Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2015 december kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

edzés kemény munka mellett

Kérdés
Szia Bunny! Több mint fél éve abbahagytam az edzést és most újra el szeretném kezdeni. Napi 8 órát dolgozok szalagfűrészgép mellett nehéz tömegeket mozgatva, mondanom sem kell a nap végére alig élek az izmaim nagyon fáradtak. Így csak hétvégén tudnék valahogy edzeni, pedig kellene heti 3 edzés minimum. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e értelme egyáltalán edzeni ilyen munka mellett, lehet-e fejlődni? Mit javasolnál? Válaszodat előre is köszönöm!
molnar_b078ab
Válasz
Szia! Ilyen esetben a hétvégi két napos edzés is működik. Edzeni mindig van értelme. Olvasd el ezt, nemsokára ki is címlapozom: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/edzes-cikkek/tomegnoveles-fizikai-munka-mellett
2015-12-30 18:49:04
Bunny

Ciklamát és szacharin

Kérdés
Szia Bunny, ugyan nem vagyok egy édesszájú, de azért meg-megkívánom az édes dolgokat. Neked mi a véleményed Na-ciklamát, Na-szacharinát tartalmú mesterséges édesítőkről? Elég vonzó a szinte nulla szénhidrát tartalom, de elég kétoldalúan lehet olvasni ezekről az interneten, ki a földig tiporja, van aki pedig Isteníti őket, ezért is érdekelne és pontot tenne számomra az ügy végére a véleményed. Ha esetleg nem ajánlanád ezeket a termékeket, akkor mit ajánlanál, ami cukorbetegeknek és/vagy diétában még megengedett? Köszönöm előre is válaszod. Boldog Új Évet Kívánok Builder csapatnak, és olvasóknak!
zoltan_2c13c0
Válasz
Szia! Azt gondolom, ha valaki parázik a mesterséges édesítőktől, akkor ott van a stewia.
2015-12-30 18:34:03
Bunny

Étrend vélemény

Kérdés
Szia! A párom diétázásra adja a fejét januártól. elküldeném az étrendjét tartalmazó kép linkjét. http://kepfeltoltes.hu/151230/k_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szeretném kikérni a véleményed. Már 2éve komolyan csinálja (súlyzós,kardio). És tovább szeretne formálódni, majdhogynem versenydiéta. Bár kíváncsi lennék miben tér el ettől. paraméterei: 64kg 170cm 28éves Előre is köszönöm !
tmekler13
Válasz
Nem áll módomban senkinek a diétáját számolgatni. Köszönettel senki ne küldje el az étrendjét amíg én nem kérem, mint ahogy ez le van írva a szabályzatba is. De azért a "norbi szendvics"-hez gratulálok, professzionális megoldás. "Majdhogynem versenydiéta."
2015-12-30 18:33:00
Bunny

Nem érzem a hátam hátedzésnél

Kérdés
Szia kedves Bunny! Az lenne a problémám hogy hátedzésnél nem érzem a hátamat.Elég kezdő vagyok és már mindent megpróbáltam: kampókéz,próbálok a könyökömre koncentrálni, de állandóan csak a bicepszemet érzem.A gyakorlatok egész ideje alatt homorítom a hátamat, a mellkasomat kitolom.Nem azzal van a baj hogy szabálytalanul hajtom végre a gyakorlatokat mert már kértem meg mást is hogy nézze meg hogy hátból húzom-e és hátból húzom mindig.Íme a hátedzésem: -mellhez húzás csigán széles fogással 4x12 -döntött törzsű evezés 4x15 -egykezes döntött törzsű evezés(fűrészelés) 4x12 -t rudas evezés 4x15 (a t-rudas evezést szoktam váltogatni melltámaszos evezéssel) -felhúzás 4x15 Húzódzkodni nem tudok mert gyenge a hátam.Minden más szépen fejlődik, csak a hátan sehol nem tart.Ha tudsz segíteni azt nagyon megköszönném.Válaszod előre is köszönöm.
zoltan_c08b76
Válasz
Szia!

A könyöködre koncentrálni másodrendű, elsősorban a lapockádra kell. Az alsó holtponton pedig "ki kell ejteni" a vállat.
2015-12-30 09:34:58
Bunny

hátedzés

Kérdés
Szia! fáj a derekam a kétkezes döntött törzsű evezésnél.nincsenek gépeim amivel helyettesithetném a gyakorlatot,ezért az egykezes evezésre gondoltam. Jó lessz helyettesíteni vele? tegyük fel ebből csinálok 6sorozatot,de még kéne valamilyen gyakorlat. mert nem elég 6sorozat hátizomra.Légyszíves irj valamilyen derék kimélő alternativákat ha tudsz,köszi!
Rocky13
Válasz
Szia! A döntött törzsű evezés nagyon rossz gyakorlat a legtöbbeknek. Egyrészt a legtöbben szarul csinálják, másrészt komoly derék izomzat kell hozzá, így kezdőknek nagyon nem javasolt.

Az egyezes evezés (fűrészelés) élből sokkal jobb gyakorlat.

Mivel nem tudom milyen felszerelésed van, elég nehéz okosnak lenni. Lehúzás/húzózkosdás - ekyzezes evezés - román feéhúzás kombináció elég a hát edzésére, ez othon is kivitelezhető.
2015-12-28 13:01:38
Bunny

utolsó akcióhős

Kérdés
Szia Bunny! Nem kérdést szeretnék feltenni, de tegnap ért egy élmény, amit másnak hiába magyaráznék, nem értené. Kapcsolgattam a TV-t, betegen fetrengve az ágyban. Az egyik csatornán pont az Utolsó akcióhős ment, meg is örültem neki, jó kis vidám nosztalgiával nekiálltam nézni. Van egy jelenet a filmben ami viszont szíven ütött, mert így 2015-ben egy hatalmas kiszólássá vált a filmben, amit akkor még senki sem sejtett, hogy egy nap milyen durva jelentéssel fog bírni. A jelenetben az akcióhős szembefordul az igazi arnoldal és valami olyasmit mond neki, hogy: Egyáltalán nem kedvellek téged. Nem tetszik amivé tettél. Szerintem ez nagyon durva! Te érteni fogod mire gondolok.
zoltan_93a838
Válasz
Szia! Ezt fogom mindenkinek megmutatni, aki nem érti, miért nem példakép Arnold Buzenegger többé. Pl. a Kiss Jenővel beszélgettem erről, és neki fogalma sem volt, hogy mit művel egy ideje ez a szerencsétlen.
2015-12-27 19:59:42
Bunny

Macbook

Kérdés
Szia Bunny! Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Váltani fogok. Számomra mérvadó a véleményed ilyen téren is. Azt még megkérdezhetem, hogy milyen modelled van? 2015, 8GB ram? És hogy mekkora háttértárad? Én kicsit kevesének találom a 128 GB SSD-t, persze ez függ ki mire szeretné használni.
zoltan01
Válasz
Szia! 2014 asszem, ez még nem kapacitív toucpad, nem is tudom hogy bírom ki nélküle. 256ssd 8G RAM, 450e körül volt. Ha kell, akkor bizony külső tároló. 

2015-12-27 19:57:59
Bunny

Macbook

Kérdés
Szia Bunny! Mik a tapasztalataid a Macbook Air készülékeddel? Elégedett vagy vele? Használod vágásra is? Erősen gondolkozom a váltáson. Kíváncsi vagyok a véleményedre! U.i.: Remek lett a legutóbbi rádió. Mindig örömteljes pillanat mikor meglátom, hogy kint van az új rész.
zoltan01
Válasz
Szia! Nem Air-em van, hanem Pro-m, de ez nem sokat változtat a lényegen, mert nagyjából ugyanaz. 

Ugyan a windowsos gépeimet nem tudom kidobni  a picsába sajnos - ezt mindjárt megindoklom - mindenképpen elmondhatom, hogy ég és föld.

1. Kivitel/minőség - nem egy nyeklő-nagykló műanyag szar, mint a 300 ezer Ft-os laptopom, igaz, a MacBook sokkal drágább volt. A kijelző fényévekkel jobb, meg minden és egyáltalán nem zavaró, hogy csak 13 collos.

2. Teljesítmény, megbízhatóság: míg a tetves windows az intézőt képest lefagyasztani, ez sosem fagyott le. Pedig sosem kapcsolom ki. Lehajtod - elalszik. Felnyitod - azonnal áll a rendszer. Akkuidő fényévekkel odébb van, nincs 1-2 órás balfaszkodás, 6 órás üzemidőt spórolás nélkül tud.

VALÓS multitasking van, video rendereléskor nem makkan meg a gép, sőt, vághatsz tovább.

Főleg írásra használom egyelőre. Vágtam már rajta, de sajnos a Final Cut Pro komoly korlátokkal rendelkezik az EDIUS-hoz képest, még nem volt időm beletanulni. (Effekt, meg ilyen szarság több van, de pl. nincs multiplex szekvencia: egy idősorod van oszt kész.)  

A windóz persze megmarad muszájból (összesen van még 3 PC-m) ugyanis az évek alatt kiépített rendszereket, beleértve a használt szoftvereket stb. nincs időm végigtökörészni. Nincsen mindenből MAc verziós, sőt, általában nincs. Előlről kellene kezdenem mindent végigpróbálni és erre nincs időm. 

Szóval a Mac marha drága attól függően, hogy mit akarsz vele. De mondanom se kell, hogy a 100 ezer forintos gané akcióslaptopokkal nem lehet hasonlítani. Ha nagy filmet fogok csinálni még valaha, azt MAc-en fogom. Volt nálam egy Mac Pro is, az ICentre Alle jóvoltából, de annak 1.1 millás (akciós!) árát nem mertem bevállalni.
2015-12-27 19:13:21
Bunny

szénhidrát edzés után

Kérdés
Kedves Bunny, inzulinrezisztencia miatt hatszor étkezem naponta és kerülöm a cukrot, mézet stb. (160 g szénhidrátot fogyaszthatok naponta; ha edzek, akkor +10 g gyors felszívódású szénhidrátot ehetek edzés után). Általában 18 órától edzek, előtte 10 g lassú és 10 g gyors felszívódású szénhidrátot eszem. Edzés után a 10 g gyors szénhidrát nálam mindig gyümölcs. Egyes weboldalak azt írják, edzés után mehet a gyümölcs, egyes weboldalak pedig azt, hogy nem. Segíts nekem kérlek: Mi a legjobb választás számomra edzés után 10 g gyors felszívódású szénhidrátnak, maradhatok a gyümölcsnél? Köszönettel: Kiss Júlia
julia_ec331a
Válasz
Szia! A gyümölcs gyenge lesz edzés után. Alapvetően nincs vele baj, mert tölti a máj glikogénkészletét, de a gyümölcscukor az izmoknak haszontalan. Én ide raknám a 10g gyors szénhidrátot pluszba, nem edzés elé. Sőt, akár a lassút is. Edzés előtt nem kell szénhidrát és nincs is értelme, ha rezisztens vagy. Edzés után viszont nem lehetsz rezisztens.
2015-12-26 19:32:10
Bunny

Térd probléma

Kérdés
Szia Bunny! Először is kellemes ünnepeket! Van egy térdproblémám, amit oldalszó szalag rándulásnak tudtak be az orvosok egy elég hanyag vizsgálat után. Anyagilag nem állok sajnos úgy, hogy az országot járjam egy pontosabb diagnózis keretében, de amit tudok, hogy instabil bizonyos mozdulatoknál, legfőképpen azoknál, ahol a lábszáram oldalirányban kitér a combomtól, és onnan kéne erőt kifejteni. Elég hülye érzés, mintha ki akarna ugrani, de szerintem a vállad miatt nem kell ezt magyaráznom, biztos tudod mire gondolok. Az erre vonatkozó kérdésem az az, hogy létezik e olyan comberősítő gyakorlat, amely segítségével úgymond az izom egy picit átveheti a szalag feladatát. Guggolás az maximálisan megy, sarkamra is rá tudok ülni, csak a fentebb említett komplex mozdulatoknál van ez a probléma. Előre is köszi
D_avee
Válasz
Szia!

Igen és nem nagy truváj: irgalmatlan sok lábnyújtás, nulla súllyal, lassan kivitelezve. 100 ismétlések - naponta. Kezdd ezzel.
2015-12-26 19:29:09
Bunny

Egészség

Kérdés
Szia Bunny! Olvasom a magas vérnyomással kapcsolatos kérdést és választ, nekem további kérdésem van. A háziorvosos kérdezz-felelek variáció kilőve, mert egy majom a helyi doki...16 éves koromtól szedek minden reggel vérnyomáscsökkentőt. Ennek már 24 éve. Ma ott tartok hogy vízhajtó tabletta, illetve pulzus csökkentő tabletta van számomra felírva, aminek hatását idehaza tudom kontrollálni a vérnyomásmérővel. Számíthatok-e rá, illetve, bízhatok-e abban, hogy a rendszeres testépítő edzés ezt a problémát mérsékli, vagy pont az ellentéte fog bekövetkezni, még rosszabb lesz a vérnyomásom? További kitartást kívánok a munkához, tök jó a stílusod, sajnos, mindig az igazság fáj az embereknek, nem számít hogy azt súgják-vagy ordítják a fülünkbe, mindig fáj! Pont ezért tud építeni. Pacsi!
bmw520ds
Válasz
Szia!

Én biztos vagyok benne, hogy rendszeres súlyzós edzés aerobbal kombinálva és normális táplálkozás megoldja a problémáidat. (Erős szénhidrát és nátrium kontroll kell!)

Semmiképpen ne habozz, bele kell vágni és el fogod dobni azt a sok szart!
2015-12-26 18:11:12
Bunny

Táplálékkiegészítő

Kérdés
Szia Bunny! Én másfél év edzés után kezdtem tápkieget használni, a Jumbo profit. 4 hónapig használtam ezidáig, napi egy adagot edzés után és pihenőnapokon is. Kaja, vitaminok rendben. Ektomorf vagyok, annyi rizset zabálok, amennyit bírok, mégsem zsírosodom. 3 kg-ot szedtem fel izomba. Másfél hónapja megálltam, egyetlen grammot nem növök, ismétlésekben sem. Szerinted érdemes lenne pl. sima Jumbot használnom, vagy várjak még? A SK-ban azt mondtad, a 30 % fehérje alatti t.növelő nagyon kezdőknek való, azért gondoltam a profira. Egyetlen edzést sem hagyok ki, bukásig megy mindig. 18 éves, 176 cm, 71 kilós vagyok, szóval az sem mondható, hogy ez a geneteikai maxom. És látok embereket, akik szart esznek, nem is edzenek rendszeresen, basznak lábazni, minden adandó bulin hányásig isszák magukat, mégis nőnek úgy-ahogy. Remélem, megbocsátasz a regényért, ez az első kérdésem itt. Válaszodat előre is köszönöm!
peter_ea753d
Válasz
Szia!

Ez nagyjából az a pszichológiai eset, amikor megmagyarázod magadnak, hogy mások nőnek (főleg azok, akik szarnak az egészbe)  te meg nem.  Ez nem így van.

A Jumbo Prof-ról sima Jumbora váltani nem okos gondolat. Gondold át a két termék összetételét. Egyébként a 30% alatt tömegnövelő konkrétan idiótáknak való, csak nem így írtam a Sárga kapszulában, mert alapvetően kedves vagyok. 

Számtalan oka lehetsz, hogy nem fejlődsz, többek között az edzéstechnika is.  Ezt innen nem tudom neked megoldani.
2015-12-26 17:59:56
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia! azt szeretném kérdezni mindennap dolgozok egyszer van 10perc szünet meg egy 20perces és ugye edzek csirke rizst eszek mindig elég nagy mennyiséget le kell gyürnöm 10perc alatt és nagyon száraz a kaja,mellé van kis uborka de még ugyis nagyon sok vizet meg kell innom mellé egy étkezés mellé szinte megiszok 1liter vizet,különben nem lenne időm megenni,napi 5 étkezés van általában.az a kérdésem hogy nem árt a szervezetnek az evés közbeni tul sok folyadék bevitel???olyasmit olvastam hogy evés közben ne igyunk mer a hasnyálmirigynek nem tesz jot,és az emésztés is rosszabb lessz. mit mondasz? előre is köszi
Rocky13
Válasz
Olvasd el ezt a szart amit amit ideböfögtél. Nekem két sort sikerült és feladtam. Nálatok nem volt pont általánosban?

Mostanában kicsit sok a hülye megint.
2015-12-26 17:54:32
Bunny

alvás

Kérdés
Szia Bunny! Lehet egy kicsit buta a kérdésem, de teszek egy próbát. Ha nagyon gáz akkor ignoráld. :) Miért olyan nagyon fontos az alvás közbeni hormon növekedés a regeneráció szempontjából? Elvileg este nem eszünk és így nincs is igazán tápanyag bennünk. Ahogy én elképzelem ez kicsit olyan , mint ha kokszolnánk, de nem eszünk mellé rendesen. Nincs mit beépítsen. Nyilván a logikám nem helytálló, mert az alvás nagyon fontos regenerálódás szempontjából, de nem igazán értem mi értelme van megfejelni ezt mondjuk egy T/GH-val. Ha van időd akkor érdekelne a válaszod. Üdv. Zsolt
zsolt_2a8620
Válasz
Szia! Ez nagyon gáz. Alapvető infókat nem értesz, többek között azt, hogy minden jelentős regenerálódási folyamat alvás közben történik, ezenkívül az anyagcserefolyamatk annál kicsit bonyolultabban, minthogy akkor építünk be tápanyagot amikor eszünk.
2015-12-26 15:58:30
Bunny

Naturális testépítés

Kérdés
Szia Bunny! Érdekelne a véleményed, szerinted miért Naturális minden testépítő? Felmegyek a netre, és látok testépítőket Akik Molnár petit idézve, megnyernek EGY versenyt és utána kiégnek, jönnek a naturális vagyok mellékhatások és jöhet a kórház, és öregednek 10 évet! Fontos hogy nem az a típusú ember vagyok aki meglát egy igazi testépítőt és fúúú csúnya tablettákat szed, mutogatók fikázom a másikat. Hanem egyszerűen utálom a buzi kategóriát meg az értéktelen magukat testépítőnek nevező kox huligánokat. Akik egy versenyre mindent beszednek utána sehol semmi! Kérlek tedd ezt ki, úgy is rengetegen olvasnak téged, olyanok is akik tényleg el hiszik hogy ők testépítők! Ha már te is az ellen vagy hogy nem a dopping a fő gond, hanem hogy nem kezdők, buzi kategóriások és egyéb facebook szökevények használják, és nem azok akiknek kell, él sportolok, profi testépítők! Arról miért nem beszélnek hogy itt az ősz-tél, minden dopping huszár nagykabátban edz, mert ennyi a naturális vagyok, kiegészítők mellékhatása hogy vizesek, DAGADTAK és a hormon szintjük a 0 alatt van, mély depresszióban. Egy Magyar testépítő kórházban annyit evett, pár nap alatt 10-20 kiló súly differencia. Másik Magyar testépítő rendőrségen, mert egy versenyfelkészülés miatt annyi szart beszedett, hogy testi sértéssel és vandalizmussal vádolják. Ezekről miért nem beszél senki? Tudom én vagyok a szar szemét, csak azokat tisztelem akik nem égtek ki pár év alatt! (...), és egyéb olyan nagyokat, akiknek nem ment agyára a kox.
Attilaahun
Válasz
Szia! Gondolom a "Naturális" nálad gúnynév.

Azért nem foglalkozik ezzel senki és én sem, mert mindenkinek elege van a szarból. Én nem fogok arra recskázni folyton, hogy ki miért hülye és ki teszi tönkre magát.

Engem nem érdekel, ki hiszi magáról hogy testépítő. Ami szart kapunk, az bőven elég, nem keressük.

Amit keresünk, azok a jó dolgok még akkor is, ha nagyítóval kell keresni.

Egyre jobban baszódik el a világ. Totális értékválság van.

Mi azokért vagyunk, akik normálisak akarnak maradni. Sokkal több embernek ment agyára a kox, mint amit el tudsz képzelni. De ez az ő bajuk. Nem kell másokkal foglalkozunk Ha én leírnék mindent szart, az minden képzeletet felülmúlna.

Ne törődj másokkal. Azzal törődj, hogy amikor a teremben vagy, minden ismétlés nehéz legyen, minden súllyal. Teljesen mindegy nekünk, ki testépítő és ki nem. Én például inkább sose legyek az, a testépítők átlagát tekintve.
2015-12-26 15:21:39
Bunny

Fehérjével is már átverik az embert

Kérdés
Szia! Olyan kérdésem lenne hogy létezik egy honlap ahol a bevizsgált fehérjék valós értékeit lehet megtalálni, a 10-éves szemináriumon Molnár Peti is tett említést róla, nem tudod a honlap címét? Előre is köszönöm.
tamáska_11
Válasz
Szia! Nem tudom milyen honlapról beszélt a Peti, de irreleváns, mert ma már a fehérjeszázalék-mérés sem elég. Az ne mutatja meg, hogy a tejsavónak hitt fehérjéd mivel van felütve, ami fehérjeként fog kitesztelni.

Maradjunk az ismert, megbízható márkáknál! Az új, hangzatos, csilivili márkákat és a gazdaságosnak hazudott márkákat is kerüljük. Minden szar, ami olcsó vagy olcsóbb, mint máshol.

Részemről Scitec, Full Force, BodyBuilder Supplements, Pharma First. Akinek ez a négy nem elég, hogy összerakja a tápkieg bevitelét, azt tudom sajnálni.

2015-12-26 13:09:09
Bunny

Küzdősport

Kérdés
Tiszteletem Bunny! Egy olyan kérdésem volna, hogy karatézok és januártól egy nagyon hajtós időszak lesz, úgynevezett alapozási időszak, ami rengeteg erőnléti gyakorlatot tartalmaz, mint pl fekvőtámaszok, 4ütemű fekvőtámaszok, sok guggolás és hasazás heti 5 nap edzés, amire 4eket tudok általában lejárni. Erre az időszakra egy tömegnövelő étrendnek volna értelme? Sok víz, vitaminok, rizs, csirkehús, tömegnövelő. Erről mi a véleményed, esetleg mellé mondjuk bcaa vagy bármi amit javasoltok.
Petyasv
Válasz
Szia! Mindenképp! Sőt, itt is fontos az edzés utáni turmix szénhidráttal és fehérjével.
2015-12-26 13:03:21
Bunny

Tömegnövelés

Kérdés
Szia! 16êves vagyok. 3,5 hónapja eddzek. Sikerült felszedni 5,5kg-ot, de sajnos hányásos betegség miatt(nem tudtam enni napokig) ez már csak 3kg. Újra kezdtem az edzést és az étrendemet, de nem igazán akar visszajönni az elvesztett tömeg. 450-470-g szénhidrátot eszek, 140-150g fehérjét. Zsírododni egyáltalán nem zsírosodtam tehát az 5,5kg elvileg izom volt. Ektomorf alkat vagyok 188cm es most 67kg.. Amikor kezdtem 64 majd a betgség előtt 69,5 körül. Edzés után tömegnövelő. Ennyi kaja mellett merjek-e még enni ha éhes vagyok?? Illetve mi lehet az oka hogy nem jön vissza a súlyom és kb egy hónapja erőben sem fejlődök?szénhidrátot rizsből, zabpehelyből viszem be, fehérjét csirke, lazac, tojás, túró,marha(hátszín) de java részt csirke.
bence_db281a
Válasz
Hogy te 3,5 hónap alatt mi a lófaszt képzeltél, hogy mi lesz, azt nem tudom. majd 3 év múlva beszélgessünk, amikor megtanultált rendesen edzeni sé táplálkozni, valamint kihúztad a kezed a biliből. Elvesztett tömeg 3,5 hónap edzés után, eszem megállt!
2015-12-25 15:02:53
Bunny

Star Wars vélemény

Kérdés
Szia Bunny, régóta követem a munkásságod, elolvastam a BB cikket a Star Wars-ról és a rádiót is meghallgattam. A legtöbb kritikáddal egyet értek, néhánnyal nem, azonban egy lényeges dolog van amit a legjobban hiányolok az új filmből és amit nem említettél, tehát kíváncsi vagyok mit gondolsz. A film után napokig elemeztem hogy mi hiányzott, amitől egyszerűen nem jött át a SW érzés, pedig még az előzmény trilógiák is megadták. Ez pedig a Jedi mester. Nekem a Star Wars legmagasabb értékét mindig is a Jedi mesterek nyújtották. Akik megrendíthetetlenek voltak értékrendjükben, akik a legmeredekebb helyzetekben is a biztonság érzetet adták, mindig higgadtan, tiszta fejjel cselekedtek, bármilyen helyzetben sziklaszilárdan kiálltak az értékrendjükért. Soha nem kérkedtek az erejükkel, a külsőségeket elutasították. Akikre mindig fel lehetett nézni, amilyen apát minden fiú szeretne magának. Számomra többek között ők jelentették a gyerek és fiatal kori példaképet, talán a mai napig is. Jar-Jar Abrams legnagyobb bűne számomra nem az hogy lenyúlta a IV. rész történetét, hanem hogy kihagyta egy Star Wars(-nak nevezett) filmből a Jediket. Még a leginkább elbaszott I. részben is ott volt végig Qui-Gon mester. Úgy érzem hogy becsaptak bennünket, mert a Jedi mesterek azon kevés karakter közé tartoznak akik még ma is értéket közvetítenek. És ezt most elvették tőlünk, nélkülük ez a film nem Star Wars, csak egy poénokban gazdag block-buster sci-fi.
Kenobi
Válasz
Szerinted hányszor mondtuk el eddig, hogy rádió témában ne írjatok az edző válaszolba, hanem a rádió mail címére?
2015-12-25 10:25:23
Bunny

BB.Tv

Kérdés
Szia bunny! Nem edzéssel kapcsolatos kérdes, láttam az egyik guldi féle agymenést mikor te és guldi a kövérek elől menükültök ezt hol tudnám megtalálni mert meg szeretném mutatni a páromnak. Előre is köszönet a válaszért!
mate_64addb
Válasz
Valamelyik szilveszteri adásban van.
2015-12-21 15:05:13
Bunny

gépek

Kérdés
Szia! Kösz a cikket a gépekről, baromi hasznos, átjött az üzenet! Üdv, Szabolcs
keri_631af9
Válasz
Nincs mit!

Nincs közületek valakinek véletenül XV 750 Se motorja?  drugsbunny.hu/kapcsolat
2015-12-17 22:46:50
Bunny

Kiegészítők vesekőre való hajlammal

Kérdés
Kedves Bunny! Örökletes vesekőre való hajlammal rendelkezem. (kálcium-oxalát) Néhány hónappal ezelőtt távozott egy nagyobb darab kő, azt leszámítva eddig nem volt ilyen gondom 27 év alatt. ( Továbbá az ultrahang alapján valószínűsítik,hogy van még egy kő a vesémben,de az egyelőre nem indult meg. Ennek már 4 hónapja.) Volt olyan, aki szerint semmilyen kiegészítőt nem kellene fogyasztanom, kizárólag természetes alapanyagokat (túró,tejtermékek kilőve, az elvileg tiltólistán van a veseköveseknél, marad a csirke,tojás, amikkel nincs is gond) , más szerint pedig a mértékletesség a kulcs. Az lenne az első kérdésem, hogy szerinted növelem-e a kockázatát egy esetleges újabb kőképződésnek, ha minimális szinten ugyan,de fogyasztok kiegészítőket. Edzés után egy adag 100% whey protein, edzés közben bcaa, edzés előtt pedig arginin tabletta. (heti 4 edzés) Napi szinten pedig izületvédő és multivitamin megy. A napi fehérjebevitelt igyekszem elosztani egyenletes mértékben, 3-4 óránként egyszerre maximum 25g fehérje megy. A napi össz fogyasztás pedig nem több,mint 2g/tskg, sőt, többnyire szerintem inkább kevesebb. Az esetleg jobb lenne,ha a tejsavó helyett marhaproteint innék vagy tojásfehérjét? (egg pro) Abból kiindulva,hogy a tejes dolgokat kerülni kell. Továbbá a naponta elfogyasztott 8-10 darab tojás káros lehet-e? (természetesen főzve,olvastam itt a cikket a nyers tojás fogyasztásról) Előre is köszönöm a választ! (Amennyiben volt már olyan cikk,ami feldolgozta a vesekövesek táplálkozását, akkor én voltam a balfasz,mert nem találtam. Ez esetben elnézést!)
alfred_32b531
Válasz
Szia!

Nekem is voltak veseproblémáim a tetves kólától, de ezt senki sem hiszi el és senki nem szokik le róla. Mondjuk köven nem volt.

Szerintem eléggé előrelátó vagy azzal, amit leírtál. Ennél többet akkor tudsz tenni, ha BCAA-t sem használsz és marhaproteinre cseréled a tejsavót, de nem hiszem, hogy szükséges ez. Tudomásom szerint a tojással semmi baj sincs.  

Érdemes viszonylag sótlanul kajálni.

A legfontosabb egyébként a vízbevitel. Én éjszaka is innék.
2015-12-14 16:14:46
Bunny

Sikertelen stimulàlàs

Kérdés
Szia! Ismét a 2éve edző és mostansàg egyre romló agy izom kapcsolattal rendelkező 19 éves sràc vagyok. Eddig minden oké volt de mostansàg a tricepszem nem tudom stimulàlni csukló és vàll fàjdalom-durranàs miatt. Csukló bandàzst nem hasznàlok de a héten beszerzek. Ez lenne a titok? A hàtedzéseket is megnyomom de a tömeg nem igazàn jön és izomlàz sincs . Kezdek beleőrülni hogy lassan a 3. évbe vagyok, szeretem csinàlni de egyszerűen kénytelen vagyok stimulàlni a tricepszem vagy ha sikerul is akkor csak mikro súlyokkal.. Megköszönném ha segítenél mert nagyon zavaró . Köszi!
laszlo_8a3d68
Válasz
Szia!

A tricepsznél egy dologra figyelj: legyen teljesen kirúgva  a kar és a tricepsz megfeszítve, ha kell, több másodpercig.
2015-12-14 15:56:08
Bunny

Válasz most sincs

Kérdés
Barátom ha nem tudod meg érteni hogy mit kérdeztem akkor tényleg sajnállak :( Azt kérdeztem hogy mért lihegsz a videókon , és mért vagy durva másokkal . Nem pedig azt hogy mikor hol leszel élőben ha-ha-ha ! Még videón is idegesítő vagy nem hogy élőben köszönöm , de hidegen hagy hol leszel és mikor ! Ha tényleg vagány gyerek vagy akkor erre a 2 kérdéssel szerintem meg birkózol és tudsz 1 normális választ adni ! :D Nagyon ne erőltesd meg magad mert a gondolkodás nem az erősség
kalman_36850a
Válasz
Leszarom mit kérdeztél, kisbuzi! Azért raktalak ki, hogy röhögjenek rajtad.
2015-12-14 15:54:38
Bunny

Ratyi

Kérdés
Bunny kérlek mond meg hogy mért a fas_ért lihegsz minden egyes videón ? Meg mért kell olyan videókat csinálni mint pl te a tejnél ki öntöd stb.. , szerintem nem mindenki olyan hülye faszú mit te ! Meg értik az emberek hogy nem jó ennyi :) Menőnek érzed magad hogy ha valaki kérdez tőled valamit akkor ez a válaszod Agyhalott ! ? Ez csak téged minősít lentebb eddig is ratyinak tartottalak , de mikor meg láttam ez az Edző válaszol rovatott hát kész is lettem . Egy igazi vad paraszt vagy egy normális tanácsot nem láttam tőled csak a durvaság más semmi . Kíváncsi lennék élőben is tudnád-e hozni ezt a jó gyerek formádat és mernél-e akár még hangosan is beszélni barátom . Te sose leszel senki csak egy köcsög csicska ha-ha -ha ! Csá te agyhalott KURVA
kalman_36850a
Válasz
Ezt a kis buzit nézzétek, régen volt már ilyen, kurva jó! (Kiskancsó, hétvégén szeminárium, ÉLŐBEN, budapesti az IP címed, hajrá!)
2015-12-14 14:02:19
Bunny

Vádli szakadás

Kérdés
Kedves Bunny! Három hete kb. egy év kihagyás után elkezdtem újra edzeni, de a lábedzést a rossz térdeim miatt nagyon komolyan sosem csináltam. Átmozgató edzés keretében most egy gyakorlat jut a vádlira álló vádligépen. A múlt héten, 10 nappal ezelőtt úgy éreztem, hogy bírom a dolgot és emeltem az addigi kis súlyon egy jelentősebbet, 2x25kg-ra. Megcsináltam vele 3x30-at, ami nem volt könnyű ugyan, de nem döglöttem bele. Ami legelőször feltűnt, hogy másnap nem volt izomlázam abszolút, pedig szokott lenni bőséggel. Harmadnapra aztán előjött, mindenesetre furcsáltam a késedelmet. Később azt is, hogy már eltelt egy hét, de még mindig nem csillapodik. A 8. napon figyeltem fel rá, hogy tiszta sárga/sárgászöld (de nem lila) az egész bal vádlim, és az izomláz jellegű fájdalmat is csak ebben éreztem már és érzem azóta is. Az eset óta valahogy pont úgy alakult, hogy vádlit kifejezetten nem edzettem, de amivel megerőltethettem még pluszban az két egyórás aerob edzés kerékpáron és egy kis lábtolózás. Az ominózus vádlizás közben én nem éreztem a szokásostól semmilyen eltérőt vagy éles szúró fájdalmat/szakadást, tudok ugyanúgy menni, lépcsőzni sem gáz, tényleg mintha csak egy enyhe izomlázam lenne, de ez az elszíneződés és hogy nem múlik már 10 napja eléggé megijeszt, pláne a környezetem reakciója. Nem jó lenne valamilyen érszakadás miatt trombózist kapni. Majd elmúlik vagy menjek orvoshoz? Utóbbit kicsit most körülményes lenne megoldani, de ha azt mondod muszáj, elintézem. Köszi, üdv: Béla.
kovacsbela1010
Válasz
Szia! Lehet részleges szakadás vagy bevérzés, de ha nem fáj és minden működik, nagy gond tuti nincs. El fog múlni és kész, de jó lassan. Elmehetsz orvoshoz, de szerintem leszarja.
2015-12-13 20:33:47
Bunny

Ginekomasztia

Kérdés
Szia Bunny! Egy 16 éves srác vagyok és szeretnék megszabadulni a nőies melleimtől. 7 éves koromban kaptam egy imruan kezelést és azóta is megmaradtak. Ginekomasztiára gyanakszom. 7 hónapja edzek és látszik az izomgyarapodás mindenhol, de a mellek formája még mindig eléggé kellemetlen. Szigorúbb diétával eltüntethetetem őket, vagy mit ajánlasz? Egyes helyeken azt olvastam, hogy csak műtéttel lehet rajta segíteni. Válaszodat előre is köszönöm!
daniel_1d0eac
Válasz
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/magazin/testepites-cikkek/minden-a-ginekomasztiarol
2015-12-13 20:29:51
Bunny

edzés előtti

Kérdés
Szia Bunny! több hónapja iszom nitroxot edzés előtt, ezért egy hónapig koffein nélkül szeretnék edzeni. Milyen edzés előtti kiegészítőt ajánlanál , ami helyettesíteni tudja? köszönöm válaszod.
peter_618e70
Válasz
Honnan tudjam, mi az a nitrox, agyhalott?
2015-12-13 20:28:26
Bunny

Hirtelen end of cikk

Kérdés
Szia bunny! Nem folytatod a gépmárkás cikket? Pont a tetőponton ért véget, amikor kiéhezetten vártam a jó gépekről szóló (képes) elemző részt. Persze BB GYM-ben megtekinthetőek, de valami kis ízelítő jöhetne!
bl4ckf0xi
Válasz
Ezt nem nagyon lehet kép alapján kielemezni és baromi sok jó gép van. Jó pár edzőteremben találsz ilyesmit. Nálunk a BB GYM-ben a stílus miatt a dizájngépek akkor is ki vannak zárva, ha éppen jók.
2015-12-12 20:15:24
Bunny

Autóvezetés para

Kérdés
Szia, Bunny! Ezidáig nem szereztem jogosítványt (41 éves nő vagyok), és főként azért, mert annyira távol áll tőlem a gondolat, hogy képes lennék rá. Tudom, erre a többség azt mondja, hogy még a hülyéknek is sikerül, én pedig azért nem tartozom közéjük, akkor mit pánikolok? De iszonyú rosszul tájékozódom, ez nálam gyári hiba, eltévedek még gyalog is nagyon könnyen. Kocsival meg kéne a jó helyzetfelismerés. A másik, hogy alig tudom elképzelni, hogy én mozgassak hatvan-százzal egy járgányt. Még ha minden flottul megy is, elém ugrik valami szédült ember, és még ha ő is a hibás, szörnyű gondolat, hogy elgázolom. Szerinted tényleg van olyan, hogy valakinek nem való a vezetés, vagy meg kell próbálni így is? Nem mindennapi városi használatra, inkább hosszabb vidéki útra, esetleg ritkán nagyobb bevásárlásokra. Ilyenekben gondolkodom, mint Citroën C 3, Toyota Yaris, Corsa vagy valami kisebb Suzuki. Már, ha egyáltalán rászánom magam a vezetésre. Ha nem, akkor marad a BKV, vonat, az sem tragédia.
galdora
Válasz
Szia! Mondok erre valami szomorút: rohadtul szeretnék tudni gitározni. Nekem a girátzene alap. És teljes mértékben antitalentum vagyok, azt se tudom, hogy fogjam meg a gitárt.

De ez olyan dolog, hogy 15 évesen testépítő világbajnok akartam lenni, de rá kellett jönnöm hogy totálisan tehetségetlen vagyok hozzá és genetikai hulladék.

Szóval vannak az életben olyan dolgok, amik nem mennem és bele kell törődni.

Ilyennek tűnik veled kapcsolatban az autóvezetés. Ha gyalog eltévedsz, autóval übergáz, mert közben az autó technikai kezelésvel is törődni kell, a közelekdési szituációkat átlátni és még ezen felül a jelek és a térérzet alapján felismerni, hogy hol vagy és hova mész.

Most azt hadd ne mondjam, hogy abból indulunk ki, hogy nincs olyan hogy eléd ugrik egy ember, mert meg kell oldanod, hogy elkerüld.  

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nincs ezzel semmi baj. Jobb, ha keresel egy balekot, aki mindehova elvisz! :DDD
2015-12-10 16:29:27
Bunny

Gépek

Kérdés
Szia Bunny! Mi a véleményed a Technogym gépekről? A válaszodat előre is köszönöm. Üdv, Szabolcs
keri_631af9
Válasz
Ez jó, írok erre egy cikket, majd figyeld a főoldalt. Már feltéve ha ugyanazt értettük a kérdés lényege alatt.
2015-12-10 09:40:25
Bunny

Minőségi női test

Kérdés
Szia bunny! Kíváncsi vagyok a véleményedre tudományos témában. Nőkről van most szó. Azt szokták mondani, hogy fogyáskor a genetika határozza meg, honnan vesztik a zsírt, pl. ha valaki olyan, akkor első körben akár elfogyja a mellét is meg a popóját és mondjuk csak utána megy le a hasáról a zsír, hiszen oda megy fel legkönnyebben. De én ezzel nem teljesen értek egyet. Pl. ha egy nő szarul kajált, de átvált minőségi fehérje, szénhidrát és legfőképpen minőségi telítetlen zsír(ez a magick) forrásra, akkor nem hogy elfogyja a nőies formáit, hanem sokkal jobban, sokkal formásabban tud kinézni, mint előtte. Lehet, hogy az össz zsír tényleg kevesebb rajta, de az egész kompozíció sokkal jobban mutat. Nem vagyok szakértő, de én még abban is vitatkoznék, hogy a nőies vonásokat kialakító részek egyáltalán nem mindegy, hogy gané forrásból vagy minőségi forrásból épülnek. Remélem értesz. Szerinted ez teljesen hülyeség?
bl4ckf0xi
Válasz
Szia! Egyáltalán nem hülyeség. Ehhez persze egy minőségi edzés is kell. Súlyós edzés nélkül csak csoffadás lesz belőle.
2015-12-09 13:49:46
Bunny

motorvasarlas

Kérdés
Üdv Bunny! Először is, engedd meg, hogy gratuláljak a munkásságodhoz és a Bodybuilder Gymhez. Ha haza jutok németországból mindenképpen szeretnék majd egyet edzeni ott. Két kérdésem lenne hozzád. Az első: mivel vagyok olyan szerencsés, és olyan munkám van, ahol viszonylag sokat unatkozom, ezért arra gondoltam, hogy ismét végignézem az összes BBTV-t. Internetkapcsolat hiányában azonban ez nehéz. Van valami módja annak, hogy elérjem a tartalmat offline is? A második kérdésem: jövő nyáron szeretnék egy motort vásárolni, viszont úgymond szűz vagyok a témában. Ami biztos, hogy egy sportos choppert szeretnék, úgy 10-12 euróig. Nézegettem a Harley Night Rod és VRodját, de többen mondták, hogy problémásak. Tudsz esetleg valami alternatívát? Köszönöm a válaszod. Tisztelettel, Gergő
Gery1991
Válasz
Szia!

Köszönöm az elismerő szavakat. Sajnos a BBTv-t már nem lehet letölteni. Eddig volt erre egy trükk, de azon a szerveren már nem elérhető, mert sok gond volt vele.

Gondolkodom mit lehetne tenni ezzel.   Kiadni DVD-n nem tudunk 125 adást.

Motor: mivel kezdő vagy, azért nem javasolnék ilyen H-D-t, amúgy se olyan fasza. Sportster Custom vagy Iron viszont simán jó, és nem is kell majd eladni.
2015-12-09 13:48:21
Bunny

BBTV 125

Kérdés
Szia Bunny! Egyszerűen kurva jó az új BBTV! Oké, általában mindegyik az, de most egy jó nagy lapáttal sikerült rátenni az előzőre is. Nem vagyok devecseri, de álltam bokáig a vörösiszapban, édesanyám ott dolgozott, még akkor is, amikor forgattatok. Mindent elmond a BBTV színvonaláról, hogy egy ilyen súlyos téma, mint ez (vagy a kutyamenhelyes volt) is könnyedén belesimul az adásba, de ad neki egy olyan mélységet, amit máshol hiába keresnénk. Sok műsort láttam a témával kapcsolatban, de amikor az ország legjobb nőjétől halljuk a helyszíni beszámolót, azzal nem lehet versenyezni se színvonalban, se hitelességben. Kemény időszak volt, és nagyon jól visszaadtátok! A Sántha Tomi részért is külön köszönet, nekem az erőemelő múltja révén sokkal érdekesebb volt, mint az utóbbi időben bárki, mivel épp a három alapgyakorlat fejlesztése teszi ki az edzéseim nagy részét. Motiváció szót rühelljük, marad az, hogy inspiráló volt nagyon, megadta a lendületet a folytatáshoz!
csepeti83
Válasz
Szia! Csak annyit tudok mondani, hogy kösz! A BBTv színvonala egyértelműen túlmutat a feszengésen meg az önimádaton, amivé ez a sport fajult, a sztoriból igyekszünk kihozni többet annál, hogy ki milyen versenyen hányadik lett. Mintha Toldi Zsuzsit intézném: kultúra bazmeg!
2015-12-09 10:07:47
Bunny

betegség

Kérdés
Szia Bunny! Nem rég írtam neked egy elég komoly hányinger, reflux problémáról, kiváncsi lettem volna te milyen irányba mennél el, ha az orvosok nem találnak megoldást. Nagyon megköszönném ha tudnál válaszolni. Viszont lenne Kares-hoz is egy kérdésem. Porckorongsérvem van, régen birkóztam, mckenzie gyógytorna, meg hagyományos gyógytorna hatására sem javult jelentősen. Olvastam a cikkedet, esetleg érdemes lenne felkeresnem téged?
Adam444
Válasz
Egy kis módszertan nem okos embereknek:
2015-12-09 10:03:01
Bunny

demokrácia ellen

Kérdés
Szia Bunny! (...)
Prom
Válasz
A faszbúk követ mindent, amit csinálsz, adatokat gyűjt rólad és kőkeményen cenzúrázza az eléd tett tartalmat. Azaz a nem trendi információt letörlik.
2015-12-08 19:53:51
Bunny

Mopsz immunerősítő vitamin

Kérdés
Üdv., Bunny! Korábban már volt szó a kutyáknak adott vitaminokról. Most olyan témában kérném a tanácsodat, hogy jóban vagyok a mopsz fajtamentőkkel akik előzőleg rossz sorsú, sokszor lerobbant állapotú mopszokat gyógyítanak és juttatnak új gazdikhoz. Van náluk most egy mikrofilária pozitív kutyus (szívférgesség még nincs, de a parazita fertőzés kimutatható), és egy másik mopsz aki demodex-fertőzött bőrbeteg. Szoktam nekik ajánlani és vinni is táplálékkiegészítőket. Szerinted az embereknek szánt vitamint is érdemes adni nekik, vagy csak kutyáknak gyártottat? Ha mehet nekik valamelyik Scitec-féle, akkor a testsúlyuk szerint mennyire kéne csökkenteni a dózist? Bár mondjuk ötödölni elég nehéz egy kapszula tartalmát, esetleg a tablettásét lehet. Te adsz saját kutyáknak ilyet, főleg ha netán betegek? Köszi a tanácsokat előre is!
galdora
Válasz
Szia!

A kutyavitamin egy jó módszer arra, hogy sok pénzt költs, mert a kutyádra nem sajnálod. Ne felejtsük el, hogy babavizet is gyártanak hülyéknek, ami ugyanaz, mint az megegyező márkájú nem baba víz, csak kicsi kiszerelésben és sokkal drágábban. 

(A másik véglet, amin napok óta röhögök, bár kurvára felháborítónak tartom: haverok mesélték a legújabb tróger tápkieg cégek/boltok (amelyek minőségéről már olvasói levelet is kaptunk)  arra hivatkoznak az olcsó gané szarjukkal, hogy megspórolják a marketing költséget. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

Nyilván a vitamin dózisnál vedd figyelembe a testsúlyt: azért mégse mindegy, hogy egy 5 kilós kutya vagy egy 100 kilós ember. Nehéz lesz persze az adagolást kiokoskodni.

Mi adunk rendes Scitec vitamint a kutyáknak (mega daily one), kapszulásat, kinyitva beleöntjük a kajába a negyedét.
2015-12-08 18:11:14
Bunny

hús minőség

Kérdés
Szia! Csirkemell minőségével kapcsolatban lenne kérdésem. Írtátok, mondtátok korábban, hogy tesco-ban vagy hipermarketben nem veszünk csirkemellet. Ez oké, de mit csinálnak ezek a csirkemellel, hogy elbaszódik? Másik kérdés: bemegyek valahova húst venni, hogyan tudom eldönteni egy nyers csirkemellfiléről, hogy milyen a minősége, nem e tesco-s szint? Azon kivül, hogy ránézek, és nem hemzseg a zsircafattól, meg a vértől, és tegyük fel hogy van lehetőségem megfogni stb. Köszi!
Prom
Válasz
Szia! Nem úgy működik, hogy a gonosz teszkó direkt elbassza a csirkédet. Egyszerűen nagy tételben vásárolnak, csomagoltan adjk el, kevésbé friss az áru és biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesznek a "frissítás" érdekében. Mellesleg elég megszokott eljárás jól beáztatni hogy megszívja magát vízzel meg ilyesmi. És ehhez képest jóval drágább.

Nem tudod megítélni szemre, hogy melyik a jó csirke, amíg nem láttál jó sokat. Ezért kell egy megbízható hentest keresni. Persze ha egyszer találozol jó megbüdösödött csirkével, látni fogod a színét is. 

Apróság, hogy csirkét lehetőleg ne hét végén vegyünk, hanem hét elején, mert akkor lesz friss.
2015-12-08 16:44:09
Bunny

Esti kaja

Kérdés
Üdv Bunny Azt szeretném megkérdezi , hogy diéta alatt az esti étkezésnek , közvetlen lefekvés előtt tehát ez lenne a 6. étkezés annak megfelel egy fehérjeturmix(whey) némi zöldség pl: paprika,paradicsom és egy omega3 kapszula? Az edzésem vége általában 5-6 óra, tehát utána eszek rizst és csirkét és erre rá 2-3 órára 7-8 kor még egy minimális rizs és még csirke és erre jönne rá 10 óra körül az utolsó étkezés. Előre is köszönöm a választ .
levente_6b2132
Válasz
Szia! A paprika/paradicsom témát ne nevezzük azért zöldésgnek annyira. De mondjuk a zöldség - fehérjeturmix kombináció is elég érdekesen hangzik fosás relációban. Szóval zöldség itt már nem kell, az az előző étkezésekben lényeges.
2015-12-08 11:21:46
Bunny

Diéta+edzés

Kérdés
Szia Bunny! A baratnőn nincs megelégedve a testével szeretne jobban kinézni, egy kis felesleget leadni magáról. Én ebbe szeretnék neki segíteni. Az lenne a kérdésem, hogy mely cikkeket kéne elolvasnom ahoz, hogy összetudjak állítani neki egy diétás étrendet, és egy megfelelő női sulyzós edzéstervet. (fenék+láb hangsúlyban) Remélem nem hangzik hülyén a kérdés. A választ előre is köszönöm:)
gregor_c5e5c4
Válasz
Nem hangzik hülyén agyhalott - végül is csak amikor beléptél, akkor jelentetted ki, hogy elolvasod azt az anyagot, amibe le van írva minden. Amit neked írtam faszfej, ingyen, hogy szarjál rá. Szmájli egyébként kell a mondat végére, az kurva fontos!
2015-12-08 10:41:42
Bunny

Érdekesség 1

Kérdés
Szia Kedves Bunny! Olvastam az egyik cikked az imént, amiben Arnoldot Buzeggernek nevezed. Mivel a testépítés az életed egy fontos részét képezi, így gondolom nem kell bemutatni Arnoldot, és az ő karrierjét. Mi késztetett erre? Sejtésem szerint, Arnold szivárványos Facebook profilja váltotta ezt ki belőled. Tudod, a fejlettebb nyugati országokban nem így állnak a melegházassághoz mint pl itt Magyarországon is sokan és még sok más keleti államban(főleg a posztkommunista országokban). Én személy szerint pl leszarom, hogy mit csinálnak, nem érdekel, az ő dolguk, és ezért nem is zavar. Gondolom itthon az emberek többsége még mindig a másikkal van elfoglalva. Hasonló a helyzet a marihuána legalizációjával is. Itt még mindig börtönnel büntetik, ráadásul irreálisan szigorúan. Szerintem egy szabad országban, aki akar füvet venni az vehet legálisan, és mindenki azzal házasodik akivel akar, nem pedig mindent tiltanak. Ott még az oktatásban is előrébb járnak, lehet, hogy mindennek ez az oka!? Arrafelé haladó szellemben gondolkodnak, nem pedig maradiak. Ez a gondolkodás mód egyébként nem visz előre semmit se. A másik dolog a hazai celebek és a velük pózoló sportolók. Te simán leköcsögözöd a Bereczkit. Én ezt sem értem. Mindenki azt csinál amit akar, és mindenkinek a saját dolgával kellene foglalkoznia. Szerintem ez lenne a normális. Te meg itt azért írsz le másokat, mert olyat csinálnak ami neked nem szimpi. Az érintett személyek már nem is fognak szerepelni a hozzád tartozó médiában? Aztán ott van az általad csak faszbúknak nevezett közösségi oldal, és annak teljes ignorálása. Persze abban igazad van, hogy sok gyökér van fent. Én sem vagyok kíváncsi néhány emberre, de ők vagy nem az ismerőseim vagy pedig beállítom, hogy ne lássak semmit, amit ők megosztanak. Volna még egy kérdésem. A Youtube-ról is hasonló a véleményed mint a Facebook-ról? Ha mindenki ilyen szinten elutasítana minden újítást, mint ahogy Te teszed, akkor még mindig a barlangok falára rajzolnánk.
bendes_c85e5c
Válasz
Az ilyeneket én úgy hívom, hogy nulla forintos csávó. Közöd nincs semmihez, a BB.Rádiót nem sikerült meghallgatnod a címlapról, amiben pont erre van szó (vagy felfognod nem sikerült), de ideírod a buta kis véleményedet, amit nem emlékszem, hogy kérdeztem volna.

Egy cikkben sem írtam Arnold Buzeggert soha, főleg nem az imént. Buzeneggernek szoktam nevezni, de nem cikkben.

Az a vicc, hogy idejössz, és ki akarsz engem oktatni olyan dolgokról, amiről 42 évem élettapasztalatával, kapcsolati rendszerem által birtokolt információk tudatában beszélek.

A fejlett nyugati országokkal való érvelésed rohadtul buta és szánalmas. A fejlett nyugat éppen most gyilkolja le saját magát és az értékeit. A fejlett nyugat egy puha, önmagát megvédeni képtelen, semmit nem érő szartömeggé vált az elmúlt húsz évben. Impotens, de még buzi is.

A posztkomunista országokban még nem hülyültek bele a jólétbe az emberek. Nekik még meg kell vívniuk a napi-heti-havi küzdelmeiket a megélhetésért. Ezért nem az a legnagyobb nyomoruk, hogy hogyan neveljenek semmit nem érő degeneráltakat a következő generációból. Ami persze csak relatív, mert itt is ugyanez folyik, csak itt még megvan némi önvédelmi reflex.

Gondolom neked, viszonylagosan eléggé agyhalottnak nem tűnik fel, hogy a termékenységi ráta nem lesz attól nagyobb, ha nem a gyerekcsinálásra, hanem épp az ellenkezőjére buzdítjuk az ifjúságot, és lehet azt sem írták a faszbúkon, hogy nem lesz aki termeljen és dolgozzon a jövőben.

Gondolom a drogos barátaid nem szokák emlegetni, hogy ha mindenki segghülye lesz a füvezéstől, az nem biztos, hogy előre viszi a világot. 

Szerintem egy szabad országban mindenki azt csinál, amit akar, amíg az embetegeg baromságaival nem a közösség érdekei ellen tesz. Nektek, egysejtűeknek addig tart, hogy hadd szívjon a paraszt, aztán amikor a jövőben már mindenki baszik mindenre, főleg a munkájára, a problémákat meg fűvel oldja meg, akkor majd álltok a káosz közepén és nem értitek, mi történt. Pedig ennek a küszöbén állunk már: a drogozás, a média mentális pusztítása olyan morális állapotokat eredményezet, hogy ma már szinte mindenki tróger jellemtelen szar.  

Mellékesen a nagy szabadságban merj egy olyat kimondani egy multicégnél, hogy ellenzed a melegházasságot. 
 
Meg amikor nem lesz majd aki megtermelje a "nyugdíjadat", de már aludni sem fogsz tudni nyugodtan, mert minden drogos kis köcsögnek joga lesz bulizni, leszarva a te nyugalmadat. Hiszen mindenkinek mindenhez van joga, csak a normális embernek nincs, mert annak csak egy joga van: tűrni.

 
 
Érdekes, hogy azt hiszed, a te segg gondolkodásod előre visz. Mindenki legyen drogos gyökér, utódokat ne neveljünk, legyen mindenki homokos, tegyük ezt oda családmodellnek, tekintsük normálisnak, sőt, egyenesen a gyerekeink döntsék el maguk, hogy milyen neműek, mert nem a természet dönti ám ezt el, hanem az agyhalottak.

Mindenkinek legyenek jogai, a kötelességeket meg szarjuk le!

Nagyon látszik, hogy az utóbbi években mennyire előre mentünk: ennyi kibaszott agyhalott talán a középkorban volt utoljára, de azok sem sétáltak okostelefont simogatva, mint  a zombik.

A társadalom nagy része drogos, a másik része önimádó elmebeteg aki magát fényképezgeti egész nap, a harmadik része konzumidióta, egy kis része meg vérgeci, aki kihasználja és lehúzza ezt a sok agymosott idiótát, miközben rajtuk röhög.

Egyenes, normális ember, aki nem hazudik öt percenként a pofádba, már alig van. A legtöbb ember rendesen pszichiátriai eset a kis játszmáival, hazugságaival a nyomorult önzésével.

Az én gondolkodásom faszfej, hogy EMBEREK legyünk, szorgalommal, munkával, normális célokkal, értékrenddel, gerinccel, az biztosan nem visz előre. A nőnek öltözött senkiházi ratyik sztárolása az előre visz, ők a hőseink!

Az, hogy szerinted mi a normális, azt hiszem lényegtelen a fentiek fényében. Nem magyarázom el a BB.Rádiót még egyszer, hogy mi a kötelessége annak, aki sportoló és mi a kötelessége annak, aki az ismertsége előnyeit élvezi.

Arról nem beszélve, hogy semmit sem tudsz az általad emlegetett ártalmas faszról, én meg mindent. Ha leírnám, mi minden folyik a háttérben, elég sokan hánynának sugárban.

Mindenestre ha valaki ész nélkül rajong egy másik férfiért és csak az érdekli, hogy izmos, az ugye tudod mi?

Én azért írok le embereket, mert olyan dolgokat csinálnak, ami méltatlan egy gerinces, normális embehez, főleg egy sportolóhoz.

Én példaképeket rakok az olvasóim elé, nem méltatlan faszfejeket.

A faszbúkozási szokásaid marha izgalmasak voltak, nagyon jó hogy leírtad, még egy hülye sem akarta megmagyarázni, miért jó neki a faszbúk, csak pont leszarom.

A faszbúk, a jutub és mindez nem újítás, te szerencsétlen, hanem közösségi pöcegödör, ami arról szól, hogy ti, birkák pénzt csináltok a tulajdonosoknak és rabszolgáik lesztek. Az összes magamutogatónak jó, mer' ingyé van. Az összes tehetségtelen bafasznak jó, mert nem kell csinálni még egy weboldalat sem. A ganészolgáltatónak meg jó, mert a sok barom ingyen csinál (moslék) tartalmat, amivel ők meg eladják a hirdetéseket.

A befektetett munka  a szűrő az értelmes tartalom és a szemét között. Nem véletlenül nem rakunk jutubra semmit.

(A jutub önmagában nem lenne gáz, azt a júzerei színvonala teszik azzá. A faszbúkkal ellentétben használom a jutubot, mert sok jó dolog van fent, de látom a káros társadalmi hatását annak, hogy degeneráltak futtatják magukat rajta.)

Az előbb még a szabadságról okoskodtál, miközben nem jössz rá, hogy szépen becsatornázzák az életedet a faszbúkba és arra használnak, hogy létezni se tudj a faszbúk nélkül, mert ez nekik pénzt hoz. De ezt nem látod át, mert birka vagy. 

A világnak nem fasz appokra, HD okostelefonra, köszösségi ganéra van szüksége. Mindez nem újítás, hanem szánalom, ráadásul gazdasági lufi, amiért nagyon nagy árat fogunk fizetni. Nem látod át isten barma, hogy a semmiből csinálnak ezek pénzt, a villágazdaság rég elvált  a valóságtól és a valós ipari termeléstől. Agyrém az egész. És ezt te fogod megszívni, meg az összes birka, akinek abból áll az élete, hogy felfossa az internetre a nyomorát és nem veszi észre, hogy értelmes dolgot nem csinál.

Nem "érdekességet" kellett volna címnek írnod, hanem butaságot. Éld tovább szépen a buta kis életedet a hazugság-álomvilágodban. Mi elég sokan inkább kimaradunk a Mátrixból. Úgyhogy ne nekem írogass, hanem a faszbúkra és reménykedj, hogy nem kell felébredned. 

Ebben témában ne írjatok, kösz!
2015-12-08 10:38:51
Bunny

Tápkieg

Kérdés
Kedves Bunny! December 9-én lesz ehy keresztszalag pótló műtétem. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy milyen tápkiegek használatát javadlnád a gyorsabb felépülés érdekében? Mivel dolgozni nem fogok tudni kb 2-3 hónapig így erre sajnos elég szűkös a keret,ennek fényében várom válszod a legfontosabb tápkiegekről.
timea_83202b
Válasz
Szia! Alapvetően semmi extrára nem lesz szükséged, csak a szokásos vitamin-ásványianyag formulára. És persze próbálj normálisan, fehérjedúsan kajálni. Ami még segíthet: ízületvédő, glutamin, de nem muszáj.
2015-12-08 09:33:03
Bunny

Tesztoszteron

Kérdés
Szia Bunny! Erre az olvasó kérdésre: http://body.builder.hu/edzovalaszol_egyvalasz.htm4?id=1448199033 válasznak ajánlanám Pécsett Dr. Rutz Károly endokrinológust. Messze az egyik legtapasztaltabb és leghumánusabb endokrinológus az országban, szinte biztos, hogy tud segíteni.
magister
Válasz
Már meg is jött a válasz, ráadásul az egyik haveromtól. Remélem segíteni tud a srácnak!
2015-12-08 09:30:42
Bunny

Sport

Kérdés
Szia Bunny mester :) Nem kérdeznék és ne haragudj hogy itt mondom el a kis mondókámat de nekem sincs facebookom és ámbár én teljesen light hobby szinten űzöm a sportot a szavam nem sokat nyom a latban de mégis annyira vegyes érzelmeket váltott ki belőlem az utolsó adás,hogy gondoltam pár szóban nyilatkozok hátha rá kukkant a Kormos Zoltán bajnokunk is ;-)! Sorba véve:Szerintem nagyon komoly,és komolyan elgondolkodtató dolog az,ha egy 45+os ember így tud kinézni/Hogy néz ki az átlag ember?Sőt az átlag fiatal? Kettő vannak emberek akikben nagyobb a bizonyítási vágy az akaraterő fegyelem és a kitartás!Azt egészen véletlen nem tisztelni kéne?Amikor a drog,alkohol elvonó tele van semmirevaló celebekkel,és FIATALOKKAL sok esetben... Elszomorítónak tartom,hogy nagyon sokan csinálnak egy facebook profilt és csinálnak pár teljesen hiteltelen fotót önmagukról amit feltöltenek és mint egy filmbe vagy álomvilágba beleélve magukat el is hiszik,hogy ők tényleg valakikké lettek mert az utcán odaállnak egy menő kocsi mellé,és gyors feltöltik a fotót.Vagy a sötét szobába napszemüvegbe bicepszet feszengetve fotózzák önmagukat.Ezzel szemben ők kik az utcán?Szóval ideje lenne felébredni,és az olyan embereket akik bekerülnek egy sport magazinban vagy ott a neve mellett,hogy bajnok ideje lenne elkezdeni tisztelni! Remélem a jövőben több vicsorgó szörnyet látunk,és kevesebb mosolygó Ken babát! Sok sikert kívánok magyarország minden élsportolójának és hobbysportolójának! Nagyon tetszik a weboldal,és csak így tovább BBTV! Üdv,István somogyból
istvan_916d5d
Válasz
Szia!

Nem az a komoly, hogy hogy tud valaki 45 évesen kinézni, hanem a hozzállás. Ami másnak másban is megvan, ezért lehet valaki a munkájában ilyen sikeres, vagy faszán harmonikázik. De a lényeg a szorgalom és az alázat. Ez kurvára nem jellemző már.

Sajnos a jövőben csak több buzit fogsz látni. De bízom benne, hogy nem tudják megölni a sportot. 

2015-12-07 21:59:49
Bunny

orvos

Kérdés
Szia Bunny! Végső elkeseredésemben írok neked, mert tudom, hogy sok embert ismersz, és hajlandó vagy az önzetlen segítségnyújtásra. Problémám a következő: 21 éves koromban egyik pillanatról a másikra gynecomastiam alakult ki, ill. ami sokkal nagyobb gond, komoly libidó problémáim lettek (koksz nincs a képben). Ezzel együtt jött természetesen a depressziós hangulat, nulla életkedv, erőtlenség. Ez inkább egy hullámzó állapot, amiben néha kicsit jobban érzem magam, néha a rossznál is rosszabban. Sok százezret ráköltöttem az elmúlt 4 évben, hogy egyáltalán kiderüljön, mi is a probléma. Jártam endokrinológusoknál, urológusoknál és belgyógyásznál is, de semmi érdemit nem sikerült elérnem. A tesztoszteron szintem a normál tartományban van, 12 és 18 közt mozog. Tüneti kezelések voltak a jellemzőek (pl. tesztoszteron pótlás, amit nem szerettem volna addig, amíg nem hallok legalább egy diagnózist, ill. egyéb gyógyszerek). Egyetlen dolog tartotta bennem a lelket, és az a sport (annak ellenére, hogy nincsenek túl nagy sikereim benne). Az utóbbi időben megpróbáltam a T/GH-t, ami segített, de nem oldotta meg a problémám. Dupla adagot szedve, jobban érzem magam, de messze nem vagyok 100%-os. Persze próbálgattam mást is, mint pl. a tribulust és társait, de azoknál semmit nem éreztem. Ezt mind azért írtam le, hogy ezek alapján, tudnál-e ajánlani nekem egy orvost (vagy akárkit), akiben te magad hiszel, és várhatok tőle valamit. Természetesen a te véleményed is igen érdekelne, ha van. Nagyon szépen köszönöm előre is! Maradok őszinte híved és rajongód, Zoli
zoltan_3b3574
Válasz
Szia!

Sajnos nem tudok orvost és bármennyire szívesen segítenék, nem hiszem, hogy ehhez értek. De hátha van olvasónknak ötlete!
2015-12-07 21:54:03
Bunny

Férfi farizom és csípő

Kérdés
Üdv! Nagyon magas, vékony, hosszú végtagú férfi vagyok, de a genetikámmal kifogtam, hogy még a vékonyságom sem arányos. :) A csípőm túl széles, a farizmom (vagy inkább a fölötte lévő zsírréteg?) pedig láthatóan kiáll a síkból. Ezt nem szeretem, mert nőiesebb jelleget ad az alkatomnak. Kérdésem: Hogy tudok, ha minimálisan is, de javítani ezen? Érdemes célzottan megdolgoznom a farizmot, vagy attól csak még nagyobb lesz? Tudom, lokálisan nem lehet a zsírból veszíteni. A csípő izmait sem merem túlzottan megterhelni, mert félek, hogy az is csak tovább vastagodik. Kezdő tömegnövelő szakaszban vagyok egyébként. Amíg diétázni, szálkásítani nem kezdek, nincs esély rá, hogy ez a helyzet javuljon? Ha nincs rá megoldás, optikailag mivel lehet a legjobban ellensúlyozni a túl nagy csípő/fenéktájékot? Válaszod előre is köszönöm.
deebee
Válasz
Nem nagyon tartom egészséges dolognak, amikor az ember a farizmával foglalkozik és nem élversenyző.

Sőt, kezdőként egyáltalán nem a külsővel kellene foglalkozni, hanem egyszerűen csak edzeni kéne, buziskodás nélkül.

Nem kell optikailag ellensúlyoznod semmit. Tanulj meg szabályosan, szakszerűen edzeni, edzz minden izmot és ha eléred azt a szintet, amikor nem kérdezed meg, hogy bár tudod, hogy nincs lokális zsírégetés, de  edzzél-e rá, hogy lemenjen a zsír (habár nem vagy benne biztos, hogy a zsír a probléma vagy a farizmod túl nagy.)

Türelem, kitartás. Nagyon magas, vékony alkattal sok-sok év munka lesz, ami persze nem baj. De ne a tükörrel foglalkozz, hanem próbálj edzésteljesítményben fejlődni. És ehhez még meg is kell tanulni edzeni.
2015-12-07 21:49:47
Bunny

Hagyd a hülyéket

Kérdés
Szia bunny, szerintem hagyd a hülyéket, had csinálják, amit akartak. Ne legyen megint az, hogy mindig te pattogsz meg szologatsz be, meg soha semmi nem tetszik. Az emberek szeretik a bulvárkodást, azért gerjesztik. Felesleges. Amikor az említett személyek a BBTV-ben voltak, akkor azt az oldalukat mutatták, amit szeretünk és ez a lényeg. Szerintem semmit nem von le ez a sorozat értékéből, főleg a te szándékaidat nem másítja meg. Edzésben is van olyan, amit ma már nem úgy csinálnál, nem úgy mutatnál, a jövőben majd a szereplők is szépen változnak...ennyi. Én tuti nem idegesíteném magam egy percig se. Ezentúl majd a BB Gym lesz az egyetlen favoritod.
bl4ckf0xi
Válasz
Egy embernek nincsenek oldalai. Vagy rendes ember vagy szar ember.
2015-12-07 21:40:10
Bunny

Aerob

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos elég extrém túlsúllyal rendelkezem (kb. 50kg), de elhatároztam, hogy változtatok ezen. 3hete diétázom és minden este 40-45perces aerob edzést végzek gyaloglás formájában. Úgy tapasztaltam, hogy heti 1,5-2kg ment le eddig. Három kérdésem lenne:1, az elmúlt napokban az alsó lábszáramban fájdalmat éreztem 15-20perces gyaloglás után, pár másodperces pihenőkkel de végigcsináltam azért. A cipőmmel szerintem nincs gond, és nincs bokasüllyedésem-lúdtalpam sem. Mit tanácsolsz? Érdemes pár napot pihentetni, nagyobb hangsúlyt fektetni a nyújtásra vagy más mozgásformát kellene választanom? 2, A későbbiekben az eredményesség érdekében melyiket választanád: napi két aerob edzés(reggel és este) vagy napi egy aerob és heti 3 súlyzós edzés? Azért kérdezem mert ilyen hab testtel nem szívesen megy le az ember terembe, és lehet kislányos-buzis kifogásnak tűnik, de a dagadtság megviseli az ember önbizalmát. 3, Mekkora fehérje és szénhidrát mennyiséggel kell számolni ilyen túlsúly esetén g/tskg? Az elmúlt időben napi közel egy kg csirkemellet/sovány húst ettem, 200gr rizzsel+ 500/700gr zöldséggel. Érdekel a véleményed hogy ez így nagyjából megfelelő-e? Előre is köszönöm ha válaszolsz! Üdv,Géza
kiss_g
Válasz
Szia!

1. Az alsó lábszár fájdalom egyfajta túltehelés eredménye, nekem is volt, amikor próbáltam futni. El fog múlni.

2. Ha az egyik opció az, hogy nincs benne súlyzós edzés, akkor az hülye ötlet.

3. Ilyenkor jelentősen meg kell vágni a dolgot és megpróbálni  tiszta izomtömegre számolni. (Amúgy is úgy kéne, de nincs jelentősége annyira, hogy szarakodjunk vele.)  Saccolj egy normál testsúlyt magadnak és azzal számolj.
2015-12-07 21:38:59
Bunny

Állás

Kérdés
Szia Bunny! A közelmúltba volt egy cikketek, pontosan nem emlékszem a cikk címére, bocsáss meg. A tartalma az volt, hogy helyezkedj el mihamarabb, ne élősködj a szüleiden. Ez a cikk megindított, és realizáltam, Én is ezt csináltam eddig, így - akár szerencse - folytán, adódott lehetőségem kipróbálni magam egy edzőterembe mint recepciós. A termet ismerem is, oda járok már 2 éve, így az embereket ismerem, sokukkal jóba vagyok. 1-2 hete gyakorlok be, eddig körülbelül minden jól ment, viszont tegnap olyan hibákat vétettem, amiket eddig nem (például összecseréltem ~6 bérletet). Az egyik kollégám direkt szivat, Ő ott dolgozik 20 éve, máshogy magyarázzák el, stb. Lényegében, belezavarodtam az egészbe, és most kételkedek benne, egyáltalán alkalmas vagyok egy rohadt recepciós állásra. Az emberek meg azt hiszik vicces, ha azt mondják, rosszat adok vissza, közbe meg csak szivatnak. Hasonló ilyen kis vicces dolgokat ezen kívül léteznek. Tényleg bocsáss meg, hogy ezzel basztatlak, de valakitől tanácsot kell kérnem, és Te ébresztettél rá, hogy itt az idő. Szerinted adjam fel? Vagy épp ne, majd belejövök? Most épp úgy érzem, minden ellenem van (család, stb). Köszi Bunny!
Symethry
Válasz
Szia!

Fogalmam sincs milyen cikkről beszélsz, mert nálunk ilyen cikk nem volt.

A recepciós állás könnyen lehet, hogy nem neked való, de azt is tudni kell, hogy a "karrierje" elején az ember sokat balfaszkodik. Ezen túl kell esni, a köcsögöket meg ignorálni.

Próbálkozz belejönni, de ha nem jössz bele, keress mást, ez még nem feladása semminek. Az élet kurva sok kudarcból áll, tovább kell menni. 
A békési jános nevű faszkalapnak üzenem, hogy mivel a kutya sem kérdezett, egyrészt a kurva anyádnak írogass, másrészt leszarlak - mint ahogy ezt előre delkaráltam a hozzád hasonló szardaraboknak - harmadrészt nem olvastam el a szarodat, de amit láttam belőle, abből két tanulság van: húzd ki a kezed a biliből, te szerencsétlen, másrészt ha valamihez hülye vagy, ne pofázz. A DVD mindenkinek jó volt, csak neked nem, köcsög.
2015-12-07 21:35:25
Bunny

Edzésmunka vs tükörmajomkodás

Kérdés
Szia, Bunny! Itt az EV-ben is, meg általában a világban, mindig rácsodálkozom, hogy sokaknak mennyit számítanak a kisebb külsőségek, mint a valódi lényeg. Fennakadnak, hogy a bal tricepszem felső kétötöde két milliméterrel vékonyabb, mint a másik, mit tegyek? Az mondjuk természetes, ha az ember a fejlődését időnként a megjelenése szerint is mérlegeli. De akkor is, számítson az, hogy mennyi a befektetett munka, és ha megvan a normális edzés de ennek ellenére sem maga a tökély a kinézet, hát nem kéne inkább ezt letojni? Jó, annak én is örülök, ha nem csak érzem de látom is az izomgyarapodást. Azért örülök neki, mert visszaigazol, hogy megdolgoztam az izmokat. Az egészségért, főleg, meg a jó közérzetért. De nem azért, hogy rólam készítsék a következő címlapfotót. Pedig nő vagyok, akik - állítólag - többet adnak erre. Mégis mintha a hímneműek körében dúlna mostanában ez a tetszelgés-mánia. Gyanítom, komoly önértékelési zűr van a hátterében.
galdora
Válasz
Ja, hát arra utalsz, hogy mindenki buzi lett. Ez a szomorú helyzet.
2015-12-07 20:28:28
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia Bunny! 18 éves vagyok, 73kg, 182cm, lassan 2éve végzek súlyzós edzéseket, ezt több sportolói év előzte meg.Egy nehez hízó, vékony testalkatom van. Végig jártam a szamárlétra minden fokát, kiegészitők,edzésgyakoriság, kaja stb... Mikor elkezdtem figyelni a kajára egész jol kezdtem alakulni bár most mégis úgy érzem megrekedtem a fejlődésben és teljesen elvesztem a részletekben. A genetikám jó is rossz is, széles hát aránylag keskeny csipő,nagy mell, hosszú vékony végtagok és ez az amivel nemigazán tudok mit kezdeni. Célom minden féle képp izomtömeg növelés. Szerinted mi lenne a megfelelő edzés módszer vagy gyakoriság amivel próbálkoznom kéne? ismetlesszamok sulyok stb...a kajam általában rendben van, de mostanába inkább a mennyiségre figyelek nem a minőségre.
zoltan_c3f8b0
Válasz
Te mit válaszolnál egy ilyen kérdésre? Milyen válaszra gondolsz? A fogyatékosdetektáló műholdammal feltérképezlek és táblázatot csinálok, hogy mit milyen súllyal csinálj? A mennyiségre figyelő kaja jól hangzik, egyél sok parizert!
2015-12-07 14:59:17
Bunny

Body Builder Gym

Kérdés
Szia Bunny! Én nem kérdezni akarok, csak egy véleményt írni a tegnapi napról. Délután sikerült letolni egy edzést a BBGym-ben, ami számomra mindenképpen egy élmény volt. Egyik barátommal utaztunk fel vidékről, hogy végre láthassunk egy igazi edzőtermet. Azt kell mondanom, hogy nem csalódtunk. Tényleg egy ésszerűen, praktikus módon berendezett terem, ahol minden a helyén van és mindennek megvan a funkciója, semmi felesleg. Igaz én tegnap szinte csak a gépeket próbáltam ki, mivel nálunk azokat még nem nagyon ismerik (2015-ben?) és azt kell mondjam, mindegyikkel nagyon jól lehetett érezni a célizmot. Sehol egy akadás, vagy recsegés-ropogás, minden olajozottan működik. Az egyik kedvencem az a Scott-pad volt, amelyiknél a fogantyú viszonylag szabad mozgású és pad elején van egy rúd, amire a súlyt kell pakolni. Talán még sosem éreztem ilyen szintű izomkifáradást, mint amit akkor éreztem. A súlyt alig raktam fel, mégis hihetetlen érzés volt. Számomra külön élmény volt a zene (máshol a tuc-tuc megy) illetve a bent álló gyöngyszemek (paripák). Azt kell mondanom, hogy büszke lehetsz rá és még ha pozitív értelembe véve is, de irigyellek érte, hogy egy ilyen szintű termet sikerült megalkotnod. Köszönöm, hogy ott edzhettünk! :)
hunnia895
Válasz
Szia! Köszönöm hogy leírtad. Mostanában jött elő a gondolat, mert mindig igyekeztem a lehető legyszerényebb maradni, hogy igenis tényleg büszke vagyok erre a teremre, még akkor is, ha nem tudtam mindent megvalósítani. 

És az a célom, hogy akik ide járnak, ők is büszkék legyenek arra, hogy ide járnak. Mert ez egy szint.
2015-12-04 20:09:06
Bunny

orvosi alkalmassági magas vérnyomás

Kérdés
Hello Bunny . Melóba 10 év után lecserélték az üzemorvost, mert valakinek valamilyen rohama volt és nagyon rászálltak mindenkinél a vérnyomásra, ami azt jelenti, hogy ha 140 felett van , akkor kötelezően el kell menni háziorvoshoz és gyógyszert iratni, plusz háziorvosi vérnyomásértékeket ellenőrizni. Arra vagyok kíváncsi van-e valamilyen tápkieg amivel a vizsgálat idejére 140 alatt tudom tartani az értéket. Az , hogy aznap nem fogyasztok koffeint és egyéb pörgetőket az természetesen alap. Köszi.
bodo
Válasz
Szia! Csökkentsd le a nátriumot az étrendedből és a szénhidrátot is, ezen felül kezdj el aerobozni és jó lesz. 140 nem vész, de 120-130 nem lenne baj.
2015-12-04 20:06:49
Bunny

kultúra

Kérdés
Szia! (...) Amúgy javaslom az újabb South Parkokat. Egy huzamban fárasztó, de gyönyörűen bemutatják a mai világot.
alexandrovich_b
Válasz
Szia! Ezt a témát kerülöm itt. Igen hagy felháborodást volt, én magam is rengeteg levelet kaptam ismerősöktől és nem ismerősöktől is. (Ez utóbbit kevésbé értem.)

A South Park sajnos reális.
2015-12-04 20:05:36
Bunny

Táplálék kiegészitők

Kérdés
Szia.Megkérdezném ,hogy mi a fenét lehet csinálni ha ilyen elmebetegekkel vagyok körülvéve? és mindenki azt hiszi a fehérje shakemre ,hogy valami kox vagy doppingszer. Nem nem lehet nekik megmagyarázni ,hogy csak táplálék az egyik osztálytársam minden tanárnak emlegeti ,hogy én proteint iszok és az milyen veszélyes. Egyszer egy gyereknek adtam kb 25 g fehérje port és másnap azzal jött ,hogy valami orvos azt mondta ,hogy ilyen doppingszereket nem szabad szedni. Én nem tudom ,hogy ezt milyen orvos monda de számomra ez elég furcsa. ,hogy lehet nekik elmagyarázni ,hogy ez csak egy Táplálék?
tunyacsap_eb8f10
Válasz
A Tunyacsáp Géza kamunéven regisztrált fasz sirámait hallottátok, aki a szabályzat el nem olvasásával okosabbnak érzi magát a fogyatékos környezeténél.
2015-12-03 20:49:42
Bunny

Emberi lustaság

Kérdés
Sziasztok! Én nem kérdezni szeretnék, nincs kérdésem. Évek óta nézegetem, olvasom a body.builder.hu-t. Évek óta járok edzeni én is. Eddig minden megfogalmazódott kérdésemre választ kaptam, ezért nem intéztem kérdést Bunny-hoz. Nagyon egyszerű az oka: olvasok. Elolvastam a Sárga Kapszulát (nem is egyszer), elolvastam a diétáról/szálkásításról szóló cikkeket és elolvastam a tömegnövelésről szóló cikkeket is. Letöltöttem és elolvastam a kis összefoglaló témákat is. Elolvastam az edzésről, gyakorlatokról szóló cikkeket, étrendeket szóval sok-sok mindent. Használok táplálékkiegészítőket én is, de elolvastam a használati útmutatót ill. a kérdéseket-válaszokat. Pl. Sok helyen le van írva: A termogén zsírégetőt ne szedjük be edzés előtt. Vélemények: Én edzés előtt szedtem és majdnem kiesett a szívem. Ezt én sem tudom hova tenni. Az edző válaszol rovatot is olvasom, és most az utolsó kérdést elolvasva szeretnék mindenkit buzdítani arra, hogy olvasson, nézzen utána dolgoknak. Abszolút megértem Bunny-t, hogy unja a sok ismétlődő már-már komolytalan kérdést. Komolytalan mert, aki évek óta edz és ezzel foglalkozik, ez a hobbija, ezt szereti csinálni az hogy nem tud alap dolgokat? Mit csinált eddig x éven át? Ha valaki tud edzeni, esetleg még normálisan kajálni is, az 5 percet miért nem tud rászánni arra, hogy elolvasson valamit, ami a hobbijához/mindennapjaihoz tartozik? Az ember PÉNZT áldoz erre és azt sem tudja mikor egye meg pl. a BCAA-t? Ne vegye meg. Én egy ismerősömnek a sokadik szájbarágós válasz után mondtam azt, hogy: nem kell ezt csinálni, hagyja a picsába az egészet. Ha nem tud elolvasni 10 oldalt nem kell csinálni. Egyúttal én szeretném megköszönni a sok hasznos infót és a munkát Bunny-nak és azoknak, akik ezeket leírták, összefoglalták, és mai napig foglalkoznak vele. Jó munkát a továbbiakban is!
peter_7a7056
Válasz
Ginót idézve: jó a hangulat, csak sok itt a balfasz!
2015-12-03 11:31:38
Bunny

+10 kilót szeretnék feltornázni

Kérdés
Szia Bunny, 12 napom van feltornázni 10 kg-t a fűrészelésemen. Jelenleg 71,3 kg vagyok, 15 éves és 175 cm, május óta edzem. Most 50 kg-val csinálom a gyakorlatot, december 14-ig 60 kilogrammal kell csinálnom, mindegy hogy miért. Szerinted lehetséges? Eddig nem szedtem táplálékkiegészítőket, mert nem volt rá keret, de most ez nem akadály. Szteroidokat meg inkább messziről elkerülném. Köszönöm mihamarabbi válaszod!
attila_b923fd
Válasz
Nem vagyok benne biztos, hogy te normális vagy. Biztosan ugyanarról a gyakorlatról beszélünk?
2015-12-02 21:41:49
Bunny

Taplalekkiegeszitok

Kérdés
Szia Bunny! Nekem etrendkiegeszitesben lenne egy jopar kerdesem, es tudom hogy te vagy a legmegfelelobb ember, aki erre valaszt is ad! Bevasaroltam egy eleg nagy es erdekes Stacket ugymond, es csak nezek kifele a fejembol, mert nem tudom hogy kellene oket helyes sorrendben szednem, es mennyit belole. Leirom a termekeket: CLA (conjugalt linolsav) Lenmagolaj Odorless Garlic (Fokhagyma es petrezselyem kivonat) Omega 3 Zinc Calcium Magnezium Bcaa Xpress WheyPro Cvitamin Kurkuma Co-Q10 ZMA B-Complex Beet Root Ginseng Tribulus Ursolic Acid Resveratrol Yohimbe Scitec HOS. na szoval... fel kellene osztani ezeket mikor es mivel kombinaljam, mert ha egyszerre beveszem ami nagy allatsag lenne, jol is laknak ennyi bogyotol, es ertelme nem lenne. Van ezek kozott egy jo par termet amiket csak ideiglenesen szedek majd , vagy probalok ki, betegsegmegelozes celjabol. Amugz Komaromi Gergo egyik baratja vagyok, talalkoztunk mi mar Nagykarolyban , bemondo voltal a strandon egy eroversenyen! 2 eve talan! 28 eves 172cm es 83kg vagyok, 12 eve edzek. Milyen termekeket ajanlassz meg ezek melle esetleg...? Gondolkodtam VItargon, mert valahogy mindig lepukkantnak erzem magam edzes utan. A kaja rendben van, Sovany turo, Csirkemell, brokkoli, zoldsegek, Zab turmix . Elore is koszonom a valaszod Bunny, es szep napot!
spartan1987
Válasz
Örülök, hogy ismerjük egymást személyesen, de hogy beképzelted azt, hogy én táblázatokat fogok neked órákon át írogatni arról, hogy mit mikor szedj, az félelmetes.
2015-12-02 14:30:30
Bunny

Mazda 6 vagy Honda Accord.

Kérdés
Szia Bunny! Kocsi cserén gondolkozom elég erőteljesen, és a véleményedet szeretném kikérni. Jelenleg egy 2004-es Mazda 6-om van 2.0 D, 136 LE 180.000 km. Elég sok bajom volt vele, januárban vettem, mostanra sikerült kipofoznom, bízok benne többet nem kell rákölteni. Azért kíváncsiságból elkezdtem hirdetni. Találtam egy jó állapotú 2003-as Honda Accord-ot 2,4 Benzines. 275.000 km-el. Utána kérdeztem Hondában, végig szakszervizben szervizelt. Szerinted megérni cserélni?
kdani
Válasz
Szia! Mindenképp, mert a Mazdád még el is fog rohadni.
2015-12-02 14:16:46
Bunny

Magánélet

Kérdés
Szia Bunny! Én csak a saját életemmel szeretnék példát mutatni azoknak, akik félénkek a párkapcsolatban. 24 éves fiú vagyok és a munkahelyen összejöttem egy 37 éves hölggyel. 1 hónapra rá eljegyeztem. Ezután 1 hónap múlva összeköltöztünk. És összeköltözésünk után 6 hónappal megházasodtunk. Boldogok vagyunk, élvezzük az életet. Szeretjük egymást. Nagyon boldogok vagyunk.
jozsef_a87b21
Válasz
Őszintén szólva így kívülről nézve arra mutatsz példát, hogy mekkora hülye vagy, főleg, hogy ezt még le is írod úgy, hogy példát akarsz mutatni.  

Gondold csak át, mit írtál ide és miért. A jelen fennálló információ birtokában kívülállóknak vajon hogy néz ki ez a dolog, hogy csak úgy beírod ide mindezt. Én például nem értem, mit akarsz ezzel mondani. Szerezzen be mindenki egy 13 évvek idősebb nőt, mert majd 34 évesen, fizikai állapotod csúcsán tök jó lesz egy 50 éves feleség? 

Mellesleg nem látok bele, lehet, hogy minden fasza. Baromi fontos megjegyeznem, hogy a kedvedet főleg nem akarom elvenni, még csak árnyékot vetni sem kívánok a boldogságodra. Rohadtul nem akarlak kinevetni vagy kigúnyolni, mert bármilyen hihetetlen is, de életcél szinten jó ember vagyok és mindenkinek csak jót akarok (kivéve a szar embereket, azok dögöljenek meg mind). De ez a beírásod olyan amilyen.

Ha minden rendben lesz örökké, akkor is tíz év múlva kellene az észt osztanod, tapasztalatok birtokában. Főleg, hogy az egy hónap alatt eljegyző észlények elég nagyokat szoktak ám koppanni. Azért nem ártana némi élettapasztalat: jó, ha tudod, még én is nyúltam nagyokat mellé, volt olyan nőm, akinél másfél év után fogtam fel, hogy komplett elmebeteg. Mellékesen volt nekem is tíz évvel idősebb barátnőm, 5 évig, csak én 19 voltam az elején, ami nem mindegy, és marhára nem házasodtam, mert tudtam, hogy ez nem fog örökké tartani. Jó ideje tudom, hogy a fordított arány a normális, de egyébiránt az, hogy valaki összejött valakivel, eljegyezte, összeházasodott, rohadtul érdektelen információ, ehhez nem kell túl nagy ész. Főleg hogy a boldogság nem a házasságtól jön. 

Példamutatáshoz ezzel kicsit kevés vagy, jelen helyzetben nem nagyon osztanám az észt még akkor sem, ha hirtelen késztetést éreztél hogy tudasd a világgal, hogy neked milyen jó.

Mindenesetre a mai kis színesünk ezzel megvolt.
2015-12-01 12:25:57
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
100 kap. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
510 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
MLO Olimpia 2002
Abszolút Bajnok Választás
Berkes, Vörös, Rodé
MLO Olimpia 2002 Abszolút Bajnok Választás Berkes, Vörös, Rodé
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Faék leves
Faék leves
BB.Tv Episode #102
BB.Tv Episode #102
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....