Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2015 november kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

Fény

Kérdés
Szia Bunny! Iskolai előadásaid alkalmával látod-e a fény a szemekben?Gondolok itt arra, hogy tesznek fel értelmes kérdéseket vagy csak bámulnak és alig várják,hogy szünet legyen és lájkolhassanak?Bár azt gondolom ahová meghívnak ott eleve kell, hogy legyen fogékonyság a mondandódra! Más.Megvan már a terved hogyan tudod elkerülni,hogy majdan a kislányodat beszippantsa birkák hada,okostelefon már az elsőbe,faszbúk stb?Az iskolában eltöltött napi 8-9 órát nehéz idehaza ellensúlyozni nálunk 30- ból 25-nek már van okosság a kezébe 3-nak elvből nincs 2-nek nem tellene rá.Mondjuk a 10 éves gyereket nem nagyon érdeklik az elvek,csak azt látja,hogy jól tanul, viselkedik ahogy kell neki mégse veszünk,holott a közepes Pistikének már régen van!Mi csak akkor fogunk venni neki ha már egyedül megy majd suliba és már most megmondtuk neki, hogy biztos nem okos lesz hanem strapa.Ti beszélgettetek már ilyesmiről a pároddal?
bernadett_7a04
Válasz
Szia!

Igen is meg nem is. Szoktam beszélni az általános elhülyülésről, szoktak jókat röhögni azon, amikor kielemezem, hogy milyen az kívülről, amikor szelfizik magukat. Jókat röhögnek, aztán ugyanazt csinálják, mint eddig. Pár értelmes gyerek van csak, a többi nagy eséllyel már most síkhülye.  
 
A legdurvább egy olyan drogellenes rendezvény volt, ahol drogellenes atkivistákkal voltam és a 12 éves kis füves taknyok rendesen kiröhögték őket. Ott egy kicsit keményebb hangnemben vettem át a szót.

De van egy nagy, csened réteg, aki nem agyhalott. Miattuk kell csinálni. Nagyon sokan tudják, hogy valami nem oké.

Múlt pénteken például sokkal jobb társaság jött össze, mint amire számítottam és egészen érdekes dolgokat mondtak. Erről beszélni fogok a következő rádióban. A röhej, hogy azt például vidéki általános iskola nyolcadikosok is tudják, hogy a magyar médiában kik a fő szarháziak és egyáltalán nem dőlnek be nekik. Durva ez a fenti témákat tekintve.

A lányomat nem fogja beszippantani a birka társadalom, mert tűzzel-vassal fogok küzdeni ez ellen. Nem pucsítok be, mint a sok stockholm-szindrómás szánalmas fasz azza a szöveggek, hogy "ilyen világ van." Olyan világ van, amilyenné a világot tesszük.  

Valami módon megpróbálom megértetni vele, hogy mi érték és mi nem. Ha elérem, hogy kinevesse ezt a sok birkát, akkor nem lesz gond.
2015-11-30 11:03:21
Bunny

Mellizom

Kérdés
Szia Bunny! Nekem a mellizmommal van problémám. Hosszú évek óta edzem, de nem folyamatosan. Viszont a mellizmom formája sosem lett jobb. Jelenleg 100Kg vagyok, 90kg-al nyomok fekve. Most diétába kezdtem, mert kicsit meghíztam. Tehát a kérdésem. A mellizmaim alsó részei nagyon távol vannak egymástól. De ez már a közepétől indul ívesen. Tehát nem csak hogy nem ér össze, de nagyon is távol vannak. Képet szívesen küldenék, hogy lásd miről beszélek pontosan. Kérdésem, hogy ez genetika, vagy pedig valamilyen technikával orvosolható? Válaszodat előre is köszönöm.
gabor_e9f084
Válasz
Szia!

Az izomformát két dolog határozza meg: főként a genetika és valamennyire az edzéstechnika.  

Ha valaki egy gyakorlatot szarul végez (amit egyébként a többség csinál a termekben a szokásos egóedzéssel) és nincs meg az izom teljes kinyúlása, csúcsösszehúzódása, egész mozgáspályán való végig feszülése, akkor nem lesz olyan jó az izomzat formája, mint a rángatózós edzésnél.

Nézd meg Cedric McMillan edzését, ami jól mutatja, hogy a kerekded izomzat és a szabályos edzés között van összefüggés.
2015-11-30 10:33:12
Bunny

B.B. Rádió

Kérdés
Szia Bunny! Kik voltak a top testépítőink közül azok, akik még ezzel a hulladék celebbel fotózkodtak? Azért Daniból ennél többet néztem volna ki. De mióta láttam, ahogy Béciék jópofiznak és bratyiznak a bűnöző lófejűvel, már nem lepődöm meg semmin. Úgy látszik, ahogy nő a népszerűség, úgy csökken az elvek iránti elköteleződés. Vagy eleve nem is voltak elvek, ami meg igen szomorú. További szép napot. Üdv: Gábor.
nevemsenki14
Válasz
Nincs nyilvántartásom arról, hogy kik azok a magyar testépítők akik a két celebféreg faszát szopkodják. (Nem tudom egyébként ennél van-e lejjebb a buzipornón kívül?) Akiről én megtudom, az nálam le van írva, kuka, tőlem lehet Mr. Olympia is, leszarom. A főköcsög egyébként a Bereczki, az vitte a Cutlerbe mindkét férget.

Egyébként nyugodjatok meg: aki ebben szar ember, az másban is az.

Nekem pedig elegem van, hogy mentegessem ezt a sok faszfejet, meg magyarázkodjak és azon izguljak, hogy ki ne derüljön ennek a sok köcsögnek a szarsága és ne égjek be, hogy példaképként állítottam őket az emberek elé.

Vagy hogy azon izguljak, hogy mikor kérdezitek  meg, hogy ha bereklámoztam és mindenkinek ajánlottam hogy milyen fasza igazi testépítő terem a Mecca, akkor miért ott forgat a tetves győzike a ganétévének. Mert erre nem nagyon tudok mit válaszolni azon kívül, hogy éppen lejáratnak.

Ezek az emberek ennyire tisztelnek titeket, engem és mondjuk a BBTv-t: mindazt, amit az elmúlt 10 évben tettünk ezért a sportért. Hát bassza meg mindegyik magát nyugodtan.  

Ott a csodálatos faszbúk, meg lehet nézni, ki kivel spanoskodik és le lehet vonni a következtetéseket.

Kurva szánalmas, hogy azok, akiket sokan példaképnek néznek, valójában piti érdekemberek, akik elfogadják a rajongóik általi népszerűséget, de az ezzel járó kötelességeket leszarják.  

Ez egy velejéig undorító, hazug féreg társaság, nulla összetartással, kizárólag érdekbarátságokkal: ne legyenek illúzióitok, csak néhány normális ember van.

A témát egyébként ne ragozzuk, nem szeretnék még 500 levelet kapni, felesleges erről beszélni. Tudom, hogy szar, hogy nincsenek példaképek, de ez van. Én igyekszem továbbra is normális emberekkel foglalkozni, de persze garantálni nem tudom, hogy kiről mi derül ki.
2015-11-30 10:15:16
Bunny

BB rádió

Kérdés
Szia Bunny! Nem szoktam kérdezgetni, de egy építő jellegű javaslatom lenne a BB ráduióval kapcsolatban. Jó lenne ha legalább a főbb testépítésről, versenyekről szóló tartalmak időbeli elérését megadnátok, hogy ne kelljen keresgetni hogy mikor beszéltek róla. Pl a legutolsóba írtátok, hogy Kiss Jenőről is szó lesz. Végig bogarásztam nagyvonalakba egyszer, de nem találtam rá. Nem mindenkit érdekel az egyéb témájú okoskodás, viszont a testépítő hírekről való értekezést meghallgatná. Ha lehet a jövőbe ezek időbeli elérését adjátok meg. A BBTV viszont Király ott nem kell keresgetni, jó úgy ahogy van! De ha már írok, akkor leírom amí még kicsit zavar mert sokszor említed, hogy a fekvenyomás tönkreteszi a vállat. Ez baromság. Az olyan mozdulatok nyírják ki a vállat, mint a tárogatás pozitív irányba döntött padon, a keresztcsigás bohóckodások, tolóckodás, nyak mögötti nyomások lehúzások, mert ez mind csavarja nyírja a vállat. Érdemes ezeket idővel-a korral előre-elhagyni. Ha ezeket valaki elhaggyja, helyette mást csinál -pl erőkeretbe végez válból nyomást, negatív padon tárog, amivel a csigás keresztlehúzárt is kiválthatja. stb. nem fog fájni a válla. de a lényeg ha valaki csak fekvenyomást csinál attól nem lesz baja.
janos_e4e198
Válasz
Pont leszarom a javaslataidat, faszfej, meg az okos véleményedet. Biztos pont tőled akartam megkérdezni, hogy pl. én hogy tettem tönkre a vállamat. Nem kell neked BB. Rádiót hallgatni, balfaszokkal meg nem áll módunkba foglalkozni, akik nem tudják odatakerni, ahova akarják. Mellékesen fogyatékos: hányszor lett bemondva, hogy BB.Rádió témában NEM az edző válaszolba írkálunk? Na húzz  a picsába!
2015-11-30 09:58:53
Bunny

Csemegekukorica

Kérdés
Üdv! Csemegekukoricát lehet szénhidrátforrásként enni? Itt a Body builderen semmilyen cikket nem találtam ezzel kapcsolatban.
patrik_d7a26c
Válasz
Valóban nincs "csemegekukoricát lehet szénhidrátforrásként enni" cikk, sőt, nem szoktunk egyesével minden szarról cikket írni. Mivel magadtól is ki tudod találni. Tömegeléskor lehet (módjával, kérdezz megy egy sertést, mit eszik), diétában nem.
2015-11-29 15:51:45
Bunny

Antibiotikum

Kérdés
Szia!Kedd óta antibotikumot kell szednem tüszős mandulagyulladás miatt 10 napig.Már tünetmentes vagyok,de a doki azt mondta, ameddig gyógyszer van, nincs edzés.Mit gondolsz, mikor kezdjem újra?Már hiányzik a vas.Köszi!
Lande
Válasz
A 11. napon.
2015-11-29 07:04:50
Bunny

Tápkieg.

Kérdés
Helló Bunny!Említetted az egyik rádióban hogy sok az átbaszás már a tápkieg piacon is,és ki fogsz a jövőben emelni pár táplálék kiegészítő céget ahonnan érdemes vásárolni és a pénzedért azt kapod amit szeretnél.
mate_4ecc97
Válasz
Milyen logó van a BBTv elején, agyhalott?
2015-11-28 20:19:23
Bunny

Te mit tennel a helyemben

Kérdés
Szia Bunny! Azert irok neked mert (talan szomru lehet), de rajtad kivul nem ismerek olyan felnott ferfit, akit valoban tisztelek es szeretek. A tema most maganelet. 23 vagyok, 18 voltam amikor elmentem otthonrol. Azota a magam ura vagyok, kulfoldon elek, akcentus nelkul beszelek, dolgozom, edzes, nemsokara diploma, lassan kezdem a motorjogsit ( te oltottal be, mellesleg). A lenyeg, hogy totalisan belem szeretett egy no (nem akartam senkit), aki hivatasat tekintve apolo, de szocialis munkas lesz, 29 eves, nagyon gondoskodo, MINDENBEN tamogat, hozzam akar tartozni, mos, foz, takarit, normalis ertekrendje van, tudunk sokat beszelgetni es nevetni, csinos, jo az agyban, birja a zeneimet. Mar rovid ido utan is kvazi ismer engem es imad. Az egyik hobbim: a helyi moziban regi filmeket is vetitenek alkalomszeruen, torzsvendeg vagyok. Total Recall, Top Gun, Kommando stb Most lesz az Alien es tok kiborult, mert nem lehet mar jegyet kapni, pedig nagyon meg akarta nezni. Minden idilli, kiveve egy dolog: nem szeretem ot, nem vagyok szerelmes, egyaltalan. Ha az eszemre hallgatok, nem engedem el (ebbe az iranyba hajlok), ha a szivemre, igen. Jol gondolom, hogy nem kell mindig a szerelmet keresni? Te mit tennel?
yirnf
Válasz
Szia!

Ma ilyen nap van. Nem tudod elképzelni, milyen egyszerű ez: szard le a  szerelmet meg az összes ilyen baromságot, abból csak baj van.

Ha az eszeddel akarsz vele lenni, az a jó.  Raconális döntés kell, nem elvakult rózsaszín szarság, amiből pofáraesés lesz. Ki fog alakulni érzelem, épp annyi, amennyi elég.

Ne legyél hülye, örülj annak, ami van: könnyen lehet, hogy megvan a tuti.
2015-11-28 19:48:11
Bunny

BBGym és mások2

Kérdés
folyt:megismertem kint egy német lányt, a hotelban dolgozott ahol én, sportos, mosolygós, szép, mint a mesékben,sok közös program, jártunk úszni,futni, edzeni, persze voltak negatív dolog is, amin a lila köd miatt átsiklik az ember, lényeg a lényeg ez ment vele 3 hónapig, de nem jöttünk össze, majd én jöttem haza Mo.-ra, ő meg fél évre Isztambulba dolgozni sulis gyakorlatra, azt hittem sosem látom többet, utolsó találkozásunkkor meg elég hülyén is viselkedett úgyhogy nem is kerestem. 3 hét múlva aztán ő keresett engem, örültünk egymásnak stb., volt 5 nap szabadsága mondta eljönne hozzám szívesen Mo.-ra, de nem akarja hogy fizessem a repjegyének még a felét, sem úgyhogy még nem biztos,na ebből az lett hogy 150ezerből mentem én hozzá 2 napra :D, lejárt útlevél, új jegy minden szívás ami szóbajöhet megtörtént, viszont nagyon jó volt vele, korábban nem voltunk még együtt se úgymond hivatalosan, se az ágyban, na most itt ez megtörtént, megbeszéltük, hogy tavasszal mikor visszajön Németországba folytatjuk, eszerint tartottuk a kapcsolatot neten majd egy hónapig, aztán egyik nap a semmiből előjön belőle, hogy fél, nem tudja mit akar, sajnálja de legyünk csak barátok. Nem ragozom tovább, mert minden részletet úgysem tudok elmondani, az lenne tőled a kérdésem, hogy úgymond elég sok energiát beleraktam ebbe a kapcsolatba, meg is szerettem őt, viszont ez a legyünk barátok és utána meglátjuk nekem sosem jött még be, viszont most van köztünk 1500km, és még a szemébe se tudok nézni, így megérheti tartani a kapcsolatot és kivárni még vele? Vagy ez az alárendelt szerep, hogy én a szerelmes neki meg csak barát vajon mindig bukó? Csak úgy elfelejteni nehéz lenne,de az legalább az én döntésem lenne, vagy jófejkedjünk, hitegessem magam hátha nem főtt még le a kávé? Kíváncsi lennék a véleményedre, és köszönet mindenért!
szodaa
Válasz
Na, a lényeg:

ne legyetek barátok, inkább szard le. Az ilyen "nem tudom mit akarok" picsák a legrosszabbak, simám tönkretesznek, ha hagyod.

Nincs mit kivárnod. Élj, csajozz, aztán majd meglátod mi lesz. Szerintem bukó. Egy biztos: eszedbe ne jusson rá várni. Az 1000% szopás. Bátran adj lehetőséget más nőknek hogy ma szexuális interakció kegyében részesüljenek, ha más nem is jön össze, mert mint tudjuk, a mai nőpopuláció nagy része sajnos a segghülye és a komplett agyhalott szint között mozog, csakúgy, mint a férfiak.

Nem kell efelejtetni. Csak meg kell érteni, hogy ő nem az, akinek képzelted.
2015-11-28 19:40:19
Bunny

BBGym és mások

Kérdés
Szia Bunny! Lassan egy éve Németországban dolgozom, nem régen jöttem haza szabira, sikerült az új BBGym-be ellátogatnom, nagyon nagy élmény volt, mostanában sajnos, vagy nem sajnos, nem az első helyen áll az edzés az életemben, ami elég nagy változás nálam, mert 7-8 évig viszont kifejezetten ott állt, nagyon igazából edzésben sem vagyok, gondolataim is máshol járnak, de a tűz nem aludt ki, mert ide ahogy beléptem éreztem, hogy jó helyen vagyok és van értelme súlyzót fogni a kezeimbe, tetszett a kialakítás, hogy rend van és úgymond „fegyelem”, a dizájn, szinte megszólal a terem , ehhez szeretnék gratulálni, és megköszönni! Más: 21 vagyok most, 14 voltam kb. mikor elkezdtem követni, mindent amit csinálsz, (szerintem ha lenne valami audioblog szavaló verseny tuti abszolút bajnok lennék), és akárhányszor szívás meg szar volt most ebben az egy évemben, mindig eszembe jutott valamelyik részlet, a Pestre költözésed idejéből, hihetetlen sok erőt tud adni egy-egy ilyen sztori, mikor az ember egyedül van. Folytatódna még az irományom, de túl hosszú lett, 2 részletben küldeném el, remélem nem probléma.
szodaa
Válasz
Szia!

Szerintem nem szabad, hogy az ember életében az első helyen legyen az edzés. Nem így kell róla gondolkodni, hanem olyan alapnak kell tekinteni, mint bármilyen napi rutin dolognak.

A tűz olyan dolog, hogy sokan mindent megtesznek, hogy kialudjon: én úgy vagyok vele, hogy inkább nézzek ki szarul, minthogy bármi közöm legyen ehhez a halom önimádó , szelfiző féreghez, meg a celebéregszopó versenyzőkhöz. Ne felejstd el: ez volt és ez lett a testépítés.

A BodyBuilder Gym más. Egy sziget.  Ez a 80-as 90-es évek, amikor még volt alázat és gerinc. Naponta jut eszembe: de jó, hogy megcsináltuk!

Az audioblogról meg a szívásról annyit, hogy tegnapelőtt elromlott a telefonom este tízkor úgy, hogy tegnap vidékre kellett mennem egy iskolába és elveszett az összes telefonszámom. (Most próbálják megmenteni.)


2015-11-28 19:29:41
Bunny

Átmozgatás és tömegövelés között

Kérdés
Üdv! Október óta csinálom az általatok ajánlott átmozgató edzéstervet úgy, ahogy ott le van írva. Egy hónap múlva szeretnék rátérni az első osztott edzéstervemre. Mit gondolsz, érdemes most, hogy már egy ideje csinálom az átmozgatást, beletennem az edzéstervbe olyan gyakorlatokat, amiket majd a tömegnöveléskor fogok csinálni? PÉLDA: a Ti átmozgatásokban: 3 sorozat bicepsz állva rúddal. Variálhatom úgy, hogy 1 sorozat állva rúddal, 1 sorozat ferdepadon egykezessel, 1 sorozat kalapács-bicepsz? Tehát a teljes test-jelleget és intenzitást megtartanám, csak a három sorozatot három különböző gyakorlattal csinálnám meg, a többi izomcsoportnál is, hogy megtanuljam helyesen kivitelezni a későbbi tömegnövelő terv gyakorlatait, ha majd oda eljutok. Minden jót, csak így tovább!
bertalan_39ca3b
Válasz
Szia! Különösebb jelentősége nincs, vaiálhatod nyugodtan. Nyilván jobb minél több mozdulatot megtanulni.
2015-11-28 18:24:57
Bunny

Szteroidos cigány

Kérdés
Helló Bunny!Én is láttam a képet kb 1 percig volt kint Faszbukon aztán levette.Nekem+2 srácnak sikerült lefényképeznie.Ha érdekel a kép (bár szerintem nem, vagy láttad) akkor elküldöm.Amúgy a BBTV kibaszott fasza lett mint mindig csak így tovább!
mate_4ecc97
Válasz
Hallgasd meg a rádiót! Amúgy sem kell bántani a testépítők barátját!
2015-11-28 16:09:40
Bunny

kezdő motorok

Kérdés
Szia Bunny! Motorokról érdeklődöm, korábban olvastam, hogy van egy alapvető képed arról hogy kezdőknek mi az ami ajánlott. Én a chopperek iránt érdeklődöm. Szeretném megcsinálni az A korlátlan jogosítványt és utána belevágni a motorozásba. A chopper motorok érdekelnek, nézegettem sok videót yamaha, harley davidson motorokról. Leginkább a Harley Sportster Iron 883 fogott meg, de úgy gondolom kezdőknek nyílván nem kéne belevágni egyből a mélyvízbe. Egy barátom ajánlotta a Keeway márkát, egyes oldalakon használtan relatív elég olcsón lehet kapni. Nekem az ár max. 300.000 Ft lenne. Én személy szerint nem bízom az ilyen noname márkákban, viszont azt mondták, hogy kezdő motorosnak 2-3 évre megéri ilyesmire beruházni, aztán majd tovább lépni egy komolyabb kategóriára. Mit javasolsz? Más: Köszönöm, amit a sárga kapszulában leírtál, röviden: elolvastam, felfogtam, életmódot és tartást adtál az életemnek, amit nagyon köszönök!
tamas_60b981
Válasz
Szia!

A H-D Sportster 883 teljesen jó kezdőknek, haladóknak, mindenkinek. Simán megveheted kezdőként, nem fogsz meghalni vele. A bibi az, hogy úgy érzem a probléma a kerettel lesz, mert 300 ezerért ugyanúgy nincs Szpori, mint amennyire nem alternatíva a Keeway márka. Kicsit nagy kontrasztokban gondolkodsz.

3 kilóért van használható motor. De a motormárkák közül az összes kínai csingcsang gecit felejtsük el és a Keewayt is. 

2015-11-27 20:41:08
Bunny

Mr Olympia - Markus Rühl

Kérdés
Szia Bunny. Nézegettem régi felvételeket korábi olimpiákról és elgondolkodtam, hogy Markus Rühl miért végzett mindig olyan rossz helyen? (7, 14, 8, 5, 15 ,8, 15 ha jol olvastam) Szerintem tömegben abszolút a legnagyobbak között volt és szárazságban sem volt nagy probléma vele. Ez csak az én szubjektív véleményem, nem értek hozzá ezért kérdezlek téged! Válaszodat előre is köszönöm!
istvan_cd7c75
Válasz
Szia!
 
Abszolút értékben Markus Rühl nem volt jó versenyző. A szimmetria volt a gyengéje: egyszerűen nem arányos, nem esztétikus. 
 
Egyáltalán nem a tömeg számít, hiszen akkor Frank Zane soha nem lehetett volna Mr. Olympia, de lehet Dexter sem.
 
Sajnos ez nagyrészt esztétikai sport. Az esztétika pedig genetikai adottság, bár kétségtelen, hogy a szabálytalan, túl nagy súlyos edzés (amit sok profi csinál, mint pl. Markus) nem kedves a szép izomformáknak. 
 
Markus Rühl izomzata szögletes, arányai nem jók, ezért hiába látod marha izmosnak, sőt hiába tetszik a fizikuma, vannak nála esztétikusabb versenyzők, akik meg tudták verni.
 
Valahol elég nagy hülyeség, hogy olyan adottságokat pontoznak, amin nem lehet változtatni. Igazságtalan, hogy valaki fele annyi munkával s győzhet, mert jobb a struktúrája. 
 
De egyrészt mi mést pontoznának? Muszáj valamit figyelembe venni, nem lehet csak azt pontozni, hogy ki az izmosabb, mert egymás mellé áll két groteszk állat, és nincs mi alapján dönteni.
 
Ezen felül ez az igazságtalannak tűnő dolog minden sportban megvan ezen a magas (élsport) szinten: biztos lehetsz benne, hogy a futáshoz legjobb adottságokkal rendelkező futó fog nyerni a futóversenyen. Hiszen itt már mindenki maximálisan felkészült, a beletett munkában olyan nüansznyi különbságek vannak, hogy bizony a genetika dönt. 
 
Hopp, ezt lehet átdolgozom cikknek.
2015-11-27 19:22:52
Bunny

Motor válasz

Kérdés
Igen, kiszámoltam természetesen. Ugyanannyi mintha itthon vennéd csak ezért a pénzért nem egy bontószökevényt kapsz.
Hiwe
Válasz
Én ezt eléggé kizártnak tartom. Ahogy én néztem, az árak kb. ugyanazok mint itt, ehhez jön még a forgalombahelyezés és a szállítás, amire számolj nyugodtan 250-et és még futhestz lukra is. Egy motort nem éri meg behozni.
2015-11-26 22:08:23
Bunny

És még mindig motor

Kérdés
Szia Bunny! Köszi hogy privátba is foglalkoztál volna velem de az orrom elöl vitték el a vasat amit kinéztem és ezért nem írtam neked semmit. Amúgy letettem a GS500-asról és CB500-asokat nézegetek, igaz nem itthon hanem a mobile.de-n. Kicsit mások a gépek és más a piac mint idehaza. Pld képzeld a 20-30ezres futásteljesítménnyel meghírdetett vasak tényleg úgy néznem ki mint amik 20-30ezret futottak. Elképesztő hogy mik vannak! Lehet hogy a németek nem akarják átbaszni mindenáron a másikat? Valami ilyesmire gyanakodok. :D
Hiwe
Válasz
Szia! Azt azért kiszámoltad, hogy egy 300 ezret érő CB 500-at mennyiért veszel meg kint, mennyibe kerül behozni és mennyi lesz a forgalombahelyezés?
2015-11-26 21:14:53
Bunny

Tesztoszteronból ösztrogén

Kérdés
Szia Bunny! Pár hete járok orvoshoz, hogy elintézzek egy gynecomastia műtétet. Vérvétel során kiderült, hogy magas a tesztoszteron szintem (29-et mértek 34 a felső határ), és emellett az ösztradiol szintem is (44 a felső határ és 43-at mértek). Az endokrinológus szerint a magas tesztoszteron szint miatt, az androgén hormon átalakul női hormonná, ezért magas az ösztradiol szint is. Emiatt nem tudok könnyen szálkásodni, még szigorú diétával sem. Kérdeztem az orvost, hogy lehet-e blokkolni az ösztrogéné alakulását a tesztoszteronnak. Ő azt mondta, hogy nem akar belenyúlni és természetes úton nem nagyon lehet. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám csökkenteni, megakadályozni a túlzott női hormon szintet? Természetesen a sárga kapszulában leírtakat betartom. Köszönöm a válaszod előre is!
m.sanya
Válasz
Szia!

Én nem látom azt, hogy para lenne az értékeiddel. Nem vagyok orvos, de nem vennék mérget arra, hogy az aromatizáció számítana ilyen értéknél. Nem kőórosan magas a tesztoszteron szinted.

Léteznek ösztrogén blokkoló táppkiegek, amelyek természetesn módon működnek. Pl. a MACATRON.
2015-11-26 21:13:19
Bunny

Tömegnövelő étrend

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy egy tömegnövelő étrendnél fel lehetne e dobni a pulykamell-brokkoli-rizs triót valamilyen öntettel, sajtszósszal pl., hogy mégse tűnjön annyira kötelezőnek tőle az étkezés és az ízén is dobjon azért vagy nem ajánlott ilyennel feldobni a kaját(veszít a értékéből/hatásából a tömegnövelés kapcsán)? Előre is köszönöm a választ!
chimerico
Válasz
Szia! Igen!
2015-11-25 20:44:22
Bunny

Otthoni edzés

Kérdés
Hello Bunny! Otthoni edzésről szeretném megtudni a véleményed. Munkám miatt (6:00-tól 18:00-ig) sajnos nincs lehetőségem eljárni terembe egy ideje, mivel minden nap -kivéve szombaton és vasárnap- 19:00 érek haza. A környéken lévő terem is 21:00-ig van nyitva, és akkor még nem készítettem másnapra kaját és nem végeztem el a többi dolgom. Szóval sajnos nincs időm. Viszont most módon van megvásárolni egy 2x20kg-os kézi súlyzó készletet, ami szerelhető. Szerinted lehetséges - közel- teljes értékűen edzeni ezek segítségével, nélkülözve az edzésteremben lévő speciális gépeket? Kezdőnek számítok a testépítés terén, szóval szerintem a súlyzók súlya megfelelő lenne, csak azt nem tudom, hogy minden izomcsoportot át lehet-e edzeni rendesen kizárólag kézi súlyzókkal. Válaszodat előre is köszönöm! Béla
bela_0c9b57
Válasz
Szia! Gyakorlatilag nem. El tudsz kezdeni edzeni - nyilvánvalóan fényévekkel jobba, mintha nem csinálnál semmit - de edzőterem nélkül edzeni normálisan nem nagyon lehet. A 2x20 kilós állítható szettel nem lesz gond. Mindent meg lehet edzeni kézisúlyzókkal. De ez ideig-óráig elég. Egy állítható pad, egy erőkeret és egy rendes súlykészlet sokat segítene, de ez többszázezer forint. Mondjuk 19 és 21 óra között van két óra.
2015-11-25 15:11:06
Bunny

Vidéki vagy fővárosi élet

Kérdés
Üdv., Bunny! Mivel időről időre előkerülnek itt életvezetési kérdések is, így én is ilyesmiben kérném most a véleményedet. Úgy alakult, hogy jövő tavasztól felépül egy családi nyaraló Balatonon, a déli part elején, ami lakásnak is megfelelne. Apám építteti, és nem nagy a rokonság, szóval alig lenne más használója. Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e az év nagy részét (vagy akár az egészet) ott töltenem, kiköltöznöm oda. A munkámat többnyire itthonról tudom végezni, szóval ez kevésbé befolyásol. Olykor elegem is van a fővárosi zsúfoltságból. Csak az is lehet, hogy egy idő múlva elunnám magam ott, azzal együtt, hogy imádom a természetet, bringázást, kertészkedést. Ha mégis ott lennék, kiadhatnám a bp-i lakásomat – eladni azt hiszem nem lenne okos dolog, mégha pénzben átmeneti segítség is lenne, de hosszú távon azért jó dolog ha van egy ingatlan. Ha meg simán megtartom úgy, hogy senki nem költözik oda, akkor megtehetem, hogy bármikor visszajövök Balatonról. Szóval, kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy inkább csak pár hetes nyaralásra gondoljak a balatoni házra, vagy érdemes egy életmódváltás-félén gondolkodjak, vidékies berendezkedéssel. Köszi előre is!
galdora
Válasz
Szia!

Ilyen helyzetben én biztosan mennék. Nem tudom Budapesten belül hol élsz, de a város nagyrészt élhettelen. Semmi olyan nincs itt, ami miatt annyira maradni kéne.

Komolyan, 20 éve élek itt, de szinte nincs egy normális étterem, ami a törzshelyem lenne például. (Van pár hely persze, se semmi, amit ne bírnák itthagyni.)

Kaja meglesz, edzőterem legyen, ha el akarsz menni moziba, maximum utazol.

Cserébe nem kell faszparasztokat kerülgetni. Saját kerted lesz. Mehetsz endurózni a természetbe. (Ez lehet nálad nem szempont.) És nem fog senki felrobbantani.

Nem akarok helyetted dönteni, de én belevágnék.  Elunni nem fogod magad, abban szinte biztos vagyok.
2015-11-25 10:37:53
Bunny

Star Wars

Kérdés
Írd be google-be: A long time ago in a galaxy far, far away
elvistheking
Válasz
A vicces az, hogy semmi nem történik.
2015-11-25 10:31:58
Bunny

Motor téma segítség

Kérdés
Van egy konkrét motor amúgy amit kinéztem és nagyon érdekelne a véleményed de túlmutat az edzőválaszol keretein az infó illetve küldenék neked fotókat is. Csak azért kellene ennyire körülményesnek lenni mert messze található és nem szívesen vezetnék 500 km és vinném le a barátomat linkre. Írhatok neked esetleg privátban? Megtudnád nézni?
Hiwe
Válasz
drugsbunny.hu/kapcsolat
2015-11-21 16:04:26
Bunny

Még mindig motor 3

Kérdés
Hát ezt a családtagos dolgot látnod kellett volna. Nem írom le mert hosszú de a lényege hogy a valós tulajdonos tudta nélkül akartak nekem motort eladni, a papírra meg azt írnak amit akarnak aztán futhatsz a fél milliód után amikor bíróságra kerül az ügy. Lehet hogy jogilag el lehet adni így gépjárművet, de látva (egy ideig nem kellett szembesülnöm ezzel ennyire) hogy milyen ki-mit tud megy kishazánkban, én már abban is kételkedek amit a másik kérdez!
Hiwe
Válasz
Nem, ez közokirat-hamisítás! Meg persze bizonyos népcsoporttól nem veszünk SEMMIT és nem adunk el nekik semmit.
2015-11-21 11:41:26
Bunny

Még mindig motor 2

Kérdés
Szia! Nincs bajom az ER-5 formájával. Igazság szerint jó lenne nekem bármelyik csak eddig folyamatosan átbaszásokba futottam bele. Még szerencse hogy van egy barátom aki elkísért és tesztelte a gépeket. Elképesztő hogy mi van a használt motorpiacon. Érdekes pld hogy a mobile.de-n 50-60ezres futásteljesítményekkel vannak fenn a motorok amit megtudnék venni, de varázslatos módon nálunk a Németországból behozott vasak egytől-egyig 10-20ezer km futottak. De belefutottam olyanba is hogy egy családtag akart eladni nekem motort, aki a tulajdonjog átruházása felől nem is dönthetett volna. És ezek a storyk mind többszöri beszélgetések email-ezgetések után állnak össze. Én mindig tájékoztattam mindenről a vevőt amikor eladtam neki pld a kocsimat. Nem zavart hogy nem kerestem rajta vagy nem jött vissza a szervizelésre fordított összeg. De sajnos én vagyok a kisebbség...
Hiwe
Válasz
A szervizelés bukó. Jó hogy nem akarjuk felszámolni a beletenkolt benzint!

Magyarország varázslatos hely, itt fiatalodnak a motorok, kevesebb lesz a kilométer, vagy hátrafelé motoroznak vele.

Pont ezért lényegtelen adat a kilométer óra állás. 

A családtag eladhatja neked a motort meghatalmazással, saját aláírással (más nevében nem írhat alá!) és törzskönyvvel.
2015-11-21 10:56:55
Bunny

fekvenyomás

Kérdés
Szia Bunny! Nekem nem kérdésem lenne, csak annyit mondanék, hogy kipróbáltam azt a tippet amit valamelyik BBTv-ben adtál a fekvenyomásról, vagyis hogy úgy toljuk ki a súlyt, mintha össze akarnánk nyomni a rudat. Először kicsit furcsa volt így, de a második-harmadik sorozatra már úgy bedurrant a mellem, mint előtte szinte még soha. Szóval remek tipp volt, köszi, kíváncsian várom hosszabb távon az eredményt!
peter7410
Válasz
Szia! Köszi, sokan írtak emiatt, de nem tudok általában válaszolni! Hamarosan jön egy cikk aminek ez lesz a címe: full kontroll.
2015-11-21 10:44:07
Bunny

Vállfájás

Kérdés
Üdv, szeretnék tanácsot kérni a vállfájásom miatt. Úgy körülbelül 3 éve volt egy kisebb balesetem, kétszer megröntgenezték a vállam, mert az elsőt elbénázták. Azt mondták nem tört el csak zúzódott, de utólag kiderült, hogy eltört. Rosszul forrt össze, de nem vészes szerencsére. Edzés előtt jól bemelegítek, de még mindig sűrűn fáj gyakorlatok közbe, után. Gondolom az ízületek sincsenek rendben, és érdeklődnék, hogy mit javasolsz, vállízületre, esetleg egyéb tanács ? Válaszodat előre is köszönöm!
richard_67a57c
Válasz
2015-11-21 07:04:03
Bunny

Még mindig motor

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm az eddigi segítségedet! Még nincs motor és a tanácsodra nézek ER-5-ösöket is. Most van egy alkalmas darab amit úgy gondolom érdemes lenne megnézni. Olvastam a cikkedet a Kawáról. Lenne pár kérdésem: Fő vonalakban mi a különbség a GS500 és az ER-5 között? Amit eddig leírtál, azt természetesen megértettem illetve tudom hogy a Kawa vízhűtéses. Alkatrészárakban illetve ellátásban hasonló? Szerelhetőségben? Általánosságban miért olcsóbbak a Kawák? Szóval érdekelne minden főbb vonalakban (nem akarlak azért nagyon feltartani). Amúgy elolvastam jó sok cikket és népítéletet de nagyon érdekelne a te véleményed is. Előre is köszi!
Hiwe
Válasz
Szia!

A fő különbség, hogy az Kawasaki ER-5 komolyabb motor. Jobb a futóműve, a kidolgozása, jóval erősebb és kulturáltabb a blokkja. A nagyon kiforrott 60 lóerős GPZ 500S-t fojtották vissza 50-re, így egészen nyomatékos lett. (A GS 500 alul gyenge, de legalább nem szeret forogni és felül se erős.) 

Nem hiszem, hogy különösebben olcsóbb az ER-5, mint a GS 500, de ha azonos évjáratban igen, akkor azt kell mondjam: hülye a piac.  Pár éve az ER-5 még jóval drágább volt, kétszer annyit pedig nem ért, de most hogy közeledtek az árak és azt választanám. 

4 kilónál többet egyikért se adj. Sőt, GS 500-ért annyit se, ráadásul abból csak csutkakormányos évjáratot kapsz ennyiért. Akkor már inkább egy GPZ 500S. (Nem az 500R, mert az négyhengeres!)

Majd elfelejtettem: ízlések és pofonok, de kétségtelen, hogy a GS 500 jobban néz ki a letisztult formáival, az ER-5 túl hangsúlyos váza pedig elsőre ijesztő. De korántsem néz ki olyan bénán élőben, mint a képeken: nem kell félni, az ER-5 nem csúnya motor.
2015-11-20 21:09:25
Bunny

teljes agyhalál

Kérdés
Szia Bunny! (...)
draven
Válasz
Szia!

Az első általad felvetett témáról nem akarok beszélni, mert kerülöm a kvázi politikai témákat, ugyanis ha nem tenném, orrba-szájba ez menne és megölné a maradék szakmaiságot is.

Mindesenestre hogy az embernek ebben igaza legyen, vagy hogy megmondja előre, mi lesz, ahhoz nem kell nagy ész.

A másik dolog a jellemről és  a gerincességről: Magyarországon két irritáló celebféreg van, akivel nem szabad szóba állni. És csakazértis csinálják. Versenyzők is. Részemről úgy gondolom, embert a barátjáról. Aki lefotóztatja magát egy szardarabbal és azt hiszi, ezzel kell reklámozni a vállalkozását, annak ez a szintje. Én ezen a szinten levő emberekkel nem foglalkozom és a szolgáltatásaikat nem veszem igénybe. Csakúgy, mint te sem. 


2015-11-20 14:12:33
Bunny

Emberek

Kérdés
Szia! Eléggé off és hosszú kérdést szeretnék feltenni, de az egyik válaszodban olvastam a témáról, valamint a te véleményedet intelligensnek tartom. Van ötleted, mitől integrálódhatott az emberek többségébe az a negatív tulajdonsági tömb, amit például te is utálsz? Többek között a képmutatás, bár lehet, a magamutogatás jobb szó (előbbiről olvastam, pontosabban.) A csekély 18 évemmel nem tudom felfogni ép ésszel azt, hogy miért kell jobbnak mutatni magunkat, miközben tudjuk, hogy nem vagyunk azok (persze, kivételek vannak)? A korosztályomból rendkívül sokan pózerkednek, hogy teszem azt milyen menők, miket kaptak a szülők pénzéből, mások nyálcsorgatására várva, amit meg is kapnak. Ez idősebbeknél is igaz lehet, pl. az általad ismert szelfik a konditeremben. Most komolyan, ezek az alfahímek arra verik magukat, hogy lemennek a terembe és most az összes Facebook ismerősnek tudnia kell erről? (Magáról az oldalról inkább nem is érdemes beszélni.) De jó példának tartom az intelligens véleménynyílvánitás képességének hiányát. Ha valamit nem szeret, illetve nem ért vele egyet, az alapból szar? Számomra hihetetlen. (És ezek az egyének érdekes módon gyakrabban találnak párt maguknak. Igaz, én csak azért nem, mert személyen vagy nem ismerek olyat, akihez vonzódnék, vagy nem tudom/merem megfogni, az internet pedig sajnos kiöli azt az érzést belőle, mint ahogy egyszer írtad az internetes társkeresőkkel kapcsolatban.) Ismét elnézést a hosszú és off kérdésért.
SuperCharger
Válasz
Szia!

Az emberek segghülyék. A legtöbbjük egyenes undorító féreg. Ez a helyzet manapság.

A képmutatásnak és  a magamutogatásnak megvan a két kiváltó oka: a média és az internet. (Pontosabban a web2 és a közösségi ganédomb.)

A média sok év aknamunkával elintézte hogy az embereknek ki legyen mosva az agya teljesen. Hogy gerinctelen, elvtelen senki szarokká váljanak, hiszen senki sem rak eléjük normális példát, példaképeket, életcélokat - csak a mocskot. 

A közösségi gané pedig platformot ad az agyhalottak "önkifejezésére."

A buta paraszt azért veri magát a semmire, azért posztol mindent, mert ezt látja a médiában és a többi birkától.

A társadalom olyan szinten szar, hogy az agyhalált elfogadta és legitimizálta. Ennyit tudnak az agyhalottak szülei is. Nem röhögjük körbe a szánalmas, önmagukat fotózó nyomorékokat, hanem ezt tekintjük sztenderdnek. A mai ember nem fotóz le dolgokat, hanem magát fotózza kézből, amitől úgy néz ki a perspektíva miatt mint egy szánalmas idióta, de ez jelenleg menő.

Ez egy öngerjesztő folyamat. 

Az átlag agyhalottnál magasabb szellemi nívón élő emberek pedig ennek bepucsítanak sok lúd disznót győz alapon. "Ilyen világ van, el kell fogadni" - mantrázzák, mint valami gyáva, gerinctelen gyenge szarok, akik arra sem képesek, hogy ilyen pitiáner dolgokban kiálljanak magukért és a normalitásért. 

Az egyszerű válasz a kérdésedre: ez a sok szánalmas majomfasz pózőr gyökér azért ilyen, mert nem lát mást. Ezt látja a többiektől és a képességei az utánzást teszik csak lehetővé, kb. mint egy majomnak.

Már nincsenek példaképek, nincs normalitás, senkitől sem látnak normális viselkedést. Csak ez a mocskos szar van. Ennyit tudnak a nyomorékok, ez az életük, nem látnak normális célt, nem érnek el sikereket, elég nekik a kibaszott posztolás, meg a remegés a lájkokért. Az agyukba fogják kötni a faszbúkot a mindent nyomorba döntő pénzemberek a nagyobb profit érdekében, meglátod. 

Kibaszott komoly mentális és morális válságban van a világ, totálisan meg van buzulva, dől is össze minden.

A túl nagy jólét nem tanította meg a kis buzikat küzdeni, dolgozni, de legfőképpen férfinak, sőt embernek lenni. (A nők külön kaszt lehetne, mert amennyi naponta önmagát fényképező és posztolgató prosztó kurva létezik a világon, az elképesztő. De le se köpöm őket, nemhogy írjak róluk. Viszont ez legalább arra jó, hogy tudd, kivel nem kell szóbaállni.)

Ma a világ a teljesítmény nélküli gyökereké. Legalábbis látszat az, mert valójában a világ azoké, akik ezekből a balek hülyékből élnek. 

Konzumidióta = ész nélkül fogyasztó/vásároló hülye. Ez kell a mai rendszernek. Faszbúkrabszolgák. 

Egy dolgot értsd meg: nem te vagy a hülye. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki neked megmondja, de hidd el, így van. Próbáld meg kizárni magadól ezt a világot, ne vegyülj közéjük. Esetleg használd ki őket, adj el nekik te is szart, ez kell nekik úgyis.

Én ezt nem tudom megtenni, pedig ezt kéne csinálnom. Engem csak a normális emberek érdekelnek. És ne hidd, hogy nem kapom az ívet a pofámba: nincs nap, hogy ne kapnék egy e-mailt arról, hogy melyik, általam eddig valamire tartott - magából épp lelkesen hülyét csináló - ismerősöm fényképezkedett le épp a díszcigány szarcelebbel, mert annyira segg, hogy azt hiszi, ez valamire jó lesz. Mindenki kurva, a "gerinc" mint olyan már nem létezik. Simán odaállnak bármilyen mocskos féreg mellé csak azért, mert benne volt a tévében.  A nagy "példaképek" is. 

Becsülj meg mindenkit, aki nem szar ember. Ha szerencsés vagy, akkor a szüleidet is. Nem fogsz már könnyen sok normális embert találni. 

Csajozási tuti ötlet: aki nincs fenn a faszbúkon, vagy legalábbis nem szarja tele naponta, az lesz a jó. Az, hogy az önimádó nyomi könnyen talál magának önimádó nyomit, neked tök mindegy.

Ezt hallgassátok meg: a Puzsér szerintem gyogyós, de vannak jó pillanatai. 

2015-11-20 12:46:55
Bunny

Sarokalátét

Kérdés
Szia Bunny! Mik az előnyei/hátrányai ha guggolás során sarokalátétet használunk? Melyik módszerrel lehet jobban megdolgoztatni a combot és melyik kevésbé sérülésveszélyes? Régebben mindig beraktam egy-egy 2,5 kg-s tárcsát a sarkam alá, de aztán leszoktam róla. A legutóbbi rádió kapcsán merült fel bennem a dolog, mert ott fél percig szó volt róla, de annyira nem tértetek ki rá.
Voluntary_Autist
Válasz
Szia! Megírom ezt cikknek, majd figyeld a címlapot!
2015-11-18 21:10:56
Bunny

Tejfogyasztás- puffadás

Kérdés
Szia Bunny. A véleményedet kérném ki a tejfogyasztásról. Olvastam sok pro és kontrát. A kávéhoz szoktam inni...olyan latte machiattosan, tehát nem egy cseppet...hasmenésem nincs tőle. Viszont mostanában puffadásom van. Ez lehet mástól is, de tejtől is. Szerinted mi a legjobb módszer puffadás ellen és a tejet felejtsem el? Köszi szépen Bunny. Szia, Berna
bernahorvath
Válasz
Szia! A pontozást felejtsd el mondat közben. Nem hiszem, hogy a világ legfontosabb dolga a kávézás, főleg nem hiszem, hogy a hozzá való tej, de jelentősége sincs a diétán kívüli világban, úgyhogy nem kell róla lemondani. Ha puffadsz , használj laktáz enzmimet és megoldódik.
2015-11-17 17:33:35
Bunny

Diéta-Inzulinrezisztencia folyt.

Kérdés
Bocsi lehet rosszul fogalmaztam, de azt akartam volna írni hogy az megoldható, viszi magával a kaját. Köszönöm a választ!
daniel_fc7938
Válasz
Ja, oké, így már más!
2015-11-16 12:24:32
Bunny

Diéta-Inzulinrezisztencia

Kérdés
Szia Bunny! Öcsémről lenne szó: 12 éves 163 cm 72kg, inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála. Egy megfelelő étrendre lenne szükségem, amiben a segítséged szeretném kérni. Mert számára a nekem bevált diétás étrend lehetséges hogy nem működne. Az elképzelés a következő: amit tartatni is fogok vele.: reggel 6:20-7:00 szoba bicikli (intervall), utána suli kb.2 kor végez így áll össze a napja. Heti 2x1,5 (Hétfő-Csütörtök) óra nagyon intenzív karate edzés(19:30-21:00) és 5x40 perc kardió. Az esti edzések utáni étkezést hogy oldjam meg nála? Edzés végére nagyon elfárad. ezért gondolkoztam közben mehet e izotóniás ital? (F2 BCAA Force+ Fruktóz+Maltodextrin) edzés után pedig: 100% WPP+Super Carb Slow, én így gondoltam. A nap közbeni étkezés az iskolában megoldható számára. Válaszod előre is köszönöm! Dani.
daniel_fc7938
Válasz
Szia!

Inzlunrezisztens emberrel az a feladat, hogy kevés szénhidrátot egyen és az is legyen jó minőségű, alacsony GI-jű. A szénhidrátbevitelt fizikai aktivitás utánra kell programozni. Sok legyen az étrendben a rost és mehet telítetlen zsír is. Edzés közben próbáljátok ki az új AminNO expresszt. Az iskolai étkezés miatt aggódnék a legjobban.
2015-11-16 11:47:47
Bunny

GS500E folyt.

Kérdés
Szia Bunny! Köszönöm a gyors választ! Vasárnap megnézek(ünk) egy nagyon szép darabot. Az ára magasabb mint 300ezer forint. A héten néztünk ilyet is (pont 300ezer+honosítás) és nehéz volt egyben lévő dolgot találni rajta. Sajnos a jó állapotúak 4-500 ezer forint között mozognak vagy mehet ki az ember Németországba. Ez alatt az ár alatt sok a leharcolt darab. Abszolút értem amit mondasz de úgy látom a piac szépen beárazza ezt is. Ezek a kis gépek nagyon tartják az árukat, nincs mit tenni. Ha gondolod küldhetek majd neked fotókat a bodybuilderradios emailre a most kinézettről. Nem fogod azt mondani hogy kár volt azért a plusz összegért.
Hiwe
Válasz
Kizártnak tartom, hogy nem találsz Er-5-öst 500-ért, vagy BÁRMI komolyabb motort. Egy 600-as Bandit, vagy egy VFR árán ne vegyél GS 500-at. Ha csak nem ez tetszik a legjobban.
2015-11-15 19:22:54
Bunny

Multi vitamin és ásványi anygag pór

Kérdés
Szia Buny! Azt szeretném kérdezni, hogy tudnál-e ajánlani olyan multi vitamint és ásványi anyagot, ami por alakban van és folyadékba keverhető, ugyan is a Multi-pro-t nem szívesen szedném szét és önteném vízbe mivel az direkt egy ilyen emésztőrendszert tűrő, vagy nyelőcső irritálására hajlamos dolgok vannak benne (legalábbis én így értelmezem a kapszula létét). Mert szeretnék csinálni egy edzés közbeni „iso” folyadékot: maltodextrinnel, Glutaminnal, BCAA(2:1:1)-val, Argininnel, Beta-Alanine-al és egy kis multi vitaminnal és ásványi anyagokkal. Amúgy próbáltam már tablettát ledarálni kávédarálóval, az őrlemény nagyon jó lett csak a halálért se akart feloldódni a vízben. Szóval az érdekelne, hogy lehet-e ilyen por állagú csak multi vitamint és ásványi anyagot kapni a piacon és Te mit ajánlanál alternatívának?
Rophek
Válasz
Szia! Ha azt hiszed, hogy tudsz olcsóbbat és jobbat csinálni, mint a gyártók, akkor húzd ki a kezed a biliből.
2015-11-15 16:56:16
Bunny

Testépítés adatok

Kérdés
Helo! Egy olyan kérdésem lenne, hogy körülbelül ma az országban hányan foglalkoznak testépítéssel, illetve hány profi magyar versenyzőt tartunk számon 2015-ben ? Válaszodat előre is köszönöm mert nagy szükségem lenne ezekre az adatokra mivel a nyelvvizsgámhoz kell , és nem találtam sehol ilyen adatokat az interneten ! :/
krisztian_918ec6
Válasz
Szia! Nem látom át, hogy egy nyelvvizsgához miért ne tudnál bekamuzni bármit is. Fogalmam sincs, hányan foglalkoznak testépítéssel. Sokan járnak terembe, aztán hogy ebből mi a testépítés, ezt lehetne ragozni. 200 ezer ember biztosan jár terembe. Profi testépítőnk 2 db van.    

Adatokat azért nem találsz, mert nincsenek. Senki sem érdekel eleve.  

Amúgy marha sok levelet kapok olyan ügyben, hogy segítsek diplomamunkában. Ezek ma már válasz nélkül törlöm.
2015-11-15 16:54:50
Bunny

Alvás probléma

Kérdés
Szia Bunny! Néhány hónapja stressz miatt kialakult egy súlyos alvási probléma, melynek következtében nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerült napokig aludnom. A stresszelő tényezőket sikerült kiiktatnom teljesen, már nem görcsölök semmin, viszont a probléma megmaradt. Hiába vagyok álmos, lefekszem, és 1.5 - 2 óra eltelik legalább mire elalszom, és szabályosan, óránként felébredek, utána nehéz újra elaludni, és képtelen vagyok 5 óránál többet aludni. A regeneráció hiánya miatt az edzés már szinte lehetetlenné vált, állandó jellegű fejfájásaim vannak, folyamatosan hízok, a munkateljesítményem is romlik. Próbáltam triptofánt, GABA-t, macskagyökér teát, semmi nem használ. Egyedül a gyógyszerek, de azoktól irtózom. Ha tudnál valamit ajánlani, nagyon megköszönném. Üdv. Gabesz
gabexka123
Válasz
Szia! Amit először ki kéne próbálnod, hogy a triptofánt megadózisban használod. Ami a dobozra van írva, az vicc. Minimum 5 g.
2015-11-15 16:48:50
Bunny

Suzuki GS500E

Kérdés
Szia Bunny! Bocs ha nem ide kellene írnom de kellene egy kis segítség motor ügyben. GS500E-ben gondolkodom első nagy motorként de mindenki le akar beszélni róla arra hivatkozva hogy gyenge lesz két személynek. Első sorban inkább csak én használnám de valóban lenne olyan alkalom amikor az asszonykám is velem tartana. Nem akarok pályára menni vele, a nyugodt tájfigyelős motorozgatást szeretem (jelenleg segédmotorral túrázgatok). Mi a véleményed?
Hiwe
Válasz
Szia! Ez a  világ egyetlen Edző Válaszol rovata, ahol motorokról is lehet kérdezni (meg minden másról is), úgyhogy jó helyre írtad.

A GS 500e nem a világ legjobb motorja. Ez egy gyárilag olcsó motor, olcsó megoldásokkal. Nyilván nem megy túl jó, de megjegyezném, hogy most jöttem haza a legkisebb motorommal, egy '82-es Yamaha SR 250-essel, ami 20 lóerő és azzal is marha élvezetes, mert egy hengeres. A GS 500e 46 lóerő, és ami a lényeg, 2 hengeres, úgyhogy tűrhető járási kultúrája van.

Baromi sokan járnak GS 500-al, motoroznak vele két személlyel és mindenki túlélte. A kisebb motorok kezdőként való használatának előnye, hogy nem halsz meg vele a teljesítménye miatt (a GS 500e 120 felett elég lagymatag már), hátránya, hogy az olcsóság miatt gyengébb a futómű. Azaz nem biztos, hogy könnyebb vezetni. Viszont jobb megtanulni egy szarabb futóművön. 

A kérdésedre a válasz ár függvénye. Szerintem a GS 500e jó kis motor, vállalható két személlyel, különösen, ha alkalmilag viszel utast.

De nem ér sok pénzt, tehát olcsón kell venni. Tökön bírom szúrni magam, amikor 5-600 ezrekért vesznek ilyen motort, ami hiába újabb évjárat, amikor az újabbik már spanyol gyártás, nem éppen japán minőségben. GS 500e-t 300 ezerig vegyél. Nem baj, ha öreg, de szép legyen és jó. Ha nem egy lefosott szar, különösen ha szép gyári, nem tudsz mellényúlni.

Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy a Kawasaki ER-5 nagyságrenddel jobb motor mind menetteljesítményben, mind futóműben. Ezért mondom, hogy árfüggő: egy ER-5 áráért semmiképpen se GS 500-at vegyél.   

Nem írtál keretet, de az anyagi rész sok mindent befolyásol, mert árral együtt nőnek a lehetőségek is.
2015-11-15 16:23:47
Bunny

Testépítő étrend melóhely mellett

Kérdés
Szia! Egy olyan kérdéssel írnék, ami talán több embert is érinthet. Szeretnék tartani étrendet, viszont a következő a probléma: Reggel 7kor indulok melóba, és 6ra érek haza. Melóhelyen pedig 1 db ebédszünet van, ekkor lehet tápolni, máskor viszont a gép előtt ül az ember, és ott egy doboz rizst sem ehet meg(seggarc a cégvezető). Tehát rendes főtt kaját semmiképp nem tudok bevinni csak egyszer reggel 7 és este 6 között. Tudsz erre valami ügyes okos megoldást? Augusztus óta járok edzeni, heti 3x. Edzés után zöld jumbo, illetve vitaminokat szedek. Látványilag van pici fejlődés, viszont a fent említett probléma miatt kg-ban semmi se jön. Gyakorlatilag a reggeli-ebéd-vacsora kajálás fér bele, ami viszont kevés. Jobban is esne többször enni, nem pedig napközben 1 alkalommal kómásra tömni magam. Köszi a segítséget! Sárga Kapszula pipa!
dani_d72ebb
Válasz
Szia!

Ilyenkor rövid távon a turmix a megoldás, akár zabpehellyel. Hosszú távon egy másik munkahely.
2015-11-12 19:17:39
Bunny

pulzus

Kérdés
Sziasztok, Pár hónapja elkezdtem (újra) aerobozni, elég hosszú kihagyás után. A fogyás a cél, ezért pulzulkontrollal végzem. Amikor elkezdtem, akkor még nem tudtam olyan lassan futni-sétálni, hogy ne ugorjon át a pulzus a kardió zónába. Most viszont, kb két hete meg pont azt vettem észre, hogy az alsó határát sem érem el. 70 körüli pulzusom van ilyenkor, normális ez szerinted? Nem sétálgatok, hanem kocogok, az én tempómhoz képest közepes sebességgel, gyorsabb a levegővétel is. (eddig ez elég volt az aerob tartományhoz) Az óra jó, leteszteltem. Ennél a pulzusnál is ég a zsír? Vagy emelni kellene? Próbáltam gyorsabban futni, de az már sprint (nekem), nem bírom hosszú távon. (Tudom, a kaja is fontos, meg a súlyzózás is.) Egyébként 45 éves nő vagyok, egészséges, tavaly kardiológusnál is voltam, és semmi rendelleneset nem állapított meg. Ja, azt is tapasztaltam, hogy amikor elkezdem az edzést, akármilyen lassan indulok a futásnak, a pulzusom egy pár percig nagyon magas, túl van a maximumon. Nem érzem rosszul magam, nem lihegek, nincs szívdobogás érzésem, az óra jelzi. Aztán magától elmúlik. (Ez mindig így volt.) Ennek van jelentősége?
andrea_ca52c8
Válasz
Szia! 70-es pulzus kevés. Mennyi akkor az alap, 20? ha 70-es pulzussal futsz, akkor hiperszuper edzett vagy. Növelned kell az ellenállást valahogy. Lehet, hogy terembe kell menned és felállítani a dőlésszöget a futópadon vagy ellenállással bringázni. De beiktathatsz sprinteket is.
2015-11-11 15:22:56
Bunny

inzulinszint

Kérdés
Az előző kérdéshez tartozik, de hosszú volt: A másik kérdés az inzulinszintre vonatkozik. Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de nem teljesen értem ezt a részt. Többször írtátok, hogy ha az inzulinszint nagyon megemelkedik, akkor leáll a zsírégetés, ez ok. De ha újra eléri a normális szintet (gondolom, hogy eléri, hiszen a szervezet előbb-utóbb visszaállítja az inzulinszintet -vagy rosszul gondolom?), akkor újraindul a zsírégetés? Vagy az a nap már kuka, akármit is csinálok? Vagy az egész addigi több hetes munka is kuka? Arra gondolok, hogy néha olyan ételt-italt vesz magához az ember, ami megemeli, van olyan alkalom, hogy nem illik visszautasítani. Nyilván nem mindennap, azt tudom, hogy akkor ne várjunk csodát, de mi van a ritka alkalmakkal? Köszönöm előre is a segítségeteket!
andrea_ca52c8
Válasz
Szia! Nálam fordítva van a kérdések sorrendje, de mindegy.

Tényleg nem érted. Az inzulinszint nem egy évre megy fej. Az inzulin a tápanyag szállító hormon. Szénhidrátot eszel, inzulin termelődik, ami elszállítja a tápanyagot. A magas inzulinszint sok szénhidrát eredménye, sok cukrot kell elszállítani a vérből, de nem tudják felvenni az izomsejtek, mert nincs tápanyagiány, ezért megy zsírba, különösen, ha telített zsír is jelen van, ami meg gátolja az izomsejtek szénhidrát felvételét.

Az inzulinszint a lehető leghamarabb visszaáll magától, ahogy "elvégezte a dolgát."

A "nem illik viszautasítani" dolog a saját hülyeséged. Minden attól függ, mi a cél. Én ismertem versenyzőt, aki "nem illik visszautasítani" okossággal elvesztette a versenyt. Szerintem meg a diétázót nem illik kínálgatni szarral.

Persze ha nem komoly és nincs tét, mindegy. Te tudod, mi a fontos. De a sok nem illik visszutasítani elodázza az eredményt. Kinek mi a ritka? Az ember gyakran észre sem veszi, mennyi szart megeszik.

Ha tényleg havi egy, ez nem gond. De ezek elvek. Te döntöd el, hogy félrezabálsz vagy sem, nem mások döntik el, hogy már pedig te ezt a szart megeszed, mert így illik. Ürügyeket nem kell  keresni.
2015-11-11 15:19:57
Bunny

Edzéstechnika edzésmódszer

Kérdés
Szia Bunny, azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy mennyire működő módszer lehet az, hogy minden edzésen 1-1 gyakorlatot végzek csak egy testrészre? Azért gondoltam ezt, mert lassan és koncentráltan edzek rá, viszonylag magas ismétlésszámmal, és már a második gyakorlatnál is teljesen eltompultnak érzem az izmot, és nem érzem, hogy igazán hatékony lenne, inkább csak ilyen vergődés szint.Úgy gondolom, hogy ennek igy kéne lennie alapból(amig inkább az egózás miatt edzettem ment 4-5 gyakorlat is). Mit gondolsz erről? Melyik a jobb út? Válaszodat előre is köszönöm, és szép napot neked.
luckylaci90
Válasz
Szia! Inkább 1-1 gyakorlatot végezz jól, úgy, hogy kikészüljön, mint 4-5-öt szarul. Gyakorlatilag egy gyakorltot kell végezni egyféle terhelést adva, a másik gyakorlat már más. Egyszerű példa: fekvenyomás kicsinálja a mellizmot, a tárogatással már más irányú, jellegű, főleg nyújtó gyakorlatot csinálsz az első nyomó ellenében. Vagy mondjuk vállra csinálsz egy oldalemelést, egy nyomást, egy hátsó váll gyakorltot, ez mind más irányú terhelés és nem pont ugyanoda hat.

Ugyanazt a mozgáspályát nem kell egy edzésen megcsinálni több gyakorlattal.

4-5 gyakorlatot hasonló azok csinálnak, akiknek fogalmuk sincs.
2015-11-11 15:10:13
Bunny

térd fájdalom

Kérdés
Szia Bunny, Karess! Először is, fasza nagyon az oldal, nagyon sokat tanultam innen.Csak így tovább! A problémám az lenne, hogy egy hete lábtolózás közben kattant egyet a jobb térdem és azóta fáj. Viszonylag nem nagy súllyal és lassan végeztem a gyakorlatot, utána még végigcsináltam az egész lábedzést.Nincs bedagadva ,viszont fáj.Azóta nem próbáltam vele lábazni, gondoltam elmúlik, de nem. Tudom, nem vagytok távgyógyítók, de kiváncsi lennék a véleményetekre! Üdv.
akosle06
Válasz
Szia! Nem biztos, hogy olyan nagy ám a gond. Hétköznap mikor, mitől fáj? Mélt írj ide: info/kukac/gyogyfogas.hu
2015-11-10 13:54:35
Kares

eddzés sérülés

Kérdés
Szia Bunny! Kérdésem lenne,hogy eddzés után visszatérő derékfájásaim vannak pontosabban mély-hátizom környékén melyek kisugároznak az ágyéki részbe is,a tünet guggolás után még erősebben jelentkezett. Hogy lehetne ezen segíteni valami speciális nyútással vagy erősítéssel olvastam övről,célszerű lenne egy ilyet beszerezni ami a derekamat stabilizálná. Köszi
csaba_f4472c
Válasz
Szia! Előfordul nem is az edzés a legfőbb kiváltója az általad leírt fájdalomnak, hanem életmódbeli dolgok. Nyújtani és mobilizálni természetesen érdemes. Masszázzsal is megpróbálkozhatsz. Ha nem javul, nyugodtan keress fel: gyogyfogas.hu
2015-11-10 13:52:14
Kares

BB rádió

Kérdés
Hello Bunny,most hallgattam meg a BB rádiót (...)
tamas_6bb186
Válasz
Szia! A helyzet jobb is meg rosszabb is, mint gondolod.

A lényeg: nem arról van szó, hogy az általad említett személy egy köcsög (mert amúgy jó srác), hanem FEL SE FOGJA. Tudom, hogy hihetetlen, de ez van. Falusi-nagymama-nem-érti-az-internetet, D. Bunny-nem-érti-miért-simogatja-a-telefonját-mindenki-egész-nap autista szinten vagyunk. Ő meg nem érti, hogy nem állunk szóba szarfaszúakkal. Nála ez egy mindenki által ismert "fogyatékosság", de az a nem mindegy, hogy emellett egy jóindulatú, rendes ember. 

Ellenben ehhez képest az van, hogy egy Superbodyra megveszi a kis jegyét egy vállalhatatlan celebféreg, bemegy a backstage-be és elkezdi baszogatni a versenyzőket, hogy fotózkodjanak le vele. És szó nélkül belemegy mindegyik. Na ez a szégyen: ezek ilyen emberek.  

2015-11-09 08:30:22
Bunny

No Szelfi

Kérdés
Szia, ezt meg kell osztanom (most hallottam). Az edzőteremben, ahova régebben jártam, a keresztcsiga előtt van egy nagy tükör, na erre felkerült egy figyelmeztető szöveg, hogy fényképezkedni tilos :D. Vicces, pedig egyáltalán nem olyan a tulaj vagy a szeméyzet, mint te, gondolok itt a faszbúk ellenes dolgokra. Úgy tűnik, hogy még a beavatatlanoknak is kezd elegük lenni.
bl4ckf0xi
Válasz
Szia! Nálunk is készül. Ide nem járnak ratyik, de valaki mesélte, hogy egyszer látott egy gyökeret, úgyhogy kirakjuk ezt is. (A napijegyesekkel mindig gond van egyébként. Jól láthatóan nem részei a közösségnek.)
2015-11-06 10:39:40
Bunny

Warmup

Kérdés
Szia! Igyekszem tömören, de az örömöm indokoltságát jobban mutatja, ha felvázolom az előzményeket. Kb. három évvel ezelőtt tropára ment a bal térdem, olyannyira, hogy még a kuplungot sem tudtam fájdalommentesen benyomni. Hogy a guggolás, vagy a heti egy alkalmas hobbifoci volt az oka, nem tudom, nem is fontos. Az az én balf.szságom, hogy nem mentem el rendes orvoshoz (az egészségügyé pedig az, hogy a fehér hollókéval azonos a létszámuk). Tehát a pontos problémát azóta sem tudom. A lényeg, hogy majdnem két éven át szinte nulla lábedzés volt, mert a fájdalom - ugyan fokozatosan enyhült - gátolt az edzésben . Toltam be többszörös dózisban izületvédőket, de jelentős javulást nem értem el, így szép lassan a kukában landolt a korábbi 7 év munkája. Szarul éreztem magam az egyre csoffadó lábakkal, ezért idén nyár elején összekaptam magam, és magas ismétlésszámmal,nagyon lassú kivitelezéssel, kis súllyal igyekeztem szétégetni a combjaim. A térdfájdalom ekkortól már elviselhetőbb volt, de edzés végére erősebben előjött, így ez minden alkalommal végett vetett az edzésnek. Múlt héten egyik este viszont beugrottam a BB Gymbe egy warmupért, tegnap pedig ki is próbáltam. Döbbenetes volt a különbség. A melegítés során már éreztem, hogy hamarabb melegszik be az izület, viszont az edzés második felében már-már kezdtem úgy érezni, hogy semmi baja a lábamnak. Azt azért cáfolom, hogy nincs égető, csípő érzés, mert az edzés végére olyan volt, mintha parazsat szórtak volna a térdemre. De egyáltalán nem bántam, végre újra élvezem a lábazást. Köszi, hogy összeraktátok a cuccot, tartós vásárlója leszek!
fmilanf
Válasz
Szia! Kösz hogy leírtad. erről van szó, ezért csináljuk. Megjegyzem - bár nem írjatom le hivatalosan - hogy nekem már megy az edzés Warmup! nélkül is, tehát működik a gyógynövény. Mondjuk ettől még mindig anyázok amikor elfelejtem reggel felkenni.
2015-11-05 12:01:31
Bunny

fordított technikák

Kérdés
Szia Bunny! Tovább gondoltam, és próbálom hasznosítani a fordított technikát . Fekvenyomásnál, sőt lapsúlyos tolózdkodó gépen is kipróbáltam, szuper. Kérdésem lenne ezzel kapcs.: a guggolásnál is megállnék az alsó holtponton, és onnan indulna az ismétlés: elég viszintes combhelyzetnél megállni, vagy muszáj lejjebb menni? Volt hogy picit lentebb mentem és fájdalmat éreztem a jobb comb elülső felénél, bent a medence csonttól picit lejjebb a comb tövénél. Ha akad időd, köszönöm a választ!
Prom
Válasz
Szia! Guggolásnál az lenne a legfontosabb, hogy ülj bele amennyire csak tudsz. De ha fáj, akkor maradjon vízszintes.
2015-11-03 13:23:08
Bunny

Derékprobléma

Kérdés
Szia! Tegnap becsípődött a derekam, nagy sajnálatomra most nemtudok edzeni, 26éves vagyok ,mikor edzhetek ,amikor már nem érzek semmit nekiállhatok? egyébként ha becsípödött akkor az gerincsérv lessz?
Rocky13
Válasz
Szia! Nem hiszem, hogy gerincsérv. Ilyenkor ki kell nyújtogatni, akkor enyhül a dolog. Egy gyakorlatot mondok: feküdj a földre.  Húzd fel a lábadat úgy, hogy a talpad maradjony aföldön. Legyen a két combod egymás mellett szorosan. A két karodat széttárva fektest a földön merőlegesen a testeddel. Most lehet úgy nézel ki mint Jézus a kereszten, de nem vágom a teológiát annyira.

Innen fordítsd el a csípődet balra szép lassan, úgy, hogy a térdeidet minél jobban fordítsd a talaj felé. Nyújtsd ki így a derekadat, majd csináld a másik oldalra. Ezt kell ismételgetni. Nekem segített annak idején.

Egyébiránt keresd fel Karest: gyogyfogas.hu 

Edzeni azonnal tudsz, ahogy elmúlik a fájdalom.
2015-11-03 11:04:56
Bunny

étkezés

Kérdés
Szia! Az lenne a gondom, hogy nem tudok annyit enni mint kellene. Sokat foglalkoztam az étrendemmel, kiszámoltam mindent patentra, de képtelen vagyok azt a mennyiséget megenni ami a tömegnöveléshez szükséges lenne. Tudnál valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban ? Vagy felesleges ezen aggódnom ? :D 77kg 185cm mezomorf alkatú vagyok.
gbenjo
Válasz
Szia! Vedd le a szénhidrátot felére. Kezdd el így, majd ha nem elég, növeld. Lehet hosszú idő alatt tudod megenni azt, amit kell, de nem baj.
2015-11-02 21:15:36
Bunny

Motiváció

Kérdés
Szia Bunny! Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy az edzésen kívül semmi más nem érdekel igazán. Ledolgozom a 8 órát az irodában és megyek is az edzőterembe. Egész nap ezt várom. Lenne sok más dolog az életben, amire még időm is lenne, de valahogy nem tudom magam rávenni ezekre, jobban esik csak pihenni, olvasni vagy a barátokkal beszélgetni. Jelenleg a diplomamunkám készítésével kellene töltenem a szabadidőm, félig kész vagyok vele, november 20-a a határidő, de egyáltalán nem mozgat meg. Bármilyen tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönettel: Viktor
csakmer001
Válasz
Szia!

Ez nem igazán baj. Az edzésbe belehülyülőknek nincsenek barátai, nem olvasnak, stb. Az, hogy a diplomamunkédhoz nincs kedved, szintén normális. Nem tudod elképzelni, hány dolgohoz nincs nekem kedvem, vagy inkább ihletem, de muszáj.

Szerintem az az ember, aki olvas, nem lehet gáz. 

Nincs min aggódnod.

2015-11-02 16:51:16
Bunny

Anyajegy

Kérdés
Szia Bunny! A kerdesem csak erdekesseg jellegu, nem banom, ha nincs idod ra. Rengetegszer eszrevettem profi testepitokon, hogy tele vannak anyajegyekkel. Lattam roluk kepeket fiatalabb korukban vagy amikor meg a palyafutasuk elejen voltak es fele annyi/akkora anyajegyek voltak rajtuk. Nem akarok peldakat hozni, de a mostani a top magyar testepitok kozul is van par akin nagyon eszreveheto a kulonbseg. A novekedesi hormonhoz lehet koze? Vagy van mas feltetelezesed? Esetleg tudod a konkret okat? Nem feszulok meg ha nem kapok valaszt, de mindig eszembe jut mikor latom oket. Gondoltam megkerdezem. Koszi!
csöncsön
Válasz
Szia! Nekem nem tűnt fel ilyesmi.
2015-11-01 20:05:10
Bunny

Az uj fekvenyomo technikad

Kérdés
Szia Bunny! Tegnap kiprobaltam azt a fekvenyomo technikat amit az uj BBTV-ben mutattal es sikerult ugy megdolgoznom a csocsomet mint meg soha. KOSZONOM! :) Udv. Tamas
deadlarge
Válasz
Szia!

Elég sokan írtak nekem ezügyben, de nincs időm válaszolni. A vicc az, hogy viszonylag alap dolgok ezek nálam, nem találtam fel a spanyolviaszt.

És ilyenkor mindig az jut eszembe - totál mellékvágyány - , hogy alapvetően nem szoktam egyénileg emberekkel foglalkozni. Nem vagyok edző. Ehhez képest rendszeresen írnak nekem ezügyben privátban, hogy kifejezetten az én segítségem kell. Na de hogyan?

Erre hadd meséljem el a Becsületesnepper sztoriját, aki ugye hozzám hasonlóan médiaszereplő a használtautó bizniszben. Nálam talán kisebb, mert ő alapvetően kereskedő, de mondjuk van annyira ismert, mint Vekerdy Tamás gyermepszichológus, aki 1996-ban 150e-ért tartott egy 45 perces előadást, erre konkrétan emlékszem. Neki is természetesen gyakran írogatnak tanácsadás szinten (nem a Vekerdynek), amit természetesen nem kívánnak ingyen. Frankón azt hiszik emberek, hogy ő ráér arra, hogy emberekkel találkozzon és beszélgessen órákat velük a nyomorukról, hogy milyen autót kéne venni. A kedvenc ilyen esetem, amikor egy csávó megadta a címét, hogy hova kéne jönni hozzá egy 2-3 órás beszélgetésre és ő 3-5 ezer forintra gondolt. Összesen, nem óránként. Azt hitte, egy taxi fuvar áráért valaki átad neki húsz évnyi tapasztalatot.  

Na, amikor nekem írogatnak emberek és azt mondom, 30 ezer egy konzultáció, vagy jön a "azért nem ennyire gondolt" szöveg,  vagy nem is válaszolnak. Ez mellékesen tudomásom szerint fele annak, amennyiért egy általam nagyon kedvelt szart sem érő, szarhoz sem értő pacatestű faszbúkbaszó fitnesszmodell diétát ír azoknak a szerencsétleneknek, akik hozzá fordulnak. Na de szakértelemért fizetni, hülye  vagy? Én beszarok azon, hogy azt hiszik emberek 2 ezer forintokért edzésterveket fogok írni, miközben tíz éve a legismertebb médiaszemély vagyok.

Ez a technika nem új, csak az emberek (95%, de nálunk a BB Gymben sokkal jobb a helyzet) egyszerűen nem tudnak edzeni. Nem volt honnan megtanulni, utánozzák a többieket, vak vezet világtalant. A 95% jelentős része ráadásul egyenesen balfasz. De nincs is honnan megtanulni. Szerinted én honnan tanultam? Sehonnan: kikísérleteztem.  De képzeld el, hogy ha egy gyakorlaton ennyire meglepődtél, mi van, ha rendbe van téve az összes? Azt képzel el, hogy nálunk úgy hátaznak a Cornelius hátgépen az emberek, hogy nem veszik észre, hogy ha leülnak a gépre, akkor a hátsó válluk mozog. 

A kezdőknek szinte minden esetben élből személyi edzőhöz kéne menniük legalább egy hónapra. Kérdés, hogy kihez?
 
Szóval ezek jutnak eszembe. Nem tudom érthető-e, mit akartam mondani.

Örülük, hogy ennyien reagáltak, de kicsit szomorú is, hogy bejött, amire gondoltam: sokaknak ez totális újdonság volt.  Pedig nálam alap.

Én csak így edzek, erre tanítok mindenkit és mindenben ez a szint van: mindent ésszel! És remélem, ez az üzenet minél többeknek el fog jutni, mert nem az a cél, hogy buziskodjunk a termeben, se nem az, hogy tönkretegyük magunkat. Ígyekszem médiaszereplőként minél többet átadni ebből a filozófiából.
2015-11-01 19:35:24
Bunny

Inzulinrezisztencia

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom mi tévő legyek. Jelenleg 189 cm és 86 kg vagyok, de alapból ektomorf testalkat. 1 évig edzettem, de sajnos ki kellett hagynom kb. 2 hónapot betegség miatt, ez jó pár kiló izomvesztéssel járt. Amióta újra elkezdtem edzeni, izomtömeg nehezen jön rám, de zsír annál inkább. Kb. összvissz. 2,5 gramm fehérjét és 2,5-3 gramm szénhidrátot viszek be testsúlykilónként, ami nem hinném, hogy tömegelésnél sok lenne. Tudom, hogy a tömegnövelés zsírosodással jár, de ez már túlzás, hogy a hasamra ennyi zsír menjen, (főleg, hogy izom kb. nem is jön) régen nem volt ilyen gond. CH-t minőségi alapanyagokból viszem be, egy ideig szar cukrokat használtam fehérje mellé edzés után, de lecseréltem Vitargora. Inzulinrezisztencia lehet? Este van csak időm edzeni, ezért a szénhidrát fogyasztásom nagy része este történik, lefekvés előtti néhány órában. Lehet, hogy ez a baj? Szerinted csökkentsek a szénhidráton? Köszi.
cickanyur
Válasz
Szia! Ha hasra hízol, inzlinrezisztencia. Mostantól edzés után vigyél be kizárólag szénhidrátot, összesen kb 85 grammot, ezen felül a második étkezésedben 50g-ot, a többiben csak elhanyagolhatót, aztán meglátod, mi történik. És legyen sok zöld.
2015-11-01 18:43:58
Bunny

Suzuki Baleno

Kérdés
Szia Bunny . Autó vásárlás előtt állok és szemezgetek egy 1999-es kombi Balenoval. Kategóriájában nem olcsó 400000ft . Jelenleg tanulok és mellette heti 3 napot dolgozok ,olyan autót keresek amit nem horror fent tartani ,meg bízható és nem minden héten szerelőhöz kell vinni (mint az előző astra G-t).Egy előző válaszodban olvastam ,hogy a motor tartó bölcsőt érdemes megnézni megvétel előtt .Van még esetleg ,olyan ami tipikus Baleno betegség és eltudnád mondani ,hogy figyeljek rá oda ?Nem vagyok se benzin , se dízel párti , csak jó legyen melyiket ajánlanád? Utánnuk olvastam és elég jókat írnak .Egyébként kurva jók a BBTV-k és rádiók köszönöm és a válaszod is.
daniel_7c2b5e
Válasz
Szia! Totalcar népítéletet nézd meg, de nem tudom semmilyen típushibáról ezen kívül. Rozsda ne legyen sehol. A fenntartási költségei minimálisak. Ilyesmi autót érdemes venni, és kerülni a luxus-szarokat.
2015-11-01 15:28:40
Bunny

Társkereső

Kérdés
Sziasztok! Az internetes társkeresővel kapcsolatban kérdező sráccal szeretném megosztani a tapasztalatom. Korábban tőlem is távol állt az ilyesmi, aztán házasság és hosszabb kapcsolat után, 37 évesen mégis regisztráltam egy ilyen oldalra (Elittárs). Kb. egy hónap után rátaláltam egy lányra, aki a képek alapján és a magáról írt rövid jellemzés alapján felkeltette az érdeklődésem. Rövid levelezés után hamar találkoztunk személyesen, majd újra és újra. Egymásba szerettünk, összeköltöztünk, boldogan élünk együtt és már az esküvőnk tervezzük. Teljesen biztosan érzem, hogy az igazit találtam meg. Mindezt azért osztottam meg, hogy lássátok, egy ilyen felület alkalmas lehet arra, hogy megismekedj az igazival. A társkereső oldalt nyilván nem arra kell használni, hogy virtuális módon, személyes kapcsolat nélkül kommunikálj valakivel, hanem arra, hogy szimpátia esetén minél előbb lehetőséged legyen találkozni a lánnyal. Az első találkozás után természetesen minden ugyanúgy megy, mint egyéb ismerkedés esetén. Biztos nem ilyen szerencsés mindenki, mint én, de mindenkinek javasolom a társkeresőt, aki egyébként nehezen talál magának helyet, alkalmat az ismerkedésre.
marton_c34178
Válasz
Vannak még csodák?
2015-11-01 10:57:09
Bunny

Étrend

Kérdés
Szia! 18 éves vagyok és 62 kg jelenleg (átlagos testalkatom van). Az étrendemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni pár dolgot, összeállítottam magamnak egy étrendet azok alapján amit a Sárga Kapszulában és egyéb helyeken olvastam. Ez lenne az: http://mealplanner.builder.eu/hu/t-megn-velo-etrendek-ferfiaknak/01-d1112 , és az lenne a kérdésem, hogy jó-e így a felosztás? (időpontokat így tudom megoldani mivel suliba járok, és az edzés is csak az esti órákban lehetséges).. és a zsírbevitel mennyi legyen mivel sehol sem találtam egyértelmű értékeket (egyébként a húst kókuszzsírban szoktam megsütni, az abból származó zsírt nem tüntettem fel az étrendben), és persze bármilyen véleményt, meglátást szívesen meghallgatok. Válaszodat előre is köszönöm!
zoltan_d18372
Válasz
Nem áll módomban senkinek az étrendjét ellenőrizgetni.
2015-11-01 10:54:31
Bunny

Osztott edzés variáció

Kérdés
Üdv., Bunny! Szerinted van értelme a fejlődés érdekében, ha az osztott edzésnél egy idő múlva az eddig alkalmazott bontásokat másképp állítom össze? Pl. ha eddig úgy volt, hogy heti 3 nap edzésnél: mell + váll + hát, aztán láb, majd bicepsz + tricepsz, akkor most megvariálnám mondjuk úgy, hogy mell + tricepsz, láb + bicepsz, váll + hát. Vagy bármi más összepárosításban. Köszi!
galdora
Válasz
Szia! Nincs. Semmit nem számít, hogy mit mivel párosítasz.
2015-11-01 10:52:47
Bunny

Házi tej és túró

Kérdés
Szia Bunny ! Sokszor hangoztattátok már ,hogy a bolti tej szart sem ér . Vidéken lakok és nálunk elég könnyen hozzá lehet jutni viszonylag olcsón házi tejhez és túróhoz . Mi a véleményed ezekről . Megéri kiváltani mondjuk az esti cottage cheese-t , házi túróval ?
Qk1ka16
Válasz
Szar ügy, amikor a "kukika" nikknevű fogyatékos nem bírja felfogni, hogy az ételek beltartalmi értéke számít.
2015-11-01 10:44:11
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
90 kap. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
2,27 kg 
 / 4.7
 
14 990 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
0,9 kg 
 / 4.7
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Hungarian Pro Fitness 2003
Hungarian Pro Fitness 2003
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #14.
BB.Tv Episode #14.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....