Logo

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2015 augusztus kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

fejlődés

Kérdés
Szia Bunny! Kérlek segíts nekem! Már 8 hónapja edzek,a munkámból kifolyólag 3-4x a héten, izomcsoportokra lebontva. Pár hónapig személyi edzővel,ami eredményt is hozott, 3 hónap alatt 5 kiló,de ez azóta is stagnál annak ellenére hogy sokat olvasok-nézelődök ebben a témában(Sárga kapszula,filmek stb)és ezt igyekszem alkalmazni is ,napi 5-6x eszem tisztán,tömegelősen,csirke rizs,tápkieg. megy mellette,edzéseimen legalább 4 hetenként változtatni szoktam, és ennek elenére sem erőben sem formában nem látok változást. (hébe-hóba ez előtt 3 év edzésmúltam van) Mit gondolsz? Mit ajánlsz?
Attila_12
Válasz
Menj vissza a személyi edzőhöz!
2015-08-31 15:38:46
Bunny

Ha nem tudok edzeni...

Kérdés
Szia! Volt egy kisebbfajta motorbalesetem, eltortem 3 bordam, ugyhogy most jo hosszu ideig nem tudok edzeni. Mit tegyek, hogy az eddig befektetett munka ne vesszen teljesen karba, vagy legalabbis minimalizaljam az izomvesztest, mig nem tudom ismet kezbe venni a sulyzokat? Koszi!
gabor_841da4
Válasz
Minden héten megkérdezi ezt valami hülye és kurvára unom. SEMMIT nem tehetsz azon kívül, amit minimális ésszel magadtól is tudni kéne.
2015-08-31 11:08:14
Bunny

Pihenés

Kérdés
Hello Bunny! Lenne egy olyan kérdésem ami lehet nekem okoz csak problémát, de nem találtam sehol rá választ és elég idegesítő. A probléma a következő lenne. Kaja rendben van és tisztán kajálok (tömegnövelés), napi hatszor plusz az edzés utáni turmix. Dolgozom napi 12-órát hol nappal hol este. Lefekvés előtt 200g túró és 5g glutamin megy le. A probléma, hogy körülbelül három négy órát tudok aludni egyhuzamban mert felébredek. Ilyenkor persze iszom egy turmixot 20g fehérjéből és 5g glutaminból és megyek vissza aludni megint három négy órát, persze ha van rá időm. Elég fáradtnak érzem magam napközben mégsem megy a hat nyolc óra alvás egyben. Erre van valami megoldás vagy próbáljak hozzá szokni és úgy tervezzem a napi kajamennyiséget, hogy mikor felébredek és eszem az benne legyen a napi bevitelben? Teljesen tanácstalan vagyok sajnos. Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget. Üdv.
Adam2332
Válasz
Szia! Mielőtt bármit csinálsz, próbáld ki a triptofánt !
2015-08-31 10:12:48
Bunny

Csonttörés

Kérdés
Szia Bunny! Sajkacsonttöréssel műtöttek 3 hónapja. Azt szeretném kérdezni, hogy csonttörés után érdemes ízületvédőt szedni, pl. NEM Forte?
bence_79b1a7
Válasz
Nem érdemes. Az ízüetvédőket kifejezetten nem sajkacsonttörötteknek fejlesztik ki. Meg nem agyhalottaknak.
2015-08-31 07:39:39
Bunny

egy hülye kérdés az aerobról

Kérdés
Szia! Lenne egy nagyon bugyuta kérdésem. Aerob közben összeér a két combom (közvetlen a seggem alatt), ez már odáig fajult, hogy a lábamon folyt a vér. Ki lehet bírni, csak nagyon kellemtlen. A futók szoktak vazelinezni, esetleg az megoldás lehet? Ha szörnyen gyökérnek találod a kérdést, akkor ne reagálj, tudom, hogy nem a hónap kérdése:D. Üdv.
buskispanda
Válasz
Szia!

Egy vicc jutott eszembe:

A börtön raktárában elkapja Józsit egy 140 kilós buzi. A hely szűk, nincs menekvés. A hegyomlás közli, hogy Józsi most análisan inzultálva lesz, de előtte azért van választása:

- Vazelinnal vagy vazelin nélkül?

Józsi gondolkodik: hát azért ha már nincs kiút, ne fájjon annyira:

- Vazelinnal!

- Oké! Vazelin, gyere be!Szóval a kérdés nem gyökér egyáltalán, hanem valós probléma. És vazelinnal.
2015-08-31 07:37:56
Bunny

Edzés

Kérdés
Olyan kérdésem lenne , hogy számomra egy új fajta edzést szeretnék kipróbálni és arról lenne szó , hogy magas ismétlésszámú gyakorlatokat. Arra gondolok hogy pl: 4X20 . Minden izomcsoportra hatásos ez a gyakorlat ? Mennyi ideig érdemes ezt csinálnom? Válaszodat előre is köszönöm! Egyébként olvastam a Sárga kapszulát. Nagyon sok hasznos információt tartalmazott amivel kibővíthettem eddigi tudásomat. Meg is szeretném köszönni ezeket a hasznos és tartalmas információkat!
peter_8c4d9e
Válasz
Az ismétlésszámokat érdemes tág határok között variálni. Bővebben ezt ragozni nincs értelme.
2015-08-29 14:16:37
Bunny

Kötelező angol becenevek

Kérdés
Szia Bunny, csak engem idegesítenek ezek a nagyon kötelező angol becenevek a magyar sportolóknak? Pl. Molnár Peti THE FREEZER. Az egy dolog, hogy van pár legenda, akire ráragadt az évek során, de miért kell ennyire vért szarva erőlködni, hogy a magyaroknak is legyen ilyen? Nem vagyok egy Amerika ellenes ősmagyar, semmi bajom velük, csak ez már röhejes. A miértjét nem is kérdezem, mert honnan tudhatná bárki is? Ez csak divat, meg menő gondolom. SCITEC katalógusban az egyik MMA csávó már nem tudott mit kitalálni, lett hát belőle LACEE. LACEE bazmeg....beszarás...simán a LACI ciki lett volna vagy mi ? Na mindegy. Csak gondoltam elduzzogom kicsit. Kellemes hétvégét
semtexadam
Válasz
Szia! Nekem is angol nevem van elvileg, bár igazából ez csak véletlen és rajtam maradt. Hogy Molnár Peti-t valaki valaha Freezernek szólította-e, arról kétségeim vannak. Kovács Lacee-t- nem ismerem, járatlan vagyok a krosszfit varázslatos világában, nem biztos, hogy tehet róla szegény, hogy hasonlóan írják a nevét, mint Gengszter Zolinak és a Kartel. Szóval szar ügy az ilyen, de nekem 42 évesen a Bunny-val nem nagyon reális ezt kritizálnom.

2015-08-29 14:14:13
Bunny

Kézremegés

Kérdés
Sziasztok! 20 éves férfi(fiú) vagyok és az a problémám, hogy bármilyen kis stresszhelyzetbe kerülök, nagyon elkezd remegni a kezem. Például önfényezést mellőzve nem vagyok ijedős gyerek, volt hogy 3 nagydarab kisebbségitől kellett megvédeni a barátnőmet, és sikerült is elkergetni őket mert végig hideg fejjel gondolkoztam és határozott voltam, de a kezem, főleg az eset után még 10 percig durván úgy remegett. Vagy az egyetemen is, elég jó prezentációkat tartok, sokan dicsérnek és szeretem is csinálni,szóval nincs semmi félnivalóm mégis annyira remeg a kezem közben, hogy nem tudok célozni a lézerpointerrel, félmétereseket ugrál a pont. Egyrészt ez nagyon kínos, másrészt aggódom, hogy mi lesz később ha 20 évesen ez van. Van erre valami tanácsotok vagy inkább menjek egy orvoshoz? (Azt se tudom ezzel milyen orvoshoz lenne érdemes..) Kaja és edzés egyébként rendben van. Köszönöm.
andras_11b8ff
Válasz
Szia!

Ez az adrenalin és az izgatottság miatt van. Semmi baj nincs vele. Előbb-utóbb a rutinod kontrollálni fogja, a lézerpointert meg hagyd ki, amúgy is gagyi.

Én számtalan sráccal találkozok, aki odajön egy közös fotóra és remeg a keze. Semmi baj nincs ezzel, a felfokozott érzelmi állapot okozza.

Verekedés közben is abszolút normális, az embernek még a mozgáskoordinációja is romlik. Persze lehetőleg ne verekedjünk, csak a gond van az ilyesmiből: vagy veszítesz, vagy gőzöl és testi sértéssel gyanúsított leszel, mert az összes kemény buzi megy a rendőrségre sírni.

Ne aggódj emiatt agyáltalán, idővel javulni fog ez a dolog, de ha nem, az se baj.
2015-08-28 10:18:34
Bunny

manuálterápia

Kérdés
Sziasztok, nekem a Kares segítségére lenne szükségem. Az a gondom, hogy a hát - és derékproblémáim miatt elkezdtem kipróbálni különböző tornákat, mint gerinctorna, gyógytorna meg jóga. Ezektől viszont nem javult, hanem romlott a helyzet. Egyrészt biztos vagyok benne, hogy rosszul csinálom a gyakorlatokat, amit próbálok jelezni, de mindig azt a visszajelzést kapom, hogy kívülről ezt nem látják. Másrészt az utóbbi években mindenféle orvosnál megfordultam, akik mindenfélét mondtak, de nagyjából azért kirajzolódott valami olyasmi, hogy a harántsüllyedés-bokasüllyedés kombináció miatt a csipőm előre billen és a csípőizület nem mobil, amit a gerinc alsó szakasza próbál kompenzálni azzal, hogy túl mobil. Ehhez hozzájön még egy gerinccsavarodás meg talán egy Scheuermann következményei. (az ortopéd orvosok egy része szerint nem volt Scheuermannom egy más része szerint meg igen, de nekem nem tűnik olyan nagyon fontosnak ez a kérdés, hogy mindenáron ki akarjam deríteni) Én ezekből azt logikáztam ki, hogy attól lehetnek ezek az új fájdalmak, hogy a csipőmobilizáló gyakorlatokat a gerincemmel végzem el, és ettől fáj jobban a hátam. (ez a mai napon egy a fél gerincemen végigfutó fájdalomban csúcsosodott ki) Mielőtt ezekkel a tornákkal kezdtem volna kísérletezni csak a gerincmerevítő izmaim fájtak, azóta viszont mindenféle fájdalmakat érzek, és nem is tudom mindig megmondani, hogy mi fáj. Például a csípőm máshogy fáj, ha előre billentem meg máshogy ha hátra. A kérdésem az lenne, hogy ilyen jellegű problémákra (attól függetlenül, hogy az öndiagnosztizálgatásom hülyeség-e vagy sem) jó-e a manuálterápia -ezesetben foglalok egy időpontot - , vagy nem, ezesetben van-e valami javaslatod. Vagy esetleg ez így tök normális és majd idővel nem fog fájni. A választ előre is köszönöm.
jeffp
Válasz
Szia! Ha a felvetésekre akarok válaszolni akkor azt mondom, nem ennyire egyértelmű a helyzet viszont a mozgásaid kielemzése, túlterhelt területek/izmok keresése és lazítása, a mozgások korrigálása szükségesnek tűnik. A weboldalamon tudsz jelentkezni Budapestre és Debrecenbe egyaránt.
2015-08-28 09:17:17
Kares

porckorong kopás-sérv

Kérdés
Szia, azt szeretném megkérdezni,hogy kezdődő porckorong kopást-sérvet állapítottak meg a derekamnál gerincnél. Tudsz gyakorlatokat javasolni,amelyet emellett is lehetne csinálni.Itthon súlyzóim és haspadom van. Köszönöm.
bela_708597
Válasz
Szia! A porckorong nem kopik, ez nem értelmezhető. A sérvvel kapcsolatban pedig: http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/edzes-porckorongservvel
2015-08-28 09:07:50
Kares

Kollagén

Kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy a kollagént mint fehérjét számoljam bele a napi fehérjeadagomba?
patrik_d7a26c
Válasz
Szia! Ne!
2015-08-27 17:57:27
Bunny

inzulin rezisztencia

Kérdés
Szia Bunny! Lehet egy kicsit butának tűnik a kérdésem, de nem nagyon értek valamit. Ha inzulin reszisztenciánál, vagy diétánál amikor csak edzés előtt és után fogyasztunk szénhidrátot, akkor a többi étkezésnél szénhidrát nélkül, hogy tud hasznosulni a fehérje? Úgy tudtam szénhidrát nélkül nagy része kárba vész. Vagy a szénhidràtnak nincs köze a fehérje hasznosuláshoz, elég, ha a glikogén raktárak fel vannak töltve? Bocsánat, ha túl nagy hülyeséget kérdeztem.
zsolt_2a8620
Válasz
Szia. Semmi köze a fehérje "hasznosuláshoz" a szénhidrátnak. Mindkettő tápanyag, attól, hogy nem eszel szénhidrátot, a fehérje ugyanúgy tápanyag marad és nem "vész kárba."

Edzés után az izmok tápanyagigénye eltér a szokásostól: az egy olyan speciális helyzet, amivel egy nem sportoló átlagember nem találkozik. Az intenziv izommunka eredményeképp az izomsejt mindenképpen fel tud venni szénhidrátot. Az edzés anti-inzlinrezisztens tevékenység, legalábbis lehetne ilyen faszságokat írni, ha az ember tudományoskodni akarna.
2015-08-27 09:36:34
Bunny

allergia

Kérdés
Szia Bunny! Az allergiáról csak annyit szeretnék mondani az előttem szólóhoz, hogy én is allergiás vagyok a parlagfűre. Mielőtt felfedeztem volna ezt az oldalt, meg magát a testépítést, és az ezzel járó helyes étkezést, és vitaminbevitelt, gyakorlatilag bármit szedhettem, a tüneteim semmilyen gyógyszer hatására nem reagáltak, ugyanúgy tüsszögtem, folyt az orrom stb. Mióta odafigyelek a megfelelő ( magas ) főleg C vitamin bevitelre, gyakorlatilag nem mondom, hogy megszűnt az allergiám, de most már egy egyszerű recept nélkül kapható gyógyszer is elég ahhoz, hogy ne kelljen gázálarcban élnem egy hónapig, amíg tart a szezon. Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy szerintem igen is fontos, hogy az immunrendszer megkapja MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ vitaminokat, és ásványi anyagokat, és nem annyit amennyit az RDA előír. :)
adaxx
Válasz
Köszi, ennyi!
2015-08-26 21:12:03
Bunny

autó vásárlás

Kérdés
Szia Bunny! Lehet már eleged van az autós kérdésekből, de mégis hozzád fordulok, aztán maximum nem válaszolsz. Helyzet: van egy Ford Escortom, 18 éves, elég jól bírja magát, de kéne egy második autó is (asszony falun belül vinné a gyerekeket az Escorttal, én meg az újjal munkába). 500-700 ezret tudok ősszel rászánni, márkában Fordban (leginkább Fiesta típus), vagy mondjuk Suzukiban gondolkodok, nem értek hozzá, de benzinesben (szempont lenne az alacsony fogyasztás városban). Alapvetően Budapestre való bejárásra kéne (napi 50 km), hosszabb távok, autópálya ritkábban lenne. Szerinted mit érdemes nézni? Az extrák különösebben nem érdekelnek, úgy vagyok vele, hogy minél több, annál több a hibalehetőség. Válaszodat előre is köszönöm.
naseem
Válasz
Szia! Jó az elgondondolásod: benzinesben egyik típussal sem lesz baj. Én mondjuk japán autót vennék, de egy Focus, esetleg Fiesta is bőven megteszi. Gondolom az újabb Suzuki is van ennyiért, bár annak az életben nem néztem meg az árait. 

Egy benzines fogyasztása mindig magasabb, mint a dízelé, de tudni kell, hogy azt bőven kompenzálja az alacsonyabb szervizköltség.
2015-08-25 13:46:19
Bunny

edzés előtti energizáló-durrantó

Kérdés
Szia Bunny! Két éves korom óta rendszeresen sportolok (12 év úszás, 5 év súlyemelés és 4 év testépítés (úgy komolyabban)) és 2014 nyár óta van bennem egy peace-maker mert nem tudják hogy mitől és miért is állt csak úgy meg a szívem. A lényeg hogy mindenem rendben van vérnyomás, vese- máj funkció sose cigiztem, az agyamat és a májamat nem degradáltam alkohollal, de mindezek ellenére a ketyere miatt kell értágítót kvázi vérnyomáscsökkentőt szednem, hogy a drót ne okozzon elzáródást az éremben. A kérdésem ezek fejében hogy milyen edzés előtti energizálót-„durrantót” tudnál ajánlani? Köszönettel, Dani!
Rophek
Válasz
Szia! Az edzés előtti energizáló egyáltalán nem fontos kiegészítő, különösen ilyen esetben nem is értem, minek?
2015-08-25 13:43:21
Bunny

Allergia

Kérdés
Szia Bunny! Láttam, hogy vannak újra allergiás kérdések,és csak helyesbíteni szeretném az egyik válaszod(egyáltalán nem kétségbe vonni a tudásod).Az allergia sajnos nem leküzdhető az immunrendszer erősítésével.Sőt,az allergiás tünetek pont azt jelzik,hogy az immunrendszer tökéletes állapotban van.Az allergia abból alakul ki,hogy amikor az ember kiskorában életében először összefut valamelyik allergénnel(parlagfű,szénafélék,házipor stb..),akkor valami oknál fogva az adott allergént a szervezete teljesen véletlenül -még ma sem tudják miért- kórokozónak ismeri fel, és megpróbálja kidobni magából ellenreakcióval,váladékozással stb.Innentől azonban az ember szervezete élete végéig védekezni fog az ártalmatlan allergén ellen.Egyedül az immunterápia segít,ahol megtanítják a szervezetnek,hogy az allergén amit a szervezete véletlenül kórokozónak ismert fel,egy ártalmatlan dolog valójában,és nem kell ellene védekeznie.
lacko20
Válasz
Másik hülye, köszönjük. Biztosan sosem próbáltuk ki, hogy allergiás tünetekkel küzdőknek immunrendszer támogató kiegészítőket adtunk, hogy elmúljanak a tünetek. Az átlagember immunrendszere amúgy is tökéletes állapotban van. A lényeg, hogy jöjjön ide oktatni minden hülye.
2015-08-25 12:16:04
Bunny

Inzulinrezisztencia

Kérdés
Hali! Elhangzott korábban az inzulinrezisztenciával kapcsolatban egy pontatlanság, ezt javítanám, mert elég sok embert érinthet. Az inzulinrezisztencia NEM egyenlő a hasra hízással. Utóbbi egy nem túl szerencsés hajlam. Hiszen a hasra történő elhízás hosszú távon metabolikus szindróma kialakulásához vezethet, amelynek része az IR, illetve később a 2-es típusú cukorbetegség. Ettől függetlenül ha valakiben felmerül a gyanú, hogy ilyen problémája van, az nyugodtan csináltathat magának egy 2 órás vércukormérést (OGTT), abból kiderül. De még egyszer kihangsúlyoznám, hogy az IR leggyakrabban az elhízás és a rossz életmód következménye, nem kiváltó oka.
rebeka_a88369
Válasz
Örülök, amikor kibaszott hülyék osztják az észt. Kérdezett valaki? Nyugodj meg, idióta, aki hasra hízik, általában rezisztens az inzulinra, még ha nem is kórosan. De azt senki sem mondta, hogy egyenlő. Az egyik ugyanis inzulinrezisztencia, a másik meg zsír a hason.
2015-08-25 12:11:01
Bunny

Furcsa hirdetés.

Kérdés
Szia Bunny! Egy érdekes linkkel kapcsolatban írnék ami egy hirdetésben bukkant fel nekem és gondoltam elküldöm neked, hogy ha lesz időd vess rá egy pillantást. Itt van a link is: http://b(...) Én elég furcsának találom, de mivel Te jobban értesz hozzá gondoltam megnézhetnéd. Előre is köszönöm.
janos_ca54a5
Válasz
Te ugye fogyatékos vagy?
2015-08-25 11:12:13
Bunny

Sportorvos Győr vagy környéke

Kérdés
Szia Bunny, Kares! Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e ajánlani megbízható győri vagy Győr környéki sportorvost, magánorvost, aki képben van a modern táplálkozással és táplálékkiegészítéssel illetve a súlyzós edzés hatásaival. Köszönöm! Üdv: András
albundy84
Válasz
Szia! Nem vagyok Győrben ismerős. Talán van olyan olvasónk, akinek van ötlete.
2015-08-24 23:00:31
Bunny

Tini edzés

Kérdés
Szia Bunny! Érdeklődnék, hogy 14 évesnek milyen edzést/edzéstervet javasolsz? Értem itt, hogy elméletileg nem szabad fekvenyomni, guggolni még ennyi idősen. (Talán itt az oldalon olvastam.) Te mit gondolsz? Öcsémmel járok le edzeni, de nem tudom mit szabad és mit nem.. próbáltam utána keresni, de semmi.. Előre is köszönöm!
andras_004ab5
Válasz
Nincsen tiniedzés: ugyanaz az edzés van, csak kezdő szinten, ésszel.
2015-08-24 11:44:05
Bunny

Megateszt.

Kérdés
Szia Bunny! Ne haragudj hogy itt kérdezek tőled.Próbálkoztam már a Scitec oldalán is de nem kaptam választ. A megateszt miatt érdeklődnék hogy miért lett magasabba a jelentkezési korhatár ? A válaszod előre is köszönöm.
ferenc_bedc
Válasz
Szia. Nekem erről az egészről még csak nem is szóltak, hogy lesz. Ami nem semmi ugye, tekintve, hogy ez előzőt mi csináltuk végig. Úgyhogy sajnos fogalmam sincs semmiről.
2015-08-22 13:14:26
Bunny

Autó

Kérdés
Szia Bunny. Tudom, hogy nem kicsit vagy elfoglalt, de gyorsan megválaszolható kérdéssel bátorkodok. Suzuki Balenokról van bármilyen véleményed, tapasztalatod?
hunor_5a9c80
Válasz
Szia!

Ez valóban gyorsan megválaszolható kérdés, kicsit szerencsénk van, mert ismerek Baleno tulajt, konkrétan a Totalcar főszerkesztőjét.

A Baleno alapvetóen teljesen megbízható, jó autó, de van egy durva típushibája: a motortartó bölcső hajlamos elrohadni. Kapni nem lehet, vagy horror, le kell gyártatni karosszériással, ha fennáll az eset.

Ezért ha Baleno-t veszel, ez legyen az első, amit megnézel vagy megnézetsz: alá kell menni csápos emelőn vagy aknában.
2015-08-21 08:21:43
Bunny

rádió tévhit

Kérdés
Szia Bunny! Szerintem szörnyű, hogy az ország egyik leghallgatottabb rádiójában olyan táplálkozási tanácsokat adnak a hallgatóknak,hogy napi háromszor étkezzünk és a fő étkezések között ne vegyünk magunkhoz fehérjét,szénhidrátot.( https://youtu.be/3NRDp3So8bY?t=184 oda tekertem a videót a kérdéses részhez). Mindezt egy olyan személy teszi, aki élelmiszer ipari mérnök. És előtte még olyanokat is mond, hogy reggelire ne együnk fehérjét csak szénhidrátot. És az átlag ember,akinek gőze sincs a témáról elhiszi az egészet...
szabolcs_426d7f
Válasz
Szia! Nem tudom mit vagy ezen meglepődve: a média hülye és semmirekellők csinálják. 2015-ben ideje ezt megérteni!
2015-08-20 19:56:10
Bunny

Kondi edzés foci edzés mellett

Kérdés
Szia Bunny!Hetente 2 foci edzésem van(kedd és péntek) + 1 meccs hétvégén szombaton vagy vasárnap.Most 3-szor járok kondizni.Kettő alapgyakorlatos,pár izolációs gyakorlattal kiegészítve.A harmadik köredzés a tüdőkapacitás növelésére.Sok a három,elég lenne kettő is?Milyen legyen a kondiedzés minősége?rövid,kevés gyakorlatos,intenzív?Mert szeretnék kis izmot magamra pakolni a foci mellett ha így lehetséges!A válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm!
mlaci04
Válasz
Szia!

Nem tudom itt fullra megoldani a problémádat. Alapvetően arra kéne törekedned, hétfőn és csütörtökön legyen súlyzós edzésed. Ezek rövid, intenzív edzések legyenek, kevés gyakorlattal, de szabályosan, lassan végrehajtva. Szerdára tenném a kondicináló edzést. Szombat vagy vasárnap legyen pihenő.
2015-08-20 19:54:13
Bunny

Étkezés

Kérdés
Szia Bunny! Az első gyors kérdésem, hogy a fórum megszűnt? Annó nagyon sokat olvasgattam belőle, most nem találom sehol, gugli sem ad választ... A második, hogy 3-4 hónapig nagyon lightos tömegelésbe kezdek. Gyorsan zsírosodok, így azért lightos mert ch-nak nem tervezek sokat. Ezzel kapcsolatban, szerinted inzulinrezisztenciát érdemes megnézetni orvossal, vagy vérképet, vagy elég a sima tapasztalati út? A fehérjét sok forrásból fogom megoldani marha (fehérpecsenye, lábszár - azt olvastam, hogy 3g zsír van benne, ami elég prémium), csirke, hal, tojás, tejsavó. Ha egy nap akár mindből eszek, hogy érdemes időzíteni? Minősége miatt én pl. mindig a marhát raknám edzés utána az utolsó esti étkezésnek. Van ennek bármi jelentősége? Vagy ez is leginkább emésztéstől függ!? Ezek emésztésével nincs problémám, nyilván a hal kb rögtön eltűnik a gyomromból a többi szokásos teljesen. Köszi, Karesz
k1sk4rcs1
Válasz
Szia!

Az inzulinrezisztenciához elég megnézni a kis testedet. Ha hasra hízol, inzulinrezisztens vagy. Az orvosnak fogalma sincs és le is szarja.

A sokféle fehérjeforrás a legjobb megoldás. Csirkét vagy marhát tegyél edzés utánra.
2015-08-20 16:02:51
Bunny

Új edzőterem

Kérdés
Jó régen írtam már neked Bunny. Rendesen látszik rajtad,hogy megviselnek a történések,az új Gym létrehozásával. A szemed alatt tiszta táskás. Mintha nem is a régi önmagad lettél volna a dinnyés,turmixos videóban. Bameg,megsajnáltalak. Nyugalmat neked és a családnak is.
laci1976
Válasz
Nem visel meg különösebben semmi, csak kibaszott sok munka van.
2015-08-20 15:48:34
Bunny

Étkezés-reggeli

Kérdés
Szia Bunny! Youtubon láttam, hogy a zabpehelybe tettek néhány kocka étcsokit. Találtam róla egy cikket amiben leírták az étcsokoládé szervezetre gyakorolt pozitív hatásait, de eddig nem hallottam róla, hogy mehet a reggelibe. A véleményedre lennék kíváncsi, hogy szerinted érdemes-e tenni a reggeli zabba pár kockát? Ha nem is minden nap, csak heti 1-2 alkalommal. Egyébként tisztán kajálok, tömegeléskor sem eszek szemetet. A reggelim így néz ki: natúr zabpehely, víz, sovány túró/natúr joghurt, fahéj, kakaópor, édesítő, gyümölcs. A válaszod előre is köszönöm!
szabee89
Válasz
A tápértékét megnézted, fogyatékos? A jutub tele van okossággal, mint a nők lapja, nem tűnt fel?
2015-08-20 08:27:50
Bunny

Drugs Bunnyval kapcsolatban

Kérdés
Szia, Az lenne a kérdésem, hogy elgondolkoztál-e már azon, hogy mennyire vagy hiteles jelenleg? Gondolok arra, hogy adod a tanácsokat, elküldesz sok kérdezőt szebb éghajlatra, ha szerinted valami hülyeséget kérdez de ha most megnézünk téged, akkor nem igazán vagy formában, nem úgy nézel ki mint egy testépítő. Ebből kifolyólag felmerült bennem a kérdés, hogy Te kedves Bunny, mennyire tartod magad jelenleg hitelesnek? A másik dolog, hogy régebben hallgattam a BB rádiót, nagyon tetszett, csak egy idő után elkezdtetek olyan dolgokról is beszélni, amiről fogalmatok sincs, a tájékozatlanság teljes szertára süt rólatok, de mégis úgy adjátok elő a dolgokat, mintha szakértők lennétek. Most jöhet az anyázós privát válasz, gondolom úgy sem teszed ki ezt a kérdést... Szép napot.
attila_99b4bf
Válasz
Itt az inkább a kérdés, hogy TE mitől lennél hiteles, nulla forintos, kamu regisztrált korcs buzi, és ki a faszt érdekel a szaros nyomorod?

Kitettem a kérdésedet, hadd lássa mindenki, micsoda nyomorult szardarabok vannak még mindig.  Épp ráérek szarfaszúakkal foglalkozni (IGAZI) edzőterem építés közben, ami ugye nem hiteles tevékenység, mert nem felel meg a külsőm a buzeránsok igényeinek.

Mesélj, köcsög, miről beszéltünk, amiről fogalmunk sincs?

Nesze köcsög, levél: "Úgy hozzászoktam a rendszeresen jelentkező rádióhoz, hogy lassan elvonási tünetekkel küzdöm. Esetleg figyelmetlen vagyok, azért nem tudom a bbrádió-éhségemet csillapítani?

Remélem, jól megérdemelt pihenéseteket töltitek!"

(Pihenés, mondjuk ezen jót röhögtem. Az, hogy csempét meg gépeket pakolunk, már olyan rutin, mint a fogmosás. Kurvára várom már, hogy vége legyen. Olyan audioblog lesz a terem sztori, hogy beszartok.)

Azon soktam elgondolkodni egyébként, hogy az ilyen kis szánalmak vajon mit várnak az okos beírásaiktól? Igazuk lesz? Vagy csak szeretnek szopni? 2015-08-19 23:16:01
Bunny

Elkezdeném.

Kérdés
Szia Bunny. Én 21 éves vagyok angliában élek és tul sok a szabadidőm. Eleszeretnék kezdeni edzőterembe járni. Nem vagyok szerintem annyira tulsullyos 77 kg 175 cm magas. 1: Szerinted kéne szálkásitanom előtte vagy mehet egyből? 2: Milyen fehérjeport vagy protein shake-t ajánlsz? 3: Csak ugy tudok menni eddzeni hogy kedd szerda csütörtök napi 3 órát az ugy elég és nem baj hogy nincs köztük pihenő? 4: Csak egy kicsit a zsirt izommá szeretném alakitani, az eddzés mellett mit kell szednem és mennyi idő? Köszönöm előre is. Szia ! Viktor
krall_42a527
Válasz
A túl sok szabadidőben olvasd el a szabályzatot, gyökér.

2015-08-19 11:18:50
Bunny

Edzés utáni turmix

Kérdés
Szia Bunny! A kérdésem az, hogy a fehérje mellé amit edzés után gurítok le dextrózt vagy maltodextrint keverjek? Vagy ha mind a kettő mehet bele, akkor egymáshoz viszonyítva milyen arányban? Válaszodat előre is köszönöm.
va_szabi
Válasz
Egyiket sem, mindkettő szar. Vitargo.
2015-08-18 17:41:13
Bunny

diéta

Kérdés
Szia. Csak egy sorrendet szeretnék Tőled kérdezni. 1. Diéta, tömegnövelés, diéta? vagy 2. tömegnövelés, diéta? 25 éves leányzó nem vészesen sok felesleggel. Köszönöm!
anett_877462
Válasz
Szia! Egyik sem: testkompozíció változtatás.
2015-08-18 17:40:47
Bunny

Sérv

Kérdés
Üdv! Először is köszönet a Sárga Kapszuláért, sok hasznát vettem a fél év alatt, mióta elkezdtem edzeni, most eljutottam odáig, hogy kérdezzek is. 1: Tíz éve volt egy hasi sérvem, amit helyreraktak, azóta nem volt vele gondom. Kicsit félek a sérv újbóli kialakulásától, ezért úgy gondoltam, hogy a guggolás, a felhúzás és az állva nyomás gyakorlatoknál övet fogok használni. Egy orvos ismerős le akar róla beszélni, mert szerinte a hasüregi nyomás növelése előhozhatja a sérvet. Lehet, hogy én gondolom rosszul, de az öv a megtámasztó szerepével nem éppen csökkenti a sérv esélyét? 2: Egyre szimpatikusabb az erőemelés. Van az erőemelésben olyan összefoglaló segéd, mint a Sárga Kapszula a testépítésben?
csanad_d000e7
Válasz
Szia!

1. Szerintem az öv nem csökkenti a sérv veszélyét, de a sérülését se annyira, mint hiszik.

Inkább adhat hamis biztonságérzetet. Ráadásul az jó esetben hátul fog, nem elöl. AZ orvos ezúttal nem mond hülyeséget. Az üv derékban támaszt, elöl elszorít, de nem tart.

2. Nincs. De nem is kell, az elvek ugyanazok.
2015-08-18 17:40:14
Bunny

scitec póló minta

Kérdés
Üdv! Az egyik tweet-ben ezt a képet linkelted: https://lh3.googleusercontent.com/I_dzYsC14vvo3NUjiyuG2Fi3icJQ_h7I4USddQGMUSlU=w1034-h1140-no Ez egy új póló lesz? Ha igen, mikor kerül a boltokba? (Ha valami egész más, akkor bocs.) Zoli
zoltan_3b3574
Válasz
Szia!

Ezt egy haver rajzolta. Pólót nem csinálok magamról nyilván, de  BB GYM-ben kint lesz.
2015-08-17 23:18:06
Bunny

tápkieg

Kérdés
Szia! Mivel másabb ha tömegnövelő helyett, tejsavó fehérje+ szénhidrátot iszok? Az utóbbi nem lenne jobb?
zsolt_4eddc8
Válasz
Szia. Annyival másabb, amennyi egyéb összetevő van benne. És lehet annyival kevesebb, amennyivel rosszabb a szénhidrát/fehérje arány. A termékösszetétel elolvasása a titok.
2015-08-17 10:13:59
Bunny

Fekpad

Kérdés
Tudom utálod a videókat , de ez megér szerintem pár percet.https://www.youtube.com/watch?v=n9hebaNBRYY Köszi mindent : Béla
bela_703029
Válasz
Béla, ez a pad egy szar. Vagy inkább szánalom. Mellékesen nálam a faluban is van internet és nyugi, eljut hozzám minden, még az is amit nem akarok. De azért kösz.
2015-08-16 13:44:15
Bunny

Támogatás

Kérdés
Szia Bunny! Előző levelemet szeretném itt befejezni mivel a rendszer nem engedte feltölteni egyben a túl hosszú szöveg miatt. A másik kérdésem az edzőtermetekkel kapcsolatos. Egyik válaszodban említetted, hogy nagyon sok melóval, problémával jár a terem kialakítása és hogy minden pénzed rámegy. Régóta figyelem a munkásságodat, látom azt, hogy mennyi mindent tettél az egészséges életmód népszerűsítése érdekében ( előadások, szemináriumok, edző válaszol stb.) és mivel én is fontosnak tartom azt, hogy az emberek rendszeres testmozgást végezzenek ezért valamilyen formában én is hozzá szeretnék járulni ehhez. A kérdésem az lenne, hogy van e valamilyen nyilvános szàmlaszám amin keresztül anyagilag lehet támogatni benneteket? Mivel az anyagi lehetőségeim nekem is korlátozottak ezért sajnos csak pár ezer forinttal lenne erre lehetőségem, de a legutóbbi válaszodat olvasva úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben ez is sokat jelentene. Esetleg ha gépek pakolásában, teremköltöztetésben lenne szükségetek fizikai segítségre akkor hétvégéken délelőttönként/délutánonként szívesen segítenék. Természetesen ingyen és bérmentve. István
istvan_f4dba4
Válasz
Szia!

Köszöm a felajánlást, de nincs ilyen számlaszám. 

Aki a Shop.Builderen vásárol, az támogat minket (annak ellenére, hogy mi különállóak vagyunk), aki Scitec-et vásárol, támogat minket.  Aki eljön a rendezvényeinkre, támogat minket. Volt már persze olyan is, hogy valaki személyesen megkeresett ilyesmivel. (Konkrétan volt komoly összeggel.) De pénzbeli támogatást nem "várunk el."

Leher persze minket támogatni eszközzel is, memóriakártya, ilyen hülyeségek.

De most erről eszembe is jutott valami: kellene nekem egy karosszérialakatos segítsége. Az Állatmentő Liga autóinak szar az oldal és hátsó ajtaja, meg kéne csapkodni kicsit, hogy rendesen csukódjon, meg beállítani a zárakat.

Ezen felül keresek egy festőt, aki kurvasürgősen tudna jönni dolgozni (nem ingyen persze), mert nem bírjuk.

drugsbunny.hu/kapcsolat

Egyébként a terem költözésnék jöttek segíteni számomra vadidegen srácok, akiknek ezúton is köszönöm. Nagyon sok segítséget kaptam, de azért szívunk rendesen. tegnap is leszáltt a tökünk.

Még egy hét és full kész.
2015-08-15 12:12:04
Bunny

Csökkentett tápanyagbevitel

Kérdés
Szia Bunny! Sajnos összeszedtem egy vírust, ami rámehet a májra is, így az orvos a lelkemre kötötte, hogy ne edzek 3-4 hétig. A kérdésem, hogy ez idő alatt csökkentsem e a tápanyagbevitelt és ha igen milyen mértékben? Jelenleg kb. 160 g fehérjét eszem, illetve 320 g ch-t. Arra gondoltam a fehérjebevitelt tartom, a ch-t megfelezem. Így jó szerinted? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Viktor
Fahrii
Válasz
Szia! Menj le egészen 100g ch-ra és nem lesz gond.
2015-08-12 15:59:24
Bunny

Korai testépítés

Kérdés
Hello azt szeretném kérdezni h 13-éves koromban kezdtem el testépíteni most vagyok 15 egy éve viszonylag nagy súlyokkal dolgozom( nem rángatom akkora súlyt választok amivel szabályos 6-8 ism megy) viszont hallom hogy a növekedési porcokat korlátozza az edzés...guggolni meg felhúzni nem húzok akkor így is veszélybe került a magasságom? És ez ellen lehet tenni valamit anélkül hogy abba kéne hagynon az edzést? A válaszát előre is köszönöm!
zsolt_c70619
Válasz
Vesszőt, pontot ismered gyökér? Miért gondolja azt az ilyesmi köcsög, hogy én egy makogó szart elolvasok?
2015-08-12 14:03:20
Bunny

Semmirekellők krónikája

Kérdés
Szia Bunny! A shop Builder cikket Semmirekellők krónikája nem tudom ki írta, de ő volt maga az isten, papírral és tollal! Az Y diagnózisban meg hozod a tőled várt szintet. Nem tudom honnan van benned ez a sok energia, pörgés és kitartás, és hatalmas, törhetetlen, rendíthetetlen gerinc, de kb. bárhova megyek, általam te, vagy az-az út amit mutatsz, nézeted a világról, illetve mentalitásod, szóba hozom. Példa értékű minden amit csinálsz, amit csináltál, kb. egy iskolában képzellek el, ahogy Élettank órát tartasz fiataloknak, a stílusod miatt szerintem még figyelnének is rád, és meg is fogadnák egy részét a tanácsaidnak. Még több sok ilyen sikereket és cikket kívánok Attila
Attilaahun
Válasz
Szia! A shop.builder egy külön szerkesztőség, semmi közöm hozzájuk.

Az Y diagnózist mint ifjúsági műsort azért is vállaltam el, mert nem árt, ha van egy ilyen hang a fiataloknak.

Amúgy járok iskolákba előadásokat tartani. 

Közben mondanom sem kell, hogy a termet csináljuk. Ma éjjel még csempét megyek pakolni és kibaszot sok probléma jön elő folyamatosan. Pl. nincs hidegvíz a rendszerben, lehet, hogy ak. anyját is szét kell vésetnem. Az, hogy a konnektorokban nincs áram, alap.  Kivéve azokban, amelyek pont a zuhanyzókban vannak. A pénz nem gond, mert már nincs. 

Reggel hétkor persze a teremben kezdek.
2015-08-10 23:27:38
Bunny

Terem

Kérdés
Szia Bunny. (...)
norbert_f2c285
Válasz
Nem szólsz későn, nem tartunk még itt. drugsbunny.hu/kapcsolat
2015-08-09 08:13:06
Bunny

Izomtömegnövelés

Kérdés
Van értelme egyáltalán külön szedni fehérjét, mert például a középkorban nem kellett ilyet szednie az embereknek??
Adam_49e985
Válasz
A középkorban volt testépítés, fogyatékos? És élelmiszeripar? Tudtak a középkorban fehérjét gyártani? Volt elektromos áram például?
2015-08-09 08:09:05
Bunny

Bringàval közlekedem

Kérdés
Kedves Bunny! Annak ellenére, hogy 38 éves nő vagyok, még mindig imàdok bringàzni. Heti 7-10 óràt tekerek. Ha tehetem azzal jàrok mindenhova. A cikkeket olvasva, kissé elbizonytalanodtam, hogy szàmít -e ez egyàltalàn. Heti négyszer végzek mellette súlyzós edzést. A bringàzàst ne tekintsem mozgàsnak? Az se nem aerob, se nem kardio, se nem erősítő? Kalóriàt csak éget... mert az étvàgyam és az anyagcserém rendben van. A testzsírszàzalékom koromhoz képest jó, de néhàny szàzalékot még le szeretnék faragni . :) A vàlaszodat előre is köszönöm!
mercedesz_295343
Válasz
Szia! Semmi para, a bringa nem árt. De a diéta és a súlyzós edzés elkerülhetetlen.

Más: minden nap bejönnek a BodyBuilder Gymbe többen is érdeklődni. Kérünk mindenkit, a 30/8725768 -as telefonon érdkelődjetek. Dolgozunk ezerrel, most értem haza, pont két óra van és a budin ülve írom ezt most, ennyire sok időm van.

Sokan segítenek nekünk a munkában, nekik nem tudom hogyan fogom megköszönni.

Emellett minden pénzem rámegy. A vizesek ma lettek kész, holnap kezdenek  a burkolók. egy hát múlva full minden kész, de mi előbb megnyitunk, mert a személyzeti vizesblokkot fogják használni a tagjaink. 

Valószínűleg hétfőn. Szőnyegragasztó száradás meg ilyen dolgokra kell várni.
2015-08-07 02:02:40
Bunny

Kreatin nőknek

Kérdés
Edzés hatékonyság növeléséhez keresek kreAtint. Ha jól szűrtem le akkor a monohidrat helyett az az alkalyn lenne megfelelő?! Ebben kérnem segitségedet. Plusz info h figyelembe véve h nő vagyok milyen kreAtint ajánlanak.. Köszönöm
renata_496148
Válasz
hö hö makk makk... gyöKér.
2015-08-04 18:28:37
Bunny

Felelősség

Kérdés
Tisztelt Válaszoló! Régóta fogalmazódott meg már bennem ez a kérdés: tavaly készített Bunny egy videót, amiben a testépítés elfajzásáról, a buzi Mens Phisique kategória megjelenéséről és a sok pózolós, tükörben fényképezgetős köcsög-ről alkottál véleményt. Azt mondtad, hogy ha ez így folytatódik, kivonulsz a testépítés világából. Az első kérdésem tehát az, hogy: Valóban elgondolkodtál-e ezen az utóbbi egy évben, látván a szaporodó buzi kategória aspiránsait? A második feltevésem az, hogy nem érzed-e táplálékkiegészítő cégek vagy a testépítők felelősségét is abba, hogy már mindenki fiatal kora ellenére elkezdi használni az anabolikus szteroidokat, peptid hormonokat stb. Teljesen hiteltelen a tápkieg. cégektől, hogy Dorian Yates-el vagy Jay Cutlerrel( de akár magyar testépítőket is mondhatnék) egy multivitamint vagy fehérjekészítményt velük reklámoznak. A kezdő kis srác mit lát? Hú, ha szedem ezeket akkora leszek mint ők. Aztán pár hónap után jön a csalódottság, látva a lassú fejlődést, és azokhoz nyúlnak, a mihez nem kéne. Persze, az értelmesebbek látják ennek következményeit, hatásait és ha nem versenyeznek, inkább nem vállalják a kockázatot. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy egy Mens phisique kategória az, amit talán teljesen naturál módon is el lehet érni ( persze, tudom, hogy a naturál versenyeken is szoktak szteroidokhoz nyúlni, ami hazavágja a Naturál testépítés versenyének szellemét), tehát ha ezt látná a kezdő 16 éves, hogy ez az etalon, a példa, akkor szerintem nagy mértékben redukálódna szteroidhasználók köre...Sokat szeretnék még írni, de nem áll rendelkezésre elég karakter... Őszinte válaszod köszönöm
nagyherkules
Válasz
Szia!

A szövegértelmezés nem az erősséged. De elárulom: én nem látom szaporodni a buzique kategóriát. Leszarom ugyanis. Nem megyek buzikversenyt nézni és háborogni. Fogalmam sincs az egészről.

A második okos kérdésed az, amit rendszeresen megkérdez valami okoshülye.

Azért, mert Dorian Yates koxot, nem használhat tápkieget, ugye? A kox mellé tiltott? Attól még nem ő a bajnok?  Olyan aztán nem lézhet, hogy egy profinak hozzájáruljon a  sikeréhez egy kiegészítő, ugye? 58 kilós Pistikével kéne reklámozni!

Az, aki azt hiszi, hogy önmagában egy tápkiegtől lesz valaki bajnok, az fogyatékos, akár kezdő kissrác, akár nem. A reklám meg nem a teljesen szellemi toprongyoknak szól jó esetben, bár ez ma már kezd megváltozni.

A szánalmasság nem ott van, hogy egy profi testépítővel reklámoznak a cégek. A kozmetikei cégek sem a ronda nőket használják reklámarcnak, pedig kurvára senki sem lesz topmodell egyik kencétől sem. A gáz ott van, amikor egy profi testépítőnek saját tápkieg cége van. Na ez a hiteltelen. De persze simán megeszik.  

Persze hogy bizonyítsd, hogy totális idióta vagy, még meg is magyarázod, "melyik kategóriát lehet naturálban csinálni". Na itt a házi feladat találós kérdés: találd ki, melyik kategóriában vannak legjobban tele!  

Kibaszott egy unatkozó hülye vagy te, kis barátom. Jó lenne, ha nem írnál ide többet, amíg értelmes kérdésed nincs.
2015-08-03 23:33:04
Bunny

Muscle Beach

Kérdés
Hello Bunny! Az a srác vagyok, aki vasárnap kora délután rabolta az idődet a barátnőjével. Kérdezni most nem szeretnék, csak megköszönni még egyszer a közös képet és azt, hogy válthattunk veled pár szót. Eddig még nem volt szerencsém személyesen találkozni veled, szóval csak a neten látottak, hallottak alapján tudtam véleményt alkotni rólad. Eddig is jó fejnek tartottalak, de sikerült meglepned azzal, hogy milyen közvetlen és barátságos voltál. Remélem, hogy a BB Gym megnyitójára is sikerül majd eljutnunk.
balint_e85ea3
Válasz
Szia!

Nagyon szívesen beszélgettem veletek, de remélem nem sértődtök meg, ha nem tudom pontosan, hogy kik vagytok, mert nagyon sokan voltak.

Az a helyzet hogy én nagyon közvetlen és barátságos ember vagyok, de csak normális emberekkel. 

Bárcsak a BBGYM megnyitónál tartanánk már! Iszonyat sokat dolgozunk rajta.

(Mondanom sem kell, kezd eléggé elegem lenni. De nyomjuk. Fasza lesz. Minden meglesz Budapesten: a hőskor rajongóinak a családias, klub jellegű BBGYM. A giga hipermodern, de bodys termek kedvelőinek a MECCA . A luxus sztárterem pedig a Cutler Gold. Három stílusból választhat akárki.)
2015-08-03 23:08:08
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
1 kg 
 / 4.9
20%   5 190 Ft  
4 150 Ft
1000 gr. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
600 gr. 
 / 4.7
5%   8 290 Ft  
7 875 Ft
100 kap. 
 / 4.6
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Savaria Kupa 2004
Őszi Ferenc
Savaria Kupa 2004 Őszi Ferenc
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 22.
Red Rock Reality 22.
BB.Tv Episode #84.
BB.Tv Episode #84.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....