Logo
 

WPC Scitec RAW felhúzó OB

2014. 05. 12.
Vasárnap lezajlott a WPC RAW Felhúzó OB a Papp László Sportarénában. Rövid hangulatjelentés.

 

Már a reggeli nevezésnél is látszott, hogy nem mindennapi versenynek nézünk elébe: a hotelben kígyózó sorokban álltak az erőtől duzzadó versenyzők a mérlegeléshez.

A profi és mindig jókedvű WPC bírók minden versenyzőt besoroltak az adott kategóriába, akik aztán végre átmehettek az Arénába.

Miután a Lányok-fiúk elfoglalták a színpad környékét, többen megjegyezték, hogy végre méltó körülmények között zajlik a verseny, annak ellenére, hogy nem volt kicsi a zsúfoltság.
Az expo és a többi kiállító miatt csak korlátozottan rendelkezésre álló hely és a rengeteg  ember cseppet sem zavarta őket, főleg, hogy sok elismerő pillantás fokozta a versenyhangulatot.A lányok/hölgyek gyakorlataival kezdődött a verseny. Büszkék lehetünk rájuk, hiszen az ország legerősebbjei látogattak el hozzánk, nem mindennapi teljesítményt nyújtva: a 160 kg feletti raw felhúzások azt hiszem magukért beszélnek! Stér Tünde megérdemelten vitte az abszolútot.

A férfiak türelmetlenül várták, hogy színpadra kerüljenek: régóta várták már a versenyt.

Külön örülünk, hogy a szomszédos Szlovákiából is eljönnek a sportbarátok, mindig szívesen látjuk őket: Tóth Gabi, Karácsony Peti és a többiek sok jókedvet hoznak.15 éves versenyző

Olyan versenyzőkkel találkozhattak a látogatók, mint a legendás Mészáros Tibor, aki bőven 400 kiló feletti felhúzásával a világ egyik legjobbja!

Nem az a pár kiló a nehéz, ami felette, hanem ami a 400 alatt van  kijelentésésvel mosolyt csalt az arcunkra. Ő a fiaival vett részt a versenyen.

Keszthelyi Csaba bácsi Veszprémből 81. életévét tapossa: fiatalokat megszégyenítő súlyokkal kápráztatta a közönséget.A Top Gymből szintén versenyzett a megszámolni sem tudom hányszoros testépítő és erőemelő Világbajnok Kupcsik Laci is. Rohrmann Kati néni bíróként és versenyzőként egyaránt részt vett. Sosem okoz csalódást.

Gruber Vili bácsi a szakma egyik alapítója itthon. 70 felett szintén jó erőben!  Egy külön egyéniség, ha valaki nem ismerné.

Molnár Tomi és Nagy Jani harcát élvezhették a nézők, hogy vajon kinek sikerül a 100 kg alattiak közűl először a 320 kg ? Tominak meglett, Jani is felállt vele, neki nem sikerült: egy hajszálon múlt csak az érvényes gyakorlat.70 felett. Több, mint tíz évvel.

A nehézsúlyban Fülöp Mihály "Suta", Csárdaszállás legerősebb embere, aztán Szabó Zsótti. Ismertek még olyan őrültet, akarom mondani laza versenyzőt, aki kimegy rendes melegítés nélkül 300-ra felhúzni?  Zsolti azzal melegített és mosolygott is közben.

Világverő fekvenyomónk, Mészáros Laci egy rögtönzött fekvenyomó versenyre invitálta a nézőket, akiknek nem kellett kétszer mondani, hogy az értékes nyereményekért nyomjanak párat. Laci úriember volt és csak úgy osztogatta a díjakat.

Volt ezen a versenyen minden: Hablicsek Norbi kamikaze mutatványával ránk hozta a frászt, de szerencsére nem lett baj, csak egy kicsit elájult. Persze nem úgy ismerjük, hogy ettől meghátrálna. Pár perc múlva már mosolyogva mesélte a történteket.

Az egyik versenyzők megtanulta, hogy nem szabad olyan sokat reggeliznie verseny előtt, mert nem biztos, hogy benne marad felhúzás közben: szerencsére felül jött ki, ami valamivel jobb, mint ha alul jött volna.

Volt itt még egy "verseny": színpad-versenyzők: 1-0 Zsótti úgy húzta a 300-at, mint Marika néni a kispárnát az ágyneműtartóból

Erősek a versenyzők, nem bírta a kiképzést az amúgy profi technika egy eleme, így a szípnad beszakadt. A verseny a színpad előtt folytatódott, ezzel még közelebb hozva  a nézőkhöz, ami talán jót is tett a hangulatnak, hiszen egyre hangosabb bíztató szavakat hallhattunk a nagyobb súlyoknál. Ez kell az embereknek!

Egy híján 150 induló, rengeteg néző és érdeklődő, nagyszerű hangulat - és ez csak egyre nagyobb lesz!

 

 

A képek a helyszínen készült illusztrációk. Flash hamarosan!Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104370 fénykép található.
MLO Olimpia 2003
Fitness Forma -160cm
MLO Olimpia 2003 Fitness Forma -160cm
Superbody 2012

Botos János
Superbody 2012 Botos János
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Lovat rúgunk!
Lovat rúgunk!
Kathler Gym nyílt nap!
Kathler Gym nyílt nap!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....