Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Drugs Bunny Edző Válaszol Archívum

 
2016 május kérdések-válaszok - Drugs Bunny Edző Válaszol

bcaa és glutamin

Kérdés
Szia Bunny! Napi 15-15 gramm BCAA-t és Glutamint fogyasztok most 5-5 grammos adagokra osztva. Egyet megiszok edzés közben, a másik kettőt pedig előtte-utána, de csak úgy, hogy bekeverem 1 literbe és napközben amikor szomjas vagyok kortyolgatom. Van értelme így elnyújtva inni vagy inkább célszerűbb lenne egybe meginni az adagot? Köszönöm.
andras_c1fd
Válasz
Szia!

Én abban hiszek, hogy jobb nem bekeverni előre ezeket  a dolgokat. Előtte és utána kell az az 5 gramm, azonnal, nem egy óra alatt. A kortyolgatós megoldás elmegy edzés közben, ergo pont fordítva csinálod.

Én 5-10g-okat nyomok egyszerre.

Más: ha valaki mopszot keres, itt egy, akit meg lehet menteni: http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Mopsz_Kan_kutya_49678376.htm?first=1
2016-05-31 22:16:48
Bunny

Scitec vélemény

Kérdés
Szia Bunny! Lehet, hogy ismerős már a téma, lehet, hogy nem is idevaló, de úgy éreztem meg kell osszam. A Scitec híveként idáig kizárólag az Ő terméküket vásároltam (és jelen időben is). Hiszek abban, hogy egy termék kipróbálása után egy vevővélemény írása sokat segíthet másoknak eligazodni. Ennek szellemében írok is rendszeresen (megjegyzem hozzátok is a Shop Builderre). Nagyon elszomorító most, hogy az első negatív kommentem (a Protein Pudding-ra, mert nem ízlett) egyből nem került ki az oldalra, pedig már hetek óta megírtam. Ezek szerint csak a pozitív és esetleg a semleges kommentek kerülnek ki, ez erősen unfair és nagyot csalódtam az eddig általam korrektnek hitt vállalatban. Szerintem ez nagyon piti dolog, most már látom, hogy nincs kivétel, az összes nagyvállalat ugyanolyan, csak a pénz, csak a profit és a parasztvakítás. De, hogy valami pozitívat is tartalmazzon az írásom, szentül és töretlenül hiszem viszont, hogy Ti nem ilyenek vagytok, látom, hogy negatívan és pozitívan is értékeltek termékeket és az általatok összeállított termékek jók és korrekt dózisokat tartalmaznak.
bacher_ecb275
Válasz
Szia!

Ennek lehet bármi oka, de lehet az is, hogy egyszerűen ízlés kérdése a puding, ezért pozitív visszajelzést tesznek közzé inkább. Gondolj bele: (ha te lennél a Scitec) te adnál felületet azért, hogy szarozzák a termékeidet? Mert én nem nagyon. 

Ez a sztori azért is érdekes, mert most zabáltam be egy dupla adag pudingot és én baromi nagy rajongója vagyok. Mindkét protein pudingot marhára csípem, ez egyenesen egy csoda diétában. 

A Shop.Builder ugyan nem én vagyok, nem látok bele az ott folyó dolgokba, de mindig is  a korrektségéről volt híres. Nem csak forgalomban, hanem korrektségben is piacvezető. 

2016-05-31 20:21:19
Bunny

Mogyoróvaj

Kérdés
Szia Bunny! Te milyen márkájú mogyoróvajat fogyasztasz, és hol veszed?
bendes_c85e5c
Válasz
2016-05-31 09:42:28
Bunny

szénhidrátbevitel diéta végén

Kérdés
Kedves Bunny! A diétám vége felé járok már, elég alacsony a napi szénhidrátbevitelem, 1,5 g/tsgk, azaz esetemben 120 gram. Azzal vagyok gondban, hogy edzésnapokon hogy osszam szét ezt az aránylag kis mennyiséget. Törekszem rá, hogy a 3 legfontosabb étkezés (reggeli, edzés előtt, edzés után) során mindig jusson kellő tápanyag, de nagyon keveslem az edzés utáni 40-50 gram ch-t. Az érdekelne, hogy mit javasolsz, fogyasszak el mondjuk 80 grammot az edzés után, és a maradék 40 gram maradjon a reggeli és edzés előtti étkezésre, vagy mit érdemes ilyenkor tenni? A másik kérdésem az, hogy az edzés utáni shakebe menjen gyors felszívódású ch a mihamarabbi tápanyagellátásért, vagy a szilárd kajában lévő ch legyen a domináns? Jelenleg a második verziót alkalmazom, mert nagyon könnyen zsírosodok, a window of opportunity szakaszban csak fehérjét iszom illetve glutamint. Előre is köszönöm.
andor_2077c3
Válasz
Szia! 

Edzés után közvetlenül 50g szénhidrát még tömegeléskor is bőven elég. Sok minden függ attól, hogy az edzés mikor van. Edzés előtt 1 vagy két étkezéssel mehet a szénhidrát másik része, a harmadiknak pedig nem kell az első étkezésben lennie, jobb a másodikban. Működik az is, hogy a szénhidrátbevitelt letudod délelőtt. Nem szükséges edzés utáni gyors szénhidrát, de ha mégis kell, elég kevés is, olyan 20g.
2016-05-30 18:02:26
Bunny

Üzemórás enduró

Kérdés
Tisztelt Kőbájker! Régóta használok egy Suzuki DR-Z 400S endurót. Különösebb baj sosem volt vele, viszont nem tudtam megszeretni és nehéz is. Azon gondolkozom, hogy eladom, ezen és félretett pénzemen vennék egy komolyabb motort. Két típus között vívódom: KTM EXC 300(2t) és KTM EXC 450(4t). Melyiknek olcsóbb a karbantartása, használható jobban? Ismerősök közül mindenki mást mond, vagyis inkább a sajátját dicséri. Előre is köszönöm a választ! Ui.: Nem a Deák tér körüli keringésre és polgárpukkasztásra használnám, hanem endurokrossz pályán.
istvan_94e650
Válasz
Szia! Ezeket sajnos nem ismerem, komolyabb endurózáshoz nem értek. A 2t-t én utálom.
2016-05-30 16:12:03
Bunny

Motor

Kérdés
Hello Bunny Motort szeretnék venni van ra kb 500-600 ezer forintom. 192 centi magas vagyok .Mit ajánlasz a magasságomhoz mi passzolna?Utcara szeretnék minimum 600ccm tol.Honda Hornetet neztem az viszonylag jól is néz ki.Köszi a választ Üdv
m__te_ac3ef7
Válasz
Szia! A Hornet teljesen oké, ha az tetszik, nincs kérdés. De ki kell próbálnod, hogy a testmagasságodhoz nem-e kicsi. A magasságodhoz sajnos endurók passzolnak, úgyhogy kompromisszum kell.
2016-05-29 18:20:35
Bunny

Edzés utáni kaja+Fászbuk

Kérdés
Szia, Bunny! Azt szeretném megkérdezni, hogy igaz-e az a teória, miszerint az edzés utáni szokásos rizs+csirkemell kombót nem célszerű megspékelni brokolival, borsóval, kelbimbóval vagy egyéb más, emésztést elősegítő zöldséggel, ugyanis azok lassítják a fontos tápanyagok (Ch, fehérje) izmokba való jutásukat? A kérdésem másik fele a sokunk által kedvelt közösségi oldalra, a faszbukra (Direkt írom kisbetűvel) vonatkozik. Én magam is részese vagyok ennek a szennyoldalnak közel 6 éve, igaz, egyszer már sikerült magam letörölni róla. Aztán később visszaregisztráltam , és csak olyan emberek a partnereim az oldalon akiket face-to-face is ismerek. A gond, (ami számukra gond igazából) hogy egyszerűen vagy nem tudnak vagy nem akarnak vagy kibaszott lusták helyesen írni. Miért van ez? Szerintem az ember csak magának tesz szívességet azzal, hogy helyesen írnak, hiszen ezzel azt a képet festik magukról, hogy legalább az Általános iskolát kijárták, meg hogy nem funkcionális analfabéták.
asdikaaa
Válasz
Szia! A teóirát ismerem. Dr. Professzor Agyhalott Józsi terjeszti, tőle hallotta az a segghülye haverod, aki neked mondta. 

Fel lehetne lépni vele nemzetközi észlényfesztiválon. Értem én, a rost olyan izé, ne gondolkozzunk, szarjuk má' le, úgyse lesz belőle izom. Szar ez, mint a vitamin!

Nézzük már a logikát a te megfogalmazásod fényére tekintve, kérlek allássan. 

"emésztést elősegítő zöldség lassítja a fontos tápanyagok izmokba jutását."

Érezzük itt a paradoxont?

Segít, de lassít? Mint amikor a beszpídezett drogosok szívnak egy kis füvet hogy visszalassuljanak, mi?

Nos a helyzet az, hogy a rost az optimális emésztéshez kell. A tápanyag felszívódása rostokkal JOBB.  Rostokkal együtt a táplálék felhasználása HATÉKONYABB.

Pontosan arról van szó, hogy a rostok ballasztanyaga segíti a tápanyag felszívódást - ha lassít, akkor azt jelenti, hogy nem fog gyorsan, haszontalanul távozni például olyan formában, hogy a fele tápanyagot kiszarod ill. fosod. (Amely két szó egyébként érdekesen meghatározza a széklet ürítés sebességét és irodalomtöréneti érdekességként megemlíteném, hogy némiképp a szagát is.) 

Az, hogy a faszbúkon nem írnak helyesen az emberek, nem téma. Mivel a faszbúk egy pöcegödör, mit vártál? Shakespeare-i magasságokat? Rejtő Jenő humorát? "Szép magyar helyesírás" mozgalmat? Helyesen írt doktori disszertációkat?

Lehet szerinted jogos elvárásod? Agyhalottak platformján az agyhalottak szerinted hogy fognak írni?  

Van egy haverom, társkeresőn csajozik, állandóan szelfiző-pucsító-csücsörító picsákkal próbálkozik és mindig ki van akadva, amikor kiderül, hogy mind sötét kurvák.

Egyformán logikusan gondolkodtok.
2016-05-29 01:01:07
Bunny

szemberegség

Kérdés
Szia! Másfél éve kezdtem el edzeni, heti háromszor végeztem súlyzós edzést. Ma voltam szemorvosnál, és azt tanácsolta, hogy a szemfenéki elváltozásom miatt kerüljem a nagy súlyok emelését, ami a nyakat (nyaki ereket) terheli, illetve az erőlködést a szem deformálás elkerülése miatt. Mit érdemes csinálnom? Tudom valamilyen formában folytatni kis súlyokkal / saját testsúllyal / TRX-el az edzést, vagy inkább nézzek más sportágat magamnak? Köszi előre is a segítséget!
janos_854795
Válasz
Szia!

A szemorvosok gyakran riogatnak hülységekkel. Nem tudom a te esetedben mennyre jogos ez, de edzeni sosem úgy kell, hogy a fejed ledurran. Ehhez képest lehet erőlködni kis súllyal is, úgyhogy nem értem a logikát.

Okos, kontrollált edzést kell végezni, ez a titok. Nyilván, guggolás, felhúzás, válllvonogatás most nem kéne nagy súllyal.

A TRX jó ötlet, az eleve annak a rövidítése, hogy Tszemed nemeRőlködik baXdmeg. Szóval bazmeg, okos kérdés volt. Milyen sporágat szeretnél nézni? Tájfutó? Erobik? Öltönyösbuzik pinaedzés?
2016-05-29 00:45:09
Bunny

Baba-tervezés és edzés

Kérdés
Szia, Bunny! Egy korábbi kérdezőnél már kicsit szóba került a várandósság tervezése és az edzés összeegyeztethetősége. Akkor úgy emlékszem, azt tanácsoltad, hogy a kemény edzések ilyenkor nem célszerűek. Én egy éven belül tervezem, hogy kisbabát szeretnék. Szerinted milyen módon érdemes a rákészülés érdekében változtatni: kisebb súlyok, rövidebb vagy ritkább edzések, vagy esetleg más sportra váltás átmenetileg? Mert valamilyen edzésfajtát mindenképp szeretnék addig (és utána is) végezni. De alapvetően is a vékony alkatúak közé tartozom, pár kiló rám férne, és mindig csak szenvedések árán sikerült a tömegnövelés. A hormonoknak pedig szükségük lenne kicsit többre, és félek, hogy nehezebb a fogantatás, ha maradnak a viszonylag intenzív edzések. Ráadásul nem is a fiatal kismamák közé tartoznék. Az étrendre persze figyelek, tudom, hogy az az elsődleges. Köszi!
galdora
Válasz
Szia!

A terhesség alatt nyilván nem fogunk egyismétléses csúcsokat guggolni és felhúzni sem, de ettől még az edzés maradhat intenzív, amíg bírod. Én nem feltételezem senkiről em hogy tök hülye és nem érzi, hogy mikor kell visszavenni, de az esetlegesne minket olvasó kokein fogyasztók esetében nem vállalok felelősséget.

NEM KELL más sportra váltani. Mire váltanál? Krosszfit? Erobik? Elekromos fitness? Pontosan fogod érezni, hogy mikor kell visszavenned és mennyire.

A fogantatás kérdése más, úgyhogy jól elbasztam, hogy az előbb a terhességről írtam. Ahhoz, hogy összejönnön, vissza kell nőiesedni, azaz akár ki is kell hagyni edzést, ha amúgy nem jön össze. Be is kell zsírosodni sajnos.
2016-05-29 00:40:35
Bunny

Motor

Kérdés
Szia Kőbájker! Én előbb ismertelek Kőbájker-ként a totálcar-ról, mint Bunny-ként a testépítés világából. Lélekben mindig is motoros voltam. De az élet ugy hozta sajnos hogy 31 éves létemre még csak most kezdtem lerakni a jogsit. Kérdésem az lenne hozzád hogy nulla rutinal, szabad e kezdeni Honda vfr 800 vtec-el. Iszonyatosan tetszik ez a motor. Minden vágyam hogy magamének tudjak egyet. Ezzel kelek és fekszem. Bárki akinek elmondtam a projectem teljesen hülyének néztek. Gyakorlatilag már eltemettek hogy ugy is megdöglök rajta kezdőként. Pedig én hosszabb túrákra használnám, nem állatkodni és dugóban araszolni. 180cm és 100kg vagyok, szerintem elbirnám. Szerinted is hülye vagyok és elment az eszem? Szabad e kezdőként ilyen motorra űlni? Nincs még családom, senkim. Félek hogy ha nem lépem meg most, soha nemlesz már belőle semmi. Nagyon szeretem mikor a bb rádióban a motorozásró beszélsz. Teljesen átjön hogy a szenvedélyed. Én is ezt akarom átélni. Előre is köszönöm a válaszod!
gyula_2ff038
Válasz
Szia! A VFR 800 Vtec nem éppen ideális kezdőmotor. Jó lenne, ha ki tudnád próbálni, mielőtt megveszed. De ha tetszik, vedd meg nyugodtan, nem fogsz meghalni: a titok, hogy ésszel.
2016-05-28 01:56:15
Bunny

Kreatin

Kérdés
Szia! Lehet hülye kérdés lesz, de lehet a kreatint edzés közben inni? van értelme?
norbert_ab06fb
Válasz
Nincs.
2016-05-28 00:29:06
Bunny

Táplálékkiegészítők használata

Kérdés
Szia! Vettem 4 terméket, név szerint: kreatin monohidrát, aakg, taurin és béta-alanin (természetesen jó étrend és protein rendben van). A kreatinról és aakg-ról tudom hogy mikor mennyit kellene szednem. Az lenne a kérdésem, hogy egy monohidrát kúra alatt a béta-alanint illetve a taurint mikor és milyen dózisokban érdemes bevennem?
lajos_570ab0
Válasz
Amennyiben orvos másképp nem rendeli, el szabad olvasni, ami rá van írva.
2016-05-23 22:29:53
Bunny

robogó

Kérdés
Szia Bunny! Láttam az előbbi robogós kérdést. Igazság szerint nekem van egy eladó Aprilia sr50-em. Tudom nem csere-bere rovat, ha gondolod, ne rakd ezt be. http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Aprilia_sr_50_sport_pro_49647931.htm Egyszer beszeltem is veled, hogy mennyire szeretem, csak most kell a pénz. Üdv, Sensei
kristof_30800f
Válasz
Valóban nem az, de lehet hogy most mindkettőtöknek jó lehet. Idegentől nem mernék ilyet venni, de leinformálható tulaj az nagy előny.
2016-05-23 22:29:03
Bunny

diéta-rostbevitel

Kérdés
95 kg vagyok és 180 cm magas és azt szeretném kérdezni, hogy napi 3g/tskg fehérje és a csökkentett zsír és szénhidrátbevitel, természetesen teljes kiőrlésű tésztából mellett mennyi rosttartalmú zöldséget szükséges fogyasztani, hogy az az emésztőrendszernek jó legyen és na okozzon semmilyen egészségügyi problémát pl.:a túlzott arányú fehérje a rostbevitelhez képest?
Adam_49e985
Válasz
Abból kell kiindulni, hogy egy egészéges embernek napi 40g rostra van szüksége. Kiszámolgatni ezt neked nem fogom.
2016-05-23 20:50:23
Bunny

robogó

Kérdés
Kedves Bunny! Ha nem gond robogósat kérdeznék, mert körülöttem senki nem ért hozzá: Yamaha Aerox szerinted jó döntés? Sima városi közlekedésre kellene. Ezen gondolkodom, vagy Apriilia SR50-en, vagy esetleg Piaggio NRG50-en, szóval valami nagyobb testű robogón. Max. 150 e forintig. Tanácsodat megköszönöm! üdv András
wedge
Válasz
Szia! Elvileg jó, gyakorlatilag én nem keresnék ilyet, mert ezek tipikus hülyegyerek-robogók és nagy eséllyel szét vannak hajtva. Ráadásul népszerűek a tolvajoknál is.
2016-05-23 19:34:55
Bunny

Fotózás

Kérdés
Szia Bunny! Szeretnék fotózással foglalkozni, viszont se tapasztalatom se tudásom nincs benne. Kinéztem egy Nikon D7000-es gépet (tudom nem kezdő gép, de ha nekem erre futja miért ne, plusz későbbiekben szeretnék fotósként dolgozni mellékállásként) kérdéseim a következők lennének: Milyen objektívek szükségesek egy alap felszereléshez itt gondolok a kinti/benti nappali/esti fényekhez igazodva? Milyen vakut lenne érdemes választani? Milyen egyéb felszerelés lenne szükséges pl világítás, stb? Remélem írsz pár sort, hálás lennék! Előre is köszi! Alexander
alexander_9e006c
Válasz
Szia! A Nikon fényképezőket egyáltalán nem ismerem, Canonos vagyok.

Mindazonáltal ez nem olyan, mint a motorozás: nem kell kezdő gépet venni, itt nem fogsz meghalni azért, mert nagyobb géped van.

A jó hír, hogy egyelőre semmit nem kell venned. Gondolom kit obid van, kezdj el vele fotózni.

Ha már látod, mire és hogyan fogod használni, akkor kell kitalálni, hogyan tovább. Csak úgy felszerelést venni nem jó ötlet, mert a világ pénzét el lehet költeni.
2016-05-23 14:06:46
Bunny

Elköszönés

Kérdés
Kedves Bunny! PCOS-es kapcsolatban kerestelek fel. Csak azt hiszem, voltam olyan figyelmetlen, hogy nem köszöntem el a levél végén. Ne haragudj, mérgezett egérként rohangálok a munkahelyemen. Szóval várom válaszod. Üdv.: Móni
monika_bc648e
Válasz
Kedves Mónika! Ennek az égvilágon semmi jelentősége nincs itt.
2016-05-19 19:53:10
Bunny

májműködés

Kérdés
Bocs rosszul fogalmaztam úgy látom. Gyümölcsre / zöldségre gondoltam, amik segítenének ebben. Ezek jók erre a célra? Sárgarépa, spenót, dió, fokhagyma, citrom.
peter_84fb3d
Válasz
TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ.
2016-05-19 14:02:12
Bunny

májműködés

Kérdés
Szia Bunny! Elkezdtem nézni a BBTV-t és 51. részben főzött egy elég komoly szakács. Szó volt róla, hogy a magas fehérjebevitel miatt nekünk különösképpen fontos, hogy a májunk megfelelően működjön és a máj távolítsa el a mérgeket. Tudnál mondani kb. 5-10 olyan kaját, amik elősegítik a máj beindítását, szabályozását?
peter_84fb3d
Válasz
Kaját. Agykombájn vagy te is, ma ilyen nap van. Májkrém bazmeg. Marhalábszárpörkölt galuskával. A táplálékkiegészítőket még nem találták fel egyébként, de gondolom az okostelefont te se veted meg.
2016-05-19 13:30:19
Bunny

Izomláz

Kérdés
Kedves Bunny! Arra lennék kíváncsi, hogy ha edzés után nincs izomlázam az azt jelenti, hogy nem volt kellően nagy a terhelés? Vagy az izomláz nem feltétlen velejárója a kemény edzésnek? A válaszodat előre is nagyon köszönöm!
zsofia_0f4435

PCOS és a gyors ch

Kérdés
Kedves Bunny! Barátnőmnek PCOS szindrómája van. Azt tudja, miért fontos a szénhidrát bevitel súlyzós edzés után - amit banán formájában visz be -, de sajnos az is hazavágja az inzulin szintjét. Ajánlottam neki, hogy a banánt váltsa ki egyéb gyorsan felszívódó CH-ra (a banán gyümölcscukor tartalma miatt). Full Force-t az ára miatt javasoltam neki, Vitargo-t pedig... nem kell ebbe belemenni, szimplán kurva jó. Az ő válasza arra, hogy a gyors-gyors, neki mindegy. Ha én vagyok képzavarban, akkor kérlek világosíts fel, ha viszont jó a gondolatmenetem, akkor mivel tudnám őt rávenni?
monika_bc648e
Válasz
Szia!

Nagyon nagy baj kell, hogy legyen, ha valaki edzés után is iznulint rezisztens. Az izommunka az egyik legjobb módszer a rezisztencia leküzdésére, hiszen az izmok szénhidrátkészlete csökken, ezáltal szénhidrát bevitelre stimulálódnak. 

A gyümölcscukorral (banán ugye) azért nincs olyan nagy baj, mert edzéssel a májból is kiürül a glikogén, és a gyümölcscukor a májglikogént fogja feltölteni. (Ha túl sok és a máj "tele van", akkor viszont zsír képződik belőle.

Mindazonáltal és simán ketogén diétát javasolnék neki és nem használnék semmilyen szénhidrátot.
2016-05-18 21:32:27
Bunny

Telefon

Kérdés
Szia Bunny! Hallgatom a BB Rádiót és valamelyik újabb adásban szóba került, hogy rendeltél magadnak egy Motorola telefont(ha jól emlékszem). Megadta magát a jelenlegi - hi-tech - flip-es Sony Ericsonom és szeretnék helyette egy értelmes és használható telefont venni. Mivel jómagam is szívből gyűlölöm az okostelefonokat arra gondoltam, hogy szerzek egy olyat mint te mert dicsérted ezt a típust. Nem emlékszem pontosan, említetted-e az adásban azt, hogy honnan rendelted a telefont, ezért fordulnék itt hozzád az információért. Ha még megmondanád azt is, hogy pontosan mi a telefon típusmegnevezése, nagyon hálás lennék. A legutóbbi adásotok is nagyon komolyra sikeredett a rádióval, riszpekt. Köszi előre is a segítséget! Üdv, Andris
Kriptalako
Válasz
Szia! jofogas.hu, Motorola V3. Vagy innen.
2016-05-17 23:58:28
Bunny

Diéta és betegség

Kérdés
Szia! 3. hete diétázom. -3kg-nál járok minden jól megy erre ma beütött a hasmenés. Egyáltalán nem ettem félre, végig akarom csinálni rendesen de nem tudom mitévő legyek ilyenkor mit egyek, mit hogy csináljak! Köszi előre is a válaszod
nekrolog1k
Válasz
Szia!

Semmit ne csinálj. Próbálj meg a diétánál maradni, majd elmúlik.
2016-05-17 11:00:44
Bunny

lelki-fizikai állapot

Kérdés
Szia! A puszta tapasztalataid alapján szeretnék kérdezni egy talán egészen furát. Te észleltél már olyat, hogy egy meglehetősen szomorú lelkiállapot alatt a fizikai állapotod sem az igazi? Pl. jóval kisebb súlyokkal megy csak az edzés, vagy fáradékonyabb vagy?
SuperCharger
Válasz
Szia!

Ez nem fura. Kicsit nem érted az egészet. CSAKIS a mentális állapotod függvénye a fizikai teljesítőképességed.  Szar kedved van, nem tudsz odafigyelni, szal lesz az edzés is. És igen, gyengébb is leszel.
2016-05-17 11:00:09
Bunny

Bukósisak alakú tv

Kérdés
Szia BB rádióban említetted a reklámot rákerestem elvileg ez lesz az https://www.youtube.com/watch?v=OVYV0Wjg_YA Azért az asztal meg a fotel se gyenge. Kis infó még itt http://retronom.hu/node/21215 Üdv csebfsz.
Adam_f5d892
Válasz
Köszi Ádám, ez az. Nem értem miért nem találtam meg, pedig kerestem olyan tíz évig. Illetve értem, majd elmondom a rádióban. Beraktam a rádió alá.

Legközelebb ilyesmit azonban legyél szíves a rédió emailcímére írni.
2016-05-13 10:40:55
Bunny

Csajozás-a másik oldal

Kérdés
Kedves Bunny! Nem kérdés, a másik oldalról szeretnék hozzászólni a nem rég megpendített csajozós témához. Többször láttam már srácokat itt panaszkodni arról, hogy nem lehet normális barátnőt találni – én erre azt mondanám, normális barátot sem a világ legegyszerűbb dolga. Most komolyan. Nő vagyok, huszonéves, dolgozom, van jövőképem, hobbim, edzek, nem iszom, utálom, amit ma bulinak hívnak, talán beleférek az „egy fokkal szebb az ördögnél” kategóriába is, és ez mind kit érdekel? Amíg meg nem szólalok, simán beleolvadok a háttérképbe, azaz, amíg nem húzok magamra öt kiló vakolatot és nem teszek valami feltűnőt, nem vesznek észre. Mert persze,hogy az erősen kirívót és exhibicionistát könnyebb észrevenni, de nem csak ők vannak,szerencsére. Annyira ez nem zavar, hogy kiforduljak magamból, de azért manapság nehezíti a társkeresős pályát, ez tény. Nem csak rólam van szó, egyébként, nem egy ilyen lányt ismerek még. És nem, az elvárásaink sem a Rolex óránál meg a BMW-nél kezdődnek. Ez van, ezzel kezdünk valamit - amit lehet, amit tudunk. Mindkét oldalról igaz, hogy nem azokkal kell foglalkozni, akik elsőre feltűnnek – pl. a kedves papucsban vonagló srác a teremben, vagy a leányzó, akin olyan smink van, hogy már-már golyóálló -, hanem jobban körül kell nézni. Ilyen biznisz ez. De azért egészen nem veszett fejsze nyele...Üdv, A.
andrea_1f9306
Válasz
Szia!

Valahogy megleptél. Számítottam rá, hogy jön esetleg valami hülye picsa okoskodni, de arra nem, hogy egy normális csaj ilyen jól leírja a másik oldalt. Ez ennek a rovatnak a sikere, hogy ilyen jó olvasóink vannak.

Mert bizony van másik oldal is: a ringyókat a hülye lelki nyomorult, kispöcsű, pénzzel villogó férfiak termelték ki.   

Érdekes az is, hogy kinek mi tetszik. Van egy haverom, aki a szelfiző/pucsító/csücsörítő nyomorultakkal ismerkedik valami fasz társkeresőn és csodálkozik, hogy mind segghülye.

Pedig nem kell nagy ész ahhoz hogy a szépségkirálynő beállítottságúakat kerülni kell. 

Abban mindkét félnek egészen könnyű dolga van, hogy manapság mindenki magán hordozza vagy közzéteszi gyökérsége nyilvánvaló jeleit.  

Annyiban nehéz, hogy kevesen vannak, akik nem gyökerek. Ahogy mondod, jobban körül kell nézni. Én azért még mindig nagyon jó csajokat látok mindenhol. De ez persze azért van, mert foglalt vagyok.
2016-05-12 22:09:09
Bunny

támogatásal kapcsolatba

Kérdés
Csáó. Zoli vagyok.Azér írtam mer jó lenne ha tudnál segíteni persze ha tudsz csak.Az első kérdésem az: hogy mennyi idővel kel befejezni az erössebb ,,vitaminok,, :D szedését a verseny elött.?A másik és ez lenne a komolyab kérdésem.Az hogy tudnál e segiteni támogatót találni nekem?Nem ma keztem félre ne érts.4 éve járok ,,gyúrni ,és eleinte tisztán nyomtam.Az elmúlt 2 évben keztem el ,,fejlődni,, úgy rendesen.Barátaim is biztatnak nekik nem érdekük hazudni.Töb komoly forma is monta hogy jó lesz ez kezgyl el versenygeni másokkal.Szóval ez a kérdés.Hogy megy ez?Le akarok majd meni a pintér ferihez is megmutatni magam.Halottam ő fedezte fel a danit is.És másokat is.Most a rózsaszin megy nem vagyok száraz.Oda lehet meni igy is a ferihez betömegelve?92 vagyok és 171 magas.Van has de vál és mel meg kar is.Komolyan gondolom szerintem jó genetikám van hozzá.Nem pénzt akarok tarhálni majd tőlük csak hogy utazgatni meg a hoteleket és persze a kajában kicsit segítsenek.Ha a feri bemutat majd nekik utána rendes papirt irnak alá?2 köteleznek e majd engem arra hogy mindig legyek száraz,jó kinézetű?Fellépő forma,reklám stb.3 mi van ha elegem van és kiarok szálni belőle?Köszi h elolvastad remélem segitesz nekem.Csuma
zoli_49180d
Válasz
Persze zolika, írástudatlan kamureges kis fasszopóknak fogok támogatót keresni, mert a húgyagyú kis buzik, akik nem bírták elolvasni a szabályzatban, hogy nem foglalkozok koxos köcsögökkel, azok megérdemlik.

Pintér Feri is alig várja, hogy ilyen férgekkel találkozhasson.

A szponzorok meg már nyitják is a kasszát, innen hallom, hogy csilingel, mert mindenki beképzelt, szart se bizonyított senkiháziakra akarja költeni a pénzét ebben a szponzorokkal bőven megáldott országban, Kánaánban. Hiszen az, hogy a fasz barátaid mit mondanak, nagyon meggyőző, statisztikailag a seggfejek barátai kurvára értenek hozzá egyrészt, másrészt mindig reálisak.

Na takarodj anyádba. Majdnem segítek, de tőlem inkább meg is dögölhetsz.
2016-05-12 21:32:11
Bunny

csajok

Kérdés
Szia Bunny! Először is szeretném megköszönni a Sárga Kapszulát, nagyon sokat segített, gyakorlatilag mindent a fejembe vert, amit hobbiszinten tudni kell a bodybuildingről, bár az utóbbi időkben egyre rosszabb lemenni a terembe, annyi a hobbigyúrós, nyárra kibaszom magam ratyi + sapkában és lenge trikóban edző kis homokvár, a mezítlábas faszfejekről nem is beszélve. Ami még felkúrja az agyam, hogy ma már kb minden picsának edzenie kell, és indulni valami csöves versenyen, hogy megkapja az aranyminősítést, akármi is akar ez lenni. De mást nem nagyon tudnak felmutatni, max annyit, hogy jól néznek ki, plusz a 2 tonna alapozót az arcukon. Ebből kifolyólag nagyon magasak az elvárásaik, de nem a kinézeted, személyiséged érdekli őket, hanem hogy van-e valamilyen luxusautód. És ez nem csak a fitneszpicsákra vonatkozik. Amelyik nő már egy kicsit szebb az ördögnél, azt nem érdekli az, hogy van jövőképed, dolgozol, esetleg még normális egyetemre is jársz mellette, ha nem iszol és nem vagy szalonképes partyarc, le van szarva a pofád. Amikor te huszonéves voltál, akkor is ilyen fasza volt nők terén a felhozatal? Vagy csak a kedvenc kis közösségi oldalunk óta van elbaszva minden? Lehet, hogy szarul látom a dolgokat, de olyan érzésem van, hogy nem nagyon lehet normális barátnőt találni.
dobbela
Válasz
Szia!

A zuckerberg nevű féreg és a mögötte álló befektetők nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az emberiség ebbe a szellemi posványba süllyedjen, ahol van.

Gyakran elhangzó érv, hogy a közösségi pöcegödör önmagában nem rossz, csak az emberek hülyék és rosszul használják. Az emberek hülyék, az tény, de ez az érvelés téves: a faszbúk igenis arra törekszik, hogy agymosott hülyét csináljon mindenkiből de főleg hogy hatalma legyen az emberek felett , ráadásul nem csak gazdasági alapon. Ennek érdekében semmilyen manipulációtól nem riadnak vissza. Szétbasszák az emberiséget a pénzért.

A közösségi és hagyományos szennymédia áldásás tevékenysége következtében egyre hülyébb mindenki és egyre patkányabb módon viselkednek az emberek.

Amikor én huszonéves voltam, összehasonlíthatatlanul jobb volt minden, pedig ezek a lobbierők akkor is nyomultak rendesen. De akkor még nem volt általános, hogy a világ országait rendes elmebetegek irányítják, akiknek a legnagyobb nyomora, hogy wc-t csináljanak a semleges nemű elmebetegeknek.

Lehet normális barátnőt találni most is. Csak baromi nehéz. De épp ettől értékes a dolog.

Találj egy nőt, akinek nincs faszbúkja, nyert ügyed van.

2016-05-11 10:36:11
Bunny

CH tervezés

Kérdés
Szia Bunny! A CH fogyasztás megtervezéséhez szeretnék segítséget kérni. Még tömegelési fázisban vagyok , az 5g/tskg mennyiséget fogyasztom , ami nálam működik. Most fogom először kipróbálni a vitargot. Az edzés utáni mennyiséget pihenőnapokon is ugyanúgy fogyasztjuk , de szerinted van értelme annak , hogy pihenőnapokon a fehérjét mondjuk zabpehellyel igyam és így az edzés napokon edzés után közvetlenül nagyobb adagot tudnék inni a vitargoból , vagy a pihenőnapokon is maradjak meg a vitargonál? Mivel edzés után a legjobb a vitargo , a többi időpontban azonban az összetett CH javasolt , emiatt gondolkoztam el ezen.
istvan_542b52
Válasz
Szia! Tedd fel azt a kérdést magadnak: pihenőnapon mi a francnak Vitargo?
2016-05-09 12:11:36
Bunny

Események

Kérdés
Szia Bunny! Beavatsz esetleg minket is, hogy mik történtek nemrégiben, amik ennyire felzaklattak? Én személy szerint nem olvasok nem a szakmámba vágó híreket, mert nem érdekel, így nem tudom, hogy mi van.
mobicheck
Válasz
Szia! Semmilyen szakmában vágó hír nincs és nem zaklatott fel "ennyire" semmi, hanem röhögök a sok szar alakon.

A rádiót nehogy hallgasd egyébként, arra vigyázz!
2016-05-09 12:10:43
Bunny

Melatonin

Kérdés
Szia Bunny! Korábban kérdeztek az alvássegítőkről és írtad, hogy nem forgalmazzák már a melatonint. Körülbelül kettő éve vettem, jó sokat ( 100db ). Idén jár le a szavatossági ideje, de még mindig van belőle. Ebből is látszik nem sűrűn használom. Mellékhatása csupán annyi van ( 3mg/tabletta ) hogyha keveset alszom mikor megeszem ébredéskor kába vagyok és fáradt, jobban az átlagosnál. Legalább nyolc órát kell aludnom rá viszont olyankor is kába vagyok tőle az első egy két órában. Viszont pozitívum, hogy igen mélyen alszik tőle az ember, ezt onnan is tudom, hogy olyankor elég durvákat álmodom. Kérdésem az lenne, hogy dobjam ki és vegyek inkább triptofánt vagy nyugodtan használjam el még ami van? Triptofánnál te tapasztaltál ilyesmit?
Alexander33
Válasz
Szia!

Sosem használtam melatonint. Egy biztos: a triptofánnak semmilyen mellékhatása nincs, nem leszel kába tőle. 

Ettől függetlenül nyugodtan használd el a melatonint, ha szükséges. 

Más: közkívánatra megjelent a BBTV 100 DVD korlátozott darabszámban. A jelen eseményei miatt biztosan állíthatom, hogy nem lesz belőle utánnyomás.  Ha valaki akar emléket arról, hogy milyen volt, amikor még hittünk, akkor érdemes. Amúgy legszívesebben bezúznám a gecibe, csak hát felesleges a szereplők miatt kisebbíteni az alkotásunk érdemeit.
2016-05-07 21:32:18
Bunny

Muscle Beach 2016

Kérdés
Szia Bunny. Nem találtam információt az idei Muscle Beach-ről. Érdeklődnék, hogy Te nem tudod-e, hogy idén mikor kerül megrendezésre ? A korábbi évekből kiindulva július 29-31 -re tippelek. Szeretnénk már most szállást foglalni és egyéb programokat betervezni, ezért szeretném minél előbb megtudni. Remélem tudsz segíteni. Válaszod előre is köszönöm, Üdv, Sanyi.
sandor_a78dc3
Válasz
Szia. Lehet hogy te ezt nem érted, de ez vicces kérdés.

1. A Scitec szervezi a Muscle Beachet, nekünk semmi közünk hozzá.
2. A dátum valószínűleg idén és augusztus első hétvégéje.
3. A szervezés ilyenkor még nincs olyan stádiumban, hogy bármit is lehessen tudni.
4. Ha lenne infónk, kiírnánk. Sajnos elég sokan gondolkodnak olyan idióta módon, hogy azt hiszik, tikoljuk a híreket és információkat. Vagy akár a Scitec titkolja. 
5. Az információkat a Scitec közzétteszi, amikor konkretizálódnak, de ne félj attól, hogy minket tájékoztatnak. Én pedig nem fogom a retkes faszbúkot böngészni.

Ergo: ha van egy csepp eszed, a Scitec Muscle Beach információkat a Scitecnél keresed és ha nem találod, akkor nincs információ.
2016-05-07 12:04:07
Bunny

Mindenki meghülyült

Kérdés
Szia Bunny! (...)
Zsepyy
Válasz
Így van. Ezek mind meghülyültek. Ennyit a nagy "példaképekről": a testépítés az illúziók sportja volt eddig. Most már az se.
2016-05-06 13:09:52
Bunny

Koffein

Kérdés
Szia Bunny! Heti 4 súlyzós edzésem van amit csak este tudok végezni meló után. Én is, mint sokan használok edzés előttit (hot blood 3.0) adagonként kb 25-30gr meg napközben 3-4 erős kávé meg néha-néha lecsúszik 1-2 energia ital. Pár napja kifogytam a pörgetőből és észre vettem hogy el kezdett a fejem hosszasan de tompán fájni. Lehet hülyeség amit kérdezek de előfordulhat esetleg koffein függőség? Válaszod előre is köszönöm.
Barzy
Válasz
Szia!

Simán. Használj glutamint. Pont most írok a krokodilról: BCAA+Glutamin Xpress.
2016-05-05 20:45:42
Bunny

CKD - Szénhidrát feltöltés

Kérdés
Szia Bunny! Először is köszönöm a munkádat! Szeretnék kérdezni, remélem nem nagy ökörség. Végig olvastam az összes edző válaszol kérdést CKD-val kapcsolatban, de nem találtam választ. Hétfőn kezdtem a diétát. Napi 170g zsír, 120g fehérje és kb 20g szénhidrátot eszek négy felé osztva. Hétfőn, kedden meg volt a teljest test edzés, szerdán és ma délután 25 perc aerob. Éhes nem vagyok, nincs szédülés, hasonló negatív érzés. Viszont a tesztcsík nem akar lilulni, de még csak nem is rózsaszín. A szénhidrát biztos rendben, minden egyes ételt amit eszek két független tápanyagtáblázatban ellenőriztem, a négy étkezésen kívül pedig csak kb 5l vizet és napi két kis kávét iszom, édesítőszer nélkül. Azt tervezem, hogy kicsit feljebb nyomom a zsír arányát és megnézem mi történik. Ha nem segít, utána héten a fehérjét tolom feljebb a zsír rovására. A kérdésem: csináljak-e így is szombaton szénhidrát feltöltést, vagy most hagyjam ki, hátha segít a testemnek átállni ketózisra és csak jövő hét végén töltsek? Előre is köszönöm! Üdv: András
albundy84
Válasz
Szia!

Egyelőre ne csinálj semmi. Ha kell, a 20g szénhidrátot vedd el inkább. 20g szénhidrát akkor is megvan egyébként, ha nem viszel be szénhidrátot, mert rejtettben összejön. De meg fog ez jönni, csak idő kell. Ezen a hétvégén semmiképp se tölts, de az ürítő edzés mehet.
2016-05-05 17:32:41
Bunny

Regeneráló aminosavak

Kérdés
Szia Bunny! 1. Mikorra várható a 17,5 hez hasonló BBtv epizód? Ami rólad szólna. 2. Eddig 1-2 grammos adagokban próbáltam a GABA-t de szinte teljesen hatástalan volt. Viszont a dobozon az van hogy 3-4 gramm felett mellékhatásai lehetnek, pl. szapora légzés. Ezeket kilehet kacagni nyugodtan, semmi veszélye nincs a GABA és triptofán aminosavaknak? Túl lehet őket adagolni egyáltalán hogy veszélyes legyen? Bocsi ha hülye kérdés volt, tényleg! 3. Mennyi az mennyiség ami felett már nem érdemes próbálkozni mert csak pazarolnám őket? Azért kérdem mert most elég sok van mindkettőből, de mivel nem olcsó mulatság, ezért igyekeznék optimumra törekedni. Sajna triptofánból 3-4 gramm se ért sokat, GABAból meg aza 1-2 szintúgy nem. Éhgyomorra próbáltam. 4. Életem hajtós szakaszában vagyok ezért lenne kiemelten fontos a minnél pihentetőbb alvás, szellemi melóhoz. Ha például hajnal 3-4ig tanulok/dolgozok, akkor ott még van értelme próbálkozni ezen aminosavakkal vagy ott már mindegy mert elcsesztem az alvást? Vagy feküdjek korán és keljek nagyon korán? 5. Érdemes szedni ezen aminosavakat akkor is amikor menne magadtól az alvás, de szeretnéd fokozni a mélységét? Ilyenkor bedobom alvás előtt néhány perccel. Vagy csak úgy használjam hogy megvárom azt a 20-30 percet miután a triptofántól/GABAtól kezdek álmosodni? 6.A melatoninnak lennének mellékhatásai, mert az ugye hormon úgy tudom. Ha az aminosavak nem válnak be, váltanom kell majd. Bocsi a szőrszálhasogató kérdések miatt, de egyszerűen sötétben tapogatózok mert nem igazán használtak eddig ezen tápanyagok, ezért igyekeznék minnél több oldalról körbejárni a témát. Köszi! Köszönöm sokéves iránymutatást is. Hajrá!
mediatenyezo
Válasz
Szia!

1. Ha közölni akarom, hogy mikor lesz, majd szólok.  Kibaszottul utálom a "mikorra várható" kérdéseket. Nem látok ugyanis a jövőbe. 

2. A GABA-t nem ismerem. Veszélyes biztosan nincs. A triptofánnal vagyok képben, az nagyon jól működik, nem tudsz annyit használni, hogy bármi kellemeltenség történjen.

3. Triptofán 10g felett felesleges. Nem fogsz használni annyit sem.

4. Határozottan igen. Én akkor használok triptofánt, ha fáradt vagyok, vagy ha tudom, hogy nem lesz időm eleget aludni. A triptofán pihentetőbbé teszi a rövid alvást. 

5. Én egyszerűen lefelvés előtt használom, amikor úgy gondolom, hogy kell. Mindig működik.

6. A melatoinin ilyen értelemben  nem hormon és tudomásom szerint nem lehet kapni. Triptofánnal próbálkozz inkább.

2016-05-05 12:04:41
Bunny

Edzés

Kérdés
Szia bunny Azt szeretném kérdezni hogy szerinted a zumba vagy a flabélostól lehet gyorsabban izmosodni? És milyen izomtömegnövelő porokat volna érdemes vennem? Nagyon károsak? ezektől nem leszek impotens? nem okoznak hormonális problémákat? Nem lesz tőle túlságosan felfújt izmom? sokat hallani hogy a testépítőknek csak felfújt izmaik vannak és semmi erő nincs bennük én azért szeretnék kicsit erős is lenni.. Szerinted jó volna belekezdeni egy fegyencedzésbe is mellé? csinálnak napi 2 edzés 2*2 órát eggyet terembe és egyet otthon jó lenne? Szeretném nyárra kigyúrni magam :)
peter_dfe453
Válasz
Hú, de vicces kis féreg vagy, ha-ha, de jót nevettünk!
2016-05-05 11:52:08
Bunny

tojássárgája

Kérdés
Szia! Kedvenc turmixom: 1,5bögre zabpehely,2banán,10 tojásfehérje és egy kis tej. Ezt napi 2x. Ez azt jelenti, hogy van napi 20 tojássárgájám. Lenne használható ötleted, hogy mit kezdjek velük???
bence_1efa9b
Válasz
Etesd meg a kérdőjeleiddel, idióta.
2016-05-04 22:54:47
Bunny

zabpehely megoldva

Kérdés
Szia! Nem kell kirakni, csak meg akartam köszönni a zabpelyhes puffadós kérdésre a válaszodat. A zabpehely megfőzése megoldotta teljesen a panaszaimat és még finomabb is! Tehát köszi!
saffer
Válasz
Szia! Ezt azért rakom ki, mert nem én adtam a megoldást, így eljut ahhoz is, aki beküldte.
2016-05-04 22:19:48
Bunny

Táplálékkiegészítők

Kérdés
Üdv , olyan kérdésem vagy problémám lenne , hogy nehéz fizikai munkát végzek és miután hazaérek az istennek sem tudom rávenni magam az edzésre , a fáradság és az izomláz miatt , nem akarok felhagyni szeretett hobbimmal , szóval valami tanácsod tudnál/tudnátok ajánlani , valami energizáló vagy izomláz elleni cuccot , reggel vitaminnal kezdek , és 3 fehérjeturmixot iszok glutaminnal . Segítséget előre is köszönöm!
csaba__036729
Válasz
Szia! Nyomd fel a glutamint 40g-ra.
2016-05-04 21:02:54
Bunny

Aszpartám-fenil-anilin

Kérdés
Bunny, lehetséges, hogy (túl)érzékeny vagyok az aszpartámra meg más édesítőkre? Edzek, szépen jönnek föl a kilók, van fejlődés - és látványos fejlődés van -, de délutánra komoly hasi diszkomfortérzésem van. Puffadok, a reggeli fehérje után 3-4 órával (kb. a második szilárd kaja után - 4x75g csirke és ugyanennyi rizs meg ugyanennyi zöld) meg a vulkanikus erejű vékonyfosás a program. Leálltam a sörrel (ne puffadjak - még a komolyabb súlyzós edzés előtt 2-3 hónappal), a kávéval (tönkrebaszta a gyomrom), az étrendből kivettem a gázosítóbb dolgokat (napi brokkoli és néha bab helyett spenót, illetve nyers paradicsom-paprika-uborka, cukkini, padlizsán), cukrot a tömegnövelő kivételével szinte egyáltalán nem eszem; az allergiaszezonban a Calcium-Sandoz is külön horror, abba is raknak valami szart; a télen meg kipróbáltam a Beroccát, abból is gyors visszaállás lett a tablettás multivitaminra. Most próbálok sakkozni, hogy mi a jobb, mi a roszabb, de létezik, hogy ilyen pechem van? (és persze kérlek ne küldj el a p*csába)
attila_c1410c
Válasz
Szia!

Sajnos lehetséges.

Nézd megf az utolsó válaszokat, hogy mit érdmees kipróbálni. A tévében látott szarokra meg ne költsd a pénzed. 

Más: azt kell mondjam, néha igencsak örülök annak, hogy azért itt (a néha betérő kóbor seggek kivételével) az olvasóink között van szívonal.

SENKI sem kérdezett rá a múlt hétvégi trágyára. Pontosan tudjátok, hogy ezzel a szinttel nem foglalkozunk. Erre büszke vagyok!
2016-05-04 20:20:28
Bunny

Egyszerű tömegnövelő

Kérdés
Szia olyan kérdésem lenne hogy tejsavó fehérjét akarok venni kb 3 kg és ehhez akarok hozzá keverni maltodextrint 2 kg-t ez esetleg szerinted jó megoldás vagy sem? és az arány megfelelő-e esetleg?Válaszod előre is köszi
gobolos_c6fba0
Válasz
Szia!

Szóköz, pont, nagybetű a mondat elejére: tudod, van nálunk egy ilyen mozgalomszerűség, hogy ne írjunk úgy, mint a kis buzik.

A maltodextrin egy szar, semmi értelme ilyen "tömegnövelőt" csinálnod otthon. Nem hiszem, hogy nagy ész kell normálisabb szénhidrátforrás megtalálásához. Maltodextrint maximum más forrásokkal keverve érdemes használi.

2016-05-04 20:14:06
Bunny

CH töltés

Kérdés
Szia Bunny! Diéta alatt milyen időközönként érdemes CH-t töltetni? Olvastam az Amit a zsírégetésről tudnod kell c. könyvet, de erről nincs benne szó. 2-3 hetente tartok 1 csaló napot, de ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor csak szemetet eszek.
bendes_c85e5c
Válasz
Szia!

Semmiféle szénhidrát töltésre nincs szükség.
2016-05-01 12:26:25
Bunny

Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
120 tab. 
 / 4.7
20%   5 790 Ft  
4 630 Ft
1000 gr. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
0,5 kg 
 / 4.0
 
3 630 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2003
Szász Zsolt Zoltán, Kormány Mihály, Vincze Tamás
Superbody 2003 Szász Zsolt Zoltán, Kormány Mihály, Vincze Tamás
Magyar Bajnokok
Éjszakája 2004
+85kg
Szabó László, Kormány Mihály
Magyar Bajnokok Éjszakája 2004 +85kg Szabó László, Kormány Mihály
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #2.
BB.Tv Episode #2.
PEAK Erőfesztivál 2.
PEAK Erőfesztivál 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....