Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

Érdekesség 1 | Drugs Bunny Edző Válaszol

 
   
 

Érdekesség 1
Kérdés
Szia Kedves Bunny! Olvastam az egyik cikked az imént, amiben Arnoldot Buzeggernek nevezed. Mivel a testépítés az életed egy fontos részét képezi, így gondolom nem kell bemutatni Arnoldot, és az ő karrierjét. Mi késztetett erre? Sejtésem szerint, Arnold szivárványos Facebook profilja váltotta ezt ki belőled. Tudod, a fejlettebb nyugati országokban nem így állnak a melegházassághoz mint pl itt Magyarországon is sokan és még sok más keleti államban(főleg a posztkommunista országokban). Én személy szerint pl leszarom, hogy mit csinálnak, nem érdekel, az ő dolguk, és ezért nem is zavar. Gondolom itthon az emberek többsége még mindig a másikkal van elfoglalva. Hasonló a helyzet a marihuána legalizációjával is. Itt még mindig börtönnel büntetik, ráadásul irreálisan szigorúan. Szerintem egy szabad országban, aki akar füvet venni az vehet legálisan, és mindenki azzal házasodik akivel akar, nem pedig mindent tiltanak. Ott még az oktatásban is előrébb járnak, lehet, hogy mindennek ez az oka!? Arrafelé haladó szellemben gondolkodnak, nem pedig maradiak. Ez a gondolkodás mód egyébként nem visz előre semmit se. A másik dolog a hazai celebek és a velük pózoló sportolók. Te simán leköcsögözöd a Bereczkit. Én ezt sem értem. Mindenki azt csinál amit akar, és mindenkinek a saját dolgával kellene foglalkoznia. Szerintem ez lenne a normális. Te meg itt azért írsz le másokat, mert olyat csinálnak ami neked nem szimpi. Az érintett személyek már nem is fognak szerepelni a hozzád tartozó médiában? Aztán ott van az általad csak faszbúknak nevezett közösségi oldal, és annak teljes ignorálása. Persze abban igazad van, hogy sok gyökér van fent. Én sem vagyok kíváncsi néhány emberre, de ők vagy nem az ismerőseim vagy pedig beállítom, hogy ne lássak semmit, amit ők megosztanak. Volna még egy kérdésem. A Youtube-ról is hasonló a véleményed mint a Facebook-ról? Ha mindenki ilyen szinten elutasítana minden újítást, mint ahogy Te teszed, akkor még mindig a barlangok falára rajzolnánk.
bendes_c85e5c
Válasz
Az ilyeneket én úgy hívom, hogy nulla forintos csávó. Közöd nincs semmihez, a BB.Rádiót nem sikerült meghallgatnod a címlapról, amiben pont erre van szó (vagy felfognod nem sikerült), de ideírod a buta kis véleményedet, amit nem emlékszem, hogy kérdeztem volna.

Egy cikkben sem írtam Arnold Buzeggert soha, főleg nem az imént. Buzeneggernek szoktam nevezni, de nem cikkben.

Az a vicc, hogy idejössz, és ki akarsz engem oktatni olyan dolgokról, amiről 42 évem élettapasztalatával, kapcsolati rendszerem által birtokolt információk tudatában beszélek.

A fejlett nyugati országokkal való érvelésed rohadtul buta és szánalmas. A fejlett nyugat éppen most gyilkolja le saját magát és az értékeit. A fejlett nyugat egy puha, önmagát megvédeni képtelen, semmit nem érő szartömeggé vált az elmúlt húsz évben. Impotens, de még buzi is.

A posztkomunista országokban még nem hülyültek bele a jólétbe az emberek. Nekik még meg kell vívniuk a napi-heti-havi küzdelmeiket a megélhetésért. Ezért nem az a legnagyobb nyomoruk, hogy hogyan neveljenek semmit nem érő degeneráltakat a következő generációból. Ami persze csak relatív, mert itt is ugyanez folyik, csak itt még megvan némi önvédelmi reflex.

Gondolom neked, viszonylagosan eléggé agyhalottnak nem tűnik fel, hogy a termékenységi ráta nem lesz attól nagyobb, ha nem a gyerekcsinálásra, hanem épp az ellenkezőjére buzdítjuk az ifjúságot, és lehet azt sem írták a faszbúkon, hogy nem lesz aki termeljen és dolgozzon a jövőben.

Gondolom a drogos barátaid nem szokák emlegetni, hogy ha mindenki segghülye lesz a füvezéstől, az nem biztos, hogy előre viszi a világot. 

Szerintem egy szabad országban mindenki azt csinál, amit akar, amíg az embetegeg baromságaival nem a közösség érdekei ellen tesz. Nektek, egysejtűeknek addig tart, hogy hadd szívjon a paraszt, aztán amikor a jövőben már mindenki baszik mindenre, főleg a munkájára, a problémákat meg fűvel oldja meg, akkor majd álltok a káosz közepén és nem értitek, mi történt. Pedig ennek a küszöbén állunk már: a drogozás, a média mentális pusztítása olyan morális állapotokat eredményezet, hogy ma már szinte mindenki tróger jellemtelen szar.  

Mellékesen a nagy szabadságban merj egy olyat kimondani egy multicégnél, hogy ellenzed a melegházasságot. 
 
Meg amikor nem lesz majd aki megtermelje a "nyugdíjadat", de már aludni sem fogsz tudni nyugodtan, mert minden drogos kis köcsögnek joga lesz bulizni, leszarva a te nyugalmadat. Hiszen mindenkinek mindenhez van joga, csak a normális embernek nincs, mert annak csak egy joga van: tűrni.

 
 
Érdekes, hogy azt hiszed, a te segg gondolkodásod előre visz. Mindenki legyen drogos gyökér, utódokat ne neveljünk, legyen mindenki homokos, tegyük ezt oda családmodellnek, tekintsük normálisnak, sőt, egyenesen a gyerekeink döntsék el maguk, hogy milyen neműek, mert nem a természet dönti ám ezt el, hanem az agyhalottak.

Mindenkinek legyenek jogai, a kötelességeket meg szarjuk le!

Nagyon látszik, hogy az utóbbi években mennyire előre mentünk: ennyi kibaszott agyhalott talán a középkorban volt utoljára, de azok sem sétáltak okostelefont simogatva, mint  a zombik.

A társadalom nagy része drogos, a másik része önimádó elmebeteg aki magát fényképezgeti egész nap, a harmadik része konzumidióta, egy kis része meg vérgeci, aki kihasználja és lehúzza ezt a sok agymosott idiótát, miközben rajtuk röhög.

Egyenes, normális ember, aki nem hazudik öt percenként a pofádba, már alig van. A legtöbb ember rendesen pszichiátriai eset a kis játszmáival, hazugságaival a nyomorult önzésével.

Az én gondolkodásom faszfej, hogy EMBEREK legyünk, szorgalommal, munkával, normális célokkal, értékrenddel, gerinccel, az biztosan nem visz előre. A nőnek öltözött senkiházi ratyik sztárolása az előre visz, ők a hőseink!

Az, hogy szerinted mi a normális, azt hiszem lényegtelen a fentiek fényében. Nem magyarázom el a BB.Rádiót még egyszer, hogy mi a kötelessége annak, aki sportoló és mi a kötelessége annak, aki az ismertsége előnyeit élvezi.

Arról nem beszélve, hogy semmit sem tudsz az általad emlegetett ártalmas faszról, én meg mindent. Ha leírnám, mi minden folyik a háttérben, elég sokan hánynának sugárban.

Mindenestre ha valaki ész nélkül rajong egy másik férfiért és csak az érdekli, hogy izmos, az ugye tudod mi?

Én azért írok le embereket, mert olyan dolgokat csinálnak, ami méltatlan egy gerinces, normális embehez, főleg egy sportolóhoz.

Én példaképeket rakok az olvasóim elé, nem méltatlan faszfejeket.

A faszbúkozási szokásaid marha izgalmasak voltak, nagyon jó hogy leírtad, még egy hülye sem akarta megmagyarázni, miért jó neki a faszbúk, csak pont leszarom.

A faszbúk, a jutub és mindez nem újítás, te szerencsétlen, hanem közösségi pöcegödör, ami arról szól, hogy ti, birkák pénzt csináltok a tulajdonosoknak és rabszolgáik lesztek. Az összes magamutogatónak jó, mer' ingyé van. Az összes tehetségtelen bafasznak jó, mert nem kell csinálni még egy weboldalat sem. A ganészolgáltatónak meg jó, mert a sok barom ingyen csinál (moslék) tartalmat, amivel ők meg eladják a hirdetéseket.

A befektetett munka  a szűrő az értelmes tartalom és a szemét között. Nem véletlenül nem rakunk jutubra semmit.

(A jutub önmagában nem lenne gáz, azt a júzerei színvonala teszik azzá. A faszbúkkal ellentétben használom a jutubot, mert sok jó dolog van fent, de látom a káros társadalmi hatását annak, hogy degeneráltak futtatják magukat rajta.)

Az előbb még a szabadságról okoskodtál, miközben nem jössz rá, hogy szépen becsatornázzák az életedet a faszbúkba és arra használnak, hogy létezni se tudj a faszbúk nélkül, mert ez nekik pénzt hoz. De ezt nem látod át, mert birka vagy. 

A világnak nem fasz appokra, HD okostelefonra, köszösségi ganéra van szüksége. Mindez nem újítás, hanem szánalom, ráadásul gazdasági lufi, amiért nagyon nagy árat fogunk fizetni. Nem látod át isten barma, hogy a semmiből csinálnak ezek pénzt, a villágazdaság rég elvált  a valóságtól és a valós ipari termeléstől. Agyrém az egész. És ezt te fogod megszívni, meg az összes birka, akinek abból áll az élete, hogy felfossa az internetre a nyomorát és nem veszi észre, hogy értelmes dolgot nem csinál.

Nem "érdekességet" kellett volna címnek írnod, hanem butaságot. Éld tovább szépen a buta kis életedet a hazugság-álomvilágodban. Mi elég sokan inkább kimaradunk a Mátrixból. Úgyhogy ne nekem írogass, hanem a faszbúkra és reménykedj, hogy nem kell felébredned. 

Ebben témában ne írjatok, kösz!
2015-12-08 10:38:51
Bunny
Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
4 kg 
 / 4.8
 
23 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
60 tab. 
 / 4.8
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
2. Tóth Zoltán
1. Vékony Zoltán
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 2. Tóth Zoltán 1. Vékony Zoltán
Superbody 2011
Superbody 2011
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #24.
BB.Tv Episode #24.
Scitec Muscle Beach belsőség
Scitec Muscle Beach belsőség
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....