Logo
 

BB.Rádió 180: Sokkal több, mint közösségi média

2018. 01. 11.
Bodó Imivel megbeszéljük a Sokkal több, mint testőr című filmet, a közösségi média aktuális dolgait, a szociopaták ragályos terjedését, Phil Heath és a gengszter rap áldásos hatása mellett a BB.Rádióban.

 

 

Töltsd le! 

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Spagna - Call Me
Madonna - Lucky Star
The Proclaimers - Im Gonna Be
Tears for Fears - Everybody Wants to Rule the World

 

Olvasói levél:

"Felmerült bennem egy gondolat, amit veletek is megosztok, mert érdemes lehet rajta elgondolkozni és adott esetben valakinek támpont is lehet, ha újra akarja gondolni az életét.

Tedd fel magadnak a kérdést: mi fog utánad maradni? Milyen olyan dolgaid vannak, amiket majd a (déd)unokák fognak megtalálni a "padláson"? Ebből érdekes következtetéseket tudsz levonni, hogy mennyire tartalmas az életed és milyen dolgokkal foglalkozol valójában.

Az én példámból kiindulva:

Mondjuk a unokáim találhatnak egy kenu evezőt, mert elég sokat járok evezni a Dunára. Megtalálhatják a harcművész gyakorló fegyvereimet, a súlyzó készletemet, falmászáshoz való karabinereket, a régi fényképezőgépeimet, a késgyűjteményemet és többszáz könyvet.
Mire következtethetnek ebből az utódok? Remélem azt, hogy a nagyfater menő arc volt, mert sokat túrázott vízen és a hegyekben, fotózott, harcművészkedett, sportolt és rengeteget olvasott. Mondhatni tartalmas és érdekes életet élt.

Egy átlag konzumidióta után mi marad (az áruhitelen kívül)? Valószínűleg semmi, mert a hülye kis telefonját évente cseréli, a faszbúk előzményeket meg senki le se szarja. Az aki egész életében nem csinál semmi tartalmasat, csak simogatja a telefonját és nézi a tévét, annak nincs valós tartalom, maradandó élmény az életében.

Szerintem úgy érdemes élni, hogy élményeket, kalandokat keresel, amire vissza tudsz emlékezni, 5-10-25 év múltán is. Olyan hobbit, szórakozást kell választani, ami maradandó, ami után "van mit találni a padláson".

Amúgy az emberek jó részre ezért is olyan frusztrált, mert sóvárognak valamilyen tárgy után (aminek igényét a fogyasztói társadalom ültette el), amikor végre megszerzi van egy gyors kielégülés, de utána kevés esetben van öröm a használat során, viszont újra és újra jelentkezik a sóvárgás a következő tárgy után. Így kerül az átlag konzumidióta egy kvázi sóvárgás spirálba: vágy-megszerzés-kielégülés-vágy-megszerzés-kielégülés és emiatt soha nem lesz tartós öröme. Ráadásul egy idő után az ingerküszöb is emelkedhet, emiatt még nehezebb kielégíteni a vágyat.
Kajával szemléltetve ez olyan, mint a csípsz meg többi édesség és snack: azonnali kielégülést okoz, de üres, nincs tartalma. Ezért zabálnak belőle az emberek marék számra; nem ad "teltségérzetet", élményt.

Boldog újévet kívánok nektek és a hallgatóknak!"Mi ebben a meglepő? Nézd végig, megtudod!
Flex Lewis mégsem vonul vissza, helyette 2020-ban visszatér open testépítőként.
Roelly Winklaar a zsűrizés alatt eltörte a lábát, mégis simán nyerte a Prága Pro-t.
Termékajánló
0,5 lit. 
 / 4.7
5%   3 890 Ft  
3 695 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
%
3 kg 
 / 4.5
20%   14 990 Ft  
11 990 Ft
30 pak. 
 / 5.0
 
6 970 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104321 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Aerob Kathi Bélával 2.
Aerob Kathi Bélával 2.
FIBO 2011!
FIBO 2011!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....