Logo
 

2018 a visszatérések éve lesz?

2018. 01. 16.
Természetesen nem arra mell gondolni, hogy Ronnie Coleman visszajön, hanem arra, hogy volt pár nagy név, aki mostanában kihagyott. Vannak azonban bombameglepetések is!

 

Robert Burnyák

2014-óta nem versenyszett és nekünk nem nagyon hiányzott: Robert Burnyák az elgyik legnagyobb türhő a bodybuildingbe, aki a lengyel celebsztárságot választotta karriernek. A tipikus kopasz műgengszter idióta, aki elment MMA-ba bohóckodni, majd visszatér, hogy ne legyen üres a “futottak még” kategória. Káros személyiség szar fizikummal, menne inkább nyugdíjba!

 

Kevin Levrone

Sajnos Kevin nem adja fel. 2016-ban visszatért, aminek mindenki örült azokon kívül, akik a közösségi majomkodásnál tovább bírnak látni és nem szeretik, ha egy legenda megalázza magát. Reménykedtünk, hogy egy alkalom, de beígérte a 2017-et, amiből semmi sem lett. Állítólag majd idén az Arnold Classic Ausztrálián, de még reménykedünk, hátha mégse: inkább zenéljen, az is elég fájdalmas. Dennis Wolf

Na végre valaki, aki hiányzott is a Mr. Olympia mezőnyéből Komoly nyakcsigolya sérüléssel nyűglődött 2015 óta, több műtéten és hosszú lábadozáson esett át. A 2018-as Arnold Classicra készült (már levele többszörös győztes) majd valószínűleg a Mr. Olympiára, amit ugyan sosem fog megnyerni, de nagy eséllyel most is a top 6-ban végez majd.

 

Zach Khan

Pár évvel ezelőtt profi karrierjét teljesen beárnyékoló, nem nagyon javuló lábsérüléssel küzdött az offszezonban 145 kilós óriás, aki 2018-ban közel öt év szünet után tér vissza. Nem is gondolnánk, de Zach Khan eddig mindössze négy (!) profi versenyen vett részt. Reméljük idén üde színfoltja lesz a profi liga versenyeinek.


Evan Centopani

Utolsó versenyén 2014-ben az Australia Pro-n győzött, de aztán valami oknál fogva nem versenyzett. Azt tudjuk, hogy combsérüléssel is küzdőtt és az is valószínű, hogy 2018-ban újra színpadon láthatjuk,


Eddie Moyzan

Egy igazi és végre igazán érdekes visszatérés, bár egy kicsit kakukktojás. Eddie Moyzan egyrészt a vastag fizikumáról, de főleg a karjairól volt híres. A magyar Muscle magazinban is szerepelt sokszor, talán Team Scitec tag is volt, és 100%, hogy járt Budapesten. Érdekes, hogy nem tudta megszerezni a profi kártyát annak idején, nem volt NPC országos bajnoki címe, csak Észak-amerikai. (Bár lehet megadták volna arra is.) Állítólag 178 centi magassághoz 60-as (!) karja volt. 2002 óta nem versenyzett, 16 éve (!), de egy Kiss Jenőhöz hasonló visszatérést tervez, igaz csak amatőrben, mert szeretné ezúttal megszerezni végre a profi kártyát. Nem lesz piskóta, ha 45 évesen sikerült.

  

Kai Greene

A profi testépítés egyszemélyes dráma tagozatának jövője érdekes kérdés. Kihasználja-e vajon az IFBB és az IFBB Pro szekció szétválását, elmegy-e a könnyebb út felé, az új európai IFBB Elite Pro vonalba? 

Már 2016-ban se indult az Olympián, csak az Arnold Classicon különféle szarkeverés, hisztik és a regnáló bajnokkal, Phil Heath-el meglévő konfliktusa miatt, de 2015-ben nem is versenyzett (akkor bekamuzták, hogy nem engedték a Mr. Olympián indulni), a tavalyi évet pedig szintén kihagyta.

Nos, a terv a 2018-as Arnold Classic Ohio - amit többször is megnyert már (csak 2016-ban 4 Arnold Classic győzelme volt)  és ami el is döntötte, hogy mivel az Arnold Classic a Jim Manion-féle IFBB Pro ligáé, Kai marad az IFBB Pro ligában.

 

FITMARKETSHOP.HUTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
37 gr. 
 / 4.9
 
240 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntő +95kg
Tarek Elsetouhi
IFBB EB 2004 Elődöntő +95kg Tarek Elsetouhi
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Drogmentes 2: Gönyű
Drogmentes 2: Gönyű
Aerob Kathi Bélával 2.
Aerob Kathi Bélával 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....