Logo
 

Akad tehetség az új generációban

2014. 11. 23.
Ugyan Dwayne "The Rock" Johnson csak a nézők soraiból követte az NPC Nationals-t, idén profi kártyát kapott több nagy tehetségnek ígérkező versenyző is.

 

Alexis Rivera-Rolon

 

Alexis Rivera-Rolon neve ugyan jobban emlékeztet egy pornósztárra, mint testépítőre - ez remélhetőleg csak véletlen -, a fizikuma egyértelművé teszi a kérdést. Bár a szupernehézsúly bajnokaként kapta meg a profi kártyát, szemlátomást tömegben még nem egészen érte el a profi szintet, ami értelemszerűen a magasságának köszönhető. Viszont a strukturális és izomzati adottságai meglehetősen jók, így a jövőben jó eséllyel profiként komolyan labdába rúghat.

Michael Lockett néhány éve nagy feltűnést keltett a hihetetlenül kerek izmaival, és azzal, hogy az akkori fizikumát állítólag zéró táplálkozási ismerettel, 100% naturálon építette fel. Bár ezeket lehet vitatni, az kétségtelen, hogy azóta szintet lépett, és felrántott egy csomó izmot, aminek köszönhetően átkerült a szupernehézsúlyba. Ugyan jelen pillanatban arányokban nem volt a mezőny legjobbja és nagy eséllyel kondícióban is tudna jobbat mutatni, megkapta a profi kártyát, és a következő években kiderül, mire jut a legjobbak ligájában.

Michael Lockett

Dominick Cardone, a nehézsúly bajnoka, akinek tekintete nem sok jót ígér, a kinézete viszont szerencsére más tészta. Kiváló genetikai adottságokkal bír: keskeny derék, széles váll, mélyen tapadó hát. Bár a kar- és mellizmai nem tökéletesek, és a vádlijait is fel kéne hozni, nagyon ígéretes profi karrier állhat előtte.

Dominick Cardone

A félnehézsúlyt Arthur Reed nyerte, akinek fizikuma leginkább Jojo Ntiforo-éra hasonlít, némileg jobb arányokkal. Ez nem feltétlenül nagy öröm, bár utóbbi mostanában kimondottan jól szerepelt a kisebb versenyeken, összességében véve az apróbb strukturális hibái és a törzséhez mérten túlságosan hosszú végtagjai miatt további előlépésre nem nagyon számíthat. Bár Reed adottságai alapvetően jobbak, előzetesen sokkal magasabb elvárásokat megfogalmazni vele szemben irreális lenne.

Arthur Reed

A középsúly bajnoka még mindenképpen megérdemel egy említést legalább, mert fantasztikus izmosságot prezentált a színpadon, ami profi kártyát ért neki. Kinézetre Eduardo Correa-hoz hasonlítható leginkább, és nemcsak izomzatban, hanem arcban is hajaz a 212 egyik legkiválóbbjára. Természetesen vannak területek, amik még sok munkát igényelnek majd, a 212-ben Santiago Aragon a következő években komoly figurává nőheti ki magát - feltéve, hogy később is képes lesz hasonlóan brutális kondíciót hozni.

Santiago Aragon

 

Szólj hozzá a fórumban!

Újdonsült profik

Robert Freeman
James Shumpert
Terrance Ruffin
Denver Smith
Santiago Aragon
Jon Frasier
Tank Moore
David Paterik
Freddie McCray
Arthur Reed
Allen Kuhl
Dominick Cardone
Michael Lockett
Alexis Rivera-rolonTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
300 gr. 
 / 4.5
 
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody Tavasz Kupa 2007
Grand Prix
Lakatos Mihály
Superbody Tavasz Kupa 2007 Grand Prix Lakatos Mihály
Superbody 2012

Női Fitness Forma - 5. hely

Szabó Noémi
Superbody 2012 Női Fitness Forma - 5. hely Szabó Noémi
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Molnár Peti meg fog halni?
Molnár Peti meg fog halni?
Vivi profi lett!
Vivi profi lett!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....