Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2013 február kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Szia Bunny! 1) Láttam a túrós kérdés-...

Kérdés
Szia Bunny! 1) Láttam a túrós kérdés-válaszokat, az érdekelne, milyen lassú felszívódású fehérjét ajánlasz helyette? A csirkével csak annyi a bajom, hogy az hamar lemegy és utálok hajnalba arra kelni hogy korog a hasam. 2) kb. 3 évig edzettem, utána kihagytam sajnos 2 évet. Most kezdtem el újra, viszont milyen edzéstervet kövessek? A kezdő x hetes, vagy mehet értelmesebb súlyokkal is? Első melledzésemen a fele súlyommal nyomtam fekve, 3. nap is olyan fájdalom van még mindig a mellemben hogy csak na! Pedig csak fekve nyomtam.. Ez így ok és szarjak bele hogy fáj, majd elmúlik? Vagy inkább csajos súlyokkal többet az elején? 3) Mekkora fos, be vagyok jelentkezve a body.builderen és azt mondja csak shop.builder regisztrációval kérdezhetek. Ezért mégegyszer be kell a shop.builderen jelentkezni. Hát és nem ugyanaz a kettő?! De! Nooormális?!
spadie
Válasz

Szia!

1. Úgy látom, nem vagyok elég érthető. HA lassú felszívódású fehérje kell, és a tojás nem elég lassú, akkor a legjobb a kazein kiegészítő, után pedig a túró. Más nincs. Itt a kérdés mindig az, van-e szükség lassú felszvódásra. Mert ha azt nézed, hogy a puhapöcsök napközben hús helyen túrón nyammognak, akkor a kazein, mint fehérje: szar.

2. Ha tíz évet edzettél volna, akkor is úgy kellene újrakezdeni, mint egy kezdőnek: átmozgatással. De te majdnem annyit hagytál ki, mint amennyit edzettél. 

Csak hogy értsd: én egy évet hagytam ki utoljára, most hetedik hónapja edzek és még nem tértem át nagy súlyra, éppencsak kedzek komolyabban edzeni.

3. Erről nem tudok. A BodyBuilderen nincs regisztráció, ide nem lehettél bejelentkezve. Csak a Shop.Builderrel tudsz bejelentkezni.

2013-02-28 11:17:44
Bunny

Szia Bunny! A klasszikus 1. étkezést (te...

Kérdés
Szia Bunny! A klasszikus 1. étkezést (tejsavó protein + zabpehely + lenmagolaj) követően olyan zombi leszek, mint akit fejbevertek, rosszabb, mint ébredéskor. 80kg-hoz fogyasztok 50-75 grammot, tehát nem is túl nagy a mennyiség. Van ötleted, mivel próbálkozzak alternatívaképpen? Köszi! Üdv: Zsolti
Kovacszsoltii
Válasz
Szia! Mással próbálkozz! Semmi nincs kőbe vésve!
2013-02-28 09:17:48
Bunny

Gyönyörű kislányod van, igazán büszke le...

Kérdés
Gyönyörű kislányod van, igazán büszke lehetsz rá! Autós témában kérném ki a véleményed: van értelme lecserélni egy 2003-as nissan almerát, egy fiatalabb 2006,2007-es ford focusra? Ja és ami ettől fontosabb, várom az újabb pinás történetedet.
marcessz
Válasz

Szia!

Köszönöm, megmondom a Szipojnak, hogy azt üzened, megfelelően frankó példány lett. Én nagyon elégedett vagyok vele, hiszen lehetne ronda dagadt kopasz is, de csak dagadt, mint az anyja, ez meg ilyen korban normális. Nagyon jól néz ki, olyan mint egy mopsz.

Hihetetlen ez az egész. 

Én nem hiszem, hogy az Almerát van értelme lecserélni. Buksz két átírási költséget, és bár a Focus jobb autó, ha az Almerával nincs gond, én nem erőltetném. Persze attól is függ, hogy milyen állapotú és hogy benzinesek vagy dízelek-e.

Pinás történet nem nagyon lesz, de remélem lesz még másféléből is olyan, amint tudsz röhögni.

2013-02-27 23:28:20
Bunny

Hello Bunny. Az audioblogokat(régebbieke...

Kérdés
Hello Bunny. Az audioblogokat(régebbieket) le lehet tölteni valamilyen módon?Aerob edzés közben meghallgatnám. Ha nem lehet,akkor annyi lenne a kérdés ,hogy a későbbiekben sem lesz ilyen lehetőség?
tothems
Válasz

Szia. Mindegyiket le lehel tölteni. Lapozd végig a blogomat, amelyiknél audiót látsz, menj a hallgasd meg linkre és jobbklikk, mentés másként.

Megint kigördült az audioblog, hallgassa meg aki még nem tette, ez a rész eléggé sikeres volt.

2013-02-27 22:36:48
Bunny

Szia Bunny! Számolgatom a kalória sz...

Kérdés
Szia Bunny! Számolgatom a kalória szükségletem, mindenhol azt olvasom, hogy 2g fehérje/kg és 5-6g szénhidrát/tskg/nap. Ez egy 60 kilós személynek 120 és 300 g kellene legyen, ami -ha a zsírt nem számolom- 1680 kcal. A kaluklátor viszont 540 g szénhidrátot ír, a másik pedig 3000-3600 kcal között kell legyen egy 60kg-os tömegelés. Mit nem számoltam, vagy mi legyen a mérvadó?? Köszönöm!
spadie
Válasz
Azt nem számoltad, hogy szar a tetves kalkulátorunk.
2013-02-27 14:09:59
Bunny

Szia! A fiam 10 éves, elkezdtem vele ...

Kérdés
Szia! A fiam 10 éves, elkezdtem vele otthon edzegetni: guggolás súly nélkül, felülés, lábfelhúzás, stb. Nem tudom viszont hátizomra ilyen fiatalon milyen gyakorlatot lenne érdemes csinálni. Az evezés még túl bonyolult mozdulat, amúgy sem hiszem, hogy ajánlott lenne ennyi idősen. Segítesz?
attila_bf285f
Válasz

Szia!

Először is nem kell aggódni, mert pl. a fekvőtámasz is igénybe fogja venni a hátizmait. Csinálhattok felhomorítást is. Kissé durvább, de belefér: partvisnyél keresztbe két szembe állított magas támlás széken és közöttük fekvő helyzetből húzódzkodás. (Nyilván a lába leér.)

2013-02-27 12:42:02
Bunny

Szia Bunny! Régebben kértem Tőled tan...

Kérdés
Szia Bunny! Régebben kértem Tőled tanácsot motorvásárlás ügyben. Azóta letettem az A jogsit és vettem egy 500-as kawát 3 kilóért. Gondoltam szívesen megnéznéd: http://www.youtube.com/watch?v=nJV8vTuF1zM Bocs az ócska minőségért, telefonnal csináltam. Jó edzést és motorozást! Üdv: Roland
ryzla
Válasz
Szia! Zsírfasza! Hozd el élőben is!
2013-02-27 12:10:50
Bunny

Szia! Meghallgattam az audioblogot, m...

Kérdés
Szia! Meghallgattam az audioblogot, meg a bbrádiót és egyrészt rájöttem, hogy mire használod azt a kifejezést, hogy kigördült, amiről eddig azt hittem, azt jelenti, hogy elkészült. :) Másrészt a bbrádióban beszéltetek rádiósokról, médiaszemélyiségekről, és meglepődve hallgattam, hogy kivagy a Puzsértól(től?). Én nem ismertem régebben, csak most a zsűrisködés után találtam rá a jutubon a hét mesterlövésze rádióműsorára amiben filmekkel foglalkoztak, és amiről azt gondoltam, hogy te biztos ismered, hallgattad, szeretted mert egy pár filmmel kapcsolatban szinte szóról szóra hasonló kritikát fogalmaztál meg mint ő. Na mindegy, hogy kérdés is legyen azt mondtad a rádióban, hogy mindenkinek beszól, néha még nekem is erről lehet tudni valamit? :) Üdv, Tibi
sstubi
Válasz

Szia Tibi! Valamit félreértettél, nekem semmi kapcsolatom nincs a Puzsérral. Ez nem egy buta csávó, tetszik a szenvedélyessége, de az nem tetszik, hogy emögött néha csak az van, hogy abban szenvedélyes hogy sokat beszéljen. Valami van ebben a csávóban, ami azt mutatja, nem egészen ép. Ezt a mindenben kötelező igazságtevést sem értem. Kritizálni mindig könnyű.

2013-02-27 11:14:51
Bunny

Hatalmas ahogy kapja némelyik íz ívet. N...

Kérdés
Hatalmas ahogy kapja némelyik íz ívet. Néha kedvem lenne baromságot kérdezni, csak hogy lássam ahogy leoltanál hehe. Persze ezt csak viccből mondom. Amúgy nem fognak csökkenni a kettyósok akik annak ellenére kérdeznek, hogy itt a válasz az oldalon. Egyszerűen csak a te idődet akarják erre szánni mert ez egy ilyen társadalom. Volt pár napja egy nagyon komoly. Valami srác statikus oldalemeléssel akart bemelegíteni. Komolyan mondom ha valaki ekkora marha akkor még rá is beszélném, hogy igen jól gondolja.Vegyen fel egy 2-3 kilóst és merevedjen vadászkutyapózba 2-3 percig, mint aki vadat szimatolva feszülten megmerevedik. Legalább élőben is kiröhögik. Ja és tényleg ez a legjobb oldal. Respect mindenért... greeen
greeen
Válasz

Szia! Jól látod: elég sok seggfej akarja az én időmet arra szánni, hogy ő jól nézzen ki. Van erre mód, de nem itt és nem ingyen. Szívesen elmagyarázom a Sárga Kapszulát, (amit ingyen elolvashatna) bármelyik hülyének személyesen óránként húszezerért, ez nem gond. 

A statikus srác azonban korántsem volt hülye. Benézte ezt, de nem sértődött meg a válaszon, hanem normálisan válaszolt, rendes csávó az.

2013-02-26 21:08:18
Bunny

Szia Bunny! Nem tudom, hogy hallottál-e ...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom, hogy hallottál-e ilyen esetről, csupán érdekességként osztom meg veled, engem mindenesetre kurvára meglepett, hogy ilyen egyáltalán létezik a világon... Ha a kisebb és nagyobb tinik túl sok időt töltenek a közösségi oldalakon, a depresszió tipikus jelei kezdenek mutatkozni rajtuk: megváltoznak az alvási és étkezési szokásaik, hangulatuk ingadozni kezd, más társasággal kezdenek el járkálni, vagy teljesen elszigetelődnek. Facebook függőség: Egy harrisburgi Természettudományi és Műszaki Egyetemen rendeltek el Facebook-szünet, aminek idején a diákok a nikotinfüggőséghez hasonló viselkedést mutattak valamint az órák között lopva csatlakoztak az oldalra, hogy rápillantsanak profiljukra. Ez mind ahelyett történt, hogy személyesen kommunikáltak volna társaikkal. A mai fiatalok inkább már virtuálisan élik az életüket ahelyett hogy a valós dolgokkal foglalkoznának. Más: tetszett az új audioblog és a bb rádió is. Ha érdekel a Tesco-ban vannak viszonylag baráti áron, elfogadható minőségű farmerek(most volt akciós is, lábából egy jó pár centit le kellett vágni de amúgy kényelmes ;) )
gyula.gyula.17
Válasz

Szia Gyula!

Úgy vagyok vele, hogy a brit tudósok akkor is brit tudósok, ha nekünk tetsző dolgot hoznak ki a hülye felméréseikben.

A megélhetési tudóstársadalom gyakran azzan röhögteti ki magát, hogy nagyontudományos felméréseket végez olyan tárgykörökben, amely másoknak triviális.

A faszbúk-függőséget nem kell magyarázni, elég csak szétnézni. Állítólag már a buszon is folyamatosan nyomják. Nem hiszem, hogy tudsz bárhol menni 50 métert, hogy ne találkozz egy telefonját basztató debillel.

Gatyaügyben a Humi is ajánlotta a teszkót, de nem túl biztató, hogy az ő valaga is kilóg.

Ami érdekesebb, hogy megkaptam a Scitec Twenty melegítőmet. Már van feketében is, ebben leszek a BB.Tv végén. Elég jól néz ki, és vannak benne mindenféle bevarrások. Utcára teljesen alkalmas, úgyhogy ebben fogok mászkálni elég gyakran.

2013-02-26 20:36:12
Bunny

Szia!20 éves srác vagyok Erdélybő, régót...

Kérdés
Szia!20 éves srác vagyok Erdélybő, régóta követem ezt az oldalt, minden tiszteletem a tiéd. Sokat segítettél megváltoztatni a felfogásomat több dologgal kapcsolatban, ezúton is köszönöm. Kérdésem motoros témát érint. Idén vagy max. jövő évben szeretnék venni egy motort. Még nagy motoros tapasztalom nincsen, 4 éve van egy tuning robogóm, de mostmár ideje váltani. Sajnos a pénz még nincsen meg, melóval szeretném kikeresni valahogy + eladom a robogót. Suzuki GS500 elérhető közelségben lenne 1000 euró környéki árával, de az SV650 naked változat jobban tetszik, de az egy 500 euroval drágább. Érdemes halasztani és gyűjteni egy SV re vagy a GS500 is megteszi kezdő motornak? Köszi a választ előre is.
bela6
Válasz

Szia Béla!

Az SV 650 sokkal jobb motor, mint a GS500, de másfélszer annyiba kerül. Én úgy gondolom, hogy a GS500 jó kis motor, és ha válaszhatsz, hogy idén megvedd a GS500-at, vagy idén ne motorozz és jövőre az Sv 650-et, akkor azt mondom, vedd GS 500-at vegyél.

Megmondom miért. A motorozásban az élmény a lényeg. A GS500 megfelelő ahhoz, hogy élményeket adjon. Hiába jobb az SV, de minden évért kár, amit elvesztegetsz.

2013-02-26 19:58:04
Bunny

Szia!Meghalok a röhögéstől....Cedric szá...

Kérdés
Szia!Meghalok a röhögéstől....Cedric szántja az aszfaltot...elképesztő figura.Elképzeltem magamat,ahogy így húzom a vasat a faluban,az öregasszonyok meg ülnek a padon és néznek...,egyébként tetszik,ahogy Cedric edz,lassan,nem brutál súlyokkal,nem egy Branch Warren stílus,de az eredmény ugyanaz-vagy még jobb.
normi
Válasz
Az eredmény jobb. Akkor is, ha nem számítod be Branch leszakadt izmait.
2013-02-26 17:24:55
Bunny

Szia bunny! Másik sportból tértem át a t...

Kérdés
Szia bunny! Másik sportból tértem át a testépítésre, térdsérülés miatt. 23 éves vagyok 185 cm 73 kg. 3 hónapja csinálom, lehetőségeimhez képest maximálisan tartva a sárga kapszulában tanultakat. A kérdésem az lenne, hogy miért fáj a térdem egyes gyakorlatoknál. A fokozatosság elvét betartva kezdtem el guggolni és felhúzni, most sem járok nagy súlyoknál, de a sérült térdem ropog kattog. Igaz rengeteget javult 3 hónap alatt, de egyszerűen idegesít és még mindig nem érzem az izomban a biztonságot, mint a másik lábamban. Mit tudnál ajánlani, folytassam a kemény lábedzéseket reménykedve a további gyúgyulásban, vagy hanyagoljam és próbáljak ki mást lábra? Féltem az ízületeimet hosszú távon. Köszi!
bump3r
Válasz

Szia! Az agy-izom kapcsolat létrehozásán kell dolgoznod. Azt legegyszerűbben úgy tanulod meg, hogy magas ismétlésszámot végzel kis súllyal. Ha nem érzed húsznál, érezni fogod száznál. Persze alap a csúcsponton megfeszítés és a lassú negatív szakasz.

A gyengébik lábadra koncentrálj. A guggolást és a felhúzást meg nem erőltetném. A kemény lábedzés egyébként nem a 6, hanem a 100 ismétlés. Tavaasszal gondolkozom is egy kitörés-bajnokságon!

Más: kérdezett egy srác az autókról, hogy milyet vegyen. Érdekes állat a sors, mert ő adott nekem  a kérdésével ötletet, úgyhogy lecseréltük az asszony Toyotáját egy Ford Pumára. Legyen neki is valami élvezet. 

Tanulság: tanulni, ötleteket venni még olyantól is lehet, aki éppen tőled kér tanácsot.

2013-02-26 13:08:17
Bunny

Szia Bunny, szerintem egy laza hitelr...

Kérdés
Szia Bunny, szerintem egy laza hitelrontás: http://sport.vatera.hu/testepites_fitnesz/taplalekkiegeszito/volumass_35_feherje_to megnovelo_protein_1716695960.html A többi termékét is nézzed meg, ha akarsz egy jót röhögni. Üdv!
semtexadam
Válasz

A táplálékkiegészítőket a BOLTBAN felütik, érted, oda nem illő dolgokat tesznek bele, térfogatnövelőt! :DDDDD

És a vaterás trógerek a biztonságosak. :DDDD

Reggel van, alszik a Szipoj, nem szabad hangosan nyerítve röhögnöm, de alig bírom ki.

Tudnotok kell, hogy Scitec termék nem kerülhet a vaterára. Az, hogy Józsi eladja az 1db proteinjét,  mert meggondolja magát és mégse lesz izmos, az oké. De hogy a vaterán kereskedjen valaki, az illegális, ugyanis a Scitec csak szerződött partnereket szolgál ki, a megfelelő feltételek mellett, mint például az, hogy nem lehet az árakat letörni.

Egy terméken nincs annyi árrés, hogy fél áron lehessen adni, a hirdetés vagy átverés, vagy hamisítványt árul, vagy kilopta a felét és felöntötte liszttel, vagy lopott az egész.

Érdekes, hogy 1kg-os kiszerelésben árusítja azt, ami gyárilag 1,2 kg. Hogyan? Kiszed 0,2 kg-ot? Minek?

Nyilvánvalóan nem VM 35-öt kap, aki megrendelni. A többinél még durvábban látszik, a Scitec termékek dobozaival reklámoz, és küld valami zacskós fost. Total Mass bazmeg, a VM35 dobozzal hirdetve.   Ez egy sima, piti kis csaló.

Bent hagytam a linket, hogy a Scitec meg tudja tenni a megfelelő lépéseket. Ilyesmiből könnyen lesz rendőrségi ügy. Azt nem tudja a sok agykombájn, hogy minden terméknek egyedi azonosítója van, így szépen ki fog derülni, kitől származik, ha valódi. De szerintem kizárt. Zacskós szar lesz ez.

A többi terméke ennek a kis szarjankónak szerintem fedi a "fehérjét a vateráról" cikkemet.

Mondanom se kell, hogy aki nem szaküzletben, hanem vaterán vesz tápkieget ilyesmi "neppertől" az fogyatékos.

2013-02-26 07:00:41
Bunny

Szia. (...) a jövőben nem terveztek int

Kérdés
Szia. (...) a jövőben nem terveztek interjút vagy akármit?
erte_a21875
Válasz
Dehogynem. Holnap megyünk is a drogambulanciára, idióta, hátha már bent van.
2013-02-25 22:01:16
Bunny

Hello Bunny. Meghallgattam első audioblo...

Kérdés
Hello Bunny. Meghallgattam első audioblogomat tőled és kurva jó(most már tudom hogyan töltsem el az időt főzés közben),tetszett a gondolatmeneted hogy ettől a sporttól jobb emberré válhatunk,illetve a célok kitűzése milyen fontos és milyen jó irányba haladhatunk tőle. A BBTV részeket már elkezdtem egy ideje de még eléggé az elején vagyok,de azok is nagyon jók és tényleg fent vannak torrent oldalon(55. részig) Amit mondtál az audioblogban hogy annyit tudunk tenni ,hogy jobb legyen az emberek felfogása,ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni sajnos hogy az emberek lusták olvasni illetve az újat befogadni,mert én ajánlottam már ismerősnek a könyvedet hogy csak olvasson bele,és majd eldönti maga hogy van e benne számára új és használható dolog vagy sem(okosan van összefoglalva a lényeg),de a válasz a szokásos volt,sőt még engem nézett hülyének hogy minek ajánlgatok neki olvasmányt.Ilyen köcsögök az emberek,de le kell szarni. Na mindegy a lényeg hogy folytasd és ne hagyd abba! Szakmai kérdés: edzés után tejsavó fehérje szénhidráttal, napközben vagy este lefekvés előtt viszont fehérjéből melyik lenne ajánlott? Gondolom valami lassan felszívódó protein.Szedtem Scitec Night Pro-t de mivel múltkor írtad hogy a kazein nem a legfaszább ezért tudnál ajánlani valami Scitec-es vagy Full Force-s terméket?
tothems
Válasz

Szia!

Nem tudom mi van a napokban, annyian írtok az audioblog és egyebek miatt, hogy kívülről már úgy néz ki, felbéreltem egy csomó embert. Előre is elnézést kérek ha valakinek nem tudok válaszolni.

Jól látod, az emberek többsége nem fogékony és nem érdekli semmi. Pontosabban fogékonyak a faszságokra. (Faszbúk, okostelefon stb.)

Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy abbahagynám. Eszem ágában sincs. Hogy tiszta legyen: én médiát csinálok, ebből élek, nem fogom abbahagyni. Nyilván az időm 80%-a olyan tevékenységel telik, amiért vagy nem kapok pénzt, vagy nem pénzért csinálom, de ezeket meg kell tennem.

A kazeinnel kapcsolatban van egy kis félreértés. A kazeint én nem tartom jó fehérjének. Miért? Mert egyetlen időpontban hasznos: lefekvés előtt. Akkor ez a legjobb. De nem univerzális, mint a tejsavó.

Baj-e hogy a Scitec gyárt kazeint, vagy bármi mást, amit szerintem nem érdemes megvenni? Vannak ilyen termékek, mint pl. a Mass 20. Miért gyártanak ilyesmit? Mert a Scitec egy nagyvállalat halatmas gyártási kapacitással és olyan dolgokat gyárt, amire a piacon van igény. A nemzetközi paic ugyanis nem ugyanaz, mint a magyar piac. Számunkra fel nem fogható okok miatt bizonyos terékek fontosak a németeknek, nekünk meg nem. Úgy tudom pont a német piacon kedvelik az újabb fajta tejfehérje-keverékeket. A különböző országok piaci igényei miatt is van ennyi féle BCAA például.

Az én dolgom az, hogy kiválasszam számokra a rengeteg termékből a legjobbakat, amik a ti igényeiteknek megfelelnek.

A Mass 20 a kispénzű, ám de tök fogalmatlanoknak való. Ti akárhogy is álltok anyagilag, valamennyire értetek a táplálkozáshoz, nektek nem abban a tudatban kell tanácsot adni, hogy szartok a kajálásba úgyis.

A konkrét válasz: a Scitec Night Pro tökéletes estére, ha megvan az edzés utáni tejsavó koncetrátum vagy izolátum plusz a szénhidrát. De nem olcsó játék, és meg kell nézni, a többi fontos kiegészítő megvan-e. 

Egyébként nagyon tetszik, hogy az új terméknévben egyértelművé tették, mire való.

2013-02-25 18:20:50
Bunny

Üdv! Egy igazi állat vagy akinek kös...

Kérdés
Üdv! Egy igazi állat vagy akinek köszönhetően kezdek emberi formát ölteni és kinőni a nyomiságomból! Leszoktam majdnem minden káros mocsadékról amit ez a szennyes társadalom kínál. Egy és egyedül a jó kubai maradt meg ha van mit ünnepelni. A hozzád hasonló őrülteknek köszönhetően érdemes büszkén az utcára menni mert tudom,hogy vannak még a piás narkós vagy épp totál sötét barmokal bemocskolt tömegekben igazi férfiak,normális emberek. Érdemes normális ruhára vadászni és pénzt kiadni mert nem a nyomi csőnacós dekoltázsos pólós hisztik pöcsöké a világ! Az audioblogra nem találok szavakat. Egy igazi lázadó vagy a kibaszott dekadens generáció korában. http://www.youtube.com/watch?v=eYDNTSp6Ck8 erről egyből te jutottál eszembe. Csak így tovább! UI: Rohadt jó termet raktál össze egy és egyedül a literes lenmag olajat hiányoltam amikor ott voltam :D És ha jó nadrágot szeretnél keresd fel a premier outletsben a levis strauss üzletet nem a legolcsóbb de van kínálat és jó minőségű gatyákat gyárt mai napig.
sutipapa91
Válasz

Szia!

Nem tudom mi történt, talán szimpatikus lettem mindenkinek az audioblogban elhangzott szőröspinás sztori miatt, de már majdnem minden kérdés, pontosabban üzenet valami nekem szóló és engem motiváló levéllé fajult.

Nagyon köszönöm nektek, rohadt jól esik. Lehet hogy csak kompenzálni akartok egy-két barmot, de egy biztos: az sikerült. Próbálok erőt adni nektek, de ti is adtok nekem.

Én nagyon hiszek azokban a dolgokban, amiket elmondok és nagyon jól látszik, hogy nem vagyok egyedül. Sokan akarunk még normális emberek lenni. Nem nyálverők, nem feszengők, nem drogosok, nem trógerek, nem jampik, csak szerény, normális emberek.

Örülök hogy tetszik a terem. Le fogok járni néha direkt a tagok közé is, hogy vigyek egy kis tüzet. Nem mintha kellene, mert elég jó a társaság. De azért nem írtam le magam, kezdek már középnempina módon edzeni.

A literes lenmagolaj már megvan.

És bazeg a végén bemásoltam a linket, megszólat a WASP-től a Rebel in the FDG és beszarás!

2013-02-24 23:01:36
Bunny

Szia ! azt szeretném kérdezni hogy nem t...

Kérdés
Szia ! azt szeretném kérdezni hogy nem tudnál nekem felállitnai egy edzéstervet amiben heti 2 mell-2 bicepsz , 2 hát - 2 tricepsz edzés szerepel.. ? köszönöm elöre is a válaszod !
helmut_10d59f
Válasz
Nem tudnék, gyökér. Ez nem kisegítő iskola személyi edző szolgálat.
2013-02-24 13:54:38
Bunny

\Akkor ő zokogó görcsbe tört ki és össze...

Kérdés
Akkor ő zokogó görcsbe tört ki és össze esett és úgy kellett felszedni a padlóról. Na ezen a ponton majdnem megfulladtam a röhögéstől és a pufirízstől ami a számban volt! Nagyon jó az audioblog, mindig várom a következőt! Bearanyozza az unalmas napokat az égéstérrel együtt! Már 41 vagyok és megtanultam a saját bőrömön elég sok mindent. Milyen jó lett volna ha tizenévesen lett volna valaki aki hozzád hasonlóan megosztotta volna a gondolatait, sok hibát megspóroltam volna. Üdv Laci
gerylaci
Válasz

Én mondjuk annak idején nem röhögtem, hanem arra gondoltam, hogy hívok egy elmeorvost. :DDD

Hát csak kicsivel vagyok fiatalabb nálad, nekem is jó lett volna valaki. Még most is jó lenne.

2013-02-24 13:21:00
Bunny

Helló! 4 hete elkezdtem magas ismétléssz...

Kérdés
Helló! 4 hete elkezdtem magas ismétlésszámmal edzeni. A sorozatok közötti pihenőidő kb 1-1,5 perc. A teljesítményem a sorozatok között elég nagymértékben szokott esni, ha pl az 1. sorozatban megcsinálok 30 ismétlést, van hogy a 3.-ban vagy a 4.-ben már csak mondjuk 12-t tudok. A kérdésem az lenne, hogy növeljek egy kicsit a pihenőidőn, vagy legyen az a cél, hogy így is elérjem az utolsó sorozatban a magas ismétlésszámot (mondjuk 20-at), és ha ez megvan, akkor lehet súlyt növelni? Üdv
nandow
Válasz

Szia. Gondoltál-e arra, hogy az izom végre DOLGOZIK és KIFÁRAD, sőt esetleg éppen ez a cél?

A kérdésedre a válasz az utóbbi

2013-02-24 12:56:57
Bunny

Szia Bunny! Az utolsó néhány kérdést vis...

Kérdés
Szia Bunny! Az utolsó néhány kérdést visszaolvasva, megdöbbentem, hogy mennyi sötét gyökér van. Hogy ennyire pofátlan legyen valaki, idióta kérdést tesz fel, de nem esik le neki, és ahelyett, hogy behúzná fülét-farkát, még visszapofázik. Az ilyenek csak elvárásaik vannak, de tiszteletről még csak nem is hallottak. De van ennek haszna is: a válaszaidon sírva röhögtem, nagyon szórakoztató vagy, csak így tovább. Ne kíméld őket!
Lokibarbar
Válasz
Köszi!
2013-02-24 12:54:56
Bunny

Szia Bunny!Olyan problémám van ,hogy nem...

Kérdés
Szia Bunny!Olyan problémám van ,hogy nem találok nagyon a neten pontos írásokat diétáról.Tudom ,hogy mindenkinek más diéta kell csak valami útmutató kellene.Mégis mennyi fehérje szénhidrát kellene.Mennyire fokozatosan vegyem vissza az adagot izomveszteség nélkül de mégis menjen a diéta.Személyi edzőre vagy tanácsadóra nincs lehetőségem, neten lehet valami jó leírást találni vagy ,hogy tudnék valami választ kapni erre?
devil007
Válasz

2013-02-24 11:45:37
Bunny

Szia Bunny! Nagyon örülök, hogy talál...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon örülök, hogy találkozhattunk ma a Cutler gym-ben, igazán nagy megtiszteltetés volt egy közös képet csinálni veled. Köszi, hogy olyan közvetlen voltál velünk és simán elbeszélgettél egy 20-30percet. Örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk. Kár, hogy nem volt nálam semmi edzős cucc, farmerban nem akartam trógerkedni, jó lett volna egyet edzeni veletek, de majd legközelebb. Kiss Jenő meg tényleg hatalmas, én bízok benne, hogy a cél amit kitűzött maga előtt az sikerülni fog neki. Mikor megkérdezték tőle, hogy miért volt jobb mint a többiek, azt válaszolta, hogy ő akarta a legjobban és ez tényleg mindent el mond róla, én is ezt látom rajta, hogy nála jobban senki nem akarja ezt és le a kalappal előtte, hogy 41 évesen újra megpróbálja beteljesíteni az álmát. Szerintem van esélye elérni egy jó helyezést. Jó pihenést! Üdv
Oli93
Válasz

Szia Oli!

Kösz hogy eljöttél és hogy leírtad, engedelmeddel ezt át is emelem majd a beszámolómba, mint résztvevői véleményt.

2013-02-23 20:20:56
Bunny

Szia Bunny! Párom 34 éves hölgy.Néhány h...

Kérdés
Szia Bunny! Párom 34 éves hölgy.Néhány hónapja tudatosan abbahagyta a húsfogyasztást.Most lassacskán úszógumi kezd megjelenni rajta.A túlzott szénhidrát fogyasztásra gyanakszunk és a kevés fehérje bevitelre.Milyen fehérje kiegészítőt ajánlanál neki,hogy ne csak azt a rengeteg szénhidrátot fogyassza.Hetente 3-szor fut,tornázik néha biciklizik és sajnos hizásra hajlamos.170cm 56kg. Köszi a választ.
lacika72
Válasz

Szia! A párod nagyon nagy butaságot csinál. A hús az alap fehérjeforrásunk. A szénhidrát kiiktatásának van értelme, de a fehérje kiiktatása a legnagyobb merénylet amit az emberi test és az egészség ellen el lehet követni. Gondoljátok át még egyszer, és mindenképp javaslok napi minimum 60g tejsavó minőségi tejsavó proteint: Scitec 100% Whey Protein vagy Full Force Whey Protein, amit most ezennel elnevezek FFWP-nek.

Még egyszer mondom: gondoljátok át a táplálkozást, de az edzést is, mert ez a legjobb út az igazio fostesthez.

2013-02-23 20:18:57
Bunny

Szia Bunny! köszönöm, de nem szeretnék ...

Kérdés
Szia Bunny! köszönöm, de nem szeretnék gergo_...-al összehaverkodni, aki olyat kérdez amiben az alapvető faszságok keverednek az idiotizmussal pl hogy káros-e a tömegnövelő, meg azt hiszi hogy majd Te személyre szabottan megoldod a problémáját. Igazából tudom, hogy mozgással kell bemelegíteni...nem akartam hogy komolytalan hülyeségnek tűnjön a kérdésem - nem is az edzés előtti karkörzés, stb..-kre gondolok, hanem amikor már ezen túl vagy, és elkezded a súlyzós edzést, és arra gondoltam egy picit besavasítani kisebb súllyal az izmot mielőtt az azt követő még 3-4 soroztban bukásig edzel. Hogy esetleg ennek a módszernek lehet-e értelme, vagy hagyjam a pi...ba. Köszi! Gábor
tuzi65
Válasz
Szia! Hadd zárjam rövidre: hagyd a picsába. Annak van értelme, hogy nehéz munkasorozat előtt sok ismétlés van. De statikus erőlködésnek semmi.
2013-02-22 21:48:54
Bunny

Hát tudok róla, hogy rosszul csinálom am...

Kérdés
Hát tudok róla, hogy rosszul csinálom amit most teszek, épp ezért fordultam hozzád tanácsért,mert azt mondták nekem ,hogy profi vagy...de ha ilyen bunkó paraszt módon lerombolod mások lelkesedésétt...akkor az emberek kib@szottul szerethetnek.
gergo_9c72a4
Válasz

Hát a fogyatékosok nem szeretnek, de azt pont le is szarom. Ez a rovat értelmes embereknek szól. De én csupa szív rendes máltai szeretetszolgálat vagyok, mert szóltam: tényleg rosszul csinálod, amit teszel, mármint hogy sporttal próbálkozol. A te hozzáállásoddal nem neked való.

A parasztság valahol ott kezdődik, amikor idejön egy köcsög és nem olvassa el a szabályzatot.

Nyilván én meg kitalálom, hogy hány kiló vagy, hogy nézel ki, mit zabálsz meg en block mit nyomorékoskodtál össze eddig.

2013-02-22 21:35:48
Bunny

Üdv bunny! Komoly bajban vagyok, az elmú...

Kérdés
Üdv bunny! Komoly bajban vagyok, az elmúlt másfél évben folyamatosan edzek, és tömöm magamba a kaját, de semmi komolyabb változás...szerinted mit kéne tennem? Nem tudok annyi kaját magamhoz venni, mint amennyit kéne ,mert elég mozgalmasak a napjaim. Ha szedném mass tömegnövelőt, whey fehérjét ,akkor megoldódna ez a probléma? Teljesen egészséges vagyok, van-e valami hátránya ,ha elkezdem szedni, kárt tehet bennem? Előre is köszi a válaszodat!
gergo_9c72a4
Válasz
Boldog tehetségtelen sötétség árnya takarja jótékonyan a mentális képességeidet. Jobb lett volna, ha ez ennyiben marad és elkerüljük ezt a kinyilatkoztatásodat. Össze kéne haverkodnod az előző kérdezővel. hagyd a picsába azt az egészet a kedvemért és a környezetedben levőkért is. Köszönöm.
2013-02-22 20:59:59
Bunny

Szia Bunny! Egy kérdésem lenne: bemel...

Kérdés
Szia Bunny! Egy kérdésem lenne: bemelegítő sorozatnak hatásos lehet oldalemelés előtt az erősportokból jól ismert oldara tartás - bizonyos ideig, vagy mindenképpen a hagyományos izomösszehúzó-elernyesztő ismétlésekkel melegítsünk minden izmot az első1-2 sorozatban? Köszi! Gábor
tuzi65
Válasz

Szia. Figyelj, te azért semmiképpen se menj edzőnek, de sajnos azt kell mondjam, nem igazán érted a sport lényegét. Egykét sem.

Nem tudom, nem-e kellene gyanúsnak lenni esetleg, hogy bemelegíteni mozgással kell. Tovább már nem ragoznám ezt.

2013-02-22 20:56:56
Bunny

Szia Bunny!!! :) A múlt héten voltam ...

Kérdés
Szia Bunny!!! :) A múlt héten voltam egy bizonyos táplálékkiegészítő boltban, és vitamint vásároltam. De nem is ez a lényeg, hanem az,hogy megkérdeztem az ottani szakértőt/eladót, hogy milyen komplex szénhidrátot tudna ajánlani a rizsen kívül. Ő megkérdezte tőlem, hogy edzés után milyen szénhidrátot szoktam fogyasztani. Mondtam neki, hogy dextrózt/szőlőcukrot. (jelenleg dextróz van,amit shop.builderről rendeltem.) Ő azt válaszolta,hogy próbáljak inkább valami összetettebb ch-t fogyasztani,mert a szőlőcukor nagyon felnyomja az inzulinszintet. (És akkor mutatott a polcon egy szénhidrát kiegészítőt.) Elfogadtam a válaszát,mivel nem akartam vele leállni veszekedni..... Pedig eddig mindenhol azt olvastam,hogy edzés után gyors felszívódású protein és gyors ch kell. Még a sárga kapszulában is ez áll. Kicsit megzavart a válasza és szeretném tudni, hogy akkor mégis jó a dextróz edzés utánra,vagy sem. Azért teszem fel ezt a kérdést itt, mivel Neked jobban hiszek,mint másnak. Előre is köszönöm!!! üdv. :) Továbbra is így gondolom,
En_4aafa6
Válasz
Értem. Nekem jobban hiszel. Amikor a könyvemet elolvastad, akkor nem hittél nekem, fogyaték? Menj a picsába.
2013-02-22 17:20:00
Bunny

Szia Bunny! Péter Botond vagyok aki felk...

Kérdés
Szia Bunny! Péter Botond vagyok aki felkerestelek a pénteki napon Romániából. Sajnos nem volt több időnk csevegni, én pedig mire jött volna a Jenő már sajnos visszafele tartottam. Ez okból ha nem haragszól kis kiegészítésképpen vázolnám bővebben a helyzetet. Úgy jött ez az ötlet, hogy amikor az Első Motivácíós Testépítő Konferenciát néztem videón vettem egy lapot és leírtam a céljaimat. Nagyon rég olvaslak és sokat tanultam tőled; testépítés, táplálkozástudomány, akaraterő, küzdelem, külömböző véleményeid és tapasztalataid megosztása, motrok, minden amit tartalmaz az Edző Válaszol Rovat! Példaképemmé váltál ezáltal, végre itt egy normális pozitív irányú ember akit követni lehet! Na ekkor jött az ötletem, hogy bármilyen áron de amikor először járok Magyarországon, még az első nap felkeresem Drugs Bunny-t és készítek vele egy fotót és akármi van nem adom fel! Hiába vannak ott a top testépítők, erőemelők, versenyzők. Itt a többségnek mégis a te Üzeneted jön le mindenki számára! (Ezt azért sorolom fel, hogy lásd még vannak emberek akiknek az számít, hogy ember vagy a talpadon és, hogy mit csinálsz, nem az, hogy mekkora a bicepszed pl) Nagyon nehezen jutottam el hozzád mert nem ismerem Budapestet, de végül útbaigazítottak és mikor gondoltam, hogy közel vagyok hát látom tolod ki a motrot! :D Szenzácíós élmény volt veled találkozni! Ha csak pár percről is volt szó, számomra megérte ezért Magyarországra menni! Remélem teljesmértékben sikerül ezt Motivácíónak venni! Én azért mentem Romániából, hogy kezet rázzak Drugs Bunny-val! Ezt a célt is sikerült elérni és nem csalódtam, pont ugyanaz vagy személyesen mint a szövegeidben, a videókon, vagy bármilyen egyéb megnyilvánulásaidon! A fotót amit készítettünk elő fogom hivatni és felkerül a szobám falára, minden nap látni fogom! Amúgy aztán jó kis aerob edzés tettem meg visszafele, Duna plaza - Örsvezértér, kemény volt, főleg, hogy gyalog a kutya sem tudta megmondani merre menjek! Mindenki küldött tömegközlekedő eszközre :)) végül kegyetlen 1 óra alatt sikerült eljutnom :D Saját sikereim arra ösztönöznek, hogy amennyiben lesz következő Magyarországi látogatásom, edzek egyet a Body Builder Gym-ben! Köszönök szépen mindent! Nem utolsó sorban csatolom a közös fotót is! http://postimage.org/image/9tnow0j05/
botond_63922b
Válasz

Szia Botond!

Hulla fáradt vagyok, néha el-elalszom a gép előtt és ki is gördült  a kérdésed, utána kellett keresnem, de már muszáj válaszolnom.

Először is örülök, hogy találkoztunk, még akkor is, ha nagyon rosszul jött ki. (Minden nap keres valaki a BodyBuilder Gymben, de feleslegesen, mert nem vagyok ott, hiszen dolgozom, nem  a teremben ülök.) Sietnem kellett sajnos, időre mentünk, de azért megtiszteltetés számomra, hogy megkerestél.

Más kérdés, hogy azért egy közös fotó Kiss Jenővel biztosan többet ért volna. Azt javaslom mindenkinek, hogy ha beszélgetni szeretne vagy egy közös fotót vagy ilyesmit, mindig valami rendezvényre jöjjön, akkor tuti ott vagyok.

Tetszik az, hogy leírtad a céljaidat. Nem biztos, hogy nagy célok ezek, lehet, hogy az a fotó csak neked meg nekem jelent valamit, de a célok mindig attól értékesek, hogy mit teszünk meg értük.

Ez a dolog engem is motivál nem csak téged. Engem rengeteg negatív szar dolog, csalódás, ilyesmi ér, sok nehézség van körülöttem. De van-e annál motiválóbb dolog, mint találkozni valakivel, aki példaképnek tekint és megfogadja, hogy az első nap amikor magyarországra jön, kezet akar fogni velem? 

Van, aki X6-os BMW-re hajt. Nekem sosem lesz, de ezt az élményt nem is cserélném el iyesmire.

Most már csak azt kéne megtennem, hogy egyszer én megyek el hozzád!

Remélem el tudsz jönni legközelebb és lesz időnk dumálni, esetleg ezeni egyet közösen.

Az Őrs Vezér tér egy óra alatt nem pite teljesítmény!

 

2013-02-21 23:25:31
Bunny

Szia Bunny. Az Aerob Kathi Bélával 2. r

Kérdés
Szia Bunny. Az Aerob Kathi Bélával 2. rész flashetek mikor lesz látható?
RAM
Válasz
Szia. Kérdezz hülyéket, kösz.
2013-02-21 22:33:26
Bunny

Szia Bunny! Megihletett a \80-as évek...

Kérdés
Szia Bunny! Megihletett a 80-as évek zenéjével és életérzésével kapcsolatos véleményed. Szerintem az lehetetlen, hogy ne ismerd ezeknek a zseniális bolondoknak a munkásságát a mostani időkből. Csak egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=yfB7vF7nCdA Csak ennyi. Jó munkát!
B.Ross
Válasz
Szia! Mivel azonnal tudtam, hogy a Steel Panthert fogod berakni, tényleg lehetetlen! A szövegek se semmik mondjuk.
2013-02-21 20:56:48
Bunny

Szia Bunny! Épp most hallgatom az audiób...

Kérdés
Szia Bunny! Épp most hallgatom az audióblogod, és gondoltam megírom, hogy szerintem a portásnő csak kitalálta hogy odaadta másnak, szerintem belenézett mi van nálad, és gondolta ez megér egy hazugságot.
richard_86961a
Válasz
Rendőrségi ügy lett, pityergés, ki kellett fizetnie. De a vége jobb lett!
2013-02-21 16:32:57
Bunny

Szia Bunny. Már két napja itt ülök a gép...

Kérdés
Szia Bunny. Már két napja itt ülök a gép elött,puccos csillárokat maszkolok Photoshoppal a seggemből gyökerek burjánzanak,a füles a fejemen, és mi megy benne? Az Audio blog. Marha jó a téma,jó a tartalom és jobban is megy a meló.Nehogy abba hagyd! Sétáltass mopszokat gyakrabban.A legjobb, amikor hallom a háttérben ahogy skeráznak. Üdv:T.Csaba
downhilltc
Válasz

Szia! Először nehezen dekódoltam, hogy mi van, de aztán rájöttem, hogy grafikus lehetsz.

Örülök, hogy elégedett vagy az audiobloggal. Úgyhogy itt a következő.

AUDIOBLOG. 18 éven felülieknek!

2013-02-21 16:28:24
Bunny

Szia! Amit ebben a cikkben írnak: htt...

Kérdés
Szia! Amit ebben a cikkben írnak: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=862 A slow switch, meg fast switch izmok, azok megegyeznek a fehér/gyors és vörös/lassú izomrostokból álló izmokkal, amik az alacsony, illetve a magas ismétlésre reagálnak jól?
divine
Válasz

Szia! Igen. Nem tudom mi a cikk, de az ismétlésszámot azonbann szerintem nem csak ez befolyásolja.

Más: kajakosnak már pénzadomány is jött.

A srácnak aki a pöcsről írt: természetese kamu, mezei személyi edzésről van szó valójában. Tehát a pöcs megkereste, hogy eddze őt, rendes kliensként. Mondtam az illetőnek, hogy még az is vállalhatatlan, mert ez a féreg a hátán akar kapaszkodni, mezei kihasználás, van bizony olyan, akik sehogy sem lehet vállalni.

2013-02-21 15:57:15
Bunny

Szia! Most nem rég kezdtem el edzeni érd

Kérdés
Szia! Most nem rég kezdtem el edzeni érdemes kreatint+fehérjét szedjek ha kicsit zsírosabb vagyok?
marton_b60c77
Válasz
Neked abbahagyni érdekes.
2013-02-21 13:24:46
Bunny

Szia Bunny! Kérdésem egészségügyi témájú...

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem egészségügyi témájú. Edzések után minden alkalommal bedugul a fülem. Sokszor csak a jobb, de néha mind a kettő. Érdeklődnék, hogy ennek mi az oka illetve orvosolható-e ez az állapot? (Általában nagyon alacsony a vérnyomásom.) Válaszodat előre is köszönöm. üdv.: Á.
jackal8810
Válasz
A füled azért dugul be,mert alacsony a vérnyomásod.
2013-02-20 23:57:17
Bunny

Szia, utolsó kérdésemre ne válaszolj. Ne...

Kérdés
Szia, utolsó kérdésemre ne válaszolj. Nem vagy az anyja senkinek, hogy tudjad mit miért csinál. Ignoráld a kérdést nem akarok örömet szerezni gyökereknek.
nines
Válasz

Mindenesetre ha így van, az általad említett személyt is ignoráljuk. Holnap utánanézek. Aki ezzel a szarfaszúval szóbaáll, az nálunk többé nem jelenik meg, a telefonját tiltólistára teszem és akkor is leszarjuk, hogy ő lesz a Mr. Olympia.

Más:

remélem Kajakos olvas mindet, mert mélben több felajánlást is kaptam. Írj te is, hogy összehozzalak velük!

2013-02-20 23:56:18
Bunny

Mostanság mi ez az új trend, hogy minden...

Kérdés
Mostanság mi ez az új trend, hogy mindenki egy szál faszban fényképezkedik? Múltkor a Bereczki Krisztiánról volt ilyen kép a faszbukon most meg Cedric. Sőt Kathi Béláról is volt ilyen kép. Oké, hogy keresztszálkás segg, de kit érdekel? A színpadon sem pucéran fog állni. Egyébként mindhárom testépítőt nagyra tartom, de ezek a képek szerintem tök fölöslegesek. Kíváncsi vagyok neked erről mi a véleményed.
roob
Válasz
Meg vannak buzulva!
2013-02-20 23:40:30
Bunny

Szevasz, rákerestem a rizs ill. mandulat...

Kérdés
Szevasz, rákerestem a rizs ill. mandulatejre az edző válaszol rovatban, a szójatejre már alapból nem, mert tudjuk nekünk az nem jó. 2006-ban még idézem \ gőzöm sincs mi az a rizstej. eddig egész jól megvoltam rizstej nélkül és semmi racinális érvet nem látok mellette \ezt írtad, azóta esetleg szereztél némi ismeretet eme 2 tejet illetően? :)
alexander_170497
Válasz

Igen. A Winkler rizstejet iszik. Hogy mi a fasznak azt ne kérdezd. Remélem elégedett vagy, hogy milyen alkaposan továbbképeztem magam rizstej ügyben. Talán te is gondokozhatnál egy-két évig, hogy mi a szart akarsz egy tejtől. Főleg, hogy van tejsavó protein.

2013-02-20 09:32:23
Bunny

Szia Bunny ! 18 éves vagyok Scitec Argin

Kérdés
Szia Bunny ! 18 éves vagyok Scitec Arginin + Scitec Lysine szedhetem ilyen korban ? Köszönöm a válaszod !
patrik_9b346a
Válasz
Látsz rajta feliratot, hogy nem szedheted, igenhülye barátom?
2013-02-19 18:19:19
Bunny

Szia Bunny! Szeretném segítségedet kérni...

Kérdés
Szia Bunny! Szeretném segítségedet kérni! Valószínűleg hülye voltam, és megerőltettem az ízületeimet, ezért most ropognak. Fájni nem fájnak, nem akadályoznak semmiben, de jobb félni, mint megijedni. Elég zavaró, hogy egy pár fekvőtámaszt nem tudok megcsinálni anélkül, hogy ne ropognának. A gyengébbik oldalamon jobban, a másikon kevésbé. Azt olvastam, hogy ez genetika is lehet, csak a sport jobban kihozta. Nagyjából 5-6 hónapja tapasztaltam először, azóta igyekszem kímélni, de pl.reggel kinyújtózkodom és már attól is ropog. Lehet valami következmény akkor is, ha nem fáj? Tudnál ajánlani valamit? Javasolt/kell-e szedni valami ízületvédőt? Köszönöm válaszod és türelmed, biztos már egy rakat ezzel kapcsolatos kérdést megválaszoltál, de ehhez hasonlót mégsem találtam, ez biztos azért van, mert nem kerestem eléggé.Minden jót, üdv: Gergő
gergely_4dc6d9
Válasz
Szia! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van
2013-02-18 23:48:50
kares

Szia Bunny, Kares, kérdezni szeretnék eg...

Kérdés
Szia Bunny, Kares, kérdezni szeretnék egy lelettel kapcsolatban. az van ráírva hogy, : A nyaki lordosis kiegyenesedett, az V-VII csigolyák peremein apró csőrök vannak, a jelzett porcrések min. szűkebbek. Kérdés, hogy mit lehetne ezzel kezdeni ? gyógytorna? ilyesmi ? tünet egyébkén karzsibbadás, napszaktól függetlenül.
Uzsiii
Válasz
Szia! Korrigálni kell a testtartásod (valószínű lapos hátad is van) és extenziós kezelést érdemes lenne igénybe venned, remélem elérhető a lakhelyed környékén.
2013-02-18 23:41:50
kares

Szia! Volt egy könyökficamom és az orsóc...

Kérdés
Szia! Volt egy könyökficamom és az orsócsont végéből is tört le egy minimális darab, műtét csavarozás, ilyesmi nem, egy gipszsínben volt 3 hetet a karom. Véleményed érdekelne, hogy ilyen esetben mennyi pihenés kell/ideális a sín levétele és az első súlyzós edzés között? Illetve a későbbiekben előfordulhat-e hogy könnyebben megismétlődik a ficam, ha már volt egyszer könyök esetében is, ha igen mivel tudom ennek esélyét csökkenteni, az érintett rész izomzatának növelésén kívül? Válaszodat köszönöm előre is.
ayor
Válasz
Szia! Felesleges emiatt többet alkaroznod. Arra figyelj, hogy a gyakorlatok alatt mindig, végig kontroll alatt tartsd az érintett könyököd-alkarod-fogásod. Idővel megszokod. Muszáj lesz, mert sajnos könnyebben előfordulhat ismét a probléma. Akkor és annyira kezdd terhelni amikor a súlyt megfogva nem érzel félelmet/tartást a gyakorlattól.
2013-02-18 23:38:57
kares

Üdvözletem! 2008. novemberében gerinc...

Kérdés
Üdvözletem! 2008. novemberében gerincműtéten estem át (alul-felül hagytak szabadon 1-2 csigolyát, a gerincoszlop maradék része fémmel és csavarokkal le van rögzítve). A héten elkezdtem az edzést és igazából tanácstalan vagyok, hogy milyen hátizom gyakorlatokat végezhetek (a professzor aki műtött, anno annyit mondott az edzésre, hogy ülve ne nagyon, fekve és állva inkább). Gondoltam rá, hogy a teremben kihagynám a hátazást súlyokkal, inkább különböző gerinckímélő tornagyakorlatokkal mennék rá esetleg, itthon. Néztem számos súlyzós gyakorlatot hátizomra, de nagy részükkel az a probléma, hogy a szabadon lévő csigolyáimat nagyon leterhelné (felhúzás, húzódzkodás, stb). Nyilván próbálok keríteni egy másik szakértő ortopédia-szakos orvost/professzort (aki műtött már külföldön tartózkodik) vagy személyi edzőt, de gondoltam hátha tudsz valami tanácsot adni, mivel a hátizom edzését nem szívesen hagynám ki az edzéstervből (többi izomcsoportra is olyan gyakorlatokat csinálok amik a hátat egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben veszik igénybe). Előre is köszönöm.
ferenc_735916
Válasz
Szia! Ez nagyon érdekes probléma, szívesen foglalkoznék veled. A személyedzőket felejtsd el. Írj mélt: lightweight@gmail.hu
2013-02-18 23:34:28
kares

Hello Bunny és már Kares is! Ez már a má...

Kérdés
Hello Bunny és már Kares is! Ez már a második levelem a vállfájdalmammal kapcsolatban. Az elsőt kb. 2,5 hete írtam. Azóta gyakorlatilag semmit nem javult a vállam, csak az első pár napban, azóta stagnál. Kezdek jobban aggódni. SZTK és hasonló helyekre talán érthető okokból nem szívesen megyek/mennék. Esetleg ha megoldható Kares által valami kis kuruzslás, akkor hálás lennék. Még így ismeretlenül is jobban megbízom bennetek (bbtv-k,stb stb alapjan) mint másokban. Vagy ha tudnátok ajánlani valakit, aki ténylegesen érti a dolgát? Újfent köszönöm előre is!
horvathadamkah
Válasz
Szia! Mostantól péntekig esténként elérhető vagyok a BB Gym-ben. Időpontért írj mélt: lightweight@gmail.hu
2013-02-18 23:30:00
kares

Szia Bunny! Segítséged szeretném kérni, ...

Kérdés
Szia Bunny! Segítséged szeretném kérni, a következővel kapcsolatban. Egy iskolában dolgozom testnevelő tanárként. Röhej, vagy inkább szomorú, nekünk sincsen tornatermünk. Ősszel és tavasszal az udvaron, illetve parkban szoktam tartani az órát, télen pedig többnyire elméleti információkkal (sportágak szabályai, története stb.) stresszelem a gyerekeket. Van egy pincénk (kb. 120-140 m2 lehet), amit a rendelkezésemre bocsátottak, ám a sok oszlop stb. miatt nem tudom használni szinte semmire. Megfordult a fejemben, és legszívesebben egy konditermet alakítanék ki a gyerekek számára, ahol az évek alatt megismertetném velük a helyes gyakorlat végrehajtásokat, és megszerettetném velük a sportágat. Az iskola, mint szinte az összes az országban, örül, hogy működőképes, szeretne, ám számottevően nem tud költeni a tervemre. Abban kérném a segítséged, hogy tudsz-e segíteni elfekvő, hibás, rozsdás, kiszakadt kárpitos stb. konditermi felszerelés felkutatásában, amit szívesen adományoznának iskolának? Sima, fapados fekvenyomó padra, mondjuk csille kerékből készített fekvenyomó rúdra stb. gondoltam, ami már senkinek sem kell, én viszont hasznát venném, nem is akár milyen célra. Bármit szívesen fogadnék, mert semmim sincs. A két alma és 3 banán tanári fizetésemből nagyon szívesen vállalom, hogy elmegyek érte, és rendbe is teszem a dolgokat (rozsdamaró, festés stb.). Van valami ötleted, vagy tudsz segíteni ebben nekem? Köszönöm szépen. Üdv.
kajakos
Válasz

Szia!

Azokat a rozsdás, levedlett szar gépeket a kereskedőktől is simán meg tudod venni, így ha nincs sok gépre szükség és meglehetősen fos, mondjuk néha szétesik a géppark, egy pár millióból simán összeraksz egy használhatatlan termet.

Alapvetően olyan dolgokért is pénzt kérnek, hogy el se hinnéd. Olyan gépeket szállítanak le, ami fél évig által a ganéban a disznóól közepén. Százezrekért.

Szerintem reménytelen komolyabb felszerelést szerezni. Milliók.

Annyit tudok tenni, hogy tekintsük ezt felhívásnak: ha van valakinek elfekvő eszköze, bármi, az jelezzen nekünk. 

2013-02-18 23:02:22
Bunny

Hello Bunny! Az „Edző válaszolt” olva...

Kérdés
Hello Bunny! Az „Edző válaszolt” olvasgatva meggyőződtem róla, hogy elég jól ismered a testépítő-fitness szubkultúrát, ezért talán a választ is ismered egy kérdésre, amely már hosszú ideje kavarog bennem: Mi a fenének vannak a személyi edzők? Első blikkre meghökkentő kérdésem oka, hogy évek óta tartó megfigyelésem szerint 99%-uk (és tényleg tisztelet az 1%-ot kitevő kivételnek) kliensei kizsebelésén túl semmiféle értékelhető tevékenységet nem végez. A férfiak(?) legtöbbször valami túltömött libára emlékeztető, cserépszínűre szoláriumozott, beszédzavaros analfabéták, buzeráns ruházatban (edzőteremben és azon kívül egyaránt - pl. mi ez az új idióta divat, a testre feszülő, nagyon vékony anyagú felső, lehetőleg lila, pink, papagájsárga, banánzöld, de minimum hófehér színben?), a nők többsége pedig szilikon-tuningolt, kikent-kifent pózőr pitcha, akinek legfőbb gondja szemmel láthatóan az, hogy kellően szexy(nek gondolt), kecsteljes pózba álljon be, mialatt kliense az általa vezényelt, idióta gyakorlatot (pl. lábtoló gép 3x10, 30 kg-al, kétperces szünetekkel...) végzi. Mindehhez még annyi tartozik, hogy egy jelentős hányaduk szemrebbenés nélkül zabálja a bűzlő brokkolis rizst a műanyag vödréből, telefonálgat, vagy valami hasonszőrűvel spanol, miközben a vendége szerencsétlenkedik. Nemrég kezdtem járni egy új terembe, még nem alakult ki a törzsközönség, egyelőre a testépítő-fitness „társadalom” eme söpredéke uralja a terepet... Így elég koncentráltan jut belőlük, kezdem megérteni általánosan lesújtó véleményed a versenyzők és egyéb állatfajták vonatkozásában. No, de hogy valami pozitívról is legyen szó: a magas ismétlésszámú edzés nagyon bejött. Az embernek le kell győznie az egoját és megtanulni 10 kg-al oldalemelni, 12 kg-al egykezes bicepszezni, akár 50 kg-al fekvenyomni és eddig ismeretlen intenzitást lehet elérni. Természetesen az izomméret nem tűnik el, nem esik össze az ember, sőt - viszont nincs sérülésveszély és fájó ízűlet.
kanpulyka
Válasz

Szia! Nyilván eléggé ismerem ezt a "szubkultúrát" hogy nagyjából behányjak tőle, de meg kell mondjam a fitnessz/wellness/aerobik/pinasport/diétásjoghurt/cellulitiszkrém vonalba soha nem kerültem bele, milyen véletlenül. Én egy Men's Health vagy hasonló magazint nem hogy nem tartanék a teremben, amikor hozzák ingyen az eladatlan példányokat, hanem úgy kúrom a kukába, hogy csak úgy nyekkennek a félkilós nyomipicsák a nyomisúlyzókkal a képeken.

Itt kell meghúzni a vonalat a személyi edző kérdésnél is.

A személyi edző népszerű szakma lett, mint ahogy a testépítés is relatív népszerűnek tűnik. Valójában persze nem az, ugyanis a művelók többsége pont leszarja a lényeget: nem sportolni akar, hanem jól kinézni. Nekik ez egyszerű megfelelési kényszer, másoknak akarnak megfelelni, másokoknak akarnak villogni.

Egyértelmű, hogy ebből a többségi rétegből kerül ki a személyi edzők többsége, akit kurvára nem a sport motivál, hanem az, hogy megéljenek valamiből.

Amikor én elkezdtem ezt a sportot, nyomi voltam. Fizikailag egy fos, aki legbénább volt a tornaórán. Számomra a testépítők istenek voltak. Ha akkor lett volna valaki, aki irányt mutat, követtemk volna a pokolba is, betartottam volna minden szavát, mint egy droid. 

Mi tudtuk hogy nagyon nagy munka izmot építeni. Nem tudtuk, hogyan kell, de tudtuk, hogy sok év lemondása, áldozata kell. Tizenévesen engem nem érdekelt semmi más, mindent arra tettem fel, hogy edzzek. Hülyeség volt, de én hittem benne. Sok évvel később, amikor az életem különféle fordulói, hullámegyei és hullámvölgyi után, gyakorlatilag részletekben tíz év kihagyás után (ami azt jelenti, jóval kevesebb időn át edzettem, mint amennyit nem) edző lettem 60 ezer forintos fizetéssel, hogy együtt lógjak egy általam teljese feleslegesen nagyra tartott versenyzővel és segítsek neki a felkészülésben, valahol még büszke is voltam magamra. 

Ma többségében olyan edzők dolgoznak a buzfitnessz iskola diplomájukkal, akik nem tudnak felsorolni 3 Mr. Olmypiát. Az izmok latin neveit tudják, de nem tudják, hogyan kell megfogni a súlyt. Persze ha azt vesszük, hogy van olyan "tanár", aki a saját versenyeredményeiből viszgáztat, semmin ne csodálkozzunk.

Ha te már brokkolis rizst zabáló idiótákat látsz, az egy fejlettebb állatfaj. Én olyan TF-et végzett nővel dolgoztam egy helyen, aki megkérdezte tőlem, mi az a vitamin.

De nem kell, hogy ez minket zavarjon. Olyan termet kell keresni, ahol nincs jelen ez  afajta populáció. Igaz, ez talán nehezebb, mint edzeni, nekem is csinálnom kellett inkább egy saját termet.

Vannak nagyon jó személyi edzők, ez is egy szakma és iganis nagyon sokat segít egy jó edző: évekig tartó eredménytelen kínlódást lehet megspórolni vele.

 

2013-02-18 22:50:29
Bunny

Szia Bunny!Találtam egy videót a gyökérr...

Kérdés
Szia Bunny!Találtam egy videót a gyökérről szerintem aerobozik http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2011/182/5/0/my_new_fursona_by_xjupi-d3kld0d.swf Remélem tetszeni fog mindenkinek :D
Rupert1995
Válasz

Ezen elég nagyot röhögtem!

Készül a következő audioblog.

2013-02-18 20:18:43
Bunny

Szia Bunny! Eddig lefekvés előtt sová...

Kérdés
Szia Bunny! Eddig lefekvés előtt soványtúrót fogyasztottam, de most olvastam, hogy szerinted nem túl hasznos. Amilyet én veszek, az 200 ft és 250g, ebben van 37,5 g fehérje. Oké, hogy a cottage cheese nem éri meg, de erre mit mondasz? Ha ne egyek ilyet, akkor szerinted mit érdemes lefekvés előtt enni?
MATEO9
Válasz
Szia. Nem arról van szó, hogy este nem jó a sovány túró. Jó az, ha ha volt elég hús, tojás és tejsavó protein napközben.
2013-02-18 20:09:01
Bunny

Lehet, hogy nem teljesen hülye, az más k...

Kérdés
Lehet, hogy nem teljesen hülye, az más kérdés, hogy hülyékkel foglalkozik. Olyanokkal, akik a következetlenségei felett simán átsiklanak, hiszen nem képesek gondolkodni. Ez egy elvetemült réteg, még az is lehet, hogy elad nekik egy párat a könyvből. Bestseller azért nem lesz - ahogy a fehérjéje sem rengeti majd meg a táplálékkiegészítő-piac értékesítési statisztikáit. Semmi gond, virágozzék minden virág. Bár nem tudom, hogy miért érzi szükségét az állandó beszólogatásnak: én nulla sportolói múlttal, néhány túlsúlyos nő futással történő, víz- és izomvesztéssel járó lefogyasztását felmutatva kissé szerényebb lennék.
dv79
Válasz
Nem lesz se fehérje, se könyv. Semmi se lesz, csak a pofa nagy.
2013-02-18 20:06:21
Bunny

Tiszteletem mester! Van egy ismerősöm, ...

Kérdés
Tiszteletem mester! Van egy ismerősöm, aki nagyfőnök volt a Lidlibe. Ő azt mondta, hogy kötelező az eladóknak magázódni, de ez nem azt jelenti, hogy furcsállni kell nekik, ha letegezik őket. Nagyon más: Konkrétan majdnem lefostam a bokám múltkor:) Jön egy ismerősöm, hogy tud féláron Skájtek fehérjét, ugyanis a Szigetszentmiklósi gyárból lopják. Igaz doboza nincs de higgyem el, hogy eredeti:) Nagyon sokat eladtak. Megint más: Tervezek egy jó kis edzést a termedben, csak hát nem lakok valami közel, remélem ott leszel majd, mikor megyek, mert egy nagy álmom, hogy találkozzunk egyszer.
sparta300
Válasz

Szia! Simán elképzelhető, hogy ez utasítás, de azért felnőtt ember szerintem tudja kezelni a helyzetet.

Én is hallok ilyen okosságokat. Nyilván tök igazak ezek a doboz nélküli sztorik, kb. annyira, mint a vaterás fehérjék.

Elképesztő, hogy még mindig vannak hülyék, akik nem értik, hogy manapság MINDENT csak megbízható boltból szabad megvenni. 

Ha jössz, szívesen látlak, de tudni kell, hogy nem vagyok a teremben, én dolgozom amúgy, csinálom a magazint stb. Akkor gyee lehetőleg, amikor valami rendezvény van, vagy ha látod kiírva, hogy valamiért ott vagyok.

A héten jön Kares, megbeszélem vele, hogy mi legyen, szerintem ő is és én is tartunk "fogadóórákat."

2013-02-18 13:17:02
Bunny

Szia! Pár napja a LIDLiben kb. 22 éve...

Kérdés
Szia! Pár napja a LIDLiben kb. 22 éves csajt letegeztem (én 30) és kikérte magának, másnap másik fiatal kasszást már magáztam és nézett bambán. Innentől nem fogok köszönni előre egyiknek sem! Részemről ennyi a tegezős-magázós témáról. Üdv: Krisz
Vkrisz84
Válasz

Szia!

Érdemes lett volna hívni az üzletvezetőt és megkérdezni, hogy hol van előírás arra, hogy egy vásárló kit tegez és ki magáz.

Szerintem köszönj mindenkinek és tegezz nyugodtan a saját ítéleted szerint. Maximum ennek a hülyepicsának ne köszönj, vagy tegezd direktbe tovább is, hadd fájjon az egója.

Nem nézek le senkit semmilyen munkárt, higgyétek el, edzőterem-tulajdonosként én szedem ki kézzel a lefolyóbol a szart, nem derogál, pedig ez nagy kontraszt ahhoz képest, amikor autogramot kérnek tőlem.

De ne a Lidl pénzáros tartsa már magát arisztokratának. 

Előfordul, hogy az ember nem mérlegel és élből magázódik, hivatalos ügyekben például, vagy üzleti ügyben. De ezt ne keverjük már a pénztáros-vásárló viszonnyal.

Az emberek elhidegülése, a nemköszönés, mindent leszarás pont az ilyen apró konfliktusokból ered. 

2013-02-18 12:08:09
Bunny

Szia! 46 éves nő vagyok 175 cm magas, é...

Kérdés
Szia! 46 éves nő vagyok 175 cm magas, és évek óta 55 kg. Sok mindent megpróbáltam már, de sajnos nem tudok hízni. Ismerősöm tanácsolta, hogy szedjek valamilyen étrend kiegészítőt és kezdjek el edzeni. Te milyen terméket és edzést ajánlanál?
maria_0c8320
Válasz

2013-02-17 21:53:49
Bunny

Szia! Írtad hogy a kérdező, kis ismétlés...

Kérdés
Szia! Írtad hogy a kérdező, kis ismétléssel tönkreteszi magát. Én is most akarok a fekvenyomásra jobban ráfeküdni,akár verseny szinten. És nagyon sok versenyző kis ismétlésekkel készül. Arra érted a tönkreteszi magát, hogy nagy súlynál hamarabb van sérülés? Üdv
HARDCORE77
Válasz
Arról beszélek, hogy a fekvenyomás egy idióta gyakorlat, amely tönkreteszi a vállízületet. A fekvenyomók sem nagy súllyal nyomnak egész évben, van, aki bodys technikával alapoz.
2013-02-17 21:26:37
Bunny

Hello.genetikai adotsagombol kifojolag c...

Kérdés
Hello.genetikai adotsagombol kifojolag csapott vallaim vannak.mit tanacsolsz? milyen modszerrel tudnam picitt korigalni tudom h genetikam ilyen ezen nem nagyon lehet valtoztatni de korigalni biztosan. Elore is kosz a valaszod.
csaba_6c16c0
Válasz
Válledzésen gondolkodtál már?
2013-02-17 21:24:45
Bunny

Szia Bunny! Van aki téged magáz?:D

Kérdés
Szia Bunny! Van aki téged magáz?:D
richard_86961a
Válasz

Szia. Van. Túl sokan is. (Erről írtam régebben.)

Én alapban telefonon magázódok, mert nem látom szemtől szemben az illetőt. Élőben tegeződök lehetőleg. Marhára idegesít, ha visszamagáznak, de marha sok ilyen van. A tegeződés szerintem egy gesztus. 

2013-02-17 21:24:16
Bunny

Szia Bunny! Kiss Jenővel kapcs lenne a k

Kérdés
Szia Bunny! Kiss Jenővel kapcs lenne a kérdésem! Arról van valami infó hogy ki lesz a tápkieg vagy más egyéb szponzora a felkészülése alatt?
halfiu
Válasz
Szia! Nem tudok róla, hogy lenne.
2013-02-17 20:10:03
Bunny

Szia Bunny! Arra gondoltam, megpróbál...

Kérdés
Szia Bunny! Arra gondoltam, megpróbálok teljesítmény centrikusabban edzeni. (Egyfelől új kihívásképp, másfelől tudom, hogy hidegen kéne hagyjon, és hülye vagyok hogy foglalkozom vele de egyre jobban idegesítenek a hétvégi terem hobbitok, és szeretnék mást csinálni mint ők...) Úgy gondoltam, hogy lecsökkentem a gyakorlatok/sorozatok számát, és a 3 fő gyakorlatban (fekvenyomás, felhúzás, guggolás) megpróbálnék erőemelő centrikusan edzeni, 3-5 ismétléssel dolgozni. A kérdésem az, hogy te erről mit gondolsz? Totál hülyeség? És mire érdemes egy ilyen edzésnél odafigyelni, hogy a nagyobb súlyok használata ne csinálja ki az ember ízületeit? Előre is köszönöm a válaszod!
ebalage
Válasz

Szia!

Teljesítménycentrikusan edzeni egyáltalán nem hülyeség, de az nem megoldás, hogy alacsony ismétléssel tönkreteszed magad.

Nem az a teljestímény, hogy 100 kilóba melenyomsz hármat, hanem hogy 50 kilóba ötvenet. 

Remélem érted, miről beszélek.

2013-02-17 20:04:49
Bunny

Üdv Bunny! Régóta olvaslak, tisztelem a ...

Kérdés
Üdv Bunny! Régóta olvaslak, tisztelem a munkásságod és osztom a nézeteidet bár bizonyos dolgokat én kevésbé látok elbaszottnak. Mit gondolsz, szerinted a megfelelő korba születtél?
balint1209
Válasz

Szia! Igen, a 80-as években voltam gyerek, ilyen hangulatban nőttem fel, tökéletes volt. A kilencvenes években baszták el a világot.

2013-02-16 19:04:08
Bunny

Szia Bunny! Nem terveztek egy cikket va...

Kérdés
Szia Bunny! Nem terveztek egy cikket vagy egy kisfilmet a Scitec 20 éves történetéről? Szerintem sokakat érdekelne, hogy honnan indult és hogyan jutott ide a cég.
timea_7ee9
Válasz

Szia! Ez nagyon érdekes sztori lenne. Ha a cég jóváhagyná vagy felkérne rá, megírnám. De ez nem biztos, hogy ők ezt szeretnék. Megmondom miért: azért jobb a "misztikum", mert egy szövegből mindenki azt olvas ki, amit akar.

A szövegértelmezés Magyarországon amúgy sem erősség. Félig üres a pohár, vagy félig tele? "Nem jó a csaj, mert magas a rüsztje", ha élted, mire gondolok. Vagyis bármit írsz le, lesz egy halom rosszindulatú gyökér, aki bele fog kötni.

Évek óta terjed az a baromság, hogy a Scitecet eladták a kínaiaknak. Nyilván nem, de HA pont kínaiknak adták volna el mi enne? Az egyik hülye úgy gondolja, hogy akkor rögtön kínai piac, gagyi. A világgazdaságban az átlaghülyénél kicsit jártasabbak meg tudják, hogy Kína finanszírozza az amerikai gazdaságot. Két eltérő látásmód egészen más eredményt hoz. Megjelenek egy piros Ferrarival, biztos jön valaki, aki szerint szar, mert piros, meg különben is a k. anyámat.

A mostani tulajdonosi kör miatt is van aki okoskodik, meg hülyeségeket terjeszt, holott fogalma nincs a helyzetről és arról hogy világszinten nézve is milyen elképszető üzleti siker ez. Írtam erről korábban. A sztori szerintem nagyon jó és nagyon inspiráló, igazi sikertörténet, ami persze buktatóktól sem mentes. De hogy érett-e erre ez a piac, arra magam sem vennék mérget.

2013-02-16 12:12:18
Bunny

Szia Bunny! Egy olyan kerdesem lenne,...

Kérdés
Szia Bunny! Egy olyan kerdesem lenne, hogy az egyik videoban lattam, ahol egy lo mellett altal es ecsetelted a testfelepiteset es hogy feldolgozatlan taplalekot fogyaszt. Na most innen jott az otlet, hogy ugye a lo mit is eszik? Hat szenat baszki. Ha neki megfelel es ekkora tole, nekem is megfelel. Az oregapam mezogazdasaggal foglalkozik, tole be tudom szerezni a szenabalakat. Na de itt kene a te segitseged is: sehol nem talalok infokat arrol, hogy mik a szena tapertekei (talalgatni nem akarok)? Aztan este az oke, hogy pl. meccs kozbe elragcsalok mondjuk 1 kg-t, de reggel vagy napkozbe turmixolnam. Nalatok ott font Pesten lehet venni szena koncentratumot? Arra is gondoltam, hogy a Jenonel itt csinalnank szenapelletet, azt konnyebb lenne nyelni. Most hirtelen ennyi, majd meg jovok!
john_34e299
Válasz
Nagyon vicces gyökér vagy. A félreértések elkerülése véget: ne gyere többet. Mellesleg a ló a mi szempontunkból zabot eszik, idióta.
2013-02-16 09:49:31
Bunny

Szia Bunny! 1) Feb 23-án jössz -e Cut...

Kérdés
Szia Bunny! 1) Feb 23-án jössz -e Cutlerbe, amikor Kiss Jenő is jön? Tudom, hogy megy BBGymbe is a megelőző héten. 2) Emlékszem régebbi kérdések között volt aki talált régi kreatin-monohidrátot, por alakút, ilyen féléve lejárt kreatinra azt mondtad, nyugodtan fogyasztható: én is találtam, ez 2011 júliusban járt le, előtte lett kibontva azt nem tudom mennyivel, de tuti hogy nem az időtájt. a por részben ilyen 1 centis göbökké van összeállva. szag nincs, kinézete a rögöktől eltekintve szép kristályos, amilyen volt régen is (Scitec-es). Fogyaszthatom? 3) ha fogyaszthatom: ketogén alatt vagyok, töltésnap marha anabolikus, mi lenne ha ezt még megfejelném, töltésnap nyomnék belőle 20-30 grammot, de csak töltésnapon ( heti egyszer) ? Erre most jöttem rá de nemtudom van e értelme. Kaja tiszta, grammra kiszámolva természetesen. Előző válaszodhoz annyit szeretnék ( cottage cheese-s feb 7, 17:01 perckor), hogy cottage csak egy étkezés van, a többi hús hús tojásfehér, protein-por! köszönöm Bunny! Szia,
Prom
Válasz

Szia!

1. Mivel Kiss Jenő egy legenda, ismerve a debreceni sportéletet, komoly mennyiségű emberre számítok. Budapesten már nem ilyen rózsás a helyzet, de azt hiszem, leszünk elegen így is. Én a Cutlerbe is jönni fogok természetesen. Lehetőség szerint minden rendezvényen ott a helyem. Örülük neki, hogy kérdeziket, mert ebből az látszik, hogy mindenki tud róla. 

2. Szerintem semmi baja nincs.

3. Nem nagyon látom értelmét. Használd inkább apró adagokban hétközben.

2013-02-15 15:16:55
Bunny

Szia! Tanácsodat kérném, hétvégén teljes...

Kérdés
Szia! Tanácsodat kérném, hétvégén teljesítménytúrán indulok (kb. 6-7 óra folyamatos gyaloglás) egy kicsit hosszabb aerob edzésnek is tekinthető, mit javasolnál ilyenkor, miben módosítsam az étrendem(minta étrendet alapul véve) aznap, hogy a leginkább ki tudjam használni ezt az aerob edzés adta előnyöket? Üdvözlettel: N.D.
davwe
Válasz

Szia! Ez nem aerob edzés lesz azért, ahhoz túl hosszú. Egyél előtte lassan felszívódó szénhidrátot, ha tudsz, vigyél magaddal zabpelyhes turmixot és l-karnitint. Nem nagy ügy az egész.

Egyébként marha jó dolog, kár, hogy nincs időm ilyesmire.

2013-02-15 14:46:42
Bunny

Szia Bunny! Mi a véleményed erről? /Kre...

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed erről? /Kreatin HCL/ Komolyan, van aki ezeket a meséket elhiszi egy kreatin HCl vegyületről? Minden megbízható tudományos kutatás nélkül? Mikor az összes kreatin a szervezetben felszívódva már csak egyféle kreatinként tud hatni? XD A legjobb a szteroidszerű hatás. :) A piacon megtalálható legtöbb kreatinnal ellentétben a xxxxxxx esetében nincs szükség feltöltésre, vagy kúraszerű szedésre, nem szükséges szüneteltetni. Biológiai hasznosulásának, és a javasolt mikro adagolásnak köszönhetően mindössze ¼ teáskanál (vagy egy kapszula) szükséges minden 45 testsúlykilogrammra. Valódi tudományos áttörésként a xxxxxxx az egyetlen kreatin a piacon, melyet testsúly alapján kell adagolni olyan mennyiségben, hogy egy adagja 5-10 gramm kreatin-monohidrátnak felel meg. A többi kreatinnal ellentétben a xxxxxxx semmiféle negatív mellékhatást nem okoz, nincs puffadás, vizesedés, vagy a kreatin transzportoknál oly ismerős vércukor ingadozás. Emellett egy friss kutatás szerint a xxxxxxx hatóanyaga a sima kreatin monohidrátnál 59x jobban oldódik! A jelenleg legtökéletesebben felszívódó kreatinként a xxxxxxx már-már szteroidszerű hatásokat ígér erőben, állóképességben és regenerálódásban, de mindezt egészséges és legális módon. A sportolók anélkül érhetnek el kimagasló eredményeket a segítségével, hogy a doppingtesztek eredményétől kelljen tartaniuk!\
istvan_a86e96
Válasz

Szia! Érdekes érvelés tudományos kutatásokra hivatkozni egy hülyegyerek "XD"-ző írásképével, főleg a megbízható brit tudósok korában.

A kreatin hidroklorid nem volt rossz dolog, sőt. A kérdés már annyiban felesleges, hogy az EU mostani előírásai szerint ilyen kreatint gyártani már nem lehet. 

Én sosem voltam a kúraszerű alkalmazás híve, így teljesen mindegy, hogy azt írják-e, hogy nem kell kúraszerűen szedni, mert a többit sem. Az ilyen 1 grammos napi adagok azonban a röhej kategóriába tartoznak. Ordenáré kamu, hogy ebből a huszada kell, jobban hat és nem okoz vizesedést. A rendes kreatin sem vizesedést okoz, a puffadt kinézet a sima monohidrátnál is használati metódus:  a túladagolás és a mellé túlzabálás eredménye. Meg a régi, általam sosem ajánlott transzportrendszeres megoldásé, hogy zabálj hozzá egy tonna cukrot.

Tömegnövekedés a kreatintól? Nagyon vicces, amikor az elégedett ügyfél felránt tíz kilót, és nem tűnik fel neki az a tény, hogy bezabált közben napi plusz 2-300g cukrot. Ami víz és háj, de ez nem mindenkinek esik le, meg az sem, hogy tíz kiló vizet és zsír ilyen módon egész könnyen fel lehet szedni kreatin nélkül is.

A kreatin egy valóban jó dolog. Kérdezz megy egy profi testépítőt: meg fogja mondani, hogy vitamin/ásványianyag, ízületvédő, fehérje, speciális aminók ujtán alap.

DE nem csodaszer, nem ez a szer-amitől-izmos-leszel, mert ilyen nincs. A Kreatin HCL jó dolog volt, és legfőképpen pont az volt benne a jó, hogy - legalábbis a Scitec verzió - próbált szakítani az agyatlan kreatin zabálás hagyományával. De abból is kellett minimum 5g napi kreatin pótlásnak.

Az, hogy a sima monohodrátnál egymilliószor jobban oldódik, szívódik, növeszti a péniszt, csoda hatása van, stb. nem igaz. Pont ez az, hogy mérsékelt hatása van, bár én ezt a hatás szót sem szeretem. A testépítésben eleve nincsenek hatások, hirtelen történő dolgok: folyamatok vannak, és esetleg olyan jó kiegészítők, amik ezeket a folyamatokat szép lassan segítik.

2013-02-15 10:58:03
Bunny

Szia Bunny!Mint már régebben is irtam sz...

Kérdés
Szia Bunny!Mint már régebben is irtam szépen fejlődgetek csupán egy kis problémám lenne.A diéta alatt szépen adtam le zsírt,kezdtek körvonalazódni a rejtett izmok..Viszont a belem nem igazán akar csökkenni.Van valami ötleted,tanácsod esetleg tapasztalatod hogyan tudnám hatékonyabbá tenni a viszcerális zsírvesztésemet?(Napi szinten szedek 4g karnitint)Mert ugye azért ez a fajta zsír sok egészségügyi kockázatot rejt magában.További kellemes napot.Üdv:István
tordai80
Válasz
Szia! Ne aggódj, le fog az menni. Ahol a legtöbb zsír van, onnan tűnik el utoljára.
2013-02-15 10:35:59
Bunny

Hello Bunny! Diéta alatt te mennyit szok

Kérdés
Hello Bunny! Diéta alatt te mennyit szoktál aerobozni hetente ? Előre is köszönöm, Üdv!
kassakis
Válasz
Szia! 7x1 órát minimum.
2013-02-15 01:39:59
Bunny

Szia Bunny! Most léptem be egy kicsit...

Kérdés
Szia Bunny! Most léptem be egy kicsit hogy beleolvassk a fórumba. Az utolsó 3 brutááál. Te elhiszed hogy ezeket komolyan kérdezik? b.scheidl hulk16 dmario96 Ha ezek komolyak, akkor nagyon nagy baj van néhány fejjel. Gábor
tuzi65
Válasz
Szia. Komolyan. De ha vicc, az se jobb.
2013-02-15 01:39:32
Bunny

Üdv! Épp hizlalom a sertéseim, a hízás ...

Kérdés
Üdv! Épp hizlalom a sertéseim, a hízás nagyobb hatékonysága érdekében kreatin kúrát szeretnék bevinni a röfik táplálkozása mellé. A kérdésem, hogy mennyivel kéne több kreatint adni a disznóknak, mint egy embernek?
b.scheidl
Válasz
Adj egy 200 kilós disznónak 60g kreatint és 40g glutamint, hogy ha már ilyen ötleteid vannak, ne úszd meg olcsón. A kérdés most már csak az, hogyan fogod edzeni őket?
2013-02-14 14:50:35
Bunny

Szia! A cigi ugye növeli a vérnyomást..

Kérdés
Szia! A cigi ugye növeli a vérnyomást... akkor edzés előtti bedurrantónak megfelelő?
dmario96
Válasz
Persze, szívj el vagy hat dobozzal, fogyaték! Adj belőle anyádnak is!
2013-02-13 22:51:39
Bunny

Szia Bunny.Kurva jó az audioblog.Sok min...

Kérdés
Szia Bunny.Kurva jó az audioblog.Sok minden eszembe is jutott.A volt melóhelyemen 16an voltunk abból egyedül én nem dohányoztam.Volt aki inkább a cigit szívta minthogy kaját vegyen mert nincs pénze,ez halál komoly felnőtt épeszű emberekről van szó.Természetesen a szar fizetés mindenkinek probléma volt amit nehezen emészt meg az ember ha valaki ezt egy cigivel a kezében mondja.Beilleszkedésért annyira nem voltam oda,többnyire egyedül voltam mert hát én nem jártam ki soha dohányozni.Kurva nehezen is ment, ha meg beszélgetésre került a sor akkor úgy szintén az audioblog jut eszembe mert szinte kizárólag egymás fikázására került sor természetesen csak egymás háta mögött ahogy kell.Én meg ezt hallgattam úgyhogy mindenki úgy gondolta hogy kurvára egyetértek.Szóval így mikor egyik arc elkezdett beszélgetni velem fikázta azt akivel előtte beszélgettem így ment mindig...Azt hiszem ez mindenkinek a saját nyomora attól tahók vagy beszélik ki egymást hogy kompenzálják a saját problémáikat valamit kap ettől a lelkiviláguk gondolom én.Az meg hogy akkor nekilátás van a melónak ha megérkezik a főnök az a világ legtermészetesebb dolga volt.Épp motorra gyűjtögettem az akkori karrierem során úgyhogy edzeni sem tudtam pont ecélból.De a motor meglett.Jó volt ezeket a dolgokat vissza hallani és a tanács is a lehető legjobb.Az egyetlen működő dolog ha nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal az ember.
martonkx250
Válasz

Úgy látom endurózol. Szerintem abszolúte jól látod a kérdést, az egész kompenzáció: azért fikázzák a parasztok egymást a hátuk mögött, mert egyszerűbb, mint önmagukban keresni a hibát.

Az én egyik nagy dilemmám, hogy szeretnék teljesen pozitív lenni. Ebben a mai világban mindenki fikáz mindenkit, mert ez könnyű, de én szeretnék csak poziítv dolgokat sugározni magamból. Csak az a baj, hogy ez hazugság lenne. Vannak pl. emberek, akikről nem lehet pozitív dolgokat mondani, mert például szar emberek, és ha én pozitív dolgokat próbálok mondani, akkor hazudok. Tény viszont, hogy én ilyen emberekkel nem jópofizok a szemükben. Rengeteg féreg van, én ezeket ignorálom és ezt a módszert ajánlom mindenkinek.

Nem kötelező mindenhova beilleszkedni. Pont ma beszélgettem egy barátommal, motoros kávézóban gondolkodik, szeretne egy jó klubhelyet, de mondtam neki, hogy gondolja ezt át. Attól, hogy valaki motoros, még nem biztos, hogy jó fej és nem biztos, hogy nem szarja le az egészet és inkább megy haza valóvilágot nézni. Sőt.

Nekem életemben volt vagy 3 motoros korszakom. Ebből az egyik eset, amikor abbahagytam, az anyagi okokon kívül az volt, amikor rájöttem, hogy szart sem ér a társaság. A nagy motoros összetartás egy mese, mindenki integet egymásnak, sokan lábbal, mint valami vér mucsai parasztok, mert az a vagány. 

Volt, hogy vagy 30-an mentünk valahova, csakhogy ez a dolog úgy működött, hogy az egyik gyökér itt akart megállni, a másik ott, a harmadik amott, és ezt meg sem próbálták egymással egyeztetni. A cigit úgy szívják, mintha a motor rákkal menne, de a részegen motorozás sem nagyon jön be, különösen az olyan motoros találkozók, ahol semmi nem történik azon kívül, hogy mindenki próbál alkoholmérgezést kapni, de lehetőleg csak a saját haverjaival áll szóba, miközben a wannabe motoros nyomik próbálnak spanoskodni mindenkivel a fos motorjukat bőgetve.

Akkor lett elegem, amikor egy találkozón "privátokat" dobáltak a Dunába részegen.

Azóta már újra motorozok, de nem keresek társaságot. Megyek egyedül, akad 1-2 haver, vagy megyek az asszonnyal, úgyis csak pár órás tekergésekre van időm. De ez az élmény kell, meg a tudat is, nem véletlenül van két motorom is.

20 évesen dolgoztam egy cukorgyárban. A meló még hagyján, de mindenhol zugivó, folyton cigiző egymást fikázó gyökerek voltak, pont, ahogy te is mondod. Volt egy másik fiatal srác, jóban voltunk egy darabig amíg neki nem állt kakaskodni és meg nem kellett fejelnem. (Pedig én sosem verekszem, rühellem az ilyesmit.) Egyetlen normális ember volt, egy nálam valamivel idősebb melós, de ő olyan egyszerű volt, hogy örült egy vödörnek is.

Szerinted be tudtam illeszkedni? Ugyanúgy nem tudtam, mint te sem, és ettől szerintem nem vagyunk hülyék.

Nem kell beilleszkedni mindenhova.

Kicsit más téma, de ajánlom ezt a blogbejegyzést mindenkinek, aki nem érti a munkáltatói-munkavállalói viszont, a gazdaságot és hogy kinek mi "jár." Írni viszont ne írjatok ez ügyben, nem tudok vele foglalkozni.

2013-02-13 11:18:52
Bunny

Hello! A viridex xt nevű készítményről ...

Kérdés
Hello! A viridex xt nevű készítményről mi a véleményed? Használtad-e már vagy tudsz-e olyanról, aki használta? Elsősorban az érdekelne, hogy mennyit hoz a cucc erőben és izomtömegben(kilogrammba), ha a kaja rendbe.
Ricardo94
Válasz

Eleve a fogyatékosok szoktak ilyet kérdezni, hogy "mennyit hoz a cucc", én meg ugye behibáztam, hogy azt feltételezem, az idetévedő emberek vannak olyan értelmesek, hogy elolvassák mondjuk a szabályzatot, hogy ne csináljanak magukból hülyét. (Ott eleve le van írva ugyebár, hogy csak Scitec és Full Force termékeket használok, így csak ezekhez értek és egyáltalán nem érdekel más.) Ha esetleg magas: nem tudom mi az a viridex és nem is érdekel, de hogy te soha nem fogsz semmit elérni, arra mérget vehetsz. A kaja rendbeN, mi?

2013-02-13 10:47:51
Bunny

Szia Bunny szörnyülködöm, hogy mennyi...

Kérdés
Szia Bunny szörnyülködöm, hogy mennyi degenerált, dolgozni nem kívánó, sült galambot váró egyén kérdezitt, mennyi hülyeséget. Egyszerűen döbbenet, megdöbbent és elszomorít, hogy ennyire önállótlan figurák várják a csodát egy idióta kérdés válaszától. Olvassatok, nézzetek utána, könyörgöm, több önállóságot emberek! A tudás nem szégyen, a van-tól nem kell félni! Éljétek minden percetek tudatosan! Ui.: Jók vagytok Bunny, sok erőt kívánok a munkához. Van egy halom régi magazinom Body building Classic, Flex, Muscle Mag, többnyire a 90-es évekből, ha belefér a Gym arculatba, ha hasznát veszed, szívesen postára adom részedre. Üdv, gy (aki látta Kiss Jenőt 93-ban vendég pózolni egy erőemelő versenyen :-) )
giorgio1976
Válasz

Szia! Persze hogy belefér, nagyon megköszönnénk!

Én is láttam Kiss Jenőt élőben a kilencvenes évek elején és 96-ban hozzá jártam edzeni, amikor világbajnok lett. Sosem vetkőzött le senki előtt, mindig szerény volt, amíg a nagyarcúak a bunkofonjukkal ordítoztak, őt csak arról vetted észre, hogy köszönt. Mindenkinek, még nekem, kis motoros futár senkinek is. Az aerobik teremben tudtuk meglesni, VB formában láttam, rettenetes volt. Metázöld Audi 80 kupéval mászkált, aminek sprével rózsaszínre volt fújva bal első sárvédője.

Többen kérdezik, lesz-e anyag a szemináriumból. Lesz.

Audioblog annak, aki még nem hallotta.  Tudjátok, addig nem jön az új, amíg legalább 15-en meg nem hallgajták! :DDDD

2013-02-12 20:04:57
Bunny

Szia! A minap volt némi felesleges idő...

Kérdés
Szia! A minap volt némi felesleges időm utazás közben és gondoltam megosztom Veled, hogy min elmélkedtem, érdekelne, hogy szerinted jól gondolom-e, vagy totál homályban élek?! Nézegettem a buszon az embereket és az általános fizikai állapot elég elszomorító. Ahogy az is, hogy leszállás után a 70-80% egyből rágyújtott. Aztán persze állandóan megy a fanyalgás, hogy nincs pénz egészségesen élni, és akkor éjjel-nappal pörkölt van nokedlivel, meg paprikás krumpli és esetleg mákos tészta. Meg persze kenyér, hulladékfelvágottakkal. Ez tudom, hogy tényleg így van, mert én is ilyen családban nőttem fel. Nem járok sokat más országokban, de Angliában rendszeresen megfordulok így erről vannak csak információim, hogy ott bizony a tápkiegek áfa(VAT)-mentesek (ahogy az élelmiszerek is) és ha még hozzávesszük azt is, hogy a minimálbér-1kg tejsavóprotein arány ott 4-5x jobb, mint Magyarországon, akkor leesik, hogy nem biztos, hogy az anyagi okok miatt nem kajálnak/sportolnak az emberek. Mert ugye ott a minőségi kaját is könnyebben megengedheti magának a paraszt. Kis intermezzoként megemlíteném, hogy az ottani Aldiban ugyan az a török tonhalkonzerv 80p-be kerül, ami itthon 400 egynéhány forint, de forintba átváltva is bőven megfizethető a fagyasztott lazacfilé (3font egy 800g-os tasak) Nem vagyok az a fajta ember, aki imádja telepofával harsogni, hogy szar országban élünk, de az itthoni embereknek tényleg ez a kifogása általában, hogy egészségesen élni drága. Az angolok hozzáállását nem ismerem a témához, de ott legalább olyan elhízottak az emberek, mint itthon. A magam részéről én már fél éve egészségesen kajálok, mellé heti 4x edzek és az egy dolog, hogy kicsivel már jobban nézek ki, de jobban is érzem magam. Anno több orvos is krónikus migrént diagnosztizált nálam, sajnos hetente fogytak el a fájdalomcsillapítók doboz szám, de tavaly augusztus óta egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fájt a fejem. Persze az is szarul/rendszertelenül kajálás eredménye volt. Érdekes dolgok ezek is, de most nem mennék bele már ilyen konspiratív dolgokba, hogy gyógyszeripar-lobbi, és a többi. Szerintem addig itthon nem is lesz nagy változás a sporthoz és az egészséges kajáláshoz való hozzáállás terén, amég a sok ökör haspréssel akar zsírt égetni, vagy 90napos csodadiétákkal akar lefogyni kúraszerűen, aztán persze visszatér a korábbi napi rutinhoz. Néha annyira ingert érzek arra, hogy odamenjek 1-1 emberhez, hogy hello, húzd már ki a segged a fejedből, de tudom hogy nem lehet és nem is érdemes. Szerinted megváltoztatható, formálható az általános hozzáállás ezzel a dologgal kapcsolatban? A mainstream média az esetek többségében orbitális baromságokkal bombázza az embereket, a kisebb fórumokon keresztül pedig új embereken nem lehet szerezni, mert már eleve csak a célközönséghez ér el az információ. Te hogy látod ezt a helyzetet? Lehet széllel szemben pisálni, csak nem érdemes?
vmilan
Válasz

Szia! Nem kell széllel szemben pisálni, csak nem kell foglalkozni az átlagember és a média nyomorával. Nem kell megváltanod a világot. 

 

Más: kérdeztetek a Scitec-ről. További információkat kaptam.

Az egyik dolog, ami felmerült, hogy fontos-e még Magyarország, konkrétan a magyar versenyzők, vagy a jövőben teljesen külföldre koncentrál a cég az európai dominancia miatt, hiszen európában a top-ban van. Sokan gondolják, minek foglalkozna a magyarokkal, egyáltalán minek magyar team?

A Team Scitecnek több, mint félszáz tagja van szerte a világban. Nem mindenki van ebből bereklámozva, pl. szegről-végről köztük vagyok én is (és ez soha, sehova nem volt kiírva, csak a pólókra, amit tőlük kaptam) úgyhogy a szám kicsivel nagyobb, mint ami látszik.

Megerősítették azt, hogy tévedés az a pletyka, hogy a jövőben nem foglalkoznak már a magyar testépítőkkel, hiszen több, mint tíz magyar sportolót támogatnak (hadd ne számoljam meg) és ez a jövőben is így lesz. Idén is lesz Scitec Raw sorozat, Scitec Muscle Beach Siófokon. (Én is szívesen csinálnék egyet itt nálunk a Marina Parton a Builder Gym mellett, hiszen ez a terem is a Scitec keményebb testépítés vonalának reprezentása, talán lehetne egy a Cutler vonzáskörzetében is, de ezek csak ötletek, nem biztos, hogy meg tudjuk csinálni.)

Ugyanúgy lesz idén is SuperBody. Ezenfelül vannak még elképzelések, amikről egyelőre nem beszélhetek. 

Az a lényeg: nem kell parázni, hogy hogy nem foglalkoznak már a magyar sporttal. Nagyon is fontos!

2013-02-12 19:50:08
Bunny

Hello Bunny! Vettem egy Hyper Mass 5000-...

Kérdés
Hello Bunny! Vettem egy Hyper Mass 5000-et és annyi vele a gondom, hogy a Shop Builderen aztírja a termékleírásában, hogy 5 adagolókanál (65g) keverjünk el, de a csomgolásán meg aztírja hogy 3 adagoló kanál (65g)-ot keverjünk el. Na most az a kérdésem, hogy akkor melyik az igaz?
ElShaarawy
Válasz
Mérd meg, agykombájn!
2013-02-12 18:59:25
Bunny

szia Bunny,Kares! Már egyszer feltettem...

Kérdés
szia Bunny,Kares! Már egyszer feltettem a kérdésemet,lehet,h valahol elkeveredett,vagy nem tudom,de megprobalkozok meg egyszer...Szóval msot tudtam meg,h allergiam van a háziporra,és kezdődő asztmám van.Szedek fehérjét és szénhidrátot,szerinted nem kell leállnom vele,nincs bennük semmi allergén anyag?köszi üdv:Dávid
ponyty 77
Válasz
Szerintem ezt szó nélkül töröltük. Vedd úgy, hogy most is. Az összes parasztot eleve törlöm, aki nem képes kiírni a "hogy" szót. A másik fele meg alulmúlja a szintet. A fehérje biztos allergén por allergia szempontjából, mert por. Értitek?
2013-02-12 18:57:45
Bunny

Szia! Minél jobban belelátok a testépíté...

Kérdés
Szia! Minél jobban belelátok a testépítésbe,annál inkább gondolom hogy erőemeléssel kellene foglalkozni. Ezzel kapcsolatban kérdezném, mennyire tiszták a versenyek? Naturálon tudsz e érvényesülni? Mennyire vannak dopping tesztek, például hazai fekvenyomó versenyeken? Üdv
HARDCORE77
Válasz

A hivatalos Magyar Bajnokság eleve doppingtesztes. És itt még van Magyar Bajnokság, nem úgy, mint testépítésben. Keresd meg Sebestény Tamást. http://www.sebi-gym.hu/

2013-02-12 18:54:57
Bunny

Szia Bunny.A kérdésem a következő: az am...

Kérdés
Szia Bunny.A kérdésem a következő: az amino 5600 vagy a BCAA amino készytmények a hatékonyabb tömegnövelésre, és ezekhez érdemes e még valamilyen 100%-os proteint szedni pl. Whey professzional. Jelenleg 5600 + creatin pH-X-et szedek és szépen haladok felfelé a súlyokkal és a izomtömeggel egyaránt, csak érdekelne , hogy váltsak- e aminót vagy ha nem akko szedjeke még ezek mellé proteint, köszi.
simkorobert9
Válasz
Vannak emberek, akiknek bizonyos dolgokhoz nincs érzékük. Van elképzelésük, és az teljesen rossz. Ez még önmagában nem lenne baj, de amikor valaki annyira balfasz, hogy a képébe tolt információk se jutnak el hozzá a barlangba, akkor nem kell az adott témával erőlködni. Válts sportot. A golf meg a sakk se menne sajnos, talán gombfoci.
2013-02-12 18:52:36
Bunny

Szia Bunny! A barátnőm a napokban kért t...

Kérdés
Szia Bunny! A barátnőm a napokban kért tőlem egy kis edzéstervet, amivel heti 1-2 alkalommal megmozgathatja magát otthon. A lánynak van egy kis tartás gondja - kb. a mellkasa magasságában van görbület a hátában - és kérte, hogy legyen az edzésben valami, ami ezen tud javítani. Az én ötletem a döntött törzsű evezés, úgy, hogy a rudat a mellkasához húzza fel, és pár másodpercre kitartja az összehúzódásnál. A kérdésem az, hogy ez segíthet-e valamit, vagy hülyeség? Előre is köszönöm!
nagyidavid
Válasz
Szia! Talán a kísérletezés helyett fel kéne keresni egy gyógytornászt.
2013-02-12 18:49:19
Bunny

Nagyon király volt a Február 6. BB Rádió...

Kérdés
Nagyon király volt a Február 6. BB Rádió, elgondolkodtató a téma amiről beszéltetek. Sajnos konditermeket megnézed az izmosabb srácok igen csak tele vannak b*szva koksszal és még büszkék is rá, a minap is egy srác igen büszkén ordíbált oldalemelések közepette, ezzel óriási feltűnést kelte, mert ugye ő a király csávó.
M.Bálint
Válasz

Vedd fel az ilyet videóra, tedd fel jutubra és amikor egymillióan kiröhögik, talán rájön.

Amikor régen koxoltam, én is bemeséltem magamnak, hogy most aztán más kasztba tartozom. Pedig marhára nem voltam több attól, hogy gyógyszereket nyomtam magamba, inkább kevesebb.

Mindig akkor kell megnézni ezt a sok szerencsélent, amikor vége a kúrának és kimegy a cucc. Akkor nem olyan nagy az arc.

2013-02-12 18:41:10
Bunny

Szia Bunny! 2 dolog: 1. Nézi az embe...

Kérdés
Szia Bunny! 2 dolog: 1. Nézi az ember ezt a fantasztikus Tv-t (most pl. RTL Klub) hogy szórakozzon egy kicsit. Bekapcsolod este 7 óra felé és mit látsz: Éjjel-nappal Budapest című fantasztikus új műsor mától minden hétköznap. Miről szól? Gyökerekről, akik felköltöznek Budapestre közös albérletbe bakker, hogy szarrá igyák magukat, belekössenek mindenkibe az utcán, és nem mellesleg b*sznak elmenni dolgozni, majd a többi hülye úgyis kifizeti helyettük a lakbért. - erről szól. És az a baj hogy egy ilyen médiának kurva nagy ereje van, és ezt látják a fiatalok, az utánunk jövő generáció, akik majd elvileg eltartanak minket. Szóval szánalom hogy ez ömlik a nappalidba a tv-ből. 2. ez után a jön a fókusz - fantasztikus hír : Erika lefogyott 59 kilót CSODASZEREK NÉLKÜL!! - elárulja a titkát - még erre azt is mondom hogy rendben van, de vannak olyan változatok is, amikor Tibi meg Zsuzsa együtt fogyott 9,5 kilót és bazmeg nem tudjuk hogy hogy a fenébe csinálták, mert ez szinte lehetetlen, és el fogják mondani hogy hogy tudták ezt véghez vinni. Esetleg volt 2 lábuk és elmentek futni, meg lehet hogy nem szartak bele teljesen hogy mit ettek. (meg néha orvosok és dietetikusok is el szokták mondani nagy szakértelemmel hogy mit hogyan lehet enni, ha nem akarunk elhízni...majd megdögleni - rendesen idegesít amikor hülyítik az embereket sok marhasággal). Egy szó mit száz, nagyon gáz ami jön elénk a tv-ből. Szerintem minden nap 1-1 bbtv-t kellene este 7-kor leadni a fiataloknak az új szuper sorozatok helyett. Na mindegy csak gondoltam leírom hogy mi b*szott fel és b*sz fel minden nap mikor bekapcsolom a tv-t. Mert tudom hogy ez az a fórum ahol talán ennek helye van Be se kéne már kapcsolni..azt a szart. Gábor
tuzi65
Válasz

Szia.

Már ott behibáztad hogy tévével akartál szórakozni. Oké, van pár hasznos, nézhető dolog, monoszkóp, valamelyik csatornán halak, Billy és Mandy kalandjai a kaszással, de kb. ennyi. A többitől nettó agysorvadást kapsz.

A mondvacsinált buta hírek VV Kurvinca hülevygombájáról fogyatékos stílusban vannak előadva. Szerintem teblettákkál szedálják le a műsorvezetőket, hogy úgy beszéljenek, mintha minden néző 42-es IQ-jú fogyatékos lenne. Bár félek tőle, hogy az is.

Ha testépítésről van szó, 30 éve nem tudják levetkőzni azt a szokást, hogy így mondják: BÁDI-BILDING, majd suta mondatokat mondjanak a feszülő izmkötegeről, mintha kötelező lenne a lehető legdilettánsabb módon megfogalmazni.

Ehhez jön az, hogy alja szar embereket mutatnak be azzal a céllal, hogy mindenki jól fehéborodjon, erről beszéljen, majd holnap is megnézze, hogyan szarnak egymás alá a parasztok.

Egyik gyökérnek sem jut eszébe, hogy a most felnövő gyerekek ezt látják normálisnak miattuk, és hogy ezzel a következő tíz évben valami elképesztő undorító beképézelt tahógeneráció fog felnőni, olyan szülöktől, akik már azt látták értéknek a tévében, hogy melyik büdöskurva mennyire tud bulizni.

A bulizáshoz ugye nagy ész kell.

Be se kéne kapcsolni ezt a szart? Haló, 2013 van, ez most vetted észre? 

2013-02-12 18:37:28
Bunny

Szia Bunny! Egyik ismerősöm (Zola) az...

Kérdés
Szia Bunny! Egyik ismerősöm (Zola) azt állítja, hogy már 39 centis bicepsze van, viszont tegnap 38-as volt, múlt héten pedig 37-es. Múlt héten pedig azt mondta,hogy azért esett vissza a karja 38-ról 37-re,mert hétvégén alkoholt ivott. Nem tudom,elhiggyem-e neki, vagy esetleg csak viccből mondja. Szerinted ez mégis lehetséges?
En_4aafa6
Válasz
Szerintem rossz úton közelítitek meg a kérdést. A karméret nem mérvadó, hiszen a test egységét mind a szimmetria, mind a testzsírszázalék együtt határozzák meg. Vizsgáljátok meg inkább tüzetesen egymás végbelét, biztos ami biztos. És komolyan mondom.
2013-02-12 18:11:33
Bunny

Szia! Az egyik srác azt mondta a teremb...

Kérdés
Szia! Az egyik srác azt mondta a teremben, hogy sokat számít, ha feszítesz olyan 15-20 másodpercig a sorozatok között, főleg bicepsznél számít ez... jobban fejlődsz, és jobb lesz az izomsűrűséged. Igaz ez? Üdv és köszönöm!
dmario96
Válasz

Szia. Már értem, miért feszeng a sok parazst egész nap. Az okos srác mondta nekik a teremben. A teremben nagy okosságokat szoktam mondani.

Egyébként annyira igaz, hogy egyenesen faszság. Néha a dolgok annyira egyértelműek, hogy a nevükben is benne van: táplálék-kliegészítő, pihenőidő, ilyesmi.

Talán gyanús lehetne az is, hogy a gyakorlat végzése közben szokás az izmokat megfeszíteni.

Az izomsűrűség attól lesz jó, hogy sok éve edzel már, nem attól hogy feszengsz mint egy idióta.

2013-02-11 06:44:24
Bunny

Mondta már valaki neked hogy egy büdös b...

Kérdés
Mondta már valaki neked hogy egy büdös bunko paraszt vagy te ürge pásztor mi a faszomert kell igy beszélned az emberekel ?Inkább ne vállaszoj mint hogy sértegesd az embereket te segfejjjjjjjj
meder_9061c6
Válasz

Muszáj szopatnom az ilyen tahókat mint te, mind röhögne különben ez a sok olvasó?

A sértegetés ott kezdődik köcsög, amikor valaki leszarja a szabályzatot, de elvárja, hogy rá pazaroljam az időmet.

2013-02-10 22:10:29
Bunny

Szia Bunny. Az lenne a kérdésem hogy a C...

Kérdés
Szia Bunny. Az lenne a kérdésem hogy a Capriovus cégtől lehet rendelni termékeket (e-mailban,telefonon), vagy csak személyesen lehet venni náluk?
kakas112
Válasz
Lehet.
2013-02-10 21:19:08
Bunny

Szia.Nekem az lenne a kerdesem,hogy teny

Kérdés
Szia.Nekem az lenne a kerdesem,hogy tenyleg karos-e az oxy elite pro termek?Koszonom a valaszodat!!udv.Krisztian
krisz44
Válasz
Az a kérdés merült fel bennem, hogy mégis mi a f...om az?
2013-02-10 20:22:51
Bunny

Kedves Bunny! Versenyre kötelező a szőrt...

Kérdés
Kedves Bunny! Versenyre kötelező a szőrtelenítés, vagy ez mindenki számára egyéni, és csak azért csinálják szinte kivétel nélkül, mert ajánlott? Bocs, hogy ilyen hülyeséggel rabolom az idődet, de máshoz nem tudok fordulni...
spartan117
Válasz

Hát ha azt akarod, hogy kurvára népszerű legyél, akkor ne szőrteleníts. Persze csak úgy leszel népszerű, hogy kiröhögnek.

Ha nem látod a szőrtelenítésben a logikát, akkor én azt ajánlom, biztosan ne versenyezz.

2013-02-10 19:27:56
Bunny

Szia Bunny! Alacsony ch tartalmú diétán ...

Kérdés
Szia Bunny! Alacsony ch tartalmú diétán vagyok és ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségedet! 2 dologról lenne szó: 1. Tudom, hogy a súlyzós edzés (is) nagyon fontos diéta alatt is, ezért nem is akarok engedni belőle. Viszont ahogy csinálom a sorozatokat egyre kevésbé érzem az izmokat, egyre kisebb a felpumpáltság. Nyilván ez a kevés ch miatt van. Ahogy közelítek a utolsó sorozatok felé szinte már egyáltalán nem érzem a dolgozó izmokat, a felpumpáltság pedig már rég a múlté. Kell-e, szabad-e ilyenkor még nyüstölni őket. 6 munkasorozatot csinálok a kisebb izomcsoportokra, és 9-et a nagyobbakra, a bemelegítőket nem számolva. 2. Szépen csökken a testzsírom, de sajnos attól tartok, hogy az izmaim is. Mit változtassak? Több ch, vagy inkább a fehérjét és az esszenciális zsírokat emeljem? Köszi
gen522966
Válasz

Szia!

1. A diéta során elég fontos, hogy tartsd az intenzitást. Ha az izmok terhelése csökken, leépülnek és ezt fokozza a kevés kaja okozta kalóriadeficit. Könnyű edzés=izomveszteség. El kell azonban találni az arányt, ugyanis az intenzitást fokozni sem lehet. Nem tudod, nincs eég tápanyag, túledzettség lesz a vége és izomvesztés. Ne diétában akarj izmot felszedni.

Mindenzt azért írtam le, hogy megértsd: teljesen normális, hogy diétában nem durransz be és en bloc nem jó edzeni, nem érzel semmit. Végig kell csinálni, de erőltetni nem kell.

2. Csak testsúly méréssel tudhatod megállapítani, érzésre nem. Lehet, hogy egy izom mérete kisebb lesz, de nem biztos, hogy izomvesztéstől, egyszerűen eltűnik róla vagy belőle a zsír. Ne stresszelj ezenm, abból csak gond lesz. Figyeld a mérleget, heti 1 kilónál többet ne veszíts.

 

2013-02-10 13:34:51
Bunny

Szia Bunny! Nem találtam semmi infót ar...

Kérdés
Szia Bunny! Nem találtam semmi infót arról mi a véleményed a reggeli éhgyomorra végzett kardiózásról, ezért gondoltam megkérdezem itt. Szóval úgy gondoltam, hogy a súlyzós edzés mellett minden hétköznap kora reggel futnék egy kényelmes 5 km-t, persze előtte egy protein shake-t elfogyasztanék a katabolizmus elkerülése/minimalizálása végett. Futás után a szokásos zab-gyümölcs reggeli jönne. Az 50-60g zabot ez esetben megemelném 100g-ra. Mi a véleményed? Érdemes lenne belekezdeni ebbe, vagy így is fennálna a veszélye a túlzott izomvesztésnek?
deeppurple666
Válasz

Szia. Ha aerob tartományban tudsz futni, akkor nem kell félni a katabolizmustól.

Audioblog kigördülés-kompenzáció. Hallgassa meg akinek még nem volt meg, mert geci vagyok és amíg el nem ér egy számot, nem lesz új!

2013-02-09 23:10:02
Bunny

Hali Bunny.Lehet hogy dagat maradok de n

Kérdés
Hali Bunny.Lehet hogy dagat maradok de nem gond köszönöm a gyors vallaszod .
meder_9061c6
Válasz
Az a baj, hogy hülye is maradsz, de szívesen.
2013-02-09 22:43:26
Bunny

Igen ebben igazad lehet, de akkor mivel ...

Kérdés
Igen ebben igazad lehet, de akkor mivel magyarázod azt amit valaki mondott (és ennek kapcsán Te mondtad, hogy gyenge a magyar munkaerő színvonala), hogy tele a kecskeméti merci gyár külföldivel?
nines
Válasz

Azzal, hogy a magyar munkaerő alkalmatlan, kénytelenek külföldit hozni, még akkor is, ha drágább. Nem pedig arról van szó, hogy sorbaállnak a melósok, fele németországból ruccant ide, hátha van meló 70 ezerért, és őket veszik fel, mert tudnak németül. Remélem nem akarsz statégiai tervezéssel foglalkozni a jövőben.

Olvastam egy könyvet, amiben annak okait feszegették, hogy a hetvenes években miért volt a magyar iparban 40%-os selejt ráta. Volt egy gyár, a legmodernebb (német, nem orosz!) CNC esztergáik voltak. Elmagyarázta a művezető, hogy a gondjaik nem azon a szinten vannak, hogy a melósok tudják-e kezelni a  gépeket, hanem hogy meg kell őket tanítani arra, hogy fürödjenek.

Nem azért csinálok mindent egy haverommal én magam a teremben, mert ráérek és ez a hobbim, éppen ellenkezőleg: okádnom kell az undortól, ha belegondolok, hogy a k.anyját is szét kell pakolászni megint, meg fúrkodni, meg szerelni. Ma estig is a kibaszott szellőzést csináltuk.

De nem merek semmit se rábízni  a következő trógerre, mert már eddig is olyan dührohamaim voltak, hogy tudom, előbb-utóbb addig fogom a falba verni valamelyik ilyen köcsögnek a fejét, hogy előzetesből kell majd papírfecniken küldenem a válaszokat, az pedig nem hiányzik.

Holnap ki kell pakolnom a raktárt mert tele van minden szarral. Kurvára drágább az időm ennél,  de nem tudom melósra bízni, mert a plafonra fog rakni mindent.  Ez a magyar valóság.

2013-02-09 22:31:22
Bunny

Üdvözletem! Amit írok részben tartalmaz...

Kérdés
Üdvözletem! Amit írok részben tartalmaz kérdést, másik felét köszönetnyilvánításnak és érdekességnek szánom. Szeretnék köszöneted mondani a munkásságodnak, segített a rengeteg BBTV, az edző válaszol, audioblog és még sorolhatnám azt a számtalan forrást amiből rengeteget lehet tanulni. Itt nem csak a sportban való szélesebb látómezőre gondolok, hanem a mindennapokhoz hozzájáruló tanácsokat is beleértem. Nem beszélve a rengeteg humorral fűszerezett anyaghoz. Ami mindig jókedvet okozott, ami már alapból siker. Na és most jön a másik része egy érdekes sztori, mi másról, mint motorról. :) Régóta érdekelnek a motorok, szerelgetni is szeretem őket nem csak hajtani. Volt egy robogóm és régóta szerettem volna egy nagymotort. Egy véletlen során hozzá jutottam egy olyan cseréhez, hogy egy Honda cbr1000f-ért eltudtam cserélni. A Honda 1987-es, tehát öregebb motor sejtettem hogy lesz vele munka, de nekem pont ezért volt jó, mert felújítás után még jobban magaménak tudhatom a paripát. A robogóm egy jó állapotú yamaha aerox volt, tehát nagyjából reális volt a csere. Motoroztam nagyobb gépekkel is ezért nem féltem a nagy váltástól, meg ez szerintem olyan dolog ha az ember ésszel csinál valamit akkor nem okozhat problémát. Az idomok kopottak, kisebb karcok mindenképp kell majd egy új fényezés, de ezt majd motorikus felújítás után eszközölném. Megkezdődött a szétbontás, a szelpszárszimeringek mindenképp cserére szorulnak, ezután lekaptam hengerfejet, első ránézésre minden rendben volt még örültem is, hogy egész jó állapotban van. Aztán észrevettem hogy az egyes hengernél a gyertya nem lóg ki teljesen, kitekertem és a menet hogy is mondjam szépen, szét volt barmolva. Ráadásul az előző tulaj által beleerőltetett gyertya által okozott forgács bekerült a hengerbe és lenyomata látszik a hengerfejen és a dugattyún is. Menetfúróval felfrissítettem a menetet, szerencsére szépen belement a gyertya, így nem kellett perselyezni. Több órás takarítás után a hengerfej is szép állapotba került, már a szelepeket is becsiszoltam és letakarítottam. Ahol szétverte a forgács hengerfejet azt meg kellene köszörülni, ez hátra van még. A tömítés szett is elég drága ehez a modellhez. Szeretnék még szelephézagot állítani, karbisort átnézni stb. A kipufogó elég durván szólt, persze hiányzott belőle a kipufogó gyapot. Eleinte testzett is üvöltő hang, de idő utána már zavaró volt, nem beszélve a szomszédokról. :) Ezt is szeretném megcsinálni. Motorikus felújítás után már csak egy normális idomjavítást és fényezést szeretnék. Ezek után szerintem egy használható motort kapok, amit jó pár évig lehetne még élvezni. Ez eddig mind szép és jó, de itt jön az a HA. 20 éves vagyok és csak egy B meg A1 jogosítványom van. Kitolták korlátlant 24 évre, ezért még a nyáron megcsináltam az A1-et. Elméletileg változtatás előtt csináltam és akkor 22 évesen lerakhatom korlátlant. A1 után 2 évre lehet korlátlant. Mondjuk nem csodálkoznék még változtatásokon addigra. Ideiglenesen most ki is vontam forgalomból. A kérdésem, hogy te mit tennél helyemben? Eladnád vagy hajtanád jogtalanul? Ha kész lesz úgy se bírom ki, hogy ne használjam kicsit. Az se hiányzik hogy ezért ba**nak meg és még A1-et is elvegyék. Régóta vágyom nagymotorra és ez a kitolás tényleg betett, valahol ezt is megértem. Szerelés meg alakítás is sok örömet okoz, már ezért is megérte! Átírásról nem is írtam pedig az is elég komoly sztori volt, de így is elég sok mindet összehordtam. :) Minden jót kívánok!
earlsimons
Válasz

Szia! Ha megírom a következő könyvemet végre, lehet lesz egy fejezet az ilyen leveleknek. Köszi!

A motor dologban - ezt nektek mondom, akik olvastok - fontos azt megérteni, hogy nem csak traktálni akarlak titeket a hobbimmal, meg leoltani, hogy motorozzatok, ahogy engem is beoltottak íránta.

A motor csak a megtestesülése egy szevedélynek, amelynek tárgya bármi lehet. Lehet neked tök más.

Earl, te például CBR 1000-est építesz, pedig akár drogozhatnál is, meg bebaszhatnál hétvégén, mint az átlag paraszt!

A jogosítvány kérdést nem látom át. Sajnos szívás. Biztos, hogy fogod használni, de ha elkapnak, gáz lehet. Ne vidd túlásba. Mindenképp megérte.

 

2013-02-09 21:38:07
Bunny

Heló Bunny! 17 éves vagyok, 3 éve edzek,...

Kérdés
Heló Bunny! 17 éves vagyok, 3 éve edzek, amennyire tudom komolyan veszem az edzést meg táplálkozást(amennyire koleszos körülmények között tudom). Pont most nézetem a BBTv-t, amiben a vitaminokról volt szó... és azon gondolkodtam hogy érdemes lenne e vitamin csomagot vennem(multi pro), avagy maradjak egy sima multivitaminnál(mega dialy one)? Eddig úgy csináltam, hogy vettem egy sima vitamint és hozzá c-vitamint meg CaMg-ot... de ugye a multi pro-ban azért több dolog van... és a kérdésem lényege az hogy nem fölösleges-e nekem 17 évesen egy vitamin pakk? A másik kérdésem proteinnel kapcsolatos. Diák révén nem tudok sokat költeni tápkiegre.. max kevert fehérjét tudok vásárolni edzés utánra... van annak értelme? Vagy akkor inkább próbájam meg normál kajából bevini azt a fehérje mennyiséget? Segítségedet előre is köszönöm! Üdv: Máté
mattyos96
Válasz
Egyszerűsítsük le: vegyél tejsavó proteint, jó minőségűt, Scitec vagy Fullforce. Ha nagyon gáz pénzileg, ezt keverd fele-fele arányban kevert proteinnel. Emellé Mega Daily One, ha nem fér bele a Multi Pro.
2013-02-09 20:58:59
Bunny

Szia Bunny! Lehet ,hogy hülyeséget kérd...

Kérdés
Szia Bunny! Lehet ,hogy hülyeséget kérdezek.Egy régebbi videóban ami a Cutler Gym megnyitójáról szólt de ebben nem vagyok biztos, Béla egy Cutler szoborról beszélt.Lehet, hogy az én emlékeim csalnak, de ha nem így van tudnál dobni róla némi infót vagy esetleg képet?
mclane
Válasz

Ronda lett! Elkúrták! Bukta! De valami csináltak vele a Béciék, mert mondtam, hogy adják nekem, de nem adják mert gecik és átfestik zöldre tininindzsa teknőcnek, vagy valami lesz. Szerintem nemcutler szobor lesz belőle.

Szoborokat énis gyűjtök. Lehet lesz a teremben egy Suzuki Bandit is.

2013-02-09 20:50:15
Bunny

Igen, valóban vízfogyasztás : Minden 5g

Kérdés
Igen, valóban vízfogyasztás : Minden 5g kreatin 0.5 l víz + utána is ugyanennyi. Az annyi mint 5l minimum.
dandi
Válasz
Akkor az a ritka szerencsés ember vagy, aki nem bírja a kreatint. El kell felejteni.
2013-02-09 19:33:36
Bunny

Sziasztok! Na következő lenne a problémá...

Kérdés
Sziasztok! Na következő lenne a problémám: tavalyelőtt lenyomtam egy kreatin kúrát ,eddig semmi probléma,egészség ok. Mellette a táplálkozásom olyan volt amilyen. Magyarul semmilyen. Tavaly jött egy isteni sugallat (Sárga kapszula) és átálltam a tudatos,számolt étkezésre(2.5-3g/tskg fehérje,3g/tskg szénhidrát) Diétába fogtam mivel kellett,ment is le a kiló. Volt még maradva kreatin monohidrátom gondoltam a diétával kiesett erőt pótlom valamivel.Elkezdtem a kúrát pont mint előtte,de egyszercsak elkezdett fájni a vesém. Ez kb. még a töltési időszak alatt. Kreatin stop,elmentem orvoshoz,kétoldali vesegyulladás. Adott gyógyszert, faszán meggyógyultam. Kérdeztem ez miért lehet,mondta felfázás blabla.Motorozok, nem tudtam eldönteni hogy tényleg megfázás vagy a kreatin. Mindegy kreatint hanyagoltam, eddig. Mert jött a világmegváltó gondolat hogy kreatin kúra kell nekem megint. Elkezdtem, ELSŐ napi töltés után(30g) a veséim fájni kezdtek. Kreatin állj, most fekszem a motoros vesevédőmben az ágyon(mert az jó meleg) iszom a vesevédő teát és azon gondolkozom hol rontottam el. Sose volt gond a vesémmel eddig(tavalyig). Az emelt fehérje + kreatin együtt már sok? Gondolom a kreatint már elfelejthetem, de legalább a veséim maradjanak meg. Valamilyen vesevédő kúra? vagy vitamint esetleg tudsz ajánlani? (ó ez jó hosszú lett,rámjött a szófosás bocs)
dandi
Válasz
Szia! Egy szót sem írsz a vízfogyasztásodról. Könnyen lehet hogy ott van a kutya elásva,
2013-02-09 19:19:49
Bunny

Szia Bunny, Szeretnék érdeklődni, hog

Kérdés
Szia Bunny, Szeretnék érdeklődni, hogy a BB.TV epizódokat le lehet tölteni valahonnan? Köszi előre is.
krisztian_ef805c
Válasz
Szia! Sajnos nem. Annyit megsúgok, hogy a régebbiek fent vannak torrenten. Leölthető verziót egyelőre nem tervezünk.
2013-02-09 18:45:39
Bunny

Szia Bunny! Alaposan utánanéztem, de nem...

Kérdés
Szia Bunny! Alaposan utánanéztem, de nem találtam a korábbi válaszok között ezzel kapcsolatban semmit. Tudom, hogy nem vagy orvos, de lehet találkoztál már ilyennel. Újabban guggoláskor iszonyatos módon begörcsöl a 2-3. sorozat után a combhajlító és a farizom közti kis szakasz, ami éppen elég arra, hogy szabotálja a további lábedzést. Próbáltam egy hónapot pihentetni, nem nagyon múlt el. Létezik, hogy a magasabb ca-mg bevitel lehet a megoldás? Ha igen, meddig érdemes szerinted felmenni? Esetleg valami más megoldás? Köszönöm előre is a válaszodat!
TDvid
Válasz
Szia! Tehát az ülőgumód környékén jelentkezik görcsölés. Onnan igen fontos izmok erednek. Ki kellene bogarászni, ehhez személyes vizsgálat kell.
2013-02-09 15:57:24
kares

Szia Bunny, Karesz! 23 éves vagyok és lú...

Kérdés
Szia Bunny, Karesz! 23 éves vagyok és lúdtalpas. Ennek a problémának a hosszútávú következményeit szeretném megelőzni. Ebben a korban még lehet vele valamit kezdeni?
mazinga7
Válasz
Szia! Sokat nem tudsz vele kezdeni, mivel a talpadon jársz tehát egész nap "rádolgozol" a problémára. Van néhány gyakorlat melyeket minden nap végezve (kb 1/2 óra) valamelyest javítható a helyzet, de ez a mindennapi gyakoriság kb senkinek nem szokott összejönni.
2013-02-09 15:56:06
kares

Szia Kares! 12-13 éves koromban schue...

Kérdés
Szia Kares! 12-13 éves koromban schuermann-t(sajermann) diagnosztizáltak nálam, akkor az orvos el küldött gyógytornára, illetve úszni, amit kb. pár hónapon keresztül csináltam is. Jelenleg 21 éves vagyok, a hát problémám azóta se múlt el, mert elég hanyag a testtartásom(a vállaim előrébb állnak) bár próbálok erre oda figyelni, hogy kihúzzam magam. Pár hónapja kezdtem el komolyabban edzeni(heti 4x). Az lenne a kérdésem, hogy az alap hát gyakorlatokat én is csinálhatom-e, mint pl. a húzódzkodás stb. vagy kellenek speciális gyakorlatok, amiket bele rakhatok az edzésembe és kötelező is, hogy javítson a hátamon, illetve hagyjak e ki valamilyen mozgást ami ronthat ezen? Köszi a választ előre is.
orsolya_69f6f6
Válasz
Szia! Nyugodtan végezhetsz alapgyakorlatokat, de minél kevesebbszer kellejn nagy erőt kifejtened előre hajolva! Az előző válasz rád is érvényes.
2013-02-09 15:52:19
kares

Helló Bunny,Kares. Anyukámnak Schaerman...

Kérdés
Helló Bunny,Kares. Anyukámnak Schaermann kórja van és az orvosok azzal bombázzák őt,hogy ezt nem lehet gyógyítani stb stb. Viszont szegénynek eléggé fáj a háta, tudnátok mondani valami gyógyszert? Természetesen itt nem feltétlenül tablettára,porra gondolok hanem esetleg milyen gyakorlatot végeztessek vele,diétás étrend vagy több ch kellene? Előre is köszönöm a válaszotokat!
Dzsoo2
Válasz
Szia! Rövid leszek: a porckorongsérves cikkemben leírt nyújtás, garinc melletti izmok erősítése, és a testtartására való FOLYAMATOS ODAFIGYELÉS, multivitamin és ásványianyag kiegészítés plusz cal-maggal sokat segít neki.
2013-02-09 15:50:23
kares

Szia! Az edzőtermünkben többen is azt cs...

Kérdés
Szia! Az edzőtermünkben többen is azt csináljuk, hogy egy hónapig keményen edzünk, majd utána egy hónapot pihenünk, és hatalmas adagokat eszünk. A kérdésem az lenne hogy jó-e ez így? Mert így van elég ideje az izmok regenerálódásának gondolom...
b.scheidl
Válasz
Nem jó.
2013-02-09 14:25:40
Bunny

Szia!Segítséget szeretnék kérni tőled. 1...

Kérdés
Szia!Segítséget szeretnék kérni tőled. 1 hónapja járok konditerembe és a csípőre illetve a hasra szeretnék rámenni nagyon(167 cm és 60 kg vagyok) eddig kezdő gyakorlatokat csináltam csak(lábemelés 4*10,hasprés 7*15,törzs forditás rúddal 4*10) milyen gyakorlatokkal kellene még kiegészítenem hogy jó legyen?? segítséged előre is köszönöm:zsanett
zsanett_4aa39f
Válasz
Segg gyakorlatokkal egészítsd ki. Remélem érted a metaforát.
2013-02-09 12:27:14
Bunny

Szia Bunny. Lenne egy gyors kérdésem. S...

Kérdés
Szia Bunny. Lenne egy gyors kérdésem. Szeretnék a kondi mellett úszni és a jelenlegi időbeosztásom úgy engedi meg hogy a szombati edzésem után tenném ezt meg egy fél óra erejéig. Az lenne a kérdésem hogy ez megolható-e( az úszás után venném be a táplálék kiegészítőket) vagy inkább tegyem át másik napra. Pár adat rólam hátha szükséges :szombati edzésem : váll, csuklya, láb. 185 cm vagyok 85 kg....és már kb 2 és fél éve edzek.
arcsi13
Válasz
Szia! Nyugodtan, nem egy tökély megoldás bizonyos szempontból, más szempontból meg tök jó, mert átmozgat, kvázi nyújt.
2013-02-09 11:34:39
Bunny

Szia Bunny! A kutyasok es minden ismeros...

Kérdés
Szia Bunny! A kutyasok es minden ismeros,rokon! Pest kornyeken (de lehet orszagosan) a magyar vizslakat. Anyamektol a zart kerites mogul vittek el Sulysaprol. Aztan kiderult,hogy Mende,Maglod is erintett.
lupus-20
Válasz

Vagyis lopják. Vigyázzon mindenki!

Nagy érdeklődést kiváltott, jó hosszú AUDIOBLOG  annak, akinek még nem volt meg.

plusz ha már ennyit filozofálunk, nézzétek meg ezt a reklámot.Angol kell hozzá.

Holnap jövök Scitec hírekkel.

2013-02-09 00:49:15
Bunny

Szia Bunny! Eléggé nehezen fejlődik az a...

Kérdés
Szia Bunny! Eléggé nehezen fejlődik az alkarom bármit is teszek és sajnos a kezeim is aránylag kicsik ugyhogy a marok erősítőt nem tudom normálisan használni a kezeim erősítésére. Szerinted érdemes lenne beszerezni ezt a mostanság annyira dícsért Power Ball-t ???? Előre is köszi a válaszódat!!
tibor_7df680
Válasz

Szia!

Ez sajnos adottság kérdése, de az edzéstechnika sem mindegy. Sokan csuklóbehúzással edzik az alkart, mert nem értik, hogy az alkar izmainak a fő funciója a fogás.Nézd meg a koffercipelő erősembereket: oda kell szorítás, van is alkarjuk. Szorító mozgást kell végezni. Ne a csuklódat húzd be, hanem enged a súlyt legörögni az ujjad végére, majd zárd össze az öklöd az ujjaid behúzásával.

Nekünk van tekerős alkargépünk, marha jó, bár épp elszakadt rajta a gurtni.

2013-02-09 00:44:34
Bunny

Szia! Meghallgattam az audioblogot. Egye...

Kérdés
Szia! Meghallgattam az audioblogot. Egyet értek és tök igazad van azzal kapcsolatban, hogy hülyeség rizikóra tenni egy jó viszonyt munka/üzlet miatt. Sőt jól is esik,hogy így gondolod. Meg bocs hogy ilyenekkel zaklattalak múltkor, csak akkor totál mélyponton voltam és egyszerűen nem tudtam mit tegyek, mi lesz. Egyébként úgy néz ki most lehet lesz egy munkahely ami nagyon tetszik, és közel van a BBGYM is, legalábbis útba esik. ;) Bár még nem akarom elkiabálni, de ha nem sikerül nem baj megyünk tovább. Az élet midig mindent megold. :) Egyik olvasó ajánlotta az Audit. Voltam ott még tavaly, mikor kezdték bővíteni a gyárat meg mellette egy másik cégnél ami ugyancsak Audi, a németországi hybrid fejlesztő Magyarországra települő leányvállalata. Ez ilyen álom állás féle lett volna, ahol a prototípusokat kell tesztelni, szerelni, vittek volna Németországba stb... Most nem akarom az egész sztorit elmesélni, röviden annyi, hogy átbasztak mindkét helyen. Be ígérték az állás aztán mégsem kellettem. Ez nekem annyiból fájt, hogy 3szor mentem le Győrbe interjúra, plusz fizettem egy napi szállásért, mindezt a nagymamámtól kölcsönkért pénzből, amit bebuktam. Na de mindegy ennyit a munka ügyekről, hogy ne csak offoljak mindig, kérdezni is szeretnék kivételesen :D Szerinted van értelme külön nyújtó edzést tartani? Egy laza félóra hetente amikor minden izmot statikusan lenyújtanék. És ha igen akkor mikor? Edzésnapon edzés előtt, után vagy pihenőnapon? Vagy csak én vélem túl fontosra a nyújtás szerepét?
roob
Válasz
Szia! Határozottan ajánlott minél gyakrabban nyújtani. De csak alapos bemelegítés után!
2013-02-09 00:41:51
Bunny

2013-02-08 22:45:35 Miért lennék kitilt

Kérdés
2013-02-08 22:45:35 Miért lennék kitiltva? Nem kaptam emailt sem ilyesmiről. De még a jelszavamat sem tudom megváltoztatni, semmit sem enged.
richard_86961a
Válasz
Nem tudom, kapnak-e emailt kitiltottak. Csak tippelek. De az biztos, a fórumban elég sok hülye ki van tiltva. Aki beírja a hülye kérdéseit több topikba például, vagy ide és és oda is, már megy is a levesbe.
2013-02-09 00:20:42
Bunny

Szia! Nem tehetek róla, hogy cigit adna...

Kérdés
Szia! Nem tehetek róla, hogy cigit adnak bónuszjuttatásnak... gondoltam is egyből, hogy ez azért tragikomikus... Azt szeretném még kérdezni, hogy Te a tudásodat honnan szedted össze az évek alatt? Testépítőktől tanultad, személyi edzői tanfolyamra jártál, könyvekből szedted? Vagy volt 1 mestered? Az egyik ismerősöm mondta, hogy Drugs Bunny csak azt mondja, amit mástól tanult...és ez gáz. Én meg néztem, hogy mért, az milyen lenne, ha ő találná ki magától? Ez így megy az életben, egy körfogás, mindenki továbbadja amit tanult. Kérdés, hogy a mai 12-15 év közötti korosztály ha felnő, mit fog továbbadni... ugye ha lesz kinek, mert a gondolkodás ma abból áll, hogy á, majd ha visszafizettük a hitelt, lesz gyerek...majd ha lesz még több pénzünk, lesz gyerek...... az összes rokonomtól azt hallottam, aki úgy 40 fölött van, hogy őket olyan kb. 0 Ft-ból tartották el... mert más volt a mentalitás. Mit gondolsz erről? Üdv és köszönöm!
dmario96
Válasz

De arról tehetsz, hogy azért ezt megkérdezted. Kíváncsi vagyok, melyik ez a terem, írd meg nekem bátran privátba.

A fogyatékos kis barátod kissé keveri a dolgokat. Persze hogy azt mondom, amit mástól tanultam. Ez tényleg enyire hülye? Ő a kisegítő iskolában nem mástól (a tanártól) tanult? Anyám borogass bazmeg.

Én most is tanulok. Minden nap. Főleg emberektől, de olvasok is. 

A tudásom másoktól, könyvekből és olyan dolgokból származik, amelyek magam találtam vagy fejlesztettem ki. Soha nem tanultam edzéselméletet, mindenre magatól jöttem rá, aztán visszaigazolódtak az elméáleteim pl. profi testépítőktől. (Azok közül se mindenki edz szarul ugyanis.)

A buta kis barátod nem érti a természetes tanulási folyamatot, annyira sötét. De persze lehet keveri a dolgot azzal a módszerrel, amit egyes nagyon komoly versenyfelkészítő szakemberek alkalmaznak ti. megkérdezik valakitől gyorsan, aztán előadják a nagy okosságot. Magam is jártam így: elmagyaráztam valakinek,másnap meg már osztotta az észt.

Nem akarok belemenni abba, hogy mit gondolok a múltról meg az előző generációkról. Régebben más volt, de nem lehet azt a tényt elfeledni, hogy az előző generációk bármennyire is nem voltak ilyen gyökerek, mint a mostani, mégis ők nevelték ki ezt a sok menőző észlényt.

2013-02-09 00:19:01
Bunny

Szia, szerintem nincs igazad a magyar mu...

Kérdés
Szia, szerintem nincs igazad a magyar munkaerővel kapcsolatban. Csak kevesen beszélnek idegen nyelvet és gondolom a merci gyárban a mérnököknek kell minimum egy német jól és mellé az angol is előny. Egy német/osztrák munkavállaló elég nagy forral indul innentől kezdve. Másik: jó lett a hosszú audioblog, de szeretném kikérni magamnak, hogy csak 25 felettieknek szól az állás, bár sajnos értem a logikát.:) Aki 25 év alatt van és ebben a világban mozog az valószínűleg teljesen bele van ebbe bolondulva és erről szól csak az élete. Nem tud másról beszélni az élet egyéb területét, pl a munkát lefossa és csak egy eszközként nézi, hogy legyen zseton kajára meg tápkiegre. Az meg, hogy ennyi fogyatékos jelentkezik sajnos szomorú és megint csak mutatja, hogy nagy hányadban milyen emberek vannak ezzel az érdeklődési körrel. Kevés az az ember aki helyén kezeli a dolgokat van rendes egzisztenciája és privát élete és emellett csinálja ezt (persze a verseny szint nem tartozik ide). Az amit azok a gyökerek csinálnak akik nagy médiafelülethez jutnak sajnos csak ráerősítenek erre és nem segítenek normálisabb embereket nevelni. Ez az egész csak arról jutott eszembe, hogy elkezdtem járni Bp - a híresztelések szerint - egyik legjobban felszerelt, legjobb termébe és bakker nincs hozzá kedvem. Hiába jobbak a gépek és a lehetőségek, az emberek olyan demotiválóak, hogy nincs kedve az embernek edzeni. Több ember vetkőzik a teremben mint edz, jön a telefon meg a fotó ami majd mehet a faszbúkra (ráadásul ragályos, az egyik elkezdi akkor többi is nekilát), néhány, komolyan mondom, áll a tükör előtt és csókolgatja a karját!! Egy szó mint száz, bb gymet Budára is!
nines
Válasz
Erre konkrétan most azért válaszolok, mert hangosan felröhögtem az érveléseden. Szinte látom, ahogy vándorolnak ide dolgozni a németek, magyar fizetésért. Gondolom a kínai Apple-gyárba is angolul beszélnek a szalag mellett. Beszélgess el egyszer egy munkaerő-kölcsönző cég tulajdonosával. Ma egyébként pont leszívó ventilátort mentem venni szaküzletbe, fingja sem volt senkinek semmiről. A többi helytálló. Sajnos nem kell elfelejteni azt a tényt, hogy elég sok kezdő önimádó van ebben a sportban, akiket semmi más nem érdekel, csak saját maguk és kurvára megbízhatatlanok és használhatatlanok. Nekem pedig nincs időm ilyenek között válogatni.
2013-02-08 23:34:54
Bunny

Hali bocs de szeretnek kerdezni egy par ...

Kérdés
Hali bocs de szeretnek kerdezni egy par dolgot mert kezdö vagyok . Tehat 178 cm vagyok 104 kg vann egy kis uszogumim amitöl meg akarok szabadulni.kb 2 hete kezdtem el konditeremben jarni heti 3 edzes es 4 nap kardio tehat napi szinten jarok .emelett szedem a Brutal Blade zsiregetöt napi 6 drb reggel 2 del 2 este 2 .feherje turmix iszom 2 szer regg meg este a Nitro gold prot ja es emellet dietazom .Na most kerdesem az lenne hogy jo ez igy es meg mit tehetek a celjabol szeretnem a karom nagyobra formazni per pill 40 cm
meder_9061c6
Válasz
Rossz hírem van: addig biztosan dagadt maradsz paraszt, amíg nem tanulod meg használni a vesszőt!
2013-02-08 23:17:04
Bunny

Szia Bunny ! Fordítógép: "\Beképzelt

Kérdés
Szia Bunny ! Fordítógép: "Beképzelt kis szar vagyok, figyeljetek rám, feltűnési viszketegségem van, nem bírom leállítani a nagy pofámat!"
csezo
Válasz
Bekarikázom neked köcsög, mert elég gyengék a képességeid, hogy a sok bötű között meglásd a lényeget:Menj, okoskodj anyádnak, neki legalább kéznél vagy hogy nyakon tudjon baszni.
2013-02-08 23:15:12
Bunny

Szia Bunny! Nem tudok panaszt tenni fóru...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudok panaszt tenni fórumon arról, hogy nem enged bejelentkezni a rendszer (ezért nem tudok panaszt tenni) egyedül ide tudok bejelentkezni, és kérdést feltenni, de ha például a saját adataimat szeretném megnézni, akkor is kéri az emailem és a jelszavam és nem enged bejelentkezni, azt írja rossz, pedig mielőtt kérdést teszek fel, elfogadja. Olyan opció sincs, hogy megjegyezze az emailem és a jelszavam, minden alkalommal be kell írnom. Nem tudsz valami javasolni, hol tudnék erről panaszt tenni?
richard_86961a
Válasz

Nem lehet, hogy ki vagy tiltva?

Sehol nem tudsz panaszt tenni, a fórum ugyanis nem jár senkinek.

2013-02-08 22:45:35
Bunny

Még gyorsan írnék ezzel az állás dologga...

Kérdés
Még gyorsan írnék ezzel az állás dologgal kapcsolatban, aztán hanyagolom a témát. Én pl. minden önéletrajzom mellé írtam az adott állásra szabott motivációs levelet. Akkor is, ha nem kértek. Azt mondtad, hogy 25 év alattiakat nem kerestek/kerestetek. Én 21 vagyok, de úgy gondolom, hogy van annyira jó önéletrajzom és vagyok olyan érdekes és értelmes személyiség, hogy még az is lehet, hogy reagáltatok volna rá, hiába nem felelek meg egy kritériumnak. Ettől még nem gondolom, hogy kretén lennék. Egyébként tudom, hogy kurva nehéz normális munkaerőt találni. Lakberendezéssel foglalkozott édesanyám, egy főt keresett, aki kiviszi az árut és összeszereli. Érkezett olyan önéletrajz, amelyikben mindegyik betű más színű volt vagy olyan képet csatolt mellé az ürge, amin félmeztelenül fekszik, egy rózsával a szájában. Cégnév volt feltüntetve, tehát nem tudta senki, hogy egy nő fogja elolvasni ezeket az önéletrajzokat. Tehát tény, hogy a magyarok többsége elég egyedi módon értelmezi az álláshirdetéseket, és 150 nettó alatt beleszarik abba amit csinál. De azért szerencsére nem csak ilyen emberek vannak. Audiban 180órát nyomtam le 3hét alatt, 67000Ft-ért, és egy hibás darabot sem engedtem el. Nem az volt a fontos, hogy mit csinálok, hanem, hogy legalább van munkám és nem a szüleimen kell lógnom, ha meg akarok venni magamnak egy cipőt. (Ezzel nem fényezni akarom magam, de 25 év alatt is vannak normális, dolgozni nem lusta emberek). Bocs ha feltartottalak és nem kötözködni akarok, csak más véleményem van erről a témáról, persze nem is tapasztaltam még annyi, mint pl. Te.
dogmatix
Válasz
Nem tudom, hogy érted-e. Nem tudom a legtöbb munkáltató milyen állásponton van, de valószínűleg hasonlón: nem tudom a világ nyomorát magamra venni. Nem tudom 10000%-os pontossággal bemérni, ki milyen fasza munkaerő. Nem tudok erre időt szánni, nem tudok egyesével mindenkin könnyek között rágódni, hogy vajon jó döntés-e nem felvenni vagy sem, mert lehet 21 évesen is marha jó. Nincs erre időm és energiám, dolgoznom kell, nem a teremmel és a jelentkezők lelkivilágával foglalkozni. Én projekteken dolgozok, azokon jár az eszem, nem tudok apró cseprő dolgokkal szarakodni. Azért vannak kritériumok, mert nem én akarok lenni az igazságot megmondó hős, aki megállapítja, hogy van 21 évesen is jó munkaerő. Nincs erre időm és nem érdekel. Biztos van, de én nem fogok kísérletezni. Sokkal nagyobb horderejű döntéseket kell hoznom, mint ez, és meg kell mondjam, kurvára idegesít, hogy ilyesmivel kell foglalkoznom.
2013-02-08 19:21:27
Bunny

Szia Bunny! Már az elején elnézést ké...

Kérdés
Szia Bunny! Már az elején elnézést kérek, hogy nem közvetlenül edzéssel kapcsolatos kérdést teszek fel, bár a rovat rendszeres olvasójaként azért feltűnt, hogy néha beférnek a nem body-s témába vágó kérdezők is. Használtautó vásárlás előtt állok, nem mellékesen pedig életem első saját kocsija lesz a kiválasztott alany. Már nem emlékszem, hogy egy korábbi Edző válaszol-os reagálásodban, esetleg audio- vagy szöveges blogodban tértél ki rá, arra viszont igen, hogy határozottan jó vételnek minősítetted a 2000 előtti Corollákat. Részben emiatt is kezdtem elsősorban a japán autók (főleg Toyota) körében a kutatást, 3-4 hónap után pedig két jelöltre szűkítettem a lehetőségeket: egy 96-os Carina-E 1.6 GLi, valamint egy 98-as AVENSIS 2.0 TD Linea Sol-ra. Mindkét kocsiban 200.000km körüli út van eddig (bár az Avensis 216ezre szerintem közelebb állhat a valós értékhez, mint a Carina 190-e). Totalcar.hu-n sikerült rábukkanom egy korrekt Carina cikkre (Kőbájker írta, talán ismered is :) ), az Avensis-el kapcsolatban viszont eddig csak néhány fórumra tudtam hagyatkozni. Népítéletből, illetve hasonló oldalakból kiindulva mindkettő megbízható gépnek tűnik, ugyanakkor reméltem, hogy esetleg Neked is van személyes tapasztalatod az említett típusokkal (úgy éreztem, a Carina Neked bejött). Felsorakoztattam már pro-t ás kontrát mindkettő mellett, nálam a dízel motor nagyot nyom a latban, ugyanakkor a benzin egyáltalán nem kizáró tényező. Mit gondolsz, ennyi (szerintem tök normális) kilométerrel még megbízható autóhoz jutnék bármelyikük személyében? Természetesen a szemrevételezés nem fog elmaradni. Valamint, mielőtt kisebb autót ajánlanál: köll az a nagy csomagtér, hogy elférjenek a Marshall fejek a ládákkal, gitárokkal az edzőcucc mellett :D Ha sikerül válaszolnod, azt előre is nagyon köszönöm! Jó három hónap olvasgatás után jutottam el oda, hogy Téged is megkérdezlek (kábé, mint mielőtt elkezdtem volna edzőterembe járni: Sárga Kapszula és egyéb szakirodalom). További sok sikert kívánok az életben, ha meg lesz verda, a havi minimum 1 BodyBuilder Gym látogatás fix (mégiscsak Dunaújváros, no...) :) Üdv: Olivér
LastDram
Válasz

Szia!

Nincs miért elnézést kérni. Nem baj ha offtopik. Szerintem a rovat most találta meg magát. Ha vévig szakmai lenne, kibaszott értendekre mondgatnám ezer oldalon keresztül hogy jó vagy nem jó,  a kutya sem olvasná. Ez egy ilyen hely, csapongunk. Én most vagyok elégedett. Kár, hogy rengeteg kérdésre vagy felvetésre nem tudok válaszolni, még olyanoknak sem, akikkel személyesen már találkoztam. Egyszerűen nem érek oda. Emlékszem, valaki regaált arra, amikor azt írtam, hogy nem tartom magam okos embernek. Akartam rá válaszolni, de rég kigördült.

A lényegre térve: az autóipar, mint minden minden más iparág, igényeket szolgál ki. Az emberek igénye az, hogy szar autókat gyártsanak nekik, telepakolva faszságokkal. De ezen ne csodálkozzunk, hiszen ezek az emberek a telefonjukat basztatják egész nap, ez az értelmi szintjük. 

Szerintem csakis 2000 előtti autót szabad venni, vagy újat, és benyelni rajta azt hogy annyit buksz, mint a 2000 előtti autó ára, amikor pár évesen eladod. Az új autónak ára van. Mégis azt mondom, ma már nem érdemes azt csinálni, hogy pár éves autót veszel, megúszva az értékvesztést: ugyanannyit kifizetsz szervízre, amikoe kettőstömegű lendkereket, légtömegmérőt meg apjukfaszát kell cserélni.

A 2000 előtt japán autó a legjobb választás. Nagy különbség, hogy benzin vagy dízel, és ezek a dízelmotorok még nagyon jók, de a szervizelésük nem ugyanaz azért. 

A kettő közül az Avensis a hobb autó, már csak azért is, mert eggyel újabb generáció és ezt nem kúrták el. Két dolgot azonban kizártnak tartok: az egyik az, hogy egy dízel autóban 13-14-15 évesen 210 ezer km legyen. A másik, hogy egy árban vannak. Ha egy dízel Avnesis egy Carina E árában van, akkor vagy a világ legjobb üzlete, vagy a Carina nagyon túlárazott (és éppen ezért lehet hogy nagyon jó.)

Én azt mondom, a jobb állapotút vedd meg, mindkettő nagyon jó autó, de az Avensis felé hajoljon a mérleg, ha nem irreálisan drágább és van rá pénzed.

Ja, nekünk '98-as Corollánk van, bár az asszony szeretne egy Rav4-et helyette.

2013-02-08 19:08:43
Bunny

Szia Bunny! Láttam egy videóklippet a tv...

Kérdés
Szia Bunny! Láttam egy videóklippet a tv-ben, és miután felháborodtam rajta, egyből az jutott eszembe vajon neked mi lehet a véleményed erről, hogy ma már ez a menő meg a követendő példa, hogy börtönökben basszák a rezet meg bűnöznek. Itt a klip: http://www.youtube.com/watch?v=H5RcOKMlzIs
richard_86961a
Válasz

Szia!

Ebben a nyomorult, példaképek nélküli világban a szerencsétlenek erre tudnak csak felnézni.

Pedig akinek ennyi esze van, hogy ez tetszik, nézhetne az ilyen klipek helyett a saját szarukban turkáló majmokat is.

2013-02-08 18:24:08
Bunny

Szia Bunny! Az audioblogra reagálnék. E...

Kérdés
Szia Bunny! Az audioblogra reagálnék. Egész pontosan arról lenne szó, hogy az volt a problémád (bizonyos szempontból teljesen jogosan), hogy a testépítő srác jelentkezett. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a srác kretén és nem tudja értelmezni a hirdetést. Hatalmas verseny folyik az állásokért, amikor fél évet kihagytam a suliból és melót kerestem én is mindenhova küldtem az önéletrajzomat. Egyáltalán nem számít, hogy egyel több helyre küldöm el, egy próbát megér alapon szinte mindenhova elküldtem, ahova nem kellett szakirányú végzettség. Mondanom sem kell, hogy először minőségellenőri állást kaptam, utána találtam egy bolti eladói állást, ami az 1 műszak miatt előnyösebb volt. Jelzem, hogy egy sima érettségim van, pedig mindenhova kellett volna végzettség. Nyilván ha lediplomázom, akkor nem fogom megpályázni az ilyen kaliberű állásokat. Ki tudja mióta nincs munkája annak a srácnak? Persze, hogy elküldi boldog-boldogtalannak a szaros kis önéletrajzát, hátha összejön neki valami. A probléma akkor van, ha végzettség nélkül válogat valaki a munkák között, az ilyen ember mondja, hogy nincs lehetőség Magyarországon dolgozni. A Kecskeméti Merci gyár meg tele van külföldi munkásokkal!
dogmatix
Válasz

Szia.

De, pontosan azt jelenti, hogy kretén. Pontosan azt jelenti, hogy így értelmezné a feladatokat és így hajtaná végre, és/vagy azt jelenti, hogy szarik a szabályokba.

Pontosan ezért kell önéletrajzokat kérni, ilyen dolgok kiderülnek belőle.

A kecskeméti Mercedes gyár azért van tele külföldi munkásokkal, mert ennyire jó a magyar munkaerő.

2013-02-08 15:56:33
Bunny

Szia Bunny! Sokat beszélnek/beszélünk/ha...

Kérdés
Szia Bunny! Sokat beszélnek/beszélünk/hallunk ugyebár a katabolizmusról/izombontásról. Egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy esetleg van e arról valami információd, hogy a szervezet melyik izmokat kezdi el először bontani, ha szükségesnek érzi? A kisebbeket, mert talán azokhoz gyorsabban hozzáfér, esetleg a nagyobbakat mert abba több anyag van, esetleg ez is ugyanúgy a genetikán múlik mint a zsírvesztés? Bocs ha hülyeség, de nem találtam ebben a témában sehol semmit.
vacsi
Válasz
Szia! Ez mindenkinél más, genetikai kérdés. Általában a leggyengébben fejlett izmok mennek a levesbe először. A legvégén az életfontosságú szervek, szívizom stb. de az már más téma.
2013-02-08 13:47:33
Bunny

elég érdekesnek tartom hogy Magyarország...

Kérdés
elég érdekesnek tartom hogy Magyarország vezető tápkieg. cége a scitec ilyen (...) szintü versenyzővel felveszi a kapcsolatot pláne hogy még a teamban is benne van.. a lábazó videó alapján is azért észre lehet venni h ha még fiatal is de azért egy Bereczki Krisztiánhoz képest elég nevetséges a fazon ami nem is lenne baj ha emelett nem hinné el, hogy ő Jay Cutler és nem okoskodna ugy mintha legalábbis Joe Weider lenne.. persze tudom h ti nem a Scitec vagytok meg stb.. de azért ahogy látom elég szoros a viszony és titeket is érint azért valamennyire.
bacs93
Válasz
Nekem eléggé ég a pofám, csak ennyire érint. De azért neked is éghet hogy nem bírsz írni egy normális levelet, kibaszott ponttal a mondat végén, idióta "h"-zás nélkül.
2013-02-08 11:34:51
Bunny

Szia Bunny! Jó lett az audioblog, nem t...

Kérdés
Szia Bunny! Jó lett az audioblog, nem tudom, hogy azért lett ilyen hosszú, mert alapból 2-3 órát kardiózol, vagy csak belemerültél a magyarázásban, de mindenesetre többször csinálhatnál közben blogot, ha ilyen hosszúra sikeredik. Talán kicsit személyes kérdés lesz, de ezt majd te eldöntőd. Neked van valami anyagi vonzatod a honlapból, gondolok itt a shop.builder szekcióra ? Lehet ez egy gyökérség, vagy van már csak én nem találom, de nem akartok csinálni egy naptárszerű dolgot a honlapra, amiben fel lenne tüntetve a versenyek, szemináriumok és hasonló dolgok ?
norphey
Válasz

Szia.

Szoktam másfél órákat menni, és nagy könnyebség, ha közben pofázok.

Az anyagi dolgaimról nem beszélek, több cégnek is dolgozom, köztük a shop.buildernek. De közvetlen anyagi érdekeltségem nincs. 

A BodyBuilder Gym holnapja talán már ma éles lesz, azon van naptár. Versenyekkel nem foglalkozunk, egyedül a Superbodyval.

2013-02-08 11:27:39
Bunny

Udv, Eloszor is megszeretnem kerdezni...

Kérdés
Udv, Eloszor is megszeretnem kerdezni , hogy a szeminariumokbol lesz-e valamilyen video elerheto nalatok, szeretnek ra menni csak 3000 km-re odebb van:( Nem kell ,hogy nagyon jo minosegu legyen, szemely szerint elunk itt egy paran magyarok akik napi szinten kiserjuk az oldalt es elegge erdekelne minket az ott elhangzott dolgok, foleg az edzestechnikai resze. Koszononjuk azt is hogy egyre jobban felnyitod a szemunket a sok mocsokkal kapcsolatban, sok mindent maskepp latok mar, hala neked,nektek.
karoly_b9afcb
Válasz

Szia!

Elképesztő, hogy minden választ vágólapra kell másolnom,mert  a tetves rendszer eltünteti a nagy részét. Ez történt a tieddel is, most írom újra. Majdnem csodálkoznod kellett, hogy annyi a válsz, hogy "szia".

Nem szoktuk felvenni a szemináriumokat, mert egyedül csinálom általában és nem tudom felvenni magamat. Az a policy, hogy akit érdekel, eljön.  Budapesten különösen kurva lusták az emberek, szinte szégyen, mennyire. Ha felvennénk, el se jönnének talán. Ha  összehozunk 100 embert az brutál sok minden tekintetben, főleg a BodyBuilder Gym méretéhez. De ez azt jelenti, hogy ha ugyanaz a rendezvány Debrecenben lenne, akkor ötszázan lennének. Az a különbség a két véros sportéletében.

Az az igazág, hogy  a külföldiekre nem gondoltam. Az biztos, hogy a Kiss Jenő szemináriumot fel fogjuk venni.

Nem gondoltam, hogy fel tudom emberek szemét nyitni, inkább az volt a szándék, hogy megerősítést adjak azoknak, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak. Mármint abban, hogy nincsenek egyedül.    Az, hogy sikerült ennél tovább menni, külön öröm.

2013-02-07 22:21:42
Bunny

Szia Bunny! Ne nézz b*alfasznak amiért ...

Kérdés
Szia Bunny! Ne nézz b*alfasznak amiért b*lfaszságot kérdezek, de úgy vélem ha valaki tisztába tudja tenni a dolgokat ezzel kapcsolatban Magyarországon, az te vagy és nem a Nők Lapja. :) Egész konkrétan a nemrég megjelent intervallumos edzéssel kapcsolatos cikkről kérdeznék. Elsőre magam is furcsának találtam, hogy ez az intervallumos edzés valóban jó lenne, mert amit írtak róla az gyakorlatilag egy kemény kardió edzés definíciója volt. Amióta diétázom, napi szinten toltam általában egy 80-90 perces tekerést, és valóban zavart, hogy ez súlyzós edzéssel, illetve kb fél óra szünettel a 2 edzés között borzalmasan sok idő, így örültem a fejemnek, hogy van ilyen intervallumos izé, hiszen a bodybuilder írja, szóval tuti. :) Azonban te itt még is azt mondod, hogy az a cikk baromság. Valóban hülyeség akkor ez az edzésmódszer? Egy diétához se lehet használni? Ha nem, akkor szimplán azért nem mert erős a katabolikus hatás, vagy van valami egyéb oka? Egyébként edzés előtt tolok pentacarnt és BCAA xpresst is, amik tudtommal bírnak több-kevesebb antikatabolikus hatással, illetve edzés után 100% whey protein. Így se lehet bejátszani ezt az edzést? Esetleg alkalmilag se, ha épp nincs elég időm? Ha azt mondod, hogy nem akkor oké, visszatérek a másfél órás tekerésekhez, csak gondoltam megkérdezem, hogy te személyesen mit is gondolsz erről a dologról. Kösz, ha válaszolsz, és bocs a hülye kérdésért. :)
Joker94
Válasz

Most te is fogyatékos vagy komolyan? Írjam le még ötvenszer hogy baromság? Ültessek az agyadba egy csipet? Hugyozzam neked a hóba?

Szerinted nekem lelki problémám lesz abból, ha te intervallumos faszságot csinálsz, és életem célja, hogy meggyőzzelek?

2013-02-07 21:49:21
Bunny

Hello Bunny! Lehet,hogy kérdezték már...

Kérdés
Hello Bunny! Lehet,hogy kérdezték már csak én nem találtam, de nem tudod,hogy mi van a full burnnel? Elfogyott/betiltották? Vagy csak megújítják mint a Hot Bloodot? Nekem elégg bejött és nagyon olcsó is, ezért hiányolom.
mark_b5f4e4
Válasz

Szia. Nem tiltották be a Full Burnt, hanem a gyártó hagyta abba a gyártását, mert megváltoztak az EU-s előírások, és már csak megadott hatóanyagokat engedélyeznek. Van egy lista amit engedélyeznek, ami azon nincs, azt nem lehet elvileg használni. Még nem indítottak ellenőrzéseket, de a jobb gyártók nem várják meg: bármilyen baromság is, eleget tesznek a hatósági előírásoknak. Ha valami debil kitalálja, hogy lila dobozban lehet csak tápkieget forgalmazni, akkor a Full Force lila lesz, mert ez a szabály.

A Fuill Burn az egyik legjobb zsírégető volt.Remélhetőleg módosított összetétellel majd visszajön, de az biztos, hogy más néven, mert neve sem lehet "Full Burn": nem engedélyezett olyan név, ami hatásra utal. 

2013-02-07 21:46:08
Bunny

Szia Bunny! elvileg csak a tóth dani m...

Kérdés
Szia Bunny! elvileg csak a tóth dani meg a kiss jenő a profikárytás ifbb testépitő, De hallottam hogy a németh pisti,lantos johnny is megkapta már régebben most akkor melyik a valós?
halfiu
Válasz
Profi kártyát kapni egy dolog. Profiban versenyezni meg egy másik dolog.
2013-02-07 21:39:18
Bunny

Szia Bunny ! Ezt írtad :\A laktóz és a ...

Kérdés
Szia Bunny ! Ezt írtad :A laktóz és a kazein nem alalmas felnőtt ember táplálására. .Akkor ezek szerint ez is szar:http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=9208.Szerintem nem. Gondolj bele, a természetben van-e kazein és laktóz, természetes módon hozzájutnál-e..E logika szerint tejsavót sem kéne innunk,mert a természetben a tejen kívül nincs más forrása.Nem kioktatásképpen,de megfeledkezel arról ,hogy a kazein végülis mégiscsak fehérje ,lassan felszívódó,anti-katabolikus,így a testépítő barátja.Ezenkívül a mintaétrendjeitekben is szerepel.
csezo
Válasz

Nagy rajongója vagyok annak a helyzetnek, amikor idejön egy köcsög és kioktat.

Tartok egy kis ízelítőt logikából: elég nagy különbség van aközött, ha valami nincs a természetben, de modern ipari eljárásokkal jobbat tudunk készíteni, és aközött, ha az élelmiszeripar rosszabbat gyárt, mint a természetes. Gondolom eddig nem jutottál el a nagy logikáddal, faszfej. 

A tejsavó protein ennek ellenére NEM JOBB mint a természetes táplálék, vagyis pl. a csirke. A tejsavó protein CSAK EDZÉS UTÁN JOBB.  A túró meg a büdöséletben sosem jobb, mint a csirke, még csak nem is egyenlő vele. A normális fehérjeforrások a csirke, hal, tojás, sovány marha. Testépítő általános iskola, alsó tagozat, első osztály.

Leszarom, hogy a mintaétrendjeinkben mi szerepel. Én a saját állításaimért vagyok felelős, nem a ki tudja ki által összegyűjtött mintaétrendekért, amik azért vannak, hogy a hozzád hasonló agyatlanok tudjanak tudjanak mire recskázni, ha annyira balfaszok, hogy nem tudnak összerakni egy étrendet.

A kazein egy hót felesleges kiegészítő, maximum éjszakára jó huszadik féle kiegészítőnek. De itt nem a sokkal alacsonyabb tejzsír és tejcukor tartalmú kazein kiegészítőről volt szó drága fogyatékos barátom, hanem a túróról, amit csirke helyett esznek a debilek, és amely ár/teljesítmény arányban sehogy sem állja meg a helyét. 

Azt, hogy szerinted mi a jó és mi nem, hidd el, totálisan leszarom. Tőlem egyél sok túrót, ígyál rá kazeint, azt is leszarom.

2013-02-07 21:38:30
Bunny

Szia Bunny! Itt egy cikk a kardio/aerob ...

Kérdés
Szia Bunny! Itt egy cikk a kardio/aerob edzésről http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=290 nem tudom olvastad e már. Sokszor hallottam már tőled, hogy nem szereted az aerob edzést, ezért kérdezném meg, hogy erről hallottál e már (ami a cikkben van) és ha igen akkor miért nem ezt végzed aerob helyett?
richard_86961a
Válasz
Már vártam hogy valami hülye megkérdezi. Esetleg oktass is ki. Azért nem ezt végzem, mert faszság, ez a cikk meg szar.
2013-02-07 20:37:22
Bunny

Szia!Gyorsfagyasztott csirkemellről van

Kérdés
Szia!Gyorsfagyasztott csirkemellről van esetleg véleményed? Üdv Andris!
Andro006
Válasz
Az csak csirkemell. Nyilván rosszabb mint a friss, de nem para.
2013-02-07 20:35:56
Bunny

Szia Bunny!Roobnak üzenném próbálja meg ...

Kérdés
Szia Bunny!Roobnak üzenném próbálja meg az Audit elég sok autóvillamossági szakembert keresnek és a fizetés se rossz.Én is Miskolcról jöttem az Audihoz igaz én forgácsoló vagyok.
kriske
Válasz
Köszi!
2013-02-07 16:09:06
Bunny

Üdv Bunny! At erőemelős BB.rádió-hoz szó...

Kérdés
Üdv Bunny! At erőemelős BB.rádió-hoz szólnék hozzá. Én 8 éve kezdtem foglalkozni edzéssel, és 3 éve versenyzem fekvenyomóként. 48 kilósan rúddal kezdtem el a fekvenyomást és 5 év alatt naturálba eljutottam a 72 kilós testsúlyig és a 150 kilós szabályos fekvenyomásig RAW-ba. DE én addig nem álltam neki versenyezni amíg nem értem el egy olyan szintet, hogy a dobogót állhassak, mert nem láttam értelmét. (utólag teljesen másképp gondolom nagyon jól jön a versenytapasztalat, barátságok és új tapasztalatok szerzése a versenyek alatt, mindegy hányadik leszel) aki ebben nincs benne az nem tudja átérezni, hogy milyen hangulat van az ilyen versenyeken, és mennyire jó az ellenfelednek szerencsét kívánni és TE örülsz az ő sikerének még akkor is ha legyőzött, ez a sport szellem hiányzik nagyon sokmindenkiből. Amit ebből ki szeretnék hozni, ez egy gyönyörű sport, de nagyon okosan kell csinálni, én 24 éves vagyok és már több váll sérülésem is volt, (Pécsen pont tőled kérdeztem meg 2 éve h mit tudsz ajánlani rá, és akkor ajánlottad a Dr. Koreny Tomit) rendesen melegítsetek be mindig, ne rángassátok a súlyt, csak okosan és ha kitartóak vagytok akkor rengeteget el lehet érni tisztán is! Ez az a a sport ami csak magadon múlik, nem foghatod másra hogy ez meg ez miatt nem megy, le kell menni és csinálni, enni és kitartani. Gondoltam csak megosztok pár dolgot erről a témáról, tudnék írni még pár oldalt de nem akarok untatni senkit. :)
magister
Válasz

Szia!

Engem nem untatsz, és én vagyok ugyebár a főszerkesztő, úgyhogy írj bátran. Akár összerakhatok egy cikket is.

Kettős érzéseim vannak azzal kapcsolatban amit írsz. 

Egyrészt hülyeség önbizalomhiányból nem versenyezni powerban. Szerintem eléggé nagy túlzás, sőt, önző dolog, totál egópöcs viselkedés, ha valaki csakis  a bajnoki címre tör.

Ugyanis a sport nem csak a győztesekről szól. Annyira nem, hogy a többi versenyző nélkül nincs győztes. Versenyezni már egy szint, akkor is, ha utolsó valaki. Nagyon jól leírtad a lényeget, hogy pl. powerban hogy megy a dolog, de erősemberben is ezt láttam. Az ő sikerül a tiéd is, egy eredménynek akkor is lehet örülni, ha nem a tiéd, mert az emberi telejsítmény mindig becsülendő dolog, és itt egy ember győzi le a vasat.

Testépítésben ez sajnos gyakran nem így van, gyakran viselkednek undorító hisztispicsa módjára azok, akik nem nyertek. Olyan vadhajtásokban, mint fitness modell, főleg, ott aztán lehet hányni, hogy a fél éve edző beképzeltpicsák mit képzelnek magukról.

Én ezért becsülöm az erősportokat. Tudom, hogy ott is van undorítóskodás, az emberi természet az ilyen. De ég és föld a különbség.  A fekvenyomás legalább tiszta ügy viszonylag a megadták/nem adták meg kérdést leszámítva, ott nehéz a levegőbe pofázni hülyeségeket, mert anyu meg a haverok szerint te voltál a jobb.

Versenyezni nem csak a többiekkel kell, hanem magunkkal is. Ezért nem kell mindenkinek győzelemre törekedni. A részvétel a fontos, az adja a tömeget. A bajnok csak egy a csapatban. A részvevőből kell bajnokká válni, ez az út.

A másik oldal az, hogy azért nem kell mindenkinek versenyezni. Az erősportokban hamar kihullik a "selejt": nem ismerem a helyzetet, de nem hiszem, hogy sokan indulnak aránytalanul szar teljesítménnyel.

A testépítésben viszont egyre többen. Előfordul, hogy mutatnak nekem fényképet modellfiúról, hogy mondjam meg, milyen. Meg is mondom: szar. Minek akar versenyezni, akin nincs izom? Miért fajul a testépítés oda, hogy nem izmosak a versenyzők? Két év alatt versenyzővé válni tömeg nélkül, lehet hogy romszárazan, de úgy telebaszva koxsszal, hogy csoda hogy élnek, ez nem sport. Mégcsak nem is vicc, hanem szánalom.

Fél éve edző, pajzsmirigyhormonnal sem szálkás, izomzat híján nem izmos modellpicsák versengése szintén.

A növit lófasz szinteken is úgy nyomják, mint paraszt a mustárt a kolbászra.

Úgyhogy úgygondolom, tömegsport ide vagy oda, kellene középút: ne versenyezzen 50 kilós nyomással nem roki férfi, ne versenyezzen.

Én meg a testépítésből kibasznám az összes kategóriát és súlycsoportot vagy magasságot csinálnék. 

2013-02-07 15:28:45
Bunny

Hello Bunny! Egy olyan kérdéssel forduln...

Kérdés
Hello Bunny! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy osztott edzéstervem van(jelenleg) 4-napra osztottam fel , Hétfő, Kedd, Csütörtök és Péntek. Viszont arra gondoltam, hogy hétvégén pl. szombaton végeznék teljes testes edzést is. Túledzhetem ezzel magam, vagy, ha nem mindent bukásig csinálok, hanem néhány szériát mindenből, akkor végezhetem nyugodtan? A választ előre is köszönöm!
Vottorio01
Válasz

Szia. Hadd nyugtassalak meg: ez olyan szinten idióta ötlet, mintha kiírnál magadra egy táblát, hogy nem érteszt a testépítéshez.

Ha nem bírsz magaddal, léteznek más sportok is!

2013-02-07 14:47:16
Bunny

Üdv Bunny! Igazából nem kérdés, csak eg...

Kérdés
Üdv Bunny! Igazából nem kérdés, csak egy reagálás geri1833-nek írt válaszodra. A hétvégén volt egy üres 1,5 órám Debrecenben, és hát nem is volt kérdés, hogy mivel töltöm ki. Edzettem a Cutlerben életemben először. Nem valószínű, hogy a Kathi Béla olvassa az edző válaszol rovatot, de el kell mondjam, hogy őrületesen jó hely!! Ilyen jó hangulatú teremben én még soha nem edzettem. A gépek, a súlyok, felpörgető volt a zene, ott ült a Béla, edzett a Kornél... Mondtam is a feleségemnek, hogy kb. ennek kellene lennie az alapnak mindenhol.. A következő terv a BB Gym.
beeep
Válasz
De, a Kathi Béla olvassa a rovatot. (És persze sokan mások is.) Várunk a BB Gymben. (Amúgy nem kéne BB Gymnek hívni, mert van egy másik BB Gym.)
2013-02-07 11:18:39
Bunny

Szia! Szerinted az jó ajánlatnak számít...

Kérdés
Szia! Szerinted az jó ajánlatnak számít, ha egy teremben személyi edzősködés, napi 4-6 óra (hétvégén is). Fizetés: nettó 90 ezer forint + fehérjeellátás (napi 3 csomag) + napi 1 doboz cigi. Ez jó ajánlat a szakmán belül? Üdv és köszönöm!
dmario96
Válasz
Ez valami szar vicc? Remélem nem. Napi három doboz cigi alatt el ne menj edzőnek, barom!
2013-02-06 22:04:22
Bunny

Szia! Néztem, hogy állást hirdettek és f...

Kérdés
Szia! Néztem, hogy állást hirdettek és fel csillant a szemem. Vagyis inkább eszembe jutott, hogy akár téged is megkérdezhetnélek, hogy nem e tudsz valamiféle állást. Lassan egy éve keresek munkát de elég elszomorító a helyzet. Autó villamossági szerelő/autó technikus a hivatalos szakmám, de bármi mást is szívesen csinálnék. Az autó ipar jelenlegi állapota elég katasztrófális. Volt ahol 30 ezret akartak adni egy hónapra, volt ahol reggel fél6 tól este 6 ig kellet volna melózni, sok helyen előre megmondták, hogy nem fog bejelenteni soha, és még sorolhatnám. Szóval végső elkeseredésembe már mindenhol kuncsorgok ahol tudok :D
roob
Válasz

Sokan keresnek ilyennel, hogy dolgoznának nálunk, vagy tudok-e állást. Elég szar érzés ez, mert nem tudok. Nem nagyon tobzódnak az ismerőseim az ajtó előtt, hogy tudok-e embert, másrészt a terem egy kisvállalkozás, nincs pénzünk arra, hogy alkalmazzuk azokat, akiknek nálunk van kedve dolgozni. Nem tudok segíteni sajnos. Van elég bajom nekem is,megélhetési gondokon nem tudok segíteni.

Audioblog , pont ilyesmi témákról, érdemes meghallgatni. 

2013-02-06 14:29:09
Bunny

Szia Bunny! Úgy tudom, dolgoztál moto...

Kérdés
Szia Bunny! Úgy tudom, dolgoztál motoros futárként, illetve a totalcar robogó blogjába is írsz rendszeresen, ezért szeretném a tanácsodat kérni: milyen robogóval érdemes nekikezdeni a futárkodásnak? Melyek a legjobb ár-érték arányú, legmegbízhatóbb típusok? B.kat. jogsim van, életemben nem ültem még kétkerekűn; érdemes-e 30-40 ezerért letenni az A1-eset és 125-sel melózni? Természetesen a lehető legolcsóbban szeretném megúszni. Köszönöm a válaszod!
MaverX
Válasz

Szia!

Konrétan az a helyzet, hogy a TotalCar/TotalBike robogóblogját én csinálom, mint külsős, szerződéses újságíró.

Ez a dolog úgy kezdődött, hogy felkért a Winkler, és bár utálom a robogókat, mint  a szart (már persze érzelmileg figyelmen kívól hagyva, hogy praktikus, fasza kis közlekedési eszközö ezek) , presztízs okokból, illetve mert nagy kihívás a világ létező legunalmasabb járműkategórájáról írni úgy, hogy anyámon kívül olvassa más is. (Persze anyám nem olvassa, de ez a duma jól hangzik.)

Namost ehhez képest motoros futár kb. 18 évvel ezelőtt voltam. Hubazmeg, mi?

Robogókat használtunk, nem véletlenül. 

Most itt pro-kontra belemehetnék mindeféle típusba, de ez nagyon hosszú lenne, meg nem mindegy, hogy robogó vagy motor. Először is nem tudom, tudsz-e motorozni. Esélyes, hogy nem, azért nem biztos, hogy úgy kéne futárkodnod, hogy leköt a jármű technikai kezelése.

Vegyél először egy robogót, nem drágán. Most még pár hétig talán jók az árak. Ahogy tartósan plusz lesz, minden az égbe megy. Csípj meg valamit 50-60 körül, egy 3KJ Yamaha Jog megteszi. (Kitüntetést kellene kapnom a Yamahától.) 

Közben indítsd el a jogsit. Ha megvan és rutint szereztél, vegyél egy Yamaha SR 125-öt. Csúnya, de tökéletes futármotor, öröm vele dolgozni. Ha szerencséd van, 150 ért hozzájutsz. Ha a robogó jön be, akkor egy Majesty 125-öst rendszámmmal talán megkapsz 200-ért, bár futárkodni van egy marha jópofa jószág, a postás Piaggio Liberty, de ezeket meg kell nézni alaposan.

A kisrobogót mindenképp megtartanám tartalék motornak, ha esetleg szervizelni kell a nagyobbikat.

Sajnos azért belekarmoltunk pár százezerbe. Ha nincs lé, marad egy kis ötvenes. Ne akarj szép robogót, meg sportcsicsa hülyegyerekcuccot, magbízhatóságra, praktikumra kell menni, és jó állapotra. Mellesleg eladó a PX-R, 60 ropiért tartalék PX-el, vicc, de már nem veszem meg, más terveim vannak.

2013-02-05 23:45:13
Bunny

Sajnos a rengeteg sorvadt IQ-jú miatt né...

Kérdés
Sajnos a rengeteg sorvadt IQ-jú miatt nézik le sokan a testépítést. Pedig ott vannak azért a normálisak is, csak keveset szólnak. Olyan, mint mikor valaki nem szedi össze a járdáról a kutyája után a potyadékot, ezért aztán az egész kutyás társadalmat fogják szidni akik belelépnek.
galdora
Válasz
Csak a kutyaszar nemösszeszedők nem mutogatják, hogy nem szedik össze a kutyaszart, a testépítés azonban tele van önimádó pojácákkal, akik futtatják magukat.
2013-02-05 15:22:51
Bunny

Kedves Bunny! Először is köszönetet szer...

Kérdés
Kedves Bunny! Először is köszönetet szeretnék mondani a Sárga Kapszuláért, körülbelül 3 hónapja edzek a tanácsaidat megfogadva, és már most nagyon látványos az eredmény. Lenne azonban egy kérdésem hozzád, ami valószínűleg túl bizalmaskodó lesz számodra, de engem (mindenféle hátsószándék!!) nélkül érdekel. Arra vagyok kíváncsi, hogy neked milyen nők jönnek be. Pontosabban: Fontos-e neked, hogy a nő is hasonló (testépítő) körökben mozogjon, vagy épp ellenkezőleg?! Inkább preferálod az izmos nőket, vagy ez a tényező számodra teljesen lényegtelen. Üdv
rita_613263
Válasz

Szia! Vannak túl bizalmaskodó kérdések, volt például olyan férfi hímtag fejű kedves olvasó, aki ilyeneket kérdezett, hogy mennyit keresek meg miből élek, na annak szívesen írok olyanokat, hogy anyádból, itt áll a sarkon.

A te kérdésed nem bizalmaskodó, maximum privát jellegű aztán franc se tudja, érdekli-e ez a publikumot.

De tegyünk egy próbát. Vicces lesz.

Először is: gondolom nyilvánvaló, hogy ilyesmiről hipotetikusan lehet csak beszélni, mert 100 éve együtt élek valakivel, ezért engem kurvára nem érdekelnek a nők. Ha nem így lenne, a mai eszemmel másképp látom, mint régen.

Természetesen a személyiség a legfontosabb, persze némi vonzerővel párosulva, mert a legjobb fej bányarém azért sehogy sem lenne az én pályám.

Volt persze olyan barátnőm, aki személyiségét tekintve segghülye volt, de jól nézett ki és egyebek. Volt totális beteg pszichopata is, akin nem vettem észre időben, pedig az elején kellett volna elásni.

Komolyra fordítva, gondolom a kérdés a fizikai állapotra vonatkozik. Elméletileg nincs bajom az izmos nőkkel, a durván izmosakkal sem, amíg nincs szakáll, paróka meg gibbon fej.

Kimondható, hogy elvileg tetszenek az izmos csajok, gondolom ez nem meglepő. De ez a tényező nem lényeges, nem kell izmosnak lennie.

A puhatestű, sportolatlan csajokat azonban nem bírom, ez is tény, a bottestűeket sem. Ez eddig talán világos.

A modell típusú húdeszép babapicsákat sem csípem. Nem érdekelnek. És egy olyan nőt, akinek az élete az, hogy szép legyen, két nap alatt megölnék.

A mai eszemmel ha izmos, ha nem, akármilyen szép, akármilyen jó alakú fitness modellekről beszélünk, szóba sem állnék azokkal, akik színpadokon, szépségversenyen mutogatják magukat. Vannak nagyon szép, izmoska csajok. De szerintem beteg mind.

Ha egyedül lennék és csajoznék, azt keresném, hogy vonz-e valami. A testépítő körökben való mozgás számomra igen taszító, főleg, ha a testépítő körök tagjainak péniszén is mozgott az illető, azaz körbement. Találkoztam már ilyennel, még az egy patront is kihagytam, meg az általam szándékosan nem látogatott versenyeken akad olyan is, hogy nem véletlenül bajnok valaki.

Szóval nehéz erre válaszolni. Valószínűleg ha egyedül lennék, inkább vennék egy mopszot.

2013-02-05 00:54:17
Bunny

Szia Bunny! Megnéztem a BB Tv 91. epizód...

Kérdés
Szia Bunny! Megnéztem a BB Tv 91. epizódját, ami nagyon jól sikerült és főleg a végén nagyon hasznos volt részedről az a kis felvilágosítás a táplálékkiegészítőkről. Elmondtad a top4 legfontosabb dolgot és a legvége felé mutattál egy Monsteres cuccot amiben izületvédő és vitamin ásványianyag formula együtt van, de aztmondtad hogy nem annyira hatásos és nem olyan nagy dózis van benne mintha külön-külön vennénk meg őket. A kérdésem az lenne, hogy akkor a táplálékkiegészítőknél is így van ez, hogy mondjuk van a Jumbo és ugye van benne fehérje és szénhidrát is majdnem egyforma arányban, de jobban megérné külön venni azokat is mint mondjuk külön 70%-os fehérjés kiegészítő és egy külön egy 72%-os szénhidrátos kiegészítő? és akkor a kettőt egymás után innánk meg edzés után akkor úgy nagyobb mennyiségű fehérjét és szénhídrátot vinnénk be úgy nemde? és akkor talán még a hatása is jobb lenne. Lehet, hogy én gondolkodok hülyén és kicsit fogyatékos módjára sikerült magam kifejeznem akkor előre is elnézést kérek a hülye kérdésem miatt, csak kiváncsi lennék még erre a részére. Válaszod köszi előre is! Üdv.
ElShaarawy
Válasz

Szia!

A komplex dolgok, mint pl. a tömegnövelő, általában kompromisszumot jelentenek. Egy jó termék jó kompromisszum.

A Jumbo helyett hatékonyabb lenne, ha lenne egy napközbeni lassú szénhidrátos tömegnövelőd tejsavóval, meg egy edzés utáni izolátum vitargoval mondjuk.  De ez drágább lenne.

A te elképzelésed azonban egészen zseniális. Igyunk külön fehérjét és külön szénhidrátot. Ezen így most elgondolkoztam.

Azért érdekes ez, mert ma adtunk fel álláshirdetést megint, és valami elképesztő emberek jelentkeznek. (Ne próbálkozzatok inne, köszönöm, testépítő nálunk kizárt és nem akarok ismerősökkel munkáltatói viszonyban lenni.)

Szóval visszatérve az ötletedre, próbálom finoman kérdezni, hogy mi történik te igenhülye, ha egymás után iszod meg? Nem ugyanabba a gyomorba kerül? 

Nem kell elnézést kérned, hidd el, kellemes percet szereztén pár ezer olvasónak, akik most szerintem teli szájjal röhögnek!

 

2013-02-05 00:31:02
Bunny

Bunny szerintem félre értettél... Azért...

Kérdés
Bunny szerintem félre értettél... Azért szerettem volna megtudni az infót hogy elmenjek azokkal akik ismerték vagy nagyra tartották, leróni a tiszteletet, miért kell egyből rosszra gondolni nem értem.
Attilaahun
Válasz
Nem értettelek félre, ez a kurva szomorú. Vannak olyanok, akik velejükig rosszindulatú, szar emberek, soha életükben jót nem tettek, mindig csak áskálódtak és szart keverték. Van, akiben kurvára nincs mit tisztelni. van olyan ember, akit egy komplett sportág versenyzői gárda utál azért, amiket a múltban tett. Lehet összegyűjtöm a sztorikat. Ha neked annyi agyad van, hogy tisztelj egy olyan embert, aki tönkre akarta tenni (feljelentette, zsarolta) azt, aki apja helyett apja volt, akinek mindent köszönhet, akinek egy egész sportág köszönhet ezer dolgot, és leszarta, hogy ezzel tönkreteszi azokat is, akiket most támogat, akkor gratulálok: vagy agyad nincs, vagy gerinced. Esetleg tanulj meg olvasni. Kibaszott egy hülye vagy, az biztos.
2013-02-04 21:55:45
Bunny

Szia! Láttam, hogy keresel valami videóv...

Kérdés
Szia! Láttam, hogy keresel valami videóvágó programot. Én épp most tanulom kezelni az Adobe Premiere Pro-t és szerintem ennél jobbat nehéz lenne találni. (gyorsan lehet vele vágni, ha van jó videókari, akkor kihasználja, minden szar effekt a képstabilizáláson keresztül photoshopig) Ha érdekel, akkor segíthetek benne. Egy baj van vele, hogy jelenleg a torrent kölcsönzőből használom.
putgik
Válasz
ÉN biztosan nem keresek videovágó programot, úgyhogy ezt benézted. A Premiere Pro-t utálom, mint a szart.
2013-02-04 20:17:07
Bunny

Szia Bunny! Én is épp videóügyben kérde

Kérdés
Szia Bunny! Én is épp videóügyben kérdezlek.Milyen egyszerű,praktikus vágóprogramot javasolsz a Vegas Pro helyett? Nekem túl csicsás.
csezo
Válasz
Szia! Én Ediust használok, de hogy az elég egyszerű-e az kérdéses. Próbáld ki. Kellene egyébként találnom valamit, de rengeted szar van.
2013-02-04 19:38:02
Bunny

Szia Bunny! Írtad, hogy ha érdekelne mi...

Kérdés
Szia Bunny! Írtad, hogy ha érdekelne minket még info a Scitec felvásárlásával kapcsolatban akkor utána nézel. Engem például marhára érdekelne. És a véleményedre is avval kapcsolatban, hogy mi magyar fogyasztók ezzel kapcsolatban csak profitálhatunk? Analógiát húzva akár azzal, hogy például nincs energiájuk a magyar testépítőkkel foglalkozni.(ahogy te írtad) Tudom hogy ettől függetlenül van egy tucat magyar szponzorált tag, de azért az arányok eltolódása a külföldi többség felé erősen érezhető. Nyilván eddig is a a profittermelés volt az elsődleges a cégnek, ez természetes, de nem kell félnünk attól hogy vesz az egész egy ilyen amerikai, nylon, gusztustalan irányvonalat? Csak példának hozom fel a muszklitekk vagy a bsn génaktivátoros reklámjait, hogy értsd mire akarok kilyukadni. Véletlenül sem okoskodni akarok, igazából én kurvára nem értek ehhez, nekem elég ha te megnyugtatsz, hogy ne aggódjam túl a dolgokat mert jó lesz ez nekünk és nem lesz minőségromlás a cég profittermelésének érdekében, meg nem lesz génaktivátor...
lecsi88
Válasz

Szia!

Nem vagyok szakember, de elmondom nagyjából, hogy én ezt hogy látom.

Sokan jönnek a profittermeléssel, meg egyéb okosságokkal, mert mindenki látta a debil "Micsoda Nő" című filmet ezzel az igen rusnya csempeszájú Julia Robertssel. De ez azért nem ilyen lesarkítandó dolog, hogy most aztán mindenki ki lesz szipolyozva, a termékek minden grammja a lehető legolcsóbban készül stb. azaz a cég marha sokat fog keresni, vérét veszi a vásárlóknak  és leszar mindent, meg különben is, fujfuj multik. Ez nem így működik. 

Miért kell tőkebefektető?

A cégek életében van egy növekedés. Nagyjából marhéra nem úgy kell ezt elképzelni, hogy minél nagyobb vagy, annál több a lé, hülyére keresed magad, és a nagy mennyiség miatt egyre olcsóbban tudsz mindent adni. Éppen fordítva: nagyobb cég nagyobb infrastruktúra, több munkaerő, járműpark, gépek, uram bocsá' saját gyár. (Saját gyára a legtöbb tápkieg cégnek nincs.)

Az se mindegy, hogy gipsz jakab kitalálja, hogy tápkieget gyárt, megvesz valami gagyi porteint, bekevertet pár száz kilót havonta neszkvikk kakaóval egy fűszarpaprika gyártó kisvállakozással, majd kihordja a kombi autójával, a minőségről szóló nagy vetítések közepette, miközben az iroda a lakásának a kiszobája.  

Vagy mondjuk van egy saját gyár, több futballpályányi raktár 5-600 alkalmazott, különbusz a melósoknak stb.

A Scitecnek Budapesten egy A kategóriás irodaházban két emeletnyi irodája van. (Ezzel áll szemben Józsi a garázsból, a 22 doboz Hollandiából hozott, számla nélküli adómentes, hamisított dájmatájz protienjével, aki aztán jól megmagyarázza, hogy szar a szkálytek. Az okoshomlokú gyúrósok meg el is hiszik.)

Azaz olyan szinten duzzadnak fel a költségek, hogy elkezd eltűnni a profit. Működik a cég, de a rengeteg költség miatt nem tud tartalékokat képezni, hogy még tovább növekedjen. Itt már nem lehet két forintból nőni. Amikor a komplett keverőgép állományt le kell cserélni, hozzá plusz raktárakra van szükség és ilyen méretnél már nem 10%-okkal, hanem nagy léptékben gazdaságos nőni, vagyis röpködnek a milliárdok, akkor kell a külső tőkét bevonni.

Nem vagyok közgazdász, így nem akarok nagyon okoskodni, és levezetni azt, hogy a cash flow hiánya miatt hogyan mész tönkre azért, mert nő a forgalmad. De tönkremész. Van olyan tápkieg gyártó, akit egy 100 vödrös rendeléssel tönkre lehet tenni. Nő a forgalom, nem tudsz gyártási kapacitást növelni, áruhiány lesz, azonnal mennek máshoz és véged.

Maradjunk annyiban, hogy a cégek életében a befektetők megjelenése normális folyamat. Persze ez már nem a KKV szint, hanem nagyvállalat. 

Egy idő után belépnek a befektetési alapkezelő cégek a képbe, sőt, akár a tőzsde is. Ez történt az általam a világon legártalmasabbnak tartott céggel, a faszbúkkal is, ami így tudott a továbbfejlődéshez tőkét szerezni.

Rosszabb lett ettől a faszbúk? Beugratós kérdés, mert marhára nem érdekel.

De vajon rosszabb lett-e a Skoda attól, hogy felvásárolta a WV? Vagy a Ducati? Vagy a Lamborghini?

Nézd meg az Audit: minél jobban megy, annál jobb, már-már felfoghatatlan minőséget gyártanak. Ahhoz, hogy jól menjen, magas minőségi szintet lehessen tartani, kell a tőke. Persze meglesz az ára, de okos cég nem árban versenyez, hanem minőségben. Akkor lesz igazi válság, ha az Audinak nem megy.

Mi lenne, ha a BB.Tv-t felvásárolná egy befektető? A ti szempontokból az történne, hogy Amerikába röpködnék forgatni. Rossz lenne ez? Kötve hiszem. 

A nehéz dolog az, amikor pénzügyi befektetők tulajdonában levő vállalat áll azzal szemben, hogy a kisebb cégnek megvannak a tradíciói, a lelke. 

Én bízom benne, hogy a Scitec ezt a lelket meg fogja tudni őrizni. Mi legalábbis azon leszünk, hogy sikerüljön.

2013-02-04 19:12:00
Bunny

Szia Bunny! Milyen üzletben veszed a kók

Kérdés
Szia Bunny! Milyen üzletben veszed a kókuszzsírt? Én nem találtam sehol.
richard_86961a
Válasz
Szia! Nálunk van a BodyBuilder Gymben (ez a reklám, mindjárt milliomos leszek), amúgy bioboltokban nézd meg!
2013-02-04 18:08:46
Bunny

Szia Bunny! Kameravásárlást tervezek,...

Kérdés
Szia Bunny! Kameravásárlást tervezek, de egy kicsit nehéz eligazodni a választékban. Sony vagy Panasonicban gondolkozom, 70 ezer alatti, SD-s kategóriában. Gondolom te/ti profi felszereléssel dolgoztok, de talán régen amatőrebb cuccod volt, viszont azzal is használható anyagot csináltál (tudom, hogy ehhez természetesen hozzá jön a vágó/szerkesztő program). Ezért kérdeznélek, hogy van-e esetleg valami tipped ezzel kapcsolatban!? Sonyval vagy Panasoniccal belenyúlok a szarba vagy nyugodt lehetek? A választ előre is köszönöm.
Őrnagy
Válasz

Szia! Sosem volt amatőr cuccom, ha a BB.Tv-t nézed. Először egy XM2-es Canonnal kezdtünk dolgozni, majg egy Sony PD 150-P-vel, párhuzamosan jött egy Sony FX-1. Nem profi kamerát kiegészítőnek rázósabb esetekre ezek után vettem, egy Panasonic NV-GS 230-at, ami azért 3ccd-s volt. Most Sony Nex-VG20-at használunk, ami az előzőekhez képest jóval olcsóbb, de sokkal jobb, meg persze HD. Nem vagyok nagy HD rajongó, mert erőforrásigényes, és netre tök mindegy. (Így is sírnak sokan, hogy nem megy a BBTv. képzeld el, ha még HD lenne.) Kiegészítő kamerának egy Sony HDR CX 550 volt, amíg el nem hagytam egy tereprallyn. 300e Ft volt, nagyon fájt. Ez már nem profi kamera, hanem mezei, de csúcsmodell, nagyon fasza. Helyette HDR CX 690 van most. Még akad többféle kiskamera, marokkamera meg ilyen szarok a Flashekhez, hogy mindig legyen nálam valami,meg persze a kezdetekben voltak nem profi, de akkor még marha drága cucco, Hi8 meg ilyenek. Ez a BB.Tv története nagyjából.

A Sony és a Pana és a Canon hérom tuti jó márka, a Sony ebből néha aránytalanul drága. 

Szerintem SD kamerát már ne vegyél. Tény, hogy a HD editálása meg processzorigényes, az se mindegy, miylen géped van. A Sonyt azért is ajánlom, mert SD -t és HD-t is tud. Nincs időm most utánannézni, de ha esetleg találsz egy típust, akkor küldd el.

3 dolog a lényeges: minél nagyobb legyen (bizony, nem kisebb) a teste, de sajnos már mind kicsi. Minél nagyobb legyen az optika és minél nagyobb legyen a szenzor. (Sajnos mindegyik ennyiért 1/5.8-os). Valamint legyen benne rendes optikai stabilizátor.

Vágóprogramban majd segítek, a legtöb idegesítő szar, de úgysem hollywoodi dolgokat akarsz csinálni.

Vicces, mert van egy dolog, ami konrétan az olvasókra akarunk bízni. Ez az edzőterem adatbázis videók, amikből párat felvettünk, de titeket akarunk megkérni arra, hogy csináljátok meg ott, ahova jártok. Sima felvételek, smemi extra, mi összerakjuk. De erre majd lesz felhivás. A Cutler, se a BB Gym még nincs kész!

2013-02-04 13:17:11
Bunny

Szia Bunny. Egy kérdés: ha monjuk kedden...

Kérdés
Szia Bunny. Egy kérdés: ha monjuk kedden edzzel vállat (nyakból nyomás, oldal emelés) szombaton pedig mellet, a két testrész generációja nem zavarja egymást? Mintha fekve nyomásnál éreztem volna hogy nem vagyok 100%-os. Heti egyszer szoktam edzeni egy testrész teljes kimerülésig. Köszi.
tuzi65
Válasz
Ennyinek elégnek kell lenni.
2013-02-04 12:23:44
Bunny

Sziasztok (...)

Kérdés
Sziasztok (...)
Attilaahun
Válasz
Te normális vagy? Ennyire nem fogod? Tisztelet? Anyám borogass bazmeg.
2013-02-04 12:12:10
Bunny

Szia Bunny! Nagyon jó lett a BBTV! Örül...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon jó lett a BBTV! Örülök, hogy bemutattad Fantomast, nagyon érdekes anyag lett. Személy szerint örülnék, ha sűrűbben láthatnám a BBTV-ben, illetve más, kevésbé ismert naturál testépítők is szerepelhetnének néha. Az audioblogok is ismét nagyon jók lettek, az utolsónál elkövettem azt a hibát, hogy edzés közben hallgattam meg... :)
vacsi
Válasz

Szia! Sajnos nincs túl sok naturál testépítő, hogy finom legyek, és azon felül még van egy apró feltétel: kameraképesnek kell lenni.

Elég rizikós dolog elutazni a rákfaszára, ahol kiderülhet, hogy egy viszonlyag nem izmos srácban az égvilágon semmi érdekes nincs. Persze az az én feladatom, hogy mindenképp érdekes legyen.

Nem aszerint célzunk, ki milyen sportoló, hanem hogy ki milyen érdekes személyiség.

Persze az élet eseményei közbeszólhatnak. Tegnap például rájöttem, kivel lenne ideje forgatni. Tippelsz? Ne tippelj: Bognár Gergő!

(Ja és Audibologot nem szabad edzés közben hallgatni, elvész a koncentráció! ;) )

2013-02-04 09:03:09
Bunny

Szia! Csak gen522966-nek üzenem, hogy

Kérdés
Szia! Csak gen522966-nek üzenem, hogy az a Jimi Hendrix szám az All along the watchtower.
divine
Válasz
2013-02-04 00:42:27
Bunny

Szia Bunny! Egy régebbi BBtv adásban egy...

Kérdés
Szia Bunny! Egy régebbi BBtv adásban egy szakács azt mondta, hogy azok a zsírok amik szobahőmérsékleten szilárdak, egészségtelenek. Láttam, hogy te is, meg pl a Nagy Sándor Csaba is használtok kókuszzsírt, de az szobahőmérsékleten szilárd. De mégis azt mondják róla, hogy egészséges, mert inkább energiaként hasznosul stb... Akkor ez egy kivétel és kész, nincs rá magyarázat, hogy ez miért szilárd és mégis egészséges?:D
richard_86961a

Szia Bunny! Tényleg baromi jó lett a 91....

Kérdés
Szia Bunny! Tényleg baromi jó lett a 91. BB.TV. Nagyon hasznosak az edzéstechnikai - és a kajatechnikai rész is, legalább is nekem biztosan. Sok mindent ki is fogok próbálni közülük. Reméljük még sok ilyen részt fogunk látni az elkövetkezendőkben! Ehhez az epizódhoz kapcsolódna 2 kérdésem: 1. Mi a Jimmy Hendrix szám címe, ami Mezei Palit bemutató rész elején szól? 2. Az előreemelés lefelé fordított tenyérrel valóban az oldalsó deltára megy? Ez nekem új. Én eddig azt hittem, hogy az elülső delta dolgozik elsősorban, ezért nem is végeztem soha, mert így is az a vállam legfejlettebb része. Köszi
gen522966
Válasz

1. Nem tudom

2. Nem bazmeg, vicceltünk, vagy direkt szar műsort csinálunk.

2013-02-03 21:44:12
Bunny

Szia, Bunny! A kérdésem kb. a fehérjehab...

Kérdés
Szia, Bunny! A kérdésem kb. a fehérjehab és annak fehérjében mért értékének problematikájának - miszerint megigyuk vagy ne- szintjét üti meg lehet; szóval: érdemes ketogén diéta alatt \zerocarb\ fehérjeizolátumot venni vagy bőven megteszi a sima koncentrátum, ahogy sejtem?
istvan_131bc2
Válasz

Szia. Bár rendkívüli szerénységgel önkritizáltad szellemi képességeidet, de ez bizony nem fogyatékos szintű kérdés, hanem nagyon is jogos.

Igazából a nullás izolátum a tuti, ilyenkor minden gramm számít. Azt javaslom, hogy szerezz be ketophant, mérd a ketózist és ha nincs meg, akkor válts nullás izolátumra.

2013-02-03 21:13:01
Bunny

Szia. Sok helyen írjátok, hogy ha nincs...

Kérdés
Szia. Sok helyen írjátok, hogy ha nincs emgfelelő kalória deficit akkor nincs fehérjebeépülés sem. Viszont mi van akkor ha egy hangyapöcsnyit lejjebb van a kalória bevitel, de van az emberen egy 10-13% zsír? Ugye írtátok, hogy majd hülye lesz hozzányúlni a zsírhoz a szervezet, az csak is az életfunkciók végszükségességéhez kell majd neki.Na de a regenerálódás is ilyen nem? Tegyük fel edzek kőkeményen, a fehérje bevitelem optimális, szánhidrát meg zsír viszont alacsonyabb egy kicsit mint ami az építkezéshez kellene, este regenerálódáskor a szervezetnek hozzá kell nyúlnia a zsírhoz mert az izmot elvileg regenerálnia kell. Tehát az izom szakad(mikroszakadások) akkor azt újjá kell építeni nem fogja félbehagyni. Az lenne a kérdésem, hogy ez a testkompozíció megváltoztatásánál működő dolog vagy csak túlmagyaráztam?:)
psyd
Válasz
Hát, igazából kissé hülye vagy. Majd biztos zsírból fog regenerálódni az izom. Zseniális.
2013-02-03 19:36:51
Bunny

Lehet egy olyan kérdésem hogy én focizok

Kérdés
Lehet egy olyan kérdésem hogy én focizok és mellette szeretnék konditerem be is járni melyik edzésterv lenne nekem a legmegfelelőbb???
christopher_44c354
Válasz
A focista edzésterv!
2013-02-03 18:30:23
Bunny

Szia Bunny! Lehet, hogy régi, de azért i

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy régi, de azért itt van ez a gyöngyszem: http://www.kapjmeg.com/ Végre van esélyem, hogy rám találjon az igaz szerelem: DDDD
putgik
Válasz
Halottam erről, brutális, most aztán már tényleg mindenki töketlen nyomorék lesz.
2013-02-03 16:14:47
Bunny

Szia Bunny! Ismét motoros kérdéssel zak...

Kérdés
Szia Bunny! Ismét motoros kérdéssel zaklatnálak. Még novemberben írtam hogy szeretnék venni valami nagyobb robogót városba melózni járásra használni,de sajnos azóta se találtam meg a tuti vételt,mert katasztrófa ami a magyar használt piacon megy, hogy a rendszámos okoskodásokról ne is szóljak. Képzeld volt egy ember aki a 400-as burgmant árulta 50-esként,mert szerinte azt nem szúrja ki a rendőr,mert nem ért hozzá... Az élet azonban úgy hozta, hogy akadt családon belül egy jónak tűnő vétel, egy 2000-es Yamaha Virago 250-es ami ugyan nem robogó, de ez legyen a legnagyobb gond. Mi a véleményed erről a gépről? Meg szabad venni városba mászkálósnak vagy inkább felejtős ez a kis ccm-es v2? Válaszod előre is köszönöm és a többiektől elnézést,hogy nem testépítéssel kapcsolatos kérdést írtam! Üdvözlettel:Tamás
kotama
Válasz

Szia! A Virago 250 egy gyengécske kis motor, DE motor. Családon belül van, ismered az előéletét, nem őrültködni akarsz, VEDD MEG! Imádni fogod! Az SR 125-öt is ajánlottam volna, de ez kevésbé béna és jobban is megy, nem kérdés!

Remélem majd elhozod tesztre. Nem hiszem, hogy bárki is zavar, hogy becsúszik egy-egy motoros kérdés. Hadd legyen néha nekem is jó.

2013-02-03 16:13:24
Bunny

Hello Megrándult a vállam, de a vállse...

Kérdés
Hello Megrándult a vállam, de a vállsebész szerint edzhetek csak kíméletesebben. Milyen gyakorlatokat végezzek pl mellre ami nem kevésbé veszi igénybe a vállamat? Váll edzésnél meg csökkentsem az eddig használ súlyokat?
cojo
Válasz

Ha nem tudod, milyen gyakorlat nem veszi igénybe a válladat, és nem is érzed, akkor ideje másik sport után nézni, vagy helyette tévét nézni. A váll edzésnél növeld a súlyt, agykombájn.

Többieknek: ez se a faszbúkról jött, mi?

2013-02-03 15:37:22
Bunny

Üdv. Van most egy lehetőségem hogy hete...

Kérdés
Üdv. Van most egy lehetőségem hogy hetente kétszer kimenjek Ausztriába vérplazmát adni. Mennyiben hátráltatja ez a súlyzós edzéseimet? A pénz jól jönne, de ha visszatart a fejlődésben akkor hagyom. Köszi előre is a választ!
Becksy23
Válasz

Szia! Jól hangzik, megyek én is, kell a lé tiktos projektemhez! :DDDD

Nos, a vérplazma újratermelődése szerintem van vagy 3 nap. Ez a baj. Mondhatnám azt, hogy kvázi dopping, mert a vér termelődést "edzed". 

Ha úgy tudod időzíteni, hogy utána két napig nem edzel, heti 1 beleférhet. Kizártnak tartom, hogy heti kétszer engednének vért adni. 

 

2013-02-03 13:22:04
Bunny

Szia Bunny. Ezzel a bulvar botrannyal ka...

Kérdés
Szia Bunny. Ezzel a bulvar botrannyal kapcsolatban lenne egy kerdesem. Szoval ugy nagyjabol osszeraktam a kepet, de bizonyos dolgok nem tisztak. Elolvastam a blogbejegyest es mar megvan a sztori, de nem tudom ki kicsoda. Ki hogyan jon a kepbe? Az emlitett szemelyek kozul csak a Gergot tudom kicsoda, es az erdekelne, hogy hogyan kerult bele a sztoriba? Es persze, hogy ki a masik ket emlitett szemely miert es melyik szereplo? A valaszt elore is koszonom.
TrainHard0216
Válasz

Pár tény, de tényleg utoljára:

- Pintér Feri az ország legnagyobb klubja, a Fitness 2000 tulajdonosa. Számtalan versenyzőt támogatott, tőle jöttek a legnagyobb bajnokok a kilencvenes évek eleje óta. Beleértve Kiss Jenőt. Nekem nem barátom a Pintér Feri, volt nézeteltérésünk, de nagyon tisztelem, tudom, mit tette ezért a sportért. Szánom azokat a férgeket, akik azért köpködik, mert nem tudta őket is támogatni, vagy mert nem adott nekik - szerintük - eleget.

- Pintér Feri karolta fel Barna Robit és csinált belőle versenyzőt, megtette jobbkezének, fiaként tekintett rá. Sőt, saját tapasztalatból mondom, hogy még néha a realitáson túl is elfogult volt az irányában. Mindent megtett, hogy a Robi győzzön.

- Bognár Gergő egyike a Fitness 2000 versenyzőinek, Pintér Feri pártfogoltja. Simán nézeteltérésük volt a Barna Robival. (Csak őt nem tudta kirúgatni.) Szögezzük le azt a tényt is, hogy habár a sajtó szerint a 39 éves Barna Robi karrierje ment tönkre az állítólagos verekedés miatt, valójában 2008-óta nem versenyzett, saját bevaláása szerint részben sportágat váltott, e-fitnesszel foglalkozott (amely nagyon komoly, heti 2x15 perces elektromos stimulációs "edzés", nyilván ezzen nem készült testépítő versenyre) és senki sem tud róla, hogy versenyre készült volna.

- Ellenben Bognár Gergő az Arnold Classic Amateur-re készül. Kicsit gondolkozzunk el, akart-e a huszonéves Gergő egy sérülést kockáztatva verekedni, és kockáztatni a versenyfelkészülést úgy, hogy profi kártya megszerzési ambíciói vannak.

- Nekem a Bognár Gergő nem barátom. Komoly nézeteltérésünk volt régebben, mert szerintem kissé túlzott önbizalommal kezelte a dolgokat. De ezeket később tisztáztunk (pont a 2008-as Due Torrin, ahol a Barna Robi utoljára versenyzett), korrekt módon, viszont nem haverkodtunk össze, köszönünk egymásnak, beszélünk pár szót - viszonyunk van. Ez ügyben azonban akkor is kiállnék mellette, ha utálnám, mert az igazság a fontos.

- Az ominózus baleset (a sajtó szerint verekedés) nem éppen tegnap történt, hanem októberben. Ehhez képest a TV 2 a mi általunk készített (nem mellesleg engedélyünk nélkül felhasznált) interjúnkat úgy közölte le, hogy éppen azt a részt ragadták aki, amiben Barna Robi elmondja, hogy nem elégedett a formájával. Azt sugallva, hogy egy aktív versenyzőt látunk, aki depresszív kijelentéseket tesz. Azt elfelejették odaírni, hogy ez a felvétel kábé tíz éves. Ezt egy átlag buta néző akár úgy is összerakhatja, hogy a Robi a baleset után már versenyzett, de nem tudott formában lenni, ezért öngyilkos lett A manipuláció így működik. 

- Annyit tudtam meg, hogy nem lépcsőn vagy küszöbben vagy szönyegben botlott el, hanem gyenge volt a térde (azért volt gondja a lábedzéssel is) és ahogy ütni akart, a hirtelen mozdulattól történt a dolog. (Vörös Zolival történt ilyen a nyáron, séta közben egy rossz lépéstől részleges szakadása lett.)

(Hogy értsétek, mennyire egyszerű elszakítani egy izmot, nézzétek meg ezt. Hatodik másodperc körül jön, innen nézve jobb oldali bicepszet nézzétek, érdemes a csávó arcát is figyelembe venni. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánom. Ja, és ugye aki nem hozzáértő, az azt hiszi, felhúzásnál a hátad dolgozik és az sérülhet meg. Hát nem: kevésbé igénybevett izom is.)

- Tudnotok kell, hogy a testépítő társadalom egy emberként háborog és kiállnak a Pintér Feri és a Gergő melllett. Nem sorolok neveket, de a jelentős testépítők mind. 

Ez a sztori egy szappanopera. 

Ki fog derülni az igazság. Azt tippelem, hogy fordulni fog a kocka, a Gergőből lesz az ártatlanul meghurcolt hős, és ha ez időben történik a szennylapok verekedni fognak, hogy elsőként írhassák le, hogy szerepelt az Arnoldon. A saját faszukba ülnek magyarul. A Gergő pedig a Barna Robinak köszönheti majd az országos ismertséget. 

Ezen információk sajtóban való megjelenéséhez nem járulok hozzá, amennyiben forrásként megneveznek, pert índítok. 

2013-02-03 10:03:59
Bunny

Szia Bunny! Nagyon jó a 91. BB Tv, és jó...

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon jó a 91. BB Tv, és jó hogy helyet kapott benne a tudományos rovatod is, minden részbe kéne ilyen, hogy rendet rakjon a fejekben. Beszéltél a Scitec termékekkel kapcsolatban a címke-törvényről, viszont a Full Force azon termékeiről nem esett szó, amiket nem neveztek át, de mégis eltűntek. Azokról tudsz valamit?
Lokibarbar
Válasz

Szia!

Franc se gondolná, hogy ez ennyi embernek tetszik, hogy az én pofámat kell bármulni! :DDD

Ha lenne erőforrásunk, csinálnék erre egy rajzfilmfigurát! :DDD

Na de komolyra fordítva: A Fullf Force helyzet ugyanaz- Címketörvény, és hatóanyagterror. Bizonyos termékeket kivontak, mert bár teljesen ártalmatlanok, illetve nagyon is jók, az új előírások nem engedélyezik azokat a hatóanyagokat, amik bennük voltak, pedig van egy tiltólista is, és azon nincsenek rajta.

Érted? Nem tiltott, de nem megengedett.  Csodás logika.

Bizonyos Full Force termékek átalakítás alatt vannak, és majd visszajönnek. Van ami nem.

De nem áll meg az élet, miközben hatalmas melóval át kellett alakítani egy csomó Scitec terméket, új, megfelelő nevet adni és átalakítani az összes termékleírást, a fejlesztő csapat teljesen új dolgokat is megvalósított. Meglepetés jön hamarosan! 

2013-02-03 07:43:18
Bunny

Szia Bunny! Nem tudom te foglalkozol e a...

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom te foglalkozol e a Red Rock Realityvel, de mástól nemtudom megkérdezni. Szerinted látható lesz még valahol? (Mert youtuberól letörölték)
richard_86961a
Válasz
Szia. Abszolúte nem én foglalkozom vele, a Scitec teljesen saját produkciója. Rengeteg dolgot letöröltek az új előírások miatt. Ezekben még a régi néven szerepeltek a termékek vagy olyan termék is lehet bennük, ami már nincs. Rákérdezek majd, hogy pontosan mi van.
2013-02-03 07:34:08
Bunny

neked miert kell bunkonak lenned? segit...

Kérdés
neked miert kell bunkonak lenned? segitseget szerettem volna kerni de ahogy latom nem lehet eletembe eloszor jartam ezen az oldalon a parom szokot itt lenni... de nem gondoltam volna hogy ilyen reagalast kapok kulfoldon elek es egy magyar embertol szerettem volna segitseget kerni de hat ... kivanom neked legyen 1.2 milloi ft-od es isten minden aldasat
kevin_182c8e
VálaszÉn meg kívánom neked, hogy legyen agyad. Olvass csak bele, mi volt fent a kérdés, hát nem tipikus hülye picsa az is? Szerinted mennyire van tele a tököm a mindenbe beleszaró, követelőző parasztokkal?

2013-02-02 18:22:50
Bunny

Szia Bunny! Egy másfél órás edzés ese...

Kérdés
Szia Bunny! Egy másfél órás edzés esetében az elsőnek edzett izomcsoport nem kapja meg túl későn az edzés utáni szükséges tápanyagot? (edzés utáni turmix). Gábor
tuzi65
Válasz
Szia! Túlaggódod a dolgot!
2013-02-02 15:47:27
Bunny

Szia Bunny, (...)

Kérdés
Szia Bunny, (...)
semtexadam
Válasz

Te, mint törzsolvasó, ennyire nem lehetsz hülye. Te elhiszed, amit a szennylapok írnak? Gondolkodj egy kicsit. Javaslom ezt a blogbejegyzést elolvasni.

Mindenki nagyon okos, ezt bírom. Sajnos sokan ti is beszoptátok ezt a szart.

El tudom képzelni, hogy a magyar testépítő elit, akik mind kurvára fel vannak háborodva mindazon a szemét hazugságon, ami a sajtóból folyik, hamarosan kiáll és elmondja a véleményét. Értsétek úgy, hogy az IGAZI, méltó pédaképek el fogják mondani, a képben szereplők közül ki milyen ember. 

Mi nem véletlenül maradunk ki ebből az undorító sárdobálásból.

De innen is jobbulást kívánunk Pintér Ferinek és bízunk benne, hogy a nyomozás felfedi az igazat, tisztázva Bognár Gergőt, akinek javasoltuk, hogy mindenkit pereljen be becsületsértésért, különösen az összes sajtóterméket, amely lehozta ezt a trágya hazugságot. Hamarosan sok pénze lesz. 

A valóság barátaim sokkal durvább, mint amit a nézettségért felfújt szenzáció, amit elétek tálalnak.

Mi ezzel az üggyel egyelőre nem kívánunk foglalkozni. Ha kiáll a testépítő csapat az igazságért, melléjük állunk, nem engedhetjük meg, hogy embereket tönkretegyenek. (Arról azonban lebeszéltem egy top testépítőt, hogy személyét fenyegetésnek kitéve egyedül megtegye ezt.) 

Egyet mondok: itt rendőrségi eljárások vannak, KI FOG DERÜLNI az igazság, és akik megcsinálták a szart, elérik azt, hogy ahogy most a röhejes szentté avatás megtörtént, ugyanígy ki fog derülni minden hazugság, minden hamis vádaskodás, a posztumusz sztárságból sárbatiprás lesz. 

Azt hiszem, én magam tettem annyit az olvasóimért, tanítottam őket annyira egy bizonyos gondolkodásmdra, hogy a dolgok mögé lássanak, tudjanak a sorok között olvasni, ezáltal elvárhassam, ne legyenek tök hülyék. Ha valakiről nem írunk, SOHA nem szerepel, annak OKA van. Mégpedig az, hogy mi nem csapjuk be az olvasóinkat, nem tálalunk eléjük olyan embereket, akik életmódjukkal, tetteikkel nem szolgáltak rá, hogy példaképek legyenek. Főleg nem olyanokat, akiket maximum azért kéne mutogatni, hogy ők az ellenpólus.

Akiért itt aggódni kell, az az elárult, lelkileg és anyagilag tönkretett Pintér Feri, aki emiatt az ügy miatt agyvérzéssel kórházba került és a hamis váddal meghurcolt Bognár Gergő. Akit még akkor is undorító öngyilkosság okozójának sugallni, ha valóban rúgott. De biztos vagyok benne, hogy az egész hazugság és vannak szemtanúk is, remélem kamerafelvétel is. A rendőrség ki fog deríteni mindent. Gergő tudomásom szerint megtette a szükséges feljelentéseket és elindította a pereket.

Egy biztos: én elhatárolódok ettől az ügytől. Ha kell, ki fogok állni a csapat mellett, de addig kimaradok belőle és semmiféle összefüggésben nem kívánok szerepelni ezzel az üggyel kapcsolatban sehogy, mint azok a férgek, akik ilyen módon akarnak figyelmet kapni. 

Arra kérem azokat, akik ismerik az érintetteket, mondják el mindenkinek az igazat, mondják el, milyen ember volt az "áldozat"  és mit tett másokkal, többek között az őt annak idején felkaroló Pintér Ferivel, hogy oszoljon egy kicsit ez a kurva nagy sötétség és téveszme.

A témával nem kívánok foglalkozni tovább. Felesleges fröcsögni, engem is fenyegetni, szó nélkül törlöm. 

2013-02-02 07:30:47
Bunny

Szia, a kérdésem, hogy mit gondolsz a Le...

Kérdés
Szia, a kérdésem, hogy mit gondolsz a Leangainsről vagy hallottál-e róla!? Nem linkelem be, két magyar oldal is írt már róla, de valami Martin Berkhan a kitalálója és nem valami sittes, harcos anyám kínja őrületről van szól, legalábbis az elmondottak alapján.
nines
Válasz
Jó nagy faszság lehet. De ezek jók, mert mindig van mit leszarni.
2013-02-01 23:46:32
Bunny

Szia Bunny! Edzés közben az jutott es...

Kérdés
Szia Bunny! Edzés közben az jutott eszembe, hogy amikor koncentrálok az adott megdolgoztatott izomcsoportra, akkor ugyebár sokkal hatásosabban érezni azt a bizonyos égető érzést, de viszont talán pont a koncentráció miatt hamarabb el is jutsz abba a stádiumba hogy abba kell hagynod, mert elérte a csúcspontot az izom terhelhetősége. Ha viszont játszik az ember a gondolataival (nem koncentrálsz rá a vége felé) akkor még talán 1-2 plusz ismétlést rá tudsz tenni ahhoz képest ami koncentrálással lett volna, és talán még jobban megdolgoztatod az izmot az adott sorozatban. Szerinted ennek lehet értelme, vagy ezt már nagyon túl misztifikáltam? Gábor
tuzi65
Válasz

Szia. A lényeg, hogy az izom fájjon. Ha nem fáj, nem ér semmi. No Pain, No Gain.

2013-02-01 23:45:09
Bunny

Mélységes tiszteletem, Kedves bunny! ...

Kérdés
Mélységes tiszteletem, Kedves bunny! Szeretném tetszésemet kifejezni az új BBTV-vel kapcsolatosan. Nagyon el lett találva, szép magyarosan. A natural srác értelmes, érdekes, jól beszél, jó dolgokat mond. Az autós rész üde színfolt, kell egy kis változatosság. A mély tudományossággal megalkotott Bunny megmondja a frankót a tápkiegekről rovat pedig mindig is a kedvencem volt és az is marad. Mindenféle nyalás nélkül értendően: Nem, nem válsz unalmassá és nem, nem szeretem, amikor kihanyagolod magad belőle...remélem jegyezve. Más: Mostanság gondolkodtam terem váltáson és felmerült bennem, hogy mindenképp benézek hozzátok is. Sajna elég nagy a távolság, ami rossz, mert szeretem az egyszerű, hatákony dolgokat (kevés utazás), de az elvek miatt mindenképp megérné. Mennyire kedvez a BB Gym a saját testsúlyos gyakorlatokat kedvelőknek? Megint más: a szilveszeri adásban volt a srác, aki mondtad, hogy túl sokat dumál. Nekem viszont tetszettek ezek a farönk gurgulászós, fára mászós dolgai. Mennyire esik távol ez a hely BP-től? El lehet őt érni valahogyan? Köszi.
bl4ckf0xi
Válasz

Szia Foxi!

Nyilván mindig örülünk, ha tetszik a BB.Tv. Részemről vissza fogok jönni majd edzéstechnikával is, de kell hozzá valamivel kameraképesebb külső. Az erőm már nem olyan rossz, simán tudok hat kilóval oldalemelni! :DDDD

A BB Gymben túl sok mászóka nincs. Van tolódzkodóállvány, húzódzkodóállvány, hiperhajlító, ilyesmi, de inkább elég jó specifikus gépekre mentünk rá. Az volt a koncepció, hogy ha messze is lakik valaki, megérje eljönni. Utazás=ráhangolódás, utána kemény edzés, majd pihenő az előtérben, így terveztük meg. Jó időben még sétálgatni is lehet levezetésképp, eszméletlen helyen vagyunk. 

A Tibi végülis nézőpont kérdése, hogy sokat dumál-e. Bármikor képes ugyanis 72 órán át magárólé beszélni, meglehetősen szereti önmagát, ennyuiből ideális testépítő és cseppet sem zavarja, hogy ha már agysorvadást kaptál és nem figyelsz oda rá. Azt hiszem, ez most lejött.

Tornakápolna kb. 220 km-re van Budapesttől, és gyönyörű hely. Főleg, ha van motorod. Épp ma írtam valakinek: egy-egy ilyen, akkor jelentéktelennek tűnő kaland örök emlék és visszavágyódás marad később. Én motorral is voltam ott nemrégiben.

Ez meg Sirokon készült.

Ha kell, írj egy mélt, megadom Tibi számát, de gondold meg.

2013-02-01 23:40:07
Bunny

Szia! Olvastam a könyved és erre nem ...

Kérdés
Szia! Olvastam a könyved és erre nem találtam a választ. Ettől még nagy valószínűséggel elküldesz a p****ba, mert már biztos megválaszoltad többször... Szóval az lenne a kérdésem, hogy aerob edzések után (pl. heti háromszor egy órás erőltetett séta alacsony pulzusszámmal) is van jelentősége a befejezést követő egy órán belül bevinni valamit? A súlyzós edzésnél írod, hogy Vitargo + tejsavó fehérje izolátum a tuti egy órán belül. Van valamiféle szerepe az aerob mozgás utáni étkezésnek/bevitelnek? Vagy éppen hogy nem szabad semmit bevinni, hogy fogyjon az ember? (Diétás szakaszban vagyok egyébként.) Köszi a választ!
gyorgy_0ed7
Válasz
Végeztél az aerob edzésen intenzív izommunkát?
2013-02-01 23:12:15
Bunny

Üdv!! Nem tudom leadni a hasam mert már

Kérdés
Üdv!! Nem tudom leadni a hasam mert már eszek egy kicsit többet és már hízok mit ajánlanál?
jozsef_3ad494
Válasz
Szarjál bele!
2013-02-01 22:39:52
Bunny

2013-02-01 10:35:35 ----- Nekem nem vo...

Kérdés
2013-02-01 10:35:35 ----- Nekem nem volt semmi problémám a letöltéssel. De ha innen nem ment volna akkor letöltöttem volna máshonnan, sok helyen fenn van.
richard_86961a
Válasz
Okés, de mennie kell!
2013-02-01 20:54:11
Bunny

Szia! az anyám borogass felhördülésed er...

Kérdés
Szia! az anyám borogass felhördülésed erősített meg abban hogy folytassam a best of bunnyt. Remélem nem nyúlom le előled és nem volt ilyen terved. Sírni fog mindenki azt garantálom. ennyi faszt:)
matyas_0eb52a
Válasz
Szia volt, de úgy gondoltam, hogy te összegyűjtöd! :D
2013-02-01 19:29:27
Bunny

Szia Bunny! A kajálásom nagyjából rendb...

Kérdés
Szia Bunny! A kajálásom nagyjából rendben van, de proteinre nem sok kes marad. Elfogadható e edzés utáni turmixhoz egy natúr cucc 35% fehérje és 50% tejcukor tartalommal, vagy nézzek inkább valami normálisabb szénhidrát után?
nandor_8ab7a0
Válasz
Anyám borogass bazmeg.
2013-02-01 10:35:59
Bunny

Szia, Szeretném jelezni, hogy a \ A s...

Kérdés
Szia, Szeretném jelezni, hogy a A saját sárga kapszulám letöltése gombra kattintva nem történik semmi, és nem tudom letölteni. Megtudnád kérlek nézni, hogy mi okozza ezt a problémát? Köszönöm előre is a segítséged Üdv
krisztian_ef805c
Válasz

Szia! Nálam sem. Én nem tudom megnézni, jelzem megint az IT csoportnak. Már kértem tőlük egy rendes, nem flashes linket.

Persze azt hihetnéd, hogy feleslegesen és jogtalanul küldtem el pár embert  a picsába, mert nem működik, de jelzem: te vagy az EGYETLEN, aki eddig amiatt szólt. Ennyire akarták letölteni azok, akik idejönnek a fasz kérdéseikkel és azt hiszik, ide is könyvet írok nekik. 

2013-02-01 10:35:35
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
100 kap. 
 / 4.6
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
500 gr. 
 / 5.0
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Testépítő Magyar Bajnokság 1972
Testépítő Magyar Bajnokság 1972
I. Balmaz Kupa
I. Balmaz Kupa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Faék leves
Faék leves
Pulykaszárny filé gombamártással - Body.Builder Gasztro Rovat 24. rész
Pulykaszárny filé gombamártással - Body.Builder Gasztro Rovat 24. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....