Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ

koksz | Drugs Bunny Edző Válaszol

 
   
 

koksz
Kérdés
Bocsánat nem olvastam végig mind az 15000 kérdést, de olvastam pár kérdést pár évvel ezelőtt, gondoltam ezért is teszem fel ezt a kérdést itt fel pont itt De úgy tűnik túl nagy energiádba kerülne mások egészségének megmentése akiket jelenleg is és a jövőben is hülyére anyagoztatnak majd a konditermekben mivel azok abszolút tudatlanok a témában Látom a fórum is megújult (abszolút koxmentes lett nem úgy mint rég amikor bármit lehetett ebben a témában is kérdezni, a nickneved is innen indult ha jól emlékszem nem?) meg a stilusod is amin változtathatnál kissé ha egyszer valaki normálisan kérdez tőled A sima táplálékkiegészőkről meg annyit, hogy az EU évente 10-ből 4-et betilt mert szintén egészségkárositóak pedig csak boltokban vásárolható és hülyére reklámozott legális termékekről, táplálékkiegészitőkről beszélünk nem pedig koxról Ezt sem árt tudni azért olvassatok utána http://www... Itt nem arról szólt volna a kérdés, hogy hogyan anyagozzunk, hanem arról ha valamelyik tudatlan szerencsétlen olvassa az irást legalább az egészsége meg legyen mentve ha már a konditermekben rábeszélik, hogy kokszoljon de úgy tűnik ha rajtad múlik sem lesz jobb a helyzet, hadd pusztuljanak a szerencsétlenek Üdv
imre_963829
Válasz
SOHA nem lehetett itt ilyen témában kérdezni. Kevered a rovatokat észlény: a másikat tíz éve (!) megszüntettük. És ott se válaszoltam idiótáknak.

A gyengébbek kedvéért van egy szabályzat, amit kötelező elolvasni, sőt, be kell jelölni a csekkboxot, amiben kijelented, hogy elolvastad. 

Én nem fogom egy hülyének se megmenteni az egészségét ha koxol és nem te fogod nekem megmondani, hogy mit csináljak. Elég röhejes, hogy nekem kéne azért felelni, mert egy csomó agyhalottnak ész nélkül koxolni kell.

Főleg, hogy elég karitatív tevékenységet vlgzek azért, hogy a mostani generáció fiataljai felfogják, nem kellenek a kúra erejéig tartó műfizikum azért, hogy teljesítsék a megfelelési kényszerüket. Gondolom hozzád a barlangba ez nem jutott el, mert nyilván szarsz mindenbe, azt se olvasod el/nézed meg, ami a szádba van rakva, de oldjam meg a nyomorodat.

Nettó beszarok az olyan kicsit sem elmebeteg elképzeléseken, hogy nekünk koxolási módszerekről kéne írni, hogy ettől ne koxoljanak. Ennyi eszed van. 

Mellesleg ezzel kapcsolatban le van írva a szabályzatban minden, az a felhasználás feltétele, hogy elolvasd és felfogd. Nem opció, hanem kötelező.

Másik érdekes kérdés, ami a csökkentértelműeknek magas: az elv. Elvből sem foglalkozom olyanokkal, akiknek büdös a meló és illegális gyógyszereket kell szedniük azért, hogy másoknak feszengjenek. 

Én vagy 8 éve szakítottam ezzel a baromsággal és azt mondom: inkább edzek még húsz évig, hogy meglegyen a fizikumom, vagy inkább nézzek ki szarul, minthogy gyógyszereket kelljen szednem egy lófasz izomzatért.

Mivel roppant értelmes vagy, elárulom, hogy az általad hivatkozott cikket az a roppant zseniális Zirig Árpád írta, aki nekem főszerkesztőm volt a Totalbike-nál és mellesleg totálisan fogalmatan a témában. Fel is hívtam ez alkalommal, hogy elolvasta-e az általa hivatkozott ANTSZ jelentést és ha igen, gond van-e a szövegértelmezéssel, abban ugyanis éppen az ellenkezője van (azaz hogy NEM találtak betiltott hatóanyagot a boltokban levő termékekben), mint amit a segg cikkében ír. A Zirig színvonala sajnos mindig is ez volt.

Idézném itt a következő cikkemet, amelynek címét ő adta, mint főszerkesztő, cseppet sem zavartatva magát attól, hogy a cikkben szó sincs ilyesmiről. 

Ennyit a szennymédiáról. Csak a kattintás számít, bármi áron.

A RASFF rendszerén belül kétféle riasztás szokott jönni. A jobbik féle az, amikor a gagyi "legyél izmos/fogyjál le két nap alatt", kamu weboldalakon rendelhető átbaszó kiegészítők (amit a hozzád hasonló agyhalottak nem tudnak megkülönböztetni az igazi tápkiegtől), meg a rosszabbik verzió, amikor valami elmebeteg kitalálja, hogy mostantól nem lehet beletenni egy termékbe mondjuk 50mg magnéziumot, csak 49-et, ezért az összes gyártónak vissza kell vonnia a kint levő termékeit.   

Gratulálok, ritka nagy hülye vagy, de legalább jót szórakoztunk.


2016-06-15 18:06:25
Bunny
Builder.Hu | Edzés | Versenyek | Képek | Videók | Erősember | Étrend | Sztárok | Edzőtermek


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
%
4 kg 
 / 4.1
19%   15 990 Ft  
12 990 Ft
 
 / 4.6
 
590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Ironman 2006
Emmanouil Tzinidis
Ironman 2006 Emmanouil Tzinidis
Tom Prince
Tom Prince
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Balmaz-Nyír Kupa 3.: -90kg
Balmaz-Nyír Kupa 3.: -90kg
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Forma kategória
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Forma kategória
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....