Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2013 június kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

16 évesek

Kérdés
Szia Bunny! E 16 évesek miatt már én érzem szarul magam... Nem értem hogy lehetnek ilyen retardáltak, segghülyén beírkálnak minden faszságot. Sajnos ezt én is tapasztalom minden nap, ha valaki megkérdezi edzek-e, hogy rögtön beleokoskodnak, semmi szakértelemmel, és hiába magyarázok nekik, hogy ez nem így van mondják a hülyeségüket tovább. Ha benyögöm, hogy ajánlok egy könyvet (Sárga Kapszula), ha érdekel ez a dolog olvasd már el, jön a válasz: Neeem, annyira azért nem érdekel. Lusta pöcsök sokan, de okoskodni bírnak... tisztelet a kivételnek. Reménykedjünk, hogy nem marad ez így... Üdv: Balázs, egy 16 éves (pár napig...)
balazs_177875
Válasz
"Annyira azért nem érdekel" - na itt lementem hídba.
2013-06-30 21:14:26
Bunny

Cutler tura

Kérdés
Hello Bunny! A Cutler túra végül két napos lesz? Szombat lemotrozás, edzés, össznépi kaja, alvás valahol? Vagy motor le, edzés, motor haza? Ha két napos, akkor szállás közösen vagy egyénileg oldja meg mindenki? Mit terveztél?
viktor_ba203b
Válasz
Szia! Konkrétan igen, a szállás kempingben, faházban, kajasütés este.
2013-06-30 21:13:39
Bunny

táplálékkiegészítők

Kérdés
Hello! Az alábbi két táplálékkiegészítőt nyugodtan szedhetem 15 évesen ? 1.:http://shop.builder.hu/multivitaminok-sportolok-reszere/scitec-nutrition-daily-vita-min-90-t ab-p4803 2.:http://shop.builder.hu/tejsavo-feherje-koncentratumok/scitec-nutrition-100-whey-protein -0-92-kg-p2669 (egy-egy darab/adag mindketőből 1 nap? [bár lehet,hogy ritkábban szedném]) köszönöm !
m_fd5416
Válasz
Nem. Csak 15.1 évesen szedheted. És 18 éves kor alatt nem nézhetsz pornót, ez ne feledd.

Mondjuk talán el is kéne olvasni a termékleírást, nem faszságokat kérdezgetni, ugyanis hiába is írnám le, ezt is el kell olvasnod. 

Mit szeretnél az egy napnál ritkábban használt fehérjétől? Okosodni?  

Nektek, fogyatékosoknak tényleg nehéz felfogni azt a két sort, ami oda van írva amellé, amit kipipálsz, amikor elküldöd a kérdést?

Hogy is van a 16 évesek statisztika?  Mostantól számolok: 18 év alatti 2 kérdésből 2 segghülye. 2/2
2013-06-30 17:20:53
Bunny

étrend

Kérdés
Szia Bunny! A Sárga kapszulában ajánlott étrendeidben a csirke szénhidtáttartalmát és zsírtartalmát miért nem számolod?
marcell_7663f8
Válasz
Mert nincs benne szénhidrát, és mindössze 1% a zsírtartalma. Hoppá, mi?
2013-06-30 12:01:15
Bunny

Példaképek

Kérdés
Helló Bunny! A példaképekkel kapcsolatban szeretnék szólni illetve kíváncsi vagyok a véleményedre, a retro 80as évek korszakban Arnold joggal lehetett és lehet most is példakép sokaknak, de mi a véleményed Bolo Yeungról, aki szintén tekintélyes külsővel rendelkezett. A napokban láttam egy videót ahol meglátogatott egy termet, eléggé össze van esve, lehet azért mert öregszik, vagy talán szteroidozott fiatalon és annak lehet ez az eredménye nem tudom, de szerintem igen jó külsővel rendelkezett az biztos, hogy Ő is példaképe legyen egyeseknek, például nekem. Szerintem.
Bakter1977
Válasz
Szia!

Nincs időm most részletezni és túl sokat nem is tudok róla, de Bolo Yeung egy legenda. Ilyen embereket kéne ideálnak tekinteni, nem a mai magamutogató nyikhaj bohócokat.

Aki Bolo Yeung rajongó, az legalább biztosan tudja, hogy hetero.
2013-06-30 12:00:13
Bunny

Aerob edzés

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem az lenne, hogy egy nap tanácsos-e két különböző időpontban aerob edzést végezni, teszem azt reggel 8-kor majd este 7 óra felé ismét 1-1 órát? Csupán azért kérdem mert nagyon ráérek és szeretném hasznosan kitölteni a szabadidőmet így diéta idején.
Jamespie
Válasz
Szia! Határozottan sokkal jobb így, mint napi egy óra.
2013-06-29 22:02:49
Bunny

Pályázat

Kérdés
Bár nem célom senkit cikizni, pláne nem megsérteni, de ezt a vers-versenyt nem hagyhattam ki, a pattanásos kérdésben!

Viszlát, botox és sminkmester

ragyák ellen ne felejtsd el

beállítani a vekkert

nehogy több, mint harminc percet

tölts el a kóros teremben

mert még ronda leszel, ember

így lehet, hogy izmod nem nő

de a bőrödtől minden nő

elájul, ha majd meglátja

babapopsi sem szebb nála!

galdora
Válasz
Kettyósok vagytok! :DDD
2013-06-29 14:37:57
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
sziasztok nekem az lenne a problémám hogy szedtem 100szem danabolt szépen is fejlődtem minden nem volt vele semmi gond. Ez már lassan 1 éve és most úgy döntöttem hogy nem koxolok többet hanem bolti táplálék kiegészitőket tömegnövelőt szeretnék szedni . Az a gond hogy nem szedtem semmi utókúrát semmit és nemtudom hogy így fejlődnék-e bolti táplálék kiegészítőktől vagy sem . Meghogy a tesztoszteron szintem visszaált már-e magától . A válaszokat előre is köszönöm!
zsolt_3d43cc
Válasz
Szia Zsolti!

Nagyon örülök, hogy írtál, végre egy ilyen kitűnő kérdés!
Amikor ezt a rovatot csináltom, mindig arra gondolok, milyen jó lenne, ha néhány agytröszt csak úgy kipipálná, hogy elolvasta a szabályzatot és szarna bele tényleg elolvasni. Mert egyébiránt természetes, hogy a koxolással kapcsolatos kérdésre válaszolok legszívesebben a kis elmebetegeknek. Hiszen ezek az igazán értékes emberek, az ő nyomorult problémáikkal érdemes eltöltenem az időmet, hogy jöjjenek még többen az agyhalottak!
Nagyon köszönöm, hogy írtál, kedves Zsolti és biztosíthatlak, hogy éppen annyira érdekel a problémád, mint amennyire téged érdekelnek ennek a rovatnak a felhasználási feltételei. 
2013-06-29 13:58:47
Bunny

BBTV új rész

Kérdés
Szia Csatlakozom az előttem szólóhoz: nagyon jó lett az új BBTV, azok a részek, amelyekben Kornél, Krisztián vagy Béci szerepel mindig hatalmas motivációt adnak, plusz sok hasznos tanácsot. Ha lenne velük egy szeminárium tuti hogy elmennék. Csak így tovább, ne törődjetek a sok fogyatékossal!
sax192
Válasz
Lesz!
2013-06-29 13:12:23
Bunny

BB.TV

Kérdés
Szia Bunny! Hogyhogy Illés Norbi szerepel a BB.TV-ben azok után hogy a faszbúkon téged fikázott a kecskefejű Tihanyi spanjával? ezt a kommentet a Tihanyi téged fikázó hivatkozása alá írta be: Illés Norbert : Néha, amikor Bunny a téma úgy érzem, hogy nekem sem lenne sok keresni valóm szakértő válaszol rovatban, mivel gyakorlatilag nem tudok semmit és olyan szinten van a tudásom, hogy mell-bicepsz. Mondjuk talán a sok konkrét tanács, amit embereknek ad és még Ő maga is elhiszi na az gáz. Miért nem passzolja tovább a kérdést, ahogy én is legtöbb esetben: Ezzel a problémáddal mielőbb keress fel egy orvost, hozzáértő szakembert. ? február 20., 6:40 Mintha egyszer már elküldte volna neked valaki és akkor azt válaszoltad hogy akármekkora bajnok is, de nem fog többet szerepelni. Most akkor mégis szerepel és spanok vagytok?
ligaroo
Válasz
Nem olvasom a faszbúkot ergo le is szarom, és nekem nem említette az Illés Norbi hogy fikázott volna a faszbúkon. Ha így van, ez az ő baja. Ő a műsorban egy szereplő, nem a spanom.

Én testépítőkkel nem barátkozom. Van a műsor elején egy felirat (ez műsor ugyanis, nem jutubos homevideo): Body Fiction. Ha eddig nem sikerült gondolkodni rajta, hogy mit jelent, itt az ideje. Egy biztos: azt láttatom, amit láttatni akarok.

Természetesen ha képben vagyok, hogy az Illés Norbi és a kecskefejű nyomorék haverok, akkor a Norbi nem kerül be a műsorba, de nem emlékeztem ilyesmire. Mindenki hiteltelen, aki ezzel a nyamvadt tudományosszardarabbal szóbaáll. De igazából így utólag leszarom. Húzzátok ki  a kezeteket  a biliből: a testépítés az illúziók sportja.

Mondjuk hogy te hogy jössz ahhoz, hogy számonkérj, azt se egészen értem. Inkább gondolkozz azon, miért olvasgatsz mocskot.
2013-06-29 13:12:00
Bunny

bbtv 96 Krisz és Kornél

Kérdés
Szia Bunny! Idő előtt felkerült a bbtv 96, amit már vártam de tudtam hogy csak jun 30/júl 1én várható, de ez meglepetés volt a javából! Ez a rész olyan jóra sikeredett hogy azt el nem tudom mondani... Kriszt és Kornélt látom testközelből sokszor a Cutlerben, és ami a durva hogy a srácok egy jó ideje zombi állapotban vannak, versenyfelkészülés időszak, és itt a videóban igen csak pörögtek, amiért külön le a kalappal. És tovább nézve a többi részt is kurva jó lett, csajoknak is szintén végre egy agy-helyrerakás. Motiváció és ismeret anyag: 10/10 ! Szeretnék ezért köszönetet mondani! Cutler túra 6-án akkor? Biztos ki fogod írni ide, amint lesz pontosabb infó, de légyszi azt is írjátok ki hogy mire fogtok edzeni mert szívesen csatlakoznék, és akkor úgy rendezem az addigi edzéseket! Köszöntem! Szia Bunny!
Prom
Válasz
Szia! Köszönöm, és igen, Cutler túra 6-án, találkozó előreláthatólag 10 órakor a BodyBuilder Gym előtt!
2013-06-29 07:31:39
Bunny

pályázat

Kérdés
csá Bunny! a pályázatra írtam egy rövid 4 soros versikét... Kedves Bunny! Ákos vagyok,18 éves és a segítséged szeretném kérni! Az a baj,hogy amióta edzem (1 hónapja),nagyon pattanásos vagyok,és segít rajtam-e,ha naponta csak fél órát edzek? Mindig így csinálom,és mintha kevesebb is lenne. Köszönöm!

Kiírnék itt egy pályázatot: fejtsük meg, mit akart kérdezni Ákos!

Ákos, kinek agya mákos,

rájött, hogy káros, a havi edzés,

na már most

Azt kérdi ha csak fél órát fos, nem lesz-e pattanásos?!

Ákos!, ebbe ki segíthet, a Frodó a Zsákos!

Bunny-t ilyennel traktálni, nem tanácsos!!!

madone
Válasz
Nagyon röhögök! :DDDD
2013-06-28 16:25:41
Bunny

Edzés ideje

Kérdés
Kedves Bunny! Ákos vagyok,18 éves és a segítséged szeretném kérni! Az a baj,hogy amióta edzem (1 hónapja),nagyon pattanásos vagyok,és segít rajtam-e,ha naponta csak fél órát edzek? Mindig így csinálom,és mintha kevesebb is lenne. Köszönöm!
Akos_8e6e9f
Válasz
Kiírnék itt egy pályázatot: fejtsük meg, mit akart kérdezni Ákos!
2013-06-28 11:34:15
Bunny

Rendőr-koksz

Kérdés
Hello Bunny! Ha már úgyis felmerült ismét a kokszos téma: Engem az érdekelne, mi a véleményed azokról a testépítőkről, akik ezen tevékenységük mellett rendőrként dolgoznak? Hogy tudják ezek az emberek ezt összeegyeztetni a munkájukkal? Tudom én, hogy a rendőrök között is vannak szar emberek bőven, de a másik oldal, meg hogy maga a rendőrség hogy viszonyulhat ehhez. Lehet, hogy a használat nem minősül bűncselekménynek, de azzal, hogy vásárol, már részt vesz az üzletszerűen elkövetett bűncselekményben.
hrvp
Válasz
Szia! Nem jól tudod. Nem bűncselekmény. Még.
2013-06-28 11:29:32
Bunny

Filmek

Kérdés
Szia Bunny! Melyik a kedvenc filmed? Van olyan, amit soha nem tudsz megunni? Köszi!
46f93dd5
Válasz
Szia! Nagyon nehezet kérdeztél. Nem tudok rá értelmeset válaszolni, csak azt, ami gyorsan eszembe jut.

- Commando
- Pusztító (Demolition Man)
- Dredd Bíró (Mindenki szerint szar, én csípem)
- Star Wars IV-V
- Penge 1.
- Rambo 2.
- Expendables 2.
- Transporter 1.-2.
- Blöff
- Die Hard 2.-5. 
- Utolsó Akcióhős
- Terminator 1.
- Utolsó Cserkész
- Equilibrium
- Aliens
- Harley Davidson és a Marlboro Man
- Dupla Dimanit
- Ford Fairlane kalandjai
- Ponyvaregény
- Alkonyattól pirkadatig
- Sanctum
- Descent 1.

A komolyabban nem jutnak eszembe. Egy sem.
2013-06-27 22:49:13
Bunny

vérkép

Kérdés
Szia Bunny! Van már cikk a vérképről, ha gondolod megoszthatod. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1042
Asdftrk
Válasz
Szia! Erre nem is emlékeztem, köszi!
2013-06-27 22:21:36
Bunny

Táplálkozás

Kérdés
Üdv! Elolvastam a Sárga Kapszulát és köszönöm sokat tanultam belőle! A kérdésem az lenne hogy ugyan tudom mennyire fontos a túró utolsó étkezésnek de nem tudsz javasolni bármi mást helyette mert képtelen vagyok lenyomni a torkomon pedig már próbáltam sok módon de nem megy. Minden mást könnyen fogyasztok az általad javasolt étkezésből és szemmel látható a hatása. Szóval még egyszer köszönöm és remélem tudsz valamit ajánlani.
Adam_3edfe3
Válasz
Szia. A túró nem fontos semmilyen étkezésnek.
2013-06-27 22:20:52
Bunny

Húzódzkodás és bicepsz

Kérdés
Szia! Ha ma hát edzés céljából 1.5 órát húzódzkodtam különféle módokon és a bicepszemet éreztem a legjobban bedurranva akkor elbasztam és a holnapi napon már nem ajánlott bicepszeznem? Nem lesz túledzés? Köszi előre is! :D
Benjamin366
Válasz
Holnap 1,5 órát bicepszezz, hátha bedurran a hátad, hülye.
2013-06-27 18:52:53
Bunny

fehérje szedése.

Kérdés
Üdv. 15 éves vagyok még csak ilyen bemelegítő edzéseket végzek 1 hónapig, hogy az izmaim hozzá szokjanak a terheléshez.(PL: fekve nyomás 20kg-mal,hát,váll,bicepsz,tricepsz stb. és 1 hónapig ugyan azt.) Nekem azt mondták, hogy most hagyjam abba az edzést mert meg állok a növésbe és tönkre megy a gerincem. 17-18 évesen kezdjem.(testnevelés tanárom mondta.) A másik szerinted igyak fehérje turmixot edzés után?
jozsef_e48645
Válasz
1. Ne edzz.
2. Ne igyál fehérjeturmixot.
3. Ne látogasd ezt az oldalt.
2013-06-27 18:51:36
Bunny

válasz

Kérdés
Szóval ha én elmennék a termedbe és azt mondanám, hogy szeretnék ott dolgozni mint például személyi edző (sajna még nem voltam a termedben szóval nem tudom kiket foglalkoztatsz) és te bármilyen papír és referencia nélkül, csak a két szép szemem miatt felvennél ? Nem hiszem.
évike_1990
Válasz
Nem. A személyi edző biznisz az magán biznisz. Nálunk a személyi edző nem az én alkalmazottam: jön, hozza az embereit és edzi őket. Ha van öt embere, nem kell a saját magának sem venni bérletet. Egy feltétel van: hogy ne égessen minket hülyeséggel.

Szerinted engem felvettek valahova, amikor edző voltam? Odamentem, odavittem az embereimet és kész. Ha ennyi eszed magadtól nincs, ezt nem látod át, nem lesz nagy jövőd magánzóként.
2013-06-27 12:10:14
Bunny

Egészség-vérvétel

Kérdés
Szia Bunny! Édesanyám szeretné, hogy elmenjek vérvételre, mivel sok sz*rt szedek, ha minden rendben, még pénzt is ad rá :) Na de ez mellékes. A kérdésem az lenne, kimutathat valami olyat, ami több-kevesebb a kelleténél, és erre hivatkozva azt mondják hogy ezt meg azt nem kéne szednem? Csak fehérjét iszok, carnitint, meg diéta közben termogén zsírégetőt használtam. Valamint kezdenék egy kis kreatint szedni hétfőtől..ez befolyásolná az eredményt? A választ előre is köszönöm!
juhaszroli
Válasz
Szia! Nem. Olyan lesz, ami maga az edzés hatására eltér attól, amit hetven éves mamikáknak normálisnak tartanak.
2013-06-27 11:33:09
Bunny

crossfit

Kérdés
Szia Bunny! A crossfit-ről is hasonló véleménnyel vagy, mint a kettlebellről? Csak azért kérdeztem, mert most láttam hogy van vmi crossfit versenyző, aki a scitec támogat.
bello8806
Válasz
Vmi crossfit versenyző nincs. Valami crossfit versenyző van esetleg, mivel nem vagyunk retardáltak ugye és normális ember módjára írunk.

A Crossfit és a Kettlebell is nagyon jó tömegsport, de nem alkalmasak a testépítés kiváltására és aki a testépítésben béna volt, ezekben is az lesz.

Mindegy, melyik sportot csinálod, csak csináld rendesen.
2013-06-27 08:47:38
Bunny

Tölcsérmellkas

Kérdés
Hello Bunny! Szerinted kondival ellehet e tüntetni a tölcsérmellkast, vagy legalább elérni jelentős javulást 16 éves korban? Milyen gyakorlatokat ajánlasz?
Adam_41c123
Válasz
Nem tudom mi az a kondi, mi edzeni szoktunk, és nem szoktam gyakorlatokat ajánlgatni. Jéé, egy 16 éves, de jó kérdés volt!
2013-06-27 08:21:48
Bunny

BB Gym

Kérdés
Szia Bunny! Ingyenélőként ma felhasználtam a Shoptól kapott, 3 alkalmas bérlet által nyújtott első lehetőséget a BB Gymben. 1996 óta edzek, de ennyire céltudatosan felszerelt, komoly gépparkkal rendelkező termet még nem láttam. (Tudom, nem voltam még normális teremben... :-) Pár hete megnéztem, amikor lenmagolajat vettem. Akkor kicsinek tűnt, de a mai lábedzés után meg pont, hogy kurva messze volt az erőkeret az öltözőtől. :-D Köszönöm a lehetőséget, elég komoly alternatíva lett a számomra, mert pont mostanában zárt be a terem, ahol eddig edzettem.
CRD_700021
Válasz
Szia! Ez nem ingyenélősködés, hiszen mit találtuk ki. Kösz, hogy leírtad!
2013-06-27 08:20:50
Bunny

hogyan tovább

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik előző válaszodban olvastam, hogy szerinted (már nem emlékszem pontosan hogyan fogalmaztál) nem ér semmit a személyi edző papír. Én most diplomáztam turizmus szakon (sajnos a négy év alatt sikerült teljesen elvenniük a kedvemet minden fajta állástól ami ehhez kapcsolódik), és éppen személyi edző (semmiképp sem aerobic oktató), vagy valamilyen hasonló tanfolyamon gondolkodom. Miért nem ér ez szerinted semmit, és ha nem ez, akkor mit ajánlanál ? Köszi!
Eva_c35d6d
Válasz
Akinek papírra van szüksége, hogy személyi edzősködjön, az egy béna faszt.
2013-06-26 23:30:15

Mentál fókusz és seggnyalás

Kérdés
Szia Bunny!Elég rég írtam már Neked, éppen ezért már idejét láttam.Két kérdésem lenne,az egyik szakmai, a másik a nagybetűs élettel kapcsolatos. Szóval én kint élek Ausztriában már két éve. Egy 4 és fél csillagos hotelben dolgozok mint házmester.Szinte minden nap találkozok a seggnyalás és ennek előnyeivel járó dolgokkal.Pl az én főnököm pék,a szálloda igazgató aszisztens egy alkoholista szobalányból került fentebb,a másik szakács állásból került ilyen pozicíóba és a mai nap ami kiverte a biztosítékot:a mosókonyháról egy 8 általánossal rendelkező nő lett a szobalányok főnöke. A közvetlen kollégáim közül akadnak olyanok akik teljesen mindegy hogy mit csinálnak egész nap,dolgoznak e vagy sem,megcsinálják e a munkájukat vagy sem,senki nem szól nekik.(vannak köztük külföldiek is mielőtt arra gondolnál hogy helybéliek). Mi pedig szinte be vagyunk kamerázva és ha csinálunk vmi baklövést azonnal le vagyunk tolva,mi vagyunk a legroszabbak,stb.Mert nem nyalunk segget? Vagy miért? Ez otthon is így van? Nem sok ideig dolgoztam otthon úgyhogy erről nem tudok véleményt mondani. Miért az jut előrébb és fentebb aki egy büdös seggnyaló gyökér? Aki tanult meg dolgos ember,azt miért nem becsülik? A szakmai kérdés pedig az hogy mostanában mivel nem igazán vannak körülöttem rendben a dolgok ezért az edzésre sem tudok rendesen koncentrálni,nem mindig van agy-izom kapcsolat. Amíg odaérek a terembe úgy érzem szétszedem a termet de amint ottvagyok és elkezdem az első sorozatot valahogy ez elszáll. Segíthet ezen valami mentál fókusz fokozó? Vagy ha rendeződtek a dolgaim akkor talán ez is rendbe jön? 3 nap múlva utazok haza és tervezek egy BB Gym látogatást/edzést:) Illetve előbb haza Debrecenbe és majd a szabi alatt vmikor egy nap fel Pestre! Bocs a regényért! Üdvözletem a messzi Ausztriából! Peti
elpé88
Válasz
Szia!

Nagyon lényeges kérdés, amit feszegetsz, a seggnyalás. Mindenki látja, hogy körülötte törtető, de tróger emberek haladnak előre látszólag. 

Elhiszem, hogy roppant szar érzés, amikor te dolgozol egy cégért - mert igen, egy normális ember célokért dolgozik, hogy építsen valamit, mondjuk azt a vállalkozást, aminek dolgozik - és azt látod, mások meg leszarják, csak kapaszkodnak rajta. Magukat nyomják, nem célokért, hanem fizetésért dolgoznak. Az alkoholista szobalány nem azért került feljebb, mert jól csinálta, amit csinált, vagy mert érdekli, hanem mert törtető.

Persze ez nem azt jelenti, hogy neked és másoknak nem kell önmagukat menedzselni. Senki nem fogja észrevenni, hogy te becsületes vagy és jól végzed a munkádat, ezt el kell adnod, főleg, ha mások a szar munkájukat is el tudják adni. Ezt ne keverjük a seggnyalással.

Persze seggnyalás létezik: érdek műbarátkozás stb. ezek mind fennállnak, de nagyon egyszerű válaszom van a téged kínzó kérdésre, hogy neked is ezt kell-e csinálnod. Nem kell ezt csinálnod.

Felesleges is lenne erőlködnöd vele, mert nem értesz hozzá. Ezért is nem érted, mert nincs tehetséged seggnyaláshoz, érdekbarátkozáshoz. Sokan vagyunk még ilyenek szerencsére.
2013-06-26 07:49:15
Bunny

rossz Chron-link

Kérdés
Szia! Ismét segítő és nem fikázó szándékkal: a Chron-betegséges srácnak betetted a linket, de nemjó, valahogy szóköz kerül a vastabelgy ulladas részéhez a linknek. a linkre kattintva üres builder oldalt hoz be, copy paste-tel pedig látszik a linkben levő szóköz, amit idéztem
Prom
Válasz
Köszi, javítom! Valószínűleg túl hosszú volt a rendszernek az URL. Imádok ilyen szarságokkal tökörészni.
2013-06-26 07:31:55
Bunny

Étrend 40 fölött

Kérdés
Szia Bunny! Az étrendem pontosításához kérem a segítségedet. 41 éves vagyok, 172 cm, 72 kg, heti 3 súlyzós és 2 aerob edzést végzek, izomtömeget nem szeretnék növelni. Elvileg számomra 2450 kcal napi energia bevitel szükséges, ebből 144g (604 kcal) fehérje, 216g (1476 kcal) szénhidrát, 39g (360 kcal) zsír. Ebből 2 adag Whey Proteint (összesen 44g fehérje) és 2 kanál Vitargot (51g szénhidrát) fogyasztok turmixban. Ez rendben van, vagy javasolsz valamilyen változtatást? Köszi, Robi
robwendigo
Válasz
Szia! Ez elviekben teljesen rendben van.
2013-06-25 17:06:24
Bunny

Toldi Miklós film készül

Kérdés
szevasztok, ha esetleg nem a Növényi Norbi bácsi lesz a címszereplő, hanem egy Scitec tag, légyszi időben értesítsetek minket, Kathi Béci a magyar Arnold , eddig mindent megynyert amit kitűzött célul, és a szimszonos flash óta tudjuk, hogy mozivásznon a helye :D
bodo
Válasz
Nem tudom miről beszélsz, de a Bécinek meglesz a mozivászon.
2013-06-25 16:53:23
Bunny

usör

Kérdés
Szia Bunny! Ezt csak neked lőttem, mert tudom, hogy Te értékeled :) Szerintem erre a szutyokra már nem lehet mit mondani :D https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/970189_538392329543505_1930063173_n.jpg
zoltan_69df54
Válasz
2013-06-25 11:00:32
Bunny

Szabad súlyokkal győzhetek

Kérdés
Ha szabad súlyokkal, de szívből edzek, akkor legyőzöm a drogos Dolph Lundgren-t? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0LPJJwqIIFY ;)
Pit1
Válasz
Most vicces vagy szerinted? Mi az apád faszát akartál ezzel, nyomorék? Unatkoztál két faszverés között? Ez nem a faszbúk, hogy okvetlenül ide kell szarni.
2013-06-25 10:46:15
Bunny

Crohn betegség

Kérdés
Üdv Bunny! Az egyik ismerősömnél Crohn betegséget állapítottak meg, és sajnos az orvosok arról, hogy mit ehet egy krva szót nem mondtak ezért kérném a segítségedet. Válaszodat előre is köszönöm!
M.Bálint

Edzőterem

Kérdés
Heló! Azt szeretném kérdezni, hogy hol van az az edzőterem, ahol bemutatod a gyakorlatokat? (Amiket youtube-ra is feltesztek)
horvath5
Válasz
Ezt ti elhiszitek?

Nem baj, ha nem tudod hol van, legalább biztosan nem jössz oda.
2013-06-24 22:33:21
Bunny

13 évesen kockahas

Kérdés
Heló! 13 éves vagyok és valami kockahasat szeretnék + valami jó mellizom. Van egy kis plusz a hasamon de szerintem minimális, hamar le fog menni, csak kellene valami jó órarend. Én erre gondoltam : reggel 7:00-kor reggeli : 2 tükörtojás 9:00-kor 4-5 Km futás 13:00-kor ebéd, valami normális kaja, mondjuk egy tányér leves és valami párolt marhahús ebéd után ha még megéhezek vacsi előtt akkor valami gyümölcs pl alma, barack, stb ... vacsora 19:00-kor mondjuk megint valami hús féle Egyáltalán, kb. 4 hónapja nem iszok semmi cukros löttyöt, pl coca-cola, fanta, stb ... ezeket inkább kihagyom ... Kevés cukrot eszem, vigyázok vele, csak amennyi kell az agynak jah és persze minden este kemény kardió edzés + hasizom Mi a véleménye erről az órarendről ?? Ha van valami változtatni való akkor segítsenek ha lehet :)
daniel_c77855
Válasz
Pont azon merengtem, hogy vajon ki a faszt érdekel, hogy te mit szeretnél, pedig szerethetnél valami agyat is, arra sokkal nagyobb szükséged lenne.

Egyél sok babot. 

Az a véleményem, hogy szimpla hülye vagy. Legalább beleolvastál volna a rovatba, te szerencsétlen.  

Kik segítsenek? A Bosszúállók? Hupikék törpikék?
2013-06-24 22:12:45
Bunny

Edzés

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem,hogy ahol a borda van rész milyen gyakorlatokkal lehet egyszerűen izmot növelni? Ott a mell alatt egyből. Válaszod előre is köszönöm.
asd_f82419
Válasz
Fogyaték gyakorlattal. Szerintem neked a végbeledre is kéne gyakorlat, ajánlok hozzá kannégereket.
2013-06-24 21:55:34
Bunny

Natural verseny

Kérdés
Szia Bunny. 26 éves vagyok,anno 16-17 évesen eljárogattam edzegetni. Viszont 4 éve veszem komolyan.. . Mostanra kialakult egy véleményem erről az egész sportról. Idióta,hülye fejjel 3,5 évvel ezelőtt kipróbáltam 1 hónapig egy xy tablettás szart.. Amit azóta bánok,és mindenkit le is beszélnék róla... Jövőbeni tervem amatőr natural versenyen való indulás. Ezzel az évekkel ezelőtti akciómmal buktam ezen terveim? Ki számít naturalnak? Aki soha,semmivel nem próbálkozott? Köszi a választ!
peter_7f1c02
Válasz
Technikailag az a naturál versneyző, aki a versenyre naturál módon készült fel, vagy legalábbis a verseny pillanatában naturál.

Morálisan én azt hiszem, belefér ennyi kilengés. Úgy gondolom, ha valaki vaklah koxolt, de abbahagyta az edzést, majd egy idő után (nagyjából előlről) újrakezdi, és naturálban versenyre készül, az elfogadható már naturál versenyzőnek.
2013-06-24 20:50:17
Bunny

Alkar fájdalom.

Kérdés
Helló kedves Bunny! A múlt héten egy teljes kar edzést végeztem, és kipróbáltam új gyakorlatokat is, de másnapra az alkaromban és a csuklómban óriási fájdalmat éreztem. Már annyira fáj, hogy az alap rudat se vagyok képes megemelni, mondták ismerősök, hogy a francia rudat használjam, de ez sem segített már odáig fajult a dolog, hogy scott padon (gépen) már se az egyenes, se a hajlított rúdon nem bírók bicepszezni remélem tudsz segíteni, próbálom pihentetni s egy ideig hanyagolni a bicepsz edzést. Előre is köszönöm válaszod! Üdvözlet: Kovács György!
gyorgy_f4f07a
Válasz
Szia! Nem tudsz mást csinálni, mert túledzetted.
2013-06-24 20:14:16
Bunny

Szeminárium

Kérdés
Értem Bunny.Más.Esetleg tervezel még egy szemináriumot a Jenővel a Nordic pro előtt?A februárin is ott voltam a Gym-ben,és nagy élmény volt egy IGAZI bajnokot testközelből látni,hallgatni.Nekünk,akik még a 90-es években kezdtük az edzést(nem a ,,gyúrást:)),azoknak valóban ő A TESTÉPÍTŐ.Üdv,Józsi.
CRD_700112
Válasz
Szia! Lesz!
2013-06-24 20:13:42
Bunny

fehérje

Kérdés
Kedves Bunny! 19 éves lány vagyok heti 2-4 kardiós és kettő súlyzós edzést csinálok általában 155 cm és 53-54 kg vagyok, szeretnék leadni kb 4 kg-t. Cél a nőnek is szép egészséges izomzat lenne, nem akarok szekrényként kinézni. Húst, sok zöldséget eszem rendszeresen, de este már sokszor fáradt vagyok hozzá. Kérdésem az lenne, hogy lefekvés előtt nem sokkal beiktathatok-e egy adag fehérjeport? Milyen fajta legyen (aránylag árban is megfizethető), ha konkrétan terméket tudnál ajánlani, megköszönném!
vbhnjm_ac723a
Válasz
Kedves ghjk vbhnjm!

Nem szokam válaszolni azoknak a gerinctelen parasztoknak, akik annyira tiszletik a munkámat, hogy hamis adatokkal regisztrálnak. Más szóval anyádat nézd hülyének.
2013-06-24 14:48:11
Bunny

válasz másnak

Kérdés
Master of puppets-nak: a nyári bőrrohadás ellen nekem bevált a Ftorocort kenőcs, de azt hiszem vényköteles!
kicsitkiraly
Válasz
Köszi, de én először c vitaminban, szőlőmag kivonatban meg ilyesmiben gondolkodnék, meg persze multiban, kettyó haverom pl. ezt találta ki saját magának és működött, igaz, ő a MacskaMan.
2013-06-24 14:46:37
Bunny

edzés utáni turmix

Kérdés
Szia! Melyik a jobb megoldás edzés utánra? 1. Fullforce Full Mass kiegészítve Fullforce Whey Proteinnel, vagy 2. Whey Protein, Carb F-el keverve? Köszi, Üdv!
MBM
Válasz
Szia! A második! A Full Force Whey Protein az egyik kedvencem, és én is Carb F-el használom.

Tömegelőknek és kezdőknek nem árt skubizni, mert jön a BodyBuilder protein, kifejezetten nekik kitalálva, vaníliásban is marha finom.
2013-06-24 14:45:01
Bunny

Pöppet off!

Kérdés
Kedves Bání! Csípem a stílusod. De nem ezért írok. Hanem, mert a Sárga Kapszulában kétszer is utalsz arra, hogy a tej kismacskáknak való. Cicamentőként szeretném ezt a tévhitet eloszlatni. Vagyis inkább pontosítani: a tehén tej semmiképp sem adható hosszabb távon sem a felnőtt, sem pedig a kölyök macskáknak. Ellenben a kecsketej nagyon is adható huzamosabban, kivéve 4-6 hetes kor alatt, amikor is az anyacica, rosszabb esetben pedig mi tápláljuk a kicsiket fecskendőből vagy cumisüvegből speciális cicatej pótló tápszerrel. Ilyen esetben csak átmenetileg, pár napig adható, ameddig speciális táphoz vagy anyacicához nem jutva tudjuk megfelelően táplálni a kicsiket. Sajnos mindezek ellenére is alacsony az esély, hogy a picik megmaradnak. Van, hogy egyszerűen az anyuka közelségének hiánya miatt elpusztulnak megfelelő táplálás mellett is. Mégis a legnagyobb ellenségük azok a lények, akiktől a mentést kaphatják; az emberek. Azok, akik ész nélkül szaporítanak, nem ivartalanítanak. Ezért rengeteg kis lelket veszítünk el naponta. Ha túlságosan offoltam,elnézést! De kikívánkozott! Egyébként a Sárga Kapszula szuper, köszi szépen! 16 hónapja váltottam életmódot, de még maradt elégetni való bálnaháj :D Köszi, hogy elolvastad/ elolvastátok és elfogadom a leb*szást az offért :D Maradok nagy tisztelőd :) Nárcisz
Nárcica
Válasz
Szia! A "tejet a kismacskáknak" szlogen csak egy poén. http://edzoterem.blog.hu/2013/04/16/miert_nem_jo_a_tej
2013-06-24 07:14:17
Bunny

Schwarzenegger sztori

Kérdés
Köszi az infót Bunny! Én is színházban dolgozom. Nagyon sok vendégszínész is megfordul nálunk. Köztük sok ismert narrátor és magyarhang ( Discovery, National Geograpich stb. ) Rákerestem az illetőre ( Homonai István ) De ő nem ismerős arcra, de a hangja az annál inkább. Ha tervezel még hasonló filmeket, márpedig tervezel tudtommal, akkor majd nyugodtan keress meg ez ügyben, ha esetleg nem találsz mást, mert tudok ebben segíteni. Sok jó hangú színész van nálunk is.
Zsepyy
Válasz
Köszi!
2013-06-23 22:18:18
Bunny

bőrprobléma

Kérdés
Szia Bunny! Nem igazán a szokásos témákkal kapcsolatos a kérdésem, de hátha ebben is tudsz segíteni. Mióta ilyen kurva meleg van, kijött a kezemen az ekcéma. Idáig egyszer volt ilyen problémám tavaly előtt, de akkor meg télen, a hideg miatt. Elég sokféle krémet próbáltam, de vagy szart sem érnek, vagy ha igen, akkor is csak egy darabig. És amellett, hogy viszket, elég szarul is néz ki. Van-e esetleg bármiféle tapasztalatod ezzel kapcsolatban, illetve ötleted arra, hogy milyen vitamint, táplálékkiegészítőt vagy bármit használjak, ami talán segít? Előre is köszönöm!
Master of puppets
Válasz
Szia! Nem nagyon értek ehhez, bőrgyógyász sajnos. Gondolom nem kell elmagyaráznom a vitamin és ásványianyag bevitelt.
2013-06-23 22:04:03
Bunny

Nem értem ...

Kérdés
Szia Bunny! Azt hiszem david_7b2d42 kérdése után feladnám. Ez az abszolut vége mindennek. De te biztos tovább szemezgetsz a kérdések közt. Kitartást! Üdvözlettel: Gábor
nagyspiller
Válasz
Nem állítom, hogy ha lenne egy gomb, amitől megdöglene az összes sötét paraszt, nem nyomnám meg gondolkodás nélkül.
2013-06-23 22:03:12
Bunny

életmód

Kérdés
Hello Bunny! Nem szeretnék hülyeséget kérdezni, meg ilyenek, de jó ideje nem edzek már, pénzhiány miatt. Csak azt szeretném kérdezni, hogy 16 évesen nem-túl-jó étel és edzéshiány lehet olyan betegségem, ami ilyen öregkorú embereknél van, pl. cukorbetegség vagy bármi? Valamiért én aggódok emiatt. (tudom, hogy a következő hülyeség, de a mostani osztályomban van egy bizonyos személy, aki nagyon kövér, de érdekes módon én aggódok magam miatt.) Persze egészségesen élnék, ha tehetném, de nekem az még megfizethetetlen.
SuperCharger
Válasz
Egészségesen élni egyáltalán nem megfizethetetlen. A nagyon kövér ismerősöd beteg lesz előbb-utóbb, cukorbetegség borítékolható.
2013-06-23 22:02:19
Bunny

Cutler Túra

Kérdés
Szia Bunny . Bubby nekem a jövő hét utáni hétvége az az július 6 lenne jó mert előtte való hétvégén Legény, lány búcsúra megyünk Bogácsra, viszont ha nektek nem jó valahogy megoldom hogy ott legyek. Szállás , kaja ásványvíz stb kell segíteni Bunny ? Mikor kialakul pontosan hány fő és meg van az időpont szólj hogy valami kell e ?Udv Tamás Email : mallasolte@mailbox.hu
mallasolte
Válasz
Szia! Írok mindenkinek holnap, a túra július 6.-án lesz, nekem is az lesz jó.
2013-06-23 21:57:39
Bunny

Találkozás lehetősége

Kérdés
Szia Bunny.Józsi vagyok.Most írtam Neked egy igen terjedelmes gondolatsort,amit a rendszer többszöri rövidítésem után is túl hosszúnak talál,így feladtam annak a lehetőségét,hogy azt eljuttassam hozzád.Így csak annyit szerettnék megkérdezni,hogy jövő héten ott leszel-e Tatabányán a Naturál Bajnokságon,lehet-e veled ott találkozni és beszélgetni?Üdv.
CRD_700112
Válasz
Szia! Konkrétan tőled tudtam meg most, hogy jövő héten lesz.

Végül is érthető, hogy nekünk, jelentéktelen kis magazinocskának nem szólnak, elmehetünk a picsába a 250 ezer olvasónkkal, biztos elég a faszbúkra kiírni, a szaksajtó nem számít.

Szóval nem valószínű, hogy ott leszek, van elég más dolgom is.
2013-06-23 21:55:40
Bunny

Hopkins

Kérdés
Szia Bunny, nem tudom, hogy állsz a profi ökölvívással, de kíváncsi lennék a véleményedre Hopkins világbajnoki címével kapcsolatban. 48 évesen simán vert egy huszonéves srácot. Azt mondják/mondja, hogy a titok a tökéletesen szabályzott, kiegyensúlyozott életmódjában keresendő. A sport valahol itt kezdődik, nemde? :)
bl4ckf0xi
Válasz
Szia! Nem értek hozzá, az a helyzet. De jól hangzik.
2013-06-23 21:48:39
Bunny

Scott-bicepsz

Kérdés
Hali! Amikor csinálom a Scott-bicepszet ugye pont az a lényeg hogy ki van támasztva a kar ezért csak a bicepsz dolgozik. Amikor emelem fel a súlyt nekem mégis a tricepszem fáj...miért?
richard_126a3c
Válasz
Egy magyarázat lehet: mutáns genetikai hulladék vagy.
2013-06-23 21:42:46
Bunny

bukosisak

Kérdés
Szia Bunny!Ma lett egy ilyenem:http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/caberg-v2r A teszt alpjan nem tunik rossznak,foleg az arahoz kepest. Egyszer volt hasznalva,~6300ft-ot fizettem erte.De en meg sose hallottam a markarol. Adjam oda a gyereknek jatszani?Esetleg mar most rakjak bele muskatlit,mert masra ugyse jo?
lupus-20
Válasz
A Caberg elég ismert márka, nem tudom, hogy nem hallottál róla eddig. Igen jó vételt csináltál!
2013-06-23 21:42:04
Bunny

Adipex

Kérdés
Üdv Bunny! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzád, hogy van egy ismerősöm aki fogyni szeretne de nem ér rá ezért az adipex segítségét kéri. Azt kell tudni az illetőről hogy asztmás és hát én úgytudom hogy nem ajánlott ilyen esetben szedni! Te szerinted? Egyébként bírom a stílusod, osszad a csírákat! Válaszod előre is köszönöm! Üdv Gergő!
gergo_ce28a8
Válasz
Még jó, hogy te nem vagy csíra, micsoda szerencsénk van!
2013-06-23 21:40:11
Bunny

Tovább tanulás.

Kérdés
Szia Bunny! Előző kérdésemre gondolom megvan az okod, hogy miért nem válaszolsz, nem is nyaggatlak vele. Viszont tanácsot szeretnék kérni. Idén végeztem a gimiben és a hova tovább kérdés van előttem. Mindenképpen olyat szeretnék csinálni hosszútávon amiben örömöm lelem, de az anyagiakat is figyelembe kell vennem. Amik ilyenek lennének azok a táplálkozástudomány, dietetikus felsőoktatásban (max jövőre, idén nem adtam be sehova). Vagy ami 1 éves és addig is szereznék egy szakmát az a személyi edzés. Viszont ez a szakma szerintem nagyon túltelített, és anyagilag is a felső határt súrolja a képzési díj. Viszont szívesen csinálnám. Mit gondolsz, nem testépítőként meg lehet élni egy ilyen szakmából? Azért kérdezem töled, mert te is voltál személyi edző, és jobb rálátásod van az ilyen dolgokra. Mellékes, nem hirdetni akarom, nem ismerem őket, meg tudom te sem ismerhetsz mindent, de ha hallottál a cégről akár pozitívat, vagy negatívat, érdemes a itt végezni? IWI.hu a vállalat neve.
akpi
Válasz
Tisztázzunk valami: a személyi edzés egy alja gané meló, próbálj meg inkább valami értelmeset kezdeni az életeddel.

Nekem nincs személyi edző papírom. Be is b*szna, ha szükségem lett volna rá.
2013-06-23 21:39:22
Bunny

köszönet

Kérdés
köszönöm szépen a sgeítséget. kielégítő válasz volt. látom itt mindenről van téma de arról amirő kellene meg semmi. Lehet nem is ért a kedves edző ezekhez a dolgokhoz csak annyit hogy mit hogy kell eladni ...
djballa
Válasz
És mit adtam el neked, te faszparaszt gyökér makogó írástudatlan szánalom? Agyat? Caps lockot? Elolvastad büdös paraszt, mit pipáltál ki, amikor ide beléptél?
2013-06-23 21:30:46
Bunny

Edzés elkezdés

Kérdés
ÜDVÖZLÖM. SZERETNÉK SEGÍTSÉGET KÉRNI. A BARÁTNŐM FIA ÉS ÉN SZERETNÉNK ELKEZDENI EDZENI DE NEM IGAZÁN TUDJUK HOGYAN. A FIÚ 13ÉVES AKIN SOK A FELESLEG EZÉRT SZÁLKÁSÍTANI SZERETNE ÉS KOCKA HASAT. AZ EGYIK KÉRDÉSEM AZ AZ LENNE HOGY LEHETNE KÉRNI OLYAN SEGÍTSÉGET MINT PÉLDÁUL HELYES TÁPLÁLKOZÁS,(PIZZA,GYROS...EZEKEN KÍVÜL SOKAT NEM ISMER),EDZÉSTERVET ÉS OLYAN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐT AMITŐL HAMAR EREDMÉNYT LÁT. A MÁSIK AZ ÉN VOLNÉK. NAGYON VÉKONY VAGYOK,197CM MAGAS ÉS 70KG. NEKEM IS EDZÉSTERVRE LENNE SZÜKSÉGEM ÉS OLYAN SZEREKRE AMITŐL HAMAR VÁLTOZÁST LÁTOK. NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A SEGÍTSÉGÉT.
djballa
Válasz
Kisbetű nincs a billentyűzeteden?
2013-06-23 12:59:06
Bunny

motor

Kérdés
Hello Bunny! Szigorúan a szabályzat és a Sárga Kapszula gondos tanulmányozása után kérdezném, hogy a VFR-t nem akarod elcserélni egy 250-es Xelvisre? Tulajdonképpen V2 az is! :DDD Pont olyanra szeretném lecserélni a Xelvist, csak eddig mindig sajnáltam a pénzt rá :(
magezoli
Válasz
Szia! Érdekes költői kérdés volt! :DDD
A VFR már olcsó, ne sajnáld rá a pénzt, nagyon jó motor.
2013-06-22 22:40:32
Bunny

Genetika

Kérdés
Szia! Nem edzésről szeretnék kérdezni. Nem nagyképűségből mondom, de egy elég jó genetikával születtem, haverokkal elkezdtünk edzeni és rajtam jobban meglátszik. Emiatt ők is és a teremben is hallotttam hogy megjegyzéseket tesznek hogy neki így könnyű stb. Pedig nem kérkedek vele nem feszengek, szerintem a teremben is normálisan viselkedek. Egyébként megjegyzem normálisan edzeni nem tudnak... én kitartóan csinálom mostmár az étrendre is figyelek. Mi a véleményed? Köszönöm
czegen
Válasz
Miről mi a véleményem?
2013-06-22 21:26:10
Bunny

swift sedan

Kérdés
Szia Bunny! Már régen eldöntöttem, hogy az első kocsim egy Suzuki Swift lesz, de én eddig az öt ajtósban gondolkodtam pont a csomagtartója miatt. Miért jobb a sedan?
xfrank04x
Válasz
Szia! Mert annak nagyobb a csomagtartója egyrészt, másrészt a kutya nem keresi, így megkíméltebbek vannak jobb áron.
2013-06-22 21:25:21
Bunny

edzésterv

Kérdés
Heló szerinted az úgy jó hogy egy héten csinálok heti 3 HST ( Hétfő szerda PÉNTEK) ÉS KEDD meg szombat cROSSFIT EDZÉS
tamas_d5fb2f
Válasz
Szerintem az lenne a jó, ha visszamennél az általános iskolába és kijárnád végre. Ez nem a faszbúk, ahova fogyatékosul kell írni.
2013-06-22 18:19:27
Bunny

gyúrósfilm

Kérdés
Szia! Remélem még belefér a témák közé és nem offolok. Mit gondolsz a legújabb testépítős moziról a Pain and Gain-ről? (Izomagyak-röhejes fordítás szerintem) Én belenéztem és azt gondolom, hogy pár jelenet elég jó görbe tükröt állít a legtöbb gyúrósnak. Így visszanézve a régebbi BBTV-t és a BBTV Flash-t azt nagyon sajnálom, hogy nem előbb leltem rá erre az oldalra, amikor rengeteg szeminárium és egyéb rendezvény volt. Remélem augusztusban Muscle Beach-en összefutunk. Ha nem (vagy ha igen szerintem akkor is) BodyBuilder Gym látogatás lesz. További szép napot! Kristóf
Kruci95
Válasz
Szia! Írtunk már a Pain and Gainről és a rádióban is volt róla szó. Nem hiszem, hogy túl értelmes dolog jön kis a dologból.

Lesznek még rendezvényeink, de egyszerűen most nincs energiám ezzel foglalkozni.
2013-06-22 18:03:48
Bunny

Ketogén diétás edzés nyaralás alatt

Kérdés
Szia Bunny!Jelenleg ciklikus ketogén diétát csinálok,de a jövőhéten elutazok a baráti társaságommal nyaralni.A diétát tudom tartani,de az edzést nem biztos,hogy megtudom oldani.Jelenleg az ürítős módszert csinálom.Hétfőn és kedden leedzem a teljes testet pénteken pedig köredzés amíg a csövön kifér szerda csütörtök aerob.Ilyenkor mi a teendő csak simán aerobozzak végig vagy nem baj ha egy hét edzés kimarad? Másik dolog erről a számról egyből a Builder Gym jutott eszembe egyszer oda is eljutok. http://www.youtube.com/watch?v=hF9Gr5waAJg
Rupert1995
Válasz
Szia! Simán csináld a diétát tovább, és ne legyen töltés.

A Builder Gymben megy sok Motörhead és megy a Metallica Enter Sandmanje is.

Nekem mindig nagyon jó kedvem lesz, ha Lemmy hangját meghallom.
2013-06-22 18:00:35
Bunny

Autóvásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Autót szeretnék venni és ez ügyben kérném ki a tanácsodat! (Tudom, off topic) Tegyük fel, még tél előtt, szeptember-október környékén szeretnék venni egy használt autót, de mindössze 300-350 ezret szeretnék rákölteni. (Ezt csak az autóra, ezen felül +átírás, téli gumi). Két fontos szempontom van: megbízhatóan beinduljon télen is (nem garázsban tartva), és ne kelljen szervizhez rohangálni folyton (ha meg valamit cserélni kellene, az alkatrész könnyen beszerezhető legyen). Szerinted megoldható ennyi pénzből? (Kinézet, kor nem számít, fogyasztás már inkább, de a fő hogy megbízható legyen). Ha szerinted lehetséges ennyiért ilyen autót venni, milyen márkák közt nézelődjek, és melyiknél mi az, amire külön figyelni kell? (Olvasgatva az eddigi kérdéseket, valószínű toyota corollát ajánlasz majd, lehet találni még abból jót ennyi pénzért?) Köszönöm a válaszod!
westside55555
Válasz
Szia! Ez itt sosem offtopik.

A kérdésedre a válasz: Suzuki Swift, lehetőleg sedan, 250-ért.

Soha nem lesz vele gond, alkatrész fillérekből van, keveset eszik, és ha kicseréled sportkormányra a béna Suzuki-kormányt, jó vezetni is.

Toyota Corollát is lehet találni, békalámpás előttit, 1993-1997-ig, de a még régebbiek is jók, csak azok nem érnek ennyit.

Csak rozsdamentes autót vegyél.

Ami még érdekes lehet:Mazda 626-323, Nissan Almera.

Hogy melyikre külön mit kell figyelni, azt nem tudom leírni, inkább keress egy konkrét típust.


2013-06-22 17:43:45
Bunny

Motoros túra

Kérdés
SVLallernek és a túrásoknak! Mátraházánál az út kritikán aluli állapotban van sajnos. Nem, hogy nem élvezhető, kifejezetten inkább már a veszélyes kategória. Tiszta lyuk. Javasolnám, hogy inkább csak a Bükkön keresztüli szerpentínen keresztül menjen az út.
viktor_ba203b
Válasz
Ez már részletkérdés. Mehetünk Mátraszentimre felé is, vagy északon az egészet megkerülve a 23-as úton, ami könnyebb, de szintén kanyargós és nagyon szép. Szerintem ezt akkor reggel spontán megbeszéljük.
2013-06-22 08:06:44
Bunny

Motoros túra

Kérdés
Szia Bunny! A debreceni túrával kapcsolatban lenne egy útvonal javaslatom, amiben van gyors és kanyargós is: http://goo.gl/maps/rBHlQ Üdv, Lajos
SVLaller
Válasz
Szia! Szerintem jó lesz, maradjunk is ennél.

Elvileg válaszoltam mindenkinek röviden, ha akinek nem, kérem írjon.

A BodyBuilder Gym-Cutler túra jövő hétvégén lesz, vagy utána egy héttel, most egyeztetjük, kinek mi a jó.
2013-06-22 00:01:21
Bunny

előző kérdés

Kérdés
Letöltöttem és átolvasta a sárga kapszula pdf-et ,de ez nem oldja meg negatív súly gondomat .Ezeket eddig is tudtam ,ezért is kérek szakértő segítséget .Kérdés melyik az a készítmény,amely heti 0,5-1 kg súlygyarapodást elérhető ?
peter_0780b6
Válasz
Ha te letöltötted és átolvastad, akkor

1. vagy hazudsz

2. vagy kibaszottul hülye vagy.

Nincs ilyen készítmény, idióta. Hol élsz, álomvilágban?
2013-06-21 21:21:09
Bunny

Verseny kiírás.

Kérdés
Szia Bunny! Én csak egy nagyon egyszerű kérdéssel kapcsolatban szeretnek választ kapni,ami a következő lenne.: Azt szeretnem megtudni hogy az idei év 2013 Superbody Mikor és hol kerül meg rendezésre és jelentkezni a versenyre hogyan lehet?!Nagyon fontos volna hogy meg tudjam időben hogy jelentkezhessek rá,ugyan is ez egy még be nem teljesített almom hogy színpadra lephessek és meg mérettethessem magam!!Köszönöm a válaszodat előre is.
Rühl
Válasz
Ez nagyon egyszerű. Két módszer van.

1. Fogja magát az egyszeri nemokos, szerkeszt egy időgépet, előremegy az őszi versenyszezonba és elolvassa az információkat.

2. Megvárja amíg elkezdenek megjelenni az információk. Bármilyen hihetetlen ugyanis, nem azért nincsenek információk, mert eltitkoljuk, hanem mert nincsenek.

Megjegyzem, ha lenne ebbe bármi bolhafingnyi beleszólásom, akkor most nem lenne naiv hülyeség a kérdésed, mert én bizony már év elején leszerveznék mindent és reklámoznám. De egy reménytelen hülye vagyok az ilyen elképzeléseimmel.
2013-06-21 21:18:20
Bunny

tanács

Kérdés
Hello tanácsot szeretnék kérni hogy milyen terméket vásároljak 2-3 éve járok edzésre heti 5-6, és sikerült leadnom 16kg amit kisebb koromba felszedtem és ezzel kapcsoltaban szeretném azt hogy nem olyan terméket szeretnék ami zsíros illetve nem szép izom lesz tehát teljesen száraz izmot hozzon én a Zero fat izolátumra gondoltam, kérlek segits, köszönöm.
tibor_b5b6e9
Válasz
Be kell menni a gyógyszertárba és venni Szépizomstimulátor fogyatékszert.
2013-06-21 21:12:54
Bunny

Sárga kapszula

Kérdés
Szia! Először is, köszönöm a tegnapi kérdéseimre a választ! Annyit fűznék hozzá,hogy az eltökéltségemmel kapcsolatban nem arra gondoltam,hogy akkor is versenyezni fogok ha leszakad az ég,hanem csak amennyiben elérem a kívánt formát!És ha ez hosszú,kemény évekbe is telik én meg fogok dolgozni érte!Tudom azt is, ha ez könnyű dolog lenne, akkor mindenki ezt a sportot űzné!A másik dolog,hogy az eltökéltségem nem abban nyilvánul meg,hogy kerestem egy edzőt magam mellé,mert ez kimondva jól hangzik,hanem mert sokat kell még tanulnom és ez lehet egy kezdő lépés! Sokakkal ellentétben nem veszem zokon a kemény szavaidat, mert építő jelleggel hatnak rám és ez egyszer még a javamra válik!Ez egy ilyen oldal és azt gondolom,hogy akinek ez nem tetszik, ne is kérdezzen tőled!Elfogadom! De nem vagyok egy kikent-kifent nyafka picsa, aki hisztizik egy edzés közben, csak mert súlyt kell a rúdra tenni, vagy aki percenként megy ki a mosdóba letörölni a verejtéket a homlokáról, csak mert nem tudja hogy a sport ezzel is jár, de éppenséggel smink és frizura igazítás céljával sem szoktam elhagyni a termet,miközben edzek!Ha ott vagyok, akkor arra koncentrálok,amiért lejárok!És nem ijedek meg az előttem álló feladatoktól, a végsőkig kitartok!Szóval tévedés,én nem picsáskodom! És igen...eltökélt vagyok!Ami azt jelenti,hogy ma el is olvastam a Sárga Kapszulát,amiért tegnap a leszúrást kaptam,teszem hozzá joggal! Nagyon sokat segített!És már most sokat tanultam! Úgyhogy ameddig más hülye picsa (ahogy Te neveznéd) zokon veszi a megjegyzéseidet, addig én szeretném inkább megköszönni!Nekem ez segítség volt és nem sértés!Löket,hogy kitartó legyek a továbbiakban is! Hiszen Akarat, kitartás,megfelelő hozzáállás - ezek a Sárga Kapszula alapelvei :)
brigitta_8b31c9
Válasz
Na, ez már tetszik! Hajrá! A versenyzést meg szard le MAGADÉRT csináld, azért, hogy jobb ember legyél, ne a majomkodásért!

Erősen ajánlom mindenkinek a mai Macsekcikket! 
2013-06-21 21:11:24
Bunny

Edzés és táplálkozás nyaraláson

Kérdés
Üdv. Fogok menni külföldre nyaralni és azt szeretném megkérdezni, hogy ha pl. ott nem nagyon fogom tudni betartani a táplálkozási alapelveket vagyis az elegendő makrotápanyagot nem fogom tudni bevinni akkor érdemes-e azért edzenem ott, mivel lehetőség lesz rá. Egy szóval az a kérdésem, hogy hasznos lenne ilyen esetben az edzés vagy inkább ártana? Válaszod előre is köszönöm!
bodymark27
Válasz
Miért? Etiópiába mész?
2013-06-21 21:06:49
Bunny

Ginekomaszti

Kérdés
Szia Bunny! A Ginekomaszitáról szeretnék kérdezni . Már több éve megvan ez a problémám ,de eddig azt hittem ,hogy a pubertás kor okozza, így majd idővel elmúlik. Elolvastam a régebbi kérdéseket ezzel a témával kapcsolatban , ahol az Estro Dimet ajánlottad , de sajnos ez a termék már nem kapható. (a shop builder szerint ) A kérdésem az lenne, hogy esetleg tudsz e valamilyen új terméket ajánlani , vagy pedig marad a műtét. Tisztelettel : K.B.
Drcr007
Válasz
Szia! Hamarosan cikk lesz erről, egy olvasónk tapasztalatainak felhasználásával, aki végigment a műtéten is.
2013-06-21 14:51:48
Bunny

Nem bírja a szivem

Kérdés
Szia Bunny!Ez a helyzet , hogy a lábedzéses napomon a szívem elöbb feladja , mint a lábam. Szóval guggolok egy jót de már a 3. sorozatnál ugyérzem , ha becsukom a szemem akkor itt elájulok , annyira ver a szivem majd kiesik a helyéről.Oké ez a hirtelen nagy fáradság gondolom attól van ,hogy leesik a vércukrom , pedig 45 percel eszek edzés elött. Szóval érzem , hogy a lábamban még lenne erő , de a szívem vagy nem is tudom az agyam vagy akármi meg gátol abban , hogy folytassam.El fogok kezdeni kardiózni , szerinted segít ez?
dani_ec4920
Válasz
Segít bizony! De legjobban a magas ismétlésszám segítene.
2013-06-21 14:51:10
Bunny

Tesztoszteron

Kérdés
Köszi a választ,minden kiderült belőle,leginkább az intelligenciád!
era_7f59d1
Válasz
Ja, hogy én nem vagyok intelligens, hogy nem foglalkozom butaállatokkal?

A tesztoszteront nyomni akaró sötét hülyepicsa mondja meg, ki az intelligens, ez se semmi!
2013-06-21 13:15:55
Bunny

gs 500

Kérdés
Szia! http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-6823949 Szerinted 4 kiloert megeri, ha minden franko rajta? Ha megnezem a motort, milyen dolgokra kell figyelni, amit talan laikus szemmel is eszrevehetek? Udv, Tamas
chemeest
Válasz
Szia! A kipufogóért kár, de megéri így is.
2013-06-21 13:09:50
Bunny

olcsó WPC80

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam a 3500Ft-os fehérjés válaszod, és eléggé elszomorít. Vagy nagyon tájékozatlan vagy, vagy hazudsz . Európa egyik legnagyobb és legkedveltebb profi tápkieg cége árulja ezt, én pl. 54.79 euroért rendeltem az 5 kilós WPC80-at Németországba, 2 nap alatt megjött Angliából, postaköltség nélkül (60 euro fölött). Nálatok a shop.buildernél ezen komolyan el kéne gondolkodni. Itt van ez az ország, a segge kilóg a gatyájából, ha valahol, itt tényleg értelme lenne ilyesmit árulni. (pl. lehetne shop.builder-es márkanévvel, hasonlóan a C vitaminhoz) Egyébként ez máshol is jellemző, pl. a DM a németeknél árulja a saját márkás lenmagot, otthon meg csak az alnatura kapható náluk 2.5-ször drágábban. Egyébként elméletileg elképzelhető, hogy ez a WPC80 fel van hígítva, ez esetben nagyot kaszálhat a scitec meg a full force, ha valami olvasottabb német vagy angol helyen lepublikálja a mérési eredményeket.
vegyesz
Válasz
Majd pont téged kérdezünk te fasz, hogy mi kéne árusítani. Szép nagy az arcod, az meg engem szomorít el, hogy mindig van egy újabb beképzelt köcsög, aki okosabbnak hiszi magát nálam, meg Magyarország piacvezető tápkieg áruházánál.

Remélem a fizetésedet is ilyen szinten kapod, mint amilyen szinten vásárolod a gagyit, fillérbaszó idióta. Jó, hogy a sikeres emberek mondják meg a frankót, pl. aki nem bír megvenni egy havi adag normális fehérjét.

Jóhogy nem már román szart kéne forgalmazni, mert józsika azt hiszi, a testépítés ingyen van.
2013-06-21 13:07:58
Bunny

Fehérje

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném kérdezni érdemes e nyáron belekezdeni a le szákásításba és a fehérje szedésbe?
karoly_cec6c5
Válasz
Neked konkrétan semmibe sem érdemes belekezdeni ezzel a hozzállással.
2013-06-21 13:01:50
Bunny

füstölt csirkemell

Kérdés
Hello Bunny! Szerinted mennyire lehet alkalmas fehérjebevitelre a füstölt csirkemell? Találtam egy helyen vákumcsomagoltat, nem valami szar felvágott, egyben egy egész csirkemell. Kurva finom és van ugye hogy az ember szívesen enne olyat amivel nem kell bajlódni. Összetevők: csirkemell, só, barnacukor. Én nem értek ehhez, azért kérdezlek téged, mert említetted, hogy apósod hentes, hátha ti tudjátok hogy zajlik egy ilyen füstölési eljárás és mennyire lehet gázosan sok az a cukormennyiség ami belekerül. Köszi!
lecsi88
Válasz
Szia! Nem ismerem, de maga a füstölés nem ront a tápértéken.
2013-06-21 10:40:58
Bunny

Edzés és táp.kieg.

Kérdés
Szia Bunny! Én egy 23 éves Nő vagyok és minden célom,hogy fitness modell versenyen induljak a közeljövőben. Nagyon motivált vagyok és éppen ezért egy személyi edző segítségét kértem,hogy segítsen elérni a megfelelő fizikai állóképességet és izomzatot,hogy méltó módon vehessek majd részt egy színvonalas versenyen... Sajnos nem úgy alakultak a dolgok,ahogy azt egy edzőtől vártam... nem keveset fizettem a szolgáltatásért,persze ha jó kiképzést:) kaptam volna cserébe, egy szavam nem lenne!!! Azonban nem hiszem,hogy normális dolog,hogy annyira fájt minden izmom,porcikám,hogy nem tudtam szinte mozdulni, a jobb lábamat pl. nem tudtam kinyújtani, így csak bicegve tudtam menni...!Aludni sem bírtam a fájdalmaktól és a jobb kezemet csak úgy tudtam mozdítani,hogy a ballal segítettem...Ja és akkor napokig zsibbadt a mutató ujjam...teljesen érzéketlen volt...Nem hinném,hogy izomláz helyett ezt kellett volna éreznem,ha egy normális edzést kapok...normális edzőtől!!!??? Szóval azóta a Darázs Detti versenyfelkészítő edzését csinálom....4 napos!Reggel iszom egy fehérjét,hogy legyen energiám...edzés után dupla adagot és lefekvés előtt még egyet!Esti kaja sovány túró 150g...plusz edzések előtt szoktam amino 5600-ból egy adagot és edzés után is!Ez elég így?Vagy mivel egészítsem még ki??Az étrendem azért nem részletezem,mert az rizs, csirkemell, tonhal, sok zöldség...-ből áll...szerintem az úgy jó! Előre is köszönöm a választ!!
brigitta_8b31c9
Válasz
Szia!

Látom nagyon motivált vagy. Annyira, hogy a Sárga Kapszulát nem voltál képes elolvasni, hogy ne legyél tökhülye az egészhez. Ami ide van téve az orrod elé mellesleg.

Tipikus ez a hozzállás. Fitness modell versenyző szeretnél lenni. Minek? Mi ezzel a cél? Kit érdekel? Miért gondolod, hogy neked VERSENYZŐnek kéne lenned ezen a szinten? MIért gondolja minden picsa ezt?

A személyi edződ túledzett, ez nem kérdés. Sokan azt hiszik, hajtani kell, mint  a barom, ész nélkül.  Ez egy elég nagy téveszme. Az edzés progresszív, fel kell építeni, meg kell alapozni, fokozatosan növelni a terhelést, és nem hülyíteni az ügyfelet, hogy hamarosan versenyző lesz belőle.

Más kérdés, hogy épeszű edző nem vállal versenyfelkészítést, főleg nem modelleknek. Vagy ha igen, akkor nagyon sok pénzért és nagyon hosszú idő alatt, bár szerintem semmi pénzt nem ér meg, ha el kell viselni valami hisztis gyökeret. 

Hirtelen nem tudom elképzelni, hogy mitől röhögjek jobban: azon, hogy szerinted az muztatja a motiváltságod, hogy személyi edzőhöz mentél, vagy az, hogy nem keveset fizettél. Kérdezd meg tőlem e-mailben, mennyiért készítenélek fel versenyre, azt hiszem, más nézeteid lennének arról, mi az a nem kevés. Igaz, kezdetnek rö9gtön megtanítanálak arra, hogyan kell leírni pár mondatot értelmesen,meg hány kérdőjel van a kérdés után.

Az étrended biztos nagyon jó, ha a fehérjeturmixtól várod az energiát, vagyis az alapfogalmakkal nem vagy tisztában.

Nem biztos, hogy versenyezni kéne ilyen szinten még akkor sem, ha fosversenyből van elég.

Normális sportágakban ugyanis az a versenyző, aki már elég ideje és elég rutinnal sportol ahhoz, hogy az átlagnál messze jobb, ún. versenyzői szintű legyen.


2013-06-21 09:40:32
Bunny

autós

Kérdés
Üdv Bunny! Autó vásárlást tervezek a közeljövőben, és az lenne a kérdésem, hogy a Mitsubishi eclipse, és a Toyota Celica autókról mi a véleményed? Azt tudom, hogy a japánok motorikusan elég megbízhatóak. Válaszodat köszönöm!
lacinkacinka
Válasz
Szia! A "japánok motorikusan megbízhatóak" dolog a normális autókra vonatkoznak, nem a potenciálisan szétütöttekre. Az Eclipse-t én nagy ívben kerülném, de a Celicát is jól meg kell nézni.
2013-06-20 23:18:21
Bunny

Fogyókúra

Kérdés
Tesztelt Bunny! 16 éves 185 cm magas 65kg és van rajtam valamennyi izom de van rajtam egy kis felesleg ezt Zsírégetővel vagy fehérjével vagy Tömegnövelővel birok jobban leszákásítani? Általában reggel-este megyek futni és fóliában dolgozok.
karoly_cec6c5
Válasz
Fogyatékkal próbálj meg leszálkásodni.
2013-06-20 21:25:16
Bunny

Tesztoszteron

Kérdés
helló, másfél éve járok konditerembe,súlyzós edzéssel szeretném elérni,hogy izmos legyek,kardiózást is beiktatok,odafigyelek az étkezésre is,az oldalról töltöttem le.tömegnövelőt és aminót is szedek.viszont nem túl látványos a fejlődés,szeretnék nagy,férfias izmokat.a kérdésem az,hogy tesztoszteront vihetek-e a szervezetembe,anélkül,hogy bármi bajom lenne?vagy valami más megoldása van. köszi előre is Era
era_7f59d1
Válasz
Agyat kéne bevinni a szervezetedbe, vagy a szervezetedet kéne elvinni Tajgetoszra, hülye picsa.
2013-06-20 18:34:23
Bunny

Reflux

Kérdés
Már nagyon vártam a beígért refluxos cikked. Sokat olvastam már én is a refluxról, de mégis találtam új és hasznos dolgokat a leírásodban. Alkalmazni fogom feltétlenül, mert már tököm ki van, hogy 4 éve gyógyszert kell szednem rá! Köszi Bunny! Más: Korábban említettem neked, hogy a menyasszonyommal felugranánk Fehérvárról edzeni a B.B Gym-be. ( Mi vagyunk a Vörös Zolis szülinaposok ) De mindenképp úgy akarom ezt, amikor te is ott vagy, hogy tudjunk egy közös fotót csinálni legalább ha más nem. Mindig reggel szoktál edzeni? Illetve az változó, hogy milyen napokon?
Zsepyy
Válasz
Én meg köszönöm B.Zs.-nak, aki látván a problémát, felhívott és megmondta a megoldást. 

Ha jöttök, mindenképpen írj előtte. Én összevissza edzek, pl. tegnap reggel is edzettem, meg este 10 után is, de ezek ilyen spontán dolgok, pont jött a Bodó Imi, majd meghaltam a fáradságtól, de edzettünk oszt kész.

A teremben még akkor vagyok lent, ha éppen edzést tartok. Nem vagyok edző, de van két "ügyfelem" vagy nem tudom hogyan fogalmazzak, viszont ez más dimenzió, mint a normál személyi edzés. Velük lent vagyok reggel és este 8-kor, de akkor nem nagyon érek rá.

Úgyhogy a legjobb ha írsz, hogy melyik nap és próbálok ott lenni.

Változatlanul előfordul, hogy keres valaki, mert azt hiszi, a teremben megtalál. Szívesen találkozok bárkivel, de kérek mindenkit, rendezvényre (pl. a fentebb említett nyílt edzés stb.) gyertek majd, mert nem szoktam a teremben lenni.
2013-06-20 07:44:17
Bunny

Cukorbeteg edzése

Kérdés
Üdv Cukorbetegség miatt nem vihetem nagyon túlzásba a szénhidrátot és ezáltal tömegnövelőt sem szedhetek, de szeretnék nagyobb izom tömeget. Hogyan érhetem ezt el? Valami táplálék kiegészítőre gondolnék h szedni de nem tudom mit lehetne. Vagy edzésbe, de hogyan kéne?
martin00
Válasz
Szia!

Az edzésben semmi különbség nincs. A táplálkozásban annyi, hogy nem használhatsz szénhidrátokat, kivéve edzés után, inzulinnal. Magasabb feháérjebevitel és magas zsírbevitel a megoldás.

Ideje tanulmányoznod a Sárga Kapszulát, amit eddig is kellett volna, de most kivételesen válaszoltam.
2013-06-20 07:36:31
Bunny

Suzuki GSR 600

Kérdés
Szia! Mit gondolsz a 2012-es Suzuki GSR 600-ról? Egy barátom árulja a gépet, hamarosan jön a babájuk és kocsira kell a pénz. 1,5 millióért odaadná, 5 ezer kilóméter van benne, nagyon vigyázott rá. Kicsi karcok vannak rajta, amúgy nagyon szép hangja van, a szervizes szerint is rendben van. Köszönöm
tommy06
Válasz
Szia! Vedd meg!
2013-06-19 16:48:10
Bunny

quad olcsóbb mint egy motor

Kérdés
Szia Bunny! Bocsi az offért. Néztem hirdetéseket, és döbbenve tapasztalom, hogy quadokat lehet kapni 150-160ért (jó állapotú (2008tól) 125-200 köbcentisek), de ugyanennyiért nem lehet kapni ilyen állapotú cross motort. Ez szerinted miért van? Terepre keresek valamilyen járgányt, és ezek után lehet hogy quadot veszek. Szerinted?
bello8806
Válasz
Szia! Nem értek a quadokhoz, szörnyű járművek ezek, kanyarodsz, és felborul mint a szar. Nem tudom az árakat, de ne várj ennyiért nagy megbízhatóságot, szerintem kínai dolgok ezek.
2013-06-19 16:02:30
Bunny

Edzés ganglionnal

Kérdés
Hello! A ganglionos srácnak: Nekem is volt/van ilyenem a sok melótól. Minden bajom volt, nem tudtam edzeni se vele. El is mentem orvoshoz, nekem nem műtötték csak azt mondta pihentetni kell. Szóval az elején pihentettem, nem edzettem, nem erőltettem amíg fájt. Utána fokozatosan kis súlyokkal elkezdtem, most már úgy megy mint előtte. Volt ,hogy eltűnt meg most megint visszajött de szerencsére nem akadályoz semmiben csak ott van. Ami segít: Arthroxon, minden edzésen csuklószorító, alapos bemelegítés.
Buba28
Válasz
2013-06-19 14:31:27
Bunny

edzés ganglionnal

Kérdés
Szia bunny, kb. 3 hete munkában megerőltetve ganglion lett a csuklóm belső felén, kb. 2cm-es. Kérdésem, hogy edzhetek vele óvatosan, fáslival aztán ha nem nő tovább akkor jó? Estleg izületvédő segíthet? Nagyon köszi!
istvan_959cec
Válasz
Szia! Ízületvédő nem segít, el kell menned orvoshoz.

Más:

kérdeztetek többen a refluxról, megírtam végre a cikket!
http://body.builder.hu/maga zin.htm4?url=/testepites/cikkek/reflux 
2013-06-19 14:11:35
Bunny

Zsírégető

Kérdés
Heló! Nagy súly leadására keresek zsírégetőt, olyat, ami egész nap hat, egy kikötés, hogy nem lehet benne pörgető (ha van olyan), tudnál ajánlani valamit? Előre is köszi!
csaba_5f055d
Válasz
Nagy súly leadására darut keress.

Más: volt egy srác Miskolcon, aki felajánlott egy SV 650-est. Nme találom az e-mailjét: ha esetleg oilvasol, írj légyszíves, megyek arra nemsokára.
2013-06-19 10:54:37
Bunny

Mopsz

Kérdés
Szia Bunny, a te mopszod is így vár otthon, ha későn érsz haza? :D http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wwwVm_460sa.gif
M.Bálint
Válasz
Szia! Igen, mind a kettő, meg a sárkányom is!
2013-06-19 07:15:47
Bunny

halolaj

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdéssel fordulok hozzád,hogy esténként lefekvés előtt kb 30 perccel 150g sovány túrót és 1 scitec-es omega 3 kapszulát szoktam enni.Ez így jó?Ha nem akkor mit változtatnál? Válaszodat előre is köszönöm!
Adam_30ee8f
Válasz
Szia! Semmit, ez így jó.
2013-06-18 22:49:57
Bunny

csuklófájdalom

Kérdés
Szia Bunny! Egy masszőz ismerősömnek szeretnék segíteni. Hirtelen nagy fájdalom jelentkezett mindkét csuklójában, olyan szinten, hogy egy ideje egyáltalán nem tud dolgozni. Tudnál ajánlani valamilyen kiegészítőt, ami ezen segíthet? Én kezdetnek multivitamint és emelt c-t mondtam neki, ugyanis ezek is hiányoztak nála. Köszönöm.
fdsa
Válasz
Szia! Ez szinte egyértelműen a túlterhelés okozta gyulladás. Arthroxont érdemes még használnia.
2013-06-18 22:49:30
Bunny

fehérjepor

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem fehérjeporral kapcsolatos. Fiatal lány vagyok, az edzés célja nem a nagy izmosítás lenne, hanem kis mértékű fogyás, formamegtartás és egészséges mértékű, lánynál is szépnek mondható izomzat (nem muszklis). Ha esetleg épp nincs időm sütni, vagy nincs otthon hús, akkor max heti 1-2 alkalommal lehet helyettesíteni fehérjeporral? Dm-eset vettem, nagy része tejből származó fehérje. Az edző nálunk azt mondta, hogy lányoknak egyáltalán nem ajánlja a fehérjét, mert vizesíteni szokott. Válaszod előre is köszönöm!
vbhnjm_ac723a
Válasz
Úristen, mekkora gyökér!
2013-06-18 18:22:58
Bunny

Schwarzenegger sztori

Kérdés
Szia Bunny! Már többször megnéztem a Schwarzenegger sztorit. Azt akarom kérdezni, hogy ki a narrátor benne? Rohadtul ismerős a hangja. Hallhattam már valamelyik TV csatornán esetleg? Csak azért kérdezem, mert szerintem tök vagány ha egy ismert narrátor hangot sikerült találnod a filmedbe.
Zsepyy
Válasz
Szia! Biztos, hogy halhattad. Homonai Istvánnak hívják, színész, Miskolcon vettük fel Egy hangmérnökkel, Gaben barátommal. Megjegyzem kétszer, mert elsőre szar szöveget írtam.
2013-06-18 10:51:48
Bunny

30. születésnap

Kérdés
Szia Bunny! A 30. szülinapos srácnak üzenem, hogy például nekem a 30. születésnapom volt életem legkirályabb szülinapja: A párom befizetett 5 körre egy A - csoportos Mitsubishi Evo 6-os rally autóval az Ádándi rallycross pályán. Az élmény örökre bennem! http://www.youtube.com/watch?v=SznCgjlfBC0
Zsepyy
Válasz
Ez bizony nem semmi! Bakancslistára se rossz!
2013-06-18 10:32:16
Bunny

natúr tejsavók

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, mindig hangsúlyozod, hogy Te más gyártók termékeiről nem mondasz véleményt, ezért márkanevek nélkül, a natúr ízesítetlen és emésztőenzim nélküli tejsavókról mi a véleményed? Nem a vaterás típusra gondolok, hanem bevizsgált, üzletben vásárolt 3500ft/kg árú termékre. Az olcsó ár gyenge minőséget takar ez esetben is? Emésztőenzim nélküli fehérjeturmix gyomorbántalmat okoz? Köszi!
tomi_88
Válasz
Nem, az olcsó ár mindig kiváló minőség nagyonhülye. Márkanevek nélkül, féláron tök jó dolgok vannak, véletlenül sem gané, minőségi, márkás kiegészítőt csak a hülyék vesznek, nincs mert nincs olyan sok eszük mint neked.

A logikád amúgy félelmetes: nem foglalkozom más gyártokkal, csak Scitec-kel, értelmelemszerűen nem próbálgattam ki más gyártók termékeit, de a 3500 Ft-os noname fost biztos halálba teszteltem, hogy neked, észlénynek fel tudjam magasztalni. 

Nyilván kifejezetten reklámozni fogok mindenféle gagyit, nehogy a shopban vásárolj és nemhogy minőségi terméket, a webmagazint meg majd az ilyen kis parasztok áradó szeretéből fogjuk eltartani.

Esetleg menj be a henteshez gyökér és kérdezd meg, jó-e a hús a dögkúból.
2013-06-18 07:38:07
Bunny

Szakadás

Kérdés
Hello!! Mit használjak a szakadásra? A válaszod előre is köszönöm.
jozsef_3ad494
Válasz
Tűt-cérnát!
2013-06-17 18:18:10
Bunny

hátedzésed

Kérdés
Szia Bunny! Megkérdezhetem, hogyan néz ki a hátedzésed? Köszi!
xfrank04x
Válasz
Szia!
1. Lehúzás csigán
2. Alsó független karos hátgép
3. Felső független karos hátgép
4. T-rúd vagy csigás evezés
2013-06-16 20:27:30
Bunny

kardio edzés

Kérdés
Ha mondjuk futok,biciklizek akkor mindegy,hogy mennyire vagyok felőltözve? Ha nem izzadok annyira de mondjuk futottam 30 percet,akkor is ugyanannyi kalóriát fogok elégetni? Az ugrókötelezés is mehet,futás vagy bicikli mellett?
norbert_9c6358
Válasz
Szerintem fuss egy szál faszban egy hónapig, utána meg télikabátban, és tudományos kísérletként közöld velünk az eredményt, kíváncsian várjuk.
2013-06-16 20:03:19
Bunny

Puma vagy Corolla

Kérdés
Szia Bunny! Én autóvásárlás előtt vagyok, olyan 500 ezer Ft-om van rá. Régebbi válaszaidban keresgélve egyszer írtad, hogy a békalámpás corolla a világ egyik legmegbízhatóbb autója, meg neked is volt évekig. Viszont mostanában a Ford Pumát is dicsérted, láttam a bbtv-s minitesztet is. Nekem inkább a Corolla tetszik, viszont barátnőmmel ketten használnánk, mondanom sem kell, hogy ő a pumát favorizálja. Igazából én teljesen leszarom a külsőt, inkább a vezetési élmény valamint a fogyasztást, stb. helyezném előtérbe. Faternak egyes focusa van, az is hibátlan, szintén ajánlottad már az EV-be viszont ahhoz még spórolnom kellene. Egyáltalán nem sürgős a vásárlás. Három közül melyiket ajánlanád? Valamint még az lenne a kérdésem, hogy a Puma van 1.7-es motorral is, arról van tapasztalat (mert a tied ha jól emlékszem 1.4-es)? Köszönöm előre is a választ! Minden jót! Üdv, Peti ui.: Ha a scitec múzeumhoz gyűjtesz még cuccost, akkor küldök neked egy csomagot, van ilyen régi hemo-no-s és egyéb flakon. Régi scitec katalógusom is van. Ha érdekel akkor feladom postán, mer Pesten ritkán járok, mondjuk tervbe van egy BB Gym-es edzés :)
valaki107
Válasz
Szia! Ha egyetlen autó lesz, az asszonynak csipu és Corolla legyen. Esetleg Focus, a kettőből válassz olyat, ami jó állapotú 5 kilóért bőven vannak Focusok.

A cuccokat előre is kösz!
2013-06-16 13:55:32
Bunny

Ezeket nyugodtan nézheted a neten

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam, hogy már kétségbe vagy esve, hogy nem találsz olvasnivalót a neten. Sokáig nekem is hasonló problémáim voltak :) Szerencsére van egy-két blog, amivel el lehet ütni az időt. - kiszamolo.hu (Egy normális pénzügyi tanácsadó ír mindenféle pénzügyi témában. Főleg átbaszásokról és kamu ajánlatokról ír, de sokszor van szó takarékoskodásról is. A kommentek meg sokszor elég viccesek, mert fele-fele arányban vannak az értelmesek és a fogyatékosok az olvasók között.) - zskategoria.blog.hu (Ezen rendszeresen besírok a röhögéstől :D Egy ZS film rajongó ír ZS kategóriás filmekről és szinészekről.) - Youtube-on van egy nagyon érdekes csatorna, Vsauce néven keresd, itt egy őrült tekintetű szakállas fazon magyaráz érdekes és bizarr dolgokról (mennyi a súlya az internetnek, élhet-e az ember agy nélkül (elnézve a rovatodat, néhány kérdező az élő példa erre), mi történik, ha egyszerre felugrik minden ember, stb. Mondjuk angolul van, de teljesen érthető. Ezeket nem azért küldöm el, hogy reklámot csináljak nekik (nincs közöm az oldalakhoz), csak legalább ezzel szeretném megköszönni a rovatodban talált hasznos tippeket (na meg a rengeteg röhögést)! Üdv, Dani
kaposzta
Válasz
Szia!

Én nem blogokat akarok olvasni, hanem sajtót.

Ezen felül ízlések és pofonok: a zskategória szerintem pont egy trágya, és én nemhogy nem röhögök a beképzelt kis nyomik írásain, hanem néha egyenesen megrugdalnám őket. És nélküli fikázáshoz nem kell olyan nagy ész.

Kommenteket SOHA nem olvasok, az a trágya legalja.
2013-06-16 13:51:25
Bunny

tápszert

Kérdés
Üdv Bunny! Bocsi, ha fogyatékosat kérdezek, de kíváncsi lennék, hogy nyugodt szívvel ihatok-e, - pl edzés után - ún. MediDrink plus tápszert, melyre az van írva, hogy: speciális-gyógyászati célra szánt tápszer, kizárólag orvosi ellenőrzés mellet adható, betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén. Van benn egy valag vitamin, meg fehérje, szénhidrát. Napi 1-2 db 200ml-s dobozt innék meg. Józan, paraszt eszemmel, nem hiszem, hogy lenne bajom tőle, de akkor minek írják rá az orvosi figyelmeztetést? Mi erről a véleményed? - előre is köszönöm a válaszod!
sheriffino
Válasz
Igyál tápszert a kertészeti boltból is, idióta. Növényeknek van, jó az neked.
2013-06-16 13:14:29

képek

Kérdés
Szia, köszönöm a válaszod! Külsőre nekem is az ER-5 tettszik jobban, CB inkább a plusz lóerő miatt gondolkodtatott el, bár nem tudom kezdőként ennek mennyi jelentősége van. Leginkább kisebb túrázgatásra keresnék valami olcsóbb, könnyen fenntartható megoldást ezért merültek fel ezek motorok. Azt nem értem, hogy a yamaha miért nem képviselteti magát ebben az 500 naked kategóriában ( vagy legalábbis én nem találtam ). Meg sokan mondják ebben az 500-600-as témában, hogy inkább 600ast vegyen az ember, mert 1-2 év után kinövi az 500-ast. Ennek szerinted mekkora valóságalapja van? Megéri venni előbb egy 500ast majd 2 év ( vagy X idő ) múlva egy 600ast, vagy inkább egyből 600ast venni és ésszel megtanulni motorozni? Mert 600as kategóriába van 2 álom motorom: a hornet illetve az fz-6s 2006 utáni. Ezeknél nagyobbat már nem szeretnék, de persze ki tudja... :) Az utóbbi két géppel kapcsolatban esetleg van valami tapasztalatod? Ne haragudj ha sok a kérdés, de érdekel a véleményed. Ami a képeket illeti valóban nem voltam egyértelmű, feltettem egy képet képfeltöltésre, bekarikáztam, hogy melyekre gondoltam. (...) Köszi a türelmet! :)
vacsi
Válasz
Okés, most esett le, a MI termünkben láttad a képeket. Félreolvastam, azt hittem, valami nagyarcú fasz röhejesre logózott fotóit láttad.  Nem tudom mivel csinálták, de megkérdezhetem. Ha van rá pénz, érdemes rögtön Fz6-ot vagy Hornetet venni. Az már a 100 lóerős kategória, de nem nagy para. Mind a kettó jó motor.

Az 500-as kéthengeres eléggé más, mint a 600-as sornégyes. Nyilván gyengébb, de máshogy viselkedik, a kéthengeres blokk sok szempontból még szimpatikusabb is. A futómű azonban a hatszázasokon sokkal jobb.

Nem hiszem, hogy egy ER-5-öt olyan könnyű "kinőni", elég jól megy az. A különbség árkategóriában is jelentős, ER-5 -öt olcsón vegyél, semmiképpen sem egy Hornet áráért.
2013-06-16 11:40:12
Bunny

Csóró diétázás

Kérdés
Szia Bunny. Kérdésem előtt még átfutottam a sárga kapszulát nem-e írsz a problémámról konkrétan, de ahogy láttam erről nem volt szó benne (régen olvastam már nem emlékszem mi minden van benne leírva). Problémám szokásosnak mondható: diétázni akarok, de alig van pénz. Van egy kevés, de csak vegyes proteinre futja plusz zabpehely és egyéb olcsó tápanyagokra. A kérdésem annyi, hogy csirkemell (és természetesen egyéb sovány húsok) nélkül (vagy csak elvétve tudok enni, néha) neki lehet-e állni a diétának úgy, hogy pl a tojást ingyen be tudom szerezni. Tehát húsból eredő fehérjék nélkül van-e értelme nekiállnom diétázni? Viszonylag rövid diétát szeretnék mert nincs rajtam sok felesleg, maximum 2 hónap. Aerob és természetesen súlyzós edzés alap, hogy menne mellé.
stero666
Válasz
Szia! A Sárga Kapszula nem tartalmaz olyan fejezetet, hogy hogyan tudsz pénzt keresni, vagy mi van akkor, ha nincs pénzed csirkére sem. Nyilván erre nincs olyan megoldás, hogy nem baj, csirke helyett egyél napi két Mese kekszet.

Diétázni azonban így is van értelme. Egyszerűen szedd össze azokat a hasznos táplálékokat, amiket tudsz és kész. Nyilván nem leszel testépítő bajnok, de kit érdekel?
2013-06-16 11:23:05
Bunny

csoda ananász

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, tudom ne olvassunk szemetet de akarva akaratlanul is belebotlik az ember. Az egyik női elmebeteg oldalon ezt nézd milyen kincsre leltem: A zsírégető bromélia valódi fogyókúrás csodaszer: amellett, hogy segít megemészteni a fehérjét, és támogatja az emésztést, nagymértékben felgyorsítja az anyagcserét, és mintegy leolvasztja a zsírpárnákat, elsősorban a pocak környékéről....Ha követed az utasításokat, a diéta követői szerint egy hét alatt akár 4-5 kilót is fogyhatsz. Úgyhogy köszi a sok segítséget, ezentúl ananászon élek :D Esetleg nem tudsz véletlenül egy olyan gyümölcsöt ami elsősorban fenékről olvasztja le a zsírt? Mert akkor barátnőmnek sem kéne ilyen hülyeségeket csinálni mint az edzés :) Viccet félretéve egy olyan kérdésem lenne még, hogy láttam a teremben azokat a képeket amin a Kornél, Zsuzsi és a többiek vannak. Fekete fehérek, árnyalatok nélkül, de felismerhetőek. Esetleg nem tudod, hogy ezek milyen programmal lettek készítve? Illetve említetted régebben, hogy kaptál valakitől egy ER-5-öt tesztre? Arról lehet tudni valamit? Nagyon tettszik az a motor és CB500 illetve ER-5 között vacilálok, de aligha tudok dönteni? Neked erről mi a véleményed melyiket érdemes, és kb. max. mennyiért? Válaszod előre is köszönöm!
vacsi
Válasz
Szia! Én nem láttam ezeket a képeket. Sok fotós és önjelölt fotós van mostanában, de én csak azzal foglalkozom, amit mi csinálunk, vagy amit elküldenek nekünk, főleg, hogy akad pár - a faszbúk generációnak tökéletesen megfelelő - önjelölt fotós/videós majom, aki nagyképű mint a szar, miközben csak utánoz.

Az ER-5 jó motor, a CB 500 és közötte az évjárat a döntő. Az ER-5 az a legolcsóbb verziójában is fasza, a CB kissé bénán néz ki, de jó motor, csak nem sok van belőle és drágább. Az újabbik CBF 500 meg drága. 

Az ER-5 nagyon olcsó, 400 alatt bőven vannak, kis szerencsével még 3-ért is.  

Minden attól függ, mennyi pénzed van. Ezeknél is az állapot és az ár a fontos, nem az évjárat, ne eladni vedd, hanem használni.
2013-06-16 10:43:02
Bunny

Piramis+tárogatás

Kérdés
Hali! Az elmúlt hetekben piramis rendszerben edzek. A bicepszem legjobban scott gépen tudom megedzeni, én ezt érzem a legjobban. Kérdésem, hogy ha piramisba csinálom a munkasorozat 25-30-40 kg akkor érdemes e beletenni egy 50 kg-ot, amiből csak 4 megy és aztán csökkenteni a súlyt visszafelé 40-30-25 kg. És akkor ez 7 munkasorozat és aztán már csak egy gyakorlatból csinálok 3 munkasorozatot, így összesen 10 munkasorozat.Vagy jobb ha csinálok 3 féle gyakorlatot, gyakorlatonként 3 munkasorozattal? Másik kérdésem: mell edzésénél nagyon nem megy a fekvenyomás, a vállam mintha ki akarna törni a helyéről (talán rúddal együtt 40 kg az, amitől nem fáj). Egyedüli nyomógyakorlat ami megy és érzem is, az a chest-press gépes nyomás. Ezenkívül a tárogató mozdulatok amelyekkel nagyon jól meg tudom dolgoztatni a mellizmokat. Kérdés tehát, hogy nagyrészt tárogató gyakorlatok is elegek lehetnek e melledzésre? Köszi előre is, Üdv!
kamate87
Válasz
Az ilyen kérdésekből mindig azt szűröm le, hogy fogalmad sincs az edzésről. 4 ismétlés bicepszre? Visszafelé piramis? Minek?  Komolyan megkérdezed, hogy a nem érzett, de vállfájdalmat okozó fekvenyomással szemben a gépes nyomás elég-e? Hány nyomó gyakorlatot szeretnél egy edzésen, negyvenkettőt?
2013-06-16 09:28:12
Bunny

zene cím

Kérdés
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a bbtv 33.-adásában mi annak a számnak a címe, ami a Guldi-nál van 44:37-nél? Köszönöm!
lacinkacinka
Válasz
Simán emlékszem rá agykombájn, hogy mi volt a zene egy 5 évvel ezelőtti adásban 44:37-nél.

Más:

Kérdeztetek japán 400-as sornégyesekről, amit csak feltételesen szoktam ajánlani a nyomatékhiány és a magas fordulat miatt. De ígértem, hogy kipróbálom a KisGábor CB400-asát, mert régen mentem már 400-assal, és akkor nyűglődtem.

Jelentem: kurva jó. Kezdőmotornak simán megteszi a 400-as sornégyes, de nagydarab embereknek túl kicsi a teste. Supersport ne legyen, de egy sima naked, mint a CB 400 igen finom, nyomatékos (!) jószág tud lenni. Sokkal kevésbé nyűgős, mint az XJR 1300-asom.

Írok majd róla tesztet.
2013-06-15 23:04:09
Bunny

zsírégetés avagy tömegelés

Kérdés
Na most már szerintem meg is fogod enni magad :D Még mindig nem látom a választ, mert ott egy bazi nagy kép előtte ! :))) Kedves Bunny! Biztos vagyok benne, hogy már a füledet rágod az ilyen kérdésekkel, de muszáj megtudnom tőled itt és most! Felesleget szeretnék ledolgozni a fenekemről és a csípőmről és a hasamon is található egy nagyon minimális. Amúgy nagyon rendben vagyok. Arányos, ektomorf. 158/49 kor: 23. A cél tömegnövelés lenne. A kérdés: 1. Elöször dolgozzam le a felesleget a csípő és fenéktájékról? Tudom nincs lokális zsírégetés, csak na..én onnan akarom:D (3 kondis edzésem van, 4 kardió, amiből kettő intervall futás, az étrendem diétás, de minőségi ételekből összeállítva, de nem tömegnövelő céllal) vagy 2. Növeljek inkább tömeget, aszerint beállítva az étrendet és ha megszereztem a megfelelő izomtömeget, csináljak egy diétát és szálkásítsak le? Nagyon hálás lennék a válaszért! :)
diocska
Válasz
Nembaj fogyi, hadd nevessen mindenki!
2013-06-15 20:44:22
Bunny

térd

Kérdés
Szia Bunny! Olyan problémám lenne, hogy a sípcsontomat mindig megkínálom egy kis rúddal felhúzásnál és Clean&Jerknél (mellre vétel és nyomás). Az a gyanúm, hogy a térdem túlságosan elől van, de így tudom szabályosan megcsinálni. A sebek nem érdekelnek, maximum kikopik a szőr, de az, hogy a térdem a lábfejem előtt van ilyen nagyobb súlyos gyakorlatoknál, nem jelenthet gondot? Régebben térdfájós voltam, kaptam is rá kezelést ami természetesen lófaszt nem használt. Mióta edzem nagyon ritkán fáj, akkor sem olyan intenzíven és csak huzamosabb terhelés után. Nyújtok eleget, hajlékonyabb vagyok az átlagnál, de valamiért ezeket a gyakorlatokat csak így tudom végrehajtani. Tudnál esetleg valamit javasolni? Audioblogon sírtam a röhögéstől: A kurva anyádat vén fasszopó, ha hozzányúlsz, letöröm a kibaszott ujjaidat! Én amúgy a kövér parasztokat szoktam ledagadtozni, azt nagyon utálják.
dogmatix
Válasz
Szia! Az az igazság, hogy én nem szeretem az ilyen gyakorlatokat, pont azért, mert előbb-utóbb sírás lesz a vége. Ha nem fáj a térded, nem gond, de ha fáj, akkor nincs megoldás.

A témához: megjött a külföldi véngeci a szomszédba, évi néhány hetet van itt, de az a két hét abból áll, hogy reggel héttől minden zajra ugat mint  a barom a kis geci Westie kutyája undorító hangjával.

Állatbarát vagyok, de utálom ezeket a neveletlen kis terrier férgeket. Ha lenne egy gomb, ami kiirtja az összeset, gondolkodás nélkül megnyomnám.
2013-06-15 20:24:07
Bunny

Vádli edzés egy hiányos konditeremben

Kérdés
Üdv! Először is köszönöm az előző választ:) De maradt még egy kérdésem: Hogyan tudnék álló vádlit csinálni egy olyan teremben, ahol nincsen vádli gép? Az ülő vádlit úgy helyettesítem, hogy leülök valahova, aztán súlyokat pakolok a térdemre, és az úgy jó is, de állóvádlit nem tudom, mert a rúd nagyon cseszi a lapockámat, nem szoktam még hozzá a nagy súlyhoz a gerincemen. Mit ajánlasz? Esetleg 3-4 5 kilós tárcsán csináljak egylábas váldliemelés mondjuk egy 25 kiló tárcsával a kezemben? a választ előre köszönöm!:)
jozsef_aa018e
Válasz
Szia! Megválaszoltad a kérdést magadnak.
2013-06-15 20:19:33
Bunny

tömegnővelő étrend

Kérdés
Szia Bunny! Az ikertestvéremmel sokat derülünk a válaszaidon mint a sárga kapszulában, mint az audio válaszokban :D A véleményed kérném ki.Most 17 éves vagyok, 61,5 kg, heti 3 X járok edzeni ectomorph testalkatú srác vagyok, az étrendem: http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=17534&act=mutat ehhez jön még reggel egy Jumbo és edzés után 2 adag Jumbo mi a véleményed, min változtatnál? Előre is köszönöm válaszod! (:
marci_099b8c
Válasz
Szia! Használnék vitamin, ezenkívül egyelőre semmit. Remélem ti lesztek az új Barbár Testvérek!
2013-06-15 14:44:26
Bunny

zsírégetés avagy tömegelés

Kérdés
Nem látom a választ! :S Kedves Bunny! Biztos vagyok benne, hogy már a füledet rágod az ilyen kérdésekkel, de muszáj megtudnom tőled itt és most! Felesleget szeretnék ledolgozni a fenekemről és a csípőmről és a hasamon is található egy nagyon minimális. Amúgy nagyon rendben vagyok. Arányos, ektomorf. 158/49 kor: 23. A cél tömegnövelés lenne. A kérdés: 1. Elöször dolgozzam le a felesleget a csípő és fenéktájékról? Tudom nincs lokális zsírégetés, csak na..én onnan akarom:D (3 kondis edzésem van, 4 kardió, amiből kettő intervall futás, az étrendem diétás, de minőségi ételekből összeállítva, de nem tömegnövelő céllal) vagy 2. Növeljek inkább tömeget, aszerint beállítva az étrendet és ha megszereztem a megfelelő izomtömeget, csináljak egy diétát és szálkásítsak le? Nagyon hálás lennék a válaszért! :)
diocska
Válasz
Kódhiba volt, javítottam!
2013-06-15 14:40:31
Bunny

Energiapótló ital edzés közben

Kérdés
Üdv! Edzés közbeni energiapótláshoz jó egy olyan ital, ami ezekből áll: L-glutamin BCAA És a C-vitamin ér valamit edzés alatt? Gondolom gyors szénhidrátot nem kéne... Előre is köszi a választ!:)
jozsef_aa018e
Válasz
Szia! Igen, jó. Némi nátrium (max 0,5g/l) és max 10g/liter maltodextrin is mehet bele.
2013-06-15 11:45:59
Bunny

zsírégetés avagy tömegelés

Kérdés
Kedves Bunny! Biztos vagyok benne, hogy már a füledet rágod az ilyen kérdésekkel, de muszáj megtudnom tőled itt és most! Felesleget szeretnék ledolgozni a fenekemről és a csípőmről és a hasamon is található egy nagyon minimális. Amúgy nagyon rendben vagyok. Arányos, ektomorf. 158/49 kor: 23. A cél tömegnövelés lenne. A kérdés: 1. Elöször dolgozzam le a felesleget a csípő és fenéktájékról? Tudom nincs lokális zsírégetés, csak na..én onnan akarom:D (3 kondis edzésem van, 4 kardió, amiből kettő intervall futás, az étrendem diétás, de minőségi ételekből összeállítva, de nem tömegnövelő céllal) vagy 2. Növeljek inkább tömeget, aszerint beállítva az étrendet és ha megszereztem a megfelelő izomtömeget, csináljak egy diétát és szálkásítsak le? Nagyon hálás lennék a válaszért! :)
lili_f33a9d
Válasz
2013-06-15 07:24:47
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia! Audioblogot a népnek!
divine
Válasz
Köszi a türelmet!

Végre itt az Audioblog!
2013-06-14 16:18:58
Bunny

rendelés

Kérdés
Szia Bunny,azt szeretném kérdezni,hogy ha rendeléskor a futártól nem tudjuk átvenni a csomagot,mert nem vagyunk otthon ,akkor utána mi a teendő?
balint_79d105
Válasz
Ehhez nekem mi közöm, agykombájn? Milyen csomagot?
2013-06-14 16:17:57
Bunny

Ketogén tömegelés

Kérdés
Szia Bunny, Ketogén tömegnöveléssel kapcsolatban szeretném a véleményed kikérni. Most CKD-t csinálok, aminek nemsokára a végére érek, és tömegelésbe kezdenék. Az elmúlt 2 hónap alatt annyira megtetszett ez a módszer, hogy kipróbálnám tömgelésben is. Van esetleg személyes tapasztalatod? Lehet a ketogén étrendet hosszabb ideig, akár évekig is csinálni? Előre is köszi
pittti1982
Válasz
Szia! Abszolúte lehet ketogén étrendet hosszú távra csinálni, mert a természetes táplálkozásunkhoz ez hasonlít a legjobban.
2013-06-14 14:30:55
Bunny

táplálék kiegészítés

Kérdés
Szia Bunny! Úgy alakulnak a dolgaim, hogy belefér a keretbe egy újabb állandó kiegészítő. Az alapok szerintem rendben vannak. Egy bcaa és egy edzés előtti formula között gondolkodom. Nem célom a klasszikus értelemben vett tömegelés, sem a diéta. Inkább csak edzek a saját örömömre és szép lassan fejlődök. Szóval te melyiket javasolnád? Vagy más irányba keresgéljek? Előre is köszi!
Ably
Válasz
Szia. Ha örömről van szó, akkor edzés előtti formulával próbálkozz!
2013-06-14 14:30:00
Bunny

Edzéssel kapcsolatban

Kérdés
Helló!!! Elkezdtem edzeni de nem vagyok benne biztos hogy jó-e amit csinálok ebben szeretnék segítséget kérni hogy milyen edzést csináljak? Leginkább fogyni szeretnék de formába is akarom magam hozni? A diéta az megy zöldség csirke napi kétszer eszek.ez jó??? Szedem a Brutal bladet mellé gondoltam hogy szednék L-Glutamint jó a kettő együtt 19 éves 198 cm 130 kg
rumszauer_2e0fbf
Válasz
Békaugrálás edzést csinálj körbe-körbe. Ne egyél napi kétszer, nagyon sok, inkább kétnaponta egyszer, oké????????????????????????????????????????????????????????? Szedj hangyát is az is jó, három együtt. Éljenek a fogyatékosok!
2013-06-14 14:29:21
Bunny

Scitec termék

Kérdés
Szia Bunny, csak egy észrevétel, amivel vagy tud kezdeni valamit a Scitec, vagy nem. Gondolom többen szembesültek vele, hogy oldalt ereszt az új fajta peremes Scitec shaker, pedig az elején bombabiztosnak hittem. :( Kellemes napot és hétvégét
semtexadam
Válasz
Szia! Nem tudunk róla, azt se tudtam, hogy van újfajta, de utánanézünk.
2013-06-14 14:21:04
Bunny

Edzőterem üzemeltetés

Kérdés
Szia Bunny! Szeretném megkérdezni, hogy milyen végzettséggel kell rendelkezni, ha egy edzőtermet szeretnék üzemeltetni? Ha jól tudom akkor a cég tevékenységi körei: Testedzési szolgáltatás, Sportlétesítmény működtetése, vagy valami hasonlóak lennének. Szükséges valami sportlétesítmény üzemeltetéssel kapcsolatos OKJ vagy egyéb végzettség megléte? Sajnos neten nem találtam konkrét választ erre, itt visszakeresve sem láttam ezzel foglalkozó részt. Köszönöm szépen! Üdv.: T.Gábor
gabor_731a91
Válasz
Pénzzel kell rendelkezni, nem végzettséggel.
2013-06-14 13:53:10
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Helló! Én egy 15 éves fiú vagyok és 11 éve kyokushin karatézom de elszeretnék kezdeni kicsit izmosodni és elszeretném kérni az E-mail címed ahol tudunk erről beszélni köszönöm szépen :)
zsolt_c395bb
Válasz
Helló. Nem tudom miért képzeled, hogy én 15 éves fiúk izmosodásáról akarok beszélgetni e-mailben, de attól tartok, kicsit el vagy tévedve. Talán a szabályzatot el kellett volna olvasni, ha magadtól nem elég világos a helyzet.
2013-06-14 13:51:15
Bunny

robogó

Kérdés
Üdv. Robogó témában érdeklődnék, hogy szerinted létezik olyan kis robesz ami max 2 litert fogyaszt vagy álmodozzak tovább? :) Melóba járásra keresem a legolcsóbb megoldást a bkv-n kívül. Az elektromosak viszont ami elérhető áron mozog nem túl meggyőző, adatokkal rendelkeznek. A válaszod előre is köszönöm
menyhert_e0a708
Válasz
Szia! Igen, bármelyik négyütemű ésszel használva.
2013-06-14 09:30:49
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Nem sürgetni akarlak, tudom, hogy sok dolgod van és nem ez a legfontosabb, de mintha pár hete említetted volna, hogy van már új audioblog, és fel is fogod tölteni, kerestem, de nálam a Május1-es az utolsó. Nagyon bírom az audioblogod, egy régebbit a motoros csúnya csajosat épp egy buszmegállóban hallgattam, ki kellet vennem a fülemből, mert röhögőgörcs jött rám.
akpi
Válasz
Szia! Elnézést mindenkitől, felrakom amint tudom, rég fel van mondva, csak át kell konvertálnom, feltölteni meg ilyesmi.
2013-06-14 09:30:03
Bunny

Kezdőmotoros

Kérdés
Üdv, bunny! Kíváncsi vagyok a véleményedre, motort(robogó, enduró, cross) szeretnék venni 50 ccm-ig, kb 80000 Ft-ot szánnék rá használtat. Tudnál mondani pár megbízható motort ebben az árkategóriában? Előre is köszönöm válaszodat!
gergo_9c72a4
Válasz
Szia! Ennyiért csak robogót tudsz venni. Yamaha Jog, Aprio, Vino, igazából minden Yamaha típus, Piaggio Zip, Kymco Agility, ilyesmit érdemes keresni. De ezt előtte olvasd el.
2013-06-12 23:11:11
Bunny

Termékek

Kérdés
Üdv! A barátnőmmel szeretnénk gyereket! Ezeket a termékeket fogyasztom jelenleg : Anabolic Pak, Crea Force, Power Pro. Az lenne a kérdésem,hogy ezek valamennyire is okozhatnak problémát a gyerek kérdésben?
Kisgaal
Válasz
A gyerek kérdésben a hülye szülők okoznak problémát.
2013-06-11 22:53:16
Bunny

mértéktelenség

Kérdés
Prezentáción dolgozom.Minden táplálékkiegészítő dobozon olvasható,hogy ,,a megadott mennyiséget ne lépje túl. Kérdés:Milyen káros mellékhatások léphetnek fel egy tejsavó fehérje vagy egy zsírégető mértéktelen fogyasztása által?
istvan_4d3c33
Válasz
Ha valaki tök hülye valamihez, miért csinál abban a témában prezentációt?

A mértéktelenül fogyasztott kifli mellékhatásait le tudod írni?
2013-06-11 22:52:36
Bunny

A Nagy öreg

Kérdés
Szia Bunny! Minden tiszteletem a tiétek, sokat tanultam az elmúlt 5-6 évben neked és a shopnak köszönhetően. Kérdésem az lenne, hogy a Szakács Sanyit véleményed szerint láthatjuk-e még színpadon, nagy kedvencem, de 2011 óta alig hallani róla a vállproblémák miatt. Jó lett az új BB.TV is és az edző terem is már voltunk lent edzeni igaz csak egyszer, mert a város másik végére esik sajnos. Sikerült képet találnom a 2008 as Kaposvári első edzőtáborról nálad, hát nagyon jót nevettem magamon meg eszembe jutott, mikor kiütötted a Gpst, mert elvitt minket a rák faszára valami nyaraló övezetbe egy komphoz :D. Gratulálok a kis sipolyhoz további sok sikert és jó munkát. Üdv: Márk
Zsozs
Válasz
Szia Márk! Szipoj, nem sipoj, az azért nem mindegy! :DDD

Szakács Sanyival jövő héten találkozok, tudomásom szerint fog még versenyezni.

A képet küldd át, köszi!

Tervezek majd a teremben egy oylan összeröffenést velem meg a Kathi Bélával, ami nem elődásos, hanem nagyon laza beszélgetős lenne, majdnemhogy sörözős.

Resilient nek köszi, twitterre kirakom ma!
2013-06-11 16:37:03
Bunny

interenet

Kérdés
Szia! Én indexet soha nem olvastam,de mostanában már szinte csak a Body Buildert követem a neten. Ennek oka hogy kevés hiteles és tartalmas,oldal van. Kik azok az emberek,vagy oldalak amiket te is hitelesnek tartasz?Fiataloknak mit javasolnál faszbúk helyett?
HARDCORE77
Válasz
Szia! Megmondom a frankót: totál kétségbe vagyok esve, hogy én magam mit olvassak.
2013-06-11 10:31:11
Bunny

Vitamin

Kérdés
Hello Bunny! Olyan kérdésem lenne,hogy mióta elkezdtem a súlyzós edzéseket azóta sokszor és sokkal könnyebben megfázok mint eddig. Milyen vitamint ajánlanál? Elég a C vagy olyant amibe több vitamin is van egyszerre? u.i:fel szoktam öltözni rendesen!:D
bence_150a00
Válasz
Szia!

Nem a felöltözéssel lesz gond, hanem vagy túledzed magad, vagy nagyon gyenge az immunrendszered. Napi 10g glutaminnal kéne kezdeni, ahhoz meg elég hülyének kell lenni, hogy valaki ne tudja, hogy a multivitamin alapvető, és nem akkor gondolkodunk rajta, hogy amikor folyik a takony, hogy milyen vitamin kell takony ellen. A vitamin nem takony ellenszer, hanem alap tápanyag.
2013-06-11 09:17:36
Bunny

antibiotikum kúra

Kérdés
Hello Bunny, egy kullancs csípés során Lyme fertőzött lettem, és most 3 hétig elég erős antibiotikumot kell szednem. Nem tudom, hogy egymás felszívódását mennyire befolyásolják a szedett vitaminok(multi-, C - vitamin, halolaj...) és a gyógyszer. Lehetséges, hogy abba kell hagynom erre az időre a vitamint? Köszönöm válaszod!
szd990
Válasz
Logikus lépésnek tűnik a vitamin abbahagyása? Mondjuk a vitamin nem engedi felszívódni a gyógyszert? Vagy a gyógyszer a vitamint?
2013-06-11 09:13:54
Bunny

lábedzés rossz bokával

Kérdés
szia bunny! márciusban történt egy kis baleset a lábammal. rosszul léptem terepen, reccsent egyet a bokám. nem törött el! már tudok rendesen sétálni. ám néha olyan megerőltetettnek érzem a környéki szalagjaimat. mit javasolsz, a guggolásokat hagyjam? helyette inkább a lábtolót, és a lábgépeket használjam?
bello8806
Válasz
Szia! Mindent hagyj el, aminél úgy érzed, erőlteti. Kvázi torna kell neki, de erőltetni tilos.
2013-06-11 09:07:57
Bunny

Reggeli aerob edzés diéta során

Kérdés
Szia Bunny ! A kérdésem a következő: Ha reggel aerob edzés előtt L karnitin és 10g BCAA-Xpress-et szedek be majd elvégzem a 60 perces aerob edzést. Edzés után egyből mehet e a fehérje és zabpehely, vagy várjak vele ? Sajnos erről nagy sok ellentmondást olvastam. És kíváncsi vagyok a te véleményedre. Válaszodat előre is köszönöm. Üdv.
Brodi
Válasz
Szia! Mire kéne várni edzés után? Áldásra? Kakukkos órára?
2013-06-11 08:20:17
Bunny

No pain no Gain

Kérdés
Szia Bunny! Ezt láttad már?:D http://www.kepfeltoltes.hu/130611/B_la_www.kepfeltoltes.hu_.png
richard_86961a
Válasz
Bazeg, nagyon durva! :DDD (kommenteket nézzétek!)
2013-06-11 07:24:08
Bunny

indexes videó

Kérdés
Szia Bunny! Ezt nem kellett volna.Ebéd után néztem meg, az indexes videót.Mindjárt kifigyel a csirke.
HARDCORE77
Válasz
Egy a lényeg: nem kell indexet olvasni, sem a többi mocskot. Soha.
2013-06-10 23:27:49
Bunny

orvos...

Kérdés
Hello! Azért nem csak a 16 éven aluliak súlyosan elmebetegek. 2013. Magyarország, orvosi vizsgálat. Vizelet, EKG, tüdőszűrés, stb. minden rendben, nincs panasz, nem dohányzom, stb. DE! A protein szedését hagyja abba, az magas vérnyomáshoz vezet! - szólít fel az orvos. Sokáig nem hittem, hogy van ilyen, azt gondoltam, csak sztorizgatnak, akik efféléket írnak ide, de a mai közvetlen tapasztalat letaglózott. (Csak egyetlen kérdés forr bennem: honnan ez a protein-magas vérnyomás őrület?) Mindezek után dr. Istenbarma közölte: a sima A-B kategóriás jogsi meghosszabbításához teljes vérkép, urológia és szemészeti szakvizsgálat szükséges, addig nem állítja ki az igazolást. (Természetesen mindez nem szükséges, de ha barom, akkor már jólesik neki hatalmaskodni is egy kicsit.) Sámánhoz, halottlátóhoz, boszorkányhoz, jósnőhöz is mehetnék, b*** meg, az sem lenne rosszabb.
kanpulyka
Válasz
2013-06-10 23:15:59
Bunny

sorozat

Kérdés
hello bunny. fekvenyomásnál ha csak 50kg megy akkor ugy lehet csinálni hogy rúdba 30 ismétlés (10kg) 20kg 25 ismétlés és a munka sorozat 30 kg 20 ismétlés 40 kg 15 ismétlés 50kg 10 ismétlés?
lorant_05e04a
Válasz
Igen. De 50 fölé is tudsz menni hasonló módszerrel.
2013-06-10 23:05:42
Bunny

Eroemelo verseny.

Kérdés
Szia Bunny. Mar egy ideje irni akartam, de csak most jutottam el idaig. En vagyok az a srac, aki az eroemelo versennyel kapcsolatban kerdezett ugy masfel honapja. A verseny lezajlott, kb 3 hete, csak volt egy kis gond. Kiderult, hogy nem eroemeles lesz, hanem a 3 alapgyakorlatbol a mindenkinek a sajat testsulyaval annyi ismetlest kellett csinalnia amennyit bir. Ez azert volt gond, mert a szuk 6 hetes felkeszulesem alatt tobbet pihentem, alacsonyabb volt az ismetles szam, szoval romlott az allokepessegem. Ezen tovabb rontott, hogy en voltam a legfiatalabb(17 eves) az ot resztvevo kozul es a masodik legnehezebb(92 kg). Az 5 resztvevobol 4. lettem, a srac aki nehezebb volt nalam(95 kg), o lett az utolso. Sikerult szar allokepesseggel 19 guggolas, 23 felhuzas es 7 fegfenyomas ismetles. Szeritnem nem olyan szar teljesitmeny, de lehetne sokkal jobb ha erre keszultem volna. Csak, hogy legyen egy kerdes is. Lehet, hogy ezert elkuldesz a picsaba, de talan megsem. Szoval, a BB.Tv 40. reszeben, ahol Lauter,Molnar,Voros hataznak, a crea-bomb es a hot-blood melle mi az amit isznak abbol a kis tubusbol? Koszonom a valaszod.
TrainHard0216
Válasz
Szia! Nem rossz teljesítmény, de halkan megkérdezném: hogy lehet az, hogy ott derül ki, hogy nem erőemelő verseny? Biztos, hogy elég körültekintően készültél fel?

A második kérdésem, hogy - bár marhára erőltetem a varázsmemóriámat - komolyan megkérdezted, hogy a BB.Tv 56 adásával ezelőtt mi a szart isznak?
2013-06-10 23:04:58
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny! 3 napja ért véget egy 8 hetes diétám, amely alatt 10 kg-tól szabadultam meg. A diéta után viszont egy kicsit engedékenyebb voltam magammal szemben, és megettem jópár szemetet (pékcuccok, cukros ételek stb.) Ma reggel a mérlegre álltam és azt vettem észre, hogy 3 nap alatt 6 (!!) azaz 6 kg jött vissza... Ez hogyan lehetséges?? A kinézetemen semmi változást nem vettem észre, ugyanaz az erezettség, forma, minden.. Esetleg a pékáruk túlzott sótartalma miatt több vizet fogott meg a szervezetem? másra nem tudok tippelni. Előfordulhat ilyen?
daniel_2f5aaa
Válasz
Szerintem csoda történt!
2013-06-10 23:01:27
Bunny

Muscle Beach

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődnék, hátha te tudsz nekem hivatalos adatot szolgáltatni a 2013-as Muscle Beach-ről. Korábban azt írtad, hogy augusztus első hétvégéje a nem hivatalos időpont. A napokban azonban azt olvastam a powerlifting-en, hogy a Raw Power Siófoki (Muscle Beach-es) állomása 2013 augusztus 10. Szóval akkor augusztus 2. hétvégéjén lesz? :) (Nem a környékből mennénk, és időben szeretnék szállást foglalni) Köszi, Péter
PengePeter
Válasz
Nem tudok. Hogy mi a faszért nem lehet megérteni, hogy ha tudunk információt, akkor nem titkoljuk, hanem kirakjuk a hírrovatba, azt sem tudom.
2013-06-10 13:52:09
Bunny

marha

Kérdés
Szia! BBTV-ben láttam hogy Tóth Dani az utolsó hetekben verseny előtt is eszik marhát. Azt szeretném kérdezni hogy milyen marhahús fér bele még a versenydiéta végén is? Csak a bélszín jó, vagy esetleg az olcsóbb fehérpecsenye vagy felsál is jó?
marw
Válasz
Szia! Biztos lehetsz benne, hogy a Dani nem a létező legszarabb marhát eszi.

Más: ha valaki nem érti, miért nem kell indexet meg a többi szemetet olvasni, miért nem kell tévét nézni, itt egy jó példa, mibe veszik az olvasóikat ezek a kis drogos szarjankók.

http://index.hu/video/2013/06/08/telefon/

Ez vicces?
2013-06-10 10:20:48
Bunny

Kutya

Kérdés
Szia! Jó hírem van. Este fél 10-kor elvittük a kutyát az új gazdájához. Igaz a faszbúkon keresztül lett érdeklődő, de köszönöm, hogy kitetted. :) Zoli
kislecso87
Válasz
Szia! Ez remek hír, nagyon örülök neki, ügyesek vagytok!

A faszbúk pont erre lenne jó, csak nem tudja senki értelmesen használni.
2013-06-10 08:31:59
Bunny

nincs idom

Kérdés
Hello.Heti 2-szer jarok konditerembe es nem tudom,hogy ez jo-e vagy nem.Mert nincs tul sok penzem
erik_7abb12
Válasz
Mostanában olyan napok vannak, hogy elmebetegek kimennek a Dunaparta családostul, mert árad, és nézik a vizet, mert nem láttak még vizet biztos. Lógatják a lábukat bele, beleengedik a kutyát, jó is, az, szép tiszta az elöntött területek pöcegödreitől.
Vannak, akik kempingcuccal, napernyővel piknikeznek, a Váci útról láttam egy vén hülyét: a nyanya a kiáradt Rákos-patak partján héderelt, napernyővel meg nyugággyal, mintha Hawai-ban lenne, beszartam.

Olyan szintű kibaszott sötétség van, hogy ha elterjesztettük volna, hogy csökkenteni lehet az árvizet azzal, hogy mindenki megnyitja másfél órára a csapot, mivel a csapvíz a Dunából jön, simán megcsinálta volna pár milió barom. Még olyan is, aki a Dunától 200km-re lakik.

Van-e bármi okom csodálkozni tehát a kérdéseden?
2013-06-09 23:39:25
Bunny

War Machine teszt

Kérdés
Üdv Bunny! Neked mi a véleményed erről a faszbookos War machine tesztről, miért csak ott lehet ár jelentkezni?
M.Bálint
Válasz
Még nem gondolkoztam ezen, de most megyek és szarok egy faszbúk alakút.
2013-06-09 23:38:49
Bunny

aerob

Kérdés
Szia Bunny! Nekem olyan szobabiciklim van aminek háttámlája van és úgy kell ülni benne mint egy fotelben. Az lenne a kérdésem, hogy ez is ugyan olyan jó aerobra (zsírégetésre) mint pl a hagyományos szobakerékpár és a ellipszis tréner? Köszi előre is a válaszodat!
tibor_9ce2b5
Válasz
Nyilván a szobabicikli háttámla határozza meg, hogy valami jó-e aerob edzésnek. Remélem soha nem fogsz a világ sorsáról dönteni.
2013-06-09 23:36:30
Bunny

Számomra meglepő és szégyen

Kérdés
Szia Bunny! Az imént olvastam itt az egyik olvasó véleményét a Budaörsi sport fest-ről. Abszolút egyetértek. A kedvesemmel mi is voltunk kint és számomra megdöbbentő és érthetetlen volt az, hogy árultak pálinkát, hamburgert, hotdog-ot, szendvicset. De amikor szerettünk volna egy normálist kajálni, akkor nagy bajban voltunk. Ugyanis sehol sem kaptunk mondjuk grill csirkét, de egyáltalán semmilyen kaját, aminek köze lenne a sporthoz és a tiszta étkezéshez. Egy sportrendezvényen alkoholt kapni, de húst nem? Itt kurva nagy gáz van gyerekek!
Zsepyy
Válasz
Az az igazság, hogy ez a világon mindenhol így van, ezen ne akadjatok fenn.

Kimész a Fibora, és a Zumba feliratos egyencuccot viselő "sportolóknak" akkora a picsája, mint egy ház. 

A sportrendezény kérdését és a rúdonpörgésnél és a többi szánalomnél kérdőjelezem meg, de hidd el, rajtam kívül a világon ezen senki nem akad fenn.

Nincsen már sport. Majomkodás van.
2013-06-09 23:34:13
Bunny

Dieta

Kérdés
Más: Tudsz valamit a Chris Sugart-os, 28 napos gyorsdiétáról? Vélemény? Üdv
bobszinkler
Válasz
Csak a Padödö egynapos diétát ismerem.
2013-06-09 23:11:23
Bunny

Fehérje allergén hatása

Kérdés
Szia Bunny! Kicsit talán abszurdnak tűnhet a kérdésem. Szeretném megkérdezni, hogy találkoztál-e már olyannal, hogy valakinél rendszeresen tüszős mandulagyulladás jelentkezik a tejsavó fehérje fogyasztás hatására? Sajnos 1 éven belül háromszor kellett már megszakítanom az edzést, ugyanis az említett problémát ajánlatosan kipihentem az orvos javaslatára. Körülbelül másfél éve voltam allergiavizsgálaton (nem ezen ügyből kifolyólag) és a diagnózist összevetettem a fehérje (több márkától is jelentkezett már) összetevőivel, de nem találtam benne olyan anyagot. Mega Daily One Plus és ezres C-vitamin ment mellé. Válaszod megtisztel, és előre is köszönöm!
gergoo_0309ce
Válasz
Szia! Nem találkoztam ilyennel, de ha találkozok, azonnal kitömetem és mutogatni fogom valami múzeumban. (Esetleg aláírom azt is, hogy közveszélyes elmebeteg.)
2013-06-09 23:07:36
Bunny

Kutya

Kérdés
Szia Bunny! Segítséget szeretnék kérni. Barátnőm talált egy kutyát Budapesten. Valószínűleg kirakták az utcára. Néhány hetes lehet. Mi nem tudjuk megtartani és a rokonok is elvannak látva kutyával, szóval gazdát keresünk neki. Nagy segítség lenne, ha kitennéd, mert sokan olvasnak és hátha erre téved egy kutyabarát, aki gondoskodna róla. Kép a kutyusról: http://kepfeltoltes.hu/view/130609/946672_545678122163274_1916306352_n_www.kepfeltoltes .hu_.jpg Az elérhetőségem pedig zokeno@freemail.hu, vagy 30/9678671 Köszönöm! Zoli
kislecso87
Válasz
Szia!

Reméljük találtok gazdát, de ha esetleg nem lesz jelentkező, írj mélt, hátha az Állatmentő Liga tud segíteni.
2013-06-09 23:06:05
Bunny

Kreatin cukorral vagy nélküle

Kérdés
Szia! Nem rég olvastam az oldalon, hogy a kreatin + cukor együtt nagyon vizesít. Most viszont, találtam egy újabb cikket, megint csak az oldalon, hogy a kreatint cukorral kell bevenni. Teljesen össze vagyok zavarodva. Kb. egy hete kezdtem el egy kúrát. Most akkor hogy csináljam? (Még nincs tapasztalatom a kreatinnal kapcsolatban.) Forrás: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=1135 http://shop.builder.hu/100-kreatin-monohidrat-porok-c158 #bovebben Itt a 3. pont! Köszi.
Kovacs_Andris
Válasz
Olvasd el az Ablak Zsiráfot is, vagy menj vissza a kisegítőbe, hátha valaki elmagyarázza, hogy az olvasás lényege nem az, hogy bambuljuk a betűket.
2013-06-09 23:04:48
Bunny

Motortéma

Kérdés
Szia Bunny! Van valami személyes tapasztalatod az Aprilia Tuareg 50 típusú motorokkal? Megláttam egyet egy útszéli kereskedésben és nagyon megtetszett külsőre. Főként könnyebb terepre és városban szaladgálós motornak kellene. Köszönöm és elnézést az off-ért!
Sense
Válasz
Szia! Nincs, de ezek mechanikailag majdnem mind egyformák, megveheted nyugodtan.

A végén még endurózást is kell szervezni.

A BodyBuilder Gym-Cutler túra BB.Tv anyag lesz, és lehet a 18.-i Tót Dani szemináriumra időzítjük.
2013-06-07 21:17:16
Bunny

Gyakorlat és Sportfeszt

Kérdés
Szia Bunny! 2 kérdéssel fordulok hozzád! 1: A felvételből-katonai nyomásomat akarom fejleszteni. Emiatt csinálok felhúzást, guggolást-két variációt, mellről nyomást, fekvenyomást. Azt akarom kérdezni, hogy van-e más gyakorlat, ami megfelelő a fejlesztésére-pl szakítást belerakjak az edzésbe. 2: A budaörsi sportfeszten ott leszel? Válaszodat előre is köszönöm! Szia!
LittleBeast
Válasz
Szia!

1. Ehhez különösebben nem értek sajnos. A segédizmok külön edzése is hasznos, mint bicepsz, tricepsz, első és oldalsó delta, csuklya, hát.

2. A leghatározottabban nem.
2013-06-07 19:14:46
Bunny

Mell - Hát edzés egy napon

Kérdés
Szia Bunny! Írtam magamnak egy új edzéstervet, ahol egy napon csak a hátamat, másik napon pedig a mellemet és a tricepszemet edzem. Egyszer te is mondtad a bbtv-ben, hogy két ekkora izomcsoportot egy alkalommal edzeni, nem biztos, hogy jó. Ráadásul a legtöbb mellgyakorlatban a tricepszet is igénybevesszük. Az lenne a kérdésem, hogy mindezek ellenére, miért látom számtalan sikeres testépítőtől, hogy egy napon edzik a hátukat és mellüket? Valami oka csak van, hogy ennyien így csinálják.
richard_86961a
Válasz
Jó neked, mert én még egyet se láttam.
2013-06-07 17:55:28
Bunny

Cola tömegnövelés alatt

Kérdés
Üdv! A kérdésem az lenne - mivel olvastam egy régi kérdésben hogy azt mondtad hogy colát(jelen esetben light) ne igyunk testépítés alatt - hogy miért nem ajánlanád,vagy milyen tapasztalatod van ezzel kapcsolatban?Sajnos napi 4 litert iszok mivel ez az egyetlen nem cukros szar ami finom,viszont abba szeretném hagyni már csak azért is mert annyira nem olcsó.
nisor
Válasz
Vesegörcsöket fok okozni, akár vesekövet is. Többek között.
2013-06-07 10:48:32
Bunny

kókusz-zsír

Kérdés
Helló! Az oldalon szerepel egy cikk a kókusz-zsírról, mely az előnyeit ecseteli. A cikkben ki van emelve, hogy sütésre kiválóan alkalmas, többször is felhasználható, kiváló hőtűrő stb. Nekem ezekkel az állításokkal van egy kis problémám. Történetesen az, hogy ha kikeresel egy táblázatot az olajok összehasonlításáról, akkor abból kiderül, hogy a kókuszolajnak van kb a legalacsonyabb füstpontja (~175 °C). (Legyen wiki, csak hogy ne menjünk messzire: http://en.wikipedia.org/wiki/Coconut_oil) Akkor hol is a paradoxon feloldása? Vagy itt is az előállítási módra kell odafigyelni? Tudtommal az inkább a sok telítetlen zsírt tartalmazó olajoknál gázos, mert a hőkezelés szét tudja cseszni a többszörös kovalens kötéseket. Akkor tényleg ezt érdemes sütéshez használni? Előre is köszönöm a választ
SzFerenc
Válasz
Az okoshülyéktől mentse meg az ég a világot! Próbáld ki nagyonhülye, aztán utána olvasgass wikipédiát.

Amúgy biztos szar, csak mi buta halandók nem vettük észre, te meg - aki még csak nem is láttál közelről kókuszzsírt - okosabb vagy.
2013-06-07 10:45:18
Bunny

pár kérdés

Kérdés
Üdv Bunny! Összegyűlt a fejemben néhány kérdés, gondoltam leírom őket. 1. Milyen sűrűn érdemes alkalmazni bicepsz-tricepszre szuperszettet? Különféle cikkekben annyit találtam hogy ritkán. Havonta egyszer, vagy két hetente egyszer mehet? Csak hogy legyen egy kis változatosság. 2. A Shop Builder tápanyag adatbázisában a kesudió nincs megjelölve mint Testépítő-tiszta élelmiszer. Mi a gond a kesudióval, ami miatt esetleg nem alkalmas? Mert keresgéltem róla, és csak jókat írnak. Pl. tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal, nincs benne koleszterin, telítetlen zsírsavakban gazdag, stb. 3. Múltkor írtad hogy készült hanganyag az iskolai szemináriumon. Esetleg tervezed valamikor közzé tenni audioblog formában? Vagy nem volt benne annyi érdekesség? 4. Nem tudom hogy gyűjtöd-e még a régi Scitec-es dobozokat, de nekem van egy régi Volumass 10 4,1kg-os dobozom(http://shop.builder.hu/images/shop/s1029594731.jpg), ha kell szívesen beviszem valamikor a bp-i shopba. Üdv.
raptor1
Válasz
Szia!

1. Ez nagyon erősen edzettségi szinttől függ. Kezdőknek nem nagyon javaslom, ha rutinos vagy, akkor meg csinálhatod bármikor, amikor kedved van. Nekem nincsenek különösebb vastagodási céljaim, szinte mindig szuperszettben edzek, hogy ne legyne időm agyalni azon, hogy mit kéne csinálnom edzés helyett.

2. Nem tudom miért nincs a tápanyag adatbázisban kesudió, de  a kesudó jó. 

3. Elvileg a Sárga Kapszula extrába szántam, de ha nem elsz jó, audioblognak elsütöm.

4. Igen, gyűjtöm, sokan hoztak de a legfontosabb kincsek mint WPC nincsenek meg, de a Volumass 10 is nagyon jó, köszönettel venném.

Bakker, 2 hónapja nem volt audioblog, pedig fel van véve. Az előzőt se raktam ki elégszer.

Itt egy Audioblog link a budapestre költözésem első részéről, ami már volt, de nem mindenki látta, a második részt még kirakom ma, és elhúzok Olaszországba.
2013-06-06 13:28:52
Bunny

Tárogató gép

Kérdés
Szia Bunny, a BB-TV 95ik részében bemutattál egy tárogató gépet (amit a Kornél gyárott), lehetséges volna hogy elkuldenéd a gép rajzát vagy a pontos méreteit? Nagyon hálás volnák érte! Szeretnék szerkezteni egyet magamnak. Elore is koszi!
david_30b3ea
Válasz
Persze! Már el is küldtem postán a kamu címedre, amivel regisztráltál!
2013-06-06 10:22:47
Bunny

Fogorvos

Kérdés
Gondolom, hogy nem nagyon érdekel, de még Neked is hasznodra válhat ez, mert bárkinél előjöhet: A különbség szinusz zárás és bölcsességfog eltávolítás között, hogy szinusz zárás azért kell, mert egy lyuk keletkezik ami a száj- az arc- és az orrüreget egybeköti, gyakorlatilag ha befogod az orrod és fújod(pl orrfújás) akkor az ínyeden át távozik a levegő az orrüregedből, a takonnyal együtt, gyulladásoknak fertőzéseknek bő helyet adva.A kaja is bekerülhet ily módon az arcüregbe. Egy komplikáció nélküli eltávolításnál ez nem szükséges, 1-2 nap oszt kész. Nem feltétlenül kötelező kivárni a 3 hetet, lehet, hogy 1 hét múlva sem lesz baj, lehet, hogy már másnap sem, de ha kiszakad akkor utána kezdheted előlről: Fáj, sokba kerül és úgy is pihenni kell.. Nem okoskodásnak szánom ezt, csak segíteni akarok, a környezetemben ezt már szopták be, én is szoptam már be.
fearco
Válasz
Szia! Tévedsz, mert érdekel. Köszönöm, hasznos információ volt.
2013-06-05 17:36:39
Bunny

Team Scitec

Kérdés
Most kaptam a Scitectől egy hírlevelet és már értem miért mondtad, hogy kihajítanád a teamből a töltelékeket. Mit keres ott a (..)?! Azt se tudja mi a különbség a sport meg a pornó között.
Steve_D
Válasz
Semmit. Én nem tudok róla, hogy team tag lenne, csak nem biztos hogy olyan valaki írja a hírlevelet, aki tudja, kik a team tagok, vagy mi ez a sport.

Mostantól mi is közlünk kifejezetten Team Scitec híreket, a VALÓDI team tagokról. Ha a Scitec közjegyző előtt fogja deklarálni és belevéseti az irodaház falába az általunk nem kívánatosnak vélt neveket, akkor is le fogom szarni őket.

Nálunk az lesz Team Scitec tag, aki megérdemli.

Más, bár nem annyira:

Olvasom az indexet, Mo. vezető hírportálját a mai címlapon a következő található:


- sexy and hot faszverő blog: Jennifer McKay 
- sexy and hot faszverő blog: Iveta
- Mikor ciki és veszélyes tűsarkúban tipegni?
- Beyoncé sorozatos nagyajak-villantáshoz adta a nevét
- Nagy mellei miatt nem engedték be a bálra
- Hugh Jackman karja félelmetesen eres lett
- Íme az Éjjel-nappal Budapest szextérképe
- Árvízben is lehet ám dugni
- Transzszexuális szereplő a Jóban Rosszban-ban 

Ki a fogja ezt a szennyet végre megállítani?

A továbbiakban a rúdonpörgős és egyéb témákat ejtsük, feleseges a levélözön ezügyben, tenni nem tudunk semmit, csak egyet: LESZARJUK.

TE döntöd el, kit tartasz méltónak ahhoz, hogy Kathi Bélával egy csapatban levőnek tekintsd. 

TE döntöd el, mit olvasol el és hagyod-e magad hülyének, szellemi toprongynak nézni, beéred-e azzal hogy retkek picsáját nyomják a pofádba, mert azt feltétezik, ez az igényszinted.

A két témát kissé összemostam, de a gyökere valahol hasonló: az igényszint hiánya, a munka értékének bagatellizálásá az olcsó majomkodással szemben.

A médiáról annyit: remélem a saját szarjába fog belefulladni az index meg a többi jellemtelen féreg "sajtótermék." A tévék nem véletlenül kezdenek csődbe menni, de ezt is érdemlik, mert olyan pusztítást végeztek, amihez csak egy háború fogható.
2013-06-05 14:05:01
Bunny

mydeton

Kérdés
Üdv Bunny, A tanácsodra lenne szükségem. Vasárnap részem volt egy több órás terepen végzett sétás mókában. Nem szándékosan szopattam magam ezzel, éppen az aerob edzésemet végeztem biciklin amikor a lakóhelyemtől kb 20km-re defektet kaptam. Én barom nem hívtam fel senkit hogy jöjjön értem, inkább hazagyalogoltam. Hétfő reggel derékfájdalommal keltem, a tünetekből ítélve és az orvos ismerős elmondása alapján lumbágóm van. Az elmúlt két napban folyamatosan nyújtottam a tőled látott módon. Ma az orvos Mydeton írt ki. Már egész jól vagyok, odafigyeléssel és alapos bemelegítéssel derékkímélő edzést el tudok végezni. Hülye kérdés de nincs kihatással a Mydeton (izomlazító) az edzésemre, az izommunkámra? Ha le tudok edzeni normálisan akkor mehetek vagy hagyjam a fenébe arra a pár napra ameddig szedem? Gyógymasszőrt javasolsz ilyenkor vagy semmi értelme?
veeegh
Válasz
Szia! A lumbágós fájdalmat szakember elég hamar meg tudja szüntetni, ha szerencséd van. Erre feküldj rá most. Egy hét múlva ha fáj, ha nem, állj neki a laza edzésnek, mert ha semmit nem csinálsz, még rosszabb lesz. Addigra biztosan csökkenni fognak a tűnetek. Komplett nyújtás akárhányszor naponta mehet, de minimum 3. A Mydetont el fogod hagyni nemsokára.
2013-06-05 13:07:14
Bunny

fogorvos321

Kérdés
fogorvos321-nak: Szinusz zárás után 3 hétig nemhogy edzeni, de még orrot fújni sem szabad, mert kiszakadhat a seb és akkor kezdheted az elejéről, meg ugye baromira tud fájni is az. Válts fogorvost, ha ahhoz is hülye, ami a dolga lenne.
fearco
Válasz
Örülök, hogy sikerült valamire rossz választ adnom, bár nekem nem ez a tapasztalatom. Bölcsességfog után nem volt 3 hát szarakodás.
2013-06-05 11:58:09
Bunny

Egeseges

Kérdés
Hello 14 eves vagyok !!! Egeseges e az ha mar most ilyen korban el kezdem az edzeseket ? 1 hetben 3 szor szoktam menni ? koszi Hello
szilard_887284
Válasz
Heló!!!!!!!!!!!!!!

Az a nem egeseges, h átengettek téged általános második osztájba, bár ebben nem vok bisztos? 


16 év alatti.
2013-06-05 09:48:12
Bunny

BBtv

Kérdés
Szia Bunny! Először is azt szeretném mondani hogy kizárólag elméletben fogok beszélni, nem én vagyok az az ember akiről beszélek. Tehát ha valaki annyi ideje edz, hogy már elérte azt a fizikumot amit naturálisan az ő testéből ki lehet hozni, és szteroidot akar használni, akkor honnan tudhatja meg, hogy kell csinálni? Lesz e a BBtv-ben olyan rész ahol elmondasz még többet a szteroidokról, hogy pontosan hogyan, mennyit, mikor kell használni ezekből a szerekből? Csak azért kérdezem, mert úgy tudom te tudnál erről a dologról legmegbízhatóbban beszélni, nincs olyan ismerősöm aki ilyen jártas lenne, ebben a témában.
richard_86961a
Válasz
Sehonnan. A legtöbb értelemgombóc mendemondák alapján nyomkod magába minden szart.

Szerinted el fogom mondani a BB.TV-ben, hogy a fogyatékosoknak hogyan kéne koxolni? Ennyire nem lehetsz hülye! Vagy azt hitted, most a homlokomra csapok, bedőlök neked, és a következő részben máris koxolási tanácsadó lesz, hátha kórházba kerül egy-két paraszt és benne leszünk a hírekben? Szerinted nekem ez a vágyam, hogy idiótáknak adhassak tanácsot, miközben évek óta a doppingellenességet szajkózom? Örülök, hogy csak elméletben nézel hülyének.

Minden nap új varázslat: ennyi kibaszott hülyét 10 éve elképzelni sem tudtam.

A többieknek: a könyvben benne lesz, hogy hogyan használják a doppingszereket, milyen doppingszerek vannak, de nem lesznek gyógyszernevek és hatóanyagnevek, ki lehet húzni  a kezeket a biliből.
2013-06-05 07:27:34
Bunny

Általános

Kérdés
Szia! Most kezdtem az edzést. Főleg szálkásítani akarok, és az a kérdésem, hogy le kell előtte valamilyen különleges módszerrel dolgoznom azt a kis súlyfelesleget(a hasamról főleg) vagy rögtön elkezdhetem a szálkásítást és azzal lemegy a súlyfelesleg?
daniel_5265ee
Válasz
Kedves Dániel! Ez a rovat nem foglalkozik testkép és fogalmi zavarok kezelésével, de ne csüggedj, fogadd szeretettel ezt a már idejétmúlt mémet, szerintem nézd végig EZT és keress az elmédben válaszokat, vagy a helyén.
2013-06-04 21:53:19
Bunny

Edzés

Kérdés
Kedves Bunny! A kérdésem a következő: Múlt héten szerdán kihúzták az egyik fogamat. Nem volt egyszerű mert az arcüregemet is érte kicsit, a végén pedig össze kellett varrni.(Jövő héten szerdán lesz varratszedés.) A dokit kérdeztem, szerinte mikor edzhetek , de nem igazán tudott egyértelmű választ adni. Én ha lehet szeretném már a jövő hét hétfőjétől elkezdeni, de gondoltam előtte megkérdezlek Téged, te edzenél-e vagy még kihagynád a jövő hetet is? A közérzetem és az állapotom úgy érzem jó, és szerintem addigra csak jobb lesz. Persze nem szeretnék rekordokat dönteni,csak kicsit mozogni. Válaszod megtisztel, előre is köszönöm!
fogorvos321
Válasz
Szia! Nyugodtan edzhetsz, semmiképpen ne hagyj ki a seb gyógyulása után, az pedig már megvolt.
2013-06-04 20:03:30
Bunny

Ketogén diáta+ motor

Kérdés
Üdv Bunny. Két kérdésem lenne. 1:Első ketogén diétámat csinálom, és egy olyan problémám lenne, hogy minden nap csak a 2.-3. kajálás után kerülök ketóziba. Ez természetes, vagy valamit nagyon nem jól csinálok? (2 g/ttk fehérje, ch csak ami a zöldségben van, a zsír 100g felett) 2: Terepre milyen olcsó kezdő motort ajánlanál? (olyan 100-150ezer körüli enduróra gondolok) És mivel alacsony vagyok, a rövid lábaimmal is biztosan tudjam kezelni. Köszi előre is.
kicsijohn
Válasz
Szia!

1. Ha egyszer ketózisba kerülsz, akkor szénhidrát beviteléig ott is maradsz. A szint ingadozhat, de a katózis elérése eleve közel 48 óra, kizárt, hogy reggel nem vagy ketózisban, később meg igen, aztán másnap megint nem.

2. 100-150 ezer körül sajnos semmilyen enduro nincs, ha nem 50 köbcentisre gondoltál. A másik probléma, hogy jellegüknél fogva nagyjából mind magas. Persze lejjebb lehet engedni a teleszkópszárakat a villahídban, ezzel nyersz pár centit. A TW 125 elég alacsony, de az ritka kivétel, és sajnos ennyiért nincs.
2013-06-04 19:16:57
Bunny

súlyok

Kérdés
hello bunny. Az előző kérdésemben a piramis elv ről kérdeztem és ott irtad hogy annál az izom csoportnál nem kell végezni a piramist ahol kicsi a súly.AZt akkarom kérdezni hogy mégis menyi súlynál felesleges csinálni a piramis elvet vállnál, lábnál,mellnél,karnál?
lorant_05e04a
Válasz
Te ugye 16 körül vagy?
2013-06-04 19:12:34
Bunny

intervallum és aerob kombó

Kérdés
Szeva Bunny! Súlyzós edzések után szoktam 20on pár perces intervallum edzést végezni, a kérdésem annyi lenne, hogy van-e értelme ezt megspékelni egy 40-50-60 perces aerobbal, a maximális zsírégetés érdekében? Előre is köszönöm!
gabor_a8ed90
Válasz
Aerobnak van értelme. Intervallumnak nincs.
2013-06-04 10:31:39
Bunny

refluxos hozzászóláshoz

Kérdés
Hello! Reflux problémára nekem igen jót tett a lúgos víz,lehetőleg minél magasabb ph-s. Lehet csak placebo,és nekem annyira komoly sem volt,hogy esetleg már edzeni se tudjak tőle,de azért kellemlen volt és nekem az evést nehezítette meg. Egy próbát szerintem megér,természetesen nem csodaszer.
milanello
Válasz
Szia. Nem placebo. Egy barátomtól kaptam egy teljesen professzionálisa, orvosmentes megoldást, amivel saját kutatásai alapján kikezelte saját magát. Hamarosan megírom egy rövid cikkbe.
2013-06-04 10:25:53
Bunny

RE Táplálék kiegészítők

Kérdés
Üdv! Megnéztem a videót, de csak a fogyáshoz használható zsírégetést elősegítő készítményeket láttam benne! Elnézést kérek, nem voltam egyértelmű! Izomtömeg növeléshez kapcsolódott a kérdésem! És egyébként márkától függetlenül, csak a típus érdekel, fehérjék, tömegnövelők, vitaminok, stb. Van olyan amit feltétlenül ajánlott beszerezni, vagy minden megoldható megfelelő étrenddel?
gabor_b08de9
Válasz
Én nem voltam egyértelmű, mert BB.Tv 91, de magadtól meg ne nézd véletlenül se, azért csináljuk a műsorokat meg a cikkeket, hogy még meg is kérdezze egy csomó fasz ugyanazt, a Gyakran Feltett Kérdéseket apám, azt meg főleg szard le.
2013-06-04 09:12:44
Bunny

Régi sérülés

Kérdés
Szia Bunny! Bő tíz évvel ezelőtt egyesületben cselgáncsoztam, kisebb versenyek komoly sikerekkel, csak hogy ezek után volt egy részleges ínszalag szakadás a bal bokámban, ami nem gyógyult rendesen a pihentetés, és gyógykezelés ellenére sem. A lábam nem tartott, nem bírta a futást (bár utóbbit még most sem bírja) már egy egyszerű váll dobást sem bírtam csinálni, hát még fordulásból. Ott kellett hagynom a sportot, elhagytam magam meghíztam. Hét hónappal ezelőtt úgy döntöttem kijövök a zsírtenger mélyéről, és elkezdek rendesen edzeni, és rendesen kajálni aminek az eredménye eddig 26 kiló mínusz eddig! A problémám ami viszont kiütközött mostanra az a bokám, pontosabban a guggolásoknál. Mostanában a sorozatok végére olyannyira fáj mintha parazsat nyomnának az ízületbe, ez az érzés meg is marad egy félnapig. Az a szomorú hogy egy hét pihentetés után újra ez történik, bemelegítek rendesen, kezdem a láb programot és a fent leírtak történnek. A lábedzés elhagyása szóba sem jöhet ezért kérem a tanácsod, illetve a véleményed. Köszönöm. Laci
laszlo_460376
Válasz
Szia! Ha nem sértődsz meg, viszonylag röviden válaszolok: ne guggolj. A guggolás elég jó gyakorlat, amíg tönkre nem tesz, de ha már gáz van, akkor főleg kerülni kell.

Kitöréssel és lábtolással tökéletesen meg lehet edzeni a lábat, bár lehet a kitörés sem fog menni.

Semmiképpen se hagyd el a lábedzést, csak kísérletezd ki a megfelelő gyakorlatokat.
2013-06-03 23:12:04
Bunny

Táplálék kiegészítők

Kérdés
Üdv! Anyagi okokból minél kevesebb táplálék kiegészítővel szeretném megtervezni az étrendem! Melyek azok, amik mégis ajánlottak, mert feltétlenül szükségesek, és ételekkel nehezen, vagy egyáltalán nem megoldható a bevitelük?
gabor_b08de9
Válasz
BB.Tv 93
2013-06-03 20:00:56
Bunny

kávé és tömegnövelés

Kérdés
Szia! Annyi lenne a kérdésem, hogy tömegnövelés alatt érdemes leállni a kávéfogyasztással? Azt tudom róla, hogy vannak pozitív hatásai is, ha mértékkel isszuk (napi 1-2 csészével iszok), de emellett vízhajtó hatással is rendelkezik és nem tudom, hogy ez tömegelésnél mennyire lehet hátráltató tényező? (van erre valami tudományos iromány esetleg?) Köszi a segítséget!
tomi_88
Válasz
A tömegelésnél az a hátráltató tényező, ha hülye vagy.
2013-06-03 17:04:59
Bunny

motor

Kérdés
Szia! Újra motor kérdésben zaklatlak, igazából azért is vagyok tanácstalan, mivel nem volt még motorom és nem tudom mi illik hozzám, (tetszenek a supermoto-k, a naked-ek, az enduró annyira nem viszont egy supermoto szettel vennék akármilyet, bejönnek a nagy túragépek) ugyebár a2 jogsit tervezek és igy korlátozottak a lehetőségeim. Szóval mi a véleményed a suzuki gsx 400 impulse-ról okos papírral? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_400_s_impulse-6917042 Egyáltalán mi a véleményed az okos papírról? Van 3-4 kilóm motorra és akkor még a ruhára nem is gondoltam, de mire meg lesz a motor addigra a ruhára is meglesz a pénz, legalábbis bukóra csizmára kesztyűre tuti, de hál istennek most tudok spórolni eleget. Az idén mindenképpen szeretnék már motorozni, ha más nem akkor veszek egy gs500-at, de az az igazság, hogy mostanság nem nagyon van olyan ami tetszik, ami tetszik meg külföldi papiros.
chemeest
Válasz
Szia!

A tetves geci rendszer megint elbaszta a választ, a tököm tele van vele már. 

Esete megírom újra, majd figyelj.
2013-06-03 11:21:21
Bunny

Reflux betegség és a testépítés

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom mennyire vagy képben a reflux betegséggel kapcsolatban, illetve, hogy a reflux és a testépítés milyen szinten fér össze egymással. Én kb. 6 éve szedek rá gyógyszert. Sajnos már minden nap szednek kell, mert ha egy napig is elhagyom, akkor azonnal jelentkeznek a gyomor és nyelőcső égési tünetek, ami miatt edzeni sem tudok. Ha viszont szedem a gyógyszert, akkor nincs gond. Simán tudok edzeni. Viszont a dokik azt mondják, hogy kurvára nem tesz jót a reflux-nak a súlyzós edzés, mivel a legtöbb gyakorlatnál a hasizom is megfeszül. Sok mindent ki kellett iktatnom az étrendemből, bár ez nem gond annyira, mert eleve testépítő étrendet követem már 4-5 éve. De az idióta dokik legutóbb azt mondták, hogy ne szedjek vitaminokat se, mert az se kedvez a reflux-nak. Persze, gondoltam magamban mindjárt be is fekszek egy oxigénsátorba és ott töltöm életem hátralévő részét. Szóval a lényeg hogy: Nagyon mondogatják a műtétet, mert hogy a gyógyszert nem kéne szednem ilyen tartósan ( 6 év ) De én műttetni nem szeretném magam, a gyógyszerrel végül is elvagyok, nincsenek nagy panaszaim mellette. Szerinted folytassam a tömegnövelést, vagy mondjak le róla ezzel a betegséggel? Egyáltalán erőltessem magát a súlyzós edzést? Mert én nagyon szeretem , az életem része és hiszek benne, hogy nem ronthat az állapotomon! Király a legújabb BBTV.
Zsepyy
Válasz
Szia!

A Varga Daninak volt komoly reflux problémája, ami érdekes módon azóta megszűnt, talán csoda történt, biztos abbahagyta az edzést és az tett jót, pedig nem.

Nemrégiben olytálytalálkozón voltam, a társaságban volt egészségügyi dolgozó, akinek semmi köze a testépítéshez. Egy dolgot mondott: felejtsük el az orvosokat.

Diétát javaslok, tiszta kaját, csökkentett szénhidrátot és meg fog szűnni az állapotod.  

Ha esetleg van közöttetek reflux problémát leküzdő olvasó, közzéteszem a javaslatait, nekem most nincs időm ebbe belemélyedni.
2013-06-03 10:57:40
Bunny

BB Gym

Kérdés
Szia! Látom pár nap kihagyás után is visszatalálnak a hülyék :D Amúgy akkor, ha egy haverom 80 kg és átlagban 70 kg vagyunk együtt, akkor én már ne is tömegeljek ugye? Ja a magasságot nem mondtam, ő 10 cm-vel magasabb. Amúgy jó lett a terem nagyon, múltkor vettem ezt-azt nálatok. Viszont egy POS-terminált beszerezhetnétek, kisebb bankok jutalék nélkül, telepítési díj ellenében hozzávágnak egyet az emberhez. Így viszont be kellett járnom az egész lakótelepet, ahol pont aznap vitték el valamiért az egyetlen ATM-et, úgyhogy fasza aerob lett a bevásárlásból :)
Shokyu
Válasz
Szia! Nem a hülyék találtak vissza pár napig, hanem én voltam erdélyben, ahol szerencsére nem volt internet-hozzáférésem. A POS terminálnál vannak nagyobb gondjaink is. Most például a vízórákat kellett átszereltetni hetvenezerért, mert ugyan én mondtam meg, hogy hova tegyék, de a trógereknek tudni kellett volna esetleg, hogy mi a szabvány és hova lehet.
2013-06-03 09:10:59
Bunny

Guggolás edzéstechnika

Kérdés
Szia Bunny! Guggolásnál a térdeknek milyen pályán kell mozogniuk? Lefelé menet kicsit kifelé, majd amikor felállok kicsit befelé kell, hogy tartsanak, vagy pont fordítva? Köszi!
iverson13
Válasz
Szia! Úgy van, ahogy írod, de befelé menet csak a lenti térdpozícióhoz képest megy be a térd, az alapálláshoz képest befelé mozdítani tilos.
2013-06-02 23:03:53
Bunny

izület

Kérdés
Szia Bunny! Még pénteken kérdeztem könyök ízülettel kapcsoltban, rájöttem, hogy hülyeségvolt, mert így láthatatlanban ilyenre nem lehet válaszolni. Úgy tűnik ,hogy csak túledzés okozhatta. Mindenesetre azt szeretném kérdezni, hogy Kares rendel-e valamilyen formában, vagy szokott e szemináriumot tartani,esetleg, hogyan tudom elérni ha lehetséges? Köszi.
akpi
Válasz
Szia! sport.manualterapiakukagmail.com a Kares. Tervezek szemináriumot Kathi Bélával és Karessel. Lehet jövő vasárnap, de nem biztos.
2013-06-02 22:21:57
Bunny

Alfa lipoinsav

Kérdés
Hello! A fater vercukorszint normalizalasara (II. tipusu cukorbeteg) szeretnenk az alfa-lipoinsavat kiprobalni. Viszont olyasmit halottam, hogy az ALA-nak rosz a felszivodasa es mar jobb felszivodasu kiegeszitok is vannak a piacon. Kicsit utana olvastam es az R-ALA-rol azt mondjak,hogy kenyes a homersekletre es feltetlenul hutoben kell tartani. De ott a meg ujabb (es dragabb) K-RALA es NA-RALA. Az NA-RALA-rol azt alitjak, hogy sokkal jobb a felszivodasa mint az ALA-nak es stabil az R-ALA-val elentetben. Viszont angol forumokon nehanyan azt gondoljak, hogy nincs lenyegesen nagy kulonbseg az ALA es NA-RALA kozott, vagy legalabbis nem eri meg azt a hatalmas ar kulombsegett. Raadsul az adagolassal kapcsolatban sem talaltam semmi hasznalhato infot, ahonnan az NA-RALA-t vennem ott 100g (95$) kiszerelesben aruljak de nem irnak semmit az adagolasarol. En a kov. kiegeszitoket tervezem az alfa lipoinsav melett a faternek: Chromium Picolinate Fahely Gymnema sylvestre Pycnogenol Elore is koszonom a segitseget, Remi
remiremi
Válasz
Szia! Mezei alfa liponsavnak és króm-pikolinátnak elégnek kell lenni, természetesen szénhidrátstop mellett.
2013-06-02 22:05:37
Bunny

Melledzés

Kérdés
Szia! Magas, vékony testalkatú srác vagyok, hosszú végtagokkal így nem kis nehézséget okoz normálisan megedzeni a mellemet. A súlyt már visszavettem, lassú kontrollált mozdulatokkal csinálom a fekvenyomást figyelve a negatív szakaszra is, illetve a jobb hatásfok érdekében előtte leedzem a vállamat is. A problémám az, hogy ha fekvenyomással kezdem a melledzést, akkor annyira kifullad a mellizmom, hogy 4 sorozat után használhatatlanná válik, azaz hiába koncentrálok a mellizomra a következő 2-3 gyakorlatnál is, egyszerűen semmi erőm megdolgoztatni a mellizmom, helyette dolgozik a többi izomcsoport. Ezzel együtt nem is fejlődik. A kérdésem, hogy lenne értelme ha heti 2 melledzést tartanék és az egyik nap csak nyomó gyakorlatot csinálnék, míg a másik nap csak tárogatót? Napi három gyakorlat (esetleg kettő) 4 sorozattal elég lehetne? Köszi.
drake05
Válasz
Szia! Talán nem kell még 3-4 gyakorlat. Ezt az apróságot én kissé nehezen fogom fel, hogy ha egy edzésen egy izom kikészül, akkor minek rá még gyakorlat? Különösen még egy edzésnap?
2013-06-02 22:03:01
Bunny

kereatin

Kérdés
Hello engem az érdekelne hogy majd a nyáron szeretnék venni egy 1000 g-os kreatin csomagot és ha az elfogy utána már nem szeretnék venni de az edzést nem szeretném abba hagyni le eresztek-e ha abba hagyom a kreatin szedést?? Válaszod előre is köszönöm.
hugyi_d17e5c
Válasz
Kedves Hugyi! Nagyon örülök, hogy írtál, kezdtem épp unatkozni így vasárnap háromnegyed tízkor. Eléggé rohanva értem haza egy születésnapi bulira Csíkszeredáról (700km), ahol Powerhuni kedves vendéglátása keretében szemináriumon vettem részt Kahti Bélával és Vivivel. Nagyon szimpatikus srácokkal beszélgettem és nem mulasztották el megkérdezni, hogy hogy bírom ezt a sok elmebeteget. Nem tudom sejted-e mire gondolhattak. Számodra teljesen megnyugtató választ adhatok: a leveledből látható szakszerűség nyilvánvalóvá teszi, hogy egyáltalán nem kell aggódnod semmi miatt a kreatinkúra után, ugyanolyan gyíkfasz maradsz, mint amilyen most vagy. Írok neked ide két pontot, hátha egynél nem érted, hol a vége. ..
2013-06-02 21:52:52
Bunny

csontozat

Kérdés
Szia! Először is szeretném elmondani, hogy a regisztráció neve ne tévesszen meg, nem csaj vagyok, csak a vásárolt dolgokat nem én veszem át és ezért más a név. Kb. 2 hónap diéta után, ahogy egyre több zsír lemegy, annál jobban látom a testem alakját, adottságaim milyenek, stb. Ahogy nézem, észrevettem, hogy egy kicsit keskeny a vállövem. Lehet nagy baromság amit kérdezek, de fog ez még szélesedni? És itt nem arra gondolok, hogy nagyobb vállizmokkal tűnik nagyobbnak, hanem csontozatilag(lehet nincs is ilyen szó :D ) Azért merem megkérdezni, mert csak 16 éves vagyok, gondolom ilyenkor még fejlődik a szervezet. Ne hidd azt, hogy én ezen nagyokat görcsölök, hogy jaj, keskeny a vállam, csak azért ott van a fejemben, hogy picit szélesebb jobb lenne. Ha eseteleg megfordult a fejedben, hogy azt írod, amit hallani szeretnék, akkor ne azt írd, inkább az igazat. Köszi
tamacsinator
Válasz
Szia! Nem kell ahhoz túl nagy logika, hogy a csontozati adottságokat nem lehet megváltoztatni. 16 évesen sem. Gondolom a Sárga Kapszulában egy szó sincs erről.
2013-06-02 21:44:07
Bunny

egesseges-e

Kérdés
Hello.Meg csak 13-eves vagyok de mar edzek es szeretnem megkerdezni,hogy egesseges-e?Ez? Koszi.
erik_7abb12
Válasz
Nem egésséges, fogyatékos.
2013-06-02 21:43:48
Bunny

Könnyebb ezdés

Kérdés
Szia Bunny! Már év elején terveztük a barátokkal, hogy mostmár rákéne venni magunkat és háj helyett egy kis izmot is felszedni, főleg, ha igazából minden itt van a közelben, ami kell(rendes edzőterem, gyógynövényes bolt ahol vannak táplálékkiegészítők is, és persze nagy terület, ahol tudunk futni) most úgy nagyjából ha átlagba vesszük olyan 69kg körül vagyunk, 168 cm mellett, legfőképp alhasból kellene alakítani, de ezt tudjuk, hogy külön testrészre nem lehet. Milyen gyakorlatokat, gépeket ajánlasz így kezdésnek, ha mind emellett egy fehérjedús szálkásító étrendet folytatunk? Ezek mellett, tudom, és elnézést kérek érte, hogy már túl sok és neked se sok kedved van ezekhez, de ha már úgy is kérdezek, pár olcsóbb fehérjeport tudnál írni? :) A célunk kb egy nyári dolog lenne, szóval nagyjából 10 hétig tartana, persze nem azt jelenti, hogy utána csak vagyunk, de azután már csak lazább dolgok mennének. Előre is köszönöm válaszod, és tényleg, nagyon tisztelem benned hogy fordítassz Ránk is időt! Üdv G.
gergely_bad3de
Válasz
Kifejezetten benézted, mert a regisztrációnál hamis adatokat megadó, szabályzatot el nem olvasó jellemtelen faszokra nem fordítok időt. Hogy ti mi a szart képzeltek, el nem tudom képzelni.
2013-06-02 21:39:39
Bunny

protein

Kérdés
Szia! Mi van akkor, ha a súlyzós edzés után nekem közvetlenül 15-20perccel vízilabda edzésem van, ilyenkor a proteinshaket mikor igyam meg? A súlyzós edzés után, vagy a vízilabda edzés után? Köszi a választ :)
gergely_8f1065
Válasz
Szia!

Én a helyedben erősen szétszedném a kettőt, mert ez így nem jó.
2013-06-02 21:35:29
Bunny

edzéstechnika

Kérdés
Szia Bunny! Remek lett a BBTV-s edzéstechnikai előadásod, a mell edzése sok embernél kényes téma, ahogy látom a teremben (már aki foglalkozik a helyes kivitelezéssel)! Tervezed esetleg, hogy a többi izomcsoportra is csinálsz ilyen jellegű videókat? Előre is köszönöm.
Slasher
Válasz
Szia! Hébe-hóba lesz ilyen, de mivel 2 éven belül biztosan nem lesz kameraképes fizikumom, ráadásul utálok szerepelni, egyelőre nem erőltetem ezt annyira.Csak nagyon óvatósan írok le, mielőtt egy halom kedves, de értetlen fiatalember hülye kérdéseket tesz fel, hogy tervezek erről könyvet.
2013-06-02 21:34:15
Bunny

Ember emberek akikre felnézünk

Kérdés
Üdv Bunny! Ki az a személy akitől te is nagyon sokat tanultál a testépítés, egészséges életmód, illetve edzéstechnika terén és nagyon tisztelsz, akire felnézel? Esetleg, ha van több ilyen személy is.
M.Bálint
Válasz
Szia! Nem tudok kiemelni egyet, sok van, akitől tanultam, de 50%-ban magam találtam ki dolgokat.
2013-06-02 21:10:50
Bunny

Izmosodás szer nélkül fontos lenne!

Kérdés
Szia Bunny :) 17 éves vagyok és hát én úgy látom van egy kis feleslegem 165 cm/55kg vagyok csak a hasam nem tetszik. Na most azt a kis felesleget szeretném eltüntetni, majd kockákat varázsolni rá de viszont nekem nincs pénzem és itthon nem is támogatják a szereket. semmifélét.. és nekem nagyon tetszik az, ahogy Toldi Zsuzsi kinéz de gondolom azt nem csak rizzsel meg csirkehússal érte el.. Tegnap edzettem (10kg-os kézi súlyokkal guggoltam, kitörtem, felültem egyebek..) meg youtuberól néztem gyakorlatokat utána pedig futottam 20 percig és iszonyatos izomlázam lett mára :D Nevelőanyám azt mondta, hogy túlságosan meg fogom erőltetni magam.. Na de a lényeg, hogy én nem járok se kondizni, se szereket nem szedek de szeretnék, valahogy úgy kinézni mint Zsuzsi :D ja és persze szeretném, ha felvennének jövőre rendőrnek :D Valamit tanácsolj nekem légyszíves.. tudom ez a kérdés most elég kifejtős volt de csak tanácsolj nekem valamit. Mennyit edzek egy héten? Minden nap elmehetek futni? Az evéssel mi legyen? :) Előre is köszönöm :D Nikki :)
nikolette_0ff7af
Válasz
Azt tanácsolom, hogy hagyd a picsába az egészet. Az evéssel az legyen, hogy szarjál bele, nem kell ilyenekkel foglalkozni, ne olvass el semmit, írj 62 szmájlit, hátha valami barom ír neked egy könyvet.
2013-06-02 21:09:55
Bunny

Kiss Jenő

Kérdés
Szia Bunny! Azzal kapcsoaltban szeretnék kérdezni, hogy Kiss Jenő nyilatkozta az egyik videóban, hogy majd szeretne indulni mindenképpen a Mr. Olympián, nem ttudom mennyi igaz ebből? Én nagyon örülnék neki, és szurkolunk neki, Jenő még így fiatal szemmel is egy igazi példakép.
tamas_bf0bdf
Válasz
Szia! Én sem tudom, mennyi igaz ebből, ez a szemét Jenő lehet hogy nyilvánosan hazudott, lehet én jobban tudom, hogy mit gondol, és majd én mondom meg, de ez nem valószínű, mert csak hobbiból szoktam gondolatolvasni, de csak minden hó 24-én megy. Majd felhívom telefonon és megemlítem neki, hogy írjon neked közjegyző előtt nyilatkozatot, mert neked az nem elég, amit egy videóban mond.
2013-06-02 21:04:14
Bunny

köszönet

Kérdés
Üdv! Gecire nem érdekelnek a sittes majmok, és nem is recskázok rájuk. (Gondoltam, hogy lesznek akik beszólnak a kérdés miatt) Engem csak az érdekelt, hogy szar kaja mellett, hogy lehet az, hogy valaki fejlődik. Azt pedig valóban nem kerestem, hogy a fegyencedzésről volt e már szó itt, mindenesetre kösz a linket, és, hogy ilyen emberi hangnembe kaptam meg a választ! Ennek ellenére bírlak, hogy egy bunkó paraszt vagy. Jah és az anyázást lehet, hogy nem kéne Faszkalap!!
lacinkacinka
Válasz
Látom beírtad kétszer fogyatékos, hátha nem küldte el a rendszer mi? Annyi agyad van, hogy azt hiszed, 24 órás ügyeletben ül itt valaki, hogy debilek nyomorával foglalkozzon?

Nem kell hogy bírj, köszönöm a nagyszerű lehetőséget, de olvass inkább valami mást, nekem ilyenekre nincs szükségem.
2013-06-02 21:02:37
Bunny

Hirtelen vércukorszint esés

Kérdés
Üdv Bunny! 23 éves vagyok, 185cm, 92kg. Körülbelül az év elején szakadtam el a testépítéstől meló végett és a napokban kezdtem el újra szigorú diétával egybekötve ( testsúly kilógram x 3g fehérje és ch/nap egyenlőre.) Végigcsináltam már egy lazább diétát, de akkor nem szembesültem a következő problémával: nagyjából az edzésem közepe vele hirtelen vércukorszint esésem van, már harmadik alkalommal. A dolog kétszer odáig fajult el, hogy dobtam mellé egy-egy rókát is és azzal be is kellett fejeznem az edzést. Odafigyelek a kajálás után eltelt időre, mégis a gyomromban jelentkezik először a tünet. Közrejátszhat az, hogy újrakezdés előtt csak késő délután edzettem, most pedig áttértem a reggeli órákra? Tudom, hogy nem vagy orvos, de én inkább a te véleményedre adnék. Köszönöm előre is a választ! Viktor
viktor_4c8ae4
Válasz
Szia! Valószínűleg túl keveset eszel edzés előtt. Nyomj be 10g lenmagolajat edzés előtt és nem lesz gond.
2013-06-02 20:59:07
Bunny

Muscle Beach

Kérdés
Heló! Lehet tudni valamit arról, hogy most nyáron mikor lesz muscle beach siófokon?
horvath5
Válasz
Szia! Augusztus első hétvégéjéről tudok, de ez nem hivatalos.
2013-06-02 18:12:52
Bunny

Xtreme POWER

Kérdés
Szia, mi a véleményed az Xtreme POWER Nitrogén-oxid alapú szerről. Tényleg olyan jó ahogy mondják ? vagy csak üres szemfény vesztés...
norbert_dd0ba5
Válasz
Vegyél belőle sokat, fogyatékosoknak van kitalálva.
2013-06-02 18:07:32
Bunny

elmélkedés

Kérdés
Üdv Bunny! Nem fogok és nem is szeretnék baromságokat kérdezni, pusztán a véleményedre vagyok kíváncsi! http://www.youtube.com/watch?v=d_2EMM_aE1E nem várom, hogy nézd meg a videot, de 4:10-nél érdemes megnézni aokat a börtönben edző faszikat. Elmélkedtem rajta, hogy ugye ott bent nekik nem nagyon van lehetőségük, olyasmire, mint a diéta betartása, edzésterveik sem hiszem, hogy olyan komolyak lennének, mint idekint, és tápkiegeket sem hiszem, hogy mindegyikük tud használni. ( persze manapság már ott is minden szarhoz hozzá lehet jutni) Mégis ugy néznek ki mint egy állat egynémelyik, és a fizikumuk sem rossz. Hogy a picsába lehet ez, hogy mégis a börtönkoszt mellett igy néznek ki? És még valami. Nem tudom, hogy szóba került e már az un fegyencedzés című könyv és edzésmódszer? Arról mi a véleményed?
lacinkacinka
Válasz
Nem került még szóba faszkalap. Soha egy debilt se küldtem még el a picsába ezzel. Még soha egyetlen lelki nyomorék se jött azzal, hogy "mérvannak kigyúrva a börtönben amikor ott nincs is jó kaja?". Menj el rabolj bankot fogyaték, aztán majd megtudod, én nem foglalkozom börtöntöltelék szarháziakkal, meg azt azokra recskázó nyomikkal. A kereső anyádnak van.
2013-06-02 18:06:48
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
450 gr. 
 / 4.4
 
4 990 Ft
%
4 kg 
 / 4.1
19%   15 990 Ft  
12 990 Ft
30 gr. 
 / 4.8
5%   300 Ft  
285 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Ironman 2006
Martin Kjellstrom
Ironman 2006 Martin Kjellstrom
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #47.
BB.Tv Episode #47.
Miért hidalnak a fekvenyomók?
Miért hidalnak a fekvenyomók?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....