Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2014 augusztus kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

BUNNY

Kérdés
Szevasz agyalott fasz. Mi azt a nitrix? Hol érdekel engem? Mit pipáltál ki, amikor beléptél ide? Miért nem mész a picsába? Miért nem? Nem kell Téged minősíteni. Megteszed te ezt önmagadtól is kérés nélkül. Nem mindenki rohad a gép előtt és olvassa el a könyved, meg a sok bejegyzést...szóval az oltás helyett lehetett volna annyi intelligenciád hogy korrekten közlöd ha faszságot kérdezek....de hát te ennyit tudtál...köszönöm! További sikeres karriert! Szevasz
vaskotamass
Válasz
Le van írva büdös gyökér, hogy mi a felhasználás feltétele. Mi lehet ebben a nehéz?

Ennyit tudtam? ÉN?

Neked jár a pofád? Írj még sok pontot, szánalom.
2014-08-31 23:23:51
Bunny

BSN TrueMass CellMass NITRIX

Kérdés
Üdv! 23 éves vagyok. 19 éves koromban edzettem 1-2 évig és tömegeltem, Volumess 35, whey gainer, meg még stb. Ami a legjobban bevált az a BNS Truemass és Cellmass volt együtt, szépen fejlődtem tőle és gyorsan. Most 23 évesen kicsit visszahoznám a régi formámat, és megint a BSN-re gondoltam. Viszont a NITRIXET is szeretném használni, kiváncsi vagyok mit dobna rajtam, viszont a cellmasst kihagynám, mert a true, cell és nitrix már túl drága. Szóval a KÉRDÉS: Szerinted elég ha csak a TrueMass-t szedem és a NITRIX-et? Miért igen? miért nem? Vagy fontos lenne a CellMass is? Miért igen? miért nem? Köszönöm a válaszodat! Tomi
vaskotamass
Válasz
Szevasz agyalott fasz. Mi azt a nitrix? Hol érdekel engem? Mit pipáltál ki, amikor beléptél ide? Miért nem mész a picsába? Miért nem?
2014-08-31 22:11:10
Bunny

ismétlés

Kérdés
Szia! Ugye általában a 8-12es ismétlési számot célozzuk be olyan 3-4sorozatba és az lenne a kérdésem,hogy az utolso sorozatot bukásig kell végezni. Az általában olyan 15-20ismétlég közé esik az ugy rendben van? vagy emeljek a sullyon,hogy max. 12 tudjak megcsinálni. Köszönöm!
emma_19985f
Válasz
Nincs olyan, hogy általában a 8-12-es imétlésszámot célozzuk meg. Én 50 és 10 között ismétlek.
2014-08-31 15:17:35
Bunny

Kupon

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a Ye Nutrition Rush Instant WPI termék tesztelésére jelentkeztem de nem engem választottak ezért kaptam egy 2e ft-s kupont és arra lennék kíváncsi hogy ezt bármilyen termék vásárlásakor ad kedvezményt vagy csak Ye Nutrition Rush Instant WPI termékre ?
ypsilon
Válasz
Miről beszélsz, agyhalott?
2014-08-31 14:51:00
Bunny

derék problémák

Kérdés
Szia Bunny! Néhány hónapja olyan problémák nehezítik az edzéseim, hogy az alsó hátam nagyon hamar beáll. Föleg guggolásoknál, felhúzásoknál, döntött törzsü evezéseknél jött elö ez a probléma. Ez késöbb egyre jobban rosszabbodott és már a munkában is kezdem tapasztalni ezt a problémát, ha kicsit jobban megeröltetem magam, illetve ha hosszabb idön át álló munkát végzek. Gondoltam arra, hogy az lehet a probléma oka, hogy felszedtem elég rövid idön belül 10kg súlyt és ez megterheli a hátamat, illetve nagyon keveset nyújtok és ezis lehet a probléma. Szeretném kikérni a véleményed. Esetleg találkoztál már ilyen fajta problémával?
adrian_4b1821
Válasz
Szia! Igen általános probléma ez. Kezdj el nyújtani, melegítésnél minél nagyobb tartományban végezd a hajolásokat minden irányba, a problémás súlyzós gyakorlatok mozgástartományait pedig csökkentsd le ha szükséges.
2014-08-31 11:56:03
Kares

bicepsz fájás

Kérdés
Szia Bunny, cirka 2 hónapja rendesen fáj a könyököm belső fele. Muscle Beachen Kares megfejtette, hogy valszeg a bicepsz tapadási pontjánál lehet a bibi. Azt javasolta, hogy több vállat vigyek a bicepsz gyakorlatokba és ne nyújtsam ki teljesen. Viszont még mindig baromira fáj. VOlt, hogy kihagytam 1 hetet, de utána sem lett jobb. Sőt, most már pl. oldalemelésnél vagy pl. fekvenyomásnál is érzem rendesen. Mit javasolnátok rá ? Mihez kezdjek vele? Nem nagyon szeretnék hónapokat kihagyni. Fájdalomcsillapítóból esetleg melyik volna hatásos edzésekhez ? Köszönöm előre is
semtexadam
Válasz
Szia! Fájdalomcsillapítót nem használunk csak azért, hogy tudjunk edzeni. Számomra ez csak a versenyfelkészülés utolsó szakaszában férhet bele. Haladjunk tovább úgy, hogy jelentősen lecsökkented a könyököd kinyújtását minden gyakorlatnál!
2014-08-30 08:53:08
Kares

Sérv gyanú

Kérdés
Szia ! Segítségedet szeretném kérni illetve tanácsodat. Az elmúlt hónapban herevisszér tágulatot diagnosztizáltak bár én is kézzel kitapintottam a bal here mellett húzódó 3-4 mm vastag eret. Az urológus úr óva intett az edzéstől nem tudom én bagatellizáltam el de 1 hónap pihenés után folytattam az edzést. Aztán pár hete a bal comb hajlítóm érdekesen zsibbadt sose tapasztaltam előtte ilyet. Azóta pszihés alapon is de gyakran érzem a far izmom és a hajlítom zsibbadását főleg üllő pozícióban. Valószínű a sérv gyanúja vagy a visszér tágulatom hathat esetleg ki rá ? Előre is köszönöm a válaszod!
Szabolcs1991000
Válasz
Szia! Operáltasd meg és ha nincs szövődmény akkor mehet tovább az edzés.
2014-08-30 08:48:28
Kares

BB web

Kérdés
Bunny bammeg, utállak, légy szíves ajánlani valami Szájtek terméket a Shop Builderből BB TV + flash és BB Rádió + Kőbájker függőség ellen. Nem marad időm a faszbúkra meg a maónika saóra se. nekem ez a weboldal a stand up comedy maga. Más: Rooterről: A linux alapú firmvare-k felejtősek, egy napig tartott helyrepofozni utána az eszközt. Nem ajánlom. Ellenben: Linksys vagy D-link, esetleg TP Link-re csere az esetek többségében minőségi előrelépés, és a legtöbb konfigurációs problémára megoldást jelent. (TP linket akkor rebootolom, ha nyaralásból hazajövök.) A Szigetről: Főszervező apucija politikai körökben ismert. Mit számít az Egyén nyugalma, véleménye? Mindenki kapja be, a pénz az isten. Ezek Mammon-hoz imádkoznak este, mielőtt lefekszenek. mint más Ronnie Colemanhoz vagy Cutlethez. Ennyi a matek. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Nincs jó hírem: le sem írom, mennyi dolog készül.

Többek között a Támadás DVD. A mastert most tesztelem, persze nincs egy kurva dvd lejátszóm, ami meg van, nem találom a távirányítóját. De úgy néz ki, működik.

2014-08-29 11:02:54
Bunny

kardió

Kérdés
Üdv Bunny! egy olyan kérdésem lenne hog sulyzós edzés után szoktam focizni és sokan mondták hogy nem kéne... edzés után megiszom a turmixomat,haza jövök eszek kis pihi és utána foci :) ez szerinted jó így?? :) válaszod előre is köszönöm!
daniel_11c2dd
Válasz
Milyen edzés az, ami után még van kedved focizni?
2014-08-29 11:01:38
Bunny

súlyzózás korlátozott csípővel

Kérdés
Szia! Nekem egy elég speciális kérdésem lenne. Csípőízületi kopásom van, előre haladott stádiumban (valószínűleg két évem van egy protézisig...)Szeretném felerősíteni magam, mire oda kerül a sor, hogy megműtenek,amennyire csak lehetséges,hogy a terhelést az izmok vegyék át és kb. 8-10 kg zsírt is szeretnék veszíteni (167 cm-hez 65 kg vagyok). Nemrég kezdtem el a hot iron órákon látott gyakorlatokat otthon is csinálni heti kétszer háromszor, ill. az étkezésemet is igyekeztem rendbe rakni a Sárga kapszulában leírtak szerint. A kérdésem az lenne, hogy ilyen korlátozott csípővel szerinted hány kiló emeléséig mehetek majd el,hogy izmosodjak is de ne ártsak nagyon az ízületemnek? Jelenleg egy 6kg-os súlyzó rudat használok, egyenlőre még ezzel is izzadok rendesen. Válaszodat előre is köszönöm!
olivia_23bdd9
Válasz
Szia! Ebben az esetben gyógytornára kellene járnod. Az protézis előtti izomerősítés köszönő viszonyban sincs a súlyzós edzéssel és az aerobik irányzatokkal.
2014-08-29 07:56:13
Kares

válasz

Kérdés
Hellò Bunny! Irtam neked izületi probléma miatt, megkaptam a választ amit meg is fogadok. Tudom ez nem egy forum, hanem az edző válaszol(...) Köszönöm!
janos_1fed66
Válasz
Szia! Szívesen! Csak a pontosság kedvéért, mivel az izületi problémák az én területem, neked is én válaszoltam.
2014-08-27 22:12:10
Kares

térdek épsége

Kérdés
Szia Bunny! Kareshoz lenne egy kérdésem! Üdv, Kares az a helyzet, hogy gyengék a térdízületeim. Hétvégén voltam egy 80 km-es biciklitúrán, azóta kicsit fájnak a térdeim, NÉHA HA terhelés éri őket. Sokszor érzem azt, hogy a combom még bőven bírná, csak a térdek nem bírják. Mit ajánlasz? Egy ideig csak saját testsúllyal végezzem a guggolást? Hogyan erősíthetném a térdízületeimet? Van valami ötleted?
kisded
Válasz
Szia! Biztos hogy megfelelő technikával tekersz? Biciklizés közben minél több izmot kell bevonni a munkába. Vonatkozik ez a farizmokra, hátsó combizmokra, vádlira. SPD esetén pedig az elülső lábszárizmokra is. Gyakran előfordul térdfájdalom ha nem a pedál lenyomása, hanem a térd nyújtása történik. Amennyiben te hajlamosabb vagy erre, akkor a teremben is próbáld bekapcsolni a lehető legtöbb izmot az alsó végtagi gyakorlatokba.
2014-08-27 22:07:27
Kares

sport.manualterapia

Kérdés
Köszi, na már látszik nekem sem ártana egy kis pihenés észre se vettem , nálad a pont! Üdv : robi
paznja
Válasz
Hát, nekem meg főleg nem!
2014-08-27 20:29:49
Bunny

sport.manulaterapia

Kérdés
Köszi, de valami nem jó. Visszadobja a gmail az e mail címet sport.manulaterapia@gmail.com biztos hogy ez a helyes cím?
paznja
Válasz
Elgépeltem, maunalterapia, egyébként nehéz rájönni!
2014-08-27 18:27:45
Bunny

Pihenés

Kérdés
Tisztelt Bunny! Lassan 16 éves vagyok, ~162 cm 66kg. 2 éve edzem, heti legalább 4x de inkább 5-6x. Táplálékkiegészítők közül vitamin mindig ment, fehérje hébe-hóba. Mióta elkezdtem, nem volt kihagyásom, azon a 2 hónapon kívül amikor megfáztam.Sajnos alvásproblémáim voltak/vannak napi 5-6 órákat aludtam,hétvégén 10-12.Később 6-7 óra hétköznap, hétvége maradt. Szerintem ez nem volt elég az edzés kipihenésére és a testem növekedésére. Idén nyáron szintén voltak kisebb kihagyások a költözések miatt, de augusztus eleje óta eldöntöttem hogy szeptemberig nem edzem. Az alvásproblémára most megtaláltam a Tryptophant az EV-n.Szerinted ez az egy hónap elég, hogy kipihenjem magam? Az alvásom még mindig nem tökéletes,de legalább a 9 óra mindig megvan vagy másnap este be van pótolva a nyári szünet miatt. Valamint a tanácsodat kérném, hogy az én koromban körülbelül heti hányszor lehet edzeni a kisebb/nagyobb izomcsoportot a megfelelő fejlődéshez? Válaszodat előre is köszönöm!
t.mate9811
Válasz
Szerinted a Sárga Kapszulát miért kell elolvasni, gyökér?
2014-08-27 18:10:09
Bunny

manualterapeuta

Kérdés
Szia KARES! Az elérhetőségedet szeretném elkérni , mert szeretnék egy konzultációt kérni tőled Budapesten. Üdv Robi
paznja
Válasz
sport.manulaterapia@gmail.com
2014-08-27 17:07:52
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Üdv!Arra gondoltam,hogy szeptembertől heti 4-5x elmegyek kondizni.Nagyon komolyan gondolom,és szeretnék normálisan kinézni.17 éves fiú vagyok 189 cm és 67 kg.Mindenféle tanácsok,étrendek érdekelnének amitől könnyebb lesz.Köszönöm előre is
daniel_2c763e
Válasz
Akkor olvasgass sokat, gyökér.
2014-08-26 21:59:06
Bunny

Zöldség nélkül

Kérdés
Hello Bunny! Problémám a következő: anti-vegetáriánus vagyok! Nem eszek meg semmilyen zöldséget, sem nyersen, sem elkészítve! Gyakorlatilag a krumpli amit meg tudok enni, azon kívűl semmi. Tömegnövelés a cél, így az étrendem nagy részét a csirkemell+rizs(ritkán durumtészta vagy krumpli) teszi ki. Mire számíthatok így a fejlődésem során? Esetleg mivel tudom pótolni a zöldségeket? Vitamin pótlásban a Mutli Pro segít, de gondolom más szerep is van a zöldségeknek. Köszönöm a válaszod!
kelo001
Válasz
Bírom az ilyen "fasz vagyok, tudom mit kell csinálni, de nem azt csinálom, mire számíthatok?" kérdéseket.

Nem tudom az agyhalottaknak miért nem tűnt fel a szabályzathoz tartozó Gyakran Feltett Kérdésekben az a passzus, miszerint "nem vagyok jövőbelátó." 

Mellesleg nem végezünk tudmományos kísérleteket arra vonatkozólag, hogy mi történik, ha nem azt csinálja valaki, amit kell. Főleg azért, mert leszarjuk. 

Ez egyébként a főoldalon éppen az ötödik cikk, de nehogy elolvasd!
2014-08-26 20:04:53
Bunny

Játék stream

Kérdés
Szia Bunny! Ma reggel olvastam ezt a cikket, hogy mennyi pénz van a játék streamelésben. Én nem igazán találok szavakat. http://hvg.hu/tudomany/20140826_230_milliard_forint_amazon_twitch#rss
molnarkravdaniel
Válasz
Nagy a baj!
2014-08-26 14:51:37
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia Bunny! Elég fura munkarendben dolgozom, mellette pedig főiskolát végzek. Heti kétszer 17-08 között, egyszer pedig 08-08 óra között dolgozom. Rendszertelen alvás és étkezés. Szeretném megkérdezni, hogy mikor érdemes edzenem? Munka előtt vagy inkább utána reggel , esetleg csak akkor, ha végig tudom aludni az éjszakát (3 éjjel hetente)? Éjjel ugyanúgy teljes étkezéseket csináljak, vagy csak könnyebb ételeket egyek? Egy kollégám testépítő versenyen országos második lett, de normális tanácsot nem tud adni, mert ha kérdezek, elkezdi kipakolni a szteroidokat a táskájából, hogy ezeket kell tolnom :D Mivel nem versenyzek ez kizárt, de szeretnék fejlődni. Légy szíves írd meg a véleményed. Köszi Zoli
zoltan_f051d7
Válasz
Szia!

Azt javaslom, ne engem kérdezz, mer tnem látok bele  a helyzetedbe. Egyszerűen próbáld ki 2 hétig az egyik, két hétig a másik időpontot.
2014-08-25 20:17:11
Bunny

audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Hol találom meg az audioblogokat amiket csinálsz? Nagyon tetszenek de nem találom őket. Válaszod előre is köszönöm! Üdv, Zsolt
sallaizsolt
Válasz
Hamarosan a drugsbunny.hu-n elérhető lesz. Ami még készül.

Nem szeretek fogorvosnál lenni egyébként.
2014-08-25 18:42:36
Bunny

a régi nagy öregek..

Kérdés
Szevasztok!40 éves vagyok! 18 éves koromban kerültem kapcsolatba a sulyzókkal..akkor 55 kg voltam nagykabátban! Csináltunk a haverokkal egy kis termet,a gépeket mind mi heggesztettük,(eléggé kezdetleges gépek voltak,de nekünk megfeleltek)a tárcsákat,rudakat esztergáltattuk..és hatalmas lelkesedésünk volt..emlékszem akkor szinte habzsoltuk a FLEX,és egyébb testépítő magazinokat,amiknek a képeikkel tele volt ragasztgatva a terem!Hosszú évekig ott gyúrtunk,volt aki átpártolt az erőemeléshez,és ott azóta elég szép eredményeket ért el..van aki kidobó lett egy discóban,de a társaság nagy része sajnos szét széledt..nekem is közbe szólt a sok meló..de most,így 40 évesen ismét szeretném komolyabban újrakezdeni..itthon berendeztem egy kis szobát,vettem egy többfunkciós gépet,amolyan alapgép,tárcsa súlyokkal,egy,és kétkezes rudakkal..nekem megfelel..Valahogy jobban tetszenek a szabad súlyos gépek..Próbálok a kajára is jobban odafigyelni..talán még valami fasza fehérjét+aminót is beszerzek innen..Ezzel csak azt akartam mondani,hogy szerintem sosem késő elkezdeni,illetve újrakezdeni..Sok sikert mindenkinek!Ja még annyit,hogy nekem is hiányoznak a régi nagy öregek..Pl Flex,Kevin Levrone,stb..
attila_d0fe73
Válasz
Teljes mértékben egyetértek veled. Én is így kezdtem. Én is úgy gondolom, hogy sosem késő elkezdeni.

De ez nem különösebben csevegóőrovat egyrészt, másrészt sosem késő elkezdeni abbahagyni a mondatok közötti kibaszott pontpontpontozást sem.
2014-08-25 18:04:56
Bunny

Nasser El-Sonbaty cikk

Kérdés
Szia Bunny. Igyekszem rövidre fogni. A 90-es évek testépítőinek vagyok a nagy rajongója. Itt Nasser El-Sonbaty-t Dorian Yates-et, Kenneth Wheelert (Flex), értem illetve ugye még ott volt Günter Schlierkamp, Shawn Ray és még sokan mások.. Közülük az első felsorolt három testépítő Nasser, Yates, és Flex a példaképeim minden olyan szempontból, amit jónak lehet nevezni. Rengeteg cikket, és interjút olvastam a bodybuilding.com-on amik róluk szóltak, illetve amiket találtam neten, és nem utolsó sorban amit itt a body.builderen tettetek közzé. A kérdésem afelé irányúlna hogy, láttam Nasser-ről az oldalon kint két cikk, pontosabban a 94-es Bajnokok Éjszakája interjút, és egy 7 részes interjút. Ha esetleg egy .doc-ban, teljesen lefordítva és képekkel átküldök neked egy ilyen fordítást, van rá némi lehetőség hogy a profilja alá kikerüljön? Szeretnék egy kicsit vissza adni mind a body.builder oldalnak evvel a kis önszorgalommal, illetve akik még nem ismernék Nassert, azok talán most egy kicsit jobban megismerhetnék őt, a mentalitását, és hogy valójában miről is szól(t) sok esetben a profi testépítés. Üdv, zweil
zweil
Válasz
Szia!

Kifejezetten mi  magunk is a 80-as 90-es évek testépítésének rajongói vagyunk és szándékunk, hogy külön figyelmet szenteljünk ezeknek a sportolóknak. (Főleg hogy az utánpótlás kevésbé érdekes.)

Nagyon szívesen látunk mindenféle anyagot ezzel kapcsolatban és közzé is tesszük.

Mivel a BodyBuilder.Hu gyakorlatilag 1-2 ember, kifejezetten örülök, ha nem keell azon rágódnom, hogy ma milyen cikket írjak.

A mélcímemet itt találod.

2014-08-25 13:51:54
Bunny

versike

Kérdés
Kitartás Kitartás mi erősít, kemény csak így leszel, Külsőség az nem számít, abban csak elveszel. Célokért küzdeni, ez ami felemel, Ember csak így leszel, nem csak egy pöcsfej. A sport mi taníthat, elérni célokat, Ha ebben nulla vagy, ne várjál nagyokat!
naturalis
Válasz
Az a helyzet, hogy valószínűleg sokkal jobb ez a versike, mint a Vörös összes, amelyet szerencsére nem olvastam, de olyan rémhíreket hallottam, miszerint van pár szépreményű szerelmes kínrím a faszbúkon, viszont hidd el, sokkal jobb verset nem írni, mint írni.
2014-08-25 09:16:46
Bunny

Izületi fájdalom.

Kérdés
Helló Bunny! 4hónapja kezdtem el edzeni első hónapba kis súlyokkal hogy szoktassam az izületeket meg inakat de ahogy jött a hatás hogy nyamvat kis testemen valami elkezdett látszódni beindult a gépezet és csak pakoltam pakoltam a súlyokat töbször figyelmeztettek ennek nem lesz jó vége... Persze a hülye gyerek miért is hallgatna másra és bamm a nagyoknak bejött a joslatuk most meg itt nyavajoghatok h ha már a polcra kell nyúlnom fáj recseg kattog a vállam.. :( elkezdtem szedni a Dona nevezetü glükozamin szulfát-ot. kicsit mint ha javulna várjam meg mig meg gyógyul és utána folytassam vagy kis súlyokkal folytathatom tovább???
janos_1fed66
Válasz
Szia! Néhány hétig végezz átmozgató edzést! Jó jel ha reagálsz a Donára, de ettől függetlenül ez a készítmény felejtős, mihamarabb válts Heavy Duty-ra vagy válaszd a NEM Fortét.
2014-08-25 09:04:41
Kares

Még mindig wifi

Kérdés
Szia! Sajnos a tiéd azok közé az egzotikumok közé tartozik, amiket nem támogat. Esetleg érdemes lenne lecserélni. Ha ilyesmiben gondolkoznál a TP-LINK TL-WR1043ND ideális megoldás, nekem is ilyen van már 3 éve, persze nem ettől jó. Ebből most jött a v2-es verzió, gyorsabb procival és nagyobb memóriával. Az olcsóbb kategóriába tartozik szintén TP-LINK-től a 741,841,941, amivel érdemes lehet még foglalkozni. A csere előtt érdemes lenne megnézni, ha társas házban laksz, hogy nem-e zavarja esetleg a szomszéd wifije a tiédet. 2.4 GHz sajnos csak 3 egymástól független csatorna sáv van, és eléggé esélyes, hogy az egyik belelóg a másikba. Erre az inSSIDer 4 programot tudod használni. Ha azonos, illetve szomszédos csatornán van a tiéd bármelyik közelben lévővel, akkor kell keresni egy olyan csatornát, amelyik még szabad és oda kell rakni. Ha nagyon sok hálózat van egy helyen, akkor 5 GHz-es routert kell venni. Ennek az a hátránya, hogy a magasabb frekvencia miatt a kisebb jelterjedés, illetve a kliens oldalnak tudnia kell az 5 GHz-es vételt. Elnézést a kisregényért, de ez sokszor nem egy egyszerű probléma.
istvan8989
Válasz
Szia! Azt hiszem egyelőre marad a naponkénti restart. Amúgy a mobilnetem szinte jobb.
2014-08-25 07:44:05
Bunny

BB TV technikai problema

Kérdés
Szia! Nekem sem indulnak el a filmecskek az uj lejatszo behozatala ota. Mozilla Firefox es Adobe Flash Player(version 14.0) frissites megtortent. Kiprobaltam mas bongeszoket is Internet Explorer , Comodo Dragon. (egyebb bongeszo?) Ez egy hírdetés. A kért tartalom másodperc múlva indul. 00:00 00:00 innen nem tortenik semmi . Romaniabol probalkozom . Esetleg valami firewall blokkolja ? Nagyon hianyoznak a motivacios videoid . Koszonom a turelmedet es barmijen otletet :)
norbert_893fdf
Válasz
Azt mondja a Robi, van egy tuti módszer, amivel mindenhogy megy: töltsd le az iTunes-t, és keresd meg a BB.Tv csatornára. Tuti működni fog. Nem kell hozzá Mac, windowson is megy.

Amúgy egyéb szar is lehet a gépeden. Lehet dzsuva van a registyben.
2014-08-25 07:28:10
Bunny

BB Tv tecnikai probléma

Kérdés
Szia Bunny! Ne haragudj,hogy ezzel zavarlak,de talán te csípőből tudsz valami okosságot mondani.Nem voltam jó ideje gép előtt úgyhogy most terveztem megnézni a legutóbbi BB tv-t. Olvastam hogy új lejátszót használtok. Hát nálam nem indul el.Konkrétan nem csinál semmit. Nem Opera-n próbálom, Firefox-ot használok. Nem vagyok egy nagy számítástechnikai guru úgyhogy ha lenne valami ötleted megköszönném.
devir
Válasz
Szia! Következő a lényeg: firefoxot frissíteni. Flash playert frissíteni. Innen már működnie kell.
2014-08-24 21:12:06
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem,hogy ugye zsirosodás nélkül nincs izom, és mégis milyen arányba rakodik le a zsir ,illetve izom? Vagy ez is egyénfüggő? pl ha valakinek nagy a zsirmentes izomtömege annak gondolom kevesebb zsir rakodhat le?! Érdemes-e a lassú tömegnövelésen gondolkozni,úgy értem mikor körübelül 0.5kg testsuly gyarapodás hetente? Köszönöm a válaszod! És neharagudj a bonyorult megfogalmazásért.
emma_19985f
Válasz
0.5kg az 2 kiló havonta, 24 kiló évente, észlény.

 A zsírosodás nem egyénfüggő és semmi köze ahhoz, hogy mennyi szart zabálsz össze, egzakt arány van megállapítva tudományosan, külön okostelefon appokkal kiszámolva hülyéknek.

Nem a megfogalmazásod a bonyolult, hanem a gondolkodásod egyszerű.  Nekem azonban nem áll módomban mások agyának lenni. A problémáidat viszont irigylem.
2014-08-24 12:03:28
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia Bunny! Elolvastam a könyvedet, tartom a diétát kb. egy hónapja. Működik, elkezdtem fogyni, erősödni. Két kérdésem van a táplálkozással kapcsolatban. Egyik a cukor, javasoltad a cukorpótló használatát, amiről azt tartják egyesek hogy narancsbőr kialakulását elősegíti. Mi ezzel kapcsolatban a véleményed, ez is egy újabb kacsa? Nagyon divatos most a nyírfacukor (Xilit) vagy a stevia, valóban jobb ha természetes cukrot használunk? A másik a só, te a tengeri sót ajánlod. Viszont van aki azt mondja hogy a só nem jó, mert megköti a vizet. Az iskolákban újabban tilos kirakni sót a menzán, mert állítólag nem egészséges (?) Köszi a válaszod!
bela_6c5113
Válasz
A narancsbőr nagyon nagy probléma, csak vigyázz, meg ne buzulj közben!

A tengeri só és az asztali sót nem ugyanaz, ez cseppet se zavarjon, kicsit se vagy értetlen, viszont ha ennyire izgulsz miatta, akkor minek sózol egyáltalán, agykombájn?  

Egyébként a "van, aki azt mondja" típusú emberektől kérdezz legközelebb, tőlem lehetőleg többet ne.
2014-08-24 11:57:06
Bunny

Wifi probléma

Kérdés
Szia Bunny! Nem akarok okos lenni, de a wifi problémádra megoldás lehet az OpenWrt. Ez egy lelkes közösség által fejlesztett Linux alapú firmware otthoni routerekre. Abszolút stabil, ezzel teljesen megszűnnek az általad vázolt állandó szívások a wifivel.
istvan8989
Válasz
Szia! Jól hangzik, de fogalmam sincs, hogyan lehetne rátelepíteni. Utánanézek. Köszi!

Update: Modecom MC-WR22 roterünk van, alap, hogy az OpenWrt nem fut rajta! :DDDD
2014-08-24 11:36:09
Bunny

Tálpálékkiegészítő

Kérdés
Szia Bunny! Most szeretnék venni tömegnövelőt, és az lenne a kérdésem hogy az adagja 162g, de a kereteim miatt csak 100g-ot akarok bevinni edzések végén. Szerinted normális kaja mellett így is jöhet majd a tömeg ?
tamas_e4fb17
Válasz
Nehogy megnézd az összetételt, hogy elég-e a tápanyag benne úgy!
2014-08-23 12:18:19
Bunny

Ketogén diéta

Kérdés
Kedves Bunny! Van már némi rutinom a diéta terén, és elég nehezen vesztek a zsíromból a hagyományos diétázással. Tavasszal azonban a ketogén étrendre hajazó táplálkozással nagy sikereket értem el néhány hét alatt, így arra gondoltam, hogy kipróbálnám élesben is. Felmerült bennem azonban, hogy vannak/lehetnek elvileg mellékhatásai, gondolok itt elsősorban a koleszterin és vérzsír szint emelkedésére, valamint némileg a májamat is féltem. Ugyanis kb. 1 éve egy rutin laborvizsgálat alapján azt javasolta az orvosom, hogy a májfunkcióm alapján itt lenne az ideje némi súlyfelesleg leadásának. Sajnos úgy hozta az élet, hogy nem tettem ellene. Jelenleg 112 kg vagyok a 189 cm magasságom mellé, a vizsgálatkor nagyjából akkor 5-6 kilóval kevesebb voltam. A kérdésem az lenne, hogy mindezek fényében egyáltalán javasolod-e nekem ezt a módszert? Ha igen, akkor meddig alkalmazhatom szerinted gond nélkül? Azt sejtem, hogy egy 10-12 hetes diéta egyébként sem lenne elég a 80 kg-os álomsúly eléréséhez, viszont esetleg variálhatnám, és pihenésképp x hétig a klasszikus diéta szerint táplálkozom. Mi a véleményed?
kovacsbela1010
Válasz
Szia! A ketogén diéta JAVÍTJA a koleszterin és vérzsír értékeidet. Nincs min aggódni!
2014-08-21 18:24:31
Bunny

BBRádió és egyéb

Kérdés
Szia Bunny! Most hallgattam meg az új rádiót, a zenével kapcsolatba lenne egy gondolatom. Mondtad ugye hogy nálatok csak rock megy. Szerintem ezzel Budapesten egyedül vagytok (sajnos), nálunk is mi megy? Avicii, meg minden kávéfőző-zene, meg nyálas fos. Erre a legjobb emlékem amikor nagy csönd, és egyszer csak ordítva beadják Karamel-től valamelyik fos számot és Te meg edzél arra, mert az tud motiválni. Ezzel Én úgy vagyok, hogy vettem egy fülest, ami majdnem hogy leszigetelia fülem, és edzés közbe megy az ACDC, vagy valami hasonló. Engem például tud motiválni egy zene, sokkal pörgősebb úgy. Másik, a randis audióbloggal mi lett? Vagy csak gyökér vagyok és nem láttam?
peter_369341
Válasz
Szia!

Audioblog jönni fog nemsokára. Most a Támadás DVD-t csinálom. Kb. 2 óra 50 perc anyag lesz rajta extrákkal.  

Közben készül a honlapom is. Ott lesznek majd elérhetőek az audioblogok.
2014-08-21 18:21:05
Bunny

adatok módosítása

Kérdés
Szia Bunny! Szeretném megváltoztatni az e-mail címem itt az oldalon, de miután kitöltöm az erre vonatkozó részt. kéri a jelszavam, amit megadok, de nem történik semmi változás (nem módosul semmi). Hol lehet a hiba?
peter_fc180e
Válasz
Szia! body@builder.hu ra írj webmesternek. A technikai részletekkel nem én foglalkozom, ez nem az én honlapom.
2014-08-21 10:25:37
Bunny

hialuronsav

Kérdés
Szia Kares,most olvastam az egyik válaszodban,hogy hialuronsav injekció lehet többféle is nekem a vállamba kellene kapnom egy 5 db-.ból álló kúrát mindez 45ezer forintért ,ERECTUS a márka neve és nem olvastam semmilyen keresztkötésről(mondjuk nem is tudom,hogy ez mit is jelent igazából) a leírásában.Akkor ez lehet,hogy nem a megfelelő és kérjek az orvostól más fajtát,ha tudnál esetleg márka nevet igen megköszönném.Üdv. Robi
krobi66
Válasz
Szia! Bármit megkérdezhetsz az orvostól ami a kezeléseddel kapcsolatos. Lehet hogy nálad van olyan szempont, ami miatt pl a Monovisc nem jön szóba. Gyógytornászként én csak a tapasztalatokról beszélhetek, a szer elbírálása az orvos kompetenciája.
2014-08-21 08:24:47
Kares

Alkar

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Lassan egy éve edzek, de még viszonylag kezdő vagyok a testépítésben. Az utóbbi időben vettem észre, hogy a karom kezd aránytalan lenni, ugyanis az alkarom mérete nagyobb, mint a felkaré. (még nem Popej szinten) Külön nem edzek rá és minden gyakorlatot a lehető legmegfelelőbben hajtok végre. Hogy tudnám kiküszöbölni ezt a hibát? Válaszod előre is köszönöm!
richard_b23203
Válasz
Szia! Ismerem a problémát, kb 12 éve úgy kezdtem edzeni, hogy centikkel több volt az alkarjaim körfogata. Az utolsó állításod természetesen nem igaz, nem megfelelően hajtod végre a gyakorlatokat. Húzó mozdulatoknál a gurtni nagyon sokat segít. Meg kell tanulnod kevésbé szorítani és a kezed kampóként használni.
2014-08-21 08:22:14
Kares

olajos magvak

Kérdés
Szia Bunny! Diétában étkezések között ehetek magvakat? Pl. mogyoró, mandula, tökmag, dió. Amikor éhes vagyok sokat segítene. Köszi! Rudi
papprudi
Válasz
Szia. Az étkezések között nem kell enni. Se diétában, sem máskor.
2014-08-20 23:38:09
Bunny

zsírégetés

Kérdés
Szép napot! 95kg és 170cm vagyok. Olyan 75kg lenne a célom. A fegyencedzést csinálom, illetve futok és/vagy kerékpározás megy rendszeresen szinte minden nap. Olvastam zsírégetőkről és a Lean Boss, illetve a Brutal Blade között vacillálok... szigorúan a testzsírszázalék csökkentését szeretném. Melyik a jobb választás? Mert a Lean Boss 180 kapszulás kiszerelése olcsóbb mint a Brutal Blade 120-as kiszerelésé... hatékonyság szempontjából melyik a jobb? Köszönöm a választ előre is és további szép napot!!
Axan.Spike
Válasz
Honnan tudnám agyhalott fasz, hogy mi az a brutal blade?

Nekem mi közöm a fegyencedzés baromsághoz? Érdekes, hogy mindig az ilyen észlények eszik meg a fegyencedzést meg a többi tróger szarságot.
2014-08-20 20:41:04
Bunny

Eszter ékes szólása

Kérdés
Szia! Nem tudom felfogni, hogy egy nő - feltéve, ha tényleg Eszter -, hogyan tud így megnyilvánulni. Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy én vagyok debil, vagy tényleg nem volt a mondandójának értelme, stb. Felfoghatatlan.
hcsaba
Válasz
Buta, ennyi. Nagyon sok buta ember van.
2014-08-20 20:09:58
Bunny

Érdektelen

Kérdés
Csak szerintem Kai Greene odabasz. https://www.youtube.com/watch?v=BN1jDniSoLw Nem kérdés volt, küldj a faszba.
eszter_7e1f65
Válasz
Kit érdekel a motivációs jutub fos szarod, gyökér? Szerinted én belenézek egyáltalán egy ilyen moslékba? Jó reggelt gyökér, megtudtad, hogy van Kai Greene? Nincs senki a közeledben, akivel közölhesd a nyomorodat?

Nem küldelek a faszba. Csak kitiltalak.
2014-08-20 08:04:57
Bunny

támadás 2

Kérdés
Hello! Lehet már tudni hogy mikor lesz kapható a Támadás 2 DVD-n ? vagy egyáltalán lesz-e? válaszod előre is köszönöm .
arpi_79d1c4
Válasz
Szia! Nem lehet tudni és lesz. A film és a kivágott jelenetek már kész. Lesz még egy "hogyan készült" kisfilm rajta.
2014-08-19 23:22:52
Bunny

Éhségérzet

Kérdés
Hello! Már jó pár éve olyan problémával küzdök, hogy sokszor étkezések után(akármennyit is eszek) egyszerűen olyan, mintha egy falatot nem ettem volna. Szinte fáj a gyomrom az éhségtől. Próbáltam sokszor kis adagot, kevesebbszer nagyobb adagokat, de nagyon sokszor előfordul ez a jelenség. Egyszerűen fizikai lehetetlenség, hogy éhes legyek, mert beviszem a napi megfelelő fehérjét, ch-t,...sokszor többet is. Néha-néha előfordul, hogy elcsúsznak a kajálásaim, akkor még meg is érteném, hogy ki voltam éhezve. Jelenleg most se tömegelés, se diéta nincs.(Diéta felesleges is lenne még) Nekem az első gondolatom, hogy valami emésztő enzim nem működik megfelelően. 80kg környékén mozgok, és nagyon-nagyon nehezen tudok magamra szedni bármit és, ha nem eszek megfelelően rögtön megy is le a súlyom. Bármi észrevételed lenne ezzel kapcsolatban?
kristof_
Válasz
Szia!

Ha emésztőenzimmel lenne baj, nem tudnál emészteni, nem éhes lennél. 

Szerintem nincs elég rost az étrendedben. Egyél sokkal töb zöldséget! 
2014-08-19 10:52:27
Bunny

Gondolatok

Kérdés
Reagálnék Naturális megjegyzésére, egyre fárasztóbb, hogy itt mindenki a koxal dobálózik, ha valaki már izmosabb mint ő, én simán nézek ki úgy amire egyből rávágják hogy koxal könnyű. De nem, anélkül nehéz de gondolom nincs benne kedves Naturálisnak a sport havi 70 ezer forintban így nem is fog kiemelkedőt nyújtani kox nélkül, mert ha meg igen és mégis nincs egy nyomi csak kox és más semmi emberkével egyszinten akkor nagy baj van.
totalwarrior17
Válasz
Kicsit se vagy beképzelt, hogy rögtön azt hiszed, rólad van szó. Legközelebb akkor akarj hozzászólni valamihez, ha egyáltalán van fogalmad arról, hogy mi a téma.
2014-08-18 22:17:09
Bunny

korunk bodybuildingje

Kérdés
Kedves Bunny! Kérdezni nem szeretnék, de engedelmeddel kipanaszkodom magam. 27 éve kezdtem ezt a sportot. Fűtetlen helységben, saját magam által tákolt gépeken, padokon. Most is egy itthon berendezett kis teremben végzem edzéseimet. Elhatároztam, hogy elmegyek kipróbálni ezeket az új gépeket, és elmentem a legmodernebb, legnagyobb gépparkkal rendelkező Bp.-i edzőterembe. 20 perc ottlét után, hányingerrel távoztam. Normális emberi lényeket még nyomokban sem találtam. Az öltözőben lógó fasszal feszengve mászkáló, riszáló embereket viszont találtam. A teremben annyi menő, önimádó, senkiházi ripacs majom edzett, hogy ezt nem gondoltam volna. Régen a vas szaga, és hangja tüzelt minket. Ahogy látom, ezt a szerepet ma átvette a kox. Rémes ezzel ilyen mértékben találkozni. Hová lett a sportból a férfiasság, a nyersesség? A világ egyik legjobb sportja, és szégyen ahová süllyedt. Tudom, hogy ez nem fórum, és bocs ha ide tolakodtam ezzel az üggyel. Üdvözlettel
naturalis
Válasz
Szia!

Ezzel a kérdéssel nem vagy egyedül. Ugyanezt gondolom én is. És még azok is, akik azt a bizonyos termet üzemeltetik, de muszáj pénzt csinálni. Én nem alkudok meg a pénzcsinálással, ezért meg kell alkudnom anyagiakban.

A BodyBuilder Gym pont azért született, hogy legyen egy normális terem. De ebből pénzt nem keresünk. 

Az átlagos edzőterem helyzet is elég rossz. De szerencsére van választék: elmehetsz egy olyan terembe, ami amerikai színvonalú és 12 féle lábtoló van, de el kell viselned az oda járó embereket. vagy eljössz egy BodyBuilder Gymbe, ahol nincs csilivili meg olasz csempe, viszont le leszel baszva, ha nem rakod a helyére a súlyt.

Én mindig is a kicsi, családias termeket preferáltam. Amerikában egyébként nem voltak tele a termek majmokkal.
2014-08-18 13:57:14
Bunny

Általános állapot edzés után

Kérdés
Szia, Bunny! Lenne egy kérdésem... Két éve kezdtem el aktívabban súlyzózni, sportolni (kardió, roller, görkori stb) Kb. azzal egy időben kezdett el jelentkezni egy nagyon különös tünetcsoport. Izomrángások, ujj- és kézzsibbadás, kézkoordinációs problémák. Nem állandó, és nem is mindig jön elő edzés után (heti két alkalom), de nagyon ijesztőek ezek a rohamok. Viszont ami a furcsa, hogy amennyiben sikerül valamilyen fehérjekoncentrátumot fogyasztanom gyorsan, akkor nem alakul ki, illetve gyorsan elmúlik. Lehet az izomépítésnek ilyen hatása? Mondjuk, szépen és gyorsan épülnek az izmaim, lehetséges, hogy egyszerűen több fehérjére és ásványi anyagra lenne szükségem? Mindemellett alacsony a kálium és nátrium szintem is. Válaszodat előre is köszönöm, üdvözlettel: Alien13 (sajnos a névváltoztatást nem kínálja fel a rendszer...)
annamaria_3f039f
Válasz
Szia!

Ezek a "tünetek" azt mutatjék, hogy az idegrendszer fokozott terhelésnek van kitéve, "elfárad" emiatt üzemzavar van, Általában ásványi anyag kiány okoz ilyesmi. Gondolom nem használsz multivitamint, ami elég nagy baj. 
2014-08-18 10:51:25
Bunny

Csak egy kérdés

Kérdés
hogy megpóroltál az ogy elhagyásával.Hiányzik egy s betű.Te sem az anyáddal beszélsz meg a haverjaiddal,de inkább buta,mint tapló,és beképzelt majom.Aztán tiltsatok ki leszarom!
cat01
Válasz
Ööö...nem tudom miről beszélsz, de esélyes, hogy valami sértődött debil vagy.

Ilyenkor van az, hogy szegény lélek kapott valami választ, és mivel a világnézetében szerinte körüle forog a világ, azt hiszi, én biztos emlékszem a nyomorára. Mert hát szinte csetelünk. Mert ugye Lomonoszov egyetemi végezttség felett lehet csak látni, hogy ami neki egyetlen kérdés válasz, az nekem egy a sok közül és nem emlékszem minden hülyére egyesével, főleg, mivel hülye az akad még.

Az se zavarjon, hogy szegény mondataidnak nincs értelme. Azért szép próbálkozás is lehetett volna. Tapsoljuk meg!
2014-08-18 07:56:59
Bunny

Hyaluronsav injekcio

Kérdés
Szia Kares. Anyukám porckopàsos témájával kapcsolatban kérdeztelek ez elött. Hyaluronsav injekciobol eddig egyet kapott,a napokban kap még egyszer, Az orvos azt mondta nincs garantàlt hatàs....viszont garantàltan Ki kellett fizetni egy 39 ezres csekket mert hogy ezt a tb nem tàmogatja.... Esetleg valami kölcségjatékonyabb mòdszert tudsz? Vàlaszod elöre is köszönöm. Üdv:Robi
robert_b12d19
Válasz
Szia! Sajnos nem. A kopással nagyon nehéz bármit is kezdeni. Ugyan nem írtad hogy az elsőt mikor kapta, nagyon remélem hogy legalább egy éve, és nem a régi 3x1-est kapja, amely a beadás után kell hogy létrehozza a keresztkötéseket. Sokkal jobban működnek azok, melyeket egyszer kell beadni mert eleve megvannak bennük a kötések. A 39.000 pedig sok egy kicsit, találni már olcsóbban is.
2014-08-18 07:49:28
Kares

video

Kérdés
üdv Bunny a BBtv 67, 68, 69 nem tölti be több napja már tudnátok orvosolni a problémát köszönöm előre is
ferenc19
Válasz
Utánanézünk, köszi!
2014-08-17 21:48:54
Bunny

izületi fájdalom

Kérdés
Szia Kares/Bunny. Édesanyám 55 éves és térd fájdalmakra panaszkodik immár másfél-két éve,sok orvost megjártunk...van aki azt mondja hogy ha fáj ne járjon annyit vagy felirnak mindenféle erősebbnél erősebb fájdalomcsillapítót és izületjavító készitményeket de maga a kiváltó OK az nem múlik el. Az utolsó doki azt irta a lapra hogy csontfekélye van,vagy szaknyelven idézem: a med.szektorban III.fokú chondropathiát,egyébütt I.fokút láttunk. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ez esetben valami tanácsot tudtok-e adni? (protézis kérdésre azt mondták:még túl fiatal) Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv:Robi
robert_b12d19
Válasz
Szia! A csontfekély kifejezést nem tudom értelmezni. A chondropathia porckopást jelent. Sajnos ami elkopott azzal igen nehéz bármit kezdeni. Hyaluronsav injekcióról volt szó?
2014-08-17 10:46:32
Kares

információ

Kérdés
Szia Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e már neked sérved? És ha igen mik a tünetei?
kevin_668214
Válasz
Szia! A sérv azt jelenti, hogy valamely szövet/szerv kitüremkedik az őt határoló szöveten, annak szakadása miatt. Így van például izomsérv is. Amennyiben a legelterjedtebb, a porckorongsérv a kérdés akkor itt a kapcsolódó cikkem: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/gerincserv
2014-08-17 10:41:36
Kares

scitec nemzet

Kérdés
Üdv Bunny! Tudsz valamit arról, hogy mért nem lehet megtalálni a scitec nemzethez kapcsolódó mindennapos sorsolást? Mert amióta kinnt van a Kathi Bélás akció, azóta nem lehet megtalálni.
bence_af4714
Válasz
Mi közöm nekem ehhez? Miért nem a Scitec ügyfélszolgálatán érdeklődsz?
2014-08-16 18:01:58
Bunny

Elkezdeni és leszokni

Kérdés
Kedves Bunny. Mivel az edzésbe és az egészséghez életmódhoz nem tartozik hozzá a dohányzás ezért azt szeretném megkérdezni, hogyha elkezdek egy sima diétát amit innen lestem le, egy alap női edzéstervet amit szintén innen lestem, akkor hízok-e ha abbahagyom a dohányzást de betartom a helyes étkezést? Mindenképpen le akarom tenni de félek hogy elhíznék vagy szednék fel pár kilót. Természetesen nem akarok csalni hogy edzek meg mellette meg a dohányzás. Egészségesen szeretnék táplálkozni és élni. 170 cm magas, 60 kg-os lány vagyok. Talán genetika de nem vagyok egy hizékony fajta nemtudom ez számít-e valamit? Előre is köszönöm, és várom válaszodat. Üdvözlettel: RoseMary6
RoseMary6
Válasz
Alapvető, hogy anélkül nem lehet lefogyni, idióta, hogy kátrányt szívnál a tüdődbe, meg gondolom a tüdőráknál ez a legnagyobb szempont, hogy le tudtál-e fogyni, egyébként meg kurva fontos, hogy jól nézzél ki, amikor végre rákos leszel.

A tüdőráktól, az érszűkülettől meg a többitől nem félsz, agyhalott gyökér, csak attól, hogy elhízol, ha lerakod a kibaszott cigit.

Mert logikus egyébként, hogy cigi nélkül elhízol, az elhízásnak a cigi abbahagyásához van köze, nem mindenféle szar zabáláshoz és a mozgásszegény életmódhoz.  

Gratulálok a szellemi környezetedhez, ahol az ész ennyire virágzik. 

Az a baj, hogy aki hülye az hülye. Fogyatékosokkal én nem foglalkozom. Azt nem értem, miért nem sóbert norbinak írogatsz?
2014-08-16 17:59:47
Bunny

Miskolczi Csaba

Kérdés
Szia Bunny! Már rég írni akartam az új BBTV-ről megfogalmazott visszajelzésemet, csak nyaralni voltam. Úristen, ez a Miskolczi Csaba! Mindig is az ilyen emberektől kaptam erőt, ők adtak inspirációt. Felettébb büszke vagyok így ismeretlenül is a srácra. Amiket mond, amilyen elveket képvisel, amilyen az életfelfogása, a személyisége az leírhatatlan. Példaértékű srác az biztos. Kétszer bekönnyeztem ezen a BBTV-n bevallom férfiasan. Nagyon sajnáltam a hátrányos helyzetű embereket mindig is,de ez most nem azért volt. Az eszmefuttatásától kirázott a hideg. Őszintén mondom, nekem ez volt a valaha volt legjobb BBTV! Köszönöm szépen, hogy létrehoztad ezt a részt Csabával. Nem tudom a két könyvajánlásom megkaptad-e? További jó egészséget és sikereket kívánok neked! Tisztelettel: Sensei
sensei0611
Válasz
Szia!

A könyvajánlás rémlik, de elég nehezen menedzselem az ilyesmit.

A Csabi miatt nagyon sok visszajelzést kapok én is. Egyrészt ő maga is nagyon jó dolgokat mondott, de - annak ellenére, hogy szokás szerint nem volt idő kidolgozni - megmondom frankón ebbe én is bekeraktam a lelkemet. 

Más: egy másik highlight, ma jelent meg. Igen, a képen én vagyok. 
2014-08-16 11:20:43
Bunny

BCAA és Glutamin edzés közben

Kérdés
Szia Bunny! Te látod értelmét tömegnövelés alatt edzés közben bcaa és glutamin aminosavak fogyasztását, vagy hagyjam meg ezeket majd a diétára? Másik kérdés: tudom hogy te nem preferálod a kardió edzést illetve a futást, de ha a szénhidrátmennyiséget megemelem, illetve izotóniás italt fogyasztok futás közben heti 3-szor 1 órát, az hátráltatna a fejlődésben? Válaszodat előre köszönöm
oli_ver
Válasz
Szia! BCAA és glutamin fogyasztásnak mindig van értelme HA minden fontos kiegészítő megvan már és van rá pénz.

Nem jól látod, én mindenkinek javaslom a kardio edzést és a futást, kivéve a kezdő agyatlan hülyéknek, akik összevissza csinálnak mindent ész és megfelelő táplálkozás nélkül, és várják a csodát.

Ha nem érted, hogy mit csinálsz, akkor hátráltat a fejlődésben.
2014-08-16 11:17:39
Bunny

Kreatin

Kérdés
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a kreatint mikor érdemes elkezdeni szedni? 3 hete kezdtem el edzeni heti 3 alkalommal. Elég sok felesleg van rajtam és nem tudom, hogy elsőnek adjam le a felesleget vagy elkezdhetek kreatint szedni és majd szépen leégetem edzéssel? Félek, hogy még jobban meghízok ha elkezdem szedni. Előre is köszönöm a választ!
alex_62bf77
Válasz
Te egy másik fogyatékos vagy, vagy ugyanaz, mint pár napja?

Ja, persze, hogy ugyanaz. A fogyatékos, aki nem adja fel! 

A szabályzatot leszarja (CSEKKBOX, GYÖKÉR!), az orra elé tett könyvet nem olvassa el, de mást nyaggatni a faszságával, abban kitartó!
2014-08-16 11:14:56
Bunny

Zsírégetés vagy tömegnövelés

Kérdés
Kedves Bunny! Honnan lehet megtudni/érezni, hogy meddig kell zsírt égetned és mikor foghatsz neki a tömegnövelésnek? Várom válaszod! Köszönettel, Zoltán
zoltan_65a327
Válasz
Ez tök egyszerű is lehetne, mert belenézel a tükörbe és addig kel diétázni, amíg dagadt vagy.

De tertok tőle, hogy egy újabb hülye nem olvasta el a Sárga Kapszulát.2014-08-16 10:55:46
Bunny

Kiegészítők

Kérdés
Szia Bunny! a tápkiegészítőkkel kapcsolatban szeretnék kérdezni,miszerint kell e szünetet tartani bizonyos kiegészítőkből? mert tudtommal leterheli a vesét,és ezt már orvos is mondta hogy sok emberrel találkozott már akinek a veséjével volt baj ilyen kiegészítőktől. Nekem szerencsére semmi bajom én is edzem és szedek kiegészítőket csak előrelátó vagyok és próbálom megelőzni a bajt.meg ha már baj van az már a vizeleten is látszik. Bocs ha hülyeséget kérdezek,csak kellene egy válasz :) üdv
fecagep
Válasz
Láttad ráírva egy kiegészítőre is, hogy szünetet kell tartani, mert teheli az agyadat (ja, azt nem) a vesét, vagy az agyhalott, hazudós orvosodat?
2014-08-15 21:15:47
Bunny

gumikarika vs leanykollegium

Kérdés
Szia Bunny!Basszus,tudod te milyen szar erzes,amikor a rizs az orrodon jon ki?
lupus-20
Válasz
Lehet hogy jobb, mint amikor rájössz, hogy a gumikarika mindenhogy nagy a pöcsödre, és nem lesz ebből csajozás!
2014-08-15 19:23:07
Bunny

Szénhidrát

Kérdés
Köszönöm a gyors választ! Szeretném tudni hogy hogyan tudnék cukorbetegként tömeget növelni ha táplálék kiegészítőben nem szabad szénhidrátot használnom (a legnagyobb bajom a lábaimmal vannak pedig becsületesen edzek) Mit javasolnál akár táplálék kiegészítőt akár ételt amit többször vagy többet kellene ennem 82kg vagyok 400g ch-t viszek be egy nap 6 étkezésben. Kicsit most ideges lettem mert a vitargot Táplálék kiegészítő specialista ajánlotta ... Segítséged előre is köszönöm
gabor_52a515
Válasz
Cukorbetegként 400g szénhidrátot SEM ajánlanék. Kurvára nem. Ez elképesztő ötlet. Agyrém. A telítetlen zsír bevitelét kéne növelned.

Sajnos ilyen ügyekkel személyes tanácsadás szinten nem áll módomban foglalkozni ebben a rovatban. Tudom, hogy neked az kellene, hogy valaki pontosan megmondja, mi legyen, de ezt ilyen formában nem tudom megtenni. Ez már az a szint, amivel személyesen tudok fogalkozni maximum, és az nem "2 ezer forintért írunk edzéstervet" szint. A "specialista" idióta volt.
2014-08-15 16:01:10
Bunny

Szénhidrát

Kérdés
Szia Bunny azt szeretném meg kérdezni hogy igaz e hogy a Vitargot cukorbetegként használhatom és nincs szükség több inzulin beadására ? Bocsánat ha ostobaságot kérdeztem és válaszod előre is köszönöm!
gabor_52a515
Válasz
Szia! NEM igaz! Vitargot se semmilyen szénhidrátot NE használj cukorbetegként. Azt a barmot meg rúgd tarkón, aki ezt mondta.
2014-08-15 15:41:14
Bunny

Randi

Kérdés
Szia Bunny! Nemtudom, emlékszel-e, eddig ez a 3. kérdésem a témával kapcsolatban. Én voltam, aki kérdezte, hogy hova lehet vinni egy lányt randizni, és hogy nem jött el a lány, aztán a terembe üvöltözött velem, mit zaklatom. Nah, ez vagyok Én. A végén odajött, bocsánatot kért tőlem, és mondta kezdjük újra. Szarul esett nekem is azt mondani, hogy nem, de ez így volt oké. A dolog le van zárva. A dolog szöget ütött a fejembe, hogy hol lehetne tényleg olyan nőket találni, akik nem faszbúkoznak, és rakják fel a félmesztelen képeiket, TUDNAK GONDOLKODNI (nagyon fontos számomra, hogy gondolkodjon) és nem utolsó sorba valamit sportoljanak, és az ezzel járó dolgokat is oldják meg. Szerinted egyáltalán léteznek ilyen nők 18-20 éves kor körül? Hol vannak ezek? Mert ugyebár nem bulizni fognak eljárni. Szeritned érdemes egyáltalán keresni, és hol ha igen? Vagy csak várni, hogy egyszer talán?
peter_369341
Válasz
Szia! NEM kell keresni. De ezt holnap reggel felmondom audioblogban. Egyébként jól döntöttél. Nem volt mit "újrakezdeni."
2014-08-15 15:38:09
Bunny

porckopás

Kérdés
Szia Bunny/Karesz! Sajnos, és nem gondoltam volna, kicsit keseredetten írok ide, mielőtt kérdeznék, utána olvastam, de nektek hátha több tapasztalatotok van. Röviden édesanyámnál porckopást diagnosztizáltak, és erős fájdalma van az egyik lábában. Orvos röntgen stb megvolt, kapott injekciót és speciális krémet. Orvos szerint: lehet nem múlik élete végéig így marad. Ez kiverte a biztosítékot nálam mert nem fogom nézni ahogy szenved! Most a következőt kapja, halolaj, vitamin. Mit ajánlanál porc erősítőnek? Körülnéztem a shop builderen, egy terméket találtam csak. Vissza olvasva a kérdéseket válaszokat nem láttam ilyet, bár sok porcos kérdés volt. Ja és műteni nem kell, de kaphat protézist 200 ezerért. Kössz orvos! Milyen terméket ajánlanátok. Köszönöm előre is. Üdv Attila
Attilaahun
Válasz
Szia! Jelenleg a NEM Forte erősen a listák elején szerepel. Tehermentes átmozgatás is nagyon fontos, valahogy oldjátok meg heti legalább két alkalommal például szobabiciklin minimális ellenállással.
2014-08-15 11:26:23
Kares

inteligencia

Kérdés
Köszi az értelmes válaszodat!
klaya
Válasz
Nem köszi a fogyatékos kérdésedet!
2014-08-15 09:53:34
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szia Bunny. Már jóideje nem fejlődök sehova, pedig odafigyelek az edzésre , kajára is, bár azért az még nem tökéletes. Arra gondoltam, hogy az edzés utáni fehérjét elhagyom és Jumbo professional-t veszek helyette, hátha újra elkezdek fejlődni. Ebben magasabb a fehérje és kevesebb a szénhidrát, mint a sima Jumboban, ha jól tudom. 182cm vagyok , 95 kg. Viszont elég könnyen zsírosodom, most is van egy kevés a hasamon. Szerinted a Jumbo nagyon bezsírosítana? Egyébként régebben is kértem a segítséged(nem ebben a témában), de válasz nem jött. Elkallódik a kérdés vagy mi lehet az oka? Előre is köszi a választ.
klaya
Válasz
Gondolom akkor is faszságot kérdeztél. Legközelebb majd ki is tiltalak.
2014-08-15 00:37:39
Bunny

Adagolás ill abahagyás

Kérdés
szia . Még kezdő vagyok . Azt szeretném kérdezni hogy ha edzés után bekeverem a turmixot a proteinbol 1 adag az egy olyan kanál ami a dobozban van ugye ? Es ha abba hagyom a fogyasztását elvész e amit magamra szedtem
richard_a4739f
Válasz
Nem olyan kanál, hanem másmilyen, olyan, ami nincs a dobozban. Amit meg beleraknak az viccből van benne, meg dísznek, esetleg haleledelnek, hátha horgász vagy, agykombájn.

Nem kezdő vagy, hanem debil, ez nagy különbség.
2014-08-14 20:46:15
Bunny

Kreatin szedés

Kérdés
Helló! Elkezdtem edzeni már 7 alkalmon vagyok túl közbe diétázom és nem nagyon sikerül a fogyás, mert olyan 3 hét alatt 3kg ment le. Ha elkezdem a kreatint szedni akkor jobban meghízom tőle vagy segít a zsírégetésben is? Vagy mikor lenne érdemesebb elkezdeni szedni? Előre is köszönöm a választ!
alex_62bf77
Válasz
Fogyatékos meg én vagyok!
2014-08-14 20:11:07
Bunny

edzés

Kérdés
Szia Bunny! Első kérdésem az lenne, hogy a Támadás 1, illetve a Támadás 2 valamikor megvásárolható lesz-e együtt, gyűjtői kiadásban? Másik kérdésem, kicsit érdekes lesz, de nem gond ha melegebb éghajlatra küldesz emiatt. Nos, az a gond, hogy a mellem nem fejlődik csak iszonyat lassan, próbáltam nagy súly - kis ismétlésszám, illetve kis súly - magas ismétlésszámmal, de olyan mintha a vállam is szerepet játszana a nyomásnál. Hogyan tudnám kikapcsolni a vállam fekve nyomásnál? Néztem már azt a videót is amit Ti csináltatok, és az alapján lekövetni a nyomást, de még úgy is érzem hogy nyomásnál ott van a vállam, és ez sajnos igaz a 45 fokos nyomásnál is. Talán egyedül a tárogatásnál nincs ilyen gondom. És utolsó sorban Kares-nak szeretnék feltenni egy kérdést, hogy mitől lehet az, hogy vállazásnál a bal vállam közepén nyilaló érzést tapasztalok? Néha van hogy elkezd bizseregni tőle a kezem és majdnem a csuklómig érzem ezt a bizsergést, annyit tudni kell, hogy van egy kis lapocka süllyedésem, esetleg köze lenne hozzá? Elkezdtem szedni egy ízületvédőt, azóta már nem fáj annyira, és nem kattog, de néha előfordul amit említettem. válaszod köszi, további jó munkát.
gyufa333
Válasz
Szia!

Ez kedves kérdés, de nem Amerikában vagyunk. A T2-r a saját pénzemen fogom legyértani és kiadni. Nem nagyon van lehetőségem extra kiadásokra, meg gyűjtőire, meg újra kiadni a Támadás 1-et. Ezek a dolgok szponzori háttérrel működnének, de olyan nincs.

Egy jó hírem van: CSINÁLOM már a T2 DVD-t, a főcímet módosítom a DVD verzióhoz épp, összedobom az extrákat, lesz rajta egy kisfilm is, ezt le akarom zárni hamar. 

A másik: a válladat két féle képpen tudod kikapcsolni:

1. rövidet nyomsz.
2. leedzed előtte a vállad.

Kares nem hiszem, hogy nézegeti a megválaszolt kérdéseket is.
2014-08-14 17:44:43
Bunny

BBTV 109.

Kérdés
Szia Bunny! Már rég írni akartam az új BBTV-ről megfogalmazott visszajelzésemet, csak nyaralni voltam. Úristen, ez a Miskolczi Csaba! Mindig is az ilyen emberektől kaptam erőt, ők adtak inspirációt. Felettébb büszke vagyok így ismeretlenül is a srácra. Amiket mond, amilyen elveket képvisel, amilyen az életfelfogása, a személyisége az leírhatatlan. Példaértékű srác az biztos. Kétszer bekönnyeztem ezen a BBTV-n bevallom férfiasan. Nagyon sajnáltam a hátrányos helyzetű embereket mindig is,de ez most nem azért volt. Az eszmefuttatásától kirázott a hideg. Őszintén mondom, nekem ez volt a valaha volt legjobb BBTV! Köszönöm szépen, hogy létrehoztad ezt a részt Csabával. Nem tudom a két könyvajánlásom megkaptad-e? További jó egészséget és sikereket kívánok neked! Tisztelettel: Sensei
sensei0611
Válasz
Szia! Köszi, remélem Csabi is olvassa.

A könyvajánló rémlik, de nehezen menedszelem a dolkogat.
2014-08-14 17:44:42
Bunny

Víztisztító

Kérdés
Köszi a választ a víztisztítóval kapcsolatban. Megesküdtem volna arra, hogy amikor elküldtem a kérdést, a kaja szó idézőjelben volt, direkt figyeltem rá. Nyilván értem, és nem feltételeztem, hogy a rizs és csirke mellett szarsz.
Adam_56b059
Válasz
Persze, de a poén nem volt rossz.
2014-08-14 17:40:48
Bunny

Ízületvédelem

Kérdés
Szia Bunny, NEM Fortéból napi 1db ajánlott. 125 kg vagyok, tolnék kettőt, illetve kétszer egyet az akut időszakban. A Te ismereteid tapasztalati tényeken alapszanak. Van ellenjavallatod? Üdv.: L. ui: Köszönet Robinak, aki nem pihen. https://itunes.apple.com/hu/podcast/body.builder-radio/id905871234?mt=2
Lócipapa Debrecen
Válasz
Szia! Nincs!
2014-08-14 17:40:26
Bunny

Víztisztító

Kérdés
Szia Bunny! Költség-, és ökológiai lábnyom csökkentése céljából otthoni víztisztítót szeretnék. A legújabb BBTV-ben láttam, hogy neked van ilyen a klotyóban, a kaja mellett (ezen beszartam). Utánanéztem, de dugig van a piac mindenfélével, és én nem tudtam kihámozni, melyik a jó, nem szeretném átveretni magamat. Arra kérnélek, hogy írd meg, milyen van neked, és hogy mennyire jött be a választás. Jól tudom, hogy a jelen víztisztítási eljárásokkal nem tudják (vagy nem akarják) eltávolítani az ivóvízből az ösztrogént? Megoldható ez otthoni módszerekkel, vagyis a tiéd tudja? Köszi előre is. Ádám
Adam_56b059
Válasz
Szia!

Nem a kaja mellett van a víztisztító és nem a budiban van a kaja, hanem a tápkieg van ott. Nem tudom érted-e: ez azt jelenti, hogy nem a csirke-rizs mellett szarok.  

A szűrőm a cleanway.hu-tól van. Nagyon meg vagyok vele elégedve, évek óta használom. A köntségei nagyon barátiak, a szűrőcserét intézik, sokkal olcsóbbban jövök ki, mint ásványvízzel.

Az ösztrogént szard már le. Nevetséges az egész. 
2014-08-14 16:30:51
Bunny

BBTV 109

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni akarok, csak meg szeretném említeni, hogy most láttam a BBTV 109. adását, és valami kurva jó volt. Rég láttam ilyen jó adást, remélem még sok ilyen lesz. További sok sikert a munkádhoz
oli_ver
Válasz
Köszi!
2014-08-14 10:18:07
Bunny

Edzésmódszer 40 felett

Kérdés
Szia, Bunny! Akárhogy szeretné az ember megállítani az időt, bele kell törődni, hogy nem minden megy úgy, mint régen. Én pl. most átlépve a 40. évemet érzem, hogy lassabb a regenerálódás az egyes edzések után, és az intenzitást sem bírom annyira, a korábban használt súlyok nehezebbnek tűnnek sajnos. Javasolsz valami változtatást, súlyok és módszerek tekintetében? Tudom, hogy nem célszerű visszavenni a súlyokból, viszont a túlerőltetést sem akarom kockáztatni. Újabban kiegészítettem a korábbi programot gerinctornával is. Eszem ágában sincs lemondani az edzésről, csak valahogy az egyensúlyt szeretném megtalálni, hogy ne legyek motiválatlan. Köszi!
galdora
Válasz
Szia!

Amit konkrétan javaslok, nem korfüggő, de 40 felett szükséges: elfelejteni a nagysúlyos edzést. Már persze a nagysúlyos szar edzésről beszélek. Az a fajta edzéstehnika és kontrollált mozgás szükséges, amivel a kis súly is nehéz. Igazából persze mindenkinek így kellene edzeni, de 40 felett már nem szabad bohóckodni. 

Ha nagy súly van, nagyon sok tökéletesen kivitelezett, lassú negatívos sorozat után szabad csak rámenni, leszarva, hogy már "fáradt" vagy és kisebb a teljesítményed.

Tudod, a tipikus hülye az edzés elején nyom fekve pár karkökrzés meg üres rúd rángatás után, nehogy gyengébb legyen. Na ez 20 évesen még nem tesz tönke azonnal, negyven évesen már gáz lehet.
2014-08-14 09:55:17
Bunny

táplálkozás

Kérdés
Kedves Bunny! Nem kérdezek, csak furcsán érzem magam. A Facebook-on egy általam hitelesnek tartott edző oldalán a tiszta táplálkozás témaköre merült fel. A kérdező nem volt tisztában az alapelvekkel. Csupán annyit írtam, hogy kövesse az adott edző bejegyzéseit a Facebookon illetve töltse le tőled a sárga kapszulát. Természetesen a linket is közzé tettem a kommentben. Fél órán belül újra ránéztem az oldalra, és a bejegyzésemnek már nyoma sem volt. Talán etikátlan dolog más tevékenységét is elismerni, ekkora volna a konkurencia? Kicsit csalódott vagyok. Eddig sem nyilvánítottam véleményt orrba-szájba, de mostantól még inkább meggondolom.:( Vera
vera_651a99
Válasz
Szia!

Ki kell hogy ábrándítsalak: teljesen rosszul látod a dolgokat.

1. Egy seggfej a faszbúkon kérdezősködik, te meg képes válaszolni.

2. Van valakinek egy oldala, te meg ott osztod az észt, holott nem tőled kérdeztek.

3. Jogában áll bárkinek, hogy a saját oldalán azt töröljön ki, amit akar. Én is kibasznám innen, ha valaki itt mást reklámozna. Ez nem elismerés kérdése egyrészt, másrészt nekem aztán kurvára nem kell egy "hitelesnek tartott edző"  elismerése. 

4. A tetves faszbúkról beszélünk. Idejössz nekem azzal, hogy mi történt a szaros faszbúkon, amit hidd el, mélyen, kurvára őszintén telibe leszarok. Azt viszont fel nem foghatom, hogy miért olvasgatod azt a szarkupacot, miért írkálsz rá, miárt csodálkozol ott bármine, de legfőképpen azt nem értem, hogy engem miért traktálsz vele. SZAROM LE, mi van a tetves faszbúkkal, ha ez eddig nem lenne eléggé világos.

Szerinted ki a hülye?

2014-08-13 22:53:01
Bunny

Big Ramy

Kérdés
Hello! Most láttam a képet, amit kiraktatok twitterre Big Ramyről, elég impozánsnak találom a formáját jelenleg, szerinted van esélye az idei Mr. Olympia címre?
dcsabika
Válasz
Szia! Nincs. Ez azért politikai kérdés is, meg azért elég komoly kondíciót kellene hozni. De belőle az adottságai alapján lehetne Mr. Olympia. Mondjuk amíg nem beszél angolul, nem nagyon reprezentálja a sportágat. A fizikum nem elég.
2014-08-13 18:59:03
Bunny

Arc diéta

Kérdés
Szia Bunny!Amikor diétázommmár az első hónapban szerencsére látványos változásom van,de az arcom az kész katasztrófa lesz,olyannyira beesett és számomra csúnya,mintha beteg lennék,és hiába tartom a nagyjából szálkás élhető formát heti 1 csalónappal,vagy csak tiszta tömegeléssel az arcom ugyanaz marad,addig amíg jól benem tellek úgy 2 hét zabálással.Persze ha versenyre készülnék szarnék bele,hisz ott nem az számít,de a mindennapi életben azért nem szeretek így kinézni,hiába a testem jól néz ki.Erre van valami ötlet/vagy tanács?
mark_c49857
Válasz
Szia!

Tanuld meg elfogadni önmagad az adottságaidban. Persze lehet Zorro-álarc és bukósisak a megoldás, de inkább kevesebbet nézegesd magad a tükörben.
2014-08-13 15:25:18
Bunny

Edzés vállsérülés

Kérdés
Szia Bunny. Két kérdéssel fordulok hozzád. Az első az, hogy suli időbe heti 2 kézilabda edzésem van hétfőn és pénteken, és az edzést csak úgy tudnám megoldani, hogy Kedden: mell-bicepsz, Szerdán: váll-trapézizom-tricepsz, Csütörtökön: Hát-vádli. A comb szombatra de nem mindig van nyitva a terem ilyenkor. Azt kérdezném meg, hogy szerinted így jó lesz ez a beosztás vagy teljességgel lehetetlen így bármiféle eredményt elérni? A második kérdésem a vállamra vonatkozik a vállam elég sűrűn ficamodik ki, heti szinten de ez változó a hétköznapi teendők során fordul elő sűrűbben és az az igazán groteszk, hogy volt, hogy hapcizás közben is... A műtétet mindenféleképpen elakarom kerülni mert az se biztos hogy rendbe hozná az orvos szerint kiújulhat. Jelenleg Mega MSM-et szedek 2X1 et naponta , Mega Daily One Plust, és C-vitamint naponta 1000 mg-t az lenne a kérdésem, hogy ez így megteszi vagy tudnál ajánlani valami mást ami hatásosabb lenne? Üdv: Péter
peter_2a7b3d
Válasz
Szia! Ez azért elég súlyos állapot, foglalkoznod kellene vele. Persze hogy kiújulhat, de csak ha nem figyelsz oda néhány szempontra a műtét után. Sikerült már ettől súlyosabban érintett vállat is tornával és edzéstechnikával stabilizálnom, de ehhez több hónapon keresztül heti 2-3 kezelés volt szükséges, illetve igen nagy önkontroll a páciens részéről.
2014-08-13 08:03:53
Kares

Könyökfájás megoldás.

Kérdés
Szia Bunny és Kares! Én voltam kb 2 hónapja aki írt avval kapcsolatban, hogy iszonyatosan fáj a könyököm ha könyökölök, illetve, ha húzó mozdulatot végzek függőleges mozgástartományban. PL.: Hátedzéseknél. Karestól kaptam egy remek ötletet hogy egy teljes napomat gondoljám át, hogy mi lehet az a mozgásforma ami ennyire megerőltetheti a könyökömet hogy elkezd fájni. El sem fogjátok hinni hogy mi volt a gebasz.. Az hogy éjszakánként mindig azon a karomon aludtam, amelyik fájt.. Két-három éjszaka a hátamon aludtam, és csodálkoztam hogy nem fáj a könyököm még edzések alatt sem, és láss csodát.. Szóval köszönöm ezúton is Kares a tippet :) A másik dolog amit szeretnék megosztani veletek már nem ennyire jó dolog. Olvasgattam itt az Edző Válaszol rovatban hogy mennyire nyomorék világot élünk. Ebben sajnos nekem sem volt idáig, 21 éves fejjel egy szemernyi kétségem sem, de azért basszameg hogy azért rúgtak ki a munkahelyemről mert a főnökömet zavarta, hogy kettő és esetenként három alkalommal étkeztem. Munkám eléggé fontos volt, így ha jött egy bejövő hívás csapot-papot ott kellett hagynom és mennem dolgozni, és ez rengetegszer megtörtént étkezés közben, és megesett hogy 2 óráig nem láttam viszont az ebédemet ami persze kihült, de ez volt a kisebb gond. Próbaidőm letelte után ez volt az indok, hogy nem maradhattam ennél a multi cégnél, ami ráadásul azért vicces, mert úgy oszthattam be az ebédidőmet ahogyan akartam. Hibásnak érzem magam egy részben, hogy kibasztak mert lehet tényleg sok volt(??), de azért álljon már meg a menet, hogy meg van szabva, hogy meg van szabva, hány alkalommal lehet táplálékot magadhoz venni a munkahelyeden.. Üdv, zweil
zweil
Válasz
Szia!
Egyrészt örülök hogy sikerült segíteni, másrészt büszke lehetsz magadra amiért nem a csodát vártad hanem tettél azért, hogy jobb legyen. Hidd el, elenyészően kevesen vagytok akik képesek erre.

A másik témára valószínűleg Bunnynak kellene írnia valamit, de miután kiment a válasz már aligha fog, a megválaszoltakat nem szoktuk nézegetni. Szerintem az életed felépítésénél semmi nem lehet fontosabb. Szar dolog ha lekorlátoznak, de mivel mindig is azok lesznek többen akik nem foglalkoznak az életmódunkkal, esetleg le is nézik azt, sajnos egy ideig szükséges lehet alkalmazkodni. Olyannal is találkoztam, aki vezetőként úgy értelmezte a napi hatszori kaját, hogy előkelőbb helyen szerepel a prioritási listán mint a munka. Az ilyen munkavállaló pedig nyilván minden vezető rémálma. Ha olyan a melód és úgy dolgozol, idővel úgyis előléptetnek. Hidd el, amikor házhoz kiszállós napot tartok pl Bp-en, vagyis kimegyek elvégezni a kezeléseket, akkor ilyen szempontból katasztrófa napjaim vannak. Protein csoki, valahol egy gyros... ez van, számomra a megélhetés az első. Jelen formámból egy év felkészüléssel akár versenyezhetnék is, de csakis akkor gondolkodom el ezen, ha sikerül elérnem, hogy időben és pénzben lazán megtehetem. Ezért semmit nem áldozok fel.
2014-08-13 07:54:07
Kares

Súlyemelő öv

Kérdés
Szia! Súlyemelő öv méretet hogy kell kiválasztani? A tényleges méretének kisebbnek kell lenni mint a derekamnak vagy...? Ha igen mennyivel? ( internetről rendelném ezért nem tudom felpróbálni). Válaszod előre is köszönöm.
balazs_e0eadb
Válasz
Ha a súlyemelő öv mérete kisebb, mint a derekad, akkor nem fog összeérni, nagyonhülye!
2014-08-12 23:15:54
Bunny

Edzés!

Kérdés
Szia! Egy számomra értetlen helyzet alakult ki az edzésem eredménye végett -sajnos-. Kb Januártól jártam le edzegetni a kondiba csak hogy valamit mozogjak aztán elhatároztam, hogy többet szeretnék elérni ezért elkezdtem keményebben edzeni heti 3-4 edzés majd a nyárra egy 3 hetes átmozgatót is csináltam. Nyár eleje óta egy bontott heti 5 edzésem van. A vállaim azonban mintha félre lettek volna edzve! Ott kezdjük, hogy ez alapból érhetetlen számomra mivel minden gyakorlatom páros!! Ez a jelenség annyit tesz hogy a bal vállam feljebb van mint a jobb sőt a a bal csuklyám is (mellesleg a jobb csuklyám feszítési sem megy a bal pedig igen). A gyakorlatokat helyesen végeztem el személyi edző segítségét is kértem a helyes gyakorlat végzésben ám választ erre a kérdésre nem kaptam tőle (...). Ami még eszembe jutott hogy Apukámnak is az egyik válla lesettnek tűnik a másikhoz képest. Tehát a kérdés az, hogy ez egy örökölt dolog és ha igen, hogy javítható vagy valami más dolog van ebben és nézessem meg? Előre is köszönöm a válaszod és az idődet. üdv: Norbert
norbert_6ae218
Válasz
Szia! Az emberi test nem szimmetrikus. Ha panaszt nem okoz akkor nincs teendőd.
2014-08-11 07:37:26
Kares

Audioblog

Kérdés
Szia Bunny! Az amerikás audioblog már elkészült? Csak mert nem találom és nem tudom hogy én néztem-e be, vagy esetleg még nem készült el. Vagy esetleg csak szemináriumokon lett elmesélve?
Sattya
Válasz
Szia! Szerintem nem, de nem tudom. Viszont lesz egy jó hírem audiobloggal kapcsolatban.
2014-08-10 13:06:42
Bunny

BB TV 109 2. - kiegészítés

Kérdés
Sziasztok! Jól indul ez a nap is. Ülök egy szálloda halljában, Marlon Brando bőrfotelében, itteni gép előtt. (Utóbbi talán a kis Michaelé lehetett, oly öreg.) Olvasom az IQ.Builder, avagy a Hülye kérdésre hülye válasz rovatot. Sztípity Robi lentebbi - pirosazott - bejegyzésének roppant mód megörültem. Mivel ennek illő módon hangot is kívántam adni, már nyomtam is a Kérdezek gombot. Bakker, idegen gép. Kérdezéshez be kell jelentkezni. Karaj. Jelszón agyalok. Mit ajánl fel? F@szbúkos bejelentkezés. Nem hiszek a szememnek. Nos Bunny, innen szép győzni. Robi, nagyon köszönjük! Komoly hiányszegmenst céloztál meg. Az iTunes hibátlanul működik. Várjuk vissza a Sárga oldalra az audiokat, vagy akárcsak egy linket. Mégiscsak elegánsabb dolog Innen belépni. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Szia! Fogalmam sincs miről beszélsz, de a Robi biztosan érti.
2014-08-10 11:39:27
Bunny

Motor vásárlás

Kérdés
Szia Bunny, motorvásárlással kapcsolatban írnék. 3 hónapja kezdtem el, végre lett egy kis pénzem és szabadidőm, hogy megvalósítsam ezt a régi tervem. Kezdő 50-es robogó helyett egy Rieju-t vettem, s beleszerettem az endúrókba, nagyon tetszik! Ahogy írtad is, a blogodon, nem ez a nyelezés hülyegyerek módra a tájvédelmi területen, de szuper, hogy van futómüve, nem okoz neki gondot egy fekvőrendőr, s néha jó gurulni a földúton. Kérdésem az lenne, hogy 2-3 hónapon belül meglesz a nagymotor jogsi, viszont nekem lélektani (és pénztárcai kérdés is) hogy 250-nél többet bajosan fogok tudni összegyüjteni (plussz akkor még vegyünk egy 50-et az átírásra, különböző apróbb alkatrész cserékre, stb.) Milyen endúrókat lenne érdemes nézegetnem? Sajnos tudom, hogy ennyiért csak 95-2000-ös évjáratú kétütemü, rendszám nélküli, leharcolt hirdetések vannak, ritka a normálisabb 1-1 példány, ami jónak néz ki. Megkérdezem, hogy a keeway exceed például nagyon gagyi? A céljaimnak tökéletesen megfelelnének a száraz tények (alacsony fogyasztás, 4 ütem), viszont ahányan írják, hogy meglepődtek az elvártakhoz képest, mondják, hogy folyton kilazulnak a csavarok, gagyik az elemek, zártszelvény a hátsó futómü, s nem feltétlenül szeretnék perecelni mondjuk egy ilyen dolog miatt. Leginkább munkába járáshoz kéne a moci (30km napi szinten) plussz ahogy fentebb is írtam, néha egy-egy tánc a dudvában, semmi durvulás. 125-250 köbcentire gondoltam, annál nagyobb nem is kéne. Ilyet meg már 180-ért lehetne papírokkal, mindennel, kóscheren venni. Kitartást a sok hülyéhez, ha már csak párat megváltoztatunk a környezetünkben, elvégeztük a feladatot, nem volt hiábavaló. Szia.
fenix01
Válasz
Szia!

Sajnpos az enduro a legdrágább motortípus a chopperek mellett. Pont az univerzális használhatósága miatt.  

250-ért elég nehéz lesz rendszámosat találni, de nem lehetetlen. A Keeway olcsó, de ennek ez esetben nem csak az az oka, hogy "nem menő". Elhiszem, hogy nem kellene nagyobb 250-esnél, de a vicc az, hogy egy 650-es Pageasót könnyebben kapsz ennyiért, mint egy 250-es endurót, mert pontosan tudja mindenki, hogy a 250-essel be lehet menni a durva dzsindzsába, a 650-essel meg nem, illetve bemenni be lehet, csak kijönni nem biztos.

 Ennyiért általában Honda XL 125-öt, esetleg 250-et kapni. Érdekes téma a Hyousung Karion, ez egy Suzuki Van.van - utánzat, szerintem bevállalható. 

Ha nagy szerencséd van, kifoghatsz egy Yamaha TW 125-öt is, érdemes akár gyűjteni többet is rá.  Suzuki Djebel is akad ennyiért néha. Ezek megbízható, robusztus technikák.  

Ha nem baj, hogy nem enduró és nem vagy magas, a Yamaha SR 125 simán vállaható és azt már kapsz 2 kilóért is.
2014-08-09 15:47:29
Bunny

Pénz

Kérdés
Üdv, Bunny! Annyira kurvára elegem van abból, hogy akárhova megyek, mindenki csak a pénzről tud beszélni. Barátnőm családja, szomszédok, étterem asztalszomszéd stb. Világ életemben rühelltem a pénzt, utálok róla beszélni, teljesen meghülyíti az embereket, barátok, testvérek képesek ölre menni 100 forintért. Kinek mennyi a fizetése, mennyit tudott összecsalni/lopkodni, mennyibe került a telefonja/tabletje/autója, mégis ki nem szarja le? Pályakezdőként még munkavállalás előtt állok, vajon 10-15 év múlva én is csak erről tudok majd beszélni? Mert akkor inkább Jay Cutler dobjon rám egy lábtológépet, még így ideje korán, mielőtt ilyen korlátolt leszek. Olyan lelombozó ez az egész.
Pneumonia
Válasz
Szia!

Néha az jut eszembe, hogy el kéne menni egy tanyára, vagy egy szigetre, csirkéket növeszteni és eldegélni gondtalanul, boldogan. Miközben a világ megbassza magát két forintért, csak azért, hogy minél újabb, menőbb felesleges szarja legyen.

Nem tudom azt mondani, hogy nincs igazad. Nem tudlak vigastalni azzal, hogy rosszul látod, mert egyáltalán nem tévedsz.

Az emberek meghülyültek teljesen. Semmi nem érdekli őket. Most voltam a Balatonon pár napot: már senkit nem érdekel semmi, a sütögetőhelyek, a minigolfpálya, a sportpályák üresek: faszbúkozik a sok agyhalott.
2014-08-09 12:10:04
Bunny

támadás

Kérdés
Üdv! A Támadás 2 fent lesz valahol? Vagy fogják még vetíteni? Válaszodat köszönöm!
ezilyen
Válasz
DVD, kicsihuszár!

Mellesleg B.I. nyugodjék békében!
2014-08-08 15:09:14
Bunny

Sérülés

Kérdés
Sziasztok!A Kérdésem első sorban Kareshez szól.Már lassan több mint egy hónapja kibicsaklott a térdem.Másnap alig bírtam lábra állni.Elmentem vele orvoshoz,a röntgen nem mutatott elváltozást,de azóta gyakorlatilag elég egy rossz mozdulat és megint megvan a baj.Ha megpróbálok futni,az első mozdulat után megint kész van.Ha terhelni akarok,pl gugolással,akkor szúró fájdalom jelentkezik.Nem igazán értek hozzá,de olyan érzés,mintha az aminek tartania kellene nem látja el a feladatát.Mi lehet a probléma?Mit lehet ilyenkor tenni? Válaszotokat és munkásságotokat köszönöm! További sok sikert és kitírtást kívánok! Üdv.: Erik
zozy18
Válasz
Szia! Ezzel az orvosi véleménnyel nem elégednék meg egy hónap után. Keress másik orvost, ha kell csináltass CT-t vagy MR-t!
2014-08-08 08:02:07
Kares

Térd

Kérdés
Szia. Édesapámnak műtöttek a térdét, holdas porcát kivették, backer cisztája is van, kattog fáj, nincs benne erő. Kapott szteroid injekciót bele de nem javul a helyzet ( 1 éve kapta, műtét után). Mit tudnál ajánlani neki?! Most 2g glükozamint szed. Mitől lehetne jobb neki? Még egy kérdés, hogy tudná edzeni a térdét? Fusson? Előre is köszönöm szépen!
balazs_e0eadb
Válasz
Szia! Óvatosan, de el kell kezdeni terhelni. Rengeteg focista játszik meniscus nélkül. Nem könnyű így, de lehetséges.
2014-08-08 07:59:11
Kares

Csukló probléma

Kérdés
Helló Bunny/Kares Olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni,hogy az egyik haveromnak vele született csukló problémája van. Ez annyit jelent,hogy a 2 csont között nagyobb a távolság,mint kéne. (Vagy valami hasonlót mondott) Ha túl nagy súlyt próbál a kezével emelni,nagyon fáj neki,viszont nagyon szeretne edzeni,de ez hátráltatja benne. Tudom,hogy bővebb infó kéne a csuklóról és látni is kellene ehhez nektek,de erre ti milyen edzés módszert vagy valami egyebet tanácsoltok? Előre is köszönöm a választ.
david_b2d674
Válasz
Szia! Nem találkoztam még ilyen problémával, így anélkül hogy látnám, sajnos ötletem sincs. Természetesen lehet próbálkozni gurtnival, kampóval, bandázzsal de konkrétumot nem tudok írni.
2014-08-08 07:52:21
Kares

Laktózérzékenység

Kérdés
Szia Bunny! Laktóz érzékeny vagyok, és szeretnék valami tömegnövelőt szedni! Tudnál nekem 1-2 terméket javasolni? - Előre is köszönöm.
Adam_c35cbf
Válasz
Szia! Beef Muscle.
2014-08-08 07:47:41
Kares

Térdműtét után hogyan lábazzak

Kérdés
Hello. Az lenne a kérdésem, hogy térd műtét után hogyan lábazzak. Április körül műtötték a térdemet, mert el halt a szövet. Az elhalt szövetet kivették és saját vér kezeléses műtéttel kezelték, szóval semmi fém nincs a lábamba nincs protézisem stb. 20 éves leszek 4 éve edzem kb 94 kg körül vagyok most de a lábamat nem tudom edzeni. 9 hónapig a guggolást ne is próbáljam az orvos azt mondta. Biciklizni tudok vele, azt ugy szoktam hogy sprinteket teszek bele hátha segít de szerintem ez nem elég. Szerinted mit lehetne vele kezdeni hogy ne kelljen pálcika lábakon járni... mennyire nyírná a térdem ha kis súllyal lábtolóval próbálkoznék vagy combfeszítővel vagy nem is tudom.. és mennyire nyírná a térdem az álló vagy az ülő vádli? Előre is köszi a segítséget :)
dezso_81ca48
Válasz
Szia! Nem hiszem hogy ebben az esetben a pálcika láb a legfontosabb probléma. A súlyzós edzést több okból fakadóan sajnos nagyon nehéz egészségesen művelni. Számodra az egészséged, a használható térded kellene hogy fő szempont legyen. Hallgass az orvosra és a gyógytornászodra (ha nincs akkor legyen) és egyenlőre felejtsd el az izomtömeg szót!
2014-08-08 07:44:08
Kares

Poszter

Kérdés
Szia Bunny ! Jó estét! Olyat szeretnék kérdezni hogy a honnan tudnák venni olyn nagy posztert amin testépítők vannak vagy ilyesmi. Vagy ilyesmit csak valami scitec rendezvényeken lehet igényelni? Köszönöm a válaszodat !!
attila_5b6896
Válasz
Szia! Posztereket a Scitec rendezvényein szerezhetsz be. Legközelebb a Superbodyn!
2014-08-06 10:35:23
Bunny

Randikérdés újratöltve

Kérdés
Szia Bunny. Én voltam az, aki körülbelül 1 hete kérdezte hogy egy lányt hova vigyem randizni második alkalommal, ahol nem lennének fogdosó parasztok. Ezt azért mesélem el, hogy akik olyanok mint Én, hiszékeny faszok, okuljanak. Elhívtam az állatkertbe, azt mondta szívesen eljön, ez volt 3 napja. Előtte 1 nappal nem tudtam elérni, nem jött edzésre (se faszbúkon, se telefon nem értem el). Utána beszéltem egyszer vele (véletlen összefutottunk) előtte 1 nappal, mondta hogy jön, meg hogy de jó lesz, stb stb stb. Reggel odamegyek az állatkert elé 10re, várok és várok, és várok, kb 14:00 óráig ott szobroztam a kibaszott városban. Faszbúkon nem értem el, telefonját nem vette fel. 3 napig kerestem, mire felhívtam az apját, hogy mi van, mi történt vele, kórházba került (mert Én, hiszékeny gyökér faszfej azt hittem, hogy nem tud ilyen féreg lenni). Mondta nincs otthon, dolgozik, nem romlott el a telefonja, jól van. Megkértem, hogy szóljon neki, hogy kerestem, erre később azt a választ kaptam hogy Leszarom. Utána gondoltam, biztos valami félreértés, vagy ilyesmi, megvártam a buszmegállóba, és amint meglátott, elfutott (?). Utána edzésen véletlen találkoztunk, és mindenki előtt hisztizett hogy mit zaklatom, ezért majdnem kibasztak a teremből. Azóta letöröltem mindenhonnan, bár a terembe köszönök neki, ne legyek féreg, de amint odajött, mondtam hogy gerinctelen féreg emberek kerüljenek. Csupán le akartam írni, hogy létezik ilyen is.
peter_369341
Válasz
Anyám borogass bazmeg. De gondolj bele, mekkora szerencséd van, hogy erről a féregről nem később derült ki, hogy milyen. Igazából mindennek örülni kell. Nekem volt, hogy másfél évig jártam valakivel, mire rájöttem, hogy komplett elmebeteg,
2014-08-05 15:47:24
Bunny

Szeminárium

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék köszönetet mondani a Muscle Beache-en tartott szeminárim miatt. Sajnos csak a szombatin tudtam ott lenni, de szerintem a nap fénypontja volt. Okosságok, poénok minden volt ami kellett. Kár, hogy eleredt. Köszönöm mégegyszer ezt a sok pluszt. Jó pihenést! Kristóf
Kruci95
Válasz
Szia! A szombati volt jobb, mert pénteken másfél órát csúsztunk. Örülök, hogy jól szórakoztál. Remélem lesz még ilyen alkalom.

Az országos sorozatunk sajnos megrekedt egyelőre, kvázi szponzor problémák miatt. mindenki folyamatosan nyaggat, hogy mikor megyünk, de le kell még tisztázódnia, hogy mi lesz ezzel, mert az, hogy plsuz melót csináljak magamnak és még nekem kerüljün pénzbe, nem megy.
2014-08-04 13:49:32
Bunny

Alhasi fájdalom

Kérdés
Üdv Bunny! 1-2 napja,hogy görcsös fájdalmat érzek az alhasi tájéknál és a veséimnél is.Az étkezésemre csak annyira tudok figyelni hogy nem viszek be sok sót és cukrot,vitamint is szedek,a kellő folyadékbevitelem is megvan,mégis pisilés után körülberül 20 percig érzem ezt a görcsös fájdalmat,utána ameddig megint nem megyek pisilni minden oké.Orvoshoz még nem fordultam,vér nem jön a vizelettel szerencsére,arra lennék kíváncsi hogy találkoztál-e már ilyen panaszokkal életed során?Esetleg előfordulhat hogy vesekövem van? Válaszodat előre is köszönöm. Tomi 18/F
tamas_6bb186
Válasz
Szia! Alhasi fájdalommal menj el orvoshoz. A vesekő folyamatosan fáj, reméljük nem az.
2014-08-03 16:41:34
Bunny

honlap médiatartalma

Kérdés
Szia! Szeretnék érdeklődni, van e arra lehetőség, hogy a honlapon található médiatartalom egy részét (gyakorlatok szemléltetése képpel és/vagy videóval) egy egészséggel, életmóddal kapcsolatos honlap fejlesztéséhez, kialakításához felhasználjuk? Természetesen nem ingyen. Minden megoldás érdekel. Beszéljük meg. Köszönöm, üdv: István
istvan_b219f6
Válasz
Engem semmilyen együttműködés nem érdekel olyan emberrel, aki nem tudja megtalálni az e-mail címemet, itt meg hamis címmel regisztrál. Nem járulok hozzá semmilyen tartalom felhasználásához.
2014-08-03 00:18:12
Bunny

Cukor helyet tökéletes édesítő!

Kérdés
Szia! Szeretek sütni nagyon fincsi sütiket,de viszont nem tudom,h a porcukrot mivel tudnám helyettesíteni,a liszt kérdés már meg van oldva. Válaszodat előre is köszönöm!!!
cat01
Válasz
A h betűt kéne a "hogy" szóval helyettesíteni, mert nem anyáddal beszélgetsz a faszbúkon. Egyébként ti, makogó gyökerek ezt ki bírjátok számolni, hogy megpóroltál az "ogy" elhagyásával 3 karaktert, de írtál három felkiáltójelet, amivel nyertél egy karaktert, cserébe minden értelmes ember hülyének néz és én le se szarom a nyomorodat? Szar lehet butának lenni, mégis népszerű dolog.
2014-08-03 00:15:58
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Mikor kell abbahagyni a tömegnövelést? Hány kg-nál?
david_ad2d8b
Válasz
Neked már most abba lehet hagyni, gyökér.
2014-08-03 00:10:36
Bunny

Étel

Kérdés
Szia! Az a kérdésem lenne,hogy én szeretnék nagyobb darab és izmosabb lenni a mostaninál és hogy milyen ételeket,folyadékot lehet enni a fehérje mellett? jelenleg 65kg vagyok és szálkás!
zoltan_d41b88
Válasz
Ciánt, sósavat meg baromarcot, gyökér.
2014-08-03 00:09:30
Bunny

Étkezés

Kérdés
Reggel ébredés után van egy 1 órás edzésem inkább kardió tipusú (Crossfit). Egyek előtte valamit vagy éhgyomorra edzek? Ha kell ennem mit egyek és mennyit? Előre is köszönöm!
balazs_e0eadb
Válasz
crossfit.hu, gyökér!
2014-08-03 00:04:57

Extrém túlsúly

Kérdés
,Szia Bunny! 28 éves vagyok, 178cm és 165kg. Már nem is az extrém, hanem a kurvára dagadt kategória vagyok. Szemetet zabáltam és nem mozogtam. De eljött végre az a pillanat, hogy ebből elég! Élni akarok, és szeretném látni az unokáimat is. A változást tudatosan, ésszel szeretném elkezdeni és nem mindenféle két hetes, 90napos csodadiétákkal, fogyasztószerekkel. Tisztában vagyok vele, hogy a közel emberi külsőhöz is 2-3év fog legalább kelleni. Elolvastam a Sárga Kapszula c. könyvet is-több más minden mellett-és arra jutottam, hogy mindenképpen aerób edzést kell végeznem, diéta mellett. A kérdéseim a következők: 1, napi 40-60perc tempósabb séta megfelelő lehet esetemben? esetleg szobabicikli? 2, a könyvben több diéta és mintaétrend is szerepel, te melyiket gondolod a nekem leginkább megfelelőnek? 3, Az adagokat én is szorozzam fel? Mert elég riasztó számok jönnek ki ekkora testsúly esetében, én hogyan számoljak? 4, súlyzós edzést is ajánlanál? Remélem nem szexualizáltam fel az agyad és kapok majd választ, tényleg érdekelne hogy mit tanácsolsz egy ilyen embernek mint én. Az orvoson és a sírkőfaragón kívül persze :)
kiss_g
Válasz
Szia!

Az extrém, túlsúly nem nagy baj. El kell fogadni, mint kiindulási pontot, más megoldás nincs. Az már elve nagyon jó, hogy döntöttél.  

1. Igen, de MINDEN nap meg kell csinálnod.
2. Nem tudom így fejből. Sima szénhidrátod diéta is jó.
3. 100kg testsúllyal számolj.
4. Sőt, KÖTELEZŐ. Ezt te sem értetted meg a könyvből.

Egyébként a MUscle Beachen vagyok épp. Ma másfél órát késtünk a szemináriummal és rövid lett, de holnap elvileg hatkor kezdünk. Nagy a lelkesedés és az érdeklődés. 

Más: a BB.Tv mostantól HTML 5 lejátszóban megy, nálam hasít, pedig hotelben vagyok. "Csülök a hikomat" történetét nagyon érdemes megnézni.
2014-08-02 00:51:59
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
500 gr. 
 / 4.8
5%   8 990 Ft  
8 540 Ft
%
500 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft +1000 pont
500 tab. 
 / 4.8
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104376 fénykép található.
Tropical ASO II. 2017, Kecskemét
Tropical ASO II. 2017, Kecskemét
Magyar Bajnokság 2005
Bogáti Árpád
Magyar Bajnokság 2005 Bogáti Árpád
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Bodó Imi - Bodys Esküvő
Bodó Imi - Bodys Esküvő
Faék leves
Faék leves
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....