Logo
 

BB.Rádió 187: Újra BB.Rádió!

2018. 09. 11.
Hosszú szünet után végre összejött egy BB.Rádió, amiben minden előkerül, ami aktuális: Muscle Beach, Mr. Olympia éjszakája, gender elmebaj, Cobra kai (ami még visszatér), nevelési módszerek, seggmosó vécé, kofola és a szokásos hülyeségek.

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail . com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

FM - Burning My Heart Down
Sons of Texas - Beneath the Riverbed
Crucified Barbara - Rock Me Like the Devil
Ryan Leslie - The Midnight - Equalizer

 

Olvasói levél:

"Kedves Bunny, Hurka, és ha esetleg Bodó Imi is olvassa a levelemet, őt is üdvözlöm és mindannyitoknak jó egészséget kívánok. Régóta gondolkoztam már, hogy írjak nektek, hogy megköszönhessek mindent, amit ezért a sportért és a rajongóiért tesztek.

Az idei Muscle Beach volt az, ami végül rávett ennek a megírására, ami elképesztően jó volt, a korábbi évekhez is képest. Egyrészt mert találkoztam azokkal az emberekkel, akiket folyamatosan követek a bodybuilder, mint testépítő médiaorgánum oldalán, másrészt, mert végre sikerült képet az egyik legnagyobb példaképemmel készíteni Bunnyval. Nem mintha az előző években erre nem lett volna lehetőségem, hiszen ha jól tudom az összes rendezvényen ott volt.

Rendkívül pozitívan csalódtam, hiszen amellett, hogy nagyon közvetlen volt, segítőkész is. Az Ide Muscle Beach, a harmadik volt, amire elmentünk. Elképesztő milyen király kikapcsolódást voltunk képesek kihozni ebből a siófoki útból. Amellett hogy az egész reggelt és délutánt a Beachen töltöttünk, estefele simán belefért egy fürdés, és este BB RÁDIÓ melletti sütögetés. Megjegyzem ahhoz, hogy jól érezzük magunkat egyáltalán nem volt szükség semmi alkoholra, és egyéb ennél már csak undorítóbb eszközökre. Utóbbiak helyett, azoknál sokkal jobb szórakozást választottunk, a Kommandó és Ragadozó című tesztoszteron bombák voltak azok az eszközök. Nem is értem egyesek, miért kokszolnak, megnéznek egy ilyen filmet és kész.

A műsorok szórakoztatóak voltak. Sőt a dolgok, amikről beszéltél erőt adtak. Egy olyan motivációt kaptam, amit a ’’jutubos fosfeszengő’’ videók meg sem közelítenek. Szikszai Gabi valóban egy gyöngyszeme a sportnak, aki ráadásul még a női testépítés legmagasabb szintű versenyére is eljutott. Viszont ez eltörpül ahhoz képest, amit képest volt kihozni abból a helyzetből, amiben van és volt. Egy átlagember nem is tudja felfogni, hogy mit is jelent az, hogy vannak olyan családtagjaid, akik nem képesek egyedül élni és neked kell róluk gondoskodni. Miféle erő lehet ilyen testi sérülések mellett, mint ami neki van. Sérült családtagok mellett teljes értékű boldog emberként élni.

Én is csak épphogy képes vagyok felfogni, mit jelent ez. Nekem a húgom autista, ez azt jelenti, hogy valószínűleg soha nem fog egyedül boldogulni, ha én és édesanyám nem segítünk neki. 24 órás teljes figyelmet igényel és sok lemondást.

Mindent összefoglalva, én és a barátaim nevében, akik szintén lelkes BB RÁDIÓ hallgatók erőt kitartást és egészséget kívánunk Gabinak. További jó munkát kívánunk mindenhez.

Sok tisztelettel egy 20 éves leendő rendőrtiszttől!"Mi ebben a meglepő? Nézd végig, megtudod!
Flex Lewis mégsem vonul vissza, helyette 2020-ban visszatér open testépítőként.
Roelly Winklaar a zsűrizés alatt eltörte a lábát, mégis simán nyerte a Prága Pro-t.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
12%   14 790 Ft  
12 990 Ft
4,4 kg 
 / 4.5
7%   14 590 Ft  
13 590 Ft
%
3 kg 
 / 4.5
20%   14 990 Ft  
11 990 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104321 fénykép található.
I. Balmaz Kupa
I. Balmaz Kupa
Kai Greene
Kai Greene
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Molnár Peti: Mr. Kína?
Molnár Peti: Mr. Kína?
Ronnie Coleman - Mr. Olympia felkészülés 1998
Ronnie Coleman - Mr. Olympia felkészülés 1998
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....