Logo
Impresszum  

Impresszum

Küldetés | Webmagazin | Webáruház | Vitafórum | Elérhetőség

Küldetés

A Body.Builder Webmagazint Sztípity Robi alapította 1997-ben, a magazin első weboldalának létrehozásával. A magazin hivatalos nevét (2.2.4/228.2002) 2002-ben kapta. A magazin célja: "az interneten népszerűsíteni a testépítést, a testépítő életformát, a súlyzós edzést, a tudatos táplálkozást". A Webmagazin egy nonprofit kiadvány. A szerkesztők és az egyes rovatokat író munkatársak elsősorban a sport szeretetéből foglalkoznak a testkultúra népszerűsítésével. Webmagazinunk fő támogatója a Shop.Builder Testépítő Webáruház (igen, ennek a hirdetéseivel van tele a magazin, és igen, a magazint is támogatod azzal, ha étrendkiegészítőidet ebből, a megbízható forrásból rendeled meg).

BodyBuilder Webmagazin

A Body.Builder Webmagazin-t havonta több százezer látogató olvassa. Rovataink között olyan kiemelkedő kezdeményezések szerepelnek, mint a 120 adást megélő és lassan (2015 végén) a 10. születésnapját ünneplő BB.Tv, vagy az indulása óta egyedülálló napi videó-blog, a BB.Tv Flash!

A magazin zászlóshajója Drugs Bunny Edző Válaszol Blogja. Szigorúan csak ha elolvastad a szabályzatot, ÉS, az sem árt, ha kiolvastad (legalább egyszer) a Sárga Kapszulát!

Ha olvasás helyett inkább hallgatnál bennünket, akkor neked készült a BB. Rádió!

Shop.Builder Webáruház

A Webáruház különálló üzleti vállalkozás. Havonta több ezer megrendelést szolágál ki 39-fős csapatunk. A Shop-pos csapatról itt olsvashatsz.

MuscleBuilder.Hu - A Testépítő(k)Fórum(a)

A fórum, az oldalon kezdetben üzemelő vendégkönyvből alakult ki. Mai formáját 2001 augusztusában, egy UBB fórumszoftver installálásával nyerte el. A fórum azóta saját domain néven üzemel. A MuscleBuilder Fórum olyan megszállot internetezők törzshelye, akiket eredetileg egy közös téma, a testépítés iránti érdeklődés hozott össze, ám a fórum nem csak-és-kizárólag a testépítésről szól! Mindenről szó esik benne, a tagok magánügyeitől a világ nagypolitikai vagy közéleti eseményein át az edzésig. A fórumosok az első látásra komolytalan és felszínes írogatás ellenére - és ezt a Fórum Történelme (is) igazolta - határozottan befolyásolják a testépítő közvéleményt. Ez NEM egy anonim -free-fórum-! A fórum mögött mindig is ott állt egy elérhető, (köz)ismert szerkesztőség. Ez a szerkesztőség soha nem engedte meg az anonim mocskolódást! Több esetben a végletekig kiállt a véleményüket leíró kisemberek mellett, multi-cégekkel vagy "kapcsolatokkal" rendelkező szövetségekkel szemben is. A fórum szava, éppen ezért sokkal fontosabb és értékesebb, mint bármely más hazai médiáé a testépítésben. Többszöri "betiltás" (igen, egy szerkesztőséggel rendelkező fórumra a szerkesztők anyagi egzisztenciájára gyakorolt nyomáson át lehet "hatni") ellenére - vagy éppen ezért, a fórum ma is üzemel, és nézettebb mint valaha. Köszönhető ez azoknak a Team Scitec-es versenyzőknek, akik a mocskolódás mentes publikálás és internetes közösségépítés mellett tették le a voksukat!

Szerkesztőségünk elérhetőségei*

Webmagazin
Kiadó: Shopbuilder Kft.
A szolgáltató székhelye: 6722 Szeged, Mérey utca 17.
Képviselő: Stipic Robert / Sztípity Róbert (A cég ügyvezetője)
Cégjegyzékszáma:
06­-09­-023200
Adószáma: 25820355­-2-­06
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 01098-0001, 01098-0002, 01098-0003, 01098-0004
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-113554/2017
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság (6722 Szeged, Tábor u. 4.)
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: shop@builder.hu
Telefonszáma: +36-20-9000-864, +36-62-451-691
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:
RackForest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - Telephely: 1108 Bp, Kozma u. 2
E-mail: body@builder.hu
A magazin alapítója: Sztípity Róbert
Főszerkesztő: Drugs Bunny
BB.Tv: Drugs Bunny és Humma Produkció (külön szerkesztőség)
Edző-válaszol: Drugs Bunny és a Body.Builder Csapata
MuscleBuilder Moderátorok: Humma, Drugs Bunny, Natesz, Robi, Colos, Csepi, Hurkagyerek, és még sokan mások
Fotó és videó: Székely Tamás, Sztípity Róbert, Szerencsei Szilárd, Bodor "Ratkid" Miklós, Drugs Bunny
Hírszerkesztő: Hurka

Shop.Builder Üzletszabályzat és ÁSZF

* Szigorúan elválik a Shop.Builder és a BodyBuilder Webmagazin munkatársi köre.
A Shop.Builder-ben kereskedelemmel foglalkozunk, nem feladata MINDEN munkatársunknak (pénzügy, könyvelés, raktár, stb.) a versenyek, versenyzők, a friss edzésmódszerek, stb. ismerete.
Ugyanígy, a BodyBuilder Webmagazin önkéntes munkatársai sem tudják és ismerik az összes kondigép paramétereit, az akciókat, és nem tudják fejből a többezer termék árát és összetételét.
A MuscleBuilder Fórumot egy önkéntes szerkesztői/moderátori csapat vezeti. A döntéseket megbeszélik, saját hatáskörben is, de olvasói kérésre is - azonnal törölnek. A MuscleBuilder domain üzemeltetője hosszú évek alatt válogatta ki ezt a szerkesztői/moderátori csapatot, és munkájukban 110%-ban megbízik, azt SOHA nem kérdőjelezi meg.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
MLO Olimpia 2004
Horváth Gergely
MLO Olimpia 2004 Horváth Gergely
I. Balmaz Kupa
I. Balmaz Kupa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Muscle World 3. slideshow
Muscle World 3. slideshow
Edzéstechnikai rovat utolsó rész
Edzéstechnikai rovat utolsó rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....