Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2014 július kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Ízületvédelem

Kérdés
Szia! Köszönöm a gyors válaszod. Kétszer ad, ki gyorsan ad. Megrendeltem a NEM Fortét, és Ingyen szállítás kupont kaptam hozzá ajándékba. Máris javul a térdem. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
A gyors válasz csak szerencse kérdése: éppen megláttam, és olyan kérdés volt, amire volt idenrendszerem válaszolni azonnal.

Más: nézzétek a  főoldalt - a Scitec Muscle Beachen ha nem is fullos, de spontán szemináriumozás lesz pénteken és szombaton.

Persze pont most megint "alig" van dolgom: fogorvoroshoz kéne mennem, BB.Tv lapzárta (kataszrofálisna állok vele)  stb. mint látjátok el is vagyok tűnve.

Mellékesen készül a drugsbunny.hu is. Azon lesz az audioblog. Méghozzá a terv szerint hetente, mert az aerobozós nem volt gáz. (Mondjuk hogy azt kiraktam-e, azt nem tudom.)

Addig is az előző audioblog, úgysem hallgattátok még meg elegen, ahhoz képest meg főleg nem, hogy mennyire fontos dolgok vannak benne. Az élet törvényei.
2014-07-31 07:28:53
Bunny

övtáska

Kérdés
Tiszteletem, Bunny. Ezt ne rakd ki, mert neked küldöm, csak nem akartam terhelni a privát postád. Erre szerintem érdemes áldozni. (...)
AndrewK
Válasz
Köszi, de ennyire nem spirázom túl. A vicc az, hogy pont ma szakadt le a combtáskám, ami azért jó, mert motorral megyek a Muscle Beachre. Mondanom se kell, hogy sehol egy hely, ahol megjavítják. A környékünkön levő javító akkora tróger, mint az állat, soha nincs nyitva, amikor épp megyek oda valamiért.
2014-07-30 23:06:30
Bunny

Regeneráló italok

Kérdés
Szia! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy Te mennyire hiszel az ilyen regeneráló italokban, mint a Powerade, vagy a Gatorade? Van valami értelmük, vagy teljes pénzpazarlás? Ha netán pedig azt mondod működik, akkor melyik a jobb? Köszönöm!
richard_53e66f
Válasz
Szia!

Ezek nem regeneráló italok, hanem izotóniás italok. Annyi a hasznuk, hogy nem lötyög a sok víz a gyomrodban, ebből kevesebb is elég, mert jobban hidratálnak. Hogy ez pont erre a két kokrét példényra igaz-e, azt nem tudom. Az Isostar működik, a Scitec isotec is.
2014-07-30 22:04:31
Bunny

Váll ficam

Kérdés
Szia Bunny ! kb 1 éve kiugrasztottam a vállam, már kezdtem az egészet elfelejteni, de ma sikerült megint kiugrasztani. Épp áthúzást csináltam amikor kiment. Sikerült vissza tennem a helyére egy kb. olyan erősségű mozdulattal mint mikor becsukod magad mögött az ajtót , szóval nem kellett nagy erő hozzá, nem is volt olyan durva a dolog mint a tied. Viszont ez engem zavar és az edzést nem akarom abbahagyni. Mit kéne szedjek vagy csináljak, hogy ne történjen több ilyen ? Tudom , hogy ha egyszer kiugrik akkor az kitud ugrani, már volt is olyan, hogy éreztem ahogy kimegy a helyéről de vissza tenni még nem kellett. De most egy teljesen szokványos mell edzés közbe kiugrott bár az áthúzást most guggoló helyzetből csináltam, úgy ahogy Victor martineztől láttam ebben a videóban : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6-e1D2A8hvY#t=276 Lehet, hogy vissza kéne térnem a szokványos kivitelezéshez ahogy régen csináltam ? Valószínűleg legközelebb megpróbálom a hagyományos változatot, kisebb súllyal odafigyelve és jól bemelegíteni külön a gyakorlat előtt. Most még nem fáj de lehet holnapra fájni fog és akkor ki kell hagynom majd 1-2 hetet.
tmj
Válasz
Szia! Kétszeri enyhe ficam még nem vészes annyira hogy elkezdj aggódni. Sokkal fokozottabban figyelj az állandó kontrollra, minden irányú mozdulat összes szakaszán és nem lesz gond.
Plusz: 
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/rehab/kell-e-batorsag-a-szabalyos-edzeshez
2014-07-29 23:27:19
Kares

randinak váalszolva

Kérdés
Abszolút ismerős a probléma, szórakozóhelyek valóban szarok, a mozi az nem program(cserébe kurva drága, és sok a paraszt), jó alternatívák: Margitsziget, Rómaipart, Állatkert(akár bérlettel), kávézók/teaházak, de tény, ha nem akarod magad leinni, sok alternatívát nem kínál a város.
molnarkravdaniel
Válasz
Hozzáteszem: az a csaj, akivel el lehet menni sétálni egy parkba, esélyes, hogy jó lesz.
2014-07-29 17:27:41
Bunny

nyújtás

Kérdés
Szia! Edzés utáni nyújtásról mi a véleményed? Nem mozgás szempontjából, hanem izom fejlődését illetően. Kell az? Jobban fejlődök? Bocs, ha már írtad valahol...
asszemse
Válasz
Szia! Jót tesz és jobban fejlődsz.
2014-07-29 11:40:58
Bunny

Randi

Kérdés
Szia Bunny! A segítségedre lenne szükségem. Találkoztam egy lánnyal, ő is edz, jól kajál, nem rakodja fel a faszbúkra az így basztam képeit, stb. Egy szóval, normális. Nagyon tetszik és én is neki. Egy hét beszélgetés után elhívtam randizni. Elmentünk biliárdozni, természetesen kaját mindketten vittünk, nem ittunk, csak elvoltunk. Jól érezte magát, amíg nem jött oda egy dagadt paraszt hozzá, és rögtön elkezdte fogdosni. Erre odamentem, leállítottam a gyereket, természetesen megkaptam a majd kinn találkozunk, anyád jöhet érted sémaszöveget. Lényeg a lényeg, tudnál-e ajánlani olyan helyeket, ahol nem történne ilyen incidens, illetve kaját lehet vinni és azért egy lány is jól tudja magát élvezni? (BP)
peter_369341
Válasz
Szia!

Jogos a kérdés, de sajnos mindenhol vannak paraszt férgek. Bízzuk ezt az olvasókra, hátha van ötlet.

Én részemről kajálni szeretek eljárni, máshova nem nagyon, (szórakozóhely szóba sem jöhet, mozikban már minden film szar) de nem nagyon van törzshelyem, gyakorltilag most keresek valami olyat, ami nincs messze, de egyelőre nem találok.
2014-07-28 20:24:52
Bunny

alsó hát probléma

Kérdés
Üdv.: Egy olyan problémám lenne, hogy már kb egy fél éve érzem, hogy a derekamnál a gerinc mellett enyhébb tompa fájdalom van. Tudom is mihez kötni, akkor tájt kezdtem el a felhúzást is és a guggolást is, főleg növelve a súlyt. Mikor végzem a gyakorlatot nem fáj, viszont a nap további felében érzem, mintha nyomna. Gondolom a nem megfelelően elvégzett gyakorlat miatt van. Főleg guggolásnál mondták, hogy egy kicsit beledőlök a gyakorlatba. Nos abbahagytam kb 3 hétre a guggolást és a felhúzást is, szedtem egy hónapig ízületvédőt. El is múlt a panasz olyan szinten, hogy nem érzem alapból, viszont ha netán bármilyen munkát végzek, amihez mondjuk le kell hajolni egy pár percig és utána egyenesedek ki akkor megint érzem azt a tompa nyomást és elég kellemetlen. Így most megint pihentetem a dolgot, még a döntött törzsű evezést rúddal is abbahagytam, mert akkor szintén éreztem. Kerüljem teljesen az ilyen gyakorlatokat és keressek alternatívákat rá? Illetve, érdemes lenne megnézetni, mitől is fájhat? Válaszodat előre is köszönöm.
krityo03
Válasz
Szia! Ha még nem pihentetted volna akkor azt mondanám várjunk, hátha csak gyenge és erősödik, így viszont az a véleményem, hogy érdemes lenne megvizsgálni a keresztcsontod és az ágyéki gerinced, esélyes hogy kialakult valami funkcionális csigolyablokk. Írj mélt: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-07-27 12:55:19
Kares

Edzés

Kérdés
Szia! Tudnál segíteni, egy kajakos-evezős súlyzós edzéstervre lenne szükségem. A neten nem nagyon találtam. Előre is kösz.
Eversman1977
Válasz
Nálam csak seggfej meg agyhalott edzésterv van azoknak, akik nem bírták elolvasni a szabályzatot.
2014-07-26 21:22:58
Bunny

Vállvonogatás

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tőled tanácsot kérni. A csuklyás izomra való edzésnél, a vállvonogatásnál 30-30 kg-mal (kézisúlyzókkal) edzek. Az a helyzet hogy nemrég váltottam 27,5 kg-os súlyzókról 30-ra, és bár a csuklyás izmom elbírná a súlyt, de egyszerűen nem tudom megtartani a kezemben mert kicsúszik nem elég erős a fogásom. Mit tegyek, hogy a fogásom megerősödjön. (Kesztyűt edzésnél használok, szóval biztos hogy nem azzal van a gond, hogy kicsúszik, hanem azzal hogy nem tudok erősen rámarkolni.) Az alkaromat is edzem hetente, mert azt olvastam, hogy az segít, de nem látok ebben megoldást. Szerinted mit tegyek vagy milyen eszközt használjak arra hogy a markolásomat, fogásomat megerősítsem, mi az ami nagyon hatásos ebben? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv
krisztian_bbfb99
Válasz
Szia!

Nem tudom milyen ismétlésszám tartományról beszélünk, de gyanítom nem túl magasról. A fogásod valóban elég gyenge. Erre a megoldá pont az ilyen gyakorltok erőltetése, ahol fogni kell. Vedd kisebbre a súlyt, csinálja lassú ismétléseket és jó magas ismétlésszámot, miközben szorítod a rudat. A csuklyádnak is jobb és az alkarodnak is.

Javaslom még az álló fogáserősítő gyakorlatot, ami ugyanez a pozíció: állva leengeded a súlyt az ujjaid végébe, majd összeszorítod az öklödet.
2014-07-26 18:38:59
Bunny

BB rádió - Star Wars könyv

Kérdés
Szia Bunny! Most hallgattam meg a legújabb rádiót, ahol említetted, milyen könyvet olvasol most, és hogy nem igazán jó. Nos, had ajánljak neked két jó Star Wars könyv trilóligát: az egyik Timothy Zahn-tól van, az első könyv címe A Birodalom Örökösei, a másik pedig K. J. Andersontól az Új Rend. Rég olvastam őket, több mint 5 éve, részletekre nem is emlékszem, de mind a kettő az eredeti trilógia után játszódik, és eléggé akciódúsak, remek történetszállal, és kevés politikával operálnak. Rengeteg dolgon lehetett olvasás közben agyalni, végig fenntartotta az ember érdeklődését.
Chris_c
Válasz
Szia!

Köszi! Timothy Zahn-t úgy néz ki, nem bírom, hát kíváncsi leszek! Leighr Brackettben viszont nem csalódtan, de erről szó lesz a rádióban.
2014-07-26 17:46:02
Bunny

ropogó térd

Kérdés
Szia! Azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni,hogy valamitől ropog a térdem,de sajnos nem tudom mi az oka. Kb egy hónapja elkezdtem szedni ízületvédőt(napi 2 kapszulát),de a helyzet változatlan. Félek,nehogy nagyobb gond legyen,hogy egyszercsak teljesen tönkremennek a térdeim. Fájdalommal egyenlőre még nem jár,lassú járásnál hallom főleg. Érdemes lenne esetleg erősebb terméket vennem,hogy elmúljon,vagy netán orvoshoz fordulni vele? Bár azt csak a végső esetben szeretnék,hátha az okos ötleteiktől mégrosszabb lesz a helyzet. Segítségedet előre is köszönöm!
anna_f2ef65
Válasz
Szia! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van
2014-07-26 08:57:23
Kares

Személyi edző képzés

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék személyi edző lenni de nem ilyen himi-humi szar fajta, hanem olyan aki tényleg tud segíteni azoknak akik ezért jönnek a terembe. Ehhez szeretném a tanácsodat kérni. Tudnál nekem ajánlani egy olyan iskolát ahol tényleg azt tanítják amit kell, mind elméletben mind pedig gyakorlatban? (jelenleg a Fitness Akadémia felé hajlom) Előre is köszönöm a segítséget!
norbert_aa8bd3
Válasz
Szia!

A személyi edző képzés a papír miatt kell, azért csinálja mindenki. Aki ott tanul akar megtanulni, azt nem érdekli ez a sport és nem való edzőnek.
2014-07-25 22:32:49
Bunny

Szénhidrát 2

Kérdés
Azért jó nekem mert a súlyzós edzést csak szintentartásként végezném és az állóképességemet szeretném fejleszteni intenzív kardióval és emellett küzdősporttal. Ezért kell több szénhidrát. A fehérjét inkább anyagi okból veszem vissza.
ligaroo
Válasz
Így végképp igen hülye ötlet.
2014-07-25 15:49:12
Bunny

Creatine Pyruvate

Kérdés
Szia! A kérdésem az lenne, hogy a creatine és a kalcium pyruvat miben különbözik? A kálcium pyruvatról olvastam hogy jó diéta, edzés mellé. Erre is szeretném használni. Viszont amit rendeltem, az creatine. Ezt is ugyanúgy használhatom? Jó lesz diétához?
zsuzsanna_3cfce4
Válasz
Abban különbözik, hogy az egyik kreatin a másik kalcium, azaz teljesen más. Olyasmi, mint a holló meg a napló. Mindkettőben van ló, mégsem ugyanaz. A kérdés többi részét bízzuk a Szent Agyhalálra.
2014-07-25 14:37:32
Bunny

Szénhidrát

Kérdés
Szia Bunny! Ektomorf alkat vagyok. Ch-t felemelném 5g/tskg-ról 7-10g-ra amit fehér rizsből vinnék be. Viszont a fehérje csökkenne 2g-ról 1.5-re. A kérdésem hogy lehet-e bármi problémám ezzel hosszútávon (cukorbetegség), mert bár a fehér rizs magas GI-ű, hús és zöldség mellett lassan szívódik fel, de itt 1 adagnál túlnyomó többségben lenne a rizs a kevesebb hús és zöldség mellett.
ligaroo
Válasz
És ez miért is jó neked?
2014-07-25 14:35:13
Bunny

szénhidrát

Kérdés
Szia! Még én sem tudom eldönteni, hogy a kérdésem faszság-e. Az edzés utáni ch-s turmix ch mennyiségét miért kell beleszámolni a napi mennyiségkorlátba? Hisz elvileg az nem zsírosít, egyből izomba, glikogénbe jut. Lehet eleve szar a logikai menetem, de én ezt úgy gondolom, hogy az edzés utáni ch, csak az edzés előtti állapotot állítja vissza. Főleg diétánál érdekes, ahol szigorúan próbálom tartani a korlátot.
zsoltika88
Válasz
Szerencsére én el tudom dönteni, úgyhogy szívesen segítek abban, hogy megvilágosodj a kérdésben. Bár a faszság nem túl jó szó arra, amikor elolvasol valamit és legszívesebben mint egy horrorfilmben, bőszen fröcsögő vérzáporban nyúznád le a saját arcodat a körmeiddel.

Néha megemlítem egy-egy kivételes tehetésgnek, hogy van olyan embertípus, akinek nem célszerű gondolkodni. Te is ilyen vagy. Jobb, ha gondolkodás nélkül csinálsz mindent, ami le van írva. Mindenki jobban jár.

Mindenesetre hideg téli napjaimon, ha ordítva akarok röhögni, a te logikai eszmefutatásodat fogom olvasgatni.

Egyébként ha ettől boldog vagy, ne számold be a tápanyagigényedbe az edzés után szánhidrátot akkor is, ha semmi értelme. nem mondom, hogy tedd fel magadnak a kérdést, hogy "és akkor mi van", mert megint gondolkodnod kell és az veszélyes.
2014-07-25 14:34:52
Bunny

Dühkezelés

Kérdés
Szia Bunny! Bizton állíthatom, hogy téged rengeteg stressz ér a mindennapjaid során. Milyen dühkezelés technikaid tippjeid vannak?
zoltan_ac819f
Válasz
Szia! Igen, ez így van, Budapestem közlekedek, és ugyanolyan primitív büdös parasztok ún. átlagemberek között élek, mint bárki más.

Egyszerű leszarom tabletta és kész. Fel kell ismerni, hogy nem várhatsz el sokat a buta kis állatkáktól, ez a szintjük, amit csinálnak. Nem neked kell idegeskedni azon, hogy más hülye.
2014-07-24 18:57:52
Bunny

edzés

Kérdés
Hello olyan kerdesem lenne hogy igaz e az hogy ha labazok illetve hatazok mondjuk reggel akkor aznap sőt masnap se fussak kulonben nem fog beepulni a labamba semmi es nem fejlodik mert azt akarnam hogy vastagodjon izmosodjon köszi
laszlo_norbert_771cef
Válasz
Azon gondolkodom, mit kellene csinálnod, hogy az agyadba épüljön be valami. Mondjuk egy csákány.
2014-07-24 18:55:49
Bunny

Ketogén

Kérdés
Szia Bunny!Segítség és tanács kellene.Harmadik hete nyomom a ketogén diétát a kapszula szerint, de eddig mindössze 1 kg ment le, pedig odafigyelek a zsírra a héten, meg a szénhidrátra is a hétvégén.Tudom, hogy nehéz pontos kaja meg edzés info nélkül tanácsot adni, de mi kavarhatja meg annak ellenére, hogy a ketophan reggel és este is lila vagy rózsaszín?(Hétfő-kedd edzés, csütörtök futás, szombat reggel teljes testes edzés.)Köszi!
Lande
Válasz
Szia! Semmi, ha a csík színes, akkor minden oké, ne törődj semmivel.
2014-07-24 18:53:06
Bunny

pályaválasztás

Kérdés
Szia! Pár hete írt ide egy srác, hogy milyen szakmát tudnál ajánlani neki. Most is volt a podcastben hasnonló téma, ezért gondoltam írok, hátha segíthetek valakinek. Én a gépeszet szakmacsoportra hívnám fel a tanácstalanok figyelmét. Esztergályostól a gépészmérnökig. Elvileg ezek mind keresett, hiányszakmák. Állítólag jól el lehet velük helyezkedni. Remélem ezek valóságban is megvalósulnak. Én gépgyártástechnológiai technikusnak tanulok. Ez egy 2 éves OKJ-s képzés. Ezeken szerintem már el lehet indulni, ha valakit érdekel.
BarneyHC
Válasz
Köszi! És ne tudd meg, egy CNC marós pl. miket tud alkotni!
2014-07-23 22:51:58
Bunny

Glükóz terhelés

Kérdés
Üdv. Két kérdésem lenne: 1. Ez,milyen erdménynek számít? Éhgyomri Glükóz 5.1 mmol/L, Glükóz terhelés 120 perc 4.7mmol/L. Az eredményes papíron,nincsenek rajta az inzulinértékek,gondolom akkor azt nem is nézték.És ezzel kapcsolatos a 2. kérdésem,hogy elő fordulhat-e olyan,hogy mondjuk a glükóz érték jó az inzulinérték meg rossz?
tamas_c79b93
Válasz
Szia! Nem fordulhat elő. Minden rendben van.
2014-07-22 16:01:11
Bunny

Magàny

Kérdés
Az utóbbi kérdésre a magány vagy barátokra szeretném elmondani a véleményem. Én is hasonló cipőben jártam, próbàltam sportolók között keresgélni, de hétvégén ők is bebasznak meg próbàlnak belerángatni. Én is 17 éves vagyok, egyetlen barátom van akivel már 3 éve edzek, ő neki is vannak félrelépései, de engem nem rángat bele. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy bár több mindenkivel jóba vagyok sosem próbàltak hülyeségre kérni. Ha ők söröztek ittam egy gyümölcs levet és megvoltunk. Közös téma max a csajok, motorok stb. de legalább nem ülsz egyedül a négy fal között. Csak csoportosítsd őket, és a bele fektetett bizalom is csak olyan legyen. Nem mondok nekik el semmi bizalmasat, csak haverok. Akikkel lehet hülyülni, komoly témakra meg van egy edzőtársam és barátnőm, ami bőven elég. ( remélem nem volt érthetetlen a szöveg, reggel telefonról :D)
leaderhun
Válasz
Szerintem egy kicsit félreérted a helyzetet.

Nem az a problémája mindazoknak, akik ezügyben írnak, hogy amíg ők ásványvizet isznak, addig a többiek sört.

Hanem az, hogy nincs téma, amiről beszélgethetnének. A többség elment abba, hogy semmi nem érdekli, csak pl. a bebaszás. Nyilván egészen más józanul vattarészeg parasztok társaságát próbálni élvezni, amikor két értelmes mondatot nem tudnak mondani és még beszogatjk, meg le is nézik, mert ő nem részeg.

Nem az a probléma, hogy nem mindenki antialkoholista.  Úgy néz ki, te szerencsésebb vagy azoknál, akik néha ilyesmiről panaszkodnak.
2014-07-22 12:44:12
Bunny

értékrend

Kérdés
Hello Bunny! Próbálok rövid lenni és tömör, hogy ne húzzam az idődet. 17 éves vagyok és nagyjából a te értékrendeddel rendelkezem. A probléma ott van, hogy ez az értékrend nem fér össze a korosztályommal. Nem haverkodom se hülyékkel, se gyökerekkel, de a korosztályomban nagyjából mindenki az. Nem nagyon találkoztam normális emberekkel. Már nem is próbálok haverkodni, mert mindig csalódok. Persze lehet, hogy velem van a probléma, de amikor a 8 éve ismert legjobb barátom baszik ki velem, nem hiszem. A lényeg, hogy fogalmam sincs mit tegyek. Az elveimet feladni és beépülni a gyökerek közé nem tudok, viszont kezdem magam borzasztóan magányosnak és kedvetlennek érezni. Remélem tudsz tanácsot adni, válaszolni. Ha megütöttem a mércét, előre is köszönöm a válaszodat.
zsombor_227599
Válasz
Szia!

Egy dolgon gondolkozz el, és dönts: melyik a jobb? 

Gyökerekkel haverkodni, vagy magányosnak lenni? Én az utóbbira szavazok.

Tanulj meg mindenkit  asaját szintjén kezelni.
2014-07-21 23:10:35
Bunny

Inzulinutánzó

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tenni egy próbát a kreatin-monohidráttal, builder módra (hosszabb távon alkalmazni, nem kúraszerűen) és úgy gondoltam, megtámogatnám krómmal és l-karnitinnel (a karnitint az edzés utáni regeneráció elősegítésére is használnám), a jobb felszívódás miatt. Én most úgy csinálom, hogy ch-s kaja előtt 20-30 perccel megiszom a monohidrátot a krómmal, illetve edzés után a karnitint és a krómot rögtön utána, zuhany és jöhet a ch-s, kreatinos fehérjeturmix. Vagy esetleg érdemesebb CLA-val kísérletezni? Az eddigi munkádat köszönöm szépen, a továbbiakhoz pedig sok sikert és kitartást kívánok. Üdv: Gábor
Mpgabor
Válasz
Szia! Az ötlet kitűnő, de nem kell sem a krómot, sem a kreatint előbb meginni. Mind a króm pikolinét, mind a CLA jó, együtt meg még jobb.
2014-07-21 23:09:07
Bunny

Lassú emésztés + edzés

Kérdés
Üdv., Bunny! Mit javasolnál a lassú emésztés gondjára? Étkezés után órákig olyan, mintha csak ülne az étel a gyomromban és emiatt az edzés időzítése is problémás, mert nem mindig van időm kivárni az emésztési időt. Éhgyomorra meg nem igazán válik be nekem az edzés, akkor elég hamar leesik a vércukrom. Van erre hatékony táplálékkiegészítő vagy egyéb trükk? Köszi!
galdora
Válasz
Szia! ZÖLDSÉG!
2014-07-21 16:52:44
Bunny

ketogén rost

Kérdés
Szia Bunny! Amikor ketogén diétában vagy, Nálad elő szokott fordulni, hogy (hogy is fogalmazzak), lassul az emésztésed? Annak ellenére, hogy napi szinten, 0,5-1 kg nyers zöldséget fogyasztok, az alacsony szénhidráttartalmúakból, mint jégsaláta, uborka, cukkini, ruccola saláta, vajretek stb. és a 100kg körüli testtömegemhez napi 5 liter körüli vizet fogyasztok, sajnos küzdök ilyen gondokkal. Te ezt, hogy szoktad megoldani? Esetleg érdemes venni valami extra rostkészítményt? Szénhidrátos diétában egyszerűbb, mert eleve sok zabpelyhet, búzakorpát és egyéb magas rosttartalmú ételeket fogyasztok, de ilyenkor ezek kilőve.
Spartan Warrior
Válasz
Szia!

A ketogén diéta jellegzetessége, hogy lassul az anygacsere. Ezért van a hétvégi visszatöltés.

Nekem is eltűnik néha a kaka, mert szinte vicces módon nincs is mit kakálni. Ha frankón szorulásod van, az nagyobb gond. Ami nagyon jó lenne, az az angol zeller, baromi jó az emésztésnek, de nem nagyon lehet kapni. Érdemes rostabelttát is venni.

Egyébként ketogén diétában nem kell annyira sok zöldég. Lehet az is a baj, hogy túl sok.
2014-07-19 22:02:25
Bunny

Porckorongsérv

Kérdés
Ja bocsánat, kimaradt egy fontos dolog. Budapesten keresek személyi edzőt, kerület majdnem mindegy, de kőbánya előny. Kösz szépen!
greta_f2964b
Válasz
Gyere be a BodyBuilder Gymbe és ha a Buk Tibi nem vállalja, akkor vállalja az Ádám. Előtte keresd meg egy konzultációra a téma szakértőjét, Karest (sport.manualterapia@gmail.com) aki a fent nevezett edzőkkel egyeztetve megoldja a gondod.

Más: belenéztem az e-mailjeimbe és rengeteg magénlevélre nem válaszoltam. Kérek mindenkit, hogy ne sértődjön meg ezen, nincs időm.

Még más: keresett egy srác személyes konzultációra. Nem találom az e-mailjét. Ha olvasol, légyszíves ír újra, jövő héten összehozzuk.
2014-07-19 21:56:46
Bunny

első diéta part 2

Kérdés
2.RÉSZ A diétát ebből kéne valahogy kialakítani!(már ha ez így szerinted jó volt egyáltalán eddig) Nyilván diétába más kiegészítők is mennének nem csak ezek! (BCAA xpress, omega 3, Amino magic, Mega carni-x stb.. ) Én egy 10 hetes diétát terveztem, szerinted ez megfelelő lenne? Azt olvastam/hallottam hogy kezdésnek 3g szénhidrát kell testsúlykgként, fehérje szintén 3 (annyi megvan most is ) Heti 5 alkalommal végzek súlyzós edzést, na és ugye most jönne a kérdésem hogy aerobozni/kardiozni mikor kell, mit(aerob/kardio illetve ez a pulzusszámos dolog hogy van? ) és mennyit??(Reggelente csinálnám , este pedig súlyzós edzés ) Illetve még egy olyan kérdésem lenne ha ugye 98kg vagyok és 3g szénhidrát kell akkor 294g szénhidráton kezdenék elvileg , ezt mennyivel csökkentsem hetente , és meddig menjek le vele? Meg van ez a 0CH-s dolog is a végén + 4 nap 0 CH , 1 nap töltés stb stb.. ezekről is tudnál valamit írni? Előre is köszönöm ha elolvasod a kérdésem és válaszolsz rá, és bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült! Üdv
benju77
Válasz
Nem jött meg az első rész, de lehet jobb is, ugyanis a gyengébbek kedvéért: nem fogok személyre szabott diétákat számolgatni senkinek, meg külön személyre szabott cikket írni sem.

Úgy látom a felfogásod neked se tökély. A Sárga Kapszulában minden le van írva, amivel itt nyűglődsz és KÖTELEZŐ elolvasni, mielőtt kérdezel, világos?  Amikor beléptél, kipipáltad. Mi a faszt nem lehet ebben érteni, hogy KÖTELEZŐ elolvasni? Most akkor gondolkodjunk közösen, ki a köcsög.

Na ezért van karakterkorlát kis barátom. 
2014-07-19 21:47:44
Bunny

Folyadékbevitel

Kérdés
Szia! Mostanában elgondolkoztam azon, hogy az étrend mellett mennyire kellene komoly figyelmet fordítani a különböző folyadékformákra, és az azokból történő folyadékbevitelre. A különböző szénsavas divatüdítőket alapvetően is mellőzöm, viszont a különböző rostos üdítőkben is tetemes cukormennyiség található, ahogy a szörpökben is. Ezek mennyire kavarnak bele a CH bevitelébe? Nagyjából milyen arányban lenne érdemes a folyadékbevitelt vízből (vagy ásványvízből) és különböző rostos levekből vagy szörpökből megoldani? Előre is köszönöm segítséged! :)
J0ci
Válasz
Szia!

Mint mindig, most is őszinte gyermeki csodálkozzással írom le, amit gondolok, illetve kérdezem: van olyan elvileg értelmes ember, akinek eszébe jut szörpöt, gyümölcslevet és hasonló szart iszogatni? Ilyen moslékra pénzt kiadni? Pláne, ha testépítéssel foglalkozik?

Milyen arány? Ez a nap vicces kérdése!
2014-07-19 21:27:29
Bunny

Kawasaki

Kérdés
Szia Bunny! Egy motoros kérdésem lenne .Mi a véleményed a 90-es évekbeli kawasaki zzr 600, illetve a zxr600-as motorokról ,megéri venni egyet ,vagy ha nem jók milyen sport motort ajánlasz a 90-es évekből ? 400 000-nál sokkal többet nem nagyon szeretnék rá költeni.
attila__0e8760
Válasz
Szia!

ZXR 600-as nincs. ZXR 750-es van, de nem nagyon hiszem, hogy meg szabadna venni, ezeknek általában véres a torka. A ZZR 600 már reálisabb: az nem superbike, hanem túra-sport motor, ki lehet fogni még megkímélteket.

Egyébiránt én Honda CBR 600-at vennék vagy VFR 750-et. Mondjuk ez utóbbohoz nagy mázli kell 4 kilóért, de CBR 600-van dögivel, nagyob megbízható és fasza motor.
2014-07-19 18:30:51
Bunny

stillmass

Kérdés
Szia! Mi a véleményed a (....) gyártóról?Nem rég találtam rá a termékeire és a kedvező ár miatt gondolkozom,hogy kiprobáljam,viszont sokan egyszerüen azért,mert olcsó nagyon könnyen leszarozzák.Utána néztem a gyártónak amennyire csak tudtam,szerintem megbizható termékeik vannak.Az alacsony árat én annak tudom be,hogy a gyártó szlovák és éppen ezért az árait a közép-és kelet európai fizetésekhez szabta. Nem tudom,hogy kipróbaljam-e,mert a sok hülye miatt kicsit meginogtam,te mit tanácsolsz?
peter_b981b3
Válasz
A szabályzatot szerinted anyádnak írtam, agyhalott fasz?
2014-07-19 18:27:58
Bunny

Verseny

Kérdés
Hello. Mit ajánlanál futó verseny előtti étkezésre? Hány órával elötte kellene elfogyasztani? Előre is köszönöm!
balazs_e0eadb
Válasz
Alacsony GI-jű szánhidrát, sok zöldség, kevés fehérje, 2-3 órával előtte.
2014-07-18 22:45:17
Bunny

futás

Kérdés
Szia Bunny! Megyei futóverseny lesz, amin szeretnék minél jobb eredményt elérni, ki nem, de sajnos felkészülés során közbejött egy sérülés, és csak most jöttem rendbe annyira, hogy újra megfelelő futó edzéseket tudjak végezni. Nemrég találtam rá az oldalatokra, meg kell jegyeznem, nagyon jó. Állóképességem javítására keresek megoldást, olvasgattam a válaszaidat, amiben te a beta alanine-t javaslod, viszont csak másfél hetem van a versenyig, és ez elég kevés idő, hogy ez hasson. (Tudom, ez az én hibám, hogy nem kezdtem el előbb szedni). Erre a párosításra gondoltam: Isotec Endurance-t edzés előtt/alatt, illetve előtte Liquid Shock-ot fogyasztanék. Edzés előtt másfél órával pedig zab+fehérje menne. Vitaminok rendben vannak. Ez így megfelelő? Köszi.
laszlo_25e35d
Válasz
Szia!

Abszolúte jó lesz. Az edzés előtt étkezést lehet korábbra tenném, de te tudod, milyen gyors az emésztésed.
2014-07-18 20:19:35
Bunny

Fehérje

Kérdés
Hello. Sajnos a keret csak heti 7 adag (kanál) fehérjeport enged. Heti 3 crossfit, 3 aerob edzés. Szedjek súlyzós után 2-2 vagy minden nap egyet. Vagy súlyzós után 1, aerobnál reggel egyet zabbal? Hogy lenne jó, valahogy így vagy máshogy?
balazs_e0eadb
Válasz
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/taplalekkiegeszito/tapkieg-cikkek/aerob-edzes-utani-turmix
2014-07-18 20:18:14
Bunny

Étrendkiegészítők

Kérdés
Ha nekem egy nap pl.:100g fehérjét ajánlott szednem akkor kiszámoljam a napi étkezésből adódó fehérjét és ezt kivonjam az ajánlottból és azt vegyem be turmixként? Ugye jól gondolom?
balazs_14877c
Válasz
Egy másik hülye is be akarja venni a turmixot, remek. Bonyolult dolgok ezek marhára.
2014-07-18 20:15:07
Bunny

BCAA használata

Kérdés
Hello, most rendeltem nemrég BCAA-t és az lenne a kérdésem hogy fehérje mellé mehet e nyugodtan.A fehérjét edzés után és este veszem be. Esetleg 1 adag is elég a fehérjéből? Esetleg tudnál pár tippet mondani hogy mit mikor érdemes bevenni? Válaszokat előre is köszönöm!
gabor_e5d428
Válasz
Marhára ráérek tippeket adogatni hülyéknek, akik nem értik az egészet és nehéz elolvasni, hogy mi van a dobozon. Külön mindenkinek egyséve szeretnék az aprócsperó nyomorával foglalkozni, azért írtam a kibaszott GYFK-t. 

Antibébi tablettát minden reggel érdemes bevenni.

Bevenni egyébkénjt  a hashajtót szokták, meg a fent nevezett tablettát, meg a pornós lányok a bránert.
2014-07-18 20:14:13
Bunny

előző kérdésem

Kérdés
Szia Bunny! Azért írok,mert szerintem megírtad a kérdésemre a válaszodat,ami nagyon érdekelne,de nem jelenítette meg az oldal,mivel már kétszer is kaptam e-mailon visszajelzést,de itt nem találom,pedig már átlapoztam sokszor.A kis férgeket meg összeszedném egy helyiségbe és felgyújtanám,még téged akar oktatni,szánalmas kis köcsög! Csak így tovább,minden jót kívánok! Üdv.: Clan
Clan
Válasz
Szia! Nem tudok ilyenről, hogy nálad lett volna rendszerhiba.
2014-07-18 16:48:13
Bunny

Túl hosszú a kérdésem

Kérdés
Szia Bunny! Azért írok mert láttam ezt az EV rovatod és lenne egy viszonylag normális, bár hosszabb kérdésem amit írni szeretnék de nem engedi elküldeni: HIBA a kérdés elküldése során:: A kérdésed: A beírt adat túl hosszú Viszont én nem hinném hogy olyan hosszú lenne és nagyon fontos lenne ha tudnál a kérdésemmel kapcsolatban segíteni! Esetleg valami más megoldás nincs hogy kérdezni tudjak tőled/ahol enged hosszabb kérdést? (email vagy ilyesmi )
benju77
Válasz
Szia!

A hozzám e-mailben intézett EV kérdéseket rögtön kibaszom a picsába. A magánleveleimre nem tudok válaszolni, nem hogy ilyesmire. Erősen esélyes, hogy most is olvas olyan, aki írt nekem e-mailben személyes ügyben (pl. sok köszönő levelet is kapok) és nem kapott választ. Nem direkt van, nem bunkóságból nem írok vissza, hanem mert nem tudom menedzselni ezt azt egészet.

A rovatban azért van korlát, hogy a mesélő kedvű unatkozó idióták kilométeres szaságait ne kelljen olvasgatnom. Van elég dolgom ugyanis. A kérdések TÖREDÉKÉRE válaszolok így is.

Ha nem fér be, írd küldd el két részletben. Ezt páran már kitalálták.

De ha azért hosszú, mert leírtad ez edzéstervedet meg a diétádat, akkor ne erőlködj vele.
2014-07-18 14:17:41
Bunny

Tanács

Kérdés
Szia Bunny! Van egy problémám, de nem tudom hogy fogalmazzam meg vagy hogy írjam le. Van egy lány, párhónapja ismertem meg, csak egy csók történt. Viszont úgy, hogy neki ki volt a barátja külföldön. Most jött haza nem olyan rég és a lány közölte velem hogy jobb ha ezt az egészet hagyjuk mert nem akarja ezt csinálni a barátjával (logika? :D) azt tudni kell hogy néha néha féltékeny ha más lányt meg nézek vagy ha mesélek neki a női Sztorikról. Mai napig is beszélünk Facebookon és az az érdekes ha azt írom neki hogy nagyon hiányzik ö is ugyan ezt írja vissza, meg hogy vigyázzak magamra nagyon meg stb. mintha érdeklődne irántam vagy mintha lenne benne valami érzelem irántam. nem tudom mit csináljak, ne adjam fel és küzdjek? vagy hagyjam a picsába és adjam fel? de ha fel adom akkor nem gyáva vagyok és vesztes mert fel adtam?
Needfor
Válasz
Szia!

Rövid leszek: te voltál a pótlék. Hülye picsa ez, hagyd a francba.

Ez nem feladás, hanem az egyetlen okos döntés.  A nőkért nem kell küzdeni soha. 

Gondolj arra is, hogy mit csinált  a másik csávóval, amíg külföldön volt. Megcsalta. Ki itt a vesztes?
2014-07-17 22:49:07
Bunny

Döntött törzsűoldalemelés fájdalom

Kérdés
Szia, Bunny! Sajnos problémák vannak a hátsó vállammal, szinte sehogy sem tudom edzeni, mert belenyilal a fájdalom. Próbáltam kevesebb súllyal, de akkor is ugyan ez a helyzet. Esetleg tudnál segíteni ez ügyben, hogy milyen gyakorlatokat végezzek? Köszönöm előre is.
krisztian_6faf64
Válasz
Szia!

Nem tudok "Krisztiának ne fájjona hátsó válla" gyakorlatot. Próbálgasd a mozdulatokat, ennyit tudsz tenni. Vagy pihentesd.  Karest kell felkeresni ilyenkor.
2014-07-17 22:43:53
Bunny

porckorongsérv

Kérdés
Szia! Porckorongsérvem van, de kondizni szeretnék. A gugli semmi okosat nem tudott mondani, nem tudom hogyan kezdjem... Tudnál ajánlani egy megbízható személyi edzőt, aki képben van gerincsérv témában is? Köszönöm
greta_f2964b
Válasz
Szia! Persze hogy tudnék. Melyik városban, melyik kerületben? Ha mindegy, akkor sima ügy.
2014-07-17 22:41:44
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia 25eves lany vagyok 165cm 57kg Az lenne a kérdésem hogy ha en 7-8 körül kelek reggel akkor beveszek egy green coffee complexet es megiszom az egy adag whey prot es a l-karnitint es fel óra mulva az edzoteremben vagyok. 1-1,5 óra sulyzos edzést végzek es egybol utána fel óra aerob edzést . Ezt igy jol csinalom illetve ez utan ihatok-e meg fehérjét? Vagy mast ajánlanal inkabb? Köszönöm
Julia89
Válasz
Szia! A termék választás valóban kitűnő, de egy 25 éves lánynak nagyon jól áll, ha használ vesszőket a mondatban.

Nehezen fogtam fel, hogy mi lehet a probléma a titkos protokollal kapcsolatban, amivel meg kéne határozni, hogy ihatsz-e fehérjét aerob után.  Már épp készültem, hogy a csillagok állására hivatkozzak, vagy javasoljam azt, hogy mindig, amikor látsz az utcán egy mopszot, azonnal igyál meg egy turmixot (Mopsz Power!) de rájöttem, mi a problémád: két turmix egymás után.

Nos, ihatsz nyugodtan, ha tolerálod ezt a sok folyékony táplálékot, de nem feltétlenül kell. 

2014-07-17 15:46:18
Bunny

Zabpehely mérgezés

Kérdés
Szia Bunny! Pár héttel ezelőtt bekaptam valami gyomor ganét és miután elmúlt, bármi amit ettem, eléggé marta. Felbsztam hát magam és azóta (2-3 hete) gyak. csak zabpelyhet eszem meg fűszer nélküli csirkét. Az eredmény, hogy a gyomrom helyrejött és kb. minden biológiai folyamatom javult. Aludni is marha jól tudok még viszonylagos bekajálás után is, mert a zab nem csinál gyomorsavat, sőt szerintem még meg is köti. A kérdésem: szerinted meg fogok halni zabmérgezésben, vagy esetleg kiharapdál belülről a nem változatos táplálkozás ufódémona? Felmerült a glutén támadás is a belső szerveim ellen. Mi a véleményed? Nyugtass meg kérlek, vagy temess el, de ne kertelj!
bl4ckf0xi
Válasz
Lehet már meg is haltál. 100g zsír, meg a fehérje mellékhatás ha terhes vagy, nagyon veszélyes lehet!

A kertbe temetünk, nem gond.

Szeminárium.
2014-07-17 15:33:00
Bunny

RDA agyrém

Kérdés
Sziasztok! Na ettől az RDA-tól én is falra mászok. Ez a mennyiség kb. azoknak van, akik egész nap csak fekszenek, vagy ülnek. Ennyi mennyiségből, amit az RDA ír, nem lehet egészségesen élni szerintem, de jó hogy ezt te is így gondolod. Így már tuti vagyok benne. Az meg hogy valamelyik nap megkérdezték tőled, hogy vágod-e a Támadás 2-őt, mikor te csináltad, na az kiégetett. Neked Bunny már sok mindent megköszöntem, engedd meg, hogy Karesnek is köszönetet nyilvánítsak az edzésvideóiért, egészségmegőrző cikkeiért. Kettőtöknek köszönhetően sikerült hosszú idő alatt összeraknom egy olyan edzésprogramot, ahol több évi testépítés után is tudok még fejlődni látványosan. Köszönöm nektek! Na de kérdezzek is valamit. Elképzelhető, hogy lesz builder gasztro szakácskönyvetek? Pár ismerősömet érdekli eléggé. További jó egészséget, sikeres munkát! Sensei
sensei0611
Válasz
RDAgyrém. Nem én gondolom így, elég sok táplálkozási szakember gondolja így szerte a világon, én is tőlük tudom, de minderről tuti van szó a Sárga Kapszulában, amit kötelező elolvasni az agyhalottaknak is, ezért nem értem, hogy lehet ez felmerülő téma. 

Én azon fonom be a hajamat, amikor jutub trógerek szarjairól nálam érdeklődnek.  

A Builder gasztroval én nem foglalkozom.
2014-07-17 15:27:47
Bunny

Fehérje

Kérdés
Szia! A helyzet az, hogy elérkezett a pillanat, hogy feleségemmel belevágunk a baba projekbe. A kérdésem az lenne, hogy a vitaminok mellett lehet-e inni fehérje vagy protein turmixot, ha gyermeket szeretnénk? Milyen hatással (mellékhatással) járhat, ha ilyen készítményt iszok? Vagy esetleg ne is fogyasszak ilyesmit, ha gyermeket szeretnék? Válaszod előre is köszönöm! Üdv! Attila
Attila.a.hun
Válasz
Ezt a kérdést vegyem beugratósnak? Kandi kamera?
2014-07-17 14:54:18
Bunny

B vitamin bevitel

Kérdés
Szia Bunny! Az intenzív edzés mellet szükséges B vitamin bevitelről szeretnélek kérdezni. Több táplálék kiegészítőt is használok úgy mint, l-karnitint, NO fokozót és multivitamint. Mind a három nagy mennyiségben tartalmaz B vitaminokat. Ha egy nap mind a három a kiegészítőt használom, akkor az ajánlott fogyasztási mennyiség (RDA) kb. 10-szeresét viszem be. Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg szükséges-e az izomzat fejlődéséhez ilyen nagy mennyiségű B vitamin vagy ez már túlzott bevitelt jelent. Tudom, hogy vízben oldódó vitamin lévén a felesleges mennyiség a vizelettel távozik, de olvastam esetleges toxikus hatásokról tartósan magas B vitamin szint mellett. Válaszod előre is köszönöm.
alex_3ffd77
Válasz
Jó reggelt kívánok minden kedves barlanglakónak, aki még nem hallott róla, hogy az RDA faszság. H a esetleg nem volt gyanús eddig, akkor tekintsd meg az RDA ajánlott C vitamin bevitelt, majd hasonlítsd össze egy normális multivitaminnal. Sőt, a multivitamin dobozán rajta van minden érték az RDA-hoz képest. Aztán ennek fényében tedd fel a kérdést magadnak, hogy miről is beszélgetünk most?
2014-07-17 07:53:22
Bunny

zsírfogyasztás

Kérdés
Szia! Tudom, hogy egy átlagember baromi sok zsír fogyaszt naponta, és nem is a jó fajtából. Csak ez a 100 gramm első blikkre elég nagy mennyiségnek tűnt, és ezért szerettem volna kikérni a véleményed, hogy esetleg gyomorproblémák vagy egyéb tünetek előfordulhatnak-e ilyen magas zsírbevitel esetén.
elvistheking
Válasz
Leírjam még párszor cirádásan körbetáncolva, hogy 100 gramm NEM nagy mennyiség, vagy megérted már végre?
2014-07-17 07:43:02
Bunny

Edzeslogika

Kérdés
Hello Bunny. Koszi, hogy eddigi kerdeseimre is valaszoltal! Nem tudom en vagyok e a hulye, de szerintem kolcsont felvenni arra, hogy valaki edzzen (Megvegye a tapkieget, versenyfelkeszules stb.) nem balfaszsag egy kicsit? Mondjuk semmi kozom hozza, ki hogy bassza el az eletet. Elhiszem, hogy a sport es a testepites fanatikussa tesz valakit, tegye is, de most gondolj bele. Legyunk nagyvonaluak, edzzen valaki 2 orat naponta (sok feszengo gyikarc eseteben fel ora stb. papucsban), figyeljen oda a kajara ami meg nem is penzkerdes, akkor is fennmarad 22 ora. Leszamitva az alvast, meg igy is kurva sok ido marad fenn. Lehet kicsit demagog, de szerintem faszsag erre verni magunkat, EZ lenne a legnagyobb cel az eleteben? Ismeroseim Egyetem mellett testepitenek, sportolnak, de persze csak masodallasban Szerintem rohadt nagy ingyeneles az, hogy majd megelek a testepitesbol es minden fasza lesz. OK egy Ronaldinho megel a focibol, mert akkora penzek vannak ebben a mar-mar iparagban, hogy jut neki boven. De egy viszonylag keskeny reteget erinto sportbol mit akarnak? Szerintem igenis szegyen az, hogy valaki feszeng, es veri magat arra, hogy ez az elete. Mondani se kell, hogy ezek jonnek azzal, hogy 16 eves vagyok, milyen kokszot szeggyek (sic!)? Az, meg hogy megy lejjebb a szint es mar mindenki gyoztesnek szuletett. Szerintem a csecsemok nyakaba aranyermet kellene tenni rogton mihelyt kijott, mert o volt a leggyorsabb legerosebb sperma! (Mondjuk van aki akkora g*ci, hogy az anyjaban csak nott nem fejlodott semmit, de ezen ne akadjunk fel) Plusz kerdes: a #39-es BBTv-ben tenyleg a Fenyo kocsija van?
mr.kovacs
Válasz
Szia! Teljesen egyetértek. Kölcsönt felvenni a testépítésért nem csak balfaszság, egyenesen agyrém.

A sport van érted, nem te a sportért.

Ezt nem kell összekeverni azzal, hogy mindenkinek kutya kötelessége lenne sportolni, hogy fizikai képességeit kiteljesítse és ezáltal mentálisan és fizikailag egészséges, hasznos tagja legyen a társadalomnak.

Feszengeni bizony szánalmas és szégyenletes dolog. Szánalmas, amikor gyíkfaszok beképzelik, hogy ez az életük. Ez az élete egy Tóth Daninak, egy Kathi Bélának, csakhogy náluk nem annyi, hogy edzenek és erre verik magukat, hanem mellette annyit dolgoznak, mint az állat.
2014-07-17 07:40:19
Bunny

zsírfogyasztás

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem zsírfogyasztással kapcsolatos. Ha a jelenlegi étrendem szerint napi 100g zsírra van szükségem, és ezt a mennyiséget lenmagolajjal vinném be, akkor ezt megtehetem minden további nélkül, vagy ez már túl sok? Sokszor láttam már ezt a túladagolás témát előkerülni itt a rovatban, amire általában azt szoktad válaszolni, hogy barom módon fogyasztva bármit túl lehet adagolni, és pont ezt a barom módra fogyasztást szeretném elkerülni. Hosszútávon előfordulhat bármilyen negatív hatása az ilyen mennyiségű zsírfogyasztásnak? Ha nem javasolsz ekkora mennyiséget, akkor mennyi lenne napi szinten az, amennyit még ajánlanál? (a testsúlyom 97kg, ha ez mérvadó) Válaszodat előre is köszönöm!
elvistheking
Válasz
Szia! Úgy látom, nem egészen fogtad a kérdést, hogy mit jelent az, hogy "bármit túl lehet adagolni", pedig azt hiszem, volt rá épeszű példa.

Szerinted egy átlagember mennyi zsírt eszik meg naponta?

Mi bajod a lenmagolajjal? Disznózsír kéne?
2014-07-16 23:48:50
Bunny

vélemény 2

Kérdés
Apropó faszbuk, én is le akartam magam párszor törölni, de elég sok telefonszámlát spórolok rajta, meg néhány dolgot (pl. ilyen-olyan összejövetelek) sajnos ott a legkönnyebb leszervezni. Nemrég jöttem rá viszont, hogy be lehet állítani, hogy ne lássam a többiek hülyeségét, csak le kell venni a követem-ről a pipát minden ismerősnél, nekem nem sok van, csak akiket tényleg ismerek, így 10 perc alatt megvolt. Csak ha esetleg valaki nem akarja valamiért törölni magát, de zavarja a sok szar. Az a legdurvább, hogy faszbukon még azok is kretének sokszor, akik élőben értelmesnek tűnnek, illetve, hogy nemcsak a tinipicsák, hanem minden korosztály majdnem olyan hülye rajta. Végezetül egy filmajánlás: https://www.youtube.com/watch?v=Ur2UR50_8vI
gabor_fc15f9
Válasz
Szia!

Nem tudom, ennek volt-e msik része, ez jött csak meg.

A faszbúkon szinte mindenki kretén, ez nem kérdés. Mindenkinek nyilvánosságra hozza a rossz oldalát. Épp ez a lényeg: az általad normálisnak gondolt emberről is megtudod, ki valójában. 

Én az általad ajánlott filmet a szovjet anakin Skywalkerrel nem bírtam megnézni, de alkalomadtán majd nekifutok még egyszer.

Más: az audioblogban is volt az a sztori. 
2014-07-16 11:16:22
Bunny

vélemény

Kérdés
Üdv. Érdekelne, hogy miért tartod idiótaságnak a hagyománykövetést. Nem kötözködés, csak kíváncsi vagyok a véleményedre, mert szerintem többek között pont azért fordult ki ennyire magából az egész nyugati civilizáció, mert elszakadt a gyökereitől. De nem biztos.
gabor_fc15f9
Válasz
Szia!

Az agyhalottak egymást tapossák, mert jön a karácsony, Kiirtanak egy csomó fát. Húsvétkor nyulakat kínoznak. stb. Például ha én kitalálom, hogy nálam két nappal később lesz a karácsony, az totál szentségtörés. Ma is minden hülye megkereszteli a gyerekét, mert így szokás, miközben totál nem vallásosak. Az ilyesmit tartom idiótaságnak, hogy gondolkodás nélkül követünk hagyományokat akkor is, ha baromság. Ezért virágzik a paraszolvencia például, 

A nyugati civilizáció nem szakadt el a gyökereitől. Ez csak nagymagyar bullshit.  Alapvetően klasszikus keresztény értékrend volt a 90-es évek közepéig, mostanában hülyíti zombivá a fogyasztói társadalom abszurd előretőrése, plusz a bevándolrók "kulturális" hatása.   

Nálunk sajnos jópár agyhalott úgy képzeli a hagyományőrzést, hogy mindenkinek matyóhímzésben meg huszárcuccban kéne járnia lovaskocsin és egyszerre kereszténynek meg pogánynak lenni. Én meg úgy képzelném a hagyományőrzést, hogy az emberek tudnak köszönni, értelmesen beszélni, írni/olvasni és nem szarnak oda az utcára, hanem a szemetet a kukába dobják. 

Szóval részben igazad van, de nem teljesen. Nem a gyökerektől szakadt el a nyugati kultúra, hanem egyszerűen ki van mosva az átlag paraszt agya a faszbúkkal meg a többi szarral tökhülyére. 

2014-07-15 23:37:15
Bunny

Kezdő Edzések - Tömegnövelés

Kérdés
Kedves Bunny ! Érdeklődni szeretnék, 23 éves 183 cm magas 82 kg-os férfi vagyok és neki szeretnék kezdeni az edzéseknek. Egy kis felesleg van a hasamon de nem vészes. Átlagosan zsírosodónak tartom magam. Végigolvastam a sárga kapszulát is, úgyhogy az alapokkal kezdek tisztában lenni. A kérdésem a táplálékkiegészítőkre vonatkozik, konkrétan hogy a kezdeti stádiumba az átmozgató edzésekhez milyen port ajánlasz, egy komplex tömegnövelőt, vagy ahogy a könyvedben leírtad vitargo+whey protein kombinációban magamnak mixelve ? Mert ugye amit a könyvedben írsz, ott 60g fehérje párosul 40g szénhidráttal, a tömegnövelőkben pedig az arány pont a fordítottja, ha például egy jumbo professional-t nézek, abban 1 adagnál 85g szénhidrát jut 52g fehérjére. Tehát kezdőknek, átlagos testalkat esetén, tömegnövelésre a több fehérje vagy a több szénhidrátos kombináció kedvez ? Ezekkel a paraméterekkel, egy jumbo professional tömegnövelő, egy mega daily one plus vitamin és egy Arthroxon Plus izület védő jó kombináció lehet ? A tömegnövelő jumbo pro-t reggel és edzés után fogyasztanám, vagy edzés előtt és után kellene ? Előre is köszi a válaszod ! Miki
miklos_sz
Válasz
Szia!
2014-07-15 14:38:11
Bunny

Kutya

Kérdés
Szia! Elképesztően megnyerő a Pók, remélem minden ok vele! Minden állatnál felmerülhetnek extra költségek, ez benne van a pakliban, tulajdonképpen ez lenne a felelős állattartás, hogy ezt belekalkulálja az ember a kapcsolatba, nem csak villantani kell neki a pitbull a Vácin, aztán ha van valami gond, kibaszkodja valahol a kocsiból. Egyik legjobb döntésem volt, hogy befogadtam egy menhelyi kutyát, ez is egy opció, csak ha valaki nem ragaszkodik egy bizonyos fajtához. Nem vagyok irgalmatlan állatvédő, csak utálom, ha szenvednek.
eszter_7e1f65
Válasz
Szia!

Az állattartás - bár ez nekem inkább a haszonállat tenyésztést juttatja eszembe - komoly felelősséggel jár, ez nem kérdés.

Azonban nekem is komoly felelősségem van abban, hogy mire inspirálok embereket. Tisztában vagyok vele, hogy sokan miattam, az én hatásomra vettek mopszot, amiről most derült ki számomra is, hogy egy olyan fajta, annyira túltenyésztették azok a nyomorultak, akik érző lények életéval szórakoznak pénzért, hogy totálisan hibás fajta, ami meg fog vakulni.   

Képzeld el, hogy egész életedben szőrök lógnak a szemedbe, így kell élned, és úgy halsz meg, hogy az áleted utolsó éveiben vak vagy. (Szerencsére ez azért nem minden mopsszal fordul elő.)

Nem igazán akarom azt írni, hogy revideálom az álláspontomat és ne vegyetek mopszot, mert sok költségtől és aggodalomtól kímélitek meg magatokat.

De muszáj kimondani, hogy mindez benne van a pakliban. Pont azért, mert a mopsztól rengeteg szeretetet kapsz, nagyon rossz tudni, hogy szenved. (Bár ezt a szőr kérdést valószínű megszokja, így önmagában nem ez, hanem a látáskárosodás a gond.)
2014-07-15 13:38:08
Bunny

Gyereknevelés

Kérdés
Szia Bunny! Igaz nekem nincs gyerekem, de veled egy véleménnyel vagyok alapjáraton a gyereknevelésről. Viszont van egy dolog, ami miatt kicsit másképp látom a dolgokat. Te is írtad, hogy ha bekerül a patkányok közé, akkor oltogatni fogják, ha jól nevelt, esetleg nem olyan patkány, mint ők. Tudom most én leszek a paraszt, de ezt csak úgy lehet kivédeni, ha te sem szólsz rá mindig a gyerekedre. Hiszen ha neki is kifejlődik a személyisége, hasonló lesz mint a többiek, és legalább oltogatni nem fogják. Nem tudom te hogy látod, de én úgy látom, hogy a mai világban a becsületes, rendes, jószándékú ember kitörölheti a jó tulajdonságaival a seggét, de előnyt soha semmilyen körülmények között nem lát belőle. Bár ez inkább a férfiakra jellemző. Lányként csak arra kell megtanítani a gyereket, hogy minden ember egy önző számító féreg. A 20. század elején még erények voltak a klasszikus értelemben vett jó tulajdonságok, ma már nem azok... és valamilyen szinten alkalmazkodni kell, mert ez a túlélés kulcsa. Féregnek kell lenni az emberekkel, hogy azoknak eszükbe se jusson velem patkánykodniuk.
bello8806
Válasz
Szia!

Hogy hogyan lehet kivédeni azt, hogy a gyereked ne legyen agymosott gyökér csak azért, mert agymosott gyökerek között van a nap jelentős részében azt nem tudom. Úgy gondolom, hogy csak úgy, hogyha nagyon erős alapokat hoz otthonról. Más kérdés, hogy hogyan adhatnék erős alapokat egy óvodás körú gyereknek.

A külső befolyás sokrétű. Nem csak direktben oltogatják a kis gecik a többieket, hanem vannak trendek, amit csordaszellemben utánoznak. Ha az a menő egy közösségban, akinek márkás cipője van, akkor a gyerek márkás cipőt akar és nem érzi ennek az egsznek az értelmetlenségét, főleg, hogy a segghülye felnőttek sem fogják fel.  Lesznek verbális benyomások és lesznek tapasztalati benyomások, látni fogja hogy mit csinál a többi és ha nem elég erős az egyénisége, illetve a szellemi alapjai, azt fogja követni.  

A "rászólás" szart sem ér. Egy gyerek nem tud racionálisan gondolkodni, de nem is kutya, akinek te vagy a falkavezér. Hiába szólsz rá, ha nem érti, hogy miért az a jó, amit te mondasz, amikor mindenki más az ellenkezőjét csinálja.

A megoldást erre én abban látom, hogy meg kell tanítani, amire lehet, hogy számára egyfajta gondolkodás legyen a természetes. nyilván most, amikor két éves sincs, még nem nagyon tudom megtanítani a táplálkozási alapelvekre például.

A másik a szokásjog. Ha mi egyfajta életmódot élünk, azt fogja megszokni, az lesz számára a természetes alap. Ha abban fog felnőni, hogy apa megy edzeni, apa csirkét eszik, nincs csokika, húst eszünk és zöldséget, ez lesz számára a természetes és ezt tekinti alapnak. A moslék kaja ehhez képest új információ lesz, amihet bizalmatlanul fog állni, ha megtanítod neki, hogy nem mindegy, mit eszünk, vagy hogy azt egye meg, amit tőlünk kap.

Egy csomó dolgot meg lehet tanítani egy gyereknek, készségszintre. A vallásosság is innen jön, vagy az (idióta) hagyománykövetés. Ugyanígy meg lehet tanítani normális értékrendet is. Sokat kell ilyen dolgokról beszélni.

Nem hiszem, hogy féregnek kell lenni az emberekkel. Azt gondolom, a megfelelően kell kezelni a férgeket, de ettől még becsületes embernek kell lenni, nem olyannak, mint ők.

Az meg mindegy, hogy fiú egy vagy lány. Nyilván vannak specifikus dolgok ami egy lánynál érdekes, de alapvetően az alapértékek ugyanazok, és ha azt át tudod adni, nem kell aggódni, hogy lelkes nevező lesz 11 évesen a szopóversenyen a fiúvécében. Akár lány, akár fiú. 

2014-07-15 13:26:51
Bunny

Gyereknevelés

Kérdés
Szia Bunny! Szánalmas mekkora ordas köcsögök vannak, akik engedik a gyerekeiket ekkora kis takonnyá válni. Le se szarják őket, de amikor egy tanár lebassza mert idióta volt , akkor egyből kinyitja az is a pofáját csak azért, hogy kiélvezhessea felsőbbrendűségét rajta hiszen úgyis tudja, a tanárnak nincs ilyenhez joga. Óvónő ismerősöm azt mesélte, hogy a gyereket már sarokba sem lehet állítani, mert sérti az önérzetét meg gátat szab a mentális fejlődésének. Ezen befostam. Gyakorlatilag ellehetetlenítik őket is attól, hogy utat mutassanak a gyereknek, ha már a nyikhaj szülő nem képes rá. Mondjuk sajnos az ilyen mentalitású óvónőből is kevés akad. Egy audioblogot azért szívesen meghallgatnék Tőled a témáról. Biztos vagyok benne, hogy bőven tudnál beszélni ezekről a gyökérségekről. Egyfajta gyereknevelési tanácsadásnak is elmenne szerintem.:) Jó ilyenekről is olvasni, nemcsak a mitszedjekhogynagylegyek? nyomikról, úgyhogy ezúton is köszönöm a kemény munkádat! Üdv:Andris
Kriptalako
Válasz
Szia!

Mivel az emberek nagy része nyomorult gyökér - nézd meg azt a pár kis szardarabot, aminek most válaszoltam az imént - ugyanilyenek lesznek a gyerekeik is. Ezen nem kell csodálkozni.

Nem nagyon tudom beszélni ilyen témákról, mert még nincs tapasztalatom.  Gyermeknevelési tanácsokat meg főleg nem adnék, ahhoz kevés vagyok.

Van viszont egy komolyabb téma.

Elég sok embert beszéltem rá a mopszra, és ez talán hiba volt, mert én is most tudtam meg egy elég radikális információt, ami megváltoztatja az állaáspontomat abban, hogy ajánlom-e a mopszokat.

Az a helyzet, hogy általában a benyomott fejű kutyákkal fordul elő az a probléma, hogy befelé fordul a szemhéja és a szemhéj szőrei irritálják a szemgolyót.

A mopszoknál a szemész szerint ez közel 100%-os valószínűség, szerinte néhgy hónapos korában az összes mopszot meg kellene műteni és egyáltalán nem biztos, hogy ez egész életre megoldja.

Most műttettük meg a Pókot: a műtét 80 ezerbe került. Mivel soha egyetlen állatorvos sem mondta el ezt érdemben, akkor kezdtünk el aggódni, amikor úgy tűnt, hogy nem lát jól. És valóban: 50%-os látásromlása van, mert a szőrök mechanikusan károsították a szaruhártyát, azért a látómezeje jelentős részén homályos folt van.

Ezen a műtét már nem javít, de ha nem műttettük volna meg, megvakult volna előbb-utóbb.

A legnagyobb para az volt, hogy eddig egyetlen műtét volt, az ivartalanítés, de abba majdnem belehalt: kétszer kellett újraéleszteni, mert a mopsz nagyon rosszul tud lélegezni és nem csípi az altatást. Így eléggé aggódtunk, hogy el lehet-e altatni biztonságosan, mivel az állatorvosunk azt mondta, ő több altatást ezzel a kutyával nem mer vállani. Szerencsére itt profi aneszteziológusok voltak, akik csak legyintettek az egészre és tényleg nem volt gond.

Túl vagyunk az egészen, minden oké. Még mindig kába, pár napig biztosan szar lesz neki, talán vannak fájdalmai is. velem fog aludni, hogy ne tudja a szemét vakarni, mert én nyakonvágom.

Kérek minden mopsztulajdonost, hogy nézesse meg szakemberrel ezt a szemhéj dolgot, hogy időben léphessen.

Sajnos a mopsz innentől nem olcsó mulatság, hiánba nem drága megvenni. Nyilván ott vannak a rendszeres szervizek is, de ez a 80 ezres mutatvány nyilván senkinek sem hiányzik. Viszont muszáj meglépni.   

Ha valakinek aktuális, megírom a doki nevét és elérhetőségét.

Az erős csipásodás intő jel! 
2014-07-14 23:32:21
Bunny

Tudatlanság vagy tudálékosság...

Kérdés
Drugs Bunny ajánlom figyelmedbe a wikipédia nevű online enciklopédiát, annak is a szeminárium szócikkét! ... Tévedni emberi dolog - mondta a sün és lemászott a drótkeféről.
BlackRaven
Válasz
Én meg ajánlom figyelmedbe apád faszát, buta kis nyomi.
2014-07-14 22:38:33
Bunny

Testépítés

Kérdés
Üdv Szeretném a tanácsodat kikérni. Sportos alkatú vagyok, mert világ életembe imádtam sportolni, focizni atlétikázni és az utóbbi időben edzeni is, viszont most elértem egy olyan szintre, hogy hiába próbálok hízni egyszerűen nem megy. Jelenleg 70kg vagyok és szeretnék egy pár kg-t magamra szedni. Sajnos Németországban dolgozom így havonta, csak egy hónapot vagyok otthon és itt csak a kettlebelles edzéseket tudom megoldani. Most viszont otthon leszek 5 hetet és ez idő alatt elég sok időmet a konditeremben fogom tölteni és közben szeretnék egy kúrát is végig csinálni. Sosem próbálkoztam még szteroidokkal csak turmixokat fogyasztottam. Szerinted milyen szteroid kúrát csináljak végig? Létezik olyan, hogy étvágy növelő? Előre is köszönöm a segítséged:)
balint_21aff4
Válasz
Funkcionális analfabétizmus elleni szteroid kúrát csinálj, agyhalott fasz.

2014-07-13 19:45:34
Bunny

Megbecsülés

Kérdés
Szia Bunny! Nem szeretnék kérdezni, csupán annyi, hogy ne idegesítsd magad fel ilyeneken, mint a windows. Gondolj arra a sok ezer emberre, aki felnéz rád és tőled várja a megváltást, s ha figyel és olvas, meg is kapja! Én, mikor először találkoztam veled szombathelyen, Támadás 2 premieren, remegő kézzel, az ajtóból visszafordulva mentem hozzád közös képért és mert muszáj volt! Nekem ez hatalmas élmény volt és gondolom, te sem szarod le az ilyen hozzáállást, ezért kérlek, csak nyugodtan, nehogy infarktust kapj a sok gyökértől, inkább gondolj azokra, akiknek te vagy szinte az apjuk, aki megtanítja őket az életre! Köszönöm, akinek ropog a csuklója!
peti9016
Válasz
Szia Peti!

Ne aggódj, nem fogok infarktust kapni sem a sok gyökértől, sem a windowstól.

Viszont itt egy új audioblog, amiben nagyon fontos dolgokat mondok: az ÉLET TÖRVÉNYEI by Drugs Bunny, de persze ez csak az egyik téma.

Töltsd le! 
2014-07-13 14:20:15
Bunny

Enzim szint

Kérdés
Hello Bunny! A segítségedet szeretném kérni. 1 éve nem edzettem, most kezdtem újra immár második hete az egészet. Voltam vérvételes orvosi vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy a vázizomzatom enzimszintje iszonyat magas. 7000-res érték, a normális maximum 170 helyett, valamint hozzátették, hogy egy a májamat is nagy mértékben károsíthatja. Mi válthatta ki ezt a tünetet valamint mit tegyek ellene? Kell tőle tartanom? Köszönöm előre is válaszod!
sprite08
Válasz
Szia! Nem ártana tudni, hogy pontosan milyen enzim értékről beszélünk. Ha ez a kreatin-kináz szint, akkor könnyen lehet, hogy barom módra kezdtél el edzeni és semmi mást nem jelez, csak hogy hirtelen erős megterhelés érte az izomzatodat. Ha nincs semmiféle tüneted, nem lehet gond, várj egy pár hetet és nézesd meg újra.
2014-07-13 14:08:01
Bunny

80 kilos az edzoteremben

Kérdés
Szia, kerdesem az lenne, hogy egy tulsulyos (24 eves, 164 cm magas, 80 kg, lany) mit kezdhetne el mozogni, ha eddig meg nem jart le fitnesz terembe es mit ehetne mellette? En elso nap lementem egy erosito 1 oras tornara, de mikor a sulyzos gyakorlatokat nagyon helyesen csinaltam, sokkal nehezebb volt es lekellett, hogy ultessenek es hivni a mentoket ugy elkezdett verni a szivem. A hazi orvosom kivizsgalt, es minden rendben csak azt mondta, hogy lassan kedjek el mozogni az talan segitene, mert nics semmi baja a szivemnek es mondta, biztos egy fitnesz edzo jobban tudna ebben segiteni. Ezert lenne a kerdesem az, hogy mivel tudnam elkezdeni a fitnesz teremben az edzest, mert ha tolem fuggne csinalnam a legnehezebbet is de a szivem leall .
virginia_89d92b
Válasz
Szia! Kizárólag személyi edző felügyelete mellett kellene elkezdened az edzést.
2014-07-13 14:03:10
Bunny

Sárga Kapszula

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az lenne, hogy mi okból adtad a könyvednek A sárga kapszula címet? A sárga gondolom az oldal színéből adódik. Egyébként van egy gyakori kérdések nevű oldal és ott elég sok kérdés van a testépítéssel kapcsolatban, amikor valaki tényleg nagy hülyeséget kérdez bagy nincs tisztában az alapokkal akkor egyből a te könyved ajánljuk. Ilyenkor nem egyszer volt, hogy a kérdező azt válaszólta, hogy ő nem fog szteroidozni meg hagyjuk őt békén a tablettákkal
balazs_deb554
Válasz
Szia!

Agyhalott barmokkal felesleges fogalkozni.  A "sárga kapszula" nem az én ötletem volt. Konkrétan a Mátrix jelenetére utalunk elle, mert ez a könyv a választás: ha beveszed a sárga kapszulát, kikerülsz a hülyeségmátrixból, megtudod az igazságot.
2014-07-13 13:11:04
Bunny

saját motoros honlap - bb.rádió

Kérdés
Szia Bunny! Hallgattam ma melóban a bb.rádiót és a saját motoros honlapod ötlete nagyon megütötte a fülemet, mert pár hete nekem is belehasított az agyamba hogy mi az istentől a totalbike a legsikeresebb motoros oldal Abszurdisztánban. Alig van cikk, jó meg főleg, mintha ők maguk is félvállról vennék a dolgot, szinte csak a totalcar egy rovataként működik. Ettől teljesen függetlenül az a kérdés is felvetült bennem hogy van-e jobb dolog az életben mint hivatásszerűen motorokat tesztelni (akár ingyér is) :D A két kérdésből az következne, hogy azonnal jelentkeznék cikkírónak, de sajnos külföldön dolgozok, úgyhogy csak annyit tudok mondani hogy szerintem tuti ötlet, sokkal színvonalasabban és érdekesebben meg tudnád csinálni mint a totalbike (ez már a megjelent cikkeidből is látszik, szerintem nagyon jók), arról nem beszélve hogy gondolom nem vatta új sokmilliós motorokat tesztelnél, hanem elérhető, használt motorokat. Szóval nagyon remélem hogy belevágsz, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül! Üdv, Deák Péter
deakpeter
Válasz
Szia!

Kizártnak tartom, hogy a Totalbike egyáltalán sikeres, nemhogy a legsikeresebb. Jól látod, nincs külön szerkesztőség, bár egy darabig úgy tűnt, hogy az előző főszerkesztő leváltásával és a beolvadással jobb lesz, de most már nem úgy tűnik.

Én nem hivatásszerűen tesztelek motorokat, mindössze ez a hobbim. A TB-nél külsős vagyok és eszem ágában sem lenne belsős lenni.

Nem akarom a világ legjobb motoros magazinját megcsinálni. Egyszerűen szeretem a motorokat. És van egy reaális szemszögem, ezárt is nem érdekelnek az új motorok, mert ebben az országban irreálisak, az a réteg meg, aki megveszi, pont az, akinek a mai egértévés transformers szarokat gyártják. 

 Persze lehet nem fog sikerülni, mert nagyon elfogalt vagyok, de mivel ez nem sokkal több, mint blogolni, talán összejön, nem úgy, mint a régen betervezett autós műsorom.

Elképesztő egyébként, hogy ez a tetves szar edzőválaszol MINDEN beírásomat kitörli és mindig újra kell írnom.
2014-07-13 12:48:28
Bunny

kontakt grill

Kérdés
Szia Bunny! Milyen kontakt grillt ajánlanál,ami jó minőségű,és max 30ezerből kijönne? Nagyon praktikusnak tartom,hogy csak beleteszed a húst,és pár perc alatt kész is van,és még tudom magammal hordozni is. Nézegettem philips,tefal,catler de igazából nem tudom,hogy melyik lenne az ideális,ezért gondoltam,hogy megkérdezlek. Előre is köszönöm. Minden jót!
Clan
Válasz
Szia!

Valóban nagyon praktikus. Nekem viszonylag gagyi van, Kitchenware típusú, 10-15 ezer volt.

Igazából mindegy, hogy milyet veszel, az 1500 forintos teszkós szar is jól működött, nyilván a fémházasoknál kezdődik a komolyabb szint. Sokan a Catler márkára esküsznek. De az lehet drágább. 
2014-07-13 12:04:24
Bunny

BBrádió 140709-es adás

Kérdés
Szia! Megtudod nekem mondani, hogy mi a szám címe és ki az előadó annak a számnak ami a BBrádió (mostani) legelején megy, mert nem értettem ki amit mondtál. Válaszodat előre is köszönöm.
SiegeLoveDori
Válasz
Szia!

Bangalore Choir a zenekar és nem volt könnyű megérteni. Mondjuk nem biztos, hogy pont ezt a számot akartam, de majd lesz még.
2014-07-13 11:35:58
Bunny

Headset

Kérdés
Szia! A headsetes srácnak írnék. Én karácsonyra kaptam egy Interphone F4 páros headsetet a barátnőmtől. A legtöbbször együtt túrázunk, ezért praktikus ajándék volt. 80 ezerbe volt, ami még mindig kurva sok, de sajnos a zajszűrést meg kell fizetni. Az drága ezekben. Ahogy te is írtad, amíg lassan mész, semmi gond, de amint kéne a jó zajszűrés, az olcsó cuccok elvéreznek. Akkor is előnyös még, ha a munkád miatt elérhetőnek kell lenned. Többször volt olyan, hogy hívott valaki, és amikor mondtam neki, hogy most éppen mondjuk 100-al megyek (naked motor), nem hitte el. Most volt egy rövid túránk, amikor nem vittük el, és nagyon rossz volt. Sokkal élvezetesebb úgy túrázni, hogy közben tudtok beszélgetni. Ez persze szubjektív vélemény, de ha már volt ide kapcsolódó kérdés, gondoltam leírom. Üdv, Laca
laszlo_2b7707
Válasz
Köszi az infót.

Én részemről NEM ajánlom a headset használatát. Motorozás közben a motorra kell figyelni, nem jó, ha akármi is eltereli a figyelmedet.  

Ha valakinek meló miatt fontos a telefon, félre kell állni és úgy kell a headsetet használni. Nagyon nem jó belemenni az unalmas a motorozás és beszélgetni kell dologba, mert innen jön a zenehallgatás, tévénézés meg a faszbúkozás. Aki unatkozik motorozás közben, annak nem való a motorozás. 

Minden a figyelmedet eltelerő tényezőt ki kell iktatni a motoron, még ábrándozni sem szabad, mert kurva nagy baj lehet belőle.
2014-07-13 11:30:36
Bunny

Gabona és más

Kérdés
Hello Bunny! Egyedülálló amit ti csináltok itt, csak így tovább! Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted melyik az úgymond legjobb liszt (Graham, durum, teljeskörűség, ...) Még egy olyan problémám lenne, hogy az egyik térdemből hiányzik egy porc darab, megműtötték, után kaptam bele injekciót is, de minden lépésnél fáj. Több orvosnál, specialistánál is jártam. Tudnál valamit ajánlani, hogy mi legyen? Milyen készítményekkel tudnék rajta segíteni? Most a glükózaminon gondolkodom. Válaszod előre is köszönöm!
balazs_e0eadb
Válasz
Szia! Nem írtad mikor volt az operáció. Gondolom hyaluronsavat kaptál bele. Nem mindegy hogy 3 vagy egy komponensűt használtak nálad. Keress fel további orvosokat, az gondolom ez még bőven az ő asztaluk.
2014-07-13 08:37:33
Kares

váll

Kérdés
Szia Bunny! Az normális dolog,hogyha vállból nyomásnál(egykezes súlyzókkal),nem egy síkban van a vállam a kulcscsontommal,hanem egy kissé előrefelé bukik?(a teremben egy srác mondta,hogy biztos be van fagyva a vállam,mert annak egy síkban kellene lennie) Másik dolog,a jobb vállam hamarabb fárad mint a bal,és a mozgástartománya is kevesebb egy kicsit,de csak ha edzek rá,és bedurran,egyébként nincs vele gond,nem is fáj,csak gondoltam megkérdezlek,jobb megelőzni a sérülést. Minden jót kívánok! Üdv.: Clan
Clan
Válasz
Szia! Válaszként linkelem egy cikkemet:
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/rehab/kell-e-batorsag-a-szabalyos-edzeshez
Azt pedig nagyon gyorsan felejtse el mindenki, hogy meghatározható, mindenkire érvényes szögekben és síkokban gondolkodjon!
2014-07-13 08:32:59
Kares

hialuronsav dohányzás

Kérdés
Szia Bunny! Harmadéves orvostanhallgató vagyok és puszta kíváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy a hialuronsav tartalmú ízületvédők hogy fejtik ki a hatásukat? Azért kérdezem, mert volt egy tantárgyam, ahol a porcdifferenciációt hasonlítottuk a rákos sejtekhez, és ott több tanár és tankönyv is említést tett arról, hogy mennyire nem bizonyított, hogy a hialuronsav eljut a rendeltetési helyére (jelen esetben az ízületi porcokhoz) és oda képes beépülni. Azt is mondták, hogy vizsgálatok szerint a hialuronsav alig 1 százaléka jut el a porcokhoz, és mégis el tudják adni jó pénzért, mintegy becsapva vele az embereket. (Ezt nem én mondtam így, de szeretném tudni, hogy van-e igazságtartalma.) Ezenkívül, kíváncsi lennék a véleményedre egy másik dologban is: Három barátnőmmel lakom együtt 6 éve, most már albérletben. Az a gond, hogy mindhárman dohányosok és rendszeresen az én szobámból nyíló erkélyre járnak cigizni, holott már többször megkértem Őket arra, hogy ne tegyék, mert bejön a füst. A közös gangra pedig azzal az indokkal nem hajlandóak kimenni, hogy nem akarnak otthoni ruhában mutatkozni, pár hülye alkoholista szomszéd előtt. Ezt persze nem bírom megérteni, mert az utóbbi számomra kedvezőbb lenne, hiszen nem lenne kocsmaszagú a szobám. Tudom, hogy most első javaslatod az lenne: ignoráld Őket a gecibe, de komolyabb annál a barátságunk, hogy ezt megtehetném. Ezt leszámítva ugyanis nagyon normális emberek. Így a végére még szeretnék egy könyvet ajánlani, ha esetleg nem olvastad volna. Egy igaz történet a 72-ben lezuhant urugvay-i rögbisekről, az Életben maradtak. Amennyire netes munkásságod alapján következtetni tudtam a személyiségedre, szerintem tetszene neked a könyv a szereplők hozzáállása és emberfeletti kitartása miatt. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült, előre is köszi a válaszod! üdv, Zsuzsa
zsuzsa_e0a5ef
Válasz
Szia!

A seggfej tanárok, meg az agyhalott aki a tankönyvet írta, megkérdezhetett volna pár sportolót, aki hialuronsav tartalmú kiegészítőt használ, akkor nem kéne hülyeséget írkálni.  

De biztos nyilván azt fogom mondani a kissé nem annyira értelmes értelmes kérdésedre, hogy jéé, eddig hülye voltam, és azárt ajánlgattam ilyesmit, mert nem olvastam az okos tankönyvedet. 

Még szerencse, hogy annyi okos tanár és okos tankönyv van eben az országban, azért vayunk tele marha komoly szakemberekkel. 

A másik téma: nem gondolom, hogy komoly a barátságod valakivel, aki  a pofádba dohányzik. Erre a dologra nincs értelmes válasz.

Én rühellem azt, hogy ebben a nyomorult világban a rikoltozó buzeránsoknak van joguk a picsájukat rázni, de neked nincs jogod ahhoz, hogy ne kelljen számodra undorító embereket bámulni és egyáltalán megtűrni, a bulizó köcsögöknak joguk van zajongani, neked nincs jogod a nyugalomhoz. A dohányzó köcsögöknek meg joguk van összebüdösíteni mindent és az egészségedet károsítani, neked meg nincs jogod a tiszta levegőhöz. 

Mindig a másokat irritáló köcsögöknek vannak jogaik (legalábbis szerintük) a normálisan videlkedőknek meg joguk van tűrni. 

A könyvet nem olvastam, de a filmet azt hiszem láttam. Majd utánanézek, megvan-e e-bookban.
2014-07-10 22:34:18
Bunny

autóvásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Köszi a tippeket. Ezért kérdeztelek meg inkább téged, mert jól láthattad fingom nincs az egészről, te pedig semleges szemszögből tudsz tanácsot adni, ráadásul szakértő szemmel, anélkül, hogy rámtukmálj valami trágyalét (ahogy némely kereskedésben, vagy magánszemélyes üzletnél). Átnéztem újra és leragadtam a mazdáknál és hondáknál. A suzukival semmi bajom és egyetértek azzal, hogy a világból ki lehet menni vele különösebb problémák nélkül. De ha kicsivel drágábban vehetek egy mazdát vagy hondát, ami hasonlóan problémamentes évjárattól, megtett kilométertől függetlenül, akkor miért ne tenném meg? Ez már csak ilyen proli szarság :) Még egy utolsó kérdés és nem zaklatlak tovább. Ebből a két márkából melyik típust ajánlanád? Én a mazdából erre izgultam rá: http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/xedos_9/mazda_xedos_9_2.5i_v6_kezivaltos-klimas-8074480 plusz néztem még 626-ost, 323-ast, hondából pedig ezt néztem: http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/accord/honda_accord_2.2_vtec-8071548 Köszi még egyszer! Sokat segítettél, még ha nem is tűnik úgy. Sok sikert a továbbiakban! Üdv. Ádám
wolverine007
Válasz
Hát mint mondtam, tehetséges vagy, most is bele tudtál választani egy problémás típusba!

Mindig az egyszerűség felé kell menni. V6 24 szeleppel? Felejtő! Ergo a Mazdát ne erőltessük, főleg ne a 929-est! Abból csak 626 és 323 játszik. Öreg felső kategóriás autót tilos megvenni. Ritkábbak, nincs hozzá alakatrész bontóban,. utángyártobban sem, csak gyári horror pénzért. Egy felső kategóriás autót olyannak terveztek, akinek van pénze fenntartani.

És hogy érezd, milyen ügyes vagy: megtaláltad az ország letrógerebb kereskedését is! :DDDD Szlovák út ás Sárgarózsa u. felejtő!

Az Accord is 2.2-es, ezért nem könnyen eladható magas a teljesítményadója és nem 6 litert eszik, ez látszik az árán is, de ennyiért azonnal meg kell venni, ha tényleg jó.

Mellékesen az autóban a felszereltség, meg hogy tetszik-e, nem tényező ennyi pénzért. A megbízhatóság és az állapot számít csak.
2014-07-10 18:57:06
Bunny

autóvásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Régebben írtam, hogy kikérném a véleményed robogó vásárlás ügyében. Most viszont, hogy meglett a B-s jogsim, átgondoltam és inkább egy autónak lenne több értelme. Jó pár napja nézegetem a hasznaltato.hu-t, de igazából csak tántorgok a félhomályban, mint fing a gatyában. Totalcar-os első autót vásárlós cikkeket elolvastam, hogy legalább valami halvány lila fantáziám legyen e téren. Találtam három hirdetést, de szeretném kikérni egy tapasztaltabb, hozzáértő ember véleményét is és rád gondoltam. Amit tudni kell, hogy első körben olyan 350000 Ft-ig nézelődnék. Amennyiben lehetséges, részletre venném, ha meg nem, majd kitalálok valamit, mert nem sürgős és elkapkodni semmiképp sem szeretném. Megbízható autót, városi használatra és havi 1-2 középtávú útra (főleg Budapest-Miskolc retúr). Nincs nagy igényem a külcsínt illetően, de kerülném a nagyon szögletes, oldschool formákat. Ajtók száma sem olyan fontos, hogy 3, vagy 5 ajtós, stb. Teljesítmény tekintetében olyan 90 LE körül, de minimum 80. Ezek alapján ezt a három autót néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/145/alfa_romeo_145_1.6_t.spark_l-7932369 http://www .hasznaltauto.hu/auto/fiat/marea/fiat_marea_1.6_100_16v_sx-7209020 http://www.hasznaltauto.hu/auto/ daewoo/nexia/daewoo_nexia_1.5i_gl-7677135 Ha megkérhetlek és van egy-két szabad perced, vetnél rájuk egy pillantást és véleményeznéd? Tippeket is szívesen fogadnék. Nem fűzök hozzá sok esélyt, de esetleg ha van ismerősöd, aki eladná autóját és beszámítana elektromos gitárt (újonnan 260000 Ft-ot kóstál), akkor ilyenbe is szívesen belemennék. Köszi előre is! Üdv. Ádám
wolverine007
Válasz
Szia!

Az a helyzet, hogy van, amikor valaki tehetséges valamiben, de negatív ételemben.

Neked sikerült kiválasztani 3 olyan lehetetlen szar autót, ami rémálomban se jöjjön elő. Még talán a Marea elmegy, de nem biztos, hogy kzedő autósként szívni szeretnék ilyesmivel.

A  350 ezres értékhatár teljesen normális, a részletvásárlás viszont egészen elmebeteg ötlet, főleg ilyen értékhatérnél, de igazából mindig.

Mazda, Nissan, Toyota, Honda (nem Civic!) vonalon keresgélnék, esetleg III.-as Golf vagy Ford Escort. 

Amit nem értek, hogy senki sem akar Suzukit venni, pedig kurva jó autó és semmi ára nincs. 2 kilóért olyan Sedant kapsz, ami még tíz évig autó lesz.
 2014-07-10 17:17:55
Bunny

mit vegyen egy égi meszelő kieg.

Kérdés
Szia! Elnézést, igazad van, elbasztam, nem írtam árat. 250-280 körül szán rá.
Gates
Válasz
Szia!

Sajnos itt az ár kérdéssel nagy baj van. Gondolom B125 jogsi van, ezért csak négyütemű jöhest szóba. (Kétütetűt is ki lehet fogni kamu papírral, amine kisebb teljesítmény van a valósnál, de én ezeket nem tartom kulturlt motornak.) Kizárólag endurót javaslok, mert azok magasak, a többi motor ebben a géposztályban kicsi. És itt bizony nincs nagy választék. Szerintem kissé több pénz kéme, úgy 350, és rámenni egy Yamaha XT 125-re, az talán nem olyan alacsony.
2014-07-09 15:03:13
Bunny

Motorozás

Kérdés
Szia Bunny! Tavaly fordultam hozzád egy motoros kérdéssel. Köszönöm a válaszodat, megfogadtam a tanácsod! Most ismét motoros kérdéssel fordulok hozzád. Utassal szoktam motoros túrákat csinálni, idén is menni fogunk Horvátországba. Lemegyünk autópályán, és helyben motorozgatunk. Mivel autópályán fix 130-as tempónál szarrá unjuk magunkat, a tájból sem látni sok mindent, ezért szeretnék venni két headsetet, hogy tudjunk beszélgetni. Tudnál ajánlani olyan headsetet, ami ár-érték arányban jó? Tavaly vettem egy kezdetleges Intercom headsetet 20eFt-ért, de egy rakás szar, 50 km/h fölött használhatatlan. A másik véglet meg a bluetooth-os Interphone-ok, aminek párja 135 eFt, ami szerintem irreális! Válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Áron
Aron_23d6a5
Válasz
Szia!

Sajnos ebben nem tudok segíteni, soha nem vennék ilyen eszközt és persze kerülöm az autópályát is nagy ívben, Ha olvasónknak van ötlete, közzéteszem.
2014-07-08 23:27:28
Bunny

tisztálkodás

Kérdés
Hello, Mi a véleményed a mannaszappan.hu termékeiről, koncepciójáról?
Met4llica
Válasz
Mondhatnám, hogy ezzel mosom a seggemet, de valójában nem ismerem.
2014-07-08 18:53:10
Bunny

mit vegyen egy égi meszelő

Kérdés
Szia! Motorvásárlással kapcsolatosan lenne kérdésem. Haverom 190+ centi, és szeretne venni egy 125-ös gépet. Az lenne a kérdés, hogy mit ajánlasz egy ilyen magas embernek ebből a géposztályból? Gyorsaságit nem szeretne, nagyobb motorra meg nincs pénz sajnos. Előre is köszi a választ.
Gates
Válasz
Szia!

Konzekvensen nem írtok értékhatért. Úgyhogy maradjunk annyiban: Yamaha WR 125 R, azzal nem lesz gond.
2014-07-08 16:59:35
Bunny

Étkezés

Kérdés
Csáó! Lenne egy étrendel kapcsolatos kérdésem. Munkahelyi körülményekből kifolyólag 3 étkezés között 4-4 óra telik el, mert nem tudom megoldani hogy 3 óránként kajáljak. Mennyibe gátolja ez a fejlődésemet? Előre is kössz a választ
bence_6d73c4
Válasz
-25%
2014-07-08 15:08:30
Bunny

szemműtét tapasztalat

Kérdés
Szia Bunny! Saját szemműtét tapasztalatatom miatt írok. Ha hasznosnak találod, kiteszed. 29 éves férfi vagyok és 7 éve volt lézeres szemműtétem az O....med-nél. Akkor -1,5 volt a dioptriám és közel 4 évig tökéletesen láttam. Azóta romlott a szemem, most -0,75 tehát ismét szemüveget vagyok kénytelen hordani, este meg főleg! Pedig rendszeresen használtam szemcseppeket, napszemüveget szinte állandóan ha kimentem a szabadba. Végülis én annak tudom be a romlást, hogy az utóbbi 3 évben változott a munkaköröm és napi átlag 5-7 órát bámulom a céges crt monitort (amit már lecseréltem). Ezután még otthon az lcd-t is. Ami a lényeg, nekem nem mondtak annak idején semmiféle táplálékkiegészítő korlátozást, csak az UV szűrős napszemüveg és fél évig szteroidos szemcsepp használat fontosságát hangsúlyozták. Nagyon sokfajta táplálékkiegészítőt használtam már. Edzést szüneteltettem 1 hónapig. Végülis 12 éve testépítek, mellette kisebb nagyobb kihagyásokkal küzdősport. Július 14.-én megyek vissza kontrollra, ugyanis örök garanciát vállaltak rá. Kíváncsi vagyok mit mondanak. Nem akarok fórumozni, de ha megírnátok, hogy melyik izületvédő tápanyagnak lehet hatása a szemre, akkor annak örülnék! Üdv. buthe
buthe
Válasz
Szia!

Szinte biztos, hogy a monitor tett be  a szemednek. Esetleg értesíts majd minket a fejleményekről.

A szem védelmére a Scitec Lutein-t ajánlom.
2014-07-08 09:27:25
Bunny

Köszönet

Kérdés
Sziasztok! Rövidre fogom, köszönöm a választ neked Bunny még a budapesti szemináriummal kapcsolatban, a következőre tuti elmegyek, valamint Kares neked is köszönöm az ízületvédővel kapcsolatos válaszodat, már meg is rendeltem a J-X liquidet. Sok sikert a továbbiakban!
Chris_c
Válasz
Szia! Nagyon szívesen!
2014-07-08 06:47:01
Bunny, Kares

2 edzéssel kapcsolatos kérdés

Kérdés
Szia! Lenne pár kérdésem, amelyek még maradtak a sárga kapszula után. Az ebookot olvasva rájöttem arra, hogy miért fejlődik lassabban a mellizmom (magas és vékony voltam hosszú végtagokkal). Viszont arra még keresem a választ, hogy akkor, mit csináljak másképp pl fekvenyomásnál? Vagy inkább csináljak más gyakorlatot helyette? Ezzel kapcsolatos az is, hogy a karommal és a lábammal méretre meg vagyok már elégedve, és max azért növelném még egy kicsit, hogy szálkásítás után is (amire nincs nagy szükségem, csak kicsit hurka karjaim vannak és ezt szeretném majd formázni) megfelelő legyen, viszont a mellizmomat, a vállamat és a hátamat még bőven szeretném ha nagyobb lenne, magyarul a deltásabb alkat a cél. Lehet valahogy ezt az arányt javítani úgy, hogy a karom kb ekkora maradjon (az persze nem baj ha erősebb lesz)? köszi a választ!
TimurLenk
Válasz
El kéne menni korrepetálásra, és megkérni a tanárnénit, hogy tanítson meg értelmezni is az olvasott szöveget.
2014-07-07 12:53:30
Bunny

diéta

Kérdés
Szia Bunny! Lassan 3 honapja dietazok, -0.5kg/het -re lottem be a szenhidratot, minimalis zsirbevitellel. Minimalis tiszta tomeg is jott fol es az eroszintem is nott, igy lehet jobb a testkompozicio valtozas jobb kifejezes mint a dieta. A kovetkezorol szeretnem kikerni a velemenyedet: Szerinted van ertelme, ha edzesnapokon (heti 3) 3g/tsk, a maradek piheno napon pedig 1g/tsk szenhidraton vagyok, vagy inkabb a piheno napokon kellene az extra CH, hogy jobban tudjon regeneralodni a szervezet?(ebben az esetben 4 napra bontanam a testet, hogy csak 3 nap legyen emelt CH-n). Valaszodat elore is koszonom. ps: a shop.builderes szamom van alairaskent feltuntetve, nem kamu felhasznalo.
CRD_700862
Válasz
Komolyan mondom, nem igaz, hogy nem bassza már meg a retkes kurva isten fasza ezt a geci edző válaszol rendszert, hogy minden második választ elbassza. És ha nem teszem ki vágólapra, BIZTOSAN írhatom újra. 

Más: van egy okos algoritmusom, amivel kiszűröm a kamu regisztrációkat. Ennek a nikknévhez semmi köze. 

A kérdésedre a válasz:

Az általad kitalált rendszer teljesen jó.

2014-07-07 12:47:09
Bunny

Diéta

Kérdés
Tiszteletem, A legvégső esetben írok ide, a kérdésemre nam találtam választ. Diétás étrendet követek, elég padawan vagyok, otthon eddzek másfél másfél órát, éhgyomorra. Kelés után kondi, kis pihi majd futás. 400gramm csirkemell vagy. hal és 100gramm rizset + 100gramm zöldéséget zabálok, + étrendkiegészítők. A kalóriadeficites állapot megvan rendesen. A kérdésem az lenne hogy ezt az adagot nem akarom porciózni, futás után betolom ezt a 5-600grammot. Ez nagymértékben növeli az inzulinszintet(mármint a 100gramm basmati/barna rizs)? hogy mondjuk zsírlerakódáshoz vezetne, vagy az izom és máj elszállítja, így mindegy hogy külön vagy egyben zabálok? Nagyon köszönöm a válaszod, (elolvastam “amit a zsírégetésről tudni kell” c. pdf-et többször is ha esetleg átsiklottam a válaszon elnézést, illetve a cikkekben sem találtam erről információt), máshol komolytalan válaszokat kaptam. Üdv.: Pali ui.: nagyon frappáns válaszokat adtál a legtöbb Gyakori kérdések-re :) még most is szakadok, monjduk remélem nem kerülök be :/
pal_56cd24
Válasz
Az élet nagy kérdései, hogy valaki hogyan tud ilyet kitalálni. Ott a Sárga Kapszula, nyilván elolvastad, mert ez a felhasználás feltétele. Minden le van értelmesen irva. 

Vagy irni nerm tudsz, vagy tényleg egyszerre akarod megenni az egész napi kajádat, nem tudom, nem is akarom megfejteni, mert bezsibbadt az agyad. De felolvastam a teremben a kérdésed. Buk Tibi, az edzőnk visitva röhögött. Kares e-malben lefagyott.

Ez tényleg a legvégső eset. A totális agyhalál előtt. Nem is értem, erre miért nem találtál választ.
2014-07-07 11:23:09
Bunny

Basic line izületvédelem

Kérdés
Szia Bunny! Tudom, hogy nem vagy sem a személyes google keresőm, sem a internet kezelési tanácsadóm. Viszont bármennyire is keresem, sehol nem találom Kares Basic line izületvédelem című cikkét. Egy régebbi EV-s kérdésben találtam egy linket, de sajnos nem működik: http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1395241133 . Köszi előre is a segítséged.
hkri
Válasz
Szia! A főoldali menü még nincs átállítva az új rendszerre, de hamarosan meglesz.

Itt megtalálod: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/rehab/
2014-07-07 10:00:58
Bunny

Izület

Kérdés
Hali Bunny. Már rég nem írtam neked de most van egy kis gondom. Mostanában van egy olyan jelenség nálam mikor tolóckodom akkor feszítő érzést érzek a szegcsontomnál mintha szét akarna szakadni és fáj is rendesen. A másik problémám az hogy a vállam, térdem az igen csak kattog terhelés nélkűl is. joint-x-et szedtem 2 hónapja mellé folyamatosan megy a kálcium magnézium cink és a c vitamin amit már a kezdetek óta szedek, de valahogy nem javúl a helyzet és kezdek félni hogy rábasztam és menthetetlen a dolog. Esetleg próbáljak megy komplex vitamincsomagot ami több minden tartalmaz? Előre is köszönöm a választ és további szép napot.
biohazardxxx
Válasz
Szia! http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/rehab/szegycsonti-fajdalom
2014-07-07 08:27:45
Kares

Vállsérülés

Kérdés
Szia Kares és Bunny. Kareshez lenne egy kérdésem. Én súlyzós edzés mellett kűzdősprotolok is, és a tegnapi edzésen sikerült ráesnem a jobb vállamra, ami a 100kg-mtól meg is roppant rendesen. Azóta fáj, és nemhogy súlyzós edzést nem tudok végezni, még feküdni sem tudok a jobb oldalamon. Találtam egy cikket a Builderen vállsérülésekről, abból kiderítettem hogy ami fáj az valószínűleg a collarbone (clavicle) gömbölyű vége, ami a vállhoz közel van, vagy valamilyen ízület/szalag annak közelében. Karkörzéseknél, a karom előre nyújtásánál, rátámaszkodásnál és egyéb hasonló mozdulatoknál erős fájdalom nyilal bele, de alap helyzetben is érzem hogy nem 100as. Sajnos külföldön élek így nem hiszem hogy a hetekben el tudnék menni hozzád, néhány héten belül hazalátogatok, hogyha szükségesnek tartod, akkor eltudok menni hozzád(Pesten). Pihentetésen kívül lehet vele bármit kezdeni? Esetleg ez maradandó és teljesen sose jön rendbe, vagy ez csak átmeneti. A választ előre is köszönöm. Üdv. Bertalan.
TrainHard0216
Válasz
Szia! Ha van rá mód akkor nézesd meg, az AC ízület szalagrendszere szakadásának több fokozata van.
2014-07-07 08:26:09
Kares

zsibbadás

Kérdés
Szia! Guggoláskor amikor lemegyek vízszint alá, a bal lábfejem mindig lezsibbad, amikor felállok, el is múlik. Valami idegemet csesztetem azzal a mozdulattal gondolom. Évekig nem volt semmi ilyen, csak most jött elő, egy pár hónapnyi edzéskihagyás után. Ne foglalkozzak vele, vagy nem oké ez így? Köszi!
kristof_e9977a
Válasz
Szia! Ha néhány hét alatt nem rendeződik akkor kihagynám azt a tartományt és addig is fokozottan figyelj hogy a nap folyamán bármikor máskor jelentkezik-e.
2014-07-07 08:23:44
Kares

Könyökprobléma

Kérdés
Szia!Problémám a következő:Ha mozgatom a kezem a könyököm belső felén a kiálló részénél ugrál valami és ropog,Ha odateszem a kezem szabályosan ellöki onnan ,olyan mintha az ínszalag lenne...Teljesen elhagytam a homlokra engedést,a tricepsznyújtást egykezesekkel,csak köteles tricepszgyakorlatot végzek,nyújtottam az alkarom,kentem ezer féle kenőcssel,de a problémám így is fennáll,még egykezesekkel való fekvenyomásnál is előjön.Szedem a Nem fortét,sajnos Syncumart szedő beteg vagyok , így minden egyéb kilőve.Lehet ,hogy a sok könyökléstől(számítógép előtt) jött elő?Orvoshoz kéne fordulnom?(félek,hogy rögtön injekciózni akar meg gyulladásgátló kúrát csináltatni).Előre is köszönöm válaszod!
bigdog2
Válasz
Szia! Nem találom a kérdésedben a panaszt. Nem írsz fájdalomról, nem értem mi a gond. Kereshetsz más irányokat és szögeket.
2014-07-07 08:16:48
Kares

testi rendellenesség gerincferdülés

Kérdés
Üdvözöllek Bunny! Olvastam a Sárga Kapszulát és fantasztikus írásnak találom nyilván megvan a szakmai háttér és a tapasztalat is mögötte de emelett szókimondó és valóban sokat is segít. Gondoltam ha már erre járok visszaigazolom számodra h így érzek. A helyzet az hogy épp bele szeretnék kezdeni az edzésbe ugyanis katonai pályára készülök a jövőben 18 éves vagyok és nagyon nehezen vastagodó típus. A probléma amire választ szeretnék kapni tőled az az hogy van egy eléggé csúnya gerincferdülésem ami miatt optikailag mondjuk úgy hogy le van süllyedve a jobb oldali vállam és hátul mivel tényleg nagyon vékony vagyok látszik a hátul is a lapockámon is mert kiáll eléggé. De nem is ez a lényeg. Valamilyen speciális tanács vagy ötletet szeretnék kérni h hogy oldjam meg az edzést úgy hogy ezt a kis különbséget ott kompenzálni tudjam tehát mondjuk úgy egy kicsit kozmetikázni mert igazából tudom h egy szakember ezt úgy is észreveszi de azért szeretnék javítani rajta. És esetleg arra gondoltam vagy beszéltünk rólla a haverokkal h esetleg lehetne egyik oldalon jobban terhelni vagy nem tudom de végülis igazából arra lennék kiváncsi h hagyjam ezt a picsába h mi van vele és edzek úgy hogy észre se vegyem a dolgot vagy próbáljak valami speciálisabb edzéstervet megcélozni? Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel:
benjamin_8919cd
Válasz
Szia! A rossz hír az, hogy nem fogod tudni magadnak kitalálni az aszimmetrikus edzést mert a gerincferdülés 3D elváltozás, vagyis több síkban kell gondolkodni.
Azzal sem árt számolnod, hogy ha nem jól edzel akkor a nagyobb tömeg még látványosabbá teszi az aszimmetriát és a kis izomzathoz szokott szem (az orvos sem kivétel) ezt nem tudja kiszűrni.
Ettől még persze megpróbálkozhatsz azzal, hogy egyszerűen jobban figyelsz a kisebb tömeggel rendelkező oldalra.
2014-07-07 08:09:35
Kares

Ízületvédő

Kérdés
Szia Bunny! Végre sikerült anyagilag stabilizálnom magam, úgyhogy elérkezettnek láttam az időt, hogy multivitamin (Mega Daily One) mellé szedjek ízületvédőt. Néha a jobb vállam szokott fájni mellezésnél, meg pár havonta a könyököm koponyatörés közben, valamint szökőévente, ha úgy kelek fel, akkor a térdem is rakoncátlankodik. Ilyen panaszok mellett te melyik ízületvédőt javasolnád (a kedvező ár is fontos lenne)? Arthoxon Plus-on gondolkozom, esetleg MEM Fortén, de nem tudom, hogy elég nagyok a panaszok ilyenhez, vagy elég lenne esetleg egy J-X Complex (kapszulás). Próbáltam visszakeresni egy régebbi videódat, ami a táplálékkiegészítők sorrendjéről szól, emlékszem, hogy abban precízen elmondtad, mikor mit kell szedni, azonban sajnos azt a videót nem találom (könyvjelzőzve is lett, de letörölték). Válaszodat előre is köszönöm.
Chris_c
Válasz
Szia! Igyál naponta 20 ml J-x Complex Liquidet. Beleöntheted egy palack vízbe is, én így szoktam.
2014-07-07 08:01:49
Kares

motor

Kérdés
Szia Bunny! Motorral kapcsolatban kérdeznék Tőled. Kawasaki zephyr 1100ccm, 1995-ös évjárat. Van-e valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban, illetve jogos-e a félelmem a régebbi kawasakiktól? Köszi, üdv..
naturalis
Válasz
Szia! A félelem nem alaptalan, de ha jó áron jutsz egy 1100-es Zephyrhez, ami egy klasszikus, gondolkodás nélkül vedd meg.
2014-07-07 00:34:38
Bunny

Élet

Kérdés
Szia Bunny! Életviteli tanácsot szeretnék kérni tőled. Magyarországon diplomáztam a műegyetemen , diploma utána leléptem külföldre, és a legelső munkám utcaseprő volt. 2 hónapig sepertem az utcát hidegben esőben , majd kaptam egy állást egy kutató fejlesztő központba mint mérnök technikus és a helyzet az,hogy elég jól keresek, 3 kilót tudok félrerakni minden hónapban. Sokat köszönhetek neked amiket mondtál a küzdésről és az akaraterőről. A kérdésem az lenne, hogy mire ügyeljek a személyiségemet illetően, mert úgy tudni sokakat megbolondít a pénz. Kicsit pénzéhesnek érzem magam most már, hogy nem elégedtem meg a magyarországi nettó 250 ezer forintos fizetéssel. Annyit már észrevettem , hogy amikor hazamegyek Magyarországra akkor egyből mindenki haverkodik. Mit tegyek , hogy a személyiségem ne negatív irányba változzon?
eszgabi1
Válasz
Szia. Rövidebben válaszolok, mint szeretnék, mert nincs időm. Most éppen Romániában vagyok, Nagykárolyban a Gerinél. A motorozás kérdését úgy oldottam meg, hogy motorral jöttem, hátamon a kamera és a minilaptop. Holnap erősember verseny, de előtte segitek neki elintézni valamit, ami 260km plusz, majd délutén verseny és haza 350km. Éjfél körül érek haza, reggel 7-kor mega teremben leszek. Ennyit az életmódról.

A kérdésedre válaszolva: utcaseprőnek lenni mindig jó, mert az ember tudja, honnan indult.  Szarban lenni, csórónak lenni is jó, mert megtudod mi az élet. Persze mindez csak akkor, ha sikerül is kijönni belőle.

Azért, mert jobban keresel, mint mo.-n keresnél, nem vagy pénzéhes, Pénzéhes az, aki az anyját is megbassza a pénzért.(Sok ilyen van.) Pénzéhes az, akit csak a pénz érdekel, az nem, hogy dolgozzon is.

A személyiséged megtartásának érdekében nagyon praktikus tanácsom van: ne baszd el a pénzed. Tedd félre. Ne élj nagy lábon. Ne vegyél semmit csak azért, mert van rá pénzed. Ne költs baromságokra, márkás luxus szarokra. Ne vágj fel pénzzel, ne kérkedj vele, ne is beszélj róla. Csinálj úgy, mintha nem lenne. A pénz nem tart örökké, ha nem vagy okos. Én is voltam már hülyen ebben is. Ha elkezdesz nagy lábon élni, és egyszercsak megszűnik a bevételed, nagyon hamar el fog olvadni a pénzed.

Ja, a haverkodókat szard le. Érdekemberek, a pénzed kell nekik.

2014-07-05 22:57:10
Bunny

övtáska

Kérdés
Tiszteletem Bunny, mivel tudom, hogy te ezer éve övtáskát hordasz, így megkérdeznélek, hogy hol veszed őket? Tudsz Pesten egy olyan boltot, ahol jó minőségű, rendesen megvarrt, elnyűhetetlen anyagú övtáskákat lehet kapni? Mert a múltkor voltam kb. húsz boltban, és valami borzalmas, hogy miket láttam. Mind szarból volt, tisztára, mintha még mindig a 90-es évek elején lennénk. Előre is köszönöm!
AndrewK
Válasz
Szia! Sajnos mindegyik szar, eleve nem menő, de én leszarom. Ázsia center bal oldali épület! "Adventurer" márka.
2014-07-05 21:44:41
Bunny

Acer notebook

Kérdés
Újfent nem kérdeznék, vettem a bároságot és utánanéztem ennek az Acer notinak.(Acer V3-772G). Nos, amit találtam elég érdekes. Ha csak az alkatérszeket nézem, ami a notiban van, akkor azt kell mondanom, hogy igen , nem kellene teljesítménybeli problémával küzdened. A CPU intel xxxxMQ , annyit tesz, hogy Mobile Quadcore (itt érdemesebb lett volna i7 4xxxHQ jezésű mCPU-t választani). Ami érdekes hogy az előző generációs i7 3630 CPU gyorsabb nála. Úgyhogy ez érdekes, a többi hardver szintén rendben van. És itt jön az érdekes dolog, hogy összeszerelve ez a lapos nem éri el az ugyanolyan hardverrel szerelt nagyobb nevű Notebookgyrátók gépeinek a teljestményét. Fura is volt, de ezek után tovább keresgélem, és a következő amire rákerestem azok a hibák, amik sok felhasználónál jelentkeznek .Nagyon sok ember jelezte, hogy hardveres hibákkal küzdenek, driver hibákkal, ez szintén nagyon sokszor jött elő, illetve a CPU melegedése szinte mindenhol állandó hiba. Ha túlmelegszik a CPU, akkor bizony ott problémák lesznek, le fog fagyni , kékhalál, újraindul, belassul, ... és még sorolhatnám. Én személy szerint Acer notit nem vennék, pont ezek miatt, mert ugyan jók a hardverek, de az összeszerelés kritikán aluli,mert itt akarnak gondolom spórolni , gy lesz olcsóbb,illetve a driverek nem megfelelőek (erre is sok volt a panasz). Ne haragudj, szintén hosszúra sikeredett, remélem azért hasznos infóval tudtam szolgálni.
robert_732941
Válasz
Szép elméletek, de a boltokban nem állnak ám halomban a gépek úgy, hogy te csak úgy válogathatsz. 300 e forintos kategóriában nem nagyon van gond az összeszerelési minőségben egyik márkánál sem egyrészt, másrészt nem nagyon van kedvem kiadni nagyjából ugyanezért a konfigért 5-6 kilót, ami már egy iMac ára.

A tesztek szerint itt semmiféle teljesítményprobléma nem lehet. De egy kedves olvasónk már jelentkezett, hogy megcsinálja nekem az oprendszert normálisan.

Amúgy kékhalálom soha nem volt.
2014-07-04 22:20:59
Bunny

Taurin kérdés

Kérdés
Üdv Bunny! Tehát nemsokára kezdek szálkásítani, és ezzel együtt regelente éhgyomorra aerobozni. Ugye az jó, ha az aerob előtt veszek be bcaa-t.Viszont nekem most csak olyan kieg-em van, aminek 15g-jában van 5g bcaa, 5g glutamin és 1g taurin. Olvastam, hogy a taurin inzulinutánzó. Az inzulin meg ugye gátolja, hogy zsírt égessek. Ez az 1g taurin mennyire fog bekavarni? 2 lehetőségem van: vagy semmit nem veszek be, vagy a bcaa-t és a taurint is együtt. Melyik legyen?
matyas_324cca
Válasz
Szia! Túldaramtizálod a dolgot, a gondolatmeneted rossz, az inzulinutánzó nem ezt jelenti, úgyhogy no para!
2014-07-04 15:12:53
Bunny

Szemműtét

Kérdés
Szia Bunny, endrodi21 szemműtétes kérdésére reagálnék. Nekem lassacskán fél éve volt ilyen műtétem és ezt a kérdést én is feltettem az orvosnak. A minek szed ilyet-en túl a lényegi válasz az volt, hogy ízületvédőket nem célszerű szedni. Ezeknek van olyan összetevője, ami javítja a szem regenerációját és az az elején még az eredeti (rossz dioptriás) formát nyeri vissza. Ez még így logikusnak is hangzott, szóval csak a j-x et pihentettem, fehérje, vitamin ment/megy. A látásom romlani nem romlott csak javult, ahogy azt kell is neki az első fél évben.
kabraxis
Válasz
Szia! Gyanítom hogy még ez is hülyeség, de fő a biztonság.
2014-07-04 14:41:49
Bunny

Szemműtét után tápkiegészítők

Kérdés
Nekem is volt lézeres szemműtétem: pár hétig nem edzettem, után ment minden úgy, mint régen - a kiegészítőket is szedtem ugyanúgy. Némi meglepetésre tökéletes a szemem. A történetből csak annyi igaz, hogy a műtét utáni első fél évben rendszeres kontrollra kell járni, és szemcseppet kell használni (illetve erősen ajánlott ebben az időszakban a napszemüveg). Nekem az egy különleges, duplacsavaros logika, hogy azért ne táplálkozzunk egészségesen, mert ezzel egészségügyi bajokat (jelen esetben szemromlást) okozhatunk magunknak. De ha azt mondta volna a srác a dokinak, hogy láncdohányos és iszik is, arra - gondolom - nem szól egy szót sem. Szóval szerintem is hülyeség.
dv79
Válasz
Most meg már teljesen, köszönöm mindenkinek a szemműtét-problémás srác nevében is!
2014-07-04 14:41:03
Bunny

Szemműtét

Kérdés
Szia, nekem tavaly márciusban volt IntraLASIK kezelésem, ott az orvos két hónapot mondott a tápkiegészítők szüneteltetésére, szóval szerintem ennyit arról, hogy milyen tudományos megfigyelések vannak ezen tanácsok mögött... Ettől függetlenül megfogadtam, és csupán két hétig nem végeztem súlyzós edzéseket, szóval ez azért nem olyan hosszú idő, hogy a biztonság kedvéért ne tegye meg az ember, azóta pedig szedtem arginintől kreatinig ezerfajta dolgot, szerencsére a szemem semmit nem romlott. Ami sokkal fontosabb, az az első időszakban a szemcseppek rendszeres és megfelelő használata, illetve hogy figyeljünk rá, ne erőltessük meg túlságosan a szemünket és hogy soha ne legyen száraz (ezért nem szabad hónapok múltán se spórolni a műkönnyel). Na meg persze egy JÓ napszemüveg beszerzése, amit hordani kellene főleg ilyen napsütésben még egy kezelésen nem átesett embernek is.
robert_743163
Válasz
Azt hiszem a kérdés így már egyértelmű.
2014-07-04 14:40:26
Bunny

endrodi21 szemműtét és táp.kieg.

Kérdés
Szia Bunny! Elsősorban azért írok, mert olvastam endrodi21 kérdést a szemműtéttel kapcsolatban, na meg persze hátha van valakinek hasonló problémája. Nekem is volt szemműtétem (PRK) 3/4 éve és nekem se engedtek bármilyen kiegészítőt,vitamint szedni. (6 hónapot, de inkább 8 hónapot javasolt hogy ne szedjek semmit.) Sőt, még jól le is szúrtak hogy minek nekem fiatal lányként fehérje... Mindenesetre én az első hónapban mellőztem, a cseppeket előírás szerint használtam, aztán fokozatosan visszaálltam a fehérjére meg vitaminokra. Az első hónapban romlott, aztán folyamatosan javult a látásom, sőt a legutolsó kontrollon volt a legjobb értékem. Szerintem egyénfüggő a dolog, de lehetőleg 1 hónapot hagyj ki, pihenjen a szervezeted. További jó munkát Bunny!
bernadett_5e6fd4
Válasz
Köszi!
2014-07-04 14:38:51
Bunny

BBTV 108-as adás

Kérdés
Szia Bunny! A BBTV 108-as adásában az interjú Kathi Bélával és Ónzozó Szabolccsal melyik edzőteremben készült? Válaszodat előre köszönöm
oli_ver
Válasz
Szia! A Szabiéban Keszthelyen!
2014-07-03 23:30:12
Bunny

Audioblogokról

Kérdés
Szia Bunny. Testépítéssel kapcsolatban egyáltalán nincs mit kérdezzek. Most hallgattam meg az utolsó audioblogodat és említetted a végén, hogy nincs meg, hogy miről van szó bennük. Nekem le van mentve az összes audioblogod (szrintem az összes) a 2009.06.10-től egész 2012.08.20-ig. Megvannak az ezután következők is de az előbb említetteknek le van mentve a leírás is. Lehet, hogy hülyén hangzik de lemásoltam a szövegeket és lementettem minden audioblog file-ot külön mappába a leírással. Ha esetleg tudnák neked abban segíteni, hogy meglegyen hozzájuk a szöveg nagyon szívesen segítek. Úgy gondoltam, hogy ne legyen túl macerás a dolog szerkesztek egy Excel táblázatot amiben benne lesz az mp3-as file neve (ami az audioblog dátuma) és mellé bemásolom a leírását. És ezt majd elküldöm neked az .xls file-ot e-mail-ben. Esetleg add meg légyszíves azt az e-mail címedet amelyiket gyakrabban ellenőrzöd. A válaszodra már nincs türelmem várni, hogy kéne e vagy nem. Neki is ülök megszerkeszteni. Legalább így köszönjem meg a munkásságodat. Szuper az oldal, a csapat, minden. Nagyon sokat köszönhetek neked Bunny, gyökeresen változtattad meg az életemet a világnézetemet a jó irányba. A Sárga Kapszula nagyon jó lett. Sajnos csak elektronikus formában van meg. Romániából vagyok és nem engedhettem meg magamnak, hogy megvegyem. Talán ha majd egyszer eljutok az unokatestvéreimhez Budapestre akkor szeretnék egyet venni tőled, ha dedikáltan akkor még jobb :D Minden jót a munkásságodhoz, nagyon jó amit csinálsz soha ne hagyd abba. Na jó, befogom a pofámat mert vár egy kis munka. Tisztelettel, Kovács Zoltán Szia
zoleekovi
Válasz
Szia! Nagyon köszönöm, ez nagyon nagy segítség, cak egy kérésem van: csak Excel ne! Sima szöveges file tökéletes lesz. A címem: drugsbunny.hu/kapcsolat
2014-07-03 23:29:31
Bunny

Laptop

Kérdés
Szia Bunny , Nem edzéssel kapcsoaltban írok, hanem visszaolvasva felfigyeltem egy felhasználóra ( vmarci ) , aki laptopot vásárolt , és kicsit csalódott. Nos, elolvasva amit írt, nem igazán mondtak neki baromságot, ugyanis abban a kategóriában, ahol az a CPU ( APU )szerepel, az ténylegesen egy szinten van egy Intel core i5 420 processzorral, csak ugye azt nem mondták meg neki, hogy ez bizony, ahogy te is írtad , ez netbook kategória . Ez a kategória az alacsony fogyasztásra van kiélezve, és ugye egy naív embernek azt mondják, hogy egy i5 procival van egy szinten , akkor bizony uhh ez kell. Ilyenkor szokták becsapni , átverni a vásárlót. Lapotpok vásárlása előtt általában egy oldalnak szoktam hinni, mégpedig a www.notebookcheck.com oldalnak . Itt az összes létező processzor és VGA le van tesztelve, rendesen, játékokkal, 3D MARK applikációval, és ami a legfontosabb, hogy teljesen átfogó CPU benchmark-okkal.Én két lapost tudnék ajánlani , nekem a lenovo egy bevált márka, ezért azon termékekből linkelek egy intel-es és egy AMD-s konfigurációt. AMD : http://www.notebookspecialista.hu/lenovo_ideapad_g505s_59_414276_notebook-11362.html Intel : http://www.notebookspecialista.hu/lenovo_ideapad_g510_59_412603_notebook-11102.html Az elsőnél még van lehetőség bővítésre, akár SSD formájában, akár több memória. A CPU-tól nem kell megijedni, hogy AMD, nem egy gyenge CPU, és mivel 4 magos, ezért vid.konvertálásnál előnyit is jelent . Az inteles konfig esetén már a felső határt súroljuk, itt már sokmindent nem lehet módosítani, vinszont ez egy elég erős konfig ebben az árkategóriában. Vid.konvertálásnál valamivel lassabb a 2 mag miatt, de egyéb dolgokra viszont tökéletes.Ne haragudj, hogy ilyen hosszú lett . Remélem tudtam segíteni.
robert_732941
Válasz
Szia! Köszönöm, hasznos válasz volt!

A tesztek szerint nem kéne ezzel a konfiggal (Acer V3-772G) teljesítménygonddal küszködnöm.
2014-07-03 23:27:52
Bunny

Motoros gyerek

Kérdés
Szevasz Bunny. Nem tisztem senkit megvédeni, de lehet, hogy volt egy kis félreértés a motoros gyerekkel. Ugyanis Anadrol nevű terméke van a Biotech-nek is. Az meg ugye nem koksz. Lehet, hogy ez volt a félreértés tárgya. Üdv.
attila_12538a
Válasz
És szerinted nekem honnan kellene tudnom, hogy a biotöknek milyen termékei vannak? Szerinted miért kell becsekkolni az agyhalottaknak, hogy nem kapnak választ, ha nem olvasták el a szabályzatot? Nincs itt semmi félreértés a lényeget tekintve.
2014-07-03 06:55:11
Bunny

gyúrós jóska

Kérdés
szia bunny! tudom, hogy szemetet nem olvasol, szigorúan csak nevettetési céllal: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gyuros-jozsi-enyem-lesz-az-orszag-legszebb-ferfites te-2263879 indulni akar valami testépítő versenyen :D valami Dénes József edzi (állítólag testépítő világbajnokságon 4. helyezést ért el), felsorolta miket, a lábat kihagyta! de hasazás mindennap van :D eszembe jutott az a régebbi cikk, amikor ilyen nonszensz emberek indultak versenyeken (fehér bika és társai)
bello8806
Válasz
Ha tudod, hogy szemetet nem olvasok, akkor miért gondolod, hogy idelinkelsz valami szart és ez engem érdekel, pont el fogom olvasni, sőt, majd pont viccesnek fogom találni? Szerinted én unatkozom és nincs mit olvasom amúgy? Szerinted érdekel, hogy a fogalma sincs kicsoda fasz milyen fosversenyen bohóckodik?

Egyrészt pont leszarom. Ideírom még egyszer, mert gyenge a felfogásod: NEM OLVASOK SZART, NEM ÉRDEKEL, LINKELGESD A BLIKKET A KIS BARÁTAIDNAK, ANYÁDNAK, VAGY AKINEK AKAROD.

Másrészt Fehér BÖLÉNY bazmeg.
2014-07-03 00:15:42
Bunny

szemműtét és tápkiegek

Kérdés
Szia Bunny! Biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló kérdéssel még nem nagyon találkoztál. Az van, hogy látásjavító szemműtéten estem át és a doki azt mondta, hogy fél éven át hagyjak fel minden táplálékkiegészítővel, mert ez az az időszak amikor a szemem még visszaromolhat. A válaszát azzal indokolta, hogy a fehérjék, vitaminok és porcerősítök, mind erősítik az immunrendszert ezáltal az immunrendszer az új szememet rossznak fogja érzékelni és vissza akarja majd javítani a régi rossz látásomat. Nekem fél év tápkiegek nélkül elég halálos lenne, de hogyha nincs más módja, beletörődöm. Szerinted lehet ennek alapja vagy csak ugyanolyan orvosi halandzsa, mint hogy a tömgenövelőtől tönkremegy a májam? Előre is kösz a választ
endrodi21
Válasz
Szia! Találkoztam már ilyen kérdéssel, szerintem kurva nagy faszság. De keress fel egy normális orvost a biztonság kedvéért.

Az is elképzelehtő, hogy be fog írni olvasónk, akine hasonló sztorija van, és megmondja, leromlott-e a szeme vagy sem.
2014-07-03 00:03:46
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia Bunny! Olyan kérdésem lenn, hogy az oldalon található étrend tervező táblázat pontos értéket mutat-e ? Igazából kiszámoltam a havi kiadásom miből mennyit vehetek/ ehetek. Szeretném megkérdezni, hogy ami étrendet összeállítottam megfelelő-e szinten tartáshoz. Jelenleg 75 kilogramm vagyok heti 5 súlyzós edzést valamint 3 aerob edzést végzek. Nemrég ért véget egy verseny és szeretném amennyire csak lehet ezt a formát megtartani, ha már ennyit szenvedtem hogy lepucolódjak. Télen kezdenék majd egy tömegnövelést. Nagyon fontos nekem ez az egész ha lehetőséged van rá kérlek nézd meg az étrendet, hogy van-e benne valami hiba, vagy valamit másképp csináljak. http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=26067&act=mutat Köszönöm a válaszod.
woxder
Válasz
Az étrend tervező egy szar.
2014-07-03 00:02:12
Bunny

válasz!

Kérdés
Képzeld elolvastam, s semmi olyat nem olvastam benne, ami a kérdésem kiszorítaná innen. Más, a kreatin, s anadrol, mióta kox??? Harmadjára,. mindkettőt itt, tőled vettem, ha kox, akkor te most koxot, vagyis szart is árulsz? Szerintem korrekt kérdést tettem fel, ráadásul a motorosok is testvérek, ez aztán a korrekt válasz. Csak tudnám, miért kérek tőled segítséget, nem is tudom...
Cs.Misike
Válasz
Tőlem mit vettél, te szánalmas köcsög agyhalott fasz? Mit árulok én, nyomorék? Hol?

Szoktam mondani, hogy a motorosok ugyanolyan gyökerek, mint a többi ember. Nem véletlenül.

Azért kérsz tőlem segítséget, mert biztos azt olvastad a szabályzatban, hogy én vagyok a biotök ügyfélszolgálat.   

"Az anadrol mióta kox", faszfej. 
2014-07-03 00:00:59
Bunny

szedjem vagy ne

Kérdés
Szia! 26-án, egy hölgy átértelmezte a kresszt, s a stoptáblát figyelmenkívül hagyva, kihajtott elém. Már nem tudtam kikerülni, átrepültem a kocsi felett. A DL650 totálkáros lett.... :( Pedig egy gyöngyszem volt, legalábbis nekem... Tegnap engedtek ki a kórházból. a bal kulcscsontom tört szarrá, szilánkosra. Megműtötték. Pedig már szépen jöttek elő a kockák is a hasamon, az edzések is egyre jobban mentek. Most meg kényszerpihi, kb 3 hónapra, a doki szerint. Kreatint szedtem a műtétig, azóta nem. Van értelme tovább szedni? Pont egy hétig ment elötte az anadrol. Gondolom azt se érdemes folytatni... Vélemény? Előre is köszi! Széles utat! (ahogy meg tudom tartani a mocit, ismét felülök :) )
Cs.Misike
Válasz
Láttál itt engem koxról oktatni bárkit, köcsög? A szabályzatot anyád olvasta helyetted?
2014-07-02 22:22:25
Bunny

Testzsírszázalék mérés

Kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy az elektronikus módszerrel, tehát géppel mért testzsírszázalék mennyire megbízható eredményt mutat a manuális centivel méregetéssel szemben?
paskovitch
Válasz
Szia!

Mindekttő szar, de nem gond, mert nincs is értleme méregetni.
2014-07-02 10:44:27
Bunny

Orosz fekvőtámasz

Kérdés
Szia! Ebben a videóban : https://www.youtube.com/watch?v=qHvMDlQ8Zyk a csávó csinálja az orosz fekvőtámaszt. (17. másodperctől.) Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez mivel másabb mint a sima fekvő? Konkrétan mit eddzünk meg vele?
viktor_c7ff0b
Válasz
Szia! Miután a kb vízszintes talajon túl más profi felszerelés nem szükséges hozzá, az pedig kicsiny világunkban viszonylag könnyen elérhető, javaslom próbáld ki.
2014-07-02 09:36:42
Kares

Laptopokkal kapcsolatos kérdés

Kérdés
Szia Bunny. Ismét felkereslek egy kérdéssel, ez sem edzéssel kapcsolatos, de ismét beléd vetem a bizalmam, ugyanis az audioblogokból ítélve, ebben a témában jártas vagy némiképp a munkádból kifolyólag. Decemberben vettem egy HP gépet, AMD A4 5150es 2 magos APUs processzorral és 1GBs integrált vga-val 8GB rammal. Sajnos rábeszéltek erre a gépre annak címén, hogy ez milyen erős gép, egy szintű egy i5össel, és a debilségemnek köszönhetően meg is kajáltam, és megvettem. Egyszerűen borzalmasan lassú, botrányos a gafikus teljesítménye és sorolhatnám. Most végre ismét lenne egy kisebb keretem egy normálisabb gépre ha ezt eladtam, és az iránt érdeklődnék, hogy szerinted i3, vagy i5 konfigos laptopok közül melyiket érdemesebb venni (2GB-s dedikált VGAs mindegyik)? Gondolok arra, hogy esetleg egy 2 magos 4. generációs i5 erősebb-e mint esetleg ha találnék egy régebbi 4 magos i5-s laptopot. Nem igazán konyítok a processzorokhoz. Sajnos maximum 170.000 Ft áll a rendelkezésemre ezért i7es gépre nem futja. Videókonvertálás, HD film nézése, esetleg egy nagyon kevés játék (ha engedi az időm) lenne a komolyabb felhasználási köröm. Bocsánat, hogy ezzel raboltam az időd, de a bolti eladókban valahogy már nem bízom, és nem igazán van ismerősöm aki konyít a gépekhez valamit is. Előre is köszönöm a segítségedet. Üdv, Marci
vmarci
Válasz
Szia!

Megmondom én hogyan csinálom: felmegyek a cpubenchmark.net-re és megnézem, hány pontos. Az A4 5150 valóban baromi gyenge, ez netbook szint. (Pont most keresek egy minilaptopot, amit vinnni tudnák magammal motorral, és cikket tudok írni rakta wordpadben. kb. erre megfelelő. Asus EEE-t fogok venni húszezerért.) Nekem i7-4702MQ van és még az is gyenge, bár esélyes, hogy a windows szar.

Keresd meg a High ENd CPU Chart-ot, és amikor gépet nézel, a processzora legyen bent ebben a listában. Azaz legyen minimum 3500 pontos.  

Vigyázz, mert hatalmas átbaszások vannak: van szar i5 és i7 processzor is. Igaz, az csak akkor számít, ha nagyon drága gépet veszel, mert alapban azért egy i5 már valami.

Azt, hogy a régebbi vagy az újabb jobb-e nem tudom. Érdemes típus szerint kinézni. De az i5 nem négymagos mobiprocesszorban, mindig is kétmagos volt. Az asztali i5-ösök a négymagosak- azok hasítanak is.   

A bolti eladókat tekintve tavaly: a computerimperiumnál rednkívül készségesen eladtak nekem egy nem full HD-s gépet, amikor azt kértem és utána nem vették vissza. Na, őket kerüld nagy ívben. 

Én se értek ezekhez egyébként, de mivel kénytelen vagyok sakkozni vele, van némi rutinom.
2014-07-02 08:33:21
Bunny

kardió

Kérdés
Szia Bunny. Kérdésem a következő: Reggel éh gyomorra kardió edzés után, egybőé turmixot ihatok vagy inkább a szilárd kaja? a felszívódás miatt gondoltam. Előre is köszönöm válaszod. Üdv: Norbi
norbert_c4b6e0
Válasz
Szia! Aerob edzés után nincs jelentősége semmilyen felszívódásnak. Normál étkezés is jó. Tedd fel magadnak a kérdést: végeztél izommunkát?
2014-07-01 09:43:25
Bunny

könyök- és vállfájdalom

Kérdés
Szia Bunny,Karesz!A helyzet az,hogy nagyon fáj a vállam,és a könyököm is.Visszagondolva,talán már évekkel ezelőtt elkezdődhetett a dolog,kb. 4éve éreztem először fájdalmat az elülső és oldalsó vállizmok között,oldalemelés közben,ami pihentetés nélkül meg is szűnt,néha előjött edzések közben de nem foglalkoztam vele,el is múlt mindig.1-2 éve a könyököm kezdett el fájni egykezes fekvenyomás és homlokra engedés közben.na ez már csak több hetes pihenéssel múlt el,illetve nagyobb terhelésnél mindig ki is újult,tavaly még részleges bicepszszakadásom is volt ezen a karomon,úgyhogy abba is hagytam az egészet.pár hete haverokkal eljárok kosárlabdázni és ott tart a dolog hogy a vállam eszméletlenül fáj,ha a csuklómat felfelé fordítom és így próbálom felemelni a kezemet,az nem is sikerül,egyrészt a fájdalom miatt,másrészt olyan minthavalamirövidebb lenne a karomban és ezért nem tudnám felemelni a kezemet.alaphelyzetben is fáj a vállam,legtöbbször az elülső izom környékén,de néha a hátsó váll és a csuklya felső része is fáj.bizonyos mozgások a karommal már alig mennek,emelni abszolút semmit se tudok.ezek mellett a könyököm is fáj,ha sokáig van hajlított állapotban a kezem,sokszor éjjel is felkelek a fájdalom miatt.mit tudnátok tanácsolni?a doki csak krémet írt fel,semmit se használt.bocsánat a hosszú levél miatt,próbáltam minél több infót leírni,válaszotokat köszönöm,szép napot!
badboy3333
Válasz
Szia! Orvos! (mármint a nem csak krémet felíró fajta)
2014-07-01 09:17:18
Kares

Szárított hús

Kérdés
Helló Bunny! Mi a véleményed a szárított marhahúsról? Érdemes vele próbálkozni ( csirke tejsavó fehérjeforrások mellet), vagy csak pénzkidobás? Tudom, hogy a friss jobb, de érdekelne te mit mondasz ezzel kapcsolatban. A munkádhoz sok sikert a továbbiakban is.
csanad_856131
Válasz
Szia!

A szárított hús a háborúba való, hogy ne halj éhen.  Vagyis ne adj pénzt érte. 

2014-07-01 02:23:21
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
100 tab. 
 / 4.8
20%   2 390 Ft  
1 910 Ft
100 tab. 
 / 4.6
 
1 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
300 kap. 
 / 4.9
29%   5 590 Ft  
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Nemzetközi Erőfesztivál
Szeged, 2003
Nemzetközi Erőfesztivál Szeged, 2003
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Guldi Gym Explorer 2.
Guldi Gym Explorer 2.
Kai Greene after Mr. Olympia 2009
Kai Greene after Mr. Olympia 2009
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....