Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2013 május kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

pénz

Kérdés
Szevasz Bunny! Én egy nagyon csoró gyerek vagyok. Szeretnék edzeni, de nincs pénzem. Küldenél nekem 120.000Ft-ot (vagy többet)? Az egy darabig elég lenne. Aztán, ha elfogy, akkor szólok, és küldhetsz még.
istvan_5428ca
Válasz
Persze hogy küldök. Írd ide a címed és tedd ide a személyi igazolványod és a lakcímkártyád másolatát, nehogy rossz helyre küldjem.
2013-05-31 12:13:04
Bunny

heti kétszeri edzés

Kérdés
Hello. Az lenne a kérdésem hogy ha csak heti két napot tudok menni edzeni sajnos,akkor te hogyan osztanád ketté hogy lehetőleg minél jobban megdolgozzam az izomcsoportokat? mell-váll-vádli és hát-bicepsz-tricepsz,láb(ez soknak hangzik és tudom hogy normálisan nem is lehet így edzeni)? vagy inkább csak csináljak egy átmozgató edzést heti kétszer?
tothems
Válasz
Szia!

Két megoldás van: törzs-végtag, vagy alsótest-felsőtest felosztás. Het kétszer is lehet edzeni, de akkor az a két edzés nagyon kemény.
2013-05-30 23:30:36
Bunny

Diéta

Kérdés
http://divany.hu/eletmod/2013/05/30/nem_rossz_a_8_oras_dieta_de_nem_is_jo/ Fantasztikusak ezek a cikkek. Én úgy hallottam, hogy az sem egészséges, ha valaki leveti magát egy magas épületről. Sőt, mostanság pedzegetik, hogy a napi C-vitamin szükséglet nem biztos, hogy 50 mg - tényleg? Mik vannak! Evidenciákból tudományosnak ható írásokat hegesztenek, vagy ami még rosszabb: az orvosok valóban csak hosszú kutatások után jutnak ezekre a következtetésekre. Létezne? Másrészt a megkérdezett dietetikus ilyeneket mond: hát, nem biztos, hogy jó, meg nem javaslom, van, akinek bejöhet, van, akinek nem. Katasztrófa.
dv79
Válasz
Nem kéne szennyet olvasnod.
2013-05-30 13:32:12
Bunny

Edzésprogram

Kérdés
Szia Bunny! Edzésprogrammal kapcsolatban lenne 1 kérdésem, a véleményedet szeretném kérni szerinted melyik kombináció a jobb osztott edzésterv esetén: hát-bicepsz, tricepsz-csuklya, vagy hát-csuklya és kar. Valamit azt olvastam hogy a fruktóz is méreg, de a gyümölcsök is mind tartalmazzák, akkor azt se lehet már fogyasztani, vagy ez csak a mesterségesen előállított fruktózra vonatkozik?
gergo_dfbcc7
Válasz
Szia!

Nekem több kérdésem is lenne:
1. Melyik fogyatékos magazinban olvastad hogy a fruktóz méreg?
2. Hogyan lehet mesterségesen fruktózt előállítani, és mi a különbség két ugyanolyan anyag között?
2013-05-29 23:06:47
Bunny

kezdőként

Kérdés
Hello.18éves 180cm és 85kilo vagyok. szeretném magam kicsit ki gyúrni mit kezdjek el szedni ha nem is a fogyás hanem a izomnövekedést akarom. Crea.Tor milyen lenne? köszönöm segítséged! ;)
daniel_laszlo_330643
Válasz
Kreténtor. Az kell neked, az kitűnő választás.
2013-05-29 22:24:44
Bunny

TheRock

Kérdés
Szia! Nem hiszem, hogy tudod, de azért egy próbát megér: Dwayne Johnson Budapesten van, esetleg nem tudod, hogy hol eddz vagy hol lehet elcsípni egy közös képre?
tamacsinator
Válasz
Gőzöm sincs, de elég nagy szégyen, hogy nem nálunk edz! :DDD
2013-05-29 21:22:40
Bunny

Kezdőmotor2

Kérdés
Szia! Árkategória valóban kimaradt. Minimális. Kb mint a köbcenti csak ezresekben.(nem tudom milyen áron mozognak az ilyen robogók) Sima B jogsim van, ha jól tudom én csak robogóval verethetem. Igazából még bennem van, hogy veszek valami lerúgott suzuki swiftet amin van még műszaki és, ha beadja olyan szinten a kulcsot, akkor leadom a rendszámot és kiárulom alkatrésznek. Tudom, hogy ez drágább, de többet is lehet visszaszerezni belőle mint mondjuk egy robogóból aminek mondjuk szétesik a blokkja.
peter_4c8f8b
Válasz
Ha 2 kilóér veszel egy Swiftet és átíratod 60-70-ért, az kicsit odébb van, mint egy 60e Ft-os robogó, ellenben az könnyen lehet még 10 évig autó.

Ez nagyon nem mindegy.

Mutatok egy példát: http://www.expressz.hu/piaggio-free-segedmotor-49-cm-2001-46159912/

Ennek, vagy a Piaggio Zipnek pl. nincs ára, ki lehet jókat fogni 60-80 között.
2013-05-29 21:01:25
Bunny

Testépites

Kérdés
17 eves vagyok es keszulok natural kulturistikara... Mijen edzestvervet kene haszanalnom hogy gyorsabban fejlodjek ?Es mit szedjek? 175 cm magas vagyok es 70 kg
martin_7f3744
Válasz
Nem kell neked versenyezni kis barátom.

17 éves, értitek? Tipikus. Versenyezni akar. Sőt, készül! És azt hiszi, interneten kell megkérdezni, hogyan kell felkészülni. Edzésterv szinten bazeg. Meg "mit szedjek?". Elképesztő.
2013-05-29 20:11:37
Bunny

wellness puhapocsok

Kérdés
Szia! Bocsi az offert, de ehhez mit szolsz (plane ugy, hogy koztudottan amugy is utalod a wellnesseket)? http://homar.blog.hu/2013/05/29/kitiltottak_a_gyereket_az_oxygen_wellnessbol_mert_ reklamalt
Skiczpausz
Válasz
Szia! Már feldobta ezt egy srác ma, úgyhogy kettőtöknek címzem ezt a választ.

Nekem ez a sztori bűzlik. Először is, a tékozló homár szerkesztősége és nagyjából az olvasóközönsége is elmehet a picsába.

Szerepeltünk már mi is a Gymmel egy beképzelt szar miatt, aki úgy gondolta, hogy neki jár a bérletkedvezmény csak úgy, mert ő a faszomjózsi. Hát nem jár.

Az oxigén wellnesst bármennyire is rühellem mint edzőterem,de az egy magánvállalkozás, nem szociális intézmény. Azt enged be, akit akar. Én nagyon sajnálom a mozgáskorlátozott kisfiút, de a sztori egyik oldalát hallottuk, a másikat nem.

Apró kérdésem lenne: ez a geci oxigén lekorlátozta a játszóház használatot a felére, napi másfél órára. 

Mi van? Napi 3 órát volt ott a gyerek?  

Ez szerintetek rendben van? Apu kint várta? Én azt hittem az oxigén egy sportlétesítmény. (A sport részbe nem menjünk bele.) Nem tudtam hogy játszótér. Úgy gondoltam, a játszóház arra van, hogy amíg a szülők sportolnak, ott tudják hagyni a gyereket.

Lehet itt van a kutya elásva?

Nekem az a gyanúm, hogy megint a demokrácia félreértelmezését látjuk. Egyesek azt hiszik, hogy nekik "jár."

Csakhogy egy magánvállakozásnak joga van eldönteni, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt és miért vállal felelősséget.

Mint ahogy arra is joga van, hogy ha felmerül egy dolog, amire eddig nem gondoltak, vagy gondolni se mertek volna, akkor utólag is módosítsa a házirendjét. Hogy durva példával éljek, nem gondolnád, hogy beleszarnak az zuhanyzóba, de ha minden nap beleszarnak a zuhanyzóba, lehet, beleírod a házirendbe, hogy ezt szankcionálni fogod.

Nem tudom mi az igazság, de hogy apuka szerint rendben van a gyereke, az még nem zárja ki, hogy mondjuk egész nap ordít, mint a fába szorult féreg. Járt egyáltalán oda apuka? Volt egyáltalán bérlete? (Nem vagyok ismerős az oxigénben meglepő ódon, nem tudom, hogy a játszóház.)

Az ex-indexes jellembajnokok szenzációhajhását jobb nem megenni.

Hipotetikus példa: ha a szomszédodban lakik egy szellemileg sérült kisfiú, aki egésznap ordít, emiatt nem tudsz se pihenni, se dolgozni, az ingatlanod eladhatatlan lesz, akkor te vagy a geci? Neki jár a tolerancia, neked nem jár a nyugodt élet?

Mert ha ilyen történne és te szóvá mernéd tenni, hogy szeretnél normálisan élni, csináljanak valamit, és ez eljutna a sajtóba, te lennél az utolsó szemét féreg, arra mérget vehetsz. 

Még egyszer mondom: nem tudom, mi az igazság, lehet hogy kurva nagyot tévedek, és az oxigén a hunyó, de nekem ezt bűzlik.
2013-05-29 19:04:26
Bunny

Kezdőmotor

Kérdés
Szia! Érdekelne, hogy ha motort szeretnék venni, akkor melyik az ami a legigénytelenebb 50cm3-ben? Nem várok el tőle nagy luxust, csak városon belül vigyen el ahova szeretném. Szóval lehet gyepálni. Első motornak szeretném.
peter_4c8f8b
Válasz
Szia!

Ez nagyon tág fogalom.

Két felmerülő kérdés van: robogó vagy nem robogó és az ár. Addig túl sok értelmes dolgot nem tudok mondani.
2013-05-29 18:56:24
Bunny

Bunny-nak

Kérdés
Öcsééém azok az emberek. Kit neveztek ti fogyatékosnak? Lehet hogy nem értek az edzéshez, de attól még rohadtul nem vagyok fogyatékos. Ismer itt bármelyikőtök is? Csak azért mert nem értek az edzéshez, lefogyatékosoztok? Egyáltalán nem ismertek, nem tudjátok mit tudok... az is lehet hogy okosabb vagyok mint itt bármelyikőtök... Erre az üzenetre is csak vissza támadtok, csak a balhé lehetőséget látjátok benne áhhh fasznak írok egyáltalán... Nézzetek magatokba, és dögöljetek meg azt mondom én... :( Szopjátok ennek az öntelt hányingert keltő gecinek a faszát, büdös köcsögök.
otto_b813d8
Válasz
De, fogyatékos vagy. Már csak abból is látszik, hogy azt hiszed te buta kis fasz, hogy hisztid változtat valamit a tényeken.

Te nem tudom kinél vagy okosabb, de a molylepkénél felfelé nem nagyon tudok elképzelni élőlényt. 

Visszatámadunk? Egyedül vagyok sötét állat, olvasni tudsz? vagy netán az olvasóknak üzengetsz? Mindenki hülye, aki el bírta olvasni a felhasználás feltételeit, csak te vagy okos, mi?

Szopjad te apád faszát, szerencsétlen.
2013-05-29 18:50:21
Bunny

izomláz

Kérdés
Szia Bunny! A tudományos háttere érdekelne annak, hogy miért van az hogy egyes testrészekben elég erős izomláz is létre jöhet, egyes testrészekben viszont szinte semmi (mint például váll) Köszi! Gábor
tuzi65
Válasz
Engem meg az érdekelne, hogy miből gondolja valaki, hogy nekem van időm tudományos cikkeket írni lényegtelen dolgokról. Felmerült bennem például az a kérdés, hogy nem kurva mindegy?
2013-05-29 15:25:21
Bunny

kreatin

Kérdés
Szia! Kreatint szedek, napi 4x 5 grammot. Edzésnapokon érdemes olyat csinálni, hogy edzés előtt 7 gramm majd 2-3 órával a vége után 3 gramm.
Kovacs_Andris
Válasz
Szia! Nem!
2013-05-29 13:36:59
Bunny

csuklóbandázs

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy egy tök triviális kérdés lesz. Milyen gyakorlatoknál használjon az ember csuklóbandázst? A csuklóm kb. 2 hete fáj, vettem is egy gumis bandázst, amit jól meg tudok húzni és úgy faszán tartja a csuklóm. Viszont nem használom minden gyakorlathoz. Fekvenyomásnál hasznosnak érzem mert segít egyenesen tartani a csuklóm. Ezen kívül még felhúzáshoz, döntött törzsű evezésnél, mellről nyomásnál használom. A többi gyakorlatnál nem látom értelmét és olyankor nem is fáj a csuklóm. Viszont sokaknál látom, hogy egész edzés alatt rajtuk van (mondjuk olyan állatfajta is van amelyik övben bicepszezik). Jól csinálom, hogy csak olyan gyakorlatokhoz használom ahol esetlegesen fájhat a csuklóm? És még egy kérdés, mert nem hagy nyugodni a koxos könyv. Lesznek benne (névtelen) interjúk esetleg? Köszi! Ui.: Béla kurva vicces azon a Suhlon. Új jelentést nyert a motorozó pocok
dogmatix
Válasz
Szia! Aminél nem fáj a csuklód, annál nem kell, ilyen egyszerű. A könyvben sztorik lesznek, interjúk nem.

Hol látod a Bélát a Suhl-on? Az a cikk még nem éles.

Ja, közben leesett. Átküldtem neki és kiszarta a faszbúkra.
2013-05-28 21:42:05
Bunny

Válasz

Kérdés
Szia Bunny! Elképzelhető hogy lemaradt amit még írtál, mert csak a Szia! jelent meg? :) További szép napot! Stone
LittLeStone
Válasz
Hogy rohadna meg ez a tetves geci rendszer. Simán. Mindjárt javítom, nézd meg pár perc múlva.
2013-05-28 14:09:37
Bunny

Szeminárium

Kérdés
Szia Terveztek mostanában szemináriumot valakivel? Az eddigiek, amin részt tudtam venni nagyon jók voltak, sok újat hallottam, és hatalmas motivációs löketet adtak. A másik:a Muscle Beach nem tudod mikor lesz? Nem igazán szeretném hogy egybe essen a nyaralással. Köszi
sax192
Válasz
Szia! Igen. Idén is kampányolunk azért, hogy senki se hagyja abba az edzést nyáron, ennek keretében júniusban tervezek szemináriumot. Biztos, hogy én elő fogok adni, szerintem Kathi Béla is, ezt még pontosítjuk.

A T2-nek mindenképpen lesz bemutatója, ahol jelen lesznek a szereplők is. A Muscle Army bemutató megint senkit nem érdekelt rajtam kívül, így az nem lesz. 

A Muscle Beach augusztus első hétvégéjén lesz. Én biztos, hogy ott leszek, az a héten talán kiderül, hogy mi tervezünk-e oda programot.
2013-05-28 12:16:53
Bunny

Üdvözlet

Kérdés
Szia Bunny! Csütörtökön délután találkoztunk a Gym előtt, éppen forgatásra indultál. Örültem hogy találkoztunk, bár nem sok időd volt amit megértek. Csak gratulálni szeretnék a családodhoz, a munkádhoz és mindenhez amit csinálsz és teszel nemcsak a sportért hanem az emberekért. Nagyon jó hogy vannak ilyen emberek (ebben a világban) mint te akik ilyen gondolkodással és elszántsággal, becsülettel rendelkeznek, csak gratulálni tudok mindenhez amit elértél. Remélem a jövőben találkozunk még, ha nem is túl sűrűn, mivel külföldön élek, de ha időm engedi remélem a rendezvényeiteken is részt tudok majd venni. Sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok Neked és a Családodnak. Örültem a találkozásnak. U.I.: Ha érdekel és szeretnél egy ER-5-tel tesztet csinálni szívesen odaadom (főleg a kezdő, vásárlás előtt álló motorosoknak). Minden jót kívánok! Stone
LittLeStone
Válasz
Szia! Próbálom felidézni, mit írtam. Először is köszönöm, amiket leírtál. Remélem be tudsz majd ugrani, akár rendezvényekre is.

Ha minden jól megy, hamarosan találkozunk, mert az ER-5 nincs a TB tesztlistában, és engem is érdekel, így szívesen megírnám. Mivel nem tudom meddig vagy itt, akár holnap-holnapután vagy jövő héten. Légyszíves írd meg a számod: bbtv.bunnykukacgmail.com

Ha benne vagy, motort cserélünk és megejtünk egy rövid motorozást a bevált tesztkörömön.
2013-05-28 11:30:45
Bunny

Javaslat

Kérdés
Szia Bunny! Egy javaslatom lenne ami szerintem beválna a sok barom ellen akik nem olvasnak el semmit hanem egyből kérdeznek. Ahhoz, hogy valaki először kérdezhessen itt, ki kellene töltenie egy tesztet ami pl. 10-15 kérdésből áll és lenne tetszőleges számú választási lehetőség kérdésenként amik a sárga kapszula elolvasásával megválaszolhatóak. És amíg a delikvens nem megy át a teszten addig nem kérdezhet itt. Ezzel talán ösztönözve lennének arra hogy olvassanak :D
KERiii
Válasz
Szia! A barmokat semmi nem ösztönzi arra, hogy olvassanak vagy más módon használják az agyukat, mert nincs agyuk.

Nem baj ha vannak barmok: kin röhögnénk, ha nem lennének?

Minden barom egy pozitív megerősítés a normális embereknek.
2013-05-28 11:28:05
Bunny

Cutler Túra

Kérdés
Szia Bunny Ma kimegyek fotózni egy pár képet a Debrecen melletti tóhoz és megnézem mi a helyzet a faházakkal. Szerdán ha jössz a Cutlerba megmutatom .Múlt héten pont mikor jöttél , elkerültelek..Udv Tamás
mallasolte
Válasz
Köszi!
2013-05-28 11:26:25
Bunny

kiegészítő edzés

Kérdés
Szia Bunny! Kenuzok és azt szeretném kérdezni , hogy ez mellé te melyik kiegészítő edzést ajánlanád? Az edzőtermi edzést vagy a kettlebelles edzést? (az állóképességem és az erőm szeretném növelni, nem érdekel a kinézet)
marton_a4cb60
Válasz
Szia! Csak az edzőtermi edzést tudom én magam ajánlani, mert a kettlebellhez nem értek. Ami nem véletlen, mert nem is érdekel, ami szintén nem véletlen.
2013-05-28 09:02:15
Bunny

no pain- no gain

Kérdés
Szia Bunny! Megpróbálom úgy írni hogy ne legyen túl idióta. A lényeg az, hogy ugye alap: no pain- no gain. Ez oké. A pain résznek azt kellene jelenteni, hogy az edzés alatt el kell érned mindig azt, hogy az a bizonyos égető fájdalom meglegyen az izomban, különben nem jött létre az a kifárasztási szint ami majd megfelelő táplálékkal növekedésre lendíti. Ha mégsem érzel ilyet csak mondjuk egy sima kurvára elfáradt az izomzat (mert már nem nagyon tudok vele emelni), de másnap azért van izomláz keményen, az már elég lehet hogy mégis meglegyen a gain rész. Nekem a büdös életben nem égett még a bicepszem, de 32-es karral kezdtem, most 44. Tehát magyarul lehet hogy nem éred el azt a szintet hogy beszarj a fájdalomtól sose, de mégis folyamatosan tudsz majd fejlődni, vagy jobb agy-izom kapcsolat kellene ez esetben és az még tovább lendít? Köszi! Gábor
tuzi65
Válasz
Szia!

A fájdalom egy jelenség, amit fel lehet használni visszajelzésnek, de nem a fájdamat kell feltétlenül elérni, hanem az izom csúcsösszehúzódását és teljes kinyúlását annyiszor, ahányszor az adott súllyal bírod.
2013-05-28 09:00:53
Bunny

Motorozás

Kérdés
Szia Bunny! Igazából nem kérdezni szeretnék, csak reagálnék Ylem+ hozzászólásához: maximálisan egyetértek vele. Nemrégiben volt a városunkban is motoros találkozó, mint relatíve kezdő túramotoros, ismeretség nélkül mentem el, de teljesen ugyanezt tapasztaltam mint Ő, és nagyon lehangoló volt számomra. Valahol reménykedtem, hogy ha már motoros találkozóról van szó, normális emberekkel is össze lehet futni, ill. később az ott megismert emberekkel el lehet menni túrázni akár még barátokat is szerezni, de egyszerűen ahogy Ylem is írja, nem vett be senki a társaságukba, és mikor már beindult a nagyipari trógerkedés, meguntam és eljöttem. Nagyon megkedveltem a motorozást mint olyant, de sajnos nem nagyon ismerek olyanokat, akikkel el tudnék menni, ill. érdemes is lenne. Te anno hogyan jöttél össze a motoros ismerőseiddel? Köszönöm előre is ha válaszolsz!
hamoree89
Válasz
Szia!

Az a helyzet, hogy a motorosokról elképzelt  kép, hogy ezek mennyire fasza gyerekek, totális álomvilág.

Ugyanolyan emberek mint  a többi és a többségük ugyanolyan seggfej, mint a motor nélküli seggfejek.

Én egyszer már abbahagyta az egészet, épp ezért, de rosszul tettem. Motorozni egyedül is jó.

"Bekerülni" nem érdemes társaságokba, főleg nem találkozón. Kialakul ez magától.

Nekem nagyon szűk haveri köröm van, ez bizalmi alapú dolog. Nem tudom megmondani, kivel hogy jöttem össze, egyszerűen valahogy megismerkedtünk. Darázsgarázs Tibihez például bementem a boltba és kész. Tito barátommal egyszerűen elkezdtünk levelezni valamiért.

Kialakul ez a dolog lassan.

De hiába van egy kör.közös motorozásokat mindenképp nagyon nehéz összeszervezni. És ha össze is jön, nagyon kell figyelni a többiekre.

A BodyBuilder-Cutler Gym túrára mindenképp gyere el. Tudom, hogy nem budapesti vagy, de ha más nem, becsatlakozol valahol.
2013-05-28 00:15:07
Bunny

ez a sok okos....

Kérdés
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a sok Bunnyt fikázó nicknév mit tett le az asztalra? Mit ért el a munkájában,a sportban,úgy általában az életben. Biztos nagyon sikeres emberek lehetnek. Egy bemutatkozó kisfilmet, sokan megnéznének szerintem.
HARDCORE77
Válasz
Ez összesen 3 kis faszjancsi, ebből kettő egy utcában lakik. Gondolhatod, hogy mit tett le, aki egész nap itt recskázik.
2013-05-27 23:54:40
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia! Diétával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Napi szénhidrát bevitelem edzésnapon 200g barna rizs, és 50g fehér rizs az edzés utáni turmixban. Pihenő napon kell-e a 250g barna rizs, vagy elég a 200g. Pihenő napon is megy reggel 60 perc aerob.
marw
Válasz
Szia! Pihenőnapokon nem kell az edzés utáni szénhidrát, hiszen nincs edzés.
2013-05-27 23:53:41
Bunny

Gyakorlatok

Kérdés
Szia bunny, olvastam otto-nak írt válaszod és kicsit elgondolkodtam a gyakorlatok kérdéskörén..Vajon miért ivódott be a kar és a mell fontossága ennyire az átlagos hülyék elméjébe? A strandon biztos az mutat jól .Ha engem valaki kérdez erről, mindig azt mondom, hogy először tanulják meg a futást, felhúzást, guggolást, húzódzkodást, tolódzkodást (ebben a sorrendben, óvatosan), vagy a helyettesítő gyakorlatokat, aztán jöhet a többi. Általában szarnak a tanácsomra.
bl4ckf0xi
Válasz
Pontosan azért, amit írsz: a strandon ez mutat jól a majmokon.
2013-05-27 23:53:02
Bunny

Kar edzés

Kérdés
Helló Bunny ! A karom le van maradva a többi izomcsoportomtól. Heti egyszer edzem őket. 8 sorozatot végzek bicepszre, 9-et pedig tricepszre. Úgy érzem ezzel túl is edzem őket. Hülyeség lenne 4-5 sorozatot végezni bicepszre és 5-6 sorozatot pedig tricepszre ? A választ köszönöm előre is !
AkosSsS
Válasz
Szia! Nem. Én megpróbálnék kevés, nagyon intenzív sorozatot végezni.
2013-05-27 23:52:07
Bunny

diéta

Kérdés
szia Bunny:) diétát kezdtem el...normálisan felépített étrend megvan ...egy a probléma reggel 8tólminimum 5ig dolgozom...és ez dő alatt csak egyszer tudok étkezni a munkám miatt...reggel bemegy egy zabfehérje délben csirke rizs hazaérek csirke rizs este fehérje...edzés este van utána még egy fehérje illetve egy napközben vagy délelőtt vagy délután ...az étkezéseim között leucine menne? mi a véleményed róla...ja a kardión nem kell gondolkodnom mert egész nap megyek ...sőt ásás vésés stb...köszönöm válaszod:)ja és leucine vagy bcaa?
labraj
Válasz
Szia Labraj!

1. Szeretném, ha először is tisztáznánk, hogy a mondatok között PONT van, és a következőt nagybetűvel kezdjük. Amikor ránéztél erre a pontozásos szarra, amit idefostál nekem, nem volt rossz érzésed? Mert nekem az volt, amikor olvastam. Ez fontosabb, mint a kibaszott edzés. Ez különböztet(ne) meg a gyökerektől.

2. Olyan nincs, hogy a munkahelyeden nem lehet enni. Ha mástnem turmixot mindenki tud vinni magával. 

3. BCAA-t használj, ne leucint. 
2013-05-27 23:51:18
Bunny

munka sorozat

Kérdés
Hello bunny. Egy audió válaszodból montad azt hogy nem javaslod a pl:a munka sorozatoknál a fix súlyt hanem minden munka sorozatban növelni a súlyt.Azt szeretném kérdezni hogy átmozgató edzés után hogy ne terheljem meg magam a munka sorozatban 50ről 60 ra elég felmennem? 2. kérdés : az ismétlés számokat csökkentsem ahogy megyek felfele a súlyokkal a munka sorozatokban vagy maradjak a fix ismétlésnél? Melyik a jobb? 3. kérdés : például1 héten mellnél nyomtam 60-al akkor jövőhéten már 65ig kell felmenni fekvenyomásban? minden izomcsoportnál lehet alkalmazni a piramis rendszert?
lorant_05e04a
Válasz
Szia. Az átmozgató edzésnél nem foglalkozunk a súlyokkal, így nincs értelme a piramis rendszernek. Remélem csak félreérthető az eleje.

Ha úgy értetted, hogy már túl vagy rajta, a következő válaszaim vannak:

1. Ha 60 a max, akkor 40-50-60-al kezdj.

2. Ebben az esetben mondjuk 20-15-10 ismétlés.

3. Nem. Ez nem ilyen gyors. Amint a 60-ba könnnyű a 10, mehet 65, majd ha ez is megy, 50-60-65, stb.

3,5. Azoknál az izomcsoportoknál nem kell piramis, ahol kicsi a használt súly.
2013-05-27 23:43:35
Bunny

Ugrókötél edzés

Kérdés
Szia Bunny!Mi a véleményed az ugrókötelezésről mint zsírégető edzésről?
dani_ec4920
Válasz
Kitűnő módszer, csak eddig titkoltuk, mert vérgecik vagyunk és nem akartunk ilyen titkos okosságokat elmondani, nehogy jól nézzetek ki véletlenül.
2013-05-27 23:38:53
Bunny

Tribooster

Kérdés
Hello Bunny.Az lenne a kérdésem van-e valami veszélye/hátránya annak, hogy Tribooster-t szednék(16 éves vagyok). Szívesen kipróbálnám, de azt olvastam, hogy 18 év alatt nem ajánlott.Mi a tanácsod/véleményed?
gergo_e312b0
Válasz
Hasonló kérdésre válaszoltam ma, olvasd el szépen.

A többieknek: 16 éves!
2013-05-27 23:37:35
Bunny

Félkedves nap

Kérdés
Bunny, ez hatalmas volt ahogy válaszoltál kedves kicsit-sem-fogyatékos ottónak. Hangosan röhögtem, még jobb is, mint amikor csak lenyomorékozod őket szimplán. Heti egyszer azért lehetne ilyen. Egy kicsit azért több idő egy ilyet megírni, de ez most ütött. Köszi, feldobtad a napomat így edzés előtt. A sötét és korlátolt barátaidnak honnan jön az az ötlet, hogy itt mindenki rajtad röhög?
inadsz
Válasz
Ezt mondja nekik a vállukon ülő kismanó, mert náluk otthon az elmeosztályon, ahol anyu tartja őket, vannak mindenféle látomások, meg persze a hasonló szintű nyomi haverjukkal győzködik egymást.

Persze lehet hogy ismerik személyesen az egész országot és erről szoktak beszélgetni! :DDD
2013-05-27 15:36:29
Bunny

verseny szisztemak

Kérdés
Szia Bunny! Csak egy aprosag. Az iskolai,varosi,megyei,orszagos szuressel egyetlen bokkenot latnek. Hasonlo rendszerben voltunk kb 15 eve. Judoztam es megvolt az altalad is kigondolt rendszer. Egy szintig mehettel is. Aztan a szakosztaly egyik fotamogatojanak ikrei. Nekunk maradtak a fel hivatalos kupak. De orszagos szintre (es ezzel egyutt a nemzeti valogatottsaghoz) mar eselyunk sem volt. Az en szuleimnek 1 normalis ruha megvetele is komoly kihivas volt akkoriban. Nemhogy kulon edzo,verseny ruha. Ezzel csak arra probalok utalni,hogy ne feledjuk melyik orszagrol beszelunk. Nem allitom,hogy ez mashol nem igy,vagy hasonloan megy,de a trogerek orszagaban...
lupus-20
Válasz
Teljesen mindegy, mert most is így megy. Jártam jó pár versenyen, aki versenyzőként vagy klubvezetőként vagy edzőként csinál versenyt az magának csinálja? Sportszerűség? Röhögnöm kell.

Jártam, olyan nemzetközi versenyen, ahol a szervező olyan oklavelet adott át a felkészületlen nőjének, amin ők maguk voltak rajta.

Győr mellett olyan verseny volt, ahol a főszervező nője bemutatózott szabadpózban, majd a fpszervező interjúvolta a saját nőjét és annak boxedzőjét, majd boxbemutatót tartottak, majd megnyerte a 3 indulós női kategóriát. Ezután a főszervező is elindult a saját versenyén, 3 indulóból első lett kategóriában, majd "megnyerte" az abszolútot elég neccesen. Majd a rendezvény végén kihirdette "a verseny meglepetése" különdíjat, amit átadott a nőjének.

Ez nem stand up comedy, megtörtént eset, felvettük. És mindez úgy, hogy előre szóltam neki, nem kéne a saját versenyén indulnia.

Megjegyzem, maguk a versenyzők se sokkal jobbak.
2013-05-27 14:13:12
Bunny

kérés

Kérdés
Meg izé azt akarom kérni hogy normálisan írjál már vissza mert néha elég furán válaszolsz ahhoz képest hogy emberek tisztelettel fordulnak hozzád kérdésekkel,
otto_b813d8
Válasz
Igen, minden bizonnyal az összes büdös paraszt tisztelettel fordul hozzám, aki bejelölte: tudomásul veszi, hogy csak akkor kap választ, ha elolvasta és felfogta a szabályzatot, de közben leszarta. Az összes fogyatékosnak a legmélyebb tisztelettel fogok írni külön egyesével még egy könyvet, aki szart rá, hogy a neki ingyenes megírt, orra elé tett könyvet elolvassa, hogy ne legyen totálisan hülye az egészhez és mellesleg azért is, mert ez a kérdezés feltétele. Neked főleg olyan normálisan fogok válaszolni, hogy beszarsz.

Imádom ezt a rovatot!
2013-05-27 13:32:23
Bunny

Athletic

Kérdés
Köszönöm, így már érthető a dolog. Amúgy lehet hülye kérdés lesz, és ezt úgy írom, mint aki nincs nagyon otthon a versenyek világában/szabályrendszerében, de nem lehetne úgy megoldani, mint akár egy foci, kézilabda stb. bajnokságot? Tehát osztályokba lennének sorolva a versenyzők és a feljebb lépés csak az adott osztály megnyerésével lenne lehetséges így talán a támogatottság és a figyelem is jobban irányulna a top kategóriákra, vagy szerinted mi lehetne megoldás?
P.Mate88
Válasz
Így kellene csinálni.

Alulról kellene szervezni, akár iskolai tehetségkutató bajnokságok, megyei bajnokságok szintjén. Onnan jutnának be országosra, abból is volt ám régen I. és II. osztály. 

Minden normális sportban meg kell küzdeni azért, hogy egyáltalán országos bajnokságig jusson valaki.

Ma a testépítő versenyek
vagy klubok, 
vagy pár megélhetési versenyfelkészítő, 
vagy 1-2 mindenkit hülyének néző promóter 
háziversenyei, ahol mindenki a sajátjának próbál csalni, és tök mindegy, hogy a versenyző tehetségtelen vagy szimplán nincs megfelelő szinten, mert manapság már versenyfelkészítésnek adják el a sima személyi edzést.

Megoldás nincs. Ez nem az okos emberek sportja, sokkal inkább a nemokos egoistáké. Bele kell törődni, hogy jobb nem lesz.
2013-05-27 10:37:51
Bunny

New York Pro

Kérdés
Hello Bunny! Egy vitatott témával/kérdéssel fordulnék hozzád.Személy szerint,neked mi a véleményed Big Ramy-Synthol ügyről? Sokak azt mondják,hogy a vállába,sokak pedig azt,hogy egyáltalán nincs...A 3 év alatt felépített fizikum is érdekes számomra. Véleményedet előre is köszönöm! További szép estét!
motivacio
Válasz
Szia! Nem tudom, nem vagyok képben, de majd kikérjük a Hurka véleményét a BB. Rádióban.
2013-05-26 23:05:29
Bunny

Szója vagy tejsavó diéta alatt

Kérdés
Szia Bunny, Lassan a végére érek egy 3 hónapos tömegelésnek, szeretnék ismét lediétázni mert sajnos visszajött némi zsír, főleg hasra. A kérdésem annyi lenne, hogy szerinted érdemes diéta alatt áttérni a szójaproteinre? Bevált a tejsavó, de sok gyártó (a Scitec is) írja, hogy diéta alatt vannak előnyei a szójából kivont fehérjének (pajzsmirigy működésére előnyösen hat stb...). Soha nem próbáltam korábban mást csak tejsavót, de ha ajánlod diéta alatt kipróbálnám. Köszi, Máté
mate_0129c6
Válasz
Szia! Semmi értelme átváltani a diéta alatt szójára, bár vannak pozitív tulajdonságai, diétában sem jobb: a növényi fehérje az növényi fehérje. Ha nagyon ki akarod próbálni, pluszban legyen.
2013-05-26 23:04:35
Bunny

oat n whey

Kérdés
Hello Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy az Oat N Whey (Scitec) edzés utáni turmixnak jó választás?
jeno_58f2e3
Válasz
Szia! Nem igazán. Megteszi, de inkább étkezés helyettesítésre ajánlanám, arra van kitalálva.
2013-05-26 22:38:25
Bunny

Max gain Plus

Kérdés
Jónapot. Szeretném megkérdezni hogy a Max Gain Plus-be edzés után tehetek szőlőcukrot is?
zsolt_e07590
Válasz
Szarjál is bele nyugodtan.
2013-05-26 22:37:39
Bunny

identitás

Kérdés
szia bunny. mindenkit próbálsz szénné oltani a alpári beszólásaiddal de te csak egy dagadt görnyedt kiégett senki vagy és amit elértél pár éve azt is csak gyógyszerekkel csináltad, önerődből nem mentél semmire ;) ráadásul nem rajtunk hanem rajtad nevet az egész ország sőt bizonyára a fél rokonságod is.........hülyét csinálsz magadból te idióta balfasz...utóírat dugd fel a sárga kapszuládat a seggedbe
istvan_5dd75b
Válasz
Szia kisköcsög. Magyarország legolvasottabb testépítő médiumának vagyok a főszerkesztője, az ország legsikeresebb tanácsadója, a valaha volt legsikeresebb műsor készítője, az egyetlen értékelhető média személyiség a sportban, a Sárga Kapszula meg a valaha volt legsikeresebb könyv. Még olyanok is olvasták, akik soha nem jártak edzőterembe. Életem legjobb formáját szigorúan kox nélkül csináltam, pont úgy, ahogy a legtöbb fasz nem bírta volna.  Képzeld el, ha mentem volna valamire! Ennyit rólam.

Te meg elmehetsz a picsába. Ennyit rólad.

Az észlény beszól című különkiadásunkat látták. Bírom, amikor gerinces szellemi fogyatékosok akarnak kritizálni engem.

Nézzük csak ki meri azt leírni másra, hogy "idióta balfasz."

"Az lenne a kérdésem, ha lenyomok minden egyes nap 20-25 darab szabályos fekvőtámaszt és utána megiszok egy pohár (2 dl) sovány tejet, akkor izmosabb leszek? Ha igen akkor mikor lesz látható eredménye?" 

Elhiszitek, hogy ez ki merte nyitni a pofáját? Ül a buta szar a kisszobában, azóta is frusztrált, és arról ábrándozik matyizás közben, hogy az egész ország engem utál. Mert biztos így van.
2013-05-26 19:00:54
Bunny

Edzés és étrend

Kérdés
Ha tartani akarom a súlyomat de azt akarom, hogy fejlődjek erőben, izmom növekedjen, de ne legyek zsíros akkor az jó, ha kb 4000 kcal os tömegelő étrend + 2 óra bicikli és úgy futás, hogy 100m sprint és 100m séta (kb 15ször), súlyzós edzések? (Fehérjét, BCAA-t, Glutamint, és kreatin-monohidrátot szednék). Ha jó megírnád pls, hogy szedjem a kiegeket és az edzést egy napra hogy osszam be? Köszönöm előre is!
JumpSmoker
Válasz
Még edzeni is elmegyek helyetted, meg küldök kurvákat limuzinnal, hogy ne unatkozz.
2013-05-26 18:57:30
Bunny

edzés időpont

Kérdés
Változtat a tömegnöveglésen,ha 3 után edzek,mert délelőtt nem érek rá?
balint_87d98b
Válasz
Mindenképp. 3 után nem lehet tömeget növelni, nem engedi a norbi ábdét. Az a pár millió hülye, aki 3 után edz, azt nem tudja, de pszt, meg ne mondd nekik, nehogy észrevegyék, hogy nem izmosak.
2013-05-26 18:56:37
Bunny

teljesítménytúra

Kérdés
Szia! Tegnap voltam egy 80km-es gyalog túrán, figyeltem az ásványi anyag, fehérje, ch és zsír bevitelre. Ma konkrétan bot nélkül lépni se tudok, mindenembe izomláz, görcs fájdalom.. Van valami ötleted, hogyan szedjem össze magam? Hogy gyorsítsam meg a regenerációm? Bocs ha összevissza írtam, de még nem megy a gondolkozás. Üdv,
kcsongor
Válasz
Sehogy. Ha rendesen táplálkozol, semmi szükség variálni.
2013-05-26 16:01:28
Bunny

Torokgyulladás..

Kérdés
Szia, Nem gondolod, hogy a Bodypower 2013 Expo videó főszereplője kissé rekedt hangú? Szerinted ez még nem kezdi túllépni a jóízlés és hitelesség határát, ugye érted mire gondolok? Üdv,
fenyvesig
Válasz
Közel 10 éve ismerem. Mindig ilyen hangja volt. És amúgy egy állat, mindig is az volt.

A kérdésed jó ízlésre irányú kérdését a következőképpen tudnám kifejteni. Ha félretesszük  az olyan elveimet, hogy a Toldi Zsuzsi mint nő engem nyilvánvalóan nem izgat és senki más sem , meg persze jó pár éve Toldi Jancsival van és én se vagyok szabad, így hipotetikusan sem elmélkedik az ember magától ilyesmin, akkor azt mondanám, hogy minden tény félretéve, csak a csupaszon a kérdés lényegét nézve a Toldi Zsuzsit jelenlegi formájában dugnám mint a lovat. Ennyit a jóízlés határáról.
2013-05-26 15:29:45
Bunny

honda vt 250 spada

Kérdés
Szia! Mi a velemenyed a honda vt 250 spada-rol? Elso motornak vennem, korabban irtam mar a gs 500-al kapcsolatban, az a motor is tetszik, de valahogy a spada nagyon megtetszett. Tetszik a v2 hangja. :) 3 kilo korul neztem spadat nagyon jo allapotban, ha van idod megnezni majd belinkelem.
chemeest
Válasz
Szia! A Spada-t megírtam tesztbe már, de még nem jelent meg. Nagyon jó kis motor, első motornak abszolúte jó, de elég picike.

A józan ész GS 500-at mondatja vele, mert azt nehezebb kinőni (bár az a kedves olvasónk, akitől a Spadat-t kaptam tesztre, nem nagyon tudja megunni, ami azért beszédes) és a könnyebb is eladni, de ez megengedhetően érzelmi döntés és, ha ez tetszik, ezt vedd meg.
2013-05-26 15:19:07
Bunny

Szabályzat betartása

Kérdés
Szia Bunny!
A szabályzatot el nem olvasókkal kapcsolatban szeretném veled megosztani a tapasztalataimat, mert láttam, hogy minap már nagyon tele volt a tököd :D Szóval néhány évvel ezelőtt egy pár emberkével együtt vittünk egy weboldalt, ami durván 60 000 tagot számlált. A részletekbe nem megyek bele, de a lényeg, hogy ott is nagyon nagy problémát jelentett, hogy nem olvasták el a delikvensek a szabályzatot. Ráadásul csak utólagos moderáció volt, és más felhasználóknak is ártottak a hülyeségükkel. Na, amit ki akarok nyögni, hogy a végén már mi is hajtépve üvöltöttünk, hogy hogy a faszba lehetne rábírni a barmokat, hogy olvassák el a szabályzatot. Hát sehogy baszki. A szellemi sírkövek nem fogják elolvasni itt sem. Attól sem javul a tendencia, hogy leoltod a hülyéket, mert sok új retardált jön ám ide, akiknek AZONNAL kell MINDEN, és csak a nyomorúságos kérdésük fogja őket érdekelni, semmi más; nem olvasnak vissza. Aki pedig mondjuk már legalább 2-3 éve használ Internetet és számítógépet, immunis minden Elfogadom a szabályzatot pipára. Meg lehet azt próbálni esetleg, hogy a Kérdezek gombra kattintva egyből a szabályzat jön be, és csak az alján van egy link, hogy megértettem, kérdezek. Nekünk anno ez a módszer sem hozott releváns javulást, simán átgörgették az állatok. Szerintem marad az, hogy ami olyan, azt ki sem engeded, ha meg úgy van kedved, akkor önnön és érdemi olvasóközönséged szórakoztatására alázod őket. Gyanítom, hogy eddig is ezt a sémát követted :D
cbox10
Válasz
Pontosan így van, a hogy mondod. Amikor egy baromnak válaszolok, az nyilván nem neki szól, hanem a közönségnek.

A gyökerek menthetetlenek.
2013-05-26 08:31:11
Bunny

Film vágás

Kérdés
Szia Bunny! Ha nem vagyok indiszkrét te milyen vágó programot használsz?Csak mert látom te még nem kaptál agyvérzést.
mclane
Válasz
A vágástól agyvérzést? Dehogynem. De nem annyira, mint aki mondjuk Premiere-el szarakodik. Én Ediust használok.
2013-05-25 07:55:07
Bunny

Nem értem

Kérdés
Üdv! Feltettem neked egy teljesen normális kérdést (http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1369411864), semmi hülyeség nem volt benne, nem tudom megkérdezni őt, mert kollégista vagyok és abba a városba volt ahol a kollégium van, itthon nem tudom megkérdezni tőle, gondoltam fordulhatok hozzád segítségért, de úgy látszik tévedtem. Elolvastam a könyvedet, itt is nagyon sok cikket olvastam már el és még fogok is, mert engem nagyon érdekel a testépítés, szeretem is csinálni, de most csalódtam benned. Pedig ez egy teljesen normális kérdés volt, nem olyan, mint amilyeneket más alulmaradottak szoktak feltenni. Azért kösz mindent!
viktor1224
Válasz
Akkor a szabályzatot is olvasd el, hülye fasz. A kérdésed TIPIKUSAN az, amit a "más alulmaradottak" szoktak kérdezni. Egyébként menj be bármelyik boltba és ott is legyen képed arról kérdezni, amit máshol vettél. De látom, nem az első eset, csak nehéz a felfogás. Én meg sajnos nem díjazom a seggfejeket. 

Ha nem tudod megkérdezni a boltot mert másik városban van, hívd fel, vagy írj neki e-mailt, vagy kérdezd meg anyádat, hogy mit csinálj, de én honnan tudjam, mi a faszom az a carbox, idióta?

Most itt hirtelen elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy van, akinek normálisan válaszolok és van akinek nem. Ja, hogy az utóbbiak a seggfejek?

Nem te csalódtál bennem, hanem én csalódtam benned, meg minden olyan köcsögben, aki képtelen felfogni, hogy ez itt nem a tökömtudja nutrition ügyfélszolgálata és nem a máltai szeretszolgálat: nem fogom egy gyártó a termékeit sem guglizgatni a fogyatékosok helyett. Főleg úgy nem, hogy leszartad, de azért volt pofád nyilatkozni, hogy tudomásul vetted a szabályzatot. 

Tudom, hogy még egymillió hozzád hasonló pofátlan debilt kell elküldenem a picsába, de ne aggódj, megteszem.
2013-05-25 00:45:18
Bunny

T2

Kérdés
Szia Bunny! Említetted a legutóbbi Bbrádióban, hogy várható a T2. Tudom, hogy nem a kedvenc kérdésed de kb mikorra datálható?
mclane
Válasz
Július elejét szeretném, de ez nem ígéret.
2013-05-25 00:36:29
Bunny

Munka dilemma

Kérdés
Szia Bunny!Ne haragudj, hogy ide írok de egy érdekes helyzetbe kerültem. Szeretném tudni, te mit tennél a helyemben.Igyekszem rövidre fogni.Műszaki végzettségem van és jól beszélek angolul.Három és fél hónapig dolgoztam egy gyárnál,mechanikus munkák fúrás,faragás,reszelés,stb...elég jól fizettek, csak az volt a baj,hogy semmi érzékem nem volt hozzá és mindent a számba kellet rágni,én meg nagyon utáltam,hogy ennyit nem lehet rámbízni.Felmondtam.Elvégeztem egy felszolgáló tanfolyamot,közben sikeresen interjúztem egy óceánjárós hajóstársaságnál.Segédpincér pozíció,1100 dollár 7/7 nap 12-14 órák.Na most,úgy néz ki csak augusztusban indul a hajós meló.Tegnap feléhívtak az előbbi cégtől,hogy hogy áll a hajós projekt,azt hitték nem sikerült és a főnökasszony ajánlott volna egy értékesítő vagy beszerző munaköri pozíciót,ahol kamatoztathatnám az angolom de a hajó miatt nem fogadtam el.Nyilván fizetés sem lenne rossz és lehetne karriert építeni.Viszont ha nem megyek hajókázni lehet egy életre bánni fogom.Nyilván ebben is rengeteg lehetőség van.22 éves vagyok.Most kéne jól dönteni és akkor egy életre megalapozhatom a jövőt.Tudom nagyon elfoglat vagy és van ezernyi fontosabb dolog amivel foglalkoznod kell.Rendszeres hallgatója vagyok az audioblogodnak,ezért is bátorkodtam írni.Köszönöm a türelmed.Tisztelettel Csontos Csaba
csaba_3aee18
Válasz
Szia!

Ez nem egyszerű kérdés, az biztos. Vissza kellett keresnem egyébként, mert közben jött 6 oldalnyi, de emlékeztem, hogy van valami elég komoly, amire válaszolni akarok.

Megjegyzem - főleg a többieknek - hogy elég sok igen komoly kérdés jön. Elég nagy meló ezekre válaszolni, könnyen lehet, hogy egy választ egy órán át írok. 

Közben a buzyyz témában valóságos lavina indult el. Nem egy üzeneten hangosan felröhögtem. Köszönöm, hogy írtatok, de nem rakom ki őket, mert akkor több oldalon buzyzz cinkelés menne, az meg unalmas. 

Először is tudnod kell, hogy ha egy munkát nem tudsz irányítás nélkül elvégezni, az nem jó. Megmondom miért: ha valakinek állandóan figyelnie kell rád, állandóan utasítgatni kell, akkor ezt ennyiből ő is megcsinálhatja. Kell egy érzék az adott munkakörhöz, hogy átlásd globálisan a feladatot.

Mondok egy példát: nálunk a Gymben a pultosok nem bent állnak és néznek ki a fejükből, meg odaadják a bérketeket, hanem a hátukon viszik a termet. Odafigyelnek mindenre, ha gond van, megoldják, ha az áru kifogy, szólnak, ha kosz van, elintézik, stb.

Van, aki ezt nem érzi. Az átlag munakvállaló beülne, nézne mint  a lukinyúl és megcsinálná a dolgokat ha mondom neki, de magától soha. Nekem meg nincs időm ott állni és figyelni egész nap. Nem lakájt keres az ember, aki utasítgat.

Nagyon jól tetted, hogy felismerted, hogy ahhoz a munkához nincs érzéked.

A hajózással az a baj, hogy esélyes, hogy átbaszás. De ha nem az, akkor azt válaszd. Már csak azért is, mert talán így sikerül megvetned a lábad egy másik országban, mivel sajnos ez az ország eléggé tré. Nem akarok senkit ijesztgetni, de elég borúlátó vagyok, ezért ha magamba nézek és megkérdezem magamtól, őszintén mit gondolok, azt mondom: aki tud, menjen.

Ezen felül benne van a pakliban a kaland. Én azt mondom, köszönd meg szépen a lehetőséged a főnökasszonynak, és válaszd a hajót, ha az frankót és nem átverés. De előre mondom: kurva kemény lesz. Ez is a jó benne.
2013-05-24 21:50:54
Bunny

nemzetközi

Kérdés
Szia Bunny! Írtad az egyik válaszodban, hogy az a cél, hogy a builder csoport nemzetközivé váljon. Vannak erről már konkrét elképzeléseitek, vagy tettetek már lépéseket az ügyben? Mikorra várható ez a dolog?
divine
Válasz
Szia! Ez még a jövő, de tudni kell, hogy már van angol és német nyelvű webáruház.
2013-05-24 20:54:56
Bunny

Kamera

Kérdés
Szia Bunny! Elnézést az offért, csak remélem tudnál segíteni kamera választásban, mert még elég kezdő vagyok benne, és sok tulajdonság mintha kínaiul lenne... Elvileg elég jó áron hozzá tudok jutni ehhez a típushoz: http://www.sony.hu/support/hu/product/HDR-SR10E/specifications Viszont 4 éves, mennyire érdemes beruházni egy ilyen idős gépbe? Vagy inkább kicsivel többért egy újat vennél, kevesebb tudással? Ti milyen márkát használtok? Köszi Gábor
palpusztai
Válasz
Szia! Gyanítom, hogy több ez, mind 4 éves. Merevlemezes kamerát én már nem ajánlanék. Ráadásul nem tud progresszív felvételt, azaz nagyon "videós" lesz a kép. Ha ez téged nem zavar és nagyon olcsón jutsz hozzá, kezdetnek megteszi. Van egy előnye, az 1.8-as fényerejű objektív, de ha a merevlemez beszarik, akkor annyi. Jó kamera 100 ezer alatt nincs, ha ez 50 alatt van, nem kérdés.

Mi már relítv olcsó kamerákat használunk, annyira jó már a minőség. Az egyik egy Sony Nex VG 20, a kiegészítő kiskamera egy Sony HDR CX 690. Az SD kamerákat nyugdíjaztuk.
2013-05-24 20:53:00
Bunny

Táp. kieg.

Kérdés
Szia Bunny! Nem rég rendeltem tőletek Simple Whey tejsavó fehérjét. Edzés után csurog le belőle 50g. Ezt kb. 1 hete csinálom így, de ma olvastam, hogy ha profi akarok lenni akkor nem árt gyors ch-t is fogyasztani edzés után, és akkor a ch megy tölteni, és a fehérje valóban úgy hasznosul ahogy annak lennie kell, mert ha csak fehérjét fogyasztok akk annak egy része elvileg energiapótlásra fordítódik. (Remélem jól értelmeztem az olvasottakat.) Ha jól értelmeztem, 2 kérdésem lenne: 1. Itthon folyton van Haas Natural szőlőcukor por, madaras teszkóban lehet kapni, alapjáraton kajába rakják. Na ezzel annyi lenne a dolog, hogy megfelel-e gyors ch gyanánt edzés utánra, vagy hiába szőlőcukor attól még nem profi cucc, és csak rontok vele. 2. Egyáltalán indokolt-e 50 g edzés utánra, mert úgy vagyok vele, hogy 1 adagot (35g) kevésnek érzek 110 kg-hoz. Köszönöm a válaszod!
Big B
Válasz
Szia!

1. A szőlőcukor az szőlőcukor, de nem érti meg boltban venni.
2. 110kg-hoz nem árt 50g
2013-05-24 20:38:40
Bunny

csirkemell

Kérdés
Szia Most nézem a régebbi BBTV adásokat, látom régen a budafoki piacon vetted a csirkemellet. Manapság merre veszed, ahol normális áron, és fogyasztható minőséget adnak? Eddig én is piacon vettem, de az a hely sajnos nemrég megszűnt. Köszi
sax192
Válasz
Szia! Apósom szerzi, de nem kell nagy ügyet csinálni belőle minden piacon van jó.
2013-05-24 19:28:13
Bunny

auto becsulet

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában sokszor kerül elő a trógerség, becsületlenség mint téma. Ide vág a sztorim. 5 hónapja vettem egy olcsó, 10 éves, német, TDI autót. Tudtam hogy lesz baja de nagyon kellett az autó és olcsó is volt. Gondoltam a jellemző TD hibái lesznek, lendkerék, turbó, adagoló. De sajnos ezekkel semmi baj. Cserébe a 10 légzsákból 1 sem nyílik majd, beázik, és ki voltak a hibajelző izzók is ütve... Ezen kívül had ne soroljam mi minden baja van még. Szumma, hogy 200e-t költöttem a kocsira már és még 300e-t kéne. Amit nem tudok megtenni. Most hirdetem és én leszek a tróger valaki mással. Utálom ezt de egyszerűen képtelen vagyok megoldani ezt úgy, hogy mindenki jól járjon. Az előző autómat azért adtam el, hogy egy szintet visszalépjek, hogy tudjak félre tenni és ha most korrekt leszek és eladom ezt 7-800e ft-ért a hibáit feltüntetve kb. 4-5 év múlva lesz újra pénzem egy fiatal 10 éves autóra. Autómániás vagyok mellékesen és mire ezt a levelet megírtam neked tegnap, mára feltörték az autót és elvitték belőle a GPS-t... Ja, majd kifelejtettem 2 hónapja nekitolattak és elmentek persze szó nélkül így a lökös is sérült. Na ennyit a becsületről. Köszi előre is bármilyen tanácsot, véleményt!
lacee02
Válasz
Szia!

Elég súlyos probléma, amit írsz, mert itt az "aki hülye haljon meg" elmélet ütközik a lelkiismeret és a becsületesség kérdésével.

Könnyebb akkor válaszolni, ha választhatsz, hogy éhenhalsz, vagy kaját lopj.  De itt nem az a helyzet.

Nekem az az elvem, hogy ne árts senkinek, ha nem ártott neked.

Én ezt az autót eladnám olcsón. Megmondom miért: a gyors pénz mindig jobb. Ha olcsón adod, az nem csak "szívesség" a vevőnek és nem csak kompenzálod a későbbi problémákat, hanem többet érsz vele, mert hamarabb lesz pénzed. Minél később adod el, annál nagyobb lesz a nyűg.

Lehet hogy fájni fog, hogy nagyot buksz rajta, de hidd el, ebből csak még nagyobb bukta  lesz.

Lelkiismereti kérdést nem érdemes belőle csinálni. Akinek ez kell, megveszi. Minden használt autóm kockázat. Te is beszoptad, más is be fogja, mindegy, hogy a tiedtől vagy a másiktól.

Mellékesen 8 kilóért vannak kurva jó autók. A dízelt érdemes kerülni, főleg a 2000 utániakat. 

2013-05-24 19:12:45
Bunny

nem tudsz a kérdésemre válaszolni

Kérdés
köszi a választ nagyon segítő kész vagy!!! jah és mért lennék hülye minek szar a hozzá állásom?
izabella_5ddd82
Válasz
A lap tetejét látod, fogyaték?

Köszönjük a részvételt, a viszont nem látásra.
2013-05-24 18:59:50
Bunny

motor - koszonom-

Kérdés
Szia, Talan emlekszel (de ha nem, akkor biztos megnezed a korabbi kerdeseim kozt), nemregiben kerdeztem hogy milyen 50ccm motort erdemes vennem. Aprilia Supermotot szerettem volna, de azt itt Nemetorszagban sajnos ez evtol kezdve nem lehet kapni, igy mas utan kellett nezzek. Javasoltad a Yamahat, sajnos az sincs. Igy maradt a Derbi Senda amirol sok jot olvastam, hallottam. Tegnap elhoztam a 0kmes Derbi Senda DRD X-treme SM 2013as modellt. A szalon 15kmre van az otthonomtol, igy kepzelheted hogy nem kis para volt mindenfajta motoros tudas, hatter nelkul hazahozni. Megkertem egy jobaratom hogy jojjon el velem az autojaval hogy nagyjabol biztonsagos legyen a hazaut. Igy o ment elol, en kovettem. A szalon parkolojaban, majd a kornyezo bevasarlokozpont hatalmas, reszben ures teruleten kb egy orat toltottem el azzal hogy ott korozgetek, valtok fel, le igy nagyjabol sikerult megszokni annyira a motort, hogy elindulhassunk haza. Ma mar ezzel jottem dolgozni, sokkal jobban megy mint tegnap. Az erzes amit a motor ad, valami hihetelen jo. Fulig er a szam a bukosisak alatt. A motorrol csak annyit, hogy ugy erzem mintha alam ontottek volna. Kenyelmes, nekem ugy tunik hogy jol megy, es nagyon jol reagal. Nagyon konnyu, teletankolva 105kg. Ket ev garancia van ra, plusz meg ket ev mentes ha lerobbannek valahol. Szeretnem megkoszonni a segitseged, a munkadba befektetett energiat, es nem utolso sorban a temerdek informaciot amit a robogo.blog.hu oldalon talaltam. Itt egy kep is a motorrol, azt kifelejtettem, hogy termeszetesen szakadt az eso egesz nap ,mikor a motort elhoztam. http://i.imgur.com/honsCUp.jpg Koszonom, Gabor
minimalist
Válasz
Szia! Örülök neki, azt hiszem, sok jó élményed lesz a jövőben. Nagyon fontos, hogy mindig nagyon figyelj oda, mindig használj védőfeleszerelést és amikor már nagyob belejössz, úgy érzed, technikailag jól kezeled a motort, akkor kezdj el nagyon óvatos lenni. Az, hogy megázol, meg lesz pár szívás, természetes része a dolognak. Amikor régen mindig szívtam, beszart a motorom, egy haverom azt mondta: szard le, ilyen az igazi motoros rock and roll élet! Ilyen az eső is. Mindenki azt hiszi, hogy az eső nekünk tragédia. Nagy tévedés. Persze van néha szívás, de ez csak az élmény része! Vigyázz magadra, és jegyezd meg: minden motoros láthatatlan.
2013-05-24 18:57:58
Bunny

hátazásnál dolgozik a bicepszem

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap hátaztam és bemelegítés után húzódzkodtam. Felhúzásnál a jobb bicepszem megfeszült és mintha az egész testem jobb oldala emelkedett volna fel hamarabb. Mitől lehet ez? Gyengébb az egyik oldal mint a másik? Vagy a technikám lehet rossz?
Kovacs_Andris
Válasz
Szia!
Valószínűleg túl nehéz még neked a húzódzkodás, ennyi a technikai probléma.
2013-05-24 18:48:18
Bunny

tömegemet szeretném növelni

Kérdés
szia szeretném megkérdezni hogy nekem melyik tómegnövelő lenne jó? 38kg vagyok nagyon sovány és ezért szeretnék formásodni de halottam azt is másoktól ha szednék megnövekedett és nem edzenék akkor meghíznák tőle ez igaz? köszi a választ!Izabella
izabella_5ddd82
Válasz
A a probléma hogy hülye vagy. Ezenkívül szar a hozzállásod. Ilyen maradsz, mint most. Törődj bele. Szívesen.
2013-05-24 18:45:14
Bunny

Dohányzás

Kérdés
Üdv, Bunny. Köszönetet szeretnék nyilvánítani és egy gondolatot megosztani veled. ...Két fajta dohányos létezik, szerintem. Az egyik aki egész életében folyamatosan le szeretne szokni, de akarat gyenge, ezért nem sikerül neki. Másik fajta akinek meg lenne hozzá az akaratereje, de azt mondja, hogy szeretek cigizni nincs kedvem leszokni, leszarom...stb kifogást. Tudja, mint mindenki, hogy szar, káros, drága, de nem foglalkozik vele. Én az utóbbi típusba tartozok, ezért talán bővebben tudok róla beszélni. A dohányzás mellet én is, mint sokan mások edzenek, próbálnak egészségesen élni. Ez elég vicces, és kicsit paradox. Igazából az ilyen típusú embernek kell valami plusz, valamilyen fajta ösztönzés, mert addig míg ez nincs meg, nem fogja lerakni. Nem is olyan rég a dohányzásról volt szó, talán az audio blogodban, most meg a bb.tv-ben. Elmondtad azokat az alap igazságokat, amiket mindenki tudd, gondol, DE valahogy még is más volt számomra, mint a szokásos a CIGI ROSSZ, KÁROS, DRÁGA és MEGHALSZ TŐLE monológok. Nem tudom elmondani mi, de valami pluszt éreztem benne, valami ösztönzőt, talán a szóhasználatod és az előadás módod volt az, nem tudom, de ez most nem is lényeges. Elkezdtem gondolkozni rajta, hogy edzeni járok, minden héten fájdalommal nem foglalkozva oda teszem magam, küzdők és ennek ellenére egy szaros cigit nem tudok lerakni ?! VICC. Körülbelül öt év után elszívtam az utolsó szál cigimet ! Egy kihívás ként fogtam fel a leszokást, mint valamilyen szinten az edzést is. Meg tudom e csinálni ?! Ennek már 14 napja ,azóta nem gyújtottam rá. Igazság szerint azért írtam meg neked ezt a levelet, mert most már kijelenthetem, hogy leraktam a cigit, remélem végleg és ezt valamilyen mértékben neked köszönhetem. Tehát köszönöm azt a pluszt meg persze minden mást amit ezért az sportért, életstílusért tettél, teszel.
norphey
Válasz
Szia!

Nem tudom konkrétan, mi volt rád hatással ebben, ugyanis nekem nincsen meggyőző képességem, se színész nem vagyok, én csak azt mondom, amit őszintén gondolok. És azt hiszem, pont ez a lényeg, erről szól minden, mit csinálunk, sőt a Builder csoport is.

Nagyon remélem, hogy végleg letetted. Ha egyszer meginogsz, gondolj arra, hogy itt jó pár ember olvasta a történetedet és valahol velem együtt büszkék is rád.

Köszönöm, hogy leírtad, kitartást!
2013-05-24 18:42:30
Bunny

Power Pro

Kérdés
Szia Bunny! Voltam egy BioTech boltban és megkérdeztem az eladót, milyen fehérjéből mennyi van kb. a Power Pro-ban, azt mondta fele szója, a maradék meg kazein, tejsavó, meg tejfehérje. Az lenne a kérdésem, hogy ez így edzés után CarboX-al jó? Plusz még 1 adagot vennék este Power Pro-ból. Ez így jó vagy máshogy ajánlanád?
viktor1224
Válasz
Légyszíves fáradj vissza a Biotök boltba faszkalap, és ezt is ott kérdezd meg.
2013-05-24 18:29:38
Bunny

átmozgató edzés

Kérdés
hello bunny.Az átmozgató edzéskor menyi időt kell hagyni szériák és gyakorlatok között?
lorant_05e04a
Válasz
Az egyszerű választ mondom: 1 perc.
2013-05-24 14:47:10
Bunny

Edzés

Kérdés
Üdvözlet, kerestem, de nem találtam választ a kérdésemre, ezért az edző válaszol-hoz fordulok. Az edzésem során, úgy érzem hogy az alkarom szinte semmit nem fejlődik, viszont minden más izomzatom eléggé szépen. Még a szorításomon is érzem hogy nem túl erős ha súlyfogásról van szó. A könyökizületem(vagy hogy fogalmazzak), eléggé fáj. Amikor a Tricepsz nyújtás állva,fekve, ülve gyakorlatot végzek, de szinte minden tricepsz gyakorlatnál ahol súlyt kell fogni. A FŐ kérdés: Lehet köze az alkarom fejletlenségének ahhoz hogy fáj a könyököm ? ( Esetleg több teher nehezül az izületre , vagy hasonló ) Előre köszönöm a válaszát.
Zoli53
Válasz
Szia!

Részben biztosan van köze. Az alkar a szorítástól fejlődik, és ha a szorítástól fáj a könyököd, önkéntelenül is kerülni fogod, hogy szoríts.

Kares közben üzent, olvasd el ezt a linket!
2013-05-24 07:50:27
Bunny

Életbe vágó

Kérdés
Sziasztok makk h makk h a kis buzyzzszopó féreg vagyok és untakozom, mert megint mindenki leszar.
Kutchek
Válasz
No komment.
2013-05-24 07:49:15
Bunny

Szintentartás

Kérdés
Sikerült tavaly 100 kgról 65re lefogynom 4 hónap alatt minden táplálékkiegészítő nélkül pusztán edzéssel és étrenddel. mit javasoltok, hogy ezt a szintet megtartsam?
istvan_8cabaf
Válasz
Azt javasoljuk én meg én, hogy használd továbbra is ezt a csodálatos módszert, amivel ezt elkérted, persze a megfelelő módosításokkal.
2013-05-24 07:47:05
Bunny

Egyéb sport

Kérdés
Üdv! Kicsit eltérnék a testépítésről szóló kérdéstől. Sokszor nézem a bbtv-t, és már volt olyan adás, ahol enduro-zol, ahol motoros kaszkadőrt mutatsz be, autót tesztelsz, stb... Nem lehetne egy olyan adás, ami a motocrossal kapcsolatos?
lacinkacinka
Válasz
Szia! Lehetne, de nincs ismerősöm a témában. De majd Erőd Csabival megoldjuk, ő vágja ezt is. Más kérdés, hogy nem egyszerű stáb nélkül terepen forgatni.
2013-05-23 22:45:28
Bunny

etrend

Kérdés
Hallo, elnezest az ekeztnelkulisegert, de kulfoldrol irok. 37 eves vagyok, 189 cm es 103 Kg. Ausztiraban elunk van 3 csodalatos kisfiam. Miattuk kezdtem el edzeni 2 hete, szeretnem egeszsegesen megelni a felnötte valasukat. :-) A konyved kezdo programjat csinalom, es nagyon figyelek a dietara is. Itt hal! Istennek könnyen es olcson hozzalehet jutni sovany tejtermekekhez, teljeskiörlesü gabona keszitmenyekhez, stb... Szoval nem okoz gondot a taplalkozas sem. Ennyit bevezeteskeppen. A kerdesek: 1. Heti 3-szor edzek, minden edzes elott futok egy kort ami kb 8 perc. A futas utan a pulzusom 130-136 között van. Ez nem sok elkezdeni az edzest? ( dohanyzok, alapjaraton kb 80 körüli a pulzusom) 2. amiota dietazok lenyegsen többet vizeletem van ( igaz sokkal többet is iszom ). Igy visszaolvasva egyertelmunek tünik, de azert megkerdezem, ugye ez is normalis? Köszi elöre is valaszodat, egy veteran kezdö :-)
peter_4aa467
Válasz
Szia!

1. Nem sok, ez egy jó belemegítés.

2. Maradjunk annyiban, hogy te magad is látod az összefüggést, ergo hülye kérdés volt.
2013-05-23 22:40:52
Bunny

Ketogén diéta

Kérdés
Szia! Ismét ketogén diétával kapcsolatban kérdeznék. Napi fél kiló zöldség megy a csirkemell mellé, ami körülbelül 25gr. szénhidrátot jelent. Ezen kívül még összejön nagyjából 10gramm egyéb forrásokból. Soknak tartod ezt a napi 25-35 grammot? Esetleg felezzem meg a zöldségbevitelt is? Ketophan csíkkal mérem a ketózist, 2 nap után az első csíknál tartok, így növeltem a zsír bevitelt (80 grammról 100-ra), de nem vagyok biztos ebben a szénhidrát bevitelben. Nagyon Köszi!
pittti1982
Válasz
Szia! Nem, szerintem így jól csinálod, a zöldség szénhidráttartalma miatt nem kell aggódni.
2013-05-23 22:40:10
Bunny

Kétkezes - vs. egykezes súlyzók

Kérdés
Szia Bunny! Szerinted hosszú távon lassítja a fejlődést, ha a kétkezes súlyzóval végzett gyakorlatokat leváltanám egykezessel végzettekre. Gondolok itt a fekve nyomásokra, bicepsz gyakorlatokra, vállból nyomásra, felhúzásra. Azért kérdezem, mert két kézzel végezve a gyakorlatokat nagyobb súllyal tudom végezni, és így elvileg jobban fejlődik az izom - kétkezes fekve nyomásnál kimegy a 80 kg, viszont 2 x 40 kg-os egy kezes súlyzóval esélyem sincs - ellenben azt vettem észre, hogy az egy kézzel végzett gyakorlatoknál jobban tudom izolálni az adott izomzatot, gondolom a szabadabb mozgáspálya miatt és talán az ízületeket is jobban kímélem így.
smoother
Válasz
Szia! Mindenképpen jobbak az egykezesekkel végzett gyakorlatok pontosan az általad említett okok miatt.
2013-05-23 22:38:44
Bunny

RE Savasodás

Kérdés
Szia! Amit írtál, Beta alanine mellé futás előtt No fokozó nagy baromság?
Davee89
Válasz
Nem kéne, mert éppen be fogsz durranni.
2013-05-23 18:41:39
Bunny

Ketogén diéta töltés

Kérdés
Szia Bunny! Első ketogén diétámat csinálom a héten, és hétvégén lenne a töltés. Kezdhetem ezt reggel Carb-f-el? Aztán persze a nap folyamán fokozatosan áttérnék az alacsony GI-s összetett szénhidrátokra. Köszi
pittti1982
Válasz
Szia! Tökéletes!
2013-05-23 16:50:22
Bunny

Fiatalkori edzés!

Kérdés
Üdv! Súlyzós edzést szabad űzni 13 évesen?
kiss_120396
Válasz
Szia! Nem ajánlanám.
2013-05-23 16:49:44
Bunny

Válasz Troglodyte kérdésére

Kérdés
Szia! (...)
arpeggio
Válasz
Még írja be egy-két fasz a ratyi ételszállító céget, köszi! Hogy ki mit hirdet, azt én pont leszarom. Tényleg ennyire hülyék vagytok?
2013-05-23 15:44:22
Bunny

kifőzde

Kérdés
Szia! Tudsz ajánlani Budapesten olyan házhoz szállítós konyhát, ami testépítő szempontból tiszta kaját is csinál? Jelenleg anyagilag ez beleférne, de egyszerűen nincs energiám egy hosszú nap után nekiállni főzőcskézni...
Troglodyte
Válasz
Szia! Nincs ilyen. Talán lesz majd egy cég, akivel együttműködünk egy ilyen kifeljesztésében.

Volt persze már jelentkező, de komolytalan szinten. 

Sajnos egyelőre muszáj egy "normál" céggel próbálkoznod.
2013-05-23 14:06:04
Bunny

Savasodás

Kérdés
Szia! Megint a fizikai felvételis srác vagyok, remélem ezzel a témában utoljára. Mindjárt itt a Hétfő, készülni nem nagyon tudtam, mivel tegnap előtt benéztem egy jókora megfázást, elég szépen lehúz fizikailag, de azt szerintem megoldom a hétvégén/hétvégéig magas C vitamin bevitellel. A kérdésem az lenne, hogy van - e valami csalás, amivel a savasodást 2km futásnál el lehetne tolni? Bármi kiegészítő, vagy akármi kis tanács jól jöhet szerintem... Köszi!
Davee89
Válasz
A C vitamin a savasodást is meg fogja oldani részbe, Scitec Beta alanine-t próbáld ki.
2013-05-23 14:03:40
Bunny

mopszos póló

Kérdés
Norbi93-nak! Itt találsz 3D-s mopszos pólót! http://ajandekstudio.hu/
veeegh
Válasz
Köszi! Mopszos pólót mindenkinek!
2013-05-23 13:57:02
Bunny

Edzés a trópusokon

Kérdés
Szia Bunny! Nem gyakori és sokakat érintő témában kérdeznélek: kell-e máshogyan edzeni és kajálni, ha valaki tartósan más éghajlati övön él? Nekem a melóm miatt gyakran kell megfordulnom - jellemzően Egyenlítőhöz közeli - országokban és ilyenkor is próbálom tartani az általad leírtakat, de ez nem mindig sikerül. Azon túl, hogy nyilván többet kell inni egy ilyen helyzetben és nem árt több sót is fogyasztani (ami sok helyen egyébként nem szokás egyáltalán), én azt vettem észre, hogy a szervezetem jobban kívánja a cukrot. Vagy legalábbis az édeset. A másik érdekesség, hogy az otthonihoz képest a kintléteim alatt radikálisan (nem ritkán felére) visszaesik a teljesítményem edzés közben mind a használt súlyok, mind az intenzitás tekintetében és csak hónapok alatt áll vissza. Ez szerinted mitől lehet? (Én a magasabb hőmérséklet és páratartalom miatt gondolom, de értelmesen megmagyarázni nem tudnám.) Köszönöm előre is, ha foglalkozol a kérdéssel!
ferenc_f579b9
Válasz
Szia!

Nem kell semmit máshogy csinálni, és igen, a magasabb hőmérséklet és páratartalom miatt van.
2013-05-23 09:20:25
Bunny

diéta

Kérdés
Szia Bunny! Diéta 6. hetét taposom, tehát terveim szerint a felénél járok. A múlt héten eléggé be voltam csicskulva a vizsgáim miatt, így egy súlyzós, és egy aerob edzést nyomtam csak le szégyenszemre, kajám pedig maradt 3g/tskg ch, 2g/tskg fehérje (érdekes, de ilyen magas ch-n is megy a fogyás). Azon lepődtem meg, hogy ilyen kevés sport következtében, viszonylag magas ch-n szintén lement 1 kiló, pedig a vízfogyasztásom 5 liter fölött van (85 kg környékén mozgok) és a vitamin-ásványi anyag bevitelem rendben van. Emeljem meg még jobban a ch-t, vagy a telítetlen zsírokat? Lehet, hogy mivel nem végeztem rendesen az edzést ez az egy kiló full izomból pattant le? Első diétám, tudom, hogy ez keveseknek sikerül jól, szóval én is belekalkuláltam, hogy nekem is elég trágya lesz, meg annyi izom nincs is rajtam, hogy grammokon kellene izgulnom, de még a fele hátravan, és azért szeretném a legjobbat kihozni belőle. Köszi a választ!
iverson13
Válasz
Ahelyett, hogy elkezdeném itt elemezni a helyzetet feleslegesen, azt mondom: ne foglalkozz vele. Csináld tovább. Főleg mivel ha azt hiszed, egy hét nem edzéstől lemegy egy kiló izom, akkor nem érted még ezt a sportot.
2013-05-23 09:18:59
Bunny

könyvek

Kérdés
Szia Bunny! Mikorra várható a koxos könyved és a Karessal közös ízületi védelmes könyvetek? Még idén megjelenhetnek, vagy csak jövőre várjam? Mind2 nagyon érdekel, mert ízületi szempontból nem vagyok a toppon, a kox kérdés meg kifejezetten érdekel. Nem azért mert koxolni szeretnék, de úgy gondolom ha valaki ellenez valamit (lehet az a kox, vallás vagy akár egy brand), akkor legalább annyira ismernie kell, mint amit szeret.
dogmatix
Válasz
Szia! Tudom, hogy jót akarsz, de ennél idegesítőbb fasz kérdéstípus nincs, amikor azt kérdezgetitek, mikor lesz ez, mikor lesz azt. Nem tudom mikor lesz. Ha tudnám, ki lenne írva, be lenne reklámozva. Annyi melóm van, mint az állat. Könyvet írni úgy nem lehet, hogy minden nap írok bele egy munkát. El kéne mennem napokra, kikapcsolni a telefont, nem edzőválaszolni, kizéárni mindent dögöljönmegmindenki szinten, hogy egy ilyen projektet be tudjak fejezni. A Sárga Kapszula 4 hét volt úgy, hogy abból 3 reggeltől estig totál idegbaj.
2013-05-23 09:16:49
Bunny

Zabkorpa és diéta

Kérdés
Szia Bunny! Mennyire elmebeteg ötlet, ha diétában az össz ch bevitelem zabkorpából oldanám meg? Mivel 11 hete diétázom (10kg ment le), és már alig 1g/tskg a ch bevitelem, mindenképpen visszapörgetném az anyagcserémet, mivel a fogyás is megállt. Az elmúlt 2 hétben heti 1 töltő napot iktattam be, 5-6g ch/tskg-mal. Az EV-t olvasgatva viszont arra gondoltam, inkább váltanék, és hétévégén, 2 napig közepesen tartanám (3/tskg) a ch-t. Tehát hétköznap 1/tskg ch, hétvégén pedig 3. Mit szólsz ehez a módszerhez? Köszi előre is! Dani
Stawy2012
Válasz
Szia! A zabkorpa kiváló táplálék, alacsony ch tartalma van és magas rosttartalma, egyáltalán nem hülye öltet. Próbáld ki.
2013-05-22 23:07:28
Bunny

teázás

Kérdés
Szia bunny! Te szoktál zöld teázni? Szerintem marha egészséges és még finom is. Nem is értem, miért nem az ilyen értelmes szokások terjednek el a cigi meg a kávé helyett...Szoktam olyat is csinálni, hogy veszek ice-tea port, belekeverem sok vízbe, aztán dobok bele pár TEA-X-et (borítás nélkül), ugye milyen innovatív arc vagyok? :D Tök jók ezek a koncentrált dolgok.
bl4ckf0xi
Válasz
Szia! Igen, nagy teás vagyok én is és sok a zöld tea. Más kérdés, hogy nem tudom, igazi zöld tea-e, amit iszom.
2013-05-22 22:35:49
Bunny

Szénhidrát helyett zsír

Kérdés
Szia Bunny! Február óta diétázom a Sárga Kapszula alapján, köszönöm a sok tanácsadást. Most értem el oda, hogy nem szeretnék már súlyt leadni, hanem áttérnék a testkompozíció átalakításra, melyre 3 gr. Ch/tskg-t javasoltál. Viszont azt vettem észre, hogy a relatíve sok szénhidráttól nagyon bevizesedek, illetve megterheli az emésztésem (tehát fingok mint állat:)). Az szerinted nagy hülyeség lenne, ha a 3 gr/tskg fehérje mellett a szénhidrátmennyiség helyett a zsírbevitelt (pl. kókuszzsír, lenmagolaj) növelném, hogy meglegyen a testsúly tartásához szükséges kalória? (heti 3 edzés + 2-3 aerob) Köszönöm!
vadnyul
Válasz
Szia! Abszolúte jól gondolkozol. Érdemes ezen az úton elindulva kikísérletezni azt, ami neked beválik. Sokan vannak, aki nem tolerálják jól a szénhidrátot, de persze annak minősége sem mindegy, és megteheted azt is, hogy csak a kulcs időpontokban. (Ami neked a második étkezés, az edzés előtti és utáni étkezés) eszel szénhidrátot.
2013-05-22 06:47:11
Bunny

futás

Kérdés
Hello Bunny! Múlthéten már feltettem ezt a kérdést, de nem kaptam rá választ, lehet meg se kaptad, ezért bátorkodom újból megkérdezni. Elolvastam a Sárga Kapszulát és a szabályzatot is, de erre valahogy nem találtam választ vagy javaslatot. Két hónapja diétázok és mellette futok napi 1 órát, odafigyelve a pulzusra (130-150), és ugyebár aerob edzésnél 40-60 perc a javasolt. De mi van akkor ha nem 60 percet hanem 100-120percet futok, akkor több zsírt éget el a szervezetem, vagy teljesen fölösleges csinálnom annyi ideig? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv
daniel_b161ac
Válasz
Szia! Nem ilyen egyszerű. 1 óránál többet nem érdemes aerob edzést végezi, mert ahogy fáradsz, egyre jobban felborul az energiaforrásként használt zsír/szénhidrát arány, azaz a túl sok aerob izomvesztéshez vezet.
2013-05-22 06:44:36
Bunny

Fogyás

Kérdés
Heló 3 hét alatt leadtam 4,5 kg most tartok a 4. hétnél. Kérdésem az hogy tartsak szünetet vagy nyugodtan mehet még egy hónap? Köszönöm a választ!
tomek2010
Válasz
Miért tartanál szünetet?
2013-05-21 21:32:23
Bunny

Kérdés

Kérdés
Szia bunny,azt szeretném megkérdezni,hogy ha a melledzést 2napra szedem szét,az egyik napon a felso mellet ha érted mire gondolok,a másik napon az alsó mellet akkor abból lehet bármiféle túledzés? Válaszodat várom,és koszonom!
mataerik96
Válasz
A lehető leghülyébb ötlet.
2013-05-21 19:53:05
Bunny

edző válaszol

Kérdés
Szia Bunny! Nehogy visszatöröld ezeket a madarakat. Jó lesz visszaolvasni az esős őszi délutánokon! Fórum... sírok, nem értik ezek a butaállatok, hogy csak akkor látszik a szövegük, ha te is akarod? Ahogy tegnap írtad, a világ lassan tényleg megérik a pusztulásra!
Tomipapa86
Válasz
Muszáj, mert nem akarom, hogy tele legyen mocsokkal a rovat.
2013-05-21 19:52:27
Bunny

Köszönet

Kérdés
Szia Bunny! Elég régóta olvasom a rovatot,kérdeznem még nem kellett,mindig megtaláltam a választ. Örülök annak,ahogy próbálod jó útra terelni az ifjúságot,bár én már 27 éves vagyok, valahogy nekem nemvoltak ilyen gondjaim,mint a mai fiataloknak.Pár nappal ezelőtt néztem a Bodó Imis bringás BBTV-t,és kedvet kaptam rá,hogy kitűzzek magamnak egy célt.Úgy döntöttünk pár haverral,hogy körbetekerjük a Balatont (nincs motorom).Elég jó móka lesz.Tavaly épp Siófokon találkoztunk, én nagyon örültem, fotó is készült,amit őrzök. Bár én Szlovákiai vagyok biztos csinálok majd egy egynapos kiruccanást a BB Gymbe,mert kell az a feeling (meg a literes lenmagolaj :D ).Kitartást a sok köcsöghöz. Üdv. Tomi
tamas_c79231
Válasz
Szia! Ez nagyon jó ötlet, sok sikert! Én is bringázok amúgy, de csak sportból, aerob edzésnek.
2013-05-21 19:46:58
Bunny

Előadás

Kérdés
Hali!Először bocsi hogy itt kérdezem, de pont valamelyik előző válaszodban írtad, hogy nem tudod menedzselni a mail-ed. Szóval: Most írok egy pályázatot, amiben többek között az egészség, egészséges életmód is szerepel, mint az előadássorozat egyik darabja. Arra lennék kíváncsi, hogy nagyságrendileg mekkora összegért vállalnál (ha egyáltalán vállalnál) egy másfél, két órás agytágítást, egészséges életmód témakörben, benzinpénzzel, mindennel együtt!Megpályázható forrás nem túl bő sajnos, de rád gondoltam első körben! Másik pedig, hogy számla szükséges, de ez gondolom megoldható! Helyileg Debrecentől 40km-re lenne a program egy kisvárosban, persze csak ha nyer a pályázat!Ha itt, ez nem publikus, dobhatok egy mailt neked?(milyen címre ha igen) üdv és további sok sikert, kitartást!
kamate87
Válasz
Szia! Ha látom értelmét, ingyen is el szoktam vállalni. Pedig régebben nem ismertem Arnoldtól, hogy "mindig adj vissza valamit." Úgy gondolom, hogy a mai világban néha fontos lehet, hogy tegyünk valamit, amit tudunk. Ha kettővel kevesebb gyerek lesz segghülye, nekem már megéri. bbtv.bunnykukacgmail.com
2013-05-21 19:44:38
Bunny

Biztonság

Kérdés
Szia! Egy audioblogodban említetted, hogy neked már a biztonság lenne a legfontosabb az életben, főleg mióta családod van. Mitől éreznéd a karriered biztonságban? Ha az egész eddigi munkádat buknád(terem, bbtv...stb), aminek nem sok esélye van szerintem, a jelenlegi színvonalat akkor is tudnád biztosítani a családodnak személyi edzésből. Még úgy is, ha nagyon megválogatnád az embereket,akikkel foglalkozol. Sok félnivalód nem lehet,ha már ennyit letettél az asztalra. Mi jelentené számodra a teljes nyugalmat? Mert gondolom nem egy munkahely, ahol rabszolga vagy. Nem értem a félelmedet , csak az alapján, amit mondasz, írsz magadról, elég univerzálisnak tartunk pár ezren ahhoz, hogy ne értsem mit értesz biztonság alatt. Rengeteget olvastam itt zyzz-ről, köptem egyet és eszembe jutott ez a kérdés. :) Ne haragudj,hogy nem maradtam a témánál :) Követelőznék is ha szabad: lehetne sűrűbben audioblog. Köszi mindent! Szia
mark_2a8bf3
Válasz
Az az ország, amiben élünk, egy olyan ország, ahol elmebetegek legfőbb gondja, rovásírással is ki legyen írva a falu neve, miközben ők maguk se tudják elolvasni. Ebben az országban nem tisztelik a magántulajdont. Ebben az országban kommunista gondolkodású, hót sötét emberek élnek. Komplett elmebetegek vannak a parlamentben, akik ha nem a mutyijukkal törődnének csak, akkor is hülyék lennének mindenhez, miközben a sötét vén kurva azt képzeli, az állam fogja őt eltartani.

Morálisan úgy le vagyunk csúszva, hogy elképesztő. Az átlagember olyan szinten tahó, hogy odaszarik a társasházban a lépcsőházba, mert neki mindent lehet és mindent leszar. Munkát nem tudsz senkire rábízni, mert mindenki tróger és átbasz. Az emberek úgy közlekednek, mint az állatok.

Emellett mindenki kurva öntudatos, joga mindenkinek van, kötelessége semmi. Mindenki nagyképű, mint a szar.

De valójában már annak sincs pénze, aki azt mutatja. Pénzéhsége azonban mindenkinek van.

Ebben az országban, ennyi elmebeteg között nincs biztonság.

Nekem már mindenem megvan, de mindezt megtartani  és működtetni elég nagy stressz. Ilyen viszonyok között aki biztonságban érzi magát, az hülye.   

 Az biztos: ha nagy baj lesz, én nem megyek vissza személyi edzőnek, az nagyon piti lenne. Csak előre szabad menni. Ezen is dolgozunk, a cél az, hogy a Builder csoport nemzetközivé váljon.

A következő audioblog megvan, csak fel kell töltenem.
2013-05-21 19:42:38
Bunny

Jössz egy laptoppal

Kérdés
Szia Bunny, jössz egy laptoppal. Rákattintottam lentebb a zyzzes linkre és lehánytam a gépemet... A viccet félretéve, szörnyű volt ezzel szembesülni, nekem még új volt ez a jelenség. Scitec Muscle Army téma - tudom, hogy nem te vagy a Scitec, de a premier elmaradásától függetlenül nem tervezel egy rendezvényt, vagy promó napot, vagy akármit a termedbe az új termékcsalád kapcsán?
gergo_levente_ae5d8a
Válasz
Igazából egy sima szemináriumot tervezek mostanában, és és Kathi Béla, de lehet, hogy edzene is ez a három állat. Még az is lehet, hogy én is, de én nagyon máshogy edzek mint ők. Az Biztos, hogy a BodyBuilder-Cutler Gym túrán edzünk, és akkor mindenki velem fog edzeni, brutális köredzésben.
2013-05-21 19:26:05
Bunny

edző válaszol hogyan készül

Kérdés
Szia Bunny! Kéne csinálni flashbe vagy külön a blogodba egy hogyan készül videót az Edző válaszolról. Ülsz a gép előtt, közben veszi a kamera a reakcióidat. Kurva érdekes lenne főleg ilyenkor, amikor tetőzik a kreténség.
xfrank04x
Válasz
Semmi extra, csak itt ülök is sikoltozok a röhögéstől. A haverjaim is fulladozva mesélik. Eléggé híre szokott menni a dolgoknak.

Azt kéne összehozni, hogy csinálunk egy ilyen nagy közös edző válaszolt nyilvánosan, és együtt válaszolnánk.
2013-05-21 19:24:39
Bunny

Mindig van lejjebb

Kérdés
Hello! Ma egy menőbb teremben volt szerencsém a Béreslegény jól megrakd a szekeret című nóta remixére edzenem :) Azt hittem elejtem a súlyzót és kimegyek röhögni inkább kínomban. Néha már megfordul a fejemben, hogy beleférne az a 20 perc metró a Marina-partra..
Shokyu
Válasz
Belefér, hidd el!
2013-05-21 19:23:16
Bunny

A sok buzival kapcsolatban

Kérdés
Bunny! Én Erdélyből követem a munkásságodat. Sok mindenben megváltoztattad a felfogásomat és a gondolkodás módomat. Csak azt akarom most leírni, hogy ezek a pofázó szánalmak meg sem érdemlik, hogy az idődet rájuk pazaroljad. Rohadjanak meg ott ahol vannak a példaképük mellett is akár( szó szerint). További jó munkát.
Lenci
Válasz
Köszi. Csak szórakozok, miközben cikket olvasószerkesztek. Nyilván igazad van, ha fáradság lenne szopatni őket, nem tenném.
2013-05-21 15:16:21
Bunny

értékrend

Kérdés
Szia Bunny! Ha jól tudom tőled származik az idézet szöveg, a bb fórumán olvastam még régebben: Nem az a lényeg, hogy mekkora a karod, vagy, hogy menyivel nyomsz fekve, hanem ,hogy megtanultál küzdeni és ha megtanultál küzdeni akkor bármit el tudsz érni az életben. Számomra példaértékű az értékrendet, és sokat segít a munkásságod, audioblog, edző válaszol, a Sárga Kapszula egy ilyen elkorcsosult világban ahol már mindenki koxol és a facebookra fényképezgeti magát pár hét hónap edzés után. Köszönöm.
akpi
Válasz
Én is köszönöm, hogy leírtad, segít hangulatilag ellenpontozni a mai jellembajnokokat.

Más: ideje szervezni a BodyBuilder - Kathler Gym túrát. Szerintem nem csinálunk nehéz, 400km-es távot így elsőre, mert edzeni is kell aznap.  A tempó laza lesz. 
Időpont kb. június közepe szombat-vasárnap. Akit érdekel, írjon ide, az e-mailemet nem tudom menedzselni.
2013-05-21 14:12:14
Bunny

izület

Kérdés
Szia! Nyomó gyakorlatok közben (fekvenyomás akár rúddal szabadon, smith gépen vagy egykezes súlyzókkal sima padon és 45°-on, a teremben nincsen sok mellgép de azoknál is ez a probléma jelentkezett) úgy érzem, hogy ki akar ugrani a vállam, sajnos jobb szót nem találok rá, ezzel tudom a legjobban jellemezni. Pedig nem nagy súlyokkal edzem,hanem inkább kisebb súllyal de koncentráltabban. Bemelegítést, nyújtást rendesen végzek. Arthroxon ízületvédőt használok. Lehetséges, hogy megnyúltak a szalagok? Előre is köszön a válaszod.
power911
Válasz
Szia! Lehetséges. Szakemberhez kell fordulnod.
2013-05-21 13:40:40
Bunny

Teoretikus kérdés - kaja vs. kieg

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy teoretikus kérdésem. Ha anyagi okokból két lehetőséged van: kajálni a hét minden napján tökéletesen, de amellett csak egy laza vitaminra futja (pl. Mega Daily), vagy futja kicsit komolyabbra plusz egy olcsó proteinre (pl Multi Pro+MPM), de így csak 4-5 nap futja minőségi kajára, te melyiket választanád? Melyiktől várható jobb eredmény (nyilván nem a csoda...)? Köszi a választ!
ebalage
Válasz
Szia! Kaja, egyértelmű. 

Lehetnek persze variációk, átlag szarul kajáló embereken sokat dob a kiegészítő, de a kaja a legfontosabb.
2013-05-21 10:56:52
Bunny

szabályzat

Kérdés
Rendben, GRATULÁLOK A SZABÁLYZATHOZ :-) légy ilyen hülye életed végéig, ÜDV.. befejeztem...
stallone19
Válasz
Nemá Sly, most megsértődsz meg lehülyézel csak azért, mert egy szellemi toprongy beképzelt kis köcsög vagy? Ugye neked is bejön buzyzz?  

Ne shockoljá' mert intézkedéseket teszek oszt feljelentelek magánsértésért a gyógypedagógián!

- Hogy hívják a faluban azt a disznót, ami nem közös?
- Magánsertés!

Nem hiszitek el, de ez a szerencsecsomag flótás már régebben is alakított. Szerintem akkor nem fogta fel a választ.

2013-05-21 10:30:52
Bunny

spartacus

Kérdés
Spartacus edzésterv radiátoroknak. :D
divine
Válasz
Nem vicces ez annyira, de olyat röhögtem, mint Muttley :DDDDDDDDDDD
2013-05-21 10:17:01
Bunny

rebuzyzz

Kérdés
Volt ott idézőjel - de még mekkora -, csak nem ment át, meg a tagolás sem, na de mindegy, a lényegen nem változtat. :)
Bernardo
Válasz
Nekem átjött, csak a buzyzzfanoknak kell hülyebiztosra csinálni!

Ja, azoknak, akik nem tudják, ki volt ez a féreg: jutub. Férfiretikül! 
És igen, degenerált rajongók ezer ilyen fost vágtak össze muvimékerrel. 

2013-05-21 10:02:45
Bunny

Megfelelő edzésterv számomra

Kérdés
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni hogy egy év edzés kihagyás és nagy súlyvesztés után újra elkezdtem edzeni kaptam egy Spartacus nevű edzéstervet és mivel újra kezdőnek számítok megfelelő e ez az edzésterv számomra?Sajnos idegi alapon 20 kilót vesztettem 90 kilós testsúlyomból hogyan tudnám ezt a súlyt mihamarabb elérni újra?Utolsó kérdésem pedig az lenne hogy mivel kezdjem a súlygyarapítással vagy pedig szálkásítással és csak azután jöjjön a súlygyarapítás?Előre is köszönöm a választ!
tibor_560566
Válasz
Talán kérdezd meg attól, igenhülye, akitől kaptad. A régi súlyodat nyilván úgy kell elérni, hogy "előbb szálkásítasz" szpartakusz edzéstervvel.

Buzyzz utána szpartakusz edzésterv nem semmi. Kár, hogy nem Tajgetosz.

Ennyi kibaszott hülyét! Minden nap új varázslat!
2013-05-21 07:54:31
Bunny

16 éveseknek

Kérdés
Saját véleményem. A sok értetlen 16 évesnek azt kellene végre megértenie, hogy hiába lesz majd egyszer - amúgy valószínűleg nem - olyan kinézetük, mint Zyzznek meg a tucatnyi, ilyen-olyan értelemben egymás faszát minden fórumon szopkodó lelki sérültnek, ha a gyúráson kívül semmi másból nem áll az életük és a lelki világuk, akkor az egészet feldughatják maguknak. Senkit, hangsúlyozom SENKIT nem érdekel az, és legfőképpen senki nem fog a lábaid elé omlani csak azért, mert te grammra/gyakorlatra/ismétlésre pontosan mindent betartasz. Ha mindössze ennyi vagy és csak ennyire lehetsz büszke akkor bizony marad a vécés fotózkodás meg az egymásnak feszengés, illetve a veszett tanakodás, hogy miért is nem vagytok népszerűek. És itt jön képbe Arnold apó. Osztrák bevándorlóként nulla nyelvtudással indult, Amerikába érve megszedte magát az ingatlanpiacon, filmsztár lett, beházasodott a Kennedy-klánba, majd Kalifornia kormányzója lett, ami összességében nem egy rossz karrier. Boldog nyugdíjaséveiben pedig még leforgat néhány filmet. Ja igen, a testépítő eredményeiről pedig egy árva betűt sem ejtettem. Ezzel szemben van egy fiatal hülyegyerek aki pár év alatt szteroidokkal telepumpálva létrehozott egy átlagon felüli kinézetet, ennek örömére vadul tagadni kezdte a koxhasználatot, majd kokózás, egyéb kábszerek és sztripperkedés mellett egy bangkoki szaunában veleszületett szívrendellenesség miatt 22 évesen beadta a kulcsot. Ezek motiválnak titeket? http://www.youtube.com/watch?v=MbdPDONDn1E
Bernardo
Válasz
Pfejj, micsoda kis férgek.

Kihagytad az idézőjelet, és egyébként minden drogos kis geci "veleszületett szívrendellenességben" hal meg. Nem hiszem egyébként, hogy a "gyúrásból" áll az életük. Sokkal inkább a magamutogatásból és az önimádatból. 

Az a helyzet, hogy nem csak az nem érdekel senkit, hogy ki mit tart be, hanem hogy ki milyen izmosnak képzeli magát. 

Nem tudom, miért gondolja ennyi debil azt, hogy neki most aztán meg kell mutatnia. Kinek? Mit? A faszbúkon minden második, aki valaha súlyzót fogott a kezébe, már  a profilképén feszeng, mint valami idióta. Ki a faszt érdekel ez? Megmutatni azt kell, ha valaki valami különlegeset tesz le az asztalra, ezenkívül annyit, hogy tisztességes, becsületes ember, de a faszmajomkodás kurvára senkit nem érdekel a faszmajmokon kívül, akik viszont csak önigazolást látnak benne. 

20 éve ezt a sok feszengő fogyatékos barmot az egész világ kiröhögte volna. Ma már annyi apa vagy példakép nélkül felnőtt, média által agymosott nyomorult fasz van, hogy már csak a fél világ röhögni ki őket.   

Mindez egyenes következménye annak, amit  a tévében látnak. Ha egy egész nap a kanapén fetrengő, semmi értelmesről beszélni nem tudó vv kurvinca vagy vv gyökér "sztár lesz" és fellépésekre hívják (ahol igen kíváncsi vagyok, mi a jó k. anyjukat csinálhatnak, szívják a cigit a színpadon meg összevesznek a semmin, ez  a műsor?), mitől értenék meg, hogy a faszbúkon önmagát futtató betegek csak nagy büdös senkik?

Már persze akinek van agya, az érti, de az agyhalottság népbetegség.
2013-05-21 07:52:25
Bunny

példaképek

Kérdés
Szia. Én eddig valami burokban élhettem, hogy mr. zyzz kimaradt az életemből, csak most, hogy hirtelen ennyien emlegették gugliztam rá. De ez a 22 évesen szívrohamban meghalt tükrös fotós srác komolyan egy ekkora példakép? :D Tyűha.
treed
Válasz
Te, én azt nem értem: hol a picsában találják meg ezeket? Ez egy senkiházi szar volt, aki a jutubon görcsölt. Nem versenyzett, nem írt róla sajtó, amíg meg nem döglött, nem tett le az asztalra semmit.

Ennyi. Nekem is ki kellett gugliznom az első nyomorultnál és annyit tudtam meg, hogy ez egy senki, aki soha semmit nem csinált, semmit nem ért el, csak csinált egy gyíkfos testet aztán imádta magát meg játszotta az eszét.
Soha senkinek nem segített (nem is tudott volna) nem adott semmit, csak szopatta a faszát, hogy ő milyen májer.

(Tipikusan, hogy a mai faszbúk generiáció: a halom lelkisérült nyomorék kirakosgatja a feszengő képeit, hátha jön valaki, aki megdicséri. Ezeket a szánalmakat ez élteti, ez a nyomorult életükben a siker.) 

És ennek a rakás szarnak rajongói vannak. Mint a valóságsó "sztároknak." 

Meg legújabban annak a féregnek, aki a bostoni maratonon bombát robbantott a bátyjával és ártatlan embereket ölt vagy nyomorított meg. 

A világ megérett a pusztulásra.
2013-05-20 23:09:56
Bunny

16 éves téma

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék reagálni a 16 éves témára,amivel talán tudok adni egy méltó befejezést neki. Most 17 éves vagyok, az edzést 16 évesen kezdtem el úgy,hogy az előtte lévő 3 évet azzal töltöttem,hogy elolvastam mindent a témában,amikor kijött a Sárga Kapszula,rengetegszer elolvastam,és csak ezek után álltam neki edzeni. Az én környezetemben,korosztályomban a szokásos bulizok-piálok-drogozok téma ugyanúgy előjött,és van is,mint akárhol máshol. Nekem a szüleim úgy voltak vele,hogy én döntök,hogy beállok és én is azt csinálom,vagy ember lesz belőlem. Számomra nem volt kérdés,hogy ember leszek. Nem vertek meg,nem kerültem olyan környezetbe,ami megnevelt. Ahogy a gondolkodásom átalakult,azt vettem észre,hogy abból a társaságból,és még rengeteg másikból kiestem,egyszerűen egyedül maradtam,amit nem bántam meg,ez és az edzés adott erőt,hogy soha ne legyek olyan,és legyen rendes életem...Köszönöm a munkádat,további sok sikert kívánok neked! H.Viktor
viktor_974949
Válasz
Szia!

Sajnos az, hogy te jól csinálod, mint ahogy te is tudod, nem rehabilitálja a többieket.

 Tök mindegy, ki hány éves, honnan jött, milyen a színe. De egy statisztikailag jellemző tulajdonság kialakít egy véleményt egy adott csoportra, még ha vannak is kivételek.
2013-05-20 22:38:46
Bunny

tesztoszteron

Kérdés
Szia Bunny! Ha úgy jön ki a lépés, hogy tudsz válaszolni a kérdésemre, kérlek pontozd ki, mert sok ismerősöm olvassa a rovatot és magán jellegű lenne a problémám. Valamiért folyamatosan alacsony a tesztoszterin szintem, ami bizony gondot is okoz. Libidó csökkenés, fáradtság, hízásnak indultam stb. Semmilyen testi elváltozás nincs, minden rendben, de a szérum szint, akkor is alacsony. Eléggé normális életet élek, mert nem dohányzom, nem drogozom, alkoholt is igen ritkán fogyasztok, de az igaz, hogy sok a leterheltség. (...) Régebben derült ez ki, de akkor még nem volt semmi tünetem. Az andrológus azt mondta, hogy a magas fehérjebeviteltől az SHBG szint magas, ezáltal kevés a szabad tesztoszteron szint. Őszintén szólva ezt én nem hiszem, mert ebben az esetben a legtöbb sportolónak, aki kicsit is komolyan veszi az edzést, hasonló gondokkal kellene küzdeni. Szerinted próbáljam ki a HOS-t hátha segíthet? Vagy esetleg az új tesztoszterin szint fokozót a Scitectől. Proviront szedtem 2 hónapig, mert felírt nekem a doki, kb megváltozott tőle az életem, annyival jobb lett minden, de ha nem muszáj, akkor nem gyógyszerezném magam. Igazából a kérdés az, hogy Te elképelhetőnek tartod ezt, hogy a magas fehérjétől lenne? (hát relatív magas, 105kg-hoz napi 150-200g) Én ezt eléggé nehezen hiszem.
Spartan Warrior
Válasz
Szia! Ha a Proviron működött (a gyengébbek kedvéért: az orvos által felírva) akkor az orvos nem hiszem hogy tévedett, az SHBG szinttel van gond. Te félreértetted a dolgokat: nem a fehérjebeviteltől magas, hanem maga az SHBG egy fehérje. Semmi köze ehhez a fehérjebevitelednek.

Én azt mondom, próbáld ki a tesztófokozókat, de ha nem megy, térj vissza az orvosi utasításhoz, és remélhetőleg vissza fog állni. A orvos által felírt gyógyszer egy androgén, viszonylag ártalmatlan. A hozzállásod persze nagyon helyes, de ez esetben nincs jobb megoldás.

Kiszedtem azt, ami alapján talán azonosítható lennél, bár szerintem az alapján sem, mert bárki lehetsz.
2013-05-20 21:47:31
Bunny

Ketogén diéta

Kérdés
Szia Bunny! A sárga kapszulában olvastam a ciklikus ketogén diétáról. Kiszámoltam a testsúlyomhoz mért fehérje és zsír bevitelt, és úgy csinálnám, hogy heti 5 nap kb 0 szénhidráton, és szombat-vasárnap menne a töltés. 1. Két nap töltés mehet, mondjuk úgy, hogy szombaton több szénhidrát, vasárnap valamivel kevesebb, persze mind a két nap minimális zsírral? 2. A 0 CH-s napokon a 70g zsírbevitelt úgy osztanám el, hogy 40g lenmagolaj, 30 g mehet telített zsírból? pl sajt, tojássárgája? (84 kiló vagyok) 3. A mintaétrendben azt írod, hogy reggelire 8 tojásfehérje+10 g lenmagolaj, van esetleg valami más alternatíva reggelire? Előre is köszi! :)
imre1982
Válasz
Szia!
1. Az első napon a magasabb glikémiás indexű szénhidrát legyen, amásodik komplexebb. Cukorral kell kezdeni.
2. Ez így jó.
3. Van, de hadd ne én találjam ki.
2013-05-20 21:41:27
Bunny

Étrendkiegészítők megválsztása.

Kérdés
Halli!Már rég ota edzek és szeretnék rendelni és tanácsot szeretnék kérni.Elég nehezen fejlödöm nagyából oda figyelek az étkezésre probálok fehérje dusaban étkezni és nehezebben tudom le dolgozni a hasamról a kilokat én ara gondoltam hogy Jambot venék melé Monster100-at meg kreatint gondoltam és hogy mi a véleménye eről.Tanácsát elöre is köszönöm.
andras_58fe8a
Válasz
A testépítés nagyon jó dolog, de kezdjük talán azzal, hogy megtanulsz írni rendesen. Ez sokat lendít azon, hogy milyen ember vagy. Ha ez megvan, utána tanulj meg olvasni is. Ez a véleményem erről.
2013-05-20 21:29:46
Bunny

BB.TV Guldi

Kérdés
Hello Bunny Guldi mikor lesz megint látható a BB.TV-ben ?
ricska512
Válasz
Szia!

Választatsz a következő válaszok közül:

1. Nem tudom.

2. Sosem mondjuk megelőre, hogy ki fog szerepelni a BB.Tv.ben. 
2013-05-20 21:26:56
Bunny

CKD-hoz kiegészítők

Kérdés
Szia Bunny! A ciklikus ketogén diétához szeretném még kérdezni, hogy milyen kiegészítő mehet, ami ilyenkor nem gáz. Nyilván fehérje, vitamin alap, BCAA+glutamin menjen még? Előre is köszi!
imre1982
Válasz
Szia! Kifejezetten BCAA aminót javasolnék és L-karnitint.
2013-05-20 21:23:24
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny! 4 hónapja a sárga kapszulában leírtaknak megfelelően diétázom, aminek köszönhetően sikerült 13.kg fogynom,de az utóbbi 1-2 hétben megállt a fogyás. Heti 3 súlyzós és 4 aerob edzésem van. A napi tápanyagbevitelem 1,1 g/tskg szénhidrát és 2,5/3 g/tskg fehérje. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tovább csökkentsem a szénhidrát mennyiségét, vagy már annyira belassult az anyagcserém, hogy inkább 1-2 hétre emeljem meg a szénhidrát mennyiségét a kezdeti 2g/tsk-os mennyiségre?Előre is köszönöm a segítséget.
ssandor09
Válasz
Szia! 3 napra emeld meg a szénhidrátot (3g-ra), majd csökkentsd lejjebb.
2013-05-20 21:10:42
Bunny

Edzéstechnika

Kérdés
Hello Bunny! Nemigazán kérdeztem még, de most kellene egy kis tanács. Kb 4 éve edzek, rengeteg olvasás mellett leginkább saját magamnak kitapasztaltam a dolgokat, hogy nekem mi válik be. Viszont most a borzalmas kondiban lévő bátyámat lerángattam végre edzeni kicsit, de nincs ötletem, hogy milyen gyakorlattal tudnám hatásosan megerősíteni a háta alsó részét, mert amíg nem elég erős nem merek vele felhúzást csináltatni, pedig szeretnék. Én hiperhajlító padot gondolnám, ami nekem bevált, de az sajnos nincs a teremben. Ilyen helyzetben milyen gyakorlatot(kat) ajánlanál, hogy kellőképp megerősödjenek a merevítő izmai? Előre is köszi, és kitartást ehhez az undorítóan sok emberi söpredékhez. Nem tudom, hogy honnan van ennyi kitartásod ilyesmikhez, én biztosan már kárt tettem volna valakiben. Másik: A tölcsér mellkasos gyereknek, ne aggódjon, csak szépen tömegeljen el fog az tűnni szép lassan és szarjon telibe mindenkit. Nem pont ez a problémám, de hasonló, baromira zavart régen, de már elvileg nem is látszódik. Bár akinek ilyen problémája van(vagy bármi hasonló) az mindig is látni fogja a testében ezt a kis hibát, de ki a sz*rt érdekel őszintén? És még egy utolsó gondolat: imádom az audióblogjaidat, csak így tovább, és nemsokára, ha minden jól megy, párhét múlva végre el fogok tudni látogatni a BB Gyim-be legalább egy edzés erejéig, mert sajnos nekem ez már túl van az anyagi korláton, de már nagyon várom.
kristof_
Válasz
Szia!

Ez a szájbavert k. rendszer megint kezdi, hogy írok egy kilométer választ, és csak az első sor jelenik meg, írhatom újra.

A hiperhajlítást megcsinálhatod parasztba', hason felve a fekpadon. Te megfogod a lábát, a felsőteste lelóg és fehomorít. Mehet a talajon is, ott mondjuk kinyúlás nincs, de a fókázás is valami.

Csinálhattok felhúzást, de kis súllyal, akár egykezessel.

A jó reggelt gyakorlat nagyon ésszes művelve szintén mehet.

Az unorítósöpredék szakosztályban azt nem értettem meg sosem, hogy beül a moziba, azonosul a főhőssel, és nem veszi észre, hogy valójában neki nincsen gerince, és már-már a filmekhez hasonló elmebetegek felé közelít a színvonala. Valóra vált a filmek világa: 20 éve csak írók tudtak elképzelni ilyen elmebeteg lelkisérült barmokat, akik most köztünk járnak az átlagember-populációt alkotva. Igen ide is írkál pár olyan mentális nyomorék, akit pszichiátrián kellene kezelni, de vagy nem meri élőben kinyitni a pofáját ezért nem veszik észre, vagy hasonló közegben mozog, mondjuk a jó édes anyukájával, akinek hasonló a színvonala.

A tölcsérmellkasos srácnak jó, hogy leírtad, mert fontos megérteni, hogy mentálisan kell rendben lennünk. Senki sem tökéletes testileg, de aki ebbe belebuzul, az nem normális. Meg kell tanulnunk elfogadni önmagunkat. Sajnos a példaképek hiány, a sok féreg ember, a szar oktatás, a médiaszenny csak erősíti az emberek lelki problémáit, mert nem találják a helyüket ebben a fos világban, ami nem is csoda. Ha nincs értelmes célod, nincs semmi jövőképed, persze hogy le vagy ragadva valami faszságnál, ami a fóbiáddá válik.

2013-05-20 20:55:59
Bunny

Izomláz

Kérdés
Szia Bunny, Mi az oka annak, hogy egy hétfői, (magamhoz képest) komoly guggoló edzés után az igazán intenzív izomláz nem kedden, hanem csak később szerdán, csütörtökön jelentkezik? Köszi Viktor
viktor_ba203b
Válasz
Szia! Azt nem részletezem, hogy miért, de ez a normális.
2013-05-20 20:41:13
Bunny

Köszi a választ

Kérdés
Pont azt tettem. egy baszott fasztól kérdeztem meg! TŐLED!!!
andris_81da99
Válasz
Pedig anyádtól kellett volna, ha csak puha kukikát találtál ér nélkül. Biztos látott már párat.
2013-05-20 19:34:50
Bunny

Pusztul a világ

Kérdés
http://www.borsonline.hu/20130519_fuvezhetnek_a_sportolok Elpusztulunk ?
AkosSsS
Válasz
Nem akarom védeni a WADÁ-t de a WADA feladata nem a drog elleni küzdelem, hanem a doppingolás ellen való fellépés.

Ha valamiért úgy gondolják, hogy nincs teljesítményfokozó hatása és nem tiltott, akkor nem tiltják. Az sem tiltott, hogy egy sportoló berúgjon, vagy akár alkoholista legyen.

Erkölcsileg az ügy aggályos, de ez nem a WADA feladata.
2013-05-20 17:53:17
Bunny

ez már sok

Kérdés
Bunny! Te vagy az első ember az internet feltalálása óta,aki magánsértést követett el! Beszarás ,mennyi ésszel képesek élni emberek.Gondolom most pár hónap kell mire feldolgozod, ezt a súlyos cselekedetet.
HARDCORE77
Válasz
Végre valamiben jó vagyok! :D
2013-05-20 17:49:37
Bunny

szabályzat

Kérdés
A szabályzatban benne áll hogy te sértegeted a kérdezőket ugye? A barátodnak is sok esze lehet ha azon nevettek hogy más embereket sértegettek egy onlineshop-on büszkeség lehet nagy ember, trágár semmire kellő módon állsz hozzá a dolgokhoz, csak azokat sajnálom akik körülötted élnek , meg ennyit a válaszokról: csupán 5x küldted el ugyanazt számítógépzseni, menj vegyél pár órát, remélem van ennyi eszed, legalább olyat csinálnál amihez értesz is mint kioktass bárkit is. Biztos vagyok benne nem én vagyok az egyedüli ember aki megszólja amit csinálsz itt. Mert ha bármit kérdez valamit huh már fogyatékos, szabályzat : pont te nem olvastad el barátom mert akkor nem beszélnél így egy emberrel, meg bárkivel, nem is ismered. De te úgyis okosabb vagy mindenkinél azt hiszed, nem fecsérlem az időm tovább ilyen verebekre. Csáó..
stallone19
Válasz
Benne van gyökér. Meg az is, hogy leszarom a véleményedet. De azért küzd még!

A szabályzatot én írtam, szerencsétlen hülye.

Nem vagyok okosabb mindenkinél, sőt még csak okos sem vagyok, de a szellemi toprongyok minden nap őszintén meglepnek.

2013-05-20 17:48:26
Bunny

Edzés fiatalon...

Kérdés
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy 15 évesen szabad-e okosan (káros gyakorlatok nélkül, szabályos végrehajtással) edzeni (súlyzós edzés)? A választ előre köszönöm!:D
jozsef_aa018e
Válasz
Szia! Határozottan igen! 15 évesen fokozottan érvényes a szabály: nem a súly számít. Ha én 15 éves lennék, hipermagas ismétlésszámú edzéssel alapoznék a későbbi nagysúlyosra.
2013-05-20 17:45:53
Bunny

Protein és Amino Fuel

Kérdés
Helló, Bunny!! Azt szeretném kérdezni, hogy a Power protein és az Amino fuel együtt lehet-e szedni?
jozsef_3ad494
Válasz
Volt itt pár barátod, azoknak válaszoltam már erre.
2013-05-20 17:44:29
Bunny

zseniális xD

Kérdés
Hallod, ki vagy te?? itt? Ez eddig a kedvencem. :D Az az itt még odabiggyesztve nagyon felteszi az i-re a pontot. xD De szerintem csak arra kíváncsi, hogy egyfelől te ki vagy úgy általában, és hogy azon belül ki vagy itt, mármint gondolom az oldalon. Mert ez ugye két külön dolog, illetve személy, mint Jekyll és Hyde. Drugs és Bunny. :D De Bunny, te meg azért tényleg tudhatnád, hogy merre található az a pont, ahol a tisztelet még éppen hogy megáll, és nem dől el, mások magánját meg tényleg nem kéne sértegetni, mert az az övék. Ráadásul magán.
divine
Válasz
Az "eszem-faszom megáll" című idézetet azt hiszem feltöltöm ilyen esetekre a Ford Fairlane kalandjaiból.
2013-05-20 17:43:03
Bunny

Bőrrepedés

Kérdés
Szia Bunny! Lehet faszság amit kérdezek, én sem értem igazából a dolgot. Másfél hónapja diétázom 10kg-val vagyok könnyebb és tükörben is egyértelmű a változás. Akkor kezdtem el ismét terembe járni amikor elkezdtem a diétát. Nagyjából egy hónapja jelentek meg rajtam bőrrepedések, bicepsznél, mellnél. Te is mondtad már több helyen, hogy attól, hogy diétázik valaki, ha akkor kezd el edzeni nőni fog az izma is így nem is paráztam rajta meg semmi, viszont ma reggelre tűnt fel, hogy a hasamon is kezdenek lila csíkok megjelenni, pedig a hasam egyértelműen kisebb. Miért lehet ez? Előre is köszönöm.
Adrian93
Válasz
Ezt úgy hívják, hogy fogyási csík. Vicces mi? De ez van. A kötőszövet nem tudja követni a hirtelen változást.
2013-05-20 17:42:08
Bunny

Eresedés

Kérdés
Szia! Mitől lesz valakinek olyan vastag ér a karján mint a hüvelykujjam?
andris_81da99
Válasz
Kérdezd meg a faszodtól.
2013-05-20 17:35:46
Bunny

stallone gyökér

Kérdés
Stallone senki sem ért téged kérlek menj el egy jogászhoz, és jelentsd fel bunnyt így este 11 kor akkorát röhögtem :DD amúgy milyen név hogy stallone? hogy mered? hozzák más illik gézuka11 vagy feljelentelek166 kérlek anyádat vedd tudomásul amúgy köszi a hozzászólást én jót nevettem
Attilaahun
Válasz
Bazeg, hajnali kilenckor alszík a család, én meg itt visítva röhögök!
2013-05-20 08:43:09
Bunny

Válasz

Kérdés
Hallod, ki vagy te?? itt? azért tudjad már hol van az a pont ahol még a tisztelet megáll , mert amiket írkálsz az magánsértésnek számít, azt azért jó ha tudod,, ki a frászt érdekel nem próbáltad ki te vagy a nagy szakértő, te tudsz ezekről mindent, de úgy látom semmit , nem otthon vagy ember a dupla meg azért volt mert olyan vacak a menürendszer nem lehet törölni se, okostóni. Úgy beszélsz ahogy visszanéztem régebben is pár kérdést az emberekkel mint a kutyával, fogyatékosnak érzed magad ? Biztos lehetsz benne az is vagy.. Na nem is idegelem fel magam jelentéktelenekkel, a nagy scitec szakértő , ügyelet hol dolgozol te? maximum a terembe amit fizetnek, másnak 300 órákat kell letolni havonta szar pénzért, ideje sincs edzeni sem, mégse nyafog ügyelet , ügyelet , tartogasd meg magadnak a nagy arcodat mert el vagy szállva magadtól, NÉZZ MÁR MAGADBA, szépen kérdez az ember és mint a MARHA VÁLASZOL !!! Nem tudom ki fizet neked ezért mert ingyen nem csinálod, de én megtudnám így irkálsz egy kérdezőnek, 1 fillért nem kapnál érte az biztos. Sőt.. Na szevasz..
stallone19
Válasz
Magánsértés! :DDDD
Írj még valamit, hátha nem röhögtünk még eleget. Nem volt a kedvenced a fogalmzás óra, mi?

Ha már jogi kérdéseket feszegetünk jogász professzor barátom, nem zavar, hogy kijelentetted, hogy elolvastad és elfogadod a szabályzatot, amit persze el se olvastál?
 
Gondolod, neked nincsenek kötelességeid gyökér, neked csak minden jár? Hát nem jár köcsög, ébresztő!

Szóljon, ha valaki érti, mit akart ez a szerencsétlen hülye.

2013-05-19 23:18:23
Bunny

Víztisztító

Kérdés
Szia! Tudnál ajánlani egy jó víztisztítót? Esetleg azt amit te is használsz, már ha egyáltalán használsz. Köszi a választ!
benc
Válasz
Cleanwater.hu, én ezt használom.
2013-05-19 20:10:06
Bunny

tömegelés

Kérdés
Sziaa bunny.! :D Azzal fordulok hozzád mert sokan mondták hogy próbáljak piramisba edzeni. Jelenleg szériázgatok .. szted jó tanácsot adnak? Szedek tömegnövelőt is mert tömegelni akarok...
Akos_a99275
Válasz
Az a lényeg h rombuszban edzzé sztem bmeg................
2013-05-19 16:43:07
Bunny

Termék érdeklődés!

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Nem akarlak sokáig zavarni: csak véleményedet szeretném kikérni erről a termékről, jó volna e szálkásítás alatt, meg ér is e valamit, tudom sok benne a szójafehérje, és nincs olyan minőségű mint a tejsavó de kevés lóvém miatt választanám.. Megbízható ez? Meg remélem nincs benne semmi plussz mert régen hallottam a fehérjéket telepakolták valami doppingcsodával, a scitec tudom megbízható de most nics annyi pénzem. Ha van időd kérlek válaszolj..
stallone19
Válasz
Nem baj ha nincs pénzed idióta, nekem biztosan lesz arra, hogy megvegyek és kipróbálgassak neked minden szart. Lehetőleg írd be még hatszor a fasz kérdésedet, mert külön vasárnap, ünnepnapon 32 fokban 24 órás ügyeletet tartok, hogy a debileknek, akik szartak a szabályzatra AZONNAL válaszolhassak.
2013-05-19 16:42:15
Bunny

Termék érdeklődés!

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Nem akarlak sokáig zavarni: csak véleményedet szeretném kikérni erről a termékről, Multiforce Nutrition - Anabolic Protein Fuel ,, jó volna e szálkásítás alatt, meg ér is e valamit, tudom sok benne a szójafehérje, és nincs olyan minőségű mint a tejsavó de kevés lóvém miatt választanám.. Megbízható ez? Meg remélem nincs benne semmi plussz mert régen hallottam a fehérjéket telepakolták valami doppingcsodával, a scitec tudom megbízható de most nics annyi pénzem. Ha van időd kérlek válaszolj..
stallone19

fehérje

Kérdés
Szia! Lehet hülye kérdés lesz:) Ha valamilyen fehérje készítményt étkezések mellett használok, akkor úgy könnyebben tudnék hízni? Fel kellene szednem még pár kilót, és még nem feltétlenül izomra gondoltam, hanem hogy legyen egy kezdő súlyom az edzéshez. Vagy esetleg mit tudnál ilyen célra ajánlani?:) válaszodat előre is köszi!
tamas_a57f31
Válasz
Zsíroskenyér, szalonna, sajtos-tejfölös tészta, vagy amit a menzán adnak a kisegítő iskolában.
2013-05-19 16:34:08
Bunny

Kérdés az előző válaszra

Kérdés
hello bunny. Köszönöm a válaszaidat.Az előzö kérdésemnél irtad hogy használhatom a 3 napos 4 felé osztott rotáló edzéstervet,de csak ésszel.Ezt arra érted hogy kevesebb súlyal és nem olyan intezíven?
lorant_05e04a
Válasz
Nem, úgy értem, kihagyás után ess neki maximális súllyal mint az állat, gondolkodás nélkül, aztán majd írj hülye kérdéseket hogy mit csinálja ha fáj.
2013-05-19 12:50:06
Bunny

power protein

Kérdés
hello bunny.A power protein-ről mi a véleményed? Érdemes költeni rá?
lorant_05e04a
Válasz
2013-05-19 12:43:31
Bunny

16 évesek

Kérdés
Szia Bunny. A 16 évesek téma most nagyon feljött asszem nem először, már régebben is akartam neked írni erről, de aztán csak elmaradt. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egy 16 éves gyakorlatilag még aligha hibáztatható a debilségéért, egyszerűen nincs honnan értelmet meríteniük. Senki nem hívja fel a figyelmüket arra, hogy esetleg kellene egy értékrend és, hogy miért kell az az értékrend. Nem tiltják el őket a TV-től, a faszbúktól, nem kapják meg az atyai pofont, maguktól meg nem gyógyulnak ki a debilségükből. Nincs példaképük, egymástól tanulnak, ilyen minden fiatal, én is ilyen voltam. Be kell kerülniük valami szerencse(?) folytán egy olyan közegbe ahol embert nevelnek belőle vagy a jelenlegi társaságukból kell kilökődniük ahhoz, hogy kívül álljanak a körből, így talán egy helyesebb irányba terelődnek és önmaguk döntenek egy rendes értékrend mellett. Azt veszem észre, hogy visszahúzzák egymás értelmi fejlődését. Mindegy is, sok út vezet a javulás felé, de csak néhányuknak adatik meg, hogy ilyen korán felnőjenek. Ezzel nem az a célom, hogy megvédjem őket, én is ugyanúgy elküldöm őket a francba, de ez így van jól, majd beérnek reméljük. Persze lehet, hogy teljesen hülyén látom az egészet és túlságosan pozitív vagyok a fiatalság helyzetét illetően. Egy biztos: nem ajánlanám a testépítést egy 16 évesnek, egyszerűen hülyék hozzá.
stero666
Válasz
Teljesen igazad van, de ez nem az én bajom és nem tudom megváltani a világot.

Ezen felül 16 évesen is tud az ember már olvasni.
2013-05-18 23:50:28
Bunny

3 napos edzés

Kérdés
hello bunny.A kérdésem az lenne hogy,ugye 10 hónapja edzek csak most volt egy két hónapos kihagyásom szerinted 3 napos 4 féle osztva rotálos edzéstervet (ami a sárga kapszulában van) alkamazhatom?
lorant_05e04a
Válasz
Szia. Igen, de ésszel.
2013-05-18 23:48:39
Bunny

vitamin

Kérdés
Szia bunny, tudom, hogy nem ismersz minden gyártót meg egyebet, ez nem is kifejezetten egy testépítő tápkieg céges kérdés. Apám vitaminoknak ezeket a Lenkei féle kapszulákat szokta szedni, én is abból oldom meg így a vitamin kiegészítést. Ránézésre ez is elég jól össze van rakva, nagyjából egy multi-pro szint, ha az ember többet vesz be belőlük, leszámítva talán az omega-3 részét. A kérdésem csak annyi lenne, hogy te hallottál-e esetleg ezekkel kapcsolatban véleményeket, akármit, mennyivel lehetnek esetleg rosszabbak, mint pl egy Multi-pro. Köszi a választ!
treed
Válasz
Rossz vitamin nincs. De én csak a Multi Pro-t javaslom.
2013-05-18 23:48:08
Bunny

Hízás

Kérdés
Hello! Zöld színű Jumbot szedek,2 hónapja,az étkezésemre megpróbálok oda figyelni,4x eszek egy nap.Kiegészítés képen tejberizst viszek be főétkezések után Mellette otthon heti 5x edzek (egykezes súlyzók,állítható fekvőpad). Hízni szeretnék,mit javasolsz?Miben változtassak/figyeljek oda jobban? (Eddig 5 kg-ot híztam)
krisztian_8289c1
Válasz
Ülj le és figyelj jobban napi 5 percig.
2013-05-18 23:42:53
Bunny

túró

Kérdés
Szia! Azt tudom, hogy a tej nem jó tápanyag, de akkor a túró miért hasznos, ha a tej az alapanyaga? Köszönöm
czegen
Válasz
A koton is hasznos lehetett volna, pedig gumi az alapanyaga.
2013-05-18 23:42:05
Bunny

16 éves

Kérdés
Azért nem mind debil ,én például februárban lettem 16, szerencsére szüleim becsületesek, jó emberek, és a normális értékrendet belém nevelték, amit te audiobloggal, stb.-vel jobban meg is erősítettél bennem, mondjuk a legkínosabb baklövéses audioblogban, mikor mondtad a neki legyen jó gondolkodásodat, eléggé magamra ismertem :D
tamacsinator
Válasz
Tudom. Örülök is neki, ha végre egy nem debil 16 éves jön. Az élet apró örömei.
2013-05-18 15:30:45
Bunny

hozzáállás

Kérdés
Szia! Lehet már elmondtad valamelyik bbtv-ben vagy audioblogban, de nekem nem esik le: a 16 éves hozzáállás alatt mit értesz? Egyik tegnapi válaszodban írtad, mikor valaki kérdezte, hogy 16 évesen korai-e elkezdeni.
tamacsinator
Válasz
Azt, hogy az itt kérdező 16 évesek 99%-a totális idióta. Érted: az átlag kérdezők egy része debil, de a 17 év alattiak MIND debilek.
És erre kevés magyarázat, hogy még gyererek.
2013-05-18 13:52:09
Bunny

Aminosav

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy fogyókúra mellett ha valamilyen szinten izmosodni is szeretnék vagy ha másnem megtartani ami van akkor ebben az esetben az aminosav szedése segít valamit és ha igen akkor befolyásolja a fogyókúrát? És te ezekhez milyen aminosavat ajánlanál?
kis_c576bf
Válasz
2013-05-18 12:51:46
Bunny

Cukorbetegség

Kérdés
Kicsit sem vagyok hülye :) Nem olvastam sehol. Több orvos szerint a gyors felszívódású szénhidrátok fogyasztása és többletbevitele (akár közvetlenül edzés után is) egyenes út a cukorbetegséghez. A kérdés értelmes volt, a válaszoddal ellentétben. Ha ilyen stílusban válaszolsz (amiért elvileg fizetnek), akkor előbb-utóbb nem sok fogyasztótok lesz. Kereskedelem... Szevasz :)
krisztian_9df9a8
Válasz
Kereskedelem? Hol látsz itt kereskedelmet, fogyatékos?

Kínáltam neked valami eladásra, baromarcú? Már azon kívül, hogy ott van az orrod előtt az ingyenesen letölthető könyv, hogy ne maradj hülye? (És amiről nyilatkoztál, hogy mint a felhasználás felvétele elolvastad, de persze leszartad.)

Bár tudom, hogy te és a hozzád hasonló köcsögök rendkívül öntudatosak vagytok, ezt nevelte belétek a tévé, de elárulom: hogy engem miért fizetnek, ahhoz kurvára semmi közöd, a pofádat befogod és mész anyádba.
2013-05-18 11:56:38
Bunny

PÉNZ!

Kérdés
Bunny! megvan hogy legyél milliomos :D A nyilatkozat tartalmazzon egy olyan szöveget jó nagy betűkkel hogy aki megszegi a szabályt fizet neked. Pl: mikor szedjek fehérjét reggel vagy este, bumm kötelezett is lett 1 millió forintra A legtöbb kérdés ami évek óta visszatérő: sovány vagyok hízni akarok, kövér vagyok fogyni, izmosodni stb, gazdag leszel! :D Amúgy hülye vagy kicsit, de én nagyon bírlak
Attilaahun
Válasz
Tovább is fejleszettem: meg kell adni a bankkártya számot.

Aztán aki nem olvassa el, annak megy a terhelés! :DDDD Komolyra fordítva: vissza lehetne térni arra, hogy a Sárga Kapszula végére teszünk egy jelszót.

De ez annyira szánalmas!
2013-05-18 09:29:04
Bunny

Inzulin és tömegnövelés

Kérdés
Csövi. Hogyan lehet úgy tömegnövelni, hogy ne terheljem le a szervezetem inzulin téren? Pl. edzés előtt, alatt, után gyors felszívódású és magas glikémiás index-el rendelkező szénhidrátot olvastam mindenhol, ami egyből shock-olja pl. a hasnyálmirigyet. Nem szeretnék cukorbeteg lenni.
krisztian_9df9a8
Válasz
Azért te egy közepesen nagy hülye simán vagy. "Shock-olja?" Miért nem teszed fel az értelmes kérdéseidet ott, ahol ezeket az okosságokat olvasod?
2013-05-18 08:38:05
Bunny

Étrend-

Kérdés
Szia ,Bunny! Szeretnék életmodot változtatni.Mivel 167cm és 72kg vagyok.Le szeretnék fogyni,és ehhez az alapveto dolgok meg is vannak,csak az a gond,hogy ....a reggelim megfelelo,vacsorám is ,tizoraim,uzsonnám is,de az ebédem nem.Mivel kosztra járok,mert a szuleim nem adnak nekem kulon pénzt éttermekbe-uzletekbe.Táplálékkiegészitoket sem kapok toluk...hát ilyen a felfogásuk.Edzeni is csak otthon edzek,mert terembe sem mehetek még le.Tudom hulyén hangzik,de kérlek segits nekem....igy is tudok fogyni,vagy mit tegyek?Koszi elore...Egy 16éves lány
boglarka_55d59e
Válasz
Problémamegoldási módszer fogyatékosoknak:

1.  Amikor az életben valami aláírsz, bejelölsz, tehát nyilatkozatot teszel, nem árt megnézni, mi az. Legalább azt a sort, ahol kipipálod.

2. Ha valahova le van írva, mit kell csinálni, akkor kövesd azt.

3. Ha nem tudod betartani, mert a lehetőségeid nem engedik, tarts be annyit belőle amennyi lehetséges. Próbáld meg a viszonyaidra alkalmazni a lehető leghatékonyabban. 

A gyengébbek kedvéért: ha nincs pénz tápkiegre, akkor tartsd be az étrendet. Ha nincs pénzed napi fél kiló csirkére, egyél negyed kilót stb.  Ha semmire nincs pénzed, keresd meg a hűtőben azt, ami neked használható, zabáld fel mondjuk a tojást.

4. Próbáld meg felfogni, hogy ha szarsz bele mint eddig, ugyanaz lesz az eredménye, mint eddig.

5. Ne kérdezd meg soha mástól, hogy működik-e amit csinálsz, hanem előbb nézd meg, hogy működik-e amit csinálsz. Ha arra nem vagy képes, hogy megfigyeld magad, ne foglalkozz a külsőddel többé, inkább mélyedj el a divat világában, hátha van valami szimpatikus zsákruha dagadtaknak.
2013-05-18 00:26:55
Bunny

Könyv.

Kérdés
Szia Bunny! Az eljövendő könyvedben csak általánosságban fogsz írni a szteroidokról vagy a saját tapasztalataidat is leírod abból az időből, amikor te kokszoltál?
mobicheck
Válasz
Szia! Ott kezdődik, hogy egyáltalán leírtam, mi az a dopping és milyen fajta doppingszerek vannak. Aztán jönnek a hatások. Saját tapasztalat és ismerősök tapasztalatai is, gondolhatod, hogy ismerek pár embert, köztük a legnagyobb kereskedőket. Nem véletlenül mondom, hogy baromság. Én is csináltam, és annyit értem el vele, hogy amikor abbahagytam, elveszettem mindent, amit felszedtem, közvetetten meg az agyatlan edzéssel szétbasztam a derekam és a térdeimet.
2013-05-17 22:47:27
Bunny

nyújtás

Kérdés
Szia! Több év kihagyás után, pár hónapja újra edzek. Kb 1 hónapja tömegnövelőt is szedek, egyre jobban fejlődök, de egy furcsaságot tapasztaltam, amit szeretnék veled megosztani. Ha alszom, és a kezem nem a testem mellett van párhuzamosan, akkor tenyér zsibbadásra ébredek többször éjszakánként. Hallottál már hasonlóról? Ami igaz, az igaz... az utóbbi időben hanyagul csináltam az edzés végén a nyújtást, egy helyen azt olvastam, ez lehet a kiváltó ok. Ez igaz lehet? Mit tudok ellene tenni? Több nyújtás, itthoni torna esetleg? A válaszért előre is nagy hálás köszönet! Üdv!
david_c00c3f
Válasz
Szia!
Én akkor szoktam zsibbadni, ha fejlődő szakaszban vagyok. Valószínűleg jó jel, a magas növekedési hormon szint okozhat ilyet.
2013-05-17 21:29:01
Bunny

Felkapott hülyeség

Kérdés
Helló Bunny! Most találtam ezt a 7 perces csoda edzést, amivel egyszerre fogysz és izmosodsz is. Szerintem ez elég sok sebből vérzik, de annyira felkapott és annyian dicsérik, hogy kíváncsi vagyok mit mondasz rá. Eleve a 7 perc is sántít, kajáról pedig szó sincs. Köszönöm a választ! (Láttam, hogy te mindig linkeled a képeket stb., nem tudom hogy kérdésnél is működik-e, de azért megpróbáltam:D)
fantasy
Válasz
Szerinted én ilyen faszságokat elolvasok és véleményezek? Elhiszem, hogy te unatkozol, de én nem annyira.

A html kód működik nálad is.
2013-05-17 21:27:03
Bunny

diéta

Kérdés
Szia! Milyen táplálékkiegészítőket ajánlasz diétához?
Clan
Válasz
Féreghajtó tablettát, meg "elolvasodaszabályzatotköcsög" kapszulát.
2013-05-17 21:25:47
Bunny

TV műsor Audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Csak egy visszajelzés. Maximálisan egyetértek a TV-ről, Facebook-ról írt véleményeddel. Az alkoholizmusról szóló audioblogod, anno még a gépemre is elmentettem. Sajnos ismerős, amiről abban beszéltél és véleményt alkottál. Nagyon rendben van az értékrended és példaértékű a fiataloknak. Csak így tovább, sok sikert neked! És még valami: Sirokon a 90-es években, nagyon jó kis motoros találkozók voltak. Mikor megláttam a faházas képet, egyből eszembe jutott és elkapott újra a hangulata. Nem kis faházas, hanem sátorozós móka volt, hú milyen izgalmas tudott az lenni eső után - ugyanis egy völgyben volt. :-D
andor555
Válasz
Szia!

Én nem tudom, hogy az én értékrendem jó-e. Lehet én vagyok a hülye. De egy valamit tudok: hogy nekem legalább van.  Legalább gondolkozom, nem csak magam alá szarok, mint manapság mindenki.

A kettyós barátom éppen mutatott egy csajt, aki négy hónapja edz, és állandóan feszengő képeket rak ki magáról. Ezt a jelenséget ismerjük mindannyian.

Azon gondozom, hogy festőművész leszek, vagy énekes, esetleg virágkötő és mindenféle tehetség, rutin és megfelelő gyakorlat nélkül én is kirakosgatom a nulla szart, amit csinálok.

Gondolom ez a sok - a faszbúkon önmagát futtató - önmagát futtató elmebeteg  jót röhögött a Megaszar és Xfaszom című műsorokban a hamisan kornyikáló, totálisan önértékelési zavaros és álomvilágban élő debileken. Holott csak a tükörbe kéne nézni.   

A siroki találkozón én is voltam, de már nem emlékszem sajnos.
2013-05-17 16:26:12
Bunny

testépítés elkezdés

Kérdés
Üdv. Szerinted 16 évesen még korai elkezdeni a testépítést? Mindenféle szabályt, étkezést képes lennék betartani a cél érdekében
andras_0ae43d
Válasz
Nem korai. Csak nem a szokásos 16 éves hozzállással kell. És persze ésszel, vagy 2 év az alapozás.
2013-05-17 16:03:04
Bunny

édesítőszer

Kérdés
Üdv! Diétában miért nem mehet a light cola vagy coke zero mert nem hiszed hogy tényleg cukormentes vagy mert káros a vesére?
totalwarrior17
Válasz
Nekem vesegörcseim voltak a tetves kólától. Azóta mindenkit lebeszélek.
2013-05-17 15:40:58
Bunny

Felvételi

Kérdés
Szia Bunny! Egy állóképességi kérdésem van. 10 napom van arra, hogy felkészüljek a következőkre: fekvőtámasz 30mp alatt 35; fekvenyomás 60kg-mal 25db megszakítás nélkül; helyből távolugrás 250cm; ingafutás (4*10m oda vissza) 8,8mp alatt; és végül 2km futás 7:35 alatt. Na mármost: Fekvő pipa, fekvenyomás pipa, helyből távol pipa, ingafutás 9,2 illetve a 2km 8 perc, DE külön! Mit javasolsz arra, hogy én ezt egyhuzamban - persze kis pihenőidővel - meg tudjam csinálni, illetve azt a két gyakorlatot fel is fejleszteni? Ugye marhára nem egységes edzésmódot kíván a kettő, de hogy csináljam, hogy tíz nap múlva én ezt egyszerre képes legyek ledúrni? Minden nap teszem azt kétszer nekiálljak, aztán majd megszokom? Vagy tovább egyenként edzegessek rá, és majd szép lassan összekapcsoljam? Hülye kérdés lehet, de nekem most fontos... Köszönöm (még ha lebaszol akkor is)
Davee89
Válasz
Szia! Egyetlen ötletem van: kezdd el megcsinálni ezt egyben napi két-három edzéssel. Hagyj először a számok között sok szünetet. Aztán a következő edzésen csökkentsd, és így tovább.

Más lehetőséget nem látok tíz nap alatt.
2013-05-17 10:50:59
Bunny

Pannónia forgalomba helyezése

Kérdés
Szia Bunny! tamas_fd98d8-nak üzenem, hogy a Pannóniát forgalmi nélkül - sajnos - nem nagyon fogja forgalomba helyezni. (Persze ha vannak megfelelő kapcsolatok, akkor talán, hiszen Magyarországon vagyunk.) Forgalmi nélkül, adásvételivel veteránoztatni tudja, sajnos a szürke forgalmis motorok nem szerepelnek a nyilvántartásaban (vagy nem akarnak foglalkozni az előkeresésükkel, de a lényegét tekintve ez édesmindegy) Esetleg érdemes alaposan átböngésznie az index Pannónia fórumát, ott sokszor, sokféleképpen kitárgyalták a dolgot. Azért azt elmondanám - bár nem a lelkesedését akarom lehűteni - hogy nagyon nagy pénznyelő ám egy Pannónia, ha használni is akarja az ember. Egy egyhengeres, ha csak rendberakják, de nem korszerűsítenek semmit (gyújtás, kuplung, stb.) 5-6 kiló körül áll meg, ha ügyes az ember.
kanpulyka
Válasz
A történethez hozzátartozik, hogy én láttam a Kanpulyka Pancsiját, valószínűleg tudja, miről beszél.

5-6 kiló pedig rengeteg pénz. Ennyiért már nagyon sokféle és nagyon jó motorokat lehet kapni a cb 1000-től az SV 650-ig, még talán 1200-es XJR-t is. NTV 650, VX800 stb. örök életű, kulturált motorok 4 kilótól vannak.

Itt a VFR-em, 360 ezer volt. 

Jó dolog egy Pannónia, de nem úgy, hogy ennyibe van, főleg mert el lehet vele motorozgatni meg jópofa, de kurvára nem tudja azt, amit egy rendes négyütemű.

Ezek inkább tényleg nézegetni valók. Mutatok még egy képet előzetesen robogóblogból, Simson Suhl, gyakorlatilag használhatatlan semmire sem jó azon kívül, hogy szép veterán motorka.
2013-05-17 09:44:58

TV műsor

Kérdés
Szia Bunny. Tegnap kattintgattam a tévében és ráleltem egy műsorra amiről már korábban is hallottam, de nem is sejtettem mennyire idióta. Behívnak szellemileg visszamaradottakat és arra kell tippelni két csapatnak, hogy vajon vannak-e annyira hülyék, hogy nem tudják mondjuk a Himnusz első versszakát. Nem sorolom fel a testépítőket akik a gyúrós fiúk csapatot alkották, de szerinted mennyire fogja a testépítésről és a testépítőkről kialakult negatív sztereotípiákat lerombolni az hogy ilyen műsorokban vesznek rész (még body.builderes pólóban volt is egyikük)?
nines
Válasz
Épp most nézem aerob közben, erősen félve az agysorvadástól. Tudtam róla, hogy lesz, egy barátom szervezte az egészet, aki alaposan megnézte, hogy ne lejáratás legyen belőle.

Az alap hozzállás az az, hogy tévébe nem szabad bemenni. 
Semmiféle tévéműsort és egyéb médiaszereplést nem szabad vállalni, két dolog miatt.

1. A médiában a testépítő csak hülye lehet. Őket csak az érdekli, hogy lehessen egy majmot mutogatni, egy sötét idiótát, akin lehet röhögni a kisebbségi ezéssel küzdő átlagnézőnek. És a sztereotípiát igazolják is rögtön azzal, hogy bevállalják.

2. Tök mindegy mit csinálsz, akkor is olyannak láttatnak, amit ők akarnak. Nagyon komoly rutin kell ahhoz, hogy az embert ne járassák le. 

Ez egy viszonylag kivételes eset, mert Kathi Béla már elég rutinos és jól tudja kezelni ezeket a dolgokat, és most kivételesen a készítők szándéka sem volt rossz az irányukban. Ez a műsor nem volt gáz, de különösebben pozitív sem. Számunkra oké volt, az előítéletes átlagparasztnak ugyan miatt nincs különösebb oka lenézni őket, de ő úgy is azt akarja látni, hogy bunkók és ebből is azt veszi le.

Nem tudom, miért rezeg mindenki a tévészereplésre, tudom, hogy lehet mutogatni a maminak, hogy benne vagyunk a tévében, de ez elég paradox ahhoz képest, hogy mindneki a faszbúkra szarik egész nap.

Itt kitérnék egy kicsit a műsorra. Nem vagyok tévés, de ez a műsor szerintem nem arról szól, amit te gondolsz, hogy  "behívnak szellemileg visszamaradottakat."

Ez az egész kamu. Csak eljátsszák hogy hülyék. Épp abból látszik, hogy a hülyék mindig dialógusokban fejtik ki a hülyésgüket.

Nem kell bedőlni, a tévé HAZUGSÁG.

Ami igaz volt az a játék. Ha a Béláék nyertek volna, kaptak volna egy utat az Arnold Classicra.  Ezt nem tudták előre, fogták is utána  a fejüket, mert saját bevallásuk szerint hagyták a csajokat nyerni, nem erőlködtek.

A kérdésedre a konkrét válasz: semennyire sem fogja egy ilyen műsorban való szereplés a sztereotípiákat lerombolni. Még örülhetünk, hogy ez pont nem növelte.

Én azonban azt is mondom, lépjünk mindig egy lépést hátra és nézzük onnan nagyobban a képet. Mi ennek a műsornak az üzenete? Jó ez a nézők szellemi nevelését tekintve? Jó az, hogy csak fikázó szar műsorok vannak, amik arról szólnak hogy hülyéken röhögünk? (Jó, kicsit álságos a kérdés tőlem, aki egy olyan rovatot vezetek, ahol direkt kirakom a  hülyéket, hogy röhögjetek rajtuk.)
Érték ez? 

Jót tesz a léleknek egy újabb műsor a faszombudapest, a valóságsók meg a többi mocsok mellé, ami szándékosan azt mutatja, azzal operál, az a lényege, hogy az emberek degeneráltak - és még csak nem is igaz?

Jó ebben részt venni akárkinek is, hogy jelenlétünkkel segítsünk rombolni a morált?

Ezek a fajta dolgok azok, amiket rajtam kívül mindenki leszar. A Totalcarnál nem tudom megmagyarázni, hogy makkoscipőben nem tesztelünk motort. Mindig meg kell nézni, mi az üzenet globálisan, mert még ha tudatosan nem is értik meg, az embernek van érzéke, legalábbis azoknak, akik nem teljesen hülyék.

A BB.Tv azért sikeres, mert valahogy érzitek, hogy nem szarunk bele. Minket ez érdekel. Aki a BB.Tv-ben szerepel, ahhoz nem úgy megyünk oda, hogy leszarjuk meg műbájolgás, hanem megpróbáljuk bemutatni, mint embert, kihozni belőle a legjobbat, gyakran még többet is, mint mai benne van. Nem ledaráljuk a szokásos kliséket, lezavarjuk és szarunk a szereplőkre, mint a tévében. A mainstream médiát soha nem fogja érdekelni a nyomorod, azért ilyen felszínes szar az egész. Leszarnak. Van x perced a nézettségért, ahol nem téged mutatnak be, hanem az érdkelő őket, hogy minél több paraszt nézze a műsort, akárhogy is jössz ki belőle.

Kicsit más, de ide tartozik:

Ha én irányítanám a Team Scitec ügyeit (amit egyébként senki sem irányít) minden médiaszereplést letiltanék. Már persze miután kibasztam a csapatból a "sallangot" és most nagyon finom voltam.

A tagokat letiltanám a faszbúkról, nem engedném, hogy nyolc felkiáltójeles gyökérségeket írogassanak. Csakis azt engedném kitenni, amit jóváhagyok, ami helyesírásilag rendben van, pontosabban profi írnának meg a nevükben minden nyilatkozatot. Egyszerűen megkérdeznénk, mi a stájsz és mi írnánk meg.  És csakis profi fotókat, semmiféle tükörből fényképezett szart. Ha rajtam múlna, csak úgy jelenhetnének meg, mint valami szupersztárok, és ebben kurvára leszarom a trendet, ami a világban megy.

Ez a média. Ma a mainstream média hazudik, de kell minden médiának hazugnak lennie. Igazat kell írni és civilizáltan tálalni.

Azt hiszed, a magazinokba valójában testépítők írnak? Nem: a nevükben írja meg valaki, jó esetben a tőlük származó információ alapján.

Mármint azoknál, akiknek még van fogalmuk arról, hogy nem ganét kell gyártani, mert azt mindenki tud, és a sok gané közül a gané nem nagyon tűnik ki. 

2013-05-17 09:44:27
Bunny

semmiség

Kérdés
Basszus Bunny, hihetetlen emberek vannak! Ez az anita is ha már elolvasta az első kérdésére adott válaszodat, még mindíg nem volt neki gyanús, hogy mit kellene tennie, vagy nem tud olvasni sem..én speciel már csak kíváncsiságból is kipróbáltam volna a helyében, hogy ha rákattintok a szabályzat feliratra, mi történik...és láss csodát, az előugró könyvecske felkelti az érdeklődést és végig is olvassa az ember mert tetszik és érdekli a téma! Ők a fogyókúrás csoport, nekik mindent el lehet adni amire ha ráírod 5 perc 5 kiló minusz akkor megveszik. :) Egyébként csak kíváncsiságból te ránéztél már egy két update termékre, hogy milyen összetevőkből áll..döbbenet, hogy mit el nem lehet adni egészség címén?
joey000
Válasz
Részben így van. Így tudnám hülyére keresni magam, bár hozzá tartozik, hogy a mindenbe beleszaró gyökerek nem jó vásárlók, ezért semmiképpen nem érdemes foglalkozni velük.

Az biztos, hogy a hülyék becsapásában van a pénz. De én ezt nem csinálom.

A glutén, mint "fehérje" nagy "okosság! "
2013-05-17 00:44:10
Bunny

Első builder motoros túra

Kérdés
Szia Bunny, korábbi válaszodban írtad a tervet az első Builderes motoros túrára, ha lesz már konkrét dátum akkor azt itt fogod megírni, vagy hol keressem? Mert nagyon várom! Viktor
viktor_ba203b
Válasz
Szia! Mindenképpen itt!
2013-05-16 23:55:00
Bunny

Pannónia veterán motor

Kérdés
Hello, Bocs hogy ide írom, és hogy kicsit hosszú lesz. Azt szeretném kérdezni hogy ismersz e valakit aki tudna-e segíteni veterán motor forgalomba helyezésével kapcsolatban, illetve ha van egy kis problémám az iratokkal? A történet a következő, 1 évvel ezelőtt vettem egy 1965 ös T5 ös Pannoniát, rendszám nélkül, régi szürke forgalmival, adásvételivel. Rendszám azért nem volt rajta mert ki volt vonva a forgalomból, erről papír nem volt mondjuk, de nem is zavart mert a motort Angliába akartam kivinni, és a leendő vevő így is megvette volna. (nem is irattam át a nevemre emiatt, és a motorszállító cégnek is csak az adásvételi és a forgalmi kellett, a motor behozatalához ) Miután motoroztam vele pár órát az erdőben, meggondoltam magam hogy a francba de k..jó kis gép ez, inkább megtartom magamnak. Én visszamentem dolgozni külföldre, majd nyáron intézem az iratokat gondoltam. Most Áprilisban itthon voltam, és nem találtam a forgalmit. (az egész házat átkutattam) Szal az egyetlen irat amim van az az adásvételi, a központi okmányirodában azt mondták hogy le kell műszakiztatnom legelőször, de rendszám nélkül azt csak a 19.kerületi vizsgáztató telepen lehet, ott meg azt mondták hogy először át kell iratni, meg a régi szürke forgalmi meg kell hogy legyen. (de a forgalmit időközben elhagytam) Szóval az okmányirodában olyan iratot kértek amit csak a műszakiztató állíthat ki, a műszakiztatónál meg olyat amit az okmányiroda állíthat csak ki. Ezt rendesen elb...tam tudom, mit lehet ilyenkor tenni? Jó lenne üzembe helyezni a motort mert nagyon szép állapotban van.
tamas_fd98d8
Válasz
Szia! A Lepo01.hu-n keress egy telefonszámot, hívd fel őket, ha nem tudnak segíteni, jelezz vissza. Okmányirodában is van emberem, ha kell, megpróbálom elintézni.
2013-05-16 21:03:47
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Ez az audioblog hatalmas dolog! Engem sok magánéleti problémán átsegített már, nagyon motiválnak a tanácsaid, személyes tapasztalataid az élet minden területéről! Köszönöm és így tovább!
soosmartin
Válasz
Szia!

Az Auidoblogot nem azért csinálom, mert szeretem a hangomat, mert konkrétan utálom magamat nézni vagy hallgatni: nem lennék egy jó faszbúk-majom.

Két dologra nagyon jó viszont: nem unom halálra magam utazás közben például. A lényeg pedig az, hogy ha egy embernek segít bármilyen apróságban, már van értelme. Sok dolgot el tudok így mondani, amit máshogy nem nagyon.

Köszönöm hogy visszajeleztél, minden visszajelzés megerősít, hogy nem feleslegesen erőlködök.
2013-05-16 21:02:03
Bunny

Szálkásítás 2.0

Kérdés
Inkább ne is válaszoltál volna. Sok ember megkeres a bajával, mert azt hiszik, hogy te hozzértő szakember vagy, erre te: nyomatod az arogáns, bunkó szövegedet. Kössz a semmit!!! 3 felkiáltójellel
anita_253a25
Válasz
Ennek a sok embernek írtam egy ingyenes könyvet. Ide van téve az orrod elé büdös paraszt, és kipipáltad, hogy elolvastad, mivel ez a FELTÉTEL.  Persze hazudtál. Leszartad, mert egy gerinctelen szar vagy, de még követelőznél is.

Ki is az arrogáns?

2013-05-16 18:39:16
Bunny

dohány trafik

Kérdés
Szia Bunny! Kicsit felmérgeltem magam, ezeken a nemzeti dohány trafikokon.Kiderült világbajnok vízilabdás, olimpiai bajnok kajakos testvére és még több sportoló is nyert. Azt tudtam hogy a politikusok, bármit megtesznek egy kis haszon érdekében,de hát egy bajnok is cigiből akarjon élni,ez már sok. Meg egy dohánybolt, miért nemzeti? Hol az értékrend?
HARDCORE77
Válasz
Nincs értékrend. Ezek a sportolók fidesz-spanok.
2013-05-16 08:41:34
Bunny

Görcs

Kérdés
Szia Bunny! 17éves vagyok, fél éve járok konditerembe, és elég nagy eredményeket értem el, legalábbis én így gondolom, amihez te is jelentősen hozzájárultál, a bbtv-vel és a Sárga Kapszula megírásával. Az lenne a kérdésem, hogy újabban közvetlen felkelés után és edzés közben bemerevednek/görcsölnek az izmaim, ma konkrétan 5 percbe telt amíg kimásztam az ágyból. A nyújtást rendben csinálom, a folyadékbevitel 4 liter felett van, a kaja is napi 6szor csirke-rizs+ zöldség, és vitamint is szedek. Talán emelni kéne a Magnéziumbevitelt? Válaszodat előre köszönöm!
attila_835233
Válasz
Szia! A görcs olyan, mint egy rövidzárlat az ingerületátviteli rendszerben, ásványi anyag hiány is okozhatja, de a fő ok a túlterheltség. (Kox meg főleg: régen, amikor koxoltam, volt hogy ki kellett ugranom a lámpánál a kocsiból kiugrálni a begörcsölt vádlimat.)

Kalcium-magnézium tablettával próbálkozz (napi 3x1, Scitec), de kellene szerintem plusz kálium is. A káliumszükséglet van vagy 5 g(!) naponta. Szerencsére sok mindenben van, így nem kell vadulni, de napi 200mg pótlással el tudod kezdeni, és ha nem elég, 100-asával fel lehet menni 500-ig.
2013-05-16 08:04:15
Bunny

Emésztés

Kérdés
Az első válaszod óta eltelt 2,5-3órában 4litykó vizet ledöntöttem... épp most siklott ki egy kicsi(bocsi, ha undorító a dolog, de hát ez van na:S) remélem, hogy ez volt a gond, hatalmas megkönnyebbülést érzek most:D amúgy az elmúlt 4-5napban nem figyeltem a folyadékbevitelre, ami előtte 7-8liter volt. Köszi a segítséget, nagy király vagy;)
csabiii
Válasz
Akkor szerencsére az a gond. Az alhasi fájdalom engem megijesztett kicsit. Lásd ezt!
2013-05-16 07:50:56
Bunny

aerob

Kérdés
Hello! Egy kicsit összezavarodtam már a sok cikk olvasásban, és szeretném tisztázni a dolgokat! A rövidtávú célom, hogy nyárra (kb júliusra) kockásodjon a hasam. 194 cm / 72 kg vagyok, és olyan kérdésem lenne, hogyha egy héten minimum 5 aerob edzés (1 óra szobabicikli + előtte 1 mg L-karnitin) és heti 6 termes edzés (amiből 4 nap az osztott edzésterv 2-2 napra bontva, a maradék 2 nap csak has) , napi szénhidrát bevitel kb 2-3g/kg, fehérje 1g/kg, szinte 0 cukor bevitele mellet reális a célom? Válaszodat előre is közönöm!
jeno_58f2e3
Válasz
Nem.
2013-05-16 07:49:18
Bunny

edzésterv

Kérdés
Szia! 16 éves vagyok, elég sovány alkattal. Izmosodni szeretnék. Milyen edzésterv lenne ideális? Heti 3 edzésre van lehetőségem.
balazs_713219
Válasz
Heti 3x szarjál bele az egészbe. Aztán ha ettől elég izmos vagy a diétát beszéld meg a másik fogyatékossal.
2013-05-16 07:48:36
Bunny

Szálkásítás

Kérdés
Szia! 169cm, 63kg vagyok, de zavar a rajtam lévő plusz zsírréteg. (kb 10 kg) Szóval heti 4 napot edzek (futás, súlyzós gyakorlatok,guggolás, aerobik, torna) mindig amihez éppen kedvem van és így eléggé változatosak az edzéseim. Kb 1-1.5 óra naponta. Emellett L-carnitint és sok folyadékot iszok. Reggelire/Vacsorára gyűmölcsöt eszem és/vagy zabkását, közepes mennyiségű ebéd (főleg leves, hús, rizs, saláta), néha nassolok, de ez minimális. Mit tegyek, hogy szép izmos legyek számottevő zsírfelesleg nélkül? Minden tanácsot szívesen fogadok!!! Köszönöm előre is!!!
anita_253a25
Válasz
Olvass még sok kiskegyedet és szarj bele a egészbe, hátha bejön. Persze dagadt maradsz, de azt meg én szarom le. Bánatodban úgyis tudsz majd nassolni.

A többieknek:

Két dolgot nem értek: bejön ide a fogyatékos, és frankón esze ágában sincs legalább belenézni a válaszokba? Azt se tudja hol van, de azt elvárná, hogy valaki időt szánjon rá?

A másik: bejelöli  a gyökér állatja a csekkboxot, amiben kijelenti, hogy elfogadja a szabályzatot. Aztán leírja a nyomorát. Nassol bazmeg. És szép iszmos akar lenni, három felkiáltójellel. 

Mitől van ennyi elmebeteg? Milyen tanácsot kéne adnom egy ekkora hülyének? Szopjon norbirudit?
2013-05-16 07:46:28
Bunny

fekvenyomás bemelegités

Kérdés
hello bunny. fekvenyomásnál 60 vagy 70kg-hoz elég 5-4 bemelegitő széri vagy sok pl:rúdba 30-at , aztán 30kg 25-öt, 40kg 20-at , 50kg 15-öt 60kg már elkezdem a munka sorozatott vagy ebbe 10-et és 70kg mal kezdem el a munka sorozatot Válszodat előre is köszönöm.
lorant_05e04a
Válasz
Kb. ez így jó lesz!
2013-05-16 07:38:49
Bunny

Csabiii problémája

Kérdés
Szia! csabiii problémájára reagálva, hátha segítségére lehet. Nekem ugyanez a problémám volt első diétámnál, és én is nagyon szenvedtem vele (írtam is Neked hasonló tanács ügyében). Én akkor duplájára vettem a zöldséget (összesen majdnem két kg uborka, brokkoli, spenót), és az addig fogyasztott 30 g lenmagolajat felvittem 60-70 grammra, az étrendem más részein nem változtattam. Két nap alatt nekem megoldódott minden.
fmilanf
Válasz
Köszi!
2013-05-16 07:38:13
Bunny

Emésztés

Kérdés
(http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1368616190) Nem tudom mennyi idő alatt várjak javulást, de reggel óta nem sokkal jobb:S Az étrendem: reggel 1,5adag fehérje 75g zsírszegény túró 50g zabpehely. Napközben 4x150gcsirke + zöldsés, edzés előtti és utáni étkezéshez megy 35-35g rizs. Edzés utáni turmix 2adag tejsavó+30g Carb-F. Este 1teljes tojás 4tojásehérje+20gkevert fehérje, lefekvés előtt 1adag fehérje+50g sovány túró. MEgy még 10g lenmagolaj, illetve természetesen Multi vitamin, C-vitamin, Ca-Mg, Omeag3. Köszi!
csabiii
Válasz
Ez eddig teljesen jó, de a vizet nem írtad.

Durva lesz, amit mondok: ha komoly alhasi fájdalmaid vannak, menj el orvoshoz a lehető leghamarabb, az a biztos. Ez lehet vesegörcs is, vagy beszáradt a cucc, de azt nem hiszem.

Én azt csinálnám, ha minden oké, hogy elveszem a kaját 1-2 napra teljesen, csak zöldség. Ha kell, hashajtó.

Utánaz ezt kéne csinálni.

Ez az állapot nem maradhat így, le van állva az emésztőrendszered.    Nem tudom, hogy miért, mert eléggé jól csinálod. Oké, túl sok a folyékony, de ettől pont működnie kéne. 

A diétát most szarjuk le, majd folytatod.
2013-05-15 16:04:41
Bunny

Edzés terhes nőknél

Kérdés
Szia,egy fitness teremben dolgozom,és azt szeretném kérdezni,hogy egy olyan nőnek aki 2 hetes terhes,ma tudta meg,szabad sulyzós edzést végeznie,vagy egyáltalán valamilyen fajta edzést mert erre nem tudtam neki válaszolni.Köszi előre is !
krisztian_8b09bc
Válasz
Szia. Kurvára remélem, hogy ne edző vagy. Azt a mozgást, amit eddig végzett, ezután is szabad végezni. Érezni fogja, mikor kell az intezitást csökkenteni, és mikor kell abbahagyni, mert kényelmetlenné válik.
2013-05-15 14:29:59
Bunny

Emésztés

Kérdés
Szia Bunny! Már 13hete diétázom és az elmúlt héten már elég nagy gondjaim vannak az emésztésemmel, nagyon ritkán tudok wc-re menni és akkor is nagyon szenvedek. Zöldséget annyit eszek mint húst, most kipróbálom, hogy cska brokkoli lesz a zöldség és bedobok napi 100g búzakorpát, elosztva, valamint lenmagot, a lenmagolaj helyett, van egyéb ötleted esetleg? (napok óta nagyon szenvedek, alhasi fájdalmaim is vannak) Köszi.
csabiii
Válasz
Nincs, ez elég kell hogy legyen, a vízre ügyelj, lehet hogy kevés. Esetleg írd le a full étrendet, hogy képben legyek.
2013-05-15 14:28:22
Bunny

tömegnövelés

Kérdés
Hello ! Arra lennék kíváncsi hogy milyen természetes alapanyagú tömegnövelők vannak ! És hogy milyet ajánlana ?
ferenc_5eaf62
Válasz
Természetes alapanyagú tömegnövelő a bio teveszar koncentrátum. Semmilyet sem ajánlanék.

2013-05-15 14:27:11
Bunny

FELESLEGES

Kérdés
Az elmúlt 3 évben, háromszor fordultam segítségért, de még egyszer sem kaptam választ, pedig állandóan ezt a kurva oldalt nézem hátha... Éppenséggel én is motorozom, többnyire terepen, van egy 250-es Kawa KX-em, ki nem szarja le én itt más miatt írok! Ezt azért mondom mert látom a motorokról megy a szó váltás ami abszolút nem zavar, csak légy szíves 1x adj valami (értelmes) választ a kérdésemre!
bobszinkler
Válasz
Gondolom roppant értelmes kérdésed lehetett, ha most is azt képzeled, hogy majd pont tudom fejből, vagy keresgélem két napig a te kérdésedet.
2013-05-15 08:26:46
Bunny

izületek

Kérdés
Üdv! 16 éves vagyok és több mint 5 hónapja edzek keményen, heti 4-szer. Az lenne a kérdésem, hogy a megeröltető tömegnövelő edzésem, befolyásolja-e a csontozatom növekedését? Nem állhatok meg a növésben? Mennyire károsítja az izületeimet? Nem vagyok sajnos egy magas ember, 171 centi vagyok, és 63 kiló. Előre is köszönöm a választ!
zsolt_358efe
Válasz
Az edzés káros, mindenki hülye, a Gyakran Feltett Kérdéseket meg olvastasd el anyáddal, neki írtam.
2013-05-15 08:23:48
Bunny

Motor vásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Egy motorról szeretném kikérni a véleményedet. Itt a link: http://www.expressz.hu/suzuki-gsx-r-750-sport-750-cm-2003-45827557/ Ne tévesszen meg a 100 forintos ár, a leírásban ott van, hogy 800.000 forint. A hirdetés alapján jó vételnek tűnik? Van valami, amire különösen figyelni kell ennél a típusnál? Amúgy az EV nagyon kinőtte magát az évek alatt, csak így tovább!
confederater
Válasz
Szia!

Ha az újabb generációs gixxerekről van szó, akkor egyértelmű, hogy a 750-es a jó választás.

Na ez a pont, amikor már nem olyan egyszerű. A K3 ugyanis már kapott. Elméletieg strapabíró konstrukció, de nem ár, ha viszel hozzáértőt. A motor kifogástalan esztétikai állapotú kell, hogy legyen: ha szakadt, műszakilag is az.

A hirdetés jónak tűnik, de ezt meg kell nézni alaposan. Végig kell nyálazni a vázat, nincs-e repedás, ütődés, nem gyári hegesztési varrat. A blokk hideg legyen, és ne füstöljön kéken. Nézd meg a hűzővizet, nincs-e benne olaj. Vigyázni kell, hogy a teleszkópszárak ne legyenek görbék. Ha könnyezik az olaj, gyanús.

Ha teheted, vigyél magaddal szakembert.

Amúgy jó motor, de én nem ilyet vennék 8 kilóért.  

2013-05-14 16:33:39
Bunny

Kreatin kináz

Kérdés
Szia Bunny! Látom, sokaknak volt már baja az orvosokkal. Nekem anno bőrgyógyászhoz kellett járnom, és egy olyan gyógyszert szedni, aminél elő van írva havonta a vérvizsgálat. Eközben persze jártam edzeni is. Első vizsgálat után az eredményemben magas volt a kreatin-kináz szint, emiatt a drága doktornéni majdnem lefordult a székről, hogy halálos beteg vagyok és azonnal beutal a kardiológiára mert nekem annyi. Mondtam: Járok edzeni tetsziktudni. Jött a kérdés: És mit szedek? . Szerintem anyádat... De aztán 3 ilyen próbálkozás után csak nem utalt be. Azóta is élek és edzem. Nem tudom, belehalt volna, ha legalább ráguglizik, ahelyett, hogy okoskodna? :D
Trcs
Válasz
Kíváncsi vagyok, mennyi az igazság abban, amit egy nemrégiben egy részigazságokkal operáló nemzetközi simléder állított az orvosokkal kapcsolatban, ti. az orvosok átlagéletkora szerinte jóval alacsonyabb az átlagemberénél. (Az én gyerekkori orvosom se élt sokkal tovább ötvennél.) Gyanítom sok.

Kicsit más: ajánlom azt a szülőknek, meg azoknak az ismerőseiteknek, akiket feleslegesen győzködtök.

Persze ettől nem lesz jobb.

http://edzoterem.blog.hu/2013/04/28/fogyozol
2013-05-14 13:12:21
Bunny

Gyakorlatok

Kérdés
Szia! Az ülve evezést melyik gyakorlattal tudnám helyettesíteni ideiglenesen? Nyilván egyik sem képes kiváltani teljes mértékben, de sajnos amíg nem lesz hamarosan gépem hozzá, szeretnék mindenképp valamilyen átmeneti megoldást. Köszönöm!
ancsika0428
Válasz
Szia! Van kb. 3 ismert evező gyakorlat: evezés (állva, a gyengébbek kedvéért), t-rúd, egykezes evezés. Vajon ezek közül nagyon nehéz lehet választani?
2013-05-14 13:08:42
Bunny

Flabelos

Kérdés
Szia A flabelos dologgal kapcsolatban jut eszembe. A mai világ gusztustalansága: olyan ember reklámozza a gépet, aki kb 10 éve jár a terembe, több versenyen indult, és mondhatni nem naturál. A szórólapon ott mosolyog, hogy ezt a fizikumot a flabelos segítségével érte el, próbálja ki mindenki... Undorító!
sax192
Válasz
Jó, láttunk ennél nagyobb hányást is, elektromos fitnessz olyan csávóval, aki tíz milliliteres (!) injekciókban kapta a koxot.

Undorító ez az egész világ. Mindenki hazudik és hülyének néz mindenkit.

Aki meg nem, az igénytelen, mint a szar.


2013-05-14 12:06:48
Bunny

flabélos

Kérdés
Szia bunny! neked mi a véleményed a flabélos rázógépekkel kapcsolatban? Nálunk vidéken most nyílik egy ilyen ,,fitness stúdió és meg vannak érte őrülve az emberek. Szerintem ekkora parasztvakítás nem nagyon volt, ugyan a tudományos hátterét nem ismerem a rázásnak, de hogy komolyabb zsírégetést nem tud végezni az tuti. Itt úgy hirdeti magát a cég, hogy fogyni diéta nélkül, csak használni kell 10 alkalommal és egyből formálja az alakodat, az emberek - főleg a nők - vevők az olyan szövegre, jajj még fogyózni se kell, mozogni se kell, csak ráállok arra a gépre, helyettem mindent megcsinál én meg csak izzadok aztán fogyok egyből 30kg-t. Konkrétan ez áll a hirdetésükbe:,,10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! Hát azért kiváncsi lennék mit ért klasszikus edzőtermi munka alatt, mert pld én egy edzés alatt nagyjából 8-10 ezer kg-t mozgatok meg, nah ha annak a munkája egyenlő az én munkámmal akkor hagyom a picsába az egészet, aztán elmegyek rázni magam....:)Egyáltalán van valami jótékony hatása ezeknek a gépeknek?
noman
Válasz
Van jótékony hatása, pénzt keresnek vele. Ja, a kedves fogyatékos ügyfélre nincs.
2013-05-14 09:25:27
Bunny

Labor tapasztalat

Kérdés
Üdv! A laboros srác eredményeire reagálnék csak egy rövidet. Legutóbb, Hétfői láb, Keddi Mell, váll edzés után szerdán voltam laborba. Kreatinin szint (nálam határértéknek 128 volt meghatározva) 796 volt de olyan izomlázam volt, hogy mozogni alig tudtam. Orvos reakciója szívizom gyulladás... :) De legalább a kardiológus kiröhögött, hogy ha edzek akkor mit keresek ott vizsgálaton :) További szép napot!
magister
Válasz
"Szívizom gyulladás" - ezen felröhögtem én is.
2013-05-14 09:24:35
Bunny

étrend-kiegészítő

Kérdés
Helló! Az után szeretnék érdeklődni hogy milyen étrend-kiegészítőt vagy tömegnövelőt lenne érdemes szednem? 21 éves vagyok 70 kiló szálkás izomzattal, évek óta edzek, de most szeretnék egy pár kilót felszedni, de nagyon nehezen jön fel rám tömeg, pedig sokat eszek. Egyáltalán nem vagyok jártas ebben a témában, ezért fordulok szakértőhöz. Illetve lenne még egy kérdés: a mellizmaim között van egy ujjnyi hely, hogy lehetne a mellizmaimat kiszélesíteni,hogy szögletesebbek legyenek, milyen gyakoltatokat kellene csinálnom hozzá? Előre is köszönöm a választ
zolaly
Válasz
Hello!

Ilyene esetekben Jumbot szoktam javasolni, az a legegszerűbb ugye, azt meg ne feszegessük, hogy ez milyen eset. A "sokat eszek" dumát még sosem hallottam, nagyon szakszerűen hangzik.

A mellizomujjnyihely-probléma elég súlyos azoknál, akik nem egybemellűek. Én erre azt javaslom, köss egy spanifert a mellkasodra körbe, és jól húzd le, az szétnyomja a mellizmodat. Pár hónap után talán úgy marad.
2013-05-14 07:22:21
Bunny

videók

Kérdés
Üdv! Nemrégiben említetted, hogy előadást tartottál iskolában. Arról készült esetleg valamilyen videó vagy hanganyag? Ha nem, akkor le tudnád írni pár mondatban hogy mi volt? Kíváncsi vagyok hogy miként vélekedik a mai fiatalság :) Ja, és jól látom, hogy Kathi Béla csütörtökön szerepelni fog a Viasat3-on az Észbontók-ban? :D További sok sikert!
raptor1
Válasz
Szia!

Felvettem az anyagot, a Sárga Kapszula extrába szántam, de igazából csak egy órám volt. Így a mai fiatalság nem nagyon jutott szóhoz. Akikkel utána beszélgettem, azok a srácok képben voltak azért.

 Kathi Béla és a többiek szereplni fognak a tévében, tudok róla, eléggé félek ettől.
2013-05-13 22:37:58
Bunny

izomtömeg

Kérdés
A BCAA NANO 3D egy teljesen új aminosav készítmény, mely gyógyszerészeti tisztaságú aminosavat tartalmaz. A BCAA vagyis az elágazó láncú aminosav az egyik legfontosabb csoportja a fehérjéket alkotó aminosavaknak.Számos pozitív hatása ismert, például: Segít fenntartani aszervezet pozitív nitrogénegyensúlyát. A diéta alatt segíti az antikatabolikus hatásokat. Edzés alatt megfelelő mennyiségű energiával látja el az izomzatot. Elősegíti az edzés utáni izomregenerációt. Kutatások bizonyítják, hogy a BCAA vagyis az elágazó láncú aminosavak megakadályozzák, hogy test lebontsa saját izomsejtjeit, ehhez azonban nitrogénre is szükség van, melyet a BCAA biztosít aszervezet számára. A BCAA további előnye, hogy segít eljuttatni a zsírt az izomsejtekhez, ahol a szervezet energiát állít elő belőle,ezzel javítva a teljesítményt. Fokozza a növekedési hormon termelését, elősegíti a zsírmentes izomtömeg építését a zsírsejtek mobilizációjával és nitrogénnel látja el a testet. Adagolás Napi 3 kapszula. Az optimális hatás érdekében vegyen be egy kapszulát 15 perccel edzés előtt és 2 további kapszulát rögtön edzés után. Szia akkor szedhetem mellé a power proteint és szerintedh adagoljam
attila_matu_b7fae4
Válasz
Bemásoltad a reklámszöveget, fogyatékos? Pont leszarom. A szabályzatot anyádnak írtam egyébként, tudod, ami kipipáltál, hogy elolvastad, gyökér.
2013-05-13 21:25:03
Bunny

izomtömeg növelés

Kérdés
Szia Power protein mellészedhetek bcaa nano 3dt és hogy adagoljam együtt a kettőt előre is köszi.
attila_matu_b7fae4
Válasz
Ha leírod, mi a faszom az a bcaa nano turbódízel, akkor azonnal megmondom, szeggyél-e mellé hangyát.
2013-05-13 20:29:19
Bunny

Edzés utáni ch

Kérdés
Szia Bunny! Rövidre fogom a kérdésem. Diéta közben vagyok (15 kiló már lement, ezúton is szeretném megköszönni a munkádat és a sárga kapszulát), sajnos az edzés utáni Carb-F elfogyott és átmeneti anyagi problémák miatt pár hétig nélkülöznöm kell, ezalatt mehetne a visszatöltés fehérrízsből? Üdv.
viktor_3ad4
Válasz
Szia! Igen! Még szőlőcukorból is, van ilyen esetekre BodyBuilder szőlőcukor, röhejes áron.
2013-05-13 18:17:02
Bunny

Motor - beszoptam -

Kérdés
Szia, koszonom a gyors valaszt. Nem hiszed el, de beszoptam. Az egyetlen orszag europaban ahol nem lehet SX 50et kapni, az nemetorszag. Szomszedos orszagokban nem problema, itt igen. Mivel nincs sok kedvem elutazni masik orszagba, ugyan Mannheimbol nem lenne tul nehez, esetleg tudsz mondani hasonlo jo minosegu 50est? Derbi Senda 50 SM X-Treme? http://derbi-deutschland.de/index.php/Produkte/Supermotard/X-Treme Koszonom a ram forditott idod, megtisztelsz vele.
minimalist
Válasz
Megmondom őszintén, el nem tudom képzelni, hogy jelentős különbség legyen. Régen a Derbi Senda sokkal bénább volt, ma már nem hiszem. Ha létezik Yamaha DT 50 Supermotóban és nem túl drága, az a tuti.

Gilera, Derbi, Rieju és a Motohispania gyártanak ilyesmit. Kb. a műszaki alapok mind ugyanazok. A Derbi Senda is tuti jó.
2013-05-13 14:42:28
Bunny

Motorok

Kérdés
Sziasztok Bunny és EV olvasók! Láttam, hogy számos sporttárs keres megbízható, időtálló (és persze mutatós) túramotort, ezért gondoltam írok nektek. Eladóvá lett szeretett GS500-as motorom kategóriaváltás miatt. Elég kemény döntés volt, hiszen ő volt első saját motorom, de úgy alakult, hogy nagyobbra cserélem. Mivel nagyon szeretem a gépezetet, olyan embernek szeretném odaadni, aki megbecsüli és úgy kezeli, ahogyan megérdemli. Nehéz manapság érettgondolkodású motorosokat találni, ezért írtam ide, mert itt akadnak olyan emberek akiknek hasonló nézeteik vannak mind a motorokkal, mind a sporttal kapcsolatban. Tudom, nem hirdető oldal, de amennyiben Bunny átengedi a saját szűrőjén szívesen megmutatom nektek a hirdetést: http://www.kepesmotor.hu/suzuki-tura_sporttura/p1170520 Üdvözlettel: Bence
Krns
Válasz
Szia! Nem szoktam ilyet kiengedni, de most kivételt teszek, hátha valakinek jól jön. Egy GS500-ast ennyiért nehezebb eladni, mint 3 kilóért, de azért ez a motor tíz évvel fiatalabb, gyakorlatilag az évjáratát és a km óra állást tekintve új és már az újabb, szebb faridomos és nem csutkakormányos verzió.

Annak, aki fél 20 éves motort venni, ez egy elég jó választás, nekem a gyári kipufogó is szimpatikus.
2013-05-13 12:29:03
Bunny

RE Fehérje a vizeletben

Kérdés
Szia! A múltkor írtam a vizeletbeni fehérjével kapcsolatban, hogy nem tudom mi a pontos érték, de az orvosok szerint ez gáz, azt mondtad pontos eredmények fejében okosabbak leszünk. Tehát.... Megvolt a labor, hál Istennek a vizelet fehérje tartalma negatív. Ellenben két érték eltér. Egyik: kreatinin, aminek a határértéke 115, nekem 126. A másik a Kálium, aminek a határértéke 3,80, nekem 3,67. Felhívtam egy orvost aki végre nem a k.anyámba küldött el, azt mondta pár napig igyak nagyon sokat, egyek meg pár banánt, és ha nem vagyok veseproblémás, akkor ezek helyreállnak, és úgy csináljak egy új labort... Konditermes edzés már egy pár hónapja nincs, ebből eredően nincs lóvé kiegészítőre sem. A kajálásom, biztos szar, de csak a mennyiségét tekintve. Mit mondasz erre?
Davee89
Válasz
A kreatininszint az izomzat katabolikus állapotát jelzi, ami egy sportolónál normális, különösen egy testépítőnél, aki az edzéssel katabolizmust okoz. A káliumszinted alacsony, az pont nem veseproblémára utal, az a magas kálium szint.

Könnyen lehet, hogy túl voltál edzve.

Egyébiránt nincs okod aggódni, mert nem felelsz meg a 70 éves mamikákra kitalált határértékeknek.
2013-05-13 12:22:11
Bunny

Motor

Kérdés
Szia Bunny. Raizgultam a motorokra. B kategorias jogsim van, nemetorszagban elek, es igy sajnos meg nyelvi akadalyai vannak egy darabig a felsobb kategorias motoros jogositvany megszerzesenek. 50ccmben gondolkodtam, es keresgeles, kutatas, robogo.blog olvasas utan egeszen leszukult a kor. Aprilia SX50 vagy RX50 szerinted? Mivel elso motorom lesz nem vagyok benne biztos hogy terepezni szeretnek vele, nincs kizarva, de elegge feltem magam. Viszont mindenkepen endurot szeretenek, nem robogot, hogy meg is tanuljak motorozni, ha kesobb esetleg szeretnek valami komolyabb eszkozt biztonsagosan megulni. Ugy nez ki nem lesz akadalya egy teljesen uj modellt megvasarolni, igy marad a kerdes melyik legyen. Van-e, tudsz-e kulondbseget a ketto kozt? Elso-hatso kerekmeretrol tudok, esetleg valami rejtett dolog amirol en nem talaltam infot? Koszonom a valaszt. Es mint mindig, ne haragudj az ekezetet hianya miatt, nemet billyentyuzetrol irok...
minimalist
Válasz
Szia! A kettő között az a különbség, hogy az RX az enduro, az Sx pedig supermoto. A supermoto tulajdonképpen egy enduro utcai kerekekkel, tehát nem 18 és 21 collos, hanem elöl-hátul 17 collos kereke van, szélesebb utcai gumival. Lehet különbség a futóműben, az utcai lehet feszesebb, rövidebb rugóutakkal. Ezen kívül semmi más.

Ha utcán motorozol, a supermoto mindenképpen jobb, ráadásul könnyű terepre azzal is ki lehet menni, csak némileg oda kell figyelni, mert a sima gumi csúszik a poron.  Amit terepen érdemes csinálni - laza poroszkálás - arra jó lesz a supermoto.

2013-05-13 09:35:57
Bunny

Testépítő hivatás

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni,hogy te mint több éves tapasztalattal rendelkező testépítő egy kezdőnek mit javasolnál? Javaslatokat/ tanácsokat mindent köszönök előre is!. :D
mark_4588c5
Válasz
Mit kéne javasolnom, hülye? Verd ki? Vegyél agyat? Szarj le mindent és kérdezz hülyeségeket, mert nyilvánvaló, hogy én vagyok a jóságos nagyapó, nincs munkám, nincs családom, életem, unatkozok és ráérek debilekkel foglalkozni? Elolvastad a Sárga Kapszulát, vagy azt képzelted, írok neked külön egy másikat?
2013-05-12 22:55:51
Bunny

Vese probléma

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy orvos sem jósnő és látatlanba nem tudod mi a bajom. 4 éve edzek, amit eddig használtam: tömegnövelő, fehérje, kreatin, edzés előtti energizálók, multivitamin. Szteroidot soha nem szedtem. Tavaly elmentem vérvételre és egy teljes vizeletvizsgálatra. A vér eredményem kitűnő volt a vizeletembe viszont három csillagos mennyiségű fehérje volt található. Visszamentem a háziorvoshoz elküldött nefrológiája ott természetesen kiakasztottak az orvosok a butaságukkal azonnal hagyjam abba a porok szedését mert ezektől lefog állni a vesém...Kérdezték hány kg vagyok mondtam hogy 75kg, erre azt mondták hogy akkor maximum naponta 70-80 gramm fehérjét vigyek be naponta és akkor minden jó lesz, Ezt betartottam kb fél évig, természetesen iszom elég folyadékot naponta(3,5-4l víz). Most ismét elmentem vizsgálatra, ilyen kevés fehérje bevitel mellet is található a vizeletben fehérje most már csak egy csillagos érték. Azt szeretném kérdezni, hogy te hallottál már ilyen esetről mert az okos orvosok szerint ez a testépítőknél gyakori jelenség. Illetve hogyha hallottál/találkoztál már ilyennel akkor ez mennyire komoly probléma? Válaszodat előre is köszönöm!
tamas_39d6c3
Válasz
A vesebetegségnek vannak tünetei: végtag és arc ödéma, vérzsírszint növekedése a vérben, albuminszint csökkenés. Önagában a vérben kimutatható fehérje sportolóknál szinte mindig a fizikai terhelés következménye. Azaz az orvosok szokás szerint hülyék, mint a segg. Próbálj normális orvost keresni.
2013-05-12 22:51:55
Bunny

A2 motorvásárlás

Kérdés
Sziasztok! Asdftrk-nak szeretném jelezni, hogy az ER-5 nem fér bele az A2 kategóriába, most néztem meg a forgalmit, 37 kW sajnos. üdv R
ryzla
Válasz
Ez bizony nagy szívás, mert az ER-5 elődje, a GPZ 500 még kevésbé fojtott, az 60LE. Pedig nagyon robusztus, strapabíró technika.
2013-05-12 21:25:14
Bunny

Ízületi sérülés

Kérdés
HSzia! Van egy visszatérő vállproblémám: kattog/recseg és igen fájdalmas,bár pihentetés hatására hamar elmúlik. A lényeg,tervezek beszerezni valamiféle ízületvédő/porcerősítő terméket. A JointX-re gondoltam,szerinted megfelel? Bár lehet,hogy az inkább megelőzésre szolgál, és érdemesebb lenne Arthroxon-t szedni? Válaszod előre is köszönöm!
david_csaba_7ef7cf
Válasz
Szia!

Jól látod, ha már fájdalom van, érdemesebb Arthroxont használni. Szánj rá időt, lassan fiog javulni.
2013-05-12 21:21:07
Bunny

kiegészítő

Kérdés
Szia!Szerinted hogy kombináljam a cuccokat?összesen vagy 5kg felesleg van rajtam,van pro mixem,thermogénes zsírégetőm,bcca,vitamin) kaját rendbe hoztam,csak nem tudom hogy mikor toljam be a motorba ezeket. Válaszodat előre is köszönöm!
Clan
Válasz
Majd akkor told be a motorba gyökér, amikor kitöltötted a regisztrációt.
2013-05-12 21:18:03
Bunny

Motor

Kérdés
Ezek lennének: Suzuki Gs 500 F Honda VTR 250 Kawasaki ER-5 Válaszodat előre is köszi!
Asdftrk
Válasz
250-est ne, a többi mind kiforrott, megbízható motor.

Update: amit én még figyelembe vennék az a Yamaha Mt-03. Monduk az utassal nem annyira fasza.
2013-05-12 16:50:29
Bunny

Motor

Kérdés
Szia! Ha úgy van rászánom az egy millát is, de az tényleg a teteje a dolognak. Az igazság az, hogy én is betudom ütni a keresőbe ezekkel a feltételekkel, csak gondoltam egy hozzáértő emberhez fordulok, akinek már van tapasztalata, nem mellesleg láttam már motoros kérdést. (Ezt azért írtam le, hogy ne vedd parasztodásnak, hogy offolom a rovatot)
Asdftrk
Válasz
Nem veszem parasztkodásnak, ebben a rovatban ez nem offolás. De a 120-féle szóba jöhető verzióból neked kell tudni, mi tetszik. Válassz ki típusokat ami tetszik, és megmondom, jó-e, ennyit tudok tenni.
2013-05-12 15:46:35
Bunny

Ketogén-kókuszzsír

Kérdés
Szia Bunny! Ketogén diétában a zsírbevitel megoldható kókuszzsírból? Sajnos a lenmagolajtól tíz alatt futom a százat a WC-re, és a tojást is nagyon rosszul emésztem... Köszi!
Stawy2012
Válasz
Szia! Igen. Bármilyen zsírból.
2013-05-12 13:01:09
Bunny

Motor

Kérdés
Szia Bunny! Most csinálom a jogsit, az új A2-es kategóriára, (35Kw/48Le max.) és nincs konkrét elképzelésem. Mindenképp túramotort szeretnék, ami megbízható, alacsony fogyasztással, kényelemmel. Te mit ajánlasz? Válaszodat előre is köszönöm! Máté
Asdftrk
Válasz
Szia! Ebben a pillanatban találtam: vicc ennyiért.

Sajnos a Suzuki GS 500 e-n kívül nem sok dolog van, ami belefér, de mindez persze pénztől is függ, tudnom kéne, mi a limit. Nem mindegy, hogy 300, 600 vagy 1 milla.

Általában túrendúrók férnek még bele ebbe a teljesítmény korlátba.
2013-05-12 12:46:45
Bunny

Lenmagolaj

Kérdés
Miben változik meg a lenmagolaj ha a ráírt szavidő lejárt?
tylerdurden
Válasz
Megromlik bazmeg.
2013-05-11 22:31:26
Bunny

Gyerek tömegnövelés

Kérdés
Üdv! Összeállítottam az étrendet a minta alapján ami ti írtatok.Az orvosilexikon szerint napi 3000kcal-át kell bevinnem a heti 1kg-os növekedéshez,viszont ti azt írtátok hogy tömegnöveléshez napi 4-5g ch/tssk,ez nálam akkor 240-300g, és fehérjéből pedig 2g/tssk, ez nálam 120g-ot jelent.Viszont ha az orvosilexikon 3000kalórás adata alapján állítom össze az étrendemet akkor ch-ból 500g és fehérjéből 200g kell nekem naponta (elvileg). A kérdésem az hogy az orvoslexikon 3000kcal-ás számadata alapján állítsam össze az étrendemet,vagy a ti 4-5 ch/tssk és 2g fehérje/tssk elvetek szerint?Egyébként ezt azért írom mert könnyen hízok és nem akarok hájas lenni,csak izmos. :) Előre is köszi a választ.
nisor
Válasz
Pont leszarom az orvoslexikont, gyökér.

Bizony időről időre akad hozzád hasonló szellemi fogyatékos, aki megkérdezi tőlünk, hogy az-e a jó, amit mi mondtunk, vagy az amit máshol olvasol.

Ilyenkor mit érzel a kis buksi fejedben? 

Menj már be a közértbe szerencsétlen hülye, és kérdezd meg őket, náluk vásárolj-e, vagy a másik boltban.

2013-05-11 20:03:23
Bunny

Információ

Kérdés
Szia! Az egyik legutóbbi BBTv-ben említetted Cedric Mcmillan-ról,hogy Amikor itt volt és bemutatta a 12 kilóval való bicepsz edzést,miközben a karja akkora,mint a hegy... - Azt szeretném kérdezni,hogy ez melyik BBtv epizódban volt? (92. epizódból idéztem a mondatot)
robert_aa5a5b
Válasz
Egyikben sem. Képzeld el, szoktam olyan dolgokat emlegetni, amik nem a BB.Tv-ben vannak, hanem a valóságban.
2013-05-11 13:35:40
Bunny

Túra

Kérdés
Szia Bunny Markazon van ismerősöm( 25 km Sírok) akit megkérek hoz egy üstöt meg üstházat és megoldjuk .Ha meg lesz a fejedben mikor és hány fő akkor okosabbak leszünk majd a Cutlerben megkereslek ,addig kimegyek megkérdezem mennyi a matek itt a faházaknál.Udv Tamás
mallasolte
Válasz
Még nem hirdettem ki a dolgot, beszélek a Bélával először. Ez Sirok.
2013-05-11 13:28:27
Bunny

Kares

Kérdés
Szia Bunny! Most olvastam, hogy Kares nevéhez más e-mail címet kötöttél, mint eddig. Én írtam neki egy hete a gerincemmel kapcsolatban a lightweight-re. Arra már akkor nem fog válaszolni ?:D Egyébként a múltkori válaszoddal szerintem nem sértettél meg senkit, legalábbis engem biztos nem, én se szívlelem már Kaposvárt, csak a termet ahova járok.
gyula.gyula.17
Válasz
De biztosan válaszolni fog, a másik is működik. A megsértéssel kapcsolatban meg: biztos ami biztos.

Audioblog 
2013-05-11 13:25:51
Bunny

dieta

Kérdés
Szia Bunny! Dietaba szeretnek kezdeni a kovetkezo hetekben. Kerdesem az volna hogy erdmes e karnitin tovabba termogen zsiregetokbe penzt fektetni ( van ezeknek jelentos hatasuk?) vagy elegendo a helyes etkezesre es megfelelo aerob edzesre bizni a dietat?? valaszodat koszi. ps. kb 5kg zsirvesztes lenne a celom, minnel kevesebb izom veszteseggel..
palko1988
Válasz
Szia!

Próbálok kicsit tiszta vizet önteni a pohárba: ELEGENDŐ az aerob edzésre és a helyes étkezésre bízni a diétát. Ez a lényege az egésznek, és működik l-karnitin és termogén zsírégető nélkül is.

A kiegészítők azonban igen hatékonyak és sokkal jobban működik a folyamat velük.

Lefordítva ezt a realitásokra: nem baj, ha nincs pénzed kiegészítőkre, de ha van, vedd meg őket.
2013-05-11 10:11:48
Bunny

Izületi probléma

Kérdés
Szia Bunny! Egy kedves hölgy ismerősömnek vannak gondjai a térdével. Az orvosok fergeteges tudásról téve tanúbizonyságot annyit állapítottak meg, hogy a porcokkal van baj. Remek! Érdemi segítséget viszont - mint legtöbbször - nem tudtak nyújtani. Én tettem neki egy olyan ígéretet, hogy kicsit utána kérdezek, hátha találok hatékony segítséget. Mondanom sem kell, hogy egyből Rád esett a választásom, hiszen Neked is komoly küzdelmeid voltak a válladdal, és találtál megoldást. Annyi lenne a kérdésem, hogy tudnál-e adni egy elérhetőséget, hol találhatom meg a srácot, aki Téged is visszahozott a túlvilágról? Emellett halványan ugyan, de dereng még, hogy egy cikkben vagy valamelyik flash-ben említést tettél egy általad eléggé tiszteletben tartott budapesti orvosról, aki kifejezetten a sport, illetve a hasonló jellegű sérülésekre specializálódott. Ha esetleg az ő elérhetőségét is meg tudnád adni, nagyon hálás lennék. Ezeken a információkon már el tudna indulni a kiscsaj és talán végre megoldódna a helyzet. Előre is megköszönöm a segítségedet és a türelmedet. Sok sikert és kitartást a további munkáidhoz! Nagyszerű amit eddig megvalósítottál! Én rengeteget merítettem belőlük és merítek most is. :) Minden jót! Tisztelettel és köszönettel: András
Kriptalako
Válasz
Karesről van szó: sport.manualterapia kukac gmail.com, jövő héten itt kesz a BodyBuilder Gymben.
2013-05-11 10:09:06
Bunny

Túra

Kérdés
Szia Bunny Ha addig jössz le a Cutlerbe akkor írj emailt és kiviszlek megmutatom a helyett .A linket ha megnézted ott láttad a tavat de a tó mellett van bográcsozási lehetőség amiért nem kell fizetni a sütéshez fát stb rendezek ha kell valamelyik nap megnézem hogy a faházak milyen áron vannak .Ha viszont mást gondoltál,akkor a Debreceni dolgokba segítek -Sírok jó hely ,Budapest- Debrecen 33 útvonal, ott kevés már az autós forgalom Debrecen Cutler edzés és vissza Sírokon pedig Sütés Főzés Ha viszont mást gondoltál,akkor a Debreceni dolgokba segítek Udv Tamás
mallasolte
Válasz
Szia! Igen a Debrecen majd vissza Sirok se rossz, de a kaját megszervezni így nem egyszerű.

Az a kmeping amit mondasz, jobban hangzik, ha van faház,meg biztos van a közelben valami akár Böszörményben.

Minden szerdán a Cutlerben leszek mostanában, de van egy gond: semmi időm nincs, ezek a napok nagyon sűrűek.
2013-05-11 10:07:16
Bunny

Motor Túra

Kérdés
Szia Bunny Nem tudom néztél e már helyett? De ha nem ,ezt tudom ajánlani Debrecen mellett van a Vekeri Tó közvetlen mellette van egy kemping .Ez egy horgásztó, de mi nem horgászni szoktunk ott hanem bogrács sütés főzés ami ingyen van és nem kell érte fizetni .A kempinget nem ismerem nem voltam ott csak közvetlen mellette van Úgy emlékszem vannak faházak is .http://www.youtube.com/watch?v=eqAoDF0hfCw horgászni ne akarjatok mert van jobb maszek tó , itt kevés a hal sok a napijegy ára .Ha segítség kell szívesen segítek legalább megnézed a komoly Gilera runnert amit vettem udv Tamás .Email címem: mallasolte@mailbox.hu
mallasolte
Válasz
Szia!

Még semmi terv nincs. Elmondom, mit szeretnék: faház, tábortűz, sütögetés.

Az útvonal is képlékeny, mert amit elsőre kitaláltam az 400km, elég necces lenne utána edzeni is, meg reményeim szerint jön pár srác innen, aki motor iránt érdeklődött, de kezdő. 

Sirokon tudok egy kurva jó helyet, de az meg csak 170km. Autópályázni nem akarok és jó lenne valami táj is.

Horgászni nem akarunk az tuti. De sütögetni, na azt igen.
2013-05-10 23:23:00
Bunny

Tudomány

Kérdés
Szia Bunny! Gondoltam, megosztom, hogy mik vannak. :D Jön a nyár és nem férsz bele a tavalyi ruhádba? Itt a megoldás! 2 alkalmas fülakupunktúra tartós tűvel 8.000 Ft helyett 3.000 Ftál!
mobicheck
Válasz
De hát a füleden amúgy sincs is ruha! :DDD
2013-05-10 12:18:17
Bunny

állóképesség

Kérdés
Szia Bunny ! Nem találtam sehol a kérdésemre a választ ezért tőled kérdezem. Eddig lassan már 2 éve súlyzós edzéssel edzek. Szeretném növelni az erőmet illetve az állóképességemet. Szerinted az működik, hogy a súlyzós edzésemet kombinálom a kettlebell edzéssel ? 1 héten kettlebell, a következő héten súlyzós edzés lenne., és így tovább. Vagy inkább az működne, ha a súlyzós edzésemet ami heti 3 nap, azt +1-2 nap kettlebell edzéssel egészíteném ki ? 3 hónap múlva bevonulok a katonaságba, és szeretném növelni az erőszintemet. A válaszodat köszönöm előre is! Üdv:
Ryan_
Válasz
Szia! Abszolúte működik. Ugyan innentől klasszikus értelemben nem vagy testépítő, de ez nem baj, sőt talán jobb is.
2013-05-10 12:16:58
Bunny

Újrakezdés

Kérdés
Szia Bunny! Régen elkezdtem edzeni kb. 1 éve kb. 2 hónapot, de lesérültem és abbahagytam. Sajnos akkor még nem tudtam semmit és egyből a haladó edzéstervet választottam. Most viszont újra el akarok kezdeni edzeni, de nem tudom h a kezdő osztott edzésterv szerint vagy a haladó edzésterv szerint edzek.
Adam_8b04c4
Válasz
Mr. Olympia edzésterv szerint eddz, agykombájn. Még szerencse, hogy akkor nem tudtál semmit, de most már olyan sok mindent tudsz.

Ez a sok h-zó nyomi nem érzi ratyinak a szövegét, amikor visszaolvassa?
2013-05-09 22:32:11
Bunny

Részletesebb könyv

Kérdés
Szia Bunny! Nincs egy másik könyved ami részletesebb, mint a Sárga Kapszula?
viktor1224
Válasz
Van, csak titkoljuk bazmeg!
2013-05-09 22:27:55
Bunny

full burn

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem ismered az összes tápkieget, de láttam, hogy van egy zsírégető termék ami full blast néven fut. Ez kb ugyanaz, mint a korábbi full burn? Tudom, hogy te is nagyon bírtad a full burnt, ezért gondoltam talán tudod mi a kettő között a különbség(ha van).
mark_b5f4e4
Válasz
Igen, a jó hír, hogy ez a Full Burn! Gyakorlatilag nincs különbség!
2013-05-09 20:25:17
Bunny

motor

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed erről a motorról? http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/222256/APRILIA_RX_50_(SM)_.html Szórakoz ás, rövidebb távok megtételére (25-30km) városi használtra szerinted érdemes ezt választani?
akpi
Válasz
Szia! Ha csak kismotorra van jogsid, akkor az RX a legjobb.

AUDIOBLOG annak, aki nem hallotta.
2013-05-09 18:05:47
Bunny

Aszpartám

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy a tudtommal ( a kiírások szerint) a Scitec aszpartámot nem használ.Mégis a BCCA Express azzal van édesítve,meg tudnád nekem ezt mondani hogy hogy is van ez? Válaszodat előre is köszönöm ! Helló !
TTman
Válasz
A gyengébbek kedvéért: http://www.scitec.hu/contact.php
2013-05-09 17:51:12
Bunny

Audio blog

Kérdés
Szia Bunny! Ez alkalommal nem kérdezni szeretnék, csak leírni, hogy mennyire meglepődtem amikor meghallgattam a május 1.ei audio blogot. Amit 9 perc környékén mondtál istenről, (ahogy te mondtad valami misztikus természetfeletti dolog) az szerintem... szar:D De komolyan, még sosem hallottam senkit lekurvaanyázni Istent vagy bármiféle feljebbvalót, és még azt is tanácsoltad utána, hogy mi is tegyük ezt.
richard_86961a
Válasz
Isten egyrészt egyelőre nagyobb eséllyel nincs, mint amennyi eséllyel van, másrészt ha lenne, nem "feljebbvaló" lenne, te igenhülye. 

Látom értetted a lényeget.

Neked azt tanácsolom, hogy ha szívsz valamivel, add fel és sírdogálj.
2013-05-09 12:29:49
Bunny

Patkányok

Kérdés
Szia Bunny! A patkány embereket, hogyan kerüljük el, amikor már a tökéletesnek hitt teremben is megjelennnek, ahová eddig azért is jártál, mert oda emberek járnak. Sosem fogom megérteni, hogy miért kell a soprt társadat kifikázni, csak azért, mert a társa motiválja gyakorlat közben egy két mondattal. A hülyegyerek a képembe vigyorogva pofázik a haverjának, minket gúnyolva. Csak, mert jobban néz ki? Azt hittem mindenki saját maga miatt jár edzeni, nem másokat nézni. Ne haragudj ha ezzel fárasztottalak. Üdv.: Viktor
Sz.Viktor
Válasz
Ezt én se értem. Az hogy ki hogy néz ki, kevés.
2013-05-09 11:02:59
Bunny

audiblog papucs hullaszállító

Kérdés
Szia Bunny! Ismét tetszett az audioblog, jó volt valami értelmeset is hallgatni délután, amiből még talán tanulni is lehet. Kérdésem, hogy melyik város volt az ahonnan felköltöztél Budapestre(ha nem titok :D )? Hallottam olyanokat is, hogy Kaposvár. Más, megosztanék veled két képet : https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/217074_4331701264912_961819040_n.jpg lehet láttad már :D Illetve: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/941634_491234650948476_740976764_n.j pg Hullaszállítónk. Sajnos a forgalomból már pár éve ki van vonva, de ha anyagi helyzet engedi rendbe hozzuk. 83-as, 2000-es, benzin gázos.
gyula.gyula.17
Válasz
Szia! Nem titok, Kaposvár. Egy ok van, ami miatt nem emlegetem, mert utálom azt a helyet, mint a szart, és nem akarom ezzel a Kaposváriakat megbántani.

Annyit mondok neked: a Füredi úton, a vége felé egy tízemeletes alatt volt egy 20nm-es tároló, ott volt egy terem, ahova jártam és ahol még karácsony szenteste is edzettem. Jóval előtte az 503-as szakmunkásképző konditermében kezdtem edzeni. Aztán a lőtéren volt egy "igazi" terem, esztergált tárcsákkal, amelyek pereménél mindig volt egy beszakadt rész, ahol a lángvágóval megkezdték a vágást a vaslapon.  Volt két,  kb. 15nm-es panel tároló is. A Zárda közben (ezekhez gugli maps segítséget kértem) volt egy szuterén "terem", amit bezáratott a KÖJÁL, de mi betörtük a kisablakot és bemásztunk edzeni. Volt még pár ilyen hely. Fűtés, wc meg ilyen wellness dolgok nem voltak. Mindez azelőtt történt, mielőtt az Oleg megnyitotta volna az első normális edzőtermet, ami akkor még a Dorottya alatt volt. Én az Oleget akkor ismertem meg, amikor már rég Budapesten laktam. 

Az Opel Rekord beszarás, simán megírnám tesztnek, de sosem járok arra.
2013-05-09 09:46:30
Bunny

betegzsolti

Kérdés
Szia! Bocs, hogy iderondítok, de nem bírtam ki megjegyzés nélkül. Ez a zsolti beteg. Ez biztos. Beteg, nem lehet más.
alam
Válasz
Persze hogy beteg. De nem baj. Épp most írta egy barátom, hogy mennyit röhög ezen a hülyén, szó szerint ezt válaszoltam neki: ezek a szánalmak nagyon sokat segítenek a rovat szórakoztató, humoros jellegének fenntartásában.

Az a kevésbé vicces aspektus, hogy miközben azt gondolod, totális elmebetegekkel, vagy totális férgekkel az ember a valóságban ritkán találkozik, ilyen csak a filmekben van, valójában minden társasházban van legalább egy.

És nekem nem titkolt célom, hogy megmutassam: ilyen emberek bizony vannak.

Csak nézd meg, az általad normálisnak gondolt emberek mit művelnek a faszbúkon.
2013-05-09 09:37:40
Bunny

vitamin

Kérdés
Szia! Két kérdésem lenne: 1. Megy a napi egy Multi Pro és napközben még 2-3 gr C-vitamin is, és így is sikerült, hogy megfájduljon a torkom meg a fülem. Minek a dózisát kéne még emelnem, hogy ne legyen ilyen? 2. Lesz mostanában vagy akár később is Pesten valamilyen rendezvény ahol veled és/vagy a Team Scitec tagokkal találkozni lehet?
tamacsinator
Válasz
Szia!
1. Ne emeld semminek a dózisát azért, mert fáj a torkod. Fel lehetne emelni a C vitamint, de nyugi, az immunrendszered működik, nem kell semmit tenned, elmúlik.
2. Igen, de még nem tudom pontosan. Szemináriumot tervezek velem, Kathi Bélával, Kornéllal és Bereckivel.
2013-05-08 23:12:20
Bunny

18 kerület görög nő tanár férj

Kérdés
Üdv! 2010 áprilisában a szerenád elött gondoltuk,hogy lemegyünk biciklizni egy haverommal. Meg is ejtettük éppen hazafelé tartunk,hogy átöltözzünk és elinduljunk a szerenádra amikor jött velünk szemben egy begyógyszerezett piás kisebbségi. Szánalmas módon próbálta ellopni a biciklimet azzal.hogy kinyújtotta a karját és telibetalálta a nyakamat. Sikertelen próbálkozása után üldözőbe vettük és menekülés közben fellököt egy idős nőt(történt mindez a havanna lakótelep szélén) Ő elmenekült mi meg segítettünk a néninek. Felajánlottuk,hogy tanuskodunk ha szükséges és megvárjuk a férjét. Ő maga görög volt és görög kirándulások szervezéséből egészítette ki a nyugdíját a féjre meg egy nyugdíjas tanár ha jól emlélkezek akkor magyar szakos volt. Lett is belőle két alkalmas tanuskodás a helyi kapitányságon és egy bírósági tárgyaláson tanuként való megjelenés. Nem kérdés csupán csak érdekesség képpen írtam le mert talán jó eséllyel az egykor általad bérelt lakás tulajdonosai lehettek. A vétkest még aznap elkapta a rendőrség amikor fényes nappal kocsilopásra akarta adni a fejét(sikertelenül)
sutipapa91
Válasz
Szia! Nagyon durva: 100%, hogy ők voltak azok. Az öreg magyartanár volt, én is úgy emlékszem. Remélem jól vannak.

Kicsi a világ.
2013-05-08 23:10:29
Bunny

Casein fehérje

Kérdés
Hello, azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy rendeltem casein fehérjét, lefekvés előttre, de a sűrű állaga miatt elég nehezen tudom meginni, ha leturmixolom tejjel, akkor sokkal könnyebben tudom fogyasztani. A turmixolás nem ront a lassú felszívódáson? Köszönöm!
b.gergo
Válasz
Több víz bazmeg? Ez eszedbe jutott? Vagy valami kozmikus anomália miatt nálatok a tej sűrűbb mint a víz?

Lehet nem értem és ez a kandi kamera?

Vagy magában akartad megenni a port?

Vagy az a kérdés, hogy ha nem sékeled, hanem turmixolod géppel, akkor a turmixgép ront-e a lassú felszívódáson azza, hogy felkavarja a cuccot? Mert miért is? Mert forog a kazein oldat és akkor gyorsan szívódik a sebessége miatt, mert gyorsan forog? Hát állítsd le a gépet bazmeg! :DDDD

Aztakuvaistenit, most kaptam agysorvadást.
2013-05-08 22:57:02
Bunny

shake utaztatás

Kérdés
Szia, gondoltam megosztom veled/ veletek, hogy én azt a fapados megoldást találtam ki a shake szállítására, hogy A/4-es lapból csinálok tasakokat és leragasztom. Amikor meg kell csak feltépem, mint az egyadagos scitec fehérjét :D
Deethkae
Válasz
Szia!

Én erre olyan megodást találtam ki, hogy beszarsz, jobb, ha leülsz egy bilire. Belerakom egy kis dobozba! Na? Na? Nem semmi, mi?
2013-05-08 22:51:26
Bunny

Mell edzés

Kérdés
Hali!Nah én nem akarom hogy szétoszd a fejem annyit akarok csak kérdezni MELL EDZÉS nekem a mellem szinte 0 húsz sajnos pedig edzek keményen olyan 4-5 gyakorlatot végzek annyit akarok szerinted elég a 3 gyakorlat vagy te mit ajánlanál
kuci88
Válasz
Pontokat meg vesszőket.
2013-05-08 10:00:09
Bunny

Fehérje és tömegnövelő

Kérdés
Mindegyik fajta fehérjét lehet egyszerre enni tömegnövelővel?
balint_87d98b
Válasz
Nem kell neked ez, foglalkozz egyszerűbb dolgokkal, tévézés, ilyesmi.
2013-05-07 17:24:15
Bunny

Hiperhajlítás helyettesítése

Kérdés
Szia Bunny! Nem szeretném rabolni az idődet, csak egy gyors kérdésem lenne. Ha nem hozzáférhető számomra hiperhajlító pad, mit csináljak helyette? Én a Jó reggelt gyakorlat-ra gondoltam, mint alternatíva. Köszönöm válaszodat előre is! Üdv:
krulos
Válasz
Szia! Csakis nagyon kontrolláltan, kis súllyal!
2013-05-07 17:23:40
Bunny

Összeesés

Kérdés
Szia Bunny! Ha 1 hétig nem tudok konditerembe járni és megfelelően táplálkozni, akkor mennyire fogom megtapasztalni az összeesést?
Benjamin366
Válasz
Úristen, egy teljes hétig? Szerintem katasztrófa lesz, kezdheted az egészet elölről! Gyíkarcú leszel! Gizdabéla? Etióp! Anorexiás! Ujjal fognak rád mutogatni az emberek, a középsővel! Gondolom amúgy kurva izmos vagy, ha ez problémát jelent.
2013-05-07 14:47:53
Bunny

motor-para

Kérdés
Szia Bunny, 2010 nyarán megvettem életem első robogóját (50cc) amivel kb. 1 hónap után sikerült is esni egyet. 1 ujj töréssel, pár csont repedéssel és némi zúzódással meg is úsztam. Amint levették a gipszet visszaültem a robogóra, azóta is megyek vele, de azóta nem ugyanaz. Nem élmény a motorozás. Kanyarban buktam, azóta is minden kanyarban félek. Valószínű nehéz kérdés, de hogyan lehet ezt elmulasztani? Te ugyanúgy motorozol az esésed óta?
gergo_levente_ae5d8a
Válasz
Szia Levente!

Tőlem is mindenki azt kérdezte, hogy fogok-e még motorozni, amikor összetörem a motoromat. Azóta már nincs meg az a motorom, de van helyette három másik. Ez gondolom elég határozott válasz. Többet motorozom a balesetem óta, sőt, azóta motoros újságíró lettem.

Tény, hogy nekem megvan az az előnyöm, hogy nem magamtól estem el. Igaz, tavaly nyáron terepen egy teszt-supermotoval tök ártatlan szituációban odabasztam magam kissé, úgy, hogy nem tudtam, eltörtek-e a bordáim és fél évig nem tudtam oldalt feküdni.

Mindez affinitás kérdése is. Ne érts félre, de az a rossz hírem van, ha el bírtál esni robogóval kanyarban, akkor nem leszel motorversenyző, nincs túl nagy érzéked. De ez nem baj, hiszen sok gyakorlással fejlődni fogsz tudni.

Megmondom, hogyan oltsd ki a félelmet. Pontosabban a rossz érzést a félelem miatt. Ehhez csak meg kell értened valamit: mégpedig azt, hogy nem baj, ha félsz. Sőt, jó ha félsz. Ez tart vissza, hogy hülyeségeket csinálj és hogy ne figyelj oda. Aki nem fél, az hülye, és előbb-utóbb vagy magát öli meg, vagy másokat. A "jobb félni, mint megijedni" mondás nagyon nem hülyeség két keréken.

Motorral nagyon könnyen átesik az ember a ló túloldalára (micsoda képzavar!), ahogy megjön a rutin és azt hiszi, sérthetetlen. Most a napokban halottam egy vezetéstechnikai tréninggel is foglalkozó szakembertől, Go Moto Zsoltitól (nagyon jó arc egyébként, tesztmotorokat szokott adni), hogy két haverja halt meg, pedig mindkettő kurva jól motorozott. Igaz, 160-nal mentek lakott területen, vagy valami ilyesmi. Az ilyen egyszerűen hülye, túlzott az önbizalom. Nem féltek.

Hidd el, jobb ha félsz. A te esetedben jobb, ha nem hiszed, hogy simán beveszel minden kanyart, hanem mindegyikre felkészülsz és odafigyelsz, sőt, megfelelő sebességgel próbálkozol, nem ész nélkül. Lelassítani nem cikibb, mint mankóval járni.

Én azt kívánom neked és mindenkinek, hogy soha ne múljon el a félelem, mert az a barátod, ez véd meg. Nagyon sok "ezt azért mégse kéne" gondolat jön nekem is, és örülök neki. Nem akarom magamnak azt az érzést, amikor elfogy alólam az út. Az XJR-em japán belpiacos, 180-as óra van benne az európai 260-as helyett, le is szabályoz 180-nál és nem köttettem ki belőle. (Bár gyanús, hogy a Tivadar kiszedte.)

A másik, tuti dolog, ami segít a rossz érzést elmúlasztani, tehát segít abban, hogy a félelmed ne szorongás legyen, hanem barát, az a megfelelő motoros öltözet.

A robogósok ezt leszarják. Nem kéne. Értem én, hogy ha ötvenezer van robogóra, nincs még ötven ruhára. De törekedni kell rá, és inkább egy 100 ezres robogó plusz felszerelés, mint egy 150 ezres robogó.

Elmész Tibihez a Darázsgarázsba, segíteni fog olcsón felöltözni, nyugodtan lehet rám hivatkozni. Kell a ruházat, mert ez védi meg a bőröd attól, hogy lenyúzza az aszfalt, a ruhában levő protektorok pedig a térdedet és egyéb ízületeket. Az én esésemkor, is - amikor szétment a vállam - volt protektor, képzeld el, ha nem lett volna. Nem tudom volt-e rajtad motoros kesztyű például.  A dzseki, egy cipő (ha más nem, egy nem motoros túracipő vagy bakancs, de egy Probiker motoros cipő röhej olcsó), egy térdvédő (a felső képen én vagyok), egy kesztyű alap. Esetleg egy gerincvédő, azt még nagyon tudom ajánlani. A dzseki utcára is jó ráadásul. Sisaknak érdemes integrál sisakot használni, nem vigyorgót, akkor is, ha kényelmetlenebb.

Mindez biztonság. A félelem éberré tesz, oda tudsz figyelni, a protektorok meg megvédenek. Nyilván a protektorokat azért veszi az ember, hogy soha ne legyen rá szükség.

Na, azt hiszem ez egy robogóblog poszt lesz.
2013-05-07 09:20:37
Bunny

HMB szedés

Kérdés
Szervusztok! Hogy vagytok? Minden rendben mindenkivel? :) Egy apró pici kérdésem lenne.. A HMB (béta-hidroxi béta-metilbutirát) szedésénél, érdemes szünetet tartani bizonyos időközönként? Vagy ez is mehet életem végig? Hálásan köszönöm előre is.. Szevasztok...
colic
Válasz
Szia! Mehet életed végéig, de a HMB jellegzetessége, hogy nem nagyon hat egy idő után, ezért érdemes 3 hónap szünetet tartani. Amúgy köszi, jól vagyunk, a Szipoj végre elkezdett mászni, tegnap ment 5 centit. Rendkívül fasza Szipoj egyébként, meg vagyok elégedve vele.
2013-05-07 08:56:14
Bunny

motor

Kérdés
Szia Bunny! Kawasaki ER-6N 2006-os évjáratú motorról mi a véleményed? Kezdő motornak lenne. Elég sok tesztet elolvastam róla, de a te véleményed is érdekel! Köszi!
snowman
Válasz
Szia! Ha ez tetszik, vedd meg, nagyon jó motor. (2 henger jobb mint 4, erre előbb-utóbb mindenki rájön.)
2013-05-07 07:23:13
Bunny

tejsavó vs szója

Kérdés
Szia Bunny! Mennyivel több fejlődést várjak egy tejsavófehérjétől, mint egy szójafehérjétől? Edzés utáni alkalmazásra, reggel mindenképp szója menne. Konkrétan egy 3-6 hónapos időszakra gondolok. Előre is köszi a választ.
butcherx2x
Válasz
Mondta már esetleg neked apád, hogy mielőtt hülyéket kérdezel, gondolkodj el esetleg?
2013-05-06 19:33:05
Bunny

Illegalis szerek

Kérdés
Szia. Minden rohadt forumon talkozok olyanokkal hogy dianabol,winstrol,napozin....A bajom az hogy en tisztan szigoru dietaval es kemeny edzessel ertem el celjaimat de mindenki azt kerdezgeti hogy mit szedek es hiaba mondom hogy hanyni tudnek azoktol akik injekciokkal egetik le ezt a sportot. A kerdesem az,szerinted hogy keruljem ki az ilyen beszolasokat vagy hogy kezeljem? Es az is erdekelne hogy hozzad mentek mar oda az edzoteremben szteroidokkal kapcsolatos kerdesekkel?
miklos_661185
Válasz
Hozzám nem mernek odajönni ilyennel. A terembe bejött két cigány, koxot akartak venni, de nyilvánvalóan azt nézték, érdemes-e betörni.

Amúgy egyféleképpen kell ezt kezelni: szard le.
2013-05-06 19:32:08
Bunny

vélemény

Kérdés
Szia Bunny. Neked mi a véleményed erről? http://www.youtube.com/watch?v=JdmggtpF05k Meg úgy az egész emberről? Volt, hogy megemlítetted a BB.radióban, ezért kíváncsi lennék. Egyébként egy észrevétel, régebben volt ilyen halk, alákevert zene a rádióban, szerintem úgy még hangulatosabb volt, de persze így is fasza, csak érdekel, hogy nem akartatok azzal is baszakodni, vagy úgy gondoltátok nem szükséges?
Aldo_Raine
Válasz
Szia!
Szerintem a Puzsér nem egészen normális. Tetszik a szenvedélyessége, a gondoltainak a mélysége, csak néha szerintem már maga sem tudja, mi a francról beszél, annyira belelovallja magát valami hülyeségbe, meg annyira meg akarja mondani, hogy átmegy görcsülésbe. Zizi bolygó.

Sok igazság van abban, amit belinkeltél, csak kicsit elszálltunk a Földről, az én ízlésemnek túl értelmiségiek vagyunk. Ő is elszakadt a valóságtól, nem csak a bulvármédia. De mondom, sok tényszerű állítás van benne, ez a jobbféle anyagai közül való.

Ez konkrétan nagyon rendben van: http://www.youtube.com/watch?v=7yEv8Ece4Jc

A rádióban az aláfestő zene túl nagy macera, azért nincs. Terveztünk rendesen zenéket is bele, de szerintem senkit nem érdekel.
2013-05-06 19:10:29
Bunny

diétám végén

Kérdés
Szia Bunny! Diétám utolsó napjaiban (nincs messze) az utolsó 1-2 napon keresztül, vagy amennyinek értelmét látod, szeretnék csakis egészséges kereteken belül egy kis vizet hajtani. Isten ments, hogy alkohollal( legutóbbi hülye), vagy valami illegális szarral! Erre alkalmas vízhajtó teát tudsz -e javasolni, ha ismersz ilyet? Vagy teljesen fölösleges ezzel foglalkozni, bár nekem egy apró különbség is számítana, maxot akarom kihozni. Ha van időd rá, köszi a választ!
Prom
Válasz
Szia! Az égvilágon semmi értelme a vízhajtásnak. Ez csak színpara, vagy fotózásra szükséges, és egyetlen titok van: a nátrium megvonás és a vízbevitel növelése.

Ürítés/töltést főleg nem ajánlok csak úgy. Vannak vízhajtó teák, működnek is, de nem tudják csak a bőröd alól hajtani a vizet. Az olyan kiegészítők, mint a Water Control valamivel jobbak.
2013-05-06 18:49:15
Bunny

kérdésnél a karakterszám

Kérdés
Szia mégegyszer! Az előzőbe nem tudtam belesuvasztani: mennyi itt a kérdés mezőben a maximális karakterszám?
Prom
Válasz
Utánanézek!

A karekterlimit a múltkori meseregényt író kamuregisztrált hülyepicsa miatt jutott eszünkbe. Valószínűleg fel kell emelni.
2013-05-06 18:28:06
Bunny

es egy kerdes

Kérdés
Es egy kerdes:(kulon a karakterlimit miatt) van olyan hogy valaki meg a vitargot sem emeszti rendesen? Edzes utan probaltam szollocukrot, FF carb fast ot, vitargot, de mintha ko lenne a gyomromban. Erdekes hogy zabbal nincs semmi baj, de arra azt mondtad hogy gazos a zsir miatt, mi marad? Fott rizs?
albertcsaba
Válasz
A szőlőcukor tényleg olyan, mintha kő lenne a gyomrodban, a Carb Fast és a Vitargo elvileg nem. Elképzelhető, hogy neked nem jó, lehetnek extrém egyéni eltérések. Ha jó a zab, maradjon az.
2013-05-06 17:52:11
Bunny

Romlo turmix

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy ez nem egy faliujsag kozleskenyszereseknek, de mar tobben kerdeztek itt hogy mi vanha bekeveri reggel a turmixot es csak delutann issza meg. En rendszeresen viszem magammal a napi turmixokat turazaskor, bringazaskor, utazaskor. Kulon viszem a vizet es csak akkor ontom ra mikor kell.
albertcsaba
Válasz
Na hát ezt a rendkívül bonyolult dolgot nem mindenki tudja ám kivitelezni!
2013-05-06 17:43:36
Bunny

Válasz Cukorbeteg - ketogén jelleg

Kérdés
Magam is cukorbeteg vagyok 20 éve, azt a butaságot el kellene felejteni, hogy szénhidrát nélkül inzulin sem kell. 1-es típusú cukorbetegnek állandóan kell inzulint adnia (nyilván a szénhidrát és egyéb függvényében). Ha nem eszel szénhidrátot, a szervezeted a fehérjéből akkor is állít elő cukrot kis hatásfokkal, ami megemeli a vércukrod. Ha ez az állapot hosszú időn át fennmarad, kialakul a ketonacidózis, ami egy életveszélyes állapot.
tuzvihar
Válasz
Azt a butaságot kéne elfelejteni, hogy idejössz észt osztani, amikor nem kérdeztek. KETOACIDózis, és az nem a megemelkedett vércukorszinttel van összefüggésben, hanem a túl sok ketontesttel, látom 20 év nem volt elég, hogy tudd, miről beszélsz. Senki nem mondta, hogy egy egyes típusú cukorbetegnek nem kell inzulin. Inkább szénhidrát nem kell neki., és annak függvényében kellene átértékelni az inzulin adagot, nem zsömlét zabáltatni inzulinnal, mint az "orvostudomány" csinálja.
2013-05-06 17:00:45
Bunny

Body Builder Gym

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos egyből egy hazugsággal indítottam az EV pályafutásom mert nem kérdezni akarok, hanem mondani. Mai napon lent voltam a teremben és egyszerűen imádom. Mintha csak nekem készült volna. Évekig inkább fitness profilú terembe jártam, most hogy félig felköltöztem már Pestre úgy gondoltam, hogy érdemes váltanom és Rátok esett a választás. Nagyon jól tettem! Csak így tovább! (Bocsánat a felhasználó név miatt, majd kérek másikat) Üdvözlettel: Laci
CRD_700651
Válasz
Szia! Semmi baj a felhasználóneveddel. Köszönöm hogy leírtad!
2013-05-06 16:52:35
Bunny

víz és fehérje

Kérdés
Hello Bunny, Két kérdésem lenne, 1, A napi 3-4 liter vízbe beleszámolhatjuk e az edzés alatt elfogyasztott vízmennyiséget? 2, Nem rossz e ha a fehérjeturmix több órát áll? (Csak reggel tudom megcsinálni és délután megyek edzeni)
aniko_1f67ab
Válasz
Szia!
1. Igen.
2. De rossz. Csak hűtőben lehet tartani.
2013-05-06 15:55:57
Bunny

képek

Kérdés
Szia Bunny ! Nekem is olyan problémám lenne hogy a képeket amiket a cikkekbe feltesztek nem tudom kinagyítani,csak azt mutatja hogy tölt(forog középen az a kis kör) ,de nem hozzá be 5perc után sem. Láttam hogy már másnál is fellépett ilyen probléma. Valamit esetleg tudnátok-e csinálni vele,vagy nálam lehet a gond? Válaszodat előre is köszönöm! Helló
TTman
Válasz
Szia! Lásd. előző válaszok. A programozónk dolgozik rajta, de azt a rendszert Krissz haverom csinálta, teljesen idegen kód, időbe fog telni, mire rájön. Ezek a verziófrissítések mindig bekavarnak.
2013-05-06 13:59:57
Bunny

képek

Kérdés
Szia Bunny! Egy korábbi hozzászólással (divine írta) kapcsolatban jelezném az észrevételemet. Talán nem nála van a gond. Kipróbáltam több böngészővel is, és nekem sem hozza be egy ideje a képeket, míg korábbi cikkeknél igen. (Visszanéztem pár cikket, és ott betöltöttek a képek). Ezen hírhez csatolt kép még betöltődik: Dexter, a realista - 2013. 04. 17. Ez már nem: Cedric-et kivágták az Arnoldról! - 2013. 04. 27. Elnézést ha nincs igazam. Üdv, Péter
peter_b0e236
Válasz
De igazad van, lásd az előző választ.
2013-05-06 12:35:08
Bunny

cikkek képei

Kérdés
Üdv! Divine írta, hogy a cikkekben nem hozza fel neki a képeket teljes méretben. Ugyanez a problémám nekem is pár napja. Eddig rendben volt minden, és másik böngészővel sem lett jobb.
greg1991
Válasz
Szia! Rendszerfrissítés volt, ilyenkor elbaszódik néha ez-az. A magazin.builder rendszerében levő képeket nem lehet jelenleg nagyítani, a hírrovat meg ebben van. Nehéz ezt elmagyaráznom, de amit ti láttok, a mögött több CMS van, másik "portálmotor" van a magazin és másik a shop.builder alatt. 

Más: Audioblog annak aki még nem hallotta. Hadd pörögjön, hogy jöhessen a következő.
2013-05-06 12:34:09
Bunny

motor tesztek

Kérdés
Szia Bunny! A kobajker.blog.hu-n azoknál a bejegyzéseknél, ahol nincs link, azok a tesztek készen vannak, csak még a TB nem rakta ki? Az érdekel, ami 2 sor, és semmi info, hogy kész van-e, vagy még nem rakták ki. Azért kérdezem, mert a totalbike-ot nem szoktam olvasni, csak a blogodat szoktam nézni.
xfrank04x
Válasz
Szia! Az ilyen kétsorosakat csak ennyi, ott általában a kép a lényeg. Ha van cikk, akkor biztosan ott van a link.
2013-05-06 12:23:45
Bunny

Zsibbadt kezek

Kérdés
Szia Bunny! Korulbelul mar egy honapja minden reggel mire felkelek,mindket kezeb es az ujjaim el vannak zsibbadva.Probaltam mas pozicioban fekudni de nem segitett.Egy hete abbahagytam az edzest hatha csak tulsagosan megeroltettem a karjaimat. Hallottal mar ilyesmirol?Valamit tudsz tanacsolni? Koszonom a valaszt!
szilagyi_7d855c
Válasz
Szia!

Ha intenzíven edzel, ez lehet annak  a hatása. Ha semmiféle mozgásszervi gondod nincs, nem nagyon van mit aggódni, a "megerőltetés" dolog nem létezik.
2013-05-06 10:46:11
Bunny

motor nem muzeumbol

Kérdés
Az ilyen gepeket,amelyek lathatoan hasznalva vannak jobban szeretem,mint a csilli-villi muzeumi kiallitasi mutargyakat. http://kepfeltoltes.hu/view/130505/IMAG1849_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130505/IMAG1848_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130505/IMAG1847_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
lupus-20
Válasz
Nemrég volt nálam teszten egy Bullet 500, már meg is írtam, talán ebben a hónapban megjelenik.

Ehun egy kép.
2013-05-05 22:52:25
Bunny

képek

Kérdés
Szia Bunny! Mostanában a cikkekben lévő képekre hiába kattintok rá, nem nagyítja ki őket az akármi, aminek ki kéne. Csak ott forog valami kis izé valami kis négyzetben, mintha töltene, de nem történik semmi. Nálam van a hiba, vagy a rendszerben?
divine
Válasz
Szia! Nálad van a gond!
2013-05-05 21:59:01
Bunny

Autó

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed a Dacia Duster-ről? Kinőttük a Fabia-t és fater ezt nézte ki. Családi autónak vennénk, nem használtan. Szerinted megéri az árát? Üdv
gresh04
Válasz
Szia! Kurva jó autó, vegyétek meg bátran!
2013-05-05 21:58:09
Bunny

a múltkori hárompontos köcsög

Kérdés
Köszönöm a kioktatást, további hősies küzdelmet a sok beképzelt, kokszolni vágyó, tetszelgő-feszengő hülyével! Az új cégérhez (amin annál is izmosabb vagy, mint amennyire be vagy cuccozva, miközben a mellső végtag/egész test kb. legjelentéktelenebb, ám a diszkókban tenyészők által hatalmas becsben tartott vázizmát edzed) természetesen gratulálok - hisz jól nézel ki rajta...! Éljen a minőség! A testépítés az illúziók sportja - akárcsak a mai világ.
vidrabet22
Válasz
Te biztos érted, mit akartál írni, csak az a baj, hogy nem az jött le valószínűleg, amit akartál.

A képen valóban be vagyok cuccozva, a rendelkezésemre álló rengeteg (vagy 3 képből) ez illett csak ide. Igaz a karom világ életemben szar volt,  a grafikus meg úgy döntött, ez a nem becuccolt kép nem jó. Hatalmas a különbség egyébként, mint láthatod.

Csakhogy ez nem cégér. Szívesebben raktam volna oda motoros képet, de akkor a te szinteden levő értelmi képességű emberek főleg nem értenék, hogy mi van.

Tudod mi a döbbenet? Megkérdeztem a guglit, és kiderült, hogy ez a szánalmas hülye is te voltál.

Nefelejst el felvonulni majd a nyáron!
2013-05-05 12:35:02
Bunny

Köszönet

Válasz
Gratulálok! Erről beszélek! Nem lettél izomhegy, nem lettél testépítőbajnok, de önimádó feszengő faszmajom sem, hanem megcsináltad az életedet. Normális embernek nézel ki, sportolsz, még motorozol is. Nekem erről szól a testépítés: tegyük jobbá magunkat. Neked sikerült, király vagy! (A képet engedelmeddel lementem és fel fogom használni.)
2013-05-05 08:39:41
Bunny

Motor

Kérdés
Szia! Nemrég küldtem ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-6834533.Nézegettem a 91-es motorok festését, és ezt találtam: http://www.cyclechaos.com/images/8/8a/1990-Suzuki-GS500E-Red-0.jpg http://www.cyclechao s.com/images/8/84/1990-Suzuki-GS500E-Red-1.jpg Tank és jobb oldali motordekni? :) Lehet, hogy pont ezt találtam meg?
moly21
Válasz
Szia! Én nem értem mit látsz, a Cyclechaoson az egy lelakott szar.
2013-05-04 22:08:55
Bunny

Roborálás

Kérdés
Szia Bunny! Az anyukám 68 éves és az utóbbi időben sokat fogyott. Szervi baja nincs, viszont eszi az ideget rendesen (persze ki nem?). A kérdésem, hogy milyen Scitec terméket ajánlanál (tömegnövelő, fehérje készítmény)? A mami nyitott és elfogadó, ha megveszem neki és tudja, hogy mire való akkor biztos, hogy használni fogja. Köszönöm a segítségedet! Jó az új rovat külső. További sok sikert neked!
andor555
Válasz
Szia!

Két dolgot javasolnék: ez egyik a Mega Daily One vitamin. A másik, hogy vegyél neki Scitec 100% Whey csokisat, vagy Full Force Whey Protein csokisat, ami baromi finom, és itass meg vele kezdetnek egy adagolókanálnyi proteint másfél deci vízben séjkelve vagy turmixolva. Ez ízleni fog neki.
2013-05-04 18:10:49
Bunny

Hozzászólás nőideálról

Kérdés
A nőideálokról kérdező megnyugtatására: én is nőből vagyok, de semmi pénzért nem kéne a félig letolt gatyájú nyálmajom a képről. És vagyunk még így jópáran, szerintem.
galdora
Válasz
Biztos voltam benne, de azért köszi, tőled valószínűleg hitelesebb. Én kb. ilyen sikeresnek képzelem a faszbúkon pózolgató degeneráltakat is.

És egyébként elárulom, a férfiak se csak külsőre mennek. Mondjuk én már semmire se, de az biztos, hogy a kifent, csak magassarkúban közlekedő állandóan tollászkodó hülyepicsákat mindig is rühelltem, főleg azután, hogy belefutottam egy-kettőbe.

Nem mondom, hogy az ember nem veszi észre a szép nőket, de nem nagyon. 

Motoroknál kicsit más a helyzet, egy MT-01-nék, a Zoli Sportsterénél vagy az új Harley Breakoutnál az ember meg-meginog, de bazzeg, az XJR az azért XJR, ráülök, egy bivaly, megy,mint az állat, mégiscsak ez az igazi, igazából nem vágyom másra.
2013-05-04 18:08:03
Bunny

ideál

Kérdés
Köszi a választ. http://die-less.com/wp-content/uploads/2011/11/magua.jpg lehet kicsit a végletek embere vagyok de én őt tartom férfiasnak
wolf_b0bac5
Válasz
A csajokat az izgatja, ki van a fejedben. Lehetsz a világ legrondábbja is, ha nem vagy dögunalom és van szöveged.

Vagy pénzed, de a kurvákról ne beszéljünk.

Egy a titok: el kell felejteni az olyan picsákat, akiknek az az életük, hogy ők milyen szépek.
2013-05-04 16:30:58
Bunny

előadás

Kérdés
Szia! Azt szabad tudni melyik középiskolában tartasz előadást? Mi is szoktunk hívni vendégelőadókat, szerintem nagyon jó választás lennél. Ajánlanád magad? :D Na, viccet félretéve. Írjak e-mailt?
dmario96
Válasz
A Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban lesz. Nem ajánlom magam, nem nagyon szeretnék menni sehova, van elég dolgom.
2013-05-04 15:49:42
Bunny

ideál

Kérdés
Szia Bunny! Miért van az, hogy a nők az ilyen férfiakat szeretik mint pl ez? http://1.bp.blogspot.com/-_O7OEIXKLvE/UHpNtJIiWQI/AAAAAAAAhCg/XifQsvaQE5o/s1600/JGH_DNA_06+00 1.jpg
wolf_b0bac5
Válasz
Beszélgess talán előbb egy-két nővel is, mielőtt téveszmékben ringatod magad.
2013-05-04 14:48:54
Bunny

Edzéstechnika

Kérdés
Szia Bunny! Felkerült az oldalra egy cikk a fegyencedzésről, amiben volt egy mondat a kézállásban végzett karhajlításról, hogy az mennyire nyírja a rotátorköpenyt. Ez mennyire igaz, mi a véleményed erről? Azért kérdezem mert a kedvenc testsúlyos gyakorlataim egyike. (Persze a kivitelezés módja a fontos és a bemelegítés, de hogyan kell ezt a gyakorlatot helyesen végezni?) Köszi a választ!
deeppurple666
Válasz
Nyilvánvalóan az volt a cikkben, hogy imádjuk a fegyencedzést és pont a mellesleg szellemi fogyatékosoknak kitalált tetves fegyencedzéssel akarunk foglalkozni, nem küldtem még el a picsába elég parasztot. A cikkeket egyébként azért írjuk, hogy ne olvasd el, csak nézd, mint a bambafasz, aztán kérdezd meg itt, hogy mi volt benne, vagy igaz-e ami benne volt de tényleg.  A kereső a lap tetején meg aztán főleg dísznek van.
2013-05-04 14:46:59
Bunny

fizikai munka +edzés

Kérdés
Ciao Külföldön dolgozom fizikai munkàt végzek 23 vagyok van nálam 100szem methandienone munka mellett Hogy vegyem be? Reggel es edzés előtt? Kajåt hogy oldjam meg? Mert ugye sok kalóriát égetek, a teremhez napi 15km tekerek az jó a vérkeringésre? és mennyi vizet kellene inni naponta 178/70 Előre is köszönöm a vàlaszt!
mate_e1eb2c
Válasz
Azoknak a kis fogyatékos büdösköcsögöknek, akik nem tudják mennyi vizet kell inni, de koxolnak, mind a száz szemet fel kell dugni a picsájukba reggel edzés előtt.

A kaját úgy oldd meg, hogy majd kimegyek, megetetlek és megbüfiztetlek, paraszt. Olvasni tudsz?  

Gondoltam, hogy fizikai munkát végzel, mert szellemit biztos nem.

Majd megírom a szabályzatot külföldiül is, hátha nem értik a hozzád hasonló gyökerek magyarul.
2013-05-04 14:42:39
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e ezzel, de reggel 10 előtt nem nagyon szoktam még enni, pontosabban nem tudok. Az első kajálást pedig bőven 10 előtt kéne megoldani. Ilyenkor mit csináljak? Tömjem le magamba a kaját mindenképp, vagy várjak vele? Az utolsó csirkemelles adag is ugyanígy megy. Hozzá fogok szokni, vagy ez végig így lesz? Válaszodat előre is köszi.
butcherx2x
Válasz
Szia!

Sokan nem tudnak reggel enni, de ettől még kell. Normálisan az inzulinérzékenység reggel elég rossz, van aki ösztönből nem bír reggel ezért enni rendesen. Meg tudod oldani turmixsszal.

A testépítésben a kaja a legtöbbeknek mindig küzdelem, de meg lehet szokni.
2013-05-04 10:20:45
Bunny

faszfej

Kérdés
Szia Bunny. Eddig csendes olvasója voltam az egész oldalnak amihez gratulálok , rengeteget tanultam innen az évek során amit köszönök, az EV pedig a legjobb kikapcsolódás. De bazdmeg ez a 16 éves vagyok és koxoljak-e kérdés teljesen padlóra tett. Most komolyan ilyen van? Ez normális?
gyula_b6c715
Válasz
Szia! Rengeteg ilyen van. TÖBB ilyen van, mint ahány normális sportoló. Ne felejtsétek el: az átlag gyökér csak jól akar kinézni hogy villogjon, nem akar sportolni. Jövő csütörtökön egy középiskolába megyek előadást tartani épp ezért.
2013-05-04 08:43:11
Bunny

Az bajom van...cáfolom a cáfolatod!

Kérdés
Szia! Nekem egy észrevételem lenne. Akik kritizálják Drugs Bunny helyesírását: ez a dolog több sebből vérzik. A magyar egy hihetetlenül komplex nyelv. Te, kötözködő, amit leírtál, nagyjából 10 hibát tudnék mondani, és egy olyan ember, aki valóban ért is hozzá, még többet... ugyanakkor nem is hiba, ugye? Üdv!
dmario96
Válasz
Szia! Egyetlen hülye kritizálta a helyesírásomat. Egy senkiházi fasz, akinek nem volt gyanús, hogy nem biztos, hogy egy Totalcarhoz szerződött külsős újságírónál okosabb.
2013-05-04 08:41:04
Bunny

aláírások

Kérdés
Szia Bunny! Én finoman szólva nem vagyok nagy IT guru, de feltűnt, hogy a hülyeségeket kérdezők/szabályzatot leszarók túlnyomó részének egy kaptafára készül a felhasználóneve. Az utóbbi pár nap terméséből szemezgetve: viktor_7a02bd, aniko_5f3666, andris_81da99, matyas_0eb52a. Gyakorlatilag a felhasználónévből meg lehet mondani, hogy érdemes-e elolvasni a kérdést. Ez csak véletlen, vagy van összefüggés?
dkovats
Válasz
Szia! Véletlen, a nikknév akkor árulkodik, amikor beregisztrál "izomgeci 21" néven. Az ilyenek kérdéseit el se olvasom, egyébként a fórumból meg (ami nem az Ev, hanem a musclebuilder fórum) szó nélkül kititltom, meg se kell szólalnia.

De van, amiből én meg tudom mondani, hogy érdemes-e elolvasni a kérdést. Persze nyilván kiteszem a hülyéket, hogy tudjatok röhögni.

Egy érdekes összefüggést azért mondok. Nyilván tudjátok, hogy ugyan ehhez a rovathoz shop.builder regisztráció szükséges, de ennek főleg technikai oka van, azaz az EV-nek semmi köze a webáruházhoz, ez egy külön téma.

De azért kíváncsiságból megnéztünk egy statisztikát, hogy a lehetetlen vérhülyék (tíz kilót akarok fogyni, írj edzéstervet stb.) akik mindent leszarnak, vagy be se regisztrálnak rendesen: nem vásároltak és soha nem is fognak.

Magyarul: leszarja, hogy írtam neki egy könyvet, írjam meg mégegyszer neki személyesen, ingyen, vásárolni soha nem fog.

Nyilván ez egyértelmű azoknál a tahóknál is, aki máshol vesz valamit, de idejön tőlem megkérdezni, hogy "hogyan szedje." 

Nem kis mértékben azért szopatom azt a sok butaállatot, hogy megértsétek: nem kell senkihez máshogy állni, mint ahogy ő áll hozzátok. Szegregálni kell, ki kell zárni a parasztokat az életedből. 

Sokan, akik valami bizniszt csinálnak, nem értenek meg egy nagyon alapvető dolgot: nem kell a barmokkal foglalkozni.  Mondok egy egyszerű dolgot: ha személyi edző vagy, van egy értetlen hülye, aki mindenért rinyál, állandóan késik, nem jön, nem azt csinálja, amit mondasz, és még smucig is, nem fizet időben, el kell küldeni a francba és keresni egy normálisat.

A mi esetünkben nagyon ritka, hogy egy komoly shop.builder vásárló ne lenne normális. Érdekes, hogy akik komoly shop ügyfelek, és itt kérdeznek, azok mind jó fejek és abszolúte értenek a dolgokhoz, nem kérdeznek baromságokat.

Még egyszer mondom: nincs összefüggés. Technikai oka van a közös regnek, de ez egy külön cég, én nem foglalkozok a shop.builder dolgaival és  nem látok bele. Nem akartuk viszont, hogy ide külön kelljen regisztrálni, főleg hogy a fórum is teljesen más regisztráció.

Nem feltétel a válaszhoz, hogy valaki vásárló legyen. De az beszédes, hogy általánosságban elmondható, hogy a szabályzatba beleszaró büdös parasztok nem vásárolnak az amúgy a BodyBuilder Webmagazint finanszírozó Shop.Buildernél, azt viszont elvárnák, hogy oldjam meg az abból adódó problémáikat, hogy a kissujjukat meg nem mozdítanák magukért.

Még valami: sokan azt hiszik, a debilek csak szórakoznak. Nem így van, ezek tényleg ennyire segghülyék. 99%-ra tudom, hogy ki az, aki csak szórakozik.
2013-05-04 08:38:48
Bunny

kiegészítő

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem az lenne,hogy szerinted igaz-e hogy 0-as vércsoportú embernek jobb az állati fehérjepor,mint a többi fehérje?
Clan
Válasz
Szia! Nem hiszek a vércsoport diétában, de ne izgulj, mindenkinek az állati eredetű fehérjepor a jó. Tejsavó.
2013-05-03 21:53:47
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia. Én másfél éve edzek és szedtem már pár tömegnövelőt és híztam kb 2 kilót de azóta szinte semmi 1 éve. Enni sokat nem tudok sajna. Szerinted a szteroid segíteni 1 kúra? 16 éves vagyok. Tudom hogy nem jó ilyen korba elkezdeni csak egy kicsit szeretném magamat fel hízlalni.Lenne valami mellékhatása?
viktor_7a02bd
Válasz
Szerintem köcsög szteroid kell. Még amikor ki se jöttél anyádból, már akkor nyomni kellett volna a cuccot. Minek megdolgozni az erdményért, hülye vagy? Szarj bele, nincsen mellékhatás, arról csak viccből beszélnek. Azért nem izmos mindenki az utcán, mert csak neked, vérgyökér idiótának van csak ennyi esze, hogy enni nem kell, meg büdös ameló, de a kox majd megoldja, z úgyuis csak cukorka bazmeg.

Amikor bejelölted a csekkboxot kis paraszt, amivel kijelentetted, hogy elolvastad a szabályzatot, akkor mi járt a fejedben? Hogy senki nem veszi észre, hogy szarsz az egészre? Szerinted viccből van odaírva, hogy ez a feltétel? Ezen felül nem tűnt fel az oldal tetején, hogy mi van a képre írva, vakbarom?

Mit gondoltál, szánalmas gyökér állat, hogy valaki az interneten rá fog beszélni a koxolásra, hogy amikor beledöglesz, anyád tudjon kire köpködni? 

Hagyd a picsába ezt a sportot, nyomorult fasz. Egyél zsíroskenyeret és nézd a tévét, majd az felhízlal.
2013-05-03 19:34:39
Bunny

Motor

Kérdés
Szia! Te megvennéd magadnak ezt, mint kezdőmotor? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-6834533. 22 éves és 72.000km. Motorban ez mennyire számít? Köszi előre is. Szia!
moly21
Válasz
Szia!

Igen. Alkudj azért lehetőleg, 250-ért jobb lenne, de mondjuk most nem tél van. A km nem gond, reális.

Fontos! Amikor odamész, fogd meg a blokkot. Ha nem hideg, előmelegítették, simli van. (Hacsak nem akkor ért haza a csávó.)

Megmondhatod előre, hogy hidegen akarod megnézni. Ne induljon nehezen. Ha a csávó indítja, nem melegíti hanem elkezdi üvöltetni, hagyd ott.

A kipufogóból fekete korom jöhet, hidegen fehér gőz is (most nem fog) de ha kék a füstje, akkor kopott.

Amúgy nem para. Inkább egy motor 72.000 km-el az órájában, mint visszatekerve.

Ez egy elég jó, örök életű típus, de nem lenne jó felújítással kezdeni. Szerviz elvileg volt, ez nagy előny, de azért kérdezz rá.

És szép legyen, főleg ennyiért. Láncszett legyen jó. A lánc lógása nem lehet több 3 centinél, és a fogaskerék nem lehet hegyes.

Ha nem értesz hozzá, vinni kell valakit. A karburátoros duma nem biztató, de úgy látom a gumik faszák, az viszont igen.

Sok sikert, ha összejön majd mutasd meg!
2013-05-03 18:49:51
Bunny

Edzésterv-Diéta

Kérdés
Szóval 180 cm magas, kb 85 kg vagyok. Kb 10 kg-tól szeretnék megszabadulni,illetve izommá átalakítani.izmos szeretnék lenni. Szeretnék kérni edzédtervet. Edzés előtt L karnitint iszok utána protein csokit.Köszi
aniko_5f3666
Válasz
Ezzel a hozzállással nem leszel izmos soha, húzd ki a kezed a biliből.
2013-05-03 12:36:00
Bunny

sérülés

Kérdés
Szia Bunny! Múlt heti edzésem alkalmával függő lábemelést végeztem viszonylag magas ismétlésszámmal. Már a gyakorlat végrehajtása közben éreztem, hogy egy bizonyos pontnál kellemetlen érzés nyilalt a lágyékom környékén. Másnap éreztem szintén ott egy bizonyos húzódást, ami egy hét elteltével sem múlt el teljesen. Kezdek aggódni, kellemetlen, ha koncentrálok rá főleg járás közben, egyébként annyira nem zavaró. Szerinted mi lehet ez? Induljak orvoshoz?
Adam_c176bf
Válasz
Szia!

Egyelőre ne terheld, esetleg próbáld lejegelni. ha nem múlik el 1-2 hét alatt, el kell menni orvoshoz, mert lehet kezdődő sérv. De remélem nem az.
2013-05-03 12:04:58
Bunny

Power Pro

Kérdés
Üdv Bunny! 16 éves vagyok, körülbelül fél éve edzek. Eddig nem szedtem semmit, ahhoz képest fejlődtem eleget, ráadásul étrendem se volt, mert kollégista vagyok. Eldöntöttem, hogy veszek valami táplálékkiegészítőt és találtam ezt a Power Pro-t. Mi a véleményed róla? Jobbra sajnos nincs pénzem. Edzés után CarboX-al kiegészítve megfelelő?
viktor1224
Válasz
2013-05-03 11:23:03
Bunny

Vitamin kutyának 2

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a gyors válaszodat. Még abban kérném a segítséged, hogy melyik vitamint, - és ha már szóba hoztad - melyik tápot ajánlod a kutyának? Üdv
bcsarli
Válasz
Szia!

Elbasztam, úgy írtam mintha a tied lenne  a kutya, de érteni fogod. 

Nyugodtan használj mega daily one-t. Húzd szét a kapszulát, öntsd a port mérlegre és így adagold bele a kajába.

Fontos lenne, hogy ne ganét egyen, hanem rendes főtt kaját. Sokan etetik felvágottal, kenyérrel meg ilyen szarral a kutyájukat, de ez nem sertés. Kell, hogy legyen annyi felelőségérzet, hogy a kutya nem szemetes, hanem egy élőlény, aminek táplálkoznia kell.

A csirkédből lesz maradék, amit nem eszel meg, a levágott aprólék részek tökéletesen jók. Adj neki zöldséget (a legolcsóbb fagyasztott zöldbab is jó), valamennyi rizst. Mehet neki maradék, de csak abból, amit te is eszel, nem kényérhéj, szerintem érted, miről beszélek. Ha vakarózni kezd, akkor viszont nem jó a csirke mert allergiás rá, akkor a disznóhús is jó. Adj neki csontot is, de ne csirkecsontot.

1/3 hús és csont, 1/3 zöldség, 1/3 szénhidrát.

A táp igazából nem jó, egyik sem. Mi is kísérleteztünk vele, volt Trovet,  amikor vakaróztak Trovet hipollergén, de a hipoallergén tápokban az a jó, hogy allergén anyag sincs benne meg tápanyag se.

Tápot csak kiegészítésképpen adjatok, belekeverve a főtt kajába. Mi nem nagyon használunk már tápot, de ha igen, akkor Happy Dogot, a petnet.hu-ról lehet rendelni. A hétkönapi olcsó tápok nem jók. Ne hidd, hogy ezekben hús van. Nézd meg az összetételeket bátran, ami szipmatikus, azt vedd meg.

Megjegyzem, nem értek ehhez, de az, hogy kivakarta a szőrét, inkább atkásodás. Az állatorvosok hasonlóak az emberorvosohoz, keresni kell olyat, aki értis hozzá.

Remélem tudtam segíteni. 

2013-05-03 10:18:06
Bunny

Vitamin kutyának

Kérdés
Szia Bunny! A testvéreméknek van egy 6 hónapos Argentin Dog kiskutyájuk. Pár napja elég levertnek tűnt, kikaparta szőrét elég sok helyen. Elvitték az orvoshoz, aki azt mondta hogy nagy fájdalmai lehetnek, és hogy gyenge az immunrendszere. Régebben ajánlottál már kutyásoknak vitamint, amit Te is adsz a Mopszaidnak rendszeresen. Szerinted ez segítene? Melyik vitamint ajánlod, és milyen mennyiségben egy ekkora kutyának? Mennyit adjanak majd felnőtt korában ugyanabból?
bcsarli
Válasz
Szia!
Mindenképp. A kutya immunrendszere is akkor gyenge, ha nem kap elég tápanyagot. A mennyiségben a testsúlya arányában oszd le az emberi adagot. Kajának sem jók a teszkóban kapható tápok.
2013-05-03 09:09:01
Bunny

Töltés

Kérdés
Szia Bunny! Diétában, hétvégi visszatöltésnél (kizárólag ekkor) használható teljes kiőrlésű tészta? Köszi!
Stawy2012
Válasz
Szia! Igen!
2013-05-03 09:07:22
Bunny

rizs tejberizsként

Kérdés
Szia! Mi a véleményed a tejberizsről? Szerinted jó táplálékforrás?
andris_81da99
Válasz
Szia! Nem!
2013-05-02 22:15:11
Bunny

szint

Kérdés
Szia Bunny ! Időt én még ennyit sem szánnék . Kár a drága idődér amit a többi kérdezőtől elveszel , de becsülöm a türelmedet , nem semmi . Üdv
lupa
Válasz
Lupa, nem érted a lényeget: a nevetés sosem árt!
2013-05-02 21:29:17
Bunny

turmix

Kérdés
Szia! Én külföldön dolgozom és eddig autóval jártam edzeni.Viszont most autó szervízben van,nem tudom meddig.Gyalog járnék le edzeni.Busz nincs,bicóm nincs.5 km-re van a terem.1 óra gyalog.Az lenne a kérdésem,hogy edzés után mikor igyam a turmixot?Ha megiszom rögtön,azt fogja felhasználni a szervezet energiaként.
zsolesz20866
Válasz
Nem így működik, de ne idd meg. Amúgy egy bringa 25 rugó használtan.
2013-05-02 21:27:18
Bunny

account

Kérdés
Szia Bunny! Amiket eddig kérdeztem, azt lehetett látni a saját profilomban, az újítás óta viszont nem. Az a kérdés hogy lesz -e fejlesztés ebbe az irányba is?
Prom
Válasz
Szia! Erről én nem tudok, és nem tudtam, hogy volt ilyen lehetőség.
2013-05-02 21:26:34
Bunny

Fehérje a vizeletben

Kérdés
Szia! Nem rég voltam vérvételen, ahol vizeletmintát is kellett adni. Az eredmény magas fehérjetartalom. Nem tudom az eredményt, hogy mi is a dokiknak ez esetben a magas. A kérdésem az, hogy másfél évnyi rendes kajálás, és táplálékkiegészítő szedése mellett a vizeletben megjelenő fehérje az én vesém elégtelenségére utal, vagy egyszerűen a dokiknak magas az - amúgy normális fehérje tartalom? (promix)
Davee89
Válasz
Szia!

A vizeletedben valószínűleg fehérje bomlásterméket találtak, ami az edzés eredménye csak ez általában magas szegény orvosoknak, nem nagyon tudnak elképzelni egy sportolót.

Szerezd meg a vérképet, én ugyan nem vagyok orvos, de akkor okosabbak leszünk.
2013-05-02 21:25:58
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny! Jelenleg 186 centi magas vagyok és 132 kiló. Végigolvastam már párszor a kapszulát és lehet, hogy valami felett átsiklottam, de az étrenddel van egy kis bajom. Az általad vázolt étrend alapján szeretnék magamnak egy kezdő étrendet összeállítani az átmozgató edzések mellé. A könyvben található mintaétrendek alapján számolgattam és nekem soknak tűnik a kicsit több, mint 1kg csirkemell+kb fél kiló rizs/nap. Valamit elszámolhattam?
Molroth
Válasz
Szia! Ez attól függ, milyen állapotban vagy. Én 90-100 kilósan annak idején ennél többet ettem. Ha diétáznod kell, biztosan elég ennek a fele is.
2013-05-02 16:47:24
Bunny

Cutler Gym III megnyitó

Kérdés
Hello Bunny! Megszeretném köszönni a tegnapi közös képet! Minden tisztelet a tiéd, igazi példakép vagy! Köszönjük a munkádat minden téren, és kitartást a köcsögökhöz! http://kepfeltoltes.hu/130502/DSCF4501_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
balazs_177875
Válasz
Köszi Balázs, berakom a gyűjteménybe!
2013-05-02 16:37:11
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Helló Bunny ! Tömegnöveléshez képest iszonyatosan alacsony szénhidráton vagyok, mivel hízékony típus vagyok. Úgy veszem észre, hogy így nem jön felesleg, viszont az izom szépen lassan épül. Elég lapos és éhes is vagyok minden nap, ezért az lenne a kérdésem, hogy hetente vagy kéthetente egy szénhidrát töltő nap ( nem dzsuvából) mehetne-e vagy csak felesleges plusz kalória lenne és hízás lenen a vége ? A választ előre is köszönöm !
AkosSsS
Válasz
Szia! Ne két hetente tartsd szénhidrát töltő napot, hanem 3 naponta, és nézzük meg, mi történik!
2013-05-02 16:36:07
Bunny

hasizom fejlesztés Crohn-betegség

Kérdés
Hi Bunny, Hasizom fejlesztésére milyen gyakorlatot ajánlanál (Crohn-beteg vagyok)? Vagyis jobban megfogalmazva milyen gyakorlatot ajánlanál leginkább (mert az orvosok pl. semmilyén hasizom-gyakorlatot nem ajánlanak Crohn-betegeknek)? Köszi!
jeasonxy2k
Válasz
Szia!

Könnyen lehet, hogy az orvosok a vastagbél gyulladása miatt nem ajánlják a hasizomgyakorlatokat, mert irritáció léphet fel, de az is könnyen lehet, hogy barmok. 

Ha lehet hasizom gyakorlatot végezni, akkor bármelyiket lehet.
2013-05-02 16:29:57
Bunny

szint

Kérdés
Szia Bunny ! Nem vagyok egy régi tag erre felé , de döbbenet mennyi időt pazarolsz a nem túl szakmai kérdésekre és válaszokra köszönhetően a sok egyszerű gondolkodásúnak . Muszáj ezekre is válaszolni , vagy perveziód anyázni egy kicsit velük ( ez nem bántás akar lenni ) ? Tudom a szabályzat.... Üdv
lupa
Válasz
Időt? Szerinted meddig tart egy hülyét leoltani?
2013-05-02 14:57:57
Bunny

Tóth Dániel

Kérdés
Hello Bunny Tóth Dani az új BBtv-ben említette , hogy nem szeretné ha a fia is testépítő legyen ez miért gondolhatja így ?
ricska512
Válasz
Mert vannak ennél értelmesebb életpályák.
2013-05-02 12:23:12
Bunny

gynecomastia-estro-dim

Kérdés
Hello Bunny Gynecomastia-s problémával küzdök, 25 éves vagyok és már edzek is egy jó ideje. Erre látom másnak az Estro-dim nevű készítményt ajánlottad. Vettem is egy dobozzal és lassan el is fogy. Természetesen nem várok csodát egy hónap elteltével, de mit tudsz róla, hány doboz ( kapszula) beszedése után várható eredmény? Elég sok helyen utána olvastam már, de erre sajnos nem kaptam, találtam választ. Remélem tudsz segíteni. Előre is köszönöm!
zsolt_405f2d
Válasz
Szia!

Ez azért valljuk be, nem volt okos kérdés. Szerinted ez így működik? Mit kéne írnom? 1? 2? 173?
Honnan kéne tudnom, hogy neked mikor működik és működik-e egyáltalán?
2013-05-01 22:04:48
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Az eddigi legjobb audiblog,amit hallottam. De van egy eszrevetelem,ha ugy tetszik jo tanacs a hozzam hasonlo hulyeknek. Ne hallgassatok audioblog edzes alatt! Mer a suly jol pofan vag barom! Jobbulast a Poknak.
lupus-20
Válasz
A Póknak ma megcsípte valami az orrát, haza kellett jönnöm a Cutler III. nyitóbuliról.

Felvettem két új audioblogot, jó mesélős.

Addig is update az előző audioblog< /a>nak.
2013-05-01 22:02:39
Bunny

Köszi a választ!

Kérdés
Üdv! Egy h-zó, makogó véglénynek szerinted felhívnám a figyelmét bármire is...? Nem lehet bevallani, hogy nem tudsz egyes ritkán előjövő szavakat (nyavalyog, fáradság) leírni? Gépelési hiba miatt nem írsz ly helyett j-t. Pont, mert sok téren le a kalappal előtted, kéne beismerni, hogy Te sem tudsz minden szót leírni - attól lesz valaki igazán tisztelendő, hogy elismeri a hibáit. Ha már itt tartunk: a fasszopó-nál meg én nem gondoltam volna, hogy irónia. Ügyes!
vidrabet22
Válasz
Nem lehet beismerni, mert nem így van. Bírom, amikor te, beképzelt fasz jobban ismered az én gondolataimat, mint én.

Látom vetted a lapot, hogy pont neked nem kéne oktatni. Kussolj. Majd ha érdekel a véleményed, vagy bárkié megkérdezem. Gondolom a szabályzatot nem sikerült abszolválni.

A kérdőjel elé nem írunk pontokat.

2013-05-01 21:57:16
Bunny

zsírbevitel

Kérdés
Szia! Remélem ez a kérdés még megfelel a szabályzatban lévő fetételeknek. Arról szeretnék érdeklődni, hogy a telített zsírbevitel értékére tudnál mondani egy maximum számot? A Sárga Kapszulában írtad, hogy törekedni kell minimalizálni, ezzel tisztában is vagyok, csak nem tudom, hogy mi az a mennyiség ami még belefér. Köszi a választ! Kristóf
Kruci95
Válasz
Szia! Nyilván ha elolvastad, akkor tudod.

A lényeget azonban nem érted: minden tápanyagbevitel az alanytól függ. Ha lenne maximum szám, akkor sem lenne ugyanannyi 42 kilós meg 142 kilós embernek. 

A telített zsírt én nem számolom, mindenki képben van, mik a magas telített zsír tartalmú élemiszerek és miket kell kerülni. Ennyit kell tenni, többet nem. Teljesen felesleges ezzel tökörészni, vannak fontosabb dolgok, amire figyelni kell.
2013-05-01 12:52:20
Bunny

helyesírás

Kérdés
Üdv, ha már zászlódra tűzted az írjunk helyesen-jelmondatot, nem tudok afelett elsiklani, hogy az utóbbi két válaszodba, illetve a doppingról szóló cikkedbe három hiba is becsúszott: a) a sok nyavajgás miatt összekapta magát a doppinghivatal - nyavalyog b) Persze ha vetted volna a fáradtságot; a fáradTságot nem tudod venni semmihez; fáradozni, fáradságot venni tudsz valamihez c) ha megkapnám, fasszopó vagyok, akkor az faszszopó-nak íródik További szép napot! Gábor
vidrabet22
Válasz
Gépelési hibákról hallotál már? Szerinted van időm lektorálni? Érted azt, hogy én legalább PRÓBÁLKOZOM?

Megengeded esetleg okosfasz, hogy néha én is hibázzak valamennyit, amit azért nem biztos, hogy arányítani kell a h-zó barmokhoz? 

Fogod, hogy a "fasszopó"-t direkt írom így, mint ahogy a "bazmeg"-et is, vulgaritása miatt ezzel is megkülönböztetve, hogy ne legyen komolyan veendő kifejezés?

Beszélgessünk arról, hogy 

"Üdv! Ha már a zászlódra tűzted az "írjunk helyesen" jelmondatot"?

mielőtt osztod az észt?

Az már egy felmérés tárgya leheten tőled függetlenül, hogy a "szép napot" csak engem irritál, vagy csak én vagyok a hülye?
2013-05-01 12:44:05
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
3 kg 
 / 4.5
7%   14 990 Ft  
13 990 Ft
90 tab. 
 / 4.9
5%   2 390 Ft  
2 270 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Mr. Olympia 2005
Press Conference
Melvin: pincér, egy vizet legyen kedves
Mr. Olympia 2005 Press Conference Melvin: pincér, egy vizet legyen kedves
Sexy&Fit
Bethany Howlett
Sexy&Fit Bethany Howlett
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Molnár Peti meg fog halni?
Molnár Peti meg fog halni?
Scitec Muscle Fest - 4. rész
Scitec Muscle Fest - 4. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....