Logo
 

Tavaszi balfaszkodás

2014. 03. 31.
Amikor bejön a jó idő, kétféle dolog történik. Mindkettő nagyon jól mutatja, mennyien nem értik az első és legfontosabb szabályt a sportban.
.
 
A  húsz fokos, napsütéses időjárás kétféle reakciót indukál az edzőtermek jelenlegi vagy jövendőbeli közönségénék. Ezek éppen ellentétesek.
 
Az első a már meglévő tagságra vonatkozik: ők szépen eltűnnek. Jó időben sokaknak nincs kedvük edzeni, inkább a szabadban töltik az idejüket. Képesek úgy eltűnni a teremből, mintha sosem jártak volna. Aztán persze közvetlenül nyár előtt jön a kétségbeesett kapkodás, ahogy az utolsó pillanatban újra megjelennek, és megpróbálnak pár hét alatt csodát tenni a strandra. Mert nyilván a strandon marha fontos jól kinézni, ez életünk legfontosabb problémája. 
 
Igazi balfasz hozzállás ez, ami tükrözi, hogy nem értik a lényeget: az edzést csinálni kell. Mindig. Nem csak akkor, ha hirtelen mutogtani kell magunkat. A sport elcsépelt szóval életmód, aminek lényege az, hogy bizonyos kényszeres állapotokat kivéve (sérülés, meló) nem hagyunk ki edzést csak azért, mert szép az idő, vagy mert lusták vagyunk. Az edzés munka, amit el kell végezni. Ezt követeli a testünk és az egészségünk. 
 
 
 
A másik, viszonlyag szánalmas állapot az, hogy a jó idő eljöttével azonnal megjelennek a fogalmatlan síkhülyék a teremben. Nekik nyilván húsz fok alatt nem jutott eszükbe sportolni. Vagy számukra akkor még nem volt elég közel a strandszerzon. Nincs szánalmasabb indok, mint amikor valaki szarik az egészbe, de azonnal fontossá válik a kinézete, amikor kevésbé kell felöltözni. Ezzel a másoknak való megfelelési kényszerrel inkább pszichológushoz kellene menni, nem terembe.
 
A testépítés sport, bármennyire is igyekeznek a tömegek erodálni a sport mivoltát. Aki erre nem sportként, hanem szezonális, másoknak villantó megfelelési kötelességként tekint, az vegyen plasztikai sebészt, BMW-t, csini ruhát - jobban jár, legalább nem hazudik magának.
 
A testépítés télen és nyáron is testépítés, és mindig csinálni kell, akkor is, ha süt a nap és nincs kedved, meg akkor is, ha nem süt és azért nincs. Ez a megfelelő hozzállás alapja. Megfelelő hozzállás nélkül pedig nincs eredmény.


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4,4 kg 
 / 4.5
5%   14 990 Ft  
14 240 Ft
100 kap. 
 / 5.0
5%   2 990 Ft  
2 840 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
480 gr. 
 / 4.9
 
6 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104378 fénykép található.
Sexy&fit
Serényi Krisztina
Sexy&fit Serényi Krisztina
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #120
BB.Tv Episode #120
Cedric McMillan  - Operation Brasil
Cedric McMillan - Operation Brasil
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....