Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2014 február kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Csonthártyagyulladás

Kérdés
Tisztelt Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy korábbi csonttörésből adódóan az adott területen lévő csonthártya érzékenyebb lesz, azaz könnyebben begyulladhat? Vagy ez teljesen kizárt és csak túledzettem magam?
Priesto
Válasz
Szia! Elképzelhető, de ne idegeskedj.
2014-02-28 08:45:45
Kares

Aminosav vagy ízületvédő

Kérdés
Szia! Szálkásítás alatt melyiket tartanád fontosabbnak, aminosavat vagy ízületvédőt?
nisor
Válasz
Okos kérdés. Nyilván szálkásítás alatt szarni kell az ízületvédelemre, a porc elfelejt kopni.
2014-02-28 07:26:44
Bunny

váll sérülés

Kérdés
Szia Bunny! Lenne egy kérdésem!A vállamba volt egy rándulás és megnyúlt az inszalag ezzel lehet valamit kezdeni?vagy műtét?edzeni se tudok rendesen mert érzem hogy instabil a vállam!nagyon elvagyok keseredve.köszi
dankoszabolcs
Válasz
Szia! Első körben gyógytornával kell próbálkozni. Ha az izmok megerősödnek, nem lesz gond.
2014-02-28 07:25:24
Bunny

izület

Kérdés
És ha leginkább csak 1et tudnék választani, anyagi okok miatt? :( J-X Complex, J-X Complex Liquid, Collagen Liquid
martin_2af015
Válasz
Talán ha nem balfaszkodnál és megnéznéd magadtól az összetételt, meg az árat, akkor mi lenne?
2014-02-27 20:17:31
Bunny

izület

Kérdés
Hali. Izületvédelemre melyiket ajánlod? cél a megelőzés. J-X Complex, J-X Complex Liquid, Collagen Liquid vagy valami más? KÖszi
martin_2af015
Válasz
Mindet!
2014-02-27 19:06:17
Bunny

Eletcelok es a Szent Orult

Kérdés
Sziasztok. En vagyok az Erdelyben elo Szent Orult! Nagyon reg leirtam “Talalkozni fogok Drugs Bunny-val”; 2013 januarjaban Budapesten tartozkodtam munkaugyben, maradt 3-4 szabad oram. Nem akartam metroval menni (lasd: KALAND), az Orsvezer terrol gyalog indultam. Egy olyan 1.5 ora alatt jutottam el a Duna plazahoz, ahol mar szorongva erdeklodtem a Body.builder Gym-rol. Egyszer csak nem hiszek a szememnek, Bunny tolat egy motort. Alltam es neztem, hogy a legnagyobb peldakepem ott van elottem, nem tudtam, mit fogok mondani. Igy hamar odarohantam es izgatottan elhadartam, hogy ki vagyok es miert jottem. Hat a Bunny baratjanak torz szulott arcat kelett volna lassatok! Le volt dobbenve, hogy ilyen nincs, nem letezik. Nem hiszi el! A lenyeg az, hogy SIKERULT, munkat fektettem bele, akartam, es eljott a szerencse is, hogy Bunny eppen akkor, eppen ott volt! Es mindenki: ha valamibe munkat fektettek, nem adjatok fel, ujra es ujra, nincs az az Isten, hogy ne sikeruljon valami! Nekem ez egy nagy almom es celom volt, erre emlekezni fogok 60 evesen, es buszke leszek a kozos fotora. Bunny mondta nekem akkor, hogy ha okosabb lettem volna elmegyek egy rendezvenyre mert akkor biztos ott kapom meg fotozgathatok Scitec tagokkal. De abban nincs akkora kuzdelem, mint elindulni a semmiben, fingod sincs, mi hol van, hova kotsz ki, mi fog tortenni, es kurvara sikerrel jarni! Maskepp meg nem akartam senkivel pozolni, csak Bunnyval. Egyreszt mert sikerelmenyt akartam neki okozni azzal, hogy messzirol kepes valaki elmenni egy kozos kepert, meg, hogy motivaljam a munkassagat. Azt hiszem es remelem, hogy ez sikerult. Szoval kedves kerdezo, tuzz ki magadnak barmilyen orultseget es csinald meg, mert ahogy mondja Bunny, a kaland az kaland. ;) Azert a par percert kepes voltam sokat kuzdeni, de en lattam magam elott a kepet. Azt amit el akarok erni. Es az is tuti, hogy ismetelni fogom mert az ilyen pillanatokert megeri! Bunny: Mai napig peldakepem vagy. Tiszteletem es tovabbi sok kitartast!
botond_40ebdd
Válasz
Szia!

De jó, hogy megtaláltam az írásodat! Simán kigördült, de emlékeztem, hogy valamiért lapozgatnom kell visszafelé. 

Ezt a sztorit a Winkler meg a Zách Dani azóta is emlegeti.  

Mindenesetre örülök, hogy összejött. Az ilyen dolgok mindig megérik a fáradtságot, mert egy olyan kaland jöhet ki belőle, vagy akár csak egy poén, amit mindig emlegetni lehet.

És valahol ezekért élünk. Amikor az ember majd megöregszik, az fog maradni neki, amit átélt addig, az emlékek. Nem jó emlék, ha az életed robotolásból,  tévénézésből és kocsmázásból állt. Az a jó, amit szívesen mesélsz majd el a gyerekednek, vagy a haveroknak. Minél többet tudsz sztorizni, annál teljesebb volt az életed és annál értékesebb ember vagy, sőt annak is tűnsz.  Nyilván nem a "hogy basztunk be meg kit kúrtam meg (álmomban, mert valójában csak az ötcombú volt)" sztorikra gondolok.

Egyébként nagyon jól fogalmaztad meg: pillanatokért élünk. Ezekre a pillantokra fogsz emlékezni. Nem is egzakt módon arra, hogy mi történt, hanem érzésekre, hangulatokra. Ez marad meg benned.

Ezért megyünk el a Scwarzenegger múzeumba Simson Schwalbéval. (Amire pont ma ajánlottak fel egy Schwalbét, hogy legalább próbáljam ki.) 

Mondok egy nem teljesen ideillő példát T2-ből. Marha nagy szívás volt, kevés volt az időm, sehol nem tartottam, nem tudtam jó lesz-e vagy rossz, sőt akár bukás és beégés. Nem tudtam még hogyan fog kezdődni, a kész zenéket hova rakom, a komplett eleje hiányzott.
 
Aztán jött egy pillanatnyi ötlet, amit elmondtam a Norbinak, hogy mit szól hozzá. Aztán 1-2 nap múlva megjött a "No Pain No Gain" dallam felénekelve e-mailben. A Dave, aki írországban él és életemben nem láttam, felénekelte. (Ez van most a film elején.)

Ott, abban a pillanatban fogtam fel, hogy valami kurva jót csinálunk. Hogy nem létezik, hogy ez az energia, ez a befektetett munka ne jöjjön át a közönségnek. Erre a  pillanatra emlékszem, ahogy ott, akkor elkapott az alkotás öröme. 

Egy ilyen pillanat az is, ahogy veled találkoztunk. Ezeket a dolgokat az ember soha nem felejti el.
2014-02-27 11:46:29
Bunny

vesekő és diéta

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésemnél erre hivatkozok http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1315923132 Ebben azt írod, hogy amig van vesekő, addig nem lehet megemelni a fehérjebevitelt. Nos, apámnak az van, az egyik úton kifelé, a hugyvezeték végefelé jár, a hugyhólyag előtt, ahhoz közel. A másik még a másik vesében van, egy darab kehelykő. Most jön a kérdés: ő 80 kg, de szar testkompozicióval ( még mindig elég sok zsir, és lepusztult izomzat), elkezdeném súlyzósan edzetni, otthon kézisúlyokkal, ami tudom nem egyenlő a teremmel, de legalább ő mint tök kezdő, egy darabig elég stimulus lehet az izmoknak. Az aerob edzés rendszeressége és szeretete (!) megvan nála 60 évesen, élvezi. Ha elkezdi a súlyzózást, ebben a speciális esetben amig megvan a vesekő, mennyi fehérjét adhatok neki maximum egy napra (edzés utáni fehérjével együtt), vagy hogyan játsszak a makrotápanyag arányokkal az ő esetében? Zsirvesztés a cél, ketogén a munkája miatt nem biztos hogy jó ötlet lenne.
Prom
Válasz
Szia! Nyilván nem tudok egzakt adatot mondani. A vesekő típusa (kialakulása) meg ilyesmi döntő tényez abban, hogy egyáltalán számít-e a fehérjebevitel. Ezt simán az orvosok se fogják tudni. Így a biztonságos megoldásra kell törekedni. Egy, kajára sosem ügyelt embernél már az odafigyelés is működik. 1g/tskg szerintem biztonságos megoldás kezdetnek. Adj neki sima vitamin csomagot, nem kell plusz c vitamin. Nagyon fontos a rengeteg víz. Igyon meg egy liter desztillált vizet is. Legyen alacsony a szánhidrát is, de ajd neki sok zsírt, úgy napi 50g-ot. A szénhidrát úgy 100g legyen. Az otthoni edzés miatt ne aggódj, kezdetnek teljesen jól megteszi. Eddzen minden nap!
2014-02-27 10:49:42
Bunny

Ketogén diéta és hiperglikémia

Kérdés
Szia, Bunny! Ketogén diétától kialakulhat hiperglikémia? Két hete csinálom a CKD-t, a legszigorúbb előírások szerint de szédülés, szájszárazság, koordinációs zavarok acetonos szájszag jelentkezik a ketózis beállásának napjától. (H-k ürítés, Sze-Cs-P- ketózis, Ketophannal mérve, Szo-Vas-CH töltés) A kajám és edzésem a Sárga Kapszulából van. A mellékhatások nem kicsit zavaróak és nem tudom elmúlnak-e, vagy minden ketózis kezdetén ezt kell átélnem. Gond az is, hogy kocsival sem egyszerű hazamennem és jön a tavasz, a robógóra ilyen állapotban -ami eléggé hasonlít a részegséghez- fel sem merek ülni. Köszönök minden eddigi segítséget, a sok kétkedőnek pedig azt üzenem, hogy olvassanak Téged figyelmesen, nézzenek minél több BB Tv-t és Flash-t, menjenek a Mozidba én is ezeket tettem es az eredmény már majdnem mínusz 50 kiló. Köszönöm még egyszer, de nem lehet elégszer, mert megváltoztattad az életem.
Alfonzoo
Válasz
Szia!

Nem hiszem, hogy nagy gáz van. Ha rosszil vagy, egyszerűen egyél fehérjét vagy zsírt. A ketózis nem gyerekjáték, elég elvarázsolt, szétszórt érzés, az biztos.  De az 50 kiló önmagáért beszél.  Örülök hogy tudtam segíteni.
2014-02-26 21:26:39
Bunny

Nem az illúziók sportja

Kérdés
Szia Bunny! Nincs kérdés, inkább csak mesélnék valamit. Az a dolgom, hogy lecsúszott embereken segítsek. Tavaly akadtam rá egy hajléktalanra. Evett, amit kukázott, ha pénzhez jutott, megitta. Meg nem mondtam volna, hogy elég fiatal, szeme zavaros volt, lába csak csont, középen a térde két bunkó. Elég hamar leromlott odáig, hogy már lábra se tudott állni. Orvost kellett hívnom, de az nem jött ki hozzá. Nem ragozom, kaját hordtam neki, meg vitaminkészítményt, külön B1-et az alkoholos neuropátiára, mert a kezével már nem is érzékelt, mindene zsibbadt. Lassan erőre kapott, és valami furcsa makacsság támad fel benne, amit kivételesen nem saját maga ellen fordított, hanem megtagadta magától az alkoholt. Elindítottam a leszázalékolását, hogy legyen valami jövedelme, mert azt gondoltam, hogy elég lepusztult hozzá. Sikerült egy rokonával elérni, hogy befogadja. A kamrában talált egy pár rozsdás, egykezes súlyzót és edzeni kezdett velük. Összesen 52 kilós terhelést tud alkalmazni. Esküszöm nem beszéltem neki az edzésről, nem is sejtettem, hogy érdekli. Mára közelíti a 80 kilót. Teste őrült gyógyulásba, ezzel együtt izomzata hihetetlen tempójú épülésbe kezdett. Heti 3x edz, pihenőnapon hasaz. Programja gyakorlatonként 4-5 sorozatra épül, úgymint: húzódzkodás, tolódzkodás súllyal, tárogatás, guggolás az egykezeseket test mellett lógatva, kitörések, vállból nyomás, váltottkezes biceps. Alig lehet ráismerni, úgy megváltozott. Sose lesz ő sportoló, valószínűleg se a teremig, se a tiszta étkezésig nem jut el soha, de amit véghezvitt, az megváltoztatta az emberekről alkotott képemet. A problémám most már csak annyi, hogy nem lesz leszázalékolva, mert minden laborértéke normális, a májfunkciót is beleértve!
tamas_5aa458
Válasz
Szia Tamás!

Elképesztő a történet. Nekem nem lett volna türelmem végigcsinálni ezt.  Hihetetlen amit véghezvittél, de a legdurvább az egészben az - amit talán nem is látsz - , hogy pont a sport LÉNYEGÉT fogtad meg. Nem lesz sportoló, mert már az. Az egészségéért csinálja.

Sajnos a történet vége elég paradox. Nem vagyok képben a szociális jutattások terén, nem tudom, mit lehetne tenni. Talán valakinek van ötlete. 

Mindenesetre köszönöm, hogy lelkiismeretesen végzed a munkádat, ritka ez manapság. Ha leírnád a sztorit részletesebben, szívesen lehoznám cikknek.Más: nekem is kéne némi segítség, de szerencsére nem ilyen jellegű. Ha esetleg valakinek van Canon 70d-je és kölcsön tudná adni, hogy kipróbáljam, megköszönném. Az email címem itt. 
2014-02-26 20:46:51
Bunny

Star Wars

Kérdés
Szia! Tudom hogy nem igazán idevaló kérdés, de kíváncsi vagyok hogy te is szereted a Star Wars-ot? Nem kimondottan magára a filmre gondolok,hanem az űrhajókra,Jedikre,Sithekre,erőre,Bolygókra stb. Válaszod köszi.
tamas_c79b93
Válasz
Szia!

Simán idevágó kérdés.  Nagy Star Wars fan vagyok, ezen nőttem fel. De gondolom nem okozok nagy meglepetést, hogy az eredeti trilógiáról (4-5-6) beszélek, nem az elég gagyi 1-2-3 részről. 

Az eredeti, misztikus univerzumot nagyon csípem, a politizálós, nyáladzzós Jar-Jar Binkses CGI szemetet kevésbé. A rajzfilmeket meg ugye hagyjuk.
2014-02-26 18:41:02
Bunny

esti cardio utáni étkezés

Kérdés
Szia Bunny! Olvastam a Sárga Kapszulát, de van egy kérdés amit gondoltam jobb, ha külön megkérdezek. Én a testkompozíció - megváltoztatást tűztem magam elé, szóval nem gondolkodom tömegelés/szálkásítás ciklusokban egyelőre. Heti 3 súlyzós edzést tartom, kaját betartom, edzés után megy a fehérje+CH. Reggel fehérje+vitamin. A köztes napokra szeretnék kardiót beiktatni. Olyan este 6-7 körül tartom az edzéseket munkámból kifolyólag és kérdés, hogy sima kardió után mit javasolsz? Én szimplán fehérjére gondoltam. Plusz mivel olyan fél8-8 körül fejezem be, kardió után a vacsi az sokkal lazább legyen mint súlyzós napokon, vagy az edzés utáni fehérje ha lassabban felszívódó, akkor nem is szükséges már? Köszi
rendbonto
Válasz
El kéne dönteni, hogy aerob vagy kardio edzést csinálsz először is. Esélyes, hogy aerobot. Akkor lapozz szépen a Sárga Kapszula aerobot bemutató fejezetére és olvasd el, milyen célból végzel aerob edzést és milyen energiaforrást használsz.
2014-02-26 18:04:51
Bunny

tömegnövelő és fehérje

Kérdés
Szia! Fél éve edzek heti 2-3 alkalommal, az edzőm azt javasolta, hogy edzések előtt 1,5 órával igyak egy teljes adag Jumbo-t, mert szerinte kevés a szénhidrát fogyasztásom, és emiatt nincs elég energiám az edzéseken (hamar elfáradok, elkap a szédülés, hányinger), és a fejlődésem is lassú. Viszont a leírásoknál szinte csak olyat olvastam, hogy mindenki közvetlenül edzés után issza. Köztes megoldásként, na meg mert szerintem egy adagban 900 kcal kicsit sok lenne a 68 kg-omhoz, azt vetettem fel, hogy a jumbo felét a reggeli és edzés között, a másik felét röviddel az edzés után vigyem be. Edzések után ezen kívül még egy adag Scitec tejsavó proteint is beviszek. Mit gondolsz erről az összeállításról? Ha ez így okés, akkor egymás után közvetlenül megihatom a fehérjét és a tömegnövelőt, vagy érdemes egy fél órát várnom vele? Köszönöm, hogy elolvastad, remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
blackcat
Válasz
Ha edződ van, miért tőlem kérdezel? Neki fizetsz, én meg oldjam meg a probémádat ingyen? Gerinc hogy van?
2014-02-26 15:32:16
Bunny

Ízületvédő ajánlás

Kérdés
Szia Bunny! Ne haragudj, hogy még egy levelet írok de szeretnék meggyőződni róla. Te melyik terméket ajánlod? Köszönöm szépen!
andras_62033c
Válasz
Szia! Scitec J-X Liquid, J-X, Arthronxon.
2014-02-25 21:28:26
Bunny

súlyosan elhízottak diétája

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos édesapám a súlyosan elhízottak táborát erősíti, azok minden tulajdonságával (nem vesz róla tudomást, neki így jó, persze mellette szívritmuszavar, magas vérnyomás, a lábai dagadnak...stb.). Tudom, hogy neki kell eldöntenie, hogy fogyni szeretne de úgy érzem, annak ellenére, hogy a családban én vagyok az, aki úgy ahogy ért ezekhez a dolgokhoz eddig nem álltam 100 százalékosan mellette (bár ő sem kérte). Most elhatároztam, hogy először és utoljára (vitatkozni nem fogok vele) összeállítok neki egy étrendet és mozogni is eljárok vele (gyaloglás, bicózás), amennyiben ezt elfogadja. Bár nehéz lesz, mert 3 műszakban jár dolgozni, de majd valahogy összehozom. Már kész tervekkel szeretnék elé állni, de akadt egy dolog ami kifogott rajtam. Szóval lehet nagy butaságot fogok kérdezni, de ebben az esetben az ő súlyához mérten számoljam a tápanyagokat? Az világos, hogy egy 85 kg-os embernek kiszámolgatom miből mennyit, de ebben az esetben neki a 180-190 kg-os testsúlyához alakítsam ki az étrendet? Nem lesz az egy picit sok? Esetleg kezdésnek jó lesz és a fogyással arányosan, folyamatosan visszaveszem a tápanyagokat? (a szar kaja elhagyása miatt amúgy is fogyni fog). Előre is köszönöm a válaszod. Remélem volt már ilyen jellegű tapasztalatod is. ui.: Várom a győri T2-t. Peti
pedropeti
Válasz
Szia! De sok lesz, hiszen ott a teljes testtömeg/izomtömeg arány számít. 100 kilós testsúlyra számolj és 250g szénhidrátra kezdetnek. Győrben majd térjünk erre vissza!
2014-02-25 21:11:03
Bunny

Térd izület

Kérdés
Szia Bunny! Azzal a problémával fordulnék hozzád, hogy papám 77 éves és az utóbbi időbe annyira leromlott a járása, hogy szinte alig tud menni. Hiába megy el vele orvoshoz mert egy röntgent nem csinálnak neki, csak ránéznek és adnak valami gyógyszert amitől esetleg 1-2 órán keresztül jobb lesz de semmi változás. Nem tudom pontosan megfogalmazni de a térd izületi folyadék használódott el vagy hogy mondják. Orvosokba semmi bizalmam nincs, ezért is fordulok hozzád, mert tudom hogy ilyesmi témába is jártas vagy. Valamilyen izületvédő esetleg megoldás lenne vagy komolyabb dolog kell? Köszönöm a válaszodat, sokat segítenél vele. Üdv: Andris
andras_62033c
Válasz
Szia! Az ízületvédő mint ízületi tápanyag önmagéban elég komoly dolog, úgyhogy használnia kell. (Természetesen nem egyik napról a másikra.) A nehéz persze ebben az, hogy a tápanyagok akkor használódnak fel jól, ha van mozgás.
2014-02-25 19:21:56
Bunny

izületvédő adható kutyáknak is

Kérdés
Szia Bunny! Van egy 3 éves németjuhászom. Jól megtermett kutya (50 kg), és hihetetlen energia van benne így gyakran futtatom. Szeretnék Neki adni valamilyen izületerősítőt, hogy az izületei is egészségesek legyenek. Scitec izületvédőt adhatok neki? Vagy az csak szigorúan emberi fogyasztásra lett tervezve?
bello8806
Válasz
Szia! Nyugodtan adhatsz neki, nem különbözünk tőlük olyan hatalmas mértékben.
2014-02-25 16:08:52
Kares

Fehérje megromolhat

Kérdés
Szia! Elég messze lakom a konditeremtől, ezért úgy gondoltam hogy az edzés utáni tejsavó fehérjét előre összekeverem és ott edzés után iszom meg. Ezért kérdezném, hogy az előre összekevert fehérje megromlik vagy beposhad 1,5-2 órán belül vagy kibír annyit? Köszi Dani
daniel_a6a979
Válasz
Szia! Keverd össze az öltözőben, ez a megoldás.
2014-02-25 16:07:40
Kares

Sérülés

Kérdés
Sziasztok! Először is köszönöm a sok információt, amit megosztotok az oldalon, a Sárga Kapszulából rengeteget tanultam. Decemberben kezdtem újra az edzést, ha a bal karommal nagyobb súlyt emelek, akkor néha a jobb mellizmom tapadásához közel, éles fájdalmat érzek egy pillanatra, ez főleg hátsó váll edzés közben jellemző, először nem annyira foglalkoztam vele, nem volt zavaró, de utóbbi időben kétszer is előfordult, hogy utána napokig érzékeny volt, első alkalommal több mint egy hetet pihentettem, el is múlt, majd hátsó váll gyakorlat közben ismét előjött, ezért most ismét pihentetem. Mitől lehet ez, van valamilyen gyógytorna gyakorlat, amit érdemes végezni, vagy egyszerűen hagyjam el a problémás mozdulatot? Egy évvel ezelőtt ráestem a bal vállamra utána hónapokig pihentettem, elvileg sérült a jobb kulcscsontom is, lehet összefüggés a két dolog között? Köszi, Dávid
david_5a24f2
Válasz
Szia! Természetesen lehet összefüggés. Legegyszerűbb ha elhagyod a problémás szakaszt a mozgásokból, amíg van alternatíva helyettesítésre addig ezt kell tenni.
2014-02-25 16:04:58
Kares

Gerincferdülés

Kérdés
Kedves Bunny! A testépítést körülbelül másfél-2 éve kezdtem és egész szépen fejlődök az utóbbi háromnegyed évben a kajára is egyre jobban odafigyelek. Táplálékkiegészítőnek csak fehérjét és vitaminokat szedek, de a kérdés igazából nem ezzel lenne kapcsolatos. Gerincferdülésben szenvedek orvos állapította meg. Folyamatosan heti kétszer járok tornázni ezzel kapcsolatban. Az edzésben nem befolyásol csak esztétikai hibáim vannak a gerincem kb 10cm-s vonalon eléggé kitüremkedik. Úgy érzem nem is a hátizmom gyengesége miatt lehet mert nem érzem elhanyagolt izomnak. A kérdésem igazából az lenne, hogy milyen gyakorlatoktól intesz el amiket semmi képp ne csináljak, illetve mit tudnál ajánlani hogy ezen mi tudna segíteni. Köszi előre is.
gyapjas_4613b0
Válasz
Szia! Az előző válasz érvényes a te esetedben is.
2014-02-25 16:02:33
Kares

Tápkieg

Kérdés
Üdv, 2 hónapja edzek. A kaját kb 4 hete tettem rendbe. Főleg rizs meg csirke ésatöbbi. Az lenne a kérdésem, hogy multivitamint és ásványianyagokat, valamint izületvédőt érdemes e szednem, és milyet? 80kg vagyok, ha ez számit. Köszi előre.
martin_2af015
Válasz
Szia! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/edzes-cikkek/basic-line-izuletvedelem A multivitamin természetesen nem kérdés.
2014-02-25 15:56:59
Kares

gerincferdülésre edzésterv

Kérdés
Szia! Gerincferdülésem van bal oldalt a nyakamnál és jobb oldalt a derekamnál. Milyen edzéstervet tudnál ajánlani, hogy ne erőltessem meg a gerincemet? Előre is köszönöm a válaszod.
andras_8d82d8
Válasz
Szia! Amíg nem találkozunk hogy rád szabva taníthassak néhány célgyakorlatot, a legtöbb amit mondhatok, hogy függeszkedj és húzódzkodj minél többet, hosszirányba nyújtsd a gerinced és minél jobban törekedj a szimmetrikus izomérzetre!
2014-02-25 15:55:27
Kares

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fehérvári vetítéssel kapcsolatban van-e elérhetőség, mert 50 km-t nem tudok megtenni a jegyért, és szeretném ezt a helyzetet valahogy megoldani. Ha van e-mail, vagy telefonszám, amin lehet egyeztetni a szervezővel, akkor az nagy segítség lenne, mert láttam, hogy a korábbi vetítéseknél ez megvalósult. Előre is hálás köszönetem!
rever
Válasz
t2fehervar@gmail.com
2014-02-25 00:55:42
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Jól látom hogy Szombathelyen is vetítésre kerül a Támadás 2 ? :))) Ennek nagyon örülök, remélem nem csak én vagyok így vele. Pontosan mikor , és hol lesz látható, jegyet rendelni mikortól lehet majd? Bocs, de semmiképp nem szeretnék lemaradni róla.
tamas__673c2d
Válasz
Szia!

Erősen úgy néz ki, hogy igen. Az időpontokat itt célszerű csekkolni.
2014-02-24 11:52:45
Bunny

Támadás 2-Kaposvár

Kérdés
Szia Bunny! A Támadás 2-vel kapcsolatba annyi kérdésem lenne,hogy hogy fog alakulni a program? Gondolok itt a bejelentésedre, a szemináriumra, a vetítés kezdetére stb. Csupán azért kérdezem ezt, mert a főoldalon Március 1. 15:00 írtok a [További Info!]-ra kattintva, pedig a jegyen is szereplő 16:00-ás időpont szerepel. Ha csak elírtátok a főoldalon, akkor kérlek nézd el nekem a feleslegesen feltett kérdést, de semmiről nem szeretnék lemaradni. Üdv.: A.
gyula.gyula.17
Válasz
Szia! Simán lehet, hogy elírtam, ami a jegyen van, az az érvényes. Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet! (Gyűlölöm az adminisztrációt.)

A program rendes mozielőadásnak indul, pontban 16:00-kor,  és a legvégén a stáblista után jövünk mi a színpadra.
2014-02-24 00:03:43
Bunny

Élettel kapcsolatos kérdés

Kérdés
Szia Bunny. Már lassan 5 éve olvasom a rovatod, meghallgattam idáig az összes audioblogot, néztem a BBTV-ket és örülök, hogy van egy ember akinek adhatok a véleményére. Ezért is kérdezem meg tőled, te hogy vagy egy bizonyos kérdéssel kapcsolatban. Én szégyen szemre fenn vagyok a Facebookon, de nekem kapcsolattartás céljából szükséges (könnyebben elérek akit akarok), és néha meg-meg jelennek egyes degeneráltak megosztásai. Minap osztott meg valaki olyat, hogy egy 13-14 éves kislány felszállt a buszra, és ahogy ellenőrt látott rohant előre, de utánamentek és megbüntették, és ő nem tehet semmiről a bérletét a másik táskájában hagyta, és jaj de sírt meg az ismerős is sírva fakadt, meg miért nem a hátsó sötétebb bőrűt büntették meg. Mindenki fel van háborodva, vagy 5000 megosztás meg gyűlölködő kommentárok. Én viszont azt nem értem, miért olyan felháborító, ha a szabályokat be kell tartani? Én soha nem blicceltem, és szerintem egy 14 éves gyereknek ugyan úgy kell legyen bérlete, mint egy 50 éves másiknak. Ugye adott egy 30-40 L fogyasztású busz, amit lehet napi nem egyszer kell tankolni, és majd úgy képzelik az emberek, hogy ingyen van. Olyan mint ha én ingyen akarnék menni az autómmal, mert majd más teletankolja. Nyilván van az ellenőrök között is féreg, nem is kevés, de akkor is ez már kész röhej. A minden miatti rinyálás. Vagy majd ezek az emberek úgy képzelik, hogy pl. a repülőre sem váltanak jegyet mert, úristen, a szemétláda számon kéri a jegyemet. Ha meg én kifejtem a normális véleményem, akkor az én k* anyámat, mert védem az ellenőröket. Elnézést kérek ha untattalak, de fontos számomra egy olyan ember véleménye, akire felnézek és adok a szavára. Kitartást, Marci
vmarci
Válasz
Szia!

Van pár ilyen kaliberű elmaradt kérdésem. Sajnos nem tudom megjelölni őket, vissza kell lapozgatnom, örülök, ha nem felejtek el rájuk válaszolni, pedig mindenképpen akarok. 

Szerintem nagyon fontos, hogy tudd: nem te vagy a hülye azért, mert megérted, hogy a szabályok szükséges dolgok, és felfogod, hogy azért vannak, hogy betartsuk őket. Sőt, nagyon fontos az az alázat, amivel minden normális embernek a szabályokhoz állnia kéne: nem kéne ugyanis automatikusan azt gondolni seninek, hogy ő okosabb a szabélyoknál.

Az életben mindenki marha nagy szabadágharcos hős - az általad melített példa is ezt mutatja. A szabélyokra szarásban mindenki nagyon vagány, de szó nélkül megeszi a valóvilágot, az okostelefont, a faszbúkot, a fogyaztói társadalom megannyi átverését, mint egy egybites, kvarcóra-egyszerűségű biorobot.

"Vedd meg, hogy menő legyé', gyökér" - ez ellen nem lázad senki. A szükséges, és az letünket jobbá, rendszeresség, működővé tevő szabályok ellen meg úgy megy a lézadozás, mintha az anyjukat gyilkolnák le azonnal, ha betartják azt a kurva kreszt és nem úgy közlekednek az úron, mint az elmebeteg állatok.

Nincs igaza a hülyepicsának és az őt védőknek sem. Vagány volt, bliccelt? Én megértem, ha valaki nem akar ezért a szemét közlekedésért fizetni ennek a szemét cégnék, és most nem is megyek bele abba, hohgy ha mindenki fizetne, talán nem tartanának itt, mert ebben magam sem hiszek.

DE nem kelll védeni: vállalja szépen a következményeit annak, amit csinált.  

Ami nincs ingyen, azért fizetni kell. Nem fizetni lopás. A tömegközelekés használatának feltétele az érvényes jegy, vagy bérlet. (Ez ugye ismerős? Az EV használatának feltétele a szabályzat elolvasása és betartása.)

Amit láttál - az 5000 köpködő paraszt - pontosan mutatja a morális állapotokat ebben az országban. 

Remélem ez a sok büdösbunkó ugyanezt kapja vissza, és amikor őket kell megfizetni a munkájukért, ugyanezzel a fizetési morállal találkoznak.
2014-02-23 21:51:53
Bunny

zenék

Kérdés
Szia Bunny! Lenne valami tipped, hogy honnan lehetne szerezni videó alá szabadon felhasználható zenéket? Neked csak van benne tapasztalatod. Nem lopott anyagból akarok motivációs videót kókányolni. Melóhoz kellene, egy reklám/bemutató filmhez. Előre is köszi. Üdv, Zoller
Zoller
Válasz
Szia! Lehet venni ilyen zenéket, sőt, van ingyenes is. Simán guglizd ki. Persze ezért ezektől sokat ne várj.
2014-02-23 21:39:30
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia! Kérésem rövid és tömör: Kérlek győzd meg Bélát, hogy Debrecenben is legyen egy vetítés. Ő nem hiszem hogy az az ember, akinek irigyekkel kellene foglalkoznia.
Apothecary
Válasz
Szia! Sajnos gyakorlatilag nem fér bele. 12 előadás lesz összesen, nincs időnk többet megcsinálni. Még van lehetőség, próbálj meg eljönni valamelyikre, Miskolc nincs messze, de Pesten is lesz még egy. 

A következő helyszínek várhatók:

Miskolc
Kaposvár

Székesfehérvár

Győr

Nagykanizsa
Szombathely

Záróbuli Budapest
2014-02-23 21:28:54
Bunny

Pécsi Támadás 2.

Kérdés
Szia, Bunny! Frenetikus filmet készítettél, fogadd legőszintébb elismerésemet immár sokadszorra, a sokadik munkád miatt. Ebben a két órában egy UTAT láttam, egy életet, ami olyan, mint maga Béla: hatalmas, robusztus, kőkemény. Nekem a szombathelyi Borostyánkő út jutott eszembe róla: évezredek óta ott áll, és még ezer évig ott fog. Ez az életút is olyannak tűnt, mint amit 350 kilós gránitdarabokból raktak ki, és aki ráteszi a lábát és tipeg rajta pár lépést, annak azon nyomban remegni kezd mindene. Béla ugyanezt a benyomást keltette személyesen, egy félisten rombolócsillag, mindemellett olyan alázattal és szerénységgel bír, amit elég nehéz szavakba önteni. És mindannyian kedvesek voltatok, közvetlenek, Vivien bűbájos, Kares egy igazi úriember, te pedig pontosan azt az atyai példamutató formát hoztad, mint itt a rovatban. Ereklyeként őrzöm majd a fotókat, a kártyákat és a sárga plakátot. És ahogy Kares párjának is mondtam (aki szintén egy tüneményes nő), ehhez a csapathoz jó érzés tartozni a munkátok által, a tanításotok által. Mert Sárgának lenni egy értékrendet jelent! ;-) Találkozunk Kaposvárott, addig is minden jót nektek! Üdvözlettel: Péter
zCevard
Válasz
Szia Péter!

Nehéz lenne ehhez mit hozzáfűzni: köszönöm!

Azt hiszem ha valaki még nem biztos abban, hogy el akar jönni mondjuk Kaposvárra a moziba, azt hiszem, ennél jobb ajánlólevél nem kell.

Egy biztos: a DVD ajánlót a ti írásaitokból fogom összeollózni!
2014-02-23 21:12:36
Bunny

Edzesterv

Kérdés
Szia Bunny!! Irnál nekem egy edzés tervet?
balazs__7b3ba4
Válasz
Csak anyádnak:

1. Gumi fel
2. Tabletta be
3. Abortusz
4. Keressen rendes munkát
2014-02-23 21:04:47
Bunny

Táplálékkiegészítő vásárlás

Kérdés
Szia! Előző kérdésem válaszához szeretnék hozzászólni. Multi-Pro Plus-t szedek (szüleim ezt biztosítják nekem), ízületvédőm viszont nincs. Youtube-on megnéztem a kis videót amiben táplálékkiegészítők helyes sorrendje a téma, tehát tudom mit kell vennem. Ha ízületvédőm is meglesz a vitamin mellé akkor, hogy legyen tovább? Tejsavó meg kazein, vagy tejsavó és aminó(glutamin vagy bcaa)? Köszönöm válaszod!
bence_d4574a
Válasz
Szia! Ha a vitamin, ízületvédő és a tejsavó is megvan, akkor a következő az edzés utáni szénhidrát: Vitargo.
2014-02-23 20:41:42
Bunny

Edzõterem

Kérdés
Hány éves kortól érdemes edzõterembe jarni?
balazs_a3b82e
Válasz
Az ilyen hamis adatokkal regisztráló kis büdös férgeknek nem kell sosem.
2014-02-23 19:08:40
Bunny

ketogén

Kérdés
Szia Bunny! Ketogén diéta alatt a feltöltést megelőző edzés előtt te milyen szénhidrátot viszel/vittél be? 50 gramm fruktózról olvastam az oldalon, hogy az elvileg a máj glikogénraktáraiba megy, és nem az izmokéba. Ennek van jelentősége?
CthulhuDawn
Válasz
Szia! Komplex szénhierátot használtam edzés előtt, általában rizst. A fruktóz nem jó semmire.
2014-02-23 16:24:22
Bunny

Gyümölcs

Kérdés
Szia Bunny! Tudom hogy nem vagy egy nagy gyümölcs evés hívő, de én mégis ebben a témában kérdeznélek. A reggeli ch-m kb. 1 hónapja csak gyümölcsből állt de azt vettem észre (ahogy te is írtad már más kérdezőnek) hogy elég csúnyán pocakosodom és zsírosodom. A gyümölcs cikket elolvastam és tudom hogy leginkább reggeli időpontban van létjogosultsága a gyümölcs evésnek és az is max. 50 g gyümölcscukorig. Elképzelhetőnek tartod hogy valahogy össze lehet állítani gyümölcsből a ch bevitelt reggeli időpontban úgy, hogy nem raktározódik zsírba? Ha az 50 gramm gyümölcscukor mellett mondjuk zabpehellyel helyettesítem a többi ch-t úgy okés vagy úgy fog működni mint pld. egy sütemény? A gyümölcsben található glükózt is vegyem úgy mint ha gyümölcscukor lenne? Válaszodat előre is köszönöm!
Hiwe
Válasz
Szia!

Nem egészen érted a lényeget. a gyümölcs rossz szénhidrátforrás, alkalmatlan a szénhidrát bevitelre. Edzés után érdemes egy keveset enni a többi mellé, de ennyi. Az, hogy a reggeli szénhidrátbeviteled gyümölcs, rossz ötlet.  A gyümölcs csak ízesítés legyen.
2014-02-23 16:23:23
Bunny

Pécsi vetítés elismerés meg ilyesmik

Kérdés
Azt hiszem túlzás nélkül jelenthetem, a pécsi vetítés és szeminárium is remekül sikerült, a film tényleg fasza volt, érdemes volt elmenni, a DVD vagy online filmnézés nem adja vissza. Örülök, hogy találkozhattunk veletek, bár ez a 3. közös képünk volt már, ha 10. alkalommal találkozunk, akkor a 10. alkalommal is begyűjtök egy fotót, eszmei értéke van :D Egy dolgot még szerettem volna elmondani, csak még utánunk is álltak a sorban: Soha ne kételkedj abban, hogy amit csinálsz, csináltok, az igazán kiváló és egy olyan bázisa a normális életfelfogásnak / hozzáállásnak, ami, ha állat lenne, a legveszélyeztetettebb fajok között lenne elzárva egy rezervátumban a kihalás elől. Ez jóval több, mint testépítés. Csak így tovább és köszönjük!
Pneumonia
Válasz
Szia!

Ez a nap is nagyon jól sikerült: elképesztő közönségünk volt és nagyon jó helyszín: ez a klubmozi fíling nekem nagyon bejön, kiállított retro igazi mozigépek között profi technikával. A lenti klubhelyiség pedig szintén kiváló volt. MÁSFÉL órán át dedikáltunk! Elképesztő! (Persze én szinte mindenkivel beszélgetek egy kicst, ha olyanom van és éppen eszembe jut, elmesélek akár egy rövid sztorit is.)

Köszönöm neked is, hogy ott voltál, az elismerő szavakat is, remélem annyi fotód lesz, hogy már meg fogod unni!

Különösebben nem kételkedek, de azért igazad van, mert kicsit mindig kételkedik az ember. Hülye lennék, ha nem gondolkodnék el újra és újra, hogy jó az irány. Úgy vagyok vele, hogy ha rezevátumban fogunk élni páran, akkor éljünk rezervátumban.

Igen, ez jóval több, mint testépítés! 

2014-02-23 16:21:36
Bunny

Sérülés

Kérdés
Szia Bunny! Sosem volt még sérülésem edzésen. Most egy 5 hetes kihagyást követően, nem megfelelően válaszottam meg a súlyt a vállból nyomáshoz, és megfájdult a derekam a gerincemnél egy ponton. Kedd óta tart a dolog. A hétköznapi életet nem zavarja de pl annál a gyakorlatnál nem kellemes. Gondolom pihenés kéne. A kérdésem az, hogy neked volt e már hasonló, mennyi kéne kihagyni vagy edzhetek csak óvatosan? köszönöm.
szabolcs_5426bd
Válasz
Szia! Első körben sok gimnasztikus bemelegítést, alapos átmozgatást javasolok. Légy türelemmel, a gerinc érzékeny terület és meglehetősen nehezen regenerálódik.
2014-02-23 15:12:10
Kares

Tápkieg vásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Havi 20 ezer forintot tudok táplálékkiegészítőre költeni, és az lenne a kérdésem, hogy mire költsem? Két dolgon gondolkoztam, az egyik: Lassú és gyors felszívódású fehérje, másik változat, gyors felszívódású meg aminósav. Ha az utóbbit ajánlod akkor az aminósav glutamin vagy bcaa legyen? Köszi a választ előre is!
bence_d4574a
Válasz
Szia! 1. Multivitamin-ásványianyag, 2. Ízületvédő, 3. Tejsavófehérje
2014-02-23 15:07:24
Kares

Tamadas

Kérdés
Szia Lehet én vagyok a gyökér, de a Székesfehérvári mozinál nem látom a rendező elérhetőségét. köszi
sax192
Válasz
Szia! Nem te vagy, hanem inkább én, mert megfeledkeztem erről. 
Ide írj: t2fehervar@gmail.com
2014-02-23 15:03:22
Bunny

segítség

Kérdés
Szia Bunny! A reggeli rosszullétes srácnak üzenném, hogy figyeljen oda, ha rosszabbodnak vagy nem múlnak a tünetek gasztro doki ajánlott! Nekem hasonló tünetek mellett jelentkezett a lisztérzékenységem pár évvel ezelőtt.
PKrisz88
Válasz
Köszi!
2014-02-23 15:02:58
Kares

BB Rádió

Kérdés
Szia Bunny! Egyre jobbak a rádió műsorok, nagyon jók a beiktatott zenét, nagyot dobnak a hangulaton, és igazi zenék, élvezetes hallgatni őket!
lajos_51b116
Válasz
Szia! Köszi, ez volt a cél, úgy látszik alakulunk. Akinek tetszik, terjessze el bátran, hogy érdemes hallgatni, szeretnénk a szokásos pár ezerről feljebb vinni a hallgatottságot.
2014-02-23 15:02:39
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! A miskolci vetítésről lehet már tudni, hogy kb mennyien leszünk? Hallottam, hogy lesz valami bejelentés remélem az, hogy lesz Cutler Miskolcon, mert úgy tudom akartak a Béláék csak valami kínais van ott és nem lehet. :)
benceszabo
Válasz
Szia!

Nem tudom mennyien leszünk, nem én foglalkozom a szervezéssel és nem én adom el a jegyeket. Remélem sokan leszünk, a szervező nagyon bízik Borsodban émn meg őbenne. Nem tudok róla, hogy lesz Cutler Miskolcon - de bármi megtörténhet.
2014-02-23 14:47:43
Bunny

Testépítő magazinok

Kérdés
Szia Bunny! Léteznek még Magyarországon igazi testépítő magazinok? Nem az ingyenes kiadványokra gondolok, hanem a régen ismert (magyar nyelven megjelenő) Muscular Development, ExtremeFit, FLEX magazin és társaira. Létezik ez a Mens Health nevű magazin, ami nem kimondottan testépítéssel foglalkozik, tehát nem ilyenre gondolok. Sajnos hiába keresem őket, valószínűleg végleg eltűntek, de hátha te többet tudsz.
attila.f
Válasz
Szia! Nincsenek. Nem feltétlenül kár értük, mert a "testépítő magazin" elég szar műfaj.
2014-02-23 14:46:00
Bunny

Fényképek

Kérdés
Nagyon jók a képeid Bunny! A fényképészethez is van tehetséged.
zoltan_ac819f
Válasz
Köszi! Lelkes amatőr vagyok. Egy tonna képem nincs feltöltve még.
2014-02-22 23:32:07
Bunny

Aerob edzés utáni szénhidrátbevitel

Kérdés
Szia Bunny! Először is szeretnék gratulálni a Támadás 2 Szegedi vetítéséhez, a film adott egy lökést a sporthoz való elhivatottságomhoz. Plusz jó volt veletek élőben találkozni, beszélni pár szót. A kérdésem az lenne, hogy heti 4 súlyzós edzésem van. 80 kiló vagyok, könnyen hízó, napi 2g/testkg fehérje és 6g/testkg szénhidrátot viszek be. A pihenő napokon pár hete aerob edzést is tartok (60perc). Az edzéseket munkámból kifolyólag este tudom lebonyolítani. Elolvastam minden cikket és megnéztem az aerob edzésről szóló bb.tv adást. Sehol nem találtam információt arról, hogy aerob edzés után van-e létjogosultsága a fehérje turmixba gyors vagy lassú felszívódású szénhidrátot rakni. (mint ahogy súlyzós edzés után). Nem tudom mennyire merülnek ki a glikogén raktárak aerob edzés közben. Plusz estére okoz-e zsírosodást ha szénhidrátot viszek be aerob után, hisz nincs nagy fizikai munka. Köszönöm a válaszod! Üdv, Péter
tyoc
Válasz
Szia! Semennyire sem merülnek ki a glikogén raktárak aerob edzés közben, hiszen zsírt használsz. Annyi van csak, hogy nem értetted a lényeget, de most már talán tiszta.

Az elismerő szavakat nagyon köszönöm, most hogy nézem a nikkneved, emlékszem is rá!
2014-02-22 11:48:32
Bunny

kivándorlás

Kérdés
Szia Bunny! Az apám egy fasz, és ezért kevés ember van akinek adnék a véleményére, de te ilyen vagy. 22 vagyok és egy kurva nehéz döntés elé nézek. Lenne helyem Angliában, az unokatesóm kint él 3 éve, aki mindenben segítene. Szinte már csak a repjegy nincs lefoglalva, munkám lenne, igaz magánrepülőt nem vennék belőle, de mégis háromszor annyit keresnék, mint itthon a diplomámmal. Mégis elbizonytalanodtam, mert a muterom és a nagymuterom, akiket a világon mindennél jobban szeretek megreccsentek a bejelentésemre, miszerint elhagyom őket, előreláthatólag több évre is. Tudom, hogy nem vagy pszichológus, de mégis kell egy hiteles visszajelzés nekem, hogy helyesen cselekszem-e. Egy hete csak a szomorúságot kell látnom a szemükbe, mert tudom hogy mindketten engem szeretnek a legjobban. Szeretem az angol kultúrát, egy gyönyörű házban laknék, tele luxussal, szép környéken. Itthon csóró lennék, de valahol azt olvastam, hogy az életünk végén semmi nem számít, csak hogy mennyit szerettünk. Muter megveszi a csirkemellet nekem az utolsó kopejkájából is, mert tudja milyen fontos lett nekem ez a sport. Karriert válasszak, vagy családot? A pénzemmel amit keresnék képes lennék lakást venni, közben anyagilag jól élni, angol focimeccsre kijárni(régi nagy álmom), nem mellesleg csirkemellet venni és egyéb tápkiegeket.. Nekem ez óriási dilemma. Egyik órában így gondolom, másikban úgy. Ez a döntés kihat majd az egész életemre. Csináljak segget a számból az unokatesómnál, vagy törjek előre magamra gondolva? Nem élek rosszul, itthon is van jövőm egy kevés, de messze nem olyan mint küldföldön. Még egy komponens, hogy nem találom a magánéletben itthon a helyem. A nők a buta fasszopókat szeretik 80as iq-val. Nem igazán találom a helyem ebben a primitív környezetben. Egy kis dac is szerepet játszik az elvágyódásomban. Mi a meglátásod?
Adam_2e57f4
Válasz
Szia!

Menned kell, ez nem kérdés. Nagyon jó, ha vannak szerető nagyszülők, de miattuk nem állhat meg az életed fejlődése. Ráadásul ma már ez nem nagy para: minden nap beszélgethetsz velük skype-on.

A rossz oldala a dolognak, hogy  - bár nem éltem ott - Anglia elég undorító helynek tűnik számomra egyrészt, másrészt az angol nők is primitívek, maximum máshogy, de legalább kurva rondák.

De mindez nem teszi kérdésesség szerintem. És vesztenivalód sincs, ha nem jön össze, visszajössz.

Ha a nagyszülők nem interneteznek, itt az ideje hogy meglepd őket egy laptoppal, amin keresztül minden nap kapcsoltban lehettek.

Remélem 1-2 év múlva azt fogod írni, hogy sínen van az életed és milyen jó volt hazajönni meglátogatni az ősöket.

Amúgy az én apám is fasz volt. De ezt mondta nekem egy szakember egy cégvezetői szemináriumon, hogy ezért ne utáljam.
2014-02-22 11:46:20
Bunny

pihenő hét

Kérdés
Szia bunny! elsőnek én is nagyon örülök hogy Miskolcon lesz T2 vetítés. Arról szeretnénk kérdezni hogy lehetséges e hogy pihenő hét allat nőt a testsúlyom 1kg 65kg>>66kg lettem pedig csak egyszere edzetem a héten az is csak egy egyismétléses maximumot mértem fel. (az étrendem rendben volt )
tamas_d5fb2f
Válasz
Szia! A miksolci vetítésen kívül (ami elég komoly lesz, lvén színpadon lesz Mengyi Rajmund és Mészi is) nincs jó hírem.

A testsúly mindig nő pihenő idő alatt, főleg ha ugyanannyit eszel, elképesztő mi? 1 kg amúgy egy tisztességes szarás, úgyhogy felesleges rezegni rajta. Ha ezeket a dolgokat nem érted, el kéne gondolkodni az alapok megtanulásán. Esetleg személyesen majd elmagyarázom, ha lesz időnk.
2014-02-22 11:39:18
Bunny

edzés

Kérdés
Szia Bunny! Nálad hogyan néz ki egy tricepsz és egy váll edzés? :-)
newpest
Válasz
Szia! Nem nagyon lenne értelme ha leírnám, mert minden edzés más és nagyon beteg dolgokat csinálok, különösen a vállsérülésem miatt.
2014-02-21 21:09:30
Bunny

Célok és Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Pár napja egy srác kérdezett a célokról az életben és tényleg elgondolkodtam rajt, hogy nekem mégis mi az. Nem is olyan hosszas gondolkodás után, találtam is kapásból kettőt: 1. Meg fogom nézni a Támadás 2-t, ami kicsit nehézkesnek tűnt a távoli vetítések miatt és az iszonyatos tömegiszonyom is közrejátszott, (ketten állnak előttem a boltban, kiver a víz) de olvastam, hogy tervben van Nagykanizsa és Szombathely is, úgyhogy ha lesz, akkor mindkettőre el fogok menni. A tömegiszonyom pedig félre fogom tenni, mert úgy érzem ezt nem hagyhatom ki, különben életem végéig bánhatnám. 2. Szeretnék egyszer Kathi Bélával és veled edzeni. Külön-külön vagy egyszerre, az már részlet kérdés. Tudom, hogy nem olyan eget verő dolgok ezek, de nekem igenis az. Nagyon remélem, hogy fogunk találkozni és személyesen is kezet rázhatok veled és megköszönhetem, hogy viszonylag normálisabb ember vagyok mostanra. Peti
peti9016
Válasz
Szia! Nagyon gyorsan tedd félre a tömegiszonyt,ezeken a vetítéseken egy olyan közösség eddig csak digitálisan ismert tagjaival találkozol melynek te is része vagy. Baromira lámpalázasok vagyunk mindannyian amikor előttetek kell szövegelni valamit a mikrofonba, de tudod miért érezzük mégis jól magunkat? Mert a keménymaggal találkozhatunk, akik hasonlóan látják a világot, és ez hihetetlen jó érzés.
2014-02-21 21:08:46
Kares

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Remélem nem rontom el ezzel a meglepetést, de szeretném megköszönni, hogy Szombathelyen is lesz vetítés. Mondhatni egy álmom vált valóra. Szóval köszi mégegyszer, remélem lesz lehetőségünk beszélni is. További sikereket és egészséget Neked! Kristóf
Kruci95
Válasz
Szia! Még ne kiabáljuk el, szervezés alatt van. A rossz hír azonban az, hogy a Béla személyesen nem lesz ott, ezt már nem tudja vállalni. De megoldjuk trükkösen.
2014-02-21 20:36:50
Bunny

Tamadas

Kérdés
Szia Szívesen elmennék a Fehérvári vetítésre, a baj hogy Pesti vagyok, és a munkám, anyagiak miatt nehezen férne bele hogy leutazzam a jegyért. Nem tudnál esetleg segíteni, hogy meg tudjam oldani leutazás nélkül a jegyet? Köszi
sax192
Válasz
Szia! Keresd a szervezőt, oda van írva a lap tetejére!
2014-02-21 18:23:58
Bunny

Bunny

Kérdés
Helló Bunny! Lehet nem is volt katyvasz, amit filozófián írtál, meg verselemzésekhez. Ha belegondolsz rengetegen írják, hogy milyen reális és életszerű látásmódod van. Jó az is benne van, hogy mi vagyunk mind gyökerek, de szerintem nem így van. Esetleg tudat alatt tök konkrétumokat írtál, vagy ahogy szokott lenni, gond nélkül átláttad a lényegét a dolognak. Minden jót! Kristóf
sensei0611
Válasz
Szia!

Nem, tényleg értelmetlen szart írtam direkt, és nem fogták fel. 

A látásmódomban egyébként az van benne, hogy mi NEM vagyunk gyökerek.
2014-02-21 18:21:52
Bunny

kanadai kivándorlás

Kérdés
Fearconak üzenem, hogy jól nézzen utána a kanadai kivándorlásnak. Nekem rokonaim élnek kint és hívtak magukhoz, kvázi lett volna bázisom, de így sem kaptam volna letelepedési engedélyt. Van egy pontrendszer, ahol teljesítened kell minimum x pontot és csak afelett néznek rá az aktádra, hogy elbírálják a kérelmedet. Ez a rendszer 2012 év vége felé volt, nem tudok arról, hogy azóta változott volna a helyzet. Elbírálás szempontjából fontos, korábban dolgoztál-e már kint. Ezért én azt javaslom, hogy ha mindképpen oda akarsz kimenni, akkor előzőleg vállalj kint ideiglenes munkát, ez nem csak a kapcsolat építés miatt fontos, hanem azért is, mert akkor (2012-ben) volt egy olyan szabály, hogy a munkáltatónak, aki külföldit alkalmaz, igazolnia kellett azt, hogy más kanadai dolgozó nem tudja azt a munkakört betölteni. Így védik a saját munkaerő piacukat. Amúgy kint sincs kolbászból a kerítés, de jobban meg lehet élni, mint itthon. Az emberek is normálisabbak, ahogyan tapasztaltam (Toronto és környékén). Remélem tudtam segíteni! Üdv, András
andras_577248
Válasz
Minden országban pontrendszer van és sehol sem adnak letelepedési engedélyt puszira, sőt munkavállalásit sem.
2014-02-21 15:19:15
Bunny

reggeli kaja

Kérdés
Szia! Lenne egy kis gondom, remélem tudnál benne segiteni. Kb 1 hónapja egyszerűen reggelente nincs étvágyam, sőt még hányinger is párosul mellé szinte minden reggel. A nap többi részében már semmi gondom sincs a kajával, csak reggelente. Az elmúlt hónap sajna elég stresszesre sikerett esetleg annak lenne valamiféle kihatása vagy az emésztésemel van valami? Kössz a választ előre is! Üdv.
tamas7788
Válasz
Szia!

Simán lehet a stressztől. Használd ki a helyzetet reggeli aerob edzésre!
2014-02-21 14:22:42
Bunny

Sérülés

Kérdés
Szia! A következő a helyzet, volt egy kisebb váll balasetem és a gyógyulás alatt mintha aránytalanná vált volna a két váll, úgyértem a sérült vállból komolyabb tömeget veszettem. Keresgettem de nem találtam gyakorlatot amit végre tudtam volna hajtani rendesen megedzve a vállam. Esetleg tudsz -e nekem valahogy segíteni, ajánlani valamit? Köszönöm. Üdv.
mark_ae0bcb
Válasz
Szia! Nem értem a problémát. Amit nem dolgoztatunk az nyilván leépül. Amennyiben az a gond hogy a megszokott gyakorlatokat nem tudod végezni, keress meg mélben: sport.manualterapia/kukac/gmail.com ha viszont tudod végezni a gyakorlatokat csak nehezen jön vissza az erő és a tömeg akkor kitartás, dolgozz tovább!
2014-02-21 09:08:20
Kares

térdfájás

Kérdés
Hello Bunny/Kares! Több éve edzem már kisebb nagyobb kihagyásokkal, 23 éves vagyok, lábat azt mint kb minden amatőr van, hogy elhanyagoltam, de szerettem csinálni! Régebben is előfordult kb 10-ből 1-2 alkalommal, hogy hiába a bemelegítés mikor guggolásra, kitörésre kerül a sor feszülés van térdembe, körülbelül azt érzem kiugrik a térdem még súly nélkül is beleszúr elöl közép tájékon érzek fájdalmat, főleg jobb térd. Pár hónapja kezdtem újra intenzívebben edzeni ilyenkor térek rá lábra is normálisan, de azóta egyszer sikerült lelábaznom normálisan többi alkalommal fájdalom. Így neki kezdeni sincs kedvem. Néha csak úgy spontán napközbe is érzem, hogy bele nyilal ha kicsit furán lépek vagy valamiért guggolnom kell. http://www.vitalabc.hu/JutaVit_Glukozamin_Kondroitin_MSM_tabletta_60_12_db/ -ezt szedem rendszeresen vettem brutal térdbandázst, de nekem nem igazán jött be ez a kötözgetés és a fájdalom se enyhült vele. Bemelegítésnek mindig lábfeszítést végzek magas ismétlés számmal, próbáltam már h 10-15perc szobabiciklivel kezdek utána lábfeszítés, de guggolásnál maradt a fájdalom hiába a melegítés. Itthon edzek amúgy, szóval lábtoló, keretbe próbálkozás kilőve. Esetleg valami gyakorlati tanácsot tudnátok adni, hogy kicsit tudjam fejleszteni lábam? erőltessem szét combom lábfeszítőn csak ha más nem megy? vagy valami spéci térdvédő..? Mi lehet ez egyáltalán porc vagy szalag probléma? Jó lenne úgy guggolni már mint régen hiányoznak a 100kg +os gyilkolások :D Köszi a választ! Minden jót!
gbendi
Válasz
Szia! Próbáld széles határok között variálni, akár kicsit aszimmetrikusan tartani a lábaid, illetve talán érdemes lenne kipróbálnod a mezítláb edzést.
2014-02-21 09:01:53
Kares

derék

Kérdés
Szia Bunny! Nem tudom elküldtem-e előbb az üzenetet vagy kiléptem. Olyan problémával fordulnék hozzád hogy egy évben 3-4 alkalommal megkeseríti az életemet a derekamba az idegbecsípődés tudom hogy neked is volt/van ilyen jellegű problémád ez edzés független nálam egy zuhany utáni törölközés is kihozza én nem hiszek egyéb izomalzító lófasz gyógyszerekbe szerinted valamilyen masszázs vagy egy korrekt jó minőségű ágy matrac azt hiszem valamelyik videódban említetted hogy feküdtél ilyenen és milyen jó volt segíthetne ez azért probléma mert gáz hogy húsz évesen vécére nemtudok felállni köszönöm válaszod
gori
Válasz
Szia! Nagyon sokan szenvedtek ettől a problémától. A jó hír, hogy gyakran megoldható az edzéstechnika csiszolgatásával illetve kezeléssel. A megfelelő matrac az első lépés, amíg ki nem próbáltad el sem hinnéd milyen hatalmas jelentősége van annak, min alszol. Nem kell feltétlenül drágát keresni, a mi két személyes matracunk kb 120.000 volt. Próbáld nyújtani a derekad az itt leírt módon: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/gerincserv Ha nem boldogulsz keress fel: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-02-21 08:52:42
Kares

Erőemelés

Kérdés
Helló Bunny! Mi a véleményed az erőemelésről? Szerinted lenne értelme belefogni illetve van-e jövője Magyarországon. Nagyon megtetszettek ezek a sportok az utóbbi időbe főleg a felhúzás és gondoltam megkérdezlek ez ügybe. Előre is köszi a válaszod. Üdv! Jani.
dmaster
Válasz
Szia!

Az erőemelés ma az EGYETLEN megoldás, ha normális sporotló akarsz lenni. Elképesztően sok előnye van, hiszen nem zárja kki a bodys edzést, nem zárja ki a jó fizikumot, te magad döntöt el, hogy milyen arányvan foglalkozol vele. Az erőemelő fizikuma viszont valós, a motivációja sport orientált, ez nem cicafiúképző.

Az erőemelő sportnak komoly múltja, jelene és jövője van. Itt nincs házibajnokság, nincs kézzel utólag beirt eredmény a pontozólapok féredobásával, nincs szubjektivitás: mennyit nyomsz, ez a kérdés.

IPF doppingmentesen, GPC/WPC, Scitec RAW: van választásod bőven, ha versenyezni akarsz. Tehetségkutató versenyek is vannak. 

Szerintem akkor is érdemes belefogni, ha nem a világ legnagyobb tehetsége vagy. Egy ilyen versenyen egészen más a közösség, mint egy body versenyen, ahol gyakran a majomkodás megy csak.
2014-02-21 08:51:16
Bunny

Versike plusz

Kérdés
Sőt, olyannyira ér ilyet írni, hogy nevük is van, (posztimpresszionista) szabadvers. https://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/irodalom/fogalommagyarazatok S hagyján, hogy léteznek, itthon két legismertebb példányuk (volt) irodalmi érettségi tétel. http://mek.oszk.hu/00300/00310/html/szeszek.htm#1 (Guillaume Apollinaire: Égöv) és http://mek.oszk.hu/01400/01446/01446.htm#1 (Kassák Lajos: A ló meghal, a madarak kirepülnek) Egy szó mint száz, abban nagyon fején találtad a szöget, hogy a lényeget nem érti, a költészeten - ami szabad - meg kötözködik.
bronzpulyka
Válasz
Megmondom frankón, hogy ha poénból verset írok - más esetben nem szoktam - fogalmam sincs, hogy milyen verset írok. 

Egy dologban vagyok biztos: a vers nem dedós rímek halmaza. 

Sőt, nem rímek halmaza. Pontosan az van, ahogy írod: ritmikailag is szabad. A vers nem rímek halmaza, hanem gondolatoké. 

Tehát amit leírok, full ösztönből jön, érzem, hogy milyen ritmusban kell jönnie a szavaknak és nem gondolkozom szabályokon. Olyan ez, mint ahogy azt sem lehet megtanulni, hogy a Támadás 2 felirat hány másodpercig tartson. Egyszerűen érzékem van hozzá.    

Valószínűleg az igazi költők, aki nem poénkodtak, szintén nem gondolkodtak versszerkezeti struktúrában. Az oktatásban sok az utólagos belemagyarázás, hiszem megpróbálják az alkotási folyamatot taníthatóra rekonstruálni. A tehetség azonban nem tanítható.

Az irodalmi érettségi tételt sajnos már elfelejtettem, igen gyökér voltam akkoriban és nem érdekelt. A verselemzéseimre úgy kaptam ötöst, hogy direkt jó nagy marhaságokat írtam minél bonyolultabban. A színvonalra jellemző, hogy amit nem értett a tanár, az ötös! (Filozófia órán is van egy ilyen sztorim: egy dolgozatom miatt az álta valaha látott legnagyobb tehetségnek tartott a Rozmár, holott semmi más nem volt benne, mint értelmetlen debil baromságok össze-vissza dobálva.)

Természetesen a költészet nem biztos, hogy az, hogy valaki 1 perc alatt lehányja a gondoltatait, bár lehet, hogy ezzel egy költő vitakozna. És ahogy leírtam, én is vitatkozom magammal belül, hiszen ha tehetséges valaki és rögtön jön neki a gondolat, akkor költészet, az kétségtelen. Mint ahogy írtad: a költészet szabad, mindegy, mennyi idő alatt alkotsz.

Mindezt persze ne kevejük össze a testépítő világ önjelölt költőivel, akik a faszbúkon általános iskola második osztályos szintű motivációs és szerelmes versikékkel égetik szénné magukat. (És ez sajnos számukra ki sem derül, mert van ott elég fogyatékos, aki lájkol minden szart.)
2014-02-21 08:42:23
Bunny

verselemzés2

Kérdés
Bocs, hogy behozom ide az irodalmat, de istvan_2e578a-nak üzennék egy másik verssel, ami egy valóban létező vers, egy kínai költő, Han-san írta egy kritikusának:

A tudós Vang
nevette verseim,
ütemük rossz,
S hibádzik mind a rím.
Szerinte, haj,
mértékük oly silány,
hogy elolvasni kár.
nevetek én,
nevetek versein,
szabályosak,
bõvében ott a rím.
Csak az a baj,
akárha volna vak,
a úgy írná: ez a nap.

istvan_2e578a: igen, te vagy az aki bak vagy, mégis a napról írogatsz. Bocs a hosszú kommentért!
sandor_17b7ae
Válasz
Köszi, ez zsír volt!
2014-02-20 22:53:19
Bunny

Verselemzés

Kérdés
Meglehetősen gyenge vers. A ritmikája is elég sok kívánnivalót hagy maga után, de értékelem az erőfeszítést. Köszönöm!
istvan_2e578a
Válasz
Az agyad gyenge. A legröhejesebb, hogy a te értelmi képességeiddel a ritmikáról osztod az észt, de gondolom a tartalma nem esett le. Én viszont nem értékelem a seggfejeket.
2014-02-20 21:53:06
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Üdv Bunny! Még pár hete láttam valamelyik válaszodban, hogy terveztek Támadás 2 vetitést Győrben is, de a főoldalon még nem látok róla semmit. Közben meghiúsult a terv, vagy még a részleteket nem lehet tudni? Csak azért érdekel ennyire, mert ha mégsem lesz, akkor valahova máshova elutazok inkább, hogy megnézhessem! Péter
deprotector
Válasz
Szia! Na, szerinted melyik lesz?

Győr dátumát hamarosan kitűzzük.
2014-02-20 21:50:43
Bunny

Testépités

Kérdés
szia szeretném kérdezni hogy télegkáros a fehérje hogy tönkreteszi a májat én 3 fajta fehérjét használok az baj?
martin_6256c4
Válasz
Fogyatékos vagy. Neked semmi se káros, az arzén se, de a környezetednek még a légzésed is.
2014-02-19 19:29:41
Bunny

Aerob edzés

Kérdés
Szia Bunny!Köszönöm a gyors válaszod az előző kérdésemre.Egyetlen kérdésem lenne még.A diéta 23-ik hetében járva azt tapasztalom, hogy jelentősen lassul a zsírvesztés üteme.Célszerű-e felvinni az aerob edzések számát napi 2X1 órára,(reggel és este 1-1 óra) az eddigi napi 1X50 percről?Az a gondom, hogy ezt a lépést az utolsó 8-10 kilókra tartogattam, eközben még 20-25 kiló felesleg van rajtam.Szénhidrátos diétára váltottam az eddig alkalmazott ketogénről és a szénhidrát bevitelt nem tudnám ennél lejjebb vinni.Vagy érdemesebb felfüggeszteni a diétát egy időre?Köszönöm, hogy elolvastad a kérdésem.
tibor_fdbd6b
Válasz
Szia! Először 2x40 percre vidd fel, reggel és este. Ha lassul a zsírvesztés, vidd fel a szénhidrátot 2-3 napra, de ez persze nem összevissza zabálást jelent. Az sem baj, ha ciklizálod a ketogén és szénhidrátos diétát 3-3 hetekkel, az elég tuti.
2014-02-19 11:35:30
Bunny

T2 Szeged

Kérdés
Kedves Bunny! Ez a film valami fenomenális lett. Amikor volt a pesti vetítés, utána érdeklődtem Nálad, hogy terveztek-e szegedi vetítést, mert közeledik a 30.szülinapom és ez pont aktuális lenne ajándékképpen és erre tessék összejött (halkan megjegyzem a DVD-nek is ott kell lennie a polcon:). A hatás, amit kiváltott zenével, mondanivalóval együtt, egy idézettel élve: Még azok is, akik nem tudják, miért akarnak élni, tudni fogják, miért nem akarnak meghalni.További sok sikert a munkádhoz! Üdvözlettel: Gabi
CRD_701711
Válasz
Soha rosszabb szülinapot! Örülök, hogy ott voltál!
2014-02-18 21:31:51
Bunny

Somogy odateszi

Kérdés
Szia, Bunny! A T2 listáról én is Kaposvárt tartottam a legnagyobb kihívásnak, de ahogy hallom, Zalaegerszegről, Kanizsáról, a Balaton-partról is jönnek, ráadásul ez a kaposvári vetítés egy komoly sansz azoknak a pécsieknek, akik lemaradtak az itteni premierről. 67 km, Pestet és Fehérvárt leszámítva szerintem nincs is még két olyan T2 helyszín, ami ennyire közel lenne egymáshoz (ott is leszek mindkettőn), szóval mi, dél-magyarországiak szerencsés helyzetben vagyunk. Egy szó, mint száz: szerintem Somogy megye odateszi, mint Mark Wahlberg. ;-) Üdvözlettel: Péter
zCevard
Válasz
Szia!

Elképszető amit írsz. Úgy hallom, Kaposváron pont a Kaposváriakkal van gond, akik halogatjék a jegyvásárlást, meg sokan azt hiszik, a helyszínen lehet majd jegyet venni. Nem lehet. Ez egyedi mozielőadás, nem vonjuk be a jegyeladásba a mozit, és nem lehet jegyet venni már aznap a helyszínen, ilyen szempontból inkább egy koncetre hasonlít. Az egész országos turné úgy működik, hogy jegy-elővételi helyeket találtunk és ott eladtuk az összes jegyet előre. Aki késlekedett vele, annak nem jutott.

Szóval úgy hallom, Somogy megye tényleg odateszi, de aki olvassa ezt, ébressze fel a Kaposváriakat is: bocs, de ha elfogynak a jegyek, akkor nem lesznek, meg kell venni előre.  

Keressétek Páli Gábort bizalommal, ő a főszervező. Aki meg messzebről jön, nézze meg az elérhetőségét a plakáton (főoldal), el fogja intézni, hogy ne kelljen elutazni a jegyért.

(Persze csinálhattunk volna internetes jegyeladást, de hogy értsétek: az plusz egy ezres postaköltség. Pesten ezért volt 3000(!) egy jegy a premierre, amit így is elkapkodtak, sőt, videékiek feljöttek megnézni úgy, hogy utána megnézték a saját városukban is. Rengeteg köszönő e-mailt és üzenetet akapok, nagyon jól esnek, de nem akarom mindet kitenni, mert nem akarok önfényezést.)
 
Amúgy olyat is hallottam, hogy egyes termekben nem teszik ki a plakátot. Nem tudom, mi fáj ebbe egyeseknek, de ez igazi szégyen.

Mondjuk a köcsögökkel én nem foglalkozom, mi várunk mindenkit Kaposváron is. Fogok ott valami olyat mesélni a film után a színpadon, amit sehol máshol nem mondok el, ez csak nekik fog szólni.
2014-02-18 18:26:41
Bunny

Diéta

Kérdés
A védelmemre szóljon, hogy úgy emlékeztem itt olvastam. (Valami olyasmi rémlett róla, hogy nem jó, ha a kései kajálás bezavar a pihenőfázisba, meg valami ilyesmi, hogy a növekedési hormon kibocsájtásának a mennyiségére nincs jó hatással?! De nyilván félre értelmeztem.) A hátrányomra pedig, hogy még nem olvastam a teljes könyvet. A kereső seggfejek, mint én is, akikre még most zúdult rá ez a tonna cucc, - ami Számodra már sok év tapasztalata után irtó kézenfekvő- bennünk felmerülnek kérdések, és az ostoba kérdés a tanulás egy folyamata, minél jobban telik az információ halmaz, annál inkább jönnek az ostoba kérdések. Aztán egyszer összeáll. Mert ez ilyen! Remélem Nekem is sikerült választ adni a Te kérdésedre. Minden esetre köszönöm, én tényleg köszönöm a Tiédet. Ú, pedig lett volna még egy kérdésem, már nem merem feltenni. Hmmm, na lássuk csak azt a könyvet tovább…
H.a.n.g.a.
Válasz
Számomra az roppant kézenfekvő, hogy amikor a fogyatékos kipipálja a rovat belépéséhez, hogy tudomásul veszi, hogy el kell olvasni a szabályzatot, különben nem kap választ, akkor nem jön ide baromságokat kérdezni, hanem betartja, ami abban le van írva. Az a kézenfekvő, hogy nem fogok minden sülthülyének külön könyvet írni, ha már egyszer megírtam és itt van az orra előtt ingyenesen, csak el kéne olvasni.
2014-02-18 18:15:57
Bunny

életmentő segítség

Kérdés
Szia Bunny, Életmentő segítségre lenne szükségem. Az egyik kollégák édesapja jelenleg is kórházban van, a szó szoros értelmében kiszakadt a kosárlabda méretű hasi sérve egy elbaszott műtét után. Jelenleg ott tartanak, hogy senki nem akarja műteni a hasfalát, mert nem vállalják egymás mocskának az eltakarítását, az öreg pedig szép lassan meghal. A belső szervei megindultak lefelé.... Láttam egy korábbi BB Tv adást, ahol Tóth Dani és Bodó Imi volt sérvműtéten, esetleg nem tudnád a kórház címét, orvost bárkit aki segíteni tudna. Köszönöm!
Viktor73
Válasz
Szia!

Dr. Virágh Balázs 06 20 365 19 41 , Pétefy S. u.-i kórházban dolgozik.
2014-02-18 18:11:06
Bunny

fekvenyomós cikk

Kérdés
...a fekvenyomás funkcionálisan rossz gyakorlat. Semmi szükség rá. ... Miért tartalmazzák mégis ezt a gyakorlatot az edzéstervek? Kezdve az alap tömegnövelővel. Szóval miért hagyjátok, hogy a kezdők elveszítsék a vállfájás szüzességüket és helyette inkább olyan edzésterveket írnátok, amik kevésbé nyírják a vállakat/ízületeket? Kérdezhetem úgyis, hogy miért ennyire fontos a fekvenyomás, hogy mindenhol ott van. Gergő
gergo_749423
Válasz
Én meg kérdezhetném, hogy miért vagy értetlen fasz, de nem nagyon érdekel.
2014-02-18 12:33:39
Bunny

Diéta

Kérdés
Kedves Bunny! Csak a pontosabb precizitás kedvéért szeretném megkérdezni, hogy ha tartani szeretném a diétám, (~1000kcal 1 g/tskg fehérje, 2 g/tskg ch, 5Xétkezés 3 óránként) de mondjuk ha néha -Ne adj Isten- megtehetem, hogy 9-10-ig húzom a lóbőrt, akkor ilyenkor mi a teendőm? Egyszerűen kihagyom az első étkezést? Vagy leosztom az első étkezés tápanyagkiesését a másik 4-re, alkalmanként nagyobb adagokra? Vagy rövidebbre veszem az időintervallumokat? Mondjuk 2 órára? Mert ugye 18 h után semmilyen esetben nem ehetek, ugye? Nekem a bevett időpont 7-10-13-16-18, de ugye ha bármikor felkelek, rögtön magamhoz kell vegyek valamit, így az lesz a viszonyítási pont. A testnek az állandó időpont számít vagy az evések közötti szakasz állandó hossza? Előre is köszönöm! És szeretném hozzátenni, hogy az itt tanultak alapján nagyon jól haladok. Boldogság van! :) Úgyhogy ezt is köszönöm!
H.a.n.g.a.
Válasz
Nem tudom, nektek fogyatékosoknak mi a nehéz a Sárga Kapszula elolvasásában és miért van az, hogy ha nő kérdez, akkor 99%-ban segghülye (mint a 17 év alattiak), de érdeklődj ott, ahol a "hat óra után nem eszünk" színvonalat eddig olvastad.
2014-02-18 12:32:41
Bunny

Kiegészítők

Kérdés
Helo Bunny! Mehetnek együtt a köv. kiegészítők: ? - Builder Super Vitamin Pak (ez mondjuk nem kérdéses), - Revex 16, - Lean Boss, - BCCA Xpress, - G-bomb, - Pow3rd 2.0 / War Machine Ha a Revex 16 elfogyott akkor: HOS + T-360 Valamint valamelyik cikkben (nem emlékszem melyikben) olvastam hogy az L-carnitine segíti a regenerációt. A legjobb hatás érdekében mikor szedjem/igyam. És melyik carnitine terméket ajánlanád ami elfogadható árban van. (Nem vagyok most eleresztve pénzügyileg...)
peter_1ae71a
Válasz
Tekintsd meg a kis szemeddel, mit írtam erről a gyakran feltett kérdésekben.
2014-02-18 12:20:01
Bunny

Deep Purple

Kérdés
Szia Bunny! Ismered a Deep Purple együttest? Ha igen, mi a véleményed a zenéjükről?
dominik_9326dd
Válasz
Szia! Van olyan aki nem ismeri? Klasszikus. Egyébként nem kedvencem, mert annak idején még nagyon primitív volt a hangzás.
2014-02-18 12:18:53
Bunny

Vádli

Kérdés
Szia Bunny! Avval a kérdéssel fordulnék hozzád, hogy vádli mondjunk ki a felsőtestemhez képest szar, edzhetem 4-5, akkor se tapasztalok semmi változást. Esetleg nem tudnál valami tanácsot gyakorlatot adni? Nagyon örülnék neki. Üdv Bence.
bence_a49181
Válasz
Persze. Napi 5x50 ismétlés. Nem viccelek.
2014-02-17 19:04:54
Bunny

Vitaminok

Kérdés
Szia. Ezzel a cikkel fordultak felém a szüleim, mivel Mega Daily One + ot szedek meg 1000 mg C vitamint: http://www.origo.hu/egeszseg/20140217-ot-tabletta-amit-tenyleg-erdemes-szedni-d-vitamin-n iacin-fokhagyma-cink.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec Szerinted ez normális, hogy ez miatt tiltják meg a vitaminok szedését?
peter_40aac8
Válasz
Szerinted nincs elegem a szülei miatt nyavajgó pöcsökből?
2014-02-17 18:28:13
Bunny

motoros túra

Kérdés
Szia Bunny! Látom motoros túrával kapcsolatban van terved Tabra, esetleg lehet tudni micsoda? Vagy kell esetleg valami segítség?
adam1
Válasz
Szia! Egyszerűen le akarok menni a Tabra a Kromek Andrásékhoz edzeni motorral. Nem egy nagy túra nyilván, de lehet majd csatlakozni.
2014-02-17 15:07:05
Bunny

Térdsérülés.

Kérdés
Szia Bunny! Kivételesen nem kérdezni akarok, gondoltam beszámolok a térdsérülésemmel kapcsolatos eredményekről. Ma végre sikerült eljutnom egy normális dokihoz, aki megultrahangozta a térdem. Közölte, hogy a meniszkusz nem sérült, valószínűleg az egyik keresztszalagom szakadt el. Beutalt röntgenre, most várok az időpontra. Sajnos a nehéz lábedzést egyenlőre hanyagolnom kell, de bandázzsal a jövőhéttől újra végezhetek könnyű gyakorlatokat (guggolás, lábtolás kilőve, sajna túlzott terhelésnek teszi ki a külső keresztszalagot és nem kéne begyullasztani az így is sérült területet a doki szerint ). Hát egyenlőre ennyi... Van remény a gyógyulásra, csak türelmesnek kell most lennem. Hallottam jól sikerült a szegedi vetítésetek, sajnálom, hogy a külföldi meló miatt nem tudtam ott lenni. Minden jót, sok sikert! Üdv Geri
Geri198
Válasz
Szia! Örülünk a jó hírnek, kitartást a felépüléshez! Nem árt ha evidenciában tartod, hogy nagyon jó tape-technikák vannak a térdszalagok támogatására (oldalsó keresztszalag egyébként nincs, csak elülső és hátulsó) akármelyik is legyen a problémás. Esetedben viszont mindenképp rugalmatlan tape-et alkalmaznék, nem elasztikusat bár tapasztalataim szerint a kollégák ezt sajnos alig használják . A jó hír, hogy egy-egy ragasztási technikát ami nálad beválik meg is tudok tanítani, vagyis magadnak fel tudod tenni edzések előtt. Ha érdekel, írj e-mailt: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-02-17 14:51:18
Kares

Túra

Kérdés
Szia Bunny! /Jut eszembe: rémlik, hogy írt a srác ózdról, akinek NTV 650-ese van és lehet, hogy nem válaszoltam. / Köszi, hogy megemlítettél. Faszságot kérdeztem egyébként, azóta rájöttem a válaszra, szóval jobb ez így. :D Az Arnold-túra mellett van még tervben valamilyen más, nagymotoros túra? Ha tehetném, csak ezért vennék kismotort, de sajnos nem fér bele a keretbe. Köszönöm előre is a választ, és ha kapok szabadságot, remélem élőben is tudunk váltani pár szót majd a miskolci vetítésen.
hamoree89
Válasz
Szia! Hát nem lenne rossz, ha ott lennél!

Vannak különböző terveim bizonyos pontokra. Cutler - Cutler III. - lehet Békéscsaba - Tab, lehet el kéne menni a Freimann sanyihoz Mosonmagyaróvárra, ilyesmi. Ha van ötleted, szólj! 

2014-02-16 22:33:33
Bunny

Kathler túra

Kérdés
Szia! Ha tudod már mikor jössz Kathlerbe motoros módon, akkor légyszi ird meg mikor érkeztek kb, mert szivesen lenyomnék egy közös edzést! Illetve hogy mit akartok edzeni, hogy tudjam, mit kell regeneráltatni előtte :) köszönöm
Prom
Válasz
Szia!

Sokan érdeklődnek a Cutler és az Arnold túra miatt. Az biztos, hogy május elején lesz egy sporttábor Debrecen mellett, ahova le fogok menni és ha sikerül transzportálnom a felszerelésemet, akkor motorral megyek. Lehet ideszervezünk egy kismotoros kommandót is.

Jut eszembe: rémlik, hogy írt a srác ózdról, akinek NTV 650-ese van és lehet, hogy nem válaszoltam. 

Sajnos még néha ismerősök írásai is kigördülnek a látómezőmből, annyi kérdés van. Néha fontos kérdésekre sem válaszolok emiatt, de ez nem direkt van. Lehet hogy valaki feltesz egy komoly kérdést, és esetleg szar érzés, hogy nbem válaszolok, de ez nem szándékos. Most is fejben kell tartabnom, hogy több oldalt visszalapozzak, de ha elfelejtem holnap, akkor ez van. 

2014-02-16 21:25:50
Bunny

normális emberek megismerése

Kérdés
Szia Bunny! Igazából nem kérdezni akarok, csak pusztán a véleményedre vagyok kiváncsi. Sajnos azt vettem észre, hogy minden ismerősömmel, haverommal az egyetlen dolog amit csinálni lehetne az, hogy elmegyek velük bebaszni. Ezt persze nem teszem meg, és ha el is megyek elég unalmas józanul tűrni ahogy bebasznak. Nem tudom hol ismerkedhetnék normális emberekkel, mert bármerre megyek, mindenhol hülyékbe botlok. Valami ötlet esetleg erre a problémára?
zsombor_e5a76b
Válasz
Szia!

Az a helyzet, hog nagyon sok emberrel csak azon a szinten jó tartani a kapcsoltot, ahol épen kialakult  a jó viszony. Azaz ha van egy jó haverod a teremben  például, vagy a suliban, az esélyes, hogy csak ott lesz jó haverod, és sokkal jobban jársz, ha nem akarod megismerni más környezetben. Azaz nem mész el vele bulizni, ahol élből inni fog.

Az, hogy mindenhol hülyékba botlasz, hidd el, sokaknak problémája. Az emberek 3%-nak van agya. Jó érzés a 3%-ba tartozni, de egyben magányos dolog is.  

Ezért kell egy mopsz, vagy egy motor.
2014-02-16 21:10:39
Bunny

BB TV

Kérdés
Szia Bunny, Látom vimeon is aktivizáltátok magatokat. Tervbe van véve esetleg, hogy az elkövetkezendő adásokat felpakoljátok oda, és 1-2 dollárért elérhetővé teszitek? Annyit nekem simán megérne egy jobb minőség. Laci
hunlaci
Válasz
Szia! Nem aktivizáltuk magunkat, kísérletezünk, de csakis embed szinten, azaz ők csak szolgáltatnak és csak nálunk nézhető. Elképzelhető, hogy lesz onnan fizetős jó minőségű, reklámmentes verzió, de még tesztelünk.
2014-02-16 20:54:38
Bunny

T2 Budapest

Kérdés
Szia Mekkora esély van rá, hogy lesz még egy záró Támadás 2 vetítés Pesten? Ott voltam az elsőn is, de elmennék újra, mert hatalmas élmény, ha a Pesti nem jön össze, Fehérváron ott leszek! Köszi a választ, és a filmet is!
sax192
Válasz
Szia!

Szerintem meglesz, de most egyelőre az előttünk állók a fontosak.

Nyilván mindegyik szervezésében benne van valakinek a munkája, így az a fontos, hogy mindig a következő helyszínen legyen meg a lehető legtöbb ember, kvázi hogy eljuttassuk az igét.  

Pécs nem kérdés, már rég teltház, igaz. Kaposvár és Miskolc a nagy kihívás, mindkettő nagy terem. Egyébként valami jellegzetesség mindenhol van: Kaposvárra speciális sztorim van, Miskolcon pedig ott lesz Mészi, sőt Mengyi Rajmund is, és ott egyelőre a helyi közönségnek bejelentek valamit. A szervezó Baranző peti 400 (!) embert akar elhozni, ami szerintem lehetetlen, de Peti azt mondja, a Borsodiak meg fogják mutatni. És eddig a Békéscsabaiak is megmutatták, ahol kétszer annyi ember volt, mint amennyire számítottunk. Elképesztő dolgok ezek, mert én többet látom ebben, minthogy megnézünk egy flmet, vagy röhögünk a szeminárium poénjain. Ez nem csak buli, hanem számomra olyan, mintha egy eszméért jönnénk össze.

Mellékes, de nekem mindez azt mondja, hogy sosem lesz tetves győzikéké és egyéb celebtrógereké a világ, bármi is van a tévében.
2014-02-16 20:40:30
Bunny

Bulldog

Kérdés
Szia Bunny, ez nem kérdés, de ezt a kis vasgyúrót meg kell mutatnom. Legfeljebb nem teszitek ki. http://kepfeltoltes.hu/view/140216/nany_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szilardgulyas
Válasz
Nagyon szép formás franciamopsz!
2014-02-16 20:06:31
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Támadás 2 mindennel együtt kb meddig tart, 2-3 óra? Előre is köszönöm a válaszod!
benceszabo
Válasz
Szia! 3 óra+dedikálás, de ez helyszíntől függ, mert amikor multiplex moziban vagyunk, ott a jobb látványért és a multiplex fílingért cserébe esélyes, hogy nincs hely szemináriozni.

A a paradox helyzet van, hogy épp Szegeden, Agóra vezérlőjében ülök, miközben a vásznon a Támadás 2. megy.
2014-02-15 17:49:52
Bunny

Edzés újrakezdése

Kérdés
Jó estét Bunny! Azzal a kérdéssel fordulnék Hozzád/Önhöz/Magához ,hogy 3 hónapja kezdtem el újra edzeni. Régebben is edzettem csak akkor le kellett állnom egy súlyos térdsérülés miatt. És most egy hónapot megint kihagytam de szeretném újra rendesen elkezdi és szeretnék mellé egy normális étrendet + mellé valamilyen táplálékkiegészítőt. Van itthon Glutamine SR aminosav. 18 éves vagyok, 180 cm 75 kg az a tömzsi tipus. Mit és hogyan kellene kajálnom Ön szerint? Válaszát előre is köszönöm! :)
elivepage
Válasz
Szerintem el kellett volna olvasnod a szabályzatot. Nem tudom nektek, fogyatékosoknak mi ebben olyan nehéz.
2014-02-14 22:55:06
Bunny

Lenmagolaj

Kérdés
Szia Bunny. Lenmagolajat szeretném beletenni az étkezésembe. Azt olvastam, hogy tömegnövelés alatt jó ha lefekvés előtt veszem be, mert lassítja a felszívódást. Viszont elég későn edzek. Az edzés utáni étkezést nem hinném hogy jó ötlet lenne lassítani. Azt szeretném kérdezni, hogy az edzés utáni étkezés után 1 órával már bevehetem vagy inkább reggel az első étkezésemmel?
attila_12538a
Válasz
Szia! Bármikor, csak edzés után ne.
2014-02-14 20:56:51
Bunny

Arnold múzeum

Kérdés
Szia Bunny! Leginkább passzív olvasóként vagyok itt jelen. Egyébként én ajánlottam fel a GSX750-et a Támadás 2-n. Nem felejtettem el - bár te már lehet igen :) - csak még nem jó az idő, pihenés van. Azért írok, mert teljesen felháborítónak tartom az iménti kijelentésed miszerint: ...a titkos Arnold Schwarzenengger múzeum látogatás...Lehet megcsináljuk rendes motorral, még nem tudom... Mi az, hogy lehet? :D Tavaly a Cutler-es túra környékén amin sajnos nem vehettem részt, azt mondtad itt, hogy tervezel ellátogatni oda is egy ilyen EV túra keretében. Azóta ezt várom. De komolyan! Úgyhogy legyen. A kutya fáját neki! :D
vacsi
Válasz
Szia! hatalmas izgalom van az ügyben, komolyan mondom. TRemélem ma este össze tudok ütni egy robogóblog-posztot ebből, de még súlyos EV kérdésekre is akarok válaszolni, meg edzeni is, kell, meg pattanni a motorra és elmenni virágot venni, kurva valentin-nap. (Amit le szoktam szarni, de az asszony diszkréten figyelmeztetett,)

Szóval: vagy kismotor, vagy nagymotor, de megyünk. A kismotor nekem kínosabb, mert igazi szívás, és vennem is kell ezért egyet, de megígértem a Cutler túrát is kismotorosoknak és sokan jelezték, hogy jönnének. (Más kérdés, hogy amikor jönni kell, hány marad.)
2014-02-14 19:58:57
Bunny

acdc+ arnold

Kérdés
Szia Bunny! Ma hallgattam meg a mostani BB.rádiót, és ha már szó volt benne Arnoldról és az AC/DC-ről akkor ezt küldeném: http://www.youtube.com/watch?v=nLsXJitaiVo Üdv. Dávid
hoszem
Válasz
Szia! Neked a következő rádió tetszeni fog. De egyébként lesz közvetlen mail cím a bb rádióhoz ilyen ügyekben: bodybuilderradio(kukac)gmail.com
2014-02-14 19:41:54
Bunny

Probiotikum és c vitamin

Kérdés
Szia! Köszönöm a múltkori tanácsodat, a probiotikum lassan, de biztosan teszi a dolgát, kezd helyreállni az emésztésem. Még egy cikket szeretnék megosztani, nemrég találtam, a jó öreg c vitamin csodákra képes (nem mintha én ezen meglepődtem volna). http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/3547-engedelyeztek-a-nagydozisu-c-vitamin-ke zelest-a-rakgyogyitasban Már csak annyi kérdésem van, hogy szerinted az orvosok tényleg ennyire hülyék, vagy szándékosan a gyógyszerlobbi miatt? Nem hiszem el, hogy csak most világosodtak volna meg ezzel kapcsolatban.
jani87
Válasz
Szia!

Mindkettő. De alapvetően ott a gond, hogy buták és szarnak is bele.
2014-02-14 17:49:31
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia!18 éves vagyok,nehezen fejlődő.Napi ötször étkezem,persze minőségi étellel.Az itt a gond hogy nem nagyon birok enni,és általában erőltetnem kell ahhoz,hogy lemennyen,és hogy meglegyen a napi adag.Na most az lenne a kérdésem hogy lehet e valami bajom ettől a folytonos erőltetéstől vagy majd előbb utóbb megszokom és simán lemegy...?Üdv!
b0ss_6402a8
Válasz
Az inkább a gond, hogy egy büdös köcsög vagy.
2014-02-14 17:48:40
Bunny

Ízulet

Kérdés
Szia Jan. 20.-án megműtötték a térdem (medialis meniscus) tört le egy elég nagy darab a doki szerint. Tudom, hogy nem vagy orvos, csak találkoztál már ilyennel. Kérdésem az lenne , hogy valami olyan készítményt tudsz-e ajánlani esetleg ami gyorsítaná a regenerációt, mert picsán rúgnak a munkahelyemről már 3hete itthon vagyok és még legalább 3hét.Jelenleg az Arthro Guard-ot szedem. Megfelelő ez vagy esetleg van jobb a piacon?
sandor_dd5b6c
Válasz
Szia! Támogasd meg Collagen Liquid-del,napi 50 ml simán mehet és mozgasd amennyire csak mered,kellene egy bátor gyógytornász.
2014-02-14 13:14:23
Kares

Lumbágó

Kérdés
Szia Drugs Bunny! Nekem tavaly volt lumbágóm 24 éves korom ellenére, mert addig rosszul emeltem munkahelyen meg kb mindenhol. Milyen gyakorlatot ajánlasz a derekam megerősítésre?
Szoler
Válasz
Szia! Általában ennyire nem egyszerű azért a helyzet. Nem biztos hogy csak erősítésre van szükséged, viszont valószínű néhány csigolya elmozdulása. El kellene jönnöd kezelésre,különösen ha nem változik a munkád. sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-02-14 13:11:09
Kares

Ausztria túra

Kérdés
Szia Bunny Nyugodtan menjetek ki kismotorral Ausztriába, ott nem problémáznak emiatt. Csak legyen ráragasztva a motorra egy országjelzés. A Simson fórumon vannak páran akik rendszeresen járnak át, a rendőrök soha nem szóltak még nekik hogy kéne rendszám. Szlovákiába már nem mernék átmenni a Simsonommal :(
csaba_e78fea
Válasz
Szia!

Többszöri telefonos megkeresésére azt mondták, lelőnek minket.

De közben az egyik kevdes olvasónk lelevelezte és ezt jött:

Bei der Verwendung von Fahrzeugen mit ausländischem Kennzeichen ist grundsätzlich folgendes zu beachten. Die Fahrzeuge müssen aufrecht zugelassen sein und die entsprechenden Kennzeichentafeln führen und es muss ein Zulassungsschein mitgeführt werden. In § 85 Abs. 1 Kraftfahrgesetz (KFG) gibt es eine Sonderregelung für das Verwenden von ausländischen Motorfahrrädern, die im Heimatstaat nicht zugelassen werden. Motorfahrräder ohne dauernden Standort im Bundesgebiet, welche im Heimatstaat nicht zugelassen werden, dürfen nur verwendet werden, wenn ihr Hubraum 50 cm³ nicht übersteigt. Diese Fahrzeuge müssen hinten das Unterscheidungszeichen des Heimatstaates führen.

Németül nem tudok, de nagyon úgy néz ki, hogy neked van igazad. Patthelyzet. 

Most nem tudom mi legyen.

A Cutler kismotoros túra miatt is többen nyaggatnak, meg kell csinálnom. Nálunk a Gymben van egy srác, aki Kisromettel akar jönni! :DDDD
2014-02-14 08:29:52
Bunny

Gino-s srác

Kérdés
Szia Bunny! Amióta legutóbb írtam Neked biztossá vált a ginekomasztiám, műtét időpont is ki van tűzve, viszont múltkor a válaszodban említettél egy srácot akinek a sztoriából cikket akarsz írni, véletlen sem sürgetni szeretnélek, a kérdésem igazából egy kérés lenne, a srác bármely nemű elérhetőségét ha megadnád nagyon hálás lennék, szeretnék egy ezzel a sporttal élő emberrel beszélni a tapasztalatairól. Tudom, hogy személyi jogok, de hátha. Egyébként ha a cikk megjelenik a következő két hétben tekintsd ezt semmisnek! Köszi előre is! Gábor.
R3WO
Válasz
Szia! Megkérdezem, benne van-e. A cikk jövő hétre van tervezve.

Más: a titkos Arnold Schwarzenengger múzeum látogatás segédmotorral projektem kútba esett.  Nem lehet Ausztriába bemenni rendszám nélküli járművel. Lehet megcsináljuk rendes motorral, még nem tudom.
2014-02-14 00:14:19
Bunny

Tejsavó fehérje mellékhatás

Kérdés
Szia Bunny! Fehérjével kapcsolatos kérdésem lenne. A tejsavó fehérjétől kipattogok. Véleményed szerint, tojás vagy marhafehérje megoldhatná ezt a problémát? Előre is köszönöm! :)
bendeguz_5a1055
Válasz
Igen.
2014-02-13 20:33:04
Bunny

Irország

Kérdés
Szia Bunny! Már a kezdetektől nyomon követem ezt az oldalt ,minden nap felnézek ,informálódok. A sárga kapszuláért köszönet , leszűrtem belőle amit eddig csináltam és ahogy szart sem ért :)) Laza 10 év a kukában landolt :) (sokkal normálisabban nézhetnék már ki) Ha szarul indul a napom felnézek az edző válaszol rovatot megnézem és máris jobb a nap a sok idióta kérdezőtől no meg a király válaszoktól!! Egy tuti én nem tudnám csinálni amit te ! Elviselni ezt a sok marhát :))))) Csak így tovább ,sok sikert innen Irországból !!
attila_b15141
Válasz
Szia!

Az a laza tíz év ami a kukában landolt nekem is megvolt, ha nem is pontosan így. Hosszú évek alatt jöttem rá olyan összefüggésekre, amit például a Kapszulában leírtam. 

A marhákat nem itt, az EV-ben nehéz elviselni, ez semmiség. Az életben nehéz.
2014-02-13 12:28:41
Bunny

Tölcsérmellkas

Kérdés
Szia Bunny! A következő problémámmal fordulok hozzád. 19 éves vagyok, tölcsérmellkassal születtem az orvosak azt mondták ússzak sokat, erősítsem a mellizmaimat. 4-5 évig úsztam és másfél éve nekiálltam a súlyzós edzésnek. Nagyon sokat köszönhetek a könyvedben leírt tanácsoknak 65 kg-osan kezdtem edzeni, ma már 78 kg vagyok. A mellkasom sokkal jobban néz ki és amellet, hogy egészségesebb sokkal magabiztosabb is vagyok, köszönöm mégegyszer! Viszont pár hónapja észrevettem, hogy a bal mellem látványosan (számomra legalábbis) nagyobb és erősebb , mint a jobb ezzel párhuzamosan a jobb vállam első feje is fejlettebb, mint a bal. A rúddal való fekvenyomásnál is érzem, hogy bármennyire koncetrálok a jobb mellemre alig érzem , viszont a vállam erősen dolgozik. Próbáltam csökkenteni a súlyt és nagyobb ismétlés számmal valamint kézi súlyzóval is dolgozni de nem éreztem válltozást. Egyedül a géppel való tárogatás volt az ahol éreztem, hogy nem a vállam hanem a mellem dolgozik rendesen, de nem szeretném erre az egy gyakorlatra alapozni a melledzésem, tudnál esetleg valamit tanácsolni? Üdvözlettel: Ágoston
Ba88
Válasz
Szia!

Meg kéne nézetned szakemberrel, hogy mi a helyzet. Csak úgy lehet pontosan meghatérozni, mit kellene tenned. Beszélj Kares-szal, ő van erre specializálódva. sport.manualterapia(kukac)gmail.com
2014-02-13 12:27:02
Bunny

Mell edzés és kar kérdés.

Kérdés
Szia Bunny. Először is ne haragudj azért hogy századjára feltett kérdést teszek fel de olyan választ nem találtam sehol amire igazából nekem lenne szükségem. Na szóval. Edzek már pár hete de viszont akár milyen edzéssel próbálok hatni a mellemre egyszerűen fel sem veszi. Nagyon gyenge vagyok mellben azt tudom de tudnál valami edzést ajánlani amivel talán még nem próbálkoztam. A második. A bal karom volt már egy párszor műtve, törve. Nem tudom hogy ennek köszönhető e az alábbi jelenség de viszont. Sokkal kevesebbet nem emelek bal kézzel de viszont az edzések után bedurranásba és izomlázba körülbelül semmit nem érzek a bal karomban, a jobb karral össze sem hasonlítható állapot. Nagyságra szinte semmi különbség nincs a kettő között. Válaszodat előre is köszönöm. Üdv. Alex
Alex_Ramirez
Válasz
Pár hét alatt örülj, ha megtalálod a teremben a fekpadot. Még korai bármin is aggódni.
2014-02-13 12:24:35
Bunny

Helyesírás

Kérdés
Szia! Kerestem volna a helyesírási összefoglalódat, de valószínűleg kitiltottad a felhasználót, mivel üres oldal jön a linkre (http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1372646396). Van lehetőség elérni ezt valahogyan? Köszi!
cellardoor12
Válasz
Szia! Bakker, ezért kár. Utánanézek.
2014-02-13 08:31:02
Bunny

Celebszar

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos tényleg eléggé kiábrándító dolog az, hogy megnézek egy Top testépítőröl összeállított videót és azt látom, hogy valami senkiházi celeb szarral átkarolva meg egymás hátát veregetve mosolyognak, edzenek. Ugye amikor valakiben kialakul ezekről az emberekről egy pozitív kép, ez egy pillanat alatt tönkre veri. Amit nem értek az az, hogy nekik tényleg ezekre a szarokra szükségük van? Ennyire számít a pénz meg a hírnév hogy lassan a saját anyánkat is megba***uk? Mert azt nem akarom elhinni hogy ők ezeket az embereket tartják valamire. Hát csak ennyit akartam. Minden estere ez becsülendő hogy benned megmaradt a kitartás és a céltudot, nem férgesedsz.
cutler88
Válasz
Nyilván nem tartják semmire. Nem mondhatom, hogy "embert a barátjáról", mert még ez alatt vagyunk. Ez mindig érdek "haverság."
És tudod, mivel ez a dolog még csak nem is őszinte, hanem csakis valami szar celeb hátán kapaszkodás (vica-versa egyébként), ettől még jobban hányok.
2014-02-12 22:59:52
Bunny

T2 Bekescsaba

Kérdés
Szia! Hatalmas elmeny volt szamomra a T2, en ezt a jegyet kertem szuletesnapomra. Haverokkal mentunk at 60kmrol. Igazabol nem tudom szavakkal kifejezni mennyire tetszett a film, de fuh bazdmeg! Megszeretnem koszonni a kozoskepet, autogramot s mind azt a energiat amit belefektettel a filmbe es minden masba! S, hogy virtualisan, de kiemeltel a szarbol es nem hagytad, hogy beleolvadjak ebbe a gyoker tarsadalomba. Peldakepemnek tekintelek, es megegyszer koszonok mindent. ui.: kitartas a fogyatekosokhoz. Marvins
Marvins
Válasz
Szia!

Pont az előző válaszom jut eszembe. Amíg a sok agyhalott a celebférgek faszát szopkodja (akikkel nem mellesleg szó nélkül lespanolnak magyar top testépítők, ennyit a gerincről), amíg cégek azt hiszik, mocsok szar szintre kell lemenni és hülyének nézni a saját ügyefeleiket (mondjuk ezt az Auditól nem láttam mondjuk), TI vagytok a bizonyíték, hogy igenis van igény a gerincességre és a valódi befektetett munkára. Mármennyit is szívtunk a T2-vel, megérte. 

Ez a bizonyíték, hogy nekünk megéri széllel szemben hugyozni.

Elképesztő, hogy Enynien voltatok Békéscsabán. És az is, hogy gyakorlatilag turnézunk. Soha senki nem csinált ilyet. Mondanom sem kell, hogy a Béla népszerűsége az egekben, pedig felénél se tartunk.

Persze máciusban szigorúan befejeződik, mert rengeteg egyéb dolog van.   

2014-02-12 20:28:28
Bunny

Super Bowl nézettség

Kérdés
Szia Bunny , BB Rádió alapján, megnéztem, forrás wikipedia.org, és ez csak USA!!! 2014s Super Bowl XLVIII holds the record for total number of U.S. viewers, with a final number of 112.2 million A Bajnokok Ligája előtt a legnézettebb évenként megrendezésre került sportesemény, gondolom a nem évenkénti a foci VB és Olimpia lehet ?! Ha már itt vagyok kérdeznék is. Most vasárnap akkor lesz szeminárium a builder gym-ben ahogy írtad korábban? köszi előre is, Krisz
iglrrc
Válasz
Szia!

Nem lesz, nincs időnk vele fogalkozni. Látszólag pl. csak el kell menni a moziba hétvégén a vetítésekre, de ez nem így van.  Ma is egész nap csörgött a telefonom.
2014-02-12 20:21:29
Bunny

termek

Kérdés
Szia Bunny, azért írom csak, mert felbaszott a dolog. Egy haver megy fel Budapestre, sulizni, dolgozni fasz tudja. Lényeg, hogy felköltözik és újságolta, hogy ott fent is keményen edzeni fog ám majd, ráadásul a Flexben!! De mondom miért pont ott, amikor mondjuk a BB GYM is közelebb lenne hozzád. A válasz megdöbbentő volt. Azért, mert ott edzenek a nagyok, mint a Molnár Peti és a celebek(!!!)is. Jó, tudom, hogy az lesz a válaszod, hogy ilyenekre nincs is szükséged, meg, hogy ne vegyünk tudomást a világról, amiben élünk, de engem akkor is ledöbbentett, hogy ennyire működik a parasztvakítás a celebekkel. Üdv, Á.
semtexadam
Válasz
Szia! Ne akadj ki, pont az ilyen faszokra nincs szükségünk. Menjen ez a szerencsecsomag, szopkodja a celebeket nyugodtan, hozzánk normális emberek járnak.

Persze, a fogyatékosoknál biztos működik a parasztvakítás, de én rühellem a fogyatékosokat.
2014-02-12 20:20:19
Bunny

Diabetes

Kérdés
Szia Bunny ! Kérdésem az lenne, hogy 1-es típusú cukorbeteg vagyok ! Ugye a diéta adott dolog, de milyen fajta megoldás lehet ilyenkor tömegelés szempontjából ? Napi 230g a CH bevitel, amire az orvos beállított, de kb 500-600g-ra lenne szükség !Főképp az edzés utáni szénhidrát töltés, amit így nem tudok megoldani, azt a kb 80g/ch-ot.Esti órákba jutok le a terembe és ilyenkor már túl vagyok az étkezéseken, csak a fehérje bevitelt tudom megoldani turmix formájában CH töltést nem ! Tudom nem előny ez a dolog, de hátha tudsz ebben segíteni ! Válaszod előre is köszi !
Skac22
Válasz
Cikk lesz belőle, figyeld a főoldalt!
2014-02-12 19:05:55
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny. Bocsi, hogy megint ezzel zavarlak, de én vagyok az aki nemrégiben írt a miskolci Támadás 2 jegyek rendelésével kapcsolatban. Nagyon elszeretnék menni a vetítésre, egy kisebb álmom teljesülne. Írtad, hogy majd utána jársz a dolgoknak és megpróbálsz megoldást keresni. Még egyszer elnézést a türelmetlenségemért.
konczs51
Válasz
Szia! A miskolci szervező azt ígérte, elintézi. Azok, akik messziről jönnének és ne tudnak Miskolcon jegyet venni, írjanak Petinek, ide: apacs02/kukac/gmail.com.

Jegyek holnap déltől kaphatók Miskolcon többek között Mészinél, aki szereplő lesz a szemináriumon is. Peti bízik benne, hogy nagyon sokan jöttök, azt mondta " a Miskolciak meg fogják mutatni!"

Legyen így!

Közben alakul a fehérvári dolog is, megvan a helyszín, az időpont március 9. vagy 16. két napon belül megmondom azt is.

Szintén holnaptól kapható a jegy Kaposváron is. Oda lesz egy viszonylag durva sztorim is, amit csak ott mondok el. A főoldalra ki lesz minden írva!
2014-02-12 19:04:36
Bunny

Rambo vers

Kérdés
Szia Bunny! Szavalt-e már neked verset Stallone, miközben nyílvesszőt feszít a fejedhez? Bocs, ha mar lattad. http://www.youtube.com/watch?v=U7sEnH6I9Gw
hunor_5a9c80
Válasz
Szia! Végre egy poén, nem gagyi a jutubon.
2014-02-12 16:29:55
Bunny

Szegycsonti fájdalom

Kérdés
Szia! 16 éves vagyok, és a problémám az, hogy tolódzkodásnál a mellkasomnál,pontosan a szegycsontomnál fájdalmat érzek. Múlt héten kezdtem el a tolódzkodást edzőteremben,akkor nem fájt egyáltalán.Majd pénteken suliban egy kissé kellemetlenül fájt, de ma meg kondiban elviselhetetlenül fájt. A véleményedet szeretném kérni, mi lehet a baj,semmilyen más mellgyakorlatnál nem fáj.
nisor
Válasz
Szia! Több hasonlóval is találkoztam az elmúlt hónapokban, hamarosan inkább cikket írok erről, nem rövid választ.
2014-02-12 09:13:32
Kares

hát ropogása

Kérdés
Szia Bunny, vagy Kares. Lehet faszsaggal zavarlak titeket, de hatha nem. Egy olyan gondom lenne, hogy az utobbi idoben 2 honapra abbahagytam az edzest (vizsgaidoszak). Most multheten elkezdtem ujra edzeni, de azt vettem eszre hogy brutalisan ropog a hatam. Amikor ulok es homoritok egyet, valamint osszeszoritom a lapockamat akkor roppan nehanyat. Nyilvan a hatadzes alapja ez a 2 mozdulat, es bemelegitesnel is ezt vettem eszre, hogy nagyokat roppanok. Fajdalmat nem erzek, pusztan zavaro, es neha kicsit ijeszto. 20 eves vagyok, soha nem csinalt ilyet a hatam, semmilyen izuleti gondom nem volt. Mult heten kezdtem el edzeni, elotte 1 hetig Joint X ment, es megy azota is napi 4-5 szem. Lehet valami komoly a dologbol, vagy csak tulreagalom, mindenkivel elofordul, stb..? Nem tudom hogy mikor vettem eszre ezt a dolgot, de most az edzesek alatt tunt fel igazabol. Nem baromkodok a sulyokkal, ovet hasznalok minden olyan gyakorlatnal. Remelem kapok ra valaszt, tovabbi jo munkat, sok sikert.
pufirizs
Válasz
Szia! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van
2014-02-12 09:11:39
Kares

egészség megőrzése

Kérdés
Szia Kares! Munkámból kifolyólag napi 8-10 órát ülök számítógép előtt. Milyen mozgásformát ajánlanál szünetekbe? Esetleg ha tudnál széket ajánlani az nagy segítség lenne, hogy melyik típusok a legjobbak a hátnak stb. Ezer félét találni a neten, de ki tudja, hogy melyikért éri meg kiadni egy kisebb vagyont. Sokszor érzem hogy teljesen bemerevedik a hátam, nyakam és ezáltal a koncentrációm és közérzetem is romlik egyben, az egészségről meg nem is beszélve. Köszi. Üdv, Tamás
tomikolmen54
Válasz
Szia! Nem tudom mennyi ideig tart egy-egy szünet, de tulajdonképpen 5 perctől több nem is kell. Gimnasztikai jellegű gyakorlatokat javasolok, különösen ügyelve a gerinc lehető legteljesebb átmozgatására, hajolásokkal és fordulásokkal. Amennyiben a munkahelyeden edzőterem áll rendelkezésre akkor köredzést végezz lendületesen, nagy mozdulatokkal! Nem biztos hogy széket kell cserélned, ékpárna ( https://www.google.hu/search?q=%C3%A9kp%C3%A1rna&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fiv7 UsCWCoewywOznIDgBA&ved=0CAoQ_AUoAg&biw=1366&bih=667 ) nagyon hasznos szokott lenni. Tömör anyagút válassz!
2014-02-12 09:08:39
Kares

vicces történet

Kérdés
Szia Bunny! Egy kis történet, remélem Neked is mosolyt csal az arcodra. Komoly dilemmában vagyok. 2 éve élek együtt a barátnőmmel. Szerelem volt első látásra, eddig minden csodálatos volt, de az utóbbi időben feltűnt, hogy többet jár fodrászhoz, műkörmöshöz, ahova korábban soha, újabban tornázik, drága ruhákat vásárol magának és konditerembe is elkezdett járni. Tegnap munkába indultam, de gondoltam egyet, félútról visszafordultam és megálltam a fölöttünk lévő utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállt a házunk előtt egy böhöm nagy fekete luxusautó, amiből egy öltönyös fickó szállt ki, kezében egy nagy csokor rózsával. Ekkor félig leguggoltam egy autó mögött, hogy meg ne lásson. A férfi bement a házunkba. Így ebben a félig guggoló helyzetben vártam és figyeltem körülbelül fél percig, és azt éreztem, hogy ebben a tartásban keményen dolgoznak a csípő, a derék, és combfeszítő izmaim egyaránt. Nagyon megtetszett ez a gyakorlat. Most az egylábas guggolásnál tartok, de azt nem szeretném abbahagyni. Mit gondoltok, kiegészítő gyakorlatnak érdemes felvenni ezt a guggolás mellé az edzéstervembe?
togurosan
Válasz
Szia! Ismertem autós verzióban, olajfolttal, "vigyem-e szervízbe?" poénnal.

Egyébként mai vicc akar lenni ebben a sztoriban, a való életben pont az a megoldás az ilyesmire.

Ja, és pont így történik a megcsalás is.
2014-02-12 07:43:23
Bunny

Szeminárium

Kérdés
Szia bunny! Olvastam az EV-ben, hogy terveztek Bélával egy szemináriumot 16-án a gymbe. A kérdésem az lenne, hogy ez akkor biztos lesz? És ha igen, akkor mikor kezdődik? A válaszodat előre is köszönöm. Üdv: Dániel
Rudidundi
Válasz
Szia! Többen is kérdeztétek. NEM lesz most. Ha lesz, ki lesz írva, most nem fér bele.
2014-02-11 23:35:56
Bunny

Fogyás

Kérdés
Szia! Abban kérném a segítséged, hogy hosszabb kihagyás után ismét nekiálltam az aktív mozgásnak és a 105 kg-ból (190 cm)szeretnék ledobni amennyit csak lehet és kell. Futok kb fél éve rendszeresen és elkezdtem edzeni is. Amiben a segítséged kellene, hogy kb 1 hónapja megállapítottak, hogy köldöksérvem van. Nincs nagy baj, el van műtét nélkül ha vigyázok, és ez az amiben bizonytalan vagyok. Az orvos nagy segítséget abban nem tudott adni, hogy milyen gyakorlatokat szabad és miket nem, egyedül a közvetlen has edzéstől óvott. Nagy segítség lenne ha a tiltólistás gépes vagy súlyzós gyakorlatokkal segítenél. Azt gondolom az okosan végzett mozgásal nem rontok ezzel a problémámon. Köszönöm előre is!
norbert_e0313a
Válasz
Szia!

Az a baj, hogy te is, mint mindenki, csakis gyakorlatokban tudsz gondolkodni. Csakhogy az emberi mozgásrendszer nem gyakorlatokból áll, pont semmit sem ér azzal foglakozni, milyen gyakorltot ne csinálj, amikor fel sem fogod, hogy a mozdulatok számítanak, nem a gyakorltok. Hiába írok egy tiltólistát, ha utána kijön a sérved a seggtörléstől.

Azt, hogy figyelj magadra, senki sem fogja helyetted megoldani. Magadnak kell kitapasztalni, milyen mozdulat biztonságos és melyik nem. Minimális testkép tudat és kizomérzet kell. Ha magadtól nem érzed, hol feszül a köldököd, semmit keresnivalód a teremben.
2014-02-11 21:04:27
Bunny

Pihenő nap

Kérdés
Szia ! Az első szálkásító diétámba vágtam bele a hónap elején, próbáltam a Sárga Kapszulában leírtak szerint felépíteni az étrendet, viszont egy kérdésem lenne. Pihenő napokon is gondolom tartani kell a 1,5-2g/tskg-nyi szénhidrát mennyiséget, csak azt nem tudom, hogyan osszam el a nap folyamán. Edzés napokon a kritikus időszakokban van a szénhidrát bevitelem, és arra gondoltam, hogy pihenő napokon a délután 2-ig való szénhidrátfogyasztást alkalmaznám. Ez így jó lenne? Előre is köszönöm !
gergely_d4c3a9
Válasz
Szia! Ez is működik, bár reggel még nem túl jó az inzulin érzékenység (ennek talán köze lehet ahhoz is, hogy sokan nem szeretnek reggel enni), azért vagy reggeli aerob után, vagy második étkezéstől egyél csak szénhidrátot.
2014-02-11 21:00:41
Bunny

cikkíró

Kérdés
Szia Bunny! Ki az a Jerk aki a shop.builder cikkeket szokta írni?
ligaroo
Válasz
Ez egy okos kérdés volt azért, valljuk be. Mit kéne erre írni? Hogy az a Józsi? Igazából egyébként nagyjából fogalmam sincs.
2014-02-11 20:54:19
Bunny

elvárások siker kudarc

Kérdés
Szia Bunny! A korábbi posztodhoz: http://whatsthepont.files.wordpress.com/2013/09/20130903-233825.jpg Be lehet tenni háttérképnek :)
pez
Válasz
Igen, szinte illusztráció!

Holnap megyek Fehérvárra megnézni a vetítés helyszínét.
2014-02-11 16:33:06
Bunny

Edzés magas pulzus mellett

Kérdés
Szia Bunny! Segítséget szeretnék kérni: az egyik ismerősömnek a munkahelyi stressz szívproblémákat okozott, egész pontosan azt, hogy bár a vérnyomása normális, a pulzusa az egekben van, emiatt hajlamos a rosszullétekre. Javasoltam neki, hogy az orvos által javasolt Xanax és egyéb baromságok helyett inkább eddzen és ezzel vezesse le a fölös feszültséget. Ilyen állapotban (normál vérnyomás, megemelkedett pulzus) te milyen mozgás típust ajánlasz neki? Itt, az EV-ben találtam egy hasonló kérdést (http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1305700735), szerinted lehet, hogy itt is hasonló eset (kevés aerob tevékenység sok ch bevitel) áll fenn? Esetleg van valami kiegészítő, ami természetes úton segíthet neki, mint pl. extra Ca és Mg. Bocsánat, ha hülyeséget kérdeztem, szeretnék biztosra menni és nem baromságot javasolni neki, nehogy még rosszabb legyen az állapota. Segítségedet előre is köszönöm! Üdv, András
andras_577248
Válasz
Szia!

Vitaminés ásvnyi anyagot (multi pro), lenmagolajat vagy minimum napi 5g lenmagolaj kapszulát, q10-et és L-karnitint ajánlanék. 

Nem ártana elkezdeni egy átmozgató edzést, aerob mellett.
2014-02-11 13:20:50
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Ezt nem hiszem el! Elkelt az összes jegy a Támadás 2-re. Ma akartam jegyet venni a pécsi vetítésre, mert tegnap iskolai elfoglaltság miatt nem tudtam sajnos, és most reggel látom hogy nincs több jegy. Pedig annyira készültem rá, nagyon meg szerettem volna nézni moziban. Hihetetlenül nagy az igény a filmre. Így most még jobban sajnálom hogy nem láthatom.
muller_698fcb
Válasz
Szia! Sajnos ez van, és téged biztosan nem vigasztal, hogy a mozi helyszínén a Trafik Bár külön kajét feljesztett nekünk.

A menü:

- Grillezett csirkemell cheddar sajttal, jázmin rizzsel és paradicsom salátával 1500,- Ft.
- Csirkemelles mozzarellás piadina pesztós zöldsalátával 1300,- Ft.
2014-02-11 13:17:33
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Válaszolnod sem kell rá , csak gratulálni szeretnék. Akármit csinálsz , az sikerre van ítélve. Le a kalappal előtted! Moziba járni sajnos nincs energiám , de a DVD-t én is nagyon várom.
bjjhun
Válasz
Szia!

Azért válaszolok erre, mert van benned némi félreértés, és ezt kifejteni hasznos a számotokra.

Egyáltalán nem úgy van, hogy amit csinálok, az sikerre van ítélve. Nagyon sok kudarcom van, sokkal több, mint amennyi dolog sikerül.  

De ez nem gátol meg abban, hogy mindig újra próbálkozzak, és ez a lényeg.

Az élet szerintem így működik. Úgyhogy ha valamit csináltok, mindent meg kell tenni,  hogy sikerüljön, de ha nem sikerül, akkor sem szabad feladni.
2014-02-11 13:03:29
Bunny

rúd vs. egykezes

Kérdés
Szia Bunny! A konkrét kérdésem az lenne, hogy érdemes e teljesen elfelejteni a rúddal való fekve nyomást? Már majdnem 1 éve csak egykezes súlyokkal nyomok fekve, amit minden alkalommal remekül érzek ott ahol kell, abban amiben kell, és a fejlődés sem marad el. Kezdőként rúddal nyomtam mindig, de utólag belegondolva sosem volt az igazi. Vállamat egyértelműen érzem mindig, hogy több részt vesz ki a munkából, mint kéne (főleg magas ismétlésszámnál), és a bedurranás sem az igazi, még akkor sem ha hetekre visszatérek a rúdra. Hozzáteszem fiatal vagyok, és az ízületeim is rendben vannak, tehát ilyen szempontból nem korlátoz a rúd. Mivel tudom, hogy a változatosság sosem árt a testépítésben így megkérdezem tőled: el lehet felejteni a rúddal való fekve nyomást, vagy minden képen ajánlott 6-8 hetet arra is szentelni az ízületgyilkos hatása ellenére (na nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy 200 kilóval nyomjak)?
CthulhuDawn
Válasz
Szia! Röviden: felejtsd el nyugodtan.
2014-02-10 22:55:01
Bunny

Gyógyszer mellé Hot Blood

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap a derekamnál becsípődött valami ideg, alig bírtam mozogni. Flectort vettem be rá és segített is. Holnap szeretnék edzeni menni. Hot Blood mehetne edzés előtt akkor is ha esetleg újabb Flectort vennék be. Persze kímélném holnap még azt a testrészt. Köszönöm a válaszodat! Üdv: Andris
andras_62033c
Válasz
Szia! Kötve hiszem, hogy tudsz edzeni. Nyújtanod kéne a derekadat egyelőre, kimozgatni meg ilyesmi.
2014-02-10 22:50:07
Bunny

Fehérvár

Kérdés
Szia Bunny! Tudom-tudom, ezren rágják a lelked a vetítések miatt, de muszáj kérdeznem! Van már valami Fehérvárral? Hol tart a dolog? Tart egyáltalán valahol? Nem élünk Magyarországon, szóval szabit kell kivennünk, ezért szeretném minél korábban tudni. Vagy, akkor ez a Pesten lesz egy utolsó vetítés dolog ez már biztos? Köszi! Dia
diana_818e9d
Válasz
Szia! Fehérvár folyamatban van, amint info van, időben, hetekkel előtte kiírjuk. Március végénél tovább nem fog tartani a T2 turné, mert egyéb elfoglaltságaink lesznek. Egyelőre az a biztos, ami itt ki van írva konkrétra: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/film/tamadas-2-mozi 

 Azaz sorrendben:

most hétvége Szeged (ide még van hely)
22. Pécs (minden jegy elkelt)
28. Miskolc (a jegyek a héten érkeznek meg)
március  1. Kaposvár (jegyke jövő héttől lesznek)

Meg kell mondjam, azért az nem semmi, hogy ezért hazajöttök! Ezért érdemes csinálni!
2014-02-10 22:46:12
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! A miskolci Támadás 2 vetítésével kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Az lenne a kérdésem, hogy interneten lehet-e majd jegyet rendelni, mert vidékiek vagyunk és az is plusz pénz és macera lenne, ha a jegyekért is utaznom kellene. Elég messziről mennénk és nehezen volna megoldható, hogy kétszer utazzunk fel. Köszi előre is.
konczs51
Válasz
Szia! Nem lehet, de valami megoldást biztosan találunk erre. Holnap utánanézek.
2014-02-10 19:47:15
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Helló Bunny! Az lenne a kérdésem,bár lehet, hogy előttem már kérdezte valaki, hogy a Támadás 2 DVD formában megrendelhető lesz-e?
istvan_4d3c33
Válasz
Szia! Igen, de még legalább egy hónap, mire kész lesz! Halkan megjegyzem: 29 db kivágott jelenet lesz rajta extraként.
2014-02-10 19:45:56
Bunny

támadás2

Kérdés
Szia Bunny! Én a Támadás 2-vel kapcsolatban szeretném hozzád feltenni azt a kérdést, hogy Egerben vagy Miskolcon nem vetítitek a közeljövőben a filmet? Fel tudom ajánlani a segítségem, mert az egri mozival kapcsolatban van restanciájuk felém.
Bazsk44
Válasz
Szia! Miskolc február 28-án lesz. Utána egy nappal március elsején Kaposvár. Győrről és Székesfehérvárról van még szó, és esetleg lesz egy záróbuli Pesten.

Többet szerintem nem tudok vállalni.

Jelentem: Pécsen ELFOGYOTT az összes jegy - két héttel előtte!
2014-02-10 19:44:50
Bunny

Motiváció!

Kérdés
Szia! Engem például motivált hogy megszervezhettem a Támadás2 vetítést.És külön öröm hogy nagyon jók a visszajelzések! Üdv HC77!
HARDCORE77
Válasz
Igen. Ez egy jó cél, és sikerült is. Ráadásul olyan cél, amikor MÁSOKÉRT tettél valamit. Ennél nem sok jobb dolog van!
2014-02-10 13:34:42
Bunny

A testėpítės kezdete

Kérdés
Hello. 18 ėves fiú vagyok. Ės úgy döntöttem hogy szeretnėm elkezdeni erősíteni testemet. Vettem creatint, de ez mellė kėne szedjek valami màst is nem!? Ha igen akkor mit!? Ės mennyit kell szedjek majd belőle!? Ės ezt edzės elött,közben, vaguly után kell szedjem!? Válaszodat előre is köszönöm.
krisztian_bff2c9
Válasz
Ja, anyádat kihagytam, ha már beírtad kétszer, gyökér, amikor észlelted szerény képességeiddel, hogy nem jött azonnal válasz. Biztos rendszerhiba, mert nyilván vasárnap 23.48-kor valaki éppen arra várt, hogy a szánalmas kérdésedre azonnal válaszolhasson. Na az ilyen szintű fogyatékos már azért ritka.
2014-02-10 05:54:42
Bunny

testėpítės

Kérdés
Hello. 18 ėves fiú vagyok. Elszeretnėm kezdeni formálni a testemet. Vettem creatint, de úgy tudom hogy ehhez kell mėg venni valamit. Mit kell vegyek ės mennyit kell szedjek abból amit vennem kell!? Edzės elött,közben vagy utàn kell szedjek majd belőle!? A creatint mikor szedjem be edzės elött,közben vagy utàn!? Itthon szeretnėk nekiállni gyurni, de sajnos csak egykezes súlyzóm van. Milyen edzėstervet tudnál ajánlani!? Válaszodat előre is köszönöm.
krisztian_bff2c9
Válasz
Egy tölcsért vegyél, azzal kell beönteni a kreatint a valagadba edzés közben.

Edzésterv:

1. bambánnézés egykezes súlyzóval, tölcsérrel a seggedben.
2. magyar helyesírási kézkönynv olvasgatása különös tekitettel a mondatvégi írásjelekre.
3. iq teszt kitöltése.
4. A "hozzállás" és a "segghülye" szavak kigulizása. 

Köredzésben mehet 3x15.
2014-02-10 05:51:47
Bunny

edzésterv

Kérdés
Helló! 28 éves, pár hete kezdtem edző terembe járni. kaptam egy 3 napos edzés tervet, amit én kevésnek tartok. Ez úgy nézki: hétfő:mell, kar, has edzés szerda:láb, váll, hyperhajlítás, has edzés péntek:hát, mell, has edzés. ezt nem személyre szabottan kaptam, hanem olyan általános edzésterv. Az lenne a kérdésem, hogy én kevésnek tartom bizonyos gyakorlatoknál a heti 1 edzést. figyelembe véve a regenerálódási időt is,aminek 2-3szorosa is eltelik edzések közt. Jó megoldás lehet-e, ha a három napot teljesen össze vonom, és heti két alkalommal, mondjuk kedd-péntek végig edzem az egész három napos tervet? mindkét nap végig mennék az összes gyakorlaton.
zoltan_c480a2
Válasz
2014-02-09 22:48:12
Bunny

Rajongó

Kérdés
Szia Bunny! Ha lesz egy kis időd, nézd meg a legújabb EV rajongót! http://kepfeltoltes.hu/view/140209/DSC_0225_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfel toltes.hu/view/140209/DSC_0215_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
peti9016
Válasz
Szia! Ez a csávó nekem nagyon szimpatikus!
2014-02-09 22:27:10
Bunny

Bcaa súlygyarapodás

Kérdés
Szia! Lehetséges az, hogy edzés közbeni 10 g BCAA-tól a súlyom 5 kg-al gyarapodott? (70 kg-ról 75-re) Köszönöm a választ! Zsombi
zsombor_e5a76b
Válasz
Lehetséges, de akkor csoda történt.
2014-02-08 22:04:36
Bunny

derék láb zsibbadás

Kérdés
Szia Bunny! Karestől szeretnék kérdezni. Szia! Fateromnak ma este elkezdett zsibbadni a dereka , ez porckorongsérvre utal , ha jól tudom , gerincsérvet régebben megállapítottak nála , most éppen fürdőt vesz melegvízbe, hátha jobb lesz. Járt ő csontkovácshoz is, a kérdésem az lenne , hogy Borsod megyében vagy Miskolcon egy jó orvost vagy szakembert tudnál ajánlani? Nehogy valami fos orvost fogjon ki, mivel nehéz fizikai munkát végez , nehogy nagyobb baj legyen. Én nem értek ehhez szóval bocs ha nagyon általános dolgot kérdeztem. Köszönöm
benedek777
Válasz
Szia!

Kares debreceni és Pesten szokott még rendelni, nem hiszem, hogy a miskolci viszonyokkal képben van. De február 28-án ott lesz a T2 miskolci premierjén, tudtok vele beszélni személyesen.
2014-02-08 22:04:00
Bunny

Fehérje

Kérdés
Helló! A power track termékeit használom és lenne egy olyan kérdésem hogy a power soy fehérjét meg a power creatint lehet-e keverni vagy egysszerre szedni?
laszlo_3fa1a5
Válasz
Ezt úgy kell csinálni, hogy összekevered, és beöntés formájában alkalmazod tölcsérrel. Az összes fogyatékosnak ezt ajánlom.


2014-02-08 19:32:56
Bunny

életcél megtalálása

Kérdés
Szia Bunny! Már kb. egy-két hét óta gondolkodok, hogy kérdezek egy egyébként kb. fél éve tartó problémámról. Nem edzésről, hanem inkább az élet egyéb területén való merengésről, ami kicsit kapcsolódik a 102-es BBtv-hez is, remélem ez nem gond. Nos, a gondom az, hogy nincs semmi életcélom. Úgy érzem, nem vagyok jó semmiben, nem érdekel semmi (de még minimálisan sem) stb. Volt egy időszak, amikor teljesen bele voltam buzulva az edzésbe, de azt is inkább a kifele mutatás érdekében. Edzeni még mindig edzek és kajálok rendesen, de már leszarom ezt az egész díszelgés dolgot, ami úgy gondolom pozitív, csak nincs miért fanatikusan küzdenem. Valahogy úgy képzelek el egy értelmes jövőt, hogy egy hobbit, vagy egy dolgot ami érdekel abba egyre jobb és jobb leszek akár önerőből, csak mert szeretem csinálni, és abból létrehozok egy megélhetési formát. A pénz sem motivál különösebben (de azért éhenhalni se szeretnék), inkább az, hogy kreáljak dolgokat. Szerintem csak akkor lehet valaki kiemelkedően jó a munkájába, ha szereti, vagy legalábbis nem utálja azt. Jelenleg egyetemre járok, még egy évem van hátra, mellette alkalmanként dolgozok. Megoldást persze nem tőled várok el, csak hátha van valami tapasztalatod, vagy ötleted ezzel kapcsolatban. Megpróbáltam a lehető legrövidebben összefoglalni kérdeznivalómat, remélem sikerült. Köszönöm a választ, és a bb team valamint a Te munkásságodat.
gora
Válasz
Szia!

Kicsit tragikusnak tűnik számodra helyzet, de amit írsz, abban és nagyon sok pozitívumot látok.

Nem írtad le, hány éves vagy. Az életcél szerintem nem olyan dolog, amit az ember rögtön és mindig tud. Inkább álmaink vannak, ábrándozunk dolgokról, amelyek közül egyesekket kiválasztunk, célokká tesszük és ha minden jól megy, meg is valósítjuk.

A testépítésben könnyű lenne ez, mert versenyezhetne az ember. Csakhogy az ár/teljesítmény arányt mindig figyelembe kell venni.

Azaz azt, hogy tíz évet készülsz a versenyre, elindulsz, nem biztos, hogy te vagy a legjobb genetika vagy akár még jó se vagy, csak azért, hogy megmutasd magad 300 embernek egy fosversenyen, ami senkit nem érdekel. Mert normális versenyek már nincsenek.   

Versenyzés nélkül viszint nehéz a séportban célt találni. Érdemesebb szerintem fizikai célokat találni ebben, kitalálni baromságokat, hogy te bele akarsz nyomni 50 kilóba százat és ezt elérni, anélkül, hogy funkcionálismajomkodásba menne az egész, mert az meg a másim véglet.

A teljesítmény a sportban mindig jó erre. De ki lehet egyéb fizikai kihívásokat is találni: maratint futni, telesítménytúrázni, ezek mind jó célok. Apró célok, nem életcélok, de kell az ember életébe a kaland is. 

Nagy divat manapság bakancslistákat írogatni. (Megjegyzem, ebből is látszik, mekkora kulturális befolyása tud lenni egyet len filmnek.)

De ez egy jó divat. Így tudsz magadbnak célokat csinálni. Bármilyen kis célt találsz ki, ha megcsinálod, az edz téged arra, hogy komolyabb célokat is meg tudj csinálni, akár munkában is. És szórakoztat. Történik veled valami, lesz miről mesélned. ÉLSZ.

Nagyon jó, hogy elvárásaid vannak magad felé. Ha  nem érdekel semmi, az nem jó, de nagyon jó, hogy látod ezt és akarod, hogy érdekeljen valami. 

Másrészt viszont ne stresszeld magad ezen. Nagyon jó, hogy gondolkodsz, ezzel az emberek felső 3%-ban vagy.  De ne ess kétségbe azért, mert nem látsz célt. Lehet, hogy ott vannak előtted, de nem ismerted még fel. Lehet hogy még nincsenek. Fiatalon nem olyan könnyű ez. Nekem is homályosak a nagy céljaim, mert nem tudhat mindent pontosan az ember, meg leköthetnek egyéb, közeli célok. 

Ha nincsenek nagy céljaid, csináljd kicsiket. Éld az életed, csinálj kalandot. 

Mit gondolsz, miért akarunk elmenni az Anrold Scwarzenegger Múzeumba Kathi Bélával együtt Simson Schwalbén? 

Mert kaland. Fel kell írni ilyen dolgokat és meg kell valósítani.

Volt olyan srác, akinek az volt  a célja, hogy eljöjjön a BodyBuilder Gymbe Erdélyből. Lehet ez másnak nem nagy cél (főleg aki közelebb lakik) de megcsinálta és nagyon jó lette. Most erről eszembe is jutott, hogy csinálok erre egy könyvet a Gymbe, ahova beírhatnak azok, akik ilyesmit találnak ki. Van akinek az volt a célja, hogy eljöjjön a T2 premierre. (Azért beszélek ezekről, mert ebbe látok bele.) Minden cél, amit végrehajtasz, sikerélményt ad.0

Mondok valamit. Menj le a Cutlerbe edzeni egyet. Menj le és csináld meg az év legfaszább edzését. A többi ilyen ötlet magától fog jönni. 

Ha ez segít: nagyon hasonlóan gondolkozom én is pl. a pénzzel való viszonyom. Ezt nem tartom jónak, de ilyen vagyok, inkább alkotó típus, mint üzletember. 

2014-02-08 18:39:18
Bunny

Ketogén vs Alacsony CH

Kérdés
Szia Bunny! 6 hónapnyi tömegelés után érlelődik bennem a diéta szándéka, s igazán nem tudom melyik mellett lenne érdemes kiállnom. Egyetemistaként sajnos ebben az időszakban is ott kéne lennem agyban, de tudom hogy mindkettőnél megesik a szellemi/fizikai visszaesés. Kivitelezés szempontjából a ketogén jobban feküdne (úgy emlékszem a SK-ban is említed hogy ilyenkor nem feltétlen kell 3 óránként enni), de már a tömegelést se volt vészes megoldani. Ellene szól azonban hogy a hétfő-kedd (AB) + az ürítő péntek az eddigiektől eltérő edzéstervet követel meg (bár ez se hangzik megoldhatatlannak). Ezért fordultam hozzád, te említetted, hogy pont ez a szellemi/kreativitás csökkenés szokott eltántorítani. Szerintem, melyik módszer humánusabb agyi szempontokból? Előre is köszönöm!
Protorp
Válasz
Szia!

A diéta agyilag általában nem jó. Ezen esetleg kiegészítőkkel tudsz javítani.  Én a Támadás 2-t taurinnal és tirozinnal csináltam, de van Mental Focis is elvileg, amiben szintén tirozin van.

Nehéz eldönteni, melyik vesz jobban igénybe. Nem csak a diétás agyi szétszórtság (DASZ) vesz igénybe, hanem a kaja elkészítésével és megevésével járó macera is.

Ha ez neked nem gond, kezdd hagyományos szénhidrátos diátával és onnan válts ketogénre.
2014-02-08 17:28:07
Bunny

Ketogén diéta - verseny

Kérdés
Szia Bunny! Jelenleg ketogén diétát csinálok, viszont 2 hét múlva egy szombati napra beesett egy verseny, ahol guggolásban szeretnék indulni. Tudom, hogy ez nem a legjobb időszak erre így ketogén diéta alatt, de hát ez most így alakult. A töltésem eddig a szombati napon volt, arra gondoltam, hogy azon a héten áttenném péntekre (a reggeli leürítő edzéssel együtt) és így a szombati versenyre lenne energiám. Jól gondolom? Van esetleg más tanácsod, hogy mire figyeljek oda? Előre is köszi
pittti1982
Válasz
Szia!

Az utolsó hétre állj le a ketingán diétával mindenképp, majd verseny után térj vissza. (Hacsak nincs súlycsoport probléma.)
2014-02-08 17:24:18
Bunny

Pozitív visszajelzés

Kérdés
Szia! A sok ökör már ezerszer feltett (és megválaszolt) kérdései mellett, remélem nagyon sok a pozitív visszhang is, nekem nagyon sokat segített a kapszula, rengeteget tanultam. Köszönöm! A helyes írás miatt ne mérgelődj, sajnos ilyen lett a modern világ, a net úgy látszik ezzel jár. Manapság például ki ír már kézzel? Lassan az iskolákban is tableteznek... be írod a gúgliba a felét és hoppá, már teljes is amit keresel. Word meg Outlook majd kijavítja a hibákat. Nem mondom, hogy ez jól van így, kényelmesnek viszont az. Nem adok tíz évet és nem fognak tudni az emberek kézzel írni. (mondom én pedig én tényleg modern generációs vagyok és fiatal)
csaba_33419d
Válasz
Szia!

Vicces tényeket kell közölnöm. A te helyesírásod is katasztrófa. Csak az a különbség, hogy ez egy hiba. Nem baj, ha valaki hibásan ír, nem írhat mindenki tökéletesen. Én is sok helyesírási hibát vétek.

A különbség az, hogy a mai átlag nem hibázik, miközben törekszik normálisan írni, hanem leszarja. A faszbúk meg sms szintű makogás az igényszintjük. Mintah agymosottak lennének és elfelejtették volna, hogy általános iskolában megtanították őket emberi módon írni.

Ez a mai, őszintén szólva engem baromira irritáló, okádék íráskép a mondat végi pontonpontpontozással, nyolc felkiáltójellel,  "vmi", "h", meg a többi makogással nem tudom, honna ivódott a szánalmas hülye tömeg agyába.

Hogy a francba lehet elfelejteni az írás alapjait? Nem érzi cikinek valaki, amikor beleolvas abba, amit ép odafosott? Nem látja, mennyire szánalmas gesztusrendszert használ és miféle hisztérikus idiótának néz ki a nyolc felkiáltójelével?

Ennek semmi köze a kézíráshoz.

Én sem tudok már kézzel írni, az edzés miatt már nagyon régóta, meg manapság már nem írunk kézzel.

Ilyen nincs, hogy a "net ezzel jár". Jóhogy magad alá nem szarsz, mert a net ezzel jár, nincs energiád normálisan írni, meg kimenni  a budira.

Ez semmi más, mint igénytelenség, unintelligencia. Igénytelenség arra, hogy milyen képet sugárzol magadról.  Arra van agya a sok sültgyőkérnek, hogy telekoxolja magát  meg feszengjen a faszbúkon, mert az az élete egytelen értleme, hogy másoknak megfeleljen, csak azzal foglalkozik, hogy mit gondolnak róla. De emellé a szánalmas erőlködés mellé úgy ír, miint egy fogyatékos. 

Hogyan lehet komolyan venni egy embert, aki úgy ír, mint egy fogyatékos? Nekem nem legitimálja ezt a jelenséget az, hogy a többi fogyatékos elfogadja.

Ezeket az embereket 10 éve még mindenki kiröhögte. Ma is ezt kellene tenni, de ma már csak az emberek egy része röhögi ki, igaz, ők az ún. értelmes emberek. 

Nem tudom, a hellyesírásellenőrző neked hogy jön ide, mint ok, mert marhára eszük ágában sincs hazsnálni. Odaszarnak valamit lehetőleg minél irritálógg írásképpel, oszt jóvan. 

Egy mai fiatal hiába nem fog már kézzel írni, igenis elvárható lenne, hogy legyen igénye arra, hogy normálisan komminikáljon.

Ha erre nincs igény, akkor a seggedet is feleseges kitörölni.
2014-02-08 17:04:27
Bunny

hayabusa és edzésprogram

Kérdés
Szia Bunny! Már írtam ezt a kérdést lehet szándékosan nem válaszoltál - ezt nem tudom - vagy csak eltűnt a rendszerben, de bátorkodom újra leírni. 1. Van bármilyen (személyes) tapasztalatod Suzuki Hayabusákról? Mire érdemes figyelni, elkerülni, akármi. 2. Úgy érzem nekem kevés, a 7 naponta történő edzés-metódus. Eddig így edzettem: Hétfő: Mell-Bicpesz-Tricepsz-Has Szerdán: Láb-Has Péntek: Váll-Hát-Has. Erre szeretném változtatni: 1. nap: Mell-Bicpesz-Tricepsz-Has 2. nap: Láb-Has 3. nap: Pihenő 4. nap: Váll-Hát 5. nap: Mell-Bicpesz-Tricepsz-Has 6. nap: Pihenő 7. nap: Láb-Has 8. nap: Váll-Hát 9. nap: Pihenő .. .. .. Szóval a lényeg, hogy így egy izomcsoportot 4 naponta edzenék meg azaz 96 óránként. Szerinted túledzem vele magam? Csak, mert szerintem a fejlődésem stagnál. 3. Amióta edzel volt-e bármilyen olyan jellegű tapasztalatod, mintha a szíved úgymond hangosabban erősebben dobogna(nyutalmi állapotban), nem ritmus zavarra gondolok. Egy ideje ez van. Ez lehet a kardió edzés hiánya miatt? Egyszerűen nem edzett a szívem? Ritmus-zavarom régebben volt, mikor heti 6 napos edzést csináltam azt nem bírtam, csak 1 napot pihentem. Q10 szedésével és több pihenéssel már szinte nincs ilyen. Mennyire jellemező ez általánosan a hobbi illetve profi testépítők között? Mit tehetek még ellene? A szívem ki van vizsgálva elvileg egészséges teljesen. Köszönöm, ha van erőd és időd válaszolni! Nagyon jó, hogy ilyen gyakran van a BB Rádió!
full
Válasz
Szia! 

Nem hiszem, hogy eltűnt a kérdésed, csak túl sok kérdés van.

1. Személyesen én mindig arra figyeltem, hogy ne vegyek Hayabusát, igaz, nekem sosem tetszett. Nem nagyon vannak kontrukciós gondok vele, de ilyen motorban potenciálisan nincs benne az, hogy megkíméltet találsz, Igaz, nem könnyű széthajtani, nagyon starpabíró. De nem igazán látom a célját egy ilyen motornak, kivéve, ha kizárólag ez tetszik. Viszont ha összetöröd, akkor kuka, ez már nem GSXR 1100.

2. Próbáld ki. Általában úgy látom, nem a sűrűbb edzéstől nem edzik túl magukat az emberek, mert nem elég jó az edzésük, azt meg minden szempontból hiába csinálják sűrűbben.

3. Soha nem dobogott "erősebben" a szívem, bár a nyugalmi pulzusom nem szokott alacsony lenni régebben. Szívproblémák jellemzően azoknál az elvileg egészséges sportolóknál jelentkeznek, akik koxolnak. Más esetben a túledzettség is lehet ok. A kardio edzéssel, sőt az erobbsl sem veszítesz semmit, esetleg a szénhidrát mennyiségen csökkentsd. Nem hiszem, hogy különösebben aggódnod kéne.

BB.Rádio mostanában havontan volt, de mepróbálunk inkább gyakrabban rövidebbet. 

2014-02-08 16:45:53
Bunny

Szocsi

Kérdés
Szia Bunny! Bocs a zavarásért, de úgy tűnik, a teremépítő Norbi újabb megbízást kapott! http://memolition.com/2014/02/06/ridiculous-conditions-in-sochi-olympic-village-32-pictur es/
Gáborke
Válasz
Háhá! Először nem értettem miről beszélsz, aztán leesett a hasonlóság a BodyBuilder Gym korai állapotához képest: tróger norbi!
2014-02-08 16:13:02
Bunny

eltűnő válaszok

Kérdés
Szia! Valószinüleg egy hiba az oka annak amit tapasztalok. Jobb oldalt látom hogy valaki szőrtelenítéssel kapcsolatban kérdezett (most legfelül látszik), válaszoltál is neki rendesen, de középen, a fő helyen nem látszik a kérdés. Nem előszőr tapasztalok ilyet. Mi az oka?
Prom
Válasz
Szia! Elvileg most nincs hiba, javítva lett a rendszer. Ilyen jelenség akkor van, ha valakinek válaszolok, de azzal a lendülettel ki is tiltom. Ezt a kérdezőt azonban nem tiltottam ki, az biztos. Vagy valami hiba van, vagy véletlenül (reggel 4 volt) rossz gombot nyomtam. Reméljük olvassa ezt és megint megpróbál kérdést feltenni, ami ha nem sikerül, ír nekem egy mélt.
2014-02-08 16:08:30
Bunny

dieta

Kérdés
Szia Bunny! Muter diétája ide jutott: napi fehérje: 340g csirkemell + reggel és este 30-30g whey pro. Napi ch: 70g rizs + 40g zabpehely. És 10g lenmagolaj naponta. 6 étkezés van, a 3. étkezés az utolsó amiben van ch. Heti 6-7 aerobot csinál, 100-110-es pulzussal séta, otthoni futópadon. Próbáltuk éhgyomorra is. 62kg most, 85-ről indult. A 3. évet kezdi most teljesen tiszta kajálással, sosem csal. 58 éves. Egyszerűen 60 alá nem tudunk menni. A ketogén nem ment a legjobban nála sajnos. Súlyzós edzést nem csinál. Legyen a ch még kevesebb? Bármi egyéb tanács? Cseréljük az esti shake-t casein-re? Köszönöm előre is! Laci
lacee02
Válasz
Szia! CSINÁLJON súlyzós edzést!
2014-02-08 04:20:35
Bunny

Támadás vetítések

Kérdés
Üdv Bunny! Főoldalon kint vannak az elkövetkezendő vetítésekről infók, s ott láttam, hogy lehetséges, hogy további helyszínek is lesznek, a nagy érdeklődésre való tekintettel. A kérdésem az lenne, nem lesz-e Budapesten második vetítés? Lehet, hogy érdemes lenne egy igényfelmérést készíteni rá. Persze érthető, ha nem lesz kivételezés Pesttel. :)
hcsaba
Válasz
Szia!

Lehet hogy szép lezárása lenne a turnénak egy tizedik Budapesten, ráadásul itt jók a mozis kapcsolataink. Gondolkodunk rajta.

Most jöttem Békéscsabáról. Meg kell mondjam az igazat, fantasztikusan sikerült. Olyan volt, mint egy klubmozi, ugyan kicsi volt a vászon, de senkit nem zavart szerintem. Utána a szemináriumot most úgy árzem nagyon elkaptuk, pedig elég rosszkedvűen érkeztem. Tudjátok, nem könnyű kiállni 240 ember elé - ennyien voltunk Békéscsabán (!) - de szerintem nagyon rendben volt ez. Én nagyon jól éreztem magam, szuper volt  a közönség, vették a lapot. Nagyon jó voltt a Kares előadása: ismerem már egy ideje, nagyon lámpalázas, de most úrrá tudott lenni rajta, és tök profin lenyomott egy nagyon tartalmas, hasznás és érdekes előadást. Vivi elnyomott pár eredeti Bélás poént úgy, mintha stand up comedyt néznétek. Béla pedig élőben is megmutatta, hogy nem véletlenül készült róla ez a film.

Jó volt találkozni olyan arcokkal, akik hasonló értékrendet képviselnek: sokan odajöttek ezzel, és megerősítettek, hogy nem vagyok egyedül a hülye elveimmel.

Bónuszként összefutottam pár sráccal, akiket eddig ne ismertem, de ők megismertek, tübbek között egy fekvenyomóval, aki most nem tudott eljönni, de a pesti premieren ott volt. 

Háromnegyed négy van, nyolckor kele, a holnapi napomnak annyi, de megérte.

Köszönöm Hardcore77-nek a szervezést ezúton is: a T2 Békéscsaba premier minden várakozásomat felülmúlta!
2014-02-08 03:44:55
Bunny

Full Force

Kérdés
Szia Bunny! Tudom hogy csak Scitec és Full Force termékeket használsz, ezért merem megkérdezni : mi a véleményed a Full Force Whey Protein-ről? Az oldódására lennék főként kíváncsi,de azért az íze sem hátrány.(Anyagilag kicsit szarul állunk és ezért ruháznék most be erre a vejpró helyett)
dominik_9326dd
Válasz
A kedvencem, évek óta azt használom. A Full Force amúgy is jó márka, nyomjátok nyugodtan. Ha Scitecre nincs pénz, akkor vagy ez, vagy BodyBuilder Basic Whey.
2014-02-08 03:32:25
Bunny

revex 16

Kérdés
Hello Szálkásítani akarok, de van rajtam felesleg ( 170 cm 77 kiló) ezért vettem revex 16. Izmot nem szeretnék veszíteni, ezért eszek bcaa-t, fehérjét meg kreatint. Azt akarom kérdezi. h a kreatin és a revex szedhető együtt is, vagy üti egymást? Mert ugye a kreatin víz megkötő is, revex meg elv víz hajtó hatású... Köszi
laszlo_b17cee
Válasz
Az ilyen hülyéket kéne ütni.
2014-02-08 03:29:47
Bunny

Személyi edző vagy aberrált

Kérdés
Kedves Bunny! Azért fordulok hozzád, mert egy nagyon kedves barátom úgy döntött le szeretne fogyni. Személyi edzőt fogadott, mondván így hatásosabb, mintha egyedül próbálkozna. Szeretném Veled megosztani diétás étrendet amelyet a szakember állított össze. Engem sokkolt bár nem vagyok szakmabeli, csak hobbi szinten utána olvasok a dolgoknak.. Kértem az ismerősöm, hogy beszélje ezt át azzal a mukival, akitől kapta, a válasz lehangoló volt, ne szóljon bele más, neki van papírja... és ha FOGYÓKÚRA akkor DRASZTIKUS. Ezzel csak az a baj, hogy a fogyni vágyó 110 kiló 167 cm magas és küzd pár apróbb egészségügyi problémával. A hely adta korlátok miatt ide töltöttem fel. http://data.hu/get/7392656/Mintaetrend.docx Kérlek véleményezd. Köszönöm. Üdv.: Soly
erzsebet_d8d128
Válasz
Szia!

Nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, de kivételesen belenéztem. Szánalmas. Dugja fel a papírját. Kirúgni!
2014-02-06 23:31:26
Bunny

alkohol

Kérdés
Szia! Az hogy nem iszol, az azt takarja, hogy abszolut 0 pia, vagy azt hogy pl. vacsihoz vagy összejövetelkor iszol, de nem iszod le magad a sárga földig?
sensei0611
Válasz
Szia! Konkrétan 0 pia. Alkoholmentes sört iszom ritkán, ha muszáj valamit inni. Nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholost, pl. utoljára tavaly a FIBO-n. De maximum csak egyet, mert nem volt alkoholmentes, kólát meg soha, semmilyen körülmények között sem. Ha azt mondom, megiszom 2 üveg sört évente, akkor sokat mondtam, de azt is csak azért, mert nincs mit inni. Még szilveszteri pezsgő sincs. Úgyhogy nagyjából antialkoholista vagyok, bár nem szoktam így gondolkozni. Egyszerűen számomra érthetetlen az alkohol fogyasztása.
2014-02-06 23:26:44
Bunny

Alacsony vérnyomás megoldás

Kérdés
Üdvözletem Bunny! Pár hónapja kérdeztem az alacsony vérnyomással kapcsolatban, és leirom, hogy miket tapasztaltam a tanácsaid alapján, mik azok amik nagyon beváltak, mert mostanság láttam pár feltett kérdést evvel kapcsolatban. 1. Az edzéseket érdemes a nap a első szakaszába tenni, ha megoldható. És a reggeli kardio/areob egy plusz, de legalább legyen heti 3-4! Akár egy tempós kutyasétáltatás, bő órában. 2.Ca-Mg adag megduplázása, ami többlet folyadékot von magával! (akár ásványi anyag complex is lehet) 3.A kávé/fekete tea adag növelése sokszor inkább vérnyomást csökkent mint növelne vizelethajtó hatásának köszönhetően szóval csak mértékkel. napi 1 2 maximum... VISZONT: Az ételeket nyugodtan sózni kell! Én az eddigi sóhasználatom megdupláztam, vagy megtripláztam, sósabban eszem, és jobban vagyok! A fejfájások, izomgyengeségek is elmultak - és reggel könnyebben észhez térek edzések után. Csak figyelni kell: a folyadékbevitel meg kell legyen napi 4-5 liter tiszta viz. Csapvizet nem iszok, szerencsére van viztisztitós ionizálós bizgentyűnk. Viszont a jobb minőségü ásványvizek is megteszik - drága, de nyomott szarnak lenni egész nap még drágább. Ha meg sokat ülsz egyhelyben, akkor néha kicsit fel kell kellni, és megmozgatni magad. Ezekre kb mind magam jöttem rá,olvastam/jártam utána, plusz bunny válaszai. Nagyon fontos a mértékkel, és a viszonylag kimért napi 5-6-7x kajálás: Amikor csak 3x 4x ettem, akkor sokkal jobban megterhelte a gyomrom, és mégjobban elpilledtem evések után... És szerintem az alacsony vérnyomásban szenvedőknek: C, Multi, Omega3, Ginkó vagy Gingzeng, Ca-Mg. Én is ezeket használom. Találkozunk Szegeden a Támadás 2 vetitésen. Örülök ha segithettem valakinek.
pakosh
Válasz
Szia!

Köszönöm, ezek nagyon hasznás tanácsok!

Támadás Szegeden! 
2014-02-06 20:42:27
Bunny

húzódzkodó

Kérdés
Szia Bunny! Otthoni húzódzkodó rúddal kapcsolatban lenne kérdésem. Szerinted egy falra szerelhetős húzódzkodó tényleg kibír 90-100 kilót (max terhelésre 120 kilót írnak). Nem szakad ki a falból szerinted?
bello8806
Válasz
Szia!

Ezt talán szélyesen kéne megnézni, egy szakembernek. De én nem erőlködnék vele, túl sokat nem ér.
2014-02-06 20:41:09
Bunny

Hasmenés

Kérdés
Hello Bunny!Elég hülye kérdésem lenne.Mikor haza érek a suliból - 4 óra körül - és elmegyek wc-re a székletem normális. Ám reggel felkelés után 10-20 perccel híg. Lefekvés elött túrót eszem , de ha azt elhagyom akkor sincs változás , szóval gondolom nem a kazein a hibás.Szerinted lefekvés előtt szedjek valami probiotikumot?
dani_ec4920
Válasz
Szia! Lehet a kazein a hibás, lehet az, hogy nincs rost. Próbáld meg, hogy a túróba belekeversz lenmagpelyhet, vagy mellé eszel rosttablettát. A probiotikum egyébként nem ördögtől való ötlet. A Superwe ll Digestaid-et ajánlon, Scitec boltban vagy a Shop.Builderen kapható.

Más: Pécsről érdeklődtetek Támadás 2. ügyben. Mától kaphatók a jegyek közvetlenül Illés Norbinál (ő a helyi szervező) vagy a Professors Gymben. 

A helyszín egy szenzációs Art Mozi lesz, én nagyon csípem az ilyesmit, marha kíváncsi vagyok rá! 


2014-02-06 18:05:14
Bunny

Egészség

Kérdés
Hello Bunny! Tudom, hogy nem vagy orvos, de azért egy próbát megér, hátha tudsz segíteni. Szóval ott kezdődött a problémám, hogy egyik reggel, amikor felébredtem hirtelen átfordítottam a fejem és mintha elpattant volna valami, olyan szédülés kapott el, hogy kapaszkodni kellett az ágyban ahogy feküdtem. Ezután napokig olyan voltam mint egy zombi, de aztán pár nap múlva semmi bajom nem volt, majd az egyik edzésen rosszul lettem, ez kb erős szédülésben merült ki, abba is hagytam azonnal. Azóta ha hirtelen megfordulok vagy lehajolok, akkor így megszédülök kicsit(pont egy éve voltam ilyen szédülős téli időszakban, csak akkor nem ennyire durván, az aztán magától elmúlt). Ez mellé borzasztó fáradt vagyok nap mint nap, hiába alszok rendesen. Voltam vérvételen is, a limphocyta érték volt egy kicsit magasabb a normálnál, a neutrophil pedig egy kicsit alacsonyabb. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak, vagy hova menjek el ezzel. Köszi a segítséged.
tomikolmen54
Válasz
Szia! Én Dopplerre mennék.
2014-02-06 17:46:49
Kares

Fájdalmak

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdéssel fordulok hozzád, hogy mitől lehet az, hogy a heti három edzésből egyszer mindig fáj a hátam közepe, és szúr, meg bizsereg?! Nem nagy dolog, mert túl teszem rajta magam, de egy idő után már unalmas. Edzések után pedig este mindig nyomó, szintén szúró érzés van a mellkasomban, és bal mellemben. Ez normális, kérlek nyugtass meg?! Augusztus óta űzöm, a nekem megfelelő súlyokkal, de csak most jött ki, és megijeszt néha. Válaszod előre is köszönöm!
RicsiPhone
Válasz
Szia! Nem nyugtatlak meg mert ennek nem kellene így lenni. Az utóbbi hónapok tapasztalatai alapján azt mondom, valószínű a fájdalmas szakaszon a legerősebb az izomzatod, oda terhelsz a legtöbbet és emiatt aránytalan a terhelés, a csigolyák pedig egy idő után erre mozgásuk beszűkítésével reagálnak. Edzéstechnikai tanácsadással és ha szükséges akkor kezeléssel megoldható szokott lenni ez a probléma. Sokat ronthat továbbá a helyzeten a nem megfelelő ágy is sajnos. Írj mélt: sport.manualterapia/kukac/gmailpontcom
2014-02-06 17:43:57
Kares

Poénok

Kérdés
Szia Bunny! Azzal sem foglalkozol, mi történik a szarral, miután lehúztad a wc-t, ezzel akkor miért kéne? Bazmeg ezen beszartam! Éppen reggeliztem, amikor ezt olvastam és a számban lévő kaja tartalma majdnem a monitoron landolt, annyira elkapott a röhögés! :D Ezek a szövegek spontán pattannak ki a fejedből vagy honnan jön ez a sok hülyeség? :D
Zsepyy
Válasz
Szia! Lehet, nem sokakat érdeklő információ, de abszolúte spontán. Néhanapján ha van ihletem, akkor főleg. Sokan ezt drogokkal meg alkohollal oldják meg és tudom, hog az nekem nagyon sokat dobna. Képzeld el egy bebaszós edző válaszolt. De nem iszom.
2014-02-06 17:40:53
Bunny

bokasúly használata

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy káros-e a bokasúllyal végzett futás? Sokfelé hallani, hogy az ezen eszköz használatával abszolvált futás sokkal hatékonyabb, jobban kitolja a fáradtság-küszöböt, viszont pontosan ugyanennyi helyen hallani azt is, hogy káros a hátra, illetve az ízületekre nézve. Nem tűnik kardinálisnak a használata, és mivel nem éppen természetes az, hogy 2X2 kg-al rohangál az ember a lábán, így élek a gyanúperrel, hogy hosszútávon problémát okozhat. A sárga kapszulában nem találtam erre vonatkozó utalást, így - tekintettel a tényre, hogy a te véleményedet tartom relevánsnak - gondoltam megkérdezlek. Válaszodat előre is köszönöm! :)
Ylem+
Válasz
Szia! Nem vagyok szakértő, de szerintem hülye ötlet. Méghozzá súlyosan hülye. Ha kétséged van, mindig válaszd a biztosnságos megoldást, akkor nem lehet gond.
2014-02-06 17:38:44
Bunny

mi lehet a gond

Kérdés
Szia Bunny! Következő lenne a kérdésem: bicepsz edzésnél, bármilyen bicepsz gyakorlatot csinálok érzem, hogy megdolgoztatja a bicepszemet, DE... (szégyen szemre nem tudom a nevét, pedig utána néztem... alkaron lévő hajlító izomzat(?) ami az alkart és a felkart köti össze oldalt) szóval ez az izom mindig rohadtul bedurran, és látványos is. Sokféle kivitelezést próbáltam már, de mindig ez a problémám. Szerinted ez genetika, vagy valamit tuti, hogy elrontok?
bello8806
Válasz
Szia! Figyelj sokkal jobban a csúcsösszehúzódásra és kísérletezz a fogásszélességgel, szögekkel, alkar kevésbé vagy jobban kifelé fordításával!
2014-02-06 17:37:00
Kares

Táplálékkiegészítő

Kérdés
Fél éve edzek,heti 5ször 1,5 órát,semmit nem szedek,lesz-e folyamatos fejlődés?Köszönettel Tamás
tamas_f81ba9
Válasz
Nem.
2014-02-06 17:36:37
Bunny

Függőség

Kérdés
Szia Bunny! Én az Edző Válaszollal vagyok úgy mint mások ezekkel a szar reality műsorokkal. Reggel ahogy felkelek, mér pattanok is a gép elé hogy olvassam az újabb válaszokat. Este mikor haza érek szintúgy! Már már függőséget okoz! (na jó csak viccelek) További jó munkát!
cutler88
Válasz
Szia! Ez nem nagy baj, mert itt nem szar van elég öntve pénzért, hanem olyan dolgokat írok le őszintén, amiben hiszek.
2014-02-06 17:36:12
Bunny

csukló és kézfej fájdalom

Kérdés
Szia! Fekvenyomáskor (főleg egykezes változatban) néha szokott fájni a jobb kézfejem. Egész pontosan a nagyujj és a mutatóujj közötti rész, és néha a csuklóm is nem túl erős előre ill. hátrafeszítéskor. Elképzelhető, hogy orvossal kellene megnézetnem, de mivel csak néha jelentkezik a fájdalom így lehetséges, hogy csak megerőltetéstől, vagy rossz kéztartástól lehet. Van valami tanácsod ezzel kapcsolatban? Esetleg érdemes lenne csukló bandázst használnom? Nem szedek külön ízületvédőt, vitaminok és omega 3 mellett csak egy sima Scitec Essentials - Calcium-Magnesium van az étrendemben. Fontos lenne az ízületvédő is, segítene ezen a problémán? Más ízületi panaszom nincs és sosem volt, 2-3 év edzés után pár év kihagyás után egy éve újra edzek rendszeresen és intenzíven. Előre is köszönöm!
janos_08bf3f
Válasz
Szia! Mivel az edzőteremben mindig a maximális terhelést keressük (nem feltétlenül a kg-érték határozza meg) azt gondolom ez bőven belefér. Sakkozás közben a hátad fájna.
2014-02-06 07:42:13
Kares

lenne egy utolsó kérdésem.

Kérdés
Azt ajánlottad nekem hogy 0 szénhidrátot vigyek be , akkor rizst sem ? Mit lehet ilyenkor enni ?
norbert_25277a
Válasz
Mondom: nulla szénhidrát, cseréld ki a szénhidrátot fehérjére.
2014-02-06 07:22:45
Bunny

Inzulinérzékenységi teszt

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik olvasó érdeklődött inzulinérzékenységi teszt felől, ha nem gond, ajánlanám neki a Vegatesztet (www.vegateszt.hu), nekem is ez mutatta ki az inzulinérzékenységemet és más ételérzékenységemet. A vegetatív idegrendszer visszajelzése alapján tudják mérni a különböző anyagok (tartósító, ízfokozó, aroma stb.) érzékenységét, valamint vitamin-ásványi anyag hiányt stb. Nem varázslás, nekem bejött, mióta kerülöm azokat az anyagokat, amikre érzékenységet mutatott a teszt, azóta jobb a közérzetem és a bőrömön látom, hogy jobb a szervezetemnek, hogy nem terhelem le olyan dolgokkal, amit nehezen dolgoz fel (korábban elég pattanásos voltam). Tudom, hogy nem reklámozol semmit az oldaladon, de ez sokaknak hasznos lehet. Tisztelettel, András
andras_577248
Válasz
Helyesírni nem tudnak bakker. Bady Building. "Porok". Te megbízol ilyenekben? Mert én nem.
2014-02-05 23:39:55
Bunny

Média

Kérdés
Üdv Bunny! Nem zavar annyira, de mégis azért felkelti a figyelmem, hogy kereskedelmi csatornákon (inkább Tv2, Édes élet és Az élet showja c. reality műsorokban) egyre többet megjelennek kondis bevágások, kondis edzések és stb. Tudom, hogy te nem nézel ilyen műsorokat, én sem, de azért mégis érdekesnek tartom. Mi változhatott a médiában, hogy ennyire mutogatják az ilyen dolgokat?
dobsapeter
Válasz
Szia! 

Engem zavar, csak ignorálom a kérdést. A kereskedelmi csatornákon ez is, mint minden, töltelék szarnak kell, a testépítők pedig mutogatni való majomnak. Már nem tudnak mivel foglalkozni, normális gyártás nincs, csak szemét, kreált gagyisztárok. De nem elég újabb hülyék kellenek bohócnak. A testéptíés ráadásul tökéletesen kiszolgálja a magamutogatási kényszert. 

És bizony vannak olyan idióták, akik két forintos hírnévért képesek szerepelni. És a legrosszabb, hogy meg is tudják magyarázni maguknak. Örülnek az olcsó népszerűségnek a prosztók között, és leszarják azokat, akik tiszteletét érdemes lenne nem elveszíteni.

A másik oldalt sem értem. Érthehetlen, hogy emberek miért nem szégyellik: képesek időt pazarolni arra, hogy büdös senkiházi gyökerek semmittevését nézzék a tévében. Ahelyett, hogy értéket, értelmes tartalmat keressenek. Nem hiszem el, hog annyira alacsony a léc, hogy ez a mocsok szar szórakoztató.

Még a minimális önbecsülésük, büszkeségük sincs, hogy ne váljanak fogyasztójává annak a médiának, amely totál hülyének nézi őket.  Mi lesz tíz év múlva? Valóságsó, ahol beguggolnak és odaszarnak a képernyőre?

 Egy titok van: nem kell nézni ezt a szart. A kutyaszart sem mész oda szagolgatni, hogy azzal foglalkozz, milyen büdös.

Beszélni sem kell erről. Leszarni, mintha nem is létezne. hadd tapicskoljon a ganéban az, akinek ez a szintje. Nem kell megadni az örömöt hogy egyáltalán észrevedd ezt a szánalmat. Azzal sem foglalkozol, mi történik a szarral, miután lehúztad a wc-t, ezzel akkor miért kéne?
2014-02-05 22:54:02
Bunny

fehérje

Kérdés
Szia Bunny! Teljesen szomorú vagyok, hogy a shop.builder játékon nem tudok annyi szavazatot gyűjteni, hogy nyerjek. Csak poénkodom :). Olyan helyzetbe kerültem, hogy albérletbe nem lesz elég az a kaja, amit anyu itthon megcsinál, hanem ott is kell magamnak csinálni. Na már most csirkemellből be is spájzoltam és fasza kajákat fogok csinálni. Csak hogy anyámék válláról egy kis tehert levegyek, magamnak veszek a csirkemellet. Így aztán abba a helyzetbe kerültem, hogy vagy fehérjére költöm a pénzt, vagy csirkemellre. Szerinted a fejlődésben (lassan 2 éve edzem) visszavetne egyáltalán, hogy nem fehérjét iszom, hanem szilárdan tolom magamban a napfolyamán csirkéből? Előre is köszi mindent! Ui: Na robogótúrával kapcsolatban mersz már valamit is kijelenteni?
sensei0611
Válasz
Szia!

Először is: két robogótúra van képben. Az egyik mondjuk egy Cutler, a másik egy olyan, amire Kathi Béla is jönne. Ott a végcél zűrös, most folyik az információszerzés, hogy meg tudjuk-e csinálni, és vennem kéne hozzá egy Simson Schwalbét. Momemtán csak Nyíregyházán tudok olcsót, mert ugye ahhoz nem kell nagy ész, hogy sok pénzből csináljam meg.

A kérdésedre válaszolva: a csirke a legfontosabb. Az alappk mellé tesszük a kiegészítőket. De ha ki tudod centizni, már napi 20 tejsavó edzés után is sokat számít. Ez olan alap, amit illene tudnod.

Amit nem kérdeztél: nem baj, ha így alakult. Minden rosszabbodó körülmény, minden szívás is edzés. Edzés az életre.
2014-02-05 22:41:32
Bunny

Izulinérzékenység

Kérdés
Szia! Arra lennék kíváncsi hogy milyen módszerrel tudnám leszűrni hogy milyen az inzulinérzékenységem? Gondolom ha laborba megvizsgáltatnám magam az lenne a legbiztosabb,de azon kívűl tudsz valami jó módszert. Állítólag ha egy nagy szénhidrátos kaja után stabil az energiaszint akkor jó,ha lezuhan akkor rossz. Mi számít nagy szénhidrátos kajának? Meg,gondolom hogy az se mindegy hogy mondjuk barna rizs vagy kukoricapehely az. Hát ilyen endomorf-ektomorf keverék és 65 kg vagyok. Köszi a türelmed.
tamas_c79b93
Válasz
Szia!

A laborvizsgálaton kívül egyszerű a dolog: a hízásra hajlamos emberek inzulinérzékenysége rossz.  Aki hasra és derékra hízik, annak szinte biztosan. A seggre hízós, kockás hasúak inzulinérzékenysége jó.

Amiről te "nagy szénhidrátos kaja" címszó alatt beszélsz, az a glikémiás index fogalma.
2014-02-05 22:03:13
Bunny

Influenza és tejsavófehérje

Kérdés
Szia Bunny! 1.5 hónapja nem edzettem, és ettem rendesen. Vasárnap kezdtem el újra az edzést és próbáltam nagyon óvatos lenni a súlyokkal. Hétfőn ledöntött a lábamról az influenza, gondolom a remek formám is nagyban közrejátszott benne. A vitamint azóta rendszeresen szedem (napi 3g C-Vitamin, és 2db One-A-Day). A lázam már kezd megszűnni, már csak 37,4 C körül jár. Netes keresések után teljesen elbizonytalanodtam a fehérjével kapcsolatban. Volt ahol azt írták, hogy lázasan csak Tea + Keksz mert a fehérjékben a vírusok is jól érzik magukat. Kérdésem hogy ilyen állapotban tejsavófehérjét szabad-e bevinni és ha igen akkor mennyit testsúlykilónként, vagy ezzel csak rontom az immunrendszerem esélyeit? Keresőt használtam habár nem biztos hogy minden eszembe jutott ilyen ramaty állapotban. Válaszod előre is köszönöm.
csibori
Válasz
Tea és keksz... nem lehetsz ennyire hülye. (Megjegyzem a gyökereknek, hogy ÍGY kell a pontozást használni, nem mondat végén.)

A tejsavó fehérje TÁMOGATJA az immunrendszer működését. Elég szomorú, hogy ezt el kell magyarázni. Elvileg edzel, fehérjét használsz, és fogalmad sincs, mi az. Nem jutott még el a barlangba egy leírás sem a tejsavó fehérjéről.

A cukor meg a liszt aztán nagy ötlet, rengeteg hasznos tápanyag van benne, az aztán jó az immunrendszernek. Az antitestek biztos cukorból épülnek fel bazeg, nem fehérjéből. Egyébként a cukor meg abszolúte nem tápanyaga a mikroorganizmusoknak, az a szerencse.

Nem kéne velvetet olvasni.
2014-02-05 21:31:59
Bunny

Testsúly csökkenés.

Kérdés
Szia , újra szeretnélek kérdezni mivel tényleg nem említettem neg hogy hány kg-ról kéne 60 kg ra fogynom most szombaton volt versenyem és víz megvonással is 62,6 kg voltam. Átlagos napokon úgy 64 kg vagyok. Ha valamit kihagytam légyszives jelezd , válaszod köszönöm Norbert.
norbert_25277a
Válasz
Oké. Akkor egyszerűen csinál azt, amit mondtam. Nulla szénhidrát. De a vizet ne vond meg, max mérlegelés előtti napon.
2014-02-05 20:59:40
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem,hogy a diétától+zsírégetőtől lehet-e székrekedésem?Thermo Drine Pro-t szedek,odafigyelek az adagolásra,és a kajára is nagy hangsúlyt fektetek! Válaszod előre köszönöm!
gorog_f8f074
Válasz
Mi a az a Thermo Drine?
2014-02-05 19:41:38
Bunny

Vérnyomás 2

Kérdés
Kedves Bunny! Én írtam neked a vérnyomás problémával kapcsolatban. Általánosságban véve is fennáll ez a dolog de lábedzés alatt csúszik szét annyira a vérnyomásom, hogy teljesen rosszul legyek és eljussak az ájulás közeli állapotig amit leírtam. A legérzékenyebb gyakorlatok a guggolás és a lábtoló. Előre is köszönöm: Dávid
david_c53a60
Válasz
Szia!

Visszautalva az elző kérdésedre, elképesztően vérlázító, hogy az orvosnak van pofája az alacsony vényomásodért az edzést okolni. Komolyan mondom, ha mentek orvoshoz, vigyetek diktafont, vegyétek fel, aztán irány az orvosi kamara vagy a rendőrség.

Nem kell nagy ész, hogy az ember tudja, hogy a sport ALAPVETŐ az egészséghez. Egy alacsony várnyomással küzdő beteget letiltani a sportról egyenesen gyilkoddás. Pont az, amit csinálsz, segít az állapotodon javulni.

Sajnos a híres orvostudomány az ilyen tróger orvosok segédletével sem tud különösebb megoldást a problémár,a inkább tüneti kezelések vannak.

A következp trükköket javaslom:

1. Eszedbe ne jusson az edzést hanyagolni.
2. Végezz kardio edzést is.
3. Igyál sok teát. Sima feketét.
4. Ne korlátozd a nátriumbevitelt.
5. A lényeg: edzés köben igyál sportitalt. Ezt a következőképpen készítsd el: 1g só/ 1-1.5 liter víz, citromlé, édesítő. Mehet bele glutamin is.
6. Ha ez nem segít, edzés előtt nyomj be még fél gramm sót.
7. Még egy, szerintem extra fontos dolog. Reggel edzz! Nem muszáj a súlyzóst reggelre tenni, de valamit csinálj reggel felkelés után rögtön.  Ha mást nem, 10-20 perc valamilyen aktivitást, akár kardio edzést, vagy menj el futni.
8. Kerüld a sok egy helyben állást. 

Ezek a szokások szerintem nagyban tudnak javítani. 

Nézzük meg, javul-e  a helyzet! (Az edzést persze addig is ésszel, nehogy elájulj.) 

Hozzáteszem: nem vagyok szakértő, de ezek az ötleteim vannak.
2014-02-05 19:40:51
Bunny

nethuszár edzö válaszol

Kérdés
Nem kamu, csak egy ilyen félcigány taplónak nem adom meg az adataimat.
stopnnni
Válasz
Tényleg, rakásszar? És nekem miért is kéne ilyen férgek nyomorult kérdéseivel foglalkozni? Kérdezd meg anyádat, kisköcsög. Ez a FELTÉTEL, hogy rendesen regisztrálsz. Nálatok fogyatékosoknál ez magas? Ja, anyád a cigány mellesleg, de szerintem egész, féreg. 
Te cigányozol mást ezzel a viselkedéssel? :DDD

Igen röhögök az ilyen szánalmas kis szarokon. És ez a patkány még meg is van győződve róla, hogy neki van igaza. És én vagyok a nethuszár! :DDD

Vajon miért nem segítek ilyen szarjankóknak, nem is értem! :DDDDDD
2014-02-05 19:24:38
Bunny

zsibbadás terheléskor

Kérdés
Szia! Evezés közben van, hogy azt érzem, hogy egy csomó vér buggyan a jobb lábamba, utána pedig kicsit elzsibbad. A negyedik ilyennél szinte alig bírok ráállni, és totyogva járok-kelek egy darabig. Fekvenyomásnál a jobb karomnál fordul elő ilyen. Oké hogy a zsibbadás a fejlődés jele, de normális, hogy bizonyos terhelésre azonnal jön? Túleröltetem?
laszlo_fb7bac
Válasz
Szia! A zsibbadás pihenéskor a növekedés jele, nem terheléskor. Ha terheléskor zsibbadsz, akkor baj van. De nem egészen világos, hogy mi a problémád pontosan. Lehet, hogy orvosi gond van, de nem tudok így értelmeset mondani sajnos. Mindenesetre az ennyire diszkomfort érzést kiváltó gyakorlatokat nem kéne csinálnod.
2014-02-05 17:46:33
Bunny

Ketogén diéta

Kérdés
Szia Bunny! 21 héttel ezelőtt tettem fel a legelső kérdésemet a ketogén diétával kapcsolatban.Végig a tanácsaid és a könyvedben olvasottak szerint cselekedtem és ennek meg is lett az eredménye.Eddig 20 kilót fogytam és úgy ítélem meg, hogy minimális izmot veszítettem.Tehát,130 kilóról 110 kilóra fogytam.21 héttel ezelőtt azt tanácsoltad, hogy 100g zsírt vigyek be naponta, és még mindig annyit fogyasztok, 2g/tskg fehérjével párosítva, gyakorlatilag változtatás nélkül mivel még mindig működik a ketózis és a fogyás.Ezt lenmagolajból fedezem.Heti 1 napot töltök vissza,7-8 g/tskg szénhidráttal,nagyjából 180-200 gramm fehérjével.Heti 2 súlyzós edzést végzek,A és B napokkal, hétfőn és kedden.Heti 6-7X50 perc aerob edzést végzek úgy, hogy a pulzusom 110 és 120 között van végig.Eddig minden tökéletesen működött.A guggolásban például eljutottam odáig, hogy 130 kilóval képes voltam 12 ismétlést végezni, ahogy az a könyvedben le van írva a kezdő osztott edzésprogramban.Azonban, az utóbbi 4 hétben azt vettem észre, hogy csökken az erőm, a guggolást vissza kellett vennem 115 kilóra mert képtelen vagyok 12 ismétlést végezni.A többi izomcsoportnál is gyengülést vettem észre pedig mindent úgy csinálok ahogy eddig.Te mit tennél ilyenkor?Csökkentsem a súlyokat és növeljem az intenzitást?Vagy tartsak 2 szénhidrát feltöltő napot?Nagyon bánnám ha pont most szakadna meg ez a szép folyamat mivel még mindig rengeteg munka van előttem, még 25 kilótól megszeretnék szabadulni.Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azért, hogy a könyveddel és a rovatodban írt válaszokkal valóban megváltoztattad az életem, ha te nem vagy valami kretén programot követve vágtam volna bele ebbe a sportba és korántsem értem el volna ilyen jó eredményeket.És bocs a hosszú levélért.Üdv,Tibor.
tibor_fdbd6b
Válasz
Szia!

Alapvetően valószínűleg nagyjából minden oké, csak ne most akarj erős lenni. Alapvetően a tested szénhidráttal működik, intenzív izommunkához ez kell, a bevitt szénhidrát nem elég, Így azt javasolnám válts kisebb súlyra, más sebességre, más ismétlésszámra.

Töltés előtt jó lenne még egy teljes testes szénhidrát ürítő edzés 20-50 ismétlésekkel, izmonként egy gyakorlat. 

Csak így tovább!
2014-02-05 17:37:15
Bunny

testépitás

Kérdés
Szia szeretnék kocka hasat tudnálnekem ottholi edzéstervet mondani
gergely_134da5
Válasz
Persze hogy tudnék napi 1860 felülés zen felül 3x120-as sorozatokban ütögesd a hasadat fakanállal és ne verd ki az tilos ha kivered, nem lesz kockás hasad sosem otthol megvan egyébként az Ablak Zsiráf című könyv
2014-02-05 17:32:11
Bunny

parasztozás

Kérdés
Az olvasd el a szabályzatot paraszt, meg a nem kérdezünk kamu regisztrációval, paraszt edzéstervet. Teljesen normális kérdést tettem fel, te meg elkezdesz parasztozni, akkor parasztozz, ha fel is vállalod érte a pofont te nethuszár csicska.
stopnnni
Válasz
Nem érted féreg? KAMU REGISZTRÁCIÓVAL NEM KÉRDEZÜNK, hamis adatokkal anyádat kérdezgesd. A kérdésed mellesleg egy segg kérdés volt, nem foglalkozom dedóval. Vállalom a pofont, gyere fasszopó! Csak ne olyan bátran, ahogy megadtad az "igazi" neved és címed! Szerinted hány ilyen szánalmas kis féreg fenyegetett eddig?
2014-02-05 17:29:35
Bunny

Rostkapszula

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem h mi a véleményed a rostkapszuláról? Ha a rostfogyasztás minimális mondjuk semmi mennyit javíthat a kapszula? 20 éves vagyok és nagyjából 15 éve nem igazán fogyasztok zöldséget/gyümölcsöt csak elég minimális számban. Gondolom az lenne az ésszerű h hagyjam a kapszulát és inákbb szokjak rá a salátára És esetleg ha írnál egy napi ajánlott rostmennyiséget h a kapszulából teljes kiülésű tésztákból meg hüvelyesekől össze tudnák hozni vmit hogy azért ne legyen vastagbél rákom Válaszod előre is köszi!
Adam_de07df
Válasz
Szia! Sokat javít, érdemes használni. Ajánlott rostmennyiség: 30g.

Egyébként agyrákod se lesz, amíg nem tanulsz meg normálisan írni. VALAMIT, a mondat végén meg pont van.
2014-02-05 15:19:22
Bunny

Testsúly csökkenése.

Kérdés
Szia , tudom hogy sokan zaklatnak téged buta kérdésekkel . Volna egy személyes problémám 4. éve küzdősportolok és az idén Májusban megrendezésre kerülő nemzetközi fordulós mérkőzésre kvalifikáltam magam , 60 kg-ban de a súlyomat nem tudom egyszerűen hozni . Az étrendem úgy gondolom rendben van , sokat vagyok az oldalon igyekszem rendesen csinálni a diétát. Nincs rajtam sok zsír legalábbis nem hurkás a hasam stb .. és úgy gondolom csak úgy lenne meg a súlyom ha (tudom hogy nem jó dolog ) de ha izomtömeget veszítenék. Kérlek segíts ebben mert nagyon fontos lenne. Üdv:Norbert.
norbert_25277a
Válasz
Szia.

A súlycsoportba bekerülés gyakran probléma. Ennek ellenére nem okos  a te kérdésed se, többek között azt sem írtad le, hány kilóról kéne 60-ra fogynod. 

A megoldás nagyjából az, hogy teljesen cseréld ki a szénhidrátot fehérjére.
2014-02-05 14:07:43
Bunny

Csirkemell

Kérdés
Szia Bunny! Ajánlanám a http://www.vezer-hus.hu oldalt. Elég jó áron van a csirkemell, mitöbb, van szeletelt, kockázott, egész és még darált is ! Én hetente veszek kb 4 kg szeletelt - 3kg egész - 3kg darált csirkét, ez így többé kevésbé 13000Ft- körülre jön ki, a szállítás 10 ezer felett ingyenes és csak egy munkanapba telik, nagyon szép a csirke(FRISS IS!), a kockázottat nem ajánlom a sok dzsuva miatt- viszont a szeletelttel dolgozni egy álom, meg az egész is elég szép.
fearco
Válasz
Szia! Nem szeretek reklámozni, de kivételesen ezt közzéteszem most.
2014-02-05 12:50:35
Bunny

Zsírégetés

Kérdés
Szia ! Köszönöm a választ,még annyi ,hogy a HIT-ről mi a véleményed,esetleges tapasztalatod,tanácsod ?
laszlo_6d2737
Válasz
Végül is most egy normális edzést meg egy normális diétát nem tudtál összerakni, de mindenképpen egyéb fasz módszereket kel keresgélni. A hit jó dolog, de nem vagyok vallásos.
2014-02-05 12:21:19
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Üdv! Melyik osztott edzéstervet ajánlod a 2 közül? 1: A nap: mell, hát, váll, has Fekvenyomás, Tárogatás, Evezés, Lehúzás, Hyperhajlítás, Nyomás ülve, Oldalemelés, Hasprés, Lábemelés B nap: Comb, vádli, bicepsz, tricepsz Guggolás, Lábnyújtás, Lábhajlítás, Vádli állva, Vádli ülve, Bicepsz állva, Kalapács bicepsz, Szűk nyomás, Tricepszletolás csigán 2: A nap: Mell, váll, tricepsz, has, derék Fekvenyomás, Tárogatás, Nyomás ülve, Oldalemelés, Szűk nyomás, Tricepszletolás, Hasprés, Lábemelés, Hyperhajlítás B nap: Hát, láb, bicepsz, vádli Evezés, Lehúzás, Guggolás, Lábnyújtás, Lábhajlítás, Bicepsz állva, Kalapács bicepsz, Vádli állva, Vádli ülve
stopnnni
Válasz
Az "olvasd el a szabályzatot paraszt", meg a "nem kérdezünk kamu regisztrációval, paraszt" edzéstervet.
2014-02-05 12:15:50
Bunny

Táplálozás_edzés észrevételek

Kérdés
Szia Bunny ! Igazából csak egy eligazítás,tanács,észrevétel miatt írok vagyis erre lennék kíváncsi hátha valami nem stimmel,úgyhogy bele is kezdek: Évekkel ezelőtt jártam terembe,majd abbamaradt,most pedig 13. hónapja aktívan rajta vagyok a mozgáson. 26 éves férfi vagyok,magasságom 191cm,súlyom 93 kg,a testzsírom valahol 10 és 11 között lehet.(a mérőmnek néha saját akarata van:) Cél az abszolút szálkás atletikus,száraz fizikum,amihez be is vetek minden héten 3 súlyzós edzést,1 egész testet átmozgató kettlebell alapú edzést (csak 20perc),valamint most a hideg miatt a heti 1 úszás jelent minden kardiót.(jó időben bicikli&futás) Jelenleg az átmentei böjtölések 20/4-es verziójával igyekszem operláni,természetesen koncentrálva a proteinbevitelre. Napi 2 iso whey zero-t iszom iszom normál adagolásban,edzésnapokon +1 edzés után.(utóbbi keverve vitargo crx 2.0-val) Ezen kívül megy a Multi Pro Plus,a J-X,szinefrin,zöld kávé kapszula és 3-4000mg l-karnitin+chrome.Jelenleg Yohimbine-em sajnos elfogyott és várom a következő adagot,de nem sietik el,így azt most nem szedek. Megy még a bcaa xpress 8 kapszula/nap leosztva 4 alkalomra (reggel/edzés előtt,után/lefekvés előtt) Súlyzós edzések előtt megy egy hot blood 2.0 Lényeg ami miatt kíváncsi vagyok bármi nemű észrevételedre,hogy NAGYON de NAGYON nehezen indulnak meg a zsírszövetek a makacs területekről. (alapvetően endomorf vagyok:) Bármilyen észrevételre nyitott vagyok és előre is Köszönöm a segítségedet! Tovabbi Szép Napot ! :)
laszlo_6d2737
Válasz
Szia!

Ez neked nem tűnt fel, hogy a diétáról, ami a lényeg, egy szót sem írtál?

Az "átmeneti böjtölés" című faszságnak hangzó dolog mibenlétével nem vagyok tisztában. Szerencsére.

Ahogy elnézem, te meg az aerob edzéssel. 

Tartok tőle, hogy alapvetően, vagy legalábbis jelentősen szar, amit csinálsz.
2014-02-05 12:04:29
Bunny

BB.Tv

Kérdés
Szia! Nálam is ugyanaz a helyzet, mint Martin-91-nél, azaz a legújabb BBTv rész erősen akadozik és az elején meg is áll(gépről nézve). Az egyik barátomnál szintén. Hasonlóan Martinhoz, az eddigi részekkel itt sem volt gond. Próbáltam másik böngészővel is, de azzal sem jártam sikerrel. A 100-as óta ugye az összes rész 720p-ben készül? Mert arra gondoltam, hogy hátha emiatt van gond, de a 100, 101, 102 is simán ment.
elvistheking
Válasz
Szia!

Csakhogy értsétek: minden BB.Tv-t MINDIG ugyanúgy csinálunk. Ugyanúgy konvertáljuk, ugyanolyan bitréttel, semmit nem változtatunk, ami indokolná, hogy most ne működjön rendesen.

Vannak technikai szívások, pl. 103 adás óta most először vettük észre, hogy ha valaki képes füles nélkül mobileszközön nézni  BB.Tv-t, annak totál szar mono hangszóróján hallgatva a hangot, egyes, specifikusan egy adott mikrofonnal felvett jeleneteknél eltűnik a beszédhang. (Erről a BB.Rádióban lesz majd szó.)

De nem tudunk mindenkinek minden szarjára optimalizálni. Ha valaki kenyérpirítón akarja nézni, azzal nem tudunk mit kezdeni.  Nyilván ha a moziba nem ülsz be, hanem kint ácsorogsz a büfében, ne panaszkodj, hogy nem hallod a filmet.

Nálatok nyilván ez nem áll fenn, mert gépen nézitek. De nálam jó. Az otthoni gépemen is, az irodain is, a Gymben is, a Humién is, a Shop.Builderben is. Celeron m-es processzoros, legalább 8 éves laptopon is kipróbáltam: szarul, de megy. 

Legfrissebb böngésző, legfrissebb flash player alap. Kezdjük azza a kérdéssel, hogy ezek megvannak-e? Ha esetleg ez is stimmel, írj vissza, hátha rájövünk, mi a gond. Azt nem feltételezem, hogy 486dx 40-en próbálod nézni. (De ilyen eset ilyen is volt.)

Amúgy igen, 720p minden adás. Persze Full HD-ban készül, de 720p-re konvertáljuk. Én örülnék, ha minél jobb minőségben jutna el hozzátok.
2014-02-05 11:59:29
Bunny

Cs.mell beszerzés

Kérdés
Szia Bunny! Valamikor említetted, hogy a Vásárcsarnokban szoktál csirkét venni. A Fővám téri Nagyvásárcsarnokra gondoltál? Ha igen, akkor melyik hentesüzlettől veszed? Jócskán olcsóbb ott a filézett csirkemell, mint itt kint, a Pesti agglomerációban.
jozsef_073afb
Válasz
Szia!

Régebben a Móriczra jártam a Húspalotába, de nagyon messze van nekem.

Most a Lehet csarnokba járok.

A csirke ára sajnos igen változó. A múltkor a Duna Plazában láttam 1100-ért.

Érdemes egybe megvenni 1-2 heti adagot, ha van hűtőd.
2014-02-05 11:39:13
Bunny

háziorvos

Kérdés
Szia! Remélem nem gond, ha egy ilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzád, és a többi olvasóhoz. Nem tudtok ajánlani egy jó háziorvost Budapesten, aki normális, nem ítéli el élből a testépítést (vagy más sportokat), és érti a dolgát? Üdv.
nandow
Válasz
Szia! Én nem tudok, de ha van olvasóinknak ötlete, biztosan be fogják írni.
2014-02-05 11:37:49
Bunny

Vérnyomás

Kérdés
Kedves Drugs Bunny! Olyan problémám van, hogy minden egyes lábnapon a guggolás után valamilyen okból kifolyólag szétcsúszik a vérnyomásom. Ez annyit jelent hogy a vérnyomás két értéke közül az első viszonylag normális a második érték viszont szokatlanul alacsony. Hogy példát is hozzak, edzés alatt 138 / 60 edzés után pedig 120 / 47. Ez számomra elviselhetetlen fejfájással, szédüléssel és homályos látással jár mind edzés alatt mind pedig utána. Egy időben elmentem orvoshoz de nem sokat tudtak mondani azontúl, hogy hagyjam abba ( szerintem többet nem is akartak kideríteni). A kérdésem az lenne, hogy találkoztál-e már hasonlóval és esetleg tudnál-e valami megoldást javasolni számomra? Próbáltam már rengeteg folyadékot inni, szőlőcukrot előtte közben utána pótolni, taurint, energizálókat de eddig semmi nem használt. Bocsi hogy kicsit hosszúra sikeredett és előre is köszönöm a válaszodat. Üdvözlettel: Dávid
david_c53a60
Válasz
Szia!

Egy kérdésem van, remélem gyorsan tudsz válaszolni: ez MINDIG lábedzés után van?
2014-02-05 09:29:06
Bunny

tudatosság és testedzés

Kérdés
Üdv Bunny! A problémám az lenne, hogy a bal csípő és far tájékom fizikai terhelésre fáj, s ha egy hosszabb műszakot nyomok le a munkahelyemen, úgy érzem mintha sántítanék a bal lábamra a műszak végére, ha futok belenyilall a farizmomba, mintha sérv lenne de mégsem az, hisz semmilyen kitüremkedést nem észleltek egyik képalkotó vizsgálaton sem, de mégis érzem, hogy valami miatt nem szimmetrikus a két oldalam, azért hozzád fordulok végső elkeseredésemben, mert már az orvosok sem tudnak mit mondani, voltam rengeteg röntgenen, csontszcintigráfiai vizsgálaton, neurofiziológiai vizsgálaton, gerinc illetve csípő MR-en és mindegyik eredménye negatív lett, egyedül a neurológus írta a véleménybe, hogy piriformis szindróma gyanú, de ezen a szálon a gerincgyógyászati központban nem tudtak el indulni. Nem szeretném abbahagyni végleg a testépítést mert az életformámmá vált, így bízom sok éves tapasztalatodban és remélem találkoztál már ilyen problémával s tudsz valami megoldás nyújtani. Előre is köszönöm válaszod.
Superiorone
Válasz
Szia!
Természetesen biztosat nem lehet mondani vizsgálat nélkül, de így
leírás alapján azt mondhatom, láttam már néhány ilyen sporttársat. Azt nem igazán értem, hogy a Piriformis sy. gyanú útján miért nem mentek tovább, de a miért nem is érdekes, inkább az lenne a fontos hogy a végére járjunk. Gyakran a keresztcsont blokkolódása ad ilyen tünetet, de ezt a funkcionális diagnózist az orvosok nem ismerik. El kellene jönnöd hozzám, hátha tudok segíteni.
Írj mélt: sport.manualterapiakukacgmailpontcom
2014-02-05 08:37:23
Kares

Mikor szabad újra edzeni

Kérdés
Üdv! volt egy kis balesetem, és ennek következtében a kezembe elszakadt pár izomszál, és az orvos azt mondta hogy rendbe fog jönni, de nem folytathatom az edzést ! így gondoltam megkérdezem, hogy valójában ne folytassam (?), vagy ott az izomszál teljes mértékben összekapcsolódik és újra lehet erőltetni ? Válaszod Előre is köszönöm.
renato_83b75e
Válasz
Szia! Elégtelen információ alapján igen nehéz bármit is írni, de azt hiszem 6-8 hét múlva megpróbálhatod lassan újra az edzést.
2014-02-05 08:27:16
Kares

Támadás 2 elírás

Kérdés
Szia Bunny! Észrevettem hogy a Támadás 2 pécsi vetítésének helyszínét elírtátok. Ugyanis nem Perczel Mór, hanem a Perczel Miklós utcában van az Apolló mozi. Nem nagy hiba mert így is meg lehet találni, de gondoltam szólok. Én is ott leszek nagy valószínűséggel, már várom! Minden jót!
muller_698fcb
Válasz
Szia! Elég nagy hiba ez azért, köszönöm. A plakátot remélem tudom még javíttatni.

Szegedieknek: a 15.-i szegedi vetítésre jegyek már kaphatók a Mérey u. 17-ben!
2014-02-05 07:37:56
Bunny

Sárga kapszula

Kérdés
Szia! Miért van az, hogy letöltöm a Sárga kapszulát, és amikor megnyitom, csak az eddig lementett képeimet mutatja? :S Nagyon jó lenne már elolvasni.
kevin_0e2e73
Válasz
Szia! Van PDF olvasód?
2014-02-04 20:29:04
Bunny

kezdö tömeg növelés

Kérdés
szia bunny az lenne a kérdésem hogy mit tanácsolsz aval kapcsán hogy 25 vaok 183 cm magas és 64 kg és evel a kalkulátoral kiszámitottam hogy kb 74kg kellene lennem és most fogtam bele ebbe edzésekbe meg ilyenek eddig az van hogy most heti 3 szor járok edzeni és szedek vitamint meg vettem egy dymatize super mass gainer-t meg az éttrendem napi 4 . szerinted mit tanácsolsz és ezt mindere gondolok éttrend edzés meg mit szedjek és azon belül is mit
péter0310
Válasz
szia foaték huzz el innen makk makk, hangyát szedj, pont leszaom, mit vettél
2014-02-04 14:17:17
Bunny

szálkásítás

Kérdés
Szia Bunny.. azzal a kérdéssel fordulok hozzád hogy te mit javasolnál. szálkásítsak avagy tömeget növeljek. 23éves 105kg testsúlyú vagyok. némi izomzatot sikerült már felszednem de szerintem elenyésző, meg van egy kis pocakom is. itthon minden rendelkezésemre áll hogy elkezdjek edzeni . de addig nem szeretnék míg nem tudom eldönteni melyiket érdemes elkezdeni és hogy mit kellene szedni illetve enni..
zoltan_d66419
Válasz
Újabb fogyatékos.
2014-02-04 12:34:33
Bunny

Ausztriai ügyintézés

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap este,félálomban az ausztriai ügyintézéssel kapcsolatban küldtem Neked egy mailt,de lehet,hogy balfasz voltam és mégsem ment át,mert most nem látom az elküldöttek között.Indamailről kellett volna érkeznie.
Boonen
Válasz
Szia! Nem jött meg, de nem baj, köszönöm mindenkinek, egyelőre úgy néz ki, van aki intézi az ügyet. Ha konkrét, elmondom mi lesz az. Annyira nem nagyon dolog, de elég beteg ahhoz, hogy majd elmeséljük az unokáknak!
2014-02-04 11:15:31
Bunny

Szabályzat.

Kérdés
Szia Bunny! Nem lehet valahogy kiszűrni ezt a sok nyomorultat a rovatból? Arra gondolok, hogy mielőtt tudomásul vesszük, elfogadjuk a szabályzatot, nem lehetne beiktatni egy gyors szintfelmérőt? Lenne pár alap kérdés a Sárga Kapszulából, ami nélkül tényleg ne zavarhassák az embert hülyeséggel. Legalább látnod sem kéne őket. Én és a hozzám hasonlók maximum nem olvassák az edző válaszolt, mert vagy tudjuk, vagy utána nézünk. Viszont nekem napi rutinná vált. Van mindig valami érdekes téma itt is, de a sok agyhalott teljesen lesújtó. Főleg egy fárasztó nap után, amit Neked nem kell magyarázni, mert lehet még keményebb napod volt, mint másnak. Sokat kéne változtatni egy ilyen rendszeren? Okos paraszt lettem? :) További szép napot! Üdv, Zoller
Zoller
Válasz
Szia! De ki lehet: fogom és kitiltom azonnal.

Direkt csinálom most: statisztikát készítek.  Tudom, hogy lesújtó a sok agyhalott, de nemsokára abbahagyom. 

Egyébként amin változtatni akarok: vissza akarok venni a trágárságból. Úgy gondolom, ez is egyfajta fejlődés. Nagyon laza a szövegem élőben is, de ez nem jó.
2014-02-03 22:59:15
Bunny

Étrend..

Kérdés
Hello! Egy diétés étrendet keresek 126kg vagyok, rendszeresen járok edzeni. Sajnos az étrendek kőzőt nem találtam (vagy elbalfaszkodtam..?) Tudnál-e segiteni? Előre is kőszi!
Rurik
Válasz
2014-02-03 21:40:37
Bunny

vádliprobléma

Kérdés
Szia! Tegnap irtam ugye hogy alig tudtam ráálni a lábamra. A sebészeten(mivel a házidoki egyből odaküldött) a doki sima izomlázat diagnosztizált. Sebaj igy legalább nyugodtan fekszem ma le! :)
adrian_8443de
Válasz
Szia!

A sima izomláz nem biztos hogy ilyen. Lehet túledzetted  a lábad. Én is extrém módon érzékeny vagyok rá, úgy túl tudom edzeni, hogy hetekig majd beszarok. Remélem tényleg ez a gond, mert az orvosokban bízni azért meredek. Ha enyhül, nincs gond. Jegeld le, az csökkenti a gyulladást.
2014-02-03 21:33:17
Bunny

Edzőruházat

Kérdés
Szia Bunny , Most akadtam rá az oldalon az egyik cikkben /a melegítőben miért jobb edzeni c. rész/ a scitec twenty nadrág + kapucnis melegítő kombóra. Most lehet én vagyok a hülyef****, de nem találom a shop builderen? Ez régen volt és már nem lehet kapni, vagy rendelésre gyártanak? vagy annyira új, hogy még nem elérhető? Bocs a zavarásért, csak nagyon bejön, és szívesen edzenék benne. Még egy kérdés: terveztek valamikor Pest ill környéként szemináriumot? /nyilván a támadás vetítések kifutása után valamikor/, jó lenne ha dedikáltathatnám a sárga kapszulámat UI: üzenem a sok nincs pénzem gyúrni, -nak, hogy 28.600 Ft -ból ki lehet hozni a kaját 85 kg os testsúlyra, tömegnövelő kaja tiszta étkezéssel napi 6x eszem /whey protein, daily one, C vit, calc magn. , zabpehely, barna rizs, csirkemell, nyers zöldség, sovány turó, super carb F, az egyik trükk, hogy grammozni kell, ha ez valakinek drága, akkor az egyszerűen tökhülye.......1600 Ft egy menű a KFC-ben, ami után 5 perc múlva éhes vagy........ és 30 napból áll egy hónap....... nagy tisztelet és köszönet a sárga kapszuláért, megadta a végső lökést :-)
iglrrc
Válasz
Szia!

A Scitec Twenty lehet hogy nincs a Shopban, de érdeklődj az ügyfélszolgálaton, ők jobban tudják. Valószínűleg meg tudják oldani.

Mindazonáltal én nem ajánlom edzéshez. Azt raktam be a cikkbe illusztrációnak, de én sajnálnám a teremben gyepálni ezt a cuccot. 

Szeminárium konrkétan lesz, a terv az, hogy február 16 vasánap 15.00 én és Kathi Béla amerikai beszámoló. Nem lesz ingyenes, csak a Gym tagoknak, de mégis ingyen lesz, mert élből napijegy jár vele.
2014-02-03 21:31:41
Bunny

Köszönet

Kérdés
Tisztelt Bunny! 15 éves vagyok. Kisgyerek korom óta vannak súlyproblémáim. A sárga kapszula kb. 1.5 hónapja akadt a kezembe, 2 óra alatt elolvastam, másnap mégegyszer. Harmadnap elmentem konyhai mérlegért suli után, leültem a szülőkkel étrendet beszélni, megsütöttem az első adag csirkém másnapra, rizsfőzés stb. Most a 90,6 kgból (182 cm magasság) 84,9 vagyok. Mindent a könyv, és az ön által adott egyéb tudás alapján csinálok. Nagyon köszönöm, ön igazi példakép. 5 hete átmozgatózom, lebeszéltem a proteinport(ez ilyen szülői beidegződés, hogy alapból nem és kész? :) ). Csak ezért regisztráltam, hogy elmondjam a köszönetet és, hogy rendeljek majd.
Aron_121030
Válasz
Szia Áron!

Ebben a rovatban először is tegeződünk. Másodszor örülök hogy leírtad, különösen azért, mert te magad is lthatod, mennyi hülye barom jön ebbe a rovatba, aki nem képes megtenni azt, amit te teszel.

A 15 éves fiatalok ma sajnos szellemi fogyatékos szinten vannak. Én se voltam egy észlény 15 évesen, sőt, idióta voltam, de abból indulok ki, hogy a seggemet a földhöz vertem volna, ha valaki írt volna nekem egy Sárga Kapszulát.

Te egy kivétel vagy. És  nagyon jó látni, hogy vannak kivételek.  

Jó úton vagy, csak menj tovább rajta, kerüld el az önimádat csapdáját. Sok sikert a céljaidhoz! 
2014-02-03 21:26:43
Bunny

hangcucc

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik EV-ben írtad, hogy sok a szívás a hangcuccal, főleg ha mobilon hallgatják, vannak gondok a hanggal. Hangmérnök vagyok, és kicsit megvizsgáltam a dolgot. A legutóbbi BBTV-t nem böngésztem át, viszont eszembe jutott, hogy konkrétan a Támadás 2. rendezői kommentár videónál írt az egyik srác, hogy nem hallja a hangot. Nos, egy nagyon egyszerű technikai bakira bukkantam, az a helyzet, hogy a két sztereó sávban ellenfázisba van téve a hang. Ami azzal jár, hogy minden olyan készülék ami monoban játsza le, eltünteti a hangot. Nálam is a stúdióban, ha benyomom a mono gombot, eltűnik a hang teljesen, marad csak a zene. Nem néztem mindent át, de valószínűnek tartom, hogy máshol is felbukkanjon ez a probléma. Túl mély technikai fejtegetéssel nem akarlak fárasztani, szerintem, ha egy ennyit elmondasz a hanggal foglalkozó srácnak, tudnia kéne hol a gond. De ha ennél konkrétabban kéne leírjam a dolgot, nagyon szívesen segítek. Te is sokat segítettél nekem mindazzal, amit csinálsz.
hunor_5a9c80
Válasz
Köszi, tuti ez lesz az! Nincs egyébként hanggal foglalkozó srác, ketten csináljuk az egészet, de van egy haverom, aki hangmérnök és ha muszáj, besegít.
2014-02-03 19:17:23
Bunny

Diéta

Kérdés
Azt az apróságot elfelejetted közölni, hogy mennyi az a szénhidrát, ettől függ ugyanis. Az elsőbe 38g. a másodikba 35g. össz-vissz mindennel együtt a napi ch 90g. testsúlykg-onként 1.5g. Meg még annyi hogy a reggelibe zabpehely van a másodikba barna rizs,nem szedek gyors ch-át ami szünetnapon (lerakódna). Végülis elég minimális megy,jóllakottnak semmiképp sem érzem magam. De ha azt mondod hogy így nem a legjobb akkor elosztom 3 kajára a ch-t. Köszi.
tamas_c79b93
Válasz
Eloszthatod, de így se gáz.
2014-02-03 18:03:25
Bunny

táplálkozás

Kérdés
Szia, tanácsot szeretnék kérni, mégpedig, hogy mindig szedtem edzéshez fehérje porokat, de egyik pillanatról a másikra, elkezdett fájni a hasam tőlük. Rengeteg fajtát kipróbáltam, izolátumot, laktóz menteset, aminósavakat, de rendre megfájdult a hasam. Gondoltam felhagyok a tejszármazékok szedésével, ezért gondoltam kipróbálom a tojás fehérje port, de sajnos az első adagtól 3 napig hányingerem volt. Most nem tudom, hogy ennyire nem bírom a tejszármazékokat, habár úgy hallottam, az aminót mindenképp bírnom kellene, mert azt szinte nem kell emészteni sem, vagy tönkrement az emésztésem és segítenem kellene emésztőenzimmel. Az a baj, hogy a kísérletezés iszonyúan költséges és már úgy érzem felesleges is. Nem ismersz esetleg valamilyen fehérjét edzéshez amit esetleg kipróbálhatnék, vagy az emésztés elősegítésére valami szert? válaszod előre is köszönöm
monoton
Válasz
Szia!

Nem biztos, hogy önmagában a tej alapú fehárjákkel van baj. Lehet, hogy a folyékony élelmiszert nem bírod. A tojásfehérjeportól nem csoda hogy hányingered lett, ezt se venném nagy ügynek.

Két dolgot próbálj még ki. Illetve két és felet.

1. Ne használj semmit egy hónapig.
2. Után kezdd el újra tejsavó fehárjével.
3. Ha probléma van válts szójára.
4. Ha még mindig nem jó, várd meg, amíg kijön a Scitec marhafehérje. Ez elvileg jobb lesz, mint a szokásos ilyesmi. A marhafehérje azoknak lesz jó, akik nem bírják a tejsavót.
2014-02-03 17:03:43
Bunny

közös vélemény...

Kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=7gCneem7r7I&list=UUgP9ETA61mi7UwMbbkVsCSQ&feature=c4-overview
rever
Válasz
Nekem az az apró szerencsém, hogy ilyen filmeket eszembe sem jutna megnézni.
2014-02-03 16:59:45
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia! Diétázok, és az első kaja után szoktam csinálni a súlyzós edzést heti 4x ezért én az első és a második(edzés után) kajával viszem be az összes szénhidrátot,és hogy pihenő napon nem sok így a szénhidrát kora délelőttre? Ja meg heti 7x aerob lefekvés előtt.Köszi.
tamas_c79b93
Válasz
Szia!

Azt az apróságot elfelejtetted közölni, hogy mennyi az a szénhidrát, ettől függ ugyanis.
2014-02-03 16:58:30
Bunny

Marina parti lakások

Kérdés
Szia Bunny! (...)
tommy06
Válasz
Ez nem EV-ba való kérdés. Két szóban: nem ajánlom.
2014-02-03 16:48:47
Bunny

Született agyhalottak

Kérdés
Üdv., Bunny! Direkt szívatnak mostanában ennyien, vagy tényleg ilyen sok a reménytelen eset? Az előbbi verzió végül is jobb lenne, hogy szándékosan csinálják. Mert az elég elkeserítő, ha valóban ennyi a gyári hibás ember.
galdora
Válasz
Szia. NEM. Mind mondtam, látom az IP címeket. Nem jól látod, én szivatom őket. Az összes gyökeret direkt kirakom most, szociológiai kísérletet végzek. Igen, ENNYI gyökér van. Arra vagyok kíváncsi, hogy fogyatékost kell a picsába elküldeni, amíg csökken a szám.
2014-02-03 16:46:48
Bunny

Megfelelő edzésterv

Kérdés
Szia! 22 éves vagyok, 180 cm magas, és 60 kiló. Most kezdenék el edzeni, melyik edzéstervet ajánlanád nekem leginkább? Mivel induljak neki az egésznek? Köszi!
geza_230729
Válasz
Semmivel ne indulj neki, ilyen hülyéknek ez reménytelen. A kudarcok elkerülése érdekében már most add fel.

Fogyatékos edzésterv homályökröknek:

1. Ülve gondolkodás öt percig tükör előtt. Tedd fel a kérdést 1300-szor magadnak: miért vagy ekkora gyökér?

2. Fogj egy sodrófát és ütögesd a bal, majd a jobb bicepszedet 3-3x15-ször.

3. 30 kör békaugrálás a legközelebbi játszótéren vagy parkban. Ilyesmivel szopatják a hülyéket más sportokban is. 

4. Seggrepacsi a barátaiddal. 

5. 5x10 sültgalamb-várás.
2014-02-03 16:35:45
Bunny

Formálódás

Kérdés
Szia! 170 magas, 20 éves, 75 kg-os lány vagyok. Szeretnék formálódni, zsírt veszíteni és izmot építeni, főleg popsira. Emellett 10 kg-ot szeretnék fogyni úgy összességében. Milyen étrendet ajánlasz? Hány kcal-t egyek? Iszom fehérjét is: Power Track: Power protein. Előre is köszönöm! :)
kantor_dd8f82
Válasz
75 kcalt egyél, ez jól hangzik, fasza étrendet ajánlok, pont marhára nem érdekel, hogy iszol-e fehérjét, az meg főleg, hogy milyet. Külön köszönöm minden bizonnyal undorító testrészed emlegetését, soha viszont látásra! :)
2014-02-03 12:45:14
Bunny

Tesztoszteronszint

Kérdés
Szia! Youtube-on találtam egy érdekes dokumentumfilmet a szteroidok hatásáról, de volt benne egy mondat, ami megütötte a fülemet: Ha egy sportoló intenzíven edz, akkor a szervezetében ismeretlen okból meredeken lezuhan a természetes tesztoszteron szint, gyakran a kasztrált férfiakra jellemző szintre. Korábban minden oldalon és szakirodalomban azt olvastam, hogy a súlyzós edzés nemhogy csökkenti, hanem növeli a tesztoszteronszintet, különösen a nagy súllyal végzett erőgyakorlatok, akkor ez most mi? Szimplán baromságot állítanak vagy van valóságalapja? Itt az említett szövegrészlet: www.youtube.com/watch?v=o9QydE15TCQ#t=13m01s
andrews
Válasz
Értelmezési probléma. Minden fizikai és szexuális aktivitás csökkenti a tesztoszteron szintet. Aztán újratermelődik. Bonyolult mi?
2014-02-03 12:02:12
Bunny

Vádliprobléma

Kérdés
Szia! Nekem egy olyasmi problémám van ami lehet, hogy nem ide tartozik, de gondoltam megkérdezem hátha neked vagy valakinek volt már ilyen problémája. Mégpedig, hogy pénteken a szokásos láb gyakorlatokat végezve amikor a vádlihoz értem fájdalmasan tudtam csinálni(lehet, hogy ez hülyén hangzott). Másnap semmi bajom nem volt de ma reggel szinte nem tudtam ráállni. Nagy fájdalmakkal rá tudtam állni de rendesen menni nem tudtam és ha leültem utána elölről kellett megtanulnom járni. Mindkét vádlim nyomásra néhol fáj és be van dagadva. Arra jutottam, hogy holnap elmegyek dokihoz addig is éjszákra felpócolom. Azt olvastam a neten, hogy mélyvénás trombózis tünetei ezek. Lehetséges vagy nem? Amúgy augusztus óta járok edzeni heti 3x. Válaszodat várom!
adrian_8443de
Válasz
Szia! Nem tudom, de menj orvoshoz minél előbb.
2014-02-03 08:57:54
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Helló!! Olyan kérdésem lenne,hogy a munkámból kifolyólag úgy tudnám megoldani az edzést ,ha összeteszem 1 napra a Mell-hát edzést.. Azt mondták ez nem jó/ajánlott . Ez igaz vagy átmenetileg alkalmazható?
Istvan000
Válasz
Semmi sincs kőbe vésve.
2014-02-02 11:36:45
Bunny

Otthoni edzés sulyok nélkül

Kérdés
Hello Bunny! 20 éves vagyok 60 kiló szálkás izomzattal rendelkezem. Sajnos nincs arra lehetőségem, hogy edzőterembe járjak. Sulyok sem állnak a rendelkezésemre hogy esetleg otthon tudjak sulyokkal edzeni. Igazából arra szeretnélek megkérni, hogy segíts nekem egy olyan suly nélküli edzésterv kidolgozásában amivel otthon eredményesen tudom a hát,váll izomzatomat növelni. 123wasd@citromail.hu e-mail címemre várom a válaszod vagy az oldalon:D Köszönettel: Sándor
sandor_7096cc
Válasz
Ugye kaja meg tápkieg se áll rendelkezésedre? Természetesen neked sem kell elolvasni a szabályzatot, külön emailben fogok neked írkálni, gyökér, sőt el is megyek hozzád, edzek helyetted, ne fáradj.
2014-02-02 10:22:03
Bunny

Mellizom felső részének edzése

Kérdés
Hi Bunny! Sajnos a vállam nem bírja(más sportból kifolyólag kiugrott párszor) a 30-fokos ferde pados nyomást,de szeretném fejleszteni a mellizmom felső részét. Melyik erre a 2. számú legcélravezetőbb gyakorlat(egyszerű fapados teremben)? Amire én gondoltam és lehetőségem van, az egykezes súlyzóval áthúzás, valamint vízszintes padon fordított fogással fekvenyomás( ti írtátok: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=314). Sajnos utóbbinak nem igazán érzem a technikáját és így az eredményét sem. Köszi
ismail
Válasz
Szia! Ez sajnos nem fog működni,nincs gyakorlati jelentősége a kérdésed szempontjából. Fordított fogással jobban a hasad fölé viszed a súlyt és ezt kell megtartanod. Inkádd vidd lentebb a könyököd normál nyomásnál. A vállproblémádra pedig: csökkentsd néhány cm-rel minden gyakorlat mozgástartományát,legyen jobb az izomkontroll.
2014-02-01 19:54:26
Kares

Meniscus porc

Kérdés
Szia Bunny! Körülbelül 3 héttel ezelőtt futottam egy viszonylag hosszabb távot, 9 km-t. Másnapra a jobb térdem begyulladt és minden lépésnél fájt, meg nem dagadt. Próbáltam utánajárni a dolgoknak így kiderült, hogy ez a bizonyos meniscus porc sérülésem van. Voltam 10 fizikoterápiás kezelésen de még mindig nem sokat javult. Annyiban változott, hogy nem annyira erős a fájdalom, illetve annyira nincs begyulladva. Tudnál nekem valami tanácsot adni ez ügyben? Merre forduljak? Mert sok helyen csak a műtétet írják megoldásnak. Köszönöm válaszodat és kitartást a munkádhoz! Üdv: Andris
andras_62033c
Válasz
Szia! Sajnos azt nem tudtuk meg,hogy miként és melyik meniscusod sérült (térdenként kettő van).
2014-02-01 19:42:30
Kares

életmód

Kérdés
szia Szeretném elkezdeni ezt a sportot de korlátozottak a lehetőségeim Nem tudok minden nap halat és csirkemellet enni,mert nem úgy állók anyagilag Érdemes akkor elkezdenem edzeni? Mivel közelíthetem meg a hal és csirkemell minőségét? Hogy érdemes étrendet össze állítani 85 Kg vagyok? Tudom unalmasak lehetnek ezek a kérdések de remélem tudsz nekem segíteni. Válaszod előre is köszönöm
jacint_b1c989
Válasz
Nem az a baj, hogy unalmasak ezek a kérdések, hanem nektek fogyatékos gyökereknek oda van írva, hogy KÖTELEZŐ elolvasni a szabályzatot, de nem nagyon zavartatjátok magatokat ettől. Ez az unalmas, ez a sok mindenbe beleszaró fasszopó. Csak az első oldalon öt ugyanilyen segget küldtem el a picsába, mint te. Bele se olvastál a rovatba, szerencsétlen. Mennyi agyatok van nektek?
2014-02-01 19:23:01
Bunny

poén

Kérdés
Szia Bunny! Ha eddig fogyatékos voltál és most is az vagy, akkor okosabb lettél? Ezen sírtam, bazzd, ez konkrét találós kérdés. Ráadásul a te hangodon olvastam háhá. Egyébként robogótúrára jön velem cimborám is, ha lesz ilyen esemény :) Minden jót!
sensei0611
Válasz
Van egy elmebeteg ötletem, de még nem merem leírni és technikai gondok is vannak vele.
2014-02-01 16:59:20
Bunny

Regenerálódás

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem, hogy véleményed szerint, ha reggelente edzek (~7-fél9), akkor egy olyan időbeosztás mellett, hogy hétfő-szerda-péntek kondi, kedd-csütörtökönként egy-egy délutáni crossfit jellegű edzés sok lenne? 26 éves vagyok, nem túlsúlyos. Elég lenne a hétvége a regenerálódásra? Köszönöm!
bacher_ecb275
Válasz
Szia!

Ha teljesen más a terhelés, elképzelhető, hogy nem lesz gáz, de hamar észre fogod venni, hogy bírod-e.
2014-02-01 13:15:31
Bunny

Póló

Kérdés
Szia Bunny! A teremben ahova járok elvileg kötelező a gépeken a törölköző használata. Erre kb 10-ből 3-an szarnak (máshol nem tudom milyen az arány), összeizzadják gond nélkül a gépeket, és természetesen le se tisztítják maguk után. Még a csajok között is vannak ilyenek. Egy darabig szóltam, de belefáradtam. Erről jutott eszembe a Shop következő slágerterméke: gyárthatnátok A gépeken a törölköző használata kötelező feliratú pólókat :-) Én biztos vennék párat edzésre, és szerintem máshol is vannak olyanok akik miatt kelendő lenne :-)
bcsarli
Válasz
Szia!

Az ötlet nem rossz. Mondjuk én is elfelejtem általában a törülközőt, más kérdés, hogy felöltözve edzek, de tényleg kellene használni.

Egyébként "a gépeken a törölköző használata kötelező" törölközőket kellene gyártani, nem pólót. 

Amúgy sokan jönnek ilyen-olyan ötletekkel, pólógyártás, ma BodyBuilder Gym gatyát kerestek, de sajnps ezek gyártása marhára macerás és drága.
2014-02-01 12:19:05
Bunny

edzes

Kérdés
Ha eddig nem szabalyosan csinaltam a huzockodast es ha mostantol mar szabalyosan fogom akkor fog fejlodni a hatam?
david_13080d
Válasz
Ha eddig fogyatékos voltál és most is az vagy, akkor okosabb lettél?
2014-02-01 08:18:48
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
0,5 lit. 
 / 4.7
20%   4 190 Ft  
3 350 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
pár 
 / 4.3
 
2 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Sportolj Velünk 1977. május
Sportolj Velünk 1977. május
Lee Priest
Lee Priest
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Ízületbarát csokis süti - Body.Builder Gasztro Rovat 43. rész
Ízületbarát csokis süti - Body.Builder Gasztro Rovat 43. rész
Red Rock Reality 26.
Red Rock Reality 26.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....