Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Csapongó okoskodások

2015. 04. 08.
Sikerült újabb giga adást készíteni a szokásosnál is több csapongással és össze-vissza szövegeléssel egyebek között az Interstellarról (már megint), a FIBO-ról, április elsejéről, Józsiról, a kalandokról, Arnold jelleméről és mindenről, ami belefér - a BB.Rádióba!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista:

Texas Flood - Linda
Aye Mammut - Howling Lightning
De la Cruze - Good As It Gets
Vain - Running on Empty

 

Olvasói levél:

"Tarhálás mint jelenség:

A legutóbbi adásban hallottam, hogy ismét szóba került a tarhálás. Evvel kapcsolatban említenék meg három esetet a sok közül amik számomra emlékezetesek:

Helyszín: Debrecen, Szív utca néhány évvel ezelőtt. Gyalogolok a Piac utca felé, majd észlelem, hogy a járdán egy málhás zsákot cipelő norvég állampolgár halad velem szemben, látótávolságban. Na modom ez tuti meg fog szólítani ha elhalad mellettem és vagy cigit vagy pénzt (netán mindkettőt) fog tarhálni, előrelátóan át is akartam menni a túloldalra de aztán maradtam. Sejtésem beigazolódott. Idézem: "Tesvérem neharaguggyámá tudnál adni 50 Ft-ot? Buszjegyre kéne most szabadultam a börtönből ennyi híja van csak, hogy hazajussak." Megdöbbenni sem volt időm mert ilyen szöveggel még sosem próbálkoztak de szinte biztos voltam benne (és vagyok is a mai napig), hogy nem hazudik. Bár elvből nem szoktam pénzt adni de most kivételt akartam tenni csak mert őszinte volt, gondolom ezt abból, hogy ha a börtönből jönnék és a buszmegállóba tartanék én is ezt az utat választanám. Hát pont nem volt nálam akkor apró arra emlékszem de ha lett volna egy 50-est tuti a kezébe nyomok már csak a "made my day" hatású mondata miatt is :D

A másik eset egy aluljáróban történt Budapesten nemrég. Éppen BKV bérletet vettem amit a tarhálók ugyebár előszerettel kifigyelnek mert látják, hogy van nálad zs. Emberünk is ezt tette, lejmolni akart. Közöltem vele, hogy én pénzzel elvből nem tudok segíteni ha azonban éhes akkor veszek magának pár pogácsát. Nem nagyon fogta eleinte amit mondtam neki, gondolom máshoz van szokva de aztán megvettem neki a kaját amit el is fogyasztott. Ilyen módon már inkább szeretek segíteni.

A harmadik egy idős norvég néni volt aki egy parkolóautomatánál talált be és pár forint ellenében szép jövőt ígért nekem. Nem éltem a lehetőséggel mondván nincs nálam pénz (nem volt még rutinom ebben) majd mikor meglátta a pénztárcámból kikandikáló kétezrest megjegyezte: "Áh van ám ott". Gyorsan leléptem mielőtt esetleg elátkoz.

Amúgy én sem hiszek abban, hogy pénzzel segítünk mert meggyőződésem, hogy az emberek többsége nem azért "adakozik" ilyenkor mert olyan karitatív, emberséges lélek volna hanem mert azon a párszáz forinton vásárolja meg magának a nyugodt lelkiismeretet, hogy ő jó ember. Lehet persze, hogy ez nem igaz és csak én lettem már nagyon cinikus."Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
20%   29 980 Ft  
23 990 Ft
300 gr. 
 / 4.2
5%   4 790 Ft  
4 550 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
Aréna Kupa 2006
Kapovics Erik
Aréna Kupa 2006 Kapovics Erik
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #96
BB.Tv Episode #96
Magyar Bajnokság 2001 - Pengő Tamás 2.
Magyar Bajnokság 2001 - Pengő Tamás 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....