Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2013 október kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Slin-x

Kérdés
Szia bunny, nagyon tetszett az új BBTV, köszi nektek, szurkolok, hogy az 500.-ig fele ennyi idő alatt jussatok el :D! Előbb olvasgattam az edzőválaszol-t is és Tamás storyja nagyon megfogott. Tényleg mindenkinek így kéne gondolkodnia és cselekednie! Kérdezte az Opti Slin kiegészítőt, ami már nincs, de én úgy tudom, hogy van helyette egy Slin-X nevezetű. Az egyik haverom tömegelés közben eszmélt rá, hogy gyakorlatilag genetikai eredetű cukorbetegsége van. Diéta mellett a régi és új Slin-eket használta és az orvos megkérdezte tőle, hogy hogyan gyógyította meg így magát?! Ilyesmi amúgy velem is előfordult egyszer véreredmény elemezgetés közben: -fiatalember, mondja már el nekem, hogyan produkál ilyen jó koleszterin eredményeket?! Hát kétpofára kajálom a halolajat...
bl4ckf0xi
Válasz
Szia!

Igen, ezt kifelejtettem, hogy az Opti Slin nem szűnt meg, csak átnevezték.

A félelmetes az, hogy sz orvosnak meg kell kérdeznie. A halolaj bizony nagyon jó barát.
2013-10-31 22:56:50
Bunny

cukorbetegség

Kérdés
Szia Bunny! 48 éves vagyok és 2. típusú cukorbeteg. 10 hete életmódot váltottam és edzeni kezdtem. Heti 3x átmozgató súlyzós edzést. A diétám működik, de van rajta még javítani való. A szénhidrátbevitelt 1g/tkg-ra csökkentettem, a fehérjét 1.2g-ra emeltem. Táplálék kiegészítőnek protein port, napi vitamint és krómot használtam. Ezzel 15 kg-ot fogytam, egészségem jobb, vér laborértékeim lényegeset javultak. Még csak nem is gyengültem (sőt), hiszen az edzés szokatlan dolog volt, ezért jól stimulált. Többen mondták, hogy minek bohóckodok, ebben az életkorban nincsenek csodák. Mégis tovább fogok az edzeni, és most néhány hónapos izom-építő szakasszal szeretném folytatni (hogy aztán megint egy diétás szakasz következzen). Ezt már kétfelé osztott edzésprogrammal végezném. Ami a táplálkozást illeti, 3g/tkg szénhidrát fölé nem akarnék menni, azt barnarizsből, zabpehelyből be tudnám vinni. A problémám az, hogy valószínűleg a tömegnövelők, vagy szénhidrát-készítmények nem nekem valók. Mit tanácsolsz, hogyan oldjam meg a szükséges szénhidrát-fogyasztást rögtön az edzés után? Van-e esetleg olyan termék, ami a cukorbetegeknek különösen hasznos, mint amilyen az opti slin volt? Válaszod előre is köszönöm.
tamas_5aa458
Válasz
Szia!

Először is, tudnod kell, hogy jó döntést hoztál és jó úton vagy. Azért fontos ezt tudatosítani magadban, mert elmehet a jó büdös picsába az összes gyökér, aki azzal jön neked, hogy minek bohóckodsz.

Egyszerűen fogalmazok: szeretném, ha megértenéd, hogy aki ezt mondta neked, az egy féreg. Egy önző szánalom, aki irigy rád, mert te mersz változtatni. Remélem tudod, hogy az ilyen embereket melyik polcra kell tenni - arra amelyik úgy van megcímkézve: "leszarandó köcsögök."

Hadd világosítsalak fel: vannak csodák. A te életkorodban is. Én magam azt kívánom neked, hogy folytasd, amit elkezdtél, és meglátod, lesz csoda. 

Amiben változtatást javasolnék az a szénhidrátok kezelése. A szénhidrát neked nem a barátod, el kell felejteni. Azt javasolnám, caak edzés után fogyassz rendes mennyiséget, azon felül csak nagyon keveset, ilyen étkezésenként 1-1 pufurisz szinten. Esetleg második étkezésre valamennyit. Semmiképp se menj fel 3g-ra, még kettőre sem. A kalóriatöbbletet inkább telítetlen zsírral próbáld kielégíteni.

Nagyon tudom ajánlani a Carni Cannont. Szuper cucc ilyen esetekre is.
2013-10-31 15:04:35
Bunny

Audio blog

Kérdés
Üdv Bunny! Gratulálok a 100. BBTV-hez. Érdeklődnék ,hogy van vagy lesz e olyan hírlevél ami írja, hogy kijött az audio blog? Úgy emlékszem, bár ez lehet, hogy nem fedi a valóságot, de mint ha már lett volna erről szó, hogy lesz esetleg valami hasonló opció. Tudom, hogy kevés időd van, de mivel általában aerob vagy vezetés közben szoktad csinálni, így bátorkodom feltenni a kérdést, hogy nem tervezed gyakrabban a blogolást ?
norphey
Válasz
Szia!

Jogos kérdés, erről már volt szó, de akkor újabb feliratkozókat kellene gyűjtenünk. Tény, hogy sokkal egyszerűbb lenne, mivel az audioblogot nem rakhatom a címlapra, hiszen egy magán hülyeség.

A gyakoriságról annyit, hogy akkor van, amikor éppen van időm, van ihletem beszélni és tudok is miről. Nem gondolkodom azon, hogy kellene mondjuk hetente egy, mert nem tudom így tervezni.

Rengeted egyéb anyaggal jövök még az év hátralévő két hónapjában.
2013-10-31 13:26:57
Bunny

Rajnai Reka video

Kérdés
Szia Bunny, tudom utalod ha f*szsagokat kuldozgetnek hogy nezd meg, mert csak felbaszod az agyad vele. Ennek ellenere ugy gondolom ezt latnod kell, ha meg eddig nem tortent meg (ho eleji a feltoltes szoval lehet mar lattad). Szerintem te erzekelni fogod a dolog pikanteriajat :). Remelem azert nem lesz agyhugykoved a vegere...ezt a par percet csak kibirod. Nem is szeretnem kommentalni mert oldalakon at lehetne taglalni ezt a szanalom, szar jelenseget amit az internet szult, hogy az emberek mar nem attol lesznek sztarok (legalabbius ok ezt hiszik) hogy kivancsi rajuk a nep, hanem attol hogy azza teszik magukat f*sszopo videokkal meg a facebookal. Az ekezetek hianyaert elnezest, angol billenytuzetem van. (...)
csöncsön
Válasz
Szia!

Jól látod a kérdést. Ma nem a tehetségnek és a munkának van jutalma, illetve nem ezek jutalma az ismertség, hanem önimádó idióták önmaguk futtatásától várják az ismertséget és az elismertséget, Míg utóbbit egyáltalán nem (max. fogyatékosoknál), az előbbit is csak ilyen trágyadob helyekem - mint a faszbúk kapják - meg. Persze bizonyos értelmi színvonalon ez bőven elég.

Nem soktam megnyitni semmit, de valami sugallat hatására megnéztem, min vagy így kiakadva, és bizony már láttam. Konkrétan egy hétig ezen röhögtünk, megcsinálta magának a hírnevet ez az okos kislány, azóta mindenki a lábgombával azonosítja. Mondanom sem kell, hogy az önértékelési zavar súlyos esetével állunk szemben, egy hangyfasznyit sokra tartja magát szegény. Nem magunkról kell fosvideókat csinálni vagy csináltatni, hanem majd ha valakit érdekel, mondjuk egy médiát, az megcsinálja. Elég nagy különbség, hogy magadat gondolod-e érdekesnek, vagy mások gondolnak annak. Az olyan emberekkel komoly baj van agyilag, akik csak magukról tudnak beszélni.

Persze már van folytatás, a lábgombás lány újabban már fetreng is.

Ne vedd ezeket a dolgokat komolyan. Az internet közösségi része pöcegödör, ennyi. 
2013-10-31 13:23:50
Bunny

BB.Tv 100

Kérdés
Szia Bunny! Sikerült a 100. BB.Tv végére érnem. Le a kalappal mindenki előtt. Érződik benne a munka. Kiss Jenő még mindig egy igazi példakép. És nagyon eltalálta a hangszíned , és a beszédstílusod.
bjjhun
Válasz
Azért annyira nem találta el szerencsére, de paródiának kiváló. Egyébként a Jenőtől egy nagyon komoly sms-t kaptam előadás után.

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket. Igazából az a szándékunk, azt szeretnénk, ha ti terjesztenétek el az ismeretségi körötökben, hogy a BB.Tv 100-at érdemes megnézni. Ezért sem írjuk ki egyelőre a szereplőket és a "reklám" is arra alapoz, hogy nem a tartalommal akarunk érdeklődést felkelteni, hanem azzal a ténnyel, hogy senki más nem csinált még 100 adást, és ha mi megcsináltuk a századikat, az garantáltan odabaszós anélkül, hogy csilivilibe csomagolnánk vagy tűzijáték lenne. A BB.Tv lényege mindig is a tartalom volt, a mondanivaló, ami szerintem a 100-asban nagyon erős. (Nem mintha a látvány gyenge lenne, mert sosem látott felvételek vannak benne. Olyan anyagok, amiket 8 éve gyűjtögettem. Gyakorlatilag 2005-ben készült az első felvétel és 4 országban forgattunk.) El tudom képzelni, hogy ez az adás életeket tud megváltoztatni.

Úgyhogy ha tetszett, remélem elmondjátok mindenkinek.
2013-10-31 09:29:43
Bunny

DHEA - velemeny

Kérdés
Szia Bunny! Mi a velemenyed a DHEA-rol? Illetve szakmai tudasod, mert az informaciok amikhez (inkabb az interneten) hozzaferek elegge ellentmondasosak...
SzilardLee
Válasz
Felejtő. A DHEA egy szar, mindig is az volt és be is van tiltva. Prohormonokkal nem kell foglalkozni. Komoly gyártók sosem gyárottak ilyet.
2013-10-31 09:22:56
Bunny

100. BB.Tv

Kérdés
Szia Bunny! Kitűnő lett a 100. BB.Tv, minden elismerésem a tiétek. A BB.Tv és a Body.Builder Webmagazin Magyarország elsőrangú sport sajtói. Példaértékű a színvonal amit ti képviseltek. Gratulálok még egyszer és nagyon remélem, hogy a még sokszor ennyi epizódot nézhetek meg a BB.Tv-ből.
zoltan_ac819f
Válasz
A szerkesztőség nevében is köszönöm.
2013-10-31 09:21:46
Bunny

véradás

Kérdés
Hello Bunny! 34 éves vagyok, néhány éve eljárok évente 2-3 x vért adni. Nagyon jó érzés maga a cselekedet és a szervezetem is tényleg felfrissül utána. Azóta évente 2-3 kg-al gyarapodok ami nagy szó nálam, mert atletikus alkat vagyok és baromi nehezen jönnek a kilók. Kiváncsi lennék te mit gondolsz eme eszmefuttatásomról? Válaszod előre is köszönöm! üdv, Chris
chrisboi79
Válasz
Szia! Ez nagyjából hülyeség, de a cselekedet jó és a lényeg hogy fejlődsz és jól érzed magad. Csak így tovább!
2013-10-30 17:41:05
Bunny

testépítés

Kérdés
Még mindig a tyúkmelles emberke vagyok... Nem ezt úgy értem, hogy fog fájni vagy nem fog bután kinézni?
Adam_296d30
Válasz
Nekem már most fáj, és bután nézel ki ezzel a zseniális gondolkodással.

Más:

Kikerült a 100.-as BB.Tv. Egyelőre jó, remélem később sem rohad le a szerver a terheléstől, mert most eleve 720p-ben van, hosszú is, 2-3x nagyobb a file.  Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan akarják majd megnézni, főleg, ha rájöttök, kik a szereplők és milyen dolgokról beszélnek. Nézzétek szeretettel!

Részemről remélem, holnap már tudok edzeni.
2013-10-30 17:10:07
Bunny

Intermittent fasting

Kérdés
Szia! 2 hete nyomom a szakaszos böjtölés-t, HIIT edzésekkel. Mivel eddig bárkivel beszéltem, senki nem is hallott ezekről, érdekelne neked van-e valamilyen tapasztalatod/véleményed róluk! thx
Adam_9e309e
Válasz
Faszság.
2013-10-30 16:45:18
Bunny

bunny

Kérdés
tudod mit verd anyádba
kuci88
Válasz
Én nem anyámmal lakok, mint te, szardarab. Az általános is régebben volt nekem, mégis tudok írni. A kurva anyádat nézegessed, ne a BB.Tv-t, ki van írva az elejére, hogy nem fogyatékosoknak szól. Főleg nem patkányoknak.
2013-10-30 15:56:32
Bunny

bb tv

Kérdés
Szia!100.bb tv mikor lesz fennt azt igérted MA!
kuci88
Válasz
Majd észre fogod venni fogyaték, ha fent lesz. A mai nap még nem telt el, anyádnak követelőzz, általános iskolában tanítják a vesszőt.
2013-10-30 15:06:06
Bunny

Hoist géppark

Kérdés
Hello Bunny! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Fittparádén volt alkalmam kipróbálni a Hoist gépeket és nagyon tetszett a hatásuk, érdeklődnék, hogy Magyarországon létezik-e már olyan terem, ami ezekkel a gépekkel van felszerelve? Köszönöm a válaszod! Üdv, Szeri
szeri8
Válasz
Szia! Cutler I. Cutler III. biztosan.
2013-10-30 11:26:46
Bunny

Koncentráció és mopsz kaja

Kérdés
Szia Bunny! Két kérdésem lenne, az egyik tanulással kapcsolatos. Mental focus és Scitec ginkgo biloba között filózom,hogy melyik segítene jobban a koncentrációban. Ha jól tudom, a mental focus-t csak alkalom adtán kell szedni (pl tanulás előtt), a ginkgo-t meg folyamatosan. Így jól gondolom hogy a mental-al olyasmi hatást érnék el mint pl. egy edzés előtti hoot blood-al, a ginkgo pedig hosszú távon jó? Esetleg a kettő együtt? Más: Mopszomnak adok folyamatosan vitamint, a kérdés a kajájára vonatkozna. A mellről levágott részeket megkapja, de ez a héten csak egyszer van mert előre összevágom a heti adagot. A többi napon mehetnek neki a csirke olcsóbb részei (persze rizzsel,zöldséggel)? Te naponta egyszer adsz a mopszoknak? Azért kérdezem mert ha ötször adnék neki enni akkor is elfogyna. A jónak mondható minőségű táp maradhat kint neki ha pl csak reggel kap kaját és a nap további részében nem vagyok otthon, vagy hagyjam el mert a kaja mellett nem szükséges? Bár nem is nagyon eszi csak akkor ha ott vagyok, és teszi a fejét hogy milyen éhes, még a tápot is jó neki. :) Köszönöm a választ!
Valentipeace
Válasz
Szia! Én is pontosan így használnám a két terméket. Mental Focust vezetéshez is szoktam használni, mert a mi életmódunkban nem ritkán hótfáradtan kell vezetni. (Nem véletlenül nincs sportmotorom: az csak gyorsan jó, ahhoz meg időm 99%-ban fáradt vagyok, de ezért adtam fel az endurozást is. Egy haver most meséli, hétvégén kimentek terepre öten, négyen jöttek vissza. Az ötödik benézett egy csatornát szegény.)

A mopszok különös állatfajták, vagy inkább emberek. Alapvetően kétféle mopsz van: az evőmopsz és a sima mopsz, de ez utóbbiból és még soha nem láttam egyet sem.

A mopsz bármikor bármennyi kaját meg tud enni és akar is. Ha kell, összefossa-hányja magát, de ha kaja van, mindent megesz. A Pók pl. képes volt most itt felzabálni a Csőr által elhagyott pufirizst, pedig azért azt nem nagyon szereti.  

De ne dőlj be. Csak egyszer egyen. Minőséget.
2013-10-30 11:07:50
Bunny

BB. Tv 100

Kérdés
Szia Bunny! Gratulálni szeretnék Nektek a 100. részhez mert túlzás nélkül lenyűgöző lett és egyúttal megköszönni a lehetőséget, hogy ott lehettünk a premier előtti vetítésen. Fantasztikus élmény volt jelen lenni a hazai testépítővilág legkülönlegesebb eseményén és ahoz a szűk körhöz tartozni akik ott lehettek. Igazából nem tudom megfelelően szavakba önteni, hogy mit jelent számomra a BB. Tv hiszen a rengeteg tudáson és motiváción túl ez a műsor sarkalt közel 8 éve arra, hogy az otthoni edzés helyett elkezdjek terembe járni és komolyan belevágni ebbe a sportba. Ráadásul ez a premier pont akkor jött amikor kezdtem belefásulni egy kicsit az edzésbe de a 100. rész olyan energiával töltött fel, hogy újra úgy érzem magam mint amikor belevágtam az egészbe. Remélem a 200. rész premierjén is találkozunk. További sok sikert és kitartást kívánok a következő 100 és remélem még több részhez.
baranyd
Válasz
Szia!

Ezért is külön köszönöm, hogy leírtad, mert holnap jön online, 720p-ben, tehát jobb minőség lesz, mint az eddigiek, érdemes lesz teljes képrnyőn nézni. Ezúttal nem lesz tréler, nem mondjuk meg, kik  aszereplők, nem írjuk le a tartalmat, de minden ilyen visszajelzés segít, hogy minél többen legyenek kíváncsiak.

Az igazság az, hogy a premierig SENKINEK sem mutattunk meg egy másodpercet sem belőle, még a builder munkatársaknak sem.

Ez az anyag van annyira masszív, hogy remélem, szájhagyomány útján el fog terjedni és minél többen meg akarják nézni.

Én sem tudom szavakba önteni, hogy nekem mit jelent a BB.Tv, főleg ebben a mai gané világban.

Hogy milyen volt számomra először moziban nézni valami olyat, amit mi csináltunk, eről az audioblogban beszélek, valahol a második részben, mert kettévágtam, az is olyan hosszú.
2013-10-29 23:30:34
Bunny

Izomláz

Kérdés
Szia Bunny! Hétvégén kiróbáltam a Crossfitt-et és eléggé tönkre vágtam magam. A gerincmerevítő izom szinte teljes hosszában olyan izomlázam lett hogy nem tudtam lehajolni. Ezzel egyidejűleg a hátam alsó fele és lábaim is izomlázasak.( nem lep meg, kicsit túltoltam). van egy kis megfázásom is de épphogy nem normális az állapotom ilyen téren. A kérdés hogy lehet-e akkora az izom sérülés/gyulladás-és itt most nem csak az egy izomcsoportban vett sérüléseket értem- hogy lázam legyen? (39°C)
mate_3cbddd
Válasz
Szia! A titok, hogy nem kell kipróbálni hülyeségeket, hanem a biztonságos súlyzós edzésnél maradni. Még jó, hogy nem fociztál. Súlyos túledzettség okozhat megfázással együtt lázat.
2013-10-29 22:58:56
Bunny

szemprobléma

Kérdés
Szia Bunny! Vasárnap este eltalálták egy labdával a jobb szemem és azóta egy homályos foltot látok a szemem alján. Világosban teljesen jó a látásom, de ha sötétedik, akkor a szemem azon részén egy fekete folt van. Az orvosok szerint keringészavar alakult ki, amire infúziót kapok. A kérdésem az, hogy van valamilyen táplálékkiegészítő, ami meggyorsítja a gyógyulás folyamatát? Szerinted mennyi ideig hanyagoljam az edzést? Előre is köszönöm a választ!
Slasher
Válasz
Szia! A lutein és a zeaxantin a két szemre ajánlott kiegészítő, de a te eseted az a tipikus történet, amikor valaki azt hisz, gyorsítani lehet a gyógyulást. Ha normális vitamin és ásványi anyag beviteled van, nem kell aggódni, a szervezeted nem hülye. Az edzéssel kapcsoltban tartsd be az orvosi utasítást.
2013-10-29 21:53:55
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia Bunny! 50 kg-s 16 éves vagyok, 2 hónapja kezdtem el a súlyzós edzést, az étkezésemet 1 hónapja tervezem, egyre több részletre figyelve. Elég nehezen hízok (zsírosodással nem kell számolnom), ezért próbálok sok szénhidrátot bevinni (átlagba 350 gr. sikerül, de próbálom egyre emelni) és kb. napi 100gr fehérjét. Ezt kevésnek érzem, ezalatt a két hónap alatt túl sokat nem sikerült híznom, kb. 1 kg-t csak, ezt szeretném meggyorsítani. Milyen táplálékkiegészítőt tudnál ajánlani, amiben sok szénhidrát és elegendő fehérje is van, ráadásul az ára is elfogadható? Sajnos a bőség zavarába kerültem, olyan sok fajta van, és van sok olyan információ is róluk, amiket nem is értek.
andras_6f4b0f
Válasz
Szia! Ez valami kandi kamera? Valaki szórakozik? Értelmes 16 éves? Ez lehetetlen!

A problémádra nagyon egyszerű a válasz: Jumbo. Erre van kitalálva.
2013-10-29 21:24:21
Bunny

testépítés

Kérdés
Üdv Bunny! Tyúk mellem van az és elszeretnék kezdeni kondiba járni nagy tömeget szeretnék majd felvenni magamra.. A mell edzés be ez fog gátolni?
Adam_296d30
Válasz
Értelmes kérdés ez is. Miben gátolna? Lefekszel a fekpadra és kukorékolsz? Vagy az a kakasmell? Lemész, edzel vagy tökeltenkedsz?
2013-10-29 19:54:53
Bunny

Pattanások

Kérdés
Szia Bunny,18 éves vagyok (naturál testepito).Nem egy testepitessel kapcsolatos kerdessel fordulok hozzad.Azt szeretnem megkérdezni,hogy a cink mennyire tud segiteni abban,hogy megszabaduljak a pattanasoktol? (pattanasos voltam regen is,amikor szarul kajaltam....de ugyanugy pattanasos vagyok most,hogy normalisan eszek es tapkieget hasznalok)...utanna olvastam a neten is,de azert erdekelne a te velemenyed a cinkkel es hatasaival (pozitiv es negativ) kapcsolatban :)....melyik cinket tartalmazo termeket ajanlanad nekem a shopbol? Koszi elore is :)
Rocky1995Marco
Válasz
Szia! A cink bevitelnek negatív hatása nincs. Hogy mennyire pozitív ebben az esetben, azt nem tudom, próbáld ki. Scitec cinket ajánlok, mi mást ajánlhatnék?

Más: itt az Audioblog végre. Hihetetlen, de ez is a 100., amiről fogalmam se lenne, ha nem szólt volna valaki. Ráaásul ez is extra hosszú lett, és időben sem egyszerre lett felvéve. 

Klikk ide az Audiobloghoz. 

Sokan írtok mélt az audioblog miatt. Elnézést kérek, de nem mindenkinek tudok válaszolni vagy csak nagyon sokára. Nincs időm, energiám, van akié kigördül, elfelejtem. Nem tudok ennyi mindenre figyelni. Aki szerencsés, annak a témáját felhozom az audioblogban, hogy erőt adjak a problémáitok leküzdéséhez. Az élet sajnos küzdelem, nektek is, nekem is.

A BB.Tv 100 holnap jön.  

2013-10-29 10:48:44
Bunny

Fehérje

Kérdés
Heló Bunny.Véleményedre lennék kíváncsi a termékkel kapcsolatban.Leírása szerint nekem jónak tűnik.Ára kb 5000Ft/Kg a dm-ből. http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_sport/dgp_pro dukte_sport_eiweiss/37300/dgp-eiweiss-90.html
patrik_5f9d8a
Válasz
Majd kimegyek Németországba, ott nyilván az illatszer meg szappanboltban fogok venni ilyen szart, hogy neked, szabályzatot el sem olvasó húgyagyúnak fél évig tesztelgessem.
2013-10-28 19:09:41
Bunny

eladó motor

Kérdés
Szia! Ha van időd olvasd el, én befostam a nevetéstől: http://www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1256635
zsoltika88
Válasz
:DDDDD
2013-10-28 14:25:34
Bunny

Gerincprobléma

Kérdés
Tiszteletem Bunny. Azzal a problémával fordulok hozzád segítséget várva, hogy van 2 kisebb gerincsérvem a 4-es és az 5-ös csigolyámnál. Ez most januárban derült ki miközben én már 2 éve végzek súlyzós edzéseket. 20 éves fiú vagyok, 72 kg/172 cm magas. Azt nem tudom eldönteni, hogy végezzek-e alsó hátat erősítő gyakorlatokat (felhúzás,hiperhajlítás), vagy specifikusan ne eddzek alsó hátra és kíméljem a gerincem. 2 orvos közül az egyik teljesen elvetette a súlyzós edzés gondolatát is a másik szerint csak pihentetve lenne szabad edzenem. Válaszod előre is köszönöm. Üdv. Gyuri
gyorgy_9eba66
Válasz
Szia! Azt hiszem el kellene jönnöd egy személyes konzultációra. Erre a problémára csak vizsgálat után, egyénileg tudok javaslatokat tenni. sportpontmanualterapiakukacgmailpontcom
2013-10-27 21:25:01
Kares

xdxdxdxdxddx

Kérdés
nagy arc vagy xd szakadok a válaszaidon xd leoltasz engem is ezért xd
kingisek
Válasz
Az xd-ző fogyatékos gyökereket nem szoktam ám leoltani. Kérdezd meg anyádtól, mi az a vessző, én meg addig nyomom a kitiltás gombot.
2013-10-27 09:47:45
Bunny

Egészség Testépítés

Kérdés
Szia a kérdésem a következő lenne. 12 évig úsztam ebből pár évet válogatott szinten sajnálatos módon ez a tevékenység egy sérülés miatt abbamaradt. Ezután elkezdtem testépítéssel foglalkozni amatőr szinten későbbiekben gondolkoztam, hogy akár komolyabbra is veszem a formát. A probléma, hogy 2009-ben diagnosztizáltak nálam egy vesebetegséget aminek a neve akkut veseelégtelenség lényegében a ball vesém fele akkora mint a jobb ennek ellenére hála istennek működik azt nemtudják, hogy veleszületett dolog e ez a zsugorodás vagy pedig valamitől kialakulhatott mivel 2009-ig nem vizsgáltak ezzel kapcsolatba. Azóta is járok kontrollra minden évben az állapotom nem romlott. A kérdésem arra térne ki, hogy szabad e folytatni így a testépítést és a táplálék kiegészítők szedését? Az orvos természetesen aztmondja, hogy nemszabad mert a porok rosszak és károsak címszót használja mindig De a te véleményed mi lenne erről a témáról?
marcell_befc89
Válasz
Szerintem is rosszak a porok és károsak. Például a seggpor, az a legrosszabb.
2013-10-26 23:06:43
Bunny

BB.Tv 100

Kérdés
Szia, Bunny! Nagyszerű volt a BB.Tv 100. része! Köszi a sok munkát, amit belefektettél, igazán jó anyag lett. Elég zúzós volt Titeket így együtt látni, akiket eddig csak a monitor képernyőjén követtünk nyomon. A feleségemmel voltam, de sajnos a gyerekvigyázó csak 9-ig vállalta a felügyeletet, így rohanósra kellett vennünk a végét és bár aláírások nélkül jöttünk el, az élmény részben kárpótolta a Veletek való személyes találkozást. További sikereket kívánunk, és gratula a tündéri kislányodhoz!
totemya
Válasz
Köszönöm! És mindenkinek, aki eljött!

Ketten fektettünk bele munkát a Humival, a Colos, Robi meg a többiek a Builder csapatból pedig s szervezésbe. Ők hozták létre a rendezvényt, mi csak megcsináltuk az adást. 

A BB.Tv szerda körül kerül ki online, és nem áruljuk el a tartalmát. Sem a szereplőket. Ezt most meg kelll nézni ahhoz, hogy egyáltalán tudják ki lesz benne. Mármint annak aki nem volt ma ott.

Kérdeztétek lesz-e szeminárium. Az az ötletem van, hogy Kathi Bélával és Vivivel tartanánk egy amerikai élménybeszámolót, csak félek, hogy a Béla elkésik.
2013-10-25 23:14:26
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Én 160 cm vagyok és 48 kg és kicsit nehezen hizó meik az a por ameik a legjobb és leggyorsabb hatást eltudnám érni?
Romi1201
Válasz
Kicsit fogyatékos vagy inkább.
2013-10-23 22:14:59
Bunny

Tömegelés mesterfokon

Kérdés
Szia Bunny! Úgy tudom, nagyon pontosan belőtt étrenddel, s mindent betartva (félrekajálás elfelejtve, szorgalmas, ésszerű aerobozás) elképzelhető a tömegelés, csak a sovány izomtömeg növelésével, minimális zsírosodással, viszont baromi lassú folyamat. Ez mondjuk hónapra/két hónapra lebontva mennyi gyarapodást jelent? Előre is köszi!
Protorp
Válasz
0,0674567kg-ot egy hónapra, és kétszer ennyit két hónapra, te nagyon értelmes. A következő ilyen hülyének már képletet írok.
2013-10-19 12:24:51
Bunny

vállfájás

Kérdés
Adnál valami tippet, mit tegyek, ha fekvenyomásnál (nikoflexel, bemelegítve) nagyobb tehernél beszúr a jobb vállam ? Esetleg valami izületvédő kiegészítő segítene ?
mario_207048
Válasz
Hagyd abba a fekvenyomást. Más lehetőség nincs.
2013-10-18 09:36:07
Bunny

Kiegészítő bevitel

Kérdés
Üdv Bunny! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Tribooster (TST) -t a nap melyik szakaszában lenne a legideálisabb bevinni? Edzés előtt 1 órával mondjuk vagy más időpontban inkább?
kandesz
Válasz
Más időpontban: reggel 4.10-kor. Éjféltől eddig pedig olvasgasd a szabályzatot, gyökér.
2013-10-17 07:42:39
Bunny

Kockahas

Kérdés
Szia Bunny! Az oldal részben szórakoztató jellegéből adódóan, gondoltam ezt megosztom veled. Én majdnem könnyesre röhögtem magam ezen a két állaton. http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=94272930df43af234e2f2a7c58181b1d636009.jpg Legalább lesz mit válaszolnod, ha valamelyik agyhalott megkérdi, hogyan lehet diéta nélkül - mondjuk szalonnás szendvicsen - kockahasat gyúrni. Hát így!
hunor_5a9c80
Válasz
Nem rossz. Mondjuk az előbb majdnem nem tudtam mit válaszolni az agyhalottnak, aki megkérdezte, szabályosan kell-e edzeni.
2013-10-16 14:10:23
Bunny

Zsírsavak

Kérdés
Szia Bunny! Annyi lenne a kérdésem,hogy jelenleg szálkásítok és 10g lenmag olajat fogyasztok naponta.Be szeretném vezetni az étrendemben a CLA-t 2x2 szem.Szükséges e csökkentenem a lenmag olajat,mert a CLA is egy zsírsav! Köszi!
robert_laszlo_317680
Válasz
És ha a CLA egy zsírsav, akkor mi van?
2013-10-16 14:02:49
Bunny

vérnyomás

Kérdés
Sziasztok! Nem régen magasvérnyomást (140/110) állapítottak meg nálam, ezért olyan kérdésem van, hogy ezt okozhatja-e a gyakori súlyzós edzés? Heti 4 súlyzós edzést tartok és 1 saját testsúlyosat (fekvő, húzódzkodás stb.), emellé szoktam még karidózni is heti 2 alkalommal. A kajálás rendben van, nem dohányzok. Az (üzem)orvosban nem bízok, hiteles véleményért fordulok hozzátok. Illetve tanácsot kérek, hogy ha van ötlet, hogyan lehetne természetes úton csökkenteni a vérnyomásomat. Válaszotokat előre is köszönöm!
andras_577248
Válasz
Igen, az edzés magas vérnyomást okoz isten barma, mi pedig tizenéve olyan sportot népszerűsítünk, ami magas vérnyomást okoz, mert az a célunk, hogy mindenki rábasszon. A kereső meg anyádnak van.
2013-10-16 11:31:57
Bunny

NONAME NETES IZOMTÖMEGNÖVELŐK

Kérdés
Szia Bunny, annyi csak, hogy az hogy lehet, hogy amíg a normális tápkieg gyártókat folyamatosan basztatják a szakhatóságok, addig a neten gombamód szaporodnak a magukat erőszakosan a képedbe nyomakodva reklámozó, noname „IZOMTÖMEGNÖVELŐ” tabletták ? Ezekre rákattintva általában egy full alibi oldal jelenik meg, top testépítők át PS-elt képeivel. Az oldal még készen sincs (gyanítom nem is lesz) és ráadásul a „termék” összetételéről szinte semmit nem lehet megtudni. Ezt hogy? Kellemes napot, Ádám
semtexadam
Válasz
Ezt úgy, hogy a rendőrség leszarja, és senki nem jelenti fel őket sajnos, mert macera. De minden értelmes ember tudja, hogy ennek nem kell bedőlni. A fogyatékosokért meg nem kár.
2013-10-16 11:25:58
Bunny

Jenő

Kérdés
Szia Bunny! Annyi lenne a kérdésem, hogy Kiss Jenő régebben többször említette, hogy kb. 120 kilós verseny súlyt tervez a visszatérő versenyén. Nem tudod végül mit mutatott a mérleg? Nem vagyok egy ilyen súly fetisiszta, de kíváncsi lennék, hogy sikerült-e neki végül. Ne haragudj, hogy ezzel zaklatlak de ha jól tudom igen jóba vagy vele és reméltem tudsz valami infót adni róla.
toldimiklos88
Válasz
118!
2013-10-16 07:49:26
Bunny

Mopsz

Kérdés
Szia! A te mopszaid is igy lepcsoznek? http://nagyonallat.postr.hu/lepcsozo-mopsz
pramerb
Válasz
Szia! Nem, az enyémek lusták és lifttel mennek.
2013-10-15 19:01:51
Bunny

Fogyi

Kérdés
Szia! 30 éves vagyok 173 centi és 96 kg. 18 éves koromban 58 kg-ról 80 ra híztam kb 8 hónap alatt . edzettem táplálék kiegészítőt ettem és rengeteget ettem. Aztán elfogyott a lendület , de nem az evésé hanem az edzésé. Felszedtem még 10 kilót majd az évek alatt még 10 et. Közben kiderült össze van nőve az alsó két gerinccsigolyám ezért csak óvatosan emelhettem. Tavaly újra edzeni kezdtem , de kb fél év után egy munkahelyi ökörködés alkalmával leszakadt egy részen a gerinctartó izomzatom. 2 hónap fekvés meg miegyéb. 3 gyerekem van a legnagyobb 5 éves. 3 műszakban dolgozok össze vissza eszem. Kb 3 éve folyamatosan rossz az emésztésem ,de az utóbbi fél évben próbálok odafigyelni magamra. Diétázás nem megy , páromnak nincs ideje külön nekem főzni. Akkora belem van mint egy jól megtermett mangalicának , kb 50 métert tudok futni aztán megdöglök úgy fáj mindenem. Nem akarok jól kinézni csak jó lenne nem elpatkolni 10 év múlva . Szeretném a hasamat ledolgozni és legalább 1 km futás után is életben maradni. Nem csodaszert kérek (ha van azért nem utasítom vissza) , de kellene valami amitől gyorsan lehet fogyni . Mostanában kevesebbeket eszek és sok felé elosztva , le is ment kb 4 kiló , de sem látszata sem érzete nincs. Tudnál valamit ajánlani? Előre is köszönöm. Üdv Erik
erik_983130
Válasz
Írtam egy kibaszott könyvet ingyen, neked. Amikor beléptél, kijelentetted, hogy elolvastad a szabályzatot. Ami azzal kezdődik, hogy kötelező elolvasni ezt a könyvet, hogy ne traktálj a nyűgöddel, amíg hóthülye vagy hozzá. Hanem ismerd meg az alapokat és esetleg találd meg benne a választ a problémádra. Ezért írtam meg, hogy még csak várnod se kelljen a válaszra, hogy ne kelljen tanácsadóhoz, személyi edzőhöz menni, megkapod a tudást INGYEN, AZONNAL. (Többek között azt tudást, amit a fogyatékosok el sem bírnak képzelni: nem lehet gyorsan fogyni és nincs semmi, amitől le lehet fogyni.) 3 helyre van kiírva összesen az orrod elé, hogy EL KELL OLVASNI, EZ A FELHASZNÁLÁS FELTÉTELE. Például ide, a lap tetejére.

Mi a náthás faszt kéne ajánlanom?
2013-10-13 22:36:21
Bunny

Vélemény

Kérdés
Hello, erröl a postrol, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményed! : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=594918710557533&set=a.134875776561831.22014.13458356325 7719&type=1&theater
chris_ef0f09
Válasz
Szerinted létezik bármi, amit én hajlandó vagyok elolvasni a tetves faszbúkon?
2013-10-13 20:11:19
Bunny

creatin

Kérdés
szia.creatort szednek reggel 2 es edzes elott ketot pow3rd 2.0 val ez igy mehet koszi a valaszt elore is.
tibi9394
Válasz
Itt van az első oldalon, az orrod előtt, amit a haverodnak írtam, paraszt, a szabályzatot meg olvastasd el anyáddal. "ketot"

Vajon miért gondolja a sok fogyatékos, hogy a kint lévő válaszokba neki bele se kell olvasnia, hátha volt esetleg hasonló kérdés? Ja, mert hogy fogyatékos.
2013-10-13 12:53:48
Bunny

emberi méretű láb

Kérdés
Szia Bunny! Bocsánat, ha hülyeséggel rabolom az időd, de van egy kérdés, amiben nem tudok dönteni. A lábazás hatására elértem egy olyan méretet, ami testépítő szemmel nem nagy (ez nem érdekel), de a jelenlegi nadrágjaim számára már igen. Jelenleg nincs rá lehetőség, hogy lecseréljem a ruhatáram és a melóm sem olyan, hogy bármiben megjelenhetek. Két megoldás között örlődöm: 1. Diétázzak be, ezzel csökkentsem a körméretet és addig alapozzak a nagyobb súlyok alá? (100kg guggolás lenne a cél, most 80-nál vagyok.) 2. Ne rinyáljak, ez nem egotrip, nem kell nekem 100-zal guggolni, nyugodtan lehet kisebb súlyokkal többet csinálni. (Bár nem tudom, hogy ez nem növelné-e tovább a méretet.) Szerinted melyik lenne a jó megoldás? Válaszod előre is köszi!
ferenc_f579b9
Válasz
Szia!

Én a diétázást választanám, azzal a méreteid kisebbek lesznek, és sokkal jobban fogsz kinézni. Így valószínűleg megáll a lábnövekedés.
2013-10-13 11:20:49
Bunny

diéta kokuszzsírral másképp

Kérdés
szia Bunny! Egy paleos szakembertől hallottam egy diétás, zsírvesztő trükköt, melynek a hatásmechanizmusa véleményem szerint hasonló lehet a ketogén diétához, illetve a reggeli szénhidráttal való alapos feltöltés elvéhez, ezért szeretném megkérdezni a véleményed róla alkalmazható-e, segíthet-e zsírvesztésben a testépítésben? A dolog csak annyi, hogy reggel éhgyomorral meg kell enni egy kb. mokkáskanálnyi kókuszzsírt és 2 dl vizet. Amiért nem tartom teljesen hülyeségnek, egyrészt, mert csak zsírt veszünk be, nincs szénhidrát mellette, így nem valószínű zsírraktárba megy, másrészt ezzel már kora reggel telítjük (feltöltjük) a szervezetünket jó fajta zsírral, így napközben bevitt esetleges (rossz)zsír+szénhidrátból kevésbé kíván zsírraktározni a szervezet. Szóval szerinted ez a trükk segíthet diétában, zsírvesztésben, vagy zsírfelszedés csökkentésében a testépítőknél, vagy esetleg mégis zsírosodáshoz vezethet?
alto81
Válasz
Fogalmad sincs, miről beszélsz, ugye? A két deci vízben meg a mokkáskanálban lehet a varázslat!

Én beszartam, ez akkora trükk.

Mondok egy hasonlót. Menj el reggel szarni. Annyira ez is be fog jönni.
2013-10-12 23:39:49
Bunny

Szegedi edzés!

Kérdés
Szia Bunny! Az érdekelne, hogy ha Szegeden jársz szoktál-e edzeni és ha igen hol? Nem tervezel Szegeden testépítéssel kapcsolatos szemináriumokat?
dobsapeter
Válasz
Szia!

Már  feltételezés is vicces, hogy azt hiszed, hogy ha valahol járok, van időm edzeni.  Általában örülök, ha egyáltalán éjfél előtt hazaérek.

Nem tervezek szemináriumokat egyelőre sehol. Elképzelhető, hogy lesz a jövőben egy nem ingyenes tanfolyam.
2013-10-11 23:30:05
Bunny

diéta

Kérdés
Szia. Azt szeretném kérdezni,hogy melyik étrendkiegészítő csökkenti leghatékonyabban az étvágyat? válaszodat előre is köszönöm!
evcsii
Válasz
Az étvágyat nem kell csökkenteni, csak normálisan kell táplálkozni.
2013-10-11 22:14:16
Bunny

Carni Cannon

Kérdés
Üdv Bunny! A Carni Cannon-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. A dobozra az van írva, hogy 60 perc-el edzés előtt kell bevenni, de te múltkor a bb tv-ben edzés után használtad. Ezek szerint érdemesebb lenne edzés után használni inkább, vagy ugyanúgy használjam edzés előtt, mint eddig?
raptor1
Válasz
Mindkettő jó. Edzés után is kifejezetten javaslom.
2013-10-11 22:13:38
Bunny

Fehérje használata

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy pihenő napokon a fehérjémet reggel vagy este lefekvés előtt igyam meg? Üdv: K.G
gergo_53ede5
Válasz
Éjjel 3:32-kor.
2013-10-11 14:46:43
Bunny

léböjt kúra

Kérdés
Szia Bunny! Egy nő ismerősömmel vitatkozok egy témáról és egyszerűen nem tudom meggyőzni, h mekkora baromság ez az egész léböjt kúra, ahol lényegében 5 napig csak zoldseg meg gyumolcsleveket isznak 2-3 liter asvanyvizzel és max napi 4 szelet rozs kenyeret esznek mellé... Neked mi a véleményed erről? itt egy link példának: http://herbahaz.hu/magazin/dietetika/meregtelenites_lebojt-kuraval/ üdv Robi
B.Robi
Válasz
Leszarom.

Én nem fogok debilek győzködni helyetted. Ha neked ennyi eszed van, az a te bajod.

Egyébiránt legközelebb akkor kérdez, ha: 

1. Elolvastad a szabályzatot, amiben leírtam, hogy nincs időm a fogyatékos linkjeidet olvasni. ha magamtól nem olvasok szemetet, mások miatt sem fogok.
2. Van értelmes témád.
3. Képes vagy kiírni a "hogy" szót, mert h-zó és egyéb módon makogó parasztokkal nem foglalkozom.
2013-10-11 14:18:36
Bunny

edzés felosztása

Kérdés
Szia Bunny. Két éve edzem és sokáig heti négyszer edzettem, ezt most felemeltem ötre így jobban szétosztottam az izomcsoportokat, és a lényege a kérdésemnek az lenne, hogy az egyik edzőnek a teremben nincs kifogása az ellen, de a másik azt mondja, hogy ez sok és jó lenne közte pihenőnapot tartani mert álltalában csak hétköznap edzek, szeretném a véleményedet, tapasztalataidat kérni. Előre is köszönöm! Üdv. Norbert.
norbert_c4b6e0
Válasz
Szia! Ehhez tudnom kéne a fejlettségi szintedet, látatlanban nem lehet megmondani. Általában túl sok.
2013-10-10 22:42:04
Bunny

Sly és Arnold

Kérdés
Szia Bunny! Várod már a Szupercella című filmet? Érdekelne a véleményed az előzetes alapján. https://www.youtube.com/watch?v=F9i_pmMR89g
trumpet
Válasz
Szia! Jóhogy!
2013-10-10 22:17:04
Bunny

Anabolikus kapu

Kérdés
Szia Bunny! Körülbelül 2 éve foglalkozom komolyabban a testépítéssel. Jártam már nálatok a Body Builder Gym-ben is, ahol sok hasznos tanácsokat kaptam, viszont van egy kérdéskör, ami a mai napig foglalkoztat. Ugye tudjuk, hogy EDZÉS UTÁN kell bevenni a legkiválóbb tápkieg. kombót: a fehérje+gyors felsz. szénhidrátot(valamint ha lehet, némi kreatint is), mivel az EDZÉS UTÁNI 1 órában(de olvastam 15perctől-2óráig intervallumot is) nyitva van az ANABOLIKUS ABLAK/KAPU, így a test gyorsabban/jobban hasznosítja a bejuttatott tápanyagot... De felmerül a kérdés, hogy ha pl. egy nap edzek váll+bicepszet(1óra váll, 1 óra bicepsz), akkor a vállizmok úgymond már pihentek egy órát, így az edzés utáni turmix már nem tud annyi tápanyagot juttatni a vállizmokba? Ez lehet buta kérdés, de nem tudom hogy tudományosan ez hogyan működik. Illetve ha ha 30g tejsavó fehérje izolátumot beveszek edzés alatt a két izomcsoport edzése között, azzal segíthetek? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv
pintermate93
Válasz
Ez annyira barom kérdés, hogy valami elképesztő. Az intuitív képesség teljes hiánya, töketlenség a köbön. Sajnálatos, hogy megdöbbentően sokan megkérdezik. Pedig csak be kéne tartani, ami le van írva. Azaz: megiszod a turmixot edzés után, egy órán belül meg zabálsz, és nem gondolkozol, ha nem megy.

2013-10-10 18:21:26
Bunny

futar motor ujra

Kérdés
Igen a tw-t gonoltam,hogy mondani fogod. :) nem us lenne rossz,ha az ara nem lenne rohejesen magas. Az alacsonysaga melle. En is azon hulyek egyike vagyoj,akik a magyar valosagot felvaltottak egy nyugatabbi eletre,igy a magyar arak nem relevansak. Tobbek kozott ezert sem irtam. A nagy motor jogositvany hianya csak egy dolog. A helyi viszonyok,fenntarhatosag miatt mindenkeppen maradnom kell a 125-ig kategoriaban. Kb 3-szor kerul tobbe egy nagy motor eves szinten,ami egy kezdo vallalkozas 1.eveben sok penz. Az xt-re en is gondoltam es a Honda xl-re is. Esetleg egy varadero? Vagy egy Honda CG,ami az abszolut bunteto kategoriaba sorolabdo a fogyasztast tekintve. :) Mindenesetre koszonom! Elkezdek nezelodni xt fronton...
lupus-20
Válasz
Ha belefér, akkor méginkább WR 125, az nagyon jó.
2013-10-10 11:41:04
Bunny

futar motor

Kérdés
Szia Bunny! Ujra motorral kapcsolatban zavarlak. Futar motort keresek es erdekelne a velemenyed. Illetve a tapasztalataid,ha a mai eszeddel kene valasztanod mit vennel futarkodni. A lenyeg,hogy max 125-os lehet. Varosi,elovarosi kozlekedesre es ebbol adodoan 110km/h-s autouton is kell haladnia. Na,persze nem kovetelmeny,hogy a hangsebesseg kozelebe jussak vele. :) Nem art,ha baratja az esoviznek es birja,ha utik. Mivel sok idot tervezek rajta(remeljuk az ugyfelek is igy gondoljak) a 190centi,100+ kilomhoz jo lenne valami viszonylag kenyelmes vas. Egyenlore arkategoriat nem irok,mert erosen a research folyamat van,de nincsenek felesleges millioim egy uj motorra. Koszonom a valaszod. Udv:Lupud
lupus-20
Válasz
Szia! A gond itt a 190 centi, mert különben élből rávágtam volna, hogy Yamaha TW 125. Mondjuk Tito barátomnak van egy DR 200-asa, és szerintem ő se alacsonyabb 190-nél, sokáig elvolt vele, ráadásul eladó is, de gondolom nincs rá jogsid.

 A Yamaha XT 125 marad szerintem. Láttam röhejes 3 kilóért Suzuki VanVan-t, de az is alacsony neked. Szerintem ez a kategória max 400 ezer. 

Amúgy ezeknek az utazója 90.
2013-10-10 10:08:31
Bunny

Kicsit rendhagyó téma

Kérdés
Szia Bunny! Már kb 7 éve motorozok. De 1-1.5 éve aktívan megy a motocross és azt vettem észre hogy lassan az alkatrom nagyobb lesz mint a bicepszem. Lehet ezt korrigálni valahogy úgy hogy a motorozás sem maradjon el?(mert jövő évben versenyezni is fogok motocrossban) Összességében nem csak a motorra figyelek de arra is hogy hogy nézek ki tehát lejárok edzeni és teljesen normálisan kajálok. Edzések és motorozás előtt is alaposan bemelegítek, de ígyis ropog mindenem. Egy aktív motoros nap után pedig a csuklóm(mert ugye 10-15métereket ugrok) az ujjaim és könyököm is fáj. Próbáltam ízületvédőt, nem nagyon használt. Vagy ez genetika is lehet, ez a ropogós szar? Másik dolog hogy mivel figyelek a külsőre nyilván több fehérjét viszek be mint egy átlag ember. Lehet e az hogy a fehérjét amit a szervezetem nem tud feldolgozni azt pattanásba dobja ki? Mert mostanában több rajtam, és mikor az ízületvédőt szedtem akkor a hátamon is volt bőven. (17 éves fiú) Előre is köszönöm válaszod. Üdv!
Adam_15dc73
Válasz
Szia!

A motorcross nagyon durva igénybevétel, így nem kell csodálkozni sem a fejlődés elmaradásán (regenerálódni ugyanis hangafasznyit nehéz így), sem az ízületek túlterheltségén.

Nem genetikai oka van, hogy ropogsz. Nagyon keményen adsz az ízületeknek, ennyi. Lehet, hogy nem használt az ízületvédő, de az ízületvédőt folyamatosan kell használni és nagyon hosszú idő alatt működik csak.  Ráadásul neked tripla adag kell. Én simán használnám Az Arthroxon, Joint-X, Heavy Duty trióból MIND a hármat, plusz collagen liquidet és c vitamint edzések előtt.

A pattanásodás lehet a  sok fehérnjétől, nem mindenki tolerálja ugyanis az extrém magas fehérjebevitelt. Ne menj 2g fölé. Egyébként azért a korod is beleszámít, a magas hormonszintek omkozzák főleg.
2013-10-09 21:37:22
Bunny

Guggolás

Kérdés
Üdv neked! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogyan tudnám felhozni úgy mond a guggolásom, hogy nagyobb súllyal tudjak guggolni át jussak a holtponton, gondoltam olyanra is, hogy esetleg a segéd izmokat is jobban kéne fejleszteni. Van olyan sejtésem hogy esetleg az alsó hát részem, gerinc merevítő az ami esetlegesen gyengém lehet, szerinted jó helyen tapogatózom ahhoz hogy túl lendüljek a holtponton vagy csak váltogassam ciklikusan az ismétlést vagy, esetleg egy statikus edzést be iktatni a guggolás folyamatába?
koda91
Válasz
Szia!

Nem kérdeztél egyszerűt. Nem nagyon van időm részletesen kifejteni.

A guggolás teljesítményed kevéssé múlik a gerincmerevítő izmaidon, azok max. megsérülnek, ha gyengék.  Ilyen szempontból (teljesítmény) nem jó helyen tapogatózol, de persze ezek edzése ettől még szükséges.

A segédizmok megerősítése azonban helyes út, Vádli, combfeszítő, combhajlító edzése külön szükséges, lábtolózás, nem árt a felhúzás sem.

Én állóképességre is edzenék, azaz sok ismétléssel. Ha 100 kilóba tudsz guggolni 10-et, de beleerősödsz, hogy 50 kilóba guggolj 50-et, vajon csak tizet tudsz majd guggolni 100 kilóba? Nyilván nem.

Azt javaslom, alapozz magasabb ismétlésszámmal és végezz többféle gyakorlatot. A céldátum felé kell egyre inkább elhagyni a segédizmok edzését és rátérni a guggolás technikára, minimum 4-6 ismétléssel. Csúcsra sose menj edzésként, csak ha van tét. 
2013-10-09 21:24:06
Bunny

repülés

Kérdés
Szia! Nemsokára, életemben először, utazom repülővel és szeretnék magammal vinni némi vitamint és fehérjét. Nem tudom, hogy a reptéren okoz e problémát, kipakoltatnak e velem, vagy ez az átvilágítás során kiderül, hogy nem veszélyes anyagokról van szó? Neten próbáltam utána olvasni de több ellentétes állítással találkoztam, ezért szeretnék egy hiteles forráshoz fordulni. Köszönöm! SzD
szd990
Válasz
Én hiteles repülőtéri információ vagyok? Hány balfasz fogja ezt még megkérdezni? Anyád a gugli!
2013-10-09 20:52:03
Bunny

zsibbadäs

Kérdés
Szia Bunny! Elöször is sajnälom, hogy nem lehetek ott a BBTV. 100-ik adäsän, de jelenleg kint dolgozok es lakok Ausztriäban. Azt akaromkerdezni, hogy az normälis jelenseg a azoknäl akik sulyzos edzest vegeznek, hogy sokszor zsibbad a kezük? Itt most nem a tuledzettsegtöl levö zsibbadäsra gondolok ,hanem en minden ejjel arra kelek fel többször is hogy elzsibbadtak a kezemen az ujjaim. Nem fekszek rajta , hanem szinte bärmilyen pozban. Ez mär regota fenn äll nälam ,csak mär kurvära zavaro es meg akartam kerdezni, hogy ez helyen valo-e. Köszi! Zsepyy
Zsepyy
Válasz
Seráfütty! Nyugi, lehet lesz Támadás 2. mozibemutató is, ha addig nem kapok idegösszeroppanást.

A zsibbadás a fejlődés jele, ne parázz.
2013-10-09 20:30:18
Bunny

Fáradékonyság

Kérdés
Üdv Bunny! Van egy problémám. 22 éves vagyok közel 10hónapja teljes életmód váltáson vagyok túl. Letettem a cigit, tiszta kaja, heti 3 súlyzós edzés plusz hosszú távfutás (heti 2-3), nyáron diéta volt, leadtam közel 10 kilót (bár most visszavettem egy kicsit) ezt követően sikerült lefutnom egy félmaraton is, és mos szombaton egy 10km-es futó versenyen indulok. Az volna a gond, hogy másfél hete rettentően fáradékony vagyok (pedig alszom eleget). Alig van erőm felkelni, dekoncentrált vagyok, kedvetlen, erőtlen. Túledzés nem esélyes mert egy izmot hetente egyszer edzek meg. Ez a 10 hónap alatt még sosem fordult elő velem. Nem tudom mit kellene csinálnom, hogy helyre rázódjak. Legalább szombatra a versenyre. Talán több CH-t vagy zsírt kellene bevinnem? Esetleg vitaminhiány? Vagy mégis csak a túl edzés? Válaszodat előre is köszönöm!
viktor_72dfc1
Válasz
Szerinted csak a súlyzós edzéstől lehetsz túledzett?
2013-10-09 15:34:58
Bunny

Nem kérdés.

Kérdés
Szia! Csak jelentem, hogy tegnap délutántól töltögettem vissza a szénhidrátot, reggelre elmúlt a szédelgés. Sikerült is B125-vizsga, most amíg még az időjárás engedi, megcsinálom a nagyot is. Hideg téli estéken meg nézegethetem milyen kezdő nagymotort is kellene venni tavaszra. Szép napot!
pityaa23
Válasz
Hideg téli estéken nézegetni kell, aztán gyorsan megvenni, mert akkor jó az ár.
2013-10-09 13:29:23
Bunny

edzés étrend

Kérdés
Üdv! Keddenként és csütörtökönként fel12töl fel4ig, a többi hétköznapokon fel8tol fel12ig sulim van. A kerdesem az étkezésről es az edzésről szól.5-8kg súlyfelesleggel rendelkezem, milyen étrendet kövessek illetve az edzéseket milyen időpontban végezzem? Első sorban a célom a testzsír százalékom lecsökkentése.Milyen étrendkiegészítőkre lenne szükségem?
ragnar93
Válasz
Majd írok neked külön egy könyvet, gyökér. Az edzéseket éjjel 2.45 és 3.25, valamint 4.35 és 4.55 között végezd. Mental Focusra lenne szükséged.
2013-10-09 12:20:03
Bunny

Test tömeg növelés

Kérdés
Szia Bunny! Milyen vitaminokat érdemes szedni test tömeg növelési időszakban? Melyek segítik a fehérjék beépülését? Illetve mikor? Este : regenerálódáshoz. Reggel : egész napra. A válaszod előre is köszönöm!
bitman
Válasz
Szerinted van fehérjebeépítő meg regeneráló vitamin, észlény?

Az ilyeneket tenyészti valaki?
2013-10-09 11:40:12
Bunny

Bodybuilder tv

Kérdés
Szia Bunny ! Érdeklődnék hogy a 100. BBTV vetítésre tudok-e jegyet venni valahol ? Köszönöm.
cutler88
Válasz
Többen érdeklődnek, de az összes jegy elkelt gyakorlatilag. Nézd meg a szavazást főoldalon lent. Már most sem tudjuk garantálni, hogy senkinek nem kell a lépcsőn ülni. Érkezési sorrend, nincs helyjegy. Egy biztos: soha nem látott anyag lesz.
2013-10-09 10:57:59
Bunny

Kisebb kérdések

Kérdés
Szia Bunny! Így a Sárga Kapszula után lenne pár kérdésem: 1. Elkezdtem óvatosan tömegelni (75kg, napi 250g rizs+100g zab, plusz amennyi fehérje kell) és szeretném a zsírosodást elkerülni. Jó ötlet ha az utolsó étkezésekre már csak zöldség+túró menüt fogyasztanék? 2. Mennyire kell a zöldségeket mérni? Úgy értem ha vacsira akár 400-500g lecsúszik (paprika,saláta,brokkoli súlycsoportban) azzal ugye nem teszek keresztbe magamnak? 3. A lenmagolajat mikor lenne legérdemesebb letudni...vagy a lényeg hogy legyen meg? 4.(talán a leggyökérebb) 5hét után áttértem a kezdő osztott edzéstervre (ezért is tömegelek még csak nagyon óvatosan) s az igazi célom nem is a tömeg, hanem egy jó intenzív edzés lenne. Mikorra lehet ezt elérni (gondolom nem egy hónap), és mit kell majd éreznem?
Protorp
Válasz
Szia!
1. A zsírosododás elkerülése érdekében a túró biztosan kurva jó ötlet a a tejcukor és tejzsír tartalmával. Nem tudom, fogod-e azt az elméletet, hogy ha valaki minőséget akar, akkor nem fost kéne ennie. Nem tudom, miért van mindenki belebuzulva a tetves túróba. Jó hogy nem tejbepapi meg csokipuding, esetleg macisajt. Nem kéne gondolkodni? Nem kéne megnézni, hogy mi az, amit meg akarsz enni? Nehogy véletlenül minőségi fehérjeforrást használj, szarral kell jól kinézni. Hogy ennyire hülye maradjon valaki egy Sárga Kapszula elolvasása után, az nekem hihetetlen. 
2. Semennyire.
3. Étkezéssel. Nem tudom, miért kéne ennek valami szent időpont.
4. Ez tényleg a leggyökérebb.
2013-10-09 09:16:23
Bunny

motoros-borulós

Kérdés
Hát a bőr az tovatűnt a jobb karom nagy részéről, és ezért kötözték be. Igen, megérdemeltem, mert protektoros ruha nélkül csak a hülyék motoroznak, de ebből is tanul az ember, ha most nem borulok fel, akkor lehet sosem veszek bőrcuccot, pedig 200 felett nem lenne kellemes elcsattanni egy szimpla nyári ruhában. Mondjuk ott már sehogy sem volna az. :D Már 2 éve hallgatom az audio blogjaidat, és mindig hümmögök egy nagyot magamban, amikor megjegyzést teszel a rövidnadrágban motorozókra, és bizony igazad van. Na de lassan elkezdek edzeni újra, így néhány hét kihagyás után, és remélhetőleg visszaáll minden a régi kerékvágásba. Mindemellett azért még az ortopédián megvizsgáltatom. Ja, és bocsi az előző kérdésben rosszul elhelyezett gondolatpárért, még csak most nézem... :D
Ylem+
Válasz
Ez azért egy fokkal jobb, mintha vállficam vagy törés lenne. Jobbulást!
2013-10-08 23:09:50
Bunny

Alkar

Kérdés
Szia, a legutóbbi BBTV-ben említett problémával én is küzdök, a vékony és gyenge alkar láb- és hátedzésnél egyaránt megkeserít, a vége felé már szinte alig tudok ráfogni a súlyokra, hiába érzem, hogy a célizom még bírná energiával... Tudnál erre valamit javasolni? Érdemes lenne pluszban rá edzeni vagy épp ellenkezőleg, inkább olyan gyakorlatokat kellene erőltetnem, melyek kevésbé veszik igénybe? Válaszodat előre is köszönöm
robert_743163
Válasz
Szia! Meg fog erősödni a fogásod, ennyi. Persze a gurtni is segít, de akkor a fogáserősödés elmarad. Persze érdemes alkarozni is.
2013-10-08 22:31:57
Bunny

Segítség

Kérdés
Szia! Apám 73 éves és kb.15 évvel ezelőtt volt egy combnyaktörése, ami miatt a járás most már elég rosszul megy neki, botot is használ, néha fájdalmai is vannak. Csípője el is van már egy kissé deformálódva, emiatt sántítva jár. orvosnál voltunk, de nem nagyon változott a helyzet. A kérdésem az lenne, hogy ez az Arthroxon nevű gyógyszer javítana- e valamit a helyzetén, vagy esetleg van- e valami más javaslatod? Válaszodat előre is köszönöm!
body8
Válasz
Az Arthroxon nem gyógyszer, és az a javaslatom, hogy mielőtt hülyeségeket kérdezel, nézd meg, hogy egyáltalán miről van szó.
2013-10-08 22:30:48
Bunny

Diéta

Kérdés
Üdv,azt szeretném megkérdezni,hogy az egyik haverom ajánlotta a következő étrend vitelt a diétázáshoz,és szeretném tanácsodat kérni,hogy mit javitanál ki: Reggel 6 orakor felkelés ,reggel ehgyomorra l carnitint+koffein tabletta,utana iskola akkor delig csak tea,viz,kb. ebéd 12 ora korul ugy szoktam h 3 tojas+hagyma+paprika+cottage cheese,l-carnitin utana edzes fel 3 tol kb 4ig,utana gainer+whey,rizs +csirkemell es estere meg egy whey es kb ennyi.Közben pedig beiktatni edzes utan szobabiciklizest,mivel sokat kel tanulni és sajnos nem tudom beiktatni a sétálást mint aerob edzést.
imre_128e24
Válasz
A fogyatékos haverodat kéne először kijavítani egy lapáttal, aztán meg téged is.

Tényleg sokat kellene tanulnold, például helyesírást, meg jellemet.
2013-10-08 22:29:01
Bunny

Email

Kérdés
Lehet, hogy le fogsz b*szni, de a shop@bulider.hu cimre gondoltal? Mast nem igen talaltam, de lehet csak nem tudok keresni :).
Lenci
Válasz
Nem gyanús, hogy e-mailben szereztél tudomást az egészről?
2013-10-08 22:27:00
Bunny

ízület öreg

Kérdés
Szia! 65 éves 70 kiló körüli nőnek milyen ízületvédőt ajánlanál? Köszönettel: Dávid
davidson
Válasz
Szia! Ha fáj valami, akkor Arthroxon, ha alap megelőzés, akkor Joint X. Nagyon tudom még ajánlani a Heavy Duty-t. Nagyon jó döntés, hogy figyeltek az ízületvédelemre, de fontos a mozgás is: csak sporttal működnek.
2013-10-08 19:45:44
Bunny

Borulás után

Kérdés
Szia Bunny! 3 hete felborultam motorral (motorral, nem robogóval :D), és valahogy a jobb oldalamra estem. Azóta nem használtam a jobb kezemet, mert teljesen be volt kötve, törés nem volt. Viszont azt vettem észre, hogy azóta a jobb vállam lejjebb van. Eddig - gerincferdülésemből kifolyólag a bal volt lejjebb - most úgy néz ki, hogy a jobb. Ilyen létezik, vagy csak azért tűnik úgy, mert már 3 hete mindent a bal kezemmel csinálok. Tök hülyén hangzik az egész. Azért köszi előre is a választ! :)
Ylem+
Válasz
Szia! Miért kötötték be a kezed? Az nem mindegy. Egyébként valószínűleg azért érzed úgy, mert nem használtad.
2013-10-08 19:11:48
Bunny

BBTV 100

Kérdés
Szia Bunny. A 100. BBTV premier elotti vetitesere Erdelybol utaznek ki ( ha lesz helyem ). Pesten van ismeros aki at tudna venni a megrendelt jegyet, de ehhez az o nevevel kell megrendelje. Ez problemas-e vagy atruhazhatja ram majd a jegyet?
Lenci
Válasz
Szia! Biztosan nem gond, de az ügyet NEM én szervezem, nem tudok mindennel én foglalkozni. Érdeklődj a megadott e-mail címen. Colosék megoldanak mindent, no para. Mindenesetre aki Erdélyből eljön, az az igazi fasza gyerek!
2013-10-08 19:09:08
Bunny

superbody

Kérdés
Szia! Érdeklődnék, hogy a Superbodyhoz neked van most valami közöd? Ha véletlenül tudsz többet, mint ami ezen a plakáton rajta van, akkor le tudnád írni? Link 2,5 héttel a verseny előtt jó lenne a versenyzőknek egy pontos kiírás úgy érzem. Ezen kívül terjengenek ilyen rémhírek, hogy IFBB-s verseny lesz, stb. Előre is köszönöm!
titi1000
Válasz
Szia! Nem tudok semmit én sem. Nyilván ha tájékoztatni akarnak, majd szólnak. A rémhíreken érdemes röhögni. Hogy a Supebodyn a testépítés nem lesz IFBB, arra mérget vehetsz.
2013-10-08 19:06:57
Bunny

csirkemell

Kérdés
Szia Sütéssel kapcsolatos kérdésem lenne,az normális ha a csirkemell sütés közben feleakkorára összemegy?A tápanyag tartalma ettől még változatlan marad?
Ggeri7
Válasz
Az normális, csak az nem, hogy ekkora gyökér vagy.
2013-10-08 19:01:40
Bunny

Forrsákód

Kérdés
Szia Bunny! Nézegettem az oldalt, és a jobb oldali edző válaszol előnézet 1. kérdése nem jelenik meg magában az edző válaszolban. Gondolom neked van valami Admin oldalad, amivel a kérdéseket megválaszolod abban lehet egy scriptel valami gebasz. Mivel nem tudom kinek jelezhetnék ezzel kapcsolatban így ide írok, remélem az illetékes könnyedén ki tudja javítani.
zsangtiger
Válasz
Ez azért lehet, mert kitiltottam egy barmot örökre.
2013-10-07 19:16:21
Bunny

Testkompozíció-megváltoztatás

Kérdés
Szia Bunny! Testkompozíciót változtatnék, 68 kiló vagyok kb 5-6 kiló felesleggel. Az a bajom, hogy a ch-ra elég szarul reagálok és zsírosít ezért próbálnám minimalizálni. Délelőttönként edzek. Ehhez úgy megfelelne az étrend, hogy reggelihez 50g rizs, majd edzés, edzés után 30g vitargo, edzés utáni kaja 50g rizs a többi 3 étkezés viszont csak hús sok zöldség és 10-10-10g lenmagolaj lenne? Vagy még lehet a reggeli és edzés utániba is tennék 10-10g olajat, hogy legyen azért valami kalória is. Így kb a napi kajám 130g fehérje, 110g ch, 50g lenmagolaj lenne ami nagyjából 1700 kalória. Edzésen kívül javarészt ülök, így gondolom ez elég bőven. Nem edzésnapon a vitargo helyett is további 10g lenmagolaj menne. Carni cannont, vagy króm pikolinátot még szednék a ch-s kajákhoz. Azt még hozzátenném, hogy 2 hete ketogén diétán vagyok, nem az elsőn, de most nagyon nem tetszik a szervezetemnek, állandó fejfájás, szédülés, képtelen vagyok tanulni, megjegyezni dolgokat, ezért is gondolkozom inkább a lassabb, de nem annyira megterhelő módszeren. (szerdán motoros vizsgám is lesz, ott nem kéne szédelegni, meg az útvonalakat elfelejteni :) ) A válaszodat előre is köszönöm!
pityaa23
Válasz
Szia! Edzés után nem kell zsír, amúgy az ötlet teljesen jó. A Lean Boss sem rossz, újra van. Motoros vizsga előtt zabálj be!
2013-10-07 19:15:44
Bunny

edzés

Kérdés
Szia! Mostanában kb. mindig előjön az, hogy még nyomnám az edzést, mert érzem, hogy van még bennem rendesen, de egyszerűen olyan hányinger lesz rajtam úrrá, hogy muszáj abbahagynom, különben fizethetném a terem padlószőnyegét. Július óta edzem, egy hét után tértem át nagyon ésszel végzett osztottra. Talán most már mondhatni, hogy intenzív az edzésem? Szuperszettekkel szoktam mostanában operálgatni, nagyon minimális szünetekkel (20-30 mp kb, mell-hátnál is); ja és neked mit jelent az, hogy iszonyatos ch-éhséged van, mert én azt érzem edzések után, hogy rohadt éhes vagyok, de mindig csak húst akarok enni, semmi ch. köszi
istvan_131bc2
Válasz
Július óta edzel, és már te vagy a májer, az intenzív edzés királya, neked már hányni kell, mert te vagy a hardkór. És te tértél át "ésszel" az osztottra. Mert egy hét után áttérni, az ésszel van.

Beszélgessünk majd öt év múlva. Ha még akkor is edzel egyáltalán, talán kevésbé leszel hülye.
2013-10-07 14:18:12
Bunny

Edzőtermi futógépen való futás

Kérdés
Üdv Bunny! Régóta figyelemmel kísérlek már, mióta sportolok. Ebből adódóan látom, hogy szakmai tudásod, messze túlmenő minden határon. Respect. Igazából most, egy érdekes kérdést szeretnék feltenni neked, amiben remélem tudsz segíteni. Egyik barátommal, napok óta arról folyik a vita, hogy a futógépen való futás hasznos-e vagy sem. Ugyanis neki, fáj a bokája ha futógépen fut.(igazából nem értjük az okát). A szabadban való futástól semmi baja. Az ortopéd doki azt mondta, ez bizony a futógépes futástól van mert: -A becsapódás pillanatában hátra húzza a bokát ill. a sípcsont elcsúszik a boka csonton. Szabadtéri futást, természetesen mindketten előnyben részesítjük, ez tény. Viszont ilyen időben, már nem a legalkalmasabb kint futni. Neten, lehet olvasni szakirodalmak ezreit, ezzel kapcsolatosan, de a legtöbb cikk pont az ellentétét, támasztja alá, amit a doki mondott. A futógépi futás, pont hogy kíméli, akár a csípőt, a térd izületeket, a bokát és még sorolhatnám, hogy mennyivel előnyösebb egy betonon való futással szemben... Véleményedet előre is köszönöm! Üdvözlettel: Kozi
Kozi001
Válasz
Szia!

Kezdjük azzal az alapelvvel, hogy strukturálisan nem vagyunk ugyanolyanok, így simán lehet, hogy a barátodnak nem jó a futógép, neked pedig igen.

El lehet gondolkodni a futás mechanikáján, és nyilván van logikus oka, hogy miért nem teljesen természetes mozgás a futógép: nyilvánvalóan ez egy kényszermozgás, mert a talaj mozog alattad, így nem teljesen ugyanazok az erők hatnak az ízületekre.

A futógép ellenben a természetes futáshoz képet csillapítja az ütéseket, rugalmas felületen futsz. Ez okozza a félreértést, hogy a futógép egészségesebb; természetesen a futógép rezgéscsillapítása  főleg az edzőterem padlójának szól, nem neked. 

Részemról annak a pártján vagyok (edzőterem-tulajdonosként meg főleg), hogy futni a szabadban kell, maximum be kell öltözni. A futógép kényszermegoldás, igazából én tempós gyalogláshoz vagy rövid futáshoz ajánlom.
2013-10-07 10:55:05
Bunny

Betegség és mopsz

Kérdés
Hello Bunny Két hétig beteg voltam nagy részt lázas, ma mivel már jobban vagyok, holnapra már termet tervezek. Azt nem tudom eldönteni, hogy mehet az eddigi terv vagy ezen a héten kezdőt csináljak inkább? Válaszod előre is köszönöm. Más: Szintén mopszgazdiként érdekelne milyen tápot kapnak a tiédek, hogy ne legyenek kis dagik. Üdv: Joci
Xalandor
Válasz
Szia! Két hét kihagyás az semmi, mehet minden tovább, csak ésszel.

A mopszok nem tudnak dagadtak lenni, csak mopszalakúak, színizom mind. A mopsz már csak ilyen esztétikus állat, már amelyik egyáltalán nem ember.

Sajnos csak a drágább tápok jók: Eukanuba, Trovet, ilyesmi, de még rosszabb hír, hogy jobb, ha nem költesz rá, hanem főzöl. Olcsóbb húsok, fagyasztott zöldség, rizs. 

Mai sztori:

Sokat meséltem már a gyökér kutyásokról, akik nem bírják megfogni a tetves neveletlen dögjüket. 
 
Na, az asszony sétáltatta a Bambit (aki a Krino, de én Bambinak becézem, mert kedves, bamba feje van), pórázon. Szembe jött egy vizsla, szintén pórázon, de nagyon be volt vadulva, ugatott, neki akart menni a Baminak.
 
Aztán amikor távolabb értek, a hülye gazdája elengedte. A vizsla üvöltve neiiramodott, hátulról neki akart támadni a Bambinak, de az megfordult, így mellkassal ütköztek, ahonnan le is pattant, de a Bambi elkapta a nyakát, aztán letette a földre. 
 
Ott a vizsla még rángott hármat, aztán kuka.
 
A gazdája közben jött oda, hogy "elnézést, de elég vad a kutyája." Az asszony meg mondta neki: "csak volt." Mondta a csávónak, hogy vigye el gyorsan orvoshoz, hátha csak sokkot kapott! :DDD
 
A Bambi meg csak nézett nyugodtan, szerintem azt se tudja, mit csinált.
2013-10-06 15:40:16
Bunny

egy nap.

Kérdés
Szia Bunny ! Azt szeretném kérdezni, hogy a közeljövőben lesz-e rá lehetőség a BB.tv keretein belül bemutatni megint 1 napodat, ahogyan azt a 17,5. epizódban tetted? Ha igen, én nagyon várom ! :)
tamas_bf0bdf
Válasz
Szia! Mostanában biztosan nem, de a jövőben tervezek még ilyet. Ehhez azonban az kell, hogy ki is nézzek valahogy.
2013-10-06 14:45:34
Bunny

Edzőterem nélkül

Kérdés
Szia Bunny! Egy ideig sajnos nem lesz lehetőségem edzőterembe járni, persze nincs megállás. Itthon kézisúlyzókkal próbálom majd túlélni ezt az időszakot. Szerinted így is (ha nem is ugyanúgy) meg lehet rendesen edzeni az összes izmot?
Pryma
Válasz
Nem. De van választásod?
2013-10-05 22:04:46
Bunny

Nem lehet letölteni a BB. Rádiót

Kérdés
Szia Bunny! Ma reggel felébredve örömmel vettem észre, hogy elérhető az új BB. Rádió. Azonban, a letöltés linkre kattintva a lent olvasható szöveg fogadott. Többszöri próbálkozás történt, valamint ismerős gépén is próbáltuk, de az eredmény ugyan az lett minden esetben. Feltételezem még sok ember fog így járni, ezért gondoltam szólok... Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.
oliver_8ca19a
Válasz
Technikai gond van, agykombájn üzemmódban sikerült feltölteni a nem megfelelő helyre, egyelőre töröltem. Nincs is jobb, mint 16 óra repülés után ezzel gecizni.
2013-10-05 19:11:55
Bunny

Kares manuálterápia

Kérdés
Üdv! Elég régóta szenvedek a derekammal és úgy láttam a videó alapján érdemes lenne kipróbálnom a manuálterápiát is. Ha jól tudom Kares a videóban szereplő email címét vagy elérhetőségét megkaphatnám?? Választ előre is köszi!
hege010
Válasz
Nem tudtad leírni balfaszállat és tőlem kérdezgeted? Majd még külön hat ember veled fog foglalkozni, nem volt elég leforgatni az anyagot, megvágni, meg kiírni a címet. Arra lusta vagy, hogy visszanézd, szerencsétlen gyökér fasz, oldjam meg én, ugye, mert ráérek degeneráltakkal foglalkozni. Majd elküldöm limuzinnal. Nem hiszem, hogy a Karesnek hülyékre van szüksége.
2013-10-05 19:10:48
Bunny

evezés

Kérdés
Szia Bunny! Az evezéssel (kenu) kapcsolatban szeretnék kérdezni, ez milyen edzésnek minősül? Mivel nem versenyszámról van szó, ezért lassabb, de erős húzásokkal haladok és így tart ez kb. 1.5 - 2 órán át. Nem hiszem, hogy aerób edzés lenne, mert nem dolgozik a láb és (bár nem mértem) nem nyomja fel a pulzust olyan mértékben (amit korábban mondtál, nem valósul meg: nem lihegek, nem esik nehezemre a beszéd a munka végzés közben). De ugyanakkor p.na legyezésnek sem mondanám, mire kikötünk azért jócskán érzem a hátamat-karomat, nem az erőnléttel van gond, a heti 4-5 súlyzós edzés meg van. Ezután a mozgás után is érdemes egy könnyebb protein-szénhidrát turmixot inni? Válaszodat előre is köszönöm!
andras_577248
Válasz
Talán ha nem kevernéd az aerob meg a kardio edzést, akkor nem kérdeznél hülyeségeket. Nem tudom, milyen szinten kell ahhoz értelmesnek lenni, hogy valaki felfogja, hogy ha van izommunka, az kardiovaszkuláris edzés, és ha van izommunka, akkor vissza kell tölteni a széndhidrátot, de sajnos megdöbbentően sokaknak bonyolult. Talán én vagyok a hülye és rajzfilm kismacikkal kéne magyarázni.
2013-10-04 23:28:54
Bunny

Bodybuilder gym

Kérdés
Szia bunny/kares! Én lennék a fejfàjos emberke köszönöm vàlaszotokat. Napokban sikerült szert tennem egy pain and gain-es mozi posztorre kb 100-120cm hoszu és és 60cm széles, és làttam hogy a teremben kivannak màs ikonikus filmek poszterei is. Én szivesen odaadnà,m elvinném a terembe mert nekem nincs rà szükségem persze csak akkor ha kellene a nektek.Teljesen téritésmentesen gondoltam mert annyit tanultam töletek olvastam, hallgattam, szerintem ennyi lenne a minimum. :) Üdv. kornél
kornel_f44299
Válasz
Szia Kornél! Köszönettel elfogadjuk. Én nem leszek bent, mert nem érek rá, éppen állok a hegyen.

Természetesen nem nyaralok, így semmire nincs időm. Arra nem volt időm, hogy a gyerekemnek, a Nemsokára Menő Csőrnek vegyek valami értelmeset. Ez az egy kép készült rólam. Mivel én fotózok, ugye.

Los Angeles belvárosában a felhőkarcolók tövében kemény a valóság, pedig a város többi része nem rossz.

Viszont azt elárulom, minden városban és itt, Hollywood Hillsen is találkoztam nagyon fontos személyekkel: mopszokkal.

Szerintem Kathi Béla bekaphatja, mert kurva jó képek készültek róla.
2013-10-04 07:56:33
Bunny

otthoni edzés

Kérdés
Hello! Otthon edzem és SAJNOS csak fekvőtámaszokat, illetve húzódzkodásokat csinálok. Egyéb okokból nem tudok edzőterembe járni. Van értelme ilyen edzés mellett is fehérjét szedni edzés után?
stefan27
Válasz
Szia! Csúcsminőségű tápanyagot fogyasztani edzés nélkül is szükséges lenne.
2013-10-03 21:19:44
Kares

reális példakép

Kérdés
Nem kérdés.Hello Bunny! Kétségtelenül kimondhatjuk,hogy amit az eddigiekben letettél az asztalra az a legtöbb ember számára példaértékű.Azért írtam,hogy a legtöbb mert itt kivételt képeznek az igazán gyökér emberek akik ,mind tudjuk rengetegen vannak.De velük nem foglalkozunk ahogy mondtad ők példaképek arra hogy milyenek ne legyünk.Az életfelfogásod a gondolkodásmódod ami rengetek ember számára motiváló és próbálunk így gondolkodni.Sok sikert és rengeteg kitartást kívánok a további munkához! Üdv.Martin
martin_fe1219
Válasz
Köszi! Leírok valamit gyorsan, ami nem ide tartozik teljesen, de ez az igazság: Hollywood szar! :DDD
2013-10-03 02:57:23
Bunny

mell edzés

Kérdés
Szia Bunny! Érdekelne a tanácsod mell edzésre, mivel lemaradt a többi izomhoz képest amit nem szeretnék. Már nem tudom úgy bedurrantani. Most változtattam a ismétléseken, a súlyból vissza vettem próbálva nagyobb koncentrálást , illetve lecseréltem 1-2 gyakorlatot.Eddig az első edzés óta jobb hatást értem, de nem az igazi. Még azon gondolkoztam, hogy heti kétszer 3-4 nap szünettel, de más-más gyakorlatokkal a két edzésen. Mit javasolsz? Válaszodat előre is köszönöm üdv!
nandor_b6a8fe
Válasz
Minden fogyatékos kétszer akarja edzeni a mellét. Nem tudom, még mi a szart kéne tennem azon kívül, hogy 500-szor elmagyaráztam a helyes technikát. Nehogy megnézd a kibaszott BB.Tv-t például.
2013-10-03 02:55:15
Bunny

Térdízület 2.

Kérdés
Köszönöm a válaszodat a tegnapi térdízületes kérdésemmel kapcsolatban! A következőképpen képzeltem el az extrém mennyiséget: (többirányú támadást) Napi 3 Arthro Guard, (abból még van itthon) Scitec Collagen Liquid napi 1, Hialuronsav előírás szerint és a noxigelonról is jókat hallottam.
CRD_700818
Válasz
Szia! Ez így nem hangzik rosszul. A noxigelonnal nincs tapasztalatom.
2013-10-02 20:16:34
Kares

Térdízület

Kérdés
Szia! Sajnos a térdízületem szétment. Kinyújtásnál a lábam akad és roppan egy jó nagyot. Persze fáj is, csak hogy jó legyen minden nap lépcsőzni. Eddig csak érzetem, hogy valami nem oké, de most durva lett és ma el is mentem a dokihoz. Kaptam is beutalót 4 (néééégy!) hét múlva reumatológiára. Kérdésem, hogy extrém mennyiségű ízületépítő ásványi anyaggal csinálhatok-e magamnak rosszat. Vagy van-e valami külön ajánlasz, hogy ne két pálcika álljon ki a seggemből életem végéig, csak mert szar a térdem. A guggolást már rég lecseréltem lábtolóra, de úgy tűnik nem ez lesz a megoldás. Van valami fásli, vagy bármi amivel segíthetem a gyógyulásomat akár nap közben is, hogy minél hamarabb visszaállhassak a lábedzésre? Jelige: combokat akarok! Köszönöm! Péter
CRD_700818
Válasz
Szia! Nem tudsz bajt csinálni, csak felesleges. Bandázzsal próbálkozz, ne fáslival!
2013-10-01 23:03:52
Kares

Hátfájás

Kérdés
Üdv Bunny, Kares! Olyan problémám lenne, hogy mikor hosszab ideig lehajtom a fejem (5-10 perc) akkor elkezd fájni a hátam. Ha reggel felébredek, ilyenkor a legrosszabb, egy ideig nehéz egy bizonyos szögön túl lehajtanom a fejem. Amikor guggolást végzek, vagy olyan gyakorlatot aminél nagyobb súly van a vállamon és visszateszem a súlyt a helyére belenyilal a fájdalom a gerincembe. Mi lehet az oka, hogyan lehetne helyre hozni ezt? Válaszotokat előre is köszönöm!
alin
Válasz
Szia! Első körben minőségi gyógymasszázzsal próbálkoznék.
2013-10-01 23:00:27
Kares

étolaj

Kérdés
Szia Bunny! Egy kérdésem lenne: Szerinted hosszútávon melyiket érdemes használni : kókusz zsír - ez ugye tele van telített zsírsavakkal, persze a jobbik fajtából-közepes láncú, vagy az a fajta napraforgóolaj, amiben 92 grammból 90 telítetlen zsírsav-direkt nem írok nevet. Előre is köszönöm! Gábor
tuzi65
Válasz
Láttál te itt vagy bárhol valaha hogy javasoltunk volna napraforgó olajat? Mi a szart nem lehet érteni a kókuszzsíron? Hány kibaszott cikk kell még?
2013-10-01 22:34:45
Bunny

Király ez az oldal!

Kérdés
Kibaszott jó a mostani BBTV és minden ezen az oldalon! Imádom! A legjobb lenne ha minden héten lenne egy 2 órás BBTV. Különösképpen szarrávizeltem magam a röhögéstől az -Edzőtermi görbe tükör - magadra ismersz? című cikkben ezen a mondaton Ő kriminálisan büdös. Rohadtul büdös, olyan szaga van, mint egy állatnak, sőt, annál is rosszabb, mint két állatnak, akik egy emésztőgödörben dagonyáztak éppen, és most a teremben bűzölögnek, hogy teljes legyen számodra az élmény. Ja és úgy nézem már nem csak a 16 évesek fogyatékosok hanem a 14 évesek is. UI: Ha ez az oldal megszűnne anyagi okok miatt akkor kirabolnék egy bankot és odaadnám a lovét nektek és leülném a büntetést :D
Yolsos
Válasz
Nem tudom miből gondoltad, hogy ha a 16 évesek fogyatékosok, akkor a 14 évesek jobbak.
2013-10-01 22:05:27
Bunny

Pajzsmirigy működés.

Kérdés
Szia Bunny! Szedem a N.O.-XPLODE bedurrantott! Az lenne a kérdésem,hogy ettől lehet pajzsmirigy problémàm? Voltam egy gyors orvosi teszten és ezt mutatta ki a vizsgálat. Az orvos meg azt mondta,hogy ne szedjek semmi tápkiegészitőtt,mert ő szerinte ettől van. Szerinted is? Kösz a választ.
csaba_edf80b
Válasz
Szerintem aki ilyen hülye mint te, az egyáltalán ne foglalkozzon edzéssel.
2013-10-01 22:04:19
Bunny

Vélemény a ripportról

Kérdés
Helló! Itt egy újabb Fekete Lacis videó amely a napokban ment az egyik sport csatorna műsorán: http://www.youtube.com/watch?v=P2-LfwJ0LJ4 Nem tudom láttad-e már ezt a video-t (nem mintha ezt kéne keresni) elég friss, de érdekelne a véleményed vele kapcsolatba? Szerinted megint hallhatunk némi hazudozást mint ahogy szokott lenni? Nekem is meg van a magam véleménye csak, hát az nem annyira nyomdafesték tűrő, az biztos hogy nem neki kéne a médiában megszólalni és másnak kéne képviselni ezt a sportágat (strongman). Esetleg egy ilyen téma, cikk, blog, lesz valamikor ahol erről is lesz téma vagy ez már lejárt lemez? Köszönöm a választ előre is. GYzMoS
GYzMoS
Válasz
Itt ülök San Diegoban. Ki se látszom a melóból. Szerinted nem szarom le a hamis névvel regisztráló köcsögök nyomorát a feketével együtt? Persze, majd még külön cikkeket fogok írogatni, meg mesekönyvet. Miért van ennyi kibaszott hülye?
2013-10-01 22:03:39
Bunny

Táplálkozás

Kérdés
Szia Bunny! Az edzés utáni anabolikus ablakkal kapcsolatban lenne kérdésem. A Sárga Kapszula, és egyéb testepítő szakirodalom is azt írja, hogy edzés után fél-egy óráig az izmokba nagyobb hatékonysággal szállítódik a kaja. Na most szerintem ez ellentétben áll a biológia órán tanultakkal. Azért mondom ezt, mert úgy tudom, hogy az emésztés során a paraszimpatikus idegrendszer lép működése. Az edzés felpörget, így a test átkapcsol szimpatikus idegrendszerre. Egyszerre csak az egyik lehet domináns, és edzés után a szimpatikus lesz az. Így hiába isszuk meg a shake-t, az egy darabig úgysem fog megemésztődni. Ráadásul a test ilyenkor a vércukorszintet akarja helyreállítani, nem az izom-sejteket, így a fehérje felszívódás, amúgy sem lenne tökéletes. Mi a véleményed erről? Marcell
golmarcell
Válasz
Az, hogy kibaszott hülye vagy, nálad a seggpatikus idegrendszer a domináns.

Ne zavarjon fogyaték, hogy edzés után véletlenül pont nagyon könnyen emésztődő élelmiszert használunk, a lényeg, hogy te okos vagy, és a sötét fejedből kipattant faszság hatására én azonnal leköpöm a saját könyvemet, meg amire tíz éve tanítom az embereket, de nyilván mindenki, az összes profi testépítő is hülye.

A vércukorszinten nincs mit helyreállítani, az stabil, különben hipoglikémia lenne, agykombájn, a tested magától szabályozza a vércukorszintet, ha magas, elszállítódik, ha alacsony, az izokból a vérbe kerül, ha kell, fehérjék lebontásával.  Fogalmad sincs, miről beszélsz, ugye? Kevés volt  a biológiai óra, attól tartok.
2013-10-01 19:58:16
Bunny

Jozef74

Kérdés
Szia Bunny, Jozef74 szerintem Kares visszakérdezésének okán írta ezeket le és osztotta meg velünk. :)
treed
Válasz
Lehet. Nem véletlenül van leírva a fogyatékosoknak a szabályzatba, hogy ez nem cset.
2013-10-01 15:34:42
Bunny

Tömegnövelő

Kérdés
Szia ! Azt szeretném megtudakolni hogy a tömegnövelőtől tényleg össze megy az izmom ha nem szedem rendszeresen és nem edzem rendszeresen ? Mert még nem szedtem de szeretnék szedni ! Jah és mellesleg 14 éves vagyok 175 cm 58 kiló :S és elég nehezen hízom :S
Den102
Válasz
Én is pont 175 centi voltam és 58 kiló amikor elkezdtem edzeni. De nem voltam fogyatékos, ami nagy előny.
2013-10-01 15:33:38
Bunny

Vállsérülés

Kérdés
Szia! Jelenleg minimális fájdalmaim vannak, kicsit még pattog de egyre jobb. Voltam úszni, ill nagyon kicsi súlyokkal átmozgatni az izmaimat.
Jozef74
Válasz
Szia! Ezek szerint jó úton haladsz. Próbáld teljes mozgástartományban naponta többször átmozgatni a vállad, ha ebben nem érzel akadályozottságot akkor nem lesz gond.
2013-10-01 14:55:28
Kares

Edzés újra kezdése

Kérdés
Üdv 3 hónap kihagyás után mit javasolsz újra kezdés előtt? Nagy súlyokkal való edzést csináltam és elértem már egy szintet ,amit szeretnék megtartani. Válaszodat előre is köszönöm
zsoca089
Válasz
Szóljon valaki, aki érti ezt a kérdést! Mit kéne edzés előtt javasolni? Imát?
2013-10-01 14:53:00
Bunny

hát edzés

Kérdés
Szia Bunny! A teremben ahová járok olyan peck-deck gép van amin lehet állítani a karok állását. Teljesen hátrahajtott állapotban a gépre fordítva ülve egy inverz tárogatást csinálnak az emberek... van benne, logika, hogy a tárogatás mellre, ennek fordítottja pedig hátra dolgozik. Keresgéltem a neten, de nem tudom a gyakorlat konkrét nevét, nem találtam róla semmit. Ismered a gyakorlatot? Mennyire hatékony illetve mennyire izületkímélő/terhelő? P
pal_b7a33c
Válasz
Nem inverz tárogatást csinálnak, hanem hátsó váll gyakorlatot. Inverz tárogatás nincs.
2013-10-01 14:51:04
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
100 kap. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
510 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
MLO Olimpia 2002
Abszolút Bajnok Választás
Berkes, Vörös, Rodé
MLO Olimpia 2002 Abszolút Bajnok Választás Berkes, Vörös, Rodé
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kiss Jenő San Marino Pro interjú
Kiss Jenő San Marino Pro interjú
BB.Tv Episode #114
BB.Tv Episode #114
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....