Logo
 

Dopping legalizáció és celebfotó

2015. 11. 28.
Végre megint van BB.Rádió, és nem sz@roztunk, egyből übergiga adással kezdtünk. Felmerülnek olyan kérdések, hogy lehet-e legalizálni a doppingot, jó-e az új James Bond, kivel lehet fotózkodni, mennyire volt jó Kiss Jenő, lehet-e védeni a védhetetlent - és minden, ami belefér!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista (az előződ adáshoz):

Def Leppard - Dangerous
Def Leppard - All Time High
Def Leppard - Armageddon It
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

 

Olvasói levél:

"A múltkori rádióban felvetettétek, hogy ki az az elmeroggyant, aki 280 ezere forintot képes fizetni egy telefonért. 22 éves vagyok és eléggé sok mindent tapasztalok ezzel kapcsolatban a környezetemben és ezt írnám le.

Most az Iphone-jelenséget írnám le, tudom a Samsung is hasonló árakon mozog, de szerintem ezen jobban be lehet mutatni, hogy mire gondolok.

Több kategóriát ismerek: az apple-buzit, a divatmajmot, és a szeretet hiányos-megfelelni próbáló embereket.

Az Apple buzi talán a még megérthető kategória, egyszerűen bele van buzulva ebbe a márkába, van neki Iphone-ja, Ipod-ja, Macbookja, gyűjti ezeket, van például egy ismerősöm, akinek az összes Iphone-széria meg van, és alá világításos vitrinbe tárolja a telefonjait, mindet egy évig használja és teszi fel a polcra, amikor jön a következő. Ez a hobbija, beleöli a pénzt, én nem értem, de ez van.

A második kategória a divatmajom. Ők azok, akiknek a valóságshow agyhalál- meg a többi retek a példakép. Ők félrefésülik a hajukat, akkor én is, ők Zarába vásárolnak, akkor én is, és megy ez addig, amíg onnan tudod, hogy ő a hím, hogy van szőrzete, meg mélyebb talán a hangja. Szerintem egyébként az is motiválja ezeket az embereket, hogy látják a filmeket, a sorozatokat és hasonlítani akarnak rá, legyen pompa meg csillogás, de tenni ne kelljen érte. Aztán látják, hogy kurva nagy házak vannak abban a filmben. Látják a kocsikat, de ezek elérhetetlenek. Aztán meglátják a telefont. Hurrá végre valami, és már rohannak is megvenni a beleharapott almás nokiát. Nem baj, hogy a 60 ezres ugyanannyit tud, sőt lehet jobbb a teljesítménye, kibírja 3-4 napig az aksi, és nem kell naponta kétszer tölteni. Nem az, lenovo, az nem menő, az szar, majd az Iphone.

A harmadik kategória pedig azzal akar társadalmilag elfogadottabb lenni, hogy vesz valahogy egy ilyen készüléket. Lehet hogy ennek az árából él diákként egy évet, de hát tartani kell a versenyt a divatmajmokkal, nehogy lemaradjunk. Többnek akarunk látszani, mint amik vagyunk és hát valljuk be egyszerűbb megvenni egy ilyen telefont, mint elvégezni egy szakmát, egy egyetemet, dolgozni és felmenni a létrán, hogy egyszer 10-15 év múlva sikerek legyünk. Az meg persze a világ korcsosulása, hogy valaki attól menő és attól gondolják sikeresnek, hogy almás nokián nézegeti a facebookját.

A megoldáshoz valószínű nem jutottunk közelebb, de gondoltam leírom a tapasztalataimat."Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
1 kg 
 / 4.9
 
5 190 Ft
500 gr. 
 / 4.5
 
3 790 Ft
5 kg 
 / 4.8
5%   28 990 Ft  
27 540 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104369 fénykép található.
NAC World Championship 2010

Polyák István
NAC World Championship 2010 Polyák István
Savaria Kupa 2004
Katona Ervin
Savaria Kupa 2004 Katona Ervin
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Másik terem a vadnyugatról
Másik terem a vadnyugatról
Sára Gyuri szeminárium 2.
Sára Gyuri szeminárium 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....