés
Szia Bunny! Sajnálatos hírt kell közölnöm, nem gondoltam volna hogy erre is sor került, a kutyádról van szó, nem is tudom hol kezdjem, szóval... Szerintem ideje lesz elbeszélgetned a kutyáddal az internetről! Áhá!! http://kepfeltoltes.hu/120929/541853_461218703896827_2146288704_n_www.kepf eltoltes.hu_.jpg
Attilaahun
Válasz
Á, ez nem az enyém, összetévesztetted. Az enyém pizzákat néz.
2012-09-29 17:38:21
Bunny

Szia Bunny! Gratulálok a kislányodhoz és...

Kérdés
Szia Bunny! Gratulálok a kislányodhoz és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Sikerült végre elolvastatnom a Sárga kapszulát a barátnőmmel is és rájött, hogy nem a 6 után nem evéstől meg a 90 napos faszságtól fog jóbban kinézni. A problémája a következő: nem tud/nem akar minden nap csirke-rizst enni, húst is heti 3x maximum, mert a saját állítása szerint nem kívánja többször, a szóját meg ki nem állhatja... A protein turmixomat is megkóstolta, arra azt mondta, hogy nagyon édes. Hogy lehet a legtöbb nő ennyire finnyás... Még megpróbálom több vízzel adni neki. Lenne valami alternatív megoldás a napi fehérjeszükségletének fedezésére szerinted? Sport megy nála is, heti 2x teljes test edzés, plusz heti 2x aerob. Előre is köszönöm a segítséged! Üdv: Süti
suto.istvan
Válasz

Szia! http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6527

2012-09-28 23:28:44
kares

Szia Bunny! pszaboistvan-nak üzenném,...

Kérdés
Szia Bunny! pszaboistvan-nak üzenném, hogy ne izguljon a tápkieg, bőröndben, repülőre vitelétől, jómagam sokat csináltam, sok országba ment. Emellett a tapasztalat, hogy tök felesleges volt hurcibálni, mert minden országban találsz tápkieg boltot és az árak is kb. ugyanolynok mindenütt. üdv, Karcsi
i033758
Válasz

Köszi!

UPDATE, itt beleszólok kicsit, neked is és Karesnek is: ha én nem magyarázok el alapvető dolgokat fogyatékosoknak, akkor kurvára nem érdekel ez másoktól sem, hogy elmagyarázzák. Főleg, ha valakinek nincs annyi esze, hogy nem véletlenül nem magyarázok el alapvető dolgokat fogyatékosoknak, nem vagyok senkinek az anyukája.

Úgyhogy nem köszi. B.

2012-09-28 23:05:29
kares

szia! az imént írtam azzal kapcsolatban,...

Kérdés
szia! az imént írtam azzal kapcsolatban, hogy hogyan vigyem fel a tápkiegészítőimet a repülőre, és már válaszoltál is, amit köszönök, de a kérdésem lényege nem az, hogy be tudom-e pakolni a bőröndömbe, hanem az, hogy simán átengednek-e a vámon kb. 3 kilónyi port, meg 3 doboz kapszulát? szerintem, nem, vagy ha mégis, akkor megtaláltam a választ a Hogyan csempésszünk biztonságosan drogot? kérdésre...
pszaboistvan
Válasz

Szerinted a vámos kipakolja a bőröndödet a raktérből? Bazeg, azért nem tévedtem a hadműveleti taktikai kérdéssel. A drogot kutyák találják meg, szag alapján, be vagy kiszálláskor, pont leszarja mindenki, hogy a csomagtérben mit viszel, miután át van már világítva és nem bomba meg ilyesmi. Szerinted minden picsát megrohannak a kommandósok egy tégely púderért? Nem kell neked olyan okosnak lenni, tudják ám, hogy életvitelszerűen mit hurcibálnak az emberek, tápkieget is láttak már, nem 10 perce létezik és nem mindneki hiszi, hogy az ördögtől való, úgyhogy hidd el, kurvára megoldják, hogy a drogfutárokat kapják el, ne a nyanyákat a szívgyógyszerrel. Kivétel ez alól talán a TÖK.

Más: BE-SZAR-TOK. Gány Gym, ma vetettem fel az egyik melóssal, belóg az ujja, de sebaj. Így dolgoznak a trógerek, ha ezt valaki meséli, nem hiszem el.

(A link rossz volt először, javítva.)

2012-09-28 12:23:55
Bunny

Üdv. Bunny! Lenne egy kapcsolódó gyakorl...

Kérdés
Üdv. Bunny! Lenne egy kapcsolódó gyakorlati kérdésem: El kéne utaznom egy hónapra külföldre, és nem szívesen hagynám otthon a tápkiegjeimet, de ötletem sincs, hogy a retekbe vigyek fel egy repülőgépre 1 kiló Caseint, 1 kiló Proteint, Multi Pro-t, L-glutamine-t, BCAA-t, egy doboz Adipokill-t, és egy doboz Pentacarn-t??? Van erre valami gyakorlat, lehetőség, mód, bármi, vagy kénytelen leszek mindent megvenni az adott országban? Előre is köszönöm a választ! P.
pszaboistvan
Válasz

Ez tök egyszerű: berakod a bőröndbe. Maximum ettől ne fér be az alsógatya meg a fogkefe, mert súlykorlát van.

Meg azért biztos ami biztos, hadműveleti koordinátor állást ne pályázz meg.

 

Más: Audioblog, majdnemhogy különkiadás, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Most pedig vár rám egy motorozás (de ez egyben munka is), úgyhogy húzok.

 

2012-09-28 11:17:49
Bunny

Szevasz! Oké hogy belsőséget nem eszünk,...

Kérdés
Szevasz! Oké hogy belsőséget nem eszünk, máj, tüdő vese stb. De a szív meg a zúza az izom nem? Elhiszem hogy a csirkemell sokkal jobb fehérjealternatíva, de fizu előtt ha 450 a szív/kg meg 700 a zúza/kg akkor gondolom még nem egy olyan nagy baklövés mint a virsli meg a parízer meg az efféle szarok amiket persze nagy ívben kikerülök én is. De persze amikor tehetem akkor csirkemell ez egyértelmű! Üdv!
Bakter1977
Válasz
Akkor egyél bazmeg, leszarom.
2012-09-28 11:15:30
Bunny

Szia!Egy kicsit vicces,ám mégis komoly g...

Kérdés
Szia!Egy kicsit vicces,ám mégis komoly gondom van.Nyáron lement a diéta,és egy darab fing nem jött ki belőlem!Mióta véget ért,és újra ,,normálisan,,étkezem azóta megállás nélkül!Nem számolom,de kb napi 100db simán elmegy...Már a haverjaim sem nevetnek rajta!Szóval eléggé elfajult a dolog!Az étrendem:tejsavó,zabpehely,tojás,cottage chese,rizs,durum,csirke,sok-sok zöldség,gyümölcs,és lenmagolaj!Glutamin,és vitamin.Nyáron is ez ment,csak akkor elvettem a rizst,és a tésztát!Úgy vettem észre,onnan indul a baj,ha elkezdem délután a rizs-pipit...Mitől lehet ez?Vagy,van valami kiegészítő ami segít?Köszi ha válaszolsz,és sok boldogságot a babához!
darnyai
Válasz

Szia. A mitől lehet ez kérdésedre, vagyis arra a kérdésre, hogy mitől fingasz, az a tudományos válaszom a megismert tények alapján, hogy a rizstől és/vagy a tésztától. A tudományos, már-már orvosi precizitású (haha) megoldás, hogy elhagyod egyszer az egyiket, máskor a másikat és megnézed, mikor nem fingasz, de ebbúől az is kiderülhet, hogy mindkettőnél fingasz, ez esetben én tennék még egy próbát a barna rizzsel, a hozzátett sok zöldésggel (amitől lehet rosszabb is!), majd az emésztőenzimmel, pont volt is erre egy kapányunk, ami enyhén arra célzott, hogy nefingjámá' oszt kész, de én csak a Scitec kiegészítőket ismerem, és ez abban csak a Bromelain van. Pedig régebben volt a Multi enzyme, de az nem tetszett a hatóságoknak, ők azt szeretik, ha fingasz. Más gyártóknak van még valami, de erről a shop.builder ügyfélszolgálatán tudsz csak érdeklődni.

Na ha ez nem válik be, akkor jön ch mennyiség alapos csökkentése, vagy hntáztatásaamit zsírral kompenzálhatsz.

2012-09-28 11:14:29
Bunny

Szia Bunny! Először is gratulálok a gyer...

Kérdés
Szia Bunny! Először is gratulálok a gyerekhez. Masodszor köszönöm a tricepszre adott 30ismétléses tanácsodat, nyilván pár hét nem elég idő, de már most kicsivel jobb formában van. Újabb kérdésem a bicepszemmel kapcsolatban lenne. Tudom különböző lehet a tapadási pont, és nem lehet csodákat tenni, de tudnál valamit ajánlani arra, hogy a bal bicepszem kb 2-3 centivel(látványosan) kisebb mint a jobb? Válaszodat előre is köszönöm.
TrainHard0216
Válasz

A gyakori kérdésekben le van írva, hogy mi a teendő.

Más: a Bodybuilder Gym nyitási időpontját sokan kérdezitek. Ez elvileg október 1, gyakorlatilag lesz pár nap csúszás, és lehet, hogy nem mindent tudunk befejezni, pl. lehet hogy nem lesz kész a világító Scitec logó a pulton.

Lesz megnyitó, bár különösebb nagy nyitóbuli diszkóval és piával nyilván nem lesz. Lesz azonban valamikor októberben rögtön egy szeminárium, ahova mindenkit várunk, azokat is, akik messzebb laknak. Erről majd később.

Ilyen volt, jelenleg pedig ilyen (még fugázás, szegélyek, szaniter stb, nélkül), az talán mond valamit, hogy igyekszünk az okádék gány munkát kijavítani azon az áron is, hogy levertük a gagyi burkoltot és vettünk helyette újat egy valag pénzért.

2012-09-27 20:00:05
Bunny

Szeva! Először is gratula a babához, ...

Kérdés
Szeva! Először is gratula a babához, másodszor gratula az oldalhoz és a Sárga Kapszulához. Egészen elképesztően hasznos cucc, gyakorlatilag minden kérdésemre választ találtam, mindezt ingyen! Grat érte. Egyetlen dolog nem tiszta csak, és most készülj fel egy retardált kérdésre: hol a rákba tudom lementeni az étrendtervezővel készített saját étrendemet? Egyszer nem találom sehol a mentés gombot, pedig regeltem, beléptem, még a keresőbe is beírtam, hogy menteni, hátha valaki küzdött már hasonló gonddal, de semmi. Gondolom, a többségnek nem okozott problémát megtalálni :D Sry az idióta kérdésért, bár egyszerű lenne az élet. Üdv, w.
winghun
Válasz

Szia. Köszönöm, és hadd adjak a kérdésedre egy eredeti választ: szard le az étrendtervezőt, írd le papírra és kész.

Ez csak amolyan parasztvakítás, én sosem használtam ilyesmit.

2012-09-27 13:59:48
Bunny

Szia! Gratulálok neked a babához! A magá...

Kérdés
Szia! Gratulálok neked a babához! A magányosságot nem úgy értettem hogy a magánéletetben lennél magányos és kicsit rosszul is fogalmaztam, de a lényeget szerintem kihámoztad abból amit mondani akartam... Néztem, hallgattam a termes storydat is, és nagyon jó dolognak tartom hogy így tudod kezelni (persze tudom hogy nem keveset idegeskedtél, stresszeltél miatta)... Sajnos nekem is ez a tapasztalatom hogy nem szabad hátra, csak előre nézni, ez a kulcsa szinte mindennek. Amúgy sokszor nagyon nehéz, az se mindegy, gyerekként mit hoz otthonról az ember. Ha normális, pozitív, jóindulatú családba születik, sokkal több esélye van arra hogy kiegyensúlyozott, magabiztos ember legyen belőle aki könnyebben veszi az akadályokat. Jó, ha nem mindenre magának kell rájönnie az élete során. Ja, és a lényeg: Még egyszer bocs, hogy magányos farkasnak tituláltalak, tényleg nem akartalak megbántani. Tudom hogy ott van melletted a családod! Üdv,
fhorvath
Válasz

Szia. Tudom, hogy hogyan értetted, de én csak egy zseniális ún. átkötést alkalmaztam, hogy bedobjam a témát.

Én nem jöttem normális családból, sőt. De ez nem gond, a titok nyitja az önfejlesztés, az ember személyisége jó irányba megy, ha úgy akarja, és egyáltalán felfogja, hogy van személyisége. (A legtöbb ember agyilag eddig nem jut el.) 

Az életedet nem kapod, magadnak kell felépítened.

2012-09-27 00:13:46
Bunny

Szia! Először is gratulálok a gyerkőchöz...

Kérdés
Szia! Először is gratulálok a gyerkőchöz, sok boldogságot okozzon nektek! Más: két hónapom van felkészíteni magam egy erőemelő versenyre. Felhúzás, fekvenyomás, guggolás, bicepsz, és mellről nyomás a versenyszámok. Mivel merőben ellentmond a normális edzéstervemmel az, hogy mindenből a maxot nyomjam 12 ismétléssel, így ez meg is látszik az eddigi edzéseimen, már a 3. szám környékére elfogy az erő, így csak az első kettőben tudok kb. maximumot nyújtani. Szeretnék erre a versenyre felkészülni, de utána továbbra is visszatérek a testépítő edzésekhez. Kérdésem: tudsz - e olyan technikát, edzéstervet mondani, ami jellemzően erre való, vagy csak szoktassam magam most két hónapig ehhez a maximalizált teljesítményhez oszt kész?
Davee89
Válasz
Szia, köszi! Az a helyzet, hogy én nem mernék felelősséget vállalni a versenyedért ebben a formában, így konkrét tanácsot nem adok, mert két hónap kevés idő. Én biztosan igen durván megemelném az ismétlésszámot és így próbálnék beerősödni. Ez a közhiedelemmel ellentétben erőt hoz - és kondíciót is.
2012-09-26 23:09:52
Bunny

Üdv Bunny! Édesapámat másfél hete elütöt...

Kérdés
Üdv Bunny! Édesapámat másfél hete elütötte egy fasz kollégája, és szilánkos - nyílt törése lett, plusz szövetpótlása volt mert hiányzott egy komoly darab a lábszárából. Szeretném majd, a későbbiekben elcipelni a terembe, hogy megerősítsük a lábát, de ez későbbi téma, a jelenlegi ötletemre kérném a véleményed. Glutamin + vitamin pack? Ezen kivül, (ha rá tudom beszélni az öreget a tápkiegekre) kellhet neki valami? Köszi a válaszod!
beeep
Válasz
Szia. Nem örülök a dolognak, mindenesetre jobbulást addig, amíg a fasz kolléga biztosítója kifizeti azt a kétmillió forintot. Glutamin és multivitamin jó lesz, esetleg napi 20g tejsavó protein.
2012-09-26 22:54:02
Bunny

Szia Bunny! Véleményedre lennék kíváncs...

Kérdés
Szia Bunny! Véleményedre lennék kíváncsi egy edzés tervel kapcsolatban. Ez úgy nézne ki,hogy 3 nap folyamatos edzés és utána 1 nap pihenő és megint 3 nap és megint 1 pihenő. Ez így forogna végig. Hétfő: Mell-Hát. Kedd: Váll-Láb. Szerda: Tricepsz-Bicepsz. Mi a véleményed erről az edzéstervről? Köszönöm a válaszod!
Gery12
Válasz

Elmesélek egy sztorit, tök mindegy, hogy kik a szereplői. Volt egyszer egy testépítő, akinek kacska volt a keze valami baleset miatt, hiányzott pár ujja. Volt egy másik, aki ismerte, azért amikor találkoztak, nyilván kezet fogtak. Egy napon azonban az épkezű diétázott is meg nem volt egészen magánál, így amikor találkoztak és kezeltek, egyszercsak nem értette mi van, nem tudta értelmezni a furcsa alakzatot, amit megfogott, azt hitte, hogy banánt vagy ilyesmit raktak a kezébe. Így megragadta a csonka kezet, és a szeméhez emelte, miközben megkérdezte: "mi a fasz ez?!"

Na ez jutott szembe az edzéstervedről.

2012-09-26 22:40:56
Bunny

Szia! Nem tudom hogy ismered e a **** n...

Kérdés
Szia! Nem tudom hogy ismered e a **** nevü tabletát...1 hónap alatt 8 KG-t fogytam vele úgy hogy nem diétáztam, csak mellé még megittam napi 1 liter zöld teát. Mi a véleményed a termékről, heti -2kg-t fogytam vele kb, ez nem számít soknak, vigyáznom kéne hogy túl hamar visszajön? Leírom a ****** tableta részleteit, hozzáteszem hogy nagyon sok ismerősöm fogyott le vele. A ***** egy 100%-ban természetes, gyógy- növényekből álló étrend-kiegészítő, ami egye- dülállóan hatékony és forradalmian új módszert nyújt a testsúlycsökkentés terén. Amerika piac- vezető termékeként itthon és világszerte is nagy népszerűségnek örvend, hiszen segítségével már emberek milliói értek el gyors és tartós fogyást. A sok hatástalan fogyasztószerrel ellentétben a ***** valóban hat és villámgyors fogyást ered- ményez. Nem csak az éhségérzetet csökkenti, de segít megszabadulni a felesleges kilóktól is! Ne koplaljon! Fogyjon heti 2-3 kilót erőfeszítés, fáradtság és gyógyszerek nélkül! A termék, ami Amerikában már bizonyított és millióknak segített lefogyni világszerte, végre eljutott hazánkba is! Nehéz olyan fogyókúrás módszert találni, ami mindenki számára hatásos és eredményes. De most itt a kivétel. A ***** zsírégető tabletta a természet ismert növényeinek jótékony hatásait egyesítve biztonságosan fogyaszt és az egészség védelméről is gondoskodik. A készítmény jótékony hatással van a szervezet természetes ellenálló képességére is. Miért ennyire hatékony a *****? Más étvágycsökkentő készítményekkel ellentétben a ***** a gyomorban fejti ki hatását, nem befolyásolja a szívritmust és az agyműködést. A ****** kizárólag természetes gyógynövény összetevőinek köszönheti hatékonyságát, aminek segítségével koplalás és önsanyargatás nélkül is hatékonyabbá, gyorsabbá és látványosabbá teheti a fogyást. A látványos és végleges eredmények 100%-ban garantáltak! Kifejlesztésnél a California Health Inc. több éves kutatómunka mellett, vagyonokat költött, hogy létrejöhessen egy olyan szer, ami: csak természetes alapanyagokból áll nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, izgatószereket (koffeint, ephedrint) antioxidánsokat tartalmaz és immunerősítő hatása is van segít a testsúly csökkentésében, zsírégető hatása van természetes úton szabályozza az anyagcsere-folyamatokat, ami megakadályozva, hogy a leadott kilók visszajöjjenek segít eltüntetni a narancsbőrt csökkenti az éhségérzetet cukorbetegek is szedhetik Hogyan működik a *****? Aktív összetevői egy szabadalmaztatott, 100% természetes anyagokat tartalmazó készítmény részei. Mint pl.: citrom, fahéj, gyömbér, zöld tea és java tea. Ezek az összetevők együttesen fejtik ki hatásukat és mindegyiknek megvan a maga szerepe. A zöld tea lebontja és 20-30%-kal csökkenti a szervezetben felgyülemlett zsírt. A Jáva tea felgyorsítja az anyagcserét, segít a káros anyagok azonnali elégetésében és természetes vízhajtó hatása is van. A fahéjról bebizonyították, hogy szabályozza a vér cukortartalmát, a citromsav pedig segít a zsírégetésben. A ******* nem csak az éhségérzetet csökkenti, de segít megszabadulni a felesleges kilóktól is! Ne koplaljon! Fogyassza bátran kedvenc ételeit anélkül, hogy kilókat szedne fel.
realfun
Válasz

Igazán megszoktam, nem probléma, hogy idejön a büdösparaszt, és baszik arra, hogy a szabályzat linkre kattintson, hiszen 100-ből 110 tahó csak idefossa a hülyeségét, annyi agya már nincs, hogy minimálisan megnézze, mi ez a rovat, és mégis hogy működik.

A lap tetején levő videót persze szintén le kell szarni, értem én, hogy esetleg nem látod, majd én elmegyek frissíteni a böngésződet, sőt veszek neked egy új gépet, esetleg még fizetek is, hogy az ingyen eléd tett könyvet elolvasd, meg főzök neked mákostésztát, mert neked ez jár.

De az, hogy a gyökér idejön, és idemásol nekem valami PR szart, azért mindig meglep. Nem várom el, hogy ne legyél szellemi fogyatékos, aki egy testépítő portálon, ahol a cikkek nagy része étrendről, diétáról és edzésről szól (vajon miért, idióta?) nem nők lapjában hirdetett picsahülyítő kamu szarokról kér véleményt. De az, hogy annyira sötét vagy, hogy szerinted fogytál ettől a nevetséges szartól, de még velem akarod visszaigazoltatni a faszságodat, ez azért félelmetes.

Lassan írom, hogy értsd: ha fogytál vele 8kg-ot gyökérállat, akkor örülj magadnak, egyél meg egy tonnát ebből a szarból, és veregesd a válladat, a gyártónak meg gratulálok, mert a hülyék megérdemlik, hogy elvegyék a pénzüket. Csak nem egészen értem, mi a náthás fasznak kéne nekem véleményt mondanom. Azt meg főleg, hogy miért nem a debil ismerőseidet kérdezed, akik szintén fogytak. 

Ha fogytatok barom, mi a faszt kell kérdezgetni?

Persze nyilván mindenki tudja a lényeget, nem változtatok ti szart sem, ugyanolyan szarul nézel ki mint eddig. Átvert reménytelen idióták vagytok. Nem az a baj, ha valaki dagadt: az a baj, ha valaki akaratgyenge buta állat, szarik az egészbe, de mástól evárná, hogy megoldja az ő problémáját.

Épelméjű ember elolvassa ezt a maszlagot, és öt percig sírva röhög. A zöld te a lebontja a zsírt bazeg, meg 20-30 százalékkal csökkenti a "felgyülemlett zsírt". Hogyan? Mennyi idő alatt? Hova tűnik a zsír, hülye, ha nem diétázol, elpárolog? Általános iskolát kijártad?

Én adok neked csodabogyót, amitől a kis pöcsöd 30 százalékkal nagyobb lesz, aztán majd kérdezgess valakit interneten, hogy működik-e. Csak az agyadon nem tudok segíteni.

Amerika piacvezető terméke - te tényleg megetted ezt az apró hazugságot? Gugli nincs otthon, hülye?

A sok hülyebarom meg diétázik és sportol, mert nem ismerik a világhírű piacvezető szart, ami mellett bármit lehet enni. Hát semmi esze nincs ezeknek!

2012-09-26 18:41:11
Bunny

szia Bunny! Én azt szeretném kérdezni,ho...

Kérdés
szia Bunny! Én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok jobban fejlődni? heti 3 edzésem van. hétfő: mell,bicepsz szerda: hát,váll péntek:mell bicepsz.. lehet hülyeségnek tartják de ez bejön csak már unalmas. :S Nem valami jó a terem hiszen csak 1 súlyemelő terem.. kérdezném,hogy hogyan csináljak új edzéstervet és,hogy milyet ha gyors,hatékony és tömeget is tudjak az edzéssel növelni?? Mit javasolsz? Előre is köszi válaszod! Peti
psyop
Válasz

Úgy tudsz jobban fejlődni, hogy izgalmas edzést csinálsz, hiszen most írod, hogy bejön, csak unalmas. Mondjuk két széria között ugorj le a tetőről egy baszottnagy kígyóuborkával a seggedben.

Új edzéstervet úgy kell csinálni, hogy bele kell szarni az előre neked megírt információkba. A gyors edzés az olyan, hogy beleülsz egy Porchéba, de előtte felszerelsz egy vonóhorgot, az utánfutóra meg egy fekpadot mondjuk. A hatékony az olyan, hogy (mint fentebb írtam) beleszarsz, és elvárod, regényt írjon neked valaki.

Ez a válasz is hatékony, mert bár te ugyanolyan fasz maradsz, mint eddig, de legalább sokaknak okoztunk egy kellemes percet.

2012-09-26 18:06:33
Bunny

\szia! ez sem stimmel? http://www.drdiag...

Kérdés
szia! ez sem stimmel? http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=76682 Igen, azt hiszem ez lesz az, a ropogás is megvan. Mit tehetek?
pal_e60a
Válasz
szia! szerintem elég egyértelműen le van írva, hogy ez bizony gyógyszer->orvos vonal. a drdiag.hu nem egy kamu oldal.
2012-09-26 16:33:22
kares

Sziasztok, Karesztól szeretnék tanácsot ...

Kérdés
Sziasztok, Karesztól szeretnék tanácsot kérni. Pár hónapja sikerült túledzenem magam. Az egyik meccs (foci) után égő fájdalmat éreztem mind a két lovaglóizmomban, mely felsugárzódott a hasizmom alsó részéig. Három-négy hét teljes pihentetés után a hasizom környékén és a bal lovaglómban lévő fájdalom lassan enyhült, majd meg is szűnt. A jobb oldalon viszont a mai napig enyhén fáj, ha ráfeszítek. Egy-egy hosszabb séta után is érzek enyhe fájdalmat, néha a bal oldalon is. Pár hete elkezdtem kocogni, ez úgy tűnik használ valamelyest neki, de egy alap fájdalom mindig megmarad. Én gyulladásra gyanakszom, magyarul nem találtam szakirodalmat róla, angolul talán ez a leírás jellemzi legjobban a problémát: http://www.sportnetdoc.com/groin/inflammation-of-the-adductor-of-the-thigh Így látatlanban tudsz tanácsolni valamit? Az AnimalFlex segíthet esetleg? Előre is köszi! Pali
pal_e60a
Válasz
szia! ez sem stimmel? http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=76682
2012-09-25 23:58:19
kares

Szia Bunny/Kares! Jobb karommal kapcsola...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Jobb karommal kapcsolatban már írtam nektek márciusban. "Nem bírom 10 percnél tovább behajlítva tartani, mert elkezd zsibbadni a kézfejem. Este csak kinyújtott karokkal tudok elaludni, vagy arra ébredek, hogy simán levághatnám valamelyik ujjam, mert nem érzem. Másik gondom, edzésen, fekvenyomásnál, vagy csigás lehúzásnál próbálom a magasabb (15-20) ismétlésszámot tartani, lassan, koncentráltan csinálni, de a könyököm már kb. a felénél annyira elkezd fájni, hogy nem tudok a mozgásra koncentrálni. Próbálok a mozgáson változtatni, de nem vált be." A helyzet azóta csak rosszabb! Úgy érzem, mintha egy ideg lenne rossz helyen, mert nem az izületem fáj,hanem olyan érzés, mint mikor beütöd a könyököd és lezsibbad a fél karod. Laptop előtt egeret fogva, néha zsibbad a kisujjam és a tenyerem. A jobb vállam is fáj vállazáskor. Nagyon szar így edzeni. Nagy lendülettel, motiváltsággal elkezdem, aztán edzés végére teljesen felbaszom magam, hogy nem tudtam 100%-on edzeni emiatt. Írtátok, hogy nézessem meg orvossal. Munkám miatt nem volt rá lehetőségem eddig, viszont az érdekelne, tudtok e Bp.-en ezzel foglalkozó orvost, vagy szakértőt, akit ajánlanátok is. Háziorvosomnak nem említem, mert ő ellenzi az egész tápkieg, vitamin és edzés dolgot (nem tudom miért?!), mondván káros az egész stb. Segítségetek előre is köszönöm! Üdv!
hatosgabor
Válasz
szia! a kérdést olvasva már a felénél arra gondoltam amit a végére oda is írtál, hogy ez bizony neurológia. sajnos bp-en nem vagyok ismerős, nem tudom ki számít jó ENG-snek.
2012-09-25 23:47:00
kares

Üdv! A héten rendeltem Pro Mix-et, ami ...

Kérdés
Üdv! A héten rendeltem Pro Mix-et, ami csütörtökön meg is érkezett. Kíváncsiságból egy adagot fogyasztottam belőle azonnal még du. 2 óra körül, meg edzés után 7kor. Péntek hajnalba arra keltem fel, hogy görcsöl a hasam és hasmenésem van, ami végigkísérte a napomat. Pénteken nem fogyasztottam belőle és ma meg semmi problémám nincs. A kérdéseim a következők lennének: Szerinted lehetséges, hogy a termék valamelyik alkotójára vagyok érzékeny, ami ezt a hatást váltja ki? Ha igen hozzá tud szokni a gyomrom, ha úgy csinálom, hogy napi 1 adagot iszok meg 2 alkalommal? Válaszod előre is köszönöm.
istvan_eef194
Válasz
szia! szójánál simán benne van. próbáld meg amit leírtál.
2012-09-25 23:39:24
kares

Elsősorban Kareshez intézném a kérdésem....

Kérdés
Elsősorban Kareshez intézném a kérdésem. Nagyjából 2 hete kosarazás közben beálltam a támadó elé, aki cirka kétszer annyit nyomhat, mint én kilóban. Azóta egy új irányban is hajlik a bal térdem, jobb irányba, a másik térdem felé és sajnos nem tart. Térdrögzítő van rajta 2 hete, ezt választottam a gipsz helyett, mert kényelmesebb tisztálkodásnál. A pénteki kontroll alkalmával azt beszéltük meg az orvossal, hogy még kb. 1 hónapig hordom a rögzítőt. Te mit javasolnál, miután lekerült rólam rögzítő, mennyi idővel és milyen időben terhelhetem ismét a térdemet lábgyakorlatokkal? Comb feszítő, hajlító, guggolás, ülő és állóvádli, valamint kitörés gyakorlatokat szoktam végezni.
snbeci
Válasz
szia! nagyon gyorsan kezdj el arthroxont használni, napi 3x2-t. a kijelölt kontroll után pedig írj ismét.
2012-09-25 23:33:54
kares

Hello Bunny! Kb. 1 hónapja tárogatásnál ...

Kérdés
Hello Bunny! Kb. 1 hónapja tárogatásnál az utolsó ismétlésnél a bal vállam visszacsuklott és roppant egy mocskos nagyot, viszont volt még erőm letenni a súlyt. Utána baromira fájt, váll fölé egyáltalán nem tudtam emelni a karom. Voltam vele orvosnál, azt mondta "biztos valami kis izomszakadás, semmi para, 2 hétig pihentessem, aztán jó lesz". Úgy is csináltam, ahogy mondta, de a mellezős gyakorlatokat nem tudom a régi súlyokkal csinálni. Például fekvenyomásnál olyan érzésem van, hogy magamra dobom a súlyt, mert amikor leemelem, érzem, hogy nem tetszik a vállamnak. Az az érdekes, hogy a vállazós napokon viszont semmi problémám nincsen. Próbáljam meg így is erőltetni, vagy hagyjam a francba, és csináljam kevesebbel, esetleg menjek el újra dokihoz? Válaszodat előre is köszönöm.
rederic
Válasz
...vagy gyere el hozzám egy konzultációra. ha nem is tudjuk megszüntetni a problémát, jó eséllyel átvariálhatjuk úgy a gyakorlatokat, hogy tudj edzeni. lightweight@gmail.HU
2012-09-25 23:21:03
kares

Szia Bunny! Kérdésem a következő lenn...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem a következő lenne: tudnál nekem ajánlani valamilyen porcerősítőt+izületvédőt? mert a térdem egyre jobban recseg(küzdősportot űzöm) esetleg mellé valami fasza vitamint? Neharagudj hogy ilyesmivel zaklatlak,de inkább gondoltam téged kérdezlek meg! Minden jót! Üdv.: Ati
Clan
Válasz
jumbo pak a megoldás mindkét problémádra.
2012-09-25 23:14:21
kares

Koszonom!Decemberben tervezunk egy kutya...

Kérdés
Koszonom!Decemberben tervezunk egy kutyas haza utazast.Addigra szervezek egy idoponot a Bogacsba. Meg Kareshoz is,bar hozza kutya nelkul. Koszonom megegyszer!
lupus-20
Válasz
ok, majd írj mélt a lightweight@gmail.HU - ra
2012-09-25 23:12:01
kares

Szia Bunny! Már anonim kérdeztem tőled ...

Kérdés
Szia Bunny! Már anonim kérdeztem tőled a karni-xel kapcsolatban és köszönöm a válaszod, de már határozottab kérdésem van. 23 éves vagyok, 130 kg, 184cm,2 hete edzek konditeremben, fogyni szeretnék és izomtömeget növelni. Elsőre mebentem egy Biotech üzletbe és vettem egy Nitro gold Pro fehérjét és egy 1000mg-os L-karnitint. Mára elfogyott a fehérjém és bementem egy scitech üzletbe és komolyan bevásároltam. Vettem egy anibolic whey fehérjét, joint x izületvédőt (4 röpi közben elszenvedett bokazúzódás hatására), jumbo pak vitamint és reformot zsírégetéshez. Az étrendem normális, megterveztem hozzáértők segítségével azzal nem untatnálak de a termékekkel igen. Van-e valami hozzáfűzni valód, kéne e valamit még szednem? Valamit rosszul szedek esetleg fölöslegesen vagy rossz terméket? Szedjek-e L-karnitint a reform mellett? Kérlek segíts, nagyonsokat olvastam már, hetek óta az oldalt bújom, de minél többet tudok annál butábbnak érzem magam. Sokat szeretnék fogyni, tudom hogy nem jó dolog de hamar. Csodát nem várok de egy hónap alatt leadtam már 10 kilót és szeretnék ezt tartani vagy megközelíteni. Esetleg még annyit ha tudsz segíteni, mennyit kell ezekből a dolgokból szedni? reformra 2x2t mondtak, izületvédőre is, l-karnitin edzés előtt 2 kapszula, a fehérjével nem vagyok tisztában. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszod, remélem nem adtam fel nagyon a leckét. Imádom az oldalt és téged is, elkezdtem az első résztől nézni a bbtv adásait is :D Király vagy!!!
renatob007
Válasz
szia! reformot szedd minden nap, edzés előtt mehet a carni-x. jumbo pak mellé totál felesleges a joint-x, ne szórd a pénzed. ezt pedig reggel és edzés előtt vedd be. protein? sárga kapszula!
2012-09-25 23:01:20
kares

Szia Bunny! Ismét kiújult a csuklómban ...

Kérdés
Szia Bunny! Ismét kiújult a csuklómban egy ínhüvelygyulladás. Pihentetem, kenem Declac-kal, meg hidegvizes borogatás, nap közben fásli. Tehetek még ennél többet? Van valami tipped mi segíthetne a gyógyulásban, vagy később a megelőzésben? Van esetleg valamilyen termék a shop-ban, amit ajánlasz? Köszönöm!
molnarmate
Válasz
szia! sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, de a fásli helyett mindenképpen célszerűbb lenne egy erősebb, merevebb de persze rugalmas rögzítés. fogalmazzunk úgy, hogy "majdnembandázs".
2012-09-25 22:55:02
kares

Szia. Azt szeretném megkérdezni, hogy ol...

Kérdés
Szia. Azt szeretném megkérdezni, hogy olvastam a tojással kapcsolatban, hogy ha csinálok is rántottát 4-5 tojásból csak egy sárgát tegyek bele. A maradékkal mit lehet csinálni?
LJ92
Válasz
Például felkenni a valagadra, és péklapáttal szétcsapkodni.
2012-09-25 21:49:24
Bunny

helló azt szeretném kérdezni hogy most t...

Kérdés
helló azt szeretném kérdezni hogy most tömeget növelek és mellette lehet e ugy hasazni hogy edzésen kívül?? vagy is hogy reggel vagy le fekvés előtt rem nem kérdezek hülyeséget :)ha igen akkor szerinted hogy csináljam?:Delöre is kössz!!!
f4st3r
Válasz
Hasazz éjjel-nappal és kész.
2012-09-25 21:48:30
Bunny

üdv.új vagyok ezen az oldalon és a testé...

Kérdés
üdv.új vagyok ezen az oldalon és a testépítésben is és egy kis segítségre lenne szükségem hogy 21 vagyok és kb 90 kg de van rajtam felesleg ami azt jelenti hogy van pocakom és a mellem se az iagzi de a lábam és a kezem az viszont vékony szóval csak a felsőtestemen van felesleg(HAS,MELL) mit ajánlassz mit szedjek? nem akarok szálkás izomzatú lenni!!
Laller000
Válasz

Van itt egy neked való tabletta, én is ezt szedem az ilyen kérdéseknél.

2012-09-25 21:47:51
Bunny

Gratula a gyerkőchöz leány v fiú?

Kérdés
Gratula a gyerkőchöz leány v fiú?
krobi66
Válasz

Köszönöm mindenkinek, ne fogom egyesével kirakni, mert unalmas lesz, de nagyon jól esik, hogy írtok. Kurva kemény volt a szülés, lesz róla audioblog. Kovács Nikinek hívják, rábasztam, mert mindenki lány a családban csak én nem, még szegény béka is az volt, de már meghalt. Lehet reinkarnálódott, mert a Niki első körben hasonlított rá, Gömböcnek is hívom egyelőre.

Más, igen szórakoztató közjáték, hogy  a teremben az eletromosságot is elbaszták a férgek.  Pár vicces kép:

A 220-as kábelek rágyorskötözőzve a fűtés (víz!!) csőre.

A kapcsolótábálában felcserélve a fázis és a nulla, a konnektorokban nincs földelés.

A kedvencem, a színt váltó, sziogszalaggal toldott huzal. Azt ugye vágjátok, hogy egy eletromos hálózati bekötés szigorú szabványok szerint megy. Vagy menne, ha nem tróger gecik csinálnák.

No komment.

 A hibákat javítjuk. tegnap intéztünk egy valag gépet még a Cutler Gymbe, a Béla csakis a legjobbakat akarja.

 

2012-09-25 09:20:37
Bunny

Szia! Az előző témákhoz. Filmcím: Egy pa...

Kérdés
Szia! Az előző témákhoz. Filmcím: Egy patkány. http://www.youtube.com/watch?v=2WIyjTzdYGo Sötét tónusú, de nagyon elgondolkodtató...Sajnos a kérdés felvetései hasonlók az eddigiekhez.
papillon
Válasz
Jah, hát tudnád, egy kis patkány mit erőlködik itt össze?
2012-09-25 01:02:54
Bunny

Hello Bunny Az lenne a kérdésem, mivel ...

Kérdés
Hello Bunny Az lenne a kérdésem, mivel kezdő vagyok hogy miből mennyit kéne bevinnem egy nap?? (fehérje,szénhidrát,kalória....) nem szálkásítani akarok hanem hogy legyen valamilyen formája az izmaimnak. Edzőterembe járok heti 3X1-1,5 órát.
laca9318
Válasz
Szarjál bele, és akkor lesz valamilyen formája az izmaidnak: szar formája.
2012-09-25 01:00:44
Bunny

Szia Bunny! Korábban kérdeztelek még azz...

Kérdés
Szia Bunny! Korábban kérdeztelek még azzal kapcsolatban, hogy magas vérnyomás (150/100 körüli érték) miatt álljak-e le a súlyzós edzésekkel. Azt javasoltad, hogy ne, csökkentsem a szénhidrátbevitelt és növeljem a zsírokat. Azóta annyit sikerült elérnem, hogy az alsó érték beállt 80 körülire, de a felső még mindig magas, és erőlködés közben néha érzem, hogy felmegy a vérnyomásom. Jelenleg 100 kg vagyok (90-ig szeretnék eljutni), diétát még mindig tartom, de arra gondoltam, hogy lemennék egészen napi 50 g ch-ig (ennyi csak kellene az agyamnak), lenmagolajból bevinnék 50-60 g-ot + halolaj 5-6 g naponta, valamint 250 g fehérje. A sárga kapszulát olvasva ez már a ketogén diétához hasonlít. Szerinted ez így működhet, vagy min változtatnál? Ha jó, akkor itt is szükség lenne 5-6 naponta 1 nap ch töltésre? Válaszodat előre is köszönöm!
TDvid
Válasz
50g-nál nem fogsz ketózisba esni, de csináld így, a töltésnek most nincs értelme.
2012-09-23 22:43:12
Bunny

Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy ha...

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy ha a teljes CHmennyiséget zabpehelyből fedezem, szükséges-e mellé halolaj/lenmagolaj? Ez így napi 28 g zsírt jelent, aminek nagy része telítetlen és többszörösen telítetlen ahogy láttam, de én még napi 1 ek. lenmagolajat mellé tennék. Vagy nem szükséges?
viquel1995
Válasz

Szia. Nem feltétlenül, de tudni kell, hogy a lenmagolaj és a halolaj is speciális tulajdonságokkal rendelkezik, gy ha teheted, érdemes minimum pár grammot használni.

Más: majd elfelejtettem, Égéstér, aerobozóknak, meg mindnekinek, aki szeret audiokat hallgatni unalmas tevékenység vagy utazás közben, mint én.

2012-09-23 19:55:33
Bunny

Azt szeretném kérdezni,hogy a megfelelő ...

Kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy a megfelelő táplálkozás ugye bár elengedhetetlen a testépítésben akkor a börtönben ,hogyan képesek magukat ki gyúrni a napi 3 szori moslék evésével az emberek?
csomborpeter
Válasz

Ezt rendszeresen megkérdezi valami fogyatékos faszkalap. A titok az, hogy a börtönben seggbebasszák egymást, de semmi buzulás. Próbáld ki te is.

2012-09-23 19:05:43
Bunny

Szia Bunny ! Az a szóbeszéd járja, ho...

Kérdés
Szia Bunny ! Az a szóbeszéd járja, hogy valami motor business kapcsán, esetleg ellátogatsz kis városunkba. Igaz ez? ( Békéscsaba ) Ha igaz, rabolhatnánk egy kicsit az idődből, egy esetleges Kapszula dedikálásra? :)
gabeszmanson
Válasz

Szia Gabesz!

Ez egy kicsit bonyololult, de egy projekthez lehet, hogy szükségem lesz egy robogóra, azonban ez még nem biztos. És ha már így lesz, valami olyat keresek, ami veteránmotornak is megállja esetleg a helyét. Valóban van egy ilyen Békéscsabán, de van másik pályázó is, ami még jobb, csakhogy még nem kaptam választ egyrészt, másrészt képzelheted, hogy állok anyagilag a teremépítés projekt közben.

A lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy megyek, szívesen állok rendelkezésetekre egy gyors összeröffenésre.

Azért hangsúlyozom, hogy gyors, mert hihetetlen módon el tud menni a napom. Tegnap például Kathi Bélának vittem egy gépet Debrecenbe, a Cutler Gymhez, de még el se értük az M3-at, amikor hívott a gépbeszállítóm, hogy azonnal menjek el hozzá egy független karos összetolós mellnyomó gépért. Így a 3 órára tervezett hajdúböszörményi vagy hajdúszoboszlói (ezt a két várost képtelen vagyok nem összekeverni) forgatásról 5 órát késtem, ráadásul az egyik srác romániából előbb érkezett, mert úgy volt fuvarja, így ő 7 órát várt rám. Éjjel kettőkor értem haza, ma pedig szinte semmit nem csináltam, mégis majdnem éjfélkor végeztem az edzéssel.

Nyilván a szétbombázott teremben, ahol újra dolgoznak melósok, de most nem trógerek. Viszont a por így is száll, így már most kaparom magam, hogy újra törölgethetem le az összes kurva gépet, súlyt és műanyag bizbaszokat. Hajolgathatok majd két napig, mint a hülye. Ugyanis nincs más, aki megcsinálja, az asszony momentán mindjárt szül.

A jó hír, hogy jobb lesz, mint a gányolt verzió volt, és az ízlésficamos fasz által választott burkolatokat is lecseréltetem.

Női öltöző, már megint kupleráj, itt pedig középen azt a cuccot látjátok, amiből a hangelnyelő réteget építjük a padlóra egy vagyonért.

A Bodybuilder Gym egy családiasabb, 300nm-es terem lesz, de a Cutler Gym Debrecenben az ország egyik legnagyobb terme lesz, vagy 800nm, brutális, és Kathi Béla fogja vezetni, ami azt hiszem garancia. A BB Gymben a géppark nagyjából megvan, a Cutlerben úgy a fele, egyikben sem dizájnszarok lesznek, hanem mindenből a lehető legjobb. Vegyes gépek, amit mi választottunk, kipróbálás által. A BB. Gymben pl. nem lesz egyelőre álló vádligép, mert csak szart lehet kapni, de olyan vízszintes lábtoló van, amin úgy lehet vádlizni, hogy beszarsz.

Most meg pörgök, és nem tudok aludni, pedig reggel 8-kor megyünk terhesorvoshoz. 

2012-09-23 02:10:35
Bunny

Szia Bunny! Kérdésem a következő lenn...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem a következő lenne: tudnál nekem ajánlani valamilyen porcerősítőt+izületvédőt? mert a térdem egyre jobban recseg(küzdősportot űzöm) esetleg mellé valami fasza vitamint? Neharagudj hogy ilyesmivel zaklatlak,de inkább gondoltam téged kérdezlek meg! Minden jót! Üdv.: Ati
Clan
Válasz
Szia. Ez igen egyszerű: Artroxon, 4 hétig dupla adagban, 4 hétig normálban, utána Joint-x és végig Multi Pro.
2012-09-22 12:31:04
Bunny

Szia! Van valami amit nagyon nem bírok f...

Kérdés
Szia! Van valami amit nagyon nem bírok feldolgozni, mindennapi jelenség! Bő 1éve kezdtem el ezt az egészet, próbálok mindent a "nagykönyv" szerint csinálni, képzem magam elméletben is, nézem a videókat stb! De csak a magyar nép ekkora nagy gyökér, vagy ez mindenhol jelenség? Mert én vagyok a hülye hogy zabpelyhet eszem nem fehér kenyeret, nem eszem felvágottat vajas kenyérrel, hülye vagyok mert nem eszem cukrot és fehér lisztet tartalmazó ételeket, nem vagyok normális mert fehérjére kreatinra meg vitaminokra költöm a pénzemet cigi /leszoktam róla/ és sör helyett, hülye vagyok mert nem iszom kólát és a társait csak vizet meg zöldteát, ja és tönkre teszem magam ezekkel teljesen mert sokat fogytam, persze sok zsírt adtam le és egy kevés izom is feljött csak ezt nem látják át, csak azt hogy fogyok és mégis sokat eszem, mert persze amennyi eszem van, karnitiokat meg BCAA-kat veszek amit a hülye gyökér magyar nép nem ismer és ezzel is csak tönkre teszem magamat! Kezdem úgy érezni hogy mindenki a környezetemben nemnormálisnak tart, de persze mindenki látja a pozitív változást és a mindig jó közérzetemet, mégis én vagyok a hülye! Csak a magyar emberek ekkora nagy idióta elvakult baromállatok??? Persze én nem oktatok ki senkit, leszarom ki mit eszik, csak mások foglalkozna velem, hű mi az? Én biztos nem enném meg, hülye vagy ha ilyenekre költesz! De fogalmuk sincs róla mi az amikor megkérdem tőlük! Komolyan mondom le kellett írnom ha nem is teszed k, mert már rohadtul utálom ezt a kibaszott népet!!!
Bakter1977
Válasz
Igen. A magyar emberek ilyenek. sőt, még rosszabbak.
2012-09-22 12:25:05
Bunny

Szia Bunny!Egy ujabb barom kerdesem lenn...

Kérdés
Szia Bunny!Egy ujabb barom kerdesem lenne.Nem lepodok meg,ha elkuldesz a picsaba.De sajnos ne tudok mashoz fordulni. A lenyeg,hogy a kutyam tavaly augusztusban megbetegedett.A nyirokcsomoi megdagadtak,de a biopszia negativ lett rakra.A vereredmenye tokeletes.De azota is allandoan gyogyszerezem,mert fajdalmai vannak.Nehez felkelnie.Par meter utan mar tud menni,de az elso par lepes nagyon nehezen megy neki. A kerdesem,hogy adhatok-e neki arthroxont?Metacamot kap most,ami valami szteroid alapu gyulladas es fajdalom csokkento.Szoval,a ket gyogyszer megfer egymas mellett?Tudom,nem vagy allatorvos.Ha nem reagalsz ertem,hogy degeneralt a kerdesem.Ja,es whey protein reggel mehet neki is?Nem fiatal mar es a cel az eletenek a jova tetele.Nem a hosszas szenvedtetese. Bocs,hogy raboltam az idodet.Koszi.
lupus-20
Válasz

Szia. Az ilyesmi sosem barom kérdés! A Metacam nem kortikoszteroid, de gyulladáscsökkentó gyógyszer, amiből azt gondolom, hogy a kutyádnak ízületi gyulladásra adják. Az Artroxon is segít, mert a hilauronsav gyulladáscsökkentő hatású, nyugodtan adhatod neki, de vedd figyelembe a testsúlyát. Nem hiszem, hogy bármi probléma elmerülne. Whey protein is mehet neki, és vitamin is.

Szerintem érdemes lenne elvinned a Bogáncsba, Pálinkás Csabához.

2012-09-22 12:24:20
Bunny

Sziasztok! Kérlek adjátok át Bodó Imréne...

Kérdés
Sziasztok! Kérlek adjátok át Bodó Imrének a köszönetem a 77. BBTV-ben bemutatott proteinfagyiért! Sikerült véletlenül egy pont olyan gépet szereznem, és állati jó fagyit készít! Tegnap Mass Geiner-ből és 100% Whey Pro-ból kevertem egyet. Nagyon sokat röhögök ezen a rovaton (mármint a hülye kérdéseken és a leoltós válaszokon), ezért köszi Bunny!
molnarmate
Válasz
Oké, átadjuk!
2012-09-22 02:45:43
Bunny

Aha!! Azt hittem egy olyan valakihez for...

Kérdés
Aha!! Azt hittem egy olyan valakihez fordulok aki márka független és nem arra megy hogy a bevételt növelje!! De látom tévedtem. Mások is írtak termékekkel kapcsolatos kérdéseket így, mivel többféle márkát árultok úgy gondoltam nem lesz probléma. De látom ebben is tévedtem. Elnézést. És amúgy nem fasz vagyok, hanem nő és szerintem nem nagy dicsőség hogy olyanokat oltogatsz, akik nem értenek ahhoz amihez te annál inkább. Ráadásul ilyen alpári módon. Nem azt kértem, hogy legyél a "személyi edzőm" a neten így puszira csak egy írány mutatást kértem.
juccpucc
Válasz

Ja, értem, nem fasz vagy, hanem hülyepicsa. Nyilván arra megyek, hogy  a bevételt növeljem azzal, hogy szellemi fogyatékosok kedvéért a világ összes termékét  nem vásárolom meg és nem tesztelgetem. Ez valóban növeli a bevételeimet, de legaláb biztosan nem csökkenti. Ezt másodszor írom le, mert csekély képességeiddel nem nagyon érted, azért olvasd el egymás után hússzor. NEM ÉRTEK más márkákhoz, fogyaték, nem használom, nem próbálgatom, NEM ÉRDEKEL, le se szarom, más gyártóknak milyen termékei vannak. Iránymutatásnak ott van a szabályzat, hogy még a legnagyobb barmok is megértsék, mit lehet kérdezni és mit nem.

2012-09-22 02:30:35
Bunny

Üdv! az utóbbi időben felszedtem egy kis...

Kérdés
Üdv! az utóbbi időben felszedtem egy kis zsírt a hasamra. csinálom rendesen a felüléseket, a hasfalam egyre keményebb, de a zsír nem akar eltűnni. Tanácsot szeretnék kérni ezzel kapcsolatban.
kisgrozer
Válasz
Azt tanácsolom, hogy kenegesd három napig női vizelettel. Ha nem válik be, akkor segítenek az éjszakai betelefonálós tévéműsorok, kérdezz meg egy jósnőt, hogy van-e agyad.
2012-09-22 02:25:32
Bunny

Sziasztok Bunny és Lazye! Nagyon köszön...

Kérdés
Sziasztok Bunny és Lazye! Nagyon köszönöm nektek a segítséget a colitis kérdés ügyben,már veszem is fel a kapcsolatot a Viktorral!Jó tudni,hogy vannak emberek akikre lehet számítani!!!Mégegyszer köszi mindkettőtöknek!Zolika
kistilli80
Válasz

Szívesen!

Más (és ezzel nem akartam belerondítani konrét kérdésbe): keresek valakit, aki perfektül tud horvát nyelven és tud tűhetően beszélni is, hangalámondáshoz. Rendszeres hobbitevékenység lenne, a pénz nem nagy. Mél.

2012-09-21 10:54:25
Bunny

Szia! Még soha nem írtam kérdést ebbe a...

Kérdés
Szia! Még soha nem írtam kérdést ebbe a rovatba,de most sem ez a célom. Csak annyit szeretnék üzenni a sok hülyegyereknek akik felteszik a szemmel láthatóan hülye kérdéseiket,hogy ne rabolják se a te idődet sem a mi időnket azzal,hogy egyáltalán fel mernek tenni olyan kérdéseket amivel a 8 éves kisfiam tisztában van. Az egyik hülye tudományos folyóiratnak nevezi a kiskegyedet,a másik meg csak a hasáról szeretne fogyni,ahogy sok más hozzá hasonló a te szavaddal élve "fogyatékos". Rendesen én szégyenlem magam a feltett kérdéseik miatt,hogy ilyen emberek is léteznek. Bocs az OFF hozzászólásomért.
lacix76
Válasz

Szia. Hidd el, én is szégyellem magam, amikor ezeket szívatom. De miattuk, nem magam miatt. Aki enyire szarik bele, abból tudod mi lesz? Tróger. 

A holnapi hülyék világnapja után remélem ma jobb lesz, és elvileg audioblogolni is fogok, met nemsokára utazok.

2012-09-21 09:09:39
Bunny

Na,az ilyen buta,agressziv,\"ertelmesseg...

Kérdés
Na,az ilyen buta,agressziv,"ertelmessegi" trogerektol tartok a legjobban. A szlovak milliomos csaj esete(ha igaz) is azt mututja,hogy a troger,szenny eroszakos parasztok miatt artatlanok halnak meg. (Lehet azt gondolod rolam en is csak egy barom,takony kamu reges pocs vagyok. Pedig az elet egyszerubb. Anyamek szerint attol leszek egyedi,mert egyedi nevem van. Ilyen forman Rostas Farkasnak neveztek el. Na,nem lettem matematikus... Most Abgliaban elek es a nyelvi nehezsegek lekuzdese miatt (is) hasznalom ebben a formaban a nevemet.)
lupus-20
Válasz

A szlovák Másenyka Debilová története azért is érdekes, mert lehet, hogy extrém, de tipikus példája annak, hogy az emberek hogy megájulnak a pénztől. A múltkor jöttem haza Szegedről, és unalmamban azt figyeltem, hogyan közlekednek a BMW-k. Mind paraszt volt, márpedig ha valaki egyenes úton autópályán is az, az teljesítmény. Leelőzni nem bírtak normálisan, csak arrogáns módon.

Ez az ügy csk részben szól erről, mert is nem csak az arcosság, hanem alkohol és drog is szerepel, sőt, a legújabb hírek/tanúk szerint direkt üldözte a hülyenő a Puntót valami közúti nézeteltérés miatt (biztos feltartotta 5 másodpercig), de az szerintem nem életszerű, hogy direkt lelökte volna az útról.

Hadd nyugtassak mindenkit: az áldozatokat nem hozza vissza, de anyuci nem megy haza mostanában. Már a jelenlegi helyzetben 6 évet fog kapni minimum, és nem lesz népszerű. De ha kiderül, hogy tényleg direkt lökte le a Puntót, meglesz a 10. És nem fogják hazaengedni, mint a baltást.

 

2012-09-21 08:49:26
Bunny

A shop.builder.hu akciósan árul Trec Nut

Kérdés
A shop.builder.hu akciósan árul Trec Nutrition Whey 100-ot, mit gondolsz róla.Mit gondolsz róla ? Üdv; Sasha
sasha
Válasz

Azt gondolom, hogy nyomni kéne egy törlés gombot., de azt hiszem, ideje csinálnom egy screenshotot a sok kis csökkentértelműnek a szabályzat ide vonatkozó részéből.

2012-09-21 01:12:11
Bunny

Üdv Bunny, üdv népek! Ez az utolsó ok...

Kérdés
Üdv Bunny, üdv népek! Ez az utolsó okos azért kiverte nálam a biztosítékot. Csupán két dolog jutott eszembe: 1. ha ő az orvos, akkor minek kérdezi a "tanulatlan", "iskolázatlan" Bunnyt? 2. "....orvos vok..." :D :D :D :D na ez a teteje az egésznek...remélem sosem kerülök ilyen orvos keze alá! Miki , a matekos
djmiki
Válasz

Ja, hát Miki, rosszindulatú vagy. Amúgy láttam hogy írtál, de a listában nem értem még oda, válaszolni fogok.

Az "orvos vok" az az edény, amiben a doktorok főzik a gyóccert.

2012-09-20 21:00:02
Bunny

Szia! 22éves vagyok 10kg felesleg van r...

Kérdés
Szia! 22éves vagyok 10kg felesleg van rajtam, diétázom, és hetente 3x edzek kardio+kondi. L-karnitint szedek, most fogy el az active fat burner (e helyett szeretnék mást) és protein vitalt is iszok. Az én nagy kérdésem az lenne, hogy Biotech USA - Thermo Pak vagy Scitec Nutrition - Adipokill+Pentacarn kombót válasszam mint zsírégető?? Esetleg van e még valami ami még kéne?? Köszönöm :)
juccpucc
Válasz

Kérdezd meg ezt a biotök ügyfélszolgálatán is, hülye fasz. Tudom, hogy a debileknek nehéz felfogni, hogy szabályzat meg minden, hiszen manapság a hozzállás az, hogy a parasztok lassan már az utcára is szarnak, de ez engem csak addig érdekel, hogy mindig van egy hülye, akit közkívánatra le tudok oltani.

2012-09-20 20:42:27
Bunny

Helló Attila vagyok 15 éves . 173 cm , 7...

Kérdés
Helló Attila vagyok 15 éves . 173 cm , 75 kg , 3 éve edzek folyamatosan de nem nagyon fejlődök az utóbbi időben , ezért elgondolkodtam hogy nem-e kéne egykis pihenőt tartani kb 1 -1,5 hónapra gondolok ?
Attila100
Válasz
Dehogynem, még többet is!
2012-09-20 20:26:10
Bunny

Szia Bunny ! Találtam 1 érdekes dolg...

Kérdés
Szia Bunny ! Találtam 1 érdekes dolgot,bár én jót röhögtem rajta,de azért érdekelne a véleményed. http://www.webbeteg.hu/cikkek/sport_egeszseg/5649/testepites-es-peniszmeret Itt most az orvos a doppingra gondolna ?
Lacikonyha
Válasz

Jó lenne, ha leállnátok a világ degeneráltjait linkeljük be az edzőválaszolba és/vagy megkérdezzük, hogy "szerintem úgy van-e ahogy eddig is állítottam vagy a degenerált anyádnak/haverodnak/kocsmai csövesnek/wc-s néninek" van igaza kérdésekkel. 

Nincs véleményem bazmeg. Leszarom. Nem olvasok debil oldalakat és nem kívánok azzal foglalkozni, hogy szellemi fogyatékosoknak mi van az agyában.

Tegnap közölte a barátnőmmel az orvos, hogy a terhes nők 70(!!!) százaléka cukorbeteg lesz. És hogy ne fogalkozzon vele, hogy pontosan tudjuk a fogantatás időpontját, azt ők nem úgy szoktál, az meg nem számít, hogy nem jött be az időpont, amit megadtak és mi pontosan tudjuk, hogy egy héttel később lesz. Ja, és jövő héten be kéne feküdni a kórházba 5 napra, amikor is semmit nem csinálnak.

Na de a lényeg: webbeteget olvasol, szerinted ki a nagyobb hülye, aki faszságokat írogat oda, vagy te, aki elolvasod?

 

2012-09-20 09:21:23
Bunny

Üdv Bunny! A kérdésem lenne: 181cm va...

Kérdés
Üdv Bunny! A kérdésem lenne: 181cm vagyok és 102kg elég sok zsír van rajtam,főleg a hasamon,szeretnék valamit szedni,hogy fejlődjek. Mit javasolsz? Tehát ami erőt adna,izmot növelne de nem zsírosítana. Persze tudom edzeni is kell. Köszi a válaszodat
Nagyos1
Válasz
Szedj fogyatékosoknak szóló kis gyogyótablettákat, aztán nézz bután magad elé és várd, hogy lefogysz és izmosodsz egyszerre.
2012-09-18 15:58:50
Bunny

A kérdésem csupán annyi hogy, olvastam a...

Kérdés
A kérdésem csupán annyi hogy, olvastam a tricepsz hosszú fejének edzéséről, a cikkben megemlítették a "JM nyomást" viszont erről nem nagyon tudok semmit... Ez annyi hogy negatív padon szűknyomás rúddal és kész ?:O
sasha
Válasz

Fingom nincs, mi az a JM nyomás. Aki nem érzi, milyen mozdulattal terhel egy izmot, annak hót felesleges azon aggódni, hogy melyik fejet milyen gyakorlattal kell edzeni, úgysem fogja tudni jól csinálni. fejenállva, negatív pados csigás szűknyomást kéne csinálnod féllábon, gumiszalaggal és láncokkal.

Más: ha még nem szartatok be ma, mutatok egy kis ízelítőt abból, miért nem nyitott meg a bodybuilder gym és miért építünk újra pár dolgot.

https://lh4.googleusercontent.com/-EyatpdogG8k/UFeMxeSLSXI/AAAAAAAABk0/QXaugU5jliQ/s640/SANY 0121.JPG

Buddha vagyok bazmeg.

2012-09-18 11:38:25
Bunny

Helo Bunny! Scitec TEAM tagok edzésénel...

Kérdés
Helo Bunny! Scitec TEAM tagok edzésénel van videó Kathi Béla,Kornél hátedzéséről és Kornél mondja az edzés végén,hogy mi van a turmixban.Zabpehely. Te azt írtad,hogy ne menjen komplex szénhidrát egyből edzés után mert zsírosodás lesz nem? Kinek van igaza? :D
JumboMan
Válasz
Ott kezdődik, hogy soha nem mondtam olyan faszságot, hogy "ne menjen komplex szénhidrát egyből edzés után mert zsírosodás lesz ". A Sárga Kapszulában tökéleseten le van írva kezdő fogyatékosoknak is, hogy mi kell az edzés utáni turmixba és miért.
2012-09-18 11:32:51
Bunny

Szia Bunny! Lenne pár kérdésem, az első:...

Kérdés
Szia Bunny! Lenne pár kérdésem, az első: A barátnőmnek elég magas a nyugalmi pulzusa(90-100), volt vele dokinál, aki azt mondta, hogy 19-20 évesen ez belefér, betudható a tinédzser kornak (?). Volt szív UH, negatív. A tanácsodat szeretném kérni, hogy mivel lehetne lejjebb vinni a pulzusát, gyógyszert persze ő sem szeretne szedni, lassan ölő méreg. Én még arra is gondoltam, hogy esetleg a sok CH-tól és az alacsony aerob edzettségtől lehet ilyen pulzusa... A második kérdésem pedig az lenne, hogy szedhetek-e pump 'N' go-t edzés előtt, ha magas a vérnyomásom? A válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Zsolti
kzsolt111
Válasz

Szia. A barátnőd nyugalmi pulzusát azért nem biztos, hogy az orvos rendesen meg tudja ítélni, amikor izgul. Én nem hiszem, hogy biztosan parázni kéne egy 90-es pulzustól. Próbáljátok meg reggel, vagy este, fekvéskor is megmérni.

Azt biztos, hogy a moderált CH mennyiség jót tesz, a rendes vitamin és  ásványi anyag bevitel szintén, a lenmagolaj/halolaj dettó és az aerob edzés pedig mindenképpen.

A Pump and Go nem buzerálja a vérnoymásodat ha jó tudom.

2012-09-16 20:05:29
Bunny

Szia Bunny. Már másfél éve edzek és ...

Kérdés
Szia Bunny. Már másfél éve edzek és nagyon szeretem csinálni. Látványosan alakul át a testem sokat fogytam és izmosodtam már önmagamhoz képest, de érzem valami nincs rendjén és hogy többet tudnék kihozni magamból és már több izmot kellet volna magamra tórnázni. Sokmindent próbáltam és szedtem de ennek csak kb 5%-a vált be mint pl a glutamin és elsőre a kreatin... Bigbang, hotblood, brutal anadrol... szinte ezek semmit nem értek és sok pénz ment el ezzel. Kérdesem a következő.: Szívbeteg vagyok (magas vérnyomásos és magas pulzusom is) de gyógyszerrel kezelve van. Lehetséges ahogy a gyógyszer miatt van az problémám hogy nem hagyja érvényesülni a bedurrantókat meg minden mást? Vagy csak sokat várok el magamtól? Köszönöm válaszodat további szép napot. :)
biohazardxxx
Válasz

Szia. Sok mindent próbáltál és szedtél. Az étrnedről szó sincs. Vajon mi lehet a hiba?

2012-09-16 19:52:39
Bunny

Szia Bunny. Akinek még nem jutott eszébe...

Kérdés
Szia Bunny. Akinek még nem jutott eszébe, javaslom a hangoskönyvet az aerob közbeni unaloműzéshez. Egész gyorsan telik vele az idő. De lenne egy kérdésem is: (...) az egyik példaképemnek tartom, de mostanában nem hallottam felőle, és ha jól látom, megromlott a viszonyotok is. Ez személyes ügyre vezethető vissza, vagy kiderült, hogy nem olyan ember, amilyennek hitted, és mégsem annyira példakép értékű? Köszi. Szép napot!
kicsijohn
Válasz

Mindenkinek eszébe jutott a hangoskönyv, de az nem olyan egyszerű, pl. Benedek Elek - Az égig érő fa nem nagyon izgat.

A példaképedről (aki nekem is az volt) kiderült közben, hogy meglehetősen féreg. Nekem személyes viszony megromlásom senkivel sincs, illetve ha ilyen van, az nem személyes okokra vezethető vissza, nem az én személyes dolgaim számítanak. Csak az számít, hogy szar embereket eladok-e nektek példaképnek, vagy sem. Hát nem.

2012-09-16 13:46:19
Bunny

Szia Bunny, akkor még egy kis érdekes...

Kérdés
Szia Bunny, akkor még egy kis érdekesség vagy Beatles. Ha az utóbbi, akkor ne foglalkozz vele, de én csak most láttam. Afgán bodybuilderek. Mert, hogy ott is vannak. http://youtu.be/uBk9EKJ_QOI Üdv
semtexadam
Válasz

Bitlisz, így, ahogy írom. Testépítők mindenhol vannak. És mind Arnold miatt.

2012-09-16 11:54:54
Bunny

Szia Bunny, csak egy érdekes eszmefut...

Kérdés
Szia Bunny, csak egy érdekes eszmefuttatás arról, hogy miért nem rohad és romlik meg a Mekis burger. Szerintem mindenki számára figyelemreméltó. naturahirek.hu/miert-nem-bomlik-le-a-mcdonalds-os-happy-meal-hamburger-az-igaz i-magyarazat/# Üdv
semtexadam
Válasz

Szia. Szerintem mindannyian ismerjük már ezt, a Totalcarban az ilyesmire azt a kifejezés használják, hogy bitlisz. (mert a Beatles zenekart mindenki ismeri.)

Igazából azért irreleváns kérdés, mert nem eszünk mekkdonáldot ugyebár. Ha meg mégis, akkor tudjuk, mit művelünk és szégyeljük a pofánkat.

2012-09-16 09:26:18
Bunny

Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy nin...

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy nincs több letölthetó bbrádió adásod csak amik kivannak rakva ilyen 2007esek? mert már mindegyiket meghalhattam kardiózásközben és nagyontetszettek!! más: Vecsési kovászos uborka mehet diétában vagy van benne cukor?
halfiu
Válasz

BB rádió most is van, és nagyjából mind letölthető. Innen nézd, visszafelé.

Nekem is nagyon fontos, hogy aerob közben hallgassak valamit. Mostanában aerobozk, kicsit súlyzósedzek is, és az erob kurva unalmas, mindig próbálok ezért vagy biciklizni, vagy kint gyalogolni, egyszer mentem csak a teremben a sajét futógépemen. Jelentem a futógép kurva jó, méri a pulzusod, mutatja hogy milyen tartományban vagy, még körpályát is imitál, de akkor is unalmas.

A savanyúságokban általában van cukor, de azért az nem tud az uborkába bediffundálódni annyira, a levet meg kiöntöd úgyis. Ennyi bele kell, hogy férjen. Van egyébkétn cukormentes is a teszkóban a diabetikus részlegen, nem is drága, de az csemegeubi.

2012-09-16 09:24:17
Bunny

Üdv! Lenne egy közérdekű közleményem. El...

Kérdés
Üdv! Lenne egy közérdekű közleményem. Elkezdetem napi szinten minden kajálásomhoz lenmagolajat fogyasztani, mondhatni ipari mennyiségben :). Így 2 dl-es üvegecske ami elég drága, hamar el is fogy. Ezért vettem magamon az erőt és faszbukozás helyett beütöttem a Google-be, hogy Solio Kft.. És láss csodát ki is dobta a cég honlapját, ahonnan lehet is rendelni (postaköltség kb. 1700 Ft) lenmagolajat nagyobb kiszerelésben is nevetségesen olcsón (a 700 Ft/0.2dl-hez drogériás árhoz viszonyítva). Link: http://www.solioetolaj.hu/olaj-reszletes/12
blackjack00
Válasz
A Bodybuilder Gymben kapható lesz.
2012-09-15 19:43:35
Bunny

Helló Bunny! Bennem is nagy megrököny...

Kérdés
Helló Bunny! Bennem is nagy megrökönyödést váltott ki ez a Majka mizéria, de mivel ez az utóbbi hetekben eléggé át lett rágva az oldalon nem is feszegetném, maximum annyit, hogy teljesen egyetértek veled. Ma fordult elő az, hogy egy team-tag lapját nézegetve a facebookon olyan fotót láttam, hogy először bassza meg el sem akartam hinni. Győzikével pózolni, ez szint. Ez és még elég sok minden vezetett ahhoz, hogy végül töröltem magamat, mert valóban nem akarom, hogy ilyen szintű gyökérség eljusson hozzám. Nekem valami egész másról szól ez a sport. Remélem még sokan vannak így, és nekünk megmarad az Edző válaszol egyfajta menedéknek.
AndrasekB
Válasz
És még a névrokonod is ez a fasz!
2012-09-15 15:58:53
Bunny

Szia Bunny! Motorvásárlással kapcsolat...

Kérdés
Szia Bunny! Motorvásárlással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni (megint). Az alábbi hirdetésben lévő motoron filózok egy ideje, nagyon tetszenek a supermotok (persze csak hobby szinten), ezt találta, ami árban is szimpatikus lenne: http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_te_610_sm_20kw_akor-6158026 Tudnál-e mondani pár jó tanácsot/szerinted jó vétel lenne-e vagy ez már gyanúsan olcsó kategória? előre is köszi roland
ryzla
Válasz

Szia. Nem nagyon vagyok képben a Huskyk piaci áraival kapcsolatban, de szezon vége van, zuhannak az árak, ez megmagyarázhatja, miért olcsó. Aki most nem ad el, az télen csak fillérekért fog. Most kell motort venni, mert az ár lent, de választék még van.

360 ezer nagyon jó ár, mert papíros, az egy kiló plusz érték. a TE utcai motor szerencsére, nem üzemórás versenyenduro. Amiért én nem vagyok képben ezekkel a viszonylag egzotikus motorokkal kapcsoltban az az, hogy nem tudom, van-e alkatrész, meg mennyire bonyolult szervizelni, hiszen ezek annyira nem elterjedt típusok, mivel nincsen utcai típusuk. Ha a szerviz neked nem gond, rá kell repülni, mert biztosan nagyon jó motor. Én a biztonság kedvéért japán típust vennék, de tény, hogy azok nem tudják azt, amit a Husky vagy a KTM. (KTM-hez van vonalam szevizelés szempontjából mondjuk.)

Érdemes lenne megkeresned takit: takacsek.hu-n megtalálod, aki elég komoly endurós kettyós csóka, nagyon jó srác, nyugodtan hivatkozz a Kőre, a Totalbike alteregómra, ő tapasztalt szervíz ügyekben.

Amúgy konréten 96-os motort ennyiért érdemes megvenni. 5 kiló magasságában már kurva jó utcai motorokat kapsz, szerintem egy supermoto ennyit ér.

2012-09-15 08:19:50
Bunny

Szia! (előzmény: 2012-09-09 15:12:04 )...

Kérdés
Szia! (előzmény: 2012-09-09 15:12:04 ) Hibáztam. Köszönöm, hogy részletesen lírtad és audióban is megvillágítottad a helyzetet. A dühöm ellenére egyszerűen csak informálódnom, kérdeznem kellett volna Tőled, ehelyett én állítottam, tévesen, bántóan. Az indulatosságom, csalódottságom miatt elhamarkodott és tájékozatlan voltam Veled kapcsolatban. Sértő, jogtalan volt amit Rólad feltételeztem. Ne haragudj. Sajnálom. De nem akartam elhinni ezt a szart és hogy Neked közöd van ehhez. Most már tudom, hogy csak annyi közöd van hozzá amennyi érthetően úgymond muszály. Azonban ez az ügy nem egyszerű, nemhiába lepődtünk meg, csalólódtunk oly sokan. Nem kicsit voltam pipa, amikor scitec arcként megjelent a Majka a f.aszát fogdosva, süketelve a színpadon. És nem kicsit volt illúzióromboló, hogy a V. Zoli meg a K. Béla még képes is volt ott majomkodni vele a színpadon. Kurva gáz, hogy őket ez mégcsak nem is zavarja. Fasza, hogy a berögzült negatív testépítős sztereotípiákat ezzel pont ők maguk is elősegítik. Azt se gondoltam volna, hogy a Te véleményedet is a cégnél ennyire telibeszarják, és hogy rajtad kívül senkinek se fordult meg a fejében, hogy a faszbúktól tartózkodni kell, a tesztet, az amerikai utat ne ott hírdessék, vagy ne csak ott. Sajnálatos ez az egész, a jövőre nézve végképp. De nem foglalkozom tovább ezzel. Annak örülök, hogy Te elvhű maradtál most is. Jó volt nézni a Cedric Mcmillan interjút. Értelmes, szimpatikus, igazi sportembernek néz ki a srác, felüdülés volt halgatni.
1sbbdba
Válasz

Szia. Köszi hogy reagáltál erre a kérdésre, bíztam benne, hogy fogod a lényeget, főleg, hogy tulajdonképpen igazad is volt, csak itt a dolgok nem ilyen egyszerűen működnek. Nem arról van szó, hogy a cég leszarja a véleményemet, hanem arról, hogy van neki sajátja. Európa top 3-as cége eljutott valahogy idáig, nem szorulnak rá, hogy engem kérdezzenek, a számok pedig őket igazolják. (Bár persze engem is, de ez egy másik irány.)

Ebből fakadnak bizonyos számomra pont az elveim miatt fájdalmas paradox helyzetek. Sokkal durvábbak, mint gondolod. Nem tudok vele mit kezdeni, csak annyit, hogy csinálom azt amit eddig, és nem veszek részt majomkodásban. Ha már mindent csak médiaszennyel lehet eladni, én akkor is a normális emberekhez fogok szólni, mert biztos vagyok benne, hogy mindig leszünk elegen. 

A faszbúktól senki sem fog távolmaradni, mert működik, persze a hatékonysága elosztandó a degenerált közönséggel, főleg azokkal a debilekkel, akik ott basszák az anyjukat egész nap, ahelyett, hogy pénzt keresnének, amiből aztán tudnak termékeket venni.

A shop.buildernél a faszbúk jóval effekítvebb és mérhetőbb, mert a shop.builder közvetlenül elad.

Mindesetre a faszbúk egy trend, amit én alig várok, hogy bedögöljön, mielőtt megjelennek azok a számítógépek, amelyeken nem oprendszer lesz, hanem faszbúk.

A társadalmi hatást pedig nem tudom félretenni: kommunikációs degenerációt okoz a sok gyökérnél, akik ebben nőnek fel. Egyre hülyébbek az emberek, mert debil viselkedésmintát látnak, és nem tanulják meg azokat a korlátokat, amiket kurvára illene tudni. Még hót normális emberek is kifordulnak maguktól ezen a platformon. A faszbúk jelenleg a legalja mindennek. Mindenki mindenbe belepofázhat ész nélkül és a degeneráltak képesek mások lényegtelen szarságait olvasgatni egész nap akár a debiltelefonjukon. 

A Majka ügynél fontos különválasztani a célcsoportot. Ebben az irányban nem nagyon volt más lehetőségük. Remélem, beválik, de ez nem az én dolgom és nem is érdekel.

A Cedric például az egyik oka, amiért termet akartam csinálni: nincs hol fotózni vagy forgatni magyaroszágon, mindehol szarakodni kell. Hát itt nem lesz gond.

2012-09-14 21:13:05
Bunny

Hali! Tanácsot szeretnék kérni, hogy sze...

Kérdés
Hali! Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerinted mi lenne a jobb megoldás? 180 centi és 62 kg vagyok, de sajnos a hasamon van egy kis zsír amit le szeretnék adni. Mi lenne hatékonyabb ha előbb tömeget növelek aztán szállkásítok vagy fordítva? Ill. még annyi, hogy hogy lehet a leghatékonyabban zsírból fogyni? A választ előre is köszi,üdv!
losada
Válasz
Mondjuk úgy, ha nem szarnál bele és elolvasnád, ami az orrod elé van írva.
2012-09-14 20:48:00
Bunny

Szia Bunny, pár hónapja dobtam föl, h...

Kérdés
Szia Bunny, pár hónapja dobtam föl, hogy a CINK esetlegesen antiösztrogén-e vagy sem. Erre azt válaszoltad, hogy felejtsem el. Erre most a BigT infójában olvasom, hogy "gátolja a tesztoszteron ösztrogénná konvertálódását." Ezekszerint mégis elképzelhető? Más, Lauter Victorról láttam most egy fotósorozatot. Jól láttam, hogy köldöksérve volt? Köszi!
semtexadam
Válasz
A cink ÖNMAGÁBAN kurva gyenge antiösztrogén. Lauter Viktor engem nem érdekel.
2012-09-14 12:16:14
Bunny

Szia Bunny! Szerinted az ugrókötelezé

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted az ugrókötelezés kardió edzésnek megfelelő?
divine
Válasz

Kardiónak igen, aerobnak nem.

Más: már vagy 1-2 hónapja küldött/hozott nekem valaki pár motorkatalógust a Shop.Builder címére. Gőzöm sincs, ki volt az, de ezúton is köszönöm!

2012-09-13 20:32:25
Bunny

Hello! Eddig hétfő szerda pénteken edze...

Kérdés
Hello! Eddig hétfő szerda pénteken edzettem mindíg, de most csak úgy tudom megoldani, hogy hétfő, szerda, csütörtök. Nagy gáz, hogy nincs pihenőnap szerda és csüt. között? Előre is köszi.
palyi_5ea5d3
Válasz
Senki sem fog belehalni.
2012-09-13 17:46:09
Bunny

szia az lenne a kérdésem hogy láttam az...

Kérdés
szia az lenne a kérdésem hogy láttam az egyik videóban (Így főznek az állatok) beszéltétek fehérje porokkal sütni piskótát . erre már én is gondoltam csak attól tartok hogy a sütés rontja a fehérje tulajdonságát pl: a felszívódást a választ előre is köszönöm
sennin
Válasz
Semmi gond. Ilyenkor, állj a tükör elé, mondd ki hangosan a buta kis gondolataidat és ezáltal talán megérted, hogy ennyi eszed van. ennyi ésszel kell a picsába abbahagyni a ezt sportot. A húst nyersen eszed, agykombájn?
2012-09-13 17:08:49
Bunny

Üdv! Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-...

Kérdés
Üdv! Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e úgy spórolni az étrendemen, hogy hűtött csirke helyett a konyhakész mirelit csirkét veszem meg, avagy a mirelitnek annyival kisebb a tápértéke hogy nem érdemes? Segítségedet előre is köszönöm!
topee013
Válasz
Az jutott eszembe, hogy mi a szar az a mirelit csirke? Életemben nem láttam.
2012-09-13 16:57:42
Bunny

Szia Bunny! Meghallgattam az Égésteret, ...

Kérdés
Szia Bunny! Meghallgattam az Égésteret, amit belinkeltél, és mondtad benne, hogy víztisztítót használsz, és havi 3 ezerre jön ki. Tudnál többet mondani erről, vagy adni egy linket? Köszi!
xfrank04x
Válasz
Nekem ilyen van: http://www.cleanway.hu/main.php?p=prod09_1
2012-09-13 16:56:42
Bunny

Szia Bunny! (...)

Kérdés
Szia Bunny! (...)
alphakennybody
Válasz
Nem olvastam, nem érdekel, az ország legolvasottabb rovatában pedig nem reklámozunk ingyen. Azért rendes ez a Gergő, hogy megemlített. Reagálnon nem kell, hiszen mindannyian tudjuk, amit tudunk, így nem kell a hazudozókról vagy a nagyon sikeres, pénzért neten a faszukat verő, de azért beképzelt nyomorultakról beszélnem.
2012-09-13 16:44:59
Bunny

Szia! Örömmel hallom, hogy elkezdtél bri...

Kérdés
Szia! Örömmel hallom, hogy elkezdtél bringázni! Már az is szívmelengető volt számomra mikor megtudtam, hogy a Bódó Imi is nagy bringás. Végleg nyugtáztam magamban,hogy meg fér a két sport egymás mellet :D Persze most csak viccelek, csak mikor a sok okos állandóan azt nyomja, hogy: "Letekered magadról azt a kis izmot is..." már kurva unalmas. Sok élményt és balesetmentes közlekedést kívánok! Ja és láttam, hogy kellene segítség a gépek pakolásához. Iszonyatosan szívesen szeretnék segíteni, de sajnos nem tudom 100%-ra mondani, hogy megyek. Merthogy nincs pénzem benzinre, hogy felmenjek dunakeszire :D De megpróbálom megoldani aztán majd írok mélt.
roob
Válasz

Köszi! Vidékről ezért ne gyere fel, vannak, akik a közelebb laknak.

Más: hallgasd meg van töltsd le!

2012-09-12 21:43:48
Bunny

Hello.Egy gyors és lehet, hogy idióta ké...

Kérdés
Hello.Egy gyors és lehet, hogy idióta kérdésem lenne. Ált. edzés után levezetésként szoktam futni 3-4 km-t , ha ez edzés elött bemelegitésként / edzés után levezetésként 2-2 km,az praktikusabb ? vagy mondjuk 'pihenönapra' menjen a futás ? ez befolyásol bármit is csak edzés utáni fehérjefogyasztás esetén ? köszi.
desore
Válasz
Ne gecizzél, fuss maratont edzés után, szarni bele! Ja, igen, idióta vagy, de legalább elfutsz.
2012-09-12 21:17:41
Bunny

Szevasz Főnök! Most lehet leb***ol a hül...

Kérdés
Szevasz Főnök! Most lehet leb***ol a hülye kérdés miatt, de ez a fitness világ és az orvos világ olyan mint a hittan és a biosz. Ellentmond. Basszus. 1,5 éve voltam bent dokimnál, azt mondta hogy a 175 centimhez nem jön jól a 107 kiló zsíros testsúly. Okés, ez még értem. Jött az életmódváltás, lő 78 kiló vagyok. Most bemegyek, nagyképűen mekkora fasza gyerekvagyok, és gratulált meg kérdezte hogy hogy a rákba sikerült ez? Mondtam az étrendem. rizs csirkemell, zöldség és teljsekiörlésű kenyér, + a whey multivt, és aminosavak. És kérdezte hogy mennyit hogyan mióta. Mondom másféléve, minden áldott nap rizs csirkemell és zöldség van az asztalon napi 4 szer, + a kis kajélások, túró teljeskiörléső dolgok. Erre azt mondta hogy ezt azonnal hadjam abba mert egyoldalú és nem változatos, bélráktól elkezdve minden elkapok majd. Amúgy heti 1-2* cserélem le a rizs, valami kis tésztára, babra, lencsére pl. A hús az 1 héten egy nap konzervhal+pangasius, főleg csirkemell, illetve néha néha marha és s.karaj. Szóval kérdés, mennyire fossak emiatt?? Illetve a dokim a napi 2*1000 mg-os C vitamint is ellenzte mert szétdurrantaj a vesémet és ehelyett valmai fos 300 mg-os márkát ajánlott... Na vélemény? Vagy tipp? Szóval mindennap rizst kajálok már lassan kétéve, főként és mellet..ettől nem leszbajom?
colic
Válasz

Most komolyan megkérdezed, hogy a fogyatékos idiótabarom orvos a hülye, vagy én?

Nem jutott eszedbe megérdezni, hogy ugyanmár mi a faszom az hogy "változatos táplálkozás" tápanyagszinten? Egyszer eszel minden tápanyagot, ami kell, egyszer meg nem?

Közelítsük meg máshonnan: odamész, gratulál az eredményedhez, fingja sincs, hogy érted el, de rögtön megmondja, hogy nem jó amit csinálsz bazmeg, holott az előbb gratulált.

És te, azt kérdezd, fosnod kéne-e. Hát mit mondjak? Kibaszott hülye vagy. Hagyd abba a picsába, legyél szartestű dagadt geci, szedj gyógyszert és felej meg ezáltal a gyökér orvosodnak.

2012-09-12 11:06:54
Bunny

Zolika kérdezett a vastagbélgyulladásról...

Kérdés
Zolika kérdezett a vastagbélgyulladásról, itt van a cikk amit a Viktor írt, és ebben benne van az email címe is. Egyébként nekem is sikerült kifognom de a cikkben leírtak (és egy-két email Viktorral) után most tünetmentes vagyok, úgyhogy hajrá! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/crohn-betegseg-vastagbelgyulladas-gyakorl atiasan
lazye
Válasz
Köszi!
2012-09-12 07:55:10
Bunny

Szia! Használtál illetve használsz-e be

Kérdés
Szia! Használtál illetve használsz-e bemelegítő krémet edzéshez? Ha igen, melyiket? Köszönöm válaszod! Üdv.
akosle06
Válasz
Szia. Nem használok, hiszen alig edzek, nem is mindig szoktam, de te használhatsz nyugodtan, csak ne keverd össze a bemelegítéssel. A piros Ben-Gay például megfelel.
2012-09-12 07:54:56
Bunny

Szia Bunny. Gratulálok a Sárga Kapszulá...

Kérdés
Szia Bunny. Gratulálok a Sárga Kapszulához. Az első kérdesem, hogy mért mentél tönkre a terem miatt? Olvastam dolgokat itt, de nem teljes a kép és érdekelne. A másosik kérdésem, hogy mit ajánlasz lemaradt izomcsoportokra? A lábam és a tricepszem van lemaradva. A láb egesz jól jön fel, de nem az igaz, de a tricepszem marha lassan. A választ előre is köszönöm.
TrainHard0216
Válasz

Szia. Egyszerű a matek: pénzem benne áll, megnyitni nem tudtunk, bevétel ezért nincs. Ja és törlesztek is. De va új társam, nem is aárki, októberben nyitás lesz.

Erről jut eszembe: többen felajánlottátok a segítségeteket pakolászáshoz. Hamarosan szükség lesz rá, mert a Kathi Béci gépeit egy raktárban tároljuk Dunakeszin, és a hétvégén fel kell dobálni a kaimonra. Nem lesz pinafing meló. Akinek van lehetősége segíteni, kérjem dobjon mélt

A kérdésedre válaszolva: a tripepsz abszolúte magas ismétlésszámot igényel azokná, akiknek nem kövér a tripcesz izomhasa. (Ez hülyén hangzó kifejezés, valójában azt jelenti, hogy a tricepsz tapadásai miatt a tricepsz nem hosszú és nem szerete dolgozni.) 30-as ismétlésekkel edzz tricepszre. 

A lában ne csinálj semmi. Ha úgy látod hogy jön, akkor ne basztassuk.

2012-09-12 07:44:49
Bunny

Szia Bunny! Annyi a gyors kérdésem, h...

Kérdés
Szia Bunny! Annyi a gyors kérdésem, hogy még a mai fejeddel is jó gyakorlatnak tartod azt a hátsó váll gyakorlatot, amit ebben a videóban mutogatsz? http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1473 Arra gondolok, amelyiknél rúddal, vagy éppen egykezessel a hátad mögött húzogatod felfelé a könyököd, meg amelyiknél hátra felé emeled a kézi súlyzót állva. 03:30 körül van. Mert egy picit én úgy érzem, hogy ez olyasmi gyakorlat, mint a nyak mögött nyomás, hogy az izomnak jó, de az ízületnek nem az igazi. Aztán csak azért kérdem, mert az idők folyamán a te véleményed is változott edzésmódszerekkel és gyakorlatokkal kapcsolatban is.
divine
Válasz
Kurvára semmi baj az ízületekkel itt, csak ésszel kell csinálni.
2012-09-11 17:48:40
Bunny

Üdv!Cukorbetegeknek(inzulinos) diétában ...

Kérdés
Üdv!Cukorbetegeknek(inzulinos) diétában és tömegeléskor milyen edzés utáni szénhidrátot javasolsz?Én zabpehelyre gondoltam de ez nem jó annál ügye gyorsabb felszívódású kell...Illetve ha a cukorbeteg esetében a diéta során az aerob edzés a rendes edzés után van és muszáj ennem kis mennyiségű szénhidrátot(mert mondjuk intenzív volt az edzés és bírnék ki még 1 óra biciklizést) akkor az mennyre rontja el az egészet?Köszi előre is!
Bandi01
Válasz

Cukorbeteg esetében kissé mások a szabályok. Ha edzés után van inzulin, akkor azzal mehet a megengedett mennyiségű szénhidrát, de én nem használnék cukrot akkor sem.

Az aerob edzés előtti CH eléggé elrontja a hatást.

2012-09-11 17:38:27
Bunny

Szia Bunny! Nem tudom tudsz-e segíteni?...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom tudsz-e segíteni?De azért megkérdezem!Volt a BB.tv-ben /nem tudom melyik rész/ amikor a fekélyes bélbetegségekről volt szó.Nem tudod,hogy ezt az illető Urat hol lehet utolérni?!A másik kérdésem az,hogy szerinted a fekély /nekem colitis ulcerosa van/mennyire befolyásolja negatívan a hízást ill. tömegnövelést?Tudom,hogy az orvosom kell megkérdezni de ő úgyis azt fogja mondani,hogy se tömegnövelőt se fehérjét ne szedjek,ezért vagyok kíváncsi a te véleményedre. Köszönöm segítséged:Zolika
kistilli80
Válasz

Szia. Ha jól emlékszem, a Viktor mélcíme ki volt írva.

2012-09-11 12:53:25
Bunny

Szia! Ettől \"BEHALTOK\" . Doppinggal!!!...

Kérdés
Szia! Ettől "BEHALTOK" . Doppinggal!!! kezdődik, de minden benne van, ami lényeges mostanában... http://www.youtube.com/watch?v=rz1E6yB66_A Minden sporttársnak nagyon jó szórakozást kívánok. Robert Lassalvy karikaturista embersége és érzékenysége megragadó.
papillon
Válasz
Más: ha közöttetek motoros, gpz 500s, gs 500e, Bros 400, NTV 650 és ilyesmi motorokat keresek tesztre.
2012-09-11 00:03:22
Bunny

Szia! Olyan problémám van, hogy egyeteme...

Kérdés
Szia! Olyan problémám van, hogy egyetemen reggel nincs nyitva a kardioterem, és én diétán vagyok, és még olyan egy hónapot tolnám is, de reggel aerobozni nem tudok. Gondoltam olyan módszerre, hogy gyorsgyalogolhatok reggelente. Az lenne ehhez fűződően a kérdésem, hogy mivel nagyon dombos a terep, ezért a tempót tartsam vagy próbáljam a pulzust tartani olyan módon, hogy dombokon lassabban megyek? Nem akarom, hogy kardio legyen belőle, mivel így is vesztettem már izmot (próbáltam kihozni a maximumot a diétámból, de az élet nem csak abból áll), de főleg erőt. Netán hagyjam a picsába, ha nem lehet, és aludjak inkább? Egyébként köszi mindent, a builder-cikkeknek és a Sárga Kapszulának hála eddig leadtam 3 hónap alatt 12 kilót, sok mindent megtanultam az anyagcseréről, és kibaszott egészségesen élek, Majka pedig mondjon le!
vaddisznou
Válasz
Szia. Nem kell túlspirázni, menj és kész, próbálj megy egyenletes tempót tartani, de ha a dombon belassulsz, szard le. Túl sok izmot nem fogsz veszteni sehogysem, ne aggódj.
2012-09-10 22:03:59
Bunny

szeva Bunny idén már nem tudok terembe ...

Kérdés
szeva Bunny idén már nem tudok terembe járni ezért a saját testsúlyos edzéseket kell majd használnim és azon akadok meg , mivel hogy a saját testsúlyos edzés gyakorlatilag mindegyike összetett gyakorlat és nincsenek igazi izolációs lehetőségek, nem lenne ésszerűbb ez ilyen tréninget köredzéssel használni heti 3-szor , mint osztottba 3-4 edzésre lebontani testrészekre való lebontásban ... köszi
bodo
Válasz
Szia. Ahogy elérsz benne egy jó kondíciót, azonnal nem lesz értelme osztottban csinálni, jól látod.
2012-09-10 16:38:25
Bunny

Akkor ebből jól látszik milyen gyakran s...

Kérdés
Akkor ebből jól látszik milyen gyakran szoktam olvasni az indexet.. Szerintem ez nem nézetkülönbség, én is tudom, hogy egy mezei vállalkozás is, ott számolja el magát, hogy beindítja a dolgot és mire minden megvan ott a kérdés, maradt zseton marketingre vagy nem? Ha maradt van jövője, ha nincs akkor meg hosszú távon úgyis csak tengődni fog és mehet idővel a levesbe. Illetve azt hiszem a gondolat valahol félrement, nem forintra vetítve nyomja a lelkem, hogy a whey prom árából mennyi szállt Majka zsebébe, hanem az hogy eleve bármennyi odaszállt az fáj. Ebbe még csak nem is ellenszenv van, mert a Majka annyit csinált, hogy meglovagolta, hogy ekkora trágya ez a társadalom és rá illetve erre az ocsmány celebvilágra igény van. Amúgy meg nyílván okos emberek dolgoznak a scitecnél is és nem a gyári melósokat kérik meg, hogy dolgozzák ki a marketingstratégiát, de nem teljesen értem, melyik az a réteg akit meg akartak célozni és eddig nem értek el. Na mindegy, az egész végülis már történelem..
nines
Válasz

Pontosan így van, ahogy az elején írod.

A te zsebedből viszont nem száll semennyi a Majka zsebébe, ezt nem így kell felfogni, mert nem hajléktalan kéregetőkről beszélünk, ahol tudod, hogy a pénzed egyenesen megy a kocsmába. Itt egy terméket kapsz a pénzedért. Az azon levő profitját a cég arra költi, amire akarja egyrészt. Másrészt ha már így gondolkozol, akkor sokkal inkább a Majka által behozott vevők (ha lesznek ilyenek) fogják megfizetni a Majkát, nem?

Teljesen megértem az ellenszenved. Én ezt nem csinálnám és mást sem, mindennyian tudjuk, miről szól a faszbúk. De ez nem az én kompetenciám, az én véleményem nem érdekli őket, és azért az is benne van, hogy nem az én sokmilliárdos cégem, én könnyen pofázok.

Egy a lényeg: NEKEM semmi közöm a Majkához, a 2 kiló túrónak örülő diszlexiás nyomikhoz, aminden nap a faszbúkon feszengő sznalmakhoz stb. Nekem ahhoz van közöm, amit itt, a bodybuilderen láttok.

2012-09-10 15:32:48
Bunny

Szia, felkerült az index címlapra is a c...

Kérdés
Szia, felkerült az index címlapra is a cikked, grat hozzá. Mindenki volt fiatal.. Jók a mai audioválaszok a károgókat meg szard le magasról, a scitecnél már nagyobbak a bajok, hogy eleve eszükbe jutott ez a dolog. Az egészről az jut eszembe, hogy egy termék árában azért mi minden van benne, és mondjuk egy full force azért olcsóbb mert nem kell annyit reklámra költeni, de most azért akaratlanul is eszembe jut, hogy amit egy scitec termékért fizetek abban valahol ott bújik meg majka "fizetése" is.. Na ez baj..
nines
Válasz

Szia. Mindig felkerül az index címlapra, az az igazság, de azért köszi.

Az, hogy a marketing megjelenik az árban, az nem baj, éppen fordítva látod: az a jó. Mennyire szánalmas cég az, akinek erre nincs pénze? A pitik mindig azzal jönnek, hogy náluk nem kell megfizetni a reklámot. Egyrészt a marketing darabáron röhejes tétel, ezért azon agyalni, hogy te mennyit fizettél érte a proteinedben, eléggé felesleges. Másrészt mennyire megy egy olyan cégnek, aki nem tudja reklámozni magát? Mennyire jó akkor az a cég és a termékei?

Az Apple-nél és az Audinál megkérdezed, hogy mennyit költenek marketingre? Kötve hiszem. Mint ahogy azt sem kérdezed meg, mennyit költenek takarítónőre. Ezek olyan költségek, amelyeket nem lehet megspórolni, és amelyet meg kell fizetned, ha nem szart akarsz venni. A reklám hozza el a terméket hozzád, ez az, ami segít dönteni, segít abban, hogy ne szart vegyél, időt és pénzt spórol nelked. Aki ebben nem igényes, az pont ilyen igényes a gyártásban és a fejlesztésben is. Ez mutatja egy cég nagyságát.

Elárulok még valamit. Az autóiparban nagyon jó példa, hogy a reklámot és a márkanevet fizeted meg, legalábbis azt hiszed. Van egy Golf, meg van egy Audi ugyanazon a padlólemezen, ugyanazzal a technikával, de az Audi sokkal drágább. Nyilvánvaló, hogy azt hiszed, a név miatt, közben pedig nem: az Audi nagyságrendekkel komolyabb fejlesztés, mérnőki tökölés, jóval tartósabb, minőségibb anyagok, en bloc sokkal drágább bekerülései költségekkel összeszerelt autó. Miközben te azt hiszed, jó, valamivel szebb a kárpit, addig a Golfba bele van baszva valami, ami épen jó, addig az Audiban meg mérnökök hada kisérletezett azon, hogy mennyivel vastagabb gumikéderekkel tudnak elérni csendesebb utasteret.

Az a durva, hogy a Scitecnél nincsenek bajok. Kétszámjegyűt nőtt a cég idén százalékban, és jóval közelebb van a 3 számjegyhez, mint az egyhez. Ma európa top 3 ban van és világ top 10-ben. Ebbe már belefér egykét elbaszott kommunikációs irány, meg sem érzik.

Csak nekünk kell elfogadni, hogy nem minden nekünk szól. Majd ha engem láttok a Majkával meg a Győzikével spanoskodni, akkor kell beszarni. Addig álljatok féllábon!

2012-09-10 14:49:42
Bunny

bocs, nem direkt küldtem el háromszor, b

Kérdés
bocs, nem direkt küldtem el háromszor, baszakszik a böngészőm
zsoltika88
Válasz

Nyugi, nekem meg az audio feltöltő teljesen szar. Kérdezett egy srác a párkapcsolatokról, itt a válasz, szintén audio.

2012-09-10 12:47:54
Bunny

Hali. Azért egy őszinte véleményt igazán...

Kérdés
Hali. Azért egy őszinte véleményt igazán meghallgatnék pár Team Scitecestől erről a Majka történetről. Mondjuk Vörös Zoliét. Aki gyakorlatilag minden erejével a rajongók és a vásárlók felé azzal volt/van, hogy átadjon egyfajta szellemiséget, mentalitást erről a sportról, életformáról. És akkor jön egy ember, full másmilyen életfilozófiával, kurvák drogok gengszterek stb.. Vajon a kettő mennyire összegyeztethető, úgy erkölcsileg nézve meg mindenhogyan... Azért fura nekem, mert ez a testépítés világa (Te, Vörös Zoli Red Rock Reality, személyes élmények, Scitec, edzőtermek, stb) változtatott engem gyakorlatilag meg és úgy gondoltam, hogy ez a "miénk", ide nem ér el ezeknek a szaroknak a keze. És nekem kurvára szúrja a szemem (szerintem elég sokunknak), hogy egy ilyen ember utazik Zoliékkal Amerikába, egy ilyen ember fogja vezetni a Superbodyt, stb. Na mindegy, nem fárasztalak ezzel. Még egy dolgot viszont mondanék, csak úgy: páran kultúráltan nem tetszésünket fejeztük ki facebookon, amikor ez az egész napvilágot látott Muscle Beach után, videóklipp után és az ottani Scitec Magyarország admin kőkeményen elkezdte a cenzúrát. Persze, az ő lapja, azt töröl akit akar. Csak azt hittem nem csak akkor vagyunk jók, mikor havi x ezer forintot ott hagyunk a termékeikért a boltokban, hanem lehet véleményünk is egy olyan oldalon, ahol végülis ennek van jogosultsága. Fizessek és kussoljak, most már rájöttem. Nagy csalódás ez az egész. Amúgy, ha ismered őket szólhatsz nekik, hogy legalább a Majkára szóljanak rá, ugyanis ilyen faszságokat tesz közzé az oldalon reklám gyanánt, hogy neki a Colon Cleansertől lesz majd kockás hasa. Kicsit legalább fel lehet világosítani, hogy valamiféle hallvány fingja legyen a dologról. Na csak ennyit akartam, ha kirakod örülök, ha nem akkor nem:) üdv és jó munkát a továbbiakban! (ja és nem akartam lehúzni egyáltalán a Scitecet, eddig is csak ilyen termékeket fogyasztottam, ezután is így lesz, hisz a minőséggel semmi baj, sőt)
zsoltika88
Válasz
2012-09-10 12:29:39
Bunny

Szia Bunny! Mit gondolsz érdemes-e Magy...

Kérdés
Szia Bunny! Mit gondolsz érdemes-e Magyarországon továbbtanulni és diplomázni? Személy szerint minél előbb elmennék külföldre, mert undorodok ettől az országtól és a benne lévő emberek nagyrészétől. De egy érettségivel nem hiszem hogy sokra lehetne vinni. Érdekelne a véleményed erről, mert van tapasztalatod és több okosságot is mondtál már az élet területeiről.
ligaroo
Válasz

Szia. Ezt majd azért kifejtem audioblogban is.A válaszom zsigerből az lenne, hogy nem, el kell innen húzni azonnal. Csakhogy itt a kérdés: hogyan? Nem úgy működik az élet, hogy bárhol is tárt karokkal várnak, ezért nincs más lehetőséged, mint tanulni vagy pénzt keresni. Ez utóbbi nyilván még nehezebb ügy, azért marad az első még akkor is, ha az oktatási rendszerünk egy kalap szar. Bizonyított már az utóbbi 20 évben, mert nem tagadható le, hogy mennyi kibaszott hülye ember van amellett, hogy már írni/olvasni sem tudnak az emberek. Amikor én gyerek voltam, ez alap kötelesség és IGÉNY volt, miközben ma már pénzért alkalmaznak diszlexiás barmokat.

Ha komolyan menni akarsz, a feladat a következő: felmérni anyagi forrásaidat, femérni a célország bevándorlási követelményeit, továbbtanulni annyira, hogy a megfelelő pontszám meglegyen a megfelelő szakirányban. Ez nyilván nem bölcsészkart jelent, jobban jársz, ha inkább szakácsnak tanulsz és tényleg megtanulsz főzni, nem viccelek. Vagy szerzel annyi lóvét, hogy a célországban szerezd meg a képesítést, de vigyázni kell a kamuiskolákkal. Ezen kíül ha angol terület, biztosan kell egy IELTS 6.0 -ás nyelvvizsga; a magyar felsőfokút kenheted a hajadra.

De szerintem ha valaki kiköltözik szlovákiába vállakozuni, még az is jobban jár. Sajnos nagyon nehéz fiatalon eldönteni, hogy mihez van affinitásod. 

2012-09-10 08:10:23
Bunny

Nekem 1 kérdésem lenne csak , más elérh...

Kérdés
Nekem 1 kérdésem lenne csak , más elérhetőséged ( elélhetőség ) nincs ? Nagyon jó lenne , sok kérdésem lenne , és szeretnék végre olyan embertől választ kapni , aki nem zagyvaságokat hord össze , és az igazat mondja ! Sok embert kérdeztem már a test formázásáról , alakítgatásáról , de soha nem kaptam meg a meggyőző válaszokat ! Ha lenne más elérhetőség , akkor nagyon meg köszönném , ha meg írnád ! Előre is köszönöm !
Dodi1996
Válasz
Olvasd el talán a szabályzatot is. Elhiszem, hogy jó lenne privátban baszogatni, csak az a baj, hogy nem vagyok szeretetszolgálat.
2012-09-09 23:59:15
Bunny

Jóhogynem a scitec mindenkinek ingyen tá...

Kérdés
Jóhogynem a scitec mindenkinek ingyen tápkieget oszt aki erkölcsileg vagy intelligencia terén megüt egy szintet.Mégiscsak egy cégről van szó ami profitot termel.Nem kéne összekeverni a dolgokat.Úgyhogy hajrá továbbra is!
martonkx250
Válasz

Egyértelmű. Bár hiába cég az rtklub is, azért van egy határ: a profit ellenére felelősség azért van a néphülyítésért. Én pedig magamért vállalom a felelősséget, nem másért. Tőlem a Scitec felveheti a győzikét is vagy bármilyen faszmajmot, de nehogymár azért nekem kelljen szégyellnem magam.

Azonban azon rinyálni, hogy egy cég megpróbál egy másik irányt, elég vicces. Semmi baj azzal. A kommunikáció iránya volt elbaszva, meg se szabadott volna tudni ezt a bodys köröknek.

Olyan ez, mint amikor az Audi felvásárolta a Lamborghinit és azok elkezdtek mást csinálni, azonnal ugatni kezdtek a rajongók. Csakhogy egy cég nem a rajongóiból él meg, hanem a vevőiból, és az Audi autógyártást csinált a manufaktúra helyett, így a Lambo már nem veszteséges és nem 23 darabot ad el évente.

2012-09-09 21:41:41
Bunny

Lean Boss L-carnitine King Kreatin Full

Kérdés
Lean Boss L-carnitine King Kreatin Full Burn Mehet diétába vagy ez így túl sok ?
ferenc_bedc
Válasz

Mitől lenne sok?

Más: érdemes elolvasni, én is voltam fasz.

2012-09-09 19:56:58
Bunny

Szia Bunny! Ez a Majkás dolog először ...

Kérdés
Szia Bunny! Ez a Majkás dolog először nekem sem volt tiszta. Nem értettem, mi a faszért van a Muscle Beach-es videókban, amik eddig teljesen jó anyagok voltak. Először a Scitec-es videók voltak fent a neten, később jött a tiétek, reméltem is, hogy nem lesz benne, és nem is volt. Ebből is látszott már a különbség, de ez jó volt, hogy leírtad, mert így már teljesen érthető. Nem kell ilyenekkel foglalkozni, mint ahogy eddig se kellett.
xfrank04x
Válasz

Ez valahol annak a kérdése is, hogy ha valaki jóhiszeműen áll hozzá a dolgokhoz, mondjuk velem kapcsolatban, ha már annyira gecire példakép vagyok, meg annyira sokat segítettem eddig. Abban biztos lehetsz, hogy ha én valakivel haverkodok, az nem gyökér. Nem fogsz egy celebszarral sem közös képen látni, arra mérget vehetsz.

A Scitec meg azt csinál, ami akar. Majd ha a marketing tanácsaimat kérik, akkor talán tehetek valamit, de megjegyzem, nem biztos, hogy lelki problémát csinálnak a médiaszarból mint én, mert a cég brutálisan nő.

2012-09-09 19:47:59
Bunny

Üdv Bunny!15 éves vagyok és az lenne a k...

Kérdés
Üdv Bunny!15 éves vagyok és az lenne a kérdésem,hogy nem -e terheli túl a gerincemet az álló vádli kereten?Ha igen akkor maradjon szabad sullyal több ismétlés?
andras_3c3d4b
Válasz
Szia. Ha épelméjű súllyal csinálod, akkor nem. Eleve magas ismétlés kell.
2012-09-09 19:18:55
Bunny

Szia Bunny! Lehet, hogy én vagyok a bamb...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy én vagyok a bambafasz, de nem nagyon találok infót arról, hogy a terem megnyitott-e már, vagy ha nem, akkor tudjátok-e már, hogy mikor fog? Köszönöm a válaszod!
Master of puppets
Válasz
Amíg nem biztos minden, nem merek reklámozni. Október 1. a terv.
2012-09-09 15:12:56
Bunny

Üdv Bunny! Készült egy tökjó klipp a bod...

Kérdés
Üdv Bunny! Készült egy tökjó klipp a bodybuilder gym-ben. Leigazolt majka reklámarcnak? Nemsemmi. A csajok meg hagyják abba az edzést, be kell tenni pár rudat hogy azon pörögjenek. Olyan forgalmatok lenne, hogy nem bírnátok elég bérletet nyomtatni. Persze csak viccelek!! Kíváncsi lennék a te véleményedre a dologról. Üdv és jó munkát !
og49
Válasz

Szia. Nyilván ahogy te is, sokan látni fogják a klipet. Igen szemfülesek vagytok, hogy felismertétek a Bodybuilder Gym-et , ezért elmondom a dolog történetét. Nyilván mint sejtitek, nem vagyok Majka-rajongó, így szívesebben vettem volna egy Joe Satriani klipforgatást, és mint tudjátok a Majka zenéje és szellemisége kurvára messze áll tőlem. De mivel ebben az ügyben a Scitec vastagon benne van, gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig a Scitec mellett állok. (Még akkor is, ha valagszépségversenyt szerveznek a faszbúkra, meg Minimax színvonalon poénkodnak, maximum az ilyen szarból kimaradok.)

A helyzet az, hogy a Scitec leszerződtette a Majkát (tehát NEM a terem, hanem a Scitec reklámarca, más kérdés, hogy a terem meg a Scitec reklámfelülete), azért van a klipben annyi Scitec-termék. Természetesen ez nem nektek szól, hanem kifelé, a tápkiegeket még nem ismerő, nem testépítő rétegnek. ezzel próbálják meg kifelé népszerűsítenbi a sportot azok számára, akik még nem ismerik és akik fogékonyak a Majkára.

Sokan hörögtek egyébként, és elkezdték köpködni a Majkát: majdnem igazuk van, de nincs, épp a fentiek miatt. Nem kell nekünk ezzel törődni, ez nem ássa alá a hitelességet, ez csak egy másik vonal. Nekünk itt van Kathi Béla, Vörös Zoli, Mészi és a többiek.

Ők lesznek a terem falain.

Ja, és a csajoknak nyilván semmi köze nem volt ez edzésnek, én állítgattam be őket, hogy azért nagy balfaszkodások ne legyenek. (Valójában a guggoló csajjal szemben állok a kamera látószögén kíül, bal oldalon, hogy ki ne törjön a dereka.) És ne irigykedj, máshogy nem állítottunk be semmit, a Majka ugyan ott nyáladzott, de én már nem csajozok.

 

2012-09-08 16:21:19
Bunny

Tisztelt Drugs Bunny! Olvastam egy cikke...

Kérdés
Tisztelt Drugs Bunny! Olvastam egy cikket a magas ismétlésszámú edzésről, konkrétan ezt: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=853. A kérdésem az lenne,hogy mivel én még nem edzek olyan régen csak 6 hónapja, attól még nekem is jó lenne ez a tipusú edzés vagy ehhez nagyobb izomtömeg kell? Most 80 kg vagyok mondjuk nyilván erősödtem a 6 hónap alatt meg szerintem birnám is ezt a fajta edzést mert megtalálnám a megfelelő súlyt magamnak. Csak hallani olyanokat hogy "attól majd izmot vesztek" meg hogy "oda nagyon izomtömeg kell" Amit olvastam róla az nekem nagyon tetszik és hatásosnak tűnik. Ön szerint végezhetem ezt a módszert? Köszönöm előre is a választ
MOCLOV
Válasz
Szia. Nem, én kezdőknek is kifejezetten javasolom, alapozáshoz még jobb, mert ha innen visszaváltasz normál edzésre, kevésbé sérülsz megg.
2012-09-08 10:45:14
Bunny

tudod mi az a combhajlító gyakorlat?? -.

Kérdés
tudod mi az a combhajlító gyakorlat?? -.-'
szabbie
Válasz

Tudod mi az a "kamureges fogyatékosoknak nem válaszolok", és a "nem vagyok tudakozó, nézd meg az edzés szekciót gyökér?"

Amúgy tudom.

2012-09-08 10:43:26
Bunny

Szia Bunny! Meg mondom őszintén, csak a ...

Kérdés
Szia Bunny! Meg mondom őszintén, csak a csöcsök miatt kattintottam erre a videóra, de valami ismerőset véltem felfedezni, nem tudom jól látom e... :D http://www.youtube.com/watch?v=0HNP2-T_TN0&feature=player_embedded
renneee
Válasz
Jól!
2012-09-08 10:41:24
Bunny

Üdv Bunny!Koleszterin ügyben szeretnélek...

Kérdés
Üdv Bunny!Koleszterin ügyben szeretnélek zaklatni,illetve kikérni a véleményed. Az a helyzet,hogy rendszeres véradó vagyok és augusztus 25.-én adtam is vért.Az előbb pedig jött egy levél az Országos Vérellátótól a következő szöveggel:"Kedves Véradónk! Legutóbbi véradásakor az Ön vérének(vérplazmájának) szemmel láthatóan magas volt a vérzsír tartalma. A vérzsírok szintje összefüggésben lehet az elfogyasztott ételekkel is,ezért kérjük,a véradás előtti napokban lehetőleg ne étkezzen túl zsírosan..." és keressem fel a háziorvost. Ezt idáig értem,magas a koleszterin szintem. Amit nem értek az az,hogy pár hónapja egy egészségnapon is magas volt nekem is,az asszonyomnak is és anyukámnak is.Viszont az étkezésünk egyáltalán nem nevezném zsírosnak és szénhidrátdúsnak sem. Én személy szerint kezdő hobbista testépítő vagyok.Az említett egészségnapot megelőző időkben tömegnövelő étrenden voltam.Azt még talán meg is értem valamilyen szinten(azért azt sem nagyon,de mindegy).Viszont most,a véradást megelőzően,anyagi okokból kifolyólag sajnos nem tudom tartani magamat ehhez,ezért úgy próbálok étkezni,hogy a lehetőségeimhez mérten minimális szemetet fogyasszak.A menü általában 1 halkonzerv,4-5 zsemle és bele valami normálisabbnak kinéző felvágott,itthon meg ami van.Ezért azt gondolom,hogy nem magasnak kellene lennie a koleszterinemnek,hanem inkább alacsonynak,hiszen nem sok zsírosat eszem,hanem magamhoz mérten elég keveset és tápértékileg is elég kevésnek gondolom. Most akarok visszatérni a tömegnöveléshez és itt jön a nagy kérdés: hogyan csináljam?Úgy mint eddig?(2-3 tskg fehérje,3-4-5tskg szénhidrát),vagy hagyjak el valamit?És esetleg addig,ameddig be nem sikerül indítanom a tömegnövelő étrendet,addig mire figyeljek jobban oda?És esetleg az aerob és/vagy kardio edzések beiktatása befolyásolja a dolgokat? Azért kérdezlek Téged,mert egyrészt nem akarom azt,hogy ha elmegyek az orvoshoz,akkor azt mondja,hogy ne egyek zsírosat és mivel eleve nem eszek zsírosat,ezért valami gyógyszert tukmáljon rám és mert rengeteget számít nekem a véleményed. Válaszodat előre is köszönöm!
Marcus Hibiscus
Válasz

A zsömle meg a felvágott olyan minőségi élelmiszer, hogy én azon csodálkozom, hogy nem döntötted meg rögtön a faszavérzsír világrekordot.

Ugyan az orvotársadalom nem cskeély mértékben hülye, de azok se sokkal jobbak, akiknek minimális önkritikájuk sincs, és ennyire nem bírják meglátni magukban a hibát.

Hagyd el a 4-5 zsömlét és a felvágottat, meg a többi szart, agykombájn.

2012-09-06 21:22:41
Bunny

Üdv! Mindenfelé látom ezeket a Ma Baker ...

Kérdés
Üdv! Mindenfelé látom ezeket a Ma Baker Giant Bar szeleteket. Vannak helyek, ahol mást nem is lehet kapni. Tök finomak, meg minden, de egy szeletben van 55-65 g szénhidrát, meg 20 g körüli zsír. Többször van úgy, hogy edzés után közvetlenül tudom, hogy lesz még egy csomó dolgom, mire rendes kajához jutnék, így van hogy egy teljes étkezést egy ilyen szelettel pótolok, de szerintem helytelenül. Mi a bölcs véleményed ezekről a szeletekről?
pszaboistvan
Válasz
Szarok!
2012-09-06 21:15:03
Bunny

Szia Bunny/Kares! Lehúzás (mellhez és ny...

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Lehúzás (mellhez és nyakhoz is) után fura, szúrós fájdalmat érzek a bal kulccsontom környékén. Tompán már lehúzás után is érzem, de főleg edzés után pár órával jön ki, vállkörzésnél, illetve ha befeszítem a vállam. Vállazásnál semmi probléma nincs vele, mindig csak hátazás után jön elő. Táplálkozásom rendben van, ízületvédő készítményt nem szedek. Esetleg valami ötlet? Előre is köszönöm!
Slasher
Válasz
Szia. A lehúzás is okozhat olyan ízületi feszültséget, főleg ha rosszul, hátrafelé tartod a könyöködet, amely fájdalmat okot. A tarkóhoz húzás eleve baromság, a mellhez húzást meg próbáld előre tartott könyökkel végezni.
2012-09-06 11:18:33
Bunny

Hello Szeretném a tanácsodat kérni, mil...

Kérdés
Hello Szeretném a tanácsodat kérni, milyen kiegészítőt szedhetnék, hogy jobb eredményt érjek el. 167 magas vagyok, és 65 kg. kb egy hónapja Heti 4* másfél órát futok, L-karnitin-t iszok edzés előtt, de nem látom pozitív hatását. Milyen zsírégetővel egészíthetném ki az edzéseimet a jobb eredmény eléréséért? Táplálkozás szempontjából több mint egy éve nem eszek cukrot, és finomított ch-t, mozgás nélkül 25 kg-ot fogytam, de most már szeretnék formásodni Köszi a segítséget!
Csilla01
Válasz
Szia. Az L karnitin napi 4 g körül hatásos, de az nem jelenti, jhogy egy hónap alatt csodát fogsz látni. Mindenképen szükséges multivitamin és fehérje kiegészTő. Formásodni csak súlyzós edzéstől fogsz, futástól nemigen.
2012-09-06 11:11:09
Bunny

Szia Bunny! Egyik lány ismerősömnek Pala...

Kérdés
Szia Bunny! Egyik lány ismerősömnek Palatinus Tündi állított össze diétát, melyben szerepel 100 gr ch-s, 75gr ch-s, és 50gr ch-s nap is a héten - ellentétben az alapismeretes diétával, amely konstans 100 gr ch-ról szól és a fogyás függvényében változtatva a ch mennyiséget. Mi lehet ennek a Tündi félének az alapja? A másik kérdés hogy egy személyi edző azt tanácsolta neki (ami szerintem nem jó, de jobb ha megkérdezlek), hogy válassza külön a ch-t és a fehérjét és úgy kajáljon. Az alapismeretek szerint ez hülyeség, mert minden étkezésnek kell tartalmaznia mindent.. Akkor honnan találnak ki ilyeneket, mert teljesen összezavarják a kezdőket?
lazye
Válasz

A Palatinusz Tündét jól ismerem, valaha ő volt a létező legjobb fitness forma versenyzők felkészítője. Amit ő javasol, az egy szénhidrát-hintáztató diéta, ami nincsen ellentétben az alapismeretekkel, csak neked vannak enyhe értelmezési problémáid arról, hogy vannak ALAPismeretek, meg vannak továbbiak. Eléggé nyilvánvaló, hogy totál kezdőknek egy egyszerű, működö alaprendszert fogok leírni, nem megyek bele 600 féle verzióba.

A Ch és fehérje különválasztás egy népszerűen igennagy faszság. Nem tudom honna találnak ki ilyeneket, de azt se tudom, miért van ennyi idióta a földön. Faszágokat legfőképp pénzért találnak ki: vannak tudományos nyomik, kelll valami eredményt produkálni, csinálnak valami hülye kisérletet egerekkel vagy átlagemberekkel, totál életszerűtlen körülmények között és levonnak valami okos következtetést.

Vannak például olyan debil elméletek, amelyek szerint az elhízást az emésztési problémák okozzák: innen eredhet a különválasztós faszság is. Szerintük a külön markotápanyag fogyasztás könnyebb emésztést eredményez. Nagy okosság, válaszd külön a ch-t: egyél megy egy étkezésre 20 deka csirkét, a másikra meg 200g kristálycukrot. Olyan kurva szálkás leszel, mint Soma Mamagésa retkes, bepállott picsája.

Tök okos dolog, hogy amikor inzulinrekciót csinálsz a szénhidráttal, amely az izomsejtbe viszi a tápanyagokat, éppen akkor nem viszel be fehérjét.

Érdekesebb kérdés az, hogyha az ismerődösnek személyi edzője van, akkor mi a faszért kérdezgeti a Paltinus Tündét vagy fordítva, és ami még lényegesebb: miért nem megy az ilyen a büdös picsába.

 

2012-09-06 11:09:32
Bunny

Üdv Bunny mester! A kérdésem, hogy mi...

Kérdés
Üdv Bunny mester! A kérdésem, hogy milyen intenzitásban kellene növelnem a súlyok méretét általánosságban? Pl. ha a fekvenyomást kezdőként 25 kg-mal kezdtem el, 2. héten kb mekkora az a súly amit használnom kellene ha megfelelően fejlődtem? Köszönöm válaszod előre is.
lemmy
Válasz

Szia. A második héten még nem gondolkodunk az intenzitáson és a súlynövelésen. Ez még a tanulási időszak, amikor egyáltalán megtanuljuk kivitelezni a gyakorlatot.

A súly növelése a későbbiekben viszonylag adja magát. Jó szisztéma az, hogy belősz egy ismétlésszámot. Maradjunk most a hagyományosnál: ha tizeket nyomsz, de képes vagy már a súlyba lenenyomni 14-et, akkor tegyél rá 5-10 kilót, vagyis annyit, amennyivel megint tizet tudsz nyomni.

2012-09-06 10:56:16
Bunny

szia! 40 éves férfi vagyok, 183 cm maga...

Kérdés
szia! 40 éves férfi vagyok, 183 cm magas, és 100 kg. diétázom. fegyelmezetten eszem napi 5-ször a megfelelő dolgokat, számolom a kalóriát, fehérjét, zsírt...stb. a kérdésem az lenne, hogy mi a véleményed az étrend kiegészítős összeállításomról, amiket mindezek mellett szedek: reggel, edzés után, este lefekvés előtt 100% Whey Protein Professional, reggeli közben Multi Pro, Water Control, és felváltva szedem az Adipokill-t a Pentacarn-nal, mindkettőből napi 3 szemet elosztva, súlyzós edzések alatt. ha kardiózom, vagy bokszolok akkor a Pentacarn-ból mind a 3 szemet beszedem egy órával edzés előtt. (azt hogy "felváltva szedem" úgy értem, hogy ha elfogy az Adipokill, akkor átállok a Pentacarn-ra, nem egymás mellett a kettőt.) súlyzós edzések előtt Pump 'N' Go, (mindenféle más edzések közben is) Muscle BCAA'S-t iszom, az edzés utáni proteinembe pedig teszek egy adag L-glutamine-t, és néha szőlőcukrot is. mit gondolsz? üti valami a másikat, vagy hülyeséget csinálok ezzel az összeállítással? előre is köszönöm a választ! P.eace
pszaboistvan
Válasz
Szia. Ha jól értelek, gyakorlatilag tökéletesen csinálod. Bár a Pentarcarnt és az Adipokillt nem kell váltogatni, meg át ugye az adagjuk is több, de így is működik.
2012-09-05 23:08:32
Bunny

De mikor nehezebb súlyal csinálom akkor

Kérdés
De mikor nehezebb súlyal csinálom akkor nem lehet gyorsan.. ha azt az egy gyakorlatot kihagyom lábedzésen nagybaj lenne?
szabbie
Válasz
Nem tudom mi a faszról beszélsz, biztos összekevertél a faszbúk csevegővel, de fő a lelkesedés, én is lelkes vagyok a kamuregektől.
2012-09-05 22:25:30
Bunny

Szia! Olvastam, hogy \" A szőlőcukor + ...

Kérdés
Szia! Olvastam, hogy " A szőlőcukor + fruktóz (gyümölccsukor) + maltodextrin keveréke ideális edzés előtti és alatti energiapótló ital." Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk edzés előtt és közben mondjuk fél liter banánturmixba szeretném ezeket mind belekeverni, akkor kb milyen mennyiségben lenne ez ésszerű?
pocak09
Válasz

Ott nem írták, ahol ezt a roppant okosságot olvastad? Banán edzés közben? Szerintem nyomj egy kis marapörit, azt lehet tunkolni kenyérrel.

2012-09-05 19:19:04
Bunny

Üdv! A vitaminokkal kapcsolatosan kér...

Kérdés
Üdv! A vitaminokkal kapcsolatosan kérdeznék, nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy miből mennyi kell rendszeres edzés mellett?. Gondolok itt a fontosabbakra: b vitaminok, kálcium, magnézium, c és még sok már, igazából komplexeket szedtem mindig. Le tudnád írni nekem, hogy miből mennyi kell napi szinten? (mg értékben) Előre is köszi!:)
istvan_a86e96
Válasz
Teljesen felesleges ezen gondolkodni, hiszen egy jó komplex vitaminban pontosan annyi van, amennyi kell.
2012-09-05 10:55:01
Bunny

Szia! Nem kérdésem van hanem válaszom! E...

Kérdés
Szia! Nem kérdésem van hanem válaszom! Egyszerű gyors köret zabpehelyből amit én rendszeresen fogyasztok: Beleöntök egy tálba kb 100-200gramm aprószemű zabpelyhet, de lehet egész szemű is, felengedem vízzel hogy ellepje, kicsit átkeverem és mikor megszívta magát vízzel, kész is a köret... Legyen hígabb, mert ha sűrű akkor tapadós és nehéz lenyelni! De ízesítheti s aki akarja, én így natúrban eszem, 200ft az 500grammos s-budget-s zab... De ki akarom próbálni hogy lisztté őrőlve lehet-e tésztát csinálni belőle...
Bakter1977
Válasz
Ez kurva undorító, már a gondolatától is hányok, de azért köszi.
2012-09-04 22:35:24
Bunny

Szia! Kondizás mellett focizom is. A ké...

Kérdés
Szia! Kondizás mellett focizom is. A kérdésem az lenne, hogy fociedzés után az izomvesztés ellen megfelelő lenne-e a Mega Glutamine 90? Illetve mivel tömegelek az jó ha tolok mellé egy szénhidrát szeletet?
roka22
Válasz
Ez egy 2800mg-os glutamin,a mi önmagában dupla adagban elég jó - egy fejére+szénhidrát turmix mellé. Önmagában igen kevés, gondolom a fociedzés nem fekvésből áll.
2012-09-04 22:33:01
Bunny

Hali! 23 éves vagyok.Két hónapja kezdtem...

Kérdés
Hali! 23 éves vagyok.Két hónapja kezdtem el a tömegnövelést, 60kg-ról felmentem 67re, viszont lett egy kis pocakom is, és a kockáim sem látszanak már annyira. Elkezdtem olvasgatni az oldalon a cikkeket, és láttam,h a hasazás nem öli a zsírt, csak diéta mellett lehet ki kockázni,tehát most kicsit tanácstalan vagyok. Folytassam a tömegnövelést, és amint elérem a célom (80kg) utána nyomjak egy diétát?, addig meg szarjam le a pocakom? Vagy egyéb ötlet ? Illetve lehet az a baj,h sok kenyeret/zsömlét eszek, a ch nagy %-ét ezekből vittem be. Most váltok a rízs,zabpehely és társaira. :S
PUA7
Válasz

Á, véletlenül se az a baj, hogy szart eszel, agykombájn. Szerintem menj fel 80 kilós zsírosdisznóra kóbásszal és kenyérrel, majd diétázz le 60 kilóra, hogy ugyanolyan legyél, mint amikor elkezdted.

2012-09-04 22:30:49
Bunny

Szia Bunny! Választottam néhány terméket...

Kérdés
Szia Bunny! Választottam néhány terméket, mégpedig a következőket: 100% Whey complex, VitarGo, Multi Pro, Acid Killer, Citrulline Malate, Anabol-X, Musle BCAA's. A kérdésem az volna, hogy Citrulline Malate helyett válasszam inkább a King Creatine-t vagy maradjon így ahogy van? A választ előre is köszi!
dénes7260
Válasz
Szia. A két dolog nem ugyanaz, de én a King Creatine-t tenném a listába.
2012-09-04 22:27:17
Bunny

Szia! deeppurple666 nevű tag kérdésére ...

Kérdés
Szia! deeppurple666 nevű tag kérdésére "Szia Bunny! Nem tudsz véletlenül egy jó kis receptet, amivel csirkemell mellé zabpehelyből valami finom kis köretet lehetne csinálni rizs helyett? Amit lehet dobozolni napközbenre. köszi!" szeretnék 2 recept ötlettel reagálni. 1. Fasírozott: 500g darált csirkemell, 100 g zabpehely (módosítható), 1 tojás (el is hagyható vagy csak a fehérje részt használni) fél fej hagyma apróra vágva, zúzott fokhagyma, pirospaprika, majoranna vagy oregano só bors. Alapanyagokat jól összekeverni majd pihentetni (hűtőben) kb 1 órát (ízek összeérjenek, valamint a zabpehely kissé megduzzadjon). Sütés: sütőt 180 C-ra előmelegíteni. Forró serpenyőbe minimális olivaolaj, a tetszőleges méretűre formázott húspogácsákat kb 3 -3 percig mindkét oldalon aranybarnára sütni majd az előmelegített sütőben kb 15 percig sütni. Kész! Hűtés adagolás felhasználás (evés) 2. A fenti összeállított tölteléket ki is lehet főzni sós vízben. (vagy felhasználható a töltött káposzta mindenféle lisztes sűrítéstől mentes levében) Főzés: a fenti töltelékhez plusz 1 tojás adható, (jobban összeáll a gombóc) valamint vágott petrezselyem is. Tisztelettel, Riggs
riggs
Válasz
Köszi!
2012-09-04 22:25:04
Bunny

Szia. A legújabb videódban mondtad, hogy

Kérdés
Szia. A legújabb videódban mondtad, hogy a Lean Bosst elkezdted használni. Valami tapasztalatod van már róla?
terence86
Válasz
Nincsenek videóim, ez nem a kibaszott jutub. És természetesen direkt nem mondtam el dolgokat, hogy idióták tudjanak hülyéket kérdezni.
2012-09-04 22:24:51
Bunny

Szia Bunny! Érdeklődnék, hogy mi a véle...

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődnék, hogy mi a véleményed a HCA-Chitosan talmú kiegészítőkről? Étrenden vagyok, elég komolyan betartom, szedek minden lényeges táplálékkiegészítőt ami az edzéshez kell, de néha eljárunk étterembe, családi vacsorákra, amelyek nem igazán egyeztethetőek az étrendemmel (ezek nem heti jellegű dolgok, havi kb 1 max 2 alkalom). Arról érdeklődnék, hogy a fent említett anyagokat tartalmazó termékek ténylegesen csökkenthetik-e a nem kívánt anyagok felszívódását? Félre ne érts nem arra gondolok, hogy beveszek 4 tablettát és kieszem a fél hűtőt, de ha tényleg hasznos dolog akkor minden képpel beszerzek belőle a Scitectől. Válaszodat előre is köszönöm! Viktor U.i: Remélem nem ugatsz le :)
AlexMikeeee
Válasz

Szia. A HCA-Chitosan egy működő, bizonyított dolog, de nem kell a "zsírmágnes" faszágokkal keverni. Akkor működik, ha folyamatosan használod, az nem elég, ha félrekajáláskor. Ha nem diétázol, nem kell aggódni, nyugodtan kajálhatsz szart is, csak megfelelően ritkán legyen, heti 1-2 az semmi, MINDENKI eszik ennyit, még az önmagukat legfanatikusabban keménynek hazudó faszok is. (Akik meg nem, azok mindig elbasszák a versenyformát.)

Én önmagában abban nem hiszek, hogy a zsírt megkötöd és kiszarod, nem a zsírral van ugyanis gond, hanem a szénhidrátokkal. A Citozan viszont abban segít, hogy a telített zsírok ne gátolják az izmok ch felvételét. Viszont megköti a jó zsírokat is.

A HCA egy természetes anyag, borostyánkősavnak is becézik és azt csinálja, hogy amikor a glikogénraktárak tele vannak, blokkolja azt az anzimet, ami a felesleges ch-t zsírrá alakítja.

Ez a kombináció tiszta kaja mellett működik. Az általad vázol feltételek mellett jónak kell lennie. 

2012-09-04 22:22:59
Bunny

Szia Bunny! Először is szeretném megkös...

Kérdés
Szia Bunny! Először is szeretném megköszönni a könyved, nagyon sokat tanultam belőle. Most egy barátomnak szeretnék normál szénhidrátos diétában segíteni. A gondom az, hogy az ember extrém túlsúlyos, 172 cm 130 kg és szinte semmi izom. Szegény egy tempósabb sétától elhányta magát. Ha a mostani tömegével számolom akkor 3 tskg fehérje kb 400g és a szénhidrát pedig 200g. Ha a „normális” állapotban lenne, mondjuk 75-80 kg akkor ennek elég lenne majdnem a fele is. Ilyen esetben nem túl sok ez a mennyiség, nem kell kisebb tömeggel számolni?
gyuri23
Válasz
Szia. Jól látod a kérdést: az általam javasolt mennyiségek közelítő adatok, egy átlagos testzsír arány intervallumra. Extrém esetben nyilván van különbség, hiszen más 130 kiló izmot diétázni, mint 130 kiló zsírt. Ilyenkor jönne a valós izomtömeg kiszámítása, ami azonban túl bonyolult és felesleges szarakodás. Nyilván egy becslés alapján kisebb tömeggel kell számolni. 250g fejérje és 150g ch bővel elég. A kondícióját tekintve javulni fog, de kénytelen vagy meghányatni még párszor. Küzdelem nélkül nem megy.
2012-09-04 22:07:29
Bunny

Üdv! Nekem az lenne a problémám, hogy a ...

Kérdés
Üdv! Nekem az lenne a problémám, hogy a bal térdem ropog és fáj mikor lassan hajlítom. Így mikor a combfeszítő gyakorlatot csinálnám eléggé fáj.Mit tanácsolsz rá?
szabbie
Válasz
Gyorsan hajlítsd.
2012-09-04 22:03:15
Bunny

Szia. Szuleimnek szeretnek vasarolni ...

Kérdés
Szia. Szuleimnek szeretnek vasarolni vitamin es asvanyi anyagokat. 60 eves korban szerinted mehet a Multi Pro, vagy van esetleg valami mas amit ajanlanal? Edesanyamnak kulonoskeppen rosszak az izuletei, amin, ilyen korban mar sajnos nehez valtozatni, de azert talan a tovabbi romlast le lehet lassitani? Valaszodat koszonom,
minimalist
Válasz
Szia. Akárhány éves korban mehet a multi pro, de én mega daily one-al kezdenék, az se túl gyenge és igen gazdaságos. nyugodtan adj mellé arthroxont is, az érdemes minimum 2 hónapig szedni. Biztos vagyok benne, hogy pozitív hatása lesz.
2012-09-04 22:02:07
Bunny

Szia Bunny, Nemrég olvastam a \"Súlyzós...

Kérdés
Szia Bunny, Nemrég olvastam a "Súlyzós edzés sötét kis titka" című cikket itt az oldalon, és nagyon megfogott. Átgondoltam, hogy mit is várok a testépítéstől, és miért is csinálom. Nyilván nem akarok profi lenni, szeretnék viszont egy jó fizikumot, és ezzel együtt nem akarom 45 évesen 70-nek érezni magam. És a legfontosabb az, hogy jól érezzem magam a teremben. Jól látom, hogy az utóbbi időben mintha Te is máshogy állnál ehhez a profi testépítős dologhoz? Nekem ez jött le a válaszokból. A hosszú bevezető után lenne itt kérdés is: Gondoltam kipróbálom a fent említett cikkben leírt osztott edzéstervet. Minden nap egy izomcsoport: Mell/hát/láb/kar/váll. Edzés minden nap, pihenő nélkül. Szerinted működhet? Tudom, hogy nagyobb a túledzettség veszélye, de meglátjuk, legfeljebb ha nem bírom már, beiktatok egy-egy nap pihenőt. Az egyetlen aggályom, hogy melledzés után elég rendesen van izomláz a tricepszemben is. Próbálom a lehető legszabályosabban végezni a gyakorlatokat, de úgy látszik bőven van még mit tanulnom. Mivel a fenti edzéstervben a kar 3 illetve 2 napra van a melltől, ezért kicsit félek. Van ötleted, hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből, illetve hogy próbáljam meg minél inkább kivonni a tricepszemet a mellgyakorlatokból? Előre is köszi, további jó munkát!
pittti1982
Válasz

Szia. Jó pár éve úgy állok a dologhoz, hogy azt mondom: tudni kell hova tenni a sportot. Az edzés és a helyes életmód nagyon fontos, de akinek csak ebből áll az élete és csak azért, hogy a faszbúkon feszengjen, az egy nyomorék fasz. Nem kivétel ez alól az sem, aki versenyzői szintet is elér.

A kérdésedre válaszolva: az edzésben a kezdő és  haladó szint ott válik el egymástól, hogy a haladó már tisztában van testének rekacióival és tudja, mennyit bír, és milyen felosztásban.

A tricpesz általában gyorsan regenerálódó izom, azonban a te melledzési technikád egyértelműen nem jó.  A helyes melledzésről írtam már cikket, a BB.Tv-ben és a Flashben is volt róla szó.

 

2012-09-04 21:59:33
Bunny

Szia. Nekem az lenne a kerdesem, hogy ae...

Kérdés
Szia. Nekem az lenne a kerdesem, hogy aerob edzesre mennyire jo a szobabicikli? Ha egyik nap futopados gyaloglas a masikon bicikli az jo? Valaszodat elore is koszonom.
alanshearer
Válasz
Aerob edzés kerti traktorral kell csinálni, meg hullahopp-karikával.
2012-09-04 13:04:48
Bunny

szia. véletlen nem tudod,hogy Béciék mi...

Kérdés
szia. véletlen nem tudod,hogy Béciék mit használnak guggolásnál,hogy ne kelljen a rudat fogniuk? én is elég kötött vagyok és nem egyszer volt már vállfájdalmam guggolás miatt :/ köszi a választ
RAM
Válasz
Be fogsz szarni: gurtnit bazeg!
2012-09-03 20:14:58
Bunny

Szia Bunny. Elmentem egy scitec boltba é...

Kérdés
Szia Bunny. Elmentem egy scitec boltba és kértem az eladótól valami aminósavat testnevelés órára az izom katabolizmus elkerülése végett és azt mondta nekem (17 éves vagyok), hogy nekem nem az kell hanem super carb fast tesi előtt merthogy az majd meggátolja az izomlebontást, de én úgy tudom, hogy nem túl jó futás előtt ha nagyon megemeljük a vércukorszintet. Neked erről mi a véleményed? Válaszodat előre is köszönöm.
bencebence
Válasz
Sajnos a kedves eladó benézte. Vagy te és valójában super carb slow-t ajánlott.
2012-09-03 20:12:18
Bunny

Hello Bunny ! BBtv ben láttam egy sráco...

Kérdés
Hello Bunny ! BBtv ben láttam egy srácot akinek komoly bélproblémái vagy már nem tudom komoly betegsége van és szerepelt a bbtvben ő saját maga mondta el hogyan sikerült neki a helyes táplálkozással helyreálitani mindent orvosok se tudtak segíteni vagy nem sokat meg tudod mondani melyik adásban van ez ? Mert nem találom nem előre is köszönöm a választ
Deri178
Válasz
Most azon gondolkozom, hogy szerinted én fejből tudom-e, hogy ki melyik BB.Tv-ben van, vagy azt hiszed-e, hogy kikeresem helyetted?
2012-09-02 22:55:31
Bunny

Szia!Eléggé ropog mostanság a vállam meg...

Kérdés
Szia!Eléggé ropog mostanság a vállam meg a könyököm is.Ajánlottak nekem olyat hogy zselatin kúra.Étkezési zselatint kell inni meg be kenni vele a kezelendő felületet és hogy ez használ.Szóval azt akarom kérdezni hogy ez igaz?Vagy egy kurva nagy hülyeség?
adrian90sz
Válasz
Szia. Hátbazeg, még jó, hogy nem szarkúrát ajánlottak.
2012-09-02 18:57:27
Bunny

Üdvözletem. Nekem egy olyan kérdésem len...

Kérdés
Üdvözletem. Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy milyen edzést vagy edzéstervet tudnál javasolni apumnak,mert erősíteni szeretné magát. Volt neki egy infarktusa és ebből kifolyólag a válla és a háta nagyon legyengült az eddigi állapotához képest. Testépítéssel nem nagyon foglalkozott,viszont bőven végzett fizikai munkát, és szeretné legalább a régebbihez közeli szintre visszahozni magát. Válaszodat előre is köszönöm !
mranabolic44
Válasz
Szia! Teljesen ugyanazt a kezdő átmozgató edzéstervet kell végeznie, mint bárki másnak. Az étrend viszont kulcsfontosságú: kevés ch és mehet magas zsír, vagyis minimum 50g lenlamolaj.
2012-09-02 08:25:43
Bunny

Szia Bunny! Nem tudsz véletlenül egy jó...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudsz véletlenül egy jó kis receptet, amivel csirkemell mellé zabpehelyből valami finom kis köretet lehetne csinálni rizs helyett? Amit lehet dobozolni napközbenre. köszi!
deeppurple666
Válasz
Szia. Ilyesmivel nem próbálkoztam még, de ha valamelyik olvasónak van ötlete, szívesen közzéteszem.
2012-09-02 08:24:09
Bunny

Helló Bunny! A véleményedre/tanácsodra l...

Kérdés
Helló Bunny! A véleményedre/tanácsodra lennék kíváncsi. Melyik lenne az a (top) 3 fehérje amit szákásítás mellé ajánlanál? jelenleg iso whey zero-t tolok, de lehet van jobb is. köszi.
Onebiglike
Válasz

Scitec Zero Carb Isobest, Scitec Super 7, Scitec 100% Whey protein professional. Bármelyik megfelel. Más: két, minket érintő vonatkozású cikkem is van a totalcaron:

http://sebessegolta ra.blog.hu/2012/08/31/egy_eros_embernek_is_lehet_szive

és 

http://totalbike.hu/tesztek/2 012/09/01/az_onzo_ferfiak_motorja/

 

2012-09-01 10:56:41
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
100 tab. 
 / 4.8
 
2 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Superbody 2007
Áfra Ákos
Superbody 2007 Áfra Ákos
Superbody 2011Besze Edina
Superbody 2011Besze Edina
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tonhalfasírt - Builder Gasztro
Tonhalfasírt - Builder Gasztro
Nordic Pro Kiss Jenővel
Nordic Pro Kiss Jenővel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....