Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

2016. 05. 19.

 Egyedülálló zenei kvízjátékok, megnézzük a Holtpontokat, és megpróbáljuk megfejteni, mi van elrontva, még bodybuildingről is beszélünk, mert az még mindig él, és megtudunk egy csomó érdekességet az autókról műszakilag - a BB.Rádióban!2016. 05. 12.

 Kevin Levrone visszatér, ami akkora szenzáció, hogy muszáj volt kibeszélni, aztán rátértünk a komoly témákra, mint az AC DC énekesei, az állam szerepe a nevelésben, a vallás szerepe az életben, és a videoklipekről néhány érdekesség - a BB.Rádióban!2016. 05. 05.

 Egy gondolat bánt mindenkit: meghalt-e a testépítés? Mi van most? Mindenki lumberszexuális lesz, vagy inkább elővesszük a motorokat, az Alkonyattól Pirkadatig filmzenéket, a józan paraszti eszünket és néhány jó levelet? Most mindez kiderül - a BB.Rádióban!2016. 04. 27.

 Közkívánatra beszélünk a megfigyelésről és kémkedésről, a spártai szakáll férfiasságának mértékéről, Prince-ről és az ACDC-ről, közben lesz puding, mert az fulldiétás, a retro film rovatban sorra került a Hóbortos Hétvége, és belefért még egy csomó egyéb téma is - a nagyon rövidnek szánt BB.Rádióba!2016. 04. 20.

 Megnéztük a Hardcore Henry-t, aminek kibeszélésére jelentős időt fordítottunk, mert megérdemli, aztán vallásos és világnézeti kérdések jöttek, miközben a Star Wars szapulása George Lucasszal együtt még csak véletlenül sem kerül elő állandóan - a BB. Rádióban!2016. 04. 13.

 Elkészült az első synthwave, alias newretrowave rádió, amiben lesz aktuális filmrovat Batmanékkel, retro filmrovat Az utolsó akcióhőssel, sok vidámság, jee és a hülye barátok kezelési módszere - a dilettáns nevű RomSzáraz.Rádióban!2016. 04. 06.

 Alkonyattól pirkadatig a kultfilm, amiről megtudjuk, hogy miért rossz és azt is, hogy miért jó, aztán Nick Fury minden mennyiségben, mert néha még David Hasselhoff is lehet állati kemény, sörök és minden egyéb - ami csak belefér egy BB.Rádióba!2016. 03. 30.

 Megbeszéljük a média manipulációt, lesz egy csomó közérdekűség és némi f@szbúk Puzsérral megtámogatva, aztán Csillagközi invázió hülyeségek, kutyatartás alapok, jó pofa vágás és némi szakmai érdekesség az Ausztrál Arnold Classic kapcsán - a BB.Rádióban!2016. 03. 23.

 Mikor kell beinteni George Clooney-nak? Mi a helyzet az érdekemberekkel? Hogyan lesz valaki példakép? Ilyen és hasonló kérdésekre keresünk választ, miközben a Starship Troopers, avagy a Csillagközi Invázió a heti kultfilm - a Spontán.Rádióban!2016. 03. 16.

 Végre volt jó testépítés, úgyhogy jön az Arnold Classic részletes elemzése a tartalmazott újabb elbarmolásokkal együtt, azon kívül rasszizmus, szexizmus, Hollywood liberális gyönyörűsége, robbanómotor, a modern technika vívmányai és Maria Sharapova - a BB.Rádióban!
Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Superbody 2010
Superbody 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kathi Béla legkeményebb edzése
Kathi Béla legkeményebb edzése
Bihać Open 2009 - 6. rész!
Bihać Open 2009 - 6. rész!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....