Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2015 október kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Kulcscsont törés

Kérdés
Akkor mit kellene tennem , hogy a fokozzam a váll stabilitását ? Az érintett feladatokat kisebb súllyal és nagy odafigyeléssel? A doki mondott még valami olyasmit hogy a két vállam sosem fog 100%-os an együtt mozogni nem tudom , hogy ezt hogyan érthette . De hozzá tette , újra eltörni és műteni nem érdemes ezzel együtt kell majd élnem. Előre is köszönöm a választ .
levente_6b2132
Válasz
Szia! A kérdés ilyenkor mindig az, hogy a mozgás helyes vagy nem. Ha helytelen, akkor nem igazán vagy előrébb a kisebb súllyal, csak elodázod a későbbi gondokat.

Különösen, hogy igencsak félreértitek a Bunnyt.

Ez most mindenkinek szól:

A kis súly nem azt jelenti, hogy kezdő lányoknál is viccesnek számító, súlyzó alakú szobadíszekkel ötszáz ismétléseket csinálunk és próbálunk erőlködni. Nem megyek bele ebbe, de a túl kis ellenállás egyes ízületeknél igenis bajt okozhat ebben a sportban. Hagyjuk már azt a marhságot, hogy menne a koncentrált bicepsz 16-tal de 6-tal próbálunk úgy tenni mintha kellő terhelést adna mert vigyázunk magunkra. Ezzel pontosan nem ezt fogjátok elérni!

(Más kérdés, hogy általában 6-tal megy. B.)
2015-10-30 08:27:16
Kares

WHO vörös hús

Kérdés
Szia bunny, gondolom hallottad, hogy a WHO sokat olvas benneteket és lenyúlja a gondolataitokat a feldolgozott húsok veszélyességével kapcsolatban :D. Ami viszont megint durva, az a sok barlanglakó fogyatékos paraszt reakciója, meg kínlódása. Ilyen szintűek kb., hogy az élet is rákkeltő, meg ne menj ki a házból, mert elüt az autó...Szóval Magyarországon továbbra is ragaszkodunk azokhoz, amikben végre top kategóriásak tudtunk lenni: előkelő helyeinkhez a rákstatisztikában.
bl4ckf0xi
Válasz
Szia!

Nem tudom, hogy a WHO hülye, vagy a magyar sajtó meg a pórnép nem tud olvasni, de ez utóbbi kettő valószínű. El sem olvastam a vonatkozó cikkeket, de egy dolog feltűnt: a FELDOLGOZOTT hústermékeket fikázza a WHO, tehát a szemetet.
2015-10-28 18:45:02
Bunny

x-láb kezelése

Kérdés
Köszönöm a választ Karesz!(Előzmény: x-láb kezelése 2015-10-27 09:50:52) Akkor a továbbiakban a megfelelő cipőt és az egyedi minta alapján készített sarokéket, hol, milyen szakembernél kéne megcsináltatni, kit javasolnál? És emellett egyedi edzésre, gyógytornára nincs is szükség, azok nem is javítanának többet a helyzeten? Csalódottan olvasom, hogy azt írod, helyrehozni nem lehet. A tapasztalatok szerint, ilyen fajta lábproblémával - megfelelő korrigálás után, mellett - mennyire komoly edzés és sportcélokat lehet kitűzni, elérni?
Sziszport
Válasz
Cipőt nem valószínű, hogy készíttetni kell. Sarokéket egy jó ortopéd műszerész készítsen, az ehhez megfelelő cipő viszonylag kemény és vékony talpú sportcipő. Ezt érdemes magatokkal vinni amikor az eszközt készítik. Nyilván érdemes lehet előtte és utána ránézni. Az elméleti kérdésre pedig nem lehet válaszolni, ha jobban belegondolsz van akinek normál tengelyállás mellett is elkopik bizonyos ízülete, másnak pedig eltéréssel sincs soha komoly panasza.
2015-10-28 08:44:53
Kares

Kulcscsont törés

Kérdés
A doki szerint váll funkció teljes , ízületi kopás nincs , szalagok renden . Viszont a röntgen felvételen látszik , hogy műteni kellet volna a vállam ugyanis S alakban forrt össze tehát a csont kicsit alá csúszott a másiknak és így maradt , sőt még műtét nélkül is rendbe lehetett volna hozni csak nem foglalkoztak vele mert úgy tudom lehetett volna húzni és mivel ez nem történt meg körülbelül egy centivel rövidebb a csont ami fölülről támassza az ízületet és mivel lejjebb van nincs elég nagy mozgástere fölülről azért érzem azt h instabil a vállam. Váll izmom erős azt mondták ez jó mert bizonyos szinten megtámasztja a váll az ízületet azt ajánlotta erősítsem tovább a vállat ezzel nem lesz gond viszont azokat a feladatokat ahol érzem a váll instabilitását azt hanyagoljam mert képes kiugrani de azokon kívül nyugodtan erőltethetem . Igazából pulóver és húzódzkodás helyett kell keresnem valamit , esetleg valami ötlet? Előre is köszönöm a választ.
levente_6b2132
Válasz
Szerintem pedig nem kerülni kellene, hanem alaposan feltérképezni a veszélyesebb irányokat és célzottan foglalkozni az izmok általi stabilizálással.
2015-10-28 08:39:28
Kares

Váll probléma

Kérdés
Szia! segitségedet kérném! kb 1éve kezdtem először érezni hogy a bal vállammal valami nincs rendben,26éves vagyok ,6éve edzek, fizikai munkát végzek napi 8orában, és már munkaközben is éreztem enyhe fájdalmat de nem foglalkoztam vele ,gondoltam majd elmulik, edzés közben is éreztem de nem akadályozott a nagy sulyok használatában akkor még. amikor nem jol álltam anyagilag kihagytam 2honap edzést,gondoltam legalább a vállamnak is jot fog tenni ez a kis pihenő,utána nekiálltam ismét edzeni de nem javult sőt, bicepszeztem váltott kézzel 12kiloval és ugy huzta a vállamat,feszült alig birtam csinálni a gyakorlatot,régen meg a 20kg emelgettem amikor nem fájt.a pihenés nem segitett semmit, meg az egy kezes fürészelés mozdulatakor fájt nagyon amikor emeltem a sulyt ,azt a pozíciot nagyon nem birtam pedig csak 10kiloval csináltam,le is tettem a sulyt. akkor vettem egy doboz elasti jointot ugy olvastam az a legjobb,már 1hét után kezdetm érezni hogy javul,most fogyott el a doboz és még mindig érzem de szinte csak reggel amikor felkelek,munka közben szinte semmi,már szedem is a következő dobozzal. most hogy nem fáj neki álltam ismét komolyabban edzeni,jól tettem? a ropogás azt jelenti hogy ki van kopva az izületem? ez most kopás lehet vagy izületii gyulladás volt? te biztos tudod vagy hallottál ilyen tünetekről hogy ez mi lehet. szeretem a testépittést ebből áll minden napom,kérlek segits hogy mi lehet. már alig érzem ezért álltam neki az edzésnek! bemelegitést persze szoktam csinálni. izületvédőt csak hébe hoba szoktam szedni mert nem nagyon jut mindenre kis pénzből. félek nehogy elkopjanak az izületeim. segits kérlek ez most szerinted mi volt vagy mi? üdvözlettel Krisztián
Rocky13
Válasz
Szia! Amikor csak lehet segítünk írásban, tanáccsal, ezért vagyunk itt. Erre a panaszra azonban semmit nem tudok mondani vizsgálat és hosszabb elbeszélgetés nélkül mert nagyon sok oka lehet a fájdalomnak, gyakran nem is ott van a probléma forrása ahol fáj.

A weblapom: www.gyogyfogas.hu
2015-10-27 09:57:36
Kares

x-láb kezelése

Kérdés
Szia Bunny és Karesz! Azt szeretném tőled kérdezni Karesz, hogy sikeres - a tőletek tanultak alapján, megfelelő edzések és diéta általi - lefogyás után megmaradt enyhébb x-lábra, ami a jelentős túlsúly miatt alakult ki 15 -19 éves kor között, milyen fajta edzés, kezelés lenne megfelelő a most huszonéves nejemnek? Szeretne nagy intenzitással edzeni, sportolni, de ahhoz ugye legelőször a lábainak kéne visszanyernie a régi stabilitását, normál térd állását. Mennyire lehet ezt visszafordítani, helyrehozni, mi a leghatékonyabb megoldás?
Sziszport
Válasz
Szia! Helyrehozni nem lehet, megfelelő cipővel és egyedi minta alapján készített sarokékkel lehet a terhelési viszonyokon korrigálni annak érdekében, hogy a térd külső ízfelszínei ne kopjanak aránytalanul gyorsabban mint a belsők. Ez a hétköznapokban sem lényegtelen de a edzés közben különösen fontos.
2015-10-27 09:50:52
Kares

Fekvenyomás

Kérdés
Szia,Bunny!Neked személy szerint mi a véleményed a hagyományos,vízszintes,rúddal végzett fekvenyomásról?Valóban hasznos,ha mellet akarunk edzeni?Vagy csak tönkretesszük a vállainkat,és amolyan egógyakorlat?
milan_378654
Válasz
Négy cikk van erről az edzés rovatban, plusz a mostani BBTv-t nem megnézni is művészet bazmeg.
2015-10-25 09:53:48
Bunny

Váll-kulcscsont törés

Kérdés
Üdv Bunny Volt egy motorbalesetem három évvel ez előtt és eltört a kulcscsontom amit nem műtöttek és ha jól tudom egy picit lejjebb van a bal vállam ugyanis az oldal felőli kulcscsontom tört el.Azt vettem észre , hogy mikor edzek PL: egykezes fekve nyomás vagy tárogatás , húzódzkodás akkor ugrál a vállam mintha több centit ki ugrálna. Eléggé idegesít a dolog mert csak enyhe szúró fájdalmat érzek edzés közben , utána viszont ilyen tompa fájdalmat. A jobb vállam semmi hasonlót nem csinál , pulóverezés közben is fáj mintha nem a megadott pályán mozogna , nem tudom hogy ez lehetséges-e ? Fekve nyomás közben meg egyszerűen szét esik a mozdulat és a könyököm előre jön . Jövőhétre kaptam időpontot dokinál de engem érdekel a véleményed hátha találkoztál már hasonlóval tudom nem lehet nagyon megmondani anélkül hogy láttad volna de bízok benne hogy tudsz mondani valami biztatót , hogy talán van rá esély , hogy orvosolják a problémát. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszod.
levente_6b2132
Válasz
Szia! Ez instabilitás lesz, aminek kopás illetve maga az instabilitás fokozódása lesz a következménye ha nem jól terheled. Azért merem ezt így kijelenteni, mert ezt a sportot kapisgálom valamennyire. Az sem biztos, hogy az érintett oldali vállad mozgástartományai teljesek. Az orvosnál mire jutottál?
2015-10-24 08:22:07
Kares

Vállsérülés

Kérdés
Szia Bunny ! Körülbelül 4 hónapja volt volt egy balesetem (motorral esés vállra) ac ficam (tossy III), 2 hónap után újra kezdhettem az edzést, egész jól megy, eltelt 2 hónap visszajött a súlyom,erőm. Mell gyakorlatok viszont nem igazán mennek( kattog a vállam , nem fáj de nagyon zavar és ezért nem edzem) , a kérdés az lenne hogy van e valami tapasztalatod ilyen sérüléssel kapcsolatban? Milyen ízületvédőt ajánlsz ? Köszi előre !
datebal
Válasz
Szia! A Tossy 3 AC ízületben szakadást jelent, ez nem ízületvédő szintű probléma. Ezek miatt szeretem jobban a körülményesebb de sokkal pontosabb ízületi tápanyag meghatározást. Gondolom volt kontroll rtg, küldd át a leleteid ha gondolod!
2015-10-24 08:17:25
Kares

Regeneráció

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Volt egy térdsérülésem, aminek köszönhetően begyulladtak a szalagok, 3 hétig szinte egyáltalán nem terheltem a jobb térdem, így a lábam sem, ami rendesen meglátszik. A gyulladás elmúlt, elvileg minden rendben van (orvos szerint). Ami a problémám: a jobb combom izomtömege rengeteget vesztett ebben az időszakban, és az ereje is. Első héten szobabiciklivel erősítettem a szalagokat, izmokat mozgattam át, most tartok ott hogy visszatérhetek a lábadzéshez, egy átmozgató, nagyon kis súlyos, magas ismétlésszámú edzésen vagyok túl, de még így is problémát jelentett a jobb comb gyengesége,mit javasoltok, hogy hozzam fel a jobb combom erőszintjét a bal mellé? Mert amíg ekkora a különbség, normális lábedzésrpől szó sem lehet. Köszönöm
xas
Válasz
Szia! Ilyen jellegű probléma után gyakran nem lesz olyan szabad az ízületi mozgás mint volt, illetve olyan mint a másik oldalon. Az orvos nyilván nem a sport elvárásait figyelembe véve mondja ki az áment, de ez nem is várható el tőle, kivéve ha közöttünk edz :D Szívesen megvizsgálom a térded ha gondolod, de azt már így a távolból is látom, hogy kicsit több türelemre lesz szükség, az az egy hét biciklizés mint rehab finoman szólva is felszínes foglalkozás.
2015-10-24 08:11:20
Kares

Társkeresés

Kérdés
Szia Bunny. Társkereséssel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményed, hogy te mit gondolsz a netes ismerkedésről vagy esetleg a tinderről (mivel rühelled az okostelefonokat, gondolom ezt nem ismered, a lényeg az, hogy képeket látsz a másikról és csak akkor tudtok beszélni, ha mindketten szimpatikusnak találjátok a másikat). Anno nem igazán tetszettek ezek, de most egyre jobban. abból indulok ki, hogy ha én normális vagyok és felmegyek ilyen helyre, akkor miért ne lehetne normális lány is, aki így tesz? Vagy ezek esélytelenek lehetnek? Vagy ciki? Meg így nem lenne olyan romantikus a találkozás, de legalább lehet lenne találkozás. Meg azzal nyugtatom magam, hogy talán nem a platform számít, de nem sikerült még teljesen meggyőznöm magam. A buli nem annyira az én világom, máshol meg nem tudom, hol lehetne még ismerkedni. Kivéve persze, ha valami átlagos helyen (edzőterem, buszmegálló, stb.) nem hozza úgy az élet, hogy megismerj valakit, de arra várnom talán nem kéne. Ezek meg pont arra szolgálnak, amit szeretnék, ismerkedni. Mit gondolsz? Köszönöm! A.
almos90
Válasz
Szia!

Ma már elég nehéz ügy az ismerkedés, mert exponenciálisan terjed az agyhalál. De régen sem volt olyan könnyű: én például életemben egyszer ismerkedtem meg valakivel szórakozóhelyen (beleírta a számát a tenyerembe), amin persze nagyban segített az, hogy nem járok szórakozóhelyre (ez a Wigwam rock klub volt, nem tudom létezik-e még), de amúgy is: nem hiszek a "jössz táncolni genyó?" vonalban.

Úgy gondolom, a társkereső nem feltétlenül ciki akkor, ha nem mozogsz sehol ésa másik opció a diszkóban ismerkedés lenne. Főleg, mivel diszkóban idszkóba járó csajokat lehet megismerni, akik könnyen lehet, diszkóban szeretnek ismerkedni és nem biztos, hogy ezt abba akarják hagyni. (Eleve nem irigylem azt, akinek a barátnőjét minden hétvégén szórakozni kell vinni.)

Az viszont, hogy ez a degenerált buzi fogyasztói társadalom az ismerkedést is technokrata módon akarja már megoldani, hogy tényleg totálisan töketlen barommá neveljen mindenkit, kibaszott agyrém.

Amikor meghallottam, hogy van olyan app, ami szimpátia alapján mutat meg egymásnak, fogtam a fejem. Jóhogy nem már olyan appot csinálnak, ami ki is veri.

A dolgok LÉNYEGÉT öli meg ez a szar. Ha már semmi izgalom nem marad, ha már azzal se kell számolnia a töketlen barmoknak, hogy valamennyit küzdeni kell a nőkért, akkor mi a szar értelme van?

Mert úristen, bepróbálkozol, visszautasítanak, mi a szar történik, összedől a világ?

Mindenkiből anyámasszony katonája nyomorékot kell csinálni? Már ennyi bátorsága se legyen senkinek?

Felejtsd el nagy ívben az összes ilyen gané szart, mint a tinder meg a többi balfaszoknak való digitális férfiasságprotézist.

Ameddig el lehet menni szerintem - ha annyira nincs ismerkedési lehetőség - az a társkereső, és azzal sem sokáig buziskodni, a lehető leggyorsabban találkozót szervezni. Mozi, étterem, sok beszélgetés. (Ha esetleg valami fogyatékos is olvas: TE FIZETSZ, nem felesben, ne legyél szarrágó. De pénzelni nem kell senkit sem, nem ajándékokkal kell összeszedni valakit.)

Nem kéne várnod egyébként. Az élet meghozza a dolgokat, de ha VÁROD, akkor csak azért sem. 

2015-10-23 12:49:58
Bunny

Edzésterv

Kérdés
Szia Bunny! Munkámból adódóan lesz télen 3hónap szabadságom és arra gondoltam megnyomnám egy kicsit az edzést. Heti 5 edzés+1 kardio nap amit terveztem.Napi bontásban pedig egy reggeli aerob és egy délutáni súlyzós edzés. A kaja+pihenő meglenne mellette rendesen. Szerinted ez működhet vagy túlzásba estem? Üdv, Ádám
Adam_a6ae66
Válasz
Ez sok dologtól függ, például mellékesen fogalmam sincs hogy ki vagy. De nem hiszem, hogy gond lesz.
2015-10-19 08:22:26
Bunny

Szintén vállfájás

Kérdés
Szia. Kb. fél éve sikeresen rá estem a bal vállamra, egy küzdősport edzésen, ami után valahol a kulcs csont és a váll találkozásánál fájdalom keletkezett. Pihentettem pár napot, majd 1-2 hetet, de a fájdalom nem múlt el, a mai napig érzem. Fekve nyomni esélytelen, fekve egykezes súlyokkal tárogatni szintén nem tudok, de még géppel sem, illetve van még pár gyakorlat, aminél szúró, nyilalló fájdalom hasít a vállam ezen területébe. Érdekes módon keretben 45 fokban tudok nyomni, vállazni keretben mellről nyomást, tudok végrehajtani, oldalemelés is megy. Az edzést ez miatt nem akarom abbahagyni, bár a shop.builderen olvasgatva a válaszokat ezt javasolják(lsd. ízületvédőknél). Ez helyett nem csinálok olyan gyakorlatokat, aminél elő jön a fájdalom, csak olyat, aminél minimális vagy nincs is. A Scitec liquid kollagént a liquid Joint-x-el, kombináltam, természetesen mellette mega dózisú vitaminok ásványi anyagok és halolaj megy. Jelenleg ott tartok, hogy már bemelegítésnél vállkörzést tudok csinálni és körbe tudom edzeni a fájó részt, a mellet is megoldottam és láss csodát fekve nyomás nélkül, ami eddig alap volt, még jobbak is a melledzések, de a fájdalom nem szűnt meg. Orvoshoz nem akarok menni, gyógyszer nem kell. Véleményed szerint egy Scitec Arthroxon a gyulladáson segítene, vagy folytassam a fent leírtakat és ez a krónikus nyavalya majd csak elmúlik?
-Rocky-
Válasz
Szia! Próbálkozz még jegeléssel. De az ahelyzet, hogy az ilyen fájdalom mindig nagyon lassan múlik el.
2015-10-17 20:25:13
Bunny

erőveszteség a jobb oldalamon

Kérdés
Szia Bunny és Kares! Két hete részt vettem életem első strongman versenyén. Verseny közben nem tapasztaltam semmi sérülést, húzódást, de a verseny óta a jobb oldalam látványosan gyengébb nyomó mozdulatokban (főleg fekvenyomás, vállból nyomás). Fekvenyomásnál például abba a súlyba amibe eddig simán nyomtam 8-10 ismétlést, most az 5-6.-nál érzem, hogy a jobb karom már nem bírja, mintha azon az oldalon lenne még egy 5ös tárcsa. Fájdalmat viszont egyáltalán nem érzek közben, és az a furcsa, hogy más gyakorlatoknál, például tárogatás, oldalemeéls, tricepsz, bicepsz, hát egyáltalán nem tapasztalok ilyesmit, csak a nyomó mozdulatoknál. Tudom, hogy nem vagytok távolbalátó sámánok, de hátha találkoztatok már hasonlóval, és van tippetek, hogy mi lehet a gond. Igyekszek rudas nyomások helyett, kézisúlyzós gyakorlatokat használni, hogy egyformán terheljem a két oldalamat, és talán javulgat is a helyzet edzésről edzésre, de közel sem jött még helyre a probléma. A BBTV pedig nagyon fasza lett . Pár hónapja én is zabos-banános turmixot nyomok edzés után, sőt van, hogy teszek bele egy kis mézet is, alig várom, hogy megihassam. Oláh Viviben pedig kellemesen csalódtam, eddig sem gondoltam róla semmi rosszat, de nem gondoltam volna, hogy egy félórás riportot érdeklődéssel fogok végighallgatni tőle. A fekvenyomós edzéstechnikai rész is betalált, IPF versenyen például ez az elfogadott gyakorlat. Aki nagyon profi, az a guggolást is így csinálja :D mondjuk az úgy elég kemény már.
gymre
Válasz
Szia!

Meg kéne ezt az ügyet jobban nézni, mert félek lett valami becsípődés, szakadás, bármi, ami nem fáj, de van. Az erő nem tűnik el csak úgy. Keresd fel Karest a gyogyfogas.hu-n. 

A turmixba Vitargo-t tegyél, meg fogsz döbbenni. 

A fekvenyomás bizony olyan, hogy ezzel el lehet menni IPF fekvenyomó versenyre. Egy paró különbség van: ott csak egyet nyomsz. A guggolást én se tudom teljesen így csinálni, mert baromi merev vagyok, de törekedek rá. Nem is megy sokkal egyik sem.

2015-10-17 20:23:55
Bunny

vállfájás

Kérdés
Szia! Nemtudom, hogy fogsz e tudni segiteni, vagy tippet adni, biztos sokan kérdeznek Tőled ezzel kapcsolatban. Vállfájós vagyok/lettem körülbelül egy hónapja! Előtte is volt ilyen hogy fájt a vállam mell es váll edzéseken aztán egyik hétről a másikra elmúlt. Most újra ugyanez a helyzet, amitől nem tudok vállnapom nyomni, illetve mellezésnél csak egykezes sulyzókkal, úgy hogy nem engedem mélyre. Nyilvan próbálok ehhez alkalmazkodni, de gondoltam hátha mondasz valami jót amit érdemes megpróbálni, hogy teljesen elmúljon! Válaszodat előre is köszönöm! Zsolt
zsolt_69c292
Válasz
Nem Forte és WARMUP! egy órával edzés előtt. Nekem több, mint fél év használat után nemhogy simán megy vele az edzés, hanem nélküle(!) is.
2015-10-17 09:22:39
Bunny

Tesla

Kérdés
Kedves Bunny! Volt itt néhány hozzászólás autókkal kapcsolatban, bennem felmerült néhány kétely a jövővel kapcsolatban. Lehet hogy tévedek, de szerintem 5 éven belül olyan változás lesz az autópiacon, ami teljesen megváltoztatja az életünket. Sokan kételkednek benne, persze itt nem lesz gyors változás, mert Magyarország NEM PIAC, pici, szegény, fejlődésképtelen és ezért lényegtelen. Az USA és az európai jóléti államok viszont át fognak állnia az elektromos autókra. Ma már hidrogénmeghajtású autók 3 perc alatt, Tesla-autók 10 perc alatt, otthon 220-ról 37 perc alatt feltölthetőek. Nem kell a benzin, sem benzinkút. Az araboknak, oroszoknak végük. Nem lesz pénzük idejönni, mert akik jöttek, nem gyalog jöttek, tévedés ne essék! Soha nem termeltek semmit, nem értenek semmihez, még az olajat is a norvégok hozták a felszínre, mert ahhoz is hülyék. Akinek nem fontos, hogy 3.3 mp alatt legyen 100-on, nem fog venni benzines autót. Akinek van esze most kiszáll az eladásból, mert ezek elavulnak, marad a roncstelep, raliverseny max. Még talán a VW botrány is ide vezet, hogy piacszűkítés, korlátozás egyrészről, de már előkészítés, nyitás az E-autók felé (?) Üdv.: Rita
rita_9e544d
Válasz
Szia!

Le kell szögeznem, hogy nálam a Tesla az egy csehszlovák lemezjátszó.  

Nem tudom, hogy lesz-e 5 éven belül ekkora változás, ugyanis az elektromos autó szerintem kurva nagy átbaszás. A járműipar 3D tv-je. 

1. A fényképezőt nem töltöd fel tíz perc alatt és a telefonodat sem, nem is fogod soha. Egy kibaszott normális okostelefon-akkut nem tudnak gyártani, mindenki nyűglődik vele állandóan, hogy lemerül.

2. Az áramot meg kell termelni. 

Az elektromos autó létjogosultsága városi közlekedésben lehetne, ha nem luxuscikket csinálnának belőle, mert azt fognak. Holott elektormos népautó kéne - csak az nem biznisz manapság. És még mindig ott a 2. pont. 

Egy biztos: a mai autók már nem fognak 20 évesen közelkedni. Elképesztő pazarlás ez. Nagyon komoly értékválság, hogy egy ennyire drága fogyasztási cikk 3 évre szól. 

2015-10-16 20:54:46
Bunny

Online rádó adók

Kérdés
Üdv! A rádión fogható adók kínálata elég fos. A szar zenék, és az idióta műsorok miatt halgatthatatlan az összes. Online rádióból meg akkora a választék, hogy ha éjjel nappal válogatnék, akkor sem biztos, hogy megtalálnám a jót. Tudnál ajánlani normális online rádiót?
csanad_d000e7
Válasz
Szia! Sajnos nem. Erre szoktam mondani: nem a BB.Rádió a jó, hanem a többi szar. Ha esetleg van valakinek ötlete, szívesen veszem én is.

Amit én a BB.Rádióból (meg mindenből) ki szeretnék hozni, az ez a hangulat. (Mostani rádió utolsó szám.)Nem egyszerű baszki!
2015-10-16 20:42:26
Bunny

Hobby

Kérdés
Szia Bunny Bocsi de most nem a gyúrásról szeretnék kérdezni :) Meg szeretném venni életem első kis autóját,és pont a bbtv-t néztem mikor eszembe jutott,hogy te kened vágod a témát hát gondoltam ki kérem a véleményed.Persze nem várom,hogy litániát írj de azért ha az időd engedi egy két tippet adhatnál.Megbízható kis fogyasztású de mégis valami kis férfiasságot tükröző autót szeretnék,nem csilliárdokért.Úgy kb. 2milliót bezárólag.Te mit ajánlanál?Mindenki a német,és japán autókat ajánlotta.Ezeket néztem én is,ezen felül még a peugeotokat néztem mondjuk azokból a nagyobbakat. Köszi a választ,már amennyiben van rá időd ;-) Nagyon tetszenek a bbtv-k+igen fain az edzőtermed gratulálok hozzá! Így tovább,és további sikereket kívánok neked,és a bodybuilder webmagazinnak! Üdv,István
istvan_916d5d
Válasz
Szia!

2 millió nem kis pénz. Annyiért én nem vennék autót, de te tudod. Honda Accord 2.2 dízel. Ezt vennék 2 milláért.
2015-10-16 19:36:18
Bunny

Edzőcipő

Kérdés
Szia ! Mivel már huzamosabb ideje járok edzeni, és ez idő alatt elnyűttem egy pár rosszabb minőségű edzőcipőt, arra gondoltam veszek egy minőségit. Nagyon megtetszett az a darab amit rajtad láttam a legutóbbi 123. BBtv adásban. Ezzel kapcsolatban nagyon örülnék, ha felvilágosítanál, hogy milyen márkáról is van szó ?. Válaszodat előre is köszönöm.
mate_horvath
Válasz
Szia! Az egy Otomix és elfelejtettem róla beszélni. A következő adásban elmondom a kiádrándító igazságot. Egyébként senki ne izguljon, nem lehet ilyet kapni gyakorlatilag.
2015-10-16 19:29:03
Bunny

Csontritkulás

Kérdés
Szia! Véleményedet kérném. Édesanyámnál (70 éves)elmúlt években,több probléma jelentkezett csontritkulásból adódóan. Műtötték lábujjcsontok helyreállításában,nyaki csigolya problémák miatt,és most gerincműtétre vár,mert porckorong leszakadás miatt a jobb lábát alig tudja mozgatni.Szeretném megkérdezni,hogy tudnál-e ajánlani olyan készítményt,ami segítene ebben,illetve a lábadozásban,és hosszú távon folyamatosan szedhető. Köszönöm.
robiwtc
Válasz
Szia! Mindenképpen kell egy alapvitamin és egy ízületi tápanyag készítmény. Ezek nemhogy "szedhetők" hosszú ideig, hanem KELL is használni őket. Kezdésnek Mega Daily One és NEM Forte.
2015-10-16 10:47:19
Bunny

Creatin kúra

Kérdés
Szia. Az a helyzet, hogy egy kicsit több mint egy éve edzek, és úgy döntöttem belevágok egy Creatin kúrába. Az lenne a kérdésem, hogy már kicsit több mint egy hónapja szedem, de nem látok semmiféle változást. Tisztába vagyok azzal, hogy nem csodaszer. De egy diéta mellet a http://shop.builder.hu/a-kreatin-szedese-builder-modra-a1280 cikkben leírtak szerint, valami változásnak kellene lennie. Viszont nem hogy izmot építeni, még vizet sem szedtem magamra. Semmiféle erőnövekedést, kitartás növekedést nem tapasztaltam. Creatin Monohidrate Ultra pure-t szedtem. Az érdekelne, hogy ilyenkor próbálkozzak tovább esetleg folytatva a diétát, vagy hagyjam el a creatint és pár hónap múlva próbálkozzak egy másik fajtával? Esetleg melyikkel ? Köszönöm a válaszod
richard_b321e8
Válasz
Azt figyeltem meg, hogy akik nem bírják normálisan, magyarul leírni azt a szót, hogy "kreatin", azoknál nem működik.
2015-10-16 10:16:47
Bunny

CT Fletcher

Kérdés
Szia Bunny! Te elhiszed CT Fletcherről, hogy naturál? Számomra irreális, hogy állítása szerint naturálban másfél évig minden nap karra edzett és 55ös karja lett.... Se regenerálódás, se túledzettsége... Nem értem...Ez számomra annyira nonszensz és ellent mond mindennek... Rakj rendet a fejemben!
asszemse
Válasz
Pont leszarom, hogy CT Fletcher naturál-e vagy sem. Nem nagyon érdekel a jutbusztárok nyomora, meg azoké sem, akiknek ez a problémájuk. Írhatnál egy kicsit több pontot, az most menő!
2015-10-16 10:14:36
Bunny

kep a falon

Kérdés
Szia Bunny! Ma megnéztem az új bbtv-t és az elején felfigyeltem egy dologra miközben a falon lévö képekröl beszéltel. Az egyik képen észre vettem, hogy Aranyossi Gábor szlovákia strongman van, még egy régebbi bbtv adásból. Megkérdezhetem, hogy ez a kép, hogy került ki a falra? Mellesleg én magam abban a régi teremben edzek a mai napig Gabival, ezért jól esett látni azt a képet.
adrian_4b1821
Válasz
Szia! Úgy kerül ki, hogy ezt a képet én csináltam.
2015-10-15 21:11:57
Bunny

Elektromos Protein Shaker

Kérdés
Szia Bunny! Egyik ismerősöm mutatta, gondoltam megosztom veled. Először a faszbukos linket akartam berakni, mert tudom, hogy az a kedvenc oldalad. :) Lehet, hogy neked nem újdonság: http://www.amazon.com/Protein-Shaker-Effortlessly-Supplements-Technology/dp/B015D1TZ8I Bicepsz/alkar edzés után hasznos lehet. :) Üdv: Tamás
hunnia895
Válasz
Szia! Jó ötlet faszbúkos linkeket berakni, mert arra szoktam nyomni egy tiltás gombot. Mondjuk ma hallottam, hogy a gymben szefizte magát az egyik nyomorult, szerencséje hogy nem voltam itt, mert ott is lett volna tiltás gomb. 

Láttam ilyesmi sékert a FIBO-n, de az túl kicsi volt. Amúgy az ötlet jó. Importálni sajnos nem érdemes, senki sem fogja tízezerért megvenni.
2015-10-14 19:11:52
Bunny

Kollagén

Kérdés
Szia Bunny! Már egy ideje gond van a bőrömmel, mivel eléggé sokat fogytam. A hasamon, de főleg a karomon nagyon meg van nyúlva. Collagen Liquidet ajánlották rá hogy segít. Hát, nem sokat segített, bár tudom, ez egy nagyon lassú folyamat, de fél év alatt szinte érzékelhetetlen eredményt ért el a bőrömmel, viszont az izületekkel csodát tett. Utánaolvasással azt olvastam, a C-vitaminnak nagy szerepe van a kollagénszintézisbe. Szerinted érdemes egybe Collagént + C vitamint egybe? Illetve ha igen, mennyit? A neten fellelt anyagok szerint 500 mg C-vitamin bevitel felett a vér C-vitamin szintje nem emelkedik számottevően, de ha jól fordítottam, akkor a szervek tárolják a C-vitamint. Szerinted ennek van értelme, vagy teljesen faszság az egész?
Symethry
Válasz
Tudod, amikor valaki edz, de nem használ egy komplex multivitamint (TEHÁT AZ ALAPOKAT NEM TUDJA A KIBASZOTT SÁRGA KAPSZULA ELLENÉRE), amiben van élből 1g c vitamin, különösen ha ilyen problémája van: az kb. szellemi fogyatékos szint.
2015-10-13 17:10:06
Bunny

Inzulin és egyéb okosságok

Kérdés
Szia Bunny, Állóképességi sportot űzöm már jó pár éve, de most másfél év kihagyás után újra elkezdtem edzeni, diétázom, elég jól megy, április óta 14 kg ment le. Viszont lenne pár kérdésem, ami összegyűlt az évek alatt, anno még audió válaszolban nagyon jókat mondtál, és adok a véleményedre e téren. Sok helyen azt írják, hogy a magas GI indexű szénhidrátok bevitele hirtelen vércukorszint esést eredményez.Ez ok. Ez most csak edzésmentes állapotban van így, vagy edzés alatt is? Intenzív súlyzós edzésnél, vagy intenzív glikogénraktárakat kimerítő edzések után jó a magas GI + fehérje ez tiszta sor, de Pl. 5 órás intenzív kerékpározás, vagy ultrafutásnál az izotóniás italok és energiazselék minek minősülnek? Vagy ott pont a folyamatos magas vércukorszint biztosítása a lényeg? Minden állóképességi sportot ha megnézek, verseny alatt öntik magukba a zselét és az iso italokat. Olvastam, hogy a GI index az ételek / szénhidráttartalmának / vércukorszint emelő hatását méri és van egy másik index is, ami az inzulin kibocsátását is méri /inzulin index?/ ez most számít, mármint pl. állítólag - és lehet most jön a hülyeség, előre is bocsánat érte - pl. a tejsavó fehérje megemeli az inzulinszintet, de a vércukorszinted nem vagy csak alig, míg a tojásfehérje pl. egyiket sem emeli meg jelentősen?! Erről tényleg érdekelne a tudományos véleményed, faszság, nem faszság? miért? Számít-e, vagy ezzel nem érdemes foglalkozni rossz inzulinérzékenység esetén sem? Diéta alatt néha rám jön a hogy is mondjam íz roham, nem falási roham az természetes? vagy Valamit nagyon nem jól csinálok? előre is nagyon köszi Illetve még annyi, hogy mikor jön már ki az új könyved? idén megjelenik? Nagyon várós. :-) Krisz
iglrrc
Válasz
Szia!

A magas GI-jú szénhidrátok használata mindig inzulincsúcsot, majd vércukoresést eredményez, KÜLÖNÖSEN fizikai aktivitás közben.

Az izotóniás italok nem szénhidrátforrások, hanem izotóniás italok. Az enegizseléket meg nem ismerem. Az izotóniás italokat azért öntik magukba, mert vizet pótolnak vele, mághozzá olyan módon, hogy kedvezőbb ozmotikus tulajdonságú folyadékhoz jutnak így, mint a víz tehát nem fog lötyögni a  hasikában.

Egy biztos: nem jó magas GI-jű szénhidrátokat használni sportolás közben sem. 

A tejsavó fehérje önmagában nem emeli meg az inzulinszintet. Bizonyos esetekben szénhidráttal kombinálva a GI magas lesz, pl zabpelyhes turmix. 

Diáta alatti falásroham (főleg a cukoréhség) jó jel, csak ki kell bírni. Azt jelenti, hogy bontod a zsírt lefele. 

Több könyvet is írok, jó lenne idén legalább egyet befejezni, de megjelenni biztosan nem fog egyik sem.  Sajnos baromi sok apró-csepró szarsággal kell foglalkoznom.
2015-10-12 22:35:51
Bunny

gyökér

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos voltam olyan gyökér hogy ki mertem kérdezni a véleményed a nordic pro-val kapcsolatban. Hogy miért linkeltem a faszbúkról? 1. Én ott láttam meg a képeket, és ezzel akartam a kérdésem úgymond alá támasztani. 2. Úgy linkeltem be direkt hogy meg tudjad nyitni, mivel tudom nem vagy fent, így is látod a képeket a link alapján. 3.Írhattam volna hogy láttam a bodybuilderen a cikket, de nem, ott nem láttam ezeket a képeket a cikkben. Szóval bocs ha ezek után gyökér vagyok, amiért fel tettem egy kérdést neked.
ha1994
Válasz
Ennél még gyökerebb vagy, csak kéne egy kicsit gondolkodni.
2015-10-12 22:28:39
Bunny

Hello

Kérdés
Szia Bunny, most mar konkret linkkel is szolgalhatsz, a sok kis buzinak aki nem birja elolvasni az EV szabalyzatot. http://dildoselfiestick.com/dildoselfiestick/index.html Jo rohogest, Gabor
minimalist
Válasz
Á, baszki, még küldenék a képeket!

Mondok egy kurva szomorú tényt: gymradio.cz, innen nyomjuk a zenét. (Ami egyre szarabb sajnos.) Nyisd meg, tekerj lejjebb és ámulj.
2015-10-12 12:34:07
Bunny

Nordic pro

Kérdés
Szia Bunny! A faszbukon találtam képeket a nordic pro versenyről, és csodálkozva láttam hogy Kiss Jenő 10. , viszont Alexey Lesukov 9. helyen végzet. Jól látom ,hogy Jenőnek sokkal jobb volt a kondíciója? Érdekelne a véleményed, illetve egy bb rádió keretein belül terveztek erről beszélni? Nordic Pro 2015 Results: 9th place - Alexey Lesukov (Russia) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10418931_902913513110383_7540685921375572 514_n.jpg?oh=661f67fb1a67ee847f9679f36a12d57c&oe=5693A1EC Nordic Pro 2015 Results: 10th place - Kiss Jeno (Hungary) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12079712_902911863110548_7519333557895639 406_n.jpg?oh=5e37a8a11356c34e671a6d6c5282dee5&oe=569A019A Köszönöm a válaszod: Márk
ha1994
Válasz
Engem meg az érdekelne gyökér, hogy miért linkelsz ide faszbúk képeket.
2015-10-11 19:19:07
Bunny

gyereknek fenykepezo

Kérdés
Szia Bunny!A kislanyom nagyon erdeklodik a fenykepezes irant.Persze,ez lehet hulyeseg,de a talafonomat napi szinten nyuzza.Konnyen lehetne ez egy idiota,trendi faszbukmajom is,de o meg csak 4eves lesz a par het mulva es fogalma sincs egyetlen kozossegi szarrol sem.Ezen kivul, mi sem hasznaljuk a telefonokot allando fenykepezesre.Amikor csak tehetjuk inkabb -az ugyan kb 10eves Olympos fe-310 - csaladi fenykepezot hasznalju.Termeszetesen o is elkeri es lovoldoz vele.Vicces,hogy egy ilyen kovulet milyen minosegben mulja felul akar az en,akar az asszony kibaszottokos telefonjat,ha pl egy 42-os tv-n nezzuk a kepeket. Viszont a lenyeg,hogy karacsonyra gondoltuk kapjon a gyerek egy kamerat. Na,de milyet?Van direkt ennek a korosztalynak keszlt cucc.Kicsit olyan tabletes kinezetu,egyszeru optika nelkuli kameraval,de jol megfoghato.Vagy valami olcsobb,de igazi fenykepezogepet mondanal?En tok hulye vagyok ehhez es a muveszi hajlamom is annyi,mintegy vakondnak.De,ha ot ez erdekli,megcsak hobby szinten is,akkor had foglalkozzon ezzel.Te mit gondolsz?Mit lenne erdemesebb venni,hohy elvezze is?
lupus-20
Válasz
Szia!

Ez egy olyan kérdés, amit nagyon jó volt olvasni. Nem mondok újdonságot azzal, hogy a kibaszottokos telefonokat eléggé rühellem és azt is, hogy a fényképezés a telefonba korcsosult. Mindenképpen annak a pártján vagyok, hogy adjuk meg a módját. Nekem két fényképező, is van, egy Sony NEX 3 és egy Canon 100D, az előbbit OLX-en lőttem 60 ezerért és mindig nálam van. SOHA nem fotóznék telefonnal.

Alapvetően én Canon-párti vagyok, de amúgy is vannak nagyon jó kis kompakt gépek, mint a Panasonic TZ sorozat pl. sőt azt mondom, ma már bármelyik fényképező, amin van valami optika is, egészen jó képet csinál. (Tehát a miniszarok nem jók.) 

4 éves gyereknél azonban a kezteléssel gond lehet, így az az első szempont, hogy meg tudja nyomni a gombokat meg be tudja kapcsolni. Ennek ellenére a gyerekeknek készült gépek általában elég szarok és nem nagyon ismerem őket. Egyszerűen próbáld ki, nézd me milyen képet csinál.

Ha az FE 310-est tudja kezelni, akkor valami hasonló kezelőszervekkel rendelkező gépet nézzetek (Canon, Samsung, Olympus, Panasonic főleg) vagy adjátok neki azt.

Egy biztos: lehet hogy ettől nem lesz fotóművész, de ez a jó irány. Nagyon fontos, hogy a gyereket érdekelje valami. Szerintem a többségben ez már nincs meg.

Mi itt még nem tartunk, egyelőre a spongyabb érdkeli meg a pingvinek, de a humorérzéke nér egész jó. A múltkor bement a WC-be utánam és azt mondta: "baszki, apa kakilt!" 

2015-10-10 23:20:51
Bunny

junk food

Kérdés
Szia Bunny! Az egészséges ételek cikkhez szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy sajnos valóban, aki precíz, és odafigyel az evésre, az élet más területein is jobban teljesít. Aki nem eszik, nem vesz szemét ételt, hanem megválogatja mit eszik. A Kreszben is azt tanítják hogy sem magasabb, sem alacsonyabb oktánszámú üzemanyagot, hanem az optimálisat válasszuk. Sajnos a munkához való hozzáállás miatt rengeteget szívnak a normálisok, ugyanúgy mint minden téren. Magyarországon nem számít a teljesítmény, inkább a haverság-komaság, rokonság, ezért nagyon nehéz érvényesülni. Nem véletlen megy ki minden fiatal, aki beleunt a családi cégekbe. Sokan ott hibáznak, hogy nem esznek szemét ételt, de pl. edzés után bezabálnak. Nem véletlenül van benne magában a szóban is hogy rend : ÉTREND, akinek nincs rend a fejében, attól nem sok várható! Üdv.: Rita
rita_9e544d
Válasz
Szia!

Nagyobb gond van ennél és nem csak itthon.

Sehol sem számít a teljesítmény, az igényesség. Mindenhol a beleszarás, a gagyi megy. Szoktam emlegetni mostanában, hogy amikor az első valóságsót megnézte a paraszt és nem baszta ki a tévét az ablakon, hanem még képes volt erről beszélgetni másokkal, akkor kezdtük el megásni a  sírunkat. És ma már nem is beszékgetünk, hanem a faszbúkot nyomkodja a sok agyhalott. Mindaz, ami most történni fog, egyenes következménye az elhülyülésünknek.  

Testépítés!

Amit mi csinálunk, az sokkal több annál, minthogy az érdekeljen engem, hogy ki milyen izmos.  Nálunk minden arról szól, hogy szembemegyünk az agyhalállal és segítünk embernek maradni. Nem öinmádó szépfiúkat és picsákat fejlesztünk, hanem embereket.
2015-10-10 13:50:24
Bunny

Asszimetrikus mellizom

Kérdés
Kedves Bunny! Mellizommal kapcsolatos kérdésem lenne hozzád. Tudom, hogy alapvetően senkinek nem teljesen egyforma a két mellizma, ennek ellenére magamon azt tapasztalom, hogy a kelleténél kisebb az izom a jobb oldalon(Jobb kezes vagyok). Úgy gondolom a gyakorlatokat szabályosan hajtom végre és egyformán terhelem mind a két oldalt. Érdeklődnék, hogy szerinted mit a legcélszerűbb ebben az esetben tenni? Előre is köszönöm a válaszod. Üdvözlettel Ferenc.
ferenc_01f876
Válasz
Szia!

Én felkeresnék egy szakembert, hogy nincs-e valami mozgásszevi probléma vagy gerincferdülés kérdés. 

Egyébiránt sokat nem tehetsz. Nem tudod ugyanis annyira izolálni az izmot. Ha elkezded az egyik oldaladat terhelni, asszimetriát okozol az összes többi izomban. Nem vagyok benne biztos, hogy ennyit megér az egész és ennyire súlyos ez a probléma. 

Beszélj Karesszal és hivatkozz az EV-ra: gyogyfogas.hu
2015-10-09 12:29:25
Bunny

Diéta-aerob

Kérdés
Szia! Két kérdéssel fordulnék hozzád: 1) Szeretnék vásárolni itthonra szobabiciklit. Napi 1-1.5 óra aerobot nem bírok ki csak ha valami filmmel, könyvvel lefoglalom az agyam. Megkerestem egy szaküzletet, akik a testsúlyom, gyakoriság, intenzitás alapján minimum 160ezres kategóriát ajánlottak. Át akarnak baszni szerinted, vagy valóban szükséges ilyen minőségibb szobabicikli? 2) Próbálkoztam már szénhidrátos, illetve ciklikus ketogén diétával is. A ketogén diéta legbrutálisabb időszakában (napi 20 gramm ch) napi 1.5 óra aerobbal alig bírtam heti 40-50 dekát fogyni, úgy hogy még volt rajtam mit leadni. Az a teóriám, hogy túlzottan belassul az anyagcserém ketogén alatt. És úgy tűnik a heti egy töltés kevés, hogy felpörgesse. Azt találtam ki, hogy véletlenszerűen, pl 2-3 naponta délelőttönként olyan 150 gramm zabbal megbolondítanám a ketogént. Illetve, lehet hétközbe is beiktatnék egy visszatöltést. Ez így logikus, vagy baromság? Válaszodat előre is köszönöm, G.
buskispanda
Válasz
Szia!

1. Általában nem basznak át a szaküzletek, komoly edzésre ugyanis a gagyi, 50 ezres szobabicikli és társai alkalmatlanok. Nagyon nem mindegy, hogy min ülsz évi 365 órát.

Kifejezetten örülnöd is kéne talán. Szerintem egy kereskedő simán rámelegíti az olcsó szart azokra, akik látja, hogy úgyis csak ruhaszárítónak fogja használni. Ha neked komoly cuccot ajánlott, sejti, hogy nem vagy hülye.

Persze nyilván a drágábbat eladni jobb, hiszen azon több a haszon. DE! Abszolúte szükséges a minőségi eszköz. Az olcsón szar lesz bringázni és el fog romolni.

Kérdezz rá a Shop.Builder-en, ott van mindenféle és meg fogják mondani, melyik a strapabíró.

2. A ketogén diétában NULLA ch kell. Úgyhogy ne nagyon csodálkozz, bár mellesleg heti 40-50 deka tiszta zsírral nem sok baj van. 

Heti egy töltés nem lehet kevés. A ketogént nem lehet szénhidráttal "megbolondítani", csak annyit érsz el, hogy kiesel a ketózisból és szart sem ér az egész. 
2015-10-09 11:55:25
Bunny

Edzés hidegben

Kérdés
Szia Bunny! Az lenne a kérdésem hogy van-e valami tanácsod azzal kapcsolatba, hogy ha fagyponthoz közeli hőmérsékletben kell edzeni? Jelenleg ahol edzeni van lehetőségem, nincs fűtés :D Köszönöm előre is!
A k e l A
Válasz
Szia! Ez a helyzet nagyon gz, de nem reménytelen. Elsősorban vastag öltözet, de alá nagyon jól jön a WARMUP! Sajnos a normál gazdaságosságot felejtsd el, mert minden ízületedet be kell kenned, esetleg specifikusan a szükséges izmokat is. Minden gyalorlatot ötvenes ismétlésszámmal kezdenék.
2015-10-08 22:54:19
Bunny

guggoló cipő

Kérdés
Szia Bunny! A guggoló cipős kérdésre reagálnék ha szabad. Engem a kis feleségem Salta súlyemelő cipővel lepett meg karácsonykor és Nekem nagyon bevált. Üdv: Attila
attila_8c460e
Válasz
Szia! A guggoló cipő a tuti, pedig eszembe se jutott. Köszi!
2015-10-08 22:52:13
Bunny

Cipő guggoláshoz

Kérdés
Szia Bunny! Guggoláshoz milyen cipőt ajánlasz? Eddig sima futócipőben guggoltam, de az nem valami stabil és mindig befelé dől a bokám. Üdv, Bence
bence_b0fe1e
Válasz
Szia! A futócipő nem jó. Kosaras, túra vagy egyéb nem légpárnás cipőt keress.
2015-10-07 19:32:51
Bunny

Szállkásítás vagy tömegelés

Kérdés
Szia! Több éve edzek, az elmélettel tisztában vagyok, viszont sajnos a tudást nem igazán tudom a gyakorlatba ültetni. A problémám egészen pontosan: szállkásítsak vagy tömegeljek? Tisztában vagyok vele, hogy sokkal jobban nézhetnék ki, ha végigcsinálnék 1-1 időszakot, de tömegeléskor jön a bűntudat, hogy ha még feljön, soha nem leszek strandkész.. ha szállkásítok, a hasamon és derekamon akkor is marad puha vizes zsírréteg (has, derék, mell, pont mindig ott ahol kritikus), máshol viszont már eresedek, sokan meg is szokták kérdezni, hogy beteg vagyok-e úgy lefogytam. Tudom gének és kitartás... 177cm magas vagyok, jelenleg 73-75 kiló között mozgok. Úgy 3-4 év aktívabb konditermi múltam van, izomtömegven nem látszik meg, erőben viszont bőven jó vagyok. (Voltam 67 kiló is, akkor is ugyan úgy zsíros volt a mellem/hasam/derekam).. Te mit tennél a helyemben? Óvatos tömegelés (200g ch körül), vagy szállkásítsak le és kezdjek mindent az alapokról? Még valami. Te hiszel az izommemóriában, tehát ha valaki már felpakolt magára izmot, de elveszítette, akkor gyorsabban visszajön rá? Előre is köszönöm!
MoWar
Válasz
Szia!

Amikor fel kell tenned a kérdést, hogy "szálkásíts vagy tömegelj", akkor biztosan tömegelned kell.
2015-10-07 10:40:00
Bunny

Étkezés

Kérdés
Kedves Bunny! Étkezéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Nekem sokkal inkább bejött a szabadtéren végezhető saját testsúlyos edzésforma, név szerint az 1-2 éve nagyon felkapott Freeletics. Ez a laikus véleményem szerint inkább kardió-szerű edzés, semmint izomtömeg-növelő, mint a konditermi. A kérdésem, hogy az ilyen típusú edzésnél is maradhatok a Sárga Kapszulában leírt étkezés mellett, vagy másképp kellene alakulnia a tápanyagok arányának? Ha igen, akkor hogyan? Emellett a kiegészítők tekintetében is a konditermes ajánlást használjam? Köszönettel, Sanyi
sanya85
Válasz
Szia! Nem értek a szabadtéri agyrémhez, de MINDEN izommunkával járó tevékenységhez ugyanaz az étkezési séma kell.
2015-10-07 10:23:30
Bunny

Brewtein

Kérdés
Szia Bunny! Kivételesen nem kérdés, hanem fun-rovat. Kickstarterre felkerült ez : https://www.kickstarter.com/projects/konrardy/supplemental-brewing-protein-beer Ez már-már a BCAA-sör továbbgondolása :D
Trcs
Válasz
Szia! Majd beperelem őket! :D
2015-10-07 10:21:38
Bunny

Magas vérnyomás

Kérdés
Helló Bunny. 6 év edzés után,életem első krea monohidrát kúráját kezdtem el.  A feltöltés 6. napjára (30g/nap) brutál nyomást éreztem a fejemben. A vérnyomásom volt. 170/120. Gondoltam a kreatintól van. A 8. napig birtam ezt az érzést, és visszavettem lightos 12 grammra. Most is érzem a nyomást enyhén, a vérnyomásom 130-135/80-90 körül van azóta. (3 napja) Szerinted mit tegyek? Hagyjam a francba, vagy maradjak a szintentartáson és kiderül mi lesz, vagy keressek valami designer kreatint? Egyébként alapesetben vérnyomásom ok. Kajám tiszta grammra, Viz 7-8 liter, multi + extra C megy. Illetve lenmagolajbol oldom meg a zsirokat. Plusz tömegelés mellett is aerobozok néha. Tehát figyelek az egészségre, ez a fő szempont. De nem hagynám el,ha nem muszáj, mert tetszik ez a teltség érzet. :) Köszi Üdv
Peti_GWA
Válasz
Szia! 130-as vérnyomás normális. Azonban ha a kreatin egyértleműen növeli a vérnyomásodat, ne erőltesd.
2015-10-05 23:14:59
Bunny

Brokkoli

Kérdés
Tenyleg szeretik a brokkolit? http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8jwZ66_460sv.mp4
nonix88
Válasz
A mopszpéldányok rendkívül rafkósak, mondhatni kifinomult intellektussal rendelkeznek. Simán átvernek például.

Nem úgy, mint mondjuk ahogy az arab tetű el akart adni nekem a sárgaréz aranyláncát a cseh autópályán tegnap, mert "kifogyott a benzinje", hanem bizonyos dolgokat megoldanak, amit te nem akarnál amúgy.

Sőt olyan dolgokat is megoldanak trükkel, amit ők se akarnak.

Ilyen például, amikor a mopsz csak azért megesz dolgokat, mert te is azt eszed és meg akarja enni a kajádat, hogy átverjen. Persze olyan mopsz is van, aki szereti a brokkolit. De egy csomó dolgot csinálnak gyogyó-motivációból.

Náluk például a Pók a pizzamopsz, a Bröki inkább virslimopsz (nyilván egyik sincs otthon általában) , de a Bröki képes csak azért pizzát enni, mert a Pók azt szereti, miközben ő nem nagyon.
2015-10-05 11:53:00
Bunny

Bicepsz edzés

Kérdés
Szia Bunny! Bicepsz edzéssel kapcsolatosan lenne kérdésem, mivel ez az izom nálam nehezen fejlődik. Rendszeresen nézem a BBtv-t és egy régebbi adásban amikor a fibo-n forgattál szó eset pár mondatban a fatgrip-ről. Szerinted baromság, én sem értem a logikáját, de Vörös Zoli reality műsorában egy kar edzésnél használtak ilyen fatgrip-et, és még mindig nem tudom miért jó, ezért szeretném megkérdezni, hogy valamiben tud ez segíteni vagy csak parasztvakítás? Üdv.:Dániel
Daniel--
Válasz
Szia! Funkcionális anatómia alapján kissé belemagyarázósan el tudnám mondani mi az elmélete, de maradjunk annyiban, hogy enélkül is meg kell tudnod edzeni a bicepszed. Az enyém is katasztrófa, de az utóbbi 1,5 évben az időnként lecsökkentett mozgástartomány és a koncentrált gyakorlat különböző helyzetekben való erőltetése -gyakran első gyakorlatként- elég jól működik. Csalni ezzel az eszközzel is lehet és akkor talán még rosszabb mint nélküle.
2015-10-05 08:42:33
Kares

rheumatoide arthritis és szaunázás

Kérdés
Hello Bunny! Két kérdéssel fordulok hozzád. Az eggyik az lenne, hogy pár hónapja rheumatoide arthritist diagnosztizáltak nálam. Szerencsére eggyelőre csak a jobb bokám van oda kicsit, gyógyszerek mellett nincs komolyabb gond de egy keményebb lábedzés után pár napig sántikálok, eléggé fáj a bokám tőle. Tudnál javasolni valami kimélőbb lábedzést ami nem terheli meg annyira a bokámat? Nyilván nem lábnyújtásra és lábhajlitásra gondolok mert az nem valami sok. A másik kérdésem pedig az edzés utáni szaunázással kapcsolatos. Szerinted edzés után mennyire jó a szaunázás? Olvastam sok érvet mellette és ellene is. Köszönöm előre is a válaszod!
hofek
Válasz
Szia! Ilyet igen ritkán írunk, de ha tényleg RA-d van, akkor érdemes lenne más sportot keresned. Krónikus gyulladásos megbetegedésekben nem javaslom a meleg környezetet, különösen az akut fellángolások időszakaiban.
2015-10-05 08:36:22
Kares

Térd problémák

Kérdés
Szia Bunny/Kares! Gondoltam, most már ide írok ezzel, mert kifogytam az ötletekből. Szedek komplex izületvédőt, mellé plusz collagent és MSM-et, na meg multivitamint is. Rendbetett mindent, a súlyzós edzések után semmi bajom. A lábedzést is kibírja a térdem, guggolás/kitörés/nyújtás/hajlítás simán megy. Azonban ha elmegyek egy órát focizni, erős bemelegítés után is 10 perc múlva már járn alig bírok, és ilyenkor 2 napig még fáj mindkét térdem. Cipőt is cseréltem, hátha az a baj, de nem nyert. Emiatt 3 hetet pihentettem is, hátha rendbejön, az sem segített. Azt érzem én is, hogy másfajta terhelés a hirtelen megindulás/hirtelen megállás, de tavaly még ezzel nem volt baj. Mit tehetnék még? Előre is köszönöm!
Trcs
Válasz
Szia! Pár dolgot még írhatnál magadról, úgy mint életkorod, volt-e korábban sérülésed, mire vonatkozik hogy "...rendbe tett mindent..." mi volt a panasz? Írhatsz ide is, de egész nyugodtan nekem is az info/kukac/gyogyfogasponthu-ra vagy a sport.manualterapia/kukac/gmailpontcom-ra.
2015-10-05 08:33:36
Kares

Endokrinológus orvos

Kérdés
Szia! Láttam, hogy egyik olvasód üzenetemre reagálva szeretné megtudni az orvos elérhetőségét, akihez én jártam. A neve Dr. Tűű László. A Mens Mentis egészségcentrum endokrinológusa. Időpontot kell foglalni hozzá, amit sokszor minimum 1 hónapra előre lehet csak megtenni. Viszont tényleg nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom.
clegane
Válasz
Köszi!
2015-10-03 16:17:52
Bunny

étkezés edzés után

Kérdés
Kérdenem h edzés utan megiszom a turmixot,mikor javasolt az első szilárd táplálkozás?
vassdaniel
Válasz
Az nem zavar, hogy nem köszönsz, te buzi, az már jobban, hogy szarsz a felhasználási feltételekbe, de makogó faszparasztokkal nem foglalkozom, ha nem tűnt volna fel. Olvasgasd, faszkalap: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/magazin/kultur/a-jo-fizikum-nem-eleg
2015-10-03 16:15:05
Bunny

Kérés

Kérdés
Szia! Clegane nevű olvasód válaszában említette, hogy talált egy orvost, aki normálisan állt az alacsony tesztoszteron szint problémához (2015-09-28 21:57:17.) Megoldható valahogy, hogy megtudjam tőle ennek az orvosnak a nevét? Ezzel a problémával küzdök én is, de, ha levetkőzöm, elhajt mindegyik orvos (174cm/85kg vagyok alacsony testzsírszázalékkal). Tény, hogy ez ideális, de határ alatt vannak jóval a hormon szintjeim, és más problémáim is vannak ez miatt. Nagyon megköszönném, ha segítenél, akár csak egy emailcímmel.
kkaalliibbrraa
Válasz
Szia! Én nem tudom megadni az ő email címét, de majd biztosan reagál erre.
2015-10-03 07:58:41
Bunny

TGH teszt.

Kérdés
Hello Bunny! Mondtad a 121.BBTV-ben hogy ki fogod próbálni a T/GH-t,és ha kipróbáltad milyen a hatása?Elalvás előtt tényleg nehezebb elaludni és inkább érdemesebb edzés előtt bevenni?
mate_4ecc97
Válasz
Szia! Még nem tudok sokat mondani. 3 napon vagyok túl, nem lett durvább a cerka, de erősebb (!) vagyok. Tisztábban, könnyebben mennek a gyakorlatok. Adásban lesz róla szó.
2015-10-02 22:49:20
Bunny

feszes bőr és striák

Kérdés
Szia! picit lényegre törő leszek: 1 év alatt sikerült lefogynom 30kg-ot(természetesen tiszta étkezéssel,személyi edzővel), próbáltam odafigyelni, hogy inkább lassabban fogyjak bőröm miatt. Sajnos a striáim megmaradtak, azt tudom,hogy nem igazán lehet ellenük mit tenni(bár ha van valami szupertitkos megoldás,akkor azt szívesen meghallgatom). A másik problémám az a megnyúlt bőr a hasamon. Ennek a feszesítésére van valami kenőcs,vitamin,tápkieg, amivel esztétikusabb bőröm lehet? Előre is köszönöm a segítséget!
szabolcs_426d7f
Válasz
Szia! Lantos Johnny nekem a mandulaolajat ajánlotta több mint tíz éve a bőt feszesítésére. Ennél jobban nem mélyedtem el a kozmetika tudományában, szeritem egymillió fajta krém van erre. Ahogy striára is, de az elmúlni nem fog, viszont zavaróan látszani sem. A szolárium segít azzal, hogy nem vagy hullaszínű. Buzi dolognak tűnik, nem is kell túlzásba vinni, de nem árt, én is járok néha elvileg, mert ott tudok hat percet aludni.
2015-10-01 15:04:19
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Topola Kupa 2009
Topola Kupa 2009
BSN Magyar Kupa 2007
Kugelmann Beatrix
BSN Magyar Kupa 2007 Kugelmann Beatrix
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tóth Dani Luxemburgban!
Tóth Dani Luxemburgban!
BB.Tv Episode #120
BB.Tv Episode #120
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....