Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2014 szeptember kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

váll és derékfájdalom

Kérdés
Szia Kares! Rendszeresen követem a rovatot, remélem az én bajomra is lesz megoldás. Néhány hónapja a nyomó mozdulatok legfelső szakaszában (de csak itt, nyomáskor, leengedéskor viszont nem) fájdalmat érzek a vállam felső részén, valahol a csuklyásizom tapadásától kicsit előrébb. Van ötleted, hogy mi lehet a gond? A másik kérdésem a derekamra vonatkozik. Újabban egyre hamarabb beáll edzés közben. Nem elviselhetetlen a fájdalom, de egyre kevesebb terhelés kell neki hogy keményen feszüljön Nyújtások jót tesznek neki, de utána ismét hamar fájni kezd. Ülőmunkát végzek. Azt is olvastam korábbi válaszban, hogy elérhető vagy Pesten manuálterápiát vállalsz. Ha úgy látod hogy érdemes akkor bejelentkeznék hozzád ha megoldás lehet a problémámra. Köszönöm! Robi
robert_f2fd39
Válasz
Szia! Igen, nagyjából minden hétvégén elérhető vagyok Budapesten. Az időpont egyeztetése mélben megoldható.
Tapasztalat alapján így látatlanba azt mondanám, a vállaid nem megfelelő pozícióban tartod. Lehet hogy csak a nyomás végén, lehet közben végig. Nagyon sok vállfájdalmat a rossz pozíció okoz, a jó hír hogy amennyiben ez a gond, úgy némi odafigyeléssel enyhíthető a panasz.
A derekadra vonatkozóan most nem írnék hosszabb választ, mivel éppen tegnap este írtam cikket a deréktáji fájdalomról, amint Bunny odaér ki is fog kerülni. A rövid válaszom: érdemes lenne megkezelni és ha ennek alapján szükséges akkor terembe is  lemehetünk, edzéstechnikai oktatást is vállalok.

Időpont miatt írj mélt: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-09-30 21:38:30
Kares

emberi gyökérség!

Kérdés
Szia! Muszáj megosztanom veled-veletek a minap történteket mert felbasz az ideg az ilyen emberektől. Zsákutcában lakom és kb egy hete kerülgetek egy nagy műanyag fóliát az úttesten amit a hét végén összeszedtem a szomszédom elől a többi ott talált szeméttel együtt, és mivel szemétszállítási nap volt a következő napon beledobtam a kukájukba. Hazaérve a munkából mi történt? a szomszéd kiszedte a szemetet és kidobta az úttestre! Második nap ismét felszedtem mivel még mindig kint volt a kuka ismét beleraktam, erre ismét kidobja. Szerintetek ezt miért csinálja, mert én nem tudom felfogni, lehet hogy én vagyok a nemnormális? üdv: zoli
ara_6d2577
Válasz
Szia!

Elkövettél egy hibát: a kertjébe kellett volna bebaszni, de nem zsákban. Akkor talán értené  a sötét tahószar. 

Sosem fogjuk megérteni, hogy a buta férgek miiért csinálnak, de ez nem az a helyzet, amikor nem értjük az univerzumot, mert egyszerűen nem vagyunk hozzá elég fejlettek értelmileg.
2014-09-30 19:56:58
Bunny

szuperszett

Kérdés
Szia Bunny! Arról szeretnék kérdezni, hogy mi a véleményed a szuperszettes edzésről? Hatásosabb mint külön külön testrészeket edzeni? Pl: mell-váll, bicepsz-tricepsz. Előre is köszi.
attila_68eab7
Válasz
Az élet egyszerű, mint a fagolyó! A szuperszett jobb, hatékonyabb, csak több millió hülyének nem jutott eszébe, meg van, aki szeret nemhatékonyan edzeni.
2014-09-30 11:25:51
Bunny

Erő stagnálás

Kérdés
Szia Bunny. Már régebben kérdeztem, normálisat is meg gyökérséget is, de azóta csak figyelemmel követem az Edző Válaszolt, jókat röhögök egy-két idiótán. Most viszont egy olyan problémám van, - nem olyan nagy probléma, bár ez lenne a legnagyobb bajom - hogy az utóbbi nagyjából egy évben a guggolásom stagnál. Mindenben fejlődök lassan és biztosan, de guggolásban leragadtam 140kgnál, és pillanatnyi hangulat, kipihentség és hasonló tényezőktől függően megy 5-6 ismétlés, abból 2-4 segítséggel. Ami a kérdésem, hogy ez mitől lehet, illetve, ami még fontosabb, hogyan tudnék ezen túllépni? A választ előre is köszönöm, Bertalan.
TrainHard0216
Válasz
Szia! Ez egy egyszerű edzéstechnikai probléma. Arról van szó, hogy egyrészt a tested alkalmazkodik a terheléshez, másrést mindig van egy határ, amin túl nem tudsz menni. Ezért edzenek az erőemelők is ciklusokban. Ez nem fog úgy menni, hogy folyamatosan hatokat ismétlesz és mindig növeled a súlyt: elérsz egy platót, ahonnan nem fogsz tovább növelni.

Ezért kell ciklusokban edzeni és ciklusonkétn változtatni aze dzásmódszert: sembességet, ismétlésszámot, stb.  

Ilyenkor mindig azt mondom: felejstd el az alacsony ismétlést. Vedd el a súlyt, menj rá huszakra. Meglepődsz, hogy több fog menni 140-be, mint eőtte!
2014-09-29 21:07:18
Bunny

nyomorékság

Kérdés
Akkor min múlik Mester? Feszültséglevezetésre létezik egy nagyon jó módszer,ami persze Bunny szerint nyomorék agyhalott gyökérség:haverjaiddal menjetek el valahová és basszatok be,mint az állat!A tanulás ilyen esetekben lószart sem ér!
antic
Válasz
Ezt azért még kirakom, hadd röhögjenek rajtad még jobban, szánalom.
2014-09-29 14:27:22
Bunny

magasság

Kérdés
A csajozós kérdésre reagálnék! Ha min. 10 centivel magasabb lennék, akkor talán több esélyem lenne. Ki kell ábrándítsalak,semmivel nem lenne több esélyed!Én 190cm vagyok,nem egy csúnya gyerek,de ugyanez a helyzet.Igaz én nem vagyok kigyúrt.Szóval azt tudom mondani,hogy minden egyes tényező nagyon számít,és már egynek a hiányát sem tolerálják.És amúgy a huszonéveseknél a pénz/kocsi dolog sem elhanyagolható szempont most már.
antic
Válasz
Amikor valaki azt hiszi, hogy a magasságán, az izmosságán vagy a pöcsméretén múlik, az elég erős nyomorékság. Aki azt hiszi, hogy a pénzen múlik, az is nagy nyomi, de annak még van esélye. Egy pénzéhes kis ringyóra.
2014-09-29 13:46:30
Bunny

csajozás kieg.

Kérdés
Szia Bunny! Még annyit fűznék hozzá, (mert a lényeg természetesen kimaradt) és ezt akár a többi olvasótól is kérdezem: mivel lehet levezetni az ilyen típusú feszültséget? Most éppen sokat kell tanulnom munka mellett, így most nem annyira zavar.
bello8806
Válasz
Hát erre a kézenfekvő megoldás az lenne, hogy rejszolással, de a komoly verzió az az, hogy máshol kell sikerélményt keresni. Audioblogban majd kitérek erre.

A csajozás egyébként csak látszólag jó dolog. Gondolj arra, mennyi gyökeret ismer meg az ember!
2014-09-29 13:29:56
Bunny

Laktózmentes fehérje

Kérdés
Szia, Laktózérzékeny vagyok, idáig a Carnivor fehérjét szedtem és most gondoltam váltok. Ezt néztem ki: Muscletech Iso Zero. Szerinted kipróbáljam, vagy maradjak a beváltnál?
tery
Válasz
Szerinted hány baromarcút fogok még kibaszkodni innen, aki nem fogja fel, hogy nem érdekel hogy melyik fos márkájú szart használja?

Szabályzat, agyhalott, ha magadtól hülye vagy. Szerinted minek kellett kipipálni?
2014-09-29 13:22:54
Bunny

koxos

Kérdés
Tudod ki a kis pondró meg a köcsög,aki köszönni sem tanított meg!Sztem állj le a cuccal,kicsit agresszív lettél tőle.
antic
Válasz
7 éve leálltam a cuccal, butageci. Nem köszönök szarjankóknak, de a "szerintem" szót ki tudom írni.
2014-09-29 13:21:00
Bunny

Értetlenkedés

Kérdés
Köszi a választ! Nincs kedvem 6 sorozatot nyomni,de így is le van maradva a mellem,hátha kicsit több sorozat segít felhozni. És bocs,hogy értetlenkedek,de akár az egykezes nyomás is elhagyható?
janos_a20de3
Válasz
Ha hat sorozatot le bírsz nyomni, akkor szart sem érnek azok a sorozatok. Az egykezes nyomást nem hagyhatod el.
2014-09-29 12:33:43
Bunny

Hìzni szeretnèk!

Kérdés
Nehezen hizò tipus vagyok,de az ètvàgyaĺ nincs gond!Kìnai etterembe melozok&ott is kajalok (mit szedjek most kezdek edzeni)mit javasolsz mit kajaljak mennyit&milyen közönkènt!Nem cigizek,nem iszok alioholt!
ferenc_9cbca8
Válasz
Mivel totális szellemi toprongy vagy, jobb ha már most feladod.
2014-09-29 11:24:06
Bunny

csajozás

Kérdés
Szia Bunny! Nem témába vágó lesz a kérdésem. Mostanában eléggé frusztrál a probléma, mégpedig a női felszínesség (huszonéves vagyok, tehát a huszonéves korosztályról beszélek). Már ott tartunk, hogy egy 160 centis 90 kilós lány sem talál vonzónak, csak mert átlagos a magasságom, és az arcom. A kisportolt test a közhiedelemmel ellentétben szart se ér, ha 178 centis az ember. Ha min. 10 centivel magasabb lennék, akkor talán több esélyem lenne. Te mit gondolsz erről a témáról? Szerencsének tartod, hogy találtál egy normális nőt vagy úgy gondolod, hogy abban a generációban több normális ember van, mint a mai huszonéveseknél? Én már teljesen kiábrándultam belőlük.
bello8806
Válasz
Szia! Audioblogba jó téma lesz. Ha valakinek esetleg még ígértem ilyet, hogy audioblogba válaszolok, az írjon rám legyen szíves, mert nehezen tudom menedzselni ezeket a dolgokat.
2014-09-29 11:22:23
Bunny

Terhesen edzeni

Kérdés
Szia Bunny! Nemrég,egy hónapja kezdtem edzeni és odafigyelni az étrendre! Fehérjét szoktam inni kiegészítésként! A szálkásító diétátokat vettem fogyásomhoz alapul! Ami nagyon jól működik! Napi egy órát szovakerékpározok! Fogytam is már 3kg-ot! Ami nagyon jó és jól is érzem magam! Kérdésem,hogy terhesen is folytathatom a diétát,és a szobakerékpározást? Nem ártana a babának? Köszönöm
rikkancsa
Válasz
Szia!

Terhesen nem diétázni kell, hanem normálisan táplálkozni, normális szénhidrátbevitellel. Azaz folytathatod azt, amit eddig, de nem kell a szénhidrátot nagyon lecsökkenteni. 

Ezenfelül a mondatvégi írásjel a pont, nem a felkiáltójel.
2014-09-28 19:50:53
Bunny

padlón nyomás tricepszre

Kérdés
hello az érdekelne engem, hogy a padlón fekvenyomást érdemes tricepsz tömegnövelő gyakorlatnak használni , vagy inkább csak fekvenyomásnak a felsőszakaszi kiegészítő gyakorlata ? Amennyiben használható tömegelésre, vannak még benne csavarok, gondolok olyanra, mint franciarúd hsználata, esetleg a könyökpozíciók, ne adj isten egykezesekkel létezik verziója stb. köszi
bodo
Válasz
Ha értenéd, hogy az izommunka az izom maximális összehúzódása és kinyúlása, akkor nem kérdeznél ilyen baromságokat és nem keresnéd a csodagyakorlatot.
2014-09-28 12:47:18
Bunny

Fogyás

Kérdés
Kedves Bunny! Fogyás céljából milyen készítményt ajánlasz? Természetesen diéta mellé! Futás elegendő a fogyás érdekében? Esetleg vannak még hatékony gyakorlatok?
sandor_de9ad3
Válasz
Ott van a szabályzat az orrod előd, agyhalott fasz, még kis is pipáltad!
2014-09-28 12:45:40
Bunny

Kérdező kérdésére válasz

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdezni szeretnék, csak hátha tudok segíteni az egyik kérdezőnek (david_b2d674). Én már elég régóta a felsőoktatásban mozgok, most éppen az Élelmiszermérnökségnek járok a végefele. Elméletileg elég nagy a kereslet az élelmiszeripari szakemberek iránt, ugye beindult, be fog indulni az egészséges élelmiszerek, funkcionális élelmiszerek piaca. Talán ezek a dolgok, amelyeken el lehet majd lavírozni a következő években, akár valami kisebb cégnél keresve a piaci réseket, akár egy multinál. Viszont azt is látom, hogy mostanába elég sokan elkezdtek ebben az irányban tovább tanulni, szóval néhány év múlva lehet, hogy teli lesz a munkaerő piac ilyen téren. Mindenesetre, ha úgy döntesz, Szegedet nem ajánlom.
Gon
Válasz
köszönöm!
2014-09-27 20:10:04
Bunny

Mezőgazdaság

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék tőled kérni egy tanácsot,mivel nagyon szimpatikus a gondolkodásod és érdekel a véleményed. Szóval a tovább tanulásomról lenne szó,bár még van pár évem addig,de szerinted milyen mezőgazdasági szakon érdemes főiskolát végezni,vagy egy Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnökként hogy lehet elhelyezkedni,mik a kilátások? Előre is köszönöm a választ.
david_b2d674
Válasz
Szia! Szívesen válaszolok ilyesmi kérdésekre ha tudok, de sajnos ehhez nem értek egyáltalán. Olyan hülye vagyok a mezőgazdasághoz, hogy csak akkor ismerem meg a krumplit, ha rá van írva, és nem értem az újburgonyát sem: ki a franc akar régit venni? Ha van új, minek van régi? Vagy ha nincs régi, akkor nyilván csak új van!

(Kérem az esetleges okos fogyatékosokat, el ne kezdjék ezt megmagyarázni!)
2014-09-27 09:52:31
Bunny

Felülés

Kérdés
Szia! Szeretnék felülést végezni, szabályosan, tehát hogy a kezek a tarkón, lábak felhúzva. De egyetlen ismétlést sem tudok megcsinálni belőle. Minden más hasgyakorlat komolyabb megerőltetés nélkül megy még azok is amik eléggé extrémek. Ahogy megpróbálok felülni a lábam elemelkedik a talajtól és visszaesek. Nem tudom mi lehet az oka, talán te tudsz nekem valami okosságot mondani. Előre is köszi!
SzuperOmega
Válasz
Szia! Az ok valószínűleg mezei bénaság, de ne aggódj, felülésre semmi szükséged nem lesz az életben, mert használhatatlan gyakorlat.
2014-09-27 09:52:02
Bunny

Autó

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos a hétvégén nem sikerült senkit találnom aki eljött volna velem megnézni a Civicet, hétfőre pedig már le is vették a hírdetést, azóta meg még itthon is úgy döntöttek, hogy még sem támogatják, hogy autót vegyek, úgyhogy az egészből nem lett/lesz semmi. Azért köszi a segítséget!
R3WO
Válasz
Szia!

Hát ezt szomorúan hallom!

Más: Audioblogot nyomassátok! 
2014-09-27 09:50:56
Bunny

Parkoló Parádé

Kérdés
Szia Bunny! Holnap délután jössz a Parkoló Parádéra?! Üdv! Gábor
hatosgabor
Válasz
Szia! Igen! Sőt, forgatunk! Csak még nem tudom, hogy Honda Prelude-al, az XJE-el vagy a Drag Starral menjek.
2014-09-26 17:57:29
Bunny

Táplálékkigészítők

Kérdés
Szia Bunny! A minap vettem egy Animal Flex-et továbbá egy ISS Super Vitamin Pak-ot. Emellett szedek halolaj kapszulát, 3x1000 mg C-vitamint, 1000mg magnézumot ill. 1000 mg calciumot. A kérdésem az hogy nem terheli-e le túlságosan a szervezetemet ilyen mennyiségű táplálékkiegészítő? Persze nem egyszerre venném be mindet hanem a nap folyamán elosztva.
gellert_2c899f
Válasz
Az agyadat meg ne terhelje ekkora mennyiségű ész, gyökér!
2014-09-26 15:11:38
Bunny

Kiss Jenő Spektrum

Kérdés
Szia Bunny! Láttam a Twitter faladon, hogy valamilyen forgatáson voltatok Kiss Jenővel és a spektrumon menni fog. A tv-ben, neten bárhol mikor lesz látható a műsor? Köszi a választ.
kerekes_bence
Válasz
A Spektrumon, a "Brutális biológia" című műsorban Jenci fogja demonstrálni az emberi izomzatot. BB.Tv-ben is lesz ez az eset.
2014-09-26 10:45:07

A plazma megint

Kérdés
Szia Bunny! Beismerem, kretén voltam, eléggé megtekertem, és túlbonyolítottam az előző kérdésemet, ezért ha még van türelmed, akkor megpróbálkozom újra. Szóval van e a véradásnak (pontosabban vérplazma adásnak) bármilyen negatív hatása, ha edzés után történik?
Chris_c
Válasz
Nem a legokosabb dolog edzés után vért adni, legalábbis neked nem jó.
2014-09-25 21:18:03
Bunny

Tömegnövelő kezdőnek

Kérdés
Szia! Már egy ideje nézegetem a tömegnövelőket, de nem igazán tudom melyik a leg megfelelőbb nekem. 66 kg vagyok 184 cm, és elég nehez hízok. Kb egy éve járok terembe, kisebb kihagyással. Milyen tömegnövelőt ajánlanál? Előre is köszönöm!
Adam_31adfb
Válasz
Jumbo-t, ez több szempontól sem kérdéses.
2014-09-25 16:58:46
Bunny

oktatás

Kérdés
Szia Bunny! Hallgattam a BB. Rádiót, és nekem is van nem egy rossz tapasztalatom az oktatók baromságait illetően. Egy neves egyetemen Filozófia előadáson voltam bent (életemben először és utoljára), a tanár pedig a következőket mondta: A világ spermákból áll, minden tárgynak meg van a saját spermája. Ez az asztal például asztalláb, és asztallap spermából, míg a szék székláb, széklap, és széktámla spermából áll. Többszörös debil, habil, doktor az illető. Ezt hívják ma oktatásnak/tudománynak.
Kami55
Válasz
Szia! Kérek mindenkit, hogy az ilyesmit a bodybuilderradio@gmail.com címre küldje!
2014-09-25 16:58:18
Bunny

Everyday lifestyle

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudnám felgyorsítani az anyagcserémet értem ez alatt, hogy milyen ételek gyorsítják az emésztés folyamatát. Azért érdekelne mivel az én testalkatom ektomorf és testsúly kilógrammonként 7g szénhidrát bevitele és mellé még a zöldség, valamit a fehérje elég tetemes mennyiséget tesz ki, amit sajnos nem is tudok letolni a torkomon! Ezért gondoltam arra hogy ha van olyan étel ami segíti a gyorsabb emésztést és ezáltal gyorsabban okoz éhség érzetet jobban menne az táplálkozás is. Előre is köszönöm!
mihaly_356e39
Válasz
Szia! Azt, hogy TE mit emésztesz gyorsan, ki kell próbálnod, de 7g tskg szénhidrátor vagy erősen elszámoltad, vagy agyrém.
2014-09-25 16:32:22
Bunny

Everyday life

Kérdés
Szia Bunny! (Offtopic) A múltheti BB. Rádiót hallgattam tegnap este elalváshoz, így ma reggel munkába jövet brutál flessem volt, amikor rámtapadt a városban egy hülyepicsa a körbetört autójával, miután össze vissza cikázott a sorok között. Szerencsére befordultunk mindketten egy szép hosszú, szűk utcába, ahol sajnos az út- és látási viszonyok nem engedik meg, hogy 30-nál többel menjek. Folyamatos túródással próbált lenyomni az útról, centikre a seggembe tapadva. Ez után kiderült, hogy egy helyre igyekeztünk. A munkahelyi parkoló beléptető kapuja után csikorgó gumikkal a zárt parkoló szűk sorai között kivágva előzött meg, kvázi átugratva egy fekvőrendőrön. Bárhol kiléphetett volna elé valaki a parkoló autók közül. Közben a megfizethetetlen benézés a kocsiba, hogy ki nem engedte el. Ez után úgy parkolt le, hogy a mellette álló még véletlenül se jusson be az autójába. Itt már csak röhögtem a szarházi gyökéren, majd beálltam mellé úgy, hogy majdnem összeért a tükrünk. Láttam az arcán az őszinte döbbenetet. Minden pénzt megért.
nagy_d3ee1a
Válasz
Szia! És mindez után igazából azt hibáztad be, hogy normálisan viselkedtél, és nem küldted el a tetves jó kurva anyjába. Persze ezt én is mindig behibázom.
2014-09-25 10:27:34
Bunny

Idegesítő kutyák

Kérdés
Szia, Bunny! Azzal egyetértek, hogy a csivava, bishon és egyéb idétlenül ugató minikutya nagyon idegesítő lehet. Viszont azt hiszem, itt elsősorban nem ők a hibásak, hanem a gazda (ugyanúgy, mint a támadó harci kutyáknál). Ezeket az ölebeket is meg lehetne úgy nevelni, hogy ne vartyogjanak állandóan és ne akarjanak vakmerően nekiesni a náluk jóval nagyobb, békés kutyáknak. Sőt, már akkor kellett volna az embereknek gondolkodni amikor kitenyésztették a zsebkutyákat. Szerencsétlenek már szülni sem tudnak maguktól, olyan pici a medencéjük. Szóval, én nem ezeken a kutyákon húzom fel magam, hanem a póráz másik végén lógó emberen.
galdora
Válasz
Szia! Pontosan így van: a kutya nem magától lesz hülye, hanem a gazdájától. Csak sajnos ezeknek a tulajdonosai általában fogyatékosok, akik

a.) fel sem fogják, hogy undorító féreg módra viselkedik a pinanyalójuk
b.) leszarják
c.) tehetetlen balfasz módra csak hápognak és nem tudják kezelni.

2014-09-25 10:25:59
Bunny

sérülés

Kérdés
Szia Bunny! A Toldi Zsuzsival kapcsolatban szeretném a véleményedet kikérni, mivel Te fotózod sokat, talán észrevetted. Szóval én egy 27 éves lány vagyok, már jó ideje edzek,tisztán étkezem,a sárga kapszulából is sokat tanultam,ezúton is köszönet érte. De az a helyzet, hogy hajlamos vagyok túlzásokba esni edzés terén, ami a megerőltetést illeti, pl. húzódzkodásnál. Semmiféle komolyabb sérülésem még nem volt, viszont-és itt jön valójában a dolog amiért írok-a vénáimon megfigyeltem pár helyen egyfajta kitüremkedést. Tehát nem valamiféle kacskaringós visszér(az alkaromon, illetve a bicepszemen) hanem egy ilyen borsónyi kis dudor. Nem fáj vagy ilyesmi,de eléggé látszik vérbőségnél, illetve ha komolyabban lepucolok :) És láttam a Toldi Zsuzsin is vannak ilyenek, nem is egy, szóval biztosan észrevetted már. Szerinted vegyek vissza a terhelésből, illetve mire figyeljek a továbbiakban? Vagy hagyjam a fenébe, ez csak egy hajlam, nem tehetek semmit? :) Válaszodat előre is köszönöm! sok sikert a továbbiakban! Ancsa
aniko_ff9d04
Válasz
Szia! Szard le a borsónyi dudorodat!
2014-09-24 23:43:19
Bunny

Rohadékok

Kérdés
Előre szólok,hogy te is fel fogsz háborodni. Hihetetlen,hogy azok a senkiházi szart nem érő lények,miket engedhetnek meg maguknak.Ez elfogadott dolognak számít azoknál a tetves kínaiaknál: http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/09/24/netezok-buktattak-le-a-kutyakinzot/#a3
tamas_c79b93
Válasz
Igazad volt. Megláttam a képest és becsuktam. Olyan kibaszott düh kapott el egy pillanatra, hogy bele se megyek, mint gondoltam erről a büdös féreg geciről.
Az asszonynak ezt meg se mutatom.

Tudod, a kutya sem szent. Vannak olyan pinanyaló kutyát, akiket én, mint állatbarát is azonnal széttaposnék. Amikor odajön az agytalan idegbeteg csivavageci nekem ordítani, legszívesebben letörném a nyakát hüvelykujjal, mint egy ceruzát.

De kínozni bazmeg még egy ilyen kis folyton ugató vércsehangú férget se kínoznék. Mondjuk ezt a gecit, aki megcsinálta azt, ami a cikkben van, már lehet.
2014-09-24 23:41:49
Bunny

Mr. Olympia

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon jó a Kai-s cikked, benne van a lényeg. Másfelől, szerintem egyértelmű, hogy az idei Olympián Rhoden sokkal közelebb volt ahhoz, hogy legyőzze Kai-t, mint Kai Greene a Phil Heath legyőzéséhez. Minőségi különbség van köztük. Ráadásul Kai aki gyakorlatilag a nagyszerű pózolásáról vált ismertté, olykor úgy áll be most muscularba mintha a lehető leggroteszkebbül szeretne kinézni. Kai és Phil párharca gondolom a marketing miatt kell. De közel sincs ez a csatározás egy Coleman-Cutler, Haney-Gaspari, vagy éppen egy Shawn Ray, Levrone vs Yateshez. Arról nem is beszélve, hogy amikor a színpadon Greene beleállt Heath arcába az megtestesítette mindazt ami egyáltalán nem való a színpadra és csak erősítette a sztereotípiákat. Helycsere helyett inkább az öltözőbe kellett volna küldeni.
baranyd
Válasz
Szia!

Arra a most muscularra nagyon rátapintottál, mert sokan nem gondolnák, de abban nagyon agyonveri a Phil.

Rhoden és Kai is nagyon érdekes. Az a baj, hogy nincsenek fotóink, hogy kielemezzük ezt.  

2014-09-24 22:34:52
Bunny

Más fajta fehérje

Kérdés
Mélyen tisztelt Válaszoló! Kezdő vagyok testépítés szempontjából, de természetesen utána olvastam rendesen az ehhez kapcsolódó dolgoknak. Az a helyzet hogy pénzügyi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy pontosan annyi húst ehessek amennyi tartalmazza a testsúlyomnak megfelelő napi fehérjét. Tehát azt szeretném megkérdezni, hogy mit lehetne enni vagyis pontosabban mit lenne ajánlatos fogyasztani a fennmaradó fehérje bevitelére? Üdvözlettel és tisztelettel: K. Bence
bence_ac59ae
Válasz
Kekszet, agykombájn, az olcsó, meg parizert. A csirkét meg a proteint viccből mondjuk, mert azt akarjuk, hogy mindenki kidobálja a pénzt az ablakon.

Anyád a "válaszoló" egyébként.
2014-09-24 19:53:44
Bunny

kúra

Kérdés
Szia, az érdekelne hogy friss tetoválás mellett mehet a kúra????
roland_802335
Válasz
Ehhez én nem értek, anyádtól kérdezd meg kisköcsög, csak bele ne zavarodj a sok kérdőjelbe.
2014-09-24 15:44:37
Bunny

Újra én

Kérdés
A hozzáértő személyi edző csak az edzésemet lőtte be, a diétát rám bízta, mert már úgy mentem oda hozzá, hogy volt egy diétám, amivel leadtam az 5-6 kg-t.
Annaflower
Válasz
És most, hogy mégse jó, nem tőle kérdezed meg, akinek fizetsz, hanem tőlem. Logikus. Meg gerinces.
2014-09-24 12:03:32
Bunny

Mit tanácsolsz

Kérdés
Szia Bunny! 23 éves nő vagyok, március óta diétázom (fehérje 3 g / tskg, ch 1-1,5 g / tskg). A diéta elején gyorsan ledobtam 5-6 kg-t, és a heti 3 súlyzós edzéstől szépen elkezdtem formálódni, de gyakorlatilag hónapok óta egy dekát nem fogytam annak ellenére, hogy láthatóan azért lenne még honnan 3-4 kg-t. Az edzésem rendben (hozzá értő személyi edzővel edzem), táplálék kiegészítőket is használok (fehérje, BCAA, pyruvat zsírégető 2 hónapig, majd most 1 hónapja HCA), kipróbáltam már a nagyon alacsony ch bevitelt is (1 g / tskg), de azonkívül, hogy nem tudtam kinyomni azokat a súlyokat, amiket előtte igen,más nem történt. Kipróbáltam a ch hintát is, az se jött be igazán. Gondoltam rá, hogy elkezdek tömegnövelni óvatosan (mondjuk 3 g fehérjével, 2 g ch-val), mert így se nem fogyok, se izmot nem építek, de nálam sokkal tapasztaltabbak azt mondták, hogy így, hogy maradt rajtam még felesleg korai lenne. Ennek ellenére a Sárga Kapszulában azt írod, hogy diétázni (szálkásítani) akkor érdemes ha az ember már felszedett izmot, nem fordítva. Én nem a testkompozíciómon szeretnék változtatni, nem csajos alakformálásra vágyom, hanem szép, nagy izmokra. Ami diétával nem lesz. Mit ajánlasz? Kezdjek el nőiesen tömegnövelni, vagy esetleg próbáljak meg egy teljesen más utat, a ketogén diétát, amiről szintén olvastam a Sárga Kapszulában? Köszönöm előre is! Anna
Annaflower
Válasz
A hozzáértő személyi edző nem tudja belőni az étrendedet? Mit csinál akkor? Áll és számolja az ismétlést?
2014-09-24 11:45:50
Bunny

Merre tovább

Kérdés
Szia! Pár hónapja nekiálltam a 12 hetes izomépítő programotoknak. Az első 8 hét a 12-ből le is ment probléma nélkül. Izgatottan vártam az utolsó 4 hetet, de beletört a bicskám. Kiszámoltuk az egyismétléses maximumokat, de úgy néz ki soknak bizonyult, mert sikerült kinyírni a derekam. Pár napot követően a döntött törzsű evezés már egyszerűen nem ment, úgy fájt a derekam. Megcsináltam még a többi gyakorlatot, majd rá pár órára már nem tudtam felkelni az ágyból. Azt mondták ez ilyen, feküdni kell. 2 hét alatt lassan, de gyógyult. A héten ismét el kezdtem a munkát, kímélő üzemmódban. Szép és jó volt minden, megcsináltam a feladatokat, nem fájt semmi egy picit sem, rendesen bemelegítettem, a végén nyújtottam ahogy illik. Aztán jött egy pihenőnap, szintén semmit nem éreztem, visszatért a lelkesedésem, örültem, hogy ennyivel megúsztam. Másnap (ma) felkeltem és megint úgy fáj a derekam, hogy nem merek edzeni. Teljesen el vagyok keseredve, merre tovább? Cseréljem ki a kritikus gyakorlatokat más fajtára, hagyjam ezeket, de még kevesebb súlyt használjak? Vagy kezdjem el derék tájt is külön erősíteni az izmokat, hogy több tartást adjanak a feladatoknál? Vagy menjek el dokihoz, hogy csináljanak mr-t, röntgent, bármit, hátha valami nagyobb baj van deréktájt? Vagy menjek gyógytornászhoz? Tanácstalan vagyok. Azt tudom, hogy imádom az új életem, nincs baj a kajálással, szedek mindent úgy és annyit amit írtatok, pihenek is eleget, éreztem is fejlődést, nagyon elszánt vagyok, de egyszerűen a saját testem gátol most és emiatt bocsánat de k*rva ideges vagyok. Mert ha nem megy akkor nem megy, akármennyire is akarom. Bocs ha hosszú voltam. 33 éves vagyok 193 cm 120 kg, ha ennek van jelentősége jelen esetben, és a derekammal soha nem volt még bajom. Előre is köszönöm a segítséget. Dávid
david_2035cf
Válasz
Szia!

"Nekünk" nincs 12 hetes izomépítő programunk én nem vettem ilyenben részt, úgyhogy fogalmam sincs, mről beszélsz. Ráadásul ilyen faszságot, hogy 1 ismétléses maximumot használj edzésen, soha nem mondanék.  

Nem tudom mit olvastál és hol, én a Body.Builderen megjelent anyagokért vállalok felelősséget, másért nem. 

A lumbágóhoz gratulálok, de ne aggódj, előfordul, bár jellemzően a saját hülyeség számlájára kell írni.

Keress fel gyógytornászt, főleg Karest. (sport.manualterapia@gmail.com) Ez magától nem fog megoldódni. 

Vigasztaljon az a tudat, hogy a derekaddal soha nem volt eddig gondod, de most már mindig lesz. 
2014-09-24 10:20:02
Bunny

emberi gyökérség a Mr. O.-ban is

Kérdés
Szia Bunny! Én is olvastam a cikket, és egyetlen egy dolog ugrott be: evidenciákról írsz. Kizártnak tartom, hogy ezekre a dolgokra Kai környezetében még senki sem jött rá és mondta meg neki, hogy idefigyelj haver, ezt meg ezt máshogy kéne csinálnod, hogy méltó legyél a Mr. O. címre Mert gyakorlatilag a saját fogyatékossága miatt nem tud nyerni. Ha normálisabban viselkedne, normálisabb hozzáállása lenne, akkor még több esélye lenne nyerni. Tényleg létezik az, hogy Kai ilyen gyökér? És ennyire telibe szarja az egészet? Ha igen, akkor meg miért pazarolja erre az idejét? Vagy lehet, hogy keveseknek magától értetődő a hivatkozott cikk? És hogy erre még senki se jött rá a Predátor környezetében?
bello8806
Válasz
Szia!

Ne felejtsük el: a fizikuma miatt sem.

A fogyatékosságról annyit: épp magyaráztam valakinek a BB Gymben, hogy mennek ott régi Mr. Olympia felvételek a tévén és már akkor sem szólt senki a tévés birkáknak, hogy SZEMBŐL kell felvenni, nem kell bele vágókép oldalról, hátulról meg az apjuk faszából, mert azt a sportot SZEMBŐL kell nézni és mutatni, az a lényeg, amit a bírók pontoznak. (A focinál szerencsére még fogjáka  debilek, hogy a labdát kell követni.)  Tehát amikor megnézed akár az idei MR. Olympia közvetítést, látod, hogy az okos tévések mindent megtesznek, hogy ne tudd összehasonlítani a versenyzőket, azaz elveszik a lényeg. 

Létezik-e hogy Kai ennyire gyökér? Létezik. Létezik, hogy tönkreteszik az egész sportágat? Létezik. 

Az is létezik, hogy keveseknek magától értetődő a cikk, lehet, hogy csak én képzelem így és én vagyok a hülye.  

Beszédes, hogy hány testépítő megy be a tévébe vagy szerepel filmekben, ahol hülyét kell csinálnia magából, de örömmel mevállalja. Igen, ezeknek tényleg ennyi eszük van.
2014-09-24 09:25:38
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia. Szeretném a segítségedet kérni én 34 éves vagyok 90kg és egész életemben edzettem szerintem elértem a tömegem maximumát amit tisztán ki lehet hozni de erősen asztmás lettem de az edzésekről nem szeretnék le mondani.Mi van ha a súlyokat a felére csökkentem össze esik az izmaim vagy milyen változások állnak be válaszodat előre is köszönöm tisztelettel:Dzsanos
janos_a24ae3
Válasz
Szia!

Önmagában ha a súlyokat a felére csökkented, akkor elveszted az izomzatod felét. Eleve nem látom át, miért kéne a súlyokat csökkenteni, de ha valamiért kell, az nem gond, ha megfelelő technikával - lassabb kivitelezéssel, több ismétléssel - fenntartod az intenzitást.

Az edzésről lemondani egyenlő az öngyilkossággal.
2014-09-23 15:32:44
Bunny

Phil vk Kai

Kérdés
Szia Bunny. Tetszett, ahogy felsorakoztattad az érveidet, miért is nem lehet Kai Mr. Olympia. Tulajdonképpen nagy részével egyet is értek. Remélem nem baj ha fűzök hozzá én is pár észrevételt. Szerintem az atlétikus Mr. Olympia ideál nem szempont és előnynek se tűnik ahogy megfigyelhető az elmúlt 20 évben. Ronnie sem volt az, Jay sem igazán, Dorian meg pláne nem. A méltó reprezentánsról meg annyi a véleményem, hogy ahhoz annyi feltétel kell csak, hogy ne halljunk róla nagyon rosszat és slussz. ( amit mondtál Kairól az természetesen gáz és elég ahhoz, hogy kiessen a pixisből). De úgy gondolom szinte soha semmit nem tudunk a sajtóból magánemberként a top testépítőkről, a Mr. Olympiákról stb. Így nem is lehet velük komolyabban azonosulni, illetve hogy emberileg mit is képviselnek. Tehát mindenki méltó aki nem bűnöző, renitens, vagy exhibicionista homár (Kai). IQ sem fontos. Lehet buta is. Csak kövesse az elfogadott protokolt és annyi. Viszont arra lennék kíváncsi, ha mondjuk szerinted Phil egy nem várt komolyabb sérülés miatt (nem kívánom neki) kihagyná a következő Olympiát, és Kai ott lenne hasonló vagy akár még szárazabb formában is mint most, akkor szerinted mi lenne? Akkor sem engednék nyerni?
greeen
Válasz
Szia. 

Nem nagyon olvastál figyelmesen. Az esztétika mellett a fizikum is számít, de le is írtam: Ronnie meg a többiek azért lehettek a legjobbak, mert nem volt hozzájuk felérő fizikum. KI a franc verhette volna meg Doriant? Haneyt? Colemant?  

Kai fizikuma sem arányai viszont nem jobbak, mint Philé. Ez a lényeg. Első pillantásra nagyobbnak tűnik, de nem az. Egyszerűen versenyezni sem tud Phil vállövi tömegével, és a szimmetriája, izomformái is rosszabbak. De lesz még erről cikk.  

Jól mondod: nagyjából mindenki méltó, aki nem baszta meg a grapefruitot. De Kai megbaszta.

Azaz nincsenek olyan kritériumok, hogy szentnek kell lenni, de olyanok vannak, hogy ne legyen a személy gázos. Mondok egy vicceset: szerinted Big Ramy emberi nyelvtudás nélkül lehet Mr. Olympia?

Nagyon jó kérdés, hogy ha Phil nem lenne, Kai nyerne-e. Szerintem nem, de nyilván egáész más lenne a kérdés, ha nem lenne fizikumban senki a közelében. De ezen még agyalunk a rádióban.
2014-09-23 11:35:31
Bunny

Önnel

Kérdés
Kedves Ön. Ön mennyire bassza fel az agyat a sok Önözö gyokeren? Ez mar vicc komolyan. Nem fogja fel a sok barom hogy nem attol lesz egy kerdes ertelmes, hogy magaz? Ez a szint? Huzzanak mar el innen. Nem szoktam ilyeneket irni, de ezt mar muszaj volt.
minimalist
Válasz
Épp a magázásból látszik, hogy segghülye, sőt, az is, hogy nem tiszteli, amit csinálok.

A magázás gyakran nem tisztelet.
2014-09-23 11:30:52
Bunny

Testépítés

Kérdés
Köszönöm a bizalom gerjesztő válaszát, nagyon jólesett! Tisztában vagyok a betegsègemmel, nem mondtam h előny az, hogy Cukorbeteg vagyok, de még az Orvosok is azt mondják, meg a dietetikusok is, hogy edzés hatására növeli a glükóz felvètelt a vérben, meg az inzulin hatékonyságát a felhasználásban! Szóval minden tekintetben edzés terén pizitívum. Ezért kérdeztem, hogy Önnek mi a rálátása... Igen sajnos az én hasnyálmirigyem nem termel inzulint, úgy mint más egészséges Embereknek, mivel hogy nekem külsőleg kell bevinnem! Nem kíséreltezem semmi ilyesmi, a cukrom kíváló, egy csomó vizsgálaton vettem részt, és minden rendben hála Istennek! Én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy pozitívan élem meg az edzést, hiszen tapasztalom magamon, mivel hogy ez egy erősen Anabolikus hormon, így a testépítésben igen is pozitívum, mivel a fehérjeszintézisben is nagy szerepet játszik, és építő hatással van az izomzatra! Nem én akartam Cukorbeteg lenni, ez sajnos bekövetkezett, de ha már az vagyok, akkor élek ezzel a lehetőséggel! Szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó. És nem a kokszos témákra akartam kitérni, Csak, hogy még is Önnek van-e vagy lett-e volna valami vélemènye ezzel kapcs. És a végére még valami, ezt egy Belgyógyász írta, aki Diabeteszes Orvos is egyben: A természetes, vagy a versenyszerű testépítés is, tökéletes azoknak akik Cukorbetegséggel élnek együtt! Elolvastam a szabályzatot, ès nem idegesítem fel magam a válaszán. És Önnel szemben én szép napot kívánnék, mintsem agyhalottnak nevezném!
istvan_0ed613
Válasz
Nem, gyökér, NEM pozitívum, nincs mit növelni, mert NINCS SAJÁT TERMELÉSED. NEM növeli az anabolizmust sehova, működteti a normálisat.

Nagyon helyes, hogy pozitívan éled meg az edzést, de ezen semmit sem segít neked az inzulin, pontosan az történik, mint egy egészséges emberrel, azaz neked nincs semmiféle plusz anabolikus hormonod, agykombájn, ugyananyni van, mint másoknak.

Tudom hogy bonyolult, de neked az inzulin NEM SEGÍT a fejlődésben, csak életben tart. 

A SAJÁT inzullinnak is építő hatása van az izomzatra, ha egyáb tényezők is képben vannak, mint edzés és táplálkozás.

Feltételezem, hogy nem az orvos volt segghülye (a detetikus már valószínűbbb), csak az a helyzet kis barátom, hogy nem érted, miről beszélsz. Minthogy azt sem érted, kinek írtál és hova.

2014-09-23 11:29:55
Bunny

nyaki gerinc

Kérdés
Szia Kares! Ma kiderült, hogy a nyaki gerincem ki van egyenesedve. Ezt edzésnél mennyire kell figyelembe venni? Csökkentsem az intenzitást, esetleg vannak gázos gyakorlatok, amiket el kéne hagynom? Főleg hátedzés után érzem, hogy fáj, esetenként szokott kattogni is a nyakam egyébként. Válaszodat előre is köszönöm.
krisztian_82dda6
Válasz
Szia! Az edzéseden semmit nem kell változtatnod, a tested alkalmazkodott/alkalmazkodik ehhez. Eszedbe ne jusson emiatt kevésbé mozgatni, ezáltal leszűkíteni a nyaki mozgásaid!
Azonban mivel fájdalmat is említesz, érdemes lenne manuális technikákkal megkezelni a gerinced. A kezelésem célja ilyen esetben a gerinc izom- és szalagrendszere feszüléseinek feloldása, a csigolyák harmonikus mozgásainak elősegítése.

Ehhez kapcsolódva:  az elmúlt hétvégétől kezdve Budapesten is sokkal könnyebben és több órában elérhető vagyok. Kibéreltem egy rendelőt minden héten Péntektől Vasárnapig. Természetesen a kezelések mellett továbbra is vállalom a manuális vizsgálat alapján személyre szabott gyakorlatok betanítását.  Az egyeztetés továbbra is mélben zajlik, ezt tudom a legkönnyebben kezelni.

sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-09-23 08:39:57
Kares

Fájdalom a kézben

Kérdés
Hello Bunny! Mostanában ha egykezes súlyzóval edzek bicepszre, akkor az alkaromban fájdalmat érzek, olyan mintha nem is az izom fájna, hanem maga a csont. Mi lehet ennek az oka? Válaszodat előre is köszönöm!
Sztbeni
Válasz
Szia! Valószínűleg túlfeszítetted néhány izmod. Lehet a csonthártyát is. Próbáld a bicepszgyakorlatok közben kicsit hátra (lefelé) hajlítani a csuklód!
2014-09-23 08:17:18
Kares

csukló fájdalom

Kérdés
Üdv Bunny! Iskolában szkanderoztam haverokkal, nem is volt nagyon megerőltető, de 2hete egyenes rúddal való kétkezes bicepszezésnél előjött egy fájdalom a csuklómnál, de csak is akkor mikor lerakom a Földre a rudat, hajlítás közben nem. Súlyos lehet? Vagy csak átmeneti?
bence_af4714
Válasz
Szia! Egyrészt próbáld szinte szorítás nélkül tartani a rudat, másrészt úgy tedd le, hogy csak amikor teljes súlyával lent van akkor nyitod az ujjaid. Azaz ne húzd ki alóla a kezed. El fog múlni.

2014-09-23 08:13:46
Kares

motoros dzseki

Kérdés
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy Bp-n belül hol tudnék venni egy fasza tartós motoros dzsekit, lehetőleg 80-100 ezer ft alatt? Vagy rendelni. Nem feltétlenül kellene protektoros, most még utcai használatra kell, nem motorozni. Köszi, és üdv.
Gates
Válasz
Szia!

Superzone, Riders13, Darázsgarázs, Parilla ha dzsekiről van szó.
2014-09-22 23:03:46
Bunny

Testépítés

Kérdés
Jó napot! 23-éves Cukorbeteg vagyok, Inzulinos 1-es típusú. Actrapid bázis inzulint használok.A kérdésem az lenne, hogy Az Inzulinnal lehet-e jövőm a testépítésben? Persze mindent komolyan, diéta, tápkieg, stb mindent bele értve?Ön Javasolna-e bármit mellé? Vagy mit várhatok az Inzulintól? Csinálhatom ezt komolyszinten? Már mint a testépítést? Hiszen ahogyan a leírtakban van,meg számos internetes portálon, hogy az Inzulin a tápanyagokat azonnal az izomzatba bepumpálja...És nem akarok hülyeségeket beszélni, de hihetetlenül hamar látszik rajtam a dolog ha elkezdek edzeni! Sokan mondták, hogy az Inzulin miatt, mert ez egy erősen Anabolikus hormonnak számít, ami a testépítésben kíváló pozitívum! Tapasztalom magamon! De ehhez kellene-e még valami? Önnek mi a rálátása? Kérem, hogy válaszoljon a feltett kérdésemre! Szép napot Önnek, és előre is Köszönöm! Egy rövid cikk, amit még olvastam róla,és gondoltam, hogy bemásolom, de tudom jól, hogy ezekről Ön is tud. Ezért is érdekel a véleménye. Az inzulin a tápanyagok raktározását és a mozgósítható tápanyagok vérszintjét szabályozza, főként a vázizomzatra, a zsírsejtekre és a májsejtekre hatva fejtiki hatását. Az inzulinnak azonban a szervezet valamennyi sejtjén változást hoz létre. A szervezet épülését elősegítő (anabolikus) hormonok közé tartozik, hatására a vércukor szint csökken. A izom és májsejtekben a felvett glükózból glikogén képződik (sok glükóz egységből felépülő struktúra/”állati keményítő”) inzulin hatására, illetve a glikogén bontása is gátlódik. Az izomsejtekben nő az aminosav felvétel, a leadás pedig csökken. Előre is köszönök mindent!
istvan_0ed613
Válasz
Nem működik a saját inzulintermelésed, agyhalott. Szerinted előnyben vagy? Szerinted örülnöd kéne, hogy inzulint kell használnod? Megsúgom: akik inzulinnal doppingolnak, azok nem cukorbetegek. Egy darabig legalábbis.

Neked inzulint azért adott az orvos, hogy életben maradj, idióta, nem azért mert az a "testépítésben kiváló pozitívum."
2014-09-22 21:18:07
Bunny

Olympia

Kérdés
Hello Bunny! Meg kell mondjam így az idei Mr. Olympia után nagyon csalódott vagyok, hiszen az még ok, hogy Phil Heath nyert, de hogy Rhodent csak a 3. helyre rakták az szerintem elég idióta dolog volt, amúgy szerintem az egész versenyen az ő fizikuma volt a legtökéletesebb ,ezért én őt raktam volna az élre. A másik dolog, ami nekem furcsa, hogy Ramy csak hetedik... Nem kell hogy értsem ezeket a dolgokat. Remélem te el tudod magyarázni, hogy miért volt ez így.
dcsabika
Válasz
Szia! Rádióban megbeszéljük majd!
2014-09-22 13:31:35
Bunny

Hidrolizált tejsavó protein

Kérdés
Hello Bunny. Az lenne a kérdésem, hogy a laktózérzékenységben szenvedőknek jó választás a hidrolizált tejsavó protein?
norbert_81d343
Válasz
Szia! Érdemes legalábbis megpróbálni vele.
2014-09-20 23:27:44
Bunny

Első autó

Kérdés
Szia Bunny! Első autómat szeretném megvenni hamarosan. Ami fontos: 450000-600000 között legyen az ára, ne legyen túl magas fent tartási költsége egyedül használnám, tehát nem kell sedan, férjek el benne az edzőcuccal kényelmesen megbízható legyen, legalább 75 lóval szervizkönyves klímás Ezen szempontok alapján én ezt a 2 autót találtam: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iv/volkswagen_golf_iv_1.4_euro_trendline-8215663 és http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.4i_s_srs_plusz_klima_abs_tetoablak_webasto -8277122 Mit gondolsz róluk, illetve Te milyen autót ajánlanál? Előre is köszi, sok sikert a további munkásságodhoz!
R3WO
Válasz
Szia!

A szervizkönyvnél felröhögtem. Ki fog márkaszervizben hordani egy tizenéves autót? Húzd ki a kezed a biliből!

A klíma se éppen létszükséglet, ne legye mérvadó. Jobb egy autót megvenni jó áron klíma nélkül, mert nem tudja eladni a tulaj, mivel minden hülye klímásat keres, mint venni egy szar kílmásat vagy 1 kilóval drágábbat. 

Golf IV-et én nem vennék, nem sikerült túl jól, akkor már inkább Golf III.

A Civic potenciális hülyegyerekautó, esélyesen szét van hajtva. Monjduk ezt a hirdetést azért megnézném, mert  elég szép, márpedig ha nem néz ki leütött szarnak, akkor esélyesen nem is az. Konkrétan én a helydben most elindulnék azonnal megnézni, hátha szerencséd van és olyan, mint a képen, mert akkor kincset fogsz. Remélem sikerül, értesíts majd!

Ha nem jön össze, érdemes még Toyota Corollákat nézegetni. 6 kilóért belefuthatsz még Avensisbe is. Esetleg Honda Accordot néznék még és 323-as Mazdát 98-tól felfelé.
2014-09-20 16:56:30
Bunny

Plazmaadás

Kérdés
Sziasztok! Edzéssel, és a plazmaadással lenne kérdésem. Szóval a kis tájékoztató szerint 3 naponta lehet plazmát adni (72 óránként). Ez pont egy hétfő, meg csütörtök lenne (H-P vannak nyitva). Mind a két nap előtte van edzésem, menne a turmix, meg egy kis kaja. 1, Hétfőn viszont nem telne el valami sok idő az edzés vége, és a plazmaadás között. Esetleg ez hátráltatja e valamilyen szinten a regenerálódást, és inkább várjak többet, vagy ne ezen a napon? 2, Csütörtökön eltelne az edzés vége és e között 3-4 óra is, ez megfelelő? 3, Gondolom teljesen badarság, de inkább felteszem ezt a kérdésemet is: edzés előtt lehet ilyet folytatni, vagy meg se próbáljam? 4, Ha esetleg bármelyik előző pont megfelel, valamire különösebben oda kéne figyelnem, vegyek valami extra tápkieget, vagy elég a sok folyadék bevitele? A kérdéseim többségét inkább a regenerálódás miatt gondolom fontosnak. Válaszotokat előre is köszönöm.
Chris_c
Válasz
Szóljon aki érti, hogy Crhis vajon mi a faszt akar, mert én nem.
2014-09-19 15:02:44
Bunny

Mr. Olympia webcast

Kérdés
Üdv Bunny, korábbi kérdéshez, ha minden igaz, itt lesz élő közvetítés: http://streaming.bodybuilding.com/2014-olympia-webcast/
RichyL
Válasz
Örülök, hogy szerinted okosabb vagy mint a címlap.
2014-09-19 15:01:31
Bunny

Mr O+ zoldsegek

Kérdés
Szia Bunny! Szerettem volna tavaly is nezni a Mr Olympiat, de nem talaltam mukodo linket. Esetleg van otleted, vagy azoknak akik kovetik a rovatod? Tudom, hogy nem forum, de nem szeretnek iden is lemaradni rola. Masik tema az egy otlet lenne cikk irashoz. Szoktad emliteni, hogy nem jon az ihlet, ezert batorkodom feldobni egyet. Szerintem nagyon sokunknak jot tenne egy reszletesebb cikk a zoldsegekrol. Nagyjabol, hogy miket javasolsz, miket nem. Mire figyeljen oda az ember amikor megveszi, vagy elkesziti. Esetleg felallitani egy top 10-et amelyeket javasolsz. Tovabbi jo munkat! Hajra Toldi Zsuzsi!
ervin_284bf9
Válasz
Szia!

Ha lesz élő közvetítés, ki fogjuk tenni a főoldalra. A Zsuzsi elődöntőjéről nem lesz, az tuti.

A másik dologgal lapcsolatban az a helyzet Ervin, hogy a javaslatodon kicsit felnevettem. Nem egészen érted, miről van szó.

Ötletem ugyanis van, hogy miről lehetne írni. Ihletem nincs. Ez nem ugyanaz.

Csak hogy értsd: az általad vázolt téma pont az, amit a fasznak sincs kedve megírni!
2014-09-18 17:56:54
Bunny

Befagyott váll.

Kérdés
Szia Drugs Bunny! Már jó ideje szó szerint szenvedek az úgynevezett befagyott-váll miatt. A mindennapi tevékenységekben is már nagyon akadályoz, nem is beszélve az edzésről. :-( Kerestem az interneten gyógymódokat, de érdekelne, hogy a szakrendelésen kívül milyen lehetőségek vannak? Gondolok itt otthoni tornáztatásra, bemozgatásra. Előre is köszönöm a segítséget! üdv, Csaba
csaba_0fc47c
Válasz
Szia!

Ez a történet komoly probléma, szakembert igényel.

Két dolog:

1. NE hagyd abba az edzést.

2. Keresd fel Karest: sport.manualterapia@gmail.com 

2014-09-18 14:03:47
Bunny

könyök

Kérdés
Szia Bunny! Kedden voltam életem első edzésén, kezdő ámozgató edzéstervet csináltam. Másnap reggel alig tudtam kinyújtani a bal kezemet, könyökhajlatomnál éreztem erős fájdalmat, most még enyhén érzem. Holnap edzhetek rá szerinted, vagy inkább kerüljem a könyököt igénybe vevő gyakorlatokat? Köszönöm előre is!
laszlo_9681e5
Válasz
Szia! Lábedzésen kívül minden igénybe veszi a könyököt. Pihenj rá! Viszonyításként: sokaknak amikor tanulnak vezetni bedurran a vádlijuk a kuplungolástól, pedig ez igzán nem tűnik megterhelőnek.
2014-09-18 08:24:34
Kares

Kardió edzés

Kérdés
Üdv Bunny!Erőemeléssel foglalkozom egész pontosan a fekvenyomással!Eddig nem végeztem kardió jellegű edzéseket, de szeretném kipróbálni, hogy ha csinálnék heti 2-3 kardiót edzést érnék e el valami javulást a teljesítményemen mert úgy érzem, hogy az állóképességem kicsi és sokszor már tüdőből fogyok el nem erőből.A kérdésem:Milyen pulzusszámot használjak?Mennyi ideig csináljam az edzést?Én 3 szor 30 percre gondoltam.Milyen legyen az edzés jellege?Itt gondolok arra, hogy 30 percig egy adott intenzitáson pulzusszámon csináljam az edzést vagy legyenek benne gyengébb és erősebb szakaszok a bemelegítést és a levezetést leszámítva?Remélem nem voltam túl fárasztó.Üdv!
zoltan_dee5bf
Válasz
Szia!

Én a helyedben heti 3-4 sima aerob edzést csinálnék, mondjuk 1 óra gyaloglást vagy biciklit. Innen fejlődék tovább kardio edzéshez.
2014-09-17 22:26:35
Bunny

Lenmag

Kérdés
Szia Bunny. Mekkora mennyiségű lenmag fogyasztását ajánlod naponta?Milyen adagolásban?(tömegelek)
Glainbrak
Válasz
Szerencse, hogy az agyhalál ritka. Étrendről hallottál? Ez nem tik-tak cukorka, hogy kell belőle napi 2x3.

Persze lehet, hogy én vagyok a hülye, és mindenki univerzálisan egyformán néz ki, ugyanazt csinálja és egyforma a testsúlya.
2014-09-17 22:20:42
Bunny

Diéta

Kérdés
Szia! 3-4 hónap - az én szintemen kemény - diéta végén vagyok és lassan elérem a 80 kilót ami nagyon régen voltam és nagy álmom volt. Általában reggel edzem ezért csak az első három étkezésem tartalmaz szénhidrátot (napi összesen 100-120g), utána már csak sovány hús - zöldség. Napi legalább fél kiló zöldséget megeszek, szedek multivitamint...tök rendben van a kajám. A probléma délután szokott megjelenni, egész egyszerűen levert, fáradt vagyok szinte egész nap. Próbálkozom energiaitalokkal, guarana, koffein, zöld tea, de mindegyik csak rövid ideig hat. Van-e esetleg más bevett megoldás, mint megemelni egy hétre a szénhidrátot vagy szüneteltetni az edzést? Bármilyen megoldást szívesen várok, mert ez a probléma kihat a munkámra és a párkapcsolatomra is. Köszönöm szépen!
v.peti
Válasz
Szia!

Ne gyötördd magad halálba. Emeld meg ezen a héten a szénhidrátot, tegyél bele két délutáni étlezésbe is.  

Az energiaital szart sem ér. Akkor már inkább Mental Focus.
2014-09-17 20:55:00
Bunny

ne kanyarodj motoros elé

Kérdés
Szia! Elolvastam a ne kanyarodj motoros elé cikkedet, aztán másnap reggel, mikor mentem haza melóból, elém kanyarodtak, úgy gondolta a paraszt, hogy megvárom,vagy meg tudok állni,hogy elsőbbséget adja neki, mert úgy gondolta, autóval van,és a szembesávból elém kanyarodhat. Persze nem sikerült megállnom, megdobott az útpadka, átestem három parkoló autón, a motor rommá tört, engem meg elvitt a mentő. 20 éve motorozok, szóval nem is az van,hogy én voltam a fasz,szabályosan közlekedtem. A kesztyűm leszakadt,szóval 2 órát műtötték a kezem, plusz a combjaim szétmentek,de nem tört semmi,csak négykézláb fogok járni húgyozni még egy hétig. Mindezt azért, mert a paraszt sietett a temetésre(azt mondta a rendőröknek, plusz még ott is akart hagyni az út szélén,hogy ad betétlapot,és megy mert siet). Tudom, ez nem csevegőrovat, csak gondoltam leírom, hogy nem azért kell a sisak,meg a védőruha,mert megbasz érte a rendőr, hanem mert hiába vezet jól az ember, bármikor előfordulhat ilyen,és ezzel nem az autósokat akarom bántani,mert én is vezetek,hanem tényleg,sietnek, hogy odaérjen egy perccel előbb, én meg hetekig szenvedni fogok a sérülésektől. További jó munkát az Ev-vel,remélem nem fárasztottalak le.
yanoman
Válasz
Szia!

Hát ezt komolyan nem hiszem el, elképesztő. (Mondjuk az is, hogy a cikket ma LEVETTÉK a Totalbike-ról, mert a kibaszott jutub videós töltelék fosokat kurva fontos a címlapon aszalni, ez a cikk meg nem volt érdekes, nehogy már meglegyen a 40.000 olvasó. Ezt azért írtam le, hogy ha valaki esetleg nem érti, miért csinálok saját motoros magazint: hát ezért. Meg mert a Totalbike egy fos.)

Kifejezetten köszönöm, hogy leírtad, mert ez is mutatja, mennyire súlyos problémáról beszélünk.

Mielőbbi gyógyulást!
2014-09-17 19:54:45
Bunny

Sevenfifty

Kérdés
Szia Bunny, Konkretan ezt a peldanyt erdemes szerinted megnezni, vagy eleve hagyjam a fenebe a negy elozo tulajdonos miatt? http://www.autoscout24.de/Moto/Details.aspx?id=257611979&cd=635449920610000000&asrc=st|fs Olvastam az ezekrol szolo cikkedet, ( http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/auto-motor/honda-cb-750-sevenfifty ) van valami konkret dolog amire ezeknel figyelni kell szerinted? Idod, turelmed elore is koszonom. Gabor
minimalist
Válasz
Szia! 

Nem tulajdonosmentességet veszünk, hanem állapotot. Simán nézd meg, jól néz ki innen. Mindegy, hány tulajdonosan volt.

A CB 750-nek nem nagyon van típushibája, amire figyelni kéne.  

Remélem összejön!
2014-09-17 19:50:16
Bunny

erőemelés

Kérdés
Szia, Bunny, a Dietmar Wolff féle edzésről esetleg lehetne valami kis cikkecskék irnod,tudom a google a barátom de sajna nincs olyan jó szinten az angolom,hogy megértsem,amikor meg nálatok volt dolgoztam és nem tudtam elmenni.Előre is köszönöm.
krobi66
Válasz
Szia! Ezt nem vállalnám be egyelőre, de az elvek vicces módon ugyanazok, amivel itt is találkozol.
2014-09-17 19:48:14
Bunny

Hogyan kezdjem

Kérdés
Szia, a segítséged szeretném kérni! 22 éves 160cm magas, 54kg-os lány vagyok.Szeretnék sokkal izmosabb lenni és néhány kg felesleget leadni. Milyen diétát, edzést, ill táplálékkiegészítőket javasolsz, hogy mihamarabb változhassak? Nagyon kitartó vagyok. Csak nem tudom, hogy kezdjem el.... :-( Köszönettel:Merida
Agnes_a962f6
Válasz
Csinálj meg először ezer fekvőtámaszt, ha már kitartó vagy, majd nyisd meg újra ezt az oldalt a homályökör üzemmód mellőzésével és gondolkodj el.
2014-09-16 22:56:10
Bunny

anyajegy

Kérdés
Hello! Én Dr. Trkala Miklósnál voltam tavasszal a 13. kerületi SZTK-n, de magán dokiként is elérhető (google majd segít). Nagyon jó arc és normálisan vágja ki az anyajegyeket, sajnos tele vagyok anyajegyekkel és volt szerencsém rossz dokihoz régebben, azóta is fasza hólyagos sebek vannak a lábamon. Ő viszont az erősen ajánlott kategória.
Shokyu
Válasz
Köszönöm!

Lehet kivágatom vele a zsírmirigyemet!
2014-09-16 22:54:55
Bunny

Anyajegy eltávolítás

Kérdés
Hello Buny! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy nem ismersz-e valami(vagy hátha a többi EV olvasónak van már tapasztalata) megbízható, jól dolgozó plasztikai sebészt, klinikát, stb., anyajegy eltávolítás céljából(arcról)? Köszi!
horvathadamkah
Válasz
Szia! Sajnos nem, de tuti akad olvasónk, aki igen. Egyébként én meg köldöksérvhez keresek szakembert.
2014-09-16 19:10:08
Bunny

EV végigböngészése

Kérdés
Szia Bunny! Én nagyon szívesen végignézem neked, napi 4-5 órát tudok rászánni, ha megmondod milyen témák és mikorra legyen meg, akkor nagyon szívesen segítek. Az e-mail címem gondolom látod, ha elfogadod a segítségemet akkor kapcsolatba tudsz velem lépni. Üdv: Gábor
Mpgabor
Válasz
Szia! Nem látom az e-mail címedet, a shop.builder egy külön cég. A drugsbunny.hu oldalon keresd meg az e-mail címemet. Többen jelentkeztek, évenként osztottam ki a melót. A 2009-es ja bevállalod, írj.
2014-09-16 18:36:30
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Tiszteletem! 3 nap munka és 3 nap pihenés mellett melyik edzés terveket javaslod? Vagy bármelyik mérvadó megfelelő táplálkozás és alvás mellett?
norbert_a68ee9
Válasz
"A 3 nap munka 3 nap pihenés" edzétervet, és küldöm neked ezt a számot!
2014-09-16 17:12:14
Bunny

EV best of

Kérdés
Szia Bunny! Ez az előbbi EV best of ötleted meglehetősen felcsigázott, s-amennyiben senki nem csapott le reá-én megpróbálkoznék vele (Tudom, Yoda mester is megmondta: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!). Annyi kérdésem lenne csak, mielőtt önfejűen belerohannék: 1. Hozzá lehet ehhez férni valami dokumentum formában is (hogy ne kelljen mindet egyenként megnyitni) 2. Milyen határidőt akasztanál fejem fölé (egyetemista vagyok, így nem tudom épp hogy érek rá, de igyekeznék becsületesen folytatni, ha már felelősség)
Protorp
Válasz
Szia!

1. Nem, ez a gond.

2. Nincs határidő.

Itt keress meg légyszíves: http://drugsbunny.hu/elerhetoseg/

Ketten jelentkeztetek, elvileg így össze fog jönni. lehet összehozlak egymással, érdemes évenként átnézni és leosztani a melót.

2014-09-16 09:45:28
Bunny

EV fanatik

Kérdés
Szia Bunny! Én végigolvasnám a rovatot a hasznos válaszok kigyűjtésének érdekében.
szabolcs_238a06
Válasz
Szia!

Kemény meló lesz. Itt keress meg légyszíves: http://drugsbunny.hu/elerhetoseg/
2014-09-16 09:43:32
Bunny

audioblog

Kérdés
Hello Bunny! Már egy ideje hallgatom az audioblogjaidat, de közel sem a kezdetek óta. Esetleg érdekességképpen egy pár mondatban összefoglalnád, hogy hogy indult ez az egész, honnét jött maga az ötlet?
elvistheking
Válasz
Szia!

Ezen most nagyon elgondolkodtam, de nem emlékszem. Az biztos, hogy mindennek az alapja az, hogy könnyebb elmondani, mint leírni és ebbe beleértandő az időhiány is. (Az audioblogot meg tudom csinálni vezetés közben. Írni nyilván nem. Az audioválaszolt azért hagytam abba, mert ahhoz olvasni kell a kérdést, és egyszer a dugóban lekoccoltam valakit háturlól.)  Szerencsére valamennyire tudok beszélni, bár ezt is folyamatosan fejlesztem.

Ellentétben az átlagemberrel, aki próbál visszamászni a fára.
2014-09-16 09:41:25
Bunny

Nyáktömlő gyulladás

Kérdés
Kedves Kares! A jobb könyökömön könyökcsúcsi nyáktömlő gyulladás alakult ki. Ha minden igaz, nem baktériumos eredetű (bőrpír nem jelentkezik), hanem a sok könyöklés okozhatta. Szeretném megkérdezni, hogy mivel tudnám megtámogatni gyógyulását, az edzést pihentessem-e vagy kerüljek-e bizonyos mozgásokat? Köszönöm előre is!
ercon
Válasz
Szia! Először is biztosra kell menned hogy valóban traumás eredetű. Mivel a bursa feladata a könyökcsúcs mechanikus védelme és az inak elmozdulásának megkönnyítése, mindenképp ki kell várni a teljes gyógyulást. Szerencsére felületesen helyezkedik el, ezért itt érdemes Flector, Activon... stb gélekkel is próbálkozni. Illetve természetesen ki kell iktatnod a könyöklést.
2014-09-16 08:04:59
Kares

Sérülés mit tegyek

Kérdés
Hali Bunny! kiment a bokám a 2 hete tegnap vették le a gipszet most kaptam ilyen sínt de eléggé fáj a bokám de már elég egy mankó a járáshoz rálépni nehezen tudok. A szalagok nem szakadtak,csak nyúltak. Mit tegyek, hogy ne gyengüljön el az érintett lábam a kajára már oda figyelek mert ugye minimális mozgást tudok csinálni. Üdv: Laca
laszlo_0cb0ef
Válasz
Szia! Kíméld amennyire szükséges, nem most kell hősnek lenni, és azonnal kezdj el J-X Complexet használni! 2x20 ml-t naponta.
2014-09-16 07:52:27
Kares

edzés

Kérdés
Szevasz Bunny! Most végzős vagyok, tehát az emelt szintű érettségire rengeteget kell tanulnom, sok szakkor és külön óra. Már kisebb nagyobb szünetekkel 2 éve edzek. Viszont most az a helyzet áll fent, hogy suliból haza, majd órára és rögtön haza jönni tanulni van időm, lefekvés előtt tudnék 1 órát szakítani az edzésre, de ugye akkor már kondiba nem tudok eljutni. Megpróbálkoznék itthon edzeni, hogy legalább az ne vesszen el amit eddig felépítettem, vagy ne teljes mértékben. Tehát arra gondoltam, hogy tolóckodás, huzóckodás, guggolás, és fekvőtámasz segítségével próbálnák minden izmot megerőltetni. Arra gondoltam, hogy ha ilyen 8-10 sorozatot csinálok, nagyon lassú negatív szakasszal és a két végponton kb 1-3 mp-es feszítéssel elég szépen megtudnám ölni magam. Ami a lényeg, hogy az összes izomcsoportot egyszerre edzem meg 3-5sorozatonként/izom, vagy osszam fel 3 napra és 8-10sorozat/izom? Ezzel kapcsolatos információt sehol nem tudtam találni a neten. Előre is köszi a választ :)
leaderhun
Válasz
Szia!

Az ötlet nem rossz. Azt javaslom, először oszd el 3 felé, mert nem biztos, hogy ez könnyű lesz, és prórbáld ki így. Adtál egy cikk ötletet.

Más: azon gondolkodom, hogy ki kellene gyűjtenem az EV best of-ot. Nem a picsába elküldéseket, hanem amikor hasznos és megvas gondolatokat írtam. Szerintem egy könyv kijönne belőle.

Van-e köztetek olyan fanatik állat, aki képes lenne végignézni és kigyűjteni?
2014-09-15 20:47:45
Bunny

edzőterem

Kérdés
Szia Bunny! A haverokkal pár éve összedobtunk egy kis edzőtermet a faluban miután kirámolták a kedves megélhetési bűnözők az előzőt, vittek mindent ami vas volt benne. Na már most, az új teremben az elmúlt két évben olyan alpári bunkó módon megy pár embernél az edzés, hogy tesz rá magasról, hogy rendet kéne vágni maguk után. Ezalatt azt értem, hogy az a többszázkiló súly ami van, az mind összevissza hever a padlón mikor odaérek edzeni. Ne is tudd meg mi van akkor, ha egy hétig nem tolom oda az arcomat. Ma is konkrétan fél órát töltöttem az összepakolással valamelyik fasz után, aki siet haza edzés után a fehérjét rázni a farkából, és ez így telik minden edzés előtt. Hiába beszéltem mindegyikkel, mind azt mondja, hogy ő összepakolt mikor végzett és rendben hagyta ott a termet. De lehet én vagyok a hülye mikor kitöröm majdnem a bokám, mikor rálépek egy tárcsára a padlón, mert össze van ott pakolva. Csak azt akarom mondani ezzel, hogy aki nem képes 10 percet áldozni az idejéből arra, hogy a következő ember, aki utána jön kényelmesen eddzen, az rohadjon meg ott ahol van, vagy küldje le anyucit összepakolni helyette ide is. Ezzel nem tudom, hogy lehet-e valami kezdeni, mert sok embernek van kulcsa a teremhez vagyis 0-24-ben tudnak menni edzeni és kiszűrni így lehetetlen, max úgy, hogy új zárat dobunk fel és csak csekély mennyiségű ember kap kulcsot hozzá (4-5 fő) és így jobban vissza lehetne követni. Látod a gyökerek elől sehova sem lehet menekülni, főleg sötét Zalába nem. Jövőhéten meg esztergálhatok egy szorítócsavart a rúdra, mert valaki kurvasikeresen eltüntette az egyiket. Ennyit akartam csak, köszönöm a figyelmedet!
Dradooo
Válasz
Szia!

Nem nagyon akarok beleavatkozni a teremvezetési módszereidbe, meg kívülről marha okosnak lenni. 

Egy kérdés merül fel: fizetnek az oda járó emberek valamit? Van valami értelme, hogy nyílt a terem?

Ha nem fizetnek, én a picsába zárat cserélnék, az biztos. Lehet, hogy ha fizetnek, akkor is. Kijelölnék valakiket, akiknek van kulcsuk adott intervallumban lent vannak és felügyelnek, sőt, FELELNEK a rendért. Anélkül nem megy sajnos. Mert a pofádba hazudnak, ez nem kérdés.

Abszolúte megértelek, hogy enyire idegesítő, hogy te teszel szívességet és szarnak a munkádba.2014-09-15 19:57:05
Bunny

Fekvenyomás

Kérdés
Szia Bunny! Arról szeretnék kérdezni, hogy a fekvenyomás keretben, vagy sima fekpadon a hatásosabb? A teremben már kaptam mindenféle önjelölt segítőtől tippet de inkább tőled kérdeznék. Előre is köszi!
attila_68eab7
Válasz
Szia! A fekvenyomás határozottan smith-gépen (ugyanis te a smith-gépről beszélsz, nem az erőkeretről, ezt meg is írom cikkbe) a lehető legrosszabb megoldás.

Van reális ok, hogy valaki miért nyom smith-gépen (vállfájdalom, változatosság, speckó technika, ilyesmi), de általánosságban smith-gépen fekvenyomni sima puhapöcsűség: akkor csinálják, ha ott nagyobb súllyal megy.
2014-09-15 15:36:48
Bunny

étkezés

Kérdés
Hello, Most fogok bele egy tömegnövelő időszakba,bár nehezen hízó lévén,nekem majdnem mindig az van. Sajnos az a problémám,hogy minden kiadósabb étkezés után,legalább 1 óráig totálisan megvagyok lőve,elkap a kajakóma,használhatatlan az agyam. Ezt sajnos ,mivel szellemi munkát végzek nem tehetem meg,egyszerűen nincs időm arra,hogy a napomból ennyi ideig ne pörögjön az agyam. Van esetleg valami tipped,hogy lehetne ezt elkerülni vagy legalább csökkenteni? Mit kéne elhagyni vagy mit kéne emelni? Illetve hogy ez pontosan mitől van? Természetesen tisztán étkezem. Köszi.
Hardaway
Válasz
Szia!

Ez viszonylag komoly probléma.

Első körben próbálj meg kisebb étkezéseket csinálni. Azt gondolom, hogy a problémádat a sok szénhidrát okozza. Lehet, hogy érdemes lenne csökkenteni a mennyiséget. Lehet, hogy több telítetlen zsír kellene.

Érdemes okosító kiegészítőkkel próbálkozni, mint taurin, tirozin, Scitec mental focus.

Hogy mitől van, azt nem tudom. lehet az emésztőrendszerednek nehéz. Lehet túl vagy edzzve. Lehet leesik a vércukrod a szénhidráttól (kompenzció) és beálmosodsz.
2014-09-15 12:51:23
Bunny

Diéta

Kérdés
Helló Bunny! 16 éves vagyok és elkezdtem a diétát mert elég nagy a hasam, napi 1300-1400 kcal-t eszek ami, kb. 450g csirkemell, 120g barna rizs, 200g zsírszegény túró, 150g sovány csirkemell sonka, 200g párolt zöldség és edzés utáni turmix napi 5 étkezésre elosztva . Szüleim szerint ez így nem egészséges több kalóriát kéne ennem. Szerinted ez az étrend renben van így vagy szerinted is nagyon sokat fogok izomból fogyni a diéta végére amit kb 2,5 hónaposra terveztem. Előre is köszönöm a válaszod amennyiben megütöttem a szintet.
soma_e5ec85
Válasz
Szia. Nem nagyon értem a kérdésed. Az, hogy a szüleid szerint mit kéne csinálnod, eléggé irreleváns,a mennyiben egyikük sem táplálkozási szakértő, és gondolom nem tévedek abban, hogy nem az. A csirkemell sonka meg ilyen szemétre kidobott pénzt költsd értelmes tápanyagra.

Hogy mi fog veled történni diéta vágán azt több okból sem tudom:

1. fingom sincs, honnan indulsz és ott nem arra gondolok, hogy mondjuk Miskolc, hanem hogy hogyan nézel ki.

2. Kurvára nem fogom senkinek a diétáját számolgatni.
2014-09-15 12:48:23
Bunny

Széles vállöv fogalma

Kérdés
Szia Bunny, Kares! Többszöri keresgélés után sem találtam az interneten arra nekem megfelelő választ, hogy pontosan mit jelent a széles vállöv, illetve ehhez kapcsolódóan a keskeny derék/csípő fogalma. Ebben főképp számmal is leírható arányokra gondolok. Persze abszolút értékben átlagosan a magasabb embereknek szélesebb a vállöve, ezt tudom. Viszont azt nem, hogy a magassághoz vagy csípőhöz viszonyítva mekkora az a vállöv, amit már szélesnek hívunk. Gondolom erre nincs természetesen egy egyértelmű érték, viszont közelítőleg lehet számszerűsíteni. Válaszod előre is köszönöm tisztelettel.
Mogrodas
Válasz
Nincsenek számmal leírható arányok. Esztétikát hogyan írnál le számokkal?
2014-09-15 12:44:36
Bunny

Kondi mellé karate edzés

Kérdés
Szia Bunny! Heti 3 edzés mellett (hétfő, szerda, péntek) tudok hétfőn és szerdán karate edzésre menni úgy, hogy ne legyen gond a regenerációval,pihenés mennyiségével?
bence_676ee2
Válasz
Szia! Tedd a lehető legtávolabbi időpontba a nap sorána kétféle edzést.
2014-09-15 12:43:53
Bunny

Csirkemáj hatása

Kérdés
Szia! Először is nagyon köszönöm azt a tudást amit az oldalon kaptam, októberbe kezdtem el edzeni, előtte lerészegedés, cigizés rendszeresen ment, szóval elég szenny életet éltem. amióta edzek figyelek a kajámra, bár ez kicsit még nehézkes mert egyetemistaként a szüleimtöl is függök anyagilag még részben de a körülményekhez képest figyelek mindenre. Azonban most felmerült egy kérdés amire mindenféle választ kaptam ésnem tudom melyik igaz. A csirkemáj fogyasztásával kapcsolatosan hallottam hogy nagyon egészséges mert nagy a vitamintartalma, gazdag fehérjeforrás és az ára is barátibb mint a csirkemellnek. Viszont vannak rémhírek hogy káros mert nagy az A vitamin tartalma és ezt ha tulzásba visszük az káros. ez kicsit érthetetlen számomra mert nem hallottam még vitamin túladagolásrol, de azért biztos ami biztos megkérdezem. Mi a véleményed ha napi rendszerességgel eszek csirkemájat is? Köszönöm előre is a választ! Peti
peter_340fb5
Válasz
Szia! Én nem költeném a pénzem csirkemájra meg ilyen baromságokra. HÚS, nem belsőség kell.
2014-09-15 12:43:17
Bunny

Hegyi magaslati edzés

Kérdés
Üdv Drugs Bunny! Valószínűleg én vagyok b@lf@sz de nem találtam ebben a témában túl sok infót, gondoltam felteszem ide a kérdésem. Novembertől Áprilisig egy elég magas helyen 2600 méteren fogok dolgozni, az edzést természetesen nem vagyok hajlandó feladni, de kicsit fosok milyen hatással lesz rám a magaslat. Van valami fontos dolog amit be kell tartanom, kell egy kis felvezető edzés mielőtt ugyan azt csinálnám mint ebben a magasságban? (Fegyenc és súlyzós edzés kombinációt csinálok.) Előre is köszi!
stark
Válasz
A fasz fegyencedzésen kívül nem kell semmitől tartanod.
2014-09-15 10:15:12
Bunny

táplálék kiegészítők

Kérdés
Szia Bunny Azt szeretném kérdezni mi az amit mindenképp ajánlasz szedni az edzések mellé? Jelenleg MultiPro és WPP megy. Ezen kívül izületvédőt, aminosav, plusz vitamint stb. ilyesmire gondolok... Előre is köszi, Miki
miklos_9f5327

Csalás

Kérdés
Szia Bunny! A véleményedre lennék kíváncsi. Egy barátommal eldöntöttük, megtörjük a jeget a csirke és rizs szisztémán egy napra. Mivel tudom, te a gofriért oda vagy, kikérném a véleményed, Budapesten hol vannak a legjobb helyek, ahol lehet enni gofrit, kürtös kalácsot, gyrost vagy valami levesféléket? Vagy tudsz-e olyan helyet Pesten, ami azt a balatoni hekkező stílust kelti? Más: Boldog születésnapot kívánok Bunny!
peter_369341
Válasz
Szia! Marha rossz hírem van: sehol sincs jó gofri Budapesten. Balatonföldváron ettem jót.

A másik hogy nem nagyon tudok jó helyeket sajnos. Egy ötletem van így hirtelen: burgerezni érdemes kimenni Alsónémedibe a Sasburgerbe, főleg, hogy Alsónémedi elején van egy baromi jó fagyizó is.

Úgy gondolom, ha van olvasóinknak ötlete, közzé is tehetjük. 

Köszi!
2014-09-14 20:52:08
Bunny

Biotech usa daily pack multivitamin

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kėrdėsem, hogy a Biotech usa daily pack multivitamin csomagból lehet -e napi kettőt bevenni? Versenyszerűen küzdősportolok ės van , hogy egy nap kėtszer is edzem. Vagy az lehetsėges, hogy verseny előtt egy hėttel kezdek el napi kettő csomagot szedni? köszönöm
zita_2789ae
Válasz
Szia agyhalott! Figyeld ezt a linket!
2014-09-14 18:04:38
Bunny

edzés után

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos személyes okok miatt nem tudok edzés után fehérjeturmixot inni (szüleim tőből elutasítják a dolgot, hidd el próbáltam, az ész érvek sem segítenek, menthetetlen a dolog). Van esetleg olyan étel, ami elég gyorsan felszívódik ahhoz, hogy edzés után megérje bevinni, vagy egyek csirkemellt rizzsel jobb híján? Bocsi, ha hülyeség a kérdés, csak most kezdtem az egészet. Köszönöm!
laszlo_9681e5
Válasz
Szia! Nincs! Marad a csirke+rizs.
2014-09-14 18:02:18
Bunny

twitter

Kérdés
Én okos vagyok, te meg kurva hiteles. Most kibaszhatsz.
naturalis
Válasz
Te egy kis buta féreg vagy. Twitter eddig is volt a főoldalon, nyomorult köcsög, technikai okokból, mert a BodyBuilder főoldala egy ősöreg statikus HTML oldal. Valakivel egyszer magyaráztasd el, hátha kevésbé vagy hülye, mint amilyen jellemtelen.  

Ki is baszlak, ez nem kérdés. Legalább nem írsz ide több szánalmas verset.  

Pfejj, ezt a sok büdös szarjankót.
2014-09-13 18:58:42
Bunny

twitter

Kérdés
Szia! Megkérdezhetem, hogy a twitter mennyivel jobb, mint a facebook? Üdv
naturalis
Válasz
Annyival, hogy nem kell leprogramoztatnom ide egy gyors hírrovatot. De nyilván te okos vagy.
2014-09-13 18:19:13
Bunny

Beszúr a vádlim guggolásnál

Kérdés
Szia! A segítségetekre lenne szükségem. 3 hete nem bírok guggolni, mert ha megpróbálom olyan szinten beszúr a vádlim ,hogy utána 2-3 napig alig bírok járni. Próbáltam ,hogy súlyot rakok a sarkam alá, az sem vált be. Lenne ötletetek ,hogy miért van és ,hogy hova kellene elmennem vele? Válaszotokat előre is köszönöm!
RobeeHUN
Válasz
Szia! Óvatosan kezdd el nyújtani mindkét vádlid! Ha rosszabb lesz akkor elképzelhető hogy részleges szakadásról van szó.
2014-09-13 10:02:05
Kares

Felvirágozás...

Kérdés
Üdvözlöm! A nevem nem Gábor,de mivel olyan ügyben kérem a segítségét ami nem tenne jó benyomást,tekintcsünk el tőle.Hosszas gondolkodás és keresgélés után jutottam el Önhöz, és e komoly döntésre:Elnézvém a Magyar testépítést hanyatlását,eldöntötem hogy profi test építő szeretnék lenni.Nem ma keztem,3 éve csinállom.BÁRMIT megtennék ennek érdekében.BÁRMIT!Képes vagyok BÁRMIRŐL lemondani.BÁRMIT hajlandó vagyok megenni, beszedni...ezt komolyan mondom.És itt jön Ön a képbe:abban szeretném a segitcségét kérni,hogy hozzon össze egy találkozót A TÓT Dániel sponzorával.Tudom hogy nem kap mindenki lehetöséget, de szívesen tartanék nekik pózolást,és egy edzést hogy megmutassam BÁRMIT megtennék ezért....Én nem csak mondom,tényleg így is gondolom.MUSZÁLY a MAGYAR TEST Építést felfejleszteni.Gondolom ÖN is felháborodik hogy nincs magyar a nagy mezönyben...Jelenleg 193 cm vagyok és 87 kiló.De ha összejönnénk a sponzorokkal ez akár 110-120 kilóra is felvihető,én így számoltam.Kb 5 év alatt.Van úgy hogy naponta 2 szer edzem meg a gyenge réseimet is.AKARATBAN nincs hiány....Előre is köszönöm szépen a segítségét.A regisztrált email címemen tudgják velem fel venni a kapcsolatot. Sok sikert a Magyar Badinak!
gabor_11a105
Válasz
Kedves olvasóim!

Olvassátok el ennek az idióta agyhalott, de legalább gerinctelen kis fasznak a levelét. Igen, ez  a valóság: vannak ilyen emberek. 

Természetesen válasz nélkül tiltom ki innen a picsába, de a Best Of-ba azért bekerül.
2014-09-12 18:06:56
Bunny

Vállpanaszok

Kérdés
Szia Bunny! Befagyott váll szindrómát diagnosztizáltak nálam, és sajna eléggé hátráltat az edzésben, mert nagyon félek növelni a terhelést, rettegek, hogy elkezdenek fájni az ízületeim. Nemrégiben újra kezdtem az edzést, úgy gondoltam, hogy egy 3-4 hónapos alapozó teljes testes edzést csinálnék, heti 3 alkalommal, kis súllyal, nagy ismétlésszámmal! Főleg a fej fölé nyomások terhelik, de szeretném azt is csinálni, mivel ezek változatossá teszik az edzést..Az egyik kérdésem az lenne, hogy szerinted ez így megfelelő lenne-e, hallottál-e már olyanról, aki ilyen nyavaja után újra folytatni tudta a súlyzós edzést. A másik pedig: csináljak-e direkt a vállizmokat célzó gyakorlatokat (oldal-és előreemelés, fej fölé nyomások), vagy várjak, amíg kicsit megerősödöm, és visszarázódok? Válaszod előre is köszönöm!
nero15
Válasz
Szia! A probléma mértéke sokban befolyásolja az esélyeid, de azt mindenképp tudnod kell hogy megfelelő kezelés nélkül szinte biztosan romlani fog. Néhány kivételtől eltekintve, ez a jellemző. Rendszeresen foglalkozom egyébként befagyott vállakkal, sajnos nem olyan ritka jelenség ez. Írj mélt: sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-09-12 08:06:00
Kares

Asztma

Kérdés
Üdv Bunny! 5 hónapja kezdtem el edzeni és mivel asztmás vagyok azt hittem rossz lesz, nem leszek majd aktív, sokat kell pihennem stb, míg el nem növöm. Közben teljesen más a dolog, az edzőteremben egyszer sem jön elő, akárhogy is erőlködök egy gyakorlatnál vagy éppen a futópadon, de még edzés végén se! Nem tudom mennyi köze van hozzá, hogy egyszerűen szerelmes lettem ebbe a sportba, nem tántorít el semmise a célomtól és ez által iskola után is vidáman lépek be a terembe, hogy végre itt vagyok, és nyomom neki. A másik dolog, hogy iskolában éppen egy tesi órán, amit úgy szintén imádok, többször is előjön az asztma, de sajnos, 1-2kör futástol is. Szóval ezt nem értem. Hogyha a teremben nem, akkor ott mért igen?
bence_af4714
Válasz
Szia! Sok oka lehet, pl. az is, hogy a teremben figyelsz a légzéstechnikára. Az edzés segíteni fog az asztmán.
2014-09-11 21:11:47
Bunny

Főzés

Kérdés
Szia! Igaz-e az,hogy ha mondjuk a bulgurt szétőzzük akkor gyorsabb lesz a felszivodása? Illetve a tápanyagösszetétele is megválzozik?
emma_19985f
Válasz
A rostok mennek tönkre. Semmit nem jó szétfőzni.
2014-09-11 16:26:10
Bunny

audio

Kérdés
Boldog születésnapot Bunny! A heti audioblog pedig, kornélosan mondva: atomzsírsárkány!
szodaa
Válasz
Köszi! Már elkezdtem a következőt!
2014-09-11 16:17:33
Bunny

A másik film

Kérdés
Szia! (...)
cellardoor12
Válasz
Szerintem meg azt se érdemli meg, hogy beszéljünk róluk, úgyhogy nem fogunk. Ne akarj nálam okosabb lenni ilyesmiben: ha tudnád az igazat, lehet baleknak éreznéd magad. Mondjuk hogy bizonyos dolgok nem szúrtak szemet, az kissé ijesztő. Az agyhalott koxmatyi hozzállás egyébként nem a szívügyem.
2014-09-11 16:17:01
Bunny

Lenmagolaj

Kérdés
Szia Bunny. Melyik a jobb megoldás a lenmagolaj bevitelre? Ha összekeverem Cottage Cheese-el / túróval vagy ha teszek a fehérjeturmixomba?
petersquall
Válasz
Szia. Nincs jobb megoldás, Tök mindegy.
2014-09-10 21:49:19
Bunny

Lejátszási probléma

Kérdés
Szia Bunny! Lenne pár kérdésem. 1: Gondom akadt a videók lejátszásával. A BBTv-ket gond nélkül megtudom nézni, viszont más videóknál ha elindítom a lejátszást, elindul a reklámblokk és utána nem történik semmi. Pl. ennél: http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1294 Nálam van a hiba? 2: Mostanában rászoktam a kora reggeli éhgyomorra edzésre, viszont se glutaminra se BCAA-ra nem futja, elég ilyenkor ha csak iszok egy kis lenmagolajat? 3: Bocs, ha hülye kérdés, de mástól nem tudom megkérdezni: a rizsfőzővel a barnarizst is el lehet készíteni normálisan? Csak a sima rizs miatt nem költenék rá. Köszi a segítséget.
kicsijohn
Válasz
Szia!

1. Nem, szeriintem a file innen simán hiányzik.

2. Igen.

3. Persze.
2014-09-10 21:48:40
Bunny

Válaszok

Kérdés
Egy boldog órát szereztél nekem ezekkel a válaszokkal komolyan. Nagyon sokat nevettem. Természetesen azokról beszélek amikben elküldöd a faszba a gyökereket. Olvasom rendszeresen az EV-t egyébként, de ez most nagyon leverte a biztosítékot. Respekt h még bírod a sok állatot! :D
Barkó
Válasz
Remélem az is tetszik, amikor a makogó, "hogy" szót kiírni igénytelen faszparasztokat küldöm el a picsába!
2014-09-10 21:27:43
Bunny

Szálkásítás sérülés

Kérdés
Üdv! A kérdésem a szálkásítási időszak alatti súlyzós edzéssel és az azt követő HIIT edzéssel kapcsolatos. Több cikkben is írjátok, hogy a súlyzós edzés utáni aerob vagy HIIT edzés a leginkább ajánlott. Nekem ez tökéletes, mert éppen így tudom megoldani a munkám miatt, de azt is olvastam, hogy az aerob jellegű edzés után sokkal inkább sima fehérjeturmix a javasolt. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a súlyzós edzés után fogyasszam a turmixot vitargoval és utána jöhet a HIIT (teli hassal), vagy a HIIT után fogyasszam? Nyilván bármi más lehetőséget, illetve tanácsot szívesen fogadok, mert a lehető legjobban szeretném betartani a diétát és jól is haladok vele, de ez most kicsit összezavart. Valamint van egy másik kérdésem is. Úgy egy éve gerincsérvet találtak nálam. Az általatok javasolt kezelést választottam és felkerestem egy specialistát. Szerencsére azt tudom mondani, hogy tünetmentes lettem, bár akkora súlyokat nem merek használni mint régebben. Szóval nem régiben észrevettem, hogy gugolás közben akár egész kis súlynál is a jobb oldalamon a csípőm kattog és nem tudok lemenni annyira a súllyal mint amennyire kellene, sőt azt egyáltalán nem tudom így helyesen végrehajtani a gyakorlatot. Lehet ennek valami köze a korábbi problémához vagy máshol van a hiba? Elnézést a hosszú levél miatt. A választ előre is köszönöm! Ádám
Adam_3edfe3
Válasz
Én olyan cikket nem írtam, hogy HIIT edzés ajánlott, úgyhogy talán kérdezd meg ott, ahol ezt olvastad. Ellenben olyan cikket már írtam, hogy mikor kell meginni a kurva turmixot, mert ez állandó problémája az agykombájnoknak.

A csípőkattogásnak nem hiszem, hogy van köze a gerincproblémákhoz, de kettogó csípővel én nem guggolnék, hanem megnézetném, mi a gond.
2014-09-10 21:11:57
Bunny

étrend

Kérdés
szia. Az lenne a kérdésem hogy hogyan oldjam meg az étrendemet? (17 éves vagyok és iskolába járok. 184 cm és 84kg vagyok.)Hányszor és mennyit egyek egy nap?Heti 4 alkalommal edzek és a suliban általában 3 ig bent vagyok.Megköszönném ha segítenél.
janoa_b3efd2
Válasz
Úgy oldd meg, hogy szarjál bele és keress egy balekot, aki majd helyetted megcsinálja puszira. Csak azt nem itt fogod megtalálni.
2014-09-10 21:09:07
Bunny

Izombukás

Kérdés
Szia Bunny! Naturál szinten szerinted hogyan érdemes alkalmazni a bukásig történő ismétlést. Minden sorozatban, vagy minden gyakorlat utolsó sorozatában, vagy az adott izomcsoport utolsó gyakorlatának az utolsó sorozatában legyen meg a bukás? Köszi.
smoother
Válasz
Szia! Minden sorozatban nem tudsz bukást csinálni. Célszerű először az utolsóban.
2014-09-10 21:07:28
Bunny

Pihenonap

Kérdés
Szia! Az lenne a kérdésem,hogy pihenonapokom is ugyanannyi kaloriabevitel legyen,mint kemény edzésnapokon? Tömegnövelés alatt kell a plussz 600kcal a növekedéshez de edzésmentes napokon is mehet ugyanugy a rengeteg ch? Vagy esetleg egy kicsit visszalehet venni?
emma_19985f
Válasz
Szia! Ez annak a kérdése, hogy zsírosodásra hajlamos vagy-e. Ha igen, vissza kell venni. Persze pihenőnapon lehet aerobozni, egyéb sportot csinálni, ezt ne felejtsük el.

Más: remélem észlelétek a twitter boxot oldalt, ahol minden frissitést és hírt közlök. A DrugsBunny.Hu már él, töltögetem fel a tartalmakat, elsősorban az audioblogokat nagyon sokan keresik már, de az még idő, mire felrakosgatom.
2014-09-10 18:44:56
Bunny

Gabonák nélküli tömegnövelés

Kérdés
Szia, Bunny! Szerinted működhet a tömegnövelés a gabonafélék elhagyásával is? Emésztési zűrök miatt gondoltam erre, több jó tapasztalatról hallottam akiken ez segített (nem a divat-étrendekre gondolok, hanem normális személyes beszámolókra). Lehet-e úgy izmot gyarapítani, hogy a CH-t csak zöldségek, némi gyümölcs és esetleg kevés zabpehely adja? Persze mellette mennének az esszenciális zsírsavak, lenolaj, olajos magok is. Erőnlétet, súlyt semmiképp nem szeretnék veszíteni. Köszi!
galdora
Válasz
Szia! Semmilyen gabonafélére nincs szükséged, úgyhogy nem lesz gond.
2014-09-10 17:28:56
Bunny

Felhúzás sérvműtét után

Kérdés
Szia Bunny! Hasfali sérvműtétem volt tavaly októberben. Már kértem tőled segítséget az edzésekkel kapcolatban (guggolás és felhúzás). Az ajánlásodat betartottam (öv, kis súly-több ismétlés, kontrollált mozgás). Azóta picit megerősödtem, jelenleg felhúzásból 180 kg*8 ismétlés, guggolásból pedig 150 kg*8 ismétlés megy. Nem okoz problémát, nincs panasz, viszont a félelem, hogy megint kiszakadok, akadályoz a fejlődésben. Szerinted kell ezzel foglalkoznom, vagy nyugodtan emelhetek a súlyon? Köszönöm a segítséget!
Patrik30
Válasz
Szia! Egyszerűen használj övet, vagy valamit, ami masszívan fogja a hasat és nagyon figyelj a technikára.
2014-09-10 10:52:02
Bunny

Étel felszívódás.

Kérdés
Szia. Az lenne a kérdésem, hogy egy rizs (átlagosan/kicsit megrágva) meddig fekszik a gyomorban? Mert egyszer munka után elmentem a haverommal iszogatni, és kicsit többet ittam a kelleténél, és amit kb 5-6 órája ettem rizst az majdnem egésze jött vissza. De amit ettem mellé húst, az nem volt ott.
imre_56779f
Válasz
Ha megmondod, hogyan lehetne ezt megállapítani, megmondom én is.
2014-09-10 08:49:12
Bunny

fogyás

Kérdés
Szia Bunny: új vagyok az oldalon és ebben a világban...sok újdonságot olvastam, túl sokat is, ezért nem tudom szelektálni az információt. Ezért úgy érzem jobb ha Téged kérdezlek. Táncolok ( modern- és versenytánc) sok sok éve, mégis az utóbbi években rakódott rám plusz kiló (+10kg ?!), amitől szeretnék végleg megszabadulni. Sajnos rossz módszereket választottam ( nem evést ) és semmire sem jutottam ( sőt ). A szaladást szeretem és észre is vettem, hogyha csinálom, akkor mennek a kilók, csak a gondom az, hogy napi 5-6 óra táncedzés mellett megterhelő még a futás és energiailag nem bírom. Tudnál nekem javasolni erre valamit ? Valamilyen étrendkiegészítőt, vagy kombinációt, amitől lesz energiám, nem hízlal, égeti a zsírt, nem az izmot. Hálásan köszönöm Neked ha válaszolsz.
Gabriellaaa
Válasz
Arra vagyok kibaszottul kíváncsi, hogy azt hogyan csinálod te, meg a hozzád hasonlók, hogy a szabályzatot nem sikerül elolvasnod. Ez már művészet!
2014-09-10 08:47:03
Bunny

célok megvalósítása

Kérdés
Szia Bunny! A téma nem edzéssel kapcsolatos, amit érinteni fogok. Szerinted miért beszélnek le az emberek a céljaidról, és miért akarják, hogy ugyanolyan szar legyen neked is? Gondolok itt akár a szülőkre, akár a barátokra. Találtam egy olyan dolgot amiben tehetseges vagyok. Szeretnék a jövőben ezen a területen fejlődni, és ebből megélni, de mindenki lebeszél még az előtt, hogy meghallgatná az egész tervemet stb. Neked mi a véleményed erről? Én legszívesebben elvonulnék egyedül valami helyre ahol nem kell az emberek fikázását hallgatni, hanem csendben dolgozhatok egyedül. Köszi.
zsombor_e5a76b
Válasz
Szia!

Nem kifejezetten egyszerű téma ez. Két lehetőség van, és sajnos az első a ritkább.

1. Hülyeséget csinálsz, amit te nem látsz, de a körülötted lévők igen.  vannak elképesztő ötletek néha fiatal korban, amik naív, gyermeki álomvilágból jönnek. "Testépítő leszek" például, miközben ilyen szakma, hogy "testépítő" nincs. De sorolhatnék ezer más dolgot. Példálózhatnék azzal, hogy az átlag hülye közgazdász akar lenni, miközben azt se tudja, mi az a kamat.

2. A gyakoribb történet úgy néz ki, hogy egyszerűen irigyek. A tömegekre mindig az a jellemző, hogy a soraikból kiemelkedőket vissza akarják húzni a szintjükre. Ez részben féltékenység, részben irigység, részben jóindulatú butaság, mert senki sem lát túl a saját világának korlátain. Egy olyan ember, aki egész életét ugyanott élte le, sosem fogja megérteni, hogy más miért nem akarja ugyanazt a kertet kapálni.

Én azt mondom, reális célokat kell kitűzni. És onnantól nem hallgatni senkire, csak azokra, akik építenek, akiktől okosabb leszel, akik segítenek elérni a célodat. A károgókat meg leszarni.

Szard le a fikázást. Mindenkinek meg kell mondani, hogy nem érdekel a véleménye és ha nem tud másról beszélni, akkor nincs beszélgetés. Elég hamar kuss lesz, meglátod.

2014-09-09 14:39:42
Bunny

Gerinc probléme

Kérdés
Szia Bunny! 15 éves vagyok és enyhe gerincferdülésem van viszont egy M. Scheuermann gerincbetegségem is van. Az lenne a kérdésem hogy ha ismered ezt a betegséget akkor szerinted lehet-e ezzel súlyzós edzést végezni?
balazs_14877c
Válasz
Szia! Scheuermannal gyógytornázni mindenképp kell. Edzeni is lehet, viszont ezt semmiképp nem javasolnám velem való konzultáció nélkül, ugyanis személyre szabott gyakorlatkivitelezésekre van szükséged hogy az újraépülő csigolyák biztonságosan legyenek terhelve. Ha ez nem megoldható akkor azt mondom, inkább maradj a gyógytornánál. sport.manualterapia/kukac/gmail.com
2014-09-09 08:44:08
Kares

Nyaksérülés

Kérdés
Szia! Két hete döntött padon végeztem csigás tárogatást, amikor a 4. sorozat végénél begörcsölt a nyakam. (Rendesen be voltam melegítve, nem is az első gyakorlatom első sorozata volt.) Sajnos nem emlékszem pontosan hogy milyen mozdulatot csináltam, de az a gyanúm, hogy mivel már nagyon nehezen ment ki az utolsó három ismétlés, behajlíthattam kicsit a nyakam és felfele néztem. Nem is erőltettem utána az edzést, mert éreztem, hogy baj van. Folyamatos zsibbadó fájdalmat éreztem a nyakam hátsó részében bal oldalt, fültő magasságában. Ezek után rápihentem és amikor már két napja nem éreztem semmit, akkor megpróbáltam óvatosan húzódzkodni párat. Sajnos előjel nélkül újra meghúzódott a nyakam a 8-9. ismétlésnél. Pár nap elteltével újra próbálkoztam finoman, de nem gyógyult még meg. Azóta egy hét pihenő telt el. Fekvőtámasszal próbálkoztam, de sajnos még mindig nem múlt el. (Alapesetben, terhelés nélkül fájdalommentesen mozgatom a fejemet, kitapintani sem tudok fájdalmas pontot.) Szeretnék minél hamarabb újra edzeni. Tudsz javasolni valamit a pihentetésen kívül, amivel gyorsítani tudnám a gyógyulást? Találkoztál már hasonló problémával? Köszönöm!
marcell_0030f9
Válasz
Szia! Menj masszőrhöz néhány alkalommal!
2014-09-09 08:39:09
Kares

könyék probléma

Kérdés
Szia Bunny! Végre sikerült elhatároznom magam, jövő héten el fogom kezdeni az edzést (természetesen átmozgatóval). Itt jön képbe azonban egy eddig háttérbe szoruló probléma, aminek nagyobb jelentőséget nem is tulajdonítottam, miszerint szabályos fekvőtámasz közben a bal könyököm kattog, illetve enyhén fáj. Kérdésem, hogy a rendes bemelegítés hatására sikerülhet megszüntetni/csökkenteni a dolgot? Könyökvédőt mindenképpen szerzek be, szerinted kell-e ennél nagyobb beavatkozás?(izület erősítő pl) Remélem tudsz segíteni! Köszönöm!
laszlo_9681e5
Válasz
Szia! Ízületvédőt mindenkinek érdemes használni. Az edzőtermi gyakorlatok lényegesen több variációs lehetőséget kínálnak a mozdulatok irányát és a mozgástartományokat tekintve mint a fekvőtámasz. Keresd a fájdalommentes mozdulatokat!
2014-09-09 08:37:59
Kares

szem védelme

Kérdés
Szia Bunny ! Munkámból kifolyólag elég sokat vagyok gép előtt, milyen étrendkiegészitőt ajánlasz a szem védelmére ?
attila__0e8760
Válasz
Szia! Zeaxantint. Scitec Lutein a terméknév.
2014-09-08 22:41:06
Bunny

ketogén diéta

Kérdés
Köszönöm szépen a gyors választ. Természetesen a zsírtömeget is nézem, nem csak a mérleget,és sajnos több a zsírtömeg, mint két hónappal ezelőtt,ezért vagyok tanácstalan. Lenne-e esetleg valami ötleted arra, hogy ez miért lehet?
nora_77bedc
Válasz
Szia!

Most esett le: ketogén diétában nem lehet heti hatszor edzeni súllyal.  Vedd vissza az edzés heti 3-ra, a szénhidrátot nullára, szombat legyen töltő nap teljes test edzéssel, majd hétfő-kedd fél-fél test. A többi napon csakis aerob. A ketózist ellenőrizd gyógyszerári ketophan tesztcsíkkal.
2014-09-08 18:52:38
Bunny

Édes izű izzadság

Kérdés
Szia Bunny! Legutóbbi edzésen észrevettem, hogy édes íze van az izzadságomnak. Rákerestem az interneten, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. Esetleg ha tudsz valamit erről, hogy mi okozhtaja és egyáltalán foglalkozzak-e vele, akkor megköszönném a segítséged. Talán kezdődő cukorbetegég? Köszönettel, Albert
Blackstar83
Válasz
Szia!

Nem lehetsz cukorbeteg ettől, a cukorbetegek sem izzadnak cukrot. Mindenesetre nyalogattasd magad csajokkal!
2014-09-08 18:33:51
Bunny

ketogén diéta

Kérdés
Szia! Ne haragudj,ha nagyon evidens dolgot kérdezek,csak tényleg nem tudok máshoz fordulni segítségért. Mindig is sportoltam és odafigyeltem az étkezésemre, az egészséges életmódra,a súlyom 59 kg volt a 165 cm-es magasságomhoz. Két hónapja napi 30 g ch-t eszem, odafigyelek a megfelelő mennyiségű fehérje és zsír fogyasztásra, heti hatszor edzem legalább 1,5 órát, az aerob és anaerob mozgásformákat váltogatva, a súlyom mégis gyarapodott és 61 kg vagyok. Meg tudnád esetleg mondani,hogy mit csinálhatok rosszul, és miért nem csökken a súlyom?
nora_77bedc
Válasz
Szia!

Nem a súlyodnak kell csökkenie, hanem a zsírtömegednek. Azt is nézted, hogyan nézel ki, vagy csak a mérleget?
2014-09-08 18:32:56
Bunny

Fehérje bevitel .

Kérdés
Köszönöm a gyors választ ! Normális orvos az jelenleg nincs a közelemben , elbagatellizálják a kérdést azzal, hogy minek edzek 50 évesen , sok a szabadidőm ,avagy aki egy vesével született akkor ne egyen csirkehúst ?A rossz szóhasználatért elnézést (alternatív fehérje....), a lényeget azért értetted. Javaslatok esetleg : milyen készítményekre gondoltál?
laszlo_f03671
Válasz
Semmilyen készítményre nem gondoltam

UPDATE

Úgy nézem erősen gyengélekdik az EV rendszer megint, konkrétan enek a válasznak is csak az eleje került ki.

Szóval: nem készítményre gondoltam, hanem táplálékra. Lenmagolaj és társairól beszélek, azaz telítetlen zsírforrásokról, amelyekkel magasan tudod tartani a kalóriabevitelt természetes módon anélkül, hogy bezsírosodnál.
2014-09-07 22:33:42
Bunny

Fehérje bevitel

Kérdés
Szia Bunny ! 2013.ban eltávolították a jobb vesémet uréterdaganat miatt , szóval egy vesém maradt . Tünetmentes vagyok , visszatértem az edzéshez , kérdésem a fehérjebevitellel kapcsolatos , hisz a fejlődéshez mindenképpen kell , szabad fogyasztanom , vagy valamilyen más alternatívát kell az Én esetemben alkalmazni ?
laszlo_f03671
Válasz
Szia!

A fehérjebevitelnek nincs alternatívája. A te esetedben nem ártana beszélni egy normális orvossal. Én 1.5-2 g-ot javasolnék MAXIMUM, de inkább 1.5-öt, folyamatos orvosi ellenőrzés mellett.  Barátkozz meg a telítetlen zsírokkal!
2014-09-07 21:58:44
Bunny

Izomláz

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Elég rendesen belázasodtam az izomláztól (39C). Ez esetben a passzív pihenés a legjobb, vagy esetleg van valami más megoldás a gyorsabb gyógyulás érdekében?
richard_b23203
Válasz
Szia! Lázasan egy feladat van: lenyomni a lázat. Maradj fekve, ágyban!
2014-09-07 21:47:14
Bunny

CH helyett lenmagolaj

Kérdés
Szia Bunny! Heti 6 edzés (4 súlyzós, 1 kardio, 1 box) és mindennap esti aerob (elsősorban regeneráció érdekében) mellett, úgy gondoltam 2,8 g Ch-nak megfelelő energiát vinnék be, de ebből csak olyan 1,7-2g lenne valóban az (s csak edzés előtt és után), a többit lenmagolajból vinném be, pihenőnapon meg szinte az egészet lenmagpehelyből/olajból. Szerinted ez (tekintve hogy a box és válledzés egymást követi) egy nagyon elcseszett étrend? (Endomorf vagyok, de kíváncsi hogy ez inkább még a tömegelő, vagy már a testkompozíció váltás-ra hajazó eredményt hoz). Illetve, legenda, hogy edzés előtt nem érdemes zsiradékot bevinni. Ez igaz a lenmagolajra is?
Protorp
Válasz
Szia!

Téveszme, pontosabban nettó hülyeség, hogy nem szabad edzés előtt zsírt bevinni. Telített zsírt ÉS szénhidrátot nem szabad, de a zsír önmagában egészen jól energizál. Pórbálj ki csak 10g lenmagolajat edzés előtt, lehet, hogy meglepődsz! 
2014-09-07 11:21:21
Bunny

Napi két edzés

Kérdés
Szia! Egy aktuálissá vált kérdésben szeretném a segítségedet kérni: lehetőségem nyílt végre leigazolni egy kézilabda klubhoz, ami heti két, nagyjából másfél órás, intenzív edzést takar, plusz hétvégente meccseket. Idei évtől tudnék menni a suli edzőtermébe is, viszont csak egy nap és ráadásul pont aznap van a kézilabda edzés is. Nem akarom túlterhelni magam és nem akarok edzésen a fáradtság miatt alul teljesíteni, ugyanakkor szeretnék izmot felszedni, de nem őrült módjára. A termet ingyen tudnám használni és helyben lenne, ami nem elhanyagolható. Ebben szeretném a tanácsodat kérni! Szerinted mehetne együtt a kettő, vagy másik időpontban érdemes terembe menni? U.i.: Köszönöm az infókat, nagyon hasznosak voltak a sárga kapszulában és az oldal többi részén! Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de inkább ezt vállalom, mint az abból fakadó sérüléseket...
erzsebet_fdca87
Válasz
Szia! ha jól értem egy napon lenne a két edzés Ezt nem ajánlanám, hacsak nem tudod a nap két végére tenni és közte aludni.

Más: itt az új AUDIOBLOG! 
2014-09-07 00:09:47
Bunny

Gerőcs Tibor

Kérdés
Szia Bunny olvastam a válaszod Faterrel halálhírével kapcsoladba. Sértőnek és helytelenek tartjuk a családdal. Kérjük javítsd ki, mint az edzés abbahagyása, mintpedig az elhízással kapcsolatba vagy töröld! Köszönjükz
rajmund_8379bb
Válasz
Szia!

Megértem a család fájdalmát, de azért maradjunk már a realitásnál. Nem kéne hisztizni, meg baromságokat kitalálni, hogy "sértő".  Mondjuk egy "köszönjük, hogy ti legalább megemlékeztetek a címlapon" szöveg helyénvalóbb lett volna tőled és a családtól. És ennyiből írhattál volna egy e-mailt a tényekkel kapcsolatban is, mert mint említettem, nem ismertem.

Biztos most nagyon rossz, de azért nem lett ellenség az egész világ.

"Úgy hallottam" felhanggal leírtam, mit hallottam, egy mondatban, ide, a saját rovatomba, ahova azt írok, amit akarok. Semmi sértő nem volt benne. Javítsam ki? Mire? Értékeltem volna valami normális tájékoztatást.

Már feltéve, ha az vagy, akinek mondod magad. Mert ezt józsika is írhatta szórakozásból.

Részvétem a családnak.
2014-09-06 12:23:20
Bunny

Natural verseny

Kérdés
Hello Bunny! Jozsef vagyok Dublinban elek Irorszagban mar 7 eve.Sok munkadat lattam mar es gondoltam feldobok egy temat szamodra hatha erdekel.Az oszi irorszagi natural versenyen indulok oktober 11-en iden eleg jo formaval.NBFI 2014.Vannak kepek es egy kis story hozza az itteni edzoterem tulajdonosna kert fel a jelentkezesre.14 hetes dieta....jo forma van alakuloban,ha erdekel irj email-t a berta-jozsef@hotmail.com cimre es atkuldom az adatokat,majd a verseny vegeredmenyet kepekkel es videoval.Ha nem erdekel vagy nincs ra idod egy valaszban ird meg legyszives. Kerestem az email cimedet,hogy privatban elkuldom a levetet szamodra,de ezt dobta ki. Akkor varom a valaszod.Koszi,Tovabbi sok sikert munkaidhoz,jol csinalod.
jozsef_c81822
Válasz
Szia!

Ezt figyed bazeg, brutális: http://drugsbunny.hu/elerhetoseg/ 

Közzé szoktunk egyébként tenni ilyen sztorikat, ha nem fordulnak önsztárolásba.
2014-09-06 09:31:17
Bunny

hülyék

Kérdés
Szia! Nem lehetne szó arról, hogy az ilyen hidvéginorbi féle arcoknak kitedd az összes létező elérhetőségét?
zoltan_e0b503
Válasz
Nem, adatvédelmi törvények vannak.
2014-09-06 09:29:24
Bunny

Kenőcs

Kérdés
Szia Bunny, az előbb kérdeztem a fogásgyengüléssel kapcsolatban. Amíg nem készül el a csodakenőcs, mit ajánlanál ami működőképes? Kenegettem már ezzel-azzal, de nem értek semmit. Más: amúgy basszusgitáros vagyok, sokat koncertezek és gyakorolnom is kell rá, lehet hogy ez totálisan keresztbe tesz a gyógyulásnak, vagy inkább csak lassítja?
edorius
Válasz
Szia! Sajnos ne tudok. Így lett a csodakenőcs projekt. Eddig tesztek voltak, és elég jó. Jövő héten beszéljünk erről!
2014-09-05 19:13:23
Bunny

Túeldzés

Kérdés
Szia Bunny, Nem haladtam előre az edzésben, viszont gyengült a fogásom és elkezdett fájni az alkarom és a csuklóm, és sajna egy darabig még így is folytattam az edzést, annyi változtatással hogy kihagytam a gyakorlatokat amik kellemetlenek voltam, csukószorítót használtam stb. Jól túledzhettem magam, mert két hónapja minden sportot abbahagytam, pár hetet jógáztam összesen, de még mindig nem érzem a javulást, próbáltam húzódzkodni pár napja, és éreztem ahogy feszengenek az inak az alkaromban. Amúgy az alkarom felső szőrös része a problémás. Most megpróbálkoztam egy könnyedebb powerballal, az elvileg hasonló gondokra jó rekreációs cucc, viszont nem éreztem tőle javulást, sőt inkább rontott a helyzeten, mert ugyanúgy terhelte. Hanyagoljam az edzést még tovább, szedjek valami tápkieget vagy tápanyagot, csináljak nyújtásokat, tornázzak lazán hátha jó lesz mégis, vagy irány a sportorvos? Köszi, Zoli
edorius
Válasz
Szia! Gyulladáscsökkentő, jegelés, minden fogó mozdulat kerülése, aerobedzés, has és lábedzés mehet.

Az ilyesmi sajnos szerets sokűáig maradni.  

Tervezünk egyébként egy csodakenőcsöt ilyen esetekre.
2014-09-05 14:36:24
Bunny

mindennapok

Kérdés
Bunny baszki te vagy a példaképem! A sok szaremberrel akik a mindennapokat megnehezítik nem lehet csak így bánni. Egy ideig próbáltam intelligens módon megalázni őket, de egyszerűen annyira buták az emberek, hogy még azt sem fogják fel, hogy ironizálok. Tőled tanultam meg, hogy az ilyen suttyó faszokat el kell küldeni a kurva anyjukba, másképp csak néz rám és látom rajta, hogy nem érti mi van. Ráadásul még hülyének is néz, hogy ez meg mit makog itt? Egy ideig tartottam attól, hogy az ilyen konfrontálódásoknak tettlegesség lesz a vége, ugyanis nem vagyok épp egy termetes ember, de azt kellett tapasztalnom, hogy a határozottság annyira meglepi az ilyen gyökereket, hogy farkukat behúzva menekülnek. Példának okáért pár hete két brazil ült az autóm motorháztetején, amikor kiléptem az ajtón. Mondhatom eléggé meglepett, de minden különösebb idegeskedés nélkül ráüvöltöttem a kis szarháziakra, hogy kitaposom a belüket és érdekes módon úgy elpárologtak, mintha ott sem lettek volna. Korábban ez valószínűleg úgy nézett volna ki, hogy megkérem őket, legrosszabb esetben megvárom amíg elmennek. Szóval köszönöm, hogy felnyitottad a szemem!
nagy_d3ee1a
Válasz
Pontosan ezért csinálom.

Rohadtul unom egyébként, hogy egyre több szarféreg van mindenhol. pont azon gondolkodtam, hogy berakom a kerékkulcsot a kocsiban az utastérbe, mert a közlekedési morált is kezdem nem csípni.
2014-09-05 14:21:28
Bunny

Motor BMW F800R

Kérdés
Szia Bunny! Nem testépítéssel kapcsolatos kérdésem lenne, ugyanis arról szinte minden hasznos információt megtalálhatunk itt az oldalon és a Sárga Kapszulában egyaránt, utólag is köszönet érte és az egész munkásságodért is. Komolyan mondom, a mai világ szarzuhatagában egy kis friss levegő, fellélegzés amikor ide látogathatok. Szóval, hogy kérdésem is legyen akkor, motorral kapcsolatban: A saját BMW Z3 roadsteremre (1996-os évjárat, szép állapot) ajánlották mint cserelehetőségként a BMW F800R-t, 2009es évjárattal, alig 10 000 km-es futással. Habár nem vagyok nagy motoros, pusztán ha értéket nézek, érdekesnek gondolom a cserelehetőséget. Kíváncsi lennék a Te véleményedre, egyrészt mennyire jó motor a BMW-nek ez a legkisebb kategóriája, másrészt kb. milyen árfekvésben és mennyire eladható egy ilyen motor, ugyanis a Z3-asom már egy ideje erősíti a használtautó piac netes táborát és nem is úgy néz ki hogy holnapután valaki bekopogtatna érte, ha csak nem megyek mélyen ár alá sajnos (1,5 millió Ft körül van most meghirdetve). Válaszodat előre is köszönöm, üdvözlettel, Baláz József
bjdodi58
Válasz
Szia!

Sajnos teljesen egzakt választ nem fogok tudni neked adni, mert a 80-as, 90-es ével specialistája vagyok motorügyben inkább, ennyire új és drága motorok kiesnek a látókörömből.

Tehát nem tudom, hogy mennyire könnyű eladni ebben a kategóriában a motorokat. Szerencsére a BMW típusai keresettek.

Azt tudom neked mondani, hogy bár nem ismerem, és nem kedvelem ezeket a típusokat, szinte biztosan jó motor. A BMW nagyon elöl van futóműtechnikában, ahány BMW-vel mentem (pl. K1600) döbbenetesen jól kezelhető volt. Ma európában a kétkerekű eladási lista top 10-ben egyetlen váltós motor van, a BMW 1200GS. Ez sok mindent elmond.

Az F800 viszont sor kettes, hagyományos futóműves, nem kardános, nem tipikus BMW. De ttől még jó. 

Mint mondtam, sajnos nem tudom a tutit megmondani. Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy ha jól jön ki árban, nyomott áron is el tudod adni. Hirdeted, motorozgatsz aztán előbb-utóbb pénzednél leszel, így is fel lehetne fogni.

2014-09-05 10:15:26
Bunny

BBtv lejátszás

Kérdés
Sziasztok! Nekem az iTunes telepítése oldotta meg a BBtv lejátszási gondot. Hátha bejön másnak is. Üdv
naturalis
Válasz
Igen, az is egy opció, BB.Tv itunesen is nézhető.
2014-09-05 09:44:25
Bunny

BB.Tv

Kérdés
Szia! Tudom, hogy nyilván gyökér leszek meg le leszek szarva, de nekem sem jó a BB.Tv amióta új a lejátszó. iMac-ről vagyok, 10.6.8-as OSX van fent, legfrissebb mozilla és meg se nyekken, csak kiírja felülre, hogy ez egy hirdetés blablaba és baszik elindulni. Safarival viszont elindul legalább, de nem tudom kitenni teljes képernyőre. Úgyhogy kinagyítom az adott oldalt, ha meg akarom nézni az aktuális részt viszonylag normálisan. Nem dől össze a világ persze, csak hátha hasznos a visszajelzés, hogy van olyan konfig, ahol régen jó volt és most már 2. hónapja szar.
vmilan
Válasz
Szia! Alapvetően te csinálod jól: én is többféle böngészőt használok. Mostanában nekem is szar a Firefox, mondjuk ebben épp nem, de másban igen. A teljes képernyő nem működés azonban egy bug, az tényleg nem megy és én se értem miért.
2014-09-05 07:12:51
Bunny

BB.TV

Kérdés
Szia Bunny. Olvasom, hogy sok embernek problémája van a BB.TV lejátszásával. Nekem is volt, amíg ki nem kapcsoltam a reklám blokkolót a böngészőben. Az előző lejátszónál ez nem volt gond, de az újnál nem indul el, ha be van kapcsolva. Remélem ez segít pár embernek, akinél nem megy. Egyébként gratulálok a munkásságodhoz nagyon sokat segített nekem a biblia (Sárga Kapszula) és a rengeteg BB TV. Köszönöm! És csak így tovább!
hepi62
Válasz
Az a helyzet, hogy nekem nincs problémám. Intel atomos Asus EEE PC-n nem megy, na bumm. Köszi az ötletedet, de lényegesebb, hogy a gépen minden rendesen legyen telepítve.
2014-09-04 23:35:58
Bunny

Bokaszalag szakadás

Kérdés
Hello! Sikeresen sikerült elszenvednem egy bokaszalag szakadást és pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.(Bár gyanítom felesleges, mert sejtem a választ, de inkább megkérdezem) 6-8 hét mobil gipszet kell hordanom és 2 féle kenőccsel kenni, de mellé megtámogatom emeltebb adag calcium-magnesiummal, c-vitaminnal és glucosamine sulphate-al. Gyanítom egy Arthroxon Plussal nem lövök mellé, ha még veszek egy-két dobozzal. A másik kérdés, hogy tudom azt vallod, hogy ne hagyjuk abba az edzést, de most egy darabig biztos nem fogok menni, mert a súlyokat mégis csak cipelni kell, arra meg nem vagyok alkalmas. Mit ajánlanál, pár hét múlva, ha már úgy érzem tudok járni elkezdhetem terhelni vagy inkább még üljek a seggemen? Bár lábedzés pár hónapra így is kilőve. A harmadik kérdésem tényleg csak kíváncsiság. Szerinted előfordulhat, hogy egy ilyen sérülés annyira kimeríti a szervezetet, hogy kicsivel rá elkezd legyengülni vagy ez csak véletlen egybeesés?
kristof_
Válasz
Szia!

1. A kiegészítőkkel nem lősz mellé, az biztos.

2. Ilyen esetben mindig az orvosi utasítást kell követni, hacsak nem mond valami gyanúsat (Ne eddzél soha többet vagy egyéb idiótaság.) Ha az orvos azt mondja, edzhetsz, de gond cipelni a súlyt, akkor kérj meg valakit. Nem gyógyult testrészt ne terhelj soha.

3. Nem tudom pontosan mire gondolsz, de egy ilyen sélrülés leterheli a szervezetetet, az biztos: ez nem üzemszerű regenerálódás.  

Nem lesz gond, rendbe fogsz jönni, ne izgulj!
2014-09-04 23:33:44
Bunny

Hogy lehet...

Kérdés
Kösz a választ .Hasznos volt .Sajnos nem látod hogy,a hátad mögött kiröhögnek te EX Koxos Marha .Külömben Petar Klancir jó ismerösöm és ö is csak röhögött rajtad.Tudom hogy,ezt nem jelenited meg mert egy nyul vagy és semmi más.Örülök hogy,igy keresed a zsét legalább nem lábatlankodsz máshol.Puszi NYUSZI :*
laszlo_452c7d
Válasz
Ja, Petar Klancir, aki meg akart hívni a zágrábi éjszakába szórakozni biztosan marhára röhögött rajtam, hazudós kis geciputtony.

Tehát nézzük: eddig gondod volt a lejátszással patkány kis szardarab, mert annyi agyad nincs, hogy keress valakit, aki rendbe rakja a szaros gépedet.

És nem elgondolkodtál a válaszomon, hogy mekkora sötét állat balfasz vagy, hogy azt képzeled, hogy én ráérek minden agyhalott fasz szaros gépével foglalkozni egyesével, hanem hirtelen Petar Klancir jó ismerősöd lett, és röhög rajtam a hátam mögött. (Mi a faszon tudna röhögni rajtam te szánalmas sötét barom? Hogy csináltam róla egy műsort és végre szerepelt?)

Azt a büdös féreg kurva istenit már, az ilyen alja szardarabokat miért nem válogatják le a tajgetoszi szállítmányba születéskor?
2014-09-04 23:03:39
Bunny

kerekesszékes edzés

Kérdés
Szia,segítséget szeretnék kérni a kerekesszékes testedzéssel kapcsolatban.Milyen izomcsoportokat,és hogyan?Súlyzós edzésről lenne szó.Köszi.
hidveginorb
Válasz
Okos kérdés volt, kösz, már épp hiányzott egy hülye.
2014-09-04 21:13:25
Bunny

FB csoport

Kérdés
Üdv! Nem tudom ismered-e a facebook-on a Tesztoszteron - Testépítés fúiknak és lányoknak csoportot! Ha igen, mi a véleményed róla? (...) Köszi.
vaki
Válasz
Láttál engem a kibaszott faszbúkon, idióta? És még be is linkeled? Okos gyerek lehetsz! Hol nem szarom le, hogy ki mit írkál az internet pöcegördében?
2014-09-04 21:04:36
Bunny

Könyök izület

Kérdés
Szia Bunny . Olyat szeretnék kérdezni hogy mikor tricepsz edzés folyik pl egy homlokra engedésnél nagyon fáj a könyököm. Bemelegítés megvan rendesen pedig. Mit csináljak szerinted? 17 éves vagyok. A támadás kettő dvd-t meglehet majd rendelni a shop builderen ? Köszönöm a válaszodat.
attila_5b6896
Válasz
Szia! Ha fáj a könyököd, ne csináld azt a gyakorlatot. A homlokra engedés elég szar gyakorlat. Támadás 2 lesz Shop.Builderen is elvileg.
2014-09-04 20:54:23
Bunny

BB.Tv

Kérdés
Cao Bunny gondom akadt a videók lejátszásával .Nem tudom nézni öket.Gond lehet hogy külföldi vagyok?Vagy mi a probláma? Kösz
laszlo_452c7d
Válasz
A zufók eltérítik a videósugarakat arrafelé külföldön. Nyilván én pont fejből tudom, mi a fasz baja van a gépednek. Ezt az autószerelőnél is el szoktad játszani?
2014-09-04 18:35:11
Bunny

alien

Kérdés
Szia Bunny! Bocs, ha már volt vagy tudtál róla, de gondoltam érdekel: http://corvinmozi.hu/programok/nyolcadik-utas-halal-alien :)
ryzla
Válasz
Igen, igen, el kéne menni, csak nem tudom, meg tudom-e oldani!
2014-09-04 09:38:20
Bunny

Lejárt táplálékkiegészítő

Kérdés
Szia! Van egy Multi Pro-m és egy Myo Max Hardcore-m eggyikből sem hiányzik de a doboz tetejéről a védőfóliát eltávolítottam, 2014.08 lejártak. Szekrényben volt tárolva, érdemes elhasználni?
zetko243
Válasz
Simán!
2014-09-03 20:11:56
Bunny

Támadás2

Kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg diavetítőre nem lesz a Támadás2 optimalizálva? Irigylem az embereket, hogy milyen problémáik vannak. Nekem jó lesz a DVD formátum,elteszem emlékbe hogy a fiaimnak megtudjam mutatni,hogy mi volt az a mozi annak idején Békéscsabán. Kitartást,ne tépd ki az összes hajad ,mert még szeretnénk szemináriumot is. Üdv
HARDCORE77
Válasz
Imax és kenyérpirító verziót tervezek. A következő film az Agyhalott 1. lesz!
2014-09-03 15:34:11
Bunny

Blúréj

Kérdés
Hello Bunny! Nekem is kéne blúréj lemez, meg hozzá lejátszó is, mert ha sokat rendelsz belőle, akkor biztosan tudsz nagy árengedményt adni, a lemez meg csak +100 forint, szóval számla nélkül vennék egyet.
sanya85
Válasz
Azt találtam ki, hogy csomagba lesz. Minden lemezhez adunk blúréj lejáccót meg robbanós Videoton tévét, fakávásat, ilyet-e!< br />
Oszt akinek meg nem jó a minőség, ahhoz elmegy személyesen a Kathi Béla és eljátssza.
2014-09-03 15:07:35
Bunny

Glutamin

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék elkezdeni Glutamint szedni és a kérdésem csak annyi lenne, hogy Te melyik gyártóét ajánlanád? Köszi
tery
Válasz
2014-09-03 15:05:39
Bunny

dvd utolso kerdeseim

Kérdés
Ok, igazad van, bocsánat, nem mások minőségre való igényét akartam bírálni, gondjaim vannak a fogalmazással... mindig is voltak. Mennyivel jelentene többletköltséget az, ha lenne blueray-en is ? Egy üres DVD kb 70 ft, egy üres blueray kb 600 ? Így számolva viszont: Én kiadnék érte +600 ft-t, vagy akár ezret is. Nem tudom milyen többletköltségekkel járt volna ezen kívül(tényleg nem értek hozzá, kérdezek, nem véleményt mondok!). Persze meg fogom nézni DVD minőségben is, mert nem mondom, hogy élvezhetetlen lesz, ez tényleg brutális faszság, ebben is egyetértek Veled. A mozira pedig nem tudott az egész ország elmenni, ezt meg kell értened, biztosan nem egyedül vagyok vele aki nem látta még, de látni szeretné - és a lehető legjobb minőségben. Vagy lehet igen, de az durva lenne.
fearco
Válasz
És hány embernek van blu ray lejátszója, agykombájn? Szerinted ez csak úgy megy, hogy rendelek 16 db blu rayt is? Üres DVD 70 ft? Anyám borogass, ezt a hülyét, szerinted egyesével másolgatjuk, én meg rajzolgatom a borítókat?

Te élvezed, ha rajtad röhögnek? Az biztos, hogy egyedül vagy, aki nem tudott 12 előadás közül elmenni az egyikre sem, de nem jó a kibaszott DVD.
2014-09-03 12:19:25
Bunny

támadás dvd

Kérdés
Bunny, Csak kíváncsi voltam, hogy lesz-e jobb minőségben. Sokaknak az olvasóid közül nem katódsugárcsöves TV-jük vagy monitorjuk van és a DVDből mire full HD vagy netán nagyobb lesz eléggé eldurvul a képminőség, ha van a közeledben egy nagyobb felbontású monitor próbáld ki - a 720P nem sznobság, az 1080p és a 4k az az.
fearco
Válasz
Én még nem láttam ám full HD-t! Mink itt a faluban gémeskútbú húzzuk a vizet!

De nyugi, a hozzám hasonló többi prosztó parasztnak jó lesz a DVD is, majd eszünk hozzá szalonnát!

Nekem egyébként katótsugácsöves junoszty tévém van, fekete-fehér, meg 386-oson vágtam a Támadást DOS-on. Eleve VHS-re forgattuk a Támadást, mi már csak itt tartunk az őskorban, nem vagyunk ilyen fejlettek, mint te. Nagyobb felbontású monitor, nekem, hülye vagy, minek? A C64-et is junoszty tévén nézem! 320x240! Egyszer láttam egy full HD monitort a tévében, tényleg van ilyyen? Aszittem az a Csillagok Háborúja következő része! 

(Mellesleg nézz egyszer meg egy mezei DVD-t egy rendes tévén, agykombájn. Biztos az egész világ hülye, főleg a mérnökök, te meg okos vagy. Sőt, ÉN BIZTOSAN NEM PRÓBÁLTAM KI, gondolhatod, csak úgy gyártjuka  DVD-t a vakvilágba, bele se nézünk, lesz ami lesz!) 

Szóval basztál eljönni a moziba, de nagy minőségi igényeid vannak.  

Mondjuk azt se látom leírva, hogyan szeretnéd a 720p-t megoldani terjesztésben. (Mert egyébként én nyilván hülye vagyok és nem jutott eszembe, még szerencse, hogy te okos vagy.) 

Kibaszott szánalom már ez.
2014-09-03 11:20:30
Bunny

Diéta

Kérdés
Helló Drugs Bunny Edző! A helyzet a következő, szeretném eltüntetni a hasamról a zsírt, főleg az úszogumit, de nem tudom, hogy milyen diétat állítsak össze. Gondolok arra, hogy 1/ Mennyi szénhidrátot kellene bevinnem? 2/ Milyen diétát javasolnál? - hogy szépen eltünjön. Úgy gondolom az edzésem rendben van súlyzós edzést végzek hetente 4x. 172 cm vagyok és jelen állás szerint 76kg. Főleg azert zavar ez a zsír dolog mert csak a hasam zsíros, beleértve mint már említettem az oldalam ( úszogumi ). A vállaim szélesek és igy elég bután néz ki, hogy bele lehet kapazkodni az oldalamba... Válaszodat nagyon szépen köszönöm előre is :)
gergo_9e9632
Válasz
Helló Gergő faszfej!

1. Le van írva oda, amit kötelező elolvasni, mielőtt ide belépsz.
2. Agyhalott diétát javasolnék.
2014-09-03 10:26:48
Bunny

támadás dvd

Kérdés
Szia Bunny! A DVD felbontása 720*576 lesz ? Ez okostelefonra elmegy(nekem nincs ilyenem), de TV-n ez kész katasztrófa lehet(ilyenem viszont van!), néztem már 720*576 filmet - azaz próbáltam, olyan mintha a 50-es évekből néznék valami Louis De Funes filmet. De 2014-ben, az 1080p 1440p és UltraHD idejében szerintem a 720p alap lenne. Ezt nem okoskodásnak szánom, egyszerűen csak értem hogy hogy működnek a felbontások és a digitális pixelszámnövelés és, hogy a 720*576 az kb egy 14-os VGA monitoron lenne megfelelően élvezhető. Vagy valamit én értettem NAGYON félre és nem ilyen ratyi minőségben fogod kiadni a munkád a kezed közül ?
fearco
Válasz
Szerencse, hogy épp faszfejek véleményét akartam kérdezgetni. Örülök, hogy okosabbnak gondolod magad nálam, szerencse hogy nem vagy végülis egy kicsit sem beképzelt. 

Min adjam ki, idióta? Blu Rayen? Pendrive-on? Ki fogja megvenni háromszoros áron? Te? És azzal mi lesz, aki DVD-n akarja nézni? Szerinted a legelterjedtebb szabványt választom, vagy majd külöm kiadványokat csinálunk mindenkinek az éppen aktuális kedvec szarjára?

Szar lehet neked, hogy a szuper igényes szemeiddel nem bírod nézni a szabvány Tv felbontást. (720p DVD nincs, csak PAL DVD van, e ez ne zavarjon.) Gondolom az egész világ eddig 14 collos VGA monitoron nézte a DVD-ket. 

Mellékesen én 600 széles xvideket nézek otthon a tévémen, mert nem baszkódom 5-10 gigás HD-kkel és tökéletesen elvagyok vele.

Az a helyzet, hogy nem kívánságműsor. Nem kell megvenned. Van rá elég pályázó. (Kíváncsi vagyok a moziban ott tobzódtál-e.)

Ha esetleg még valaki akar okos tanácsokat adni médiatermék-gyártásban, szívesen kibaszom a picsába.
2014-09-03 10:24:40
Bunny

Fejlődés

Kérdés
Üdv Bunny! Lassan már 1 éve súlyzós edzést végzünk osztálytársammal. Én nem szedek fehérjét se tömegnövelőt, ő viszont igen de a fejlődésünk ugyan olyan mértékű. A fehérjebevitelünk viszont különböző az ő javára. (Mindketten 6-7 kiló izmot szedtünk fel) Kérdésem pedig az lenne, hogy ez a genetikán múlik vagy más oka van hogy ugyan olyan a fejlődésünk? Előre is köszönöm válaszod!
attila_5e6053
Válasz
Te csoda szuperfasz genetika vagy, szeretnék és is ilyen jó lenni, adsz autogramot?
2014-09-03 10:05:48
Bunny

Támadás DVD

Kérdés
Szia Bunny! Arra gondoltatok esetleg, hogy a DVD-re simán kiírtok egy media file-t? Nagy kár lenne, ha a 720x576-ban (DVD formatum) kellene megnézni a filmet.
tamas_4f4e49
Válasz
Ma van a hülye ötletek világnapja? GYÁRI, SZABVÁNYOS DVD lesz.
2014-09-02 20:48:45
Bunny

Támadás 2. DVD

Kérdés
Szia Bunny, tájékoztatásul. Levelem az n-core staff-nak: A közeljövőben fog magánkiadásban piacra kerülni egy szellemi termék, jelesül egy DVD, amely szeretném, ha nem kerülhetne fel az oldalra. Amennyiben a kiadótól ilyen kérés érkezik Hozzátok, van lehetőség az anyag tiltólistára helyezésére? webmaster@ncore.cc válasza: Szia! Ideiglenesen tudjuk tiltani. Üdv: L.
Lócipapa Debrecen
Válasz
Szia! Van kapcsolatom és amúgy is letiltatnám, de azért kösz. Amúgy szedettem már le cuccot, sima ügy. Ami kint van most, azt mi hagytuk, hogy kint legyen.
2014-09-02 16:16:19
Bunny

Támadás 2

Kérdés
Szia Bunny! Az jutott eszembe, hogy a Támadás 2-t a DVD megvásárlóinak nem akarjátok-e letölthető formában is hozzáférhetővé tenni? (Ha nem akarod elolvasni az okoskodásom, akkor itt állj is meg, nem rabolnám az időd.) Ha valaki megveszi a DVD-t, akkor nyilván érdeklődik és tiszteli annyira a munkátokat, hogy nem fogja feltenni máshová ingyen - ha viszont mégis ekkora gyökér lenne, az ellen a DVD formátum sem véd meg. Viszont egy csomó időt és energiát megspórolnátok a rajongóknak, ha nem kéne az átkonvertálással szórakozni. Bevallom, annak kapcsán jutott ez eszembe, hogy ha megveszem a lemezt, hát igencsak vakarnom kell a fejem, hol játszam le. Nyilván a gépen, mert dvd-lejátszóm külön már nincs, de az egérmozit nem szeretem, a tévével összekötni meg ugyan lehet, de macerás. Úgy gondolom, a Builder shop rendszerébe kuponkód formájába lehetne beilleszteni a dolgot, a kódot viszont csak a DVD-vel együtt lehetne megszerezni. Így talán nem lehetne orrba-szájba tölteni se. Ha meg valaki átküldi a haverjának az kb. olyan, mint amikor anno kölcsönadtuk egymásnak a cd-ket. Nagyon nagy faszság amire gondolok? Üdv: Feri
ferenc_f579b9
Válasz
Igen, nagyon nagy faszság.

A DVD formátumtól én is ódzkodtam, de nincs jobb. Nincs más megoldás arra, hogy fizikailag a polcra tehető emlék legyen.  Ez volt a szempont.  

2014-09-02 10:21:02
Bunny

zzr 250

Kérdés
Szia Bunny! A véleményed szeretném kikérni motorvásárlással kapcsolatban. A2-es kategóriájú jogosítványról beszélünk esetemben. Egy megbízható, kezes de mégis azért valami erővel rendelkező motort szeretnék kezdésnek amire nem unok rá egyhamar. Elsőre gsf 250-es Banditot néztem ki magamnak, csak aztán hamar lebeszéltek ilyen kis köbcentinél a sor 4-es motorokról. A GS500-ról hallottam sok jót de sajnos egyszerűen nem tetszik, még ha motorikusan nagyon jó kis gép is. Most a zzr 250-es látszik járható útnak számomra. Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményed, hogy szerinted 4 kilót megér-e a motor, és nem fogom-e megbánni később. Köszönettel Tomi
tom1234567
Válasz
Szia! ha jól emlékszem a ZZR 250 ugyanaz, mint a GPZ 250, azaz kéthengeres. Az már jó lesz, bár 4 kiló nem csekély pénz. Annyiért NAGYON jónak kell lennie.

Ezt egyébként minden motorosnak érdemes elolvasni. 
2014-09-01 22:24:24
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia Bunny! Elkezdtem egy heti 4 napos edzést izomtömegnövelés céljából. Otthon kell edzenem mert terembe sajna nem tudok lejárni idő hiányában. Étrendet is összeállítottam magamnak, próbáltam a legkisebb összegből kihozni mert másra is kéne a lóvé. Íme: Reggel: Turmix (100g zabpehely, 30g dextróz, 50 g tejsavó protein) Délben: 5-6 tojás, 125g rizs, multi pro Délután( edzés előtt fél órával): 125 g rizs Edzés után: Turmix (50g zabpehely, 30g dextróz, 50 g tejsavófehérje) Lefekvés előtt: 250g zsírszegény túró. A protein amit használok 80 százalékos, tehát az az 50 g a turmixban az úgy 40 g a tiszta fehérje. 190cm vagyok és 90 kg. Kiszámoltam, ez így 150g fehérje lenne naponta, ami kb 1,7g/tsk. Mi erről a véleményed? Szar ez így, vagy egészítsem még ki valamivel? Tudom, hogy a csirkehús lenne a legjobb, de annyi kiadást nem engedhetek meg magamnak napi szinten. Köszi a válaszod előre is.
dév
Válasz
Érdekes a matek: a túróra van pénzed, csirkemellre nincs. Ez hogy jött ki?
2014-09-01 21:17:16
Bunny

Daganat műtét utáni utókezelés

Kérdés
Szia Bunny! A 72 éves édesanyámat a közelmúltban megműtötték, mert a jobb mellében daganatot találtak. A műtét jól sikerült, de sajnos utókezelésekre van szükség, reméljük kemóig nem jut el a dolog. Valami vitaminkészítménnyel gondolnám elősegíteni a gyógyulását. Ebben a korban is mehet a Biulder Pack, vagy a Multi Pro, vagy egy gyengébbet javasolsz?
bcsarli
Válasz
Szia! Én erőset javasolnék, nem gyengét. És sok antioxidánst. Valamint glutamint és fehérjét. Nyugodtan kérdezz rá a shop.builder ügyfélszolgálaton, profik a srácok. Én a Scitec Multi Pro, C és E vitamin, Q10, Resvartrol és valamelyik glutamin termékét simán javasolnám.
2014-09-01 15:22:51
Bunny

Evolúció

Kérdés
Szia Bunny! Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy szerinted mire érdemes figyelni akkor, ha az elérendő fizikum nem a mai gigászi mutáns szörnyeteg kinézet, hanem egy 70-es évekbeli fizikum? Gondolok itt az izmok arányára, a hát alakjára és a váll kerekségére is. A válaszod az köszönöm!
thebiggest
Válasz
Szia! Nem kell aggódnod, a mai gigászi fizikum nem jön csak úgy magától. Kell hozzá genetika, sok pénz, sok idő és a gyógyszertár.

A gond manapság az, hogy a fos fizikumot is gyógyszertárral érik el, még a fos fitnessz modellek is.  

2014-09-01 14:57:33
Bunny

80-as 90-es évek

Kérdés
Szia bunny! Gyakran mondod/írod, hogy a 80-as, 90-es évek fordulóinál nem találni szebb korszakot a történelemben. Ezen belül a 80-as évek testépítését igen gyakran méltatod. Én fiatal vagyok, a 90-es években még gyermekecske voltam, de az iternet lehetővé teszi, hogy átfogó képet kapjak én is ezen időszakról. Valamiért én is érzem ezt a magasabb rendű kisugárzást. Vajon mi okozhatja mindezt? Nekem van egy elképzelésem: az élet különféle területei valószínűsíthetően még tiszták és mentesek voltak a divat összegányoló erejétől és a sport, a zene, a filmgyártás, de még az informatika is rendelkezett valami teljesen egyedi, mondhatni szakbarbár jellegezetességgel. Mi a véleményed?
bl4ckf0xi
Válasz
Szia!

Rádióban vagy audioblogban beszélek majd erről. Szerintem a tenni akarás, a pozitív hozzállás és  a pénzéhség aránya volt akkor sokkal jobb.
2014-09-01 14:55:49
Bunny

Példaképek

Kérdés
Szia! Küldtek ma egy videót , ahol Tóth Dani jeget önt a fejére,és kihívja Vöröst,Bodót,stb.. Mi jöhet még? Valaki kitalálja feküdjenek tehénszarba, és a testépítő elit, szarba fog fetrengeni faszbúkon? Az utolsó példaképek is beolvadtak, az agyhalottak közé.Sajnálom a mai fiatalokat! Üdv
HARDCORE77
Válasz
No komment.
2014-09-01 14:54:46
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
90 tab. 
 / 4.9
5%   2 390 Ft  
2 270 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
90 tab. 
 / 5.0
 
1 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
WABBA VB 2011
WABBA VB 2011
WABBA World Championship 2010
WABBA World Championship 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Posedown
Magyar Bajnokság 2001 - Posedown
FIBO 2014
FIBO 2014
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....