Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2014 június kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Határ

Kérdés
Szia! A kérdésem az lenne, hogy az Európai Unión belül átvihetek-e határon táplálékkiegészítőket? (vitamin, fehérje, izületvédő) Most utazok először külföldre, és ezzel kapcsolatban még nem sikerült beszereznem hasznos információt. Köszönöm a válaszod. Üdv: Béla
waid
Válasz
Szia!

Schengenen belül nincs határ, Schengenen kívül meg leszarják.  meg amúgy is leszarják, csak repülőre nem lehet vinni kézipoggyászban.
2014-06-30 22:43:36
Bunny

táplálozás

Kérdés
Szia. Lehet, hogy hülye kérdés , de bizonytalan vagyok. Árthat-e , ha viszonylag sok folyadékot, főleg vizet iszik valaki? Az ajánlott 3-5 liter helyett - 6-8 litert? Én kb ennyit iszok megerőltetés nélkül napont. Tágulhat-e ettől a gyomor pl? köszi
Scythian
Válasz
Szia! Nem. Nyáron belefér. Télen az elektrolit-egyensúly miatt nem jó, ha túl sokat iszol.
2014-06-30 17:57:37
Bunny

Rostok

Kérdés
Szia Bunny! Sikerült százegyedszerre is felnyitni a szememet egy fontos kérdésben. A rostok fontosságáról szóló cikked miatt váltottam a párolt brokkolit nagy mennyiségű, magas rost tartalmú, nyers zöldségekre. Úgy gondoltam, hogy a gyorsabb elfogyasztás érdekében leturmixolnám fogyasztás előtt. Tudom, hogy a tápértéke nem változik. Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy a rostok szénhidrát szerkezete nem károsul-e a darálás során. Utána néztem a kérdésnek de sok ellentetetés véleményt olvastam. Számomra a te szakvéleményed a legautentikusabb, ezért kíváncsian várom a válaszod. Köszönettel, Zoli.
zoltan_ac819f
Válasz
Szia!

Jól látod a kérdést olyan szempontból, hogy kétségeid támadtak. A leturmixolt nyers zöldség is jobb, mint a semmi, a rosttartalom nem tűnik el, de a rostszerkezetet megrongálod, így egyészben jobb.

Ezenkívül a jóllakottság érzet is jobban megvan, ha nem turmixolod le. 

Turmixolni tényleg csak akkor, ha nem tudod megenni. És ez igaz MINDENRE.

A tonhalturmixot is azért "találtam fel", mert nem bírtam már megenni.

2014-06-30 14:13:10
Bunny

Szakma

Kérdés
Üdv Bunny! Bár ez nem pont a legjobb hely ennek a kérdésnek (elnézést érte), de mivel velem ellentétben neked van tapasztalatod az életben, ezért téged kérdezlek. A te szemeddel hogy látod, milyen szakmát érdemes letenni, aminek lesz is értelme a közeljövőben, és érdemes lesz csinálni? (A legdivatosabb bölcsész és gazdasági diplomákat ha lehet, messziről szeretném elkerülni, mert egyáltalán nem látom értelmét.)
ferenc_a412b7
Válasz
Szia!

Ez a tetves rendszer mintha figyelné, hogy mikor nem másolom a biztonság kedvéért vágólapra a már megírta választ. Ha ugyanis nem másolom ki, biztosan elbassza és írhatom újra.

A kérdés nem lenne rossz, ha tudnék rá válaszolni valami okosat, de sajnos nem tudok.

Az biztos, hogy a divatos semmirekellő típusú szakirányokat felesleges erőltetni. Röhejesen hangzik, de lehet, hogy egy kőműves hülyére fogja keresni magát, tekitve, hogy jelenleg csak trógerek dolgoznak a szakmában. 

(Ne higyjétek, hogy Kathi Béla nem izzadt vért, mire tegnap megnyitott a Cutler Gold.)

Más kérdés, hogy a sok bölcsész meg jogász mit fog majd csinálni az eljövendő gazdasági válságban. Ne legyen igazam, de kurva nagy baj lesz.
2014-06-30 13:34:07
Bunny

köszönet

Kérdés
Hello! Köszönetet szeretnék mondani az utóbbi időben feltöltött PDF-ekért (zsírégetős, kezdő testépítő kis könyv), és persze a régebbi írások (sárga kapszula). Már 2 éve edzek és rengeteget köszönhetek neked, nektek, hogy sikerül eljutnom arra a szintre, ahol most tartok. Nagyon szuperek vagytok, csak így tovább!
daniel_d40412
Válasz
Szia! Az utóbbi időben feltöltött PDF-ekhez nekem semmi közöm, így nem nekem jár köszönet, de nyilván el fog jutni az illetékesekhez. Én csak a Sárga Kapszulát írtam, ami már lazán elhagyta az 50 ezer letöltést.
2014-06-30 11:32:29
Bunny

Tej 3.6

Kérdés
Kedves Bunny, hűséges hallgatóként, nézőként és olvasóként ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy én is beálljak a sorba, és valami ordenáré gyökérséget kérdezzek, amivel jól felbaszok minden értelmes embert, de bammeg nem jön össze. Pedig egyértelmű a motiváció: hé fejek, én ám beszélgettem a nagy Bunnyval, oszt még válaszolt is, megmonta, hogy nehogy zsíros tejbe keverjem a szKajtekos port, mer nem leszek izmos, ellenben garantáltan hülye maradok, meg dagadt is, de az mindegy. Edzés-pihi-kaja helyett inkább másokat kérdezek, mit kéne csinálnom, mer agyam az nem sok. Ja. Kitartás az effélékhez. Várjuk a Támadás DVD-t. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Szia! A hülyeséget félretéve: nézzétek meg a főoldali híreket! Erőemelő edzőtábor lesz Isaszegen, ahol sajnos csak a csütörtöki napon tudok részt venni. Az viszont nyílt nap lesz, nem lesz fizetős (Az edzőtábor térítéses a sportolóknak, akik 5 napig ott laknak nyilván.) Előadást fogok tartani reggel 8.45-kor az edzések előtt, de egész nap ott leszek nagyjáéból, így lehet velem találkozni, sőt, ha elegen leszünk, benne vagyok egyéb előadásokban vagy közös beszélgetésekben is.
2014-06-30 11:30:40
Bunny

Audioblog

Kérdés
Hello Bunny! A korábbi audioblogokat hol találom? Mert ahol eddig voltak, azt az oldalt nem nyitja meg. Köszönettel, Sztbeni
Sztbeni
Válasz
Szia! hamarosan fent lesznek a drugsbunny.hu-n. De ez még idő. Van két új készen, holnap remélem fel tudom rakni az egyiket. Mint látjátok, nem gyengén vagyok elfoglalt most sem. Ráadásul ilyen dolgok is most esnek be.

Közben mondjuk én hülye ma pihenésképpen megnéztem a faszformersz 4-et, mert az egyik fasz haverom azt mondta, hogy jó, akkor gondoltm, csak nem olyan szar. Hát csak de. Agyrém. Ezt még Marky Mark sem tudta megmenteni.
2014-06-29 23:15:29
Bunny

Protein

Kérdés
Szia, kérdésem az lenne hogy mivel én inkább küzdősportos vagyok( kung-fu, karate) és a gyorsaságra mennék rá erő helyett, lehet e protein turmixokat innom? vagy az inkább csak hátráltatna? Köszi előre a választ, üdv!
szilard_164fd5
Válasz
Nyugodtan ihatsz proteint, csak arra figyelj, hogy nehogy lassan idd meg, hanem kurva gyorsan, egy slukkra. Meg persze hogy nehogy lassítóproteint igyál. Ha rá van írva, hogy <50km/h, az lassító.
2014-06-28 17:06:08
Bunny

megbízhatóak-e a termékek

Kérdés
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy az ezen az oldalon árult proteinek megbízhatóak? (...)Elôre is köszönöm a választ!
krisztian_bd78b3
Válasz
Menj be a Tesco-ba, agyhalott barom és kérdezd meg, hogy megbízható-e az Auchan.
2014-06-28 16:49:39
Bunny

Könyökfájdalom v3

Kérdés
Kedves Bunny, és Kares! A ma kitett cikketek remek a golfkönyökről, s rávilágított arra hogy én is nekem is sajnos ez a jelenség alakult ki a könyökömben. Némi plusz utánaolvasás után olvastam, hogy pihentetés a javasolt illetve az alkar helyes nyújtása edzések után. Mind a két javaslatot megfogadtam, viszont evvel kapcsolatban lenne két kérdésem. Nem edzésnapon érdemes az alkart lenyújtani bemelegítés után? (hasonló bemelegítésre gondolok itt, mint amikor nekikezdek egy edzésnek) Érdemes lenne könyökszorítót alkalmaznom az edzéseken (főleg hát - bicepsz) a gurtni mellé ? Üdvözlettel, zweil
zweil
Válasz
Szia! A cikk éppenséggel nem a golfkönyökről szólt, így sajnos nem tudom hova tenni a kérdésed. Mellesleg van régebbi cikkem a golfkönyökről és a teniszkönyökről is.
2014-06-28 09:01:34
Kares

edzés után szilárd kaja

Kérdés
Szia Bunny! Felötlött bennem egy gondolat, ebben szeretném a véleményed kérni. Tanakodom azon, hogy a teljes napi tápanyag bevitelem szilárd kajára alapoznám (turmixot csak akkor innék ha valamiért nem lenne időm/módom normálisan enni). Ez azt jelentené hogy az edzés utáni 40-50 g tejsavómat is egy szilárd étkezésre cserélném. Mit gondolsz, nagyon hülyeség/eretnek gondolat? Válaszod előre is köszönöm!
ebalage
Válasz
Szia!

A táplálkozást szilárd táplálékra kell alapozni. Edzés után pedig KELL a tejsavó protein. Ez az alap. Nem tudom, mi ebben a nehéz.
2014-06-28 08:16:26
Bunny

tömegnövelő

Kérdés
Szia Bunny! A sárga kapszulába azt írtad hogy a tömegnövelőt reggel a legjobb alkalmazni, de a shopbuilderen azt mondják hogy ekkor a legrosszabb mert ilyenkor zsírosodsz a legkönnyebben. most melyik az igaz?
ciprian_895fc6
Válasz
Egyik sem. De hogy olvasni sem tudsz, az biztos.
2014-06-28 08:15:08
Bunny

Motor téma

Kérdés
Szia Bunny! Teljesen kezdő vagyok, most teszem a nagymotor jogsit. Kisebb túrázáshoz keresnék motort magamnak de lehet hogy jönne velem néha párom is. Tudnál nekem a vásárlásban segíteni? Ezekre gondoltam: http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_250-7933203 http://www.hasznaltauto.hu/motor /mz/mz_etz_250_de_luxe-8041919 http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_400-7719744 Összeg határ max. 350-400 ezer. Mi a véleményed? Nagyon köszönöm!
Hiwe
Válasz
Szia!

Az általad vázolt motorok eléggé vicc ketagóriásak. Ez a CB 400 jó kis motor, szépm állapotban van, pont ér 2 kilót, de nem négyet, amennyiért rendes motort kapsz. Az MZ-re még gondolni is röhej.

Suzuki GS 500e, Kawasaki ER-5, Kawasaki GPZ 500S, Yamaha XJR 400, Honda CB 400 Super Four, CB-1, Yamaha XJ 600 stb. motorokat érdemes nézegetni.
2014-06-27 19:20:14
Bunny

van egy rendszerem hibám

Kérdés
szia bunny. olyan hibával fordulok hozzád, hogy ez a bbtv egész jó, DE A LEJÁTSZÁS SIKERTELEN, TEHÁT, HOGY 30 MEGÁS NETTEL, NEM TUDOM LEJÁTSZANI, MERT EZ KÖPEDELEM A LEJÁTSZÓ, NA AZ MÁR PICIT IDEGESÍTŐ... egyszerűen nem játsza le, meg akad, az elejére vissza dobja, kegyetlen rossz.. köszi!
szabolcs_4946fd
Válasz
Pár tízezer embernek jó, a mondat elején kisbetűvel, a nevemet kisbetűvel, de egyébként csupa nagybetűvel írogató gyökereknek nem jó, ez van. Írj sok pontot, attól biztos minden jó lesz. Konkrétan az írásod egy köpedelem. 

Valaki mondja már meg, hol tanulják az agyhalottak a kibaszott pontpontpontozást?
2014-06-27 10:36:14
Bunny

yamaha vino

Kérdés
Szia Bunny! Vettem egy Vino-t, és nagyon szeretem. Kérdésem az lenne, hogy mivel full analfabéta vagyok bütyköléshez ilyesmihez, tudnál -e nekem ajánlani jó szívvel valakit akihez fordulhatok ha baj van, vagy csak ellenőrizni néha a gépet? Aki nem ver át és budapesti. Köszi!
lecsi88
Válasz
Szia! Dunakeszin van egy barátom. Írj mélt!
2014-06-27 09:48:26
Bunny

Egyveleg

Kérdés
Szia Bunny! Az a srác vagyok, aki a fehérvári T2-n ott maradt végig, és kértem tőletek, egy all-star fotót, nekem ajánlottad a Cannon EOS M gépet. Köszi! Baromira bevált, imádjuk! Hálás köszönet érte! Fater szeretne hasonló árkategóriás kézi kamerát is venni, tudnál javasolni? Kecskemétre, vagy a közelébe jöttök a szeminárium sorozattal? Tudom, szóltok majd időben, csak minden lehetséges nagyváros alaphangon 300km-es túrát jelentene, így jó lenne tudni lesz-e a közelben. A Bélás sztorit tisztázó audioblog kb. mikorra várható? Tudom rengeteg dolgod van, de amikor megláttam a képüket napokig lelki beteg voltam. Nem túlzok, étvágyam sem volt. Nem akarlak siettetni, már az is megnyugvást jelentett amit egy válaszban írtál. A választ előre is köszönöm, további munkáidhoz sok erőt kívánok! U.i.: Nem szeretem a gyerekeket (sőt), de Csőrről az kép hihetetlen, nagyon aranyos kislány, gratulálok hozzá!
R3WO
Válasz
Szia!

Az EOS-M-et egy elég profi barátom ajánlotta egyrészt, másrészt mostanéban jóban vagyok a Canonnal, és képben vagyok, hogy elég jó a hátterük, pl. szerviz, szemben más márkákkal. Ezért lehetőség szerint Canont veszek én is. A Canon kamerái között nézzetek körül: a HF R56 típust érdemes megnézni.

Kecskeméten nem tervezünk szemináriumot egyelőre. 

Az audioblogok még várnak, a következpt megcsinálom talán jövő héten vagy holnap utazás közben. Semmire sincs időm megint. De lehet ezt a sztorit csak élőben mesélem el. 


Én a Csőr előtt utáltam a gyerekeket. Most is utálom őket, de azért sok dolgot másképp látok. 2014-06-25 19:11:22
Bunny

Zabpehely

Kérdés
Szia! Csak azt szeretném kérdezni, hogy gond-e ha a zabpelyhet nem vízzel fogyasztom, hanem inkább tejben főzöm ki? Befolyásolja ez a felszívódást, ill. emésztést?
peter_mark_61fdfe
Válasz
2014-06-25 16:07:59
Bunny

windows

Kérdés
Szia! Mondtad, hogy a Windows lefagy. Ez sajnos így is van, még nagyon erős konfigurációval is, az op. rendszer nem az igazi. A Mac-et nem szereted? Az szinte soha sem fagy le, pedig nem is olyan erős az Apple gépek konfigurációja. Az ismerőseim közül mindenki azt használja vágásra... igaz nem olcsó egy olyan gép.
dmario96
Válasz
Szia!

Ez matematikai kérdés. Van két PC-m és egy laptopom. Az egyik PC csak vágni van, a másik két gépen van internet is, nyilván a laptop a mobil és azon vágom a kisebb dolgokat is.

Ezen felül a Huminak van egy PC-je és egy laptopja.

Ebben a felállásban még csak nem is arról van szó, hogy veszek egy iMacet 5 kilóért vagy egy Mac Pro-t egy milláért és meg van oldva, mert onnantól kompatibilitási gondom van a Humival, aki a BB.Tv-t vágja.

De ha abba belegondolok, hogy most 5 kilót kiadjak egy számítógépért, elég hamar idegrángásom lesz.

Más: mint látjátok, erősen el vagyok foglalva. Igyekszem válaszolni, ahogy tudok. Most 4 városba indulok éppen.
2014-06-24 12:06:52
Bunny

Brutal Blade

Kérdés
Sziasztok! Nagyon eltunt a Brutal Blade zsiregeto. 2 honapja vettem es most kezdtem el szedni es par velemenyt hozzaszolast szerettem volna olvasni rola, de mintha nem is letezett volna ez a termek. Tudtok valami linket ahol utanna olvashatok hogy mi tortent pontosan a termekkel? Gondolom kivontak a forgalombol, kivancsi lennek miert. Probaltam rakeresni a neten, de nem jartam sok sikerrel. A valaszt koszi elore is!
antibácsi
Válasz
Szia gyökér. Mi közöm nekem ehhez? Kíváncsi lennél? Szerinted valami ügyfélszolgálat vagyok? Mi az első felirat, amit elolvastál és amit kipipáltál, mielőtt beléptél ide, húgyagyú? Én erre lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet valaki ilyen szinten értelmi fogyatékos, hogy egy kétsoros szöveget nem bír felfogni.

A legjobb, hogy az ilyen tehetséges balfaszok pont akkor tudnak jönni, amikor amúgy is szétbasz az ideg.

Találós kérdés: szerintetek lefagyott-e az amúgy 300 ezer forintos tetves szar corei i7-es laptopom PONT A LEGVÉGÉN, amikor egy darab feliratot akartam rátenni a kész anyagra és elvesztettem-e az egész napos munkámat? (Ami mellesleg a Giant's Live első napja.)

Hogy rohadna meg aki ezt a fos windowst kitalálta.
2014-06-23 15:28:18
Bunny

térdsérülés és kiégettség

Kérdés
Szia Bunny/Kares. Kettő dologgal kapcsolatban szeretnék kérdezni.Kézilabdázok komoly szinten és szeptemberben volt egy elülső keresztszalag szakadásom meniscussal egyben, ekkor 19 éves voltam. Megműtöttek, majd a 8.hónapban ropogott a térdem és kitisztították(ezt már egy másik orvos csinálta, de mind a ketten elismertek a szakmában). Most voltam kontrollon, de a doki azt mondta, hogy nagyon laza a szalag, mintha nem is lenne, csak tudja, hogy ott van, mert látta műtétkor és megműtené szíve szerint. Szerinted egy átlagos hétköznapi életben gondot okozna-e vagy kopna-e az ízület ? Konditermi edzést tudnék-e végezni anélkül, hogy bajt csinálnék ? A másik dolog, hogy teljesen elment a kedvem a játéktól és az edzésektől. Nincs már az, mint régen, hogy várom az edzéseket, mint például a konditermi edzéseknél. Ez gondolom a sérülés miatt is lehet és hogy nem az igazi a térdem.Van szerinted értelme erőltetni vagy felejtsem el a 13 évi edzésmunkát és csináljam azt amit most szeretek ? Ha megműttetném, akkor viszont 2 szezon kihagyás után már nem lehetne behozni a lemaradást. Köszönöm előre is a választ .
kolibence16
Válasz
Szia! Abba akarod hagyni a kézilabdát? Súlyzós edzést szinte biztosan tudsz végezni ha nagyon odafigyelsz, nem egy példát láttam már arra, hogy keresztszalag nélkül is lehet eredményes súlyzós edzést végezni. Ez a mozgásforma jellegéből adódik. Arra viszont nem ösztönöznélek hogy ettől várd a kézilabdázáshoz szükséges stabilitás megteremtését.
2014-06-23 08:10:24
Kares

protein por

Kérdés
Szia! Scitec whey proteint hasznalok, azt szeretnem tudni, hogy ha bekeverem meddig jo? 1-2 ora belefer? Valaszod elore is koszonom! Anett
anett_2ac483
Válasz
Én meg azt szeretném tudni, hogy milyen élethelyzet hozza azt az agykombájnoknak, hogy előre be kell keverni a proteint.

Miért egyszerűbb így, mint bekeverni akkor, amikor az meber meg akarja inni. Különös tekittettel az olyan, véletlenül se töketlen személyeknél, akiknek ha már az a roppant komoly problémájuk, akkor nem tudják kipróbálni, és az alapján dönteni.

Kvázi kiáltványként üzenem a világ összes proteint előre bekeverő idiótájának, hogy nem végeztem tudományos kísérleteket. Több, mint húsz éve fogyasztok táplálékiegészítőt, de eddig nem volt arra szükségem, hogy előre bekeverjem. De azért el tudom képzelni, hogy ezalatt a szörnyű hosszú 1-2 órás időtartam alatt normális hőmérsékleten megromilik-e vagy sem.  És ha a képzelet nem elég, tök magamtól kipróbálnám egyszer, hogy tudjam. 

Ha meg életképtelen fasz lennék, nem nagyon reklámoznám.
2014-06-21 10:50:07
Bunny

Csirkeszív

Kérdés
Szia Bunny! Az anyagi problémákkal küzdőknek szeretném megemlíteni, ezt a szerintem alul értékelt fehérjeforrást: Csirkeszív. Nagy átlagban 14,5mg fehérje és 4,5g zsír tehát egy picit hajaz a tojásra és jelentősen olcsóbb mint a többi értelmes hús, a minap valamelyik (tesco) bevásárlóközpontban 400Ft-ért sikerült vennem egy kilót és kitűnően elkészíthető, nem rossz ízzel. Esetleg van bármilyen különösebb oka, hogy nem látom a builder gasztrós cikkekben?
attila_f9c229
Válasz
Van valami különösebb oka annak, hogy ha valaki fogyatékos, miért nem kussol inkább, ahelyett hogy a kis butaságait terjessze?

Csirkeagyat próbáltad?
2014-06-20 13:45:57
Bunny

Alváshiány

Kérdés
Sziasztok! peter_6b1788 problémájához hasonlóval küszködtem én is rengeteget...éjjelente 2-3 óra alvás, napközben zombi üzemmód, edzések ugyan mentek, de fejlődés az semmi. Én is belenyúltam altatóba, nyugtatóba...tüneti kezelés, pillanatnyi javulással. Ha lehet ezzel a megoldással ne élj, mert nem is segít, és elég kellemetlenül függőséget is okoz. Tapasztalat. :( Ami segített, és a mai napig is működik, ha nem akarnak jönni az álommanók: Melatonin. Kellemesen elálmosít, és minőségi alvást lehet a segítségével elérni. Az ára nem vészes. Egy próbát megér, nálam mindennél jobban bevált.
larsson
Válasz
Szia! A Melatonin a másik megoldás, ha még létezik. De a triptofán sok szempontból jobb.
2014-06-20 12:10:03
Bunny

Alvás

Kérdés
Szia Bunny. Elég régóta olvasom az oldalt de még egyszer sem kérdeztem. Sajnos eljutottam arra a pontra, hogy már nem tudok mit kezdeni az alvás hiányommal, így hozzád fordulnék segítségért. Tehát a helyzet a következő 2 munkahelyen dolgozok az egyik egy CNC-vel foglakozó cég a másik meg egy autó szerelő műhely tehát napi 11 órát dolgozom plusz az edzés. Egy jó ideje megállt a fejlődésem arra gondoltam, hogy hát mi mást tehetnék többet ettem ami nem volt elég ezért drasztikusan többet ettem. (zárójelbe megjegyzem minőségi kajáról beszélünk) Még mindíg nem fejlődtem ráadásul ekezdett fájni a vállam a térdem a közérzetem iszonyat rossz volt savasodtam kimerültem totálisan. Ezért kihagytam 3 hetet. Most megint elkezdtem edzeni de az alvásom totálisan 0. Ezt értsd úgy még mielőtt abbahagytam volna napi 2 órát bírtam aludni, ez most odáig fajult hogy éjszakánként már 1 órát sem bírok aludni viszont napközbe pihenőnapokon tudok aludni 2 órát de aznap este egész éjjel fel vagyok. Kipróbáltam már egy jó pár dolgot: citromfüvet, magne b6-ot és semmi olyat nem eszek estére ami befolyásolná. A Legutolsó próbálkozásom 2 alkalommal 1-1 altató ami eredménye, hogy elsőre 5 óra alvás másodjára ismét semmi. Szóval szeretném a segítségedet kérni mert már abszolút tehetetlen vagyok és már kikészülök testileg lelkileg. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Péter.
peter_6b1788
Válasz
Szia!

Szerezz be triptofánt . Megadózist javasolnék, minimum 10 kapszula egyszerre, lefekvés előtt.
2014-06-19 21:18:33
Bunny

Fehérjebevitel

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék, csak egy ismerősöm mutatott egy cikket a magas fehérjebevitel káros hatásairól. Engem személy szerint baromira kiakaszt, hogy egyesek képesek ilyen szemét, szar cikkeket leadni. Gondoltam megosztom Veled és a rovatot olvasókkal. Vicc az egész... http://www.szimpatika.hu/cikkek/5458/harom_jel_mely_tulzott_feherjefogyasztasra_figyelmez tet#.U6L-5309xmE.facebook Üdv Robi
robert_e32c17
Válasz
Szia! Miért olvastok szart? Minek küldözgetitek egymásnak? Mi a fasz bajotok van? Minek olvastok fogyatékos tartalmat, ha olvashatsz értelmeset is?


2014-06-19 21:13:42
Bunny

motor

Kérdés
Helló! Edzéssel kapcsolatban nincs kérdésem, viszont érdekelne, hogy te, személy szerint milyen motort ajánlanál annak, aki soha nem motorozott még és most kezdené csak el. Melyik az, amelyik könnyen kezelhető és kevés a gond vele? Semmi közöm a motorokhoz, műszaki érdeklődésem erősen konvergál a nullához, maga a sebességélmény érdekes nekem ebben, illetve tetszenek a böszme nagy vasak, vagyis később biztos egy choppert vennék, viszont azzal kezdeni szerintem kb. annyira durva lenne, mintha nulla edzésmúlttal beleguggolnék 200 kilóba, vagy mint ha te beregisztrálnál facebookra és napi szinten like-olnád Tehetséges Józsika motivációs videóját, amit a helyi játszótéren rögzített az anyutól kapott i-phone -jával, megörökítve amint félmeztelenül húzza fel egymás után 5ször is a kis testét egy mászókán, azt képzelve, hogy az éppen arra sétáló tinilányok rá fognak gondolni közvetlen elalvás előtt. Szóval, milyen motor lenne ideális, ha később egy igazi izommotor a cél? Végül, megkockáztatva egy verbális felkoncolást, mivel ez talán inkább bb- rádió téma lehetne: találtam egy jó zenekart, elég pörgős metált játszik, szerintem neked is bejönne csomó számuk, a nevük Sonata Arctica, ha már képben vagy, akkor sorry. Ja és rövidre zárva a szófosást, akár lehetne olyan is hogy a rádióban a legjobb motoros zenék szólnak, mostanában hallgattam párat, egészen megjelent előttem egy Harley meg a Colorado-i síkság...
balazs_cd6364
Válasz
Szia!

Igen jól megfogalmaztad a témát, de most épp külföldre indulok, így nincs időm kifejteni. 

A chopper téme nem egészen így van, vagy ugyanis közepes chopper is.  

Addig is azt ajánlom, olvasd el ezt. (Van még egy link benne, kétszer kell kattintani.)

Lehet erről írnom kéne egy posztot.

Motoros zene mint olyan sajnos nincs. Illetve  nem tudom, mit értesz alatta, mert a born to be wild-tól behányok.  

2014-06-18 10:16:53
Bunny

edzés

Kérdés
Üdv! vakbél gyulladásom van de nem kell műteni. Mennyi ideig nem edzhetek??
soni001
Válasz
Amíg nem tanulsz meg írni, gyökér!
2014-06-17 22:12:09
Bunny

Expendables 3

Kérdés
Szia Bunny. https://www.youtube.com/watch?v=hyG_hAGagEo Mit szólsz hogy pg13 besorolású lesz a film?
trumpet
Válasz
Szia!

Az hagyján, de hogy a kappanhangú makogó köcsög adja a tréler zenéjét?

Innentől nincsenek elvárásaim. Persze azért megnézem. Bár ezt lehet még meggondolom, mert mintha valami buznyákot is láttam volna.
2014-06-17 21:47:44
Bunny

Közelmúlt eseményei.

Kérdés
Bocsánat, hogy ilyennel zavarok, csak sehol sem találok egy videót. Pár héttel ezelőtt posztoltak egy videót, és a barátom ajánlotta, hogy nézzem meg, egy testépítőről, aki színes bőrű (a nevére nem emlékezett), csak a Mr Olimpia hiányzik a trófeák közül, 3-szor étkezik egy nap amit Te nem tanácsolsz. Már csak szenior kategóriában versenyzik. Ott többször nyert. Az edzés módszere, hogy egy karabínerrel kis kötelek segítségével, melyeknek golyó van a végén, ezekkel végzi az edzéseket, hogy a szorító részét kivegye a gyakorlatból. Ennyit tudott elmondani a barátom, és nagyon érdekelne a videó, és ha esetleg cikk is keletkezett belőle. Nagyon szépen köszönöm.
jjzs
Válasz
A főoldalat meg ne nézd!
2014-06-17 21:37:00
Bunny

erőemelés

Kérdés
Szia Bunny! Elég régóta kacsintgatok az erőemelés felé, szívesen foglalkoznék vele komolyabban, mégiscsak nagyobb sportértékkel bír, mint a hobbigyúrás. A kérdésem az lenne, hogy mennyire tudod ajánlani az erőemelést, mint sportot, illetve szerinted mi szólhat ellene vagy akár mellette? Előre is köszönöm a válaszod!
csabi192
Válasz
Szia!

Semmi nem szól ellene. Csak normálisan kell kajálni, nem leszarni ezt a részt, mint a legtöbb erőemelő.
2014-06-17 21:34:46
Bunny

Gyászhír

Kérdés
Üdv! Nem akarok bulvár mélységekbe süllyedni, nem is csámcsogni szeretnék a híren, meg gondolom már eljutott hozzátok is a hír, de talán érdemes megosztani az olvasókkal is. http://www.nyiregyhaza.hu/elhunyt-goda-istvan Munkátokhoz további sok sikert, minden jót!
zoltan_e0b503
Válasz
Tudunk róla, megy ki hírbe nemsokára. Köszi!
2014-06-16 21:47:14
Bunny

BB.Tv hangerő

Kérdés
Szia Bunny! (...)
Atti80
Válasz
Köszi, de most egy kicsit itt kapartam magam. Szövegértelmezéssel biztosan jól állsz?
2014-06-16 14:46:43
Bunny

BBTV nálam se jó

Kérdés
Aki irta hogy a BBTV-t nem tugya meg nézni hát nálam is az van, hogy nem tudom ki tenni teljes képernyőre, mert nem növekszik az ablak vagyis csak egy nagy feketeség van és ugyanakkora marad az ablak amibe a kép van mint mikor nem teljes képernyőbe van. 2 dolgot tudok csinálni, hogy felnagyítom az egész böngészőt a ctrl+ billentyü nyomogatásával és akkor felnagyul vele a video ablaka is de az meg akkor el megy oldalirányba és a csuszkákkal kell középre igazitani hogy be töltse a képernyőt meg oldalt is látszik a böngészőnek a keretje meg a könyvjelzők meg ilyenek szóval nem jó az élmény. Vagy pedig fel veszem camtasia studioval a képernyőnek azt a részét ahol a video van de ha meg azt teszem ki teljes képernyőre akkor a kicsi felbontás miatt pixelesedik a kép. Nekem pedig mindenből a legujjabb van a flash player is mindig frissiti magát
csaba_847cbb
Válasz
Pár tízezer embernél meg jó. De biztos ők a hülyék.
2014-06-16 10:03:45
Bunny

Könyökfájás v2

Kérdés
Szia Kares, és Bunny! Köszönöm a visszajelzésedet. A fájdalom nyomás hatására tompa, ámbár ha véletlen pont rossz szögben könyökölök (értsd : véletlenül a a könyököm külső kiálló dudorára) ebben az esetben viszont nyilalló fájdalmat érzek. Óvatos kísérletezéssel (ami tudom nem volt jó ötlet) még annyi információval tudok szolgálni hogy ha a kiálló dudorra lefele irányuló erőt fejtek ki (ránehezedek a könyöklés miatt) szintén nyilalló fájdalmat érzek, viszont más irányba (előre-hátra-fel) való erőkifejtésnél nem. Megvételeztem a Builderpakkot, és bőszen szedek mellé vitamint is. Esetleg egy J-X complex-et még érdemes lenne pluszban beszereznem? Előre is köszönöm a válaszotokat.
zweil
Válasz
Szia! Számomra ez túlerőltetésnek tűnik, gyakorlatilag direkt nyomásra és az ízület tok- és szalagrendszere egy adott irányú megnyújtására érzékeny. Értékeld ki a mindennapi tevékenységeid és az edzésmunkád ebből a szempontból!
2014-06-16 08:00:51
Kares

bbtv..........

Kérdés
HY! Nem lehetne az epizódokat feltölteni ncore ra, Vagy youtubera? Bárhol meg tudok nézni videót, de a bbtv sorozatok vagy el sem indulnak, vagy folyamatosan szaggatnak.
Quantum.SU
Válasz
Persze, a jutubra a gané közé fel fogjuk tölteni agykombájn, elvisszük a látogatóinkat máshova, nehogy minket olvassanak, megélni meg majd abból fogunk, hogy neked mennyire sok eszed van.

Az ne zavarjon, hogy az én összes gépemen megy, meg a szerkesztőségben is: nem a te géped szar (gondolom marhára frissítve van a böngésző, a flash player meg minden), mi vagyunk a hülyék.
2014-06-15 21:34:18
Bunny

Csemete fénykép

Kérdés
Üdv., Bunny! Épp a napokban gondoltam, megkérdezem, hogy van mostanság a Nagylányod (bár tudom, nem túl szívesen beszélsz a magánéletedről, jobb is így, a túlzott kiteregetés maradjon meg csak a celebeknek). És most megláttam a fotót Róla, hát minden túlzás nélkül csoda aranyos, gratulálok hozzá! Azt hiszem, ha valaki kételkedik abban, miért érdemes élni, hát itt a válasz.
galdora
Válasz
Szia! Tudod, amikor ezt a képet nézem, el sem hiszem, hogy tényleg az enyém! (Jó, lehet hogy a postásé, már kérdés, hogy pont így néztem ki én is. Igaz, lehet hozzám hasonló postás is. Vagy más az anyja?)
2014-06-15 20:09:28
Bunny

Magyar rap

Kérdés
Szia! Mi a véleményed az ilyen magyar rapperekről, mint Mr. Busta és társai?
Achilles98
Válasz
Szia! Hát, én már csak úgy vagyo ezzel, mint a focival!
2014-06-15 20:07:38
Bunny

Generation Iron

Kérdés
Szia Bunny. egy Jóbarátom külön kérésemre lefordította szerinte elég profin a Generation Iron-t. Megosztanám ha esetleg örömet szereznék vele nektek. Vagy annak aki nem tud angolul... http://www.filmfeliratok.org/film-felirat/generation-iron-felirat-124175.html
greeen
Válasz
Szia! Valaki már kereste ezt, köszönöm!
2014-06-15 19:38:00
Bunny

nem feltétlen testépítés

Kérdés
Szia Bunny! Egy kérdés, amire talán tudom is a választ, de megerősítés kellene. Van egy 4,5 éves már most csupa izom pasim. :) Aki imádja a fehérjeturmixban agyonázott zabpelyhet. A kérdésem, hogy szerinted (is) nyugodtan kaphat belőle néhanapján pár kanállal? Igyekszem úgy megoldani, hogy csak ritkán eszem előtte. Ha ez rendben van, akkor valószínű, hogy a fehérjeporral készült desszertekből is ehet mértékkel, ugye? Köszi!!!! Z
pannazita
Válasz
Szia!

Természeten nyugidtan adj neki. Ellenben az összes gyerekeknek kitalált boltban kapható szart a joghurtoktól a csokikáig mellőzném.
2014-06-15 19:32:49
Bunny

lipóma

Kérdés
Szia Bunny! A lipómával kapcsolatban kérdező srácnak írnám, ha gondolod, kirakod. Magam is ezzel a problémával küzdök, rajtam elég sok ilyen csomó található. Alaposan körüljártam már a kérdést, jelenleg nincs elfogadott, bizonyított magyarázata annak, mitől keletkeznek. Férfiakon gyakoribb, jellemzően karon, hasfalon fordulnak el, nekem is van belőlük. Gyógymód nem ismert, műtéti úton lehet őket eltávolítani. Ami lényeges, hogy nem szükséges kivágatni, csak ha zavar. Magánkilinikákon úgy 15.000 Ft/db, de megcsinálják jól az állami kórházakban, rendelőkben is, ez csak a sebészen múlik. Nagyon egyszerű, gyors, helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozás, egy lipóma meglehet 15 perc alatt. Mindenképpen érdemes viszont a sebésszel megbeszélni, hogy ún. plasztikai varrattal öltsön össze, az sokkal szebb lesz. Sok sebész szereti más módszerrel összeölteni, de úgy csúnyább marad a heg (látszik keresztben az öltés nyoma, kicsit olyan Frankeinsteines). Egyes sebészek kicsit vágnak, és azon keresztül valósággal kipréselik a lipómát, így kisebb lesz a heg. Mások nagyot vágnak és ez azért jó, mert így jobban ki tudja takarítani a lipómát, nem marad benn egy apró kistestvér, ami azután újra megnőhet. Előfordulhat, hogy visszanő (nekem is van ilyen), de az is, hogy máshol keletkezik egy újabb. Általában 10 nap után szednek varratot, zuhanyozni lehet vele, de edzeni nem javasolt, mert szétnyílhat a seb. Ez persze függ attól is, hol van a seb: a lábon lévő varrattal nyugodtan lehet felsőtestre edzeni és fordítva is elképzelhető.
kanpulyka
Válasz
Szia!

Köszönöm, ez egy teljesen szakszerű leírás volt. Lehet átdolgozom cikké! 

Hiába, akinek Pannóniája van, az tud!
2014-06-15 19:31:35
Bunny

Bábolna

Kérdés
Szia Bunny! Bizony kurva jó volt a bábolnai szeminárium, szerintem mindenki nagyon jól érezte magát. Előtte tudtunk beszélgetni kicsit a helyi szervező sráccal is, hamar átjött, hogy szívügye egy normális sportolói réteg kialakítása ott, amihez a legjobb felfogással áll hozzá, klassz, hogy vannak még ilyen fiatalok. Külön köszönet az írott edzésterv fontosságát taglaló részről, ez egy nagy hiányosságom volt, és csak most jöttem rá, hogy mennyire. Plusz egy halom faszomtudjamilyen zöldséggel értem haza, nagyjából rímelnek azokra, amikről beszéltél (nekem is jó sok fogalmam van róluk), felduplázom az eddigi mennyiséget, úgyhogy volt több gyakorlati haszna is, hogy elmentünk. Az összes Dunántúlin megpróbálunk majd ott lenni, hogy lássuk, hova fejlődik még a dolog, bár ha ugyanez lesz, akkor is megéri utazni. Lett végre közös fénykép is (én kértem a normál kézfogást, bár lehet, hogy már nem emlékszel, azért voltunk páran), úgyhogy teljes volt az élmény, köszönjük szépen!
csepeti83
Válasz
Szia!

Így már tudom, hogy te voltál, aki ott volt a Celldömölkön is!

Ezt üzenem mindenkinek! 
2014-06-15 13:06:49
Bunny

cukorbeteg ketogén

Kérdés
Szia Bunny! Ketogén diétán gondolkozom nagyon erősen, de sajnos 1-es típusú cukorbeteg vagyok. A problémán nyilván a visszatöltő nappal van, mert biztos vagyok benne, hogy nem tolerálna a szervezetem 7-8g szénhidrátot (és ha mégis, nem tudom, mennyi inzulint kéne adagolnom, szóval ez nem igazán járható út.) Mennyire ördögtől való az az ötlet, hogy mondjuk 3g szinhidrát mellé még betolnék a töltő napon mondjuk 150g glutamint elosztva étkezések után? Vagy ez teljes hülyeség? A választ előre is köszi!
bence_af95ba
Válasz
Szia! Egyszerűen nem kell visszatöltened és kész. Ha töltő napot akarsz, az lenne neked a normál napod. Remélem érthető
2014-06-15 12:04:00
Bunny

Bábolna

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon vártam a bábolnai összeröffenést, sikerült is elmenni egy éjszakás műszak után...Az edzéstervvel kapcsolatos mondandód nagyon hasznos volt számomra, mivel most kezdtem bele a kezdő osztott edzésekbe. Csak destruktív kritikaként: A Karesz mondanivalójából kicsit többre lenne szükség szerintem épp amiatt, hogy mindenki számára sérülésmentes lehessen ez a nagyszerű sport. Valamint hamár Scitec és BB a háttér, talán hozhatnátok némi vásárolható cuccot, teszem azt egy-egy törölköző, trikókat, tápkieget stb, hogy aki akar vásárolhasson. Nem piaci mennyiség, cask bemutató jelleggel.Szerintem növelné a találkozók nívóját. Karesszal beszéltem, hogy ha sikerül megszervezni, összehoznék egy ilyet Komárnóban (Észak- Komárom, SK) szerintem lenne rá igény. Ha OK, kellene, hogy milyen technika kell (projektor, stb.). Sok sikert a továbbiakban!
harzoltanq
Válasz
Szia!

Elárulok egy titkot: MOST SEM készültünk semmennyire sem, minden fejből és sportán ment, pedig a terv az volt, hogy minden ki lesz dolgozva. Csak sajnos nem volt időm.  Azt szeretnénk elérni, hogy minden téma megfelelően súlyozva legyen. Hazafelé a Karesszal kitaláltuk, hogy pontosan hogyan fogjuk csinálni. Az biztos: másfél órás vetítésre nincs szükség, szerintem ez így túl sok, nehéz befogadni után azakat a néhol radikális információkat. 

Kereskedelni dolgokkal nem tudunk foglalkozni sajnos. Elképzelhető, hogy lesz pl. Támadás DVD ilyen esetekben, vagy valami egyéb érdekesség, de hogy tápkieg árusítás nem lesz részünkről, az tuti. Ha viszünk tápkieget, akkor az kóstoló lesz a Scitec, esetleg a Shop.Builder jóvoltából, ha lesz erre kapacitásuk. (Mondjuk közben egy marha izolátum jégkása gépben hűtve, az nem lenne pite.) 

Aláírókártyát viszont kutya kötelességünk vinni, elnézést kérek, hogy ezt elfelejtettem most.
2014-06-15 11:37:02
Bunny

Tanulómotor

Kérdés
Szia Bunny! Motorral kapcsolatban lenne kérdésem. A feleségem szeretné letenni a jogsit, imádja a motorokat, de semmiféle vezetési tapasztalata nincs. Tanuló motornak tudsz ajánlani valamit, ami például alacsony, hogy normálisan leérjen a lába, és egyáltalán legyen némi esélye a túlélésre? Én a Honda CBF 250-t nézegettem. Tetszik, amit írtak róla. A Honda viszont tényleg csak az alapfunkciókra koncentrál, meglepetések nélküli menettulajdonságokkal, kis fogyasztással és szinte elnyűhetetlen, egyszerű technikával. Nekem is csak minimális tapasztalatom van, nem is igazán tudom, milyen szempontok szerint kellene keresgélni.
attila_bf285f
Válasz
Szia!

Egyhengeres kettőötvenes, kiváló erre a célra, jó választás.  A szempont az ilyenkor az, hogy ne tudja magát megölni. A CBF 250 kicsi, könnyen kezelhető nyomatékos, biztonságos motor. És élvezetes is.
2014-06-15 10:07:38
Bunny

Powerade

Kérdés
Szia! Tudom írtad, hogy ne kérdezzünk termékekről, mert nem ismerhetsz minden szart. De a powerade italokat biztosan ismered. Mi a véleményed róla?
asszemse
Válasz
Szia! Erről lehet kérdezni, mert nem tápkieg, csak hiába, mert ugyan már ittam ilyet, de semmi véleményem nincs róla, mert mi lehetne? Ez egy ital, semmi érdekes nincs benne.
2014-06-14 22:02:43
Bunny

torna

Kérdés
Szia Bunny! (...) További szép napot!
Kami55
Válasz
Szia! Kiszedtem a szöveged, nem akarom ezt lelőni: már tavaly év vége óta szervezem. Tökölés van a menedzsmenttel meg minden, nyárra ígérték.

Más: magamról nem tudok nyilatkozni, de ha én szar voltam, akkor is nagyon jól sikerült a bábolnai szeminárium. Visszafelé úton meg is vitattuk, min változtassunk, megvan a szisztéma, nagyon frankó lesz.
2014-06-14 21:52:56
Bunny

lipoma

Kérdés
helo Bunny, tudom hogy nem orvosi kisokos, de hátha találkoztál a témával. A combomon több zsírcsomó (lipóma) van. Van esetleg ezekkel valami tapasztalatod, vagy tanácsod hogy milyen kajafélétt kéne elkerülni?
fazekasb89
Válasz
Szia! Ez sajnos valószínűleg csak műtéttel eltávolítandó téma. Nekem is van egy a jobb lapockámnál, koxolásból visszamaradt emlék, ha esetleg eszembe jutnak koxolni, pedig nem jut.

Elméletileg diéta is segít, ha a dolgo friss. Nem tudom, mennyire friss dolgok ezek nálad.  Ha nem régi, mostanában alakult ki, próbálj meg zöldség+hús+telítetlen zsír+ kevés ch alapú diétát, azaz nagyon tisztán enni. Ha nincs változás, mehet a műtét.
2014-06-14 21:45:54
Bunny

Generation Iron felirat

Kérdés
Szia Bunny! Azt hiszem június 6.-án írt egy fórumozó, hogy ő lefordította a Generation Iron-t és szeretné megosztani velünk a feliratot. Vissza olvastam a fórumban, de sehol nem találom a linket vagy a megosztást. Tudsz esetleg a feliratról valamit? Válaszodat előre is köszönöm!
Rates
Válasz
Szia! Jó kérdés, nem tudom mi lett vele.
2014-06-14 12:20:44
Bunny

lisztérzékenység..

Kérdés
Helo. Egy szóval se mondtam, hogy a vitargo fehérje, csak annyit, hogy azt ajánlották mert elvileg az glutén mentes, csak hogy én fehérjét akarok venni nem szénhidrátot. Szóval akkor ujra felteszem a kérdésem, hátha most kapok rá választ. Milyen fehérjét tudnál ajánlani a lisztérzékenyeknek jó árban? :) Remélem tudsz segiteni, köszönöm!
kristof_f0eaba
Válasz
Hát akkor ajánlhattak volna egy villáskulcsot is, vagy vécékefét, az is gluténmentes.

Nem ártana tudnod, hogy mindegyik tejsavó fehérje gluténmentes. Maximum szennyeződésként kerülhet beléjük glutén a gépsor miatt, mondjuk mogyoró aromából. Nem biztos, hogy paráznod kéne egyáltalán.  Próbálj ki először egy kis kiszerelésű, mondjuk tasakos Scitec  100% Whey proteint.
2014-06-14 12:08:15
Bunny

kretén

Kérdés
Szia, Bunny! Bocsi, hogy ez nem edzéssel kapcsolatos kérdés, de az oldalsó kis sárga ablakban úgy látom, hogy ment a szájkarate valami kreténnel. Kíváncsi lennék rá, de gondolom mivel kitiltottad, ezért nem hozza be. Nem lehet valamilyen módon elérni? Esetleg nem mentetted el és fogod kirakni a best of edző válaszolba?
ryder92
Válasz
Szia! 

Nem mindegyik szöveg érdekes. Itt az volt az érdekesség, hogy egy ilyen unatkozó, ötszázszor beírogató kis patkány nyitotta ki a pofáját egyszercsak az én jogi hitelemet megkérdőjelezve, hogy biztosak lehessünk abban, hogy patkány. Eddig ugyanis nem tudtuk, bár aki nagyon sokat hozzászól mindenhez és látványosan unatkozik, azokról gyakran kiderül.

Na de hagyjuk a féreg témát.

Van egy jó hírem is, ami érintőlegesen kapcsolódik: a hét eleji sztori, amiről nem akartam beszélni, de amiben szintén részt vett egy celebféreg, megoldódott, méghozzá elég jól.

Nem tudom, hogyan fogom ezt elmesélni nektek, talán audioblogban, mert ugye van olyan ember, aki annyit se ér, hogy beszéljünk róla, meg van valaki, akiről véletlenül sem akarok semmi rosszat mindani.

A lényeg, hogy az egész olyan, mint egy hülye félreértéses kabaréjelenet, de egyet mondhatok, és bennem maximálisan megbízhattok: a Bélát beszívatta egy agyhalott "haverja" (aki bennfentes, az tudja, hogy melyik gyökér spanoskodik minden trógerrel), de utána mindent megtett hogy helyrehozza. Olyan erőfeszítéseket tett, amiket el sem tudtok képzelni. Ezekről én sem tudtam, mert basztam felvenni a telefont. Bohózat az egész. 

Úgyhogy minden oké. Én nagyon megkönnyebbültem. Akinek értenie kell, az érti.

Ervinnek Ausztráliából üzenem, hogy írj-e mailt légyszíves!
2014-06-14 11:54:33
Bunny

Vitargo

Kérdés
Szia Bunny! Az egyik BBTV-ben általad bemutatott VitargoCRX adagolásánál azt mondtad, hogy az edzés utáni adagban 30g szénhidrát van és ez pont optimális akkorra. Az adagolás az általam használt vitargo esetén (a doboz útmutatása alapján) 63g (70g porból). Kérdésem, hogy akkor most a 30g elég vagy sem (az enyémben nincs kreatin, ha ez számítana esetleg)? Köszi!
Kovermadar
Válasz
20-50g-ig, attól függ, mennyire durva az edzés.
2014-06-13 18:30:15
Bunny

rádió

Kérdés
BB rádió függő lettem, légyszi adjátok meg a dózisomat, mert még a végén elvonóra kell majd mennem. :DDD
elvistheking
Válasz
Nem állítom, hogy ma sikerül, mert még ma forgatnom is kell, de talán felvesszük az újabbat.
2014-06-13 18:29:31
Bunny

Egészség

Kérdés
Szia Bunny, Nemrég megjelent egy cikk builderen arról, hogy a fekvenyomás tönkreteszi a vállat, ezért jobb kihagyni. Ha fekvőtámaszstandon fekvőzök az is ugyanolyan előnytelen pozícióba helyezi a vállízületet? Vagy ha anélkül akkor jobb? Köszi, Zoli
edorius
Válasz
Szia! A fekvőtámasz nem sok szart ér. Gép vagy egykezes.
2014-06-13 18:25:23
Bunny

uj proba

Kérdés
Szia! 3.hetemnél tartok a diétában szigorúan betartott étrend mellett. Egy kis minimális zsírt kéne leadni és úgy gondolom lassan megdobnám a folyamatot egy kis zsírégetővel. Egy Full Blast és Tea-X es LEAN BOSS így jó lené vagy cseréljem le a zsír égetőt Revex-16 ra véleményed szeretnem koszi
mikiulas
Válasz
Alakul!  Legalább már értem, mit kérdezel.

Nehéz erre mit mondani, mert a Full Blast és a Revex 16 is igen jó. Próbáld ki az első kombinációt nyugodtan. Nekem a Full Blast is nagy kedvencem volt.
2014-06-13 17:19:21
Bunny

alakformálás

Kérdés
Üdv! A segítségedet szeretném kérni. 26 éves vagyok, középiskolás korom óta edzek, előtte 10 évig úsztam. Az egyetemi éveim alatt elszenvedtem egy elég komoly balesetet, 4 csigolyám darabosra tört, ám ennek már 6 éve, azt hiszem egész jól felépültem. A baleset után ahogy lehetett, szépen fokozatosan elkezdtem újra mozogni, egyre jobb formába lendültem. A lényeg: most kb. 85 kiló vagyok, 185 cm-hez, jó erőben vagyok, minden nap edzek: főleg itthon súlyzózás+saját testsúlyos gyakorlatok, továbbá egy héten 1-2 alkalommal eljárok futni egy órácskát. A problémámat igazából nehéz megfogalmazni, de talán úgy tudnám a legjobban leírni, hogy van rajtam izom nem is ezzel van a baj, csak nem olyan kontúros, nem olyan tónusos ahogy én azt szeretném... Ha tudnál javasolni a kérdésben valamit, nagyon hálás lennék. Válaszodat előre is köszönöm. Gábor
gabor_b68994
Válasz
Na, egy javaslóverseny? Mit javasoljunk?

Kontúrósodjál? Tónusosodjál?
2014-06-13 16:00:20
Bunny

éjféli aerob előtti étkezés

Kérdés
Szia,Bunny!Belekezdtem egy diétába,és szeretném minél sikeresebben véghezvinni.Ennek rendje és módja szerint már az elején szeretnék mindent a lehető legprecízebben belőni.Két kérdésem lenne hozzád ebből kifolyólag: 1.Az aerob edzéseket lefekvés előtt végezném,és nem tudom,mekkora gikszer,ha aerob előtt egy órával van egy étkezésem(természetesen szénhidrát nincsen benne,csak egy porció mellfilé némi zsírral,de abból is a jobbik fajtából) 2.Másik kérdésem az L-Karnitin használatával kapcsolatos lenne(aerob és súlyzós edzés előtt) :mennyi az az úgynevezett határhaszon-érték,amely mennyiség felett már effektíve csak a végtermék mennyiségét gyarapítom,és nem a kívánt hatás esélyét növelem? Válaszodat előre is köszönöm! UI:Ilyen lóbaszó hőségben van,hogy 3-4 liter víz is lecsúszik az egyórás edzés alatt,hosszú távon lehet ennek bármilyen (negatív)következménye a szervezetemre nézve?
szabolcs_cecfab
Válasz
Szia!

 1. Előrebocsátom, hogy a Gixer, az valami más. Egyetemes kultúrtörténeti érdekesség, hogy a Gixer az ez. 

Nálad sem ilyen, sem az általad vázolt szempotnból semmi gikszer nincs. A másodiknak örülhetsz, de az elsőt sajnálhatod azért.

2. Az L-karnitin anyagilag is optimális mennyisége 4g/nap.

3-4 liter víz csak edzés közben nem kevés, de ha majd normális idő lesz és visszaveszed, akkor nincs min aggódni.

Most képzeld el, amikor a szak és segédmunkás "dógozik", oszt bever egydül egy láda sört. Na az nem aggódik!
2014-06-13 15:18:57
Bunny

szerbusz

Kérdés
kosz ahogy vissza válaszoltál de nem kaptam helyes valast csak szeretem volna tudni hogy melyik zsír égetőt ajalasz nekem ennyi lét volna 100 kg vagyok 28 evés koszi jo lenen ha kapnak normális választ koszi
mikiulas
Válasz
Rád bízok egy feladatot. Először tanulj meg leírni egy normális kérdés. Utána kapsz normális választ. Hidd el, többet érsz vele így.
2014-06-13 14:54:41
Bunny

problémahegyek2

Kérdés
Kedves Bunny!

Előre is elnézést hogy ilyenekkel traktállak, de egyszerűen te vagy az aki mindig jó tanácsokat ad!(2 részletben megy csak el, bocsi) Néhány hete már írtam depresszióval, stresszel és pánikkal kapcsolatban, ami hirtelen tört rám. Azóta ezt nagyjából kezelni tudom, lassan talán gyógyulok.

De most itt a következő probléma. Barátnőmmel, akivel több mint 7 éve vagyunk együtt a kapcsolatunk eléggé gödörbe került, felmerült a szakítás is, meg a hogyan tovább kérdése. Az ő részéről gyengült meg a dolog, én biztos vagyok benne, hogy Ő kell nekem!

Kínlódunk itt már jónéhány hónaja ezzel, lehet hogy a depresszióm megjelenésébe ez is közrejátszott, de most megint ott tartunk hogy lehetséges a szakítás. Amikor erről leülünk beszélni, ő is sír, meg férfiasan bevallom hogy én is.

És folyamatosan hangoztatja hogy mint embert mennyire szeret, és hogy mennyire nem tudja elképzelni ő sem hogy soha többet ne találkozzunk. De ezek ellenére úgy érzi hogy kell legalább egy kis szünet! teljesen le vagyok most emiatt sújtva, hogy mi lesz, hogy lesz? Ha hiszed ha nem, nekem tényleg csak Ő kell!

Teljesen össze vagyok zuhanva, ma találkozunk elvileg, ismét beszélünk. De ilyenkor mindig összebújás/sírás-rívás a vége a dolognak, de az ő részéről valami mégsem stimmel. Mindig kedves, türelmes, előzékeny voltam vele, sosem csaltam meg, igazából más csajra sem néztem az elmúlt több mint 7 évben.

Nem iszok, nem cigizek, nem drogozok,nem kurvázok, próbálok jó ember lenni. Van munkám, nem vagyok naplopó, csak kicsit nehezen indult be a nagybetűs életem, mivel már mindketten 27 évesek vagyunk, már házasok is lehetnénk, már gyerekünk is lehetne, de sajnos nekem főleg mindenért meg kell dolgoznom, mert nincs milliomos apuka mögöttem. Lehet hogy túl hamar találkoztunk?

De az eddigi életünk több mint negyedét együtt töltöttük, egyetemista évekkel, mindennel együtt, és nem lehet csak így egyik napról a másikra lezárni egy ilyen dolgot, annyi emlék, történés, közös dolog, vicces szituk kötnek össze, hogy el sem bírom mondani!

Mit gondolsz erről az egészről, hogyan tovább?Van kiút?Merre?Hogyan?Teljesen kétségek között vagyok!Bízom benne hogy válaszolsz és van valami jó ötleted!Üdv!
imre_f8a532
Válasz
Szia!

Abszolúte megértem, hogy mennyire rossz neked most ezen rágódni. Vannak élethelyzetek, amikor az ember egyszerűen nem tudja, mi a megoldás. Nem csak nálad, nálam is. És marha nehéz elhinni, hogy a dolog úgyis meg fog oldódni. Akár jól, akár szarul, a probléma el fog tűnni.

Nem látok bele az egészbe. Nem tudok okos dolgokat mondani, bármennyire szeretnék. De van, hogy bármilyen elképzelhetetlen is, el kell engedni a dolgokat.

Ami most van, az nyűglődés. Tovább kell innen lépni. Semmiképpen sem fogod teljesen elveszíteni. Nem meghalni fog.

Van kiút és meg is fogjátok találni, közösen, akkor is, ha a végén kétfelé mentek.

Egy dolog lenne a fontos: hogy ne ezen rugózz egész nap. De ez baromi nehéz. Tudom, mert én is ezt csinálom.
2014-06-13 13:37:14
Bunny

Edzés közben rosszullét

Kérdés
Igen eszek rendesen általában a csirke rizs kombót alkalmazom. Először arra gondoltam , hogy túl közel van az edzés előtti utolsó étkezés magához az edzéshez, ami két óra volt , így ma még egy órával később ettem, de most is szarul lettem.
joscody
Válasz
Vérnyomás?
2014-06-13 13:33:29
Bunny

Felhúzás

Kérdés
Szia Bunny! A felhúzásról szeretnék kérdezni. Szerinted ez is (akárcsak a fekvenyomás) elhanyagolható? Tegnap csináltam felhúzásokat (20as ismétlésekkel, tehát nem brutál súlyokkal dolgoztam) és ma estére érzem egy kicsit a gerincemet. A helyes kivitelezésre próbáltam ügyelni, szerintem sikerült is. Ettől függetlenül, szerinted nyugodtan ki lehet hagyni a felhúzást?
bello8806
Válasz
Szia!

Semmilyen gyakorlat nem jó, ha ízületi fájdalmat vagy akár csak természetellenes, diszkomfort érzést okoz. Különböző alkatúak vagyunk. Van akinek egy adott gyakorlat működik, van akinek az adottságai miatt nyírja az ízületeit.

A fekvenyomás és a felhúzás pont az a két kritikus dolog, amit nem kell feltétlenül erőltetni.

A dolog annyiban nem egyszerű, hogy nem tudom, mit érzel  a gerincedben. Lehet, hogy normális érzés, ami a gerincmerevítő izmok megedzéséből fakad. Lehet, hogy túlterhelés okozta fájdalom. Az általad leírtakból nem tudom.

Általában a sérülés egy ponton jelentkezik a derékban. Konkrétan a gerinc azon részén ami a legbelsőbb pont.

Ha nem vagy biztos, inkább hagyd a francba a felhúzást. De nem hiszem, hogy 20-as ismétlésnél megsérültél, hacsak nem meghúzódtál.
2014-06-13 13:28:48
Bunny

fogyas

Kérdés
Tea-X es Full Blast mehetne egybe? vagy Revex-16 menyen ? koszi
mikiulas
Válasz
Bázmeg! Írt nekem személyesen Fülig Jimmy!
2014-06-13 13:26:36
Bunny

táplálékkiegészítők

Kérdés
Szia Bunny! Tisztelem amit nap, mint nap csinálsz, ezért is szeretném veled megosztani: A minap a sulinkban előadást tartott egy egyébként igen kedves doktornő, többek között a fehérjeporokról, vitaminokról, és különféle táplálkozási betegségekről. Elég szkeptikusan álltam a téma elé, hiszen jól tudom, hogy az orvostársadalom mit gondol a különböző étrend kiegészítőkről. A bemutató, úgy kezdődött, hogy lejátszott 2 videót. Az egyik Kiss Jenő egyik napját mutatta be HANG nélkül (technikai hibára hivatkozva), így a videó alatt végig a nő beszélt. Nos, aki már látta, vagy hallotta ezt a pár perces kis szösszenetet, az tudhatja, hogy Kiss Jenő normális táplálkozás MELLETT folytatja a táplálékkiegészítők fogyasztását. Ez persze hanganyag nélkül nem derül ki. A nő pedig csak annyit mondott, hogy Jenő egész nap táplálékkiegészítőt fogyaszt. A másik videó pedig a te általad készített vitaminokról volt. Érdekes, itt már volt hang. Nos erről csak annyit mondott, hogy tévedsz, mert a zsírban óldodó vitaminokat, valamint a fehérjét igenis túl lehet adagolni, ráadásul az UTÓBBI ZSÍRKÉNT raktározódik. Nem tudom, hogy manapság mit tanítanak az orvosin, de ez kész bullshit. Szerinted miért van ez az erős táplálékkiegészítő ellenes lobbi az orvostársadalom felől? Tisztelettel.
dizson
Válasz
Szia!

Teljesen igaza volt doktor néninek, mindent túl lehet adagolni, a hülyeséget meg főleg. Azt egyébként kinyomozhatnád, ki volt ez, mert én nem járultam hozzá semmilyen felvételem felhasználáshoz, úgyhogy szívesen bővíteném a doktor néni jogi ismereteit is egy kicsit az ügyvédem segítségével.

Mondhatnám a doktor néninek, hogy a fehérjét nem adagoljuk, mert táplálkozunk, ez nem gyóccer, teccik tudni, meg azt is, hogy technikailag, tehát a gyakorlatban, tehát a VALÓSÁGBAN nem lehet túladagolni semmilyen vitamint, ha nem idiótákról van szó.

Meg persze elméletben kitalálhatok és is elmebeteg baromságokat, hogy ha a doktor néni seggébe dugom a kompresszort, akkor túladagolódik neki a levegő, de hát a doktor néni nem hiszem, hogy értelmes dolgokat is olvas a sok sportolás mellett.

Mert nyilván gondolom egy csodás emberi díszpéldánnyal volt dolgod, aki kicsattan az egészégtől és a fizikai tökéletességtől.

Az okot  a butaságban keresd. Az orvosképzésnek nem érdeke, hogy egészéges legyél. Azt szajkózzák, amit bemagoltak. Gondolkodni meg minek?
2014-06-13 11:52:43
Bunny

Sérv

Kérdés
Szia Bunny! Kedden segítettem pakolni Béláéknak a Cutler gymben. Minden emelésnél ügyeltem, hogy ne görnyedt háttal végezzem, azonban 1x sajnos túl nagy volt a súly, és emelésnél belémnyilallt egy hajszálvékony égető érzés a hasamnál. Akkor abbahagytam, és többet nem is éreztem. Másnap én hülye lementem edzeni, és csuklyázásnál egy pillanatra megint éreztem egy pillanatra, és abbahagytam. Semmi látható elváltozás nem látszódik rajtam, most nem is érzek semmi fájdalmat, így nem megyek edzeni se. Szerinted elképzelhető, hogy sérvet kaptam? Válaszodat előre is köszönöm!
MATEO9
Válasz
Szia! 

Remélhetőleg nem. Ha esetleg lesz még tünet, érdemes megnézetni, de nekem nem volt sérvem, hallani meg nem hallottam ilyen tünetről. Ha esetleg valaki tapasztaltabb és ez mégis lehet sérv, úgyis be fogja írni.
2014-06-13 10:59:16
Bunny

Porckopás

Kérdés
Szia Bunny! 16 éves vagyok és egy olyan problémával fordulnék hozzád, hogy ha mozgatom a könyököm akkor iszonyatosan ropog és fáj. Tavaly elmentem ezzel a panasszal háziorvosomhoz de nem jutottam vele előrébb mert mindig csak felírt valami fájdalom csillapítót pl. Flector tapaszt de semmit nem használt...és csak annyit mondott az orvos biztos van benne egy kis porckopás ezzel le is volt rendezve aztán egy idő után meguntam, hogy csak felír drága fájdalom csillapítókat és nem utal be kórházba, hogy jobban megnézzék ezért már nem mentem vissza mert nem volt értelme ugyanazt mondta mindig az orvos. Utána nem sokkal el is múlt szerencsére de tegnap előtt kicsit komolyabban megerőltettem és most is ugyanúgy elkezdett fájni és ropogni a könyököm. Szeretném kikérni a véleményed, hogy mit tegyek esetleg valamilyen terméket tudnál-e erre a panaszra ajánlani, ha igen akkor napi hányszor, mikor, stb. Válaszodat előre is köszönöm!
arnold_d92ea6
Válasz
Szia! Érdemes lenne tovább vizsgáltatnod. Nem lehetetlen, de nem jellemző kopás ebben a korban.
2014-06-13 10:32:22
Kares

Könyökfájás

Kérdés
Szia Bunny, Sok ideje olvasgatom az Edző Válaszolt, illetve keresést is végeztem itt a rovatodban, de nem találtam meg a kérdésemre (inkább a fájdalmamra) a választ, ezért bátorkodnék feltenni. A jobb könyökömnél kiálló külső dudor nyomásra fáj, viszont edzés alatt már nem. Edzések előtt nem a tingli-tangli féle bemelegítést végzek, így én azt kizárnám, hogy a nem megfelelő bemelegítés miatt történt volna valami a könyökömmel körübelűl 3 hónapja. Nem ropog, nem kattog, nem nyilal, továbbá edzések alatt sem fáj semmiféle gyakorlat közben, viszont ha valahova lekönyökölök és véletlenül rossz pózban teszem ezt, akkor azon az egy adott ponton, elkezd fájni. Érdeklődnek hogy ezzel érdemes lenne orvoshoz fordulnom, vagy csak elég lenne rá izületvédő ? Válaszodat előre is köszönöm.
zweil
Válasz
Szia! Milyen jellegű a fájdalom? Érzéketlen, zsibbadó, nyilalló, tompa...? Különösen érdekes ez az említett támaszkodás közben.
2014-06-13 10:25:42
Kares

Gerinc probléma

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Édesapámnak valamelyik ágyéki csigolyája 1 cm-rel hátra van csúszva. Kapott fűzőt. Arra gondoltam, ha lejönne velem egy héten egyszer-kétszer edzeni a mélyháti izmait, vagy akár a teljes hátát/hasát segíthetne neki. Szerintetek ez javítana-e a helyzetén? Tisztelettel: Sensei
sensei0611
Válasz
Szia! Nem tudom mennyire egzakt információ az 1 cm. Természetesen lehetséges, de az igen sok. Amennyiben tényleg annyi, nem javaslom hogy "csak úgy" belekezdjetek amíg nem láttam! Ha túlmobilizáljátok akkor rosszabb lesz.
2014-06-13 10:15:01
Kares

Csukló sérülés

Kérdés
Szia! A kérdésem Kareshez irányulna. Kb. egy hónapja sikerült elég durván ráesnem a csuklómra, aminek köszönhetően az elmúlt egy hónap során nem végezhettem súlyzós edzést és egy csuklómerevítőt kellett hordanom ( még futásnál is jól befásliztam a biztonság kedvéért ). Ugyan kicsit gyengének érzem (valószínűleg azért mert nem használtam ), de a fájdalom megszűnt, és teljesen tudom mozgatni. Viszont ma voltam dokinál, aki azt mondta (röntgen alapján ) hogy a sajkacsont továbbra is el van mozdulva a szalagok elgyengülése miatt, így hordjam még egy hónapig a kézmerevítőt és ne végezzek súlyzós edzést. Mi a véleményed? Belekezdhetnék-e lassan a súlyzózásba vagy maradjak a sprintelésnél és az ugrálókötelezésnél?:) Válaszodat előre is köszönöm!
vladislav_bba4a7
Válasz
Szia! Ezen a ponton én váltanék. Elhagynám az ugrálókötelet, és alaposan bandázsolva elkezdném azokat a gyakorlatokat, melyeknél a csukló egyenesen tartható (így pl a szabadsúlyos nyomások kilőve). Gyakorlatok közben most elsősorban a csuklód középhelyzetben tartására figyelj, vagyis ne hajoljon sem előre, sem hátra, de főleg oldalra ne! A csuklós szempontjából úgy is fogalmazhatnék, hogy súlytartás legyen a feladat.
2014-06-13 10:01:53
Kares

foci vb

Kérdés
Szia Bunny ! Arra lennék kíváncsi, hogy nyomon követed-e a brazíliai labdarúgó világbajnokságot? Ha igen, akkor melyik nemzetnek drukkolsz? Egyébiránt van olyan labdasport amelyet kedvelsz, esetleg űztél is ?
togurosan
Válasz
Szia!

A helyzet az, hogy a foci erősen kívül esik az érdeklődési körömön. Ennek van egy olyan előnye, hogy ha mást nem is, de ezt kedvelik bennem a nők! :DDD (A hátránya, hogy ők sem érdekelnek.)

Amúgy soha nem űztem labdasportot, mert béna vagyok.
2014-06-13 09:44:32
Bunny

egy kis poén

Kérdés
Szia Bunny! Gondoltam megosztom veled/veletek ezt a kis vicces történetet,ha már ennyi agyhalott van,legalább legyen valami kis vicces dolog is. Komoly dilemmában vagyok. 2 éve élek együtt a barátnőmmel. Szerelem volt első látásra, eddig minden csodálatos volt, de az utóbbi időben feltűnt, hogy többet jár fodrászhoz, műkörmöshöz, ahova korábban soha, újabban tornázik, drága ruhákat vásárol magának és konditerembe is elkezdett járni. Tegnap munkába indultam, de gondoltam egyet, félútról visszafordultam és megálltam a fölöttünk lévő utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállt a házunk előtt egy böhöm nagy fekete luxusautó, amiből egy öltönyös fickó szállt ki, kezében egy nagy csokor rózsával. Ekkor félig leguggoltam egy autó mögött, hogy meg ne lásson. A férfi bement a házunkba. Így ebben a félig guggoló helyzetben vártam és figyeltem körülbelül fél percig, és azt éreztem, hogy ebben a tartásban keményen dolgoznak a csípő, a derék, és combfeszítő izmaim egyaránt. Nagyon megtetszett ez a gyakorlat. Most az egylábas guggolásnál tartok, de azt nem szeretném abbahagyni. Mit gondoltok, kiegészítő gyakorlatnak érdemes felvenni ezt a guggolás mellé az edzéstervembe?
Clan
Válasz
Szia!

Viszonylag elkéstél ezzel a sztorival.

Más: spkan kérdezik az audioblogot. Megtaláltuk a megoldást: hamarosan megújul a drugsbunny.hu és ott lesz.
2014-06-12 19:42:38
Bunny

Welness mocsok

Kérdés
Szia Ez a sport mostanában gyakran kiakaszt verseny szinten. Tavaly jött a férfi köcsög kategória, most jött nőiben (az amúgy is kevés értékelhető mellé) egy újabb beteg kategória, a welness. Ez most mi? Ma már mindenkinek versenyzőnek kell lenni? A hülye picsának luxus diétázni, csináljunk neki külön versenyt? A következő az lesz, amikor férfiban jön majd a kövér kategória, a lényeg hogy nagy legyen, minek a diéta? Ha így megy tovább, az a maradék értelem is eltűnik a versenyekről ami eddig volt. Itt egy videó, ha esetleg érdekelne: https://www.youtube.com/watch?v=ZvBeXlQMlsM
sax192
Válasz
Wellness? Erről én se hallottam.

De szard le: van jó női kategória, a physique. Röhögni kell a többin.   

És bazmeg belenéztem, nem vicceltél. Tényleg van. Döbbenet.
2014-06-12 19:41:38
Bunny

Egyedi Shaker

Kérdés
Üdv Bunny! Szeretnék csináltatni egyedi shakert, ajándék, illetve magán célra (max 2-3 db.). A kérdésem az lenne, hogy tudsz-e olyan helyet, ahol vállalnak egyedi shaker készítést magán célra. Keresgéltem, de csak cégeknek készítenek. Gondoltam még arra, hogy veszek egy sima, egyszerű, snassz shakert és arra nyomtatok, de azt sem találtam. Válaszodat előre is köszönöm! U.i.: Elnézést ha nem ide illő a téma.
patrik_2b7afa
Válasz
Szia! 2-3 db-ot szerintem senki sem csinál. Lehetne matricázni is, de az üres shaker sem gyakori.
2014-06-11 22:14:33
Bunny

Edzés közben rosszullét

Kérdés
Üdv Bunny! Két hónapja edzem, majdnem egy hónapig csináltam az átmozgató edzést és próbáltam kitapasztalni, hogy hogyan is kell helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.Ezután áttértem a bontott edzéstípusra, minden ment ahogy kell, minden edzés végére elfáradtak az izmaim, és úgy gondoltam helyes úton haladok.De az utóbbi napokban például hát tricepsz edzésnél mire befejeztem volna a hát edzését rosszul lettem, erőtlennek éreztem magam nagyon, fejem majd szét robbant, fel is puffadtam és erős hányinger kapott el, ki is rohantam a teremből mert azt hittem jön a róka.A tricepsz edzést meg sem csináltam, bele sem kezdtem.Ma ugyanígy jártam, lábazás után ugyanezek a tünetek jelentkeztek.Nem tudom miért van ez, lehet h valamit nagyon elrontok nemtudom, még kezdő vagyok, ezért szeretném kérdni a segítségedet. Előre is köszönöm!
joscody
Válasz
A "hogy" szót rontottad el, de azt nagyon.

Nem tudom, nem-e a vércukrod esik le edzés közben. Eszel  eleget?
2014-06-11 19:24:11
Bunny

Zsák

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék jelentkezni Krisztina ajánlatára. Ha már faszból jött és oda megy, akkor jöhet az enyémre ha kell én úgy megzsákolom, hogy orvosilag be lesz bizonyítva, hogy satnya a bal keze. Mocskosul emlékeztet volt barátnőmre, komolyan mondom nosztalgikus érzés fogott el. Ezúton szeretném megköszönni, hogy feldobtad a mai napomat, lehet visszaolvasom az emaileket, amiket tőle kaptam. A hardcore77 által javasolt Best of birkák könyvet pedig én is támogatom, ha kell ingyen vállalom a grafikai munkákat hozzá :)
gyorgy_f883bd
Válasz
Szia! Sajnos nem jutott eszembe, tényleg össze lehetett volna hozni, teljesen alkalmas volt a célra! :DDD
2014-06-11 19:22:43
Bunny

lehet napszúrást kapott

Kérdés
Mondjuk én örülnék, ha a zsákja lennél valakinek, rád férne. Kedvenc rovatom,itt mindig jó kedvem lesz! Ki kéne adni egy könyvet,Best of bírkák címmel!
HARDCORE77
Válasz
Itt a kivonat:

A HÓNAP HÜLYÉJE

Üdvözlöm
Tudom hogy ez nem az a rovat.
31éves lány vagyok 172cm, 67 kg, erőm van (amatőr). ha nem lehet válogatni, bármilyen edzés érdekel. partner keresek akinek segíthetek és tanulhatok tőle. végső elkeseredettségemben írok ide, sehol nem találok társat. tudna javasolni vmit? az otthoni bohockodás nem elégít ki.
Szegény vagyok, ezért keresek vkit akinek a zsákja lehetek ingyen. se felszerelés, se pénz, 0 án vagyok, de álmom a bunyó és a hozzáértés.
Köszönöm ha tud segíteni Krisztina
 
Arra nem voltál képes, hogy beleolvass ebbe a rovatba, hogy mi ez egyáltalán, mi a szokás, milyen kérdések vannak. Ennyi eszed van. 
 
Mégis mit akarsz? 
 
Ez tényleg nem az a rovat, ahol makogva kell kérdezni, de legalább olyat, amiről soha egy büdös szó nem volt ezen az oldalon.
 
Mondjuk én örülnék, ha a zsákja lennél valakinek, rád férne.
 
 
azt a szót érted h elkeseredettség?!
kínomban írtam ide..
tudom milyen oldal ez és szégyeltem h ide írtam
de talán te vagy inkább aluliskolázott
én segítséget kértem. ha megerőltetnéd a kisagyad biztos lenne ötleted edzőbá
köszike b**** meg a K***** a**** , hogy beerőltetted magad
 
 
És kínodban és elkeseredettségedben nem tudod kiírni a "hogy" szót, hülye picsa?
 
Nagyon tetszik, amikor még neked áll feljebb, és még vissza is ugatsz, amivel szépen annak is bemutatkozol, akinek nem esett le, micsoda szánalmas féreg vagy. Nem csoda, hogy el vagy keseredve. 
 
Pfejj..
 
 < /div>
pontosan egy elkeseredett picsa vagyok, akinek van egy álma. megfordult a fejemben h a nagy bunny segíthet...kinek gázabb a szegénységi bizonyítványa, alázz csak nyugodtan, te nyersz smile balfasz nem ismersz, azt sem tudod ki vagyok és nekem esel.gratula észember.
soha nem gondoltam volna h egy netes edző ilyen primko. persze h nekem áll feljebb.
vita vége. hülyékkel nem vitatkozom. még azt hiszik én is az vagyok
 
 
Á, már az írásképedről is azt fogják hinni, hogy te vagy maga Intelligencia Cica Úrhölgy.
 
 
félratéve a bemutatkozást...amiért bocs (bár ez neked nem jelent semmit)
bikaerőset akarok rúgni és ütni. (balkezem satnya). mit javasolsz?
 
 
Húzz a faszba, azt javaslom. 
 
 
elkeseredettség... te hogy írnád? jártál suliba smile (általános)
ilyen ..szavakat sem találok, ad tanácsokat, egoista ostoba smile
én nevetek rajtad, te hogy vagy vele?!
húzok a faszba a hogy idézzelek de nem válaszoltál.
Így segítesz az embereken? na nem szimpi elküldöd a gecibe?
 
 
Csak normális embereken segítek, fogyatékosokkal nem foglalkozom.
 
Végül is nem gyanús butapicsa, hogy úgy 35 ezer ember kapott normális választ, csak pont te nem, mi?
 
Te nevetsz? Na ez is vicces! 
 
Figyelj, pszt, súgok valamit! A "húzz a faszba" azt jelenti, hogy nem fogok válaszolni!
 
De egy pszichiáter telefonszámát még kiguglizhatom neked!
 
utóbbi kérdésemmel mi volt a baj?! (kar-láb), nincs rá válaszod mester?
kérlek válaszolj értelmeset
 
 
HÖLGYEIM ÉS URAIM EZ A HÍRES EDZŐ!!!
 
faszból jöttem, oda nem megyek.
Hi orvosilag bizonyított h nem vagyok fogyatékos smile sőt! csak közlöm
 
Válaszolnál a kérdésemre úgy hogy a káromkodást kihagyod. rád fest rossz fényt
 
 
Hát srácok, túl vagyunk a nehéz felfogáson, ez komolyan elmebeteg szegény, ez van.
Azt hiszem megvan a hónap hülyéje!
 
 
nem öcsém, az évtized hülyéjén....azt hittem egy szakembernek írok aki segít. de mind primko paraszt
 
srácok hajrá! sok siker ezzel a .....
 
A szakemberség meg az, hogy sötét, követelőző patkányokkal nem foglalkozom, egy kicsit más fogalom, paraszt.  Így utólag eszembe jutott, hogy igazából teljesíthettük volna a kérését, tuti elég sokan bevállalták volna hogy agyonverik, még lapáttal is.
2014-06-11 15:03:26
Bunny

A táplálékkiegászítők

Kérdés
Hello Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy a táplálékkiegészítőket lehet-e helyeztesiteni valami müzlivel vagy bármi mással? Szüleim nem engedik hogy szedjek bármilyen tápkieget es nem tudom h kiegészítők helyett miket ajánlanál egy 14-15 éves gyereknek? Előre is köszönöm válaszodat . További szép napot! :D
Akos_704058
Válasz
Ablak-Zsiráfot szoktam ajánlani táplálékkiegészítő helyett azoknak, akik nem tudnak normálisan írni.

Egyébiránt persze hogy lehet helyettesíteni, agykombájn. Motorolajat étolajjal, húst parizerrel, tápkieget müzlivel, agyat faszbúkkal.
2014-06-11 12:46:22
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia tuti én vagyok a 20 ezredik szóval bocsi de akkor is megkérdezem mert sehol nem találok kielégítő választ:/ 24 195cm és 92kg vagyok és 10 hetes diétám végén vagyok, hetente csökkentettem a ch.t most heti 100g nál járok utolsó hétre beterveztem egy csak fehérje semmi szénhidrát és étrendkiegészítős mókát. A kérdésem az lenne hogy diéta után hány g ch t vigyek be ha vissza akarok tölteni és edző vagy pihenő nap töltsek vissza? Mostanra totál ellaposodtam de már végig csinálom nem adom fel... nem töltöttem vissza egy hétvégén se és heti 5 x edzek. Milyen étrendkiegeket tanácsolnál esetleg a gyors vissza töltéshez még gondoltam vitargora vagy vitargo crx 2.0 melyiket ajánlod?
janos_c45852
Válasz
Az Ablak Zsiráfot ajánlom, abban azt hiszem megtanítanak rendesen írni. Ezen felül nem értem, miről beszélsz: miféle visszatöltés? Minek?
2014-06-11 10:46:34
Bunny

maratonfutás súlyzós edzések

Kérdés
Üdv Bunny! Immáron 3 éve futok és mellette a súlyzós edzés szerelmese is vagyok. Igazából hosszútávokat futok 10-15 km, illetve futottam már félmaratont is. De őszre szeretnék bekészülni az elkövetkező 4-5 hónapban egy maratonra. Sok válaszodban olvastam, hogy edzést (értem ez alatt a súlyzósat) tilos abba hagyni. Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ilyen magas (heti 4-5) aerob/kardió edzés mellett mennyi lenne a legoptimálisabb súlyzós edzés szám? Illetve kell-e valamire figyelnem amikor összehangolom a futó és a súlyzós edzést? Én heti egy teljes test edzésre gondoltam - kondicionáló jelleggel. Az étkezésem illetve a vitamin/ásványi anyag bevitelem rendben van alapjában véve. De sok helyen olvastam, hogy az ilyen hosszútávok nagyon keményen nyirbálják a szervezetet. Arra gondoltam, hogy beruházok havonta egy megadózisú csomagba a Builder-packra gondoltam első körben leginkább mert ízületvédőt is tartalmaz. Véleményed szerint ez megfelel a céljaimnak? Illetve van e valamilyen táp.kieg. amit te még jónak gondolnál, hogy bírjam a gyűrődést? Megtisztelőd válaszodat előre is köszönöm! Viktor
viktor_72dfc1
Válasz
Szia! Én kettő súlyzós edzést csinálnék, specifikusan a maraton készüléshez úgy, hogy félbe osztanám a testet. A lábedzés nem kell, hogy hangsúlyos legyen, de ne hagyd el. Heti egy teljes test, pontosan ahogy gondoltad.

Ha nincs alapvetően egy rendes vitaminod, az régen gáz. Ennek maraton felkészülés nélkül is mennie kéne. A Builder Pak valóban tartalmaz ízületvédőt, de mehet pluszban is J-X komplex. L karnitinnal barátkoznék még.   

Sok sikert!
2014-06-11 10:44:11
Bunny

Diéta+Vizsgák

Kérdés
Szia Bunny! Vizsgázó és diétázó leányzónak üzennék, én is hasonló cipőben járok, ami sokat javított nálam a helyzeten: -Gingko és Lecithin mindenképp -Q10 rajtam sokat dob reggel bevéve plusz edzés után -Amin nagyon meglepődtem: lecseréltem a barnarizst egy az egyben zabra (fűszerek, só/ízesítő+víz és nem olyan vész) -Másrészt a CH-t épp hogy lejjebb vittem (körülbelül 1,6-1,7) (főként a zabban lévő zsírok miatt) és emellé még hozzávágtam (nekem speciel 10g) lenmagolajat, lényeg hogy több zsírral érdemes kísérletezni -Szigorúan 8 órás alvás (persze ez is sokszor el van ez mondva de vizsgák közt megfeledkezik erről az ember) -Még sokat remélek a termogenikus cuccoktól, de nálam még ment le az elvárt heti súly, addig nem vágnék bele További sok sikert kívánnék! (Ja és a vizsgaszezon amúgy se arról szól hogy társasági életet él az ember fia/leánya)
Protorp
Válasz
Köszi!
2014-06-11 10:40:11
Bunny

Koncentrációcsökkenés TÖMEGELÉSKOR

Kérdés
Szia Bunny! Sokszor láttam már, hogy a diétával járó csökkenő koncentráló képességről kérdeznek. Nekem pont az ellenkezőjével van bajom. Ha eszek, akár csak kis adagról is lévén szó, iszonyatosan elálmosodok, fáradt vagyok, nem tudok koncentrálni a tanulásra (és semmi másra sem igazából) és iszonyat nehéz ébren maradnom is. Vizsgaidőszakban ezért naponta 1x, maximum 2x eszek és ez működik is. Nyilván ilyenkor eléggé lefogyok és eleve nem túl egészséges, illetve nem lehet mindig ezt csinálni. Van bármi ötleted mit tehetnék? (Próbáltam már szinte mindent, az étkezések előtti akár 4g tyrosint is, koffeint, sok rostot, sok vizet, de semmi.) Előre is köszi!
Vizesnyolcas
Válasz
Szia! A probléma a szénhidráttal van. Én maradnék a sok étkezésbél és nem ennék sok szénhidrátot. Zöldséget viszont annál többet.
2014-06-11 10:39:45
Bunny

TISZTA IZOMTÖMEG-NÖVELŐ kura

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenne hogy milyen TISZTA IZOMTÖMEG-NÖVELŐ kúrát tudnál nekem ajánlani ha délelőtt járok edzeni? 4 éve edzem rendszeresen 67 kg voltam mikor elkezdtem most 87-90 kg vagyok de kb 14 hónapja nem megy fejeb. Csak scitec terméket veszem az edzéstervem 3 havonta váltogatom, jelenleg mell-hát láb-tricepsz váll-bicepsz edzem heti 4 napban. Válaszod előre is köszönöm
viktor_a8a441
Válasz
Csak fogyatékmentesítő kúrát ismerek.
2014-06-11 10:38:13
Bunny

esti étkezés

Kérdés
Szia, teljesen kezdő, 28 éves 176cm magas 77kg-os srác vagyok. Reggeltől ülő munkát végzek, és azután is vannak elfoglaltságaim, így terembe egyenlőre nincs lehetőségem menni. Otthon van fekpadom + francia + egyenes rudaim. ezekkel szeretnék elkezdeni mozogni, egy itt látott Kezdő átmozgató edzésterv- segítségével. A kérdésem az lenne, hogy ha este 8 körül tudok csak edzeni, akkor hogy oldjam meg utána az étkezést? olvastam azt is hogy edzés utáni fél órán belül tanácsos enni, illetve azt is hogy lefekvés előtti 1 órán belül már nem ajánlott. Egyébként nem vagyok hízékony, naponta kb 4x étkezek vacsora (eddig) 7óra körül volt. Köszönöm előre is! Üdv!
zsolt_727b14
Válasz
Szia!

Mindabból, amit olvastál, a lefekvés előtt egy órával nem ajánlott enni dolog volt a faszság. Ilyenek miatt nem kell a ratyifitnessz magazint olvasgatni.
2014-06-10 22:40:04
Bunny

békéscsabai teljesítmény túra

Kérdés
Szia Bunny! Az iménti hosszabb értekezésedben említést tettél egy békéscsabai gyalogtúráról. A főoldalra kirakod majd toborzás céljából? Valami előzetes körvonalazódást lehet tudni? Köszönöm.
Szacsics
Válasz
Szia! Ez kapcsolódni fog a békéscsabai szemináriumhoz. Ki lesz hirdetve időben, ne aggódj!
2014-06-10 22:38:08
Bunny

testépítés

Kérdés
Kedves Bunny! Lehet hogy ez az egyik legértelmetlenebb kérdés amit életedben olvastál de magamtól még most se tudtam rájönni arra, hogy mitől szedik meg magukat anyagilag ennyire a testépítők? Nem láttam még rosszul élő testépítőt ezért kérdezem ezt. Persze nem azért ,mert pénzben a boldogság és stb... csak tényleg érdekel hogy személyi edzés vagy szponzoráció hoz ennyit a konyhára általában?? Válaszodat előre is köszönöm ( Engem a testépítésnek ez az oldala igazából hidegen hagy mert egy sportot senki ne a pénz miatt csináljon.... lásd focisták a sportban az értéket belül kell keresni nem pedig a pénztárcádban )
gyapjas_4613b0
Válasz
Szia!

Ez a kérdés nem teljesen egyértelmű. Nem tudom kire gondoltál: a magyarokra vagy az amerikai profikra?

Az amerikaik egyyszeráen gazdag gyerekek, volt pénze apucinak.

A magyar testépítők sehogy, vagy üzletelnek. Van akinek a személyi edzés is jól megy, mert sok embere van, igaz, képzelheted milyen szenélyi edzés az, ahol négy embert edzenek egyszerre.
2014-06-10 21:31:15
Bunny

Nyomorék társadalom

Kérdés
Szia Bunny! Egy előző kérdésben olvastam,hogy kevés barátja van az illetőnek,mert nem károsítja magát azzal a sok szarral. Elgondolkodtam én is ezen és én se cigizek,iszok,drogozok stb, Nekem is elég kevés igazi barátom van,mert egyszerűen nem vagyok kíváncsi a büdös cigis ismerőseim pofájára. Sőt,kinéznek engem azért,amiért edzek,sokszor már azt érzem,hogy szégyen az,ha edzek,pedig egyáltalán nem vagánykodok vele. Nem vagyok ilyen emberekre kíváncsi, de sokszor egyedül érzem magam.Unatkozok,mert nincs egy normális baráti társaság,ahova el tudnék járni és a felfogásuk is megfelelne. A hozzám hasonló embereknek tényleg magányosan kell élni,mert ilyen szutyok egy társadalomban élünk? Mert én ezekkel az emberekkel még beszélni is alig tudok,illetve nem is nagyon akarok, mivel nem érdekel,hogy ő most Camelt szív,meg milyen jó volt a hétvégi buliban a Royal íze. Ez szörnyű. Bocs,hogy nem testépítéssel kapcsolatos a téma,de úgy gondoltam leírom ezt neked.
david_b2d674
Válasz
Szia!

Sok hasonló kérdés jön. Engedjétek meg, hogy ne válaszoljak mindegyikre, ki fogom majd fejteni audioblogban.

 A problémád elég komoly ügy és sokakat érint. Valamennyire minden értelmes embert.

Vagyunk az életben és csak nézünk ki a fejünkből, hova tart a világ.

Amikor gyerek voltam, volt valami biztonságérzetem. Tudod, gyerek vagy, azt hiszed, hogy a felnőttek értelmes emberek. A tévé gagyi, de mégis van egy szintje: ami egy hírműsorban elhangzott, az komoly, megbízható dolog volt. Az újságok címlapján nem valóságsóférgek kamu híreit olvastad.  

Aztán jött a vadkapitalizmus, a kopaszgecik, olajszőkítés, pornó, pár év alatt Budapest lett európa Bangkokja. Művésznő lett a pornós kurvákból. De az mág semmi ahhoz, ami ma van. 

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy valaha az lesz ami most van: igazi mentális Mad Max-korszak. Ma már totál senkiháziakkal foglalkozik a média. És a sok birka ezt megnézi. Nagyrészt azért, hogy ezen idegeskedjen.

20 éve is rengeteg gyökér volt, 30 éve is, már csak az ország szerencsétlen történelmi öröksége folytán is tele voltunk mindig is egyszerű tahókkal.

De a gyökérség nem volt legitim. Ma már szarháziak adják a tévéműsort, és ettől nem csak a gyerekek hülyülnek el, hanem a felnőttek is. Senki nem küzd ellene.

Ha esetleg nem hallottad a rádót: nagyon tudom ajánlani a Borgman című, elsőre rettenetesen szarnak tűnő filmet.  Ha megérted, rájössz, milyen félelmetesen mutatja be a mai valóságot. Pontosan arról szól, ami most folyik. Arról, hogy mennyire mérhetetlen gonoszság az, amit az átlag agyhalott beenged az életébe. Boldogan tömi a köcsög zucherberg zsebét, azértm, hogy hülyét csinálhasson magából.

Szeretném, ha te és mások is sokan tudnátok, hogy nem ti vagytok a hülyék azért, mert magányosak vagytok. Csak más az igényszintetek. Nem magad miatt vagy magányos, hanem ezért, mert nem elégít ki az a szar, ami másokat igen, sőt, számodra az a szint kellemetlen. A disznó is jól érzi magát, hogy fetreng a szarban, de ha te nem, ezért nem te vagy a hülye.

Ez a halom seggfej ugyanúgy magányos, csak nem tudja. A felszínesség mögött nincs semmi, ezért tök mindegy, hogy együtt szarják le egymást, egy társaságban, vagy külön-külön. Akinek ez a szintje, hogy mennyire baszott be a hétvégén, az legyen boldog ezzel. De neked nem kell.

Szutyok társadalomban élünk, sőt egyre szutykabban. De ebben van valami jó. Ez adhat önbizalmat is. Nem magányosnak kell érezned magad, hanem jobbnak. Aki kiemelkedik, az magányos, ez van. A maraton győztese egyedül fut elöl. 

Mondhatnék ilyen egyszerű megoldásokat, hogy vegyél mopszot, vagy motort. A motorozással van egy sztereotípia, hogy

"illa berek,
nádak, erek,
a motorosok
jó emberek"

de ez egy nagyon-nagyon buta kis hazugság. A motorosok ugyanolyan seggfejek mint a többi ember. Ha motoroznál társasággal, elmennél túrázni, ugyanazzal kellene szembesülnöd, hogy mindenkit csak az érdekel, hogy félóránként megálljon cigizni este meg bebasszon.  

Van viszont egy érdekes aspektus. Amikor ezt a fostalicskát teszteltem, a tulaj, aki a Riga klub egy tagja, érdekes dolgokra világított rá, és ezt nem írtam bele. 

Nem csak arról van itt szó, hogy van egy régen lenézett, de ma már mindenki által megbámult jópofa kis veteránmotorod. Hanem hogy ezzel a hobbival barátokat találsz. És ez igaz lehet bármilyen hobbira. Mert abban megvan a közös tevékenység és a közös érdeklődés. 

Lehet, hogy szintén bagóznak és nem értik, miért eszel csirke-rizst, de legalább nem a bagóról beszélnek, meg a piáról, nem fújják a pofádba a füstöt és nem néznek hülyének a csirkéd miatt, hanem elfogadnak. És emellett van valami értelmes dolog, amiről tudtok beszélgetni.

Ez a különbség: hogy nem csak céltalan nulla faszok, akiket semmi nem érdekel. Bármilyen hobbi össze tud hozni embereket.

A testépítésről ezt mondjuk nem feltétlenül mondanám, mert ott gyarkan csak a koxról tudnak beszélni az agyhalottak.

Aki vidéken van, főleg kicsi városban vagy faluban, annak  nagyon nehéz lehet. Mondanám, hogy menj el egy-két teljesítménytúrára, lehet rákattansz, lehet, hogy találsz jó fej társaságot, Engem egy kedves olvasónk vízi túrára hívott, azt se tudom válaszoltam-e neki erre. Meg kell próbálni ilyen dolgokat. 

Bármivel működik ez. Az internet hőskorában erre voltak jók a fórumok, de azokat a segg közösségi oldalak megölték.  

Nem tudok megoldást mondani neked, ha vidéki vagy. Mit csinálnak ilyenkor az emberek? Videojáték és fű. Egyiket sem ajánlom.

Ne embereket keress. Hobbit keress, valamit, ami érdekel, és az fog összehozni hasonló érdeklődésűekkel. Ha unatkozol olvass könyveket. Kurva jó dolog. 

Békéscsabán fogok menni teljesítménytúrára Hardcore77 szervezésével még a nyáron. Oda eljöhet bárki, akinek van kedve együtt gyalogolni. Persze nekem is nehéz, mert nem tudok senkinek a barátja meg az apja lenni, van elég bajom.

Egyébként nagyon sok levelet kapok privátban, kilométereseket is.
Remélem nem sértődik meg, aki nem kap választ,  nem tudok odafigyelni.

Ma például úgy kivagyok agyilag, hogy nem dolgozom egyáltalán.

A másik: a T2-vel és a hétvégi művészképpel kapcsolatosan rengetegen írtatok. Köszönöm mindenkinek, de ugye megértitek, hogy nem akarom a témát ragozni. 

2014-06-10 18:34:22
Bunny

oldschool póló

Kérdés
Szia Bunny. Az egyik kérdező széles nyakú pólókat keresett. Én is terveztem venni egyet, és megint elkezdtem keresni. http://www.bodybuildingclothinguk.co.uk/Bodybuilding+Ragtops+PU1ETXdBVE02a25jdmRXWjBGMlk Nem túl nagy a választék, de a semminél jobb, és az árak sem olyan rosszak.
TrainHard0216
Válasz
Köszi. Én itthon ezt az egyet tudom ajánlani: http://shop.builder.hu/t-shirt-polok/body-builder-supplements-body-builder-polo-db-p1977
2014-06-10 17:46:20
Bunny

Kawasaki Er-5

Kérdés
Szia Bunny! Holnap szeretném megvenni az alábbi motort: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-5_auto-motor_csere-7115922 Újra kezdő motornak szánom, lényeg a megbízhatóság, a könnyű kezelhetőség és a moderált fogyasztás. Nagyjából 170 centi vagyok, erről még elég jól leér a lábam. Mielőtt kifizetem szeretném kikérni a véleményed erről a típusról, hátha van valami személyes tapasztalatod. Van esetleg valami, amire fokozottan figyelni kell? Az óraállásra rákérdeztem: valós vagy csak minimálisan tér el attól, ami a képen is látszik. Behozott motor egyébként. Még azt is szeretném megkérdezni, hogy amennyiben szerinted kerülendő ez a típus, hasonló (10 év körüli) japánok közül mit érdemes választani? Előre is köszönöm a segítséget! Máté
mate_7aabbc
Válasz
2014-06-10 13:36:04
Bunny

Vince Taylor táplálkozás.

Kérdés
Szia Bunny! Csak a Vince Taylor videóval kapcsolatban gondoltam megosztanám a saját tapasztalataimat. Amikor elkezdtem sportszerűen edzeni megtervezett kajával, az edzőtársam a Vince féle beleszarok az étrendbe technikával próbálkozott, mondván, hogy neki jó a genetikája, ezdés előtt energiaital, ebéd a mekiben minden másnap. És láss csodát, az eredmény elképesztő.....en szar volt. Ameddig én fejlődtem, ő nem csak stagnált, hanem hízott mint egy disznó, főleg télen (aztán le is morzsolódott). És kitudja, ha Vince étrendet követ és nem csak a ..... kiegészítőkre és a testére hagyja a munkát talán jobb is lett volna. Viszont a videóban nem említed, a tápkiegekhez, hogy viszonyult?
attila_f9c229
Válasz
Szia!

A tápkieg kérdésről nem beszéltünk. Igazából eszembe se jutott megkérdezni.

Vince jó fej, de mint egy jó politikus, igyekszik arról beszélni, amiről akar, nem arról, amit kérdezel. Valószínűleg rendkívül sokat áradozott volna egy bizonyos tépkieg márkáról, ha lenne valamilyen tápkieg céggel szerződése.

Lehet, hogy vannak csoda emberek, akiknek mindegy mit esznek, de ezzel hitegetni magát senkinem sem ajánlatos.  

Egyébként lehetett vele edzeni, ki lehetett "bérelni" 100 dollárét egy órára stb.  

De nekem erre az egészre nem volt sok időm.
2014-06-10 12:49:44
Bunny

Hasazás

Kérdés
Szia Bunny! Amikor hasazok,kb. a 2. sorozat után minden alkalommal begörcsöl a hasizmom. Nagyon kellemetlen érzés. Vitamin pak-ot szedek, 4-5 l vizet iszom. Sok zöldséget eszem. Semelyik más izmom nem produkálja a görcsölést. Nem tudod mi okozhatja? köszi.
attila_12538a
Válasz
Szia. Az okozza, hogy ne nyújtod a hasad. Menj addig a negatív szakaszban le, amíg nyúlik!
2014-06-10 09:44:43
Bunny

lisztérzékeny testépítés

Kérdés
Helo Bunny. Milyen fehérjét ajánlanál lisztérzékenyeknek? Én a simple whey-re gondoltam először, de azt irták, hogy azt a lisztérzékenyek inkább hanyagolják. A vitargo-t ajánlották, de gondoltam azért megkérdezem, hogy van-e valami más is ami meg jó lehet mielőtt rendelnék. Volt itt egy cikk a gluténmentes testépítésről és vele együtt egy link is a termékekről, de nekem sajnos nem nyitotta meg. Egyebkent lágyéksérv műtét után vagyok 2 hónappal és szeretnék egy kicsit javítania testemen.. Előre is köszi!
kristof_f0eaba
Válasz
Talán először nem ártana tudni, hogy a Vitargo nem fehérje!
2014-06-09 22:52:30
Bunny

oldschool póló

Kérdés
Szia Bunny, érdeklődnék csak, hogy azt az igazi, régi kilencvenesekben hordott edző pólót, amiben mondjuk a Barbárfivérek (Peter Paul, David Paul) is mindig gyúrtak, meg kb. akkoriban mindenki a termekben (tuti Neked is volt olyasmid) , már abszolút nem is lehet kapni sehol? Ebay-en is vadászgatok rá, de sehogy nem találom. Volt annak valami speciális megnevezése? Hogy érdemes keresnem? Köszi
semtexadam
Válasz
Szia! A régi széles nyakú pólókat (aminek jellemző anyag a frottír, ezért a parasztok azzal poénkodtak, hogy törülközőből van-e) már nem lehet kapni. Nem létezik egyáltalán.

Van egyfajta BodyBuilder.Hu póló, ami még talán kapható és valamennyire hasonló stílus, de a nyaka más. A Shop.Builderen nézd meg.
2014-06-09 17:05:08
Bunny

Teljesítmény csökkenés

Kérdés
Szia Bunny! Az oldal és a Sárga kapszula segítségével sikerült jól megtervezni az étrendemet, így sikerült leadnom 10 kilót. Egy idő után azt vettem észre, hogy sokkal fásultabb lettem, a teljesítményem is jelentősen visszaesett. Így úgy döntöttem, hogy megemelem a szénhidrátot. Ennek kapcsán azonban azt vettem észre, hogy egyszerűen nem bírok enni. Konkrétan minimális kaja után feszül a gyomrom, hányingerem van és fel vagyok puffadva. Ez az érzés az étkezés után még 7-8 órával is megvan. Néhány esetben reggel is így ébredek. Sajnos tovább veszítettem a súlyomból, e mellett tovább csökkent a teljesítményem, még fásultabbá váltam. A jelenlegi kajám 200 g ch-ból, 150 g fehérjéből és 40 g zsírból áll. E mellett táplálékkiegészítőkből szedek multivitamint, izületvédőt, fehérjét, Calciumot, magnéziumot, és omega-3-at, továbbá napi 3-4 liter vizet iszom. Gondoltam már rosthiányra, de egy nap van, hogy fél kiló zöldséget is megeszek, ez nem segített. Másodszor a túledzettségre gondoltam, de 2 hét pihenő után sem változott semmi. Jelenleg heti 5 edzésem van, de ebből csak 2 súlyzós, a többi állóképességi sport. Az edzések számát és intenzitását is próbáltam változtatni, de nem jártam sikerrel. Szerinted mit csinálok rosszul? Tudnál javasolni valamit, ami segíthet a problémáimon? Köszönöm!
mate_e7fdaf
Válasz
Szia! 100% hogy túledzett vagy. Nem volt elég a két hét pihenő sajnos. Az "állóképességi sport" lesz a gáz.
2014-06-09 15:43:45
Bunny

Hasizom edzése

Kérdés
Szia Bunny! Lehet hogy hülyének fogsz nézni a kérdésemért, de muszáj megkérdeznem :D Van egy Abel Albonetti nevű testépítő aki így néz ki:https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10252005_848509748512093_1210957600313571 12_n.jpg Az lenne a kérdésem, hogy neki elég fura a hasizma, hogy neki miért lehet ilyen szerinted? Túl sokat edzett ferde has izomra? Vagy csak nem elég szálkás? Vagy neki ilyen? Válaszodat előre is köszönöm.
krisztian_689638
Válasz
Faszbúkot nem nyitok meg.
2014-06-09 14:15:28
Bunny

edzéskaja

Kérdés
Szia Bunny! Szülés után rajtam maradt jó 10 kiló, úgyhogy az életmódváltás mellett döntöttem, kb egy hónapja csinálom. Kaját rendesen mérem (163 cm és 68 kg vagyok, 130-140 gr között van a fehérje, 60-70 ch, a 10 gramm olajon sütöm meg a csirkét háromfelé osztva). Két kérdésem van. Edzéssel kapcsolatos az egyik: még kb egy hónapig szándékozom az átmozgató edzéstervet csinálni, aztán fokozatosan átállni a bontottra. Az a helyzet viszont, hogy kurvára unom mindig ugyanazokat a gyakorlatokat, így ugyanarra a testrészre két-három alkalmanként mást csinálok. (pl hétfőn-szerdán lábra hajlító és feszítő, pénteken lábtoló, aztán kitörés, guggolás stb, és így rotálom) Ez szerinted így okés? A másik, hogy szerinted rendben van, ha az osztott edzéstervet úgy vezetem be kb egy hónapon belül, hogy nem azonnal, hanem egyik nap mondjuk lábra edzek kicsit többet, a másikon felsőtestre, és így szépen fokozatosan kialakul az osztott? A másik kérdésem kajával kapcsolatos. Teljesen trú módon kajálok, már a faszom ki van a csirkemellel (mondjuk eszem tonhalat, rákot, sovány túrót is plusz napi két adag fehérjeturmix), de hát a szépségért meg kell szenvedni. :D Elég könnyen lemondtam a ch-ról meg a zsírról is, viszont reggelente megiszom egy tejeskávét egy kis kávéskanál nyírfacukorral. Erről egyszerűen nem tudok lemondani, így indul a napom. Gondolom, ez nemigen kúrja szét a diétámat? Egyébként a nyírfacukorról en bloc mi a véleményed? Válaszokat előre is köszi
DanaIda
Válasz
Szia!

Nagyjából mindent jól csinálsz. Nem baj, ha az átmozgatóban variálod a gyakorlatokat. Az a lényeg, hogy minden izomra legyen egy.

Az osztott edzésnél nem kell semmilyen átmenet. Mindazonáltal az osztott edzés nem mennyiségi kérdés, hanem intenzitás. ott kezded megtanulni az izmok terhelését Ez már nem csupán átmozgatás. Ez a különbség, nem csak a gyakorlatok száma meg az elosztás.
2014-06-08 20:45:01
Bunny

Puffadás

Kérdés
Szia Bunny! Olyan problémával küzdök, hogy iszonyatosan elkezdtem puffadni/gázosodni, több mint egy éve eszek tisztán lement 50 kilo boldogság van. De! Az utóbbi 2-3 hónapban új melóm van (ez az egyetlen változás) másik településen ahol többet ülök es más a víz (eddig tudtam tisztítottat inni) illetve kicsit nehezebb betartani a pontos evést az ügyfelek miatt. Tehát nem tudok fix időpontban enni ha nagy a pörgés, ezek a változások okozhatják? Vagy simán egyek több rostot, és vegEk ásványvizet a csapvíz helyett? Vagy húzzak el orvoshoz és ne téged fárasszalak?:) Köszönöm a válaszod előre is! Alex
alexandru_66750a
Válasz
Szia! okozhatják ezek is, a stressz is. Egyél mindenhez sok zöldet. Erről nemsokára lesz cikk.
2014-06-07 18:01:50
Bunny

diéta

Kérdés
Szia! Az a problémám, hogy szálkásítok és a szénhidrát csökkentése miatt nem hogy tanulni nem tudok, képtelen vagyok koncentrálni (vizsgák), de vannak napok amikor szinte életkedvem sincs. Edzés után társaságban lenni sincs erőm. Hozzá fog ehhez szokni egy idő után a szervezetem, vagy enyhül legalább? Vagy milyen táplálékkiegészítővel érdemes próbálkozni?
eniko_e9068e
Válasz
Szia!

Van aki rosszul bírja a diétás időszakot. Ha megiszol-egy-egy turmoixot, esetleg egy kis lemnagolajat, az több kalória és segíthet.

Tény, hogy szellemi munkát nagyon nehéz ilyenkor csinálni, főleg a felpörgött állapot miatt.

Glutamin is segíthet.

Sajnos tény, hogy valamenni nyűglődéssel azért jár a diéta. Legalábbis akkor, amikor már szar, és mondjuk nagyon sénhidrátéhséged van, akkor általában már működik.
2014-06-07 17:51:50
Bunny

táplálékkiegészítők

Kérdés
Szia Bunny, A fehérje és az amino sav közti különbségről szeretnélek kérdezni. Tudom, hogy a fehérjék aminosavakból épülnek fel és hogy elfogyasztáskor a fehérjéket a szervezet lebontja aminosavakra és utána építi őket az izmokba. Ezért nem értem, hogy miért szükséges külön aminosav táplálékkiegészítőt szedni, hiszen ezek szerint ha fehérjét szedek ugyanúgy aminosavakat viszek be. Válaszod előre is köszönöm.
alex_3ffd77
Válasz
Szia! Az aminosavakat azért szedik a parasztok, mert tabletta és akkor biztos az izmosít.

Kapisgálod a lényeget. A legtöbben teljesen feleslegesen, ész nélkül használnak komplex aminosavakat.

Az aminosav kiegészítésnek van értelme, speciális esetekben. De a legtöbb embernek felesleges.

Más:

A biztonsági okokból a címét regisztrációkor meg nem adó agyhalottnak üzenem, hogy én meg biztonsági okoból nem válaszolok azoknak a köcsögöknek, akik nem tartják be a szabályzatot, különösen azon pontját, ami a rendes regisztrációra vonatkozik.
2014-06-07 17:45:45
Bunny

Köldöksérv

Kérdés
Sziasztok. Elnézést tapasztalatlanságomért, remélem tudtok válaszolni a kérdésemre. Van egy nem túl nagy köldöksérvem, amit valószínűleg még régebben szintén súlyzós edzés közben szerezhettem. Szeretnék újra elkezdeni edzeni, és az volna a kérdésem, ezzel ezt megtehetem-e avagy sem. Na ezt jól megaszondtam, de lényeget gondolom értitek. :) Guglizom a dolgot, de egyenlőre semmi érdemleges infót nem találtam róla. Csak annyit, hogy műtét után nem szabad nehezet emelni vele. Előre is köszönöm ha tudtok rá válaszolni. Üdv
krisztian_325123
Válasz
Szia! Az edzést abbahagyni tilos, hacsak nem nagyon súlyos a köldöksérv.
2014-06-07 12:43:36
Bunny

Térdizület

Kérdés
Szép estét! Hetente többször is focizok, volt egy kisebb térdműtétem, milyen táplálékkiegészítőt ajánlasz a térdízület erősödése, megóvása érdekében? Köszönöm a választ!
Csabi005
Válasz
Ízületvédőt!
2014-06-07 12:42:57
Bunny

Generation Iron felirat

Kérdés
Szia Bunny! Úgy gondoltam, mivel a környezetemben sokan kérdezték, és sokan nem tudnak angolul, lefordítom a Generation Iron-t és csinálok hozzá feliratot. Nos a felirat elkészült teljesen, legjobb tudásom szerint, és gondoltam, ha már csak az én környezetemben ennyi embert érdekel, akkor lehet az oldalt olvasókat is érdekelné :) Ha esetleg igényt tartanátok rá, vagy ki szeretnétek dobni az oldalra, akkor ha adsz egy e-mail címet, elküldöm rá, és azt is, hogy pontosan melyik filmverzióhoz készült. Üdvözlettel: egy pécsi BB rajongó
magister
Válasz
Szia! annyit tudok tenni, hogy kiteszem a linket ide, ha beküldöd.
2014-06-06 23:03:03
Bunny

Szülők

Kérdés
Csak a tapasztalatomat szeretném megosztani. Szüleim eléggé érdekes néztek 1 éve mikor megvettem az első tápkiegészítőmet, de valamennyire el is fogadták. Miközben szedtem állandóan azt hallottam, hogy ez miért nem jó. Eltelt 1 év és a célok között volt a kaja rendbetétele is. Igazából csak 4 hónapja kezdtem el figyelni az edzésre és kajára egyaránt. Még egyetemista vagyok, koleszon már magamnak főzök. Csirke, rizs, hal, sovány túró (gyümölcsöt belemetélek), mozzarella, tojás van a terítéken. 4 napot sikerül ezt betartani, de itthon minden más (volt). Fasírtok, bundás kenyér, főzelékek- anyu ezt rakta elém. Körülbelül 2 hónapig veszekedtem vele és mondtam ez miért nem jó, koptattam a szám. Most ott tartunk, hogy tudják mi a jó fehérje és szénhidrát forrás és mi nem. Anyum igaz kételkedve, de megveszi MAGÁTÓL a napi 500 g túrót, csirkét, halat (az eddigi pástétom, szalámi, konzerv) helyett. Talán azért mert látják, hogy alakulok, vagy csak mert találtak benne logikát. Ebből az egészből csak azt szeretném kihozni hogy, ha a szülők meggyőzhetőek, akkor megéri koptatni a szádat és tök jó érzés mikor elindul ez az egész folyamat és azt hoz üzletből amire szükséged van. Ha nem meggyőzhetőek, akkor meg ne legyél lusta lemenni még 1x és megvenni ami kell. (én ezt csináltam 1 hónapig, megunta, hogy bevásárolt, de én akkor is elmentem a boltba csibéért)
matyas_77c029
Válasz
Én azt mondom, érdemes megpróbálni megbeszélni, ahogy te is tetted. Sulykolni kell. Ha nem értelmi fogyatékosok, működik. Egy szülő eleve másként áll hozzá akkor, ha látja, hogy komolyan gondolod.
2014-06-06 23:02:22
Bunny

mami pocak

Kérdés
Nem, semmi kandi kameráról nincs szó. Bár tényleg hülyének érzem magam, most már. De csak azért mert próbáltam tisztelettel kérdezni tőled és értelmes válaszban reménykedtem. Kicsit értetlenül is állok most a leveled előtt mert eddig ha kérdeztem (igaz csak ritkán) akkor mindig sikerült érdemi választ adnod, emberi hangnemben.
zoltan_65bb40
Válasz
Bírom amikor a fogyatékos faszok tiszteletről ugatnak, miközben fogalmuk sincs, mi az.

Amikor ide beléptél büdös paraszt, nyilatkoztál, hogy betartod a szabályzatot, és felfogtad, hogy ez a felhasználás feltétele.

A tisztelet ott kezdődik, de te leszartad. Neked nyilván nem kell semmit tenned, rád semmilyen szabály nem vonatkozik, te szarhatsz bele, neked jár minden segítság csak úgy, mert te vagy a faszagyerek. Én meg itt ülök egész nap, hogy büdös gyökereknek ezerszer leírjam ugyanazt, ami már előre meg van nekik írva, csak el kéne olvasiuk. Majd edzeni és én járok helyetted, gyökér.  

Kopj le szépen,  nem foglalkozom trógerekkel és örülj neki, hogy eddig nem vettem észre, hogy szarsz a munkámba.
2014-06-06 17:32:50
Bunny

mami pocak

Kérdés
Szia. Sajnos nem olvastam még a könyved. Tudom, hogy nagyon sok hasznos dologgal van tele. Kérdésem mégis az lenne, hogy anélkül hogy most megvásárolnám a könyved és elolvasnám az egészet, számíthatnék e mégis válaszra kérdésemre?
zoltan_65bb40
Válasz
Ez valami kibaszott kandi kamera, vagy tényleg ennyire hülye vagy?
2014-06-06 17:14:59
Bunny

Pasztőrözött tojásfehérje lé

Kérdés
Szia Bunny! Külföldön élek és találtam két tojásfeldogozót is, ahol tudok vásárolni a magyarországihoz hasonló, 1 literes pasztőrözött tojásfehérjét, viszont lenne egy problémám. Csináltam belőlük rántottát, de valamiért elég keserű utóízük van. Mindkét gyártóét kipróbáltam, egyik se volt romlott. Próbáltam úgy is, hogy hozzáütöttem pár egész tojást is sárgájával együtt, de ugyanúgy megmaradt a keserű utóíz. Ha esetleg van tapasztalatok ezzel a termékkel kapcsolatban (hisz nálatok láttam először ezt a terméket), illetve az utóízzel, előre is köszönöm a választ. Üdv. Robi
robert_e32c17
Válasz
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/gasztro/megegyszer-a-tojasfejerjelerol
2014-06-06 12:02:04
Bunny

mami pocak

Kérdés
Üdvözletem! Most a feleségem számára szeretnék segítséget kérni. 35 éves, 167cm magas, 2 gyermekes családanyáról van szó. A legkisebbik gyermekünk 2 éves. A szülés után közel 80kg maradt a súlya ami érthetően nagyon zavarta. Kb. egy éve kezdet el rendszeresen tornázni (otthoni aerobic) és diétázni (semmi cukor, semmi fehér liszt). Jelenleg 55kg körül van. Már dolgozik is, tehát nem otthon ül. A torna elmaradt, de a diéta nem. Fölösleges zsír már nincs rajta, viszont a pocakja meg van. Jellemző a szült nőkre, köldöktől lefelé, alhasi pocak. Nincs rajta egy szemernyi zsír sem, olyan mintha 3 hónapos terhes lenne. Ez nagyon zavarja. Viszont nem tud vele mit kezdeni. Nyilván való, hogy diétával ez nem fog eltűnni. Mit javasoltok, hogyan tudna megszabadulni a zavaró pocaktól? Segítségeteket előre is köszönöm!
zoltan_65bb40
Válasz
Sport? Sárga Kapszulát elolvastad?
2014-06-06 11:21:01
Bunny

Darált Zabpehely

Kérdés
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a darált zabpehelynek a gyorsabb-e a felszívódása mint a sima zabpehelynek.
peter_f25358
Válasz
Le van darálva, kisebb darabokban van, gyorsabban bomlik szét, szerinted?
2014-06-05 21:24:37
Bunny

Amatőr verseny

Kérdés
Szia Bunny! Most hétvégén indulok egy amatőr erősember versenyen, és annyi kérdésem lenne, hogy Te szerinted vegyes fogás vagy kampófogással csináljam a felhúzást? Egyébként a verseny annyiből áll, hogy a sajáttestúlyommal kell a legtöbbet csinálni(guggolás,felhúzás,fekvenyomás). És melyik az a fogás amelyik célravezetőbb lenne? Illetve verseny előtt tervezek edzéselőttit , ezenkívűl más, pl aminosav ? És az étkezés az ugyan az mint a mindennapi, különösebben nem kell ilyenkor oda figyelni? 13:00-kor kezdődik, 1-2 órával előtte megfelel? Válaszodat köszönöm előre is!
markesz
Válasz
Szia! Ez nem testépítés: asszimetrikus fogással kell húzni, akár akkor is, ha engednek gurtnit használni.

Versenyszám előtt glutamin meg BCAA mehet. Utána nem árt Vitargo.

Lehetne itt varálni  kajával, de ezt nem most kellene kipróbálni.


2014-06-05 21:23:50
Bunny

Szeminárium Miskolc

Kérdés
Szia Bunny ! Afelől érdeklődnék,hogy lesz e a nyár folyamán Miskolcon szeminárium ? Válaszodat előre is köszönöm ! üdv, Oldi
oldi
Válasz
Szia!

Mindenkitől türelmet kérek. Örülök, hogy ennyi érdeklődés van,  de feleslegesen kérdezitek meg minden városból, hogy lesz-e szeminárium. Nem fogunk semmit eltitkolni, ahogy információ van, ki fogjuk írni. Miskolc ptenciális helyszín. 

Komoly céljaim vannak ezzel, egy normális, komoly sportoló generáció kinevelése.  

Más: el vagyok fogalalva, de igyekszem válaszolni, jött pár komoly kérdés. Addig is 5 cikkem van a Totalbike címlapon, ha valakit érdekel. 

2014-06-05 20:30:43
Bunny

Autó vétel

Kérdés
Szia Bunny! Autó vásárlás előtt állok,és egy kis tanácsot szeretnék kérni tőled ez ügyben. Mi a véleményed az ilyen Corollákról,érdemes velük foglalkozni? 1.http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/corolla/toyota_corolla_1.4_linea_terra_abs_kl imasmagyarorszagi-7975702 2.http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/corolla/toyota_corolla_1.4_harmo ny-7969440 A választ előre köszönöm. Dávid
hoszem
Válasz
Szia! A világ legjobb autója. Van még kérdésed?
2014-06-05 18:57:03
Bunny

Szeminárium Budapesten

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos, csak nemrég találtam rá erre az oldalra, de nagyon megtetszett, amiket írtok. Most látom a kiírást a bábolnai szemináriumra, és eszméletlen jónak gondolom, szívesen mennék egy hasonlóra. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy várhatólag mikor tartotok hasonlót Budapesten (természetesen nem várok napra pontos időpontot, annyi is elég lenne, hogy pl. majd csak ősszel)?
Chris_c
Válasz
Szia! A BodyBuilder Gymbe mindenképp szeretnénk szemináriumot, de erre időpont most nincs, mai viszont konkrétan szerveződik, az csepelen lesz, valószínűleg a királyerdei művházban. Szerintem még a nyáron.
2014-06-05 18:55:58
Bunny

Vércukormérő

Kérdés
Szia! Megfordult a fejemben, hogy ki kéne próbálni egy vércukormérőt. Már csak úgy kíváncsiságból is bizonyos időpontokban méregetni a cukrot. Reggel, este, edzés után. Vagy mondjuk különböző ételeknél figyelni, hogy miként reagál a szervezetem. Esetleg ha ismét ketóznék akkor még érdekesebb lenne. Szerinted?
peter_4c8f8b
Válasz
Szerintem megspórolok neked egy kis pénzt: felesleges.
2014-06-05 18:54:31
Bunny

Éjjeli edzés

Kérdés
Ha este edzek 10-12 óráig (súlyzós edzés+ utána kardió) aztán alvás, akkor kell-e ennem edzés után? és ha igen mit?
Nazerbea
Válasz
Nem kell enni, majd hoz az álommanó, de ha mindenképp eszel, akkor majomagyvelőt.

Egyébként a "mit kell enni" típusú segghülyék nagy kedvenceim.  Nem értem, ha valaki értetlen fogyatékos, miért nem keres egy szemályi edzőt és kész, nem kell gondolkodni, ha nem megy.
2014-06-05 18:53:53
Bunny

Versenyfelkészülés

Kérdés
Szevasz Bunny! 1 hét és elfogom kezdeni a 3 hónapos diétát. Versenyem pontossan 3hónap és 1 hét mulva lesz. Mit ajánlasz az erős görcsölés ellen? 3O perc pózoláskor 5percenként megkell állnom,mert a vádlim és a mellem túlzottan görcsöl! Kösz a választ előre is!!
robert_094eee
Válasz
Gyakorlást, semmi mást!
2014-06-05 08:20:38
Bunny

szeminárium

Kérdés
Szia Bunny! Én június 16-29 között tartózkodom Magyarországon.A kérdésem az lenne,hogy ebben az időszakban lesz-e szeminárium,mert baromira érdekelne.előre is köszi
peti0612
Válasz
Szia! Akkor sajnos biztosan nem lesz.
2014-06-05 08:20:00
Bunny

Chron

Kérdés
Hello Bunny! A Chron betegség, vastagbélgyulladás gyakorlatiasan című cikkben található egy e-mail. Leírnád nekem pontosan, mert valami nem stimmelt vele. Köszönöm előre is.
peter_1ae71a
Válasz
info@arkhorrl.hu. Nem tudom mi ebben a bonyolult, a mélcím biztosan él, mert nekem nemrégen írt róla.
2014-06-03 17:52:53
Bunny

Bábolna

Kérdés
Szia Bunny! Elég unalmasan telt a mostani délutánom gondoltam szórakozásból összedobok egy plakátot a bábolnai szemináriumra. Minőségbe nem üti meg a Scitec grafikusainak szintjét de ha már megcsináltam gondoltam megleplek vele: http://kepfeltoltes.hu/140603/1174557110Untitled-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) Sok sikert a szemináriumhoz remélem az országnak erre felére is eljöttök majd.
gyorgy_f883bd
Válasz
Szia! Köszönöm, ezzel a kérdés meg is van oldva! Legalábbis félig: nyomdai méretben megvan-e?

Nem tudom, az ország melyik felén vagy pontosan, de Tatabánya, Pápa, Siklós, Békéscsaba tervben van.
2014-06-03 17:47:33
Bunny

még mindig Bábolna!

Kérdés
Köszi szépen! Nagyon fasza program lesz, szervezünk rá szabadságot és megyünk! (Te írtad amúgy itt az Edző válaszolban nagyjából másfél hete, hogy 14-én lesz és majd jönnek az infók, onnan tudtam.)
csepeti83
Válasz
Ja, akkor hülye vagyok, elfelejtettem! :D
2014-06-03 11:57:40
Bunny

Bábolna

Kérdés
Szia Bunny! Bábolnai szemináriumról lehet tudni már valamit? Elmennék, mert hátha nem lesz hozzánk ennél közelebb, de mivel így is kb. 100 km, picit rá kell szervezni, hogy időben oda is érjek! Köszi!
csepeti83
Válasz
Szia! Nagyon tudsz, mert még ki sem írtuk!

A scitec grafikikusaira várok, hogy kész legyen a plakát. Ez lesz a szöveg:

BodyBuilder:hu szeminárium
Powered by Scitec Nutrtion

Június 14. 14.00
Szabadidő Központ
2943 Bábolna, Béke u. 8

Program:
14.00 BB.TV 100 vetítés
15.30 Szeminárium

előadást tart: Drugs Bunny testépítő médiaszemély
                    Váradi Károly sportterapeuta
Sztárvendég: Oláh Vivien Fitness Figure bajnok

Témák:
A testépítés mint sport, reális bodybuilding
Életcélok, életmód
Drogok, dopping
Ízületi problémák megelőzése és kezelése, egészséges sportolás
Nem hétköznapi edzésmódszerek
Táplálékkiegészítők fontossági sorrendje
Poénok, sztorik
stb.

Az egyedülállóan szórakoztató szeminárium sorozat első tagja: ilyen
még nem volt!
2014-06-03 11:32:41
Bunny

Edzés teremben

Kérdés
Szia Bunny! Elolvastam a szabályzatot és a gyakori kérdéseket is, utóbbiban rengeteg kérdésre kaptam választ, de még így is lehet, hogy ez is benne volt. 21 éves vagyok 187cm magas és 65 kilós. Porckopás lett mindkét térdemben, voltam vele sportkórházban, azt mondták ez még pont az az állapot amit nem kell műteni, de erőltetni semmiképp nem szabad. A munka és iskola mellett úgy érzem, hogy jól esik az edzés. Készítettem edzéstervet, amiben van kar, has és a térdem miatt erősen könnyített lábgyakorlat is, 3 sorozatot csinálok mindenből. Itthon áll rendelkezésemre felszerelés, ráadásul annak ellenére, hogy iszonyatosan nehezen tudok hízni, most ez is elindult, igaz, csak 2 kilóval lettem nehezebb, de úgy érzem jó úton haladok. Elhatároztam, hogy szeretném ezt komolyabban is művelni, egy személyi edzővel, hogy kellő alázattal és szabályossággal tudjam végezni a gyakorlatokat, de érezni azért érzem az izmokat. Erről beszélgetve az ismerőseimmel azt mondták, hogy hagyjam az egészet a francba, üljek le a seggemre a TV elé, vegyek magam elé egy csomó hizlaló kaját és zabáljak, és ha elértem egy normális súlyt, akkor kezdjem el. Én ezzel nem igazán értek egyet, úgy érzem azóta van nagyobb étvágyam is, amióta nekiálltam elszántsággal edzeni. A kérdés: 1. Érdemes-e elmennem a közeli edzőterembe, személyi edzőt fogadni és vele együtt dolgozni? 2. Szedjek fel több kilót, edzek itthon és egy adott eredmény után gondolkozzak a termen? Köszönöm előre is!
peter_bd41a1
Válasz
Szia! Nem igazán értem miért gondolja bárki hogy ha zsírt szedsz fel magadra azzal előrébb vagy, de ebben az esetben különösen értetlenül állok a kérdés előtt. A plusz súly, ami ráadásul használhatatlan tömeg, nem terheli jobban a térded? Ennyi erővel járhatsz ólommellényben, még az is jobb mert legalább nem fogsz szarul kinézni. Az idióta ismerősöket kukázzuk! Teljesen felesleges edzőhöz menned, a térdeddel kapcsolatban is csak az számít, hogy mit érzel. Komplex ízületvédőt giga mennyiségben, folyamatosan használj, és legalább hetente 4-szer fél órát szobabiciklizz, gyakorlatilag ellenállás nélkül! Ez melegítésnek jó lesz, aerob edzésnek nem.
2014-06-03 07:36:18
Kares

Audioblog

Kérdés
Üdv Bunny! Most, hogy a BlogBuilder nemrég megszűnt, el lehet még valahol máshol érni az audiokat vagy jelenleg sehol nem tudom meghallgatni őket? Válaszodat köszönöm!
ferenc_a412b7
Válasz
Szia! Nem szűnt meg. Fel fogom pakolni valahova, csak még nem tudom, hova.
2014-06-02 17:32:34
Bunny

Scitec Raw

Kérdés
Szia Bunny! Láttalak május 3.-án Debrecenben az OSZT fesztiválon! Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg a fesztiválon készültek-e felvételek a Fekvenyomó versenyről, vagy esetleg összességében a fesztiválról, mert láttam, hogy kameráztatok? Előre is köszönöm a választ!
x_balogh
Válasz
Szia!

Igen, de mivel a zseniális szervezők az összes minket érdeklő porgramot egy időpontra tették, azaz minden egyszerre volt, ezért ne várj nagy dolgokat.
2014-06-02 16:23:01
Bunny

sérülés

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Ez egyik lábnapon lábtolózás közben a 22-et nyomtam a 150kg ba és hirtelen a fejem hátsó részénél a tarkóm fölött éles fájdalom nyílalt, mint ha elpattant volna valami ér, (...) és egy picit megszédültem. Ezután 2 napig pihentettem a dolgot és ma fekve nyomásnál a 8-at nyomtam a 90 be és megint hirtelen bele nyílalt a fájdalom. Egy picit pihentem, és akkor erősödött a fájdalom amikor csináltam valamit, erőlködtem. A vérnyomást kizártam mert alapból alacsony a vérnyomásom. Ha egy picit masszírozom hátul a fejemet akkor egy picit jobb. Szerintetek mi lehet az oka,megoldás erre? Orvoshoz azért nem akarok menni mert szerintem úgy is az lesz, hogy 2 hétig ne erőltessem meg magam stb. Remélem nem túl komoly dolog. Köszi 17/F
csondor_305fa2
Válasz
Szia! Akkor szokott ilyesmi történni amikor elrontjuk a levegővételt-kifújást. Nekem is volt néhány hónapja, hetekig tartott. Amíg nem javul jelentősen addig ne menj edzeni, na pakolj!
2014-06-02 15:44:33
Kares

Austrian Death Machine

Kérdés
Szia Bunny, Az utolsó bbrádióban szó volt a Tim Lambesis gyerekrõl aki meg akarta öletni az asszonyt. Van neki egy másik bandája is, ami érdekelhet: Austrian Death Machine, a dalszövegeiket Arnold legjobb egysorosaiból állítják össze.
comealone
Válasz
Köszi az infót, de az ilyesmit lehetőleg a bodybuilderradio(kukac)gmail.com-ra küldjétek!
2014-06-02 11:57:40
Bunny

Kamu regisztrációk

Kérdés
Szia! Az utóbbi időben jó pár kérdésre válaszltál, amiknek a felhasználónevei mind úgy nézett ki, hogy egy keresztnév, alávonás 6 random karakter. Több, mint gyanús, hogy programmal generáltak, pláne, hogy mindegyik valami hülyeséget kérdez. Remélem segítettem.
sypsup
Válasz
Nem. Ezeket a rendszer generálja ilyenre, nem a júzer ír be random karaktereket.
2014-06-02 08:35:55
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia Bunny! Elolvastam minden szükséges feltételt plusz még az Amit a zsírégetésről tudnod kell könyvet is de mégsem tiszta valami. A Sárga Kapszulában az volt írva, hogy diétában fehérjéből 2-3g/tskg míg szénhidrátból 1,5-2g/tskg kell. Kiszámoltam ezekkel az értékekkel az én 70 kg-omhoz tartozó értékeket és nagyon alacsonyak lettek, összesen 1220 kcal lett az össz kalória bevitel. Akkor mit rontok el, hol van a hiba ?
istvan_cd7c75
Válasz
Nem számoltad bele az értetlen fasz-faktort.
2014-06-01 22:58:07
Bunny

párkapcsolat

Kérdés
Szia Bunny! A barátnőm csináltatott egy tetoválást magának, annak ellenére, hogy tudja mennyire gyűlölöm és ellenzem. Igen ez az Ő teste, azt csinál vele amit akar. Nem is akarok megtiltani neki semmit, mert az eleve rossz. Tudom, rajtam áll, hogy idővel elfogadom-e vagy sem. Egyelőre azt tettem, amit mondani szoktál. Azaz nem csináltam semmit, nem hoztam fontos döntést, mert az idő úgyis megoldja. Meg szeretném kérdezni, hogy neked mi a véleményed az ilyen konfliktusokról? Meggyőződésem, hogy a te véleményed biztosan a jó út ezen a világon. Köszönöm!
kecsi91
Válasz
Szia!

Külső személődő számára úgy tűnhet, hogy nekünk bajunk van a tetoválással, pedig nem erről van szó.

A tetoválás elvével van bajunk. Azzal, hogy agyhalottak örök életre összefirkáltatják a bőrüket, mert ez a trendi. Bele se gondolnak. 

Amikor a tetoválásnak van értelme, azzal semmi bajom.

Számomra nincs értelme, ezért nekem nincs. Régen a motoros társaságban én voltam az egyetlen, akinek nem volt.

Más kérdés, hogy minden, ahogy divatos lesz és átmegy majomkodásba, szar lesz. Ez van ezzel is. Szánalmas, hogy ez is kötelező kellék lett.  

Lényegre térve egyszerűnek tűnő probléma ez: vagy elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, vagy nem.  Csakhogy van itt egy apró aspektus a dologban.

Megteheti a barátnőd, hogy leszarja, hogy te mit gondolsz, te meg elfogadhatod őt olyannak, akinek tetoválás kell akkor is, ha neked nem tetszik, mert saját akarata van.

De egy dolgot nem tudsz megtenni: meg nem történté tenni azt, amikor csalódsz benne, mert többet néztél ki belőle. Hiszen többet néztél ki belőle, és nem gondoltad, hogy mondjuk beáll birkának.   

Erről talán érdemes lenne vele beszélgetni.
2014-06-01 22:10:55
Bunny

cigizés

Kérdés
Szia bunny! Az lenne a kérdésem hogy a cigaretta visazavethet engem a fejlődésben? Vagy gátolhatja az izomnövekedést? Tudom hogy káros de nagyon függő vagyok és orvosi segítséggel sem tudtam letenni. Válaszodat előre köszönöm!
daniel_ecd020
Válasz
Mit vársz gyökér? Megvigasztallak, hogy nem baj ha gyenge, szánalmas köcsög vagy? Vagy dicsérjelek meg, hogy mellé még fogyatékos is?
2014-06-01 20:16:18
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
108 kap. 
 / 4.3
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
%
300 gr. 
 / 4.1
13%   5 190 Ft  
4 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104376 fénykép található.
Superbody 2007
Dobos Róbert
Superbody 2007 Dobos Róbert
Superbody 2007
Kiszty Roland
Superbody 2007 Kiszty Roland
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
PEAK Erőfesztivál 2.
PEAK Erőfesztivál 2.
Aerob Kathi Bélával 2.
Aerob Kathi Bélával 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....