Logo
 

BB.Rádió 181: Me too Solóban

2018. 02. 15.
A Mee too kampány elvi hátterét boncoljuk, a Solo trailert elemezzük, új mikrofonoknak örülünk, és a kiégés elleni harcban próbálunk okosat mondani Bodó Imivel a BB.Rádióban!

 

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Dungaree - Bipolar World
Red Swamp - Tiszassipi
HAW - My Name
Steve Stevens - Woman of 1000 Years

 

Olvasói levél:

"Régóta hallgatlak Titeket vezetés közben, kiváncsi lennék a véleményetekre, tanácsaitokra.

29 éves fiatal vagyok és felépítettem egy egyszemélyes vállalkozást, ami mindig ad új célokat, lehetőségeket, anyagilag magyar viszonylatban stabil havi 800.000-1.200.000 Ft-ből élek egy bizonyos életszínvonalon, semmi fényűzésben egy 2002-es autóval járok, havi 2x megyünk moziba, ruházkodom, de semmi divatos úgynevezett "menő" márkát nem hordok. - Ezek engem nem érdekelnek.

Van párom már 6 éve és mindig is kitart mellettem, támogat amiben csak tud, viszont innentől jön képbe, hogy ez egy egyszemélyes szolgáltató vállalkozás, tehát ha csinálom van bevételem, ha nem akkor nincs.(Mint minden vállalkozás.) Decemberben napi 22 és akár 40 órát is úton voltam egyhuzamban, rövid 20 perces pihenőkkel. - Ami után nemcsak nagyon fáradt voltam, hanem a kiégés jeleit is észleltem magamon. Az évek során megtanultam nemet mondani, viszont vannak olyan helyzetek amikor nem lehet, mert munkalehetőség ugrik.

Gyerekként szegényen nőttünk fel és félelmeim vannak, hogy nemtudom megteremteni számunkra a biztos alapot, hogyha nem vagyok úton. - Viszont a testem és a lelkem azért kiált, hogy álljak meg. Szerintetek hol van az az egyensúlyi állapot, amiben mind anyagi világban sikeres az ember, de mellette "élete" is van?(pl.tud pihenni,párjával lenni, élvezni az életet.) Milyen célokat tűzhet ki ilyenkor az ember, hogy elkerülje a kiégést? Hogy kerülheti el a kiégést kompenzáló folyamatokat?(pl. energia italt iszok-tudom, hogy szar, de valahogy 20 óra után, csak ez motivál a jó munkavégzés mellett.)

Mit javasolnátok?"Roelly Winklaar meglepetésre élete legjobb formáját hozta, Dexter Jackson és William Bonac előtt megnyerve az Ausztrál Arnold Classic-ot.
Kevin Levrone valóban folytatja a versenyzést, a kérdés csak az, hogy meglesz-e a kitűzött győzelem az Ausztrál Arnold Classic-on.
Kevin Levrone visszatérése tovább színezi az Ausztrál Arnold Classic izgalmait, ahol minden komoly név egymásnak esik még egyszer.
Termékajánló
%
4 kg 
 / 4.1
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
90 kap. 
 / 4.6
5%   6 290 Ft  
5 975 Ft
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 690 Ft  
13 955 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
98184 fénykép található.
Scitec Muscle Fest 2007
Ivan Lepèin, Goran Guštek, Robert Horvat
Scitec Muscle Fest 2007 Ivan Lepèin, Goran Guštek, Robert Horvat
Superbody 2013
Superbody 2013
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Pre Miskolci Fight Klub
Pre Miskolci Fight Klub
Hasizom nyújtás megint!
Hasizom nyújtás megint!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....