Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Hírek Archívum  

Összesen: 6475 hír található az archívumban.
2020-07-31

Miért nem lesz idén Scitec Muscle Beach?

A legfőbb ok a koronavírus: a járvány miatt nem lett volna idő megszervezni a rendezvényt a szokásos színvonalom, ráadásul kérdéses volt, hogy egyáltalán meg lehet-e tartani (az 500 fős rendezvénykorlátozás nem szűnt meg!) és hogy meg szabad-e tartani az ún. felelősség kérdése miatt. 

Így a Scitec Nutritition most a Superbody-ra koncentrál, ami mindenképpen meg lesz tartva - a maximális színvonalon. 

(A fenti okok miatt idén a Plázson történő eseményekben az a szervező gárda, akik az elmúlt 8 évben a Muscle Beachet szervezték, nem vesznek részt, így a Scitec Nutrition  nem tud felelősséget vállalni.)

A Scitec Muscle Beach időpontja előreláthatólag 2021 július 30-ra fog esni és lehet, hogy a helyszín is változik.

2020-07-02


BB.TV #176

Gondoltál már arra, hogy milyen akarsz lenni 70 évesen? A BBTv 176 masters különszám Smuk Ferenc és Kiss László erőemelő mesterek meglepő történetét és módszereit mutatja be: ők manapság már ritkaság számba menő példaképek.

Ez a Te mozid, ülj le és nézd meg!

MEGNÉZEM!

2020-06-30

BB.Rádió 197: Nem baj ha elmarad a rendezvény, akkor is megyünk!

Végre találtunk egy-két jó filmet, fesztiválon voltunk, ami nem is volt, létezik-e kerékpáros kultúra és sok minden más.

[Nézd meg]!

2020-06-30

Superbody 2020:

1.000.000 Ft készpénzdíj (+500.000 tápkieg) a Superbodyn Gp-ben! Minden elővételben vásárolt  jegy mellé a jegy ártá meghaladó értékű Scitec Nutrition termék ajándékba!

[Nézd meg]!

2020-06-16

Elkezdődött a Superbody 2020 hírfolyam: kezdésnek rögtön elképesztő híreink vannak, szinte el se fogod hinni!

[Nézd meg]!

2020-06-15

BB.Rádió 196: jobb volt-e 90-es évek, avagy tényleg gyenge a mai profi mezőny?

A diéta legfontosabb titkán kívül: kiesnek-e a csavarok a Harleykból, csirke-rizs és hasonló elvek, a gasztronómia atomtudománya, koronavírusteszt-agybaj, fehérjeanalízis-mítosz valamint hírek a profi testépítés csodálatos világából. Cicaharc: jobb volt-e a 90-es évek profi szintje?

[Nézd meg]!

2020-06-08

Az "év sportolója" címet adományozott Miskolc önkormányzata Mészáros László fekvenyomó legendának. Ne feledjük el azt sem, hogy Mészi szervezésében nagyon komoly VB lesz ősszel Miskolcon!

2020-06-06

Visszatért a BB.Rádió!

Komoly kihagyás után megoldottuk, hogy legyen rádió, bár ennek megvan az ára. Muszáj megemlékeznünk a döbbenetes Skywalker Fosa című filmről, a testépítő sport prominenseinek szánalmas viselkedéséről a koronavírus kapcsán és arról, hogy eladjuk-e a BB Rádió százmillió dollárért?

[Nézd meg]!

2020-06-02

A nap jó híre: végre kinyit a Mecca Fit Food!

[Hol? Itt!]!

2020-05-30

Újabb halál: 49 évesen álmában elhunyt Beverly DiRenzo női profi testépítő. 2000-ben kezdett el versenyezni és 2008-tól volt profi. 2016-ban versenyzett utoljára. Nincs információ arról, hogy beteg lett volna, de nem nagyon lehet róla 2010 utáni képet találni. Nyugodjék békében!

2020-05-29

A naturál szövetséggel indul újra a testépítő versenysport: az INBA egyedüliként bevállalta a tavaszi szezont - igaz, nyárra tolva. INBA Grand Prix Tatabányán június 27.-én! (Az őszi verseny pedig október 17.-én lesz Miskolcon.)

2020-05-27

Hihetetlen, de újabb IFBB Pro versenyző került kórházba, most a 212 divizióból: a Quadro-nak (vajon miért?) is becézett Guy Cisternino, aki hatodik volt a 2015-ös Mr. Olympia Weekenden. Ki sem lehet találni, de megint egészségügyi probléma, valószínűleg vérrög. A versenyző egyébként nem 65 éves, csak 38, de ő sem bírt ellenállni a csövesszakáll-divatnak.

De ez nem minden: ebben a hónapban egy Joshua D Foster nevű kerekesszékes testépítőt találtak holtan, a 23 éves Mikayla Kingman nevű figure versenyző pedig öngyilkos lett.

Valami nagyon nem stimmel a profi testépítés világában!

2020-05-25

Érdekesség: Szlovákiában az edzőtermeket is érintették a korlátozások. (Nem úgy mint nálunk, ahol általában önként zártak be a termek.) Csakhogy a mostani enyhítési fázisban a szlovák kormány nem engedi még megnyitni a termeket, amelynek hatására az edzőtermek szövetsége (ott ilyen is van) aláírásgyűjtésbe kezdett, mára pedig sztárjkot és a D1-es autópályát lezáró blokádot terveznek.

2020-05-22

Ennyit a szupersztár Dwayne Johnson szuperversenyről: törölték az Athleticon-t. Pontosabban áthelyezték 2021-re, de olyan felütéssel, mintha ennek örülni kéne. Kétségeink vannak, hogy az ok önmagában a jelenlegi helyzet lenne.

 

2020-05-14

Annyi rossz után végre egy jó hír: Mészáros László világklasszis fekvenyomú bajnokunk megkapta a meghívót az idei Mr. Olympiára is!

És ezzel még nincs vége!

2020-05-14

Megkezdődött a Superbody szervezése: 2020 november 7.-én lesz a Kongresszusi Központban. Mostantól rendszeresen fogunk információkkal jelentkezni!

2020-05-12

Nem történt (még) speciális meghívó bejelentés, de Dan Solomon a Mr. Olympia elnöke azt állítja, hogy 4 Mr. Olympia cím birtokos versenyez idén.  Az új dátum pontosan még nincs meg, de a módosítás jelentős: december közepén lesz a Mr. Olympia!  A helyszín is változik: Las Vegas marad, nem a  megszokott Orleans Hotelben lesz idén.

2020-05-10


BB.TV #175

Két legendás sportoló a 175-ös BBTv-ben! Hogy Gróf Brigi 19 vagy 20-szoros világbajnok, ennek megfejtéséhez meg meg kell nézned az adást - és még akkor sem lesz egyszerű - amiben még motoros kaszkadőr tudását is megvillantja.

Kathi Béla mutatja be minden idők legjobb magyar erőemelőjét, Árvai Istvánt, aki magánéleti tragédia után tért vissza az edzőterembe.

Bunny pedig egy olyan nagyon fontos dologról beszél, ami még nem volt: az edzés és az élettartam kapcsolata.

Ez a Te mozid, ülj le és nézd meg!

Tréler!

MEGNÉZEM!

2020-05-10

Hétfőn jelentik be, hogy a Mr. Olympia nem szeptember elején lesz, hanem elhalasztják. Hogy ez idei időpont lesz-e (valószínű) azt még nem tudjuk.

Sokkal érdekesebb, hogy Kai Greene speciális meghívót fog kapni a Mr. Olympiára, és úgy csinál, mintha akár el is indulna: jelenlegi formája alapján a felkészülés sima ügy lenne. Könnyen lehet azonban, hogy most nem csak trollkodásról van szó: tuti, hogy van az a pénz, amiért Kai Greene újra elindul - a Mr. Olympiának idén pedig iszonyúan kell a figyelem és a jegybevétel. A részletekkel jövünk, amint újabb infónk lesz.

2020-05-07

Elhunyt Luke Sandoe IFBB Pro testépítő, mindössze 30 évesen.  

2017-nen debütált profiként, a jövő egyik reménysége volt.

Nyugodjék békében!

2020-04-30

Május 4.-től megszűnnek a korlátozások, nyithatnak az edzőtermek! A rossz hír azonban az, hogy a Scitec Muscle Beah biztosan elmarad, mert augusztus 15.-ig nem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényt szervezni. 

2020-04-18

Mindenki hallotta már a táplálékkiegészítő iparági pletykákat az elmúlt két napban a Scitec Nutrition-nel kapcsolatban. 

Mivel sok elmélet kerint, a rendelkezésre álló információk alapján ezúton tisztáznák a történtek jelentését: a cég mögött most már nem elsősorban pénzügyi, hanem szakmai befektető fog állni, így a tervek szerint újra az a márka lesz, ami egykoron hatalmas rajongótábort épített ki a súlyzós edzést végzők körében.

Scitec Will Be Back!

2020-04-14

Egyre több edzőterem nyit ki, természetesen fokozott odafigyeléssel és jellemzően előírt kötelező másfél méteres távolságtartással.

Mondanunk se kell: ne csak akkor ne menj terembe, ha nem vagy koronavírusos, hanem ha bármilyen betegség tüneted van, akár csak náthás vagy!

2020-04-14

Shawn Rhoden visszatér? Még mindig nem tettek pontot az erőszakolós büntetőügyének végére, de Rhoden kőkeményen készül, mert idén színpadra akar állni. Nem érdekli, kik lesznek az ellenfelei, de keményebben edz, mint valaha és olyan dolgokat is csinál, amit eddig sosem, pl, neház felhúzásokat is végez. 2018-ban 117 kilósan kezdett készülni a Mr. Olympiára  - amit ugye meg is nyert - idén 130kg-tól indult. Természetesen minden a büntetőügy kimenetelétől függ, mert egyelőre gyakorlatilag el van tiltva.

2020-04-07

A nyár eleji budapesti WABBA VB elmarad, az őszi viszont meg lesz tartva és Budapesten lesz.

2020-04-07


BB.TV #174

Nem koronavírus különszám, de kénytelenek vagyunk beszélni róla, mert az emberi hülyeség az igazi vírus.

Zoboki Tamás az egyik legígéretesebb fiatal versenyző, aki idén elindult a királykategória felé, de eközben igen sok praktikus tanáccsal lát el minket a válledzéstől a kajálásig.

Juhász Csaba erősember és mas-wrestling bajnok története a szokásos BBTv színvonalú masszívitás: nemcsak a lengősúlyt stimuláljuk, de a bothúzásról is mindent megtudhatsz, így akár meg is jöhet a kedved a versenyzéshez!

 

Ez a Te brutális kis mozid, ülj le és nézd meg!

MEGNÉZEM!

2020-03-30

Ronnie Coleman ismét visszatért az edzőterembe! Már nehéz követni, de tudomásunk szerint még újabb műtétje nem volt, viszont elvileg most otthoni teremben edz. (Nem csak Kathi Béla olyan szerencsés, hogy házi edzőtereme van!) Ronnie-nak nagyon komoly, nagyméretű terme van otthon, nem is értjük miért edz máshol, de most a koronavírus miatt nem megy sehova.

Szerencsére láthatóan jó egészségnek örvend, meg sem látszanak rajta a kórházi kezelés nyomai.  Mellesleg a könyve megjelent spanyolul is, ami most segítség azoknak, akik karanténban vannak. 

2020-03-28

Most már akár röhögni is lehet ezen: mégsem zárt be egy csomó edzőterem. Érdemes érdeklődni, de azt tudni kell, hogy a nyitva levő termek nem biztos, hogy fogadnak új tagokat, mert kerülik a zsúfoltságot. 

2020-03-28

A lehet-soha-vissza-nem-vonuló Dexter Jackson (minden idők egyik legjobb profi testépítője mellesleg) elejtett némi fontos információt a jövő nagy pénzdíjas profi versenyéről, Az Athleticonról. Konkrétan azt, hogy még ők se tudnak róla semmit! 

2020-03-27

BRÉKING!

A mai bejelentés alapján NINCS KIJÁRÁSI TILALOM, kijárási korlátozás lépett életbe.

A kijárási korlátozás nem jelenti azt, hogy a szokásos ügyintézéseinkre nincs lehetőség, de -ugyanúgy, ahogy eddig kérték - a "felesleges" ill. "szórakozás célú" lakóhely elhagyást és a közterületen csoportosulást már tiltják, illetve a nyugdíjasok közterületen tartózkodását korlátozzák.

Minden szokásos tevékenységet ugyanúgy intézhetsz, mint eddig.

A kormányrendelet 4. paragrafus c. bekezdés értelmében szabad edzőterembe járni, a szabadidős sporttevékenység kivételt képez a korlátozások alól!

[Nézd meg]!

Értelmezés

2020-03-27

Változtattak a 2020-as Mr. Olympia kvalifikáción a jelenleg kialakult helyzet miatt, mivel több vrseny törlésre került. A kvalifikációs határidő 2020 augusztus 29-re tolódott, a Mr. Olympia Weekend idén elér korán, szeptember 10 és 13 között lesz. 

2020-03-27

Bréking!

Eljött a "legrosszabb" opció, de nincs veszve semmi.

Holnaptól minden edzőterem önként bezár a biztonság érdekében (nincs erre vonatkozó kormányrendelet), beleérve a Mecca Gym-et és a Scitec Goldot is. 

Úgyhogy aki eddig tudott edzőterembe járni, annak is otthon kell edzenie mostantól. Ha ez kell, hogy túl legyünk a járványon, akkor legyen így!

Ne feledjétek: az edzést nem szavad abbahagyni! Senkit nem érdekel, hogy mennyire vagytok izmosak, de fontos, hogy az egészségi állapotok és az immunrendszeretek erős legyen!

2020-03-26

Megy a küzdelem az edzőtermek nyitvatarthatóságáért.

Jelenleg kormányinfón újságírói kérdésre elmondták, hogy nem látják szükségét a termek bezárásának. A 15 óra kérdéses jelenleg, de elméletileg nem vonatkozik az edzőtermekre mert nem vendéglátó és nem kereskedelmi egységek.

Sok terem önként bezárt (nyilván azok mindenképp, amelyeknek eltűnt a vendégköre. Voltak akik a helyi önkormányzat kérésére (de nem utasítására) zártak be, voltak akik óvatosságból, de pár terem nyitva van.

A mi álláspontunk az, hogy nem kell senkinek okosabbnak lenni a hatóságoknál, ha ő bezárást rendelnek el, akkor annak eleget kell tenni, de amíg erre nem kerül sor, felesleges elvenni a sportolási lehetőséget, hiszen még a WHO ajánlás is sportolás a koronavírus ellen.

Semmiképpen se hagyjátok abba az edzést! Ha nincs edzőterem, akkor otthon kell megoldani (ami kétségtelenül nagyon nehéz) de muszáj fenntartani az erős immunrendszert!

2020-03-24

Újabb fejlemények vannak az edzőtermekkel kapcsolatban. Nem olyan egyértelmű mégsem  ez a 15 óra. Hamarosan jelentkezünk!

2020-03-23

A sportlétesítmények járulékfizetési mentességet kaptak a koronavírus miatt a mostani gazdasági intézkedések keretében. Ennyit arról, hogy be kell-e zárni az edzőtermeket.

UPDATE: a 15 órai zárás azonban rájuk is vonatkozik ezek szerint, amit a rendőrség nyomatékosított a mai napon.

2020-03-19

Biztosan látták a híreinket a szervezők, mert nem csak a Superbody-t, hanem a Mr. Olympiát se törlik a naptárból. Ha minden jól megy, lesz 2020-as Mr. Olympia!

2020-03-17

A sok rossz hír mellé egy jó is: a Muscle Beach és a Superbody szervezése nem áll le. Számítunk arra, hogy a járványnak nyárra vége és a Muscle Beachen hatalmas bulit csaphatunk. 

Addig is tartsatok ki és edzzetek tovább!

2020-03-17

A közhidelemmel ellentétben jelenleg semmiféle olyan rendelet nincs, ami ez edzőtermeket bezárásra kötelezné és a 15 óráig tartó nyitva tartás sem vonatkozik az edzőtermekre.

Általában olyan edzőtermek zártak be, amelyeknek a látogatói hirtelen eltűntek a pánik miatt, de tudunk olyanról is, amelyik a helyi polgármester kérésére, mert sok ausztriai ingázó van a térségben.

[Nézd meg]!

2020-03-17

Flex Lewis készül az Olympiára - méghozzá Openbe!

A 36 éves hétszeres 212-es Olympia nem csak ronda szakállat növesztett, hanem tömeget is, hozzállását pedig jól mutatja, nem nem egy nyolcadik 212-ért jön vissza - hiszen a Mr. Olympia mégscsak az Open valójában. 

2020-03-16

Nem csak mi gondoljuk, hogy a testedzés fontos az immunrendszer működéséhez és a koronavírus elleni védekezéshez, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága és a WHO is!

[Nézd meg]!

2020-03-15

Chris Dickerson, az 1982-es Mr. Olympia a mai napon, 80 évesen szívinfarktust kapott. Eredetileg csípőtöréssel került kórházba, de súlyos infarktus alakult ki nála, így jelenleg lélegeztetőgépen van, kritikus állapotban.

2020-03-14

A WBPF áprilisról júniusra helyezte tavaszi versenyét. Az INBA is megtartja nyár eleji bajnokságát, azt azonban tudni kell, hogy a nemzetközi versenyek biztosan elmaradnak, mert azok jelentik a kockázatot. 

Az Arnold Classic Ausztrália jelenleg bajban van. Az eredeti tervek szerint megtartják, de kérdéses, mit szólnak a hatóságok.

2020-03-14

Az Arnold Classic Ausztráliát sajnos kompletten törölték: nem csak az expo-t, mindent. A legendás Dexter Jackson megszívta, mert úgy néz ki, a viszavonuló szezonja fog- és pénzhíjas lesz. 

2020-03-13

A Cutler Gym hálózat közleményt adott ki a koronavírussal kapcsolatban, amelynek lényege, hogy semmiképpen sem fognak bezárni az edzőtermek. Fokozzák a helyiségek higiéniáját, de felkérik a látogatókat a közreműködésre, az edzés előtti/közben gyakori kézmosásra és arra, hogy betegen semmiképpen se látogassák az edzőtermeket. (Ilyenkor célszerű otthoni edzést végezni, az is több a semminél.)

Nem érinti változás a nyitva tartást vagy a működést. Az edzést semmiképpen sem szabad abbahagyni, hiszen hozzájárul az immunrendszer működéséhez és éppen az edzés abbahagyása okozná a megbetegedés veszélyét. 

Szerkesztőségünk álláspontja ugyanez: edzés, táplálkozás, vitamin és ásványi anyag bevitel!

2020-03-12

BRÉKING!

Tegnap súlyos, de szükséges intézkedéseket jelenett be Magyarország kormánya a koronavírus miatt.

Most mindenkit az foglalkoztat, hogyan érinti ez a tavaszi versenyszezont. Nyilvánvalóan a most érvényes szabályok miatt érinteni fogja, a versenyek vagy limitált nézőszámmal, vagy nézők nélkül lesznek megtartva, de ami a lényeg: egyelőre úgy néz ki, meg lesznek tartva.  

Tehát egyetlen versenyzőnek sincs oka arra, hogy félbehagyja a felkészülést! 

További info hamarosan!

2020-03-08

Elhunyt David Paul. Ha elsőre nem ugrik be: ő volt a Barbár Testvérek egyik fele, a 80-as évek eleji offstage testépítő scéna egyik meghatározó figurája a "Mecca" Gold's Gymben, színész (Barbarian Brothers, Twin Sitters, Double Trouble,  stb.), majd kiváló fotóművész. 

Bátyjával igaz megszállott őrültként viselkedtek a teremben és azon kívül is, valamint szórakoztató show-kat tartottak amerika szerte.

David 62 évet élt és meghatározó volt szerkesztőségünk kemény magjának fiatalkorában, így halála különösen fájdalmas akkor is, ha a 90-es évek óta igencsak furán viselkedett, talán a kaliforniai népszokás miatt. Állítólag álmában érte a halál. 

2020-03-08

Bonac behúzta az Arnold Classicot, ahogy vártuk. 

[Nézd meg]!

2020-03-07

Egy kis Arnold Classic előzetes: az elődöntő alapján 1. Bonac, 2. Big Ramy, 3. Dexter (de lehet Dexter második, mert Ramy romlik), 4. Kuclo. Cedric McMillannek pedig megint nem jön össze a címvédés, zsinórban harmadszor. 

2020-03-05

Vicces fejlemények az Arnold Sports fesztiválról: az Expo kuka, a bodybuilding és strongman rendezvényeket megtartják nézők nélkül, de koronavírusra tesztelve a sportolókat.

Egyedül a szombat esti Arnold Classic profi testépítő versenyen lehet közönség. Mindezt Arnold Schwarzenegger külön nyilatkozatban megmagyarázta (egy mezőn, nem vicc!) azzal, hogy a fesztivál az egészségről szól ezért nem teszik ki a résztvevőket egészségügyi kockázatnak. "Az egészség fontosabb mint a pénz, ezért nem lesz expo." (Ennek semmi köze ahhoz, hogy a kiállítók többsége valószínűleg lemondta, mint a FIBO esetében is.)

Mi eddig azt hittük, hogy az egészségfitnessz iparban jól működik az emberek immunrendszere, mert egész életükben azért edzettek, hogy fittek és egészségesek legyenek. Úgy néz ki, tévedtünk: mindenki csak szép. Akkor mi is a fitnessz mozgalom értelme?

2020-03-05

Van tovább is: helyi észlények online petíciót hoztak létre a change.org-on annak érdekében, hogy a koronavírus miatt töröljék az Arnold Sports Festival-t. 

Az esemény egyébként élőben közvetítve lesz, tehát mint eddig, ismét nézhetjük élőben az Arnold Classicot az arnoldsportsfestival.com-on.

Arnold Classic Éjszakája rendezvényünk azonban idén már nem lesz, de nem a koronavírus miatt, se nem azért, mert Arnold Schwarzenegger már a banneren is telefonsimogatás közben látható.

2020-03-05

Újabb döbbenetes Arnold Classic hír: összesen 8 rendezvényen vehetnek részt nézők, de már nem a szervezők döntése ez, hanem a hivatalé: az ohio-i egészségügyi minisztérium betiltotta a további versenyszámok látogatását. Ez bizony hivatalos tiltás.

2020-03-04

Bréking! Az Arnold Classic Expo-t törölték - de a verseny marad! Az ok: koronavírus! (Ami még mindig eggyel jobb, mintha a látogatók húsevési szokása miatt törölték volna, vagy mert nem elektromos autóval jöttek.)

2020-03-02

Mindjárt itt az Arnold Classic és nem fogják elhalasztani, mint a FIBO-t, de tesztelni fogják a versenyőket koronavírusra. Ilyet sem látott még a sporttörténelem! 

2020-03-02

Durva: Phil Heath visszatérését nem a Mr. Olympiára, hanem a Dwayne Johnson-féle Athleticonra vártuk (Icon World Classic), de úgy néz ki, ebből sem lesz semmi. Állítólag a szervezők megerősítették, hogy Phil Heath csak reklámarc lesz, de induli nem fog.  Ez mondjuk nem éppen hiteles marketing, de manapság az ilyesmi senkit sem zavar.

Egyébként az Icon World Classic nem nyílt verseny, komoly feltételekkel lehet csak nevezni, pl. Mr. Olympia top 5 és hasonló helyezésekkel. 

2020-03-01

1985 óta rendezték meg a világ legnagyobb fitness és testépítő expoját, a FIBO-t - ami idén elmarad. Az ok döbbenetes: a koronavírus-para. Aki már volt többször is a FIBO-n az annyira nem bánja, mert nem tudn évről-évre újat mutatni, így inkább nyűg, mint szórakozás, de elég komoly probléma, hogy Seres Zoltán erőemelő bajnok idén itt akarta megdönteni Tom Platz 1993-as 500 fontos guggolás rekordját. (Amit szintén a FIBO-n történt.) Zoli tavaly az Arnold Classic Éjszakáján már megpróbálta, de se neki, se egy amerikai próbálkozónak nem sikerült.

Idén Szabó Zsolt örökös erősember bajnokkal készül és mivel úgy néz ki, a FIBO-t őszre tolják, a rekordkísérlet akkor lesz.

2020-02-25

Nagy visszatérők a teremben! Ronnie Coleman x-edik gerinc műtétje, Flex Wheeler pedig első lábamputácója után sem hagyta abba az edzést, hanem pár héttel a műtét után már  az edzőteremben űzik az egészséges életmódot.

Hihetetlen, hogy ők a velük történtek után már edzenek, miközben sokan a karácsony vagy a nyár miatt egyszerűen abbahagyják az edzést!

2020-02-23

Eladták a Mr. Olympiát, valamint a Muscle and Fitness és Flex Magazint. Hogy ez jelent-e bármi változást, azt még nem tudjuk. A vevő személye érdekes, mert egy Jake Wood nevű magénszemélyt emlegetnek, mint fitnessz-iparági bennfentest. Az biztos, hogy Mr. Olympia idén is lesz, sőt új rendezények várhatók. 

2020-02-20


BB.TV #173

Tudományos felvilágosító kisfilm a testépítő fotózásról (feat. Garamszegi "Gp Exclusive" Péter), majd következik a 2019-es év meglepetés-sportolója, az igazi klasszikus atombekészült fizikumú Horváth Pisti tanulságos története. Nagyon sok jó versenyző van Magyarországon, de ő az, akire azt mondtuk: "végre!"

A BB.Tv történetének talán legmegrázóbb képsorai a 2000-es évek szupersztárjának, Remzső Ferencnek állítanak emléket soha nem látott felvételekkel. (Közreműködik: Gárgyán Rita és Kokovai Andor.)

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2020-02-06

Kormos Zoltán testépítő bajnok és mesteredző szeminárium lesz 2020 február 22.-én 10 órakor a Cutler Zalaegerszegben! Gyere és tanulj!

2020-01-26

Kathi Bélának sikerült a lehetetlen: bekerült egy bulvárlapba úgy, hogy se őt, se a sportágat nem fikázták le és a cikk nem vállalhatatlan!

[Nézd meg]!

2020-01-17

Mai tanácsadó rovatunk: már most komoly az érdeklődés a Scitec Muscle Beach iránt, ezért érdemes most szállást foglalnod! Jelenleg még elérhetők szállások Siófokon és környékén augusztus első hétvégéjére, ez tavasszal már kétséges lesz.

2020-01-17

Ronnie Coleman megint kórházban? Nem valószínű, hogy bárki meglepődik és igen, megint kés alá kellett feküdnie. Most nem a 13. hátműtét jött el, "csak" a csípőprotézisével volt probléma, mivel Ronnie a mai napig nem hajlandó abbhagyni az eszetlen nagy súlyos edzést, így a protéziseket mindkét oldalon cserélni kellett.

2020-01-13

10 éve halt be a női profi testépítés, de tavaly már pedzegették, hogy idén vissza fog térni az Olympiára. Tehát 2020.-ban a Mr. Olympia programja újra tartalmazni fogja a Ms. Olympiát is, a női bodybuilding szezon pedig a New York Pro-n kezdődik. Hogy milyen lesz (normális sportolókat, vagy szakállas nőket látunk-e a színpadon) és hogy a Womens Physique mellett ennek van-e értelme, azt majd májusban tudjuk meg, de az is lehet, hogy már márciusban az Arnold Classicon.

2020-01-13

Lesz Scitec Muscle Beach idén is? Persze hogy lesz! A dátum a szokásos, augusztus első hétvégéje, ami idén valójában júius 31.-én kezdődik.

2020-01-10

Tragikus hír: Remzső Ferenc Superbody bajnok, minden idők egyik legjelentősebb magyar testépítője elhunyt. Információink szerint önkezével vetett véget életének, amelynek oka meglehet az, hogy súlyos betegséggel küzdött.

Feri a kétezres évek meghatározó sportolója volt, szerkesztőségünk a  hírt mélyen megrendülve vette tudomásul. Nyugodjék békében!

2020-01-09

Phil Heath visszatér? Állítólag Phil gőzerővel készül és verbálisan célozgat is egyfajta viszatérésre, ráadásul neki nem kell már soha kvalifikálni a Mr. Olympiára. Csakhogy valószínűleg  nem ez a cél, hanem Dwayne Johnson IFBB pro versenye, az Athleticon, ami Atlantában lesz megtartva október 9 és 11. között - már ha lesz ebből valami. 

És nem, Kai Greene nem tér vissza!

2020-01-09

A Superbody 2020 november 7.-én lesz a Kongresszusi Központban. (A helyszín módosítására van egy kis esély, mert a tavalyi Superbody óta mindenki a Kongresszusi Központban akar versenyt csinálni.)

2020-01-09

Ronnie Coleman is leszólta a mai Mr. Olympia mezőnyt a Valutaimnent interjújában, ahol nemrégiben Dorian Yates is tette. Mentségére szolgáljon, hogy ő is kérdésre válaszolt, az azonban durva, hogy nem is hallott Dorian véleményéről. Ronnie is a kondíciót kritizálta nagy nevetések közepette (talán tréfarépát evett reggelire), egyedül Phil Heath-et nevezve meg versenyképesnek.

Amire aztán William Bonac válaszolt  a közösségi pöcegödörben, függőleges videóval, ahogy kell, de azért meglehetősen kulturált stílusban és egy-két durva képpel illusztrálva (lásd fent, balra Bonac, jobbra, Ronnie, lent meg fordítva). Ilyen az, amikor valahol mindenkinek igaza van.

2020-01-08

Hadi Chopan tavaly is nagyon neccesen jutott ki a Mr. Olympiára, hogy ott aztán az egyik legnagyobb sztárrá váljon. Sajnos ennek valószínűleg annyi, mert a jelenlegi politikai feszültséges Irán és az USA között kétségessé teszik, hogy idén beteheti-e a lábát Amerikába.

2020-01-08

Csodás hírek a profi testépítés világából: Shwan Rhoden az Arnold Classicon sem indul, ahogy lejjeb is olvashatod. Kijött a hivatalos lista, nincs rajta, le is nyilatkozta. A szervezők egyébként azt mondták, meghívják, ha addig lezárul az ügy. Nem fog.

Lényegesebb, hogy állítólag Rolly Winklaar sem indul egyik Arnold Classicon sem. Persze már kvalifikált az Olympiára, úgyhogy ilyen szempontból nincs szüksége rá.

2020-01-02

BB.Tv 172 tréler

MEGNÉZEM!

2019-12-09

Itt az ideje hogy te is megtanulj steaket sütni! Szombaton 12. órakor a Fit Marketben (az Alle-nél, 117 Bercsényi u. 26.) Steak Show és vásár! AZ NPK Charolais és a Fitmerket jóvoltából kiképezheted magad a világ legjobb és egyben leghatékonyabb izomépítő kajájából! Gyere, mi is ott leszünk!

2019-12-03

Lee Priest sok mindennel próbálkozott már (talán a munkát kivéve) és most szinte filmsztár lett: egy sci-fi rövidfilmben szerepel, de nem tudóst alakít. A művet megtekintheted a linken.

[Nézd meg]!

2019-12-03

Rájár a rúd Shawn Rhodenre: ugyan a profi szövetségtől nincs eltiltva, ezért versenyezhet, a Mr. Olympián nem engedték indulni és most úgy néz ki, a jövő évi Arnold Classic is kuka. Az Arnold Classic Ohio (ami ugye AZ Arnold Classic) ugyanis meghívásos, és egyszerűen nem hívták meg Shawn Rhoden-t.  A hivatalos verzió úgy szól, hogy amennyiben a büntetügye (kedvezően) lezáródik addig, akkor meg fogják hívni.

Ráadadásul a főszponzora is megvált tőle, így a 2020-es év biztosan kemény dió lesz neki anyagilag is.

2019-12-02

Josh Lenartowitz egészségügyi okok miatt kihagyta az idei Olympiát, de a helyzet durvább, mint egy megfázás: másodszor műtötték agytumorral. Állítólag a családban volt már hasonló eset, csakhát ugye mindig mindenki erre hivatkozik. Mindenesetre reméljük, látjuk még az Olympia színpadán, de az is kétségtelen, hogy rendet kéne tenni a profi liga háza táján. 

2019-12-02

Fitness Ladies Night a Hedon Taproomban az NPK Charilais-val szombaton (12.07.) 19 órától! Jó kaja és buli: gyere el te is!

[Nézd meg]!

2019-12-01

Elképesztő: az idén elvileg visszavonult Dexter Jackson bevállalja 2020-at is! Időközben betöltötte az ötvenet és nemhogy belefáradt volna a szakadatlan versenyzsbe - ne feledjük, 11 éve szerezte meg a Mr. Olympia címet! - most még motiváltabb. Azt állítja, hogy egyszerűen jobb akar lenni az idei formájánál, hiába elégedett vele, így el fog indulni a 2020-as Mr. Olympián is. Hihetetlen? Az, de kíváncsian várjuk sikerül-e 50 év felett javulni.

2019-11-26


BB.TV #170

Idén is Superbody sztorival zárjuk az őszt: Dudás Ádám nem először szerepel, de most durva csattanó van a történet végén, Kereki Daninak meg az elején, mert a sors érdekes módon valahogy összehozta őket.

Van itt esemény, kaland, edzéstechnika, backstage titkok meg minden.

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-11-22

Újabb legenda hagyta itt a sportvilágot. Ahogy a rockzenében sem csak amerika létezett, így a bodybuildingben is megvoltak az európai legendák. A német Jusup Wilkosz a nyolcvanas évek aranykorának top versenyzője volt, Magyarországon a pincetermekben mindenki ismerte a nevét. Pár nappal ezelőtt, 71 évesen távozott az acél-valhallába. Nyugodjék békében!

2019-11-14

Ritka, ha valaki (pozitív értelemben) bekerül a mainstream médiába: Rigó Richárd testépítő és erőemelő bajnokról - aki tűzoltó és favágó is emellett - több cikk is megjelent mostanában, mert a nógrád megyei sajtó szívesen foglalkozik a személyével - hiszen a maga nemében mégiscsak egy példaképről van szó. Itt a legújabb, tele érdekességgel!

[Nézd meg]!

2019-11-14

(Iparági pletykák szerint) Kathi Bélát felkérte a BMW, hogy márka-nagykövet legyen. 

A munkafronton is fokozódik a helyzet: megnyílt Egerben a Cutler Fitness Allure: sikerült a szintet még feljebb vinni egy edzőterem-étterem-wellnesshotel komplexummal, amely a jövőben biztosan zarándokhellyé válik. Erről hamarosan beszámolunk, addig is a linken a helyi sajtó.

[Nézd meg]!

2019-11-14

Nem valami jó Flex Wheeler helyzete. Állítólag jól viselte az amputációt, de az anyagi helyzetének javítása érdekében Dennis James volt profi testépítő gyűjtést kezdett egy adománygyűjtő oldalon. 

Az amerikai egészségügy olyan, hogy Flex-nek kezelésekre kellett járnia, jött az amputáció és utána szembesült a számlákkal. Nem csekély 120 ezer dollárt (!) kell összegyűjteniük. 

[Nézd meg]!

2019-10-28

Hamarosan jön a Superbody 2019 eredménylista itt és a Scitec Nutrition hivatalos csatornáin. 

2019-10-26

Tegnap lezárult a regisztráció, ma Superbody 2019! Érdemes lesz kijönni, mert brutális mezőny lesz és végre tolódunk vissza a bodybuilding felé! Többek között GP-ben hatalmas csata várható a Molnár Peti - Dudás Ádám - és az élete legjobb formájában levő Bereczki Krisztián között.

[Nézd meg]!

2019-10-25

Nem annyira részleges Flex Wheeler lábambutációja - sajnos nem a kisujjkörmét távolították el. Erős idegzetűeknek!

[Nézd meg]!

2019-10-23

Superbody bírók listája.

[Nézd meg]!

2019-10-22

Brutális lesz a Superbody programja: olyan izgalmak várhatóak, amit nagyon rég láttunk. Az Open mezőny iszonyatosan kemény lesz például, de még az Újonc is.

A Cutler Gym hálózat nagyon komoly pénzdíjakat ajánlott fel a Superbody nyereményeken felül: GP 300 ezer Ft, Open 100 ezer Ft, Újonc 100 ezer ft, Bikini 100 e Ft és a mezőny legszárazabb versenyzőjét is honorálni fogják 100 ezer Ft-tal.

Így a GP győzelem értéke másfél millió forintra rúg.

 

2019-10-21

Nemsokára lezárul a Superbody nevezés és már most látszik, hogy végre visszatér a bodybuilding - a sok újonc testépítő mellett brutál Open mezőny lesz. (És a GP se lesz kutya.)

Olyan Superbody lesz ez most, amilyet még nem láttál!

2019-10-21

Sokkoló hír: Flex Wheeler bal lábának egy részét amputálni kellett - állítólag életmentő beavatkozás volt. Egyelőre semmit nem tudunk, de Flex állítólag jól van és hamarosan nyilatkozni fog az ügyben. 

2019-10-14


BB.TV #169

Mészáros László 24-szeres fekvenyomó világrekorder Mr. Olympia beszámolóján kívül mesél a hőskor magyar versenyeiről a matricázott érmekkel, és bemutatja a legviccesebb fekvenyomás technikát.

Szó lesz egy napindító tápkieg-kombinációról és a koncentrált edzéstechnikáról, valamint van egy masszív sztorink Opre Alida 2018-as Superbody bajnokkal, akiről senki sem gondolná, mivel kezdte a pályafutását. Láttál már kávéautomatát belülről?

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-10-14

Superbody nevezés már csak egy hétig!

Ha valakinek gondja van a nevezéssel, mindenképp jelezze itt: superbody@scitecnutrition.hu 

2019-10-10

Említettük már, hogy nem fogsz unatkozni október 26-án?

Superbody Power Stars Show!

[Nézd meg]!

2019-10-09

Alakulnak a nevezések a Superbody-n. Úgy néz ki, sokkal erősebb mezőny lesz, mint tavaly: már most többen jelentkeztek, mint tavaly az egész mezőny és még van hátra e nevezésből másfél hét. Felhívjuk a versenyzők figyelmét hogy ne felejtsék el befizetni a nevezési díjat, mert annak visszaigazolását kérni fogják a regisztrációkor, a regisztráció helyszínén pedig a nevezési díj befizetés sokkal többe kerül.

2019-10-09

Dorian Yates kritizálja Brandon Curry Mr. Olympia címét? Háború, cicaharc, vagy valami más? Brandon Curry válasza igen tanulságos!

[Nézd meg]!

2019-10-02

Friss infók és érdekességek a 2019-es Superbodyról! Például: jön-e Brandon Curry végül és hozzá lehet-e férni?

[Nézd meg]!

2019-10-01

Az IFBB naturál versenyeket szervez? Nem vicc: az IFBB Ben Weider Naturals valóban megtörtént szeptember 20-21.-én, Kanadában. 

A verseny doppingtesztelt volt, a szokásos módon azonban csak poligráffal. Egyelőre túl sok versenyző nem jelent meg. A kezdeményezés mindenképpen dicséretes, reméljük nem fog bebukni. Hogy érthető egyen: ez az NPC vagy IFBB Pro vonal.

[Nézd meg]!

2019-09-27

Döntés született: Superbody bajnoki címmel rendelkezőknek nem kell nevezési díjat fizetni!

scitecnutrition.com/superbody/ 

2019-09-25

Elindult a scitecnutrition.com/superbody/  weboldal, így mostantól lehet nevezni a "versenyzők" menüpontban. Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a versenykíírásban mindenképpen olvassák el az általános és a kategóriájukra vonatkozó részeket.

Update: a superbody.hu oldal nem működik és nem is fog.

2019-09-23

SUPERBODY 2019 VERSENYKIÍRÁS

A hivatalos verziót nem sikerült még felrakni a Superbody.hu oldalra, nevezni majd ott lehet. Elvilag ma várható.

[Nézd meg]!

2019-09-20

Az ugye megvan, hogy Mészáros Laci megnyerte a Mr. Olympia Weekend fekvenyomó bajnokságát - megint? 282.5 kg nem csúcsteljesítmény tőle, de tudni kell, hogy egy profi fekvenyomó annyit nyom egy versenyen, amennyivel nyer, nem annyit, amit tudna. 

2019-09-20

Hungarian INBA Elite Tour Zalaegerszegen, október 12-én! Info a plakáton!

2019-09-18

Ronnie Coleman könyvet írt?

[Nézd meg]!

2019-09-17

Ha valakinek eddig nem esett le: a testépítő versenyszezon októberben van. Rögtön a Superbody utáni napon vasárnap, október 27-én Hódmezővásárhelyen lesz a nyolcadik WBPF Kriko kupa, így erre a hétvégére különösen érdemes lesz a versenyzőknek bekészülni!

Info a plakáton, nevezni pedig kizárólag a HBPF oldalán lehet!

2019-09-15

Brandon Curry nyerte meg a gazdátlan Mr. Olympia 2019-et: igazi harc volt, messze nem egyhangú a pontozás, és a késhegyre menő csatában William Bonac második, a 212-es Hadi Choopan pedig open dobogós!

[Nézd meg]!

2019-09-15

Ha közbe nem jön valami, a 2019-es Superbody történelmet ír: soha nem jött még Magyarországra aktuális Mr. Olympia, különösen nem a szponzorának a versenyére! Igen, Brandon Curry, a jelenlegi Mr. Olympia Team Scitec tag és ő lesz a Superbody díszvendége!

2019-09-14

Minden idők legjobb versenye lehet minden idők legrosszabbnak ígérkező Mr. Olympiájából: senki sem dominál, igazi, éles harc folyik a címért. Brandon Curry és William Bonac az esélyesek.

[Nézd meg]!

2019-09-12

Még egy Team Scitec tag lesz jelen a Mr. Olympia hétvégén: Ahmad Ashkanani ott lesz a 212 showdownban.  Openben potenciális győztesként lesz jelen Brandon Curry és mindketten potenciálisan meg lesznek hívva a Superbody-ra.

Reméljük összejön a cím, mert nagyon régóta nem tartózkodott Magyarországon regnáló Mr. Olympia, ebben a formában pedig soha.

2019-09-12

A debreceni Elite Fitness első születésnapján most hétvégén nyílt erősember verseny is lesz! A verseny két erősportoló legenda, Szabó Zsolti (mortort is gyűjt) és Lukács Krisztián védnöksége alatt szeptember 14.-én szombaton, azaz most hétvégén .  Mi is ott leszünk!

[Nézd meg]!

2019-09-11

Egyre viccesebb a profi bodybuilding világ: Nathan De Asha rajta volt a Mr. Olympia indulólistán, de "jogi problémák miatt" nem tud indulni. A gond csak az, hogy a jogi problémák a büntető törvénykönyv szempontjából állnak fenn, a szokásos tiltott csencselés maitt. Mi is feltesszük ilyenkor magunkban a kérdést: ezek tényleg ennyire hülyék?

2019-09-11

Úgy néz ki, az NPK Chariolais büfé jelen lesz a Superbody-n idén is, így kiváló minőségű marhaburger segíti majd a monstre program túlélését. Érdekesség, hogy aki meg akarja kóstolni az NPK eredeti marhahúsait, megteheti Budapesten egy új helyen: nemrég nylít meg az V. kerülte Sas u. 25.-ben a Hedon söröző-étterem, ahol a brutális burgerek és sztékek alapanyagát az NKP Charolais biztosítja. 

2019-09-11

A Superbody 2019 előnevezés jövő hét szerdától indul a Superbody weboldalán. A szervezők idén se mentek bele a nevezési díj-emelési őrületbe, a Superbody nevezési díjai maradnak reálisak.  Mindazonáltal szeptemberben még még kedvezőbb lesz a nevezési díj.

2019-09-10

Új különdíjak és egy eddig nem díjazott kategóriában is lesz pénzdíj a Superbodyn!

[Nézd meg]!

2019-09-09

Friss infók a 2019-es Superbodyról!

[Nézd meg]!

2019-09-08

Úgy néz ki, szokatlanul izgalmas Mr. Olympia elé nézünk: nem elég, hogy nyitottak az esélyek, még Hadi Chopan is ott lesz Openben, mert bizony nem kispályázik és nem 212-ben indul.

2019-09-06


BB.TV #168

Iszonyat edzés és tápkieg trükkök: hogyan éld túl a magas ismétlést, hogyan ne rontsd el a trumixot.

Interjú a világ legjobb erőemelőjével, Petr Petras-sal.

Kathi Béla és Oláh Vivien a Mr. Olympia városában. Folytatódnak Rigó Richárd testépítő bajnok és hivatásos hős kalandjai, avagy megmutatja, hogyan dolgozik egy férfi.

MEGNÉZEM!

2019-09-06

Egy héttel vagyunk a Mr. Olympia előtt és a tavaly címet vesztő, de azért eddig hétszeres bajnok Phil Heath tiszta vizet öntött  a pohárba, hogy indul-e: bejelentést tett.

[Nézd meg]!

2019-09-06

Shawn Rapetron (sic!) Rhoden Mr. Olympia indulása kérdéses még erősen, hiszen ő a tavalyi bajnok. Nos Shawn formában van és az IFBB nem tiltotta el a versenyzéstől, azaz ősszes biztosan fog profi versenyen indulni, de a Mr. Olympia-tiltás most is érvényes. Hogy ennek mi értelme van ebben a formában, arra még nem jöttünk rá, mert ha Rhoden nemi erőszakoló, akkor nem csak a Mr. Olympián rontja az IFBB és a sport hírnevét, ha meg ártatlan, akkor nincs miért eltiltani. Meg arra sem, hogy miért a budiajtóban kell fényképezkedni.

2019-09-02

Hadi Chopan, a 202-ből Openeseket ijesztgető iráni versenyző mégis indulhat a Mr. Olympián - megkapta a vízumot!

[Nézd meg]!

2019-08-30

78 éves korában elhunyt a legendás Franco Columbu, kétszeres Mr. Olympia győztes és Arnold Schwarzenegger barátja, edzőtársa. Egyelőre annyit tudunk, hogy nem egészségügyi probléma a halál oka, hanem baleset történt: úszni ment és vízbe fulladt. Részletek hamarosan! 

2019-08-29

Tegnap eltemették Szabó Ozor János Ozy-t: a szomorú hírben csak az a jó, hogy ezen a napon legendává vált. A barátok és sporttársak méltóképpen búcsúztak el tőle, de jelen volt a Hell's Angels motorosklub és régi barátja, Deák Bill Gyula is. Emlékét a legegyszerűbben a 44-es BBTv-vel tudjuk felidézni, amelyből mindenki megtudhatja, kis is volt ő. (9.10-től.)

[Nézd meg]!

2019-08-27

A debreceni Elite Fitness első születésnapján Power GP nyílt női és férfi erőemelő versenyt rendez két erősportoló legenda, Szabó Zsolti és Lukács Krisztián védnöksége alatt szeptember 14.-én szombaton.  Mi is ott leszünk!

[Nézd meg]!

2019-08-22

Elindult a Superbody 2019 hírfolyam! Mostantól folyamatosan közölni fogjuk az új információkat!

[Nézd meg]!

2019-08-20

Sokkoló hír. Pótolhatatlan veszteség érte a magyar erősportokat: ma hajnalban elhunyt Szabó Ozor, a mi Ozink.

Nemcsak kiváló és eredményes parasportoló volt (fekvenyomó, erősember és szkander bajnok), hanem több sportág versenyzőinek edzője és mentora. Nehéz leírni, hogy emberileg mennyire fájdalmas Ozi elvesztése, szakmailag pedig nagyon nagy kérdés, hogy milyen lesz jövő nélküle.

Szerkesztőségünk részvétét fejezi ki a családnak.

2019-08-19


BB.TV #167

Ez egy be nem tervezett különszám a BB.Tv valaha volt legegzotikusabb helyszínéről: sosem látott hardcore edzőterem, különleges, mindenkinek jó edzésmódszer és elmélkedés a rendezvényekről, valamint a sport jövőjéről.

Ismét tudunk újat mutatni: ülj le, nézd végig, ez a te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-08-18

BBTv dömping várható! Hamarosan jön a 167.-es, ami egy különszám lett amiatt, hogy Bunny blokkja túl masszív és hosszú lett. Ez megint egy olyan rész lesz, amire biztosan nem számítasz. Utána, még ebben a hónapban jön a 168. és szeptember elején a 169.!

2019-08-16

Túlnőhet a Mr. Olympián Dwayne Johnson új versenye jövőre - ezt még Arnold Schwarzeneggernek sem szabad.

[Nézd meg]!

2019-08-12

Cedric McMillan elfogadta a meghívót (amit állítólag ő kért), így indul a Mr. Olympián. Érdekesség, hogy Big Ramy is úgy készül, mintha kvalifikált volna, pedig nem, azt viszont kijelentette, hogy mindenképp ott lesz Las Vegasban. Lehet ez egy célzás a szervezőknek, hogy ha Cedric kapott meghívót, akkor őt is hívják meg. Erre azonban nem sok esély van. Állítólag Shawn Rhoden is készül, hátha mégis elindulhat.

2019-08-11

Őrület - Phil Heath mégis visszatér és indul az Olympián?

[Nézd meg]!

2019-08-10

Hamarosan indul a Superbody 2019 hírrovat!

A Superbody október 26-án szombaton lesz a Kongresszusi Központban!

2019-08-10

Nem semmi: Cedric McMillan speciális meghívót kapott a Mr. Olympiára! Hogy lehet ez? Először is úgy, hogy idén nem sikerült kvalifikálnia győzelemmel, pontszámokkal pedig hajszálnyira, de lemaradt. A szervezők azonban úgy gondolták, ott a helye, így a történelem folyamán harmadik személyként és egyetlen aktív versenyzőként meghívásos alapon kvalifikált. A kérdés csak az, hogy elfogadja-e, hiszen alig maradt idő a felkészülésre.

2019-08-06

Dexter Jackson győzelmével a Tampa Prón zárult a 2019-es Mr. Olympia kvalifikáció sorozat.

[Nézd meg]!

2019-08-06

Hadi Chopan 212-es versenyzőként odaver az Olympián az Open élmezőnynek? Nem úgy néz ki, de nem rajta múlik!

[Nézd meg]!

2019-08-06

Jótékonysági nap a zalaegerszegi Aquacity-ben a Cutler Gym-mel! Gyere ki, edd tele magad és segíts a zalaegerszegi kórháznak!

2019-08-04

A Somogyi Hírlap Online már le is közölt egy jó kis összefoglalót a Muscle Beachről, nyilván "civil" szemszögből. (Apró tévedés a cikkben, hogy Bunny nem szervezőként vett részt az eseményen, csak bizonyos területen szakmai tanácsadóként.)

[Nézd meg]!

2019-08-03

SCITEC MUSCLE BEACH Siófokon!

Azoknak akik autóval jönnek: egy sarokkal a Plázs Karinthi utcai bejáratától van őrzött parkoló renkdvíül baráti napidíjjal! (Karinthy-Köztársaság u. sarok.)

Versenyzői regisztráció és belépő a strand ugyanazen bejáratánál.

 Csekkold a linken a műsortervet!

[Nézd meg]!

2019-08-02

Shawn Rhoden ártatlannak vallja magát a nemi erőszak ügyében, és két hazugságvizsgálón is átment.

[Nézd meg]!

2019-08-02

Ma, a SCITEC MUSCLE BEACH első napján reggel óta folyik a Scitec Raw elhúzó verseny, 16.00-kor pedig Petr Petras erőemelő rekorder tar szemináriumot.

Csekkold a hétvége programját!

[Nézd meg]!

2019-07-31

Péntektől SCITEC MUSCLE BEACH Siófokon!

Végre úgy néz ki, nem totál kánikulában, hanem elviselhetőbb időjárásban zajlik a 3 napos (péntek-szombat-vasárnap) fesztivál.

A szokásos programokon túl idén többek között kamionhúzó bajnokság, Felföldi Játékok és szkander bemutató is lesz. Időközben eldőlt, hogy biztosan itt lesz Brandony Curry, a protenciális 2019-es Mr. Olympia, de természesen Cedric McMillan idén is jön, valamit itt lesz a világ egyik legjobb fekvenyomója, Kirill Sarychev és petr Petras erőemelő világcsúcstartó is. Csekkold a linken a műsortervet!

[Nézd meg]!

2019-07-21

Áldozat is lehet Shawn Rhoden a nemi erőszak ügyében - újabb részletek kerültek ki!

[Nézd meg]!

2019-07-21

William Bonac a Mr. Olympia felkészülés közepén nagy dráma közepette lapátra tette Neil Hill-t, a guruját, ami veszélyezteti a történelmi Olympia esélyeit.

[Nézd meg]!

2019-07-17

Dexter Jackson azt mondja, a hétszeres bajnok Phil Heath végleg visszavonult, de utóbbi vitatkozna.

[Nézd meg]!

2019-07-15

A pletykák szerint a hétszeres 212-es Mr. Olympia bajnok Flex Lewis nem vonul vissza mégsem, hanem újra indul a 2019-es Mr. Olympián.

Ez azonban valószínűleg erős tévedés, talán a 12 weeks out kifejezés miatt, ami azonban nem Flex Lewis 12 hát múlva következő versenyzését, hanem a nevével fémjelzett Flex Lewis Canadian Classic verseny időpontját jelenti.

2019-07-15

Az aktuális nagy Lee Priest hiszti: nemhogy nem engedték be ingyen a venice-i Gold's Gymbe ("Mecca") az Amerikában ritkán megforduló ex-profi versenyzőt, de még vastagon is számoltak neki. Állítólag 40 dollár/nap, de ugye Lee Priestet nem választanád a könyvelődnek? Mindenesetre a Gold's Venice tényleg drágább, mint a többi terem, talán Lee ezt nem tudta és bizony a főleg turisták által használt napijegy tényleg felugrott 40 dodóra, ami 12 ezer Forint. A terem igazgatója mindenesetre bocsánatot kért és felajánlott egy ingyenes bérletet, ami a világ összes Gold's Gymjébe érvényes. Meglehet, Lee jobban járt volna, ha a budapesti Meccát választja, mifelénk megtiszteltetésnek veszik az ilyen legendás sportolók látogatását.

2019-07-15

Shawn Rhoden-t nem erőszakkal vádolják - de mik a jéghideg tények?

[Nézd meg]!

2019-07-13

BRÉKING!

Shawn Rhodennek már nem kell a Mr. Olympián indulni: nemi erőszakkal gyanúsítják!

Update!

[Nézd meg]!

2019-07-12

Felkerült a Scitec Muscle Beach 2019 programja!

(A linken ott van a nevezési lap is a Muscle Beach - bikini stb. - versenyekhez.)

[Nézd meg]!

2019-07-10

Az INBA versenysorozata folytatódik, a Hungarian Elite Tour októberben lesz Zalaegerszegen. Kattints a képre!

2019-07-10


BB.TV #166

Mitől profi a profi? Nem csak azt tudjuk meg Brandon Curry IFBB Profitól (Team Scitec), hogy egy profi versenyző hogyan játszik az étrenddel, hanem azt is, hogy mi az a titok Kuwaitban, ami a Mr. Olympia top versenyzői közé repítette. Mindemellett felesége, Brandy Leaver beavat minket az életük nem egyszerű, kissé drámai történetébe.

Nem kevésbé erős anyag szakmailag Liszli Erika Naturál Olympia bajnok sztorija sem, aki gyakorlatilag minden fontos dolgot elmond a versenyfelkészülésről - korántsem csak csajoknak ajánlott!

Mindezek mellett Bunny elemében van és bemutatja a való világot, a legjobb üdítőt, a legfinomabb fehérjét és egy életre megoldja az izomvesztés problémádat.

Megérte várni - ülj le és nézd végig, a BB.Tv, a te mozid! (Fejhallgató ajánlott!)

MEGNÉZEM!

2019-07-09

Elkészült a Scitec Muscle Beach Raw felvenyomó verseny plakátja. A sztárvendég Mészáros Laci mellett a világ egyik legjobb fekvenyomója, Kiryll Saricev lesz. Nevezés a linken!

[Nézd meg]!

2019-07-01

Nathan De Asha simán nyerte a Battle of Britain Pro 2019-et, láthatóan nem akadályozza a korábbi fertőzés, Zack Khan hazai közönség előtt égett le.

[Nézd meg]!

2019-06-28

Az IFBB Pro mezőny európai képviselőinek egy tekintélyes hányada indul a Battle of Britain Pro 2019-en, és hiába van erős favorit, könnyen lehet meglepetésdobogó.

[Nézd meg]!

2019-06-26

Nathan De Asha szeme felrobbant, és közel került a teljes vaksághoz, de műtétre még nem került sor.

[Nézd meg]!

2019-06-25

Dexter Jackson szerint elérhető a Mr. Olympia cím, de már a visszavonulást is belőtte.

[Nézd meg]!

2019-06-20

Phil Heath egy turnét választhatott a Mr. Olympia visszavágó helyett; hamarosan Angliába utazik egy előadássorozatra.

[Nézd meg]!

2019-06-19

Dudás Ádám befejezte a szezont, de 4 hét tömegelés után spontán elindult a hétvégi WABBA VB-n profiban - gyakorlatilag nem tervezte, csak rábeszélték, így a felkészülés 1, azaz egy hét volt. Az eredmény nem rossz, mert első helyen végzett - pedig kemény volt a mezőny. 

2019-06-15

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay a pletykák szerint régi-új edzőre váltott, hogy Jay Cutler ex-mentora vezesse győzelemre a következő években.

[Nézd meg]!

2019-06-13

Shawn Rhoden a Mr. Olympián már tavaly legyőzte Phil Heath-et, most egy interjúban is megtette, és nem kellett több, mint némi kulturált viselkedés.

[Nézd meg]!

2019-06-12


 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil "Yoda" Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.

[Nézd meg]!

2019-06-11

Dexter Jackson nemhogy visszavonulna, az uralkodó Mr. Olympiát megszégyenítő formában van.

[Nézd meg]!

2019-06-11

Pletykaszint: állítólag a tesztvetítések alapján a Terminator 6. rettenetes és Arnold Schwarzenegger jelenete a T3 bárjelenetének igen mély szintje alatt van. Hollywood sok mozijegyet spórol nekünk újabban!

2019-06-07

Phil Heath vissza akarja szerezni a Mr. Olympia címet, de eddig úgy tűnt, 2019-et a regenerálódásnak szenteli.

[Nézd meg]!

2019-06-06

Idén jubilál az Open Road Fesztivál (20.!), ahol idén is forgat a BBTv a nyitónapon és pénteken is. Őrületes buli, 15 ezer ember, de protein nem lesz csak sör meg motorok. 

Ha még nem voltál, ezt egyszer az életben látni kell - ez a motorok Muscle Beach-e!

[Nézd meg]!

2019-06-05

Arnold Schwarzenegger egy Stan Lee által elindított rajzfilmben lesz ex-szuperhős, aki megtanítja a hősök következő generációjának az alapokat - sportból is.

[Nézd meg]!

2019-06-04

Kétséges, hogy Shawn Rhoden csúcsformába kerülhet szeptemberig, bár egy vendégpózoláson újfent bizonyította, hogy képes rohamtempóban fejlődni.

[Nézd meg]!

2019-06-04

Arnold Schwarzenegger most már végképp eltörölte az önbecsülését és örökre deklarálta, hogy ő az agyhalálosztó. Eljött az ítéletnap: legújabb produkációjában reppel, de ez valójában sokkal rosszabb, mint amilyennek hangzik, főleg hogy egy osztrák gagyiénekes audovizuális szennnyezésében működik közre. Ilyen szart még életedben nem hallottál - csak saját felelősségre!

[Nézd meg]!

2019-05-29

Találós kérdés: ki az a rejtett tehetség, aki két perc alatt ilyen rajzot tud rittyenteni? Külön felhívjuk a figyelmet a rajz minőségén kívül az anatómiai és esztétikai szakértelemre. A megfejtéshez kattints a képre, ott a szignó a sarokban!

2019-05-28

Újabb csodagyerek? Ezúttal könnyen lehet, mert nem akárki fiáról van szó!

[Nézd meg]!

2019-05-27

Mr. Olympia 2019: mostantól mind a 8 kategória díjátadása a fő színpadon lesz pénteken és szombaton este. Ha esetleg valaki nincs képben: a főszínpad eddig Mr. Olympia ("open") verseny számára volt fenntartva, de egy ideje a szombati shown itt tartották már a 212-őt és a bikinit is. A többi verseny az expón volt megtartva, azaz pl. annak idején a 202-es kategória versenyzői egyáltalán nem álltak a Mr. Olympia színpadán az Orleans hotelben.  Mostantól az összes kategória díjkiosztója legalább a főszínpadon lesz (aminek a hátránya, hogy át kell utazni a Las Vegas Convention Centerből, ami nyilván azért megéri) , de a teljes Mens Physique és Womens Physique kategóriát is itt tartják. A 212 a szombati esti show-ról péntekre fog költözni.

2019-05-26

Ha már a filmeknél tartunk, Big Ramy (aki ugye vagy indul az Olympián vagy nem) szerepel egy akciófilmben! Méghozzá azzal a Hafthor Bjornssonnal, aki ugye nem csak strongman karrierje, hanem a Trónok miatt is világhírú. Nem melékesen felbukkan Myke Tyson is. Nos a legfélelmetesebb, hogy a Hamlet Pjeroun című film egyiptomi, ami azt jelenti, hogy alul fogja múlni a hollywoodi produkciókat is, ami ma már nem könnyű. Megtekintés saját felelősségre!

[Nézd meg]!

2019-05-26

Arnold Schwarzennegger szerint be kéne vezetni a doppingelllenőrzést? Túlélné ezt a profi testépítés?

[Nézd meg]!

2019-05-24

Megjelent a Terminator 6 trailere, amiben ismét szerepet kapott Arnold Schwarzenegger. A megtekintését senkinek sem ajánjuk, kattintás saját felelősségre! 

[Nézd meg]!

2019-05-22

Sajnos a 2010-es évek arról szólnak, hogy egyes legendák hogyan alázzák szét a múltbeli hírnevüket. Arnold Schwarzenegger szelfimániáját nem kell bemutatni, de feltehetnénk azt a találós kérdést, hogy ez kinek volt olyan fontos: kedves olvasóink, itt tart szellemileg Dorian Yates. Gratulálunk az "önmegvalósításhoz!"

2019-05-22

Megfejtés a tegnapi találós kérdésünkhöz: Kaszás Bálint! Ősszel jön a negyedik Superbody szoborért!

2019-05-21

Na ki van ilyen formában jóval az őszi szezon előtt? Hamarosan megtudod! A magyar testépítés egyik nagyágyúja visszatér!

2019-05-18

Arnold Schwarzeneggert megtámadták a dél-afrikai Arnold Classicon - konkrétan hátbarúgták!

[Nézd meg]!

2019-05-15

Brutális bemutató lesz hétfőn a Meccában 19.30-kor! Kiss Jenő IFBB Pro testépítő legenda brutális formában, Harcos Beáta női testépítő Womens Physique világbajnok és a csodálatos Urbán Ágnes fitnessz modell. Műsorvezető: Kovács Drugsbunny Zsolt.  Ingyenes, gyere el! 

[Nézd meg]!

2019-05-14

Phil Heath mégis indul a Mr. Olympián? A hétvégi Bodypower Expo-n kérdezett rá valaki és azt mondta, mindenképpen elindul, mert ha kihagy, akkor valószínűleg soha többő nem fog Mr. Olympián indulni. Sőt, mindössze 8 hetes felkészülést szán rá! Hogy ebből mi lesz, nem tudjuk, de kezd érdekes lenne a Mr. Olympia helyzet.

2019-05-13

Dudás Ádámnak összejött a WABBA Hercules Pro győzelem, de szerényen ezt nyilatkozta: nem volt túl erős a mezőny.

2019-05-12

Kormos Zoli megcsinálta! Szép terv volt 50 évesen lenyomni egy utolsó szezont és Zoli be is gyűjtötte most hétvégén a PCA EB 50 feletti kategóriájának első helyét. (A kép nem aktuális.) Ez a jövőbeni szakértő-guru karrierjéhez igen jó kiindulópont.

Ugyanitt Berek Gábor - 172 centis kategóriában lett első, Dudás Ádám profiban második.

2019-05-09

Dupla vagy semmi? A hétvégén két verseny egymás után következő napon Dudás Ádámnak, a birminghami Body Power Expo-n belül: PCA EB Championship, majd másnap WABBA Hercules Cup.

2019-05-09

Big Ramy bukta az Olympiát?

[Nézd meg]!

2019-05-08


BB.TV #165

Kormos Zoli, a 2015-ös Superbody bajnok és több nemzetközi cím birtokosa utolsó szezonjára készül: itt bizony rendben van a tudás, a rutin és a hozzállás, igazi kő-testépítőről beszélünk.

Bunny felháborító táplálkozási ötleteit a régmúlt sztorijaival tetézi, Kathi Béla pedig mint Indiana Jones a frigyládát, úgy keresi az Arnold Schwarzenegger csillagot Hollywoodban.

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-05-07

Mészáros László tavaly megnyerte a Mr. Olympia fekvenyomó versenyét, de a szervezők biztosan szeretnék, ha végre legyőzné valaki, ezért idén is meghívták. Kérdés: sikerül-e?

2019-05-04

Kathi Béla ma 40 éves és ebből az alkalomből a Scitec Nutrition egy születésnapi videoklipet készített. Érdemes megnézni, mert iszonyat munka lehetett ennyi archív anyag kikeresése!

[Nézd meg]!

2019-04-30

Kohári Richárd állítólag hatalmasat fejlődött az elmúlt évhez képest is. Eddig is megvolt a potenciál és az élmezőnyben végzet - Superbodyn nem egyszer választotta el hajszál a győzelemtől. Őssze is indulni fog, reméljük idén megcélozza a szobrot! 

[Nézd meg]!

2019-04-29

Dana Linn Baley, a 2013-as Physique Olympia győztes kórházban! Az ok egy talán számodra újdonságképt ható, de létező betegség, a "rhabdo", azaz rhabdomyolysis: a vázizmok túledzettség okozta sorvadása. 

"Szép" sport ez? Igen, csak ésszel kell csinálni. Ne feledjük: egy feltűnési viszketegségben szenvedő "youtube-sztárról" beszélünk, aki lángoló súlyokat rángtató, azóta már szívűtéten átesett észkombájnnal együtt nyomta a hülyeséget.

Szerencsére a idiótafluencerek igyekeznek bizonyítani nekünk az örök érvényű mondást: csak ésszel!

2019-04-29

Dexter Jackson most akkor visszavonul vagy sem? 

[Nézd meg]!

2019-04-28

Dudás Ádám vállát megcsípte a darázs, de lehet maga Darázs Ádám volt, mert a váll-kar szerkezet brutális.

2019-04-28

Egy kis erő: a Kern US Open powerlifting bajnokságon San Diegoban a 20 éves, 146 kilós Benes Gergő 992,5 kilós raw összetettet ért el, a 26 éves 110 kilós Nagy János pedig 940 kilós összetettet. Benes Gergőt gondolta egyébként Kathi Béla annak a versenyzőnek, aki meg tudja dönteni a guggolás rekordját, de Gergő raw versenyző, Béla pedig ruhában guggolt annak idején.

2019-04-28

Dudás Ádám update: tegnap behúzta a Frei Classicot! Még jobb hír, hogy úgy néz ki, Kohári Ricsi figyel ott mellette!

2019-04-26

Kai Greene speciális meghívót kapott a Mr. Olympiára! 4 éve nem indult a Mr. Olympán nagy sértődések közepette, ennek ellenére most megint (mint ahogy 2017-ben) meghívót kapott Dan Solomon-tól, a Mr. Olympia elnökétől. A vicc az, hogy egyáltalán nem biztos hogy elfogadja és ennek oka nem csak a sértődöttség, hanem hogy most sincs több esélye nyerni, mint eddig, sőt.

2019-04-25

Rigó Richárd második szezonjában már top 3-as volt a Superbodyn és VB második helyet szerzett, de Nógrád megyében már ezzel is igazi szupersztár: állandóan írnak róla a helyi lapok, nemrégiben még arról is megjelent cikk, hogy a BB.Tv-ben szerepelt. Igaz, ez mindenképpen betudható annak is, hogy katasztrófavédelmi parancsnokként  akár életmentésben is számíthatnak rá a megyében.

[Nézd meg]!

2019-04-23

Óriási kockázat, hogy nem jut be az Olympiára: Big Ramy 19-re húz lapot? 

[Nézd meg]!

2019-04-23

Dudás Ádám belecsapott a lecsóba: úgy néz ki, szinte minden hétvégén versenye lesz a tavaszi szezonban. A következő állomás: Lengyelország. Update: nem bírjuk követni, most hétvége Frei Classic, két hét mulva PCA Birmingham, ha minden jól megy másnap WABBA. 

2019-04-21


BB.TV #164

Ez sem öt perc alatt készült el: Zimmermann Ferenc veterán testépítő bajnokunk sztoriján keresztül bepillantást nyerhetünk a magyar testépítő sport történelmébe.

Kathi Béla elvisz minket a legendás Gold's Gymbe, ahol sok minden kiderül. Meggasztrózzuk a zöldbabot, brutalizáljuk a hasprést, miközben bepillanthatunk az Arnold Classic Éjszakájába, hol Tom Platz guggolás rekordkísérlet is volt.

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-04-20

Dudás Ádám nyerte a Vitaflex GP-t, de valószínűleg csak hajszállal Kormos Zoli előtt, aki szintén atom formát hozott. Ádám nem volt benne biztos, hogy sikerül beszáradni, de végül összejött.

2019-04-18

Jelen voltunk a Magyar Szkander Szövetség sajtótájékoztatóján, amelyen aláírták a szeződést a 2020-as Szkander Eb-re, amelyet Magyarország rendezhet és Balatonfüreden fognak tartani 2020 májusában. A Nemzeti Sport is megírta az eseményt. Valószínűleg a BB.Tv is részt fog venni a projektben egy film formájában.

[Nézd meg]!

2019-04-17

Lou Ferrigno sora olyan rosszul megy, hogy rendőrnek állt. Vagy csak áprilisi tréfa?

[Nézd meg]!

2019-04-17

Az idei Scitec Muscle Beach Augusztus 2-3-4.-én lesz. Jelen lesz a két Mr. Olympia kihívó, Brandon Curry és Cedric McMillan, de a többi sztárvendég kiléte egyelőre titok. A program minden idők legbrutálisabbja lesz, olyan apróságokkal, mint kamionhúzó bajnokság.

2019-04-17

Dudás Ádám Superbody bajnok visszatér, de nem ősszel, hanem most: ő is indul a hétvégi versenyen az Angyalfödi Sportközpontban. Bár elsőre úgy tűnt, nem lesz meg a forma, valószínűleg sikerülni fog.

2019-04-12

Jay Cutler visszatér?

[Nézd meg]!

2019-04-11

Állítólag sokkoló látvány volt a FIBO-n: mi történt Dennis Wolf-fal? Visszavonul? 

[Nézd meg]!

2019-04-10

Már hagyomány: VI. Erőemelő Edzőtábor Isaszegen 2019 július 8.-13. 5 napos, bentlakásos képzés kőkemény edzésekkel és élményekkel, kezdőknek is!

Jelentkezési határidő április 30. Ha van ambíciód, jelentkezz, életre szóló élmény!

[Nézd meg]!

2019-04-10

Big Ramy nem lesz ott a Mr. Olympián? 

Bármekkora esélyesnek is tűnik, tavaly Big Ramy nemhogy a dobogóról csúszott le, de a top 5-be sem fért be, azaz nem kvalifikált automatikusan a 2019-es Mr. Olympiára. Ergo kvalifikálnia kell valahol, de ehhez képest nem indul még el sehol, kihagyta az eddigi két Arnold Classicot is, a New York Pro-ra pedig a ramadan miatt nem tudott készülni. Ugyan már Big Ramy séker is létezik, de lehet, hogy ebből nem lesz idén Mr. Olympia?

2019-04-09

Kormos Zoli több mint tíz éve váltott fitnesszről(!) testépítésre és mivel akkoriban Spanyolországban élt, előbb próbálkozott a nemzetközi mezőnyben, mint a hazain - ahova aztán iszonyatos formával robbant be, hogy elvigye a 2015-ös Superbody GP-t. Zoli lassan 50 éves és a születésnapjára egy utolsó szezonnal kívánja meglepni magát: ennek első állomása a Vitaflex GP lesz két hét múlva.

2019-04-08

Arnold Schwarzenegger megmondta az okosságot Phil Heath-nek: szerinte ha Phil formában van, verhetetlen, így ő a helyében visszajönne 2019-ben és bosszút állna. És persze azt ajánlotta, hogy induljon Arnold Classicon is - nyilván teljesen önzetlenül.

2019-04-06

Sergio Oliva (a Mítosz) anime karakter lett? Igen! Sőt, a sztorit ne most kezdődött: először egy manga szereplőt mintáztak róla Mr. Oliva, vagy Baki Oliva vagy Biscuit Oliva néven, a fene se tudja követni. Majd a Netflix anima sorozatában is szerepel: egy az egyben Sergio Oliva, még az öltözködésében is. Hogy ezt jogilag hogy hozták össze, nem tudjuk. Sergio 2012-ben hunyt el.

2019-04-06

Dexter Jackson visszavonul? Minden idők egyik legjobb esztétikus versenyzője, a 2008-as Olympia fáradhatatlanul versenyzett mostanáig, azonban tavaly, 58 évesen már nem tudott a Top 6-ba kerülni, így idén először beszélt arról, hogy a 2019-es Mr. Olympia után lehet, hogy visszavonul. Biztosat azonban csak szeptemberben fogunk tudni.

2019-03-26

Arnold Schwarzenegger nyilatkozott - lesz végre Conan folytatás? Egy biztos: a Conan-film sorsa van olyan brutális, mint maga a film.

[Nézd meg]!

2019-03-26

Szinte megtörtént a leggagyibb április elsejei tréfa, amit Ronnie Colemannel és Jay Cutlerrel is ezerszer elsütöttek: Antoine Vaillant Mens Physique-re váltott - de szerencsére csak poénkodott egy bemutatón.

Természetesen ebből ordenáré hiszti lett a kategóriában négyszeres Mr. Olympia címet (igen, ilyen is van!) versenyző részéről, így most megy a szánalmas cicaharc, amelynek részleteibe nem szeretnénk belemenni.

Mindenesetre sosem gondoltuk volna, hogy ezzel valaki egyszer tényleg poénkodni fog és szerintünk Antoine volt már viccesebb is.

[Ne nézd meg]!

2019-03-23

Tegnap igen jól sikerült a Samir Bannout szeminárium: pontosan olyan sportembert ismerhettünk meg, amire számtottunk. És igen, megtudtuk, hogy miért voltak akkoriban "igazi" fizikumok.Összefoglaló hamarosan!

2019-03-21

Bár Bohos Kornél műszaki hiba miatt nem ért oda a zalaegerszegi Cutler szülinapra, a rendezvény Sántha Tomiék és Liszli Erika jóvoltából kitűnően sikerült. 

Csakúgy mint a tegnapi hajdúszoboszlói Herkules Gym buli, ahol Szabó Zsolti alkotott egy olyat, hogy nem hozott edzőcuccot, mert azt hitte, hogy beszélgetés lesz.  Kathi Béla viszont annak ellenére mutatott egy csipetnyi régi Kathi Bélát - amibe valószínűleg minden résztvevő beleborzongott - hogy csak két órát aludt.

2019-03-21

Igen jó fotók készültek Ausztráliában az Arnold Classicon végre jó formát hozó Cedric McMillanről! Kattints a képre!

2019-03-21

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy Robby Robinson komoly egészségügyi problémával kórházba került. A jó hír, hogy az ellátására szervezett gyűjtés jól halad, a tervezett költség duplája is összejött már, bár sosem lehet tudni, hogy ez elég-e, főleg, hogy állítólag nincs biztosítása. (Más kérdés, hogy mennyit érnek a közösségi oldalak, ha 70 ezer követője van, de nem lett 70 ezer dollárja.) A rossz hír, hogy a legenda még mindig nincs a legjobb állapotban, sőt, nem lehet tudni, hogy egyáltalán túlél-e. Azt már elmondta, hogy nem fél a haláltól. 

2019-03-18

BRÉKING NYÚZ!

Megvan az Samir Bannout szeminárium végleges időpontja: március 22. 18.00. Helyszín: Scitec Gold.

A rendezvény ingyenes - mindenképpen gyere el, mert egy olyan bodybuilding legendával találkozhatsz, akivel nem lesz több lehetőséged az életben. Másrészt mert ő volt az a nyolcvanas évekbeli fizikum, amit a mai napig a legjobbnak tartunk - csak elárul valamit arról, hogyan kell csinálni?!

2019-03-18

Titkos információ: megkezdődött a Scitec Muscle Beach szervezése. Még semmi sem biztos, de az előzetes tervek szerint minden idők legbrutálisabb Muscle Beach-e lesz az idei. 

2019-03-18

Cedric visszavág! Meglepetés az Arnold Classic Ausztrálián?

[Nézd meg]!

2019-03-17

Bazi nagy buli lesz Hajdúszoboszlón a megújult Herkules Gymben: Kathi Béla teljesen önként visszatér a strongman sportba, hogy Szabó Zsolti örökös erősember bajnokkal és Lukács Krisztián nem örökös erősember bajnokkal együtt strongman versenyen vegyen részt, további jelentős sportolók és vendégek részvételével! A rendezvény komolysága és búskomor hangulata nem garantált! Időpont: március 20. 17 óra, részletek a képen! 

2019-03-13

A legendás Robby Robinson kórházban, de nem a "szokásos" dolgok miatt. Te is segíthetsz!

[Nézd meg]!

2019-03-11

Kai Greene és a Marvel? Kai Greene rejtélyes képet tett közzé a Marvel logóval ami különböző találgatásokra adhat okot a rajongóknak, akik persze bőszen találgatnak is, hogy Kai Greene Marvel szuperhős lesz. Kérjük kedves olvasóinkat, nyugodjanak meg, mert ugyan a hír nagyon izgalmas, de az esély csekély: a hollywoodi mainstream nem nagyon nyitott a testépítőkre. Maximum olyan morzsák jutnak, mint amikor Kai Charlie Sheennel szerepelt együtt egy fotón a Planters Nuts(?) Superbowl kampányában.

2019-03-11

Ne feledd: szombaton Cutler Zalaegerszeg szülinap, ahol csatlakozik a csapathoz Benis Vivien Superbody bajnok és Sántha Tamás Superbody bajnok is, de természetesen jelen lesznek a hely erők, mint Liszli Erika és Horváth Márta naturál Olympia kategóriagyőztesek. 

2019-03-06

Bazi nagy buli lesz Hajdúszoboszlón a megújult Herkules Gymben: Kathi Béla teljesen önként visszatér a strongman sportba, hogy Szabó Zsolti örökös erősember bajnokkal és Lukács Krisztián nem örökös erősember bajnokkal együtt strongman versenyen vegyen részt, további jelentős sportolók és vendégek részvételével! A rendezvény komolysága és búskomor hangulata nem garantált! Időpont: március 20. 17 óra, részletek a képen! 

2019-03-06

BRÉKING!

A Samir Bannout szeminárium dátuma módosult. A rendezvény március végén lesz megtartva, mert időközben lejárt Samir útlevele. Amint dátum lesz, közzétesszük!

2019-03-05

Brandon Curry késhegyre menő csatában győzte le a címvédő bajnok William Bonac-et a 2019-es Arnold Classic-on.


[Nézd meg]!

2019-03-05

Branch Warren visszatér? (2019 edition.)

[Nézd meg]!

2019-03-05

Cutler Gym Zalaegerszeg 1. szülinap 2019.03.16 szombat 14.00-tól!

Kattints a képre az infóhoz!

2019-03-04

Sajnos a Tom Platz rekord megdöntése nem sikerült - eléggé nevetséges technikai okok miatt - és cseppet sem vigasztal minket, hogy másnap az Arnold Classic-on Higa Monsternek sem sikerült megdönteni a csúcsot. 

De ettől még jó buli volt az Arnold Classic Éjszakája!

[Nézd meg]!

2019-03-02

Kezdődik az Arnold Classic 2019 néhány órán belül; aki teheti, kövesse velünk élőben a Scitec Goldban, mindenki másnak itt az online közvetítés.


[Nézd meg]!

2019-03-01

Arnold Classic 2019 indulólista:

Lionel Beyeke
William Bonac
Rafael Brandao
Brandon Curry Team Scitec
Charles Dixon
Steve Kuclo
Joshua Lenartowicz
Victor Martinez
Cedric McMillan Team Scitec
Luke Sandoe
Mikhail Volinkin
Akim Williams
Roelly Winklaar

2019-02-28

Cutler Power Challenge a Cutler Győrben holnap 15.00-kor!

2019-02-28

Arnold Classic Éjszakája szombaton 17.00-tól!

Levetítjük Kathi Béla soha nem látott amerikai kalandjait, megpróbáljuk megdönteni a Tom Platz Guggoló rekordot, meghívtuk a Megateszt győzteseket akiktől megkérdezheted, hogyan történt a teszt valójában, sütünk proteines dolgokat, megpeletés vendégeink Szabó Niki, a vele semmilyen rokonságban nem álló, de hasonlóan csinos Szabó Zsolti örökös erősember bajnok és Kaszás Bálint háromszoros Superbody abszolőt bajnok. Műsorvezető Bodó Imi, Bunny és Hurka.  

Fogd fel ezt egy nagy bulinak - mi is ezt tesszük!

[Nézd meg]!

2019-02-27

Samir Bannout, a Libanoni Oroszlán, az 1983-as Mr. Olympia szemináriumot tart a Scitec Goldban március 8.-án 18.00-kor! Minden testépítés rajongónak kötelező! A rendezvény ingyenes!

2019-02-25

Újra megnyílt a Fitt Market budán az Alleenál, a Xi. kerület Bercsényi u. 26-ban - nem messze attól a helytől, ahol a 90-es évek elejének egyik legendás, ún. body shopja volt található. A Fitt Marketben minden élelmiszert megtaálsz, amit a sporthoz kell - ne feledd, az vagy, amit megeszel!

2019-02-25

Meglesz a Samir Bannout szeminárium a Scitec Goldban! Időpont: március 8. 18:00. Részletek hamarosan!

2019-02-19

Arnold Classic Éjszakája előzetes programterv: gyere el!

[Nézd meg]!

2019-02-18

A legendás Samir Bannout, az 1983-as Mr. Olympia állítólag Magyarországra látogat üzleti ügyben. Hamarosan kiderül, tudunk-e vele szemináriumot szervezni márciusban. 

2019-02-14

Az Arnold Classic Éjszakáján saját testsúlyos guggoló verseny lesz, ami lehet előzetesen is nevezni hamarosan, de a nagyobb durranás az 500 fontos Tom Platz rekorddöntő verseny, amire szintén lehet jelentkezni. Egy pályázó már biztos van, a helyzet pikantériája azonban az, hogy egy Grant Higa Monster nevű erőemelő és pro strongman bejelentett egy ugyanilyen rekordöntési kísérletet az Arnold Classicon. Sajnos pechje van, mert 3.-ra, mi pedig másodikán le fogjuk tudni a mienket. Vajon mi nyerünk, vagy ő?

2019-02-13


BB.TV #162

Pár éve bebetonozta magát a top testépítők közé és a BB.Tv-be is, ezért senki sem lepődik meg, hogy a Superbody után bemutatjuk az idei Szmereka Lacit.

Bunny az edzés, a táplálkozás és a világmindenség törvényeit feszegeti, különleges szereplőnk pedig Toms Melinda naturál versenyző, aki a mindenki számára példamutató egészséges életmód iránti szenvedély megtestesítője és még igen szórakoztatóan tud főzni - s végén igen alaposan bemutatja, hogy az alapban undorító halból milyen jó kaját lehet csinálni.

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-02-13

Arnold Classic Éjszakája 2019 a Scitec Goldban március 2.-án, szombaton 17 órától.

- "BB.Tv 150: Kathi Béla kalandjai" bemutató
- Tom Platz guggolás rekorddöntési kísérlet
- Arnold Classic szakkomentát
- Saját testsúlyos guggoló verseny
- Scitec Megateszt közönségtalálkozó
és sok egyéb érdekes program vár!


 

2019-01-30

Már hagyomány: VI. Erőemelő Edzőtábor Isaszegen 2019 július 8.-13. 5 napos, bentlakásos képzés kőkemény edzésekkel és élményekkel, kezdőknek is!

[Nézd meg]!

2019-01-30

Újabb kutyasegítő akció: Kiss Jenő, a Mecca Gym (feat. Kathi Béla) és a Segítő Kezek az Állatokért gyűjtést szervezett a hátrányos helyzetű állatoknak, amelyben olyan arcok is részt vettek, akikre nem is gondolnál!

[Nézd meg]!

2019-01-28

Véradás a Cutler Győr-ben!

Újabb jótékonysági projekt, hiszen a komoly sportoló nem csak magával törődik és meg sem kottyan neki, ha ad egy kis vért. Február 11.-én Győrben az ETO park földszintjén véradás lesz a Magyar Vöröskereszt és a Cutler Győr szervezésében! Nem fog fájni! Részletek a képen, regisztráció alant!

[Regisztráció]!

2019-01-28

Kathi Béla összeállt Dancsó Péter youtuberrel, hogy együtt segítsenek a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályának. A tavalyi nagy sikerű projekt (amikor a Cutler Gym hálózat és a Mecca segítségével több millió forint jött össze) folytatása. Hogy hogyan segíthetsz és milyen kegytárgyat nyerhetsz? Klikkelj!

[Nézd meg]!

2019-01-28

Mészáros László fekvenyomó-legenda is részt vesz holnap a miskolci BBGYM-ben Lakatos Péter fekete öves Mester Instruktor szemináriumán, amely (február 29-én) 17.00 órakor lesz. Az eseményt támogatja a Scitec Nutrition is.

2019-01-23

Ronnie Coleman visszatért - a kórházba! Ronnie nem tudta megdönteni, csak beállítani Lee Haney nyolc Mr. Olympia címét, de kétségtelenül rekorder a rajta végrehajtott műtétek számában. A legutóbbi ismét nyaki gerinc probléma, a sikeres műtét után tegnap hagyta el a kórházat.

2019-01-15


BB.TV #161

A BB.Tv első gyárlátogatása nem proteingyárba visz el, hanem valami olyan helyre, ahol minden férfiember otthon érzi magát: az Atlas-Sporthoz.

Bemutatunk két erőemelőből testépítővé vedlett sportolót: egyikük Superbody bajnok, másikuk überelte Kathi Béla legendás befogyását is. Edzőtársuk egy látszólag közéjük cseppet sem illő női versenyző, aki Superbodyt nyert idén.

Van egy kis autópályaparkoló gasztro-agymenés is.

Szereplők: ifj. Lovász Gyögy, Benis Vivien, Sántha Tamás és Kozák László.

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2019-01-14

Lee Priest megint visszatér? Lee Priest többször visszatért már majdnem (2013-ben sikerült is, NABBA Mr. Universe lett), de azóta amikor konkrétumokra került a sor, mindig sikerült megkímélnie minket ettől az élménytől, IFBB Pro szintem meg főleg Most a legutóbbi sérülése kapcsán ismét úgy nyilatkozott, hogy a visszatérést fontolgatja. Mi azonban azt gondoljuk, mindez csak hype, mert ugye meg kell élni valamiből. Előbb lesz új tetoválás, mint versenyzés!

2019-01-02

Szomorú hírrel kezdődik az év: 85 éves korában elhunyt a legendás Ed Corney, akire talán mindenki emlékszik, aki látta a Pumping Iront. Versenyzői pályafutása 1968-tól 1998-ig tartott, több mint 50 versenyen indult. Igazi pózmester volt, elsők között alkalmazott művészi átmeneteket. Hamarosan bővebben megemlékezünk róla.

2018-12-31


BB.TV #160

Sporttörténelem: Kathi Béla elindult a profi kártyáért az ausztrál Arnold Classicra és vele tartott Bohos Kornél, hogy végre együtt versenyezzenek.

Sosem látott jelenetek, dráma és egy-két olyan poén, ami csak velük történhet meg. Mindkettejük utolsó, mondhatni végső versenye. Kell erről még bármit mondani?

Ülj le, nézd meg, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2018-12-28

Hamarosan jön!

A 2018 szilveszteri adás nem hülyéskedés lesz, hanem minden idők egyik szakmailag legdurvább (és legköltségesebb) adása: Kathi Béla és Bohos Kornél az Arnold Classicon, Ausztráliában!

[Nézd meg]!

2018-12-23


BB.TV #159

Naturál testépítőként nem lehet Superbody-t nyerni?

Dehogynem: itt a bizonyíték Kalas Csaba személyében, de ebben az adásban van másik fiatal tehetség is, Zoboki Tamás, aki csak hajszál híján nem vitte el az Open bajnoki címet, mert mindene megvolt hozzá.

Közben Tóth Dani segítségével igyekszünk tisztába tenni, miről kéne a versenyzésnek szólnia.

MEGNÉZEM!

2018-12-07

Csoki hegyek a Cutler Zalaegerszegben! Nyilván nem sporttáplálkozási célú projektről van szó, hanem jótékonységról: a Cutler Zalaegerszeg 600 tábla csokit gyűjtött össze a zalaegerszegi és csácsi gyernekotthon részére.

2018-12-07

A debreceni Fitt Market tulajdonosa edzőtermet alapított Budapesten, ahol amatőr felhúzó versenyt fognak tartani 4 női és 4 férfi kategóriában december 16.-án. A részletekhez és jelentkezéshez klikk  a képre!

2018-12-05


BB.TV #158

Senki nem drukkolt nálunk jobban Király Lacinak, már csak azért sem, mert már év elején elkezdtük forgatni ezt a BBTv-t, így reménykedtünk, hogy behúzza a Superbody Open-t.

Laci szakmai okosságai mellett nem csak Páli Gábor WABBA világbajnok edzőteremépítés kalandjai szórakoztatnak minket, de azt is megértük, hogy Dudás Ádám Superbody bajnok sztorizik!

Újabb epikus BBTv - ülj le, tegyél fel egy fejhallgatót, ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2018-12-04

"Győri sportolók a gyerekekért" jótékonysági guggoló és húzódzkodó verseny a Cutler Győrben december 10.-én 18.00-kor! A részletekért kattints a képre!

2018-12-03

Cutler Gym Kaposvár születésnap december 11.-én Bohos Kornéllal, Kathi Bélával, Salamon Diával és Bunnyval! A részletekhez kattints a képre!

2018-11-30

BBTv 158 trailer - klikk a nyílra, vagy

[Nézd meg]!

2018-11-29

Véletlenül kimaradt a Superbody eredménylistából a Women's Physique: ugyan csak egy induló volt, érdemes kattintanod!

[Nézd meg]!

2018-11-26

Kikerült a Superbody 2018 képes eredménylista, brutálisan jó fotókkal!

[Nézd meg]!

2018-11-24

Tóth Dani a Superbody 2018 színpadán! Mi ebben a különleges? Nézd meg, megtudod!

[Nézd meg]!

2018-11-23

A Superbody 2018 világhírű lett!

Példa nélküli, hogy az amerikai Muscular Development egy közép-európai versenyt egyáltalán megemlítsen, kiemelve az Open győztes Király Lászlót, a Superbody-t és a Scitec Nutritiont.

2018-11-20

Superbody 2018 eredménylista!

[Nézd meg]!

2018-11-14

Superbody: tegnap megvolt a bírók sorsolása, elkészültek a kategóriabeosztások, ma kimennek az első információk a versenyzőknek e-mailben.

2018-11-13

Őrületesen profi lesz a Superbody! A bíról ma megkapják a teljes tájékoztatót (a szabálykönyv igazából nekik szól), majd legkésőbb a holnapi napon a versenyzők is. Holnapra ki fog alakulni a pontos menetrend. A mezőny nagyjából megvan, a nevezés azonban még nyitva van a folyamatos  technikai problémák miatt.

2018-11-13

Végre lesz normális kaja a Superbodyn!

A program a nevezések miatt kicsit módosult, a 3 blokknak pedig lesz egy-egy mentora!

[Nézd meg]!

2018-11-12

Superbody versenyzők figyelem!

Ne felejtsétek el leadni a nevezést, mert jóval több nevezési díj érkezett be, mint ahány nevező van!

2018-11-11

Nagyjából így fog kinézni a Superbody program!

[Nézd meg]!

2018-11-11

FIGYELEM!

MEGJAVULT A SUPERBODY NEVEZÉSI OLDAL!

A túlterhelés miatt elképzelhető, hogy még lesz fennakadás, ha esetleg nem elérhető, próbálkozz képsőbb. Ha a esetleg gond van, a superbody@scitecnutrition.com-ra írj vagy telefonálj: 30/6673218

2018-11-11

Gym One 4. megnyitó a Mens Mentisszel Aradon! November 12. hétfő 18.00!

Sztárvendégek a plakátton, klikkelj rá!

2018-11-10

Megvolt a Scitec Megateszt női 10-es és férfi 20-as döntő, innen négy hét múlva már győztest hirdetünk!  Az egy dolog, hogy még a kiesők is nagyon jól teljesítettek, de többen el fognak indulni jövő hétvégén a Superbody-n Athletic kategóriában!

2018-11-09

Figyelem: a díjazási táblázatból véletlenül kimaradt a wellness kategória díjazása. Erre a kategóriára ugyanaz a díjazás vonatkozik, mint a többi hasonló kategóriára és igen LESZ Wellness kategória!

2018-11-09

FIGYELEM!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Superbody nevezési határidő HÉTFŐ 15.00! Úgy néz ki, ezt sokan elfelejtik, aki versenyzővel találkozunk, mind megkérdezi, hogy mi a határidő. Lecsúszni nem célszerű, mert az előnevezés adja azt a kényelmet, hogy a versenyen minden kategória előre össze lesz rakva, így nem kell majd egész nap várni.

Info: superbody@scitecnutrition.com

2018-11-09

Bikini versenyzők, figyelem!

Felmerült az a kérdés, hogy lesz-e változás a pózolásban a Superbodyn. A válasz: nem, ugyanaz lesz a rendszer, mint tavaly. "I" séta és 4 alapfordulat.  Video a linken!

[Nézd meg]!

2018-11-09

Mivel rengeteg kérdés van, beállítottunk egy Superbody telefonos infovonalat: 30/6673218 e-mail: superbody@scitecnutrition.com

Felhívjuk a szabálykönyv miatt aggódó versenyzők figyelmét, hogy a szabálykönyv érdemi változást nem hoz az eddigi rendszerhez és a versenykiíráshoz képest.

Mindössze arról van szó, hogy most végre minden le lesz írva. A versenyzők ettől függetlenül pontos információkat fognak kapni e-mailben a nevezések lezártával a teendőikről.

2018-11-09

Itt a várva-várt Superbody szabályzat!

[Nézd meg]!

2018-11-09

Ugyan a kiírásban nincs benne, de lesz "legszárazabb versenyző" különdíj, powered by Bohos Kornél. Ez 200 ezer Ft-ot jelent a legjobban bekészült versenyzőnek a Superbodyn!

2018-11-09

Nem vicceltünk a jégszorborral!

[Nézd meg]!

2018-11-08

BRÉKING!

Állítólag félreértések vannak a Superbody GP vonatkozásban a profi státusszal kapcsolatban. Ma egyetlen életvitelszerűen profi versenyző van Magyarországon: Molnár Peti. Egyedül számára nem nyitott a Superbody addig, amíg nem lesz pénzdíjas nemzetközi kategória. Az, hogy valaki tárgyévben indult több nemzetközi versenyen, nem kizáró ok a Superbody GP-ben. A korlátozás oka pont az, hogy legyen lehetősége azoknak is, akik főleg a magyar versenyekre készülnek.

2018-11-08

Superbody jégszobor? Nem csak ez lesz egyedülálló, hanem a fotófalak is: mind a nézőknek, mind a versenyzőknek (a backstage-ben) lesz bevilágított fotófal, hogy megörökítsék: részt vettek a 2018-as Superbody-n!

[Nézd meg]!

2018-11-08

Teljes a felbolydulás a Superbody miatt!

Rengeteg kérdés jön, igyekszünk mindenre válaszolni. Hamarosan lesz egy rövid összefoglaló. Előzetesen két dolog: a Superbody Bikini kategóriában nem szempont a szárazság, ez nem testépítés. Az ideális versenyzőnek nem száraznak, hanem nagyon jó formájúnak, esztétikusnak, szépnek, egészéges külsejűnek kell lennie. A versenyzőknek azt az egyensúlyt kell elkapniuk, hogy se fedettek, se szárazak ne legyenek, hanem nagyon esztétikusak és nőiesek.

Az Athletic kategóriáról is sokan érdeklődnek, főleg azok, akik túl szárazak lennének ha befogynának a súlykorláthoz. Az álláspont egyelőre az, hogy aki nem fér be, akár naturál testépítőként is induljon el Openben. Az se gond, ha nem tud kategóriát nyerni.

Ez a Superbody, itt minden helyezés értékes, nem csak az első. A Superbody-ra kiállni már önmagában érdem, helytállni pedig bármilyen helyezéssel is siker!

2018-11-08

Bréking!

Szakmai döntés született az Athletic kategóriával kapcsolatban! Hogy elkerüljük az anomáliát a "nem túl száraz fizikum" és az alacsony súlykorlát viszonylatában, a súlykorlátot visszaemeltük az eredeti, testmagasság - 100 + 5% értékre!  A szárazsággal kapcsolatos szabály továbbra is fennáll, a testépítő kategóriák szintjén hozott, "vízhajtott" szárazság lepontozásra kerül. 

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a súlyhatárt a regisztráció napján, egy nappal a verseny előtt kell hozni, tehát van lehetőség visszatöltésre!

2018-11-08

Esetlegesen kérdéses Superbody kategóriák rövid értelmezése!

[Nézd meg]!

2018-11-08

Superbody 2018 bírók listája!

[Nézd meg]!

2018-11-07

Superbody 2018 díjazások:

Body Fitness bajnok: 750.000,- Ft értékű nyeremény

Open bajnok: 1.150.000,- Ft értékű nyeremény

GP bajnok:  1.400.000,- Ft értékű nyeremény

Teljes lista a linken!

[Nézd meg]!

2018-11-06

Mi a Superbody VIP jegy?

[Nézd meg]!

2018-11-03

Minden, amit tudni akarsz a Superbody-ról!

[Nézd meg]!

2018-10-31


BB.TV #157

Sosem gondoltátok volna, hogy Fábry Sándor szerepelni fog a BBTv-ben, és valóban nem is szerepel, ráadásul Sebestyén Tomi se szövegben, sem fizikumban nem hasonlít rá - ez utóbbi nagy szerencsénk.

Az ex-erőemelő, ma naturál testépítő ifjú titán komoly szakmai titkokat árul el többek között a nyújtásokról, egy másik szakértő, Erdős Tamás sokkoló dolgokat mesél a táplálkozásról és a forgatás alatt senki sem halt meg motorbalesetben.

Ja és a BBTv burger!

MEGNÉZEM!

2018-10-28

Tudnivalók a Superbody Athletic kategóriájának szabálymódosításáról!

[Nézd meg]!

2018-10-28

Az újra formában levő, totál felkészült Zimmermann Ferenc testépítő magyar bajnok és nemzetközi Grand Prix bajnok 70. születésnapi bulija a Cutler Zalaegerszegben November 5.-én 18.00-kor! Edzés, sztorizás, okosságok. Mi ott leszünk!

Részletekhez kattints a képre!

[Nézd meg]!

2018-10-21

Superbody 2018 versenykiírás! 

Kérjük a versenyzőket, hogy alaposan tanulmányozzák, valamint a nézőket hogy olvassák el a rájuk vonatkozó részt!

A Superbody idén folytatja a tavalyi évben megkezdett szakmai színvonal fejlesztést, a verseny izgalmasabb, egyszerűbb átláthatóbb lesz és a nézők számára is sokkal szórakoztatóbb. Emellett a tavalyinál jelentősen jobb infrastruktúra (2 büfé + NPK Charolais burger büfé, kávézó, ingyenes parkolás stb.) fog rendelkezésre állni, valamint kényelmes, 10 órai kezdés.

[Nézd meg]!

2018-10-19

Bohos Kornél szeminárium holnap a zalaegerszegi Cutler Gymben! Szuper teremben a nép bajnoka, a legnagyobb szívű és legszárazabb magyar testépítő-cicamentő szupersztár!

Kezdés 16.00. 
 

2018-10-07

A legendás, az egyetlen, az első Cutler Gym, a Cutler Debrecen 6.  születésnapi bulija lesz október 15.-én 17.00-tól! (Ami azért is érdekes, mert az utóbbi pár évben nem volt szülinapi buli, pedig amikor volt, az nagyon gigadurva volt!) Szerinted ott leszünk? Neked van okod hogy ne legyél ott? Az ország bármely részéből ott a helyed!

2018-10-04

Hamarosan kikerül a Superbody 2018 versenykiírás! 

Újabb változások várhatók, sokkal átláthatóbb és egyszerűbb lesz a verseny pl. nem lesznek felesleges elődöntők és megszűnik a TUA abszolút. A kiemelt kategóriák a Body Fitness, az Open és a GP lesznek és úgy néz ki, minden idők legizgalmasabb programját sikerült összerakni - konkrétan egy percet sem lehet majd unatkozni!

2018-10-03

Roelly Winklaar a zsűrizés alatt eltörte a lábát, mégis simán nyerte a Prága Pro-t.

[Nézd meg]!

2018-10-03

Flex Lewis mégsem vonul vissza, helyette 2020-ban visszatér open testépítőként.

[Nézd meg]!

2018-09-24

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nagyot csalódott a Mr. Olympia-n, és úgy döntött, változtat a háttérstábján.

[Nézd meg]!

2018-09-21

Bohos Kornél szeminárium by Mens Mentis: kattints a képre a részletekhez!

2018-09-21

Kai Greene évek óta ködösít a versenyzési terveivel kapcsolatban, de talán Phil Heath veresége visszahozza a Mr. Olympia színpadára.

[Nézd meg]!

2018-09-20

Most akkor Phil Heath visszavonul, vagy sem?

[Nézd meg]!

2018-09-18

Big Ramy bocsánatot kért a Mr. Olympia helyezése miatt! Ez valami vicc?

[Nézd meg]!

2018-09-18

Mészáros Laci nem nagyon szeret csalódást okozni és most sem sikerült neki: világcsúccsal nyerte a Mr. Olympia Pro Powerlifting meghívásos fekvenyomó bajnokságot! 

2018-09-16

Shawn Rhoden történelmet írt: megfosztotta Phil Heath-et a tróntól, és a 14. ember lett, aki elnyeri a Mr. Olympia címet!

[Nézd meg]!

2018-09-15

Shawn Rhoden durván feljavult, és beérte Phil Heath-et a 2018-as Mr. Olympia-n, de melyikük viszi haza a címet?

[Nézd meg]!

2018-09-14

Jön a Mr. Olympia a szokásos élő közvetítéssel. Mutatjuk a megfelelő helyet és időt.

[Nézd meg]!

2018-09-14

Mr. Olympia Éjszakája program - csak fanatikusoknak! (Belépés és edzés ingyenes!) Sztárvendégek: Bohos Kornél, Tóth Dani, Békefi Brigi.

[Nézd meg]!

2018-09-06

Muscle Beach higlight: Prémium Liga Erősember országos döntő és Mateus Kieliszkowski, a világ második legerősebb embere!

[Nézd meg]!

2018-09-05

Mit kell tudni a Mr. Olympia Éjszakájáról azon kívül, hogy 16-án hajnalban lesz a Scitec Goldban?

[Nézd meg]!

2018-09-03

Molnár Peti a hétvégéjét egy nem csekély díjazású PCA versenyen töltötte Koreában, aminek apró érdekessége, hogy végre nem a sok versenyzésben megfáradt és keskeny derekával operáló Molnár Petit láthatták a szerencsések, hanem azt a brutál versenyzőt, akinek már ideje volt megmutatni, hogy van egy szinttel feljebb. Úgy néz ki, Molnár Peti megtalálta az ellenszert, hogy ne tudják lepontozni azokon a versenyeken, amelyeket már megnyert, méghozzá abban a trükkös módszerben, hogy élete legjobb formáját hozta. 

2018-09-03

Lezárult a jelentkezés a Scitec Megatesztre! Jelenleg a kiértékelés folyik, a bejutók szeptember 6.-7. körül kapnak értesítést! (Aki szelfit és hasonló okosságot küldött, ne is reménykedjen!)

2018-08-30

Augusztus 31. az utolsó nap, amikor jelentkezhetsz a Scitec Megatesztre! 

[Nézd meg]!

2018-08-29

Muscle Beach: ezt az élményt sajnos nem lehet visszaadni, ez csak élőben volt az igazi. Saját (barátnő) testsúlyos guggoló verseny max. ismétlésre vízben!

[Nézd meg]!

2018-08-28

Cutler Győr Mr. Olympia Day szeptember 1.-jén 16 órától a magyar Mr. Olympia résztvevőkkel. Kattints a képre!

2018-08-28

Idén is lesz Mr. Olympia Éjszakája (2018.09.15.-én), ahol a Team Scitec tagokkal és szakkomentátorokkal nézheted az élő közvetítést a Scitec Goldban! 

[Nézd meg]!

2018-08-27

Már kaphatók a Superbody jegyek a Ticketportalon - nyilván elővételben és Early Birdben kedvezőbb áron!

[Nézd meg]!

2018-08-24

Scitec Muscle Beach Erő! A Scitec Muscle Beach elképesztően látványos erősport-számokat produkált. A MAS Wrestling test-test elleni küzdelem, a RAW POWER súly elleni küzdelem, idén a felhúzó és fekvenyomó napot egy-egy PRO SHOW koronázta meg.

[Nézd meg]!

2018-08-23

SCITEC MEGATESZT transzformációs verseny NEKED! Már csak egy hét van, jelentkezési határidő augusztus vége! Olvasd el figyelmesen a kiírást!

(A megateszt promo anyagunk el van átkozva, hibásak a  videofájlok, de talán még kikerül.)

[Nézd meg]!

2018-08-23

Superbody 2018 első infók! Ismét lesz radikális változás!

[Nézd meg]!

2018-08-17

Scitec Mucle Beach vízibicikli bajnokság összefoglaló...ez valami kegyetlen!

[Nézd meg]!

2018-08-17

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a hétvégén vége: Augusztus 18.-án Summer Gym záróbuli!

Ha nem merted bevállalni a Muscle Beachet a tömeg miatt, ez a te napod! 

[Nézd meg]!

2018-08-15

Nem fogunk unatkozni: az hagyján, hogy most szombaton Scitec Summer Gym záróbuli és szeptember 15.-én Mr. Olympia Éjszakája lesz a Scitec Goldban, de a Cutler Győr Mr. Olympia napot tart szeptember 1.-jén a Mr. Olympia résztvevőkkel. Kattints a képre!

2018-08-14


BB.TV #156

A Scitec Summer Gym retro edzésen legendákba botlottunk, így kézenfekvő is lesz a találós kérdés: ki szerepelt a Vörös Zsaru című Arnold Schwarzenegger filmben?

Megtudhatod azt is, hogyan ne nyírd ki a válladat a fekvenyomással, meg máshogy se.

MEGNÉZEM!

2018-08-13

Augusztus 18.: Summer Gym záróbuli!

Ha nem merted bevállalni a Muscle Beachet a tömeg miatt, ez a te napod!

[Nézd meg]!

2018-08-12

SZENZÁCIÓ!

Újra itt a várva-várt SCITEC MEGATESZT, amire már most lehet jelentkezni egészen augusztus végéig!

A versenybe kiválasztott/bejutott 150 versenyző átalakulásához szükséges táplálékkiegészítőket (az ún. tesztcsomagot) a Scitec Nutrition állja!

Szeptembertől már indul is - klikkelj a hivatalos oldalhoz!

[Nézd meg]!

2018-08-10

A Muscle Beach hétvégén ugyan túl vagyunk, de 18-án lesz még egy Summer Gym záróbuli is, ami miatt mindenképp érdemes lejönnöd a siófoki plázsra. Most lesz a Mens Mentis Challenge és a Superbody bejelentése is!

[Nézd meg]!

2018-08-10

Megvannak az első - még nem hivatalos - Superbody információk! Helyszín, időpont, jegyinformáció, versenyszabályzat-módosítások! 

[Nézd meg]!

2018-08-09

Brandon Curry vírus lett!

[Nézd meg]!

2018-08-08

Alexis Rivera kondícióval nyerte meg a Tampa Pro-t, ahol megint szinte mindenki formán kívül volt.

[Nézd meg]!

2018-07-30

Minden idők legbrutálisabb sztárvendége jön a Scitec Muscle Beachre szombaton: az egy dolog, hogy 150 kilós egykezest tud a feje fölé nyomni, de a szaksajtó szerint ő az erősember sport jövője!

[Nézd meg]!

2018-07-30

Eszméletlen Muscle Beach napokon vagyunk túl, de még nincs vége! Kattints a vasárnapi programért!

[Nézd meg]!

2018-07-29

BRÉKING!

A nagy számú nevezés miatt (régebbi Superbody mezőny szint!) módosult a Scitec Muscle Beach Bikini jellegű versenyének kiírása. Egyszerűsödik a verseny menete, mivel muszáj beleférni 3 órás időintervallumba. Bár a verseny nyílt és független, IFBB Pro módszertant fogunk alkalmazni - a jó hír pedig az, hogy Salamon Dia Bikini Pro bajnokunk mindenkinek segíteni fog a backstage-ben!

[Nézd meg]!

2018-07-28

Rohamosan közeledik a Scitec Muscle Beach és a nagyszínpadi bikini jellegű versenyek nevezési határideje! A verseny nem lesz kispálya, jelenleg kb. 120 nevező van, így igencsak pörgős lesz a program. Minden versenyző e-mailt kap a teendőkről így mindenki biztos lehet benne, hogy a nevezése él. Helyszíni nevezés a  versenykiírás értelmében nem lesz lehetséges! 

[Nézd meg]!

2018-07-24

Ugyan offtopik, de mi is ott voltunk. Kapd el a fílinget két percre, brutális! (Még akkor is, ha kicsit kevés az erősember.)

[Nézd meg]!

2018-07-24

Ne tévesszen a kiváló Muscle Beach poszter: az majd augusztus eleje. Megvolt viszont a Scitec Summer Gym Cutler Day, amelyről kiválló hivatalos anyag készült: a retro edzés nagy öregjei és a para fekvenyomó csapat odatették magukat!

[Nézd meg]!

2018-07-11

Scitec Summer Gym július 14. szombati program a linken! Időjárás: 29 fok, nulla eső. A Cutler Gym hálózat komoly erőkkel lesz jelen és a készlet erejéig mindenkinek jut Protein Smoothie! 

[Nézd meg]!

2018-07-09

Michael Lockett élete formájában nyerte a Chicago Pro-t, mindenki más bakot lőtt, így többen ajándékba kaptak előkelő helyezéseket.

[Nézd meg]!

2018-07-09

Kik lesznek ott a Summer Gym Cutler Day-en július 14.-én?

[Nézd meg]!

2018-07-06

Felkerültek a hivatalos Muscle Beach oldalra a "fitnessz" versenyek kiírásai. (A wellness kivételével, de hamarosan az is ott lesz.) Tehát a Muscle Beach nagyszínpadán lesz egy szövetségektől független, nyílt Bikini, Mens Physique és Wellness kategóriás verseny is augusztus 4.-én szombaton 16 órai kezdettel, online előnevezéses rendszerben! A barnításra szintén elő kell jegyeztetned magad, figyeld a kiírásban a linket!

[Nézd meg]!

2018-07-06

Bréking! Flex Lewis hatszoros 212 Olympia bajnok visszavonul? Vagy felmegy az Openbe? Bejelentést tett!

[Nézd meg]!

2018-07-05

Soha vissza nem térő alkalom: eredeti Bohos Kornél Cica tulajdonosa lehetsz!

[Nézd meg]!

2018-07-05

A következő Scitec Summer Gym buli Július 14.-én lesz a Plázson: gyere el, próbáld ki a Mens Mentis oldschool professzionális gépeit, a para fekvenyomó padot és nézd meg a masters és nem masters bajnokok edzéseit!

[Nézd meg]!

2018-07-04

Megvolt a Scitec Summer Gym nyitóbuli!

[Nézd meg]!

2018-07-04

A Superbody 2018 szervezése már most folyik! Idén is kizárólag előnevezéses rendszer lesz és minimum a tavalyi színvonalra kell számítani minden tekintetben. Ami változik, hogy valószínűleg a hagyományosnál később, november közepén lesz a verseny a novemberi ünnepnapok miatt.

 

2018-06-30


BB.TV #155

Ha egyszerűen akarjuk kifejezni magunkat, most megtudhatod, mitől nő az izom. Sőt, azt is megtudhatod Tóth Gábor naturál világbajnoktól, hogy hogyan lehet naturálban komoly fizikumot elérni - ez kicsit sokkoló lesz.

Bemutatjuk, mivé fajult a világ legnagyobb szakkiállítása és van egy meglepetés sztorink is. És nem utolsó sorban Bohos Kornél visszatér guggolni Kathi Bélával, de most nem lesz nagy a szeme.

MEGNÉZEM!

2018-06-29

Scitec Summer Gym Mókás Erősember Bajnokság versenykiírás!

[Nézd meg]!

2018-06-29

Az Időjáráskamuzó Intézet szerint holnap esőmentes 25 fok várható, ami ideális az agyament Summer Gym versenyekhez.  Ha mégsem így lenne és mondjuk esne a hó, a rendezvényt akkor is megtartjuk! Summer Gym nyitóbuli szombat 13. órától a siófoki Plázson!

2018-06-29

A holnapi Scitec Summer Gym Nyitóbuli program! Érkezz 13 órára!

[Nézd meg]!

2018-06-29

Információ a (BodyBuilder Webmagazint nem érintő) Scitec Muscle Beach nagyszínpadi programoktól:

A Miss Bikini és a Mr. Physique kategóriák mellett közkívánatra Wellness is lesz! Kiírás hamarosan!

Versenykiírások a linken, a hivatalos oldal alján.

[Nézd meg]!

2018-06-29

Hogy nyáron se jusson eszedbe abbahagyni az edzést, hamarosan megint jön egy BB.Tv!

2018-06-29

Kathi Béla nem viccel: egy nappal korábban hazajön a törökországi edzőtábor-nyaralásából, hogy ott legyen a Summer Gym nyitóbulin, ahol bizony részt fog venni az egyik versenyben, így akár le is győzheted. (Nem mellesleg a repülőjegy-módosítás nem két forint.) 

2018-06-26

A Mens Mentis a mai napon leszálította a kardio gépparkot is a Summer Gym területére, így teljes a repertoár! A kardio gépek profik, köztük a világszínvanalt képviselő Octane márkával, a kültéri edzőterem gépei viszont a hardcore vonalat képviselik - érdemes őket kipróbálni!

2018-06-25

Mészáros Laci már biztosan nevezett a Mr. Olympia Pro Powerliftingre, mert benne van a neve a nevezők listájában. A repülőjegye is megvan, sőt az esélye is, hogy megnyeri! Az idei Mr. Olympián sem fogunk unatkozni - minden valószínűség szerint Olympia Éjszakája is lesz a Scitec Goldban!

[Nézd meg]!

 

2018-06-25

Mi a Scitec Summer Gym Kitörés Bajnokság? Elsősorban tudományos kísérlet, hogy tudunk-e újra egy vicces, frenetikus hangulatú  "hobbiversenyt" csinálni, amelynek minden résztvevője sikerélménnyel - és ajándék tápkieggel - megy haza. Ha szeretnéd egyszer átélni azt a borzongatóan lelkesítő élményt, hogy Bohos Kornél és Kathi Béla biztat, neked is ki kell próbálnod - és az se számít, ha csak 10 métert tudsz megtenni!

[Nézd meg]!

2018-06-24

Június 30.-án szombaton 13.00-18.00.-ig Scitec Summer Gym nyitóbuli! Gyere és szállj be a tudományos kísérletként rendezett nyílt versenyekbe!

[Nézd meg]!

2018-06-19


BB.TV #154

Emlékszel a Támadás 1.-re? Amit most láthatsz, a maga nemében majdnem akkora dolog, mint amit annak idején Vörös Zolival forgattunk. 

Kovács Péter szkander bajnok elvisz egy olyan világba, ahol talán még nem jártál, ahol Sylvester Stallone "Túl a csúcson" filmjének szellemisége a mai napig él, ahol igazi példaképek vannak egy kőkemény sportban, akik mellette nagybetűs Emberek.

Szánd rá az időt - ez a Te mozid!

MEGNÉZEM!

2018-06-17

Több, mint Muscle Beach!

Míg a "Muscle Beach" három napos fesztivál augusztus első hétvégéjén lesz, addig a Scitec Summer Gym - a szabadtéri edzőterem (powered by Mens Mentis) - már áll, használható és a hivatalos megnyitója is meglesz június 30.-án, ami egyben kiemelt rendezvény. 

A Muscle Beach hétvégén kívül még három kiemelt szombati program vár június 30.-án, július 14.-én, majd a záróbuli augusztus 18.-án, többek között olyan programokkal, mint a kitörés verseny.

Hivatalos program hamarosan!

2018-06-17

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy hamarosan VÉGRE jön a BBTv, amely ismét brutális, mozi szintű lesz, már-már üti a Támadás 1.-et.

Ezúton hivatalosan közöljük azt is - a további halálos fenyegetéseket elkerülendő -, hogy a BB.Rádió felvétele megtörtént.

2018-06-13

Charles Griffen a semmiből nyerte meg a Muscle Mayhem Pro-t, de Akim Williams és Rafael Brandao a hétvége valódi sztárjai.

[Nézd meg]!

2018-06-04

HSMA erősember verseny az Open Road fesztivál szombati napján! 

Közreműködnek:

-Sebestyén János, 2017 erős ember bajnoka, 
-Molnár Zsolt, sziklaemelő világkupa győztes, 
-Boros Adrián, 2016 Kelet-Mo. bajnoka
-Mengyi Rajmund, testépítő, erőemelő, erős ember bajnok
-Németh Róbert, 3x masters ob győztes
-Darázs Ádám nemzetközi Föld és Naprendszer bajnok (Team Scitec).

Helyszín: Open Road Fesztivál, Alsóörs. Kezdés: 17.45

És ne feledd: nyerj egy Harley-t!

[Nézd meg]!

2018-06-04

Kitörés bajnokság és egyéb jóságok a pécsi Cutler Day-en. Kattints a plakátra!

 

2018-06-04

Mészáros Laci most is szervezi a már hagyományos Miskolci fekvenyomó versenyt, amely most a WRPF Tournament. (A WRPF most a legkomolyabb profi szövetség.) Nagyobb plakáthoz kattints a képre, info a linken!

[Nézd meg]!

2018-06-04

Juan Morel végre kvalifikált a Mr. Olympia-ra a Toronto Pro megnyerésével, de Akim Williams, Cedric McMillan és Rafael Brandao szereplése, valamint Antoine Vaillant visszatérése a hétvége igazi sztorija.

[Nézd meg]!

2018-06-04

A Muscle Beach "fix" programjai, amelyek mellé hamarosan közzétesszük a többit is!

[Nézd meg]!

2018-06-02

Brnoban zajlik az INBA VB. Tóth Gábor már üzent nekünk, hogy a Master 40 és az Open kategóriát is megnyerte, azaz már kétszeres világbajnok.

Abszolútban hatalmas küzdelem várható közte és a szintén kiváló Tóth Erik között!

Eközben Sebestyén Tomi valószínűleg motorozik!

2018-05-31

Arnold Schwarzenegger jobban van?

[Nézd meg]!

2018-05-31

Most hétvégén kerül megrendezésre Brno-ban az INBA naturál testépítő VB.
Hazánkat több versenyző is képviseli Bodybuildingben:
Tóth Gábor (INBA GP bajnok) Bartha Zsolt (aki most lépett fel bodybuildingbe).

Sebestyén Tomi nem indul és idén nem is tervezett VB szereplést. Illés Norbi naturál legenda ellenben ott lesz a VB-n, bíróként.

A lányok közül is többen versenyben vannak a legjobb helyekért: Szabó Orsi , Balogh Amanda , Szepesi Szabina. 

Az INBA keretein belül Elite Tour pontrendszer működik és az év során legtöbb pontot gyűjtött versenyzőket a szövetség kiutaztatja a Natural Olympiára Las Vegas-ba. 

2018-05-31

Közkívánatra kibővítették az esemény számodra is!

Csatlakozz a jótékonysági guggoláshoz! 

[Nézd meg]!

2018-05-30

Guggolás a leukémiás gyerekekért!

A Cutler Győr megint odateszi magát! Mint tudjátok, az ország Cutler Gym edzőtermeiben gyűjtés folyik, hogy egy 8 millió forintos lélegeztető géppel bővülhessen a Heim Pál kórház életmentő gépparkja.

A Cutler Győr jótékonysági guggoló versenyt rendez 100 kilóba "ki mennyit bír" alapon, a Cutler Gym Győr pedig minden egyes szabályos ismétlésre 1000 forintot ajánlott fel. A résztvevők a Cutler Gym tulajdonosai valamint Kathi Béla, Bohos Kornél és Tóth Dani, de elképesztő módon már most jelentkeztek egy csomóan, akik szintén guggolnának és meg is finanszíroznák a saját guggolásukat!

Helyszín: Cutler Gym, Győr, ETO Park. Időpont: június 5, 17.00.

Az eseményen bárki részt vehet, 1000 Ft adományért cserébe a terem használata ingyenes. Mi is ott leszünk!

2018-05-29

Mostantól felpörögnek az események: újabb Muscle Beach infók!

[Nézd meg]!

2018-05-28

Brutális tévedés: Tóth Gábor nem "megtért" hagyományos testépítő, hanem lifetime naturál!

[Nézd meg]!

2018-05-25

Nyerj egy Harley-t!

[Nézd meg]!

2018-05-24

Brutál botrány! A legendás (többszörös erőemelő és strongman világbajnok) Bill Kazmaier szerint Tom Platz kamusúlyokkal csinálta meg a 227.5kg-os, 23 ismétléses rekordját!

[Nézd meg]!

2018-05-21

Nathan De Asha hajszállal nyerte a New York Pro-t, a helyiek kedvence, Juan Morel a második helyet csípte el.

[Nézd meg]!

2018-05-16

Mutassuk meg hogy a bodybuilding nem önző sport - Kathi Béla üzenete!

[Nézd meg]!

2018-05-13

INBA Grand Prix Május 18.-19. Pécs, Expo center!

Magyar és nemzetközi bajnokság, kvalifikáció a Natural Olympiára. Összdíjazás: 1,5 millió forint értékben, 180 versenyző!

NPK Charolais hamburger biztosan lesz!

Gyere el bátran!

Bővebb infóhoz kattints a képre! 

2018-05-10

2018.06.09-én indul a nyár: az erő lesz az úr Alsóörsön!

[Nézd meg]!

2018-05-09

Sebestyén Tomi naturál bajnok után újabb pszeudo motoros ördög szabadult rá Pécsre: Szakács Sanyi legalábbis robogót vásárolt.  Az ok nyilván a saját mobilitásának növelése, hiszen már minden városban gyakoriak a dugók és az sem baj, ha nem az autót koptatjuk. Mindenki megnyugtatására Sanyi közölte, hogy csakis földúton fog közlekedni 3 liter fogyasztással.

2018-05-04

Megjöttek az első Scitec Muscle Beach/Plázs információk! Fontos változás a színpadi versenyek tekintetében! 

[Nézd meg]!

2018-05-01

Sergio Oliva okos stratégiával és egy régi motoros guruval igyekszik Phil Heath nyomába érni már a második évében.

[Nézd meg]!

2018-04-30

Durván leégett az Arnold Classic Brazília az újonnan alakult szakadár szövetség, az IFBB Elite Pro égisze alatt idén.

[Nézd meg]!

2018-04-30

Megvolt a Biohacker előadás, amely néven Erdős Tamás aposztrofálja magát, mint táplálkozási szakértő. Tomit ismerve előítéletekkel mentem oda, nagyjából abban a hiszemben, hogy semmit nem szabad enni és mindentől meghalunk. Az biztos, hogy súlyos információkkal lettünk felvértezve!

[Nézd meg]!

2018-04-30

Mondhatni: van egy jó meg egy rossz hírünk. A jó hír, hogy "Ronnie Coleman király" címen filmet készítenek Ronnie Colemanről, a királyról. A rossz hír, hogy ugyanaz a csapat áll a projekt mögött, akik a bűnrossz Generation Iron-t készítették, így ez is az a letargikusan művészkedő fos lesz, amitől még nekünk is elmegy a kedvünk a sporttól, nemhogy egy kívülállónak. A trailerhez nyomd fent a nyilat!

2018-04-24

Nemrég nyílt meg, de máris négy új géppel bővült a Cutler Zalaegerszeg!  Hammer Strenght mell és ferde vállnyomó valamint Nautilus Nitro Plus bicepsz és tricepsz gépek a repertoárban!

2018-04-22

Elhunyt Polyák István NAC és WABBA junior testépítő világbajnok, aki a 2007-es Superbodyn tűnt fel. (Teenager helyett GP kategóriában tudott indulni, mert laza tíz kilóval elnézte a súlykorlátot, de megállta a helyét 18 évesen is a nagyok között.) Az akkoriban az egyik legnagyobb tehetségnek tartott,  sokáig "Kis Hulk" nével emlegetett sportoló természetes halállal hunyt el (nem balesetben, hanem betegségben, állítólag egy máj-ciszta kifakadása miatt), de erről pontos információink nincsenek. Mindössze 29 éves volt.

Polyák Pisti a BBTv-ben

2018-04-22


BB.TV #153

Itt az új BB.Tv, ami megint kissé más lett: ha megnézed, Protein Profivá képzünk! Végignéztük Tom Platzékkel a 2018-as Arnold Classicot a Cutler Goldban és bemutatjuk az erőemelő Fekete Nórit!

MEGNÉZEM!

2018-04-20

Erdős "Biohacker" Tamás (más néven PástétomTomi) táplálkozástudományos előadása jövő hétvégén, április 28-án délelőtt 10.00-kor, Szentlőrincen, a Power Freetime Centerben, a magyar naturál testépítés egyik fellegvárában!

NPK hússütés! 

Jó az idő, Baranya gyönyörű: motorosok, lóra! Részletekhez kattints a képre!

2018-04-19

Kai Greene csajozni próbálhat a grépfrútokkal, miközben groteszk figurákat gyárt róla a támogatója.

[Nézd meg]!

2018-04-18

Cedric McMillan megmondta a frankót: lehet újra megkedveljük?

[Nézd meg]!

2018-04-18

Victor Martinez Dél-Amerikában házasodik újra öt gyerek után, a hosszútávú tervei egyelőre nem ismertek.

[Nézd meg]!

2018-04-16

Arnold Schwarzenegger nincs elég jól!

[Nézd meg]!

2018-04-16

Új szupersztár születik?

[Nézd meg]!

2018-04-10

Mi az a nulladik verseny?

[Nézd meg]!

2018-04-09

Silvio Samuel börtönben járt, közel tíz éve volt a csúcson, rég elmúlt negyven, mégis jobb lett a visszatérése, mint Kevin Levrone-nak.

[Nézd meg]!

2018-04-09

Magára és környezetére igényes munkatársat keres a Fitt Market Győr!

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: személyesen az üzletben:
9023 Győr Pláza Vasvári Pál utca 1/A   

e-mailben:fittmarketgyor2017@gmail.com
2018-04-09

Elindult a Scitec Muscle Beach hírrovatunk, benne a számlálóval!

[Nézd meg]!

2018-04-06

Meghívta az új Dwayne Johnson film, a Rampage (Tombolás) bemutatójára a Team Scitec tagokat a forgalmazó Intercom, így jövő hét szerdán megtörténik az első hivatalos Team Scitec mozizás.

2018-04-06

Visszatér a legendás Szikszay Gabriella! Az 1991-es IFBB női testépítés világbajnok - aki Magyarországon egyedüliként a Ms. Olympiára is kijutott - Kiss Jenőhöz hasonló brutális visszatérést produkált 2016-ban, amelynek híre sajnos nem jutott el hozzánk akkoriban, mivel Gabi a férjezett nevén él Németországban. Akkor masters női bodybuildingben bajnok lett az NAC VB-n és most, a napokban személyesen nekünk elmondta, hogy jövőre tervez még egy utolsó visszatérést! 

2018-04-04

Titkos információ, hogy Kathi Bélát megkereste egy autós cég, hogy vegyen részt különféle sportolókkal/celebekkel egyfajta promóciós játékban. Ő azonban inkább az üzletember vonalat erősítené, így nem vállalta.

2018-04-04

V. Erőemelő Edzőtábor az isaszegi sportcsarnokban 2018.07.09-2018.07.14-ig!

A bentlakásos tábor több napos komoly szakmai és fizikai tréninget, szállást és ellátást tartalmaz, beleértve napi két edzést és elméleti oktatás. 

A jelentkezők száma limitált! Jelentkezési határidő: április 30.!

[Nézd meg]!

2018-04-04

Harley-Davidson Tesztnap 2018.04.07. -én 10:00-16:00 -ig!

Helyszín: Harley-Davidson Szalon, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Sok szeretettel várják az érdeklődőket április 7-én a Harley-Davidson Budapest Bázisán megrendezésre kerülő Tesztnapon, ahol vezetett, 30 perces tesztkör keretében ki lehet próbálni az új modelleket.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, illetve a résztvevők száma korlátozott, így érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezést. (Igaz, kissé későn szóltunk.)

[Nézd meg]!

2018-04-03

 Arnold Schwarzenegger látványos fejlődése beleszaladt egy pofonba!

[Nézd meg]!

2018-04-03

Megvolt a Cutler Zalaegerszeg megnyitó! Nézegess képeket!


[Nézd meg]!

2018-03-28

Kevin Levrone egyszerűen rossz, szó sincs róla, hogy a formaidőzítés tréfálta meg - itt a bizonyíték.

[Nézd meg]!

2018-03-24

Cutler Gym Zalaegerszeg nyitóbuli MA,

március 24.-én szombaton 14. órától!

Kipróbáljuk az új, egyedülálló edzőshownkat, lesz tápkieg kóstoló és persze sztárvendégek - klikkelj a plakátra!

2018-03-22

A legendás Gruber Vili bá jubileumi fekvenyomó versenye! 

50 éves Jubileumi, illetve Sándor Attila fekvenyomó emlékverseny kerül megrendezésre Gruber's Gym által, Március 24 -25. -én 10 órától a Csobánka tér 7. szám alatt, a Veres Péter Gimnáziumban! Főrendező: Id. Gruber (Vili Papa) Vilmos.

2018-03-22

A Cutler Fitness Győrben edzett a holland női kézilabda válogatott:  csütörtökön 18 órakor volt Magyarország-Hollandia EB selejtező. Sajnos kikaptunk, de ezt viccesen úgy is fel lehet fogni, hogy a holland csapatnak ennyire jót tett az edzés a Cutlerben! Kattins a képre!

2018-03-22

Úgy néz ki, Darázs Ádám (HSMA) és a BodyBuilder szervezésében idén egy jó kis Strongman verseny is lesz a Harley-Davidson Open Road Fesztiválon, amelyen részt fog venni a nagy visszatérő Mengyi Rajmund és sztárvendégként jelen lesz Kathi Béla is.

2018-03-21

Phil Heath kizárólag a Mr. Olympia-ra koncentrál mostantól, és a szerénységére hivatkozva lemondta a programjait szeptemberig.

[Nézd meg]!

2018-03-20

Kathi Béla luxusnyaralást szervez - mi a franc van? A tervezettnél sokkal komolyabb 10 perces interjú a formáról, komplexusokról élményekről és hogy hogyan és miért lehet vele nyaralni!

[Nézd meg]!

2018-03-19

Emlékszel még, milyen volt a Superbody 2017? Ilyen durva volt az Open, idén ezt próbáljuk majd fokozni!

[Nézd meg]!

2018-03-19

Erre nem számítottunk: Kevin Levrone brutális magyarázatot ad a meglehetősen szar formájára! Most valami egészen újat tanulhatsz a sportról!

[Nézd meg]!

2018-03-18

Mi az, amit Ronnie Coleman így utólag - tekintettel a mai helyzetére - megbánt?

[Nézd meg]!

2018-03-18

Cutler Gym Zalaegerszeg nyitóbuli

március 24.-én szombaton 14. órától!

Kipróbáljuk az új, egyedülálló edzőshownkat, lesz tápkieg kóstoló és persze sztárvendégek - klikkelj a plakátra!

Az intézmény holnaptól már látogatható!

2018-03-17

Kikerült a Scitec Nutrition főoldalára az a számláló, amely a Scitec Muscle Beach-ig hátralevő időt mutatja. Hamarosan mi is indítjuk hírrovatunkat!

[Nézd meg]!

2018-03-17

Roelly Winklaar meglepetésre élete legjobb formáját hozta, Dexter Jackson és William Bonac előtt megnyerve az Ausztrál Arnold Classic-ot.

[Nézd meg]!

2018-03-17

Miért rohadt gáz Kevin Levrone?

[Nézd meg]!

2018-03-16

Imádkozz Ronnie Colemanért!

[Nézd meg]!

2018-03-16

Így kell ezt csinálni! Bár (szokás szerint a gépek miatt) tolódott a történet, megvan a Cutler Zalaegerszeg nyitóbuli időpontja (24. szombat), azonban a terem már március 19.-én, hétfőn megnyílik!

Igen, jól érted: hétfőtől látogatható a Cutler Zalaegerszeg, amely elvileg még csak próbaüzem, de gyakorlatilag minden rendesen működik már, azaz külföldiül kifejezve Grand Opening!

[Nézd meg]!

2018-03-16

Kevin Levrone valóban folytatja a versenyzést, a kérdés csak az, hogy meglesz-e a kitűzött győzelem az Ausztrál Arnold Classic-on.

[Nézd meg]!

2018-03-15

Kevin Levrone visszatérése tovább színezi az Ausztrál Arnold Classic izgalmait, ahol minden komoly név egymásnak esik még egyszer.

[Nézd meg]!

2018-03-13

Cutler Gym nyílik Jászberényben? Kathi Béla, a Mens Mentis, Jászberény Polgármestere és Képviselő testülete dolgozik az ügyön, hogy 2018-ban világszínvonalú edzőterem nyithasson Jászság fővárosában. Amint lesz konkrét info, közölni fogjuk.

2018-03-13

A magyar fekvenyomó sport döbbenetes körülmények között mutatkozott be a Jégszínházban, de a történelem duplán íródott, mert azon az estén debütált egy másik sport is.

[Nézd meg]!

2018-03-12

Amíg elérjük Kathi Bélát egy interjúra, alant vannak a tények a Cutler Nyaralás témában. Ez természetesen exkluzív lehetőség, de luxusnyaralásról van szó, ezért ne érjen senkit csalódás, hogy a siófoki Muscle Beach költségén nem lehet megúszni. Annak viszont, aki megengedheti magának, felejthetetlen élmény.

El tudtál valaha ilyet képzelni? 

 [Nézd meg]!

2018-03-12

A meglehetősen trágya, ámde üvöltő zene ellenére (igaz, ezt csak mi utáljuk, senki más) még a vártnál is jobban sikerült a Cutler Győr második szülinap! A legegyszerűbben talán úgy lehetne kifejezni, hogy csak úgy repült az idő, pillanatok alatt vége lett a bulinak, de nem azért, mert rövid volt, hanem mert észre se vettük, hogy már este 8 óra. Hamarosan bővebb információval is szolgálunk, sikerült ugyanis leforgatni pár érdekességet - a Cutler Győr ugyanis egyedülálló!

2018-03-12

A legendás Gruber Vili bá jubileumi felvenyomó versenye! 

50 éves Jubileumi, illetve Sándor Attila fekvenyomó emlékverseny kerül megrendezésre Gruber's Gym által, Március 24 -25 -én a Csobánka tér 7 szám alatt, a Veres Péter Gimnáziumban! Főrendező: Id. Gruber (Vili Papa) Vilmos. A részletekkel hamarosan jövünk!

2018-03-08

BRÉKING! Exkluzív nyaralás Kathi Bélával és Salamon Diával, teljes ellátással Törökországban, június végén! Március 30-ig még jelentkezhetsz! Részletek hamarosan!

2018-03-07

Cutler Gym Győr 2. szülinapi party!

A Cutler Győrben mindig történik valami, de ez most automatikus, hiszen eljött az az idő, amikor az ország egyik legjobb terme (és szinte az egyetlen, ahogy ún. rend van) betöltötte második születésnapját. (Hihetetlen, hogy még csak a második!)

Meghívott vendégek: Harangi Adri, Kathi Béla, Szmereka László, Salamon Dia, Tóth Dani, Kökény Béla, Bodó Imi, Bodó Dóri, Darázs Ádám, Jakabos Zsuzsa és sokan mások.

2018-03-07

Valami bűzlik Columbusban - mi a franc folyik az Arnold Classicon?

[Nézd meg]!

2018-03-04

Dexter Jackson leváltódik: elveszítette az Arnold Classic-ot William Bonac ellen, aki az új generáció kis termetű szupersztárja. Dennis Wolf visszatérése katasztrofális, győzelem helyett a tizedik helyért harcolt.

[Nézd meg]!

2018-03-03

Scitec Gold Arnold Classic Éjszakája programja brutális lesz Tom Platz, K. "Drugs Bunny" Zsolt, Bodó "Team Scitec" Imi, Kathi "Kathi Béla" Béla és Molnár "Freezer" Peti műsorvezetésével. 

Két apróság: jelentkezz bátran a helyszínen az Amino Charge Saját Testsúlyos Guggoló Versenyre, ha fiú, ha lány vagy, mindegy, és az sem gond, ha nem vagy erős, csak próbáld meg, olyan élményben lesz részed, amit eddig el sem tudtál képzelni! 

Ezenfelül nem kell aggódni: a helyszínen lesz rendes kaja, a Lurdy ház éttermében Scitec Gold menü, a Scitec Gold büféje rendelkezésre áll hűtőből vásárolható kész kajával! 

Kattints a plakátra nagyobb mérethez, vagy további infóhoz ide le!

[Nézd meg]!

2018-03-02

Érkeznek a kanapék és a technika a Scitec Goldba a holnapi Arnold Classic Éjszakája rendezvényhez, a szerencséseknek ugyanis lesz helyük heverészni ezen a klub jellegű éjszakán. Valószínűleg bejelentjük a Superbody dátumát is. Kathi Béla jobban van, jelen lesz a rendezvényen, amely egyébként Tom Platz rövid előadásával kezdődik.
 

 [Nézd meg]!

2018-03-02

Élőben követheted az Arnold Classic-ot a Body.Builder csapattal és Magyarország top testépítőivel a Scitec Goldban, de otthonról is minden élőben nézhető lesz.

[Nézd meg]!

2018-03-01

Ha eddig nem voltál benne biztos valami őrületes oknál fogva, nem árt, ha tudod: idén a Scitec Muscle Beach a szokásos időpontban, augusztus első hétvégéjén lesz. Ha minden jól megy, soha nem látott programokkal! Van aki már most lefoglalta a szállást!

Minazonáltal tavaly óta már többről van szó, a siófoki Plázson ugyanis idén is ott lesz a Mens Mentis által biztosított szabadtéri edzőterem egész nyáron - hogy Scitec Summer Gymnek hívják-e majd, még nem tudjuk, mivel tavaly sem biztos, hogy ez volt a neve.

2018-03-01

Kathi Béla, mint sztárvendég és főszervező bajban van: lebetegedett ugyanis, mindössze két nappal a Scitec Gold Arnold Classic Éjszakája előtt. Jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy szombat estére meggyógyuljon és részt vehessen az őrületben. Már persze ha az egész napos ágyban fekvést gőzerőnek nevezhetjük.

Info: [Nézd meg]!

2018-02-28

BREAKING NEWS - sőt, BREAKING BAD NEWS!

Sajnos nem jön össze a héten a Cutler Zalaegerszeg megnyitó, aminek az az oka, hogy a zsír új (de nem ropogós) gépek messzi külföldországból érkeznek, ami logisztikai anomáliákat okoz és a vámhivatali procedúra is előre kalkulálhatatlan időt vesz igénybe.

Amint megvan az időpont, azonnal hírt adunk!

2018-02-27

A Scitec Gold Arnold Classic Éjszakája programja brutális lesz Tom Platz, K. "Drugs Bunny" Zsolt, Bodó "Team Scitec" Imi, Kathi "Kathi Béla" Béla és Molnár "Freezer" Peti műsorvezetésével. 

Két apróság: jelentkezz bátran a helyszínen az Amino Charge Saját Testsúlyos Guggoló Versenyre, ha fiú, ha lány vagy, mindegy, és az sem gond, ha nem vagy erős, csak próbáld meg, olyan élményben lesz részed, amit eddig el sem tudtál képzelni!

Ezenfelül nem kell aggódni: a helyszínen lesz rendes kaja jó áron, a Scitec Gold büféje rendelkezésre áll! 

Kattints a plakátra nagyobb mérethez, vagy további infóhoz ide le!

[Nézd meg]!

2018-02-24

A 212 fontos csoda, Hadi Choopan megint vízumproblémákba ütközött, nem utazhat el az Arnold Classic-ra.

[Nézd meg]!

2018-02-22

Megvan az Arnold Classic Éjszakája programja! Benne vagy?

[Nézd meg]!

2018-02-21

Hamarosan kiderül, hogy sikerül-e összehozni a legújabb Cutler Gym, a Cutler Zalaegerszeg megnyitóját március 2.-án pénteken! 

Figyeld a híreket, mert egyrészt komoly sztárvendégek bemutató edzését láthatod, másrészt egyedülálló, oktató jellegű Team Scitec edző show-t, komoly szakmai kommenttel - ez a típusú műsor itt fog debütálni.  

2018-02-21

A terem már nyitlva van, de február 24.-én lesz a Miami Fitness hivatalos megnyitó Győrben a Győr Plázában Team Scitec tagokkal! Kattints a képre a részletekhez!

2018-02-21

Gőzerővel szerveződik a Scitec Gold Arnold Classic Éjszakája Tom Platz-cal, a BB Rádió szakkomentárjával és rengeteg sztárvendéggel. 

A program előreláthatólag március 3. szombaton 18.00 órakor kezdődik (nem vicc, hogy Arnold Classic Éjszakája), innentől a napijegy a rendezvény végéig ingyenes.  Az éjjel 1-kor kezdődő szakkomentált döntőig mindenféle programok, bemutatóedzések, kerekasztalbeszélgetés, guggolóverseny, fekvenyomó bemutató, főző/tápkieg show és hasonlók lesznek valamitn természetesen szabad a pálya az edzéshez, azaz közben akár edzhetsz is! 

Csak fanatikusokat várunk, akik be merik vállalni!

2018-02-20

Brutális lesz a

Tom Platz
Scitec Gold
Arnold Classic Day

programja! Ne feledd: március 3 szombat 18.00-tól kezdődik a program és valamikor éjjel 4 körül lesz vége! Részletek hamarosan!

2018-02-20

Shawn Rhoden súlyos állapotba került egy vírus miatt, a tavaszi szezonja talán még menthető.

[Nézd meg]!

2018-02-17


BB.TV #151

Leugrottunk Miskolcra, és rávettük Fazekas Janit egy 300-as guggolásra, Bunny mopszológiai és egyéb kutyarovata után Kathi Béla megsüti és elpusztítja a Muffint, Bodó Imi pedig Oscar-díjas alakítással mutatja be nekünk az "érdekes" tápkieg vevőket és eladókat.

MEGNÉZEM!

2018-02-16

Arnold Schwarzenegger minden idők egyik legjobb akcióparódiájában?

[Nézd meg]!

2018-02-14

Cutler Gym Győr 2. szülinapi party!

A Cutler Győrben mindig történik valami, de ez most automatikus, hiszen eljött az az idő, amikor az ország egyik legjobb terme (és szinte az egyetlen, ahogy ún. rend van) betöltötte második születésnapját. (Hihetetlen, hogy még csak a második!)

Meghívott vendégek: Harangi Adri, Kathi Béla, Szmereka László, Salamon Dia, Tóth Dani, Kökény Béla, Bodó Dóri, Darázs Ádám, Jakabos Zsuzsa és sokan mások.

A részletekhez kattints a képre! FIGYELEM: A DÁTUMOT JAVÍTOTTUK!

2018-02-11

2018 március 3-án szombaton: 

Arnold Classic Day

lesz a Scitec Goldban, valamint Arnold Classic Éjszakája, ami azt jelenti, hogy te is jöhetsz élőben, kivetítőn nézni Kathi Bélával és a top sportolókkal az eseményt a BB.Rádió helyszíni kommentárjával! 

Tom Platz profi versenyzőknek fog szemináriumot tartani.

További info hamarosan!

2018-02-10

Megszületett Oláh Vivien IFBB Pro kisfia. Gratulálunk és hamarosan jövünk a részletekkel!

2018-02-09

David Dearth, a harcos? Nem biztos, hogy tudni akarod az igazat!

[Nézd meg]!

2018-02-07

Újraindulhat Arnold Schwarzenegger karrierje?

[Nézd meg]!

2018-02-03

Mint említettük, Molnár Peti amatőr kutyamentő lett. Önmagában az, hogy talált egy kiskutyát, nem lenne érdekes, de az ezzel kapcsolatos gondolatai megfontolandók.

[Nézd meg]!

2018-02-02

Mészi nem aprózza el!

Megalakult a RAW Erőemelő Világszövetség (WRPF) Oroszországban, amelynek elnöke, Kirill Sarychev Mészáros Lászlót nevezte ki a WRPF magyarországi tagszervezetének elnöki tisztségére. 

2018-02-01

V. Erőemelő Edzőtábor az isaszegi sportcsarnokban 2018.07.09-2018.07.14-ig!

A bentlakásos tábor több napos komoly szakmai és fizikai tréninget, szállást és ellátást tartalmaz, beleértve napi két edzést és elméleti oktatás. 

A jelentkezők száma limitált! Jelentkezési határidő: márcus 31. 

[Nézd meg]!

2018-01-30

Az NPK Charolais közleménye és az előzmények a Drugsbunny.Hu-n!

[Nézd meg]!

2018-01-29

Mészáros László (Team Scitec) fekvenyomó fenomém hivatalos meghívást kapott a (meghívásos) Mr. Olympia Pro Powerlifting Invitational versenyre, a világ legjobbjai közé!

2018-01-29

Probiotikumok: 6 tény amit tudnod kell. Kattints a képre!

[Nézd meg]!

2018-01-24

Phil Heath több pénzért biztosan elindulna az Arnold Classic-on - mondja az edzője, Hany Rambod.

[Nézd meg]!

2018-01-21Jean-Pierre Fux 50 évesen visszatér romjaiból?

[Nézd meg]

2018-01-19

Arnold Schwarzenegger végre tényleg formában van!

[Nézd meg]

2018-01-16

Brandon Curry-t videózás közben akarták helyre rakni az edzőteremben. Ki a bunkó?

[Nézd meg]!

2018-01-16

2018 a visszatérések éve lesz?

[Nézd meg]

2018-01-09

Bárhol járunk az országban, mindenhol kérdezik, lesz-e ott Cutler Gym és valaha nem gondoltuk volna, hogy ennyiszer lesz igen a válasz.

Hamarosan Zalaegerszegen nyílik a Cutler Gym! A dátum még nincs meg, január végére vagy februárra érdemes számítani. és egy olyan edzőshow-ra, ami még nem volt!

2018-01-05

A 2018-as év másik meghatározó biztos pontja augusztus első hétvégéje, a Scitec Muscle Beach, amire majd időben el kell kezdeni szállást foglalni, mert tavaly is rekord látogatót vonzott, idén pedig a programok tekintetében ha minden jól meg, rálépünk a gázra! 

2018-01-04

Elkezdődött az új év és nem árt ha tudod, hogy nagy tervek vannak: nem az a kérdés, hogy lesz-e 2018-ban Superbody, hanem az, hogy mennyire sikerül felülmúlni a tavalyi hatalmas sikerű rendezvényt, amely visszaállította a régi fényét.

Egy biztos: a Superbody 2018 hagyományosan november első hétvégéjén lesz. Írd be a naptárba!

2018-01-04

2018 január 6.-án szombaton megújul a Cutler Győr, vagy legalábbis ezen okból kifolyólag ingyenes nyílt nap lesz. Az ország egyik legjobb edzőtermében (és az egyetlen olyan nagyméretű edzőteremben, ahol REND van) jelentős négyzetméterben kifejeződő bővülést eredményezett az új, különálló Crossfit rész és a női terem. Mi már láttuk, minden szempontból nagyon jó lett!

Programok: ingyenes próbaedzés (személyi, ruházat, cipő szükséges), nyílt edzés sztárvendégekkel (jelen lesznek egyéb sportolók is, pl. Jakabos Zsuzsa), ingyenes Scitec turmix, megnyitó Kathi Bélával, fényképezkedés.

Kezdés: 13.00!

2018-01-01


BB.TV #149

Az év végi adásnak szilveszterinek kell lennie akkor is, ha az összes teremben eltörik a guggoló rúd. Mi magunk is meglepődünk azonban néha, hogy milyen beteg dolgokat sikerül összehozni.

A 2017 szilveszteri BB.Tv nagyon komoly, tudományos hangvételű lesz, megtekintését csak frakkban ajánljuk, akinek meg nincs frakkja, az tegyen fel egy fejhallgatót vagy nézze laptopon/tévén.

A szereplők rengetegen vannak, de maradjunk a kulcsembereknél: Fekete Miki megmutatja, hogy mire tanítja az erőemelőket és kesztyűbe dudálni.

A rendkívül népszerű, nem mellékesen Team Scitec tag Jakabos Zsuzsa szereplése furcsa lehet, de meg fogod érteni. Jelen van Kathi Béla, Pánisz László erőemelő, Bohos Kornél, Oláh Vivien, Mészi, Bodó Imi és sokan mások.

MEGNÉZEM!

2017-12-23

Mindenki ott lesz az Arnold Classic 2018-on, aki számít, a Mr. "O" folytatása márciusban várható.

[Nézd meg]!

2017-12-19

William Bonac agresszívan rakott helyre egy bloggert egy expó kellős közepén Dubai-ban.

[Nézd meg]!

2017-12-14

"Összefogás Timiért" jótékonysági sportrendezvény most szombaton 15 órától a miskolci Cutler Gymben - együtt edzhetsz a legnagyobbakkal, hogy segíts a balesetben megsérült rendőrlánynak!

[Nézd meg]!

2017-12-14

Cutler Gym Veszprém nyitóbuli most vasárnap, december 17.-én! Kell ennél jobb hír év végére?

[Nézd meg]!

2017-12-12

Molnár Peti még mindig tanul új dolgokat - a nyolcvanas évek lábedzése egészen sokkoló!

[Nézd meg]!

2017-12-12

Megvan az év hülyéje!

[Nézd meg]!

2017-12-11

15-én pénteken 13 órától BBTv forgatás lesz a Fitt Market Győrben, Drugs Bunnyval és Marhakrisztiánnal, aki a kiváló NPK Charolais marhahúst gyártja nakünk! Kifejlesztjük a szuperolcsó, mégis minőségi sztéket! 

2017-12-11

Saját testsúlyos guggoló verseny a Freezers Gymben! Az első négy helyezett díja: edzés Tom Platz-cal!

[Nézd meg]!

2017-12-09

Kevin Levrone az Arnold Classic Ausztráliát tűzte ki célul, és a felkészülés kezdetén nem reménytelen a helyzete.

[Nézd meg]!

2017-12-08

Toney Freeman ötven felett classic physique kategóriában tér vissza jövőre, és a fiával együtt akar színpadra állni.

[Nézd meg]!

2017-12-08

Elmebaj Dániában! Nem hiszed el, hogy ez valóság! 

[Nézd meg]!

2017-12-05

Szenzáció! Sztanó Gyuri megszerezte az első helyet fekvenyomásban az 59 kg-os súlycsoportban a mexikói Junior Világbajnokságon! 124 kg-os teljesítmény egyúttal új junior országos csúcsot is jelent.  Gyurit legutoljára a Superbody Expon láthattuk fekvenyomó bemutatót tartani.

[Nézd meg]!

2017-12-04

A Harley-Davidson nem viccel: már most kihirdették, sőt jegyet is lehet kapni a 2018 júniusi Open Road Fesztiválra!

[Nézd meg]!

2017-12-02

 

Tom Platz visszatér, hogy neked is legyen lábad! Kiscsoportos edzés és privát oktatás a legendával baráti áron!

[Nézd meg]!

2017-11-30

Phil Heath viselkedését sokan kritizálták a legutóbbi Mr. Olympia győzelme után. King Kamali szerint nincs önbizalma a bajnoknak, sem elég vastag bőre.

[Nézd meg]!

2017-11-29

"Bajnokok Napja!" a Mens Mentis szervezésében!

November 30.-án Debrecenben, a G4.2 Fitnessben (Malompark) olyat láthatsz, amire nem sokszor van alkalmad az életben: két bajnok csúcsformában! Molnár Peti közvetlenül verseny előtt, Kiss Jenő közvetlenül verseny után és meglepetésnek meghívtuk az év felfedezettjét, Szmereka Lászlót! 

Mi is ott leszünk!

UPDATE: Meglepetés vendég is lesz a rajongóknak és a női sportolóknak: Bodó Dóri!

[Nézd meg]!

2017-11-29

Az illúziók vége - mégsem fulladt meg a kajától Dallas McCarver!

[Nézd meg]!

2017-11-29

A Hungarian Mecca Of Bodybuilding jótékonysági gyűjtést szervez nehéz sorsú gyerekek számára. Pénzadományt nem tudnak elfogadni, ellenben ruhaneműt, játékot, tartós élelmiszert igen. A recepció szintet helyeztek el gyűjtő állomást. Amennyiben segíteni szeretnél, de nem vagy biztos a dolgodban, kattints a logóra és érdeklődj a Mecca elérhetőségén!

2017-11-27


BB.TV #147

A BBTV 147.-et a Superbodynak dedikáltuk és ismét nem versenybeszámoló készült, hanem olyan történeteket fonunk össze, amelyeknek a Superbody a csúcspontja.

A 2017-es sztori felét Vladár Tamás, az év felfedezettje Szmereka László és Dudás Ádám töltik ki, plusz számtalan érdekesség. Ráadásul van benne egy olyan történelmi meglepetés, amire garantáltam nem számítasz.

Ez az adás nem más, mint egy tömény információhalmaz: szánd rá az időt, ülj le, adj rá hangot és figyelj - ez a Te mozid!


[Nézd meg]

2017-11-27

Cedric McMillan nyerte a San Marino Pro-t, miközben a közel-keletről újabb kiválóság érkezett, Tóth Dani és Kiss Jenő pedig előkelő helyeket vívtak ki maguknak a brutál mezőnyben.

[Nézd meg]!

2017-11-24

Hamarosan itt a 147. BB.Tv az idei SuperBody főszereplőivel! Klikk a nyílra!

2017-11-22

BB.Rádió hallgatók figyelem! Tudjuk, hogy teljes pánik van, mert még mindig nincs rádió - de a Superbody, a következő BBTv, az azután következő és a még azután következő BBTv munkálatai miatt időprobléma lépett fel. Igyekszünk minél hamarabb sort keríteni a felvételre! (Igazából jól esik, hogy b*szogattok minket, mert tudjuk, hogy várjátok!)

Érdekesség, hogy valaki (fogalmunk sincs, kicsoda) feltöltötte az összes adást a player.fm-re, ami igen jó ötlet volt,  így legalább sikerült megszámolni, hogy 186 BB.Rádió volt eddig.

[Nézd meg]!

2017-11-21

"Bajnokok Napja!" a Mens Mentis szervezésében!

November 30.-án Debrecenben, a G4.2 Fitnessben (Malompark) olyat láthatsz, amire nem sokszor van alkalmad az életben: két bajnok csúcsformában! Molnár Peti közvetlenül verseny előtt, Kiss Jenő közvetlenül verseny után és meglepetésnek meghívtuk az év felfedezettjét, Szmereka Lászlót! Részletek hamarosan!

2017-11-20

Kettős győzelmet hozott Brandon Curry és Cedric McMillan a Team Scitec-nek, Tóth Dani a gigantikus mezőny első felébe jutott, és titokban egy új remény is feltűnt a Ferrigno Legacy-n.

[Nézd meg]!

2017-11-18

Kai Greene a Creed 2-ben kapott szerepet, a Stranger Things után a moziba is eljut.

[Nézd meg]!

2017-11-17

Most volt akkor szülinap  vagy nem szülinap? Fejlemények vannak az első, igazi, legfaszább Cutler Gymben!

[Nézd meg]!

2017-11-16

Sebestyén Tamás naturál testépítő eljutott a csúcsra (Natural Olympia) és elmeséli - még mindig fej nélkül,  bár azt pont elfelejtette elmondani, milyen volt Görögország. Viszont lett egy nagyon jó ötlete!

[Nézd meg]!

2017-11-16

Frissítettük a "versenyzők, akik több Superbody szobrot nyertek" cikkünket, mert vagy három versenyző kimaradt a listák rendezetlensége miatt. (NINCS normális nyilvántartás, de már dolgozunk rajta.) Többek között pont a legelső két szobrot szerzett Superbody versenyző.

[Nézd meg]!

2017-11-16

Tippelj, hány olimpikon sportolót szponzorál a Scitec Nutrition?

A helyes szám: 115. Köztük olyan híresebb sportolók, mint Kapás Boglárka!

2017-11-15

A Scitec Nutrition végre elkezdett egy komoly szakmai kommunikációt az általa gyártott kiegészítőkkel kapcsolatban. Reméljük ez folytatódni fog, mert ha igen, mi át fogjuk venni ezeket az anyagokat. Az első a D vitamin szerepéről és fontosságáról szól.

[Nézd meg]!

2017-11-14

Flex Wheeler sokkal jobb formában lett volna a Mr. Olympia-n, csak túldiétázott - saját állítása szerint.

[Nézd meg]!

2017-11-14

Milyen volt a SUPERBODY? Hát ilyen!

[Nézd meg]!

2017-11-10

Sebestyén Tomi indul a Natural Olympián! A forma meggyőző, de hol a feje?

UPDATE! Megvan az eredmény!

[Nézd meg]!

2017-11-09

Eddie Moyzan megjárta a börtönt, de visszatalált a testépítéshez, és 2018-ban újra verseynezni akar.

[Nézd meg]!

2017-11-08

Superbody 2017 fényképes eredménylista!

[Nézd meg]!

2017-11-04

Superbody 2017 közvetítés fordított időrendben. Versenyzői és bírói listák, pontozólapok, minden.

[Nézd meg]!

2017-11-03

Ma van a regisztráció és a helszíni nevezés a Scitec Goldban, a Lurdy Házban!

Holnap már nem lesz lehetőség nevezni és regisztrálni!

Jó hírünk is van: a női kategóriákba a Beyond és a Judy Fox is ajánlott fel díjakat!

[Nézd meg]!

2017-11-03

Lezárult a regisztráció, gyakorlatilag MINDENKI előnevezett. Lezajlott a bírói sorsolás is, közzétesszük a kategóriabeosztásokat.

[Nézd meg]!

2017-11-03

Superbody 2017 programterv!

[Nézd meg]!

2017-11-02

Lezárult a Superbody előnevezés. 200 versenyző regisztrált. KÉTSZÁZ!

Ez erősen úgy tünik, hogy rekord, és pl. a 3 évvel ezelőtti 106 indulóhoz képest látszanak az arányok.

ISMÉTELTEN FELHÍVJUK A VERSENYZŐK FIGYELMÉT, HOGY AKI NEM NEVEZETT ELŐRE, A "HELYSZÍNI NEVEZÉST" PÉNTEKEN, REGISZTRÁCIÓKOR TEHETI MEG, DÍJA 15e FT.

A VERSENY NAPJÁN MÁR SEM NEVEZÉS, SEM REGISZTRÁCIÓ NEM LEHETSÉGES.

2017-11-02

Superbody 2017 bírók listája.

[Nézd meg]!

2017-11-02

Visszahozzuk a legendás Superbody versenyzőket!

[Nézd meg]!

2017-11-02

Kik lesznek a műsorvezetők és a Mustangok a Superbodyn? Ez itt a képen ott lesz!

[Nézd meg]!

2017-11-01

Kai Greene tiszteleg a jutubos testépítő közösség előtt, amiért objektíven és őszintén beszélnek, miközben a sport szócsövei nem lehetnek őszinték.

[Nézd meg]!

2017-11-01

Mi lesz a Superbody Mini Expo-n? Például Harley-Davidsonok és 1000 lóerős Mustangok! És nyereményjáték!

[Nézd meg]!

2017-11-01

Lightos Cutler Gym Debrecen születésnap november 6.-án!

Az esemény fő apropója, hogy jelentősen nőtt az edzőterem alapterülete és a géppark, köztük igazi kuriózum testépítő gépekkel. 

Aznap 10% bérletkedvezmény, 200 db Scitec Nutrition shaker kerül kiosztásra és tesztelve lesz az új  hangrendszer is:

15.30-tól Metal Music Hour (yeah!),
16.30-tól Nigel Stately (?)

2017-11-01

Meddig lehet elővételben jegyet venni? Mit jelent a VIP jegy?

[Nézd meg]!

2017-10-31

SUPERBODY HÍREK!

Szenzáció: megduplázódott a tavalyi női Body Fitness mezőny!

2017-10-31

Szabad-e a Superbodyn a nézőknek fotózni?

[Nézd meg]!

2017-10-30

BRÉKING!

Fontos információ az ún. IFBB kategóriákkal kapcsolatban, mivel téves információk vannak köztudatban: a Superbody alapvetően nem IFBB verseny és az IFBB kategóriák is Superbody rendszerben lesznek bonyolítva!

Kattints a közleményhez!

[Nézd meg]!

2017-10-30

Senki sem akar kimaradni!

Elképesztő mennyiségű nevezés érkezett a Superbody-ra!

A Superbordy színvonala mindig a legjobb volt, de most már versenyzők mennyiségét tekintve is VB szintű a rendezvény. Közel annyian neveztek, mint a nyári NAC VB-re, pedig ez "csak" országos verseny, nem 20-30 ország versenyzői!

Az elővételes jegyeledás is felülmúlt minden előzetes elképzelést. Ez már szinte biztos, hogy parkolni nem lesz egyszerű - kattints pár praktikus tanácsért!

[Nézd meg]!

2017-10-29

Élve égette el asszisztensét, tizenkét év után szabadult Kelly Ryan, többszörös Ms. Olympia Fitness dobogós.

[Nézd meg]!

2017-10-28

BRÉKING!

Senki sem egy haza üres kézzel a Superbodyról! Úgy néz ki, minden idők legnagyobb Scitec Nutrition termék ajándékozási akciója lesz. Elképesztően sok ajándék és nyeremény a nézőknek is! 

2017-10-28

Lee Priest is megy a levesbe?

[Nézd meg]

2017-10-27


BB.TV #147

A BBTV 147.-et a Superbodynak dedikáltuk és ismét nem versenybeszámoló készült, hanem olyan történeteket fonunk össze, amelyeknek a Superbody a csúcspontja.

A 2017-es sztori felét Vladár Tamás, az év felfedezettje Szmereka László és Dudás Ádám töltik ki, plusz számtalan érdekesség.

Ez az adás nem más, mint egy tömény információhalmaz: szánd rá az időt, ülj le, adj rá hangot és figyelj - ez a Te mozid!


[Nézd meg]

2017-10-27

BRÉKING!

Nincsenek pontos adataink, de az biztos, hogy az elmúlt tíz évet tekintve rekordot döntött a Superbody nevezők száma - és még az előnevezés sem zárult le!

2017-10-26

Kevin Levrone lemondott egy vendégpózolást, mert Indiában ragadt, vagy megfutamodott?

[Nézd meg]!

2017-10-26

Superbody 2017 hírek!

Már egy komplett verseny mezőnye leadta a nevezését és még van pár nap a határidőig! Program és expo program hamarosan! Mindenkinek ajándék!

[Nézd meg]!

2017-10-25

Film készül a modern testépítés atyjairól, a Weider fivérekről - a történetben a valóságnak megfelelően jelentős szerepet kap Arnold Schwarzenegger, akit valaki más fog játszani!  

[Nézd meg]!

2017-10-25

Phil Heath kis híján végzetes ausztrál turnéra ment, a műtétet is alig élte túl.

[Nézd meg]!

2017-10-24

Megnyertük a Terminatort!

[Nézd meg]!

2017-10-24

Kiválóan alakulnak az előnevezések a Superbodyra és meglepően sok jegy elkelt már elővételben. 

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az előnevezési határidő október 29.

Ezután csak személyesen lehet nevezni regisztrációkor, a verseny előtti napon (nov.3.) a Scitec Goldban.

Kifejezetten felhívjuk a figyelmet a félreértések elkerülése végett, hogy versenyszabályzat értelmében

A VERSENY NAPJÁN NEVEZNI/REGISZTRÁLNI MÁR NEM LEHETSÉGES! 

[Superbody info és versenykiírás]!

2017-10-24

Kárba ment Fouad Abiad felkészülése a Ferrigno Legacy-ra, mert combszakadással hiába bírná a versenyig, rossz lenne a forma.

[Nézd meg]!

2017-10-21

p>

Ma van a HUNGARIAN INBA ELITE TOUR Tatabányán! (És jelen van az NPK Charolais büfé is a kiváló hamburgerével!)

[Nézd meg]!

2017-10-20

Lesz rendes kaja a Superbodyn!  A BKK étterme csirke-rizs kajával készül, a parkolóban pedig NPK Charolais hamburger büfésátor!

[Nézd meg]!

2017-10-17

Évekig húzódhat a kettévált IFBB küzdelme Amerikáért, egy újságíró lett az első véráldozat.

[Nézd meg]!

2017-10-17

A Superbodyn fog debütálni az új Scitec Amino Charge - és nagy eséllyel te is jól járhatsz!

[Nézd meg]!

2017-10-17

A rákot legyőzve tér vissza Wayne Demilia, hogy megdöntse az NPC-t az Egyesült Államokban.

[Nézd meg]!

2017-10-13

Superbody 2017 hírek!

Nem fogsz unatkozni: a Superbody előterében mini expo lesz különféle programokkal, tápkieg nyereményekkel! 

[Nézd meg]!

2017-10-13

Nem találod ki, mint nyert Dudás Ádám Kínában!

[Nézd meg]!

2017-10-11

Molnár Peti megint két versenyt nyomott a hétvégén, ebből az egyik a Wawan Classic, ami a legnagyobb pénzdíjas verseny. Sosem láttuk ilyen száraznak!

[Nézd meg]!

2017-10-09

Superbody 2017 hírek!

Mostantól igényelni lehet sajtó akkreditációt. Felhívjuk a figyelmet, hogy sajtó tevékenységet csak akkreditációval lehet végezni, valamint a nézők számára is korlátozásokat kellett bevezetni, hogy ne zavarják a hivatalos média munkatársak munkáját.

[Nézd meg]!

2017-10-05

Superbody hírek!

Figyelem! A nevezési lapon volt egy hiba: olyan kategóriákban is pózzene feltöltést kért a rendszer, amelyben nem is lesz pózzene. Ellenben enélkül nem lehetett elküldeni a nevezést. A hibát tegnap javítottuk!

2017-10-05

Versenyezni bonyolultabb mint hinnéd! Molnár Peti koreai kalandjai elképesztőek, érdemes végighallgatni, hogy legyen fogalmad, mivel jár már csak a versenyre való ki- és hazautazás!

[Nézd meg]!

2017-10-05

Újabb Fitt Market nyílt, ezúttal Egerben, az Agria parkban! (Törvényház u. 4.)

2017-10-04

Kai Greene visszatérhet jövőre, de a két IFBB-ből melyikbe?

[Nézd meg]!

2017-10-03

Bivalyracing: Illés Norbi kalandjai egy új műfajban, ami elég kemény. Vajon akar-e még indulni a jövőben?

[Nézd meg]!

2017-10-03

Két IFBB profi kategória lett, amióta az NPC és az IFBB hivatalosan szétvált. Mit tudunk biztosan?

[Nézd meg]!

2017-10-02

Kathi Béla tanít?

[Nézd meg]!

2017-10-02

Elkészült a Superbody új pontozási rendszerét biztosító "szoftver"! A versenyig folyamatos tesztelés lesz.

Felhívjuk újra a versenyzők figyelmét, hogy a regisztráció PÉNTEKEN lesz, egy nappal a verseny előtt, nevezni pedig ELŐRE kell a Superbody.hu oldalon.

[Nézd meg]!

2017-10-02

Phil Heath köldöksérvvel feküdt kés alá, megalapozottan kapott kritikákat.

[Nézd meg]!

2017-10-01

Roelly Winklaar húzta be a Prágra Pro-t, megelőzve az esélyesebb William Bonac-et és Dexter Jackson-t.
Tóth Dani jó formával bejutott az első tízbe.

[Nézd meg]!

2017-09-29

Figyelem: Superbody kedvezményes jegyelővételi lehetőség csak szeptemberben lesz, azaz ilyen olcsón már csak két napig tudsz jegyet vásárolni!

[Nézd meg]!

2017-09-28

Megjelent a "Nyírd ki Günthert" című Arnold Schwarzenegger-akciókomédia magyar előzetese. Köszönjük a forgalmazónak hogy bevállalta, de a lelkesedésünk hanyatlik.

[Nézd meg!]

2017-09-27

Nemrégiben elkezdődött az online jegyértékesítés és az online nevezés a Superbody-ra, ami már jól láthatóan működik: jópár versenyzó regisztrált már és a jegyek is fogynak!

[Nézd meg]!

2017-09-27

Nemrég számoltunk be róla, hogy a szánalmas 5. rész ellenére lesz Terminator 6. - méghozzá "vissza a gyökerekhez" jelleggel. Meg nem erősített hírek szerint a slusszpoén az lesz, hogy a filmet Magyarországon fogják forgatni jövőre, így februárban idejön Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is.

[Nézd meg]!

2017-09-27

Tóth Dani pontot szerezhet a Prága Pro-n, William Bonac a toronymagas esélyes.

[Nézd meg]!

2017-09-25

Fitt Market hírek! Két jó és egy kevésbé jó hírünk van!

Új Fitt Marketek nyíltak vidéken:

Fitt Market Tatabánya: Tatabánya, Erdész út 1.

Fitt Market Győr: Győr pláza,  Vasvári Pál u. 1/a 

A Fitt Market Újpest egyelőre sajnos szünetel. Mostantól csak a weben lesz elérhető, amíg egy másik helyet találunk észak-pesten!

2017-09-25

Molnár Peti a hétvégén behúzta mindkét versenyt! Részletek hamarosan, amint megjött Koreából!

2017-09-25

Kathi Béla nem bír magával: erősember verseny!

[Nézd meg]!

2017-09-25

A nyers izomtömeg nyerte az Arnold Classic Európát Big Ramy-vel, William Bonac tökéletes egyensúlya ismét alulmaradt.

[Nézd meg]!

2017-09-23

Elrejtettünk a képen egy állatot!

[Nézd meg]!

2017-09-22

BRÉKING!

Kezdődik a komoly (cica) harc az IFBB és az IFBB Profi Liga között, amely döntően befolyásolni fogja a magyarországi állapotokat is. Buranits Ildikó (WBPF) elég durva közleményt tett közzé, amely tartalmazza Robin Chang Mr. Olympia promoter közleményét is.

[Nézd meg]!

2017-09-21

HUNGARIAN INBA ELITE TOUR október 20-20.-én Tatabányán - versenykiírás!

[Nézd meg]!

2017-09-21

Szombaton lesz az "Erős Hajdú" erőemelő (gyaníthatóan inkább erősember) verseny Kathi Béla szülővárosában, Hajdúböszörményben, az ő szakmai vezetésével és az általa felajánlott Scitec Nutrition díjakkal.

2017-09-21

Újabb fontos változás (vagy inkább fejlesztés) a Superbody verseny menetében! Alapvető új szabály a verseny közbeni pózolással kapcsolatban! 

[Nézd meg]!

2017-09-21

Szégyellje magát, aki beles Mr. Olympia-ról beszél, a hétszeres bajnoknak kijár a tisztelet, és ne szóljon be neki senki - mondta Phil Heath.

[Nézd meg]!

2017-09-20

Úgy néz ki, lesz Terminator 6 és benne lesz ("visszajön") Arnold Schwarzenegger, sőt, Linda Hamilton is!

[Nézd meg]!

2017-09-20

William Bonac és Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ütközete lesz a fő attrakció a hétvégi Arnold Classic Európán.

[Nézd meg]!

2017-09-19

Bréking: Gyökeresen megváltoznak a profi kártya szerzés szabályai, és nem lesz több eltiltás a versenyzőknek, miután kettéválik az IFBB és az NPC.

[Nézd meg]!

2017-09-19

A ronda kopasz Molnár Peti mégsem tűnt el, nem ették meg a kínaiak! De mitől van ilyen brutál formában?

[Nézd meg]!

2017-09-19

Kiárusítás a Fitt Market Újpestnél: 5.000 Ft vásárlás felett 10% engedmény, 10.000 Ft felett ajándék Támadás 2. DVD! Újpest közppont, Munkásotthon u. 10, nyitva 10-19.-ig!

2017-09-18

Figyelem: a Superbody jegy elővétel elindult, ráadásul szeptemberben "early bird" jelleggel akciós!

[Nézd meg]!

2017-09-18

A Scitec Nutrition sajtóközleményt adott ki a Mr. Olympia és a Mr. Olympia Éjszakája rendezvénnyel kapcsolatban. Videóval!

[Nézd meg]!

2017-09-17

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay rettenetes izomtömege sem volt elég Phil Heath megállításához, aki hét Mr. Olympia győzelemmel beérte mindenki példaképét.

[Nézd meg]!

2017-09-16

Big Ramy irtózatos tömeggel és kőkemény kondícióval, William Bonac tökéletesen kiegyensúlyozott és egységes fizikummal szorongatja Phil Heath-et.

[Nézd meg]!

2017-09-15

Nemrégiben elhunyt Majancsik Gábor, a Fitness 2000 volt versenyzője. Gabi igazi óriásként robbant be az élvonalba a 2000-es évek elején, de sajnos nem sokáig tudott versenyezni, mert komoly egészségügyi problémák léptek fel, melyek miatt évekig dialízisre kellett járnia. Tudomásunk szerint többszöri veseátültetésen esett át, több dialízises korszaka is volt, de nem adta fel; bár az elején jócskán lefogyott, később rendszeresen járt edzeni és a körülményekhez képest egészen jó fizikumot épített fel. Sajnos azonban a sors nem adta meg a teljesen egészéges életet, így másfél évtized küzdelem után elment közülünk. Nyugodjék békében!

2017-09-15

Bréking! Információink szerint Bader Boodai, a híres-hírhedt kiuvaiti Oxigen Gym tulajdonosa bejelentette hogy gyökeres változások lesznek a profi versenyzésben. Állítólag jobban különválik a profi és amatőr szekció, IFBB profi kártyát pedig a jövőben nem csak IFBB amatőr versenyzők szerezhetnek, hanem a többi szervezet versenyzői is kvalifikálhatnak profi kártyára. Állítólag a bejelentés óta az IFBB honlapja nem elérhető. Konkrét információt pár órán belül igértek. 

2017-09-15

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay megígérte a Mr. Olympia sajtótájékoztatón, hogy győzni fog, Roelly Winklaar pedig vagy Jézus vagy egy ISIS terrorista Cedric McMillan szerint.
[Nézd meg]!

2017-09-15

A sok jó Superbody újdonság mellett sajnos van egy rossz hírünk is a barnítás kérdésében!

[Nézd meg]!

2017-09-14

Tegnap nagyon nagy baj történt a Scitec Goldban!

[Nézd meg]!

2017-09-13

Mostantól él a SUPERBODY.HU weboldal, ahol megtekintheted az összes nézői és versenyzői információt.

Külön felhívjuk a figyelmét a versenyzőknek arra, hogy drasztikus változások történtek a nagyon komoly összegűre emelt díjakon felül is, ezért kérünk minden versenyzőt, hogy OLVASSA EL A VERSENYKIÍRÁS általános és a kategóriájára vonatkozó részeit!  

A jegyvásárlás is új rendszerben működik: nemsokára elővételben is lehet jegyet vásárolni. Sokan érdeklődnek, de egyelőre annyit tudunk mondani, hogy a VIP kivételével helyjegy nem lesz. Emiatt azonban nem kell aggódni, mert a helyszín mindenhogy kitűnő adottságokkal rendelkezik, a hangulat és az élmény a legtávolabbi ponton is frenetikus lesz.

[Nézd meg]!

2017-09-12

Molnár Peti él, nem ették meg a kínaiak, ráadásul megnyerte a versenyt. Amint megérkezik, kikérdezzük!

2017-09-11

Egy kis izgalom: Molnár Peti éppen Kínából tart hazafelé elvileg, de nem ad életjelet. Nem tudjuk, mi volt a versenyen, minden rendben van-e, elérte-e a repülőt. Hová tűnt Molnár Peti?

2017-09-11

Hétvégén Mr. Olympia, természetesen a szokásos élő közvetítéssel. Éjszakázásra felkészülni!
[Nézd meg]!

2017-09-08

A Prága Pro Európa legjobb versenye, idén minden szempontból érdemes lesz megnézni, a ruhás fekvenyomás buktájától Tóth Danival bezárólag sok érdekesség készül.
[Nézd meg]!

2017-09-08

Szenzáció! Összeállt a Superbody díjazása! Meg fogsz döbbenni, ekkora díjak soha nem voltak!

[Nézd meg!]

2017-09-07

Phil Heath mutatott valamit egy bő héttel a Mr. Olympia előtt, megvannak a következtetések.
[Nézd meg]!

2017-09-06

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay mutatott néhány képet, ezúttal tényleg összerakhatja a csúcsformát.
[Nézd meg]!

2017-09-03

Tom Platz Debrecenben - szeptember 3.-án 15.00-kor, azaz MA, a Cutler Gymben!
 

[Nézd meg!]

2017-09-02

Gyors jelentés: meglepően jól sikerült Tom Platz első napja a győri Cutler Gymben. Erre azért nem számítottunk! Nem gondoltuk, hogy filozófiájában, személyiségében ennyire megnyerő lesz, ráaádásul kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen volt az igazi, legendás Tom Plazt, ami még akkor is brutális élmény volt, ha dublőr segítségét vette igénybe, hiszen 62 évesen már nem guggolgat 227,5 kilóval.

Ma 14.00-kor MECCA!

2017-08-31

Kevin Levrone 2018 tavaszán újra versenyzik, mégsem tűnik el a balfenéken a gyenge visszatérés után.
[Nézd meg]!

2017-08-31

Szeptember 1: Tom Platz Motivation Day első nap - Cutler Győr!

A program:

16.00: Tom Platz szeminárium

18.00 Retro edzés

20.00 Guggoló verseny Tom Platz nyomán: ki tud többet 228-ba?

[További info]

2017-08-30

Jay Cutler annyi eltévedt rajongói levelet kap, hogy meghívta edzeni NFL játékos névrokonát.
[Nézd meg]!
2017-08-30

Lesz guggoló verseny Tom Platz-cal? Gyors interjú Kathi Bélával: guggoló verseny, Tom Platz, de lesz szó a Superbodyról és Dallas McCarverről is.
Mellesleg: ha valaki megdönti Tom Platz rekordját, Kathi Béla 200e Ft pénzdíjat ajánlott fel. 

[Nézd meg!]

2017-08-29

SUPERBODY 2017: mostantól minden más lesz!

Az új Superbody sokkal gördülékenyebb, sokkal profibb rendszerben fog működni. A szervezés gőzerővel folyik, a díjazás jóváhagyásra vár (komoly összegű díjakról beszélünk) és a terv az, hogy világbajnokság színtű szervezési színvonal mellett kitűnő szórakozást nyújtó rendezvényben szülessen újjá Magyarország legnagyobb versenye. A változások mind a verseny menetében, mind a nevezésben, mind a díjazásban drasztikusak, a helyszín pedig a létező legszínvonalasabb lesz!

[Nézd meg, mi változik a Superbodyn!]

 

2017-08-29

Nem fogod elhinni: Arnold Schwarzenegger lehet, hogy csinált egy vállalható filmet!

[Nézd meg!]

2017-08-28

A Muscle Beachnek a lelkünkben sosincs vége (broáff, el ne hidd ezt a nyálat!), de legalábbis a nyárnak még nincs, így itt az utolsó interjúnk Oláh Ákossal, aki csodálatos módon fekvenyomó létére guggol, amiből aztán igen poénos dolgok kerekednek ki, meg az emberek szeme is kikerekedik. 

[Nézd meg!]

2017-08-27

Lou Ferrigno az első az amerikai elnök, Donald Trump listáján a sportügyi miniszterjelöltek között.
[Nézd meg]!

2017-08-24

A 2017-es Muscle Beachen összefutottunk egy Superbody Gp Bajnokkal is, aki 2015-ben megdöbbentette a közönséget. És azóta is. Sőt fel is talált valamit. De nem a hekkes görögdinnyét.

[Nézd meg!]

2017-08-24

Tom Platz Debrecenben - szeptember 3.-án a Cutler Gymben!

További helyszínek és infók a kattintás után!

 

[Nézd meg!]

2017-08-23

Tom Platz - Bohos Kornél lábedzés? Ekkora szenzációt nem láttunk még, de a Debreceni Cutler Gym szeminárium nem csak ezért érdekes, hanem mert  a bevétel jótékony célra megy. Erről és a Muscle Beachről beszél Bohos Kornél!

Ne feledd: szeptember 3!

Nézd meg!

2017-08-22

Brutális!

Elhunyt Dallas McCarver IFBB Pro testépítő, többszörös Grand Prix győztes, Mr. Olympia top 10-es, Arnold Classic ezüstérmes versenyző, aki sokak kedvence volt. Rendkívüli tehetsége miatt az új fehér reménységnek tartották. Mindössze 26 évesen ment el. A halál oka állítólag annyi, hogy megfulladt valami kajától. Szerkesztőségünket és az általunk ismert sportolókat mélyen lesújtotta a sokkoló hír. 


[Nézd meg]!
2017-08-21


Szomorúság: a 2017-es évre vége a Muscle Beachnek vagy hogyishívják. A záró rendezvényt elmeséli Kathi Béla, de kitérünk olyan fontos dolgokra is, hogy akkor most hogy is van, hogy Kathi Béla papucsban edzett a Muscle Beachen?

[Nézd meg!]

2017-08-21

Tom Platz Győrben! A Cutler Gym szeminárium sorozata szeptember elsején  18.00-kor kezdődik a győri Cutler Gymben, az ETO parkban! Részletek hamarosan!

2017-08-17

Szenzáció! A legendás Tom Platz szeptember 1. és 3. között Magyarországra jön! Helyszínek: Cutler Győr, Scitec Gold, Mecca, még nem tudjuk, milyen sorrendben. További infók hamarosan!
2017-08-17

Szabadpóz közben törte ki a nyakát egy versenyen, miután elhibázott egy hátraszaltót.
[Nézd meg]!
2017-08-17

Illés Norbi megint versenyez?! Már-már hihetetlen, de van a történetben azért egy jelentős csavar. Meg pár érdekes eszmefuttatás: ismét egy túl jó interjú!

[Nézd meg!]

2017-08-15

Hajnal Tomi többszörös Erősember Magyar Bajnok le van robbanva, de ne félj, vissza fog térni!

[Nézd meg!]

2017-08-14

Darázs Ádám és Ozi bekerülnek a rekordok könyvébe? Pár nap és megcsinálják hozzá a rekordot - ez is a Scitec Muscle Beachen derült ki!

[Nézd meg!]

2017-08-14

Kai Greene nem hagyja el az IFBB-t, de szerződése van a Super League-gel, és a Mr. Olympia-n biztosan nem vesz részt.
[Nézd meg]!
2017-08-13

Ronnie Coleman érzelmesen búcsúztatta édesanyját.
[Nézd meg]!
2017-08-12


BB.TV 144

Végre ismét egy VHS korszak-hangalámondás - a világ egyik legtehetségesebb testépítőjéhez.

Megtörténik a BBTV történetének első esztergálása is. Sőt, most először főzünk az utcán, egy hűtőszekrényen.

Starring: Petar Klancir IFBB Pro, Nagy Márton INBA Világbajnok és Drugs Bunny FőzőAnalfabéta.

[Nézd meg]!

2017-08-11

Csak melllékesként említjük - mivel sportolókkal foglalkozunk és nem majmokkal - hogy az általunk csak Rich Pinája-ként emlegetett jutubsztár szintolbajnok kómába esett. Lehet hogy elszabadult az egyik olajtartály? Nem-nem, még szebb: mesterségesen tartják kómában, miután "valamiféle" túladagolás miatt eszméletlenül találtak rá otthonában. Ezek a műceleb "példaképek" nagyon huncut fiúk tudnak ám lenni! Biztos túladagolta a pirospaprikát a pörköltben!
2017-08-11

Kai Greene testépítő karrierjének vége, crossfit stílusú versenyzésre cseréli az IFBB-t.
[Nézd meg]!
2017-08-09

Muscle Beach 2017 kalandok Drugs Bunny audioblogjában!

[Nézd meg!]

2017-08-09

Komoly díjak a Scitec Liga Strongman Challenge-en? Megértük azt is, hogy Darázs Ádám nem mert szerepelni!

[Nézd meg!]

2017-08-08

Mészáros László sokszoros fekvenyomó bajnokunk újabban szentségtörést csinál az edzésben?

[Nézd meg!]

2017-08-07
Kedden érkezik friss, csomagolt csirke az újpesti Fitt Marketbe!
2017-08-07

Elképesztő információk a Muscle Beachről!

[Nézd meg!]

2017-08-03

Oláh Vivien gyereket vár! Igazit! Jön-e így a Muscle Beachre?

[Nézd meg!]

2017-08-03
Ma érkezik DutyOn WARMUP! szállítmány a Shop.Builder raktárába! Ne feledd: nyáron is be kell melegíteni!

[Nézd meg!]

2017-08-02

Phil Heath barátnője igent mondott a lánykérésére, a bajnok hamarosan újra házas ember lehet.
[Nézd meg]!
2017-08-02

Mégsem zár be a debreceni Cutler Gym? Sőt!

[Nézd meg!]

2017-08-01
Figyelem: a Fitt Market Újpest (IV. ker Munkásotthon u. 10) a héten csütörtökön és pénteken nem lesz nyitva, valamint augusztusban hétvégén sem.
Marhahús szállítmány holnap (szerdán) érkezik!
Tegnap teljes üzemben megnyitott a Fitt Market Nyíregyháza! (Kossuth u. 28.)
2017-07-31
Arnold Schwarzenegger tegnap (július 30.) betöltötte 70. életévét.
2017-07-31

Justin Compton garmadányi egészségügyi gonddal birkózik, végleg feladhatta a versenyzést.
[Nézd meg]!
2017-07-29

46 év bodybuilding karrier és Csabai kolbász Zimmermann Ferenccel!

[Nézd meg!]

2017-07-27

Fitt Market Nyíregyháza nyitás vasárnap! Cím és akció a poszteren!


Egyéb, Fitt Markettel kapcsolatos közlemény: a Mecca alatt most nyitott hasonló profilú üzlet a "véletlenül" hasonló neve és dizájnja ellenére nem Fitt Market és ott nem lesz kapható pl. NPK Charolais marhahús sem. Megjegyzendő, hogy a Mecca tulajdonosai nem adták ki az újpesti Fitt Marketnek a helyiséget a Kiss Jenő Store közelségére hivatkozva, de úgy néz ki, ha idegenről van szó, nem olyan nagy baj Kiss Jenő vélt érdeksérelme. A sztori pikantériája ott is keresendő, hogy ki a Fitt Market Újpest tulajdonosa és ki találta ki a Mecca nevet. No comment.

[Nézd meg!]

2017-07-26

Oláh Ákos és a BBGYM-rejtély!

[Nézd meg!]

2017-07-26

Shawn Rhoden megkapta a Mr. Olympia címet 2017-re a szponzorától.
[Nézd meg]!
2017-07-24

Némi hivatalos Scitec Muscle Beach info!

[Nézd meg!]

2017-07-24

Dudás Antal célja talán gyerekes? Klasszikus bodys, ún. értékrenddel!

[Nézd meg!]

2017-07-23

Big Ramy irtózatosan nagy, de a háta egyelőre nem az igazi. Brandon Curry egyre vastagabb, de vajon dagadt lesz-e?
[Nézd meg]!
2017-07-21

Összevesztek a szövetségek Molnár Petin? Még Lee Priest is hozzászólt!

[Nézd meg!]

2017-07-19

Tavasszal lett ám közben egy profi testépítő világbajnokunk!

[Nézd meg!]

2017-07-17

Molnár Peti kitalált valami olyat, amit senki más nem csinál és kihasználja Magyarország adottságait és az ő nemzetközi hírnevét!

[Nézd meg!]

2017-07-15

Megvolt a negyedik Erőemelő Edzőtábor. Isaszegen megint izzottak a vasak, de az összetétel is meglepően javult.

[Nézd meg!]

2017-07-15

Justin Compton következő lépése a visszavonulás lehet, pedig az egyik legfiatalabb top profi.
[Nézd meg]!
2017-07-12


BB.TV 143

A Scitec Muscle Beach nyitórendezvényén szakmailag kifogástalan edzést rögzítettünk, minden szabályos volt és komoly, ezért ezt szinte meg se érdemes nézni, gondolhatod.

Aztán megtudhatod azt is, miért kell a mopszokat megmenteni, majd rátérünk a menthetetlen marhákra, akiket megeszünk, mert a mostani BB.TV-ben burgert kell enni.

Új dimenziókat tanulhatsz a főzésről, miközben elkészítjük a Világ Első Harley-Davidsonon sütött burgerét. Starring: Bohos, Kathi, Berek, Bodó, Bunny, feat Petar Klancir és a Bizalmatlan Mopsz.

[Nézd meg]!

2017-07-11

Kathi Bélával mindig történik valami, mindig van sztori, még Amerikában is!

[Nézd meg!]

2017-07-10

Oláh Ákos autója hiába romlik el, akkor is elmegy a VB-re! Telefonon nem lehet mindent érteni, így Ákos nem vette a tevehugyos poént, de nagyon érdekes dolgokat mesél péládul arról, hogy hogyan jött vissza sérülésből versenyszezon közben, milyen tápkieget használ ilyenkor, meg persze a nagy glutamin-titok!

[Nézd meg!]

2017-07-10

Phil Heath próbálja felpiszkálni Kai Greene büszkeségét egy erős ellenfél reményében, vagy alázni akarja a Predátort?
[Nézd meg]!
2017-07-07
Offtopik, de sokan kívánságára közöljük: újra van Drugs Bunny Audioblog!

[Nézd meg!]

2017-07-07

Fegyelem, doppingteszt, érdekességek az erőemelő világból a Minszki vébén, ami nem volt éppen csöves. Szokás szerint pár bennfentes érdekesség, tudtad-e, hogy nem az erő a lényeg, hanem komoly taktika van?

[Nézd meg!]

2017-07-06

Kathi Béla megint Amerikában van, de mit csinál? Ő annyira nem sokat, de az élet bikiniben sem egyszerű. Konkrétan végre megtudhatod a valóságot az Amerikában való versenyzésről, sportpolitikáról, seggnyalásról stb.

[Nézd meg!]

2017-07-04

Kai Greene kvalifikáció nélkül indulhat a Mr. Olympia-n - az IFBB elnöke megtette ajánlatát.
[Nézd meg]!
2017-07-03

Kettős hírünk van:
1. Hamarosan Fitt Market nyílik Nyíregyházán is.
2. A nyíregyi bolt munkatársat keres!

[Nézd meg!]

2017-06-22

Kevin Levrone kihagyja a Mr. Olympia-t, mert meghalt a testvére. Az év végére készül, nem adja fel.
[Nézd meg]!
2017-06-21

Scitec Summer Gym. Vagy Muscle Beach, vagy plázs, vagy mi van? Most megérted!

[Nézd meg!]

2017-06-19

Big Ramy nagyon rémít: akkorára nőtt, hogy emberre már alig hasonlít.
[Nézd meg]!
2017-06-18

Mostantól lehet megvenni a jegyeket a világ legjobb testépítőinek show-jára a szomszédban.
[Nézd meg]!
2017-06-16

Scitec Muscle Beach nyitó szombaton a Siófoki Plázson! Mostantól elérhető a Scitec Gym szabadtéri edzőterem a Plázs területén, de ne feledjük, hogy lesz majd a 3 napos Scitec Muscle Beach program is augusztus 4-5-6-án!
2017-06-12

Hamarosan BB.Tv #142!

2017-06-09

Iparági információ: a Scitec Nutrition termékek a megszokott króm helyett rövid ideig fekete kupakokkal kerülnek forgalomba a kupakot gyártó cég jelentős technikai problémái miatt. Nem kell megijedni, a termék ettől függetlenül eredeti és teljesen ugyanaz, mint a megszokott. Vásárolni természeten továbbra is megbízható, szerződött kereskedőktől érdemes.

2017-06-09

Szenzáció! Kupcsik Laci visszatért!

[Nézd meg!]

2017-06-08

Kathi Béla szeminárium június 22.-én Szegeden a Belvárosi Moziban! részletek hamarosan!

2017-06-06
BRÉKING! MA (7.-én) Bohos Kornél - Drugs Bunny közönségtalálkozó a nyíregyházi Cutler Gymben 17.00-kor! Arnold Classic horror történetek, forgatás, egyebek!
2017-06-06

Magyar versenyző lett a naturál világbajnok!

[Nézd meg!]

2017-06-04
Bréking! Béla megszívta, elmarad az Arnold! Elmarad a hong kong-i Arnold Classic Asia, így Kathi Béla profi kártya tervei augusztusban kútba estek. Pedig jóval nagyobb tömeggel tudott volna indulni, de a sors egyelőre nem akarja ezt a profi kártyát. Részleteket még nem tudunk.
2017-06-02
Mi történt Molnár Petivel? A képnek ne dőlj be, az kezdő korában készült, jelenleg pedig rohadt vastag. Amiről csak ennyit mondott: "kemény lesz az ősz!" Hamarosan láthatod a BB.Tv-ben!
2017-06-02

Jövő hét szerdától indul az idei Harley-Davidson Open Road Fesztivál, amelynek programjai egészen vasárnapig tartanak. Természetesen mi is ott leszünk! Ráadásul nyerhetsz egy Harley-Davidsont!

[Nézd meg!]

2017-05-30

Dennis Wolf csak jövőre fog újra versenyezni, még lábadozik a legutóbbi műtéte után.
[Nézd meg]!
2017-05-28
Nem piskóta: Berek Gabi megnyerte az NAC VB-t!
2017-05-28

Johnnie Jackson utolsó győzelme lehet a Toronto Pro, ugyanis idén visszavonul, történjék bármi. Megérdemelte vagy ajándék volt?
[Nézd meg]!
2017-05-25

Igazi példakép: az élet mindent megtesz, hogy ne sikerüljön, de Kormos Zoli küzd, mint malac a jégen!

[Nézd meg!]

2017-05-23

Első profi versenyén Sergio Oliva, a legendás Mr. Olympia fia nyert a New York Pro-n, akár apja nyomdokaiba léphet? New York Pro beszámoló!
[Nézd meg]!
2017-05-22

Illés Norbi nem is versenyzett az INBA OB-n, mégis bajnok lett! Hogy lehet ez?

[Nézd meg!]

2017-05-18

A barnítással nem lehet szarozni! Állítólag most folyik az a büntetőper, amelynek vádlottja lelőtte a barnító csapat alkalmazottját, mert lefojt a barnító.

[Nézd meg!]

2017-05-17

Elhunyt Dr. Squat! Tudod, ki volt ő és mennyivel guggolt?

[Nézd meg!]

2017-05-16

Szombaton INBA Naturál Testépítő Országos Bajnokság! Versenykiírás!

[Nézd meg!]

2017-05-02

Kai Greene bélben már erős, és versenyezni is kész lehet akár heteken belül.
[Nézd meg]!
2017-04-27

A Scitec Gold megnyitón lehetett átvenni a Ford Mustangot! De mi az a Scitec Gold?

[Nézd meg!]

2017-04-25

Cedric McMillan pozitív megítélésének talán vége, de talált kifogást az újabb meghágós ügyre is.
[Nézd meg]!
2017-04-22

Melvin Anthony-t a hírek szerint drogcsempészetért kapták el, 10 évet kapott, ráadásul évekig megtévesztette a rajongóit.
[Nézd meg]!
2017-04-20

Cedric McMillan becsukhatja maga előtt az ajtókat a sorozatos, viccesnek szánt meghágó incidensekkel.
[Nézd meg]!
2017-04-14

Steak Show (és vásár) a Soroksári úti Fitt Marketben 22.-én! Gyere és válj velünk szakértővé!

[Nézd meg!]

2017-04-10

"Sly nélkül nincs Expendables. Nélküle nem forgatnám le soha a filmet." - mondta Arnold Schwarzenegger és ő is kiszállt az Expendables 4-ből. A háttérben Sly nézeteltérése van Avi Lerner producerrel - a mai filmek színvonalát és például ezt a sztorit tekintve eszébe jut bárkinek hollywoodról más, mint hogy balfaszok?
2017-04-05
Titkos kémeink segítségével megszereztük a kiértékelést és megtudtuk belőle, mennyire verték agyon Bohos Kornélt és Kathi Bélát!

[Nézd meg!]

2017-04-04

Dallas McCarver megelégelte a kritikákat, és lapátra tette egyik legfőbb támogatóját, a Muscular Development magazint.
[Nézd meg!]
2017-04-03
Megvolt a TOP DE COLMAR, amin fantasztikusan szerepeltek a magyar versenyzők - meglehet egész Európa utál minket, mert minden pénzdíjas versenyt elviszünk. Berek Gábor második lett, Nagy Levi végre hozta a formát, így harmadik, Dudás Ádám negyedik, neki vlószínűleg még messze a top forma. Kormos Zolinak sajnos nem sikerült a formaidőzítés, de még csak most kezdődik a szezon, bízunk benne, hogy Zoli még nagyot fog durrantani!
2017-04-03

Sly Stallone nem lesz benne a saját filmjében! Állítólag komoly nézeteltérések vannak az Expendables 4. producerével, ezért Stallone kiszállt. Részletek majd a BB.Rádióban valamikor. (De tuti nem a következőben, mert előre dolgozuk.)
2017-03-31
Április vége felé STEAK SHOW lesz a Fitt Marketben! Figyeld a híreket!
2017-03-29
Durva fotónk van a 2015-ös Superbody bajnokról: visszatér!

[Nézd meg!]

2017-03-25
Megvolt a Pallasz SE szervezésében rendezett szeminárium Ajkán (powered by Scitec Superhero): kiváló helyszín, kiváló közönség, kiváló Kathi Béla és Salamon Dia!

[Nézd meg!]

2017-03-24
Felhívjuk a szíves figyelmét mindenkinek, hogy a BodyBuilder Gym már közel 6 hónapja megszűnt. A helyén jelenleg működő edzőterem már Freezer Gym néven működik, de a tulajdonos kérésére a teljes átalakításig (dizájn, géppark, stb.) részleteket nem közlünk.
2017-03-24

BodyBuilder Szeminárium (Powered by Scitec Nutrition) Kathi Béla - Salamon Dia - Drugs Bunny: exkluzív Arnold Classic vetítés és egyéb különlegességek. Holnap, azaz szombaton!

[Nézd meg!]

2017-03-22
Megérkeztek a jegyek az ajkai Body.Builder szemináriumra. Elővétel ajánlott! Keresd az infót!

[Nézd meg]!
2017-03-22

Láttál már a youtube-on balfaszul kivitelezett guggolást "sztáredzőktől"? Szeretnéd rendesen megtanulni? Szeretnél valódi izomzatot valódi erővel?
Itt a lehetőség: az immáron IV. Erőemelő Edzőtáborban elsajátíthatod a technikát és a tudást! Tedd magad szabaddá öt napra - még van hely, de jelentkezz gyorsan.

[Nézd meg!]

2017-03-22

BRÉKING!
Kathi Béla komoly, de sokkoló bejelentést tett a profi kártya megszerzési céljával kapcsolatban. Elment az esze?

[Nézd meg!]

2017-03-19
Kathi Béla Arnold Classic szereplése véget ért, a helyzet elég jó, részletek és sok kép a kattintás után!

[Nézd meg!]

2017-03-18

Kornél odabaszott, Béla akár nyerhet is!
[Nézd meg]!
2017-03-18

Brandon Curry nyerte az Ausztrál Arnold Classic-ot, de Dallas McCarver az igazi hős, akit le kellett vinni a színpadról, miután majdnem elájult.
[Nézd meg]!
2017-03-18

BodyBuilder Szeminárium (Powered by Scitec Nutrition) Ajkán 2017.03.25.-én! Kathi Béla bevállalta (már nem nagyon szokta), közreműködik Salamon Dia IFBB Pro és persze Drugs Bunny. Scitec ajándékok!

[Nézd meg!]

2017-03-18


BB.TV 139

Új szintre emeltük a főzés tudományát a publikus főzéssel. Meglepetésre folytatjuk a Superbody sztorit, nem is akárhogyan. És van egy meglepetés emberünk is, a szakmában már komoly hírnevet szerzett Berek Gabi, akit egyenesen a nem fitness Berek Gymben kerestünk fel, sőt időgép segítségét is igénybe vettük.

Szerepelnek még: Bohos Kornél, Hajnal Tomi, Vajda László, Nagy Levente. Felbukkan Drugs Bunny, Kathi Béla és a MOPSZ!

[Nézd meg]!

2017-03-18

Arnold Classic Amateur élő közvetítés: Kathi Béla a döntőben! Az egyetlen bibi, hogy magyar idő szerint 0:30-től kezdődik.
[Nézd meg]!
2017-03-17
Elhunyt Fekete Ferenc, a magyar testépítés alapítója. Feri bácsi a sportág legendás alakja volt, a Spartacus Fekete Sereg vezetője, több, akkoriban teljesen hiánypótló könyv (pl. Az erő műhelyében) szerzője. Tulajdonképpen ő volt az, aki először komolyan elkezdte szervezni a sportágat. 83 éves volt. Az utóbbi években egészségi állapotba miatt már nem akart szerepelni.
Nyugodjék békében!
[Nézd meg]!
2017-03-17

Szombat reggel indul az Arnold Classic Ausztrália döntője, élő közvetítéssel.
[Nézd meg]!
2017-03-15

Bohos Kornél már vízhajtás és szénhidráttöltés előtt színpadkész. Az Ausztrál Arnold Classic-on megszegi a fogadalmát, hogy többet nem versenyzik, de teljesül egy régi álma.
[Nézd meg]!
2017-03-14

Arnold Schwarzenegger újra a politikához fogna, ezúttal szenátorként, ráadásul a pártváltáson is gondolkozik információink szerint.
[Nézd meg]!
2017-03-13

Lionel Beyeke-t betegség hátráltatta már az Arnold Classic-on is, és rosszabbodott a helyzet, ezért kihagyja az Arnold Classic Ausztráliát.
[Nézd meg]!
2017-03-12

Brandon Curry frissen aratott profi győzelmével dübörög a Team Scitec eddig hibátlan mérleggel. Sikerült legyőznie az egyébként villogó tehetséget, Dallas McCarver-t.
[Nézd meg]!
2017-03-07

Meghágta Arnold Schwarzenegger-t az Arnold Classic díjkiosztóján Cedric McMillan, a bajnok. Ki a köcsög?
[Nézd meg]!
2017-03-07

BodyBuilder Szeminárium (Powered by Scitec Nutrition) Ajkán 2017.03.25.-én! Kathi Béla bevállalta (már nem nagyon szokta), közreműködik Salamon Dia IFBB Pro és persze Drugs Bunny. Scitec ajándékok!

[Nézd meg!]

2017-03-06
Kathi Béla szeminárium? Hamarosan Ajkán!
2017-03-05

Cedric McMillan fogyatkozó előnnyel, de behúzta a győzelmet az Arnold Classic-on, Dallas McCarver a második.
[Nézd meg]!
2017-03-05

Kathi Béla két héttel az Arnold Classic Ausztrália előtt megmutatta magát. Csak itt, csak most, csak nekünk!
[Nézd meg]!
2017-03-04

Modell kategóriában indul újra a 90-es évek legendája, Flex Wheeler többé nem lesz férfi testépítő.
[Nézd meg]!
2017-03-04

Az Arnold Classic 2017 zsűrizése után Cedric McMillan a favorit, de még semmi nem dőlt el, Dallas McCarver lőtávolon belül várja a döntőt.
[Nézd meg]!
2017-03-03

Eljött a 2017-es idénynyitó Arnold Classic hétvégéje, ideje bekészíteni a kaját a hétvégi meccsnézéshez.
[Nézd meg]!
2017-03-02

Ez bizony most pénteken lesz! 16 órától CUTLER GYŐR Szülinapi party!

[Nézd meg!]

2017-03-02

New York Fitness Debrecen szülinapi buli 2017.03.11-én szombaton a New York Fitnessben, a Debrecen Plázában, sztárvendégekkel és Drugs Bunnyval, valamit nagyon komoly táplálékkiegészítő témájú előadással! További info hamarosan!
2017-03-01

Shawn Rhoden és Justin Compton nem indulása is gyanús volt az Arnold Classic-on, most pedig az gyanús, hogy mégis indulhatnak.
[Nézd meg]!
2017-02-27

Fouad Abiad combszakadást szenvedett, de színpadra lép az Arnold Classic-on, esze ágában sincs megállni.
[Nézd meg]!
2017-02-27

Brandon Curry nem csak tömegben tette oda magát, hanem végre a kondíció is alakul.
[Nézd meg]!
2017-02-27
Fazza World Dubai: Tunkel Nándi egy zsír harmadik helyet szerzett, Sztanó Gyurinak pedig nem csak a szája járt, hanem megcsinálta!

[Nézd meg!]

2017-02-26
Hétfőn kezdődik a FAZZA World Para Powerlifting World Cup 2017 Dubaiban, ahol négy versenyzőnk képviseli hazánkat. A paralimpiai bronz érmes Tunkel Nándor (Power Station, -49kg), a paralimpiai nyolcadik helyezett Sztanó György (Power Station, -54kg), és a paralimpiai ötödik helyezett Sas Sándor (FTC, +107kg), valamint Sedric Watchou (ESE-Freezer GYM, -88kg). Versenyeiket online is lehet majd követni a következő időpontokban kezdődnek a kategóriáik:
Tunkel Nándor: 02.27. 07:00
Sztanó György: 02.27. 12:30
Sedric Watchou: 03.02. 7:30
Sas Sándor: 03.03. 13:00
Az időpontok magyar idő szerint vannak megadva.
Az élő közvetítés itt lesz!
2017-02-25

Kai Greene bejelentette, hogy mégis kiveszi a részét az Arnold Classic-on a show-ból.
[Nézd meg]!
2017-02-21
BodyBuilder Szeminárium lesz Ajkán március 25.-én Drugs Bunnyval powered by Scitec Nutrition, a Pallasz Testépítő és Erőemelő Egyesület szervezésében. A sztárvendég nem kisebb személyiség lesz, mint Kathi Béla és Salamon Dia. Ez lesz a legelső (és talán egyetlen) Arnold Classic beszámoló is. További info, jegyek stb. hamarosan!
2017-02-21
Március 11.-én szombaton lesz a debreceni New York Fitness születésnapja, amelyen a Team Scitec tagok is részt vesznek. További info hamarosan!
2017-02-20

Hatalmas érdeklődéssel nyílt meg az ország legexkluzívabb Fitt Market üzlete a Debrecen Plázában! Érdemes megnézni - benzint a benzinkútról, kaját a Fitt Marketből!

[Nézd meg!]

2017-02-20

Phil Heath nem olt le több rajongót, az Instagramon letiltotta a kommenteket.
[Nézd meg]!
2017-02-19

Josh Lenartowicz személyes okból kihagyja az Arnold Classic-ot, idén biztosan nem lép feljebb a dobogón.
[Nézd meg]!
2017-02-17


BB.TV 138

Ez megint egy mozi, amire rá kell szánnod az időt: téren és időn csodálatosan átívelő történet a mostani BB.Tv három-négy Superbody újoncról és egy veteránról, hogy aztán a dolgok csúcspontján nyersen együk a marhát. BBTv - Superbody 2016, starring: Nagy Levente, Vajda László, Király László, feat: Bohos Kornél, Hajnal Tamás és Sebestyén Tamás.

[Nézd meg]!

2017-02-16
Figyelem! A Fitt Market Újpest munkatársat keres. Munkaidő heti 4 nap, nyitva tartás hétköznap 10-19-ig, szombaton 10-14-ig, a beosztás rugalmas. Feladat: vevők kiszolgálása, áru kezelése. Megszakadni nem kell, de olyan jelöltet keresünk, aki érti, hogy ez a fajta munka nem jár túl nagy izgalommal (egy helyen kell lenni egész nap), ellenben tennivaló van bőven. Kezdés március elején, fizetés a munkakörben szokásos. Jelentkezni a szokásos módon: info@fittmarketshop.hu
2017-02-14

IPF RAW
Fekvenyomó Magyar bajnokság:
Vésztő, 2017 február 25-26.
2017-02-14
Meg nem erősített hírek szerint holnaptól (?) brutális Scitec Nutrition akció kezdődik. Semmiféle érdemi információt nem tudtunk meg, csak annyit, hogy háromféle termék tartalmaz olyan nyereményszelvényt, amivel egy Ford Mustang GT-t lehet nyerni. Ez nem makett, nem játékautó, nem tesztvezetés és nem vicc: ilyen még sosem volt a táplálékkiegészítő iparág történetében - legalábbis Magyarországon biztosan nem!

A Scitec Nutrition nyereményjátékának fődíja egy V8-as, több mint 420 lóerős FORD MUSTANG GT!
(A kép illusztráció, ha további infónk lesz, jelezzük!)
2017-02-14

Justin Compton telefonon hallott állítólagos veseelégtelenségéről, azt állítja, minden rendben.
[Nézd meg]!
2017-02-13

Egy éves a Cutler Gym Győr, úgyhogy március elején buli lesz! Gyere te is!

[Nézd meg]!

2017-02-12

Kathi Béla brutális formában van, nincs megállás: az Ausztrál Arnold Classic már csak egy hónap.
[Nézd meg]!
2017-02-10

Steve Kuclo legalább még egy évet kapott a bizonyításra a Weider/AMI-tól.
[Nézd meg]!
2017-02-09

Kevin Levrone mostanáig csak lábazott, de mostantól teljes gőzzel folytatja az edzést és a versenyzést is.
[Nézd meg]!
2017-02-08

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay visszatért Bader Bodai mellé, miután lapátra tette Chris Aceto-t - esélyes, hogy anyagi megfontolásból.
[Nézd meg]!
2017-02-08

Brandon Curry gyakran hibázik, de most végre minden összeállhat az Új-Zéland Pro-ra.
[Nézd meg]!
2017-02-08

Az isaszegi Erőemelő Edzőtábor idén is folytatódik, már negyedszer! Jelentkezési határidő március 31.! Tudás+sport+jó buli!

[Nézd meg!]

2017-02-08

Arnold Schwarzenegger új filmjével talán kijut Hollywood pöcegödréből?

[Nézd meg!]

2017-02-07

Állami kitüntetést erősportoló nem gyakran kap!

[Nézd meg!]

2017-02-06

Arnold és Sly visszatérése nagy koppanás lesz!

[Nézd meg!]

2017-02-05

Másodszor tér vissza a versenyzéshez egy olyan naturál testépítő, aki már a Superbody hőskorában is jelen volt!

[Nézd meg!]

2017-02-04

Dorian Yates tavaly megszabadult edzőtermétől Marbella-n, ami egy időbe esik az állítólagos drogügyletek miatti letartóztatásával.
[Nézd meg]!
2017-02-03

Megvolt a GYM ONE3 Champions Workout!

[Nézd meg!]

2017-02-03
Meg nem erősített hírek szerint a mai napon elhunyt Kormány Mihály testépítő bajnok. Nyugodjon békében!
[Nézd meg]!
2017-02-02

Arnold és Sly újra együtt? Nem, nem éttermet nyiltnak megint!

[Nézd meg!]

2017-02-02

Érdekes cikket találtunk a magyar testépítés történetéről, amely ugyan nem valami alapos, de érdemes átfutni.

[Nézd meg!]

2017-01-31

Ha már a Terminatornál tartunk: a TERMINATOR visszatér a moziba?

[Nézd meg!]

2017-01-30

GYM ONE3 Champion workout
(powered by Mens Mentis)

Temesváron 2017. február elsején 17. órakor sztárvendégekkel, a Cutler Gym csapatával és híres romániai sportolókkal. Mi is ott leszünk!

2017-01-28

Arnold Schwarzenegger újra a terminátor szerepben van, de most sokkal jobb, mint a Genisys-ben. Sőt: végre vicces?!
[Nézd meg]!
2017-01-27

Brad Rowe-t meglopták, de szerencséjére elcsípte a tolvajokat, és rendőrkézre juttatta őket.
[Nézd meg]!
2017-01-25

Arnold Schwarzenegger 2-3 éve tért vissza a bodybuilding világába és rögtön kritizálni kezdte - persze konkrét nevek nélkül - a profi sportolókat. Mit szól ehhez a guru és mit szól a legnagyobb gyökér, akit el tudsz képzelni?

[Nézd meg!]

2017-01-24

A Prága Pro idén még nagyobb és jobb lesz - persze mindig mindenre ezt ígérik, de a helyszínre ez már biztosan igaz.
[Nézd meg]!
2017-01-11

Kai Greene talán már egy éve visszavonult: idén kihagyja az év elejét, a Mr. Olympia-t szinte már hagyományosan kerüli, és 43 évesen az idővel is számolnia kell.
[Nézd meg]!
2017-01-10

Nem indul Kai Greene az Arnold Classic-on, de Shawn Rhoden és három komoly kihívója igyekszik ezért kárpótolni mindenkit.
[Nézd meg]!
2017-01-06

90-es évek retró dömping: Flex Wheeler is visszatérhet Kevin Levrone után.
[Nézd meg]!
2017-01-05
Figyelem!Felejtsd el a közértet!

Végre rendes nyitvatartásban működik a Fitt Market Újpest (a Fitt Market Nyugati utódja) a IV. Munkásotthon u. 10-ben!

BKV-val Újpest Központ, autóval az utcában nagy parkoló!

A nyitva tartás: 10.00-19.00,
Szombaton 9.00-14.00

Itt mindent megtalálsz, ami kell, még olyat is, amit eddig el sem tudtál képzelni!
2016-12-22

Sebestyén Tamás lehetne az év naturál testépítője a naturál közegben legendás Illés Norbi szerint, és még csak most kezd belejönni.
[Nézd meg]!
2016-12-21

"Elhányom magam, amikor a tükörbe nézek." - tudtuk meg Arnold Schwarzeneggertől, aki aztán gyorsan átváltott a betanult motivációs szövegekre.
[Nézd meg]!
2016-12-12

Furcsa dolgok vannak az IFBB 2017-es versenynaptárában: előbb véget ér a kvalifikáció időszak, eltűnt a Prága Pro és nem kapnak pénzdíjat a 40 feletti versenyzők.
[Nézd meg]!
2016-12-11

Lionel Beyeke nyerte a 2016-os San Marino Pro-t, amivel véget ért az IFBB profi szezonja, és Kiss Jenő odacsapott az év végén.
[Nézd meg]!
2016-12-02

Lemaradt az abszolút nemzeti bajnoki címről a görög testépítő, rátámadott a bíróra.
[Nézd meg]!
2016-11-30

Roelly Winklaar rettenetes izomtömeggel nem hagyta ki a ziccert, és behúzta a Sheru Classic-ot, miközben Petar Klancir negyedik lett.
[Nézd meg]!
2016-11-22

LMA Fitnessz szülinap és megnyitó feat. BodyBuilder.Hu, powered by Scitec Nutrition - igen jó csapat jött össze!

[Nézd meg!]

2016-11-18

L.M.A Fitnessz dupla szülinapi buli + BodyBuilder szeminárium sztárvendégekkel Kisvárdán és Vásárosnaményben- HOLNAP!
2016-11-18

Mi a rák az a caddie? Az, aki a golfban az ütőket viszi, tanácsokat ad és segít a játékosoknak. Erre adta a fejét Evan Centopani.
[Nézd meg]!
2016-11-16

Kai Greene éppen egy valódi film valódi forgatásán van Kínában, ahol valódi szerepet kapott.
[Nézd meg]!
2016-11-14

Kevin Levrone testépítő bosszúmeccsre hívta ki Shawn Ray-t jövő tavasszal, 50.000 dolláros téttel!
[Nézd meg]!
2016-11-13

A TÁMADÁS 2. hatalmas siker online is, ezért kitaláltunk valamit: írd le, hogy mit gondolsz! Nem az a lényeg, hogy tetszett-e vagy sem, hanem hogy milyen gondolatokat indított el benned. Nem kell regényt írni, pár mondat elég! Írj a rádió címére: bodybuilderradio(kukac)gmail.com, a tárgyba írd be: "T2 gondolatok". Ne hagyd ki a neved és a címed, mert ha szerencséd van, Kathi Béla által dedikált DVD-t küldünk!

2016-11-12
Molnár Peti éppen Bécsben tartózkodik, az ABPF Austria kupán indul profi kategóriában.
Update: meglett az első hely!
2016-11-11
Közlemény.

Bár hivatalos felhatalmazást nem kaptunk, a rendelkezésünkre álló információk alapján szükségesnek tartjuk közölni a Petra'z étteremmel kapcsolatban azt a tényt, hogy a Petra'z étteremlánc tagjai csak ún. laza franchise kapcsolatban állnak az alapítóval.
Ez azt jelenti, hogy a nevet, a dizájnt és a recepteket vették át, de a sajtó tévesen azt sugallja, hogy az alapító az egész hálózat tulajdonosa.
Valójában a Petra'z éttermek függetlenek a névadótól, teljesen más személyek és cégek működtetik és a jelen események működésüket nem befolyásolják.
A Petra'z névadó által okozott közlekedési balesetnek az étteremekre nincs hatása, nyugodtan menjetek Petra'z-ba kajálni!
2016-11-09
EDZŐTERMEK ÉJSZAKÁJA most pénteken!
Nézd meg a listát, melyik termekben edzhetsz ingyen este 8-tól zárásig! Most érdemes összejönni a haverokkal és elmenni valamelyik terembe - diszkó helyett, ahova amúgy se jársz!
[Nézd meg]!
2016-11-09

Kai Greene kiváló formát mutatott egy hétvégi vendégpózoláson, nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan újra versenyezhet.
[Nézd meg]!
2016-11-07
Superbody 2016 versenyzői információ! A GP kategóriában félreértés történt a díjazást illetően. A táplálékkiegészítő díjazás GP1 és GP2 kategóriákra lett kiírva, de most csak pénzdíjas GP kategória volt megtartva, ami azt okozta, hogy sikerült összehozni a rendezvény egyetlen komoly bakiját. Bár a helyszínen nem kapták meg az utalványt, a GP kategória versenyzői meg fogják kapni a táplálékkiegészítő díjat is, ezügyben minden versenyzőt felkeresnek a szervezők.
2016-11-05

Folyamatosan frissülő cikkünk élőben a Superbody 2016 helyszínéről! Felkerültek a videók is!
Update: Véget ért a Superbody mára, itt van minden, ami testépítés. Holnap folytatás erősportokkal!
[Nézd meg]!
2016-11-04
A Fitt Market új címre költözött! Ezentúl (a régi bolthoz közel) a Soroksári út 38-40 alatt találod meg.
Sőt, a XIII. kerület Hegedűs Gyula utcai is jobban megközelíthető helyreköltözik, ezért jelenleg zárva tart! Addig menjetek a soroksárira Tomihoz!

[Nézd meg!]

2016-10-31
A mai BB.Tv egy különszám lesz. Van, akinek nem fog újat mondani, de sokan még nem találkoztak vele, ezért ideje, hogy közkincssé tegyük. Hamarosan felkerül!
2016-10-28

Na hol indul a Sebi legközelebb, pedig naturál?
[Nézd meg]!
2016-10-23

Dexter Jackson megnyerte a Mr. Olympia Európát - de ezzel vajon tényleg kétszeres Olympia bajnoknak nevezheti magát?
[Nézd meg]!
2016-10-20

Idén debütál a Mr. Olympia Európa, méghozzá rögtön a legnagyobb nevekkel az indulólistán.
[Nézd meg]!
2016-10-19

Kint járt egy emberünk a MERSZ Ifjúsági és Masters Erőemelő OB-n!
[Nézd meg]!
2016-10-12

Branch Warren gyakorlatilag láthatatlanná vált az elmúlt fél évben, még a Mr. Olympia-n sem indult el kvalifikáció híján - vajon mi a terve?
[Nézd meg]!
2016-10-11

Begipszelt kézzel fekvenyomni?

[Nézd meg]!
2016-10-09

William Bonac persze megnyerte a Nordic Pro-t, ez már előzetesen sem volt kérdés, viszont a vártnál jóval keményebben meg kellett dolgoznia a címért!
[Nézd meg]!
2016-10-07

William Bonac eddig élete szezonját teljesíti, és nagyon úgy néz ki, hogy a Nordic Pro-n újabb győzelem kerülhet a neve mellé.
[Nézd meg]!
2016-10-07

Holnap Harley Davidson szezonzáró Drugs Bunnyval! Ha van kedved találkozni, szombaton délelőtt 11.-kor a Harley Davidson Budapest bejáratánál gyülekezünk egy kis beszélgetésre. Motoros felvonulás 12-től, ha motorral jössz. A bázis: 1112 Budapest Neszmélyi köz 3.
[Nézd meg]!
2016-10-07

Marcus Haley 2014 elején vonult vissza egészségügyi okból, de most úgy határozott, elég volt a pihenésből, ideje visszatérni a színpadra.
[Nézd meg]!
2016-10-06
EDZŐTERMEK ÉJSZAKÁJA!

Diszkó helyett éjszakai edzés a haverokkal? Az idén is megszervezésre kerülő esemény azt jelenti, hogy 2016.11.11.-én a résztvevő termekben ingyen edzhetsz reggel ötig. A cél a buli és a sport népszerűsítése.
Edzőtermek jelentkezését várjuk!
[Nézd meg]!
2016-10-05

Naturálként is lehetsz brutális!


[Nézd meg]!
2016-10-04

Dennis Wolf kihagyni kényszerült az idei őszi szezont, de ha minden jól alakul, jövő év elején visszatér!
[Nézd meg]!
2016-10-02

William Bonac megdöbbentette a testépítő világot a Prága Pro-n: mindenkit lenyomott, így gyakorlatilag egyik napról a másikra az ötödikről az első helyre ugrott!
[Nézd meg]!
2016-10-01

Vissza tud-e vágni Dexter Jackson a Kuwait Pro-n elszenvedett vereség után azonnal, már a Prága Pro-n?
[Nézd meg]!
2016-09-30

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay az élre tör: megverte Dexter Jackson-t és mindenki mást is a Kuwait Pro-n!
[Nézd meg]!
2016-09-30

Kiss Jenő bár múlt héten benevezett a Prága Pro-ra, mégis kihagyni kényszerül a hétvégi versenyt!
[Nézd meg]!
2016-09-27

Kevin Levrone idén egy bő évtized után visszatért, és bár ő maga is bizonytalannak tűnt abban a kérdésben, hogyan tovább, úgy néz ki, folytatja a versenyzést.
[Nézd meg]!
2016-09-26

Kiss Jenőt csúnyán átverték!

[Nézd meg]!
2016-09-26
Tiltsák be a ruhás erőemelést! Marthy Gallagher erőemelő-legenda cikke a SBD Hungary blogjában!
[Nézd meg]!
2016-09-25

Dexter Jackson mindenkit lenyomott az Arnold Classic Európán, ahol senki nem volt csúcsformában, beleértve Shawn Rhoden-t.
[Nézd meg]!
2016-09-22
Idén is részt vesz a Superbodyn a BodyBuilder csapata!

SUPERBODY 2016!

Sőt:

SCITEC POWER WEEKEND

a Budakalászi sportcsarnokban.

November 5. szombat: Superbody

November 6. vasárnap: Scitec Raw Power, Strongman, Mas-wrestling

2016-09-22

Kiss Jenő és egy sor másik klasszis is benevezett Európa egyik legkiválóbb profi versenyére, a Prága Pro-ra!
[Nézd meg]!
2016-09-19

És akkor Kevin Levrone majdnem megnyerte a Mr. Olympiát. Hurka kitűnő beszámolója (eggyel lejjebb) nagyon kedves és diplomatikus volt, de nézzük meg akkor Drugs Bunny véleményét is erről!
[Nézd meg]!
2016-09-19

A paralimpián nem csak Tunkel Nándi, hanem más hozzánk köthető sportolók is komoly sikereket értek el. A legutóbbi BBTv-be beugrott Suba Róbert ezüstérmes lett, Sztanó Gyuri 8. Mezei Kati pedig a 9. helyezést érte el. Gratulálunk!

2016-09-18

Phil Heath ellentmondást nem tűrő lendülettel és elszántsággal védte meg a Mr. Olympia bajnoki címét újfent, hat győzelemmel beérve Dorian Yates-et az örökranglistán.
[Nézd meg]!
2016-09-17

Kevin Levrone visszatért a Mr. Olympia-n, ott állt a színpadon az uralkodó bajnok mellett, a kérdés pedig adja magát - kié lesz a korona 2016-ban?
[Nézd meg]!
2016-09-16

Kevin Levrone és Cedric McMillan összecsapott a Mr. Olympia sajtótájékoztatóján - jó hétvégének nézünk elébe!
[Nézd meg]!
2016-09-15

Kevin Levrone a 2016-os Mr. Olympia fő témája, és már most elejtette, mi lesz a pózzenéje szombat éjjel.
[Nézd meg]!
2016-09-15

A Mr. Olympia élőben 2016-ban is online követhető lesz a világ minden pontjáról!
[Nézd meg]!
2016-09-09

Kevin Levrone visszatér a 2016-os Mr. Olympia-n, ez már tény. De vajon komolyan vehetjük-e a top versenyzők szintjén?
[Nézd meg]!
2016-09-08
BRÉKING!
Tunkel Nándi 155kg-os teljesítménnyel a harmadik helyen áll a riói paralimpián! A dobogó volt az álom - úgy néz ki, teljesült! Gratulálunk!
2016-09-08

Tunkel Nándi az első magyar, aki érmet tudott szerezni a 2016-os Paralimpián: elképesztő teljesítménnyel 155 kilót nyomott!
[Nézd meg]!
2016-08-25

Tiger Classic Bodybuilding Bajnokság:
nagy pénzdíjas, kis létszámú versenyt akartunk, cirka 12 fős mezőnnyel. Ehhez képest körülbelül hatvanan (!) vannak. Köztük olyan versenyzők, akiket még soha nem láttál. Holnap indulás: ha lemaradtál, bebuktad!
2016-08-22
Frank Zane üzent!

[Nézd meg]!
2016-08-22

Ozi edzőtermet nyitott, de nem fitnesszt!
[Nézd meg]!
2016-08-21

Justin Compton gyakorlatilag komoly ellenfél nélkül, a mezőnyhöz képest kiemelkedő formával nyerte meg az év legrosszabb profi versenyét, az Arnold Classic Ázsiát.
[Nézd meg]!
2016-08-20
Frank Zane üzent nektek! Hamarosan kirakjuk!
2016-08-19

Justin Compton-nak már évek óta érik egy Arnold Classic győzelem, bár mostanáig mindig lecsúszott róla, az Arnold Classic Ázsián fordulhat a kocka.
[Nézd meg]!
2016-08-15

A Mens Mentis és partnerei
(Cutler Gold, Hungarian Mecca Of BodyBuilding, Chili Fitness, BodyBuilder Webmagazin) támogatásával

különjárat indul a TIGER CLASSIC-ra.

A csomagban brutálisan jó áron töltheted el a hétvégét Bukarestben, a Tiger Classic rendezvényein és az expón!
[Nézd meg]!
2016-08-11

Phil Heath a saját táplálékkiegészítő márkájának csődje után egy időre félre teszi a saját cég gondolatát, és új támogató után nézett.
[Nézd meg]!
2016-08-10

Ciki nem ciki, ez van: elrontottunk valamit, kimaradt pár lényeges vágókép a BBTv-ből. Tekerj 32:10-hez!
[Nézd meg]!
2016-08-10
Megint lesz rendezvényecske a XIII. kerületi Hegedűs Gyulai utcai Fitt Marketben! Augusztus 13. szombat 14.00-kor érdemes odaugrani, mert sok mindent megtudhatsz a minőségi táplálkozásról és az ételek elkészítéről. Nem mellékesen elindult a Fitt Market Webáruház is!
2016-08-08

Akim Williams végre megszerezte első profi győzemét a Tampa Pro-n, méghozzá brutális formával.
[Nézd meg]!
2016-08-06

Justin Compton bejelentette, hogy elindul a Prága Pro-n, és végre bevállal egy hosszabb versenyszezont!
[Nézd meg]!
2016-08-05

A Men Mentis büszkén jelenti be, hogy Andreas Frey, ex-PDI Profi, az NAC Frey Classic szervezője és a Frey Nutrition tulajdonosa örömmel fogadta el meghívásunkat. A Tiger Classic a németországi kapcsolattal a legmagasabb szintre lépett a kelet-európai régióban.
[Nézd meg]!
2016-08-05


Figyelem!
A hétvégi Muscle Beachen Tiger Classic információs standot állítunk fel, ahol:
- általános információ
- versenyzői információ és regisztráció
- nézői utazás+szállás csomag elővásárlás lehetséges!

Keresd a Scitec Summer Gym mellett!

Ne feledd: Tiger Classic - ennyiért ilyen élmény a világon nincs!
[Nézd meg]!
2016-08-02

Tiger Classic Bench Press!

Amatőr fekvenyomó verseny lesz hobbistáknak, nézőknek, amatőröknak a Tiger Classicon! Indulj el te is!
[Nézd meg]!
2016-08-01

A Gaspari Nutrition perbe fogta a Ms. Bikini Olympia-t, Ashley Kaltwasser-t és új támogatóját!
[Nézd meg]!
2016-07-31

Dennis Wolf most már egészen biztos, hogy kihagyni kényszerül a Mr. Olympia-t, hiába épült fel a sérüléséből.
[Nézd meg]!
2016-07-28
Történelmi pillanat: mi is haladunk a technikával, ezért most először mesterséges intelligencia segítségével írunk hírt. A következőt egyenesen híríró drónnal készítettük. Lássuk, miyen eredeti szöveget sikerül összehozni:

Idén is lesz Scitec Muscle Beach!
Helyszín: Siófok, Plázs
időpont: 2016 augusztus 5-7.
A részletekhez kattints!

[Nézd meg]!

2016-07-25

Kevin Levrone megmutatott néhány fotót az edzőteremből alig 8 héttel a Mr. Olympia-ra való visszatérése előtt.
[Nézd meg]!
2016-07-24

Victor Martinez olyan formát hozott az első Baltimore Grand Prix-n, amilyet régen nem láthattunk tőle, így csont nélkül behúzta a győzelmet a durva mezőnyben!
[Nézd meg]!
2016-07-22

Lukas Osladil hivatalosan is benevezett a Prága Pro-ra, miután tavaly letette a névjegyét az IFBB elitjében.
[Nézd meg]!
2016-07-20

Szégyen: Magyarország egyik legjobb testépítőjének, Dudás Ádámnak még mindig nincs szponzora. Hogy is van ez? Ez a kis magyar valóság!
[Nézd meg]!
2016-07-20

A plakátot itt nézheted meg nagyban

Fontos Tiger Classic infók nézőknek és versenyzőknek: minden le van szervezve és nagyon barátiak a költségek!
[Nézd meg]!
2016-07-19

A Prága Pro igyekszik mindent megtenni, hogy méretben állja a sarat a konkurenciával szemben!
[Nézd meg]!
2016-07-19

Bodó Imi sokszoros Superbody bajnok az izomkocsmában!
[Nézd meg]!
2016-07-18

Darázs Ádám a magyar erősember sport atyja nemrégiben Alaszkába ment fókát enni. Vagy valami másért?
[Nézd meg]!
2016-07-18

Phil Heath nemrég besétált egy edzőterembe, a személyzet pedig kihívta rá a rendőrséget!
[Nézd meg]!
2016-07-18

Nem csak a Tiger Classicon mocorog a legendás márka! Életre szóló élmény Magyarországon is: bérelj egy Harley-Davidson-t!
[Nézd meg]!
2016-07-17

A A Tiger Classic hírcsatorna jelenti:
nem kisebb cég, mint a Harley-Davidson is beszállt a buliba, nem is akárhogyan!
[Nézd meg]!
2016-07-16

A Mens Mentis csapata gigaversenyt és sportfesztivált rendez szeptemberben Tiger Classic Bukarest zászlajával; és már meg is van a hivatalos versenykiírás minden idők legnagyobb díjazású európai testépítő versenyéhez!
[Nézd meg]!
2016-07-16

A Kuwait Pro személyében újabb giga profi verseny került a versenynaptárba, méghozzá nem is kapkodták el a dolgot, bő két hónap múlva már le is bonyolítják!
[Nézd meg]!
2016-07-16
MÉSZÁROS ELITE RAW BENCHPRESS
FEKVENYOMÓ BAJNOKSÁG
A TIGER CLASSICON!
VERSENYKIÍRÁS!
[Nézd meg]!
2016-07-14

Szabó Zsolti - örökös erősemebr bajnokunk - túlélte! (A rántotthús kevésbé.)
[Nézd meg]!
2016-07-14

Kai Greene bejelentette, hogy kihagyja a 2016-os Mr. Olympia-t, vagyis egymás után másodszor visszakozik a sport jelen generációjának legnagyobb csatájától!
[Nézd meg]!
2016-07-12

Elindult a Tiger Classic hírcsatorna! A világ legnagyobb strongman szupersztárjai közül Big Z már biztosan jön!
[Nézd meg]!
2016-07-11

A Tiger Classic csúcspontja a bodybuilding lesz, de a második kiemelt esemény se piskóta: a SCITEC European Strongest Team Challenge 2016 elhozza az erősember sport legnagyobb sztárjait! És lesz MAS Wrestling is! Az infók folyamatosan frissülnek, a linken egyelőre a rideg tények!
[Nézd meg]!
2016-07-11

Megindult az erősember szezon így a napokban több hírt is kaptunk. Többek között a felvidéki Piros Ferenc brutális rönknyomásáról - lásd a kattintás után!
[Nézd meg]!
2016-07-11

Ben Pakulski letarolta a Vancouver Pro-t a Team Scitec színeiben, és arra is emlékeztetett mindenkit, hogy bár vannak még gyenge pontjai, van stílusa is!
[Nézd meg]!
2016-07-10

Eddie Hall fáradhatatlan munkásságának köszönhetően hétvégén újabb felhúzás világrekord született!
[Nézd meg]!
2016-07-09
Az EDZŐ VÁLASZOL (edzovalaszol.hu) tesztüzemben van, egyelőre senki se lepődjön meg, ha esetleg nem működik és a dizájn is eléggé foghíjas, mert nincs! De Magyarország legkedveltebb szórakoztató rovata hamarosan megint támad! (És még van más meglepetés is.)
2016-07-09

Véglegesítve lett az Arnold Classic Ázsia indulóinak listája, így máris indul a spekuláció a nyár végi versennyel kapcsolatban.
[Nézd meg]!
2016-07-08

Phil Heath-tel kapcsolatosan a pletyka igaznak bizonyult, hivatalosan is feloszlatta a táplálékkiegészítő cégét!
[Nézd meg]!
2016-07-05

Dallas McCarver az egyik legígéretesebb tehetség a mezőnyben, a Wings of Strength Chicago Pro megnyerésével újra bebizonyította, hogy a tavalyi kiváló szereplése a legkevésbé sem csak a vakszerencse műve volt.
[Nézd meg]!
2016-07-04

Oláh Vivien nem lett amerikai - ebben sok félreértés van olvasóink között, főleg azoknl, akik nagyon helyesen nem olvassák az internet pöcegödrét. Viszont nagyon jó, mindenki érintő tervei vannak. Nem, nem meztelen fotók, még jobb!
[Nézd meg]!
2016-07-02

A Mens Mentis csapata gigaversenyt és sportfesztivált rendez szeptemberben Tiger Classic Bukarest zászlajával; és már meg is van a hivatalos versenykiírás minden idők legnagyobb díjazású európai testépítő versenyéhez!
[Nézd meg]!
2016-07-01

Molnár Petit nem szippantja be a technológia, hanem ő maga alakítja a világot digitálissá. Hogy lehet ez?
[Nézd meg]!
2016-06-30
Próbálunk nem megrohadni ebben a melegben, miközben a háttérben olyen dolgok történnek, amelyek villámcsapásként leptek meg bennünket tegnap.
Könnyen lehet, hogy minden idők legjobb bodybuilding versenye szerveződik éppen!

Talán ismerted a Tiger Classicot, talán nem, de idén átvette a szervezést a Mens Mentis. (A Mens Mentist a Cutler Gymek gépparkjának beszállítójaként ismerheted Kathi Béla által.) És a Tiger Classic nagyon durván feljebb lép egy eddig ismeretlen dimenzióba.
A legkomolyabb versenyzőkre célzó, profi verseny szinten díjazott (euro hegyek!) nemzetközi testépítő bajnokság lesz a csúcspont szeptember első hétvégéjén és az esemény köré egy hatalmas sportfesztivál lesz szervezve. Mind versenyzőként, mind nézőként érdemes lesz kijönni Bukarestbe, mert ilyet máshol nem látsz! Akarsz többet tudni? További info hamarosan!

2016-06-29

Dennis Wolf nemrég megsérült, és komolyan veszélybe került a felkészülése a Mr. Olympia-ra, de most úgy tűnik, ismét sínen van!
[Nézd meg]!
2016-06-28

Szabó Zsolti: az Örökös Erősember Magyar Bajnok olyan dolgot csinált, amin besza*rtunk, ráadásul felkészült a hatodik cím megszerzésére is, csak közbejött valami, ami szerencsére nem hereszakadás, de elég rossz így is. Az élet igazságos, ha az egyikkel szívsz, szívj a másikkal is!
[Nézd meg]!
2016-06-27

PowerHuni nem disszidál, hanem nyaralni megy Dubai mellé és az idegeit gyilkolja egy kicsit akkor már. Idézzük a klasszikus választ is arra az újságírói kérdésre, hogy hogyan dolgozza le ezt a sok kaját. Meglehet ez mém lesz.
[Nézd meg]!
2016-06-26

Kathi Béla félreértések eloszlatása: Béla sokkal nagyon sztár, mint gondoltad, és még arra is van ideje, hogy a Scitec Summer Gym-mel foglalkozzon, amire jó, ha odafigyelsz, mert már megnyílt!
[Nézd meg]!
2016-06-25

Vacsoraszínház! Az MPK Charolais nem csak a gasztro, hanem az egyetemes kultúrának is ad. Kecskemét melletti farmjukon marhahússal egybekötött színházi előadás lesz ma este! Részletek a plakáton!
[Nézd meg]!
2016-06-23

A foci EB még a legelvetemültebb fociszkeptikusokat sem hagyja hidegen.
Dudás Ádámnak olyan lehetősége van most, mint senki másnak!
[Nézd meg]!

2016-06-22

Na ki a magyar naturál példakép?
Illés Norbi sokszoros naturál testépítő-legenda (elvileg) most már tényleg visszavonult. A sportolást nyilván nem hagyja abba és most benne van valamiben, aminek van köze például a marhákhoz.
[Nézd meg]!

2016-06-19

KÖZLEMÉNY!

Nagy erőkkel terjeszti mindenki az interneten a hírt, amely szerint Kathi Bélát "garázdaság bűncselekmény elkövetésével összefüggésben" körözi a rendőrség. A helyzet tisztázása érdekében megpróbáluk pár információval szolgálni.
UPDATE: a körözést visszavonták!
UPDATE 2: a történetet közben felkapta a "média". Link a kattintás után!

[Nézd meg]!

2016-06-16

Megérkezett a hivatalos megerősítés, hogy a visszatérő Kevin Levrone részt vesz a Prága Pro-n - csak nem egészen úgy, ahogy azt gondolnánk.
[Nézd meg]!
2016-06-11

Dennis Wolf valóban megsérült, viszont már túl van a műtéten, és a gyógyulás útjára lépett.
[Nézd meg]!
2016-06-09

Megnyílt az Open Road Fesztivál! A Harley-Davidson 17. alkalommal rendezi meg az ország egyik legnagyobb (nem csak) motoros rendezvényét, ahova érdemes benézni, mert iszonyat mennyiségű Harley és egyéb motor, koncertek és egyéb érdekességek láthatók az ilyenkor gyönyörű Balaton-felvidéki Alsóörsön! (Találd ki, ott leszünk-e?) Ez egy olyan rendezvény, hogy ha nem vagy motoros, egyszer az életben érdemes megnézni!

[Nézd meg]!
2016-06-09
Újabb gasztro őrület a Hegedűs Gyula utcai Fitt Marketben (XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 24./A): bemutakozik a Legenda! (Csak természetes alapanyagokból készült ínyenc hústermékek, pástétomok, stb. gyártója.)
2016. június 11. 14.00!
2016-06-05

Nathan DeAsha-t nyugodtan lehet az év újoncának nevezni, első szezonjában nyerni tudott a Toronto Pro-n, miközben a Team Scitec különversenyét Maxx Charles vitte!
[Nézd meg]!
2016-06-04

Phil Heath-tel kapcsolatban a legújabb pletykák arról szólnak, hogy az ötszörös Mr. Olympia bajnok kilépett a saját cégétől!
[Nézd meg]!
2016-06-01

Már elérhetőek a jegyek a Prága Pro-ra, a hazai közönség számára leginkább elérhető, és a tengeren innen legszínvonalasabb testépítő versenyre!
[Nézd meg]!
2016-05-31

Dexter Jackson nyerte az első Afrikai Arnold Classic-ot, méghozzá olyan formával, ami azonnal feledtette a korábbi halovány szereplését!
[Nézd meg]!
2016-05-31

Dexter Jackson életében először nyerte meg a New York Pro-t, amit a szövetség legrangosabb címei között tartanak számon, de ez még csak a bemelegítés volt az egész mezőnynek!
[Nézd meg]!
2016-05-31

Körmendy Zsolt "Colos" a Shop.Buildert képviselte a Lánchíd Rádió gasztronómiai műsorában - igen komoly dolgokat tudhatsz meg a táplálékkiegészítőkről, az iparról és a kereskedelemről!
[Nézd meg]!
2016-05-14

Roelly Winklaar csont nélkül behúzta a Bodypower Pro bajnoki címét!
[Nézd meg]!
2016-05-13

Kai Greene versenyzési tervei sűrű ködbe burkolóznak, még az Erő sem képes felfedni őket, és az előjelek is igen furcsák.
[Nézd meg]!
2016-05-13

A Bodypower Pro fő esélyese minden előzetes számítás szerint Roelly Winklaar, de egyáltalán nincs előre lefutva semmi - szoros verseny várható!
[Nézd meg]!
2016-05-13

Most szombaton!

Tropical-ASO Classic: komoly pénzdíjas verseny lesz Szegeden a magyar testépítés nagyágyúíval - többek között ott lesz Molnár Peti is!
[Nézd meg]!
2016-05-11

Dennis Wolf-ról az a hír járja, hogy nemrég megsérült, és ezzel veszélybe került a Mr. Olympia felkészülése is!
[Nézd meg]!
2016-05-09

Kevin Levrone megdöbbentette a világot: bejelentette, hogy elindul a 2016-os Mr. Olympia-n. A döbbenet oka nem a bejelentés ténye, hanem annak módja, ugyanis ebből leírhatatlanul kínos lenne kihátrálni!
[Nézd meg]!
2016-05-07

Megjelent a BBTv 100 DVD!
[Nézd meg]!
2016-05-04

Dexter Jackson idei első versenye a New York Pro lesz, és a múlt heti vendégfellépése után aligha férhet hozzá kétség, hogy a győzelemre tör.
[Nézd meg]!
2016-04-29

Roelly Winklaar is megerősítette indulását az őszi szezon egyik legfontosabb állomásán, Európa legjobb profi versenyén, a Prága Pro-n!
[Nézd meg]!
2016-04-27

Kai Greene idén a tavaszi szezonra is felkészült, és minden bizonnyal a következő megálló a Mr. Olympia lesz, mégis gyanúsan jó formában van!
[Nézd meg]!
2016-04-25

Segítsünk
Tunkel Nándinak (BB.Tv 128)
a sikeres felkészülésben!
A K&H Bank paralimpiai kártyaprogramjában
közönségszavazás dönti el, hogy ki kap támogatást. Már csak öt nap van! Mi is Nándira szavazunk - kattints a "felnőtt kategórára!"
[Nézd meg]!
2016-04-22

Victor Martinez idén a New York Pro-n kezdi a szezont, ahol a Mr. Olympia kvalifikációra hajt, és az első hazai győzelmére.
[Nézd meg]!
2016-04-20

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay már most hivatalosan benevezett a Prága Pro-ra!
[Nézd meg]!
2016-04-19

"Szavazz a magyar motorra!"
Kedves barátaink! A Battle Of The Kings motorépítő versenyre nevezett - Harley-Davidson Budapest által épített - magyar motor a közönségszavazást MEGNYERTE!
Ezzel bejutott a az első döntőbe, ahol a top 5 motort szakmai zsűri fogja elbírálni. Köszönjük a szavazataitokat!

[Nézd meg]
2016-04-13

Ronnie Coleman nemrég újra kés alá feküdt, és a beavatkozás után újra kellett tanulnia járni. Most pedig új szakasz kezdődik az életében, ha tetszik neki, ha nem.
[Nézd meg]!
2016-04-11

Meg akarod tanulni, hogyan és miből kell jó steaket csinálni? Gyere!

A FITT MARKET NYUGATI
és az NPK CHAROLAIS FARM

STEAK SHOW ÉS VÁSÁR-t rendez MOST SZOMBATON, 2016 április 16.-án 14.00-kor! Mi ott leszünk!
[Nézd meg]!

2016-04-10

Toney Freeman elhagyja az IFBB kötelékét, de úgy tűnik, egyelőre nem a visszavonulása miatt, hanem mert elpártol egy másik szövetséghez.
[Nézd meg]!
2016-04-10


Ugye tudod, hogy felajánlhatod az adód 1%-át valami számodra szimpatikus célra? Idén lehetőséged van egy sportszerető csapatot, a Marvel Teamet támogatni. Miért ne tennéd? Klikkelj!
[Nézd meg]!
2016-04-08

Tropical-ASO Classic: komoly pénzdíjas verseny lesz Szegeden a magyar testépítés nagyágyúíval - többek között ott lesz Molnár Peti is!
[Nézd meg]!
2016-04-08
BodyBuilder Szeminárium info!

A következő szemináriumok Budapesten és Békéscsabán lesznek. Dátum még nincs, a budapesti jó esetben e hó végén, a békécsabai május közepén. A békéscsabai szeminárium másnapján opcionális jelleggel teljesítménytúrát tartunk. (Mi megyünk, de te is jöhetsz, akarsz.)

2016-04-05

Victor Martinez elárulta a napokban, hogy nyáron versenyezni fog, sőt, nagy eséllyel már az Afrikai Arnold Classic-on színpadra lép!
[Nézd meg]!
2016-04-04

Molnár Peti gyakorlatilag lassan megkaphatná az örökös bajnoki címet minden amatőr szövetségnél: újabb bajnoki címet hozott haza!
[Nézd meg]!
2016-04-03

Kai Greene egy hónapon belül megszerezte a harmadik Arnold Classic címét, méghozzá újabb meglepően szoros versenyben, aminek eredménye komoly vitákat szült!
[Nézd meg]!
2016-04-02

Kai Greene a Brazil Arnold Classic legnagyobb esélyese, és egyelőre úgy is néz ki, hogy formában lesz, de Juan Morel sem vicceli el a felkészülést!
[Nézd meg]!
2016-03-31

Kai Greene nagyon úgy néz ki, hogy új célt tűzött ki maga elé, ugyanis idén már megnyert két Arnold Classic címet, és Brazília a következő célpont!
[Nézd meg]!
2016-03-25

Ronnie Coleman a visszavonulása óta eltelt közel tíz évben számtalan műtéten átesett, és a legutóbbi után újra kellett tanulnia járni!
[Nézd meg]!
2016-03-21

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay már eddig is arról volt híres, hogy a legnagyobb izomtömegű profi versenyző a mezőnyben, de úgy néz ki, ezzel nem éri be, és még nagyobbra nő!
[Nézd meg]!
2016-03-19

Kai Greene alig két hete nyerte meg harmadik Arnold Classic bajnoki címét, máris hozzácsapott egy újabbat ezúttal Ausztráliában, méghozzá lehengerlő dominanciával!
[Nézd meg]!
2016-03-18

Michael Lockett nagyon úgy néz ki, hogy újra szabadlábra került - következésképpen eddig valóban börtönben volt!
[Nézd meg]!
2016-03-18

Az Ausztrál Arnold Classic favoritja a zsűrizés után Kai Greene, de Justin Compton az, aki hozta az elvárt masszív fejlődést!
[Nézd meg]!
2016-03-16

Az Arnold Classic Ausztrália csupán két héttel az USA-ban rendezett nagy testvér után gyakorlatilag annak újrajátszása lesz a világ másik felén!
[Nézd meg]!
2016-03-15
KEDVES BARÁTAINK!
ELKÉPESZTŐ MÓDON MEGINT MÓDOSULT A SZEMINÁRIUM DÁTUMA: MÁRCIUS 26!BodyBuilder Szeminárium Cutler III.!

Molnár Peti top formában!

A következő BodyBuilder szeminárium a nyíregyházi Cutler Gym-ben lesz március 26.-án, szombaton! Ezúttal lesz bemutató edzés is, mégpedig közvetlenül a műsor után.
A jegyek már kaphatók a helyszínen! Részletek a linken!
[Nézd meg]!

2016-03-15


Edzz profikkal az Edzőtáborban! Nem csak erőemelőknek - sportolóknak!

[Nézd meg]!
2016-03-12

Már bő ötven éve a Mr. Olympia a csúcs a testépítés világában, most azonban nagyon úgy néz ki, hogy osztódásnak indult az Arnold Classic nyomdokain!
[Nézd meg]!
2016-03-11

Fred Smalls idén azt tervezi, hogy nyugdíjba zavarja a sokadik virágkorát élő Dexter Jackson-t!
[Nézd meg]!
2016-03-08


Ugye tudod, hogy felajánlhatod az adód 1%-át valami számodra szimpatikus célra? Idén lehetőséged van egy sportszerető csapatot, a Marvel Teamet támogatni. Miért ne tennéd? Klikkelj!
[Nézd meg]!
2016-03-06

Kai Greene harmadszorra is megnyerte az Arnold Classic-ot, méghozzá titáni ütközetben, amivel visszahelyezte magát a Mr. Olympia cím egyik legfőbb várományosává a fordulatokban gazdag hétvégén!
[Nézd meg]!
2016-03-05

Arnold Schwarzenegger tavaly nem csinált titkot belőle, hogy a Cedric McMillan-hez hasonló fizikumokat kellene szerinte előnyben részesíteni a versenyeken, a zsűrizés után úgy tűnik, hogy a 2016-os Arnold Classic-on ez így is lesz!
[Nézd meg]!
2016-03-04

Cedric McMillan múlt hétvégén megnyerte a Levrone Pro Classic-ot, de bevallotta, hogy sérült már tavaly óta!
[Nézd meg]!
2016-03-03

Az Arnold Classic még mindig a testépítő sport egyik legnagyobb eseménye, így idén is élőben követhetjük az eseményeket bárhonnan!
[Nézd meg]!
2016-02-29

Egyelőre csak tesztüzemben, de megnyitotta kapuit a Cutler Győr!
[Nézd meg]!
2016-02-27

Cedric McMillan elhozta az első helyet az idénynyitó Levrone Pro Classic-ról: 2016 végre a szimmetria éve lesz?
[Nézd meg]!
2016-02-26

Flex Wheeler nemrég kórházba került, aminek oka sokáig tisztázatlan maradt, de úgy tűnik, minden rendben: végre hazaengedték!
[Nézd meg]!
2016-02-25

Phil Heath közölte az egyetlen adatot, ami egy férfi rangját meghatározza: nyilvános mérési eredmény!
[Nézd meg]!
2016-02-24

Kevin Levrone annyira kőprofi lett visszatérésben, hogy az IFBB profi ligájának 2016-os visszatértét is irányítása alá vonta: hétvégén indul a szezon a Levrone Pro Classic-kal!
[Nézd meg]!
2016-02-23

A Prága Pro az elmúlt években Európa talán legnagyobb profi testépítő eseményévé nőtte ki magát, és most jön a fekvenyomás is!
[Nézd meg]!
2016-02-19

Toney Freeman masszív tömege, kortalansága és elképesztő X alakja mellett azzal vált ismertté, hogy mindig megmondja a véleményét, ha tetszik, ha nem!
[Nézd meg]!
2016-02-19

Justin Compton és Maxx Charles két olyan felfelé ívelő pályán haladó kiválóság, akik két hét múlva, az Arnold Classic-on nagy terveket szövögetnek!
[Nézd meg]!
2016-02-17

Ronnie Coleman már számtalan műtéten esett át visszavonulása óta, de még mindig nincs vége: a legenda a napokban ismét kés alá feküdt!
[Nézd meg]!
2016-02-14

William Bonac az elmúlt két évben megmutatta, hogy egyike a legjobb profiknak, és ezt úgy tűnik, a Weider Publications is észrevette!
[Nézd meg]!
2016-02-11

Kevin Levrone már többször belengette a visszatérését, mint amit akár egy emberélet alatt össze lehetne számolni, és most ismét gyanúsan jó formában van.
[Nézd meg]!
2016-02-08

Seth Feroce három évvel ezelőtt tűnt el a profi testépítő szcénából, és bár már akkor is úgy volt, csak átmenetileg, tovább tartott a visszatérés, mint ahogy akkoriban jósolta.
[Nézd meg]!
2016-02-04

Dennis Wolf szerződést hosszabbított a táplálékkiegészítő támogatójával, így még biztosan évekig marad aktív profi testépítőként.
[Nézd meg]!
2016-02-01

Justin Compton nem viccelt, amikor azt mondta, hogy meg akarja nyerni az Arnold Classic-ot: nagyon úgy néz ki, az ellenfelektől függetlenül jó eséllyel indul!
[Nézd meg]!
2016-01-31

Juan Morel mindent belead a felkészülésébe az Arnold Classic-ra, és ígéretesek az előjelek az öt hét múlva esedékes 2016-os debütálás előtt!
[Nézd meg]!
2016-01-30

Kai Greene idén nem ködösít: bejelentette, hogy indulni fog az Ausztrál Arnold Classic-on is!
[Nézd meg]!
2016-01-29

Branch Warren nem szereti a bizonytalanságot, ezért igyekszik minél előbb bebiztosítani a 2016-os Mr. Olympia kvalifikációt!
[Nézd meg]!
2016-01-28

Dexter Jackson bejelentette, hogy már tavasszal újra színpadra lép, és úgy tűnik valban megcéloz egy újabb Arnold Classic rekordot!
[Nézd meg]!
2016-01-27

Nagy Hunor " Powerhuni" testépítő világbajnok motivációs előadása lesz szombaton 14.30-tól a Cutler Sopronban! A részletekhez kattints a képre!
2016-01-26

Flex Wheeler bő egy héttel ezelőtt kórházba került, és mostanáig is bizonytalan, hogy mi lesz vele!
[Nézd meg]!
2016-01-25

Kevin Levrone nem csak Mr. Olympia címekről, hanem zenei karrierről is álmodott, és az előbbivel ellentétben a zenét továbbra sem adta fel.
[Nézd meg]!
2016-01-23

Michael Lockett nemrég még azzal riogatta a népet, hogy mennyire szálkás tud maradni offszezonban, most pedig arról szólnak a hírek, hogy börtönbe került!
[Nézd meg]!
2016-01-22

Cedric McMillan évek óta nem tud jelentősen előlépni a profik rangsorában, de most, hat héttel az Arnold Classic előtt ígéretesen fest!
[Nézd meg]!
2016-01-21

Az IFBB egyértelműen a haladó gondolkodást képviseli: nincs még vége a kategóriadömpingnek. Megérkezett az új hullám!
[Nézd meg]!
2016-01-20

Tito Raymond, a legendás naturál testépítő nagyon úgy néz ki, hogy visszatér 2016-ban!
[Nézd meg]!
2016-01-19
A Nyíregyházi Cutler Gym BodyBuilder Szeminárium időpontját még nem tudjuk (várunk jobb időjárásig), de esetleg felmerülő, helyszínen megválaszolandó kérdést már előre fel lehet tenni a bbszeminarium(kukac)gmail.com mailcímen, vagy esetleg lehet közérdekű témát javasolni. Molnár Peti és Powerhuni biztosan ott lesznek, ha személyes kérdésed van.
2016-01-16

Az Arnold Classic Európa 2016-ban, öt év után elköltözik Madridból!
[Nézd meg]!
2016-01-15

Darrem Charles visszatér, de ijesztő tények kerültek napvilágra, amik felvetik a kérdést: minek?
[Nézd meg]!
2016-01-14
Rövid Drugs Bunny interjú a Kossuth rádióban a táplálékkiegészítőkről! (Kicsit bele kell tekerni 1/3.-nál van kb.)
[Nézd meg]!
2016-01-14

Az Arnold Classic versenysorozat minden állomásán ismét pontozva lesz a szabadpóz forduló, ami nagy eséllyel azt jelenti, hogy hamarosan újra módosul az IFBB szabályzata!
[Nézd meg]!
2016-01-12
Figyelem!
Nyíregyházi Cutler Gym BodyBuilder szemináriumot odébb toljuk pár héttel! További info hamarosan!
2016-01-09

Justin Compton idén újra megpróbálja megnyerni az Arnold Classic-ot, és egyáltalán nincs kizárva, hogy ez sikerül is neki!
[Nézd meg]!
2016-01-08

Evan Centopani-t úgy ismerte meg a testépítő közösség, mint az egyik legintelligensebb és legszerényebb profi testépítőt, most mégis az a vád érte, hogy rasszista!
[Nézd meg]!
2016-01-05

Juan Morel felkészülése az Arnold Classic-ra jól halad - egyesek szerint talán túl jól is!
[Nézd meg]!
2015-12-23

Cedric McMillan nagy eséllyel soha nem volt normális, de úgy tűnik, karácsony alkalmából megtanult twerkelni!
[Nézd meg]!
2015-12-21

A 2016-os Arnold Classic meghívottjainak listája nyilvánosságra került végre: nem kérdés, hogy jó lesz-e a tavaszi szezon!
[Nézd meg]!
2015-12-20

Jay Cutler hivatalosan sohasem jelentette ki, hogy visszavonult, de ezt mostanáig aligha lehetett kétségbe vonni. Egyes pletykák szerint viszont most változott a felállás!
[Nézd meg]!
2015-12-17

Jay Cutler megmondta a frankót Kai Greene elmúlt évéről!
[Nézd meg]!
2015-12-14

Juan Morel elárulta, mi a terve a 2016-os szezonra - a profiknak fejben már ilyenkor készen kell lenniük!
[Nézd meg]!
2015-12-13

Shawn Ray mindig szókimondó volt, és nemrég elárulta a véleményét a testépítés és az IFBB jelenlegi állapotáról.
[Nézd meg]!
2015-12-11

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nemrég gurut váltott, amivel kapcsolatban keringett néhány pletyka, de megérkezett a hivatalos információ Chris Aceto-tól.
[Nézd meg]!
2015-12-07

Kai Greene már megerősítette, hogy részt vesz az Arnold Classic-on, de egyáltalán nincs kizárva, hogy nem az lesz az egyedüli versenye a tavaszi szezonban!
[Nézd meg]!
2015-12-06

Molnár Peti újabb rangos versenyt nyert meg, méghozzá nagyon durva formában: meglett neki Olaszország ékköve, a Due Torri bajnoki címe!
[Nézd meg]!
2015-12-01

Kai Greene nem játszadozik tovább: nagy nyilvánosság előtt aláírta az Arnold Classic-on való induláshoz szükséges szerződést!
[Nézd meg]!
2015-11-30

Megérkezett a hivatalos bejelentés: 2016-ban jön az Arnold Classic Ázsia - úgy néz ki, a sorozat körbeért a világon!
[Nézd meg]!
2015-11-27

Dwayne "The Rock" Johnson lecserélte eddigi guruját, George Farah-t, de nem sodródott messzire az elit testépítők köreitől!
[Nézd meg]!
2015-11-26

Kiss Jenő nemcsak a versenyzésre koncentrál a szezon alatt, hanem a nemzetközi testépítő média bénaságát is igyekszik ellensúlyozni!
[Nézd meg]!
2015-11-25

Evan Centopani sosem szeretett feltűnősködni, de az elmúlt bő egy évben a szokottnál is kevesebbet láttatta magát, és már a visszavonulását is pletykálni kezdték, de annak úgy néz ki, egyelőre nem jött el az ideje!
[Nézd meg]!
2015-11-23

Dennis Wolf múlt hétvégén, az IFBB London Championships-en mutatta meg magát, és feltűnően jó formában van ahhoz képest, hogy gyakorlatilag elérkezett a zabálási szezon.
[Nézd meg]!
2015-11-22

Sergio Oliva visszatért az IFBB profik mezőnyébe, és újra harminc éves!
[Nézd meg]!
2015-11-21

Josh Lenartowicz, miután egy héttel ezelőtt a semmiből megérkezett a profi bajnokok elit klubjába, a Ferrigno Legacy-n újabb első helyet gyűjtött be!
[Nézd meg]!
2015-11-19

A Ferrigno Legacy Classic minden jel szerint a veterán Ronny Rockel és az új fiú, Josh Lenartowicz csatája lehet.
[Nézd meg]!
2015-11-16

Hatalmas meglepetésre Josh Lenartowicz lett a San Marino Pro bajnoka, megelőzve még a toronymagas favorit William Bonac-at is. Mindeközben Kiss Jenő örömtestépít!
[Nézd meg]!
2015-11-13

Justin Compton kihagyta az őszi szezont, de nagyon úgy néz ki, hogy nem henyéléssel töltötte az idejét a Mr. Olympia-ra való felkészülés helyett.
[Nézd meg]!
2015-11-12

William Bonac éve eddig nagyon sikerült, és úgy néz ki, újabb győzelem kerülhet a neve mellé a hétvégi San Marino Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-11-10

Az Arnold Classic bevezetett egy új szabályt, és úgy tűnik, hogy Kai Greene miatt!
[Nézd meg]!
2015-11-09

Aaron Clark majdnem megölte magát azzal,hogy idén is befogyott a 212 fontos kategóriába, így eljött a váltás ideje.
[Nézd meg]!
2015-11-05

Dexter Jackson minden várakozás ellenére még mindig aktív marad, és az eredményei sem romlanak - talán ennek köszönheti, hogy furcsa körülmények között bár, de új támogatóra akadt.
[Nézd meg]!
2015-11-04

Phil Heath ismét elmondta, méghozzá szemlátomást józan állapotban és nagy közönség előtt, hogy rekordot akar dönteni a Mr. Olympia-n!
[Nézd meg]!
2015-11-03

Akim Williams sok dologban követi Kai Greene példáját, például abban is, hogy brutálisan vastag!
[Nézd meg]!
2015-11-02

Csuhai Jancsi megcsinálta: az őszi szezon során folyamatosan haladt előre, és Liverpoolban megvolt az Olympia győzelem!
[Nézd meg]!
2015-10-30

Kai Greene még tőle is szokatlanul agyament műsort csinált Dél-Koreában.
[Nézd meg]!
2015-10-29

Kevin Levrone újra megjelent a színen, ráadásul izmos, és lengyelekkel üzletel!
[Nézd meg]!
2015-10-28

Dennis Wolf, Branch Warren és James "Flex" Lewis megmutatta magát a napokban szezonon kívül. Vajon melyikük készül már a tavaszra?
[Nézd meg]!
2015-10-27

Martin Kjellström még Svédországban is túl melegnek találta az éghajlatot, ezért hűsölt egy ideig, de most visszatért!
[Nézd meg]!
2015-10-26

Johnnie Jackson lánya hétvégén feltűnt a kedves papa által szervezett versenyen, ráadásul meglepően jó volt!
[Nézd meg]!
2015-10-25

William Bonac nyerte a Dayana Cadeau Pro-t is, ráadásul nem akármilyen ellenfelek mellett, ahol még egy meglepetés Team Scitec tag is felbukkant!
[Nézd meg]!
2015-10-21

William Bonac lehet a Dayana Cadeau Pro favoritja, de hiába van brutál formában, erős kihívókra számíthat!
[Nézd meg]!
2015-10-20

Iris Kyle nem viccelt, amikor bejelentette a visszatérését, és ennek fényében talán azt is komolyan gondolja, hogy a világ női testépítést akar!
[Nézd meg]!
2015-10-19Új Superbody infók!

A Superbody 2015 október 24.-én lesz a Hungexpo területén. A program fesztivállá bővült, így küzdősport, erőemelő és erősember versenyek is lesznek.

Figyelem!

A Superbody Testépítő Bajnokság továbbra is szövetségektől független, saját szervezés, rendezés és szabályrendszer szerint lesz bonyolítva! További infóhoz kattints a linkre!
[Nézd meg]!

2015-10-19

Kai Greene kihagyta a Mr. Olympia-t, és számos pletyka kering a jövőjéről, viszont amit biztosan tudunk, hogy szerzett egy kalapot!
[Nézd meg]!
2015-10-17

Branden Ray már régóta eltűnt a profi testépítő szcénáról, de a napokban megjelent néhány új fotó, amik azt sugallják, hogy még van esély a visszatérésre.
[Nézd meg]!
2015-10-16

Phil Heath az újabb Mr. Olympia címvédés után elejtette, hogy talán felkészül a 2016-os Arnold Classic-ra, és úgy néz ki, mostanáig nem engedte el magát túlságosan.
[Nézd meg]!
2015-10-15


BB.TV 123

Epikus történet arról, amikor Oláh Vivien Birminghamben majdnem kvalifikált az Olympiára. Molnár Peti pedig bosszút áll. Aztán vannak alapvető edzéstechnikai okosságok, meg bemutatunk egy új fokozót is.

[Nézd meg]!

2015-10-13

Molnár Peti Romániában járt a hétvégén, és brutális formában van!
[Nézd meg]!
2015-10-12

Lukas Osladil nyerte a Europa Phoenix-et, amivel biztosan lerakta a névjegyét az open kategóriában, Steve Kuclo karrierje pedig a sírgödrébe került.
[Nézd meg]!
2015-10-12Új Superbody infók!

A Superbody 2015 október 24.-én lesz a Hungexpo területén. A program fesztivállá bővült, így küzdősport, erőemelő és erősember versenyek is lesznek.

Figyelem!

A Superbody Testépítő Bajnokság továbbra is szövetségektől független, saját szervezés, rendezés és szabályrendszer szerint lesz bonyolítva! További infóhoz kattints a linkre!
[Nézd meg]!

2015-10-11

Miután Kai Greene kihagyta a Mr. Olympia-t, sokakban felemerült, hogy ez a visszavonulását is jelentheti, de úgy tűnik, vége a találgatásnak!
[Nézd meg]!
2015-10-10

William Bonac győzni tudott a Nordic Pro-n, méghozzá egy masszív mezőnyben, miközben Kiss Jenő bejutott a top 10-be!
[Nézd meg]!
2015-10-08

A mostani hétvégén két IFBB profi verseny lesz egyszerre, így a mezőny is kettészakad, de mind a Nordic Pro, mind pedig a Europa Phoenix hoz néhány érdekes meccset - ráadásul Kiss Jenő is készül!
[Nézd meg]!
2015-10-08

Kai Greene mindig is művészi beállítottságú volt, és úgy tűnik, most újabb lépést tett ebbe az irányba: saját képregénye lehet!
[Nézd meg]!
2015-10-06

Az IFBB büszkén közöl számadatokat arról, hogy mennyit fejlődött az elmúlt tíz évben, és azok nem hazudnak. De csak a mennyiség számít?
[Nézd meg]!
2015-10-05

Az IFBB jövőre ismét változtat a profi versenyeken bevezetett pontrendszeren, amivel a Mr. Olympia-ra lehet kvalifikálni.
[Nézd meg]!
2015-10-03

Vége az amatőr Mr. Olympia-nak, megvannak az eredmények!
[Nézd meg]!
2015-10-03

Helyszíni tudósítónk szerint Dexter Jackson úton van egy újabb győzelem felé, de nem lesz könnyű dolga!
[Nézd meg]!
2015-10-03

Dexter Jackson az IFBB profi színpadokon is megállíthatatlan, miközben vészesen közelít a negyvenhatodik születésnapja felé!
[Nézd meg]!
2015-10-02

A Prága Pro-val egybekötött amatőr Mr. Olympia-n a magyar csapat adminisztrációs hibába ütközött - vagy Csuhai Jancsi nevet váltott!
[Nézd meg]!
2015-10-02

Csuhai Jancsi elsimította az adminisztrációs problémákat az amatőr Mr. Olympia-n, és hozott egy dobogót!

Update: helyszíni tudósítónktól megérkeztek az első képek!
[Nézd meg]!
2015-10-01

Iris Kyle, a tízszeres Ms. Olympia bajnok bejelentette a visszatérését, a kérdés, hogy hova akar visszatérni.
[Nézd meg]!
2015-09-30

A Prága Pro igazából nem más, mint a Mr. Olympia átköltöztetése Európába, ráadásul Kiss Jenő is ott lesz!
[Nézd meg]!
2015-09-29

Dexter Jackson bejelentette, hogy hiába alakult eddig kiválóan az őszi szezonja, tavasszal pihenőt tart.
[Nézd meg]!
2015-09-28

Felettébb furcsa és továbbra is hivatalos magyarázat nélkül áll a tény, hogy Kai Greene kihagyta a 2015-ös Mr. Olympia-t - lehetséges, hogy kilép az IFBB kötelékéből?
[Nézd meg]!
2015-09-27

Kai Greene annyira jó volt az Arnold Classic Európán, hogy még Toldi Zsuzsi is neki szurkol!
[Nézd meg]!
2015-09-26

Az Arnold Classic Európa nem hozott újdonságot, a sorrend nem változott lényegesen a múlt heti Mr. Olympia óta!
[Nézd meg]!
2015-09-25

Kai Greene kihagyta a Mr. Olympia-t, de az Arnold Classic Európára már elutazik, viszont nem egészen úgy, ahogy arra számítottunk!
[Nézd meg]!
2015-09-25

Csuhai Jancsi élete legjobb formájában volt a 2015-ös Arnold Classic Európán!
[Nézd meg]!
2015-09-24

Az Arnold Classic Europe folytatja a Mr. Olympia-n megkezdett csatát: most eldőlhet, ki lesz jövőre a legnagyobb kihívó!
[Nézd meg]!
2015-09-23


BB.TV 122

Ideje beszélni az edzőtermi filozófiáról, amiből aztán belecsöppenhetsz egy majdnem real-time edzésbe Hunival és Kathi Bélával. Így megtudhatod, hogy most már új edzésstílus van: Kathi Béla új divatot teremt. Aztán jön a legendás Kiss Jenő (feat. tömegmacska) egy nagyívű sztorival, ami tavaly kezdődik.

[Nézd meg]!

2015-09-23

EVLS Prága Pro jövő hét végén! Számunka ez az év profi versenye! Ennél jobb lehetőséged nincs, hogy élőben lásd a világ legjobbjait, főleg, hogy ez a világ egyik legjobb versenye
[Nézd meg]!
2015-09-23

Molnár Peti Kínába utazik, hogy borzolja a derékkal rendelkező emberek látványához szokott emberek idegeit, Csuhai Jancsi pedig az Arnold Classic Europe-on mutatja meg, mire képes.
[Nézd meg]!
2015-09-22

Kai Greene kihagyta a 2015-ös Mr. Olympia-t, de nyilvánosságra hozott egy fotót, ami két héttel a verseny előtt készült.
[Nézd meg]!
2015-09-22

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyanazt kapta az arcába az idei Mr. Olympia után is, mint eddig minden évben, ezért gyorsan gurut cserélt.
[Nézd meg]!
2015-09-21

Phil Heath korábban már biztosan kijelentette, hogy nem indul el többet az Arnold Classic-on, de úgy tűnik, meggondolta magát!
[Nézd meg]!
2015-09-19

Helyszíni tudósítónk szerint Phil Heath nem áll nyerésre - de nagyon!
[Nézd meg]!
2015-09-18

Jay Cutler bár már visszavonult, továbbra is a sport tölti ki a mindennapjait, így természetesen van véleménye a Mr. Olympia esélyeseiről, amit nem rejt véka alá.
[Nézd meg]!
2015-09-17

Kai Greene bejelentette, hogy nem indul a Mr. Olympia-n, de még ha eddig lehettek is kételyek, most felkerült a pont az i-re.
[Nézd meg]!
2015-09-17

Szokatlanul sok volt a dráma a 2015-ös Mr. Olympia körül, még a szokásos élő közvetítés is veszélybe került, de nincs miért aggódni: idén is lesz!
[Nézd meg]!
2015-09-17

Hiába nem indul a Mr. Olympia-n, Kai Greene ügye a sajtótájékoztató egy részét is betöltötte.
[Nézd meg]!
2015-09-16

Kai Greene bejelentette, hogy nem indul a Mr. Olympia-n, de megvédte az IFBB elnökét.
[Nézd meg]!
2015-09-16

Dennis Wolf felettébb higgadt, jókedvű és közvetlen, miközben Kai Greene mizériájától hangos a testépítő világ, ő csendben invitál mindenkit a Mr. Olympia-ra.
[Nézd meg]!
2015-09-15

Kai Greene megtette a bejelentést: nem vesz részt a 2015-ös Mr. Olympia-n!
[Nézd meg]!
2015-09-14

Kai Greene Mr. Olympia indulása körül nagy homály lebeg, de kapott egy utolsó esélyt a szövetségtől!
[Nézd meg]!
2015-09-13

Molnár Peti brutális formával nyerte a Pro Nutrition Grand Prix-t!
[Nézd meg]!
2015-09-12

Kai Greene és Shawn Rhoden, a Mr. Olympia két legkomolyabb trónkövetelője közzétettek néhány képet a verseny előtt egy héttel, és még az is lehet, hogy egyikük nem lesz ott a színpadon!
[Nézd meg]!
2015-09-11

Steve Kuclo egyre népszerűbbé válik a profi ligában, és ezért mindent meg is tesz: erős szezonnak néz elébe!
[Nézd meg]!
2015-09-10

Kai Greene a legújabb pletykák szerint kihagyja a 2015-ös Mr. Olympia-t!
[Nézd meg]!
2015-09-09

Az IFBB bejelentette egy új kategória megjelenését 2016-tól: jön a férfi classic physique!
[Nézd meg]!
2015-09-07

Phil Heath már tavaly megígérte, hogy idén ott lesz a Prága Pro-on, és be is tartja a szavát, ha nem is egészen úgy, ahogy azt szeretnénk.
[Nézd meg]!
2015-09-04

Ingyen kipróbálhatod! További info hamarosan!

2015-09-03

A Mr. Olympia jogi támadás alatt áll: perbe fogta a főtámogatója!
[Nézd meg]!
2015-09-02

Az utolsó bejegyzés a BodyBuilder Gym honlapjára. Hamarosan új honlap indul! Addig is részletek az új teremről, ahová már van tagfelvétel!
[Nézd meg]!
2015-09-01

Visszahozzuk neked a testépítés fénykorát! Az új BodyBuilder Gym nagyobb, könnyebben megközelíthető helyen van és mostantól új tagoknak is elérhető! Ha neked az edzés a lényeg és klasszikus, igazi edzőtermet keresel, itt a helyed.

A tagfelvételről érdeklődj személyesen: Bp. IV. Árpád út 112. (Árpád üzletház emelet, középen.)

2015-09-01

A mai nap egy jó híre lehetne, hogy a Sárga Kapszula kapható az Amazonon angolul, de ez már rég így van. Az utolsó példány magyar Sárga Kapszula eddig a BodyBuilder Gymben volt ereklyeként és most is ott van, DE a nagy sikerre való tekintettel új, igaz egyszerűbb nyomású (paperback),de olcsóbb kiadás készült! Akinek nincs még meg, most már meglehet - és nem utolsósorban baromi jó ajándék!
[Nézd meg]!
2015-08-31

Kai Greene és a táplálékkiegészítő támogatója nemrég szakítottak, és most úgy néz ki, a "Predátor" is a mostanában legdivatosabb megoldással tesz pontot az ügy végére.
[Nézd meg]!
2015-08-30

Fouad Abiad bejelentette, hogy kihagyja a Mr. Olympia-t, méghozzá nagyon úgy fest, hogy családi dráma miatt.
[Nézd meg]!
2015-08-29

Branch Warren ismét győzelemmel kvalifikál a Mr. Olympia-ra, miután győzni tudott az Atlantic City Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-08-28

Cedric McMillan a legújabb információk szerint lemaradt az Atlantic City Pro versenyzői eligazításáról!
[Nézd meg]!
2015-08-27

Az Atlantic City Pro lesz az utolsó lehetőség a 2015-ös Mr. Olympia kvalifikáció megszerzésére, és a mostani hétvége komoly összecsapást tartogat!
[Nézd meg]!
2015-08-27

Dana Linn Bailey megdöbbentő bejelentést tett: idén kihagyja a Ms. Physique Olympia Showdown-t!
[Nézd meg]!
2015-08-25

Baitollah Abbaspour hosszas kórházi kezelés után ma eltávozott az élők sorából!
[Nézd meg]!
2015-08-24

Cedric McMillan nem éri be az épphogy-győzelemmel, amit a Golden State Pro-n hozott, elindul az Atlantic City Pro-n is!
[Nézd meg]!
2015-08-23

Johnnie Jackson kiváló formával nyerte a Texas Wings of Strength-et, ami számára ráadásul hazai verseny.
[Nézd meg]!
2015-08-22

Véglegessé vált az Európai Arnold Classic indulólistája, ami érdekes tényekre derített fényt az őszi szezonnal kapcsolatban!
[Nézd meg]!
2015-08-21

Megérkezett a hivatalos bejelentés: megmenekült a Mr. Olympia élő közvetítése!
[Nézd meg]!
2015-08-20

A Texas Pro újabb komoly meccset tartogat, ahol az utolsó Mr. Olympia kvalifikációk egyik fog elkelni!
[Nézd meg]!
2015-08-18


BB.TV 121

Giga tragikus BB.Tv , mert minden egyszerre történt: Muscle Beach, BodyBuilder Gym költözés és új Gym építés. Illés Norbi már annyira naturál, hogy zölddel kell írni a nevét, és persze ő is összefügg.

[Nézd meg]!

2015-08-17

Dexter Jackson-t az évek során többször leírták a szakmában, de mindannyiszor sikeresen visszatért, és a legutóbbi fellépése azt sejteti, hogy az idei Mr. Olympia-n jobb lehet, mint valaha!
[Nézd meg]!
2015-08-16

Cedric McMillan győzelme a Golden State Pro-n ugyan veszélyben forgott, de végül megcsinálta, így egyenes az út a Mr. Olympia-ig!
[Nézd meg]!
2015-08-15

Cedric McMillan volt a Golden State Pro előzetes favoritja, de a zsűrizés után korántsem biztos, hogy meglesz neki az első hely!
[Nézd meg]!
2015-08-14

William Bonac sokak szerint eddig nem kapta meg a helyezéseket, amit érdemelt, most hat héttel a Mr. Olympia előtt úgy tűnik, változott a helyzet.
[Nézd meg]!
2015-08-13
Elkészült a Hungarian Mecca Of Bodybuilding honlapja!
2015-08-12

Újabb IFBB profi győzelem érik a Team Scitec-nek: a Golden State Pro favoritja Cedric McMillan, és van egy meglepetéscsomag Kuwaitból!
[Nézd meg]!
2015-08-11

Juan Morel karrierje felfelé ível, és ezt a szakmában többen észrevették!
[Nézd meg]!
2015-08-10
Figyelem: a BodyBuilder Gym jelenlegi tagjainknak mától használható, így ma reggel 7-kor kinyitottunk. Az öltöző/WC komplexum jelenleg még spártai, de a terem működik és a légkondicionálás is. Cím: Árpád Üzletház emelet (pont középen), Bp. IV. Árpád út 112. Tel: 30/8725768
2015-08-10

Egy kis emlék a BodyBuilder Gymről: az Y Media "Diagnózis" című ifjúsági műsora a testépítésről, a koxról és ilyesmiről többek között Drugs Bunnyval. Ez nem a tőlünk megszokott hangnem, nem a mi olvasótáborunknak szól, hanem a mai fiataloknak, de érdemes megnézni! (Többek között a még épülő Mecca-ban is volt forgatás!)
[Nézd meg]!
2015-08-09

Újabb Team Scitec győzelem született a nyáron, méghozzá ezúttal Max Charles jóvoltából a Tampa Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-08-07

Kedves barátaink! Folyamatosan csörög a BodyBuilder Gym telefonja. A jelenlegi helyzet az, hogy rekordsebességgel építjük a termet és hétfőn tervezzük a nyitást, egyelőre még ideiglenes öltözővel. (A teljes befejezés plusz pár nap.) A gépek a hétvégén a helyükre kerülnek. (Aztán még jön pár új.) A stílus ugyanaz, a méret nagyobb és most már van légtechnika is. Nemsokára végre edzünk! További info hamarosan! (Tel: 30/8725768)
2015-08-07

Kai Greene annak ellenére a legnépszerűbb testépítő, hogy a Mr. Olympia címet mostanáig nem tudta megszerezni, mégis támogatókat veszít?
[Nézd meg]!
2015-08-05

A Tampa Pro könnyen Scitec Team tagok belharcává válhat, nagyon úgy néz ki, hogy ismét Fouad Abiad a favorit.
[Nézd meg]!
2015-08-04

Nemrég szárnyra kapott a pletyka, hogy a Mr. Olympia-t hagyományosan közvetítő médium kiszállt a játékból, de most hivatalos források arról beszélnek, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet!
[Nézd meg]!
2015-08-03
BodyBuilder Gym Info!
Sajnos a keddi tervezett nyitást nem tudjuk tartani, mert még van porral járó munka. Várható nyitás péntek, kérünk mindenkit, hogy hívja a BBGYM telefonján Gábort! (30/8725768) Őrült módon dolgozunk!
2015-08-03

Dexter Jackson sikeresen elhódította a Mr. Olympia címet, és bár csak egy évig volt az övé, azóta pedig sokan évről évre leírják, még mindig a legnagyobbak között van!
[Nézd meg]!
2015-08-02

Justin Compton a hosszú felkészüléseket preferálja, de a szponzoraival nincs teljes egyetértésben!
[Nézd meg]!
2015-08-01

Scitec Muscle Beach 2015
Júli 31-Augusztus 2.
Beach House, Siófok, Petőfi sétány 3.

A Muscle Beach egyre jobb: jobb infrastruktúra, jobb géppark és annyi látogató, hogy szombaton mozdulni is alig lehetett. Ha eddig nem voltál, vasárnap érdemes lesz kijönni, talán vasárnap már nem lesznek annyian!

2015-07-30

Baitollah Abbaspour kórházba került, és nagyon úgy néz ki, hogy súlyos az állapota!
[Nézd meg]!
2015-07-29

Dorian Yates időnként szeret szélsőséges nézeteknek hangot adni, és a napokban ezt sikerült újra megtennie, ezúttal a dopping ügyében.
[Nézd meg]!
2015-07-26

Fouad Abiad éveken keresztül hiába üldözte a profi győzelmet, azonban idén megvolt az áttörés, méghozzá annyira, hogy a Vancouver Pro-n már másodszor sikerült neki!
[Nézd meg]!
2015-07-25

Phil Heath felkészülése a Mr. Olympia-ra már javában folyik, de a bajnok egyszerűen képtelen egy feladatra összpontosítani, mert ilyenkor is üzleti ügyeket intéz!
[Nézd meg]!
2015-07-25
Véget ért egy korszak...a BodyBuilder Gym jövő hét kedden nyit ki utoljára a Marina Parton. Jobb és nagyobb helyre költözünk. Részletek hamarosan!
2015-07-25

Ronnie Coleman műtéteit az elmúlt évekből már összeszámolni is nehéz, átesni ezeken pedig még nehezebb: a bajnok csavarokkal a hátában folytatja!
[Nézd meg]!
2015-07-23

Hihetetlen de már megint nyílik egy
Cutler Gym!

Cutler Székesfehérvár megnyitó

Cutler Gym&Fitness Székesfehérvár, Balatoni út 2.
Székesfehérvár is más dimenzióba lép!

Figyelem! A terem megnyílik, de a szombati megnyitó technikai okok miatt elmarad! A buli a jövő héten lesz, részletek hamarosan!

[Nézd meg]
!
2015-07-22

Nagyon úgy néz ki, hogy a hétvégi Vancouver Pro-ról senki nem fog kvalifikálni a Mr. Olympia-ra!
[Nézd meg]!
2015-07-21

EVLS Prága Pro
és Amatőr Olympia 2015

2015 Október 2-3, Prága

Ennél jobb esélyed nem lesz, hogy lásd a Mr.Olympia mezőnyt, a világ egyik legjobb testépítő versenyén!

Mi ott leszünk!
[Nézd meg]!
2015-07-20

Scitec Muscle Beach 2015
Júli 31-Augusztus 2.
Beach House, Siófok, Petőfi sétány 3.
2015-07-20

A legtöbb nagyágyúval ellentétben Shawn Rhoden nem takargatja a formát az egyre közelgő Mr. Olympia előtt, így újabb pillantást vethetünk a bajnokra!
[Nézd meg]!
2015-07-18

Szakmai berkekben az a hír járja, hogy idén nem lesz meg a szokásos élő közvetítés a Mr. Olympia-ról!
[Nézd meg]!
2015-07-17

Branch Warren-nek már tavaly sem volt elég, hogy a pontversenyből kvalifikáljon a Mr. Olympia-ra, és a büszkesége idén is győzött!
[Nézd meg]!
2015-07-16

Kai Greene az év ezen szakában már általában nem mutogatja magát, de miközben a vadiúj cipőit mutogatta, lebukott!
[Nézd meg]!
2015-07-15

Cutler Gym&Fitness Sopron
megnyitó szombaton. 07.18-án!

Természetesen egy halom sztárvendéggel találkozhatsz, akik bemutatóedzeni is fognak. Drugs Bunny is nagy eséllyel tart egy rövidebb előadást.

Gyere el, amit most látni fogsz, ez más dimenzió! Scitec ajándékok is várnak!
[Nézd meg]!

2015-07-14

Shawn Rhoden brutális tömeggel rendelkezett már a magyarországi látogatása alkalmával is, és most,a felkészülése alatt már az is reálisnak tűnik, hogy ténylegesen a Mr. Olympia cím egyik esélyese lehet.
[Nézd meg]!
2015-07-13

Victor Martinez bejelentette, hogy elindul a Mr. Olympia-n, pedig még nem is kvalifikált!
[Nézd meg]!
2015-07-13

Ronnie Coleman rettentően néz ki, amit már megszokhattunk volna, csak sajnálatos módon az aktív pályafutása óta a jelző jelentésének töltete megfordult.
[Nézd meg]!
2015-07-09

Fred Smalls sztárvendégként vadult a Dennis James Classic-on, de szerencsére a ház egyben maradt.
[Nézd meg]!
2015-07-09

Figyelem! Szombaton is nyílt nap lesz a

Hungarian Mecca Of Bodybuilding-ben,

az ország egyik legnagyobb GIGA gépparkjával rendelkező edzőtermében. A napijegy ingyenes, itt a lehetőség, hogy kipróbáld a kaliforniai testépítés esszenciáját!

Budapest XIII., Béke utca 21-27.

2015-07-08

Alexander Fedorov tavaly mérsékelt sikerrel visszatért, és nem ment el a kedve: ősszel folytatja a versenyzést!
[Nézd meg]!
2015-07-05

Jon Delarosa első győzelme már régóta érik, és most végre sikerült összehoznia a Chicago Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-07-04

Kai Greene a versenydiétával együtt megkezdte a kampányt a Mr. Olympia címért. Talán idén eljön a "Predátor" ideje?
[Nézd meg]!
2015-07-03

Jay Cutler életműdíjat kapott, ami elég biztos jele annak, hogy már nem lesz nagy csodavisszatérés. De lehetne?
[Nézd meg]!
2015-07-02

Az indulók listája alapján a Chicago Pro is új nevek felkapaszkodásának és remélhetőleg új sztárok születésének színhelye lesz, annak megfelelően ahogy az idei nyári szezon alakult.
[Nézd meg]!
2015-07-02

II. Erőemelő Edzőtábor Nyílt Nap

Péntek 16.00-tól interaktív bemutató edzés
18.00 Drugs Bunny táplálékkiegészítő előadása.

Isaszeg, Városi Sportcsarnok, Isaszeg Madách út 17.

Az edzőtáborban a Scitec Vitargo CRX-et teszteljük!

2015-07-02

Holnap 16.00-tól Shawn Rhoden szeminárium a Cutler Goldban! Gyere el, óriási élményben lehet részed! (Belépő: Cutler Gold napijegy, úgyhogy edzhetsz is!)
[Nézd meg]!
2015-06-30

Victor Martinez versenyzői karrierje az utóbbi években nem alakult olyan fényesen, ahogy az elvárható lett volna tőle, de talán még van visszaút?
[Nézd meg]!
2015-06-29

A legendás Dorian Yates fiáról nemrég kikerült egy fotó, nem lehetetlen, hogy az ifjabb Yates is profi babérokra tör.
[Nézd meg]!
2015-06-27
A következő BodyBuilder Szeminárium Komlón lesz, várhatóan július vége felé. A részleteket hamarosan közzétesszük! Sztárvendég: Kathi Béla.
2015-06-26

Evan Centopani kénytelen volt elmagyarázni, hogy mégsem lesz vegán!
[Nézd meg]!
2015-06-23


Cutler Miskolc megnyitó!
2015-06-21

Fred Smalls korábban még nem nyert profi versenyt, de élete legjobb formájával ezt is sikerült összehoznia a hétvégi Europe Dallas-on!
[Nézd meg]!
2015-06-18

A nyári rohadt melegben általában senkinek nincs kedve a teremben izzadni, és úgy tűnik, idén ez valamennyire az IFBB profikra is átragadt!
[Nézd meg]!
2015-06-16

Baitollah Abbaspour a közelmúltban nyilvánosságra került fotók alapján beteg lett, és benne van a pakliban, hogy súlyos a helyzet!
[Nézd meg]!
2015-06-11

Arnold Schwarzenegger nemrég kifejtette véleményét arról, hogy a testépítés nem a megfelelő irányba tart, de Phil Heath nem ért vele egyet, sőt be is szólt a legendának!
[Nézd meg]!
2015-06-10

Kai Greene is járt Torontóban múlt hétvégén, de nem versenyzett, legalábbis nem testépítésben: egy rögtönzött táncversenyen azért muszáj volt részt vennie!
[Nézd meg]!
2015-06-07

Brandon Curry újabb profi győzelmet dobott hozzá profi versenyeredményeinek listájához a Toronto Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-06-04

Cedric McMillan kihagyja a hétvégi Toronto Pro-t, pedig egyértelműen favorit lehetne!
[Nézd meg]!
2015-06-04

Folytatódik az IFBB profi versenysorozata a Toronto Pro-val, és úgy néz ki, a Team Scitec egyik tagjának esélye van a győzelemre!
[Nézd meg]!
2015-06-02

Szombaton INBA Országos Testépítő Bajnokság Tatabányán!
[Nézd meg]!
2015-06-02
Valami készül Dániában - mondta Shakespeare, de az régen volt, most meg Budapesten készül valami, vagy Mekkában, ahogy tetszik. Amerika házhoz jön! Nem baj, ha nem érted - klikkelj!
[Nézd meg]!
2015-06-01


BB.TV 119

A májusi BB.Tv is jó masszív lett: bemutatkozik az ultimate fitnessz-poszterlány, Larissa Reis, aki azt is elmeséli, mivel foglalkozott a testépítés előtt, mert sosem találnád ki.

Ellátogattunk a FittMarket.Hu-hoz táplálkozási ötleteket szerezni és megtudni a választ a kínzó kérdésre: lehet-e lekvárt enni diétában?

Minden idők egyik legjobb, epikus erőemelő anyagában szinte minden megtudsz az erőemelésről Sebestyén Tamással és Havai Viktorral.

Bunny tápkieg agymenése most sem marad ki.

A feszengő ratyiáradat ellenére csináltunk egy értelmes anyagot a FIBO-ról: a szakmai résszel foglalkoztunk a No1. edzőterem berendező cég, a Mens Mentis segítségével.

Ma sem fogsz unatkozni!

HD-ban ITT tudod megnézni.

2015-05-31

A Brazil Arnold Classic előzsűrizése után három esélyes van a címre, és még semmi nincs eldöntve. Nem véletlenül ígérkezett jónak a verseny - kiváló a műsor!
[Nézd meg]!
2015-05-31

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay és a rettenetes izomtömege elvitte a Brazil Arnold Classic bajnoki címét!
[Nézd meg]!
2015-05-29

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay a hírek szerint a mágikus 136 kilós álomhatárnál jóval nagyobb súllyal fog versenyezni hétvégén!
[Nézd meg]!
2015-05-28


A BB.Rádió mostantól elérhető közvetlenül a bbradio.hu domainen is, amit azoknak ajánlunk, akik nem letöltenek, hanem közvetlenül hallgatjk, főleg mobil eszközön.

[Nézd meg]!
2015-05-28

A Brazil Arnold Classic úgy kell már az IFBB-nek, mint egy falat kenyér: kőkemény, kiszámíthatatlan verseny a sport legnagyobb tehetségeivel a mostani hétvégén!
[Nézd meg]!
2015-05-23

Scitec Raw Power Miskolc!

A versenykiírást elvitték az ufók, mi sem tudunk többet, mint ami a plakáton van.
2015-05-23


Nyír Body Kupa 2015 május legvégén Nyíradonyban!
[Nézd meg]!
2015-05-22

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay, Roelly Winklaar és William Bonac a napokban fellépett Kuwaitban, és egy héttel a Brazil Arnold Classic előtt Ramy-től szinte megijedtünk!
[Nézd meg]!
2015-05-21

Ronnie Coleman egy ideje eltűnt a színről, de a csípőműtéte ellenére még mindig alkalmas arra, hogy Ronniecopkét a törvényen kívüli elemek nyomába eredjen - egy videojátékban!
[Nézd meg]!
2015-05-17

Cedric McMillan szezonjának eddig voltak pozitív és negatív hozadékai is, a kérdés az, hogy a Brazil Arnold Classic-on sikerrel zárja-e.
[Nézd meg]!
2015-05-16

Oláh Vivien tényleg megérkezett az IFBB profi figure kategória élmezőnyébe a Bodypower Pro-n!
[Nézd meg]!
2015-05-15

Oláh Vivien képességét arra, hogy sikeres legyen IFBB profiként a figure kategóriában, senki nem vonta kétségbe, és most hozza a bizonyítékot!
[Nézd meg]!
2015-05-12


A Scitec Nutrition mostantól hivatalosan a magyar olimpiai csapat arany fokozatú támogatója. A magyar olimpikonok Scitec Nutrition táplálékkiegészítőkkel készülnek a 2016-ban Rio de Janeiro-ban megrendezésre kerülő Olimpiára.
2015-05-11

Juan Morel behúzta a New York Pro-t, megelőzve régi barátját és mentorát, Victor Martinez-t!
[Nézd meg]!
2015-05-10

Victor Martinez és Juan Morel borzasztóan közel egymáshoz, bár Tóth Dani szénája nem áll jól, azért Oláh Vivi lépett (legalább) egyet előre!
[Nézd meg]!
2015-05-08

Victor Martinez hivatalosan is megerősítette a pletykákat az utolsó pillanatban!
[Nézd meg]!
2015-05-06

A New York Pro lesz Tóth Dani következő versenye, ami rajta kívül is masszív mezőnyt fog felsorakoztatni.
[Nézd meg]!
2015-05-05

A Europa Orlando nem csak arról szólt, hogy Tóth Dani ismét odab@szott, hanem az is kiderült a háttérben, hogy Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay egyelőre mégsem lép színpadra!
[Nézd meg]!
2015-05-04

A Pittsburgh Pro a hagyományokhoz híven a profi mezőny legjobbjait vonultatta fel vendégpózolóként, így idő előtt betekintést nyerhettünk abba, hogy halad a legjobbak felkészülése a Mr. Olympia-ra.
[Nézd meg]!
2015-05-03

Fouad Abiad a várakozásoknak megfelelően magabiztosan nyerte a Europa Orlando-t, Tóth Dani pedig kiváló formával hozott egy top helyezést!
[Nézd meg]!
2015-05-03

Oláh Vivi profi debütálása nem egészen úgy alakult, ahogyan reméltük, de nincs ok csüggedni!
[Nézd meg]!
2015-05-02

Tóth Dani újabb top helyezést hozhat el a Europa Orlando-ról, mikozöben a Team Scitec üdvöskéjének áll a zászló!
[Nézd meg]!
2015-05-02

A Pittsburgh Pro zsűrizése után úgy tűnik, hogy az IFBB profi bírók nem kedvelik különösebben Oláh Vivi fizikumát!
[Nézd meg]!
2015-05-01

A Europa Orlando előtt, ahol Tóth Dani is az indulók között van, a vezető bíró határozott direktívákat adott ki!
[Nézd meg]!
2015-04-29

Tóth Dani és Oláh Vivien is versenyezni fog hétvégén; lesz miért szorítani az IFBB-ben!
[Nézd meg]!
2015-04-27

Fouad Abiad készen áll a Europa Orlando-ra, akár a győzelemre is lehet esélye!
[Nézd meg]!
2015-04-25

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay rászolgált a nevére, és most kiderült, hogy mi a titka az embertelen méreteinek!
[Nézd meg]!
2015-04-24


BodyBuilder Szeminárium Budapest

BodyBuilder Gym/Budapest
/2015.05.09./szombat/14.00

További részletek hamarosan!
2015-04-22

Emlékeztető: Most hétvégén Scitec Raw felhúzó Bajnokság 2015 tavasz!
[További info]!
2015-04-20
A következő

BodyBuilder Szeminárium

Budapesten lesz a BodyBuilder Gym előadótermében.

Időpont: hamarosan! (Május)
Program: mindenféle meglepetés!
További info hamarosan!
2015-04-18

Kevin Levrone már annyira rászokott a visszatérésre, hogy nem bírja abbahagyni: megint visszatér, és most már aztán tényleg nagyon!
[Nézd meg]!
2015-04-17

Victor Martinez is megmutatta magát úton a New York Pro felé, és bizony a bajnok ismét ütős formában van!
[Nézd meg]!
2015-04-15

Juan Morel közzétett néhány új fotót három héttel a New York Pro előtt.
[Nézd meg]!
2015-04-14

Justin Compton kisebb csalódást okozott az Arnold Classic-on, és most olyan bejelentést tett, amivel nehéz lesz (rövid távon) népszerűnek lennie.
[Nézd meg]!
2015-04-12

Kai Greene a Cutler Goldban!

Nem április elseje van: április 13. hétfőn délután Kai Greene jön a Cutler Goldba!

Bemutató edzés, szeminárium, közös fotózás! Szerinted lesz még erre alkalmad?

(Felhívjuk a kedves jellembajnok figyelmét, hogy a rendezvényre nem lehet belógni!)

[Nézd meg]!

Persze ne feledkezzünk meg a Miskolci Bodybuilder Szemináriumról sem, amelynek részleteit lejjebb olvashatod. Ott valószínűleg látható lesz felvételről Kai Greene rövidített változatban.
2015-04-10

Markus Ruhl és Ronny Rockel a számukra hazai pályának számító FIBO-n szolgált némi érdekességgel!
[Nézd meg]!
2015-04-09

A Mr. Olympia hagyományosan óriási nézősereget vonz, de most nem erről van szó: mind a címvédő, mind pedig az első számú kihívója brutális tömeget pakolt fel már áprilisra!
[Nézd meg]!
2015-04-06

Megérkezett a 2015-ös WPC Erőemelő, Fekvenyomó és Felhúzó raw és ruhás Magyar Bajnokság hivatalos versenykiírása!
[Nézd meg]!
2015-04-06

A Brazil Arnold Classic idén még feljebb kapcsolt: úgy tűnik, a szervezők igyekeznek egy szintre kerülni az USA versenyével.
[Nézd meg]!
2015-04-04

James "Flex" Lewis-t évek óta azzal a kérdéssel traktálja a szakma, hogy mikor megy már openbe, és most végre megkaptuk a választ!
[Nézd meg]!
2015-04-03

Tóth Dani nagy lendülettel készül a FIBO Pro-ra, de a szervezők csúnyán kibabráltak vele: a verseny elmarad!
[Nézd meg]!
2015-04-02

Scitec Raw felhúzó Bajnokság 2015 tavasz!
[További info]!
2015-03-31

Phil Heath egészen a közelmúltig nagy hatékonysággal kommunikálta elkötelezettségét a családja felé, de most úgy tűnik, új nőt szemelt ki magának!
[Nézd meg]!
2015-03-30

Phil Heath már négy Mr. Olympia címet szerzett, és úgy néz ki, esze ágában sincs feladni a gyűjtést!
[Nézd meg]!
2015-03-27

Kevin Levrone visszatérése mostanra szinte közröhej tárgyává vált, de talán most megtalálta azt a motivációt a visszatéréshez, ami eljuttathatja a színpadig: a pénzt.
[Nézd meg]!
2015-03-23

Evan Centopani szekere nem megy olyan jól mostanában; ismét kitették a szűrét!
[Nézd meg]!
2015-03-19

A Második Erőemelő Edzőtábor téged is vár! (Ha nem vagy buzi!)
[Nézd meg]!

2015-03-19

Ronny Rockel-nek a cukorbetegség sem állhat az útjába, teljes erővel jön vissza megint, és új irányt igyekszik felderíteni!
[Nézd meg]!
2015-03-15

A női testépítés temetése már évek óta zajlik, és úgy tűnt, idén megkezdődött a kategória teljes leépítése. De úgy tűnik, van, aki még hisz benne!
[Nézd meg]!
2015-03-14
Figyelem! A következő BodyBuilder Szeminárium Miskolcon lesz előreláthatólag április 11.-én. A vendégek most is Molnár Peti és Nagy Huni, viszont ezúttal bemutató edzés is lesz.


Mivel a szemiáriumaink komplett műsort tartalmaznak és nem a megszokott "leülünk 'oszt kérdezzetek valamit" rendszerben működnek, ezért kérdés feltevésre nincs lehetőség. (Tapasztalati úton döntöttünk így, hogy felesleges: nem szokott élőben lenni kérdés, ami nem csoda, elég a hallottakat feldolgozni.) Viszont ha van téged érdeklő kérdés vagy téma, amiről szeretnél hallani, elküldheted e-mailen és ha érdekes lesz, beszélni fogunk róla. Így van időd rajta gondolkodni. Olyan témákról is beszélünk, amiről máshol nem. bbszeminarium(kukac)gmail.com
2015-03-14

Dexter Jackson történelmet írt az Arnold Classic-on egy hete, most pedig tovább írja azt Ausztráliában!
[Nézd meg]!
2015-03-13

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay újabb meglepetést okozott guru fronton, de legalább most megoldotta a kérdést!
[Nézd meg]!
2015-03-11

Dexter Jackson rekordot döntött múlt héten, az Arnold Classic-on, Ausztráliában pedig újabb történelmi győzelemre tör!
[Nézd meg]!
2015-03-10

Dana Linn Bailey készül az Ausztrál Arnold Classic-ra, de úgy néz ki, hogy hiába!
[Nézd meg]!
2015-03-10

Dennis James már unja a banánt, és az Arnold Classic után kidobta Lionel Beyeke-t!
[Nézd meg]!
2015-03-09

Arnold Schwarzenegger közvetlen ráhatása a bíráskodásra az Arnold Classic-on csak városi legenda annyira, hogy nemrég volt egy kirohanása Cedric McMillan szerinte méltánytalan pontozása miatt!
[Nézd meg]!
2015-03-08

Mégis Dexter Jackson nyerte az idénynyitó Arnold Classic-ot, aki így öt győzelemmel rekorder lett!
[Nézd meg]!
2015-03-08

Kétségtelen, hogy a férfi testépítés volt az Arnold Classic főszáma, de akadt még komoly színvonal más kategóriákban is - Dana Linn Bailey például odavágott a physique-ben!
[Nézd meg]!
2015-03-07

Branch Warren mindenkit szeret emlékeztetni arra, hogy még mindig baromi jó, duplán igaz ez azokra, akik utálják. Úgy néz ki, az Arnold Classic után ők sírni fognak.
[Nézd meg]!
2015-03-06


Azon gondolkoztunk, hogy ha a FIBO-n ennyien vannak az ajándékok miatt, akkor mi is ötvenezren leszünk? Holnap tesztelheted az új Full Force cuccokat! Nem csak Molnár Peti és Powerhuni lesz jelent (és a MOPSZ POWER) hanem vetítünk is: olyan dolgokat, amit máshol nem láthatsz!

Ne feledd:
BodyBuilder Szeminárium Békéscsabán
(Powered by Scitec Nutrition)

HOLNAP
március 7-én 14 órakor!

[További info]!
2015-03-05

Az Arnold Classic élő közvetítése kihagyhatatlan eleme a idénynyitó hétvégéjének: természetesen 2015-ben már nincs lehetőség visszalépésre ilyen téren, jön a közvetítés!
[Nézd meg]!
2015-03-04

Lou Ferrigno valószínűleg eddig nem vette észre, hogy a család az amerikai értékrend középpontja, ezért igyekszik is, hogy keresztbe tegyen a testvérének.
[Nézd meg]!
2015-03-03

Steve Kuclo szűrét Hany Rambod ugyan kitette, de nem sokáig maradt otthon nélkül, máris új támogatóra talált.
[Nézd meg]!
2015-03-02

Evan Centopani újabb fotót tett közzé, nehogy elfelejtse valaki, hogy még mindig az élvonalba tartozik!
[Nézd meg]!
2015-03-02


BodyBuilder szeminárium Békéscsabán március 7-én Drugs Bunnyval! Sztárvendégek: Molnár Peti testépítő világbajnok és Nagy Hunor Powerhuni testépítő és erőemelő bajnok. Ez egy olyan szeminárium lesz, amilyet csak mi tudunk! Vetítések, sztorik, poénok, olyan mélyinterjúk, hogy Vitray Tamás bekaphatja! Utánozhatatlan hangulat!

UPDATE!
A jegyek fele már elkelt!
Minden látogatónk ingyenes termékmintát és Shakert kap a Scitec Nutrition jóvoltából! Egyedi aláírókártyák csak erre a rendezvényre!

Ha van olyan téma, amiről szeretnéd megkérdezni Molnár Petit vagy Nagy Hunit, vagy csak általánosságban szeretnél hallani valamiről, akkor írd meg a bbszeminarium(kukac)gmail.com-ra! [További info]!

2015-03-02

Evan Centopani tőle szokatlan eltökéltséggel és önbizalommal nyilatkozik az Arnold Classic előtt - úgy tűnik Oscar Ardon fejben is átalakította!
[Nézd meg]!
2015-02-28


BB.TV 116


Ha hónap utolsó napja, akkor BB.Tv! Ezúttal Nagy Levente és Kaszás Bálint superbody bajnokokkal, illetve Bunny okosít egyszer a Builder Gymből, majd a 13. kerület készülőfélben lévő teremóriásából, a Mecca Of Bodybuilding Budapestből.

HD-ban ITT tudod megnézni.
2015-02-27

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay idén is felkészül a tavaszi szezonra, de változtatott a menetrenden: már a New York Pro előtt színpadra lép!
[Nézd meg]!
2015-02-25


BodyBuilder szeminárium Békéscsabán március 7-én Drugs Bunnyval! Sztárvendégek: Molnár Peti testépítő világbajnok és Nagy Hunor Powerhuni testépítő és erőemelő bajnok. Ez egy olyan szeminárium lesz, amilyet csak mi tudunk! Vetítések, sztorik, poénok, olyan mélyinterjúk, hogy Vitray Tamás bekaphatja! Utánozhatatlan hangulat!
Mától kaphatók a jegyek!
[Nézd meg]!
2015-02-23

Justin Compton elárult néhány apróságot a felkészüléséről: nem árt, ha az ellenfelek felkötik a bugyogót!
[Nézd meg]!
2015-02-22

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay körül továbbra is tartják magukat a nemrég felmerült pletykák, sőt!
[Nézd meg]!
2015-02-19

A 2015-ös INBA országos bajoksága már olyan közel van, hogy a versenykiírás is elkészült hozzá. Van Magyarországon naturál vonal!
[Nézd meg]!
2015-02-18

Markus Ruhl megsérült néhány hete, és mostanáig titkolta az esetet, most azonban megtudtuk, milyen állapotban van!
[Nézd meg]!
2015-02-17

Marius Dohne úgy tűnik, továbbra is versenyzésre kész: három héttel az Arnold Classic előtt élete formájában van!
[Nézd meg]!
2015-02-16

IPF RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság lesz hétvégén (február 21.-22.) Információink szerint több mint 350 induló jelentkezett. A plakát kattintásra nagyobb lesz!

2015-02-15

Evan Centopani megmutatta magát három héttel az Arnold Classic előtt: a fotói Dorian Yates legendás 93-as képsorozatát idézik!
[Nézd meg]!
2015-02-14
Kezdődik a szeminárium-szezon: március 7.-én Békéscsabán lesz BodyBuilder szeminárium Molnár Petivel és Nagy Hunival. Gyere el, ha szeretnél jól szórakozni, szeretnél tanulni, de akkor is, ha csak nem találod a helyed ebben a hülye világban!
Részletek hamarosan!
2015-02-14

Steve Kuclo-t sokan a testépítő világ legkisebb és legkedveltebb királyfijának tartják, de úgy tűnik, Hany Rambod ezzel nem ért egyet.
[Nézd meg]!
2015-02-13

Dana Linn Bailey az IFBB legnépszerűbb női versenyzője, ez nem is kérdés, és a pletykák szerint ezt igyekszik a lehető leginkább kihasználni.
[Nézd meg]!
2015-02-11

Juan Morel logisztikailag hasonlóan tervezi az idei versenyszezont, mint egy éve, de valószínűleg ezúttal jobb eredményekre számít.
[Nézd meg]!
2015-02-10

Steve Kuclo csak a figure versenyzőkre bukik: múlt hétvégén feleségül vette Amanda Latona-t.
[Nézd meg]!
2015-02-09

Mégis jön Arnold Schwarzenegger! Új szervezők vették át az eseményt és intéztünk nektek egy BodyBuilder olvasói kedvezményt Arnold előadására. Arnold Schwarzeneggert valószínűleg egyszer láthatod az életben - február 22.-én. Ez egyik főtámogató a Scitec Nutrition.
[Nézd meg]!
2015-02-07

Újra Nyíradony Kupa? Majdnem: megrendezésre kerül az utód, a Nyír Body Kupa Kathi Bélával és a BodyBuilder csapatával! Részletek hamarosan - addig is klikkelj a plakátra!
2015-02-06

Evan Centopani-hoz nagy reményeket fűzött a szakma profivá válásakor, de mostanáig nem érte el a jósolt magaslatokat. Talán most jött el az idő?
[Nézd meg]!
2015-02-03

Oláh Vivien lett Hajdú-Bihar megye legjobb sportolója!
[Nézd meg]!
2015-01-30

Bejelentésre került az Amatőr Mr. Olympia Europe végleges időpontja a 2015-ös versenynaptárban, így mostantól aligha vitatható, melyik Európa legjobb városa, ha testépítésről van szó.
[Nézd meg]!
2015-01-28

Phil Heath érdekes anomáliát fedezett fel, Kai Greene letiltotta az internetről!
[Nézd meg]!
2015-01-26

Derek Poundstone bejelentette visszavonulását!
[Nézd meg]!
2015-01-24

Senki nem lepődött meg túlságosan azon, hogy a legutóbbi Arnold Schwarzenegger kép hamisnak bizonyult.
[Nézd meg]!
2015-01-20

Arnold Schwarzenegger közzétett egy új képet, ami arról tanúskodik, hogy ismét brutális formába hozta magát.
[Nézd meg]!
2015-01-19

Vége a játszmának: mostantól tényleg büntetik a doppingkereskedelmet! Legalábbis úgy néz ki, megtört a jég: megkezdődtek az első büntetőeljárások doppingkereskedelmi ügyekben!
[Nézd meg]!
2015-01-14

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay a pletykák szerint Chris Aceto-val dolgozik együtt, de még korántsem biztos, hogy valóban ez a helyzet.
[Nézd meg]!
2015-01-13

Arnold Schwarzenegger egyik filmjét lelőtte a stúdió - egyik szemünk sír, a másik nevet!
[Nézd meg]!
2015-01-11

Kai Greene egy szokatlan formátumú szerepléssel tűnt fel a tévében nemrég!
[Nézd meg]!
2015-01-09


Vasárnap szeminárium Drugs Bunnyval, a veretlen Body Fitness bajnok, idén visszatérő Nagy Orsival és egy brutális meglepetés sztárvendéggel.

Helyszín:

Püspökladány Rendezvényközpont, Kossuth u. 9.

Időpont: 2015.01.11. 14.00

Akarsz olyan dolgokat hallani, amit sehol máshol?

2015-01-08

JE SUIS CHARLIE!

2015-01-07

Kikerült az Ausztrál Arnold Classic indulólistája, így nagyjából körvonalazódott, kik készülnek fel már a tavaszi szezon elejére.
[Nézd meg]!
2015-01-06

Nem tökölünk: az új évet rögtön szemináriummal kezdjük Püspökladányi Rendezvényközpontban, ezen a héten 11.-én, vasárnap 14 órakor! (Gyorsan lenyomjuk, amíg be nem tiltják a vasárnapi szemináriumozást!) Ott lesz a visszatérőben levő csodálatos Nagy Orsi aki pár éve veretlenül vonult vissza az akkor még Fitness Formának nevezett kategóriából és egy brutális meglepetés sztárvendég is. Meg persze Drugs Bunny, mint szóvivő. További részletek hamarosan!

2015-01-04

Sajnálatos eseményekkel kezdődik 2015: becsődölt az egyik legnagyobb tápkieg. cég, az Ultimate Nutrition!
[Nézd meg]!
2014-12-31


BB.TV 114

Szinte hihetetlen, de a viszontagságok ellenére sikerült időben elkészülnünk az idei év utolsó BB.Tv -jével, ami a testépítés-lövöldözés-hülyeség háromszögben mozog. Nem írunk főszereplőket, úgyis megnézed .

Teszt jelleggel felkerült az adás IDE is, azok számára, akiknek akadozik vagy HD-ben szeretnék nézni.
2014-12-22

Cedric McMillan megmutatta a formát közvetlenül karácsony előtt: egyelőre kétségkívül sínen van.
[Nézd meg]!
2014-12-19

Ben Pakulski gőzerővel kezdte meg a felkészülést az Arnold Classic-ra, és ehhez segítséget is kért egy igazi klasszistól.
[Nézd meg]!
2014-12-18

Nyilvánosságra került a 2015-ös Arnold Classic meghívottjainak listája, ami egyben végleges indulólistának is tekinthető.
[Nézd meg]!
2014-12-15

Ronnie Coleman tovább készül 2016-ra, de már kezdenek józanabb szintre szelídülni az ambíciói.
[Nézd meg]!
2014-12-12

Jon Delarosa megmutatta magát a Dexter Jackson Memphis Classic-on még a karácsonyi szezon előtt, miközben a verseny szervezője potenciálisan történelmi jelentőségű bejelentést tett.
[Nézd meg]!
2014-12-08

Kikerült az IFBB 2015-ös profi versenynaptárának első verziója, nem mentesen kellemetlen meglepetésektől.
[Nézd meg]!
2014-12-04

Jay Cutler-től megérkezett a válasz egykori ellenfele, Ronnie Coleman kihívására!
[Nézd meg]!
2014-12-03


BB.TV 113

Megérkezett a BB.Tv 113. része, a főbb szerepekben: Tóth Dani, Oláh Vivien, Panda és Bunny a lábedzés okosságaival.

Semmi para, ha nem indul el rögtön! Sokan nézik, türelem!

[Nézd meg]!

Akinek problémás a lejátszás PC-n az próbálja ki okostelefonos applikációinkat Ájfónra vagy Androidra
2014-12-01

Phil Heath is megfordult Oroszországban, de neki szerencsére nem bundáztak meg semmit, legfeljebb a rántott húst. De arról nem számolt be.
[Nézd meg]!
2014-11-30

További rejtélyes infók érkeztek a NAC Világbajnokságról, de kódfejtőink és kémhálózatunk éjt nappallá téve munkálkodik ezek feldolgozásán!
[Nézd meg]!
2014-11-29

Kiss Jenőnek nem jött össze igazán a hétvége, de Ronny Rockel-nek van oka örülni a Ferrigno Legacy Pro után!
[Nézd meg]!
2014-11-29

Infómorzsák érkeztek az NAC Világbajnokságról!
[Nézd meg]!
2014-11-28

Kiss Jenő ott van a Ferrigno Legacy Pro-n, de úgy néz ki, nem tud az első helyért harcolni.
[Nézd meg]!
2014-11-27

Ronnie Coleman nem sz@rozik, alig tanult meg újra járni, máris belekötött Jay Cutler-be!
[Nézd meg]!
2014-11-26

Kiss Jenő, az isten is elindul a profi szezon záróversenyének számító Ferrigno Legacy Pro-n.
[Nézd meg]!
2014-11-23

Dwayne "The Rock" Johnson felbukkant a hétvégi NPC Nationals-en, de mit kereshetett ott?
[Nézd meg]!
2014-11-23

Kathi Béla megtartotta első üzleti előadását!
[Nézd meg]!
2014-11-23

Ugyan Dwayne "The Rock" Johnson csak a nézők soraiból követte az NPC Nationals-t, idén profi kártyát kapott több nagy tehetségnek ígérkező versenyző is.
[Nézd meg]!
2014-11-20

Ronnie Coleman állapota egyre javul, olyan mértékben, hogy már egészen meredek ígéreteket is sikerült tennie.
[Nézd meg]!
2014-11-18

Will Harris újra visszatér, méghozzá a jövő hétvégén esedékes Ferrigno Legacy-n.
[Nézd meg]!
2014-11-15

Baj lehet az MD háza táján: a napokban ejtették Jon Delarosa-t is!
[Nézd meg]!
2014-11-14

Jose Raymond hiába tudhatja maga mögött eddigi legeredményesebb versenyszezonját, mégis támogatókat veszít.
[Nézd meg]!
2014-11-13

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay úgy tűnik, mégsem ejtette Dennis James-t, de legalábbis nem balhéztak össze annyira, mint azt a korábbi pletykák sejtették.
[Nézd meg]!
2014-11-12

Cedric McMillan megint nem bírt magával, és újabb farokmutogatási ügybe keverte magát. A megtekintése semmilyen korosztálynak nem ajánlott, elöljáróban csak annyit: sovány vigasz, hogy ezúttal nem volt meztelen!
[Nézd meg]!
2014-11-11

Troy Zuccolotto áthágott a feledés homályán, és nemrég újra előkerült, de szerencsére esze ágában sincs visszatérni.
[Nézd meg]!
2014-11-09

Cedric McMillan a mostani hétvégén, az aktuális versenydiétája elején bevállalt egy újabb vendégpózolást, és rögtön világos, hogy alakul a forma!
[Nézd meg]!
2014-11-08

Justin Compton a napokban új szponzort talált magának, de ami még lényegesebb, hogy ezzel együtt új gurut is!
[Nézd meg]!
2014-11-05

Steve Kuclo és Dexter Jackson nagyon úgy néz ki, hogy erősen fontolgatja az indulást a 2015-ös Arnold Classic-on.
[Nézd meg]!
2014-11-04

Evan Centopani a napokban bejelentette, hogy gurut vált: lapátra teszi Chris Aceto-t, mert időközben összejött Kai Greene exével!
[Nézd meg]!
2014-11-02

Megérkezett néhány fotó is az orosz Fitness House Pro-ról, és nem kell félni, Tóth Dani megint jó formát hozott, még ha a végeredményből ez nem is feltétlenül egyértelmű.
[Nézd meg]!
2014-11-01

William Bonac a Fitness House Pro-n egy győzelemmel biztosította helyét a Mr. Olympia-ra, miközben Tóth Dani hétvégéje nem egészen úgy alakult, ahogy arra számítani lehetett.
[Nézd meg]!
2014-10-29

Tóth Dani hétvégén megint versenyezni fog, ezúttal Oroszországban, a Fitness House Pro-n.
[Nézd meg]!
2014-10-28

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay a legújabb hírek szerint összekapott Dennis James-szel, és visszatért a korábbi mentorához.
[Nézd meg]!
2014-10-27

Mohamed Bannout személyében újabb profi bajnokot avatott az IFBB és a Bannout család is!
[Nézd meg]!
2014-10-27
"Tegnap megnéztem a Támadás 2.-őt az asszonnyal (DVD). Fantasztikusan sikerült szerintem. Rendkívül igényes és színvonalas munka. Újabb lökést adott, hogy a megkezdett utamat ne adjam fel és jó irányba haladok. Egyszóval KÖSZÖNÖM! Csupa nagybetűvel."
A TÁMADÁS 2 DVD megjelenése apropóján csináltunk egy DVD trailert, ami kicsit többet mutat meg, mint ami a mozihoz készült A Superbodyn egy extra rövidített verziót mutattunk be, mert ott nem volt hang. Itt most van. Kattints!
[Nézd meg]!
2014-10-26

Meglepetéssel zárulhat az évad egyik legkönnyebb versenyének számító Phoenix Pro!
[Nézd meg]!
2014-10-26
SUPERBODY 2014Minden kiderült: véget ért a Superbody!

Mindent, amit a Superbody 2014-ről tudnod kell, megtalálsz itt, egy helyen!

[Nézd meg]!
2014-10-24

Victor Martinez vendégszerepléseken is lelkesen mutogatja, hogy sikerült visszaszednie az elvesztett tömeget, de mi lesz a következő lépés?
[Nézd meg]!
2014-10-23
SUPERBODY UPDATE!Ne felejtsd el, vasárnap Superbody!

Az év versenyére olcsóbb lesz a jegyár és megszűnik a délelőtt-délután felosztás, csak egész napos jegy lesz. Remélhetőleg idén a program pörgősebben alakul, a GP-ben az előzetes hírek szerint HÁBORÚ lesz.

A Superbody menete idén végre korszerű lesz, gyakorlatilag a profi versenyekhez hasonlóan fog lemenni a program. Vége a végtelenül vontatott Superbodyknak! Bővebb infóhoz kattints a lenti linkre!

A mi szempontunkból az is lényeges, hogy nem csak részt veszünk, hanem lesz TÁMADÁS 2. standocska is, ahol nem csak megvásárolható a DVD (10 és 17 óra között, korlátozott számban, mert már megint nincs elég), hanem a Superbody szünetében, 14.00-kor dedikálás is lesz!

A Superbody ledfalán mutatjuk be a Támadás 2. DVD trailert.

Superbody info alul a linken.
[Nézd meg]!
2014-10-23

Úgy tűnik, a női testépítés intézményes szinten újabb lépést tett a teljes kipusztulás felé - vagy éppen ellenkezőleg?
[Nézd meg]!
2014-10-22

A megújult Phoenix Pro-val folytatódik az évad, de a mezőnyön már érződik, hogy az csúcsszezonnak vége.
[Nézd meg]!
2014-10-21

Evan Centopani a napokban megmutatta magát, miközben már javában a 2015-ös Arnold Classic-ra tömegel.
[Nézd meg]!
2014-10-20

Érdekes pletykák keringenek az Arnold Classic versenysorozat következő állomásáról, lehetséges, hogy Ázsia már jövőre sorra kerül!
[Nézd meg]!
2014-10-20"A dvd kötelezően beszerzendő darab lesz számomra!" - (T2 vetítés után kaptuk)

Végre kapható a Támadás 2. DVD!
[Nézd meg]!
2014-10-18

Tóth Dani meccsben van a harmadik helyért a Goldentimes Pro-n, Kínában!
[Nézd meg]!
2014-10-18

Tóth Dani végül a negyedik helyen végzett a Goldentimes Pro-n, megismételve ezzel eddigi legjobb profi eredményét!
[Nézd meg]!
2014-10-17


Na mi fog megjelenni hamarosan?
2014-10-17

Tóth Dani küldött némi infót a világ túloldaláról: Kínában a nemzetközi helyzet fokozódik!
[Nézd meg]!
2014-10-16

Superbody hírek!
Jó hír: idén jóval olcsóbb lesz a jegyár a Superbodyra és megszűnik a délelőtt-délután felosztás, csak egész napos jegy lesz.
[Nézd meg]!
2014-10-16

Phil Heath riválisaihoz hasonlóan lelkesen mutogatja magát a Mr. Olympia után, azzal a különbséggel, hogy a bajnok kizárólag sztárvendégként teszi ezt.
[Nézd meg]!
2014-10-15

Toldi Zsuzsi és az amerikai álom: a Scitec Nutrition új filmje dokumentálja Zsuzsi kalandjait a Figure Olympia színpadán és Las Vegasban. Az amerikai álom valóra vált!
[Nézd meg]!
2014-10-15

Tóth Dani szezonjának még nincs vége: Kínában, a Goldentimes Pro Championships-en igyekszik öregbíteni a hírnevét, és meg is van az esélye egy jó eredményre!
[Nézd meg]!
2014-10-13

Superbody hírek!
Úgy néz ki, végre pozitív változások lesznek a Superbody lebonyolításában és nem lesz annyi tök felesleges kategória az elődöntőben.
Felkerült a versenykiírás!
[Nézd meg]!
2014-10-12

Alexander Fedorov, a nagy visszatérő és Justin Compton, a nagy reménység megmutatta magát a napokban, mindketten felkészülés közben, bár különböző szakaszokban.
[Nézd meg]!
2014-10-11
Jó híreink vannak! Mint mindenki tudja, Kiss Jenő éppen a Nordic Pro-n versenyez, és benne van a második kihívásban! Sőt, vissza is hívták még egyszer a színpadra, amit nem tudunk, mit jelent, de reméljük jót. 19 versenyző van, a második kihívás Top 10-et jelent.
2014-10-11

Roelly Winklaar nyerte a Nordic Pro-t, miközben Kiss Jenő újabb bravúros szerepléssel ezúttal a a hatodik helyet hozta el!
[Nézd meg]!
2014-10-08

A Nordic Pro leglényegesebb pontja nem a nagyágyúk nevezése, hanem Kiss Jenő indulása, aki emberfelettit mutatott a Prága Pro-n. (A jövő hét viszont Tóth Danié lesz, aki Kínában versenyez majd!)
[Nézd meg]!
2014-10-07