Logo
 

A női Physique átka

2014. 06. 22.
A Greater Gulf Pro női Physique kategóriája az élmezőnyben komoly versenyt hozott, miközben a mezőny végén szórványosan megjelent néhány nyomi is.

 

 

Tamee Marie nyerte a Physique kategóriát a Greater Gulf Pro-n, méghozzá remek formával. A fizikuma szinte tökéletes a kategóriához, bár a hátizomzatán még csiszolnia kellene, ha a Ms. Physique Olympia-n is oda akar érni a legjobbak közé. Érdekes egyébként, hogy a közvetlen vetélytársaihoz képest meglepően gyenge volt a kondíciója, ami bár a arcban cseppet sem ártott - látványossá tette, hogy a kategória a nőiesség megőrzése mellett elért teljesítményt igyekszik megjeleníteni a színpadon -, meglepő lenne, ha ez az év hátralévő részében is tendencia maradna.

A második helyezett Leila Thompson a bajnokhoz képest a szálkásabb vonalat képviselte, azonban arányokban és felépítésben egyértelműen gyengébb nála, és főleg ennek köszönhetően maradt le a győzelemről. Bár a genetikai adottságait nyilván nem befolyásolhatja, ha javítana a pózolási technikáján, valószínűleg hatékonyan el tudná rejteni a gyengéit, és akár feljebb is kapaszkodhatna a ranglétrán.

Karina Nascimento a harmadik helyen szintén a szárazabb fizikumokat képviselte, de a második helyezetthez hasonlóan arányokban elmaradt az első helyezett Tamee Marie mögött. Bár a második helyre lett volna esélye, ezen a hétvégén nem volt elég jó, azonban a következő hónapokban kinézhet neki egy győzelem és egy biztos kvalifikáció az Olympia hétvégére.

A Sabrina Sonner által képviselt szint - vagyis a helyezetlenek szintje - az, ami egy új kategória bevezetésének sajnálatos módon szükségszerű velejárója. A női Physique kategóriában ugyanis egyelőre két kézzel szórják a profi kártyákat a tengerentúlon, így finom szóhasználattal élve középszerű versenyzők is elérhetik a profi státuszt, aminek az elvárt színvonalához nem érnek fel. Bár versenyzői gárdára szükség van, remélhetőleg hamarosan a jó versenyzőkből is lesz annyi, hogy más kategóriákhoz hasonlóan még a helyezetlenek között is profi szinthez méltó versenyzők legyenek.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Tamee Marie

 

Leila Thompson

 

Karina Nascimento

 

Sabrina Sonner

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
100 tab. 
 / 4.7
20%   3 315 Ft  
2 650 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 390 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
MESZ Páros OB 2005
Darázs Ádám
MESZ Páros OB 2005 Darázs Ádám
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Túrós fagyi - Body.Builder Gasztro Rovat 5. rész
Túrós fagyi - Body.Builder Gasztro Rovat 5. rész
Az első terem ahol Kathi Béla sírt
Az első terem ahol Kathi Béla sírt
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....