Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2013 augusztus kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Étrend

Kérdés
Szia Bunny! Ebben: http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1377879645 Többé-kevésb visszaköszön a korábban nehéz időkre kialakított spórolós étrendem. (Változatosság miatt van benne, barnarizs, lenmagolaj, szezonális zöldség.) Jó volt olvasni és megerősítést kapni, hogy valamit jól csináltam. Köszönöm! Szerintem aki próbált már ketogén diétát, vagy más szénhidrátmegvonásos diétát, az tudja, hogy a zab nagyon is finom! A bolti édességeket már nem kívánja, mert ehetetlenül édesek, ráadásul bealszol tőlük.
pez
Válasz
Ennyi. Ha neked megy, másnak miért nem?
2013-08-31 21:39:16
Bunny

Jenő és a média

Kérdés
Szia Bunny, nem kérdés, csak elkeseredés. Amiatt, hogy a hazai vezető médiumokban egy sort sem olvasni/látni sehol Jenő teljesítményéről, amíg mondjuk erről a szennyről (Győzike római harcossá gyúrta magát) igen: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/08/25/gyozike/ Sajnálatos, hogy itt tartunk. Kellemes hétvégét!
semtexadam
Válasz
A hazai vezető médium tele van Kiss Jenővel: BodyBuilder.Hu, ezt kell olvasni, nem kibaszott velvetet. Ennyi eszed magadtól is lehetne.
2013-08-31 20:22:29
Bunny

Válledzés

Kérdés
Szia Bunny! Mostanság hogyan edzed a vállaidat? Persze csak ha nem titok.
bjjhun
Válasz
Szia! Simán edzem, csak figyelnem kell, mert a jobb gyengébb, meg nem tudom teljesen kinyomni a súlyt. ja meg fáj, mintha kést csavargatnál benne, de már megszoktam. A Gymben a (régebbi) Hoist ferde hátgépen pl. simán nyomok.
2013-08-31 15:07:13
Bunny

gyúrós pólók

Kérdés
Helló Bunny! Lehet egy kicsit hülye kérdés lesz ez ,de remélem tudsz segíteni. A kérdésem a következő : Egy olyan oldalt keresek ,ahol angol feliratos , értelmes szövegű gyúrós pólókat lehetne rendelni. Tudsz ilyen oldalt ajánlani ,ahol lehet ilyeneket rendelni ? A magyar feliratos gyúróspólókat néztem ,de azok nem az igaziak , meg szerintem azok a beképzelt kis pöcsöknek valók. Előre is kösz.
Terminatorboy
Válasz
Szia!

Nem tudom hogy érzed-e a paradoxont, hogy Terminatorboy néven beképzelt pöcsöknek való pólókról beszélsz.

Nem tudok ilyen külföldi oldalakat. Csak a gyurospolok.hu-t ismerem. Egy olvasónk csinálja, de a szövegei tömegigényeket elégítenek ki, és akkor baromi finom voltam.  Viszont csinált Hello Kathi pólót is.
2013-08-31 14:52:51
Bunny

BBTV nem indul

Kérdés
Szia Bunny! Előre is elnézést kérek, de nem találtam megfelelőbb felületet a problémám célba juttatására, mivel szerintem többeket érint(het) a dolog, és ezt a rovatot sokan nézik. BBTV-vel kapcsolatosan van gondom, nevezetesen az, hogy a munkahelyemen nem tudom lejátszani a videókat (reklám megy, de a konkrét BBTV nem), pedig már mindent megpróbáltam (az otthoni gépen minden probléma nélkül elindul). Láttam már egyes részeknél hozzászólásban, hogy másnak is van ilyen jellegű gondja, nem lehetne valahogy letölthető formában is elérhetővé tenni? Esetleg valamilyen egyéb megoldással megoldani? Próbálkoztam a BBTV.hu-n is nézni, de ott se jártam sikerrel. Előre is köszönöm, ha foglalkozol a kérdésemmel. Üdv, Naseem
naseem
Válasz
Szia!

A BB.Tv nem lesz letölthető, mert szükségünk van a rajta futó reklámfelületre egyrészt, másrészt még több féreg lopna ki belőle részeket és tenné ki a jutubra a sajátjaként.

A gépedet neked kell rendbehoznod. Nem tudunk minden idióta platformnak megfelelni: van 6 féle oprendszer, vagy frisstíve vagy nem, frissítetlen flash playerek, tabletek, telefon, apjafasza. Olyan műsort nem lehet gyártani, ami minden elhanyagolt szaron működik. A jutub működik, de mi nem rakjuk ezt a műsort  a jutubra, a gané közé. Nem elvinni akarjuk az embereket, hanem idehozni. 

Beszéld meg a kérdést munkahelyi rendszergazdával inkább
2013-08-31 14:46:07
Bunny

Étrend

Kérdés
Üdv. A 98.epizódban beszéltél az edzés utáni fehérje/vitrago crx komboról. Ha 30g szőlőcukrot+5g monohidrátot adok az edzés utáni fehérjémhez,akkor hasonló hatást érek el?
nicolas_86c007
Válasz
Nem. Erről beszéltem bazeg. Gyp.
2013-08-31 14:32:23
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia Bunny. Mostanában olvasgatom a cikkeidet,az alapismereteket,és hát mint tudjuk az alapok ott kezdődnek,hogy a kaja.Amire ugye nagyon oda kell figyelni,ha az ember nem a szarokon akar felnőni. A kérdésem lényege viszont az,hogy véleményed szerint az embereknek mennyire van lehetőségük az egészséges táplálkozásra?Gondolok itt olyanra pl,hogy van aki minimálbért keres,mennyire teheti meg azt,hogy az egészségesebb,minőségibb kaján éljen?Vagy aki nem tudja megvenni az éljen szarokon? Te hogy látod ezt,esetleg milyen tanácsot tudsz adni azoknak,akik mondjuk szeretnének egészségesen élni,de a pénztárca szűkös ? Remélem válaszolsz,és nem kérdeztem túl nagy hülyeséget. Előre is köszönöm,tisztelettel: Gábor
gabor_csaba_12da73
Válasz
Szia!

A megélhetés sokaknak súlyos probléma. Nem véletlenül menekült el egymillió ember, bár ott ideológiai kérdések is vannak. Sokan nem élünk szívesen a nemzeti dohánybolt országában. De szerencsére sok dolog van, ami itt tart.

Nem tudom megmondani, hogy ha valaki minimálbért keres, mennyire tud jól táplálkozni. Ehhez ugyanis pár tény ismerete szükséges. Minimálbérből ugyanis lehet lakni anyunál ingyen, meg lehet lakást bérelni Pesten, amikor is nem marad pénz semmilyen kajára.

Mondhatnám, hogy aki minimálbért keres, annak a legfontosabb, hogy ezen változtasson, de addig is enni kell valamit, és ez nekem nem új, mert sok évig voltam nagyon-nagyon csóró.

A probléma az, hogy a kajával nem lehet spórolni. A szar kaja nem olcsóbb. A szar kaja mennyiségben több, szükséges tápanyagban meg kevesebb, sőt:nulla. 

Persze, lehet élni napi egy kiló kenyéren, és majdnem leírtam, hogy ezt nem lehet anyagilag überelni, de ahogy belegondoltam, rájöttem: semmivel se olcsóbb, mint napi fél kiló rizs. Sőt, fél kiló zabpehely, ami nagyságendekkel jobb táplálék, csak nem nyami-nyami, így puhapöcsűek nem tudják megenni.

Napi fél kiló zabpehely szinte tökéletes táplálkozás, csak az állati fehérje hiányzik, de a gané táplálkozásban még növényi sincs.

300g ch, 50g jó zsír, 50 g fehérje. Ehhez 4 tojás, és megvan egy nem sportoló ember étrendje. Napi 300 forintból. Persze nem nyami-nyami. Ehhez max. 300 forint a napi 200g csirke. Ehhez a Scitec Mega Daily One 3750 ft, és 75 napig elég. 50 forint naponta. 

Egy normális szendvicset nem kapsz ennyiért.

Egy adag, 20g minőségi tejsavó a Scitectől nem a legnagyobb kiszerelésből 200ft alatt van. Ezzel együtt is bőven kijössz a minimálbérből. Már-már edzhetsz is ennyi kajával.

Ez csak egy példa. Számtalan lehetőség van, csak oda kell figyelni és gondolkodni. Nem töketlenkedni és ezt a pénzre fogni. Mindenkinek el kell döntenie mit akar. Egy biztos: számtalan nagyon szar fizetésű embert találsz, aki kávézgat, sörözget meg ganét eszik drágán. Cigire is mindig van pénz.

Jut eszembe: jéé, még mindig lehet rám szavazni a Scitec.hu-n!2013-08-31 14:11:06
Bunny

Motor

Kérdés
Üdv Bunny! Kérdésem nem testépítéssel kapcsolatos. Motort szeretnék venni magamnak. 16 éves vagyok, és az idei és jövőre keresendő nyárimunka pénzemből szeretnék jövő nyáron B kategóriás jogsit letenni. De elsősorban a motor vezetés érdekel. Azt szeretném kérdezni, hogy te mit ajánlasz tanuló motornak? Feltétel hogy 50 cc alatt legyen, és azt gondolom, az is előny, ha váltós a motor, mivel egyértelműen az lenne a célom, hogy később, ha már az életkor is engedi, nagyobb motort szerezzek. Az addig tartó pár évben meg valami kisebb jószágon tanulni a működési elvet, és vezetési tapasztalatot szerezni. Szerinted egy simson megfelel a célra? Érdemes ilyen motort venni, vagy inkább mást ajánlasz? Válaszod előre is köszönöm!
Sommer7
Válasz
Szia!

Gondolom a B jogsi autó miatt kell, de ha motorozni akarsz, nyilván az A jogsi lenne a lényeg. Amivel sajnos téged a korod miatt eléggé szivatnak.

Na de maradjunk a te verziódnál.

Nyilvánvaló, hogy B jogsival segédmotort lehet csak vezetni és ez rendjén is van így. Nagyon jó, hogy téged a motorozás érdekel, és jól látod, robogóval nem lehet motorozni.

A Simson igazság szerint egy rakás szar, de nem nagyon van jobb verzió. Minden pénzkérdés. Lehet venni 50-es endurókat, amik komoly élményt adnak, vagy kifogni japán vagy nyugat-európai kismotort, de az előbbi 150 ezer körül kezdődik, az utóbbihoz földöntúli szerencse kell.

Így marad a Simson. A Simsonnál a mebízhatóság nem egy tökély, szerelgetni kell néha, meg húzkodni a csavarokat. Mindeehhez egy titok van: jó kis motor a Simson, ha nem a mai, irreálisan elmebeteg áron kell megvenni. Persze még jobb, ha akad egy otthon élből.

Vidéken nagyon szépeket látok még mindig, csak jellemzően nem adják el. Azt mondom, 50-60-at simán megér egy jó Simson: minden hogy B vagy N, S51 legyen, esetleg S50, a robogó nem jó, az tényleg egy fos.

Más nem nagyon van. A Riga Delta lenne még érdekes, de nem túl megbízható. Szép állapotban 20-30-at ér meg, de annyiért nincs. 

Minden attól függ, mennyi pénzed van, és milyen környezetben laksz.
2013-08-31 13:23:35
Bunny

hibás cím...

Kérdés
Szia! Heti 3x edzek, még kezdő vagyok kb. fél évig fogom csinálni a mostani edzéstervet, utána váltok izoláltabbra. Elolvastam a Sárga kapszulát, sok mindent megtudtam belőle, hasznos kis könyv és szórakoztató is :), de azt konkrétan, hogy hobbi/kezdő testépítőknek elég a napi ttkg*1,3g fehérje naponta az izomzat fenntartásához és 1,8g*ttkg az izomnöveléshez (mindenhol mást mondanak, 2-2,5g/ttkg). A kérdésem az, hogy pihenőnapokon, amikor nincs akkora anabolikus állapotban a szervezetem - mivel kezdő vagyok, nem edzhetek naponta, vagy akár heti 5x - nekem elég lenne ttkg*1,3g protein pihenőnapokon? Edzőnapokon ugyanennyi szilárd kajából, a maradék ttkg*0,5g maga a tejsavó lenne; ami úgy tudom ttkg*0,5. Amúgy az általad is ajánlott A-B-A; B-A-B rendszert használom. Szóval egy héten gyakorlatilag másfélszer edzek meg minden izomcsoportot... (kedd, csüt., szombatra osztva)
john123
Válasz
Olvasd el még egy párszor.
2013-08-31 12:48:38
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny. Még 6 hét van a diétámból idáig a csirkemell mellé paradicsomot ettem, de ez a mostani paradicsom amit lehet kapni kegyetlen szar,méreg. Ezt úgy mondom hogy a csirkemellet,rizst sózatlanul ízesítetlenül eszem. Tehát a kitartásommal szerintem nincs baj a kilók jönnek is le faszául,de a paradicsomot mindenképp le akarom cserélni. Ebben szeretném a segítségedet kérni hogy mire milyen zöldségre,hüvelyesre cseréljem le? Nézegettem a Shop.Builder Tápanyag Adatbázist idáig az uborkát meg a babot szúrtam ki nem tudom hogy a bab az jó-e a paradicsom helyett mert ugye a bab nem leveses. Még valami, 500g. csirkemellfilé mellé (főve kb. 330g.) 360g. paradicsomot viszek be annyi elég vagy inkább egy kicsit több zöldséget kellene? Válaszod előre is köszi.
tamas_c79b93
Válasz
Szia!

Nagyon vicces amit írsz. Cseréld le zöldbabra vagy brokkolira. A paradicsom eddigi kizárólaggosága nem volt a világ legjobb ötlete egyébként sem. Mint ahogy ízesítetlen kajával diétázni sem az.
2013-08-31 10:19:40
Bunny

Lassú CH napközben

Kérdés
Hello Bunny. Azt szeretném megkérdezni, hogy tömegelés alatt jó ötlet-e a Full Force-os Carb-S szénhidrátból napi 4 adagot bevinni? A szénhidrátmennyiséget kiegészítendő, a normális étrend mellé. Vagy nem ajánlott, mert túl nagy terhelés a gyomornak stb. Válaszodat köszönöm!
Orlando2003
Válasz
Szia! a szénhidrátbevitelre lehetőség szerint mindig feldogozatlan tápanyagot használj. 4 adag Carb S túl sok.
2013-08-29 20:11:18
Bunny

Izületi kopas

Kérdés
Hello Bunny,Gabor vagyok Stuttgartbol.A Thomas Scheu film forditasaban segitettem,stb.. Szoval az lenne a kerdesem,hogy anyamnak gondja van a terdeivel..A dokik szerint izületi kopas,egyre nehezebben tud jarni es nagyon faj neki.. Ilyenkor mi van? Hova tud fordulni-haziorvos,ortopdeia,stb.mar megvolt..-,milyen kiegeszitöket tudna alkalmazni? Vagy egyaltalan hogyan tovabb? Üdv.: Gabor
stuttgart_feb80b
Válasz
Szia! Keress meg msn-en vagy e-mailben!
2013-08-29 19:38:11
Bunny

Dieta - ellenorzes

Kérdés
Szia Bunny, Bocs az ostoba kerdesert elore is: A sarga kapszulaban irod - jogosan- hogy a dietazasnal a merleg hasznalata nem relevans, ugyanis a testkompozicio valtozas akar tomegnovekedessel is jarhat. Most tettem csak rendbe a legzesemen kivul a dietamat es szeretnem tudni, hogy milyen ellenorzest vegezzek. (Hogyan merjem az eredmenyt?). Elore is koszi, Mate
mate_bbd341
Válasz
Szia! Nézd meg a tükörben, fogd meg a hasadon a zsírt. Ennyi.
2013-08-29 18:33:41
Bunny

edzés étrend

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam a Sárga Kapszulát, nagyon hasznos volt, köszönöm. Viszont kicsit személyre szabottabban szeretném a segítséged kérni. 174 centis, 60-62 kg között mozgó srác vagyok, vékony testalkatú, de a köldök alatti részre rendkívül gyorsan hízok. Egy évet edzettem, próbáltam az étkezésre is figyelni, volt változás korábbi testalkatomhoz képest, de nem jelentős. Másfél hónapot ki kellett hagynom egy műtét miatt, jelentősen visszaestem mind méretben, mind súlyban. Most szeretném újra elkezdeni az edzéseket, heti három súlyzós edzéssel és heti egy, csak saját súllyal való edzéssel, a célom most, ha lehet így mondani a robosztusabb, de szálkás testalkat. Tudom, hogy irtóztok az akcióhős példáktól, de egy Jason Stathamas testalkatot szeretnék megcélozni. A kérdés az lenne, hogy milyen étrendet ajánlanál, ezzel az elképzeléssel elérhető-e ez a cél (mármint az edzések módját és számát tekintve)? Scitec, Whey Protein Professional-t választanám proteinnek, egy kreatin kúrát is tervezek, de csak ha már 1,5-2 hónapja újra edzésben leszek. Ajánlanál még valami tápkieg.-et ami szerinted fontos lenne? Segítséged előre is köszönöm, bocsánat, h hosszúra sikerült.
mihaly_f9946f
Válasz
Szia!

Amikor az ember hízékony, azaz szinte biztos rossz az izulinérzéskenysége, az egyetlen megoldás, hogy a szénhidrátbevitelt kiemelt időpontokra programozod.

Azaz főként edzés utánra, edzés előtt 2 órával és a nap második étkezésére, mert az elsőnél az inzulin érzékenység még alacsony.

A pihenőnapokon mindig végezz aerob vagy kardio edzést.

Ennyi a megoldás dióhéjban.
2013-08-29 14:35:12
Bunny

Sárga Kapszula

Kérdés
Szia Bunny! A sárga kapszula után ( már rég ) most olvastam el a Gyakori kérdéseket. Iszonyúan jól sikerült, nagyon sok vidám percet okoztál nekem. Köszönöm szépen! Egyébként 2 éve kezdtem el a testépítést , beleszarva a kajálásba, ennek eredménye képpen nöttem mint a gomba , de sajnos a szar kajálás miatt a hasam is nött mint a gomba... 120 cm-re gyarapodott a haskörtérfogatom. 1 éve kezdtem el a kajára odafigyelni és a tanításaid hü követöje lenni mára 92 cm-nél járok. Heti 3 kökemény sulyzós edzés és 3 aerob, amiben futás és úszás is szerepel. Èn annyit szeretnék csak megosztani a rovat olvasóival, hogy coller Tömegeljek vagy szálkásítsak előbb? rovata alapján én inkább - az elöbb szálkásítás, majd aztán tömegelést javasolnám mindenkinek, mert ahhoz , hogy kevés izmot veszíts, ahhoz nagyon ode kell figyelni mindenre + sokkal több fehérjét kell bevinned 3g/kg-ot legalább és ez elég nehéz. Szerintem könnyebb az , ha valaki kocka hassal el kezd edzeni és látja magán hogy: Huhh jött fel egy kis felesleg , na most jött el az idö egy kis diétára, esetleg több aerob mozgásra vagy egyáltalán az aerob mozgásra. Egyébként minden tiszteletem a tiéd Bunny, minden nap olvasom az Edzö Válaszol Rovatot, sokan nem gondolják de te egy igazán türelmes ember vagy! Ha már meg leszek elégedve magammal, dobok fel egy Before-After képet magamról másoknak motiváció képpen!( bocsi az ékezetek miatt német a billentyüzetem itt a melóban ) Üdv: PaleeG
paleeg
Válasz
Szia!

Azért nem egészen működik az, amit mondasz, mert ha nincs izomtömeg, nincs hova iránytani a tápanyagot és a test mindent zsírba raktároz, ergo dagadt marad az ember.

A tömegelést nem úgy kell értelmezni, hogy hülyére zabálod magad, hanem hogy tiszta tömegelő étrenddel megpróbálsz izmot felszedni és nem aggódsz a zsír miatt. Könnyen lehet, hogy az ember ilyenkor még zsírt is ad le, de ez még nem a komoly kalóradeficittel járó diétás rendszer.

Diétával kezdeni és izmot nem építeni halott ügy.
2013-08-29 14:27:20
Bunny

életvitel

Kérdés
Szia Bunny!Mások nevében nem írhatok,de a Magam részéről köszönöm az edző válaszol rovatot és a munkásságodat,bár sosem futottam össze Veled sehol sem,nem ismerlek,de meggyőződésem,hogy Te egy jó ember vagy.A válaszaid sokat segítettek,nem csak az edzésben,az élet egyéb területein is.Megtanultam,hogy nem csak testépítésből áll az élet,mért fontos a tiszta táplálkozás és ami szerintem a legfontosabb,hogy milyen emberekkel érdemes kapcsolatot tartani,kit tekinthetek barátomnak.Egyre kevesebb az olyan egyenes,és őszinte ember,mint Te és még kevesebb,aki ezt értékelni tudja.Köszönöm,hogy nem adod fel ezt-a lassan-szélmalom harcot!Szép napot Neked!
badboy3333
Válasz
Szia!

Köszönöm, hogy leírtad. Úgy gondolom, ezt nem lehet feladni, mert nem csak én vívom ezt a szélmalomharcot, hanem ti is velem. Nem fogunk kihalni.
2013-08-29 14:16:30
Bunny

Multivitamin

Kérdés
Szia Bunny! Ha jól tudom, közel egykorú kislányunk van (az enyém lassan 11 hónapos lesz). Az lenne a kérdésem, hogy te adsz-e már ill. ha nem, akkor mennyi idős korától fogsz neki adni multivitamin készítményt és mit? Elképzelésem sincs, hogy egy ilyen kis gyereknek milyen dózist lehet adni. Sajnos az általános tájékoztatásból, mint tudjuk nem érdemes kiindulni. Előre is köszi!
sznefru
Válasz
Szia! Ennyi idősen, amikor a szilárd táplálkozás még éppencsak megkezdődik, szerintem még nem szükséges. Nem a tápanyagbevitel kérdése miatt annyira, hanem mert fizikailag nem alkalmas még 11 hónaposan, hogy lenyeljen kapszulálat. Az izomzat még jelentéktelen, azaz a nettó testömmeg kevés, így nincs szükség több vitamin és ásványi anyagra, amit a remélhetőleg viszonylag jó kajából megkap. Egyedól D vitamin cseppeket kap. Egyébként a Csőr már kezdi túrni befelé a csirke rizst, mert van neki 7 foga.

Szóval még van időd ezen gondolkodni.
2013-08-29 14:13:04
Bunny

Ketózis

Kérdés
Szia! Múltkor már a segítségeddel kiokumláltuk, hogy tulajdonképp teljesen rossz amit ketózis érdekében csinálok. Azóta változtattam, de eredmény továbbra sincs. Vissza vettem az edzést. Hétvégén most nem volt töltés. Hétfőn voltam egy 40 percet aerobozni, azóta semmi. Kajában csak lenmag, uborka/paprika, szalonna, sertés comb és olíva/lenmag olaj van. Ezekből viszek be napi 2000 kalóriát. De nem történik semmi. Se csík, se lehellet, se más. Sok víz, multi pro és hozzá még c vitamin megy. Leraktam a kávét is. Azt olvastam, hogy betud bolondítani. Folyékony édesítővel is előfordulhat ilyen? Arról is olvastam okosságot, hogy agyban bezavar az édes és elkezd inzulin termelődni. Vegyem ki azt is?
peter_4c8f8b
Válasz
Szia!

Tedd az edzést hétfőre és keddre. Legyen meg az egész test. Rendes, relatív nagysúlyos edzés legyen. Keddre ketózisba kell kerülnöd. Többi napon aerob. Szombaton reggel legyen egy teljes test szénhidrát ürítő edzés 30-50es ismétlésekkel, 1-1 gyakorlat mindenre. Utána Töltés vasárnap délig.

A szalonnát meg a többi szart hagyd ki. Csirke, marha, hal lenmagolaj, sertéshús is mehet, tejsavó. 

Ha ezzel együtt se megy, sima fehérje helyett használd a Scitec Iso Great-et. 

Ha így nem esel ketózisba, akkor csoda ember vagy és sehogy. 

Az édesítő nem kavarhat be ennyire, én használtam végig.
2013-08-28 21:40:20
Bunny

Allergia

Kérdés
Szia Bunny! Allergiaval kapcsolatban kerdeznelek, sok fele gyogyszert kiprobaltam az evek soran es a tapasztalatom az, hogy annyit ernek mint doglott lovon a patko. Azt halottam ha nagyon beut a krach kalcium injekcioval szoktak enyhiteni a tunetet. Jomagam azt feltetelezem, hogy parlagfure vagyok allergias mert mindig a szezonjaban jon ram. Van valami otleted mivel lehetne a tuneteket enyhiteni? Magas dozisu kalcium pl?
fkkkkk
Válasz
Szia!

A vitamin és ásványianyag bevitelt kell rendebehozni. Ajánlottam már ismerősnek ilyen kombinációt: Scitec Multi Pro, C vitamin, Greens, szelén, q10, grape seed és glutamin. És működött. Elég hamar. Masszív cucc, de a tünetek enyhülésével lehet csökkenteni az adagot.

2013-08-28 21:19:54
Bunny

Kábelgondok

Kérdés
Szia Bunny! Az a büdös nagy helyzet hogy székrekedésem van és ezzel együtt aranyerem is. Két hete lett vége a diétámnak,azalatt a 14 hét alatt semmi gond nem volt. Viszont egy pár napja nehézkesek a dolgok. Diéta alatt volt heti 5 aerobom.Az utóbbi két hétben viszont csak hetente kettő. Kajám ugyan az, rizs,csirke,zöldségek,táplálékkiegészítők,semmi szemét! Szerinted az aerob mennyisége és a zsírégető elhagyása miatt lehet? Emeljek C vitamint? Esetleg hagyjam el a rizst és váltsak krumplira? Bár a rizzsel eddig semmi gond nem volt. Válaszod előre is köszi! Peti
elpé88
Válasz
Szia!

Baromi rossz kombinációt választottál. Jelenleg azt javasolnám, próbálj meg pár 3 napig csak zöldségen és gyümölcsön élni, főleg reszelt almán.

A vízbevitel maradjon magas. A harmadik naptól mehet pépes banán. 

Utána legyen hús-zöldség. Ha ez sem elég, marad a hashajtó.

Scitec Geens + Fiber-t javasolnám használni.

Más, ha már szarról van szó: vágjátok, hogy a testépítő "médiát" egyesek úgy képzelik, hogy nagyképűsködnek, de hozzá lelopják az általan készített képet, levágják róla a Body.Buider logót és kirakják kvázi sajátként?

Én megértem azt, ha valaki egy elérhetetlen fotót, mondjuk egy Lee Haney képet leszed a netről. Természetesen a forrás logóját leszedni nettó féregség úgy is. De egy elérhető, formában levő versenyzőt fel lehet hívni, le lehet fotózni. (Csak ahhoz dolgozni is kell, nem csak faszt verni a faszbúkon. Meg ja, kell hozzá egy 600 ezer forintos objektív, meg tudni kell fotózni.)

Ehelyett lelopni egy képet a legnézetteb testépítő médiafelületről, és sajátként használni, ez aztán komoly szint, erre aztán lehet nyálat verni. Okádjatok bátran.

Konkrétan Kiss Jenő egy képéről van szó és nem is én akadtam ki rajta (eleve nem faszbúkozok, meg nem olvasok lófasz fórumokat), hanem ő: a felesége szólt nekem.

Mondjuk jópár féreg lelopkodta eddig is a képeinket. Van akinek ahhoz is volt arca, hogy rátegye a saját logóját is.

Egyébként nem tudom, észrevettétek-e, nálunk a Kiss Jenő téma Kiss Jenőről szól, nem arról, hogy magunkat futtatjuk az ő hátán.
2013-08-28 14:38:22
Bunny

15 éves

Kérdés
15-éves kortól edzhetek???
jancsi003
Válasz
Nem. Gyere vissza 3 év múlva, ha már tudsz egy kérdőjellel kérdezni.
2013-08-28 12:43:26
Bunny

szia Buny!!

Kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy hány éves kortól lehet súlyokkal edzeni és hany éves kortól szedhetek fehérjét?? előreis köszi!!
jancsi003
Válasz
Neked nem lehet edzeni és ne szedj fehérjét, az a biztos.
2013-08-28 12:34:37
Bunny

testepito pozolaj

Kérdés
Erdeklodnek hogy a testepito versenyeken ha olajoznak es nem barnitoznak akkor milyen olajat hasznalnak?
varadi92
Válasz
A testépítő versenyeken barnítóznak, nem olajoznak.
2013-08-28 00:07:25
Bunny

vállizület 2

Kérdés
Nekem is volt motoros bukásom 10 éve, ezzel a vállammal kivittem egy vékonyabb fát, utána 1 hónap ilyen fájás. Valamivel pluszban segíthetek magamon? Óvatos izomerősítés? Te vállad rendbe jött már teljesen?
goofy001
Válasz
Szia! Ami 10 éve volt, hogy is mondjam, nem tűnik éppen napirendi kérdésnek.
2013-08-27 17:41:45
Kares

sérv

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen termékekkel tudnám támogatni a szövetregenerációt, mert 25-én műtöttek köldök fölötti idézem mogyorónyi méretű :) sérvvel a két egyenes hasizom között? Te mit ajánlasz? Ugyan tudom Bodó Iminek kicsit nagyobb volumenű műtéte volt de nem tudod véletlen ő mit használt?
finnugor
Válasz
2013-08-27 17:38:51
Kares

Body.Builder Gym

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, azt meg végképp, hogy jövő hónapban megkapom a kedvezményt. Teljesen igazad van, a szövegértelmezésemen van mit javítani, pedig nem szoktak ilyen problémáim lenni. Amúgy nem hisztizni akartam, csak gondoltam minden mindegy alapon megkérdezem. Amúgy nagyon jó a terem, hardcore feeling van, semmi felesleges dolog, jó a zene is, végre egy normális terem. Köszönöm még egyszer!
dortmund
Válasz
Szia!

Az hogy gyorsan válaszoltam, sőt hogy egyáltalán válaszoltam, csak a véletlen műve, nem mondanám szándékosnak: arra válaszolok, amit épp van szerencsém leglátni a tonna kérdésben.

Örülök, hogy tetszett a terem. Hamarosan nem sok ilyen terem lesz már az országban. A normális termek már most is jobbára vidéken vannak.

Más:

közkívánatra audioblog, tegnap gyorsan összeütöttem. 

Érdemes meghallgatni az előzőt is.
2013-08-27 11:04:40
Bunny

fearco térd

Kérdés
Szia Bunny! Fearco-nak (térddel kapcsolatos kérdésre) üzenem, hogy amennyiben megtehetik, a legjobb az egész országban Dr. Abkarovics Géza főorvos úr, Székesfehérváron. Nem reklám, saját - és családi - tapasztalat, sajnos.
borsohej
Válasz
Köszi!
2013-08-27 11:01:14
Bunny

alváshiány

Kérdés
Szia Bunny, Rajtam kívülálló okok miatt sajnos már hónapok óta nem tudok eleget aludni. Ez alatt azt kell érteni hogy éjszakánként általában 6-7 óra, de akkor sem egyhuzamban. Előfordul már szinte minden nap hogy a munkahelyemen, kajálások után szinte teljesen ki vagyok ütve, alig bírok ébrenlenni (nem a kaja sz@r minősége vagy túl nagy mennyisége miatt). Esetenként tudok napközben 20-30 percet pihenni, de az nem alvás. Memóriám már szinte nincsen, nem fizikai melót csinálok. Edzeni is relatíve későn tudok menni, este fél9-9 körül szoktam kezdeni. Formám egyre rosszabb, jön fel a zsír, fejlődni nem fejlődök, motiváció lassan teljesen elfogy. Az utóbbi hetekben már csak úgy ment az edzés hogy benyomtam előtte fél órával 200 mg koffeint (nem szoktam még kávézni sem, mert felnyomja a vérnyomásomat), akkor végig tudtam csinálni rendesen. A koffeintől még annyira se tudok aludni mint máskor, edzés utáni nap melózni meg inkább nem is írom, szívem is szokott szúrni, már edzés közben is. Már annak is örülök ha heti 2 edzést meg tudok csinálni. Ahogy a dolgok állnak ez a helyzet még jó darabig nem fog megváltozni. Mit csináljak, csökkentsem még tovább a edzésvolument, vagy álljak le teljesen? (tudom aludni kéne többet, de ez nem opció most) üdv,
refolder
Válasz
A következőt javasolnám: közvetlenóül lefekvés előtt kellene edzened. Edzés után csak egy turmix fér bele, majd ha hazaérsz, fürdés, tökölés stb után azonnal feküdj le 6db(!) 500mg-s Scitec triptofán kapszula társaságában.
 
De ez még nem minden. Edzés előtt használj 4db Scitec Mega-Arginin kapszulát.
 
Az edzésben az első sorozat 30 ismétlés legyen. A következő 3 mindössze 10 ismétlés, de 4mp negatívval. Használj egyre nagyobb súlyokat, de a lassú leengedésre koncetrálj, a pozitív szakasz most mindegy.
 
Maximum heti 3 edzés kell. Nem baj, ha egy hét alatt nbem kerül sor mindenre. Pihenőnapon aerobozz erős egy órát, vagy fuss, aminókat használd akkor is.

Ez egyébként mezei edzéstechnika, nem kevésalvás-specifikus.
2013-08-26 19:54:54
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny. Tudom hogy rengeteg dolgod van, de már lassan másfél hónapja nemvolt audio, pedig biztos van már felvéve. :) Sokan várjuk. Minden jót! Üdv.
Apothecary
Válasz
Szia!

Elnézést kérek mindenkitől emiatt.

Cserébe ma vettünk fel rádiót, és ez se olyan szar már, más témák is vannak, nem csak az unalmas profi versenyek.
2013-08-26 19:35:46
Bunny

clean and jerk

Kérdés
Tudom milyen jelentései vannak a jerk szónak, csak reméltem, hogy nem a súlyemelést/súlyemelőket akartad fikázni ezzel a válasszal (de nyilván nem). Persze lehet hogy testépítésben mást jelent a clean and jerk, nem tudom. Na mindegy, nem okoskodni akarok itt, de ha már itt tartunk, hadd kérdezzem meg, hogy te csináltál-e valaha ilyen jellegű gyakorlatokat, vagyis szakítást/lökést? Tudom, hogy ez egy teljesen más műfaj, de mégis érdekelne a véleményed, illetve a tapasztalataid, ha vannak.
peter7410
Válasz
A testépítésben nincs clean and jerk. A testépítésben nem végzünk idióta gyakorlatokat divatból. Ha ezt nem érti pár fogyatékos, az az ő problémája.

Ez egy testépítő oldal, nem foglalkozom más sportokkal, se súlyemeléssel, se sakkal, se férfi homokos modellekkel.

Nem végeztem szakítást és lökést, mivel elképesztő módon nem voltam súlyemelő sosem. Ennél kevésbé hülye módszerekkel is tudtam rongálni az ízületeimet. Ez egy másik sport, amihez a gyengébbek kedvéért kb. annyit kell bemelegíteni, amennyi idő alatt egy testépítő leedz.

Aki lökéssel és szakítással akar testépíteni, az fogyatékos.
2013-08-26 19:27:27
Bunny

Kutya megugat

Kérdés
Szia Bunny! Egy kutyás kérdésem lenne hátha tudsz ezzel kapcsolatban mondani valamit. Van egy 7 hónapos talált staffordshire terrier-vizsla keverék kutyánk. A magatartásával van egy kis gond, ugyanis sokszor dugni akar:D tehát felugrik ránk és csinálná. Na most ha rászólunk 1-2x hangosan hogy nem akkor elkezd morogni és ugatni, erre ha el akarom kapni és az orrára csapni akkor fél, elfut de közben ugat. Ugyan ez van ha valamit nem mengedünk neki csinálni és hangosan rászólunk, morog, ugat, de nem támad vagy harap meg. Alap dolgok meg vannak tanítva neki pl nevére hallgat, ül, fekszik. De ha rácsapok az orrára mert sikerül elkapni akkor összehúzza magát és akkor tudja ki az úr, de eltelik 1 nap és ismét megengedi magának azt a hangnemet hogy a nemtetszését ugatással fejezi ki. Van valami ötleted, találkoztál ilyennel hogy mit lehet tenni? Köszi
bandi92
Válasz
Szia!

Nem dugni akar, hanem a dominanciáját fejezi ki. Ő érzi magát a falkavezérnek. Azt javasolnám, keress fel egy kutyaiskolát, nem egy nagy költség és amúgy szórakozásnak sem rossz.
2013-08-26 18:49:44
Bunny

Térd fájás

Kérdés
Köszi a gyors választ. Még szerencse, hogy talán még Nálad is nagyobb gyógyszer és orvos ellenes. Több mint egy éve rinyálok érte, hogy nézzünk el vele orvoshoz, mert ez nem normális... Tudsz ajánlani itt Pesten egy orvost esetleg ?
fearco
Válasz
Most már nincs kecmec. Semmi ötletem nincs, de szerintem egy olvasó mindjárt javasol egy orvost súlyos térdproblémára.
2013-08-26 18:46:44
Bunny

clean and jerk

Kérdés
Szia Bunny, bocs, nem kötözködni akarok, de megakadt a szemem ezen a válaszodon: idióta divat miatt minek kell olyan gyakorlatokat csinálni, aminek még a nevében is benne van, hogy hülyéknek való - ezt a clean and jerk gyakorlatról írtad, ami szép magyar nyelvünkön ugye a lökést jelenti a súlyemelésben. Ez a mondatod ugye csak vicc volt? Vagy ezt azoknak címezted, akik kellő gyakorlat és alap nélkül egyszer csak elkezdenek súlyemelősdizni?
peter7410
Válasz
Nézd meg azt is, hogy mit jelent a jerk, mint főnév.

Más: ha valaki motort keres, tudok egy nagyon szép Kawasaki GPX 600-ast röhejesen olcsón. Normális esetben már nem ajánlanám, mert ezek már szinte mind roncsok, de ez nagyon jó állapotú és az árát levitték 400-ról 250(!)-re, ami vicc. Idősebb tulaj, kell a pénz. Nem tudok egyebet, csak hogy nagyon szép a motor és ott áll, és most szóltak, hogy esett az ára.

A Bázis motornál van Óbudán.
2013-08-26 18:45:47
Bunny

Térd fájdalom

Kérdés
Szia. Barátnőmnek nagyon gyakran fáj a térde. Ezt úgy kell elképzelni, hogy akár 2-3 lépcsőfok után már fáj(kb 65kg/175cm, tehát nincs extrém túlsúly). Guggolástól, lábtolótól, kitöréstől, hetekig nagyon fáj neki és csak arthroxon/animal flex és egyebek segítenek nagyon lassan, 1-2 hónap alatt ideiglenesen elmulasztani a fájdalmat. Ha hónapokig nem erőlteti egyáltalán, akkor is nagyon fáj neki néha attól, hogy felmegy 2 lépcsőfokot, még az időjárástól is teljesen függetlenül. Valamijen térd-rögzítő féleségre gondoltunk, hogy ezt némileg kiküszöböljük, tudnál valamit ajánlani ? Fenék edzésére mit tudnánk csinálni, amivel a térdet gyakorlatilag kizárjuk ? Egyéb izületei egyáltalán nem fájósak, csak a bal térde, de így csak lábra csak lábnyújtót/hajlítót és vádlit tud csinálni. Előre is köszi a válaszod!
fearco
Válasz
Szia! Én orvosra gondolok. Elég sürgősen. Az edzés most a legkisebb gond.
2013-08-26 17:43:36
Bunny

Superbody

Kérdés
Szia Bunny! A tavalyi Superbody eszméletlen jó volt, idén ismét szeretnénk ellátogatni pár ismerősömmel. Idén is október utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre? Illetve arról tudsz bármit is, hogy Cedric és társai ellátogatnak-e idén is? Persze, tudom bővebb infó később, de nagyon kíváncsiak vagyunk már. Válaszodért köszönet!
martinez95
Válasz
Szia! Az biztos, hogy október végén vagy november legelején lesz, mint mindig. De hogy idén mi lesz, ezt még nem tudjuk. Azt sem, hogy jön-e mondjuk a Cedric.
2013-08-26 13:58:14
Bunny

Body.Builder Gym

Kérdés
Szia Bunny! Ma voltam lent a BB Gym-ben, szerettem volna kedvezményes bérletet vásárolni, mert hosszú évek óta Body.Builder olvasó, illetve Shop.Builder vásárló vagyok. A pultos srác azt mondta, hogy ez már nincs érvényben, hiába mutattam neki a Shop.Builderben kapott kuponomat. Igaz, már jó pár hónapja kaptam azt a kupont, de a terem honlapján az áll, hogy a mai napig kedvezményt kapnak az olvasók. Vettem egy teljes árú bérletet, mert mindenképpen edzeni szerettem volna, de tényleg nincsen már ez a kedvezmény? Attila
dortmund
Válasz
Szia!

Jelenleg nincs kedvezményes bérlet új tagoknak. Majd más formában lesz, mert elég durva visszaélések voltak.

Hadd segítsek olvasni:

"BodyBuilder Webmagazin törzsolvasóknak kedvezményes tagsági konstrukció igényelhető külön hirdetmény szerint. "

Ez nálam nem azt jelenti, hogy a "mai napig kedvezményt kapnak az olvasók." Azt jelenti, hogy igényelhetó, ha szólunk és megmondjuk, hogy hogyan.

Az olvasóknak mi mindenképpen szeretnénk kedvezmény adni, és vissza fog ez térni rögtön, ahogy atombiztos megoldást találunk erre, hogy valóban azok kapjanak kedvezményt, akik jogosultak.

A te esetedben kivételesen intézkedni fogok, hogy a következő hónaptól kedvezményt kaphass, hiszen bebizonyítottad, hogy olvasó vagy.

Azt hiszem azt azonban megérted, hogy a kedvezmény adása nem kötelességünk, nekünk se kedvezményes a villanyszámla.

Az undorító az egészben az, hogy a kínaiak meg a Marina parti szarrágók csalni próbálnak az olvasói kedvezményel. Olyanok jöttek be kuponnal, akik azt se tudták, létezik a BodyBuilder.Hu, és a valódi olvasóink, akiknek a kedvezményt kitaláltuk, szívják meg. Picit idegesek voltunk, amikor valami véletlen folytán eltűntek a teljes árú bérleteseink.

Az eddigi kedvezményt élvezőknek marad minden a régiben, a BodyBuilder Gym kedvezményes bérlet rendszere más formában fog működni, valószínűleg klubrendszerben.

A kedvezmény annak jár, aki olvasónk, és aki rendszeresen jár edzeni, azaz nem hagy ki egy hónapot sem. (Kivételt képeznek ez alól a kollégisták, akik nyáron nem voltak Budapesten, így nem tudtak lejárni.)

Nem mellékesen az új tagok szó nélkül megveszik a teljes árú bérletet.
2013-08-26 13:03:02
Bunny

Ismétlésszám

Kérdés
Szia Bunny! Eddig abban a hitben voltam, hogy nőként a karra, vállra edzésnél inkább magas ismétlésszámot kövessek. Ezt úgy oldottam meg, hogy 3X20-at csináltam olyan súllyal, amit a vége felé alig bírtam kinyomni, Viszont most szólt a pasim, hogy fölösleges ilyen sokat csinálni, inkább kevesebb ismétlés és nagyobb súly. Gondolom igaza van, de olyan sokszor félrevezetett már ez az ismétlésszám kérdés, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Teljesen hülyeség és időpocsékolás nagy ismétlésszámmal dolgozni? Köszönöm Zsuzsa
zsuzsa_5c297c

Motorozás

Kérdés
Szia Bunny, Az Arnold múzeumos bejegyzés miatt írok. Amikor a Cutlerbe mentünk megbeszéltük, hogy elmotorozunk a Cutler 2-3 stb. helyekre is. Nyilván az esésem miatt pont én most nem vagyok motor képes, de remélem 1 hét és az leszek. Mivel írtad, hogy Bélával beszélgettetek a külföldi túráról, jelezném, hogy támogatom az ötletet, menjünk amíg jó idő van!
kawaviktor
Válasz
Szia! A legnagyobb probléma most az én időbeosztásom.

Ja, olvassátok!
2013-08-26 11:47:32
Bunny

Sertés

Kérdés
Hello! A sertésnek melyik az a része amely, nagyjából azonos tápanyagmennyiséget tartalmaz mint a csirkemell? Előre is köszönöm a válasz!
chris_ef0f09
Válasz
Poénból mondhatnám, hogy a sertésmell. De egyik se.
2013-08-25 23:52:14
Bunny

Motoros kérdés

Kérdés
Szia Bunny! Ha nem bánod bátorkodok feltenni egy filozófiai jellegű motoros kérdést. Nemrégen egy baráti összejövetelt követően úgy alakult hogy autó nélkül maradtam, és valahogy haza kellett jutni. Jött az ötlet hogy az egyik barátom aki motorral van hazafuvaroz, ami elég jól sikerült. (borzasztó jó élmény volt, és ezalatt ne azt értsd hogy száguldoztunk, sőt... nyugodt kis motorozás a városban... ) Másnap úgy keltem ki az ágyból hogy nekem vennem kell egy motort a közeljövőben. (persze a jogsit is meg kell hozzá csinálni). Az igazsághoz hozzátartozik hogy régebben már kacérkodtam a motorozás gondolatával, de ez a kis utazás erősített meg a dologban. És akkor a kérdés: a legtöbb motoros ismerősöm (egy-két példától eltekintve) már suhanc kora óta nyúzza a motorokat, kezdték simsonnal és így lépkedtek felfele. Szerinted milyen kategóriával érdemes kezdeni egy teljesen kezdőnek? (értem ezalatt a jogosítványt ill. a kezdő motort is). Korban pont megfelelek az A-s kritériumainak. 3 éve vagyok aktív autóvezető, eddig balesetmentesen. Az autóvezetésemből kiindulva nem vagyok egy hatalmas antitalentum, de különösebb tehetséggel sem vagyok megáldva, talán a nagyátlagba tartozom. (a nagyátlag alatt ne a tipikus bambafasz vezetőket értsd) Egyébként így első blikkre a naked-túra motorok jönnek be. Bocsi a hosszú szövegért. Válaszodat előre is köszi.
danxx
Válasz
Szia!

Az életben vannak olyan dolgok, amik már egészen korán felkeltik az érdeklődésünket, és vannak olyanok is, amelyek hirtelen jönnek. Egyszer csak találkozol valamivel és megváltoztatja az életedet, mert elkezd érdekelni valami olyan, ami eddig nem vonzott, de ezután erőfeszítéseket kell tenni hozzá.

Ez történt veled is, most erősödött meg ez az érzés.

És ez jó. Manapság az embereket SEMMI nem érdekli, így nagyon jó, ha találsz magadnak valamit, ami részben értelmet ad az életednek.

A motorozást nem véletlenül propagálom. De nem csak arról szól, hogy uralsz egy gépet, és maga a motorozás jó. Arról is szó van, hogy maga az utazás jó motororral. Van ennek egy speciális élménye, amit autóval nem élsz át soha. A levegő, az illatok, a táj közvetlen érzékelése, a szél simogatása, a motor rezgései. Még a trágyaszag is jó motoron.

Ezen felül pedig helyekre jutsz el. Minden egyes falunak van egyfajta hangulata és ezek megismerése egyfajta élményt nyújt.

Nincs jobb, mint egy szimpatikus helyen beülni egy szimpatikus étterembe és kajálni egy jót.

Miközben - ugyan ez nem számít - de mindenki rohadtul irigyel, mert belül tudja, hogy te most megteheted, hogy az élvezet miatt utazol, meg hát a motoros, az ugye a szemükben különleges lény.

Ragozhatnám ezt még sokáig.
 
A motorrozást nem kell pöcsklöszörűvel kezdeni. Oké, mi végigjártul a ranglétrát, de irreális lenne azt követelni tőled, hogy vegyél Simsont. A mai középkategórás motorok kezdőknek is könnyen kezelhetők, gond nélkül meg lehet velük tanulni.

Nyilván nem Vmax-ot kell venni meg GSXR 1000-et, de egy  600-as naked bátran vállalható.

Nem érdemes más jogsival szarakodni, menj A-ra. Után már az a kérdés, hogy mennyi pénzed lesz motorra és mi az, ami tetszik.

A naked vonalon egy Bandit, CBF 600, CB 500, SV 650 nyugodtan megvehető egy kezdőnek. Mennek ezek, de ahhoz forgatni kell, úgyhogy véletlenül azért nem tudsz bajt csinálni. 

Remélem összejön a dolog és megismered azokat az érzéseked, amit nekem a motorzás ad.

Egyébként azon gondolkodunk a Kathi Bélával, hogy ki kéne menni motorral az Arnold Schwarzenegger múzeumba.
2013-08-25 19:41:47
Bunny

A pápai tanács részirő

Kérdés
Szia! A T-rudas evezéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sok helyen konkrétan óva intenek attól, hogy akár enyhén, 45-60°-ban döntött háttal végezzük a gyakorlatot. A hátnak majdnem párhuzamosnak kell lennie a földdel, kb. mint a döntött törzsű evezésnél. http://www.youtube.com/watch?v=j3Igk5nyZE4&t=1m47s http://shop.builder.hu/edzesek_res zletes.htm4?id=68 Máshol viszont pont az ellenkezője; sokak szerint úgy helyes, ha a hát nem párhuzamos a földdel, mert hogy így kisebb a hát alsó részén a teher, de ez elvileg nem edzi meg annyira a felső széles hátizmot, vagyis kevésbé hatékonyabb. http://www.youtube.com/watch?v=YmZeIJK3zmQ http://www.youtube.com/watch?v=UOLzDt4N 2lg Melyik a szabályos? Van egyáltalán helyes ? Vagy ez is olyan, mint pl. a fekvenyomásnál a szűk és széles fogás? Melyik módszer kapcsolja ki jobban a többi segédizmot?
john123
Válasz
A felsőtestnek olyan szögben kell állnia, hogy a gerincszakasz alsó fele pont párhuzamos legyen a rúddal az alsó holtpontban.

Egyébként ezt lehet érezni. Aki nem érzi a gyakorlatot, annak nem való.
2013-08-25 19:16:55
Bunny

Méregtelenítés

Kérdés
Kedves Bunny! Méregtelenítési ügyben szeretném a véleményed/tanácsodat kérni. Az interneten keresgéltem különböző megoldásokat ezzel kapcsolatban, de elbizonytalanodtam, mikor minden találatra webmagazinok sztárkúráját, ezt a terméket vedd meg és csoda történik oldalakat dobott ki a kereső. Persze nem vitatom ezen weblapok útmutatóit, hiszen köztudott, hogy elképesztői tudományos háttér és szakmai hitelesség áll mögöttük, de mint laikus birka, szeretnék egy olyan személytől is informálódni, akinek szavahihetőségében jobban megbízok. :) Tudom, hogy ez egy hosszú téma, és ráadásul egyáltalán nem elvárt tájékozottságod ezügyben, így megértem, ha nem tudsz segíteni; ha netán mégis, akkor elég lenne egy oldal is, ahonnan szerinted pontosabb információkat tudok szerezni, vagy esetleg egy rövid felvilágosítás a dologról. Sajnos magáról a méregtelenítésről eddig szinte semmit nem sikerült megtudnom, csak annyit, hogy miért szükséges, de ez elég volt az érdeklődésem felkeltéséhez, hogy ez talán az egészségesebb életmód kialakításához is hozzájárulhat. Bocsánat a sok rizsáért, csak azért volt, hogy tudatlanságom ne tetézzem tovább elhanyagolt színvonalú megnyilvánulásokkal. Előre is köszönöm válaszod!
tomi_075054
Válasz
A méregtelenítés egy bullshit.
2013-08-25 19:10:45
Bunny

Hozzászólás - tanács

Kérdés
Hello Bunny! Thaiser problémájára reagálnék, miszerint nem tud csak lábujjhegyen járni vádlifájdalom miatt. Nekem is volt ilyen gondom, épp nálatok edzettem az általam nagyon kedvelt ülő vádligépen, és talán túl lelkes voltam (Kevés teremben láttam még ilyen gépet. Meg hát az a terem, nah.. :) ). Másnap olyan szinten meghúztam a vádlim, hogy én is csak lábujjhegyen tudtam közlekedni, és a lábaimat se tudtam kinyújtani, csak nagyon óvatosan és nagy fájdalmak árán. Ha picit megnyomtam az izmot, akkor is rohadtul fájt. Nekem konkrétan az segített, hogy naponta többször hidegvizes fáslival betekertem az egész vádlim és pihentettem. Talán egy hét volt kb, mire elmúlt és tudtam edzeni újra. Remélem tudtam segíteni, és nem vetted tolakodásnak. Szép napot! Üdv.: Long
longman
Válasz
A gyulladás csökkentésére: borogatás, jegelés.
2013-08-25 19:09:36
Bunny

Hajnali futas

Kérdés
Üdv Bunny! Nem egészen ide kapcsolodó téma, de kiváncsi vagyok a véleményedre. Van nekem egy 3 éves kan rottweilerem akinek ugye azért van egy mozgásigénye, még úgyis, hogy az enyém kimondottan lusta. Szóval heti 2 max 3 alkalommal kimegyek vele futni, 5 km körüli távot teszünk meg. Na most általában erre a hajnali órákban találok alkalmat, mert pl nyáron akkor még nincs olyan meleg és nem is magam miatt hanem a kutyára való tekintettel olyan fontos ez. Ilyenkor egy szőlősbe megyünk ki, hogy garantáltan ne zavarjak senkit, ám az utcán ugye végig kell sétálnom, ez kb 400 méter. A többi kutya természetes módon jelezz, tehát ugat és pont emiatt van nekem konfliktusom egy kedves szomszédommal. Senki mást nem zavar csak őt, megkérdeztem akit tudtam. Szerinted valóban én vagyok a tahó vagy ő fújja fel a dolgot? Elnézést a hosszú kifejtésért de érdekell a véleményed mielött odamegyek hozzá, hogy elnézést kérjek vagy megmondjam, amit gondolok. Tisztelettel, Balázs
balazs_c8efa6
Válasz
Szia Balázs!

Ha talán a sok húgyagyú, mint a szomszédod, megnevelné a geci kutyáját, hogy ne ész nélkül ricsajozzon, akkor nem lenne gond. De hát ilyen ne nagyon képzeljünk el parasztországban.

Én is arra kelek általában reggel hétkor, hogy a pinanyaló kis férgek üvöltöznek az erkélyen, ami nem meglepő, mert éjjel kettőkor is csinálják, és a büdös gyökeret nem zavarja. De ezt úgy képzeld el, hogy amikor kint ül a paraszt az erkélyen este 11-kor, és  a lábánál ordítozik a kis fehér féreg, rá se szól, mintha nem is hallaná.

Ma mondjuk sokáig aludtam, nagyon régóta először, és nem kibaszott westie-re vagy bolognese féregre ébredtem, hanem egy zongorázó(!).

Te a kutyáddal közterületen közlekedsz. A gyökér szomszédodnak az ordibáló kutyák tulajdonosa felé kell rinyálnia, nem feléd, aki nem tehetsz arról, hogy az idióta kutyák ugatnak. Ha a tied csöndben van, nyugodtan mondhatod, hogy kapja be. 

Egyelőre közterületen akkor sétálsz amikor akarsz és a kutyád is.
2013-08-25 19:05:50
Bunny

Tömegnövelő

Kérdés
Hello Bunny mi a véleményed a Muscle Max - termékről. ?
norbert_5559ce
Válasz
2013-08-25 11:54:29
Bunny

versenyzés

Kérdés
Szia Bunny! Ez hogyhogy nem versenyez? http://31.media.tumblr.com/tumblr_mcq2dtgkaP1rtaauvo1_400.jpg http://ifitnessstudio .net/wp-content/uploads/2013/07/5.jpg
robert_aa5a5b
Válasz
Miben kéne versenyeznie?
2013-08-24 07:55:18
Bunny

The Rock ismét

Kérdés
Pedig ennél közelebb nem lehetne. Ha már tetszett a Pain and Gain...
inszekt_
Válasz
Igem, Dwayne Johnson csak úgy ingyen szerepelni fog a műsorban, mert nekem tetszett a Pain and Gain.

Amikor valaki ilyesmit kérdez, az jut eszembe: vajon hol él?
2013-08-23 23:46:26
Bunny

Táplálékkiegészitő

Kérdés
Üdv. Brutal Anadrol hoz hasonló Scitec termék van ? Meg a Pump Fx-en lett valami változtatva azon kívül hogy új a neve ? Előre is köszönöm a válaszod.
robert_a63b5f
Válasz
Az a hipotetikus kérdés jutott eszembe, hogy honnan a rákból kéne nekem tudnom, mi az a brutal anadrol, főleg, hogy neked se sok eszed van hozzá, mert ha lenne, ideírtál volna valami értelmeset róla. Meg persze az is eszembe jut, hogy a fogyatékosoknak mi olyan nehéz a szabályzat elolvasásában.

A Pump FX neve Európai Uniós előírások miatt változott. Olyan terméknév nem lehet, ami hatást sugall. Amelyik cégnek olyan terméke van, az nem tartja be az előírásokat. Ehhez mérheted a minőségét is.

A Scitec szigorúan betart minden előírást, legyen az terméknév, leírás és összetétel szivatás.
2013-08-23 23:27:06
Bunny

The Rock

Kérdés
Szia Bunny! Lesz anyag Dwayne-nel bb.tv-ben? Itt van Budapesten, forgatja a Herkulest (vagy mit): http://www.youtube.com/watch?v=o1Pu3Jem2yE
inszekt_
Válasz
Persze idióta, ez csak úgy megy, hogy odaballagok Dwayne Johnsonhoz, hogy szerepejjé' má' vazeg. Hollywood így működik.
2013-08-23 20:47:46
Bunny

ínszakadás

Kérdés
Szia Bunny, szerdán lábaztam, tegnap már nagyon fájt a vádlim, egyértelműen nem izomláz, ma pedig már alig tudok lábra állni, csak lábujjhegyen tudok közlekedni, húzódást érzek a vádlim legfelső részétől pontosan addig ahol behajlik a lábam, szerinted elszakadt valami vagy ha pihentetem elmúlik pár nap múlva?
thaiser
Válasz
Szia! Remélhetőleg túledzés. Ha elszakad valami, az általában bevérzik.
2013-08-23 14:14:47
Bunny

Arnold is olvassa az EV-t

Kérdés
Szia! Képzeld még maga Arnold Schwarzenegger is olvassa az edző válaszol rovatot a tabletjén! Kép: http://hlorand.hu/file/arnold_edzovalaszol.jpg Üdvözletét küldi, azt mondja sokat tanult Tőletek, várja már nagyon a Sárga Kapszula 2-őt és az új audioblogot. Azt is mondta még, hogy Get to tha choppa! További szép napot :)
bauxit
Válasz
Szia! Te igenhülye vagy Bauxit, mármint pozitív értelemben! :DDD
Szép munka!

Képzeld, ma, Magyarorszégon létezik olyan ember, aki frankón odament Arnoldhoz autogramért, majd felrakta a képet a faszbúkra és előadta, mintha Arnold ment volna oda hozzá üzleti megbeszélésre. :DDD
2013-08-23 07:35:57
Bunny

Felhúzás

Kérdés
Szia Bunny! Heti négyet edzek, hétfő-kedd,csütörtök-péntek felosztásban. Ugye a lemaradt,gyengébb izomcsoportokat célszerű hét elejére tenni. Ezért nekem hétfőn hát, kedden láb. Szeretnék felhúzást csinálni hátnál és persze lábnál is merevlábast. Szerinted sok lesz? Vagy próbáljam meg máshogy felosztani az edzést? Válaszod előre is köszi! Peti
elpé88
Válasz
Szia! A melevlábas lábbicepsz felhúzásnak és az alsó hátra végzett felhúzásnak nem sok köze van egymáshoz, ha nem végzed nagy súllyal őket. Amennyiben igen, úgy a hátedzésen is lesz lábmunka, de ez belefér.
2013-08-22 15:23:29
Bunny

Tömegnövelő szedése

Kérdés
Üdv! Ez lesz az első alkalom,hogy kipróbálnám a Full Force Forced Mass 5000 tömegnövelő készítményt,első benyomásra ez volt szimpatikus. Viszont én nem konditerem és gyúrás segítségével szeretném használni,hanem napi rendszeres mozgás mellett,ugyanis a táncművészeti főiskolán táncolok. Lehetséges-e így használni a készítményt mellékhatások nélkül? Vagy milyen megoldást javasolna? Alapjáraton szálkás vagyok csak vékony és ezen szeretnék változtatni kicsit. Választ előre is köszönöm!
gerg_950308
Válasz
Nem szabad manapság ilyesmire válaszolni, mert jön az ambucman, szegány boltost is kirúgták a napokban.

Ezt csak úgy kitettem nektek, szórakoztatásnak.
2013-08-22 14:18:54
Bunny

edzés

Kérdés
hali!melyik a hatékonyabb lábedzés a guggolás vagy a lábtolás?
fecagep
Válasz
Meg kéne már érteni, hogy nem kell mindenkinek edzeni.
2013-08-22 11:21:19
Bunny

edzésterv

Kérdés
Szia! Melyik edzéstervet ajánlod nekem? 14 éves vagyok 55kg 163cm Köszi!
csaba_f4e338
Válasz
A "hagyjuk a picsába ezt a sportot" edzéstervet.
2013-08-22 10:42:25
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szeptember elején kezdem a tömegnövelést 2 db 8,8-as jumbó kiséretében, jelenleg 86 kiló és 184 cm vagyok. Azt hallottam, hogy a kókusz reszelék jó zsírégető hatással bír, ha napi legalább 10 dkg-t eszünk belőle. Szerinted Jó lenne, ha tömegelés közben megennék havi 3 kg kókusz reszeléket vagy baromság? Azért kérdezem, mert nem nagyon szeretnék zsírosodni. Heti 6-7 alkalommal edzek, de az egyik nap csak hasnap kb 30 perc. És még egy kérddés! Tudsz valamit a Biofos kreatinjáról, mert eszem már 2 hete és semmi hatása. Úgy tűnik, nem csak a csomagolást cserélték....... Válaszodat előre is köszönöm!
imre_f7e287
Válasz
Engedd meg, hogy őszinte legyek.

Te teljesen hülye vagy ehhez az egészhez. Fogalmad nincs, mit csinálsz. Nők Lapja szinten van a hozzáértésed.  

Az orrod elé van téve a Sárga Kapszula és kijelentetted gyökér, hogy elolvastad. Ez volt a feltétele, hogy kérdezz.  Hogy ebben nektek, fogyatékosoknak mi a nehéz, azt fel nem foghatom.

Nem hiszem, hogy bármilyen gyártót is szarozni kéne csak azért,. mert hülye vagy, és azt hiszed, két hét alatt csoda történik.
2013-08-21 21:18:25
Bunny

Walhberg interju

Kérdés
Szia Bunny!Par szoban a Walhberg interju,ha erdekel. Par mondatban kiter ra,hogy minden a taplalkozason mulik(micsoda meglepetes? :)). Van egy 2.5millio dollaros edzoterme a hazban. Egy egy filmhez be tudja koltoztetni a kollegakat a vendeghazba (mond peldat is,de az most nincs meg) es edzenek. A Pain and Gainre is igy keszult,plusz napi 10-12 etkezes. Ennyi. Nem vesztesz semmit,ha kihagyod.
lupus-20
Válasz
Köszi! Mondjuk ha dobsz egy szöveges fordítást gyorsba, kitenném cikknek!
2013-08-21 16:31:15
Bunny

fehérje diéta

Kérdés
Szia! Pár hónapja komolyabban aerobicsozok de szeretnék szálkásítani. Azt olvastam, hogy ez csak diéta mellett jöhet össze. A kérdésem az lenne, hogy milyen étrendet javasolnál és hogy az adagokat hogyan tudom kiszámolni. Köszönöm a segítséget!
barbara_6a3fae
Válasz
Diétás étrendet javaslok, és úgy tudod kiszámolni, hely leírod egy papírra, szorzol, összeadsz, vagy számológép, you know.
2013-08-21 16:30:21
Bunny

bocsi

Kérdés
Ne haragudj, tudom mennyi elfoglaltságod van, csak reménykedtem. Kitartást, jó egészséget!
sensei0611
Válasz
Nem csak ez a baj. A rendszerben nincs keresési lehetőség. Oldalanként 10 kérdés, 73 oldal jelenleg, ennyi.
2013-08-21 14:53:16
Bunny

régi képek

Kérdés
Hu hallod ez hatalmas volt... Tudom, hogy a te kis világodban ez furcsa, de nekem a családomra sincs időm, nemhogy leutazzak Miskolcra Mészáros Laci gyerekkori képeit nézegetni Pedig így hirtelen elképzeltem ahogy a BBTv-ben egy helikopteres kamera ráközelít egy pagodára ,zene beúszik és te ülsz benn a Lacival és gyermekkori képes albumokat lapozgattok. És elmorzsolsz egy könnycseppet!
greeen
Válasz
Képzeld el inkább azt, ahogy a Mészi szkenneli egyesével a családi fotóalbum képet, az is elég vicces!
2013-08-21 12:51:27
Bunny

L-carnitine

Kérdés
Szia! A minap a Tescoban megakadt a szemem egy L-carnitine tartalmú teán. Eddig nem tudtam, hogy létezik ilyen is. Szerinted van értelme ilyet inni a rendes L-carnitin készítmények helyett (természetesen diéta mellett, edzés előtt, ahogy kell) Naponta iszok zöld teát, gondoltam attal együtt fogyasztanám. Sajna pézügyileg most csak ez férne bele. Köszi előre is a választ!
évike_1990
Válasz
Szia!

Két elv van: 

1. Táplálékkiegészítőt csak szaküzletben.
2. Olcsó húsnak híg a leve.

Én nem erőltetném az ilyesmit.
2013-08-21 12:47:47
Bunny

tökmagolaj

Kérdés
Szia Bunny! Tökmagolajat szeretnék szürcsölni néha a rengeteg jótékony hatás miatt. Vettem is egy üveggel, azonban sehol nem találtam választ arra, hogy mennyit is kéne belőle innom naponta. Én napi két teáskanálnyira gondolok, de azért szeretném kikérni a véleményed. Köszönöm, jó munkát!
martinez95
Válasz
Szia! Simán csak zsírként tekints rá és eszerint állapítsd meg a napi mennyiséget. Ez nem gyógyszer, mint a 3x1 végbélkúp.
2013-08-21 09:43:25
Bunny

a szineszek is edzenek

Kérdés
Szia Bunny! Ma hallgattam a BB radiot es rogton ez a riport ugrott be. http://www.bbc.co.uk/programmes/b037ldhz Nem reg volt a radioban es nagyon egybe vag a Te allaspontoddal. Igaz,nem Hugh Jackman es a Pain &gainre lehet Walhbergnek is kellett nemi segitseg a napi 10-12csirkerizs melle. Nem tudom. A filmet meg nem lattam. De egy 2.5millio dollaros sajat edzoteremben mar lehet keszulgetni filmekre. Egyebkent szerintem ettol is lesz egy film jo. Hogy a szinesz valoban keszul a szerepre,igy jobban tud vele azonosulni. Jobb lesz a film,tobben nezik meg,tobb penzt hoz stb. Valoszinu,hogy az ertelmesebbjenek jobban megeri nem csak beszurni,ahogy ezt te is mondtad.
lupus-20
Válasz
Sajnos nincs időm meghallgatni.
2013-08-21 09:42:12
Bunny

Váll probléma

Kérdés
Szia! Vállfájdalommal kapcsolatban lenne kérdésem. Edzés közben azoknál a gyakorlatoknál, ahol kiakasztom a könyököm kurvára fáj a jobb vállam, mintha kést forgatnának benne (csak akkor tudom az izmot megfeszíteni, ha kiakasztom a könyököm), és ez a helyzet akkor is ha nyújtok. Érdemes kenőcsökkel próbálkozni (vitamin, izületvédő van) vagy egyből doki. Egy hónapja szenvedek ettől. Lenne egy másik kérdésem is. Ősszel tömegelek, mi a véleményed arról, hogy naponta kétszer szeretnék marhahúst beiktatni. Felesleges pénzkidobás, vagy gyorsíthatja a fejlődést? Válaszod köszönöm előre is. Üdv!
csanad_856131
Válasz
Szia! A vállfájdalommal szakemberhez kell menni. A könyök kiakasztáskor más pozícióba kerül a felkarcsont vége az ízületi vápában, ezért fáj, valami ott nem jó.

A jó minőségű sovány marhahús szerintem nem pénzkidobás.
2013-08-21 09:32:49
Bunny

repeat

Kérdés
Szia Bunny! Kérdeztem, valamelyik nap, de már megoldódott a problémám a mell kérdéssel kapcsolatban. Azért örülnék neki, ha megnéznéd az előző kérdésemet. Minden jót!
sensei0611
Válasz
Nem tudok egyesével kérdéseket nézegetni, de ez ne zavarjon egy cseppet sem.
2013-08-21 09:30:30
Bunny

motiváció

Kérdés
Szia Bunny! Még pár hete tettem fel egy kérdést, hogy mit szólnál egy olyan cikkhez/rovathoz/bármihez, amiben a mai nagyokat mutatná még akkor, mikor még kezdő voltak. Pl. Mészáros Lacit, Kathi Bécit stb. Szerinted ebből lehet valami? Sokunknak nagy motivációt adna!
bello8806
Válasz
Én meg pár hete válaszoltam, de ne törődj vele, az ilyen kérdések baromi fontosak, beszélgessünk róla minden nap lehetőleg. Szeretném egyébként, hogyha programokat találnál ki nekem, hogy mivel foglalkozzak, mert egyébként unatkozom.

Az olyan, laza heti 8 napot dolgozó embereket mint én, tudod mivel lehet a végsőkig felbaszni? Amikor kérdezgetik, hogy lesz-e ez meg az, meg hogy mikor lesz. Lesz bazmeg, csak nem szólunk, mert titkos lesz. 

Mintha a faszunkat vernénk amúgy. Tudom, hogy a te kis világodban ez furcsa, de nekem a családomra sincs időm, nemhogy leutazzak Miskolcra Mészáros Laci gyerekkori képeit nézegetni, aminél hihetetlen módon most azért lehet, hogy nagyobb dolgokon dolgozom.

Majd egyébként ha nem jut eszünkbe, milyen cikkeket kell csinálni, biztosan szólunk.
2013-08-21 09:25:15
Bunny

táplálékkiegészítők - lean boss

Kérdés
Szia Bunny, Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg található a Scitec/Full force termékek között a Lean Bosshoz hasonló, a testkompozíció átalakítást támogató készítmény? Ha nem, akkor melyekkel lehetne hasonló hatást elérni? Köszi előre is. hp
hepri
Válasz
Szia! Szerencsére a Lean Boss újra megjelent. Tapasztalatunk még nincs róla, teszteljétek!
2013-08-20 20:52:11
Kares

izületvédelem

Kérdés
Szia Bunny! Izületvédő készítmények használatával érdemes bizonyos időközönként szünetet tartani, úgy értem ciklikusan szedni őket, vagy jobb ha folyamatosan szedve vannak? Köszi
gen522966
Válasz
Szia!

A mi véleményünk az, hogy az ízületeknek is folyamatosan kell tápanyag. Ehhez viszont nem jutnak hozzá mióta a kollagén-tartalmú ételek (pl. kocsonya) kikerültek a mindennapi táplálkozásból. Tehát folyamatosan kell szedni, multivitaminnal együtt.
2013-08-20 20:50:28
Kares

étkezés

Kérdés
szia Bumi tudnál mondani olyan kajákat,porokat amiket leginkább ajánlasz?
levente_4abb5c
Válasz
Hintőpor, palacsinta. Legalább a nevemet le tudnád írni rendesen, gyökér, ha már akarsz valamit.
2013-08-20 12:35:12
Bunny

Szia Bunny! Pár hete súlyzózom egykez...

Kérdés
Szia Bunny! Pár hete súlyzózom egykezessel, de akarhajlításnál egyszerűen azt érzem, hogy nem a bicepszem feszül , sőt , szinte csak és kizárólag mintha az alkarom erősödne feszülne. Mintha levenné a teher nagy részét a bicepszről. Mi lehet a hiba? Teljes kezdőként hogyan érdemes nekikezdeni?
kiralytom
Válasz
Szia!

Nyugodtan kezdd el gumiszalaggal végezni a gyakorlatot súlyzó helyett és keresd a célizom feszülését. Nálad még ki kell alakítani az izomérzetet.
2013-08-20 11:28:51
Kares

Szia Diéta alatt vagyok, így ch semmiké...

Kérdés
Szia Diéta alatt vagyok, így ch semmiképp nincs túl sok, figyelek a zsírbevitelre is. Esetleg tudnál ajánlani valami jó hormonszint optimalizálót? A HOS-t régen próbáltam, de ugye megszűnt. Köszi
sax192
Válasz
Szia!

A HOS ismét kapható és úgy tűnik jobb lett.
2013-08-20 11:24:03
Kares

SZÉP Kártya vs Kínai

Kérdés
A csúnya kártyások bizony beszopták :) Bocs, csak behoztam az EV lemaradásomat, és korábban kérdezte valaki, hogy szerinted frankó-e, ha a munkahelyi juttatását a kínaiban használja fel. Üdv: D
pdenes
Válasz
Ő nem erre gondolt, amire te, mindössze szerette volna a világ elé tárni, hogy szellemi fogyatékos.
2013-08-20 09:10:01
Bunny

omikron

Kérdés
Igazából omikron gondolataihoz szeretnék pár szót hozzátenni, mert ezzel a problémájával nincs egyedül. Én sem most kezdtem ezt a sportot, mondhatni hogy a kezdetektől nézem a bbtv-t, és mindent tőletek tanultam. A legnagyobb gond az inkább az, hogy amíg bárki hozzáfér az illegális szerekhez addig semmi elismerésre nem kell számítani, mert amit én elértem naturban az utóbbi 4 évben, azt más egy tavaszi kúrával nyárra felszedi magára, és a strandon meg azt kurvára nem nézi senki, hogy ez most natur, az meg nem. Pedig van kis különbség a tű, és az éveken át betartott étrend, és folyamatos edzés közt. Ha kicsit rossz passzban vagyok akkor nekem is elmegy a kedvem az edzéstől mert nem látom értelmét, mivel ilyen átváltozásokra nem vagyok képes. Azt mondta egyszer egy testépítő ismerősöm, hogy: -Lehet edzeni koksz nélkül, csak nincs értelme. Az már csak poén hogy egy versenyen kikapott egy naturál versenyzőtől! Egy megoldás van, én mindig is azért edzettem, mert szeretek edzeni, viszont amikor jönnek az eredmények, a fejlődés egy idő után ezt elfelejti az ember, és a mások elismerésére vár. Én szerencsés vagyok, mert találtam egy nagyon jó edzőtársat, és mindenki más véleményét meg leszarom, élvezzük az edzést, és nem kell foglalkozni a pózerekkel. A laikusoknak meg meg sem próbálom már elmagyarázni, hogy ennyi edzéssel miért csak így nézek ki, miért nem úgy mint az aki tavasszal teleszurkálta magát.
bzb
Válasz
Ez a probléma igazából nem valós, ezt valahol ti csináljátok magatoknak, mert nem látjátok át teljesen a helyzetet. Az ember az egója, vagy az önbizalma felől is meg tudja közelíteni a dolgokat, de ez nem jó, érdemesebb globálisan nézni.

Először is: már senki nem fér hozzá illegális szerekhez, legalábbis töredéke annak, aki eddig, mert július 1.-től büntetendő.

Másodszor, és ez nagyon fontos: nem kell elismerésre számítani. Ezt tegyük helyre a fejekben: miért kéne, hogy heteroszexuális embereket az izgassa, hogy te hogyan nézel ki? (Kivéve ha nő.) Miért fogalkozzanak a te külsőddel? Te odamész egy jóképű csávóhoz és megdicséred, hogy jóképű? Nem hiszem. 

Nem elismerésért kell csinálnod. Nincs abban mit elismerni, hogy edzel, jól táplálkozol és egészséges fizikumú vagy, ez egy alap dolog (kellene hogy legyen.) De ne félj, lesz elismerésed: későbbb halsz meg, nem fogsz betegségektől nyűglődni, fizikailag képes vagy olyan dolgokra, amire az, aki nem edz, nem. Ez nem elég?

Ha ennél bővebbre vágysz, bele kell ölni több pénzt és energiát, és lehetsz versenyző. Azon a szinten van elismerés elméletben.

Nagyon lényeges, hogy ebben a mai világban mindenki kifelé él, ami baromi nagy hiba. De te (ti) ne legyetek ilyenek. Magadnak edzel. Nem mások elismeréséért edzel, hanem magadért.
 
A strandon akkor is megnéznek, ha világoskékre fested a hajad. Minden hülyét megnéznek. Akkor is megnéznek, ha böfögsz. Ez számít? Azért edzünk, hogy a strand népe nézzel? Ugyan már!

A tavaszi kúrával nyárra felszedett izomzat és a tied között valóban van némi különbség, többek között az, hogy a tied valódi, és az meg is marad. Te megküzdöttél érte, és ezt senki nem veheti el tőled.  Tök mindegy, hogy valaki látszólag jobb nálad, már csak azért is, mert mindenkinél van jobb, akkor egész életünkben ezen kéne szorongani, és magyarázatokat keresni, hogy az azért jobb, mert koxol?

Az élet sok mindenben verseny: a munkában, üzletben, sorolhatnám, de abban, hogy ki hogy néz ki, meg ki milyen izmos, marhára nem. Akik ezen versenyznek, mindenkiben ellenfelet látnak, hasonlítgatják magukat, azok betegek.

Nem kell senkinek elmagyarázniod, hogy "miért csak így nézel ki".
Senkinek nincs joga számonkérni tőled. Aki ezzel baszogat, az egy köcsög, köcsögöknek meg nem magyarázkodunk, hanem nem állunk velük szóba. Te is feltehetnéd ennyiből a kérdést, hogy "te meg miért vagy seggfej?"

A tavasszal teleszurkált hülyét meg majd nézd meg ősszel, ah ez segít a lelkeden, bár én inkább leszarnám.

"Lehet edzeni kox nélkül, csak nincs értelme" - erre én azt mondom: lehet élni agy nélkül, csak nincs értelme.  

Aki ilyet mond, az nem egyszerűen sötét. Még rosszabb: gyenge. Egy fos, aki önmagától csak nulla, saját erőből még edzeni se tud.
2013-08-20 09:07:08
Bunny

SZÉP kártya vs Kínai

Kérdés
SZÉP kártyásoknak: Sziasztok! Van egy pár hely (néhány CBA, meg pár hentes), ahol lehet SZÉP kártyával fizetni. Kicsit erőltessétek már meg magatokat, és keressetek rá az elfogadóhelyekre! Tudtok belőle szinte bármilyen normális alapanyagot venni. A google a barátod! Üdv: D falusi mondás: Okos legyé, mer hülye sok van.
pdenes
Válasz
Ez nem tudom miről jutott eszedbe. Az Edző Válaszol Olvasók Nemzetközi Szövetsége levélben fordult hozzád a SZÉP kártyával kapcsolatban? (Igaz, van a rendszerbe egy bug: nem látom, amit ti tárgynak írtok.)

Van olyan, akinek van SZÉP kártyája és nem tudja, hogy mit csináljon vele?

És mi lesz a CSÚNYA kártyásokkal?
2013-08-20 08:36:24
Bunny

reggeli

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tartod jó ötletnek reggelire a banánturmixot? Nem ennék mellé mást talán raknék bele zabpelyhet.
imre_95607c
Válasz
Semennyire. Tudom, hogy sok-sok idióta hiszi, hogy ha leturmixol valamit, az jó, mert a protein turmix is turmix. De nem jó.
2013-08-19 23:29:43
Bunny

amino

Kérdés
Szia bunny tudnál mondani olyan kiegészítőt ami helyettesíti az aminósavat mert nekem kiütéseim vannak tőle gondolom allergiás vagyok rá vagy nem tudom mert ha nem szedem akkor elmúlik.ilyeneket próbáltam(amino 5600. bcaa x-press, mega amino)de mindnél ez jelentkezett.esetleg valami más?glutaminra gondolok de még nem próbáltam szerinted?
fecagep
Válasz
Szia! a glutaminnak és a bcaa-nak több értelme van, mint a komplex aminosavnak, amit speciális esetben kell használni. Még nem próbáltam, de állítólag az új G-bomb nagyon jó, és azt tudni kell, hogy régebben nagy kedvencem olt. Szerintem kezd azzal.
2013-08-19 19:03:04
Bunny

abbahagyni...

Kérdés
Omikronnak üzenném, hogy hát ha azért abbahagyná a sportot mert a környezetében sokan cuccoznak, és ő tiszta, illetve kritizálják az arányai miatt, akkor abba is kell hagyni. Pont ezek az érdemek illetve erények azok amik miatt igazán érdemes csinálni, a drogmentesség és a kritikák figyelmen kívül hagyása (ezen a szinten). Azt hiszem ezeken az alapbuktatókon, ha egyáltalán ez buktató, minden kezdő testépítő átesik kisebb nagyobb mértékben de ez inkább motiváló mint elkedvetlenítő ,hogy legyen...Ha edz rendesen akkor sokkal több pozitív kritikát fog kapni azoktól az emberektől akik fontosak számára és körülveszik, minthogy a cuccos kis férgek véleményére kellene adnia. A mérlegnek két oldala van és igenis ha sportol és edz akkor a pozitív dolog lesz túlsúlyban. Vagy az ilyenkor már nem is számít neki ha a rokonai, barátai, szerettei stb. megdicsérik, hogy de jól nézel ki, hú rád sem ismerek stb. A férgek véleménye viszont ennyire számít?
greeen
Válasz
Épp ezt mondtam neki és is: inkompetens emberek véleménye nem számít. Én azonban kissé megértőbb vagyok az álláspontjával szemben.

Mi ugyanis látunk valamit ebben a sportban, de a pózerkedés rohadtul demotiváló tud lenni, amikor csak ezt látod körülötted, mert ha mindneki ilyen, azt hiszed, semmi értelme a sportnak.

Nem ciki azt mondani manapság kívülállóknak, hogy testépítő vagy? Dehogynem: eddig lenézték, mert agyatlan vagy, most lenézik a magamutogató gyíkmajmom miatt.

Nem kell hogy kritizáljanak, se hogy megdicsérjenek. El kell ezt felejteni. Magadnak edzel. Természetesen pozitív visszajelzés így-is úgy is lesz, de sok irigy is, ami szintén pozitív.

Azért nem kell ennek jelentőséget tulajdonítani, mert ha betegesen várod a dicséreteket, nagy zakkanás lesz, amikor a jó forma elmúlik. Márpedig el fog.

Akinek 40 éves korára csak a testépítés marad, az egy balfasz.

Állítólag elbasztam a Pain and Gain linket itt, az EV.ben, de kint van a főoldalon.
2013-08-19 09:27:45
Bunny

Scitec

Kérdés
(...)
sax192
Válasz
Mindaz, amit leírtál nagyon szép. De hiteltelenné vált. Ha beleszarsz a szendvicsbe, mindegy, hogy milyen jó az épen maradt rész. A testépítés az illúziók sportja?
2013-08-18 20:30:00
Bunny

Kiss Jenő szeminárium.

Kérdés
Szia Bunny.Pár hete kérdeztem tőled,lesz-e Kiss Jenő szeminárium a BB Gym-ben a visszatérése előtt.Akkor azzal biztattál,hogy igen.Türelmes srác lévén vártam eddig az újabb infókat,mert azokat ugye nem szoktad eltitkolni,nagyon helyesen:)De mostanra eljutottunk odáig,hogy egy hétvége maradt arra,hogy valóban meg legyen rendezve az esemény.Szóval tegyem magam szabaddá jövő hétvégére,vagy vállaljam be a szokásos hétvégi túlórámat?Előre is köszönöm a válaszod.Üdv.Józsi.
CRD_700112
Válasz
Szóval ez most akkor okos kérdés szerinted? Vagy azt is ki kéne írnunk, ami nem lesz? 

Más: kérdeztetek a Pain and Gainről.
2013-08-18 17:35:42
Bunny

könyök repedés

Kérdés
Szia, Könyök repedésre pihentetésen kívül van valami, amire érdemes odafigyelni? Köszi: Dani
Danken88
Válasz
Ne üsd be sehova.
2013-08-18 16:39:49
Bunny

izomgyarapodas

Kérdés
Szia Bunny! Kb. nyolc hónapja gyúrok. Amatőr szinten szabad súlyokkal. Heti 5 nap (hétköznapokon).Szériánként 6 sorozatot csinálok piramisban,3 gyakorlat izomcsoportonként.Fehérje és szénhidrát bevitel megfelelő. 64 kilóról feltornásztam magam 75-re de egy idő óta nem tapasztalok növekedést. Mit mondasz iktassak be egy-egy hét pihenőt vagy esetleg másnaponta eddzek? Kösz: Luigi
lajos_5d8c7f
Válasz
Szia!

Ez olyan, mint amikor elviszed az autódat a szerelőhöz, miután már egy másik elbaszott rajta mindent. 

Nem tartottad be a fokozatosság elvét. Így stagnálás lesz jó darabig. Hozzáteszem, nincs nagy baj, de nem tudom, milyen fejlődést vársz ez után, ha nem egészen egy év alatt tíz kilót jött a súlyod. Most a lassú gyarapodás évei jönnek.
2013-08-18 14:16:23
Bunny

Gratulációm!

Kérdés
Hello Bunny! Igazából nem kérdésem lenne, inkább szeretnék gratulálni neked a munkásságodhoz. A könyvedet körülbelül fél éve olvastam el, akkor még alig értettem valamit a táplálkozáshoz, edzéshez, de a te könyvedből rengeteget tanultam. Korán kezdtem el a testépítést, és a magam módján elég tisztán élek, nem költök semmire, mióta edzem, csak étrendkiegészítőkre, illetve itthon dolgozom, hogy a szüleim finanszírozzák neked a kaját. Nagyon lelkes olvasója vagyok az oldalnak jó ideje, és az edzőválaszolnak is. A BB.TV epizódjaiból is rengeteget tanultam! Nem csak az edzésről tanítottál sokat, ha nem az életről is. Már tudom, hogy nem kell jó kocsi, jó nő, hogy valaki férfi legyen, és bulikba sem kell járkálni ezért, sokkal fontosabb a normális gondolkozásmód. Én egy kis városban élek, egy kicsi terembe járok, nincs ott nagy forgalom, de mégis jó látni, hogy sokaknál az edzés megy a duma helyett, azt meg végképp szeretem, hogyha valaki komolyan gondolja ezt a sportot, nem csak nyár előtt 1 hónappal kezd rángatózni a fekvepadon. Na de 1 szó mint száz, gratulálni szeretnék a munkádhoz, az edző válaszol-hoz, a BB.TV-hez, a könyvedhez, a drogmentes előadásokhoz, és minden máshoz. A régebbi értelmetlen kérdésekért pedig elnézést, még ha nem is emlékszel rá, a jövőben többször is meggondolom. Tiszteletem! jozsef_aa018e
jozsef_aa018e
Válasz
Szia!

Nem emlékszem a kérdésekre, de gugli a barátom, azzal szoktam megnézni, ha valami kérdéses. Nálad konkrétan egy darab értelmetlen kérdést se találtam. 

Szerintem önmagában nincs edzés: ez az egész az életünk is. Nem lehet csak edzésről beszélni, ráadásul dögunalmas is lenne. 

2013-08-18 13:14:14
Bunny

Team Tagok

Kérdés
Szia (...)
sax192
Válasz
Szia! Szeretném ezzel ezt a témát lezárni. Teljesen ugyanazt gondolom, amit ti mindjányan, de ez senkit sem érdekel és úgy hallom, már így is én vagyok a köcsög, aki nem örül a csodás fejleményeknek.

Attól tartok, bebizonyosodott, hogy nem lesz jobb már. Hogy népiesen fejezzem ki magam: megette a fene az egészet.

Mondjuk a más seggével a faszbúkon menőző gyökér mindenképpen priceless.
2013-08-18 12:58:36
Bunny

motoros téma

Kérdés
Szia, köszönöm a választ. Amúgy hosszú farmer volt és térdvédő, nem rövid nadrág, de rá kellett jönnöm, hogy ez pont mindegy. A térdvédő (...)-os volt. Egy két ponton rögzíthető tépőzáras.
kawaviktor
Válasz
A vicc, hogy az a térdvédő egy übergagyi hamisítvány, az Asesso szar utánzata. Nem csoda, hogy elcsúszott.
2013-08-18 10:20:41
Bunny

autóvásárlás

Kérdés
Szia Bunny! szeretnék autót venni, Németországból hozatnám be. A következő 3 típuson gondolkozok, és a véleményedre lennék kíváncsi: Ford Focus, Renault Clio (98 utáni), 4es Golf. Mint laikus, a Focust választanám, a clio viszont sokkal olcsóbb (és nem tudom, hogy mennyire megbízható), a Golfot pedig nagyon sokan ajánlották a környezetemben. Te melyiket ajánlanád a 3 közül és miért? (Valamint mire figyeljek oda vásárlásnál?) köszönöm!
westside55555
Válasz
Szia!

A francia autó átok, bár a Clio viszonlyag nem gáz, én kerülném. Én is a Focust választanám. A Golf IV egyáltalán nem jól sikerült típus.

Hogy mire figyelj a vásárláskor, az hosszú cikk lenne. A legfontosabb dolog a rozsda. Rozsdás autót nem veszünk. Egyébiránt ha az autó ránézésre gané, akkor műszakilag is gané. Ha szép, megy, nem kóvályog az úton, nem kopog a futómű akkor nagy baj nem lehet.

Nem ártana azért, ha lenne veled egy hozzáértő és értéktől függően egy rétegvastagság-mérő. Nem kell félni attól, ha egy autó törött volt, csak az a kérdés, mennyi az ára.  Egy drága autó ne legyen törött, főleg törésmentesnek hirdetve, bár ebben a kategóriában azt hiszem, ez nem oszt.
2013-08-18 09:09:43
Bunny

KERESD A HIBÁT

Kérdés
Szia Bunny, ezekhez NO COMMENT. Szerintem YOU KNOW WHAT I MEAN. (...)
semtexadam
Válasz
Rendkívül megalázó helyzetben van a csapat, de nem tehetnek semmit, senkit ne érdekel a véleményük. Innentől kezdve ennyit is ér az egész, főleg hogy jobb híján ők is leszarják. Én nem tudom ilyen könnyen venni, kibaszottul rosszul vagyok lelkileg. 

Az olaszországban végzett "munka" azt hiszem kimaradt. De vannak még érdekes madarak. Nem tudom, a mostani eresztés után mi jön még? Győzike?
2013-08-18 09:03:34
Bunny

Motoros téma

Kérdés
Hello Bunny! Szombaton elhatároztam, hogy végig megyek azon a körön, amit a Cuter túrán is csináltunk, csak kihagyom belőle Debrecent és Lillafüred után felmegyek az ózdi körre. Gyönyörű idő, minden klappol. Aztán a bükkben az egyik kanyarban egyszer csak már feküdtem is az aszfalton, mire észbekaptam. Poros volt a kanyar közepe egy bekötő út miatt, a por frankón olyan árnyalatú volt, mint az aszfalt. Észrevehetetlen volt. Mindegy nem is akarom ragozni, lényeg, hogy egyik pillanatról a msásikra eltűnt alólam a motor. Ami miatt ezt megírom, az az, hogy térdvédő volt rajtam és nem motoros nadrág. A térdvédő azonnal felcsúszott a combomra, nagyjából poros sem lett. Azt, hiszem nem a megfelelőt választottam. Nagyon nézze meg mindenki, hogy milyen térdvédőt választ, mert nekem most a térdemről a csontomig eltűnt a bőröm. Azt hiszem nem másik térdvédőt fogok venni, hanem csak motorosnadrágot használni. Nyilván fasz is voltam, hogy a térdvédőt választottam a nadrág helyett, de azt azért nem gondoltam, hogy semmit nem véd majd. Legyen ez tanulság minden motorosnak. (felül bőrkabát, bőrkesztyű = mintha el sem estem volna, nem is látszik sehol semmi) És a kérédés, mert azért van az is, mit ajánlasz a mutli pro-n kívül, ami elősegíti a bőr és a szövetek regenerálódását? Melyik speciális termék tudná gyorsítani, segíteni a dolgot? Köszi
kawaviktor
Válasz
Szia!

Nem örülök a hírnek. Most elmagyarázhatnám, hogy azért elkövettél 1-2 hibát, pl. a bekötőútnál számítani lehet porra akkor is, ha nem látszik a fényviszonyok miatt, vagy az, hogy rövidgagatyában nem motorozunk, max 200 métert a közértig. 

A térdvédő kell. A motoros nadrágra. Ha nincs beleépítve. Ha más nem, egy farmer is valami, a Darázsgarázsban van olyan, amiben beleépítették a protektort, és bőrdzsekivel együtt adják 40 rugóért.

Egy mezei motorosnadrág már 10 ezertől kapható kis szerencsével, de arra protektor kell.

A nadrág védi a bőrödet csúszáskor, a protektor a térdedet, hogy ne törjön szét. Olvasd el ezt!

Arra mondjuk kíváncsi vagyok, milyen tédvédőd volt, mert akad a piacon pár gagyi. És persze hogy jól volt-e bekötve.

Tápkiegben mindenképpen szőlpmag kivonatot ajánlok (most volt egy másik ilyesmi kérdés, én a Scitec Grape seedet ismerem), van a Scitecnek folyékony kollegénje Collagen liquiid néven, és emeld meg a C vitamint akár 10g-ra is. Használj plusz E vitamint és cinket is normál adagban.
2013-08-18 08:51:46
Bunny

kiütés

Kérdés
Szia Bunny. Sebfertőtlenítőtől kialakult allergiás bőrkiütésre jó lehet valamilyen tápkieg? Kálciumot szedek, de az szart sem ér, szerdáig meg nincs bőrgyógyász a hülye 20-a miatt.
divine
Válasz
Szia! C vitamin, glutamin, szőlőmag kivonat (Scitec Grape Seed) jut hirtelen eszembe. Ja, és szelén. De szerdáig nem lesz nagy csoda.
2013-08-18 08:40:08
Bunny

Válasz

Kérdés
A kérdésem címében szerepelt: ClenBurexin Termogenikus zsírégető Nem türelmetlenségből kérdeztem itt, hanem mert itt a termék oldalán nekem nem jelent meg a feltett kérdésem(az sem hogy moderálásra vár vagy ilyesmi): http://shop.builder.hu/termogenikus-zsiregetok/trec-nutrition-clenburexin-180-kap-p9210
gabor_db1fbb
Válasz
A szabályzatot elolvastad, fogyaték, vagy csak a szokásos módon kipipáltad, behazudtad, mint a többi birka?
2013-08-18 08:05:38
Bunny

ClenBurexin - Termogenikus zsírégető

Kérdés
Szia Bunny! Ezt a kérdést feltettem az adott terméknél is, de valamiért nem jelent meg, pedig beírtam a kódot. 1.) 1 hónap használat után kell tartani 1-2 hét kihagyást a tabletta szedésében? 2.) Szabad mellette kávét inni? (a magas koffein tartalom miatt kérdem) 3.) Az ajánlott napi fogyasztásnál ez szerepel: 2 x 2 kapszula, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt. Ez azt jelenti hogy egyszerre kell 2db kapszulát bevennem? Köszi előre is a segítséged!
gabor_db1fbb
Válasz
1. Milyen terméknél agykombájn?Miről beszélsz?
2. Talán meg kéne várni a választ ott, ahol kérdezted.
3. Szerinted ráérünk többen is válaszolni ugyanarra, mert türelmetlen fasz vagy?
2013-08-17 22:30:23
Bunny

Fehérje

Kérdés
Szia! Régen a CytoPro-t fogyasztottam, de már nem lehet kapni. Mit ajánlanál helyette. Előre is köszönöm a segítséget!
csaba_0fc47c
Válasz
Szia! Full Force Whey Proteint vagy BodyBuilder Supplements Basic Wheyt.
2013-08-17 22:28:01
Bunny

Utómunka

Kérdés
Szia Bunny! Még Muscle Beach-en meg akartam Tőled kérdezni (csak aztán a megilletődötség miatt elfelejtettem), hogy a mostanában lőtt képeiden szoktál utómunkázni? Tényleg kurva jól néznek ki, de nem hinném, hogy ez a drága kölcsön-objektíved miatt van, kivéve az alacsony mélységélesség. Vagy a Canon beállításaival szoktál mókolni, ezért ilyen fasza a színvilág? Ja, meg ha már így adott a technika: ezentúl még több képet a Builderre! :)
LastDram
Válasz
Szia!

Szoktam, de nem sokat, plusz hülye is vagyok hozzá viszonylag. Lesznek képek, ráállok! Amúgy az objektív számít a legtöbbet, a fényképezőm maga egy alap cucc. 

Meg hát a hobbim a motorfotó ugye.
2013-08-17 15:13:10
Bunny

Válaszra válaz

Kérdés
Én kérdeztem, normálisan, de a te válaszod egy nagy kalap szar! Ez aztán a segítőkészség, szavaiddal élve: GYÖKÉR! Mekkora egy paraszt vagy. Ok, tényleg van itt némi leírás, de az kevés. Írtam. Ja, hogy nem fér bele 40 karakterbe a kérdésem, s törölnöm kellett?!?!? Talán nem szeretsz olvasni??? Okkal mondják rátok tényleg, hogy IQ bajnokok vagytok. Ennyi Többet nem zavarok, tuskó!
mihaly_s__f113c1
Válasz
Anyád segítsen neked elmenni a kisegítő iskoláig.
Egy ingyen letölthető, komplett könyv van az orrod elé téve, szánalmas köcsög. De most már ne olvasd el, nem férgeknek írtam. Viszont kussolj.
2013-08-17 13:49:40
Bunny

Audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Tudom nem szereted az ilyen kérdéseket , de a hosszú hétvégén lesz időd felvenni egy audiblogot? Sokat tanul az ember az elmélkedéseidből.
bjjhun
Válasz
Szia! Egyet sikerült befejeznem tegnap utazás közben, ha minden jól megy, ma felrakom. De ez nem ígéret.
2013-08-17 12:34:27
Bunny

Egy kezdő

Kérdés
Jó napot! Rengeteget olvasok a téma iránt, de szinte mindenhol más, és mást írnak. Nagyon nagy az ellentmondás. Sok cikk van, de a mindenből egy kicsi, nekem kevés. Nincs valami olyan olvasmány, ami az elejétől, az alapoktól leír mindent? Tisztába teszi a fogalmakat, stb? Azt leszögezném, hogy nem áll szándékomban ( bocsi a szóért) izompacsirtának lennem. Egyszerűen csak egy sportos kinézetet szeretnék. Nem akarok semmi mást, Mert ok, hogy itt rengeteg minden van, de elveszek benne.
mihaly_s__f113c1
Válasz
Amikor beírtad a kérdésedet, fogyatékos, bejelölted a csekkboxot, amivel kijelentetted, hogy elolvastad, úgyhogy igen, van valami olvasmány, te szerencsétlen gyökér.
2013-08-17 11:06:26
Bunny

ugrókötél

Kérdés
Hello Bunny! Tudom, hogy az ugrókötél zsírégetésre NEM alkalmas, de arra gondoltam, hogy az allóképességem növelése céljából hasznos lenne beszerezni egyet, és így az aerob mellett ez kardiónak jó lenne. Szerinted jó ez így?
mark_b5f4e4
Válasz
Szia! Kardiónak jó az ugrókötél.
2013-08-17 10:11:16
Bunny

Comb edzése

Kérdés
Szia! Én egy 27 éves 162 cm 52 kg lány vagyok. Comb edzéssel kapcsolatban olvastam ,hogy ha ezeket a gyakorlatokat végzem vastagszik. De én szálkásítani vékonyítani szeretném akkor is érdemes csinálni?
zsani_a67359
Válasz
Leszarni mindent, hátha attól vékonyodik.
2013-08-16 17:52:36
Bunny

prefixumok

Kérdés
zoltan_2c13c0-nak csak annyi hogy eleve 314 mg az 0,314g prefixumok általános iskola
totalwarrior17
Válasz
És a vessző meg a pont az Lomonoszov egyetem, mi?
2013-08-16 17:51:52
Bunny

kreatin

Kérdés
Kérdés: Üdv Bunny! Tömegelőt amit edzés után nyomok 50 g-ba (ennyire van szükségem tömegeléshez) van ~314 mg kreatin akkor ezt mennyivel egészítsem ki mielőtt ezt megiszom ha 5 g adagokban szedem? (tudom 5g-3.14g, de nem veszelődik el jobban ha étrendkiegészítővel viszem be azt a 3grammot? Válasz: ööö... Üdv ismét! Ezt akkor minek vegyem? :D
zoltan_2c13c0
Válasz
Annak, hogy te biztos érted, amit írtál, de senki más nem.
2013-08-16 13:37:59
Bunny

Zöldség

Kérdés
Szia Bunny!Te a diéta alatt melyik zöldségekkel eszed a csirkét legszivesebben? A brokkolin kívül!:)
dani_ec4920
Válasz
Szia! Hosszú zöldbab!
2013-08-16 13:37:05
Bunny

Fehérje gyereknek

Kérdés
Szia! Olvastam a válaszod a 6 éves gyereknek adható fehérjéről. Az én fiam szeptemberben lesz 2 éves. Mivel már gyakorlatilag mindent eszik, ezért arra gondoltam, hogy csinálunk neki is egy tiszta étrendet. Mennyi legyen a fehérje/ch kg-onként? És mehet neki is a fehérjeturmix, ugye? (Gondolom igen, hiszen amúgy is azt eszi mint mi.)
papprudi
Válasz
Szia! Ne csinálj a gyereknek 6 évesen kiszámolt étrendet. Hagyd neki, hogy egyen, amennyit akar, de tiszta forrásból. Fehérje mehet. Ne felejtsd el, nem felnőtt és nem sportoló.
2013-08-16 13:36:22
Bunny

étkezés

Kérdés
Szia, Szerinted ihatok vérvétel előtt egy bcaa-t? Szerintem nem módosítja az eredményt. De legalább nem katabolizálom szét magam. Köszi a választ. Üdv. : Tomi
KisHatuk
Válasz
Minek?
2013-08-16 13:34:54
Bunny

kreatin

Kérdés
Üdv Bunny! Tömegelőt amit edzés után nyomok 50 g-ba (ennyire van szükségem tömegeléshez) van ~314 mg kreatin akkor ezt mennyivel egészítsem ki mielőtt ezt megiszom ha 5 g adagokban szedem? (tudom 5g-3.14g, de nem veszelődik el jobban ha étrendkiegészítővel viszem be azt a 3 grammot?
zoltan_2c13c0
Válasz
ööö...
2013-08-16 11:31:31
Bunny

táplálékkieg. szedése

Kérdés
Szia Bunny! Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy szerinted adható-e egy 6 évesnek napi rendszerességgel fehérjepor? Ugyanis húst semmilyen formában nem hajlandó megenni, a napi fehérjebevitele egyenlő a nullával, és szinte csak agyoncukrozott, fehérlisztes szarokat eszik, de mivel szerencsére rendszeresen mozog (táncol), elég jó alakja van. Arra gondoltam, hogy napi egy adag tejsavó jó hatással lehetne rá egészségügyileg. Egyébként a bátyja vagyok és mikor anyának felvetettem az ötletet egyáltalán nem zárkózott el tőle (nagy meglepetésemre). Ja és majdnem elfelejtettem: köszönöm az oldalt, nagyban megváltoztatta az életmódomat, életfelfogásomat és értékrendemet! Üdvözlettel: egy 16(!) éves srác
gabor_63337b
Válasz
Szia!

Simán, a reggeli kakaó és egyéb szar helyett élből. Ha nem eszik húst az nagy baj. Nagyon fontos a fehérjebevitel ilyen korban is.

Alig hiszem el, hogy te frankón 16 éves vagy. Inkább UFO.
2013-08-15 07:35:59
Bunny

Motiváció

Kérdés
Üdv Bunny! Számos motivációs videót láthatunk a neten, mindenki motivál mindenkit. Az lenne a kérdésem hogy én hogyan tudnék motiválnom mást. Személy szerint nagy bajban vagyok ez ügyben, édesanyám el van keseredve a szar munkahely miatt, hozzáteszem nem a rinyálós fajta, inkább nem mondja csak ne az legyen mindig a téma. Mit kéne mondanom neki? Majd jobb lessz! ? Nem lesz. Jövőhéten megjön a fizetés! ? Nem jön. Hogyan kéne nekem motiválni, kedvet csinálni az embereknek? Válaszod előre is köszönöm!
tamas_bf7371
Válasz
Szia!

Az összes motivációs szar hazugság és nem szól semmi másról, mint hogy józsika feszegengenii tudjon, sztárolni tudja magát vagy éppen józsika sztárolni tudja magát azzal, hogy összebaszott valami fost másoktól lopkodott anyagokból.

Ezek nem motiválják az embereket, hanem hülyítik.  

Motiválni, kedvet csinálni az embernek célok tudnak. Nem biztos hogy nagy célok, lehet hogy apró célok, de mindig kell, hogy legyen valami, amire vágysz, ami leköt, ami miatt végigcsinálod.

Ezt kell megtalálni.

Nehéz az átlagembernek, mert semmi nem érdekli. Ők a hétvégi bebaszással motiválják magukat, de olyan is, amit hétközben végeznek.

Én pl. most a Támadás 2.-re hajtok, a Sárga Kapszula 2.-re, mindig van BB.Tv, amit be kell fejezni, személyes ügyben gyűjtök egy másik motorra, ősszel lehet elmegyek pár napra pihenni, motorokat tesztelek, ilyesmikkel elvagyok és csak akkor gondolok a helygekben álló problémákra, amikor épp megoldom őket. Nekem nincs szar munkahelyem, de túl kell lennem lelkileg az olyan megalázó helyzeteken, mint a múlt hétvége, amikor görényeket kellett elviselnem, vagy annak a filozófiának a szembeköpését, amit tíz éve közvetítek felétek.  

Nem tudom, mi a megoldás nálatok, de az biztos: a munkahelyet el kell viselni, és örömöt kell találni valami másban.
2013-08-15 07:23:45
Bunny

hot-blood

Kérdés
Szia! Köszönöm az előző válaszodat,de még egy kérdésem lenne,ez a lysine semlegesíti a hot-bloddba az arginint?vagy ez most hogyan működik?Mert ha igen akkor van értelme annak hogy a hot-bloodot tovább szedjem?mert úgy olvastam hogy tulajdon képen az arginin az amitől a hot-blood ér valamit!Köszönöm hogy elolvastad,és várom a válaszodat!
gergo_4e4a1a
Válasz
Nem semlegesíti az Arginint, hanem kiküszöböli a herpeszt élénkítő hatását.
2013-08-15 07:10:12
Bunny

bandázs

Kérdés
Szia Bunny! Térdbandázzsal kapcsolatban lenne egy (talán elég banális) kérdésem. Térd védelme érdekében hasznos dolog ezt már írtátok, de mennyire veszi le az izmokról a terhelést? Guggolásnál versenyek előtt és versenyeken szoktam használni, de teremben van aki lábtolóhoz és guggoláshoz használja egész évben. Ezzel nekem az a fenntartásom így elsőre, hogy megindításnál és a gyakorlat első felében elég sokat segít (erőemelő versenyeken ezt használjuk ugyebár ki). Nem vesz el az izmoktól túl sok munkát így? Érdemes egész évben használni edzéseken nagy súlyokhoz vagy ha nincs gond a térdemmel akkor nem érdemes foglalkozni vele? Üdv: Ádám
adam1
Válasz
Szia!

Elméletileg nem kéne, hogy segítsen a mozdulat megindításánál. Nyilván a rugalmasságát ki lehet használni, de a feladatod az, hogy lelassítsd a guggolás alján a mozdulatot, ne rugózz bele.

Én azt ajánlom, nagy súlynál használd, kicsinél ne. A bandázs célja, hogy az ízületet összeszorítva az ízületi folyadék nyomását növelje, és stabilizája a térdet.

Ha nincs gondod a térdeddel, akkor sem hülység használni nagy súlynál, de persze kinek mi a nagy. 200 kilós guggolásnál nyugodtan.
2013-08-14 22:25:21
Bunny

hot blood

Kérdés
Hello! Olyan kérdésem lenne,hogy én elkezdtem ujra edzeni és szedek hot-bloodot régen csak edzés előtt egy darabot vettem be de gondoltam most kettőt veszek be,másnap reggel felkeltem és elég sok herpesz nőt a számon,és én valahogy ehhez vezetem vissza a dolgot.Sajnos amúgy is elég gyorsan elkapom ezt a fertőzést de tudom már hogy mire kell figyelnem és ez eddig nem volt a számításaim között (ezért gondolok erre).Szerinted ez lehetséges?Utána olvastam és azt írják,hogy igen!De viszont olvastam azt is hogy a Lysine tabletta jó erre,hát vettem is gyorsan egy dobozzal és szeretném is alkalmazni,de nem tudom hogyan kell,szeretném az edzés előtt a 2db hot-bloodot bevenni mert jó volt vele az edzés,de viszont nem akarom hogy másnap megint meglepetés érjen!Mennyire bizhatok ebbe a Lysine kapszulákban?és hogyan alkalmazzam a hot-bloddal együtt!Előre is köszönöm a választ!
gergo_4e4a1a
Válasz
Szia!

A Hot Bloodban levő Arginin okozza a problémát. Ha a herpesz vírus benned van, nem kapod el, mindig, csak egyszer kellett. De nem mindig "aktív", amikor viszont éppen igen, az Arginin sajnos segít neki. A megoldás a Lizin. Semmi mást nem kell tenned: használj a Hot Blood mellé Lizint a herpeszes időszakban. Két Hot Blood egyébként nem kell.
2013-08-14 22:19:23
Bunny

scitec óra

Kérdés
Szia Bunny, két kérdéssem lenne: 1. Scitec óra szíjjal kapcsolatban (tulajdonképpen kétszer is szarrá ment és Beachen azt mondta az egyik céges srác, hogy lehet rendelni külön is de ezt pontozd ki) kit kellene keresnem? 2. Elküldtem megint a mailedre, amit már egyszer elküldtem. Most megkaptad vagy küldjem újból? Kellemes napot, Ádám
semtexadam
Válasz
Szia!

1. Gőzöm sincs. Nem tájékoztatnak minket ilyen apróságokról. Szerintem garancia.

2. Igen, csak nem válaszoltam még.
2013-08-14 09:41:04
Bunny

muscle beach

Kérdés
Ez nem egy kérdés lesz. Nagyon jó volt ez a mostani muscle beach. Sajnos tavaly nem mentem el. De állítólag a mostani jobb. Szerencsére vasárnap mentünk, mert akkor jó idő volt. Örök élmény volt látni azokat az embereket akiket a videókban láttam, illetve olvastam róluk. Hozzád is oda akartam menni egy fotóra csak pont beszélgettél valakivel, és utána fel is vetted a sisakodat aztán mentél is, és nem akartalak már fenntartani.
horvath5
Válasz
Az idei jobb volt bizonyos szempontból, de tavaly nem volt egyetlen méltatlan ember sem hivatalosan.

Nyugodtan odajöhettél volna, kibírtam volna még öt percet, de majd legközelebb. 

A vicc, hogy amikor hétfőn Földvárról indultam haza, ott a motoromat nézegette egy srác Scitec pólóban, és mondta, hogy felismerte. Ő nem a Muscle Beachre jött, a környéken lakik és éppen dolgozott: rovarirtani jöttek a hotelba! :DDD
2013-08-13 23:49:51
Bunny

BB.TV

Kérdés
Szia Bunny! Nem terveztek kiadni egy BB.TV-összest DVD-n?
pasztorevu
Válasz
Szia! Ez minimum 70-80 órányi anyag lenne. Szerinted?
2013-08-13 16:47:19
Bunny

Vélemény

Kérdés
Szia Bunny. Most láttam a Muscle Beach-ról készitett fotóidat.Mit mondjak... te aztán bele mész a dolgok közepébe! Eszméletlen, mennyire az egyenes önmegvalósításnak a görbe tükrét tárod a nézők elé.Nincs mellé komponálás,nincs rózsaszín köd,nincs trükkös ámulatba ejtés,csak a nyers valóság.Oda mutatsz ahova kell,és meg is mondod amit kell,nincs mellé beszélés, csupán tények, amiket tálcán kínálsz.Emberek orra elé teszel, ezt vagy észre veszik,vagy nem. Ezek a képek nem valami kopott régi mellényzsebbe gyűrt dolgok,hanem megújuló alkotások, ami a tapasztalok, néha mellé kapart mezsgyéiről vissza irányított helyes utat tükrözik. Csak gyakran ez az út ,egy szélmalomhoz vezet,amivel halandók vagy kezdenek valamit,vagy kifogásokat keresnek arra,miért kerüljék ki a problémát,mert lusták,gyávák, és nem mernek szembe szálni a feladattal amibe munkát,energiát,és az ahhoz vezető utat tökösen végig tapossák.Na! Vissza térve a képekhez:nem tudtam hogy ilyen faszán kattintgatsz:) Tényleg jók,de ez csak az én meglátásom.Köszönöm.Itt van az első filmem amit én kreáltamNézd meg ha van kedved,nem egy nagy szám.de ki akartam próbálni magam.Üdv Csaba.http://www.youtube.com/watch?v=YTyUQncw2Ms&feature=c4-overview&list=UUWaS5ukN6h7I1cIU2Onz-OA
downhilltc
Válasz
Szia!

Ez a tetű rendszer megint elbaszta a választ, írhatom újra.

Nos,  a képek nem teljesen szándékosak, ilyenre sikerültek. Nem csak arról van szó, hogy kezdő fotós vagyok, hanem hogy finoman szólva sem voltak jók a körülmények. A fény még hagyján, de a tömegben embereket kerülgetve, pár perc alatt, kapkodva nem lehet olyan jó képeket csinálni, mint amilyet szeretnék. De azért örülök, ha valakinek tetszik.

Belenéztem az anyagaidba, elég jók!
2013-08-13 12:52:33
Bunny

Bicepsz fejlődése

Kérdés
Szia Bunny!Lassan 1 éve edzek , napi 200g fehérje és 500g szénhidrát.Mindenem fejlődik is szépen , már rendesen meg vagyok nőve:D.Kivéve egy dolgot:a bicepszem.Heti 1x edzek rá 6 sorozatot , három váltott egykezes ill. három scott pados farinciarudas gyakorlat. Tudom hogy genetika meg minden de enyire nem lehet szar a genetikám a bicepszre hogy 1 év alatt szinte semmit se fejlődjön.Szénhidrát elég mert már ennyitől is zsirosodok rendesen.Szerinted 6 sorozat az már túl edzéshez vezet?
dani_ec4920
Válasz
Szia! Nézd meg a BB.Tv.t és próbáld ki a 4 másodperces negatív technikát.
2013-08-13 09:42:42
Bunny

Muscle Beach

Kérdés
Helló Bunny! Hogy érted azt, hogy nem lett teljesen sárga-kompatibilis a Muscle Beach?
blod001
Válasz
Ha részletezni akartam volna, akkor részleteztem volna. Nem fér össze a mi filozófiánkkal pár dolog, ennyi.
2013-08-13 00:07:14
Bunny

Köszönés

Kérdés
Heló Bunny ! A minap voltam édesapámmal motorozni ( http://kepfeltoltes.hu/view/130812/218627500Image1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ) és észrevettem, hogy intenek egymással a motorosoknak. Ez miért van ? Talán valami hagyomány ? Tőle elfelejtettem megkérdezni és most jutott csak eszembe. Köszi előre is Üdv.: Ákos
AkosSsS
Válasz
Szia!

Az integetés egy ilyen motoros népszokás, amit kissé túlzásba visznek. Városban az égvilágon semmi értelme nincs integetni, a lábbal köszönő faszparasztokat meg szívesen felrúgnám az anyjába.

Városon kívül én is intek, meg vissza szoktam inteni mindenkinek, de persze nem minden áron, nem kell azért belerongyolni a kocsisorba. 

Vannak kasztok, miont a Harleys, meg a túraendúrós BMW-s managger köcsög, az nem alacsonyodik le oda, hogy intsen.

Faternak fasza K1200-as BMW-je van, vagy valami ilyesmi. Én nem szeretem ezeket, nekem már autó, de jó motor.
2013-08-12 23:44:16
Bunny

muscle beach

Kérdés
Szia Bunny! Muscle Beachről szeretném veled megosztani a tapasztalataimat, ugye (legalábbis úgy gondolom ) ez arról szól, hogy összegyűlnek a példaképek lehet velük csacsogni, fotózkodni,mellette persze edzeni,fürdeni stb., nem a versenyzőkön lógni egész nap, bombázva a kérdésekkel, az nekik is fárasztó/idegesítő lehet, még ha elvileg dolgozni is jönnek le.Azért a valóságban ez kicsit más, nyilván te tudod a legjobban, ki mennyire játsza az eszét a kameráknak, és mennyivel másabb élőben, hát most én is tapasztaltam, hogy még a team fő arcai is leszarják az embert, aláíratom vele a kártyát, és úgy adja oda, hogy rám se néz, el se vettem volna legszívesebben.De persze pozitívak is voltak, favoritom egyértelműen Kökény lett, ugyanazt adta vissza, mint ahogy a felvételekből megismertem, Jancsi, és Nagy Betti is pörgött végig, ők voltak akiknél nem azt éreztem, hogy épp a nyaralásukat zavarom meg azzal, hogy egy képet lőhessek velük.(persze mindenkihez nem volt szerencsém(?)) Sajnálom, hogy téged nem sikerült elcsípni, de majd legközelebb!
szodaa
Válasz
Szia!

Egy ilyen rendezvény nagyon sűrű dolog, egyáltalán nem biztos, hogy bárki is leszart. 

Én csak magamból tudok kiindulni: sokan jönnek oda beszélgetni, de lehet épp valami dolgom van, vagy rögtön odajön más is, így nem tudok 100%-osan figyelni. Ezt akár értékelheti valaki rosszul is, pedig semmiféle flegmaság nincs bennem, nekem nagy megtiszteltetés az ilyesmi. De van, hogy nem tud az ember odafigyelni.

A Team tagok is emberek, kivéve  Kökényt, a Kathit meg a Bohost.
2013-08-12 23:16:09
Bunny

Motor

Kérdés
Szia Bunny! Írtam kb. fél éve, hogy motort akarok venni nyáron, kereskedőtől, részletre (Hornet 600). Hát nem vettem, pedig nem sok választott el a banki hiteltől, mert összegyűjteni nem sikerült rá. Átgondoltam, mekkora szart húznék a fejemre egy hitellel, és mellette még tartsam fenn a motort. Kicsit olyan lenne, mintha doppingolnék, gyorsan eredményt, aztán meg siránkozhatok a következmények miatt. Edzés terén is azt vallom, inkább 1 év alatt egészségesen, becsülettel, mint 1 hónap alatt mással. Így a motor tolódik 1 évet, addig gyűjtögetek. Jah, köszi a tippet a Darázsgarázs-hoz, ott vettem meg pár motoros felszerelést. Igen jó fejek, segítenek, és az árak is vállalhatóak. Másrészt köszönet, mert rengeteget formálódott az életfelfogásom, miattad! Szerintem van értelme amit, és ahogy csinálod! Üdv!
hatosgabor
Válasz
Szia!

Vegyél olcsóbb motort. Legalábbis mérlegelj, mert okos dolog gyűjtögetni, de azt ne feledd, hogy a motor az élményért van, és az időd megy, az élmény elmarad.

2013-08-12 22:44:33
Bunny

Scitec Muscle Beach

Kérdés
Szia! Néztem a Beach-en készül képeket a kedvenced vagyis a bermudanadrágos kategóriáról, közben eszembe jutott egy gyenge poén, hogy mi van Süttő és Nyergesújfalu között.: Lábatlan.
dogeba
Válasz
Szia! Én ilyen képet nem csináltam! ;)
2013-08-12 22:02:56
Bunny

eltűnt

Kérdés
Szia! Régebben volt egy olyan flash, aminek az volt a címe, hogy Hová tűnt Vörös Zoli. Na ennek analógiájára a kérdésem: Hová tűnt (...)? Lehet én nem követem annyira, de már régóta nem láttam felőle semmit. Kiesett a pixisből vagy nem mozog már olyan szinten testépítő körben, vannak már sokkal fontosabb dolgai vagy mi az oka, ha ez publikus?
istvan_131bc2
Válasz
Ha érdekelne, hová tűnt, biztos foglalkoznánk vele, nem kell ehhez nagy logika. Az emberek sajnos gyakran megférgesednek.
2013-08-12 22:01:38
Bunny

kutya baj

Kérdés
Szia Bunny! Kutyaügyben írnék neked, remélem kiteszed, és valaki jelentkezik, vagy talán te is tudsz valakit. Az a helyzet, hogy barátnőm apjának volt egy kutyája, de ő elköltözött az USA-ba, és magára hagyta a kertben, a szomszéd etette... (no comment). Miután barátnőmmel összejöttem, összeköltöztünk, és befogadtam a kutyát, mert kertesházban lakom. De eddigre a kutya már 7 hónapot töltött egyedül, és antiszociálissá vált. Most másfél hónapja volt nálam, amikor játék közben (már nem először) megkapta a kezem, amire én rászóltam, és egy kicsit rácsaptam a fejére, hogy nem szabad, de egyáltalán nem durván. De erre teljesen bekattant és nekem támadt, konkrétan meg kellett vele küzdenem, és akkor adta fel, amikor elkaptam a torkát, és majdnem megfojtottam. A harc nem volt egyszerű, mert egy vizsla-németjuhász keverék kankutyáról van szó, szóval lett rajtam pár harapásnyom, de szerencsére egyik sem vészes. Amint ebből is kiderült, a barátnőm nem tud neki parancsolni, mert ezt az egészet végignézte. Most két hétig megfigyelés alatt kell tartani, ez a protokoll, utána viszont mennie kell, mert itt nem maradhat, és én nem fogok azzal kínlódni, amit más elrontott rajta, és nem is értek hozzá ennyire. Visszavinni nincsen értelme oda, ahol egyedül volt, mert csak még jobban meghülyül a magánytól, és veszélyes lesz, még a végén valaki jobban rákúr, mint én. Az elaltatás maradt, mint végső megoldás, de azért írok ide, hogy hátha van valaki, aki ért a kutyákhoz, és esetleg elvinné, mert még lehetne pár boldog éve, 9 éves egyébként. Ebben a két hétben lehet jelentkezni, amíg még itt kell lennie, de mindenképpen olyan szóljon csak, aki ért a kutyaneveléshez, mert sajnos problémás ebbé vált, hála a felelőtlen gazdájának, aki magára hagyta.
divine
Válasz
Szia!

Kér verzió van: vagy jelentkezik itt valaki, vagy keresd meg Pufit az allatmentoliga.com-on, segíteni fog. 

A kutya SOHA nem támadhat a gazdájának. Sajnálatos tény, de néha jobb elaltatni. Remélem nem ennyire súlyos a helyzet.
 
Az emberek barmok, személyit se szabadna kapniuk nem kutyát tartani. 

Pihenni sem tudok eludtazni az országban sehova, ahol nem zajong valami barom pinanyaló gecikutyája. A hotelben is erre keltem tegnap.
2013-08-12 21:54:10
Bunny

zsírégető termékek

Kérdés
Szia! Lassan 2 hónapja heti 3 alkalommal járok edzeni.. Megvettem a Grapefruit ízű zsírégető liquidet és be is szedtem rendszeresen. Szeretnék valami olyan terméket ami az éhség érzetet segíti elmúlasztani és egyben zsírégető is.. Mit ajánlasz?
adrien_6deeef
Válasz
Akareterőt.
2013-08-12 21:50:05
Bunny

KATHI BÉLA A LEGERŐSEBB TESTÉPÍTŐ

Kérdés
Szia Bunny, Beachen még el akartam csípni Bélát azzal a kérdéssel, hogy hogy áll a legerősebb testépítő címmel? Tervben van-e még a dolog? Csak aztán eltűnt, meg dolga volt, mi pedig már jöttünk. Van bármi fejlemény az üggyel kapcsolatban? Üdv, Ádám
semtexadam
Válasz
Szia!

Béla üzenete:

Kiszalltam agyilag a versenysportbol. Edzek kemenyen, mert nem akarok csalodast okozni se magamnak, se senkinek. De mar uzletember vagyok fejben.
2013-08-12 11:06:50
Bunny

Alakformálás

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam a sárga kapszulát és az lenne a kérdésem hogy a 3ch-s alakformáló étrenddel, mellette persze súlyzós és aerob edzéssel mennyi idő egy nem versenyszintű, de egy formás, sportos test elérése körülbelül? Előre is köszönöm!
keni15
Válasz
Olvasgasd még egy kicsit. Ilyet csak a hülyék kérdeznek, akik nem értik a lényeget.
2013-08-12 07:02:22
Bunny

Muscle Beach

Kérdés
Szia Pénteken lejutottam Siófokra, ahol nagyon jól éreztem magam. A terem nagyon bejött, mikor edzettem pont fogyott már a tömeg, így tudtam normálisan, meg tudnám szokni ezt a vízparti edzést! Viszont a lényeg nem ez volt: nagyot néztem, mikor megláttam a Team tagokat, milyen formában vannak. Béla tudom hogy alig ér rá mostanában, de összehozott egy olyan formát, amit a mai versenyzők egy része irigyelne, úgymond hobbi szinten pedig még durvább, a tegnapi PBW Championships néhány versenyzőjét is verte volna szerintem. A csapat edzése ami még említésre méltó, hatalmas motiváció mindenkinek, aki lelátogatott, kár hogy csak egy napot tudtam lent tölteni, de a munkahely már csak ilyen, szabadságom pedig nincs. A másik: tegnap este PBW Championships, a profi kártyát így osztogatják mostanában? Voltak olyan versenyzők, akik a Superbodyn lazán kikapnának. Az ilyen profiknak mi a fene értelme van? Elvileg a nevükben benne van már hogy profi, én szégyellném a pofámat, ha így ki mernék állni egy versenyen, és testépítőnek nevezném magam!
sax192
Válasz
Én is szégyellném a pofámat, de van olyan versenyző meg olyan szövetség, aminek semmi se szent.
2013-08-12 06:57:42
Bunny

Szar kaja+edzés

Kérdés
Szia! Az öcsém miatt írok. 176 cm 117 kg. Kb. 40kg zsírtól kellene megszabadulnia. Rávettem rendszeres aerobra (minden reggel 50perc séta), talán sikerül súlyzós edzésre is rábírnom. Viszont a kajálása szar. A kérdésem az, hogy edzéssel és szar kajával milyen eredmény várható? Elveszíti még azt a kevés izmost is ami van? Vagy lemegy a zsír, de továbbra is szarul fog kinézni?
rudolf_67c3c0
Válasz
Szar eredmény várható.
2013-08-12 06:56:39
Bunny

Brutal Anadrol

Kérdés
Szia! az történt velem, hogy vettem a Biotech USA gyártótól egy Brutal Blade táplálékkiegészítőt, hazahoztam kibontottam bevettem az első kapszulát és akkor veszem észre hogy Brutal Anadrol-t adott a srác. Másnap vettem Brutal Blade-et, de a kérdésem a következő: valahol el tudnám-e esetleg adni a megmaradt 89 kapszulát? válaszodat előre is köszönöm
ricsii23
Válasz
Mit kéne erre válaszolnom, fogyatékos gyökér? Vidd ki a piacra!
2013-08-12 06:56:05
Bunny

olimpiai edzésterv

Kérdés
Szia Bunny! Bizonyos olimpikonok azért edzik heti 5-6x is ugyanazt az izomcsoportot, mert már megszerezték a kívánt izomzatot, és az állóképesség növelését helyezik a további izomnövelés elé? Egy haverommal vitatkozunk a pihenőnapok fontosságáról, és az olimpikonok edzéstervével érvel ellene.
blackcat
Válasz
Az olimpikonoknak nem célja az izomnövekedés. A haverod egy segg.
2013-08-12 06:54:45
Bunny

Edzés

Kérdés
Jó napot kívánok! 12 éves vagyok,és izmosítani akarnám magamat! Hát sajnos vékony vagyok,körülbelül 32kg. Nincs pénzem,hogy vegyek súlyzót,vagy valami olyasmit ami kell a komolyabb edzéshez! Előállít maga nekem egy olyan edzéstervet,amihez nem kell súlyzó,vagy legalább nem kell megvenni semmit??? Olyasmire gondolok,hogy például maga előállít nekem egy olyan edzéstervet,hogy: Melyik nap kell edzenem,milyen gyakorlatból mennyit kell csinálnom,mennyi a pihenőidő...na ilyesmi kéne nekem... Előre is köszönöm a válaszát!!!
cryses2001
Válasz
Fordulj a kisegítő iskolához, én nem foglalkozom szellemi fogyatékosokkal, akár izmosítani akarják magukat, akár nem.
2013-08-10 21:21:18
Bunny

BB TV

Kérdés
Hogyha nem tudsz normaliasan valaszolni egy normalis kerdesre akkor nem ertem miert vezeted ezt az oldalt .?!! Mivel egy normalis kerdest tettem fel de te primitiven,arogansan valaszoltal ezert kettonk kozul csak te lehetsz az idiota :) Te igen hulye :)
zoltan_24a9fe
Válasz
Anyád miatt vezetem ezt az oldalt, köcsög. A BB.Tv-t neked különben sem kell nézni, ki van írva az elejére, hogy szellemi fogyatékosoknak nem ajánlott.
2013-08-10 21:20:17
Bunny

Edzés

Kérdés
Üdv Bunny! Ebben a hónapban összejöttek a dolgok és szűkös keretből kell gazdálkodnom. Nem tudok beruházni most táplálék kiegészítőkre és a kajám sem a legjobb. A kérdésem az lenne, hogy érdemes így is edzenem, vagy csak nagyobb lesz a visszaesés, ha nem tudok rendesen visszatölteni? Esetleg átmozgató/aerob edzést végezzek? Válaszodat előre is köszönöm!
emanuel_21a210
Válasz
Szia. Az edzés NEM szabad abbahagyni semmiképp, csak ne most akarja teljesítményben rekordot dönteni.
2013-08-10 21:18:19
Bunny

BB TV

Kérdés
Szia Bunny! Mikor lesz uj BB TV 98 ??
zoltan_24a9fe
Válasz
Ma lesz, csak direkt nem írjuk ki, idióta, mert az olyan BB.Tv-t szeretjük, amit senki sem néz. Nehogy megnézd a dátumokat a listában, hogy mikor szoktak jönni az adások, és az se zavarjon igenhülye, hogy egy hete volt az előző, ebből se lehet következtetni.
2013-08-10 10:55:49
Bunny

testi nővekedés

Kérdés
Szia én 16 éves vagyok körülbelül 2 éve edzek és kb. fél éve 1 cm ert se nőttem mire számíthatok a nővésel kapcsolatban??? Az edzés az befojásolja a testi nővekedést ??
gabor_4b51fd
Válasz
Szomorú, sikertelen életre számíthatsz, mint általában a gyenge képességű gyökerek. A "nővés" szerintem tökmindegy.

Nézzétek: egy 16 éves! És jéé, ez is gyökér!
2013-08-08 23:16:20
Bunny

Testkompozíció-megváltoztatás

Kérdés
Szia Bunny! 175cm, 80kg. 22 éves vagyok, 13 évesen kezdtem edzeni. Jelenleg heti 4 súlyzós edzés, pihenőnapokon 1 óra aerob. Multivitamin pack-ot, izületvédőt, tejsavót és gyors szénhidrátot szoktam rendszeresen enni. A testkompozíció-megváltoztatással kapcsolatban érdeklődöm. A sárga kapszulában olvastam, hogy 2g/tskg fehérje, 3g/tskg szénhidrát, zsír nincs írva. A zsírbevitel legyen minél alacsonyabb, vagy mehet belőle több az anyagcsere pörgetése végett? Ezt lenmagolajból oldanám meg. Ha esetleg ez a szisztéma nem müködik és a testsúlyom izomvesztés miatt csökken, a fehérjén emeljek csak mondjuk 3g/tskg-ra, vagy mással is kell játszani? Válaszodat köszönöm!
jottye
Válasz
Szia!

Alapvetúen az a rendszer is a telített zsír bevitel kiiktatásán alapul és alacsony szénhidrátbevitelen. Telítetlen zsír mehet pluszba vagy akár a szénhidrát egy része helyett, de azért 100-150g szénhidrát maradjon meg. Ha a testsúlyod csökkent, ez esetben a zsíron emelj. 

Más: volt valaki Békéscsabáról aki segített a múltkor, illletve ha nem olvas, ha van valaki Békéscsabáról, aki meg tudna nekem nézni egy motort, kérem dobjon már nekem egy mélt a bbtv.bunnykukacgmélpontcomra.
2013-08-08 20:01:19
Bunny

Fekvőtámaszok.

Kérdés
Tisztelt Drugs Bunny! Lehet volt már, keresgéltem, de nem találtam. Ha volt már akkor bocs. Kérdésem a következő: heti 3x eljárok súlyzós edzést csinálni, emellett nem gáz ha minden este és reggel csinálok fekvőtámaszokat? Amiatt érdekel, hogy pl egy mell edzés után amikor ugye pihenni kellene, akkor ez nem fog kárt tenni? Bocsánat a hülye kérdésért! Előre is köszönöm a válaszod. Tisztelettel, buvartacsko
buvartacsko
Válasz
Menj ki a konyhába. Tedd ki a pöcsödet a pultra, basszál rá egy kurva nagyot a húsklopfolóval. Lehet, hogy fájni fog, de legyél kemény, basszál rá még egyet.

Utána tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is kell ez? 

Miért van az, hogy egy barom nem futni megy, nem vádlizik, hasazik vagy bármi értelmes dolog, miért pont fekvőtámasz?

Miért élnek emberek a gondolkodás képessége nélkül?
2013-08-08 19:41:21
Bunny

SZÉP

Kérdés
Megkérdeztem. De mivel nem hiszek az ilyen szintű kategorizálásban (a kínai kaja - nyilván helye, szakácsa, csirkéje, stb válogatja.), máshogy fogalmazok. Inkább úgy kérdezném hogy: Lehet-e jó? Vagy esetleg így: Te mire költenéd ezt az összeget?
Herr FP
Válasz
Hát, engedelmeddel leírom az őszinte érzéseimet: te valami kibaszott hülye vagy. Nem láttál még kínai kaját? A mekkdonáldszot nem kérdezed meg?

Én ezt az összeget fagyira költeném a helyedben.
2013-08-08 18:43:12
Bunny

konditerem felszerelés

Kérdés
Szia Bunny! :) Saját konditermet szeretnék felszerelni otthonomba. Szerinted milyen kondigépekre lenne szükség a sikeres fejlődéshez? Már beszereztem előre magamnak jumbot. (ezt ajánlották) Szerinted érdemes már most elkezdeni szedni vagy először szerezzem be a gépeket? Válaszodat előre is köszönöm. Gelli.
gelli_db22a1
Válasz
Mi az összefüggés?
2013-08-08 18:15:30
Bunny

SZÉP kérdés

Kérdés
Szia! Úgy hozta a sors hogy új munkahelyem van, pozitív fordulat állt be és egy aránylag korrekt melóhelyen vagyok alkalmazásban. Béren kívüli juttatásként SZÉP kártyát is kaptam, amit melegétkezési utalványként bírok elkölteni egy csomó helyen. A kérdésem hogy az egyébként tudatosan felépített tömegelő étrendbe be lehet-e illeszteni például a távolkeleti kajáldák egyik-másik értelmesebb ajánlatát (egész jellemző a csirke-rizs kombó), vagy inkább jobb ha nem bízok ezekben?. A nátrim-glutamáttól meg a literszámra locsolt keményítőtől és egyebektől kissé tartok. De az érem másik oldala hogy amúgy meg anyagi megfontolások miatt célszerű volna ezt a havi potya 7000 magyar forintot evésre elkölteni.
Herr FP
Válasz
Most megkérdezted, hogy a kínai kaja jó-e?
2013-08-08 18:05:12
Bunny

fogyás

Kérdés
Szia Én fogyni szeretnék. Heti 3 súlyzós edzés és aerob mozgásként gyaloglás, vagy kerékpár az én sportom. Ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem, azt olvastam és a videódat is néztem, hogy akkor aerob a mozgás, ha mozgás közben még érthetően tudunk beszélni. A mozgás időtartama mennyiben számít? Mert én imádok biciklizni és van, hogy 2-2,5 óra idő, amit tekerek, de kb. mint egy zombi, tehát alig emelkedett csak a pulzusszámom, tompa vagyok, érthetően beszélek. Persze ez néha megnő, ha hegyen fölfele megyek, de még akkor sem fujtatok, mint egy gőzgép. Szóval ez a hosszú időtartam ez már kardió edzésnek számít? Ezzel izomvesztést érhetek el ? Pihenőnapokon szoktam csak ilyen nagyobb időtartamot menni. Köszi a vélaszt!
csaba_3bef9d
Válasz
Szia! Alacsony intenzitás hosszú ideig ugyanúgy aerob edzésnek számít. Izomvesztést érhetsz el, mert túl hosszú ideig nem eszel. De ne törődj vele. Ha még szórakoztat is, csináld nyugodtan. ártani nem fog. Kiegészítőkkel segíthetsz az ügyön, BCAA aminoval stb.
2013-08-08 17:56:08
Bunny

Vicces videó

Kérdés
Szia Bunny, Nem tudom ismered-e a BroScienceLife Youtube csatornát, a csóka nagyon nagy arc. Ez a videója a lábnap kihagyásáról és tökéletes kifogásokról szól :) https://www.youtube.com/watch?v=BS-oRydlnCE Lehet szemezgetni a többi videóból is.
zbaka
Válasz
Igényes vagy, gratulálok. Tipikus jutubszar. Szerinted ez engem érdekel?
2013-08-08 15:17:59
Bunny

Diéta

Kérdés
Hello. A Görögdinnye diétában, rossz vagy semleges hatást kelt?
chris_ef0f09
Válasz
Gyökéééér!
2013-08-08 14:33:51
Bunny

ciklikus ketogén

Kérdés
Szia Bunny! Előbbi válaszaidban írtál egy srácnak a ketogénről. Ha én már a három részre osztott intenzív súlyzós edzést végzem (láb, mel-váll-tri, hát-bi), és szombat lenne a töltésnap, akkor péntek, vasárnap,hétfő lenne jó választás edzésnapnak? Vasárnap lenne a láb mondjuk. Illetve ketogénben ha nincs meg már a heti 1 kg zsirvesztés, akkor mit csökkentsek, mert ugye a szénhidrát az 0? Induljak 3 g fehérjéről és onnan vegyem el a 20 grammokat, ha lassul a fogyás? Tervezel cikket a ckd-ról? Szerintem sokaknak képzavar van. Nyilván csak akkor ha van még erre idő időd, semmi követelőzés részemről. Köszönöm!
Prom
Válasz
Hétfő-kedd-péntek. Ketogénben nem kell 3g fehérje, alig 2. Nem tervezek cikket egyelőre CKD-ról, túl hosszú a téma.
2013-08-08 14:33:28
Bunny

Ketogén

Kérdés
Hello! Akkor ezek szerint a kaja rendben? Mert, akkor megnézem, hogy megtartom ezt a hétvégére is, ott nem edzek. Kiderül a csíkból, hogy mit mutat. Jó kérdés, hogy honnan megy le. Meglepő módon erősebbnek érzem magam. Súlyzózni napi szinten 40 perceket szoktam bemelegítéssel mindennel együtt. Naponta egy testrészt a következő sorrendben: mell, hát, láb, bicepsz-tricepsz-váll.
peter_4c8f8b
Válasz
Úgy nézem, teljesen szar minden, amit csinálsz. Ketózisban nem edzünk. Szénhidrát visszatöltés után edzünk, majd hét végén visszatöltés előtt.
2013-08-08 11:10:42
Bunny

Edzés előtti tápanyagbevitel

Kérdés
Üdv. Egy olyan problémám lenne, hogy edzés előtt nem megy le semmilyen kaja, azaz 20 gramm zabpelyhet tudok lenyomni, anélkül hogy visszajönne.A fehérje készítmény egyből visszajön.Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy nagy baj lenne ha edzés előtt nem vinnék be tápanyagot, hanem csak utána vinném be a fehérjét és a szilárd kaját? Válaszodat előre is köszönöm!
norbert_b9fbf9
Válasz
Szia! Akkor függ, mikor van az edzés, és mit értesz az alatt, hogy edzés előtt.
2013-08-08 11:08:39
Bunny

link hiba

Kérdés
Szia Bunny! Az ALAP TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK cikk Elolvasom >>> linkje hibás: hiányzik az URL végéről egy k betű.
pez
Válasz
Szia! Köszi, javítottam, de a cím és a kép is link.
2013-08-08 11:07:53
Bunny

Ketogén

Kérdés
Szia! Bocsi, ha ostobaságot kérdezek, de csak nem akar beállni ez a szerencsétlen ketózis. Múltkor már kérdeztem párat, de valami még mindig nem kerek. Engedelmeddel leírnám, hogy mi a napi menüm a hét eleje óta. Kalória:2100,fehérje:140,ch:18,zsír:168. tojás, olíva/lenmag olaj,csirke,túró,cukkini,paprika,mák,kókusz. Ennyiből áll a felhozatal. Sok lenne a kalória? 90 kiló és h-cs edzés+aerob. Nyelem a vizet, tolom a vitamint, de a csík istenért se változik. Súlyomból viszont vesztek. Tudom, hogy nem szeretsz számokkal szarakodni, de szeretném megtudni, hogy mit rontok el.
peter_4c8f8b
Válasz
Szia!

Már csak az a kérdés, a zsírodból vesztesz-e. A túrót dobd ki a picsába. A kérdés az edzés, mert ketózidban nem lehet edzeni: ha ketózisban edzel  kiesel a ketóziból és izmot vesztesz.
2013-08-08 10:13:50
Bunny

vizesedés

Kérdés
Tiszteletem , Nem vagyok nagy írogató, de erre akartam valamit mégis reagálni, lévén nálunk is előfordult családban és ez nem épp a feltétlen hülye kérdések egyike, még ha nem is testépítés a témája. Nos a srácnak akinek az édesanyja vizesedéssel küzd, csak annyit, hogy akármennyire szép és jó a vitamin meg a többi amit írtál, ez akár komoly is lehet. Többé kevésbé egyetértek a tanácsaiddal, de olykor elkerülhetetlen felkeresni egy vagy több orvost ( normálisat, mert van ilyen is), lévén nem minden oldható meg azzal, hogy rosszul táplálkozik, vitaminhiányos, egyebek ... Igenis komoly dolgok is állhatnak a háttérben és sajnos sokan nem mennek tovább mondjuk egy körzetinél és utána csak mondjuk itt kötnek ki, aki egy egyszerű (alap - ami nem sokat mondó) vér és vizelettel letudja, esetleg hozzá dob vízhajtót vagy valami szívgyógyszert és vár hetekig, ami alatt meg is lehet halni. Ennek lehet mint gondolom Te is tudod, vese problémától kezdve, a szívelégtelenségen , gyulladáson át a parazitáig sok minden az oka. Tartok tőle, hogy ő sem az a típus akit ha nem rúgnak seggbe, vagy ha nincs már tényleg az utolsó pillanatban, akkor normálisan utána járjon ezeknek . Márpedig igenis nagyon komoly következményei lehetnek és ezt nem szabad elviccelni , elhanyagolni . Megkérlek ha már válaszolsz neki, akkor ezeket is mond el neki, ne csak, hogy tápanyag és egyéb ilyen témájú probléma lehet az oka. Hátha megijed és komolyabban veszi egy olyan ember tanácsát akire nyilván felnéz, hisz eleve megkeresett. Nos bocsánat ha hosszúra sikeredett. További szép napot kívánok .
mate_74cc54
Válasz
Most is jobb lett volna ha nem írsz. Biztos hülyék, és nem látta orvos, el kell magyarázni, hogy vegyünk levegőt, szarjunk, meg menjünk orvoshoz.

A betegségek oka meg nem a tápanyagokban keresendő, hanem a gamma-sugarakban meg a vuduban.
2013-08-08 10:11:32
Bunny

étrend

Kérdés
Helo! info:17 éves fiú, 194 cm,99,8 kg,m.morf. Most probálom megtervezni a kaja részt, és véleményedet szeretném kérni,hogy szerinted mi most érdemesebb egy 5-10 kg izomtömeget növelni ,vagy szálkásító étrend mehet ?
varga_8c0662
Válasz
Szerintem spanolj össze a másik hülyével, és kézen fogva menjetek el a ki.seg. iskolába.
2013-08-08 09:24:19
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Hello Bunny! 16 éves vagyok 185 cm és 65 kg azt szeretném megkérdezni hogy hogy bírnák hatékonyan tömegelni mert nem szedek tömegnövelőt mert még nem vagyok 18 vagy használhatok már? Jumbot gondoltam volna használni
karoly_cec6c5
Válasz
Sajtos-tejfölös tésztát egyél és ne szarjál soha, de soha. 18 éves kor alatt pornót nem lehet nézni, úgyhogy nem recskázhatsz, tiltja a törvény.

Nem tudom, figyelitek-e  a statisztikát? Ez is 16 éves. És fogyatékos. Majd külön szólok, ha lesz 16 évestől normális kérdés. 

Úgy néz ki, a személyi igazolványt nem 14 évesen kéne adni, hanem 18.
2013-08-08 09:22:13
Bunny

Táplálék kiegészítő

Kérdés
Üdv! Beszéltünk a fiammal (18 éves), a leendő tevékenységéről, hogy tömeget szeretne növelni, és szeretne táplálék kiegészítőt vásárolni itt az oldalon, de nem tudom, hogy mik is ezek/mit tartalmaznak, és mi a hatásuk, illetve mellékhatásuk? Hogy ezek a kiegészítők okozhatnak-e betegséget, magas vérnyomást, kell-e majd vesedialízisre járnia, esetleg lehet baja a májának, illetve a szívének, vagy okozhat-e impotenciát, vagy később kialakuló betegségeket? (...) Köszönöm a válaszát. Üdv, egy aggódó szülő.
elek_ffa73c
Válasz
http://body .builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/tapkieg/a-szulok-es-a-tapkieg

Mellékesen a szülőkre nem vonatkozik a szabályzat? Ezzel mutatsz példát, hogy szarsz bele, gyökér?
2013-08-08 09:19:08
Bunny

felépülés 2

Kérdés
Köszönöm a választ Bunny! Még annyi érdekelne, hogy van-e valami ötleted mi felelős ezért a hihetetlen vízfelvételért? Nagyon kevés idő alatt rohamosan felszedte ezt a sok víztömeget, és főként azért kérdezem a véleményed mert az orvosok buták mint a segg, és mindegyik mást mond meg találgat.
tmate0421
Válasz
Annyit mondanék, hogy "szerinte" vizesedik. Vitamin ás ásványianyag, szénhidrátstop, az ételek sózásának minimalizálása és megfelelő vízbevitel az, amit ki kéne próbálni.
2013-08-08 09:12:08
Bunny

edzésterv

Kérdés
Hello! 27éves vagyok, 20 éve sportolok,de súlyokhoz nem gyakran nyúltam! Most szeretném elkezdeni a gyúrást heti 2 amerikai foci edzés mellett, tudna ajánlani vki egy edzéstervet? Előre is köszönöm!
sipos_9e66ed
Válasz
Ki a f@szom ajánlana neked itt edzéstervet? Mi ez, szerinted, csetszoba? Meg se nézted, hol kérdezel, hülye?
2013-08-07 22:02:18
Bunny

felépülés

Kérdés
Szevasz Bunny! Agyvérzés volt a családban január közepén, és édesanyám azóta hihetetlen módon elhízott, szerinte vizesedik mint a fene. A probléma azzal van, hogy mint azt tudjuk edzés/mozgás nélkül nincs fogyás, de ő sajnos semmilyen fizikai munkára nem képes mert 2 lépés után már levegő után kapkod. Valami meglátásod van ezzel kapcsolatban? Egy megfelelő diéta és vitaminbevitel mennyit segíthet ilyen esetben? Tudom, hogy ez elég kényes kérdés, de remélem valamit tudsz segíteni nekünk, köszi!
tmate0421
Válasz
Szia! Ketogén diétát javasolnék, és persze rendes vitamin és ásványi anyag bevitelt. A Sárga Kapszulában megtalálod a leírást, 50g fehérje kell és 100g zsír.
2013-08-07 22:01:17
Bunny

táplálkozás

Kérdés
Üdv! Az utolsó BBTV-ben volt szó a desztillált vízről. Akkor is érdemes használni, ha nem szedek semmilyen gyógyszert, csak a C-vitamin bevitelt emelem meg néha? Vagy az ásványvízben van sok ásvány, azért kell inni? Te használod? Köszi!
pepperoni
Válasz
Szia! A vese tisztítására mindenkinek érdemes használni. Épp most vettem, hidegen baromi jó.
2013-08-07 17:10:48
Bunny

könyv és fotózás

Kérdés
Szia Bunny! Nem testépítés. Az a helyzet, hogy bunkó gyúrósként imádok olvasni és érdekelne, hogy neked mik a kedvenc könyveid? (bármilyen témában) A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezeket a képeket, amiket itt megosztasz pl. a motorodról, milyen géppel csinálod? Ja, és mennyit foglalkoztál illetve honnan tanultál fotózni? Csak mert ezek a képek brutál jók! Köszi.
kicsijohn
Válasz
Szia! Én sem olvasok mostanában eleget, és nem tudom, melyik a kedvenc könyvem. Mindenképp olvasd el a Z Világháborút, és a Galaxis Útikalauzt.

Fotózni most kezdtem csak, semmi extra, Canon 600d-vel csinálom, igaz, van nálam egy 70-200 2.8 IS USM objektív, ami sajnos nem az enyém és egy motor ára. De ez például egy olcsó Sigma objektív, ez meg a kit obi.

Nem tanultam fotózni konkrétan sehonnan, csak megkérdeztem 1-2 dolgot.
2013-08-06 22:02:39
Bunny

Végre valaki

Kérdés
Bocs, hogy nem kérdéssel rabolom az idődet, de muszáj volt megírnom, hogy köszönet, hogy végre valaki szókimondóan helyükre teszi az analfabétákat :) Egy teljesen más témában vezetek egy honlapot, és sajnos rengeteg energia azzal megy el, hogy olyan kérdésekre reagálunk, amire a válasz egyértelműbben nem is lehetne odatolva az illetők elé. Aztán ha nem tökéletesen píszí hangnemet ütünk meg, akkor már megy a siránkozás, hogy de undorítóak (meg sznobok, ez a kedvencem...) vagyunk. Örülök, hogy lehetőséged van rá, hogy a mindent a fogyasztóért üzletpolitikának ellentmondva nyíltan és őszintén vezesd a rovatot! (és ha már így belejöttem, kösz a kapszuláért is, mint olyan, aki sajnos korábban a kezdők hibájába már beleesett, megdöbbentő volt, hogy az alap utasításokat betartva relatíve rövid időn belül milyen fejlődést lehet elérni. Évek óta az edzőteremben szenvedőket sikerül lekörözni, csupán azért, mert figyelek az étrendre, beszereztem a szükséges vitaminokat és étrendkiegészítőket, jó az edzéstervem és eleget pihenek... Kösz mindent! Erőt és kitartást!)
robert_743163
Válasz
Szia!

A mindent a fogyasztóért, pontosabban a mindent a vásárlóért, ha úgy tetszik, mindent az ügyfélért politika nem rossz.

Csak azt nem értik meg a legtöbben, hogy nem mindenki ügyfél. Az a gyökér, aki itt nem olvassa el a szabályzatot, nem ügyfél. Nem ebben a rovatban az "ügyfeleim" azzal "fizetnek", hogy olvassák a magazint. Nekik van ez a rovat, mert ők az olvasóink.

Hülyékkel nem kell foglalkozni sem online, sem offline. A hülyéket nevelje az anyjuk vagy a kisegítő iskola, de neked nem kell igyen debilekkel foglalkozni. Lehet egy ügyfél hülye, ha tanácsadó vagy, akinek az a dolga, hogy az ügyfél jóllássa a dolgokat, de akkor ez a munkád, és meg kell fizetnie.

Nagyon sajnálatos, hogy ebben az országban mindenk azt hiszi, hogy neki ingyen járnak dolgok. A baráti segítségnek azonban van egy határa. Én pl. az időm 50%-át olyan dolgokkal töltöm, amiért nem kapok pénzt. De valami érdekem fűződik, hogy csináljam, vagy valami elv miatt csinálom, mondjuk a sportért. De ezt én döntöm el, és a te esetedben te döntöd el. Nem kötekező a debileket istápolgatni ugyanis, sőt, aki hülyékre szánja az idejét, az maga is hülye.

Egy gyökér, beképzelt buta köcsögnek ingyen segíteni bármiben is, hót felesleges, semmi okod rá, hogy ilyet tegyél és tudnod kell, hogy se pozitív (reklám jellegű) hozadéka se nem lesz, se nem válok soha fizetős ügyféllé. 

Nagyon sok tanácsadó tanítja már azt, hogy a hülyékkel ne fogalkozz, mert nem marad energiád a rendes ügyfeleidre, és nem azokkal fogsz törődni, akik megérdemlik.

A PC dolog az emberiség legundorítóbb vívmánya. Korrktség egy szinten túl annak jár, aki veled is korrekt, azaz annak már nem, akiről kiderült, hogy nem korrekt.

Szerinted az itt kérdező fogyatékos köcsögöknek, akik nem hajlandóak elolvasni a Szabályzatot és a Sárga Kapszulát,  hány százaléka mondjuk Shop.Builder vásárló? Az egyszerűség kedvéért leírom a gyakorlati eredményt: nulla.

Szerinted a múltkori idióta, aki tápkieg cégeknek írt edzési tanácsokért, nem talál senkit, aki rendbeteszi az étrendjét meg az edzését de persze hajlandó megfizetni, írt nekem mélt, miután írtam egy összeget erre?

Ennyire érdemes hülyékkel erőlködni.
2013-08-06 14:23:12
Bunny

A Nagyok fiatalon

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam egy cikket, amiben láttam, hogy Mészáros Laci 93-ban még csak 79 kiló volt. És a mostani formájával nehezen tudom elképzelni, hogy volt valaha -80 is :) Nem lehet megkérni, hogy publikáljon egy képet a fiatalkori önmagáról? + a többi Nagy Embert is megnézném még fiatalon. Szerintem sokak számára nagy motivációt tudnának adni ezzel a gesztussal :) Köszi!
bello8806
Válasz
Szia! Az ötlet nem rossz!
2013-08-06 14:10:45
Bunny

testnevelés óra

Kérdés
Szevasz Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy a te korodban milyenek voltak a testnevelés órák? Manapság elég alacsony a színvonal, régebben is így volt?
tmate0421
Válasz
Szia! Középszarok, de azért futtattak minket, meg kellett mozogni egyen-klottgagyában megfehér trikóban. Egy valamit azonban nem tudtak elérni: megszerettetni a sportot. Már akkor is hülyék tanítottak.
2013-08-06 14:09:42
Bunny

Hirtelen kerdes

Kérdés
Szia Bunny! Kérdeznék valamit Tőled. A szövegértés, értelmezése, átgondolása a leírtaknak, tudomásul vétele egy szabályzatnak amely ahhoz kell, hogy kérdezhessen az illető egyáltalán bárminemű dolognak a felfogása ami nem igényel atomfizikus agyat, miért ilyen nehéz? Szerinted ez az oktatási rendszer hibája vagy simán beleszarás vagy a jelenlegi ifjú generáció ennyire nem próbál meg valamivel megküzdeni? Tegyék elé amit akar, de azonnal, lehetőleg minimális vagy semmilyen energiaráfordítással részükről. Isten az atyám, hogy ifjú koromban volt az Utam a csúcsra meg az Erő műhelyében amiket ronggyá olvastam és lementem edzeni. Olyan terembe ami mai szemmel kőkorszaki és csak az járt a fejemben, hogy Arnold is így kezdte. Talán ismerted a helyet Kaposváron a Sportcsarnoknál a kajakosok termében. Számoltam a napokat míg megjelent a következő x meg y magazin. Most abba nem akarok belemenni, hogy mennyi sérülést, kiábrándulást okozott néhány félrefordítás meg szakmai hozzánemértés illetve, hogy kurvára nem naturáloknak készült a heti 6x naponta 2 edzés, 5 gyakorlat 8 munkaszériával egy testrészre és társaik. Persze erről szart nem tudtunk akkoriban. Sportrobi meg sok tej még több háztartási keksszel, az volt a nyerő titkos Weider formula. Anyám borogass! Amire kiakarok lukadni, hogy most meg ide van tolva az információ magyarul magyaroktól, iszonyat nagy kínálat a táplálékkiegészítésben, szeminárium, hótkóros faszom tudja még mi. Áh, írhatnék még kisregényt. Ha ezenfelül van valami akkor érthető, hogy kérdés merül fel, de alapokig itt van kikenve fényesre és emberek pofájába tolva mit kell tenni. Tehát visszakanyarodva, mi a baj azokkal az emberekkel akik még mindig orbitális faszságokat kérdeznek? Amúgy meg néha nem tudom, hogy röhögésem pár olyan „okos” után jó ízű vagy inkább kínkeserves. Jó idegrendszert kívánok!
gen33303175shop
Válasz
Szia! 

Szerintem a média és a faszbúk az oka. Azt látják, hogy szarni kell bele, meg sem kell mozdulni semmiért, nekik minden jár. Pontosabban fordítva: fel sem fogják, hogy el kéne olvasni, foglalkozni kéne a dologgal, mert nem jön a sültgalamb. Tehát nem megfordult, hogy tudták, de leszarják, hanem fel sem fogják.

Ezt hozta a média. Mindig ezt a példát mondom, de szerintem tökéletes is: azt látja a paraszt, hogy bemegy egy gyökér  a valóságsóba, döglik egész nap, keveri a szart, kijön és ő lesz a sztár meg a híres ember. 

Persze benne van az is, hogy az okos szüleik a picsájuk alá raktak mindent, így nem tanultak meg küzdeni semmiért. Túl jó dolga van mindenkinek, dömping van mindenből, semminek nincs értéke.

Az a baj az orbitális baromságokat kérdező emberekke, hogy hulladékok. Életképtelen nyomik, akik szóhoz jutottak az internet által. Reménytelenek, tajgetosz mind. 

A sportcsarnok mögött a lőtéren volt egy terem, oda jártam először rendes terembe. Előtte az 503-as szakmunkásképző termébe, meg a Gépészébe (oda jártam iskolába), majd a lőtéri terem, ami egy sportegyesület volt, költözgetett ide-oda, egyre szarabb helyekre.

WC meg ilyen luxus dolgok nem voltak. Egyszer tartottunk egy bemutatót, ahol kaptam egy World Gymes pólót, 20 évig őrizgettem utána. Az Utam a Csúcsra, és az Erő Műhelyében volt a két hozzáférhető könyv, rongyosra olvastam én is, és minden Body&Powert megvettem. Ezenfelül mindig igyekeztem tanulni mindenkitől. 
2013-08-06 13:40:37
Bunny

testépítés

Kérdés
Szia Bunny, olvastam a Sárga Kapszulát! Eléggé átformálta a felfogásomat! Annyit szeretnék kérdezni, hogy kezdő testépítőként mint javasolsz? Mit szedjek? Régebben versenyszerűen súlyt emeltem, de aztán sérülés miatt abbahagytam, azóta csak így hobbi szinten edzegettem súlyokkal és anélkül, most viszont komolyan szeretném csinálni! Könnyen szedek fel zsírt, ezért félek picit a tömegnöveléstől, mert ha rosszul csinálom akkor nem izom, hanem még több zsír jön fel rám. 19 éves vagyok, közel 100 kiló! Válaszod előre is köszönöm! :)
Akos_76787a
Válasz
"Mit szedjek?"

Ez az átformált felfogás? Előtte milyen voltál, mint egy egysejtű?
2013-08-06 09:54:08
Bunny

fájdalomküszöb

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy teoretikus kérdésem: akkor fog fejlődni ugye az izomzatod, ha intenzíven edzel. Akkor edzel intenzíven, ha fáj. Akkor fáj, ha elérted, sőt túllépted a fájdalomküszöbödet. A kérdésem, hogy ennek tükrében lehetséges-e az, hogy egy alacsonyabb fájdalomtűrő küszöbbel megáldott egyén azért fog lassabban fejlődni, mert neki már ott fáj, ahol még nyomni kéne ötöt ahhoz, hogy intenzív edzésnek hívhassa, ergo fejlődhessen? Nem, nem akarom ezzel a koholmánnyal gazdagítani azon gyengék kifogásainak a listáját, akik folyton azt szajkózzák, hogy csak azért nem vagyok brutál izmos, mert szar a genetikám, pedig én mindig mindent megteszek. Csupán tavaly volt egy lokális érzéstelenítéssel járó műtétem, amit - mondjunk úgy - nem túl férfiasan viseltem és a doki (normális doki!) megjegyezte, hogy nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mert ilyen műtéteket más páciens sokkal jobban tűr. Furcsa, hogy a mindennapi életben ezt soha nem vettem észre magamon, ezért gondolkodtatott el ez. Érdekes dolog ez, mert a fájdalomküszöb egy relatív, megfoghatatlan, nem mérhető adottság, ami egyénenként eltérő, de nálunk ugye egy nagyon lényeges szempont az edzések világában. Köszi a választ!
atikov
Válasz
Szia!

Az a probléma, hogy te az izommunkát társítod a fájdalommal, holott a fájdalom csak az izommunka és a savasodás eredménye, nem funkcionális dolog ilyen értelemben.

Az izomban érzett fájdalom nem egyenló a külső mechanikus behatás okozta fájdalommal.

Vagyis felesleges hülyeségeken gondolkodsz.
2013-08-06 08:49:36
Bunny

Egyetemi gyökerek

Kérdés
Szia Bunny! Felvettek az egyetemre.A drága gyökér csoporttársak egy része,máris közölte,hogy ők bizony átkozottul be fognak baszni a gólyatáborban,mert MUSZÁJ.Hehe,na erre nekem az jutott eszembe,hogy odabökném neki,hogy guggoljatok gyökerek,mert muszáj.Tiszta vicc..én megemlítettem,hogy a sport miatt nem vagyok hajlandó inni,máris érdekesebben viszonyult hozzám ez a réteg,meg azokhoz,akik szintén nem akarnak fetrengeni a saját béltartalmukban.Én úgy gondolom,ezeket a faszfejeket az egyetemi évek alatt is lefogom szarni,már most elásták magukat előttem.Neked erről a nem iszik?máris le kell nézni dologról mi a véleményed?
gergo_04d891
Válasz
Szia!

Terjeszd el az a rémhírt, hogy buzulni is muszáj már ebben a metroszexuális világban, úgyhogy szopkodják le egymást bátran, különben nem menők.

A szar nem tud lenézni. A budiból csak felfelé nézni lehet.
2013-08-06 08:46:22
Bunny

Kutya

Kérdés
Hello. Nem teljesen erre az oldalra illő kérdés , de nem tudsz esetleg eladó mopsz kölyköt? Esetleg tanácsot adni mire kell figyelni ennél a fajtánál (vásárláskor, tartáskor)
norbert_5504a2
Válasz
Szia! Konkrétan nem, de nézd meg az aprod.hu-t, rengeteget fogsz találni.
2013-08-06 07:37:18
Bunny

Szemműtét

Kérdés
Üdv Bunny! Tudom, hogy nem üzengető rovat, csak segítség képen megosztanám én is a tapasztalatomat az illetővel. Nekem sajnos olyan rosszak voltak szemeim, hogy csak a legdrágább műtéti eljárással lehetett rendbe hozni őket, és ott az orvosaim meg is kértek, hogy adjam meg a listáját azoknak a termékeknek amiket szedek. Következő időpontra amikor mentem már utána néztek és csak joint-X -et javasolták, hogy ne szedjem, pont amiatt amit a kolléga is leírt imént. Szóval nekem napi vitaminok, fehérje és helyes kaja ment végig, még műtét napján is, és nem romlott vissza a szemem, pedig 7.5 dioptriát korrigáltak. Remélem tudtam segíteni, ha felhúztalak az üzengetéssel elnézésedet kérem. Üdvözlettel egy lelkes olvasó!
MuscLee
Válasz
Köszi, szerintem ez igen hasznos volt!
2013-08-06 07:33:49
Bunny

csak...

Kérdés
mi lett volna ha rendesen válaszolsz? ugd fel te a seggeebe az uborkát.. ennyit az oldalról hogy segitesz az embereknek hogy fejlődjenek... én teljesen rendesen kérdeztem...
norbert_4371f1
Válasz
Brühühühü...
2013-08-05 22:14:59
Bunny

BTK 2.0

Kérdés
Szia Bunny, részben igazad van, tényleg több minden változott az új BTK-ban, de a Teljesítményfokozó szerekkel foglalkozó paragrafusból kihagyták a tartást/használatot: Teljesítményfokozó szerrel visszaélés 185. § (1) Aki sportteljesítmény fokozása céljából tiltott teljesítményfokozó szert a) elõállít, b) kínál, átad, forgalomba hoz, c) orvosi vényen vagy állatorvosi vényen rendel, bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) A büntetés egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt üzletszerûen vagy bûnszövetségben követik el. a paragrafus még folytatódik a minősített esetekkel... és a csavar az egészben, hogy bizonyítani kell, hogy a sportteljesítmény fokozása céljából történt az átadás, árusítás, stb. A 186. paragrafusban szereplő: ...hamis, meghamisított, vagy Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméket indokolatlan mennyiségben megszerez, tart, az ország területére behoz, onnan kivisz, azon átszállít...stb. ez esetleg magában foglalhatja a teljesítményfokozó szert, de ha ugye itthon forgalomban van, akkor már nem ütközik törvénybe. És ugye ha mégse forgalmazzák itthon, akkor mi számít indokolatlan mennyiségnek... szóval valóban kicsit kaotikus az egész - szerintem.
CRD_700021
Válasz
Nem az. Semmiféle doppingszer nincs kereskedelmi forgalomban, minden hamis. A Magyar Gyógyszerkönyv nem tartalmaz doppingszernek használható készítményeket. Ezen felül minden hamis, de annyira, hogy Thaiföldi meg Kínai szart Józsi gyártja a pincében.
2013-08-05 22:14:18
Bunny

Étrend

Kérdés
Üdv! Szerinted az jó értend,ha reggel házitej+zabpehely ebéd rizs,hús.baradicsom.uborka edzéselőttis eszem edzésután is ezt eszem 1 órűval este pedig tojást ezsek? brutal gainert kezdem msot sazedni mellette brutal cre-atp-t szerinted ez igy jó? köszönöm előre is a segitséged
norbert_4371f1
Válasz
Szerintem dugd fel az uborkát a seggedbe.
2013-08-05 19:32:31
Bunny

szemműtétről

Kérdés
Szia Bunny! Nekem volt már szemműtétem, és nekem is azt mondták, hogy ne szedjek semmit 2 hétig (nálam 2 volt, nem 4), még az MSM-ről is letitltottak. Nálam képben volt a doki, és azt mondta, hogy ezek a kiegek javítják a regenerálódást, és a szemműtét után pont az a cél, hogy a szem ne regenerálja a lézer okozta rombolást. Logikusnak tűnt, elhittem, mert tényleg képben volt, nem volt az, hogy meghalsz ezektől a szerektől, mert 2 hét után kérdeztem, hogy már lehet-e, mondta, hogy nyugodtan.
xfrank04x
Válasz
Szia! Ez valamivel azért józanabb válasz a kérdésre, köszi!
2013-08-05 13:14:03
Bunny

Szemműtét

Kérdés
Szia Bunny! Rászántam magam egy lézeres látásjavító műtétre. A szemem előzetes vizsgálata során a doki rákérdezett, hogy szedek-e valamilyen magas fehérjetartalmú táplálékkiegészítőt. Miután elmondtam neki milyen kiegészítőt szedek, azt javasolta, hogy az egy hónap múlva esedékes műtétig (és még utána fél évig) szüneteltessem a fehérje szedését, mert befolyásolhatja a szemem gyógyulását. A szemem épségét semmiképp sem szeretném kockáztatni, de furcsállom ezt a javaslatot, mert szerintem önmagában a fehérjekészítmények szedésének nem kellene a gyógyulásomat befolyásolnia. Találkoztál esetleg már hasonló esettel? Épp most akartam belekezdeni egy kreatin kúrába is, lenne ennek értelme a fehérje elhagyása mellett? Válaszodat előre is köszönöm.
tamas_b30850
Válasz
Szia! De kellene befolyásolnia: segítenie kellene a gyógyulást. Szerintem konzultálj másik orvossal.
2013-08-05 11:52:29
Bunny

Személyes edzésterv

Kérdés
Üdvözlöm! Belevágnék a közepébe... :) Teljesen kezdő testépítő vagyok, -leszek-, és segítséget kérnék a következőkben..: 37 éves, 177 cm, 92 kiló vagyok, ránézésre inkább vékony, vállas testalkatú vagyok, hozzáértőbbek szerint nehéz a csontozatom.. Sosem gyúrtam még, 11-12 éves koromban sportoltam utoljára. :( A KSI-ben kajakoztam, az látszódik meg még mindig, -a heti 6 edzés-, és már nagyon hiányzik a mozgás. Őszinte leszek, természetesen, -mint sokan másoknak-, a munka határolja be a szabadidőmet, és csak egy edzőterem a megoldás, ahová bármikor lemehetek.. Tömegnövelő edzéstervre lenne szükségem, -az oldalon még ki kell nyomoznom, mi-mit jelent-, :) valamint tanácsot kérnék abban is, hogy milyen táplálékkiegészítőt, illetve fehérjét, vagy bármit vegyek. Elképzelhetetlenül kezdő vagyok a dologban, mondhatni nekem a fűrészelés teljesen mást mond, mint nektek.. :D Köszönettel
jozsef_tamas_949a82
Válasz
Elképzelhetetlenül gyökér vagy inkább, remélem ez neked is ugyanazt mondja, mint nekem. Fel nem foghatom, hogy lehet, hogy tucatszámra jönnek az ilyen szánalmak, akik nemhogy arra nem képesek, hogy legalább belenézzenek az első oldal kérdés-válaszaiba, de azt se képesek felfogni ami a lap tetején áll határozott utasításként, plusz van pofájuk becsekkolni a felhasználás feltételeit. És nyilván majd én 3 és fél órás válaszokat fogok írni ilyen köcsögöknek, megírom ugyanazt, amit csak el kellett volna olvasni, mert előe megvan írva, és amit a hozzád hasonlók kijelentettek, hogy elolvastak, de szarnak rá, mert én ráérek olyanokkal fogalkozni, akik szarnak bele. A mai extra, hogy az "alap táplákkiegészítők" című cikk éppen kint van a főoldal tetején, de azt se olvassuk el, majd megírom minden fasznak újra.

Őszinte leszek: húzz a picsába innen. Alig várom, hogy a fejlesztők végre leprogramozzák a júzer kitiltást, hogy utólag s etudj elolvasni semmit, mert nem köcsögöknek írtam.
2013-08-05 00:04:15
Bunny

Pectus excavatum Beesett mellkas

Kérdés
Szia Bunny! Nem láttam hogy kérdeztek volna tőled ilyet csak azért te nem kevés testépítőt ismersz meg jó pár versenyt is láthattál így muszáj neked feltennem ezt a kérdést. 23 éves vagyok kicsit későn eszméltem fel de a 1 éve edzek rendesen, normális kajával, normális élet vitellel. Bele szerettem a sportba és célom hogy verseny szintre jussak egyszer és itt jön a kérdésem. Az orvos szerint Pectus excavatum-van be esett mellkasom, műteni már nem lehet sajnos. Későbbiekben ez erősen gátolhatja szerinted a verseny forma megszerzését??? Vagy van a testépítő világban akár Magyarországon aki így is indult versenyeken??? Azért kérdezem mert ez lelkileg eléggé agyon ütött. Válaszod előre is köszönöm!!
Zoltán Harman
Válasz
Szia!

Nem hiszem, hogy nem tudod eldönteni, hogy esztétikailag gáz-e a mellkasod vagy sem.  Ezt nem egy orvosnak kell megmondani.

Azt viszont én megmondom neked, hogy a mondat végére EGY kérdőjelet teszünk, hogy ne úgy nézzünk ki, mint egy kibaszott hisztiző fogyatékos. Nem tudom, honnan jött ez a többkérdőjel mánia, de be kéne már vezetni érte a picsánrúgást, az biztos.

A testépítő versenyzés a világ legfeleslegesebb faszságai közé tartozik, és majd ráérsz akkor gondolkodni rajta, ha közelítesz ahhoz a szinthez.
2013-08-04 23:43:20
Bunny

Családi problémák

Kérdés
Üdv Bunny! Próbálom rövidre fogni. Szóval végig hallgattam az audioblogot, illetve olvasgattam a régi bejegyzéseid között. Emlékszem említetted néhányszor, hogy édesapádnak is voltak alkohol problémái. Sajnos az én apámnak is hasonló gondjai vannak. Pontosabban fogalmazva a családom problémája is egyben nem csak az övé. Régen sem voltunk valami hűde jó viszonyban (éppen e miatt nem alakult ki az apa-fia kapcsolat), de anno még jobban tudtam ezt tolerálni. 21 éves vagyok, egyetemre járok és ebben az értelemben sajnos függök tőle anyagi értelemben. Édesanyám mondhatni belenyugodott a szituba. Én sajnos nem vagyok ilyen birkatürelmű. Egyre jobban frusztrál az egész. Főleg, hogy józanul szó szerint teljesen normális, de ha iszik jön a világfájdalom stb. stb. . Az volna a kérdésem, hogy te hogyan kezelted ezt a helyzetet? Vagy hogyan kezelnéd? Annak függvényében, hogy a változásra az esély elenyészően minimális. Szerinted mit kellene tennem, hogy egy kicsit talán élhetőbb legyen a helyzet? Vagy legalább engem ne amortizáljon a dolog. Válaszodat előre is köszönöm!
gyorgy_ac1dc1
Válasz
Szia!

Elég speciális volt a helyzetem apámmal. Tíz éve korom körül kezdett inni, és onnantól elég sok minden megváltozott. Hozzáteszem, a bátyja is alkoholista volt, egy igazi szánalamas tróger, az apja viszont nem, az egy alkoholmentes tróger volt. Talán innen  jön, hogy ennyire utálom a szar embereket. De persze csak félig, mert a másik fele onnan, hogy jó sok van körülöttünk.

Apám miatt sokáig nem akartam gyereket, mert féltem, hogy olyan apa leszek, mint ő. 

Ha faterod józanul normális, az még valami, de en bloc kevés, mert nem fog igyekezni, hogy józan legyen.

Én először is azt javaslom, legyél kemény, vedd be  a leszarom tablettát és ne engedd mérgezni a lelkedet más szarával, akkor sem, ha az apád. (Az apád különben is addig az apád, amíg az alkohol át nem veszi az uralmat.)

Azaz ne törődj vele. Ne bosszantson, ne idegesítsen, ne fájjon. Meg kell tanulnod ezt.

Másodszor ignoráld. A legegyszerűbb, ha nem vagy ott és kész. Kellene egy hely, ahova kle tudsz lépni. Nem tudom van-e rokon, vagy haver, esetleg barátnő, akihez le tudsz lépni. Ha van autód, akkor kell elmenni autókázni, zenét hallgatni, vagy beülni egy helyre, ha van hely. Ez persze nem fog neki tetszeni, de szard le. 

Harmadszor: el kell kezdened tervezni a lelépést otthonról. Csak akkor lesz jobb, ha a saját lábadra állsz. Nincs más út, nem fog megváltozni. Muter miatt ne aggódj, nem veheted az ő életét is a nyakadba.

Ha elköltözöl, a helyzet jobb lesz, talán, de visszaút nincs. Ezt dobta neked a sors. Én 1995-ben, 22 évesen költöztem Budapestre, de már 17 évesen leléptem otthonról (összeverekedtünk apámmal), bár akkor még nem végleg. 19 évesen már berendezkedtem egy otthon nélküli státuszba, hol itt laktam, hol ott, és nem vásároltam tévét meg bútorokat, hogy mobil maradjak, nem mintha lett volna miből. (Pestre úgy jöttem, hogy ellakok a kocisban is, ha kell.) 

Nincs jobb, mint saját életet termeteni, a jelen helyzet csak erősebbé tesz, ne aggódj.
2013-08-04 22:43:11
Bunny

2 kérdés

Kérdés
Hello Bunny ! Először is köszönöm az eddigi válaszaidat. Ezúttal 2 kérdésem lenne. 1. kérdés: Ha valaki izomtömeget akar építeni, akkor többletkalóriára van szüksége. Tiszta sor. De ezt a kalóriát úgy kell beállítani, hogy ne zsírosodjon el az ember annyira. De ha mondjuk sokkal több kalóriát visz be az egyén, akkor zsírosodni fog, de ez nem jár több izommal is ? Vagy ezzel csupán csak a zsírpárnákat gyarapítjuk, de az izomzatot nem ? ( naturál testépítőről szól a kérdés ) 2. kérdés: Úgy veszem észre, hogy bizonyos izomcsoportjaimnak nem szükséges 1 egész hét a regenerálódásához. Olyan 3-4-5 nap kell nekik. Jobbnak látom úgy, hogy nem egy előírt edzéstervet követnék, hanem akkor edzem meg az adott izmot, amint regenerálódott. Rendben van ez így ? Kicsit hosszú lett bocsi. A választ előre is köszönöm !
AkosSsS
Válasz
Szia!

1. Nem olyan egyszerű, hogy többletkarlóiára van szükség, ezért nem szeretek kalóriáról beszélni. Többlet minőségi tápanyagra van szükség, aminek nyilvámn van kalóriaértéke. Ha ez túl sok, akkor mindegy, hogy minőségi-e a bevitel, jön a zsír. Tudományosan azonban ezt senki nem tudja belőni, ezért kell figyelni: ha jön a zsír, kevesebb ch kell.

2. Ha azon a szinten vagy, hogy észreveszed, akkor lehet variálni. 
2013-08-04 22:22:09
Bunny

Kreatin

Kérdés
Üdv! Elkezdtem szedni a Crea.Tor nevű kiegészítőt, korábban is szedtem már, és jó eredményeket tapasztaltam benne, de sajnos most többet kell szednem, mint a múltkor, így napi 8 kapszulát szedek. A kérdésem az lenne, hogyha elfogyott ez a doboz Crea.Tor-om, akkor folytathatom-e a kreatin bevitelt Creatine-Phx nevű kiegészítővel? Vagy annak úgy nem lenne hatása? Válaszát előre is köszönöm!
szabi32
Válasz
Én csak a Segga.Tor készítményt ismerem, azt szoktam ajánlani a homály parasztoknak. Szerintem az Ablak Zsiráf nevű készítményt használd, mert úgy nézem, nem tanultál meg még olvasni.

Ja és hadd alkossak egy szállóigét: magázd anyádat!
2013-08-04 22:17:00
Bunny

Energiaforrások az izomban

Kérdés
Hello Bunny! Először is elnézést kérek a kamu regisztrációért, egyszer próbáltam regisztrálni, de nem jött igazoló e-mail, és nem is küldte újra a rendszer, valószínűleg a levelezőoldallal volt a gond, amit használok. A kérdésem az lenne, hogy kreatinkúra közben az izomban több kreatin foszfát termelődik? És mit lehet tenni azért, hogy több ATP is keletkezzen, az izotónikus italok segítik ezt? A válaszodat előre köszönöm!:)
jozsef_aa018e
Válasz
Szia! Nem termelődik több kreatin foszfát, hanem kívülről viszed be. És minél több a kreatin foszfát az izomban az ATP termelődés (pontosabban ADP-ből visszaalakulás) annál gyorsabban megy végbe.

Az izotónikus italok folyadékpótlásra jók, semmi másra: gyorsabban szívódnak fel, mint a víz.
2013-08-04 21:24:46
Bunny

Nagy pofájú júzerek

Kérdés
Szia Bunny! Nem szoktál néha tartani attól, hogy a nagypofájú beírók közül egyszer valaki ( mivel tudja hol vagy megtalálható ) odamegy a bandájával és azt mondja neked szemtől szembe: Na itt vagyok köcsög! Gyere játszuk le! Sosem kerültél még ilyen szituba? Vagy tényleg 1000-ből minden júzernek csak a pofája nagy? Más: Büszke vagyok Arnold bácsira, hogy még mindig nyomja az edzést és nem is rossz a bicepsze így 66 évesen. Vagy ez nem mostani kép lehet?
Zsepyy
Válasz
10 éve csinálom. Szerinted hány féreg mert jönni? Majdnem nulla, egy-két kivétellel, de azok is inkább személyes ismerősök voltak és nagyon csúnyán röhejes volt.

De nem ez a lényeg. Képzeld el, hogy megtalál egy patkány és megver. Akkor mi van? Attól igaza lesz? Nem lesz patkány? Dehogynem. Ugyanúgy kiröhögi mindenki. Én meg főleg. Semmi sem változik, a féreg mindig vesztes marad.

A férgek belül tudják, csak mivel buták, nem értik, hogy ők férgek. Ez frusztrálja őket legjobban. A sok szar ember ezért nem lesz soha boldog. Még ha pénzük van, az is hiába.

A másik oldalról az élet egyébként olyan, hogy csak a közlekedésben az utakon napi tíz-húsz büdösköcsögöt legszívesebben szétbasznék. Verném bele a köcsög fejét a kormányba, amikor meg kiszáll, rárúgnám az ajtót a lábára, hogy ne kelljen többet járni meg vezetni. De ez nem old meg semmit. Járkálhatnék bíróságra, ott sírna a féreg, hogy ő nem is nagyarcú BMW-s fasszopó, hanem ártatlan kis madárka. 

Nem ez a megoldás, a férgeknél okosabbnak kell lenni. Akkor is, ha simán kijelentem: ha lenne egy gomb, ami kiirtja azt összeset, megnyomnám, és nem érdekelne, hogy sír a családjuk.

Arnold képe mostani.
2013-08-04 21:17:00
Bunny

tömegnövelés

Kérdés
Üdv! Nagy segítségre lenne szükségem, vékony emer vagyok és szeretnék izmot növelni , nem sokat csak hogy jobban nézzek ki. Edzés tervet és étrendet összeállítottunk , nagyon elszánt vagyok és mindig mindent pontosan betartok, szeretném ha gyorsabb lenne az eredmény és kiegészítők után néztem . Már majdnem megrendeltem az xtreme power-t mikor olvastam hogy átverés , tudnátok javasolni olyan kiegészítőt ami elérhető áron is hatásos? Ezt ti jobbban tudjátok, persze nem azt várom el hogy szedem a szert és izmosodok mig a kanapén ülök. Az edzés megmaradna csak jobb lenne ha látványosabb lenne a változás. Ilyen témában nem vagyok tapasztalt igy azokat kérdezem akik valóban tudják mi működik nem pedig a marketingeseket , a kamugépeket. Válaszokat előre is köszönöm
daniel_3fd4d8

Edzes

Kérdés
Szia Bunny!Egy edzéstervet hány hónapig érdemes csinálni?
szabolcs_5f7b7e
Válasz
3,47
2013-08-03 22:09:54
Bunny

Kilók fölszedése lenne a téma

Kérdés
Szia!Én 22 éves vagyok,nem tudok hízni.Te mit ajánlasz amitől fölszednék pár kilót?
toth.norbi1991
Válasz
Tegyél téglákat a zsebedbe, hülye.
2013-08-03 22:09:25
Bunny

vádli

Kérdés
Szia Bunny! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a vádlimat szeretném kicsit felhozni mert nem vagyok megelégedve vele. Most nem csak lábedzéskor edzek rá,hanem minden edzés végén csinálok valamilyen gyakorlatot vádlira. Az lenne a kérdésem hogy ez így megfelelő vagy ennyire nem kell túlzásba vinni a vádli edzést. Válaszodat előre is köszönöm.
kazsolt
Válasz
Szia! Nem tudod túlzásba vinni a vádli edzést. Ha vádlit akarsz: napi tíz sorozat.
2013-08-03 22:08:34
Bunny

Tejsavó fehérje érzékenység

Kérdés
Szia Bunny!Az edzés utáni turmixot mivel válthatom ki(tejsavó+ crabf) Egy komplett aminó vagy esetleg bcaa és glutamin és utána fél órán belül menne rá egy rendes étkezés.
Rupert1995
Válasz
Szia! Ezt nem tudod kiváltani.

Ha edzés után valamiért nem bírod a turmixot azonnal, akkor magas Leucin bevitlet javaslok L-karnitinnal, esetleg Glutamint és BCAA-t, majd fél óra múlva egy nagyon masszív turmix keverte szénbhidráttal, tehát a Carb F mellé zabpehely is, és csak két óra múlva étkezés. 

Nem biztos, hogy pontosan értem a problémádat, hogy mi a baj a turmixsszal
2013-08-03 15:17:38
Bunny

fejdudor help

Kérdés
Szia Bunny! Nekem is van egy csontdudor a tarkóm felett, ugyanott ahol leírta a srác. Doki látta már, elvileg nem kell vele csinálni semmit. Gondom sincs vele, csak akkor ha hanyatt fekszek a földön, mert akkor értelemszerűen nyomásnak van kitéve. A savval küzdő srácnak meg azt javasolnám (ha megengeded), hogy brutál komolyan tartsa be a cikkben leírtakat, mert tényleg segítenek. Utólag is köszönet érte. Na de, hogy kérdés is legyen: Kares használja még a lightweight-kezdetű email címét? Előre is köszi a választ, és üdv. Na meg persze széles utat...
SGate
Válasz
Szia! Nem tudom. A sport.manualterapia gmél pont comot biztosan.

Motorozni sajnos nem nagyon lehet már. Igaz, hétfőn megint tesztelek.
2013-08-03 14:54:37
Bunny

idióta házaspár

Kérdés
Én nem vagyok testépítő. Azért regisztráltam az oldalra, hogy tanuljak. 15 éve sportolok, van némi fogalmam a dologról, de sosem venném a bátorságot arra, hogy nagy pofát nyissak egy olyan emberrel szemben, aki nálam nagyságrendekkel jobban ért a dolgához. Az hagyján, hogy ketten együtt képtelenek vagytok a magyar helyesírás szabályait betartani; (állítólag) háromgyermekes emberként trágár szavakat használtok -mert nektek ugye lehet, de a szerkesztőnek nem-; de hazudtatok is, amikor a szabályzat elolvasásáról nyilatkoztatok. Nem tetszik a stílus? Itt ilyen a stílus... Nekünk meg a tietek nem tetszik. Ki hívott ide titeket? Miért gondoljátok annyira fontosnak a saját kis jelentéktelen problémátokat? Kik vagytok ti? Mit tettetek le az asztalra? Zsák meg a foltja... Ha a fiatok elmegy a terembe, és ilyet hall, ne féljetek! Legfeljebb majd rádöbben néhány dologra és ezt mondja majd magában: Nahát, a nyomorult apám, akiről eddig azt hittem, hogy férfi, igazából a sor végén kullog, mert nála csak jobbak vannak. Most jöttem csak rá, hogy ő az a fajta, aki egy monitor és mindenféle paragrafusok mögül mer csak pofázni és bele sem mer gondolni, hogy mi lenne vele ezek nélkül. Ebbe szeretett bele anyám annak idején? Mit láthatott meg benne..? Ez kb. olyan, mintha nem tudnék autót vezetni, ezért beregisztrálnék mondjuk a rallysok fórumára és ott ezért mindenki hibás lenne. Ezért a viselkedésért itt a Nyírségben már belétek rakták volna a kést. Megvan, honnan van ennyi hülye! Két tahó, tudatlan, iskolázatlan, hazudós, sértődős nyomorult nevel három gyereket. EZEK SZAPORODNAK! Kabaré, ami itt megy néha, komolyan mondom! Bunny barátom, minden tiszteletem így ismeretlenül is! Ebbe simán bele lehet hülyülni. Én csak simán kezet szeretnék rázni Veled egyszer.
zoltan_e0b503
Válasz
Csak az hülyül bele, aki komolyan veszi ezeket a retardált állatkákat, de ezt sosem szabad. Gyakran rossz a megközelítés: értelmi színvonalban egyenrangúnak tekinteni olyanokat, akik nem azok, nagy hiba. Alapban nem szabad lenézni senki, de a kinyilatkoztatás után helyre kell tenni a dolgokat. A féreg az féreg.

Itt egy kis tanmese, ami jól mutatja ezt. 

A tegnapi gyökér hülyepicsát kitöröltem, hogy ne szennyezze a rovatot. Itt olvashatja el, aki akar ámulni egyet.
2013-08-03 14:30:11
Bunny

Derékfájás.

Kérdés
Szia! Nem szeretnék kérdezni semmit. Valamelyik nap nézegettem a bbtv. adásokat és a 32.epizódban a derékfájásos nyújtást megmutattam a faternak, akinek pont fájt a dereka.Megcsináltattam vele és el is múlt. Köszönet az ő nevében is. :)
czegen
Válasz
Szívesen!
2013-08-03 12:41:46
Bunny

Guggoló cipő

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem az lenne, hogy tudsz-e róla, hogy valahol kapható-e kereskedelmi forgalomban igazi, guggolásra tervezett fatalpú cipő, vagy muszáj lesz csináltatnom egyet? Válaszod köszönöm, Üdv.: Tomi!
tamas_ca6ab1
Válasz
Szia! elvileg kapható, de nem tudom, hol. Kérdezd meg Berke Lórit: www.titanpower.hu/‎
2013-08-03 12:39:22
Bunny

alvás

Kérdés
Szia! Nekem is van olyan dudorom ami gergo_6df16f-nek, csak ott ősz a hajam, 1 ujjnyi vastagságú kiemelkedés, csont-féle, és ha ráfekszem valami kemény felületre fáj(ezért nem fekszem rajta..). És a kérdésem: Bunny, reggelente úgy kelek fel mint a mosott fos, 7-10 óra alvás után is alig bírom kinyitni a szemem és egy jó órába telik az, hogy valamire is képes legyek, addig kb csak ülök és kóválygok, állni se nagyon van erőm. Elég mélyen alszom, nem nagyon ébredezem fel éjszaka, kajám mostanában elég okés, végre rendszeresség terén is. Mit tudnék ezzel tenni ? Vagy ez csak hozzáállás kérdése lenne ?
fearco
Válasz
Szia!

Ha valaki okosabb nálam fejdudor ügyben, akkor várom a hozzászólását, de szerintem semmi gáz nincs vele. 

A reggeli mosottszar érzést az egész világ ismeri, én is, mert sosem alszom 8 órát.

Egyszerű trükköm van, és az nem stimuláns. Kapcsold be  agépet, olvasd el az EV-t és felérbredsz.
2013-08-03 12:20:38
Bunny

Csont deformáció.

Kérdés
Szia. Teljesen más témában kérdeznék,te talán tudsz segíteni elég hülyén hangzik a kérdés tudom. Azzal kapcsolatban kérdeznék,hogy felnőtt korban a fej deformálódhat e? konkrétan olyan problémám van hogy a tarkóm felett a fejem hátsó részénél van egy púp és arra csúcsosodik ki 22 éves vagyok régebben is ilyen volt de úgy vettem észre mintha nagyobb lenne már kicsit ,és évek alatt fojamatosan.Egészségügyi problémám nincs vele csupán esztétikailag zavar vagy arra is gondoltam ,hogy diétázom és a nyakam a csukjám vékonyabb és arányban eltér és ezért látszik nagyobbnak. Bocs a hülye kérdését csak tanácstalan vagyok.Agyi CT vagy hasonlo szükséges lehet?
gergo_6df16f
Válasz
Szia! A koponyád csontosodása rég befejeződött, egy kis önpszichózis áldozata vagy. Semmi baj nincsen a fejeddel, a koponyád egyszerűen ilyen alakú. Az én fejemnek is hülye alakja van, nekem is púposodik hátrafelé, ezt akkor vettem észre, amikor egyszer kopasz voltam.
Legtöbbünknek hülye alakú feje van, de ezzel semmi gáz.
2013-08-03 10:47:46
Bunny

BB.tv extra

Kérdés
Hali Bunny! A régebbi BB.tv-k letölthető extráját(pl amiről a 55. epizódban volt egy rövid bevágás), na azokat hol találom? Köszi előre is
R3WO
Válasz
Szia! Letölthető anyagunk sajnos nincs már.
2013-08-02 23:32:46
Bunny

mi folyik itt gyönnyösön

Kérdés
Szia bunny! Most nézem, mi ez a sok retardált, a melegben ennyi ember unatkozik? Valld be kérlek hogy élvezed! :D Volt egy bb tv rész ahol volt superbody bajnok átment mma-ra írt könyvet hogy az izmaim rabságában. Elég elgondolkodtató, és igaz szerintem hogy sokan azért nem hagyják abba mert túl sokat öltek magukba. Ha van erről véleményed, magáról a könyvről szívesen meghallgatnám. Amúgy király a rovat még mindig, napi szinten akár 10 szer is feljövök. A legjobbakat neked üdv
attila_26105d
Válasz
Szia!

Elég sok retardtált unatkozik, az biztos, de szerencsére elég sokan vannak a teremben is.

Nem hiszem, hogy sokan azért hagyják abba, mert már sokat öltek magukba. Nem is kell abbahagyni a testépítést. Az önimádatot meg a magamutogatást kell abbahagyni, főleg azoknak, akik nem veszik észre magukon, hogy már szarok. Sajnos nem egy profi (!) képes hülyét csinálni magából és lerombolni a saját nimbuszát. Lásd World Masters Pro.

A Nagy Feri könyvéről itt írtam. 
2013-08-02 23:16:15
Bunny

táplálkozás

Kérdés
Helló Bunny! Nem tudom,hogy kérdeztek-e már erről,de olvastam egy érdekes cikket,miszerint a teljes kiőrlésű kenyér ugyanolyan fos(leszámítva,hogy van egy kis rosttartalma) mint a fehér kenyér. Ez vajon tényleg így van? Mert akkor a kenyeret(akármilyen) el kell felejteni úgy ahogy van. A cikk amúgy: http://www.tenyek-tevhitek.hu/az_egeszsegtelen_teljes_kiorlesu_gabona.htm Ja és király,hogy ilyen gyorsan jönnek a BB.TV-s adások!
hornyak.arpad
Válasz
Szia! Nem jönnek gyorsan a BB.Tv adások, havi egy van.

Próbáltam ezt az olvashatatlan, idióta cikket megemészteni részigazságok halmazával, de nem nagyon sikerült.

Senki sem mondta, hogy a teljes kiőrlésű kenyér hú de jó, de a napi két szelet belefér az étrendedbe.

Vannak emberek, akik rámhírterjesztésből élnek, ezt ne felejtsd el. Azért akkora faszságot leírni, hogy rosszabb, mint a cukros kóla, elég merész.
2013-08-02 22:40:30
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Helo Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tömegnövelőt ajánlanál nekem ( 17 éves, 190 cm magas vagyok és mellé csak 73 kg). Még csak most kezdtem el a dolgokat úgy fél éve, taz étrendem rendben van (69 kg-ról kezdtem, ezért gondolom hogy rendben van), napi fél kg csirkemell megy rizzsel, halból pedig kb. 600 gramm, na meg sok tojást eszek (reggelire kb 5-6). De szerintem étrendemet hagyjuk, nos akkor milyen tömegnövelőt ajánlanál nekem? Alapnak Multi-Pro-t gondoltam, mivel elég jókat hallottam róla, és mindenképpen akarok valami multivitamin csomagot szedni, mivel sokat mozgok (heti 3 súlyzós edzés,3 foci edzés). Előre is köszi a választ :)
Maicon96
Válasz
Szia! Jumbo professional!
2013-08-02 22:24:25
Bunny

Edzés előtti energizáló

Kérdés
Üdv Bunny. Edzés előtti energizálókkal kapcsolatban kérdeznék. 3 éve edzek reggel munka előtt 6:00-7:00-ig. Kajám rendben, táplálék kiegészítőkből eddig csak vitamin + tejsavó-gyors CH ment edzés után. Nem éreztem eddig szükségét többnek, de a múltkor kaptam egy tasakos Powerd 2.0-t, kipróbáltam, és nagyon rendben volt. De az van, hogy megy tőle a hasam. Azóta tesztelem, és a Hot Blood-tól is. Ha elhagyom elmarad a hasmenés is. Koffein lehet, vagy hogy totál éhgyomorra iszom meg? Mit javasolnál, ha néha beiktatnék edzés előtt valamit? A Swolex-ről tudom, hogy nincs benne koffein, de azt már nem lehet rendelni. Vagy erre jó lehet a BCAA felkelés után? Köszönöm a választ.
beeep
Válasz
Szia!

Nem tudom, mi lehet az oka, ritka eset, de bizony előfordul, hogy egy hatóanyag, vagy azok összessége hasmenést okoz.

Nekem néha hasmenésem van a fagyitól is, igaz, ott a hatóanyag lényegtelen.

Az a baj, hogy ezeket éhgyomorra kell használni.

Nincs minden veszve: a glutamin, BCAA, L-karnitin mind használható dolog erre is. Más a hatás, de nehezebben fáradsz.
2013-08-02 18:27:12
Bunny

Kéz edzés

Kérdés
Én nem edzem az alkaromat, hogy vastagabbnak tünjön a felkarom. Kis vidéki edzőterembe járok és itt senki nem alkarozik szerinted kellene? És még egy kérdés! Sok legenda kering arról, hogy Arnoldnak mekkora volt a keze. Én hallottam már olyat is, hogy 60 cm volt. Most akkor mi az igazság?? Válaszodat előre is köszönöm!
imre_f7e287
Válasz
A hagyományos csuklóbehúzásos alkaredzésben annyira nem hiszek, én sem tartom szükségesnek, az alkar izmainak funkciója ugyanis nem a csukló behúzogatása, hanem a szorítás. Azt meg sok gyakorlatnál kap, pl. felhúzásnál, igaz annak se vagyok nagy barátja.

De nem azért nem kell alkart edzeni, hogy nagyobbnak látsszon a felkarod, bár lehet azért nem edz a sok ratyi lábat, hogy vastagabbnak látszon a kis pöcse.

Arnold karmérete taklán szerepelt azt Anrold Scwarzenegger sztoriban, én 56-ra emlékszem, de lehet 58 volt, mindenesetre hidd el, kurvamindegy.
2013-08-02 18:21:09
Bunny

Pain & Gain

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap megnéztem a Pain & Gain című testépítős filmet. Nem lett olyan rossz, mint ami vártam. Tökéletes görbe tükröt állít a termekbe járó bűnözői rétegről. Ugye sok ilyet ismerünk. Végülis megkapták a film végén a halálbüntetést, senki nem jól jött ki a dologból. Nem lett az a vége, hogy na a buta gyúrósok meg az sem hogy na milyen fasza bekoxolva, szippantgatva bűnözni. Voltak benne jó poénok arról, hogy néhányan mennyire gyökér módón erölködnek hogy 2 centivel nagyobb legyen a bicepszük (persze ez inkább annak nagy poén aki benne van ebbe az egész sportba és ismeri ezeket a madarakat) Haverjaim akikkel voltam, nem láttak még edzőtermet, de kb. azt a tanulságot vonták le, hogy nem jó ötlet belebuzulni az edzésbe, eltorzulni mintha az lenne az élet, koxolgatni meg mellette kokózni. Szóval alapjában nem lett a testépítés lejáratása, viszont volt egy jó 90-es évek hangulata az egésznek. A terem, a kocsik, a ruhák. Nem ajánlom kifejezetten hogy megnézd mert nem annyira nagy durranás hogy rohanni kelljen miatt a moziba, nem lesz kultfilm se, de legalább nem rúgott egyet a nagyon jó bodybuilding megítélésbe sem.
tommy06
Válasz
Onnan, hogy a testépítés mellett cigizés, drogozás, bulizgatás van, hazugság az egész. Nem kell belebuzulni sem, de egy szintet azért muszáj tartani és itt nem az izomzatra gondolok, hanem a hozzállásra. Én inkább tartok sportolónak egy 60 kilós kölköt, ha nem feszeng, mint egy koxsszal telebaszott faszbúkon feszengő idiótát, aki hétvégenként szét is csapja magát. 

Magamat nem tartom testépítőnek egyébként. Még akkor se tartanám, ha jól néznék ki. Szerintem értitek miért.

A Pain and Gaint meg fogom nézni mindenképp.
2013-08-02 13:51:50
Bunny

Törvénymódosítás.

Kérdés
Szia! Mit gondolsz erről a törvénymódosításról amit említettél az új BBTV-ben? Ha valóban így lesz szerinted, hogy fog végbemenni egy testépítőverseny leszervezése? Ahol Nyilvánvaló, hogy ezek szerint 10/10 ember bűncselekményt fog elkövetni? Esetleg nem lesznek ellenőrzések továbbra sem, és csak az amúgy is ellenőrzött sportok között lesz eljárás koxolás esetén? Nem koxolok, csak érdekel.
akpi
Válasz
Szia! Érdekes kérdés. Nyilván a kereskedőkre fognak rámenni. Nem tudjuk, mi lesz. A legrosszabb eset a Svéd modell.

Én mindenesetre a faszbúkon, termekben koxsszal kereskedő piti faszok szopatását egyáltalán nem tartom rossznak, sőt.

Ami dopping téren ebben az országban folyt, az nonszensz.
2013-08-02 13:47:33
Bunny

Zsírégetés még mindig

Kérdés
Kedves Bunny! Nem értem mért nem válaszolsz.Ok szűrsz meg minden de nyilván nem véletlen írkálok, hanem mert változtatni akarok, csak hát úgy látszik hiába van ez az oldal mert nem kapok segítséget.Pedig csak azt kérdeztem hogyan csináljam, szerintem kb több ezren vannak még velem egy cipőben, biztosan tanulhatna más is a válaszból. Biztosan többet mint némelyek kérdéséből mint pl. gyomorégés és gyakori vizelés.HA HA HA Ezeknek mi köze ehhez az oldalhoz? Ezek orvosi problémák.Menjen el a házi orvosához ha ég a bele! Ja és azért még nem tartom magam gyengeelméjűnek mert kérdezni merek olyan témában, amihez nem értek.Nyilván te sem születtél testépítőnek.:-) Hiába a szívélyes hírlevél ha nem kapok választ a fontosnak vélt és igenis sokat számító kérdéseimre. Hát Ennyi Egy felháborodott 3 gyerekes anyuka
evelyn_aaae52
Válasz
Ritka egy féreg vagy, hogy képes vagy más kérdezőkbe belekötni, csak mert a szaros problémádat fontosabbnak érzed az övékénél. Ők meg a saját problémájukat érzik fontosnak, és senki sem fogja nekem előírni, hogy kinek válaszolok és mikor, főleg nem ilyen gyökerek, akik el se olvasták a szabályzatot. Persze nyilván neked jár, ingyen, azonnal, mert 3 gyereked van, akkor meg főleg. (Pont leszarom egyébként, hány gyereked van.)

Nem hírlevelet írtál szerencsétlen hülye. Nem érdekel, minek tartod magad, nekem elég, ha én gyengeelméjűnek tartom az összes fogyatékost, aki nem bírja felfogni a rovat használatának feltételeit, pláne, ha még a pofája is jár. Konkrétan hánynom kell az ilyen követelőző geciktől, akik jogokat képzelnek maguknak, de a kötelességeiket leszarják. 

Itt a kolléganődnek írt válaszom, rád is vonatkozik. 


Ne látogasd többé ezt az oldalt. Hát ennyi.

A többieknek: tegnap 21:30 kor kérdezett valami kilométeres faszságot, ma 11:10-kor már fel van háborodva.
2013-08-02 13:29:26
Bunny

Láb edzés

Kérdés
Hello Bunny ! A combizom tömegem iszonyatosan el tud szaladni a felsőtestemhez képest, ha minden héten lábazok ( 10 sorozat összesen ). Magyarán túlfejlődik. Mit mondasz mit csináljak ? Lábazzak csak 2-3 hetente vagy minden héten 4-6 sorozatot csináljak combra ? ( ennek nem látom túl sok értelmét, de ha azt mondod, akkor ez lesz. ) A választ előre is köszönöm !
AkosSsS
Válasz
Szia!

Nyugodtan lábazz hetente, de kis súlyokkal, sok ismétléssel. Kitörés súly nélkül, gugolás kis súllyal és könnyű lábgépek. Nem kell sok sorozat.

Más: nem csak motorosoknak. 
2013-08-02 10:39:57
Bunny

Tömegnövelő

Kérdés
Helló Bunny! Szerinted melyik a jobb tömegnövelő a volumass 35 porfessional vagy a jumbo professional? Es ha nem titok, te milyen táplálékkiegészitőket használsz?
roland_81e63a
Válasz
Szia. Egyik sem feltétlenül jobb, csak más. Nézd meg a termékleírást és az alapján válassz. Mellényúlni nem nagyon tudsz.

Én régóta nem edzek komolyan. Valószínűleg legtöbbeteknél sokkal gyengébb szinten csinálom a sportot jó ideje. Jelenleg Multi Pro-t, Full Force Whey Proteint, alkalmanként PFX-et és króm pikolinátot használok mindössze.
2013-08-02 10:35:45
Bunny

60 éves nő diétája

Kérdés
Kedves Bunny! 2 éve kezdtem el tudatosan az egészségemmel foglalkozni. Sporttagozatos iskolába jártam, viszont szégyen, de eltunyultam és 105 kilós dagadtgenyó lettem. Neked és az alapismereteidnek köszönhetően sikerült: 2 éve egyszer sem voltam beteg, valamint most ért véget a második diétám, sikerült 78 kilóra bediétázni eres hasfallal, lábakkal. Látva az eredményeimet a szülőkkel is elfogadtattam, hogy ez jó, hajlandóak vitaminokat, táplálékkiegészítőket szedni. A gond a következő: édesanyám 60 éves, 100kg. Nagyon fájnak a térdei, nem sokat tud mozogni, felsőtest gyakorlatokat szoktam kitalálni neki és sétálunk esténként 20-30 percet minden nap. Gondolom, hogy ilyen idős korban már az anyagcsere sokkal gyengébb. 3 hétig 134g fehérje, 100g ch, 1 evőkanál lenmagolaj ment, nem történt semmi változás se szemre, se testsúlyra. Most lejjebb vettem a ch-t, fogalmam sincs mit kell ilyen idős emberek esetén csinálni, a 70kg-ra megadott diétás női mintaétrendedet alkalmazom nála (134g fehérje, 75g ch, 1 evőkanál lenmagolaj, 3-4 liter vízre is ügyelünk). Ez 2 hete megy, még mindig nincs eredmény. Multivitamin, ízületvédő, omega 3, kálcium, magnézium, sőt még plusz vas is megy. Mit csináljak másképp? Kissé el vagyok keseredve, pedig nagyon szeretnék segíteni. Előre is köszi!
peter_26900e
Válasz
Szia!

Az  a helyzet, hogy neki nagyon-nagyon keveset kell ennie. A fehérjét nyugodtan vedd le 100g-ra, a ch-t 50-re, lenmagolaj 3 kanál menjen.  

3 hát alatt nem lesz szemre változás, főleg, hogy mivel minden nao látod, nem veszed észre. Simán lehet, hogy változott. 

Ne aggódj, alapvetően jól csinálod, csak türelem kell, az eredmények ilyenkor már lassan jönnek.
2013-08-02 10:30:11
Bunny

BB.Tv Ep.97

Kérdés
Szia Bunny, nem kérdés, csak egy észrevétel. Az új BB Tv epizódban említed, hogy július 1-től a teljesítményfokozó szerrel való visszaélést illetően a használat/tartás is büntetendő. Az éppen nem, csak az előállítás/kereskedés/orvosi vényre történő rendelés. A mondanivalód szempontjából nincs jelentősége, mindössze a szakmai berögződés szólt belőlem. Köszi.
CRD_700021
Válasz
Szia! Tudomásom szerint a BTK.-ban nem csak a visszaélés a teljesítményfokozó szerrel passzus változott, hanem több más jogszabály is, amelyeket együtt kell értelmezni. Augusztus végén találkozni fogok valakivel, aki részt vett a törvény megalkotásában, és konkrétumokat fogok tudni. Előzetesen annyit mondott, hogy kb. a koxolásra gondolni is bűncselekmény lesz.

Egy biztos: már a "visszaélés teljesítményfokozó szerrel" rész is bűncselekménnyé nyilvánítja az importot, kereskedést, átadást(!), stb.
2013-08-02 09:05:11
Bunny

gyomorégés

Kérdés
Szia Bunny! Lassan egy hete folyamatosan savproblémával küzdök,6 hónapig kávéztam,napi 2-3 és abbahagytam, mert nagyon sok a gyomorsavam,és én a kávéra tippelek,de azóta nem akar lemenni,reggel úgy kelek,hogy a torkomnál érzem,de nem kell hányni semmi,és még a gyomrom is nagyon ég,szedek savlakötőt,reggel beveszem,eszek rá lemegy minden fasza,leedzek(küzdősport)és délutánra vissza szokott jönni megint ez a hányingeres gyomorégés...Szerinted mi a megoldás? Eddig sose volt ilyen problémám,pedig sokat zabáltam mindig,de mértékkel,most meg enni alig merek már,gondolom a fehérje nem befolyásol semmit ilyenkor(scitec pro mixet szedem) 19 éves vagyok Válaszodat köszönöm,minden jót!
Clan
Válasz
2013-08-01 18:18:50
Bunny

túlzott wc-re járás

Kérdés
Szia Bunny! Azzal kapcsolatban írok hogy sokat járok wc-re pisilni. Van súlyzós és aerob edzésem 3-3db,jelenleg tömegelek viszonylag tiszta a kaja, csirke,rizs,zab,tojás,fehérje..stb, nagyrészt ezek alkotják ki az étrendem. Átlagban 2óránként wc-zek, éjjel 3x megyek ki kb. Múlt éjjel nagyon zavart mondjuk ilyen szerintem még nem is volt, hogy lefekvés előtt wc-ztem és rá 10percre megint kellett egy fél dl-t, és ezt még 2x kimentem 10percenként, nem tudom mi okozza ezt az ingert, de biztos az anyagcsrém is gyors az edzés meg tiszta kaja hatására. Neked mi erről a véleményed? köszi
bandi92
Válasz
Szia! Pisálj bátran továbbra is!
2013-08-01 10:20:54
Bunny

YAMASAKI wahaha

Kérdés
Szia Bunny! Eloszor en is azt gondoltam hogy valaki kreativan raert, de nezegettem vagy 10 percet mert nem hittem a szememnek, nem tunt sufninak, ha valaki ennyit szarakodik vele nem hagyja elrohadni ennyire.De beirtam gugliba:http://www.yamasakimotor.com/en/home.asp Beszaras!
albertcsaba
Válasz
Bazeg! Kínai kamumárka, erre nem is gondoltam. Gyanús volt, hogy nem ismerős sehonnan sem a blokk, meg a mart oldaldekli. Ilyet azért ne vegyünk!
2013-08-01 09:18:08
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
100 tab. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
440 gr. 
 / 4.4
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
30 tab. 
 / 5.0
 
4 550 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Kiss Jenő
Kiss Jenő
Aréna Kupa 2006
Orsai Gergely
Aréna Kupa 2006 Orsai Gergely
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tápkieg erőemelő szinten
Tápkieg erőemelő szinten
Jóba Elek Szegeden
Jóba Elek Szegeden
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....