Logo
Impresszum  

Impresszum

Küldetés | Webmagazin | Webáruház | Vitafórum | Elérhetőség

Küldetés

A Body.Builder Webmagazint Sztípity Robi alapította 1997-ben, a magazin első weboldalának létrehozásával. A magazin hivatalos nevét (2.2.4/228.2002) 2002-ben kapta. A magazin célja: "az interneten népszerűsíteni a testépítést, a testépítő életformát, a súlyzós edzést, a tudatos táplálkozást". A Webmagazin egy nonprofit kiadvány. A szerkesztők és az egyes rovatokat író munkatársak elsősorban a sport szeretetéből foglalkoznak a testkultúra népszerűsítésével. Webmagazinunk fő támogatója a Shop.Builder Testépítő Webáruház (igen, ennek a hirdetéseivel van tele a magazin, és igen, a magazint is támogatod azzal, ha étrendkiegészítőidet ebből, a megbízható forrásból rendeled meg).

BodyBuilder Webmagazin

A Body.Builder Webmagazin-t havonta több százezer látogató olvassa. Rovataink között olyan kiemelkedő kezdeményezések szerepelnek, mint a 120 adást megélő és lassan (2015 végén) a 10. születésnapját ünneplő BB.Tv, vagy az indulása óta egyedülálló napi videó-blog, a BB.Tv Flash!

A magazin zászlóshajója Drugs Bunny Edző Válaszol Blogja. Szigorúan csak ha elolvastad a szabályzatot, ÉS, az sem árt, ha kiolvastad (legalább egyszer) a Sárga Kapszulát!

Ha olvasás helyett inkább hallgatnál bennünket, akkor neked készült a BB. Rádió!

Shop.Builder Webáruház

A Webáruház különálló üzleti vállalkozás. Havonta több ezer megrendelést szolágál ki 39-fős csapatunk. A Shop-pos csapatról itt olsvashatsz.

MuscleBuilder.Hu - A Testépítő(k)Fórum(a)

A fórum, az oldalon kezdetben üzemelő vendégkönyvből alakult ki. Mai formáját 2001 augusztusában, egy UBB fórumszoftver installálásával nyerte el. A fórum azóta saját domain néven üzemel. A MuscleBuilder Fórum olyan megszállot internetezők törzshelye, akiket eredetileg egy közös téma, a testépítés iránti érdeklődés hozott össze, ám a fórum nem csak-és-kizárólag a testépítésről szól! Mindenről szó esik benne, a tagok magánügyeitől a világ nagypolitikai vagy közéleti eseményein át az edzésig. A fórumosok az első látásra komolytalan és felszínes írogatás ellenére - és ezt a Fórum Történelme (is) igazolta - határozottan befolyásolják a testépítő közvéleményt. Ez NEM egy anonim -free-fórum-! A fórum mögött mindig is ott állt egy elérhető, (köz)ismert szerkesztőség. Ez a szerkesztőség soha nem engedte meg az anonim mocskolódást! Több esetben a végletekig kiállt a véleményüket leíró kisemberek mellett, multi-cégekkel vagy "kapcsolatokkal" rendelkező szövetségekkel szemben is. A fórum szava, éppen ezért sokkal fontosabb és értékesebb, mint bármely más hazai médiáé a testépítésben. Többszöri "betiltás" (igen, egy szerkesztőséggel rendelkező fórumra a szerkesztők anyagi egzisztenciájára gyakorolt nyomáson át lehet "hatni") ellenére - vagy éppen ezért, a fórum ma is üzemel, és nézettebb mint valaha. Köszönhető ez azoknak a Team Scitec-es versenyzőknek, akik a mocskolódás mentes publikálás és internetes közösségépítés mellett tették le a voksukat!

Szerkesztőségünk elérhetőségei*

Webmagazin
Kiadó: Shopbuilder Kft.
A szolgáltató székhelye: 6722 Szeged, Mérey utca 17.
Képviselő: Stipic Robert / Sztípity Róbert (A cég ügyvezetője)
Cégjegyzékszáma:
06­-09­-023200
Adószáma: 25820355­-2-­06
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 01098-0001, 01098-0002, 01098-0003, 01098-0004
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-113554/2017
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság (6722 Szeged, Tábor u. 4.)
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: shop@builder.hu
Telefonszáma: +36-20-9000-864, +36-62-451-691
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:
RackForest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - Telephely: 1108 Bp, Kozma u. 2
E-mail: body@builder.hu
A magazin alapítója: Sztípity Róbert
Főszerkesztő: Drugs Bunny
BB.Tv: Drugs Bunny és Humma Produkció (külön szerkesztőség)
Edző-válaszol: Drugs Bunny és a Body.Builder Csapata
MuscleBuilder Moderátorok: Humma, Drugs Bunny, Natesz, Robi, Colos, Csepi, Hurkagyerek, és még sokan mások
Fotó és videó: Székely Tamás, Sztípity Róbert, Szerencsei Szilárd, Bodor "Ratkid" Miklós, Drugs Bunny
Hírszerkesztő: Hurka

Shop.Builder Üzletszabályzat és ÁSZF

* Szigorúan elválik a Shop.Builder és a BodyBuilder Webmagazin munkatársi köre.
A Shop.Builder-ben kereskedelemmel foglalkozunk, nem feladata MINDEN munkatársunknak (pénzügy, könyvelés, raktár, stb.) a versenyek, versenyzők, a friss edzésmódszerek, stb. ismerete.
Ugyanígy, a BodyBuilder Webmagazin önkéntes munkatársai sem tudják és ismerik az összes kondigép paramétereit, az akciókat, és nem tudják fejből a többezer termék árát és összetételét.
A MuscleBuilder Fórumot egy önkéntes szerkesztői/moderátori csapat vezeti. A döntéseket megbeszélik, saját hatáskörben is, de olvasói kérésre is - azonnal törölnek. A MuscleBuilder domain üzemeltetője hosszú évek alatt válogatta ki ezt a szerkesztői/moderátori csapatot, és munkájukban 110%-ban megbízik, azt SOHA nem kérdőjelezi meg.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
100 kap. 
 / 4.8
 
3 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Erőemelő Csapat OB 2005
Tóth Lacika 195kg OCS
Erőemelő Csapat OB 2005 Tóth Lacika 195kg OCS
Scitec Muscle Fest 2008
Antonio Furiæ
Scitec Muscle Fest 2008 Antonio Furiæ
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 28.
Red Rock Reality 28.
Tonhalkrém
Tonhalkrém
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....